ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ Asus N61JQ

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19

afshin b
05-05-2012, 22:52
من یه همچین مشکلی پیش اومد برام....یعنی کلا سیستم هنگ میکرد و صفحه همونطوری میموند و هیچکاریش هم نمیشد کرد، بعد از یه مقدار دستکاری فهمیدم درایور وایرلس رو اشتباه نصب کردم...یهنی درایور مال همون برند بود ولی مربوط به یه مدل وایرلس دیگه میشد...
درایور رو پاک کردم و رفتم توی دیوایس منجر تا خود ویندوز سخت افزار رو شناسایی و درایور رو نصب کنه...بعد از اون هم دیگه برام پیش نیومد
امیدوارم مشکل شما هم زود حل بشه:10:
توی نت یه سرچی کردم و دلایل متفاوتی رو می گفتن. یکیش همین قضیه درایور بود. یکی دیگه هم رجیستری. من یه رجیستری کلینر نصب کردم و رجیستری های بیخود رو پاک کردم و الان حدود 10 ساعتیه که خدارو شکر مشکلی نیست.

mohsenjxj
11-05-2012, 12:03
سلام دوستان این درایور جدید 12/3 گرافیک را من دریافت و نصب کردم خواستم بگم اون دونه های زرد و آبی تو این ورژن هم خودشون را نشون دادن.!!!!!!!!:19:

afshin b
11-05-2012, 19:41
سلام دوستان این درایور جدید 12/3 گرافیک را من دریافت و نصب کردم خواستم بگم اون دونه های زرد و آبی تو این ورژن هم خودشون را نشون دادن.!!!!!!!!:19:
منم یبار وقتی 3-12 نصب کردم لپتاپ رو به HDTV وصل کردم در حالی که گرافیک روی High Performance بود، این مشکل پیش امد.
الان که 4-12 نصب کردم و فعلا مشکلی ندارم.

f@r@z
17-05-2012, 22:27
سلام خدمت دوستان
کسی میدونه چطور میشه این لپ تاپ رو واسه روشن شدن اتوماتیک تنظیم کرد؟ برای استفاده ازIDM و دانلود شبانه لازم دارم. توی تنظیمات bios هر چی گشتم همچین تنظیماتی پیدا نکردم. لطفا اگه کسی میدونه زودتر جواب بده.:19::19::19:

afshin b
18-05-2012, 16:04
سلام خدمت دوستان
کسی میدونه چطور میشه این لپ تاپ رو واسه روشن شدن اتوماتیک تنظیم کرد؟ برای استفاده ازIDM و دانلود شبانه لازم دارم. توی تنظیمات bios هر چی گشتم همچین تنظیماتی پیدا نکردم. لطفا اگه کسی میدونه زودتر جواب بده.:19::19::19:

سلام
اول برو به مسیر زیر:
Control Panel\All Control Panel Items\Power Options\Edit Plan Settings > change advanced power settings
در پنجره ای که باز میشه قسمت require a password on wakeup رو بزار روی no
بعد توی استارت سرچ کن task scheduler و برنامه رو باز کن.
از بالا روی action کلیک کن و create a task رو باز کن.
توی تب جنرال یه اسم برای تسک میزاری.
توی تب دوم (تریگرز) دکمه ی new رو میزنی. توی پنجره باز شده ساعت مورد نظرت رو مشخص میکنی که میخوای سیستم روشن شه. مثلا من که شبانه رایگانم ساعت 2 شروع میشه ساعت رو اینطور گذاشتم: 1:58:00 AM
و تیک Daily رو هم میزنی و پنجره رو میبندی.
توی تب سوم (اکشنز) میتونی یکاریی کنی که IDM رو باز کنه. به این شکل که دکمه NEW رو میزنی و بعد browse و حالا فایل IDMan.exe رو انتخاب میکنی.
تب چهارم (کاندیشنز) باید تیک wake the computer to run the task رو بزنی.
تمام.
فقط توی این روش حتما باید سیستم رو هایبرنیت یا اسلیپ کنین و اگه شات داون کنین جواب نمیده.

سوالی بود بپرسین.

f@r@z
18-05-2012, 21:57
سلام
اول برو به مسیر زیر:
Control Panel\All Control Panel Items\Power Options\Edit Plan Settings > change advanced power settings
در پنجره ای که باز میشه قسمت require a password on wakeup رو بزار روی no
بعد توی استارت سرچ کن task scheduler و برنامه رو باز کن.
از بالا روی action کلیک کن و create a task رو باز کن.
توی تب جنرال یه اسم برای تسک میزاری.
توی تب دوم (تریگرز) دکمه ی new رو میزنی. توی پنجره باز شده ساعت مورد نظرت رو مشخص میکنی که میخوای سیستم روشن شه. مثلا من که شبانه رایگانم ساعت 2 شروع میشه ساعت رو اینطور گذاشتم: 1:58:00 AM
و تیک Daily رو هم میزنی و پنجره رو میبندی.
توی تب سوم (اکشنز) میتونی یکاریی کنی که IDM رو باز کنه. به این شکل که دکمه NEW رو میزنی و بعد browse و حالا فایل IDMan.exe رو انتخاب میکنی.
تب چهارم (کاندیشنز) باید تیک wake the computer to run the task رو بزنی.
تمام.
فقط توی این روش حتما باید سیستم رو هایبرنیت یا اسلیپ کنین و اگه شات داون کنین جواب نمیده.

سوالی بود بپرسین.
خیلی ممنون عالی بود. فقط یه سوال: برای فعال شدن اکانت شبانه باید مودم رو یه بار خاموش روشن کرد یا نه؟ مال من همارا سیستم (adsl خود مخابرات) هست 2 تا 8 بامداد.

afshin b
22-05-2012, 17:55
سلام
خواهش میکنم
من از سرویس شما خبر ندارم. برای من نیاز به این کار نداره.
شما باید توی تاپیکش سوال کنین تا بچه هایی که دارن، نظر بدن.
اینجا باید تاپیکش رو پیدا کنین:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

f@r@z
22-05-2012, 20:40
سلام
خواهش میکنم
من از سرویس شما خبر ندارم. برای من نیاز به این کار نداره.
شما باید توی تاپیکش سوال کنین تا بچه هایی که دارن، نظر بدن.
اینجا باید تاپیکش رو پیدا کنین:
ممنون عزیز حل شد.

SonyEricsson
24-05-2012, 13:54
قیمت الان چنده با کانفگ ii5 ?

afshin b
24-05-2012, 15:09
دیگه نوش پیدا نمیشه.
اان لپتاپای خیلی بهتر هستن که میشه تهیه کرد.

gnulinux
27-05-2012, 17:47
سلام من دیروز که لپتاپو روشن کردم چراغ پاور روشن بود ولی هیچ تصویر نشون نمیداد و چراغ چشمک زن هارد هم خاموش بود بعد از حدود 15 ثانیه ارم asus اومد و بعدش صفحه بوت ویندوز که ویندوزم بدون مشکل اومد بالا ولی دور فن لپتاپ همش ثابت مونده و

حالا هر وقت که روشن میکنم اینطوری هست یعنی تا اومدن ارم asus 15 ثانیه یا یکم بیشتر طول میکشه و دور فن هم همش ثابت هست کسی میدونه مشکل ار کجاست؟

gnulinux
30-05-2012, 06:57
عجب حالا خودش درست شد:20:

asbhz
31-05-2012, 16:38
سلام به همه دوستان. من هم یه n61 jq دارم که حدود یک سال ونیم پیش خریدم ، اما از همون هفته های اول مشکل شطرنجی شدن و به هم ریختن کل رنگ های صفحه رو باهاش داشتم. چون خیلی بهش نیاز داشتم هیچ وقت نتونستم بدمش واسه گارانتی. کلی تو سایت های مختلف دنبال دلیل این مشکل گشتم و از انواع دلایل نرم افزاری و سخت افزاری واسه این مسئله دیدم و آخرش هم به یه دلیل اصلی و نهایی نرسیدم.
اما در کل چیزی که به نظرم می رسه اینه که یه مشکل نرم افزاریه چون تو سخت ترین فشارها ( مثل نرم افزار های تست ، بنچ مارک ، بازی های سنگین) یک بار هم مشکلی نداشتم و برعکس موقع دیدن یه سایت یا کار با نرم افزار های معمولی و گرافیک پایین
یهو صفحه شطرنجی میشه و بعد از چند ثانیه سیستم هنگ می کنه و مجبور می شم دستی ریستش کنم.
یه بار تصادفی فهمیدم که چه وقتی حتما این مشکل اتفاق می افته: اگه چند بار (30-40 بار) پشت سرهم و سریع، یه عکس کیفیت بالا رو با استفاده از اسکرول ماوس zoom in و zoom out کنم یهو صفحه شطرنجی میشه و... .
امروز کل صفحه های این پست رو هم خوندم و دیدم چند نفر دیگه هم با این مشکل مواجه شدن. حالا چند تا سول دارم که خواهشا هر کی می تونه راهنماییم کنه.

1- کسی می دونه این مشکل از کجاست و تا به حال حلش کرده؟
2- کسی به خاطر این مشکل دستگاهشو واسه گارانتی داده؟ آیا نتیجه گرفته؟
3- پیشنهادتون واسه من چیه؟
ضمنا گارانتی دستگاه من 2ساله ویستاست و تو این مدت واسه حل مشکل یک بار بایوس رو آپگرید کردم و چند بار هم درایور کارت گرافیکم رو عوض کردم. اما هیچ کدوم جواب نداده.

afshin b
31-05-2012, 19:38
سلام. ورودتون به انجمن رو تبریک میگم.
خداییش چطور این همه صفحه رو خوندین:24: به هر حال خسته نباشید.
دوتا کار باید انجام بدین:
1- درایور جدید کارت گرافیک رو نصب کنبن. ورژن 4-12 که توی صفحه قبل لینکش رو دادم. برای آپدیت کردن درایور هم من اول درایور قبلی رو کامل آن اینستال میکنم و بعد ریستارت و درایور جدید رو نصب میکنم و بازم ری استارت. برای آن اینستال درایور قبلی هم باید به این مسیر بری:
C:\AMD\Support\**-**_mobility_vista_win7_*_dd_ccc

2- اونطور که تجربه ثابت کرده این اتفاق عجیب فقط زمانی رخ میده که تنظیمات گرافیک روی Maximize Performance باشه.
پس شما میتونین یه Power Plan بسازین و همه تنظیمات دلخواه رو ایجاد کنید و در گزینه آخر هم مثل عکس تنظیم کنین:

من یه Power Plan دارم به اسمه Balanced که برای کارای عادی که نیاز به گرافیک قوی نداره ازش استفاده میکنم (همین عکس بالا) و یه Power Plan به اسم High Performance که برای کارایی مثل بازی و .. که نیاز به گرافیک قوی داره، ازش استفاده میکنم و تنظیمات گرافیک اینو روی Maximize Performance گذاشتم.

با انجام این دو کار احتمال اون اتفاق تقریبا به صفر میرسه. برای خود من که هر 3 ماه یبار هم اتفاق نمی افته.

asbhz
01-06-2012, 01:54
دوست عزیز از کمک و توجهتون خیلی ممنونم. باید بگم این راه رو تا به حال تو هیچ مرجعی ندیده بودم. البته داریور کارت گرافیک رو که همیشه آپدیت می کردم ولی پاور پلن رو تا به حال امتحان نکرده بودم. انجامش دادم و فعلا هم که مشکلی نیست.
بازم ممنون.
راستی از اون حالت لپ تاپم عکس هم گرفته بودم که یادم رفته بود بزارم. اینجوری می شد:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

kojima3d
03-06-2012, 23:33
با سلام
متاسفانه وبکم لبتاپم روشن نمیشه
و یا اگه روشن میشه تصویرش برعکسه
هر بارم توی یاهو مسنجر یه پیغام میده
یا مینویسه دوربین وصل نیست
یا دوربین این رزولوشن رو ساپورت نمیکنه
درایورشم از روی سایت ایسوس گرفتم
اما بازم جواب نداد
در ضمن مدلش n61jv

pooria-ir
04-06-2012, 08:51
با سلام
متاسفانه وبکم لبتاپم روشن نمیشه
و یا اگه روشن میشه تصویرش برعکسه
هر بارم توی یاهو مسنجر یه پیغام میده
یا مینویسه دوربین وصل نیست
یا دوربین این رزولوشن رو ساپورت نمیکنه
درایورشم از روی سایت ایسوس گرفتم
اما بازم جواب نداد
در ضمن مدلش n61jv

عزیز برعکس بودنش به خاطر اینه که تو تنظیمات وبکم دستکاری کردی
الان لپ تاپم گارانتیه،وگرنه بهت میگفتم کجاست
واسه یاهو هم،وقتی ساین این کردی،از منوی مسنجر برو رو این : My webcam
درست میشه :دی

AMIRHJ
05-06-2012, 23:26
سلام به همگی دوستان

یه سوالی داشتم در مورد لولا های دردسر ساز N61jQ

به نظرم لولا هاش خیلی سفت شده

توصیه و پیشنهادی برای روانتر شدنش وجود داره؟؟

با اسپری ناهید یه کارایی کردم تاثیر آنچنانی ندیدم

اما در مود وبکم

من این مشکل وبکم رو دقیقا داشتم
یا درست تو مسنجر ها عمل نمیکرد
یا اگر عمل میکرد با 180 درجه Rotate تصویر میداد
ایراد هم از درایور بود ، رفتم درایور قدیمی که روی دی وی دی همراه لپتاب بود نصب کردم و مشکل حل شد
البته با کمی کنکاش بیشتر
قبلش درایور حال رو Remove کنید

pooria-ir
05-06-2012, 23:47
سلام به همگی دوستان

یه سوالی داشتم در مورد لولا های دردسر ساز N61jQ

به نظرم لولا هاش خیلی سفت شده

توصیه و پیشنهادی برای روانتر شدنش وجود داره؟؟

با اسپری ناهید یه کارایی کردم تاثیر آنچنانی ندیدم

اما در مود وبکم

من این مشکل وبکم رو دقیقا داشتم
یا درست تو مسنجر ها عمل نمیکرد
یا اگر عمل میکرد با 180 درجه Rotate تصویر میداد
ایراد هم از درایور بود ، رفتم درایور قدیمی که روی دی وی دی همراه لپتاب بود نصب کردم و مشکل حل شد
البته با کمی کنکاش بیشتر
قبلش درایور حال رو Remove کنید

در مورد وبکم : مشکل از درایور نیستش دوست عزیز،تنظیمات نرم افزار مدیریت وبکم،یه جا بود که تیکش رو میزدی،؛تصویر رو برعکس میکرد،الان چون دم دست منیست نمیتونم بگم دقیق کجاس،شما چون نرم افزار رو پاک کردی و دوباره نصبیدی،تنظیمات دیفالت لود شده،به خاطر همین فک میکنی مشکل از درایوره،در صورتی که مشکل از تنظیماته ;)

pooria-ir
07-06-2012, 13:03
-------------------------------------

ata.royalfalcon
08-06-2012, 11:59
دوستان سلام
کسی قطع و وصلی usb3 رو تا به حال داشته ؟؟
هارد اکسترنال دارم سه بار قطع و وصل شده . نمیدونم مشکل از کجاست !!!

afshin b
08-06-2012, 13:25
دوستان سلام
کسی قطع و وصلی usb3 رو تا به حال داشته ؟؟
هارد اکسترنال دارم سه بار قطع و وصل شده . نمیدونم مشکل از کجاست !!!
من اوایل این مشکل رو زیاد داشتم. با آپدیت درایور مشکل کاملا رفع شد. الان روی لپتاپم فکر کنم این ورژن نصب باشه. renesas_usb3_2.1.27whql

ata.royalfalcon
08-06-2012, 17:42
من اوایل این مشکل رو زیاد داشتم. با آپدیت درایور مشکل کاملا رفع شد. الان روی لپتاپم فکر کنم این ورژن نصب باشه. renesas_usb3_2.1.27whql

ممنون رفیق
الان رفتم سایت asus ، دیدم برای سال 2012 هم ورژن جدید usb3 اومده .
ورژن 2.0.34.0
ورژن قدیمی من 1.0.17.0 برای سال 2009 بوده !!!
دانلود و نصب میکنم خدا کنه مشکلش حل بشه که اعصابشو ندارم !!!

pooria-ir
09-06-2012, 16:29
یه سوال،دستگاه شما هم وقتی دارین درش رو باز میکنین و رو به بالا میبرینش،یه صدای تیک کوچیک میاد از سمت لولاش ؟[/COLOR]

تبریک که نگفتین-لااقل به این سواله جواب بدین :دی

mohsenjxj
10-06-2012, 17:22
تبریک که نگفتین-لااقل به این سواله جواب بدین :دی
سلام دوست عزیز من که تا حالا این صدای تیک که گفتی را نشنیدم.

pooria-ir
10-06-2012, 17:58
...........

AMIRHJ
14-06-2012, 13:45
ممنون رفیق
الان رفتم سایت asus ، دیدم برای سال 2012 هم ورژن جدید usb3 اومده .
ورژن 2.0.34.0
ورژن قدیمی من 1.0.17.0 برای سال 2009 بوده !!!
دانلود و نصب میکنم خدا کنه مشکلش حل بشه که اعصابشو ندارم !!!

سلام علیکم

در صورت موفقیت
اگه براتون مقدور بود لینک دانلود درایور مربوطه رو قرار بدین ممنون میشم

behrouz_r3
18-06-2012, 20:48
سلام .میتونی کمکم کنی که یک دونه از المان سرد کننده درست کنم؟ :) .راستی گرفتن وسایلش چقدر هزینه بر میداره؟
ممنون :)

behrouz_r3
18-06-2012, 20:50
طبق تجربه این مدل زیر یه مزیتی داره و اون این هست که جریان هوا رو بصورت یکنواخت از تمام منافذ ریز بیرون میاد جون یه فن حلزونی داره از این فنهای معمولی نیست به خاطر همین فن این مدل نیازی به تنظیم نداره یعنی اینکه برخلاف اون مدل لازم نیست فن رو جابجا کنی تا حتما در زیر شکافهای لپ تاپ قرار بگیره
ولی این مدل زیر حتما باید فن ها تنظیم بشه تا درست در مقابل شکافهای زیر لپتاپ قرار بگیره

نکته دیگه ای هم که باید بگم اگر شما خواهان کاهش دما اونهم خیلی زیاد هستین با فن معمولی نمیشه کاری کرد بلکه شما باید سرما تولید کنین و این سرما رو با استفاده از فن به سمت شکافهای لپتاپ هدایت کنین
خب راهای مختلفی برای تولید سرما هست مثلا استفاده از یخ خشک یا نیتروژن مایع که این روش فوق العاده خطرناک هست و امکان آسیب جسمانی هم وجود داره
و راه دیگر استفاده از المان سرد کننده یا همون peltier cooler هست که در صورت اعمال ولتاژ مناسب و طراحی خوب میتونین حتی به دماهای منفی صفر هم برسین من یدونه از این ها درست کردم حدود 40 تومن خرج رو دستم گزاشت ولی سرمای زیادی درست نمیکرد ولش کردم
نمونه ای از المان سرد کننده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Sm291gQ0aPIjyEBA6j20g&t=1
همونطوری که توی عکس زیر میبینین این المان سرد کننده برفک هم زده و شما میتوننین از سرماش استفاده کنین
باید خلاقیت و ابتکار به خرج بدی دیگه

نکته اینه که آماده سخت پیدا میش باید درست کنین

سلام .میتونی کمکم کنی که یک دونه از المان سرد کننده درست کنم؟ :) .راستی گرفتن وسایلش چقدر هزینه بر میداره؟
ممنون :)

kojima3d
21-06-2012, 21:41
با سلامی مجدد
اقا این وبکم ما درست نشد که نشد
اولش بردم پیش فروشنده با زدن یه بار اپدیت درایور مشکل حل شد
اما دوباره به هم ریخت
بعدشم الان یا پیام میده یه برنامه دیگه داره ازش استفاده می کنه یا اصلا وصل نیست
در حالی که درایور وبکم نصبه و هیچ مشکلی نداره
لطفا یه کاری بکنید دارم دق مرگ می شم

ata.royalfalcon
21-06-2012, 22:11
سلام علیکم

در صورت موفقیت
اگه براتون مقدور بود لینک دانلود درایور مربوطه رو قرار بدین ممنون میشم

سلام و شرمنده از بابت تاخیر .
بلی درست شد .
لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نکته مهم اینه که usb3 لپتاپ من که n61jv هست از نوع NEC هست .

Mohammad_Asus
25-06-2012, 19:18
سلام
دوستان می خواستم بپرسم میشه Windows 7 SP1 رو نصب کرد روی این لپ تاپ ؟ منظورم اینه که آیا درایورهای موجود در CD مشکلی ندارند با این نسخه ؟

راستی طی چند روز آینده نوت بوک رو میبرم شرکت ویستا برای گارانتی ، وقتی درب حرکت میکنه ، تصویر به شدت قطع و صل میشه که بخاطر سیمهای فلتی است که از لولاها رد شده.

7-2012 گارانتیش باطل میشه !! درست بعد دو سال 2-3 تا مشکل اساسی پیدا کرد ! خداکنه باتریش رو هم عوض کنند ، چون کم شارژ نگه میداره. درایو نوریش هم بعضی CD ها رو نمی خونه !

ata.royalfalcon
25-06-2012, 19:30
سلام
دوستان می خواستم بپرسم میشه Windows 7 SP1 رو نصب کرد روی این لپ تاپ ؟ منظورم اینه که آیا درایورهای موجود در CD مشکلی ندارند با این نسخه ؟

راستی طی چند روز آینده نوت بوک رو میبرم شرکت ویستا برای گارانتی ، وقتی درب حرکت میکنه ، تصویر به شدت قطع و صل میشه که بخاطر سیمهای فلتی است که از لولاها رد شده.

7-2012 گارانتیش باطل میشه !! درست بعد دو سال 2-3 تا مشکل اساسی پیدا کرد ! خداکنه باتریش رو هم عوض کنند ، چون کم شارژ نگه میداره.

سلام
لپتاپ ما که n61jv هست ویندوز Windows 7 SP1 نصبه و مشکلی هم نداره . درمورد درایورها تا حد امکان باید آخرین ورژن رو از سایتهای مربوطه دانلود بشه چون درایورهایی که داخل DVD هست قدیمی هستند . مثلاً همین ورژن جدید درایور usb3 در سایت asus موجوده .

mysaeedms
28-06-2012, 12:08
از دوستان عزیز کسی درایور نصب ویندوز xp روی این لپ تاپ رو داره لینکش رو بذاره.ممنون میشم کمک کنید.

pooria-ir
30-06-2012, 23:29
سلام
بچه های عزیز کلوپ :7:
دوستای خوبم،چه درایور های جدیدی طی 3-4 ماه اخیر اومده،من از اسفند ماه هیچ آپدیتی انجام ندادم
گرافیک.صدا.بلوتوث.یو اس بی.چیپست و ...
مدل دستگاهم N61JQ

ممنونم پیشاپش اگه لینک هاش رو هم بدین

afshin b
02-07-2012, 00:09
سلام
بچه های عزیز کلوپ :7:
دوستای خوبم،چه درایور های جدیدی طی 3-4 ماه اخیر اومده،من از اسفند ماه هیچ آپدیتی انجام ندادم
گرافیک.صدا.بلوتوث.یو اس بی.چیپست و ...
مدل دستگاهم N61JQ

ممنونم پیشاپش اگه لینک هاش رو هم بدین
سلام
قبلا توی این سایت درایورها رو میذاشتن:

اینم آخرین درایور گرافیک :

mohsenjxj
05-07-2012, 14:27
سلام
قبلا توی این سایت درایورها رو میذاشتن:

اینم آخرین درایور گرافیک :

سلام افشین جان درایور جدیدتر هم اومده یا نه؟

pooria-ir
06-07-2012, 21:35
سلام :)
من یه مشکل دارم،اونم اینه که نه درایور گرافیک همین جدیدرو میتونم دانلود کنم و نه درایور Usb3
میشه یکی یه کمکی کنه لینک جایگزین بهم بده ؟
ممنونم

pooria-ir
06-07-2012, 21:36
راستی بلوتوث آخرین ورژنش چیه ؟
و اگه دارین لینکش رو بدین

mammad_visual
08-07-2012, 14:05
سلام :)
من یه مشکل دارم،اونم اینه که نه درایور گرافیک همین جدیدرو میتونم دانلود کنم و نه درایور Usb3
میشه یکی یه کمکی کنه لینک جایگزین بهم بده ؟
ممنونم

راستی بلوتوث آخرین ورژنش چیه ؟
و اگه دارین لینکش رو بدین

سلام پوریا جان :)
لینکهای زیر رو امتحان کن بیزحمت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخرین نسخه بلوتوث هم اگه اشتباه نکنم باید Broadcom Bluetooth v6.5.1.2501 باشه که حجمی معادل 200 مگ داره!

برقرار باشی

mohsenjxj
16-07-2012, 19:10
سلام بچه ها این هم درایور 64 بیتی گرافیک ورژن 12/6

pooria-ir
16-07-2012, 22:15
سلام بچه ها این هم درایور 64 بیتی گرافیک ورژن 12/6

سلام دادا محسن :7:
این آخرین ورژنه ؟ کی ریلیز شده ؟
خودت نصب کردی ؟خوبه ؟

afshin b
18-07-2012, 18:15
سلام
من 6-12 نصب کردم، بنظرم خوب نیست. همون 4-12 بهتره.

pooria-ir
18-07-2012, 22:04
کاتالیست ورژن من 11.9 هستش
خیلی قدیمیه :دی
؟
لینک آپدیته یه ورژن درست حسابی بهم بدین توروخدا

afshin b
21-07-2012, 10:38
کاتالیست ورژن من 11.9 هستش
خیلی قدیمیه :دی
؟
لینک آپدیته یه ورژن درست حسابی بهم بدین توروخدا

mohsenjxj
24-07-2012, 13:46
سلام دادا محسن :7:
این آخرین ورژنه ؟ کی ریلیز شده ؟
خودت نصب کردی ؟خوبه ؟
سلام بله تا الان که آخرین ورژن هست. ضمنا من خودم نصبش نکردم اما دانلودش کردم انشاا... نصب کردم خبر میدم.:46:

f@r@z
30-07-2012, 11:22
سلام
باطری این لپ تاپ الان چنده؟

pooria-ir
05-08-2012, 01:02
سلام
بچه ها مشکل بلوتوث من از اول تا الان حل نشده !
آخرین نسخه کدومه ؟ سایته خود برودکام که سرعتش افتضاحه
با اینترنت 4مگ 3 ساعت گداشتم آخر تا نصفش رفت خوصلم سر رفت قطعش کردم !
کمک کنید خدایی :دی
نیاز دارم شدید

pooria-ir
05-08-2012, 01:03
سلام
باطری این لپ تاپ الان چنده؟
سلام
با شرکت های گارانتی تماس بگیریم
فک میکنم حول و حوش 80

aka_karkas
12-08-2012, 18:30
سلام دوستان می خواهم لپ تاپ نازنینم رو بفروشم ، واقعا تمیزه و هیچ مشکلی هم نداشته و نداره، می خواستم یه حدود قیمتی به من بدین، اگه خریدار هم هست که پیغام بدین

Mohammad_Asus
15-08-2012, 22:19
سلام

بالاخره بعد از 5 هفته این دستگاه ما آماده شد. کل ماژول LCD (شامل خود LCD و کابل فلت و..) تعویض شد (به علت سوختگی پیکسل ها و قطع وصل شدن تصویر در هنگام باز و بسته کردن در دستگاه) و همچنین Blue-ray که بعضی از DVD هارو نمی خوند هم عوض شده !!
خوشبختانه چون زمان تحویل دستگاه حدود 2-3 هفته از گارانتی 2 ساله اش باقی مونده بود ، هذینه ای پرداخت نکردم. لازم به ذکر است که شرکت مربوطه ویستا پخش بود.

البته نمی دونم چرا از دیروز تا حالا 2 بار با صفحه آبی که بعدش دستگاه خاموش میشه مواجه شدم. علت خاصی داره ؟
من Seven SP1 نصب کردم 32 بیت و بعضی از درایورهای مهمش موقع نصب مدام Error میدادن و مجبور شدم ورژنهای جدید تر رو دریافت کنم.

ممکنه بخاطر درایورها باشه ؟

با تشکر

aka_karkas
16-08-2012, 12:35
سلام

بالاخره بعد از 5 هفته این دستگاه ما آماده شد. کل ماژول LCD (شامل خود LCD و کابل فلت و..) تعویض شد (به علت سوختگی پیکسل ها و قطع وصل شدن تصویر در هنگام باز و بسته کردن در دستگاه) و همچنین Blue-ray که بعضی از DVD هارو نمی خوند هم عوض شده !!
خوشبختانه چون زمان تحویل دستگاه حدود 2-3 هفته از گارانتی 2 ساله اش باقی مونده بود ، هذینه ای پرداخت نکردم. لازم به ذکر است که شرکت مربوطه ویستا پخش بود.

البته نمی دونم چرا از دیروز تا حالا 2 بار با صفحه آبی که بعدش دستگاه خاموش میشه مواجه شدم. علت خاصی داره ؟
من Seven SP1 نصب کردم 32 بیت و بعضی از درایورهای مهمش موقع نصب مدام Error میدادن و مجبور شدم ورژنهای جدید تر رو دریافت کنم.

با تشکر

مجمد جان، احتمال خیلی زیاد ایراد از درایورهاست، چون درایور که نصفه نیمه نصب می شه اکثرا نصفه نیمه هم روی ویندوز باقی می مونه، جدید هم که روشون بریزی تداخل پیدا می کنن، من بودم دوباره ویندوز می ریختم و درایورهای جدید رو نصب می کردم، کلا صفحه آبی که میاد چی می گه؟ برای من هر وقت اومده گفته برنامه یا hardware جدید نصب کردی و مشکل از اینهاست، بیشتر توضیح بده لطفا چون اگه hardware باشه شاید هم تو گارانتی چیزی بد نصب شده یا .... ولی احتمال زیاد درایور هاتون مشکل داران

afshin b
18-08-2012, 22:08
سلام

با تشکر
سلام
تبریک
منم حدود 25 روز پیش لپتاپم رو فرستادم برای گارانتی تا لولای شکسته و درایو بلوری خرابش رو درست کنن. گارانتی هم ویستاست. برای من فقط یه هفته مونده بود تا پایان گارانتی، فرستادمش.

پس برای شما مشکل لولا نداشت؟

برای مشکل بلو اسکرین هم اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برین تا به صورت حرفه ای کمکتون کنن.
موفق باشید.

ادیت:

امروز (1-6-91) لپتاپم گرفتم. دمشون گرم. هم لولا رو درست کردن و هم درایور اپتیکال. هیچ هزینه ای هم نگرفتن.

afshin b
25-08-2012, 13:19
سلام
فن GPU لپتاپ من همیشه خاموشه انگار. واسه همین تو بازی های سنگین دماش بالای 100 میره و سیستم خاموش میشه.
میشه لطفا این برنامه رو دانلود کنین و ببینین برای شما هم همینطوره یا نه. اگه میشه با یه بازی تست کنین.

برای من:

برنامه:

afshin b
27-08-2012, 22:19
یعنی هیچکی نمیخواد یه تست کوچیک برای ما انجام بده؟!

pooria-ir
28-08-2012, 21:35
سلام
فن GPU لپتاپ من همیشه خاموشه انگار. واسه همین تو بازی های سنگین دماش بالای 100 میره و سیستم خاموش میشه.
میشه لطفا این برنامه رو دانلود کنین و ببینین برای شما هم همینطوره یا نه. اگه میشه با یه بازی تست کنین.

برای من:

برنامه:

افشین جان سلام
بازی سنگین دم دستم نیست.با یه نرم افزار تست استرس بگیر.ببین اوضاع چجوره.بعدش لینکشو به منم بده تست بگیرم

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

MRG66
28-08-2012, 23:09
میشه ازین لپتاپ بجای بخاری هم استفاده کرد؟:5:

afshin b
29-08-2012, 01:30
افشین جان سلام
بازی سنگین دم دستم نیست.با یه نرم افزار تست استرس بگیر.ببین اوضاع چجوره.بعدش لینکشو به منم بده تست بگیرم

با این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])برنامه می تونی تست بگیری.
برای من دمای گرافیک به 100 هم رسید و دمای سی پی یو حدود 70 بود.
شما هم یه زحمت بکش تست بگیر.
احتمالا باید خمیر سیلیکون گرافیک رو عوض کنم.

gnulinux
30-08-2012, 09:04
سلام دوست عزیز این برنامه که شما گذاشتی اصلا سرعت فن گرافیکو نمیتونه بخونه من تو بازی و همچنین و محیط ویندوز تست کردم سرعت فن گرافو زده صفر اما این برنامه که اینجاست بم سرعتو نشون

میده که میگه تو محیط عادی ویندوز سرعت فن 30% هست شما هم با این برنامه تست کنید

برانامه رو هم میتونین از اینجا دان کنید

lucky_luke
31-08-2012, 11:48
عزیزان گرافیک این لپتاپ و تقریبا همه لپتاپ های دیگه فن جداگونه نداره و به صورت مشترک از فن سی پی یو استفاده میکنه

afshin b
01-09-2012, 21:40
لپتاپ رو که فرستادم گارانتی اونا بصورت خیلی ناشیانه خمیر سیلیکون جدید زدن. طوری که کلی خمیر روی چیپ ها ریخته بود! با کلی دردسر پاکشون کردم و خمیر سیلیکون جدید زدم. الان همه چیز اوکی هست. دیگه دمای غیر عادی بالا نمیره.

mohsenjxj
26-09-2012, 21:38
سلام به دوستان عزیز این تاپیک.
چه خبر از لب تاب هاتون؟ ازشون تو این مدت تقریبا دوساله راضی هستید؟

pooria-ir
05-10-2012, 21:40
سلام دوستای خوب و قدیمیم

میخوام پسرم رو بفروشم،کسی خواستش بگه ;)

کاملا سالم و سلامت،باطریشم 1 ساعت 50 دقیقه نگه میداره

mohsenjxj
08-10-2012, 17:54
سلام دوستای خوب و قدیمیم

میخوام پسرم رو بفروشم،کسی خواستش بگه ;)

کاملا سالم و سلامت،باطریشم 1 ساعت 50 دقیقه نگه میداره
دوست عزیز چند میفروشی؟

pooria-ir
09-10-2012, 09:00
دوست عزیز چند میفروشی؟

تو پ خ جواب دادم عزیز
;-)

mohsenjxj
09-10-2012, 15:55
تو پ خ جواب دادم عزیز
;-)

سلام دوست عزیز :10:ممنونم از پاسختون اگه از رفقام که میخواستن لب تاب بخرن ، کسی خواست خبر میدم.:11::11::11::11::11::11::11::11:

pooria-ir
21-10-2012, 20:35
سلام دوست عزیز :10:ممنونم از پاسختون اگه از رفقام که میخواستن لب تاب بخرن ، کسی خواست خبر میدم.:11::11::11::11::11::11::11::11:

سلام مجدد
هفته ی پیش یک شنبه فروختم ۱۷۰۰

afshin b
21-10-2012, 21:28
سلام مجدد

سلام
خوب فروختی. توی نت فروختی یا بازار یا به آشنا؟

mohsenjxj
21-10-2012, 22:09
سلام مجدد

سلام دوست عزیز خوب فروختی ولی بجاش میخوای چی بخری؟

pooria-ir
21-10-2012, 23:25
سلام
خوب فروختی. توی نت فروختی یا بازار یا به آشنا؟
سلام
تو نت فروختم

سلام دوست عزیز خوب فروختی ولی بجاش میخوای چی بخری؟

سلام دادا
:-)
فرداش رفتم خریدم
Lenovo z580
Core i5 2310
Ram 6gb
Hard 750 gb
Graphic gt 630 2gb
جالبه با اینکه 5 هستش اما تو نب بوک چک رتبش از ۷۲۰ QM بیشتره !

mohsenjxj
22-10-2012, 19:54
سلام
تو نت فروختم

سلام دادا
فرداش رفتم خریدم
Lenovo z580
Core i5 2310
Ram 6gb
Hard 750 gb
Graphic gt 630 2gb
جالبه با اینکه 5 هستش اما تو نب بوک چک رتبش از ۷۲۰ QM بیشتره !

سلام مبارک باشه ولی این دلیل نمیشه به این تاپیک سر نزنی چون اینجا محلی هست برای ارتباط و آشنایی با دوستان عزیزی مثل شما.
راستی نگفتی لب تاب جدید را از کجا و چند گرفتی؟

pooria-ir
22-10-2012, 20:29
سلام مبارک باشه ولی این دلیل نمیشه به این تاپیک سر نزنی چون اینجا محلی هست برای ارتباط و آشنایی با دوستان عزیزی مثل شما.
راستی نگفتی لب تاب جدید را از کجا و چند گرفتی؟

مرسی دوستم
صد در صد بازم میام.شماها دوستای منین
از پایتخت خریدم 2120 با 2سال گارانتی سازگار

mohsenjxj
31-10-2012, 21:38
مرسی دوستم
صد در صد بازم میام.شماها دوستای منین
از پایتخت خریدم 2120 با 2سال گارانتی سازگار

مبارکه انشاالله فنش برات بچرخه.:46:

Vespoher
02-11-2012, 00:44
لپتاپ رو که فرستادم گارانتی اونا بصورت خیلی ناشیانه خمیر سیلیکون جدید زدن. طوری که کلی خمیر روی چیپ ها ریخته بود! با کلی دردسر پاکشون کردم و خمیر سیلیکون جدید زدم. الان همه چیز اوکی هست. دیگه دمای غیر عادی بالا نمیره.

سلام دوست عزیز
منم مشکل شما رو دارم و دما غیر عادی بالا میره. من تا حالا خمیر عوض نکردم و یه خورده میترسم. اگه لطف کنی کمی برام توضیح بدی چطوری این کارو کنم ممنون میشم. یا اگر جایی رو میشناسی که وارد باشه و جلوی خودم این کارو انجام بده معرفی کنید.
ممنونتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Vespoher
02-11-2012, 00:46

سلام دوست عزیز
منم مشکل شما رو دارم و دما غیر عادی بالا میره. من تا حالا خمیر عوض نکردم و یه خورده میترسم. اگه لطف کنی کمی برام توضیح بدی چطوری این کارو کنم ممنون میشم. یا اگر جایی رو میشناسی که وارد باشه و جلوی خودم این کارو انجام بده معرفی کنید.
ممنونتم :)

Mohammad_Asus
03-11-2012, 14:11
z580 رو برای دامادمون گرفته بودم 1.5 !! :sq_6:

یکی از خوبیهای این N61JQ اینه که 2 تا گرافیک نداره سر سوئیچ کردنشون داستان داشته باشیم !!:sq_22:

راستی چند وقتیه باتریم پکیده ! ولی حوصله ندارم برم یدونه نو بخرم اونم تو این بازار...:sq_11:

منم می خواستم بفروشم Y580 بگیرم...ولی بعید میدونم حالا حالا ها بشه رفت سمت خرید..:sq_3:

چند وقت پیش ، یه ماه مونده بود گارانتیش تموم بشه بردم وبستا ، کل ماژول LCD + Blue-ray rom رو عوض کردن. :sq_8:

چیکار کنیم عمر این N61 عزیزمون بیشتر بشه ؟ من که یه کولپد Deepcool همیشه میزارم زیرش..از خونه هم که بیرون نمی برم...هر روزم یه آب پرتقال میدم بهش بخوره. :sq_24:

pooria-ir
03-11-2012, 18:42
بچه ها تعریف نباشه،اما اونایی که تو سرشون افتاده عوض کنن فک کنم همین Z580 گزینه ی خوبی باشه،تنها ایرادی که نسبت به اسوس توش دیدم اینه که صدای فنش شنیده میشه،یعنی کولینگش به بی صدایی اسوس نیست
اما انصاقا سگ جونه :دی
و نکته ی خیلی مهم اینکه بدنش الومینیومیه و دماش در حالت ایدل حدود 45 درجه هستش
سی پی یو هم با اینکه I5 هستش اما از 720QM ان 61 عزیز قویتره

pooria-ir
03-11-2012, 18:43

چند وقت پیش ، یه ماه مونده بود گارانتیش تموم بشه بردم وبستا ، کل ماژول LCD + Blue-ray rom رو عوض کردن. :sq_8:

راستی LCD رو واسه چی عوض کردی ؟

f_a_r_i_d
18-11-2012, 11:29
سلام بچه ها
خیلی وقته اینجا نیومدم ولی ماشاالله خوب رفتید جلو
من می خوام کاتالیستو که الان 12.3 هست با 12.10 عوض کنم ولی وقتی میگه اینستال شد و تکمیل میشه بازم همون قدیمیست این کارو با ورژن های قبل تر هم امتحان کردم ولی بازم اینستال نمیشه
کسی می دونه مشکل از کجاست؟

afshin b
19-11-2012, 19:56
سلام دوست عزیز
ممنونتم :)
سلام
من خیلی وقت بود به اینجا سر نزده بودم. ای کاش بهم پیام میدادین. به هرحال معذرت می خوام که دیر جواب دادم.
خوب، اول بگین دما در حالت عادی و در حالت بازی چند میشه؟ برای من در حالت عادی بین 54 تا 58 هست و توی بازی فکر کنم بین 70 تا 80
برای تعویض خمیر هم کار سختی نیست. منم اولین بارم بود.
چیزایی که نیاز میشه:
1-خمیر سیلیکون که باید از لوازم کامپیوتری بخری. مدل های مختلف داره ولی معمولا ندارم، من فقط یه مدل 1500 تومنی پیدا کردم و خریدمش. (تا الانم خوب بوده)
2-پیچ گوشتی ساعتی (از این کوچیکا)
3-الکل سفید و پنبه
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) آموزش باز کردن کامل این لپتاپ رو می تونی دانلود کنی.
برای کار ما فقط در آوردن قاب اصلی پشت و هیت سینک ها کافیه. یعنی تا آخر صفحه 3-2 رو باید انجام بدی.
بعد با الکل سفید و پنبه باید خمیر قبلی رو کاملا پاک کنین.
بعد به مقدار خیلی کم رو CPU و GPU خمیر میریزین. اگه زیاد بریزین ممکنه به مشکل بر بخورین. من اندازه یه عدس ریختم. همه جا هم می گفتن هرچی کمتر بریزین بهتره.
موقع درآوردن پیچ ها و جا زدنشون خیلی دقت کن که پیچ از دستت نیافته تو لپتاپ.
سعی کن خاک روی فن و ... رو هم پاک کنی.
بازم مشکلی بود بپرس.

یکی از خوبیهای این N61JQ اینه که 2 تا گرافیک نداره سر سوئیچ کردنشون داستان داشته باشیم !!:sq_22:

راستی چند وقتیه باتریم پکیده ! ولی حوصله ندارم برم یدونه نو بخرم اونم تو این بازار...:sq_11:

منم می خواستم بفروشم Y580 بگیرم...ولی بعید میدونم حالا حالا ها بشه رفت سمت خرید..:sq_3:

چیکار کنیم عمر این N61 عزیزمون بیشتر بشه ؟ من که یه کولپد Deepcool همیشه میزارم زیرش..از خونه هم که بیرون نمی برم...هر روزم یه آب پرتقال میدم بهش بخوره. :sq_24:

منم یه مدت تو نخ Y580 بودم. خیلی ردیفه. ولی با این قیمتا فعلا از نخش اومدم بیرون.
دمای لپتاپ با کول پد در حالت عادی چنده؟

سلام بچه ها
خیلی وقته اینجا نیومدم ولی ماشاالله خوب رفتید جلو
من می خوام کاتالیستو که الان 12.3 هست با 12.10 عوض کنم ولی وقتی میگه اینستال شد و تکمیل میشه بازم همون قدیمیست این کارو با ورژن های قبل تر هم امتحان کردم ولی بازم اینستال نمیشه
کسی می دونه مشکل از کجاست؟
سلام
اول ورژن قبل رو کامل آن اینستال کن، ری استارت کن و بعد ورژن جدید رو نصب کن.

Vespoher
26-11-2012, 16:03
دوست عزیز afshin b ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ممنون از راهنماییت . مرسی که با حرفات یه جورایی نگرانی من رو کم کردی . امیدوارم به همین راحتی باشه . البته هنوز وقت نکردم انجام بدم. ولی در اسرع وقت این کارو انجام میدم. ضمن اینکه باید یه اسپری هوای فشرده بگیرم و داخل فن رو هم تمیز کنم که اگه گردو خاکی که داره تمیز بشه.
من الان دمای لپ تاپم در حین استفاده معمولی مثل وب گردی و کارای سبک حدود 77 هست و وقتی ازش یه خورده کار بکشم (مثل برنامه های گرافیکی) تا 82 میرسه . تازگی ها با بازی امتحان نکردم . آخرین بار با بازی Vessel تا 90-95 میرسید که دگه جرات نکردم بازی کنم . صدای فن هم به شدت میره بالا. امیدوارم با عوض کردن خمیر دوباره مثل سابق بشه.
البته قصد دارم یه کول پد مناسب براش بگیرم. آخه از صبح تا شب یه سره روشنه و دارم کار میکشم. بهتره که خنک باشه . خودم قصد خرید این مدل هارو دارم . توی یه سایت خارجی دیدم که تا 6 درجه دمارو کم میکنه.
coolmaster notpal u3
zalman nc3000
هنوز قیمت کامل نگرفتم . تو نت اولی رو 93 و دمی رو 40 زده بود . ببینم تو بازار چنده .
کدوم از دوستان واسه این مدل لپ تاپ کول پد گرفتن ؟ چقدر تو دما تاثیر داشته ؟؟

ارادتمند :)

pooria-ir
26-11-2012, 21:11
تو سایت PT یه بنده خدای هست کولپد مىفروشه قیمتاش خیلی از بازار کمتره.خودم یدونه برا ۱۲۱۵ خواهرم ازش خریدم ۱۸ تومن :D
چیزای بهترم داره.کسی خواست بگه،لینک بدم

mohsenjxj
26-11-2012, 21:41
تو سایت PT یه بنده خدای هست کولپد مىفروشه قیمتاش خیلی از بازار کمتره.خودم یدونه برا ۱۲۱۵ خواهرم ازش خریدم ۱۸ تومن :D
سلام دوست عزیز اگه ممکنه لینکش را همینجا قرار بدید تا ببینیم.:sq_8:

mohsenjxj
26-11-2012, 21:48
سلام دوست عزیز اگه ممکنه لینکش را همینجا قرار بدید تا ببینیم.:sq_8:

pooria-ir
27-11-2012, 22:48
اینم خدمت شما

به نظرم بهتره همه با هم خرید کنیم که بازم تخفیف بگیریم

afshin b
28-11-2012, 10:29
دوست عزیز afshin b ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ممنون از راهنماییت . مرسی که با حرفات یه جورایی نگرانی من رو کم کردی . امیدوارم به همین راحتی باشه . البته هنوز وقت نکردم انجام بدم. ولی در اسرع وقت این کارو انجام میدم. ضمن اینکه باید یه اسپری هوای فشرده بگیرم و داخل فن رو هم تمیز کنم که اگه گردو خاکی که داره تمیز بشه.
من الان دمای لپ تاپم در حین استفاده معمولی مثل وب گردی و کارای سبک حدود 77 هست و وقتی ازش یه خورده کار بکشم (مثل برنامه های گرافیکی) تا 82 میرسه . تازگی ها با بازی امتحان نکردم . آخرین بار با بازی Vessel تا 90-95 میرسید که دگه جرات نکردم بازی کنم . صدای فن هم به شدت میره بالا. امیدوارم با عوض کردن خمیر دوباره مثل سابق بشه.
البته قصد دارم یه کول پد مناسب براش بگیرم. آخه از صبح تا شب یه سره روشنه و دارم کار میکشم. بهتره که خنک باشه . خودم قصد خرید این مدل هارو دارم . توی یه سایت خارجی دیدم که تا 6 درجه دمارو کم میکنه.
coolmaster notpal u3
zalman nc3000
هنوز قیمت کامل نگرفتم . تو نت اولی رو 93 و دمی رو 40 زده بود . ببینم تو بازار چنده .
کدوم از دوستان واسه این مدل لپ تاپ کول پد گرفتن ؟ چقدر تو دما تاثیر داشته ؟؟

ارادتمند :)
خواهش میکنم.
77 خیلی زیاده و مشکل شما اصلا با کول پد حل نمیشه.
حتما باید خمیر سیلیکن عوض بشه. اگه خودتم نمیخوای عوض کنی ببر بیرون. ولی هیچ کاری نداره. فقط اگه باز کردی دقت کن پیچ ها رو گم نکنی یا از دستت نیافته توی لپتاپ.

pooria-ir
28-11-2012, 11:54
سلام محدد
**** زود جواب بدین لطفا :)

این فن رو میگه 27،هزینه پست هم با خودش،نظرتون چیه ؟ اگه میخواین همه یبا هم بخریم ازش شاید تخفیف هم بده

mohsenjxj
11-12-2012, 21:16
سلام دوستان اگه یادتون باشه اون دونه های زرد و آبی:n04: که برای این لب تاب اتفاق میافتاد امروز دوباره لب تاب من اونطوری شد ولی پس از چند ثانیه درست شد و پیام زیر را نمایش داد به نظر شما منظور این پیام چی هست؟:n13:

mohsenjxj
11-12-2012, 21:30

afshin b
11-12-2012, 21:34
سلام
این اتفاق همیشه با همین پیغام بود. بهتون پیشنهاد میکنم از ورژن 4-12 درایور گرافیک استفاده کنین.

mohsenjxj
12-12-2012, 18:27
سلام
این اتفاق همیشه با همین پیغام بود. بهتون پیشنهاد میکنم از ورژن 4-12 درایور گرافیک استفاده کنین.

دوست عزیز تو لب تاب من همیشه با این پیغام اتفاق نمی افتاد و خودش هم برطرف نمیشد و حتما باید دکمه پاور لب تاب را نگهمیداشتم تا خاموش بشه و درست بشه به هر حال من این پیغامو اینجا قرار دادم تا اگه کسی اطلاعات دقیقی از علت این مشکل داشته باشه نظر بده.
راستی ممنون میشم اگه آدرس دانلود ورژن 4-12 اینجا قرار بدید تا دانلود کنیم:n01:

Mohammad_Asus
14-12-2012, 13:48
سلام

دما با کولپد در حالت وب گردی ، تقریبا 60 درجه هست. البته باید به این نکته توجه کرد که کولپد دمای اتاق رو جا به جا میکنه. تو فصل های سرد به دلیل گرم بودن نسبی فضای اتاق ، خیلی نمیشه انتظار کاهش دما رو داشت. بر عکس تابستون که به دلیل کارکرد کولر ، هوای خنک تری جا به جا میشه.

البته کولپدی که استفاده می کنم به نظرم کولپد نسبتا خوبی هست. Deepcool N8 Ultra که یک سال پیش خریدم 40 تومن اگر اشتباه نکرده باشم.

کل LCD هم به دلیل قطع و وصل شدن شدید تصویر هنگام باز و بسته کردن درب یا حرکت دادن اون عوض کردند + پیکلس سوخته

راستی ادامه این منوال باز کردن دستگاه رو از کجا میشه گرفت ؟ چپتر 3 و...

ممنون

f_a_r_i_d
19-12-2012, 20:16
سلام خدمت همه بچه های گل سایت
من یه مشکلی پیدا کردم نمی دونم چیکار کنم
من لپ تاپم گارانتیش تموم شده
اون 2-3 هفته آخر بردمش سازگار که بایوسشو آپدیت کنن و چند جای دیگشو چک کنن چون گارانتیش داشت تموم میشد.
لپ تاپ من از اون بلوری های UJ240AS که بلوری رایت می کنه روش هست و قبل از اینکه ببرمش گارانتی خیلی خوب کار می کرد.
بعد از یک هفته از سازگار با من تماس گرفتن که لپ تاپو چک کردیم مشکلی نداشته و بایوسشو آپدیت کردیمو ، بلوریم خراب بود عوض کردم!!!!
من شوک شدم گفتم بابا اون که سالمه رایترم هست بزار سر جاش باشه
بعد رفتم لپ تاپو پس گرفتم سریال بلوریم چک کردم که عوضش نکرده باشن اومدم خونه
بعد از چند وقت که سی دی گذاشتم توش دیدم چراغش برای 3 ثانیه چشمک میزنه بعد هیچی نمیشه ، dvd همینطور بلوریم خامم گذاشتم هیچ واکنشی نشان نداد.
نمی دونم تو گارانتی یارو از حرصش چه بلایی سرش اورده که اینطور شده
تورو خدا راهنمایی کنید
خیلی ناراحتم
کاش دستم میشکست نمیبردم لپ تاپ سالمو بدم دست این آدمای ... :n30:

hasanoooooooo
20-12-2012, 15:24
سلام خدمت همه بچه های گل سایت
من یه مشکلی پیدا کردم نمی دونم چیکار کنم
من لپ تاپم گارانتیش تموم شده
اون 2-3 هفته آخر بردمش سازگار که بایوسشو آپدیت کنن و چند جای دیگشو چک کنن چون گارانتیش داشت تموم میشد.
لپ تاپ من از اون بلوری های UJ240AS که بلوری رایت می کنه روش هست و قبل از اینکه ببرمش گارانتی خیلی خوب کار می کرد.
بعد از یک هفته از سازگار با من تماس گرفتن که لپ تاپو چک کردیم مشکلی نداشته و بایوسشو آپدیت کردیمو ، بلوریم خراب بود عوض کردم!!!!
من شوک شدم گفتم بابا اون که سالمه رایترم هست بزار سر جاش باشه
بعد رفتم لپ تاپو پس گرفتم سریال بلوریم چک کردم که عوضش نکرده باشن اومدم خونه
بعد از چند وقت که سی دی گذاشتم توش دیدم چراغش برای 3 ثانیه چشمک میزنه بعد هیچی نمیشه ، dvd همینطور بلوریم خامم گذاشتم هیچ واکنشی نشان نداد.
نمی دونم تو گارانتی یارو از حرصش چه بلایی سرش اورده که اینطور شده
تورو خدا راهنمایی کنید
خیلی ناراحتم
کاش دستم میشکست نمیبردم لپ تاپ سالمو بدم دست این آدمای ... :n30:

دوست عزيز گذشته ها گذشته ولي فکر نکنم کار درستي کرده باشي که به گارانتي گفتي چکش کن!!!! اخه لپتاپ سالم نياز به چک کردن که نداره. بعدشم يه اپديت باياس کاري بود که خودتم ميتونستي بکني.... حالا خلاصه ... ميتوني بدي اين بلوري رو نگاه کنن شايد قابل تعمير باشه... شايد هم..... البته همه اينها در صورتي هست که شما ويندوز رو عوض کرده باشي + مطمعن باشي که ويندوز درايوتون رو شناخته باشه در device manager....

D o l f i n
20-12-2012, 17:33
سلام وقت عزیزان بخیر
چند تا سوال دارم
اول اینکه این مدل با مدل X64J چه تفاوتی داره کدوم بهتره؟من X64J رو تازه خریدم
وضعیت باتری اینا چطوریه؟ من لپ تاپ رو دسته دو خریدم طرف گفت باتریش خرابه گفتم یه باتری نو اصلی برام بخر بزار روش بنده خدا هم 105 تومن برام باتری خرید حالا نهایت نگه داشتنش 1 ساعت بیشتر نیست 12 ساعت هم گذاشتم تو شارژ بوده تازه بعضی وقتا با اینکه باتری فول شارژه اصلا روشن نمیشه نمیدونم این باتری چشه

f_a_r_i_d
20-12-2012, 18:09
دوست عزيز گذشته ها گذشته ولي فکر نکنم کار درستي کرده باشي که به گارانتي گفتي چکش کن!!!! اخه لپتاپ سالم نياز به چک کردن که نداره. بعدشم يه اپديت باياس کاري بود که خودتم ميتونستي بکني.... حالا خلاصه ... ميتوني بدي اين بلوري رو نگاه کنن شايد قابل تعمير باشه... شايد هم..... البته همه اينها در صورتي هست که شما ويندوز رو عوض کرده باشي + مطمعن باشي که ويندوز درايوتون رو شناخته باشه در device manager....

من برای اون پیکسل ها که بیکسل ها کخه بعضی وقتا میاد بردم که اونو اصلا نفهمیدن یا نخواستن بفهمن حالا بگذریم..
من درایوو گذاشتم رو لپ تاپ داداشم برای اونم همینطوری بود
تو device manager و بقیه جاهای دیگه ویندوز کامل میشناسه و درسته
وقتی یه cd یا dvd می گذارم داخل درایو نمیفهمه که دیسک داخلشه چند بار چراغ چشمک میزنه ، موتورشم تکون نمیخوره دقیقا مثل حالتی که خالیه یعنی نمیفهمه دیسک داخلشه
اگه یه جای مطمئن می شناسید که بتونه درستش کنه و خرابتر نکنتش لطفا معرفی کنید
ممنون

hasanoooooooo
20-12-2012, 18:56
من برای اون پیکسل ها که بیکسل ها کخه بعضی وقتا میاد بردم که اونو اصلا نفهمیدن یا نخواستن بفهمن حالا بگذریم..
وقتی یه cd یا dvd می گذارم داخل درایو نمیفهمه که دیسک داخلشه چند بار چراغ چشمک میزنه ، موتورشم تکون نمیخوره دقیقا مثل حالتی که خالیه یعنی نمیفهمه دیسک داخلشه
ممنون
حقيقت من شيراز هستم. ولي درست کردنشم زياد توصيه نميشه... ترجيحا اگه نياز داري بخر.... با اين جيزهايي که تعريف کردي 100 درصد مشکل سخت افزاري هست.... منم لپتاپم رو داده بودم به سازگار بهم گفتن چيپ لپتاپ سوخته.! ميخواست 500 تومن بهم ضرر برنه. لپ رو بردم پيش يک تعمير کار ازم 130 گرفت گفت مشکلش اصلا از چيپ نبوده.... ايشالا که هيچکس گذرش به گارانتي نخوره.

110ali
21-12-2012, 18:41
با عرض سلام خدمت دوستان
من سی دی همراه لپ تاپ رو که حاوی درایورها و نرم افزتر ها بود رو گم کردم
آیا جایی هست که بتوانم دانلودش کنم

f_a_r_i_d
21-12-2012, 21:03
با عرض سلام خدمت دوستان
من سی دی همراه لپ تاپ رو که حاوی درایورها و نرم افزتر ها بود رو گم کردم
آیا جایی هست که بتوانم دانلودش کنم

از سایت asus میتونید نسخه های به روزشو دانلود کنید:

D o l f i n
22-12-2012, 08:27
یه عزیزی هم در مورد باتری این لپتاپ بگه من تازه باتری نو براش خریدم ولی اصلای بالای یه ساعت شارژ نگه نمیداره؟میشه بگید استاندارد نگهداشتن باتری در این لپ تاپ چقدره؟

afshin b
22-12-2012, 18:58
ممنون
منم بلوری رام لپتاپم (رایتر نیست) با اینکه خیلی کم ازش استفاده میکنم، همین مشکل رو داشت و گارانتی که فرستادم (ویستا) برام درستش کردن.

یه عزیزی هم در مورد باتری این لپتاپ بگه من تازه باتری نو براش خریدم ولی اصلای بالای یه ساعت شارژ نگه نمیداره؟میشه بگید استاندارد نگهداشتن باتری در این لپ تاپ چقدره؟

سلام
بنظرم طبیعیه.
این لپتاپ چون Core i7 نسل اول داره روش، مصرفش کمی بالاست. مثلا برای من که بیش از دوساله دارمش الان فول شارژ میگه 1 ساعت داره ولی عملا حتما کمتره.

D o l f i n
22-12-2012, 20:15
عیب کار اینجاست که برای همین باتری105 تومن پول دادم و باتری اکبند بوده نمیشه برای باتری اکبند اینقدر باشه؟شما همون اول خریدتون وضعیت باتریش همین 1ساعت بود؟

afshin b
22-12-2012, 22:52
عیب کار اینجاست که برای همین باتری105 تومن پول دادم و باتری اکبند بوده نمیشه برای باتری اکبند اینقدر باشه؟شما همون اول خریدتون وضعیت باتریش همین 1ساعت بود؟
فک کنم حدود یه ساعت و نیم بود.

mohsenjxj
27-12-2012, 00:38
من وقتی رفتم آخرین ورژن کارت گرافیک را از سایت amd برای ویندوز 7 64 بیت دانلود کنم ورژن 10-12 را برای دانلود گذاشته بود اما وقتی دانلود کردم دیدم نهایت حجمش 29 مگابایت بود در حالی که ورژن های قبلی بالای 150 مگابایت بودن وقتی هم که درایور قدیمی تر را حذف کردم و این را نصب کردم رزولیشن همونطوری پایین مونده بود و مثل اینکه اصلا گرافیکش نصب نیست بنظر میرسه این ورژن 10-12 کامل نیست اگه کسی آدرس دانلود ورژن کامل 10-12 را داره لطفا راهنمایی کنه تا دانلودش کنیم.

aka_karkas
28-12-2012, 08:47
من وقتی رفتم آخرین ورژن کارت گرافیک را از سایت amd برای ویندوز 7 64 بیت دانلود کنم ورژن 10-12 را برای دانلود گذاشته بود اما وقتی دانلود کردم دیدم نهایت حجمش 29 مگابایت بود در حالی که ورژن های قبلی بالای 150 مگابایت بودن وقتی هم که درایور قدیمی تر را حذف کردم و این را نصب کردم رزولیشن همونطوری پایین مونده بود و مثل اینکه اصلا گرافیکش نصب نیست بنظر میرسه این ورژن 10-12 کامل نیست اگه کسی آدرس دانلود ورژن کامل 10-12 را داره لطفا راهنمایی کنه تا دانلودش کنیم.

سلام شما اشتباه دانلود کردی، من نصب کردم خوبه اینم لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] e)

mohsenjxj
28-12-2012, 23:01
سلام شما اشتباه دانلود کردی، من نصب کردم خوبه اینم لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] e)
دست شما درد نکنه دوست عزیز دانلودش کنم ببینم چی از آب درمیاد:n06:

lucky_luke
02-01-2013, 00:20
این تاپیک هنوزم فعاله؟:n02:
3 روز پیش چند قطره چایی ریخت رو لپاپم....خیلی سریع خاموشش کردم وارونه گذاشتمش یه ساعت بعد که روشنش کردم دیدم چندتا از دکمه ها کار نمیکنه:n15:
کیبورد رو میشه تعمییر کرد؟ خودم که بعیید میدونم چون کیبورد رو که در آوردم دیدم خیلی فشرده است و از هم باز نمیشه:n13:
گارانتی هم نداره دیگه:n27:

110ali
08-01-2013, 17:56
با عرض سلام خدمت دوستان
من متاسفانه سی دی درایور لپ تاپ رو گم کردم در همین فوروم از دوستان تقاضای کمک کردم و دوستان محبت کردند و آدرس سایت دانلود درایورهای لپ تاپ را
به من معرفی کردند من تمام درایورهای مربوطه را دانلود ونصب کردم تنها مشکلی که هست هرچی که درایور wireless رو دانلود و نصب می کنم اما wifi رو نمیشناسه
مدل لپ تاپ من n61jq-jx014v
از دوستان تقاضای کمک دارم

mohsenjxj
08-01-2013, 23:14
با عرض سلام خدمت دوستان
من متاسفانه سی دی درایور لپ تاپ رو گم کردم در همین فوروم از دوستان تقاضای کمک کردم و دوستان محبت کردند و آدرس سایت دانلود درایورهای لپ تاپ را
به من معرفی کردند من تمام درایورهای مربوطه را دانلود ونصب کردم تنها مشکلی که هست هرچی که درایور wireless رو دانلود و نصب می کنم اما wifi رو نمیشناسه
مدل لپ تاپ من n61jq-jx014v
از دوستان تقاضای کمک دارم
موقع نصب درایور کلید روشن و خاموش wifi که گوشه سمت چپ لب تاب هست روشن هست یا خاموش؟ روشن کن ( روی on بزار ) امتحانش کن.:n01::n01:

hasanoooooooo
08-01-2013, 23:22
این تاپیک هنوزم فعاله؟:n02:3 روز پیش چند قطره چایی ریخت رو لپاپم....خیلی سریع خاموشش کردم وارونه گذاشتمش یه ساعت بعد که روشنش کردم دیدم چندتا از دکمه ها کار نمیکنه:n15:کیبورد رو میشه تعمییر کرد؟ خودم که بعیید میدونم چون کیبورد رو که در آوردم دیدم خیلی فشرده است و از هم باز نمیشه:n13:گارانتی هم نداره دیگه:n27:قیمت کیبرد حدودا 100 هزار تومن هست. البته اگه مشکل از دکمه هاش باشه... وگرنه بقیش رو خبری ندارم... راحت هم عوض میشه....

110ali
09-01-2013, 00:28
موقع نصب درایور کلید روشن و خاموش wifi که گوشه سمت چپ لب تاب هست روشن هست یا خاموش؟ روشن کن ( روی on بزار ) امتحانش کن.:n01::n01:

امتحان کردم روشن نشد

mohsenjxj
12-01-2013, 13:21
امتحان کردم روشن نشد
چه ورژنی از wireless را دانلود و نصب کردی؟ و روی چه ویندوزی نصب کردی؟ ویندوزت 64 بیتی هست یا 32 بیت؟

Arash ShadoW
12-01-2013, 15:15
دوستان من همین مدل لپتاب رو دارم الان دما رو با HWMonitorPro دیدم دما میانگین 90 تا 95 درجست ، اخیرن هر Game ــی رو که اجرا میکنم دستگاه بعد 20 ثانیه ShutDown میشه مشکل اگر دما باشه با یه فـَـن برای زیر دستگاه به نظرتون مشکل حل میشه؟ یا باید فــَـنه CPU رو عوض کنم؟ فکر میکنید چقدر هزینه داره؟ و اینکه خودم میتونم تعویضش کنم؟

mohsenjxj
13-01-2013, 18:58
دمای لب تاب را موقع بازی ببین چقدر هست؟

110ali
13-01-2013, 19:28
چه ورژنی از wireless را دانلود و نصب کردی؟ و روی چه ویندوزی نصب کردی؟ ویندوزت 64 بیتی هست یا 32 بیت؟

من این ورز« ها رو نصب کردم WiFi_Intel_1000_woc_Win7_64_1300107:WiFi_Intel_100 0_Win7_64_1300107:WiFi_Intel_6200_Win7_64_1300107: WiFi_Intel_6300_Win7_64_1300107
ویندوز 64 بیتی هست

Arash ShadoW
13-01-2013, 20:08
دمای لب تاب را موقع بازی ببین چقدر هست؟

برطرف شد رفیق ، مشکل خمیر سیلیکن بود ، بازم ممنون ;)

gnulinux
06-02-2013, 09:52
سلام من گاهی موقع تایپ نشان گر تایپ خود به خود جابجا میشه مثلا میپره وسط خط من سرم میارم بالا میبینم ای بابا .....:n03:کسی میدونه مشکل از کجاست ؟

mohsenjxj
11-02-2013, 20:07
سلام وقتی میخوام با لب تابم یه dvd رایت کنم پیام زیر را میده چیکار کنم؟

starstarmaryam
19-03-2013, 23:11
سلام
من لب تاب asus مدل n61jv دارم الان مدتیه که dvd رایتر لب تابم نمی تونه dvd رو بخونه! dvd رو رایت می زنه ولی دیگه نمی تونه dvd رو بخونه!؟ وقتی dvd رو تو درایو می ذارم یه دور می چرخه بعد می ایسته و دو بار صدا میکنه بعد ساکت میشه و هیچ اتفاقی نمی افته و dvd رو تشخیص نمیده؟ هر چی سرچ کردم نتونستم مشکل شو بفهمم. کسی راه حلی داره؟

afshin b
22-03-2013, 18:54
سلام
من لب تاب asus مدل n61jv دارم الان مدتیه که dvd رایتر لب تابم نمی تونه dvd رو بخونه! dvd رو رایت می زنه ولی دیگه نمی تونه dvd رو بخونه!؟ وقتی dvd رو تو درایو می ذارم یه دور می چرخه بعد می ایسته و دو بار صدا میکنه بعد ساکت میشه و هیچ اتفاقی نمی افته و dvd رو تشخیص نمیده؟ هر چی سرچ کردم نتونستم مشکل شو بفهمم. کسی راه حلی داره؟

لپتاپ منم بلوری رامش دیسک رو نمی خوند (اینکه رایت میکرد یا نه رو نمیدونم) بردم گارانتی درستش کردن.
بلوری رام لپتاپ اچ پی دوستم هم به همین مشکل گرفتار شد و بردش بیرون 20 تومن گرفتن تعمیرش کردن.

mohsenjxj
24-03-2013, 22:15
سلام اگه درایور جدید گرافیک اومده لطفا لینک بذارید تا دانلود کنیم :n02:
ممنون

mohsenjxj
31-03-2013, 20:58
ممنون
بچه ها کجایید نکنه لب تابتون را فروختید که به اینجا سر نمیزنید؟

enriquelover
05-04-2013, 01:50
دوستان سلام
من تقریبا 2.5 سالی میشه این لپتاپ رو دارم! 1 سال که از خریدش گذشت به دلیل حرارت بالا و کارکردن بی دلیل cpu بردمش گارانتی یه 10 روزی نیگهش داشت بعد که تحویل گرفتم تقربا درست شده بود ولی همچنان cpu بعضی وقتا درگیر میشد! یه سال دیگه گذشت که دوباره وضع حرارتش همونجورشد! الان 6 مای میشه دارم مدارا می کنم ولی دیگه کلافم کرده! این قضیه خمیر سیلیکون چیه؟ با اون مشکل حل میشه؟ باید دقیقا چیکار کنم؟ خمیر از کجا تهیه کنم؟ کسی می تونه عکس بذاره واسه تعویضش؟
ممنون میشم کمک کنین!

afshin b
05-04-2013, 17:17
ممنون
سلام من که از 12.4 استفاده می کنم و دیگه آپدیت نمی کنم.

دوستان سلام
من تقریبا 2.5 سالی میشه این لپتاپ رو دارم! 1 سال که از خریدش گذشت به دلیل حرارت بالا و کارکردن بی دلیل cpu بردمش گارانتی یه 10 روزی نیگهش داشت بعد که تحویل گرفتم تقربا درست شده بود ولی همچنان cpu بعضی وقتا درگیر میشد! یه سال دیگه گذشت که دوباره وضع حرارتش همونجورشد! الان 6 مای میشه دارم مدارا می کنم ولی دیگه کلافم کرده! این قضیه خمیر سیلیکون چیه؟ با اون مشکل حل میشه؟ باید دقیقا چیکار کنم؟ خمیر از کجا تهیه کنم؟ کسی می تونه عکس بذاره واسه تعویضش؟
ممنون میشم کمک کنین!
شما با نرم افزار زیر یه عکس بزارین ببینم دمای سی پی یو چطوره

مصرف CPU هنوز بالاست؟ چی داره از CPU استفاده میکنه؟

enriquelover
05-04-2013, 18:19
سلام من که از 12.4 استفاده می کنم و دیگه آپدیت نمی کنم.

شما با نرم افزار زیر یه عکس بزارین ببینم دمای سی پی یو چطوره

مصرف CPU هنوز بالاست؟ چی داره از CPU استفاده میکنه؟

در حالت عادی دما رئی 85 ایناست! بعضی وقتا یکم کمترم میشه! cpu هم الکی یهو لودش میره بالا! هیچ نرم افزار خاصیم نیست که لودش رو ببره بالا!
الان تصویر زیر حالتیه که فقط کروم بازه!
دیشب سره فیفا دما به 100 هم رسید که سابقه نداشت!

mohsenjxj
05-04-2013, 22:31
سلام این هم دمای لب تاب من بعد از حدود 2 ساعت روشن بودن و در شرایطی که فقط کروم باز هست.
به نظر دوستان چطور هست؟
زیاد که نیست؟

afshin b
06-04-2013, 10:55
در حالت عادی دما رئی 85 ایناست! بعضی وقتا یکم کمترم میشه! cpu هم الکی یهو لودش میره بالا! هیچ نرم افزار خاصیم نیست که لودش رو ببره بالا!
دما خیلی بالاست
اینکه
CPU مصرفش بالاست یه مشکل نرم افزاری هست. آنتی ویروس یا یه برنامه ای که از تسک منجر میشه شناساییش کرد.
اما مشکل دما از خنک کنندگی هست. هم باید خمیر سیلیکون عوض کنین و هم گرد و خاک هیت سینک و دریچه خروجی هوا باید تمیز بشه.
من خودم این کارارو کردم و الان که دارم تایپ میکنم دما رو 57 هست.
برای خمیر سیلیکون عوض کردن من تو همین تاپیک توضیح دادم فکر کنم. قیمتشم 1 یا 2 هزار تومنه و از لوازم کامپیوتری ها میتونی تهیه کنی. توی یه پست پی دی اف آموزش باز کردن پشت لپتاپ هم گذاشتم. لپتاپ ما خیلی خیلی ساده پشتش رو باز میکنی و خمیر رو عوض میکنی ولی بعضیا پدر آدم رو درمیاره.
اگه هم بخوای میتونی بدی بیرون برات عوضش کنن.

سلام این هم دمای لب تاب من بعد از حدود 2 ساعت روشن بودن و در شرایطی که فقط کروم باز هست.
به نظر دوستان چطور هست؟
زیاد که نیست؟
برای من فقط کروم الان 58 هست. روی فرش.

AMIRHJ
07-04-2013, 22:57
ممنون

آخرین ورژن ارائه شده برای 7&8 64biT

13-1

13-1_mobility_vista_win7_win8_64_dd_ccc_whql ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سایر ادیشن های این درایور

mohsenjxj
08-04-2013, 20:54
آخرین ورژن ارائه شده برای 7&8 64biT

13-1

13-1_mobility_vista_win7_win8_64_dd_ccc_whql ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سایر ادیشن های این درایور

سلام دوست عزیز خیلی ممنون.
اگه ممکنه بفرمایید این درایور 1-13 را از کجا پیدا کردید که دفعه بعد خودم پیداش کنم. چون من خودم هر سری که میرم تو سایت ای ام دی تا درایور جدید دانلود کنم یه چیز کم حجم تو این مایه ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) پیدا می کنم و فکر نمیکنم درایور کامل این مدل لب تاب باشه.:n13:

AMIRHJ
23-04-2013, 23:16
سلام دوست عزیز خیلی ممنون.
اگه ممکنه بفرمایید این درایور 1-13 را از کجا پیدا کردید که دفعه بعد خودم پیداش کنم. چون من خودم هر سری که میرم تو سایت ای ام دی تا درایور جدید دانلود کنم یه چیز کم حجم تو این مایه ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) پیدا می کنم و فکر نمیکنم درایور کامل این مدل لب تاب باشه.:n13:

سلام گرامی

روش های متفاوت و زیادی وجود داره

در ذیل به چند موردش اشاره میکنم

یکی از روش های متعرف استفاده از نرم افزار AMD Driver Autodetect لینک : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هست ، پس از نصب این نرم افزار در سیستم مورد نظر ، درایور یا درایور های مربوطه شناخته و شروع به دانلود میشه ، طبیعتا نام مدل هم نمایش و ذخیره میشه که شما میتونید بعد شناسایی با جستجو از لینک های دیگه استفاده کنید

روش دیگه اطلاع از ورژن ها
مثلا الان ورژن بعدی 1_13 طبیعتا 2_13 هستش

شما این قسمت رو فیکس در نظر بگیرید برای N61jq

"_mobility_vista_win7_win8_64_dd_ccc_whql ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) "

و 2-13 رو بهش اضافه و جستجو کنید

میشه
13-2_mobility_vista_win7_win8_64_dd_ccc_whql ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

با جستجو این عبارت درایور مورد نظرتون پیدا میشه

و ..

Mohammad_Asus
24-04-2013, 00:23
منم خمیر سیلیکون رو عوض کردم چند روز پیش ، با Blower هم گرد و خاک هارو زدودم :n24: و العان در حالت Idle روی 57~58 هست..البته به نظرم کلا بالاست بازم...چون یه سری لپ تاپ هارو دیدم تو نوت بوک چک زده 40 اینطورا ! البته احتمالا دمای خروجی و کی پد بوده..:n13:

phoenix_500
05-05-2013, 22:29
سلام
جدیدا یه مشکلی برای دکمه پاور لپتاب من پیش اومده ! بعضی وقتا با یه کوچولو فشار روی دکمه پاور روشن میشه اما بعضی وقتا هر چی پاورش رو میزنم ، نگه میدارم هررررکاری میکنم روشن نمیشه و مجبورم با اون دکمه سمت چپی که روشن خاموش مدیاش هست روشنش کنم و exit بزنم که بره توی ویندوز . یعنی چش شده ؟:n03:

Mohammad_Asus
14-05-2013, 10:01
ممکنه سخت افزاری باشه!! اینم عکس بردش :

تقریبا کل لپ تاپ باید باز بشه :n27:

h@medM
20-05-2013, 15:58
باتریم بر فنا رفته 10 دقیقه بیشتر کار نمیده به جز خرید راهی هست مثل تعمیر یا شوک اگه نه قیمت چنده از کجا میشه معتبر خرید..پیشاپیش متشکرم

intel_gigabit
29-05-2013, 10:14
باتریم بر فنا رفته 10 دقیقه بیشتر کار نمیده به جز خرید راهی هست مثل تعمیر یا شوک اگه نه قیمت چنده از کجا میشه معتبر خرید..پیشاپیش متشکرم
خوبه مال شما 10 دقیقه کار میده - مال من 15 ثانیه از برق بکشم خاموش میشه :n02:
دوستان لطف می کنن قیمت باطری اورجینال برای خرید راهنمایی کنن

Vespoher
07-06-2013, 23:04

دوست گرامی منم مشکل شما رو داشتم و در حالت عادی حدود 75 اینا بود باهاش که کار میکردم به 85 اینا میرسد بازی که میکردم که به 100 هم میرسید. همین جا مطرح کردم و دوستان راهنمایی کردند ، با این که قبلا خودم تجربه ای تو عوض کردن خمیر سیلیکون نداشتم براحتی عوض کردم. الان 4-5 ماهی میگذره و الان دما در حال کار حدود 66 -68 هستش. البته چون زیاد از لپ تاپ استفاده میکنم باید دوباره عوض کنم . برای من که خیلی تاثیر داشت راحت 12-10 درجه دما رو کم کرد.

Vespoher
07-06-2013, 23:06
خوبه مال شما 10 دقیقه کار میده - مال من 15 ثانیه از برق بکشم خاموش میشه :n02:
دوستان لطف می کنن قیمت باطری اورجینال برای خرید راهنمایی کنن

دوست گرامی منم مثل شما تا 2 دقیقه نهایت عمر باطری دارم :n02:
قیمت پارسال من گرفتم حدود 260 تومن بود . الان نمیدونم. دوستانی که خبر دارن بگن لطفاً
ممنون

Vespoher
07-06-2013, 23:14
دوستان n61، من یه مشکل نرم افزاری با لپ تاپ دارم . از اونجایی که ویندوز 7 این لپ تاپ اورجیناله من هر وقت خواستم ویندوز بریزم ریکاوری کردم و ویندوز نو تحویل گرفتم ولی به نظرم این ویندوز خیلی سنگینه و خیلی دیر بالا میاد . مخصوصا الان که کلی هم نرم افزار روش ریختم. من معمولا در لپ تاپ رو میزارم و به حالت hibernate میره چند دقیقه طول میکشه که خاموش بشه و همینطور بالا بیاد . ولی وقتی shutdown میکنم زود خاموش میشه ولی دیر بالا میاد. البته بگم وارد ویندوز میشه ولی تا آیکون ها رو لود کنه و از حالت انتظار خارج بشه گاهی تا 4-5 دقیقه طول میکشه.
از دوستان کسی ویندوز جدید غیر از اورجینال خودش رو لپ تاپ ریخته و با شماره لایسنس پشت دستگاه اونو رجیستر کرده یا خیر ؟ اگر انجام داده یه مختصر توضیحی بده .
ممنون

mammad_visual
09-06-2013, 17:58
دوستان n61، من یه مشکل نرم افزاری با لپ تاپ دارم . از اونجایی که ویندوز 7 این لپ تاپ اورجیناله من هر وقت خواستم ویندوز بریزم ریکاوری کردم و ویندوز نو تحویل گرفتم ولی به نظرم این ویندوز خیلی سنگینه و خیلی دیر بالا میاد . مخصوصا الان که کلی هم نرم افزار روش ریختم. من معمولا در لپ تاپ رو میزارم و به حالت hibernate میره چند دقیقه طول میکشه که خاموش بشه و همینطور بالا بیاد . ولی وقتی shutdown میکنم زود خاموش میشه ولی دیر بالا میاد. البته بگم وارد ویندوز میشه ولی تا آیکون ها رو لود کنه و از حالت انتظار خارج بشه گاهی تا 4-5 دقیقه طول میکشه.
از دوستان کسی ویندوز جدید غیر از اورجینال خودش رو لپ تاپ ریخته و با شماره لایسنس پشت دستگاه اونو رجیستر کرده یا خیر ؟ اگر انجام داده یه مختصر توضیحی بده .
ممنون

بله دوسته عزیز
اکثر عزیزان این تاپیک همین کارو کردن
توی همین تاپیک هم چندین بار توضیح داده شده و لینک دانلود هم گذاشته شده بود
شما باید یک نسخه اصل از ویندوز هفت هوم پریمیوم رو پیدا کنید و بعد نصب اون با همون پروداکت کی براحتی بصورت آنلاین میتونی ریجستر کنین
الان حقیقتش نمیتونم، ولی اگه نتونستین پیدا کنین اطلاع بدین حتما
برقرار باشین

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

aka_karkas
17-06-2013, 15:14
می بینم که اکثر N61 دارها دست به سیلیکون شدن پس وقتش بود دیگه .... آقا ما هم امروز باز کردیم سیلیکون جدید زدیم فقط این ورقه های نارنجی رو شماهم برداشتید از روی cpu , gpu ؟ من که برداشتم و خمیر هم deep cool z5 زدم ، شما چی زدین؟ فن و دم تشکیلات هم خاک گیری کردم گرافیکم رو 70 تا 80 بود حالت وبگردی!فن هم همیشه رو سرعت بالا کار میکرد الان شده 60 صدا فن هم در نمیاد:n09: cpu به 70 هم نمیرسه :n05: خلاصه کلاً زنده شد

Mohammad_Asus
26-06-2013, 14:59
سلام دوستان..امیدوارم حالتون خوب باشه..

نمیدونم باید اینجا مطرح می کردم یا نه..اما خوب به هر حال در مورد همین دستگاه هست..

ببینید من چند وقتی هست..دقیقا یادم نیست از کی..وقتی لپ تاپ رو روشن می کنم...خوب بعد از مدتی که کم هم هست...ویندوز بالا میاد و آیکن ها و دسکتاپ هم نمایش داده میشه...ولی نمیشه دست به هیچی زد تا 10 دقیقه که انگار یه چیز خاصی داره لود میشه...یعنی قبلش اگر مثلا رو فلان فولدر کلیک کنی...کلی با مشکل رو به رو میشه..همش گیر میکنه و اینها...

میخواهم بپرسم راهی هست که بفهمم چه چیزی داره این مشکل رو ایجاد میکنه ؟ مثلا نرم افزار خاصی یا....

فکر میکنم دختر خالم هم دچار همین مشکل شده...چون شنیدم می گفت کند شده و اینها...

نمیدونم ربطی داره یا نه...ولی هم برای خودم و هم برای اون آنتی ویروس Kaspersky Pure 2.0 رو نصب کردم...

خواهشا کمک کنید..این پسره بد جوری داره اذیتم میکنه...:n27:

mojtaba574
19-08-2013, 05:04
سلام دوستان عزیز
بعد از سه سال لولای سمت راست لپتاپم شکست و بازش کردم و تعویضش کردم
حالا میخواستم خمیر سیلیکون عوض کنم دوتا سوال داشتم
اول اینکه اون ورقه های نارنجی را اشکالی نداره که بردارم؟
دوم اینکه واسه پاک کردن خمیر از روی اون قطعات الکترونیکی که یکطرف cpu هست شما از چی استفاده کردید؟

AMIRHJ
23-08-2013, 23:38
برای خمیر سیلیکون عوض کردن من تو همین تاپیک توضیح دادم فکر کنم. قیمتشم 1 یا 2 هزار تومنه و از لوازم کامپیوتری ها میتونی تهیه کنی. توی یه پست پی دی اف آموزش باز کردن پشت لپتاپ هم گذاشتم. .

سلام و وقت بخیر

دوست عزیز اگه ممکنه صفحه و پستی که این مطلب رو توضیح دادین بگین که استفاده کنیم

با تشکر

AMIRHJ
23-08-2013, 23:43
ممنون

سلان علیکم

طبق فرمایش دوست عزیزمون به راحتی این کار امکان پذیره

با یک نسخه 7 ورژن هوم پرمیوم و اسکایپ به راحتی میتونه رجیستر کنی + میتونی با یکسری پچ ها به ورژن التیمت ارتقا بدی

اما حالا رجیستر شدن یا نشدن مگه اهمیتی داره

من الان 8 دارم و راحتم دارم کار میکنم ، کلیه کلید های میانبر و تابعه هم کار میکنن ، فقط دوربین تصویر معکوس میده که در 7 هم همینطور یود و هرچه کردیم اصولی درست نشد

-----------------

حالا یه سوال نحوه ریستور کردن از درایو بکاپ به چه شکلیه ؟ تا حالا تست نکردم

afshin b
24-08-2013, 13:24
سلام دوستان عزیز
بعد از سه سال لولای سمت راست لپتاپم شکست و بازش کردم و تعویضش کردم
حالا میخواستم خمیر سیلیکون عوض کنم دوتا سوال داشتم
اول اینکه اون ورقه های نارنجی را اشکالی نداره که بردارم؟
دوم اینکه واسه پاک کردن خمیر از روی اون قطعات الکترونیکی که یکطرف cpu هست شما از چی استفاده کردید؟
سلام
درمورد سوال اولتون من نظری ندارم. خودم گذاشتم بمونه.
من از الکل سفید با پنبه استفاده کردم.

سلام و وقت بخیر

دوست عزیز اگه ممکنه صفحه و پستی که این مطلب رو توضیح دادین بگین که استفاده کنیم

با تشکر
سلام
خدمت شما

mojtaba574
25-09-2013, 16:24
بچه ها کسی کیبورد خراب نداره دوتا از دکمه هاشو بده به من؟ با قیمت خوب ازش میخرم

mohsenjxj
16-10-2013, 11:41
سلام بر دوستان و اساتید کلوپ.:n16::n16::n16::n16::n16::n16::n16: بچه ها چه خبر از لب تابتون؟

mohsenjxj
16-10-2013, 22:07
سلام بنده به یه مشکل برخورد کردم اونم اینه که وقتی درایور گرافیک لب تابم را به 2013-9 آپدیت کردم درایور جدید به طور کامل نصب شد اما بعد از ریستارت لب تاب وقتی ویندوز بالا اومد مانیتور لب تاب خاموش شده ( صدای بالا اومدن و خوش آمد ویندوز شنیده میشه و وقتی هم با ایکون های روی دسکتاب با صفحه نمایش خاموش میخوام کار کنم میشه یعنی اینکه ویندوز و گرافیکش مشکل نداره فقط ایراد اینه که صفحه نمایش را خاموش کرده) وقتی با کلید روشن خاموش روی صفحه کلید لب تاب هم حواستم مانیتورش را روشن کنم نشد و الان هم با حالت سیف مود دارم با لب تاب کار میکنم. این مشکل با پاک ریمو کردن (پاک کردن) درایور جدید و نصب درایور قبلی حل میشه ولی من میخوام درایورم آپدیت باشه و قبلی را عوض کنم لطفا راهنمایی کنیدتا این مشکل درایور جدید را برطرف کنم.:n03:

Mohammad King
16-10-2013, 23:25
سلام بنده به یه مشکل برخورد کردم اونم اینه که وقتی درایور گرافیک لب تابم را به 2013-9 آپدیت کردم درایور جدید به طور کامل نصب شد اما بعد از ریستارت لب تاب وقتی ویندوز بالا اومد مانیتور لب تاب خاموش شده ( صدای بالا اومدن و خوش آمد ویندوز شنیده میشه و وقتی هم با ایکون های روی دسکتاب با صفحه نمایش خاموش میخوام کار کنم میشه یعنی اینکه ویندوز و گرافیکش مشکل نداره فقط ایراد اینه که صفحه نمایش را خاموش کرده) وقتی با کلید روشن خاموش روی صفحه کلید لب تاب هم حواستم مانیتورش را روشن کنم نشد و الان هم با حالت سیف مود دارم با لب تاب کار میکنم. این مشکل با پاک ریمو کردن (پاک کردن) درایور جدید و نصب درایور قبلی حل میشه ولی من میخوام درایورم آپدیت باشه و قبلی را عوض کنم لطفا راهنمایی کنیدتا این مشکل درایور جدید را برطرف کنم.:n03:

مشکل از درایو ری بوده که دانلود کردین باید از خود سایت ایسوز و با توجه به مدل دستگاه تون درایور دانلود کنید

نگفتین ویندوزتون چیه؟

درایور رو از safe mod پاک کنید

mohsenjxj
16-10-2013, 23:37
سلام
از سایت ای ام دی دانلود کردم درایور ویندوز سون 64 بیت هست.

mohsenjxj
17-10-2013, 14:55
مشکل از درایو ری بوده که دانلود کردین باید از خود سایت ایسوز و با توجه به مدل دستگاه تون درایور دانلود کنید

نگفتین ویندوزتون چیه؟

درایور رو از safe mod پاک کنید
پاک کردن درایور را که میدونم از safe mod میشه اما من میخوام درایور قبلی را که مشکل داشت آپدید کنم و این جدیده را که نصب کردم چطوری باید مشکلش را حل کنم؟ اگه لطف کنید و یه راه حل بهم بگید که این جدید را پاک نکنم ممنون میشم.

Mohammad King
17-10-2013, 15:21
سلام
از سایت ای ام دی دانلود کردم درایور ویندوز سون 64 بیت هست.

درایوری که دانلود کردین مشکل داشته مال لپ تاپ نبوده به هر حال سازگاری نداشته...راهی هم نیست تا با درایور جدید کار کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_Download

توی لینک بالا نوع ویندوزتون رو انتخاب کنید تا درایور ها رو ببینید:

آخرین درایور گرافیک واسه لپ تاپ شما :
Version V8.692.1.0

این معرفی شده

mohsenjxj
17-10-2013, 15:37
درایوری که دانلود کردین مشکل داشته مال لپ تاپ نبوده به هر حال سازگاری نداشته...راهی هم نیست تا با درایور جدید کار کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_Download

توی لینک بالا نوع ویندوزتون رو انتخاب کنید تا درایور ها رو ببینید:

آخرین درایور گرافیک واسه لپ تاپ شما :
Version V8.692.1.0

این معرفی شده
محمد جان این درایوری که تو سایت asus هست تاریخش 2010 هست و الان تقریبا آخرای 2013 هستیم احتمالا سایت asus نخواسته خودشو به زحمت بندازه و برای لب تاب های 2 یا 3 سال پیش درایورهای جدیدش را تو سایتش بذاره و فقط برای لب تاب های روز بازار این کارو میکنه با این اوصاف من از خود سایت amd که سازنده گرافیک همین لب تاب هست درایورهای جدید را دانلود میکنم و قبلا مشکل خاصی پیش نمیومد و با همون سایت amd درایورامو به روز می کردم الان هم اگه بتونم با این درایور جدید لب تابمو راه بندازم خیلی عالی میشه چون قبلی یسری مشکلات داشت به هر حال از اینکه وقت گذاشتید تا راهنمایی کنید ممنونم ببینم بقیه دوستان راه حل دیگه ای پیشنهاد می دن که بشه از درایور جدید استفاده کنم یا نه؟

afshin b
18-10-2013, 15:40
محمد جان این درایوری که تو سایت asus هست تاریخش 2010 هست و الان تقریبا آخرای 2013 هستیم احتمالا سایت asus نخواسته خودشو به زحمت بندازه و برای لب تاب های 2 یا 3 سال پیش درایورهای جدیدش را تو سایتش بذاره و فقط برای لب تاب های روز بازار این کارو میکنه با این اوصاف من از خود سایت amd که سازنده گرافیک همین لب تاب هست درایورهای جدید را دانلود میکنم و قبلا مشکل خاصی پیش نمیومد و با همون سایت amd درایورامو به روز می کردم الان هم اگه بتونم با این درایور جدید لب تابمو راه بندازم خیلی عالی میشه چون قبلی یسری مشکلات داشت به هر حال از اینکه وقت گذاشتید تا راهنمایی کنید ممنونم ببینم بقیه دوستان راه حل دیگه ای پیشنهاد می دن که بشه از درایور جدید استفاده کنم یا نه؟
من متوجه دلیل اسرار شما برای نصب آخرین نسخه نمیشم. من از ورژن 4-12 استفاده میکنم و هیچ مشکلی باهاش ندارم. خب شما هم همین رو نصب کنین و قال قضیه رو بکنین.:n01:

mohsenjxj
18-10-2013, 16:09
من متوجه دلیل اسرار شما برای نصب آخرین نسخه نمیشم. من از ورژن 4-12 استفاده میکنم و هیچ مشکلی باهاش ندارم. خب شما هم همین رو نصب کنین و قال قضیه رو بکنین.:n01:
افشین جان اسرار من بخاطر این هست که لب تاب من هنوز اون مشکل دونه های آبی و زرد را که تو همین تاپیک مطرح شده را دارد و میخوام ببینم تو این ورژن های جدید این مشکل برطرف شده یانه؟
لب تاب شما قبلا یا الان این مشکل را داشته یا دارد؟

afshin b
18-10-2013, 18:53
افشین جان اسرار من بخاطر این هست که لب تاب من هنوز اون مشکل دونه های آبی و زرد را که تو همین تاپیک مطرح شده را دارد و میخوام ببینم تو این ورژن های جدید این مشکل برطرف شده یانه؟
لب تاب شما قبلا یا الان این مشکل را داشته یا دارد؟
چه بد!
نه برای من خدارو شکر خیلی وقته دیگه این مشکل رو نداره.
شما طبق این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])که تشکر شمام زیرشه عمل کردین؟ با این راه حل، مشکل من کاملا برطرف شده. حتما امتحان کنین اگه نکردین.
عکسش رو هم دوباره براتون آپلود کردم.

mohsenjxj
18-10-2013, 20:01
چه بد!
نه برای من خدارو شکر خیلی وقته دیگه این مشکل رو نداره.
شما طبق این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])که تشکر شمام زیرشه عمل کردین؟ با این راه حل، مشکل من کاملا برطرف شده. حتما امتحان کنین اگه نکردین.
عکسش رو هم دوباره براتون آپلود کردم.
سلام روش خوبی هست و قبلا هم همونطور که اشاره کردید این مطلب را دیدم:n06: ولی اسرار بنده به نصب درایور جدید بخاطر اینه که دیگه نیازی به این تنظیمات و ... نداشته باشیم و با پیدا کردن ورژن مناسب خیال خودمون را از هرجهت راحت کنیم:n10: اما مثل اینکه هنوز درایوری ارائه نشده که این مشکل را حل کنه به هر حال روش شما تا الان بهترین روش برای خلاص شدن از شر دونه های آبی و زرد هست و فعلا باید از همین روش استفاده کنیم دوست عزیز :n11: ممنونم از اینکه وقت گذاشتید. :n16::n16::n16::n16: راستی شما یا بقیه دوستان تاپیک تا حالا از ویندوز 8 یا 8.1 روی این لب تاب استفاده کردید؟ چون تو سایت اسوس فقط درایورهای مخصوص ویندوز 7 و ویستا را برای این لب تاب واسه دانلود قرار دادن؟ با این اوصاف اگه بخوایم از ویندوز 8 یا 8.1 تو این لب تاب استفاده کنیم چیکار باید بکنیم؟:n13:

afshin b
19-10-2013, 18:03
سلام روش خوبی هست و قبلا هم همونطور که اشاره کردید این مطلب را دیدم:n06: ولی اسرار بنده به نصب درایور جدید بخاطر اینه که دیگه نیازی به این تنظیمات و ... نداشته باشیم و با پیدا کردن ورژن مناسب خیال خودمون را از هرجهت راحت کنیم:n10: اما مثل اینکه هنوز درایوری ارائه نشده که این مشکل را حل کنه به هر حال روش شما تا الان بهترین روش برای خلاص شدن از شر دونه های آبی و زرد هست و فعلا باید از همین روش استفاده کنیم دوست عزیز :n11: ممنونم از اینکه وقت گذاشتید. :n16::n16::n16::n16: راستی شما یا بقیه دوستان تاپیک تا حالا از ویندوز 8 یا 8.1 روی این لب تاب استفاده کردید؟ چون تو سایت اسوس فقط درایورهای مخصوص ویندوز 7 و ویستا را برای این لب تاب واسه دانلود قرار دادن؟ با این اوصاف اگه بخوایم از ویندوز 8 یا 8.1 تو این لب تاب استفاده کنیم چیکار باید بکنیم؟:n13:

اگه لپتاپ من این مشکل رو نداشت هم باز من این کارو می کردم. چون با این کار وقتی از گرافیک استفاده سنگین نمی کنیم، میتونیم مصرف و دمای لپتاپ رو بیاریم پایین. یعنی این کار فقط برای اون مشکل نیست. تازه تنظیمات و .. هم نداره، فقط در حالت عادی میزارین رو Balanced و در حالت کار سنگین گرافیکی مثل بازی میزارین رو High Performance. همین.
در ضمن من ویندوز 8 نصب نکردم.

mohsenjxj
19-10-2013, 20:22
از دوستان کسی ویندوز 8 را رو این لب تاب نصب کرده؟ اگه نصب کردید ، درایورای ویندوز 8 را از کجا گیر آوردید؟

gnulinux
24-10-2013, 15:54
دوستان میشه دمای حالت بیکار و حالت کار ی cpu و gpu قرار بدید ؟ ممنون

afshin b
24-10-2013, 19:19
دوستان میشه دمای حالت بیکار و حالت کار ی cpu و gpu قرار بدید ؟ ممنون
دمای cpu من در حالت عادی بین 58 تا 60 هست. gpu هم یکم کمتر.

mohsenjxj
08-11-2013, 11:37
سلام به دوستان تاپیک ، بچه ها من اگه بخوام لب تابمو بفروشم الان از من چند میخرن یا چند بخرن خوبه؟ لب تاب سالم و از نظر ظاهری کاملا تمیز عین روز اولش باطریشم سالم هست و خوب شارژ نگهمیداره.

afshin b
09-11-2013, 14:51
سلام به دوستان تاپیک ، بچه ها من اگه بخوام لب تابمو بفروشم الان از من چند میخرن یا چند بخرن خوبه؟ لب تاب سالم و از نظر ظاهری کاملا تمیز عین روز اولش باطریشم سالم هست و خوب شارژ نگهمیداره.
سلام
فکر کنم کمش 1400-1500 بدی خوبه.

mohsenjxj
10-11-2013, 21:29
سلام
فکر کنم کمش 1400-1500 بدی خوبه.
افشین جان بنظرت خیلی قیمت را پایین نگفتی؟
الان اگه بخوای با همین امکانات یه لب تاب نو ایسوس بخری حداقل باید 3 تومن پول بدی ، اونوقت ما اگه بخوای 30 درصد هم بخاطر دست دومی (اگه درحد نو باشه که دیگه هیچ) لب تاب از قیمتش کم کنیم تقریبا میشه 2 تومن.:n27:

hasanoooooooo
10-11-2013, 21:44
افشین جان بنظرت خیلی قیمت را پایین نگفتی؟
الان اگه بخوای با همین امکانات یه لب تاب نو ایسوس بخری حداقل باید 3 تومن پول بدی ، اونوقت ما اگه بخوای 30 درصد هم بخاطر دست دومی (اگه درحد نو باشه که دیگه هیچ) لب تاب از قیمتش کم کنیم تقریبا میشه 2 تومن.:n27:

نه داداش 2 تومن ارزش نداره.. همین الان با 2 تومن یه i5 میدن که قدرتش از i7 نسل اول که مال شما باشه بیشتره.... و گرافیک هم بازم 10 20 درصد بهتر... و هم اینکه نو هست و..... خلاصه بنظرم 1500 اگه بخره سود هم کردید
اون لپتاپی که شما میگی 3 تومن مثلا lenovo y510p که حدود 3500 هست میشه بگی از هر نظر 40 درصد کم کم نسبت به دستگاه شما کلا بهتر شده... و نظر منو هم بخوای نگه داری دستگاه رو بنظرم ضرر نمیکنی... با این وضعیت دلار ..و.... الان بفروشی ضرر کردی

alikarimi902
11-11-2013, 01:38
سلام
من از همین مدل لپ تاپ دارم ولی وب کمش ارور میده چند وقت میخوام درست کنم نمیشه...خواهش میکنم راهنمای کنید:n27::n27::n27:

mohsenjxj
15-11-2013, 14:15
نه داداش 2 تومن ارزش نداره.. همین الان با 2 تومن یه i5 میدن که قدرتش از i7 نسل اول که مال شما باشه بیشتره.... و گرافیک هم بازم 10 20 درصد بهتر... و هم اینکه نو هست و..... خلاصه بنظرم 1500 اگه بخره سود هم کردید
اون لپتاپی که شما میگی 3 تومن مثلا lenovo y510p که حدود 3500 هست میشه بگی از هر نظر 40 درصد کم کم نسبت به دستگاه شما کلا بهتر شده... و نظر منو هم بخوای نگه داری دستگاه رو بنظرم ضرر نمیکنی... با این وضعیت دلار ..و.... الان بفروشی ضرر کردی
سلا بر hasanoooooooo عزیز ، رفیق کجا بودی این همه مدت پیدات نبود تو این تاپیک مخصوصا از اون وقتی که یه بحث گوچیکی بینمون پیش اومد یادم نبود دقیقا درمورد چی بود فکر کنم درمورد همین لب تاب بود. به هر حال ممنونم از راهنماییت ولی باید بگم لب تاب بنده بلوری هم رایت میکنه و در حد نو نگرش داشتم و این خودش ارزش لب تاب را میبره بالا و نظر من اینه که کمتر از 2 تومن نفروشمش چون با این تفاوت نمیتونم یه لب تاب بهتر و قویتر پیدا کنم و باید هزینه زیادی کنم.

afshin b
15-11-2013, 14:34
سلا بر hasanoooooooo عزیز ، رفیق کجا بودی این همه مدت پیدات نبود تو این تاپیک مخصوصا از اون وقتی که یه بحث گوچیکی بینمون پیش اومد یادم نبود دقیقا درمورد چی بود فکر کنم درمورد همین لب تاب بود. به هر حال ممنونم از راهنماییت ولی باید بگم لب تاب بنده بلوری هم رایت میکنه و در حد نو نگرش داشتم و این خودش ارزش لب تاب را میبره بالا و نظر من اینه که کمتر از 2 تومن نفروشمش چون با این تفاوت نمیتونم یه لب تاب بهتر و قویتر پیدا کنم و باید هزینه زیادی کنم.
شما اگه توانایی فروشش به این قیمت رو دارین حتما این کارو بکنین. اما مسئله اینه که ارزش این لپتاپ اینقدر نیست و کسی به این قیمت نمیخردش مگر اینکه کم اطلاع باشه.
به هر حال اگه این قیمت ها مشتری داشتی بگو شاد ما هم فروختیم:n01:

mohsenjxj
15-11-2013, 19:20
شما اگه توانایی فروشش به این قیمت رو دارین حتما این کارو بکنین. اما مسئله اینه که ارزش این لپتاپ اینقدر نیست و کسی به این قیمت نمیخردش مگر اینکه کم اطلاع باشه.
به هر حال اگه این قیمت ها مشتری داشتی بگو شاد ما هم فروختیم:n01:
دوست عزیز نزن سر مال آخه با قیمت 2 تومن هم تو این زمونه نمیشه با همین مشخصات لب تاب گرفت. مگه من دیوونم بیام کمتر از این بفروشم و خودم بمونم. خب همین سالمه نگرش میدارم.

afshin b
15-11-2013, 20:14
دوست عزیز نزن سر مال آخه با قیمت 2 تومن هم تو این زمونه نمیشه با همین مشخصات لب تاب گرفت. مگه من دیوونم بیام کمتر از این بفروشم و خودم بمونم. خب همین سالمه نگرش میدارم.
حتما شما هر کار دوست دارین میتونن انجام بدین. من فقط نظرم رو میگم.
اینکه شما بیاین کمتر از این بفروشین و توش بمونین که نشد استدلال. من با 2.100 لپتاپ لنوو (Z500 (i5/6GB/GT 740m/1TB که از همه نظر از این لپتاپ ما بهتره رو پیشنهاد میکنم. آخه کی میاد 2 تومن پول لپتاپ سه ساله ی ما بده در حالی که با 2.100 میتونه یک z500 نو و قدرتمند بخره.
بازم امیدوارم خوب بفروشینش:n06:

mohsenjxj
15-11-2013, 20:55
حتما شما هر کار دوست دارین میتونن انجام بدین. من فقط نظرم رو میگم.
اینکه شما بیاین کمتر از این بفروشین و توش بمونین که نشد استدلال. من با 2.100 لپتاپ لنوو (Z500 (i5/6GB/GT 740m/1TB که از همه نظر از این لپتاپ ما بهتره رو پیشنهاد میکنم. آخه کی میاد 2 تومن پول لپتاپ سه ساله ی ما بده در حالی که با 2.100 میتونه یک z500 نو و قدرتمند بخره.
بازم امیدوارم خوب بفروشینش:n06:
افشین جان فرمایش شما رو قبول دارم.
درسته استدلال من شاید بنظر شما منطقی نباشه ولی وقتی پول اضافه ندارم :n14:برای لب تاب جدید کنار بذارم خودش:n13: یه دلیل مهم برای اینه که لب تاب خودمون بهترین لب تاب هست:n08::n08::n08:(عجب استدلالی)
ضمنا حیفه پردازنده ی 4 هسته ای مارک ایسوس و دارا بودن بلوری تو این لبتاب خودش یه مزیته به هر حال ممنونم از اینکه نظر دادید و این تاپیک رو از رکود خارج کردید

naghi_gsm
19-11-2013, 14:33
بچه ها لپ تاپ من خیلی تند تند هنگ میکنه / قفل میکنه /ویندوز جدید نصب کردم مشکل حل نشد / اصلا وسط نصب ویندوزم هنگ میکنه / دیگه فقط باید پاور و نگه داشت تا خاموش شه / نظرتون چیه یه راهنمایی کنین لطفا ؟ سخت افزاریه؟ وسط اسکن آنتی ویروسم هنگ میکنه / قبلا خیلی کم پیش میومدالان زود زود رخ میده

afshin b
19-11-2013, 16:52
بچه ها لپ تاپ من خیلی تند تند هنگ میکنه / قفل میکنه /ویندوز جدید نصب کردم مشکل حل نشد / اصلا وسط نصب ویندوزم هنگ میکنه / دیگه فقط باید پاور و نگه داشت تا خاموش شه / نظرتون چیه یه راهنمایی کنین لطفا ؟ سخت افزاریه؟ وسط اسکن آنتی ویروسم هنگ میکنه / قبلا خیلی کم پیش میومدالان زود زود رخ میده
معمولا هنگ در محیط ویندوز برای درایور یا نرم افزار ناسازگره. من خودم این مشکل رو داشتم که موقع بالا اومدن دسکتاپ لپتاپ هنگ میکرد. بعد کلی ویندوز عوش کردن و ... فهمیدم مشکل با آنتی ویروسم بود. نورتون داشتم، پاکش کردم و کسپر نصب کردم و خیلی وقته مشکلی نداره.
اینکه وسط نصب ویندوز هم هنگ میکنه، احتمال مشکل سخت افزاری رو زیاد میکنه. در حالت safe mode هم هنگ میکنه؟

naghi_gsm
19-11-2013, 18:42
معمولا هنگ در محیط ویندوز برای درایور یا نرم افزار ناسازگره. من خودم این مشکل رو داشتم که موقع بالا اومدن دسکتاپ لپتاپ هنگ میکرد. بعد کلی ویندوز عوش کردن و ... فهمیدم مشکل با آنتی ویروسم بود. نورتون داشتم، پاکش کردم و کسپر نصب کردم و خیلی وقته مشکلی نداره.
اینکه وسط نصب ویندوز هم هنگ میکنه، احتمال مشکل سخت افزاری رو زیاد میکنه. در حالت safe mode هم هنگ میکنه؟
مرسی از اینکه جوابمو دادین
اینو امتحان نکردم / اما الان رو ویندوز جدیدم من برنامه زیادی ندارم که بگم عامل هنگه / ینی پیشنهاد شما اینه مثلا مرورگر کرومو حذف کنم یا برنامه های ابتدایی دیگمو؟
دیگه به این نتیجه رسیدم ببرم تعمیرات / چون دیگه خیلی داره اذیت میکنه /

afshin b
19-11-2013, 18:49
مرسی از اینکه جوابمو دادین
اینو امتحان نکردم / اما الان رو ویندوز جدیدم من برنامه زیادی ندارم که بگم عامل هنگه / ینی پیشنهاد شما اینه مثلا مرورگر کرومو حذف کنم یا برنامه های ابتدایی دیگمو؟
دیگه به این نتیجه رسیدم ببرم تعمیرات / چون دیگه خیلی داره اذیت میکنه /
ویندوز که نصب کردی، بدون هیچ برنامه ی اضافی بازم هنگ میکنه؟
دمای CPU میدونی تا چند میره؟ تاحالا گردو خاک داخل لپتاپ تمیز کردی؟

naghi_gsm
19-11-2013, 19:08
ویندوز که نصب کردی، بدون هیچ برنامه ی اضافی بازم هنگ میکنه؟
دمای CPU میدونی تا چند میره؟ تاحالا گردو خاک داخل لپتاپ تمیز کردی؟

میشه بگین دوما رو با چه نرم افزاری اندازه بگیرم ؟ الان امکان مطالعه فرومو ندارم
الانم با حالت safe mode with networking اومدم بالا
آره رو خود ویندوز بدون نصب هیچ برنامه ایم هنگ داشت / من فک کنم اگه ویندوز جدید دیگه ای نصب میکردم شاید بهتر میشد نتیجه گرفت
چون همون ویندوز قبلی رو نصب کردم
گردوخاک لپ تاپ و یه بار تمیز کردم
وقتی هنگ هم میکنه / کلا هنگ میشه نه ارور اون صفحه آبی میاد نه خاموش میشه ... هیچی بالکل هنگ میمونه
رو حالت safe mode به لپ تاپ فشار میاد ؟

afshin b
19-11-2013, 19:15
میشه بگین دوما رو با چه نرم افزاری اندازه بگیرم ؟ الان امکان مطالعه فرومو ندارم
الانم با حالت safe mode with networking اومدم بالا
آره رو خود ویندوز بدون نصب هیچ برنامه ایم هنگ داشت / من فک کنم اگه ویندوز جدید دیگه ای نصب میکردم شاید بهتر میشد نتیجه گرفت
چون همون ویندوز قبلی رو نصب کردم
گردوخاک لپ تاپ و یه بار تمیز کردم
وقتی هنگ هم میکنه / کلا هنگ میشه نه ارور اون صفحه آبی میاد نه خاموش میشه ... هیچی بالکل هنگ میمونه
رو حالت safe mode به لپ تاپ فشار میاد ؟
با این نرم افزار (ftp://ftp.cpuid.com/hwmonitor/hwmonitor_1.24.zip)دماهای قطعات رو چک کنین. اگه تونستین یه عکس ازش بذارین.
نه فشار نمیاد.

naghi_gsm
19-11-2013, 19:31
با این نرم افزار (ftp://ftp.cpuid.com/hwmonitor/hwmonitor_1.24.zip)دماهای قطعات رو چک کنین. اگه تونستین یه عکس ازش بذارین.
نه فشار نمیاد.
روی این حالت که بهتون گفتم یعنی safe mode with network , هنگ نکرده ولی سروصدای لپ تاپ رفته بالا
ببخشین من خیلی تو زمینه این نرم افزارا اطلاع ندارم
این نرم افزاری که دادین و روی همین حالت safe mode استفاده کنم ؟
من روش کلیک میکنم فقط دو ردیف دما میده فک نکنم این چیزی باشه که شما میخوای

afshin b
19-11-2013, 19:37
روی این حالت که بهتون گفتم یعنی safe mode with network , هنگ نکرده ولی سروصدای لپ تاپ رفته بالا
نه. باید از safe mode خارج بشین.
اگه هنوز هنگ نکرده به احتمال زیاد مشکل نرم افزاریه.
یه عکس از اون برنامه در محیط ویندوز بگیرین یا عددهارو بزارین تا ببینیم چی میشه.

afshin b
19-11-2013, 19:48

naghi_gsm
19-11-2013, 19:53
اول بعد بالا اومدن ویندوز

اینم بعد وصل شدن به نت و بالا آوردن کروم

یه چیزیم بنویسم که بعد اینکه از safe mode ریستارت کردم رو حالت عادین هنوز هنگ نکرده / معمولا تا کمتر از 10 دقیقه هنگ میکرد .

afshin b
19-11-2013, 20:04
خب معلوم شد لپتاپ شما مشکل خنک کنندگی پیدا کرده.
باید خمیر سیلیکون لپتاپتون عوض بشه تا دما بیاد پایین. اگه فکر میکنین خودتون از پسش بر میاین، طبق این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])من عمل کنین. اگر نه که باید بدین بیرون تا براتون انجام بدن (حدود 30 تومن هم فکر کنم هزینه اش بشه).

naghi_gsm
19-11-2013, 21:05
خب معلوم شد لپتاپ شما مشکل خنک کنندگی پیدا کرده.
باید خمیر سیلیکون لپتاپتون عوض بشه تا دما بیاد پایین. اگه فکر میکنین خودتون از پسش بر میاین، طبق این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])من عمل کنین. اگر نه که باید بدین بیرون تا براتون انجام بدن (حدود 30 تومن هم فکر کنم هزینه اش بشه).

ینی دیگه مشکل از ویندوز و نرم افزر نیست؟ رو safe mode هم هنگ نمیکنه
من تو خوابگاهم و امکان تعمیر لپ تاب برام سخته / لپ تابم کلا حدیدا خیلی گرم میکنه
فقط درخواستی دارم میشه اگه براتون مقدوره قضیه رو برای منم توضیح بدید ؟

بازم خیلی ازت ممنونم همشهری عزیز

afshin b
19-11-2013, 21:24
ینی دیگه مشکل از ویندوز و نرم افزر نیست؟ رو safe mode هم هنگ نمیکنه
من تو خوابگاهم و امکان تعمیر لپ تاب برام سخته / لپ تابم کلا حدیدا خیلی گرم میکنه
فقط درخواستی دارم میشه اگه براتون مقدوره قضیه رو برای منم توضیح بدید ؟

بازم خیلی ازت ممنونم همشهری عزیز
خمیر سیلیکون لپتاپ شما حتما باید عوض بشه. احتمال اینکه بعد اینکار دیگه هنگ نکنه زیاده. اما اگر بازم هنگ کرد باید ویندوز جدید نصب کنین و ببینین بدون برنامه های اضافی بازم هنگ میکنه یا نه.
توضیح در چه موردی؟ اون پست من رو خوندین؟

به هرحال خمیر سیلیکون رو عوض کنین و گرد و خاک روی فن و دریچه خروجی هوا رو هم تمیز کنین و در آخر نتیجه رو گزارش کنین.
موفق باشین.

naghi_gsm
19-11-2013, 21:42
خمیر سیلیکون لپتاپ شما حتما باید عوض بشه. احتمال اینکه بعد اینکار دیگه هنگ نکنه زیاده. اما اگر بازم هنگ کرد باید ویندوز جدید نصب کنین و ببینین بدون برنامه های اضافی بازم هنگ میکنه یا نه.

به هرحال خمیر سیلیکون رو عوض کنین و گرد و خاک روی فن و دریچه خروجی هوا رو هم تمیز کنین و در آخر نتیجه رو گزارش کنین.
موفق باشین.
مرسی افشینجان باشه / حالا دلیل هنگی این باشه یا نه باید درست شه چون دماش بالاست .من اینو درست میکنم نتیجه رو بهتون میگم / مرسی کمک بزرگی بهم کردین

naghi_gsm
25-11-2013, 22:58

موفق باشین.

سلام افشینجان من دادم لپ تاب و برام سرویس کنن / هزینشم شد 50 تومن
دما دیگه بالای 60 تا 65 نمیره اما من متوجه شدم درایور کارت گرافیک و که نصب میکنم لپ تاپ هنگ کردنش شروع میشه
چکار کنم ؟ ینی درایور کارت گرافیک و نصب نکنم ؟ درایوریم که نصب کردم مال خود سایت ایسوس گرفتم فک کنم دومیش که جدیدتر بودو گرفتم
بعضی موقع وسط بالا اومدن ویندوز یهو خاموش میکنه
لطفا یه راهنمایی کنین

afshin b
26-11-2013, 13:18
سلام افشینجان من دادم لپ تاب و برام سرویس کنن / هزینشم شد 50 تومن
دما دیگه بالای 60 تا 65 نمیره اما من متوجه شدم درایور کارت گرافیک و که نصب میکنم لپ تاپ هنگ کردنش شروع میشه
چکار کنم ؟ ینی درایور کارت گرافیک و نصب نکنم ؟ درایوریم که نصب کردم مال خود سایت ایسوس گرفتم فک کنم دومیش که جدیدتر بودو گرفتم
بعضی موقع وسط بالا اومدن ویندوز یهو خاموش میکنه
لطفا یه راهنمایی کنین
درایور قبلی رو آن اینستال کن و ری استارت کن. بعد این ورژن رو نصب کن:

اگه با نصب این درایور هم به مشکل برخوردی و بدون درایور گرافیک، اصلا هنگ نمیکنه، ممکنه کارت گرافیک مشکل داشته باشه.

naghi_gsm
28-11-2013, 19:52
درایور قبلی رو آن اینستال کن و ری استارت کن. بعد این ورژن رو نصب کن:

اگه با نصب این درایور هم به مشکل برخوردی و بدون درایور گرافیک، اصلا هنگ نمیکنه، ممکنه کارت گرافیک مشکل داشته باشه.
این که لینکش رفت توی سایت ای ام دی / اونجا اتو دتکت کرد و درایوری که دانلود کردم وسط نصبش failure میده/ نصب نشد / تو سیف مود هنگ ندارم اصلا / بدون کارت گرافیک درایورشم اصلا تا حالا هنگ نداشتم
دیگه نمدونم چه کنم

final fantasy
04-12-2013, 13:42
سلام به دوستان
من یه مدتی بود روی باطری لپ تاپم یه علامت ضرب در میومد باطری شارژ میشد و کار هم میکرد ولی این علامت بود روش
با پرسش هایی که داشتم گفتند که ویندوز عوض کنم مشکلش حل میشه
الآن چند وقتیه که ویندوز 8 نصب کردم و همه درایور های روی سی دی رو هم نصب کردم
اون علامت ضرب در روی باطری رفته ، باطری 100 در صر هم شارژ میشه ولی زمانی که سیم برق رو در میارم باطری به 95 در صد که میرسه سیستم به طور کامل خاموش میشه (توی استند بای نمیره)
تنضیمات پاور سیوینگ رو هم چک کردم مشکلی نداشت دیگه نمیدونم چیکارش کنم کسی راهی به ذهنش میرسه ؟ یعنی باطریم خراب شده؟ البته شنیدم بایوس رو آپدیت کنیم ممکنه مشکلش حل بشه !!! آیا درسته این مطلب؟
ممنون از همه گی:n12:

afshin b
04-12-2013, 17:33
این که لینکش رفت توی سایت ای ام دی / اونجا اتو دتکت کرد و درایوری که دانلود کردم وسط نصبش failure میده/ نصب نشد / تو سیف مود هنگ ندارم اصلا / بدون کارت گرافیک درایورشم اصلا تا حالا هنگ نداشتم
دیگه نمدونم چه کنم
نمیدونم واللا. بهتره ببرین پیش یک تعمیرکار.

سلام به دوستان
من یه مدتی بود روی باطری لپ تاپم یه علامت ضرب در میومد باطری شارژ میشد و کار هم میکرد ولی این علامت بود روش
با پرسش هایی که داشتم گفتند که ویندوز عوض کنم مشکلش حل میشه
الآن چند وقتیه که ویندوز 8 نصب کردم و همه درایور های روی سی دی رو هم نصب کردم
اون علامت ضرب در روی باطری رفته ، باطری 100 در صر هم شارژ میشه ولی زمانی که سیم برق رو در میارم باطری به 95 در صد که میرسه سیستم به طور کامل خاموش میشه (توی استند بای نمیره)
تنضیمات پاور سیوینگ رو هم چک کردم مشکلی نداشت دیگه نمیدونم چیکارش کنم کسی راهی به ذهنش میرسه ؟ یعنی باطریم خراب شده؟ البته شنیدم بایوس رو آپدیت کنیم ممکنه مشکلش حل بشه !!! آیا درسته این مطلب؟
ممنون از همه گی:n12:
برای منم علامت ضربدر هست چون باتریم آخرای عمرشه. 10 دقیقه هم بیشتر شارژ نگه نمیداره.

SamGun
06-12-2013, 13:05
سلام به دوستان گلم یکی از دوستان میشه لطف کنه و بگه چرا این سری کارت های ATI 5xxx هیچگونه آپدیت Catalyst رو قبول نمیکنه !!؟!؟ از زمان خریدن لپتاپ تا الان که حدود 10-15 تا آپدیت از طرف خوده ATI ( شرکت سازنده که کلا فراموش کرده پشتیبانی رو ) اومده تنها 3 تای اونها کامل نصب شده و بقیه همگی مشکل Black Screen (خاموش شدن BackLight تصویر ) و یا نصب شدن ناقص درایور رو دارن !تو فروم های خارجی هم خیلی ها این مشکل رو داشتن اما راه حلی رو من پیدا نکردم دوستان یه راهنمایی بکنن ممنون میشم خسته کننده شده این وضعیت

afshin b
07-12-2013, 12:35
سلام به دوستان گلم یکی از دوستان میشه لطف کنه و بگه چرا این سری کارت های ATI 5xxx هیچگونه آپدیت Catalyst رو قبول نمیکنه !!؟!؟ از زمان خریدن لپتاپ تا الان که حدود 10-15 تا آپدیت از طرف خوده ATI ( شرکت سازنده که کلا فراموش کرده پشتیبانی رو ) اومده تنها 3 تای اونها کامل نصب شده و بقیه همگی مشکل Black Screen (خاموش شدن BackLight تصویر ) و یا نصب شدن ناقص درایور رو دارن !تو فروم های خارجی هم خیلی ها این مشکل رو داشتن اما راه حلی رو من پیدا نکردم دوستان یه راهنمایی بکنن ممنون میشم خسته کننده شده این وضعیت
من تاحالا مشکلی نداشتم.
آخرین ورژنش رو از ان سایت گرفتم و نصب کردم و اوکی هست.

اول درایور قبلی رو کاملا آن اینستال کنین و ری استارت کنین. بعد این رو نصب کنن و دوباره ری استارت. نباید مشکلی باشه.

SamGun
08-12-2013, 21:05
مرسی دوست عزیز

اما خب من درایور هارو از خود AMD.com گرفتم و فکر نمیکنم مشکلی باشه .

شما فکر میکنی مشکل پایه ای ترباشه ؟ یعنی مرتبط بشه به بایوس ؟

afshin b
08-12-2013, 21:34
مرسی دوست عزیز

اما خب من درایور هارو از خود AMD.com گرفتم و فکر نمیکنم مشکلی باشه .

شما فکر میکنی مشکل پایه ای ترباشه ؟ یعنی مرتبط بشه به بایوس ؟
دقیق نمیدونم. اما متاسفانه اینطور به نظر میرسه. شاید کارت گرافیکتون مشکل داشته باشه.
درضمن اگه با یک درایور درست کار میکنه و مشکلی نیست خب دیگه چه اصراری به ورژن های جدید تر هست؟

SamGun
12-12-2013, 13:08
چون من باهاش بازی میکنم گاهی اوقات ( شرایط بازی با کنسلول رو ندارم چون دائم نقل مکان میکنم) و مسلما ورژن های جدید برای من خیلی کاربردی تر هست همونطور که تو بازی Metro : LL از 12 FPS به 21 FPS بعد از آپدیت رسیدم .

البته من ویندوز 8.1 دارم اما روی ویندوز اوریحینال خودش هم همچین درست درمون تر از این نبود .

mammad_visual
13-12-2013, 08:31
سلام دوست عزیز
این مشکلی که فرمودین از جانب خود درایورهای ای تی ای هست که خیلیا این مشکل براشون بوجود میاد و از نسخه 13.4 به بعد این مشکل زیاد شده
البته مشکل سیه شدن صفحه رو میتونید با چندبار زیاد کردن نور صفحه نمایش موقتا برطرف کنید ولی باید از خیر تغییر روشنایی بگذرید!

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

m_y_68
13-01-2014, 10:43
سلام دوست عزیز. منم همین مشکلو دارم. وقتی درایور 13.12 رو نصب میکنم نور صفحه فقط دو حالت داره یا 100% یا خاموش !
روی درایور 13.14 هم خیلی به زور نور صفحه کم و زیاد میشه. بعضی وقتا هم نمیشه.
ولی روی درایور سری 12 کاملا عالی کار میکنه فقط مشکلی که هست کاتالیست سری 12 روی 8.1 جواب نمیده.
با این حساب اگه AMD توی درایور جدید واسه گرافیک 5730 این مشکلو حل کرد که هیچی اما اگه نکرد یا باید 13.4 رو نصب کنی(که کمی کم و زیاد کردن نور صفحه دردسر داره) یا قید کاتالیست رو بزنی و فقط درایور کارت گرافیگ سری 12 رو نصب کنی.
من خودم با 13.4 کنار اومدم.
اگه شما راهی پیدا کردی ی خبر بده...

m_y_68
13-01-2014, 10:50
سلام دوستان.
لپ تاپ من جدیدا ی مشکل عجیب غریب پیدا کرده . . .
وقتی لپ تاپ رو ناگهانی خاموش میکنم موقع بالا اومدن هنگ میکنه. تنها راه حلشم اینه که باتری رو در بیارم و حدود 10 دقیقه از برق بکشم.
وگرنه در هیچ صورتی درست نمیشه.
اینم بگم بعضی وقتا که ویندوز آپدیت میشه یا درایور جدید نصب میکنم ممکنه هنگ کنه موقع بالا اومدن بعد ریستارت.
به نظر خودم مشکل شاید از بایوس باشه. من بایوس رو خیلی وقت پیش به 212 که آخریش ورژن هست آپدیت کردم.
اگه کسی همچین مشکلی داره و راه حلی واسش پیدا کرد ممنون میشم کمکم کنه

afshin b
13-01-2014, 16:31
سلام دوستان.
لپ تاپ من جدیدا ی مشکل عجیب غریب پیدا کرده . . .
وقتی لپ تاپ رو ناگهانی خاموش میکنم موقع بالا اومدن هنگ میکنه. تنها راه حلشم اینه که باتری رو در بیارم و حدود 10 دقیقه از برق بکشم.
وگرنه در هیچ صورتی درست نمیشه.
اینم بگم بعضی وقتا که ویندوز آپدیت میشه یا درایور جدید نصب میکنم ممکنه هنگ کنه موقع بالا اومدن بعد ریستارت.
به نظر خودم مشکل شاید از بایوس باشه. من بایوس رو خیلی وقت پیش به 212 که آخریش ورژن هست آپدیت کردم.
اگه کسی همچین مشکلی داره و راه حلی واسش پیدا کرد ممنون میشم کمکم کنه
یه نظر من مشکل نرم افزاری.
یه ویندوز جدید نصب کن و درایورهارو یکی یکی نصب کن تا ببینی کدوم درایور مشکل سازه. انتی ویروس رو هم چک. من یه مدت برای نورتون سیستمم هنگ میکرد

m_y_68
13-01-2014, 16:41
آخه من خیلی وقتا به ویندوز نمیرسه. توی همون لود اول ویندوز هم گیر میکنه بعضی وقتا. الان ویندوز 8.1 نصب دارم. قبلا که 7 بود اونم همینطوری میشد

afshin b
13-01-2014, 18:03
آخه من خیلی وقتا به ویندوز نمیرسه. توی همون لود اول ویندوز هم گیر میکنه بعضی وقتا. الان ویندوز 8.1 نصب دارم. قبلا که 7 بود اونم همینطوری میشد
لود اول منظورتون صفحه ی سیاه هست؟ اگه اینطور باشه احتمالا مشکل مادربرد یا در کل سخن افزاری هست.
آخه برای من تو لود صفحه ی ابی ویندوز هنگ میکرد که مشکل از انتی وروس بود گویا.

m_y_68
13-01-2014, 18:22
آره توی همون قسمتی که فقط آرم ویندوز وسط صفحه هست.
ولی اونجا خیلی کم گیر میکنه. بیشتر مواقع توی همون صفحه آبی.
خلاصه تا ی ربع از برق نکشم و باتریشو درنیارم به هیچ عنوان درست نمیشه.

m_y_68
16-01-2014, 13:05
من وقتی باتری رو در میارم لپتاب دیگه هنگ نمیکنه.
مگه باتری چه ربطی به بوت شدن داره ؟؟؟

AMIRHJ
05-02-2014, 00:23
سلام دوست عزیز. منم همین مشکلو دارم. وقتی درایور 13.12 رو نصب میکنم نور صفحه فقط دو حالت داره یا 100% یا خاموش !
روی درایور 13.14 هم خیلی به زور نور صفحه کم و زیاد میشه. بعضی وقتا هم نمیشه.
ولی روی درایور سری 12 کاملا عالی کار میکنه فقط مشکلی که هست کاتالیست سری 12 روی 8.1 جواب نمیده.
با این حساب اگه AMD توی درایور جدید واسه گرافیک 5730 این مشکلو حل کرد که هیچی اما اگه نکرد یا باید 13.4 رو نصب کنی(که کمی کم و زیاد کردن نور صفحه دردسر داره) یا قید کاتالیست رو بزنی و فقط درایور کارت گرافیگ سری 12 رو نصب کنی.
من خودم با 13.4 کنار اومدم.
اگه شما راهی پیدا کردی ی خبر بده...

عجبــــــــ

پس بگو چرا نور صفحه اینطوری شده

مربوط به درایورش بود

هر چی حساب کتاب میکردم ، متوجه نمیشدم

حواسم به درایور نبود

من مکل دیگه ای که با 8.1 دارم ، قبلا هم البته گه گاه داشتم ، معکوس بودن تصویر وبکم هست

راه حلی سراغ دارین ؟

afshin b
05-02-2014, 11:08
عجبــــــــ

پس بگو چرا نور صفحه اینطوری شده

مربوط به درایورش بود

هر چی حساب کتاب میکردم ، متوجه نمیشدم

حواسم به درایور نبود

من مکل دیگه ای که با 8.1 دارم ، قبلا هم البته گه گاه داشتم ، معکوس بودن تصویر وبکم هست

راه حلی سراغ دارین ؟

من هم این مشکل رو تو ویندوز سون داشتم. فکر کنم با استفاده از یه ورژن دیگه درایور وب کم، مشکل حل شد.

Sent from my HUAWEI G700-U10

hamid.5574
18-02-2014, 10:02
سلام وقتی میخوام وین 8 نصب کنم تو مرحله نصب،بعد از فرمت کردن درایو برای نصب،ارور میده و میگه روی هارد من نصب نمیشه ولی بقیه نصب کردن مشکل از کجاس؟

ata.royalfalcon
18-02-2014, 10:07
سلام وقتی میخوام وین 8 نصب کنم تو مرحله نصب،بعد از فرمت کردن درایو برای نصب،ارور میده و میگه روی هارد من نصب نمیشه ولی بقیه نصب کردن مشکل از کجاس؟

سلام .

دقيقاً چه اروري ميده ؟ (متن ارور را بنويسيد) . آيا ارور GPT هست ؟

pooria-ir
20-02-2014, 11:13
سلام دوستای قدیمی :-)
چه قد شما ها به n61 وفادارید،آدم کیف میکنه
من دو تا لپ تاپ بعدش گرفتم
هنوز راضی هستین ؟ خوبه ؟

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk

afshin b
20-02-2014, 12:21
هنوز راضی هستین ؟ خوبه ؟

سلام پوریا خان. منم یه ماه پیش فروختمش و یه z510 خریدم.
لپتاپ خیلی خوبی بود. بهد سه سال هنوز حرف برای گفتن داره.

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

m_y_68
28-02-2014, 18:11
بچه ها شما لپ تاپ خودتون رو چند فروختین ؟؟
من با باتری خراب 1540 دادم رفت ... :n15:
رفتم HP Probook 450 G0 i5/6/750/2 خریدم.

afshin b
01-03-2014, 04:45
بچه ها شما لپ تاپ خودتون رو چند فروختین ؟؟
من با باتری خراب 1540 دادم رفت ... :n15:
رفتم HP Probook 450 G0 i5/6/750/2 خریدم.

منم با همون باتری ۱۵۰۰ دادم.

mohsenjxj
14-03-2014, 12:22
سلام بر دوستان عزیز لطفا درایورای این لب تاب را برای ویندوز 8.1 64bit تو تاپیک قرار بدید تا دانلود کنیم.
با تشکر:n16::n16::n16:

mohsenjxj
21-03-2014, 21:44
سلام بر دوستان عزیز لطفا درایورای این لب تاب را برای ویندوز 8.1 64bit تو تاپیک قرار بدید تا دانلود کنیم.
با تشکر:n16::n16::n16:
جواب نبود؟
:n13:

AMIRHJ
17-05-2014, 13:59
هنوز راضی هستین ؟ خوبه ؟

سلام پوریای عزیز

من هنــــــوز دارمش

رفیق روز خوب ها ، رفیق خوب روز هــا

چند تایی مشتری داشته حوالی 2 - 1.5 تومن

اما بخاطر بلوری رایتر داشتنش هنوز دارمش

فقط سنگینــه ..

Vespoher
19-06-2014, 19:20
با سلام به همه دوستان

من هم هنوز دارمش . البته که باتریش خراب شده ولی هنوز هم خوبه. سرعتش خوبه ولی بعضی مواقع روی اعصابه که به خاطر اینکه هزارتا برنامه روشه . باید ویندوزشو عوض کنم :n02:
الان ایسوس مدل بالاتر از این چند در میاد ؟ کسی گرفته ؟؟

afshin b
19-06-2014, 19:53
با سلام به همه دوستان

من هم هنوز دارمش . البته که باتریش خراب شده ولی هنوز هم خوبه. سرعتش خوبه ولی بعضی مواقع روی اعصابه که به خاطر اینکه هزارتا برنامه روشه . باید ویندوزشو عوض کنم :n02:
الان ایسوس مدل بالاتر از این چند در میاد ؟ کسی گرفته ؟؟

لپتاپ بسیار خوبیه. لپتاپ ایسوس بالاتر از این که ارزش آپگرید کردن داره n550jk هست که حدود ۴ تومنه.

AMIRHJ
01-07-2014, 14:55
سلام دوستان
کسی درایوری جدیدی برای 8.1 سراغ نداره ، که مشکل تنظیم نور نداشته باشه /؟

gnulinux
22-07-2014, 15:13
سلام دوستان کسی جایی میشناسه تو ساری یا اشنا داره قیمت فن داخلی این مدل برام بگیره اخه فن داخلش درست کار نمیکنه ......

pooria-ir
25-07-2014, 12:13
سلام دوستان کسی جایی میشناسه تو ساری یا اشنا داره قیمت فن داخلی این مدل برام بگیره اخه فن داخلش درست کار نمیکنه ......

فك نميكنم فنش مخصوص باشه ها
قاعدتا با يه سري از مدل هاي ديگه مشتركه

Sent from my iPhone using Tapatalk

hamid.5574
10-08-2014, 03:53
سلام
میشه یکی بگه چطور درایور های مناسب برای ویندوز 8.1 رو \یدا کنم یا لینک بده حداقل گرافیکش
ممنون میشم زودتر کمکم کنید

New2
20-09-2014, 11:09
..............

keihanmirzaei
21-10-2014, 15:21
بعد از گذشت 4 سال استفاده سنگین هنوز مثل ساعت کار میکنه .البته یه مشکلاتی در حال حاضر داره که با توجه به استفاده روزانه حداقل 14 ساعت واقعا بهترین انتخاب اون موقعها بود.
باتریش که مثل اکثر بچه ها داغونه و فقط 2 دقیقه روشن میمونه .یه مشکل دیگه هم دارم که بعضی وقتا هنگ میکنه(هنگ سخت افزاری) که تنها راه نگهداشتن دکمه پاور هستش.البته وقت وقته معلوم نیست واسه چیه
تو این مدت یه بار وسط بازی ps12 لپتاپ رو با پاور نگهداشتن خاموش کردم که هاردش رفت سازگار واسه تعمیر.
ولی انصافا عالی بود.نورشم تنظیم نمیشه تو ویندوز هشت 8.1
کسی ایده ای نداره ؟!

afshin b
21-10-2014, 15:24
بعد از گذشت 4 سال استفاده سنگین هنوز مثل ساعت کار میکنه .البته یه مشکلاتی در حال حاضر داره که با توجه به استفاده روزانه حداقل 14 ساعت واقعا بهترین انتخاب اون موقعها بود.
باتریش که مثل اکثر بچه ها داغونه و فقط 2 دقیقه روشن میمونه .یه مشکل دیگه هم دارم که بعضی وقتا هنگ میکنه(هنگ سخت افزاری) که تنها راه نگهداشتن دکمه پاور هستش.البته وقت وقته معلوم نیست واسه چیه
تو این مدت یه بار وسط بازی ps12 لپتاپ رو با پاور نگهداشتن خاموش کردم که هاردش رفت سازگار واسه تعمیر.
ولی انصافا عالی بود.نورشم تنظیم نمیشه تو ویندوز هشت 8.1
کسی ایده ای نداره ؟!

توصیه میکنم از همون ویندوز ۷ استفاده کنین برای سازگاری درایورها.
مشکل حرارتی نداره؟ یعنی تو کارای سنیگن و بازی دما تا چند بالا میره؟
هارد تعمیر شد یا تعویض؟

keihanmirzaei
21-10-2014, 16:37
توصیه میکنم از همون ویندوز ۷ استفاده کنین برای سازگاری درایورها.
مشکل حرارتی نداره؟ یعنی تو کارای سنیگن و بازی دما تا چند بالا میره؟
هارد تعمیر شد یا تعویض؟

والا مشکل حرارتی که داشت,یه بار بردم توش بلور گرفتن خاک وحشتناکی توش بود.
همین الانم خمیر سیلیکونشو عوض کردم.در حال حاضر خیلی خوبه دماش
هارد رو تعمیر کردن.
شما هم همین مشکلا رو داشتی ؟!

afshin b
21-10-2014, 17:11
والا مشکل حرارتی که داشت,یه بار بردم توش بلور گرفتن خاک وحشتناکی توش بود.
همین الانم خمیر سیلیکونشو عوض کردم.در حال حاضر خیلی خوبه دماش
هارد رو تعمیر کردن.
شما هم همین مشکلا رو داشتی ؟!

واللا دقیق یادم نیست، ولی مشکل هنگ کردن بنظر من نرم افزاری هست. چه موقعی هنگ میکنه معمولا؟ با ویندوز ۷ هم همینطور بود؟
از event viewer ویندوز چک کردید که در لحظه ی هنگ، چه اروری ثبت شده؟

ata.royalfalcon
07-11-2014, 22:09
سلام به دارندگان این مدل .

البته مدلی که دارم n61jv هست . میخواستم بدونم چشمک زدن بی وقفه (کم نور/پورنور شدن) چراغی که پایین تاچ پد و مربوط به پاور (شکل باطری کنارش هست) هست چه معنی میده ؟

چند نکته :
1. چند دقیقه بدون اتصال به برق شهر و فقط با باطری کار کردم ولی همچمان میزان شارژ باطری رو 100% میزنه و کم هم نمیشه !
2. این لپتاپ رو برج 10 سال 89 خریدم و از اون موقع همیشه از برق شهر استفاده میکرده و بندرت فقط با باطری کار میکرده . باطری هم همیشه به سیستم متصل بوده و جدا هم نشده . این باطری رو هم تا حالا عوض نکردم .
3. تا دیروز اینطوری نبود ولی امروز صبح که به برق وصل و روشن کردم ، بیوقفه چشمک میزنه !

خودم فکر میکنم باید اینقدر از باطری استفاده بکنم تا لپتاپ بطور اتوماتیک خاموش و مجدداً شارژ تا فیکس بشه . درست یا غلط ؟

afshin b
07-11-2014, 22:15
سلام به دارندگان این مدل .

البته مدلی که دارم n61jv هست . میخواستم بدونم چشمک زدن بی وقفه (کم نور/پورنور شدن) چراغی که پایین تاچ پد و مربوط به پاور (شکل باطری کنارش هست) هست چه معنی میده ؟

چند نکته :
1. چند دقیقه بدون اتصال به برق شهر و فقط با باطری کار کردم ولی همچمان میزان شارژ باطری رو 100% میزنه و کم هم نمیشه !
2. این لپتاپ رو برج 10 سال 89 خریدم و از اون موقع همیشه از برق شهر استفاده میکرده و بندرت فقط با باطری کار میکرده . باطری هم همیشه به سیستم متصل بوده و جدا هم نشده . این باطری رو هم تا حالا عوض نکردم .
3. تا دیروز اینطوری نبود ولی امروز صبح که به برق وصل و روشن کردم ، بیوقفه چشمک میزنه !

خودم فکر میکنم باید اینقدر از باطری استفاده بکنم تا لپتاپ بطور اتوماتیک خاموش و مجدداً شارژ تا فیکس بشه . درست یا غلط ؟

در مورد باتری لپتاپ انقدر حرف های مختلف شنیدیم که گیج شدیم. ولی منم فکر میکنم بهتره بذارین خاموش بشه.
میگن اگر فقط با برق کار میکنین بهتره باتری لپتاپ رو هفته ای یبار تا حدود۳۰٪ خالی کرد.

ata.royalfalcon
07-11-2014, 22:57
در مورد باتری لپتاپ انقدر حرف های مختلف شنیدیم که گیج شدیم. ولی منم فکر میکنم بهتره بذارین خاموش بشه.
میگن اگر فقط با برق کار میکنین بهتره باتری لپتاپ رو هفته ای یبار تا حدود۳۰٪ خالی کرد.

همین کار رو کردم . مسئله چشمک زدن اون چراغ برطرف شد .

farshad.l.1988
30-12-2014, 11:55
سلام دوستان. من یک مدتیه لب تاپ n61jq ام مرتب هنگ میکنه. چون باهاش خیلی کار دارم نمیتونم بفرستمش تعمیرگاه. خواهشا اگه اطلاعی دارین که بتونم بفهمم مشکلش چیه ممنون میشم راهنمایی کنین.
یکی از دوستان در بالا گفته بود برین تو event viewer ویندوز ببینین چه پیغامی میده موقع هنگ. میشه بگین دقیقا کجای event viewer باید برم؟

ویندوز کامپیوترم 7 هست و این مشکل هنگ کردن را از اول داشت ولی خیلی به ندرت بود (مثلا 4-5 ماهی یک بار) ولی الان مرتب هنگ میکنه و باید کامپیوتر را خاموش کنم. ممکنه گرد و خاک گرفته باشه؟
لازم به ذکره که یک بار ویندوزم عوض کردم ولی مشکل حل نشد.

afshin b
30-12-2014, 12:00
سلام دوستان. من یک مدتیه لب تاپ n61jq ام مرتب هنگ میکنه. چون باهاش خیلی کار دارم نمیتونم بفرستمش تعمیرگاه. خواهشا اگه اطلاعی دارین که بتونم بفهمم مشکلش چیه ممنون میشم راهنمایی کنین.
یکی از دوستان در بالا گفته بود برین تو event viewer ویندوز ببینین چه پیغامی میده موقع هنگ. میشه بگین دقیقا کجای event viewer باید برم؟

ویندوز کامپیوترم 7 هست و این مشکل هنگ کردن را از اول داشت ولی خیلی به ندرت بود (مثلا 4-5 ماهی یک بار) ولی الان مرتب هنگ میکنه و باید کامپیوتر را خاموش کنم. ممکنه گرد و خاک گرفته باشه؟

اگر از وقتی خریدینش تاحالا باز نشده برای تمیز کردن گرد و خاک و تعویض خمیر سیلیکون، حتما این کار رو بکنین تا دمای قطعات بیان پایین. برای چک کردن هم میتونین نرم افزار hwmonitor نصب کنین تا دمای قطعات رو ببینین. عکسش رو ابنجا بذارید تا بهتون بگم مشکل داره یا نه.
به عکس از تب health نرم افزار hdtune هم قرار بدید.

farshad.l.1988
30-12-2014, 12:30
اگر از وقتی خریدینش تاحالا باز نشده برای تمیز کردن گرد و خاک و تعویض خمیر سیلیکون، حتما این کار رو بکنین تا دمای قطعات بیان پایین. برای چک کردن هم میتونین نرم افزار hwmonitor نصب کنین تا دمای قطعات رو ببینین. عکسش رو ابنجا بذارید تا بهتون بگم مشکل داره یا نه.
به عکس از تب health نرم افزار hdtune هم قرار بدید.

من یک بار خودم پشتش را باز کردم و قسمت فنش را با فوت تمیز کردم که خیلی هم خاک اومد بیرون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دقیقا کجاها باید خاکش گرفته بشه؟

دو تا عکسی را که خواسته بودین گذاشتم. هنگ کردن کامپیوتر زمان خاصی نداره. مثلا ممکنه 5 دقیقه بعد از دوشن شدن که سیستم خنکه هنگ کنه و یا 2 ساعت بعدش.
نظرتون چیه؟

farshad.l.1988
30-12-2014, 12:38
راستی این قضیه event viewr هم بگین فکر کنم خیلی بتونه کمک کنه. چطور میتونم آخرین اتفاقی که تو کامپیوتر افتاده را قبل از هنگ کردن تو این برنامه ببینم؟

afshin b
30-12-2014, 13:34
دمای 70 درجه برای بیکاری زیاده. خمیر سیلیکونش باید عوض بشه.
عکس از تب health نرم افزار hdtune نداشتید.
event viewr رو هم توی start سرچ کنین بالا میاد.

farshad.l.1988
30-12-2014, 13:43
دمای 70 درجه برای بیکاری زیاده. خمیر سیلیکونش باید عوض بشه.
عکس از تب health نرم افزار hdtune نداشتید.
event viewr رو هم توی start سرچ کنین بالا میاد.

ممنون بابت پاسختون. پست قبلی را ویرایش کردم و عکس hdtune را گذاشتم.
این دما باید حدود چند باشه؟
یعنی گیر کردن لب تاپ به خاطر اینه؟ آخه اگه دما بالا باشه، خوب فن بیشتر کار میکنه و دستگاه را خنک میکنه. این طور نیست؟
خمیر سیلیکون پاور را خودم میتونم عوض کنم یا باید ببرم بیرون؟

afshin b
30-12-2014, 13:57
با توجه به عکسی که گذاشتید هاردتون مشکلی نداره.
دما هم برای لپتاپ های جدید در حالت بیکاری حدود 40 هست ولی این لپتاپ شما که منم تا پارسال داشتم دماش باید در حالت بیکاری حدود 58 تا 62 باشه.
از event viewer دنبال دلیل هنگ بگردید. برای تعویض خمیر سیلیکون هم خودم فکر کنم تو همین تاپیک توضیح داده بودم قبلا باید پیداش کنین. این عبارت رو تو گوگل سرچ کنین ویدیوی آموزش هم هست
asus n61jq disassembly

Mohammad_Asus
17-01-2015, 22:20
سلام

یادش بخیر حدودای سال 89 بود فکر میکنم خریدم این لپ تاپ رو.. این تاپیک چه شورو و حالی داشت..

تو فکر یه سری ارتقاء هستم..

1- تعویض هارد با SSD و استفاده از هارد قبلی با HDD CADDY ، چند تا مدل با ظرفیت 256 تو ذهنم هست.. ببینم چی میشه..

2- ارتقاء رم با یه کیت 2x4G DDR3 1333 که امیدوارم بشه چیز خوبی تو بازار پیدا کرد.. :n13:

بعضی وقتا به این فکر میکنم که یه لپ تاپ جدید بخرم.. ولی هرچی میگردم.. کمتر به نتیجه می رسم ! منم که حساس :n37:

از طرفی پولش رو هم ندارم.. بعد میگم نکنه PC بهتر باشه.. آخه تو این چند سال.. شاید کمتر از 30 مرتبه لپ تاپم رو بردم بیرون !! PC هم خیلی بهتره در کل.. ولی هذینه اش زیاده نسبتا..

pooria-ir
20-03-2015, 07:52
سلام
من دومین نفری بودم تو این کلوپ که ان 61 خریدم :)
و بعد از اون هم 2 تا دیگه خریدم
میدونم که همگی وفادارید و دوست ندارید جایگزین کنید:؛)
اما الحق الان که مدل فول اچ دی ایسر رو دارم واقعا ازش راضیم

بی دردسر و خوب و پرکار بوده
به شمام پیشنهاد میکنم

Sent from my iPhone using Tapatalk

farshad.l.1988
21-04-2015, 12:14
سلام مجدد. بالاخره من مجبور شدم برای مشکل هنگ کردن سیستمم که تو چند تا پست قبل توضیح دادم، برم پیش یک تعمیرکار وارد. پس از دو روز بررسی متوجه شد که مشکل از چیپ گرافیکش بوده و گفت که باید اون را حرارت بده. الان چند روزه که دارم باهاش کار میکنم ومشکلی نداره. بهم پیشنهاد داد که چون n61jq لب تاپ خیلی گرمی هست، یکی از فیشهای فن لب تاپ را بکشم بیرون تا فن لب ناپ یکسره بشه و همیشه با حداکثر دور کار کنه. الان که یکسرش کردم، صدای فن اذیت میکنه. میخواستم از دوستان با تجربه بپرسم که
1. آیا این کار لازمه؟ یعنی اگه به صورت عادی از این لب تاپ استفاده کنم، با توجه به اینکه چیپ گرافیکش حرارت دیده ممکنه بازم با مشکل برخورد کنم؟
2. راهی هست که بتونم سرعت فن را خودم کنترل کنم؟ (نرم افزار speedfan را تست کردم و cpu fan را نمیشناسه).

afshin b
21-04-2015, 12:56
سلام مجدد. بالاخره من مجبور شدم برای مشکل هنگ کردن سیستمم که تو چند تا پست قبل توضیح دادم، برم پیش یک تعمیرکار وارد. پس از دو روز بررسی متوجه شد که مشکل از چیپ گرافیکش بوده و گفت که باید اون را حرارت بده. الان چند روزه که دارم باهاش کار میکنم ومشکلی نداره. بهم پیشنهاد داد که چون n61jq لب تاپ خیلی گرمی هست، یکی از فیشهای فن لب تاپ را بکشم بیرون تا فن لب ناپ یکسره بشه و همیشه با حداکثر دور کار کنه. الان که یکسرش کردم، صدای فن اذیت میکنه. میخواستم از دوستان با تجربه بپرسم که
1. آیا این کار لازمه؟ یعنی اگه به صورت عادی از این لب تاپ استفاده کنم، با توجه به اینکه چیپ گرافیکش حرارت دیده ممکنه بازم با مشکل برخورد کنم؟
2. راهی هست که بتونم سرعت فن را خودم کنترل کنم؟ (نرم افزار speedfan را تست کردم و cpu fan را نمیشناسه).
سلام
فکر میکنم ریبال کردن چیپ گرافیک رو و تا جایی که من اطلاع دارم احتمال اینکه دوباره مشکل برگرده زیاده ولی خب این تنها راهه.
هرچی دما پایین تر باشه بهتره.
با نرم افزار نمیشه کنترل فن لپتاپ رو بدست گرفت.
تا جایی که یادمه در تنظیمات گرافیکش میشه بین حالت performance و power saving یکی رو انتخاب کرد. در حالت کم مصرف گرافیک، کلاک هسته پایین میاد و دماش کمتر میشه. توصیه میکنم این کار بکنین

farshad.l.1988
21-04-2015, 13:08
سلام
فکر میکنم ریبال کردن چیپ گرافیک رو و تا جایی که من اطلاع دارم احتمال اینکه دوباره مشکل برگرده زیاده ولی خب این تنها راهه.
هرچی دما پایین تر باشه بهتره.
با نرم افزار نمیشه کنترل فن لپتاپ رو بدست گرفت.
تا جایی که یادمه در تنظیمات گرافیکش میشه بین حالت performance و power saving یکی رو انتخاب کرد. در حالت کم مصرف گرافیک، کلاک هسته پایین میاد و دماش کمتر میشه. توصیه میکنم این کار بکنین
ای بابا. حدود 150 تومان خرج گذاشته رو دستم و بازم احتمال خراب شدنش زیاده :n28: ؟ بهم گفت که میتونم هم چیپش را عوض کنم ولی هزینش زیاده. اگه چیپش را عوض کرده بودم بهتر بود؟ کلا علت به وجود اومدن این مشکل چیه؟

afshin b
21-04-2015, 15:49
ای بابا. حدود 150 تومان خرج گذاشته رو دستم و بازم احتمال خراب شدنش زیاده :n28: ؟ بهم گفت که میتونم هم چیپش را عوض کنم ولی هزینش زیاده. اگه چیپش را عوض کرده بودم بهتر بود؟ کلا علت به وجود اومدن این مشکل چیه؟
واللا من اطلاع دقیق ندارم. تا جایی که میدونم این مشکل بخاطر گرما هست و بیشتر AMD اینطوره.

farshad.l.1988
30-05-2015, 23:30
سلام دوستان. من لب تاپ N61jq را میخواهم بفروشم. با توجه به اینکه چیپ گرافیکش حرارت دیده و در پستهای قبلی هم راجع بهش صحبت کردیم، چه قیمتی بدم رو فی هست؟
الان یکی پیشنهاد داده 900 ازم بخره. به نظرتون این قیمت کم نیست؟

afshin b
31-05-2015, 00:01
سلام دوستان. من لب تاپ N61jq را میخواهم بفروشم. با توجه به اینکه چیپ گرافیکش حرارت دیده و در پستهای قبلی هم راجع بهش صحبت کردیم، چه قیمتی بدم رو فی هست؟
الان یکی پیشنهاد داده 900 ازم بخره. به نظرتون این قیمت کم نیست؟
سلام
اگر سالم بود بنظرم حدود ۱۳۰۰ تا ۱۴۰۰ خوب بود. با این وضعیت من نظری ندارم.

hamid.5574
07-10-2015, 01:46
سلام به دوستان n61jq دار
کسی ویندوز 10 نصب کرده رو این نوتببوک؟ چطوره؟
هنوز دارم این تراکتورو:n25::n19:

hamid.5574
20-12-2015, 18:21
سلام. گویا فقط خودم هنوز اینو دارم:n09:
امروز خمیر سیلیکونشو عوض کردم بعد پنج سال، همین دو تومنیا گذاشتم، در حالت معمولی ده درجه خنک شد و در حالت ماکزیمم هم 20 درجه خنک تر شده. ضمنا یک نکته هم برای همه لپ تاپ ها: همه درایو هاتون رو هر یکسال disc check ویندوز رو براشون اجرا کنید، قول میدم 3 درجه هم اونجا خنک میشه سیستمتون. برین حال کنین به منم حسودی نکنین که هنوز این تراکتورو دارم. یا حق:n26:

keihanmirzaei
01-01-2016, 10:35
همچنان پس از گذشت 5 سال سالارم داره مثل ساعت کارمیکنه

keihanmirzaei
01-01-2016, 10:37
من ویندوز 8.1 ریختم روش درایوراش سازگاری نداشت.پیشنهادم اینه همون 7 استفاده کنی

سلام به دوستان n61jq دار
کسی ویندوز 10 نصب کرده رو این نوتببوک؟ چطوره؟
هنوز دارم این تراکتورو:n25::n19:

gnulinux
18-02-2016, 09:21
سلام

یادش بخیر حدودای سال 89 بود فکر میکنم خریدم این لپ تاپ رو.. این تاپیک چه شورو و حالی داشت..

تو فکر یه سری ارتقاء هستم..

1- تعویض هارد با SSD و استفاده از هارد قبلی با HDD CADDY ، چند تا مدل با ظرفیت 256 تو ذهنم هست.. ببینم چی میشه..

2- ارتقاء رم با یه کیت 2x4G DDR3 1333 که امیدوارم بشه چیز خوبی تو بازار پیدا کرد.. :n13:

بعضی وقتا به این فکر میکنم که یه لپ تاپ جدید بخرم.. ولی هرچی میگردم.. کمتر به نتیجه می رسم ! منم که حساس :n37:

از طرفی پولش رو هم ندارم.. بعد میگم نکنه PC بهتر باشه.. آخه تو این چند سال.. شاید کمتر از 30 مرتبه لپ تاپم رو بردم بیرون !! PC هم خیلی بهتره در کل.. ولی هذینه اش زیاده نسبتا..

سلام
یادش بخیر اوایل..... اتفاقا منم همچین نظری دارم برای ssd دوستان کمک کنید یه چیز خوب پیدا کنیم ظرفیت زیاد مهم نیست 128 هم کافیه اما چون sata3 نیست n61 نهایتا ssd با

سرعت sata2 بهمون جواب میده. مدل های پیشنهادی اعلام کنید دوستانی که مایل به این کار هستند ممنون.

farshad.l.1988
01-03-2016, 15:50
سلام دوستان. باعث افتخار من هست که هنوز بعد از 6 سال این لب تاب را دارم. با وجود مشخصات بالای این لب تاپ (حتی بعد از 6سال) چرا من احساس میکنم که لب تاپم خیلی کنده؟ من وقتی مشخصات این لب تاپ را با مدل جدیدی مثل Asus k555LB مقایسه میکنم، روی کاغذ تفاوت آنچنانی ندارن ولی در عمل خیلی تفاوت دارن. مثلا من نرم افزار متلب 2015 را در 1 دقیقه بالا میارم ولی K555LB در 20 ثانیه! علت چیه؟
من خودم فکر میکنم مربوط به سرعت هارد دیسک هست. یکی از دوستان در بالا گفت گفت که پورتش sata2 هست. آیا علت همینه؟

afshin b
01-03-2016, 15:52
سلام دوستان. باعث افتخار من هست که هنوز بعد از 6 سال این لب تاب را دارم. با وجود مشخصات بالای این لب تاپ (حتی بعد از 6سال) چرا من احساس میکنم که لب تاپم خیلی کنده؟ من وقتی مشخصات این لب تاپ را با مدل جدیدی مثل Asus k555LB مقایسه میکنم، روی کاغذ تفاوت آنچنانی ندارن ولی در عمل خیلی تفاوت دارن. علت چیه؟
من خودم فکر میکنم مربوط به سرعت هارد دیسک هست. یکی از دوستان در بالا گفت گفت که پورتش sata2 هست. آیا علت همینه؟
علت میتونه از هارد باشه اما از رابط sata 2 نه.
یه تست از تب health نرم افزار hdtune قرار بدید تا ببینیم هارد در چه وضعیه