مشاهده نسخه کامل
: کلوپ Asus N61JQ
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
[
16]
17
18
19
mhadishirani
29-03-2011, 10:39
با سلام به همه دوستان خوبم
سال نو رو تبریک میگم ، امیدوارم همتون سال خوبی داشته باشید و شاد و سلامت باشید...
خوشحالم که این تاپیک اینقدر فعاله و تند تند آپدیت میشه ... دم همه بچه های N61 دار گرم....
من هنوز این مشکل صفحه آبی رو که چند وقت پیش مطرح کردم رو دارم . دوستان توی بحث قبلی راهنمایی کردن و من درایور صدا و شبکه و خود ویندوز رو آپدیت کردم ... ولی بازم گاهی این اتقاق میافته و از همه مهمتر که یکی دوبار این اتفاق زمانی افتاد که یه کار طراحی رو انجام میدادم و وسطش همه چیز از دست رفت و فقط تا چند ساعت از عصبانیت داشتم میترکیدم ...
من یه بررسی هایی کردم و دیدم این اتفاق زمانی بیشتر میافته که کابل شبکه من وصل و از اینترنت استفاده میکنم و همچنین وقتی که مدیا پلیر روشنه و دارم همزمان با وبگردی آهنگ هم گوش میدم.
گاهی هم آهنگ گوش نمیدم ولی شبکه و اینترنت وصله که این اتفاق میافته . حالا حدس من اینه که شاید مشکل از درایور شبکه یا کارت شبکه باشه . نمیدونم شاید کلا سیستم ارتباطی این لپ تاپم ایراد داره. چون گاهی اوقات هم بلوتوثش بازی در میآره .
میخواستم بایوسشو آپدیت کنم ، نمیدونستم ربطی به این قضیه داره یا نه . به هر حال در چند روز آینده شاید ریکاوری کردم ولی این سومین باره که ریکاوری میکنم و این مشکل صفحه آبی همچنان برقراره . دوستان اگر
ایده ای به ذهنشون میرسه منو راهنمایی کنن که مشخص بشه این مشکل چیه و بتونم حلش کنم.
چون این مشکل گاهی اتفاق میافته و به صورت رندوم هست نمیتونم ببرم گارانتی بگم این مشکلو داره چون ممکنه تو اون بازه زمانی که لپ تاپ اونجاست این اتقاق نیافته .
ممنونم . موفق باشید ....:20:
مشکل فکر میکنم ویروسه.
من یه ویروسی اومد رو دستگاهم نمیازشت ویندوز بالا بیاد و تا ویندوز بوت میشد کرش میکرد با فرمت کردن درایو C و نصب ویندوز جدید مشکلم حل شد
afshin b
29-03-2011, 15:55
مشکل فکر میکنم ویروسه.
من یه ویروسی اومد رو دستگاهم نمیازشت ویندوز بالا بیاد و تا ویندوز بوت میشد کرش میکرد با فرمت کردن درایو C و نصب ویندوز جدید مشکلم حل شد
فکر نمیکنم مشکل از ویروس باشه. منم گاهی اوقات این مشکل رو دارم، کسپرسکی هم دارم که آپدیته.
======================
لپتاپ من یه اروری داده، اینجا مطرح کردم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا اگه نظری دارین بهم بگین.
سلام به همه
دوستان این نحوه کالیبره کردن باطیو یه آموزش به ما میدید
تشکرات
Ebi ShahrAshoob
02-04-2011, 19:22
سلام به همه
دوستان این نحوه کالیبره کردن باطیو یه آموزش به ما میدید
تشکرات
نحوه کالیبره کردن باتری:منبع:سایت اپل
1- آداپتور برق را متصل کنيد و باتري را 100% شارژ کنيد
2- حالا به باتري پر شده، 2 ساعت استراحت دهيد.(آداپتور رو جدا نکنید.منظور از استراحت خاموش کردن لبتاپ نیست میتونید از لبتاپ استفاده کنید)
3- آداپتور را از لپتاپ جدا کنيد و از باتري استفاده کنيد تا شارژ آن به حداقل برسد و اخطار شارژ نمايان گردد
4- در اين مرحله، کارهاي خود را ذخيره کرده و به کار با لپتاپ ادامه دهيد، تا زماني که شارژ بسيار کم شده و لپتاپ به صورت اتوماتيک به خواب مي رود(خاموش میشود)
5- در اين مرحله بايد حداقل 5 ساعت يا بيشتر صبر کنيد
6- آداپتور را وصل کنيد و لپتاپ را کاملا شارژ کنيد.
Ebi ShahrAshoob
02-04-2011, 19:44
با سلام به همه دوستان خوبم
سال نو رو تبریک میگم ، امیدوارم همتون سال خوبی داشته باشید و شاد و سلامت باشید...
خوشحالم که این تاپیک اینقدر فعاله و تند تند آپدیت میشه ... دم همه بچه های N61 دار گرم....
من هنوز این مشکل صفحه آبی رو که چند وقت پیش مطرح کردم رو دارم . دوستان توی بحث قبلی راهنمایی کردن و من درایور صدا و شبکه و خود ویندوز رو آپدیت کردم ... ولی بازم گاهی این اتقاق میافته و از همه مهمتر که یکی دوبار این اتفاق زمانی افتاد که یه کار طراحی رو انجام میدادم و وسطش همه چیز از دست رفت و فقط تا چند ساعت از عصبانیت داشتم میترکیدم ...
من یه بررسی هایی کردم و دیدم این اتفاق زمانی بیشتر میافته که کابل شبکه من وصل و از اینترنت استفاده میکنم و همچنین وقتی که مدیا پلیر روشنه و دارم همزمان با وبگردی آهنگ هم گوش میدم.
گاهی هم آهنگ گوش نمیدم ولی شبکه و اینترنت وصله که این اتفاق میافته . حالا حدس من اینه که شاید مشکل از درایور شبکه یا کارت شبکه باشه . نمیدونم شاید کلا سیستم ارتباطی این لپ تاپم ایراد داره. چون گاهی اوقات هم بلوتوثش بازی در میآره .
میخواستم بایوسشو آپدیت کنم ، نمیدونستم ربطی به این قضیه داره یا نه . به هر حال در چند روز آینده شاید ریکاوری کردم ولی این سومین باره که ریکاوری میکنم و این مشکل صفحه آبی همچنان برقراره . دوستان اگر
ایده ای به ذهنشون میرسه منو راهنمایی کنن که مشخص بشه این مشکل چیه و بتونم حلش کنم.
چون این مشکل گاهی اتفاق میافته و به صورت رندوم هست نمیتونم ببرم گارانتی بگم این مشکلو داره چون ممکنه تو اون بازه زمانی که لپ تاپ اونجاست این اتقاق نیافته .
ممنونم . موفق باشید ....:20:
بایوستو آپدیت کن شاید فرجی شد.:20:
mhadishirani
02-04-2011, 19:48
فکر نمیکنم مشکل از ویروس باشه. منم گاهی اوقات این مشکل رو دارم، کسپرسکی هم دارم که آپدیته.
======================
لپتاپ من یه اروری داده، اینجا مطرح کردم:
لطفا اگه نظری دارین بهم بگین.
منم کسپر آپدیت داشتم و دارم ولی اون ویروسه کار خودشو میکرد و کسپر نمیفهمید
ata.royalfalcon
04-04-2011, 09:48
دوستان سلام
من N61JV دارم و نرم افزار اکسپرس گیت رو هم نصبيدم ولي نميدونم چرا وقتي لپتاپ رو روشن ميكنم اکسپرس گیت رو نمياره !!!!!!!
mhadishirani
04-04-2011, 16:00
دوستان سلام
من N61JV دارم و نرم افزار اکسپرس گیت رو هم نصبيدم ولي نميدونم چرا وقتي لپتاپ رو روشن ميكنم اکسپرس گیت رو نمياره !!!!!!!
باید جای دکمه ی روشن دکمه ی پاور 4 گیر رو بزنی
pooria-ir
04-04-2011, 18:13
سلام
امروز لپ تاپ و بردم گارانتی واسه باطری + صدای فن و مشکلی که گرد و خاک رفته زیر صفحش
واسه باطری گفتن چک میشه اگه مشکلی داشت عوض میکنیم برات (دعا کنین عوض کنن)
صدای فن هم گفت احتمالا گرد و خاک گرفته
در مورد گرد و خاک گفتش که : قاب این ها رو تو محیط خلا میبندن،اگر ما باز کنیم چون محیط خلا نداریم بعدا بیشتر از این گرد و خاک میره توش،انتخاب با خودتهباز کنیم یا نه ؟
دیدم بهش نمیخوره آدم کلک بازی باشه،گفتم نه زحمتنش رو نکشین :دی
نظرتون چیه ؟
ata.royalfalcon
05-04-2011, 08:05
باید جای دکمه ی روشن دکمه ی پاور 4 گیر رو بزنی
ممنون درست شد فقط چند تا سوال
1. چرا فونت فارسي نداره ؟؟؟ نميشه كاري كرد؟؟؟ ميخوام فارسي تايپ كنم .
2. ظاهرا گرافيك ها رو نشناخته چون كيفيت تصويرش خوب نيست چي كار ميشه كرد؟؟؟
3. آيا هارد اينترنال ديگه كار نميكنه ؟؟؟
ممنون:20:
سلام
امروز لپ تاپ و بردم گارانتی واسه باطری + صدای فن و مشکلی که گرد و خاک رفته زیر صفحش
واسه باطری گفتن چک میشه اگه مشکلی داشت عوض میکنیم برات (دعا کنین عوض کنن)
صدای فن هم گفت احتمالا گرد و خاک گرفته
در مورد گرد و خاک گفتش که : قاب این ها رو تو محیط خلا میبندن،اگر ما باز کنیم چون محیط خلا نداریم بعدا بیشتر از این گرد و خاک میره توش،انتخاب با خودتهباز کنیم یا نه ؟
دیدم بهش نمیخوره آدم کلک بازی باشه،گفتم نه زحمتنش رو نکشین :دی
نظرتون چیه ؟
دوست عزیز منم باتریم مشکل داشت باتریشو برام عوض کردن یدونه نوشو بهم دادن، خیالت راحت (البته گارانتی من ویستا بود)
در ضمن من میخوام لپتاپمو بفروشم اگر کسی خواست پ.خ بده
pooria-ir
07-04-2011, 13:11
سلام
من با خبر خوش اومدم
امروز رفتم دستگاه رو بگیرم،گفتن باطریت رو سفارش دادیم به Asus تا هفته ی بعد احتمالا میارن،گفتم دمتون گرم :دی
فنشم سرویس کردن،دستگاه کلا بی صدا شدش.خیلی خوب بود
راستی امروز تو امرتات جشن سال نو بودش،داشتن زود مشتریا رو دک میکردن که برن عکس و اینا بگیرن،کلا همه اون جا شادن :دی
ضمنا از اول اردیبهشت ماه هم دستگاه های با گارانتی ویستا و دیجیتال رو هم پذیرش میکنن ;)
سلام
من با خبر خوش اومدم
امروز رفتم دستگاه رو بگیرم،گفتن باطریت رو سفارش دادیم به Asus تا هفته ی بعد احتمالا میارن،گفتم دمتون گرم :دی
راستی امروز تو امرتات جشن سال نو بودش،داشتن زود مشتریا رو دک میکردن که برن عکس و اینا بگیرن،کلا همه اون جا شادن :دی
ضمنا از اول اردیبهشت ماه هم دستگاه های با گارانتی ویستا و دیجیتال رو هم پذیرش میکنن ;)
باطریت چه مشکلی داشت ؟؟؟
Mohammad_Asus
08-04-2011, 15:31
از دوستان ، کسی بایوس ورژن 212 رو نصب کرده ؟ نتیجه چطور بوده ؟
من احساس میکنم یه مقدار حرارت خروجی زیاده...
البته با توجه به این CPU و گرافیک و.. شاید طبیعی باشه..
pooria-ir
08-04-2011, 18:54
باطریت چه مشکلی داشت ؟؟؟
عمرش کم شده،الان رو آیدل یک ساعت و ربع شارژ میدده،تو کارای سنگین هم موقعی که به 40-30% برسه بعضی مواقع یهو خاموش میشه
---------- Post added at 07:54 PM ---------- Previous post was at 07:49 PM ----------
از دوستان ، کسی بایوس ورژن 212 رو نصب کرده ؟ نتیجه چطور بوده ؟
من احساس میکنم یه مقدار حرارت خروجی زیاده...
البته با توجه به این CPU و گرافیک و.. شاید طبیعی باشه..
مال من 212ئه
عادی،دمای CPU رو ایدل از 53 تا 62 متغیره
ata.royalfalcon
10-04-2011, 22:37
سلام دوستان
یه سوال داشتم
این سری n61 قابلیت بوت از usb رو داره ؟؟؟
یعنی اگر فلش رو بوتیبل کنیم از usb بوت میشه ؟؟؟
gnulinux
11-04-2011, 21:03
بله از تو بایوس میتونید فعال کنید
S A M S U N G
11-04-2011, 21:49
سلام .
دوستان میخوام لپ تاپ رو بفروشم . یک ساله خریدم با گارانتی امرتات .
چند بفروشم خوبه ؟ مشکلی هم نداره خوشبختانه .
مخلصیم .
pooria-ir
11-04-2011, 22:34
سلام .
دوستان میخوام لپ تاپ رو بفروشم . یک ساله خریدم با گارانتی امرتات .
چند بفروشم خوبه ؟ مشکلی هم نداره خوشبختانه .
مخلصیم .
حیفه هاااا
اونم با گارانتی امرتات !
فک کنم 1 تومن بره
:46:
من روی این لپتاب ویندوز التیمت اورجینال دارم...
میخوام بدونم راهی هست این ویندور رو که اکتیوه بدون برنامه های اضافی استخراج کنم وروی دیوایسهای دیگه نصب کنم.
ممنون..
rahnemoun
13-04-2011, 22:14
لپتاپ Asus - N61JQ کاملا نو و بدون هیچ عیب و نقص (بدون هیچگونه صدای اضافی و یا مشکل دیگه) به قیمت مناسب (پیشنهادی) بفروش میرسه.
تنها دلیل فروش: با توجه به دائمالسفر!!! بودن، وزنش اذیتم میکنه و میخوام یک لپتاپ سبکتر بگیرم.
pooria-ir
21-04-2011, 10:40
سلام
:)
امروز رفتم لپ تاپ رو گرفتم،دستشون درد نکنه باطری رو عوض کردن و نو انداختن،فکر نمیکردم انقد بی دردسر این کار رو بکنن
یکمم انگار هارد مشکل داشت ریکاوری هم کردن،الان چک کردم خیلی خوب شده
اینم عکس باطری تازه ی ما با ظرفیت زیادش خدمت شما
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا از خدمات امرتات راضیم،هر کس دیگه هم بخواد Asus بخره بهش میگم امرتات بگیره
afshin b
21-04-2011, 15:51
سلام
میشه درباره مشکل هاردتون بگید؟ و اینکه الان چه تغییری کرده.
ممنون.
pooria-ir
21-04-2011, 17:19
سلام
میشه درباره مشکل هاردتون بگید؟ و اینکه الان چه تغییری کرده.
ممنون.
هاردم اسکن نمیشد و همینطور دفرگ
یعنی برای اسکن درایو C کلا هنگ میکرد
الان هم سرعت سیستم خیلی بهتر شده هم دیگه هنگ نمیکنه
سلام
من با خبر خوش اومدم
سلام
من باطری لپ تاپم همون 2 ماه اول خراب شد و جالب اینجاست که خودم واردم و خیلی صحیح استفاده میکردم کامل خالی میکردم و پر میکردم اما ظاهرا بعضی هاشون باطریهاشون از اصل جنسشون خوب نیست. آخرهای گارنتی لپ تاپم هست ولی فکر هم نمیکنم باطریش گارنتی باشه باید برم نگاه کنم الان ببینم باطریش هست یا نه
usb3 من هم به هم ریخته بود اصلا کار نمیکرد جالبه که هر چی دریاور خود ایسوس رو که از سایتش گرفته بودم نصب میکردم درست نمیشد و کار نمی کرد اما این رو نصب کردم درست شد:
بعد دوباره گفتم روی این اصلی ور نصب کنم شاید درست شه اما باز خراب شد مجبور شدم همین رو دوباره همین نصب کنم
باطری نگاه کردم گارنتیش ویستا بود. نوشته باطری 12 ماه گارنتی داره بقیش 24 ماه. 2 ماه دیگه مونده تا 12 ماه بشه. باید فردا برم بدم. فقط می خوام مطمئن بشم ایراد نرم افزاری نیست گرچه نرم افزاری باشه اینقدر سریع نباید خالی کنه. علامت ضربدر هم زده کنارش همش میگه باطری رو عوض کنید
امروز زنگ زدم میگه شهر شما نمایندگی نداریم باطری و خود لپ تاپ رو بفرستید تهران. تمام اطلاعات داخل هاردتون رو پاک کنید و هزینه رفت و برگشت لپ تاپ هم به عهده خودتون هست و اینکه کی به شما پسش میدیم هم معلوم نیست!!
این همه اطلاعات داخل لپتاپم رو من کجا بریزم؟؟؟؟ بعدشم باطری خرابه لپ تاپ رو می خوان چیکار؟؟
هزینه رفت و برگشتم که فکر کنم حداقل 20 هزارتومانی آب میخوره. درضمن من هر روز لپ تاپم رو کار دارم اینجوری حتما یک ماه هم طول میکشه تا درستش کنند بدن. این که نشدددددددد
اصلا از خیر باطری گذشتم نخواستیم همینجوری بدون باطری خوبه!!
باطری نگاه کردم گارنتیش ویستا بود. نوشته باطری 12 ماه گارنتی داره بقیش 24 ماه. 2 ماه دیگه مونده تا 12 ماه بشه. باید فردا برم بدم. فقط می خوام مطمئن بشم ایراد نرم افزاری نیست گرچه نرم افزاری باشه اینقدر سریع نباید خالی کنه. علامت ضربدر هم زده کنارش همش میگه باطری رو عوض کنید
نرم افزاری نیست .ببر گارانتی.:46:
JUMPERWAR
27-04-2011, 09:51
دوستان بنده هم حدود 8 ماهه پیش یه n61jv گرفتم و خیلی راضیم,اما یه چندتا مشکل دارم
1.گاهی برا خودش فریز میکنه,و تا الان هم 4 تا ابدیت بایوس براش اومده اما من نمیدنم چجوری ابدیتش کنم,؟
2.سرعت درایوم خیلی پایینه,اینو باید چیکارش کنم؟
جان من هرکی بلده کمک کنه:41:
JUMPERWAR
27-04-2011, 10:32
دوستان الان بایوس رو ابدیت کردم به سلامتی:11:
به ورژن 224 با برنامه خود دستگاه:win flash
راستی اینم مال هاردمه:
مشکلی نداره؟
دستگاه خیلی خوب شد,فقط این سرعت درایو رو چیکار کنم؟هنوز پایینه
جای نقطه چین وطن دانلود بنویسید
دوستان الان بایوس رو ابدیت کردم به سلامتی:11:
راستی اینم مال هاردمه:
مشکلی نداره؟
جای نقطه چین وطن دانلود بنویسید
اول ورودتون رو به انجمن تبریک میگم.
دوم منظورت از درایو چی است؟هارد یا اپتیکال؟در هر صورت سرعت هارد و اپتیکال درایو به صورت سخت افزاری و پیش فرض است و شما نمیتونی که تغییرش بدی.:46:
JUMPERWAR
28-04-2011, 12:11
اول ورودتون رو به انجمن تبریک میگم.
دوم منظورت از درایو چی است؟هارد یا اپتیکال؟در هر صورت سرعت هارد و اپتیکال درایو به صورت سخت افزاری و پیش فرض است و شما نمیتونی که تغییرش بدی.:46:
بسیار ممنون,اما خیلی وقته عضوم
راستش منظورم اپتیکال هست,من 1 dvd رو 30 دقیقه طول میکشه تا کپی کنه,یه cd هم 15 دقیقه,در کل چرا اینقدر سرعتش پایینه؟برا شما هم اینجوریه؟درایو رو عوض کنم درست میشه؟مثلا برم یه لایتون بندازم؟اینقدرم یواش میچرخه که صداشو نمیشه شنید,
mhadishirani
28-04-2011, 16:42
مال من سریع میچرخه ولی بازم از نظرم کنده و بعضی DVD ها رو هم اصلا نمیخونه !:18:
pooria-ir
28-04-2011, 19:48
مال من سریع میچرخه ولی بازم از نظرم کنده و بعضی DVD ها رو هم اصلا نمیخونه !:18:
راستش منظورم اپتیکال هست,من 1 dvd رو 30 دقیقه طول میکشه تا کپی کنه,یه cd هم 15 دقیقه,در کل چرا اینقدر سرعتش پایینه؟برا شما هم اینجوریه؟درایو رو عوض کنم درست میشه؟مثلا برم یه لایتون بندازم؟اینقدرم یواش میچرخه که صداشو نمیشه شنید,
بچه ها به نظرم بیاین یه آزمایش کنیم
نرم افزار Tera copy رو بریزیم یه تست سرعت بگیریم ببینیم چند MB/S سرعت مال هرکدوممونه
kamyab11
29-04-2011, 00:42
دوستان درود بر همه شما
ميخوام لب تاب بخرم - فروشنده اي مدلN61JQ را پيشنهاد كرد با قيمت حدود 1250 -اما چون آدمي هستم كه در خريد وسايل شخصي تحقيق ميكنم از فروشنده هاي ديگر شنيدم كه
اولا اين مدل قديمي شده وديگه توليد نميشه ممكنه refer باشه يا ته انباري
دوما فروشنده اي اصرار داشت كه اين مدل مشكل گرافيك داره ونميتونه از تمام ظرفيت گرافيكي خودش استفاده كنه
لطفا شما راهنمايي كنيد درست ميگنه يا نه
JUMPERWAR
29-04-2011, 08:43
دوستان درود بر همه شما
ميخوام لب تاب بخرم - فروشنده اي مدلN61JQ را پيشنهاد كرد با قيمت حدود 1250 -اما چون آدمي هستم كه در خريد وسايل شخصي تحقيق ميكنم از فروشنده هاي ديگر شنيدم كه
اولا اين مدل قديمي شده وديگه توليد نميشه ممكنه refer باشه يا ته انباري
دوما فروشنده اي اصرار داشت كه اين مدل مشكل گرافيك داره ونميتونه از تمام ظرفيت گرافيكي خودش استفاده كنه
ببین دوست عزیز در مورد اینکه دیگه تولید نمیشه,درسته,اما این که ریفرباشه یا نه,شما باید به کارتون و بسته بندی دستگاه توجه کنی و حتما از جای معتبر بخری,در مورد گرافیک هم تا جایی که من میدونم یخورده بین سوییچ کردن بین 2تا گرافیکاش مشکل داشت,همین,وگرنه اون طوری شما میگید نیست,در کل بازم دوستان راهنمایی کنند
JUMPERWAR
29-04-2011, 08:54
بچه ها به نظرم بیاین یه آزمایش کنیم
نرم افزار Tera copy رو بریزیم یه تست سرعت بگیریم ببینیم چند MB/S سرعت مال هرکدوممونه
عزیز من نصب کردم و سرعتم یکمی بهتر شد,الان با tera copy داره 2.5 مگ بر ثانیه کپی میکنه,الان بعد از 5 دقیقه کپی کردن سرعتش به 3.3 مگ رسیده,به نطرتون طبیعیه؟مال شما چقدر کپی میکنه؟
الان بعد از 15 دقیقه شده 4.5 مگ
pooria-ir
29-04-2011, 09:00
دوست عزیز مدلی که توی سوییچ کردن گرافیک مشکل داره N61JV هستش،که چیپ انویدیا داره و تکنولوژی oPTIMUS
n61jQ هیچ مشکلی در خصوص گرافیک نداره
شما اگه N61JQ گیرت نیومد میتونی pRO 64JQ یا ASUS X64 بگیری که از لحاظ قطعات خیلی شبیه N61jq هستش
ata.royalfalcon
29-04-2011, 09:25
دوست عزیز مدلی که توی سوییچ کردن گرافیک مشکل داره N61JV هستش،که چیپ انویدیا داره و تکنولوژی oPTIMUS
n61jQ هیچ مشکلی در خصوص گرافیک نداره
شما اگه N61JQ گیرت نیومد میتونی pRO 64JQ یا ASUS X64 بگیری که از لحاظ قطعات خیلی شبیه N61jq هستش
سلام
من مدل N61JV دارم و اواخر دی ماه خردیمش و باید بگم که مشکلی توی سوییچ کردن نداره ، اگر احیانا به صورت اتوماتیک وار سوییچ نکرد خیلی راحت میتونین از طریق manage 3D setting تنظیم کنین که با اجرای برنامه مورد نظر به گرافیک دوم سوییچ کنه.
JUMPERWAR
29-04-2011, 09:56
سلام
من مدل N61JV دارم و اواخر دی ماه خردیمش و باید بگم که مشکلی توی سوییچ کردن نداره ، اگر احیانا به صورت اتوماتیک وار سوییچ نکرد خیلی راحت میتونین از طریق manage 3D setting تنظیم کنین که با اجرای برنامه مورد نظر به گرافیک دوم سوییچ کنه.
موبارکه,درسته به صورت دستی هم میشه,فقط مال شما هم سفیده؟بعد سرعت درایوتون چطوره؟
ata.royalfalcon
29-04-2011, 10:36
موبارکه,درسته به صورت دستی هم میشه,فقط مال شما هم سفیده؟بعد سرعت درایوتون چطوره؟
ممنون دوست من !!!:31:
نه مال من سفید نیست .
راستش سرعت درایور رو تا به حال تست نکردم ولی تا الان که استفاده کردم به نظرم مشکلی نداشته !!!
البته اینو هم بگم که من از درایور خود لپتاپ فقط در مواقع ضروری ازش استفاده میکنم مثل نصب ویندوز و برای استفاده های عادی برای کاهش استهلاک از دیویدی رایتر اکسترنال استفاده میکنم .
JUMPERWAR
29-04-2011, 10:39
ممنون دوست من !!!:31:
نه مال من سفید نیست .
راستش سرعت درایور رو تا به حال تست نکردم ولی تا الان که استفاده کردم به نظرم مشکلی نداشته !!!
البته اینو هم بگم که من از درایور خود لپتاپ فقط در مواقع ضروری ازش استفاده میکنم مثل نصب ویندوز و برای استفاده های عادی برای کاهش استهلاک از دیویدی رایتر اکسترنال استفاده میکنم .
جدا؟؟؟؟؟؟
اما شما نگران نباش,من خودم باهاش حدود 200 تا DVD رایت کردم,مثل پنبه داره کار میکنه,لپ تاب قبلیمم همینجور,فوقش اگرم خراب شه قیمت بلوری دارش 110 تومنه,:31:
ata.royalfalcon
29-04-2011, 10:59
جدا؟؟؟؟؟؟
اما شما نگران نباش,من خودم باهاش حدود 200 تا DVD رایت کردم,مثل پنبه داره کار میکنه,لپ تاب قبلیمم همینجور,فوقش اگرم خراب شه قیمت بلوری دارش 110 تومنه,:31:
راستی یه سوالی برام پیش اومد
بعضی لپتاپها به خاطر طراحی بدنه ، شکل در دیویدی رایتر فرق میکنه ، یعنی در دیویدی رایتر مستطیل کامل نیست یه جوری منحنی داره که باعث میشه هر نوع دیویدی رایتر بهش نخوره
حالا سوالم اینه که اگر اون مدل از دور خارج بشه تکلیف این دیویدی رایتر چی میشه !!!
آیا در دیویدی رایتر قابل جدا شدن هست و میشه اون در رو روی جدیدش نصب کرد
pooria-ir
29-04-2011, 11:22
بچه ها اینم تست کپی من با Asus Pro 64JQ که درایوش با n61 یکیه،جفتشون Matsushita هستن(ماتسوشیتا همون پاناسونیک هستش)
اون دوستمون که گفت 2.5 mb/s فک کنم درایوش مشکل داره،حالا بقیه هم تست کنن نتیجشو اینجا بزارن ;)
afshin b
29-04-2011, 20:32
دوستان الان بایوس رو ابدیت کردم به سلامتی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی اینم مال هاردمه:
مشکلی نداره؟
جای نقطه چین وطن دانلود بنویسیدمیشه در مورد آپدیت بایوس کمکم کنین؟ لینک دانلودش رو دارین؟
من این win flash رو ندارم چیکار کنم؟
سرعت هارد که عکسش رو گذاشتین مثل مال منه.
در مورد سرعت درایو اپتیکال، اون چیزی که خود ویندوز نشون میده اوایل کپی کردن بین 4 تا 5ـه و آخرا نزدیک 7
-------------
راستی درایور جدید گرافیک رو کسی نصب کرده؟
من تازه از سایت amd دانلودش کردم. 43 مگ بود. ولی وقتی خواستم نصبش کنم ارور داد و اصلا فایل رو باز نکرد، میگه شاید فایل ناقص دانلود شده!
ata.royalfalcon
30-04-2011, 09:13
میشه در مورد آپدیت بایوس کمکم کنین؟ لینک دانلودش رو دارین؟
برنامه win flash كه توي DVD نرم افزاري كه همراه لپتاپ هست موجوده!!!
JUMPERWAR
30-04-2011, 16:38
بچه ها اینم تست کپی من با Asus Pro 64JQ که درایوش با n61 یکیه،جفتشون Matsushita هستن(ماتسوشیتا همون پاناسونیک هستش)
اون دوستمون که گفت 2.5 mb/s فک کنم درایوش مشکل داره،حالا بقیه هم تست کنن نتیجشو اینجا بزارن ;)
پس چرا درایو من hitachi lg هست؟راستی من یه فیلم dvd کپی کردم,شما چه فایلی کپی کردی؟
---------- Post added at 04:38 PM ---------- Previous post was at 04:36 PM ----------
میشه در مورد آپدیت بایوس کمکم کنین؟ لینک دانلودش رو دارین؟
سرعت هارد که عکسش رو گذاشتین مثل مال منه.
در مورد سرعت درایو اپتیکال، اون چیزی که خود ویندوز نشون میده اوایل کپی کردن بین 4 تا 5ـه و آخرا نزدیک 7
-------------
راستی درایور جدید گرافیک رو کسی نصب کرده؟
من تازه از سایت amd دانلودش کردم. 43 مگ بود. ولی وقتی خواستم نصبش کنم ارور داد و اصلا فایل رو باز نکرد، میگه شاید فایل ناقص دانلود شده!
برای ابدیت که دوستان همه واردن,شما فایل بایوس رو از سایت asus دانلود میکنید بعد هم با win flash فایل رو انتخاب کرده و ابدیت میکنید,درایو گرافیک هم من اخریشو نصب کردم,زیاد تفاوتی نداشت,چیزی حس نکردم
pooria-ir
30-04-2011, 17:09
پس چرا درایو من hitachi lg هست؟راستی من یه فیلم dvd کپی کردم,شما چه فایلی کپی کردی؟
نمیدونم چرا مال شما مارکش اینه
به نظرم بهتره مشخصات درایو رو با برنامه تست سخت افزار ببینین بعد برین رو اینترنت سرعت Read - write رو پیدا کنین
وقتی اونا رو فهمیدین مشخص میشه که درایوتون مشکل داره یا سرعتش همین قدره
ضمنا نوع فایل رو سرعت اقر نداره،حجم فایله که مهمه،فایلی که من کپی میکردم 970 MB بود
afshin b
01-05-2011, 08:17
---------- Post added at 04:38 PM ---------- Previous post was at 04:36 PM ----------
برای ابدیت که دوستان همه واردن,شما فایل بایوس رو از سایت asus دانلود میکنید بعد هم با win flash فایل رو انتخاب کرده و ابدیت میکنید,درایو گرافیک هم من اخریشو نصب کردم,زیاد تفاوتی نداشت,چیزی حس نکردم
من که از سایت asus رفتم دانلودش کنم آخرین نسخه 212 بود. ورزن مال من خودش 212 هست.
شما ورزن 224 رو از کجا گرفتین؟!
ata.royalfalcon
01-05-2011, 08:43
من که از سایت asus رفتم دانلودش کنم آخرین نسخه 212 بود. ورزن مال من خودش 212 هست.
شما ورزن 224 رو از کجا گرفتین؟!
ورژن 224 براي N61JV هست !!!
منظور من ورود به انجمن N61jq است که باز هم خوش آمدید.:11:معمولآ سرعت درایوهای اپتیکال لپ تاپ ها از دسکتاپ ها پایین تره.(به خاطر کنترل گرما و ...).اما درایو شما زیادی کنده.معمولآ زمان کپی کردن یه DVD فیلم با حجم حدود 4 گیگ در حدود 15 دقیقه است.(من خودم خیلی فیلم کپی کردم).شما با چند تا فیلم مختلف تست کن اگه زمان همون 30 دقیقه بود،درایو شما اشکال داره.نکته خیلی مهم:قبل از تست ببین که سیستم روی High Performance هست یا نه.چون رو حالت های دیگه سرعت درایو اپتیکال حدودآ نصف میشه.اینو حتما چک کن و خبرشو بده.:46:
راستی یه سوالی برام پیش اومد
بعضی لپتاپها به خاطر طراحی بدنه ، شکل در دیویدی رایتر فرق میکنه ، یعنی در دیویدی رایتر مستطیل کامل نیست یه جوری منحنی داره که باعث میشه هر نوع دیویدی رایتر بهش نخوره
حالا سوالم اینه که اگر اون مدل از دور خارج بشه تکلیف این دیویدی رایتر چی میشه !!!
آیا در دیویدی رایتر قابل جدا شدن هست و میشه اون در رو روی جدیدش نصب کرد
معمولآ درب درایوهای اپتیکال قابل جدا شدن هستند و به راحتی هم روی درایو دیگه نصب میشن.درب درایو لپ تاپ من که همون پاناسونیک است به راحتی جدا میشه.من تا حالا به موردی بر نخوردم که جدا نشه.برای این مسئله شما اصلآ نگران نباش.:46:
---------- Post added at 11:39 AM ---------- Previous post was at 11:35 AM ----------
در مورد درایورهای کارت گرافیک باید یه نکته بگم که درایور های جدید بیشتر برای کارتهای جدید اصلاح میشن و روی کارت های قدیمی تر تفاوت آنچنانی ندارند.درایور های جدید AMD برای کارت های سری 6000 بهینه شدن و برای کارت های سری 5000 تفاوت آنچنان و محسوسی ندارند.اخرین ورژن که روی کارت های سری 5000 نصبتآ بدرد بخور بود ورژن 10.11 است.
ata.royalfalcon
03-05-2011, 15:38
دوستان يه چيزي فهميدم گفتم كه اينجا هم بذارم تا ديگران هم فيض ببرن
از اونجايي كه آپديت كردن بايوس كاري خطرناك هست و هر لحظه امكان خراب شدن يا پريدن بايوس وجود داره با كمي سرچ در گوگل درباره ريكاوري كردن بايوس به نكات جالبي بر خوردم
همانطور كه ميدونين معروفترين سازندگان بايوس American Megatrends Inc كه به AMI هم معروفه و Phoenix و Award هستن .
و از اونجايي كه بايوس لپتاپ (N61JV) من AMI هست براي ريكاوري كردن بايوس بايد كارهاي زير رو انجام داد .
s1. Download the latest version or your choose version of BIOS file for your computer or motherboard from the manufacturers support site.
2. Rename the downloaded file to AMIBOOT.ROM.
3. Copy the file to a floppy disk.
4. Insert the floppy disk to the floppy drive.
5. Turn on the system.
6. The system should automatically access the floppy drive (indicated LED will light up). If no floppy access occurs press and hold Ctrl-Home to force update. Follow any on screen instruction to restore and recover the good BIOS from the floppy disk.
7. When 4 beeps are heard or a reboot prompt you may remove the floppy disk.
8. Restart the computer
معني فارسي با تغييرات (به خاطر عدم وجود فلاپي در لپتاپ ها):
جديدترين ورزن بايوس رو دانلود ميكنيد و سپس اسمشو به AMIBOOT.ROM تغيير ميدين و در CD رايت ميكنين و سيستم رو روشن ميكنين و CD رو در درايو ميزارين سپس دكمه Ctrl-Home رو ميزنين تا اگر چراغ درايو مربوطه شروع به چشمك زدن بكنه تا بايوس خراب فلش بشه و وقتي چشمك زدن درايو تمام شد سيستم رو ريستارت كنين
نكته مهم يك : وقتي بايوس سيستم خراب هست شما نبايد انتظار داشته باشيد كه چيزي روي مانيتور ببينين كه آيا عمليات فلش كردن بايوس با موفقيت تمام شده يا خير بلكه وقتي چشمك زدن درايو تمام شده اونوقت عمليات فلش كردن به اتمام رسيده .
نكته مهم دو : اين روش مخصوص بايوس هاي AMI هست .
نكته مهم سه : اين روش براي تعمير و بازيابي بايوس هاي داغون شده هست ، براي آپديت يا دانگريد كردن بايوس هاي سالم از اين روش استفاده نكنين.
منبع
البته يه منبع ديگه اي هم بوده (اسم مجله رو يادم نمياد)
JUMPERWAR
03-05-2011, 22:23
منظور من ورود به انجمن N61jq است که باز هم خوش آمدید.:11:معمولآ سرعت درایوهای اپتیکال لپ تاپ ها از دسکتاپ ها پایین تره.(به خاطر کنترل گرما و ...).اما درایو شما زیادی کنده.معمولآ زمان کپی کردن یه DVD فیلم با حجم حدود 4 گیگ در حدود 15 دقیقه است.(من خودم خیلی فیلم کپی کردم).شما با چند تا فیلم مختلف تست کن اگه زمان همون 30 دقیقه بود،درایو شما اشکال داره.نکته خیلی مهم:قبل از تست ببین که سیستم روی High Performance هست یا نه.چون رو حالت های دیگه سرعت درایو اپتیکال حدودآ نصف میشه.اینو حتما چک کن و خبرشو بده.:46:
عزیز با چند تا dvd دیگه تست کردم,رو 15 دقیقه تا 20 دقیقه بود,درسته؟سیستم هم رو high performance بود,اما من وقتی فیلم رو هم هنگام پخش عقب جلو میکنم یه 1 ثانیه تاخیر داره,راستی پس چرا درایو اون یکی لپ تاپ که لایتون هست مثل برق کپی میکنه و تو عقب جلو کردن مشکلی نداره؟یعنی درایو رو عوض کنم درست میشه؟کلا از سرعتش راضی نیستم
عزیز با چند تا dvd دیگه تست کردم,رو 15 دقیقه تا 20 دقیقه بود,درسته؟سیستم هم رو high performance بود,اما من وقتی فیلم رو هم هنگام پخش عقب جلو میکنم یه 1 ثانیه تاخیر داره,راستی پس چرا درایو اون یکی لپ تاپ که لایتون هست مثل برق کپی میکنه و تو عقب جلو کردن مشکلی نداره؟یعنی درایو رو عوض کنم درست میشه؟کلا از سرعتش راضی نیستم
دقیقآ همینطوره.درایو ها معمولآ سرعت های مختلفی دارند.به هر حال درایو شما یه کم کند است ولی سالمه.ببین اگه اذیتت میکنه یه بلوریش رو بخر و خودت رو راحت کن،قیمتش هم با برند پاناسونیک 100 الی 130تومنه.:46:
JUMPERWAR
04-05-2011, 14:20
دقیقآ همینطوره.درایو ها معمولآ سرعت های مختلفی دارند.به هر حال درایو شما یه کم کند است ولی سالمه.ببین اگه اذیتت میکنه یه بلوریش رو بخر و خودت رو راحت کن،قیمتش هم با برند پاناسونیک 100 الی 130تومنه.:46:
اونوقت سرعتش چجوریه؟درایو خودم رو کسی بر میداره؟میگم این درایو های اکسترنال چجوریه؟
ata.royalfalcon
04-05-2011, 15:00
میگم این درایو های اکسترنال چجوریه؟
يه نكته اي رو هم بگم
درايو اكسترنال ميخواين بخرين حتما usb3 ساپورت باشه (البته اگر پيدا بشه!!!)
چون من خودم usb2 دارم پدرم دراومد به خاطر سرعت پايينش
afshin b
04-05-2011, 15:05
يه نكته اي رو هم بگم
USB 2.0 که راحت تا 30 مگابایت بر ثانیه میتونه انتقال بده، در صورتی که درایورهای ما حدود 5 مگ انتقال میدن. پس فکر نمیکنم USB 2.0 باعث کند شدنش بشه.
اونوقت سرعتش چجوریه؟درایو خودم رو کسی بر میداره؟میگم این درایو های اکسترنال چجوریه؟
درایو اپتیکال اکسترنال مفت گرونه.فقط اینترنال بگیر.درایو خودت رو هم شاید بتونی بفروشی.شانسیه.:31:سرعت پاناسونیک هم که گفتم حدودآ دو برابر درایو خودته.:46:
سلام
چه جوری میشه ویندوز اورجینال لپتاب که اکتیو هست رواستخراج کرد طوری که بشه رو سیستمهای دیگه نصب کرد؟
اخرین ورژن درایو ATI 5730چنده؟
میکروفون سیستم هرکاری میکنم از کار نمیفته حتی درایو هم انیستال کردم چه کار باید انجام بدم ؟اخه هر وقت هدفون نصب میکنم مشخصه فعاله...
راستی درایو اپتیکال منم هیتاچی ال جی هست...
mhadishirani
04-05-2011, 16:56
يه نكته اي رو هم بگم
من یه فلش کینکستون 8 گیگ دارم با پورت usb 3 لپتاپ 20 mb بر ثانیه هم از روش کپی کردم
با وین فلش بایوس رو از 206 به 212 ابدیت کرد یعد راهندازی مجدد دیدم دیگه ویندوز64 بیت نیست وتیدیل به 32 بیت شده و2.93gرم رو بیشتر نمیشناسه...چیکار کنم حالا؟
afshin b
04-05-2011, 17:11
سلام
چه جوری میشه ویندوز اورجینال لپتاب که اکتیو هست رواستخراج کرد طوری که بشه رو سیستمهای دیگه نصب کرد؟
اخرین ورژن درایو ATI 5730چنده؟
میکروفون سیستم هرکاری میکنم از کار نمیفته حتی درایو هم انیستال کردم چه کار باید انجام بدم ؟اخه هر وقت هدفون نصب میکنم مشخصه فعاله...
راستی درایو اپتیکال منم هیتاچی ال جی هست...
نمیشه.
4-11
من اطلاع ندارم.
من یه فلش کینکستون 8 گیگ دارم با پورت usb 3 لپتاپ 20 mb بر ثانیه هم از روش کپی کردم
ببخشید ولی چه فلش بدرد نخوری!
این یه فلش سلیکون پور 8 گیگه 12 تومنیه:
pooria-ir
06-05-2011, 11:45
بچه ها سلام
یه سوال :دی
وبکم این لپ تاپ رو از کجا باز کنم ؟؟؟؟ با چه نرم افزاری ؟ یا چجوری با خود ویندوز ؟
Ebi ShahrAshoob
07-05-2011, 17:14
بچه ها سلام
یه سوال :دی
وبکم این لپ تاپ رو از کجا باز کنم ؟؟؟؟ با چه نرم افزاری ؟ یا چجوری با خود ویندوز ؟
سلام
با نرم افزار LifeFrame باز میشه.تو نرم افزارهای ایسوس هستش.
mhadishirani
07-05-2011, 18:34
نمیشه.
4-11
من اطلاع ندارم.
ببخشید ولی چه فلش بدرد نخوری!
این یه فلش سلیکون پور 8 گیگه 12 تومنیه:
عزیز اینی که شما گذاشتی بنچ مارکه من عددی که ویندوز میگه رو گفتم تا حالا ازش بنچ مارک نگرفتم.
بنچ مارک بکلی فرق میکنه !!!!!
afshin b
07-05-2011, 19:08
عزیز اینی که شما گذاشتی بنچ مارکه من عددی که ویندوز میگه رو گفتم تا حالا ازش بنچ مارک نگرفتم.
بنچ مارک بکلی فرق میکنه !!!!!
برای من که ویندوز همین اعداد بنچمارک رو نشون میده.
mhadishirani
07-05-2011, 20:18
منم با hd tune بنچ مارک گرفتم که بالا ترین عدد عدد 22.5 بود.
البته فکر میکنم سرعت پورت یو اس بی کم باشه چون با یو اس بی 3 بالا تر هم میره
Ebi ShahrAshoob
07-05-2011, 21:36
تا اونجا که من میدونم باید اون وسیله ای که به USB3 وصل میکنید خودش دارای قابلیت USB3 باشه وگرنه هیچ فرقی نمیکنه که اونو به USB3 بزنید یا USB2(جفتشون از لحاظ سرعت برابرن)
دوستان يه چيزي فهميدم گفتم كه اينجا هم بذارم تا ديگران هم فيض ببرن
از اونجايي كه آپديت كردن بايوس كاري خطرناك هست و هر لحظه امكان خراب شدن يا پريدن بايوس وجود داره با كمي سرچ در گوگل درباره ريكاوري كردن بايوس به نكات جالبي بر خوردم
همانطور كه ميدونين معروفترين سازندگان بايوس American Megatrends Inc كه به AMI هم معروفه و Phoenix و Award هستن .
و از اونجايي كه بايوس لپتاپ (N61JV) من AMI هست براي ريكاوري كردن بايوس بايد كارهاي زير رو انجام داد .
s1. Download the latest version or your choose version of BIOS file for your computer or motherboard from the manufacturers support site.
2. Rename the downloaded file to AMIBOOT.ROM.
3. Copy the file to a floppy disk.
4. Insert the floppy disk to the floppy drive.
5. Turn on the system.
6. The system should automatically access the floppy drive (indicated LED will light up). If no floppy access occurs press and hold Ctrl-Home to force update. Follow any on screen instruction to restore and recover the good BIOS from the floppy disk.
7. When 4 beeps are heard or a reboot prompt you may remove the floppy disk.
8. Restart the computer
معني فارسي با تغييرات (به خاطر عدم وجود فلاپي در لپتاپ ها):
جديدترين ورزن بايوس رو دانلود ميكنيد و سپس اسمشو به AMIBOOT.ROM تغيير ميدين و در CD رايت ميكنين و سيستم رو روشن ميكنين و CD رو در درايو ميزارين سپس دكمه Ctrl-Home رو ميزنين تا اگر چراغ درايو مربوطه شروع به چشمك زدن بكنه تا بايوس خراب فلش بشه و وقتي چشمك زدن درايو تمام شد سيستم رو ريستارت كنين
نكته مهم يك : وقتي بايوس سيستم خراب هست شما نبايد انتظار داشته باشيد كه چيزي روي مانيتور ببينين كه آيا عمليات فلش كردن بايوس با موفقيت تمام شده يا خير بلكه وقتي چشمك زدن درايو تمام شده اونوقت عمليات فلش كردن به اتمام رسيده .
نكته مهم دو : اين روش مخصوص بايوس هاي AMI هست .
نكته مهم سه : اين روش براي تعمير و بازيابي بايوس هاي داغون شده هست ، براي آپديت يا دانگريد كردن بايوس هاي سالم از اين روش استفاده نكنين.
منبع
البته يه منبع ديگه اي هم بوده (اسم مجله رو يادم نمياد)
عجب! جالبه!
یعنی به همین راحتی بایوسی که پریده و بد پروگرام شده رو میشه دوباره پروگرام کرد؟ من یه کم مشکوکم!
کسی تست کرده! چون اساسا وقتی سیستمی بایوسش بپره این به معنی اینه که هیچ کدوم از اجزای اون سیستم درست کار نخواهد کرد بعید می دونم اصلا سی دی رام رو بشناسه که بتونه از روش چیزی هم بخونه و لود کنه مستقیما روی بایوس!
اگر کسی تست کرد و جواب گرفت بگه!
ata.royalfalcon
11-05-2011, 14:22
عجب! جالبه!
یعنی به همین راحتی بایوسی که پریده و بد پروگرام شده رو میشه دوباره پروگرام کرد؟ من یه کم مشکوکم!
کسی تست کرده! چون اساسا وقتی سیستمی بایوسش بپره این به معنی اینه که هیچ کدوم از اجزای اون سیستم درست کار نخواهد کرد بعید می دونم اصلا سی دی رام رو بشناسه که بتونه از روش چیزی هم بخونه و لود کنه مستقیما روی بایوس!
سلام
يه قسمتي از بايوس هست كه حتي در صورت خراب شدن بايوس ، محفوظ ميمونه و آسيب نميبينه .
الان به اون مطلب (مجله) دسترسي ندارم . امشب اون مطلب رو عينا نقل و قول ميكنم.
اون مجله ، يك توضيح كامل و مفصلي در باره بايوس گفته .
از قبيل نحوه شناسايي نوع بايوس ، بك آپ گرفتن ، نحوه آپديت ، نحوه ريكاوري كردن و ...............
فكر كنم بهتره باشه اون مجله رو اسكن كنم فايلشو زيپ كنم بذارم اينجا تا همه استفاده كنن.
ata.royalfalcon
11-05-2011, 18:20
عجب! جالبه!
سلام
يه قسمتي از بايوس هست كه حتي در صورت خراب شدن بايوس ، محفوظ ميمونه و آسيب نميبينه .
الان به اون مطلب (مجله) دسترسي ندارم . امشب اون مطلب رو عينا نقل و قول ميكنم.
اون مجله ، يك توضيح كامل و مفصلي در باره بايوس گفته .
از قبيل نحوه شناسايي نوع بايوس ، بك آپ گرفتن ، نحوه آپديت ، نحوه ريكاوري كردن و ...............
فكر كنم بهتره باشه اون مجله رو اسكن كنم فايلشو زيپ كنم بذارم اينجا تا همه استفاده كنن.
سلام
اون قسمتی که محفوظ میمونه boot-block نامیده میشه قسمتی از اون مجله رو اسکن کردم و عکسشو اینجا میذارم
بقیه رو بعدا میذارم !!!
pooria-ir
12-05-2011, 20:21
سلام
بچه ها یه آمار از باطریتون با این برنامه بگیرین ببینین اوضاش چطوره،بزارین اینجا
این وضعیت باطریه منه ، اون قسمتی که زده Total capacity نشون میده که چقدر از ظرفیت باطریتون تخریب شده،Design واحد رسمیشه که 47300 تاست، و معمولا بعد از 2-3 ماه مقدار Total کمتر از 47300 میشه
ata.royalfalcon
12-05-2011, 21:19
آموزش کامل بایوس
ata.royalfalcon
12-05-2011, 21:26
این برای باطری من هست
لپتاپ رو اواخر دیماه خریدم مدلش n61JV هست.
pooria-ir
12-05-2011, 21:33
این برای باطری من هست
لپتاپ رو اواخر دیماه خریدم مدلش n61JV هست.
باطریت یکم مشکوکه،هم از نظر مدل هم ظرفیت
مطمئنی اصلیه ؟
تو مدلش اسمی از اسوس نیومده
ata.royalfalcon
12-05-2011, 21:36
باطریت یکم مشکوکه،هم از نظر مدل هم ظرفیت
مطمئنی اصلیه ؟
تو مدلش اسمی از اسوس نیومده
نمیدونم !!!!!:13:
شاید با باطری شما فرق میکنه . باطری شما برای JQ هست . ولی برای من JV هست .
لپتاپی که خریده بودم با گارانتی ویستا هست . جعبه هم کاملا پلمپ بود !!!
ویرایش چند ساعت بعد
این [MKF_CUSTOMER][MKF_BASEBOARD_ID] رو در گوگل سرچ کردم و متوجه شدم که در سایر مدلهای ایسوس (فقط ایسوس) هم نصب شده مثل Asus N43SN یا Asus k42j . اکثرا هم به زبان چینی هست . به نظرم نمیاد که سرم کلاه رفته باشه .
فکر کنم چندین کمپانی تولید کننده لپتاپ ایسوس داریم که هرکدومشون از کمپانی های مختلف باطری رو تامین میکنن.
afshin b
12-05-2011, 22:00
من لپتاپم رو آخرای تابستون خریدم.
pooria-ir
12-05-2011, 22:43
نمیدونم !!!!!:13:
شاید با باطری شما فرق میکنه . باطری شما برای JQ هست . ولی برای من JV هست .
لپتاپی که خریده بودم با گارانتی ویستا هست . جعبه هم کاملا پلمپ بود !!!
ویرایش چند ساعت بعد
این [MKF_CUSTOMER][MKF_BASEBOARD_ID] رو در گوگل سرچ کردم و متوجه شدم که در سایر مدلهای ایسوس (فقط ایسوس) هم نصب شده مثل Asus N43SN یا Asus k42j . اکثرا هم به زبان چینی هست . به نظرم نمیاد که سرم کلاه رفته باشه .
فکر کنم چندین کمپانی تولید کننده لپتاپ ایسوس داریم که هرکدومشون از کمپانی های مختلف باطری رو تامین میکنن.
الان اینجا رو نگاه کردم اما مدل باطری رو نزده ،عجیبه والا !!
---------- Post added at 11:43 PM ---------- Previous post was at 11:40 PM ----------
من لپتاپم رو آخرای تابستون خریدم.
تقریبا 1000 تا از ظرفیت باطریت کم شده که کاملا نرماله با توجه به تاریخ خریدت
amirparanoid
13-05-2011, 07:18
سلام به همه دوستان، من یه n61 دارم و دچار همون مشکل با دونه های رنگی و هنگ کردن شدم، جالبه که اصلا کار خاصی انجام نمیدنم که بخواد این مشکل پیش بیاد، مثلا دارم تو نوت پد تایپ میکنم، یه دفعه صفحه قاط میزنه و مربعهای رنگی میان و ...
میخواستم ببینم راه حل نهایی داره یا نه؟ بی نهایت ممنونم
pooria-ir
13-05-2011, 13:47
سلام به همه دوستان، من یه n61 دارم و دچار همون مشکل با دونه های رنگی و هنگ کردن شدم، جالبه که اصلا کار خاصی انجام نمیدنم که بخواد این مشکل پیش بیاد، مثلا دارم تو نوت پد تایپ میکنم، یه دفعه صفحه قاط میزنه و مربعهای رنگی میان و ...
میخواستم ببینم راه حل نهایی داره یا نه؟ بی نهایت ممنونم
ببر گارانتی :10:
amirparanoid
13-05-2011, 17:41
سلام آقا پوریا، مرسی بابت جواب، ففط مسئله اینه که من تو صفحات بین 300 تا 350 همین تایپیک خوندم که بچه های دیگه از گارانتی بردن دستگاهشون به نتیجه ای نرسیده بودن، چون اونجا ازش تست سنگین می گیرن که خوب مسئله ای هم نداره، یعنی رو برنامه های خیلی ساده بوجود میاد، مثل اینترنت اکسپللر یا مثلا تو ورد، و اینکه معلوم هم نمیکنه که چه وقتهایی پیش میاد. واسه همین فکر کنم اگه ببرمش گارانتی بهم خیلی جواب درستی ندارن، گارانتیش الماسه، نمیدونم چه جوابی بهم بدن، خیلی دل خوشی ندارم از گارانتی ها...
mohsenjxj
13-05-2011, 17:52
سلام آقا پوریا، مرسی بابت جواب، ففط مسئله اینه که من تو صفحات بین 300 تا 350 همین تایپیک خوندم که بچه های دیگه از گارانتی بردن دستگاهشون به نتیجه ای نرسیده بودن، چون اونجا ازش تست سنگین می گیرن که خوب مسئله ای هم نداره، یعنی رو برنامه های خیلی ساده بوجود میاد، مثل اینترنت اکسپللر یا مثلا تو ورد، و اینکه معلوم هم نمیکنه که چه وقتهایی پیش میاد. واسه همین فکر کنم اگه ببرمش گارانتی بهم خیلی جواب درستی ندارن، گارانتیش الماسه، نمیدونم چه جوابی بهم بدن، خیلی دل خوشی ندارم از گارانتی ها...
سلام برادر عزیز من که راه حل پیدا نکردم ولی الحمدالله چند ماهی هست که این مشکل برام پیش نیومده
به نظر من محلش نذار خود به خود روش کم میشه آخه خودش میاد و میره خیلی هم مشکل ساز نیست و با یبار ریستارت درست میشه و معمولا تو کارای سنگین هم پیش نمیاد من که باهاش کنار اومدم :10::31:
amirparanoid
13-05-2011, 19:05
سلام برادر عزیز من که راه حل پیدا نکردم ولی الحمدالله چند ماهی هست که این مشکل برام پیش نیومده
به نظر من محلش نذار خود به خود روش کم میشه آخه خودش میاد و میره خیلی هم مشکل ساز نیست و با یبار ریستارت درست میشه و معمولا تو کارای سنگین هم پیش نمیاد من که باهاش کنار اومدم :10::31:
مرسی آقا محسن، ولی خیلی خنده داره، من باهاش رندر میگیرم، آخ نمیگه، اونوقت تو ورد هنگ میکنه، راستی، من از تو سایت ATI یه درایور جدید گرفتم و نصب کردم، بعدش گذاشتم روی های پرفورمنس، فعلا که چیزی نشده، راستشو بخوای، پشیمون شدم که اینو گرفتم، همون سری F که داشتم بیشتر کارمو راه مینداخت، آخه من فقط برای کد و مکس میخواستم، الان برای شما هنوز این مشکل رو داره یا نه؟
pooria-ir
13-05-2011, 19:33
مرسی آقا محسن، ولی خیلی خنده داره، من باهاش رندر میگیرم، آخ نمیگه، اونوقت تو ورد هنگ میکنه، راستی، من از تو سایت ATI یه درایور جدید گرفتم و نصب کردم، بعدش گذاشتم روی های پرفورمنس، فعلا که چیزی نشده، راستشو بخوای، پشیمون شدم که اینو گرفتم، همون سری F که داشتم بیشتر کارمو راه مینداخت، آخه من فقط برای کد و مکس میخواستم، الان برای شما هنوز این مشکل رو داره یا نه؟
شما ویندوزت چیه عزیز ؟
من خودم با ویندوزی که رو خودش بود خیلی مشکل داشتم ،بلو اسکرین،هنگ ...
یه ویندوز خیلی خوب از اینترنت دانلود کردم با سریال خود دستگاه رجیستر کردم،الان واقعا واقعا راضیم،هرکیم بهااش کار میکنه میگه دستگاه خیلی خوب و روونیه
همین پیشنهاد رو به شما هم میدم
راستی گارانتیت مال کجاس ؟
amirparanoid
13-05-2011, 20:51
شما ویندوزت چیه عزیز ؟
یه ویندوز خیلی خوب از اینترنت دانلود کردم با سریال خود دستگاه رجیستر کردم،الان واقعا واقعا راضیم،هرکیم بهااش کار میکنه میگه دستگاه خیلی خوب و روونیه
راستش من 3 هفته است که این دستگاهو گرفتم، ویندوزم 7 هستش و تو این مدت حداقل 5 تا ویندوز 7 مختلف از شرکتهای مختلف یا دوستان که دانلود کردن گرفتم، همین ویندوزها روی کامپیوترم هم هست، اما تا حالا مشکلی ندارم، برای من یکم درکش سخته که چرا تو برنامه های سنگین هیچ مشکلی نیست اما مثلا همین اومدن تو اینترنت یا کار کردن تو فولدرهای ویندوز ممکنه باعث هنگ کردن بشه، البته یه چند باری هم توی اتوکد اینطوری شد، هی به خودم میگم بذارمش کنار برم سر همون سونی وایو
گارانتی الماس هستش
ممنون که پیگیری میکنی
---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:47 PM ----------
شما ویندوزت چیه عزیز ؟
راستی، دمای کارت گرافیک در حالت های پرفورمنس وقتی کار خاصی انجام نمی دم روی 65 هستش
این طبیعیه؟
pooria-ir
13-05-2011, 21:25
راستش من 3 هفته است که این دستگاهو گرفتم، ویندوزم 7 هستش و تو این مدت حداقل 5 تا ویندوز 7 مختلف از شرکتهای مختلف یا دوستان که دانلود کردن گرفتم، همین ویندوزها روی کامپیوترم هم هست، اما تا حالا مشکلی ندارم، برای من یکم درکش سخته که چرا تو برنامه های سنگین هیچ مشکلی نیست اما مثلا همین اومدن تو اینترنت یا کار کردن تو فولدرهای ویندوز ممکنه باعث هنگ کردن بشه، البته یه چند باری هم توی اتوکد اینطوری شد، هی به خودم میگم بذارمش کنار برم سر همون سونی وایو
گارانتی الماس هستش
ممنون که پیگیری میکنی
---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:47 PM ----------
راستی، دمای کارت گرافیک در حالت های پرفورمنس وقتی کار خاصی انجام نمی دم روی 65 هستش
این طبیعیه؟
ببین این جوری که بچه ها میگن این مسئله شایعه
شما به نظر من یه تماس با این شماره پشتیبانی فنی شرکت امرتات بگیر ازشون بپرس بگو دقیقا مشکلت رو
امرتات به گارانتی الماس و دیجیتال هم سرویس میده
دمای گرافیکت هم تقریبا نرماله،یعنی تو همون حد و حدوده ،مال من حالت آیدل 59-60 هستش
mohsenjxj
14-05-2011, 14:47
سلام بله همینطور که شما میفرمایید خیلی خنده داره لپ تاپ من هم حتی تو سنگین ترین بازیا مشکلی نداره ولی وقتی صفحات اینترنت را نگاه میکنم اینطوری میشد که هنوز هم این مشکل را دارم ولی همونطورکه عرض کردم یه چند ماهی میشه که فعلا برام پیش نیومده تغییرات خاصی هم رو لپ تاپ ایجاد نکردم چه از نظر مکان استقرار و چه از نظر نرم افزاری. به هر حال خیلی مهم نیست حداقل برای من. شما هم زیاد جدی نگیر.:46:
mohsenjxj
14-05-2011, 15:00
سلام این هم وضعیت باطری لپ تاب من هست. من لپ تابم را حدودا خرداد ماه سال گذشته خریداری کردم.
ata.royalfalcon
14-05-2011, 15:25
دوستان سلام
بهتره كه عكسها كم حجم باشه ، اينطوري كاربر dial up بيچاره ميشه كه !!!!
با ابزاري به نام snipping tool كه در ويندوز سون هم موجوده خيلي راحت ميتونين عكس هاي كم حجمتر بگيرين.
سلام
دوستان من از روزی این لپ تاپ و خریدم حدود 8 ماه پیش فقط روز اول روی DVD یک آپ گرفتم دیگه از درایورش استفاده نکردم گفتم چشمش ضعیف میشه باشه مواقع ضروری استفاده کنم. با سی دی رام اکسترنال استفاده میکردم
حالا مجبور شدم یک سی دی روش بگذارم ببینم با تعجب میبینم اصلا نمیخونش میزنه سی در رو بیرون ولی دی وی دی میخونه!! نکنه این دستگاه سی دی نمیخونه و فقط دی وی دی و بلو ری می خونه؟؟؟؟
از من خرابه یا همه سی دی نمیخونن؟؟ عجب من از روز اول این رو تست نکرده بودم. باطریشم که همون دو ماه اول خراب شد. نمایندگیش هم که میگه بفرست به هزینه خودت تهران که خیلی برام رفت و برگشتش هزینه داره حداقل بیست هزارتومان تا زه من کلی اطلاعات تو هاردش دارم که نمیدونم چیکارش کنم آخه گقت هاردت و فرمت میکنیم:(
می خوام خودم ببرمش گارنتی که لااقل بشینم کنارش بگم بابا خواهشا هارد رو فرمت نکن و تازه اطلاعات شخصی هم روش دارم نمیدونم چیکار کنم . یک ماه دیگه هم گارنتیش تموم میشه......
سلام
دوستان من از روزی این لپ تاپ و خریدم حدود 8 ماه پیش فقط روز اول روی DVD یک آپ گرفتم دیگه از درایورش استفاده نکردم گفتم چشمش ضعیف میشه باشه مواقع ضروری استفاده کنم. با سی دی رام اکسترنال استفاده میکردم
حالا مجبور شدم یک سی دی روش بگذارم ببینم با تعجب میبینم اصلا نمیخونش میزنه سی در رو بیرون ولی دی وی دی میخونه!! نکنه این دستگاه سی دی نمیخونه و فقط دی وی دی و بلو ری می خونه؟؟؟؟
از من خرابه یا همه سی دی نمیخونن؟؟ عجب من از روز اول این رو تست نکرده بودم. باطریشم که همون دو ماه اول خراب شد. نمایندگیش هم که میگه بفرست به هزینه خودت تهران که خیلی برام رفت و برگشتش هزینه داره حداقل بیست هزارتومان تا زه من کلی اطلاعات تو هاردش دارم که نمیدونم چیکارش کنم آخه گقت هاردت و فرمت میکنیم:(
می خوام خودم ببرمش گارنتی که لااقل بشینم کنارش بگم بابا خواهشا هارد رو فرمت نکن و تازه اطلاعات شخصی هم روش دارم نمیدونم چیکار کنم . یک ماه دیگه هم گارنتیش تموم میشه......
ببین دوست عزیز هر اپتیکال درایوی که DVD رو بخونه الزامآ CD رو هم میخونه.با CD های دیگه هم امتحان کن اگه نخوند حتمآ مشکل داره.
amirparanoid
15-05-2011, 21:10
سلام بله همینطور که شما میفرمایید خیلی خنده داره لپ تاپ من هم حتی تو سنگین ترین بازیا مشکلی نداره ولی وقتی صفحات اینترنت را نگاه میکنم اینطوری میشد که هنوز هم این مشکل را دارم ولی همونطورکه عرض کردم یه چند ماهی میشه که فعلا برام پیش نیومده تغییرات خاصی هم رو لپ تاپ ایجاد نکردم چه از نظر مکان استقرار و چه از نظر نرم افزاری. به هر حال خیلی مهم نیست حداقل برای من. شما هم زیاد جدی نگیر.:46:
سلام به همه، اینطور که من فهمیدم این قضیه نه به ویندوز ربط داره، و نه سخت افزاریه، تو سایت خود ATI یه درایور گذاشتن که برای امسال هستش (2011) و این درایور تو سایت ASUS نیستش، من تا حالا 5 بار ویندوز عوض کردم (در عرض 2 هفته) و کلی کارهای مختلف انجام دادم، اما این قضیه درست نشد، تا اینکه تو یه سایت خارجکی خوندم که یه درایور جدید هستش برای کارت گرافیک تو سایت خود ATI تاریخش 2011 هست، و تو سایت خود ASUS نیست، اونی که تو سایت ASUS هست ماله 2010 بودش.
من 2 شب هست که نصب کردم، اول اینکه دمای کارت گرافیکم اومده پایین، یعنی رو حالت های پرفرمنس روی 64 درجه هست، در حالتیکه من دارم CAD یا MAX کار می کنم، دوما اینکه 2 شب هست که خدا بخواد دیگه این حالت پیش نیومده، ایشالا کسایی که این مشکل رو دارن، برن دانلود کنن و مشکلشون حل بشه، البته هنوز خیلی مطمئن نیستم، حالا ببینیم خدا چی میخواد
ولی اینو خداییش میگم، من با سونیه که دارم (F11CGX) بیشتر حال میکنم، به تمام کسایی که اهل بازی نیستن توصیه میکنم اگه تو این مدلها میخوان بخرن و پولش خیلی براشون مهم نیست، سونی بگیرن، اما اگه برای بازی میخوان N61 بگیرن، البته اگه پیدا کنن، راستی مال من سری X64J هستش، فرقش با N61JQ توی CPU هست.
CPU Core i7 740
سلام به همه
این هم یه شات از وضعیت باتری من
وسطای تابستون گرفتم . ظرفیت باتری حدود 5000mwh کم شده . دلیلش چیه ؟؟؟:41:
اینم لینک دانلود درایور کارت گرافیک ورژن 11.4 البته 11.5 هم هست.اما من هر دو تا رو تست کردم.11.5 هیچ تاثیری نداره.اما 11.4 باعث میشه که تعداد فریم تو بعضی بازیها افزایش پیدا کنه و همچنین دما هم حدود 2 تا 5 درجه کم بشه(خودم با بازیهای مختلف تست کردم):
نه هیچ سی دی رو نمیخونه و جالبه که 100 درصد از روز اول هم همینطور بوده و من تا حالا سی دی روش نگذاشته بودم امتحان کنم از وقتی این لپ تاپ رو خریدم.
متوجه شدم گرونی سونی بی دلیل نیست. هر قدر پول بدی همونقدر آش میخوری متاسفانه برند ایسوس اصلا کیفیت قطعاتش خوب نیست.
1- رنگ کلیدها بعد از 3 یا 4 ماه شروع کرد به رفت که به اجبار از روکش روی کیبوردام الآن استفاده میکنم! لپ داداشم سونیه و بعد از 3 سال هنوز کیبوردهاش آخ نگفته....
2- باتری لپ تاپ در 5 ماه اول خراب شد و تحقیق که انجام دادم کلا کیفیت باتریهای ایسوس خوب نیست و بعضی ها مثل من دچار این مشکل میشن (حالا شما نیاین بگید نه ما 5 ساله داریم باطریش مثل روز اول هست ، قرار نیست همه اینجور بشه اما میانگین بگیرید افراد بسیار زیادی باطریشون در روزهای اول خراب شده)
3-قبل از اینکه یک سال کامل کار کنه یک پیکسل سوخته افتاده وسط صفحه
4- سی دی رام اون خرابه در حالی تنها استفاده ای از سی درایو دستگاه شده همون 4 دی وی دی بوده که روز اول بک آپ گرفتم و دیگه استفاده نکردم
این همه خرابی تو 8 ماه!! دیگه دو روز دیگه که کارکرده شد و گارنتیش تموم شد حساب کنید چی میشه.
از نظر امکانات خوبه و گرافیکش و خوبه و ... ولی از لحاظ مرقوبیت لپ تاپی که بعد از چهار ماه رنگ کلیدهاش بره دیگه خودتون حساب کنید. اگر این لپ تاپ و نخریده بودم دیگه هیچوقت نمیخریدمش. یک سال گارنتی داره دوسال گارنتی داره بعدش چی؟ هر روز باید منتظر بود یک جاش خراب بشه. تازه چه گارنتی؟؟ گارنتی که قرار باشه تمام اطلاعات هاردت و فرمت کنن اطلاعاتی که با بدبختی بدست اوردید از طرفی قرار باشه بخاطر یک تعویض باتری این همه هزینه کنی تا لپ تاپ رو ببری گارنتی تهران. حتی من به خاطر اینکه هاردم و فرمت نکنن مجبورم خودم پاشم برم تهران چون از پشت تلفون حریفشون نشدم. اینجور بگم مثل من تهرانی نباشید شهرتون هم نمایندگی نداشته باشه باید اندازه یک باتری هزینه کنید یک باتری براتون عوض کنند...
تازه اینها به کنار من لپ تاپی که هنوز یکسال کار نکرده بخواد تعمیر بشه اینهمه پولش و دادم می خوام چیکار؟ تمام پیچاش و باز کنن دل و رودش و بریزن بیرون ؟؟؟
کپمانی اونجور ساخته وای به حال اینکه ایرانی هم بخواد بازش کنه مثلا برای من سی دی رام بخواد درست کنه دیگه دخل دستگاه و پیچ و مهره و مدار و ... همه رو میاره میشه دستگاه تعمیری.............
هیچی نگید که دلم از دستش خیلی پره. کاااااااااااااااااااااااا ااش سونی خریده بودم عجب کلاهی سرم رفت:(
یک چیز دیگه هم که یادم رفت بگم یک ماهی هم باید بدون ل7 تاپ باشم تا بره درست بشه بیاد... یک هفته بره یک هفته برگرده ده روز اونجا تو گارنتی آب بخوره.... منم گرافیستم بدون لپ تاپم هیچ کاری نمیتونم بکنم!
یک چیز دیگه هم که یادم رفت بگم یک ماهی هم باید بدون ل7 تاپ باشم تا بره درست بشه بیاد... یک هفته بره یک هفته برگرده ده روز اونجا تو گارنتی آب بخوره.... منم گرافیستم بدون لپ تاپم هیچ کاری نمیتونم بکنم!
با شما همدردی میکنم
اما من خودم از اولین کسایی هستم که تو ایران این مدل رو خریده.روزی هم حدود 10 تا 12 ساعت داره کار میکنه.خدارو شکر نه رنگ کیبوردش رفته و نه قطعه ای خراب شده.قطعات الکترونیکی معولآ ایراد پیدا میکنند.ایسوس هم مثل بقیه.تازه ایسوس کمترین امار خرابی رو داره.همین سونی که میگی من قبل از این لپ تاپ یه FW 590 داشتم حدود 4 ماه که بیچارم کرد.4 ماه بود خریده بودم ولی رو هم 1 ماه هم دستم نبود.این دلیل نمیشه که بگم آی سونی فلانه ،آی سونی بهمانه و ... .حالا شانس شما هم اینجوری در اومده.در ضمن همون موقع هم که این لپ تاپ رو خریدی سونی همچین کانفیگی نداشت و خود شما هم بخاطر قابلیت های بالای این مدل خریدیش.با مقداری خونسردی مشکلات راحت تر حل خواهد شد.:11:
سلام به همه
این هم یه شات از وضعیت باتری من
وسطای تابستون گرفتم . ظرفیت باتری حدود 5000mwh کم شده . دلیلش چیه ؟؟؟:41:
خب طبیعیه.بر اثر استفاده باطری رفته رفته سلولهاش از بین میره تا اینکه کاملآ خراب بشه.این مسئله با نحوه نگهداری و میزان استفاده رابطه مستقیم داره.
pooria-ir
16-05-2011, 19:19
نه هیچ سی دی رو نمیخونه و جالبه که 100 درصد از روز اول هم همینطور بوده و من تا حالا سی دی روش نگذاشته بودم امتحان کنم از وقتی این لپ تاپ رو خریدم.
متوجه شدم گرونی سونی بی دلیل نیست. هر قدر پول بدی همونقدر آش میخوری متاسفانه برند ایسوس اصلا کیفیت قطعاتش خوب نیست.
1- رنگ کلیدها بعد از 3 یا 4 ماه شروع کرد به رفت که به اجبار از روکش روی کیبوردام الآن استفاده میکنم! لپ داداشم سونیه و بعد از 3 سال هنوز کیبوردهاش آخ نگفته....
2- باتری لپ تاپ در 5 ماه اول خراب شد و تحقیق که انجام دادم کلا کیفیت باتریهای ایسوس خوب نیست و بعضی ها مثل من دچار این مشکل میشن (حالا شما نیاین بگید نه ما 5 ساله داریم باطریش مثل روز اول هست ، قرار نیست همه اینجور بشه اما میانگین بگیرید افراد بسیار زیادی باطریشون در روزهای اول خراب شده)
4- سی دی رام اون خرابه در حالی تنها استفاده ای از سی درایو دستگاه شده همون 4 دی وی دی بوده که روز اول بک آپ گرفتم و دیگه استفاده نکردم
این همه خرابی تو 8 ماه!! دیگه دو روز دیگه که کارکرده شد و گارنتیش تموم شد حساب کنید چی میشه.
از نظر امکانات خوبه و گرافیکش و خوبه و ... ولی از لحاظ مرقوبیت لپ تاپی که بعد از چهار ماه رنگ کلیدهاش بره دیگه خودتون حساب کنید. اگر این لپ تاپ و نخریده بودم دیگه هیچوقت نمیخریدمش. یک سال گارنتی داره دوسال گارنتی داره بعدش چی؟ هر روز باید منتظر بود یک جاش خراب بشه. تازه چه گارنتی؟؟ گارنتی که قرار باشه تمام اطلاعات هاردت و فرمت کنن اطلاعاتی که با بدبختی بدست اوردید از طرفی قرار باشه بخاطر یک تعویض باتری این همه هزینه کنی تا لپ تاپ رو ببری گارنتی تهران. حتی من به خاطر اینکه هاردم و فرمت نکنن مجبورم خودم پاشم برم تهران چون از پشت تلفون حریفشون نشدم. اینجور بگم مثل من تهرانی نباشید شهرتون هم نمایندگی نداشته باشه باید اندازه یک باتری هزینه کنید یک باتری براتون عوض کنند...
تازه اینها به کنار من لپ تاپی که هنوز یکسال کار نکرده بخواد تعمیر بشه اینهمه پولش و دادم می خوام چیکار؟ تمام پیچاش و باز کنن دل و رودش و بریزن بیرون ؟؟؟
کپمانی اونجور ساخته وای به حال اینکه ایرانی هم بخواد بازش کنه مثلا برای من سی دی رام بخواد درست کنه دیگه دخل دستگاه و پیچ و مهره و مدار و ... همه رو میاره میشه دستگاه تعمیری.............
هیچی نگید که دلم از دستش خیلی پره. کاااااااااااااااااااااااا ااش سونی خریده بودم عجب کلاهی سرم رفت:(
به نظرم فقط میشه گفت بدشانسی
من هم لپ تاپم رو بعد از علیرضای عزیز و با راهنمایی هاش گرفتم،واقعا از انتخابم راضیم،حداقل روزی 8 ساعت به صورت متناوب روشنه،اما اصلا مشکل سخت افزاری نداشته،فقط باطریش که اونم به خاطر کاکرد تو گرمای خیلی بالاس،که خیلی هم زود بردم و کارم رو راه انداختن،باطری نو دادن بهم
منم اصلا نه رنگ دکمه هام رفته،نه حتی یه ذره هم شل شده
،البته من یک ماهی میشه کیبورد و موس جدا گرفتم که خیلی راحت شدم،دیگه میکوبونمشون :دی
یک ماه از حدود یکسال از کیبوردش استفاده نکردم،اما همیشه استفاده کردم،خیلی هم کیبورد نرم و خوبی داره
شمام یگین سونی،یکی از دوستانم سونی داره که همزمان با من 1400 خریده،3 هفته پیش دیدمش ،اسوس من رو دیده بود میگفت طاق نمیزنی ؟ میگفت کاشکی منم این رو میخریدم،اصلا از سونی راضی نبود
اما این دلیل نمیشه که سونی بد باشه
یه هر حال،این لپ تاپ تقریبا جزو پرفروش ترین ها تو ایران و جهان بوده،کیفیت ساخت اسوس هم خیلی بالاس،حرف من نیست،میتونین از متخصصین سوال کنین
یه چیزایی دیگه از بدشانسیتونه و اینکه تو ایران زندگی میکنین ،مثلا اگه تو شهرتون دفتر گارانتی نمایندگی داشت خیلی راحت بودین
اما متاسفانه ....
ضمنا در این مورد که گفتین 10 روز میمونه تو گارانتی ... امرتات خدماتش حتی سخت افزاری معمولا 48 ساعته و نهایتا 72 ساعتس
amirparanoid
16-05-2011, 19:23
آره، من پارسال میخواستم لپ تاپ بگیرم، بین سونی و ایسوس مونده بودم، اومدم تو همین تایپیک مشاوره گرفتم، فکر کنم صفحه 2 یا 3 هست پستم و جواب دوستان، اما اون موقع رفتم سونی گرفتم، چند روز پیش رقتم جایی دیدم این ایسوس هستش، گفتم اینو بگیرم جای سونیه، به هر امکاناتش هم به نسبت خیلی بالاتر بود، اما واقعا اون سونیه یه چیز دیگه بود (یعنی هست، آخه دادمش به خواهرم، گفتم هر وقت بخوام پسش میگیرم)
milad_takjoo
16-05-2011, 20:59
سلام دوستان.من یه مدتی هست همین لپ تاپم cd یا dvd ها رو نمیخونه و باید چند بار دربیارم بذارم تا بخونه....
کسی از دوستان با این مشکل روبه رو سده؟راه حلی داره؟
سلام دوستان.من یه مدتی هست همین لپ تاپم cd یا dvd ها رو نمیخونه و باید چند بار دربیارم بذارم تا بخونه....
کسی از دوستان با این مشکل روبه رو سده؟راه حلی داره؟
ممکنه که لنز اپتیک کثیف شده باشه.با ته فیکتر سیگار البته خیلی ملایم میتونی تمیزش کنی.ته فیلتر رو بزار روش و اهسته بچرخون.مقداری الکل سفید هم میتونه کمکت کنه.به هر حال خیلی دقت کن.انشاال... که درست بشه.
mohsenjxj
17-05-2011, 14:25
با شما همدردی میکنم
اما من خودم از اولین کسایی هستم که تو ایران این مدل رو خریده.روزی هم حدود 10 تا 12 ساعت داره کار میکنه.خدارو شکر نه رنگ کیبوردش رفته و نه قطعه ای خراب شده.قطعات الکترونیکی معولآ ایراد پیدا میکنند.ایسوس هم مثل بقیه.تازه ایسوس کمترین امار خرابی رو داره.همین سونی که میگی من قبل از این لپ تاپ یه FW 590 داشتم حدود 4 ماه که بیچارم کرد.4 ماه بود خریده بودم ولی رو هم 1 ماه هم دستم نبود.این دلیل نمیشه که بگم آی سونی فلانه ،آی سونی بهمانه و ... .حالا شانس شما هم اینجوری در اومده.در ضمن همون موقع هم که این لپ تاپ رو خریدی سونی همچین کانفیگی نداشت و خود شما هم بخاطر قابلیت های بالای این مدل خریدیش.با مقداری خونسردی مشکلات راحت تر حل خواهد شد.:11:
سلام به همه دوستان من هم با وایومن و پوریا جان موافقم با اینکه اون دونه های آبی واسه لپ تاپم پیش میاد اما از اونجاییکه محاسن این لپ تاپ از معایبش بیشتره من از لپ تاپم راضی هستم چون نزدیک یک سال است ازش استفاده میکنم الحمدالله نه رنگ کیبردش رفته نه مشکل خاص دیگه ای داره ناگفته نماند من به طور میانگین روزی حدودا 6 الی 8 ساعت باهاش کارمیکنم حتی بازیهای سنگین روش اجرا کردم و ....
بالاخره هر دستگاهی یه مشکلاتی ممکنه داشته باشه
درکل من از اسوس راضیم:46: انشاالله لپ تاپ شما هم حداقل از این به بعد براتون خوب کار کنه.:11:
mhadishirani
17-05-2011, 16:21
سلام
آقا این مشکل دوستمون مشکل منم هست.
بعصی سی دی و دی وی دی ها رو نموخونه و بصورت دی وی دی ی خالی نشون میده مشکل از کجاست ؟!
mohsenjxj
17-05-2011, 20:15
سلام
آقا این مشکل دوستمون مشکل منم هست.
بعصی سی دی و دی وی دی ها رو نموخونه و بصورت دی وی دی ی خالی نشون میده مشکل از کجاست ؟!
مدل بلوری رام شما و اونیکی دوستمون که مشکل خوندن سی دی داره چیه؟ شاید یه مدلای خاصی این مشکل را دارن.
mhadishirani
18-05-2011, 15:45
من اورست ندارم لطفا دوست عزیز ببینن
یه لپ تاپ Asus N61JQ-Pro64jq بسیار تمیز و در حد نو با یک سال گارانتی امرتات و باطری نو به فروش میرسد هرکی خواست پیغام خصوصی بده.اینم مشخصاتش:
CPU Intel Core i7 Processor 720QM : 1.6 GHz with Turbo Boost up to 2.8 GHz with 6Mb Cache
RAM 4GB DDR3 1333 MHz up to 8GB
Display LED 16" HD ColorShine
VGA ATI Mobility Radeon HD 5730 With 1G GDDR3 VRAM DX11 Support
HDD 640GB
DVD RW Super Multi Double Layer
ALTEC Lansing Speaker With SRS Premium Sound
USB 2.0×2 port
USB 3.0×1 port
E-SATA×1 port
HDMI×1 port
Web Camera 2.0 Mega Pixel
Multi-Touch Touchpad
Original WIN 7 Home Premium
Battery 6 cell
Weight 2.9 Kg
ata.royalfalcon
21-05-2011, 21:00
سلام به تمامی دوستان و مخصوصا دارندگان سری N61J
من قبلا کولپد مستر کولر خریده بودم 40 تومن (اواخر دیماه) عکس زیر
وقتی روشنش کردم دیدم که فقط صدا میده ولی بادی نمیزنه (خیلی کم) ، خب فکر کردم حتما ولتاژ 5 ولت usb کمه . خب رفتم یه آداپتور برق ولتاژ متغیر خریدم که از 1.5 ولت الی 12 ولت داشت و کولپد رو مستقیما به آداپتور زدم و از ولتاژ 6 الی 7.5 استفاده میکردم که اتفاقا خوب جواب داده بود .
اما با گرم شدن هوا دیدم که باز این میزان جریان هوا کافی نیست چون دمای هارد واقعا زیاد شده بود یعنی 39 رو رد کرده بود در صورتی که زمستونها حدود 32 الی 34 بود .
آقا اومدیم ولتاژ رو روی 9 ولت گزاشیم تا 5 دقیقه کار کرد بعد عمرشو داد به فن لپتاپم !!!:31:
اومدیم کالبد شکافی کردیم دیدیم که یه فن فسقلی به تمام معنا روش نصب شده .
نتیجه گیری کلی : این مدل کولپد فقط به درد کسانی میخوره که لپتاپ رو روی پاها یا روی تخت خواب و یا روی فرش میزان چون وروری هوای این کولپد از بغل هست نه از زیر
به عکس زیر دقت کنین
عکس فن فکسنی
سلام به همه
باتری لپ تاپ من حدود 2 ماه دیگه گارانتی داره . الان حدود 1 ساعت بیشتر شارژ نگه نمیداره .
در صورتی که باید حداقل 1.5 ساعت نگه داره . درسته ؟
اگه بفرستم واسه گارانتی فایده ای داره یا نه ؟؟؟
pooria-ir
23-05-2011, 13:05
سلام به همه
باتری لپ تاپ من حدود 2 ماه دیگه گارانتی داره . الان حدود 1 ساعت بیشتر شارژ نگه نمیداره .
در صورتی که باید حداقل 1.5 ساعت نگه داره . درسته ؟
اگه بفرستم واسه گارانتی فایده ای داره یا نه ؟؟؟
با اون Battery care یه تست بزار ببینیم اوضاش چطوره :46:
با اون Battery care یه تست بزار ببینیم اوضاش چطوره :46:
چند روز پیش هم عکسش رو گذاشتم تو پیت 3844 هست .
اون موقع 5000 mah کم کرده بود ولی بعد از یه هفته الان حدود 3000تای دیگه ازش کم شده .
اگه اوضاعش خرابه تا گارانتی داره بدمش واسه گارانتی :41:
mhadishirani
24-05-2011, 08:51
چند روز پیش هم عکسش رو گذاشتم تو پیت 3844 هست .
اون موقع 5000 mah کم کرده بود ولی بعد از یه هفته الان حدود 3000تای دیگه ازش کم شده .
اگه اوضاعش خرابه تا گارانتی داره بدمش واسه گارانتی :41:
بستگی به مود داره 1/5 ساعت !
رو پاور سیوینگ باید بین 1/5 تا 1ساعت و 40 دقیقه جواب بده
f_a_r_i_d
24-05-2011, 16:53
گارانتی الماس هستش
ممنون که پیگیری میکنی
این طبیعیه؟
منم تا حالا یه 4-5 باری از وقتی پارسال خریدم این مشکل برام پیش اومده
مربع های زرد چشمک زن
فقطم توی اینترنت که میرم
اول فکر کردم مشکل از اوپراست
بعد توی کروم و فایرفاکسم اتفاق افتاد
بعد از ریست که می کنم فن به شدت کار میکنه و بعد مشکلی نیست
این دفعه می خوام از عکس بگیرم بزارم دوستان هم بی ضحمت یه عکس بگیرن بزارن اگه تونستن
من احساس می کنم در برخی مواقع کارت گرافیک داغ می کنه ولی سنسورش دما رو خوب نشون نمیده که برای همین بعد از ریستارت فن با سرعت خیلی زیاد حرکت میکنه
بستگی به مود داره 1/5 ساعت !
رو پاور سیوینگ باید بین 1/5 تا 1ساعت و 40 دقیقه جواب بده
امروز دوباره چک کردم . 1 ساعت و 20دقیقه رو حال پاور سیوینگ !!
چیکار کنم ؟؟ گارانتی بفرستم فایده ای داره ؟؟؟
mhadishirani
25-05-2011, 14:59
نمیدونم دوست عزیز بعید میدونم ولی قبول کنن !
در مورد مربع های زرد هم تاحالا برای من پیش نیمده فکر میکنم ولی ایراد از هارد دیسک باشه !
دلیلش هم اینه که هارد من مثل مال دوستان دیگه 640 نیست و فکرمیکنم بخاطر همین تفاوت باشه !
pooria-ir
25-05-2011, 15:59
گارانتیت چیه عزیز ؟
f_a_r_i_d
25-05-2011, 18:34
ata.royalfalcon
25-05-2011, 19:28
سلام دوستان
در مورد مربع های رنگی که ظاهر میشه من پیشنهادم اینه که از خیر ویندوز اورجینال بگذرین و یه ویندوز جدید ultimate نصب کنین که خیلی راحت هم genuine میشه و آخرین ورژن درایور رو از سایت های مربوطه دانلود و نصب کنین شاید مشکل حل بشه .
یه نکته ای رو هم بگم که درایور گرافیکها رو چه intel و چه ATI رو از سایت اینتل و ATI دانلود کنین نه از سایت ایسوس
چون در مورد لپتاپم درایوری که ایسوس در سایتش گذاشته نسبت به اینتل و NVIDIA قدیمی تره (گرافیک من NVIDIA هست)
pooria-ir
25-05-2011, 21:10
شما کی خریدین لپ تاپ رو ؟
----------------------------------------------------------------------
بچه ها یه نکته بهم ثابت شده،این کالیبره کردن ها قلق خاص دااره،اگه درست انجام نشه داغون میکنه باطری رو
من باطری قبلیم سر همین کار فنا شد،خیلی حواستون باشه
کسی شیوه مطمئنش رو بلد نیست ؟
گارانتیت چیه عزیز ؟
ويستا . حدود دو ماه ديگه بيشتر فرصت ندارم !
pooria-ir
25-05-2011, 23:14
ويستا . حدود دو ماه ديگه بيشتر فرصت ندارم !
اول باید یه امار بگیرین ببینین ویستا هم باطری رو گارانتی میکنه یا نه
دو اینکه راه داره بخواین خرابش کنین تو این 2 ماه
فقط یه کم ریسکیه که گیر بدن یا نه
من خودم نابودش کردم، :دی
f_a_r_i_d
26-05-2011, 00:17
شما کی خریدین لپ تاپ رو ؟
تابستون خریدم
من تا حالا کالیبره نکرده بودم
این discharge رو هم دیروز انجام دادم
داداشم G50 داره و تا حالا که 2 ساله داره کالیبره نکرده
wear level اون هم 20 هست (مدل باطریش درست همین مدله )
اول باید یه امار بگیرین ببینین ویستا هم باطری رو گارانتی میکنه یا نه
دو اینکه راه داره بخواین خرابش کنین تو این 2 ماه
فقط یه کم ریسکیه که گیر بدن یا نه
من خودم نابودش کردم، :دی
کسی خبر داره ویستا باتری رو گارانتی میکنه یا نه ؟؟؟
چطوری نابودش کردی ؟؟؟
pooria-ir
26-05-2011, 18:39
تابستون خریدم
من تا حالا کالیبره نکرده بودم
این discharge رو هم دیروز انجام دادم
داداشم G50 داره و تا حالا که 2 ساله داره کالیبره نکرده
wear level اون هم 20 هست (مدل باطریش درست همین مدله )
منم این باطریم رو تا حالا کالیبره نکردم،الان حدود 1 ماهه دارمش اصلا از ظرفیتش کم نشده
شما یه چک کن ببین ظرفیت باطری داداشت کم شده یا نه ؟ بعد اینکه چقد از باطری استفاده میکنه ؟
rahnemoun
26-05-2011, 21:32
من لپ تاپم رو خرداد ماه سال قبل گرفتم.
pooria-ir
27-05-2011, 00:13
کسی خبر داره ویستا باتری رو گارانتی میکنه یا نه ؟؟؟
چطوری نابودش کردی ؟؟؟
زنگ بزن بپرسنابودیشم با همین کالیبره کردن ::دی
یه 7-8 باار تا 0% بزار روشن بمونه میپکه باطریش
mohsenjxj
27-05-2011, 11:37
زنگ بزن بپرسنابودیشم با همین کالیبره کردن ::دی
یه 7-8 باار تا 0% بزار روشن بمونه میپکه باطریش
ظرفیت باطری من تا حالا خیلی کم نشده بود فقط من یه اشتباه کردم به پیشنهاد بعضی از دوستان ناوارد در این کلوپ گوش کردم و چند بار گذاشتم تا صفر در صد باطری خالی بشه و الان بهم ثابت شده که همین کار ظرفیت باطری را کم کرده.
من اسم نمیبرم اما به اون دوستانی که این راه حل را تو همین کلوپ به بچه ها پیشنهاد کردن میخوام بگم خواهشن اگه درمورد چیزی اطلاعات کافی ندارید اظهار نظر نکنید و به مردم خسارت نزنید.:2::2::41:
mohsenjxj
27-05-2011, 11:44
من اصلا از باطری لب تاب استفاده نمیکنم و فقط از برق شهری استفاده میکنم و حدودا ماهی یک بار باطری را استفاده میکنم و دوباره شارژش میکنم تا عمرش کم نشه و از این به بعد هم باید سعی کنم تا صفر درصد نذارم خالی بشه چون همنطور که پوریا جان گفتن باطری میپکه.
حالا از دوستان کسی میدونه این ظرفیت از دست رفته را چطور میشه برگردونیم (لطفا اگه میدونید راهنمایی کنید)
mohsenjxj
27-05-2011, 20:40
اصلا کالیبره کردن یعنی چی؟
چه معنی داره آدم یه باطری سالم را کالیبره کنه؟:19:
ata.royalfalcon
27-05-2011, 22:14
اصلا کالیبره کردن یعنی چی؟
چه معنی داره آدم یه باطری سالم را کالیبره کنه؟:19:
کالیبره کردن باطری یعنی هماهنگ کردن باطری با ظرفیت سنج باطری
کالیبره نبودن باعث میشه که مقداری که ویندوز بعنوان درصد باقی مانده شارژ نشان میدهد با مقدار واقعی متناسب نباشد
بعنوان مثال باطری 20 درصد شارژ داره ولی لپتاپ خاموش بشه و یا باطری کاملا پر هست ولی 90 درصد نمایش میده که برای حل این مشکل باید باطری رو کاملا دشارژ کرد تا صفر اندازه گیر با صفر باطری هماهنگ باشه
ata.royalfalcon
28-05-2011, 13:32
سلام دوستان
يه سوال اساسي
در سايت ايسوس CPU مدلهاي N61JV
Core i5 430M/520M/540M هست . ولي براي من core i5 560M هست .
آيا خود كمپاني ايسوس cpu رو عوض كرده ؟؟؟ يا نه مثلا ويستا پخش (گارانتي كننده) CPU رو عوض كرده!!!
البته اينو هم بگم كه اون ليبل مشخصاتي كه روي لپتاپ زده درسته يعني 560 هست .
f_a_r_i_d
28-05-2011, 17:24
منم این باطریم رو تا حالا کالیبره نکردم،الان حدود 1 ماهه دارمش اصلا از ظرفیتش کم نشده
شما یه چک کن ببین ظرفیت باطری داداشت کم شده یا نه ؟ بعد اینکه چقد از باطری استفاده میکنه ؟
خیلی استفاده می کنه بعضی روزا 2 بار شارژ و خالی می کنه
الان 20 % نشون میده
با لپتاپش بازیم زیاد میکنه
mhadishirani
28-05-2011, 20:19
سلام دوستان
يه سوال اساسي
در سايت ايسوس CPU مدلهاي N61JV
Core i5 430M/520M/540M هست . ولي براي من core i5 560M هست .
آيا خود كمپاني ايسوس cpu رو عوض كرده ؟؟؟ يا نه مثلا ويستا پخش (گارانتي كننده) CPU رو عوض كرده!!!
البته اينو هم بگم كه اون ليبل مشخصاتي كه روي لپتاپ زده درسته يعني 560 هست .
سی پی یو ـه لپتاپ که قابل تعویض نیست دوست عزیز.
احتمالا سفارش مخصوص از ایسوسه
ata.royalfalcon
29-05-2011, 23:25
دوستان گلم سلام
تو سایت asus راجع به مشخصات لپتاپم در مورد پورت esata اینطوری نوشته
E-SATA (USB2.0 Combo) Ports
USB2.0 Combo یعنی چی ؟؟؟ آیا میتونم به پورت esata ، فلش مموری usb وصل کنم ؟؟؟
اکثر دوستان میگن که میشه ، فقط خواستم که مطمئن بشم .:46:
hasanoooooooo
30-05-2011, 00:27
داداش یعنی 1 پورت داره لپتاپت که هم esata هم usb2 رو ساپورت میکنه ... در واقع 2 روح در 1 بدن !
Ebi ShahrAshoob
31-05-2011, 12:07
ظرفیت باطری من تا حالا خیلی کم نشده بود فقط من یه اشتباه کردم به پیشنهاد بعضی از دوستان ناوارد در این کلوپ گوش کردم و چند بار گذاشتم تا صفر در صد باطری خالی بشه و الان بهم ثابت شده که همین کار ظرفیت باطری را کم کرده.
من اسم نمیبرم اما به اون دوستانی که این راه حل را تو همین کلوپ به بچه ها پیشنهاد کردن میخوام بگم خواهشن اگه درمورد چیزی اطلاعات کافی ندارید اظهار نظر نکنید و به مردم خسارت نزنید.
تو خود ویندوز باتری به صفر درصد نمیرسه مگه اینکه از طریق safe mode این کارو کرده باشید. چون در قسمت
advanced power setting اگه نگاه کنید به طور پیش فرض وقتی شارژ باتری به 5 درصد برسه لبتاپ hibernate
میشه و در واقع درصد 5 نشانگر بحرانه و ویندوز باید خودش دست به کار شه!
فقط پیشنهاد من به دوستان اینه که برن به قسمت changed advanced power setting و بعد زبانه باتری رو باز
کنن و برای critical battery action گزینه shutdown رو به جای hibernate انتخاب کنن.
چون همونطور که میدونید فرآیند hibernate یه خورده زمانبره و ممکنه در طول این فرآیند باتری همون 5
درصدشو هم از دست بده و آسیب ببینه.البته میتونید میزان درصد بحرانی رو هم بالا ببرید مثلا 5 رو به 8
تغییر بدید.
برای کالیبره کردن هیچ نیازی نیست که حتما میزان شارژ باتری رو به 0% برسونید.اگه کسی این کارو انجام
بده باتریش آسیب جدی میبینه و حتی ممکنه که کل ظرفیت باتریشو یه باره از دست بده و در واقع ظرفیت باتری
دیگه قابل بازگشت نیست و باتری با انجام همچین کار ناشیانه ای بلااستفاده میشه!
i_pouria_i
06-06-2011, 12:55
قیمت این لپ تاپ چنده با core i5 ??
با سلام
من الان حدودا هشت .نه ماهه این لپ تاپ رو دارم, ولی الان ذخیره شارژش خیلی کم شده :حدودا 1 ساعت و 20 دقیقه اون کارایی رو هم که دوستان تو پست های قبلی واسه کالیبره کردن گفته بودن انجام دادن ولی تاثیر نداشت
حالا اگه بخوام یکی دیگه بخرم قیمتش چنده؟ قیمت ظرفیت های بالاش چنده؟
pooria-ir
08-06-2011, 19:36
با سلام
من الان حدودا هشت .نه ماهه این لپ تاپ رو دارم, ولی الان ذخیره شارژش خیلی کم شده :حدودا 1 ساعت و 20 دقیقه اون کارایی رو هم که دوستان تو پست های قبلی واسه کالیبره کردن گفته بودن انجام دادن ولی تاثیر نداشت
حالا اگه بخوام یکی دیگه بخرم قیمتش چنده؟ قیمت ظرفیت های بالاش چنده؟
گارانتیت چیه عزیز ؟
با برنامه Battery care از دیتیل باطریت یه عکس بزار ببینیم اوضاش چطوره
---------- Post added at 08:36 PM ---------- Previous post was at 08:32 PM ----------
بچه ها من با بلوتوث + وای فای روشن و وب گردی( تا 11% باطری ) 1 ساعت و 33 دقیقه شارژ گرفتم،شما اوضاتون چجوریاس ؟
گارانتیم vista هستش
این برنامه رو هم که گفتی ندارم ...:41:
اگه میشه سایتشو بگو
گارانتیم vista هستش
این برنامه رو هم که گفتی ندارم ...:41:
اگه میشه سایتشو بگو
این هم سایتش
منم باتریم 6000mwh کم کرده هنوز وقت نکردم برم ببینم ویستا باتری رو هم گارانتی میکنه یا نه .
شما اگه تونستی یه آماری بگیر خبرش رو به ما هم بده .
ممنون
pooria-ir
08-06-2011, 23:48
این هم سایتش
منم باتریم 6000mwh کم کرده هنوز وقت نکردم برم ببینم ویستا باتری رو هم گارانتی میکنه یا نه .
شما اگه تونستی یه آماری بگیر خبرش رو به ما هم بده .
ممنون
ویستا-امرتات و سازگار هر 3 یک سال گارانتی باطری هم دارن
منتها طبق یه اصئلی،که بعید میدونم 600 تا ظرفیت رو قبول کنن
ahmadalli
09-06-2011, 23:52
دوستان عزیز من میخواستم با Media Espresso یه سری فیلم رو کتنورت کنم و دمای cpu به 92 رسید.ضمنا کول پد هم ندارم.بعد از اینکه پروسس رو بستم دما به 70 درجه رسید.
اول اینکه مشکلی نداره؟
دوم اینکه آیا core i 7 وقتی دما زیاد بشه برای جلوگیری از سوختن ریست نمیشه؟
و سوم اینکه چرا اینجوریه؟
pooria-ir
09-06-2011, 23:55
دوستان عزیز من میخواستم با Media Espresso یه سری فیلم رو کتنورت کنم و دمای cpu به 92 رسید.ضمنا کول پد هم ندارم.بعد از اینکه پروسس رو بستم دما به 70 درجه رسید.
اول اینکه مشکلی نداره؟
دوم اینکه آیا core i 7 وقتی دما زیاد بشه برای جلوگیری از سوختن ریست نمیشه؟
و سوم اینکه چرا اینجوریه؟
برای Core i7 دما تا 107 درجه مشکلی نداره
راستی سرعت و کیفیت کانورت این برنامه به نسبت بقیه چطوره ؟
---------- Post added at 12:55 AM ---------- Previous post was at 12:54 AM ----------
دوست عزیزی که بالا عکس گذاشتی،لینکت خرابه
ahmadalli
10-06-2011, 10:26
راستی سرعت و کیفیت کانورت این برنامه به نسبت بقیه چطوره ؟
---------- Post added at 12:55 AM ---------- Previous post was at 12:54 AM ----------
سرعتش از بقیه برنامه ها بیشتره
211 گیگ فیلم رو تو یه شب تا صبح کانورت میکنه
خیلی ازش خوشم اومده :31:
ولی یه سری کمبود داره مثلا نمیتونی بهش بگی عکس هایی که توی یه فولدر خاص هست رو کانورت نکنه یا کلا عکس هایی رو که import کردی رو کانورت نکن و فقط فیلما رو کانورت کن.:41:
ولی در کل برنامه خوبیه:31::31::31:
ویستا-امرتات و سازگار هر 3 یک سال گارانتی باطری هم دارن
منتها طبق یه اصئلی،که بعید میدونم 600 تا ظرفیت رو قبول کنن
ممنون از خبر خوبت
6000 تا کم کرده نه 600 تا !!!
الان تو سیو باتری یک ساعت و 20 دقیقه شارژ نگه میداره :41:
ahmadalli
10-06-2011, 12:31
سلام دوستان
من با BD-ROM لپ تاپم مشکل دارم
وقتی یه دیسکی رو توش میذاری باید چند بار در BD-ROM رو باز کنی و ببندی تا بعد مثلا DVD رو بخونه
کسی راه حلی برای این مشکل نداره؟
ahmadalli
10-06-2011, 19:16
آقا مطمئنی؟
pooria-ir
10-06-2011, 20:44
آقا مطمئنی؟
آره عزیز مطمئنم
فقط حواست باشه راه تنفسش رو نبسته باشی مثلا رو تخت و این ها نباشه که مشکل پیش میاد
حتی المقدور موقع بازی یا کارای سنگین هم که طولانی میخواین انجام بدین باطری رو درارین بهتره،چون گرما دشمن درجه 1 باطریه
سلام دوستان
من با BD-ROM لپ تاپم مشکل دارم
وقتی یه دیسکی رو توش میذاری باید چند بار در BD-ROM رو باز کنی و ببندی تا بعد مثلا DVD رو بخونه
کسی راه حلی برای این مشکل نداره؟
مثل اینکه بلوری های این مدل اکثرا مشکل دارن،مال من DVD هستش،اون موقع با بلوری هم همین قیمت بود،اما نگرفتم
بهترین کار مراجعه به گارانتیه،احتمال قوی عوض میکنن براتون :46:
pooria-ir
12-06-2011, 00:10
قضیه چیه ؟ :blink:
چرا انقد Rate گرافیکم اومده پایین ؟؟؟
بچه ها کمک کنین
یه نگاه کنین،»ن یادمه نمرش 5.9 یا 6 بود،اما الان...
نمیدونم به ورژن درایور گرافیک ربط داره یا نه ؟
Catalyst Ver : 11.4
mhadishirani
12-06-2011, 15:10
آره عزیز مطمئنم
فقط حواست باشه راه تنفسش رو نبسته باشی مثلا رو تخت و این ها نباشه که مشکل پیش میاد
حتی المقدور موقع بازی یا کارای سنگین هم که طولانی میخواین انجام بدین باطری رو درارین بهتره،چون گرما دشمن درجه 1 باطریه
مثل اینکه بلوری های این مدل اکثرا مشکل دارن،مال من DVD هستش،اون موقع با بلوری هم همین قیمت بود،اما نگرفتم
نه این مشکل فکر کنم از رایت دی وی دی هاست !
هر مارکی باشه بلوری همینه ربطی به اون نداره اگه سرعت رایت خیلی بالا باشه نمیخونه
mhadishirani
12-06-2011, 15:29
الآن که پست استاد پوریا رو دیدم رفتم دوباره از لپتاپم یه بنچ مارک با ئیندوز گرفتم و در کمال تعجب عددش از 5.9 تبدیل به 6.7 شد !
pooria-ir
12-06-2011, 20:00
الآن که پست استاد پوریا رو دیدم رفتم دوباره از لپتاپم یه بنچ مارک با ئیندوز گرفتم و در کمال تعجب عددش از 5.9 تبدیل به 6.7 شد !
:10:
منم آپدیت کردم امروز نتیجه این شد
mohsenjxj
12-06-2011, 20:35
قضیه چیه ؟ :blink:
چرا انقد Rate گرافیکم اومده پایین ؟؟؟
بچه ها کمک کنین
یه نگاه کنین،»ن یادمه نمرش 5.9 یا 6 بود،اما الان...
نمیدونم به ورژن درایور گرافیک ربط داره یا نه ؟
Catalyst Ver : 11.4
سلام پوریا جان جهت اطلاع من هم همین ورژن یعنی 11.4 را نصب کردم و امتیاز گرافیکم را الان چک کردم 5.9 هست.:11:
دوستان اولآ ریت ویندوز خیلی دقیق نیست.اما نه به این اختلاف شما قبل از ریت گرفتن Powerplay رو بزارید رو High Performance .در حالت های دیگه به دلیل صرفه جویی در مصرف سرعت کلاک GPU و Memory کارت گرافیک میاد پایین و خب در نتیجه امتیاز هم میاد پایین.:46:
امتیاز 4.5 در حالت Quiet office و امتیاز 5.9 در حالت Entertainment و امتیاز 6.7 در حالت High Performance به دست میاد.
ahmadalli
13-06-2011, 21:10
آره عزیز مطمئنم
ببخشید چی رو عوض میکنن؟
---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------
نه این مشکل فکر کنم از رایت دی وی دی هاست !
هر مارکی باشه بلوری همینه ربطی به اون نداره اگه سرعت رایت خیلی بالا باشه نمیخونه
دیسکی که خودم رایت کردم رو که باید بخونه
بعلاوه قبلا اینجوری نبود
pooria-ir
13-06-2011, 22:02
ببخشید چی رو عوض میکنن؟[COLOR="Silver"]
درایوتون دیگه :46:
درود خدمت اساتید...
بچه ها کسی cod4 یا همون mw1 رو تو این لپ تاپ بازی کرده؟ من هفته پیش نصبیدم(به زور!!) البته جهت تجدید خاطره, ولی هرچند وقت یه بار بازی کلا به مدت چند ثانیه فریز می شه بعد دوباره درست می شه. میخوستم ببینم اشکال از بازی هست یا لپ تاپ؟:44::44:
یادش به خیر مرحله ی چرنوبیل... اون موقع ها چه زوری زدم تا اون مرحله رو رد کنم:31:
دیالوگ ماندگار از زبان cpt. mactavish قبل از چلاق شدن:
fifty thousand people used to live here. but now here is a ghost town.I've never seen like it before...
50000 هزار نفر اینجا زندگی می کردند, اما الان اینجا شهر ارواحه. هرگز چنین چیزی ندیده ام.
panther99
14-06-2011, 20:00
خیــــــلی حال کردم ! این جمله تکیه کلام منو دوستم بود بعد از این که این بازی رو بازی کردیم !!! بازی نیست که .... :31: لامصب !
ببین احتمالا از سیستمت باشه !!! من فکر میکنم از گرافیکشه !!! آخه cod ماشاالله هزار ماشاالله آخرت گرافیکه !!!!!!!!
شما هم اونجا که روسها همش حمله میکنن و بعد اون هلیکوپتره میاد و میبردتون موندید نــــــــــــــه ؟؟؟؟؟؟؟
mhadishirani
14-06-2011, 20:05
این بازی زیاد با گرافیک این دستگاه سازگار نیست ولی اگه کاتالیست جدید رو دانلود کنید بسیار عالی ران میشه
خیــــــلی حال کردم ! این جمله تکیه کلام منو دوستم بود بعد از این که این بازی رو بازی کردیم !!! بازی نیست که .... :31: لامصب !
ببین احتمالا از سیستمت باشه !!! من فکر میکنم از گرافیکشه !!! آخه cod ماشاالله هزار ماشاالله آخرت گرافیکه !!!!!!!!
شما هم اونجا که روسها همش حمله میکنن و بعد اون هلیکوپتره میاد و میبردتون موندید نــــــــــــــه ؟؟؟؟؟؟؟
این بازی زیاد با گرافیک این دستگاه سازگار نیست ولی اگه کاتالیست جدید رو دانلود کنید بسیار عالی ران میشه
oh oh چه سریع... بابا خدا سایه شما اساتید رو از سر ما و این تاپیک کم نکنه.
panther جون اون موقع که این بازی اومد n61jq با این که زاده نشده بود ولی گرافیکش این بازی رو می خورد!! فکر نکنم از بالا بودن گرافیکش باشه.
mhadishirani جان منظورت کل cod هاست؟ اخه من waw و black ops رو بدون مشکل اجرا کردم. کاتالیست چیه و از کجا دانلود کنم؟
mohsenjxj
14-06-2011, 20:52
panther جون اون موقع که این بازی اومد n61jq با این که زاده نشده بود ولی گرافیکش این بازی رو می خورد!! فکر نکنم از بالا بودن گرافیکش باشه.
mhadishirani جان منظورت کل cod هاست؟ اخه من waw و black ops رو بدون مشکل اجرا کردم. کاتالیست چیه و از کجا دانلود کنم؟
سلام شما میتونید کاتالیست را از اینجا دریافت کنید
اونطور که دوستان گفتن ورژن 11.4 از ورژن 11.5 برای گرافیک این لپ تاپ بهتر جواب میده من خودم بنا به پیشنهاد دوستان تو این تاپبک ورژن 11.4 را نصب کردم و 11.5 را امتحان نکردم ببینم نتیجش چیه.:46:
mhadishirani
15-06-2011, 11:05
نه با mw و بتمن آرخام و استارکرفت یه سری مشکل هایی بود که ی کاتالیست دادن که الآن دیگه از جیفورس هم بهتر جواب میده
من دیشب کاتالیست نسخه 11.5 رو نصب کردم, 11.4 هم اصلا رو سایت نبود که نصب کنم یه مرحله رو هم امتحانی ازmw بازی کردم فعلا که روون بود . راستی می شه در مورد این اپشن های برنامه ati catalyst توضیح بدین مثل:
power, video, gaming , monitor and display...
دوستان در خرید یه لپ تاپ کمک میخواستم
یه لپ تاپ می خواستم در حد 900 یکم بالا پایین
چه مارکی اول بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
صفحه نمایش led 15 اینج به بالا
رم 4 به بالا
سی پی یو 2.6 گیگا هرتز Ci5 به بالا
هارد 320 به بالا
گرافیک هم 1.7 گیگ لااقل
ببخشید اینجا مطرح میکنم
تاپیک شلوغیه گفتم شاید کسی مطلع باشه
mohsenjxj
16-06-2011, 22:59
دوستان در خرید یه لپ تاپ کمک میخواستم
یه لپ تاپ می خواستم در حد 900 یکم بالا پایین
چه مارکی اول بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
صفحه نمایش led 15 اینج به بالا
رم 4 به بالا
سی پی یو 2.6 گیگا هرتز Ci5 به بالا
هارد 320 به بالا
گرافیک هم 1.7 گیگ لااقل
سلام ببخشیدا ولی اینجا کلوپ n61jq هست شما باید یجای دیگه این سوال را مطرح کنید:46:
mohsenjxj
18-06-2011, 16:22
سلام دوستان این هم ورژن جدید 11.6کاتالیست برای گرافیک این لپ تاپ میتونید از اینجا دانلود کنید:46:
البته برای ویندوز سون 64 بیت هستش
دوستان تست کنن ببینن چه تغییراتی نسبت به قبلی ها داشته به ما هم خبر بدن
من هنوز تستش نکردم فعلا دارم دانلودش میکنم:31:
---------- Post added at 04:52 PM ---------- Previous post was at 04:51 PM ----------
سلام دوستان این هم ورژن جدید 11.6کاتالیست برای گرافیک این لپ تاپ میتونید از اینجا دانلود کنید:46:
البته برای ویندوز سون 64 بیت هستش
دوستان تست کنن ببینن چه تغییراتی نسبت به قبلی ها داشته به ما هم خبر بدن
من هنوز تستش نکردم فعلا دارم دانلودش میکنم:31:
mohsenjxj
18-06-2011, 16:27
فکر کنم درایور ویندوز سون 32 بیت هم روش هست چون نوشته 64-32 نمیدونم انشا... بعد از دانلود معلوم میشه
farzadshekoohi
20-06-2011, 09:51
با سلام . من ویندوز اورجینالش رو پاک کردم چون خیلی سنگین بود و یک ویندوز 7 64 بیت نصب کردم و بعد سریال پشت لب تاپ رو دادم و قبول کرد اما بعد از 14 روز فهمید . حالا می خواستم ببینم ویندوز رو کراک کنم یا راهی داره که با همون سریال باهاش کار کنم
farzadshekoohi
20-06-2011, 09:51
بعد از یک سال کار کردن با این لب تاپ نظر من در مورد اون : همه چیزش عالی هست اما دوتا مشکل من باهاش دارم
1 - صدا اسپیکر خیلی کم هست
2 - گرمای cpu زیاده ( البته چون core i7 هست تا حدودی طبیعی هست )
. گارانتی هم خوب بود ( vista ) چون کیبوردم خراب شد و واسم عوض کردن البته مقصر هم خودم بودم
بعد از یک سال کار کردن با این لب تاپ نظر من در مورد اون : همه چیزش عالی هست اما دوتا مشکل من باهاش دارم
1 - صدا اسپیکر خیلی کم هست
2 - گرمای cpu زیاده ( البته چون core i7 هست تا حدودی طبیعی هست )
. گارانتی هم خوب بود ( vista ) چون کیبوردم خراب شد و واسم عوض کردن البته مقصر هم خودم بودم
درسته که صدای اسپیکر کمه ولی خداییش تفکیک صداش عالیه :11:
farzadshekoohi
20-06-2011, 10:44
درسته که صدای اسپیکر کمه ولی خداییش تفکیک صداش عالیه
آره واقعا تفکیک و کیفیت اون بالا هست شکی داخلش نیست
pooria-ir
21-06-2011, 14:17
با سلام . من ویندوز اورجینالش رو پاک کردم چون خیلی سنگین بود و یک ویندوز 7 64 بیت نصب کردم و بعد سریال پشت لب تاپ رو دادم و قبول کرد اما بعد از 14 روز فهمید . حالا می خواستم ببینم ویندوز رو کراک کنم یا راهی داره که با همون سریال باهاش کار کنم
شما باید از طریق تلفن ویندوزت رو رجیستر کنی
میتونی واسه اینکه رایگان باشه با Google Voice زنگ بزنی :10:
خودمم همین کارو کردم
mohsenjxj
21-06-2011, 15:20
شما باید از طریق تلفن ویندوزت رو رجیستر کنی
میتونی واسه اینکه رایگان باشه با Google Voice زنگ بزنی :10:
خودمم همین کارو کردم
میشه کاملتر توضیح بدید؟
و بفرمایید چطوری و با چه شماره ای با google voice میشه این کار را انجام داد؟
pooria-ir
22-06-2011, 14:50
میشه کاملتر توضیح بدید؟
و بفرمایید چطوری و با چه شماره ای با google voice میشه این کار را انجام داد؟
شما الان تو چه مرحله ای هستین ؟ سریال زیر لپ تاپ رو زدین ؟
mohsenjxj
22-06-2011, 17:14
سلام تو مرحله خاصی نیستم میخواستم یاد بگیرم وقتی لازم شد ویندوز را عوض کنم این کار را انجام بدهم
ممنون میشم اگه کامل راهنمایی کنید.:11:
---------- Post added at 05:44 PM ---------- Previous post was at 05:43 PM ----------
سلام تو مرحله خاصی نیستم میخواستم یاد بگیرم وقتی لازم شد ویندوز را عوض کنم این کار را انجام بدهم
mohsenjxj
23-06-2011, 10:00
ضمنا پوریا جان با این روش آیا احتمال دزدیدن سریال زیر لپ تاپ یا کد فعال سازی ویندوز وجود داره؟ یا مورد اطمینان هست؟
mhadishirani
23-06-2011, 14:57
---------- Post added at 05:44 PM ---------- Previous post was at 05:43 PM ----------
فهمیدن نداره که
من 6 ماهه همون سریال زیر لپتاپ رو زدم تو ویندوز داره مثله بنز کار میکنه :دی
mohsenjxj
23-06-2011, 15:23
فهمیدن نداره که
من 6 ماهه همون سریال زیر لپتاپ رو زدم تو ویندوز داره مثله بنز کار میکنه :دی
بالاخره به این راحتی که نمیشه احتمالا وقتی کد زیر لپ تاپ را وارد میکنی ویندوز یه سریال بهت میده و باید با تلفن اون کد را بگی بعدش سریال ویندوز را بهت میدن.سوال من این بود که چطور و با کی:41: باید تماس بگیری تا کد را بهت بدن؟:41::11::11:
pooria-ir
23-06-2011, 19:16
ضمنا پوریا جان با این روش آیا احتمال دزدیدن سریال زیر لپ تاپ یا کد فعال سازی ویندوز وجود داره؟ یا مورد اطمینان هست؟
ببخشید من دیر جواب دادم
من چون ویندوز رو اکتیو کردم تلفنی،شکل اون صفحه اکتیویشن رو یادم نیست،اونجایی که زده Active By phone یه عکس از اونجا بزار برام
ضمنا این شیوه امنه امن هست،شما با خود ماکروسافت تماس میگیرین و براتون کد رو میخونه
البته فقط با استفاده از V*P*N سرور آمریکا میتونین با اون شماره تماس بگیرین
mohsenjxj
24-06-2011, 11:31
ببخشید من دیر جواب دادم
من چون ویندوز رو اکتیو کردم تلفنی،شکل اون صفحه اکتیویشن رو یادم نیست،اونجایی که زده Active By phone یه عکس از اونجا بزار برام
ضمنا این شیوه امنه امن هست،شما با خود ماکروسافت تماس میگیرین و براتون کد رو میخونه
البته فقط با استفاده از V*P*N سرور آمریکا میتونین با اون شماره تماس بگیرین
سلام پوریا جان.
من عرض کردم خدمتت هنوز ویندوزم را نمیخوام عوض کنم فقط میخواستم یاد بگیرم برای وقتی که بخوام ویندوز را عوض کنم بخاطر همین االان نمیشه از اونجایی که زده active By phone برات عکس بذارم . اصلا یه کار دیگه میکنیم هر وقت خواستم ویندوزم را عوض کنم اگه برات زحمتی نیست:20: شماره سریالی را که ویندوز بهمون میده را میفرستم برات خودت زحمتشو بکش با google voice برام شماره سریال فعال سازی ویندوز را برام بگیر . البته اگه برات زحمتی نباشه و مقدور باشه.
نظرت چیه؟:46::19:
:20:
pooria-ir
24-06-2011, 20:53
سلام پوریا جان.
من عرض کردم خدمتت هنوز ویندوزم را نمیخوام عوض کنم فقط میخواستم یاد بگیرم برای وقتی که بخوام ویندوز را عوض کنم بخاطر همین االان نمیشه از اونجایی که زده active By phone برات عکس بذارم . اصلا یه کار دیگه میکنیم هر وقت خواستم ویندوزم را عوض کنم اگه برات زحمتی نیست:20: شماره سریالی را که ویندوز بهمون میده را میفرستم برات خودت زحمتشو بکش با google voice برام شماره سریال فعال سازی ویندوز را برام بگیر . البته اگه برات زحمتی نباشه و مقدور باشه.
نظرت چیه؟:46::19:
:20:
رو چشمم عزیز
من درخدمتتم :10:
mohsenjxj
25-06-2011, 16:28
رو چشمم عزیز
من درخدمتتم :10:
دستت درد نکنه با مرام.:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:: 11::11:
pooria-ir
01-07-2011, 23:34
بچه ها من چند روزیه وقتایی که میخوام کار سنگین کنم باطری رو درمیارم که حرارت خرابش نکنه
نظرتون چیه ؟
mohsenjxj
02-07-2011, 22:38
بچه ها من چند روزیه وقتایی که میخوام کار سنگین کنم باطری رو درمیارم که حرارت خرابش نکنه
نظرتون چیه ؟
سلام پوریا جان من هم کلا باطری را درمیارم و فقط چند وقت یبار میندازم رو لپ تاپ تا بلااستفاده نمونه و خراب نشه.
pooria-ir
03-07-2011, 00:33
سلام پوریا جان من هم کلا باطری را درمیارم و فقط چند وقت یبار میندازم رو لپ تاپ تا بلااستفاده نمونه و خراب نشه.
سلام
به نظرت این کار باعث کاهش ظرفیت نمیشه ؟
mhadishirani
03-07-2011, 07:57
سلام
الآن لپتاپ من تقریبا یه سالشه :دی
باطری رو هم تا به امروز در میاوردم و بیشتر مواقع هم به برقاو
تا حالا 3-4 % کم کرده که به نظر من مشکلی نیست
pooria-ir
03-07-2011, 12:25
الآن لپتاپ من تقریبا یه سالشه :دی
باطری رو هم تا به امروز در میاوردم و بیشتر مواقع هم به برقاو
تا حالا 3-4 % کم کرده که به نظر من مشکلی نیست
مال من تقریبا امروز شد 1 سال و یک ماهش :دی البته باطریش حدودا 2 ماهس
اما از این به بعد میخوما بزنم به برق و باطری رو فقط هفته ای یک باز استفاده کنم
نظرتون چیه ؟
alireza1411
03-07-2011, 13:11
بازی معروف Crysis 2 با استفاده از DirectX 11 به روز شد
پیشنهاد میکنم نصبش کنید، جالب شده و خیلییییییی سنگین واسه n61 jq بیچاره ی ما:41:
pooria-ir
03-07-2011, 13:58
بازی معروف Crysis 2 با استفاده از DirectX 11 به روز شد
پیشنهاد میکنم نصبش کنید، جالب شده و خیلییییییی سنگین واسه n61 jq بیچاره ی ما:41:
سلام:18:
علیرضا خودتی ؟؟؟؟:40::40::40::40::40::40:
خیلی خوشحال شدم دوباره اومدی،امیدوارم همیشه اینجا حضور داشته باشی و خوشحالمون کنی:11:
---------- Post added at 02:58 PM ---------- Previous post was at 02:57 PM ----------
حالا درم مورد این بازیه :دی
مگه DX11 نشده ؟ خوب اینجوری که قاعدتا باید با کارت گرافیک ما هماهنگ تر باشه و روون تر اجرا بشه
alireza1411
03-07-2011, 16:50
سلام:18:
علیرضا خودتی ؟؟؟؟:40::40::40::40::40::40:
خیلی خوشحال شدم دوباره اومدی،امیدوارم همیشه اینجا حضور داشته باشی و خوشحالمون کنی:11:
---------- Post added at 02:58 PM ---------- Previous post was at 02:57 PM ----------
حالا درم مورد این بازیه :دی
مگه DX11 نشده ؟ خوب اینجوری که قاعدتا باید با کارت گرافیک ما هماهنگ تر باشه و روون تر اجرا بشه
سلام.
سربازی نمیذاره ریاد تو وب بیام، البته نمیخواستم پست جدیدی بدم و فقط واسه این پست دادم که بچه هایی که کرایسیس 2 رو با این لپ تاپ زدند یه بار دیگه تست کنن.
روان تر خیررررررررر. چه ربطی داره؟ یه سری چیزهای سنگین اضافه شده و پردازش سنگین هم میخواد. درسته یه جاهایی بهتر اجرا میشه ولی این افکتهای اضافه شده سنگین تره.
مثلا دارگن ایج 2 رو اگه نصب کرده باشی و روی دایرکت ایکس 9 بزاری مثل نسخه های قبلی راحت اجرا میشه ولی اگه بزاری رو دایرکت ایکس 11 با اینکه گرافیک خیلی عوض نمیشه کند میشه به شدت!!! همین ذرات و باد و گرد و خاک که اضاف میشه کلی کارت گرافیک رو اذیت میکنه. 5730 واقعا واسه این کارها ضعیفه. من که بی خیال شدم گذاشتم رو کیفیت معمولی که راحت داستان بازی رو برم جلو.
کرایسیس هم که بازی نکردم به اون صورت! فقط لینک دادم واسه اونهایی که میخوان بازی کنن تا لذت بیشتری ببرن. البته اگه با این لپ تاپ بشه!:41::41:
mohsenjxj
03-07-2011, 22:16
سلام.
سربازی نمیذاره ریاد تو وب بیام، البته نمیخواستم پست جدیدی بدم و فقط واسه این پست دادم که بچه هایی که کرایسیس 2 رو با این لپ تاپ زدند یه بار دیگه تست کنن.
روان تر خیررررررررر. چه ربطی داره؟ یه سری چیزهای سنگین اضافه شده و پردازش سنگین هم میخواد. درسته یه جاهایی بهتر اجرا میشه ولی این افکتهای اضافه شده سنگین تره.
مثلا دارگن ایج 2 رو اگه نصب کرده باشی و روی دایرکت ایکس 9 بزاری مثل نسخه های قبلی راحت اجرا میشه ولی اگه بزاری رو دایرکت ایکس 11 با اینکه گرافیک خیلی عوض نمیشه کند میشه به شدت!!! همین ذرات و باد و گرد و خاک که اضاف میشه کلی کارت گرافیک رو اذیت میکنه. 5730 واقعا واسه این کارها ضعیفه. من که بی خیال شدم گذاشتم رو کیفیت معمولی که راحت داستان بازی رو برم جلو.
کرایسیس هم که بازی نکردم به اون صورت! فقط لینک دادم واسه اونهایی که میخوان بازی کنن تا لذت بیشتری ببرن. البته اگه با این لپ تاپ بشه!:41::41:
سلام علیرضا جان واقعا خوشحال شدم پست شمارو دوباره تو این کلوپ دیدم :40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40: :40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40:
چه خبر خدمتتون کی تموم میشه اصلا کجا خدمت میکنی؟
ضمنا من کرایسیس 2 را قبلا نصب کردم خوب جواب میداد مگه اینی که شما میفرمایید تغییر محسوسی کرده و اونقدر تغییر داشته که ارزش دوباره نصب کردن داشته باشه تا بگیریم و نصبش کنیم؟
mohsenjxj
03-07-2011, 22:28
سلام
اتفاقا این کار باعث میشه عمر باطری طولانی تر بشه به شرط اینکه وقتی باطری را میندازی رو لپ تاپ نذاری ظرفیتش کاملا خالی بشه به طوریکه لپ تاپ خاموش شه این کار باعث میشه شدیدا عمر باطریت کوتاه بشه. منکه باطری را زیاد رو لپ تاپ نمیندازم ظرفیتش خوب مونده اما وقتی آخرین بار که گذاشتم رو لپ تاپ تا باطری کاملا خالی بشه وقتی شارژش کردم دیدم 6000تا از ظرفیتش کم شده از اون به بعد دیگه نمیذارم باطری کاملا خالی بشه و الان که حدودا 14 ماهه دارمش حدودا ظرفیتش 40000 باقی مونده و به نظر من خوب مونده.:11:
ضمنا این کالیبره کردن اصلا به نفع باطری سالم نیست و ظرفیتش را کم میکنه ازمن میشنوی این کار را با باطری سالم نکن.:46:
alireza1411
03-07-2011, 23:21
سلام علیرضا جان واقعا خوشحال شدم پست شمارو دوباره تو این کلوپ دیدم :40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40: :40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40:
چه خبر خدمتتون کی تموم میشه اصلا کجا خدمت میکنی؟
ضمنا من کرایسیس 2 را قبلا نصب کردم خوب جواب میداد مگه اینی که شما میفرمایید تغییر محسوسی کرده و اونقدر تغییر داشته که ارزش دوباره نصب کردن داشته باشه تا بگیریم و نصبش کنیم؟
والله 2 ما آموزشی بودم و 2 ماه هم دوره کد تو اصفهان بودم. یگان کجا باشه معلوم نیست و 2 3 روز دیگه خبرش میرسه. شاید پرندک بشه و شاید هم شهرستان بیافتم مثل کاشان و ....
ارزش دوباره نصب کردن رو فکر نمیکنم داشته باشه یعنی خب بازی که همون قبلی هست فقط یه چیزایی اضافه شده به گرافیکش. تصمیم با خودتونه دیگه .
ضمنا قرار نیست تو تاپیک باشم .... فرصت نمیشه وگرنه خوشحال میشدم.:11::11::11:
mohsenjxj
13-07-2011, 20:49
سلام به اساتید کلوپ n61jq خسته نباشید
چرا فعالیتون تو این کلوپ کم شده؟
با عرض سلام خدمت دوستان گرامی
من لپ تاپ n61jq گرفته ام همراه با کابل HDMI
تلویزیون خانه هم lcd sony مدل s هست اما هر کار می کنم نمی توانم تصویر لپ تاپ را به تلویزیون انتقال بدم
از دوستان تقاضای راهنمایی دارم
پیشاپیش متشکرم
ata.royalfalcon
13-07-2011, 21:36
با عرض سلام خدمت دوستان گرامی
من لپ تاپ n61jq گرفته ام همراه با کابل HDMI
تلویزیون خانه هم lcd sony مدل s هست اما هر کار می کنم نمی توانم تصویر لپ تاپ را به تلویزیون انتقال بدم
از دوستان تقاضای راهنمایی دارم
پیشاپیش متشکرم
سلام
فکر کنم باید دکمه FN+F8 رو بزنی!!!
سلام
فکر کنم باید دکمه FN+F8 رو بزنی!!!
این کارو هم انجام داده ام ولی زمانی که روی دو پورت میاد تصویر لپ تاپ میپره و در تلویزیون هم تصویری هم نیست
pooria-ir
14-07-2011, 00:25
این کارو هم انجام داده ام ولی زمانی که روی دو پورت میاد تصویر لپ تاپ میپره و در تلویزیون هم تصویری هم نیست
عزیز،برو تو Control Panel،Display بعد گزینه ی Connevt to a projector رو انتخاب کن ،دیگه بقیش مشخصه :46:
---------- Post added at 01:25 AM ---------- Previous post was at 01:25 AM ----------
بچه ها کسی میتونه کاربری های این مولتی تاچ + نحوه استفاده از اون رو به فارسی برام بزاره ؟
mhadishirani
14-07-2011, 16:58
خلاصه توضیح میدم :دی
دو انگشت با فاصله : زوم
ذو انگشت چسبیده به هم : کلیک وسط موس
سه انگشت چسبده به هم : درگ اند دراپ
alireza1411
14-07-2011, 18:40
دوستان من باز هم باید بروم اصفهون. یگان اونجا افتادم واگه خدا بخواد اون صه ماه اضاف بخشیده بشه یک سال باید اصفهان باشم. فکر نمیکنم دیگه اینجا سر بزنم.
این هم امروز نوشتم:
بررسی بهترین کاربرد DirectX 11 در بازی ها: DirectX 11 و بازی Crysis 2
من جایی ندیدم که گفته شده باشه برای طول عمر بیشتر باطری از اون استفاده نکنید یا اونو در بیارید
هیچ دستور العمل رسمی ندیدم!!
به نظر خودمم (شخصی) باطری میتونه مثل یه محافظم عمل کنه ،بالاخص تو این تابستون که وضعیت شبکه برقی ناپایداره و ولتاژ زیاد بالا و پایین میره!(لااقل یه محافظ بزارید تو مسیر)
در کل نظرم اینه که راه های استفاده بهتر از باطری برای افزایش طول عمر مورد عمل واقع شه تا عدم استفاده
---------- Post added at 02:08 PM ---------- Previous post was at 02:04 PM ----------
علاوه بر این عمل بعضی از تی وی ها پورت Hdmi خاصیو به پی سی اختصاص میدن
من یادم سامسونگ تو دفترچش نوشته بود از پورت 2 Hdmi برای کانکت پی سی استفاده شود!
سونی رو نمیدونم!
--
mohsenjxj
17-07-2011, 17:47
[QUOTE=AMIRHJ;6271320]من جایی ندیدم که گفته شده باشه برای طول عمر بیشتر باطری از اون استفاده نکنید یا اونو در بیارید
هیچ دستور العمل رسمی ندیدم!!
به نظر خودمم (شخصی) باطری میتونه مثل یه محافظم عمل کنه ،بالاخص تو این تابستون که وضعیت شبکه برقی ناپایداره و ولتاژ زیاد بالا و پایین میره!(لااقل یه محافظ بزارید تو مسیر)
در کل نظرم اینه که راه های استفاده بهتر از باطری برای افزایش طول عمر مورد عمل واقع شه تا عدم استفاده[COLOR=Silver]
خب من نظرخودمو دادم ضمنا من اصلا به باطری احتیاجی ندارم چون معمولا تو خونه ازش استفاده میکنم برای چی بندازم رو لپ تاپ و عمرشو کم کنم میذارمش کنار تا در مواقع ضروری که اگه برقی چیزی قطع شد و کار مهمی با لپ تاپ داشتم باطری را میندازم روش
درمورد محافظ هم باید بگم من خودم یه محافظ برای لپ تاپ گرفتم و همچنین همین شارژر یا آداپتور لپ تاپ خودش به عنوان یه محافظ خوب عمل میکنه و اگه روشو خونده باشید نوشته هرجریانی واردش بشه فقط برق مناسب لپ تاپ را به لپ تاپ انتقال میده.:31:
حالا اختیار شما با خودتون هست امیر جان شما میخوای باتری را همیشه بنداز رو لپ تابت بمونه.:5:
[COLOR=Silver]
درمورد محافظ هم باید بگم من خودم یه محافظ برای لپ تاپ گرفتم و همچنین همین شارژر یا آداپتور لپ تاپ خودش به عنوان یه محافظ خوب عمل میکنه و اگه روشو خونده باشید نوشته هرجریانی واردش بشه فقط برق مناسب لپ تاپ را به لپ تاپ انتقال میده.:31:
:5:[/QUOTE]
بله ،ممنون!
البته من فکر میکنم به هر حال باطری یه عمر مفیدی باید داشته باشه با استفاده و بی استفاده!
شما که محافظ داری خوبه
منتها اون موردی که هر جریانی واردش بشه فقط جریان مناسب رو به لپ تاپ میده
این در مورد همه ترانس ها صادقه منتها زمانی که جریان بیش از اندازه بالا یا پایین بره ترانس جوابگو نیست و...
در کل امیدوارم به قول دوستان اهل فن ! انشا اله فن لپتابتون همیشه بچرخه!
سلام
چطوری میشه سیستم رو به اون بکاب اولیه که تو هارد هیدن هست ریستور کرد وخلاصه سیستم رو مثل روز اول کرد..(در ضمن سیستم الان رو هوا ست و بلا استفاده..)
JUMPERWAR
19-07-2011, 09:10
دوستان بنده n61jv دارم,درایور اپتیکال درایو دستگاه رو گم کردم,اپتیکالم هم به مشکل خورده و به درایورش احتیاج دارم,تو سایت خود ASUS هم پیداش نکردم,ممنون میشم لینک دانلودش رو برام بزارید,چون خیلی نیاز دارم,درایوم بی استفاده افتاده الان, مارک درایو هم HITACHI-LG هست
اینم عکس پیغام خطا هنگام رایت کردن:
با تشکر
ata.royalfalcon
19-07-2011, 09:54
دوستان بنده n61jv دارم,درایور اپتیکال درایو دستگاه رو گم کردم,اپتیکالم هم به مشکل خورده و به درایورش احتیاج دارم,تو سایت خود ASUS هم پیداش نکردم,ممنون میشم لینک دانلودش رو برام بزارید,چون خیلی نیاز دارم,درایوم بی استفاده افتاده الان, مارک درایو هم HITACHI-LG هست
با تشکر
سلام
عكس نشون داده نميشه در اينجا
يا
آپلود كنين.
ضمنا ، تا اونجايي كه ميدونم اين اپتيكال درايو نياز به درايور نداره (يعني در واقع خود ويندوز ميشناسه) . من خودم همين مدل n61jv رو دارم و نديدم به درايور جداگانه نياز داشته باشه.
JUMPERWAR
19-07-2011, 15:36
سلام
عكس نشون داده نميشه در اينجا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیديا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآپلود كنين.
ضمنا ، تا اونجايي كه ميدونم اين اپتيكال درايو نياز به درايور نداره (يعني در واقع خود ويندوز ميشناسه) . من خودم همين مدل n61jv رو دارم و نديدم به درايور جداگانه نياز داشته باشه.
پس چرا موقع رایت این پیغام هارو میده؟
[QUOTE=h@medM;6274839]سلام
چطوری میشه سیستم رو به اون بکاب اولیه که تو هارد هیدن هست ریستور کرد وخلاصه سیستم رو مثل روز اول کرد..(در ضمن سیستم الان رو هوا ست و بلا استفاده..)[/QU
کسی اطلاعی نداره؟
ahmadalli
21-07-2011, 14:45
سلام
من یه مشکل دارم
چند وقتیه که ویندوز روی عکس باتری توی تسکبار ضربدر کشیده
و باتریم هم زود خالی میشه
میخواستم ببینم مشکل از چیه و کسی راه حلی داره؟
با تشکر
شما با برنامه Drive info از Nero مدل دقیق اپتیکو پیدا کنید به سایت سازنده مراجعه کنید
اخرین فریم ویر رو دانلود و در حالت Safe Mode ویندوز نصب و ریست کنید!
pooria-ir
25-07-2011, 00:59
سلام
بچه ها قضیه این چیه ؟؟؟
ظرفیت الانش از ظرفیت اسمی بیشتره،چجوری میشه ؟؟؟ :blink:
KATALONIA
25-07-2011, 16:08
سلام دوستان
یه مشکلی برام پیش اومده ممنون میشم راهنماییم کنید
اخیرا وقتی میرم توی LifeFrame و میخوام فیلمای قدیمی رو 2باره نگاه کنم ، کل برنامه هنگ میکنه و یعدش بسته میشه ، به نظر شما مشکل از کجاست ؟
gnulinux
26-07-2011, 19:41
سلام لطفا میشه تو یه پست جدید ترین درایورها برای این مدلو بذارین کل درایور های مور نیاز اگه اپدیت بشه که عالیه
ممنون :11:
ata.royalfalcon
26-07-2011, 19:54
سلام لطفا میشه تو یه پست جدید ترین درایورها برای این مدلو بذارین کل درایور های مور نیاز اگه اپدیت بشه که عالیه
ممنون :11:
سلام
تعداد درایورها و نرم افزارها که کم نیست به نظرم بهتره که به همون سایت اسوس مراجعه بشه .
gnulinux
26-07-2011, 22:47
اخه به نظر میاد اونا قدیمی هستند اصلا دیگه اپ نمیشند
ata.royalfalcon
27-07-2011, 19:48
اخه به نظر میاد اونا قدیمی هستند اصلا دیگه اپ نمیشند
به نظرم تنها مهمترین چیز که باید همیشه آپدیت باشه درایور گرافیک INTEL و ATI/NVIDIA و همچنین sound هست که نه از سایت asus بلکه از خود سایت اصلی باید دانلود کرد .
بقیه نرم افزارها هم طوری هست که اختصاصا مربوط به همون مدل asus هست و ورژن جدیدتری در جای دیگه وجود نداره !!!
gnulinux
28-07-2011, 13:58
سلام من درایور 11.2 داشتم پاکش کردم کلا و الان 11.7 از خود سایت ای ام دی گرفتم ولی وقتی نصب کردم کاتالیست نصب شد و درایور نصب نشد میشه کمک کنین چیکار کنم کاتالیست هم همش میگه این درایور نصب شده باهاش سازگار نیست مثل حالت بی درایور شده چند بار هم امتحان کردم نشد
gnulinux
28-07-2011, 14:52
الان این درایورو با ارجینال لپتابو مقایسه کردم دیدم تو پوشه پکیج پوشه درایور نیست میشه یکی لینک درست درمون بده به ما نمیدونم چرا انطوریه:13: خود سایت ای ام دی درایورو درست درمون نمیده:18:
gnulinux
29-07-2011, 10:42
سلام راهش اینه که اون فایل 1 و خورده ای مگابایتیو دان کنید و بذارین اون درایورو دان کنه حجم دانلودش 90و خورده ای مگ هست
ولی اگه خودتون دان کنید 80و خوردهای مگ هست که درایور توش نیست این دیگه چه وضعیه :18:
---------- Post added at 11:42 AM ---------- Previous post was at 11:40 AM ----------
سلام دوستان تو این ادرس تو پست اول همهی چیزهای مورد نیاز این لپتاپو گذاشته که اپدیت میشه
tm.viper
31-07-2011, 08:27
سلام
لپ تاپ من بیش از حد داغ میکنه....خیلی زیاد
باطریشم داغون....
میخواستم ببینم این داغ کردن و صدای زیادش رو میشه حلش کرد؟:41:
afshin b
31-07-2011, 16:27
سلام
باطریشم داغون....
یه راهی که یکم توی کم کردن دما تاثیر داره اینه که وقتی کار سنگین مثل بازی و... از کارت گرافیک نمیخواین، برین توی کاتالیست کنترل سنتر و توی قسمت PowerPlay و حالت Plugged in رو بزارین روی Maximize Battery Life حالت Battery هم که خودش روی Maximize Battery Life هست. این کار کلاک GPU و درنتیجه دمای اونو میاره پایین تر.
mhadishirani
01-08-2011, 08:40
سلام
باطریشم داغون....
داغ کردن عادیه من موقع وب گردی دمای لپتاپم بالای 60 ـه !
باطری رو من تا حالا مشکلی نداشتم نمیدونم !
pooria-ir
01-08-2011, 16:29
سلام
بچه ها قضیه این چیه ؟؟؟
ظرفیت الانش از ظرفیت اسمی بیشتره،چجوری میشه ؟؟؟ :blink:
باباب یکیم جواب من رو بده :10:
mohsenjxj
01-08-2011, 18:20
باباب یکیم جواب من رو بده :10:
سلام
احتمالا اشکال از برنامس و برنامه دقیق وضعیت باطری را نشون نمیده چون یدف باطری من را هم 6000 پایینتر از ظرفیت واقعیش نشون داد. در حالیکه اینطوری نبود و باطری مثل زمان قبل شارژ نگرمیداره:11:
pooria-ir
01-08-2011, 22:12
سلام
احتمالا اشکال از برنامس و برنامه دقیق وضعیت باطری را نشون نمیده چون یدف باطری من را هم 6000 پایینتر از ظرفیت واقعیش نشون داد. در حالیکه اینطوری نبود و باطری مثل زمان قبل شارژ نگرمیداره:11:
نرم افزار دیگه ای هستش ؟
mohsenjxj
02-08-2011, 19:06
نرم افزار دیگه ای هستش ؟
نرم افزار که هست ولی من خودم تجربهاستفاده از نرم افزار دیگه ای را نداشتم انشاالله اگه نرم افزار مناسبی پیدا کردم و خودم هم تستش کردم حتما بهتون معرفی میکنم.:11::10:
f_a_r_i_d
03-08-2011, 16:45
HW monitor من استفاده می کنم
هم باطری رو نشون میده هم دمای cpu , gpu
مجانی هم هست
farzadshekoohi
04-08-2011, 11:43
با سلام من تازگی به یک مشکلی بر خوردم یک مدت وقتی لب تاب روشن بود با usb باطری موبایل شارژ میکردم . اما الان باطری مشکلی به هم زده و پاین برنامه مربوط به باطری هم یک گزینه زیاد شده که اگه اون رو نزنم به محض اینکه از برق بکشم لب تاپ رو 4 دقیقه بعد خاموش میشه ( shut down نه . بلکه خاموش میشه ) . بعد هم اگه اون تیک رو بزنم روی 60 % خاموش میشه .
حالا می خواهم بدونم باطریم خراب شده یا تنظیمات دستکاری شدن و راه حل چی هست
با تشکر
pooria-ir
04-08-2011, 20:04
با سلام من تازگی به یک مشکلی بر خوردم یک مدت وقتی لب تاب روشن بود با usb باطری موبایل شارژ میکردم . اما الان باطری مشکلی به هم زده و پاین برنامه مربوط به باطری هم یک گزینه زیاد شده که اگه اون رو نزنم به محض اینکه از برق بکشم لب تاپ رو 4 دقیقه بعد خاموش میشه ( shut down نه . بلکه خاموش میشه ) . بعد هم اگه اون تیک رو بزنم روی 60 % خاموش میشه .
حالا می خواهم بدونم باطریم خراب شده یا تنظیمات دستکاری شدن و راه حل چی هست
با تشکر
عزیز اون برنامه Battery care info رو بریز،از Detail باطری یه شات بزار ببینیم اوضاش چجوره،براسا اون میشه پاسخ داد
کی خریدی ؟ گارانتیت چیه ؟
mhadishirani
04-08-2011, 23:16
من دقیق یادم نیست کی خریدم(پارسال تابستون بود ولی تاریخ یادم نیست ! ) و 30 درصد از باطریم خراب شده !
تعویض میکنن ؟ (گارانتیم ویستاس)
farzadshekoohi
05-08-2011, 22:36
عزیز اون برنامه Battery care info رو بریز،از Detail باطری یه شات بزار ببینیم اوضاش چجوره،براسا اون میشه پاسخ داد
کی خریدی ؟ گارانتیت چیه ؟
اگه برنامه رو درست دانلود کرده باشه این مشخصات هست
گارانتی ویستا هست و یک 11 ماهی هست دارم لب تاپ رو
pooria-ir
06-08-2011, 03:10
اگه برنامه رو درست دانلود کرده باشه این مشخصات هست
گارانتی ویستا هست و یک 11 ماهی هست دارم لب تاپ رو
اهووووو
30% نیست که،30% از باطریت مونده،در واقع پوکیده باطریت ....
شما همونی بودی که میگفتی باطری رو درمیارم ؟
ببین گارانتی ویستا هم قاعدتا باید 1 سال شارژر و باطری رو گارانتی کنه،منم تو همین ماه 11 بود که باطریش رو بردم عوض کردم،شما هم زودتر اقدام کن،وظیفشونه برات عوض کنن
فقط بگو چجوری از باطری استفاده کردی ؟
---------- Post added at 04:10 AM ---------- Previous post was at 04:07 AM ----------
من دقیق یادم نیست کی خریدم(پارسال تابستون بود ولی تاریخ یادم نیست ! ) و 30 درصد از باطریم خراب شده !
تعویض میکنن ؟ (گارانتیم ویستاس)
به نظرم شما هم هرچه سریعتر بپوکونش ببر باطریتو عوض کن که رو دستت نمونه :دی
شما بگو بینم چی کار میکردی با باطری که ما دیگه اون بلا رو سرش نیاریم :27:
چون من باطری مو یه بار عوض کردم و اگه خراب شه دیگه گارانتی باطریم تموم شده و باید از جیب همایونی پول بدم
farzadshekoohi
06-08-2011, 10:12
من کار خاصب باهاش نمکردم . فقط روز اول که خریدم نزاشتم 12 ساعت شارژ بشه . چون خیلی ها می گفتن نمی خواهد .
من از وقتی که با usb موبایل شارژ کردم این جوری شد . ( البته اون موقع هم لب تاپ به برق شهر وصل بود )
حالا نمی خواهد ویندوز یا چیز دیگه ای رو عوض کنم ؟ از باطری هست ؟ آخه جالب هست یک دفعه این جوری شد
نه من اصلا تا حالا یک بار هم باطری رو در نیاوردم
mhadishirani
06-08-2011, 10:17
اهووووو
30% نیست که،30% از باطریت مونده،در واقع پوکیده باطریت ....
ببین گارانتی ویستا هم قاعدتا باید 1 سال شارژر و باطری رو گارانتی کنه،منم تو همین ماه 11 بود که باطریش رو بردم عوض کردم،شما هم زودتر اقدام کن،وظیفشونه برات عوض کنن
فقط بگو چجوری از باطری استفاده کردی ؟
---------- Post added at 04:10 AM ---------- Previous post was at 04:07 AM ----------
به نظرم شما هم هرچه سریعتر بپوکونش ببر باطریتو عوض کن که رو دستت نمونه :دی
شما بگو بینم چی کار میکردی با باطری که ما دیگه اون بلا رو سرش نیاریم :27:
چون من باطری مو یه بار عوض کردم و اگه خراب شه دیگه گارانتی باطریم تموم شده و باید از جیب همایونی پول بدم
استفاده ی کاملا معمولی !
هیچ کار خاصی هم نکردم فقط باهاش آیپادم رو شارژ گردم که دیگه نمیکنم !
amiroamiro
06-08-2011, 11:30
دوستان سلام
من دنبال باطری لپ تاپ مدل asus n61jq اصلی 6cell و یا 9cell می گردم. کسی از قیمت این دو نوع باطری و فروشگاه عرضه آن اطلاع دارد. ممنوع می شم اطلاعات خود را در اختیار اینجانب قرار بدید. لپ تاپ من گارانتی اش تمام شده.
pooria-ir
06-08-2011, 15:01
استفاده ی کاملا معمولی !
هیچ کار خاصی هم نکردم فقط باهاش آیپادم رو شارژ گردم که دیگه نمیکنم !
من کار خاصب باهاش نمکردم . فقط روز اول که خریدم نزاشتم 12 ساعت شارژ بشه . چون خیلی ها می گفتن نمی خواهد .
من از وقتی که با usb موبایل شارژ کردم این جوری شد . ( البته اون موقع هم لب تاپ به برق شهر وصل بود )
حالا نمی خواهد ویندوز یا چیز دیگه ای رو عوض کنم ؟ از باطری هست ؟ آخه جالب هست یک دفعه این جوری شد
نه من اصلا تا حالا یک بار هم باطری رو در نیاوردم
بچه ها جفتتون گفتین به خاطر شارژ گردن باطری ...
جالبه ،اما نمیدونم چه ارتباطی به خراب شدن باطری داره
ببخشید اما میشه دقیق بگید چجوری شارژ میکردید که این مسئله پیش اومده ؟ چون منم MP3 PLAYER رو با لپ تاپ شارژ میکنم،اگه مشکل پیش میاد دیگه نکنم این کار رو
ضمنا جفتتون هم سریعتر دستگاه رو ببرین گارانتی تا مجبور نشین واسه باری پول بدین
---------- Post added at 04:01 PM ---------- Previous post was at 03:59 PM ----------
دوستان سلام
من دنبال باطری لپ تاپ مدل asus n61jq اصلی 6cell و یا 9cell می گردم. کسی از قیمت این دو نوع باطری و فروشگاه عرضه آن اطلاع دارد. ممنوع می شم اطلاعات خود را در اختیار اینجانب قرار بدید. لپ تاپ من گارانتی اش تمام شده.
یه تماس با امرتات بگیر،احتمال قوی دارن
mhadishirani
06-08-2011, 16:46
بچه ها جفتتون گفتین به خاطر شارژ گردن باطری ...
جالبه ،اما نمیدونم چه ارتباطی به خراب شدن باطری داره
ببخشید اما میشه دقیق بگید چجوری شارژ میکردید که این مسئله پیش اومده ؟ چون منم MP3 PLAYER رو با لپ تاپ شارژ میکنم،اگه مشکل پیش میاد دیگه نکنم این کار رو
ضمنا جفتتون هم سریعتر دستگاه رو ببرین گارانتی تا مجبور نشین واسه باری پول بدین
---------- Post added at 04:01 PM ---------- Previous post was at 03:59 PM ----------
یه تماس با امرتات بگیر،احتمال قوی دارن
هیچی به سادگی با سیمش شارژ میکردم !
بعید میدونم گارانتی عوض کنه کسی شمارشون رو داره ؟
farzadshekoohi
06-08-2011, 23:27
من فکر کنم باید بزارید سیستم بیاد بالا و بعد شروع به شارژ شدن کنید این نمی دونم چه ربطی داشت اما من بعد از این موضوع به محض اینکه usb شارژ داخلش بود وسیستم رو روشن می کردم روشن نمی شد . تا اون رو در میاوردم و بعد که ویندوز بالا میومد شروع به شارژ میشد . گوشی هم سامسونگ گلکسی اس بود . کلا به نظر من برید یک پریز شارژ usb بخرید و راحت .
ولی فکر نکنم با MP3 PLAYER مشکل به هم بزنه .
pooria-ir
07-08-2011, 00:01
چرا عوض نکنه ؟ وظیفشه
شمارش رو روی کارت گارانتیت زده
---------- Post added at 01:01 AM ---------- Previous post was at 01:00 AM ----------
من فکر کنم باید بزارید سیستم بیاد بالا و بعد شروع به شارژ شدن کنید این نمی دونم چه ربطی داشت اما من بعد از این موضوع به محض اینکه usb شارژ داخلش بود وسیستم رو روشن می کردم روشن نمی شد . تا اون رو در میاوردم و بعد که ویندوز بالا میومد شروع به شارژ میشد . گوشی هم سامسونگ گلکسی اس بود . کلا به نظر من برید یک پریز شارژ usb بخرید و راحت .
ولی فکر نکنم با MP3 PLAYER مشکل به هم بزنه .
به نظرت پورت گوشی یا سیمش مشکل نداره ؟
;کسی نمیدونست چه جوری سیستم رو به بکاب اولیه که تو هارد هست برگردوند؟
ویه سوال دیگه موقع بوت cpuرو چه فرکانسی هست1.6 یا2.8
باتشکر........
pooria-ir
07-08-2011, 11:34
;کسی نمیدونست چه جوری سیستم رو به بکاب اولیه که تو هارد هست برگردوند؟
ویه سوال دیگه موقع بوت cpuرو چه فرکانسی هست1.6 یا2.8
باتشکر........
قبل از اومدن رو صفحه ویندوز F8 رو بزن میاد رو صفحه بک آپ...
تا اونجایی که میدونم رو 1.6 هستش و بسته به نیاز قاعدتا باید بالا بره
mhadishirani
07-08-2011, 12:10
چرا عوض نکنه ؟ وظیفشه
شمارش رو روی کارت گارانتیت زده
---------- Post added at 01:01 AM ---------- Previous post was at 01:00 AM ----------
به نظرت پورت گوشی یا سیمش مشکل نداره ؟
آخه دو ماه از گارانتی باتری گذشته :41:
pooria-ir
07-08-2011, 12:44
آخه دو ماه از گارانتی باتری گذشته :41:
یعنی یک سال و دوماهه که خریدینش ؟
KATALONIA
07-08-2011, 13:46
سلام دوستان
یه مشکلی برام پیش اومده ممنون میشم راهنماییم کنید
اخیرا وقتی میرم توی LifeFrame و میخوام فیلمای قدیمی رو 2باره نگاه کنم ، کل برنامه هنگ میکنه و یعدش بسته میشه ، به نظر شما مشکل از کجاست ؟
برنامه lifrframe
رو اول پاک کردم و بعدش دوباره نصب کردم ولی بازم مشکل برطرف نشد ،
از دوستان کسی میتونه کمکی بکنه ؟؟
mhadishirani
07-08-2011, 22:26
یعنی یک سال و دوماهه که خریدینش ؟
آره :19:
رو کارت گارانتی نوشته june 2010
pooria-ir
08-08-2011, 14:04
آره :19:
رو کارت گارانتی نوشته june 2010
حالا یه تماس بگیر مشکلت رو بهشون بگ.،ضرر نداره
یه آمارم بگیر ببین باطری رو چند میدن
بعدم یه زنگ بزن قیمت باطری رو از امرتات هم بگیر
اینجا هم نتیجه رو بگو بی زحمت،مرسی :10::11:
چند وقت پیش از یه نمایندگی ایسوس درباره باطری پرسیدم . گفت اگه باطری بیش از 50 درصد مقدار اولیه یا همون حالت نرمالش شارژ نگه داره(بر حسب ساعت ) گارانتی باطری رو عوض نمیکنه . در ضمن گفت کاری به این برنامه هایی که میزان آمپر باطری رو نشون میدن ندارن . واسه گارانتی لپ تاپ رو هم باید بفرستی .
اینا چیزایی بود که من شنیده بود .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.