PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ Asus N61JQ

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19

tm.viper
18-01-2011, 21:50
برای نصب ابونتو از ویندوز سی دیشو بزار یه حالت داره که درکنار ویندوز نصب بشه(من الآن اوبونتو دارم)

---------- Post added at 07:13 AM ---------- Previous post was at 07:09 AM ----------

من نصب کردم با استفاده از vmware البته و نسخش هم 10.5.7 هستش
اینم لینک آموزش کامل(من تست کردم کار میکنه):

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دوست عزیز که ubuntu داری
من از سایت خود ubuntu رفتم ورژن notebook 10.10 دانلود کردم....اما نمیدونم چجوری نصب کنم...
یعنی مثلا کرک نمیخواد؟

pooria-ir
18-01-2011, 21:53
جزو شرایط گارانتی باطریه

شما هم امرتات داری ؟

alireza1411
18-01-2011, 22:00
دوست عزیز که ubuntu داری
من از سایت خود ubuntu رفتم ورژن notebook 10.10 دانلود کردم....اما نمیدونم چجوری نصب کنم...
یعنی مثلا کرک نمیخواد؟

اون که لینوکسه دیگه کرک میخواد چی کار ؟ لینوکس رایگانه کاملا. نصبش هم راحته فقط درایو سه تا میخوا ... ببخشید پارتیشن. یکی میشه روت به معنی ریشه که با / نشون میدن. یکی میشه Swap برای بهبود کارایی فکر کنم ... یکی دیگه هم بود الان یادم نیست ...

بعد فکر کنم مثل ویندوز هم نبود که پارتیشن پرایمری Primary براش لازم باشه که بتونه بوت کنه ... رو کامپیوتر داداشم ریختم ... هم Fedora و هم Ubuntu ... هر دوش به همین شکل بود.

tm.viper
19-01-2011, 11:00
اون که لینوکسه دیگه کرک میخواد چی کار ؟ لینوکس رایگانه کاملا. نصبش هم راحته فقط درایو سه تا میخوا ... ببخشید پارتیشن. یکی میشه روت به معنی ریشه که با / نشون میدن. یکی میشه Swap برای بهبود کارایی فکر کنم ... یکی دیگه هم بود الان یادم نیست ...

بعد فکر کنم مثل ویندوز هم نبود که پارتیشن پرایمری Primary براش لازم باشه که بتونه بوت کنه ... رو کامپیوتر داداشم ریختم ... هم Fedora و هم Ubuntu ... هر دوش به همین شکل بود.

hاااییییییووووووولللللل :21:؟
من لپتاپم 2تا پارتیشن داره...چجوری میتونم اون درایو که میخوام رو پارتیشن بندیش کنم

ali1748
19-01-2011, 13:37
باتری من وقتی آداپتور وصله و تو ویندوز هستم میزنه 90 درصد شارژ داره ولی همین که آداپتور رو میکشم لپتاپ خاموش میشه ، بعدش هر چی دکمه پاور رو میزنم روشن نمیشه !؟
وقتی هم که در حالت خاموش آداپتور رو وصل میکنم چراغ شارژ روشن میشه اما هیچی شارژ نمیکنه و نمیشه با باتری لپتاپ رو روشن کرد.
همین یه هفته پیش درست کار میکرد بعد که گزاشتم شارژ اینجوری شد .
به نظر شما خراب شده ؟ ببرم نمایندگی ؟

یکی جواب منو هم بده ،ممنون میشم

tm.viper
19-01-2011, 14:05

دوست عزیز
من درایوی که ویندوز روش نصب هست رو کنار میزارم
میمونه یه درایو 470 گیگی...
حالا شما میگی 3تا درایو رو برای ubuntu درست کنم...
اگه میشه لطف کن بگو چقدر برای هر کدوم بزارم؟
100 گیگ درایو ویندوز ه...
470 تارو بکنمش 4پارت مثلا که 3تاش برای ubuntu باشه....
یکیشم بشه درایو فیلمو فایل و از این چیزا....
حالا نمیدونم برای این 3 پارت ubuntu هرکدوم چقدر جا بزارم....
میخوام محدودش بین 50 تا 100 گیگ باشه برای سرعت بهتر!!!
اگه ممکنه راهنماییم کن!!!

Vaioman
19-01-2011, 14:52
یکی جواب منو هم بده ،ممنون میشم

ممکنه که باطری خراب شده باشه،اما حتمآ دلیلش این نیست.ممکنه که سوئیچر باطری و شارژر خراب شده باشه یعنی لپ تاپ بین باطری و شارژر سوئیچ نمیکنه.این شامل یه مداره که ممکنه آسیب دیده باشه.احتمالآ با یه شوک به باطری مشکل حل بشه ولی شما در هر صورت ببر گارانتی.:46:

alireza1411
19-01-2011, 19:04
دوست عزیز
من درایوی که ویندوز روش نصب هست رو کنار میزارم
میمونه یه درایو 470 گیگی...
حالا شما میگی 3تا درایو رو برای ubuntu درست کنم...
اگه میشه لطف کن بگو چقدر برای هر کدوم بزارم؟
100 گیگ درایو ویندوز ه...
470 تارو بکنمش 4پارت مثلا که 3تاش برای ubuntu باشه....
یکیشم بشه درایو فیلمو فایل و از این چیزا....
حالا نمیدونم برای این 3 پارت ubuntu هرکدوم چقدر جا بزارم....
میخوام محدودش بین 50 تا 100 گیگ باشه برای سرعت بهتر!!!
اگه ممکنه راهنماییم کن!!!

نمیدونم واسه چه کاری لینوکس لازم داری ولی برای برنامه نویسی های خاص معمولا استفاده میشه. تو ایران هم که ویندوز مجانیه تقریبا دیگه لینوکس میخوان چه کنن ملت؟ ؟؟

ببین من درایو ویندوزم 120 گیگ هست که 85 گیگ برنامه توض نصبه. برای این که موقع بک آپ الکی حجم بک آپ نره بالا کل فیلم و موسیقی و اینا همه یه درایو مثلا 200 250 گیگ براش میذارم. Libraryهای ویندوز 7 رو تو اون تنظیم میکنم.
این شد یک 100 گیگ ویندوز و یه 200 گیگ آرشیو

ممکنه بخوای برای بک آپ یه درایو جدا بزاری ... من یه 100 گیگ هم واسه اون گذاشتم کنار. میمونه چه قدر ؟ 200 گیگ. دقت کن 640 گیگ نیست ها ... قبلا گفتم چه جوریه ... با توان 2 حساب میشه و 590 گیگ حدودا هستش.

من میگم برای لینوکس سه تا درایو 10 گیگ هم بزاری کافیه. تو لینوکس میتونی درایو های NTFS ویندوز رو هم ماونت کنی و استفاده کنی. پس اون درایو آرشیو فیلم و عکس و موسیقی رو اینجا هم داری.

80 گیگ برای بک آپ خوبه.با اکرونیس بک آپ بگیری رو حالت استانداردش به زور حجم بک آپ ویندوز 7 بشه 30 40 گیگ. دو تا بک آپ راحت جا میشه.

پیشنهاد من اینه:

100 گیگ ویندوز 7
300 گیگ آرشیو
2 تا درایو 50 گیگ لینوکس و یه 10 گیگ هم Swap که کلا میشه 110 گیگ
یه 80 گیگ واسه مکینتاش یا ویندوز XP اگه لازم میشه ... اگه نشد هم برای بک آپ.
کلش شد 590
:11::11::11:

mhadishirani
19-01-2011, 20:15
دوست عزیز که ubuntu داری
یعنی مثلا کرک نمیخواد؟
اصلا نیاز به پارتیشن جدید نیست که !!!!
تو ویندوز سی دی اوبونتو رو بزار بعد داره که با ویندوز در کنار هم کار کنن. بزن رو درایو ویندوز نصب بکن مشکلی پیش نمیاد
پ.ن: در ضمن بنده گارانتی امرتات ندارم ولی شرایطش رو میدونم اینجوریه

tm.viper
20-01-2011, 01:02
اره...این نسخه ubuntu که مخصوص نوت بوک هست اصلا partition نمیخواد...خیلی سیستم عامل جالبیه
فقط این نرم افزاراش رو باید گیر بیارمووو
دوستان خیلی گلین..مرسی مه محبت کردین و سوالهای منو همرو جواب دادین:11:

ahmadalli
20-01-2011, 16:30
سلام بر همه عزیزان آریایی از نوع ایرانی که مخ جهان هستند
من از این لپ تاپ خوشم اومده و فقط یه چند تا سوال از اونایی که دارنش می خوام بپرسم تا مطمئن شم:
1.صفحه نمایشش که کیفیتش رو بعد چند وقت از دست نمی ده
2.این دکمه که بغل پورت یواس پی 3 هست چیه اگرماله وایرلس هست پس Fn+F2 WLAN switch چیه
3.در مورد کلید های fn هم Fn+F1 و Fn+F8 و Fn+Space و Fn+C و Fn+V چی هستند
4.کدام گارانتی بهتره
5.فعلا آخرین قیمتش چنده

متشکرم.
جواب شما:
1. خیر
2. اگر این کلید روی on باشه شما میتونید برای خاموش کردن وایرلس استفاده کنید(وقتی که فقط به بلوتوث نیاز داشته باشید)(برای مصرف کمتر باتری)
3.
Fn+F1:لپ تاپ را به حالت sleep میبرد.
Fn+F8:با این دکمه میتوانید لپ تاپ را به پروژکتور وصل کنید.
Fn+Space:بین حالت های مختلف استفاده از لپتاپ(مثلا battery saving)یکی را انتخاب کنید.
Fn+C:نور را تنظیم میکند.
Fn+V:به وب کم وصل می شوید.
5.
6.

alireza1411
21-01-2011, 23:39
درایور شبکه وایرلس نسخه ی 9.2.0.206:

درایور کارت صدا از سایت اصلی ایسوس نسخه ی 6.0.1.6257 که نمیدونم چرا نسخش این جوری نوشته شده چون آخرین نسخه که تو سافت گذر هست 2.56 هستش و اصلا کد نسخه شبیه سافت گذر و سایتهای دیگه نیست:41::

درایور وب کم تا به حال نذاشته بودم آخه نمیدونم مدل مال من چیه ؟ انگار چند برند مختلف وبکم واسه این n61 قابل سفارش است ... ولی تو سایت اصلی همه ی برندها رو باید گذاشته باشه. لینک صفحه رو فقط واسه اونهایی گذاشتم که میدونند مارک وبکمشون چیه :

نرم افزار محبوب Power Gear ایسوس ... نسخه ی 1.1.43:

afshin b
22-01-2011, 15:19
برای نصب برنامه Power 4 Gear میگه باید اول برنامه رو پاک کنی.ولی من جایی uninstall نمیبینم که پاکش کنم. شما چطوری نصبش کردین؟

Vaioman
22-01-2011, 15:33
برای نصب برنامه Power 4 Gear میگه باید اول برنامه رو پاک کنی.ولی من جایی uninstall نمیبینم که پاکش کنم. شما چطوری نصبش کردین؟

P4G رو از کنترل پنل بخش Program & Features پاک کن.:46:

afshin b
22-01-2011, 16:58
P4G رو از کنترل پنل بخش Program & Features پاک کن.:46:
اول اسمش ASUS داشت ندیده بودمش. الان که گفتی دوباره رفتم گشتم پیداش کردم.
مرسی

roteal2007
22-01-2011, 17:03
سلام دوستان من شنیدم این لپتاپ اپتیموس رو پشتیبانی میکنه میخواستم ببینم درایور خاصی داره یا همون درایور 5730 مخصوص نوتبوکه؟؟؟

Vaioman
22-01-2011, 17:18
سلام دوستان من شنیدم این لپتاپ اپتیموس رو پشتیبانی میکنه میخواستم ببینم درایور خاصی داره یا همون درایور 5730 مخصوص نوتبوکه؟؟؟

اپتیموس مخصوص کارت های Geforce است و کارت های ATI از این سیستم پشتیبانی نمیکنه.:20:

alireza1411
22-01-2011, 17:30

یادم رفت این نکته رو بگم ... وایومن جان گفتند چه جوریه.
من با نسخه ی قبل یک مشکل داشتم. وقتی تند تند چند حالت رو با زدن fn+space تغییر میدادم قاتی میکرد و دیگه کلا حالت رو عوض نمیکرد. رو صفحه عکس میومد ها !!! ولی نگاه میکردم ببینم سرعت کارت گرافیک رو چنده میدیدم عوض نکرده !!! این مساله تو بازی رو اعصابم بود.

شما همچین مشکلی رو الان دارین و قبلا با نسخه ی قبل چه طور؟ داشتید؟

---------- Post added at 07:30 PM ---------- Previous post was at 07:26 PM ----------

اپتیموس مخصوص کارت های Geforce است و کارت های ATI از این سیستم پشتیبانی نمیکنه.:20:

عوضش ATI Power Play داره و نرم افزار هم لازم نیست نصب کنیم. همون درایور کارت گرافیک رو نصب میکنیم حله.

مال انویدیا فرکانس کارت گرافیک تا یک ششم کم میشه که برق کمتر مصرف بشه و مال ATI هم تقریبا نصف میشه. کارشون شبیه هم هستش ... هر دو میخوان مصرف انرژی رو وقتی که به کارای گرافیکی و بازی مشغول نیستیم کم کنند.

amin 202
22-01-2011, 18:30
مقایسه ی دو مدل:

Asus N61Jq
DELL XPS L501X

CPU Intel Core i7 Processor 720QM : 1.6 GHz with Turbo Boost up to 2.8 GHz with 6mb Cache
CPU Intel Core i7 Processor 740QM : 1.73 GHz with Turbo Boost up to 2.9 GHz with 6mb Cache

RAM 4GB DDR3 1333 MHz up to 8GB
RAM 6GB DDR3 1333 MHz up to 8GB

Display LED 16" HD ColorShine

VGA ATI Mobility Radeon HD 5730 With 1G GDDR3 VRAM DX11 Support
VGA NVIDIA GeForce GT 435QM 2G up to 4G

HDD 640GB.5400rpm
HDD 640GB.7200rpm

Blu-ray Rom with DVD RW Super Multi Double Layer
Blu-ray Rom

ALTEC Lansing Speaker With SRS Premium Sound
JBL 2.1 Designed & Certified Speakers +Waves MaxxAudio® 2.1 Audio: 2 X 4W + 12W sub-woofer 20W Total

USB 2.0×2 port
USB 2.0×1 port+E-SATA support

USB 3.0×1 port
USB 3.0×2 port

E-SATA×1 port

HDMI×1 port
HDMI×1 port

Web Camera 2.0 Mega Pixel
Web Camera 2.0 Mega Pixel-HD

Multi-Touch Touchpad
-----

WIN 7 Home Premium
WIN 7 Home Premium

Battery 6 cell
Battery 9 cell

Weight 2.9 Kg
Weight 2.7 Kg

Made In China
Made In China

درضمن...xps نور کی بورد ( Backlight ) هم داره.

price:1,560,000 toman
با گارانتی 3 ساله زیگورات

به نظرتون کدومشونو بگیرم؟
و به چه علت؟

afshin b
22-01-2011, 18:37
یادم رفت این نکته رو بگم ... وایومن جان گفتند چه جوریه.
من با نسخه ی قبل یک مشکل داشتم. وقتی تند تند چند حالت رو با زدن fn+space تغییر میدادم قاتی میکرد و دیگه کلا حالت رو عوض نمیکرد. رو صفحه عکس میومد ها !!! ولی نگاه میکردم ببینم سرعت کارت گرافیک رو چنده میدیدم عوض نکرده !!! این مساله تو بازی رو اعصابم بود.

شما همچین مشکلی رو الان دارین و قبلا با نسخه ی قبل چه طور؟ داشتید؟

تا حالا به چنین مشکلی بر نخوردم. الان (بعد از آپدیت) امتحان کردم دیدم مشکلی نداره.

alireza1411
22-01-2011, 20:17
مقایسه ی دو مدل:

Asus N61Jq
DELL XPS L501X

CPU Intel Core i7 Processor 720QM : 1.6 GHz with Turbo Boost up to 2.8 GHz with 6mb Cache
CPU Intel Core i7 Processor 740QM : 1.73 GHz with Turbo Boost up to 2.9 GHz with 6mb Cache

RAM 4GB DDR3 1333 MHz up to 8GB
RAM 6GB DDR3 1333 MHz up to 8GB

VGA ATI Mobility Radeon HD 5730 With 1G GDDR3 VRAM DX11 Support
VGA NVIDIA GeForce GT 435QM 2G up to 4G

HDD 640GB.5400rpm
HDD 640GB.7200rpm

Blu-ray Rom with DVD RW Super Multi Double Layer
Blu-ray Rom

ALTEC Lansing Speaker With SRS Premium Sound
JBL 2.1 Designed & Certified Speakers +Waves MaxxAudio® 2.1 Audio: 2 X 4W + 12W sub-woofer 20W Total

USB 2.0×2 port
USB 2.0×1 port+E-SATA support

USB 3.0×1 port
USB 3.0×2 port

E-SATA×1 port

HDMI×1 port
HDMI×1 port

Web Camera 2.0 Mega Pixel
Web Camera 2.0 Mega Pixel-HD

Multi-Touch Touchpad
-----

WIN 7 Home Premium
WIN 7 Home Premium

Battery 6 cell
Battery 9 cell

Weight 2.9 Kg
Weight 2.7 Kg

Made In China
Made In China

و به چه علت؟

2 گیگ رم بیشتر که شاید جز تو برنامه های گرافیکی و مهندسی استفاده نشه ، سی پی یوی تقریبا 5 درصد سریعتر، گرافیک تقریبا برابر (که مدلش QM نداره، QM فقط برای سی پی یوهای موبایل چهار هسته ایه و اون احتمالا M بوده، هارد 30 درصد سریعتر!! و در نهایت باتری بهتر
کیبوردی که بک لیت داره ولی تاچ پدی که فکر کنم مولتی تاچ نیست.

به نظر من که انتخاب خوبی هست فقط من دلم به دل صاف نیست. همش میترسم خراب بشه مخصوصا با این سی پی یوی چهار هسته ای داغ !!! از نظر فنی در کل بهتره. قیمت n61 الان چنده ؟ اگه تا 1450 باشه به نظر من ایسوس ولی بالاتر باشه همین دل رو میگیرم. ضمنا من الان هیچ مدلی رو نمیخرم چون پردازنده های بعدی اینتل دیگه اومده و قطعا مصرف انرژی و سرعت کلاک و سرعت پردازشی بالاتری داره. گرافیک هم سری 500 و 6000 دیگه عادی شده. میترسم اگه این دل رو بگیری اندکی بعد پشیمان بشی.

afshin b
22-01-2011, 20:46
مقایسه ی دو مدل:

Asus N61Jq
DELL XPS L501X

و به چه علت؟
با این کانفیگ من باشم با اینکه از مارک دل زیاد خوشم نمیاد، دل رو میگیرم.

amin 202
23-01-2011, 06:11
2 گیگ رم بیشتر که شاید جز تو برنامه های گرافیکی و مهندسی استفاده نشه ، سی پی یوی تقریبا 5 درصد سریعتر، گرافیک تقریبا برابر (که مدلش QM نداره، QM فقط برای سی پی یوهای موبایل چهار هسته ایه و اون احتمالا M بوده، هارد 30 درصد سریعتر!! و در نهایت باتری بهتر
کیبوردی که بک لیت داره ولی تاچ پدی که فکر کنم مولتی تاچ نیست.

به نظر من که انتخاب خوبی هست فقط من دلم به دل صاف نیست. همش میترسم خراب بشه مخصوصا با این سی پی یوی چهار هسته ای داغ !!! از نظر فنی در کل بهتره. قیمت n61 الان چنده ؟ اگه تا 1450 باشه به نظر من ایسوس ولی بالاتر باشه همین دل رو میگیرم. ضمنا من الان هیچ مدلی رو نمیخرم چون پردازنده های بعدی اینتل دیگه اومده و قطعا مصرف انرژی و سرعت کلاک و سرعت پردازشی بالاتری داره. گرافیک هم سری 500 و 6000 دیگه عادی شده. میترسم اگه این دل رو بگیری اندکی بعد پشیمان بشی.
خوب منم کارام بیشتر گرافیکیه.
آره....اون Mاش رو شک داشتم...باهاس همون ام می نوشتم.
چرا اینقدر از دل میترسید...ترس از اینوره آبه یا اصولاً دل برند ترسناکیه؟:18:
اگه بگم برام از دوبی بیارن مشکلی نیست؟
البته دل با این مشخصاتش مثل ایسوز پلمپ شدستا!
برای سی پی یوشم فکر کردن...یه فنه خفن روش نصبه...دقیقاً واتشو نمی دونم...ولی می دونم که توان اتلاف حرارتش 45واته!
آخه چه فرقی میکنه...اون مدلای جدیدم بیان،قیمتاشون وحشتناک گرون میشه.
من کلاً 1.5 دستم هست...حالا 50 تومن اینور یا اونور فرقی نمیکنه...میشه جورش کرد....ولی ازون بالاترو نه!
درضمن...اگر سری های جدید بیان،قیمت اینا هم افت میکنه.فقط باید حواسمون باشه که بعد افت قیمت،نیُفتیم تو دام افت کیفیت!
ولی خداییش...هم این مدل دل و هم n61 ایسوز بدجور چشمو گرفتن.اگر بخوام بگیرم یکی ازین دوتارو میگیرم.:20:
برای ایسوز بهترین گارانتی کجاست؟

amin 202
23-01-2011, 06:15
با این کانفیگ من باشم با اینکه از مارک دل زیاد خوشم نمیاد، دل رو میگیرم.
بابا چرا اینقد از دل بدتون میاد؟:19:
خوب یه سر برید تعمیرگاه موبایل میبینید که همه جا نوکیا ریخته و خراب شده...ولی این دلیل بر بد بودن نوکیاست؟!:41:
خوب مگه شوما نیستید؟:31:
اگه هستید چرا نمی گیرید؟:31:

Vaioman
23-01-2011, 09:51
بابا چرا اینقد از دل بدتون میاد؟:19:
خوب یه سر برید تعمیرگاه موبایل میبینید که همه جا نوکیا ریخته و خراب شده...ولی این دلیل بر بد بودن نوکیاست؟!:41:
خوب مگه شوما نیستید؟:31:
اگه هستید چرا نمی گیرید؟:31:

دوست گرامی
سوال شما جاش تو این تاپیک نیست شما باید به تاپیک زیر مراجعه کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به هر حال دوستان لطف کردن و جواب شما رو دادن.شما اگه برات برند مهمه Asus و اگر نه و بیشتر کانفیک مد نظرته و میتونی رو اختلاف ناچیز این مدل Dell تکیه کنی خب Dell بخر.شما تو انتخاب آزادی.با کمال تشکر

M1450M
23-01-2011, 12:56
سلام
باتری 9 سلولی واسه n61 هست ؟ اگه هست قیمتش چقدره ؟؟

amin 202
23-01-2011, 13:24
دوست گرامی
سوال شما جاش تو این تاپیک نیست شما باید به تاپیک زیر مراجعه کنید.

به هر حال دوستان لطف کردن و جواب شما رو دادن.شما اگه برات برند مهمه Asus و اگر نه و بیشتر کانفیک مد نظرته و میتونی رو اختلاف ناچیز این مدل Dell تکیه کنی خب Dell بخر.شما تو انتخاب آزادی.با کمال تشکر
یه سوالم بپرسم برم...
از کدوم سایت میتونم کانفیگ و قیمت مدلهای مختلف ASUS من جمله N61 و A42 رو پیدا کنم؟:11:
(پیام خصوصیم فعال نیست)

keihanmirzaei
23-01-2011, 14:19
برای خرید دل مراقب باشید
من که میخواستم لبتاپ بگیرم بین این مدل ان 61 و دل 1558 بود فکر کنم شک داشتم
زیاد سوال کردم خرابی زیاد داره
ولی ایسوس تو سال گذشته فکر کنم کمترین خرابی رو تو برند ها داشته
منم که الان دارم ازش راضیم

alireza1411
23-01-2011, 14:26
یه سوالم بپرسم برم...
از کدوم سایت میتونم کانفیگ و قیمت مدلهای مختلف ASUS من جمله N61 و A42 رو پیدا کنم؟:11:
(پیام خصوصیم فعال نیست)

خب اینها حالت سفارشی داره. لپ تاپ های بالای 1 تومن معمولا همین طوریه یعنی هر وارد کننده ای میگه مثلا این هارد رو برام بزار و رم 4 یا 6 یا حتی 8 گیگ بزار و سی پی یوش این یکی باشه و الی آخر.

خود سایت اصلی بری که آپشنای زیادی در اختیار شما میذاره. تازه اگه بخوای از اون ور بیاری که دیگه دستت کاملا بازه هر چی عشقت بکشه میتونی سفارش بدی.

در مورد خرابی خب ایسوس درصد خرابیش کمتر بوده واسه همینه مشتری هاش بیشتر میشه. ولی خب ایران یکمی هم کلا جوگیر میشن ملت. مثلا لنوو سری Thinkpad خیلی مدلهای خرکاریه! درش رو 30 هزار بار باز و بسته میکنن که بدونن چیزی که میدن مشتری خوبه. ولی تو ایران اصلا طرفدار نداره!
دل هم یه کمی بد بوده ولی دیگه اونجوری هم نیست که بگیم فقط ایسوس و لا غیر ! هر کدوم خوشت میاد بگیر ان شاء الله هیچ مشکلی پیش نیاد.:11::11:

Vaioman
23-01-2011, 15:47
سلام

خیر تا 2 الی 3 روز پیش که هنوز تو بازار نبود.

mhadishirani
23-01-2011, 16:31
به نظر من بدی دل برای اینه که قیافش خیلی بده

f_a_r_i_d
25-01-2011, 01:53
سلام

9 سل معمولی نمی تونه برای ایت لپ تاپ بیاد چون مانانیتور به باطری که می زنه از پشتش بیرون گیر می کنه
وگرنه برای مدلای دیگه با باطری مشابه 9 سل هست

تو لپ تاپ دوستم که hp هست و درش همینطور باز میشه باطریهاش رو از پایین بزرگ کردن
پس امکانش هست
ولی قسمت باطریش 1 سانتی از زمین میاد بالاتر

msakabiri2
26-01-2011, 18:10
با سلام به همه دوستان آقا من چند وقت پیش گفتم قراره نوت بوک بخرم ولی نمیدونم چی و ازتون درمورد لپتاپ های ایسوز پرسیدم اساتید گفتن فعلا دست نگه دارم بازار قراره نسل جدید بیاد.
حالا میخواستم بدونم اومد یا هنوز باید صبر کنم؟:11:

alireza1411
26-01-2011, 23:07
با سلام به همه دوستان آقا من چند وقت پیش گفتم قراره نوت بوک بخرم ولی نمیدونم چی و ازتون درمورد لپتاپ های ایسوز پرسیدم اساتید گفتن فعلا دست نگه دارم بازار قراره نسل جدید بیاد.
حالا میخواستم بدونم اومد یا هنوز باید صبر کنم؟:11:

سلام
اومدن که تو ایران هنوز خیر ولی تو این سایت رو نگاه کن:

اونهایی که سی پی یوی Core i7 سری 2600 داره مثلا 2630qm جدیدتره و مصرف برق سی پی یوش به جای 45 وات فعلی 35 وات هست. کلاکش هم به جای مثلا 1.6 یا 1.73 از 2 گیگاهرتز شروع میشه و تا 3.2 3.3 و این حدودا میره بالا.

ایرانیها احتمالا کمی هم دیر وارد کنند که مدلهای قبلی قشنگ فروش بره ضرر نکنند.:11::11::11:

KATALONIA
27-01-2011, 00:04
سلام دوستان قدیمی
یک سوال داشتم

موقع تایپ کردن چه جوری میشه پد لمسی رو غیر فعال کرد ؟؟

afshin b
27-01-2011, 00:18
سلام دوستان قدیمی
یک سوال داشتم

موقع تایپ کردن چه جوری میشه پد لمسی رو غیر فعال کرد ؟؟
سلام
با Fn+F9 میشه تاچ پد رو فعال یا غیرفعالش کرد.

alireza1411
27-01-2011, 10:32
درایور کارت گرافیک نسخه ی ماه اول 2011 یعنی 11.1 که WHQL هم هست و بنده در حال دانلود بیدم. فکر میکنم در بخش Tesselation برای سری 5700 هم بهینه تر شده باشه ولی تا دانلود نکردم و تست نکردم نمیتونم نظری بدم. در مورد سری 6800 و 6900 تو بازی کار آف دیوتی تا 20 درصد سرعت رو میبره بالاتر و در بازی lleft for dead هم 6 درصد بهتر عمل کرده ولی در مورد سری 5700 تو سایتها چیزی ندیدم.

keihanmirzaei
27-01-2011, 10:55
درایور کارت گرافیک نسخه ی ماه اول 2011 یعنی 11.1 که WHQL هم هست و بنده در حال دانلود بیدم. فکر میکنم در بخش Tesselation برای سری 5700 هم بهینه تر شده باشه ولی تا دانلود نکردم و تست نکردم نمیتونم نظری بدم. در مورد سری 6800 و 6900 تو بازی کار آف دیوتی تا 20 درصد سرعت رو میبره بالاتر و در بازی lleft for dead هم 6 درصد بهتر عمل کرده ولی در مورد سری 5700 تو سایتها چیزی ندیدم.

n61 دارها نصب کنند؟

alireza1411
27-01-2011, 14:20
n61 دارها نصب کنند؟

این نسخه ی موبیلیتی برای تمام کرات های گرافیکی AMD و ATI سابق هست که رو هر لف تاف یا تبلت و اسلیت و حتی فرضا دستاپ ، به کار رفته باشه. محدود به این مدل خاص هم نیست. این نسخه رو سازندگان لف تاف مثلا ایسوس هم ورمیدارن و میذارن رو سایت خودشون. گاهی ممکنه دیر به دیر آپدیت کنند یا نسخه ی خاصی رو برن تست کنن و به دلیلی نذارن.

خب من تست کردم بالاخره. به نظر من که نیازی نیست نصب کنید. چرا ؟ چون:

Call Of Duty Black Ops تو صحنه ای که سرعت 40 بود با این نسخه شد تقریبا 41. به نظر میاد مهم نبوده اصلا. اون 1 فریم هم ملاک نمیشه آخه ممکنه در اثر خیلی چیزها 1 فریم بالا پایین بشه.:31:

تست با TessMark که مخصوص بررسی توان کارت گرافیک در Tesselation هست هم جالب نشد. با نسخه ی 10.11 که قبلا نصب بود سرعت میانگین 14 شد و با این نسخه 11.1 هم باز همون شد.:41:

تست با Furmark هم همچنین تفاوت خاصی دیده نشد که نشد ...:41::41:

اما اگر باز میخواین دانلود کنید بگم که این نسخه 71 مگابایته و بعضی سایتها نسخه ی باز شده که میشه 111 مگابایت رو میذارن واسه دانلود. واسط گرافیکی Catalyst Control Center قبلا یه چیزی بوده و الان تفاوت پیدا کره. اسمش رو گذاشتن نسخه ی 2. همون گزینه های تو کاتالیست و همون تنظیمات رو به شکلی جدید گذاشتند که به نظر من بهتر شده ولی چیز جدیدی توش نبود.

همون طور که سایتها نوشته بودند این نسخه رو سری 6800 و 6900 تاثیر شدید داره. گفته شده که OpenGL 4.1 هم در این نسخه برای اولین بار ساپورت شده و همین طور هم بود اما خب اثری در سرعت اجرای بازی ها نداشته. در واقع یک بازی خاصی باید با این نسخه بهینه بشه که اون وقت بتونیم قضاوت کنیم. ضمنا این هم بگم که موتور Call Of Duty که من تست کردم فکر نمیکنم از قابلیت های DirectX 11 مخصوصا Tesselation استفاده ی بهینه ای کرده باشه و شاید مقایسه ی درستی نباشه اما من میخواستم یه بازی معمولی رو تست کرده باشم که در عمل همه استفاده می کنن.

xenusaga
27-01-2011, 21:44
سلام
کسی میدون که مذلهای asus n53jq و asus n53sv تو ایران پیدا میشن یا نه؟
من فکر میکنم اگه کسی دنبال لپ تاپ high end که خیلی هم زیبا باشه هست ، باید یکی از این مدلها رو بخره ، مخصوصا مدل n53sv با cpu core i7 2720 و کارت گرافیک gt550 .

alireza1411
27-01-2011, 22:14
سلام
کسی میدون که مذلهای asus n53jq و asus n53sv تو ایران پیدا میشن یا نه؟
من فکر میکنم اگه کسی دنبال لپ تاپ high end که خیلی هم زیبا باشه هست ، باید یکی از این مدلها رو بخره ، مخصوصا مدل n53sv با cpu core i7 2720 و کارت گرافیک gt550 .

آره چیز بسیار خفنیه. ولی جی پی یوش به اصطلاح های اند نیستش ... البته عالیه ها !!! سری n مالتی مدیا هست و سری G گرافیکهاش معمولا یه درجه بهترتره. بهتر از این هم هست ولی مساله این است: بودن یا نبودن ؟

آشنا داشته باشی میتونی بگی بیارن ولی نداشته باشی این مدلها سخت پیدا میشه. آخه معمولا تو ایران وقتی بخوان سیستم خفن واسه بازی یا کار دیگه بگیرن خب قیمت دستاپ حداقل 30 40 درصد ارزونتر در میاد و مشکلات داغی و غیره هم نداره.

سی پی یوی Core i7 2500k و مشابهاش با قیمت 300 دلار یا کمتر به راحتی تا بیش از 4.2 گیگاهرتز اور میشن ! حالا حساب کن این لف تاف ها چ قدر کم میاره !!!

دنبال چیز خفنی برو تو کار دستاپ و یه لف تاف ارزون هم در کنارش بخر. مخصوصا اگه واسه بازی میخوای. همین n61 به نظر من برای کارهای نیمه سنگین هم خوب جواب میده. کار سنگین هم میسپری به دستاپ حال کنه.:11::11:

keihanmirzaei
28-01-2011, 00:08
من که این درایور رو دانلود کردم
البته من حوصله تست و اینا رو نداشتم
علیرضا جان زحمتشو کشید
ولی خب حتما یه دلیلی داشته که گذاشتن دیگه

mohsenjxj
28-01-2011, 12:23
سلام به همه دوستان زحمت کش این کلوپ:11:
خسته نباشید:11:

ata.royalfalcon
28-01-2011, 18:55
سلام دوستان من مدل N61JV دارم گرچه مربوط به این تایپیک نمیشه
اما خب ببخشید
یه آپدیت جدید برای بایوس این مدل اومده فکر کنم حدود 30 روزی میشه که تازه گزاشتن
که مسئله وجود نویز صدا (از آمپلی فایر) در زمانی که شارژر وصل هست رو رفع میکنه (حالا راست و دروغش با خودش)
حالا میخواستم بدونم من بایوس رو آپدیت کنم یا نه چون خیلی میترسم

alireza1411
28-01-2011, 19:58
سلام دوستان من مدل N61JV دارم گرچه مربوط به این تایپیک نمیشه
اما خب ببخشید
یه آپدیت جدید برای بایوس این مدل اومده فکر کنم حدود 30 روزی میشه که تازه گزاشتن
که مسئله وجود نویز صدا (از آمپلی فایر) در زمانی که شارژر وصل هست رو رفع میکنه (حالا راست و دروغش با خودش)
حالا میخواستم بدونم من بایوس رو آپدیت کنم یا نه چون خیلی میترسم

من که 60 بار آپدیت کردم و یه بارش منجر به از کار افتادن مادربورد و در نتیجه 5 هفته در گارانتی به سر بردن برای رسیدن مادربورد جدید شد.

خطرناک نمیشه گفت ولی ریسک دار هستش. گرچه مشکلات بایوس هم مشکلاتی هست که با ویندوز و تنظیمات حل نمیشه و حتما باید آپدیت بشه.

در مورد آپدیت تو ویندوز برنامه وین فلش یا شبیه این باید داشته باشی و نکته ی مهم اینه که باتری کامل شارژ و آداپتور هم حتما وصل باشه که به هیچ وجه من الوجوه وسط کاری برق قطع نشه. اگه بشه بایوس نصفه نیمه ریخته میشه و در نتیجه دیگه به شکل معمولی نمیشه پروگرمش کرد. یا باید قطعه عوض بشه یا باید با پروگرمر هایی که متاسفانه تو ایران زیاد باهاش بلد نیستند کار کنن پروگرم بشه.

راستی گارانتی پولی از من نگرفته ها!!! رایگان برد رو تعویض کرد. اصلا ببر گارانتی بگو بایوس خرابه و شنیدم تعوضی بشه نویز بر طرف میشه. وظیفشونه که یا آپدیت کنن یا نویز رو به هر طریقی بر طرف کنند.:11:

ata.royalfalcon
28-01-2011, 20:32
من که 60 بار آپدیت کردم و یه بارش منجر به از کار افتادن مادربورد و در نتیجه 5 هفته در گارانتی به سر بردن برای رسیدن مادربورد جدید شد.

خطرناک نمیشه گفت ولی ریسک دار هستش. گرچه مشکلات بایوس هم مشکلاتی هست که با ویندوز و تنظیمات حل نمیشه و حتما باید آپدیت بشه.

در مورد آپدیت تو ویندوز برنامه وین فلش یا شبیه این باید داشته باشی و نکته ی مهم اینه که باتری کامل شارژ و آداپتور هم حتما وصل باشه که به هیچ وجه من الوجوه وسط کاری برق قطع نشه. اگه بشه بایوس نصفه نیمه ریخته میشه و در نتیجه دیگه به شکل معمولی نمیشه پروگرمش کرد. یا باید قطعه عوض بشه یا باید با پروگرمر هایی که متاسفانه تو ایران زیاد باهاش بلد نیستند کار کنن پروگرم بشه.

راستی گارانتی پولی از من نگرفته ها!!! رایگان برد رو تعویض کرد. اصلا ببر گارانتی بگو بایوس خرابه و شنیدم تعوضی بشه نویز بر طرف میشه. وظیفشونه که یا آپدیت کنن یا نویز رو به هر طریقی بر طرف کنند.:11:

lممنون از راهنمایی چندتا سوال

1. من ترجیح میدم از داخل بایوس و از گزینه Start Easy Flash آپدیت کنم چون نرم افزارهای جانبی که تو ویندوز نصب هست خرابکاری نکنن نظر شما چی هست؟؟

2. من این آپدیت رو داخل پارتیشن خالی تو هارد بریزم دیگه ؟؟ توی فلش مموری بریزم چه فرقی میکنه؟؟؟
بازهم ممنون از راهنمایی شما:40::40:

Ali_B1
28-01-2011, 22:48

1. من ترجیح میدم از داخل بایوس و از گزینه Start Easy Flash آپدیت کنم چون نرم افزارهای جانبی که تو ویندوز نصب هست خرابکاری نکنن نظر شما چی هست؟؟

2. من این آپدیت رو داخل پارتیشن خالی تو هارد بریزم دیگه ؟؟ توی فلش مموری بریزم چه فرقی میکنه؟؟؟

به نظر من هم ببرید گارانتی این کار رو انجام بدن بهتره! دوستان در جریان هستن که منم چندین بار آپدیت و حتی دانگرید کردم بخاطر مشکلاتی ولی بار آخر به مشکل خوردم که مستلزم کلی زحمت شد و البته گارانتی من هم پول نگرفت ولی 12 13 روزی سر کار بودم تا درستش کردن!
مطمئنش خود گارانتیه هر مشکلی هم پیش بیاد خودشون باید رفع کنن و بهانه ای هم نمی تونن بیارن.

alireza1411
28-01-2011, 23:18

من هم با حرف علی آقا موافقم. البته اگر خراب بشه خب باز هم باید مدتی صبر کنی سفارش مادربورد بدهند. فرق نمیکنه خودتون آپ کنید یا اونا چون در هر صورت این احتمال خرابی با یه درصد کمی وجود داره. اما مهم اینه که اگه خودشون انجام بدند دیگه لازم نیست جر و بحث کنید که بایوس رو خود ایسوس میذاره و گفته نشده آپدیت کردنش از گارانتی خارج هست و این حرفها.

بازم اگه خواستین خودتون انجام بدین ، من چندین بار از رو هارد خودش ریختم و چندین بار هم از طریق هارد اکسترنال.
آپگرید از تو ویندوز کردم ولی داون گریدش فقط از تو بایوس با همون گزینه ممکن هست. از هر دوش هم من رفتم و توصیه میکنم از ویندوز برین. دلیلش هم اینه که تا خاموش بکنه سیستم رو بالاخره باید از بایوس قبلی استفاده کنه و شاید به نوعی بشه گفت احتمال خرابیش کمتر باشه.

بازم توصیه ی علی آقا رو جدی بگیرید یا پیشاپیش آماده ی خرابی باشید و بک آپ از هارد تهیه بفرمائید :31:

:11::11::11::11:

Vaioman
29-01-2011, 15:16
یک تجربه
من دیروز ویندوز فابریک رو پاک کردم و یه ویندوز سون 64Bit به همراه SP 1 نصب کردم.هم نسبت به ویندوز فابریک سبکتره و هم جدیدتر.لپ تاپ، هم بهتر کار میکنه و هم سریعتر شده.به دوستانی هم که میخوان ویندوز 64 بیت داشته باشن این کار رو توصیه میکنم.البته من به همراهش یه Xp هم نصب کردم.:46:

alireza1411
29-01-2011, 17:39
یک تجربه
من دیروز ویندوز فابریک رو پاک کردم و یه ویندوز سون 64Bit به همراه SP 1 نصب کردم.هم نسبت به ویندوز فابریک سبکتره و هم جدیدتر.لپ تاپ، هم بهتر کار میکنه و هم سریعتر شده.به دوستانی هم که میخوان ویندوز 64 بیت داشته باشن این کار رو توصیه میکنم.البته من به همراهش یه Xp هم نصب کردم.:46:

من چند روز پیش آپدیت کردم ولی تغییر خاصی ندیدم. نمیدونم شاید اولشه سبکه این جوریه ها !!!:11: ولی خوبیش اینه که اگر نصبش کنیم دیگه کل آپدیت های ویندوز 7 سرویس پک صفر!! توش هست.

رو سی پی یوهای نسل دوم Core I7 که AVX داره این سرویس پک تاثیرش بیشتره ولی رو مال ماها که ... SSE 4.2 داریم پس زیاد به کار نمیاد

ali1748
29-01-2011, 17:41
منم حرف وایومن جان رو تائید می کنم ، حتما این ویندوز جدید که به همراه سرویس پک (Windows 7 Ultimate SP1 x64) ارائه شده رو تست کنید، خیلی عالیه

Vaioman
29-01-2011, 17:53
من چند روز پیش آپدیت کردم ولی تغییر خاصی ندیدم. نمیدونم شاید اولشه سبکه این جوریه ها !!!:11: ولی خوبیش اینه که اگر نصبش کنیم دیگه کل آپدیت های ویندوز 7 سرویس پک صفر!! توش هست.

رو سی پی یوهای نسل دوم Core I7 که AVX داره این سرویس پک تاثیرش بیشتره ولی رو مال ماها که ... SSE 4.2 داریم پس زیاد به کار نمیاد

آره فعلآ که نیاز به آپدیت نداره.:46:

farzadshekoohi
30-01-2011, 00:10
سلام من یک مشکلی واسه کیبوردم پیش اومده و چند تا حرف رو نمیزنه . سخت افزاری هست :41:
فردا باید ببرم گارانتی ببینم درست میشه یا باید بره تهران . اصلا شیراز تعمیرگاه داره یا همش فرستاده میشه تهران ؟ گارانتی ویستا هست .

pro64jq
30-01-2011, 16:03
یه سوال میپرسم که شاید نا مربوط باشه اما کسی از دوستا یه شارژر فندکی خوب و مطمئن برای لپ تاپ سراغ داره که معرفی کنه ؟

---------- Post added at 04:03 PM ---------- Previous post was at 03:59 PM ----------

در مورد این پوشش های ضد انعکاس نور برای لپ تاپ کسی چیزی دیده یکی از دوستانم استفاده از اونرو برای افزایش کیفیت نمایش در فضای باز و پرنور بهم پیشنهاد کرده اصلا همچین چیزی هست و اگه هست چنده ؟

M1450M
30-01-2011, 16:48
کسی بازی NFS Hot uersuit رو این لپ تاپ نصب کرده ؟
وقتی بازی رو آخرین درجه تنظیمات میذارم خوب جواب نمیده ولی وقتی شارژر رو وصل میکنم مشکل حل میشه !
دلیلش چیه ؟؟؟

alireza1411
30-01-2011, 17:16
وقتی بازی رو آخرین درجه تنظیمات میذارم خوب جواب نمیده ولی وقتی شارژر رو وصل میکنم مشکل حل میشه !
دلیلش چیه ؟؟؟

خب زو یه جالت پاور گذاشتی که وقتی شارژر وصله Ati Power Play فرکانس رو روی 650 میذاره و تا قطع میکنی میره رو حالت سیو باتری و 300 میشه. حالت پاور رو روی های پرفورمنس بزار و اگه دیدی باز این طوریه برو تو تنظیمان پاور آپشن توی کنترل پنل بگرد و حالت های پرفورمنس رو ویرایش کن. گزینه آخر بود. بگرد میابی ... نیافتی بگو دقیق بگم کجاست.:11:

afshin b
30-01-2011, 18:02
دلیلش چیه ؟؟؟
من دیروز ریختم. چه فریمی میده! با تنظیمات آخر فریم چهل و خورده ای!!
دلیلشم که علیرضا گفت.

M1450M
30-01-2011, 20:46
خب زو یه جالت پاور گذاشتی که وقتی شارژر وصله Ati Power Play فرکانس رو روی 650 میذاره و تا قطع میکنی میره رو حالت سیو باتری و 300 میشه. حالت پاور رو روی های پرفورمنس بزار و اگه دیدی باز این طوریه برو تو تنظیمان پاور آپشن توی کنترل پنل بگرد و حالت های پرفورمنس رو ویرایش کن. گزینه آخر بود. بگرد میابی ... نیافتی بگو دقیق بگم کجاست.:11:

ممنون . حل شد .
FPS هم نهایت به 40 رسید

alireza1411
30-01-2011, 23:47
من دیروز ریختم. چه فریمی میده! با تنظیمات آخر فریم چهل و خورده ای!!
دلیلشم که علیرضا گفت.

افشین جان اینی که نصب کردی همینه :

آخه معمولا شماره 1 و 2 میده. مثل آندرگراند 1 و 2. تاریخش یکم قدیمیه شک کردم. بعد چه طوره ؟ همون سیستم نسخه های قبل و هی تند تند باید مسابقه بدیم یا کارای جدید توش شده ؟ Dirt 2 رو نمیدونم بازی کردی یا نه، اگه کردی از اون به نظرت بهترتره هم از نظر گرافیک و هم کلا جذابیتهای بازی یا به نظرت بدتر بیده ؟

نسبت به نسخه های قبلی هم اگه بازیشون کردی بگو کدومشون بهترتر بوده ؟

farhad5800
31-01-2011, 16:28
ام محصول
نام مدل ASUS N53SV-SZ190D
پردازنده
نوع پردازنده
Intel Core i7-2630M
سرعت پردازنده
2.2 GHz up to3.3 GHz
حافظه
حافظه نصب شده 4GB
تکنولوژی ساخت DDR3
هارد دیسک
ظرفیت هارد 640 GB
سرعت چرخش هارد 5,400 RPM
درایوهای نوری
نوع درایو نوری
DVD±RW

نمایشگر
تکنولوژی ساخت ColorShine LED
اندازه نمایشگر
15.6 اینچ
حداکثر رزولوشن (پیکسل) 1366 x 768
گرافیک
پردازنده گرافیک
NVIDIA GeForce GT 540M
حافظه گرافیک نصب شده 2.8 GB , 1GB Dedicated
سیستم عامل
نام سیستم عامل نصب شده DOS
باتری
زمان کارکرد با یکبار شارژ 3 ساعت
نوع باتری 6-Cell - Lithium Ion
ابعاد و وزن
عرض 38.6 سانتیمتر
طول 25.9 سانتیمتر
ارتفاع 3.5 سانتیمتر
وزن 2.6 کیلوگرم
گارانتی
مدت زمان گارانتی یک سال
امکانات
دارای تکنولوژی های
LAN - WIFI - BT - CAM - eSATA - HDMI - USB3 -

gnulinux
31-01-2011, 18:57
ام محصول
نام مدل ASUS N53SV-SZ190D
پردازنده
نوع پردازنده
Intel Core i7-2630M
سرعت پردازنده
2.2 GHz up to3.3 GHz
حافظه
حافظه نصب شده 4GB
تکنولوژی ساخت DDR3
هارد دیسک
ظرفیت هارد 640 GB
سرعت چرخش هارد 5,400 RPM
درایوهای نوری
نوع درایو نوری
DVD±RW

نمایشگر
تکنولوژی ساخت ColorShine LED
اندازه نمایشگر
15.6 اینچ
حداکثر رزولوشن (پیکسل) 1366 x 768
گرافیک
پردازنده گرافیک
NVIDIA GeForce GT 540M
حافظه گرافیک نصب شده 2.8 GB , 1GB Dedicated
سیستم عامل
نام سیستم عامل نصب شده DOS
باتری
زمان کارکرد با یکبار شارژ 3 ساعت
نوع باتری 6-Cell - Lithium Ion
ابعاد و وزن
عرض 38.6 سانتیمتر
طول 25.9 سانتیمتر
ارتفاع 3.5 سانتیمتر
وزن 2.6 کیلوگرم
گارانتی
مدت زمان گارانتی یک سال
امکانات
دارای تکنولوژی های
LAN - WIFI - BT - CAM - eSATA - HDMI - USB3 -
سلام خب چی شد :31: یه بار شارژ 3 ساعت بااین قطعات امکان نداره :5:

alireza1411
31-01-2011, 20:45
سلام خب چی شد :31: یه بار شارژ 3 ساعت بااین قطعات امکان نداره :5:

چرا نمیشه ؟ سی پی یوش که 32 نانومتری و 35 واتیه. کارت گرافیکش هم که آپتیموس داره و اگه با n61 مقایسه کنیم عمرباتری رو حال سیو باتری باید بیشتر باشه. حالا 3 ساعت رو نمیدونم ولی مطمئنم 2 ساعت n61 میتونه 2.5 ساعت این باشه. نه ؟
:11:

Vaioman
31-01-2011, 22:38
چرا نمیشه ؟ سی پی یوش که 32 نانومتری و 35 واتیه. کارت گرافیکش هم که آپتیموس داره و اگه با n61 مقایسه کنیم عمرباتری رو حال سیو باتری باید بیشتر باشه. حالا 3 ساعت رو نمیدونم ولی مطمئنم 2 ساعت n61 میتونه 2.5 ساعت این باشه. نه ؟

صد در صد تائید میشه.مصرفش از N61jq واقعآ کمتره و ممکنه که باطریش 3 ساعت جواب بده.:46:

xenusaga
31-01-2011, 23:31

من خودم قصد خریدن یکی از دو مدل N53SV یا N53SN رو دارم. توی فورومهای خارجی که جستجو کردم اکثرا از عمر باتری کوتاه اون مینالیدن و میگفتن که کمتر از 100 دقیقه هست! توی خود سایت Asus عمر باتری این دو مدل رو زده سه ساعت.

alireza1411
31-01-2011, 23:49
من خودم قصد خریدن یکی از دو مدل N53SV یا N53SN رو دارم. توی فورومهای خارجی که جستجو کردم اکثرا از عمر باتری کوتاه اون مینالیدن و میگفتن که کمتر از 100 دقیقه هست! توی خود سایت Asus عمر باتری این دو مدل رو زده سه ساعت.

دقت نکردین پس ... طبق چیزی که دوستمون وایومن جان قبلا گفتند و تست کرده بودند این مدل n61 4 هسته ای، 2 ساعت رو حالت سیو باتری کار میکنه!! نه رو های پرفورمنس. رو های پرفورمنس 45 دقه فکر کنم باتری کار میکنه !

توضیح بیشتر:
سی پی یو تو حالت سیو باتری تقریبا 22 وات برق مصرف میکنه. در واقع 4 هسته با کلاک 910 داریم که سر جمه میشه 3.6 گیگ.
رو حالت های پرفورمنس و تحت بار کامل همه ی هسته ها میشه 1.73 گیگ که سر جمه میشه 6.9 گیگ و 45 وات میکشه. البته 43 تا 47 هست دقیقش.

کارت گرافیک هم فقط میدونم حالت عادی هسته 650 هست و رو حالت کم مصرف میشه 300 مگاهرتز.

سر جمع گرافیک و سی پی یو و الباقی تو های پرفورمنس 2 برابر یا بیشتر از حالت کم مصرف یعنی سیو باتری برق مصرف میشه.

اون سه ساعت که سازنده گفته مال همین حالت ضعیف لپ تاپه که برق هم کم مصرف میکنه نه حالت عادیش.
پیشاپیش مبارکه. سرعت 2.2 گیگ تا 3.3 عالیه.

xenusaga
01-02-2011, 00:22
دقت نکردین پس ... طبق چیزی که دوستمون وایومن جان قبلا گفتند و تست کرده بودند این مدل n61 4 هسته ای، 2 ساعت رو حالت سیو باتری کار میکنه!! نه رو های پرفورمنس. رو های پرفورمنس 45 دقه فکر کنم باتری کار میکنه !

توضیح بیشتر:
سی پی یو تو حالت سیو باتری تقریبا 22 وات برق مصرف میکنه. در واقع 4 هسته با کلاک 910 داریم که سر جمه میشه 3.6 گیگ.
رو حالت های پرفورمنس و تحت بار کامل همه ی هسته ها میشه 1.73 گیگ که سر جمه میشه 6.9 گیگ و 45 وات میکشه. البته 43 تا 47 هست دقیقش.

کارت گرافیک هم فقط میدونم حالت عادی هسته 650 هست و رو حالت کم مصرف میشه 300 مگاهرتز.

سر جمع گرافیک و سی پی یو و الباقی تو های پرفورمنس 2 برابر یا بیشتر از حالت کم مصرف یعنی سیو باتری برق مصرف میشه.

اون سه ساعت که سازنده گفته مال همین حالت ضعیف لپ تاپه که برق هم کم مصرف میکنه نه حالت عادیش.
پیشاپیش مبارکه. سرعت 2.2 گیگ تا 3.3 عالیه.

ممنون از توضیحات مفیدتون.
من موندم که این مدلها رو چه جوری پیدا کنم! تو ایران که نیستن ، اون مدلی هم که سرزمین رایانه آورده به نر من خوب نیستش.تازه 53SN بهتر از 53SV ISJA که کارت گرافیک توپ nVIDIA gt 550 با دو گیگ رم رو داره. خیلی مدلی قشنگیه این لپ تاپ ، قطعاتش هم که خوبه . دلم نمیاد مدل دیگه ای رو بخرم. مارک aSUS هم به نظر من متضمن کیفیتش هست.

amin 202
01-02-2011, 05:25
من موقع کار با ان 61 و حتی سایر مدل های ایسوز مثل k52jt به یه مشکلی برخوردم.اونم این بود که موقع انتقال حجم بالایی از اطلاعات (مثلاً 7-8 گیگ فیلم) دیگه نمیشه کار دیگه ای کرد!
موقع نصب نرم افزارای سنگین هم باز همین اتفاق میُفته!:13:
کامپیوتر تقریباً به حالت هنگ در میاد...فکر میکنم علتش سرعت پایین دوران هارد دیسکش باشه که نوشته 5200rpm.شما هم امتحان کردید؟
به این مشکل برخوردید؟
ربطی به میزان رمش و یا آپدیت درایوراش نداره که؟:19:

farhad5800
01-02-2011, 11:58
Processor Intel® Core™ i7 2630QM
Intel® Core™ i5 2410M
Intel® Core™ i3 2310M
Operating System Genuine Windows® 7 Ultimate
Genuine Windows® 7 Professional
Genuine Windows® 7 Home Premium
Genuine Windows® 7 Home Basic
Chipset Intel® HM65 Express Chipset
Memory DDR3 1333 MHz SDRAM,4 x SO-DIMM socket for expansion up to 16 G SDRAM Quad Core,2 x SO-DIMM socket for expansion up to 8 G SDRAM Dual Core
Display 15.6" 16:9 HD (1366x768)/Full HD (1920x1080) LED backlit Asus Splendid Video Intelligent Technology
Graphic NVIDIA® GeForce® GT 550M with 2GB DDR3 VRAM
Storage 2.5" SATA
750GB 7200rpm
640GB 5400rpm
500GB 5400rpm/7200rpm
500GB 7200rpm With 4 G SSD
320GB 5400rpm
Optical Drive Blu-Ray DVD Combo
Super-Multi DVD
Blu-ray Writer
Card Reader 3 -in-1 card reader ( SD/ MS/ MMC)
webkamera 2.0 Mega Pixel web camera
Networking Integrated802.11 b/g/n
Built-in Bluetooth™ V2.1+EDR (Optional)
Built-in Bluetooth™ V3.0 (Optional)
10/100/1000 Base T
Interface 1 x Microphone-in jack
1 x Line-in Jack
1 x VGA port/Mini D-sub 15-pin for external monitor
1 x USB 3.0 port(s) (Optional)
3 x USB 2.0 port(s)
1 x RJ45 LAN Jack for LAN insert
1 x HDMI
Audio Built-in Speakers And Microphone
Bang & Olufsen ICEpower®
SonicFocus
Battery 6Cells : 5200 mAh 56 Whrs
Power Adaptor Output : 19 V DC, 6.3 A, 120 W (Quad Core) / 4.74 A , 90 W (Dual Core)
Input : 100 -240 V AC, 50/60 Hz universal
Dimensions 39.1 x 26.6 x 3.05 ~4.05 cm (WxDxH)
Weight 2.70 kg (with 6 cell battery)
Security LoJack
BIOS Booting User Password Protection
HDD User Password Protection and Security
Manufacturer Warranty 2-year limited global hardware warranty. *different by country
1-year battery pack warranty
On-line problem resolution through web interface (BIOS, Driver update)
OS (Windows 7 ) install/uninstall consultation
Bundled software install/uninstall consultation
ASUS software supporting

alireza1411
01-02-2011, 12:16
ممنون از توضیحات مفیدتون.
من موندم که این مدلها رو چه جوری پیدا کنم! تو ایران که نیستن ، اون مدلی هم که سرزمین رایانه آورده به نر من خوب نیستش.تازه 53SN بهتر از 53SV ISJA که کارت گرافیک توپ nVIDIA gt 550 با دو گیگ رم رو داره. خیلی مدلی قشنگیه این لپ تاپ ، قطعاتش هم که خوبه . دلم نمیاد مدل دیگه ای رو بخرم. مارک aSUS هم به نظر من متضمن کیفیتش هست.

550 خوبه ولی GT ؟؟؟؟؟ برای موبایل معمولا من M دیدم. تازه سری 500 فعلا پسوند نداشته و اینها اومده تو بازار:
GTX 580
GTX 570
GTX 560 Ti

540M
550 ؟؟؟؟

ولی هر چیه کارت قوی ای هستش.

---------- Post added at 02:16 PM ---------- Previous post was at 02:13 PM ----------

من موقع کار با ان 61 و حتی سایر مدل های ایسوز مثل k52jt به یه مشکلی برخوردم.اونم این بود که موقع انتقال حجم بالایی از اطلاعات (مثلاً 7-8 گیگ فیلم) دیگه نمیشه کار دیگه ای کرد!
موقع نصب نرم افزارای سنگین هم باز همین اتفاق میُفته!:13:
کامپیوتر تقریباً به حالت هنگ در میاد...فکر میکنم علتش سرعت پایین دوران هارد دیسکش باشه که نوشته 5200rpm.شما هم امتحان کردید؟
به این مشکل برخوردید؟
ربطی به میزان رمش و یا آپدیت درایوراش نداره که؟:19:

ببینید این مشکل کلا تو ویندوز 7 وجود داره. تو XP روی همین لف تاف فکر نمیکنم همچین چیزی باشه. تازه ... رو دستاپ اینجانب هم دقیقا همین قضیه وجود داره.

علتش هم اینه که مایکروسافت و اپل برای اینکه سرعت کارهای کپی پیست فایل رو به لینوکس برسونند مجبور شدند همیچین حرکتی بزنند. وقتی کپی میکنیم ویندوز 7 تمرکز میکنه رو کپی و نمیذاره آب خوش از گلومون پایین بره. راهی هم پیدا نکردم تا حالا که این حرکت رو متوقف کنم.:41:

به رم هم خیر ... آپدیت هم فکر نکنم یعنی فعلا که نشده. دور هارد هم معمولا مضرب 1800 هستش. مثلا 3 تاش میشه 5400 و 4 تاش میشه 7200 . البته هاردهایی با سرعت 10000 و 15000 هم داریم که گرون قیمته.

alireza1411
01-02-2011, 18:34
Processor Intel® Core™ i7 2630QM
Intel® Core™ i5 2410M
Intel® Core™ i3 2310M
Operating System Genuine Windows® 7 Ultimate
Genuine Windows® 7 Professional
Genuine Windows® 7 Home Premium
Genuine Windows® 7 Home Basic
Chipset Intel® HM65 Express Chipset
Memory DDR3 1333 MHz SDRAM,4 x SO-DIMM socket for expansion up to 16 G SDRAM Quad Core,2 x SO-DIMM socket for expansion up to 8 G SDRAM Dual Core
Display 15.6" 16:9 HD (1366x768)/Full HD (1920x1080) LED backlit Asus Splendid Video Intelligent Technology
Graphic NVIDIA® GeForce® GT 550M with 2GB DDR3 VRAM
Storage 2.5" SATA
750GB 7200rpm
640GB 5400rpm
500GB 5400rpm/7200rpm
500GB 7200rpm With 4 G SSD
320GB 5400rpm
Optical Drive Blu-Ray DVD Combo
Super-Multi DVD
Blu-ray Writer
Card Reader 3 -in-1 card reader ( SD/ MS/ MMC)
webkamera 2.0 Mega Pixel web camera
Networking Integrated802.11 b/g/n
Built-in Bluetooth™ V2.1+EDR (Optional)
Built-in Bluetooth™ V3.0 (Optional)
10/100/1000 Base T
Interface 1 x Microphone-in jack
1 x Line-in Jack
1 x VGA port/Mini D-sub 15-pin for external monitor
1 x USB 3.0 port(s) (Optional)
3 x USB 2.0 port(s)
1 x RJ45 LAN Jack for LAN insert
1 x HDMI
Audio Built-in Speakers And Microphone
Bang & Olufsen ICEpower®
SonicFocus
Battery 6Cells : 5200 mAh 56 Whrs
Power Adaptor Output : 19 V DC, 6.3 A, 120 W (Quad Core) / 4.74 A , 90 W (Dual Core)
Input : 100 -240 V AC, 50/60 Hz universal
Dimensions 39.1 x 26.6 x 3.05 ~4.05 cm (WxDxH)
Weight 2.70 kg (with 6 cell battery)
Security LoJack
BIOS Booting User Password Protection
HDD User Password Protection and Security
Manufacturer Warranty 2-year limited global hardware warranty. *different by country
1-year battery pack warranty
On-line problem resolution through web interface (BIOS, Driver update)
OS (Windows 7 ) install/uninstall consultation
Bundled software install/uninstall consultation
ASUS software supporting

میگم تاپیک n61 بید ها !!! :31: به دل نگیری دادا !!!

معرفی مدلهای دیگه نداریم ، نهایت اگه بین این مدل و مدل دیگه موندی در مورد این مدل سوالی باشه در خدمتیم. البته تشکر کردم که معرفی کردین ولی تاپیک مخصوص معرفی مدلهای جدید و خوب جداگانه وجود داره.

به دل نگیری !!!!!!!!!!!!! واسه منظم بودن تاپیک ها نه این جا بلکه تو همه ی بخش ها رعایت موضوع تاپیک الزامیه.:11::11::11:

mohsen_arab66
02-02-2011, 00:13
سلام. کسی قیمت HPDV7 3180us رو نداره.
corei7
6gb ram
640hd
1gb gt230m 3d
17.3"led
اگه کسی سراغ داره بگه لطفا...

alireza1411
02-02-2011, 01:10
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دادا تاپیک n61jq بیده !!! قیمت این مدل چه ربطی به تاپیک داره ؟؟؟

بعدشم این فنتش رو چرا اینقدر بزرگ کردی ؟؟؟ همین جوری هم چشمامون میتونه ببینه. نه ؟

در بخش های دیگه که قیمت سخت افزار یا لپ تاپ میپرسن باید سوال بفرمائید. موفق باشی

:11::11::11::11:

alireza1411
02-02-2011, 03:00
دوستان یک درخواست داشتم. همونطور که میدونید ویندوز این لپ تاپها دیر لود میشه. من هم که برنامه زیاد نصب کردم دیگه بدتر !!
یک سوال داشتم هر کی میتونه نتیجه رو بگه. ممنون میشم.

وقتی ویندوز رو ری استارت کردین یا خاموش بود و روشن کردین، تا اومدین تو ویندوز سریع کنترل آلت دیلیت رو بزنید و تاسک منیجر رو باز کنید. تب چهارمش رو نگاه کنید. دو عدد به عنوان Threads و Process میبینید. این دو تا در شروع ویندوز همین جوری کم کم میرن بالا تا به یه حدی که رسیدند دیگه تقریبا ثابت میشن و یا گاهی کاهش پیدا میکنند.

چیزی که میخوام بدونم اینه که لپ تاپ شما حالا هر چی نصبه روش فرق نمیکنه،

این دو عدد رو چند میرسه و ثابت میشه ؟ یعنی :Process و Threads
زمانی که ثابت میشه چند دقیقه و چند ثانیه هستش ؟ یعنی : Up Time

مال من میرسه به 100 کمی بالا پایین میشه و می ایسته. زمان هم ... شکل زیر رو نگاه کنید مشخصه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ds.jpg

متشکرم:11::11::11:

این هم در پروفایلم بید .... شاید به کارتون بیاد !!

mohsenjxj
02-02-2011, 13:56
دوستان یک درخواست داشتم. همونطور که میدونید ویندوز این لپ تاپها دیر لود میشه. من هم که برنامه زیاد نصب کردم دیگه بدتر !!

وقتی ویندوز رو ری استارت کردین یا خاموش بود و روشن کردین، تا اومدین تو ویندوز سریع کنترل آلت دیلیت رو بزنید و تاسک منیجر رو باز کنید. تب چهارمش رو نگاه کنید. دو عدد به عنوان Threads و Process میبینید. این دو تا در شروع ویندوز همین جوری کم کم میرن بالا تا به یه حدی که رسیدند دیگه تقریبا ثابت میشن و یا گاهی کاهش پیدا میکنند.

مال من میرسه به 100 کمی بالا پایین میشه و می ایسته. زمان هم ... شکل زیر رو نگاه کنید مشخصه:

سلام علیرضا جان همونطورکه کفتید انجام دادم
ممکنه خیلی دقیق نباشه ولی بلافاصله بعداز اینکه این اعداد خواست کم بشه عکسش را گرافتم و اینجا قرار دادم
حالا از اینا چه نتیجه ای میخواستید بگیرید؟:11:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

alireza1411
02-02-2011, 18:17
محسن جان دستت درد نکنه. والله نتیجه ی خاصی نمیخواستم بگیرم. میخواستم ببینم نرم افزارهایی که نصب کردم و یه سری پراسز رو بستم و از این کارها ،... همش باهم الان وضع کلی سیستم چه طوره.

مال من تقریبا 3 دقه طول میکشه که اون عدده به حالت ثابت برسه. تا 4 یا 4.5 دقه هم همین جوری گاهی یکی دو تا میره بالا یا پایین میاد.

مال شما مشخصه که وضعیتش خوبه. فکر کنم زیاد برنامه هم نصب نکردی. یا برنامه های سبک نصب کردی. درایو C شما جز داکیومت و عکس و ویدیو و اینا توش چند گیگ برنامه هست ؟

برنامه های خود ایسوز رو از رو دی وی دیش یا جای دیگه کامل همه رو نصب کردی ؟

lllhamedlll
02-02-2011, 21:32
سلام دوستان
اساتید من بالاخره از شر اون ویندوز سنگین خلاص شدم .یه 32 بیت اولتیمیت درایور هارو هم از نت گرفتم و نصب کردم و الان تو device manager هیچ نقطه مبهمی نمونده فقط یه درایوری هست به نام turbo boost و turbo boost monitor وقتی می زنم نصب شه میگه:
this computer does not meet the minimum requirements for inistalling the software
اون مانیتورشم که با یه ارور از آدم خداحافظی می کنه.
راستی از همون اول بلوتوثشو امتحان کردم درست بود ولی درایور 60-70 مگیشو نصب نکرده بودم.
میگن 3 تا از 4 تا رممو استفاده می کنه درسته؟؟؟محسوس نیست؟؟؟؟
ممنون

mohsenjxj
03-02-2011, 20:28
محسن جان دستت درد نکنه. والله نتیجه ی خاصی نمیخواستم بگیرم. میخواستم ببینم نرم افزارهایی که نصب کردم و یه سری پراسز رو بستم و از این کارها ،... همش باهم الان وضع کلی سیستم چه طوره.

مال من تقریبا 3 دقه طول میکشه که اون عدده به حالت ثابت برسه. تا 4 یا 4.5 دقه هم همین جوری گاهی یکی دو تا میره بالا یا پایین میاد.

مال شما مشخصه که وضعیتش خوبه. فکر کنم زیاد برنامه هم نصب نکردی. یا برنامه های سبک نصب کردی. درایو C شما جز داکیومت و عکس و ویدیو و اینا توش چند گیگ برنامه هست ؟

برنامه های خود ایسوز رو از رو دی وی دیش یا جای دیگه کامل همه رو نصب کردی ؟
1- درمورد سوال اول باید عرض کنم خدمتتون که کل حجم اشغال شده درایو C که شامل خود ویندوز و برنامه های نصب شده همراه با داکیومنت و عکس و ویدئو هم تو درایو c نیست. همش میشه حدود 41گیگ.
2- معمولا من از ریکاوری لپ تاپ استفاده میکنم و تا حالا از دی وی دی لپ تاپ استفاده نکردم و موارد کمی پیش میاد از درایورهای جدید موجود تو اینترنت استفاده میکنم. و همینطور تمام درایورهای سخت افزاری لپ تاپ هم به طور کامل رو لپ تاپ نصب هست.:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11 ::11::11::11::11::11:

Vaioman
05-02-2011, 12:36

سلام علیرضا جان
این مقادیر با برنامه ها و نرم افزارهای نصب شده کاملآ رابطه مستقیم دارند و یکی از دلایل کندی ویندوز فابریک هم مقدار زیاد این برنامه هاست.من الان از ویندوز سون 64 بیت استفاده میکنم با سرویس پک 1.
Threads=770
Processes=67
Up Time=0.00.00.49
دقیقآ بعد از 49 ثانیه فیکس میشه.اما ویندوز فابریکش حدود 2 دقیقه طول میداد.البته من الان فقط یک سری نرم افزار های کاربردی مثل آفیس ،AutoCAD و ... بیشتر نصب نکردم.:46:

alireza1411
05-02-2011, 14:26
سلام علیرضا جان
این مقادیر با برنامه ها و نرم افزارهای نصب شده کاملآ رابطه مستقیم دارند و یکی از دلایل کندی ویندوز فابریک هم مقدار زیاد این برنامه هاست.من الان از ویندوز سون 64 بیت استفاده میکنم با سرویس پک 1.
Threads=770
Processes=67
Up Time=0.00.00.49
دقیقآ بعد از 49 ثانیه فیکس میشه.اما ویندوز فابریکش حدود 2 دقیقه طول میداد.البته من الان فقط یک سری نرم افزار های کاربردی مثل آفیس ،AutoCAD و ... بیشتر نصب نکردم.:46:

دقیقا همین طوره.

من تمام برنامه هام رو نصب کردم و درایور C بدون هیچ فایل داکیومنت و عکس و آهنگ و فیلم الان 87 گیگ پر شده و همش هم نرم افزاره.

اومدم یه سری از پراسزهای غیر ضروری مثلا اونا که مرتبط با آپدیت نرم افزارهاست ، اونایی که مرتبط با سرعتی تر شدن برنامه هاست همه رو نا فعال کردم. زمان بوت از الی 4 تا 5 دقه شد 3.5 الی 4.5 دقه ، حالا اینش جالبه که حتی توی Safe Mode که میرم در کمال ناباوری میبینم 1.5 دقه باید صبر کنم !!! تو سیف مود کلا 30 40 تا پراسز هم نمیاد بالا.

در واقع نتیجه گیری کردم که نافعال کردنشون اثر نداره و بهتره برنامه کم نصب بشه. دوستان دستتون درد نکنه. چیزی که میخواستم متوجه بشم رو گرفتم.

You Were Mine
06-02-2011, 22:04
دوستان سلام خسته نباشین

من میخوام برای لپ تاپ کول پد بخرم . نظر شما چیه ؟ کسی تست کرده ؟ خوبه ؟ چه مارکی بگیرم بهتره ؟
1 مدل اینجا دیدم تمام المینیوم بود با 2 تا فن میگفت 18 تومن خوبه ؟ بهترین مدلش همین بود مدل های پائین تری هم داشت ک 4 تا فن داشتن حالا نظر شما چیه ؟
دمای لپ تاپ را اندازه گرفتم در عادی ترین حالت دمای تمام قطعات اصلی روی 56 به بالا هست که به همین خاطر میخوام کول پد بگیرم.

ata.royalfalcon
06-02-2011, 23:42
دوستان سلام خسته نباشین

من میخوام برای لپ تاپ کول پد بخرم . نظر شما چیه ؟ کسی تست کرده ؟ خوبه ؟ چه مارکی بگیرم بهتره ؟
1 مدل اینجا دیدم تمام المینیوم بود با 2 تا فن میگفت 18 تومن خوبه ؟ بهترین مدلش همین بود مدل های پائین تری هم داشت ک 4 تا فن داشتن حالا نظر شما چیه ؟
دمای لپ تاپ را اندازه گرفتم در عادی ترین حالت دمای تمام قطعات اصلی روی 56 به بالا هست که به همین خاطر میخوام کول پد بگیرم.

سلام
من کول پد کولر مستر گرفتم 45 تومن خیلی گرون بود ولی خب خریدم طبق تستی که داشتم دمای هارد حدودا 36 درجه بود که حدودا 3 درجه کاهش دما داشت حدودا به 33 یا 32 رسیده بود (حالا به اون ربطی داشت مطمئن نیستم ولی واقعا دما کاهش داشت)
به نظر من چون این فنها از طریق برق USB تامین میشه و برقشون 5 ولته که خیلی کمه بهتره که باز بشن و 12 ولتی بشه که خیلی عالی میشه یعنی فن رو به آداپتور جداگانه وصل کرد ولتاژ متغیر داشته باشه ولی من اینکار رو نکردم چون گارانتیش باطل میشه تابستون 12 ولتیش میکنم:31::31:

ویرایش
حدود یه ربع پیش بایوسم رو آپدیت کردم داشتم میمردم خیلی دعا کردم
خیلی استرس داشتم خوشبختانه مشکلی پیش نیومد

alireza1411
07-02-2011, 00:33
سلام
من کول پد کولر مستر گرفتم 45 تومن خیلی گرون بود ولی خب خریدم طبق تستی که داشتم دمای هارد حدودا 36 درجه بود که حدودا 3 درجه کاهش دما داشت حدودا به 33 یا 32 رسیده بود (حالا به اون ربطی داشت مطمئن نیستم ولی واقعا دما کاهش داشت)
به نظر من چون این فنها از طریق برق USB تامین میشه و برقشون 5 ولته که خیلی کمه بهتره که باز بشن و 12 ولتی بشه که خیلی عالی میشه یعنی فن رو به آداپتور جداگانه وصل کرد ولتاژ متغیر داشته باشه ولی من اینکار رو نکردم چون گارانتیش باطل میشه تابستون 12 ولتیش میکنم:31::31:

ویرایش
حدود یه ربع پیش بایوسم رو آپدیت کردم داشتم میمردم خیلی دعا کردم
خیلی استرس داشتم خوشبختانه مشکلی پیش نیومد

منم یه دونه 3 فنه که 18 تومن بود تست کردم و شاید 2 درجه خنک تر شد!!! کلا این مدل زیر سوراخ کم داره و کول پد جالب جواب نمیده.

به نظر من یه مدلایی هست (مثلا کولر مستر داره) که حدود 15 تومنه و وصل میشه به ونت خروجی هوا ، اونها فکر میکنم بهتر باشه چون در واقع ونت خروجی لپ تاپ رو که دست بزنید به شدت داغه و یه جورایی دست رو میسوزنه، بنابراین نقطه ی بهینه اون طرفه.

زیر لپ تاپ رو هم دست بزنید، یا جای دست رو ، خیلی داغ نیست و نشون میده که این بخش مقاومت حرارتی بالا و گرادیان حرارتی بالایی داره و استفاده از مثلا کول پد اثرش کمتره. البته از اون مدلها تو بازار ندیدم ولی نو Anand Tech یه بار تست کرده بودند و به نظرم اومد که طراحی خوب و منطقی داره و نتایج هم خوب وبد. فکر کنم حدود 5 تا 10 درجه بتونه این مدل رو خنک کنه.:11:

ata.royalfalcon
07-02-2011, 08:15
دوستان سلام
همانطوري كه ميدونين لپتاپم دو گرافيكه هست
اين نرم افزار مانيتورينگ و تست سخت افزار اورست رو كه اجرا ميكنم هر دو ثانيه به دو ثانيه بين گرافيك اول و دوم سوييچ ميكنه كه به نظر من طبيعي هست چون در حال تست و مانيتورينگ هست كه من نميخوام اينطوري باشه
كسي راه حلي داره يا تنظيماتي ميخواد؟؟؟
اين نرم افزار اورست بهترين در نوع خودشه كه من نميخوام از نرم افزار ديگه اي استفاده كنم

You Were Mine
07-02-2011, 13:10
مرسی بابت راهنمایی.

من دو مدل از کولر مستر دیدم که به نظر خوب میان :
cooler master notepal infinite
cooler master notepal u3

مدل اول توی سایت کولر مستر نوشته که تا 17 درجه دما را کاهش میده همچنین قابلیت تنظیم سرعت فن هم داره و حداکثر سرعتش 2000 rpm هست و همچنین فقط 1 فن بزرگ داره و سطحش هم الومینیوم هست

مدل دوم قابلیت تنظیم سرعت داره و همچنین 3 تا فن داره که قابلیت جابجایی دارن و همچنین حداکثر سرعتش 1800 rpm هست وسطح الومینیوم

اینم لینک مدل ها از سایت کولر مستر :

در ضمن دوستان اگه مدل دیگه ای از برند دیگه ای هم در نظر دارید که میدونید بهتره ممنون میشم معرفی کنید.
حداکثر بودجم 50 تومن هست.

ata.royalfalcon
07-02-2011, 14:07
سلام
من اين مدل رو دارم 45 تومن خريدمش قابليت تنظيم سرعت هم داره اين قابليت تنظيم سرعت زياد به درد نميخوره فقط يه فن بزرگ داره كه خيلي محسوس نيست يعني خيلي كم جريان هوا رو احساس ميكني حتي روي اخرين درجه باشه همانطوري كه گفتم بهتره 12 ولتي بشه

hamid.5574
07-02-2011, 14:09
سلام-میخواستم بدونم لپتاپ شما در حالت عادی چقد رم بر میداره

Vaioman
07-02-2011, 14:26
سلام-میخواستم بدونم لپتاپ شما در حالت عادی چقد رم بر میداره
میزان استفاده از رم بستگی به ویندوز و نرم افزارهای نصب شده داره و تو هر سیستمی متفاوته.:46:

---------- Post added at 02:26 PM ---------- Previous post was at 02:24 PM ----------

در باره کول پد.تو این مدل لپ تاپ کارایی نداره حدود 3 درجه اونم با یه کول پد عالی،مگه درب زیر لپ تاپ رو باز کنید و با احتیاط روی کول پد بذارید.در این صورت حدود 10 تا 15 درجه دما پایین میاد اونم با یه کول پد ساده.:46:

You Were Mine
07-02-2011, 15:54
دوستان ممنون.
حالا به نظر شما چیکار کنم ؟
اقای ata.royalfalcon شما از کول پدت راضی هستی ؟ دما با کول پد و بدون اون چقدره ؟ ممنون میشم با نرم افزار HWMonitor دمای لپ تاپت را در حالت عادی ( با کول پد و بدون کول پد ) و در حالت بازی ( باز هم با کول پد و بدون کول پد ) از دمایی ک نرم افزار نشون میده عکس بگیری و برای ما بذاری که منم و کسایی که این مشکل را دارن از این سردرگمی دربیایم، ممنون میشم اگه این زحمت را برای من بکشی. ( در ضمن بی احترامی نباشه برای اینکه تاتاثیر کول پد مشخص بشه باید حداقل 15 الی 20 دقیقه روشن باشه تا تاثیر کامل خودشو نشون بده.
احساس میکنم دمای زیاد برای لپ تاپ ضرر داره وقتی با نرم افزار HWMonitor دمای قطعات رو نگاه میکنم از وقتی که لپ تاپ روشن میشه دما روی 55 تا 58 میچرخه بعد از کار کردن لپ تاپ در حالت عادی ( اینترنت ، اهنگ و ... ) تا 65 هم میرسه اما توی بازی تا 80 هسته های سی پی یو دماشون ثبت میشه و گرافیکم تا 90 هم میره مادربورد هم که دماش مثل سی پی یوست .
هارد هم در بدترین شرایط 40 درجه است.
به همین خاطر میخوام کول پد بگیرم شاید بهتر بشه.

اینم لینک دانلود نرم افزار :

ata.royalfalcon
07-02-2011, 16:24
دوستان ممنون.
اقای ata.royalfalcon شما از کول پدت راضی هستی ؟ دما با کول پد و بدون اون چقدره ؟ ممنون میشم با نرم افزار HWMonitor دمای لپ تاپت را در حالت عادی ( با کول پد و بدون کول پد ) و در حالت بازی ( باز هم با کول پد و بدون کول پد ) از دمایی ک نرم افزار نشون میده عکس بگیری و برای ما بذاری که منم و کسایی که این مشکل را دارن از این سردرگمی دربیایم، ممنون میشم اگه این زحمت را برای من بکشی. ( در ضمن بی احترامی نباشه برای اینکه تاتاثیر کول پد مشخص بشه باید حداقل 15 الی 20 دقیقه روشن باشه تا تاثیر کامل خودشو نشون بده.
احساس میکنم دمای زیاد برای لپ تاپ ضرر داره وقتی با نرم افزار HWMonitor دمای قطعات رو نگاه میکنم از وقتی که لپ تاپ روشن میشه دما روی 55 تا 58 میچرخه بعد از کار کردن لپ تاپ در حالت عادی ( اینترنت ، اهنگ و ... ) تا 65 هم میرسه اما توی بازی تا 80 هسته های سی پی یو دماشون ثبت میشه و گرافیکم تا 90 هم میره مادربورد هم که دماش مثل سی پی یوست .
سلام چشم الان سر كار هستم ميرم خونه تست ميكنم ولي من بازي نميكنم
زياد ازش راضي نيستم چون خيلي كم فوت ميكنه
ولي چندتا مسئله اي رو هم بگم
1. كول پد چند فنه رو بخرين يه فن بزرگ هم داشته باشه كمه يعني حداقل 2 تا فن 12 سانتي يا 3 تا فن 8 سانتي خوبه بيشتر هم باشه خوبه
2. بايد 12 ولتي بشن گرچه سر و صدا بالا ميره اما كارايي بالاتر ميره
3. تاثير اين كول پدها ناچيزه بخاطر اينكه مادربرد و گرافيك و CPU در يك فضاي تنگ و محدود قرارگرفته اند كه در مقايسه با PC معمولي تهويه خوبي هم ندارن ولي بودنش بهتر از نبودنشه

alireza1411
07-02-2011, 16:30
دوستان ممنون.

اینم لینک دانلود نرم افزار :

فکر نکنم خریدش راضیتون کنه. حتی 40 50 تومنی ها هم .... حدسم همونی هست که وایومن جان گفتند. 2 تا 3 درجه خنک تر !!!

البته من یه سری زیرش رو باز کردم و بدون ول پد فکر کنم دما کلا 1 درجه بهتر شد !!! با کول پد دیگه یادم رفت تست کنم !!! مال من هم مثل شماست ، همش 65 66 میزنه !!! خیلی زیاده ولی اگر کار سنگین بهش ندی مشکلی پیش نمیاد. .اسه کار سنگین باید یه فکری کنید چون وقتی برسه به 95 دیگه جالب نیست .... معمولا باید 10 15 درجه از حد مجاز کمتر باشه یعنی 89 تا 95 درجه میشه دمای مناسبش.

Vaioman
07-02-2011, 16:47
اگه درب زیر لپ تاپ رو باز کنید و یه چیزی زیر پایه ها بذارید و یه چند سانتی بیاد بالا تر از سطح میز بدون کول پد حدود 3 تا 6 درجه تو لود سنگین دما میاد پایین و تو حالت idle هم حدود 8 درجه.با کول پد هم حدود 4 الی 5 درجه دیگه پایین تر میاد.من چند بار تست کردم البته با یه کول پد معمولی.

You Were Mine
07-02-2011, 16:57
سلام چشم الان سر كار هستم ميرم خونه تست ميكنم ولي من بازي نميكنم
زياد ازش راضي نيستم چون خيلي كم فوت ميكنه
ولي چندتا مسئله اي رو هم بگم
1. كول پد چند فنه رو بخرين يه فن بزرگ هم داشته باشه كمه يعني حداقل 2 تا فن 12 سانتي يا 3 تا فن 8 سانتي خوبه بيشتر هم باشه خوبه
2. بايد 12 ولتي بشن گرچه سر و صدا بالا ميره اما كارايي بالاتر ميره
3. تاثير اين كول پدها ناچيزه بخاطر اينكه مادربرد و گرافيك و CPU در يك فضاي تنگ و محدود قرارگرفته اند كه در مقايسه با PC معمولي تهويه خوبي هم ندارن ولي بودنش بهتر از نبودنشه

حالا بازهم ممنون میشم تست کنید 1 خبری بدین که کامل بدونم اوضاع از چه قراره.
حالا نمیدونم مدلی ک بالا گفتم که 3 تا فن داشت فن هاش چند سانتی هستن اما خوبیش اینه که میشه فن هاشو جابجا کرد و دقیقا جایی قرار داد که سوراخ های تهویه زیر لپ تاپ قرار داره اینجوری بهتر خنک میکنه.
حالا 12 ولتیشو نمیدونم اگه فن 12 ولتی باشه و اینا دارن 5 ولت بهش میدن ما با دادن 12 ولت بهترین بازده را ازش میگیریم اما اگه 5 ولت باشه و بهش 12 ولت بدیم امکان سوختنشون خیلی زیاده.
اره بودنش ضرری نداره حتی اگه زیاد تاثیری نداشته باشه.
در ضمن کول پد ها مکنده هستن یا دمنده ؟یعنی باد را به داخل لپ تاپ میفرستن یا گرمای لپ تاپ را میکشن بیرون ؟

فکر نکنم خریدش راضیتون کنه. حتی 40 50 تومنی ها هم .... حدسم همونی هست که وایومن جان گفتند. 2 تا 3 درجه خنک تر !!!

البته من یه سری زیرش رو باز کردم و بدون ول پد فکر کنم دما کلا 1 درجه بهتر شد !!! با کول پد دیگه یادم رفت تست کنم !!! مال من هم مثل شماست ، همش 65 66 میزنه !!! خیلی زیاده ولی اگر کار سنگین بهش ندی مشکلی پیش نمیاد. .اسه کار سنگین باید یه فکری کنید چون وقتی برسه به 95 دیگه جالب نیست .... معمولا باید 10 15 درجه از حد مجاز کمتر باشه یعنی 89 تا 95 درجه میشه دمای مناسبش.

از شما هم ممنونم. ولی 80 مه زیاده به نظرم دیگه چه برسه به 89 تا 95 اینجوری با این دما امکان صدمه زدن به لپ تاپ هم وجود داره یعنی علاوه بر کاهش عمر قطعات باعث خراب شدن شکل ظاهری لپ تاپ بشه مثلا کیبورد بر اثر داغ کردن باد کنه و موج بیفته توش و....

You Were Mine
07-02-2011, 17:17
اگه درب زیر لپ تاپ رو باز کنید و یه چیزی زیر پایه ها بذارید و یه چند سانتی بیاد بالا تر از سطح میز بدون کول پد حدود 3 تا 6 درجه تو لود سنگین دما میاد پایین و تو حالت idle هم حدود 8 درجه.با کول پد هم حدود 4 الی 5 درجه دیگه پایین تر میاد.من چند بار تست کردم البته با یه کول پد معمولی.

مرسی ولی درب لپ تاپ را باز کردی ؟ گارانتی میپره اینجوری که ؟ بعدشم به ریسکش نمی ارزه

Vaioman
07-02-2011, 17:24
مرسی ولی درب لپ تاپ را باز کردی ؟ گارانتی میپره اینجوری که ؟ بعدشم به ریسکش نمی ارزه
خواهش میکنم
آره باز کردم،من مشکلی با گارانتی ندارم.شما اگه با گارانتی به مشکل میخوری بی خیال باز کردنش بشو.در ضمن من الان حدود 8 الی 9 ماهه که هر جوری که بگی از این لپ تاپ مادرمرده کار کشیدم.کلی گیم و ... .کول پد هم ندارم.مشکلی هم براش پیش نیومده.شما هم خیالت راحت باشه که اتفاقی براش نمیافته. نیازی هم به کول پد نداری،نا سلامتی اسوس داری،برندهایی مثل ... نداری که اینقدر رو گرما حساسی.:46:

mohsenjxj
07-02-2011, 19:05
خواهش میکنم
آره باز کردم،من مشکلی با گارانتی ندارم.شما اگه با گارانتی به مشکل میخوری بی خیال باز کردنش بشو.در ضمن من الان حدود 8 الی 9 ماهه که هر جوری که بگی از این لپ تاپ مادرمرده کار کشیدم.کلی گیم و ... .کول پد هم ندارم.مشکلی هم براش پیش نیومده.شما هم خیالت راحت باشه که اتفاقی براش نمیافته. نیازی هم به کول پد نداری،نا سلامتی اسوس داری،برندهایی مثل ... نداری که اینقدر رو گرما حساسی.:46:
سلام
من هم با این حرف وایومن موافقم با خیال راحت از لپ تاپت کار بکش.
اسوس یچیز دیگس:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::4 6::46::46:

ata.royalfalcon
07-02-2011, 19:51
سلام
تست کردم البته قبلش چون تازه ویندوز ریخته بودم بعدش دفراگمنت کردم بعدش با نورتون گاست بک آپ گرفتم خلاصه ازش کار کشیدم
ولی نکته قابل توجه اینه که از گرافیک دوم تست نگرفته
قبل از روشن کردن کول پد

بعد از روشن کردن کول پد

ata.royalfalcon
07-02-2011, 20:20
طبق تجربه این مدل زیر یه مزیتی داره و اون این هست که جریان هوا رو بصورت یکنواخت از تمام منافذ ریز بیرون میاد جون یه فن حلزونی داره از این فنهای معمولی نیست به خاطر همین فن این مدل نیازی به تنظیم نداره یعنی اینکه برخلاف اون مدل لازم نیست فن رو جابجا کنی تا حتما در زیر شکافهای لپ تاپ قرار بگیره
ولی این مدل زیر حتما باید فن ها تنظیم بشه تا درست در مقابل شکافهای زیر لپتاپ قرار بگیره

نکته دیگه ای هم که باید بگم اگر شما خواهان کاهش دما اونهم خیلی زیاد هستین با فن معمولی نمیشه کاری کرد بلکه شما باید سرما تولید کنین و این سرما رو با استفاده از فن به سمت شکافهای لپتاپ هدایت کنین
خب راهای مختلفی برای تولید سرما هست مثلا استفاده از یخ خشک یا نیتروژن مایع که این روش فوق العاده خطرناک هست و امکان آسیب جسمانی هم وجود داره
و راه دیگر استفاده از المان سرد کننده یا همون peltier cooler هست که در صورت اعمال ولتاژ مناسب و طراحی خوب میتونین حتی به دماهای منفی صفر هم برسین من یدونه از این ها درست کردم حدود 40 تومن خرج رو دستم گزاشت ولی سرمای زیادی درست نمیکرد ولش کردم
نمونه ای از المان سرد کننده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Sm291gQ0aPIjyEBA6j20g&t=1
همونطوری که توی عکس زیر میبینین این المان سرد کننده برفک هم زده و شما میتوننین از سرماش استفاده کنین
باید خلاقیت و ابتکار به خرج بدی دیگه

نکته اینه که آماده سخت پیدا میش باید درست کنین

You Were Mine
07-02-2011, 21:38
خواهش میکنم

منم به ایسوس اعتماد دارم میدونم مشکلی براش پیش نمیاد و اخ نمیگه اما مراعات کردن هم بد نیست .
رفتم توی خیابون ( من شهرستانم تهران نیستم ) مدل های مختلفی از کولر مستر دیدم infinite را با قیمت 38 پیدا کردم اما متاسفانه U3 را جایی نداشت U1 و U2 داشتن اما این را نه.

اقا مرسی از زحمتی که کشیدی و تست گرفتی .کول پد چقدر روشن بود ؟ روی حداکثر سرعت بود ؟ اختلاف دما خیلی ناچیز در حد 4-5 درجه اما روی دمای هارد تاثیر بهتری داشته .
حالا نمیدونم اگه اینجوری باشه یعنی در حد 4-5 درجه باشه فایده ای نداره.
خلاقیت و ابتکار دارم اما فکر نکنم به دردسرش بیارزه که همچین کاری کنم.

ata.royalfalcon
07-02-2011, 21:50
منم به ایسوس اعتماد دارم میدونم مشکلی براش پیش نمیاد و اخ نمیگه اما مراعات کردن هم بد نیست .
رفتم توی خیابون ( من شهرستانم تهران نیستم ) مدل های مختلفی از کولر مستر دیدم infinite را با قیمت 38 پیدا کردم اما متاسفانه U3 را جایی نداشت U1 و U2 داشتن اما این را نه.

اقا مرسی از زحمتی که کشیدی و تست گرفتی .کول پد چقدر روشن بود ؟ روی حداکثر سرعت بود ؟ اختلاف دما خیلی ناچیز در حد 4-5 درجه اما روی دمای هارد تاثیر بهتری داشته .
حالا نمیدونم اگه اینجوری باشه یعنی در حد 4-5 درجه باشه فایده ای نداره.
خلاقیت و ابتکار دارم اما فکر نکنم به دردسرش بیارزه که همچین کاری کنم.

حدود 15 دقیقه ای روشن بود و روی حداکثر سرعت بود ولی مطمئنم اگه برقش 12 ولتی بود کاهش دما بیشتر میشد
ضمنا با اعمال ولتاژ 12 ولت به فن ها مشکل خاصی پیش نمیاد فقط سرو صداش بیشتر میشه (یه کوچولو عمرش هم میاد پایین ولی خیالی نیست:31:)

You Were Mine
07-02-2011, 22:15
مرسی پسر خیلی زحمتت دادم ، دستت درد نکنه.

به نظرم بگیرم خوبه ضرری نداره . حالا به نظرت 3 فن بگیرم یا اون تک فنی که شما داری ؟ فکر میکنم 3 فن بهتره چون هر کدوم از فن ها 1800 rpm سرعتشون هست و اگه هر کدوم از فن ها را هم جوری تنظیم کنم ک دقیقا زیر قسمت های تهویه لپ تاپ باشه نتیجه بهتری به دست میاد و دما پائین تر میاد.
راستی لپ تاپت را چند گرفتی ؟ N61 JV هست با سی پی یو Core i5 ؟ جند روز پیش داشتم رتبه بندی سی پی یو هارو نگاه میکردم دیم سی پی یو Core i5 560 m شما دو پله از سی پی یو Core i7 720Qm ما بهتره و بالاتره.
مبارکت باشه

ata.royalfalcon
07-02-2011, 22:37

به نظرم بگیرم خوبه ضرری نداره . حالا به نظرت 3 فن بگیرم یا اون تک فنی که شما داری ؟ فکر میکنم 3 فن بهتره چون هر کدوم از فن ها 1800 rpm سرعتشون هست و اگه هر کدوم از فن ها را هم جوری تنظیم کنم ک دقیقا زیر قسمت های تهویه لپ تاپ باشه نتیجه بهتری به دست میاد و دما پائین تر میاد.
راستی لپ تاپت را چند گرفتی ؟ N61 JV هست با سی پی یو Core i5 ؟ جند روز پیش داشتم رتبه بندی سی پی یو هارو نگاه میکردم دیم سی پی یو Core i5 560 m شما دو پله از سی پی یو Core i7 720Qm ما بهتره و بالاتره.
مبارکت باشه
ممنون
همون سه فن رو بگیر این بهتره برای شما چون اگه یه زمانی فنش خراب شده خیلی راحت میتونی فن رو عوض کنی حتی میتونی بازهم بهش فن اضافه کنی از همین فن های 8 سانتی که 2 هزارتومن هم قیمتش نیست!!!
از پایتخت خریدم 1 میلیون و دویست هزارتومن با گارانتی ویستا پخش
بله دقیقا درست گفتینN61 JV هست و تیونر تیوی هم داره و سی پی یو آن Core i5 560 m هست هارد 500 گیگ سیگیت

alireza1411
08-02-2011, 00:39

مبارکت باشه

توی برنامه های چند تردی یا اجرای چند برنامه ی تک تردی فکر کنم ضعیفتره ولی در کل برای کارهای معمولی قطعا بهتر و البته کم مصرف تر و خنک تره.:11:

مام داریم میریم خدمت وگرنه یه حرکاتی واسه خنک کاری باید میکردیم.:11::31:

pooria-ir
08-02-2011, 01:34
بچه ها این کول پد رو ببینین
این به کار N61 میاد

سراغ دارین اینجور چیزی ؟
یا امکان خرید از همین سایت هستش ؟

alireza1411
08-02-2011, 12:02
بچه ها این کول پد رو ببینین
این به کار N61 میاد

سراغ دارین اینجور چیزی ؟
یا امکان خرید از همین سایت هستش ؟

لپ تاپهای مختلف قطعا تو خنک شدن هم متفاوت هستن. مثلا یک اپل با پردازنده 2.2 گیگاهرتزی Core 2 Dou رو با این کول پد خنک کردن و نتیجه اینجا هست:

مقایسه با چند تا مدل دیگه نشون میده که این کول پد 19 دلاری (البته توی نیو اگ 12.99 دلاره ولی خب نیو اگ مینیمم قیمتای آمریکا رو میذاره رو سایتش، معمولا نه همیشه) در حالت بار کامل دمای سی پی یو رو رسونده به 77 ولی بدون کول پد میشده 80! خب این 3 درجه روی اون پردازنده و مدل خاص.

تو همین تست اون دو تا کول پد 69 دلاری تونستند دما رو برسونن به 71 درجه یعنی 9 درجه خنک تر از حالت بدون کول پد.

خوبه ... رو n61 هم این قدر جواب بدند خوبه ولی سوال من اینه که آیا 69 دلار که تو ایران میشه بین 80 تا 100 تومن ارزشش رو داره ؟

تازه تو این یکی تست با همون لپ تاپ دمای لپ تاپ 4 درجه بهتر بوده نه 9 درجه !!!

اینه که مشخص میشه شرایط تست در تست دوم فرق میکرده و بازده کولرها افت داشته. 4 درجه دیگه خیلی کمه ... 100 تومن بدیم و اتصالات و اینا رو هم راه بندازیم که آخرش 4 درجه خنک تر بشه؟

تو یه تست دیگه ورداشته لپ تاپ HP با پردازده ی 2 گیگاهرتزی رو تست کرده !!! (آخه این پردازنده که داغونه، اصلا برق هم مصرف میکنه:31:) نتیجه این که در بار کامل بی کول پد دما 64 درجه و با کول پد هم شده 63 درجه.

در تست دیگری سایت زیر اومده پردازنده ی 2 گیگاهرتزی تورین رو تست کرده که تو بار کامل دمار از 57 رسیده به 55 و این میشه 2 درجه خنک کاری بهتر:

باز هم در تست دیگری در سایت زیر که دقتش بیشتره:

با لپ تاپ 2.2 گیگاهرتزی از ایسوس انجام شده و میبینید که 1 درجه تفاوت دما داریم.

نظر شخصی خودم:

بنابراین در کل حدسم اینه که این کولر بین 2 الی 5 درجه وضعیت رو بهتر کنه.
چرا حالا میگم 5 درجه ؟ خب دلیلش اینه که این تستهایی که لینک دادم همش با پردازندههای 1 یا 2 هسته ایه که نهایتش 30 وات برق مصرف میکنن و تازه گرافیکها هم خوبش 8600 هست که در مقایسه با مال n61 ضعیفه (مثلا 30 درصد ضعیفتر) و برق هم کمتر مصرف میکنه. خب اگه فرض کنید مقاومت حرارتی ثابته میشه گفت گرمای دو برابر اختلاف دمای دو برابر ایجاد میکنه! پس قطعا رو n61 نتیجه ی بهتری باید داشته باشند مگه اینکه مقاومت حرارتی n61 خیلی زیاد باشه! که بعیده ...

You Were Mine
08-02-2011, 14:05
1 چیز دیگه.
این که لپ تاپ زود کثیف میشه ( منظورم اثر انگشت هست روی بدنش ) خیلی داره ازارم میده یکی میگفت برچسب هایی امده که میشه بچسبونی روی لپ تاپ تا جلوی خط افتادن و اثر انگشت را بگیره ( میگفت هم سادش وجود داره هم طرح دار ) شما جایی دیدین ؟ قیمتشون چنده ؟
در ضمن این Skin Protector ها که برای کیبورد هست خوبه ؟ من از نزدیک ندیدم ولی چون این بغل های کلید های کیبورد باز هست راحت اشغال میره داخل لپ تاپ . اینم برا اون گفتم خوبه ؟:31:

ata.royalfalcon
08-02-2011, 14:15
1 چیز دیگه.
این که لپ تاپ زود کثیف میشه ( منظورم اثر انگشت هست روی بدنش ) خیلی داره ازارم میده یکی میگفت برچسب هایی امده که میشه بچسبونی روی لپ تاپ تا جلوی خط افتادن و اثر انگشت را بگیره ( میگفت هم سادش وجود داره هم طرح دار ) شما جایی دیدین ؟ قیمتشون چنده ؟
در ضمن این Skin Protector ها که برای کیبورد هست خوبه ؟ من از نزدیک ندیدم ولی چون این بغل های کلید های کیبورد باز هست راحت اشغال میره داخل لپ تاپ . اینم برا اون گفتم خوبه ؟:31:

سلام
من يه دونه از اين محافظ كيبرد خريدم 3 هزارتومن چيني هست
ژلاتيني و انعطاف پذير هست
و بستگي به مدل كيبرد ، بلند يا كوتاه هست
اگه كيبرد شما كي پد اعداد رو داره كه بلندترشو ميخرين در غير اينصورت كوتاهتر ميخرين

You Were Mine
08-02-2011, 14:21
سلام
من يه دونه از اين محافظ كيبرد خريدم 3 هزارتومن چيني هست
ژلاتيني و انعطاف پذير هست
و بستگي به مدل كيبرد ، بلند يا كوتاه هست
اگه كيبرد شما كي پد اعداد رو داره كه بلندترشو ميخرين در غير اينصورت كوتاهتر ميخرين

منم منظورم از همین ها بود .
خوبه ؟ مزاحم تایپ کردن یا در کل کیبورد نیست
( من عکسی را که گذاشته بودی ندیدم )
به نظر میاد خوبه میچسبه روی کیبورد یا میلغزه و جابجا میشه ؟

در مورد اون برچسب های پشت lcd چیزی نمیدونی ؟ دیدی توی بازار ؟

ata.royalfalcon
08-02-2011, 14:35
منم منظورم از همین ها بود .
خوبه ؟ مزاحم تایپ کردن یا در کل کیبورد نیست
( من عکسی را که گذاشته بودی ندیدم )
به نظر میاد خوبه میچسبه روی کیبورد یا میلغزه و جابجا میشه ؟

در مورد اون برچسب های پشت lcd چیزی نمیدونی ؟ دیدی توی بازار ؟

نه اصلا مزاحم نيست و اصلا نميلغزه و جابجا نميشه و خيلي نازكه و مشكلي نداره

در مورد اون برچسب پشت LCD من چيزي نديدم
منظورتون اينه كه يه محافظي روي LCD گزاشته بشه ؟؟؟ فكر نكنم همچين چيزي باشه

You Were Mine
08-02-2011, 14:39

مرسی.
منظورم از برچسب پشت ال سی دی اونی ک شما میگی نیست روی صفحه ال سی دی نمیخوره پشت صفحه نمایش جایی که آرم ایسوس وسط صفحه لپ تاپ هست اونجا میخوره

ata.royalfalcon
08-02-2011, 14:57
مرسی.
منظورم از برچسب پشت ال سی دی اونی ک شما میگی نیست روی صفحه ال سی دی نمیخوره پشت صفحه نمایش جایی که آرم ایسوس وسط صفحه لپ تاپ هست اونجا میخوره

اين پست رو بخون ببين چطوره ولي من پيدا نكردم بايد فرصت كنم برم بازار بگردم

pooria-ir
08-02-2011, 15:10

عزیز یه عکس از محافظ کیبرد میزاری ؟
قیمتش چنده ؟
مرسی:11:

ata.royalfalcon
08-02-2011, 15:22
عزیز یه عکس از محافظ کیبرد میزاری ؟
قیمتش چنده ؟
مرسی:11:

سلام ببخشيد الان به لپ تاپم دسترسي ندارم سر كار هستم ولي عكسهاي زير رو از گوگل درآوردم كه همونه
3 هزارتومن ناقابل
آنتي باكتريال هم هست (از اون خالي بندي چيني :31:)
مثل شكل زير هست

جعبه اش اين شكلي هست چسبيده به مقواش
شما بايد از مقواش جدا كنين

ata.royalfalcon
08-02-2011, 15:31
دوستان ببخشيد يكي از عكسهاي بالا خيلي پرحجم بود كه اصلاح كردم
آخه اينجا اينترتمون موشكي هست متوجه حجم بالا نشدم!!!

فقط در صورت خريد دقت كنين دو جور هست بلند و كوتاه
لپتاپهايي كه كي پد اعداد دارند بايد نوع بلندشو بخرن و برعكس لپتاپهاي كه كي پد اعداد ندارن بايد كوتاهترشو بخرن

You Were Mine
08-02-2011, 15:55
اره 1 تو همون مایه هاست ولی ساده .مثل چسب های یک تکه کتاب اینم میچسبونی روی لپ تاپ تا فقط از خط و لکه جلوگیری کنه.

بجه ها 1 نرم افزاری هست میگفتم روی این لپ تاپ که کیفیت فیلم های اجرایی را خیلی بالا میبره اسمش فکر کنم magic ... بود از شما رو لپ تاپتون بود ؟

alireza1411
08-02-2011, 16:45
اره 1 تو همون مایه هاست ولی ساده .مثل چسب های یک تکه کتاب اینم میچسبونی روی لپ تاپ تا فقط از خط و لکه جلوگیری کنه.

بجه ها 1 نرم افزاری هست میگفتم روی این لپ تاپ که کیفیت فیلم های اجرایی را خیلی بالا میبره اسمش فکر کنم magic ... بود از شما رو لپ تاپتون بود ؟

مال من که داره ولی من که ندیدم کیفیت رو چیزش کنه ... بالا ببره.

پیشنهاد میکنم از فیلتر EVR یا Enhanced Video Renderer استفاده کن. این به جای فیلتر VRM که تو نسخه های قبلی ویندوزه اومده و با استفاده از کارت گرافیک میتونه کیفیت رو بالاببره. مثلا ...

مثال نویز رو کم میکنه و تصویر رو تیزش میکنه و از این کارا. یه صحنه ی خاص رو با 10 15 تا پلیر باز کردم و انواع فیلترها رو انگولک کردم و در آخر متوجه شدم برای استفاده از قدرت کارت گرافیک 5730 باید از مدیا پلیر کلاسیک (که کمی بی ریخته ولی خوبه) یا Splayer استفاده کرد. این پلیری که گفتم رایگانه و بر اساس همون مدیا پلیر کلاسیک نوشته شده.

شما هم حتمااااااااا تست کن. کیفیت رنگ رو ببینی تو نگاه اول کف میکنی چون یه سروگردن از پلیرهای معمول دیگه بالاتره. حتی پاور دی وی دی !!!

ضمنا EVR با کارت های جی فورس سری 400 هم میشه از این برنامه استفاده کرد ولی تو بررسی دقیق تامز هاردور مشخص شده که بر خلاف گذشته سری 5000 و 6000 ATI یا AMD فعلی از NVIDIA جلو زدند و کیفیت دیکد ویدیو بهتر هستش.

You Were Mine
08-02-2011, 17:16
مرسی .
حالا یک کم کاملتر توضیح میدی ؟ من این لینک را پیدا کردم 1 نگاهبهش بنداز ببین چطوره . مخصوصا قسمت KMPlayer ش. بعد 1 توضیح هم به ما بده. الان گفتی کدوم پلیر را دانلود کنم ؟ لطف میکنی لینک دانلود هم بدی ؟

You Were Mine
08-02-2011, 18:18
من پلیر Splayer را دانلود و نصب کردم اما کیفیت تصویر با KMPlayer هیچ فرقی نداشت من 1 فیلم را با هر دو تا پلیر اجرا کردم و توی 1 صحنه نگه داشتم اما کیفیت تصویر هیچ فرقی نداشت.
یکی از امکانات این پلیر همگام سازی زیرنویس با فیلم ک من چیزی ندیدم یعنی زیرنویس را به صورت اتوماتیک با فیلم مچ نمیکرد گزینش فعال بود اما هماهنگ نمیکرد. جایی هم ندیدم به صورت دستی هماهنگ کنه پس از این لحاظ kmplayer بهتره

ویرایش :

شرمنده بچه ها 1 نرم افزاری هست ک درصد خرابی باطری را نشون میده .اسمش چیه ؟

ata.royalfalcon
08-02-2011, 18:54
شرمنده بچه ها 1 نرم افزاری هست ک درصد خرابی باطری را نشون میده .اسمش چیه ؟
اسم نرم افزار battery barهست
لینک دانلود

کرک هم نرفتم دنبالش

دوستان ببخشید میدونم جاش اینجا نیست ولی اینجا فعالترین تایپیک هست
این لپ تاپ من شب که خاموشش میکنم تا فرداش خاموشه اما صبح ها خودبخود روشن میشه نفهمیدم چرا کسی نظری نداره؟؟؟
تو بایوس هم چیزی به نام power management ندیدم مثل pc های معمولی

alireza1411
08-02-2011, 19:08
مرسی .
حالا یک کم کاملتر توضیح میدی ؟ من این لینک را پیدا کردم 1 نگاهبهش بنداز ببین چطوره . مخصوصا قسمت KMPlayer ش. بعد 1 توضیح هم به ما بده. الان گفتی کدوم پلیر را دانلود کنم ؟ لطف میکنی لینک دانلود هم بدی ؟

KMplayer هم نصب دارم ولی PotPlayer یه نسخه ی اصلاح شده ی KM هست که بهتره در کل. کار یه یارو کره ایه بیده و تقریبا همه چیزش مثل KM player هست ولی برخی دوستان گفتند که مشکلاتش با زیرنویس و این مسائل کمتره.

من با همون KMplayer که براتون شناخته شده هست تست کردم. این روشی که اینجا گفتند ور دقیقا اجرا کردم، قبلا یک روش دیگه هم دیده بودم که با استفاده از Core AVC بود و بهتر بود ولی خب این ساده تره.

اولا که این دیکدر هر چی هست خیلی خوب عمل نمیکنه !!! چرا که مصرف سی پی یو روی 2 تا 3 درصد میچرخید ولی با Spalyer روی 0 و نهایت 1 درصد بود. البته در مورد یه کلیپ خاصی که همه ی پلیرها و کدک ها رو باهاش تست میکنم میگم.

دوما کیفیت تصویر هم دقیقا ثابت میکنه که این دیکدر جالب نیست. اصلا شما تو Power DVD و Jetaudio و میری یه دونه گزینه DXVA رو تیک میزنی حله، ولی کیفیت دیکدش مثل Splayer نیمشه چون دیکدر DXVA یه فرقی با دیکدر داخلی مدیاپلیر کلاسیک داره ... ببنید من الان نمیتونم تک تک عکس بزارم براتون ولی این دیکدرها رو به صورت دستی توسط KMolayer تست کردم (خداییش پلیر خفنیه، کلی میشه باهاش ور رفت و تنظیمات حرفه ای مختلفی توش هست) :
Divx H.264 Decoder
microsoft DTV-DVD video decoder
ffshow DXVA decoder
چیزای دیگه هم فکر کنم بشه پیدا کرد ولی الان حوصله نداشتم بقیه رو دونه دونه تست کنم.

دیکدر DivX خوبه و 48 مگابایت رم مصرف میکنه اما در عوض مصرف CPU تا 3 4 و حتی 5 درصد هستش. کیفیت مثل خود ویندوز مدیا پلیر ویندوز سون هست.

دومی که آدرس شما دادین، این هم حدود 80 مگابایت رم سیستم رو گرفت ولی کیفیت مثل ویندوز مدیا پلیر ویندوز سون بود و مصرفی CPU هم بین 2 تا 3 درصد شد.

آخری هم که بد تر از دو مورد قبل !! البته تقریبا مثل DivX بود.

ولی Splayer و WMP 12 هر دوشون حدود 60 مگ رم استفاده میکنن و Cpu هم بین 0 !! تا 2 درصد متغیر استفاده میشه. اما کیفیت Splayer و WMP هم قابل مقایسه نیست.

ضمنا Media Player Classic یه جاش یه تیک هست که میگه برای ویدیوهای SD مثلا DVDهای معمولی، از شتاب دهی گرافیک استفاده نکنه!! باید برش داشت ... البته من از Splayer استفاده میکنم و این دردسرها رو ندارم.

ضمنا یکی از تفاوت های Splayer با Media player Classic اینه که تنها پلیری هست که دیدم افکت با پیکسل شیدر 3 توش یه دونه داره، البته خوب نیست ولی این که داره معمولا خفن روش کار شده. این هم عکسی که میگم، تمام پلیرها کیفیتشون بدون افکت دادن اضافی مثل KMP هست ولی Splayer یا اسم کاملش Shootplayer کلا همه رو به نوعی شوت کرده:

این هم لینک دانلود:

من زیاد با چیز ... پاور دی وی دی کار نکردم، اگه مقایسه کردی دیدی بهتره خبر بده اون رو هم کامل ور برم ببینم توش چیا هست.:11::11:

راستی نگفتم ... عکس بالاییش مال Splayer هست که بالای پنجره هم نوشته EVR + GPU Acc که همین رند با کمک گرافیک و با فیلتر EVR هست. شما این برنامه رو نصب کردی کافیه بری توی آپشن و توی تب سوم اولین مربع رو تیک بزنی. وقتی فایل باز کردی هم راست کلیک کن روش و از گزینه ی Display تیک Quality Mode رو بزن. همین

You Were Mine
08-02-2011, 21:51
KMplayer هم نصب دارم ولی PotPlayer یه نسخه ی اصلاح شده ی KM هست که بهتره در کل. کار یه یارو کره ایه بیده و تقریبا همه چیزش مثل KM player هست ولی برخی دوستان گفتند که مشکلاتش با زیرنویس و این مسائل کمتره.

من با همون KMplayer که براتون شناخته شده هست تست کردم. این روشی که اینجا گفتند ور دقیقا اجرا کردم، قبلا یک روش دیگه هم دیده بودم که با استفاده از Core AVC بود و بهتر بود ولی خب این ساده تره.

اولا که این دیکدر هر چی هست خیلی خوب عمل نمیکنه !!! چرا که مصرف سی پی یو روی 2 تا 3 درصد میچرخید ولی با Spalyer روی 0 و نهایت 1 درصد بود. البته در مورد یه کلیپ خاصی که همه ی پلیرها و کدک ها رو باهاش تست میکنم میگم.

دوما کیفیت تصویر هم دقیقا ثابت میکنه که این دیکدر جالب نیست. اصلا شما تو Power DVD و Jetaudio و میری یه دونه گزینه DXVA رو تیک میزنی حله، ولی کیفیت دیکدش مثل Splayer نیمشه چون دیکدر DXVA یه فرقی با دیکدر داخلی مدیاپلیر کلاسیک داره ... ببنید من الان نمیتونم تک تک عکس بزارم براتون ولی این دیکدرها رو به صورت دستی توسط KMolayer تست کردم (خداییش پلیر خفنیه، کلی میشه باهاش ور رفت و تنظیمات حرفه ای مختلفی توش هست) :
Divx H.264 Decoder
microsoft DTV-DVD video decoder
ffshow DXVA decoder
چیزای دیگه هم فکر کنم بشه پیدا کرد ولی الان حوصله نداشتم بقیه رو دونه دونه تست کنم.

دیکدر DivX خوبه و 48 مگابایت رم مصرف میکنه اما در عوض مصرف CPU تا 3 4 و حتی 5 درصد هستش. کیفیت مثل خود ویندوز مدیا پلیر ویندوز سون هست.

دومی که آدرس شما دادین، این هم حدود 80 مگابایت رم سیستم رو گرفت ولی کیفیت مثل ویندوز مدیا پلیر ویندوز سون بود و مصرفی CPU هم بین 2 تا 3 درصد شد.

آخری هم که بد تر از دو مورد قبل !! البته تقریبا مثل DivX بود.

ولی Splayer و WMP 12 هر دوشون حدود 60 مگ رم استفاده میکنن و Cpu هم بین 0 !! تا 2 درصد متغیر استفاده میشه. اما کیفیت Splayer و WMP هم قابل مقایسه نیست.

ضمنا Media Player Classic یه جاش یه تیک هست که میگه برای ویدیوهای SD مثلا DVDهای معمولی، از شتاب دهی گرافیک استفاده نکنه!! باید برش داشت ... البته من از Splayer استفاده میکنم و این دردسرها رو ندارم.

ضمنا یکی از تفاوت های Splayer با Media player Classic اینه که تنها پلیری هست که دیدم افکت با پیکسل شیدر 3 توش یه دونه داره، البته خوب نیست ولی این که داره معمولا خفن روش کار شده. این هم عکسی که میگم، تمام پلیرها کیفیتشون بدون افکت دادن اضافی مثل KMP هست ولی Splayer یا اسم کاملش Shootplayer کلا همه رو به نوعی شوت کرده:

این هم لینک دانلود:

من زیاد با چیز ... پاور دی وی دی کار نکردم، اگه مقایسه کردی دیدی بهتره خبر بده اون رو هم کامل ور برم ببینم توش چیا هست.:11::11:

راستی نگفتم ... عکس بالاییش مال Splayer هست که بالای پنجره هم نوشته EVR + GPU Acc که همین رند با کمک گرافیک و با فیلتر EVR هست. شما این برنامه رو نصب کردی کافیه بری توی آپشن و توی تب سوم اولین مربع رو تیک بزنی. وقتی فایل باز کردی هم راست کلیک کن روش و از گزینه ی Display تیک Quality Mode رو بزن. همین

این عکسی ک بالا گذاشتی اصلا برای من باز نمیشه مثل اینکه مشکل داره .
این splayer تنها تفاوتی ک من نسبت به kmplayer متوجهش شدم اونم اینه که با splayer وقتی 1 فایلی را باز کردم از 1-2 درصد سی پی یو استفاده میکرد و حدود 60 مگ رم . ولی توی kmplayer همون فیلم 3-4 درصد از سی پی یو و تقریبا 70 مگ رم را مصرف کرده بود.
در ضمن تمام تنظیماتی هم ک گفتی انجام دادم یعنی فایل های با کیفیت را با GPU Accel + EVR پخش میکنه.

اینم نرم افزار BatteryBar 3.4.4 با کرک کامل :

alireza1411
08-02-2011, 23:11
این عکسی ک بالا گذاشتی اصلا برای من باز نمیشه مثل اینکه مشکل داره .
این splayer تنها تفاوتی ک من نسبت به kmplayer متوجهش شدم اونم اینه که با splayer وقتی 1 فایلی را باز کردم از 1-2 درصد سی پی یو استفاده میکرد و حدود 60 مگ رم . ولی توی kmplayer همون فیلم 3-4 درصد از سی پی یو و تقریبا 70 مگ رم را مصرف کرده بود.
در ضمن تمام تنظیماتی هم ک گفتی انجام دادم یعنی فایل های با کیفیت را با GPU Accel + EVR پخش میکنه.

اینم نرم افزار BatteryBar 3.4.4 با کرک کامل :

والله این دنیای کدک پک ها و پلیرهای خیلی قروقاتی شده و تا سیستمت رو از نزدیک نبینم نمیتونم نظر قطعی بدم.

فیلم که احیانا SD نبوده ؟ با اون درصد البته شاید HD باشه ولی قطعی نیست. بعد تازه h.264 باید باشه نه هر چیزی.
اون عکس هم باز میشه ها!! ولی خب این هم لینکشه:

کیفیت باید فرق داشته باشه. نمیشه دیکدرهای مختلف همشون یه کیفیت بدهند. به هر حال سیستم رو نبینم نمیفهمم قضیه چیه.اما عکس بالا کاملا کیفیت رو نشون میده. من هم دستی هیچ افکتی به تصویر ندادم. خودش همونجوری نشون میده.
تو بخش زیر نویس و کار با اکولایزرهای صوتی فکر نمیکنم نرم افزاری در حد و اندازه ی Potplayer باشه. یا همون KMPlayer معروف. البته GOMPlayer هم حرف هایی واسه گفتن داره.

این نرم افزار خود ایسوس چه طوره ؟ کسی ندیدم در مورد نظری داده باشه ؟؟؟؟

You Were Mine
09-02-2011, 00:32
والله این دنیای کدک پک ها و پلیرهای خیلی قروقاتی شده و تا سیستمت رو از نزدیک نبینم نمیتونم نظر قطعی بدم.

فیلم که احیانا SD نبوده ؟ با اون درصد البته شاید HD باشه ولی قطعی نیست. بعد تازه h.264 باید باشه نه هر چیزی.
اون عکس هم باز میشه ها!! ولی خب این هم لینکشه:

کیفیت باید فرق داشته باشه. نمیشه دیکدرهای مختلف همشون یه کیفیت بدهند. به هر حال سیستم رو نبینم نمیفهمم قضیه چیه.اما عکس بالا کاملا کیفیت رو نشون میده. من هم دستی هیچ افکتی به تصویر ندادم. خودش همونجوری نشون میده.
تو بخش زیر نویس و کار با اکولایزرهای صوتی فکر نمیکنم نرم افزاری در حد و اندازه ی Potplayer باشه. یا همون KMPlayer معروف. البته GOMPlayer هم حرف هایی واسه گفتن داره.

این نرم افزار خود ایسوس چه طوره ؟ کسی ندیدم در مورد نظری داده باشه ؟؟؟؟

قربون اون شکل ماهت برم از این عکس ها نذار ما اینترنتمون هندلیه توش موند 1 دو ساعتی. به همه قشر جامعه توجه کن :31:

sd نمیدونم چیه ولی فیلمه HD بود.حرف شما صحیح ولی کیفیت تقریبا یکی بود اما تو بعضی فایل های دیگه کیفیت خیلی فرق داشت و خیلی خوب نشون میداد. ( این h.264 هم نمیدونم چجور فرمتی حساب میشه :46: )
اره توی زیرنویس من kmplayer را خیلی قبول دارم اما زیاد سروکاری با اکولایزر نداشتم و ندارم ک ببینم چجوریه.
کدوم نرم افزار ایسوس ؟ من ک پلیری ک مال شرکت ایسوس بوده باشه رو لپ تاپم نداشتم

alireza1411
09-02-2011, 00:40
قربون اون شکل ماهت برم از این عکس ها نذار ما اینترنتمون هندلیه توش موند 1 دو ساعتی. به همه قشر جامعه توجه کن :31:

sd نمیدونم چیه ولی فیلمه HD بود.حرف شما صحیح ولی کیفیت تقریبا یکی بود اما تو بعضی فایل های دیگه کیفیت خیلی فرق داشت و خیلی خوب نشون میداد. ( این h.264 هم نمیدونم چجور فرمتی حساب میشه :46: )
اره توی زیرنویس من kmplayer را خیلی قبول دارم اما زیاد سروکاری با اکولایزر نداشتم و ندارم ک ببینم چجوریه.
کدوم نرم افزار ایسوس ؟ من ک پلیری ک مال شرکت ایسوس بوده باشه رو لپ تاپم نداشتم

خب آخه فشرده میکردم که مشخص نمیشد کیفیت دو تا پلیر چه جوریاست !

آره همیشه و تو همه صحنه ها تفاوت حس نمیشه. h.264 فرمت نیست، کدک فشرده سازی ویدیو هستش. فشرده که میشه بخواد باز بشه یا سی پی یو باز میکنه یا کارت گرافیک دیکد میکنه. نرم افزار ایسوس هم منظورم چیز بود ... همون که کلا کیفیت رنگ رو بهتر میکنه. با دکمه ی Fn+C چیز میشه ... چهار حالت رنگ داره. کسی تا به حال ندیدم در موردش چیزی بگه .... اصلا فکر کنم سرکاریه. چیز خاصی نداره ... شایدم من خبر ندارم.:41::11:

You Were Mine
09-02-2011, 00:59
خب آخه فشرده میکردم که مشخص نمیشد کیفیت دو تا پلیر چه جوریاست !

آره همیشه و تو همه صحنه ها تفاوت حس نمیشه. h.264 فرمت نیست، کدک فشرده سازی ویدیو هستش. فشرده که میشه بخواد باز بشه یا سی پی یو باز میکنه یا کارت گرافیک دیکد میکنه. نرم افزار ایسوس هم منظورم چیز بود ... همون که کلا کیفیت رنگ رو بهتر میکنه. با دکمه ی Fn+C چیز میشه ... چهار حالت رنگ داره. کسی تا به حال ندیدم در موردش چیزی بگه .... اصلا فکر کنم سرکاریه. چیز خاصی نداره ... شایدم من خبر ندارم.:41::11:

دمت گرم مرسی از توضیح ها و ...

من کلید Fn + C را میزنم هیچ اتفاقی نمیافته برنامه خاصی را اجرا میکنه ؟ اخه من بیشتر نرم افزار های ایسوس را ک به درد نمیخوردن پاک کردم . حالا ممنونت میشم راهنماییم کنی.

alireza1411
09-02-2011, 01:09
دمت گرم مرسی از توضیح ها و ...

من کلید Fn + C را میزنم هیچ اتفاقی نمیافته برنامه خاصی را اجرا میکنه ؟ اخه من بیشتر نرم افزار های ایسوس را ک به درد نمیخوردن پاک کردم . حالا ممنونت میشم راهنماییم کنی.

رو دی وی دیش بود نصب کردم. اسم پوشش اینه:
Splendid(N61Ja_N61Jq)

یعنی یه طوری نوشته که فکر کنم فقط واسه jq و ja هست و نه مدلای دیگه مثل jv. این کارش هیچی که نیست، نوز صفحه رو تغییر میده و شدت رنگ رو کم و زیاد میکنه. حالت مثلا Vivid یا درخشان داره و در ماقبلش حالت Theater یا محیط تاریک شبیه تئاتر هم داره. منظورم از این که بیخوده این بود که کیفیت رو تغییر نمیده فقط رنگ و نور صفحه رو تغییر میده.

تازه یک نکته .... فکر کنم این به طور غیر مستقیم همون تنظیمات Catalyst Center رو داره عوش میکنه، اونجا هم کلی تنظیم رنگ و نور هست. تا حالا بهش دقت نکرده بودم ... ولی فکر کنم دقیقا همون ها رو به صورت 4 5 تا پروفایل در آورده و با کیبورد بین اونا سوییج میشه.:11:

You Were Mine
09-02-2011, 01:22
اهان اره همچین برنامه ای بود اما من نمیدونستم کارش چیه و به چه درد میخوره پاکش کردم.

کد:

راستی ورژن جدید برنامه ati catalyst را که چند صفحه قبل (توی نقل قولی ک بالا گذاشتم )معرفی کرده بودی نصب کنیم ؟ اخه بعدش امدی گفتی زیاد تاثیری نداشته روی این سری ؟

gnulinux
09-02-2011, 09:50
سلام دوستان این باز بودن اطراف کیبرد مگه مال تهویه نیست:18: شما چرا روش محافظ گذاشتین موقع یه

کارسنگین که واقعا گرم میشه این دستگاه دستتونو با یه خورده فاصله بذارین رو کیبرد متوجه میشین:20:

به نظر خودم هیچ وقت اون قسمتو نپپپپپپپوشششششوووووو ننننننیییینننننن:31:

ata.royalfalcon
09-02-2011, 10:25
سلام دوستان این باز بودن اطراف کیبرد مگه مال تهویه نیست:18: شما چرا روش محافظ گذاشتین موقع یه

کارسنگین که واقعا گرم میشه این دستگاه دستتونو با یه خورده فاصله بذارین رو کیبرد متوجه میشین:20:

به نظر خودم هیچ وقت اون قسمتو نپپپپپپپوشششششوووووو ننننننیییینننننن:31:

سلام
من حواسم هست اگه يه موقع كارسنگين بخوام انجام بدم و فن لپتاپ با سرعت بالا شروع به كار كنه اونو ورميرارم
ولي اگه فن لپ تاپ بيكار باشه يعني خيلي كم هوا ميده بيرون در نميارم!!!

ضمنا دوستان به اين پست هم يه نگاهي بندازين ممنون ميشم :10:

alireza1411
09-02-2011, 14:56
اهان اره همچین برنامه ای بود اما من نمیدونستم کارش چیه و به چه درد میخوره پاکش کردم.

راستی ورژن جدید برنامه ati catalyst را که چند صفحه قبل (توی نقل قولی ک بالا گذاشتم )معرفی کرده بودی نصب کنیم ؟ اخه بعدش امدی گفتی زیاد تاثیری نداشته روی این سری ؟

من کلا درایور سه تا چیز رو همیشه به روز میکنم حالا چه خوب تر بشه و چه حتی بدتر بشه، چیپ ست و کارت گرافیک و کارت صدا.

این چیزی هم که گذاشتم تو تست ها نشون داده تاثیر چندانی نداره. اصلا نه این مورد خاص بلکه اکثر ورژنهای درایورها تغییراتش کمه مگر روی مدلهای جدید کارت گرافیک که باید سریع بهینه کنند، گاهی هم امکانات جدید توش اضافه میشه. مثلا این نسخه که مال ماه اول 2011 هست از نظر ظاهری کلا تغییر کرده و بهتر شده ولی تمام گزینه هایی که توش هست همش قبلا وجود داشته منتها جاهاشون رو عوض کردن و این ور اون ور شده.

کلا چیز واجبی نیست ... بزار یکی دو ماه دیگه آپدیت کن.:11:

SamGun
11-02-2011, 11:52
سلام سلام به همگی

دلم واسه همتون تنگ شده بود :10: مخصوصا داش علیرضا و علی گلمون.

بچه ها این قسمت Antena که سمت راست دستگاه هست , فقط جاشه یا اینکه یه سیستم Wireless هست !؟

=====================================
بچه ها دوباره مشکل N82JQ داره سر باز میکنه !! دیروز دوباره 2 نفر به من از این مشکل شکایت کردن

دوستان اگه چیزی دیدن حتما به من خبر بدن .

You Were Mine
11-02-2011, 14:27
سلام سلام به همگی

بچه ها این قسمت Antena که سمت راست دستگاه هست , فقط جاشه یا اینکه یه سیستم Wireless هست !؟

بچه ها دوباره مشکل N82JQ داره سر باز میکنه !! دیروز دوباره 2 نفر به من از این مشکل شکایت کردن

سلام.

قسمت انتن مخصوص کانفیگ هایی هست ک کارت tv دارن و باید از انتن اکسترنال استفاده کنن تا سیگنال هارو دریافت کنن.برای کانفیگ های بدون کارت tv هیچ گونه کارایی نداره.

مگه n82jq چه مشکلی داره ؟ ( ببخشید من در جریان نیستم )

alireza1411
11-02-2011, 15:51
سلام سلام به همگی

سلام
مال من هم که خب تی وی نداره دیگه. چی بگم ..

این مشکل N82 همون قصه ی دو کارت گرافیک و مشکل در سوییچ بین این گرافیک و اون گرافیک رو میگن فکر کنم. از دوستان من یکیشون از این لپ تاپهای دو گرافیکه داشت و یک سری دیدم تم ویندوز سون به جای Aero شده همون حالت بی ریخت کلاسیک !!!

صداش رو هم در نیاورد ولی من تا دیدم روش نوشته Core i3 گرفتم قضیه چیه! فکر کنم با نصب درایور درست حسابی و از این جور کارها مشکل حل بشه ولی کلا اینتل هم یا این کارش دردسر درست کرده واسه ملت.

خدا کنه AMD این سری LIano رو میخواد بده بیرون این جوری نباشه، ملت خسته شدن حسابی.

SamGun
11-02-2011, 17:09
سلام.

قسمت انتن مخصوص کانفیگ هایی هست ک کارت tv دارن و باید از انتن اکسترنال استفاده کنن تا سیگنال هارو دریافت کنن.برای کانفیگ های بدون کارت tv هیچ گونه کارایی نداره.

مگه n82jq چه مشکلی داره ؟ ( ببخشید من در جریان نیستم )

ممنون از توضیحات . پس اینی که گذاشتن در واقع الکیه و تو Config ما قرار نگرفته.

والا هم مشکلی که داش علیرضا گفتن هست و هم اینکه (از اون بد تر) مشکل سره نا هماهنگی Frequence های کاری هماهنگ CPU
و Bridge است که متاصفانه فکر میکنم مشکل از ناکارآمادی Bios باشه.

بدترین پیش آمد هم تو این مشکل هنگ ناگهانی سیستم یا هنگ سیستم به همراه پرش شدید تصویر و شطرنجی شدن بوده.

این مورد رو همه انکار میکنن ولی وجود داره.

سلام
مال من هم که خب تی وی نداره دیگه. چی بگم ..

این مشکل N82 همون قصه ی دو کارت گرافیک و مشکل در سوییچ بین این گرافیک و اون گرافیک رو میگن فکر کنم. از دوستان من یکیشون از این لپ تاپهای دو گرافیکه داشت و یک سری دیدم تم ویندوز سون به جای Aero شده همون حالت بی ریخت کلاسیک !!!

صداش رو هم در نیاورد ولی من تا دیدم روش نوشته Core i3 گرفتم قضیه چیه! فکر کنم با نصب درایور درست حسابی و از این جور کارها مشکل حل بشه ولی کلا اینتل هم یا این کارش دردسر درست کرده واسه ملت.

خدا کنه AMD این سری LIano رو میخواد بده بیرون این جوری نباشه، ملت خسته شدن حسابی.

چه کنیم گیر یه مشت مهندس افتادیم که با پول مردم دنیا تجربه پیدا میکنن :31:

You Were Mine
11-02-2011, 23:01
بچه ها شرمندهاین سوال اینجا جاش نیست اما چون بچه های اینجا خیلی فعال اند و خیلی با تجربه گفتم اینجا بپرسم.
من برای خانمم میخوام لپ تاپ بگیرم تا 850 - 900 چی پیشنهاد میدید که خوب باشه ؟ برند حالا زیاد مهم نیست فقط برای اتوکد میخواد زیاد اهل بازی و ... نیست .

alireza1411
12-02-2011, 00:07
بچه ها شرمندهاین سوال اینجا جاش نیست اما چون بچه های اینجا خیلی فعال اند و خیلی با تجربه گفتم اینجا بپرسم.
من برای خانمم میخوام لپ تاپ بگیرم تا 850 - 900 چی پیشنهاد میدید که خوب باشه ؟ برند حالا زیاد مهم نیست فقط برای اتوکد میخواد زیاد اهل بازی و ... نیست .

وقتی برای خانومها میخوان لپ تاپ بگیرن کلا نمیگن که واسه بازی هست یا نه ... آخه اصلا خانوما بازی نمیکنن که !!!:31:

ببین برند همین ایسوس به نظر من هم قیمتش خوب تره و هم مقاومتش خوبه. لنوو هم چیز خوبیه. اما اصل قضیه برای خانوما ظاهر دستگاه و مخصوصا وزنشه که واسه همین فکر کنم سونی بهتر باشه.

من مدل خاصی پیشنهاد نمیدم اما برای اتوکد با توجه به این که یک تردی بیشتر کار میکنه 2 هسته ای بخری بهتره. پردازنده هاش میشه سری Core i3 . گرافیک هم که این سری خودشون دارن. گرافیک HD اینتل که حدودا 30 40 نهایت 50 درصد 5730 قدرت داره و ضعیف حساب میشه اما برای اتوکد کافیه. البته اتوکد سه بعدیش رو هم میگم ها ! نه فقط دو بعدیش.
رم هم به نظر من 2 گیگ برای اتوکد خوبه ولی چون قیمتی نداره (2 گیگش 40 در میاد) با رم 4 گیگ بگیر.

Core i3 نسل دوم متاسفانه اواخر این ماه میلادی ریلیس میشه و تا لپ تاپهاش بیاد شاید نتونی صبر کنی ولی اگه بتونی صبر کنی خیلی بهتره چون مدلهای موجود (مخصوصا سونی که تو بایوس نویسی به نوعی ضعیف تر از ایسوس و ... هستش) مشکلات داشتند، حتی یکی از بزرگترین ایرادها اینه که همزمان نمیشه از گرافیک روی پردازنده و گرافیک Discrete یا جداگانه استفاده کرد. تو نسل دوم شاید اون تکنولوژی Lucid رو استفاده کردن و اکانش جور شد. خبر هم ندارم دقیق که این قضیه ردیف شده یا نه ولی اگه بشه این مشکلات سوییچ بین دو تا گرافیک حذف میشه.
:11::11:

ata.royalfalcon
12-02-2011, 22:30
دوستان سلام
یه برنامه ای برای مانیتورینگ دمای لپتاپ میخواستم
hwmonitor خوشم نمیاد چون خیلی سادست
speed fan هم خوشم نیومد چون بین گرافیک اول و دوم دائما سوییچ میکنه (اگه تنظیماتی هست که دیگه گرافیک دوم رو مانیتور نکنه به من بگین)
این برنامه lavalys everest خیلی عالیه ولی اونهم مسئله سوییچ شدن بین دو گرافیک رو داره چه تنظیماتی داره که دیگه گرافیک دوم رو مانیتور نکنه؟؟؟

ممنون

You Were Mine
12-02-2011, 23:31
وقتی برای خانومها میخوان لپ تاپ بگیرن کلا نمیگن که واسه بازی هست یا نه ... آخه اصلا خانوما بازی نمیکنن که !!!:31:

ببین برند همین ایسوس به نظر من هم قیمتش خوب تره و هم مقاومتش خوبه. لنوو هم چیز خوبیه. اما اصل قضیه برای خانوما ظاهر دستگاه و مخصوصا وزنشه که واسه همین فکر کنم سونی بهتر باشه.

من مدل خاصی پیشنهاد نمیدم اما برای اتوکد با توجه به این که یک تردی بیشتر کار میکنه 2 هسته ای بخری بهتره. پردازنده هاش میشه سری Core i3 . گرافیک هم که این سری خودشون دارن. گرافیک HD اینتل که حدودا 30 40 نهایت 50 درصد 5730 قدرت داره و ضعیف حساب میشه اما برای اتوکد کافیه. البته اتوکد سه بعدیش رو هم میگم ها ! نه فقط دو بعدیش.
رم هم به نظر من 2 گیگ برای اتوکد خوبه ولی چون قیمتی نداره (2 گیگش 40 در میاد) با رم 4 گیگ بگیر.

Core i3 نسل دوم متاسفانه اواخر این ماه میلادی ریلیس میشه و تا لپ تاپهاش بیاد شاید نتونی صبر کنی ولی اگه بتونی صبر کنی خیلی بهتره چون مدلهای موجود (مخصوصا سونی که تو بایوس نویسی به نوعی ضعیف تر از ایسوس و ... هستش) مشکلات داشتند، حتی یکی از بزرگترین ایرادها اینه که همزمان نمیشه از گرافیک روی پردازنده و گرافیک Discrete یا جداگانه استفاده کرد. تو نسل دوم شاید اون تکنولوژی Lucid رو استفاده کردن و اکانش جور شد. خبر هم ندارم دقیق که این قضیه ردیف شده یا نه ولی اگه بشه این مشکلات سوییچ بین دو تا گرافیک حذف میشه.
:11::11:

مرسی از جوابت.
خود خانومم هم از سونی خوشش میاد ولی فکر نکنم مدلی توشون پیدا بشه که هم سبک باشه و هم ارزون ( 850 - 900 ) میدونم گرافیک استفاده ای ازش نداره ولی اینتل هم دیگه نباشه اخه اینجوری لنگ میشه اوضاع.
خواهرم لپتاپ n5010 دل گرفته 830 با این کانفیگ چطوره ؟
core i5 460m , 4gb ram , ati radeon 550v و .... جطوره ؟ همه چیش خوبه ولی باید ببینم نظر خانومم چیه اخه به ظاهر خیلی اهمیت میده.

alireza1411
13-02-2011, 00:23
مرسی از جوابت.
خود خانومم هم از سونی خوشش میاد ولی فکر نکنم مدلی توشون پیدا بشه که هم سبک باشه و هم ارزون ( 850 - 900 ) میدونم گرافیک استفاده ای ازش نداره ولی اینتل هم دیگه نباشه اخه اینجوری لنگ میشه اوضاع.
خواهرم لپتاپ n5010 دل گرفته 830 با این کانفیگ چطوره ؟
core i5 460m , 4gb ram , ati radeon 550v و .... جطوره ؟ همه چیش خوبه ولی باید ببینم نظر خانومم چیه اخه به ظاهر خیلی اهمیت میده.

تو بخش مشورت در مورد لپ تاپ مطرح کنی مدلهای زیادی فکر کنم پیشنهاد میدن.
یک نکته روانشناسی میگه که بهتره لپ تاپ خانومها و خواهر شوهرشون یه جور باشه دقیقققققققق

این هم مدل خوبیه. گرافیکش نفهمیدم چیه. آخه 550 تاحالا نشنیدم. سی پی یوش هم اگر سری 500 باشه بهتره مثلا 540 ، چون سرعت پایه و توربوشون بیشتره. امار مدلهای ایسوس و سونی رو ندارم من. بری بخش لپ تاپ و بهترین مدلهای زیر 1 تومن رو دونه دونه چک کنی بهتره. من کلا یه مشخصاتی رو گفتم.:11:

mohsen19x
13-02-2011, 00:50
سلا م من میخوام یه لب تاپ تا حد 1400 بگیرم که برای برنامه نویس و بازی به کارم بخوره . البته دوستان مدل از sony f13 را گفتنند می خوام بدونم نظر شما چیست ؟ چی بگیرم

You Were Mine
13-02-2011, 16:38
دوستان 1 سوال فنی.

من بعضی وقت ها لپ تاپ رو ک روشن میکنم وقتی بالا میاد ایکون های دسکتاپ را نشون نمیده باید حتما 1 بار LogOff کنم یا ریستارت کنم تا درست بشه . بعدشم بعضی وقت ها هم ک بالا میاد بلوتوث را نمیشناسه میگه خاموش هرچی با کلید روشن خاموش میکنم یا با FN + F2 بلوتوث را میگه خاموشه. باید حتما ریستارت بشه تا درست بشه

ممنون میشم اگه راهنمایی کنید ک اشکال از کجاست

afshin b
13-02-2011, 18:04
دوستان 1 سوال فنی.

من بعضی وقت ها لپ تاپ رو ک روشن میکنم وقتی بالا میاد ایکون های دسکتاپ را نشون نمیده باید حتما 1 بار LogOff کنم یا ریستارت کنم تا درست بشه . بعدشم بعضی وقت ها هم ک بالا میاد بلوتوث را نمیشناسه میگه خاموش هرچی با کلید روشن خاموش میکنم یا با FN + F2 بلوتوث را میگه خاموشه. باید حتما ریستارت بشه تا درست بشه

شما یه یوزر جدید بسازین، به احتمال زیاد این مشکلات عجیب و جزئی حل میشن.

SamGun
13-02-2011, 20:34
دوستان 1 سوال فنی.

شما ویندوز رو یک Update بزنید درست میشه.

چون مربوط به Bug داشتن eXplorer ویندوز هست این مشکل.

برای BT هم آخرین ورژن از نرم افزار Wireless Consol 3 رو بگیرید .

You Were Mine
13-02-2011, 20:52
شما ویندوز رو یک Update بزنید درست میشه.

چون مربوط به Bug داشتن eXplorer ویندوز هست این مشکل.

برای BT هم آخرین ورژن از نرم افزار Wireless Consol 3 رو بگیرید .

ویندوز اپدیت هست.ورژن نرم افزار wireless consol نصب شده روی کامپیوتر 3.0.15 هست حالا بازم 1 سر به سایت ایسوس میزنم شاید جدید تر امده باشه

SamGun
13-02-2011, 21:06
ویندوز اپدیت هست.ورژن نرم افزار wireless consol نصب شده روی کامپیوتر 3.0.15 هست حالا بازم 1 سر به سایت ایسوس میزنم شاید جدید تر امده باشه

شما کاری که آقا افشین گفت رو انجام بده اگه درست نشد یه Screenshot از Program هاتون بزارید ببینیم چی رو سیستم نصب هست .

چون این مشکل رو من داشتم بعد از Update ویندوز حل شد.

ata.royalfalcon
14-02-2011, 08:04
سلام
من ديروز رفتم بازار
جديدا يه چيزي اوردن كه شبيه پارچه ضخيم هست
ميگن با استفاده از اين نيازي به كول پد نيست و خيلي خنك ميكنه
حالا ميخوام بدونم قضيه چيه؟؟؟

SamGun
14-02-2011, 12:34
سلام
من ديروز رفتم بازار
جديدا يه چيزي اوردن كه شبيه پارچه ضخيم هست
ميگن با استفاده از اين نيازي به كول پد نيست و خيلي خنك ميكنه
حالا ميخوام بدونم قضيه چيه؟؟؟

این Cool Pad ها نسل جدیدی از CoolPad های Protable هستن که توسط مایع جاذب گرما کارشون رو انجام میدن.

بهش TabletPC Coolpad هم میگن.

البته به نظر من کاربرد زیادی نداره !! چون باید زیر خوده CoolPad هم خنک باشه تا مثل یک رسانا گرمای گرفته رو پس بده !! مثل سطح فلزی یا سنگی .

وگرنه قرار دادن این Coolpad بین دستگاه و پا فکر کنم بد تر نتیجه عکس بده .

pooria-ir
14-02-2011, 13:53
این Cool Pad ها نسل جدیدی از CoolPad های Protable هستن که توسط مایع جاذب گرما کارشون رو انجام میدن.

بهش TabletPC Coolpad هم میگن.

البته به نظر من کاربرد زیادی نداره !! چون باید زیر خوده CoolPad هم خنک باشه تا مثل یک رسانا گرمای گرفته رو پس بده !! مثل سطح فلزی یا سنگی .

وگرنه قرار دادن این Coolpad بین دستگاه و پا فکر کنم بد تر نتیجه عکس بده .

قیمتش حدودا چقدره ؟
یعنی ارزش نداره برای این لپ تاپ بگیریم ؟
آقا علیرضا نظر شما چیه ؟

alireza1411
14-02-2011, 14:53
قیمتش حدودا چقدره ؟
یعنی ارزش نداره برای این لپ تاپ بگیریم ؟
آقا علیرضا نظر شما چیه ؟

اینجا میگن دما از 54 درجه (2 تا بالاتر و پایین تر) اومده به 50 درجه. پس حدود 2 3 درجه بهتر بیده.
البته سی پی یوش کور تو بوده.

اینجا هم با پنتیوم 1.8 گیگاهرتز تست کرده و دما از 64 اومده رو 60:

این جا هم تست کرده ولی یه جورایی تبلیغاتی بود بی خیالش شدم:

و این یکی به نظرم چیز خوبیه. روی Dell 6400 با سرعت 2.16 گیگ تست کردن. سیستم خنک کاریش:
و عددی اعلام نکرده، کلی توضیح داده که برای همچین لپ تاپی عملکرد جالبی نداره و شاید 1 یا 2 درجه بهتر بشه.
جنسش از سدیم سولفات دکاهیدرات Sodium Sulfate Decahydrate (Na2SO4.10H2O) یعنی محلول آب دار سولفات سدیم، هستش که گرما رو خوب جذب میکنه و مایع میشه. البته نگران مایع شدنش نباشید آخه دمای ذوبش 32.4 درجه هست .

این یکی پردازنده 1.66 گیگ بوده و دما از 60 رسیده به 54 درجه:

رو لپ تاپ ما هم 6 درجه جواب بده که من حتما باید بخرمش آخه 25 دلار و حدود 40 50 در میاد و میصرفه.

رو پنتیوم ام هم تست کردن و 4 درجه دما بهتر شده:

به نظر میاد که گرما رو از زیر بیرون نده ( جالبه ) و از کناره ها بیرون بده!
نمودار گرمایی هم همین مساله رو تائید میکنه:
رو چوب و شیشه و کتاب و رو این کولپد تست کرده و نتیجه 5 درجه فرق داره:

Test Program - 3D Mark 2006
Room Temperature - 25C
Duration - 90 mins.
Temperature on iXoft - 36.1C
Temperature on Glass - 41.6C
Temperature on Wood - 41.7C
Temperature on Book - 42.3C

زیاد دیگه سرچ نکردم. میخواستم بدونم روی Core i7 چه طوره که چیزی ندیدم. بعد از سربازی مجدد باید بسرچم ببینم چه طوره.:11:

SamGun
14-02-2011, 17:06
خب تنها مشکلی که من فکر میکردم داشت همین انتقال گرما از رو به زیر بود که اونم علیرضا جان گفتن که مثل اینکه نیست !!

خب پس میشه روش حساب باز کرد .

در ضمن این Coolpad به کسانی که عادت شدیدی به گذاشتن Laptop خود روی پاهاشون دارن بسیار بسیار توصیه میکنم خریداری کنن !!

چون میدونید که طبق آخرین تحقیقات سرطان پوست در لای پا و ران پا به شدت افزایش پیدا کرده.

alireza1411
15-02-2011, 03:41
خب تنها مشکلی که من فکر میکردم داشت همین انتقال گرما از رو به زیر بود که اونم علیرضا جان گفتن که مثل اینکه نیست !!

خب پس میشه روش حساب باز کرد .

در ضمن این Coolpad به کسانی که عادت شدیدی به گذاشتن Laptop خود روی پاهاشون دارن بسیار بسیار توصیه میکنم خریداری کنن !!

چون میدونید که طبق آخرین تحقیقات سرطان پوست در لای پا و ران پا به شدت افزایش پیدا کرده.

ولی امکانش هست که باشه. آخه این عکس وضوحش خوب نیست. باید از نزدیک تر و تصویر از بقل رو هم میدادن.

آخه اینجا مشخصه گرادیان دما رو به سمت کناره هاست. ولی اگر تو تصویر بقل مشخص باشه که گرادیان دما از بالا به پایین هم هست که معلومه گرما علاوه بر کناره ها به پایین هم میره.

واسه رو پا من که توصیه نمیکنم .... باید خودم از نزدیک تست کنم ... ولی من واسه رو میز یه همچین مدلهایی رو در نظر گرفتم. ان شاء الله بعد از سربازی برم سراغش. کاش یک روشهای بهتری برای خنک کردن این لپ تاپ های چهار هسته ای در نظر میگرفتندی. مثلا این باتری رو به صورت مربعی میساختن که اون پشت خالی بشه. بعد از همونجا میشد یه ونت خروجی بزرگ تعبیه کرد و یه فن خفن. البته این ها هم حساب کتاب کردن و این مدل رو طراحی کردند ولی به نظر من ایسوس باید بهتر از این طراحی کنه و میتونه این کارو بکنه.
:31:

SamGun
15-02-2011, 11:04
ولی امکانش هست که باشه. آخه این عکس وضوحش خوب نیست. باید از نزدیک تر و تصویر از بقل رو هم میدادن.

آخه اینجا مشخصه گرادیان دما رو به سمت کناره هاست. ولی اگر تو تصویر بقل مشخص باشه که گرادیان دما از بالا به پایین هم هست که معلومه گرما علاوه بر کناره ها به پایین هم میره.

واسه رو پا من که توصیه نمیکنم .... باید خودم از نزدیک تست کنم ... ولی من واسه رو میز یه همچین مدلهایی رو در نظر گرفتم. ان شاء الله بعد از سربازی برم سراغش. کاش یک روشهای بهتری برای خنک کردن این لپ تاپ های چهار هسته ای در نظر میگرفتندی. مثلا این باتری رو به صورت مربعی میساختن که اون پشت خالی بشه. بعد از همونجا میشد یه ونت خروجی بزرگ تعبیه کرد و یه فن خفن. البته این ها هم حساب کتاب کردن و این مدل رو طراحی کردند ولی به نظر من ایسوس باید بهتر از این طراحی کنه و میتونه این کارو بکنه.
:31:

باشه آقا پس تستش دیگه گردن خودت و خبر دادنش هم پات :31:

ایشالا که زود برگردی پیش خودمون.

alireza1411
16-02-2011, 15:45
نسخه ی ماه دوم 2011 یعنی 11.2 کاتالیست هم منتشر شد بالاخره:

تغییرات این نسخه:

•Catalyst AI Texture Filtering updates
◦The Quality setting has now been improved to match the High Quality setting in all respects but one; it enables an optimization that limits tri-linear anisotropic filtering to areas surrounding texture mipmap level transitions, while doing bilinear anisotropic filtering elsewhere. This optimization offers a way to improve filtering performance without visibly affecting image quality
◦The Performance setting has been updated to address the sharpness of the default Quality setting causing shimmering in certain cases. It now provides a smoother filtering option that eliminates most shimmering while preserving the improved detail provided by anisotropic filtering.

کیفیت فیلتر ان ایزوتروپیک بهتر شده، کارایی هم بهتر شده.

•Tessellation Controls
◦Supported on the ATI Radeon HD 5000 Series and the AMD Radeon HD 6000 Series
◦New settings give users full control over the Tessellation levels used in applications.

کنترل مستقیم سطح تسلیشن از طریق کاتالیست کنترل سنتر. تو نسخه ی 11.1 هم بوده ولی من که نصب کردم چیزی نیومد !!! امید وارم رو 5730 هم ساپورت شده باشه و بیاد.

■The default selection “AMD Optimized” setting is intended to set the best level of Tessellation on a per application basis. The “AMD Optimized” setting is designed to help users get the maximum visual benefit of Tessellation, while minimizing the performance impact associated with enabling Tessellation. Currently no applications have been profiled.
■The “Use Application Settings” option gives applications full control over the Tessellation level.
■Users can also manually set the maximum tessellation level used by applications with the slider control

•Morphological Anti-Aliasing support for the ATI Radeon HD 5000 Series
◦AMD Catalyst now includes official support for Morphological Anti-Aliasing for the ATI Radeon HD 5000 Series

فیلتر آنتی الیاس به صورت مورفولاجیکال از این به بعد برای سری 5000 هم مورد پشتیبانی خواهد بود.

Support Video Quality settings during Blu-ray 3D playback
موقع پخش بلوری تنظیم کیفیت ویدئو فراهم شده. ولی برای سری 6000 هست، تازه عینک و اینها هم میخواد.

•Supported on the AMD Radeon HD 6000 Series
•Requires Blu-ray 3D player software, 3D supported display and 3D Stereoscopic glasses
•Users can now enable the Video Quality settings within the Catalyst Control Center when playing Blu-ray 3D content

Performance Improvements:

•Call of Duty: Black Ops:
◦Performance increases up to 11% on ATI Radeon™ HD 5000 Series single card configurations with anisotropic filtering and anti-aliasing enabled
•Batman Arkham Asylum:
◦Performance increases up to 4% on ATI Radeon™ HD 5000 Series single configurations with anisotropic filtering and anti-aliasing disabled

کال آف دیوتی بلک آپریشن با فعال کردن آنتی الیاس و ان آیزوتروپیک بهتر شده و تا 11 درصد سریع تر اجرا میشه. البته کلی رو مدلهای سری 5000 گفته، به طور خاص 5730 شاید 5 6 درصد بهتر شده باشه.

این فایل 93 مگابایتی فکر کنم برخلاف اون 73 مگی که دفعه قبل گذاشتم توش Hydra Vision هم داره که شاید دوستان ازش استفاده کنن، مخصوصا اونایی که لپ تاپ رو به مانیتور بزرگ وصل میکنن، ویندوز 64 بیتی سون:

بدون هایدرا ویژن هم میشه همون 73 مگ سابق، برای سون 64 بیتی:

اگه سون 32 بیت هم دارین این 51 مگی مناسبه:

You Were Mine
16-02-2011, 15:49
شما یه یوزر جدید بسازین، به احتمال زیاد این مشکلات عجیب و جزئی حل میشن.

برنامه ccleaner رو روی لپ تاپ نصب کرده بودم خیلی مزخرفه. فکر کنم چیز هایی را که از توی رجیستری پاک کرده یکم باعث شده ویندوز کند بشه و به اصطلاح خرابکاری کرده.
مشکل ایکون های دسکتاپ حل شد 1 گزینه داشت ک غیر فعال شده بود فعالش کردم.
الان مونده بلوتوث وقتی وارد ویندوز میشی اولش میشناسه اما اگه کری بهش نداشته باشی ( فکر کنم ) بعد از 15-30 دقیقه غیرفعال میشه.

ویرایش :

علیرضا داداش دمت گرم .
این ورژن 93 مگابایتی ( البته برای 32 بیتی 59 مگابایت این ورژن حجم داره ) چه فرق هایی داره ؟ به غیر از اینکه بخوای به ال سی دی وصل کنی ؟ حالا به نظرت کدوم را دانولد کنیم ؟

mohsenjxj
16-02-2011, 16:13

تغییرات این نسخه:

◦The Quality setting has now been improved to match the High Quality setting in all respects but one; it enables an optimization that limits tri-linear anisotropic filtering to areas surrounding texture mipmap level transitions, while doing bilinear anisotropic filtering elsewhere. This optimization offers a way to improve filtering performance without visibly affecting image quality
◦The Performance setting has been updated to address the sharpness of the default Quality setting causing shimmering in certain cases. It now provides a smoother filtering option that eliminates most shimmering while preserving the improved detail provided by anisotropic filtering.

•Tessellation Controls
◦New settings give users full control over the Tessellation levels used in applications.

کنترل مستقیم سطح تسلیشن از طریق کاتالیست کنترل سنتر. تو نسخه ی 11.1 هم بوده ولی من که نصب کردم چیزی نیومد !!! امید وارم رو 5730 هم ساپورت شده باشه و بیاد.

■The default selection “AMD Optimized” setting is intended to set the best level of Tessellation on a per application basis. The “AMD Optimized” setting is designed to help users get the maximum visual benefit of Tessellation, while minimizing the performance impact associated with enabling Tessellation. Currently no applications have been profiled.
■The “Use Application Settings” option gives applications full control over the Tessellation level.
■Users can also manually set the maximum tessellation level used by applications with the slider control

◦AMD Catalyst now includes official support for Morphological Anti-Aliasing for the ATI Radeon HD 5000 Series

فیلتر آنتی الیاس به صورت مورفولاجیکال از این به بعد برای سری 5000 هم مورد پشتیبانی خواهد بود.

موقع پخش بلوری تنظیم کیفیت ویدئو فراهم شده. ولی برای سری 6000 هست، تازه عینک و اینها هم میخواد.

•Requires Blu-ray 3D player software, 3D supported display and 3D Stereoscopic glasses
•Users can now enable the Video Quality settings within the Catalyst Control Center when playing Blu-ray 3D content

◦Performance increases up to 11% on ATI Radeon™ HD 5000 Series single card configurations with anisotropic filtering and anti-aliasing enabled
•Batman Arkham Asylum:
◦Performance increases up to 4% on ATI Radeon™ HD 5000 Series single configurations with anisotropic filtering and anti-aliasing disabled

کال آف دیوتی بلک آپریشن با فعال کردن آنتی الیاس و ان آیزوتروپیک بهتر شده و تا 11 درصد سریع تر اجرا میشه. البته کلی رو مدلهای سری 5000 گفته، به طور خاص 5730 شاید 5 6 درصد بهتر شده باشه.

این فایل 93 مگابایتی فکر کنم برخلاف اون 73 مگی که دفعه قبل گذاشتم توش Hydra Vision هم داره که شاید دوستان ازش استفاده کنن، مخصوصا اونایی که لپ تاپ رو به مانیتور بزرگ وصل میکنن، ویندوز 64 بیتی سون:

سلام علیرضا جان دست شما درد نکنه واقعا تو این تاپیک زحمت میکشید. انشاا... همیشه تو همه مراحل زندگیت موفق باشی.:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:: 11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11 ::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:: 11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11 ::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:: 11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11 ::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:: 11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11 ::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:: 11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11 ::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:: 11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11 ::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:: 11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11 ::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:: 11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11 ::11::11::11::11::11::11::11::11::11:

afshin b
16-02-2011, 16:24
علیرضا جون دستت درد نکنه.
نمیدونم چرا من هر کاری کردم نتونستم از لینک اولی دانلود کنم.
یه جا دیگه ریموت آپلود کردم و دارم دانلود میکنم، لینکش رو میزارم شاید بدردتون خورد:

alireza1411
16-02-2011, 17:26
برنامه ccleaner رو روی لپ تاپ نصب کرده بودم خیلی مزخرفه. فکر کنم چیز هایی را که از توی رجیستری پاک کرده یکم باعث شده ویندوز کند بشه و به اصطلاح خرابکاری کرده.
مشکل ایکون های دسکتاپ حل شد 1 گزینه داشت ک غیر فعال شده بود فعالش کردم.
الان مونده بلوتوث وقتی وارد ویندوز میشی اولش میشناسه اما اگه کری بهش نداشته باشی ( فکر کنم ) بعد از 15-30 دقیقه غیرفعال میشه.

ویرایش :

علیرضا داداش دمت گرم .
این ورژن 93 مگابایتی ( البته برای 32 بیتی 59 مگابایت این ورژن حجم داره ) چه فرق هایی داره ؟ به غیر از اینکه بخوای به ال سی دی وصل کنی ؟ حالا به نظرت کدوم را دانولد کنیم ؟

من الان در حال دانلود هستم. این سرعتش که خب چندان تغییری نداشته تازه اون کال آف دیوتی رو هم قبلا تقریبا تمومش کردم ولی کلا به روز باشه بیشتر خوشم میاد. از نظر سرعت خب لازم نیست دانلود کنی.:46:

اون هایدرا ویژن کاربردهاش متنوع داره. ایسوس مالتی فریم Multiframe رو که تو دی وی دی خود لپ تاپ دیدن دیگه ؟ اون میاد گوشه ی هر پنجره یه آیکون میذاره که بشه با زدن هر سمتش پنجره رو یه جوری قرار داد. مثلا بالا رو بزنی میره نیمه ی بالایی دستاپ رو پر میکنه و ....:20:

این هایدرا شبیه همون ولی کاملتره. شما میتونی دستاپ رو به 4 بخش تقسیم کنی ... یا سه تا ... یه هر چند تا که خواستی و به هر شکل هم که دوست داری. مثلا یه بخش کوچیک بزرای برای دیکشنری که پایین صفحه باز میشه و یه بخش بزگر بالاش بزاری برای صفحه ی وب و ... بعد موقع درگ کردن پنجره ها مثل افکت Aero Snap که تو خود ویندوزه، این پنجره ها فیت میشه به اون ناحیه هایی که تقسیم کردی. اون افکت ویندوز هم شبیه همین دو برنامه هستش. یعنی شما پنجره رو بگیر و درگ کن، محکم بکوبون سمت راست یا چپ دستاپ!!! میبینی به صورت نیم صفحه عمودی قرار میگیرن، بالای صفحه هم بکوبونی تمام صفحه میشه.:20:

هایدرا یه چیز دیگه هم داره .... قابلیت تنظیم 9 دستاپ مجزا، هر کدوم آیکونهای خاص خود رو دارن. مثلا یه دستاپ واسه بازیها درست میکنی، آیکونها رو دستاپه، بازی هم اجرا کردی مثلا. بعد مدیر اداره وارد میشه !!!!! قبل از اینکه آبروریزی بشه سه سوت میری رو دستاپ اداری !!! و آیکونها و برنامه های اداری در حال اجراست !!!:31::41::41::41:

آقا این قسمت آخر رو خداوکیلی نشنیده بگیر .... مملکت از این مشکلات زیاد داره ... بیشترش نکنی !!:31:

اگه هایدرا لازم نداری از لینک دوم و سوم میشه نسخه ی 64 و 32 بیت رو بگیری. هایدرا جدا هم تو سایت هست برای دانلود. چیز هم هست ... Avivo Convertor که متاسفانه رو 5730 نیمشه ازش استفاده کرد یا من نتونستم !! نمیدونم .... ولی نشد ... میشد هم کانورتور با کیفیتی نیست، بهتره همین جوری عادی بدون کمک کارت گرافیک فایل تبدیل کنیم. کیفیتش بهتره.

ویرایش
دوستان لینک اولی رو من نصب کردم ولی هایدرا نداره، حجم اضافیش به خاطر SDK کامل برای برنامه نویسانی هست که میخوان از ATI Stream استفاده کنند. همون لینک دوم به نظرم کافیه. هایدرا هم اگه لازم دارین از این بخش دانلود کنید:

حجمش هم که نوشته 32 مگابایته.

ضمنا این گزینه ی تسلیشن و فیلتر آنتی الیاس مورفولاجیکال برای من که نیومده !!!! نمیدونم چرا این جوریه ... تو نسخه ی 11.1 هم نوشته بود اسلایدر کنترل سطح تسلیشن میاد ولی من هر کاری کردم نتونستم این گزینه رو ملاقات کنم. اگر کسی گزینه ی جدیدی جایی دیده به ما هم خبر بده.:41:

ویرایش مجدد !!
بله ... بله ...
دوستان این اسلایدرش بالاخره رویت شد !!!:31: فکر نمیکردم لازم باشه قبلی آن اینستال بشه و اصلا سری قبلی این حرکت رو تست کرده بودم ولی پاک کردن و نصب نسخه ی جدید مشکلم رو حل نکرده بود. این بار سه پیچ گیر دادم و بعد از پاک کردن و ری استرات یه اسکن رجیستری با Tune Up و CCleaner (که نرم افزار دومی همین جوری الکی نصبه جهت تست و بررسی و اینا:31:) کردم و بعد از پاک کردن رجیستری حالا نوبت نصب شد !! نصب کردم و این آپشن اسلایدر تسلیشن آمد. اون یکی مورفولاجیکال آنتی الیاسینگ نیامد و دیگه نمیدونم چرا نیامد. حوصله هم ندارم دیگه ... ولش اصلا نخواستیم. همون تسلیشن اومد کافیه. :31::11::11::11:

ata.royalfalcon
16-02-2011, 19:50
سلام دوستان
من یه usb hub خوب میخوام
مدلی که من دارم اشغال به نظر میرسه چون بعضی اوقات چیزی دیتیکت نمیکنه
جداش کردم میترسم لپتاپمو خراب کنه
مدل خاصی هست که خوب باشه ؟؟؟

alireza1411
16-02-2011, 20:11
سلام دوستان
من یه usb hub خوب میخوام
مدلی که من دارم اشغال به نظر میرسه چون بعضی اوقات چیزی دیتیکت نمیکنه
جداش کردم میترسم لپتاپمو خراب کنه
مدل خاصی هست که خوب باشه ؟؟؟

تاپیکهای مخصوصش باید باشه .. سرچ کن ...

تا جایی که میدونم و کولپد 18 تومنی خودم رو بررسی کردم ... دلیل دیتکت نشدن اینه که پاور کامپیوتر ضعیفه و به پورتها کم برق میرسه و ثانیا خود هاب که نمیتونه شونصد تا وسیله رو جواب بده ... بهتره از اونایی استفاده کنی که آداپتور دارن و به نوعی تقویت میکنن. البته 4 تا سیم یو اس بی غیر از یکش که گرانده GND سه تای دیگه فقط یکیش مخصوص 5 ولت برقه و دو تاش برای دیتا بیده، ولی خب اگه این آداپتوردارها آمپر همون سیم 5 ولت رو تقویت کنن باز هم خیلی خوبه.

h@medM
16-02-2011, 21:03
اسم دقیق درایور پد چیه؟

پد سیستم من از کار افتاده میخوام درایور پد رو انیستال کنم دوباره بنصبم.
ممنون

alireza1411
17-02-2011, 01:30
اسم دقیق درایور پد چیه؟

پد سیستم من از کار افتاده میخوام درایور پد رو انیستال کنم دوباره بنصبم.
ممنون

Elan touchpad 8.0.7.0

نسخه آخر رو نگیر اگر به اون حرکت سه انگشتی که میزنی زوم میکنه نیاز داری. نسخه ی رو دی وی دیش این امکان رو داره ولی تو نسخه های بعدی حذف شده که احتمالا به خاطر اینه که با زدن دکمه های خود ویندوز میشه زوم بهتری داشت.

(منظورم اینه که مثلا:
ویندوز (دکمه ی بقل Fn رو میگم)+ + (به اضافه) یا - (منها) : زوم میکنه یا از زوم در میاره
کنترل + آلت + L : زوم رو به صورت Lane یا قاب در میاره
کنترل + آلت + D : زوم رو به صورت Dock یا کادر عریض بالای صفحه در میاره
کنترل + آلت + L : زوم رو به صورت FullScreen یا تمام صفحه در میاره
برای خروج هم نمیدونم چیه شرتکاتش.)

saeediust
17-02-2011, 01:36
سلام
N61JQ مطمئن هستين كه USB3 هستش
اخه من با گارانيت الماس يا سازگار نديدم usb3 بدن

alireza1411
17-02-2011, 02:09
سلام
N61JQ مطمئن هستين كه USB3 هستش
اخه من با گارانيت الماس يا سازگار نديدم usb3 بدن

همه ی دوستان که از این دو گارانتی خریدن USB 3.0 هم دارن. البته چیز اون جور مهمی نیست. بیشتر رو چیزای مهم مثلا پردازنده اصلی و گرافیکی و سرعت هارد و وزن لپ تاپ و کیفیت صفحه نمایش وقت بزارین. آخرش بله ... پورت USB 3.0 هم مهمه ولی نه به اندازه ی CPU و GPU ی لپ تاپ.:31::11::11::11:

h@medM
17-02-2011, 10:27
Elan touchpad 8.0.7.0

نسخه آخر رو نگیر اگر به اون حرکت سه انگشتی که میزنی زوم میکنه نیاز داری. نسخه ی رو دی وی دیش این امکان رو داره ولی تو نسخه های بعدی حذف شده که احتمالا به خاطر اینه که با زدن دکمه های خود ویندوز میشه زوم بهتری داشت.

(منظورم اینه که مثلا:
ویندوز (دکمه ی بقل Fn رو میگم)+ + (به اضافه) یا - (منها) : زوم میکنه یا از زوم در میاره
کنترل + آلت + L : زوم رو به صورت Lane یا قاب در میاره
کنترل + آلت + D : زوم رو به صورت Dock یا کادر عریض بالای صفحه در میاره
کنترل + آلت + L : زوم رو به صورت FullScreen یا تمام صفحه در میاره
برای خروج هم نمیدونم چیه شرتکاتش.)

علیرضا جان دستت درد نکنه....
یه سوال دیگه درایو نوری سیستم بعضی موقعها بازی درمیاره مثلا سریال فرار از زندان رو 5تا دی وی دی دارم از این 5تافقط یکی رو پخش کرد و4تا دیگه رو هر کاری کردم پخش نکرد(هر 5تا یه مارک اند وسرعت رایتش هم یکی)ولی روپی سی okشد...
چند مورد دیگه هم هست بعضی موارد رایت کردن هم اذیت میکنه به نظرت مشکل نرم افزاره یا سخت افزار؟

saeediust
17-02-2011, 10:57
همه ی دوستان که از این دو گارانتی خریدن USB 3.0 هم دارن. البته چیز اون جور مهمی نیست. بیشتر رو چیزای مهم مثلا پردازنده اصلی و گرافیکی و سرعت هارد و وزن لپ تاپ و کیفیت صفحه نمایش وقت بزارین. آخرش بله ... پورت USB 3.0 هم مهمه ولی نه به اندازه ی CPU و GPU ی لپ تاپ.:31::11::11::11:

اره كاملا حرفت رو تاييد ميكنم
حقيقتش من بين ASUS N61JQ و Lenovo y560 گير كردم!!!
n61jq تمامي مشخصات y560 رو داره به علاوه bluray و usb 3.0
قيمتشون هم تقريبا يكي هست
ولي من فقط تو خنك بودن n61 موندم
فكر نميكنم به اندازه y560 خنك باشه
نظر شما چيه؟
كدوم رو بگيرم

alireza1411
17-02-2011, 14:55
اره كاملا حرفت رو تاييد ميكنم
حقيقتش من بين ASUS N61JQ و Lenovo y560 گير كردم!!!
n61jq تمامي مشخصات y560 رو داره به علاوه bluray و usb 3.0
قيمتشون هم تقريبا يكي هست
ولي من فقط تو خنك بودن n61 موندم
فكر نميكنم به اندازه y560 خنك باشه
نظر شما چيه؟
كدوم رو بگيرم

نمیدونم والله. اون لنوو خب خنک تره و مدل خوبی هم هست، ایسوس هم که خوبه. انتخاب بین اینا کار سختیه. اما در مودر مساله خاصی مثل خنکی اگه خیلی مهم هست باید بگم لنوو طراحی بهتری داره و قطعا 5 6 درجه خنک تر هستش.

اون دوستی که در مورد بلوری مشکل داره. یه چیز جالب بگم ... یه سری تو پی سی یه سی دی بوت رایت کردم و گذاشتم تو لپ تاپ. جند بار خوب بود ولی آخرین بار دیدم دی وی دی رو خالی نشون میده و میخوام رایت کنم روش هم مگه پره !!!:18::18::18:

این مشکل فقط در مورد بلوری یا این لپ تاپ نیست. خیلی درایوهای دی وی دی و بلوری از این بازی ها دارن. درایو استاندارد به نوعی کمه ولی اگه شانس با ما یار باشه هم دی وی دی های کم سرعت رایت شده و هم پر سرعت و همه جور دی وی دی کم کیفیت و با کیفیت رو میخونه.

این طور که من دیدم درایو همین لپ تاپ ما جالب نیست. یعنی این مدلی که مال من دراه خوب نیست. آخه حتی همون دی وی دی خود ایسوس رو با صدای خر خر و زور زدن میخونه !!!!!:41:

سفارشی تو چین میزارن روش همین میشه دیگه:31: ولی خب ما ندید گرفتیم فرض کردیم خوبه.:31: چون ممکنه رو سونی و لنوو و حتی اپل های گرون هم همین موارد پیش بیاد.

alireza1411
18-02-2011, 00:17
دوستان این مدت خیلی تو این تاپیک خوش گذشت و به عنوان اوقات فراغت خیلی مسائل اینجا مطرح شد و با هم بحث کردیم.

گاهی دعوا کردیم ..:41: ... گاهی آشتی کردیم .. :20: .... ولی همیشه سعی کردم حرفی نزنم کسی ناراحت بشه. البته یه خورده رک هستم و گاهش هم شوخی های بدی میکنم ولی منظوری نداشتم. خلاصه همیشه سعی میکنم طرز صحبت کردنم رو بهتر و بهتر کنم. شنونده ی خوبی باشم و با دلیل و منطق و محترمانه حرف بزنم ولی انسانه دیگه ... به قول یکی از ... حتی وقتی بزرگ هم میشه (حتی بعد از سربازی:31: و حتی بعد از بازنشستگی) بازم هم همچنان مثل کودکانه.:41:

من سعی میکنم بزرگ بشم ولی کار سختیه انصافاااااا. خیلیییی سخته.:41:

خلاصه دوستان اگه بدی دیدید یا حرکت بچگانه ای از بنده سر زده بزارین به حساب بچگی و حلال کنید. دعا هم کنید که بزرگ بشم دیگه نور علی نور میشه.

بعد یک چیز دیگه ...:41::41::41: این مساله همیشه بهم ثابت میکنه که انسان خیلی کوچیک تر از ادعاهایی هست که میکنه :20: واسه همه مریضا دعا کنید که خوب بشن. وقتی یه عزیزی بیماری لاعلاج میگیره و آدم دستش به هیچ جای دنیا بند نیست چاره ای جز دعا کردن نداره. این جاها آدم به خدا نیاز داره. واسه همه مریضا و از جمله یه دوست هم وطن دعا کنید.:31:

با اجازه همه بروبچش n61 ما دیگه رفتیم به قولی آش خوری تو p30world دیگه پیدام نمیشه ولی اکانتم همچنان هست.:46: دیگه اینجا هیچ فعالیتی ندارم. اگه حرفی سخنی پندی اندرزی حدیثی روایتی داستانی چیزی بود به جی میلم پیام بزنید حتماااااا جواب میدم. اینجا پیام خصوصیش رو هم چک نمیکنم:41: آخه وقت نمیشه خداوکیلی.:20:

خدانگهدار همتون باشه. موفق و پیروز باشید. مثل همیشه :11::11::11:

pooria-ir
18-02-2011, 01:04
دوستان این مدت خیلی تو این تاپیک خوش گذشت و به عنوان اوقات فراغت خیلی مسائل اینجا مطرح شد و با هم بحث کردیم.

گاهی دعوا کردیم ..:41: ... گاهی آشتی کردیم .. :20: .... ولی همیشه سعی کردم حرفی نزنم کسی ناراحت بشه. البته یه خورده رک هستم و گاهش هم شوخی های بدی میکنم ولی منظوری نداشتم. خلاصه همیشه سعی میکنم طرز صحبت کردنم رو بهتر و بهتر کنم. شنونده ی خوبی باشم و با دلیل و منطق و محترمانه حرف بزنم ولی انسانه دیگه ... به قول یکی از ... حتی وقتی بزرگ هم میشه (حتی بعد از سربازی:31: و حتی بعد از بازنشستگی) بازم هم همچنان مثل کودکانه.:41:

خلاصه دوستان اگه بدی دیدید یا حرکت بچگانه ای از بنده سر زده بزارین به حساب بچگی و حلال کنید. دعا هم کنید که بزرگ بشم دیگه نور علی نور میشه.

بعد یک چیز دیگه ...:41::41::41: این مساله همیشه بهم ثابت میکنه که انسان خیلی کوچیک تر از ادعاهایی هست که میکنه :20: واسه همه مریضا دعا کنید که خوب بشن. وقتی یه عزیزی بیماری لاعلاج میگیره و آدم دستش به هیچ جای دنیا بند نیست چاره ای جز دعا کردن نداره. این جاها آدم به خدا نیاز داره. واسه همه مریضا و از جمله یه دوست هم وطن دعا کنید.:31:

با اجازه همه بروبچش n61 ما دیگه رفتیم به قولی آش خوری تو p30world دیگه پیدام نمیشه ولی اکانتم همچنان هست.:46: دیگه اینجا هیچ فعالیتی ندارم. اگه حرفی سخنی پندی اندرزی حدیثی روایتی داستانی چیزی بود به جی میلم پیام بزنید حتماااااا جواب میدم. اینجا پیام خصوصیش رو هم چک نمیکنم:41: آخه وقت نمیشه خداوکیلی.:20:

حدود 6 ماهی هستش که تو این تاپیک خیلی کم پست دادم اما همیشه خوانندش بودم و هستم
صفحه به صفحه
من 2ومین نفر این تاپیک بودم،به جرات میگم دوست عزیزمون(علیرضا) بهترین و فعال ترین و مفیدترین عضو این تاپیک بود و هستش،فک نمیکنم کسی هم شک و شبهه ای داشته باشه
همیشه به شخصه از پست ها و اطلاعات بسیار بسیار مفید و کاملش استفاده کردم و از حوصله و دانایی هاش لذت بردم
به اینکه کنار یه آدمی مثل ایشون هستم افتخار کردم
---------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------
ممنونم از حضور گرمت تو این تاپیک
به امید روزی که دوباره بیای و اینجا رو رونق بدی
هرجا هستی و هرکار که میکنی موفق باشی
خدا نگهدارت:11:

mohsen19x
19-02-2011, 11:29
سلا م من میخوام یه لب تاپ تا حد 1400 بگیرم که برای برنامه نویس و بازی به کارم بخوره . البته دوستان مدل از sony f13 را گفتنند می خوام بدونم نظر شما چیست ؟ چی بگیرم

کسی نبود راهنمایی کنه ؟

hasanoooooooo
20-02-2011, 12:53
کسی نبود راهنمایی کنه ؟

y560 لنوو مبتونه گزینه خوبی باشه برات.

lucky_luke
21-02-2011, 12:32
کسی نبود راهنمایی کنه ؟

دوست عزیز بهتره به تاپیک مشاوره مراجعه کنی و معیارها و انتظارات از لپتاپ رو توضیح بدی قطعا اوناهم با توجه به بودجه تون یه مدل مناسب پیشنهاد میکنند.
ولی از نظر من یه کم صبر کن و n61 یا y560 نگیری بهتره چون اینها اگرچه مدلهای خوبی هستن ولی خیلی وقته تو بازار هستن

قابل توجه دوستانی که به امتیاز ویندوز اهمیت میدن:
با نصب آخرین کاتالیست امتیاز های کارت گرافیک از 6.7 به 6.8 رسید

afshin b
22-02-2011, 18:32
سلام
پشت اون قسمتی که شارجر میخوره یه جای کوچیکی داره که کنارش عکس یه قفل داره، کسی میدونه اون برای چیه اصلا؟
پشت هارد اکسترنالم هم داره.

ata.royalfalcon
22-02-2011, 19:00
سلام
اون برای اینکه به جایی ببندنش تا به سرقت نره
بیشتر کاربرد فروشگاهی داره
اسمش یکی از اینهاست

physical cable lock port
kensington lock

عکس کابل

SamGun
22-02-2011, 19:07
سلام
اون برای اینکه به جایی ببندنش تا به سرقت نره
بیشتر کاربرد فروشگاهی داره
اسمش یکی از اینهاست

physical cable lock port
kensington lock

عکس کابل

نه بابا !!! میبندنش که در نره !! :16:

mohsenjxj
22-02-2011, 21:05

علیرضا جان واقعا تو این تایپیک زحمت کشیدی نمیدونم چطوری ازتون تشکر کنم انشاا... هرجا هستی خداوند نگهدارت باشه و همیشه سالم وسلامت و درتمام مراحل زندگیت موفق باشی وانشاا... خدا تمام عزیزاتو برات سلامت نگهداره.:40:
اما رفیق نیمه راه نباش و وقت کردی به این کلوپ هم یه سر بزن.:46:
التماس دعا :11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11: :11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11: :11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11: :11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11: :11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11: :11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11: :11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11: :11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11: :11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11: :11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11: :11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11: :11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11: :11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:

SamGun
22-02-2011, 22:34
علیرضا جان واقعا از اینکه یک همچین دوستی مثل تو پیدا کردم خیلی خوشحالم و امیدوارم تو تمام مرحال زندگیت یک باشی و موفق.

ولی اصلا به این فکر نکن که بری دیگه پشت سرت هم نگاه نکنی . این انجمن حالا حالاها بر قراره, پس 2 سال دیگه همگی منتظرتیم تو این فروم.

مواظب خودتم باش :10:

afshin b
22-02-2011, 23:30
حرفای دوستان کاملاً تایید میشه:31:
یعنی علی جون مواظب خودت باش، امیدوارم هرچه زودتر توی این تاپیک ببینمت.
خیلی مخلصم.

hossein1111
23-02-2011, 00:52
سلام من n61 دارم یک سوال؟
چرا وقتی صفحه نمایش بازه sleep نمیشه ؟ یعنی تو تنظیماتش تنظیم میکنم که مثلا بعد از 3دقیقه صفحه نمایش خاموش شه و بعد از 30 دقیقه sleep شه ولی فقط صفحه نمایش خاموش میشه و تا لیدو نبدم sleep نمیشه !!
(البته اگه خودم دستی بکنم میشه ها ولی تو زمان بندی عمل نمیکنه ! )

میشه دوستان راهنمایی کنن

Amin_0913
23-02-2011, 00:58
دوستان قیمت روزش رو دارید؟

SamGun
23-02-2011, 12:00
سلام من n61 دارم یک سوال؟
چرا وقتی صفحه نمایش بازه sleep نمیشه ؟ یعنی تو تنظیماتش تنظیم میکنم که مثلا بعد از 3دقیقه صفحه نمایش خاموش شه و بعد از 30 دقیقه sleep شه ولی فقط صفحه نمایش خاموش میشه و تا لیدو نبدم sleep نمیشه !!
(البته اگه خودم دستی بکنم میشه ها ولی تو زمان بندی عمل نمیکنه ! )

میشه دوستان راهنمایی کنن

احتمالا تنظیماتتون باهم نا هماهنگ هست .

رو تمام حالت ها این مشکل رو دارید ؟! یعنی رو High Performance و Quiet Office و Battery Saving و Entertainment این مشکل پا بر جاست ؟

سعی کنید تنظیمات رو تو برنامه ی Power4Gear انجام بدید.

hossein1111
23-02-2011, 13:19
احتمالا تنظیماتتون باهم نا هماهنگ هست .

رو تمام حالت ها این مشکل رو دارید ؟! یعنی رو High Performance و Quiet Office و Battery Saving و Entertainment این مشکل پا بر جاست ؟

سعی کنید تنظیمات رو تو برنامه ی Power4Gear انجام بدید.

تنظیمات روی Power4Gear entertainment هست و از برنامه تنظیم شد

بله همش همینطوریه !!

SamGun
23-02-2011, 13:45
تنظیمات روی Power4Gear entertainment هست و از برنامه تنظیم شد

بله همش همینطوریه !!

احتمال اینکه Windows باگ داشته باشه کمه , شما ببین نرم افزار هایی که داری امکان داره کارشون Real time باشن و نزارن سیستم

30min رو برای Sleep شمارش معکوس کنه. شما تمام Software هاتو Exit کن بعد بزار ببین درست میشه یا نه.

hossein1111
24-02-2011, 11:59
احتمال اینکه Windows باگ داشته باشه کمه , شما ببین نرم افزار هایی که داری امکان داره کارشون Real time باشن و نزارن سیستم

30min رو برای Sleep شمارش معکوس کنه. شما تمام Software هاتو Exit کن بعد بزار ببین درست میشه یا نه.

ممنونم ازت دوست عزیز وقتی همه برنامه هارو بستم اسلیپ شد !
میشه بگی از کجا بفهمیم یه برنامه real time ه ؟ آخه الان من نمیدونم مشکل از کدوم برنامه بود و همینجوری همه رو بستم !

SamGun
24-02-2011, 14:11
ممنونم ازت دوست عزیز وقتی همه برنامه هارو بستم اسلیپ شد !
میشه بگی از کجا بفهمیم یه برنامه real time ه ؟ آخه الان من نمیدونم مشکل از کدوم برنامه بود و همینجوری همه رو بستم !

خواهش میکنم عزیزم.

نمیشه به طور دقیق گفت چون بسته به نوشتن برنامه ممکن هست این سیستم تغییر کنه.

اما نرم افزار هایی که میتونه این امکان رو داشته باشه اینا هست :

Media Player ها
Download Manager ها
Converter ها
System Application ها
و
...
در کل برنامه هایی که در سیستم به طور دائم در حال Process هستن.

شما از برنامه های موجود در بخش Programs and Features یک Screenshot برای بنده بزارید تا بهتر بتونم کمکتون کنم.

برای گرفتن Screenshot هم میتونید از نرم افزار فوق حرفه ای و کاملا راحت Ashampoo Snap استفاده کنید که تو هر حالتی از جایی که بخواید SS میگیره براتون.

موفق باشید

hossein1111
25-02-2011, 00:59
آقا خیلی ممنون که انقدر کامل جواب میدید ،
اینم اسنپ شات خدمت شما :

SamGun
25-02-2011, 16:52
آقا خیلی ممنون که انقدر کامل جواب میدید ،
اینم اسنپ شات خدمت شما :

خواهش میکنم عزیز

ببین من به اینا شک دارم ولی مطمئن نیستم , شما خودت یه تست بزن اگه پیدا کردی که هیچ ولی اگه نکردی هیچ مشکلی نیست !

میتونی از نرم افزار های PC Shutdown استفاده کنی که خیلی مفید هستن و اصلا دیگه کاری به اینکه سیستم در حال Process هست

یا نیست کاری ندارن و سیستم رو طبق دستور شما تنظیم حالت میکنن.

PC Auto Shutdown یکی از این نرم افزار هاست :
پسورد : {[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]}

و از اون بهتر PC Shutdown Professional :

البته این نسخه ی Trial هست.

hossein1111
25-02-2011, 18:09
خواهش میکنم عزیز

ببین من به اینا شک دارم ولی مطمئن نیستم , شما خودت یه تست بزن اگه پیدا کردی که هیچ ولی اگه نکردی هیچ مشکلی نیست !

میتونی از نرم افزار های PC Shutdown استفاده کنی که خیلی مفید هستن و اصلا دیگه کاری به اینکه سیستم در حال Process هست

یا نیست کاری ندارن و سیستم رو طبق دستور شما تنظیم حالت میکنن.

PC Auto Shutdown یکی از این نرم افزار هاست :
پسورد : {[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]}

و از اون بهتر PC Shutdown Professional :

البته این نسخه ی Trial هست.

دیدم دکمه تشکر کافی نیست ، ممنون

lucky_luke
28-02-2011, 13:21
امتیازهایی که n61 توی 3Dmark 11 گرفته:
X365
P1176
E1970
اصلا جالب نیست فقط موندم چطور میتونه بازی ها رو خوب اجرا کنه!!!

SamGun
28-02-2011, 23:43
امتیازهایی که n61 توی 3Dmark 11 گرفته:
X365
P1176
E1970
اصلا جالب نیست فقط موندم چطور میتونه بازی ها رو خوب اجرا کنه!!!

والا منم متعجبم از این کارت گرافیک به این خوبی که چرا انقدر Ram Speed و Shaders Speed اش پایینه !!!

ولی با این حال بازی هایی رو راحت Run میکنه که آدم شاخ در میاره !!

یه نمونش همین Crysis: Warhead که من رو 45fps بازیش کردم اونم رو درجه ی High !!

lucky_luke
01-03-2011, 09:40
والا منم متعجبم از این کارت گرافیک به این خوبی که چرا انقدر Ram Speed و Shaders Speed اش پایینه !!!

ولی با این حال بازی هایی رو راحت Run میکنه که آدم شاخ در میاره !!

یه نمونش همین Crysis: Warhead که من رو 45fps بازیش کردم اونم رو درجه ی High !!

45 که خوبه اونم روی high فکر کنم کاملا نرم و روون اجرا شده درسته؟
با چه رزولوشنی بازی کردی ؟

SamGun
02-03-2011, 00:32
45 که خوبه اونم روی high فکر کنم کاملا نرم و روون اجرا شده درسته؟
با چه رزولوشنی بازی کردی ؟

آره عالیه !!

من با 720p بازی کردم .

البته یه جاهایی خیلی کم Low Frame میشه.

keyvanafshar
05-03-2011, 13:11
سلام دوستان
من 3 ماهی هست که این لپ تاپ رو دارم

دنبال یه باطری 9 سل هستم

لطفا کمکم کنید

gnulinux
10-03-2011, 08:15
سلام دیگه این تاپیک داره کمرنگ میشه:13:

شما چه جوری صفحه LCD پاک میکنین بعضی وقتها یه لکهایی هست که فقط با پارچه پاک نمیشه البته با فشار

بیشتر میشه پاک کرد اما میترسم صدمه ببینه

pooria-ir
10-03-2011, 08:46

شما چه جوری صفحه LCD پاک میکنین بعضی وقتها یه لکهایی هست که فقط با پارچه پاک نمیشه البته با فشار

دوست عزیز از این پاک کننده های LCD بگیر
من که چندتا دونه گرد و غبار رفته زیر LCD م
منتظر یه فرصتم ببرم گارانتی بدم تمیزش کنن
یکم هم صدای فنش زیاد شده که میدونم بخاطر گرد و خاکه ،آخه حداقل روزی 8 ساعت روشنه

SamGun
10-03-2011, 14:00

بهترین راه برای تمیز کردن صفحه LCD لپ تاپ اینه که LID رو باز کرده و از پشت LID روی ران پاتون لپ تاپ رو بخوابونید و با یک اسپری عینک کمی روش بپاشید و با دسمال مخصوص خودش صفحه رو آروم و با حوصله تمیر کنید.

pooria-ir
10-03-2011, 14:11
بهترین راه برای تمیز کردن صفحه LCD لپ تاپ اینه که LID رو باز کرده و از پشت LID روی ران پاتون لپ تاپ رو بخوابونید و با یک اسپری عینک کمی روش بپاشید و با دسمال مخصوص خودش صفحه رو آروم و با حوصله تمیر کنید.

میشه توضیح بدین چطوری ؟؟؟

SamGun
10-03-2011, 23:35
سلام دوستان

دنبال یه باطری 9 سل هستم

لطفا کمکم کنید

واستون پیگیری میکنم اگه گیر آوردم خبر میدم.

میشه توضیح بدین چطوری ؟؟؟

پوریا جان ببین شما وقتی صفحه ی Laptop رو که بهش Lid هم میگن باز میکنی دستگاه به 2 بخش تقسیم میشه !

1- پشت LCD
2 پشت خوده دستگاه

شما دستگاه رو از طرف پشت LCD روی رون پات بزار و با یک دست هم پشت خوده دستگاه رو بگیر , مقداری مایع اسپری عینک بپاش روی صفحه و بعد از 1 دقیقه با دستمال خوده Laptop شروع کن به تمیز کردن.

فقط سعی کن اگه یک لکه پاک نمیشه با فشار پاکش نکنی بلکه با مداوم کشیدن دستمال تو اون نقطه لکه رو پاک کنی. البته خیلی کم میتونی فشار رو بیشتر کنی چون LCD تا حدی تحمل فشار رو داره.

SamGun
11-03-2011, 14:20
سلام دوستان

دنبال یه باطری 9 سل هستم

لطفا کمکم کنید

عزیز باطریش هست فقط من منتظرم بچه ها به من موجودی رو اعلام کنن که ببینم داریمش یا نه .

mohsenjxj
13-03-2011, 19:41
عزیز باطریش هست فقط من منتظرم بچه ها به من موجودی رو اعلام کنن که ببینم داریمش یا نه .
سلام samgun جان مگه شما
فروشنده لپ تاپ و وسایل جانبیش هستید که میگید. ببینم موجودی هست یانه؟
اگه فروشگاه لپ تاپ و لوازم جانبیشو دارید بفرمایید. یوقت دیدی یه قطعه لازممون شد. زحمتشو انداختیم گردن شما...:46::

pooria-ir
13-03-2011, 20:49
سلام
بچه ها لپ تاپ من باطریش رو حالت وب گردی 1 ساعت و نهایتا 10 دقیقه شارژ میده.غیر طبیعیه ؟؟؟

SamGun
14-03-2011, 09:45
سلام samgun جان مگه شما
فروشنده لپ تاپ و وسایل جانبیش هستید که میگید. ببینم موجودی هست یانه؟
اگه فروشگاه لپ تاپ و لوازم جانبیشو دارید بفرمایید. یوقت دیدی یه قطعه لازممون شد. زحمتشو انداختیم گردن شما...:46::

سلام عزیزم , من کارم PC و Console هست ولی فروش تا دلتون بخواد دوست و رفیق دارم که خودم تضمین میکنم کارشون رو .

البته من تو نمایندگی های DELL و Apple (لاوان) یه مدتی حضور داشتم ولی متاسفانه نتونستم ادامه بدم.(موقعیت زندگیم اجازه نداد)

اگه سرمایم جور شد دوباره شروع به کار میکنم.

اگه چیزی خواستید یه آمار بگیرید.

سلام
بچه ها لپ تاپ من باطریش رو حالت وب گردی 1 ساعت و نهایتا 10 دقیقه شارژ میده.غیر طبیعیه ؟؟؟

پوریا جان N61 خیلی مصرفش زیاده ولی من فکر میکنم با این حال باطری شما از حالت Calibration خارج شده و باید تنظیم بشه.

اگه خودتون بلدید که هیچ اگه نیستید بگید توضیح بدم براتون.

aka_karkas
15-03-2011, 00:04

تغییرات این نسخه:

•Tessellation Controls

•Batman Arkham Asylum:

-----------------------------------------------------------------------------------------
سلام خدمت همه بچه های گل n61

من یک مشکل خیلی مسخره دارم نمیدونم چی کار کنم اگه کسی نظری داره ممنون می شم
من درایور و catalyst قبلی رو آنیستال کردم و این رو از ati دانلود کردم 11-2_mobility_vista_win7_64_dd_ccc_ocl
حالا مشکل اینه که دفعه اول که آپدیت کردم کلا catalyst نبود نه تسک بار نه تسک منیجر و فایل مونیتورینگ که MOM.EXE هست هم نبود ... خلاصه سرچ کردم فهمیدم که باید از کنترل پنل با خود برنامه ATI Catalyst Install Manager باید express unistall بشه که این کارام کردم اما نشد .....:13:
بعد یه جا نوشته بود assembly ویندوز باید ati رو حذف کنم از safe mode کردم و دوباره اینو ریختم 11-2_mobility_vista_win7_64_dd_ccc_ocl حالا تو تسک بار هست CCC اما وقتی می خوام بازش کنم هیچ صفحه ای نمیاد و جالب اینه که MOM.EXE هست CCC.EXE هست و حتی Memory هم استفاده می کنه ... من دیگه کم آوردم گفتم ببینم اینجا کسی می تونه کمکی بکنه واقعا ممنون می شم:11:

pooria-ir
15-03-2011, 00:14
پوریا جان N61 خیلی مصرفش زیاده ولی من فکر میکنم با این حال باطری شما از حالت Calibration خارج شده و باید تنظیم بشه.

اگه خودتون بلدید که هیچ اگه نیستید بگید توضیح بدم براتون.

والا کالیبرش کردم
اما میگم نکنه داره خراب میشه :41:

من گارانتیم امرتاته که یه سال هم باطری و شارژر گارانتی داره
میخوام مطمئن شم که اگه مشکل داره ببرمش گارانتی

aka_karkas
15-03-2011, 00:47
-----------------------------------------------------------------------------------------

من درایور و catalyst قبلی رو آنیستال کردم و این رو از ati دانلود کردم 11-2_mobility_vista_win7_64_dd_ccc_ocl
حالا مشکل اینه که دفعه اول که آپدیت کردم کلا catalyst نبود نه تسک بار نه تسک منیجر و فایل مونیتورینگ که MOM.EXE هست هم نبود ... خلاصه سرچ کردم فهمیدم که باید از کنترل پنل با خود برنامه ATI Catalyst Install Manager باید express unistall بشه که این کارام کردم اما نشد .....:13:
بعد یه جا نوشته بود assembly ویندوز باید ati رو حذف کنم از safe mode کردم و دوباره اینو ریختم 11-2_mobility_vista_win7_64_dd_ccc_ocl حالا تو تسک بار هست CCC اما وقتی می خوام بازش کنم هیچ صفحه ای نمیاد و جالب اینه که MOM.EXE هست CCC.EXE هست و حتی Memory هم استفاده می کنه ... من دیگه کم آوردم گفتم ببینم اینجا کسی می تونه کمکی بکنه واقعا ممنون می شم:11:

حل شد .

اگه کسی به این مشکل خورد هرچی فایل از ati هست تو app data یا هرجای دیگه رو پاک کنه و بعد safe mode و بعد پوشه ویندوز و Assembly و هر چی کلید با این شماره 90ba9c70f846762e میبینین رو پاک کنید ریبوت کنین و دوباره فایل دانلود شده درایور رو اجرا کنید و مثل من حااااااااااااااااال کنید:10:

Ebi ShahrAshoob
15-03-2011, 03:38
سلام

لبتاپتو رو چه حالتی میزاری؟ battery saving یا چیز دیگه ای؟

pooria-ir
15-03-2011, 08:44

والا میزارم رو Power saving و از تو Power 4 Gear میگیرم Proccess سی پی یو رو میزارم روی 5-10%
نور صفحه هم 0
گرافیک هم روی Battery saving !

SamGun
15-03-2011, 11:38

سلام دوست خوبم !!

داداش اصلا هیچ نیازی به این نبود که شما نسخه ی قبل رو پاک کنی !! الکی فقط خودتو اذیت کردی !

والا کالیبرش کردم
اما میگم نکنه داره خراب میشه :41:

من گارانتیم امرتاته که یه سال هم باطری و شارژر گارانتی داره
میخوام مطمئن شم که اگه مشکل داره ببرمش گارانتی

پوریا جان چند وقته خریدی لپ تاپ رو ؟ شارژ اولیه کردی ؟ زمانی که دستگاه رو شارژ میکنی لپ تاپت تو چه حالتی هست ؟ روشن خاموش ؟ بعد از پر شدن باطری اونو به سرعت از برق در میاری ؟ زمان کار با دستگاه باطری رو که از دستگاه در نمیاری ؟

رو هر حالتی باشه دستگاه تا کار خاصی انجام نده مصرفی نخواهد داشت.

pooria-ir
15-03-2011, 13:22
پوریا جان چند وقته خریدی لپ تاپ رو ؟ شارژ اولیه کردی ؟ زمانی که دستگاه رو شارژ میکنی لپ تاپت تو چه حالتی هست ؟ روشن خاموش ؟ بعد از پر شدن باطری اونو به سرعت از برق در میاری ؟ زمان کار با دستگاه باطری رو که از دستگاه در نمیاری ؟

من الان حدود 9 ماهه که لپ تاپ رو دارم
شارژ اولیه هم کردم
من اکثر مواقع دستگاه رو روشن شارژ میکنم
و همیشه هم باطری داخلش هست موقع کار،ضمنا 90 % مواقع هم از برق استفاده میکنم،نهایتا هفته ای یکی 2 بار از باطری استفاده میکنم

pooria-ir
15-03-2011, 13:48
سلام دوباره
من دیشب درایور کارت گرافیک رو آپدیت کردم به همین ورزنی که لینکش رو بچه ها زحمت کشیدن گذاشتن اینجا

نتیجه شگفت آور بود

تو بازی GTA IV فریم بیشتر از 10 تا افزایش داشت !!!!

اینم Benchmark

با ورژن سابق :

با ورژن جدید

حتما حتما آپدیت کنین
اصلا فکر نمیکذدم انقدر اثر داشته باشه
:10:

aka_karkas
15-03-2011, 16:20
سلام دوست خوبم !!

داداش اصلا هیچ نیازی به این نبود که شما نسخه ی قبل رو پاک کنی !! الکی فقط خودتو اذیت کردی !

.

سلام والا چی بگم ! ما اومدیم یه دفعه طبق دستور عمل کار کنیم همینجوری نزنیم next :31: اینجوری شد آخه خود ati می گه اول آنیستال کنید ... به هر حال جالب بود که کار به assembly رسید!!

Ebi ShahrAshoob
15-03-2011, 23:47
دوستان من با یه مشکل عجیبی مواجه شده ام.2 تا هارد اکسترنال 1 ترا دارم که وقتی جفتشونو به usb لبتاپم وصل میکنم بعد از چند دقیقه یکیشون خود به خود از دسترس خارج میشه یعنی آیکون درایوش دیگه تو my computer موجود نیست.البته هارد همچنان روشنه ولی دیگه نمیتونم ازش استفاده کنم.

اما وقتی همین هارد رو که از دسترس خارج شده به USB 3 لبتاپم میزنم مشکل حل میشه!

این دلیلش چی میتونه باشه؟ یعنی USB 2 های لبتاپم کشش دو تا هارد رو ندارن؟

راستی دوستان کسی نمیدونه این USB HUB ها(همینا که تعداد پورت usb رو افزایش میدن) به لبتاپ فشار میارن یا نه؟

Ebi ShahrAshoob
16-03-2011, 00:09
والا میزارم رو Power saving و از تو Power 4 Gear میگیرم Proccess سی پی یو رو میزارم روی 5-10%
نور صفحه هم 0
گرافیک هم روی Battery saving !

پوریا جان ببین درصد فرسودگی باتریت چقدره؟به نظر من 1 ساعت و ده دقیقه واسه همچین حالتی که گفتی(نور صفحه صفر و process 5-10%) یه خورده کم هست ولی اونقدرها هم غیر طبیعی نیست.
واسه من آخرین باری که امتحان کردم در حالت battery saving و صرفا جهت دانلود،یعنی صفحه نمایش اکثر اوقات خاموش بود،نزدیک 2 ساعت باتریم دووم آورد.کل اتصالات غیر ضرور رو هم مثل ماوس و ... از لبتاپ جدا کرده بودم.
احتمالا از باتریت اونطور که باید درست استفاده نکردی.وقتی باتری خود به خود شروع به شارژ میکنه جلوشو میگیری یا نه؟

Ebi ShahrAshoob
16-03-2011, 00:18

منظور من از لحاظ نور صفحه نمایش و درصد پروسس بود.به هر حال حالت پیش فرض این 4 گزینه(high performance-entertainment-quiet office-battery saving) از لحاظ میزان نور و درصد استفاده cpu با هم تفاوت دارن هر چند که خودمون میتونیم تنظیماتشونو سفارشی کنیم. :11:

SamGun
16-03-2011, 01:02
سلام دوباره
من دیشب درایور کارت گرافیک رو آپدیت کردم به همین ورزنی که لینکش رو بچه ها زحمت کشیدن گذاشتن اینجا

نتیجه شگفت آور بود

تو بازی GTA IV فریم بیشتر از 10 تا افزایش داشت !!!!

اینم Benchmark

با ورژن سابق :

با ورژن جدید

حتما حتما آپدیت کنین
اصلا فکر نمیکذدم انقدر اثر داشته باشه
:10:

خیلی عالیه پوریا !! با بازی های دیگه هم تست کن و نتیجه رو بهمون بگو دادا.

مخصوصا Crysis و Metro 2033

دوستان من با یه مشکل عجیبی مواجه شده ام.2 تا هارد اکسترنال 1 ترا دارم که وقتی جفتشونو به usb لبتاپم وصل میکنم بعد از چند دقیقه یکیشون خود به خود از دسترس خارج میشه یعنی آیکون درایوش دیگه تو my computer موجود نیست.البته هارد همچنان روشنه ولی دیگه نمیتونم ازش استفاده کنم.

اما وقتی همین هارد رو که از دسترس خارج شده به USB 3 لبتاپم میزنم مشکل حل میشه!

این دلیلش چی میتونه باشه؟ یعنی USB 2 های لبتاپم کشش دو تا هارد رو ندارن؟

راستی دوستان کسی نمیدونه این USB HUB ها(همینا که تعداد پورت usb رو افزایش میدن) به لبتاپ فشار میارن یا نه؟

ببینید تمام پورت هایی که روی Laptop هستن یک منبع دارن , حالا میخواد 1 عدد باشه یا میخواد چند تا باشه , الان 2 تا USB2.0 Port

دستگاه از یک منبع روی دستگاه استفاده میکنه و ربطی به USB3.0 Port نداره. هارد های External به علت اینکه از حداکثر توان برق
خروجی USB که 5V هست استفاده میکنن باعث میشن که Main فقط از یک عدد هارد پشتیبانی کنه .

کلا توصیه میشه در حالت عادی از هارد های External آداپتور خور استفاده بشه.

منظور من از لحاظ نور صفحه نمایش و درصد پروسس بود.به هر حال حالت پیش فرض این 4 گزینه(high performance-entertainment-quiet office-battery saving) از لحاظ میزان نور و درصد استفاده cpu با هم تفاوت دارن هر چند که خودمون میتونیم تنظیماتشونو سفارشی کنیم. :11:

خب پس منظورتون رو بد متوجه شدم :31:

ببینید حتی CPU های قبل از سریه Core i که قابلیت Turbo Boost نداشتن هم نسبت به میزان درخواست سیستم کار میکردن !!

الان شما حتی اگه بازه ی کاری یک CPU Core i7 رو روی حالت-100-100 هم بزارید تا سیستم پردازشی نداشته باشه استفاده نمیشه.

بله تفاوت دارن ولی خب این تفاوت تو حداقل و حداکثر هست نه اینکه شما به سیستم بگید تو چه وضعیتی کار کنه !!

Ebi ShahrAshoob
16-03-2011, 01:51
ببینید تمام پورت هایی که روی Laptop هستن یک منبع دارن , حالا میخواد 1 عدد باشه یا میخواد چند تا باشه , الان 2 تا USB2.0 Port

دستگاه از یک منبع روی دستگاه استفاده میکنه و ربطی به USB3.0 Port نداره. هارد های External به علت اینکه از حداکثر توان برق
خروجی USB که 5V هست استفاده میکنن باعث میشن که Main فقط از یک عدد هارد پشتیبانی کنه .

کلا توصیه میشه در حالت عادی از هارد های External آداپتور خور استفاده بشه

جفت هاردا آداپتور خور هستن.همین باعث تعجب من شده:41:
samgun عزیز منظور شما اینه که جفت usb 2 های لبتاپ روی هم رفته فقط 5 ولت تغذیه بهشون میرسه؟

SamGun
16-03-2011, 02:14
جفت هاردا آداپتور خور هستن.همین باعث تعجب من شده:41:
samgun عزیز منظور شما اینه که جفت usb 2 های لبتاپ روی هم رفته فقط 5 ولت تغذیه بهشون میرسه؟

راستش 50-50 خودم شک دارم :31: باید سوال کنم .

ببینم با HUB هم تست کردی همین طوریه ؟

Ebi ShahrAshoob
16-03-2011, 23:53
راستش 50-50 خودم شک دارم :31: باید سوال کنم .

ببینم با HUB هم تست کردی همین طوریه ؟

یکی از هاردا اینترنال بود که با استفاده از مبدل ساتا به یو اس بی به صورت اکسترنال ازش استفاده میکردم.یکیشونم اکسترنال.وقتی جفتشونو به یو اس بی 2 میزدم و میخاستم یه چیزی رو از تو این بریزم تو اون یکی بعد از چند دقیقه که عملیات کپی در حال انجام بود یه دفعه این هارد اکسترناله غیب میشد! اگه همون موقع درست حسابی میرفتم تو بهرش شاید دلیلشو میفهمیدم ولی الان دیگه هارد اینترناله دستم نیست که دوباره امتحان کنم بینم اوضاع از چه قراره.راستش یادم نیست که با HUB تست کردم یا نه.:44:

Ebi ShahrAshoob
17-03-2011, 00:12
سلام والا چی بگم ! ما اومدیم یه دفعه طبق دستور عمل کار کنیم همینجوری نزنیم next :31: اینجوری شد آخه خود ati می گه اول آنیستال کنید ... به هر حال جالب بود که کار به assembly رسید!!

منم واسه نصب این درایور جدیده دردسر زیادی کشیدم.هرچی نصبش میکردم باز سیستم ورژن قبلی رو میشناخت(با اینکه ورژن قبلی رو آنیستال کرده بودم) آخرشم نفهمیدم چجوری نصب شد و گیر کار از کجا بود!

afshin b
17-03-2011, 10:59
منم یه هارد اکسترنال آداپتوری USB 3.0 دارم.
وقتی با USB 3.0 به لپتاپ وصلش میکنم یهو خودش بعد چند دقیقه ناپدید میشه!!
ولی به USB 2.0 که وصلش میکنم هیچ مشکلی نداره.
خیلی رو اعصابه:13:

Ebi ShahrAshoob
17-03-2011, 13:49
منم یه هارد اکسترنال آداپتوری USB 3.0 دارم.
وقتی با USB 3.0 به لپتاپ وصلش میکنم یهو خودش بعد چند دقیقه ناپدید میشه!!
ولی به USB 2.0 که وصلش میکنم هیچ مشکلی نداره.
خیلی رو اعصابه:13:

منم قبلا این اتفاق برام می افتاد.یعنی یهو وسیله ای که به USB 3.0 وصل بود از کار می افتاد.ولی از وقتی که ورژن BIOS رو آپدیت کردم دیگه اونجوری نشده.

afshin b
17-03-2011, 14:52
منم قبلا این اتفاق برام می افتاد.یعنی یهو وسیله ای که به USB 3.0 وصل بود از کار می افتاد.ولی از وقتی که ورژن BIOS رو آپدیت کردم دیگه اونجوری نشده.
جدی؟!
یعنی منم این کارو بکنم مشکلم حله؟
این کار یخورده ریسکیه، درسته؟

keyvanafshar
17-03-2011, 16:27
دوستان شمارو به خدا کمکم کنید

باطری لپ تاپ من از همون اول بیشتر از یک ساعت کار نمیده

کلاس کتیا میرم و سریع باطریش خالی میشه

یه باطری 9 سل درخواست دادم اگر کسی سراغ داره بگه تا من خرید کنم

دوست عزیزمون سعید گفتند پیدا میکنم ولی خبری از ایشون نشد

لطفا کمکم کنید

keyvanafshar
17-03-2011, 16:41
راستی دوستان تو سایت ebay چند نمونه باطری 9 cell برای n61jq پیدا کردم که برای انواع مختلف این لپ تاپ معرفی شده بودند

من واقعا نمیدونستم که این لپ تاپ این همه مدلهای مختلف داره؟؟!!!

پشت لپ تاپمو نگاه کردم و مدل لپ تاپ من این بود :N61JQ-JX014V

متاسفانه اسم مدل لپ تاپم بین مدلهای پیشنهادی اون باطری ها نبود 17v بود ولی 14 نبود

آیا باطری اون مدل به مال من میخوره؟؟
راهنمایی از اساتید محترم لطفا

mhadishirani
17-03-2011, 18:24
دوستان شمارو به خدا کمکم کنید

باطری لپ تاپ من از همون اول بیشتر از یک ساعت کار نمیده

کلاس کتیا میرم و سریع باطریش خالی میشه

یه باطری 9 سل درخواست دادم اگر کسی سراغ داره بگه تا من خرید کنم

دوست عزیزمون سعید گفتند پیدا میکنم ولی خبری از ایشون نشد

لطفا کمکم کنید
بستگی به حالتش داره شما برو تنظیمات و استفاده از سی پی یو رو 50 درصد بزار باطری کلی عمرش زیاد میشه

keyvanafshar
17-03-2011, 18:51

اینم لینک

Ebi ShahrAshoob
17-03-2011, 21:21
جدی؟!
یعنی منم این کارو بکنم مشکلم حله؟
این کار یخورده ریسکیه، درسته؟

اگه اصولی انجامش بدی به احتمال 99% مشکلی پیش نمیاد.خیالت راحت:5:

afshin b
17-03-2011, 23:36
اگه اصولی انجامش بدی به احتمال 99% مشکلی پیش نمیاد.خیالت راحت:5:
میشه لطف کنی بهم توضیح بدی چطور این کارو بکنم؟
اگه این مشکلم حل بشه خیلی خیلی خوب میشه.

mhadishirani
18-03-2011, 07:16
من بایوسم آپدیت نیست و مشکلی هم ندارم مطمئنید مشکل از جای دیگه نیست؟!

---------- Post added at 07:16 AM ---------- Previous post was at 07:13 AM ----------

بستگی به حالتش داره شما برو تنظیمات و استفاده از سی پی یو رو 50 درصد بزار باطری کلی عمرش زیاد میشه
اونطوری که از دوستان شنیده بودم بخاطر طراحی خاص این مدل نمیشه باطری 9 سل براش گذاشت ولی نمیونم قطعی نظر بدم

afshin b
18-03-2011, 10:26
من بایوسم آپدیت نیست و مشکلی هم ندارم مطمئنید مشکل از جای دیگه نیست؟!

---------- Post added at 07:16 AM ---------- Previous post was at 07:13 AM ----------

اونطوری که از دوستان شنیده بودم بخاطر طراحی خاص این مدل نمیشه باطری 9 سل براش گذاشت ولی نمیونم قطعی نظر بدم
والا نمیدونم.
فقط وقتی هارد رو از USB 3.0 وصل میکنم اینطوری میشه:41:

ata.royalfalcon
18-03-2011, 11:44
سلام
من تجربه آپدیت کردن بایوس رو دارم
یه چندتا نکته رو هم بگم تا آپدیت کردن بدون خطر باشه

1. ساده ترین راه برای آپدیت کردن بایوس استفاده از برنامه win flash هست که در ویندوز انجام میشه و این نرم افزار در DVD همراه لپتاپ موجوده

2. با توجه به اینکه آپدیت کردن در محیط ویندوزی انجام میشه و با توجه به اینکه ممکنه نرم افزار های زیادی در ویندوز نصب و در حال اجرا میباشد (مثل آنتی ویروس که حتی با خاموش کردن هم ممکنه باز هم فعال باشه) پس بهتره ویندوز رو عوض کنین و تنها درایورهای ضروری رو نصب کنین (مثل گرافیک و صدا) و هیچ نرم افزار دیگه ای رو نصب نکنین.

3. برق و باطری هردو وصل باشه و بهتره که در ساعاتی بایوس آپدیت بشه که مطمئنین برق قطع نمیشه

4. کلیه ابزارهای جانبی رو جدا کنین مثا هارد اکسترنال و موس و کیبرد و دیویدی رایتر (برای اطمینان هرچی بیشتر)

5. مطمئن باشین که ورژن بایوس مربوط به خود لپتاپ شما باشه و اشتباهی بایوس مدلهای دیگه رو نزنین

Ebi ShahrAshoob
18-03-2011, 14:59

به نقل از سايت asus:

Updating the BIOS only if you have problems and you are sure that the new BIOS revision will solve your problems

بايوس رو فقط وقتي آپديت کنيد که دچار مشکل هستيد و مطمئنيد که بايوس جديد مشکل شما رو حل ميکنه.

Careless updating may result to more problems with the motherboard

دقت کنيد که ممکنه نتايج آپديت،مشکلات بيشتري با مادربرد باشه!

afshin عزيز من بهت تضمين نميدم که مشکلت با آپديت بايوس حل بشه ولي من خودم از وقتي بايوسمو آپديت کردم ديگه اون مشکل برام پيش نيومده.

نحوه آپديت:

اولا اين نکته رو بگم که در حين فرآيند آپديت اگه برق قطع بشه يا شما خودتون سيستم رو خاموش کنيد،لبتاپتون به فنا رفته! بنابراين دقت کنيد که به منظور احتياط،باتري به اندازه کافي شارژ داشته باشه.

خوشبختانه برنامه EASY Flash بر روي لبتاپهاي ما نصبه و کار کردن با اون هم خيلي سادس.

1-فايل بايوس(در حال حاضر ورژن 212) رو از لينک زير دانلود کنيد:

اونو از حالت زيپ دربياريد و دريک محلي از هارد مثلا D:\BIOS بزاريد.حواستون باشه که آدرس فايل رو به خاطر بسپاريد.

2-سيستم رو restart کنيد و در فرآيند بوت F4 رو بزنيد.برنامه easy flash اجرا ميشه.

همونطور که ميبينيد برنامه ورژن و تاريخ بايوس فعلی سيستم شمارو نوشته.

در سمت چپ برنامه دو تا نوشته به اين صورت ميبينيد:

FS0
FS1

که FS0 درايوي که سيستم عامل روش نصبه رو مشخص ميکنه و FS1 مابقي هارد.

با زدن کليد ENTER روي FS1 مسير فايل بايوس رو بهش بديد و اونو انتخاب کنيد.

همونطور که ميبينيد در سمت راست،ورژن و تاريخ بايوس انتخاب شده براي شما به نمايش درمياد دقت کنيد که آيا

اين همون مدليه که شما ميخواستيد.

خوب الان میتونید شروع به آپدیت بایوس کنید.این فرآیند به طور معمول حداکثر 30 ثانیه طول میکشه.بعد از اتمام

فرایند سیتم اتوماتیک وار خاموش میشه.چند دقیقه صبر کنید و بعد سیستم رو روشن کنید.

اگه بعد از روشن کردن سیستم، فن با سرعت بالایی شروع به کار کرد نگران نباشید مشکل خاصی نیست!

به نظر من این ورژن جدید (212) یکی از مزیت هاش، بهینه سازی کارکرد فن و به تبع اون دمای لبتاپه.

موفق باشید:46:

afshin b
18-03-2011, 15:41
[ata.royalfalcon] جان، من نمیتونم ویندوزم رو عوض کنم. به هر حال ممنون.

ابی عزیز، من برنامه easy flash رو نتونستم پیدا کنم، مطمئنی رو لپتاپ ما نصبه؟

Ebi ShahrAshoob
18-03-2011, 15:46
برا من که نصبه.سیستم رو Restart کن.با استفاده از کیبورد خود لبتاپ F4 رو پشت سر هم بزن.اگه نصب باشه اجرا میشه.

Ebi ShahrAshoob
18-03-2011, 15:58
افشین جان اگه با F4 بالا نیومد ALT+F2 یا Delete رو بزن بعدش برو قسمت TOOLS ببین EZ-FLASH موجوده یا نه؟

afshin b
18-03-2011, 20:59
ورزن بایوس من 212 هست!

mohsenjxj
20-03-2011, 16:37
سلام به همه دوستان کلوپ
بچه ها,
عیدتون مبارک
امیدوارم سال 1390 سال پر خیر و برکتی براتون باشه
التماس دعا:11::11:

M1450M
22-03-2011, 18:12
کسی باطری 9 سلولی پیدا نکرد ؟؟؟

تو حالت وبگردی رو مد entertainment بیش از 1ساعت 15 دقیقه شارژ نگه نمیداره . عادیه؟؟

mhadishirani
23-03-2011, 06:20
کسی باطری 9 سلولی پیدا نکرد ؟؟؟

تو حالت وبگردی رو مد entertainment بیش از 1ساعت 15 دقیقه شارژ نگه نمیداره . عادیه؟؟
ویندوز ارجیناله ؟
اگه ویندوز هوم معمولی بریزی با درایور های مهم این عدد بزرگتر هم میشه.
برا من الآن شده تو پاور سیوینک 2:10 که خیلی بهتره نسبت به اولش

gnulinux
23-03-2011, 11:18
سلام دوستان سال نو مبارک کسی اینجا سی دی لایو ابونتو اخرین ورژنشو نداره من نمیتونم دانلود کنم اخه دیال اپ هستم

تا سفارش بدم برام بیارن یه هفته طول میکشه :31:

اگه دارین ممنون میشم یه کاریو واسم بکنین :11:

سیدیو بزارین داخل باهاش بوت کنین اول زبانو باید انتخاب کنین که English

بعد کلیدF6 بزنین تو اخر خط این عبارتو وارد کنین radeon.modeset=0

بعدش اینتر دقت کنین که موقع بوت ننویسه ignoring radeon.modeset=0

خیلی مهم هست

بعد که اومد بالا برین اینجا /var/log/

و یه فایل به نام xorg.0.log وجود داره اونو تویه درایو ویندوزی کپی کنین

حالا ترمینالو باز کنین و این عبارتو وارد کنین dmesg | egrep "drm" > ~/Desktop/Encoder.txt

حالا یه فایل به نام Encoder.txt وجود داره این فایلو هم کنار فایل قبلی بزارین حالا ریستارت کنین برین تو ویندوز و اون دو تا فایلو برام بفرستید

ببخشید که زحمتتون میدم ممنون :11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1::11::11::11::11::11::11:

mhadishirani
23-03-2011, 22:21
سلام دوستان سال نو مبارک کسی اینجا سی دی لایو ابونتو اخرین ورژنشو نداره من نمیتونم دانلود کنم اخه دیال اپ هستم

تا سفارش بدم برام بیارن یه هفته طول میکشه :31:

اگه دارین ممنون میشم یه کاریو واسم بکنین :11:

سیدیو بزارین داخل باهاش بوت کنین اول زبانو باید انتخاب کنین که English

بعد کلیدF6 بزنین تو اخر خط این عبارتو وارد کنین radeon.modeset=0

بعدش اینتر دقت کنین که موقع بوت ننویسه ignoring radeon.modeset=0

خیلی مهم هست

بعد که اومد بالا برین اینجا /var/log/

و یه فایل به نام xorg.0.log وجود داره اونو تویه درایو ویندوزی کپی کنین

حالا ترمینالو باز کنین و این عبارتو وارد کنین dmesg | egrep "drm" > ~/Desktop/Encoder.txt

حالا یه فایل به نام Encoder.txt وجود داره این فایلو هم کنار فایل قبلی بزارین حالا ریستارت کنین برین تو ویندوز و اون دو تا فایلو برام بفرستید

ببخشید که زحمتتون میدم ممنون :11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1::11::11::11::11::11::11:
آقا مک رو بوت ابل نصب کردی؟!
اگه آره روشش(یا سایت روشش ) رو برام بفرست.
یه روش پیدا کردم مطمئن نیستم تستش کنم !

M1450M
24-03-2011, 11:01
ویندوز ارجیناله ؟
اگه ویندوز هوم معمولی بریزی با درایور های مهم این عدد بزرگتر هم میشه.
برا من الآن شده تو پاور سیوینک 2:10 که خیلی بهتره نسبت به اولش

ویندوز ultimate نصب کردم.
با مد پاور سیوینگ هم میشه 1.30
چرا ؟یعنی باطریش مشکل پیدا کرده ؟

gnulinux
24-03-2011, 13:16
آقا مک رو بوت ابل نصب کردی؟!
اگه آره روشش(یا سایت روشش ) رو برام بفرست.
یه روش پیدا کردم مطمئن نیستم تستش کنم !

سلام بوت ایبل که اره ولی مشکل گرافیک وجود داره که 4 ماهه رارم روش کار میکنم خدا بخواد حل بشه اینجا میزارم

فعلا شما اصلا نصب نکن

اون کار مارو یکی انجام بده ممنون میشم

mhadishirani
24-03-2011, 13:35
اوبونتو جدید ندارم شرمنده !
مشکل گرافیک که هست من رو vmware که نصب کردم بود.
اگه پیدا شد حتما به من خبر بده یکی از بچه ها xcode میخواد بهش بگم
tnx

M1450M
24-03-2011, 18:12
ویندوز ultimate نصب کردم.
با مد پاور سیوینگ هم میشه 1.30
چرا ؟یعنی باطریش مشکل پیدا کرده ؟

کسی نظری نداره ؟؟؟:41:

gnulinux
24-03-2011, 18:30
کسی نظری نداره ؟؟؟:41:

سلام منم الان امتحان کردم تو پاور سیوینگ 1.44

---------- Post added at 07:24 PM ---------- Previous post was at 07:21 PM ----------

خب الان میگه 2.10 با پاور فر گیر اینکارو بکنید

---------- Post added at 07:26 PM ---------- Previous post was at 07:24 PM ----------

همین الان میگه 1.47 هر دقیقه این عددش کمو زیاد میشه اصلا معلوم نیست چیکار میکنه:31:

---------- Post added at 07:27 PM ---------- Previous post was at 07:26 PM ----------

دوباره شد 2.10:13:

---------- Post added at 07:30 PM ---------- Previous post was at 07:27 PM ----------

الان شد 1.40

M1450M
24-03-2011, 20:09
سلام منم الان امتحان کردم تو پاور سیوینگ 1.44

---------- Post added at 07:24 PM ---------- Previous post was at 07:21 PM ----------

خب الان میگه 2.10 با پاور فر گیر اینکارو بکنید

---------- Post added at 07:26 PM ---------- Previous post was at 07:24 PM ----------

همین الان میگه 1.47 هر دقیقه این عددش کمو زیاد میشه اصلا معلوم نیست چیکار میکنه:31:

---------- Post added at 07:27 PM ---------- Previous post was at 07:26 PM ----------

دوباره شد 2.10:13:

---------- Post added at 07:30 PM ---------- Previous post was at 07:27 PM ----------

الان شد 1.40

کاری به تخمینی که میزنه ندارم . خودم زمان گرفتم. 1.30تو پاور سوینگ و وب گردی شارژ نگه میداره :41:

gnulinux
24-03-2011, 20:57
کاری به تخمینی که میزنه ندارم . خودم زمان گرفتم. 1.30تو پاور سوینگ و وب گردی شارژ نگه میداره :41:

به نظر من که طبیعی هست مال منم نهایت همینقدر نگه میداره شاید 15 دقیقه بیشتر مصرفش زیاد هست

شما شاید برنامه زیادی تو پس زمینه اجرا میکنید

M1450M
25-03-2011, 09:46
به نظر من که طبیعی هست مال منم نهایت همینقدر نگه میداره شاید 15 دقیقه بیشتر مصرفش زیاد هست

شما شاید برنامه زیادی تو پس زمینه اجرا میکنید

گفتم شاید مشکل از باطریش باشه.
ممنون

M1450M
26-03-2011, 13:58
میشه یه لینک بدین که مدلهای مختلف این لپ تاپ با کانفگ هاشون رو داشته باشه ؟؟

Vespoher
27-03-2011, 16:04
مشکلی که با این لپ تاپ دارم و از اول هم که خریدم داشت اینکه هر روز یا دو روز یه بار من ارور صفحه آبی bluescreen دارم. چندین ماه پیش (7 ماه) بعد از نصب آپدیت ویندوز و یه سری درایورا تقریبا میتونم بگم این مشکل حل شد ولی چند هفته پیش که ویندوزو ریکاوری کردم به حالت اول و مجددا آپدیتها رو نصب کردم این ارور صفحه آبی بیشتر شده . بیشتر اوقات موقع ای که دارم آهنگ گوش میدم و کار هم میکنم و یا وبگردی میکنم اتفاق می افته . ارورشم هم اونطور که من سرچ کردم مربوط به اختلال درایور هاست . حالا نمیدونم این لپ تاپ من مشکل سخت افزاری داره یا جاییش ایراد داره که من نتونستم بفهمم . نرم افزار bluescreenview رو ریختم که بفهمم ارور مربوط یه چیه . که اینجا میزنه مربوط به هسته ویندوزه و فایل ntoskrnl.exe و اروره UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP رو میده . تصویر ارور هم اینجا میزارم . علی جان و دیگر دوستان عزیز اگه راه حلی برای این مشکل دارید ممنون میشم بگید و یا اگه تجربه ای اینچنینی داشتید بگید .... ممنون از همه

((خودم حدس میزنم از درایور صدا باشه . بیشتر موقع پخش موسیقی و فیلم اتفاق افتاده و گاهی هم مثلا یه ساعت با سیستم کار نمیکنم و روشنه و یه دفعه میام میبینم که ریستارت شده و باید لاگین کنم ....)):41:

با سلام به همه دوستان خوبم
سال نو رو تبریک میگم ، امیدوارم همتون سال خوبی داشته باشید و شاد و سلامت باشید...
خوشحالم که این تاپیک اینقدر فعاله و تند تند آپدیت میشه ... دم همه بچه های N61 دار گرم....
من هنوز این مشکل صفحه آبی رو که چند وقت پیش مطرح کردم رو دارم . دوستان توی بحث قبلی راهنمایی کردن و من درایور صدا و شبکه و خود ویندوز رو آپدیت کردم ... ولی بازم گاهی این اتقاق میافته و از همه مهمتر که یکی دوبار این اتفاق زمانی افتاد که یه کار طراحی رو انجام میدادم و وسطش همه چیز از دست رفت و فقط تا چند ساعت از عصبانیت داشتم میترکیدم ...
من یه بررسی هایی کردم و دیدم این اتفاق زمانی بیشتر میافته که کابل شبکه من وصل و از اینترنت استفاده میکنم و همچنین وقتی که مدیا پلیر روشنه و دارم همزمان با وبگردی آهنگ هم گوش میدم.
گاهی هم آهنگ گوش نمیدم ولی شبکه و اینترنت وصله که این اتفاق میافته . حالا حدس من اینه که شاید مشکل از درایور شبکه یا کارت شبکه باشه . نمیدونم شاید کلا سیستم ارتباطی این لپ تاپم ایراد داره. چون گاهی اوقات هم بلوتوثش بازی در میآره .
میخواستم بایوسشو آپدیت کنم ، نمیدونستم ربطی به این قضیه داره یا نه . به هر حال در چند روز آینده شاید ریکاوری کردم ولی این سومین باره که ریکاوری میکنم و این مشکل صفحه آبی همچنان برقراره . دوستان اگر
ایده ای به ذهنشون میرسه منو راهنمایی کنن که مشخص بشه این مشکل چیه و بتونم حلش کنم.
چون این مشکل گاهی اتفاق میافته و به صورت رندوم هست نمیتونم ببرم گارانتی بگم این مشکلو داره چون ممکنه تو اون بازه زمانی که لپ تاپ اونجاست این اتقاق نیافته .

ممنونم . موفق باشید ....:20:

mammad_visual
29-03-2011, 09:02
با سلام به همه دوستان خوبم
سال نو رو تبریک میگم ، امیدوارم همتون سال خوبی داشته باشید و شاد و سلامت باشید...
خوشحالم که این تاپیک اینقدر فعاله و تند تند آپدیت میشه ... دم همه بچه های N61 دار گرم....
من هنوز این مشکل صفحه آبی رو که چند وقت پیش مطرح کردم رو دارم . دوستان توی بحث قبلی راهنمایی کردن و من درایور صدا و شبکه و خود ویندوز رو آپدیت کردم ... ولی بازم گاهی این اتقاق میافته و از همه مهمتر که یکی دوبار این اتفاق زمانی افتاد که یه کار طراحی رو انجام میدادم و وسطش همه چیز از دست رفت و فقط تا چند ساعت از عصبانیت داشتم میترکیدم ...
من یه بررسی هایی کردم و دیدم این اتفاق زمانی بیشتر میافته که کابل شبکه من وصل و از اینترنت استفاده میکنم و همچنین وقتی که مدیا پلیر روشنه و دارم همزمان با وبگردی آهنگ هم گوش میدم.
گاهی هم آهنگ گوش نمیدم ولی شبکه و اینترنت وصله که این اتفاق میافته . حالا حدس من اینه که شاید مشکل از درایور شبکه یا کارت شبکه باشه . نمیدونم شاید کلا سیستم ارتباطی این لپ تاپم ایراد داره. چون گاهی اوقات هم بلوتوثش بازی در میآره .
میخواستم بایوسشو آپدیت کنم ، نمیدونستم ربطی به این قضیه داره یا نه . به هر حال در چند روز آینده شاید ریکاوری کردم ولی این سومین باره که ریکاوری میکنم و این مشکل صفحه آبی همچنان برقراره . دوستان اگر
ایده ای به ذهنشون میرسه منو راهنمایی کنن که مشخص بشه این مشکل چیه و بتونم حلش کنم.
چون این مشکل گاهی اتفاق میافته و به صورت رندوم هست نمیتونم ببرم گارانتی بگم این مشکلو داره چون ممکنه تو اون بازه زمانی که لپ تاپ اونجاست این اتقاق نیافته .

ممنونم . موفق باشید ....:20:

سلام دوست عزیز

مشکل صفحه آبی یه سه چهار باری برای منم پیش اومد ولی این مشکل در حین کار کردن رخ نداد؛ زمانی اتفاق میافتاد که من سیستم رو خاموش میکردم. قبل از شات دان شدن این خطا ظاهر میشد و عملا سیستم مجددا ریست میشد. این موضوع بنظرم بعضی وقتها که من از اسلات SD استفاده میکردم اتفاق میافتاد و بنظر من هم مشکل از درایورها بود.
من ویندوز اولیه رو پاک کردم و همون سون 64 بیت رو ریختم و تقریبا از اکثر درایورهای بروز استفاده میکنم.
میدونم خیلی ربط نداشت، ولی گفتم شاید کمکی بشه. :31:
امیدوارم مشکلتون برطرف بشه.
برقرار باشید. :11: