مشاهده نسخه کامل
: کلوپ Asus N61JQ
صفحه ها :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
من ۲ ماه بود که بین دو مدل n61jq و f115 گیر کرده بودم ولی بالاخره تصمیم گرفتم که f115 رو بخرم...واقعا عالیه.بازی ها رو هم در سطح قابل قبولی اجرا میکنه...به همه هم توصیه میکنم اگه انتخاب اولتون بازی نیست حتما f115 بخرید...
pooria.rio
13-07-2010, 14:24
من ۲ ماه بود که بین دو مدل n61jq و f115 گیر کرده بودم ولی بالاخره تصمیم گرفتم که f115 رو بخرم...واقعا عالیه.بازی ها رو هم در سطح قابل قبولی اجرا میکنه...به همه هم توصیه میکنم اگه انتخاب اولتون بازی نیست حتما f115 بخرید...
مبارکتون باشه
به سلامتی
ایشالله هرکس هرچی میخره ازش راضی باشه
:10:
M E H R A N
13-07-2010, 20:09
نکته اینجاست که عدد ورژن درایو هیچ فرقی نکرده! و نکته دوم اینه که نگاه کردم تو ری استور پوینت چیزی ثبت نشده و نکته سوم اینکه درایور خودش به گفته دوستان مشکل داره یعنی باید درایور جدید نصب بشه
:-))
عزیزم مرسی که راهنمایی می کنی از اونهایی که جواب نمیدن بهتر لااقل.
چه خبر عزیز. درست شده؟ سیستم ریستور کردی؟
سلام
گفتم که ری استور پوینتی براش ذخیره نشده آخرین پوینت مربوط به قبل از نصب بازی باتلفیلد هست....
من می خوام بدونم چرا بعد از نصب این درایور عدد ورژن درایور فرقی نمیکنه؟ فقط موقع نصب عدد بالای صفحه اول یک ورژن عجیب که ربطی به ورژن درایور نداره هست که با درایور خود لپ تاپ فرق داره اما بعد از نصب ورژن درایور در توضیحات برنامه هیچ تغییری نمیکنه احتمالا فقط برنامه رابط کاربریش فقط تغییراتی می کنه.
من دیدم باتلفیلد درست نشد رفتم دوباره همون جدیده رو نصب کردم
جالب مه این دوستانی که اینقدر میگفتند مشکلی نداه و حل شده دیگه سری هم به این تایپیک نمیزنند
شاید شما بازی رو ببینید بکید خوبه اما قبلش که درایور رو نصب کنم خیلی روون بود ولی بعدش موقع پخش فیلم و حرکت سریع در خود بازی کاملا محسوس هست که بعضی فرمها خور ده میشه و یا اینکه تصویر از عرض در سرعت از چند جا یک لحظه جلو عقب میشه که احتمالا مربوط به کارت گرافیک هست. اما قبلش اینجوری نبود مراحل اول بازی با درایور قبلی...
rahnemoun
14-07-2010, 07:10
سلام
گفتم که ری استور پوینتی براش ذخیره نشده آخرین پوینت مربوط به قبل از نصب بازی باتلفیلد هست....
من می خوام بدونم چرا بعد از نصب این درایور عدد ورژن درایور فرقی نمیکنه؟ فقط موقع نصب عدد بالای صفحه اول یک ورژن عجیب که ربطی به ورژن درایور نداره هست که با درایور خود لپ تاپ فرق داره اما بعد از نصب ورژن درایور در توضیحات برنامه هیچ تغییری نمیکنه احتمالا فقط برنامه رابط کاربریش فقط تغییراتی می کنه.
جالب مه این دوستانی که اینقدر میگفتند مشکلی نداه و حل شده دیگه سری هم به این تایپیک نمیزنند
شاید شما بازی رو ببینید بکید خوبه اما قبلش که درایور رو نصب کنم خیلی روون بود ولی بعدش موقع پخش فیلم و حرکت سریع در خود بازی کاملا محسوس هست که بعضی فرمها خور ده میشه و یا اینکه تصویر از عرض در سرعت از چند جا یک لحظه جلو عقب میشه که احتمالا مربوط به کارت گرافیک هست. اما قبلش اینجوری نبود مراحل اول بازی با درایور قبلی...
دوست عزیز، اگه کسی جواب نمیده شاید به این علت باشه که چیزی در این مورد نمیدونه. شما که انتظار نداری هر چیزی که به فکرمون میرسه رو به عنوان راهنمایی به شما بگیم؟!؟
من خودم در روز حداقل 5 یا 6 بار به اینجا سر میزنم و از روز اولی که شما مشکلت رو گفتی در جریانم ولی وقتی خودم تا حالا با این مشکل رو به رو نشدم (و هیچ اطلاعاتی هم در این مورد ندارم)، چطور میتونم شما رو راهنمایی کنم؟ من یکبار کارت گرافیک لپ تاپم رو آپدیت کردم اونهم با فایلی که از سایت ATI گرفته بودم که بدون هیچ مشکلی هم آپدیت شد.
ضمن اینکه پیش آمدن یک مشکل برای شما (که حتما هم راهحلی داره) دلیلی بر بی ارزش بودن (مفت، گرون بودن!!!) این مدل لپ تاپ نیست! حداکثرش اینه که یا ویندوزت رو عوض کنی (که به احتمال بسیار زیاد تمامی مشکلاتت حل میشه) یا از طریق شرکتی که اینو گارنتی کرده، اقدام کنی.
رامین :11:
mhadishirani
14-07-2010, 11:27
سلام
دوست عزیز من هیچ مشکلی با درایور اولیه ندارم. شاید خود گرافیکت مشکل دار(بعید نیست) زنگ بزن به گارانتی ببین چی میگن بهت
ashkan15
14-07-2010, 13:36
بچه ها به خاطر فیلتر شدن سایت فروم رو به یه جایه دیگه انتقال بدین
goulish2005
14-07-2010, 15:08
سلام
من یه دو روزه ASUS N61JQ گرفتم . وقتی adslو بش وصل میکنم . تو بیشتر سایتها مثل yahoo . msn , ... نمیره
ولی وقتی به pc وصل میکنم همه چی درسته و تو همه سایت ها میره !!!! چرا ؟
تنظمیات adsl رو لپ تاپ کامل انجام دادم . آنتی ویروس و فایر والم بستم . بازم حل نشد
چشه این ؟ :d
دوست عزیز، اگه کسی جواب نمیده شاید به این علت باشه که چیزی در این مورد نمیدونه. شما که انتظار نداری هر چیزی که به فکرمون میرسه رو به عنوان راهنمایی به شما بگیم؟!؟
من خودم در روز حداقل 5 یا 6 بار به اینجا سر میزنم و از روز اولی که شما مشکلت رو گفتی در جریانم ولی وقتی خودم تا حالا با این مشکل رو به رو نشدم (و هیچ اطلاعاتی هم در این مورد ندارم)، چطور میتونم شما رو راهنمایی کنم؟ من یکبار کارت گرافیک لپ تاپم رو آپدیت کردم اونهم با فایلی که از سایت ATI گرفته بودم که بدون هیچ مشکلی هم آپدیت شد.
ضمن اینکه پیش آمدن یک مشکل برای شما (که حتما هم راهحلی داره) دلیلی بر بی ارزش بودن (مفت، گرون بودن!!!) این مدل لپ تاپ نیست! حداکثرش اینه که یا ویندوزت رو عوض کنی (که به احتمال بسیار زیاد تمامی مشکلاتت حل میشه) یا از طریق شرکتی که اینو گارنتی کرده، اقدام کنی.
دوست عزیز من نگفتم شما راهنمایی کنید اون آقای Vaioman بودند که گفتند با درایور جدید مشکل حل شده و از این حرفها..... و حالا نیستند و همچنین یک آقای دیگه که اسمشون یادم نیست
دوما من خودم کامپیوتر خیلی واردم نه ویندوزم مشکل داره و نه کارت گرافیکم....
کلا کارت گرافیک تو بازی باتلفیلد تا آخر که گرافیک رو ببری بالا مخصوصا با درایور جدید همانطور که گفتم در فیلمها فریم می خوره (فیلمها وکتور و از جنس خود بازی هست نه به صورت movie) و در خود بازی جاهایی که سرعت بالاست صفحه در خطهای عرضی در چند صدم ثانیه از هم جدا میشه.
کلا کارت گرافیکش آش دهنسوزی هم نیست که می گفتند. مطمئنم روی لپ تاپ شما هم همینطور خواهد بود و لپ تاپ من هیچ مشکلی نداره!
سوما در آپدیت جدید فقط ورژن catalyst control center ظاهرا تغییر میکنه چون تو خود کنترل سنتر و هم در directX ورژن درایور کارت گرافیک تغییری نمی کنه و همون
Driver Packaging Version 8.692.1-100122a-094995C
رو نشون میده. شما هم اگر نگاه کنید همینطوره. با بازی باتلفید اونقدر مشکل نداره که بگید مشکل از کارت گرافیک هست به نظر من از ظاهرش کاملا مشخصه که کارت گرافیک کم میاره!
غیر از خصوصیت گرافیک در بقیه موارد همه رو با هم جمع بزنید باز سونی f115 به نظر میرسه بهتر هست.
در مودر مشکل با بعضی بازیها که روی چیپ 50 مگابایتی اینتل گیر میکنه هم من اون بازی ها رو تا حالا نصب نکردم اما این حرف رو، هم آقای Vaioman تایید کردند و هم دوست دیگری که اسمشون یادم نیست اما تو پستها قبل نامشون هست. به هر حال من تا حالا نصب نکردم اونها رو و فقط نقل قول می کنم در این مورد... که البته گفته بودند با درایور جدید این مشکل حل شده من هم به همین دلیل نصب کردم که دیگه غیبشون زد و هیچ پاسخی نمیدهند
مطمئنا 90 درصد افرادی که این لپ تاپ رو می خرند به خاطر کارت گرافیکش هست تا بقیه موارد....
دوست عزیز من هیچ مشکلی با درایور اولیه ندارم. شاید خود گرافیکت مشکل دار(بعید نیست) زنگ بزن به گارانتی ببین چی میگن بهت
نه دوست عزیز من نه ویندوزم ایراد داره و نه کارت گرافیک از شما هم مطمئنا همینطوره اما نه حساسیت من رو دارید و نه چیزهایی که من دیدم رو تست کردید...
در مورد بازی باتلفید هم ممکنه من مراحل اول متوجه نشده بودم و فکر کردم بعد از درایور اینجوری شده چون وقتی قبلی رو باز نصب میکنم فرقی نمیکنه و ایراد در حدی نیست بگید کارت گرافیک خراب هست چون اونجوری وضع خیلی فرق میکرد. کاملا مشخص هست توان کارت گرافیک کم میاره.
شاید هم ایراد از خود بازی هست! نمیشه نظر دقیق داد تا امتحان نکرد
---------- Post added at 04:18 PM ---------- Previous post was at 04:17 PM ----------
سلام
من یه دو روزه ASUS N61JQ گرفتم . وقتی adslو بش وصل میکنم . تو بیشتر سایتها مثل yahoo . msn , ... نمیره
تنظمیات adsl رو لپ تاپ کامل انجام دادم . آنتی ویروس و فایر والم بستم . بازم حل نشد
مشکل از تنظیماتتون باید باشه من هیچ مشکلی در این مورد ندارم. و تا حالا هم ندیدم کسی اینجور مشکلی داشت باشه.
با مرورگر دیگری هم تست کنید ببینید نتیجه همینه یا فرق میکنه....
M E H R A N
14-07-2010, 15:35
سلام
در ادامه راهنمایی دوستان. شما با MBAM سیستم را یک فول اسکن کن. بعضی وقتها Hijack ها و یا Rootkit ها باعث این کار میشند.
دانلود MalwareBytes AntiMalware
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mhadishirani
14-07-2010, 16:23
دوست عزیز من نگفتم شما راهنمایی کنید اون آقای Vaioman بودند که گفتند با درایور جدید مشکل حل شده و از این حرفها..... و حالا نیستند و همچنین یک آقای دیگه که اسمشون یادم نیست
دوما من خودم کامپیوتر خیلی واردم نه ویندوزم مشکل داره و نه کارت گرافیکم....
کلا کارت گرافیک تو بازی باتلفیلد تا آخر که گرافیک رو ببری بالا مخصوصا با درایور جدید همانطور که گفتم در فیلمها فریم می خوره (فیلمها وکتور و از جنس خود بازی هست نه به صورت movie) و در خود بازی جاهایی که سرعت بالاست صفحه در خطهای عرضی در چند صدم ثانیه از هم جدا میشه.
کلا کارت گرافیکش آش دهنسوزی هم نیست که می گفتند. مطمئنم روی لپ تاپ شما هم همینطور خواهد بود و لپ تاپ من هیچ مشکلی نداره!
سوما در آپدیت جدید فقط ورژن catalyst control center ظاهرا تغییر میکنه چون تو خود کنترل سنتر و هم در directX ورژن درایور کارت گرافیک تغییری نمی کنه و همون
Driver Packaging Version 8.692.1-100122a-094995C
رو نشون میده. شما هم اگر نگاه کنید همینطوره. با بازی باتلفید اونقدر مشکل نداره که بگید مشکل از کارت گرافیک هست به نظر من از ظاهرش کاملا مشخصه که کارت گرافیک کم میاره!
غیر از خصوصیت گرافیک در بقیه موارد همه رو با هم جمع بزنید باز سونی f115 به نظر میرسه بهتر هست.
در مودر مشکل با بعضی بازیها که روی چیپ 50 مگابایتی اینتل گیر میکنه هم من اون بازی ها رو تا حالا نصب نکردم اما این حرف رو، هم آقای Vaioman تایید کردند و هم دوست دیگری که اسمشون یادم نیست اما تو پستها قبل نامشون هست. به هر حال من تا حالا نصب نکردم اونها رو و فقط نقل قول می کنم در این مورد... که البته گفته بودند با درایور جدید این مشکل حل شده من هم به همین دلیل نصب کردم که دیگه غیبشون زد و هیچ پاسخی نمیدهند
مطمئنا 90 درصد افرادی که این لپ تاپ رو می خرند به خاطر کارت گرافیکش هست تا بقیه موارد....
نه دوست عزیز من نه ویندوزم ایراد داره و نه کارت گرافیک از شما هم مطمئنا همینطوره اما نه حساسیت من رو دارید و نه چیزهایی که من دیدم رو تست کردید...
در مورد بازی باتلفید هم ممکنه من مراحل اول متوجه نشده بودم و فکر کردم بعد از درایور اینجوری شده چون وقتی قبلی رو باز نصب میکنم فرقی نمیکنه و ایراد در حدی نیست بگید کارت گرافیک خراب هست چون اونجوری وضع خیلی فرق میکرد. کاملا مشخص هست توان کارت گرافیک کم میاره.
شاید هم ایراد از خود بازی هست! نمیشه نظر دقیق داد تا امتحان نکرد
---------- Post added at 04:18 PM ---------- Previous post was at 04:17 PM ----------
مشکل از تنظیماتتون باید باشه من هیچ مشکلی در این مورد ندارم. و تا حالا هم ندیدم کسی اینجور مشکلی داشت باشه.
با مرورگر دیگری هم تست کنید ببینید نتیجه همینه یا فرق میکنه....
دوست عزیز این مشکل ها برای من پیش نمیاد با اینکه چندین سالهکه گرافیک های مختلفی داشتم و به این مشکلات آشنا ام
goulish2005
14-07-2010, 16:42
تمام تنظیماتم درسته
با MBAM هم چک کردم چیزی نبود .
این مشکل خیلیهاست که تو فروم های خارجی هم بحث شده اما راه حلشو پیدا نکردم
تا اونجایی که دیدم فقط واسه LAN این اتفاق میافته
یه سر به لینک های زیر بزن :
pooria.rio
14-07-2010, 16:44
دوست عزیز nokee منظورت از چیپ 50 مگی اینتل چیه ؟؟
در حال حاضر قیمت n61ja
n61 jq چنده؟
pooria.rio
14-07-2010, 16:54
در حال حاضر قیمت n61ja
n61 jq چنده؟
قیمت N61JQ 1.400
N61JA 1.200
five star
14-07-2010, 23:39
من پنجشنبه گذشته با قیمت 1360000 خریدم .
hamid361
15-07-2010, 00:20
خیلی لبتاپ توپیه عشق منه خیلی باهاش حال می کنم.:46:
five star
15-07-2010, 01:02
دوستان من یه مشکلی دارم . وقتی بعضی از بازی ها رو نصب می کنم داخل بازی نمی ره و این پیام رو می ده .
the program can not start because xlive.dll is missing from your computer .try reinastalling the program to fix this problem.
بازی سالمه چون روی pc نصب کردم . فکر می کردم مشکل از user account باشه . روی گزینه آخر اوردمش ولی بازم جواب نداد . خواهش می کنم اگر کسی مشکل مشابهی براش پیش اومده منو راهنمایی کنه . اعصابمو خورد کرده . ممنون .
M E H R A N
15-07-2010, 01:43
خیلی لبتاپ توپیه عشق منه خیلی باهاش حال می کنم.:46:
یخورده توپه رو توصیف کن تا کسی که نمیدونه توپ چیه بدونه چی به چیه. :46:
دوستان سلام
من هم پریروز N61JQ-JX061V رو بالاخره خریدم بعد از کلی فکر کردن و دو دلی! بیشتر بخاطر اطمینانی که به برند ایسوس داشتم و همینطور اینکه به نسبت پولی که میدم یک لپ تاپ به اصطلاح گردن کلفت از نظر سخت افزاری بگیرم.
طی امروز که یک مقدار باهاش کار کردم ، احساس کردم اون سرعت لازم رو با توجه به باس و حجم بالای رمش و سی پی یوش نداره ! منظورم تو انجام امور ساده و جاری کار با ویندوزه چون هنوز برنامه ای رو باهاش پروسس نکردم!
البته هنوز برای قضاوت زوده و باید مدتی کار کنم تا بتونم قضاوت کنم . مورد بعد این هست که من دیدم N61JQ-JX01 با گارانتی امرتات قیمت داده 1530000 و ویندوز روش هم سون پروفشنال بود اما این مدلی که من خریدم ، با گارانتی سازگار هست با ویندوز home ! و البته قیمت هم 1490000 و از مرکز کامپیوتر پایتخت خریدم.
حالا این تفاوت قیمت مربوط به چیه؟ آیا به ویرایش ویندوز هم بستگی داره ؟
مطلب بعد اینکه سی دی ویندوز همراه دستگاه نیود و فروشنده گفت باید نسخه ی پشتیبان بگیری از همین و بعدا هم استفاده کنی اگر لازم شد! که من این کار رو کردم و روی 5 تا دی وی دی بک آپ گرفت! اما سوالم این هست که در صورت آن اینستال کردن کامل این ویندوز ، آیا از روی اون سی دی ها دوباره میشه اون رو نصب کرد؟
راستی ! من فکر می کردم که مودم دایال آپ هم داره ولی الان متوجه شدم که در اینباره بی دقتی کردم :دی
سوال دیگرم این هست که ، در حین کار متوجه شدم که صدایی شبیه به استارت کردندی وی دی رام یا هارد دیست بطور متناوب به گوش میرسه با فواصل 4 5 ثانیه ای! آیا این طبیعیه؟کمی اعصاب خورد کن میشه در دراز مدت!
====
خلاصه به جمع دوستان دارنده ی این لپ تاپ پیوستم و امیدوارم که از خریدن این مدل پشیمون نشم مثل بعضی از دیگر دوستان!
مورد دیگری که یادم رفت اشاره کنم این هست که ، در هنگام اولین راه اندازی هم که تو فروشگاه انجام شد و توسط فروشنده ، نسبتا مدت زیاد و دو از انتظاری طول کشید تا مراحل نصب و راه اندازی ویندوز کامل بشه که توجیح و با توضیح فروشنده این بود که نرم افزار هایی که نصب میشه زیاده و کمی بیشتر از سایر لپ تاپ ها طول میکشه!
آیا شما هم به این مورد بر خوردید؟ و این طبیعیه؟
راستی ، مودم اکسترنال قیمتش چنده؟ :دی
---------- Post added at 03:21 AM ---------- Previous post was at 03:21 AM ----------
مورد دیگری که یادم رفت اشاره کنم این هست که ، در هنگام اولین راه اندازی هم که تو فروشگاه انجام شد و توسط فروشنده ، نسبتا مدت زیاد و دو از انتظاری طول کشید تا مراحل نصب و راه اندازی ویندوز کامل بشه که توجیح و با توضیح فروشنده این بود که نرم افزار هایی که نصب میشه زیاده و کمی بیشتر از سایر لپ تاپ ها طول میکشه!
راستی ، مودم اکسترنال قیمتش چنده؟ :دی
فکر نمیکنم تو سرعت به پای سونی برسه...!
rahnemoun
15-07-2010, 09:23
راستی ، مودم اکسترنال قیمتش چنده؟ :دی[COLOR="Silver"]
مبارکت باشه.
این که موقع اولین راهاندازی اینقدر طول کشید طبیعیه و دلیلش هم اینه که یعنی تا حالا این دستگاه شما روشن نشده (یعنی آکه!)
اگه نگیم تمامی ولی تقریباً 99.9%!!! لپتاپ هایی که جدید میاد هیچکدوم مودم ندارند و شما برای استفاده از Dial-Up میتونی از مودم اکسترنال استفاده کنی که حدود 20 تا 25 هزار تومان هست (من فکر کنم 22.000 تومان خریدم)
اون 5 تا DVD (برای من 4 تا DVD شد) که شما گرفتی در اصل یک BackUp از ویندوزی هست که کارخونه سازنده روی لپ تاپ شما گذاشته.
اون صدایی که شما میگی رو بعضی از دوستان دیگه هم گفتن ولی مال من همچین صدایی نداره.
کلا میتونم بهت بگم که لپ تاپ خوبیه و فکر نمیکنم مشکلی برات پیش بیاد امکانات خوبی داره و تقریبا میشه گفت که میتونه تمامی خواسههای آدم رو برآورده کنه بخصوص در زمینه کارهای گرافیکی و بازی...
pooria.rio
15-07-2010, 09:47
دوستان سلام
من هم پریروز N61JQ-JX061V رو بالاخره خریدم بعد از کلی فکر کردن و دو دلی! بیشتر بخاطر اطمینانی که به برند ایسوس داشتم و همینطور اینکه به نسبت پولی که میدم یک لپ تاپ به اصطلاح گردن کلفت از نظر سخت افزاری بگیرم.
طی امروز که یک مقدار باهاش کار کردم ، احساس کردم اون سرعت لازم رو با توجه به باس و حجم بالای رمش و سی پی یوش نداره ! منظورم تو انجام امور ساده و جاری کار با ویندوزه چون هنوز برنامه ای رو باهاش پروسس نکردم!
البته هنوز برای قضاوت زوده و باید مدتی کار کنم تا بتونم قضاوت کنم . مورد بعد این هست که من دیدم N61JQ-JX01 با گارانتی امرتات قیمت داده 1530000 و ویندوز روش هم سون پروفشنال بود اما این مدلی که من خریدم ، با گارانتی سازگار هست با ویندوز home ! و البته قیمت هم 1490000 و از مرکز کامپیوتر پایتخت خریدم.
مطلب بعد اینکه سی دی ویندوز همراه دستگاه نیود و فروشنده گفت باید نسخه ی پشتیبان بگیری از همین و بعدا هم استفاده کنی اگر لازم شد! که من این کار رو کردم و روی 5 تا دی وی دی بک آپ گرفت! اما سوالم این هست که در صورت آن اینستال کردن کامل این ویندوز ، آیا از روی اون سی دی ها دوباره میشه اون رو نصب کرد؟
راستی ! من فکر می کردم که مودم دایال آپ هم داره ولی الان متوجه شدم که در اینباره بی دقتی کردم :دی
سوال دیگرم این هست که ، در حین کار متوجه شدم که صدایی شبیه به استارت کردندی وی دی رام یا هارد دیست بطور متناوب به گوش میرسه با فواصل 4 5 ثانیه ای! آیا این طبیعیه؟کمی اعصاب خورد کن میشه در دراز مدت!
====
خلاصه به جمع دوستان دارنده ی این لپ تاپ پیوستم و امیدوارم که از خریدن این مدل پشیمون نشم مثل بعضی از دیگر دوستان!
سلام دوست عزیز
قبل از هرچیز مبارکت باشه :10:
مورد اولی که گفتی رو من حس نکرم،اما به نظرم چیزی که خیلی مهمه اینه که تمام نرم افزار های زائدی رو که روش داره رو پاک کنی ،چون خیلی بیخود دستگاه رو سنگین کردن
در مورد مسئله ی دوم یعنی ویندوز هوم یا پروفشنال باید بگم که تمامی نسخه هی این لپ تاپ با هر گارانتی نسخه هوم رو دارن،من خودم با امرتات گرفتم و الان همو ادیشن داره
سی دی ویندوز رو هیچ کدومشون نیست،شما همون بک آپ هم که گرفتی نیازی نبود ،اما کار از محکم کاری عیب نمیکنه،چون هر وقت ویندوزت پکید،زحمت میکشی رو همون صفحه ی اول F9 رو میزنی صفحه ریکاوری میاد با 2 تا کلیک و یه اینتر ویندوزت میشه مثل روز اولش
مودم دایال هم که دیگه ... :دی:27:
اون صدایی که میگی رو مال من نداشت،اما مثل اینکه چندتا ازر بچه ها داشتن ولی انگار واسه نوییش بوده و الان حل شده :دی
کلا نگرانش نباش
ضمنا اینجا کسی پشیمون نشده،اگرم کسی پشیمون شده به خاطر تنبلی خودشه،شما تا الان کامپیوتری داشتی که باهاش هیچ مشکل سخت افزاری و نرم افزاری نداشته باشی ؟؟؟؟
اصلا ممکنه ؟
اگه آدم به خاطر یه نصب ویندوز یا مثلا یه درایور میخواد کلا قید نوب بوک رو بزنه ،خوب دیگه لپ تاپ 3 میلیونی هم بهش بدن بلاخره یه روز با همیناش مشکل پیدا میکنه و میگه بده ! !
من الان خودم با همین لپ تاپ تو نصب ویندوز به مشکل برخوردم،اما دلیل نمیشه که بگم لپ تاپ بدیه،میشه ؟؟؟
شنبه هم دارم میبرم گارانتی اونجا مشکلش رو حل کنن
خدا رو شکر تا اونجایی که یادمه اینجا کسی تا حالا مشکل سخت افزاری نداشته ،سخت افزار خیلی خوبی داره این دستگاه ،خیالت راحت
شما یه سر به همین کلوپ سونی وایو f116 بزن میبینی شکل یعنی چی !
سایت سونی اعلام کرده که باید بایوس آپدیت شه وگرنه شاید مشکلاتی مثل تغییر شکل کیبورد و غیره ... در اثر گرما بوجود بیاد ....
حالا با اون گرافیک انقد داغ میکنه،وای به حالش اگه گرافیک این رو داشت ...
در هر صورت به جمع ما خوش اومدی،ببخشید که پرحرفی کردم،امیدوارم کمکت کرده باشم
:11:
---------- Post added at 10:47 AM ---------- Previous post was at 10:43 AM ----------
! لپتاپ هایی که جدید میاد هیچکدوم مودم ندارند و شما برای استفاده از Dial-Up میتونی از مودم اکسترنال استفاده کنی که حدود 20 تا 25 هزار تومان هست (من فکر کنم 22.000 تومان خریدم)
نه آقا 22 تومن چیه :دی
بچه رو نترسون،من پسر خالم از بازار رضا مودم دایال یو اس بی گرفته 5 تومن :دی
کاملا هم کار رو راه میندازه ،یه دونه از همین ارزونا بگیر و خودتو راحت کن
mhadishirani
15-07-2010, 10:11
مبارکت باشه.
این که موقع اولین راهاندازی اینقدر طول کشید طبیعیه و دلیلش هم اینه که یعنی تا حالا این دستگاه شما روشن نشده (یعنی آکه!)
اگه نگیم تمامی ولی تقریباً 99.9%!!! لپتاپ هایی که جدید میاد هیچکدوم مودم ندارند و شما برای استفاده از Dial-Up میتونی از مودم اکسترنال استفاده کنی که حدود 20 تا 25 هزار تومان هست (من فکر کنم 22.000 تومان خریدم)
اون 5 تا DVD (برای من 4 تا DVD شد) که شما گرفتی در اصل یک BackUp از ویندوزی هست که کارخونه سازنده روی لپ تاپ شما گذاشته.
اون صدایی که شما میگی رو بعضی از دوستان دیگه هم گفتن ولی مال من همچین صدایی نداره.
کلا میتونم بهت بگم که لپ تاپ خوبیه و فکر نمیکنم مشکلی برات پیش بیاد امکانات خوبی داره و تقریبا میشه گفت که میتونه تمامی خواسههای آدم رو برآورده کنه بخصوص در زمینه کارهای گرافیکی و بازی...
دوستان اگه بخوایم دوباره ویندوز بریزیم توی سی دی که توی پک بود هست یا باید ویندوز دیگه ای بریزم(کلا چطوریه؟)
pooria.rio
15-07-2010, 10:15
دوستان اگه بخوایم دوباره ویندوز بریزیم توی سی دی که توی پک بود هست یا باید ویندوز دیگه ای بریزم(کلا چطوریه؟)
اگه منظورت لود کردن بک آپه که طریقش رو گفتم،رو صفحه ی اول که مینویسه ASUS اونجا باید F9 رو بزنی،بعدش دیگه همه چیز مشخصه
اگرم میخوای یه ویندوز دیگه نصب کنی،که هیچی دیگه دی وی دی ویندوز رو میزاری و یا علی :دی
آقایون جریان این لپ تاپ جونیپر چیه!؟ نوشته لپ تاپ با کانفیگ دلخواهتون تحویل میدیم! مثلا
Cpu i7 820 (3.06ghz) - 8mb cache
Ram 4gig 1333mhz
Hard 500 5400
Graphic 5650 1gig
Monitor 15.6 full hd 1920 * 1080
Blue ray
Os win7
Guarantee 600 days
قیمت 1290000 به علاوه 3% مالیات؛ و داشتن اقساط 6 و 12 ماهه.
واااقعا عالی نیست!؟ ... یعنی سی پی یو و گرافیکش بهتر از اف 115 ؛ حتی میشه رم 8 گیگ درخواست داد! نمایندگی هاش هم تو کل کشور هست... کسی اطلاعات به درد بخور دیگه ای داره؟ آخه واقعا لپ تاپ قابل رقابتیه که بهتر از سونی و ایسوس میشه؛ اینم سایتش:
rahnemoun
15-07-2010, 10:48
نه آقا 22 تومن چیه :دی
بچه رو نترسون،من پسر خالم از بازار رضا مودم دایال یو اس بی گرفته 5 تومن :دی
کاملا هم کار رو راه میندازه ،یه دونه از همین ارزونا بگیر و خودتو راحت کن
راستش من مودم دایالآپ USB مارک فکر کنم Alfie یا یک چیزی تو این مایهها!!!! که خیلی هم کوچولوست خریدم 22 تومن ولی مارک Dell هم داشت 25 تومن.
رامین
دوست عزیز nokee منظورت از چیپ 50 مگی اینتل چیه ؟؟
سلام
ببخشید دوست عزیز سایت فیلتــر شده و من نمی تونم به سایت سر بزنم! اینطور که یکی از دوستان می گفت البته خودم از صحتش مطمئن نیستم. کارت گرافیک این مدل برای صرفه جویی در برق یک چیپ 50 مگابایتی اینتل داره که در حالت عادی که استفاده خاصی نمی کنید میره روی اون و زمانی که از کارت کار میکشید به چیپ 1 گیگاباتی میره.
و البته ظاهرا در درایورهای قبلی در مورد بعضی بازیها تشخیص صحیح نمیداد و روی 50 مگابایت می موند که بازی مشکل بر می خورد.... و دستی هم نمیشه تغییر داد.
اما همانطور که گفتم من صحت این اطلاعات رو نمی تونم تضمین کنم و فقط نقل قول کردم....
دوستان سلام
راستی ! من فکر می کردم که مودم دایال آپ هم داره ولی الان متوجه شدم که در اینباره بی دقتی کردم
====
جواب شما رو دوستان دادند اما من هم باز می دم...
1- در مورد سرعت نظر شخصی و تجربه من از قدیم میگه هیچ وقت در عمل به اندازه عدد و نام و تبلیغاتی که برای CPUهای جدید صورت میگیره سرعت هم بالا نمیره! مثلا یک CPU dual core که اولین CPUهای دو هسته ای بازار بودند با یک CPU cor i7 که آخرین اون هست تفاوت چندانی ندارد!! باور نمی کنید امتحان کنید!
dual core اگر در زمان استفاده معمولی یک هسته آن برای صرفه جویی از مدار خارج بشه کشی که آن core در اختیار دارد نیز از مدار خارج میشه یعنی اگر 4 مگابایت کش داشته باشید میشه 2 مگابایت. اما بعدش که CPU core to2 آمدند که در این مدلها اگر یک core خاموش میشد باز هم حافظه کش آن در مدار برای core دیگر قابل استفاده بود و حالا هم که بعد از چند مدل دیگر core i 7 با چهار هسته آمده ولی با اینهمه تبلیغات و جنجال به پا کردن تفاوت اینها اینقدر کم هست که شاید به سختی بتوان احساس کرد...
در این مورد به شما قول میدهم با سیستمهای دیگر هم سرعتی که در ذهن شما هست و انتظار دارید بعد از چند سال گذشت از خرید کامپیوتر قبلیتون ایجاد شده باشه وجود ندارد. البته در شرایط خاص و علمی به سرعتهای بالایی شرکتها دست پیدا می کنند که در نرم افزارهای معمولی که یک کاربر استفاده می کنه معمولا نمی توان به آن مقدار از توان سی پی یو دست یافت.
و نکته دیگر اینکه بیشتر نرم افزارها از روی هارد در زمان اجرا باید فراخوانی شوند که هر چقدر هم شما سرعت بالایی در CPU داشته باشید باز هم به دلیل سرعت پایین هارد نمی توانید از این سریعتر برنامه را اجرا، حذف، منتقل و .... بکنید. اما در پردازشهای رندر سازی یک فیلم این تفاوت سرعت محسوس تر خواهد بود
2-در مودر تفاوت قیمتها ، باید گفت کانفیگها و جنس قطعات داخلی متفاوت هست. مثلا لپ تاپ من با باس رم 1066 هست در حالی بعضی دیگر با باس 1333 هست که خود 20 تا 30 هزارتومان می تواند تفاوت داشته باشد. و مدل هارد و رم نیز بسته به شرکت گارنتی و تاریخ وارد کردن آن متفاوت هست!
فروشنده ها هم که ماشا الله هر چی زورشون برسه می خوان بگیرند و هیچ وقت قیمت قطعات در بازار یکی نخواهد بود. به عنوان مثلا cd که در بازار مرکز ایرانیان میخرید 500 تومان در پایتخت با قیمت بیخودی که پشت جلد زده باید 4500 پول بدید!!
3- در مدلهای اولیه بک آپ ، 4 عدد ی وی دی میشده اما در تمامی مدلهایی که جدیدا وارد بازار شده بک آپ 5 دی وی دی میشه و این به علت برخی نرم افزارهای اضافه شده می باشد. و طبیعی است در این مورد نگران نباشید. در لپ تاپهای جدید درایورها نیز به روز گشته و ورژن آنها تمامی با آخرین ورژنهای قرار گرفت در خود سایت asus ، یکی میباشد
تعداد زیادی از این نرم افزارها تریال هستند. می توانید از داخل unistall program یکی یکی اون برنامه های تریال رو حذف کنید اما برنامه هایی که نمی دونید چی هست حذف نکنید خیلی از آنها مربوط به عملکرد دستگاه مانند دوربین و کارهای اضافی صفحه کلید و ... می باشد.
در ضمن با پاک کردن اطلاعات سرعت تغییر نمیکنه و فقط سرعت بوت بیشتر میشه چون بسیاری از فرامین لپ تاپ هنگام بوت مربوط به همین نرم افزارها هست که با حذف شدنشون به سرعت بوت بیشتر کمک میکنه. البته تا حدودی می تونید با تغییر استارت آپ به صورت دلخواه بدون حذف آن نرم افزارها هم سرعت خود را بهبود ببخشید اما بعضی سرویسها و یا کلیدهای رجیستری رو یک کاربر معمولی نمیتونه غیر فعال کنه و یا کلا نمیشه کرد و حتما باید نرم افزار مربوطه حذف بشه!
4- سی دی روی دستگاه برخلاف dell ویندوز نداره اگر منظورتون سی دی های بک آپ هست ، آنها ویندوز را نصب نمیکنند فقط بک آپ شما رو بر میگردونند که برای شما همان کار نصب ویندوز را انجام میدهد. یعنی هم ویندوز و هم پارتیشن C به حالت اولیه و زمانی که بک آپ تهیه کردید بر میگردد پس نگران نباشید. در ضمن سی دی ها رو برای مواقع ضروری نگه دارید در حالت عادی یک پارتیشن مخفی روی هارد هست که می توانید برای بازگردانی بک آپ از آن و دستورالعمل مربوطه استفاده کنید.
ویندوز رو چجوری می خواین آنیستال کنید؟؟ ویندوز رو باید پاک کنید. به نظر من که لازم نیست ویندوز رو عوض کنید و همون خوبه. من هم همون رو دست نزدم و راضیم ویندوز اورجینال از لحاظ کرک هیچ وقت دردسر ساز نیست. اما اگر می خواید 32bit نصب کنید با خود سی دی راه انداز ویندوز پارتیشن سی رو فرمت کنید و ویندوز رو نصب کنید و الی آخر.....
5-صدایی که می فرمایید طبیعی هست و اکثر لپ تاپها از برندهای مختلف صدایی مشابه دارند. دقیق نمی دونم مربوط به کدوم قطعه است اما سونی نیز صدایی مشابه یا حتی شبیه چکیدن قطره آب در داخل ظرف میدهد. اما نباید زیاد باشه یعنی فقط در سکوت قابل شنیدن هست. اگر بیشتر باشه دستگاه شما خراب هست. البته گه گاه این صدا کمتر یا بیشتر میشه اما در سر و صدای طبیعی اصلا قابل شنیدن نیست.....
6- مودم هم دوستان توضیح دادند
7- بله حق با فروشنده بوده است. در هنگام اولین بوت نرم افزارها شروع به نصب شدن می کنند که تعداد آنها هم ماشالله کم نیست و 80 درصد تبلیغاتی و تریال هست که به هر حال بابات تبلیغ اونها حتما پول زیادی asus به جیب زده!
8- من مخالف این هستم که کسی پشیمون نشده.. اما خوب با این جمله موافقم که هیچ لپ تاپی انتظارات شما را کامل بر آودره نمیکنه. هر کدوم یک سری مشکلات دارند. اما به شخصه عقیده دارم اگر کسی اهل بازی نباشه sony f115 نسبت به این مدل بهتر است. و همچنین سونی پشتیبانی نرم افزاری بهتری دارد. سایت asus درایورهایی لپ تاپها رو همزمان با آپدیت قطعات توسط شرکتهای سازنده قرار نمیده و برای کاربران حتی حرفه ای مثلا در مورد کارت گرافیک سردرگمی ایجاد کرده و پشتیبانی سونی در این زمینه بهتر است.
یکی از دوستان به تنبلی اشاره کردند. شاید بشه گفت نبود اطلاعات و تخصص و شاید هم کمی تنبلی در بعضیها موجب دردسر میشه براشون اما بعضی موارد به تنبلی ربطی نداره و متاسفانه راه حلی براشون نیست و حتی آدمهای خوره کامپیوتر به مشکل بر می خورند.
این هم بگم از زمانی که استفاده می کنم و چند بازی نصب کردم هیچ یک نبوده که در اجرا خیلی مشکل داشته باشه ولی در کیفیتهای بالا و رزولوشن بالا، فرم خوردگی و یا پریدیگی و ایجاد خطوط موازی بر روی صفحه رو مشاهده کردم که فکر می کنم کارت گرافیک کم میاره و اینکه شنیده میشه تمامی بازی های روز رو بدون هیچ مشکلی در حال حاضر اجرا می کنه درست هست و لی نه با آخرین کیفیت و رزولوشن!.... و البته کاملا بستگی داره شما چقدر حساس باشید.
من می خواستم ال سی دی 42 اینچ برای خونه بخرم در حالی که خیلیها و فروشندگان بین دو مدل اظهار می کردند تفاوتی وجود نداره اما وقتی از نزدیک دیدم به چشم من تفاوت بسیار زیاد بود!! و وقتی تفاوتها رو به آنها نشون میدادم میگفتند بابااااا این که چیزی نیست اصلا معلوم نمیشه! پس اگر یکی بگه من با هیچ بازی و با آخرین رزولونش و کیفیت هیچ مشکلی ندیدم بر میگرده به سلیقه و تفاوت در حساسیت.
9- خسته نباشید:-)) و نظرهایی که دادم کاملا شخصی و تجربه خودم بود می توانید آنها را قبول یا رد کنید
من هر نوع فیلتــر شکنی امتحان کردم صفحات رو نشون میده اما میزنم پست ارسال بشه error میده! خلاصه به بدبختی این پست رو ارسال کردم
موفق باشید
pooria.rio
15-07-2010, 13:10
سلام
ببخشید دوست عزیز سایت فیلتــر شده و من نمی تونم به سایت سر بزنم! اینطور که یکی از دوستان می گفت البته خودم از صحتش مطمئن نیستم. کارت گرافیک این مدل برای صرفه جویی در برق یک چیپ 50 مگابایتی اینتل داره که در حالت عادی که استفاده خاصی نمی کنید میره روی اون و زمانی که از کارت کار میکشید به چیپ 1 گیگاباتی میره.
و البته ظاهرا در درایورهای قبلی در مورد بعضی بازیها تشخیص صحیح نمیداد و روی 50 مگابایت می موند که بازی مشکل بر می خورد.... و دستی هم نمیشه تغییر داد.
اما همانطور که گفتم من صحت این اطلاعات رو نمی تونم تضمین کنم و فقط نقل قول کردم....
فکر نمیکنم صحیح باشه،چون این مدل چیپ جداگانه ای برای گرافیک نداره
دوستان خوبم سلام
چقدر بچه ها تو این انجمن فعالن من انتظار این همه پاسخ رو از دیش تا الان نداشتم . دست همگی درد نکنه و سپاسگزارم از همه ی دوستان خوبم که پاسخ دادن
مطالبی که گفته شد رو کاملا متوجه شدم و اکثرش رو تایید می کنم . در مورد سرعت ، چیزی که شاید من در نظر نمی گیرم این هست که در قیاس یک کامپیوتر قدیمی (دسکتاپ خودم رو عرض می کنم) با مثلا این لپ تاپ باید توجه کرد که نرم افزار هایی که روی این لپ تاپ اجرا میشه مسلما سنگینتر هست و قاعدتا به نسبت پیشرفت سخت افزاری مثلا ساختار سی پی یو و فرکانسهای تبادل داده ها بین قسمت های مختلف مثلا بین رم و سی پی یو و یا هارد با رم و از این دست ، نرم افزار های جدیدتر از جمله ویندوز 7 و سایر نرم افزار ها ، بار بیشتری بر روی سیستم اعمال می کنن پس شاید طبیعی باشه که یک سیستم قدیمی با ویندوز ایکس پی رو نشه با این سیستم و ویندوز 7 مقایسه کرد از نظر سرعت و انتظار معجزه داشت از این لپ تاپ.
اما با این اوصاف ، حسم بهم میگفت با توجه به تجربه ای که در کار با کامپیوتر دارم و سالیان سال هست که با دسکتاپ کار کردم(روی لپ تاپ صفر کیلومترم :دی) باید انتظار چالاکی بیشتری رو داشته باشم از این لپ تاپ و حالا شاید حسم اشتباه میگفته :دی
اما باید عرض کنم به واقع ، سی پی یو های جدید کارایی و پرفرومنس خیلی بهتری نسبت به نسل قبل دارند و نمیشه گفت همش تبلیغاته و تفاوتی نکرده چون تست ها و بنچ مارک های مختلف این رو ثابت کرده !
با این اوصاف در مورد لپ تاپ خودم (و شاید بقیه ی دوستان که حسی مثل من دارن)، من احساس می کنم یک مشکل نرم افزاری وجود داره ! چون در حالتی که هیچ استفاده ای از اون نمیشه ، به تناوب چراغ هارد روشن میشه و اون ابزاری که کنار صفحه ، میزان افزایش فرکانس سی پی یو رو نشون میده ، خبر از افزایش فرکانس میده! و این برای من عجیبه ، وقتی من کاری انجام نمی دم چی پروسس میشه و یا چرا یک دفعه و بطور متناوب باید فرکانس سی پی یو گاها تا 2 یا 2.3 بالا بره؟ و فکر میکنم این صدایی که شنیده میشه(دقیق تر بگم مثل صدای شاتر دوربین هست خیلی نرم ولی برای گوش های حساس من ازار دهنده) هم ربط به همین مساله و یک ایراد نرم افزاری داشته باشه! دلیلم هم این هست که مثلا امروز خیلی کمتر این صدا رو شنیدم ، در حین انجام کارهای مختلف و ور رفتن با تنظیمات ویندوز شنیده نمی شد و دلیل بزرگترم هم این هست که اقدام به check disk کردم و قرار شد در راه اندازی مجدد این کار انجام بشه! در حالت داس و انجام عمل چک دیسک کوچکترین صدایی شنیده نمی شد! من فکر می کنم این صدا می تونه مثلا مال هارد دیسک باشه (چون منطقا قسمت های متحرک و مکانیکی مثل هارد و یا فن ها می تونن تولید صدا کنن) و در هنگام چک دیسک هارد فعاله ! ولی صدایی شنیده نمی شد!
من دوست داشتم که بتونم دوباره از نو همین ویندوز رو روی لپ تاپم نصب کنم ! ولی به دلیل نبودن سی دی نصب نمی تونم این کار رو انجام بدم! فکر می کنم یا درایوری بد نصب شده و یا خود ویندوز در حین نصب دچار مشکلی شده!
اما مورد دیگه نمره های ویندوز هفت به المان های مختلف این لپ تاپ هست!
من اقدام به محاسبه ی دوباره ی این نمرات بوسیله ی ویندوز کردم که تغییراتی حاصل شد و لی بیشترین و کمترین نمره تغییری نکرد و این نمرات به شرح زیر هست:
processor 6.9
RAM 5.9
Graphics 6.7
gaming graphic 6.7
HDD 5.9
حالا سوالی که مطرح هست اینه :
این تفاوت باس رم ها از 1066 تا 1333 خوب به هر حال باید در پرفورمنس و بالطبع در نمره ای که ویندوز به کارکرد رم میده موثر باشه !
دوستانی که باس رم دستگاهشون 1333 هست ،نمره ی ویندوز رو به رم شون اعلام کنند تا ببینیم آیا این تفاوت توسط ویندوز تشخیص داده میشه یه نه!
ولی در کل باید بگم من همچنان فکر می کنم این لپ تاپ با توجه به قیمتش و سخت افزاری که داره خیلی خوبه و باید عملکرد خیلی خوبی داشته باشه (:دی از رو نمی رم ) و اگر من احساس می کنم اینطور نیست حتما ایراد نرم افزاری (یا خدای نکرده سخت افزاری) ممکنه در کار باشه!
راستی ، به نظر شما ایا هاردش رو پارتیشن بندی کنم؟ و دیگه اینکه با چه نرم افزاری این کار رو انجام بدم بهتره؟
منتظر تبادل نظر دوستان خوبم هستم.
راستی من با تونل به سایت سر میزنم و بدون مشکل هم پست ارسال میکنم.
---------- Post added at 02:27 PM ---------- Previous post was at 02:27 PM ----------
دوستان خوبم سلام
چقدر بچه ها تو این انجمن فعالن من انتظار این همه پاسخ رو از دیش تا الان نداشتم . دست همگی درد نکنه و سپاسگزارم از همه ی دوستان خوبم که پاسخ دادن
مطالبی که گفته شد رو کاملا متوجه شدم و اکثرش رو تایید می کنم . در مورد سرعت ، چیزی که شاید من در نظر نمی گیرم این هست که در قیاس یک کامپیوتر قدیمی (دسکتاپ خودم رو عرض می کنم) با مثلا این لپ تاپ باید توجه کرد که نرم افزار هایی که روی این لپ تاپ اجرا میشه مسلما سنگینتر هست و قاعدتا به نسبت پیشرفت سخت افزاری مثلا ساختار سی پی یو و فرکانسهای تبادل داده ها بین قسمت های مختلف مثلا بین رم و سی پی یو و یا هارد با رم و از این دست ، نرم افزار های جدیدتر از جمله ویندوز 7 و سایر نرم افزار ها ، بار بیشتری بر روی سیستم اعمال می کنن پس شاید طبیعی باشه که یک سیستم قدیمی با ویندوز ایکس پی رو نشه با این سیستم و ویندوز 7 مقایسه کرد از نظر سرعت و انتظار معجزه داشت از این لپ تاپ.
اما با این اوصاف ، حسم بهم میگفت با توجه به تجربه ای که در کار با کامپیوتر دارم و سالیان سال هست که با دسکتاپ کار کردم(روی لپ تاپ صفر کیلومترم :دی) باید انتظار چالاکی بیشتری رو داشته باشم از این لپ تاپ و حالا شاید حسم اشتباه میگفته :دی
اما باید عرض کنم به واقع ، سی پی یو های جدید کارایی و پرفرومنس خیلی بهتری نسبت به نسل قبل دارند و نمیشه گفت همش تبلیغاته و تفاوتی نکرده چون تست ها و بنچ مارک های مختلف این رو ثابت کرده !
با این اوصاف در مورد لپ تاپ خودم (و شاید بقیه ی دوستان که حسی مثل من دارن)، من احساس می کنم یک مشکل نرم افزاری وجود داره ! چون در حالتی که هیچ استفاده ای از اون نمیشه ، به تناوب چراغ هارد روشن میشه و اون ابزاری که کنار صفحه ، میزان افزایش فرکانس سی پی یو رو نشون میده ، خبر از افزایش فرکانس میده! و این برای من عجیبه ، وقتی من کاری انجام نمی دم چی پروسس میشه و یا چرا یک دفعه و بطور متناوب باید فرکانس سی پی یو گاها تا 2 یا 2.3 بالا بره؟ و فکر میکنم این صدایی که شنیده میشه(دقیق تر بگم مثل صدای شاتر دوربین هست خیلی نرم ولی برای گوش های حساس من ازار دهنده) هم ربط به همین مساله و یک ایراد نرم افزاری داشته باشه! دلیلم هم این هست که مثلا امروز خیلی کمتر این صدا رو شنیدم ، در حین انجام کارهای مختلف و ور رفتن با تنظیمات ویندوز شنیده نمی شد و دلیل بزرگترم هم این هست که اقدام به check disk کردم و قرار شد در راه اندازی مجدد این کار انجام بشه! در حالت داس و انجام عمل چک دیسک کوچکترین صدایی شنیده نمی شد! من فکر می کنم این صدا می تونه مثلا مال هارد دیسک باشه (چون منطقا قسمت های متحرک و مکانیکی مثل هارد و یا فن ها می تونن تولید صدا کنن) و در هنگام چک دیسک هارد فعاله ! ولی صدایی شنیده نمی شد!
من دوست داشتم که بتونم دوباره از نو همین ویندوز رو روی لپ تاپم نصب کنم ! ولی به دلیل نبودن سی دی نصب نمی تونم این کار رو انجام بدم! فکر می کنم یا درایوری بد نصب شده و یا خود ویندوز در حین نصب دچار مشکلی شده!
اما مورد دیگه نمره های ویندوز هفت به المان های مختلف این لپ تاپ هست!
من اقدام به محاسبه ی دوباره ی این نمرات بوسیله ی ویندوز کردم که تغییراتی حاصل شد و لی بیشترین و کمترین نمره تغییری نکرد و این نمرات به شرح زیر هست:
processor 6.9
RAM 5.9
Graphics 6.7
gaming graphic 6.7
HDD 5.9
این تفاوت باس رم ها از 1066 تا 1333 خوب به هر حال باید در پرفورمنس و بالطبع در نمره ای که ویندوز به کارکرد رم میده موثر باشه !
دوستانی که باس رم دستگاهشون 1333 هست ،نمره ی ویندوز رو به رم شون اعلام کنند تا ببینیم آیا این تفاوت توسط ویندوز تشخیص داده میشه یه نه!
ولی در کل باید بگم من همچنان فکر می کنم این لپ تاپ با توجه به قیمتش و سخت افزاری که داره خیلی خوبه و باید عملکرد خیلی خوبی داشته باشه (:دی از رو نمی رم ) و اگر من احساس می کنم اینطور نیست حتما ایراد نرم افزاری (یا خدای نکرده سخت افزاری) ممکنه در کار باشه!
راستی ، به نظر شما ایا هاردش رو پارتیشن بندی کنم؟ و دیگه اینکه با چه نرم افزاری این کار رو انجام بدم بهتره؟
منتظر تبادل نظر دوستان خوبم هستم.
راستی من با تونل به سایت سر میزنم و بدون مشکل هم پست ارسال میکنم.
ظاهرا همچین بدون مشکل هم پست های من ارسال نمیشه! دو تا دو تا ثبت میشه!
دوستان قصد دارم روی سایت خود ایسوس سوالاتی درباره ی این صدا بپرسم .قبلا سوالی پرسیده بوده درباره ی مدل N82JQ که ایا در ایران هست یا نه و الان دیدم پاسخ دادن و آدرس و شماره تلفن ویستا پخش و امرتات رو دادن که از اونها کسب اطلاع کنم و البته کمی ناراحت شدم که چرا اسمی از سازگار ارقام نبردن :دی آخه من با گارانتی سازگار گرفتم!
---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:43 PM ----------
دوستان قصد دارم روی سایت خود ایسوس سوالاتی درباره ی این صدا بپرسم .قبلا سوالی پرسیده بوده درباره ی مدل N82JQ که ایا در ایران هست یا نه و الان دیدم پاسخ دادن و آدرس و شماره تلفن ویستا پخش و امرتات رو دادن که از اونها کسب اطلاع کنم و البته کمی ناراحت شدم که چرا اسمی از سازگار ارقام نبردن :دی آخه من با گارانتی سازگار گرفتم!
shahab_f
15-07-2010, 13:54
سلام دوستان . بین این لپ تاپ و لپ تاپ سونی مدل EB1CTO یه مقایسه میکنین؟
کانفیگش اینه :
Sony EB 1 CTO
CPU Intel Core i7-620M : 2.6 GHz up to 3.33 GHz
RAM 4GB DDR3 SDRAM
Display Widescreen LED 15.5 (1366X768)
VGA ATI Mobility Radeon HD 5650
HDD 500GB 5400rpm
DVD RW DVD+/-RWDL
WIN Microsoft Windows 7 Professional 64-bit
2.7 kg
قیمت : 1.400
5730 یه کوچولو از 5650 قوی تره
راستی قیمت این لپ تاپ الان چنده ؟؟
hamid361
15-07-2010, 15:40
سلام من به دوستان تازه وارد سلام عرض می کنم از اول راه اندازی این تاپیک من بودم و با همراهی و مشاوره دوستان موفق شدم لبتاپم رو بخرم ببینین ما همه بحثا رو کردیم در مورد همه چیز این لبتاپ و جای هیچ بحثی برای ما نمونده اما برای دوستان تازه وارد یکی از دوستان گفت به پای سونی نمیرسه اما اصلا اینطور نیست این لبتاپ از هر لحاظی از سونی سرتره نبینید که به رم 5.9 میده و... اصلا به این حرفها توجه نکنید همه این بحثها قبلا شده لطفا زحمت بکشین و پستهای قبلی رو مطالعه کنید درباره امتیاز ویندوز به لبتاپ مانیتور رو همش پس دوستان تازه وارد جاس سوال پرسیدن بشینن از ص 1 تا اینجارو بخونن تا کاملا با این لبتاپ آشنا بشن تنها تفاوت این لبتاپ نسبت به سونی مانیتورشه که اون رزولوشنش بالاتره همین.مگر نه اصلا به این مدل نمیرسه بعدشم سونی خیلی داغ میکنه پس زود خراب میشه اما این لبتاپ خنک کنندگیش عالیه ببینین اگه یه لبتاپ همه فن حریف می خواین فقط همینو بخرین سونی همه فن حریف نیست متوجه شدین؟اما این لبتاپ تو هیچ کاری کم نمیاره.دوستانی که مشکل سرعت دارن نرم افزارهای یخودی رو پاک کنند.یا اینکه ویندوزشون رو عوض کنند بعد ریکاوری ما حتی درباره ویندوز هم بحث کردیم.هر کی میخره بره سایت ایسوز تمامی قطعات رو آپدیت کنه با دانلود درایورها.شک نکنید برین بخرین با اطمینان گول فروشندهها رو نخورین یا اونایی که شما رو به سونی ترغیب می کنند.سونی اگه قیمتش مثلا 100 زیر قیمت این لبتاپ بود میارزید اما باید اونو 1800 1700 خرید که یه جور ... خلاصه بگذریم برین بخرین با گارانتی سازگار از پایتخت هم بخرین مطمئن تره.البته بازارا زیاده.هرجا ارزونتر بود بخرین فقط مدل تو امضای منو بخرین.:46:
دوستان دوباره سلام دوست خوبم ، حمید عزیز ، اینجا بحث طرفداری از این لپ تاپ نیست! با اینکه خودم همین مدل رو خریدم و بر مبنای تحقیقات و آگاهی و اعتقاد هم این کار رو. انجام دادم ، اما باید عرض کنم ، بهتره اینجا فقط به بیان مزایا و معایبی که به نظرمون میرسه اون هم با دلایل (شخصی و یا علمی ) بپردازیم !
در مورد این تاپیک و مطالبش ، من هم کما بیش مطالعه کردم ، به هر حال خاصیت فروم اینه که به روز بحث بشه و تبادل نظر بشه ، هر روز ممکنه مطالب جدیدی در این باره به دست بیاد ، از آپدیت های نرم افزاری گرفته تا ترفند ها و تجربیات شخصی ، پس نمیشه به دوستانی که همچنان به بحث و تبادل نظر درباره ی مطالبی که شاید قبلا هم بهشون اشاره ای شده باشه ، می پردازن خورده گرفت .
و اما در مورد باس رم ، من سایت اسوس رو نگاه کردم (البته قسمت مربوط به خاور میانه) و باس رم این مدل رو اساسا 1033 نوشته بود .
و اما کاری که من انجام دادم ، اپدیت بایوسم بود و همینطور آپدیت درایور چیپ ست . فعلا به این نتیجه رسیدم که خیلی تاثیر مثبتی داشته این کار . ورژن بایوس من 209 بود و آخرین ورژن موجود در سایت اسوس 210 بود.
با این کار صدایی که شنیده میشد قطع شد! (دست کم تا الان به این نتیجه رسیدم و اگر باز هم این مشکل رو. داشتم به اطلاع دوستان می رسونم) . کم کم داره از این لپ تاپ خوشم میاد.
سپاسگزارم
---------- Post added at 06:11 PM ---------- Previous post was at 06:10 PM ----------
دوستان دوباره سلام دوست خوبم ، حمید عزیز ، اینجا بحث طرفداری از این لپ تاپ نیست! با اینکه خودم همین مدل رو خریدم و بر مبنای تحقیقات و آگاهی و اعتقاد هم این کار رو. انجام دادم ، اما باید عرض کنم ، بهتره اینجا فقط به بیان مزایا و معایبی که به نظرمون میرسه اون هم با دلایل (شخصی و یا علمی ) بپردازیم !
در مورد این تاپیک و مطالبش ، من هم کما بیش مطالعه کردم ، به هر حال خاصیت فروم اینه که به روز بحث بشه و تبادل نظر بشه ، هر روز ممکنه مطالب جدیدی در این باره به دست بیاد ، از آپدیت های نرم افزاری گرفته تا ترفند ها و تجربیات شخصی ، پس نمیشه به دوستانی که همچنان به بحث و تبادل نظر درباره ی مطالبی که شاید قبلا هم بهشون اشاره ای شده باشه ، می پردازن خورده گرفت .
و اما در مورد باس رم ، من سایت اسوس رو نگاه کردم (البته قسمت مربوط به خاور میانه) و باس رم این مدل رو اساسا 1033 نوشته بود .
و اما کاری که من انجام دادم ، اپدیت بایوسم بود و همینطور آپدیت درایور چیپ ست . فعلا به این نتیجه رسیدم که خیلی تاثیر مثبتی داشته این کار . ورژن بایوس من 209 بود و آخرین ورژن موجود در سایت اسوس 210 بود.
با این کار صدایی که شنیده میشد قطع شد! (دست کم تا الان به این نتیجه رسیدم و اگر باز هم این مشکل رو. داشتم به اطلاع دوستان می رسونم) . کم کم داره از این لپ تاپ خوشم میاد.
سپاسگزارم
shahab_f
16-07-2010, 00:28
مدلی که من از سونی معرفی کردم کانفیگش خیلی خوبه فقط کارت گرافیکش کمی ضعیف تره . ممنون میشم علاوه بر مقایسه ی اون با N61jq ، مدل GX640 از MSI با این کانفیگ هم رو با ایسوس مقایسه کنید . میخوام بخرما ! کمک کنید
MSI GX640 :
cpu-type intel Core I7-720QM
chipset intel H55
lcd 15.4 " 1680 x 1050 WSXGAT
vga ATI HD5850 1GB DDR5
memory 4GB DDR3
weight 2.7KG
قیمت 1.660
این مدل کارت گرافیکش از 5730 قوی تره
shahab_f
16-07-2010, 00:28
.................
mhadishirani
16-07-2010, 10:58
مدلی که من از سونی معرفی کردم کانفیگش خیلی خوبه فقط کارت گرافیکش کمی ضعیف تره . ممنون میشم علاوه بر مقایسه ی اون با N61jq ، مدل GX640 از MSI با این کانفیگ هم رو با ایسوس مقایسه کنید . میخوام بخرما ! کمک کنید
MSI GX640 :
cpu-type intel Core I7-720QM
chipset intel H55
lcd 15.4 " 1680 x 1050 WSXGAT
vga ATI HD5850 1GB DDR5
memory 4GB DDR3
weight 2.7KG
قیمت 1.660
این مدل کارت گرافیکش از 5730 قوی تره
اصلا سراغ ام اس آی نرو هرکی داشته پشیمون شده.
ebi66_boukan
16-07-2010, 11:33
سلام دوستان.دوستان نظرتون در مورد n61ja چیه؟؟؟؟من الان بین سونی و ایسوس موندم.:41:
pooria.rio
16-07-2010, 11:42
سلام دوستان.دوستان نظرتون در مورد n61ja چیه؟؟؟؟من الان بین سونی و ایسوس موندم.:41:
مدل خوبیه،گرافیک متوسطی داره
بین این و چه مدلی از سونی موندین ؟
دوستان سلام
باید عرض کنم که هنوز کما بیش اون صدایی که عرض کردم ، بعضی اوقات به گوش می خوره ، صدای نرم و خیلی کمیه ولی باز هم من کلا حساسم و اصلا از این صدا خوشم نمیاد! ...
اما در مورد سرعت ، هنوز هم راضیم نکرده! مثال : مثلا فرض کنید تازه ویندوز بالا اومده (که اونم به نظر من زیاد طول میکشه بالا بیاد اصلا تایم بالا اومدن ویندوز رو _بدون برنامه ی اضافی و بصورت صفر کیلومتر که الان هست_ اندازه می گیرم و اعلام می کنم) بعد وارد کنترل پنل می شم _که بصورت نمایش همه ی آیکان ها تنظیم شده_ تا بره همه ی آیکان ها رو لود کنه ، چند ثانیه طول می کشه! و بتدریج این اتفاق می افته (ظرف چند ثانیه) و من اصلا خوشم نمیاد! انتظار خیلی بیشتری از رم با باس 1033 میره ! و البته سی پی یوی core i7 .
نظر شما چیه؟ ایا توقع من بالاست؟ لپ تاپ شما چطوره؟
خوب ! بالا اومدن ویندوز یعنی از زمانی که من دکمه ی پاور رو فشار دادم تا زمانی که صفحه ی دسکتاپم رو مشاهده کردم 41.6 ثانیه طول کشید!
نظرتون چیه؟ خیلی جالبه که شما هم این آزمایش رو انجام بدید . البته مسلما اگر نرم افزار های متفاوتی روی سیستم نصب باشه و تسک هایی که موقع بوت شدن باید اجرا بشه متفاوت باشه ، زمان بوت شدن هم متفاوت میشه ، لپ تاپ من صفر کیلو متره و هیچ چیزی هنوز نصب نکردم .
نظرتون چیه ؟
mhadishirani
16-07-2010, 12:50
دوستان سلام
باید عرض کنم که هنوز کما بیش اون صدایی که عرض کردم ، بعضی اوقات به گوش می خوره ، صدای نرم و خیلی کمیه ولی باز هم من کلا حساسم و اصلا از این صدا خوشم نمیاد! ...
اما در مورد سرعت ، هنوز هم راضیم نکرده! مثال : مثلا فرض کنید تازه ویندوز بالا اومده (که اونم به نظر من زیاد طول میکشه بالا بیاد اصلا تایم بالا اومدن ویندوز رو _بدون برنامه ی اضافی و بصورت صفر کیلومتر که الان هست_ اندازه می گیرم و اعلام می کنم) بعد وارد کنترل پنل می شم _که بصورت نمایش همه ی آیکان ها تنظیم شده_ تا بره همه ی آیکان ها رو لود کنه ، چند ثانیه طول می کشه! و بتدریج این اتفاق می افته (ظرف چند ثانیه) و من اصلا خوشم نمیاد! انتظار خیلی بیشتری از رم با باس 1033 میره ! و البته سی پی یوی core i7 .
نظر شما چیه؟ ایا توقع من بالاست؟ لپ تاپ شما چطوره؟
یه چیزی هست بهش میگن آب بندی اولش همین جوری کم کم که باهاش کار میکنی خیلی بهتر میشه
ebi66_boukan
16-07-2010, 13:15
مدل خوبیه،گرافیک متوسطی داره
بین این و چه مدلی از سونی موندین ؟
ولله گزینه زیاده.بین dell5010/sony cw26/acer 5741G و این مدل ایسوس(n61ja).حتی fw هم چند مورد میتونه مطرح باشه.:41:
یه چیزی هست بهش میگن آب بندی اولش همین جوری کم کم که باهاش کار میکنی خیلی بهتر میشه
:دی آب بندی ؟ والا در مورد وسایل مکانیکی شاید قابل قبول باشه! ولی آیا در مورد لپ تاپ هم باید معتقد به آب بندی باشم؟
البته من منظور شما رو درک می کنم و قبول دارم که الان نباید قضاوت کنم ، چون راه های زیادی برای افزایش یا بهبود کارایی و یا عیب یابی یک سیستمی مثل کامپیوتر _که از دو بخش نرم افزاری و سخت افزاری تشکیل شده و کیفیت نهایی اون ، به کارکرد صحیح هر دو مورد بستگی داره _ هست که من هنوز اونها رو انجام ندادم و در کل همه ی موارد رو بررسی نکردم و من هم خودم احتمال می دم که این وسط ممکنه ایراد نرم افزاری وجود داشته باشه!
اما دوستان در مورد مطالب و برداشت هایی که از کار با این لپ تاپ داشتم ، نیومدن تجربه ی شخصی خودشون و نظرشون رو اعلام کنن. مثلا مدت زمان بوت شدن و یا لود شدن یک پنجره ای مثل کنترل پنل و یا هر پنجره ی دیگری ! که آیا با این تاخیر در لود شدن آیکان ها مواجه هستن یا نه! و اینکه مثلا MY COMPUTER رو وقتی برای اولین بار بعد از بوت شدن باز میکنم ، کسری از ثانیه طول میکشه تا پنجره باز بشه و بعد هم باز کسری از ثانیه طول میکشه تا محتویات صفحه نشون داده بشه!
مثلا من انتظارم اینه که وقتی روی My Computer رو باز می کنم بعد از کسری از ثانیه باز بشه و بلافاصله محتویات صفحه قابل روئیت باشه (منظورم برای اولین بار بعد از بوت شده که می خواد تو رم دستگاه لود بشه برای اولین بار چون برای دفعات بعد که این صفحه فراخوانی میشه و در رم موجوده سرعت همونچیزیه که من انتظار دارم ).
لطفا برداشتتون رو از کار کردن با خود ویندوز و سرعت پاسخگویی n61jq به فرامین رو بگن دوستان تا من ببینم آیا این روال طبیعیه این مدل هست و من انتظارم زیاده و یا واقعا مشکلی داره لپ تاپ من.
mhadishirani
16-07-2010, 14:45
:دی آب بندی ؟ والا در مورد وسایل مکانیکی شاید قابل قبول باشه! ولی آیا در مورد لپ تاپ هم باید معتقد به آب بندی باشم؟
البته من منظور شما رو درک می کنم و قبول دارم که الان نباید قضاوت کنم ، چون راه های زیادی برای افزایش یا بهبود کارایی و یا عیب یابی یک سیستمی مثل کامپیوتر _که از دو بخش نرم افزاری و سخت افزاری تشکیل شده و کیفیت نهایی اون ، به کارکرد صحیح هر دو مورد بستگی داره _ هست که من هنوز اونها رو انجام ندادم و در کل همه ی موارد رو بررسی نکردم و من هم خودم احتمال می دم که این وسط ممکنه ایراد نرم افزاری وجود داشته باشه!
اما دوستان در مورد مطالب و برداشت هایی که از کار با این لپ تاپ داشتم ، نیومدن تجربه ی شخصی خودشون و نظرشون رو اعلام کنن. مثلا مدت زمان بوت شدن و یا لود شدن یک پنجره ای مثل کنترل پنل و یا هر پنجره ی دیگری ! که آیا با این تاخیر در لود شدن آیکان ها مواجه هستن یا نه! و اینکه مثلا MY COMPUTER رو وقتی برای اولین بار بعد از بوت شدن باز میکنم ، کسری از ثانیه طول میکشه تا پنجره باز بشه و بعد هم باز کسری از ثانیه طول میکشه تا محتویات صفحه نشون داده بشه!
مثلا من انتظارم اینه که وقتی روی My Computer رو باز می کنم بعد از کسری از ثانیه باز بشه و بلافاصله محتویات صفحه قابل روئیت باشه (منظورم برای اولین بار بعد از بوت شده که می خواد تو رم دستگاه لود بشه برای اولین بار چون برای دفعات بعد که این صفحه فراخوانی میشه و در رم موجوده سرعت همونچیزیه که من انتظار دارم ).
لطفا برداشتتون رو از کار کردن با خود ویندوز و سرعت پاسخگویی n61jq به فرامین رو بگن دوستان تا من ببینم آیا این روال طبیعیه این مدل هست و من انتظارم زیاده و یا واقعا مشکلی داره لپ تاپ من.
دوست عزیز منم این س رو داشتم ولی یعد از یک تا 2 هفته کار با لپ تاپ دیگه درست میشه(واژه ی دیگه ای جز آب بندی به ذهنم نرسید)
mhadishirani
16-07-2010, 16:02
دوستان کسی بلد نیست os ای که قبل از اومرن ویندوز میاد رو بیاره؟
shahab_f
16-07-2010, 17:33
جدا ؟ چرا ؟
خب سونی چطور؟
mhadishirani
16-07-2010, 17:42
جدا ؟ چرا ؟
خب سونی چطور؟
چون ام اس آی عمر خیلی کمی داره و اگر به خورده بهش فشار بیاد بای بای.
سونی رو هم نمیتونم بهت بگم ولی من خودم با این بیشتر حال کردم چون سونی پول اسمش رو میگیره و ایسوس قطعات بهتری داره چون مین بورد ایسوسه و مونیتور و باقی قطعات مرغوب ترن
دوست عزیز منم این س رو داشتم ولی یعد از یک تا 2 هفته کار با لپ تاپ دیگه درست میشه(واژه ی دیگه ای جز آب بندی به ذهنم نرسید)
دوست خوبم سلام
من هم عمیقا امیدوارم اینطور باشه . البته من هنوز کار آنچنانی باهاش نکردم و فعلا چسبیدم به همین پی سی قراضه ،
شما هم اگر ممکنه از تجربه ی شخصیت بگو از کار کردن با این لپ تاپ و اینکه چه اپدیت های نرم افزاری انجام دادی تا حالا .
مرسی
mhadishirani
16-07-2010, 22:09
دوست خوبم سلام
من هم عمیقا امیدوارم اینطور باشه . البته من هنوز کار آنچنانی باهاش نکردم و فعلا چسبیدم به همین پی سی قراضه ،
شما هم اگر ممکنه از تجربه ی شخصیت بگو از کار کردن با این لپ تاپ و اینکه چه اپدیت های نرم افزاری انجام دادی تا حالا .
مرسی
من هیچگونه دارایوری نصب نکردم و هیچ برنامه ی مخصوصی نصب نکردم اوایل مشکل کند بودن داشتم ولیچون هاردم 500 7200 rpm هستش سرعت عالیه و هیچ مشکلی ندارم.
شما اگه میخوای راحت باشی چند تا بازی سنگین روش ران کن و بعدش میبینی که چقدر بهتر شده. من اول که خریدم روی بازی آلفاپروتوکول خیلی ریپ میزد ولی بعد از چند روز به طور کامل درست شد و خیلی روون شد
mortezagipsy
17-07-2010, 02:12
به شدت بين اين مدل و سوني F115 دو دل هستم. غير از گرافيك بهتر، ايسوز چه برتري به سوني داره ؟
mhadishirani
17-07-2010, 08:58
به شدت بين اين مدل و سوني F115 دو دل هستم. غير از گرافيك بهتر، ايسوز چه برتري به سوني داره ؟
من کیفیت قطعات سونی رو نمیدونم ولی کیفیت قطعات ایسوس عالیه:
lcd : samsung
ram : kingston
hard: seagate
main board: asus
mortezagipsy
17-07-2010, 12:34
منظورم كيفيت نبود. اتفاقا" تو پايتخت اكثرا" مي گفتم سوني كجا، ايسوز كجا !
منظورم امكاناته. به غير از گارت گرافيك قوي ترش ديگه چيا داره نسبت به سوني ؟ و همينطور سوني نسبت به اين چه برتري هايي داره ؟
مي ترسم اينو بخرم پشيمون شم.
من هیچگونه دارایوری نصب نکردم و هیچ برنامه ی مخصوصی نصب نکردم اوایل مشکل کند بودن داشتم ولیچون هاردم 500 7200 rpm هستش سرعت عالیه و هیچ مشکلی ندارم.
شما اگه میخوای راحت باشی چند تا بازی سنگین روش ران کن و بعدش میبینی که چقدر بهتر شده. من اول که خریدم روی بازی آلفاپروتوکول خیلی ریپ میزد ولی بعد از چند روز به طور کامل درست شد و خیلی روون شد
سلام دوست خوبم
جالبه پس شما هیچ درایوری نصب نکردی و هیچ اقدام بخصوصی هم جز کار کشیدن از لپ تاپ نکردی و خودش کم کم به قول شما اب بندی شد! این هم تجربه ایست!
در مورد هارد ، اینجا یه تفاوت با ورژن لپ تاپ من داری ، مال من rpm 5400 , 640 GB هست . البته باید عرض کنم اگر چه افزایش سرعت دوران هارد درایو مسلما منجر به افزایش سرعت دسترسی به اطلاعات میشه اما به تنهایی به نظر من عامل تعیین کننده ای نیست . با توجه به این که رابط و استاندارد های تبادل داده برای هارد ها تغییر کرده و بهبود یافته مسلما این بهبود باید خودش رو در عمل هم نشون بده . و البته در مورادی که من از کندی شکایت می کنم ، فکر می کنم بیشتر مربوط به عملکرد رم و مادر برد سیستم باشه تا به تنهایی هارد! امروز دارم با استفاده از یو الس بی فلش ، اطلاعات هارد قدیمی ام رو به این نوت بوک جدید منتقل می کنم و خیلی از سرعت انتقال یو اس بی 3 راضی هستم و در چشم به هم زدنی (در مقایسه با کامپیوتر قدیمی ام که البته نفتیه و یو اس بی 1 هست ) اطلاعات منتقل میشه .
حالا سوال من اینه که چه نرم افزاری رو برای در آوردن مشخصات سخت افزار این لپ تاپ پیشنهاد می کنید؟
فکر می کنم برای درایور های صدا و گرافیک ، ورژن های جدید تر هم اومده . برای درایور گرافیک از سایت خود اسوس استفاده کنم یا سایت ای تی آی ؟ تفاوت حجم قابل ملاحظه ای بین نرم افزار ارایه شده در این دو سایت وجود داره! سایت ای نی آی حداکت 70 80 مگابایته ولی اونی که روی سایت اسوس هست 224 مگا بایته اینجور که یادمه!
و دیگر اینکه ، چرا دوستان دیگه تو بحث شرکت نمی کنن؟
دوست خوبم mhadishirani سرعت بوت شدن نوت بوک شما چند پانیه است؟
می تونی با کورنومتر اندازه ای بگیری و اعلام کنی؟
متشکرم
mhadishirani
17-07-2010, 14:55
سلام دوست خوبم
جالبه پس شما هیچ درایوری نصب نکردی و هیچ اقدام بخصوصی هم جز کار کشیدن از لپ تاپ نکردی و خودش کم کم به قول شما اب بندی شد! این هم تجربه ایست!
در مورد هارد ، اینجا یه تفاوت با ورژن لپ تاپ من داری ، مال من rpm 5400 , 640 GB هست . البته باید عرض کنم اگر چه افزایش سرعت دوران هارد درایو مسلما منجر به افزایش سرعت دسترسی به اطلاعات میشه اما به تنهایی به نظر من عامل تعیین کننده ای نیست . با توجه به این که رابط و استاندارد های تبادل داده برای هارد ها تغییر کرده و بهبود یافته مسلما این بهبود باید خودش رو در عمل هم نشون بده . و البته در مورادی که من از کندی شکایت می کنم ، فکر می کنم بیشتر مربوط به عملکرد رم و مادر برد سیستم باشه تا به تنهایی هارد! امروز دارم با استفاده از یو الس بی فلش ، اطلاعات هارد قدیمی ام رو به این نوت بوک جدید منتقل می کنم و خیلی از سرعت انتقال یو اس بی 3 راضی هستم و در چشم به هم زدنی (در مقایسه با کامپیوتر قدیمی ام که البته نفتیه و یو اس بی 1 هست ) اطلاعات منتقل میشه .
حالا سوال من اینه که چه نرم افزاری رو برای در آوردن مشخصات سخت افزار این لپ تاپ پیشنهاد می کنید؟
فکر می کنم برای درایور های صدا و گرافیک ، ورژن های جدید تر هم اومده . برای درایور گرافیک از سایت خود اسوس استفاده کنم یا سایت ای تی آی ؟ تفاوت حجم قابل ملاحظه ای بین نرم افزار ارایه شده در این دو سایت وجود داره! سایت ای نی آی حداکت 70 80 مگابایته ولی اونی که روی سایت اسوس هست 224 مگا بایته اینجور که یادمه!
متشکرم
اولا به من بگین هادی :دی
دوما: سرعت یو اس بی 3 نیست که شما داری استفاده میکنی یو ای بی 2 هست (چون پورت فلش ها یو اس بی 2 هستش)
سوما: نرم افزار everest ultimate edition 5.50 خیلی خیلی خوبه
چارما: به نظر من درایور سای ایسوس بهتره چون مخصوص همین لپ تاپه(ولی اگه توصیه ی من رو میخوای هیچ درایور اضافه ای نصب نکن)
پنجما: حدود 47-8 ثانیه طول میکشه تا دستگاه من بوت شه(هیچ برنامه ای هم از روی دستگاهم پاک نکردم فقط هاردش رو یه 50-60 گیگ پر کردم
---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------
فقط گرافیکه(البته سی پی یو سونی رو نمیدونم ولی فکر کنم هردو i7 720 باشن)
سونی مونیتور بهتری نسبت به ایسوز داره
اولا به من بگین هادی :دی
دوما: سرعت یو اس بی 3 نیست که شما داری استفاده میکنی یو ای بی 2 هست (چون پورت فلش ها یو اس بی 2 هستش)
سوما: نرم افزار everest ultimate edition 5.50 خیلی خیلی خوبه
چارما: به نظر من درایور سای ایسوس بهتره چون مخصوص همین لپ تاپه(ولی اگه توصیه ی من رو میخوای هیچ درایور اضافه ای نصب نکن)
پنجما: حدود 47-8 ثانیه طول میکشه تا دستگاه من بوت شه(هیچ برنامه ای هم از روی دستگاهم پاک نکردم فقط هاردش رو یه 50-60 گیگ پر کردم
---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------
فقط گرافیکه(البته سی پی یو سونی رو نمیدونم ولی فکر کنم هردو i7 720 باشن)
سونی مونیتور بهتری نسبت به ایسوز داره
اولا سلام هادی جان(بالاخره واژه ی "دوست خوبم" رفت رو اعصاب شما :دی :)) خوب زودتر اسم شریفتون رو می گفتید :دی منهم علی هستم :) )
ثانیا :دی در کل صحبت شما درسته ، هنوز استاندار یو اس بی 3 برای سایر دستگاه ها از جمله فلش ها فراگیر نشده و فلش من هم از ورژن دو ِ یو اس بی استفاده میکنه ، منتها نکته ای که در نوشتار من در اشاره به یو اس بی 3 بود ، ناشی از مطالعه ی مطالبی درباره ی یو اس بی سه بود در آغاز معرفی اون ،مبنی بر اینکه نه تنها یو اس بی سه با دستگاه هایی که از یو اس بی سه استفاده می کنن با سرعت خیلی بالاتر از ورژن های قبل تبادل داده میکنه(طبق تئوری حتی بیشتر از رابط ساتا) بلکه کارایی و حد اکثر سرعت تبادل داده رو با دستگاه های یو اس بی دو هم وقتی به این پورت یو اس بی سه وصل بشن افزایش خواهد داد! پس تجربه ی عملی من هم می گفت که این سرعت بالا تره (با فلش سونی سرعت کپی اطلاعات 21 مگابایت بود که البته در یو اس بی سه صحبت از فکر میکنم 200 300 مگابایت بر ثانیه بود اگر اشتباه نکنم _دوستان اصلاح کنن اگر اشتباهه_) :دی
ثالثا و رابعا :دست گلت درد نکنه
خامسا :دی آخ جان! پس لپ تاب من بیچاره سریعتر بوت میکنه چند ثانیه اینقدر هم توقع من ازش بالاست :))
حالا سوال بعدی: بچه ها ، از چه پک نرمافزاری استفاده کنم؟ کینگ خوبه؟ یه کم در مورد بهترین مجموعه های نرم افزاری روز من رو راهنمایی کنید . از بس پی سی ام ذغالی بود سالهاست به ورژن های جدید نرم افزار ها نتونستم فکر کنم :))
مخلص همه
mhadishirani
17-07-2010, 20:27
اولا سلام هادی جان(بالاخره واژه ی "دوست خوبم" رفت رو اعصاب شما :دی :)) خوب زودتر اسم شریفتون رو می گفتید :دی منهم علی هستم :) )
ثانیا :دی در کل صحبت شما درسته ، هنوز استاندار یو اس بی 3 برای سایر دستگاه ها از جمله فلش ها فراگیر نشده و فلش من هم از ورژن دو ِ یو اس بی استفاده میکنه ، منتها نکته ای که در نوشتار من در اشاره به یو اس بی 3 بود ، ناشی از مطالعه ی مطالبی درباره ی یو اس بی سه بود در آغاز معرفی اون ،مبنی بر اینکه نه تنها یو اس بی سه با دستگاه هایی که از یو اس بی سه استفاده می کنن با سرعت خیلی بالاتر از ورژن های قبل تبادل داده میکنه(طبق تئوری حتی بیشتر از رابط ساتا) بلکه کارایی و حد اکثر سرعت تبادل داده رو با دستگاه های یو اس بی دو هم وقتی به این پورت یو اس بی سه وصل بشن افزایش خواهد داد! پس تجربه ی عملی من هم می گفت که این سرعت بالا تره (با فلش سونی سرعت کپی اطلاعات 21 مگابایت بود که البته در یو اس بی سه صحبت از فکر میکنم 200 300 مگابایت بر ثانیه بود اگر اشتباه نکنم _دوستان اصلاح کنن اگر اشتباهه_) :دی
ثالثا و رابعا :دست گلت درد نکنه
خامسا :دی آخ جان! پس لپ تاب من بیچاره سریعتر بوت میکنه چند ثانیه اینقدر هم توقع من ازش بالاست :))
حالا سوال بعدی: بچه ها ، از چه پک نرمافزاری استفاده کنم؟ کینگ خوبه؟ یه کم در مورد بهترین مجموعه های نرم افزاری روز من رو راهنمایی کنید . از بس پی سی ام ذغالی بود سالهاست به ورژن های جدید نرم افزار ها نتونستم فکر کنم :))
مخلص همه
من هم کینگ داشتم هم ام آر تی و هم گردو و از همه بهتر به نظر من گردو ه .اینم سایت گردو:
news.gerdoo.net
You Were Mine
17-07-2010, 20:42
سلام دوست خوبم
متشکرم
سلام علی اقا شما لپ تاپت را روی High Performance میذاری تا از حداکثر سرعت استفاده کنه ؟ اخه وقتی لپ تاپ را نو میخری و بازش میکنی روی High Performance نیست شما 1 لطفی کن اگه نیست بذارش بعد ببین سرعتت چجوری میشه.
من خودم شخصا از سرعت لپ تاپم راضی ام برنامه های اضافی شم پاک نکردم همه هستن تازه برنامه بهش هم اضافه کردم ولی بازم خوبه من با سرعتش حال میکنم
shahab_f
17-07-2010, 21:28
نتیجه چی شد ؟ N82jq در ایران موجود هست ؟ قیمتش ؟؟
mammad_visual
18-07-2010, 07:30
سلام
دوستان عزیز، میخواستم بپرسم باس یا هرتز رم N61Jq نباید مگه روی 1066 باشه؟ توی سایت Asus که اینطوریه:
ولی روی سایت سازگار 1333 هست! این عجیب نیست؟
ممنون میشم عزیزانی که دارند برای خودشون رو بگند و منو راهنمایی کنند.
تشکر فراوان.
Mehrdad092000
18-07-2010, 12:23
سلام
دوستان عزیز، میخواستم بپرسم باس یا هرتز رم N61Jq نباید مگه روی 1066 باشه؟ توی سایت Asus که اینطوریه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی روی سایت سازگار 1333 هست! این عجیب نیست؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدممنون میشم عزیزانی که دارند برای خودشون رو بگند و منو راهنمایی کنند.
تشکر فراوان.
با سلام
عزیز این بحث چندین بار شده
اگه صحفه های قبلی رو میخوندی پیدا میکردین
بله تو سایت Asus زده 1066 اما سازگار یا امرتات به صورت سفارشی لپتاپ هارو با رم 1333 گرفتن
یعنی الان تو بازار هم با رم 1066 هست هم با رم 1333
Mehrdad092000
18-07-2010, 12:30
منظورم كيفيت نبود. اتفاقا" تو پايتخت اكثرا" مي گفتم سوني كجا، ايسوز كجا !
منظورم امكاناته. به غير از گارت گرافيك قوي ترش ديگه چيا داره نسبت به سوني ؟ و همينطور سوني نسبت به اين چه برتري هايي داره ؟
مي ترسم اينو بخرم پشيمون شم.
بر تری هاش
1. کارت گرافیک بهتر
2.داشتن پورت usb3
3.وزنش به نظرم کمتر از سونیه
برتریایه سونی نسبت به ایسوز صحفه نمایش فوا اچ دی
فرقه زیادی ندارن
اما به نظرم ایسوز انتخاب بهتری باشه
پشیمون نمیشی نترس
ولی باز با هر دو مدل کار کن
دوست عزیز من میگم سونی بخر اگه انتخاب اولت گیم نیست.۱۰۰% پشیمون نمیشی.سونی عالیه...
Mehrdad092000
18-07-2010, 18:13
دوست عزیز من میگم سونی بخر اگه انتخاب اولت گیم نیست.۱۰۰% پشیمون نمیشی.سونی عالیه...
سونیه مدل خوبیه
اما برای گیم مناسب نیست
من با f116 کا رکردم
توی بازی که بدجور داغ میکرد
bios اپدیت کردم یکمی بهتر شد اما داغ میکنه
hasibi01
18-07-2010, 18:57
سونیه مدل خوبیه
اما برای گیم مناسب نیست
من با f116 کا رکردم
توی بازی که بدجور داغ میکرد
bios اپدیت کردم یکمی بهتر شد اما داغ میکنه
من N61 دارم. زمان اجرای بازی دماش به 80 درجه میرسه. بنظر من که استفاده طولانی مدت از لپ تاپ با این شرایط عمرش رو به شدت کاهش میده. اینم اضافه کنم که N61 از طرف شرکت اسوس بعنوان یه لپ تاپ مالتی مدیا طبقه بندی میشه نه گیم. و احتمالا نوت بوک های سری گیم ایم شرکت کولینک قوی تر و در نتیجه صدای بیشتری رو هم خواهند داشت.
در کل نظر من اینه که خرید لپ تاپ واسه بازی اشتباه. شما اگه با پولی که واسه این میدین یه دسک تاپ بگیرین عملکردی چندین برابر بهتر در بازی ها خواهید داشت.
البته من از خرید این لپ تاپ اصلا پشیمون نیستم و با توجه به نیاز کاریم و اختلاف قیمتش با سونی اگر بازم میخواستم انتخاب کنم همینو بر میداشتم.
mhadishirani
18-07-2010, 19:58
من N61 دارم. زمان اجرای بازی دماش به 80 درجه میرسه. بنظر من که استفاده طولانی مدت از لپ تاپ با این شرایط عمرش رو به شدت کاهش میده. اینم اضافه کنم که N61 از طرف شرکت اسوس بعنوان یه لپ تاپ مالتی مدیا طبقه بندی میشه نه گیم. و احتمالا نوت بوک های سری گیم ایم شرکت کولینک قوی تر و در نتیجه صدای بیشتری رو هم خواهند داشت.
در کل نظر من اینه که خرید لپ تاپ واسه بازی اشتباه. شما اگه با پولی که واسه این میدین یه دسک تاپ بگیرین عملکردی چندین برابر بهتر در بازی ها خواهید داشت.
البته من از خرید این لپ تاپ اصلا پشیمون نیستم و با توجه به نیاز کاریم و اختلاف قیمتش با سونی اگر بازم میخواستم انتخاب کنم همینو بر میداشتم.
زیرش رو فرش نبوده؟
ماله من از 70 بالاتر نرفته تا حالا
Mehrdad092000
18-07-2010, 21:09
سری گیم ایسوز صدا کمتری داره اتفاقا
تو g73 که اینجوریه صدای خیلی کم و تهویه عالی
hamid361
19-07-2010, 08:43
لبتاپی که همه فن حریف نباشه و مثلا تو کارهای گرافیکی کم بیاره به هیچ دردی نمی خوره مثلا همین سونی که تو کارهای گرافیکی و گیم ضعیفه الان همه کامپیوتر رو برای کارهای گرافیکی و گیم می خوان معدودی از تجار و ... هستند که فقط برای کارشون می خوان بعضی ها هم برای پز دادن اما گذشته ازین حرفها فیلم و آهنگ که با همین سینما خنگی میشه استفاده کرد پس اگر با یه پس سی یا لب تاپ نشه کارهای گرافیکی ککرد یا گیم بازی کرد اون لبتاپ به هیچ دردی نمی خوره هرچقدرم لبتاپ رو برای گیم نخاهین اما زمانی هست که مثلا هوس می کنین فلان بازی جدید رو که همه تعریف می کنن رو بازی کنی اون موقس که دلت می سوزه 1800 یا 1700 پول لبتاپ دادیو ... حالا لنگت گذاشته پس ببینین همه فن حریف بودن لبتاپ خیلی مهمه صرفا این مهم نیست که لبتاپ رو برای بازی می خواین یا نمی خواین به نظر من این مدل ایسوز حداقل تا 5 سال دیگه همه فن حریف متوجه شدین امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم باز هم می گم گول کسایی رو نخورین که شما رو جذب خرید سونی می کنن هیچ ماست بندی نمیاد بگه ماست من ترشه ما نقاظ ضعف ایسوزو گفتیم اما دوستانی که سونی دادرن معمولا با تعصب تبلیغشو می کنن نه بصورت فنی لبتاب سونی رو همه می دونن که زود داغ می کنه و فنش ضعیفه و داغ کنندگی اجزائش بالاس پس تصمیم درست رو بگیرین سراغ برندهایی مثل msi هم نرین چون اینا تو ایران تازه اومدن و معروف دارن میشن معلوم نیست چی میزارن توش .حتی بدتر از سونیه.موفق باشید.
مثل اینکه واقعا ایسوس بهتره...! این مدل رو بخرم دچار مشکل نمیشم؟؟؟
آخه رزلوشن پایینه و full hd نیست.
Mehrdad092000
19-07-2010, 12:01
لبتاپی که همه فن حریف نباشه و مثلا تو کارهای گرافیکی کم بیاره به هیچ دردی نمی خوره مثلا همین سونی که تو کارهای گرافیکی و گیم ضعیفه الان همه کامپیوتر رو برای کارهای گرافیکی و گیم می خوان معدودی از تجار و ... هستند که فقط برای کارشون می خوان بعضی ها هم برای پز دادن اما گذشته ازین حرفها فیلم و آهنگ که با همین سینما خنگی میشه استفاده کرد پس اگر با یه پس سی یا لب تاپ نشه کارهای گرافیکی ککرد یا گیم بازی کرد اون لبتاپ به هیچ دردی نمی خوره هرچقدرم لبتاپ رو برای گیم نخاهین اما زمانی هست که مثلا هوس می کنین فلان بازی جدید رو که همه تعریف می کنن رو بازی کنی اون موقس که دلت می سوزه 1800 یا 1700 پول لبتاپ دادیو ... حالا لنگت گذاشته پس ببینین همه فن حریف بودن لبتاپ خیلی مهمه صرفا این مهم نیست که لبتاپ رو برای بازی می خواین یا نمی خواین به نظر من این مدل ایسوز حداقل تا 5 سال دیگه همه فن حریف متوجه شدین امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم باز هم می گم گول کسایی رو نخورین که شما رو جذب خرید سونی می کنن هیچ ماست بندی نمیاد بگه ماست من ترشه ما نقاظ ضعف ایسوزو گفتیم اما دوستانی که سونی دادرن معمولا با تعصب تبلیغشو می کنن نه بصورت فنی لبتاب سونی رو همه می دونن که زود داغ می کنه و فنش ضعیفه و داغ کنندگی اجزائش بالاس پس تصمیم درست رو بگیرین سراغ برندهایی مثل msi هم نرین چون اینا تو ایران تازه اومدن و معروف دارن میشن معلوم نیست چی میزارن توش .حتی بدتر از سونیه.موفق باشید.
دقیقا با حرف شما موافقم
اگه لپتاپ گرافیک قوی نداشته باشه اون همه هم پول بدی به چه درد میخوره
---------- Post added at 01:01 PM ---------- Previous post was at 12:57 PM ----------
بچه نمبگن ایسوز بهتره یا سونی بهتره
ایسوز n61jq مدل خوبیه
اما بازم تصمیم با خود شماست
من به شخصه بین این دو مدل ایسوز انتخاب میکنم
دلایل
1.گارانتی رسمی و بین المللی
2.گرافیک قویتر
3.هارد بیشتر
4. usb 3 برای اینده
5.قیمت کمتر
درسته رزولیشن پایینتره
دچار مشکل که نمیشید اما خوب این یه ضعف نسبت به سونی
rahnemoun
19-07-2010, 12:22
چیتی هسّی همشهری (هم استانی)
نا عزیز، هیچ مشکلی نِدارنِه!!!
همینتا رِه بَیر، پشیمون نوونی...
تِه قربان - رامین
دلایل
1.گارانتی رسمی و بین المللی
2.گرافیک قویتر
3.هارد بیشتر
4. usb 3 برای اینده
5.قیمت کمتر
درسته رزولیشن پایینتره
دچار مشکل که نمیشید اما خوب این یه ضعف نسبت به سونی
به امکاناتش BlueRay و کم صدایی (تقریبا میشه گفت بیصدا!) و خنک کار کردن گارانتی 2 ساله رو هم اضافه کنید.
به اضافه اینکه با خرید لپ تاپهای ایسوس دیگه نیازی نیست که هزینه اضافی برای ماوس و کیف هم پرداخت کنید...!
رامین
Mehrdad092000
19-07-2010, 12:55
من نسبت به f116 گفتم
اخه اونا هم بلورب دارن
اره کیفو موس یادم رفت
البته سونی هم کیف میده
اما گذشته ازین حرفها فیلم و آهنگ که با همین سینما خنگی میشه استفاده کرد پس اگر با یه پس سی یا لب تاپ نشه کارهای گرافیکی ککرد یا گیم بازی کرد اون لبتاپ به هیچ دردی نمی خوره هرچقدرم لبتاپ رو برای گیم نخاهین اما زمانی هست که مثلا هوس می کنین فلان بازی جدید رو که همه تعریف می کنن رو بازی کنی اون موقس که دلت می سوزه 1800 یا 1700 پول لبتاپ دادیو ... حالا لنگت گذاشته پس ببینین همه فن حریف بودن لبتاپ خیلی مهمه
کسی که لب تاپ رو برای گیم میخره و یا حتی میخواد باهاش به قول شما یکم بازی کنه کار اشتباهی میکنه شما این همه پول خرج لب تاپ میکنی قدرت یه دسکتاپ 700 هزار تومنی رو هم نداره . به نظر من کسی که این همه پول میده پای لب تاپ برا بازی باید دلش بسوزه نه اینکه حالا یه بازی رو اجرا نکرد دلش بسوزه . من اگه جای بعضی از دوستان بودم که 1.700 یا 1.800 پول پای لب تاپ میدن میومدم یه لب تاپ 1 تومنی میخریدم بعد با بقیش هم یه VGA قول مثل 5970 و یه CPU خوب میخردیم مینداختم رو دسکتاپم که اگرم بازی جدیدی اومد که حوص کردم بازی کنم نه دلم میسوزه نه باعث میشه به لب تاپم فشار بیاد نه داغ میکنه (چون واقعا لب تاپ برا کار سنگین ساخته نشده) با خیال راحت بازی میکنم . اگرم یه همچین دسکتاپی داشتن که دیگه پول بیرون هست خرید یه همچین لب تاپی برا بازی . دوستان این فقط نظر شخصی بود
hamid361
19-07-2010, 17:15
کسی که لب تاپ رو برای گیم میخره و یا حتی میخواد باهاش به قول شما یکم بازی کنه کار اشتباهی میکنه شما این همه پول خرج لب تاپ میکنی قدرت یه دسکتاپ 700 هزار تومنی رو هم نداره . به نظر من کسی که این همه پول میده پای لب تاپ برا بازی باید دلش بسوزه نه اینکه حالا یه بازی رو اجرا نکرد دلش بسوزه . من اگه جای بعضی از دوستان بودم که 1.700 یا 1.800 پول پای لب تاپ میدن میومدم یه لب تاپ 1 تومنی میخریدم بعد با بقیش هم یه VGA قول مثل 5970 و یه CPU خوب میخردیم مینداختم رو دسکتاپم که اگرم بازی جدیدی اومد که حوص کردم بازی کنم نه دلم میسوزه نه باعث میشه به لب تاپم فشار بیاد نه داغ میکنه (چون واقعا لب تاپ برا کار سنگین ساخته نشده) با خیال راحت بازی میکنم . اگرم یه همچین دسکتاپی داشتن که دیگه پول بیرون هست خرید یه همچین لب تاپی برا بازی . دوستان این فقط نظر شخصی بود
ببین دوست من نگفتم که لبتاپ رو برای بازی بخریم یا این مسائل گفتم همه فن حریف باشه در ضمن اگر شما الان بخواهید یه پی سی قوی جمع کنید 2 میلیون هزینه داره همین core i 7 می دونین چنده؟حول و حوش 350 یا 370 خوبشه همین گرافیکی که شما گفتین 500 و حدود 400 پولشه خوب طبیعتا 350 هم باید پول مادربرد بدین برای چنین سیستمی قطعات دیگرم نمی تونین پایین بخرین باید چیزی بخرین در حد این قطعات مطلب دیگر n61 خیلی بیشتر ازین سیستمهای خانگی که شما گفتین کارایی داره میدونین چرا؟سیستمهایی که الان اکثرا تو خونشون دارن گرافیکاشون در حد بازیهای جدید نیست اما n61 الان تمام بازیهارو very high اجرا می کنه.همون سیستم خانگی که شما گفتین اگه بخواهید تمام بازیهای روز رو اجرا کنه باید مثل سیستمی که در بالا گفتم قوی باشه و خیلی گرون در میاد در حد همین 2 تومن اگرم فقط بخواهید گرافیک رو بالا بگیرین سیستم تو بازی نمی کشه تو اجرای بازی چون تمام قطعات تو اجرای یک بازی درگیرن.مطلب آخر برای من این مهمه که لبتاپم همه فن حریف باشه و هیچ جا کم نیاره و همه جا هم بتونم ببرم اما پی سی خانگی رو جایی نمیشه برد.دوست ندارم لبتاپم تو کاری کم بیاره.چون هدفم از خرید این لبتاپ این بود اگر فقط مثلا برای کار دانشگام می خواستم می رفتم 500 می دادم ازین 10 اینچا می خریدم راحت.پس من نظریه شمارو قبول ندارم چون دوست من هم همین عقیده رو داشت.سیستم خانگی من قدیمی اما تمامی کارهای معمولی من به غیر از کارهای گرافیکی رو عالی انجام میده.اما لبتاپم همه فن حریفه و زیاد هم ازش کار نمیکشم اگر هم بازی کنم مثلا روزی 1 ساعت بیشتر حوصلشو ندارم پس از خریدم واقعا راضیم:8: امیدوارم موفق باشید.
Mehrdad092000
19-07-2010, 18:02
ببین دوست من نگفتم که لبتاپ رو برای بازی بخریم یا این مسائل گفتم همه فن حریف باشه در ضمن اگر شما الان بخواهید یه پی سی قوی جمع کنید 2 میلیون هزینه داره همین core i 7 می دونین چنده؟حول و حوش 350 یا 370 خوبشه همین گرافیکی که شما گفتین 500 و حدود 400 پولشه خوب طبیعتا 350 هم باید پول مادربرد بدین برای چنین سیستمی قطعات دیگرم نمی تونین پایین بخرین باید چیزی بخرین در حد این قطعات مطلب دیگر n61 خیلی بیشتر ازین سیستمهای خانگی که شما گفتین کارایی داره میدونین چرا؟سیستمهایی که الان اکثرا تو خونشون دارن گرافیکاشون در حد بازیهای جدید نیست اما n61 الان تمام بازیهارو very high اجرا می کنه.همون سیستم خانگی که شما گفتین اگه بخواهید تمام بازیهای روز رو اجرا کنه باید مثل سیستمی که در بالا گفتم قوی باشه و خیلی گرون در میاد در حد همین 2 تومن اگرم فقط بخواهید گرافیک رو بالا بگیرین سیستم تو بازی نمی کشه تو اجرای بازی چون تمام قطعات تو اجرای یک بازی درگیرن.مطلب آخر برای من این مهمه که لبتاپم همه فن حریف باشه و هیچ جا کم نیاره و همه جا هم بتونم ببرم اما پی سی خانگی رو جایی نمیشه برد.دوست ندارم لبتاپم تو کاری کم بیاره.چون هدفم از خرید این لبتاپ این بود اگر فقط مثلا برای کار دانشگام می خواستم می رفتم 500 می دادم ازین 10 اینچا می خریدم راحت.پس من نظریه شمارو قبول ندارم چون دوست من هم همین عقیده رو داشت.سیستم خانگی من قدیمی اما تمامی کارهای معمولی من به غیر از کارهای گرافیکی رو عالی انجام میده.اما لبتاپم همه فن حریفه و زیاد هم ازش کار نمیکشم اگر هم بازی کنم مثلا روزی 1 ساعت بیشتر حوصلشو ندارم پس از خریدم واقعا راضیم:8: امیدوارم موفق باشید.
دمت گرم
تو همون حرفایی که من میخوام بزنمو میزنی
n61jq عالیه ولی من تو فکر g51jx هستم! البته اگه به قیمت مناسب پیدا شه...
Vespoher
20-07-2010, 10:51
دوستان سلام
راستی ! من فکر می کردم که مودم دایال آپ هم داره ولی الان متوجه شدم که در اینباره بی دقتی کردم
====
دوست عزیز در مورد اون صدایی که گفتی. برای من هم این مشکل هست. البته همیشه نیست گاهی پشت سر هم و گاهی بسیار کم اتفاق میافته. قرار بود یکی از دوستان با گارانتی تماس بگیره و بپرسه راجبش . نمیدونم کدوم از دوستان بود . متاسفانه اینجارو هیلتر کردن و این که بیشتر دوستان نمیتونن تو بحث شرکت کنن همینه. خیلی از هیلتر شکنها موقع ازسال پست ارور میده. امیدوارم اینجا زودتر آزاد شه...
من دو ماهی هست این لپ تاپو دارم. مشکل خاصی باهاش ندارم. توی بازیها هم خوب عمل میکنه و زیاد داغ نمیکنه. صدای فنش هم حتی در شب زیاد نیست. فقط ویندوزش بعضی اوقات آدمو دیوونه میکنه . مدتی بود هر روز صفحه آبی ویندوزو زیارت میکردم . الان تقریبا بهتر شده ولی گاهی بازم میاد مخصوصا موقع ریست کردن و hibernate کردن. باید نرم افزارهای بیخودی رو پاک کنید و با ابزارهای بهینه ساز ویندوز و رجیستری یه حالی به ویندوز بدید. من خودم این کارو کردم و الان مشکلاته نرم افزاریم بهتره.میتونم بگم با سخت افزارش مشکلی ندارم جز همون صدای تق تق کوچولو .... راستی دوستانی که همین صدای تق تق نرم و آهسته رو دارن لطفا اینجا پی ام بدنند که ببینیم چند نفرن و از کدوم گارانتی گرفتن .... ممنون
S A M S U N G
20-07-2010, 11:26
سلام .
آقا بخرید که اصل جنسه :دی :31:
دیروز لپ تاپ با شدت هرچه تمام تر از دستم ( ارتقاع تقریبا 2 متری ) افتاد رو فرش . گفتم ترکید :دی ولی حتی ریست هم نشد و مثل یه مرد داشت رایت میکرد هنوز :دی :31:
مخلصیم .
نه بابا 2 میلیون چیه راحت میشه با 1.200 ، 1.300 یه همچین سیستمی رو جمع کرد که چند برابر یه لب تاپ قدرت داشته باشه با بقیه پول هم میشه یه لب تاپ نسبتا خوب برای کارهای به قول شما دانشگاهی خرید که معمولا کارهای سبکی هستند . الان یه Core i7 920 حدود 300 تومن هست 5870 هم نزدیک 400 تومن و یه main ایسوس مثل مال خودم نزدیک 200 تومنه این سه تا گرونترین قطعات کامپیوتر هستند و بقیه چنزها هم قیمتی ندارن (البته من منظورم به کسانیه که کامپیوتر دارن ولی قدیمیه نه اینکه اصلا ندارن) . البته این مورد سلیقه ای هست ولی من خودم دوست دارم که همیشه یه دسکتاپ قوی داشته باشم (هیچی دسکتاپ نمیشه) در کنارش هم اگه پول داشته باشم لب تاپ خوب میگیرم اگه نه که به همین معمولی ها بسنده میکنم .
ان شاالله که لب تاپتون عمری کار کنه و هرکاری دوست دارین براتون به بهترین شکل انجام بده :46:
هر همه اینا به کنار یه سوال داشتم چون خودم میخوام تو این ماه یه لب تاپ بگیرم . یه چند نفری از مشکل سرعت پایین لب تاپ ناراضی بودن قضیه چیه . البته من خودم تا مطمئن نشدم باورم نشد ولی ویدئوهایی که از یوتوب گرفتم و با مدل F115 سونی مقایسه کردم دیدم که سرعت ویندوز سون (بازی کردن پنجره ها و برنامه ها و ...) در مدل ذکر شده از سونی خیلی بهتر بود ولی ایسوس یکم کند عمل میکرد در مقایسه با مدل سونی . من خودم به حرف اعتماد نمیکنم ولی اینایی که دیدم ویدئو بودن که باور کردنشون راحتتره . موفق باشید . :46:
Vespoher
20-07-2010, 13:52
سلام .
آقا بخرید که اصل جنسه :دی :31:
دیروز لپ تاپ با شدت هرچه تمام تر از دستم ( ارتقاع تقریبا 2 متری ) افتاد رو فرش . گفتم ترکید :دی ولی حتی ریست هم نشد و مثل یه مرد داشت رایت میکرد هنوز :دی :31:
مخلصیم .
دوست عزیز منظورت n61؟ جدی میگی 2 متر ؟؟؟؟ :13::13::18:
Vespoher
20-07-2010, 14:04
من بازی Splinter Cell Conviction رو با گرافیک high بازی میکنم دما به 84- 86 میرسه. تازه من از game boost هم استفاده میکنم . فکر کنم یه خورده حرارتش زیاده . لپ تاپ داغ میشه ولی صدای فنش اذیت نمیکنه....
فکر کنم برای دوام و عمر بیشتر اگه واسه لپ تاپ کول پد بگیریم مخصوصا موقع بازی ها ، قطعات عمر بیشتری میکنند.
من از این لپ تاپ کاملا راضی ام. فقط چند تا مشکل دارم باهاش.
1) ویندوزش گاهی اذیت میکنه . وقتی hibernate میکنم و یا گاهی ریستار میکنم . کلی طول میکشه و گاهی هم مجبورم دکمه پاور رو فشار بدم و نگه دارم تا خاموش شه... بعضی اوقات هم کرش میکنه و صفحه آبی میاد
2) این صدای تق تق که گاهی به گوشم میرسه دارم اذیتم میکنه ... فکر کنم برای هاردش باشه
3) مانیتورش اختلاف دید تقریبا زیادی داره. البته این زیاد مهم نیست ولی دوتای بالا داره میره رو اعصابم:41:
Mehrdad092000
20-07-2010, 14:47
نه بابا 2 میلیون چیه راحت میشه با 1.200 ، 1.300 یه همچین سیستمی رو جمع کرد که چند برابر یه لب تاپ قدرت داشته باشه با بقیه پول هم میشه یه لب تاپ نسبتا خوب برای کارهای به قول شما دانشگاهی خرید که معمولا کارهای سبکی هستند . الان یه Core i7 920 حدود 300 تومن هست 5870 هم نزدیک 400 تومن و یه main ایسوس مثل مال خودم نزدیک 200 تومنه این سه تا گرونترین قطعات کامپیوتر هستند و بقیه چنزها هم قیمتی ندارن (البته من منظورم به کسانیه که کامپیوتر دارن ولی قدیمیه نه اینکه اصلا ندارن) . البته این مورد سلیقه ای هست ولی من خودم دوست دارم که همیشه یه دسکتاپ قوی داشته باشم (هیچی دسکتاپ نمیشه) در کنارش هم اگه پول داشته باشم لب تاپ خوب میگیرم اگه نه که به همین معمولی ها بسنده میکنم .
ان شاالله که لب تاپتون عمری کار کنه و هرکاری دوست دارین براتون به بهترین شکل انجام بده :46:
هر همه اینا به کنار یه سوال داشتم چون خودم میخوام تو این ماه یه لب تاپ بگیرم . یه چند نفری از مشکل سرعت پایین لب تاپ ناراضی بودن قضیه چیه . البته من خودم تا مطمئن نشدم باورم نشد ولی ویدئوهایی که از یوتوب گرفتم و با مدل F115 سونی مقایسه کردم دیدم که سرعت ویندوز سون (بازی کردن پنجره ها و برنامه ها و ...) در مدل ذکر شده از سونی خیلی بهتر بود ولی ایسوس یکم کند عمل میکرد در مقایسه با مدل سونی . من خودم به حرف اعتماد نمیکنم ولی اینایی که دیدم ویدئو بودن که باور کردنشون راحتتره . موفق باشید . :46:
حرف شما درست هیچی دسکتاپ نمیشه
اما شاید یکی خواست بیرون از خونه بازی کنه
یا تو خونه دراز بکشه رو تختش کار کنه اونوقت چیکار کنه؟
بعدشم الان بخوای یه دکستاپ قوی جمع کنی 1200 نمیشه
خیلی بیشتر میشه
و یه نکته دیگه تا یه چیزو خودتون تجربه نکردین به فیلما و عکسا توجه نکنید
خیلی از فیلم ها و عکس ها میتونن ساختگی باشن و این فیلم ها اغلب توسط خود برند ها برای خرابکردن برند رقیب درست میشه
S A M S U N G
20-07-2010, 21:56
دوست عزیز منظورت n61؟ جدی میگی 2 متر ؟؟؟؟ :13::13::18:
سلام .
تقریبا 2 متر . از دستم افتاد درست جائی که یه پله پائین بود و افتاد رو فرش . حالا شاید شانسی چیزیش نشده . شما تست نکنین یه وقت :دی
مخلصیم.
آقایون نظرتون راجع به g51jx چیه؟ پیدا میشه؟ با چه قیمتی؟
Mehrdad092000
21-07-2010, 00:10
آقایون نظرتون راجع به g51jx چیه؟ پیدا میشه؟ با چه قیمتی؟
مدل خوبیه
سازگار که تو سایتش زده 2400 اما اون قیمت نمی ارزه
مدل خوبیه
سازگار که تو سایتش زده 2400 اما اون قیمت نمی ارزه
تو سایت سازگار رزلوشن رو زده 1366*768 درسته؟ تو سایت ایسوس زده full hd !
اینا که با هم نمیخونه...!!!
Mehrdad092000
21-07-2010, 00:39
تو سایت سازگار رزلوشن رو زده 1366*768 درسته؟ تو سایت ایسوس زده full hd !
اینا که با هم نمیخونه...!!!
توجه نکردم
اونا که فول اچ دی نیستن 3d باید باشن
بزار ببینم
الان میگم
molavi88
21-07-2010, 00:52
یکی به دادم برسه
امروز لپ تاپ رو وصلش کردم به اینترنت تا ویندوزش آپدیت شه حالا ویندوز از genuine در اومده و پروداکت کی میخواد اون پروداکت کی پشت لپتاپ رو هم بهش دادم ولی درست نشد فکر می کنید مشکل از کجاست؟لپتاپ با گارانتی امرتات هستش
Mehrdad092000
21-07-2010, 01:07
g51 jx 3D همین رزولویشنه
احتمالا برای سازگار یا 3d داره یا اون پک عینکو برداشتن
ولی مدل نوتبوک باید g51jx 3D باشه
شایدم اشتباه تایپی شده بجای مشخصات g51jx مشخصات g51 jx 3D زده
---------- Post added at 02:07 AM ---------- Previous post was at 02:04 AM ----------
یکی به دادم برسه
امروز لپ تاپ رو وصلش کردم به اینترنت تا ویندوزش آپدیت شه حالا ویندوز از genuine در اومده و پروداکت کی میخواد اون پروداکت کی پشت لپتاپ رو هم بهش دادم ولی درست نشد فکر می کنید مشکل از کجاست؟لپتاپ با گارانتی امرتات هستش
اوه
چخ مدلی
n61jq
؟
مگه میشه همچین چیزی
شاید ویندوزتو عوض کردن
molavi88
21-07-2010, 01:24
آره n61jq-jx014v
به نظر شما امرتات ویندوز غیر اورجینال رو این لپتاپ ریخته؟حالا چیکار کنم؟
molavi88
21-07-2010, 01:38
آره n61jq-jx014v
به نظر شما امرتات ویندوز غیر اورجینال رو این لپتاپ ریخته؟حالا چیکار کنم؟
shayan5800
21-07-2010, 01:45
دوستان اگه سفارش بدیم مدل n61jq سفید رنگ پیدا میشه؟؟؟
Mohammad_Asus
21-07-2010, 01:45
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
- اول از همه به خودم یه خسته نباشید میگم که حدودا بعد از 3 روز به صورت پاره وقت مشاهده 84 صفحه از این تاپیک رو به اتمام رسوندم :27:(از این ایکون خوشم اومده !)
- با اینکه در فرومهای مختلفی در زمینه برق و کامپیوتر و اتومبیل و.. عضو هستم ، این اولیت تاپیکی هست که کامل میخونم و خیلی جالب بود برام ! از پست اول که شروع به خوندن کردم 100 بار تصمیمم عوض شد و سر دوراهی گیر کردم و دوباره یه تصمیم گرفتم و دوباره عوض شد..:45:
1000 جور حرفهای ضدونقیض توی این تاپیک زده شده که دمار از روزگار خواننده این تاپیک در میاره ! اما در نهایت با آنالیز پستها و بررسی شواهد و مدارک میشه به نتایج نسبتا خوبی دست یافت(خدارو شکر) !
- یکی از نکات مهمی که میشه متوجه شد این هست که از این نوت بوک N61JQ ، پسوندهای مختلفی وارد شده که هر کدوم برای خودشون داستان دارن ! مثلا 014 - 061 - 010 که میتونید با خوندن تاپیک به داستانهاشون پی ببرید.(معمولا تمام اطلاعات متفاووت و مسائل و مشکلات برمیگرده به همینها).
در نهایت به این نتیجه رسیدم که این نوت بوک یک گذینه مناسب برای خرید مناسب نسبت به قیمت میباشد ! امکانات زیادی رو بهتون میده که توی این قیمت هیچ نوت بوکی میشه گفت نداره !(بلوری + USB-3.0 + گرافیک خوب). :21:
اینم لینک نوت بوک چک برای Review های این نوت بوک :
- نکته جالب اینکه توی این تاپیک دل آدم میگره ! یدونه عکس هم کسی نمیزاره :41:
(از سایت نوت بوک چک) :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مربوط به اون مسئله ای که روش دعوا شده بود :(از منبع معتبر :این Rate زیاد مهم نیست)
-در نهایت از دوستانی که اطلاعاتشون رو در این فروم به اشتراک گذاشتن تشکر میکنم.
-راستی میتونین برای عبور از میلترشین :31: از پسوند ir بجای com استفاده کنید.(برای من که اینطوره)
تا برنامه بعد خدانگهدار :exclamati
Mehrdad092000
21-07-2010, 04:52
چرا تو قسمت گرافیک زده 2775؟
مگه 5730 یه گیگ نیست ؟
Mohammad_Asus
21-07-2010, 06:41
مگه 5730 یه گیگ نیست ؟
پایین عکس در قسمت Gerafik یه چیزایی نوشته.
ولی مهم اینه که توی سایت اسوس گفته :
Video Graphics & Memory : ATI Mobility™ Radeon® HD 5730, 1G DDR3 VRAM
Vespoher
21-07-2010, 10:20
یکی به دادم برسه
دوست عزیز نگران نباش .منم یه دفعه اینجوری شدم. یه دفعه والپیپرم پاک شد و گوشه سمت راست زد که شما قربانی فروش غیر مجاز ویندوز شدید و از این حرفها ...
برای این کار روی my computer کلیک راست کن و properties رو انتخاب کن بعد برو پایین صفحه و اون علامت جنیون رو کلیک کن که بره به قسمت genuine سایت مایکروسافت، یه پچ رو باید دانلود کنی بعد از نصب اون مشکلت حل میشه و میگه که ویندوزت اورجیناله...
البته من خلاصه گفتم ...:31:
دوستان g51jx مشکلی نداره؟ کسی تا حالا مشکلی ازش نشنیده؟ کانفیگ و ظاهرش که عالیه!
خیلی از n61jq باید بهتر باشه.البته قبول دارم تو این رنج قیمت n61jq تکه...
مگه 5730 یه گیگ نیست ؟
سلام مهرداد جان
بله 1G رم داره و بقیش رو هم ویندوز Share میکنه.:46:
molavi88
21-07-2010, 13:35
پچ رو هم دانلود کردم ولی درست نشد
زنگ زدم امرتات میگه روی سریn ویندوز نصب نیست!!!!
کسی راه دیگه ای به نظرش نمیرسه؟
Vespoher
21-07-2010, 13:49
پچ رو هم دانلود کردم ولی درست نشد
زنگ زدم امرتات میگه روی سریn ویندوز نصب نیست!!!!
کسی راه دیگه ای به نظرش نمیرسه؟
یعنی چی ویندوز نصب نیست. مگه شما بار اول روشن کردی لپ تاپو ویندوز روش نصب نبود ؟
مدل شما n61jq مگه نیست ؟ این که ویندوز اورجینال روشه.
molavi88
21-07-2010, 14:01
یعنی چی ویندوز نصب نیست. مگه شما بار اول روشن کردی لپ تاپو ویندوز روش نصب نبود ؟
مدل شما n61jq مگه نیست ؟ این که ویندوز اورجینال روشه.
n61jq-jx014v
من نمیدونم این کارشناس امرتات چی میگه؟رو کارتن لپتاپ هم زده که ویندوز روش هست
زیر لپتاپ هم آرم مایکروسافت و پروداکت کی هستش حالا به نظر شما مشکل از کجاست؟
n61jq-jx014v
من نمیدونم این کارشناس امرتات چی میگه؟رو کارتن لپتاپ هم زده که ویندوز روش هست
زیر لپتاپ هم آرم مایکروسافت و پروداکت کی هستش حالا به نظر شما مشکل از کجاست؟
دوست عزیز من پستهای مربوط به مشکلت رو خوندم.شما با تلفن و این چیزها مشکلت حل نمیشه.خودت رو هم اذیت نکن.وظیفه شرکت گارانتی رفع مشکل شماست.لپ تاپت رو بردار و حضوری به گارانتی مراجعه کن .مطمئن باش که جواب میگیری.:46:
M E H R A N
21-07-2010, 14:13
ب
اینم مربوط به اون مسئله ای که روش دعوا شده بود :(از منبع معتبر :این Rate زیاد مهم نیست)
:exclamati
مرسی دوست عزیز.
من هم میخوام به نکته ای اشاره کنم شاید برای بعضی ها مهم باشه چون خودم هم هنوز به جوابش نرسیدم.
یکی از دوستام لپ تاپش رو که تازه خریده بود آورد تا من واسش آب بندی کنم. کارهایی مانند پاک کردن برنامه های اضافی, غیر فعال کردن سرویس ها, بک آپ گرفتن و نصب برنامه های امنیتی از قبیل آنتی ویروس.
لپ تاپ این دوستمون HP Pavilion DV6 2170 با مشخصات زیر.
Intel Core i7-720QM
6 GB DDR3 RAM
640 GB HDD 7200rpm
Geforce GT 230M 1GB DDR3
مارک رمی که در این لپ تاپ استفاده شده بود Samsung بود و چون جای 2 تا رم داشت یک رم 4 گیگی انداخته بودند و یکیش هم 2 گیگ. این رو با برنامه ی CPU-Z نسخه ی 1.55 چک کردم. همچنین رمهاش 1333MHz بودن.
امتیازی که ویندوز به این رم داده بود 7.4 بود.
بعد اومدم و در لپ تاپ خودم یعنی ASUS M60J توسط CPU-Z نسخه ی 1.55 مشخصات رمش رو با HP DV6 2170 مقایسه کردم. اول از همه در ایسوس برنامه CPU-Z نشون میده که جای 4 تا رم داره. در بعضی از انجمن ها هم اشاره شده که جای 2 تا از رمهاش مثل لپ تاپ های معمولی پشتش قرار داره و چای دوتا دیگه اش زیر کیبورد قرار داره. اگر واقعا جای 4 تا رم داشته باشه پس با انداختن 4 تا 2 گیگی پرفورمنس لپ تاپ رو میشه خیلی بهتر کرد.
آیا لپ تاپ شما هم جای 4 تا رم رو نشون میده؟
در ASUS M60J از دوتا رم 2 گیگ با مارک سامسونگ با فرکانس 1066MHz استفاده شده اما با این وجود امتیازی که ویندوز 7 به این رم میده نسبت به رم HP DV6 2170 خیلی قابل قبوله.
از نکات مثبت HP DV6 2170 که با نام HP DV6 2020 هم در ایران وجود داره میتونم به کناره های براق و فلزی اون اشاره بکنم.
با وجود اینکه هم HP هم ASUS از رزولیشن 1366*768 (خروجی FULL HD از طریق HDMI) استفاده میکردند اما رنگ های ایسوس در مونیتور طبیعی تر از HP بود. البته قبلا هر کنتراست هر دو لپ تاپ رو روی 90 درصد گذاشته بودم. و هر دو لپ تاپ هم از High \Performance در حالت اتصال به برق استفاده میکردند. در کل کیفیت مونیتور ایسوس خیلی بهتر بود.
نکته ی منفی دیگه HP صدای فنش بود. با وجود اینکه من چند ماهه که دارم از M60J استفاده میکنم اما HP DV6 2170 تازه خریداری شده بود اما صدای فن HP بیشتر بود. تقریبا میتونم بگم ایسوس اصلا صدایی در مقابل اچ پی نداشت. :20:
از طرف دیگه شیار های خروجی هوا توسط فن و گرمای داخل لپ تاپ در HP طراحی بدی داشت. بدترین جایی که میشه این شیارها رو قرار داد پشت پشت لپ تاپ و در حالت رو به پایین. طوری که وقتی لپ تاپ رو روی پا قرار میدادی این شیار ها تقریبا گرفته میشدند و راهی برای خارج کردن گرما وجود نداشت. در حالی که در ایسوس سمت چپ و بغل لپ تاپ گداشته شده و حتی در حالت دراز کشیدن روی تخت و استفاده از لپ تاپ این خروجی گرفته نمیشه.
نکته منفی دیگر HP در مقابل ایسوس برای کاربران معمولی (نه حرفه ای ) این بود که تمام حجم هاردش رو به 1 پارتیشن اونم C اختصاص داده بود. یک پارتیشن دیگه هم به اسم Recovery وجود داشت که 10 گیگ حجمش بود با یدونه دیگه که فکر کنم تقریبا 300 مگابایت حجم داشت و نوشته بود HP Tools یا یک همین جیزی.
در کل HP یدونه C داشت و دیگه هیچی نداشت. یکی نیست به اینها بگه خیلی سخت بود که مثل ایسوس و خیلی از برندهای دیگه 2 تا پارتیشن درست و حسابی با حجمهای یکسان درست میکردی تا حداقل کاربران معمولی که جیزی از پارتیشن بندی و یا تغییر حجم پارتیشن ها بلد نیستند بتونند یک پارتیشن و درایو مطمئن داشته باشند تا در صورت از دست دادن ویندوز و خرابیهاش به فایل ها و یادگاریهایی که دارند آسیبی نرسه.
واقعا این قسمتش کم کاری HP رو نشون میداد. هیچ دلیلی هم نمیتونه برای من قانع کننده باشه که چرا اچ پی این کار رو نکرده.
نکات دیگه نرم افزاری هم وجود داشت اما بهتره بهش اشاره نکنم تا دوستان نگند داره از اچ پی بد میگه. من سعی کردم واقعیت ها رو بگم و برام مهم نیست که خودم ایسوس استفاده میکنم یا اچ پی. اما با آزمایش یکی از High End های اچ پی فکر نکنم در صورت عوض کردن ایسوس بخوام سمت اچ پی برم. :46:
در مورد رم اگر یکی توضیح بده ممنون میشم. :10:
molavi88
21-07-2010, 14:19
دوست عزیز من پستهای مربوط به مشکلت رو خوندم.شما با تلفن و این چیزها مشکلت حل نمیشه.خودت رو هم اذیت نکن.وظیفه شرکت گارانتی رفع مشکل شماست.لپ تاپت رو بردار و حضوری به گارانتی مراجعه کن .مطمئن باش که جواب میگیری.:46:
به نظر شما قبول میکنن؟اگه قبول نکرد چیکار کنم؟
به نظر شما قبول میکنن؟اگه قبول نکرد چیکار کنم؟
یعنی چی قبول نمیکنن.شما حدود 150 هزار تومن بابت ویندوز لپ تاپت پول دادی،حتمآ قبول میکنن.
Mehrdad092000
21-07-2010, 17:54
سلام مهرداد جان
بله 1G رم داره و بقیش رو هم ویندوز Share میکنه.:46:
سلام داداش
مگه 5730 هم شر داره ؟
من فکر میکردم نداره
---------- Post added at 06:52 PM ---------- Previous post was at 06:48 PM ----------
به نظرم ویندوز نمراتش همینجوریه
خیلی مسخرس نمره دادنش من چک کردم یه مدت
---------- Post added at 06:54 PM ---------- Previous post was at 06:52 PM ----------
دوستان g51jx مشکلی نداره؟ کسی تا حالا مشکلی ازش نشنیده؟ کانفیگ و ظاهرش که عالیه!
خیلی از n61jq باید بهتر باشه.البته قبول دارم تو این رنج قیمت n61jq تکه...
این لپتاپ هنوز به فروش عمده تو ایران نرسیده که بچه ها بخوان بگن بده یا خوبه
اما کار ایسوز تکه
اما قیمتی که سازگار زده نمی ارزه
Mohammad_Asus
21-07-2010, 19:16
سلام به همه :46:
امروز یه سر رفتم پارسیان و ایرانیان ، اعصابم خورد شد !
این مغازه دارها و نماینده ها واقعا چیزی نمیدونن یا اینکه نمی خواهند به مشتری جواب درست و حسابی بدن ؟!
از یکی از نماینده های به نظر گردن کلفت تو پارسیان پرسیدم پسوند N61JQ یی که شما دارین چیه ؟ گفت ببین این پسوندها اصلا مهم نیست و یکی از اون طرف گفت اینها مربوط به Distributor های مختلف هست(حالا فکر کرد من نمیدون یعنی چی :27:)
گفتم که اینها از نظر قطعات داخلی و برندهای اونها با هم فرق میکنند ، میگفتند که نه بابا تو چقدر حساس هستی و (تو دل خودش : بیا جنس مارو بخر ، حالشو ببر ! )
یه جا هم رفتم با کمال احترام گفت 010v هست - باس رم این نوت بوک 1066 و هارد اون 500GB - 7200RPM هست.(این رو میشه در لینکهای سایتهای خارجی هم دید).یکی از بچه های اینجا هم فکر کنم همین مدل رو دارند که برند قطعاتش فرق میکرد با 014v
ایرانیان هم به همین منوال..اکثرا اسرار دارند رو اینکه همه این مدلهای وارد شده یکی هستند.
در ضمن من فکر میکنم وارد کننده اصلی ویستا هست ولی به طور مستقیم با امرتات و سازگار ارتباط دارن ، البته هنوز مطمئن نیستم.
هرجوری حساب کنیم بازم g51jx از n61jq بهتره...
Mohammad_Asus
21-07-2010, 21:28
راستی نظرتون در مورد تفاووت برچسب USB 3.0 چیه ؟ ممکنه برای خودتون رو بفرمایید ؟! ( مردم به چه چیزهایی دقت میکنند هااا :18:)
شماره 1 : ( مربوط به 010)
شماره 2 : (مربوط به یکی از تصاویر داخل همین تاپیک - فکر میکنم 014 هست)
نوت بوک چک :
خدایا توبه !
yperion(-)
21-07-2010, 21:59
سلام به همه. سرعت یو اس بی 3 چند برابر یو اس بی 2 است. 10 برابره؟آخه روش زده x10
ممنون میشم در مورد سرعت corei5 -540 و corei 5-520 که در مدلهای:19: n61jv هست توضیح دهید. فرقشون زیاده؟هرکدوم چند هسته ایه؟
black five
22-07-2010, 00:28
با سلام به دوستان من هم به جمع n61jq پیوستم......
n61jq-jx061v/corei7/4g ddr3/ 5730 1g/640g/ 7
Mehrdad092000
22-07-2010, 03:50
هرجوری حساب کنیم بازم g51jx از n61jq بهتره...
خوب معلومه بهتره
گرافیکش قویتره
ولی خوب قیمتشم بالاتره نسبت به n61jq
yperion(-)
22-07-2010, 11:20
با سلام به دوستان من هم به جمع n61jq پیوستم......
n61jq-jx061v/corei7/4g ddr3/ 5730 1g/640g/ 7
مبارک باشه.ایشالا 120سال برات عمر کنه!چند خریدی؟با چه گارانتی؟
M E H R A N
22-07-2010, 13:40
سلام داداش
مگه 5730 هم شر داره ؟
من فکر میکردم نداره
---------- Post added at 06:52 PM ---------- Previous post was at 06:48 PM ----------
به نظرم ویندوز نمراتش همینجوریه
خیلی مسخرس نمره دادنش من چک کردم یه مدت
مرسی دوست عزیز.
قبول دارم امتیاز دادن ویندوز به قطعاتش ممکنه مسخره باشه اما همچین هم بی ربط نیست. مثلا اگر لپ تاپ شما دو تا رم 2 گیگ داره, یکیش رو در بیار و دوباره امتیاز رو نگاه کن. یا اینکه اگر دو تا رم 2 گیگ با مارک Kingstone و با فرکانس 1333 داره درشون بیار و یک مارک دیگه با فرکانس کمتری مثلا 1066 بزار و دوباره امتحان کن.
اگر هاردتون سرعتش 7200rpm باشه و حجمش هم 500 گیگ باشه معمولا امتیاز 5.9 بهش داده میشه اما هارد رو در بیار و با یک هارد 60 گیگی از نوع SSD عوضش کن, امتیاز هارد رو در این صورت حداقل 7 نشون میده.
بهر حال بگذریم... بحث من بر سر امتیاز دادن ویندوز به قطعات نبود چون برای این کار برنامه ها و بنچ مارک های دقیق تری وجود دارند. سوالی که من داشتم این بود که آیا در لپ تاپ هایی که شما و دوستان دیگه از برند ASUS خردید جای 4 تا رم رو در CPU-Z نشون میده؟ با توجه به سابقه CPU-Z و قابل اعتماد بودنش در صورت بروز بودن نرم افزار آیا همچین چیزی واقعیت داره یا ممکنه اشتباه باشه؟
rahnemoun
22-07-2010, 16:02
من بر سر امتیاز دادن ویندوز به قطعات نبود چون برای این کار برنامه ها و بنچ مارک های دقیق تری وجود دارند. سوالی که من داشتم این بود که آیا در لپ تاپ هایی که شما و دوستان دیگه از برند ASUS خردید جای 4 تا رم رو در CPU-Z نشون میده؟ با توجه به سابقه CPU-Z و قابل اعتماد بودنش در صورت بروز بودن نرم افزار آیا همچین چیزی واقعیت داره یا ممکنه اشتباه باشه؟
روی لپ تاپ من که جای 4 تا نشون میده، عکسش رو در پایین براتون میذارم:
Mehrdad092000
22-07-2010, 17:34
مرسی دوست عزیز.
قبول دارم امتیاز دادن ویندوز به قطعاتش ممکنه مسخره باشه اما همچین هم بی ربط نیست. مثلا اگر لپ تاپ شما دو تا رم 2 گیگ داره, یکیش رو در بیار و دوباره امتیاز رو نگاه کن. یا اینکه اگر دو تا رم 2 گیگ با مارک Kingstone و با فرکانس 1333 داره درشون بیار و یک مارک دیگه با فرکانس کمتری مثلا 1066 بزار و دوباره امتحان کن.
اگر هاردتون سرعتش 7200rpm باشه و حجمش هم 500 گیگ باشه معمولا امتیاز 5.9 بهش داده میشه اما هارد رو در بیار و با یک هارد 60 گیگی از نوع SSD عوضش کن, امتیاز هارد رو در این صورت حداقل 7 نشون میده.
بهر حال بگذریم... بحث من بر سر امتیاز دادن ویندوز به قطعات نبود چون برای این کار برنامه ها و بنچ مارک های دقیق تری وجود دارند. سوالی که من داشتم این بود که آیا در لپ تاپ هایی که شما و دوستان دیگه از برند ASUS خردید جای 4 تا رم رو در CPU-Z نشون میده؟ با توجه به سابقه CPU-Z و قابل اعتماد بودنش در صورت بروز بودن نرم افزار آیا همچین چیزی واقعیت داره یا ممکنه اشتباه باشه؟
اره خوب
مخلصیم:10:
M E H R A N
22-07-2010, 18:23
روی لپ تاپ من که جای 4 تا نشون میده، عکسش رو در پایین براتون میذارم:
ممنون عزیز :11:
طاقت نیاوردم ... پشت لپ تاپ رو باز کردم و یک بازرسی کوچک کردم. پشت لپ تاپ فقط جای 2 مموری وجود داشت و هر دوش هم پر بود.
اون 2 تای خالی دیگه به احتمال زیاد باید زیر کیبرد باشه و دسترسی بهش آسون نیست. یادمه تو یوتوب یکبار جا انداختن مموری های ایسوس رو که زیر کیبرد قرار دارند رو دیدم اما الان هر چقدر میگردم یادم نمیاد اسمش چی بود.
نتیجه> پس لپ تاپ های ایسوس جای 4 مموری داره و میشه بصورت 3 کاناله و یا 4 کاناله برای آپگرید مموری ازش استفاده کرد. :31: خطاب به بقیه برندهایی که اومدن تو این تاپیک و دارند پست های ایسوسی ها رو میخونند :21:
M E H R A N
22-07-2010, 19:17
خروجی FULL HD
این مطلب رو همراه با عکس در این تاپیک بر ای کسانی میزارم که رزولیشن لپ تاپشون زیاد به دلشون نمیشینه.
درسته که ال سی دیه لپ تاپ قابل ساپورت رزولیشن 768*1366 رو داره اما این به این معنی نیست که لپ تاپ شما نمیتونه رزولیشن FULL HD یا همان 1080*1920 رو ساپورت کنه.
کافیه شما لپ تاپتون رو به یک مونیتور معمولی و یا تلویزیون با قابلیت ساپورت Full HD از طریق HDMI وصل کنید تا هم 2 تا دسکتاپ داشته باشید و هم رزولیشن Full HD را برای کارهای گرافیگی و یا غیره بتونید استفاده کنید. یک دستکتاپتون میشه ال سی دیه خود لپ تاپ با رزولیشن خودش و اونیکی میشه Full HD.
S A M S U N G
22-07-2010, 23:26
سلام مهران عزیز .
خوبی دوست قدیمی انجمن موبایل ؟
مرسی از توضیحات شما در باب این لپ تاپ عالی .
مخلصیم .
pooria.rio
22-07-2010, 23:30
خروجی FULL HD
این مطلب رو همراه با عکس در این تاپیک بر ای کسانی میزارم که رزولیشن لپ تاپشون زیاد به دلشون نمیشینه.
درسته که ال سی دیه لپ تاپ قابل ساپورت رزولیشن 768*1366 رو داره اما این به این معنی نیست که لپ تاپ شما نمیتونه رزولیشن FULL HD یا همان 1080*1920 رو ساپورت کنه.
کافیه شما لپ تاپتون رو به یک مونیتور معمولی و یا تلویزیون با قابلیت ساپورت Full HD از طریق HDMI وصل کنید تا هم 2 تا دسکتاپ داشته باشید و هم رزولیشن Full HD را برای کارهای گرافیگی و یا غیره بتونید استفاده کنید. یک دستکتاپتون میشه ال سی دیه خود لپ تاپ با رزولیشن خودش و اونیکی میشه Full HD.
این کار روی N61 هم جواب میده ؟
M E H R A N
23-07-2010, 00:18
سلام مهران عزیز .
خوبی دوست قدیمی انجمن موبایل ؟
مرسی از توضیحات شما در باب این لپ تاپ عالی .
مخلصیم .
به به, سلام سامسونگ عزیز. :11:
بله عزیز, قبلا در انجمن موبایل با یک آیدیه دیگه, فکر کنم یادت باشه بودم.
میبینم شما هم زدی تو کار لپ تاپ و ایسوس :31:
واقعا لپ تاپ خوبیه, بهترین لپ تاپیه که تا حالا داشتم.
این کار روی N61 هم جواب میده ؟
پوریا جان من روی N61 امتحان نکردم. اما...
از اونجایی که خروجی HDMI در N61 وجود داره.
از طرفی هم کارت گرافیک قوییتر از GT 240M روش نصبه.
99.99 درصد جواب میده. یک صدم درصد را هم بزار بخاطر کم اطلاع بودنم در مورد درایو نرم افزاری ATI. :10:
اگر به یک تلویزیون LCD با قابلیت ساپورت Full HD وصل بکنی. در یک صفحه بزرگ مثلا 40 یا 50 اینچ بشین و MW2 بازی کن :46:
دوستان سلام.
بعد از چند روز دربدری بخاطری اتصال به اینترنت adsl و باز بخاطر لذت بردن از کار با اینترنت بوسیله ی لپ تاپ :دی بالاخره ظاهرا مودم و خط و کابل کشی خونه و مخابرات و آی اس پی دست از اذیت و آزار حقیر برداشتند و مجالی دادن تا سری به دنیای مجازی بزنم .
و اما لپ تاپ .
در این چند روز کما بیش باهاش کار کردم اما نرسیدم که بطور جدی باهاش ور برم . اما همچنان گاه گدار اون صدای کذایی رو میده! بماند که انگار کمتر شده و الان که ساعت 2:28 دقیقه ی بامداد هست و همه جا ساکته من هیچ صدایی نمی شنوم(البته برای کم کردن روی من الان دوباره شروع کرد :)) ) ولی خلاصه کمتر شده و نرم تر .
مطلب بعد اینکه ، اگر دوستان توجه کرده باشند ، گفته بودم که لپ تاپ من در حالتی که هیچکاری هم انجان نمی ده اون نشانگر توربو بوست بی خودی خبر از افرزایش قرکانس میده! به تناوب . اما حالا کلا مثل اینکه این نمایشگر از کار افتاده چون تحت هیچ شرایطی خبری از افزایش فرکانس نیست!
اما درباره ی سوال اون دوستمون که چند صفحه قبل از من پرسیده بودن باید عرض کنم که همونطور که اشاره کردم پاسخشون شامل آدرس و شماره تلفت امرتات و ویستا پخش می شد و اینکه در اینباره ار اونها بپرسیم و قاعدتا وقتی تو بازار دیده نشده پس وارد ایران هم نشده و شاید هم نشه!
قسمت خنده دار اینه که دوباره به سایت اسوس مراجعه کردم تا این سوالات فنی ای رو که دارم بپرسم ولی هر چه کردم اون بخشی که امکان ارسال سوالات و نظرات بود رونیافتم!
اما در مورد نسخه ی اصلی ویندوز و نصب مجدد در فروم خود سایت اسوس کسی گفته بود از برنامه ای بی آر باید استفاده کرد و اطلاعات ویندوز رو نگه داشت و با استفاده از اون نسخه ی جدید از ویندوز رو دوباره نصب کرد و با همین برنامه این ویندوز جدید رو اورجینالش گرد مثل ویندوز قبلی .
اما شاید اگر از خود مایکروسافت بپرسیم ، راهنمایی کنه برای چگونگی امکان نصب مجدد یه نسخه از ویندوز 7 :دی
فعلا این ها به نظرم میرسه .
مخلص همه
---------- Post added at 02:42 AM ---------- Previous post was at 02:42 AM ----------
دوستان سلام.
بعد از چند روز دربدری بخاطری اتصال به اینترنت adsl و باز بخاطر لذت بردن از کار با اینترنت بوسیله ی لپ تاپ :دی بالاخره ظاهرا مودم و خط و کابل کشی خونه و مخابرات و آی اس پی دست از اذیت و آزار حقیر برداشتند و مجالی دادن تا سری به دنیای مجازی بزنم .
و اما لپ تاپ .
در این چند روز کما بیش باهاش کار کردم اما نرسیدم که بطور جدی باهاش ور برم . اما همچنان گاه گدار اون صدای کذایی رو میده! بماند که انگار کمتر شده و الان که ساعت 2:28 دقیقه ی بامداد هست و همه جا ساکته من هیچ صدایی نمی شنوم(البته برای کم کردن روی من الان دوباره شروع کرد :)) ) ولی خلاصه کمتر شده و نرم تر .
مطلب بعد اینکه ، اگر دوستان توجه کرده باشند ، گفته بودم که لپ تاپ من در حالتی که هیچکاری هم انجان نمی ده اون نشانگر توربو بوست بی خودی خبر از افرزایش قرکانس میده! به تناوب . اما حالا کلا مثل اینکه این نمایشگر از کار افتاده چون تحت هیچ شرایطی خبری از افزایش فرکانس نیست!
اما درباره ی سوال اون دوستمون که چند صفحه قبل از من پرسیده بودن باید عرض کنم که همونطور که اشاره کردم پاسخشون شامل آدرس و شماره تلفت امرتات و ویستا پخش می شد و اینکه در اینباره ار اونها بپرسیم و قاعدتا وقتی تو بازار دیده نشده پس وارد ایران هم نشده و شاید هم نشه!
قسمت خنده دار اینه که دوباره به سایت اسوس مراجعه کردم تا این سوالات فنی ای رو که دارم بپرسم ولی هر چه کردم اون بخشی که امکان ارسال سوالات و نظرات بود رونیافتم!
اما در مورد نسخه ی اصلی ویندوز و نصب مجدد در فروم خود سایت اسوس کسی گفته بود از برنامه ای بی آر باید استفاده کرد و اطلاعات ویندوز رو نگه داشت و با استفاده از اون نسخه ی جدید از ویندوز رو دوباره نصب کرد و با همین برنامه این ویندوز جدید رو اورجینالش گرد مثل ویندوز قبلی .
اما شاید اگر از خود مایکروسافت بپرسیم ، راهنمایی کنه برای چگونگی امکان نصب مجدد یه نسخه از ویندوز 7 :دی
فعلا این ها به نظرم میرسه .
مخلص همه
M E H R A N
23-07-2010, 04:05
دوستان سلام.
و اما لپ تاپ .
دوست عزیز امیدوارم که اگر مشکلی دارید هر چه سریعتر حل بشه. اما با توجه به صحبت هات و نکاتی که من متوجه شدم چند پیشنهاد و یا بهتره بگم نظر دارم.
در مورد سخت افزار لپ تاپ بحثی وجود نداره که یکی از بهترین هاست. هر مشکلی که وجود داره مربوط به نرم افزار هایی هست که بعدا نصب میشه و یا خود ویندوز.
قبل از هر چیزی شما سعی کنید ویندوز خودتون رو آپدیت کنید چون با این کار نه تنها مشکلاتی از قبیل باگ ها و سوراخهای امنیتی مانند Exploit ها رو میتونید پوشش دهید بلکه حتی در پرفورمنس و کارکرد بهتر ویندوز نیز تاثیر گذار خواهد بود.
بطور مثال اگثر لپ تاپ های جدید ایسوس که یکیش مال خودمه در ارتباط wireless بخاطر قدیمی بودن درایو های نصب شده از قبل مشکل دارند. ارتباط Wireless گاه گداری خود به خود قطع میشه و دوباره وصل میشه و ربطی هم به مودم و نوع کانکشن نداره. این مشکل برای لپ تاپ هایی بوجود میاد که از کارت wireless شرکت Intel استفاده میکنند. اما با آپدیت کردن درایو به نسخه ی 13.2.1.5 این مشکل حل میشه. اگر یادم باشه قبلا نسخه ی 13.0 روش نصب بود.
مطلب بعد اینکه ، اگر دوستان توجه کرده باشند ، گفته بودم که لپ تاپ من در حالتی که هیچکاری هم انجان نمی ده اون نشانگر توربو بوست بی خودی خبر از افرزایش قرکانس میده! به تناوب . اما حالا کلا مثل اینکه این نمایشگر از کار افتاده چون تحت هیچ شرایطی خبری از افزایش فرکانس نیست!این مطلبی که اشاره کردید یکی از دلایل مهمش ویندوز 7 است. به این صورت که ویندوز 7 سرویس های اضافه ای رو داره که به نظر من برای کسی که پرفورمنس و سرعت براش مهمه بهتره غیر فعال بشند. تمام این سرویس ها باعث استفاده بی جا و نادرست در زمانهای مختلف از سی پی یو و رم و در نتیجه هارد میشند. مانند مثال بالا در مورد درایو وای فای اینجا هم فقط بطور نمونه اشاره میکنم چون بحث کردن در مورد تمام سرویس های غیر ضروری هم مربوط به این تاپیک نمیشه و هم وقت گیره.
بطور نمونه از سرویس های ویندوز میتونم به SearchIndexer.exe و Windows Defender اشاره بکنم. index کردن تمام فایل ها و فولدر ها برای همه درایو ها جهت جستجوی سریعتر توسط Search چیزیه که زیاد ضروری نیست و خیلی راحت میتونه غیر فعال بشه. Windows Defender هم با آپدیت کردن روزانه خودش باعث میشه عمل بوت یعنی روشن و خاموش شدن سیستم خیلی دیرتر انجام بشه و همچنین استفاده اضافی از منابع سیستم هم یکی از دلایل دیگه برای غیر فعال کردنشه. با وجود MBAM بعنوان یک آنتی اسپای ور خوب و سریع و یا استفاده از یک آنتی ویروس خوب نیازی به امنیت از طرف Windows Defender وجود نداره.
از زمانهای برنامه ریزی شده جهت انجام یک فعالیت در ویندوز هم که با اسم Task Scheduler معرفی میشه میتونم به Defrag اتوماتیک اشاره کنم. سیستم شما بصورت پیش فرض از طرف ویندوز طوری برنامه ریزی شده که هفته ای یک بار عمل دفرج را انجام بده.
این سرویس ها مخصوصا دفرج و searchindex باعث میشند که دائم هارد در حال رید و رایت باشه و تنها زمانی استراحت میکنه که به صورت Idle در بیاد و یا از باطری استفاده کنید. وقتی هم که هارد در حال رید و رایت دوباره به دلیل عمل دفرج کردن باشه مسلما از هارد صدا بلند میشه. مثل زمانی که شما میخوای یک فایل سنگینی را از یک پارتیشن به پارتیشن دیگه جابجا کنی. در این صورت سی پی یو هم فرکانسش میره بالا و در نتیجه حرارت لپ تاپ هم بیشتر میشه.
دلایل دیگه ای به غیر از موارد بالا میتونه در درگیر بودن هارد هم بصورت رید و هم رایت دوباره میتونه وجود داشته باشه. یکی از این دلایل میتونه استفاده از آنتی ویروسی باشه که بصورت Real Time مدام در حال چک کردن فایل ها در نقاط مختلف هارد باشه. به همین دلیل برای کسانی که به پرفورمنس سیستم اهمیت میدند پیشنهاد میکنم که تا جای ممکن از آنتی ویروسی استفاده کنید که در تنظماتش بشه تعیین کرد که فقط در موقع رایت فایل ها رو اسکن کنه و زمانی که چیزی روی هارد رایت نشده چیزی رو اسکن نکنه چون این کار هیچ ضرورتی از لحاظ امنیتی نداره و فقط از منابع سیستم استفاده میکنه. یا میتونه تنظیماتی وجود داشته باشه که فقط فایل های رایت شده ی جدید رو اسکن کنه و فایل های قدیمی اسکن شده را Index کنه تا دوباره اونها رو اسکن نکنه.
اگر در مورد پرفورمنس آنتی ویروسها میخواهید تحقیق کنید بهتره پست زیر رو بخونید و نتایج تست های انجام شده را خودتون مقایسه کنید.
اگر ویندوزتون به هر دلیلی خراب شد و مستر بوت هم از بین رفت و هیچ راهی برای نصب مجدد ویندوزی که در داریو recovery وجود داره وجود نداشت شما راحت میتونید برید بیرون و یک نسخه ی Windows 7 Home Premium x64 را بخرید و یا اگر امکان دانلود کردن دارید از تورنت اون رو دانلود کنید. ویندوزی که تهیه میکنید باید نسخه ی خام و دستکاری نشده باشه یعنی نه کرک شده باشه و نه برنامه ازش حذف یا اضافه شده باشه. جهت مطمئن شدن از نسخه ی ویندوزی که تهیه کردید با ویندوزی که خود مایکروسافت برای فروش گذاشته میتونید هش فایل اون رو چک کنید.
بطور مثال این ویندوز از اینترنت دانلود شده و اگر کسی این نسخه را میخرید, همین ایمیج را جهت دانلود از MSDN در اختیارش قرار میدادند. MSDN سایت رسمی مایکروسافت برای فروش محصولاتش هست.
اگر شما مشخصات MD5 و SHA-1 رو در اینترنت و همچنین سایت فروش ویندوز 7 جستجو کنی متوجه میشی که این نسخه یک کپی اورجینال و دستکاری نشده از ویندوز 7 نسخه ی 64 بیتی است.
بعد از تهیه یک نسخه ی مطمئن میتونی اون رو از روی سی دی روی لپ تاپ نصب کنی و برای اکتیو کردن قانونی اون هم از طریق شماره سریالی که در زیر لپ تاپ برای این نسخه از ویندوز وجود داره اقدام کنی. در اصل شما وقتی یک نسخه از ویندوز را بخواهید قانونی بخرید برای لایسنس اون پول میدی و الان شما لایسنس رو زیر لپ تاپ داری و راحت میتونی از اون فقط برای 1 سیستم استفاده کنی.
بعد از نصب ویندوز, درایو هایی که در سی دی یا سایت ایسوس وجود داره شما یک ویندوز اورجینال داری که نه تنها هیچ فرقی با ویندوزی که از قبل روش نصب بوده نمیکنه بلکه خیلی از برنامه های اضافی و آزمایشی هم دیگه روی این ویندوز نصب نمیشه و یک ویندوز سر حال تحویل میگیری.
جهت بک آپ گرفتن هم یا میتونی از بک آپ خود ویندوز استفاده کنی و یا میتونی از برنامه رایگان Paragon استفاده کنی تا در صورت خرابی مجدد نیاز به نصب ویندوز, درایو ها و برنامه ها نداشته باشی.
حجم بک آپ از طریق ویندوز بستگی به تعداد نرم افزارهایی داره که قبل از بک آپ گرفتن نصب شدند اما اگر برنامه های سنگین و زیادی نصب نکرده باشی معمولا حجم بک آپ که باید در یک پارتیشن غیر از پارتیشنی که ویندوز نصب شده نگهداری بشه معمولا بین 10 تا 15 گیگابایت حجمش میشه.
Paragon Backup & Recovery 10.2 Free Edition
yperion(-)
23-07-2010, 12:16
سلام به همه. سرعت یو اس بی 3 چند برابر یو اس بی 2 است. 10 برابره؟آخه روش زده x10
ممنون میشم در مورد سرعت corei5 -540 و corei 5-520 که در مدلهای:19: n61jv هست توضیح دهید. فرقشون زیاده؟هرکدوم چند هسته ایه؟
یه نفر نمیخواهد این پست را جواب بده؟:19:به خدا ثواب داره.:31:
shayan5800
23-07-2010, 14:34
دوستان سلام.یه مشورت ازتون میخواسنم...من بین 2 تا لب تاپ موندم..یکی همین مدل معروف n61jq هست و دیگری msi gx640
قیمت اولی 1,450t و دومی 1,600t میباشد...من لب تاپ رو برای بازی نمیخوام ولی نمیخوام اصلا تا چند سال دیگه گرافیک یا cpu کم بیاره..گرافیک asus مدل ati 5730 و پردازنده core i7 720qm میباشد و msi گرافیک ati 5850 داره که خیلی از asus سر تره...اما cpu این لب تاپcore i5 430m هست که دو هسته بیشتر نداره..مونده کدوم رو مد نظرم قرار بدم
گرافیک بهتر یا پردازنده قوی تر؟؟؟؟
مورد دوم هم برند msi هست که بعضی تعریف میکنند و بعضی بد میگند..شنیدم بعد 2 سال مادربورداش خراب میشه..راسته؟؟؟
ممنون میشم از نظرات شما هم استفاده کنم
You Were Mine
23-07-2010, 14:59
دوستان سلام
من میخواستم درایور چیپست و بایوس را اپدیت کنم اخرین ورژنشون را از سایت ایسوس گرفتم اما حالا بلد نیستم چجوری اپدیت کنم لطفا دوستانی که تجربه دارن منو تو این زمینه همراهی کنند
با تشکر
pooria.rio
23-07-2010, 17:01
من امروز به lcd وصل کردم لپ تاپ رو با رزولوشن 1920*1080 واقعا کیفیت محشری داشت(قابل توجه دوستان سونی دار که میگفتن نمیشه این لپ تاپ رو با این رزولوشن به TV وصل کرد)
نتیجه میگیریم که گرافیکش کشش FULL HD رو داره
ضمنا یه برنامه روش داره که به کمک اون شما حتی میتونین فیلم های full hd رو بدون مشکل و افت فریم و از این قبیل مسائل ببینید
پ ن : الان میخوام شیفت رو نصب کنم با full hd بازی کنم :21:
M E H R A N
23-07-2010, 19:48
دوستان سلام
من میخواستم درایور چیپست و بایوس را اپدیت کنم اخرین ورژنشون را از سایت ایسوس گرفتم اما حالا بلد نیستم چجوری اپدیت کنم لطفا دوستانی که تجربه دارن منو تو این زمینه همراهی کنند
با تشکر
شما 2 تا فایل رو از سایت ایسوس باید برای مدل لپ تاپ خودتون دانلود کنید.
1. در قسمت Bios آپدیتBios 210 را دانلود میکنی و بعد از zip درش بیار تا داخل یک پوشه فایل آماده رو داشته باشی.
2. در قسمت Bios Utilities بگرد و BIOS Flash Utility پیدا کن.
حالا کارهای زیر رو بکن.
1. اینترنت رو قطع کن.
2. آنتی ویروس, فایروال, برنامه های امنیتی هر چی داری اول غیر فعال کن و بعد اگر exit میشند, Exit کن.
3. تمام برنامه های اضافی رو ببند و هیچی بغیر از یک محیط ساده ویندوز جلوت باز نباشه.
4. try icon ها رو چک کن تا چیزی رو از قلم ننداخته باشی که خارج کنی.
5. دقت کن باطری با حداقل 50 درصد شارژ داخل لپ تاپ باشه تا در صورت قطع برق اتفاقی نیوفته.
6. لپ تاپ رو حتما به برق وصل کن و استفاده کن.
حالا BIOS Flash Utility رو نصب کن. بعد از نصب برو توی استارت و All programs پیداش کن و اجراش کن. بعدش هم فایل بایوس رو که داخل یک پوشه گفتم نگه دار بهش بده و بایوس رو آپدیت کن. وقتی داره بایوس آپدیت میشه به هیچی دست نزن تا سیستم ریستارت بشه. اگر بهت پیغام داد که آپدیت بایوس تموم شده اما بعد از مدتی دیدی که سیستم ریستارت نشد خودت سیستم رو ریستارت کن.
Mohammad_Asus
23-07-2010, 20:06
یه نفر نمیخواهد این پست را جواب بده؟:19:به خدا ثواب داره.:31:
سرعت USB 3.0 همانطور که گفته شده ، 10 برابر USB 2.0 هست.البته اینرو در فیلمهای Asus که در این زمینه پخش شده هم دیدم. :21:
در مورد سوال دومتون ، این جدول میتونه کمکتون کنه ، ولی جاش اینجا نیست !
راستی ، آقا مهران از اینکه اطلاعات مفیدتون رو در اختیار بقیه قرار میدین ، ممنونم.
Mehrdad092000
23-07-2010, 21:52
دوستان سلام.یه مشورت ازتون میخواسنم...من بین 2 تا لب تاپ موندم..یکی همین مدل معروف n61jq هست و دیگری msi gx640
قیمت اولی 1,450t و دومی 1,600t میباشد...من لب تاپ رو برای بازی نمیخوام ولی نمیخوام اصلا تا چند سال دیگه گرافیک یا cpu کم بیاره..گرافیک asus مدل ati 5730 و پردازنده core i7 720qm میباشد و msi گرافیک ati 5850 داره که خیلی از asus سر تره...اما cpu این لب تاپcore i5 430m هست که دو هسته بیشتر نداره..مونده کدوم رو مد نظرم قرار بدم
گرافیک بهتر یا پردازنده قوی تر؟؟؟؟
مورد دوم هم برند msi هست که بعضی تعریف میکنند و بعضی بد میگند..شنیدم بعد 2 سال مادربورداش خراب میشه..راسته؟؟؟
ممنون میشم از نظرات شما هم استفاده کنم
دوست عزیز msi این قابلیتو داره که بعدا cpu ارتقا بدی
من زیاد پیش نرفتم -این حرفو توی مجتمع پاییتخت خود فروشنده گفت
توی پاییتخت برای امتحان گذاشتن نوتبوکاشو
لپتاپ خوبیه گرافیک قویه هم داره یمکم از گرافیک n61 قویتر هستش
ولی من این حرفو درباره مادربورداش نشنیدم
shayan5800
23-07-2010, 23:54
دوست عزیز msi این قابلیتو داره که بعدا cpu ارتقا بدی
من زیاد پیش نرفتم -این حرفو توی مجتمع پاییتخت خود فروشنده گفت
توی پاییتخت برای امتحان گذاشتن نوتبوکاشو
لپتاپ خوبیه گرافیک قویه هم داره یمکم از گرافیک n61 قویتر هستش
ولی من این حرفو درباره مادربورداش نشنیدم
چه جالب واقعا...اگه این جوری باشه بعد 2 سال که تقریبا cpu ضعیف شد اون رو با نسخه 4 هسته ای عوض میکنم...
یکم فکر کنم بیشتر قوی باشه!!! اخه GDDR5 هست و قیمت خود گرافیکش تو بازار بالای 250t هست..
حالا خودتون کدوم رو پیشنهاد میکنین؟؟؟
Mehrdad092000
24-07-2010, 00:01
چه جالب واقعا...اگه این جوری باشه بعد 2 سال که تقریبا cpu ضعیف شد اون رو با نسخه 4 هسته ای عوض میکنم...
یکم فکر کنم بیشتر قوی باشه!!! اخه GDDR5 هست و قیمت خود گرافیکش تو بازار بالای 250t هست..
اره طرف میگفت میتونی i7 920 هم بندازی بدن
نمیدونم اما Asus به نظرم بهتر باشه نسبت به msi
این برند تو ایران یکم کم رنگ کار میکنه
قبول دارم گرافیک قوی ای داره
M E H R A N
24-07-2010, 03:22
البته گرافیک اکسترنال ATI Radeon 5830 هم در راهه. :20:
سلام آیا مدل جدید ایسوز رو دیدید؟
مدل n73jq
دوستان میخواستم بدون این مدل که گرافیک NVIDIA® GeForce® GT 425M with 1GB VRAM رو داره از نظر قدرت چقدر با گرافیک n61jq فاصله داره؟
من توی بنچ مارک تستی ازش پیدا نکردم فکر کنم 425 خیلی جدید باشه . دایرک ایکس چند رو ساپورت میکنه؟
آیا مثل n61 مولتی تاچ داره؟
یه بررسی اجمالی لطفا انجام بدید مخوام نظرتون رو بدونم . ممنونم موفق باشید.
دوست عزیز امیدوارم که اگر مشکلی دارید هر چه سریعتر حل بشه. اما با توجه به صحبت هات و نکاتی که من متوجه شدم چند پیشنهاد و یا بهتره بگم نظر دارم.
در مورد سخت افزار لپ تاپ بحثی وجود نداره که یکی از بهترین هاست. هر مشکلی که وجود داره مربوط به نرم افزار هایی هست که بعدا نصب میشه و یا خود ویندوز.
قبل از هر چیزی شما سعی کنید ویندوز خودتون رو آپدیت کنید چون با این کار نه تنها مشکلاتی از قبیل باگ ها و سوراخهای امنیتی مانند Exploit ها رو میتونید پوشش دهید بلکه حتی در پرفورمنس و کارکرد بهتر ویندوز نیز تاثیر گذار خواهد بود.
بطور مثال اگثر لپ تاپ های جدید ایسوس که یکیش مال خودمه در ارتباط wireless بخاطر قدیمی بودن درایو های نصب شده از قبل مشکل دارند. ارتباط Wireless گاه گداری خود به خود قطع میشه و دوباره وصل میشه و ربطی هم به مودم و نوع کانکشن نداره. این مشکل برای لپ تاپ هایی بوجود میاد که از کارت wireless شرکت Intel استفاده میکنند. اما با آپدیت کردن درایو به نسخه ی 13.2.1.5 این مشکل حل میشه. اگر یادم باشه قبلا نسخه ی 13.0 روش نصب بود.
این مطلبی که اشاره کردید یکی از دلایل مهمش ویندوز 7 است. به این صورت که ویندوز 7 سرویس های اضافه ای رو داره که به نظر من برای کسی که پرفورمنس و سرعت براش مهمه بهتره غیر فعال بشند. تمام این سرویس ها باعث استفاده بی جا و نادرست در زمانهای مختلف از سی پی یو و رم و در نتیجه هارد میشند. مانند مثال بالا در مورد درایو وای فای اینجا هم فقط بطور نمونه اشاره میکنم چون بحث کردن در مورد تمام سرویس های غیر ضروری هم مربوط به این تاپیک نمیشه و هم وقت گیره.
بطور نمونه از سرویس های ویندوز میتونم به SearchIndexer.exe و Windows Defender اشاره بکنم. index کردن تمام فایل ها و فولدر ها برای همه درایو ها جهت جستجوی سریعتر توسط Search چیزیه که زیاد ضروری نیست و خیلی راحت میتونه غیر فعال بشه. Windows Defender هم با آپدیت کردن روزانه خودش باعث میشه عمل بوت یعنی روشن و خاموش شدن سیستم خیلی دیرتر انجام بشه و همچنین استفاده اضافی از منابع سیستم هم یکی از دلایل دیگه برای غیر فعال کردنشه. با وجود MBAM بعنوان یک آنتی اسپای ور خوب و سریع و یا استفاده از یک آنتی ویروس خوب نیازی به امنیت از طرف Windows Defender وجود نداره.
از زمانهای برنامه ریزی شده جهت انجام یک فعالیت در ویندوز هم که با اسم Task Scheduler معرفی میشه میتونم به Defrag اتوماتیک اشاره کنم. سیستم شما بصورت پیش فرض از طرف ویندوز طوری برنامه ریزی شده که هفته ای یک بار عمل دفرج را انجام بده.
این سرویس ها مخصوصا دفرج و searchindex باعث میشند که دائم هارد در حال رید و رایت باشه و تنها زمانی استراحت میکنه که به صورت Idle در بیاد و یا از باطری استفاده کنید. وقتی هم که هارد در حال رید و رایت دوباره به دلیل عمل دفرج کردن باشه مسلما از هارد صدا بلند میشه. مثل زمانی که شما میخوای یک فایل سنگینی را از یک پارتیشن به پارتیشن دیگه جابجا کنی. در این صورت سی پی یو هم فرکانسش میره بالا و در نتیجه حرارت لپ تاپ هم بیشتر میشه.
دلایل دیگه ای به غیر از موارد بالا میتونه در درگیر بودن هارد هم بصورت رید و هم رایت دوباره میتونه وجود داشته باشه. یکی از این دلایل میتونه استفاده از آنتی ویروسی باشه که بصورت Real Time مدام در حال چک کردن فایل ها در نقاط مختلف هارد باشه. به همین دلیل برای کسانی که به پرفورمنس سیستم اهمیت میدند پیشنهاد میکنم که تا جای ممکن از آنتی ویروسی استفاده کنید که در تنظماتش بشه تعیین کرد که فقط در موقع رایت فایل ها رو اسکن کنه و زمانی که چیزی روی هارد رایت نشده چیزی رو اسکن نکنه چون این کار هیچ ضرورتی از لحاظ امنیتی نداره و فقط از منابع سیستم استفاده میکنه. یا میتونه تنظیماتی وجود داشته باشه که فقط فایل های رایت شده ی جدید رو اسکن کنه و فایل های قدیمی اسکن شده را Index کنه تا دوباره اونها رو اسکن نکنه.
اگر در مورد پرفورمنس آنتی ویروسها میخواهید تحقیق کنید بهتره پست زیر رو بخونید و نتایج تست های انجام شده را خودتون مقایسه کنید.
اگر ویندوزتون به هر دلیلی خراب شد و مستر بوت هم از بین رفت و هیچ راهی برای نصب مجدد ویندوزی که در داریو recovery وجود داره وجود نداشت شما راحت میتونید برید بیرون و یک نسخه ی Windows 7 Home Premium x64 را بخرید و یا اگر امکان دانلود کردن دارید از تورنت اون رو دانلود کنید. ویندوزی که تهیه میکنید باید نسخه ی خام و دستکاری نشده باشه یعنی نه کرک شده باشه و نه برنامه ازش حذف یا اضافه شده باشه. جهت مطمئن شدن از نسخه ی ویندوزی که تهیه کردید با ویندوزی که خود مایکروسافت برای فروش گذاشته میتونید هش فایل اون رو چک کنید.
بطور مثال این ویندوز از اینترنت دانلود شده و اگر کسی این نسخه را میخرید, همین ایمیج را جهت دانلود از MSDN در اختیارش قرار میدادند. MSDN سایت رسمی مایکروسافت برای فروش محصولاتش هست.
اگر شما مشخصات MD5 و SHA-1 رو در اینترنت و همچنین سایت فروش ویندوز 7 جستجو کنی متوجه میشی که این نسخه یک کپی اورجینال و دستکاری نشده از ویندوز 7 نسخه ی 64 بیتی است.
بعد از تهیه یک نسخه ی مطمئن میتونی اون رو از روی سی دی روی لپ تاپ نصب کنی و برای اکتیو کردن قانونی اون هم از طریق شماره سریالی که در زیر لپ تاپ برای این نسخه از ویندوز وجود داره اقدام کنی. در اصل شما وقتی یک نسخه از ویندوز را بخواهید قانونی بخرید برای لایسنس اون پول میدی و الان شما لایسنس رو زیر لپ تاپ داری و راحت میتونی از اون فقط برای 1 سیستم استفاده کنی.
بعد از نصب ویندوز, درایو هایی که در سی دی یا سایت ایسوس وجود داره شما یک ویندوز اورجینال داری که نه تنها هیچ فرقی با ویندوزی که از قبل روش نصب بوده نمیکنه بلکه خیلی از برنامه های اضافی و آزمایشی هم دیگه روی این ویندوز نصب نمیشه و یک ویندوز سر حال تحویل میگیری.
جهت بک آپ گرفتن هم یا میتونی از بک آپ خود ویندوز استفاده کنی و یا میتونی از برنامه رایگان Paragon استفاده کنی تا در صورت خرابی مجدد نیاز به نصب ویندوز, درایو ها و برنامه ها نداشته باشی.
حجم بک آپ از طریق ویندوز بستگی به تعداد نرم افزارهایی داره که قبل از بک آپ گرفتن نصب شدند اما اگر برنامه های سنگین و زیادی نصب نکرده باشی معمولا حجم بک آپ که باید در یک پارتیشن غیر از پارتیشنی که ویندوز نصب شده نگهداری بشه معمولا بین 10 تا 15 گیگابایت حجمش میشه.
Paragon Backup & Recovery 10.2 Free Edition
دوستان سلام
مهران عزیز سپاسگزارم که به پست من پاسخ دادی. حالا باید کمی کار کنم باهاش تا بهترین حالت نرم افزاری رو برای پرفورمنس بهتر پیدا کنم و مسلما از راهنمایی ها و تجربیات دوستان در این راه بهره ی فراوان خواهم برد.
خدمتتون عرض کنم که در مورد تنظیمات پاور4گیر ، همونطور که دوستمون اشاره کرده بودن ، مثل اینکه از حالت های پرفورمنس خارج شده بود و برای همین هم سی پی یو ، از حالت توربو بوست خارج شده بود که با انتخاب حالت های پرفورمنس دوباره به حالت اول برگشت و سرعت و کارایی سیستم هم خیلی عالی شد.
دوستان مشکلی که اینجا می خوام مطرح کنم ، به سخت افزار و خود لپ تاپ ربطی نداره ولی مطلب ناخوشایندیست... با این حال که ما به عنوان خریدار(ایرانی) بابت ویندوز اورجینال پول پرداخت کردیم و این حق رو داریم که از تمام بروز رسانی ها برخوردار باشیم اما به دلیل ظاهرا تحریم های غیر منصفانه ، از این حق محروم میشیم. از جمله آپدیت فلش پلیر و نصب جاوا ران تایم که من بهشون نیاز دارم و امکان نصب رو سایت های این نرم افزار ها به من نمی ده !
اگر دوستان تجربیاتی در دور زدن این محدودیت ها دارند راهنمایی کنن من رو .
از همه سپاسگزارم .
Mohammad_Asus
24-07-2010, 12:16
اگر دوستان تجربیاتی در دور زدن این محدودیت ها دارند راهنمایی کنن من رو
البته شاید توی خود سایت هم موجود باشه..
black five
24-07-2010, 13:25
مبارک باشه.ایشالا 120سال برات عمر کنه!چند خریدی؟با چه گارانتی؟
ممنون.......
1.370.000 از پارسیان گرفتم.با 2 سال گارانتی الماس(ویستا پخش)
دوستان دوباره سلام
من درایور صدای لپ تاپم رو آپدیت کردم و به نظرم بلندای صدا افزایش پیدا کرد و کلا کیفیت صدای این لپ تاپ شکر خدا خیلی خوبه . ولی مشکلی که هست اینه که وقتی تو قسمت تنظیمان بلندگو اقدام به تست بلندگو هخا می کنم ، بلندی صدای دو طرف مساوی نیست و سمت چپ بلند تر از سمت راسته صداش و دیگه اینکه در قسمت کانفیگور بلندگو سمت راست و چپ رو وقتی تست میکنه دقیقا برعکسه! یعنی وقتی نشون میده که صدا از اسپیکر چپ داره پخش میشه در عمل از اسپیکر راست پخش میشه و برعکس!
آیا شما هم به این مورد برخورد کردین؟
mhadishirani
24-07-2010, 14:38
مادر برد واقعا ضعیفی داره یه هفته ای قرتش قمسور میشه
گرافیک 5850 لپ تاپ ربطی به 5880 دسکتاپ نداره.
این گرافیک بر پایه 5770 دسکتاپ و گونه کمی ضعیف تر آن است.
2 تاسوال:
1.آیا سرعت هارد در کار لپ تاپ خیلی تاثیر داره؟ یعنی مثلن می ارزه با همین قیمت هارد 500 با سرعت بالاتری گرفت؟
2.وزن لپتاپ با باتری و شارژر روی هم چقدر میشه؟ خیلی اذیت میکنه؟ می ارزه به خاطر وزن یه لپ تاپ سری ea سونی با گرافیک 5650 و وزن 2.35 بگیرم؟
Mehrdad092000
24-07-2010, 22:36
ببخشید دوست عزیز شما این اطلاعات از کجا داری یه شخصه دیدی؟
ممنون
shayan5800
25-07-2010, 00:22
اخه یکسری واقعا تعریف میکنند از این مدل...منم اولین لب تاپم هست نمیخوام زود از دور خارج شه..شما پس همین n61jq رو پیشنهاد میکنین؟؟؟واقعا گرافیک 5850 gddr5 این لب تاپ چشمامو کور کرده هیچ لب تاچ دیگه ای رو نمیتونم ببینم!!!:5:
M E H R A N
25-07-2010, 01:02
2 تاسوال:
1.آیا سرعت هارد در کار لپ تاپ خیلی تاثیر داره؟ یعنی مثلن می ارزه با همین قیمت هارد 500 با سرعت بالاتری گرفت؟
2.وزن لپتاپ با باتری و شارژر روی هم چقدر میشه؟ خیلی اذیت میکنه؟ می ارزه به خاطر وزن یه لپ تاپ سری ea سونی با گرافیک 5650 و وزن 2.35 بگیرم؟
هارد مثل CPU یکی از مهمترین قسمت هایی است که در کارکرد لپ تاپ تاثیر داره. مثلا اگر سی پی یوی یک سیستم بالاترین سرعت رو هم داشته باشه اما هارد سرعت کمی داشته باشه در خیلی از موارد نمیشه از سرعت کامل لپ تاپ استفاده کرد. کوچکترین نمونه اش رو میشه سرعت بوت ویندوز, باز کردن برنامه ها, رند و کانورت کردن, باز کردن گالری عکس ها و غیره اشاره کرد.
اگر هارد شما 5400rpm است و توانایی عوض کردن هارد رو داری بهتره که هاردی رو که ویندوز و برنامه ها رو توش نصب میکنید با یک هارد با سرعت بیشتر عوض کنید. اما در نظر بگیرید که همه هاردهای پر سرعت تر از 5400rpm همیشه مناسب نیستند. مثلا بعضی هاشون باطری بیشتری نسبت به کاری که انجام میدند مصرف میکنند پس مصرف باطری در اینگونه هاردها میره بالا. اما بعضی از هاردها هستند که با وجود اینکه 7200rpm هستند اما مصرف باطریشون به اندازه مصرف یک هارد 5400rpm میمونه. پس قبل از تهیه یک هارد باید خوب در موردش تحقیق کرده باشید.
نکته ی دیگه گارنتیه لپ تاپ هست. گارانتی و وارانتی زمانی معتبره که شما لپ تاپ را باز نکرده باشید, چون اگر شرکتی که گارانتی لپ تاپ شما رو بر عهده داره متوجه بشه که کوچکترین قطعه لپ تاپ عوض شده, جوابگوی گارانتیه 2 ساله شما نخواهند بود. البته شیوه هایی برای باز کردن پیچ ها مانند استفاده از کیسه فریزر برای ضربه نزدن و جا ننداختن روی پیچها وجود داره که میشه بکار برد تا شرکت گارانتی متوجه باز شدن لپ تاپ نشه.
به این صورت که شما قطعه مورد نظرتون رو عوض میکنید, بدون اینکه روی سر پیچ ها زخمی بشه و یا نقطه گودی در تهشون ایجاد بشه. بعد اگر کارتون به گارانتی کشید میتونید قطعه اصلی خودش رو دوباره بندازید جا و لپ تاپ رو تحویل بدید.
یک شیوه دیگه برای زخمی نکردن سر پیچ ها که کمی تخصصی تره. استفاده از چسب قطره ای یا چسب هایی است که بصورت ژله ای به نوک پیچ گوشتی میچسبند تا در هنگاه استفاده کردن از پیچ گوشتی پیچ ها رو زخمی نکنه. نکات دیگه ای هم مانند استفاده از دستکش نخی جهت نماندن اثر انگشت روی قطعات فلزی و غیره هم وجود داره که باید دقت بکنید.
در کل به نظر من اگر میخواهید که از یک هارد 5400 به 7200 معمولی کوچ کنید ارزش این رو نداره و تفاوتش اینقدری نیست که شما رو متعجب کنه. اما اگر از یک هارد 5400 میخواهید به یک هارد SSD یا هارد solid state hybrid همراه با Adaptive Memory کوچ کنید, در اون صورت تصمیم بهتری گرفتید و از نتیجه ی کارتون لذت خواهید برد.
لپ تاپ من هم ایسوس هست اما متاسفانه با وجود اینکه دو هارد 500 داخلش وجود داره اما سرعتشون 5400 هست. به همین دلیل تصمیم گرفتم که هاردی رو که ویندوز و برنامه ها توش نصب میشه و همیشه در سمت راست زیر لپ تاپ قرار داره رو با یک هارد solid state hybrid عوض کنم. توضیحاتش رو که قبلا برای دوستان گفتم رو میتونید در تاپیک زیر بخونید...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین هاردی که در لینک بالا معرفی کردم مصرف انرژیش حتی از یک هارد 5400 هم کمتره و زمان پاسخگوییش تقریبا با یک هارد SSD برابری میکنه چون داخل خودش 4 گیگ هارد SSD داره و برای بوت ویندوز و لود کردن سریعتر برنامه از SSD استفاده میکنه.طبق بنچ مارکهای گرفته شده این هارد سرعتش از یک هارد دسکتاپ 3.5 با سرعت 10.000rpm بیشتره. :20:
دوستان سلام
من بالاخره با دو نرم افزار اطلاعات سیستم که از اینترنت دانلود کردم، مشخصات سخت افزاری لپ تاپم رو گرفتم. موردی بد جور من رو متعجب کرده . همه چیز درست و عالیه . رم کینگ استون هست و دو تا هم اسلات رو داره این لپ تاپ . فقط فرکانس رم ها روعدد عجیبی اعلام کرده هر دو نرم افزار . عکس گرفتم . ببینید و نظرتون رو بگید . شاید هم درست باشه من دارم اشتباه می کنم.
M E H R A N
25-07-2010, 02:06
دوستان سلام
من بالاخره با دو نرم افزار اطلاعات سیستم که از اینترنت دانلود کردم، مشخصات سخت افزاری لپ تاپم رو گرفتم. موردی بد جور من رو متعجب کرده . همه چیز درست و عالیه . رم کینگ استون هست و دو تا هم اسلات رو داره این لپ تاپ . فقط فرکانس رم ها روعدد عجیبی اعلام کرده هر دو نرم افزار . عکس گرفتم . ببینید و نظرتون رو بگید . شاید هم درست باشه من دارم اشتباه می کنم.
رم شما مشکلی نداره و عالی هم کار میکنه.
عدد 667 رو باید ضربدر 2 بکنی تا فرکانس اصلی رم مشخص بشه. یعنی میشه 1333 :20:
mhadishirani
25-07-2010, 05:09
ببخشید دوست عزیز شما این اطلاعات از کجا داری یه شخصه دیدی؟
ممنون
یکی از اقوام نزذیک تو کاره کامپبوتر و لپ تاپه میگه من برای هرکسی اک اس آی گرفتم زود خراب شده. چیزی که خودم به شخصه دیدم یکی از دوستان یه لپ تاپ داشت دو ساله مادر بردش سوخت!!!!!!!!!!!!
mhadishirani
25-07-2010, 05:16
اخه یکسری واقعا تعریف میکنند از این مدل...منم اولین لب تاپم هست نمیخوام زود از دور خارج شه..شما پس همین n61jq رو پیشنهاد میکنین؟؟؟واقعا گرافیک 5850 gddr5 این لب تاپ چشمامو کور کرده هیچ لب تاچ دیگه ای رو نمیتونم ببینم!!!:5:
منم میخواستم 640 ge بگیرم انقدر ولی از بدی هاش دیدم که سراغش نرفتم.من پسر خالم تو شریفه میگه برای لپ تاپ نمایشگاه گذاشته بودم همه میگفتن این مدل بده.
مهران جان مرسی از پاسخ ات خیالم راحت شد .. همین احتمال رو می دادم :دی ولی نمی دونم چرا فکر می کردم اگر بخواد در عددی ضرب بشه باید ضربدر سه بشه :دی پس با این اوصاف اون موردی هم که دوستان در مورد تفاوت N61JQ-JX014V , N61JQ-JX061V مطرح کرده بودن مبنی بر اینکه نوع رم و یا فرکانس باس اون متفاوت هست ، نمی تونه درست باشه . با توجه به این اطلاعات ، تفاوت سخت افزاری وجود نداره .
Mohammad_Asus
25-07-2010, 11:29
پس با این اوصاف اون موردی هم که دوستان در مورد تفاوت N61JQ-JX014V , N61JQ-JX061V مطرح کرده بودن مبنی بر اینکه نوع رم و یا فرکانس باس اون متفاوت هست ، نمی تونه درست باشه . با توجه به این اطلاعات ، تفاوت سخت افزاری وجود نداره .
طبق گفته ی دوستان ، در مدل JX010V برند رم و فرکانس باس اون فرق میکنه.
hasibi01
25-07-2010, 15:57
یکی از اقوام نزذیک تو کاره کامپبوتر و لپ تاپه میگه من برای هرکسی اک اس آی گرفتم زود خراب شده. چیزی که خودم به شخصه دیدم یکی از دوستان یه لپ تاپ داشت دو ساله مادر بردش سوخت!!!!!!!!!!!!
من اولین سیستمم یه پنتیوم وان ( البته اون موقع چون هنوز 2و3 وجود نداشت میگفتن پنتیوم) بود. و تا حالا چندتا سیستم عوض کردم. تو این مدت فقط یکی از مادربوردام سوخت ( بعد دو سال تقریبا) که اونم مارکش MSI بود. البته تا اون موقع که کار میکرد ازش خیلی راضی بودم و بنظرم مارک بدی نیومد. در ضمن روی همون سیستم گرافیک رو هم MSI GF 5600 برداشتم که هنوز داره کار میکنه ( البته اگه روشنش کنم).
مهران جان مرسی از پاسخ ات خیالم راحت شد .. همین احتمال رو می دادم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی نمی دونم چرا فکر می کردم اگر بخواد در عددی ضرب بشه باید ضربدر سه بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس با این اوصاف اون موردی هم که دوستان در مورد تفاوت N61JQ-JX014V , N61JQ-JX061V مطرح کرده بودن مبنی بر اینکه نوع رم و یا فرکانس باس اون متفاوت هست ، نمی تونه درست باشه . با توجه به این اطلاعات ، تفاوت سخت افزاری وجود نداره .
حرف شما در مورد ضرب در 3 درسته اگه چیپ های لپ تاپ تریپل چنل رو ساپورت میکردن که ظاهرا اینطور نیست. اخه من تا حالا لپ تاپی با این شرایط ندیدم. مثلا سونی هم که 6 گیگ رم داره میاد و از یه 4 گیگی و یه 2 گیگ رم استفاده میکنه نه 3تا 2 گیگ. حالا اگه کسی از دوستان اطلاعات کامل تری در این زمینه داره ممنون میشم نظراتشون رو بنویسن تا بقیه هم استفاده کنن.
پیروز باشید
mhadishirani
25-07-2010, 18:11
من اولین سیستمم یه پنتیوم وان ( البته اون موقع چون هنوز 2و3 وجود نداشت میگفتن پنتیوم) بود. و تا حالا چندتا سیستم عوض کردم. تو این مدت فقط یکی از مادربوردام سوخت ( بعد دو سال تقریبا) که اونم مارکش MSI بود. البته تا اون موقع که کار میکرد ازش خیلی راضی بودم و بنظرم مارک بدی نیومد. در ضمن روی همون سیستم گرافیک رو هم MSI GF 5600 برداشتم که هنوز داره کار میکنه ( البته اگه روشنش کنم).
حرف شما در مورد ضرب در 3 درسته اگه چیپ های لپ تاپ تریپل چنل رو ساپورت میکردن که ظاهرا اینطور نیست. اخه من تا حالا لپ تاپی با این شرایط ندیدم. مثلا سونی هم که 6 گیگ رم داره میاد و از یه 4 گیگی و یه 2 گیگ رم استفاده میکنه نه 3تا 2 گیگ. حالا اگه کسی از دوستان اطلاعات کامل تری در این زمینه داره ممنون میشم نظراتشون رو بنویسن تا بقیه هم استفاده کنن.
پیروز باشید
شما سرچ کن تو گوگل :
msi laptop overheat
متوجه میشه
Mehrdad092000
25-07-2010, 22:06
اها دمت گرم
پس به msi فکر نکنیم؟
black five
26-07-2010, 01:22
مهران جان مرسی از پاسخ ات خیالم راحت شد .. همین احتمال رو می دادم :دی ولی نمی دونم چرا فکر می کردم اگر بخواد در عددی ضرب بشه باید ضربدر سه بشه :دی پس با این اوصاف اون موردی هم که دوستان در مورد تفاوت N61JQ-JX014V , N61JQ-JX061V مطرح کرده بودن مبنی بر اینکه نوع رم و یا فرکانس باس اون متفاوت هست ، نمی تونه درست باشه . با توجه به این اطلاعات ، تفاوت سخت افزاری وجود نداره .
لپ تاپ منم n61jq-jx061v هستش.با نرم افزار everest چک کردم رمش کینگستون بود و باسش 1333
mhadishirani
26-07-2010, 05:37
اها دمت گرم
پس به msi فکر نکنیم؟
من طبق چیزایی که میدونم msi خیلی ضعیفه.
در کل من فکر کنم باید انتخاب بیت برند های dell,sony,asus,lenovo, hp باشه.
راستی شما که میخوای لپتاپ گیم بخری ایلین ویر (alien ware) و مدل mx15 اش فکر کن لپتابیست بسی خوب
final fantasy
26-07-2010, 11:33
دوستان سلام
من میخوام تا چند روز دیگه یه لپتاپ ایسوس بردارم همین مدل N61JQ رو هم میخوام خرید کنم
میخواستم راهنماییم کنید که در هنگام خرید به چه چیزهایی دقت کنم تا خدایی نکرده کلاه سرم نره
ممنون میشم کمک کنید
yperion(-)
26-07-2010, 12:43
سلام.امروز لپ تاپ N61JV را قیمت گرفتم.میگفت 1180 با گارانتی ویستا.رنگش هم سفید بود. میرزه؟قیمتش همینه؟
cpu:core i5 520
ram:4gb
vga:NV 325
mhadishirani
26-07-2010, 13:12
دوستان سلام
من میخوام تا چند روز دیگه یه لپتاپ ایسوس بردارم همین مدل N61JQ رو هم میخوام خرید کنم
میخواستم راهنماییم کنید که در هنگام خرید به چه چیزهایی دقت کنم تا خدایی نکرده کلاه سرم نره
ممنون میشم کمک کنید
زیر لپ تاپ رو نگاه کون اگه خورده بود guaranty 24m و اگه جبعه داغون نبود و چسب آبی ایسوس هم باز نبود اصله و الا بهتره نخری(مخصوصا اگه guaranty درست نبود اصلا نخر)
shayan5800
26-07-2010, 14:15
من طبق چیزایی که میدونم msi خیلی ضعیفه.
در کل من فکر کنم باید انتخاب بیت برند های dell,sony,asus,lenovo, hp باشه.
راستی شما که میخوای لپتاپ گیم بخری ایلین ویر (alien ware) و مدل mx15 اش فکر کن لپتابیست بسی خوب
اره لب تاپ خوبیه..قیمتشم خیلی خوشگله!!!
پس منم قید ام اس ای رو میزنم و همین ایسوس رو میگیرم!!!
Vespoher
26-07-2010, 22:13
سلام دوستان
من با بلوتوث دستگاهم مشکل پیدا کردم. اصلا و ابدا بلوتوث دستگاهو نمیشناسه . اصلا تو Device Manager هم وجود نداره. درایورشم که میام نصب کنم میگه device بلوتوث نداری. یه راه حلی پیشنهاد کنید غیر از ریکاوری ویندوز :13:
ممنون میشم
این ویندوز داره حاله منو بد میکنه . خیلی داره برام مشکل میتراشه ....
---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 11:11 PM ----------
سلام.امروز لپ تاپ N61JV را قیمت گرفتم.میگفت 1180 با گارانتی ویستا.رنگش هم سفید بود. میرزه؟قیمتش همینه؟
مبارکت باشه دوست عزیز
یه مدت کار کن باهاش ببین چجوریه . میخوام پیشنهاد بدم به یکی از دوستام که بخره ... مرسی
mhadishirani
26-07-2010, 22:16
سلام دوستان
من با بلوتوث دستگاهم مشکل پیدا کردم. اصلا و ابدا بلوتوث دستگاهو نمیشناسه . اصلا تو Device Manager هم وجود نداره. درایورشم که میام نصب کنم میگه device بلوتوث نداری. یه راه حلی پیشنهاد کنید غیر از ریکاوری ویندوز :13:
ممنون میشم
این ویندوز داره حاله منو بد میکنه . خیلی داره برام مشکل میتراشه ....
---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 11:11 PM ----------
مبارکت باشه دوست عزیز
یه مدت کار کن باهاش ببین چجوریه . میخوام پیشنهاد بدم به یکی از دوستام که بخره ... مرسی
دکمش روشنه؟؟؟
بقل پورت یو اس بی 3
Vespoher
26-07-2010, 22:39
دکمش روشنه؟؟؟
بقل پورت یو اس بی 3
بله.روشن میکنم . روشن کردن یا نکردن دکمه هیچ تاثیری نداره.هیچ اتفاقی نمیافته . اون آیکون هم نمیاد .:41:
mhadishirani
26-07-2010, 22:48
بله.روشن میکنم . روشن کردن یا نکردن دکمه هیچ تاثیری نداره.هیچ اتفاقی نمیافته . اون آیکون هم نمیاد .:41:
خیلی عجیبه.
احتمالا خوده سخت افزارش ایراد داره فکر کنم باید بدی به نمایندگی برات درست کنن
pooria.rio
26-07-2010, 22:52
شما توی سرچ start menu بزن bluetooth
بهد بازش کن میاد
ضمنا احتمال turn off adaptor کردی،من هم turn off کرده بودم ،یادم رفته بود :دی
بیچاره شدم تا آوردمش،اگه ترن آف کردی باید بعد از فعال کردن بلوتوث از توی device manager آنش کنی
yperion(-)
26-07-2010, 23:13
مبارکت باشه دوست عزیز
دوست عزیز به پستم توجه نکردی.گفتم قیمت گرفتم. هنوز که نخریدم:10:
سلام دوستان عزيز من دستگاهم مشكلي داشت ،دادم شركتش مين برد و فنشو عوض كرد ... دستگاه خيلي سريع و خوب شده!
فقط مشكلم اينه كه نميتونم باهاش كانكت بشم ... با مودمم با پي سي راحت كانكت ميشم و قبل از خراب شدن دستگاه هم هيچ مشكلي نداشتم ! حالا كه از نمايندگي صحيح و سالم گرفتمش ... بعد از كارهاي اوليه و...
پيغام ميده يوزنيم و پس ورد اشتباه هست و وراد نت نميشه ! جالبه كه مودم دستگاهم رو هم ميشناسه!
به نظرتون در ويندوز سون چكار بايد بكنم تا دوباره به نت وصل بشم! من يك كاربر غير حرفه اي نيستم ! اما هر كاري ميكنم نمتونم الان با نوت بوكم كانكت بشم ! شما راهي نداريد از طريق سيستم عامل سون بشه اين مشكل رو كه ميگه يوزر و پس اشتباهه رو حل كنم؟؟؟؟؟؟
Mehrdad092000
27-07-2010, 06:42
سلام دوستان عزيز من دستگاهم مشكلي داشت ،دادم شركتش مين برد و فنشو عوض كرد ... دستگاه خيلي سريع و خوب شده!
فقط مشكلم اينه كه نميتونم باهاش كانكت بشم ... با مودمم با پي سي راحت كانكت ميشم و قبل از خراب شدن دستگاه هم هيچ مشكلي نداشتم ! حالا كه از نمايندگي صحيح و سالم گرفتمش ... بعد از كارهاي اوليه و...
پيغام ميده يوزنيم و پس ورد اشتباه هست و وراد نت نميشه ! جالبه كه مودم دستگاهم رو هم ميشناسه!
به نظرتون در ويندوز سون چكار بايد بكنم تا دوباره به نت وصل بشم! من يك كاربر غير حرفه اي نيستم ! اما هر كاري ميكنم نمتونم الان با نوت بوكم كانكت بشم ! شما راهي نداريد از طريق سيستم عامل سون بشه اين مشكل رو كه ميگه يوزر و پس اشتباهه رو حل كنم؟؟؟؟؟؟
مگه n61 هم مودم داخلی داره؟
majidhosseini
27-07-2010, 09:28
سول من
دوستانی که asus n61 jv دارن میگن شدیدا با بازی مشکل دارن چون گرافیکش با سوئیچینگ تو game مشکل داره
اما سوال ساده من اینجاست
notebookcheck دقیقا همین مدل رو تست کرده با بازی های مختلف
چطوره ماله اون مشکل نداشته...ولی بعضی ها میگن مشکل دارن باهاش ؟
سول من
دوستانی که asus n61 jv دارن میگن شدیدا با بازی مشکل دارن چون گرافیکش با سوئیچینگ تو game مشکل داره
اما سوال ساده من اینجاست
سلام دوست عزیز
من همین مدل رو دارم
با درایور جدید من که با هیچ بازی مشکل نداشتم، در حد توانش بازی ها رو اجرا میکنه
نمره ویندوز سون هم به گرافیک 6.2 هست(ویندوز 32 بیتی)
majidhosseini
27-07-2010, 10:24
سلام دوست عزیز
من همین مدل رو دارم
با درایور جدید من که با هیچ بازی مشکل نداشتم، در حد توانش بازی ها رو اجرا میکنه
نمره ویندوز سون هم به گرافیک 6.2 هست(ویندوز 32 بیتی)
ممنون دوست عزیز
همین مدت بود که یکی از بچه ها چنان گفته بود که....
نظر شما روی این لپتاپ چطوره؟
گرافیکش برابر همون jq هستش...فقط پروسسورش فرق داره که به قیمت 200هزار تومن نمی ارزه اینقدر ادم پول بده
در کل نظر شما از این جنسی که خریدین چیه؟و برای منی که میخوام باهاش واقعا کار طراحی کنم پیشنهاد میدین یا نه؟
خیلی ممنون
ارزوی موفقیت برای شما:11:
(ضمنا شما با چه گاراتنی و با چه قیمتی خریدین؟:)
majidhosseini
27-07-2010, 10:36
اشتباه شد..گرافیکش 325 بوده:دی
pooria.rio
27-07-2010, 10:39
سول من
اما سوال ساده من اینجاست
با آپدیت درایور ها مشکلش حل شده :46::46:
majidhosseini
27-07-2010, 10:50
یه سوال دیگه
n61ja تو بازار هست؟
mhadishirani
27-07-2010, 12:06
سول من
اما سوال ساده من اینجاست
نیاز به آپدیت کارت گرافیک داره که انجام نمیدن و مشکلیدا میکنن
ممنون دوست عزیز
همین مدت بود که یکی از بچه ها چنان گفته بود که....
نظر شما روی این لپتاپ چطوره؟
گرافیکش برابر همون jq هستش...فقط پروسسورش فرق داره که به قیمت 200هزار تومن نمی ارزه اینقدر ادم پول بده
در کل نظر شما از این جنسی که خریدین چیه؟و برای منی که میخوام باهاش واقعا کار طراحی کنم پیشنهاد میدین یا نه؟
خیلی ممنون
ارزوی موفقیت برای شما:11:
(ضمنا شما با چه گاراتنی و با چه قیمتی خریدین؟:)
نسبت به قیمتش خیلی خوبه
اگه استفاده خیلی سنگین ازش نداشته باشین تفاوت سی پی یو رو با سی پی یو مدل jq رو احساس نمیکنید
کارت گرافیکش از مدل jq ضعیفتره ولی میشه باهاش بازی کرد
در کل خریدش با توجه به نیاز شما توصیه میشه
من با گارانتی 2 ساله ویستا 1070000 خریدم ، 2 ماه قبل. شاید الان ارزونتر شده باشه
بچه ها سلام! خواهشا كمكم كنيد.
من چندي پيش اين دستگاه رو خريدم و بعد از يك مدتي ديدم خراب شد ،بردم گارانتي مين بردش رو عوض كرد و بعد از يك ماه الان دستمه كه خيلي خوب شده ... قبل از اينكه خراب بشه ، مودم دي اس ال رو بهش وصل كرده بودم و اصلا هيچ مشكلي نداشت!
الان كه دوباره گرفتمش،مودمو وصل ميكنم ... نميره اينترنت! امروز حتا ويندوزشم عوض كردم ،باز هم مشكل پابرجاست ...مثل اينكه ميزنه ... وريفينگ يوز اند پس و ....
به نظر شما چكار كنم؟ فكر ميكنيد مشكل سخت افزاريه يا ايراد از مودمم هست؟ يا حتا تنظيمات ويندوز!!!
الان دستگاه هيچ ايرادي نداره و فقط وصل نشدن اينترنت خيلي رو اعصابمه! كسي ميتونه كمكم كنه؟
اگر مشكلمو حل كنيد به دو نفر اكانت رايگان رپيدشير هديه ميدم.:27:(خودم خورده فروشم!)
S A M S U N G
27-07-2010, 14:46
سلام .
شما احیاناً از صبانت سرویس نداری ؟ اگه داری پس مشکل از همین جاست .
صبانت اومده MAC Adres رو فقط برای یک کامپیوتر تعریف کرده و اگه بشه 2 تا ارور 691 میده . باید زنگ بزنی پشتیبانی بگی MAC رو بردارن .
اگه صبانت داری که مشکل رو گفتم ( اکانت یادت نره :دی ) اگه هم نداری پس انشاالله مشکلت حل بشه .
راستی دوستان لطف میکنین لینک آخرین آپدیت درایور گرافیک رو بذارین .
مخلصیم .
درست گفتي!
من از صبانت سرويس ميگيرم ! اما اين ارورش اينه كه ميگه يوز و پس انگار اشتباهه!
الان كه تعطيلن ،اگر درست گفته باشي و مشكلم حل بشه .... اگر رپيد هم نشد! يك وي پي ان يك ماه بهت ميدم ...
با وي پي ان كه مشكل نداري؟
اطمينان داشته باش اگر مشكلم حل بشه؛100 درصد يك هديه خوب پيشه من داري ....:10:
rahnemoun
27-07-2010, 16:17
بچه ها سلام! خواهشا كمكم كنيد.
من چندي پيش اين دستگاه رو خريدم و بعد از يك مدتي ديدم خراب شد ،بردم گارانتي مين بردش رو عوض كرد و بعد از يك ماه الان دستمه كه خيلي خوب شده ... قبل از اينكه خراب بشه ، مودم دي اس ال رو بهش وصل كرده بودم و اصلا هيچ مشكلي نداشت!
الان كه دوباره گرفتمش،مودمو وصل ميكنم ... نميره اينترنت! امروز حتا ويندوزشم عوض كردم ،باز هم مشكل پابرجاست ...مثل اينكه ميزنه ... وريفينگ يوز اند پس و ....
به نظر شما چكار كنم؟ فكر ميكنيد مشكل سخت افزاريه يا ايراد از مودمم هست؟ يا حتا تنظيمات ويندوز!!!
الان دستگاه هيچ ايرادي نداره و فقط وصل نشدن اينترنت خيلي رو اعصابمه! كسي ميتونه كمكم كنه؟
اگر مشكلمو حل كنيد به دو نفر اكانت رايگان رپيدشير هديه ميدم.:27:(خودم خورده فروشم!)
شما احیاناً از صبانت سرویس نداری؟ اگه داری پس مشکل از همین جاست .
صبانت اومده MAC Adres رو فقط برای یک کامپیوتر تعریف کرده و اگه بشه 2 تا ارور 691 میده . باید زنگ بزنی پشتیبانی بگی MAC رو بردارن .
:27: :27: :27: :27: :27: :27: :27:
شوخی کردم، یکوقتی ناراحت نشین!
S A M S U N G
27-07-2010, 16:38
سلام .
به اطلاع کلیه مشترکین محترم می رساند که جهت بالا بردن امنیت شبکه ADSL شرکت مقرر گردید هر کاربر فقط بتواند با یک MAC Address به شبکه متصل گردد .
لذا مشترکینی که از یک تجهیزات (مودم) یا کامپیوتر استفاده می نمایند ضمن ثبت MAC Address امنیت لازم را برقرار می نماید و در خصوص کاربرانی که از بیش از یک تجهیزات استفاده می نمایند لازم است با مدیریت شبکه از طریق واحد پشتیبانی به شماره 88554123 تماس حاصل فرمایید . لازم به ذکر است در مورد کاربران بیش از یک MAC Address احتمال ایجاد Error 691 وجود خواهد داشت .
691 همون ارور بوزرنیم و پسورد هستش .
در صورت عدم نیاز به سرویس فوق شما می توانید با امضا کردن فرم MAC Address و ارسال آن به واحد فروش سرویس فوق را حذف نمایید ، همچنین در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر با بخش پشتیبانی شرکت در هر استان تماس حاصل فرمائید .
V/P/N هم خوبه :دی
مخلصیم .
mhadishirani
27-07-2010, 16:48
به اطلاع کلیه مشترکین محترم می رساند که جهت بالا بردن امنیت شبکه ADSL شرکت مقرر گردید هر کاربر فقط بتواند با یک MAC Address به شبکه متصل گردد .
لذا مشترکینی که از یک تجهیزات (مودم) یا کامپیوتر استفاده می نمایند ضمن ثبت MAC Address امنیت لازم را برقرار می نماید و در خصوص کاربرانی که از بیش از یک تجهیزات استفاده می نمایند لازم است با مدیریت شبکه از طریق واحد پشتیبانی به شماره 88554123 تماس حاصل فرمایید . لازم به ذکر است در مورد کاربران بیش از یک MAC Address احتمال ایجاد Error 691 وجود خواهد داشت .
691 همون ارور بوزرنیم و پسورد هستش .
در صورت عدم نیاز به سرویس فوق شما می توانید با امضا کردن فرم MAC Address و ارسال آن به واحد فروش سرویس فوق را حذف نمایید ، همچنین در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر با بخش پشتیبانی شرکت در هر استان تماس حاصل فرمائید .
مخلصیم .
منم اکانت میخوام گفتی 2 تا میدی :دی
سلام.نه من هفته پیش تهران بودم N61JV را 1110 میگفتند.اما اینجا1100 بود.
Mehrdad092000
28-07-2010, 02:48
من همیجوری بهتون V++P++N راییگان میدم
برید حالشو ببرید
دوستان g51j بهتره یا n61jq؟؟؟
Mehrdad092000
28-07-2010, 03:00
دوستان g51j بهتره یا n61jq؟؟؟
خوب معلومه g51
ولی قیمتش بیشتره خوب
rahnemoun
28-07-2010, 06:51
من همیجوری بهتون V++P++N راییگان میدم
برید حالشو ببرید
اطلاعات ورودیاش رو نمیدی؟
Mehrdad092000
28-07-2010, 06:56
اطلاعات ورودیاش رو نمیدی؟
شما ثبت نام کن
یوزرنیم پسوردتو خودت میسازی
اینم هاست ---.vpnreactor.com
تو خود سایت بعد ثبت نام بهت میگه
یه ایمیل برات میاد که باید تایید کنیش
S A M S U N G
28-07-2010, 09:48
منم از این استفاده میکردم . سرعتش بدک نیست فقط هر 30 دقیقه دیس میشه که میره رو اعصاب .
ولی در کل چیز خوفیه :دی
مخلصیم .
Vespoher
28-07-2010, 11:20
سلام به دوستان
امروز با امرتات تماس گرفتم در مورد همون صدای تق تق که میاد .گفتن احتمالا از هادشه و اگه صداش زیاد باشه میفرستیم واسه تعویض.البته گفت تعویضش خیلی طول میکشه چون باید از خوده اسوس بیاد. حالا قراره ببرمش گارانتی. این صدای تق تق نرمی که میاد گاهی اوقات انقدر زیاد میشه که میره رو اعصاب.
در ضمن ویندوزم هم خیلی کرش میکنه و مرتب صفحه آبی میاد . بهتره ببرمش واسه چک کردن.در این فاصله بی لپ تاپ چه کنم :41:
rahnemoun
28-07-2010, 11:26
سلام به دوستان
امروز با امرتات تماس گرفتم در مورد همون صدای تق تق که میاد .گفتن احتمالا از هادشه و اگه صداش زیاد باشه میفرستیم واسه تعویض.البته گفت تعویضش خیلی طول میکشه چون باید از خوده اسوس بیاد. حالا قراره ببرمش گارانتی. این صدای تق تق نرمی که میاد گاهی اوقات انقدر زیاد میشه که میره رو اعصاب.
در ضمن ویندوزم هم خیلی کرش میکنه و مرتب صفحه آبی میاد . بهتره ببرمش واسه چک کردن.در این فاصله بی لپ تاپ چه کنم :41:
البته قابل شما رو نداره ولی اگه خواستی، مال خودم رو برات بفرستم؟
Mehrdad092000
28-07-2010, 11:27
منم از این استفاده میکردم . سرعتش بدک نیست فقط هر 30 دقیقه دیس میشه که میره رو اعصاب .
ولی در کل چیز خوفیه :دی
مخلصیم .
خوب خوبه دیگه :) مفته
همشون 1 ماه هستن
سایتایه دیگم خوایتید بگید بگم
---------- Post added at 12:27 PM ---------- Previous post was at 12:26 PM ----------
سلام به دوستان
از اول این صدا بود؟
کلا لپتاپو میخوان برات عوض کنن یا فقط تعمیر کنن؟
Vespoher
28-07-2010, 11:34
خوب خوبه دیگه :) مفته
همشون 1 ماه هستن
سایتایه دیگم خوایتید بگید بگم
---------- Post added at 12:27 PM ---------- Previous post was at 12:26 PM ----------
از اول این صدا بود؟
کلا لپتاپو میخوان برات عوض کنن یا فقط تعمیر کنن؟
البته من به این سایتی که گفتید رفتم ثبت نام کردم و یوزو پس گرفتم ولی نمیتونم وصل شم . اروره 800 میده . فکر کنم برای ویندوز سون یه تنظیماتی داره . میشه از صفحه تنظیمات کانکشن یه عکسی بذارید. ممنون
البته اگه سایت دیگه ای هم میشناسید بگید دوست عزیز . استقبال میکنم :31:
والا اره این صدا از اولش بود منتها خیلی کمتر و در فاصله زمانی زیاد بود . الان گاهی البته با فاصله زمانی کم و تند تند صدا میده . کلا یه جورایی میره رو اعصاب چه کمش چه زیادش.
گفتن چک میکنیم اگه تعمیر بخواد میره واسه تعمیر . اگر عوض کنن که نمیکنن خیلی عالی میشه:31::20:
Mehrdad092000
28-07-2010, 11:48
البته من به این سایتی که گفتید رفتم ثبت نام کردم و یوزو پس گرفتم ولی نمیتونم وصل شم . اروره 800 میده . فکر کنم برای ویندوز سون یه تنظیماتی داره . میشه از صفحه تنظیمات کانکشن یه عکسی بذارید. ممنون
البته اگه سایت دیگه ای هم میشناسید بگید دوست عزیز . استقبال میکنم :31:
والا اره این صدا از اولش بود منتها خیلی کمتر و در فاصله زمانی زیاد بود . الان گاهی البته با فاصله زمانی کم و تند تند صدا میده . کلا یه جورایی میره رو اعصاب چه کمش چه زیادش.
گفتن چک میکنیم اگه تعمیر بخواد میره واسه تعمیر . اگر عوض کنن که نمیکنن خیلی عالی میشه:31::20:
ایشالا که واست عوض کنن یا درست کنن راستی از کجا گرفتی مدلشم دقیق میگی
شما ایمیل تایید که اومدو تایید کردی؟
تنضیمات خاصی نداره
یوزر پسوردو که داری اینم هاستشه
---.vpnreactor.com
hamedjhan
28-07-2010, 11:50
سلام به همگی
من دو روز که مدل asus n61jq رو خریدم یه چند تا سوال داشتم اگه میشه لطفا جوابم رو بدید
اولا باطری لب تاپ 6 سله و چیزی حدود 1ساعت و 25 دقیقه جواب میده میخواستم بدونم اگه بخواهم باطری 9 سل بگیرم تا چند ساعت جواب میده
دوم اینکع من بازی need for speed shift رو لب تاپ نصب کردم ولی وقتی خواستم بازی رو اجرا کنم یه صفحه اورد که زبان مورد نظرم ازم خواست بعد آرم EA اومد بعد از اون یه پیغام اومد که ویندوز نمیتونه این برنامه رو اجراکنه و از برنامه خارج میشه این رو هم بگم که ویندوز 64 بیتی سون (7) اورجینال است و همچنین تمامی درایورهای لب تاپ نصب شده ایراد از کجاست
سوم اینکه بازی پرنس پرشیا 4 رو نصب کردم بازی اجرا شد ولی صفحه ای که بازی توش اجرا میشد کوچکتر از کل صفحه بود یعنی اطرف صفحه بازی سیاه بود یعنی صفحه بازی تو کل صفحه نمایش کشیده نمیشه و تویه تنظیماتش هم چیز خاصی پیدانکردم
چهارم اینکه من به ایکون های ریز تو صفحه مانیتور عادت دارم و چون تا اینجا از ویندوز سون استفاده نکردم نمیدونم چطور میشه ایکون های صفحه دسکتاب رو کوچیک کرد البته با راست کلیک به رو صفحه و از مسیر viwe --> small icon اقدام به کوچیک کردن ایکون ها کردم ولی بازم میخوام کوچیکتر بشه ایا این امکان است یا نه
Vespoher
28-07-2010, 11:54
البته قابل شما رو نداره ولی اگه خواستی، مال خودم رو برات بفرستم؟
ممنونم دوست عزیز . لطف داری با معرفت . یه خورده مجبورم صبر کنم :20:
Vespoher
28-07-2010, 12:06
ایشالا که واست عوض کنن یا درست کنن راستی از کجا گرفتی مدلشم دقیق میگی
..
مدل دقیقش. ASUS N61JQ- JX014V
بلوری و هادر 640 - گارانتی امرتات
از پاساژ پارسیان به قیمت 1425
S A M S U N G
28-07-2010, 12:22
سلام .
طریقه استفاده از V/P/N که دوستمون گذاشتن . ( ویندوز 7 )
اول از همه در سایت ثبت نام کنین و از همه مهم تر باید در سایت وارد بشین .
مخلصیم .
final fantasy
28-07-2010, 12:47
سلام دوستان
اول بابت وی پی ان ممنون
دوم اینکه یه سوال داشتم
دوستان لپتاپ ASUS N61JQ سی دی درایور هم داره مثل لپتاپ های دل ؟ یا مثل سونی هیچی باهاش نیست؟
دوم اینکه این دو مدل چه فرقی با هم دارند ASUS N61JQ- JX014V با ASUS N61JQ- JX010V
mhadishirani
28-07-2010, 13:50
سلام دوستان
اول بابت وی پی ان ممنون
دوم اینکه یه سوال داشتم
دوستان لپتاپ ASUS N61JQ سی دی درایور هم داره مثل لپتاپ های دل ؟ یا مثل سونی هیچی باهاش نیست؟
دوم اینکه این دو مدل چه فرقی با هم دارند ASUS N61JQ- JX014V با ASUS N61JQ- JX010V
هارد 010v 500 گیگ 7200 rpm هستش
mhadishirani
28-07-2010, 14:17
سلام دوستان
اول بابت وی پی ان ممنون
دوم اینکه یه سوال داشتم
راستی درایور داره ولی سیدی ویندوز نداره
sheytoon001
28-07-2010, 16:13
سلام به همگی
من دو روز که مدل asus n61jq رو خریدم یه چند تا سوال داشتم اگه میشه لطفا جوابم رو بدید
اولا باطری لب تاپ 6 سله و چیزی حدود 1ساعت و 25 دقیقه جواب میده میخواستم بدونم اگه بخواهم باطری 9 سل بگیرم تا چند ساعت جواب میده
دوم اینکع من بازی need for speed shift رو لب تاپ نصب کردم ولی وقتی خواستم بازی رو اجرا کنم یه صفحه اورد که زبان مورد نظرم ازم خواست بعد آرم EA اومد بعد از اون یه پیغام اومد که ویندوز نمیتونه این برنامه رو اجراکنه و از برنامه خارج میشه این رو هم بگم که ویندوز 64 بیتی سون (7) اورجینال است و همچنین تمامی درایورهای لب تاپ نصب شده ایراد از کجاست
سوم اینکه بازی پرنس پرشیا 4 رو نصب کردم بازی اجرا شد ولی صفحه ای که بازی توش اجرا میشد کوچکتر از کل صفحه بود یعنی اطرف صفحه بازی سیاه بود یعنی صفحه بازی تو کل صفحه نمایش کشیده نمیشه و تویه تنظیماتش هم چیز خاصی پیدانکردم
چهارم اینکه من به ایکون های ریز تو صفحه مانیتور عادت دارم و چون تا اینجا از ویندوز سون استفاده نکردم نمیدونم چطور میشه ایکون های صفحه دسکتاب رو کوچیک کرد البته با راست کلیک به رو صفحه و از مسیر viwe --> small icon اقدام به کوچیک کردن ایکون ها کردم ولی بازم میخوام کوچیکتر بشه ایا این امکان است یا نه
برا کوچیک یا بزرگ کردن آیکون کنترل رو نگه دار و غلتک ماوس رو بچرخون:46:
pinchingholian
29-07-2010, 14:20
حذف شد!!!!
hamedjhan
29-07-2010, 15:05
برا کوچیک یا بزرگ کردن آیکون کنترل رو نگه دار و غلتک ماوس رو بچرخون:46:
ممنون از جوابتون میشه سوال های دیگمو هم جواب بدین
در ضمن یه سوال دیگه هم دارم و اون اینکه من زمانی که جویستیکمو که یو اس بی هستش وصل میکنم به لب تاپ بعدش لب تاب به صورت اتوماتیک جویستیکو میشناسه حتی از بخش printer & devis جویستیکو با تمام دکمه هاش تست کردم ولی تو چند تا بازی که خواستم با جویستیک بازی کنم اصلا جویستیک نمیشناسه ایراد از کجاست با تشکر
pooria.rio
29-07-2010, 16:35
ممنون از جوابتون میشه سوال های دیگمو هم جواب بدین
در ضمن یه سوال دیگه هم دارم و اون اینکه من زمانی که جویستیکمو که یو اس بی هستش وصل میکنم به لب تاپ بعدش لب تاب به صورت اتوماتیک جویستیکو میشناسه حتی از بخش printer & devis جویستیکو با تمام دکمه هاش تست کردم ولی تو چند تا بازی که خواستم با جویستیک بازی کنم اصلا جویستیک نمیشناسه ایراد از کجاست با تشکر
مشکل از جوی استیکه نه لپ تاپ
منم دیروز جوی استیک خریدم،اما خیلی و عالی و راحت وصل شد،بدون مشکل،امروزم 7-8 ساعت وصل کردم و حال داد ... :21::27:
hamedjhan
29-07-2010, 17:31
من بازی پرنس پرشیا 4 رو نصب کردم بازی اجرا شد ولی صفحه ای که بازی توش اجرا میشد کوچکتر از کل صفحه بود یعنی اطرف صفحه بازی سیاه بود یعنی صفحه بازی تو کل صفحه نمایش کشیده نمیشه و تویه تنظیماتش هم چیز خاصی پیدانکردم کسی میدونه ایراد از کجاست و چطوری میشه حلش کرد
pooria.rio
29-07-2010, 22:25
من بازی پرنس پرشیا 4 رو نصب کردم بازی اجرا شد ولی صفحه ای که بازی توش اجرا میشد کوچکتر از کل صفحه بود یعنی اطرف صفحه بازی سیاه بود یعنی صفحه بازی تو کل صفحه نمایش کشیده نمیشه و تویه تنظیماتش هم چیز خاصی پیدانکردم کسی میدونه ایراد از کجاست و چطوری میشه حلش کرد
البته جاش اینجا نیست
ولی خوب...
شما زحمت بکش تو تنظیمات گرافک بازی یا تنظیم رزولوشن رو باسسد واید کنی مثلا 1366*768
یا اینکه یه جا زده windowed احتمالا تیک خورده
باید تیکشو برداری
---------- Post added at 11:25 PM ---------- Previous post was at 11:22 PM ----------
سلام دوباره
امروز crysis و shift رو با رزولوشن FULL HD بازی کردم :دی
قابل توجه دوستان سونی دار که میگن ما فول اچ دی هستیم
شما اگه تونستین این بازی ها رو فول اچ دی بیارین بالا اونقت حسابه :دی
ما که امروز به TV وصل کردیم و حدود 8 ساعت HD بازی کردیم،جاتون خالی خیلی چسبید:21::21:
majid_3ma
29-07-2010, 22:43
البته جاش اینجا نیست
ولی خوب...
شما زحمت بکش تو تنظیمات گرافک بازی یا تنظیم رزولوشن رو باسسد واید کنی مثلا 1366*768
باید تیکشو برداری
---------- Post added at 11:25 PM ---------- Previous post was at 11:22 PM ----------
سلام دوباره
ما که امروز به TV وصل کردیم و حدود 8 ساعت HD بازی کردیم،جاتون خالی خیلی چسبید:21::21:
امرا کیفیت تصور ایسوس به سونی برسه
شما خیلی تعصبی پست میدی دوست گرامی...g51jx ایسوس که full hd هست رو با f115 مقایسه کن اونوقت بگو ایسوس به سونی نمیرسه...!
majid_3ma
29-07-2010, 23:52
میدونید که سونی اصلا خودش تولید کننده ال سی دی نیست
و این که سونی معمولا بهترین قطعات رو به کار میبره
وااقعا وقتی سونی رو باز میکنی لذت میبری انقدر تمیز کار کرده
تعصب نیست
pooria.rio
30-07-2010, 01:07
تعصب نیست
باید به حضورتون برسونم که اسوس هم خودش تولید نمیکنه مانیتور لپ تاش هارو
مانیتور مدل n61 محصول سامسونگ هستش
ضمنا حرف من اصلا فکر نمیکنم ارتباطی با کیفیت تصویر داشته باشه ....:13:
من فقط از رزولوشن صحبت کردم
تعصب نیست
دوست گرامی لطفآ به عنوان این تاپیک دقت کنید و در مورد برندهای دیگه در جای خودشون نظر بدید.با تشکر.:46:
یه خواهش دوستانه از کلیه دوستان عزیز
لطفآ از زدن پستهای بی ربط خودداری کنید و کمی هم به عنوان تاپیک دقت کنید اگه همینطور پیش برید این تاپیک میشه محل ارائه خدمات اینترنتی.:41:
منم دیروز جوی استیک خریدم،اما خیلی و عالی و راحت وصل شد،بدون مشکل،امروزم 7-8 ساعت وصل کردم و حال داد ... :21::27:
سلام
من با دو تا جوی استیک امتحان کردم مشکل از جوی استیک نیست از لپ تاپ هم نیست ولی من هم نفهمیدم چرا تو بیشتر بازیها جوی استیک کار نمیکنه! ممکنه بعضی بازیها با جوی استیک خاصی کار میکنند یا این گزینه موقع ریپک شدن بازی از کار افتاده باشه....
به هر حال جوی استیک من از جنس خوب و با ویبره هم هست اما تو چند بازی که نصب کردم متاسفانه کار نمی کرد و لی تو قسمت تست خود ویندوز و کالیبره کردن جوی استیک هست و کار هم می کنه!
اصلا با شما موافق نیستم!! اگر بگویید تمام بازیها رو اجرا میکنه قابل قبول هست اما اینکه بگویید very high خیر!!
خیلی از بازیهای گرافیک بالای جدید رو اگر رزولوشن رو به صورت HD و همه تنظیمات گرافیک رو روی آخرین درجه قرار دهید کم میاره!!
نمونه هاش زیاده اما حتی روی بازی باتلفیلد 2 که آنچنان گرافیکی هم نیست بعد از تنظیمات بالا صفحه از عرض جاهایی که سرعت زیاد هست کمی از هم جدا میشه...
نگید که درایورم قدیمیه یا ویندوزم خرابه یا ... که خودم آخرشم!
دوستان باز هم می گویم کرافیک این لپ تاپ نسبت به لپ تاپهای همرده همرده خودش بالاتر است ولی توقع خودتون رو خیلی بالا نبرید و فکر کنید دیگه آخرین بازی رو می تونید HD بدون هیچ افت سرعتی بازی کنید! اینطور نیست و در بیشتر بازیهای گرافیکی خیلی جدید گرافیک رو خیلی ببرید بالا حتی تو منوی بازی حرکت موس به صورت کند و با تاخیر صورت میگیره...
دیگه لپ تاپ همینه و بازی ها هم روز به روز احتیاج به سخت افزار قوی تری دارند... پس توقعتون رو قبل از خرید کمی بیارید پایین که تو ذوقتون نخوره...
البته قبلا هم گفتم سلیقه ای هست یکی افت کم کیفیت رو تشخیص نمیده یا براش مهم نیست و یکی دیگه نمی تونه حتی نگاهش کنه پس خودتون تست کنید بعد نتیجه گیری کنید
من نگفتم همش تبلیغاتیه. ولی گفتم با توجه به عددی که بالا میره و انتظاری که به وجود میاره هرگز تفاوت در اون حد نیست. یعنی مثلا سرعت از تک هسته ای 2 گیگاهرتز شده 4 هسته ای 2.5 آدم توقع زیادی داره که در عمل این انطور نیست و آنچنان هم فرقی نمیکنه.
البته در همان پست هم گفتم چیزهایی که می فرمایید آزمایشها نشون داده و .... در شرایط عادی و با نرم افزارهایی که شما روزانه اجرا می کنید به آن اعداد و ارقام دست نمیابید!
به نمره ویندوز اصلا توجه نکن معیارهای اون با چیزی که تو ذهن ماهاست از زمین تا آسمون فرق داره و ملاکی برای سنجش قدرت نمی تونه باشه. در ضمن از من روی جلدش نوشته بود باس رمم 1066 هست اما نرم افزار everest نشون میده 1333 هست!! یعنی اعداد روی کارتون لپ تاپ نیز معتبر نیستش... پس احتمالا خیلی از افرادی که فکر می کنند باس رمشون 1066 هست هم 1333 هستند.
به نظر شما ایا هاردش رو پارتیشن بندی کنم؟ و دیگه اینکه با چه نرم افزاری این کار رو انجام بدم بهتره؟
آره به نظر من پارتیشن بندی کن. من با نرم افزار Acronis Disk Director Suite اینکار رو کردم. چون هم روی نسخه 64 بیت نصب میشه هم 32 بیت و حجمش برای دانلود زیاد نیست. اما نرم افزارهای دیگه نسخه 64 بیت و 32 بیتشون جداست که اگر هر دو رو بخواین باید حجم زیادی رو دانلود کنید. و خیلی از کارهایی که انجام میدهند و حجم هم به همین دلیل بالا رفته برای شما کاربردی ندارد. پس این نرم افزار با حجم نسبتا مناسب کار شما رو خیلی خوب راه می اندازه تازه کطکئنا کاراییش بیش از نیاز شما حتی هست...
Mehrdad092000
30-07-2010, 05:48
امرا کیفیت تصور ایسوس به سونی برسه
دوست عزیز دوستمون گفتن تو Tv فول بازی کردن
پست با دقت تر بخونید
---------- Post added at 06:48 AM ---------- Previous post was at 06:47 AM ----------
تعصب نیست
قبول کن داری تعصبی پست میده کاملانم تعصبی
همیشه قیمت بالا دلیل نمیشه جنس بهتر باشه
قبول کن دوست من
mhadishirani
30-07-2010, 09:03
البته جاش اینجا نیست
ولی خوب...
باید تیکشو برداری
سلام دوباره
با چه کابلی به تلویزیون وصل میکنی؟(سریع جواب بده جمعیه یه حالی بکنیم)
You Were Mine
30-07-2010, 09:21
با چه کابلی به تلویزیون وصل میکنی؟(سریع جواب بده جمعیه یه حالی بکنیم)
با كابل HDMI
mhadishirani
30-07-2010, 09:58
با كابل HDMI
دو طرفش hdmi داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من تا حالا همچین کابلی ندیدم. همش یه طرفش یه چیزی بوده یه طرفش hdmi
mhadishirani
30-07-2010, 10:11
ببین دوست عزیز شما یه انتظار محیر العقول از لپتاپ داشتین و حالا حالتون گرفته شده ولی این لپتاپ یکی از بهترین لپتاپ های سری entertainment هست وقابلیت خوبی برای بازی داره. من با پی سی م که گرافیک 8800 gt روشه و رنکش کلی از این بالا تره هم همین کیفیت رو میگیرم.
دوست عزیز معلوم میشه شما کابل دیگری را با HDMI اشتباه گرفتید!! HDMI هر دو سرش HDMI هست دیگه مگه میشه یک سرش چیز دیگری باشه!!
باید LCD یا LED داشته باشید چون 99 درصد تلویزیونها ورودی HDMI ندارند... شما چون احتمالا تلویزیونتون این ورودی رو نداره فکر می کنید باید سر دیگر کابل به شکل دیگری باشه...
در ضمن اون کابل قیمتش بالاست و باید برید بخرید اما شما اگر LCD داشته باشید احتمال زیاد ورودی RGB هم دارید پس با کابل مانیتوری که تو خونه دارید با همون کابل وصل کنید و کیفیت خیلی هم بالاست.
درضمن مجبور نیستید حتما به TV که ممکنه اینچش مثل ما خیلی بالا باشه برای بازی وصل کنید چون حرکت زیاد ماهیچه های چشم رو داقون می کنه. مگر برای فیلم دیدن وصل کنید. اگر یک مانیتور full HD هم داشته باشید می تونید با همین کابل RGB وصل کنید و به صورت Full HD بازی کنید. البته اگر بازیتون خیلی گرافیکی و جدید باشه مطمئن باشید نمی تونید با سرعت طبیعی و بدون مشکل در این ابعاد بازی کنید!
البته این توضیح رو هم به شما بدم نمی تونید از روی ظاهر بازی بگید خیلی گرافیکی هست! بستگی به موتور بازی و نوع برنامه نویسی بازی داره که چقدر از کارت گرافیک کار بکشه بعضی بازیها با اینکه گرافیک ظاهریشون زیاد بالا نمیرسه اما پدر کارت گرافیک رو در میارند و بعضی با اینکه به نظر میرسه ظاهر بهتری دارند زیاد از کارت گرافیک کار نمی کشند
مثلا ASSASSINS CREED II وقتی وارد بازی میشید گرافیک بازی خیلی فوق العاده است بازی هم بسیار جدید هست ولی جالب اینجاست که با کارت گرافیک NVIDIA Geforce 8500 GT که قدیمی هم هست با بهترین کیفیت بدون هیچ افت سرعت و کیفیتی کار می کنه. این قضیه دیگه یکم مبحثش علمی هست. تو بعضی بازیها از لایه های فراوان استفاده شده شاید جزیئات زیاد خوب کار نشده باشه اما مثلا تو یک صحنه بالای 20 لایه دارید که افکتهای مختلف هست که فشار زیادی از لحاظ رندر سازی به کارت گرافیک میاره و البته مسائل دیگر....
ببین دوست عزیز شما یه انتظار محیر العقول از لپتاپ داشتین و حالا حالتون گرفته شده ولی این لپتاپ یکی از بهترین لپتاپ های سری entertainment هست وقابلیت خوبی برای بازی داره. من با پی سی م که گرافیک 8800 gt روشه و رنکش کلی از این بالا تره هم همین کیفیت رو میگیرم.
من متوجه نشدم روی صحبت شما با کی بود؟؟؟؟
mhadishirani
30-07-2010, 11:08
عزیز دل اتفاقا داره hdmi ولی من پورتی که دوسر hdmi باشه ندیدم تا حال.
صحبتم با شما بود.
pooria.rio
30-07-2010, 11:19
اصلا با شما موافق نیستم!! اگر بگویید تمام بازیها رو اجرا میکنه قابل قبول هست اما اینکه بگویید very high خیر!!
خیلی از بازیهای گرافیک بالای جدید رو اگر رزولوشن رو به صورت HD و همه تنظیمات گرافیک رو روی آخرین درجه قرار دهید کم میاره!!
نمونه هاش زیاده اما حتی روی بازی باتلفیلد 2 که آنچنان گرافیکی هم نیست بعد از تنظیمات بالا صفحه از عرض جاهایی که سرعت زیاد هست کمی از هم جدا میشه...
نگید که درایورم قدیمیه یا ویندوزم خرابه یا ... که خودم آخرشم!
دوستان باز هم می گویم کرافیک این لپ تاپ نسبت به لپ تاپهای همرده همرده خودش بالاتر است ولی توقع خودتون رو خیلی بالا نبرید و فکر کنید دیگه آخرین بازی رو می تونید HD بدون هیچ افت سرعتی بازی کنید! اینطور نیست و در بیشتر بازیهای گرافیکی خیلی جدید گرافیک رو خیلی ببرید بالا حتی تو منوی بازی حرکت موس به صورت کند و با تاخیر صورت میگیره...
دیگه لپ تاپ همینه و بازی ها هم روز به روز احتیاج به سخت افزار قوی تری دارند... پس توقعتون رو قبل از خرید کمی بیارید پایین که تو ذوقتون نخوره...
البته قبلا هم گفتم سلیقه ای هست یکی افت کم کیفیت رو تشخیص نمیده یا براش مهم نیست و یکی دیگه نمی تونه حتی نگاهش کنه پس خودتون تست کنید بعد نتیجه گیری کنید
عزی من مخالفم باهات
دیروز خودم CRYSISوNFS SHIFTوCALL OF DUTY
رو فول اچ دی بازی کردم بدون هیچ مشکل یا افت فریمی
---------- Post added at 11:16 AM ---------- Previous post was at 11:13 AM ----------
چطور ندیدی :دی
من کابلم دو سر HDMI هستش
تو بازار پره،فقط حواست باشه از این جنسای بی پدر مادر که 10-12 تومنه نخری،یه جنس خوب و مارک معتبر بگیر حالشو ببر:دی
---------- Post added at 11:19 AM ---------- Previous post was at 11:16 AM ----------
البته ناگفته نماند کابل هایی هم داریم که مثلا یه سر HDMI و یه سر RGB هستن،اونها در واقع تبدیلن
عزی من مخالفم باهات
دیروز خودم CRYSISوNFS SHIFTوCALL OF DUTY
رو فول اچ دی بازی کردم [B]بدون هیچ مشکل یا افت فریمی
دوست عزیز این مسئله جای بحث نداره من گفتم شما هم گفتی. حالا دوستان برند و خودشون امتحان کنند.
کافیه شما بازی splinter cell conviction رو برید نصب کنید و تمام تنظیمات رو هم بگذاری روی فول و رزولوشن هم بگذاری HD بعد میبینی که داخل خود منو دیگه موس با تاخیر حرکت می کنه به گونه ای که قابل کنترل حتی نیست!
بهتره دیگه این بحث رو ادامه ندیم هر کسی خواست بخره خودش قضاوت می کنه
شما دوست عزیز که روی بحثت با من بود! من توقع اونجوری نداشتم اما حرفهای دوستان رو نمی خونی که میگن هر بازی رو با آخرین کیفیت و آخرین رزولوشن اجرا کردند؟؟؟ اصلا چرا بحث بیخود راه می اندازید کسی که بخواد لپ تاپ بخره فهمید من چی گفتم. توقع من و شما و ... رو چه کار دارید؟ من دارم واقعیت رو میگم کاری به توقعات ندارم
hamedjhan
30-07-2010, 12:36
سلام ممنون از جوابتون از دوستان عزیزم به خاطر سوالات بی ربط به موضوع تاپیک معذرت میخوام ولی تنها جایی که پیدا کردم تا جواب سوالتم رو پیدا کنم همین تاپیک بود به هر حال ببخشید
اقای pooria.rio عزیز من تا حالا دو تا جویستیک دیگه رو هم امتحان کردم این دو تا رو هم ویندوز میشناسه حتی تو بخشprinter & device هم دو تا جویستیک با تمام دکمه هاش امتحانکردم هر دو تاشون سالم بودن ولی توی هیچ کدوم از محیط های بازی جویستیک ها عمل نمیکنه ایا میتونه علت از ویندوز لب تاب باشه چون ویندوزم 7 هستش اونم 64 بیتی یا اینکه علت دیگه ای داره در ضمن میشه اون مدل جویستیک تونو برام بگید
باتشکر
pooria.rio
30-07-2010, 12:49
دوست عزیز این مسئله جای بحث نداره من گفتم شما هم گفتی. حالا دوستان برند و خودشون امتحان کنند.
کافیه شما بازی splinter cell conviction رو برید نصب کنید و تمام تنظیمات رو هم بگذاری روی فول و رزولوشن هم بگذاری HD بعد میبینی که داخل خود منو دیگه موس با تاخیر حرکت می کنه به گونه ای که قابل کنترل حتی نیست!
بهتره دیگه این بحث رو ادامه ندیم هر کسی خواست بخره خودش قضاوت می کنه
من حتما این بازی رو میگیرم و نصب میکنم خبرش رو میدم
mhadishirani
30-07-2010, 13:32
من حتما این بازی رو میگیرم و نصب میکنم خبرش رو میدم
من گذاشتم در اون حد که میگی کند نشد ولی کند شد. تعداد فریم رفت حول و حوش 25-27
دوستان قضیه این مودم وایمکس مدل n61jv چیه؟
اون موقع که خریدم فروشنده میگفت مودم وایمکس داره؟
من که چیزی ندیدم!! حالا اگه همچین چیزی هم داشته باشه تو ایران قابل استفاده ست؟
ممنون میشم یکی که اطلاعات کافی داره یه نوضیحی بده:11:
pooria.rio
30-07-2010, 14:08
در یه جمله بگم فروشنده چرت گفتن...
hasibi01
30-07-2010, 17:49
در مورد بازی ها منم با دوستان موافقم که این لپ تاپ اکثر بازی های روز رو با جرئیات بالا و بدون افت فریم آنچنانی اجرا میکنه. ولی مساله ای که منو نگران میکنه دمای کاریه CPU لپ تاپه. مثلا من امروز World of warcraft - BC رو اجرا میکردم که توی یه رید 30 نفره صدای فن بقدری زیاد شد که مجبور شدم دمای هسته رو چک کنم. دیدم که دوتا از هسته ها به دمای 85 رسیدن و دوتای دیگه هم دماشون 82 درجه شده. در نتیجه گرافیک بازی رو کاملا پایین آوردم تا دما به کمتر از 80 برسه.
حالا سوالم از دوستان اینه که معمولا زمان بازی دمای کاریه سیستمشون چقدره؟ و محدوده دمایی که میتونیم کارکرد طولانی مدت از سیستم تحت اون رو توقع داشته باشیم چقدره؟ یعنی با خیال راحت زمانی که CPU دماش به 85 میرسه به کارمون ادامه بدیم؟
من یه لپ تاپ سامسونگ رو با everest تست پایداری کردم و نهایتا دماش به 55 درجه رسید درحالیکه سیستم خودم دماش به 4-83 درجه میرسه. حالا اونایی که تجربشون بیشتره ممکنه راهنمایی کنن که این لپ تاپ واسه کار کردن تو چه دماهایی طراحی شده؟
mhadishirani
30-07-2010, 18:00
در مورد بازی ها منم با دوستان موافقم که این لپ تاپ اکثر بازی های روز رو با جرئیات بالا و بدون افت فریم آنچنانی اجرا میکنه. ولی مساله ای که منو نگران میکنه دمای کاریه CPU لپ تاپه. مثلا من امروز World of warcraft - BC رو اجرا میکردم که توی یه رید 30 نفره صدای فن بقدری زیاد شد که مجبور شدم دمای هسته رو چک کنم. دیدم که دوتا از هسته ها به دمای 85 رسیدن و دوتای دیگه هم دماشون 82 درجه شده. در نتیجه گرافیک بازی رو کاملا پایین آوردم تا دما به کمتر از 80 برسه.
حالا سوالم از دوستان اینه که معمولا زمان بازی دمای کاریه سیستمشون چقدره؟ و محدوده دمایی که میتونیم کارکرد طولانی مدت از سیستم تحت اون رو توقع داشته باشیم چقدره؟ یعنی با خیال راحت زمانی که CPU دماش به 85 میرسه به کارمون ادامه بدیم؟
من یه لپ تاپ سامسونگ رو با everest تست پایداری کردم و نهایتا دماش به 55 درجه رسید درحالیکه سیستم خودم دماش به 4-83 درجه میرسه. حالا اونایی که تجربشون بیشتره ممکنه راهنمایی کنن که این لپ تاپ واسه کار کردن تو چه دماهایی طراحی شده؟
برای من بالای 70 نرفته تا حالا.
---------- Post added at 07:00 PM ---------- Previous post was at 06:58 PM ----------
بعد دمای عادی cpu های 4 هسته ای 60 درجه هستش
pooria.rio
30-07-2010, 19:31
آقا علیرضا VAIOMAN این رو از خود سایت اینتل پرسیده بود،گفته بودن که در خصوص این مدل از CPU دما تا 103 درجه هم عادیه و احتیاجی ب نگرانی ناره ،منم امروز رو فول اچ دی بازی شیفت دمام تا 85 رفت،نگران نباشین طبیعیه،ضمنا این کارت گرافیک هم تا حدود 95 درجه هیچ مشکلی نداره
five star
30-07-2010, 19:40
من بازی های زیادی رو روی n61jq امتحان کردم cod 6 با بهترین کیفیت اجرا شد جوری که واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم و حتی یک گیر جزئی هم در شلوغ ترین صحنه ها نداشت . ولی cod4 نمی دونم چرا در بعضی از صحنه ها گیر یک ثانیه ای می کرد
snipper هم همینطور ربطی هم به تنظیمات نداشت و در بالاترین حالت و کمترین حالت هم یک جور بود و گیر می کرد . حدسم اینه که اشکال cod4 از directx ویندوز سون باشه اما sniper رو روی sony vaio e1 امتحان کردم این گیر رو نداشت با اینکه ویندوزش سون بود .
splinter cell conviction به راحتی با بهترین کیفیت اجرا شد اما یکبار در حین بازی سیتم جوری هنگ کرد که مجبور شدم ریست کنم . درسته با بهترین تنظیماتش کمی کندتر میشه اما به نظرم تازه اینجوری طبیعیه و کیفیت پایینش خیلی تنده . اگر کسی از ابتدا با بالاترین تنظیمات بازی کنه اصلا چیزی احساس نمی کنه .
pes 2010 رو هم با چند لب تاپ مقایسه کردم e1 , e17 کیفیت من واقعا سر تر بود .:21:
بازی saboteur هم که چند لحظه که بازی می کردی گیر می کرد که در e1 امتحان کردم اونجا هم گیر کرد اما در سیستم شخصی با ویندوز Xp اجرا شد که به این نتیجه رسیدیم که اشکال ویندوز سونه .
اما بازی که دیدم کاملا کم اورد split second بود که وقتی تنظیمات رو روی آخر قرار میدادی کاملا کند می شد . ولی در حالت عادی خوب اجراش می کرد .
حلا یک سوال از دوستان داشتم اونم اینکه من هنوز درایور جدیدی برای گرافیک آپلود نکردم . با توجه به پست های قبلی و مشکلی که برای یکی از دوستان که درایور نصب کرده بود پیش اومده بود می خواستم بپرسم که با توجه به ریسکش آیا درایور نصب کنم یا نه ؟
و می خواستم خواهش کنم از اساتید یک نفر لطف کنه و لینک دانلود یا روش دانلود یک درایور معتبر رو برای گرافیک بزاره واقعا ممنون می شم .:11:
من گذاشتم در اون حد که میگی کند نشد ولی کند شد. تعداد فریم رفت حول و حوش 25-27
بله موافقم اونقدر کند نمیشه که نشه بازی کرد اما به هر حال کند میشه یا نه؟؟ خوب این تازه یک بازیه. بازیهای دیگری هم من امتحان کردم که در اخرین رزولوشن اینطور میشه. در پست قبلی هم دوستمون تایید کردند.
یک بازی دیگر هم که نام بردم بازی باتلفیلد 2 اگر رزولوشن رو تا آخر ببرید بالا جاهایی که سرعت بالاست صفحه از عرض از چندجا از هم جدا میشه. من نمی خوام بگم این لپ تاپ بد هست خودمم گفتم از بسیاری از لپ تاپها بهتر هم هست ولی دیگه باید یک سری چیزها رو پذیرفت. اگر ما بیایم اینجا و بگیم هر بازی رو با آخرین ... خوب مشخصا این حرف درست نیست. ما حتی همه بازیهای جدید رو هم روش تست نکردیم.
البته در مودر گیر چند ثانیه ای برای من هم همینطور بود که در گرافیک پایین هم اتفاق می افته و فکر نمی کنم ربطی به کارت گرافیک داشته باشه احتمالا به خاطر لود از روی هارد باید باشه
در مو رد جوی استیک روی پی سی هم همین بازیها با جوی استیک کار نمی کنند مشکل از لپ تاپ نیست منتها احتمال داره با جوی استیکهای خیلی جدید سازگار ی داشته باشند... (فقط حدس می زنم)
pooria.rio
31-07-2010, 10:38
[RIGHT][FONT=Tahoma][SIZE=2][COLOR=black][FONT=Tahoma]حلا یک سوال از دوستان داشتم اونم اینکه من هنوز درایور جدیدی برای گرافیک آپلود نکردم . با توجه به پست های قبلی و مشکلی که برای یکی از دوستان که درایور نصب کرده بود پیش اومده بود می خواستم بپرسم که با توجه به ریسکش آیا درایور نصب کنم یا نه ؟
و می خواستم خواهش کنم از اساتید یک نفر لطف کنه و لینک دانلود یا روش دانلود یک درایور معتبر رو برای گرافیک بزاره واقعا ممنون می شم .:11:
عزیز من خودم از اینجا جدیدترین ورژن رو دانلود و نصب کردم،الان هم هیچ مشکلی ندارم
شما هم همیکنکارو اگه میخوای بکن
Mehrdad092000
31-07-2010, 10:48
Intel® Centrino® Advanced-N+ WiMAX 6250
وایمکس داره تو خودشه
---------- Post added at 11:48 AM ---------- Previous post was at 11:47 AM ----------
در یه جمله بگم فروشنده چرت گفتن...
دوست عزیز n61jv وایمکس داره
قبول دارم فروشنده ها چرن میگن اما همشون نه :31:
pooria.rio
31-07-2010, 10:50
Intel® Centrino® Advanced-N+ WiMAX 6250
وایمکس داره تو خودشه
---------- Post added at 11:48 AM ---------- Previous post was at 11:47 AM ----------
دوست عزیز n61jv وایمکس داره
قبول دارم فروشنده ها چرن میگن اما همشون نه :31:
جدا JV وایمکس داره ؟
مگه همه چیز JV جز CPU و GRAPHIC مث مال خودمون نیست ؟
Mehrdad092000
31-07-2010, 11:00
جدا JV وایمکس داره ؟
مگه همه چیز JV جز CPU و GRAPHIC مث مال خودمون نیست ؟
اره تو مشخصاتش که زده وایمکس داره
فرقایی دارن با هم دیگه
حلا یک سوال از دوستان داشتم اونم اینکه من هنوز درایور جدیدی برای گرافیک آپلود نکردم . با توجه به پست های قبلی و مشکلی که برای یکی از دوستان که درایور نصب کرده بود پیش اومده بود می خواستم بپرسم که با توجه به ریسکش آیا درایور نصب کنم یا نه ؟
دوست عزیز اون فردی که میگیید من بودم. نه مشکلی از درایور نبود من توقعم از کارت گرافیک بالا بود و بعد که دیدم تو باتلفیلد اینجوری میشه (البته تو حرکتهای سریع ) فکر کردم درایور مشکل داره اما درایور مشکلی نداشت.
لینکی که دوستمون دادند درست هست.
می تونی از لینکهای زیر هم بگیری فرق نمیکنه همشون یکیه:
Full Catalyst Software Suite (Recommended)
دوستان من تا به حال از wirless استفاده نکرده بودم. امروز آمدم یک کانکشن وایرلس بسازم و اینترنتم رو برای موبایل share کنم. اما به محض اینکه وایرلس رو روشن می کنم و روی کانکشنی که ساختم میزنم کانکت بشه ویندوز هنگ میکنه و هیچکار ینمیکنه حتی خاموشم نمیشه و فقط باید چند ثانیه کلید پاور رو نگه دارم تا خاموش بشه!!
شما چنین مشکلی تا حالا نداشتید ؟ راه حلی به نظرتون نمیرسه؟
من درایورش رو هم یکبار دوباره نصب کردم اما درست نشد:
WLAN_AW-NE785_PNP_Win7_64_800238
اعصابم و ریخته به هم احتمالا این وایرلسش خرابه!! گاهی هم تا زمانی که با موبایل بهش کانکت نکردم هنگ نمیکنه اما به محض کانکت هنگ میکنه. جالب اینجاست که دیگه هیچ کاری نمیکنه و فقط باید کلید پاور رو بگیری نگه داری تا خاموش بشه!!!
majid_3ma
31-07-2010, 16:31
میتونه اشکال از ویندوز هم باشه
rahnemoun
31-07-2010, 16:37
دوستان من تا به حال از wirless استفاده نکرده بودم. امروز آمدم یک کانکشن وایرلس بسازم و اینترنتم رو برای موبایل share کنم. اما به محض اینکه وایرلس رو روشن می کنم و روی کانکشنی که ساختم میزنم کانکت بشه ویندوز هنگ میکنه و هیچکار ینمیکنه حتی خاموشم نمیشه و فقط باید چند ثانیه کلید پاور رو نگه دارم تا خاموش بشه!!
شما چنین مشکلی تا حالا نداشتید ؟ راه حلی به نظرتون نمیرسه؟
من درایورش رو هم یکبار دوباره نصب کردم اما درست نشد:
WLAN_AW-NE785_PNP_Win7_64_800238
مال من که هیچ مشکلی نداره، هم وایرلساش براحتی و بدون مشکل کانکت میشه و هم بلوتوث خیلی راحت با گوشی ارتباط برقرار میکنه.
pooria.rio
31-07-2010, 17:34
شما کلا مث اینکخ لپ تاپتون مشکل داره...
اینجا هیچ کس از این لپ تاپ ناراضی نیست،فقط مال شماست که ...
majid1371312
31-07-2010, 18:22
سلام دوستان جدیدا قیمت این لپ تاپ چقدره شده؟
star_1000
31-07-2010, 18:54
سلام
میخواستم ببینم ایا N61 بهتره یا سونی F11 ؟؟ به نظر شما چه چیز ایسوس اونو از سونی بهتر کرده؟
با تشکر
mhadishirani
31-07-2010, 19:57
مال من که هیچ مشکلی نداره، هم وایرلساش براحتی و بدون مشکل کانکت میشه و هم بلوتوث خیلی راحت با گوشی ارتباط برقرار میکنه.
میشه از اینترنت موبایل برای پی سی هم استفاده کرده؟؟؟
اگه میشه راهش رو بگین
شما کلا مث اینکخ لپ تاپتون مشکل داره...
اینجا هیچ کس از این لپ تاپ ناراضی نیست،فقط مال شماست که ...
من از لپ تاپم ناراضی نیستم! اما در مودر کارت گرافیک حرفهایی که میزنم واقعیت.
در مورد وایرلس مشکل ممکنه از لپ تاپ من باشه اما این یک چیز کلی نیست که بگم لپ تا پ خوب نیست به این خاطر! تازه به احتمال زیاد این مشکل مربوط به ویندوز هست
در هر حال ویندوز رو ریاستور کردم به چند روز پیش فعلا دیگه هنگ نکرد اما اینترنت روی گوشی فعال نشد و میگه not get way من قبلا از این روش با لپ تاپ داداشم بارها استفاده کردم. ولی باید ببینم اینجا کجای کارم میلنگه که اینترنت حالا با اینکه share هست روی گوشی کار نمیکنه! هنوز نفهمیدم...
pooria.rio
31-07-2010, 22:58
سلام
میخواستم ببینم ایا N61 بهتره یا سونی F11 ؟؟ به نظر شما چه چیز ایسوس اونو از سونی بهتر کرده؟
با تشکر
به نظرم بهتره شما این سوال رو نپرسی
فک کنم بهترین کار اینه که وقت بزاری تاپیک هر دو رو بخونی چون بالاخره 1.5 میلیون پول ارزش 4 ساعت وقت گذاشتن رو داره :46:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.