مشاهده نسخه کامل
: کلوپ Asus N61JQ
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
14
15
16
17
18
19
enriquelover
17-09-2010, 20:30
حسن آقا کوتاه بیا :31: ... رفتی اون ور پشت سر ان 61 بد میگی بچه ها شاکی شدن. :31::31::31:
آقا همه کوتاه بیاین. برندای دیگه هم گیر و گور داره. اصلا هر جا برین بگن فلان مدل هیچ مشکلی نداره به فروشنده شک کنین و نخرین. مگه بی مشکل هم میشه.
من که لپ تاپم دو هفته تو گارانتیه شاکی نیستم. قطعا برند دیگه هم میگرفتم الان مشکلات خاص خودش رو داشت. شک ندارم.
بحث دعوا نيست ما اينجا داريم به هم ديگه كمك مي كينم! من براي خريد ايسوس 3 هفته زمان گذاشتم! خريدم! راضيم هستم! ولي اينكه قبل خريد تعريف كنيم و خوب بگيم بعد بنا به شانس لپ تاپ خراب بشه كه دليل به بد بودن اون برند و مدل و خوب بودن لنوو نيست كه!
من هنوزم ميگم تو اين رنج قيمت بهترين انتخاب ايسوس هست! از لنوو بد نميگم با اينكه يه جيزايي هم شنيدم!
bakhishman
17-09-2010, 21:06
سلام دوستان خب من تصمیم گرفتم یه ASUS N61JQ-JX061V بخرم میخوام از نمایندگی شرکت سازگار تو بندرعباس بخرم. مشخصات و کانفیگ مدل تو سایت شرکت اینه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میخواستم بدونم تو خریدم به چیزهایی باید توجه کنم؟ نمایندگیش آشناهه میگه با همون قیمت سایت یعنی 1.490.000 میتونم برات جور کنم. داداشمم از همین شرکت یه لپ تاپ dell 1558 گرفته چندماه پیش ولی مدلش با اونی قرار بوده بفرستن فرق داشته بدون بلوری بوده به همین خاطر من میخوام دقیقا بدونم چه چیزهایی رو باید چک کنیم و اینکه وسایل جانبی همراه لپ تاپ چیا هستند.
ممنون :))
keihanmirzaei
17-09-2010, 21:17
من فقط حرفم اينه كه چون شما مشكل داشت لپ تاپت دليل نميشه اين مدل بد باشه! نه قصد كل كل دارم نه چيزه ديگه!
---------- Post added at 09:00 PM ---------- Previous post was at 08:58 PM ----------
داداش همه جا سر زدي؟ پارسيان رفتي؟
پارسیان کجاست ؟
من کرمانشاه هستم
اگه تو تهران هست تا بیام بخرم
mohsenjxj
17-09-2010, 22:18
حسن آقا و محسن جان ... حالا جفتش خوبه. بی خیالش .... چرا دعوا میکنید؟ :31::31:
هر دو یه ایرادایی دارن و یه خوبی هایی هم دارن. نمیشه گفت یکیش بده اون یکی خوبه. مشاالله عکساشون و مشخصات دقیقشون همه تو وب هست ... هر کی میخواد بخره سلیقه ی خودشه یکی رو انتخاب میکنه دیگه.
از ماها که دیگه گذشته .... انتخاب خودمون رو کردیم و پیرمون دراومده. بقیه هم ان شاءالله هر چی میخرن راضی باشن و پشیمون هم نشن. ما هم که راضی هستیم ... مگه نه ؟؟
بله فرمایش شما صحیح هست. من راضی هستم کاش همه مثل شما وافع بین و منصفانه نظر میدادن:11:
alireza1411
17-09-2010, 22:56
پارسیان کجاست ؟
من کرمانشاه هستم
داداش تو تهران واسه خرید لپ تاپ و کلا کامپیوتر دو جا مرکزه.
یکی مجتمع پایتخت تو میرداماده. اون یکی هم خیابون ولیعصره نزدیک میدون.
تو خیابون ولیعصر از سمت جنوب به شمال که بریم بالا ... یعنی از کنار چهار راه ولیهصر و از سمت غربی خیابون بریم به سمت شمال یعنی میدون ولیعصر سه جا مرکزه کامپیوتره.
اولیش بازار رضاست. گرون تر میدن و همه چی هم توش پیدا نمیشه. لپ تاپ هم جدیدا چند تا مغازه میفروشه.
بعدی که 200 متر بالاتره میشه مجتمع پارسیان. بیشتر مغازه هاش لپ تاپ داره. قیمتاش هم نزدیک به بازار ایران هست البته در مورد لپ تاپ. اگه قطعات دیگه بخوای بازار ایران اروزنتر میده. مدلایی هم که دارن تقریبا مثل بازار ایرانه.
بازار ایران هم میشه یه 50 متر پایینتر از میدون ولیعصر که همه چی توش پیدا میشه. معمولا مینیمم قیمت قطعات اونجاست. عمده فروشی هم دارن. طبقات بالاییش فکر کنم پایینترین قیمتای تهران رو داشته باشه ولی خب باید بگردی ... من نمیگم صد در صد این جوری هستش.
راستی شرمنده ما تهرانیم ولی وقت نمیکنم برم واست قیمت جدید رو بگیرم.
keihanmirzaei
17-09-2010, 22:58
حالا اگه شماره ای چیزی از اونجا دارین محبت کن علیرضا جان
میخوام ببینم اگه اونجا هست و قیمت مناسبه بیان تهران بگیرم
hossein15
17-09-2010, 23:34
دوستان چرا X64JQ نمیخرید ، هیچ تفاوتی با n61 نداره حتی مادربردش هم همون n61 .
کانفیگش هم دقیقا همونه ، با همون ظاهر.
alireza1411
17-09-2010, 23:34
حالا اگه شماره ای چیزی از اونجا دارین محبت کن علیرضا جان
میخوام ببینم اگه اونجا هست و قیمت مناسبه بیان تهران بگیرم
والله یه بار شماره تماس رو تست کرده بودم کسی جواب نداد. البته یه بار همش تست کردم چون داشتم میرفم اون طرفا مهم نبود جواب میدن یانه. البته بعد که رفتم برقا رفته بود ... فقط من نفهمیدم ربط قطعی برق به جواب ندادن گوشی چی یود ولی فروشنده که گفت میبینی برقا قطعه !!!!
ببین این سایت یه مغازه جلوی در وردی پاساژه که خیلی هم بزرگ و معروفه:
قیمت سه کانفیگ رو نگاه کن. با هارد 640 و بدون هارد 640. با و بدون بلوری.
شماره تماسشون تو سایته.
آدرس هم که زدن:
دوستان اینجا مال بابام اینا نیستا :31::31::31: شاید مال پسر خاله اینام باشه مثلا.
black_19_night
17-09-2010, 23:35
اصفهان 1450 پيدا ميشه
ارزش داره بيام تهران بگيرم؟
black_19_night
18-09-2010, 00:04
[QUOTE=alireza1411;5423268]والله یه بار شماره تماس رو تست کرده بودم کسی جواب نداد. البته یه بار همش تست کردم چون داشتم میرفم اون طرفا مهم نبود جواب میدن یانه. البته بعد که رفتم برقا رفته بود ... فقط من نفهمیدم ربط قطعی برق به جواب ندادن گوشی چی یود ولی فروشنده که گفت میبینی برقا قطعه !!!!
تلفن هاي بيسيم با برق كار ميكنن....:20:
bakhishman
18-09-2010, 00:38
اینم نکاتی در مورد خرید:
شما موقع خرید دقت کنید کارتن دستگاه کاملآ پلمپ باشه.در ضمن لپ تاپهای ASUS با کیف و موس اصلی با مارک Asus و دو سال گارانتی ارائه میشود.جعبه اصلی خود دستگاه(که پلمپ نداره) به همراه کیف و موس داخل یک کارتن دیگر هستند که این کارتن پلمپ است.بدین شکل که سر و ته کارتن با چسب پلمپ شیشه ای با آرم Asus به صورت کاملآ محکم بسته است.
در ضمن داخل جعبه اصلی : خود دستگاه.دفترچه ها.شارژر فابریک. یک عدد DVD شامل درایورهای دستگاه.باتری و کابل اتصال شارژر به برق موجود است.
دوستان بستگی نداره از کجا بخریم؟؟؟ همه ی این چیزهارو باید داشته باشه؟؟؟ فردا نریم یقه ی بنده خدارو الکی بگیریم بگیم چرا نداشتا...!؟!
hasanoooooooo
18-09-2010, 03:56
نه ار هر جا بخری وقتی پلمپ باشه باید همه اینارو داشته باشه معمولا هم هست فکر نکنم کسی مشکلی تا حالا از این بابت داشته باشه . نه شما قبلش بهش بگو کیف و موسم روشه دیگه؟؟؟!
دوستان حوصله کل کل ندارم همتون ساز خودتونو میزنید . من کی گفتم y560 بخر؟ گفتم با این قیمتی که n61 فعلا پیدا کرده ارزش نداره و شما میتونی روی چیزهای دیگه هم فکر کنی . گناه کردم؟ طرفو دارم راهنمایی میکنم؟ من کی گفتم لنوو رو بیشتر از اسوس دوست دارم؟ اخه حرفهایی میزنید ادم خندش میگیره . صدای هارد تو خیلی از مدلها هست . اما بنده گفتم تو لنوو نیست و بازم تاکید میکنم . خداییش اسپیکرهاش تو صدای زیاد یک سری نوبز میندازه هم مال خودم اینجوری بود هم چند نفر تاکید کرده بودن من زمان خرید میدونستم این مشکلو داره...... حالا شما میگی نداره ؟ خب پس مال شما یک لپتاپ مخصوصه . بنده دیگه ادامه نمیدم اما بازم میگم این مدل قیمتش اصلا با 1510 ارزش نداره . همون 1410 تا 20 خوبه . اون مدلی هم که بلوری نداره . 1350 اخرش .
bakhishman عزیز تا جایی که من یاذدمه قیمت سایت سازگار همیشه همین قدر بود حتی زمانی که قیمتش تو باز با بلوری شده بود 1390 !
بنظر من یا وایسا واردش کنن (البته اگه وارد کنن)یا برو بخر
hasanoooooooo
18-09-2010, 03:57
نه ار هر جا بخری وقتی پلمپ باشه باید همه اینارو داشته باشه معمولا هم هست فکر نکنم کسی مشکلی تا حالا از این بابت داشته باشه . نه شما قبلش بهش بگو کیف و موسم روشه دیگه؟؟؟!
دوستان حوصله کل کل ندارم همتون ساز خودتونو میزنید . من کی گفتم y560 بخر؟ گفتم با این قیمتی که n61 فعلا پیدا کرده ارزش نداره و شما میتونی روی چیزهای دیگه هم فکر کنی . گناه کردم؟ طرفو دارم راهنمایی میکنم؟ من کی گفتم لنوو رو بیشتر از اسوس دوست دارم؟ اخه حرفهایی میزنید ادم خندش میگیره . صدای هارد تو خیلی از مدلها هست . اما بنده گفتم تو لنوو نیست و بازم تاکید میکنم . خداییش اسپیکرهاش تو صدای زیاد یک سری نوبز میندازه هم مال خودم اینجوری بود هم چند نفر تاکید کرده بودن من زمان خرید میدونستم این مشکلو داره...... حالا شما میگی نداره ؟ خب پس مال شما یک لپتاپ مخصوصه . بنده دیگه ادامه نمیدم اما بازم میگم این مدل قیمتش اصلا با 1510 ارزش نداره . همون 1410 تا 20 خوبه . اون مدلی هم که بلوری نداره . 1350 اخرش .
bakhishman عزیز تا جایی که من یاذدمه قیمت سایت سازگار همیشه همین قدر بود حتی زمانی که قیمتش تو باز با بلوری شده بود 1390 !
bakhishman
18-09-2010, 09:33
الان زنگ زدم میگه اصلا نداریم حالا یه چندجا دیگه هم پرسیدم گفتن تا بعد از ظهر بهت خبر میدیم اگه گیر نیومد y560 بگیرم؟ این مشکل overheat در چه حدیه دستاتو که اذیت نمیکنه مثه dell بعد اینکه رمش قابل ارتقاع نیست بعدا مشکلی ایجاد نمیکنه؟ درکل ارزش خریدنشو داره؟؟؟
enriquelover
18-09-2010, 10:24
پارسیان کجاست ؟
من کرمانشاه هستم
من فكر ميكنم اگر قصد خريد ايسوس داري بياي تهران خيلي بهتره! هم قيمت مناسب تر ميگيري هم با خيال راحت تر!
keihanmirzaei
18-09-2010, 10:28
من فكر ميكنم اگر قصد خريد ايسوس داري بياي تهران خيلي بهتره! هم قيمت مناسب تر ميگيري هم با خيال راحت تر!
خودم هم همین فکرو دارم
ولی باید مطمئن شم که تو تهران الان از این مدل هست یا نه
بعضی از دوستان میگفتن ازش پیدا نمیشه
کسی شماره سازگار رو نداره ازشون سوال کنم ؟
KATALONIA
18-09-2010, 10:31
سلام دوستان
همه ي مدلاي n61 داراي SonicMaster audio technology هستن ؟
keihanmirzaei
18-09-2010, 10:42
الان زنگ زدم یه مغازه تو تهران
گفت تا فردا صبر کن بار سازگار میخواد بشینه
خدا کنه n 61 هم آورده باشن
black_19_night
18-09-2010, 10:46
الان زنگ زدم یه مغازه تو تهران
گفت تا فردا صبر کن بار سازگار میخواد بشینه
خدا کنه n 61 هم آورده باشن
اصفهان هم همينطوره همه ميگن مياريم!
keihanmirzaei
18-09-2010, 10:51
پس احتمالا همین بار سازگار حاوی تعداد زیادی از این مدل لب تاپ هست:31:
pooria-ir
18-09-2010, 12:13
خودم هم همین فکرو دارم
ولی باید مطمئن شم که تو تهران الان از این مدل هست یا نه
بعضی از دوستان میگفتن ازش پیدا نمیشه
کسی شماره سازگار رو نداره ازشون سوال کنم ؟
عزیزشما به اینجا برو
دونه دونه اینها رو زنگ بزن آمار بگیر ببین چی به چیه،دیگه کامل میاد دست که پاشی بیای تهران یا نه
:10:
KATALONIA
18-09-2010, 13:18
سلام دوستان
همه ي مدلاي n61 داراي SonicMaster audio technology هستن ؟
كسي هست جواب ما رو بده ؟
hasanoooooooo
18-09-2010, 13:20
الان زنگ زدم میگه اصلا نداریم حالا یه چندجا دیگه هم پرسیدم گفتن تا بعد از ظهر بهت خبر میدیم اگه گیر نیومد y560 بگیرم؟ این مشکل overheat در چه حدیه دستاتو که اذیت نمیکنه مثه dell بعد اینکه رمش قابل ارتقاع نیست بعدا مشکلی ایجاد نمیکنه؟ درکل ارزش خریدنشو داره؟؟؟
ببین داداش من تو کار دروغ نیستم اصلا داغ نمیمنه من فعلا خنک کننده ندارم اما با تستی که تو بازی crysic warhead گرفتم بنده دمای cpu در حالت high performance بالای 69 نمیره Gpu هم حدود 70 بالاتر نمیرفت تست من با برنامه hw monitor بوده . و اینو هم بگم که تمام حالتهای بازی روی gamer بود بجز فیریک که مینیموم کردم . شادو رو هم یکی از گیم کمتر کردم . هر چند گیر نداشت اما اینجوری تو صحنه های شلوغ کف ادم بریده میشد! با fraps هم با این تنظیمات حدود 55 تا فریم داشتم تو صحنه هایی که شلوغ میشهایین 40 نمیومد اصلا هم نمیگرفت . البته من درایور گرافیکمو دیشب بروز رسانی کردم . من نمیتونم بگم بگیر یا نه اما لنوو بنظر من چیز خوبیه همونطور که n61 خوبه . همون کانفیگه.......... اگه گیرت نیومد اینو بگیری ضرر نمیکنی اما از اونجایی که میخوای مانی زحمت کشی رو بدی باید اینو هم گم یک سری از این مدل که تعدادشون هم کم نیست اسکرینشون مشکل به اصطلاح danceing screen داره که فکر کنم این سری که سازگار اورده این مشکلو تداره شایدم داشته باشه اما مال من نداره اگه بخوای بگیری این مسعله ممکنه برات بوجود بیاد و بنده بهیچ وجه مسعولیت قبول نمیکنم . اما اگه این مسعله نبود اره خوب که چه عر کنم عالیه......... .
---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:18 PM ----------
كسي هست جواب ما رو بده ؟
اره هستن . تمامشون این سیستم رو دارن . تو سایت اسوس بری خودش نوشته .....
mhadishirani
18-09-2010, 13:37
مثلا میتونی بری سراغ لپتاپهای msi ..... یا مثلا لنوو اخه قیمت n61 یه زمانی 1330 بود من که حاضر نیستم براش 170 تومن بیشر بدم . یکیم هم تو خرید دقت کنید شما میخوای شبانه روز بازی کنی؟ صدای خوب نمیخوای؟ صفحه نمایش خوب؟ کیفیت ؟ همین لنوو y560 من خریدم 1280 هیچ چیزی از n61 کم نداره من خودم n61 داشتم . صداش واقعا مزخرف بود lcd هم دقیقا مثل اینه بقول یکی از بچه ها بهترین زمان استفاده از این لپتاپ نصفه شباست! والا من دارم مثال میزنم لنوو صداش واقعا دالبیه و نمیتونی ازش ایراد بگیری اگه به asus دلبسته شدی n82jq هم مدل خوبیه کارت گرافیکش 3 رده با 5730 تفاوت داره کلا چیز خوبیه باتری 8 سلولی صفحه 14 ............. مشکل دیگه n61 صدای هاردش بوده که البته اونایی که هارد 7200 دارن مساله ای ندارن ! اما من خودم الان رو لنوو 5400 دارماصلا صدا نمیده که هیچ تو سرعتم تاثیر نداشته نهایت سرعتش 82 مگ هست n61 رو نمیدونم ولی حتما کمتره ..... والا من بشخصه اگه جا شما بودم رو y560 لنوو و msi رو هم زیر نظر میگرفتم یک چیزی بخر که فرداش بگی پولی که دادم هدر نرفته 1510 که خوبه من شیراز 1550 قیمت دارم
نری سراغ msi ها. بدبخت میشی.مین بورد و گرافیکاش مشکل اساسی دارن
bakhishman
18-09-2010, 14:07
ببین داداش من تو کار دروغ نیستم اصلا داغ نمیمنه من فعلا خنک کننده ندارم اما با تستی که تو بازی crysic warhead گرفتم بنده دمای cpu در حالت high performance بالای 69 نمیره Gpu هم حدود 70 بالاتر نمیرفت تست من با برنامه hw monitor بوده . و اینو هم بگم که تمام حالتهای بازی روی gamer بود بجز فیریک که مینیموم کردم . شادو رو هم یکی از گیم کمتر کردم . هر چند گیر نداشت اما اینجوری تو صحنه های شلوغ کف ادم بریده میشد! با fraps هم با این تنظیمات حدود 55 تا فریم داشتم تو صحنه هایی که شلوغ میشهایین 40 نمیومد اصلا هم نمیگرفت . البته من درایور گرافیکمو دیشب بروز رسانی کردم . من نمیتونم بگم بگیر یا نه اما لنوو بنظر من چیز خوبیه همونطور که n61 خوبه . همون کانفیگه.......... اگه گیرت نیومد اینو بگیری ضرر نمیکنی اما از اونجایی که میخوای مانی زحمت کشی رو بدی باید اینو هم گم یک سری از این مدل که تعدادشون هم کم نیست اسکرینشون مشکل به اصطلاح danceing screen داره که فکر کنم این سری که سازگار اورده این مشکلو تداره شایدم داشته باشه اما مال من نداره اگه بخوای بگیری این مسعله ممکنه برات بوجود بیاد و بنده بهیچ وجه مسعولیت قبول نمیکنم . اما اگه این مسعله نبود اره خوب که چه عر کنم عالیه......... .
---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:18 PM ----------
پس اون مشکل که با آپگرید کردن داشتیدحل شد؟؟؟ در مورد dancing screen همونطور که گفتم من از نمایندگیش اینجا میخرم که خیلی آشناهه مشکل اونجوری داشت پس میدم بهش :10: فعلا یکی دو روز صبر میکنیم تا بار سازگار بیاد ببینیم چه خبره ...
alireza1411
18-09-2010, 14:31
نری سراغ msi ها. بدبخت میشی.مین بورد و گرافیکاش مشکل اساسی دارن
در مورد ام اس آی من هم شنیدم کیفیت مونتاژش ضایع پااینه. پیچای مادر بورد رو میگن یه جور نبستن ... یا گاهی کلا یه پیچ رو یادشون رفته ببندند !!!!!
فکر نکنم به این بدی هم باشه. کلا ام اس آی مارک شاخیه. این وصله ها بهش نمیچسبه. ولی با این حال من هم بدبین هستم که الکی گرونه و کیفیتی اندازه ی قیمتش نداره.
اصلا واسه بازی یا کارهای معمولی مارک ایسوز و لوونو قیمتای بهتری دارن. اچ پی هم بد نیست ولی خرابش زیاده. سونی و ام اس آی یه خورده گرونه و اپل که دیگه نگم بهتره .... :31::31:
سری جی ایسوس واسه بازی خوبه ها !!! این دوستانی که دنبال بازی هستن گرافیک 360m که رو مدل g51 هتس و قیمتش هم دومیلیون و 200 میشه تقریبا 20 درصد از ان 61 قویتره. شاید هم بیشتر ... دقیق یادم نیست.
alireza1411
18-09-2010, 14:45
حسن جان یه زحمتی دارم.
اولا شما قبلا دما رو تست کرده بودی با ان 61 فکر کنم اون موقع هم دمای سیستمت از مال من خیلی کمتر بود. شرایط تست انگار فرقایی داره ...
تو نوت بوک چک که شرایط یکسانه برای همه نوت بوکا من به این نتیجه رسیدم که دمای لوونوی شما باید 3 4 درجه از ان 61 کمتر باشه. هم تو گرافیک و هم سی پی یو.
حالا اون زحمته:
کرایسیس رو با آخرین رزولوشن اجرا میکنی عکس بگیری ؟
میخوام ببینم فریم ریت چنده. تو صحنه ی شروع بازی بدون اینکه تکون بخوری چند لحظه وایسا که همه سربازا ساکن بشن. تنظیمات همه چی رو تو بازی تا آخر بزار. تو کاتالیست کنترل سنتر هم بخش تنظیمات 3d یه دکمه دیفالت سمت راست پااین داره ، اون رو بزن که همه چیمون با هم برابر باشه. بعد ببین تو صحنه ی شروع بعد از 10 20 ثانیه واستادن بی حرکت فریم ریت چند میشه؟
تاکید کنم کاتالیست رو دیفالت و تو بازی همه چی تا آخر. بدون آنتی الیاسینگ ها !!!! تو صحنه ی شروع بی حرکت بدون هیچ چرخش دوربین با موس. رو های پرفورمنس بزار سیستم رو.
این خیلی برام مهمه چون تا حالا هر کی تو یه شرایطی اومده فریم ریت رو گفته و عملا نمیشه مقایسه ای کرد.
بقیه دوستان هم اگه تونستن تست کنن بگن چه طوریه ... عکس هم نمیخواد ... فقط شرایط دقیقا همین باشه.
alireza1411
18-09-2010, 15:05
واسه کرک کردن ویندوز دوستان سوال کردن. من یه فیلم گرفتم که مشکل راحت تر حل بشه. این سه نکته خیلی مهمه:
1-مراحل رو دقیقا همین طوری انجام بدین. مثلا میزنم Run as administrator شما هم همین طوری بزنید یا مثلا بلافاصله restart میکنم شما هم همین کارو کنید.
2-از آخرین ورژن برنامه ی windows loader استفاده کنید بهتره. راحت تو گوگل سرچ کنید ورژنای جدیدش رو پیدا می کنید. اینی که من استفاده کردم ورژن 1.9.1 هست.
3- آپدیت شماره KB971033 باعث نافعال شدن کرک لودر میشه. حالا اگه تصادفا دانلود شد چی کار کنیم ؟؟
کاری نداره: اول همین لودر رو اجرا میکنید و میزنین آن اینستال. بعد از ری استارت دوباره نصبش میکنید.
استفاده از RemoveWAT هم توصیه میشه. اول ریمو کنید و بعد از ریاستارت دوباره کرک کنید. اسمش رو تو وب سرچ کنید پیداش می کنید.
اینم هم فیلم مورد نظر که شدیدا فشرده کردمش و میتونید با وی ال سی بازش کنید. تست شده لینک درسته ها:
mhadishirani
18-09-2010, 15:57
در مورد ام اس آی من هم شنیدم کیفیت مونتاژش ضایع پااینه. پیچای مادر بورد رو میگن یه جور نبستن ... یا گاهی کلا یه پیچ رو یادشون رفته ببندند !!!!!
فکر نکنم به این بدی هم باشه. کلا ام اس آی مارک شاخیه. این وصله ها بهش نمیچسبه. ولی با این حال من هم بدبین هستم که الکی گرونه و کیفیتی اندازه ی قیمتش نداره.
اصلا واسه بازی یا کارهای معمولی مارک ایسوز و لوونو قیمتای بهتری دارن. اچ پی هم بد نیست ولی خرابش زیاده. سونی و ام اس آی یه خورده گرونه و اپل که دیگه نگم بهتره .... :31::31:
سری جی ایسوس واسه بازی خوبه ها !!! این دوستانی که دنبال بازی هستن گرافیک 360m که رو مدل g51 هتس و قیمتش هم دومیلیون و 200 میشه تقریبا 20 درصد از ان 61 قویتره. شاید هم بیشتر ... دقیق یادم نیست.
برو خرابی گرافیک ها و مادربورد های msi رو ببین بعد بگو.در کل به نظر من msi ِکی از داغون ترین مارک هاس
alireza1411
18-09-2010, 16:04
برو خرابی گرافیک ها و مادربورد های msi رو ببین بعد بگو.در کل به نظر من msi ِکی از داغون ترین مارک هاس
نههههههههههههههه .... خب من که ندیدم ... شانس آوردم که ندیدم انگار :31::31::31:
hasanoooooooo
18-09-2010, 17:27
حسن جان یه زحمتی دارم.
اولا شما قبلا دما رو تست کرده بودی با ان 61 فکر کنم اون موقع هم دمای سیستمت از مال من خیلی کمتر بود. شرایط تست انگار فرقایی داره ...
تو نوت بوک چک که شرایط یکسانه برای همه نوت بوکا من به این نتیجه رسیدم که دمای لوونوی شما باید 3 4 درجه از ان 61 کمتر باشه. هم تو گرافیک و هم سی پی یو.
حالا اون زحمته:
کرایسیس رو با آخرین رزولوشن اجرا میکنی عکس بگیری ؟
میخوام ببینم فریم ریت چنده. تو صحنه ی شروع بازی بدون اینکه تکون بخوری چند لحظه وایسا که همه سربازا ساکن بشن. تنظیمات همه چی رو تو بازی تا آخر بزار. تو کاتالیست کنترل سنتر هم بخش تنظیمات 3d یه دکمه دیفالت سمت راست پااین داره ، اون رو بزن که همه چیمون با هم برابر باشه. بعد ببین تو صحنه ی شروع بعد از 10 20 ثانیه واستادن بی حرکت فریم ریت چند میشه؟
تاکید کنم کاتالیست رو دیفالت و تو بازی همه چی تا آخر. بدون آنتی الیاسینگ ها !!!! تو صحنه ی شروع بی حرکت بدون هیچ چرخش دوربین با موس. رو های پرفورمنس بزار سیستم رو.
این خیلی برام مهمه چون تا حالا هر کی تو یه شرایطی اومده فریم ریت رو گفته و عملا نمیشه مقایسه ای کرد.
بقیه دوستان هم اگه تونستن تست کنن بگن چه طوریه ... عکس هم نمیخواد ... فقط شرایط دقیقا همین باشه.
رزولوشن اخر که همون 1333 در 768 هست . باشه الان میرم این کارو میکنم . عکس از بعد و قبلش میزارم همه چیزم رو high میزارم فقط این فیزیک رو اگه خاموش کنم راحت ترما........ اخه این کارت های ati همونطور که میدونی ندارن اما من در 2 حالت نتیجرو با عکس میزارم ....... این ÷ست ویرایش میشود................. والا میترسم یک چیزی بگم دوباره صدای بچه ها در بیاد . من تو این تا÷یک به چند مورد برخورد کردم که حتی دما به 89 رسیده بود :18: یک هم که میگفت خاموش شده . الان با hamed یکی از بچهه ای همین تا=یک گفتگویی داشتم میگفت n82jq دماش در حالت معمول 56! در صورتی که مال من حدود 43 42 44 . نمیدونم والا نه کولری روشنه . نه تو شمالم . بنده شیرازم .
alireza1411
18-09-2010, 18:25
رزولوشن اخر که همون 1333 در 768 هست . باشه الان میرم این کارو میکنم . عکس از بعد و قبلش میزارم همه چیزم رو high میزارم فقط این فیزیک رو اگه خاموش کنم راحت ترما........ اخه این کارت های ati همونطور که میدونی ندارن اما من در 2 حالت نتیجرو با عکس میزارم ....... این ÷ست ویرایش میشود................. والا میترسم یک چیزی بگم دوباره صدای بچه ها در بیاد . من تو این تا÷یک به چند مورد برخورد کردم که حتی دما به 89 رسیده بود :18: یک هم که میگفت خاموش شده . الان با hamed یکی از بچهه ای همین تا=یک گفتگویی داشتم میگفت n82jq دماش در حالت معمول 56! در صورتی که مال من حدود 43 42 44 . نمیدونم والا نه کولری روشنه . نه تو شمالم . بنده شیرازم .
همین دیگه ... خیلی دماش عجیبه. قبلا ان 61 داشتی هم نتایج عجیب بود. با برنامه ی coretemp ببین چند نشون میده. سرچ کنی پیداش میکنی ... فری هم هست کرک لازم نداره.
ببین همه چی رو های نه ... همه چی رو اون درجه بیشتر از های ... انثوزیست enthusiast
ممنون.
راستی او نفیزیک رو هم تست کن دستت درد نکنه. در مورد اون فیزیک یه چیزی هست بعدا میگم ...
yperion(-)
18-09-2010, 18:39
سلام حسن آقا.اون 89 درجه مربوط به زمان بازی و کارهای سنگینه. در هنگام بازی دمای cpu لپ تاپ خودم تا 93 هم رفت.(GTA IV)اون خاموش شدن دوستمون مای هم مربوط به نرم افزار خود سی پی یو هست که قبل از رسیدن دما به نقطه بحرانی و خطرناک لپ تاپ را خاموش میکنه.من هم تا قبل از آپ دیت بایوس(209) دمای لپ تاپم در حالت عادی 53-54 بود.ولی الان که بایوس را 212 کردم دما حدود 58 هست.
yperion(-)
18-09-2010, 19:28
علیرضا جان این core temp مشکلی باگی چیزی نداره؟دمای سی پی یو من را 50 نشون میده ولی اورست 58 نشون میده.جریان چیه؟کدوم درست تره؟
alireza1411
18-09-2010, 19:41
علیرضا جان این core temp مشکلی باگی چیزی نداره؟دمای سی پی یو من را 50 نشون میده ولی اورست 58 نشون میده.جریان چیه؟کدوم درست تره؟
ببین coretemp سه تا عدد میده. مین و ماکس و دمای لحظه به لحظه. شاید دمای مینیمم رو نگاه کرده باشی ...
به هر حال خیلی عجیبه. موندم اشکال کار کجاست ولی صد در صد مشکل وجود داره چون این مدل سی پی یو رو هر لپ تاپی که باشه دماش تو حالت آیدل زیر 50 بعیده. حدود 55 طبیعی میشه. تو حالت فول لود هم باید بین 80 تا 95 باشه.
کرایسیس چی شد ؟
yperion(-)
18-09-2010, 19:53
ببین coretemp سه تا عدد میده. مین و ماکس و دمای لحظه به لحظه. شاید دمای مینیمم رو نگاه کرده باشی ...
به هر حال خیلی عجیبه. موندم اشکال کار کجاست ولی صد در صد مشکل وجود داره چون این مدل سی پی یو رو هر لپ تاپی که باشه دماش تو حالت آیدل زیر 50 بعیده. حدود 55 طبیعی میشه. تو حالت فول لود هم باید بین 80 تا 95 باشه.
کرایسیس چی شد ؟
من دمای میانگین را گفتم. اولین دمایی که نشون میده میانگینه دیگه. بعد Low. بعد High .بعد Load. درسته؟
alireza1411
18-09-2010, 20:02
بچه هایی که میخواستن لپ تاپ بگیرن !!!!!
من حرفم رو پس میگیرم. :41::41::41: شرمنده !!!
داشتم در مورد دمای لپ تاپ حسن آقا سرچ میکردم مواجه شدم با انواع مشکلات دیسپلی این مدل !!!!
حسن آقا شانس آوردی انگار. اینجا رو ببینید:
یه فروم 35 صفحه ای که همه مشکلات دارن. یکی میگه با بایوس حل میشه.. .. یکی میگه دراویر آپدیت کنیم ... یکی میگه درایور رو با فلان روش آپدیت کنیم !!!!!
خود لنووو هم که میگه با آپدیت کاتالیست حله ولی مشتریها که تست کردن راضی نبودن و درست حسابی جواب نداده.
من میگم صبر کنید بار جدیدشون برسه قیمتش طبیعی بشه همون ایسوس بهتره. :41:
ولی خداوکیلی من همیشه گفتم که همه ی برندها مشکلات خودشون رو داره. همه هم شاهدن. این ایسوس رو هم واسه این تائید میکنم که کمتر از بقیه مشکلات داشته ولی نمیگم نداره.
حسن آقا مشکل شما کلا حل شده ؟ تو اکسل 2010 شما این جاها که خط کشیده این شکلی نشده خدای نکرده ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 09:02 PM ---------- Previous post was at 09:01 PM ----------
من دمای میانگین را گفتم. اولین دمایی که نشون میده میانگینه دیگه. بعد Low. بعد High .بعد Load. درسته؟
یه چیز جالب متوجه شدم. بزار چند دقه دیگه عکسش رو میذارم. خودم که شاخ در آوردم.:31::31::31:
bakhishman
18-09-2010, 22:18
داشتم در مورد دمای لپ تاپ حسن آقا سرچ میکردم مواجه شدم با انواع مشکلات دیسپلی این مدل !!!!
یه فروم 35 صفحه ای که همه مشکلات دارن. یکی میگه با بایوس حل میشه.. .. یکی میگه دراویر آپدیت کنیم ... یکی میگه درایور رو با فلان روش آپدیت کنیم !!!!!
خود لنووو هم که میگه با آپدیت کاتالیست حله ولی مشتریها که تست کردن راضی نبودن و درست حسابی جواب نداده.
ولی خداوکیلی من همیشه گفتم که همه ی برندها مشکلات خودشون رو داره. همه هم شاهدن. این ایسوس رو هم واسه این تائید میکنم که کمتر از بقیه مشکلات داشته ولی نمیگم نداره.
حسن آقا مشکل شما کلا حل شده ؟ تو اکسل 2010 شما این جاها که خط کشیده این شکلی نشده خدای نکرده ؟
---------- Post added at 09:02 PM ---------- Previous post was at 09:01 PM ----------
یه چیز جالب متوجه شدم. بزار چند دقه دیگه عکسش رو میذارم. خودم که شاخ در آوردم.:31::31::31:
آقا مگه لپ تاپو با گارانتی نمیگیریم خوب اگه این مشکلارو داشت که میریم پس میدیم دیگه اگه هم نداشت که دیگه پیدا نمیکنه؟؟؟ بعدم آخرین صفحه های همون تاپیکو بخونی اکثرا مشکلاشون حل شده.
کسایی که منتظر سازگارن ، فکر نمیکنم حالا حالا ها بارشون برسه اینجوری که این رفیق من میگفت حالا اگه خبری شد مارو هم با خبر کنید...
alireza1411
18-09-2010, 22:33
داش حسن چیزی که میخواستی رو پیدا کردم. همون مموری شیر شده !!!!
سیستم شیر مموری توی ویندوز سون و ویستا بر خلاف ویندوز ایکس پی که مستقیما از بایوس دستور شیر رو دریافت میکنه به این صورته که خودش خودکار و بر اسا نیاز تصمیم میگیره.
یعنی تو xp شما تو بایوس میری اون گزینه ای که قدیما گذاشته بودن، یادتونه که، اسمش AGP Apperture Size بود رو تنظیم میکنی. ویندوز xp هم از همونجا دستور خودش رو میگیره و کار دیگه ای نمیکنه.
تو ویندوز 7 و ویستا ، ویندوز بسته به نیاز خودش و اینکه رم سیستم چه قدر هست تصمیم میگیره و مقداری از حافظه رو بر میداره. واسه همین اون آپشن دیگه تو مادر بوردای جدید دیده نمیشه (بی خود نیست هر چی میگردم پیداش نمیکنم)
خب حالا اگه برنامه های دیگه رم بخوان باید چی کار کنن ؟
مشکلی وجود نداره. ویندوز این رو رم همون ابتدا که گرفت اصطلاحا الوکیت allocate نمیکنه. یعنی رم آزاده همچنان. اون عددی که ما تو بخش system shared memory میبینیم تنها نشون دهنده ی ماکسیسمم رمی هست که گرافیک اجازه داره استفاده کنه. در حالت معمول گرافیک اون رو که استفاده نمیکنه.
خب حالا سوال. تاثیرش تو بازیها چیه ؟
سه نظر وجود داشت تو 10 20 تا فرومی که داشتم میدیدم.
1- سیستمی که رم کم داره اگه رمش رو بده به گرافیک سرعت اجرای بازی به خاطر کمبود رم میاد پایین.
2-اگه رم سیستم کم نباشه این رم میتونه به گرافیک کمک کنه و سرعت اجرا رو تا 10 درصد و گاهی بیشتر افزایش بده.
3-این رم شیر شده از نظر سرعت و زمان تاخیر و .... مشابه رم کارت گرافیک نیست و میتونه سرعت رو کاهش بده.
نظر من اینه که اگه رم زیاد باشه و بازی هم طوری باشه که رم زیادی بطلبه این رم سرعت رو بیشتر میکنه. ولی معمولا رم مورد نیاز تو بازیها اونقدر نیست .... اگه بود انویدیا و ای تی آی رم کارت گرافیک رو خیلی زیاد میذاشتن که سرعت محصولاتشون زیاد بشه. قیمتش هم نسبت به کارت گرافیکای گرون قیمت بالا نیست که حیفشون بیاد.
ولی اینا نظریه هست همش:31::31::31:
من یه تست کردم. یه بازی نسبتا متوسط یا ضعیف. میخواستم اون ده درصد چشم گیر باشه. نمیتونم که برم کرایسیس رو بزارم رو آخر گرافیک بعد ببینم 10 درصد رو میشه تشخیص داد یا نه.
از بازی معروف و عالی Dragon Age Origins استفاده کردم. همه چی تا ته گذاشتم.
رم 4 گیگ دی دی آر توی سیستمم ، 1.5 گیگش رو در اختیار گرافیک قرار میده. تنها راه جلوگیری از این کار استفاده از Ati Tray Tool بود. وقتی میزنم از سیستم رم شیر نکنه و ری استارت میکنم که اثر کنه، تو ععدی که ویندوز نشون میده فرقی نمیبینم. گفتم شاید باگ داره یا تو ویندوز سون کار نمیکنه ... ولی این طور نبود. کار میکنه ولی اعداد رو درست نمیبینیم. یعنی تا ویندوز میخواد رم بگیره متوجه میشه سیستم رم بده به گرافیک نیست که نیست :31::31::31: یعنی سیستم خسیس شده.
خب بگذریم. نتیجه ی عملی:
با 1.5 گیگ مموری شیر شده سرعت اجرا 56 بود. هم با فرپس دیدم و هم خود ATI Tray Tool فریم ریت رو نشون میده.
بدون رم شیر شده سرعت اجرا 60 بود.
این رو باورم نمیشد چند بار تغییر دادم و ری استارت کردم و تو همون صحنه که سیو کرده بودم فریم ریت رو تست کردم. از بازی اومدم بیرون و دوباره رفتم تو ... نتیجه همش تکرار میشد !!!! :41:
فکر کنم میشه نتیجه گرفت که رم شیر شده خیلی مفید نیست و ممکنه گاهی یه کوچولو سرعت رو کم یا برعکس زیاد کنه. البته باید برای هر بازی و رو رمهای دی دی آر تری هم تست کرد ... شاید فرق کرد.:31:
sayyahico
18-09-2010, 22:37
آقا مگه لپ تاپو با گارانتی نمیگیریم خوب اگه این مشکلارو داشت که میریم پس میدیم دیگه اگه هم نداشت که دیگه پیدا نمیکنه؟؟؟ بعدم آخرین صفحه های همون تاپیکو بخونی اکثرا مشکلاشون حل شده.
کسایی که منتظر سازگارن ، فکر نمیکنم حالا حالا ها بارشون برسه اینجوری که این رفیق من میگفت حالا اگه خبری شد مارو هم با خبر کنید...
دوست عزيز
شما كه بندر عباسيٍٍٍٍ دبي يه آشنا پيدا كن مدل n61jq-jx018v
1280000 تومان در مي آد.
با 2 سال گارانتي.
alireza1411
18-09-2010, 22:37
آخه بعدا میگن فلانی گفت خوبه ما خریدیم ...
تازه گارانتی که همه چی رو درست نمیکنه ... تو همین فروم بنده خداها کلی دردسر داشتن و لنوو هم درست پاسخگو نبوده. مام که فامیلمون تو لنوو کار نمیکنه خودمون رو درگیرش کنیم.:31:
ولی راستش رو بخوای اگه من الان میخواستم بخرم و خبری از بار بعدی ان 61 نبود با این قیمتی که الان داره بی خیالش میشدم و همون لنوو رو میخریدم ... مشکلش هم خدا بزرگه ... یه طوری حل میشه. مگه نه ...:31:
alireza1411
18-09-2010, 23:10
در مورد دمای سیستم یه چیز جالبی رو متوجه شدم. تا جایی که یادم میاد دمای لپ تاپ من از همه فروم بیشتر بود. خیلی هم ور رفتم ولی نشد که دماش مثل بقیه بشه.
یکی از دوستان در مورد باگ داشتن این برنامه ی فری سوال کرد من رفتم تو نخش ببینم مشکل از اینه یا کلا دمای سیستم من بالاتر از همه بوده.
خب این نرم افزارها رو که داشتم تست کردم:
Core temp 0.99.7
EVEREST Ultimate Edition 5.50 Build 2100
hwmonitor-pro 1.09
SIV (System Information for Windows) 2010 Build 0428
Real Temp 3.40
و یه برنامه که رو سی دی مادربوردمه. اسمش :
abit EQ
هست.
خب این عکس رو نیگاه کنید متوجه میشین چه خرتوخر شده !!!!:31:
دمای واقعی رو از تو بایوس خوندم. گذاشتم یه نیم ساعتی سیستم آیدل باشه و عکس انداختم. دمایی که خود مادربورد گزارش کرده 41 بود. هر هسته رو جدا نمیگفت ...
دماهای خونده شده با این برنامه ها:
Core temp 0.99.7 میگه دمای 40 و 41 هست.
EVEREST Ultimate Edition 5.50 Build 2100 میگه دما 35 و 36 هست !!! 5 درجه کمتر از مادربورد.
hwmonitor-pro 1.09 دما رو 11 درجه بیشتر از اورست یعنی 45 و 46 نشون داده. 5 درجه بیش از مادربورد.
SIW (System Information for Windows) 2010 Build 0428 دما رو 47 و 47 نشون میده. این یکی رند نیست و خطاش انگار بیشتر از بقیه هست.
Real Temp 3.40 دما رو 10 درجه بیشتر از اورست یعنی 45 و 46 نشون داده. 5 درجه بیش از مادربورد.
در نهایت نرم افزار خود مادربورد: از همه بدتره انگار. میگه دما 33 هست.
مشکل فقط این سی پی یوی من یا مادربوردم نیست. اساسیه و اینجاها و خیلی جاهای دیگه مطالبی شبیه این خوندم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخب. دمای Core Temp دقیقتر بوده یا بگم درتس بوده و بقیه اشتباه !!! علتش رو دقیق متوجه نشدم. فکر کنم اون Tjmax رو که تو این برنامه ها استفاده میکنن اشتباه وارد شده. مثلا تو Core Temp این عدد 95 در نظر گرفته شده و توی نرم افزار Real Temp با توجه به اینکه نوشته فاصلهی 45 درجه دمای سی پی یو تا Tjmax 55 هست میشه فهمید Tjmax رو 100 در نظر گرفته. همین اشتباه باعث میشه دمای خونده شده تو این برنامه ها 5 یا 10 درجه فرق کنه. رند هم هست ... 5 و 10 ...
به نظرم بهتره از همون Core Temp استفاده کرد که مطمئن تره. اینم لینکش:
راستی دمای کارت گرافیک رو با خود کاتالیست و GPU-Z و همین نمر افزارای بالا تست کردم. همشون با هم موافق بودن و مشکلی نداشتن. خدا رو شکر
salam be hamegi
man do se rooz pish ye sony vaio f126 gereftam be geymate 1.750
vali hanooz delam pish asus n61jq-x1 hast mikham bebinam saram kolah rafte ham pool bishtar dadam hamam jens bad geref tam
:19:________________:19:
yeki mano az delshoore darare
enriquelover
19-09-2010, 01:19
salam be hamegi
vali hanooz delam pish asus n61jq-x1 hast mikham bebinam saram kolah rafte ham pool bishtar dadam hamam jens bad geref tam
نه داداش واسه چي كلاه؟ هر كه بسته به احتياجش سوني ميگيره! اصلا ضرر نكردي! سوني برند كمي نيست كه اينجور فكر كني! مباركت باشه!
bakhishman
19-09-2010, 01:44
دوست عزيز
شما كه بندر عباسيٍٍٍٍ دبي يه آشنا پيدا كن مدل n61jq-jx018v
1280000 تومان در مي آد.
با 2 سال گارانتي.
اینم فکر بدی نیست ولی حال و حوصله ی درد سرشو ندارم بی خیال بابا پولشو میده :31:
آخه بعدا میگن فلانی گفت خوبه ما خریدیم ...
تازه گارانتی که همه چی رو درست نمیکنه ... تو همین فروم بنده خداها کلی دردسر داشتن و لنوو هم درست پاسخگو نبوده. مام که فامیلمون تو لنوو کار نمیکنه خودمون رو درگیرش کنیم.:31:
ولی راستش رو بخوای اگه من الان میخواستم بخرم و خبری از بار بعدی ان 61 نبود با این قیمتی که الان داره بی خیالش میشدم و همون لنوو رو میخریدم ... مشکلش هم خدا بزرگه ... یه طوری حل میشه. مگه نه ...:31:
نه من در مورد همه چیز باهاش طی کردم گفته پس میگیریم. کم کم دارم ترغیب میشم لنوو بگیرم البته هنوز 2جا دیگ هم مونده قراره فردا بهم خبر بدن یکیشون نمایندگیه ویستاهه یکیشونم خودش میگه نمایندگی ایسوسه یا زیر مجموعشه همچین چیزایی...
hasanoooooooo
19-09-2010, 06:42
خب منم اگه توجه کنی صفحه قبل گفتم مشکل اسکرین دنسینگ داره . نه شکر خدا من خودم همون روز رفتم سریع اکسل رو باز کردم و چون روش وصل بود شکر خدا اصلا خبری از مورچه هو نمیدونم اینچیزا نبود . منم گفتم که خیلیاشون این مشکلو دارن داداش . روزای اول فکر میکردم که این مشکل بازیم بخاطر اونه . اما بعد فهمیدم اینا مشکلشون واقعا اساسیه یکی هم میگفت که پنلش 8 بیت هست اینا . البته فک رکنم که این سری که سازگار اورده این جوری نباشه اما خوب.........
تو یوتوب هم چند تا ویدیو از این مشکل هست . ظاهرا شانس اوردم.
خب داداش من شرمنده که تا دیشب نتونستم بیام . اما
امروز رفتم تو بازی هرو بردم بالای GAMER حتی فیزیک VSYN رو هم روشن کردم .
رفتم تو بازی فریم بعد از 15 دقیقه ساکن بودن 17 بود . ولی تا 18
هم باز یمیکرد هر کاری کردم نتونستم عکسی بگیرم که فریم رو هم تو عکسس نشون بده FRAPS رو هم کلی دستکاری کردم اگه بگی چجوری میرم عکس هم میگیرم .
خب از بابت عکسا که تا یاد دادی نوکرتم و عکسارو میزارم اما فریم همینا بود . اما توی دمای CPU هیچ تغییر خاصی پیدا نشد عکساشو الان میزارم . عکسارو بصورت نموداری از برنامه HW MONITOR گرفتم
خب این لینکی که میدم مربوط میشه به استفاده خیل یکم از سیستم بعد از 1 ساعت بدون بازی . داشتم اهنگ گوش میدادم با ویندوز هم ور میرفتم . اما دما در حالت ادی بدون هیچ استفاده ای 2 درجه ای کمتر هم میشه اما خب خیلی فرق نداره
اینم بعد از 20 دقیقه در بازی کرایسیس که هیچ تکونی نخوردم و بعد از 20 دقیقه که همونطور که گفتم 17 تا 18 تا فریم میداد اومدم این عکسو هم گرفتم
طلبه شدم جریان فیزیک رو هم بگی بهمون .
خب فکر کنم که جران شر رو باید بردارم از رو سیستم نه
؟
ظاهرا باید برم نظارم رمم رو بگیره و یه تست دیگه هم با کرایسیس بگیرم . خدای گرافیکیه لامصب تو همین تستی که داشتم میگرفتم در حالت قول اپشن تو همون صحنه های اول واقعا فرق گیمر با اون بالایی راحت فهمیدم اما من هر کاری میکنم نمیفهمم واقعا فیزیک رو چی تاثیر داره . من بعد از اون تست رفتم فیزیک رو مینیموم کردم باور کن بازی خیلی ریل تر شد ...........بعد این ویندوز سون اینکارو باسه هر سیستمی میکنه؟من شنیده بودم که وایومن میگفت که این لپتاپ از رم شر نمکیکنه لینک برنامرو میدی؟
در مورد دما هم هر برنامه ای ساز خودشون میزنه . اما یکی از بجه ها رفته N82JQ گرفته دما رو اورست نشون میده 56 در حالت معمولی یعنی اگه با HW بگیره میشه 64؟
اقا جلو لپتاپه جای سیمکارتم داره یعنی یه چیز یاز توش در میاد سیمکارت میره توش . بنظرتو سیمکارتو بفرستم توش مشکلی یش نمیاد؟ یعنی بوردشو داره . اخه بنظر نمیرسه فقط جاش باشه؟ کسی نمیدونه از کا باید بفمم بردشو داره ؟ میشه از اینترنت سیمکارت استفاده کرد؟ تخه ایرانسل تو تبلیغاتش اینو نشون میده؟
hasanoooooooo
19-09-2010, 07:03
salam be hamegi
سلام اتفاقا جنس خوبی گرفتی مانیتور فول HD رو عشقه ...... ادم که نخیواد 24 ساعته با لپتاپ بازیکنه اما مشکل اساسی لپتاپهای سونی اینه که از گرافیک قوی استفاده نمیکنه و گرافیک و مانیتور با هم همخونی ندارن اما شک نکن که ضرر نکردی!
alireza1411
19-09-2010, 08:30
خب منم اگه توجه کنی صفحه قبل گفتم مشکل اسکرین دنسینگ داره . نه شکر خدا من خودم همون روز رفتم سریع اکسل رو باز کردم و چون روش وصل بود شکر خدا اصلا خبری از مورچه هو نمیدونم اینچیزا نبود . منم گفتم که خیلیاشون این مشکلو دارن داداش . روزای اول فکر میکردم که این مشکل بازیم بخاطر اونه . اما بعد فهمیدم اینا مشکلشون واقعا اساسیه یکی هم میگفت که پنلش 8 بیت هست اینا . البته فک رکنم که این سری که سازگار اورده این جوری نباشه اما خوب.........
تو یوتوب هم چند تا ویدیو از این مشکل هست . ظاهرا شانس اوردم.
خب داداش من شرمنده که تا دیشب نتونستم بیام . اما
امروز رفتم تو بازی هرو بردم بالای GAMER حتی فیزیک VSYN رو هم روشن کردم .
رفتم تو بازی فریم بعد از 15 دقیقه ساکن بودن 17 بود . ولی تا 18
هم باز یمیکرد هر کاری کردم نتونستم عکسی بگیرم که فریم رو هم تو عکسس نشون بده FRAPS رو هم کلی دستکاری کردم اگه بگی چجوری میرم عکس هم میگیرم .
خب از بابت عکسا که تا یاد دادی نوکرتم و عکسارو میزارم اما فریم همینا بود . اما توی دمای CPU هیچ تغییر خاصی پیدا نشد عکساشو الان میزارم . عکسارو بصورت نموداری از برنامه HW MONITOR گرفتم
خب این لینکی که میدم مربوط میشه به استفاده خیل یکم از سیستم بعد از 1 ساعت بدون بازی . داشتم اهنگ گوش میدادم با ویندوز هم ور میرفتم . اما دما در حالت ادی بدون هیچ استفاده ای 2 درجه ای کمتر هم میشه اما خب خیلی فرق نداره
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم بعد از 20 دقیقه در بازی کرایسیس که هیچ تکونی نخوردم و بعد از 20 دقیقه که همونطور که گفتم 17 تا 18 تا فریم میداد اومدم این عکسو هم گرفتم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدطلبه شدم جریان فیزیک رو هم بگی بهمون .
خب فکر کنم که جران شر رو باید بردارم از رو سیستم نه
؟
ظاهرا باید برم نظارم رمم رو بگیره و یه تست دیگه هم با کرایسیس بگیرم . خدای گرافیکیه لامصب تو همین تستی که داشتم میگرفتم در حالت قول اپشن تو همون صحنه های اول واقعا فرق گیمر با اون بالایی راحت فهمیدم اما من هر کاری میکنم نمیفهمم واقعا فیزیک رو چی تاثیر داره . من بعد از اون تست رفتم فیزیک رو مینیموم کردم باور کن بازی خیلی ریل تر شد ...........بعد این ویندوز سون اینکارو باسه هر سیستمی میکنه؟من شنیده بودم که وایومن میگفت که این لپتاپ از رم شر نمکیکنه لینک برنامرو میدی؟
در مورد دما هم هر برنامه ای ساز خودشون میزنه . اما یکی از بجه ها رفته N82JQ گرفته دما رو اورست نشون میده 56 در حالت معمولی یعنی اگه با HW بگیره میشه 64؟
اقا جلو لپتاپه جای سیمکارتم داره یعنی یه چیز یاز توش در میاد سیمکارت میره توش . بنظرتو سیمکارتو بفرستم توش مشکلی یش نمیاد؟ یعنی بوردشو داره . اخه بنظر نمیرسه فقط جاش باشه؟ کسی نمیدونه از کا باید بفمم بردشو داره ؟ میشه از اینترنت سیمکارت استفاده کرد؟ تخه ایرانسل تو تبلیغاتش اینو نشون میده؟
دستت درد نکنه. این جای سیم کارت رو که میگی سرچ کن ببین مال چیه. شاید شبیه سیم کارته ... بزنی یه موقع سیم کارتت یا لپ تاپت خراب میشه ها !!! برنامه رو تو سایت Guru3D میتونی دانلود کنی. اسمش رو سرچ کن راحت پیداش میکنی.
این کرایسیس من رو سر کار گذاشته انگار. رو لپ تاپم تو همون صحنه ی شروع فریم ریت 12 بود !!!!
گیج شدم. کاتالیست رو دیفالت بود کلا. بازی هم همه چی تا آخر. تازه گفتم شاید بچه های دیگه تو کاتالیست یه کارایی کرده باشن ولی هر چی ور رفتم نشد.
موثر ترین پارامتر کاتالیت همون کنترل کردن کیفیت Mipmap بود که چون گرافیکش ای تی آی هست تاثیرش 5 تا 10 درصدی بود. فریم از 11 شد 12 . ولی ارزش نداره ... کیفیت تکسچر اومد پایین.
قضیه ی فیزیک چیز خاصی نیست. من خودم ور رفتم باهاش ولی تغییر دقیقی رو بررسی نکردم. انویدیا به کرایتک پیشنهاد داده بود که تو کرایسیس از PhysX انویدیا استفاده کنن ولی کرایتک موتور فیزیکی خودش رو بیشتر قبول داره و رد کرد.:31:
خب موتورش بد نیست ولی به نظر من همون مال انویدیا بهتره. یه جا جالب بود ... این سطل گنده های زباله رو مشت زدم و داشتم نحوه ی حرکات رو بررسی میکرد. چرخش همین طوری یه سره نوسان کرد !!!! اصلاحرکت متوقف نمیشد. تازه من فکر میکنم موتور فیزیکی هاف لایف دو از کرایسیس بهتره.
کلا این فیزیک خیلی رو فریم ریت اثر نداره. باز نصب میکنم تست میگیرم دقیق. اگه نکات خاصی هم پیدا کردم عکس میذارم.
milad_takjoo
19-09-2010, 10:26
سلام دوستان.
این لپ تاپ چرا اصلا تو بازار نیست؟؟/کل تهران میگن نداریم...:41:
pooria-ir
19-09-2010, 11:22
سلام
من در خصوص این برنامه power 4GEAR hybrid یه سری سوالات دارم،اول اینکه این چهار تا حالت مختلف توی برنامه High performance, quite office و .... به ذات با هم تفاوت دارن یا نه،براساس تنظیمات ما هستش که با هم فرق میکنن
و 2ومی اینکه این min و max که برای CPU قرار داده به چه صورت هستش ؟
مثلا اگه MIN رو بزاریم روی 20% چه حالتی پیش میاد واسه سی پی یو ؟ یعنی اینکه فرکانس پایش چند میشه ؟ و همینطور MAX
ممنون مشم هرکس اطلاعاتی در خصوص این برنامه داره اینجا قرار بده
---------- Post added at 12:22 PM ---------- Previous post was at 12:21 PM ----------
سلام دوستان.
این لپ تاپ چرا اصلا تو بازار نیست؟؟/کل تهران میگن نداریم...:41:
به طور موقت این لپ تاپ تو ایران کم شده باید یه کم صبر کنین تا بیاد :46:
alireza1411
19-09-2010, 11:33
سلام
من در خصوص این برنامه power 4GEAR hybrid یه سری سوالات دارم،اول اینکه این چهار تا حالت مختلف توی برنامه High performance, quite office و .... به ذات با هم تفاوت دارن یا نه،براساس تنظیمات ما هستش که با هم فرق میکنن
و 2ومی اینکه این min و max که برای CPU قرار داده به چه صورت هستش ؟
مثلا اگه MIN رو بزاریم روی 20% چه حالتی پیش میاد واسه سی پی یو ؟ یعنی اینکه فرکانس پایش چند میشه ؟ و همینطور MAX
ممنون مشم هرکس اطلاعاتی در خصوص این برنامه داره اینجا قرار بده
---------- Post added at 12:22 PM ---------- Previous post was at 12:21 PM ----------
به طور موقت این لپ تاپ تو ایران کم شده باید یه کم صبر کنین تا بیاد :46:
ببین اون درصد فکر میکنم درصد بوست باشه. یعنی تو اون چهار حالت فرقی وجود نداره و همون درصد بوست تو حالت با باتری و با آداپتور عملکرد رو مشخص میکنه. من میخواستم تست کنم ببینم کلاک کلی سی پی یو یا مالتیپلایر چند میشه ولی برنامه ها درست فکر میکنم نشون نمیدادند. یه راه میمونه ... استفاده از کل سی پی یو و بررسی سرعت کار که معلوم بشه کلاک واقعی چنده.
برسه دستم تست میکنم و نتیجه رو میذارم.
bakhishman
19-09-2010, 11:43
1558 داداشه منم جای سیم کارت داشت دفترچشو خوندم فقط نوشته بود که جای سیم کارته از اون لحاظ خیالت راحت جای سیم کارته ولی نمیدونم چه استفاده ای داره!؟!؟!؟
bakhishman
19-09-2010, 11:48
آقا نمایندگیه پخش ویستا میگه تا شنبه میاره ولی خداییش دیگه اگه تا شنبه نیوورد میرم همون لنوورو میخرم با یکی از دوستامم صحبت کردم میگه چهارم ، پنجم مهر میره دبی دهم، یازدهم برمی گرده یعنی ارزش داره اینقدر منتظر بمونم؟؟ مردیم از بی لپ تاپی :(
hasanoooooooo
19-09-2010, 11:52
این همون قطعاتیه که میگم ازش بیرون میاد یکیش که مموری خونه اون یکی اگه سیم کارت نیست پس چیه؟ داخلشو هم نگاه کردم بورد داشت هر 2 داره یکی جواب منو بده اگه باشه واقعا جوابمو میده من کلا با ایرانول کانکتم .
الن میرم ببینم تو سایت خودشون چیزی گفتن یا نه
ویرایش میکنم تو بخش اپدیتهای این لپتاپ یه بخش هست به نام . Networking: WWAN (3G)(2)
دوتا درایور هم داره به این نامها
Ericsson Mobile Broadband Driver
Huawei Wide Wireless Lan Driver
حالا نظرتون چیه؟ از کجا بفهمم بردش رو هم داره با نه؟ میشه نداشته باشه؟
bakhishman
19-09-2010, 12:15
این همون قطعاتیه که میگم ازش بیرون میاد یکیش که مموری خونه اون یکی اگه سیم کارت نیست پس چیه؟ داخلشو هم نگاه کردم بورد داشت هر 2 داره یکی جواب منو بده اگه باشه واقعا جوابمو میده من کلا با ایرانول کانکتم .
الن میرم ببینم تو سایت خودشون چیزی گفتن یا نه
ویرایش میکنم تو بخش اپدیتهای این لپتاپ یه بخش هست به نام . Networking: WWAN (3G)(2)
دوتا درایور هم داره به این نامها
Ericsson Mobile Broadband Driver
Huawei Wide Wireless Lan Driver
حالا نظرتون چیه؟ از کجا بفهمم بردش رو هم داره با نه؟ میشه نداشته باشه؟
اینو دانلود کن :(دفترچه ی راهنماشه)
صفحات 36 تا 39 رو بخون کامل توضیح داده...
lllhamedlll
19-09-2010, 12:26
سلام به همه دوستان متخصص مخصوصا داش امیر که رفیق خودمه!!!!!!!!
از اونجایی که در مورد لپ تاپ من نقل قول شده موظف میدونم که اطلاعات بدم!!من n82jqدارم!!
اول بار دمای پایه 56 بود!!با اورست گرفتم.بعد hw monitorنصب کردم و حالت رو گذاشتم رو balanced دما توی همون بازی که 85 شده بود از 78 تجاوز نکرد!!!!کیف کردم ولی بعد از 2 ساعت کار دیگه روی 46 رو ندیدم و 50 پایین تر نیومد!!!با بازی prison break بعد از 10 دقیقه بازی دور فنش اومد بالا و صدا دار شد و دما به 89 رسید..در مورد اورست امتحان کردم با مانیتور که 50 بود وقتی اورست رو باز می کردم 52 میشد(هر جفتش!!!!!)که برام عجیب بود..این از ما!!!!!!!!!!!!!!!اگه نکته ای هست بفرمایید
alireza1411
19-09-2010, 12:51
از اونجایی که در مورد لپ تاپ من نقل قول شده موظف میدونم که اطلاعات بدم!!من n82jqدارم!!
اول بار دمای پایه 56 بود!!با اورست گرفتم.بعد hw monitorنصب کردم و حالت رو گذاشتم رو balanced دما توی همون بازی که 85 شده بود از 78 تجاوز نکرد!!!!کیف کردم ولی بعد از 2 ساعت کار دیگه روی 46 رو ندیدم و 50 پایین تر نیومد!!!با بازی prison break بعد از 10 دقیقه بازی دور فنش اومد بالا و صدا دار شد و دما به 89 رسید..در مورد اورست امتحان کردم با مانیتور که 50 بود وقتی اورست رو باز می کردم 52 میشد(هر جفتش!!!!!)که برام عجیب بود..این از ما!!!!!!!!!!!!!!!اگه نکته ای هست بفرمایید
واسه اطمینان هم که شده با gpu-z هم دما رو نگاه کن. این جی فورسها یه بخشی تو برنامه ی خودشون هم باید باشه واسه نگاه کردن دما. شاید هم نباشه ... خیلی وقت پیش داشتمش و الان یادم نیست. ولی GPU-z خوبه بعیده اشتباه کنه.
اون 89 یه جورایی خیلییییییی بعید به نظر میاد. دمای اتاق و گردش هوا اگه بد باشه ممکنه خب ...
کلا این گرافیک تو حالت بار از 5730 یه 10 15 درجه خنک تره.
hasanoooooooo
19-09-2010, 12:53
سلام مجدد اینجا همه من رو بنام حسن میشناسن :27:
داداش اگه تو برق باشه لپتاپت این پلن ها هیچ فرقی با هم ندارن هر چند میتونی بری خودت تنظیم انجام بدی . 50 هم خوبه یعنی نرماله دیگه نکنه میخوای یخچال بشه؟ :46: برو حالشو ببر دور فن هم که معمولیه نه فقط تو بازی باهاش رندر بگیر تا ببینی صدای فن یعنی چی! :13: مشکلی نداره . PRISON BREAK رو نمیدونم اما کسایی که نظر دئادن بگن که بازی سنگینه؟ . در کل من که این لپتاپو مشکلدار نمیدونم فقط بهش 1 دقیقه استراحت تجویز میکنم بلکه تبش پایین بیاد اگر پاشورشم کنی که بهتره :10:
alireza1411
19-09-2010, 13:47
سلام مجدد اینجا همه من رو بنام حسن میشناسن :27:
داداش اگه تو برق باشه لپتاپت این پلن ها هیچ فرقی با هم ندارن هر چند میتونی بری خودت تنظیم انجام بدی . 50 هم خوبه یعنی نرماله دیگه نکنه میخوای یخچال بشه؟ :46: برو حالشو ببر دور فن هم که معمولیه نه فقط تو بازی باهاش رندر بگیر تا ببینی صدای فن یعنی چی! :13: مشکلی نداره . PRISON BREAK رو نمیدونم اما کسایی که نظر دئادن بگن که بازی سنگینه؟ . در کل من که این لپتاپو مشکلدار نمیدونم فقط بهش 1 دقیقه استراحت تجویز میکنم بلکه تبش پایین بیاد اگر پاشورشم کنی که بهتره :10:
بازیش تو گیم اسپات 2.5 امتیاز فکر کنم از 10 گرفته !!!! یعنی در واقع زیاد روش کار نکردن و گفتن سریالش تازه اومده بیرون مام یه دونه بازیش رو بزنیم فروش کنیم.:31:
فکر نمیکنم چیز سنگینی باشه. ولی اگر هم باشه دمای 89 زیاده ها !!!
lllhamedlll
19-09-2010, 16:34
واسه اطمینان هم که شده با gpu-z هم دما رو نگاه کن. این جی فورسها یه بخشی تو برنامه ی خودشون هم باید باشه واسه نگاه کردن دما. شاید هم نباشه ... خیلی وقت پیش داشتمش و الان یادم نیست. ولی GPU-z خوبه بعیده اشتباه کنه.
اون 89 یه جورایی خیلییییییی بعید به نظر میاد. دمای اتاق و گردش هوا اگه بد باشه ممکنه خب ...
کلا این گرافیک تو حالت بار از 5730 یه 10 15 درجه خنک تره.
لینک دانلود این gpu-z رو هم اگه بدید استفاده می کنیم:31:ما به هم دما بودن با ati5730راضی هستیم چه برسه به اینکه خنک تر باشه.قبلا هم با این بازی خیلی ور رفته بودم اما صدای فنش در نیومد.اما اون شب جوگیر شده بود.بازم امتحان می کنم و نتیجه رو میگذارم.ولی بعدش دوباره رفتم تو بازی اولیه دماش همون قبلی بود.راستی داش امیر این که میگی موقع کار با برق(من باتری رو در اوردم)این پنل ها فرقی ندارن ،برا من فرق داشت.!!!!!گفته بودم توربو الکی پایین بالا می شد؟؟؟وقتی از hich performanceگذاشتم رو بالانس دیگه بالا پایین نشد.البته اون power saveاش تفاوتی نشون نمی داد که فکر کنم به خاطر نبود باتری طبیعی باشه.من cpu-zپیدا کردم ولی نصب نشد.حالا این gpu-zرو بدید تست کنیم.ممنون:27:راستی تو عکسهeverestعلیرضا دیدم نوشته gpu76% .من هر وقت نگاه می کردم 100% بود و فکر کنم (_اگه اشتباه نکنم3500rpm فنش بود)زیاد نیست؟چی هست اصلا این ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اقا بگید اگه مشکل داره عوضش کنم.
alireza1411
19-09-2010, 17:22
لینک دانلود این gpu-z رو هم اگه بدید استفاده می کنیم:31:ما به هم دما بودن با ati5730راضی هستیم چه برسه به اینکه خنک تر باشه.قبلا هم با این بازی خیلی ور رفته بودم اما صدای فنش در نیومد.اما اون شب جوگیر شده بود.بازم امتحان می کنم و نتیجه رو میگذارم.ولی بعدش دوباره رفتم تو بازی اولیه دماش همون قبلی بود.راستی داش امیر این که میگی موقع کار با برق(من باتری رو در اوردم)این پنل ها فرقی ندارن ،برا من فرق داشت.!!!!!گفته بودم توربو الکی پایین بالا می شد؟؟؟وقتی از hich performanceگذاشتم رو بالانس دیگه بالا پایین نشد.البته اون power saveاش تفاوتی نشون نمی داد که فکر کنم به خاطر نبود باتری طبیعی باشه.من cpu-zپیدا کردم ولی نصب نشد.حالا این gpu-zرو بدید تست کنیم.ممنون:27:راستی تو عکسهeverestعلیرضا دیدم نوشته gpu76% .من هر وقت نگاه می کردم 100% بود و فکر کنم (_اگه اشتباه نکنم3500rpm فنش بود)زیاد نیست؟چی هست اصلا این ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اقا بگید اگه مشکل داره عوضش کنم.
این gpuz و بعدیش هم cpuz هست:
تازه این سcpuz که نصب نمیخواست ؟؟؟ ران به صورت ادمینیستریتور باید بکنی فکر کنم.
آقا اون سرعت فن که نشون میده اشتباهی هست.:13::13::13:
آخه من گرافیکم رو دستکاری کردم. یه فن داشت که کنترل سرعت نداشت و صدا زیاد میکرد. من هم خفش کردم. ورش داشتم و دو تا فن 12 رو تو کیس آویزون کردم و دورشون بالا بود سری کردم که دورشون نصف شه. به هیت سینک روی جی پی یوم یکشون آویزونه اون یکی هم کنار بدنه هست. دما مثل قبل شده و صدا هم بی صدا.
:20::20::20:
mohsenjxj
19-09-2010, 17:46
در مورد دمای سیستم یه چیز جالبی رو متوجه شدم. تا جایی که یادم میاد دمای لپ تاپ من از همه فروم بیشتر بود. خیلی هم ور رفتم ولی نشد که دماش مثل بقیه بشه.
یکی از دوستان در مورد باگ داشتن این برنامه ی فری سوال کرد من رفتم تو نخش ببینم مشکل از اینه یا کلا دمای سیستم من بالاتر از همه بوده.
خب این نرم افزارها رو که داشتم تست کردم:
Core temp 0.99.7
EVEREST Ultimate Edition 5.50 Build 2100
hwmonitor-pro 1.09
SIV (System Information for Windows) 2010 Build 0428
Real Temp 3.40
و یه برنامه که رو سی دی مادربوردمه. اسمش :
abit EQ
هست.
خب این عکس رو نیگاه کنید متوجه میشین چه خرتوخر شده !!!!:31:
دمای واقعی رو از تو بایوس خوندم. گذاشتم یه نیم ساعتی سیستم آیدل باشه و عکس انداختم. دمایی که خود مادربورد گزارش کرده 41 بود. هر هسته رو جدا نمیگفت ...
دماهای خونده شده با این برنامه ها:
Core temp 0.99.7 میگه دمای 40 و 41 هست.
EVEREST Ultimate Edition 5.50 Build 2100 میگه دما 35 و 36 هست !!! 5 درجه کمتر از مادربورد.
hwmonitor-pro 1.09 دما رو 11 درجه بیشتر از اورست یعنی 45 و 46 نشون داده. 5 درجه بیش از مادربورد.
SIW (System Information for Windows) 2010 Build 0428 دما رو 47 و 47 نشون میده. این یکی رند نیست و خطاش انگار بیشتر از بقیه هست.
Real Temp 3.40 دما رو 10 درجه بیشتر از اورست یعنی 45 و 46 نشون داده. 5 درجه بیش از مادربورد.
در نهایت نرم افزار خود مادربورد: از همه بدتره انگار. میگه دما 33 هست.
مشکل فقط این سی پی یوی من یا مادربوردم نیست. اساسیه و اینجاها و خیلی جاهای دیگه مطالبی شبیه این خوندم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخب. دمای Core Temp دقیقتر بوده یا بگم درتس بوده و بقیه اشتباه !!! علتش رو دقیق متوجه نشدم. فکر کنم اون Tjmax رو که تو این برنامه ها استفاده میکنن اشتباه وارد شده. مثلا تو Core Temp این عدد 95 در نظر گرفته شده و توی نرم افزار Real Temp با توجه به اینکه نوشته فاصلهی 45 درجه دمای سی پی یو تا Tjmax 55 هست میشه فهمید Tjmax رو 100 در نظر گرفته. همین اشتباه باعث میشه دمای خونده شده تو این برنامه ها 5 یا 10 درجه فرق کنه. رند هم هست ... 5 و 10 ...
به نظرم بهتره از همون Core Temp استفاده کرد که مطمئن تره. اینم لینکش:
راستی دمای کارت گرافیک رو با خود کاتالیست و GPU-Z و همین نمر افزارای بالا تست کردم. همشون با هم موافق بودن و مشکلی نداشتن. خدا رو شکر
ولی من با سه تا از این برنامه ها همین الن تست کردم تقریبا هر سه تاشو ن یک دما رو نشون میدادن و هماهنگ بودن تو بالا پایین شدن دما:46:
حالا مال شما جریانش چیه نمیدونم:18:
mohsenjxj
19-09-2010, 18:12
salam be hamegi
انشاا... فنش برات بچرخه
حالا که خریدی ناامیدت نمیکنم مبارکت باشه ولی بنظر من ان 61 که قیمتش هم پایین تر هست بهتر بود البته این فقط نظر شخصی منه شاید نظرات دوستان و اساتید متفاوت باشه
تازه شما که خریدی دیگه واسه چی تحقیق میکنی؟
برو باهاش حال کن بیخبال:46:
---------- Post added at 06:42 PM ---------- Previous post was at 06:39 PM ----------
سلام اتفاقا جنس خوبی گرفتی مانیتور فول HD رو عشقه ...... ادم که نخیواد 24 ساعته با لپتاپ بازیکنه اما مشکل اساسی لپتاپهای سونی اینه که از گرافیک قوی استفاده نمیکنه و گرافیک و مانیتور با هم همخونی ندارن اما شک نکن که ضرر نکردی!
شما که ان 61 را با اون امکانات و قيمت 1510 ميگفتي گرونه حالا چطور اين مدل سوني را فقط بخاطر فول اچ دي بودن اونم با قيمت بيش از 1700 ميگي خوبه؟:13:
بنظر شما 1700 کم پوليه؟:18:
حالا لنوو را ميگي بخاطر قيمت پايينش خوبه ولي اين مدل سوني که حدود 300تومن بالاتره نسبت به ان 61 خوبه:13:
داداش يکم منصفانه نظر بده:19::41:
mohsenjxj
19-09-2010, 18:27
آقا نمایندگیه پخش ویستا میگه تا شنبه میاره ولی خداییش دیگه اگه تا شنبه نیوورد میرم همون لنوورو میخرم با یکی از دوستامم صحبت کردم میگه چهارم ، پنجم مهر میره دبی دهم، یازدهم برمی گرده یعنی ارزش داره اینقدر منتظر بمونم؟؟ مردیم از بی لپ تاپی :(
بنظر من منتظر بمون همون n61jq را بگیر اگرم نیاوردن مدل های دیگه ان61 را بگیر مثل مدلn61jv
اسوس یچیز دیگس:11:
ریسک نکن چیزی را که از الان میدونی به احتمال زیاد مشکل داره (لنوو) چرا میگیری:41:
بازم با خودته:46:
mohsenjxj
19-09-2010, 18:36
اینو دانلود کن :(دفترچه ی راهنماشه)
صفحات 36 تا 39 رو بخون کامل توضیح داده...
اگه لطف کنی دفترچه راهنمای کامل ان 61 را هم بذاری تا دانلود کنیم ممنون میشم:11:
bakhishman
19-09-2010, 18:55
اگه لطف کنی دفترچه راهنمای کامل ان 61 را هم بذاری تا دانلود کنیم ممنون میشم:11:
برو به این آدرس:
تب سمت چپ بالا یه کادر و یه combo box داره تو اولی مدل رو بنویس تو دومی manual رو انتخاب کن...
mohsenjxj
19-09-2010, 19:35
برو به این آدرس:
تب سمت چپ بالا یه کادر و یه combo box داره تو اولی مدل رو بنویس تو دومی manual رو انتخاب کن...
دستت دردنکه دفترچه راهنما رو دانلود کردم.
اگه درمورد قسمت های دیگه و امکانات دیگه سایت اسوس هم راهنماییم کنی ممنون میشم حداقل اون قسمت هایی که به درد ما میخوره:10:
چون نیست انگلیسی ما خیلی خوبه...:27: بخاطر همین نمیدونیم بقیه قسمتهای سایت دارای چه امکاناتی هست اصلا اون قسمتهای نواربالا مثل ساپورت و ... دارای چه امکاناتی هست؟
باتشکر:11:
alireza1411
19-09-2010, 20:03
ولی من با سه تا از این برنامه ها همین الن تست کردم تقریبا هر سه تاشو ن یک دما رو نشون میدادن و هماهنگ بودن تو بالا پایین شدن دما:46:
حالا مال شما جریانش چیه نمیدونم:18:
ببین Tjmax برای یه سری سی پی یو اشتباه وارد بشه برای کل اون سری دمای اشتباه نشون میده. مثلا الان هر کی E6550 e6750 e6850 داشته باشه دما اشتباهی میشه. تو Corei7 های سری ان 61 که فکر کنم lynfield بود یا تو این مایه ها هم دما میتونه اشتباه یا درست باشه. به هر حال چیزی که حتما درسته اون عدد بایوس هست چون بایوس اون مادربورد برای نشون دادن دمای تمام سری هایی که روش نصب میشه آماده شده و مشکلی نداره.
mhadishirani
19-09-2010, 21:06
بنظر من منتظر بمون همون n61jq را بگیر اگرم نیاوردن مدل های دیگه ان61 را بگیر مثل مدلn61jv
ریسک نکن چیزی را که از الان میدونی به احتمال زیاد مشکل داره (لنوو) چرا میگیری:41:
لنوو برند کمی نیست و اون هم احتمالا یه گندی خود مشتری توش زده. من کاملا لنوو رو قبول دارم.ببین لنوو و ایسوس تو این 2 تا مدل تنها تفاوتشون بلو ری و مارک قطعات دستگاه هاست.
من به نطر اگه تفاوت تا 100 ایسوس رو بگیرید وگرنه لنوو
alireza1411
19-09-2010, 22:27
لنوو برند کمی نیست و اون هم احتمالا یه گندی خود مشتری توش زده. من کاملا لنوو رو قبول دارم.ببین لنوو و ایسوس تو این 2 تا مدل تنها تفاوتشون بلو ری و مارک قطعات دستگاه هاست.
من به نطر اگه تفاوت تا 100 ایسوس رو بگیرید وگرنه لنوو
منم رو برند اصلا تعصب ندارم. هر کی قیمت بهتری بده و به کاراییش بیارزه همون رو میگیرم. لنوو اگه 100 تومن بیشتر ارزون باشه لنوو وگرنه ایسوس. :46::46::46:
---------- Post added at 11:27 PM ---------- Previous post was at 11:26 PM ----------
دلم تازه یه خورده واسه لپ تاپم تنگ شده. نکنه مادربورد من رو هم همزمان با لپ تاپای جدید وارد میکنن :41::41::41:
ولی خب بد هم نیست. این پی سیم هم بیکار بود ... دلش واسم تنگ شده بود. تازه استار کرافت رو هم تو پی سی تموم کردم.:31::31:
bakhishman
19-09-2010, 22:50
منم رو برند اصلا تعصب ندارم. هر کی قیمت بهتری بده و به کاراییش بیارزه همون رو میگیرم. لنوو اگه 100 تومن بیشتر ارزون باشه لنوو وگرنه ایسوس. :46::46::46:
---------- Post added at 11:27 PM ---------- Previous post was at 11:26 PM ----------
دلم تازه یه خورده واسه لپ تاپم تنگ شده. نکنه مادربورد من رو هم همزمان با لپ تاپای جدید وارد میکنن :41::41::41:
ولی خب بد هم نیست. این پی سیم هم بیکار بود ... دلش واسم تنگ شده بود. تازه استار کرافت رو هم تو پی سی تموم کردم.:31::31:
واقعا یعنی الان این رفیق سازگاریم میگه لنوو 1260 با گارانتی سازگار برات جور میکنم بخرم ازش؟؟؟
bakhishman
19-09-2010, 23:08
دستت دردنکه دفترچه راهنما رو دانلود کردم.
اگه درمورد قسمت های دیگه و امکانات دیگه سایت اسوس هم راهنماییم کنی ممنون میشم حداقل اون قسمت هایی که به درد ما میخوره:10:
چون نیست انگلیسی ما خیلی خوبه...:27: بخاطر همین نمیدونیم بقیه قسمتهای سایت دارای چه امکاناتی هست اصلا اون قسمتهای نواربالا مثل ساپورت و ... دارای چه امکاناتی هست؟
باتشکر:11:
والا چیز خاص دیگه ای نداره درایوراستو نمیدونم عیبیابیو و ...
ولی اگه درمورد لپ تاپت کنجکاوی یه سری اینجا بزن:
یه فروم با 6264 پست در مورد n61jq تو پست اولم مطالب مهم رو جمع کرده خلاصه فکر نکنم سوالی داشته باشی که اینجا بحث نشده باشه درموردش...:10:
keihanmirzaei
20-09-2010, 00:07
یه روز نبودم چند صفحه موندم جا،ماشالا بچه های پر انرژی
نه آقا نری n61 Jv بگیری
خیلیا با گرافیکش مشکل دارن
شانس ما تا اومدیم لب تاپ بگیریم بازار خالی شد
کلی تحقیق کردم تا به n61 jq رسیدم
حالا هم که نیست تو بازار
farzadshekoohi
20-09-2010, 00:13
با سلام خدمت تمام دوستان عزیز والا 14 روز هست که این مدل رو خریدم و هموم موقع هم داشت کمیاب میشد :31: گفتم که بیام و در مورد معایب و ..... بگم :
به نظر من:
1- کیبوردش میتونست این مدل قوی تر باشه
2- سی پی یو هم در حالت اینترتیمنت 91 هست در بازی ها واسه 3 ساعت . که مشکلی نداره اما یکمی داغ هست .اما به بدنه گرما نفوذ نمیکنه
3- آداپتور برق من گرم میشه یکمی زیاد . حالا نمیدونم مشکل از من هست یا بقیه هم همین مشکل رو دارن ؟
5- ولی ویندوز 7 اورجینالش واقعا سنگین هست که من باهاش رابطه خوبی ندارم
در کل لپ تاب بسیار خوبی هست
keihanmirzaei
20-09-2010, 00:19
با سلام خدمت تمام دوستان عزیز والا 14 روز هست که این مدل رو خریدم و هموم موقع هم داشت کمیاب میشد :31: گفتم که بیام و در مورد معایب و ..... بگم :
به نظر من:
2- سی پی یو هم در حالت اینترتیمنت 91 هست در بازی ها واسه 3 ساعت . که مشکلی نداره اما یکمی داغ هست .اما به بدنه گرما نفوذ نمیکنه
3- آداپتور برق من گرم میشه یکمی زیاد . حالا نمیدونم مشکل از من هست یا بقیه هم همین مشکل رو دارن ؟
در مورد کیبرد نمیدونم چطوریه
کلا سی پی یوهای Core i7 دمای بالایی دارند و این مشکل این مدل نیست
در مورد آداپتور هم با دوستان مقایسه کنید
مورد 4 هم که نداشتی
مورد پنجم هم که مربوط به ویندوز سون هست که میتونی یه سری قابلیت ها و سرویسها رو غیر فعال کنی تا سبکتر بشه
hasanoooooooo
20-09-2010, 01:15
میشه بگید توی چه بازی دما میره 92؟ فکر نکنم عادی باشه لپتاپتون زیرش هوا جریان داره؟ یعنی باد پشت فنت هست؟ وقتی داره کار میکنه فنت یکمی ته لپتاپ رو بیار بالا با دست بعد ببین صدای فن فرقی میکنه یا نه؟
با بازی کزایسیس که ما ل من بالای 59 60 نمیره اکثرا این بازیها برای اجرا شدن نیاز به cpu dual core دارن پس نباید این همه بهi7 فشار بیارن . مگر اینکع بازی پزتابل باشه ....... راستی کسی gta رو روی 9ویندوز 7 . و همین 5730 تست کرده؟ خدا وکیلی چقدر فریم میده؟ ارزش بازی داره؟ با چه جزعیاتی میشه درست کار کرد؟
mhadishirani
20-09-2010, 04:31
به نظر من:
1- من تازه بعد از 1ماه و نیم به کیبردش عادت کردم :دی
2- یه گیری داره دستگاهت مال من تاحالا از 80 بالا نزد(80 هم مال رندر 3D مکس بود)
3-مال منم خیلی داغه جای بخاری میشه ازش استفاده کرد.
4-.....
5-قبول دارم. اگه کسی راحی برای سبک کردنش بلده بگه استقبال میکنم
hasanoooooooo
20-09-2010, 06:57
اونایی که با ویندوز و سنگینیش مشکل دارن این راهو ادامه بدن .... اگه از سنگینی برنامه ها باشه حتما درست میشه و فکر نکنم مشکل دیگه ای باشه . نیازی به پاک کردن برنامه ها هم نیست . از منوی start وارد run شوید اینجا بنویسید msconfig در برگه startup برید در اینجا برنامه های نصب روی کامپیوترتونو میبینید که اونایی هم که تیک خوردن یعنی ویندوز موظفه موقع بالا اومدن اینا رو هم لود کنه . مثل انتی ویروس و برنامه های دیگه . شمایی که نمیخوای برنامه هارو پاک کنی از نظر من همرو بجر انتی ویروس تیکشونو برداد و ویندوزتو رستارت کن . این دفعه دیگه خبری از منتظر ماندن طولانی برای بالا اومدن ویندوز نیست و مثل اینه که تازه ویندوزتو عوض کرده باشید . اگر هم اینکارو کردی و نتیجه نگرفتی بیا منو بزن! البته این باتری . و power managment و ان چیزایی که میسخوای رو تیکشون رو بر ندار.
alireza1411
20-09-2010, 08:45
واقعا یعنی الان این رفیق سازگاریم میگه لنوو 1260 با گارانتی سازگار برات جور میکنم بخرم ازش؟؟؟
بار جدید برسه نهایتش فکر کنم قیمتش بشه 1400. به نظر من بگیر ... مشکلاتش رو هم بالاخره یه جوری حل میکنی دیگه. بی دردسر که آخه نمیشه.
---------- Post added at 09:45 AM ---------- Previous post was at 09:43 AM ----------
اونایی که با ویندوز و سنگینیش مشکل دارن این راهو ادامه بدن .... اگه از سنگینی برنامه ها باشه حتما درست میشه و فکر نکنم مشکل دیگه ای باشه . نیازی به پاک کردن برنامه ها هم نیست . از منوی start وارد run شوید اینجا بنویسید msconfig در برگه startup برید در اینجا برنامه های نصب روی کامپیوترتونو میبینید که اونایی هم که تیک خوردن یعنی ویندوز موظفه موقع بالا اومدن اینا رو هم لود کنه . مثل انتی ویروس و برنامه های دیگه . شمایی که نمیخوای برنامه هارو پاک کنی از نظر من همرو بجر انتی ویروس تیکشونو برداد و ویندوزتو رستارت کن . این دفعه دیگه خبری از منتظر ماندن طولانی برای بالا اومدن ویندوز نیست و مثل اینه که تازه ویندوزتو عوض کرده باشید . اگر هم اینکارو کردی و نتیجه نگرفتی بیا منو بزن! البته این باتری . و power managment و ان چیزایی که میسخوای رو تیکشون رو بر ندار.
حسن جان اینجوری که گفتی الان دوستان همه رو دیزبل میکنن و بعدا شر میشه ها !!!! :31::31:
من یه بار همه رو دیزبل کردم ویندوز سرعت لود شدنش یه سه چهار برابری شد منهتا میخواستم با دیلا آپ شماره گیری کنم برم اینترنت دیدم اصلا کانکشنی وجود نداره :46::46:
ولی در کل راه خوبیه.:31:
hasanoooooooo
20-09-2010, 08:57
خب اینم حرفیه ! اما من منظورم همون برنامه هایی هست که میترسن پاکش کنن و یا نمیخوان پاکش کنن من خودم روز اول حدود 4 دقیقه طول میکشید بالا بیاد همه اونایی که میدونستم رو دیزیبل کردم 1 دقیقه هم نمیشه دیگه .... اما خب خوبیش اینه اگه مشکلی پیش بیاد میرن دوباره اینیبلش میکنن و بیخطره سریع هم هست .
کسی gta iv رو روی ویندوز 7 بازی کرده؟ چند فریم میده ؟ خواهشن کمک کنید .
alireza1411
20-09-2010, 09:31
خب اینم حرفیه ! اما من منظورم همون برنامه هایی هست که میترسن پاکش کنن و یا نمیخوان پاکش کنن من خودم روز اول حدود 4 دقیقه طول میکشید بالا بیاد همه اونایی که میدونستم رو دیزیبل کردم 1 دقیقه هم نمیشه دیگه .... اما خب خوبیش اینه اگه مشکلی پیش بیاد میرن دوباره اینیبلش میکنن و بیخطره سریع هم هست .
آره اولش نمیدونم چرا اینقدر کند بود. من بیشتر نظرم رو اون نرم افزار بک آپ گیریه ایسوسه. یه بخشی از هارد رو مخفی کردن و ... یه خورده مشکوک بود کلا. ولی خلاص شدم.
بروبچه هایی که مثل من از هایبرنیت استفاده نمیکنن ویندوز پر سرعت نصب کنن ببینن چه طوره. من میخوام تازه دانلود کنمش ... چند روز طول میکشه. خرید هم انگار نداره بخریم راحت شیم.
ویندوز سونی که رو سیستم corei7 البته احتمالا با هارد خوب توی 8 دقیقه نصب شده !!!!!!!!!!!!!!!
من که ویندوز آپدیت مارس رو رو لپ تاپ بین 18 تا 22 دقه طول کشید نصب کنم !!! تازه سرعت بالا اومدنش هم خیلی توپه. اصلا اسمش مشخصه دیگه:
Performence Edotion
اینم لینکش:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2.2 گیگ هست ..:41::41::41:
سرعت بوت خیلی وحشتناکه که !!! آخه هارد SSD هم داشته باشه سیستم و تست کرده باشن بازم زیر 15 ثانیه یه مقداری خفن نیست ؟؟ نوشته 5 ثانیه ای بوت میشه البته با نافعال بودن واسط گرافیکی !!!!
این سایت هم پر از چیزای این تیپی هست:
دنبال یه بنچمارک رسمی هستم که مقایسه در شرایط برابر کرده باشه بعد با خیال راحت دانلود کنم.
hasanoooooooo
20-09-2010, 09:47
میشینم دانلودش میکنم ببینم چوریاست ..
دوستان این تاپیکو ببینید اگه تونستید کمک کنید واقعا نیاز دارم بهش . !
afshin b
20-09-2010, 10:09
تاحالا کسی از readyboost استفاده کرده؟
اگه استفاده کردین نتیجه چطور بود؟ تاثیر داشت؟ لپتاپ من که فلش رو نشون نمیده تا امتحان کنم.
yperion(-)
20-09-2010, 11:50
من بازی کردم.فریم را اندازه نگرفتم.ولی اینقدر هست که بشه به را حتی بازی کرد. فکر کنم 30 35 بود. الان هم ندارمش که اندازه بگیرم. البته در دمای 92-93!!!!!!با این گرما یه چای هم دم کردنم!!!!!!!!:31:
alireza1411
20-09-2010, 12:05
تاحالا کسی از readyboost استفاده کرده؟
اگه استفاده کردین نتیجه چطور بود؟ تاثیر داشت؟ لپتاپ من که فلش رو نشون نمیده تا امتحان کنم.
من تست کردم. با هارد اکسترنال نمیشد. فقط با فلش ... عمر فلش کاهش پیدا میکنه این جوری که یه جایی خونده بودم. ولی فلش 4 گیگ الان 11 تومن بیشتر نیست که.
فلش رو باید خالی کرد. بعد تنظیم میکنیم و یه فایل توش ایجاد میشه که تقریبا پرش میکنه. در واقع فکر میکنم شبیه کش عمل میکنه. من میخواستم ببینم واسه مش زدن با نرم افزارها آیا ممکنه استفاده از Ready bOOst کمکی کنه یا نه. تست کردم ... هیچ تغییری ندیدم !!!!
دیگه دنبال تست تو نرم افزارهای دیگه هم نرفتم چون به دردم نمیخورد. حالا باز اگه کسی تونست تاثیر مثبتی پیدا کنه بگه ببینیم چه طوریاست.
راستی یه برنامه به اسم EBoostr Pro 3.0 هم شبیه همین کارو میکنه که حجم نرم افزارش 5 مگ میشه. از هارد اسکترنال و فلش میتونه استفاده کنه. با اون هم من تست کردم هیچی که هیچی ...
alireza1411
20-09-2010, 12:13
من بازی کردم.فریم را اندازه نگرفتم.ولی اینقدر هست که بشه به را حتی بازی کرد. فکر کنم 30 35 بود. الان هم ندارمش که اندازه بگیرم. البته در دمای 92-93!!!!!!با این گرما یه چای هم دم کردنم!!!!!!!!:31:
من یه کوا پد گرفتم و تست کردم بیشتر از 3 4 درجه خنک نمیکرد. شما رفتی دنبال کول پد ؟ این طوری که نمیشه با این لپ تاپ بازی و برنامه های سنگین ران کرد. واقعا هیچ راهی نداره ؟
من تو فکر آندر کلاک سی پی یو هستم:21: :31::31: فقط خطرناکه میترسم باز :21::21: ... :41::41::41: آخه چی کار باید کرد ؟
نکنه باید دلر وردارم کف لپ تاپ رو سوراخ کاری کنم :31::31: :41::41::41:
عجب گیری کردیم لپ تاپ خوب گرفتیم ها !!! یه دونه از همین 700 800 تومنی ها میگرفتم خنک بود راحت میشدم. اون 600 تومن اضافه پول رو هم یه مادربورد و یه سی پی یو corei7 750 میگرفتم خلاص. کلی هم حال میکردم.
تازه واسه بازی میشد یه شیش هسته ای ای ام دی گرفت با یه دونه گرافیک با قدرت 1.5 برابر این 5730. البته مثلا دارم میزنم ... شاید با احتساب رم و مادربورد و گرافیک قیمتش یه کم بیشتر بشه. :41::41:
hasanoooooooo
20-09-2010, 13:45
بابا اشتباه میکنین . تو تاپیک تست بازیها رفتن رو لپتاپهای 2 سال پیش تست گرفتن بهشون 30 تا فریم داده . دما بالای 78 نرفته من باید تست کنم . در مورد cool pad متعسفاتنه هر چی تو بازاره اصلا فنهاش زیر cpu قرار نمیگیره ! اما فکر نمیکنم انقدر هم افتضاح باشه دمای cpu .
alireza1411
20-09-2010, 14:31
بابا اشتباه میکنین . تو تاپیک تست بازیها رفتن رو لپتاپهای 2 سال پیش تست گرفتن بهشون 30 تا فریم داده . دما بالای 78 نرفته من باید تست کنم . در مورد cool pad متعسفاتنه هر چی تو بازاره اصلا فنهاش زیر cpu قرار نمیگیره ! اما فکر نمیکنم انقدر هم افتضاح باشه دمای cpu .
من به نتیجه رسیدم. یه کار خوب که صد در صد خنک میکنه.
چیپ سی پی یو و جی پی یو رو در بیاریم چه طوره ؟:31:
alireza1411
20-09-2010, 14:51
کدوم یکی از دوستان میگفت بلوری رایتر داره لپ تاپش :
این بولری پایونیر همچنان قیمتش بالای 300 درمیاد. ولی بازم اگه میخواد 25 یا 50 گیگ رایت کنه قیمت بلوری خام 50 گیگ میشه 15 تومن و 25 گیگش هم میشه 5500 تومن:
hasanoooooooo
20-09-2010, 15:38
من به نتیجه رسیدم. یه کار خوب که صد در صد خنک میکنه.
چیپ سی پی یو و جی پی یو رو در بیاریم چه طوره ؟:31:
یک راه بهتر . ما که این همه هزینه کردیم میریم یک کولر گازی هم میگیریم میزاریم جلوش . فکر نکن دماش از 40 تو حالت فول لود بالاتر بیاد خوبه؟ نظرتون چیه؟
keihanmirzaei
20-09-2010, 15:59
عجب گیری کردم
زنگ زدم گفتم بار سازگار اومده N61Jq توش بوده یا نه ؟
گفت یه مدل بوده سی پی یویه Dual داشته که بدرد نمیخورده
حالا نمیدونم چیکار کنم
من N61 میخوام
hasanoooooooo
20-09-2010, 16:12
فکر کنم واقعا دیسکانتلی شد رفت .
منم وقتی میخواستم پولمو بگیرم طرف به هر دری زد همه میگفتن دیسکانتلی شده . حتی به تهران زنگ زد . کسی میتونه ته توشو در بیاره؟ اگه دیسکانتلی شده باشه که دیگه y560 تنها انتخاب دوست داران n61 هست .
rahnemoun
20-09-2010, 17:10
منم وقتی میخواستم پولمو بگیرم طرف به هر دری زد همه میگفتن دیسکانتلی شده . حتی به تهران زنگ زد . کسی میتونه ته توشو در بیاره؟ اگه دیسکانتلی شده باشه که دیگه y560 تنها انتخاب دوست داران n61 هست .
:31:
خوشحال شدی، نه؟؟؟!!!؟؟؟ :31:
رامین :11:
alireza1411
20-09-2010, 17:35
یک راه بهتر . ما که این همه هزینه کردیم میریم یک کولر گازی هم میگیریم میزاریم جلوش . فکر نکن دماش از 40 تو حالت فول لود بالاتر بیاد خوبه؟ نظرتون چیه؟
خب 40 که دیگه خیلی کمه. من نظرم رو 70 هست :46:
---------- Post added at 06:35 PM ---------- Previous post was at 06:32 PM ----------
حالا چرا این جوری میگی ؟ :31::31: الان دوباره دعوا میشه ها !!!! حتی اگه گل هم دستت بگیری و این جوری بگی دعوا میشه :20:.
اگه دیسکانتکی داشته باشه واقعا که خوبه چون دیگه بعدا پشیمون نمیشه بگه دو تا انتخاب داشتم چرا این رو انتخاب کردم.
شعار ما :
تنوع انتخاب کمتر ، زندگی بهتر :21::21:
pooria-ir
20-09-2010, 17:57
سلام
خدمت دوستانی که از سنگین بودن ویندوز مینالن باید بگم که خودمم شدیدا با این قضیه مشکل داشتم،برنامه ها دیر لود میشدن،ویندوز دیر بالا میومد،حتی 3-4 بارم کرش کردم ....!!!
بهترین کاری که به نظرم میرسه اینه که ویندوزی که آقا مهران تو این تاپیک گذاشتن رو دانلود کنید و بعد از فرمت کردن C اون رو بریزین
من تضمین میکنم که اینجوری مشکل کند بودن دستگاه به طور کامل حل میشه:10:
yperion(-)
20-09-2010, 18:01
من یه کوا پد گرفتم و تست کردم بیشتر از 3 4 درجه خنک نمیکرد. شما رفتی دنبال کول پد ؟ این طوری که نمیشه با این لپ تاپ بازی و برنامه های سنگین ران کرد. واقعا هیچ راهی نداره ؟
من تو فکر آندر کلاک سی پی یو هستم:21: :31::31: فقط خطرناکه میترسم باز :21::21: ... :41::41::41: آخه چی کار باید کرد ؟
عجب گیری کردیم لپ تاپ خوب گرفتیم ها !!! یه دونه از همین 700 800 تومنی ها میگرفتم خنک بود راحت میشدم. اون 600 تومن اضافه پول رو هم یه مادربورد و یه سی پی یو corei7 750 میگرفتم خلاص. کلی هم حال میکردم.
تازه واسه بازی میشد یه شیش هسته ای ای ام دی گرفت با یه دونه گرافیک با قدرت 1.5 برابر این 5730. البته مثلا دارم میزنم ... شاید با احتساب رم و مادربورد و گرافیک قیمتش یه کم بیشتر بشه. :41::41:
سلام.من کول پد نخریدم.ولی یه پنکه رو میزی جلو دریچه ونت روشن کردم و گذاشتم رو آخرین درجه.ولی فرقی نکرد.همون 3-4 درجه.:41:حدود 1 ساعت مدام باد زد. فکر کنم باید بریم تو فریزر ازش استفاده کنیم.:31::31::31:
تنها راهش اینه که تو رندر های سبک کلاک جی پی یو را کم کنیم.(300).تو این حالت امروز مدرن وار فار 2 را تست کردم.روی آخرین تنظیمات و بدون آنتی الیاسینگ دما رفت رو .72با فرپس هم چک کردم حدود 30 الی 40 فریم میده.
hasanoooooooo
20-09-2010, 18:09
من نمیدونم چه هیزم تری به شما فروختم :31:
:11:
اما اگه دیسکانتلی هم بشه . بنده تا عشق n61 در سر دارم بازم دربارش پست میدم . اما ایندفعه تو تاپیک (تجربه خرید n61jq بصورت دست دوم . و حا مشکلات بیشمار ان )
alireza1411
20-09-2010, 18:21
این عکسا رو دان کنید جالبه. :31::31: یه سری فیلم اچ دی سفارش دادم از الان رفتم تو نخ کم کردن بار cpu لپ تاپم.
این پاور پلی رو هم اگه بازی نمیکنید همه بزارین رو maximom battery life که بنده خدا نسوزه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخوب به درصد استفاده از سی پی یو دقت کنید که چه قدر با یه تنظیم ساده تکون خورده. ایت پاور دی وی دی هم عجب رم سیستم رو قبضه میکنه نامرد.
برنامه هایی مثل مدیا پلیر کلاسیک و SMPlayer و GOMPlayer رو هم تست کردم و خوب نبودن. یه دونه برنامه ی خوب هم هست یادم رفت تست کنم که اسمش COREL Win DVD هست.
---------- Post added at 07:21 PM ---------- Previous post was at 07:18 PM ----------
سلام.من کول پد نخریدم.ولی یه پنکه رو میزی جلو دریچه ونت روشن کردم و گذاشتم رو آخرین درجه.ولی فرقی نکرد.همون 3-4 درجه.:41:حدود 1 ساعت مدام باد زد. فکر کنم باید بریم تو فریزر ازش استفاده کنیم.:31::31::31:
تنها راهش اینه که تو رندر های سبک کلاک جی پی یو را کم کنیم.(300).تو این حالت امروز مدرن وار فار 2 را تست کردم.روی آخرین تنظیمات و بدون آنتی الیاسینگ دما رفت رو .72با فرپس هم چک کردم حدود 30 الی 40 فریم میده.
مطمئنی مادرن وارفر 2 بوده ؟؟؟ :31::31: چه خوب .. 30 تا 40 که عالیه. من لپ تاپم برگشت یه تست با همین مادرن وار فر میزنم. تا اون موقع نصب بزار بمونه اکه میشه ... تو کرایسیس که نمیدونم چرا مال من 12 فریم میداد ولی مال دوستان 17 تا ... همه چی رو هم یه جور در نظر گرفته بودیم. :41::41::41:
hasanoooooooo
20-09-2010, 18:40
این مدرن وارفار 2 خیلی گرافیکش بالاس در عین حال سیستم قوی نمیخواد n61 راحت میتونه اجراش کنه توی نهایت تنظیمات . همچنان منتظر یک جواب از دوستان کسی gta iv رو روی ویندوز 7 اجرا کرده؟ 5 تا ذیویدیه میگه 6 تومن خوبه؟ از این پکیج باحال ها هم هست .....
pooria-ir
20-09-2010, 18:44
حالا مشکلت چیه ؟ بذار دماش بره بالا،تا 106 درجه مشکلی نداره
من که عین خیالمم نیست :دی
yperion(-)
20-09-2010, 18:49
ا
مطمئنی مادرن وارفر 2 بوده ؟؟؟ :31::31: چه خوب .. 30 تا 40 که عالیه. من لپ تاپم برگشت یه تست با همین مادرن وار فر میزنم. تا اون موقع نصب بزار بمونه اکه میشه ... تو کرایسیس که نمیدونم چرا مال من 12 فریم میداد ولی مال دوستان 17 تا ... همه چی رو هم یه جور در نظر گرفته بودیم. :41::41::41:
البته از توی MSCONFIGسرویس هایی که نمیخواستم را غیر فعال کردم. همون روز اول که این لپ تاپ را خریدم این کار را کردم. فعلا" بازی سنگین تر از این ندارم که تست کنم. دوستان یه بازی سنگین تر از این معرفی کنند .دلم لک زده واسه یه بازی جدید:41:.این بازی را 1.5 روزه روی هارد تموم کردم.مرحله هاش کم بود. زود تموم شد:31:
bakhishman
20-09-2010, 18:59
تایید میشه. فقط اونایی که از قبلا مونده شاید بتونی تو بازار پیدا کنی دیگه وارد نمیشه :41::41:
خب من الان میرم لنووم رو سفارش میدم تا چندروز دیگه برسه به دستم آقا حسن لطف میکنی بگی چه وسایل جانبی ای تو کارتونش هست؟؟؟ کیف داره یا باید برم بخرم؟ موس چطور؟؟؟
mhadishirani
20-09-2010, 19:01
من تازگی یه تست گرفتم خفن.
رو های پرفورمنس 4 روز لپتاپ رو روشن گذاشتم و پس 2010 هم دائم تقریبا باز بود و دما شد 80 درجه(هم gpu و هم cpu) واقعا عجیب و جالب بود.
بعد من دقت کردم شما هم دقت کنید تو اورست آلتیمیت دور فن gpu از 30% بیشتر نمیشه!!!!!!
rahnemoun
20-09-2010, 19:13
حالا چرا این جوری میگی ؟ :31::31: الان دوباره دعوا میشه ها !!!! حتی اگه گل هم دستت بگیری و این جوری بگی دعوا میشه :20:.
اگه دیسکانتکی داشته باشه واقعا که خوبه چون دیگه بعدا پشیمون نمیشه بگه دو تا انتخاب داشتم چرا این رو انتخاب کردم.
شعار ما :
تنوع انتخاب کمتر ، زندگی بهتر :21::21:
مطمئنم که متوجه شده که دارم باهاش شوخی میکنم.
فکر نمیکنم ناراحت شده باشه، ولی جناب Hasanoooooooooo اگه ناراحت شدی، ببخشید، من قصدم فقط شوخی بود...
enriquelover
20-09-2010, 19:21
من دارم بازی میکنم! چه جوری و از کجا نگاه کنم؟
کلا در مورد این فریم یکی یه توضیحی به ما بده!
alireza1411
20-09-2010, 19:32
حالا مشکلت چیه ؟ بذار دماش بره بالا،تا 106 درجه مشکلی نداره
من که عین خیالمم نیست :دی
آخه اگه باز ثابت بود شاکی نمیشدم. حتی اگه ثابت رو 90 بمونه بازم ای بدک نیست.
هی تنش حرارتی میاد رو این ترانزیستورای بدبخت. عمرشون سر همین تنش حرارتی بر باد میره:41:
البته چاره ای نداریم دیگه. 3 4 سال کار کنه برام بسه. تا 3 4 سال دیگه باید فکر یه سیستم دیگه باشم :31:
alireza1411
20-09-2010, 19:39
البته از توی MSCONFIGسرویس هایی که نمیخواستم را غیر فعال کردم. همون روز اول که این لپ تاپ را خریدم این کار را کردم. فعلا" بازی سنگین تر از این ندارم که تست کنم. دوستان یه بازی سنگین تر از این معرفی کنند .دلم لک زده واسه یه بازی جدید:41:.این بازی را 1.5 روزه روی هارد تموم کردم.مرحله هاش کم بود. زود تموم شد:31:
خب کرایسیس و فار کرای 2 هست که. برو حالشو ببر.
فقط مقایسه کن ببین موتور گرافیکی مادرن وارفر کجا و کرایسیس کجا. اصلا دو تا شیدر درست حسابی استفاده نکردن توش. البته خدایی خوب بهینه سازی کردن. من رو پی سی زدم اجرا بشه دیدم یهو فریم رفت رو 100 کپ کردم !!!! میگفتم وقتی امتیاز بالای 9 میگیره تو گیم اسپات لابد گرافیکش خفنه ولی اصلا این جوری نبود.
کرایسیس و استار کرافت 2 سنگین ترین بازیهایی هستند که واقعا سیستم رو به زانو درمیارن.
بازی ماشین با DirectX 11 چه طوره ؟؟ Dirt 2 با 9 امتیاز فکر کنم بعد از GranTurismo بهترین بازی ماشین باشه:
خوب هم اجرا میشه مشاالله:
alireza1411
20-09-2010, 19:44
این مدرن وارفار 2 خیلی گرافیکش بالاس در عین حال سیستم قوی نمیخواد n61 راحت میتونه اجراش کنه توی نهایت تنظیمات . همچنان منتظر یک جواب از دوستان کسی gta iv رو روی ویندوز 7 اجرا کرده؟ 5 تا ذیویدیه میگه 6 تومن خوبه؟ از این پکیج باحال ها هم هست .....
عشق GTA هستی ها !!!!
حسن جان بر خدا توکل کن بگیر :31::31::31:. یه سرچ بزن تو وب ببین چه طوریاست.
با 5770 که 32 فریم متوسط گرفته. باید آپشنا رو یه خورده کم کنی جواب میده ان شاء الله
alireza1411
20-09-2010, 19:57
من دارم بازی میکنم! چه جوری و از کجا نگاه کنم؟
کلا در مورد این فریم یکی یه توضیحی به ما بده!
وقتی داریم یه فیلم استاندارد PAL تماشا میکنیم یه چیز به هم پیوسته رو نمیبینیم. بلکه تو هر ثانیه 25 تا فریم از جلوی چشم ما داره رد میشه و واسه همین فکر میکنیم متحرکه.
استاندار NTSC میگه 25 تا رو کمترش کن حاجی. 23.97 خوبه !! خب آزمایش کردن دیدن چشم انسان پدیده های با فرکانس بیشتر از 4 هرتز رو نمیتونه تشخیص بده. یعنی اگه تو یه ثانیه 24 25 فریم از جلوی چشمش رد کنیم نمیفهمه 25 تا بوده یا 50 تا یا 1000 تا. البته شک که میکنه یه کوچولو ولی این 25 24 دیگه کمترین مقدار لازمه.
خب یه کارت گرافیک میاد و یه سری نقاط به نام Vertex رو میگیره و به اونها با توابع تعریف شده حرکت میده. محاسبات مربوط به مثلا سایه ها ، بازتاب اشیاء و ... همه توسط شیدرها صورت میگیره. تکسچر یا بافت Texture رو مموری لود میشه و رو یه شبکه که سطوح رو مضخص میکنه میافته. و ...
حالا شما داری بازی میکنی اگه فریم ریت (Frame Rate) کم باشه مثلا باشه 20 تا در ثانیه چشمات تابلو میفهمه که گرافیکت نمیتونه این حجم محاسبات رو به صورت Real Time متناسب با 25 فریم در ثانیه (Frame per second یا Fps) انجام بده. بعد تنظیمات بازی رو میاری پایین. اون خفناش چیاست؟
همیشه کم کردن سایه ها و کاهش دادن تعداد شیدرها میتونه سرعت رو بالا ببره. تعداد تکسچر مپینگ یونیت ها هم در برخی بازیها موثره . کم کردن فیلتر تکسچر میتونه سرعت رو بالا ببره مخصوصا اگه بازیها رو با گرافیک های ای تی آی بازی کنی. مثلا بازی the last Remnant رو شاید دیده باشین. این بازی مال شرکت معروف Square Enix هست که سری بازیها سبک نقش آفرینیش به شدت معروفه. حتی تو سایتای آمریکایی که همه طرفدار بازیهای قتل و غارتی هستند امتیاز بسیار بالایی در حد کرایسیس و هاف لایف 2 و کال آف دیوتی میگیره. این شرکت تقریبا تمام ژاپنیه و خیلی رو بازیها با دقت بالا کار میکنه. تکسچر هایی هم که استفاده میکنه تقریبا میشه گفت رقیبی نداره. جالب اینه که کارت گرافیک های خفن ای تی آی حتی نمیتونن با کرات گرافیکای متوسط انویدیا تو اجرای این بازیها رقابت کنن !!! تو اون بازیها دیگه شما مجبوری تکسچر رو بزاری رو مینیموم :41: من هم همین کارو کردم ... :41:
خب این سرعت رو با چی نگاه کنیم که بفهمیم الان میشه رفت تو صحنه درگیری و با یه حرکت اسنایپری n نفر رو با یه تیر کشت ؟ تو بازیهایی شبیه کرایسیس یا مادرن وار فر 2 و ... این تعداد تصویر در ثانیه باعث روان شدن حرکت میشه و آدم راحت نشونه گیری میکنه و تیر میزنه.
تو صحنه های شلوغ که ماشینی چیزی میترکه واسه محاسبات شیدرها باید لود بشه و کلی بار میاد رو GPU و باید سرعت اجرا هم از 20 25 کمتر نشه که آدم بتونه درست بازی کنه. پس همیشه یه نرم افزار که تعداد تصاویر در ثانیه رو نشون میده لازمه.
فرپس تو این زمینه خیلی قدیمه و قوی هم هست. لینک دانلودش رو قبلا دادم البته کرک شده منظورمه.
نصبش کنی گوشه بالای صفحه میتونی فریم ریت رو ببینی.
keihanmirzaei
20-09-2010, 22:04
آقا یه فروشنده هست آشناست میخوام ازش n61 jq بخرم؛البته ودیعه بهش دادم؛چون همون یکی ازش مونده
فقط پلمپ نیست و پشت ویترینیه؛فردا میخوام برم بگیرمش
علاوه بر چک کردن سریالهای باتری و شارژر و خود لبتاپ
چه چیزایی رو چک کنم واسه خرید
لطف کنید راهنمایی کنید
ممنون
hasanoooooooo
20-09-2010, 23:04
تایید میشه. فقط اونایی که از قبلا مونده شاید بتونی تو بازار پیدا کنی دیگه وارد نمیشه :41::41:
خب من الان میرم لنووم رو سفارش میدم تا چندروز دیگه برسه به دستم آقا حسن لطف میکنی بگی چه وسایل جانبی ای تو کارتونش هست؟؟؟ کیف داره یا باید برم بخرم؟ موس چطور؟؟؟
سلام تو کارتون فقط دستگاهت هست . با یک عدد باطری . و شارجر و .... نه اصلا روش کیف نیست . من شاکی شدم گفتم اگه موس ندی نمیخرم اونم بهم یک موس لنوو داد . محانی . موقع خرید درایورای دستگاه هم روش نیست! ولی توی درایو d درایورا رو گذاشتن . کلا لپتاپ خوبیه ضرر نمیکینی . وقتی خریدی حتما باید بری درایور گرافیک رو اپدیت کنی .
مطمئنم که متوجه شده که دارم باهاش شوخی میکنم.
فکر نمیکنم ناراحت شده باشه، ولی جناب Hasanoooooooooo اگه ناراحت شدی، ببخشید، من قصدم فقط شوخی بود...
نه بابا این حرفا چیه من نوکر شما پیشکسوتا هم هستم . ولی بیشوخی واقعا وقتی شنیدم n 61 دیسکانتلی شده قلبم به طپش افتاد :5:
hasanoooooooo
20-09-2010, 23:09
دوستان من فقط میخوام مطمعن بشم که روی ویندوز 7 میاد اخه پشت پک نوشته فقط ویستا و اکس پی . بقیش دیگه من میمونم و عشق دوران بچگیم gta که تا حالا تو کیفیت بازی بهم نارو نزده ! اصلا خرید این لپتاپ کلا بخاط یک بازی بود . اونم چیزی نیست جز gta البته رو سیستم کرایسیس هم نصبه اما نمیدونم چرا اصلا تو بازیهای بکش بکش کارم نمیشه اونم تو بازی کرایسیس که 1 دقیقه سکوته 10 دقیقه جنگ . امروز همه تنظیمات رو اوردم زیر گیمر . بهم حدود 60 تا فریم میداد بازی شده بود در حد خدا هم نرم بود هم افت کیفیت زیادی ندیدم ازش .
keihanmirzaei
20-09-2010, 23:11
حسن آقا شما چه پیشنهادی میدی ؟
آقا یه فروشنده هست آشناست میخوام ازش n61 jq بخرم؛البته ودیعه بهش دادم؛چون همون یکی ازش مونده
فقط پلمپ نیست و پشت ویترینیه؛فردا میخوام برم بگیرمش
علاوه بر چک کردن سریالهای باتری و شارژر و خود لبتاپ
چه چیزایی رو چک کنم واسه خرید
لطف کنید راهنمایی کنید
ممنون
enriquelover
20-09-2010, 23:48
دوستان من فقط میخوام مطمعن بشم که روی ویندوز 7 میاد اخه پشت پک نوشته فقط ویستا و اکس پی . بقیش دیگه من میمونم و عشق دوران بچگیم gta که تا حالا تو کیفیت بازی بهم نارو نزده ! اصلا خرید این لپتاپ کلا بخاط یک بازی بود . اونم چیزی نیست جز gta البته رو سیستم کرایسیس هم نصبه اما نمیدونم چرا اصلا تو بازیهای بکش بکش کارم نمیشه اونم تو بازی کرایسیس که 1 دقیقه سکوته 10 دقیقه جنگ . امروز همه تنظیمات رو اوردم زیر گیمر . بهم حدود 60 تا فریم میداد بازی شده بود در حد خدا هم نرم بود هم افت کیفیت زیادی ندیدم ازش .
داداش من که نصب کردم بازیم کردم! مشکلی نداره خوبه! ولی مافیا 2 یه چی دیگس! با اینکه کوتاه بود ولی آدمو میبره تو یه دنیا دیکه!
hasanoooooooo
20-09-2010, 23:53
من که حاظر نیستم برای یک کانفیگ مشابه برم 300 تومن بیشتر بدم حالا اگه شما حاضری یا علی. واقعا حاضری؟ با چه قیمتی؟ بابا 300 تومن .
keihanmirzaei
21-09-2010, 00:15
حالا شما فکر کن من حاضرم
چون شما یه بار تجربه خرید این مدل ایسوس رو داشتین ازتون پرسیدم
راستی مگه y560 چقدره ؟
دوستان گرامی برای بار چندم:
لطفآ به عنوان این تاپیک توجه کنید.صحبت،تبلیغات و ... در مورد مدل ها و برندهای دیگه در جای خودشون.
با تشکر.
enriquelover
21-09-2010, 00:39
لطفآ به عنوان این تاپیک توجه کنید.صحبت،تبلیغات و ... در مورد مدل ها و برندهای دیگه در جای خودشون.
با تشکر.
آقا وایومن کجایی؟ داداش دلمون برات تنگ شد! خیلی وقتی پستی ازت ندیدیم!
farzadshekoohi
21-09-2010, 02:32
با سلام خدمت دوستان عزیز والا بعضی از دوستان گفتن که دما سی پی یو من بالا هست و من اون رو در حالت های :
1- وقتی که به اینترنت وصل بودم و یک ساعت روشن بود و کار خاصی انجام نمی دادم
2-در حین بازی Battlefield Bad Company 2 در زمان 21 دقیقه از بازی که گذشت عکس گرفتم
3- در حین بازی Battlefield Bad Company 2 در زمان 2 ساعت و 10 دقیقه از بازی که گذشت عکس گرفتم
آیا دما بالا هست و باید کاری انجام بدم ؟چون من کلاٌ از وقتی که گرفتم درایور ها رو آپدیت نکردم
بعد یک سوال دیگه این gpu چی هست ؟ که اینقدر بالا هست ؟
در ضمن سیستم روی اینترتیمنت بود . مستقیم هم داشت از آداپتور تغذیه میشد که به برق شهر وصل بود .
با تشکر
hasanoooooooo
21-09-2010, 07:00
gpu دمای کارت گرافیکته . خیلی بالاست . خاموش نمیشه؟ یه کول پد بنداز زیرش اما اونم خیلی تاثیر نداره
دسوتان هم که این مدل رو دارن تا حالا همچین چیزی رو در حال بازی گزارش نکردند دمای شما یکم که نه خیلی زیاده
دمای اتاق چنده؟ جنوب کشوری؟ اگه شمالی پنجررو باز کن
با چه برنامه ای تست گرفتی؟ فن گرافیکت داره 100% کار میکنه ......!!!!!!!!!!!!!!!
جالبه توی 21 دقیقه دمات به حد اکثر میرسه و تا 2 ساعت هم ادامه بدی همون عدیددی هست که بوده . من شک دارم برنامه کارشو درت انجام داده باشه با hwmonitor هم یک تست بگیر بزار .
امیر
senator_saeed
21-09-2010, 07:15
سلام
بالاخره خريدم
n61ja
i5
ati 5730
باهاش يك ربع كار كردم شارژش تمام شد منم تو حالا خاموش گذاشتمش شارژ
براي شارژ اوليه حدود 10 -12 ساعتي تو شارژ بوده،ولي چراغ شارژش خاموش نشده.(تو دفترچش نوشته بود كه وقتي شارژش فول بشه چرغه خاموش ميشه}
ماله شما هم همينطوره؟
هر توصيه اي هم داريد ازم دريغ نكنيد.
ممنون
hasanoooooooo
21-09-2010, 07:30
نباید بزاری شارجش تموم بشه که ... ححالا اشمالی نداره یکمی از مقدار شارج باتریت پرید . همیشه وقتی میرسه به 20 درصد شارجش کن . هیچ توصیه ای نیست . فقط پدرشو در نیاز !!!!!! جند خریدی؟ در مورد شارج باتریت میتونی hw monitor رو وصل کنی تو بخش باتری میبینیی که میگه مثلا باید انقدر شارج بشه اما فولش میشه این . این هم بخاطر اینه که گذاشتی خاموش بشه . البته امدیوارم که اینکارو نکرده باشی هر چند............. میگن 3 تا شارج 8 ساعته باید بزاری من گذاشتم مشکلی هم که نبوده .
سلام
بالاخره خريدم
n61ja
i5
ati 5730
براي شارژ اوليه حدود 10 -12 ساعتي تو شارژ بوده،ولي چراغ شارژش خاموش نشده.(تو دفترچش نوشته بود كه وقتي شارژش فول بشه چرغه خاموش ميشه}
ماله شما هم همينطوره؟
ممنون
سلام....
من هم همين اشتباه رو كردم گذاشتم خاموش شد .... الان هم هرچي ميزنم تو شارژ چراغش خاموش نميشه ولي فول شارژ ميشه.....
ولي به خاطر بازي، pluged in باهاش كار ميكنم ...ايرادي كه نداره؟ آخه هردفعه كه pluged in روشن و خاموش ميكنم 1 درصد ازش شارژش كم ميشه!!! نميدونين كجاي كارم ايراد داره؟؟
hasanoooooooo
21-09-2010, 07:49
نه بابا مشکلی نداره که فقط یه مقدار از شارج باتریتو از دست دادی فکر نکنم چراغش خاموش بشه . در مورد بازی هم مشکلی نداره . اخه در حالت خاموشی هم یکمی باتری برای ساعت و تنظیمات دیگه مصرف میهش اون مقدار باید معمولی باشه . راحت استفاده کن .
نه بابا مشکلی نداره که فقط یه مقدار از شارج باتریتو از دست دادی فکر نکنم چراغش خاموش بشه . در مورد بازی هم مشکلی نداره . اخه در حالت خاموشی هم یکمی باتری برای ساعت و تنظیمات دیگه مصرف میهش اون مقدار باید معمولی باشه . راحت استفاده کن .
سپاس فراوان:11:
senator_saeed
21-09-2010, 07:57
نباید بزاری شارجش تموم بشه که ... ححالا اشمالی نداره یکمی از مقدار شارج باتریت پرید . همیشه وقتی میرسه به 20 درصد شارجش کن . هیچ توصیه ای نیست . فقط پدرشو در نیاز !!!!!! جند خریدی؟ در مورد شارج باتریت میتونی hw monitor رو وصل کنی تو بخش باتری میبینیی که میگه مثلا باید انقدر شارج بشه اما فولش میشه این . این هم بخاطر اینه که گذاشتی خاموش بشه . البته امدیوارم که اینکارو نکرده باشی هر چند............. میگن 3 تا شارج 8 ساعته باید بزاری من گذاشتم مشکلی هم که نبوده .
ممنون از توجه تون
قابل برگردوندن نيست؟يكم بيشتر توضيح بديد لطفا
يعني ديگه هيچوقتچراغ شارژش خاموش نميشه؟
پس از كجا بفهمم شارژش فول شده
با كلي جستجو تو بازار 1250
hasanoooooooo
21-09-2010, 08:03
در مورد چراغ فکر نکنم اصلا خاموش بشه . اما برق رو قطع میکنه . باتریتو خراب نمیکنه . البته در مورد چراغ باید واستید بکی از دوستان نظر بده . نده راهی نداره که اون مقدار از باتری که پریده رو بر گردونی . شایدم باشه مثل کالیبره کردن اما شانس که نداری یهو دیدی بازم ازش کم شد . خیلی که از دست نداره برنامه hwmonitor رو دانلود کن تو بخش باتری راحت میفهمی چی به چیه . و چقدرشو از دستت داده . از اونجا میفهمی که الان فول شده یا نه . باتریتو هم در نیار اصلا چون خود سیستم تا باتریت کم نشه نمیزاره باتریت شارج بشه . من همین دیروز داشتم بازی میکردم که یهو برق رفت اما شکر خدا سیستم همینجور کارشو اامه داد اقعا برای سیستم مهمه که باتری بهش وصل
اشه ......
senator_saeed
21-09-2010, 08:30
در مورد چراغ فکر نکنم اصلا خاموش بشه . اما برق رو قطع میکنه . باتریتو خراب نمیکنه . البته در مورد چراغ باید واستید بکی از دوستان نظر بده . نده راهی نداره که اون مقدار از باتری که پریده رو بر گردونی . شایدم باشه مثل کالیبره کردن اما شانس که نداری یهو دیدی بازم ازش کم شد . خیلی که از دست نداره برنامه hwmonitor رو دانلود کن تو بخش باتری راحت میفهمی چی به چیه . و چقدرشو از دستت داده . از اونجا میفهمی که الان فول شده یا نه . باتریتو هم در نیار اصلا چون خود سیستم تا باتریت کم نشه نمیزاره باتریت شارج بشه . من همین دیروز داشتم بازی میکردم که یهو برق رفت اما شکر خدا سیستم همینجور کارشو اامه داد اقعا برای سیستم مهمه که باتری بهش وصل
اشه ......
ساير اساتيد نظري دارند،لطفا دريغ نكند
حالا چند درصد از باطري پريده؟
hasanoooooooo
21-09-2010, 09:37
دارم میگم که برنامرو وصل کن تا بفهمی چند درصدش ار دست رفته .
alireza1411
21-09-2010, 09:42
حسن جان توضیح میدی این قضیه ی شارژ چیه ؟
اگه خاموش بشه باتریش به جای اینکه 4400 میلی آمپر ساعت بده دیگه هیچ وقت ظرفیتش 4400 نمیشه و مثلا میشه 4200 و برای همین همیشه میگه شارژش فول نشده چون نمیتونه اون 200 تا رو پر کنه ؟؟؟
لینکی چیزی هم داری این قضیه رو بررسی کنیم ؟
آخه من هم بله ... نمیدونستم شارژش تموم بشه باتری یه بخشیش از دست میره. :41:
---------- Post added at 10:42 AM ---------- Previous post was at 10:40 AM ----------
ساير اساتيد نظري دارند،لطفا دريغ نكند
حالا چند درصد از باطري پريده؟
آقا به قول حسن آقا اگه نصب کردی تست گرفتی عکسش یا نتیجش رو هم به ما بگو. من هم همین کارو کردم متاسفانه . میخوام بدونم چه قدر ضرر کردم :31::41:
senator_saeed
21-09-2010, 09:50
حتما الان اداره ام
بعد ظهر نتيجه ميگم.
هر كي تست كرد نتيجه رو براي بقيه هم بزاره
فروشنده نامرد گفت كه اول باهاش كار كن تا شارژش تمام بشه،بعدش بزار 8 ساعت تو شارژ بمانه
alireza1411
21-09-2010, 10:00
حسن جان من یه چند تا از نرم افزارها و بازی ها رو که مال ایکس پی و ویستا بود نتونستم به شکل عادی نصب کنم. تو پراپرتی اون فایلی که میخواد بازی رو نصب کند، همون فایل اکزیکیوتیو رو میگم ... تنظیم میشه بکنی که با مد ویندوز ویستا و ایکس پی نصب بشه. بعد از نصب هم اگه باز اذیت کرد و دیدی اجرا نمیشه باز رو فایل اجرایی همین مد رو فعال کن. ان شاء الله جواب مبده.
جی تی ای که بازی هست فکر کنم مشکلی نباشه ولی اگه برنامه ی خیلی خاصی باشه با این مد هم نمیشه نصب کرد یا نصب میشه ولی اجرا نمیشه.
hasanoooooooo
21-09-2010, 10:14
حسن جان توضیح میدی این قضیه ی شارژ چیه ؟
اگه خاموش بشه باتریش به جای اینکه 4400 میلی آمپر ساعت بده دیگه هیچ وقت ظرفیتش 4400 نمیشه و مثلا میشه 4200 و برای همین همیشه میگه شارژش فول نشده چون نمیتونه اون 200 تا رو پر کنه ؟؟؟
لینکی چیزی هم داری این قضیه رو بررسی کنیم ؟
آخه من هم بله ... نمیدونستم شارژش تموم بشه باتری یه بخشیش از دست میره. :41:
---------- Post added at 10:42 AM ---------- Previous post was at 10:40 AM ----------
آقا به قول حسن آقا اگه نصب کردی تست گرفتی عکسش یا نتیجش رو هم به ما بگو. من هم همین کارو کردم متاسفانه . میخوام بدونم چه قدر ضرر کردم :31::41:
سلام داش
اقا این باتریهای یونی وقتی شارجشون کامل خالی بشه مقداری از شارجشون رو از دست میدن . بستگی به شرایط داره . اما نه اینکه هیچوقت فول نشده و فول میشه اما نه به فولی روز اول . بعضی ها میگن با کالیبره کردن . حل میشه . بعضی ها هم میگن نه . منبعو تو همین فروم دیدم . باور نمیکردم تا اینکه باتری خدا بیامرز n61 همینجحوری شد . تا قبل از اینکه اینجوریش کنم . تو برناه hw monior اگه بری تو بخش باتری زده . باتری capivity مثلا 7345 بعد زده فول شارج باتری 6780 مقداری هم که الان شارج شده رو میگه اما مفدار فول شارج شده همن 6780 هست . تا قبل از اینکه من این بلارو سر باتری اون لعنتی بیارم . میزدم باتری capivity 7345
فول باتری شارج 7345 مقداری هم که الان شارج شده بود در نهایت میرسید به هههمین عدد اما بعد هر کاری کردم دیگه . نمیتونست اون مقدارو برگردونه این یونها همینجورین . باتری رو هم در بیاری بزنی بازم همینجورن . البته میگن اگه بزارید تو فریزر هم درست میشه شاید اما من که فکر نمیکنم جواب بده . کلا این در مورد تمام باتریهای یونی صادقه و ربطی به لپتاپ نداره اما میشه تنظیم کدرد که تا باتری به 30 درصد رسید سریع سیستم رو خاموش کن . حالا اگه کسی تونست این مشکلو حل کنه به ما هم بگه . اما چیزی که مشخصه نرم افزاری نیست . باید یک کاری با یاتری کرد . من باتری اون رو تا 15 درصد پایین اوردم . یهو سیستم قاط زد یه جورایی هایبرنت شد . و حدود 1000 تا از ظرفیت کل رو از دست داد . از 7000 تا 1000 تاش پرید دعا کن که زیر 500 تاش پریده باشه هر چند بعید میدونم . میتونی پیگرش بشی؟ من یه لپتاپ دیگه هم دارم که الان از 5000 تا شارجش کلا 500 تاش مونده :31:
alireza1411
21-09-2010, 10:58
سلام داش
اقا این باتریهای یونی وقتی شارجشون کامل خالی بشه مقداری از شارجشون رو از دست میدن . بستگی به شرایط داره . اما نه اینکه هیچوقت فول نشده و فول میشه اما نه به فولی روز اول . بعضی ها میگن با کالیبره کردن . حل میشه . بعضی ها هم میگن نه . منبعو تو همین فروم دیدم . باور نمیکردم تا اینکه باتری خدا بیامرز n61 همینجحوری شد . تا قبل از اینکه اینجوریش کنم . تو برناه hw monior اگه بری تو بخش باتری زده . باتری capivity مثلا 7345 بعد زده فول شارج باتری 6780 مقداری هم که الان شارج شده رو میگه اما مفدار فول شارج شده همن 6780 هست . تا قبل از اینکه من این بلارو سر باتری اون لعنتی بیارم . میزدم باتری capivity 7345
فول باتری شارج 7345 مقداری هم که الان شارج شده بود در نهایت میرسید به هههمین عدد اما بعد هر کاری کردم دیگه . نمیتونست اون مقدارو برگردونه این یونها همینجورین . باتری رو هم در بیاری بزنی بازم همینجورن . البته میگن اگه بزارید تو فریزر هم درست میشه شاید اما من که فکر نمیکنم جواب بده . کلا این در مورد تمام باتریهای یونی صادقه و ربطی به لپتاپ نداره اما میشه تنظیم کدرد که تا باتری به 30 درصد رسید سریع سیستم رو خاموش کن . حالا اگه کسی تونست این مشکلو حل کنه به ما هم بگه . اما چیزی که مشخصه نرم افزاری نیست . باید یک کاری با یاتری کرد . من باتری اون رو تا 15 درصد پایین اوردم . یهو سیستم قاط زد یه جورایی هایبرنت شد . و حدود 1000 تا از ظرفیت کل رو از دست داد . از 7000 تا 1000 تاش پرید دعا کن که زیر 500 تاش پریده باشه هر چند بعید میدونم . میتونی پیگرش بشی؟ من یه لپتاپ دیگه هم دارم که الان از 5000 تا شارجش کلا 500 تاش مونده :31:
نههههههههههههه !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 5000 تا شده 500 !!!!!!!!!!!!!!!!
این عدد واقعیه یعنی لپ تاپ واقعا به اندازه ی یک دهم قبل روشن بمونه باتریش تموم میشه !!!!
خیلی عجیبه. من هم یادم اومد تو هارد ور مانیتور دیدم که عددش 4400 نبوده. فکر کنم یه خورده کمتر بود. لپ تاپ برگرده تست کنم ببینم ...
تو یخچال بزاریم یعنی باتری خیلی بد دیسچارج میشه. حالا نمیدونم این چه ربطی به اون مقدار از دست رفته داره. اصلا اون مقدار از دست رفته کجا میره ؟؟؟ :41::41: مکانیزم از دست رفتنش چیه آخه ؟ :41::41:
مکانیزمش رو دارم سرچ میکنم ببینم مشکل چیه چه جوری حل میشه. اینجا گفته به دلیل اکسیداسیون داخلی مقاومت میره بالا و باتری نمیتونه مثل روز اول خروجی بده.
این باتریها روز به روز دارن بهینه تر میشن. ولی خب ...
درصد افت Capacity یا ظرفیت این باتریها به طور مثال اینجوریه که هر چی دما بره بالا و سطح شارژ باتری بالاتر باشه بیشتر میشه. مثلا:
توضیحاتش رو بخوین:
تو دمای 60 درجه اگه تا باتری میرسه به کمتر از 100 درصد بخوای شارژش کنی بعد از سه ماه ناقابل باتریتون 40 درصد ظرفیتش کم میشه.
تو دمای 0 درجه (لابد باید بریم تو یخچال با دوستمون n61) اگه تا باتری رسید به 40 درصد ظرفیت شارژش کنیم، بعد از یه سال کار همش 2 درصد ظرفیتش کمتر میشه.
هشدار: حالا یارو میگه 40 درصد شارژ مقدار توصیه شده هست ولی یه موقع نذارین باتری کامل دیسچارج بشه:41: که خیلی کار بدیه:
A lithium-ion battery provides 300-500 discharge/charge cycles. The battery prefers a partial rather than a full discharge. Frequent full discharges should be avoided when possible.
توصیه ی نهایی اینه که:
If possible, store the battery in a cool place at about a 40% state-of-charge
hasanoooooooo
21-09-2010, 11:11
اره بابا یه روزی هم میرسه که دیگه شارج نمیگیره . این باتریا . همین لپتاپ من که مال 12 سال پیشه کلا 2 ثانیه شارج نگه میداره باید بزارمش تو فریزر:21:
alireza1411
21-09-2010, 11:17
وقتی یه مدت باتری کار کنه اعداد رو اشتباه نشون میده. برای تصحیح باید کالیبره بشه.
تو این سایت ها همه مراحل کالیبره رو یه جور نوشتن:
توصیه میشه که با هر 30 بار چارج و دیسچارج باتری یا به قول بعضی ها هر یه ماه یه بار کالیبره کنیم.
اول : باتری رو یه بار میذاریم تا آخر پر بشه.
دوم : تنظیم میکنیم که لپ تاپ نره هایبرنیت و اسلیپ و .... که باتری رو بزاریم توش و صبر کنیم تا آخرش خالی بشه.
سوم : حالا که خالی شده یه بار دیگه فول پرش میکنیم.
من یه توصیه اضافی میکنم با توجه به مناسب بودن دمای کم. میگم یه کاری کنیم.
وقتی گذاشتیم کامل خالی شده یه نیم ساعت بزاریم یخچال. وقتی هم گذاشتیم شارژ شده تو هر دو مرحله بزاریم یخ کنه. شاید بهتر باشه و یه اثر کمی داشت ...
keihanmirzaei
21-09-2010, 11:19
خوشم میاد بچه های گلی مثل شما هستن که همه اتفاقات رو علمی بررسی میکنن
راستی این باتری های گوشی های موبایل هم یونیه؟
k8100
alireza1411
21-09-2010, 11:25
خوشم میاد بچه های گلی مثل شما هستن که همه اتفاقات رو علمی بررسی میکنن
راستی این باتری های گوشی های موبایل هم یونیه؟
k8100
من تو چند صفحه قبل با یکی سر این مساله بررسی میکردیم. اینا همه لیتیوم پلیمر هست منتها ممکنه آند کاتدش فرق کنه. مسائل ایمنی و نگهداریشون هم یکیه :20:
روش نوشته لیتیوم یون من فکر کرده بودم با لیتیوم پلیمر فرق داره ولی توضیحات ویکی پدیا و چند تا لینکی که گذشاتم رو خوندم فهمیدم هم هلیتیوم یون پلیمر هست که اصطلاحا میگن لیتیوم یون.
bakhishman
21-09-2010, 11:30
این لپ تاپ گرفتن ما هم جریانی شده ها...
سازگار گفت y560 تموم کرده پشت بندش یکی زنگ زد گفت n61 گیر اوورده برام...!؟!؟! ولی باید چند روزی صبر کنم...
afshin b
21-09-2010, 11:32
من امروز آخرین آپدیت کارت گرافیک رو دانلود کردم و اجراش کردم.
اول قبلی رو آن اینستال کردم و بعد جدیده رو نصب کردم.
حالا مشکلم اینه که حداکثر رزولوشن شده 1024*768 در حالی که قبلا خیلی بیشتر بود. اومدم دوباره آپدیت قبلی رو نصب کردم بازم همین وضع بود. حالا چیکارش کنم خیلی ضایع شده. خواهش میکنم یکی راهنمایی کنه.
alireza1411
21-09-2010, 11:37
نوشته باید قبل استفاده 16 ساعت شارژ بشه.
میگم نکنه این شارژ کامل واسه اینه که کالیبره بشه ؟ مثلا کارخونه ورداشته یه شارژ کامل کرده و بعد خالیش کرده بعد که ما میخریم باید شارژ کامل کنیم ؟؟
کاش لپ تاپم رو تازه گرفته بودم میذاشتم شارژ کامل میشد :41:
---------- Post added at 01:37 PM ---------- Previous post was at 01:33 PM ----------
من امروز آخرین آپدیت کارت گرافیک رو دانلود کردم و اجراش کردم.
اول قبلی رو آن اینستال کردم و بعد جدیده رو نصب کردم.
حالا مشکلم اینه که حداکثر رزولوشن شده 1024*768 در حالی که قبلا خیلی بیشتر بود. اومدم دوباره آپدیت قبلی رو نصب کردم بازم همین وضع بود. حالا چیکارش کنم خیلی ضایع شده. خواهش میکنم یکی راهنمایی کنه.
مشکل عجیبیه. به وسیله ی خارجی مثل TV و مانیتور دیگه که وصلش نکردین ؟
شاید ....
رو دستاپت راست کلیک کن برو تو کاتالیست. اونجا بخش Desktop Properties رو نگاه کن. میشه رزولوشن رو اونجا هم تعیین کرد. شاید جواب بده.
gnulinux
21-09-2010, 11:40
سلام یه جا تو صفحات قبل خوندم یکی میگفت تو دفترچه نوشته بعد از شارژ کامل چراغش خاموش میشه
مال من اینطوری هست که وقتی تو شازژ باشه چراغش نارنجی هست فول شارژ شد چراغش سبز میشه
مگه مال شما این طوری نیست
alireza1411
21-09-2010, 11:42
سلام یه جا تو صفحات قبل خوندم یکی میگفت تو دفترچه نوشته بعد از شارژ کامل چراغش خاموش میشه
مال من اینطوری هست که وقتی تو شازژ باشه چراغش نارنجی هست فول شارژ شد چراغش سبز میشه
مگه مال شما این طوری نیست
آی گفتی .... دقیقا مال من هم اینجوری بود. حسن آقا گفت خاموش میشه چون لپ تاپم دستم نیست رفتم تو فکر.:20:
hasanoooooooo
21-09-2010, 12:18
باتری هم شده مسعله ها . چه فرقی میکنه شما 1 ساعت بهت جواب بده یا 1 ساعت .و 15 دقیقه؟ این لپتاپها اگه باتری نداشتن سنگین تر بودن . اما بیشوخی مشکل لپتاپها باتریشونه . اصلا نباید اینحوری باشه تازه همونحور که داش علیرضا گفت اکثرا تا 300 بار شارج و دیشارج درست جواب میدن بفیش نمیشه درست ازش استفادهخ کرد . من یک پیشنهاد میکنم . وقتی 1 ماه مونده بود تا گارانتی باطری تموم بش ه انقدر بزاریم توم بشه دوباره شارج بشه . که کل ظرفیت رو از دست بده و بریم یک باطری نو بگیریم.! فقط ممکنه سرمون بازی در بیارن . نظتون چیه؟
alireza1411
21-09-2010, 12:30
باتری هم شده مسعله ها . چه فرقی میکنه شما 1 ساعت بهت جواب بده یا 1 ساعت .و 15 دقیقه؟ این لپتاپها اگه باتری نداشتن سنگین تر بودن . اما بیشوخی مشکل لپتاپها باتریشونه . اصلا نباید اینحوری باشه تازه همونحور که داش علیرضا گفت اکثرا تا 300 بار شارج و دیشارج درست جواب میدن بفیش نمیشه درست ازش استفادهخ کرد . من یک پیشنهاد میکنم . وقتی 1 ماه مونده بود تا گارانتی باطری تموم بش ه انقدر بزاریم توم بشه دوباره شارج بشه . که کل ظرفیت رو از دست بده و بریم یک باطری نو بگیریم.! فقط ممکنه سرمون بازی در بیارن . نظتون چیه؟
خب اگه تا اون موقع داغون باشه باید عوض بشه. یه زور میزنیم دیگه ... شاید شد و شاید هم ندادن مجبور شدیم یه نو بخریم :31:
afshin b
21-09-2010, 12:39
نوشته باید قبل استفاده 16 ساعت شارژ بشه.
میگم نکنه این شارژ کامل واسه اینه که کالیبره بشه ؟ مثلا کارخونه ورداشته یه شارژ کامل کرده و بعد خالیش کرده بعد که ما میخریم باید شارژ کامل کنیم ؟؟
کاش لپ تاپم رو تازه گرفته بودم میذاشتم شارژ کامل میشد :41:
---------- Post added at 01:37 PM ---------- Previous post was at 01:33 PM ----------
مشکل عجیبیه. به وسیله ی خارجی مثل TV و مانیتور دیگه که وصلش نکردین ؟
شاید ....
رو دستاپت راست کلیک کن برو تو کاتالیست. اونجا بخش Desktop Properties رو نگاه کن. میشه رزولوشن رو اونجا هم تعیین کرد. شاید جواب بده.
کاتالیست باز نمیشه! (قبلا هم نمیشد)
نه چیزی بهش وصل نکردم.
توی دیوایس منیجر توی قسمت display adapter اگه standard vga graphics adapter رو آن اینستال کنم چی میشه؟ میخوام این کارو بکنم بعد دوباره اینستال کنم، میشه؟
hasanoooooooo
21-09-2010, 12:47
خب برو تو control panel بعد برو تو display از منوی کناری adjust resoloution رو بطن از اونجا تنظیم کنی حله .
امیر
afshin b
21-09-2010, 13:04
خب برو تو control panel بعد برو تو display از منوی کناری adjust resoloution رو بطن از اونجا تنظیم کنی حله .
امیر
اینو که خودم میدونستم. میگم از 1024*768 بیشتر نمیره.
bakhishman
21-09-2010, 13:44
میگم یه چیزی الان میشه یکی دقیقا به من بگه ASUS X64JQ-JX076V چه فرقی با n61jq داره تمام کانفیگاش یکیه کف کردیم :-o
alireza1411
21-09-2010, 14:07
کاتالیست باز نمیشه! (قبلا هم نمیشد)
نه چیزی بهش وصل نکردم.
توی دیوایس منیجر توی قسمت display adapter اگه standard vga graphics adapter رو آن اینستال کنم چی میشه؟ میخوام این کارو بکنم بعد دوباره اینستال کنم، میشه؟
میگم شاید ورژن اشتباهی نصب کردی ؟؟؟
ورژن موبایل برای لپ تاپه. یعنی تو اسمش mobility داره. من غیر ورژن موبایل هم نصب کردم و اصولا یکیه و چیزی هم نشد. البته کاتالیست کنترل سنتر فرق میکنه ولی درایور یکیه.
آن ایسنتال کن مشکلی نیست. موقع آن اینستال از دیوایس منیجر یادت نره اون گزینه رو تیک بزاری که اسمش فکر کنم اینه:
Remove siftware driver for this device
حل شد خبر بده ... یه موقع ممکنه باری مام پیش بیاد دیگه.:20:
lllhamedlll
21-09-2010, 14:24
سلام دوستان من دوباره با coretempتست کردم و این بار عجیب تر از قبل دمای اولیه(البته تو تهران!!!)53بود رفتم تو بازی prison break از 75بالاتر نرفت!!!!!!!!!!!فقط بعضی از جاهای بازی می رسید به 81 خودش فن رو می برد بالا دما که میومد پایین دوباره صداش کم می شد!!!در مورد GPUیکی از دوستان گفته بودن از 30%بیشتر نمیشه.مال من که همیشه و در همه حال 100% هست با دور فن 3100RPM؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟جریان چیه؟؟؟؟
hasanoooooooo
21-09-2010, 14:43
جریانی نداره . اینبار حتما هوا بهتر توش جریان داشته . اون دور فن هم معمولیه دیگه ........... دما هم عالیه . باطری رو عوض کردی؟ راستی سلام :31:
afshin b
21-09-2010, 14:57
میگم شاید ورژن اشتباهی نصب کردی ؟؟؟
ورژن موبایل برای لپ تاپه. یعنی تو اسمش mobility داره. من غیر ورژن موبایل هم نصب کردم و اصولا یکیه و چیزی هم نشد. البته کاتالیست کنترل سنتر فرق میکنه ولی درایور یکیه.
آن ایسنتال کن مشکلی نیست. موقع آن اینستال از دیوایس منیجر یادت نره اون گزینه رو تیک بزاری که اسمش فکر کنم اینه:
Remove siftware driver for this device
حل شد خبر بده ... یه موقع ممکنه باری مام پیش بیاد دیگه.:20:
یادم نیست که mobility بود یا نه. من با برنامه Driver Magician دانلودش کردم.
بعد از اینکه آن اینستالش کردم دوباره نصبش کنم دیگه؟
alireza1411
21-09-2010, 15:08
یادم نیست که mobility بود یا نه. من با برنامه Driver Magician دانلودش کردم.
بعد از اینکه آن اینستالش کردم دوباره نصبش کنم دیگه؟
خب آره دیگه. بابا نترس نصب کن ور برو چیزی نمیشه. اینا نرم افزار ... نهایتش ویندوز رو خراب میکنی دوباره میریزی دیگه.
afshin b
21-09-2010, 15:34
فقط دوستان یه لطفی کنن برن توی این آدرس Control Panel\All Control Panel Items\Display\Screen Resolution
بعد وارد قسمت advanced setting بشین ببینین همه چیز مثل این مال منه؟
alireza1411
21-09-2010, 15:43
فقط دوستان یه لطفی کنن برن توی این آدرس Control Panel\All Control Panel Items\Display\Screen Resolution
بعد وارد قسمت advanced setting بشین ببینین همه چیز مثل این مال منه؟
کلا درایور رو نصب نکردی یا پاک کردی ... این اصلا مدل گرافیک و مقدار مموریش رو ننوشته. درایور رو از اینجا دانلود کن ببین درست میشه یا نه. اون برنامه رو من دارم ولی تا حالا بهش اطمینان نکردم ببینم چه درایوری برام دانلود میکنه. شما که مدل گرافیک و ویندوزت همه چیش رو میدونی دستی دانلود کنی بهتره و مطمئن تره.
این یکی رو دانلود کن.
Catalyst Control Center69.1 MB10.88/25/2010
afshin b
21-09-2010, 16:19
آدرس رو اشتباه دادی.
راستی یادم رفت بگم که اصلا بازیی رو اجرا نمیکنه.
alireza1411
21-09-2010, 16:43
آدرس رو اشتباه دادی.
راستی یادم رفت بگم که اصلا بازیی رو اجرا نمیکنه.
ببخشید.
خب درایورش نباشه طبیعیه دیگه.
afshin b
21-09-2010, 17:01
من اینو دارم!
hasanoooooooo
21-09-2010, 17:30
اگه دیدی به جایی نرسیدی تنها راحت ریکاوریه .
alireza1411
21-09-2010, 17:35
من اینو دارم!
خب دوباره نصبش کن. آخه من هم همین رو نصب کردم که . نشد مال دستاپ رو دانلود کن بره.
بازم نشد همون که حسن آقا گفت. ریکاور ...
afshin b
21-09-2010, 18:09
خب دوباره نصبش کن. آخه من هم همین رو نصب کردم که . نشد مال دستاپ رو دانلود کن بره.
بازم نشد همون که حسن آقا گفت. ریکاور ...
اگه ریکاوری بگیرم درایو سی پاک میشه یا همه چیز؟
hossein15
21-09-2010, 18:24
یعنی می خوای بگی لنوو رو به x64jq ترجیح میدی؟
بابا این x64 به جای همون n61 وارد شده دیگه.
alireza1411
21-09-2010, 18:56
اگه ریکاوری بگیرم درایو سی پاک میشه یا همه چیز؟
ریکاوری بگیری !!!! مگه نگرفتی قبلا ؟ الان میخوای ری استور کنی دیگه نه ؟
خب موقع ری استور مشخص میکنی چه درایوی میخوای ری استور شه و ری استور میکنی. من همیهش برنامه ها رو تو سی میریزم و لایبرری هام رو تنظیم میکنم تو درایوای دیگه که اگه مشکل پیش اومد فقط درایو سی دوباره برگرده به چند روز پیش و درایوای دیگه مثل قبل بمونه.
اگه الان میخوای ریکاوری بگیری که فایده نداره.
همه راه ها رو نرفتی به نظر من. از دیوایس منیجر آن ایسنتال کن و ری استارت کن و دوباره نصب کن.
از منوی استارت هم همین کارو میشه کرد ولی درایورش آن اینستال نمیشه. فقط کاتالیست کنتر سنتر میپره.
بعدش از همون دیوایس منیجر بزن درایور گرافیک آپدیت بشه. آدرس هم خواست آدرس اون وفلدری که تو درایو سی موقع نصب کاتالیست ایجاد میشه رو بده. همون که فایلها اول اونجا اکسترکت میشه بعد از اونجا نصب میکنه. موقع نصب کاتالیست اولش آدرس محل باز کردن فایلها رو میپرسه. ببین کجاست ...
نمیدونم والله ... همه جوره تست کن باید درست بشه ...
afshin b
21-09-2010, 19:52
ریکاوری بگیری !!!! مگه نگرفتی قبلا ؟ الان میخوای ری استور کنی دیگه نه ؟
خب موقع ری استور مشخص میکنی چه درایوی میخوای ری استور شه و ری استور میکنی. من همیهش برنامه ها رو تو سی میریزم و لایبرری هام رو تنظیم میکنم تو درایوای دیگه که اگه مشکل پیش اومد فقط درایو سی دوباره برگرده به چند روز پیش و درایوای دیگه مثل قبل بمونه.
اگه الان میخوای ریکاوری بگیری که فایده نداره.
همه راه ها رو نرفتی به نظر من. از دیوایس منیجر آن ایسنتال کن و ری استارت کن و دوباره نصب کن.
از منوی استارت هم همین کارو میشه کرد ولی درایورش آن اینستال نمیشه. فقط کاتالیست کنتر سنتر میپره.
بعدش از همون دیوایس منیجر بزن درایور گرافیک آپدیت بشه. آدرس هم خواست آدرس اون وفلدری که تو درایو سی موقع نصب کاتالیست ایجاد میشه رو بده. همون که فایلها اول اونجا اکسترکت میشه بعد از اونجا نصب میکنه. موقع نصب کاتالیست اولش آدرس محل باز کردن فایلها رو میپرسه. ببین کجاست ...
نمیدونم والله ... همه جوره تست کن باید درست بشه ...
من همه این کارهارو کردم ولی نشد که نشد.
ریکاوری گرفته بودم قبلا. هم رو دی وی دی هم روی هارد.
حالا چطوری باید برش گردونم؟ (ری استور)
برنامه (مثلا انتی ویروس) رو میتونم از درایو سی به دی انتقال بدم تا در طول ری استور از بین نرن؟
mohsenjxj
21-09-2010, 19:54
یه روز نبودم چند صفحه موندم جا،ماشالا بچه های پر انرژی
نه آقا نری n61 Jv بگیری
خیلیا با گرافیکش مشکل دارن
شانس ما تا اومدیم لب تاپ بگیریم بازار خالی شد
کلی تحقیق کردم تا به n61 jq رسیدم
حالا هم که نیست تو بازار
لطفا اول تحقیق کن ببین اوناییکه مشکل داشتن علت مشکلشون چی بود و آیا حل شده یانه؟ بعد نظر بدید.
تا اونجاییکه من میدونم مشکل گرافیک این مدل با درایور جدیدش حل شده.:19:
farzadshekoohi
21-09-2010, 19:56
با سلام خدمت دوستان عزیز والا بعضی از دوستان گفتن که دما سی پی یو من بالا هست و من اون رو در حالت های :
1- وقتی که به اینترنت وصل بودم و یک ساعت روشن بود و کار خاصی انجام نمی دادم
2-در حین بازی Battlefield Bad Company 2 در زمان 21 دقیقه از بازی که گذشت عکس گرفتم
3- در حین بازی Battlefield Bad Company 2 در زمان 2 ساعت و 10 دقیقه از بازی که گذشت عکس گرفتم
آیا دما بالا هست و باید کاری انجام بدم ؟چون من کلاٌ از وقتی که گرفتم درایور ها رو آپدیت نکردم
بعد یک سوال دیگه این gpu چی هست ؟ که اینقدر بالا هست ؟
در ضمن سیستم روی اینترتیمنت بود . مستقیم هم داشت از آداپتور تغذیه میشد که به برق شهر وصل بود .
با تشکر
دوستان کس دیگه ای به غیر از آقا hasanooo نظری نداره . اگه مشکلی هست تا اقدام کنم ببینم چی میشه ؟
mohsenjxj
21-09-2010, 19:59
به نظر من:
شما هم داری بهانه های بنی اسرائیلی میگیری:41:
داغ شدن آداپتور یچیز طبیعی هست مثل اکثر آدابتورهای دیگه مثلا شارژر موبایل:20:
mohsenjxj
21-09-2010, 20:06
میشه بگید توی چه بازی دما میره 92؟ فکر نکنم عادی باشه لپتاپتون زیرش هوا جریان داره؟ یعنی باد پشت فنت هست؟ وقتی داره کار میکنه فنت یکمی ته لپتاپ رو بیار بالا با دست بعد ببین صدای فن فرقی میکنه یا نه؟
با بازی کزایسیس که ما ل من بالای 59 60 نمیره اکثرا این بازیها برای اجرا شدن نیاز به cpu dual core دارن پس نباید این همه بهi7 فشار بیارن . مگر اینکع بازی پزتابل باشه ....... راستی کسی gta رو روی 9ویندوز 7 . و همین 5730 تست کرده؟ خدا وکیلی چقدر فریم میده؟ ارزش بازی داره؟ با چه جزعیاتی میشه درست کار کرد؟
شما هم فقط بلدی لپ تاپ خودتو (لنوو) تبلیغ کنی:13:
اگه دقت کنی متوجه میشی اینجا کلوپ n61jq هست:21:
alireza1411
21-09-2010, 20:14
شما هم داری بهانه های بنی اسرائیلی میگیری:41:
داغ شدن آداپتور یچیز طبیعی هست مثل اکثر آدابتورهای دیگه مثلا شارژر موبایل:20:
تائید میشه :31::31::31: . به غیرت من هم برخورد بالاخره. آخه هر ترانسی که ازش آمپر کشیده بشه داغ میکنه دیگه.
مثلا شما پاور کامپیوتر رو دقت کن. بازده روش رو در حالت لود میزنه 80 درصد. یه پاور خوب هم بخوای بگری قیمتش دو برابر معمول باشه تازه میشه 85 86 درصد. خب ...
این 20 درصد کجا میره ؟؟؟؟ پاور با توان واقعی 300 400 اگه 20 درصت تلف کنه میشه 80 وات. تقریبا همش میشه گرما. راه دیگه ای جز صدا و نور که برای اتلاف نداریم. پس این 80 وات گرما چی مشه؟
این 20 درصد همین گرمایی هست که تولید میشه و شونصد تا فن باید این ور اونور سیستم باشه همین گرماها تخلیه بشه دیگه. تازه آخرش هم میبینی دمای پاور از 25 درجه ی اتاق میره رو 50 60 مثلا.
آداپتور هم همین طوره خب.:31: البته این اعدادی که گفتم مال پی سی دو هسته ای بود. گیر ندین حالا 80 وات گرما نداریم و نمیدونم 300 وات که یه دو هسته ای معمولی مصرف نداره و .... :31::31:
---------- Post added at 10:14 PM ---------- Previous post was at 10:10 PM ----------
دوستان کس دیگه ای به غیر از آقا hasanooo نظری نداره . اگه مشکلی هست تا اقدام کنم ببینم چی میشه ؟
ببینید این گرافیک به نظر دمای طبیعیش همین حدودا باید باشه. اگه رو دستاپ بود خب خنک کاریش خیلی بهتر بود و احتمالا رو 70 آخرش میشد ولی این لپ تاپ مگه چه قدر فوت میکنه ؟
من که تو بازیها تست گرفته بودم ... هم فارکرای رو گذاشتم 96 درصت قدرت گرافیک رو استفاده کنه و هم x264 رو گذاشتم 100 درصد سی پی یو رو استفاده کنه. تو 15 دقه دمای گرافیک و سی پی یو رفت بالای 80. اعدادش هم دقیق یادم نیست.
به نظر من که کاملا طبیعیه. هم دما هم دور فن و هم اینکه تو 20 دقه رسیده به ماکزیمم خودش.
alireza1411
21-09-2010, 20:21
من همه این کارهارو کردم ولی نشد که نشد.
ریکاوری گرفته بودم قبلا. هم رو دی وی دی هم روی هارد.
حالا چطوری باید برش گردونم؟ (ری استور)
برنامه (مثلا انتی ویروس) رو میتونم از درایو سی به دی انتقال بدم تا در طول ری استور از بین نرن؟
آنتی ویروستون چی بوده مگه ؟
خب یه آنتی ویروس خوب مثل نود نصب کنین آپدیت آفلاین هم داره که این جور مواقع هر چی آپدیت شده از بین نره. من که همیشه از آفلاینش استفاده میکنم. مک کافی هم قدیم استفاده می کردم که سرعتش کم تر بود و ویروس ها رو ردیف نمیگرفت. اون هم آپدیت آفلاین داره منتها مثل نود حجمش 20 30 مگ نیست. معمولا 100 به بالاست.:41:
ولی کلا فکر نکنم راه داشته باشه. من حجم فولدر آنتی ویروسم رو که میبینم همش 47 مگ هست که فکر کنم حجم خود برنامه باشه. آپدیتاش نمیدونم کجا ذخیره شده. :41:
ریکاوری رو با هر برنامه ای که گرفته باشی احتمالا باید اون دی وی دی اولی رو بزاری خودش مراحل بعدی رو میاره. اگه از چیزی مثل نورتون قست Norton Ghost استفاده کنی هم یه دی وی دی بوت داره که اول اون رو میذاری بعد ادامه ی کار. البته گفتم دی وی دی ... اصلش سی دی بود ولی چون سرعت خوندن سی دی بیشتر از 2.5 مگ در ثانیه نمیشه من ایمیجش رو رو دی وی دی زدم که سرعت تا 12 13 هم بره. :31::31:
mohsenjxj
21-09-2010, 20:25
کدوم یکی از دوستان میگفت بلوری رایتر داره لپ تاپش :
این بولری پایونیر همچنان قیمتش بالای 300 درمیاد. ولی بازم اگه میخواد 25 یا 50 گیگ رایت کنه قیمت بلوری خام 50 گیگ میشه 15 تومن و 25 گیگش هم میشه 5500 تومن:
لپ تاپ من بلوری رایتر داره احتمالا لپ تاپ چندتا از دوستان هم داشت که الان اسمشون تو ذهنم نیست:41:
چطور مگه؟
mohsenjxj
21-09-2010, 20:49
اگه دیسکانتلی بشه شما به آرزوت میرسی. مگه نه؟:27:
mohsenjxj
21-09-2010, 21:09
وقتی داریم یه فیلم استاندارد PAL تماشا میکنیم یه چیز به هم پیوسته رو نمیبینیم. بلکه تو هر ثانیه 25 تا فریم از جلوی چشم ما داره رد میشه و واسه همین فکر میکنیم متحرکه.
استاندار NTSC میگه 25 تا رو کمترش کن حاجی. 23.97 خوبه !! خب آزمایش کردن دیدن چشم انسان پدیده های با فرکانس بیشتر از 4 هرتز رو نمیتونه تشخیص بده. یعنی اگه تو یه ثانیه 24 25 فریم از جلوی چشمش رد کنیم نمیفهمه 25 تا بوده یا 50 تا یا 1000 تا. البته شک که میکنه یه کوچولو ولی این 25 24 دیگه کمترین مقدار لازمه.
خب یه کارت گرافیک میاد و یه سری نقاط به نام Vertex رو میگیره و به اونها با توابع تعریف شده حرکت میده. محاسبات مربوط به مثلا سایه ها ، بازتاب اشیاء و ... همه توسط شیدرها صورت میگیره. تکسچر یا بافت Texture رو مموری لود میشه و رو یه شبکه که سطوح رو مضخص میکنه میافته. و ...
حالا شما داری بازی میکنی اگه فریم ریت (Frame Rate) کم باشه مثلا باشه 20 تا در ثانیه چشمات تابلو میفهمه که گرافیکت نمیتونه این حجم محاسبات رو به صورت Real Time متناسب با 25 فریم در ثانیه (Frame per second یا Fps) انجام بده. بعد تنظیمات بازی رو میاری پایین. اون خفناش چیاست؟
همیشه کم کردن سایه ها و کاهش دادن تعداد شیدرها میتونه سرعت رو بالا ببره. تعداد تکسچر مپینگ یونیت ها هم در برخی بازیها موثره . کم کردن فیلتر تکسچر میتونه سرعت رو بالا ببره مخصوصا اگه بازیها رو با گرافیک های ای تی آی بازی کنی. مثلا بازی the last Remnant رو شاید دیده باشین. این بازی مال شرکت معروف Square Enix هست که سری بازیها سبک نقش آفرینیش به شدت معروفه. حتی تو سایتای آمریکایی که همه طرفدار بازیهای قتل و غارتی هستند امتیاز بسیار بالایی در حد کرایسیس و هاف لایف 2 و کال آف دیوتی میگیره. این شرکت تقریبا تمام ژاپنیه و خیلی رو بازیها با دقت بالا کار میکنه. تکسچر هایی هم که استفاده میکنه تقریبا میشه گفت رقیبی نداره. جالب اینه که کارت گرافیک های خفن ای تی آی حتی نمیتونن با کرات گرافیکای متوسط انویدیا تو اجرای این بازیها رقابت کنن !!! تو اون بازیها دیگه شما مجبوری تکسچر رو بزاری رو مینیموم :41: من هم همین کارو کردم ... :41:
خب این سرعت رو با چی نگاه کنیم که بفهمیم الان میشه رفت تو صحنه درگیری و با یه حرکت اسنایپری n نفر رو با یه تیر کشت ؟ تو بازیهایی شبیه کرایسیس یا مادرن وار فر 2 و ... این تعداد تصویر در ثانیه باعث روان شدن حرکت میشه و آدم راحت نشونه گیری میکنه و تیر میزنه.
تو صحنه های شلوغ که ماشینی چیزی میترکه واسه محاسبات شیدرها باید لود بشه و کلی بار میاد رو GPU و باید سرعت اجرا هم از 20 25 کمتر نشه که آدم بتونه درست بازی کنه. پس همیشه یه نرم افزار که تعداد تصاویر در ثانیه رو نشون میده لازمه.
فرپس تو این زمینه خیلی قدیمه و قوی هم هست. لینک دانلودش رو قبلا دادم البته کرک شده منظورمه.
نصبش کنی گوشه بالای صفحه میتونی فریم ریت رو ببینی.
اگه دوباره لینک دانلود فرپس را بذاری ممنون میشم جون نمیدونم لینک دانلودش را کجا گذاشتی:11:
اگه دوباره لینک دانلود فرپس را بذاری ممنون میشم جون نمیدونم لینک دانلودش را کجا گذاشتی:11:
mohsenjxj
21-09-2010, 21:42
پیشنهاد حسنآقا معلومه دیگه لنوو:46:
البته شرمنده حسن جان:2:
mohsenjxj
21-09-2010, 21:51
با تشکر.
سلام واقعا حرف دل منو زدی وایومن جان
ولی کو گوش شنوا؟:41:
شرمنده دوستان که رک حرف میزنم
mohsenjxj
21-09-2010, 22:01
gpu دمای کارت گرافیکته . خیلی بالاست . خاموش نمیشه؟ یه کول پد بنداز زیرش اما اونم خیلی تاثیر نداره
دسوتان هم که این مدل رو دارن تا حالا همچین چیزی رو در حال بازی گزارش نکردند دمای شما یکم که نه خیلی زیاده
دمای اتاق چنده؟ جنوب کشوری؟ اگه شمالی پنجررو باز کن
با چه برنامه ای تست گرفتی؟ فن گرافیکت داره 100% کار میکنه ......!!!!!!!!!!!!!!!
جالبه توی 21 دقیقه دمات به حد اکثر میرسه و تا 2 ساعت هم ادامه بدی همون عدیددی هست که بوده . من شک دارم برنامه کارشو درت انجام داده باشه با hwmonitor هم یک تست بگیر بزار .
امیر
حسن جان چرا تو دل دوستان شک و تردید میندازی و اینقدر یچیزی را بزرگ میکنی؟:41:
اگه دقت کنی میبینی که پس از دو ساعت بازی دماش اینطوری نشون داده حالا این دما تو این بازی خیلی بالاست؟
همونطور که قبلا گفتم یکم انصاف داشته باش.
---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------
سلام
بالاخره خريدم
n61ja
i5
ati 5730
ماله شما هم همينطوره؟
ممنون
مبارکه
نه چراغ لپ تاپ من هم روشن میمونه زیاد هم مهم نیست:46:
alireza1411
21-09-2010, 22:05
وایومن جان کم پیدا شدی ها !!! کجایی پس ؟
آقا اینقدر رو ان 61 حساس نشین. همشون خوب هستن. :31:
لینک فرپس کرک شده که امکاناتش کامل باشه مثلا بشه عکس با فرمت jpeg از تو بازی گرفت و کارای دیگه رو دوباره میذارم. ورژن 3.1.0:
Fraps ورژن جدیدتر 3.2.3 کرک شده:
yperion(-)
21-09-2010, 22:20
دوستان سلام.این پوسته های لپ تاپ چطوره؟میخوام یکی بگیرم بچسبونم روش که هم دیگه لکه نشه و هم خش خشی نشه.
خوبه؟ کسی استفاده کرده؟ اگه بعد بکنمش جاش نمیمونه؟گند نزنه به لپ تاپ؟:31:
alireza1411
21-09-2010, 22:20
لپ تاپ من بلوری رایتر داره احتمالا لپ تاپ چندتا از دوستان هم داشت که الان اسمشون تو ذهنم نیست:41:
چطور مگه؟
منظور خاصی نداشتم. همین طوری گفتم شاید به دردت بخوره. منم دوست داشتم بلوری داشته باشه ولی نداره.
حالا اگه یه موقع تست کردی خبرش رو به ما هم بده .... ما به جای شما خوشحال میشیم:41::11::31:
سلام
به نظرتون لپ تاپ asus k52jk بلوری رایتر داره؟مشخصات لپ تاپ در سایت asus
Optical Drive DVD Super Multi
Blu-Ray DVD Combo (Optional
mohsenjxj
21-09-2010, 22:35
منظور خاصی نداشتم. همین طوری گفتم شاید به دردت بخوره. منم دوست داشتم بلوری داشته باشه ولی نداره.
حالا اگه یه موقع تست کردی خبرش رو به ما هم بده .... ما به جای شما خوشحال میشیم:41::11::31:
اگه دوستان لطف کنن و یه بلوری خام برام بفرستن تست میکنم جواب میدم
فقط مشکل اینجاست که الان تهران نیستم و دسترسی به دیسک خام بلوری ندارم.:46:
alireza1411
21-09-2010, 22:37
سلام
سلام. وقتی نوشته آپشنال یعنی سفارشیه دیگه. ممکنه شرکتی که داری میخری ازش سفارش داده باشه و ممکنه هم نداده باشه. باید از فروشنده بپرسی ...
سلام. وقتی نوشته آپشنال یعنی سفارشیه دیگه. ممکنه شرکتی که داری میخری ازش سفارش داده باشه و ممکنه هم نداده باشه. باید از فروشنده بپرسی ...
نوت بوکهای ویستا پخش بلوری رایتر داره؟
alireza1411
21-09-2010, 23:12
نوت بوکهای ویستا پخش بلوری رایتر داره؟
خب این رو باید سوال کنی. من خبر ندارم والله. تو سایتشون شماره تماس دارن که. سازگار ارقام هم تو سایتش داره شماره رو ...
اصلا از خرده فروشها هم میشه سوال کنی. تو همین سایت اینترنتی ها که فروشگاهه نگاه کن ببین ...
senator_saeed
21-09-2010, 23:26
sلام در مورد پاتیشن بندی ایسوس
حجم پیشنهادیتون چقدره؟
یک دونه پارتیشن پرایمری هست به حجم 16 گیگ
یک دونه پارتیشن os هست همان c به حجم 116 گیگ
یک دونه d به حجم 330 گیگ
فکر کنم باید فقط به d دست بزنم،اینطور نیست؟
وایومن جان کم پیدا شدی ها !!! کجایی پس ؟
نه بابا سرم خیلی شلوغه،حسابی درگیر کارم.شرمنده.:46:
keihanmirzaei
21-09-2010, 23:54
من هم امروز به جمع n 61 ی ها پیوستم
دست همتون درد نکنه
pooria-ir
22-09-2010, 00:04
دوست عزیز در حالت نرمال دما یه کم بالا هستش
حالا خودت ببین دلیل چیه ؟
مال من روی 57-59 میچرخه
alireza1411
22-09-2010, 00:08
sلام در مورد پاتیشن بندی ایسوس
حجم پیشنهادیتون چقدره؟
یک دونه پارتیشن پرایمری هست به حجم 16 گیگ
یک دونه پارتیشن os هست همان c به حجم 116 گیگ
یک دونه d به حجم 330 گیگ
فکر کنم باید فقط به d دست بزنم،اینطور نیست؟
من درایو c رو واسه برنامه های زیاد گذاشتم 150 گیگ و یه 80 گیگ هم واسه بازیها گذاشتم d و بقیه هم E.
اگه از نرم افزار پشتیبان گیری ایسوس استفاده نمیکنی مثل من تو این مایه ها مناسبه . چرا ؟
چون درایو سی رو همیشه بک آپ میگیری. بازی هم اگه نصب کنی تو d شاید بعدا بدون نصب هم اجرا شد و دیگه نه حجم بک آپت میره بالا و نه مجبوری دوباره نصب کنی. تازه بک آپ سی هم اگه تمپ ها رو پاک کنی و کلی برنامه هم داشته باشی بیشتر از 40 50 گیگ نمیشه که میتونی درایو d رو واسه همین بک آپ استفاده کنی.
---------- Post added at 02:08 AM ---------- Previous post was at 02:07 AM ----------
من هم امروز به جمع n 61 ی ها پیوستم
دست همتون درد نکنه
مبارکه. چند در اومد حالا ؟
hasanoooooooo
22-09-2010, 07:40
شما هم فقط بلدی لپ تاپ خودتو (لنوو) تبلیغ کنی:13:
اگه دقت کنی متوجه میشی اینجا کلوپ n61jq هست:21:
داداش متعاسفم برات . تو پستی که ازش بهونه بنی اسراعیلی میگیری حرفی از لنوو نزدم. داشتم کلی حرف میزدم . از دیروز هر چی پست میدادی همشون اسپم بودن . به یکی میگی چون گفتی کیبوردش جای بهتر بودن داشته بنونه اسراعیلی نگیر .من با شما کاری ندارم کار خودمو هم تو این تاپیک میکنم . تمام 10 تا پستی که دادی همشونو میتونستی بیای توی 1 پست بدی . اما چه کنیم که دیر اومدی و میخوای زود هم بری . همین شما ها میرین تو تاپیک سونی هی تبلیغ اسوس میکنین . مگه اونجا تاپیک سونی نیست ؟ یکی که میرسه میخواد واقعیتو بگه نمیزارید ..
انقدر هم بیکار نیستم که بشینم تبلیغ چیزی رو بکنم .
rahnemoun
22-09-2010, 07:55
سلام
چه سفارشی باشه و چه سفارشی نباشه، میبینی که نوشته Blu-Ray DVD Combo وقتی نوشته Combo یعنی دیگه رایتر (Blue-Ray) نیست و فقط پخش میکنه...
senator_saeed
22-09-2010, 07:58
سلام
ايا امكان نصب ويندوز xp روي n61ja هست؟
دوستان عزیز یه مقایسه فنی از N82JQ و N61JQ برا ما میزارن بی زحمت ؟
اگه لینک هم بدین بد نیست فرقی هم نمیکنه EN باشه زبانش یا FA.
یکی از فعالین لپتاپ به من گفت N82JQ از چیپست ضعیفی استفاده میکنه که با Cpu قدرتمندش همخوانی نداره و باعث هنگ کردن در مواقع سنگین و بالا رفتن دما میشه.
حالا سوال من اینجاست که N61JQ هم از همون چیپست استفاده میکنه ولی این دوستمون این مدل رو یکی از بهترین گزینه های خرید
میدونن !! و گفتن مشکلی نداره.
تنها فرقشون این هست که N61JQ از Mobile Intel H55 استفاده میکنه و N82JQ از Intel H55.
یکی منو از سر در گمی در میاره خواهشا !!؟؟
hasanoooooooo
22-09-2010, 08:35
سلام داداش من لینکی ندارم بگم اما یه چیزاییرو که میدونم میگم اول cpu که هر دوئ چیپست از نوع موبایل هستند . و یکین . هیچ فرقی نداره که اینجوری بهت گفته . حالا دوستان نظر خودشونو هم میگن . همین چند روز پیش یکی از بچه های همین تاپیکم خرید این مدلو تا جایی که من میدونم راضی هم بود .
گرافیکو با منبع میگم
فرقش ایبه که توی فریم دادن کلا 3 تا فریم حدودا از 5740 کمتره . اما از دایرکس 11 و شادر 5 هم ساپورت نمیکنه . صفحشم میدونی دیگه 14 هست .
alireza1411
22-09-2010, 08:41
سلام
این ان 61 چه دو هسته ای چه چهار هسته ای فکر نکنم فرقی داشته باشه تو نصب ویندوز ایکس پی. آخه مشکل چیپست و سی پی یو فقط نیست که.
من رو ان 61 نتونستم یه ایکس پی درست حسابی بریزم. البته چون لازم دارم یه نسخه جدید ایکس پی برسه تست میکنم ولی فکر نمیکنم جواب بده. شمام روش حساب باز نکن ...
اگه برنامه ی خاصیه میتونی ایکس پی بریزی فقط واسه همون برنامه ... از صدا و تصویر و بازی و ایناش استفاده نکنی.
تازه یه کار دیگه هم میشه کرد . از برنامه های ماشین مجازی مثل VMware Virtual box یا Oracle Sun virtual box استفاده کنی. من پروژه کارشناسیم رو کلا تو ویندوز ایکس پی که تو ماشین مجازی نصب کردم تایپ کردم چون ویندوز سرون اون وقع بتا بود و مشکل داشتم با آفیسش.:31:
alireza1411
22-09-2010, 08:52
یکی از فعالین لپتاپ به من گفت N82JQ از چیپست ضعیفی استفاده میکنه که با Cpu قدرتمندش همخوانی نداره و باعث هنگ کردن در مواقع سنگین و بالا رفتن دما میشه.
حالا سوال من اینجاست که N61JQ هم از همون چیپست استفاده میکنه ولی این دوستمون این مدل رو یکی از بهترین گزینه های خرید
تنها فرقشون این هست که N61JQ از Mobile Intel H55 استفاده میکنه و N82JQ از Intel H55.
من این چیزی که گفتین ور الان چک کردم. درسته تو سایت رسمی ایسوس همین رو نوشته. ولی این خیلی حرف عجیبیه !!! هیچ جا ندیدم بگن ان 61 یا ان 81 مشکل هنگ کردن تو بار بالا دارن. تازه این چیپست یه جورش بیشتر نیست.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیه چیپست h55 داریم که 5.2 وات مصرف میکنه مال دستاپه و یه دونه HM55 داریم که موبایله و 3.5 وات مصرف میکنه. اون حرف m نوشن دهنده ی موبایل بودن این چیپست هست. حالا چه تو سایت ایسوس این جوری بنویسه:
Intel® HM55 Express Chipset
و چه تاکید کنه موبایله:
Mobile Intel® HM55 Express Chipset
درسته یا نه؟
دوستان قصد تبلیغ هیچ سایت و برند و مدلی ندارم. مقایسه فقط مقایسه است که به دوستمون کممک کنیم مدلی که الان بهترینه برای کاربردی که میخواد بخره و بس:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهر دو خوبه. ان 82 گرافیکش 20 درصد ضعیف تره ولی مصرف برقش و ساپورتش تو نرم افزارها مقداری بهتره. در عوض دو سه تا پورت هم کم داره.
اینم سایت رسمی ایسوس برو تو بخش Specification نگاه کن خودت:
alireza1411
22-09-2010, 08:58
چه سفارشی باشه و چه سفارشی نباشه، میبینی که نوشته Blu-Ray DVD Combo وقتی نوشته Combo یعنی دیگه رایتر (Blue-Ray) نیست و فقط پخش میکنه...
من اون کومبو رو دیدم. تو سایتش هم همینه:
و این ان 61 رو هم ببین:
میبینی که ان 61 هم همون کومبو رو به شکل آپشنال داره.
اما بعضی دوستان میگن رایتر داره مال اونها !!!! :5:
من که همچنان قبول نکردم اما گفتم اگه اصرار کنم فکر میکنن دارم کل کل میکنم و بهتر دیدم بحث رو بی خیال شم چون چه مال اون ها رایت کنه و چه نکنه به من هیچ ربطی نداره. این مدل هم ممکنه رایتر داشته باشه :31::31: گرچه من بازم قبول نمیکنم با قیمت برابر بلوری رایتر 300 تومنی بندازن رو لپ تاپ:5:.
senator_saeed
22-09-2010, 10:08
اين لينكي ذاشتم مربوط بهدرايورهاي xp هست
كسي تا بحال استفاده كرده؟
سلام داداش من لینکی ندارم بگم اما یه چیزاییرو که میدونم میگم اول cpu که هر دوئ چیپست از نوع موبایل هستند . و یکین . هیچ فرقی نداره که اینجوری بهت گفته . حالا دوستان نظر خودشونو هم میگن . همین چند روز پیش یکی از بچه های همین تاپیکم خرید این مدلو تا جایی که من میدونم راضی هم بود .
گرافیکو با منبع میگم
فرقش ایبه که توی فریم دادن کلا 3 تا فریم حدودا از 5740 کمتره . اما از دایرکس 11 و شادر 5 هم ساپورت نمیکنه . صفحشم میدونی دیگه 14 هست .
من این چیزی که گفتین ور الان چک کردم. درسته تو سایت رسمی ایسوس همین رو نوشته. ولی این خیلی حرف عجیبیه !!! هیچ جا ندیدم بگن ان 61 یا ان 81 مشکل هنگ کردن تو بار بالا دارن. تازه این چیپست یه جورش بیشتر نیست.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیه چیپست h55 داریم که 5.2 وات مصرف میکنه مال دستاپه و یه دونه HM55 داریم که موبایله و 3.5 وات مصرف میکنه. اون حرف m نوشن دهنده ی موبایل بودن این چیپست هست. حالا چه تو سایت ایسوس این جوری بنویسه:
Intel® HM55 Express Chipset
و چه تاکید کنه موبایله:
Mobile Intel® HM55 Express Chipset
درسته یا نه؟
دوستان قصد تبلیغ هیچ سایت و برند و مدلی ندارم. مقایسه فقط مقایسه است که به دوستمون کممک کنیم مدلی که الان بهترینه برای کاربردی که میخواد بخره و بس:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهر دو خوبه. ان 82 گرافیکش 20 درصد ضعیف تره ولی مصرف برقش و ساپورتش تو نرم افزارها مقداری بهتره. در عوض دو سه تا پورت هم کم داره.
اینم سایت رسمی ایسوس برو تو بخش Specification نگاه کن خودت:
بچه ها دمتون گرم عالی بود. من خودم قبلا تمام سایت Asus رو زیرو رو کردم ولی این اطلاعاتی رو که شما دادید بهتر بودن.
خب من الان خیلی از موضوع رو متوجه شدم و فقط میتونم بگم که خدا فروشنده ی نمایندگی Digital رو تو پایتخت لعنت کنه که به من گفت 335 میزنه رو دست 5730 !!! همین حرفش باعث شد ما بریم یه N82JQ بگیریم ولی هنوز خودم نخریدم و رفیقم گرفته.
پس علیرضا جان نظر شما رو 61 هست درسته ؟
من از لپ تاپ های کوچیک خوشم میاد ولی اینکه بخواد کم و کسر داشته باشه نه !
حالا گرافیک هیچی چون واسه بازی نمیخوام ولی دیگه کم داشتن چند تا Port اونم از نوع EC دیگه واقعا اذیته !!
hasanoooooooo
22-09-2010, 10:56
n61 بهتره بنظر من..... اما اگه تو کاررای گرافیکی باشی gforce بهتر جواب میده مثل فتوشاپ ..... ...... تا یادم نرفته تکنولوجی optimus توی جیفورس بکار رفته همونطور که داش علیرضا گفت که مصرف برق کارت رو زمانی که بهش نیازی نداری کم مبکنه تا 2/5 کم میکنه وتقعا عالیه . باتریشم که 8 سلولیه . اینجوری بیشتر میتونی از لپتاپ با باتری استفاده کنی..... اما صفحش منو اذیت میکرد که نخریدم . خیلی دیگه کوچیکه . البته من زیاد اهل اینور اونور بدن هم نیستم اما n82 هم چیز خوبیه . هر کدوم رو گرفتی مبارکت باشه . اما دایرکس .........رو فراموش نکن . اگه اهل بازی نیستی که پس چرا داری رو این مدلها فکر میکنی؟
بچه ها الان من یه آمار از دوستم گرفتم ! میگه دستگاه دم به دم هنگ میکنه (N82JQ) و تو مواقعی که دستگاه رو تو حالت تست میزاه دماش به شدت بالا میره !!
الان داره از رو King 2011 ویندوز 7 رو میریزه ببینیم درست میشه یا نه !
نظرتون چیه ؟
حسن جان شما گفتی یکی از بچه ها گرفته راضی بوده . میشه User اش بدی من به صحبت باهاش داشته باشم ؟
علیرضا جان نظر شما چیه ؟
سلام
به نظرتون لپ تاپ asus k52jk لایت اسکرایب داره؟مشخصات لپ تاپ در سایت asus
n61 بهتره بنظر من..... اما اگه تو کاررای گرافیکی باشی gforce بهتر جواب میده مثل فتوشاپ ..... ...... تا یادم نرفته تکنولوجی optimus توی جیفورس بکار رفته همونطور که داش علیرضا گفت که مصرف برق کارت رو زمانی که بهش نیازی نداری کم مبکنه تا 2/5 کم میکنه وتقعا عالیه . باتریشم که 8 سلولیه . اینجوری بیشتر میتونی از لپتاپ با باتری استفاده کنی..... اما صفحش منو اذیت میکرد که نخریدم . خیلی دیگه کوچیکه . البته من زیاد اهل اینور اونور بدن هم نیستم اما n82 هم چیز خوبیه . هر کدوم رو گرفتی مبارکت باشه . اما دایرکس .........رو فراموش نکن . اگه اهل بازی نیستی که پس چرا داری رو این مدلها فکر میکنی؟
مرسی داداش
آره یکسری چیزاش عالیه ولی یه کمی کاستی هایی داره که شاید بشه چشم پوشی کرد.
جیگرتو من عشق بازی هستم ولی نمیخوام حرفه ای باهاش کار کنم چون 2 تا کنسول دارم.
و دیگه اینکه اصلا نمیتونم چیزی رو بگیرم که به دلم نمیچسبه !! حتی اگه بهتر باشه !!
من میدونم N61 بهتره ولی چون 82 کوچیکه واقعا دوست دارم. من زیاد تهران کرج میرم , داشنگاه هم که زعفرانیه هست بیچار میشم بخوام هی ببرم بیارم.ولی اگه مجبور بشم باید همین 16" رو بگیرم.
hasanoooooooo
22-09-2010, 11:42
بچه ها الان من یه آمار از دوستم گرفتم ! میگه دستگاه دم به دم هنگ میکنه (N82JQ) و تو مواقعی که دستگاه رو تو حالت تست میزاه دماش به شدت بالا میره !!
الان داره از رو King 2011 ویندوز 7 رو میریزه ببینیم درست میشه یا نه !
نظرتون چیه ؟
حسن جان شما گفتی یکی از بچه ها گرفته راضی بوده . میشه User اش بدی من به صحبت باهاش داشته باشم ؟
علیرضا جان نظر شما چیه ؟
یوزرشون
اما من خودم در جریان همه چیز دستگاه بودم دستگاهش مشکل گرمایی داشت اول که با یکم بالا اوردن لپتاپ از سطح زمین بکل حل شد . راضی بود و خبری هم از این هنگی که مشا میگی نبود . میشه دقیقا بگید مشکل هنگش کجاست ؟
یوزرشون
اما من خودم در جریان همه چیز دستگاه بودم دستگاهش مشکل گرمایی داشت اول که با یکم بالا اوردن لپتاپ از سطح زمین بکل حل شد . راضی بود و خبری هم از این هنگی که مشا میگی نبود . میشه دقیقا بگید مشکل هنگش کجاست ؟
حسن جان مشکل این رفیقم اینه که میگه هنگ میکنه و باید ریست کنه .
بازی هم که نمیکنه باهاش !! برنامه هم فعلا نوینویسه !! فکر کنم وقتی داره نرم افزار های king رو نصب میکنه هنگ میکنه !
باز ازش درست میپرسم بهت میگم عزیز.
ویرایش :
داداش پرسیدم میگه هر کار میکنم هنگه !! Click راست هنگه !! My Computer هنگه !! هر کاری میخواد بکنه هنگه !!
ویندوزش هم که Home Pre هست و اورجینال.
الان Ultimate ریخته از رو king میگه فعلا مشکلی نداشته ! چطور میشه ویندوز اورجینال مشکل داشته باشه !؟
سلام
بله کاملآ. N61ja و n61jq فقط تو CPU اختلاف مهم دارند.من رو لپ تاپ خودم XP نصب کردم.اما برای من بعد از چند روز خراب شد.دلیلش رو هم پیدا کردم .درایور USB3 باهاش سازگار نیست.شما هم اگه میخوای XP نصب کنی با خیال راحت نصب کن اما یادت باشه که این درایور رو نصب نکنی.در کل قبلآ هم گفتم سیستم عامل بی جنبه ایه و هول میشه.:20:
---------- Post added at 12:31 PM ---------- Previous post was at 12:26 PM ----------
بازی هم که نمیکنه باهاش !! برنامه هم فعلا نوینویسه !! فکر کنم وقتی داره نرم افزار های king رو نصب میکنه هنگ میکنه !
ویرایش :
داداش پرسیدم میگه هر کار میکنم هنگه !! Click راست هنگه !! My Computer هنگه !! هر کاری میخواد بکنه هنگه !!
الان Ultimate ریخته از رو king میگه فعلا مشکلی نداشته ! چطور میشه ویندوز اورجینال مشکل داشته باشه !؟
ذوست عزیز ویندوز های اورجینال مشکلی ندارند.سیستم دوست شما احتمالآ بر اثر سهل انگاری ویروسی شده بوده.N82 هم مدل خوبیه و مطمئنآ مثل N61 بازار خوبی پیدا میکنه،اما مناسب گیم نیست.:46:
---------- Post added at 12:32 PM ---------- Previous post was at 12:31 PM ----------
سلام
به نظرتون لپ تاپ asus k52jk لایت اسکرایب داره؟مشخصات لپ تاپ در سایت asus
نه لایت اسکریپ داره و نه بلوری رایتر.
hasanoooooooo
22-09-2010, 12:38
ویرایش :
با این توضیحت یعنی نتونسته بکاپ هم بگیره ! درسته؟ یعنی از همون اول کار اینجوری بوده؟ تا حالا کسی این مشکلارو نداشته .
senator_saeed
22-09-2010, 12:48
بله کاملآ. N61ja و n61jq فقط تو CPU اختلاف مهم دارند.من رو لپ تاپ خودم XP نصب کردم.اما برای من بعد از چند روز خراب شد.دلیلش رو هم پیدا کردم .درایور USB3 باهاش سازگار نیست.شما هم اگه میخوای XP نصب کنی با خیال راحت نصب کن اما یادت باشه که این درایور رو نصب نکنی.در کل قبلآ هم گفتم سیستم عامل بی جنبه ایه و هول میشه.:20:[COLOR="Silver"]
ممنون عزيز
از كدام روش براي نصب xp استفاده نموديد؟
درايورهاشو از كجا دانلود كرديد؟
keihanmirzaei
22-09-2010, 12:48
من درایو c رو واسه برنامه های زیاد گذاشتم 150 گیگ و یه 80 گیگ هم واسه بازیها گذاشتم d و بقیه هم E.
اگه از نرم افزار پشتیبان گیری ایسوس استفاده نمیکنی مثل من تو این مایه ها مناسبه . چرا ؟
چون درایو سی رو همیشه بک آپ میگیری. بازی هم اگه نصب کنی تو d شاید بعدا بدون نصب هم اجرا شد و دیگه نه حجم بک آپت میره بالا و نه مجبوری دوباره نصب کنی. تازه بک آپ سی هم اگه تمپ ها رو پاک کنی و کلی برنامه هم داشته باشی بیشتر از 40 50 گیگ نمیشه که میتونی درایو d رو واسه همین بک آپ استفاده کنی.
---------- Post added at 02:08 AM ---------- Previous post was at 02:07 AM ----------
مبارکه. چند در اومد حالا ؟
مرسی داداش
1420
afshin b
22-09-2010, 12:51
ديشب ساعت 10 گذاشتم از بك آپي كه توي هارد بود ري استور بگيره و الان هنوز يك چهارمش مونده! اين طبيعيه؟
ذوست عزیز ویندوز های اورجینال مشکلی ندارند.سیستم دوست شما احتمالآ بر اثر سهل انگاری ویروسی شده بوده.N82 هم مدل خوبیه و مطمئنآ مثل N61 بازار خوبی پیدا میکنه،اما مناسب گیم نیست.:46:[COLOR="Silver"]
.
ممنون از پاسختون عزیز
ولی بعید میدونم !! چون KasperSky 2011 Org خریده و نصب کرده.
ولی باز حرفتون میتونه درست باشه چون تو مغازه 1 ساعت روشن بود.
با این توضیحت یعنی نتونسته بکاپ هم بگیره ! درسته؟ یعنی از همون اول کار اینجوری بوده؟ تا حالا کسی این مشکلارو نداشته .
نه حسن جان گرفته !! فکر میکنم از دیروز اینطوری شده ! چون پری روز که خریده بودیم چیزی نگفته بود.
===============
حالا حسن جان این ویندوز ultimate رو که ریخته روی قبلی ! نمیتونه ویندوز خوده دستگاه رو پاک کنه . روش خاصی داره ؟
hasanoooooooo
22-09-2010, 13:11
باید از توی صفحه اول بوت رو میذاشته رو سیدی بعد از اونجا وین رو نصب میکرده اما حالا هم میتونه بره همینجا که گفتم اون وین رو انتخاب کنه و پاکش کنه . خب عزیز با ریکاوری بر گردون سریع هم یه انتی ویروس بنداز روش . ببین باز هم اینجوری میشه؟
باید از توی صفحه اول بوت رو میذاشته رو سیدی بعد از اونجا وین رو نصب میکرده اما حالا هم میتونه بره همینجا که گفتم اون وین رو انتخاب کنه و پاکش کنه . خب عزیز با ریکاوری بر گردون سریع هم یه انتی ویروس بنداز روش . ببین باز هم اینجوری میشه؟
حسن جان مرسی , ویندوزه خودش رو پاکرد. الان گفتم دوباره ریکاوری رو نصب کنه ببینه چجوری میشه.
حالا الان تنها سوال من اینه که چطوری میشه ویندوز Orginal اینطوری بشه !؟
yperion(-)
22-09-2010, 13:23
ديشب ساعت 10 گذاشتم از بك آپي كه توي هارد بود ري استور بگيره و الان هنوز يك چهارمش مونده! اين طبيعيه؟
فکر نکنم عادی باشه.خیلی زیاده.ریکاوری هم اینقدر طول نمیکشه.شاید ایمیجت مشکل داشته.نباید بیش از 1 ساعت بیشتر طول بکشه.:13:اگه مشکلت حل نشد یه ریکاوری بکن و بعد برنامه های اضافی را غیر فعال کن.سر عتش میشه در حد بنز سی ال اس:31:
من ویندوزم 45 ثانیه ای میاد بالا.از توی msconfig سرویسها را غیر فعال کن.
hasanoooooooo
22-09-2010, 14:00
حسن جان مرسی , ویندوزه خودش رو پاکرد. الان گفتم دوباره ریکاوری رو نصب کنه ببینه چجوری میشه.
حالا الان تنها سوال من اینه که چطوری میشه ویندوز Orginal اینطوری بشه !؟
فقط ویرزوس و نصب نکردن تعدادی از درایورا مثل درایور چیپست cpu اینکارو میکنه . در مورد این شرایطی که گفتی شما فقط انتی ویروس . چارشه . ویندوزو هم اپدیت کنین . ببین چی میشه . اصلا نباید اینجوری بشه 100 درصد مشکل ویروسه .
alireza1411
22-09-2010, 14:50
ممنون از پاسختون عزیز
ولی بعید میدونم !! چون KasperSky 2011 Org خریده و نصب کرده.
ولی باز حرفتون میتونه درست باشه چون تو مغازه 1 ساعت روشن بود.
نه حسن جان گرفته !! فکر میکنم از دیروز اینطوری شده ! چون پری روز که خریده بودیم چیزی نگفته بود.
===============
حالا حسن جان این ویندوز ultimate رو که ریخته روی قبلی ! نمیتونه ویندوز خوده دستگاه رو پاک کنه . روش خاصی داره ؟
اگه تازه خردیه بهتره یه پارتیشن بندی خوشگل با برنامه هایی مثل paragon یا acronics انجام بده بعد ویندوز بریزه. میدونی چرا ؟
آخه ویندوز سون خودش تو مراحل نصب پارتیشن بندی داره ولی یه درایو 100 مگی هم میذاره کنار که توش بوت لودر بریزه. من که اصلا از این جنگولک بازیا خوشم نمیاد. دو تا با سه تا درایو واقعی و درست راستی میزنم و رو یکیش ویندوز میریزم.
خودش که نگی پاک نمیکنه ولی تو مراحل میتونی بزنی فرمت کنه.
راستی بگو مبارکش باشه.
alireza1411
22-09-2010, 14:57
با چی بک آپ گرفتین ؟ این بک آپ رو با نرم افزارهای حرفه ای و سابقه دار انجام بدین این مشکلات رو دیگه ندارین.
Norton ghost رو یه بار تست کنین دیگه فکر نکنم به هیچ وجه طرف بک آپ خود ماکروسافت یا ایسوس برین.:31:
من 65 گیگ برنامه نصب کردم و با تیون آپ هر چی اضافی مضافی بود دیلیت کردم. خود ویندوز یه 8 9 گیگ الکی واسه بک آپ میذاره کنار.
بعد یا نورتون قوست تو 1 ساعت و 10 دقه بک آپ گرفتم و درجه فشردگی رو گذاشتم استاندارد. حجمش شد 40 گیگ. بعد تو 50 دقه ری استور میکنه. خود ویندوز و ایسوس حالا حالاها کاردارن تا به نورتون برسن.
من برنامه زیاد میریزم ها !!! شما اگه کارت معمولی باشه هر چی هم زیاد نرم افزار نصب کنی (به جز بازی البته) بیشتر از 50 گیگ نمیشه. بک آپش هم میشه 30 گیگ. نهایتش تو 30 40 دقه ری استور میکنه. تازه تو دستاپ داش کوچیکم تو 10 دقه 45 گیگ برنامه رو ری استور کرد کف کردم. :20:
afshin b
22-09-2010, 16:01
از خود كنترل پنل ريكاوري داشت رفتم فايل داخل هارد رو ري استور كردم.
برق قطع شد و كنسل شد دوباره روشن كردم ديدم ميگه operation system missing بعد وت رو گذاشتم روي بلوري رام و دي وي دي هاي ريكاوري كه گرفته بودم رو گذاشتم هر 5 تا انجام شد.
بعد الان زبان رو انتخاب كردم و داره ريكاوري ميگيره نميدونم از چيه و براي چيه؟ دي وي دي هم توي دستگاه نيست.
alireza1411
22-09-2010, 16:41
از خود كنترل پنل ريكاوري داشت رفتم فايل داخل هارد رو ري استور كردم.
برق قطع شد و كنسل شد دوباره روشن كردم ديدم ميگه operation system missing بعد وت رو گذاشتم روي بلوري رام و دي وي دي هاي ريكاوري كه گرفته بودم رو گذاشتم هر 5 تا انجام شد.
بعد الان زبان رو انتخاب كردم و داره ريكاوري ميگيره نميدونم از چيه و براي چيه؟ دي وي دي هم توي دستگاه نيست.
پسورد خواسته یعنی اون اول که ویندور اوریجینال بوده بک آپ گرفتی. خوبه ...
ولی ری استور که کرد دیگه این بک آپ رو کجا داره میگیره ؟؟:13: هنوز سیستم یه بار هم بوت نشده بری تو ویندوز ؟
afshin b
22-09-2010, 17:09
الان همه چیز حله. دارم با لپتاپ پست میدم. یادتون هست فلش رو باز نمیکرد؟ اونم حل شد. عجب چیزیه این دویوی دی ریکاوری.
فقط موقع اجرای ویندوز کشور رو ایران (persian!) انتخاب کردم بعضی جاها رو فارسی مینویسه مثل ساعت روی تسکبار و... چطوری میتونم اینارو اینگلیسی کنم؟
بازی جی تی ای داشتم الان اجرا نمیشه، باید دوباره نصب بشه؟
روی دسکتاپ کلیک راست میکنم روی catalyst control center که میزنم این میاد
برای چیه؟ میترسم دست بزنم دوباره خراب بشه.
alireza1411
22-09-2010, 17:17
این بک آپ قدیمی ویندوزه که میگفتم:
hasanoooooooo
22-09-2010, 17:22
الان همه چیز حله. دارم با لپتاپ پست میدم. یادتون هست فلش رو باز نمیکرد؟ اونم حل شد. عجب چیزیه این دویوی دی ریکاوری.
فقط موقع اجرای ویندوز کشور رو ایران (persian!) انتخاب کردم بعضی جاها رو فارسی مینویسه مثل ساعت روی تسکبار و... چطوری میتونم اینارو اینگلیسی کنم؟
مشکلی نداره . بزن next چون تازه وصلش کردی این صفحه میاد . انتی ویروسم بریز . :46:
alireza1411
22-09-2010, 17:24
ریسمان گزیده از مار سیاه و سفید میترسه. بر عکس بخونین :31:
بابا بزن رو advanced تنظیمات حرفه ای رو میاره. همین ... ترس نداره که.
جواب اون یکی سوالت رو هم تو این عکس متوجه میشی. باید بزاری رو Context درست میشه:
با سلام خدمت همه بچه های گل و فعال تاپیک و تشکر و خسته نباشید مخصوص از همکاری شماها در فعال بودن این تاپیک.
:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11: :11::11::11::11::11::11:
در پی درخواست برخی دوستان من تصمیم گرفتم که روش نصب ویندوز XP و نکات مربوط به اون رو بگم.دوستان حرفه ای لطفآ حوصله کنند.:20:
در ابتدا با استفاده از نرم افزارهای مدیریت هارد یا خود ویندوز یک درایو جدا با حجم حداقل 4G بسازید.بعد لپ تاپ رو با CD XP بوت کرده و ویندوز رو در این درایو جدید نصب کنید.درایور های مختص XP رو هم از لینک زیر بگیرید و مابقی درایورها هم از روی DVD همراه لپ تاپ در XP قابل نصب هستند.فقط هرگز درایور USB 3 رو نصب نکنید، چون به دلیل عدم سازگاری با XP از بالا اومدن ویندوز جلوگیری میکنه.
سلام
چه جوری لپ تاپ asus رو از طریق بایوس لپ تاپ روشن کنم؟ نرم افزار خاصی داره؟ اگه امکان داره آموزش بدید.
سلام
چه جوری لپ تاپ asus رو از طریق بایوس لپ تاپ روشن کنم؟ نرم افزار خاصی داره؟ اگه امکان داره آموزش بدید.
من منظور شما رو متوجه نشدم.اگه که میخوای از امکانات بایوس استفاده کنی که در هنگام روشن کردن با کلید F2 انجام میشه.اگه ممکنه سوالتو توضیح بده.
alireza1411
22-09-2010, 18:19
سلام
روشن شدن اتوماتیک با بایوس تو گزینه های بایوس مادربورد هستش. باید بگردی ولی فکر کنم همچین گزینه ای نداشته.
برنامه هایی مثل Auto power on & shut down ممکنه رو لپ تاپ هم مثل دستاپ جواب بده ولی ...
این برنامه ای که گفتم و برنامه های مشابه وقتی درست کار میکنند که تو بایوس مادربورد هر کامپیوتری که دارین روش بحث میکنین گزینه هایی شبیه :
Wake by ALARM
وجود داشته باشه. در واقع این نرم افزار از محیط سیستم عامل به بایوس مراجعه میکنه و اگه بایوس همچین آپشنی نداشته باشه این نرم افزار هم کاری از دستش بر نمیاد. اگه تو بایوس باشه که خب این برنامه یه سری کارها رو راحت تر میکنه.
afshin b
22-09-2010, 18:48
علیرضا جان اون قسمتی از کاتالیست که GPU Usage و دور فن رو نشون میده کجاست؟
اون دی وی دی که همراه لپتاپ میدن روش چندتا درایور هست که میگه نصب کن. شما تاحالا نصب کردین؟
alireza1411
22-09-2010, 19:38
علیرضا جان اون قسمتی از کاتالیست که GPU Usage و دور فن رو نشون میده کجاست؟
اون دی وی دی که همراه لپتاپ میدن روش چندتا درایور هست که میگه نصب کن. شما تاحالا نصب کردین؟
سوال اول: والله الان یادم نیست. اصلا تو کاتالیست داشت یا نداشت ؟؟؟؟ حالا اگه داشته باشه آخرین گزینه که پاور پلی بود هیچی ... میشه قبلی هاش ... یادم نیست اصلا.
نشون نداد همین برنامه ی gpu-z که همش نیم مگ هست رو دانلود کن. فری هست ... مشکلی هم نداره .
سوال دوم: من همیشه اون دی وی دیش رو میذاشتم که از روش نصب شه. بعد میرفتم همون لینکایی که صفحات قبلی یه جا دادم ... اونها جدیدتر بود نصب میکردم. چرا ؟
واسه اینکه اولش بدونم سیستم همه چیزش نصب شده تکمیله. بعد هم درایور گرافیک و چیپست و صدا که برام خیلی مهمه و تو سرعت سیستم اثر داره رو دستی اون جدیدترینش رو نصب میکنم.
این دی وی دیش رو میذاری حواست باشه این برنامه های الکی که لازم نداری رو تیک نذاری همه رو نصب کنه شلوغ شه.
برنامه ی ریکاوری و اسمارت لاگ آن و .... رو من خوشم نیمود نصب نکردم. هر کدوم که استفاده ای نداری و خوشت نمیاد تیکش رو وردار. موقع نصب هم دست بهش نزن هی ری استارت میکنه و .... خودش آخرش همه رو درست میریزه.
kasraaziz
22-09-2010, 19:53
خوب دوست عزیز خودت یک شرکتی رامعرفی کن تا ازاونجا بگیریم یا خودت بفروش این کمک را درحق دوستان بکن
kasraaziz
22-09-2010, 20:02
ببین دوست عزیز من یه توضیح کلی بدم تا همه چیز روشن بشه.مدل ارائه شده توسط ایسوس N61jq-jx006v است که به صورت پیش فرض تو سایتش هم مشخصاتش رو اورده که از رم 1066 هم استفاده کرده.بقیه مدلها همه مدل سفارشی خریدار هستند(Pro64 و ....)که هم با رم 1333 موجود است و هم با 1066 اما تو مدلهایی که من تو بازار دیدم مدلهای ارائه شده با گارانتیهای سازگار و امرتات با رم 1333 است که مثل مال من رو جعبه زده 1066 اما رو دستگاه 1333 نصبه متاسفانه مدلهای ارائه شده توسط گارانتی های دیگه رو ندیدم.اما دوستان میگفتن که با رم 1066 هم وارد کردند.:46:
خوب دوست عزیز خودت یک شرکتی رامعرفی کن تا ازاونجا بگیریم یا خودت بفروش این کمک را درحق دوستان بکن
senator_saeed
22-09-2010, 20:49
با سلام خدمت همه بچه های گل و فعال تاپیک و تشکر و خسته نباشید مخصوص از همکاری شماها در فعال بودن این تاپیک.
:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11: :11::11::11::11::11::11:
در پی درخواست برخی دوستان من تصمیم گرفتم که روش نصب ویندوز XP و نکات مربوط به اون رو بگم.دوستان حرفه ای لطفآ حوصله کنند.:20:
در ابتدا با استفاده از نرم افزارهای مدیریت هارد یا خود ویندوز یک درایو جدا با حجم حداقل 4G بسازید.بعد لپ تاپ رو با CD XP بوت کرده و ویندوز رو در این درایو جدید نصب کنید.درایور های مختص XP رو هم از لینک زیر بگیرید و مابقی درایورها هم از روی DVD همراه لپ تاپ در XP قابل نصب هستند.فقط هرگز درایور USB 3 رو نصب نکنید، چون به دلیل عدم سازگاری با XP از بالا اومدن ویندوز جلوگیری میکنه.
ممنون عزیز از توجه تون
لطف میکنید بگید کدام درایورها رو باید از dvd نصب کنیم و کدام رو از طریق لینک نصب کنیم (همه درایورهایی که لینک هست میبایست نصب بشه؟}
در ضمن چطوری بعد از نصب xp منوی بوت سون رو هم قابل انتخاب کنیم؟
alireza1411
22-09-2010, 21:06
ممنون عزیز از توجه تون
لطف میکنید بگید کدام درایورها رو باید از dvd نصب کنیم و کدام رو از طریق لینک نصب کنیم (همه درایورهایی که لینک هست میبایست نصب بشه؟}
انگار نصب ایکس پی داره جدی میشه.
آخه چی داره که اینقدر لازمه ؟
با ایکس پی مجازی کارتون راه نمیافته ؟
اینش به من ربطی نداره :31: بگذریم. لابد مثل من که یه دونه از نرم افزار هام کرکش مال xp بود شما هم مشکل پیدا کردین دیگه:41:. البته من اون یه دونه رو بیخیال شدم :31:.
سوال دومتون: بعد نصب ایکس پی بوت لودر سون از بین میره. واسه برگردوندنش چند راه هست. یکیش که خیلی ساده هست رو تست نکردم ولی اشاره میکنم. یه برنامه کوچولو واسه همین کار هست اسمش EasyBCD 2.0.2 هست :
کرک شدش رو بگرد میابی.:31: من هم باهاش تست نکردم شرمنده. بخوای سه سوته تست میکنم و فیلم هم بخوای میگیرم چون خودم هم کنجکاوم ببینم طرز برگردوندن اون بوت لودر چه جوریه مثلا.
راه دوم اینه که دی وی دی نصب سون یا ویستا رو بزار تو دستگاه !!! تعجب نکن ... فرق نمیکنه چه ورژنی باشه. بعد تو مرحله ی انتخاب آپشن ها بزن تعمیر ویندوز. تو تعمیر هم بزن تعمیر استارت آپ ویندوزت. خودش پیدا میکنه و جایگزین میکنه و ری استارت میکنی و بعد منو مثل اولش میاد.:31:
senator_saeed
22-09-2010, 21:50
دوست عزیز رشته کاری و تحصیلی من اتوماسیون صنعتی هست
اکثر نرم افزار هام که لاسانس گرونی هم دارند تو xp نصب میشند.
ممنون از توجه تون
از علیرضا جان و حسن جان بابت راهنمایی هاشون ممنونم.
فقط یک سوال دیگه
تفاوتی که بین N61 و N82 سریه JQ هست در چه حدیه ؟ یعنی من اگه N82JQ بگیرم چه امکاناتی رو از دست میدم نسبت به N61 .
alireza1411
22-09-2010, 21:56
دوست عزیز رشته کاری و تحصیلی من اتوماسیون صنعتی هست
اکثر نرم افزار هام که لاسانس گرونی هم دارند تو xp نصب میشند.
ممنون از توجه تون
اسم دو سه تاشون رو بگین شاید راه داشته باشه. مال من چند تایی این جوری بود ولی خوشبختانه حل شد وگرنه الان دق میکردم ...:41:
---------- Post added at 11:56 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------
از علیرضا جان و حسن جان بابت راهنمایی هاشون ممنونم.
فقط یک سوال دیگه
تفاوتی که بین N61 و N82 سریه JQ هست در چه حدیه ؟ یعنی من اگه N82JQ بگیرم چه امکاناتی رو از دست میدم نسبت به N61 .
دو سه تا پورت که اون نمیدونم چی چی اکسپرس بچه ها میگن مهمه. اون دو تای دیگه فکر کنم مهم نبود.
گرافیکش هم که ضعیف تره و مانیتورش کوچیک تره. کلا دو تاش خوبه بسته به کاربرد باید تصمیم بگیری. راستی سنگینی این ان 61 به درد حمل و نقل نمیخوره ها.
11597352
22-09-2010, 22:06
سلام به همه
ازاخر ما هم به جمع n61 ایا پیوستیم
فقط یه سوال عکسی از جعبش دارین بذارین اینی که به ما نشون داد کارتونی (خاکی رنگ)بود
میخام ببینم فرقی میکنه اخه تو فیلم یه جور دیگست
بعدم کسی قیمت روزو داره میخام ببینم ننداخته باشه
این ویندوز performane edition 7 رو کسی تست کرده
اما اخرین سوال این شماره سریالشو کجا میشه وارد کرد تا مشخصاتشو چک کنم(ریفر نباشه)
از کجا میتونم اخرین اپدیتا (بایوس و..) رو چک کنم اصلا لازم هست خراب نشه
دو سه تا پورت که اون نمیدونم چی چی اکسپرس بچه ها میگن مهمه. اون دو تای دیگه فکر کنم مهم نبود.
گرافیکش هم که ضعیف تره و مانیتورش کوچیک تره. کلا دو تاش خوبه بسته به کاربرد باید تصمیم بگیری. راستی سنگینی این ان 61 به درد حمل و نقل نمیخوره ها.
:31: Express Cart
من تا Laptop بگیرم دیونه شدم !! خیلی رک و رو راست !!
alireza1411
22-09-2010, 22:28
:31: Express Cart
من تا Laptop بگیرم دیونه شدم !! خیلی رک و رو راست !!
ببین کلا آدم وقتی داره این همه هزینه میکنه خیلی سخته انتخاب کنه. تو این فروم هم نگاه کن ... کلی بچه ها با یه خرابی و گیر کوچیک پشیمون شدن. هر چی بگیری یه خرابی هایی داره که همون اول بسم الله آدم رو دلزده و پشیمون میکنه.
سخت نگیر زیاد ... بالاخره یه چیزی میشه دیگه.:11:
pooria-ir
22-09-2010, 23:05
:دی
اسوس قابل اطمینانترین لپتاپ بازار شناخته شد
بر اساس نتایج تحقیقات منتشر شده از سوی شرکت خصوصی Rescuecom امریکا که وظیفه سرویسدهی، خدمات و تعمیرات رایانههای شخصی و لپتاپ را در این کشور بر عهده دارد، لپتاپهای تولیدی اسوس به عنوان قابل اطمینانترین و باکیفیتترین محصولات موجود در بازار این کشور شناخته شدند.
این تحقیقات به روشی ساده و مطمئن انجام شده است، به این ترتیب که میزان اعلام ایراد و خرابی محصولات موجود در بازار نسبت به میزان محصولات فروخته شده از هر کمپانی در بازار مقایسه شده و درصد نسبی آمار ایراد محصولات هر شرکت به دست آمده است.
البته شاید امتیازی که این شرکت به میزان قابل اطمینان بودن هر برند داده است دقیقاً نمایانگر کیفیت محصولات آنها نباشد، اما اطلاعات معتبری در میزان خرابی و کم ایراد بودن هر برند ارائه میکند. در این تحقیق محصولات اسوس که 3.5 درصد بازار امریکا را در اختیار دارند با میزان گزارش خرابی کمتر از 0.2 درصد در جایگاه نخست، محصولات اپل با در اختیار داشتن 9 درصد کل بازار و میزان گزارش خرابی 1.3 درصد در جایگاه دوم و محصولات Lenovo نیز با در اختیار داشتن حدود 5 درصد بازار و میزان گزارش خرابی کمتر از یک درصد در جایگاه سوم بیشترین امتیاز قابلیت اطمینان قرار گرفتهاند.
محصولات شرکتهای Toshiba، HP، Sony و Acer نیز در جایگاههای بعدی قرار گرفتهاند. لازم به ذکر است محصولات شرکتهای Samsung و Dell نیز در پایین این لیست جای گرفتهاند.
منبع:
alireza1411
22-09-2010, 23:17
:دی
اسوس قابل اطمینانترین لپتاپ بازار شناخته شد
بر اساس نتایج تحقیقات منتشر شده از سوی شرکت خصوصی Rescuecom امریکا که وظیفه سرویسدهی، خدمات و تعمیرات رایانههای شخصی و لپتاپ را در این کشور بر عهده دارد، لپتاپهای تولیدی اسوس به عنوان قابل اطمینانترین و باکیفیتترین محصولات موجود در بازار این کشور شناخته شدند.
این تحقیقات به روشی ساده و مطمئن انجام شده است، به این ترتیب که میزان اعلام ایراد و خرابی محصولات موجود در بازار نسبت به میزان محصولات فروخته شده از هر کمپانی در بازار مقایسه شده و درصد نسبی آمار ایراد محصولات هر شرکت به دست آمده است.
البته شاید امتیازی که این شرکت به میزان قابل اطمینان بودن هر برند داده است دقیقاً نمایانگر کیفیت محصولات آنها نباشد، اما اطلاعات معتبری در میزان خرابی و کم ایراد بودن هر برند ارائه میکند. در این تحقیق محصولات اسوس که 3.5 درصد بازار امریکا را در اختیار دارند با میزان گزارش خرابی کمتر از 0.2 درصد در جایگاه نخست، محصولات اپل با در اختیار داشتن 9 درصد کل بازار و میزان گزارش خرابی 1.3 درصد در جایگاه دوم و محصولات Lenovo نیز با در اختیار داشتن حدود 5 درصد بازار و میزان گزارش خرابی کمتر از یک درصد در جایگاه سوم بیشترین امتیاز قابلیت اطمینان قرار گرفتهاند.
محصولات شرکتهای Toshiba، HP، Sony و Acer نیز در جایگاههای بعدی قرار گرفتهاند. لازم به ذکر است محصولات شرکتهای Samsung و Dell نیز در پایین این لیست جای گرفتهاند.
منبع:
:18::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:
بچه ها تبریک. بالاخره اول شدیم. این هم یه عکس دسته جمعی از خودمون:
:10::10::10::10::10::10::10:
senator_saeed
22-09-2010, 23:26
انگار نصب ایکس پی داره جدی میشه.
آخه چی داره که اینقدر لازمه ؟
با ایکس پی مجازی کارتون راه نمیافته ؟
اینش به من ربطی نداره :31: بگذریم. لابد مثل من که یه دونه از نرم افزار هام کرکش مال xp بود شما هم مشکل پیدا کردین دیگه:41:. البته من اون یه دونه رو بیخیال شدم :31:.
سوال دومتون: بعد نصب ایکس پی بوت لودر سون از بین میره. واسه برگردوندنش چند راه هست. یکیش که خیلی ساده هست رو تست نکردم ولی اشاره میکنم. یه برنامه کوچولو واسه همین کار هست اسمش EasyBCD 2.0.2 هست :
کرک شدش رو بگرد میابی.:31: من هم باهاش تست نکردم شرمنده. بخوای سه سوته تست میکنم و فیلم هم بخوای میگیرم چون خودم هم کنجکاوم ببینم طرز برگردوندن اون بوت لودر چه جوریه مثلا.
راه دوم اینه که دی وی دی نصب سون یا ویستا رو بزار تو دستگاه !!! تعجب نکن ... فرق نمیکنه چه ورژنی باشه. بعد تو مرحله ی انتخاب آپشن ها بزن تعمیر ویندوز. تو تعمیر هم بزن تعمیر استارت آپ ویندوزت. خودش پیدا میکنه و جایگزین میکنه و ری استارت میکنی و بعد منو مثل اولش میاد.:31:
راحل اولتون خیلی به دردم خورد.
عالیه
خیلی هم ساده هست.
نرم افزار wincc
logo
step 7 soft
plc soft
,..........................
alireza1411
23-09-2010, 00:01
راحل اولتون خیلی به دردم خورد.
عالیه
خیلی هم ساده هست.
نرم افزار wincc
logo
step 7 soft
plc soft
,..........................
آره. خودم هم تستش کردم. فیلم هم گرفتم که بقیه دوستان لازم شد استفاده کنن.
این نرم افزارها رو از یکی از دوستانم باید سوال کنم. رشته ی من نیست اطلاعات درستی ندارم. ولی با توجه به این که نرم افزارای حرفه ایه و قیمت لایسنسشون بالاست حتما ساپورت ویندوزهای جدید رو داره. البته میگم یه کوچولو اذیت میکنه موقع نصب.
اگه دوستان نصب کرده بودن و درست کار کرده بود خبرش رو حتما میدم. ان شاء الله مشکلی نباشه.
alireza1411
23-09-2010, 00:33
دوستانی که دارن ایکس پی رو روی windows 7 یا ویندوز Vista نصب میکنن بعد از نصب منوی بوت ویندوز 7 رو دیگه نمیبینن و سیستم یکسره میره سراغ ویندوز XP که تازه نصب کردن.
واسه برگردوندن منوی بوت ویندوز 7 و یا Vista میشه از برنامه ی ساده ی زیر که اسمش Easy BCD هست استفاده کرد:
برنامه رایگانه و لینک دانلودش هم پایین صفحه هست.
برای حل مشکل خیلی راحت میتونین Boot Loader ویندوز رو دوباره نصب کنید و منو به حالت قبل برمیگرده. امکان تغییر نام و ترتیب ویندوز ها و ویندوزی که به شکل دیفالت لود میشه هم تو این برنامه وجود داره.
اینم فیلم نحوه ی تصحیح این مشکل:
M E H R A N
23-09-2010, 00:47
دوست عزیز شما قیمت این 2 لپ تاپ رو نگفتید چون من از قیمت های ایران خبری ندارم و نمیدونم که چقدر با هم تفاوت دارند. در ضمن نهایت بودجه تون چقدر هست؟ آیا اونقدری هست که G51 را هم به انتخابهای بین این 2 لپ تاپ اضافه کنید. اگر آره پس در این صورت G51 بگیرید و بحث هم نکنید. :46: تموم شد.
اگر نه پس به اون 2 سوال که پرسیدم جواب بده و همچنین بگو که حمل و نقل براتون مهمه یا خیر.
در این مورد N82jq با N61jq هیچ فرقی نداره چون چیپست هر دو HM55 هست و اگر قرار باشه برای چیپست مشکلی پیش بیاد برای تمام مدل ها و تما برندهایی که از این چیپست استفاده میکنند پیش خواهد اومد.
اما در مورد گرمای تولید شده در 2 لپ تاپ تا حدودی این قضیه باید منطقی و درست باشه. چون هر دو لپ تاپ از سی پی یو های مشابه و گرافیک مشابه(40nm) از نظر تولید گرما استفاده میکنند اما چون N81 14 اینچ هست و جای کمتری جهت گردش هوا داخل لپ تاپ وجود داره بنابراین احتمال اینکه گرمای N82 از N61 بیشتر باشه هست.
از لحاظ کارتهای گرافیک اگر من خودم بخوام فقط راجب کارت گرافیک نظرم رو بگم Nvidia رو انتخاب خواهم کرد اما نباید فراموش کرد که در اینجا فقط گرافیک مهم نیست بلکه سخت افزار های دیگه و همچنین اندازه وئ حجم لپ تاپ هم در انتخاب یک لپ تاپ تاثیر گذاره.
من Nvidia 335M رو نسبت به ATI 5730 به دلایل زیر ترجیح میدم. اما این دلایل ممکنه برای کس دیگری اصلا مهم نباشه.
1. انویدیا 335 سرعت رم گرافیکی بیشتر نسبت به ATI 5730 داره. سرعت مموری انویدیا 335 برابره با 1066 مگاهرتز در حالی که مال ATI 5730 برابره با 800 مگاهرتز.
2. سرعت shader Speed در Nvidia 335M برابره با 1080 مگاهرتز در حالی که مال ATI 5730 برابره با 650 مگاهرتز.
3. بر اساس تجربه ای که هم از درایو های نرم افزاری ATI و هم Nvidia دارم به من بعنوان 1 نفر و نه کلی ثابت شده که Nvidia در طول زمان همیشه بهتر از ATI برام کار کرده. حالا مشکلات چی بوده و چی هست بماند :46:
بطور مثال در برنامه های رندر, بعضی بازی ها و غیره همیشه گرافیک انویدیا ساپورت بهتری داشته. خب برای کسی مثل من هم ساپورت نرم افزاری از سخت افزاری که دارم اساسی ترین مسئله هست و نادیده گرفتنش درست نیست.
ناگفته نمونه ATI 5730 در عوض نسبت Nvidia 335M هم Pixel Shared و هم Core Speed بهتری داری. از طرفی هم 5730 از دایرکت ایکس 11 پشتیبانی میکنه اما انویدیا 335 ام از دایرکت 10.1 پشتیبانی میکنه. بنابراین برای بازی کردن در کل ATI 5730 پیشنهاد میشه اما اگر قرار نیست باهاش بازی بکنید و یا ممکنه خیلی کم و در حد یکی دو بازی باشه در این صورت انویدیا بهتره.
مقایسه اجرای بعضی از بازیها از طریق این 2 کارت گرافیک.
موفق باشید.
دوست عزیز شما قیمت این 2 لپ تاپ رو نگفتید چون من از قیمت های ایران خبری ندارم و نمیدونم که چقدر با هم تفاوت دارند. در ضمن نهایت بودجه تون چقدر هست؟ آیا اونقدری هست که G51 را هم به انتخابهای بین این 2 لپ تاپ اضافه کنید. اگر آره پس در این صورت G51 بگیرید و بحث هم نکنید. :46: تموم شد.
اگر نه پس به اون 2 سوال که پرسیدم جواب بده و همچنین بگو که حمل و نقل براتون مهمه یا خیر.
در این مورد N82jq با N61jq هیچ فرقی نداره چون چیپست هر دو HM55 هست و اگر قرار باشه برای چیپست مشکلی پیش بیاد برای تمام مدل ها و تما برندهایی که از این چیپست استفاده میکنند پیش خواهد اومد.
اما در مورد گرمای تولید شده در 2 لپ تاپ تا حدودی این قضیه باید منطقی و درست باشه. چون هر دو لپ تاپ از سی پی یو های مشابه و گرافیک مشابه(40nm) از نظر تولید گرما استفاده میکنند اما چون N81 14 اینچ هست و جای کمتری جهت گردش هوا داخل لپ تاپ وجود داره بنابراین احتمال اینکه گرمای N82 از N61 بیشتر باشه هست.
از لحاظ کارتهای گرافیک اگر من خودم بخوام فقط راجب کارت گرافیک نظرم رو بگم Nvidia رو انتخاب خواهم کرد اما نباید فراموش کرد که در اینجا فقط گرافیک مهم نیست بلکه سخت افزار های دیگه و همچنین اندازه وئ حجم لپ تاپ هم در انتخاب یک لپ تاپ تاثیر گذاره.
من Nvidia 335M رو نسبت به ATI 5730 به دلایل زیر ترجیح میدم. اما این دلایل ممکنه برای کس دیگری اصلا مهم نباشه.
1. انویدیا 335 سرعت رم گرافیکی بیشتر نسبت به ATI 5730 داره. سرعت مموری انویدیا 335 برابره با 1066 مگاهرتز در حالی که مال ATI 5730 برابره با 800 مگاهرتز.
2. سرعت shader Speed در Nvidia 335M برابره با 1080 مگاهرتز در حالی که مال ATI 5730 برابره با 650 مگاهرتز.
3. بر اساس تجربه ای که هم از درایو های نرم افزاری ATI و هم Nvidia دارم به من بعنوان 1 نفر و نه کلی ثابت شده که Nvidia در طول زمان همیشه بهتر از ATI برام کار کرده. حالا مشکلات چی بوده و چی هست بماند :46:
بطور مثال در برنامه های رندر, بعضی بازی ها و غیره همیشه گرافیک انویدیا ساپورت بهتری داشته. خب برای کسی مثل من هم ساپورت نرم افزاری از سخت افزاری که دارم اساسی ترین مسئله هست و نادیده گرفتنش درست نیست.
ناگفته نمونه ATI 5730 در عوض نسبت Nvidia 335M هم Pixel Shared و هم Core Speed بهتری داری. از طرفی هم 5730 از دایرکت ایکس 11 پشتیبانی میکنه اما انویدیا 335 ام از دایرکت 10.1 پشتیبانی میکنه. بنابراین برای بازی کردن در کل ATI 5730 پیشنهاد میشه اما اگر قرار نیست باهاش بازی بکنید و یا ممکنه خیلی کم و در حد یکی دو بازی باشه در این صورت انویدیا بهتره.
مقایسه اجرای بعضی از بازیها از طریق این 2 کارت گرافیک.
موفق باشید.
مهران جون الان تنها موردی که منو بد جوری به 2 راهی کشونده داشتن و نداشتن Express Cart در 2 مدل N61 و N82 هست که خودم هم میدونم وجود Express Cart خیلی ضروری هست.
از اطلاعاتی هم که دادی ممنون , خودم هم دیروز تمام اینها رو مقایسه کرده بودم و متوجه ی قضیه شده بودم.
قضیه اون مشکلی هم که گفتم یکی از بچه ها گفته N82 هنگ داره به این خاطر هست که میزان V چیپست با Cpu هماهنگ نیست و باعث
گرما و هنگ میشه که میشه با یک Bios Fix درستش کرد ! دقیقا مثل مشکلی که برای F115 Sony ها پیش اومده بود.
اما در N61 این مشکل وجود نداره و هردو کاملا Fix و همانگ کار میکنن.
منم در مورد GPU باهات موافقم مهران جان , منم Nvidia رو ترجیح میدم به دلایلی که خودت گفتی و دلیل دیگه که دارای تکنولوژی
Nvidia Optimus هست که تاثیر چشم گیری در کاهش مصرف و گرما داره.
من کلا با لپتاپ های 14 و 13.3 خیلی بیشتر حال میکنم تا 15.4 یا 16 ولی مشکل اینجاست که در اکثر این موارد Port Express Cart وجود نداره !!!
مهران جان فکر میکنی N82 با وجود اینکه EC نداره و همچنین 3 تا Port دیگه منو لنگ نمیزاره !؟
مهران جون الان تنها موردی که منو بد جوری به 2 راهی کشونده داشتن و نداشتن Express Cart در 2 مدل N61 و N82 هست که خودم هم میدونم وجود Express Cart خیلی ضروری هست.
از اطلاعاتی هم که دادی ممنون , خودم هم دیروز تمام اینها رو مقایسه کرده بودم و متوجه ی قضیه شده بودم.
قضیه اون مشکلی هم که گفتم یکی از بچه ها گفته N82 هنگ داره به این خاطر هست که میزان V چیپست با Cpu هماهنگ نیست و باعث
گرما و هنگ میشه که میشه با یک Bios Fix درستش کرد ! دقیقا مثل مشکلی که برای F115 Sony ها پیش اومده بود.
اما در N61 این مشکل وجود نداره و هردو کاملا Fix و همانگ کار میکنن.
منم در مورد GPU باهات موافقم مهران جان , منم Nvidia رو ترجیح میدم به دلایلی که خودت گفتی و دلیل دیگه که دارای تکنولوژی
Nvidia Optimus هست که تاثیر چشم گیری در کاهش مصرف و گرما داره.
من کلا با لپتاپ های 14 و 13.3 خیلی بیشتر حال میکنم تا 15.4 یا 16 ولی مشکل اینجاست که در اکثر این موارد Port Express Cart وجود نداره !!!
مهران جان فکر میکنی N82 با وجود اینکه EC نداره و همچنین 3 تا Port دیگه منو لنگ نمیزاره !؟
شرمنده مهران جان:11:
samgun جان
تنها اختلاف این دو تو پورتها همون EC است.بعد هم شما ببین که با لپ تاپ میخوای چیکار کنی.این اولین سوالیه که از هر کی که میخواد لپ تاپ بخره پرسیده میشه.در مورد این دو مدل خاص هم من به شما این پیشنهاد رو میدم:
اگر میخوای با لپ تاپ بازی کنی و یا در آینده وسوسه میشی که بازی کنی،انتخابت فقط N61jq خواهد بود.چون یادمه که تو پستهای قبلی هم گفته بودی که اهل گیم هستی(مثل خودم).اما اگه با لپ تاپ نمیخوای بازی کنی میتونی رو N82 هم تمرکز کنی اونم فقط بخاطر سایز و وزن.چون همونطور که خودت هم میدونی اختلاف قیمت این دو مدل تو بازار ایران در حد 30 تا 40 تومنه.پس اگه خیلی زیاد با سایز و وزن مشکل نداری( در وزن اختلاف اینها فقط 500 الی 600 گرم هست.ناسلامتی مردی گفتن اینم شد مشکل:18: ،همچنین سایزشون هم از نزدیک خیلی کم به چشم میخوره چون N61 در مقایسه با 16اینچی های دیگه خیلی خوب و کوچک طراحی شده )خب N61jq یه سر و گردن از N82jq بهتره.حالا خودت باید تصمیم بگیری. :46:
---------- Post added at 09:41 AM ---------- Previous post was at 09:36 AM ----------
ممنون عزیز از توجه تون
خواهش میکنم
شما تمامی درایور های موجود در لینک رو نصب کن و هرچی تو لینک نبود رو از روی DVD .(البته بجز USB 3 )در مورد منو بوت ویندوز 7 هم که علیرضا جان به تفضیل توضیح دادند.
البته Samgun جان فکر کنم که N61jq تو بازار خیلی کمه و شاید هم گیر نیاد.شما سریع تصمیمت رو بگیر.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.