مشاهده نسخه کامل
: کلوپ Asus N61JQ
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
[
14]
15
16
17
18
19
سلام من قصد خريد لپ تاب دارم و بين N61JQو N82 JQ مردد هستم. لطفا اگه ميشه فرق كامل بين لين دو مدل را بگيد و تمام معيايب و مزيت هايشان را توضيح بديد:
+++توضيح كامل ميخواما!!حتي رنگ موجود هر دو مدل رو هم بگيد++++
سلام به روی ماهت
عجب سوالی؟
N61jq که دیگه تولید نمیشه و هر مدلش رو که پیدا کنی باید بخری.اما N82jq در رنگهای سفید و مشکی موجوده.برای تفاوتها هم این دو لینک زیر رو چک کن.اما من یه توضیح کلی بگم:تفاوت عمده تو سایز صفحه نمایش و کارت گرافیکه.اگه اهل گیم هستی خب N61jq بهتره.اما اگه لپ تاپ جمع و جور و سبک میخوای و خیلی هم اهل گیم نیستی N81jq میتونه گزینه خوبی باشه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mehdi666lp
11-12-2010, 14:23
N61JQ تا 1.400.000 گیر میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
.
خدایی گرافیک 5730 جون میده واسه بازی.............
.
.
.
کی میشه God Of War 3 واسه PC بیاد...............:8:
N61JQ تا 1.400.000 گیر میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
.
خدایی گرافیک 5730 جون میده واسه بازی.............
.
.
.
کی میشه God Of War 3 واسه PC بیاد...............:8:
این قیمت که نه.اما اگه بگردی تا 1480 فکر کنم بتونی پیدا کنی.در مورد گیم هم باید بگم که خیلی خوبه.اما برای بازی های سنگین نمیتونی تنظیمات رو خیلی ببری بالا.:46:
mehdi666lp
11-12-2010, 14:38
این قیمت که نه.اما اگه بگردی تا 1480 فکر کنم بتونی پیدا کنی.در مورد گیم هم باید بگم که خیلی خوبه.اما برای بازی های سنگین نمیتونی تنظیمات رو خیلی ببری بالا.:46:
.
.
.
.
اصلا نمیصرفه........اصلا..............بخو ام 1.480.000 بدم میرم سونی میگیرم سری F این مدل ASUS الکی گرونه................حالا درسته خوبه اما بالای 1.400.000 نمیصرفه اصلا
.
.
.
.
اصلا نمیصرفه........اصلا..............بخو ام 1.480.000 بدم میرم سونی میگیرم سری F این مدل ASUS الکی گرونه................حالا درسته خوبه اما بالای 1.400.000 نمیصرفه اصلا
بله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
mehdi666lp
11-12-2010, 15:02
خدایی سونی یه سرو گردن بالاتره همه دیزاین ردیفی داره هم با کیفیت هم ظریف 50 میزارم رو این پول یه سری F...............اگه 1.400.000 بود میشود یه کاریش کرد Asus ورداشت..............الان هرکی هر چی داره تبلیغ اونو میکنه........منم میگه خوبه Asus اما خدایی زوره 1.500.000 مایه بدی
خدایی سونی یه سرو گردن بالاتره همه دیزاین ردیفی داره هم با کیفیت هم ظریف 50 میزارم رو این پول یه سری F...............اگه 1.400.000 بود میشود یه کاریش کرد Asus ورداشت..............الان هرکی هر چی داره تبلیغ اونو میکنه........منم میگه خوبه Asus اما خدایی زوره 1.500.000 مایه بدی
دوست گرامی بحث سونی تو تاپیک خودش.در هر صورت انتخاب خرید با نظر و سلیقه شخصی شما است.:46:
کسی جوابما نمی ده؟
چند پست قبل جواب شمارو دادم.
mehdi666lp
11-12-2010, 17:07
N61JA تو ایران هست
؟
؟
/
rahnemoun
11-12-2010, 17:12
شما با سری F کار کردی یا فقط قیافهاش رو از دور دیدی و از خوشگلیاش!!! خوشت آمد؟؟؟
ضمنا شما ظریفی رو در چی میبینی؟ سونی سری F از لحاظ وزنی حدود 300 (کمی هم بیشتر) سنگینتر از N61 هست!
کارت گرافیکاش که پایینتره! USB-3 که اصلا نداره و نمیدونه چی هست! :31: اکثر مدلهاش هم BlueRay ندارن! یعنی عملا از تکنولوژی نوین بیبهره هست! تازه بخاطر گرمای بیش از حدش هم خیلی از مدلهاش رو جمع کرده!
البته همونجور که VaioMan عزیز گفت، هر کسی آزاده که هر مدلی که میخواد رو انتخاب کنه.
موفق باشی - رامین :11:
N61JA تو ایران هست
؟
؟
/
بله تا همین 1 ماه پیش که بود.به قیمت 1170
pooria-ir
11-12-2010, 22:06
سلام
حدود یه هفته ای میشه کلاک سی پی یو تو حالت عادی بیخودی میره بالا
حالا اومدم عکس بندازم دیگه بالا تر نرفت :دی
به نظرتون مشکل از کجاس
alireza1411
11-12-2010, 22:44
سلام
به نظرتون مشکل از کجاس
هر وقت رفت بالا خب اون موقع عکس بنداز. بعدشم بیخودی که نمیشه بره بالا و همون طوری بمونه. مگه میشه ؟؟؟:31:
:11::11::11::11:
alireza1411
11-12-2010, 22:55
سلام من قصد خريد لپ تاب دارم و بين N61JQو N82 JQ مردد هستم. لطفا اگه ميشه فرق كامل بين لين دو مدل را بگيد و تمام معيايب و مزيت هايشان را توضيح بديد:
+++توضيح كامل ميخواما!!حتي رنگ موجود هر دو مدل رو هم بگيد++++
ببین قبلا در این رابطه بحث شده. اصلا خودم 81 رو معرفی کردم. آخه سی پی یوش با این 61 ما یکیه و گرافیکش 20 درصد کندتره. 14 اینچی هست و این 17 اینچی. تفاوت اصلی دیگه ای نداره.
اگه بازی نمیکنی یا کار گرافیکی مثل فتوشاپ یا نقشه کشی نداری همون 81 که 2 کیلو هست خوبه. این 61 سنگینه و حدود 3 کیلو هستش و واسه کار گرافیکی خب مانیتور بزرگش بهتره.
در مورد خنک بودنش هم قبلا گفتم و باز هم تکرار میکنم که تفاوت خیلی کمی با این داره. یه موقع فکر نکنی چون کوچیکه مثل کوره داغ میشه.:31:
دوستانی که الان میخوان لپ تاپ بخرن یه دقه گوش کنن. من خودم زمانی رفتم 61 خریدم که برام 1.330 تموم شد و در واقع مینیمم قیمت بود. یعنی در واقع از روند بازار تا حدی با خبرم و الکی تو گرونی نمیرم چیزی بخرم.
الان توصیه ی من اینه که یه مقدار صبر کنید. مدلای جدید تو راهه. قیمت 61 هم بیخودی رفته بالا. نه این بلکه همه برندها رو میگم. صبر کنید مدلای جدید بیاد.:46:
ببینید تازه پریروز خبر استفاده از چیپ های سری 500 انویدیا رو تو پیچ گوشتی گذاشتم. مارک ایسر رفته از 540m استفاده کرده. تازه لیست پردازنده های اینتل در 2011 هم تو پروفایلم هست و اگه دقت کنید متوجه میشید که تا یه ماه دیگه اولین پردازنده های پل شنی میاد تو بازار و فکر کنید که چه قدر مدل جدید میریزه تو بازار !!!! اون وقت ممکنه پشیمون بشید که حرف این دوست کوچیکتون رو جدی نگرفتید.:31: باز هم خود دانید.
:11::11::11:
این یکی هم الان چشمم خورد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میبینید که با 55 وات مصرف برق تونستن یه چهارهسته ای با کلاک بین 2.5 تا 3.5 گیگاهرتز تولید کنن:18:. تو سری موجود 2.130 تا 3.333 گیگاهرتز آخرش بوده.
ببین قبلا در این رابطه بحث شده. اصلا خودم 81 رو معرفی کردم. آخه سی پی یوش با این 61 ما یکیه و گرافیکش 20 درصد کندتره. 14 اینچی هست و این 17 اینچی. تفاوت اصلی دیگه ای نداره.
اگه بازی نمیکنی یا کار گرافیکی مثل فتوشاپ یا نقشه کشی نداری همون 81 که 2 کیلو هست خوبه. این 61 سنگینه و حدود 3 کیلو هستش و واسه کار گرافیکی خب مانیتور بزرگش بهتره.
در مورد خنک بودنش هم قبلا گفتم و باز هم تکرار میکنم که تفاوت خیلی کمی با این داره. یه موقع فکر نکنی چون کوچیکه مثل کوره داغ میشه.:31:
دوستانی که الان میخوان لپ تاپ بخرن یه دقه گوش کنن. من خودم زمانی رفتم 61 خریدم که برام 1.330 تموم شد و در واقع مینیمم قیمت بود. یعنی در واقع از روند بازار تا حدی با خبرم و الکی تو گرونی نمیرم چیزی بخرم.
الان توصیه ی من اینه که یه مقدار صبر کنید. مدلای جدید تو راهه. قیمت 61 هم بیخودی رفته بالا. نه این بلکه همه برندها رو میگم. صبر کنید مدلای جدید بیاد.:46:
ببینید تازه پریروز خبر استفاده از چیپ های سری 500 انویدیا رو تو پیچ گوشتی گذاشتم. مارک ایسر رفته از 540m استفاده کرده. تازه لیست پردازنده های اینتل در 2011 هم تو پروفایلم هست و اگه دقت کنید متوجه میشید که تا یه ماه دیگه اولین پردازنده های پل شنی میاد تو بازار و فکر کنید که چه قدر مدل جدید میریزه تو بازار !!!! اون وقت ممکنه پشیمون بشید که حرف این دوست کوچیکتون رو جدی نگرفتید.:31: باز هم خود دانید.
این یکی هم الان چشمم خورد:
میبینید که با 55 وات مصرف برق تونستن یه چهارهسته ای با کلاک بین 2.5 تا 3.5 گیگاهرتز تولید کنن:18:. تو سری موجود 2.130 تا 3.333 گیگاهرتز آخرش بوده.
مرسی علیرضا جان
منم به نوبه خودم باشما موافقم.البته 1 ماه که خیلی بعیده اما تا 2 ماه دیگه مدلهای جدید وارد بازار ایران میشه.دقیقآ مثل پارسال همین موقع که لپ تاپ های C2D (مثل سری FW سونی) داشت کولاک میکرد و خیلی هم گرون شده بود.اما با اومدن Core i ها خیلی افت کردن.منم به کلیه دوستان توصیه میکنم که یکی دو ماهی صبر کنند.:11::11::11:
سلام
به نظرتون مشکل از کجاس
پوریا جان معمولآ یک سری برنامه های اسپم هستند که فایلهاشون شبیه درایور های ویندوز یا نرم افزار های نصب شده میشه.(مثل svghost) شما دقیقآ ببین که کدوم برنامه پروسس بیخودی داره.حذفش کن و دوباره نصب کن.اگر هم که درایورهای ویندوز این مشکل رو داشت،ویندوز رو عوض کن چون بعد از مدتی تمام درایورهای ویندوز آلوده میشن و لپتاپت خیلی کند میشه مثل سیستمهای زغالی دهه 70.:46:
mohsenjxj
12-12-2010, 18:53
محسن جان من تست کردم دققا وقتی از برق و شارژر دارم استفاده میکنم این دون دون ها ظاهر میشه تو همه برنامه ها به جز بازی من اینو دیدمcad حتی وقتی داشتم فیلم میدیدم
نمیدونم چه کنم دستگاه رو خریدم کار کنم و راحتر باشم حالا نه تنها کارام رو از دست دادم
به کارای قبلیم هم نمیرسم
همش دارم تست میکنم
خلاصه کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک
سلام برادر تقریبا همینطور که شما میفرمایید هست و من هم ویندوز را ریکاوری کردم دوباره دو روز پیش این مشکل برام پیش اومد من هم اکثرا از شارژر استفاده میکنم و تا به حال یادم نمیاد وقتی که باطری روش هست اینطوری شده باشه فقط میمونه راه حلی که علیرضا جان تو صفحه 322 این صفحه گذاشتن یعنی پاک کردن فلش پلیر و نصب فلش پلیر جدیدی که علیرضا تو صفحه 322 گذاشته من که نتونستم دانلودشون کنم چون احتمالا لینک خراب بود و نشد ببینیم اگه برادرمون علیرضا یا دیگر دوستان لینک سالم این برنامه را دارن تو این کلوپ بذارن تا بتونیم دانلود کنیم شماببین میتونی دانلود و نصب کن ببین نتیجه چی میشه انشاا... مشکل حل بشه:46:
نتیجه را حتما به ما هم خبر بده.:11::11::11::11::11::11::11:
mohsenjxj
12-12-2010, 19:30
سلام شما اگه واقعا تحقیق کردی و به این نتیجه رسیدی سری F سونی را بگیر انشاا... که بهتر از n61jq اسوس هست!!!!!!!!!!!!!:41::41::41::41::41::41::41::41 ::41:
mhadishirani
12-12-2010, 19:55
دوستانی که در حال حاضر میخوان لپتاپ در حد n61 بخرن بهشون xps15 دل رو پیشنهاد میکنم. هم ارزون تره هم تمام امکانات n61 رو داره
alireza1411
12-12-2010, 20:26
سلام برادر تقریبا همینطور که شما میفرمایید هست و من هم ویندوز را ریکاوری کردم دوباره دو روز پیش این مشکل برام پیش اومد من هم اکثرا از شارژر استفاده میکنم و تا به حال یادم نمیاد وقتی که باطری روش هست اینطوری شده باشه فقط میمونه راه حلی که علیرضا جان تو صفحه 322 این صفحه گذاشتن یعنی پاک کردن فلش پلیر و نصب فلش پلیر جدیدی که علیرضا تو صفحه 322 گذاشته من که نتونستم دانلودشون کنم چون احتمالا لینک خراب بود و نشد ببینیم اگه برادرمون علیرضا یا دیگر دوستان لینک سالم این برنامه را دارن تو این کلوپ بذارن تا بتونیم دانلود کنیم شماببین میتونی دانلود و نصب کن ببین نتیجه چی میشه انشاا... مشکل حل بشه:46:
محسن جان شما این +++ رو از لینک زیر حذف کن و بعد تو مرورگت کپی پیست کن. رفتی تو این صفحات نوشته دانلود:
این هم جواب نده .... خب اگه من بودم یه ویندوز میریختم .... :41::31::31::11:
یه لینک دیگه هم دیدم این هم همون ورژن بیده:
راستی مرورگر کروم رو هم تست کن . خودش فلش و پی دی اف رو باز میکنه. شاید مشکلت با اون هم حل بشه.
farzamarchitect
12-12-2010, 21:33
سلام محسن جان
من این کار رو هم کردم اما جواب نداد
واقعا خسته شدم هم ازش خوب میگن اا من که دارم ازش اذیت میشم
نمی دونم چه کنم تا حالا سه بار گارانتی هم بردم جواب ندادن به من میگه xpبریز
شما اگه تهران هستی یه وقت بزار بریم گارانتی باهاشون صحبت کنیم
من کارم cadهستش گارانتی میگه cadمشکل داره ولی من میدونم این نیست
از کار و زندگی افتادم میخوام برم دو تا ویندوز بدم پاییتخت روش بریزه شاید درست شه
دوست من تو شهرستانه همین مدل با همین گارانتی رو داره و دستگاش خیلی خوب کار میکنه
من mailخودم رو میزارم اگه تونستی به شماره به من بده هماهنگ کنیم بریم گارانتی دد و بیداد
farzam.chami@hotmail.com
farzamarchitect
12-12-2010, 21:39
محسن جان شما این +++ رو از لینک زیر حذف کن و بعد تو مرورگت کپی پیست کن. رفتی تو این صفحات نوشته دانلود:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین هم جواب نده .... خب اگه من بودم یه ویندوز میریختم .... :41::31::31::11:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراستی مرورگر کروم رو هم تست کن . خودش فلش و پی دی اف رو باز میکنه. شاید مشکلت با اون هم حل بشه.
من دقت کردم
قبل از اینکه این حالت به وجود بیاد فن به شدت شروع به کار میکنه و بعد دون دون های کزایی ایجاد میشه
جون من یه جایی رو معرفی کنید تا من برم بدم برام درستش کنن
هر جه قد هم که هزینش بشه پرداخت میکنم
فکر کنم این دفع هنگ کنه مزنم...
بدم یه جا دو تا وینوز xpو7بریزن
farzamarchitect
12-12-2010, 21:56
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین هم جواب نده .... خب اگه من بودم یه ویندوز میریختم .... :41::31::31::11:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراستی مرورگر کروم رو هم تست کن . خودش فلش و پی دی اف رو باز میکنه. شاید مشکلت با اون هم حل بشه.
من فلش رو کامل پاک کردم کلا
ولی دیروز یدفه دوباره هنگید
نمیدونم چه کنم الان وندوز رو هم عوض کرم 7 ultimate دارم
حالا این حالت که فنش قبل از هنگی شروع به کار میکنه از داغ کردنش نیست
آخه بازی روش واقعا خوب جواب میده
واقعا نمیدونم چشه
من خودم هم شك دارم كه لپ تاب بخرم يا نه؟؟
ولي يك مدل اسوس تو كرمان آوردن با شرايط زير:18::18:
n61jq-b1
core 17' 740qm
4g ram
500g hdd 7200rpm
made in usa
بقيش مشخصاتش هم مثل بقيه مدل هايش است با قيمت 1440
من مي ترسم همه بخرن و تمام بشه با توجه به اينكه اين مدل دگه توليد نمي شه
من قبلآ مي خواستم n81jq بگيرم ولي بخاطر صفحه نمايش 14'' مي ترسم كه اگر بعدآ بخوام يك كار گرافيكي بكنم نشه. ولي الان هيچ كار بخصوص گرافيكي ندارم
به نظر شما دوستان چه كار كنم؟؟؟؟؟:41::41::41::41::41:
mohsenjxj
13-12-2010, 00:05
من خودم هم شك دارم كه لپ تاب بخرم يا نه؟؟
ولي يك مدل اسوس تو كرمان آوردن با شرايط زير:18::18:
n61jq-b1
core 17' 740qm
4g ram
500g hdd 7200rpm
made in usa
بقيش مشخصاتش هم مثل بقيه مدل هايش است با قيمت 1440
من مي ترسم همه بخرن و تمام بشه با توجه به اينكه اين مدل دگه توليد نمي شه
من قبلآ مي خواستم n81jq بگيرم ولي بخاطر صفحه نمايش 14'' مي ترسم كه اگر بعدآ بخوام يك كار گرافيكي بكنم نشه. ولي الان هيچ كار بخصوص گرافيكي ندارم
به نظر شما دوستان چه كار كنم؟؟؟؟؟:41::41::41::41::41:
سلام اگه گارانتی معتبری داره شک نکن بخرش:46:
alireza1411
13-12-2010, 00:06
من فلش رو کامل پاک کردم کلا
ولی دیروز یدفه دوباره هنگید
نمیدونم چه کنم الان وندوز رو هم عوض کرم 7 ultimate دارم
حالا این حالت که فنش قبل از هنگی شروع به کار میکنه از داغ کردنش نیست
آخه بازی روش واقعا خوب جواب میده
واقعا نمیدونم چشه
عجیبه .... گیج شدم من هم.
ورژن بایوس شما چی هستش؟ دوستانی که مشکل دارن ورژن بایوسشون چنده ؟
این دور فن که میگید تو لپ تاپ ها فکر کنم با یه فرمولی که تو بایوس میذارن کنترل میشه و راه کنترل دستی هم نداره. دور فن میره بالا مربوط به پردازش شدید لپ تاپه. مال من 212 هست و وقتی دما میره بالای 60 خود به خود فن شروع میکنه و سرعت میگیره. شما هم با کور تمپ یا اورست یا هر چی دوست دارین چک کنید ببینید همین جوری هست یا نه ؟
میگم نه منظورم اینه که خوب دقت ببینید وقتی دما زیر 60 هست و صدای فن در میاد، یهو یه پردازشی باز شده که شبیه ویروس ها هست و شلوغ میکنه یا همین جوری وضع طبیعیه و برنامه ها باز هستن و لپ تاپ رو داغ کردن.
ببینید این موضوع به نظر نرم افزاری میرسه تا سخت افزاری. آخه واسه من با این که گرافیک رو اورکلاک کردم که تست کنم هیچ مساله ای نداره و خیلی هم برنامه سنگین روش اجرا میکنم و اذیتش میکنم.
farzamarchitect
13-12-2010, 07:57
عجیبه .... گیج شدم من هم.
ورژن بایوس شما چی هستش؟ دوستانی که مشکل دارن ورژن بایوسشون چنده ؟
این دور فن که میگید تو لپ تاپ ها فکر کنم با یه فرمولی که تو بایوس میذارن کنترل میشه و راه کنترل دستی هم نداره. دور فن میره بالا مربوط به پردازش شدید لپ تاپه. مال من 212 هست و وقتی دما میره بالای 60 خود به خود فن شروع میکنه و سرعت میگیره. شما هم با کور تمپ یا اورست یا هر چی دوست دارین چک کنید ببینید همین جوری هست یا نه ؟
میگم نه منظورم اینه که خوب دقت ببینید وقتی دما زیر 60 هست و صدای فن در میاد، یهو یه پردازشی باز شده که شبیه ویروس ها هست و شلوغ میکنه یا همین جوری وضع طبیعیه و برنامه ها باز هستن و لپ تاپ رو داغ کردن.
ببینید این موضوع به نظر نرم افزاری میرسه تا سخت افزاری. آخه واسه من با این که گرافیک رو اورکلاک کردم که تست کنم هیچ مساله ای نداره و خیلی هم برنامه سنگین روش اجرا میکنم و اذیتش میکنم.
سلام
شرمنده می شه لینک این برنامه تست رو که گفتین رو بزارین تا بتونم دانلود کنم
من بازی اجرا کردم maxرندر گرفتم تمام این موارد ok بود
آخه دوست من همین سیستم رو گرفته و مشکلی نداره
نمی دونم چه کنم
حتی بعضی وقتها روی windows media player هم هنگ میکنه
alireza1411
13-12-2010, 10:13
سلام
شرمنده می شه لینک این برنامه تست رو که گفتین رو بزارین تا بتونم دانلود کنم
من بازی اجرا کردم maxرندر گرفتم تمام این موارد ok بود
آخه دوست من همین سیستم رو گرفته و مشکلی نداره
نمی دونم چه کنم
حتی بعضی وقتها روی windows media player هم هنگ میکنه
ببین دوست من اورکلاک که دیگه تست نیست آخه. یه موقع بلا ملا سرش میاد. من فقط همین جوری میخواستم ببینم اگه اورکلاک بشه دماش چند میشه. واسه تست سخت افزار که اورکلاک نمیکنن.
ورژن بایوس محسن جان که 210 بود. از خودش پرسیدم. افشین هم یه مسائلی داره و نمیدونم بایوسش ورژن چیه. شما چه طور ؟ بایوس چه ورژنی داری؟
غیر از بایوس .... شما ویندوز رو از کجا خریدی و نصب کردی ؟ از این دستکاری شده ها بود یا نه ؟ ایکس پی چی ؟ اون رو هم ریختی تست کنی؟ ورژن کاتالیست شما چنده ؟ اون هم در دیکد فایل موثره و ممکنه کار اون باشه. شکل نرم افزاریه فکر کنم و از خود ویندوز گرفته تا فلش پلیر و چیزای مربوط به گرافیک همه باید چک بشه.کار سختیه .... حوصله کن همه رو بررسی کن.
من دیشب باز سرچ کردم ولی جالبه اصلاااااااا اثری از این مشکل تو وب نمیبینم.:41:
alireza1411
13-12-2010, 10:24
آقا من بردم گارانتی جواب درستی نداد گفت نرم افزارش مشکل داره
ویندوز عوض کردم
ریکاوری کردم کینگ گرفتم cadمختلف نصب کردم آنتی ویروس عمض کردم بدون آنتیویروس با آنتیویروس گرافیک دانلود کردم
خلاصه همه کار کردم تا فهمیدم وقتی به برق وصله این مشکل رو داره
کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک
واوووو ... وقتی به برق وصله کارت گرافکی رو 650 مگاهرتز کار میکنه و وقتی با باتری داره کار میکنه اگه رو حالت Power Play برای افزایش عمر باتری باشه کارت گرافیک رو 300 مگاهرتز کار میکنه.
میگم نکنه .... ببینم بازی خفن نکردین که گرافیکش داغ کرده باشه و مشکل دار شده باشه ؟؟
حالا این به کنار. شما برو تو کنترل پنل بخش پاور آپشن رو پیدا کن. اون 4 پلنی که مال ایسوسه رو تک تک ویرایش کن و آخرین گزینه ی همشون که در مورد Power Play هست رو چه وقتی برق داره و چه وقتی باتریه همه رو بزار رو افزایش عمر باتری.
بعد ببین باز مشکلات پا بر جا هستند یا نه.:11:
mehdi666lp
13-12-2010, 11:16
با توجه به اینکه N61JQ تولید نمیشه جایگزینش چیه الان که 16 اینچ باشه
؟
؟
؟
N71JQ چه قیمته الان؟؟؟؟
خیلی سنگینه
؟
mohsenjxj
13-12-2010, 12:57
واوووو ... وقتی به برق وصله کارت گرافکی رو 650 مگاهرتز کار میکنه و وقتی با باتری داره کار میکنه اگه رو حالت Power Play برای افزایش عمر باتری باشه کارت گرافیک رو 300 مگاهرتز کار میکنه.
میگم نکنه .... ببینم بازی خفن نکردین که گرافیکش داغ کرده باشه و مشکل دار شده باشه ؟؟
حالا این به کنار. شما برو تو کنترل پنل بخش پاور آپشن رو پیدا کن. اون 4 پلنی که مال ایسوسه رو تک تک ویرایش کن و آخرین گزینه ی همشون که در مورد Power Play هست رو چه وقتی برق داره و چه وقتی باتریه همه رو بزار رو افزایش عمر باتری.
بعد ببین باز مشکلات پا بر جا هستند یا نه.:11:
سلام من زیاد باهاش بازی خفنی انجام ندادم و کلا از روزیکه خریدم فوقش 3 یا 4 تا بازی از جمله کرایسیس مدال افتخار و اسنایپر روش نصب کردم و حتی دو تاشون راهم تا آخرش بازی نکردم فکرنمیکنم از گرافیکش زیاد کار کشیده باشم که داغ کنه و...:41:
علیرضاجان نظرت چیه ورژن بایوس لپ تابم را به 212 آپدیت کنم؟
یوقت خدایی نکرده لپ تاب سکته مغزی نکنه :18: و کارش به گارانتی و... بکشه؟:41:
سلام من زیاد باهاش بازی خفنی انجام ندادم و کلا از روزیکه خریدم فوقش 3 یا 4 تا بازی از جمله کرایسیس مدال افتخار و اسنایپر روش نصب کردم و حتی دو تاشون راهم تا آخرش بازی نکردم فکرنمیکنم از گرافیکش زیاد کار کشیده باشم که داغ کنه و...:41:
علیرضاجان نظرت چیه ورژن بایوس لپ تابم را به 212 آپدیت کنم؟
یوقت خدایی نکرده لپ تاب سکته مغزی نکنه :18: و کارش به گارانتی و... بکشه؟:41:
محسن جان
البته با عرض پوزش از علیرضای عزیز
من قبلآ هم به شما گفتم که اگه ویندوز رو عوض کردی و درست نشد ببر گارانتی.من کاملآ درباره این مشکل شما تحقیق کردم.حتمآ نباید بازی خفن بکنی تا کارت گرافیک داغ کنه.بعضی موارد مانند اختلال توی :
سنسور دما،عملکرد بایوس،آلوده شدن سینک خنک کننده،خشک شدن بیش از حد سیلیکون و ... باعث میشه که عمل خنک کردن به درستی انجام نشه.ایراد لپتاپ شما هم همینه.حالآ یا سخت افزار بر اثر این مشکل ایراد پیدا کرده یا ممکنه هنوز سالم باشه.در هر صورت ایراد لپ تاپ شما سخت افزاریه.شما حتمآ ببر گارانتی و مشکل رو توضیح بده.مطمئنا قبول میکنن.بایوس رو هم خودت دستکاری نکن.:46:
mohsenjxj
13-12-2010, 14:01
محسن جان
من قبلآ هم به شما گفتم که اگه ویندوز رو عوض کردی و درست نشد ببر گارانتی.من کاملآ درباره این مشکل شما تحقیق کردم.حتمآ نباید بازی خفن بکنی تا کارت گرافیک داغ کنه.بعضی موارد مانند اختلال توی :
سنسور دما،عملکرد بایوس،آلوده شدن سینک خنک کننده،خشک شدن بیش از حد سیلیکون و ... باعث میشه که عمل خنک کردن به درستی انجام نشه.ایراد لپتاپ شما هم همینه.حالآ یا سخت افزار بر اثر این مشکل ایراد پیدا کرده یا ممکنه هنوز سالم باشه.در هر صورت ایراد لپ تاپ شما سخت افزاریه.شما حتمآ ببر گارانتی و مشکل رو توضیح بده.مطمئنا قبول میکنن.بایوس رو هم خودت دستکاری نکن.:46:
سلام وایومن جان من بنا به دلایلی نمیخوام ببرمش گارانتی که علت اصلیش هم اینه که بدلیل شرایت کاریم هر روز باید لپ تابم همراهم باشه و اگه ببرمش گارانتی معلوم نیست یک هفته طول بکشه یا یک ماه تا لپ تاپ را به من تحویل بدن و من هم باید تو این مدت یه کامپیوتر دیگه تهیه کنم که به علت کمبود بودجه فعلا برام مقدور نیست بخاطر همین میخوام قبل از اینکه کارم به گارانتی بکشه با کمک شما اساتید انشاا... حلش کنم وگرنه نهایتش میبرمش گارانتی و بالاخره مجبورن حلش کنن و تحویل بدن حالا چه نرم افزاری باشه چه سخت افزاری باید خودشون پیداش کنن.از دوستان همین کلوپ که بردنش گارانتی بهشون گفتن نرم افزاری هست و نتیجه ای نگرفتن.
ضمنا مگه یکی از اهداف راه اندازی این کلوپ برای مطرح کردن و حل همین مشکلات نیست؟:31::31::31::31::31:
پس لطفا شما دوستان و اساتید اگه کاری از دستتون بر میاد لطفا از ما دریغ نفرمایید:46::46:
سلام وایومن جان من بنا به دلایلی نمیخوام ببرمش گارانتی که علت اصلیش هم اینه که بدلیل شرایت کاریم هر روز باید لپ تابم همراهم باشه و اگه ببرمش گارانتی معلوم نیست یک هفته طول بکشه یا یک ماه تا لپ تاپ را به من تحویل بدن و من هم باید تو این مدت یه کامپیوتر دیگه تهیه کنم که به علت کمبود بودجه فعلا برام مقدور نیست بخاطر همین میخوام قبل از اینکه کارم به گارانتی بکشه با کمک شما اساتید انشاا... حلش کنم وگرنه نهایتش میبرمش گارانتی و بالاخره مجبورن حلش کنن و تحویل بدن حالا چه نرم افزاری باشه چه سخت افزاری باید خودشون پیداش کنن.از دوستان همین کلوپ که بردنش گارانتی بهشون گفتن نرم افزاری هست و نتیجه ای نگرفتن.
ضمنا مگه یکی از اهداف راه اندازی این کلوپ برای مطرح کردن و حل همین مشکلات نیست؟:31::31::31::31::31:
پس لطفا شما دوستان و اساتید اگه کاری از دستتون بر میاد لطفا از ما دریغ نفرمایید:46::46:
من قصدم جسارت نبود.من و دیگر دوستان شاگرد همه شما هستیم و هر کاری هم که از دستمون بر بیاد دریغ نمیکنیم.:10:
شما یه زحمت بکش،اگه آپدیت کردن بایوس رو بلدی بایوس رو آپدیت کن به 212.بعد نتیجه اش رو بگو تا ببینیم چکار میشه کرد.
alireza1411
13-12-2010, 18:39
وایومن جان من هم به نظرم اومد که شاید بنده خدا بازی زیاد کرده و کارت گرافیک مشکل دار شده. ولی آخه وقتی داره با مدیا پلیر ویندوز یه کلیپ نگاه میکنه حتی اگه یه کدک ناجور باشه باز درصد استفاده از گرافیک کمه و نباید مشکلی پیش بیاد. نهایت ممکنه 10 20 درصد استفاده بشه.
البته اگه مشکل داشته باشه به نظرم نمیتونه رو فرکانس بالا پایداریش رو حفظ کنه و واسه همین گفتم که همه ی حالت های پاور آپشن رو روی 300 مگاهرتز تنظیمش کنن.
آپگرید بایوس هم ممکنه جواب بده چون مشکل خود من با صداش فقط از همون طریق حل شد و واسه گارانتی هم که بردم همین موضوع رو نوشتم.
حالا هم آپگرید بایوس و هم تعویض ویندوز و هم تنظیم پاور آپشن همه ممکنه راه حل مشکل باشه و اگه نشه باید مثل من ببره گارانتی و چون اونها هم به احتمالا خیلی زیاد نمیدونن اشکال کار کجاست یا گرافیک و یا مادربورد رو تعویض میکنن خلاص. البته همین کارشون بود که 5 هفته طول کشید.
امیدوارم مشکل یه دلیل صاده داشته باشه و این جوری نشه ...:41:
دوستان مشکل با بایوس حل نمیشه. همین الان افشین جان هم جواب داد. بایوس لپ تاپ ایشون هم 212 هست و گاهی این مشکل رو داره. بایوس رو بی خیال. بقیه ی فرضیات رو بچسبید.
afshin b
13-12-2010, 18:51
برای من که گفته بودم به ندرت پیش میاد، ورزن بایوسم 212 هست.
اون دوستمون که میگفت با باتری کار کنه مشکلی نداره، به نظر من کاری که علیرضا میگه رو انجام بدی خوبه. فقط من اون از یه آدرس دیگه این کارو میکنم.
کاتالیست کنترل سنتر رو باز کن. حالت advanced رو انتخاب کن، از قسمت بالا سمت چپ برو رو گزینه آخر PowerPlay و جلوی اون قسمتی که نوشته Plugged In شما حالت Maximize Battery Life رو انتخاب کن.
انشا الله که جواب بده.
alireza1411
13-12-2010, 19:09
اون دوستمون که میگفت با باتری کار کنه مشکلی نداره، به نظر من کاری که علیرضا میگه رو انجام بدی خوبه. فقط من اون از یه آدرس دیگه این کارو میکنم.
کاتالیست کنترل سنتر رو باز کن. حالت advanced رو انتخاب کن، از قسمت بالا سمت چپ برو رو گزینه آخر PowerPlay و جلوی اون قسمتی که نوشته Plugged In شما حالت Maximize Battery Life رو انتخاب کن.
انشا الله که جواب بده.
افشین جان ممنون از نکته ای که گفتی. فقط یه مساله ... اگه از اونجا تغییر بده و حالت پاور رو عوض کنه مثلا از های پرفورمنس بزنه رو اینترنینمنت اون وقت دوباره بر میگرده به حالت عادی.
اگه بخواد یه چند روز این مساله رو تست کنه باید کلا پلن های پاور تنظیم بشه.:20:
:11:
انشا الله که جواب بده.
آخه این که نشد راه حل افشین جان.باید دید ایراد از کجاست.تنها دلیل این مسئله فشار زیاد به کارت گرافیک است (مثل زمانی که بیش از حد اورکلاک میکنیم و تصویر ناپایدار میشه)که به دلیل خنک کنندگی ناقص بوجود میاد.حالا ممکنه که به کارت گرافیک آسیب هم زده باشه.معمولآ چند چیز تو لپ تاپ این مشکل رو بوجود میاره:
1.استفاده در جای نادرست که تهویه به خوبی صورت نمیگیره(مثل روی فرش یا روی پا).
2.عمل کرد نادرست بایوس در کنترل سرعت فن.
3.خشک شدن خمیر سیلیکون روی GPU.
4.استفاده در محیط های پر گرد و خاک
و...
در هر صورت اگه با آپدیت بایوس مشکل حل نشه باید بره گارانتی.
afshin b
13-12-2010, 19:34
دوست عزیز، نمیدونم چرا شما بیشتر اوقات در حال مخالفتین!
من با توجه به اینکه دوستمون گفت درحال استفاده از باتری این مشکل پیش نمیاد و اشاره علیرضا، به این فکر افتادم که شاید بتونم به دوستمون کمکی کنم، همین.
من نظرم رو میدم، شما هم نظرتون رو میدین، اون دوستمون هم هر کدوم از پیشنهادات رو که خوشش اومد انجام میده.
دوست عزیز، نمیدونم چرا شما بیشتر اوقات در حال مخالفتین!
من با توجه به اینکه دوستمون گفت درحال استفاده از باتری این مشکل پیش نمیاد و اشاره علیرضا، به این فکر افتادم که شاید بتونم به دوستمون کمکی کنم، همین.
من نظرم رو میدم، شما هم نظرتون رو میدین، اون دوستمون هم هر کدوم از پیشنهادات رو که خوشش اومد انجام میده.
ای وای:13::13::13:
چرا من هر چی میگم سوء تعبیر میشه؟
عزیز دل من که مخالفت نکردم.فقط گفتم که این کار حلال مشکل نیست.همین .کجاش بوی مخالفت یا جسارت میداد.در هر صورت نیت من هم مثل شما کمک کردنه نه اذیت کردن و دل آزردن.من مخلص شما و همه بچه های کلوپ هم هستم.:10:
alireza1411
13-12-2010, 20:37
ای وای:13::13::13:
چرا من هر چی میگم سوء تعبیر میشه؟
عزیز دل من که مخالفت نکردم.فقط گفتم که این کار حلال مشکل نیست.همین .کجاش بوی مخالفت یا جسارت میداد.در هر صورت نیت من هم مثل شما کمک کردنه نه اذیت کردن و دل آزردن.من مخلص شما و همه بچه های کلوپ هم هستم.:10:
وایومن جان دوستان هم حق دارن که نخوان برن گارانتی. بابا اینقدر طول میدن که آدم بره یه پولی زیر میزی شیرینی چیزی بده کار آدم رو انجام بدن. تازه اگه کلی هم ایراد و بهانه نیارن.
به هر حال آخرین تلاش هاشون رو بکنن خیلی بهتره. من هم گفتم شاید مشکل از کارت گرافیکشون باشه و مجبور بشن آخرش ببرن گارانتی ولی خب بهتره هر احتمالی وجود داره بررسی بشه و نهایت دیگه نشد ببرن گارانتی. شما هم دوستانه هر چیزی که فکر میکنی جواب میده مطرح کن.:20: من از طرف خودم و دوستان پیشاپیش تشکر میکنم.:11:
خودتون هم اگه خدای نکرده این مشکل رو داشتین زورتون رو میزدین که شاید حل بشه.:31:
وایومن جان دوستان هم حق دارن که نخوان برن گارانتی. بابا اینقدر طول میدن که آدم بره یه پولی زیر میزی شیرینی چیزی بده کار آدم رو انجام بدن. تازه اگه کلی هم ایراد و بهانه نیارن.
به هر حال آخرین تلاش هاشون رو بکنن خیلی بهتره. من هم گفتم شاید مشکل از کارت گرافیکشون باشه و مجبور بشن آخرش ببرن گارانتی ولی خب بهتره هر احتمالی وجود داره بررسی بشه و نهایت دیگه نشد ببرن گارانتی. شما هم دوستانه هر چیزی که فکر میکنی جواب میده مطرح کن.:20: من از طرف خودم و دوستان پیشاپیش تشکر میکنم.:11:
خودتون هم اگه خدای نکرده این مشکل رو داشتین زورتون رو میزدین که شاید حل بشه.:31:
دقیقآ همینطوره.منم تمام تلاشم رو میکردم که کارم به گارانتی نکشه.اما بعضی وقتها اجتناب ناپذیره.چرا که ممکنه هنوز کارت گرافیک سالم باشه و استفاده به این شکل باعث آسیب دیدنش بشه.علیرضا جان شما که خودت بهتر واقفی علت ناپایداری تصویر اونم به این شکل چیزی نیست جز فشار بیش از حد به کارت گرافیک که دلیلش یا گرمای بیش از حده یا پردازش بیش از توان.با توجه به اینکه حتی در حالت استفاده سبک هم این مشکل پیش میاد دلیلش فقط گرم شدن بیش از حده.در باره دلایل این گرم شدن هم قبلآ گفتم.اگه با آپدیت بایوس درست نشه چاره ای جز سرویس لپ تاپ نمیمونه.ممکنه با تعویض یه خمیر سیلیکون درست بشه یا حتی تعویض خنک کننده.من خودم به شخصه تو این جور موارد به گارانتی اهمیت نمیدم و لپ تاپ رو باز میکنم و تعمیرش میکنم.تو همچین مواردی ارزش نداره آدم ببره گارانتی.اما نظرها یکسان نیست و همه مثل من فکر نمیکنن.در هر حال من هر کاری از دستم بر بیاد در خدمتم.:11::11::11:
farzamarchitect
14-12-2010, 15:59
محسن جان
سلام
من الان سه بار که به گارانتی سازگار مراجعه کردم
پاسخی به من نداده حتی یه بار به دادوبیداد هم رسید
میگن ما با نرم افزارهای خودمون تست که می کنیم هیج مشکل سخت افزاری سیستمت نداره و فقط میتونه مشکل نرم افزاری باشه که باعث این حالت بشه
حتی عکس گرفتم از هنگیش جوابی نگرفتم
آخرش هم گفت این مشکلت رو همینجا نشونم بده اما مشکل ما معلوم نیست چه جوری به وجود میاد که همونجا به وجودش بیارم
سلام
من الان سه بار که به گارانتی سازگار مراجعه کردم
پاسخی به من نداده حتی یه بار به دادوبیداد هم رسید
میگن ما با نرم افزارهای خودمون تست که می کنیم هیج مشکل سخت افزاری سیستمت نداره و فقط میتونه مشکل نرم افزاری باشه که باعث این حالت بشه
حتی عکس گرفتم از هنگیش جوابی نگرفتم
آخرش هم گفت این مشکلت رو همینجا نشونم بده اما مشکل ما معلوم نیست چه جوری به وجود میاد که همونجا به وجودش بیارم
ببین دوست عزیز حق باشماست.این مشکل دقیقآ زمانی اتفاق میافته که اون اختلال که من گفتم توی خنک کنندگی پیش بیاد و گرما به صورت لحظه ای بالا بره.شما توجه کن اگه نرم افزاری باشه،وقتی شما ویندوز رو عوض میکنی و بایوس رو هم آپدیت میکنی دیگه نرم افزار خرابی نداری که باعث مشکل بشه،همه چیز نو و تازه نصب شده.صد در صد ایراد سخت افزاریه.من یه سوالی دارم،معمولآ مواقعی که اینجوری میشه،در چه حالت استفاده میکنی؟مثلآ روی میز یا روی فرش و یا ... .از جهت وضعیت تهویه میپرسم.چون من تقریبآ 4 ماه پیش یه بار لپ تاپ رو رو پاهام گذاشته بودم و داشتم کرایسیس بازی میکردم که تصویر به هم ریخت و لپ تاپ هنگ کرد.خیلی داغ شده بود و من چون غرق بازی بودم متوجه نشده بودم.ممکنه ایراد لپ تاپ شما هم از همین باشه.
alireza1411
14-12-2010, 17:42
در مورد دما خب میتونی یه کاری کنی. ببین شما یه بازی مثل فار کرای یا خیلی های دیگه اجرا کن و تنظیم کن تو پنجره اجرا بشه. بعد دما رو هم چک کن. وقتی تو پنجره همین جوری بازیه داره اجرا میشه شما هم به کارهات برس. تا دیدی دونه اومد رو مانیتورش سریع دما رو نگاه کن.
اون کاری که گفتم تو پاور آپشن انجام دادی دادا؟ هر وقت انجام دادی نتیجش رو خبر بده.:11:
pooria-ir
14-12-2010, 18:01
بچه ها این یه عکس دیگه از بالا رفتن بیخودی کلاک CPU :((
alireza1411
14-12-2010, 20:53
دوستان مخصوصا اون هایی که مشکلات گرافیکی دارند :41: درایور جدید گرافیک کارت لپ تاپ ویندوزهای 64 بیتی:31::
واسه ویستا و سون 32 بیتی هم اینه:
در مورد کارایی سایت تویک تاون که کارش کلا همین بحث درایور هم هست تست مفصلی کرده. نتیجه برام جالبه. تو همه رزولوشن ها یه تکونی به سرعت 5870 داده. خدا کنه واسه 5730 هم همین تکون اتفاق افتاده باشه:31::
farzamarchitect
15-12-2010, 10:28
ببین دوست عزیز حق باشماست.این مشکل دقیقآ زمانی اتفاق میافته که اون اختلال که من گفتم توی خنک کنندگی پیش بیاد و گرما به صورت لحظه ای بالا بره.شما توجه کن اگه نرم افزاری باشه،وقتی شما ویندوز رو عوض میکنی و بایوس رو هم آپدیت میکنی دیگه نرم افزار خرابی نداری که باعث مشکل بشه،همه چیز نو و تازه نصب شده.صد در صد ایراد سخت افزاریه.من یه سوالی دارم،معمولآ مواقعی که اینجوری میشه،در چه حالت استفاده میکنی؟مثلآ روی میز یا روی فرش و یا ... .از جهت وضعیت تهویه میپرسم.چون من تقریبآ 4 ماه پیش یه بار لپ تاپ رو رو پاهام گذاشته بودم و داشتم کرایسیس بازی میکردم که تصویر به هم ریخت و لپ تاپ هنگ کرد.خیلی داغ شده بود و من چون غرق بازی بودم متوجه نشده بودم.ممکنه ایراد لپ تاپ شما هم از همین باشه.
سلام
من با این بازی کردم رندر مکس گرفتم خیلی خوب کار کرد
اما نمی دونم چرا بعضی وقتا واقعا بدون هیچگونه فشار به دستگاه شروع به هنگی می کنه
دو روز خوب بود اما دوباره امروز...
اصلا نمی دونم چشه
farzamarchitect
15-12-2010, 12:15
در مورد دما خب میتونی یه کاری کنی. ببین شما یه بازی مثل فار کرای یا خیلی های دیگه اجرا کن و تنظیم کن تو پنجره اجرا بشه. بعد دما رو هم چک کن. وقتی تو پنجره همین جوری بازیه داره اجرا میشه شما هم به کارهات برس. تا دیدی دونه اومد رو مانیتورش سریع دما رو نگاه کن.
اون کاری که گفتم تو پاور آپشن انجام دادی دادا؟ هر وقت انجام دادی نتیجش رو خبر بده.:11:
علیرضا جان من اون کار رو با پاور انجام دادم بازم هنگید
برای آپدیت بایوس میشه لینکش رو بزارید
واقعا شرمنده
alireza1411
15-12-2010, 14:43
علیرضا جان من اون کار رو با پاور انجام دادم بازم هنگید
برای آپدیت بایوس میشه لینکش رو بزارید
واقعا شرمنده
فقط حواست باشه برق قطع نشه و باتری هم تو دستگاه حتما باشه. از تو ویندوز انجام بدی فکر کنم بهتره. با همون برنامه ی خودش که اسمش فکر کنم Winfalsh هستش انجام بده.:41: امیدوارم بهتر بشه.:11:
farzamarchitect
15-12-2010, 15:35
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفقط حواست باشه برق قطع نشه و باتری هم تو دستگاه حتما باشه. از تو ویندوز انجام بدی فکر کنم بهتره. با همون برنامه ی خودش که اسمش فکر کنم Winfalsh هستش انجام بده.:41: امیدوارم بهتر بشه.:11:البته من که بردم گارانتی خودشون این کار رو کردن
قبل از اینکه ویندوز رو عوض کنم
دوباره هم میخواد؟:19:
farzamarchitect
15-12-2010, 15:42
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفقط حواست باشه برق قطع نشه و باتری هم تو دستگاه حتما باشه. از تو ویندوز انجام بدی فکر کنم بهتره. با همون برنامه ی خودش که اسمش فکر کنم Winfalsh هستش انجام بده.:41: امیدوارم بهتر بشه.:11:
ورژن بایوس رو باید از کجا ببینم؟
شرمنده از اینکه می پورسم
pooria-ir
15-12-2010, 18:17
کسی نبود جواب من رو بده :((
alireza1411
15-12-2010, 18:22
ورژن بایوس رو باید از کجا ببینم؟
شرمنده از اینکه می پورسم
با برنامه های مشاهده سخت افزار که قبلا یه 9 10 تا رو معرفی کردم میشه دید زد.
حالا پیچیذش نکنیم .... همین جوری تا لپ تاپ روشن شد دیلیت رو بزن که بری تو بایوس. صفحه اول یه جاش نوشته.
مثلا نوشته 210 یا 212. این عددش رو نکاه کن حله.
برنامه هم خواستی این خوبه :
alireza1411
15-12-2010, 18:33
کسی نبود جواب من رو بده :((
پوریا جان اگه حس نمیکنی سرعت کم شده مهم نیست. آخه Turbo Boost با کوچرکترین برنامه ی تک تردی همین عکس العمل رو نشون میده.
تازه شما ببین با چی نگاه کردی ؟؟؟ شما داری با گچت توربو بوست اینتل نگاه می کنی که تعداد سمپل هایی که در هر ثانیه میگیره خیلی کمه. اگه شما با یه برنامه ی دقیق تر نگاه کنی متوجه میشی که کلاک سی پی یوت به شکل وحشتناکی هی داره میره بالا و هی میره پایین. در هر ثانیه شاید 100 بار هم بیشتر ....
زیاد بهش توجه نکن. فقط دقت کن چی گفتم ... اگه حس میکنی سرعت کم میشه این میتونه به خاطر یه برنامه ی مشکل دار مثلا ویروس باشه.:31::11:
alireza1411
15-12-2010, 20:57
دوستان (آقا محسن) در مورد کار با نورتون قست یه سری سوال وجود داره:20:،
داداش کوچیکم هم همون سوالات رو پرسیده که من هم واسه اینکه بعدا که رفتم سربازی و نبودم بتونه با نورتون کار کنه یه فیلم درست کردم براش:41:.
شاید به درد شما هم خورد.
قضیه اینه که اگه یه دونه درایو داشته باشیم به نام C و بخوایم بک آپ تهیه کنیم، با استفاده از Norton Ghost 15 Boot Disk چه طوری میشه این کار رو انجام داد ؟ :13:
سوال دیگه اینکه یه درایو داشته باشیم و هارد اکسترنال هم نداشته باشیم، بک آپ رو کجا ذخیره کنیم ؟:13:
جوابش اینه که با Acronis اول درایو C رو دو تیکه میکنیم. بعد با نورتون قست بک آپ میگیریم. میتونیم موقع گرفتن بک آپ اون رو به قطعات 4 گیگی تقسیم کنیم و رو DVD بعدا رایتشون کنیم.:11:
این هم فیلمش که دیگه بیشتر از این فشرده نمیشد. 15 دقه فیلم رو کردم 8 مگابایت. رکورده ها !!! :31::
امیدوارم به درد بخوره.
من5 تا برنامه ی قوی برای بک آپ تست کردم. روی n61jq نتیجه اینه که:
Acronis True Image 11 : زمان بک آپ گیری 37 دقیقه تنظیمات برنامه و بوت شدن سی دیش هم کلا 2.5 دقیقه، حجم بک آپ هم شده 40 گیگ درجه فشرده سازی Normal
Norton Ghost 15 از طریق خود ویندوز : زمان بک آپ گیری 36 تنظیمات برنامه و بوت شدن سی دیش هم کلا 2 دقیقه، حجم بک آپ هم شده 32 گیگ در حالت فشرده سازی Maximum
Norton Ghost 15 از طریق بوت دیسک : زمان بک آپ گیری 51 دقیقه تنظیمات برنامه و بوت شدن سی دیش هم کلا 4 دقیقه، حجم بک آپ هم شده 43 گیگ در حالت فشرده سازی Normal
امروز با دستاپ خودم هم تست کردم. پردازنده Intel e6750 و هاردش 7200 RPM هست. ویندوز رو ریختم و بلا فاصله شروع کردم به تست بک آپ گیری با این برنامه ها.:31: آخه سرچ کردم دیدم گفتن اکرونیس در کل بهتر از نورتون هست و میخواستم این موضوع رو خودم بررسی کنم. همه ی برنامه ها با سی دی بوت استفاده شده نه توی ویندوز.نتیجه اینه که:
Acronis True Image 11 : زمان بک آپ گیری 2:30 تنظیمات برنامه و بوت شدن سی دیش هم کلا 2 دقیقه، حجم بک آپ هم شده 3.9 گیگ درجه فشرده سازی Normal
Acronis True Image 11 : زمان بک آپ گیری 7:30 تنظیمات برنامه و بوت شدن سی دیش هم کلا 2 دقیقه، حجم بک آپ هم شده 3.35 گیگ درجه فشرده سازی Maximum
Norton Ghost 15 : زمان بک آپ گیری 4:12 تنظیمات برنامه و بوت شدن سی دیش هم کلا 4 دقیقه، حجم بک آپ هم شده 4.25 گیگ در حالت فشرده سازی Standard
Paragon : زمان بک آپ گیری 3:55 تنظیمات برنامه و بوت شدن سی دیش هم کلا 7 دقیقه، حجم بک آپ هم شده 4.16 گیگ درجه فشرده سازی Standard
Windows 7 از داخل خود ویندوز : زمان بک آپ گیری 6:40 تنظیمات برنامه و بوت شدن سی دیش هم کلا 1 دقیقه، حجم بک آپ هم شده 6.5 گیگ درجه فشرده سازی Standard
تست بعدی هم رو پی سی داداشم با AMD 720 BE و هارد 7200 RPM:
Acronis True Image 11 : زمان بک آپ گیری 17 تنظیمات برنامه و بوت شدن سی دیش هم کلا 2 دقیقه، حجم بک آپ هم شده 27 گیگ درجه فشرده سازی Normal
Norton Ghost 15 : زمان بک آپ گیری 25 تنظیمات برنامه و بوت شدن سی دیش هم کلا 4 دقیقه، حجم بک آپ هم شده 28.5 گیگ در حالت فشرده سازی Standard
بچه ها امتیازهایی که ویندوز به سیستمتون میده چقدره ؟
alireza1411
16-12-2010, 18:06
بچه ها امتیازهایی که ویندوز به سیستمتون میده چقدره ؟
به ترتیب:
6.9
5.9
6.7
6.7
5.9
ویندوزم 64 بیتی آپدیت ماه اکتوبر. درایور گرافیک و چیپ ست هم آخریاش هست. که فرقی هم نمیکنه البته ...
امتیاز ویندوز رو جدی نگیرید. کیلویی هستش یه مقداری.:31::11:
به ترتیب:
6.9
5.9
6.7
6.7
5.9
ویندوزم 64 بیتی آپدیت ماه اکتوبر. درایور گرافیک و چیپ ست هم آخریاش هست. که فرقی هم نمیکنه البته ...
امتیاز ویندوز رو جدی نگیرید. کیلویی هستش یه مقداری.:31::11:
درسته , ولی واسه من همه رو 5.9 میزنه , اولی رو هم 6.9 !!!
afshin b
17-12-2010, 18:36
درسته , ولی واسه من همه رو 5.9 میزنه , اولی رو هم 6.9 !!!
شما لپتاپتون رو بزارین روی مدِ High Performance و دوباره تست بگیرین.
Vespoher
19-12-2010, 18:02
سلام به همه دوستان
چقدر طرفدار n61 زیاد شده . من خیلی وقته اینجا سر نزده بودم .... از این بابت خوشحالم ...
یه مشکل دارم و یه سوال
این که آپدیت جدید برای N61jq چی اومده که نصب بشه کرد و دوم این که من بلوتوث سیستمم فکر کنم ایراد داره . به این خاطر که بعد از نیم ساعت یا 45 دقیقه که با موبایلم در ارتباطه خود بخود قطع میشه و از لیست سخت افزارا پاک میشه که برای استفاده مجدد باید یه بار ریستارت کنم . کسی از دوستان این مشکلو داره ؟؟؟
به دوست قدیم وایو من عزیز سلام مخصوص میکنم ... خوبی دوست عزیز .....
alireza1411
19-12-2010, 22:13
سلام به همه دوستان
چقدر طرفدار n61 زیاد شده . من خیلی وقته اینجا سر نزده بودم .... از این بابت خوشحالم ...
یه مشکل دارم و یه سوال
این که آپدیت جدید برای N61jq چی اومده که نصب بشه کرد و دوم این که من بلوتوث سیستمم فکر کنم ایراد داره . به این خاطر که بعد از نیم ساعت یا 45 دقیقه که با موبایلم در ارتباطه خود بخود قطع میشه و از لیست سخت افزارا پاک میشه که برای استفاده مجدد باید یه بار ریستارت کنم . کسی از دوستان این مشکلو داره ؟؟؟
بلوتوث من هم بعد از همین زمان دیگه کار نمیکنه بعنی وسیله باید از اول شناسایی بشه. البته تست طولانی نداشتم ببینم وسط کار هم قطع میشه یا نه. من برای حالت بی کار میگم این جوریه.
درایورهای جدید:
چیپست اینتل 9.2.0.1015:
گرافیک ای تی آی سری موبیلیتی 2010.12:
درایور رپید استوریج اینتل Intel RST 10.1.0.1008:
درایور کیبورد (Fnها) 1.0.0007:
درایور تاچ پد ورژن 8.0.7.0:
درایور کارت صدا ریل تک ورژن 2.55 تو این صفحه واسه ایکس پی و سون و ویستا هست که اسم سایت رو با +++ نوشتم که پیلتر نشه:
درایور کارت شبکه ورژن 1.0.0.46:
درایور کات شبکه وایرلس ورژن 9.1.0.328 :
درایور بلوتوث برودکام ورژن 6.3.0.3.000 که من الان دارم دانلود میکنم و مطمئن نیستم همین باشه. ضمنا مال ویندوز رو کامل پاک کن بعد نصب کن که خرابی به بار نیاد. بزار من اول تست کنم اگه سالم بود خبر میدم بعد شما نصب کن:
نرم افزار PowerGear ایسوس ورژن 1.1.42:
کنسول وایرلس ایسوس ورژن 3.0.19:
Advanced Ali-001
20-12-2010, 13:24
سلام.
دوستان قیمت این مدل چند هست؟
وآیاusb3که این مدل داره واقعاًسرعت بالایی داره فکر کنم 100مگ برثانیه روداشته باشه.
دوستان اگه میشه قیمت باگارانتی معتر بدین.
ممنون.:11:
alireza1411
20-12-2010, 16:57
سلام.
دوستان قیمت این مدل چند هست؟
وآیاusb3که این مدل داره واقعاًسرعت بالایی داره فکر کنم 100مگ برثانیه روداشته باشه.
دوستان اگه میشه قیمت باگارانتی معتر بدین.
ممنون.:11:
خب وقتی هارد داخلش نهایت سرعتش 70 و خورده ای هست و تازه میانگینش هم 50 60 هست ... چه انتظاری داری که بتونی بالای 100 تا سرعت دریافت کنی؟
البته هاردی که USB 3.0 رو ساپورت کنه بهش وصل بشه و همون هارد رو با پورت های USB 2.0 متصل کنی قطعا تفاوت رو حس میکنی. مثلا به جای 20 25 مگ می بینی سرعتش 1.5 برابر هست و مثلا حدود 40 مگ میشه !!!! :31:
آمپر پورت یو اس بی 3 بالاتره اصلا. البته دوستان نگران نشن .... وسایل یو اس بی 2 رو وصل کنیم به پورت یو اس بی 3 مشگلی نداره و کاملا ساپورت میشه. خودم هم یه دو ماهی هست فلش و هارد و هدست میزنم و چیزی نشده.:46:
rahnemoun
20-12-2010, 19:18
حدود 2 هفته پیش ویندوز لپ تاپ رو عوض کردم و یک ویندوز 64 بیتی (دریاسافت) نصب کردم که تا دیشب هم دائم Update میشد و کارش رو انجام میداد. ولی الان که روشنش کردم پیام This Copy of Windows in not Genuine رو میده!!!
برنامه Windows Loader 1.9.5 رو هم الان دانلود و نصب کردم ولی باز هم بعد از Restart همین پیام میاد.
حالا چکار باید بکنم که ویندوزم Genuine بشه؟؟؟
مرسی
pashootan
20-12-2010, 19:22
با سلام این back light کیبورد pro64jq چطوری روشن میشه؟
alireza1411
20-12-2010, 19:31
با سلام این back light کیبورد pro64jq چطوری روشن میشه؟
سری n61 مگه بک لیت داره ؟؟؟؟
تا جایی که میدونم نداره و یه جا خوندم که یه عده خودشون خیلی لازم داشتن و رفتن کلا همه چیش رو باز کردن و کلی ور رفتن و جاسازی کردن. فکر نکنم هیچ مدلی از این n61 داشته باشه ... با اطمینان نمیگم. اگه داره که مبارکتون باشه. :11::11::11:
alireza1411
21-12-2010, 03:20
حدود 2 هفته پیش ویندوز لپ تاپ رو عوض کردم و یک ویندوز 64 بیتی (دریاسافت) نصب کردم که تا دیشب هم دائم Update میشد و کارش رو انجام میداد. ولی الان که روشنش کردم پیام This Copy of Windows in not Genuine رو میده!!!
برنامه Windows Loader 1.9.5 رو هم الان دانلود و نصب کردم ولی باز هم بعد از Restart همین پیام میاد.
مرسی
سلام
ببین این ویندوز سون مایکروسافت الان یه چند ماهی هست که این مشکل رو در اثر دانلود یه آپدیت خاصی پیدا میکنه. منظورم نسخه ی کرک شده هست. واسه حلش باید اون آچدیت دیلیت بشه و دوباره کرک کنی.
برای دیلیت کردنش ببین کدوم یکی از این لینکاشون کار میکنه ... من دانلود کردم ولی دقت نکردم کدوم سالم بود. یکی یکی تست کن یکیش درسته:
rahnemoun
21-12-2010, 07:56
سلام
ببین این ویندوز سون مایکروسافت الان یه چند ماهی هست که این مشکل رو در اثر دانلود یه آپدیت خاصی پیدا میکنه. منظورم نسخه ی کرک شده هست. واسه حلش باید اون آچدیت دیلیت بشه و دوباره کرک کنی.
برای دیلیت کردنش ببین کدوم یکی از این لینکاشون کار میکنه ... من دانلود کردم ولی دقت نکردم کدوم سالم بود. یکی یکی تست کن یکیش درسته:
دستت درد نکنه، من همون دیشب توی نت گشتم و برنامه Remove Wat رو پیدا کردم که با اجرای اون، مشکل حل شد و بعد با استفاده از یک برنامه Activator اونو کرکش کردم. الان که خوبه و داره کار میکنه.
در مورد دانلود از میکروسافت هم حق با شماست، این مشکل بخاطر دانلود یه آپدیت پیش آمده و برنامه Remove Wat اون آپدیت رو پاک میکنه.
رامین :11:
rahnemoun
21-12-2010, 08:10
سری n61 مگه بک لیت داره ؟؟؟؟
تا جایی که میدونم نداره و یه جا خوندم که یه عده خودشون خیلی لازم داشتن و رفتن کلا همه چیش رو باز کردن و کلی ور رفتن و جاسازی کردن. فکر نکنم هیچ مدلی از این n61 داشته باشه ... با اطمینان نمیگم. اگه داره که مبارکتون باشه. :11::11::11:
مطمئن باش که نداره... ولی توی یکی از سایتها نحوه نصی روی اونو توضیح داده.
سلام به همه دوستان
یه مشکل دارم و یه سوال
سلام عزیز، مرسی خوبم.خیلی کم پیدایی.خبری ازت نیست.:10:
درایور ها رو که علیرضای عزیز زحمتش رو کشید.اما در مورد بلوتوث.به دلیل Security این مسئله بوجود میاد.برای من هم همین جوره.فکر کنم اگه Security های مربوط به این مسئله رو Disable مشکل حل بشه.من که خودم تا حالا کارم بهش نیفتاده و امتحان نکردم ،اما یه بار که از بلوتوث زیاد استفاده کردم بعد از حدود نیم ساعت قطع شد.:46:
S A M S U N G
21-12-2010, 20:12
مرسی
سلام .
شما چرا با سریال زیر لپ تاپ ویندوز رو اکتیو نکردی ؟ !
مخلصیم .
rahnemoun
21-12-2010, 20:34
سلام .
شما چرا با سریال زیر لپ تاپ ویندوز رو اکتیو نکردی ؟ !
مخلصیم .
سلام
با سریال زیر لپتاپ که نمیشه اکتیو کرد! اون سریال زیر لپ تاپ برای نسخه Home هست ولی اینی که من نصب کردم Ultimate هست...
alireza1411
22-12-2010, 23:37
دوستان محسن جان یه پیام برای ایسوس فرستادن در رابطه با همون مشکل مربعات زرد و آبی روی صفحه. توضیحات اون دوستمون هم که گفتن سه بار رفتن گارانتی اضافه شده بوده و جوابش این هستش:
Thank you for contacting ASUS Customer Service.
با تشکر از تماس شما با بخش سرویس مشتریان ASUS
For this issue, please first attach to an external display.
If the lines persist, please download and reinstall the VGA driver for a try. Here's the link
برای حل این مشکل ابتدا یک مانیتور خارجی به لپ تاپ خود متصل کنید. اگر مشکل همچنان پا بر جا بود، درایور کارت گرافیکی را از آدرس زیر دانلود کرده و دوباره نصب کنید که درایور کارت گرافیکی را امتحان کرده باشید.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدIf the external display works well, then there's something wrong with the LCD panel. Please contact our local service center or your reseller for help. Here's the contact information about ASUS global service centers
اگر مانیتور خارجی درست کار میکرد نیز معلوم است که پنل LCD شما مشکلی دارد که برای حل آن باید به نمایندگی های محلی ایسوس مراجعه کنید. در ادامه لینک اطلاعات تماس با بخش عمومی سرویس ASUS آمده است:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدSince we don't
have authorized service center in Iran, I suggest you to contact the local service center for
help. Sorry for the inconvenience and thanks for your understanding!
با توجه به اینکه ما در ایران نمایندگی مجاز(تائید شده) نداریم من به شما پیشنهاد میکنم که با مراکز سرویس محلی خود تماس بگیرید. در مورد نبودن نمازندگی مجاز متاسفم و از درک شما تشکر می کنم.
If having any problems, please don't hesitate to contact us
اگر مشکلی داشتید از تماس گرفتن با ما خودداری نکنید.
Best Regards,
May
ASUS Customer Service Center
خب .... حالا مانیتور خارجی از کجا بیاریم تست کنیم ؟ نمایندگی مجاز هم که نداریم:31::41:
afshin b
23-12-2010, 00:54
خب .... حالا مانیتور خارجی از کجا بیاریم تست کنیم ؟ نمایندگی مجاز هم که نداریم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب وصل می کنیم به HDTV یا یه مانیتور تا تست کنیم، این که مشکلی نیست!
farzamarchitect
23-12-2010, 06:58
دوستان محسن جان یه پیام برای ایسوس فرستادن در رابطه با همون مشکل مربعات زرد و آبی روی صفحه. توضیحات اون دوستمون هم که گفتن سه بار رفتن گارانتی اضافه شده بوده و جوابش این هستش:
Thank you for contacting ASUS Customer Service.
با تشکر از تماس شما با بخش سرویس مشتریان ASUS
For this issue, please first attach to an external display.
If the lines persist, please download and reinstall the VGA driver for a try. Here's the link
برای حل این مشکل ابتدا یک مانیتور خارجی به لپ تاپ خود متصل کنید. اگر مشکل همچنان پا بر جا بود، درایور کارت گرافیکی را از آدرس زیر دانلود کرده و دوباره نصب کنید که درایور کارت گرافیکی را امتحان کرده باشید.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدIf the external display works well, then there's something wrong with the LCD panel. Please contact our local service center or your reseller for help. Here's the contact information about ASUS global service centers
اگر مانیتور خارجی درست کار میکرد نیز معلوم است که پنل LCD شما مشکلی دارد که برای حل آن باید به نمایندگی های محلی ایسوس مراجعه کنید. در ادامه لینک اطلاعات تماس با بخش عمومی سرویس ASUS آمده است:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدSince we don't
have authorized service center in Iran, I suggest you to contact the local service center for
help. Sorry for the inconvenience and thanks for your understanding!
با توجه به اینکه ما در ایران نمایندگی مجاز(تائید شده) نداریم من به شما پیشنهاد میکنم که با مراکز سرویس محلی خود تماس بگیرید. در مورد نبودن نمازندگی مجاز متاسفم و از درک شما تشکر می کنم.
If having any problems, please don't hesitate to contact us
اگر مشکلی داشتید از تماس گرفتن با ما خودداری نکنید.
Best Regards,
May
ASUS Customer Service Center
خب .... حالا مانیتور خارجی از کجا بیاریم تست کنیم ؟ نمایندگی مجاز هم که نداریم:31::41:
سلام
من اون کار رو کردم وقتی کارت گرافیک رویmaximize battery life میزارم اصلا هنگ نمیکنه
یه سه چهر روز خوب بود اما وتی دوباره گذاشتم روی high performance دوباره هنگ شروع شد
از کارت گرافیکه یا...
برم گارانتی کاری میکنن یا نه
باهاش باید بسوزم و بسازم؟
alireza1411
23-12-2010, 15:35
خب وصل می کنیم به HDTV یا یه مانیتور تا تست کنیم، این که مشکلی نیست!
والله نوشته Display و من فکر کردم چی ترجمه کنم همین جوری گفتم مانیتور. آخه خب ال سی دی هم یه نوع مانیتور هست دیگه. اصلا مانیتور به فارسی معنیش میشه نمایش دهنده یا نمایشگر. حالا هر چی دم دسته میشه ... حتی تلویزیون هم نمیدونم وصل میشه یا نه ولی اگه پورتش رو داشته باشه اون هم میشه.:31:
سلام
من اون کار رو کردم وقتی کارت گرافیک رویmaximize battery life میزارم اصلا هنگ نمیکنه
یه سه چهر روز خوب بود اما وتی دوباره گذاشتم روی high performance دوباره هنگ شروع شد
از کارت گرافیکه یا...
برم گارانتی کاری میکنن یا نه
باهاش باید بسوزم و بسازم؟
الان من نگرفتم منظورتون کدوم کاره. یعنی وصل کردین به یه وسیله ی دیگه و تصویر رو توی اون تماشا کردین مشکل داشته ؟؟ فکر کنم همین منظورتون بوده.
خب اگه من درست فهمیده باشم شما رو حالت باتری سیوینگ که اون Powerplay، کلاک کارت رو میبره رو 300 گذاشتی و مشکل نداشتی.
برخی دوستان هم که میگن با باتری کار میکنه و برق وصل نیست مشکلی نداره و به نوعی باز هم معلوم میشه که وقتی کلاک کارت رو 300 هست مشکل وجود نداره.
من باز هم یه بار دیگه پیشنهاد میکنم اون مساله ای رو ه گفتم تست کنید. یعنی تمام پاور پلن ها رو ویرایش کنید. تو بخش Power option تو کنترل پنل پیداشون میکنید. گزینه آخر همشون در مورد پاور پلی هست و من پیشنهادم اینه که بزارید روی حالت Maximum Battery Saving. بعد ببینید چی پیش میاد. پلن ها رو عوض بدل کنید، بازی اجرا کنید، مولتی مدیا همه جور فایل ام پی 4 و فلش و اینا تست کنید. خلاصه همه جور کار رو تست کنید که ببینید اون حالت میاد یا نه.
نتیجه این که اگه نیاد معلومه صد در صد کارت گرافیک مشکل داره یا مادربوردش نمیتونه ولتاژ لازم رو بده به کارت.
راه حل چیه ؟ خب اگه کارت گرافیک یا مادربورد باشه و بردین گارانتی همین مسائل رو کامل توضیح بدید بعید میدم کاری نکنن. ولی اگه نکردن دیگه باید بسوزیم و بسازیم و در واقع به جای کلاک 650 مگاهرتزی کارت از کلاک 300 مگاهرتزی اون استفاده کنیم که در واقع قدرتش رو بیش از نصف میکنه:41:.
در مورد اون گزینه های پاور آپشن اگه پیدا نکردین یا بد بیان کردم بفرمائید کامل بنویسم.
pooria-ir
23-12-2010, 16:50
سلام آقا علیرضا
نظرت در مورد این مشکل من چیه ؟ خط های افقی روی صفحه که بیش تر توی CRT TV ها میدیدیم
یه بار دیگه هم گفتم اما کسی چیزی به نظرش نرسید
تو کلوپ اسوس هم گفتم اونجا هم گفتن درایور گرافیک رو آپدیت کن که چیزی حل نشد،مشکل اینجوریه که وقتی نور صفحه کم میشه،یعنی هرچی از 100% کمتر لرزش صفحه مشاهده میشه،البته خیلی با چشم مشخص نیست اما وقتی عکس میگیری از صفحه اینجوریه
و خیلی هم زود چشم رو خسته میکنه
میتونی خودت یه راه بهم بگی یا وسم یه نامه یزنی به اسوس ؟
ممنون از کمکت :11:
من وقتی این لپ تاپ رو گرفتم سیستم عامل نداشت خودم یک نسخه رایتی از ویندوز ultimate رو روش نصب کردم اما خود ویندوز به صورت خودکار اکتیو شد می خوام بپرسم در دفعات بعدی نصب هم این طور خواهد بود یا این فقط برای یک بار نصب کارایی داره ؟ الان حدود دو ماهه که ویندوز رو نصب کردم و تا الان هم فعاله و به طور مرتب آپدیت میشه در ضمن اگر میشه نحوه اسنفاده از سریال دستگاه برای فعال کردن ویندوز رو آموزش بدید
آیا گرافیک ati 5730 سنسور دما نداره و اگر داره چرا دمای گرافیک در نرم افزار hw monitor نشان داده نمیشه ؟
alireza1411
23-12-2010, 19:56
من وقتی این لپ تاپ رو گرفتم سیستم عامل نداشت خودم یک نسخه رایتی از ویندوز ultimate رو روش نصب کردم اما خود ویندوز به صورت خودکار اکتیو شد می خوام بپرسم در دفعات بعدی نصب هم این طور خواهد بود یا این فقط برای یک بار نصب کارایی داره ؟ الان حدود دو ماهه که ویندوز رو نصب کردم و تا الان هم فعاله و به طور مرتب آپدیت میشه در ضمن اگر میشه نحوه اسنفاده از سریال دستگاه برای فعال کردن ویندوز رو آموزش بدید
خب لابد ویندوزه از اینا بوده که دست کاری شده و خودش خودکار کرک هم میشه. بعد از نصب لابد یه تیکه از این صفحه سیاه ها که نوشته توش میاد اومده .... اونجا کرک انجام میشه. من یه دونه این جوری دارم. البته ببین این کرکش ممکنه در اثر آپدیت از کار بیافته ولی با استفاده از کرک دوباره اکتیو میشه. بچه ها صفحه قبلی در مورد نحوه ی دوباره کرک کردنش گفتن.:11:
golshahi
23-12-2010, 20:07
N61j Family, K40 Series, K42
به نقل از وب سایت شرکت ویستا پخش رایانه ( الماس )
به تازگی روی بعضی از مدل های لپ تاپ از جمله اسوس به علت داشتن 2 کارت گرافیک که برای طول عمر باطری بیشتر طراحی شده اند مشکل تصویری دارد که این مشکل 100% با درایور صحیح حل می شود. مشکل به وجود امده در روی سری لپ تاپ هایی که تکنولوژی Optimus در آن ها طراحی شده وجود دارد از آن جمله. N61j Family, K40 Series, K42 برای حل این مشکل ابتدا می بایست Windows 7 Ultimate که از دست کاری نشدن آن اطمینان دارید را نصب کرده سپس ویندوز را در حالتی که 30 روز آزمایشی است رها کنید و از طریق Windows Update آنرا به روز نمایید تا تمامی درایور های آن نصب شود. سپس به داخل سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید رفته
Support(Driver and Download)>Graphics>Laptop Graphic Controller >Intel Graphic HD
را انتخاب کرده و سپس ورژن ویندوز خود را انتخاب نموده سپس دانلود و نصب نمایید و سپس restart کنید. سپس به داخل سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید رفته سپسNorth American را انتخاب نمایید
Download Drivers>Product(GeForce)>GeForce 3XX Series(M) like 325M,310M,..>operation like windows 7 32bit or 64 Bit>English سپس دانلود کنید.
alireza1411
23-12-2010, 20:13
سلام آقا علیرضا
نظرت در مورد این مشکل من چیه ؟ خط های افقی روی صفحه که بیش تر توی CRT TV ها میدیدیم
یه بار دیگه هم گفتم اما کسی چیزی به نظرش نرسید
تو کلوپ اسوس هم گفتم اونجا هم گفتن درایور گرافیک رو آپدیت کن که چیزی حل نشد،مشکل اینجوریه که وقتی نور صفحه کم میشه،یعنی هرچی از 100% کمتر لرزش صفحه مشاهده میشه،البته خیلی با چشم مشخص نیست اما وقتی عکس میگیری از صفحه اینجوریه
و خیلی هم زود چشم رو خسته میکنه
میتونی خودت یه راه بهم بگی یا وسم یه نامه یزنی به اسوس ؟
ممنون از کمکت :11:
پوریا جان میگم این ایسوس هم هر چی میگی میگه درایور رو آپدیت کن. من از عکسی که گذاشتی چیز خاصی متوجه نشدم ... یعنی خط ها زیاد درست دیده نمیشن
ولی جز آپدیت گرافیک من هم چیزی به ذهنم نمیرسه. نامه زدن به نظرم فایده نداره. باز هم میگم درایور دیگه. یا نهایتش میگم مشکل از ال سی دیه برین گارانتی و از این داستانها.:41:
pooria-ir
23-12-2010, 20:32
فک کنم تو این عکس بهتر مشخص باشه
نظر خودت چیه ؟
afshin b
23-12-2010, 21:02
پوریا جان الان که شما گفتین من رفتم با دوربین گوشیم تست کردم، برای منم مثل مال شماست، وقتی نور کم میشه اثرش بیشتر میشه، در کل فکر کنم چیز کاملا طبیعیی باشه برای ال سی دی ها. من که تا حالا هیچ مشکلی باهاش نداشتم مثل خستگی چشم و..
با تی وی خونه (پلاسما) هم امتحان کردم، اونم همینطور بود ولی خیلی کم.
حالا بقیه دوستان هم یه امتحانی بکنن خبر بدن خوب میشه.
pooria-ir
23-12-2010, 21:05
پوریا جان الان که شما گفتین من رفتم با دوربین گوشیم تست کردم، برای منم مثل مال شماست، وقتی نور کم میشه اثرش بیشتر میشه، در کل فکر کنم چیز کاملا طبیعیی باشه برای ال سی دی ها. من که تا حالا هیچ مشکلی باهاش نداشتم مثل خستگی چشم و..
با تی وی خونه (پلاسما) هم امتحان کردم، اونم همینطور بود ولی خیلی کم.
حالا بقیه دوستان هم یه امتحانی بکنن خبر بدن خوب میشه.
آخه من LCD کامپیوتر و LCD TV رو تست کردم هیچ کدوم اینجوری نبود.در واقع ال سی دی نباید اینجوری باشه وگرنه میشه CRT !!!
alireza1411
23-12-2010, 21:30
آخه من LCD کامپیوتر و LCD TV رو تست کردم هیچ کدوم اینجوری نبود.در واقع ال سی دی نباید اینجوری باشه وگرنه میشه CRT !!!
من منظور شما رو متوجه نشده بودم پس. تو حالت عادی چشم انسان فرکانس بالای 50 هرتز رو تشخیص نمیده یا به سختی میده. این تلویزیون و اینا هم همه فرکانسشون بالای 50 هرتزه.
مثلا حتی پلی استیشن 2 فرکانس استاندارد اروپایی و آمریکاییش 50 و 60 هرتزه. بعد این واسه این هست که چشم ما نبینه. اما من منظور شما رو خوب درک نکرده بودم. شما وقتی با دوربین عکس بگیری قصه فرق فوکوله ها !!!!
من هم با دوربینم الان تست کردم همین جوریه. تو سی آر تی ها هم فرکانسش بره بالاتر مشکل کمتر میشه ولی همیشه هست. فکر نمیکنم غیر طبیعی باشه ولی مطمئن هم نیستم.
کلا این رو باید از بچه های سخت افزار سوال کنید ببینید عکس گرفتن از مانیتورها با فرکانسهای متفاوت نتیجش چیه.
یه چیز دیگه. من همین الان یه تست کردم دیدم ال سی دی هم همین جوری بود. فقط یه مقدار کم تر بود. یه جورایی فکر میکنم به زمان پاسخگویی وابسته باشه.
من رو رزولوشن 1360 در 768 میذارم خط ها از بالا میره پایین و رو 1368در 768 میزارم از پایین میره بالا. رو فرکانسهای دیگه هم تست کردم جهت مختلف در اومد. فرکانسش رو هم که نمیشه عوض کرد. تو ال سی دی داداشم هم فرکانس 60 و 62 و 58 و 72 و 75 داره و رو همش هم میاد.
تو اخبار تلویزیون هم دقت کرده باشی ترکیب فرکاسن دوربین فیمل برداری های مختلف با مانیتورهای مختلف نتایج مختلف میده.
کلا این قضیه چیز مهمی نیست اصلا. نگرانش نباش.:31::11:
farzamarchitect
23-12-2010, 21:37
والله نوشته Display و من فکر کردم چی ترجمه کنم همین جوری گفتم مانیتور. آخه خب ال سی دی هم یه نوع مانیتور هست دیگه. اصلا مانیتور به فارسی معنیش میشه نمایش دهنده یا نمایشگر. حالا هر چی دم دسته میشه ... حتی تلویزیون هم نمیدونم وصل میشه یا نه ولی اگه پورتش رو داشته باشه اون هم میشه.:31:
الان من نگرفتم منظورتون کدوم کاره. یعنی وصل کردین به یه وسیله ی دیگه و تصویر رو توی اون تماشا کردین مشکل داشته ؟؟ فکر کنم همین منظورتون بوده.
خب اگه من درست فهمیده باشم شما رو حالت باتری سیوینگ که اون Powerplay، کلاک کارت رو میبره رو 300 گذاشتی و مشکل نداشتی.
برخی دوستان هم که میگن با باتری کار میکنه و برق وصل نیست مشکلی نداره و به نوعی باز هم معلوم میشه که وقتی کلاک کارت رو 300 هست مشکل وجود نداره.
من باز هم یه بار دیگه پیشنهاد میکنم اون مساله ای رو ه گفتم تست کنید. یعنی تمام پاور پلن ها رو ویرایش کنید. تو بخش Power option تو کنترل پنل پیداشون میکنید. گزینه آخر همشون در مورد پاور پلی هست و من پیشنهادم اینه که بزارید روی حالت Maximum Battery Saving. بعد ببینید چی پیش میاد. پلن ها رو عوض بدل کنید، بازی اجرا کنید، مولتی مدیا همه جور فایل ام پی 4 و فلش و اینا تست کنید. خلاصه همه جور کار رو تست کنید که ببینید اون حالت میاد یا نه.
نتیجه این که اگه نیاد معلومه صد در صد کارت گرافیک مشکل داره یا مادربوردش نمیتونه ولتاژ لازم رو بده به کارت.
راه حل چیه ؟ خب اگه کارت گرافیک یا مادربورد باشه و بردین گارانتی همین مسائل رو کامل توضیح بدید بعید میدم کاری نکنن. ولی اگه نکردن دیگه باید بسوزیم و بسازیم و در واقع به جای کلاک 650 مگاهرتزی کارت از کلاک 300 مگاهرتزی اون استفاده کنیم که در واقع قدرتش رو بیش از نصف میکنه:41:.
در مورد اون گزینه های پاور آپشن اگه پیدا نکردین یا بد بیان کردم بفرمائید کامل بنویسم.
علیرضا جان واقعا دستت درد نکنه
من در واقع پاور آپشن رو تست کردم بعدش از رو سایت آخرین گرافیکی که گرفته بودم رو نصب کردم و بعدش خیلی خوب بود یک هفته همینجوری خوب بود
دیروز که گذاشتمش روی high performance دوباره هنگ کرد
به نظرت دوباره ببرمش گارانتی
قطعه عوض می کنن یا یکی دیگه میدن اگه مشکلش حاد باشه یا اصلا جواب نمیدن:19::19::41:
alireza1411
24-12-2010, 00:14
علیرضا جان واقعا دستت درد نکنه
من در واقع پاور آپشن رو تست کردم بعدش از رو سایت آخرین گرافیکی که گرفته بودم رو نصب کردم و بعدش خیلی خوب بود یک هفته همینجوری خوب بود
دیروز که گذاشتمش روی high performance دوباره هنگ کرد
به نظرت دوباره ببرمش گارانتی
قطعه عوض می کنن یا یکی دیگه میدن اگه مشکلش حاد باشه یا اصلا جواب نمیدن:19::19::41:
خواهش می کنم. والله من پاور آشپن رو واسه این گفتم که به هر حال اگر بردی گارانتی و گوش ندادن و بهانه آوردن یا هر جنگولک بازی دیگه ای در آوردن تمام حالت های پاور رو دستی تنظیم کنی که کارت راه بیافته. البته فقط در مورد شما این روش جواب میده. آخه بقی دوستان شاید بخوان بازی کنن و گرافیک براشون مهم باشه. تو اتوکد و حتی سالیدورک و کتیا کارت گرافیک به اون صورت استفاده نمیشه. نهایتش یه مش سنگین بزنی که بخواد نتیجه ی تحلیل سیالاتی یا تنشی رو رنگی و سه بعدی رسم کنه فکر کنم مهم میشه. تازه اون هم نه اینکه کلا کار راه نیافته، خیر بلکه فقط واسه این مهم هست که وقتی دوربین رو میچرخونی بالاخره باید تصاویر پردازش بشه.
حالا شما به عنوان تیر خلاص ببر گارانتی بگو مشکل چیه. دقیقا توضیح بده که کارت گرافیک به نظر میاد مشکل داره و تو برنامه های تا حدی سنگین ناپایداری از خودش نشون میده. کارشناساشون تا این توضیحات رو بدی میفهمین چی میگی و اگه واقعا بخوان کاری کنن سریع اقدام میکنن ولی اگه نخوان خودشون رو میزنن به کوچه علی چپ و بهانه میارن که داغ کردینش و محیط گرم بوده و از این حرفا.
راستی یادم نیست دما رو هم پرسیدم یا نه. این دماش تو حالتی که خراب میشه چه طوره؟؟:11::11:
alireza1411
24-12-2010, 03:57
آیا گرافیک ati 5730 سنسور دما نداره و اگر داره چرا دمای گرافیک در نرم افزار hw monitor نشان داده نمیشه ؟
مال من که نشون میده. سنسور که حتما داره.با اورستی چیزی یه تست بزن. هاردور مانیتور هم ورژن های نهاییش رو تست کن شاید مال شما قدیمی بوده.:11:
farzamarchitect
24-12-2010, 08:21
خواهش می کنم. والله من پاور آشپن رو واسه این گفتم که به هر حال اگر بردی گارانتی و گوش ندادن و بهانه آوردن یا هر جنگولک بازی دیگه ای در آوردن تمام حالت های پاور رو دستی تنظیم کنی که کارت راه بیافته. البته فقط در مورد شما این روش جواب میده. آخه بقی دوستان شاید بخوان بازی کنن و گرافیک براشون مهم باشه. تو اتوکد و حتی سالیدورک و کتیا کارت گرافیک به اون صورت استفاده نمیشه. نهایتش یه مش سنگین بزنی که بخواد نتیجه ی تحلیل سیالاتی یا تنشی رو رنگی و سه بعدی رسم کنه فکر کنم مهم میشه. تازه اون هم نه اینکه کلا کار راه نیافته، خیر بلکه فقط واسه این مهم هست که وقتی دوربین رو میچرخونی بالاخره باید تصاویر پردازش بشه.
حالا شما به عنوان تیر خلاص ببر گارانتی بگو مشکل چیه. دقیقا توضیح بده که کارت گرافیک به نظر میاد مشکل داره و تو برنامه های تا حدی سنگین ناپایداری از خودش نشون میده. کارشناساشون تا این توضیحات رو بدی میفهمین چی میگی و اگه واقعا بخوان کاری کنن سریع اقدام میکنن ولی اگه نخوان خودشون رو میزنن به کوچه علی چپ و بهانه میارن که داغ کردینش و محیط گرم بوده و از این حرفا.
راستی یادم نیست دما رو هم پرسیدم یا نه. این دماش تو حالتی که خراب میشه چه طوره؟؟:11::11:
راستش من زیاد وارد نیستم و برنامه ای رو ندارم که بتونم دما رو اندازه بگیرم
اما چیزی که هست به شدت فن شروع میکنه به کار و در یک لحظه خاص اتفاق م افته
واقعا الانم وقت اینکارارو ندارم که برم گارانتی ولی خوب چه کنم
این دستگاه بعدجوری برای ما شر شد
msakabiri2
24-12-2010, 08:48
باسلام به همه دوستان
راستیتش من امروز با سایت شما آشنا شدم و میخوام یه لپ تاپ عالی بخرم حدود قیمت تا سقف1800000و دیروز با یکی از اساتید مشورت میکردم که ایسوز رو معرفی کرد و خودم به شخصه روی F127 وایو نظر داشتم حال از شما دوستان عزیز تقاضادارم راهنماییم کنید که:
1.واقعا دور از تعصباتی که شما تو حرفاتون دارید وایو بهتره یا ایسوز؟
2.با این پول بهترین ایوسوز کدوم ؟
3.بهترین موقع خرید کی هست؟
باز هم متشکرم
afshin b
24-12-2010, 11:00
راستش من زیاد وارد نیستم و برنامه ای رو ندارم که بتونم دما رو اندازه بگیرم
اما چیزی که هست به شدت فن شروع میکنه به کار و در یک لحظه خاص اتفاق م افته
واقعا الانم وقت اینکارارو ندارم که برم گارانتی ولی خوب چه کنم
این دستگاه بعدجوری برای ما شر شد
با این برنامه میتونی دمای قسمت های مختلف لپتاپ رو ببینی.
سلام دوستان
کسی میتونه در مورد نصب tv tuner لپ تاپ های asus منو راهنمایی کنه؟ تا اونجایی که میدونم با مدیا سنتر باید جواب بده .
کسی تاحالا استفاده کرده؟
آیا واقعا در شهرهایی که سیستم دیجیتال زمین به زمین راه اندازی شده سیگنال میده؟
alireza1411
24-12-2010, 13:45
سلام دوستان
کسی میتونه در مورد نصب tv tuner لپ تاپ های asus منو راهنمایی کنه؟ تا اونجایی که میدونم با مدیا سنتر باید جواب بده .
کسی تاحالا استفاده کرده؟
آیا واقعا در شهرهایی که سیستم دیجیتال زمین به زمین راه اندازی شده سیگنال میده؟
تیونر جزء وسایل آپشنال باید باشه و رو مال من که نداره. جاش البته هست ولی خب خالیه دیگه. اگه داشته باشه آره با مدیا سنتر یا بلیز دی وی دی و یا حتی وی ال سی و نرو میشه جواب گرفت. البته همه مدلها رو ممکنه نشه با هر نرم افزاری درست باز کرد و استفاده کرد.:11:
alireza1411
24-12-2010, 13:51
باسلام به همه دوستان
راستیتش من امروز با سایت شما آشنا شدم و میخوام یه لپ تاپ عالی بخرم حدود قیمت تا سقف1800000و دیروز با یکی از اساتید مشورت میکردم که ایسوز رو معرفی کرد و خودم به شخصه روی F127 وایو نظر داشتم حال از شما دوستان عزیز تقاضادارم راهنماییم کنید که:
1.واقعا دور از تعصباتی که شما تو حرفاتون دارید وایو بهتره یا ایسوز؟
2.با این پول بهترین ایوسوز کدوم ؟
3.بهترین موقع خرید کی هست؟
باز هم متشکرم
ببینید من کلا یه چیزی بگم .... ایسوس الان تو زمینه مادربورد و کارت گرافیک خیلی قی کار کرده و مادربوردهای ماکسیموسی که میزنه یا مثلا کارت گرافیک ARES این مساله رو ثابت میکنه. نیازی به تعریف تمجید نداره. البته قیمت قطعاتش خب بالاست.
سونی هم تو لوازم معمولی خوب کار کرده. سونی یه جورایی تو خیلی بخش ها تخصصی وارد نشده. یعنی مانیتور میزنه ولی بهتر از اون رو سامسونگ و شارپ و چه میدونم شکرتای دیگه هم میزنن. یا دوربین های خوبی داره ولی رده ی اول مال کنون و نیکون هست. تو ایران اسم خوبی در کرده و مردم فکر میکنن لپ تاپهای خوبی هم داره.
اما مساله اینه که با قیمت مساوی میتونی محصولات بهتری از ایسوس تهیه کنی.
خرید لپ تاپ رو واسه دو ما یا سه ماه دیگه بررسی کن. الان سری بعدی پردازنده های اینتل و انویدیا و حتی ای ام دی تو راهه و اصلا درست نیست مدلهای فعلی رو بخری. سه ما دیگه بررسی کن ببین روند قیمت چه طور بوده و اگه دیدی مناسبه تازه تحقیق کن ببین فلان مدل سونی و فلان مدل ایسوس کدومشون بهتر هستش.:11::11:
msakabiri2
24-12-2010, 18:09
ببینید من کلا یه چیزی بگم .... ایسوس الان تو زمینه مادربورد و کارت گرافیک خیلی قی کار کرده و مادربوردهای ماکسیموسی که میزنه یا مثلا کارت گرافیک ARES این مساله رو ثابت میکنه. نیازی به تعریف تمجید نداره. البته قیمت قطعاتش خب بالاست.
سونی هم تو لوازم معمولی خوب کار کرده. سونی یه جورایی تو خیلی بخش ها تخصصی وارد نشده. یعنی مانیتور میزنه ولی بهتر از اون رو سامسونگ و شارپ و چه میدونم شکرتای دیگه هم میزنن. یا دوربین های خوبی داره ولی رده ی اول مال کنون و نیکون هست. تو ایران اسم خوبی در کرده و مردم فکر میکنن لپ تاپهای خوبی هم داره.
اما مساله اینه که با قیمت مساوی میتونی محصولات بهتری از ایسوس تهیه کنی.
خرید لپ تاپ رو واسه دو ما یا سه ماه دیگه بررسی کن. الان سری بعدی پردازنده های اینتل و انویدیا و حتی ای ام دی تو راهه و اصلا درست نیست مدلهای فعلی رو بخری. سه ما دیگه بررسی کن ببین روند قیمت چه طور بوده و اگه دیدی مناسبه تازه تحقیق کن ببین فلان مدل سونی و فلان مدل ایسوس کدومشون بهتر هستش.:11::11:
به خاطر اطلاعات مفیدت خیلی ممنون فقط یه سوال میشه کمی در مورد این نوع پردازنده ها توضیح بدین و بگین تا کی این نسل جدید خواهد آمد؟تا عید وایستم خوبه؟؟و اینکه با چه قیمتی عرضه خواهد شد با این پول میشه اونا رو خرید؟
باز هم ممنون
alireza1411
24-12-2010, 20:47
به خاطر اطلاعات مفیدت خیلی ممنون فقط یه سوال میشه کمی در مورد این نوع پردازنده ها توضیح بدین و بگین تا کی این نسل جدید خواهد آمد؟تا عید وایستم خوبه؟؟و اینکه با چه قیمتی عرضه خواهد شد با این پول میشه اونا رو خرید؟
باز هم ممنون
لیست کامل و سرعت و مشخصاتشون رو گذاشتم تو سایت و لینکش هم تو پروفایلم هست. امروز تو تامزهاردور دیدم نوشته که الان تو بازار هم وارد شده.
مثلا جالبه ایسر از APU های فوق العاده کم مصرف ای ام دی یه مدل تولید کرده بود که مصرف پردازنده کلا 10 وات بود!!
تو ایران کی میاد و همچنین تو لپ تاپها کی میاد رو دقیق نمیدونم ولی چیزی که مشخصه قیمت نسل قبلی افت پیدا میکنه و نسل جدید با مصرف کمتر و سرعت بالاتر به بازار میاد.
انودیا هم سری 500 رو برای لپ تاپها عرضه کرده فکر کنم نهایت یه ماه دیگه ایسر اولین نمونه لپ تاپ با پردازنده ی Sandy Bridge و گرافیک 540M به بازار میفرسته و لابد دو ماه دیگه تو ایران هم اومده. حالا اینها یه طرف و جواب احتمالا دندان شکن ای ام دی هم یه طرف. به نظر میاد چیزای خوبی واسه گفتن داشته باشه و قیمتاش هم خوب تر از خوب باشه.:31:
الان چهار هسته ای سری Core i7 حدود 45 وات مصرف میکنه و نسل بعدی همین Core i7 که معماری پل شنی یا Sandy Bridge داره حدود 35 وات. این 10 وات کمتر خودش خیلیه.
تیونر جزء وسایل آپشنال باید باشه و رو مال من که نداره. جاش البته هست ولی خب خالیه دیگه. اگه داشته باشه آره با مدیا سنتر یا بلیز دی وی دی و یا حتی وی ال سی و نرو میشه جواب گرفت. البته همه مدلها رو ممکنه نشه با هر نرم افزاری درست باز کرد و استفاده کرد.:11:
علیرضا جان ایشالا که جاش پر بشه:11: من فکر کردم چون درایور tv tuner روی لپ تاپ n61jv هست شاید بشه ازش استفاده کرد ولی مثل اینکه جای خالی رو خودمون باید پر کنیم.:8:
اتفاقا مدل n61jq هم درایور Yuan TV Tuner Driver رو میدارد . اما یکی میشه بگه این چیه؟
alireza1411
24-12-2010, 23:25
علیرضا جان ایشالا که جاش پر بشه:11: من فکر کردم چون درایور tv tuner روی لپ تاپ n61jv هست شاید بشه ازش استفاده کرد ولی مثل اینکه جای خالی رو خودمون باید پر کنیم.:8:
اتفاقا مدل n61jq هم درایور Yuan TV Tuner Driver رو میدارد . اما یکی میشه بگه این چیه؟
من الان نگاه کردم دیدم دو تا فولدر داره. قبلا هم دیده بودم ولی دقت نکردم اسمش چی بوده. من سوالتون رو متوجه نشدم. خب درایوره ویندوز 32 و 64 بیتی سون رو به عنوان مثال میشه واسه شناسایی شدن و استفاده از تیونر داخلی لپ تاپ نصب کرد دیگه. حالا که نداره ولی اگه داشت این رو نصب میکردیم و بعد با نرم افزارهای مختلف مثلا Nero تلویزیون دیجیتال رو دریافت میکردیم. حالا من دقیق نفهمیدم منظورتون چیه. شاید میگین این تیونر رو از کجا بیاریم؟؟ خب این رو نمیدونم میشه گیر آورد یا نه ولی من یه تیونر با کارک الکی دل خریدم و با یو اس بی وصل میشه. قیمت همه مدلهای خوب و بدش بین 20 تا 30 باید باشه. فکر کنم همش هم چینی مینی باشه. اگه لازم دارین از اونا بگیرین البته اگه شرکتای وارد کننده این Yuan رو نداشتن.:11::11:
با این برنامه میتونی دمای قسمت های مختلف لپتاپ رو ببینی.
از راهنماییت ممنون اما باز هم دمای گرافیک رو مونیتور نمیکنه :41:
alireza1411
25-12-2010, 19:37
این رو تست کن بد نیست ولی کارش تخصصی فقط گرافیکه:
GPU-Z
یا Tech Power Up GPU-Z. رایگانه و حجمش هم 500 کیلو باید باشه. آخرین نسخه ای که دارم 0.4.9 هستش.
afshin b
25-12-2010, 19:38
خواهش میکنم.
یعنی برای شما این قسمتی که ضربدر زدم رو نشون نمیده؟
خواهش میکنم.
یعنی برای شما این قسمتی که ضربدر زدم رو نشون نمیده؟
آره دقیقا همین یکدونه آیتم رو نداره بقیه رو داره
msakabiri2
26-12-2010, 13:25
دوستان من دارم یه سری تحقیقات در مورد مدل های ای سوز انجام میدم و می خواستم بدونم که بهترین مدل های ای سوز کدوماست و اینکه اگر شما بخواهید 3از بهترین(قدرتمند تو تمام زمینه ها + زیبایی + وزن) مدل های ای سوز رو با توجه به قیمت(نهایتا 1800)انتخاب کنید، کدام رو پیشنهاد میکنید.
متشکر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mhadishirani
26-12-2010, 19:13
دوستان من دارم یه سری تحقیقات در مورد مدل های ای سوز انجام میدم و می خواستم بدونم که بهترین مدل های ای سوز کدوماست و اینکه اگر شما بخواهید 3از بهترین(قدرتمند تو تمام زمینه ها + زیبایی + وزن) مدل های ای سوز رو با توجه به قیمت(نهایتا 1800)انتخاب کنید، کدام رو پیشنهاد میکنید.
متشکر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه تعصب خاصی روی ایسوز ندارید پیشنهاد میکنم dell xps 15 رو بگیرید. قیمتش مناسبه و امکاناتش عالیه
msakabiri2
26-12-2010, 20:44
نه اصلا تعصب خاصی نیست من تازه با ایسوز آشنا شدم ولی بنده از لپتاپ های دل نارضایتی مخصوصا از عمر باتری زیاد شنیدم و حالا نمیدونم،اگه شما دارید ممکن کمی بیشتر توضیح بدین؟اگر از نظر مدیران اشکال نداره واگر نه موافقید یه تاپیک راجع به مقایسه بهترین برند ها ایجاد کنیم و به بحث بپردازیم؟(در صورت ایجاد آدرسش بگید که واقع مفید میباشد.)
باتشکر
نه اصلا تعصب خاصی نیست من تازه با ایسوز آشنا شدم ولی بنده از لپتاپ های دل نارضایتی مخصوصا از عمر باتری زیاد شنیدم و حالا نمیدونم،اگه شما دارید ممکن کمی بیشتر توضیح بدین؟اگر از نظر مدیران اشکال نداره واگر نه موافقید یه تاپیک راجع به مقایسه بهترین برند ها ایجاد کنیم و به بحث بپردازیم؟(در صورت ایجاد آدرسش بگید که واقع مفید میباشد.)
باتشکر
اگر امکان خرید از کشورهای اروپایی یا آمریکا رو داری یعنی اون طرف یه آشنای وارد به کامپیوتر داری انتخاب برندdell کار عاقلانه ایه چون کیفیت ساخت محصولات موجود بازار اون کشورها با این جا زمین تا آسمان فرق داره من این موضوع رو در مورد لپ تاپ اقوام به عینه دیدم
باتشکر
اگر سری لتیتود به کارت بیاد خرید از اروپا واقعا به صرفه ست البته اگربتونی با قیافه زمختش کنار بیای
alireza1411
26-12-2010, 22:41
باتشکر
سلام
کلا i3 ها با داشتن دو هسته و چیپ گرافیکی روی قالب سی پی یو طبیعی هست که مصرفشون خیلی کمتر هستش. شما مدلی از دل با این گرافیک که فکر نکنم پیدا کرده باشی ولی اگه فرض کنیم سی پی یو و گرافیک یکی بود تازه میتونیم آستین بالا بزنیم مقایسه کنیم.:31:
کلا واسه کم مصرف بودن و البته خنک و سبک بودن میخوای باید صبر کنی سری i5 بعدی بیاد که فکر کنم راضی کننده هم باشه. البته اگه ای ام دی چیز عجیب غریبی نده تو بازار که فعلا یه پردازنده های ضعیف و فوق العاده کم مصرف داده.
من میگم دو ماه دیگه شروع کن مفصل بررسی کن. الان معلوم نیست قیمت نسل دوم پردازنده های i3 i5 i7 اینتل میخواد چند باشه و خصوصیاتش خوب مشخص نشده.:11:
دوستان عزیز
برای بررسی لپ تاپ Dell به تاپیک زیر مراجعه کنید.
لطفآ به عنوان این تاپیک(N61jq) و پستهای ارسالی خود توجه کنید.با تشکر:20:
mhadishirani
27-12-2010, 18:14
باتشکر
من خودم n61jq دارم. ازش هم راضی هستم ولی الآن نمیدونم چرا قیمت ایسوز توی بازار بالا رفته در نتیجه الآن ایسوز زیاد به صرفه نیست(لپتاپم رو خریدم 1350 الآن شده 1650 !!!!)
dell xps studio 15 یه لپتاپ خیلی خوب هست که یه اینچ ار n61 کوچیک تره و قدرتش برابره و قیمتش در حال حاضر اگه اشتباه نکنم 1250 ـه. مشخصاتش هم اینه:
cpu i7 720qm
gpu
ati 5730
ram 4gb ddr3 1066
hard 500 7200 rpm
Vespoher
27-12-2010, 20:53
بلوتوث من هم بعد از همین زمان دیگه کار نمیکنه بعنی وسیله باید از اول شناسایی بشه. البته تست طولانی نداشتم ببینم وسط کار هم قطع میشه یا نه. من برای حالت بی کار میگم این جوریه.
درایورهای جدید:
چیپست اینتل 9.2.0.1015:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدگرافیک ای تی آی سری موبیلیتی 2010.12:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددرایور رپید استوریج اینتل Intel RST 10.1.0.1008:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددرایور کیبورد (Fnها) 1.0.0007:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددرایور تاچ پد ورژن 8.0.7.0:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددرایور کارت صدا ریل تک ورژن 2.55 تو این صفحه واسه ایکس پی و سون و ویستا هست که اسم سایت رو با +++ نوشتم که پیلتر نشه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددرایور کارت شبکه ورژن 1.0.0.46:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددرایور کات شبکه وایرلس ورژن 9.1.0.328 :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددرایور بلوتوث برودکام ورژن 6.3.0.3.000 که من الان دارم دانلود میکنم و مطمئن نیستم همین باشه. ضمنا مال ویندوز رو کامل پاک کن بعد نصب کن که خرابی به بار نیاد. بزار من اول تست کنم اگه سالم بود خبر میدم بعد شما نصب کن:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنرم افزار PowerGear ایسوس ورژن 1.1.42:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکنسول وایرلس ایسوس ورژن 3.0.19:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:11::11::11:
سلام دوست عزیز
مرسی که این درایورارو اینجا لینک دادی ...
من درایور کارت گرافیک و صدا رو نصب کردم و اما نتیجه عجیبی داشت:
بعد از نصب درایور صدا SRS Control panel از کار افتاد و هر موقع که اجراش میکنم
این پیغامو میده :
unable to find a compatible SRS audio Device
البته درایور جدید رو پاک کردم و مال خودشو نصب کردم همون قبلی رو ، ولی بازم SRS کار نمیکنه
بعد از نصب درایور کارت گرافیک وقتی میرم تو فتوشاپ CS4 که از Open GL برای کارای سه بعدی استفاده میکنه غیر فعال و هر وقت میخوام از Preference اونو فعال کنم . فتوشاپ ارور و خطا میده و هنگ میکنه و بسته میشه .
نمیدونم این درایورها با لپ تاپ من چرا اینجوری میکنه . از موقع نصب این درایور ها کامپیوترم delay داره و کارا با کمی تاخیر انجام میشه .
کسی از دوستان این مشکل رو با نصب درایورهای جدید داشته یا خیر ؟؟؟؟
Vespoher
27-12-2010, 21:04
سلام عزیز، مرسی خوبم.خیلی کم پیدایی.خبری ازت نیست.:10:
درایور ها رو که علیرضای عزیز زحمتش رو کشید.اما در مورد بلوتوث.به دلیل Security این مسئله بوجود میاد.برای من هم همین جوره.فکر کنم اگه Security های مربوط به این مسئله رو Disable مشکل حل بشه.من که خودم تا حالا کارم بهش نیفتاده و امتحان نکردم ،اما یه بار که از بلوتوث زیاد استفاده کردم بعد از حدود نیم ساعت قطع شد.:46:
سلام دوست عزیز . ممنونم . آره یه خورده سرم شلوغه . ولی اینجا رو سعی میکنم سر بزنم ...
در مورد درایور ها توضیح دادم . ممنونم میشم یه بررسی کنی ...
در مورد بلوتوث چیزی پیدا نکردم که دلیل بر امنیت ارتباط گوشی و لپ تاپ باشه . حالا بازم میگردم ولی تنظیماتی برای امنیتش پیدا نکردم .... ولی وقتی قطع میشه . هم آیکونش میره و هم از لیست dvice manager پاک میشه . باید یه بار log off کرد یا ریستارت کرد که دویاره بلوتوث رو بشه استفاده کرد .... نمیدونم اگه وقت کردی ان مورد هم امتحان کن ... ممنونم
alireza1411
28-12-2010, 00:47
سلام دوست عزیز
مرسی که این درایورارو اینجا لینک دادی ...
من درایور کارت گرافیک و صدا رو نصب کردم و اما نتیجه عجیبی داشت:
بعد از نصب درایور صدا SRS Control panel از کار افتاد و هر موقع که اجراش میکنم
این پیغامو میده :
unable to find a compatible SRS audio Device
البته درایور جدید رو پاک کردم و مال خودشو نصب کردم همون قبلی رو ، ولی بازم SRS کار نمیکنه
بعد از نصب درایور کارت گرافیک وقتی میرم تو فتوشاپ CS4 که از Open GL برای کارای سه بعدی استفاده میکنه غیر فعال و هر وقت میخوام از Preference اونو فعال کنم . فتوشاپ ارور و خطا میده و هنگ میکنه و بسته میشه .
نمیدونم این درایورها با لپ تاپ من چرا اینجوری میکنه . از موقع نصب این درایور ها کامپیوترم delay داره و کارا با کمی تاخیر انجام میشه .
کسی از دوستان این مشکل رو با نصب درایورهای جدید داشته یا خیر ؟؟؟؟
سلام
مشکل اول:
الان ویندوز من 64 بیتی آلتیمیته. این افکت SRS رو هم نصب نکردم چون کلا صدا رو ریز میکنه و با سلیقه ی من جور در نمیاد. در واقع شما اون اسلایدر Bass رو تکون بیدن میبینین هیچ حرکتی نمیکنه تقریبا چون در واقع این اسپیکرهای کوچیک دامنه حرکتشون کمه و نمیتونن صدای فرکانس پایین با انرژی صوتی بالا رو تولید کنند.
اما الان که گفتین تست کردم و نصبش کردم. قبلش درایور جدید ریل تک نصب بوده ها!!! هیچ اروری نیومده و داره درست کار میکنه. من میگم شما یک حرکتی بزن. اول اس آر اس رو آن اینستال کن. ری استارت کن. درایور ریل تک رو نصب کن. بعد ری استارت و آخر هم اس آر اس رو نصب کن. تو این ری استارت ها بلایی سر سیستم بیاد به من ربطی نداره ها:31::20:
مشکل دوم: من آدوب 12 CS5 دارم. این بخشی رو که گفتین نگاه کردم. به صورت دیفالت از همون اولش که فتو رو نصب کردم تیک ها همه فعال بوده و الان هم خیلی وقته همین جوری گهگاه استفاده میکنم مشکلی نداشته. البته یه مساله دارم این که ورژن 64 بیتی نصب کردم و همون طور که میدونید 32 بیتی هم نصب میکنه. من از 64 بیتی نمیتونم استفاده کنم چون اصلا اجرا نمیشه. دلیلش رو هم نمیدونم چیه. شاید کرکش مشکل داشته.:41:
این هم عکسش:
نمیدونم قضیه چی بوده که واسه شما مشکلات ایجاد شده. تو این نسخه هایی که گذاشتم هیچ کدوم بتا نیست و همه نسخه ی تست شده و رسمی هست. البته بتا هم میاد من نصب میکنم و فوقش میبینم مشکل داره پاک میکنم ولی اینها رو دوستان سوال کردن گشتم پیدا کردم و گذاشتم. نسخه بتا هم نذاشتم.:41::13: نمیدونم چی شده.
دوستان واسه بلوتوث قبلا نمیدونم کی بود سوال داشت. من همین نسخه که اینجا گذاشتم رو بعد از پاک کردن نسخه ی قبلی ریختم. الان چیزی وصل میشه برای انتقال فایل یه کمی ظاهر کار عوض شده یعنی تو مای کامپیوتر فولدر ایجاد شده به این شکل و تنظیمات هم تو شکل نشون دادم چی هست:
جالب اینه که گذاشتم یه عالمه فایل کپی بشه و بلوتوث بیش از 30 دقه روشن موند و قطع نشد. البته در مورد قطع شدن من منظور دوستان رو نفهمیدم که موقع چه کاری بعد از نیم ساعت خاموش شده.
سلام دوست عزیز . ممنونم . آره یه خورده سرم شلوغه . ولی اینجا رو سعی میکنم سر بزنم ...
در مورد درایور ها توضیح دادم . ممنونم میشم یه بررسی کنی ...
در مورد بلوتوث چیزی پیدا نکردم که دلیل بر امنیت ارتباط گوشی و لپ تاپ باشه . حالا بازم میگردم ولی تنظیماتی برای امنیتش پیدا نکردم .... ولی وقتی قطع میشه . هم آیکونش میره و هم از لیست dvice manager پاک میشه . باید یه بار log off کرد یا ریستارت کرد که دویاره بلوتوث رو بشه استفاده کرد .... نمیدونم اگه وقت کردی ان مورد هم امتحان کن ... ممنونم
سلام از بنده عزیز
در مورد درایور ها من هم از همین ها که علیرضا جان زحمتش رو کشیده بود استفاده میکنم و خیلی هم خوبه و مشکلی ندارم.فکر کنم ویندوز شما مشکل پیدا کرده باشه اگه خیلی وقته عوضش نکردی یه دستی بهش بزن.در مورد بلوتوث هم گفتم قبلآ یه بار امتحان کردم و قطع کرد اما الان هر چی امتحان میکنم قطع نمیکنه و مثل ساعت داره کار میکنه.باید یه دستی به ویندوز بکشی.:31::46::11::11::11:
five star
31-12-2010, 00:02
سلام به همه دوستان . :11:
من اواسط تابستون چند تا مشکل مطرح کردم دوستان لطف کردن کمک کردن . دستشون درد نکنه . از لپ تابم راضیم خیلی . اما یه چیزی تازگیا اعصابمو خورد کرده اونم اینکه وقتی مودم ADSL رو با lan به لپ تاپ متصل می کنم و همه تنظیمات رو انجام می دم و کانکت می شم فقط سایت گوگل رو باز می کنه و سایت های دیگرو باز نمی کنه . با تمام بروزر ها هم امتحان کردم. می دونم مشکل فضایی هست .:18: نمی دونم دلیلش چیه . مودم رو به پی سی خونه که وصل می کنم سالمه و راحت باهاش سایت ها رو باز می کنم . ولی به لپ تاپ نه خیلی اذیتم می کنه . اعصابمو خورد کرده . :41:
می خواستم از دوستان سوال کنم که کس دیگه ای هم این مشکل رو داشته یا فقط منحصر به من بدبخته . :5: یا اگه کسی می دونه راه حل چیه بگه یه عمر دعاش می کنم .
یکی از دوستان لطف کنه و در مورد حداکثر دمای کاری cpu core i7 این مدل توضیح بده و ما را روشن کنه
تو تاپیک های مختلف مقادیر مختلف ارائه شده که خیلی با هم فرق دارن
تو سایت intel دمای صد درجه به عنوان دمای اتصال ذکر شده که من منظور دقیقشو از این عبارت نمیدونم
برای کسی مثل من که ساعت کاری دستگاهش زیاده و عموما برای کارای سنگین استفاده می کنه این موضوع حیاتیه
راستی فروشنده در مورد یک نرم افزار که اسمش تو مایه های nb prob یا همچین چیزاییه حرف زد که کارش مونیتور تمام پارامتر های کاری لپ تاپه که من تو سی دیش پیدا نکردم کسی از دوستان این نرم افزار رو داره؟
mohammadmir60
31-12-2010, 11:17
به نظر شما كدام نوت بوك واسه بازي خوبه n53jf يا 82jq يا n61jq?
alireza1411
31-12-2010, 11:52
یکی از دوستان لطف کنه و در مورد حداکثر دمای کاری cpu core i7 این مدل توضیح بده و ما را روشن کنه
تو تاپیک های مختلف مقادیر مختلف ارائه شده که خیلی با هم فرق دارن
تو سایت intel دمای صد درجه به عنوان دمای اتصال ذکر شده که من منظور دقیقشو از این عبارت نمیدونم
برای کسی مثل من که ساعت کاری دستگاهش زیاده و عموما برای کارای سنگین استفاده می کنه این موضوع حیاتیه
راستی فروشنده در مورد یک نرم افزار که اسمش تو مایه های nb prob یا همچین چیزاییه حرف زد که کارش مونیتور تمام پارامتر های کاری لپ تاپه که من تو سی دیش پیدا نکردم کسی از دوستان این نرم افزار رو داره؟
والله این طور که اینجا نوشته باید 100 باشه. خود اینتل میگه Tjunction این مدل 100 درجه هست. تا اینجاش که درست( خب با Core temp هم همین عدد خونده میشه) ولی ربطش با Tjunction رو من دقیق نمیدونم. تو بخش سخت افزار هم یه بار بحثش شد و یکی با اطمینان یه چیزایی گفت. من هم رفتم یه دو سه تا لینک پیدا کردم و بهش گفتم فلان جوره. اون هم دیگه نیومد بحث رو ادامه بدیم ببینیم بالاخره ربطش چیه.
ولی به هر حال. اینتل تو همین لینک گفته چون این عدد 100 هست پس دمای ایمن براش زیر 100 میشه و بس.
البته برای هم دستاپ و هم لپ تاپ توصیه میشه دما یه 10 تایی از اون دمایی که کارخونه میگه ایمن هست پایین تر باشه که مشکل پیش نیاد که در این صورت هم نتیجه 90 درجه به دست میاد و تقریبا مشکلی نداریم. فقط وقتی هوا گرمه میره بالای 90. :11::11:
---------- Post added at 01:52 PM ---------- Previous post was at 01:47 PM ----------
من اواسط تابستون چند تا مشکل مطرح کردم دوستان لطف کردن کمک کردن . دستشون درد نکنه . از لپ تابم راضیم خیلی . اما یه چیزی تازگیا اعصابمو خورد کرده اونم اینکه وقتی مودم ADSL رو با lan به لپ تاپ متصل می کنم و همه تنظیمات رو انجام می دم و کانکت می شم فقط سایت گوگل رو باز می کنه و سایت های دیگرو باز نمی کنه . با تمام بروزر ها هم امتحان کردم. می دونم مشکل فضایی هست .:18: نمی دونم دلیلش چیه . مودم رو به پی سی خونه که وصل می کنم سالمه و راحت باهاش سایت ها رو باز می کنم . ولی به لپ تاپ نه خیلی اذیتم می کنه . اعصابمو خورد کرده . :41:
می خواستم از دوستان سوال کنم که کس دیگه ای هم این مشکل رو داشته یا فقط منحصر به من بدبخته . :5: یا اگه کسی می دونه راه حل چیه بگه یه عمر دعاش می کنم .
این که خیلیییییییییی فضاییه !!!! گوگل چه فرقی داره با بقیه ؟ نکنه از کش لود میکنه ؟ البته خیلیییییییی بعیده. میخواستم بگم شاید پراکسی تنظیم کردی که دیدم میگی گوگل میاد ولی بقیه نمیاد بی خیال شدم آخه اگه ست کرده بودی که گوگل هم نباید میومد:41:. ولی باز یه نگاه به بخش پراکسی مرورگرت بکن ببین چه خبره. بعد این درایور کارت شبکه رو هم یه آپدیت کنی بد نیست، البته اگه شبکه درست کار میکنه نباید به اون مربوط باشه.:41:
فایروال و این جور چیزا هم میتونه موثر باشه ولی باز هم نمیشه فقط گوگل بیاد و بقیه نیان !!! عجب مشکلیه ... هر چی میاد به ذهنم میبینم نشدنیه !!!:41:
mhadishirani
31-12-2010, 12:46
شما برو تو cmd بزن ping 4.2.2.4 ببین چی میاره اگه ریکوئست تایمد اوت نداد یعنی درست وصل شده و مشکل از ویندوزه.
یه بار هم با آنتی ویروس آپدیت چک کنی بد نیست
five star
31-12-2010, 14:01
این که خیلیییییییییی فضاییه !!!! گوگل چه فرقی داره با بقیه ؟ نکنه از کش لود میکنه ؟ البته خیلیییییییی بعیده. میخواستم بگم شاید پراکسی تنظیم کردی که دیدم میگی گوگل میاد ولی بقیه نمیاد بی خیال شدم آخه اگه ست کرده بودی که گوگل هم نباید میومد:41:. ولی باز یه نگاه به بخش پراکسی مرورگرت بکن ببین چه خبره. بعد این درایور کارت شبکه رو هم یه آپدیت کنی بد نیست، البته اگه شبکه درست کار میکنه نباید به اون مربوط باشه.:41:
فایروال و این جور چیزا هم میتونه موثر باشه ولی باز هم نمیشه فقط گوگل بیاد و بقیه نیان !!! عجب مشکلیه ... هر چی میاد به ذهنم میبینم نشدنیه !!!:41:
نمی دونم والا خودمم موندم چرا اینجوریه . از ------ نیست چون وقتی با مودم اکسترنال با دیال آپ وصل می شم یا با ایرانسل همه سایت ها رو میاره و مشکل نداره .
این درایور کارت شبکرو از کجا می تونم دانلود کنم . چون وقتی از device manager می خوام آپدیت کنم پیام میده که بهترین درایور کارت شبکه در حال حاضر روی سیستم شما نصبه . عقلم به چیز دیگه ای قد نمیده :19:
شما برو تو cmd بزن ping 4.2.2.4 ببین چی میاره اگه ریکوئست تایمد اوت نداد یعنی درست وصل شده و مشکل از ویندوزه.
یه بار هم با آنتی ویروس آپدیت چک کنی بد نیست
نه ریکوئست تایمد نمیده . من ویندوزمو دو سه بار عوض کردم و حتی سرویس پک 1 سون رو روی لپ تاپم نصب کردم . شاید باورت نشه ولی اکس پی مد هم نصب کردم ولی همون جوریه . اشکالش بر طرف نشده . :18:
rahnemoun
31-12-2010, 15:38
شما صفحه پیشفرضات گوگل هست؟
اگه وقتی تو گوگل هستی باز هم تو Address Bar آدرس سایت گوگل رو بزنی، باز میکنه یا نه؟
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
یکی از مشکلاتی که اکثر بچهها موقع استفاده از پورت Lan دارن اینه که حواسشون نیست که این پورت رو Enable کنند (از طریق Device Manager). چون بطور پیشفرض این پورت Disable هست و خودت بصورت دستی باید Enableاش کنی. سوال بالا رو هم برای همین پرسیدم. اگه مجددا آدرس گوگل رو بزنی و اینبار نتونه گوگل رو باز کنه، به این معنی هست که شما اصلا به اینترنت وصل نیستید و مطمئناً پورت Lan شما Disable هست.
در هر حال اگه اون قسمت رو هم چک کنی، بد نیست، احتمالا مشکلت حل بشه.
mhadishirani
31-12-2010, 16:09
شما صفحه پیشفرضات گوگل هست؟
اگه وقتی تو گوگل هستی باز هم تو Address Bar آدرس سایت گوگل رو بزنی، باز میکنه یا نه؟
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
یکی از مشکلاتی که اکثر بچهها موقع استفاده از پورت Lan دارن اینه که حواسشون نیست که این پورت رو Enable کنند (از طریق Device Manager). چون بطور پیشفرض این پورت Disable هست و خودت بصورت دستی باید Enableاش کنی. سوال بالا رو هم برای همین پرسیدم. اگه مجددا آدرس گوگل رو بزنی و اینبار نتونه گوگل رو باز کنه، به این معنی هست که شما اصلا به اینترنت وصل نیستید و مطمئناً پورت Lan شما Disable هست.
در هر حال اگه اون قسمت رو هم چک کنی، بد نیست، احتمالا مشکلت حل بشه.
کی میگه پیشفرض دیسیبل هستش .
یا دکمش اینیبل میشه
rahnemoun
31-12-2010, 17:09
کی میگه پیشفرض دیسیبل هستش .
یا دکمش اینیبل میشه
مال من و دوتا از دوستام Disable بود که از طریق Device Manager اونو Enable کردم.
منظور از دکمش چیه؟ متوجه نشدم...
mhadishirani
31-12-2010, 18:25
مال من و دوتا از دوستام Disable بود که از طریق Device Manager اونو Enable کردم.
منظور از دکمش چیه؟ متوجه نشدم...
سمت راست پورت usb 3 دکمه ی فعال سازی داره
alireza1411
31-12-2010, 23:36
نمی دونم والا خودمم موندم چرا اینجوریه . از ------ نیست چون وقتی با مودم اکسترنال با دیال آپ وصل می شم یا با ایرانسل همه سایت ها رو میاره و مشکل نداره .
این درایور کارت شبکرو از کجا می تونم دانلود کنم . چون وقتی از device manager می خوام آپدیت کنم پیام میده که بهترین درایور کارت شبکه در حال حاضر روی سیستم شما نصبه . عقلم به چیز دیگه ای قد نمیده :19:
نه ریکوئست تایمد نمیده . من ویندوزمو دو سه بار عوض کردم و حتی سرویس پک 1 سون رو روی لپ تاپم نصب کردم . شاید باورت نشه ولی اکس پی مد هم نصب کردم ولی همون جوریه . اشکالش بر طرف نشده . :18:
تا حالا از لن استفاده نکردم. ولی فردا تست میکنم. من تو خونه هی این ور اونور میرم با همین وایرلسش کار میکنم. جدا مشکل بسیار عجیبی شده ها !!!!:41::41::41:
five star
31-12-2010, 23:41
نه آقا رامین به خاطر صفحه پیش فرض نیست چون با تمام مرورگر ها امتحان کردم فقط گوگل رو میاره .
Lan رو هم اگر network adabtor منظورتون هست نگاه کردم Enable بود .
در جواب دوست دیگمون هم مودم من وایرلس نیست که دکمه کنار رو روشن کنم . مودم با کابل شبکه متصل شده .
afshin b
01-01-2011, 11:49
سلام
یه سوال: من الان میتونم دوباره با برنامه AI Recovery Burner دی وی دی ریکاوری رایت کنم؟ اگه بشه که بهتر از بک آپ گرفتن با برنامه های دیگست، نه؟
rahnemoun
01-01-2011, 13:13
سمت راست پورت usb 3 دکمه ی فعال سازی داره
اون دگمه ارتباطی به Lan نداره، مال وایرلس و بلوتوث هست...
کارت شبکه فقط از طریق Device Manager فعال یا غیرفعال میشه.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
سلام
یه سوال: من الان میتونم دوباره با برنامه AI Recovery Burner دی وی دی ریکاوری رایت کنم؟ اگه بشه که بهتر از بک آپ گرفتن با برنامه های دیگست، نه؟
اگه ویندوز اصلی خودش رو عوض کرده باشی، فکر نکنم که بشه! حداقل مال من که نشد و Error داد. میگفت درایو حاوی فایلهای Recovery رو پیدا نمیکنم. اگه راهش رو پیدا کرد، به ما هم بگو...
afshin b
01-01-2011, 13:40
اون دگمه ارتباطی به Lan نداره، مال وایرلس و بلوتوث هست...
کارت شبکه فقط از طریق Device Manager فعال یا غیرفعال میشه.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
اگه ویندوز اصلی خودش رو عوض کرده باشی، فکر نکنم که بشه! حداقل مال من که نشد و Error داد. میگفت درایو حاوی فایلهای Recovery رو پیدا نمیکنم. اگه راهش رو پیدا کرد، به ما هم بگو...
من هنوز همون ویندوز اوریجینال رو دارم!
mhadishirani
01-01-2011, 14:14
به همچنین.
کند هست ولی بدک هم نیست
mhadishirani
01-01-2011, 14:37
تو نتورک کانکشن لوکال ایریا
d_reza82
01-01-2011, 15:17
سلام
آخرین قیمت N61JQ-B2 (مدلی که هارد 500 با دور 7200 داره و بلوری هم داره) چنده؟
ممنون
سلام
آخرین قیمت N61JQ-B2 (مدلی که هارد 500 با دور 7200 داره و بلوری هم داره) چنده؟
ممنون
1450 بدون كيف و موس بدون بلوري
rahnemoun
02-01-2011, 08:20
من روی کامپیوتر دفترم (که خیلی قدیمی هست!) یک برنامه با پاورپوینت درست کردم که خیلی عالی کار میکنه. ولی وقتی میخوام اینو توی این لپ تاپ ببینم، اینقدر سرعتش پایینه که اولا انیمیشنهاش همراه با گیر اجرا میشه و ضمنا هر اسلاید جدیدی هم که میخواد بیاد کلی طول میکشه! خلاصه حسابی اعضابمو بهم ریخته. فکر میکنید مشکل از کجا باشه؟؟؟
alireza1411
02-01-2011, 09:13
من روی کامپیوتر دفترم (که خیلی قدیمی هست!) یک برنامه با پاورپوینت درست کردم که خیلی عالی کار میکنه. ولی وقتی میخوام اینو توی این لپ تاپ ببینم، اینقدر سرعتش پایینه که اولا انیمیشنهاش همراه با گیر اجرا میشه و ضمنا هر اسلاید جدیدی هم که میخواد بیاد کلی طول میکشه! خلاصه حسابی اعضابمو بهم ریخته. فکر میکنید مشکل از کجا باشه؟؟؟
یکی دو تا اسلایدش رو بذاری بهتره. یادمه قدیم نوشته تو یه اسلاید زیاد میذاشتم رو هر کامپیوتری هم اجرا میکردم مشکل پیدا میکرد. البته با افکت های خاص
فکر نمیکنم مشکل از لپ تاپ باشه. البته رو هار پرفورمنس میدونم گذاشتی تست کردی ولی میتونست به اون مربوط بشه.
بعد این کامپیوتر دفترتون چیزش چیه ؟ این مدل گرافیک و سی پی یوش؟ رمش چنده ؟
mhadishirani
02-01-2011, 12:12
احتمالا بخاطر تفاوت ورژن آفیسه
rahnemoun
02-01-2011, 16:20
احتمالا بخاطر تفاوت ورژن آفیسه
نه، روی هر دوتاشون آفیس 2007 نصب هست.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
یکی دو تا اسلایدش رو بذاری بهتره. یادمه قدیم نوشته تو یه اسلاید زیاد میذاشتم رو هر کامپیوتری هم اجرا میکردم مشکل پیدا میکرد. البته با افکت های خاص
فکر نمیکنم مشکل از لپ تاپ باشه. البته رو هار پرفورمنس میدونم گذاشتی تست کردی ولی میتونست به اون مربوط بشه.
بعد این کامپیوتر دفترتون چیزش چیه ؟ این مدل گرافیک و سی پی یوش؟ رمش چنده ؟
کامپیوتر دفتر، اینه:
CPU = P 2.2
VGA = GigaByte 256
Ram = 2G - DDR2
چیز خاصی هم نداره.
کوتاه شده برنامهای که درست کردم رو هم از لینک پایین میتونی بگیری:
(برنامه اصلی حدود 65 مگابایت بود ولی این کوتاه شده، حدود 13 مگابایت هست. ضمنا تو این فایل، فقط پروژههای غیرمسکونی و پروژه 130 واحدی فعال هست)
ضمنا همونجور که گفتی، قبلا های پرفورمنس رو هم امتحان کرده بودم.
alireza1411
02-01-2011, 17:45
نه، روی هر دوتاشون آفیس 2007 نصب هست.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
کامپیوتر دفتر، اینه:
CPU = P 2.2
VGA = GigaByte 256
Ram = 2G - DDR2
چیز خاصی هم نداره.
کوتاه شده برنامهای که درست کردم رو هم از لینک پایین میتونی بگیری:
(برنامه اصلی حدود 65 مگابایت بود ولی این کوتاه شده، حدود 13 مگابایت هست. ضمنا تو این فایل، فقط پروژههای غیرمسکونی و پروژه 130 واحدی فعال هست)
ضمنا همونجور که گفتی، قبلا های پرفورمنس رو هم امتحان کرده بودم.
من الان این فایل رو دانلود کردم و تستش کردم. خوب میاد که !!!!! همین واقعا خرابه ؟ البته یه مکثهای تو صفحه اول موقع کلیک کردن یا نگه داشتن موس وجود داره ولی اون جوری نیست که ضایع باشه. تازه جالب اینه که رو حالت سیو باتری هم تست کردم ولی بازم مشکل نداشت !!!!
نوشته زیاد داره ولی خب رو اون کامپیوتر شرکت که گفتی اون جوریه واقعا عجیبه رو این لپ تاپ خفن کم بیاره.
این آفیس شما شاید مشکل داره. یه باز مجدد نصبش کن ....
واوووو
راستی من آفیسم 2010 بیده نه 2007. 2007 هم نمیتونم نصب کنم چون یه کم قاتی میکنه با 2010. یعنی کند بالا میاد وگرنه نصب میکردم نتیجه رو گزارش میدادم.
آفیس آشامپو و کرل هم نصبه الان با اونها هم تست میزنم ببینم چه جوریه. ولی مشکل فکر نمیکنم وجود داشته باشه.
یه چیزی این وسط مشکل داره. ممکنه به گرافیک مربوط باشه چون این افکت ها با گرافیک اجرا میشند.
ای بابا. نه با آفیس کورل باز میشه و نه با آشامپو. فقط با OpenOffice باز شد اونهم فنت و صدا و همه چی به هم ریخته بود. من الان در حال نصب ویندوز XP مجازی هستم که توی اون یه 2007 بریزم خبرش رو بهت بدم. با اینکه مجازی هستش و طبیعتا کندتر از ویندوز معمولی باید باشه ولی باز هم فکر میکنم این فایل رو راحت باز کنه.
afshin b
02-01-2011, 20:13
سلام
دوستان تاحالا با دکمه ی بالا سمت راست، دکمه ای که مدهای پاور رو عوض میکنه، لپتاپ رو روشن کردین؟
من اتفاقی این کارو کردم، جالبه، وارد یه محیط دیگه ای میشه (غیر ویندوز) که توش میشه وبگردی کرد، آهنگ گوش داد و ..
اگه امتحان نکردین حتما امتحان کنین.
rahnemoun
02-01-2011, 22:03
سلام
دوستان تاحالا با دکمه ی بالا سمت راست، دکمه ای که مدهای پاور رو عوض میکنه، لپتاپ رو روشن کردین؟
من اتفاقی این کارو کردم، جالبه، وارد یه محیط دیگه ای میشه (غیر ویندوز) که توش میشه وبگردی کرد، آهنگ گوش داد و ..
اگه امتحان نکردین حتما امتحان کنین.
این همون حالت Express Gate هست که در این حالت میتونی خیلی سریع از بعضی از امکانات ویندوز بدون بوت شدن کل ویندوز استفاده کنی.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
من الان این فایل رو دانلود کردم و تستش کردم. خوب میاد که !!!!! همین واقعا خرابه ؟ البته یه مکثهای تو صفحه اول موقع کلیک کردن یا نگه داشتن موس وجود داره ولی اون جوری نیست که ضایع باشه. تازه جالب اینه که رو حالت سیو باتری هم تست کردم ولی بازم مشکل نداشت !!!!
نوشته زیاد داره ولی خب رو اون کامپیوتر شرکت که گفتی اون جوریه واقعا عجیبه رو این لپ تاپ خفن کم بیاره.
این آفیس شما شاید مشکل داره. یه باز مجدد نصبش کن ....
واوووو
راستی من آفیسم 2010 بیده نه 2007. 2007 هم نمیتونم نصب کنم چون یه کم قاتی میکنه با 2010. یعنی کند بالا میاد وگرنه نصب میکردم نتیجه رو گزارش میدادم.
آفیس آشامپو و کرل هم نصبه الان با اونها هم تست میزنم ببینم چه جوریه. ولی مشکل فکر نمیکنم وجود داشته باشه.
یه چیزی این وسط مشکل داره. ممکنه به گرافیک مربوط باشه چون این افکت ها با گرافیک اجرا میشند.
ای بابا. نه با آفیس کورل باز میشه و نه با آشامپو. فقط با OpenOffice باز شد اونهم فنت و صدا و همه چی به هم ریخته بود. من الان در حال نصب ویندوز XP مجازی هستم که توی اون یه 2007 بریزم خبرش رو بهت بدم. با اینکه مجازی هستش و طبیعتا کندتر از ویندوز معمولی باید باشه ولی باز هم فکر میکنم این فایل رو راحت باز کنه.
همین الان با یک لپ تاپ دیگه (Acer 5741G - Core i5) هم تست کردم ولی باز هم تو اجرا مشکل داشت!!!
keihanmirzaei
03-01-2011, 02:19
این همون حالت Express Gate هست که در این حالت میتونی خیلی سریع از بعضی از امکانات ویندوز بدون بوت شدن کل ویندوز استفاده کنی.
من وقتی میخوام با اکسپرس گیت روشن کنم روشن میشه ولی بعد از ارم ایسوس میگه اکسپرس گیت نصب نیست برای نصب دکمه ای را فشار دهید
اما وقتی یه دکمه ای رو میزنم میره تو ویندوز و هیچ اتفاقی هم نمیفته
alireza1411
03-01-2011, 07:51
من وقتی میخوام با اکسپرس گیت روشن کنم روشن میشه ولی بعد از ارم ایسوس میگه اکسپرس گیت نصب نیست برای نصب دکمه ای را فشار دهید
اما وقتی یه دکمه ای رو میزنم میره تو ویندوز و هیچ اتفاقی هم نمیفته
اکسپرس گیت رو از ویندوز نصب میکنی و اونجا فعال میشه. درست مثل Fancy Start که از ویندوز نصب میشه و اونجا عکس و آهنگ روشن شدن لپ تاپ عوض میشه. اکسپرس گیت رو دی وی دی هستش. حجمش 340 مگ این طورا میشه.:31::11::11:
mhadishirani
03-01-2011, 10:55
اکسپرس گیت رو از ویندوز نصب میکنی و اونجا فعال میشه. درست مثل Fancy Start که از ویندوز نصب میشه و اونجا عکس و آهنگ روشن شدن لپ تاپ عوض میشه. اکسپرس گیت رو دی وی دی هستش. حجمش 340 مگ این طورا میشه.:31::11::11:
برا من که اتوماتیک نصب بود :دی
alireza1411
03-01-2011, 11:38
رامین جان این آفیس 2007 رو تو مجازیه که نصبیدم داغون بود ....
تو ویندوز اصلیم نصب کردم چون اکسل بخش اتوفیتش گیر داره (تو 2010 نمیدونم چه سوتی داده مایکروسافت که خرابه) مجبور شدم نصب کنم. این فایله شما رو هم باهاش باز کردم ...
حق با شماست واقعا افتضاح میاد بالا. یارو ممکنه فکر کنه فایل خرابه تند تند کلیک کنه اصلا هیچی به هیچی میشه.:31:
چون به نظرم ایراد از پردازش گرافیکی بودش من گفتم یه بررسی کنم ببینم بار GPU موقع پخش شدن صفحه اول چه طوره. خلاصه با کمی مشکل سر این موضوع که پاور پوینته فول اسکرین باز میشه و نمیشه درصد استفاده از گرافیک رو راحت نگاه کرد یه طوری نگاه کردم ... :2:
با 2007 وقتی فایل صفحه اولش باز میشه بار کارت گرافیک نهایت تا 2.5 درصد رفت و بین 0.5 تا 1 درصد میانگینش میشد :13::13:
با 2010 تا 15 !!!!! درصد هم رفت و میانگین فکر کنم بین 1.5 تا 3 درصد بود. :20:
این نشون میده که پاورپوینت 2010 یا این رافیک جدید بهتر سازگاری داشته. اما میگم این کارت ... اونی که تو شرکت بوده احتمالا جی فورس قدیمی بوده که خوب با 2007 سازگار بوده. من چند روز پیش یه پاور پویینت خفن برای دوستم درست کردم و توش افکت های سه بعدی همه جوره استفاده کردیم. رو کامپیوتر قدیمی پنتیوم 4 یا گرافیک 4350 هم راحت جواب داده بود. البته با آفیس 2010. شما یه زحمت بکش آفیست رو هم عوض کن .... فکر کنم گرافیک جدید این لپ تاپ یا 2007 میانه ی چندان جالبی نداره.:41:
آقا راستی اون تیکه سبزه رو که واگذار کردن دانشگاه ما دست نزنی ها !!! دانشجو ها واسش برنامه دارند. گناه دارند به خدا .... نری یه 1000 واحدی توش علم کنی ...:31::31: البته از ما گذشته دیگه ....
برا من که اتوماتیک نصب بود :دی
منظورم این بود شاید بعضی ها مثل من ویندوزشون رو عوض کرده باشند و این برنامه ها رو نریخته باشند.:31:
راستی من یه بار همون اول که ویندوز اورجینال داشت کنجکاوی کردم و دیدم تو دفترچه نوشته فلان جور میرن تو این اکسپرس گیت و فلان امکانات داره ... رفتم تست کنم بعد برگشتم تو ویندوزم. نمیدونم چرا هر چی تو لایبرری موزیک بود از مدیا پلیر ویندوزم حذف شده بود !!! دوباره آدرس دادم دیدم تمام ریتینگ هایی که با آهنگ ها دادم قروقاتی شده و اصلا انگار ریتینگ نداره !! بعد از اون دیگه تو اکسپرس گیت نرفتم. شما از این اتفاقات براتون پیش نیومده ؟؟ البته ازش استفاده نمیکنم ولی میگم اگه یه موقع خواستم استفاده کنم ببینم شما همچین مسائلی داشتین یا نه؟؟
rahnemoun
03-01-2011, 12:57
آقا راستی اون تیکه سبزه رو که واگذار کردن دانشگاه ما دست نزنی ها !!! دانشجو ها واسش برنامه دارند. گناه دارند به خدا .... نری یه 1000 واحدی توش علم کنی ...:31::31: البته از ما گذشته دیگه ....
دستت درد نکنه، زحمت افتادی. پس من 2010 نصب کنم ببینم چی میشه، فقط با 2010 هنوز کار نکردم، خیلی که با 2007 فرق نمیکنه؟ (این مایکروسافت هم ما رو از کار و زندگی انداخته، تا میاییم با یکی از نسخههاش اُخت بشیم، یکی جدیدتر میفرسته تو بازار. ماها هم که همه پایبند کپی رایت!!!!!!!!!! تا نسخه جدید آمد، بلافاصله دانلودها شروع میشه...!)
در مورد اون تکه زمین هم خیالت راحت، این زمین چندین ساله که از طرف پتروشیمی به دانشگاه امیرکبیر تقدیم شده و قرار بود که ساخته بشه ولی همچنان به علت کمبود نقدینگی باقی مونده و کسی هم بهش دست نمیزنه (یعنی نمیتونه که بزنه، البته تا الان!!!!!!!!!!!!!!!!!)
alireza1411
03-01-2011, 13:15
دستت درد نکنه، زحمت افتادی. پس من 2010 نصب کنم ببینم چی میشه، فقط با 2010 هنوز کار نکردم، خیلی که با 2007 فرق نمیکنه؟ (این مایکروسافت هم ما رو از کار و زندگی انداخته، تا میاییم با یکی از نسخههاش اُخت بشیم، یکی جدیدتر میفرسته تو بازار. ماها هم که همه پایبند کپی رایت!!!!!!!!!! تا نسخه جدید آمد، بلافاصله دانلودها شروع میشه...!)
در مورد اون تکه زمین هم خیالت راحت، این زمین چندین ساله که از طرف پتروشیمی به دانشگاه امیرکبیر تقدیم شده و قرار بود که ساخته بشه ولی همچنان به علت کمبود نقدینگی باقی مونده و کسی هم بهش دست نمیزنه (یعنی نمیتونه که بزنه، البته تا الان!!!!!!!!!!!!!!!!!)
خب تصقیر من چیه ؟؟؟؟ من تصقیر ندارم که ...
اونا خودشون تحریم میکنن در نتیجه من هم تا نسخه ی بتای 2010 اومد رفتم دانلودش کردم. ویندوز 8 هم بیاد میرم دانلود میکنم . اگه مثل بچه آدم تحریم رو وردارن خب ما هم تابع کپی رایت هستیم تا حدودی.:31: این تا حدودی رو واسه این گفتم یه ترک عادت سخته دیگه:31::31::31:
فرق خاصی با هم ندارند. خیلی شبیه هستن و شاید کپی هم هستند. منوها سرجاشون هستن ولی یه سری تنظیمات رو جابه جا کردن که خیلی دم دست تر باشه. کلا راحت تر شده.
سرعت 2010 در کل یه کم بیشتره. حتی تو ورد اگه نگاه کنی تو آپشن یه گزینه ی Hardware Accelertaion هم داره که در واقع از کارت گرافیک واسه شتاب دادن استفاده میکنه.:31::31: چیز خوبیه
تو پاور پوینت این گزینه رو نداشت وگرنه تست میکردم که ببینم مال همون هستش یا نه.:41:
five star
03-01-2011, 13:56
دوستان مشکل من که یادتونه فقط گوگل رو میوورد تو Express Gate امتحان کردم سالم بود همه سایت هارو هم اورد . پس به این نتیجه رسیدم که اشکال از لپ تاپ نیست و احتمالا از ویندوز سونه .
خواستم xp بریزم ابتدای نصب ارور میده . حالا می خواستم بپرسم کسی تا حالا از دوستان ویندوز اکس پی روی لپ تاپ n61 نصب کرده مثل اینکه در صفحه setup باید یک سری تغییرات داده بشه تا بشه ویندوز اکس پی نصب کرد . اگه کسی می دونه لطفا راهنمایی کنه .
mhadishirani
03-01-2011, 16:20
دوستان مشکل من که یادتونه فقط گوگل رو میوورد تو Express Gate امتحان کردم سالم بود همه سایت هارو هم اورد . پس به این نتیجه رسیدم که اشکال از لپ تاپ نیست و احتمالا از ویندوز سونه .
خواستم xp بریزم ابتدای نصب ارور میده . حالا می خواستم بپرسم کسی تا حالا از دوستان ویندوز اکس پی روی لپ تاپ n61 نصب کرده مثل اینکه در صفحه setup باید یک سری تغییرات داده بشه تا بشه ویندوز اکس پی نصب کرد . اگه کسی می دونه لطفا راهنمایی کنه .
XP با این لپتاپ کلا سازگار نیست !!!
alireza1411
03-01-2011, 17:22
فکر نکنم ... من الان به دیفالت تغییرشون میدم ببینم میگذارد Xp بنصبانم. قبلا که نصبیدم هیچ کار خاصی نکردم ... همیون جوری نصب شد.:13::31:
---------- Post added at 07:22 PM ---------- Previous post was at 07:20 PM ----------
XP با این لپتاپ کلا سازگار نیست !!!
چرا میشه .... نهایت بعضی درایورها مشکل دارند ... من الان مجدد تست میکنم ...:11:
d_reza82
03-01-2011, 17:50
سلام
یه سوال: لپ تاپ هایی که کیفیت صفحه نمایششون 768 * 1366 هست (مثل همین n61jq) فیلم های HD که 600*1900 هستند رو نشون نمیدن؟؟
کسیاییکه که این لپ تاپ رو دارن لطفا بیشترین زمانی که با باطری اون کار کردن و همچنین نوع استفاده از لپ تاپ با باطری رو برای مقایسه در این تاپیک قرار بدن
برای شروع خود من حداکثر 2 ساعت و تو حالت وبگردی با وایرلس روشن و سطح کاری high performance تونستم با باطری کار کنم.
شما به راحتی میتونی عین تمام کامپیوترهای دیگه XP نصب کنی.با استفاده از یه CD بوت میکنی و بقیه مراحل نصب.فقط دیگه این ویندوز XP رو نباید آپدیت کنی.حتی آنتی ویروس هم آپدیت نکن.و یادت باشه که درایور USB 3 رو هم نباید نصب کنی.من الان حدود 1 ماهه که در کنار ویندوز 7 ،ویندوز XP هم دارم و هیچ مشکلی نداره.:46:
---------- Post added at 06:25 PM ---------- Previous post was at 06:22 PM ----------
سلام
یه سوال: لپ تاپ هایی که کیفیت صفحه نمایششون 768 * 1366 هست (مثل همین n61jq) فیلم های HD که 600*1900 هستند رو نشون نمیدن؟؟
فکر کنم منظور شما 900×1600 باشه.نشون میدن.ربطی به صفحه نمایش نداره.فقط کیفیت مثل خود فیلم اصلی نخواهد بود.:46:
یک تجربه
من هارد لپ تاپم رو به 3 تا درایو تبدیل کرده بودم.یه 50 یه 100 و یه 430 .تو درایو 50 یا همون C ویندوز 7 البته 32 بیت و تو 100 تایی یا همون D ویندوز XP. بنا به دلایلی ویندوز 7 خراب شد و من مجبور به تعویض ویندوز شدم و چون ویندوز دم دستم نبود اومدم و از ریکاوری استفاده کردم.البته به خودم گفتم بیخیال اطلاعات(البته بکاپ داشتم).موقع ریکاوری آیتم اول که میگه تو درایو اول ریکاوری کنم رو تیک زدم و پس از پایان ریکاوری در عین ناباوری دیدم که توهمون درایو 50 تایی ویندوز فابریک رو ریخته و درایوهای دیگر رو دست نزده.خیلی حال کردم.البته من قبلآ این کار رو کرده بودم و همه چیز بهم خورده بود.دلیلش هم بخاطر این بود که قبلآ درایو ریکاوری روی هارد (که حدود 14 تا ظرفیت داره) رو پاک کرده بودم و از رو DVD ریکاوری کردم و چون اول میاد و درایو ریکاوری رو میسازه برای همین هارد رو به هم ریخته بود اما الان چون درایو ریکاوری موجود بود و از رو هارد ریکاوری کردم خوشبختانه هارد رو بهم نریخت.یعنی بعد از ریکاوری همون 3 تا درایو رو دارم و اطلاعات رو D و E هم دست نخورده.:31::31::46:
alireza1411
03-01-2011, 19:09
یک تجربه
من هارد لپ تاپم رو به 3 تا درایو تبدیل کرده بودم.یه 50 یه 100 و یه 430 .تو درایو 50 یا همون C ویندوز 7 البته 32 بیت و تو 100 تایی یا همون D ویندوز XP. بنا به دلایلی ویندوز 7 خراب شد و من مجبور به تعویض ویندوز شدم و چون ویندوز دم دستم نبود اومدم و از ریکاوری استفاده کردم.البته به خودم گفتم بیخیال اطلاعات(البته بکاپ داشتم).موقع ریکاوری آیتم اول که میگه تو درایو اول ریکاوری کنم رو تیک زدم و پس از پایان ریکاوری در عین ناباوری دیدم که توهمون درایو 50 تایی ویندوز فابریک رو ریخته و درایوهای دیگر رو دست نزده.خیلی حال کردم.البته من قبلآ این کار رو کرده بودم و همه چیز بهم خورده بود.دلیلش هم بخاطر این بود که قبلآ درایو ریکاوری روی هارد (که حدود 14 تا ظرفیت داره) رو پاک کرده بودم و از رو DVD ریکاوری کردم و چون اول میاد و درایو ریکاوری رو میسازه برای همین هارد رو به هم ریخته بود اما الان چون درایو ریکاوری موجود بود و از رو هارد ریکاوری کردم خوشبختانه هارد رو بهم نریخت.یعنی بعد از ریکاوری همون 3 تا درایو رو دارم و اطلاعات رو D و E هم دست نخورده.:31::31::46:
این دقیقا سوال من بوده .... آخه وقتی با نورتون قست یا اکرونیس بک آپ میگیریم موقع ریکاور کردن میپرسن رو کدوم درایور ریکاور کنم ؟ شما هم ریکاور میکنی ولی اصلا کاری نداره هارد قبلا چند پارتیشن داشته و چند گیگ بوده .... فقط درایوی که اسمش رو میدی روش ویندوز ریکاور میشه. حتی یک سوالی تو ذهنمه در مورد بوت کردن ... بعد از اینکه ریکاور شد اون هم مثلا روی درایو D اون وقت این بوت لودر رو یاز شناسایی می کنن یا نه ؟؟
این دومین سوالم رو نمیدونم جوابش چیه ولی اگه فهمیدم میگم. اما اولی رو که جواب گرفتم ...
شما از ریکاوری ویندوز سون استفاده کردی که این بلا سر هارد اومد یا همون نرم افزار AIrecovery ایسوس ؟
---------- Post added at 09:09 PM ---------- Previous post was at 09:07 PM ----------
فکر نکنم ... من الان به دیفالت تغییرشون میدم ببینم میگذارد Xp بنصبانم. قبلا که نصبیدم هیچ کار خاصی نکردم ... همیون جوری نصب شد.:13::31:
---------- Post added at 07:22 PM ---------- Previous post was at 07:20 PM ----------
چرا میشه .... نهایت بعضی درایورها مشکل دارند ... من الان مجدد تست میکنم ...:11:
وایومن جان که گفتن خیلی وقته استفاده کردند. من یه هفته داشتم و به قول ایشون همین جوری عادی نصب کرده بودم. الان هم که تست کردم همین جوری عادی سی دی بوت میشه و نصب میشه. البته درایورها رو دیگه چک نکردم آخه باید ویندوز ایکس پی رو فرمت میکردم.:11::11:
این دقیقا سوال من بوده .... آخه وقتی با نورتون قست یا اکرونیس بک آپ میگیریم موقع ریکاور کردن میپرسن رو کدوم درایور ریکاور کنم ؟ شما هم ریکاور میکنی ولی اصلا کاری نداره هارد قبلا چند پارتیشن داشته و چند گیگ بوده .... فقط درایوی که اسمش رو میدی روش ویندوز ریکاور میشه. حتی یک سوالی تو ذهنمه در مورد بوت کردن ... بعد از اینکه ریکاور شد اون هم مثلا روی درایو D اون وقت این بوت لودر رو یاز شناسایی می کنن یا نه ؟؟
این دومین سوالم رو نمیدونم جوابش چیه ولی اگه فهمیدم میگم. اما اولی رو که جواب گرفتم ...
شما از ریکاوری ویندوز سون استفاده کردی که این بلا سر هارد اومد یا همون نرم افزار AIrecovery ایسوس ؟
:11::11:
من از رو هارد خود لپ تاپ ریکاوری کردم.هنگام روشن کردن کلید F9 رو میزنی و بعد بقیه مراحل کار.اما فرقش با نرم افزارهایی که گفتی اینه که در هر صورت رو اولین درایو ریکاوری میکنه(C) و سه گزینه میپرسه به شرح زیر:
1.فقط رو اولین درایو ریکاوری میکنه و به بقیه کاری نداره.
2.دقیقآ نمیدونم چکار میکنه.:41::31::31::31:
3.کل هارد رو به حالت کارخانه با 2 تا درایو بر میگردونه.
alireza1411
03-01-2011, 23:00
کسیاییکه که این لپ تاپ رو دارن لطفا بیشترین زمانی که با باطری اون کار کردن و همچنین نوع استفاده از لپ تاپ با باطری رو برای مقایسه در این تاپیک قرار بدن
برای شروع خود من حداکثر 2 ساعت و تو حالت وبگردی با وایرلس روشن و سطح کاری high performance تونستم با باطری کار کنم.
این پست شما ریز میزه بود ندیدم. شرمنده ...
راستش من زمان نگرفتم تا به حال. اصلا این باتریش برای من به عنوان منبع تغذیه ی اضطراریه به مدت 5 دقه هست که بفهمی برق رفته و همه چی رو سیو کنی خاموش کنی. در همین حد !!!!
آخه من زیاد پشت دستاپ و لف تاف میشینم و باتری اصلا برام مهم نیست !!!! سایر دوستان نتایج خودشون رو پست میکنن ان شاء الله.:31:
abolfazltorbat
05-01-2011, 03:21
اقایون اگه نظر من رو می خواید پولتون رو فقط به تینک پد بدید که تو لپتاب ها خدایه
rahnemoun
05-01-2011, 15:16
اقایون اگه نظر من رو می خواید پولتون رو فقط به تینک پد بدید که تو لپتاب ها خدایه
دستت درد نکنه بابت راهنماییات، فقط بعد از این لطف کن قبل از نوشتن مطلب، به عنوان بحث هم یک توجهای بکن.
این بحث در ارتباط با خرید لپتاپ نیست،بلکه فقط در مورد امکانات، مشکلات و بقیه موارد لپتاپ Asus - N61JQ هست.
مرسی - رامین :11:
afshin b
07-01-2011, 14:20
سلام
من الان حدود یه ماهه که اصلا نمیتونم لپتاپم رو با سیستم دیگه ای شبکه کنم، قبلا این کارو میکردم ولی الان نمیشه.
به نظرتون مشکل از کجاست؟ من از انتی ویروس کسپر استفاده میکنم و موقع شبکه کردن خاموشش میکنم.
اصلا تاحالا کسی این لپتاپ رو شبکه کرده اینجا؟
keihanmirzaei
07-01-2011, 14:33
من کاسپراسکای دارم و اون هم شبکه کردم و گاهی اوقان هم میکنم
مشکلی هم ندارم
کسپر هم غیرفعال نمیکنم
alireza1411
07-01-2011, 15:36
شاید نسخه Pure استفاده کردی که فایروال خوبی هست و معمولا باید این چیزا رو بهش بفهمونی. مثلا من کمودو تا شبکه وصل میشه گیر میده و سوال میکنه که چه کنم ؟ من هم میگم ایمن بیده وصل کن برم تو وب.
احتمالا همچین تنظیماتی داره .... یه خورده بگردی پیدا میکنی.
ضمنا اگه ANSYS یا ADMAS یا Abaqus یا حتی Cadence که مال برقی ها بیده نصب کردی احتمالا الان لایسنسش کار نمیکنه.:31::11::11::11:
afshin b
07-01-2011, 22:30
نه از internet security استفاده میکنم. مشکل از کسپر نباید باشه چون خاموشش میکنم، نمیدونم قبلا چرا میشد ولی الان نمیشه.
Vespoher
08-01-2011, 16:01
سلام از بنده عزیز
در مورد درایور ها من هم از همین ها که علیرضا جان زحمتش رو کشیده بود استفاده میکنم و خیلی هم خوبه و مشکلی ندارم.فکر کنم ویندوز شما مشکل پیدا کرده باشه اگه خیلی وقته عوضش نکردی یه دستی بهش بزن.در مورد بلوتوث هم گفتم قبلآ یه بار امتحان کردم و قطع کرد اما الان هر چی امتحان میکنم قطع نمیکنه و مثل ساعت داره کار میکنه.باید یه دستی به ویندوز بکشی.:31::46::11::11::11:
سلام دوست عزیز
مرسی بابت راهنمایی . ولی علی جان خیلی وقت نمیشه که ویندوزو ریکاوری کردم . من فتوشاپو پاک کردم و دوباره نصب کردم . مشکل هنگ توی فتوشاپ و فعال نبودن openGL حل شد. و الان هم cs5 فتوشاپو میخوام نصب کنم . این مسئله حل شد.
مشکلی که با این لپ تاپ دارم و از اول هم که خریدم داشت اینکه هر روز یا دو روز یه بار من ارور صفحه آبی bluescreen دارم. چندین ماه پیش (7 ماه) بعد از نصب آپدیت ویندوز و یه سری درایورا تقریبا میتونم بگم این مشکل حل شد ولی چند هفته پیش که ویندوزو ریکاوری کردم به حالت اول و مجددا آپدیتها رو نصب کردم این ارور صفحه آبی بیشتر شده . بیشتر اوقات موقع ای که دارم آهنگ گوش میدم و کار هم میکنم و یا وبگردی میکنم اتفاق می افته . ارورشم هم اونطور که من سرچ کردم مربوط به اختلال درایور هاست . حالا نمیدونم این لپ تاپ من مشکل سخت افزاری داره یا جاییش ایراد داره که من نتونستم بفهمم . نرم افزار bluescreenview رو ریختم که بفهمم ارور مربوط یه چیه . که اینجا میزنه مربوط به هسته ویندوزه و فایل ntoskrnl.exe و اروره UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP رو میده . تصویر ارور هم اینجا میزارم . علی جان و دیگر دوستان عزیز اگه راه حلی برای این مشکل دارید ممنون میشم بگید و یا اگه تجربه ای اینچنینی داشتید بگید .... ممنون از همه
((خودم حدس میزنم از درایور صدا باشه . بیشتر موقع پخش موسیقی و فیلم اتفاق افتاده و گاهی هم مثلا یه ساعت با سیستم کار نمیکنم و روشنه و یه دفعه میام میبینم که ریستارت شده و باید لاگین کنم ....)):41:
alireza1411
08-01-2011, 19:40
کدهایی که آخرش f7 هستش مربوط به سخت افزار میشه بیشتر مواقع. اگه اورکلاک بیش از حد بشه هم باز ممکنه بیاد.
کشکل سخت افزاری این جوری اینجا نوشته باید سطح پایینی داشته باشه مثلا رم ها خراب باشه یا مادربورد بخشیش آسیب دیده باشه.
ادامش گفته اگه میخواین دقیق بفهمین مشکل کجاست به ادامه ی کد خطا توجه کنید که مال شما همون 00000008 هستش. یعنی خطای دابل فالت
A double fault occurs when an exception occurs while trying to call the handler for a prior exception. Normally, the two exceptions can be handled serially, however there are several exceptions that cannot be handled serially and in this situation the processor signals a double fault. The two primary causes for this are hardware and kernel stack overflows. Hardware problems are usually related to CPU, RAM, or bus. Kernel stack overflows are almost always caused by faulty kernel-mode drivers.
دو علت عمده این جوری که گفته سخت افزار یا اورفلوی کرنل ویندوز هستش. سخت افزاریش به CPU RAM یا باس مربوط میشه. اون یکی هم که به درایورهای حالت کرنلی که مشکل دار هستند مربوط میشه.
در مورد سخت افزار که هیچ راهی جر گارانتی نیست. نمیدونم هم کدومشه. آخه مشکل کاهی از مثلا صدا به نظر میاد ولی بررسی که میشه آخر میبینی رم بوده!!! البته من ...
یادته که قبلا گفتم وقتی بایوس مادربوردم رو عوض کردم مشکل هنگ سیستم وقتی صدا زیاد میشد خیلی کمتر شد. خیلییییییییییییییی
الان فکر کنم فقط یه بار این طوری شده ولی با بایوس ورژن 204 که رو خودش بود یه 10 15 مرتبه این جوری شد. من هم دیوونه شدم زدم همه جور بایوس ریختم.
ممکنه از همون صدا که میگی باشه چون مال من هم یه مشکلاتی داشته. ولی متاسفانه یادم نیست کد ارورش چند بود.
به هر حال اینجا هم گفته که تعویض درایور و بایوس ممکنه مشکلات رو حل کنه.
من نمیدونم اول چه راهی رو بری بهتره ولی با توجه به این که تو فتوشاپ مشکل هنگ داشتی به نظرم بهتره یه ویندوز تمیز از اول بریزی و درایورها رو یه بار از اول نصب کنی.
الان هم میشه بری از سیف مود یک بار قشنگ درایور کارت صدا و کارت گرافیک رو چاک کنی بعد دوباره نصب کنی. ولی فکر نمیکنم به این راحتی حل بشه جون قطعا این مسائل رو تست کردی و جواب درست حسابی نگرفتی. مشکل کارت صدا اون SRS حل شده یا اون هم باز موجود بیده؟
نسخه ی بایوس سیستم شما چی هستش؟
Vespoher
08-01-2011, 22:23
]مشکل کارت صدا اون SRS حل شده یا اون هم باز موجود بیده؟
نسخه ی بایوس سیستم شما چی هستش؟
ممنونم علیرضا جان از جوابت... لطف کردی دوست عزیز
من بایوسمو تغییر ندادم همونی بود که روش بود . گویا ورژن جدیده یه سری مشکلاتی داشت مثل گرمای زیادتر و... دقیقا نمیدونم .. به هر حال ریسک نکردم .
در مورد SRS اون ورژنی که شما لینک گذاشته بودی ارور میداد. پاک کردم و از روی سی دی اسوس نسخه قبلی رو نصب کردم . بله درست شد. الان هم دارم ورژن جدید درایور صدا رو که تو سایتش پیدا کردم دانلود میکنم . ورژن 2.56
زیاد به SRS فکر نمیکنم. بیشتر دوست دارم این مشکل صفحه آبی حل بشه . حالا اینو دانلود کنم ببینم مشکل از این بوده یا نه . خوبه که با یه نرم افزار تست سخت افزار رم و مادربردو چک کنم . شما چی پیشنهاد میکنید .
SiSoftware Sandra خوبه ؟
حوصله گارانتی رو ندارم . امیدوارم کار به اونجا نکشه ...:41:
alireza1411
08-01-2011, 22:33
ممنونم علیرضا جان از جوابت... لطف کردی دوست عزیز
من بایوسمو تغییر ندادم همونی بود که روش بود . گویا ورژن جدیده یه سری مشکلاتی داشت مثل گرمای زیادتر و... دقیقا نمیدونم .. به هر حال ریسک نکردم .
در مورد SRS اون ورژنی که شما لینک گذاشته بودی ارور میداد. پاک کردم و از روی سی دی اسوس نسخه قبلی رو نصب کردم . بله درست شد. الان هم دارم ورژن جدید درایور صدا رو که تو سایتش پیدا کردم دانلود میکنم . ورژن 2.56
زیاد به SRS فکر نمیکنم. بیشتر دوست دارم این مشکل صفحه آبی حل بشه . حالا اینو دانلود کنم ببینم مشکل از این بوده یا نه . خوبه که با یه نرم افزار تست سخت افزار رم و مادربردو چک کنم . شما چی پیشنهاد میکنید .
SiSoftware Sandra خوبه ؟
حوصله گارانتی رو ندارم . امیدوارم کار به اونجا نکشه ...:41:
من بعید میدونم فقط با درایور صدا حل بشه ولی ارزش داره امتحان بکنی چون ساده هستش. برای چک همون ساندار که 2011هش هم تو سایتای ایرانی با کرک و حجم 50 مگ هست چیز خوبیه. 2010 هم قطعا باید جواب بده ولی مساله اینه که ساندار بارگذاری میکنی رو سیستم و نمیتون بگه مشکل سیستم چیه ها !!!!
شما صدا رو تا آخر کنی فکر کنم هنگ میکنه سیستمت. این رو امتحان کن حتما. از این آهنگ های بیخودی رپ و این سوسول موسول ها که همش دنگ دنگ داره تست کن نه این آروم ها که شدت صوت پایین باشه و خرابی صدا مشخص نشه. من اوایل همون کلیپ تبلیغاتی که رو خود دی وی دی هم هست رو باز کرده بودم که هنگ کرد !!!
ایسوس گیچ بازی در آورده نگفته حداقل کلیپم رو کم صدا بزارم که این مشکل تابلو نشه.:31::31:
ولی کلا صداش خوبه ها !!!:31::11::11:
با شروع امتحانات این تاپیک خیلی سوت وکور شده
در مورد بحث مدت زمان دوام باطری هم که خیلی همکاری کردید واقعا خسته نباشید
بابا مثلا باطری و قابل حمل بودن مهمترین مزیته لپ تاپ به دسکتاپه
در ضمن الان تو تاپیک lenovo بودم یکی میگفت گرافیک y560 از رم استفاده میکنه اما گرافیک n61jq نمیتونه این کارو بکنه :29:
یه سوال جریان توقف تولید این مدل صحت داره یا شایعه فروشنده هاست
alireza1411
09-01-2011, 16:25
در ضمن الان تو تاپیک lenovo بودم یکی میگفت گرافیک y560 از رم استفاده میکنه اما گرافیک n61jq نمیتونه این کارو بکنه :29:
قبلا در این رابطه هم بحث کردم و هم تست کردم. استفاده از رم سیستم مزیت خاصی حساب نمیشه. البته برای این کارت گرافیک چون رمش کافیه. رم اضافی لازم نداره.
در ضمن فرضا اگه استفاده کنه حتی امکان داره سرعت کار 4 5 درصد کمتر هم بشه!!! بنابراین نیازی هم نیست.
ولی در کل چیزی که گفته شده اصلا درست نیست چون DWM ویندوز سون به صورت اتوماتیک خودش این کارو میکنه و نمیشه دستی هم تنظیمش کرد که فلان قدر بگیر. یک حالت اتوماتیک داره. بحثش رو کردم ... حالا باز شاید منظور چیز دیگه ای بوده. نمیدونم ....:11::11::11:
mhadishirani
09-01-2011, 16:30
جوک میگفته :دی
هردو این کار رو میکنن. هردو گرافیکاشون یه مدله :دی
در مورد اینکه تولید نمیشه هم چرا تولید میشه. تو ایران نمیارن برا اینکه مدل های دیگه رو غالب کنن میگن دیگه تولید نمیشه(xps 16 رو هم همینکار رو کردن)
You Were Mine
10-01-2011, 22:58
دوستان سلام .
بلوتوث لپ تاپ من نمیتونه فایل هایی با حجم بیشتر از 2-3 مگ دریافت کنه ؟ چیکار کنم ؟ شما هم همچین مشکلی دارین ؟
تا چند درصد اول دریافت میکنه بعد ارور میده
tm.viper
11-01-2011, 11:11
بچه ها لپ تاپم خیلی اذیتم میکنه :41:
همش هنگ
سرعت لاک پشت
فقط گرافیکش خوبه
جدیداً معلوم نیست چشه یهو صفحه رنگی رنگی میشه هنگ میکنه خاموش میشه...
اینو ببینین...میگم اینجوری میشه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدcpu هم الکی الکی میره روی 20%
همیشه ی خدا هم داغ میکنه...حتی وقتی sleep هست
اصلا اعصاب نمونده برام
صداشم در حد استادیوم
alireza1411
11-01-2011, 19:32
بچه ها لپ تاپم خیلی اذیتم میکنه :41:
همش هنگ
سرعت لاک پشت
فقط گرافیکش خوبه
جدیداً معلوم نیست چشه یهو صفحه رنگی رنگی میشه هنگ میکنه خاموش میشه...
اینو ببینین...میگم اینجوری میشه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدcpu هم الکی الکی میره روی 20%
همیشه ی خدا هم داغ میکنه...حتی وقتی sleep هست
اصلا اعصاب نمونده برام
صداشم در حد استادیوم
20 درصد که خیلی زیاده و غیر طبیعی هم هستش .... یعنی در واقع اگه 25 درصد بود میگفتم دو تا از هسته های فیزیکی داره استفاده میشه ....4 تا فیزیکی کلا داره.
یه برنامه ی سنگین و عجیب باید باشه یا مثلا ویروس ... البته اون رنگ صفحه که میگین برای گرافیک و خرابی درایور یا خود کارت یا حتی بایوسه ولی فیلمی که گذاشتید رو ببینم بهتر میتونم نظر بدم ..
خب ویندوز چرا نصب نمیکنید یا اگه اوریجینال هستش میشه ریکاوری کرد . راه های دیگه معمولا آخرش جواب درست جسابی نمیده و بهتر اینه که ویندوز عوض بشه. ورژن درایور کارت گرافیک، ویروس یاب مورد استفاده و ورژن بایوس هم بفرمائید لطفا.:11:
ویرایش
من الان فیلمش رو نگاه کردم. فکر کنم همون دونه های زرد آبی هست که قبلا صحبتش شده بود .... اگه اون باشه شما باید بری گارانتی چون گرافیک به نظر مشکل داره. اگه قبول نکردن هم راهی جز این نمیمونه که فرکانس گرافیک رو بزاری همیشه رو کم بمونه. یعنی منظورم همون ATI power play هست ... آخه یکی از دوستان گفته بود رو حالت سیو باتری پیش نمیاد و من هم نتیجه گرفتم که با تنظیم فرکانس گرافیک روی حالت کم مصرف میشه مشکل رو حل کرد. ولی خب تو بازیها قدرت گرافیک نصف میشه ...
rahnemoun
12-01-2011, 07:45
علیرضا جان
دستت درد نکنه بابت راهنماییت. آفیس 2010 رو که نصب کردم، عالی کار کرد.
باز هم مرسی :11:
mohammadmir60
12-01-2011, 18:27
لطفا سريع كمكم كنيد كدوم لپ تاپ بازي ها رو روي آخرين رزوليشن ميتونم بياره در ضمن براي حركت دادن خوب؟ اگه مدل ديگه از شركت asusميدونيد معرفي كنيد؟
Ebi ShahrAshoob
12-01-2011, 20:38
به دوستان توصیه میکنم که بایوسشونو حتما آپدیت کنن.از روزی که bios 212 رو نصب کردم سیستمم اصلا هنگ نکرده(البته منظورم این نیست که قبلا زیاد هنگ میکرد!) و کلا احساس میکنم که سیستمم خیلی روونتر شده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوشبختانه آپدیت کردن بایوس در این مدل فوق العاده راحته.
ضمنا با استفاده از نرم افزار BatteryBar دوستان میتونن از میزان فرسودگی باتریشون مطلع شن.باتری من بعد از گذشت نزدیک 9 ماه از خرید لبتاپ 12 درصدش فرسوده شده.خودم یه خورده جا خوردم چون هفته ای یه بار از باتری استفاده میکنم! ولی چون باتری رو درنمیارم احتمالا گرما روش تاثیرگذاشته.واسه همین رفتم یه کول پد 40 هزارتومنی گرفتم! الان لبتاپم از شدت سرما قندیل بسته![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک نرم افزار BatteryBar :
You Were Mine
12-01-2011, 22:49
دوستان سلام .
بلوتوث لپ تاپ من نمیتونه فایل هایی با حجم بیشتر از 2-3 مگ دریافت کنه ؟ چیکار کنم ؟ شما هم همچین مشکلی دارین ؟
تا چند درصد اول دریافت میکنه بعد ارور میده
دوستان ممنون ميشم اگه يكي منو در رابطه با سوال بالا كمك كنه.
mhadishirani
13-01-2011, 07:35
سلام
من ديروز يه فايل دانلود كردم از اينترنت باز كردم فايل رو دستگاهم كرش كرد حالا هرچي ميخواد بياد تو ويندوز (پسورد رو كه ميزنم) كرش ميكنه!!!
f9 اون ريكاوري خوده دستگاه نمياد!!!!!(با لينوكس چك كردم درايوش هست!!!)
alireza1411
13-01-2011, 13:51
سلام
من ديروز يه فايل دانلود كردم از اينترنت باز كردم فايل رو دستگاهم كرش كرد حالا هرچي ميخواد بياد تو ويندوز (پسورد رو كه ميزنم) كرش ميكنه!!!
f9 اون ريكاوري خوده دستگاه نمياد!!!!!(با لينوكس چك كردم درايوش هست!!!)
ریکاوری چرا ؟؟ حالا راه های دیگه رو برو بعد ...
میگم سی دی ویندوز سون رو بگذار یک تستی بزن ببین استارت آپ ریپیر کار میکنه یا جواب نمیده؟
مرحله بعدی با سیف مد برو تو ویندوز و اون برنامه آخری و مشتقاتش رو منهدم کن (خشونت به خرج نده زیاد) بعد ببین با مد عادی میره یا نه.
مرحله آخر ... ریکاوری باید بکنی ولی نمیدونم چه برنامه ای استفاده کردی. من از خود برنامه ی ایسوس و مایکروسافت استفاده نمیکنم و نمیتونم توضیح خاصی بدم.:11::11:
لطفا سريع كمكم كنيد كدوم لپ تاپ بازي ها رو روي آخرين رزوليشن ميتونم بياره در ضمن براي حركت دادن خوب؟ اگه مدل ديگه از شركت asusميدونيد معرفي كنيد؟
هوم ....
چه بزرگ هم نوشتی دادا !!!
ببین برای رزولوشن 1360*768 و آخرین تنظیمات حتی 5730 هم عددی نیست. نمونش استار کرافت 2 و کرایسیس.
هر دو مدلی که پرسیدی ضعیفه. من رو همین دستگاه خودم تست کردم برای اینکار کم میاره. البته 5730 که در n61 استفاده شده نسبت به GT335 که تو n82 استفاده شده یه 20 درصدی بهتره ولی هر دو ضعیف هستند.
مدل بهتر فکر کنم سری G برای گیم هستش مثلا فکر کنم g61 یا همچین چیزی بود که اون 20 درصد بهتر از 5730 عمل میکنه. باز هم ضعیفه ها!!!!
میگم صبر کن سری 500 اومده ببین چه قدر بهتر میشه و کم مصرف تر. مدلی هم نمیشناسم ولی دیروز دیدم یه جا گفته بود MSI از 460M استفاده کرده که خیلی کارت خوبی میشه و فکر کنم 40 درصد بهتر از 5730 باشه.
alireza1411
13-01-2011, 13:59
هوم ....
ببین برای رزولوشن 1360*768 و آخرین تنظیمات حتی 5730 هم عددی نیست. نمونش استار کرافت 2 و کرایسیس.
هر دو مدلی که پرسیدی ضعیفه. من رو همین دستگاه خودم تست کردم برای اینکار کم میاره. البته 5730 که در n61 استفاده شده نسبت به GT335 که تو n82 استفاده شده یه 20 درصدی بهتره ولی هر دو ضعیف هستند.
مدل بهتر فکر کنم سری G برای گیم هستش مثلا فکر کنم g61 یا همچین چیزی بود که اون 20 درصد بهتر از 5730 عمل میکنه. باز هم ضعیفه ها!!!!
میگم صبر کن سری 500 اومده ببین چه قدر بهتر میشه و کم مصرف تر. مدلی هم نمیشناسم ولی دیروز دیدم یه جا گفته بود MSI از 460M استفاده کرده که خیلی کارت خوبی میشه و فکر کنم 40 درصد بهتر از 5730 باشه.
mhadishirani
13-01-2011, 14:00
ریکاوری چرا ؟؟ حالا راه های دیگه رو برو بعد ...
میگم سی دی ویندوز سون رو بگذار یک تستی بزن ببین استارت آپ ریپیر کار میکنه یا جواب نمیده؟
مرحله بعدی با سیف مد برو تو ویندوز و اون برنامه آخری و مشتقاتش رو منهدم کن (خشونت به خرج نده زیاد) بعد ببین با مد عادی میره یا نه.
مرحله آخر ... ریکاوری باید بکنی ولی نمیدونم چه برنامه ای استفاده کردی. من از خود برنامه ی ایسوس و مایکروسافت استفاده نمیکنم و نمیتونم توضیح خاصی بدم.:11::11:
هوم ....
safe mode ادمين بالا نمياد !!!!!
استارت آپ ريپير هم تست كردم نشد !!!!!
فقط نتونستم ريكاوري درايو خود ل1تا1 رو تست كنم لطفا روش استفادش رو بگو(f9 كه ميزنم ميره تو بوت منيجر فقط يه windows 7 دراه كه ميزني ميره تو ويندوز)
alireza1411
13-01-2011, 14:16
safe mode ادمين بالا نمياد !!!!!
استارت آپ ريپير هم تست كردم نشد !!!!!
فقط نتونستم ريكاوري درايو خود ل1تا1 رو تست كنم لطفا روش استفادش رو بگو(f9 كه ميزنم ميره تو بوت منيجر فقط يه windows 7 دراه كه ميزني ميره تو ويندوز)
والله استفاده نکردم تا حالا.
سیف مد ادمین نمیاد بالا؟؟ یعنی چی خب ؟ با اکانت ادمینیستریتور نمیره داخل یا با اکانت خودت ؟
mhadishirani
13-01-2011, 14:19
والله استفاده نکردم تا حالا.
سیف مد ادمین نمیاد بالا؟؟ یعنی چی خب ؟ با اکانت ادمینیستریتور نمیره داخل یا با اکانت خودت ؟
با اكانت خودم كه ادمينه ديگه(اكانت ادمين رو كه نميشه رفت ديگه)
يه اكانت ديگه هست استاندارد يوزر اون ميره
alireza1411
13-01-2011, 14:32
با اكانت خودم كه ادمينه ديگه(اكانت ادمين رو كه نميشه رفت ديگه)
يه اكانت ديگه هست استاندارد يوزر اون ميره
اون برنامه بعد از لاگین تو اکانت ادمین اجرا میشه و مشکل ایجاد کرده نه؟
خب اگه اینه یه حرکتی کن با این سی دی بوت هایرن و یا چیزای مشابه که میشه بدون ویندوز نصب کردن بری تو هارد و ... اینا برو تو هارد و اون فایل های جدیدی که مربوط به این برنامه ی خائن هست رو منهدم کن که دیگه نتونه تو اکانت ادمین اجرا بشه و دردسر درست کنه.:11::11:
mhadishirani
13-01-2011, 14:34
اون برنامه بعد از لاگین تو اکانت ادمین اجرا میشه و مشکل ایجاد کرده نه؟
خب اگه اینه یه حرکتی کن با این سی دی بوت هایرن و یا چیزای مشابه که میشه بدون ویندوز نصب کردن بری تو هارد و ... اینا برو تو هارد و اون فایل های جدیدی که مربوط به این برنامه ی خائن هست رو منهدم کن که دیگه نتونه تو اکانت ادمین اجرا بشه و دردسر درست کنه.:11::11:
با لينكوس پاكش كردم ولي ويروسش انگار هنوز هست !!!!!!
چه جوري ميشه تو لينوكس به استارت آپ ويندوز دسترسي داشت؟
alireza1411
13-01-2011, 14:50
با لينكوس پاكش كردم ولي ويروسش انگار هنوز هست !!!!!!
چه جوري ميشه تو لينوكس به استارت آپ ويندوز دسترسي داشت؟
خب ... پس اگه ویروسی باشه که دیگه باید بری سراغ Rescue Disk ها. من سی دی بوت ویروسیاب آویرا که سافت گذر با حجم 70 مگ گذاشته رو پیشنهاد میدم چون کم حجمه و دقتش بد نیست.
با این سی دی ها سیستم باید اسکن بشه ... اگه ویروس باشه اون جوری پاک بشه فایده نداه و ممکنه هزار جو اثر این ور اون ور سیستم گذاشته باشه.:11::11:
ان شاء الله این آنتی ویروس ها جواب بدهند وگرنه بد میشه ... :41::41:
mhadishirani
13-01-2011, 15:05
خب ... پس اگه ویروسی باشه که دیگه باید بری سراغ Rescue Disk ها. من سی دی بوت ویروسیاب آویرا که سافت گذر با حجم 70 مگ گذاشته رو پیشنهاد میدم چون کم حجمه و دقتش بد نیست.
با این سی دی ها سیستم باید اسکن بشه ... اگه ویروس باشه اون جوری پاک بشه فایده نداه و ممکنه هزار جو اثر این ور اون ور سیستم گذاشته باشه.:11::11:
ان شاء الله این آنتی ویروس ها جواب بدهند وگرنه بد میشه ... :41::41:
rescue disk كسپر ارجينال(2011) اسكن كردم يسري پيدا كرد كشت ولي درست نشد
alireza1411
13-01-2011, 15:51
rescue disk كسپر ارجينال(2011) اسكن كردم يسري پيدا كرد كشت ولي درست نشد
کسپر هم مخصوصا در مورد ویروس هایی که تازه پخش شده تو وب عملکرد خوبی داره. خب شاید کامل نکشته ووو اصلا بعدش اسکن کردی دوباره ببینی باز هم همون ها هستن یا نه ؟
حالا باز با آنتی ویروس دیگه تونستی اسکن کن ولی فکر نمیکنم بهتر از کسپر باشه ...
من که راه دیگری به ذهنم نمیرسه. این فایل خفنی که بلای عجیب رو سر لف تاف شما آورد کیـــــــــــــــــــــه ؟؟؟ بگو ما هم حواسمون باشه استفاده نکنیم چون خیلی بد قلق بیده.
در مورد ریکاوری خود لف تاف اگه کسی اطلاعی داره و تست کرده لطفا توضیح بده ! :11::11:
mhadishirani
13-01-2011, 16:01
کسپر هم مخصوصا در مورد ویروس هایی که تازه پخش شده تو وب عملکرد خوبی داره. خب شاید کامل نکشته ووو اصلا بعدش اسکن کردی دوباره ببینی باز هم همون ها هستن یا نه ؟
حالا باز با آنتی ویروس دیگه تونستی اسکن کن ولی فکر نمیکنم بهتر از کسپر باشه ...
من که راه دیگری به ذهنم نمیرسه. این فایل خفنی که بلای عجیب رو سر لف تاف شما آورد کیـــــــــــــــــــــه ؟؟؟ بگو ما هم حواسمون باشه استفاده نکنیم چون خیلی بد قلق بیده.
در مورد ریکاوری خود لف تاف اگه کسی اطلاعی داره و تست کرده لطفا توضیح بده ! :11::11:
كرك نرم افزار vmware 7.1 بود :(.
ديگه اسكن نكردم آخه هاردم پره 6-7 ساعت طول ميشكه
دارم با لينوكس دستي دنبال ويروس ميگردم
Ebi ShahrAshoob
13-01-2011, 16:21
اگه بوت درايو سي خراب بشه درايو ریکاوری هم بي فايده مي مونه.یعنی مثلا اگه سیستم دچار یه ویروس خفن شه ممکنه درایو ریکاوری هم با زدن کلید F9 بالا نیاد.بنابراین بهترین راه حل ساخت درایو ریکاوری با استفاده از نرم افزار Acronis True Image هست.با این نرم افزار احتمال ویروسی شدن درایو ریکاوری به صفر میرسه.در این نرم افزار بوت از داخل خود پارتیشن ریکاوری صورت میگیره و اگه به هر دليلي درايو سي خراب بشه مشكلي پيش نمياد.
البته گرفتن بک آپ(رایت روی دی وی دی باکیفیت) از خود درایو ریکاوری پیشفرض ایسوس هم یه راه حل دیگه میتونه باشه.
Ebi ShahrAshoob
13-01-2011, 16:57
راستی دوستان نمیدونم چرا بعضی اوقات به قسمت language bar روی taskbar زبون چینی اضافه میشه! یعنی میشن 3 تا زبون کیبورد:فارسی،انگلیسی و چینی! کسی تاحالا همچین تجربه ای داشته؟
alireza1411
13-01-2011, 17:27
درایور چیپست اینتل برای این لپ تاپ و سایر چیپ ست های جدید نسخه ی 9.2.0.1021 یعنی 7 8 روز پیش:
درایور وایرلس نسخه ی 9.2.0.113.0 هم که مال 7 8 روز قبله:
راستی دوستان نمیدونم چرا بعضی اوقات به قسمت language bar روی taskbar زبون چینی اضافه میشه! یعنی میشن 3 تا زبون کیبورد:فارسی،انگلیسی و چینی! کسی تاحالا همچین تجربه ای داشته؟
شدن که بله میشه. الان هم تست کردم که یادم بیاد چه جوری بود. شما ده تا زبان هم میتونی بری تو کنترل پنل اضافه کنی. بعد هم تنظیم کنی که آلت و شیفت زدن باعث تعویض به زبان بعدی بشه. کاربردی واسه ماها که نداره و همون فارسی انگلیش بسه ولی برای کسایی که متن به چند زبان مینویسند خیلی به درد میخوره.
اگه بوت درايو سي خراب بشه درايو ریکاوری هم بي فايده مي مونه.یعنی مثلا اگه سیستم دچار یه ویروس خفن شه ممکنه درایو ریکاوری هم با زدن کلید F9 بالا نیاد.بنابراین بهترین راه حل ساخت درایو ریکاوری با استفاده از نرم افزار Acronis True Image هست.با این نرم افزار احتمال ویروسی شدن درایو ریکاوری به صفر میرسه.در این نرم افزار بوت از داخل خود پارتیشن ریکاوری صورت میگیره و اگه به هر دليلي درايو سي خراب بشه مشكلي پيش نمياد.
البته گرفتن بک آپ(رایت روی دی وی دی باکیفیت) از خود درایو ریکاوری پیشفرض ایسوس هم یه راه حل دیگه میتونه باشه.
به نکته ی بسیار بسیار مهمی اشاره کردی. قبلا تست سرعت چند برنامه ی معروف بک آپ گیری رو گذاشته بودم ولی امکاناتشون رو خیلی بررسی نکردم چون اطلاعاتم کافی نبود.
در برنامه ی اکرونیس وقتی ری استور میکنیم فقط همون درایوی که میگیم رو پاک میکنه و اطلاعات جدید رو روش میریزه و حتی اگه بک آپ به صورت فایل و فولدر بشه میشه یک فایل خاص رو انتخاب کرد که برگردونه. مزیت دیگه این است که همین بوت لودر رو میتونه درست برگردونه. کلا برنامه ی بسیار عالی هستش و من قبلا هم به شدت توصیه کردمش. البته خودم گاهی از نورتون توی ویندوز استفاده میکنم و گاهی از سی دی بوت اکرونیس. لی اکرونیس قابلیت های بهتر و بیشتری داره. حتی شما ظرفیت درایو C رو میتونی عوض کنی و ریکاور کنی !!!
ممنون که ذکر کردین :11::11:
mhadishirani
13-01-2011, 17:34
مال اون ياروشكنيه كه استفاده ميكنيد :دي
همون ديگه با F9 بالا نمياد :41:
---------- Post added at 06:34 PM ---------- Previous post was at 06:30 PM ----------
من با لينوكس به اون درايو دسترسي دارم چجوري با اون بوت كنم؟
alireza1411
13-01-2011, 17:43
---------- Post added at 06:34 PM ---------- Previous post was at 06:30 PM ----------
توش فایلها با چه فرمتی قرار داره ؟ همین طوری از رو کنجکاوری سوال میکنم که ببینم با چی فشرده سازی انجام میده و فایلهاش چیه ... برای بوت کردن با اون چیزی به ذهنم نمیرسه ها !!!
من امروز ویندوزم رو ریکاوری کردم ، و به همچین مطلبی برخوردم ، ظاهرا بطور پیشفرض اضافه میشه که با ریموو کردنش از لیست زبانهای لنگوییج بار ، دیگه نخواهد اومد .
راستی ، من ویندوزم رو ریکاوری کردم چون کلا قاطی کرده بود ، فکر کنم ویروسی شده بود و یا به دلیل نصب نرم افزار های متعدد آسیب دیده بود ، به هر حال خیلی اساسی شد و عین روز اول ، شاید بگم بهتر از روز اول ، چون احساس می کردم در جریان راه اندازی اولیه که توسط فروشنده انجام شده بود ایرادی وجود داشت .
Ebi ShahrAshoob
13-01-2011, 18:25
نه فکر نمیکنم ربطی به یاروشکن داشته باشه چون من از --- استفاده میکنم و از همون روزای اول هم همینجوری بود خودش خود به خود به لنگویج بار اضافه میشه.خیلی هم اذیت کنندس!
والا من تاحالا با لینوکس کار نکردم ولی بهترین راه حل واسه مشکل بوت،تنظیمات درایو ریکاوری و بالا اومدن
ویندوز همون create a system repair disc ویندوز هفت هستش که یه سی دی واسه شما رایت میکنه و شما سی دی رو در بوت اجرا میکنی و برنامه با اسکن کردن، مشکلات رو حل میکنه.
حالا ایندفعه که مشکلت ایشالا حل بشه حواست باشه که سریع از درایو ریکاوری یه بک آپ بگیری و اون سی دی رو هم که گفتم داشته باشی.
موفق باشی:10:
Ebi ShahrAshoob
13-01-2011, 18:35
من امروز ویندوزم رو ریکاوری کردم ، و به همچین مطلبی برخوردم ، ظاهرا بطور پیشفرض اضافه میشه که با ریموو کردنش از لیست زبانهای لنگوییج بار ، دیگه نخواهد اومد .
.
شما چجوری ریمووش کردی؟ واسه من اصلا جزو زبونهای کیبورد نیست که ریمووش کنم! ولی رو تسکبارم بدجوری نقش بسته! عجب کنه اییه!
Ebi ShahrAshoob
13-01-2011, 18:41
توش فایلها با چه فرمتی قرار داره ؟ همین طوری از رو کنجکاوری سوال میکنم که ببینم با چی فشرده سازی انجام میده و فایلهاش چیه ... برای بوت کردن با اون چیزی به ذهنم نمیرسه ها !!!
به صورت ایمیج هستش. یعنی فایلها تو ایمیج قرار دارن.نمیشه فایلها رو دید.
alireza1411
13-01-2011, 20:32
به صورت ایمیج هستش. یعنی فایلها تو ایمیج قرار دارن.نمیشه فایلها رو دید.
میدونم ایمیج درایوه منظورم چه نوعی هستش .. یعنی پسوندش چیه؟ البته نشون نمیده توش چی هست ولی اگه فرمتای معروف باشه خب تابلو میشه.:31:
یه راست کلیک روی آیکان لنگوییج بار در قسمت تسک بار و انتخاب ستینگ . از اونجا زبون چینی رو میشه دید و ریموو کرد.
Ebi ShahrAshoob
13-01-2011, 21:24
یه راست کلیک روی آیکان لنگوییج بار در قسمت تسک بار و انتخاب ستینگ . از اونجا زبون چینی رو میشه دید و ریموو کرد.
قضیه من پیچیده تر از این حرفاس.اگه به همین راحتی بود که از 9 ماه پیش از شرش خلاص شده بودم! واسه من همونطور که گفتم اصلا تو ستینگم زبون چینی وجود نداره یعنی فقط انگلیسی و فارسی.ولی تو لنگویج بارم زبون چینی جا خوش کرده:2: ظاهرا ایسوز یه پارتیشن مخفی واسه این زبون درست کرده!:31:
---------- Post added at 09:24 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------
میدونم ایمیج درایوه منظورم چه نوعی هستش .. یعنی پسوندش چیه؟ البته نشون نمیده توش چی هست ولی اگه فرمتای معروف باشه خب تابلو میشه.:31:
من در همین حد فقط میدونم که ایمیجه!:41: به هر حال یه پارتیشن مخفیه به این راحتیا نمیشه توشو دید!:46:
mhadishirani
13-01-2011, 21:50
exe و يه پسوند ناشناخته
---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:48 PM ----------
قضیه من پیچیده تر از این حرفاس.اگه به همین راحتی بود که از 9 ماه پیش از شرش خلاص شده بودم! واسه من همونطور که گفتم اصلا تو ستینگم زبون چینی وجود نداره یعنی فقط انگلیسی و فارسی.ولی تو لنگویج بارم زبون چینی جا خوش کرده:2: ظاهرا ایسوز یه پارتیشن مخفی واسه این زبون درست کرده!:31:
---------- Post added at 09:24 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------
من در همین حد فقط میدونم که ایمیجه!:41: به هر حال یه پارتیشن مخفیه به این راحتیا نمیشه توشو دید!:46:
برو زبون چيني رو اد كن سيو كن و پاك كن ميره(من تجربه دارم)
پ.ن : ايشالا فردا يه ويندوز home premium ديگه ميريزم. كسي نميدونه سريال نامبر ويندوزي كه نصب شده رو از كجا ميشه آورد
afshin b
13-01-2011, 22:00
فکر کنم واسه منم اینطوری شده بود، شما یه بار زبان چینی رو اضافه کن و بعد پاک کن. باید درست بشه.
////////////////////
من چند بار از این مشکلای ریز و اعصاب خورد کن داشتم و با ساختن یوزر جدید همه مشکلام با کمال تعجب جل شدن، اگه دوستان مشکل دارم یه امتحان کنن، می ارزه.
درایور چیپست اینتل برای این لپ تاپ و سایر چیپ ست های جدید نسخه ی 9.2.0.1021 یعنی 7 8 روز پیش:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددرایور وایرلس نسخه ی 9.2.0.113.0 هم که مال 7 8 روز قبله:
:11:
سلام علیرضا
ممنون بابت درایورا.
این درایور چیپست اینتل چیه؟ میشه یکم توضیح بدی؟
alireza1411
13-01-2011, 22:12
فکر کنم واسه منم اینطوری شده بود، شما یه بار زبان چینی رو اضافه کن و بعد پاک کن. باید درست بشه.
////////////////////
من چند بار از این مشکلای ریز و اعصاب خورد کن داشتم و با ساختن یوزر جدید همه مشکلام با کمال تعجب جل شدن، اگه دوستان مشکل دارم یه امتحان کنن، می ارزه.
سلام علیرضا
ممنون بابت درایورا.
این درایور چیپست اینتل چیه؟ میشه یکم توضیح بدی؟
اسمش روشه .. چیپ ست وظیفه ی هماهنگی چیپ پردازنده یعنی همون سی پی یو با کلیه ی مدارهای مادربورد که مثلا سی پی یو و رم و کارت گرافیک و اینا رو وصل میکنه، بر عهده داره. درایورش چیز کوچیکی هست ولی فکر میکنم مهم باشه. البته در مورد تست نسخه های مختلف یه درایور چیزی نخوندم و سرچ هم نکردم. من همیشه آخریش رو نصب میکنم ... البته نسخه بتا باشه خب ممکنه اذیت کنه ولی نصخه های معمولی رو همیشه نصب میکنم.:11:
Ebi ShahrAshoob
14-01-2011, 00:45
پ.ن : ايشالا فردا يه ويندوز home premium ديگه ميريزم. كسي نميدونه سريال نامبر ويندوزي كه نصب شده رو از كجا ميشه آورد
منظورت همین ویندوز هفتیه که از اول رو لبتاپت نصب بوده؟یا ویندوزی که قراره بریزی؟
mhadishirani
14-01-2011, 07:09
منظورت همین ویندوز هفتیه که از اول رو لبتاپت نصب بوده؟یا ویندوزی که قراره بریزی؟
نه يه ويندوز ديگه ميريزم. درايور هاشو هم نصب ميكنم فقط اگه راهي باشه سريال ارجينال لپتاپ رو پيدا كنم عاليه
Ebi ShahrAshoob
14-01-2011, 16:03
سریال ویندوز اورجینال لبتاپ، پشت لبتاپ نوشته شده.مگه این ویندوزی که میخوای بریزی اکتیو شده نیست؟
mohsenjxj
14-01-2011, 20:53
با سلام خدمت اساتید محترم
واقعا باید به شما خسته نباشید گفت از اینکه همیشه به این کلوپ سر میزنید و دوستانی که به اینجا مراجعه میکنن را بی جواب نمیزارید مخصوصا تشکر مخصوص از علیرضای عزیز و دیگر پیشکسوتان این کلوپ که همیشه اینجا سر میزنن و دوستان را راهنمایی میکنن:11::11::11::11::11:
واقعا خسته نباشید.
---------- Post added at 09:23 PM ---------- Previous post was at 09:23 PM ----------
واقعا باید به شما خسته نباشید گفت از اینکه همیشه به این کلوپ سر میزنید و دوستانی که به اینجا مراجعه میکنن را بی جواب نمیزارید مخصوصا تشکر مخصوص از علیرضای عزیز و دیگر پیشکسوتان این کلوپ که همیشه اینجا سر میزنن و دوستان را راهنمایی میکنن:11::11::11::11::11:
واقعا خسته نباشید.
alireza1411
15-01-2011, 00:02
سریال ویندوز اورجینال لبتاپ، پشت لبتاپ نوشته شده.مگه این ویندوزی که میخوای بریزی اکتیو شده نیست؟
تا جایی که میدونم باید سریال نامبر جدید از مایکروسافت بگیریم. اگه همین نسخه ی پریمیوم ویندوز رو نصب کنیم و سریال نامبر پست لپ تاپ رو بزنیم فکر نکنم اکتیو بشه ها !!
البته تست کنید و نتیجه رو بگید استفاده کنیم.
من فکر کنم باید سریال محصول رو مثل خیلی نرم افزارهای دیگه بفرستیم واسه سازنده که کلید فعال کردن رو بهمون بدهند. در مورد ویندوز نمیدونم چه جوریه ... ولی اگه تست کردید و نشد مطرح کنید ببینیم چی کار میشه کرد.:11::11:
واقعا خسته نباشید.
---------- Post added at 09:23 PM ---------- Previous post was at 09:23 PM ----------
واقعا خسته نباشید.
نداشتیم ها !!! مخصوصا اون تیکه ی پیش کسوت !!! و اون یکی بدتره " اساتید " !!!! نکن این کارو ...:11:
Ebi ShahrAshoob
15-01-2011, 00:20
تا جایی که میدونم باید سریال نامبر جدید از مایکروسافت بگیریم. اگه همین نسخه ی پریمیوم ویندوز رو نصب کنیم و سریال نامبر پست لپ تاپ رو بزنیم فکر نکنم اکتیو بشه ها !!
من فکر کنم باید سریال محصول رو مثل خیلی نرم افزارهای دیگه بفرستیم واسه سازنده که کلید فعال کردن رو بهمون بدهند. در مورد ویندوز نمیدونم چه جوریه ... ولی اگه تست کردید و نشد مطرح کنید ببینیم چی کار میشه کرد.:11::11:
نه منم منظورم این نبود که با سریال نامبر پشت لبتاپ میشه هر ویندوزی رو اکتیو کرد:20:
فقط خواستم اینو گفته باشم که سریال ویندوز اورجینال پشت لبتاپ نوشته شده.
الان تو ایران ویندوزها رو بوسیله کرک و از این جور چیزا اکتیو و اصطلاحا Genuine میکنن.حالا وقتی شما
ویندوز رو نصب میکنی یا کرک به صورت خودکار ویندوز رو اکتیو میکنه یا اینکه آموزش اکتیو کردن ویندوز به وسیله
کرک واسه شما گذاشته شده:46:
afshin b
15-01-2011, 00:22
سلام
از این دی وی دی های ریکاوری فقط میشه روی لپتاپ خودم استفاده کنم؟ یعنی نمیشه روی یه N61Jq دیگه ازشون استفاده کنم؟
tm.viper
15-01-2011, 01:49
20 درصد که خیلی زیاده و غیر طبیعی هم هستش .... یعنی در واقع اگه 25 درصد بود میگفتم دو تا از هسته های فیزیکی داره استفاده میشه ....4 تا فیزیکی کلا داره.
یه برنامه ی سنگین و عجیب باید باشه یا مثلا ویروس ... البته اون رنگ صفحه که میگین برای گرافیک و خرابی درایور یا خود کارت یا حتی بایوسه ولی فیلمی که گذاشتید رو ببینم بهتر میتونم نظر بدم ..
خب ویندوز چرا نصب نمیکنید یا اگه اوریجینال هستش میشه ریکاوری کرد . راه های دیگه معمولا آخرش جواب درست جسابی نمیده و بهتر اینه که ویندوز عوض بشه. ورژن درایور کارت گرافیک، ویروس یاب مورد استفاده و ورژن بایوس هم بفرمائید لطفا.:11:
ویرایش
من الان فیلمش رو نگاه کردم. فکر کنم همون دونه های زرد آبی هست که قبلا صحبتش شده بود .... اگه اون باشه شما باید بری گارانتی چون گرافیک به نظر مشکل داره. اگه قبول نکردن هم راهی جز این نمیمونه که فرکانس گرافیک رو بزاری همیشه رو کم بمونه. یعنی منظورم همون ATI power play هست ... آخه یکی از دوستان گفته بود رو حالت سیو باتری پیش نمیاد و من هم نتیجه گرفتم که با تنظیم فرکانس گرافیک روی حالت کم مصرف میشه مشکل رو حل کرد. ولی خب تو بازیها قدرت گرافیک نصف میشه ...
بایوس نمیدونم اما گرافیک اخرین ورژنه
انتی ویروس هم...
eset smart security 4
tm.viper
15-01-2011, 09:52
چجوری میسه از ویندوز اورجینال ریکاوری کرد؟
اون 5 تا دی وی دی ریکاوری جیه؟
وقتی ویندوز عوض کنم...درایورها خودشون شناسایی میشن؟مثل گرافیک وایرلس یا بلوتوث
این برنامه های خود asus چی؟مثلا همین که با زدن دکمه fn+c رنگ صفحه حالتش عوض میشه؟
lucky_luke
15-01-2011, 12:48
با سریال پشت لپتاپ میشه ویندوز رو اکتیو کرد
خودم تا حالا دو بار این کارو کردم
فقط یه نکته: من ویندوز رو دانلود کردم و مطمئن هستم که دستکاری نشده ولی اگه از بازار تهیه کنید ممکنه دستکاری شده باشه و توی اکتیو کردن به مشکل بخورید
این رو هم حتما میدونید که فقط هوم پریمیوم (32 یا 64 بیتش مهم نیست)باید نصب کنید نه آلتیمیت و ...
Ebi ShahrAshoob
15-01-2011, 14:31
سلام
از این دی وی دی های ریکاوری فقط میشه روی لپتاپ خودم استفاده کنم؟ یعنی نمیشه روی یه N61Jq دیگه ازشون استفاده کنم؟
من شنیدم که میشه ولی تا حالا خودم امتحان نکردم.فقط میگن که بعد از نصب ویندوز اکتیو شده نیست وشما باید سریال پشت لبتاپ خودتو بهش بدی تا اکتیو بشه.
Ebi ShahrAshoob
15-01-2011, 14:39
چجوری میسه از ویندوز اورجینال ریکاوری کرد؟
اون 5 تا دی وی دی ریکاوری جیه؟
وقتی ویندوز عوض کنم...درایورها خودشون شناسایی میشن؟مثل گرافیک وایرلس یا بلوتوث
این برنامه های خود asus چی؟مثلا همین که با زدن دکمه fn+c رنگ صفحه حالتش عوض میشه؟
تو دفترچه راهنمای لبتاپ نوشته شده که چطور ریکاوری کنی.در هنگام بوت F9 رو بزن و الباقی ماجرا......درایورها و برنامه ها هم خودشون نصب میشن.ولی سعی کن همیشه درایورهاتو با رفتن به سایت ایسوس آپدیت کنی.
اون 5 تا دی وی دی هم یه پشتیبان از پارتیشن مخفیه ریکاوریته.یعنی اگه یه زمانی درایو ریکاوریت حذف شد یه پشتیبان ازش داشته باشی.:46:
tm.viper
15-01-2011, 16:28
تو دفترچه راهنمای لبتاپ نوشته شده که چطور ریکاوری کنی.در هنگام بوت F9 رو بزن و الباقی ماجرا......درایورها و برنامه ها هم خودشون نصب میشن.ولی سعی کن همیشه درایورهاتو با رفتن به سایت ایسوس آپدیت کنی.
اون 5 تا دی وی دی هم یه پشتیبان از پارتیشن مخفیه ریکاوریته.یعنی اگه یه زمانی درایو ریکاوریت حذف شد یه پشتیبان ازش داشته باشی.:46:
لپ تاپ من دفترچه راهنما نداشت....
میگم میشه هارد رو فمت کنم...بعد یه ویندوز دیگه بریزم بدون این که برنامه های اصلی مثل همین دراور ها یا برنامه های asus صدمه بخوره؟
از اون ور هم به قول دوستمون سریال پروداکت پشت لپ تاپ رو نگه دارم برای بعدنا که خواستم هوم پرمیوم نصب کنم؟
اخه خیلی دوست دارم linux سری ubuntu notebook 10.10 نصب کنم....
بعد همش میترم بعد نصب دیگه نتونم این برنامه ها و دراوها رو داشته باشم
alireza1411
15-01-2011, 17:51
میگم میشه هارد رو فمت کنم...بعد یه ویندوز دیگه بریزم بدون این که برنامه های اصلی مثل همین دراور ها یا برنامه های asus صدمه بخوره؟
از اون ور هم به قول دوستمون سریال پروداکت پشت لپ تاپ رو نگه دارم برای بعدنا که خواستم هوم پرمیوم نصب کنم؟
فرمت کنید که همش میپره. ولی رو دی وی دی خود لپ تاپ تمام اینها هستش. من و چند تن از دوستان تست کردیم .... همه چی رو دی وی دی هست ابته خب نسخه ی جدیدتر رو وب پیدا میشه.
اگه میخوای اوبونتو بریزی فکر کنم اول سون بریزی و بعد اون رو بریزی مشکلی در منوی بوت ایجاد نشه. چون اوبونتو بوت لودر ویندوز سون رو به راحتی تشخیص میده و یه گزینه برای بوت کردنش میذاره. برعکس انجام بدید شاید ویندوز سون درست بوت لودر اوبونتو رو تشخیص نده. نهایت تست میکنید دیگه ... 22 دقه برای نصب ویندوز سون زمان لازم بید.:11::11:
کسی تونسته روی این سیستم مک نصب کنه ..
اگه جواب مثبته کدوم ورژن و به چه طریقی؟
alireza1411
15-01-2011, 23:13
آقای GNU linux اوایل سر میزد اینجا ... یادته ؟ اون میگفت نصب کرده.
من نسخه ی 10.3 رو از سافت گذر گرفته بودم ولی نصب نشد. رو دستاپم هم نصب نشد !!! یعنی شد ولی داخل سیستم عامل نمیرفت.
Ubunto و Fedora که راحت نصب میشن و هیچ مشکلی ندارند ولی این Mac نمیدونم چرا نشد ... نسخه ی 10.4 رو فکر کنم میشه نصب کرد.:20:
یک چیزی ...
بازی Half Life 2 Episode 2 رو یه سایتی تست کرده بود. رو مک 44 فریم بر ثانیه و رو ویندوز 7 با 66 فریم بر ثانیه اجرا شده بود. !!! کیفیت بافت چمن ها و بوته ها و اینا تو مک افتضاح بود. یعنی مات و ... یه جوری بود ... فکر کنم لینک گذاشته بودم ولی الان نمیدونم کدوم صفحه بوده. کلا مک و اپل جز تولید چیزای سبک و باریک اونهم با قیمت بالا هنوز که هنوزه نتونسته یه حرکتی بزنه که بگیم دست مریزاد.:41:
من که تا اون بررسی بازی رو دیدم از فکرش اومدم بیرون چون اصلا حوصله هم ندارم برم هر چی برنامه هست نسخه ی مک رو گیر بیارم.:31::11::11::11:
mhadishirani
16-01-2011, 07:13
برای نصب ابونتو از ویندوز سی دیشو بزار یه حالت داره که درکنار ویندوز نصب بشه(من الآن اوبونتو دارم)
---------- Post added at 07:13 AM ---------- Previous post was at 07:09 AM ----------
من نصب کردم با استفاده از vmware البته و نسخش هم 10.5.7 هستش
اینم لینک آموزش کامل(من تست کردم کار میکنه):
afshin b
16-01-2011, 10:44
من توی express gate که میرم کانکت شدن به وای فای خیلی طول میکشه، برای شمام همینطوریه؟
بعد زبان کیبورد فارسی نداره، نمیشه کاریش کرد؟
سلام بر همه عزیزان آریایی از نوع ایرانی که مخ جهان هستند
من از این لپ تاپ خوشم اومده و فقط یه چند تا سوال از اونایی که دارنش می خوام بپرسم تا مطمئن شم:
1.صفحه نمایشش که کیفیتش رو بعد چند وقت از دست نمی ده
2.این دکمه که بغل پورت یواس پی 3 هست چیه اگرماله وایرلس هست پس Fn+F2 WLAN switch چیه
3.در مورد کلید های fn هم Fn+F1 و Fn+F8 و Fn+Space و Fn+C و Fn+V چی هستند
4.کدام گارانتی بهتره
5.فعلا آخرین قیمتش چنده
متشکرم.
alireza1411
16-01-2011, 16:58
سلام بر همه عزیزان آریایی از نوع ایرانی که مخ جهان هستند
من از این لپ تاپ خوشم اومده و فقط یه چند تا سوال از اونایی که دارنش می خوام بپرسم تا مطمئن شم:
1.صفحه نمایشش که کیفیتش رو بعد چند وقت از دست نمی ده
2.این دکمه که بغل پورت یواس پی 3 هست چیه اگرماله وایرلس هست پس Fn+F2 WLAN switch چیه
3.در مورد کلید های fn هم Fn+F1 و Fn+F8 و Fn+Space و Fn+C و Fn+V چی هستند
4.کدام گارانتی بهتره
5.فعلا آخرین قیمتش چنده
متشکرم.
اون دکمه کلا وایرلس و بلوتوث رو قطع و وصل میکنه. دکمه ای که گفتید در صورتی کار میکنه که نرم افزارش ATK نصب شده باشه. وقتی میزنیم یه عکس خوشگل میاد تو صفحه که اگه رو لن کلیک کنی شبکه ی وایرلس قطع میشه و اگه رو بلوتوث کلیک کنی هم بلوتوث قطع میشه.
صفحه نمایش من که نه خوفه ... زیاد هم روشن میذارم ولی خوب مونده. ایسوس خرکار تر از این حرفاست.
fn+f1 میشه همون خوباب ... Sleep که در واقع همه چیز خاموشه فقط ساعتی 4 درصد باتری واسه نگه داشتن اطلاعا روی رم مصرف میشه. دقیقا عین هایبرنیت با این تفاوت که اون رو هارد میریزه و برق مصرف نمیشه ولی این رو رم میریزه و برق هم مصرف میشه. البته 4 درصد خیلی کمه ولی خب بالاخره که مصرف میشه.
fn+f8 برای تعویض مانیتورهاست.
fn+space برای تغییرا 4 حالت مصرف برق. یعنی تو هر حالت سرعت کرات گرافیک و سی پی یو فرق میکنه که مصرف برق میزون بشه. مثلا های پرفورمنس همه چی تا آخرشه و باتری سیوینگ همه چی برای طولانی شدن زمان دشارج شدن باتری میزون میشه.
fn+c هم برای تغییر نور صفحه بیده و fn+V هم روشن کردن وب کم و لانچ کردن برنامه ی Life نمیدونم چی چی هستش که از وبکم ضبط میکنه و اینا ...
گارانتی من که بد نبود. ویستا ... مادربورد رو بی هزینه تعویض کردند و بهانه هم نیاوردند البته یه طور مشکل رو نوشته بودم که یارو خوند فکر نکنه یه اصطلاح الکی بگه من گول میخورم.
قیمت نمیدونم ...
من کلا توصیه میکنم صبر کنی پل شنی با گرافیک جی فورس سری 500 بیاد. این 4 هسته ای 45 وات مصرف داره و اونها 35 بوات. چون ترانزیستورهای 32 نانومتری داره ولی مال این 45 نانومتریه. گرافیک سری 500 جی فورس هم که تابلوئه با داشتن CUDA و Optimus نسبت به این بهتره. البته مدل 520 530 به بالاش فکر کنم این طوری باشه. تازه یک مزیت دیگر ... اگه دو هسته ای بگیری روش گرافیک اینتل هم داره که با کاری که کمپانی Lucid کرده همزمان میشه از قدرت گرافیک اینتل و اون کارت گرافیک جدا با هم استفاده کرد و این خیلی مهم هست ... چرا که گرافیک های اینتل که روی سی پی یوهای Core i3 نسل دوم هست در حد یه 5470 قوی هستند.!!
صبر کن یه کم .. فکر نمیکنم ضرر کنی ...
---------- Post added at 06:58 PM ---------- Previous post was at 06:54 PM ----------
من توی express gate که میرم کانکت شدن به وای فای خیلی طول میکشه، برای شمام همینطوریه؟
بعد زبان کیبورد فارسی نداره، نمیشه کاریش کرد؟
من 2 3 بار کلا رفتم توش. همین چند روز پیش یه بار تصادفی رفته بودم توش و گفتم حالا که اومدم یه کم ور برم. متصل شدن به مودم وایرلسم در حد 10 15 شاید 20 ثانیه هم نشد. منظور از زیاده اگه بیشتر از 1 دقه باشه غیر طبیعیه.
با توجه به تجریم بودن ما بعید میدونم زبان فارسی رو برای این اگسپرس گیت فعال کنند. کاریش هم نمیشه کرد ... تا جایی که من میدونم البته:11::11::11:
pooria-ir
16-01-2011, 17:02
سلام
بچه ها یکی تو برنامه و حالت مشخص و دقیق مصرف باطریش رو بگه به من
که تو چند دقیقه تموم میشه ؟
فک کنم اوضاع باطریم خرابه :(
ممنون
alireza1411
16-01-2011, 17:10
مشکل داغی سی پی یو و اینا چه شد ؟ حل شد ؟
ببین من یه برنامه دارم مال مکانیکه. معروف هم هست ... ANSYS. خیلی از هم رشته ایها این نکته رو نمیدونند .. شاید همچین اتفاقی افتاده باشه.
کرک ANSYS در واقع این جوری هست که کامپیوتری که روش انسیس نصب شده خودش میشه سرور سرویس دهنده. تو نسخه های فکر کنم تا 11 این مساله مشکلی نداشت ولی نسخه ی 12 که من الان نصب کردم به طور دائم همون نرم افزار Licence Manager نزدیک به یک هسته رو میگیره. نه رو این مدل .. کلا .. رو دستاپم که 2 هسته ای سری 6000 هم هست همین بساطه و در واقه 1 هسته با هر کلاکی رو میگیره !!!!
من نتونستم کاری کنم که این حرکت ناجوانمردانه رو انجام نده ولی یک راه داره که خوب ... ببین هر وقت بخوام برنامه رو باز کنم میرم لایسنس منیجر رو هم اجرا میکنم. الکی وقتی نمیخوام ازش استفاده کنم برای چی فعال باشه ؟
حالا چرا دوستان متوجه نشدند ؟ چون تو تاسک منیجر تب پراسز ها نشونش نمیده. من از تب Performance بخش System Resources نگاه کردم ... اونجا کل برنامه ها و میزان استفاده از منابع سیستم مثل پردازنده و رم و هارددیسک و ... اومده. تو اونجا باید نگاه کنیم.
شما ببین از این جور برنامه ها استفاده نکردی ؟ ویروس نیستند ولی خب دیگه .... برو تو همین مسیر نگاه کن ببین چه برنامه ای هستش و اسمش رو تو تاپیگ های سیستم های آلوده بگو دوستان راهنمایی میکنن.
:11::11::11::11::11:
mhadishirani
16-01-2011, 17:15
اون دکمه کلا وایرلس و بلوتوث رو قطع و وصل میکنه. دکمه ای که گفتید در صورتی کار میکنه که نرم افزارش ATK نصب شده باشه. وقتی میزنیم یه عکس خوشگل میاد تو صفحه که اگه رو لن کلیک کنی شبکه ی وایرلس قطع میشه و اگه رو بلوتوث کلیک کنی هم بلوتوث قطع میشه.
صفحه نمایش من که نه خوفه ... زیاد هم روشن میذارم ولی خوب مونده. ایسوس خرکار تر از این حرفاست.
fn+f1 میشه همون خوباب ... Sleep که در واقع همه چیز خاموشه فقط ساعتی 4 درصد باتری واسه نگه داشتن اطلاعا روی رم مصرف میشه. دقیقا عین هایبرنیت با این تفاوت که اون رو هارد میریزه و برق مصرف نمیشه ولی این رو رم میریزه و برق هم مصرف میشه. البته 4 درصد خیلی کمه ولی خب بالاخره که مصرف میشه.
fn+f8 برای تعویض مانیتورهاست.
fn+space برای تغییرا 4 حالت مصرف برق. یعنی تو هر حالت سرعت کرات گرافیک و سی پی یو فرق میکنه که مصرف برق میزون بشه. مثلا های پرفورمنس همه چی تا آخرشه و باتری سیوینگ همه چی برای طولانی شدن زمان دشارج شدن باتری میزون میشه.
fn+c هم برای تغییر نور صفحه بیده و fn+V هم روشن کردن وب کم و لانچ کردن برنامه ی Life نمیدونم چی چی هستش که از وبکم ضبط میکنه و اینا ...
گارانتی من که بد نبود. ویستا ... مادربورد رو بی هزینه تعویض کردند و بهانه هم نیاوردند البته یه طور مشکل رو نوشته بودم که یارو خوند فکر نکنه یه اصطلاح الکی بگه من گول میخورم.
قیمت نمیدونم ...
من کلا توصیه میکنم صبر کنی پل شنی با گرافیک جی فورس سری 500 بیاد. این 4 هسته ای 45 وات مصرف داره و اونها 35 بوات. چون ترانزیستورهای 32 نانومتری داره ولی مال این 45 نانومتریه. گرافیک سری 500 جی فورس هم که تابلوئه با داشتن CUDA و Optimus نسبت به این بهتره. البته مدل 520 530 به بالاش فکر کنم این طوری باشه. تازه یک مزیت دیگر ... اگه دو هسته ای بگیری روش گرافیک اینتل هم داره که با کاری که کمپانی Lucid کرده همزمان میشه از قدرت گرافیک اینتل و اون کارت گرافیک جدا با هم استفاده کرد و این خیلی مهم هست ... چرا که گرافیک های اینتل که روی سی پی یوهای Core i3 نسل دوم هست در حد یه 5470 قوی هستند.!!
صبر کن یه کم .. فکر نمیکنم ضرر کنی ...
---------- Post added at 06:58 PM ---------- Previous post was at 06:54 PM ----------
من 2 3 بار کلا رفتم توش. همین چند روز پیش یه بار تصادفی رفته بودم توش و گفتم حالا که اومدم یه کم ور برم. متصل شدن به مودم وایرلسم در حد 10 15 شاید 20 ثانیه هم نشد. منظور از زیاده اگه بیشتر از 1 دقه باشه غیر طبیعیه.
با توجه به تجریم بودن ما بعید میدونم زبان فارسی رو برای این اگسپرس گیت فعال کنند. کاریش هم نمیشه کرد ... تا جایی که من میدونم البته:11::11::11:
ایسوس ایران رو تحریم نکرده
alireza1411
16-01-2011, 17:26
ایسوس ایران رو تحریم نکرده
یه جورایی چرا ... مثلا سر اون دونه های زرد و آبی دیدی که میگفت ما نماینده ی مجاز تو ایران نداریم !!!! مادربورد لف تاف اینجانب رو هم از دبی وارد کردند ... غیر مستقیم ....
البته خود ایسوس که نمیخواد این جوری باشه ولی خب از قوانینی که یک عده بیشعور تصویب میکنن مجبوره تا حدی پیروی کنه دیگه. البته زبان فارسی فرق داره و کلا به ایران مربوط نمیشه ولی تا ساپورت کنن طول میکشه. باید صبر کرد دیگه چاره نداریم.:11::11:
mehdi666lp
16-01-2011, 17:54
سلام
.
.
.
تو این نظر سنجی شرکت کنید...........
.
.
.
Ebi ShahrAshoob
16-01-2011, 22:18
سلام
بچه ها یکی تو برنامه و حالت مشخص و دقیق مصرف باطریش رو بگه به من
که تو چند دقیقه تموم میشه ؟
فک کنم اوضاع باطریم خرابه :(
ممنون
این باتری با رعایت تمام نکات مصرف بهینه، مثل قرار دادن صفحه نمایش در حالت battery saving و قطع اتصالات غیر ضرور و عدم استفاده از فیلم و موزیک و برنامه های سنگین و.....حداکثر واسه من نزدیک 2 ساعت دووم میاره.
البته الان 12 درصد باتریم فرسوده شده(بعد از گذشت 9ماه از خرید) فکر کنم این مقدار دوام بازم کمتر شده.فردا امتحان میکنم جوابشو میدم.
با نصب نرم افزار battery bar شما میتونی از میزان ظرفیت و فرسودگی باتریت مطلع شی.در ضمن کالیبره کردن باتری هم خیلی مهمه:46:
pooria-ir
16-01-2011, 23:42
این باتری با رعایت تمام نکات مصرف بهینه، مثل قرار دادن صفحه نمایش در حالت battery saving و قطع اتصالات غیر ضرور و عدم استفاده از فیلم و موزیک و برنامه های سنگین و.....حداکثر واسه من نزدیک 2 ساعت دووم میاره.
البته الان 12 درصد باتریم فرسوده شده(بعد از گذشت 9ماه از خرید) فکر کنم این مقدار دوام بازم کمتر شده.فردا امتحان میکنم جوابشو میدم.
با نصب نرم افزار battery bar شما میتونی از میزان ظرفیت و فرسودگی باتریت مطلع شی.در ضمن کالیبره کردن باتری هم خیلی مهمه:46:
مرسی عزیز
دقیق شیوه و موارد استفاده و پپروفایلت رو بهم بگو که منم تستش کنم
من خرداد امسال خریدم دستگاه رو
راستی منم bATTERY BAR دارم
کالیبره هم یک بار انجام دادم تا الان
بقیه بچه هام مشارکت کنن ممنون میشم
سلام
1.مانیتورش بعد یه مدت کیفیتش رو از دست نمی ده؟
2.آیا لپ تاپ کسی tv داره - سمت راست لپ تاپ کنار usb اگر پورتی هست یعنی داره؟
3.گارانتی هاش که فرق ندارن اگر دارن کدوم بهتره؟
باسپاس
alireza1411
17-01-2011, 15:29
سلام
1.مانیتورش بعد یه مدت کیفیتش رو از دست نمی ده؟
2.آیا لپ تاپ کسی tv داره - سمت راست لپ تاپ کنار usb اگر پورتی هست یعنی داره؟
3.گارانتی هاش که فرق ندارن اگر دارن کدوم بهتره؟
باسپاس
علیک سلام
من که چهار 5 ماه شده دارمش ولی تغییری حس نکردم.
TV از نظر کلی آره میشه داشته باشه. در واقع رو دی وی دیش هم درایورش رو گذاشتند اما مساله اینه که اینایی که وارد میکنن بدون کارت تی وی سفارش میدهند. درست مثل این که رم رو 4 گیگ سفارش میدن. یا مثلا با بلوری سفارش میدن اون هم با مارک های مختلف.
من ویستا دارم بد نبود. بایوس آپدیت کردم چند بار و آخرین بارش بالا نیومد و مادربورد کلا تعطیل شد. بردم گارانتی و اونها هم سفارش دادند و مجانی عوض کردند. البته تو کشورهای دیگه هم همین حالته ولی بعضی شرکتای ایرانی ممکنه بخوان دودره بازی در بیارن. باید باهاشون یه جور صحبت بشه که فکر نکنن آدم اوشکوله یا پول مفت رو به راحتی میده بهشون.:11::11:
keihanmirzaei
18-01-2011, 00:17
کالیبره کردن باتری چیه دیگه ؟
راستی من اکثر اوقات باتری رو لبتاپه و شارژر هم وصله
این میتونه باتری رو خراب کنه ؟لطفا با ذکر یه منبع درست حسابی جواب بدید
Ebi ShahrAshoob
18-01-2011, 00:20
مرسی عزیز
دقیق شیوه و موارد استفاده و پپروفایلت رو بهم بگو که منم تستش کنم
من خرداد امسال خریدم دستگاه رو
راستی منم bATTERY BAR دارم
کالیبره هم یک بار انجام دادم تا الان
بقیه بچه هام مشارکت کنن ممنون میشم
من امروز باتریمو تست کردم.صفحه نمایش رو در حالت battery saving گذاشتم و همه اتصالات رو به جز مودم ADSL قطع کردم.یک فایل گذاشتم واسه دانلود و دیگه هیچ کار خاصی با لبتاپ انجام ندادم.یعنی صفحه نمایش کلا در حالت Dim بود.باتریم از 95% تا 15% یک ساعت و نیم طول کشید که شارژ خالی کنه.
راستی شما عمل کالیبره رو کم انجام دادی.اگه زیاد از باتری استفاده میکنی باید بعد از هر 30 بار شارژ یه بار کالیبره کنی و اگه مثل من از باتری کم مصرف میکنی باید ماهی یک بار این عمل رو انجام بدی تا باتری ظرفیتشو از دست نده:46:
Ebi ShahrAshoob
18-01-2011, 01:41
کالیبره کردن باتری چیه دیگه ؟
راستی من اکثر اوقات باتری رو لبتاپه و شارژر هم وصله
این میتونه باتری رو خراب کنه ؟لطفا با ذکر یه منبع درست حسابی جواب بدید
علیک سلام!
با این فرض که لبتاپ شما N61JQ هست پاسختونو میدم چون در غیر اینصورت فکر نکنم جای این سوال اینجا باشه...
منظور از کالیبره همون تخلیه کامل باتریه به نحوی که لبتاپ خود به خود خاموش شه.علتشم نگه داری ظرفیت و جلوگیری از تنبلی باتریه.
نحوه کالیبره کردن باتری:(منبع:سایت اپل
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید1- آداپتور برق را متصل کنيد و باتري را 100% شارژ کنيد
2- حالا به باتري پر شده، 2 ساعت استراحت دهيد.(آداپتور رو جدا نکنید.منظور از استراحت خاموش کردن لبتاپ نیست میتونید از لبتاپ استفاده کنید)
3- آداپتور را از لپتاپ جدا کنيد و از باتري استفاده کنيد تا شارژ آن به حداقل برسد و اخطار شارژ نمايان گردد
4- در اين مرحله، کارهاي خود را ذخيره کرده و به کار با لپتاپ ادامه دهيد، تا زماني که شارژ بسيار کم شده و لپتاپ به صورت اتوماتيک به خواب مي رود
5- لپتاپ را خاموش کنيد يا اجازه بدهيد در خواب باقي بماند، در اين مرحله بايد حداقل 5 ساعت يا بيشتر صبر کنيد
6- آداپتور را وصل کنيد و لپتاپ را کاملا شارژ کنيد.
واسه مدل N61JQ هیچ اشکالی نداره که باتری از لبتاپ جدا نشه چون شما بعد از اینکه باتری رو 100% شارژ میکنید حتما متوجه شدید که بعد از چند روز خود به خود این مقدار کم میشه و اگه در اون موقع باتری دوباره شروع به شارژ بکنه این به عنوان یه سیکل کامل شارژ محسوب میشه و در دراز مدت باعث تنبلی و کاهش عمر مفید باتری میشه..به همین دلیل در این مدل تا زمانی که شارژ باتری به زیر 95% نرسه باتری از مدار خارجه و شارژ نمیشه.یعنی شما میتونی باتریتو بدون اینکه دربیاری فول شارژش کنی و به مدت 6 الی 10 روز بدون نگرانی از بابت باتری از برق شهر استفاده کنی.هر موقع هم که شارژ باتری زیر 95% رسید و باتری شروع به شارژ کرد آداپتور رو از لبتاپ جدا کن و از باتری استفاده کن.
ذکر این نکته هم مهمه که مهمترین دشمن باتریهای لیتیم یونی گرما هست.بنابراین اگه باتری رو از لبتاپ درنمیارید(که به نظر من درآوردنش یه ریسکه در صورت قطعی برق....) بایستی دمای مناسبی واسه باتری مهیا کنید.به نظر من یه کول پد درست حسابی می ارزه که آدم بگیره.کول پد موجب کاهش دمای cpu(کل نوت بوک) و در نتیجه گرم نشدن باتری میشه.البته نه از این کول پدهای آشغال ارزون قیمت...من خودم یه کول پد مشتی واسه لبتاپم گرفتم و از وقتی که دارم ازش استفاده میکنم متوجه شدم که باتریم با سرعت کمتری خود به خود شارژ خالی میکنه.
در ضمن کالیبره کردن زیادی هم واسه باتری فوق العاده مضره.یک تخلیه کامل به مراتب بسیار بدتر از چند تخلیه جزییه.
این مطلب رو هم از سایت ایسوز پیدا کردم:
I advise you NOT to remove the battery when using the laptop with AC adaptor ON to prevent the damage caused by accidental power shortage. The ASUS battery has a protection circuit for charging, so it will not harm the battery.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیعنی لازم نیست باتری رو دربیارید به دلیل همون قطعی برق و اینکه باتری ایسوز دارای مدار حفاظت از شارژه بنابراین ضرری متوجه باتری نمیشه:46:
فکر کنم دیگه کامل توضیح دادم.:5:
alireza1411
18-01-2011, 02:18
علیک سلام!
منظور از کالیبره همون تخلیه کامل باتریه به نحوی که لبتاپ خود به خود خاموش شه.علتشم بازیابی ظرفیت از دست رفته و جلوگیری از تنبلی باتریه.
ببخشید ولی من فکر نکنم ظرفیت از دست رفته برگرده !!
The battery needs to be recalibrated from time to time to keep the onscreen battery time and percent display accurate and to keep the battery operating at maximum efficiency
گفته باتری باید کالیبره بشه (مثل ابزارآلات اندازه گیری که برای تصحیح خطای نمایش اعداد باید کالیبره بشن) چرا؟ چون درصد شارژ و زمان باقی مونده برای استفاده از وسیله رو صفحه درست نشون داده بشه. و آخرش یه تیکه هم گفته بهبود بازدهی !!! فکر نمیکنم منظورش این باشه که برمیگرده ... :13: منبع دیگه ای نیست نگاه کنیم ؟ من حال سرچ ندارم نیمه شبی ...:41:
alireza1411
18-01-2011, 02:23
بحث باتری هر از گاهی داغ میشه !!! :31::31:
باتری لیتیوم یون پلیمر معروف به لیتیوم پلیمر یا گاه لیتیوم یون (منبعش ویکیپدیا هست سرچ کنید) در دمای کم عمر بهتری داره.
کلی گشتم این پستی که قبلا داده بودم و براش کلی سرچ کرده بودم رو یافتم. متنش رو کپ میزنم اینجا ....
تو یخچال بزاریم یعنی باتری خیلی بد دیسچارج میشه. حالا نمیدونم این چه ربطی به اون مقدار از دست رفته داره. اصلا اون مقدار از دست رفته کجا میره ؟؟؟ مکانیزم از دست رفتنش چیه آخه ؟
مکانیزمش رو دارم سرچ میکنم ببینم مشکل چیه چه جوری حل میشه. اینجا گفته به دلیل اکسیداسیون داخلی مقاومت میره بالا و باتری نمیتونه مثل روز اول خروجی بده.
کد:
این باتریها روز به روز دارن بهینه تر میشن. ولی خب ...
درصد افت Capacity یا ظرفیت این باتریها به طور مثال اینجوریه که هر چی دما بره بالا و سطح شارژ باتری بالاتر باشه بیشتر میشه. مثلا:
توضیحاتش رو بخوین:
کد:
تو دمای 60 درجه اگه تا باتری میرسه به کمتر از 100 درصد بخوای شارژش کنی بعد از سه ماه ناقابل باتریتون 40 درصد ظرفیتش کم میشه.
تو دمای 0 درجه (لابد باید بریم تو یخچال با دوستمون n61) اگه تا باتری رسید به 40 درصد ظرفیت شارژش کنیم، بعد از یه سال کار همش 2 درصد ظرفیتش کمتر میشه.
هشدار: حالا یارو میگه 40 درصد شارژ مقدار توصیه شده هست ولی یه موقع نذارین باتری کامل دیسچارج بشه که خیلی کار بدیه:
A lithium-ion battery provides 300-500 discharge/charge cycles. The battery prefers a partial rather than a full discharge. Frequent full discharges should be avoided when possible.
توصیه ی نهایی اینه که:
If possible, store the battery in a cool place at about a 40% state-of-charge
دمای معمولی باتری لف تاف من فکر کنم بین 25 تا 35 باشه. بنابراین 1 سال استفاده بشه طبق اون جدول بالا که مال باتری قدیمی تر ها هستش ظرفیتش 20 تا 35 درصد کم میشه.
اما به این دلیل که نوع شارژ رو 100 درصد نیست بلکه بین 95 تا 100 هست، ظرفیت باتریم باید کمتر از 10 15 درصد در سال کم شده باشه. نه ؟
خب ... الان نگاه کردم دیدم تو این 4 ماه 2 درصدپریده و فکر کنم تو یه سال میشه 5 6 درصد. خوبه ...
راستی این لینک پست اصلی :
و توصیه ی نهایی این که موقع اتصال آداپتور وصلش نکنید ولی اگه مثل من عمرش براتون مهم نیست وصلش کنید، جاش گرم میشه و عمرش کاهش پیدا میکنه.
برای اینکه عمرش بالاتر بره متاسفانه هر چی گشتم نتونستم راهی پیدا کنم که بشه بگیم هر وقت درصد شارژ شد مثلا 40 50 درصد ، شروع کن شارژش کن و الکی گیر نده که شده 99 درصد و هی شارژ کن بره 100 و هی خالی کن بشه 99 و دو باره شارژ کن بشه 100 و .... این شارژ و دشارج مکرر پدر باتری رو در میاره.
مدل Y560 لنوو یه کلید داره که اگه بزنیمش به جای کازیمم شارژ میزنه تو کار شارژ بهینه برای افزایش عمر !! یعنی وقتی باتری زیر 80 میاد شروع میکنه به شارژ. دنبال یه برنامه ای چیزی هستم که بشه این مساله رو تو لف تافم تنظیم کنم ... کسی اگر اطلاعی داره دریغ نکنه ....:11::11::11:
mhadishirani
18-01-2011, 06:07
بحث باتری هر از گاهی داغ میشه !!! :31::31:
باتری لیتیوم یون پلیمر معروف به لیتیوم پلیمر یا گاه لیتیوم یون (منبعش ویکیپدیا هست سرچ کنید) در دمای کم عمر بهتری داره.
کلی گشتم این پستی که قبلا داده بودم و براش کلی سرچ کرده بودم رو یافتم. متنش رو کپ میزنم اینجا ....
تو یخچال بزاریم یعنی باتری خیلی بد دیسچارج میشه. حالا نمیدونم این چه ربطی به اون مقدار از دست رفته داره. اصلا اون مقدار از دست رفته کجا میره ؟؟؟ مکانیزم از دست رفتنش چیه آخه ؟
مکانیزمش رو دارم سرچ میکنم ببینم مشکل چیه چه جوری حل میشه. اینجا گفته به دلیل اکسیداسیون داخلی مقاومت میره بالا و باتری نمیتونه مثل روز اول خروجی بده.
کد:
این باتریها روز به روز دارن بهینه تر میشن. ولی خب ...
درصد افت Capacity یا ظرفیت این باتریها به طور مثال اینجوریه که هر چی دما بره بالا و سطح شارژ باتری بالاتر باشه بیشتر میشه. مثلا:
توضیحاتش رو بخوین:
کد:
تو دمای 60 درجه اگه تا باتری میرسه به کمتر از 100 درصد بخوای شارژش کنی بعد از سه ماه ناقابل باتریتون 40 درصد ظرفیتش کم میشه.
تو دمای 0 درجه (لابد باید بریم تو یخچال با دوستمون n61) اگه تا باتری رسید به 40 درصد ظرفیت شارژش کنیم، بعد از یه سال کار همش 2 درصد ظرفیتش کمتر میشه.
هشدار: حالا یارو میگه 40 درصد شارژ مقدار توصیه شده هست ولی یه موقع نذارین باتری کامل دیسچارج بشه که خیلی کار بدیه:
A lithium-ion battery provides 300-500 discharge/charge cycles. The battery prefers a partial rather than a full discharge. Frequent full discharges should be avoided when possible.
توصیه ی نهایی اینه که:
If possible, store the battery in a cool place at about a 40% state-of-charge
دمای معمولی باتری لف تاف من فکر کنم بین 25 تا 35 باشه. بنابراین 1 سال استفاده بشه طبق اون جدول بالا که مال باتری قدیمی تر ها هستش ظرفیتش 20 تا 35 درصد کم میشه.
اما به این دلیل که نوع شارژ رو 100 درصد نیست بلکه بین 95 تا 100 هست، ظرفیت باتریم باید کمتر از 10 15 درصد در سال کم شده باشه. نه ؟
خب ... الان نگاه کردم دیدم تو این 4 ماه 2 درصدپریده و فکر کنم تو یه سال میشه 5 6 درصد. خوبه ...
راستی این لینک پست اصلی :
و توصیه ی نهایی این که موقع اتصال آداپتور وصلش نکنید ولی اگه مثل من عمرش براتون مهم نیست وصلش کنید، جاش گرم میشه و عمرش کاهش پیدا میکنه.
برای اینکه عمرش بالاتر بره متاسفانه هر چی گشتم نتونستم راهی پیدا کنم که بشه بگیم هر وقت درصد شارژ شد مثلا 40 50 درصد ، شروع کن شارژش کن و الکی گیر نده که شده 99 درصد و هی شارژ کن بره 100 و هی خالی کن بشه 99 و دو باره شارژ کن بشه 100 و .... این شارژ و دشارج مکرر پدر باتری رو در میاره.
مدل Y560 لنوو یه کلید داره که اگه بزنیمش به جای کازیمم شارژ میزنه تو کار شارژ بهینه برای افزایش عمر !! یعنی وقتی باتری زیر 80 میاد شروع میکنه به شارژ. دنبال یه برنامه ای چیزی هستم که بشه این مساله رو تو لف تافم تنظیم کنم ... کسی اگر اطلاعی داره دریغ نکنه ....:11::11::11:
چجوری میشه دید چقدرش سالمه؟
Ebi ShahrAshoob
18-01-2011, 06:16
ببخشید ولی من فکر نکنم ظرفیت از دست رفته برگرده !!
The battery needs to be recalibrated from time to time to keep the onscreen battery time and percent display accurate and to keep the battery operating at maximum efficiency
گفته باتری باید کالیبره بشه (مثل ابزارآلات اندازه گیری که برای تصحیح خطای نمایش اعداد باید کالیبره بشن) چرا؟ چون درصد شارژ و زمان باقی مونده برای استفاده از وسیله رو صفحه درست نشون داده بشه. و آخرش یه تیکه هم گفته بهبود بازدهی !!! فکر نمیکنم منظورش این باشه که برمیگرده ... :13: منبع دیگه ای نیست نگاه کنیم ؟ من حال سرچ ندارم نیمه شبی ...:41:
شما ببخشید آره درسته من اشتباه نوشتم:41: منظورم نگه داری ظرفیت باتری یا به بیان دقیقتر ایجاد تاخیر در کاهش ظرفیت باتری بود.عمل کالیبره حرکت مناسبی واسه نگه داری طولانی تر ظرفیت باتریه.ظرفیت از دست رفته رو اگه میشد برگردوند که دیگه باتری مادام العمر میشد:31: خلاصه شرمنده حلالمون کن![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نصف شب بود و استرس امتحانات.....
یه منبع توپ دیگه واسه راهنمایی باتری:
ترجمه فارسیش:
Ebi ShahrAshoob
18-01-2011, 14:49
لبتاپ ما هم تا وقتی زیر 95% نرسه شارژ نمیکنه.تو پست قبلیم گفتم.نکنه برای شما شارژ میکنه؟
alireza1411
18-01-2011, 15:55
لبتاپ ما هم تا وقتی زیر 95% نرسه شارژ نمیکنه.تو پست قبلیم گفتم.نکنه برای شما شارژ میکنه؟
نه دقت نکردی چی گفتم. رو 40 50 درصد الی 80 90 درصد شارژ راحت صورت میگیره و عمر باتری بهینه هستش. رو 95 درصد اصلا عدد خوبی نیست. عمری باتری کم میشه. سیکل شارژ باید سبک باشه نه تا خرخره.
---------- Post added at 05:55 PM ---------- Previous post was at 05:53 PM ----------
چجوری میشه دید چقدرش سالمه؟
برنامه زیاده ولی یکیش همون اورست. تو بخش Power Management عددی که به عنوان Wear Level نوشته همون درصد فرسایش هست. واسه من دیشب خالی شده بود درصد رو نوشته بود 2 ولی الان که پر شده نوشته 3 درصد. خوبه ... هر ماه کمتر از 1 درصد کم شده.:31::11::11:
pooria-ir
18-01-2011, 16:37
من به خاطر این گفتم که امرتات یه سال باطری و شارژر رو هم گارانتی میکنه
گفتم بچه های اینجا تایم باطری رو بهم بدن اگه مشکل داره ببرم باطری رو عوض کنم :دی
پس کمک کنییییید
mhadishirani
18-01-2011, 17:12
من به خاطر این گفتم که امرتات یه سال باطری و شارژر رو هم گارانتی میکنه
گفتم بچه های اینجا تایم باطری رو بهم بدن اگه مشکل داره ببرم باطری رو عوض کنم :دی
پس کمک کنییییید
تا خراب نشه عوض نمیکنن
pooria-ir
18-01-2011, 18:00
تا خراب نشه عوض نمیکنن
مطمئنی از این چیزی که میگی ؟
از رو چی میگی ؟
باتری من وقتی آداپتور وصله و تو ویندوز هستم میزنه 90 درصد شارژ داره ولی همین که آداپتور رو میکشم لپتاپ خاموش میشه ، بعدش هر چی دکمه پاور رو میزنم روشن نمیشه !؟
وقتی هم که در حالت خاموش آداپتور رو وصل میکنم چراغ شارژ روشن میشه اما هیچی شارژ نمیکنه و نمیشه با باتری لپتاپ رو روشن کرد.
همین یه هفته پیش درست کار میکرد بعد که گزاشتم شارژ اینجوری شد .
به نظر شما خراب شده ؟ ببرم نمایندگی ؟
mhadishirani
18-01-2011, 19:18
مطمئنی از این چیزی که میگی ؟
از رو چی میگی ؟
جزو شرایط گارانتی باطریه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.