مشاهده نسخه کامل
: کلوپ Asus N61JQ
صفحه ها :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
S A M S U N G
10-06-2010, 08:52
سلام .
ببینید دوستان این 2 تا مشکل رو از ویندوز Aero میگیره ! میتونین کمک کنین تا درست کنم ؟
دور آیکونهای دسکتاپ هم یه طوری شده و اصلا گرافیک ویندوز 7 رو نداره .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای دوستانی که می خوان بایوس فلش کنن... امیدوارم کمک بکنه
To those who wish to risk BIOS updating, below is my procedure (I have successfully flashed 204, 207, 208, 209, and 210). Upgrade BIOS at your own risk! Bricking may have nothing to do with your technique and may just be luck of the draw.
1) Download the BIOS from the N61JQ drivers page ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2) Extract the contents of the ZIP file
3) Plug a USB thumb drive into one of the USB 2.0 ports on the right side of the laptop. Copy the file 'N61JqAS.xxx' to the thumb drive. I have been using the same drive (a very slow thumb drive/MP3 player) with no other files or folders present; just e.g. N61JqAS.210 in the root directory
4) Ensure that the laptop is plugged into the wall outlet and NOTHING else is plugged into the laptop except for the thumb drive (no mouse, external monitor, etc.).
5) Reboot the computer and press F2 during POST to enter the BIOS
6) Tab over to "Advanced," select "Start Easy Flash," and press enter
7) Press the down arrow key to select "FS0," "FS1," etc. until you see the N61JqAS.xxx file on the right pane. Select the file and press enter to begin flashing
8) When flashing completes, Easy Flash will tell you the laptop needs to shut down (I think you have to press enter when it says this)
9) After the laptop shuts off, wait 15 seconds or so, and press the power button to boot it back up
اینم با استفاده از win flash:
I always follow four rules, when I flash my BIOS.
1. Flash from Windows itself, in my personal opinion it is the most safest way. I know there are lots of opinions out there. The latest WinFlash utility is v2.3.01. In fact, the computer comes pre-loaded with WinFlash utility.
2. Make sure the battery is fully charged, and not less than 50%.
3. Have the power cord plugged in and charging. The WinFlash utility will not flash the BIOS if the power cord is not plugged in and charging.
4. If the WinFlash refuses to flash the BIOS, then you are doing something wrong. Wrong BIOS file and/or something.
This is what I have following for years and without any problems. Most BIOS failures are due to power failure during flashing the BIOS. The slight glitch could render the BIOS useless.
In case of power failure, the charged battery should take over without the glitch
golabi_65
10-06-2010, 14:24
از دوسانی که این لپتاپو دارن میشه یه نفر bench mark از cpu با این نرم افزار 500 کیلوبایتی بگیرن ،ممنون میشم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای دوستانی که می خوان بایوس فلش کنن... امیدوارم کمک بکنه
To those who wish to risk BIOS updating, below is my procedure (I have successfully flashed 204, 207, 208, 209, and 210). Upgrade BIOS at your own risk! Bricking may have nothing to do with your technique and may just be luck of the draw.
1) Download the BIOS from the N61JQ drivers page ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2) Extract the contents of the ZIP file
3) Plug a USB thumb drive into one of the USB 2.0 ports on the right side of the laptop. Copy the file 'N61JqAS.xxx' to the thumb drive. I have been using the same drive (a very slow thumb drive/MP3 player) with no other files or folders present; just e.g. N61JqAS.210 in the root directory
4) Ensure that the laptop is plugged into the wall outlet and NOTHING else is plugged into the laptop except for the thumb drive (no mouse, external monitor, etc.).
5) Reboot the computer and press F2 during POST to enter the BIOS
6) Tab over to "Advanced," select "Start Easy Flash," and press enter
7) Press the down arrow key to select "FS0," "FS1," etc. until you see the N61JqAS.xxx file on the right pane. Select the file and press enter to begin flashing
8) When flashing completes, Easy Flash will tell you the laptop needs to shut down (I think you have to press enter when it says this)
9) After the laptop shuts off, wait 15 seconds or so, and press the power button to boot it back up
آپدیت بایاس کار بسیار ساده و در عین حال بسیار مفیده
راندمان سیستمتونو بالا میبره
این کار برای تمام پی سی ها و لپ تاپ ها قابل اجراست.
راهای مختلفی برای آپدیت بایاس وجود داره
این موردی که در بالا اشاره شده رو من توضیح میدم
1 میرید سایت شرکت سازنده مادر برد(برای این نوت بوک یعنی n61jq : آخرین ورژن Version V2.30.1
برای 2010/03/02 update
لینک دانلودش:[
2 آخرین مدل بایاس رو پس از دانلود اکسترکت میکنید فکر میکنم پسوند .bin داره
3 اونو میریزی تو یه فلش مموری
4-بعد از ریسیت دکمه f2 یا DELEt رو میزنید
6 تو مدلای ایسوس Start Easy Flash رو انتخاب میکنید
مسیر فایلو نشونش میدید
ببعد فایل جدید جایگزین قبلی میشه
بعد ریسیت و تمام
را ه ساده ترم : عموما یه نرم افزار طراحی شده که تو سیستم عاملم اجرا میشه (bios update(
پس از اجرای برنامه مسیر فایل تو همو ن ویندوز بهش میدید
بعد این جایگزینی فایل
ریسیت میکنی
تمام
دوستان عزیز ایسوس دار
سلام. حدود 2 ماه پیش مدل N61JQ رو خریدم و ازش هم راضیم تا حالا به مشکل خاصی بر نخوردم. فقط چیزی که رو اعصابمه اینه که وقتی میاد بالا یه پیغام ACMON error میده میگه chameleon engine درست کار نمیکنه. حال نمیدونم این تو پرفورمنس سیستم چه تاثیری داره شاید تو بازی های سنگین موثر باشه که من تا حالا نکردم. از تو خود کنترل پنل repair هم کردم نشده, از تو سایت asus دانلود و نصب هم کردم نشده. جریان چیه و چکار میشه کرد؟ تو اینترنت سرچ کردم مثل اینکه خیلی ها مشکلمنو دارند. تو رو خدا توضیح روون و ساده بدبد من خیلی در این زمینه فنی نیستم!
S A M S U N G
10-06-2010, 18:13
سلام .
مشکل من حل شد :دی
دوستان میشه از قسمت امتیازی که ویندوز 7 به سیستم میده یه عکس بذارید .
من PC که با Q6600 دارم ویندوز بهش داده 7.1 ولی به i7 داده 6.9 !
همینطور گرافیک ! تو PC با گرافیک 4870X2 داده 7.1 ولی لپ تاپ داده 6.9 .
در ضمن در مورد بایوس بعد از نصب از کجا بایستی چک بشه که درست نصب شده ؟
مخلصیم .
hamid361
10-06-2010, 19:00
بچه ها خیلی گیج کردین مارو می ترسم بخرم با مشکلات شما بربخورم امروز تو ولیعصر قیمت کردم 1430 با گارانتی سازگار راستی حالا مگه لازمه بایاس رو آپدیت کرد؟اونایی که آپیدیت کردن بگن که به مشکلی برخوردن؟شنیدم باعث آسیب میشه اگه کردین بگین چی شد.وبا کدوم ورژن ممنون.
---------- Post added at 08:00 PM ---------- Previous post was at 07:56 PM ----------
راستی بچه ها مرده بهم گفت با گارانتی الماس مشکلی که نداره؟تو کاتالوکشم زده الماس.
hamid361
10-06-2010, 19:12
درضمن چیز دیگه ای که من فهمیدم اینه که G73 هیچوقت تو ایران وارد نمیشه و الان هرچی هست ازین رفرر هاست اونم روبار تکی میارن دلیل اینکه وارد نمیشه اینه که گرون و هیچ شرکتی نمیاد کلی زیاد وارد کنه و چون نمی خرن می مونه رو دستشون همه دو میلیون پول ندارن که بالاش پول بده بهمین خاطر هیچوقت تو ایران فراگیر نخواهد شد و شرکتا هیچوقت وارد نمی کنند من پیشنهاد می کنم اگه دیدین نخرین چون رفرر ازین تعمیریا.اینارو تو بازار تحقیق کردم.تازه خیلی سنگین مدلش و اصلا بطری نگه نمی داره یعنی هیچ جا نمیشه برد پس فکر خریدنشو از سر بیرون کنین اگه واقعا این n61 ارضاتون نمی کنه برین یه پی سی جمع کنین با گرافیک 5870 همه بازیهارو می خوره با CPU CORE I7 که الان 370 و گرافیک هم حدو5000 و 350 هم میشه مادر برد حدودی گفتم می تونین عند سیستم گیم رو جمع کنین ولی همین N61 خوبه حداقل تا 5 سال دیگه برای گیم.
hamid361
10-06-2010, 19:46
بچه ها بهترین قیمت تو پایتخت با گارانتی سازگار ارقام وبصورت قسطی و سود 2 درصد که زیر سود بازار پیدا کردم 1450 چون من قسطی می خوام انتخابم محدود میشه مگه نه 1400 هم سراغ دارم به نظرتون این گارانتی خوبه؟همه میگم امرتات در برابر اینا خیلی ضعیفه و نوپا.
S A M S U N G
10-06-2010, 20:02
سلام .
من وقتی یه چیز رو میخرم دوست دارم عیب هاشو بگم نه خوبی هاشو چون خوبی هارو همه میدونن . به هر حال شاید اشکال از لپ تاپ من باشه .
سرعت لپ تاپ به هیج وجه در حد i7 نیست ! واقعا با دیدن سرعتش شک کردم این i7 باشه . من این رو میذارم به حساب برنامه های مضخرفی که ایسوس روش نصب کرده . سرعت بالا اومدن ویندوز 5 دقیقه طول میکشه ! من با Q6600 سرعت 3 برابر لپ تاپ هستش .
صفحه نمایش فوق العاده نور رو منعکس میکنه . یعنی شما اصلا فکر کار کردن تو هوای آزاد رو نداشته باشین .
جای دست همه جای لپ تاپ میمونه . چه پشت ، رو ، کیبورد و ....
صدای اسپیکرها بسیار بد هستش و با بلند کردن صدا خش خش میکنه .
باتری هم تعریفی نداره و حدود 2 ساعت واستون جواب میده .
در کل اگر سرعت لپ تاپ من درست نشه با عرض شرمندگی باید بره آشغالی .
دوستان عزیز شما برنامه های ایسوز رو پاک نکردین ؟ مشکل سرعت ندارین ؟
مخلصیم .
یعنی n61jq انقدر مشکل داره؟؟؟ آقای vaioman که خیلی ازش تعریف میکنه! صداش بده؟ دوستان لطفا یه جواب درست بدین من میخوام برم بخرم
golabi_65
10-06-2010, 20:49
از دوسانی که این لپتاپو دارن میشه یه نفر bench mark از cpu با این نرم افزار 500 کیلوبایتی بگیرن ،ممنون میشم
دوستان حالا که بحث سرعت cpu این لپتاپ هم شد ، میشه لطف کنید حتما این تستو انجام بدید ، برام مهمه آخه
hamid361
10-06-2010, 20:53
بچه ها
کارت گرافیک این لبتاب 1 گیگ چقدر غیر اون از رم شیر می کنه برای بازی؟
---------- Post added at 09:53 PM ---------- Previous post was at 09:49 PM ----------
منم می خوام بخرم یکی جواب بده مشکل CPU رو.مایومن می گفت بیستا برنامه رو همزمان اجرا کرده.میگم شما ویندوز جدید بریزین و همه رو فرمت کنید.
Mehrdad092000
10-06-2010, 21:35
شر نداره این گرافیک
خودش بسه :20:
S A M S U N G
10-06-2010, 21:41
یعنی n61jq انقدر مشکل داره؟؟؟ آقای vaioman که خیلی ازش تعریف میکنه! صداش بده؟ دوستان لطفا یه جواب درست بدین من میخوام برم بخرم
سلام .
دوست عزیز به اینها نمیشه گفت مشکل . شما هر لپ تاپی بگیری این کسری ها رو داره . مثلا اگه Mac کار کرده باشین خیلی صفحه نمایش بهتری داره ولی خب گرونه .
در کل اگه مشکل سرعت برطرف بشه میشه گفت لپ تاپ خوبی هستش .
مخلصیم .
hasibi01
10-06-2010, 21:56
سلام .
دوست عزیز به اینها نمیشه گفت مشکل . شما هر لپ تاپی بگیری این کسری ها رو داره . مثلا اگه Mac کار کرده باشین خیلی صفحه نمایش بهتری داره ولی خب گرونه .
در کل اگه مشکل سرعت برطرف بشه میشه گفت لپ تاپ خوبی هستش .
مخلصیم .
منم مشکل شما رو داشتم. تازه بدترش رو. چون حتی نمی تونستم ویندوز دیگه ای رو نصب کنم. بعد از کلی بدبختی مجبور شدم درایو ریکاوری رو فرمت کنم و قید ویندوز اورجینال رو هم بزنم(البته رو دی وی دی بک آپ گرفتم ازش). الانم دوتا ویندوز Ultimate 32 و 64 بیتی نصب کردم. مشکلاتم کاملا برطرف شده و سرعت سیستم هم واقعا زیاد شده. تازه تمام اون آشغالای اسوس رو هم روش نصب کردم ولی بازم سرعتش خیلی بیشتر از قبله. تازه دیشب ویندوز 32 بیتی خودشو راحت آپدیت کرد و الانم کاملا به روزه. اورجینال میخام چیکار.
hasibi01
10-06-2010, 22:23
دوستان حالا که بحث سرعت cpu این لپتاپ هم شد ، میشه لطف کنید حتما این تستو انجام بدید ، برام مهمه آخه
Reletive speed 12.27
Kilo nodes per second 5891
البته اوجور که من دیدم هنگام تست حالت توربو سی پی یو فعال نشد. یعنی احتمالا این تست نتیجه عملکرد پروسسور در فرکانس 1.6 هست نه 2.8. حالا چرا این برنامه نمیتونه حالت توربو رو فعال کنه نمیدونم. اگرم تست 3dmark خاستی بگو واست بزارم.
در ضمن من اینو تو ویندوز 32 بیتی تست کردم.
بچه ها خیلی گیج کردین مارو می ترسم بخرم با مشکلات شما بربخورم امروز تو ولیعصر قیمت کردم 1430 با گارانتی سازگار راستی حالا مگه لازمه بایاس رو آپدیت کرد؟اونایی که آپیدیت کردن بگن که به مشکلی برخوردن؟شنیدم باعث آسیب میشه اگه کردین بگین چی شد.وبا کدوم ورژن ممنون.
---------- Post added at 08:00 PM ---------- Previous post was at 07:56 PM ----------
راستی بچه ها مرده بهم گفت با گارانتی الماس مشکلی که نداره؟تو کاتالوکشم زده الماس.
لازم نیست اما مفیده
یه جورایی شبیه آپدیت کردن موبایل میمونه
اگه ضرر داشت که هیچ وقت ورژن آپدیت نمیساختن
من برا پی سیمو همیشه آپدیت میکردم کلا 4 تا آپدیت بیشتر براش نیومد
آسیب نه
یه کپی پیس سادست
2-عرف به اسم سابق میشناسه یعنی الماس
بعد یه سری اتفاقات الماس که تو دبی بود از شریک ایرانیش جدا شد و اسم جدیدش ویستا هستش
ولی هنوز فروشنده ها به اسم قبلیش میگن
مثل پیروزی-پرسپولیس
بچه ها بهترین قیمت تو پایتخت با گارانتی سازگار ارقام وبصورت قسطی و سود 2 درصد که زیر سود بازار پیدا کردم 1450 چون من قسطی می خوام انتخابم محدود میشه مگه نه 1400 هم سراغ دارم به نظرتون این گارانتی خوبه؟همه میگم امرتات در برابر اینا خیلی ضعیفه و نوپا.
سازگار ارقام گارانتی معتبر و بزرگی در کشوره
نسبت به گارانتی های دیگه بالاتر نباشه کمترم نیست
---------- Post added at 11:48 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------
دوستان عزیز ایسوس دار
سلام. حدود 2 ماه پیش مدل N61JQ رو خریدم و ازش هم راضیم تا حالا به مشکل خاصی بر نخوردم. فقط چیزی که رو اعصابمه اینه که وقتی میاد بالا یه پیغام ACMON error میده میگه chameleon engine درست کار نمیکنه. حال نمیدونم این تو پرفورمنس سیستم چه تاثیری داره شاید تو بازی های سنگین موثر باشه که من تا حالا نکردم. از تو خود کنترل پنل repair هم کردم نشده, از تو سایت asus دانلود و نصب هم کردم نشده. جریان چیه و چکار میشه کرد؟ تو اینترنت سرچ کردم مثل اینکه خیلی ها مشکلمنو دارند. تو رو خدا توضیح روون و ساده بدبد من خیلی در این زمینه فنی نیستم!
سلام .
من وقتی یه چیز رو میخرم دوست دارم عیب هاشو بگم نه خوبی هاشو چون خوبی هارو همه میدونن . به هر حال شاید اشکال از لپ تاپ من باشه .
سرعت لپ تاپ به هیج وجه در حد i7 نیست ! واقعا با دیدن سرعتش شک کردم این i7 باشه . من این رو میذارم به حساب برنامه های مضخرفی که ایسوس روش نصب کرده . سرعت بالا اومدن ویندوز 5 دقیقه طول میکشه ! من با Q6600 سرعت 3 برابر لپ تاپ هستش .
صفحه نمایش فوق العاده نور رو منعکس میکنه . یعنی شما اصلا فکر کار کردن تو هوای آزاد رو نداشته باشین .
جای دست همه جای لپ تاپ میمونه . چه پشت ، رو ، کیبورد و ....
صدای اسپیکرها بسیار بد هستش و با بلند کردن صدا خش خش میکنه .
باتری هم تعریفی نداره و حدود 2 ساعت واستون جواب میده .
در کل اگر سرعت لپ تاپ من درست نشه با عرض شرمندگی باید بره آشغالی .
دوستان عزیز شما برنامه های ایسوز رو پاک نکردین ؟ مشکل سرعت ندارین ؟
مخلصیم .
ای بابا اینا که یه طومار مشکله
چرا کسی زودتر نگفت
میگفتن صفحه نمایشش به پای وایو نمیرسه اما خیلی خوبه
صدای اسپیکرشم خوبه
سرعت بالا
واقعا اینطوریه
من این مشکلاتو رو در مورد 1 وایو نشنیدم تا حالا:41:
golabi_65
10-06-2010, 23:10
Reletive speed 12.27
Kilo nodes per second 5891
البته اوجور که من دیدم هنگام تست حالت توربو سی پی یو فعال نشد. یعنی احتمالا این تست نتیجه عملکرد پروسسور در فرکانس 1.6 هست نه 2.8. حالا چرا این برنامه نمیتونه حالت توربو رو فعال کنه نمیدونم. اگرم تست 3dmark خاستی بگو واست بزارم.
در ضمن من اینو تو ویندوز 32 بیتی تست کردم.
ممنون ، لطف کردی:11:
من رو 1564 با i5 430M تست گرفته بودم ، حدود 4450 شده بود ، توربو هم فعال شده بود ، فکر کنم حد اقل بیشتر از 7000 بشه اگه توربو i7 فعال شه ، دوست داشتم میفهمیدم واقعا چقدره چون من کار پردازشی دارم ، میخوام ببینم بین i5 430M و i7 چقدر اختلاف هست ، ارزش 500 اختلاف قیمت رو داره یا نه( هدفم 5741G هست و N61jq ) البته میدونم بیشتر اختلاف بخاطر گرافیک هست
hamid361
10-06-2010, 23:41
منم مشکل شما رو داشتم. تازه بدترش رو. چون حتی نمی تونستم ویندوز دیگه ای رو نصب کنم. بعد از کلی بدبختی مجبور شدم درایو ریکاوری رو فرمت کنم و قید ویندوز اورجینال رو هم بزنم(البته رو دی وی دی بک آپ گرفتم ازش). الانم دوتا ویندوز Ultimate 32 و 64 بیتی نصب کردم. مشکلاتم کاملا برطرف شده و سرعت سیستم هم واقعا زیاد شده. تازه تمام اون آشغالای اسوس رو هم روش نصب کردم ولی بازم سرعتش خیلی بیشتر از قبله. تازه دیشب ویندوز 32 بیتی خودشو راحت آپدیت کرد و الانم کاملا به روزه. اورجینال میخام چیکار.
دوست عزیز مگه ویندوز اورجینال خودش هوم 64 بیتی نیست؟آیا ویندوز 64 بیتی خودش اگه مقل مال شما مشکل نداشته باشه خوبه تو بازیا؟
S A M S U N G
10-06-2010, 23:58
ای بابا اینا که یه طومار مشکله
چرا کسی زودتر نگفت
میگفتن صفحه نمایشش به پای وایو نمیرسه اما خیلی خوبه
صدای اسپیکرشم خوبه
سرعت بالا
واقعا اینطوریه
من این مشکلاتو رو در مورد 1 وایو نشنیدم تا حالا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .
دوستان من تمام برنامه های اسوس رو پاک کردم . سرعت لپ تاپ به طور فوق العاده ائی زیاد شد . یعنی انگار الان داره نفس میکشه . سرعت حدود 3 برابر شد . واقعا این برنامه ها جون لپ تاپ رو میگیره .
در مورد صفحه نمایش . در محیط بسته صفحه نمایشش فوق العاده عالی هستش . من پسر عمم f11 داره و وقتی تصویر اینو دید گفت چقدر عالی هستش .
صدای اسپیکر هم بازم میگم خوب نیست ولی راضی کنندست . ولی در عوض صداش تو هدفون رو بشنوید عاشقش میشید .
در کل بعد از پاک کردن این برنامه ها من واقعا از این لپ تاپ خوشم اومد .
MW2 رو نصب کردم و بدون افت فریم اجرا شد و گرماش هم واقعا عالی هستش ( در براب 4870x2 کامپیوتر خونه )
کلا به نظرم اسوس کارش رو عالی انجام داده ولی با اولش اگه دیدن سرعتش پایینه فقط کافیه این برنامه های مضخرف رو پاک کنید .
در ضمن حتما حتما کارت گرافیک رو قبل از استفاده در بازی و ... آپدیت کنین چون تفاوت محسوسی رو دیدم .
سوالی در موردش بود در خدمتم .
مخلصیم.
pooria.rio
11-06-2010, 00:17
من با امرتات کار کردم
اتفاقا خیلی گارانتیه خوبیه،و فوق العاده هم خوش قول هستن
Vespoher
11-06-2010, 01:58
درود با دوستان
من با لپ تاپ مشکلی ندارم جز این:
وقتی لپ تاپو hibernate و یا sleep میکنم بعدش که میخوام باهاش کار کنم صفحه آبی میاد و سیستم ریست میشه . اینم کد خطاش ....
ممنون میشم بگید چطوری میتونم مشکلو حل کنم ...
Problem signature:
Problem Event Name: BlueScreen
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.768.3
Locale ID: 1033
Additional information about the problem:
BCCode: 19
BCP1: 0000000000000020
BCP2: FFFFFA80040ACC10
BCP3: FFFFFA80040ACCB0
BCP4: 00000000040A0001
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 768_1
Files that help describe the problem:
C:\Windows\Minidump\061110-30092-01.dmp
C:\Users\Computer\AppData\Local\Temp\WER-85457-0.sysdata.xml
این مشکل یواش یواش داره میره روی اعصاب ....:20:
Vespoher
11-06-2010, 01:58
درود با دوستان
من با لپ تاپ مشکلی ندارم جز این:
وقتی لپ تاپو hibernate و یا sleep میکنم بعدش که میخوام باهاش کار کنم صفحه آبی میاد و سیستم ریست میشه . اینم کد خطاش ....
ممنون میشم بگید چطوری میتونم مشکلو حل کنم ...
Problem signature:
Problem Event Name: BlueScreen
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.768.3
Locale ID: 1033
Additional information about the problem:
BCCode: 19
BCP1: 0000000000000020
BCP2: FFFFFA80040ACC10
BCP3: FFFFFA80040ACCB0
BCP4: 00000000040A0001
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 768_1
Files that help describe the problem:
C:\Windows\Minidump\061110-30092-01.dmp
C:\Users\Computer\AppData\Local\Temp\WER-85457-0.sysdata.xml
این مشکل یواش یواش داره میره روی اعصاب ....:20:
hasibi01
11-06-2010, 08:49
دوست عزیز مگه ویندوز اورجینال خودش هم 64 بیتی نیست؟آیا ویندوز 64 بیتی خودش اگه مقل مال شما مشکل نداشته باشه خوبه تو بازیا؟
آره ویندوز اورجینال خودش نسخه home 64 bit هست. در مورد مشکل داشتن هم تو بازیا با ویندوز 64 بیتی کمی مشکل پیش میاد. البته درسته که رم رو کامل میشناسه و از منابع سیستم بهتر استفاده میکنه ولی هنوز بعضی از بازیا درست نمیشناسنش. مثلا من هر کار کردم نتونستم کرایسیس رو روش اجرا کنم. واسه همین یه نسخه 32 بیتی هم کنارش نصب کردم. البته به مرور زمان که سیستم های 64 بیتی بیشتر جا بیفتن. نیاز به ویندوز 32 بیتی هم کمتر میشه.
البته فکر کنم پارتیشن بندیه سیستم من از همون اول مشکل داشت چون تا تمام درایوها رو پاک نکردم نتونستم ویندوز نصب کنم. تا قبل از پاک کردن درایو ریکاوری فقط میتونستم ویندوز اورجینال رو ریکاوری کنم. و موقع نصب ویندوز همیشه ارور CAN NOT OPEN C:\RECOVERY.DAT میداد حالا تو هر درایوی که میخواستم ویندوز نصب کنم.
اینیم که نوشتم اون برنامه رو تو ویندوز 32 بیتی تست کردم واسه این بود که اون موفع با 32 بیتی بوت کرده بودم و حوصله ریست نداشتم. و فکر نمیکردم تفاوت چندانی تو عملکرد داشته باشن.
Vespoher
11-06-2010, 11:12
سلام .
دوستان من تمام برنامه های اسوس رو پاک کردم . سرعت لپ تاپ به طور فوق العاده ائی زیاد شد . یعنی انگار الان داره نفس میکشه . سرعت حدود 3 برابر شد . واقعا این برنامه ها جون لپ تاپ رو میگیره .
در مورد صفحه نمایش . در محیط بسته صفحه نمایشش فوق العاده عالی هستش . من پسر عمم f11 داره و وقتی تصویر اینو دید گفت چقدر عالی هستش .
صدای اسپیکر هم بازم میگم خوب نیست ولی راضی کنندست . ولی در عوض صداش تو هدفون رو بشنوید عاشقش میشید .
در کل بعد از پاک کردن این برنامه ها من واقعا از این لپ تاپ خوشم اومد .
MW2 رو نصب کردم و بدون افت فریم اجرا شد و گرماش هم واقعا عالی هستش ( در براب 4870x2 کامپیوتر خونه )
کلا به نظرم اسوس کارش رو عالی انجام داده ولی با اولش اگه دیدن سرعتش پایینه فقط کافیه این برنامه های مضخرف رو پاک کنید .
در ضمن حتما حتما کارت گرافیک رو قبل از استفاده در بازی و ... آپدیت کنین چون تفاوت محسوسی رو دیدم .
سوالی در موردش بود در خدمتم .
مخلصیم.
یعنی هیچ کدوم از برنامه ها به درد بخور نیست ؟. من که نگاه کردم جز یکی دو تا بقیه تو استارت آپ لود نمیشن. پس در حقیقت نمیتونه باعث کندی بشه . میشه هر موقع خواستی اجرا کنی و ازش استفاده کن .
برنامه ها رو که پاک کردی مشکلی یا اروری نمیده . اگه اینطوره که منم به حسابشون برسم ... ولی واقعا تاثیر زیادی داره ؟ خیلی محسوسه ؟؟؟؟؟؟
البته من همون اول اون بسته امنیتی و آنتی ویروس مسخره Trend رو پاک کردم . همون باعث شد ویندوز بهتر کار کنه . به جاش نود 32 ریختم ...:20:
S A M S U N G
11-06-2010, 12:32
سلام .
من بازی ها ، Ofiice . آنتی ویروس و چند تا برنامه که حجمشون زیاد بود رو پاک کردم و بقیه هنوز هستن . اونها هم البته به درد نمیخوره :دی
ویندوز باید پاک باشه بابا :دی این شرکتا میان تا خرخره برنامه نصب میکنن روش .
در کل به نظر من الان خوب هستش .
راستی این علامت فقل ، روی خود لپ تاپ که وقتی ویندوز میاد بالا روشن میشه یعنی چی ؟ !
مخلصیم .
Vespoher
11-06-2010, 13:18
سلام .
من بازی ها ، Ofiice . آنتی ویروس و چند تا برنامه که حجمشون زیاد بود رو پاک کردم و بقیه هنوز هستن . اونها هم البته به درد نمیخوره :دی
راستی این علامت فقل ، روی خود لپ تاپ که وقتی ویندوز میاد بالا روشن میشه یعنی چی ؟ !
مخلصیم .
سلام . مرسی
این قفل روی لپ تاپ همون چراغ Numlock خودمونه دیگه . یه چراغ هم کنار Caps lock داره ...
سلام .
مخلصیم .
میگم اگه ما روی یکی از درایورا seven 32 ultimate نصب کنیم و اصلا با 64 بیتی ایسوس کاری نداشته باشیم مگه موارد خاص(داشتن 2 سیستم عامل کنار هم)
چطوره
دردسرشم کمتره
درسته؟؟
hamid361
11-06-2010, 13:53
ببینم یعنی وقتی روز اول می خرین سیستم اینقدر کنده؟بعد این برنامه هایی رو که پاک کردین مثل آنتی ویروس و ... مگه اورجینال نیست که خود شرکت ریخته حیف نیست؟اصلا با ویندوز خوش کار کنیم مگه چیه؟فوقش یکی دوتا بازی نیاد حالا یه سوال اگه بازی بخرم نیاد یعنی بخاطر ویندوزشه؟
---------- Post added at 02:53 PM ---------- Previous post was at 02:52 PM ----------
وایو من کجایی پس به داد برس!
S A M S U N G
11-06-2010, 14:50
سلام .
نه دوستان کی گفته این برنامه ها اورجینال هستن ؟ تمام برنامه ها مثل Office و آنتی ویروس همگی 30 روز فقط میتونین ازشون استفاده کنین و بعد از 30 روز یا باید کرک کنین یا باید اصلش رو بخرید ! در نیتیجه هیچ فرقی با این 1000 تومنی ها ندارن .
2 سیستم عامل کنار هم خوب هستش ولی به نظر من همین برنامه های سنگین رو پاک کنین لپ تاپ عالی میشه . خدائیش بگیرید مفهمین که این برنامه چقدر آشعال هستن .
راستی یادم رفت بگم . چرا زیرنویس فارسی فیلم ها رو نشون نمیده ؟ ویندوز رو باید فارسی کنیم ؟
مخلصیم .
pooria.rio
11-06-2010, 14:55
میشه لیست برنامه هایی رو که پاک کردی بگی
S A M S U N G
11-06-2010, 15:36
سلا.
والا یادم نیست . ولی لازم نیست همه رو پاک کنین .
ببین مثلا من هنوز این برنامه ها رو دارم :
در کل سرعت استارت آپ یه ذره پایین هستش که %100 به خاطر همین برنامه هاست .
در ضمن من کارت گرافیک رو آپدیت کردم و این هم ورژن برنامه :
مخلصیم.
hamid361
11-06-2010, 16:53
تمام برنامه هایی رو که اسم ایسوس اولش بود نگه داشتین اون یکی هارو پاک کردین درسته؟اونایی که پاک کردین مثلا چی بود؟غیر انتی ویروس یعنی به هیچ دردی نمی خورد؟بازیاش حیف نبود؟تازه این سیستم باید اینقدر قدرت داشته باشه که با چ4 تا برنامه کند نشه بد میگم اگه با 4 تا برنامه که کند شه بدرد نمی خوره.نمی دونم چرا بچه های دیگه خوابشون بده کمک نمی کنن.راستی من اگه بخوام ارزونترین و مفیدترین موس گیم همراه لبتاب بخرم چه مدلیه و چنده؟حالا با ویندوز خودش بازی 2 کرایسیس اجرا نمیشه؟
S A M S U N G
11-06-2010, 17:37
سلام عزیز .
همین برنامه هائی که میبینی من اصلا نمیدونم به چه درد میخوره ! در ضمن این 1/3 برنامه هستش ! تا صفحه هم مثل همین صفحه که عکسش رو گذاشتم هستش که دیگه عکس نذاشتم .
حدود 1.5 گیگ برنامه !
در ضمن اگه میخوای با همه این برنامه ها لپ تاپ راحت کار کنه باید روی High Perfomance تنظیم کنی که اصلا هیچ گونه کندی نداره ولی خب باتری رو زود خالی میکنه .
مخلصیم .
دوستان خواهشن یه کمک اساسی کنید من میخوام برم n61jq رو بخرم ولی آیا واقعا صداش ضعیفه؟؟؟ صدا واسه من خیلی مهمه همچنین کیفیت صفحه نمایش...من شنیده بودم asus صدای خوبی داره!
اگه امکانش هست یه فیلم در حین پخش موزیک از لپ تاپ بگیرید و واسه دانلود بزارید.
hamid361
11-06-2010, 19:27
سلام عزیز .
همین برنامه هائی که میبینی من اصلا نمیدونم به چه درد میخوره ! در ضمن این 1/3 برنامه هستش ! تا صفحه هم مثل همین صفحه که عکسش رو گذاشتم هستش که دیگه عکس نذاشتم .
حدود 1.5 گیگ برنامه !
در ضمن اگه میخوای با همه این برنامه ها لپ تاپ راحت کار کنه باید روی High Perfomance تنظیم کنی که اصلا هیچ گونه کندی نداره ولی خب باتری رو زود خالی میکنه .
مخلصیم .
لبتاب رو روی high performance بذارم؟چطوری؟کلا چه تنظیمات دیگه ای داره؟در این مورد.
سلام .
نه دوستان کی گفته این برنامه ها اورجینال هستن ؟ تمام برنامه ها مثل Office و آنتی ویروس همگی 30 روز فقط میتونین ازشون استفاده کنین و بعد از 30 روز یا باید کرک کنین یا باید اصلش رو بخرید ! در نیتیجه هیچ فرقی با این 1000 تومنی ها ندارن .
2 سیستم عامل کنار هم خوب هستش ولی به نظر من همین برنامه های سنگین رو پاک کنین لپ تاپ عالی میشه . خدائیش بگیرید مفهمین که این برنامه چقدر آشعال هستن .
راستی یادم رفت بگم . چرا زیرنویس فارسی فیلم ها رو نشون نمیده ؟ ویندوز رو باید فارسی کنیم ؟
مخلصیم .
باید فونت بریزی یا از خود تنظیمات برنامه مربوطه فونت نمایششو عوض کنی
یا
زیر نویسهات اگه SRT هستن ، راحت با notepad بازشون کن
بعد از منوی file بزن save as
بعد از اون لیست بازشو پایین پنجره
encoding رو UTF-8 انتخاب کن و ذخیره کن
و
اگر زیرنویسهای با فرمت srt رو درون فیلم باز میکنی زیرنویس رو بصورت نامفهوم نشون میده
واگه با بقیه پلیرها هم همین مشکل رو داشته باشین , علتش از ویندوزتونه که برای درست کردنش کافیه از کنترل پنل به regional and language option برید . بعد از تب administrative گزینه change sysetem local رو انتخاب کنین و در اونجا persian رو انتخاب کنید. بعد از اوکی کردن ازتون می خواد که سیستم رو ری استارت کنید. بعد از ری استارت مشکلتون حل شده. دیگه مشکلی با زیرنویس فارسی هیچ کدوم از پلیرها نخواهید داشت .
S A M S U N G
11-06-2010, 19:58
لبتاب رو روی high performance بذارم؟چطوری؟کلا چه تنظیمات دیگه ای داره؟در این مورد.
سلام .
4 حالت داره .
یکی به اسم Save Battery هستش که نور صفحه نمایش کم میشه و Aero از کار میفته و کلا این آپشن به درد موقعی میخوره که کار ضروری داشته باشی و باتری هم زیاد نباشه .
یکی به اسم Queit Office هستش که نور صفحه نمایش نرمال میشه و از CPU و GPU به مقدار کم استفاده میکنه . این آپشن به نظر من بهترین آپشن واسه این لپ تاپ در کارهای عادی هستش .
یکی به Entertaiment Mode هستش که واسه فیلم دیدن و عکس و ... خوبه .
یکی هم به اسم High Performance هستش که از کل توان CPU و GPU در صورت نیاز استفاده میکنه . این آپشن مخصوص کارهای سنگین مثل بازی کردن یا نصب برنامه های سنگین مثل Office 2010 و .... خوبه .
در 3 آپشن اول کلاک CPU از 1.6 بالاتر نمیره به خاطر همین شاید کندی در لپ تاپ احساس کنین .
در کل خیلی از این برنامه اسوس خوشم اومد واقعا کارآمد هستش .
دوستان خواهشن یه کمک اساسی کنید من میخوام برم n61jq رو بخرم ولی آیا واقعا صداش ضعیفه؟؟؟ صدا واسه من خیلی مهمه همچنین کیفیت صفحه نمایش...من شنیده بودم asus صدای خوبی داره!
ببین دوست عزیز . این لپ تاپ یه آپشن داره به اسم SRS WOW که صدا رو به صورت 3D در میاره . وقتی خاموش میشه صدا بهتر میشه البته سلیقه ائی هستش ولی در کل اسپیکرهاش راضی کنندست و اصلا لازم نیست نگران این مورد باشی .
مخلصیم .
باید فونت بریزی یا از خود تنظیمات برنامه مربوطه فونت نمایششو عوض کنی
یا
زیر نویسهات اگه SRT هستن ، راحت با notepad بازشون کن
بعد از منوی file بزن save as
بعد از اون لیست بازشو پایین پنجره
encoding رو UTF-8 انتخاب کن و ذخیره کن
و
اگر زیرنویسهای با فرمت srt رو درون فیلم باز میکنی زیرنویس رو بصورت نامفهوم نشون میده
واگه با بقیه پلیرها هم همین مشکل رو داشته باشین , علتش از ویندوزتونه که برای درست کردنش کافیه از کنترل پنل به regional and language option برید . بعد از تب administrative گزینه change sysetem local رو انتخاب کنین و در اونجا persian رو انتخاب کنید. بعد از اوکی کردن ازتون می خواد که سیستم رو ری استارت کنید. بعد از ری استارت مشکلتون حل شده. دیگه مشکلی با زیرنویس فارسی هیچ کدوم از پلیرها نخواهید داشت .
و در آخرو یه فروم مفید
در کل میخواستم بدونم لپ تاپ خوبیه؟ عالی هست نسبت به قیمتش؟ آخه من بین این مدل ایسوز و Vaio F115 fx دو دل بودم ولی حالا نظرم روی ایسوز هستش...
hamid361
11-06-2010, 21:28
خوب دوستان فردا دارم میرم بخرم
کلا توصیه سفارش نظر یا نمی دونم نکته با هرچی که به نظرتون لازمه برام ندارین؟اگه اره خوب بگین ممنونم.
S A M S U N G
11-06-2010, 22:35
سلام .
نسبت قیمتش با توجه به گرافیک و CPU که داره میشه گفت در حد عالی هستش .
حمید جان پیشاپیش مبارکت باشه .
مخلصیم .
hamid361
11-06-2010, 23:04
امروز جای دوستان خیلی خالی بود اکثرا نبودن احتمالا همه سرشون شلوغه مسافرت و گردش و ... امیدوارم خوش گذشته باشه به دوستان.
Vespoher
12-06-2010, 08:32
سلام .
4 حالت داره .
یکی به اسم Save Battery هستش که نور صفحه نمایش کم میشه و Aero از کار میفته و کلا این آپشن به درد موقعی میخوره که کار ضروری داشته باشی و باتری هم زیاد نباشه .
یکی به اسم Queit Office هستش که نور صفحه نمایش نرمال میشه و از CPU و GPU به مقدار کم استفاده میکنه . این آپشن به نظر من بهترین آپشن واسه این لپ تاپ در کارهای عادی هستش .
یکی به Entertaiment Mode هستش که واسه فیلم دیدن و عکس و ... خوبه .
یکی هم به اسم High Performance هستش که از کل توان CPU و GPU در صورت نیاز استفاده میکنه . این آپشن مخصوص کارهای سنگین مثل بازی کردن یا نصب برنامه های سنگین مثل Office 2010 و .... خوبه .
در 3 آپشن اول کلاک CPU از 1.6 بالاتر نمیره به خاطر همین شاید کندی در لپ تاپ احساس کنین .
در کل خیلی از این برنامه اسوس خوشم اومد واقعا کارآمد هستش . .
ممنون از توضیحت . آره منم تست کردم . تو High Performance سرعت خیلی بالا میره . جالبه :20:
دوستان عزیز ایسوس دار
دوستان گرامي، وايومن عزيز، يعني تا حالا هيچكس به اين مشكل برخورد نكرده؟ يه راهنمايي، اخمي، چيزي لااقل!
hamid361
12-06-2010, 09:26
دوستان گرامي، وايومن عزيز، يعني تا حالا هيچكس به اين مشكل برخورد نكرده؟ يه راهنمايي، اخمي، چيزي لااقل!
من حدس میزنم مشکل شما از ویندوز باشه چون من ندیدم تو بچه ها کسی به این مشکل بربخوره برای امتحانم که شده ویندوزتو عوض کن صد در صد درست میشه.
بچه ها این چند روز کم پیدا بودن من الان دارم میرم بخرم موفق باشید دوستان.
بابا ایول ،بازم من دو روز نبودم و حدود 80 تا پست جدید.واقعآ که مرسی به این همه Activity.
من همه پستهای قبلی رو خوندم و اکثر مشکلات عین هم بود.برای همین هم یه توضیح کلی میدم.اولآ در مورد ویندوز بگم.کلیه نرم افزار های پکیج Asus بلا استفاده هستند و بقیه نرم افزارهای الصاقی ویندوز هم ورژن Trial.اما اینها دلیلی برای پاک کردن همهشون نیست و دلیلی هم برای نگهداری همشون.دوستان لطف کنن و برنامه هارو تست کنن و هر کدوم رو که نمیخوان پاک کنن.من خودم به شخصه به غیر از Video Magic و Power4Gear و Lifeframe بقیه رو پاک کردم.یعنی هر چی که داشت.خب شما هر چی بیشتر میزان پروسس دائمی رو کمتر کنین سرعت بهتر خواهد بود.پس شما هم با خیال راحت میتونین همه رو پاک کنین.این از بحث ویندوز.اما در مورد سرعت سیستم.من دقت کردم بعضی از دوستان از باطری استفاده میکنن و میگن سرعت کمه،خب این مسئله کاملآ منطقیه(در حالت استفاده از باطری سیستم به طور اتوماتیک برای کمتر مصرف کردن انرژی قدرت CPU و کارت گرافیک رو به طرز چشمگیری کاهش میده که این مسئله باعث میشه که سرعت تا یک سوم پائین بیاد)بعد همین دوستان میان و میگن سرعت خیلی پایینه و Asus بدرد نمیخوره و ... .بگذریم.من همون ابتدا که گرفتم ویندوز فابریکشو پاک کردم(چون به ویندوز 32 بیتی نیاز داشتم)اما بعد از دو هفته دوباره ویندوز فابریکش رو نصب کردم و الان هن حدود 1.5 ماهه که دارم با ویندوز فابریکش که 64 بیتی هم هست استفاده میکنم.نه تو بازیها مشکل دارم( تازه به دلیل داشتن DX11 و ساپورتش توسط کارت گرافیک قدرتمند این مدل بازیها دنیای دیگه ای داره) و نه تو نرم افزارها خیلی هم سرعتش خوب و عالیه.فقط یه نکته مهم اگر میخواهید مثل من با ویندوز فابریکش حال کنید باید چند تا نکته رو رعایت کنید.
1.نرم افزارهای Trial مثل Office و Trend و ... رو همون ابتدا پاک کنید.
2.نرم افزارهای خود Asus رو تا جایی که میتونین و استفاده ندارین پاک کنید.
3.قبل از استفاده حتمآ ویندوز رو اپدیت کنید.
4.از نصب Utility بیخودی مثل DX 9.0 c و ... جدآ خودداری کنید.چون Utility های نصب شده روی ویندوز فابریک ورژن بالا دارند و Utility های موجود تو بازار با ورژن پایینتر هستند و یا به دلیل کرک از کیفیت خوبی برخوردار نیستند.
5.برای بهره وری بیشتر و فشار کمتر به سیستم تا جاییکه ممکن است از برق شهر استفاده کنید.
6.در حال استفاده از برق شهر باطری را جدا کنید.این مسئله هم به طولانی شدن عمر باطری شما کمک میکنه هم پردازشهای الکی برای شارژ و دشارژ باطری رو حذف میکنه.در ضمن به توصیه های شرکت های گارانتی( که میگن اگه باطری رو در بیاری و برق نوسان کنه به مادربورد اسیب میرسه)گوش ندید زیرا هدفی جز فروش باطریهای یدکی ندارند.چون شارژر شما مانند یک فیلتر عمل میمنه برای مثال اگر روی هر شارژری رو بخونید خروجی همیشه ثابت است و ورودی است که متغییر است.پس در نتیجه بر اثر نوسان برق نهایتآ شارژر شما خواهد سوخت که اونم با یک پریز محافظ حل خواهد شد.
در این زمینه اگر سوالی بود در خدمتم.:46:
123qweasdzxc
12-06-2010, 11:18
cpu ان در حد amd x4 955 هست اگه نه پس در حد کدوم سی پی یو کامپیوتر هست
چرا اما نه با این لپ تاپ .ویندوزت رو عوض کن.:46:
ali_nnn13
12-06-2010, 15:39
سلام به همگی دوستان..
من اگه این لپ تاپ رو بگیرم ، میتونم بدون دردسر پارتیشن بندی کنم ؟
بدون دردسر منظورم اینه که اگه مثلا" 4 تا پارتیشن ساختم ، بعد یه مدت اگه خواستم ویندوز اورجینالش رو دوباره بریزم ، اون 3 تا پارتیشن دیگه پاک نمیشن ؟
نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه...
موفق یاشید... :11:
سلام به همگی دوستان..
من اگه این لپ تاپ رو بگیرم ، میتونم بدون دردسر پارتیشن بندی کنم ؟
بدون دردسر منظورم اینه که اگه مثلا" 4 تا پارتیشن ساختم ، بعد یه مدت اگه خواستم ویندوز اورجینالش رو دوباره بریزم ، اون 3 تا پارتیشن دیگه پاک نمیشن ؟
نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه...
موفق یاشید... :11:
من یه بار از ریکاوری استفاده کردم فکر کنم که بشه اما مطمئن نیستم.یه اپشنی داشت که میشد رو هارد تغییرات بدی ولی درست یادم نیست.:46:
سلام
میخوام بدونم مشخصات کامل این لپ تاپ چیه و اینکه با کدوم گارانتی بخرم بهتره؟
مثلا رنگ جعبهش باید چه رنگی باشه؟
تو جعبهش باید چه چیزایی باشه؟
در ضمن از این لپ تاپ تو بازار چه رنگایی هست؟ و قیمت رنگاش با هم فرق داره یا نه؟
سلام
میخوام بدونم مشخصات کامل این لپ تاپ چیه و اینکه با کدوم گارانتی بخرم بهتره؟
مثلا رنگ جعبهش باید چه رنگی باشه؟
تو جعبهش باید چه چیزایی باشه؟
در ضمن از این لپ تاپ تو بازار چه رنگایی هست؟ و قیمت رنگاش با هم فرق داره یا نه؟
سلام از بنده
دوست گلم شما انگار اصلآ تاپیک رو مطالعه نکردی.تو صفحه اول مشخصات کامل این مدل رو نوشتم و تو پست شماره 60 هم مشخصات و نحوه خرید رو اینم لینکش:
در ضمن تو بازار فقط مشکی موجوده.با هر یک از گارانتی های اصلی Asus که بخری فرقی نمیکنه.:20:
بابا ایول ،بازم من دو روز نبودم و حدود 80 تا پست جدید.واقعآ که مرسی به این همه Activity.
من همه پستهای قبلی رو خوندم و اکثر مشکلات عین هم بود.برای همین هم یه توضیح کلی میدم.اولآ در مورد ویندوز بگم.کلیه نرم افزار های پکیج Asus بلا استفاده هستند و بقیه نرم افزارهای الصاقی ویندوز هم ورژن Trial.اما اینها دلیلی برای پاک کردن همهشون نیست و دلیلی هم برای نگهداری همشون.دوستان لطف کنن و برنامه هارو تست کنن و هر کدوم رو که نمیخوان پاک کنن.من خودم به شخصه به غیر از Video Magic و Power4Gear و Lifeframe بقیه رو پاک کردم.یعنی هر چی که داشت.خب شما هر چی بیشتر میزان پروسس دائمی رو کمتر کنین سرعت بهتر خواهد بود.پس شما هم با خیال راحت میتونین همه رو پاک کنین.این از بحث ویندوز.اما در مورد سرعت سیستم.من دقت کردم بعضی از دوستان از باطری استفاده میکنن و میگن سرعت کمه،خب این مسئله کاملآ منطقیه(در حالت استفاده از باطری سیستم به طور اتوماتیک برای کمتر مصرف کردن انرژی قدرت CPU و کارت گرافیک رو به طرز چشمگیری کاهش میده که این مسئله باعث میشه که سرعت تا یک سوم پائین بیاد)بعد همین دوستان میان و میگن سرعت خیلی پایینه و Asus بدرد نمیخوره و ... .بگذریم.من همون ابتدا که گرفتم ویندوز فابریکشو پاک کردم(چون به ویندوز 32 بیتی نیاز داشتم)اما بعد از دو هفته دوباره ویندوز فابریکش رو نصب کردم و الان هن حدود 1.5 ماهه که دارم با ویندوز فابریکش که 64 بیتی هم هست استفاده میکنم.نه تو بازیها مشکل دارم( تازه به دلیل داشتن DX11 و ساپورتش توسط کارت گرافیک قدرتمند این مدل بازیها دنیای دیگه ای داره) و نه تو نرم افزارها خیلی هم سرعتش خوب و عالیه.فقط یه نکته مهم اگر میخواهید مثل من با ویندوز فابریکش حال کنید باید چند تا نکته رو رعایت کنید.
1.نرم افزارهای Trial مثل Office و Trend و ... رو همون ابتدا پاک کنید.
2.نرم افزارهای خود Asus رو تا جایی که میتونین و استفاده ندارین پاک کنید.
3.قبل از استفاده حتمآ ویندوز رو اپدیت کنید.
4.از نصب Utility بیخودی مثل DX 9.0 c و ... جدآ خودداری کنید.چون Utility های نصب شده روی ویندوز فابریک ورژن بالا دارند و Utility های موجود تو بازار با ورژن پایینتر هستند و یا به دلیل کرک از کیفیت خوبی برخوردار نیستند.
5.برای بهره وری بیشتر و فشار کمتر به سیستم تا جاییکه ممکن است از برق شهر استفاده کنید.
6.در حال استفاده از برق شهر باطری را جدا کنید.این مسئله هم به طولانی شدن عمر باطری شما کمک میکنه هم پردازشهای الکی برای شارژ و دشارژ باطری رو حذف میکنه.در ضمن به توصیه های شرکت های گارانتی( که میگن اگه باطری رو در بیاری و برق نوسان کنه به مادربورد اسیب میرسه)گوش ندید زیرا هدفی جز فروش باطریهای یدکی ندارند.چون شارژر شما مانند یک فیلتر عمل میمنه برای مثال اگر روی هر شارژری رو بخونید خروجی همیشه ثابت است و ورودی است که متغییر است.پس در نتیجه بر اثر نوسان برق نهایتآ شارژر شما خواهد سوخت که اونم با یک پریز محافظ حل خواهد شد.
من شنیدم که vaio یه سیستمی برای لپتاپ هاش طراحی کرده که وقتی تو برق بزنید و از لپتپ استفاده مکنید وقتی کامل شارژ پر شد باطریو از مدار قطع میکنه!آیا واقعا اینجوریه؟لپ تاپ ایسوس هم اینجوری هست یا نه؟
اگه درست باشه بازم نیازی هست که موقع استفاده از برق شهر باطریو دربیاریم؟؟:20:
ali_nnn13
12-06-2010, 17:27
من یه بار از ریکاوری استفاده کردم فکر کنم که بشه اما مطمئن نیستم.یه اپشنی داشت که میشد رو هارد تغییرات بدی ولی درست یادم نیست.:46:
سلام دوست عزیز...
خیلی ممنونم...:10:
حالا N61JQ با Pro64JQ شما چه فرقی داره ؟ یکی از دوستان گفتن که فقط در داشتن درایور xp با هم فرق میکنه !
میشه الان قیمت هر دو تا رو به من بدین ؟ به نظرتون Pro64JQ الان گیر میاد ؟
موفق باشید...:11:
یه سوال دیگه هم دارم:
کیفیت بدنه(استحکام و مقاومت در برابر خش و زنگ رفتگی و ...) این مدلn61 ایسوس در مقایسه با سری f سونی چطوریه؟
من کیفیت مانیتور برام مهمه!یکی از دوستام از سونی استفاده میکرد که مانیتورش 14 بود و رزولیشن 1900*600 و مشکلش این بود که منوهای 3dmax توش فوق العاده ریز بود و حتما برای اینکه بشه درست دیدش باید رزولیشن رو کم میکردیم.خواستم بدونم که توی سری f چون رزولیشن زیاده این مشکل وجود داره یا نه؟ متن تو کدوم بهتر خونده میشه؟؟در مورد کییت رنگ و زاویه دید ودید توی نور روز و توی اتاق زیر لامپ(بخاطر انعکاس نور تو مانیتور) کیفیتش در مقایسه با سری fسونی چطوره؟
من ممکنه بعدا بخوام ین لپتاپ رو ارتقا بدم.اون موقع اگه هر چیزو بشه تغییر داد بدنه و مانیتور رو نمیشه.واسه همین میخوام یه چیز مطمئن بردارم.:46:
اگه ممکنه و دسترسی دارین تو هر 2تا لپتاپ خودتون ببینید خیلیخوب میشه. اونجوری دیگه واقعا کمک بزرگی به من کردین!:11::11::11:
من شنیدم که vaio یه سیستمی برای لپتاپ هاش طراحی کرده که وقتی تو برق بزنید و از لپتپ استفاده مکنید وقتی کامل شارژ پر شد باطریو از مدار قطع میکنه!آیا واقعا اینجوریه؟لپ تاپ ایسوس هم اینجوری هست یا نه؟
اگه درست باشه بازم نیازی هست که موقع استفاده از برق شهر باطریو دربیاریم؟؟:20:
ببین دوست عزیز همه لپتاپ ها از جمله Asus وقتی که شارژ پر شه باطری رو قطع میکنن.اما وقتی که از شارژ یکم کم شد دوباره شارژ میکنن و این به باطری اسیب میزنه.حالا Asus تو 80 درصد شروع میکنه ،سونی تو 60 درصد و... .برای همین بهتره که باطری جدا بشه.:46:
---------- Post added at 06:34 PM ---------- Previous post was at 06:31 PM ----------
سلام دوست عزیز...
خیلی ممنونم...:10:
حالا N61JQ با Pro64JQ شما چه فرقی داره ؟ یکی از دوستان گفتن که فقط در داشتن درایور xp با هم فرق میکنه !
میشه الان قیمت هر دو تا رو به من بدین ؟ به نظرتون Pro64JQ الان گیر میاد ؟
موفق باشید...:11:
بله تا حالا که منم متوجه اختلاف دیگه ای نشدم.البته Pro64 بلوری هم نداره.الان هم جفتشون تو بازار هست.
Pro 64jq 1370
N61jq 1430
---------- Post added at 06:38 PM ---------- Previous post was at 06:34 PM ----------
یه سوال دیگه هم دارم:
کیفیت بدنه(استحکام و مقاومت در برابر خش و زنگ رفتگی و ...) این مدلn61 ایسوس در مقایسه با سری f سونی چطوریه؟
من کیفیت مانیتور برام مهمه!یکی از دوستام از سونی استفاده میکرد که مانیتورش 14 بود و رزولیشن 1900*600 و مشکلش این بود که منوهای 3dmax توش فوق العاده ریز بود و حتما برای اینکه بشه درست دیدش باید رزولیشن رو کم میکردیم.خواستم بدونم که توی سری f چون رزولیشن زیاده این مشکل وجود داره یا نه؟ متن تو کدوم بهتر خونده میشه؟؟در مورد کییت رنگ و زاویه دید ودید توی نور روز و توی اتاق زیر لامپ(بخاطر انعکاس نور تو مانیتور) کیفیتش در مقایسه با سری fسونی چطوره؟
من ممکنه بعدا بخوام ین لپتاپ رو ارتقا بدم.اون موقع اگه هر چیزو بشه تغییر داد بدنه و مانیتور رو نمیشه.واسه همین میخوام یه چیز مطمئن بردارم.:46:
اگه ممکنه و دسترسی دارین تو هر 2تا لپتاپ خودتون ببینید خیلیخوب میشه. اونجوری دیگه واقعا کمک بزرگی به من کردین!:11::11::11:
کیفیت بدنه و استحکام اون کاملآ قابل قبوله.رزولیشن این مدل از اسوس 768×1366 است و متن ها واقعآ عالیند.با اینکه رزولیشن از سونی کمتره اما کیفیت رنگ و کنتراست واقعآ عالی و بهتر از سونیه.:46:
ببین دوست عزیز همه لپتاپ ها از جمله Asus وقتی که شارژ پر شه باطری رو قطع میکنن.اما وقتی که از شارژ یکم کم شد دوباره شارژ میکنن و این به باطری اسیب میزنه.حالا Asus تو 80 درصد شروع میکنه ،سونی تو 60 درصد و... .برای همین بهتره که باطری جدا بشه.:46:
---------- Post added at 06:34 PM ---------- Previous post was at 06:31 PM ----------
بله تا حالا که منم متوجه اختلاف دیگه ای نشدم.البته Pro64 بلوری هم نداره.الان هم جفتشون تو بازار هست.
Pro 64jq 1370
N61jq 1430
---------- Post added at 06:38 PM ---------- Previous post was at 06:34 PM ----------
کیفیت بدنه و استحکام اون کاملآ قابل قبوله.رزولیشن این مدل از اسوس 768×1366 است و متن ها واقعآ عالیند.با اینکه رزولیشن از سونی کمتره اما کیفیت رنگ و کنتراست واقعآ عالی و بهتر از سونیه.:46:
میتونید بگید که آیا در سونی سری F115 هم متن ها و منوهای برنامه های درشت و خوانا هستند یا نه؟:11:
hamid361
12-06-2010, 20:44
بچه ها منم امروز خریدم :19: :19: :19::19::19::19:
دوتا بازی روش نصب کردم با آخر تنظیمات تمیز اجرا کرد هنوز نه اپدیت کردم نه نرم افزار اضافیارو پاک کردم
روشن که کردم با ال ریکاوری از ویندوزش تو 4 دی وی دی ریکاوری گرفت. یه سوال:
تو پیغامهش که حالت هشدار داره زیرش بغل ساعت یکی آپیدیت رو داره زیرش یکی بک آپ . من که اولش تو دی وی دی ریکاوری گرفتم پس اون بکاپ چیه؟بکاپم بگیرم دوباره؟اگه اره کجا بریزم؟
راستی درسته میگن روزی یکبار باید باطری رو پر و خالی کنی؟
بالاخره موقع استفاده باطری رو دربیارم یا نیارم موقع استفاده با برق رو میگم؟
hamid361
12-06-2010, 22:00
به مشکل برخوردم
بدون برق با باطری زدم تو بازی یکدفعه هنگ کرد گیژ صدا میداد تنها کاری که تونستم باطریشو دراوردم دوباره روشن کردم مشکل دیگه یکی از بازیا اولش خوب بود اما الان داره شطرنجی نشون میده بخاطر چیه؟
من باطری رو درآوردم با برق دارم استفاده می کنم چطوره؟
دوباره باطری رو گذاشتم با برق روشن کردم
آقا مبارکت باشه.ازش راضی هستی؟ صداش و صفحش چطوره؟
hamid361
12-06-2010, 23:03
آقا مبارکت باشه.ازش راضی هستی؟ صداش و صفحش چطوره؟
خیلی ممنون قسمت شما بشه.
صداش شاید خیلی قوی نباشه اما واقعا محشره یعنی دقیقا می تونی صدای ریز موسیقس رو بشنوی مانیتورش خوب خیلی انعکاس نور داره و واقعا زاویه دیدش فوق العاده محدوده من پرسیدم الان همه لبتابا اینطوری هست مانیتورشون رزلوشنشم خوبه راضی کنندس.اما مشکلم فعلا نمی دونم چیه یه بازی ریختم خوب اومد حالا شطرنجی میشه.می خوام وصل کنم اینترنت آپدیتش کنم و برم سایت ایسوز قطعاتش رو اپدیت کنم کسی نیست راهنمایی کنه منو؟
درایو گرافیک رو آپدیت کن احتمال زیاد درست میشه.لپ تاپ راحتیه؟ کار کردن باهاش لذت بخشه؟ کیبوردش چطور؟ چند خریدی؟ منم میخوام قسطی بخرم
123qweasdzxc
13-06-2010, 00:25
وبکم و بلوتوث و مودم داره؟
hamid361
13-06-2010, 03:49
درایو گرافیک رو آپدیت کن احتمال زیاد درست میشه.لپ تاپ راحتیه؟ کار کردن باهاش لذت بخشه؟ کیبوردش چطور؟ چند خریدی؟ منم میخوام قسطی بخرم
آره خوبه راحته من از سام رایانه تو پایتخت خریدم طبقه اول 1450 نصفشم چک دادم برای دوماه دیگه 30 تومان شد سودش با سودش 1480 شد کیبوردش عالیه راحت و نرمه تا 6 ماه هم میده با یک سوم پیش نمی دونم چطوری آدیتش کنم آخه ADSL خودمو وصل میکنم نمیتونم باهاش کانکت شم میشه با کامپیوتر خونه دانلود کنم و اونجا بریزم نصب کنم؟خودمم نمی دونم چطور آپدیتش کنم یکی توضیح بده.
آره دوست عزیز میشه با کامپیوتر خونه دانلود کنی و بریزی.برو تو سایت Ati و دانلود کن...
اینم لینکشه واسه ویندوز 7 64bit
به مشکل برخوردم
بدون برق با باطری زدم تو بازی یکدفعه هنگ کرد گیژ صدا میداد تنها کاری که تونستم باطریشو دراوردم دوباره روشن کردم مشکل دیگه یکی از بازیا اولش خوب بود اما الان داره شطرنجی نشون میده بخاطر چیه؟
من باطری رو درآوردم با برق دارم استفاده می کنم چطوره؟
دوباره باطری رو گذاشتم با برق روشن کردم
دوست گلم لپ تاپ نو مبارک.انشاال... که لحظه های خوشی رو باهاش سپری کنی.واقعآ مدل خوبی خریدی.:46:من تو چند پست قبل هم کاملآ توضیح دادم اما ظاهرن دوستان پستها رو نمیخونن.:13:
میتونید بگید که آیا در سونی سری F115 هم متن ها و منوهای برنامه های درشت و خوانا هستند یا نه؟:11:
دوست عزیز با داشتن رزولیشن 1080×1920 طبیعتآ باید متن ها کوچک باشه.اما خوانا هست چون با کیفیته ولی خب کوچک دیگه.:46:
S A M S U N G
13-06-2010, 09:16
اینم لینکشه واسه ویندوز 7 64bit
سلام .
من اول که میخواستم آپدیت کنم اول ههمینو دانلود کردم ولی وقع اجرا هنگ میکرد . نمیدونم چرا .
رفتم تو سایت اسوس و اینو آخرین درایور گذاشته بود . حجمش حدود 3 برابر سایت Ati هستش .
مخلصیم.
hamid361
13-06-2010, 10:17
رفتم تو سایت ایسوز قسمت N61 یک سری چیزا هست که می تونی دانلود کنی من از طریق Global دانلود کردم حالا کدوماش واقعا ضروریه؟بعد دانلود رو لبتاپ نصبشون کنم؟راستی بایاس ورژن 210 هم داشت اونم اپدیت کنم؟لطفا درمورد آپدیت کردن یه توضیح کامل بدین ممنون.پس اون آپدیتی که ویندوز به اینترنت وصل باشه و اتوماتیک آپدیت میکنه چیه؟چیکار کنم؟
hamid361
13-06-2010, 10:30
یکی لطفا توضیح بده چطور اپیدتش کنم کامل توضیح بدین ممنون:41:
یکی لطفا توضیح بده چطور اپیدتش کنم کامل توضیح بدین ممنون:41:
شما از تو سایت Asus آپدیت های جدید قطعات سخت افزارت رو بگیر.اپدیت ویندوز معمولآ خود ویندوز رو آپدیت میکنه.:20:
123qweasdzxc
13-06-2010, 12:06
کسی نبود این سوال اسون رو جواب بده
You Were Mine
13-06-2010, 12:19
کسی نبود این سوال اسون رو جواب بده
عزیز من چه گیری دادی به Cpu بیا برو خودت ببین . سی پی یوش قوی تر از اونیه که فکر میکنی اینم لینک رتبه بندی :
در ضمن وبکم و بلوتوث داره اما مودم نداره.
دوستان 1 سوال فنی : ( نگین برو تو بخش خودش سوال کن یک کلمه جواب بدین )
انتی ویروس چی خوبه بریزم رو لپ تاپ ؟ به نظر خودم بیت دفندر BitDefender بهترینه . نظر شما چیه ؟
hamid361
13-06-2010, 12:39
حالا که ما خریدیم هیشکی نمیاد جلو کمک کنه درسته قبلا گفتین حالا الانم بین که ضرر نداره در مورد آپدیت سخت افزار ویندوز و ...
راستی این قسمت که که رو های پرفورمنس و ... میذاشتی؟کجاشه یه عکسی چیزی بررام ازش بذارین ممنون.
عزیز من چه گیری دادی به Cpu بیا برو خودت ببین . سی پی یوش قوی تر از اونیه که فکر میکنی اینم لینک رتبه بندی :
در ضمن وبکم و بلوتوث داره اما مودم نداره.
انتی ویروس چی خوبه بریزم رو لپ تاپ ؟ به نظر خودم بیت دفندر BitDefender بهترینه . نظر شما چیه ؟
اگه میتونی Kasper رو با لیسانس اصلی بگیری که بهترینه و الا نظر من اینه که Nod 32 از همه بهتره.:46:
---------- Post added at 01:59 PM ---------- Previous post was at 01:57 PM ----------
حالا که ما خریدیم هیشکی نمیاد جلو کمک کنه درسته قبلا گفتین حالا الانم بین که ضرر نداره در مورد آپدیت سخت افزار ویندوز و ...
راستی این قسمت که که رو های پرفورمنس و ... میذاشتی؟کجاشه یه عکسی چیزی بررام ازش بذارین ممنون.
ببین دوست عزیز.من خودم در خدمتم اما از ساعت 9 صبح تا 6 بعد از ظهر.هر سوالی داری یکی یکی بپرس تا بهت بگم.:46:
S A M S U N G
13-06-2010, 13:18
سلام یه آیکون به این اسم و شکل رو دسکتاپ داری .
مخلصیم .
behnammazi
13-06-2010, 13:53
kasper 2011 رو بریز که جدید هم اومده.
tahlil2008
13-06-2010, 14:19
علی جان داش این لب تاب من یه صدایی میده ! یه تق تقی میکنه ؟! داش کمک کن
با تشکر از آقای وایو من
میگم ا گه ا باطریمون یه بار پر کنیم بعد برای استفاده از برق شهر استفاده کنیم و باطریمونو در نیاریم
چطوره(باید حتما در بیاریم )؟؟
2- اگه برای یه مدت فرضا بیش از 4-5 روزیا بیشتر از نوت بوک استفاده نمیکنیم،باطری رو دربیاریم یا نه؟؟؟
3- در موقع بیرون بودن باطری و استفاده از برق برای مدتی بیش از 3 روز فرضا بهتره باطری پر نگهداری شه یا خالی؟؟؟
4- آیا استفاده نکردن از باطری برای مدت طولانی تاثیری روی عمر و عملکرد باطری دارد یا خیر؟؟؟؟
مرسیکم
با تشکر از آقای وایو من
میگم ا گه ا باطریمون یه بار پر کنیم بعد برای استفاده از برق شهر استفاده کنیم و باطریمونو در نیاریم
چطوره(باید حتما در بیاریم )؟؟
2- اگه برای یه مدت فرضا بیش از 4-5 روزیا بیشتر از نوت بوک استفاده نمیکنیم،باطری رو دربیاریم یا نه؟؟؟
3- در موقع بیرون بودن باطری و استفاده از برق برای مدتی بیش از 3 روز فرضا بهتره باطری پر نگهداری شه یا خالی؟؟؟
4- آیا استفاده نکردن از باطری برای مدت طولانی تاثیری روی عمر و عملکرد باطری دارد یا خیر؟؟؟؟
مرسیکم
بهتره که برای عمر بیشتر باطری هر 10 روز یک بار باطری رو خالی و دوباره پر کنید.اگر در هنگام استفاده از برق باطری رو در نیارین عمر باطری به دلیل شارژ و دشارژهای پیاپی خیلی کم میشه.:46:
hamid361
13-06-2010, 15:51
آقا به داد برسین این بازی Metro 2033 که 2010 من نصب کردم با کیفیت VERY HIGH اجرا شد اما وسطش هی گیر بازی در میاورد سری دوم اجرا کردم تصویر پر از خطهای عمودی یعنی بریده بریده شد هرچی کردم درست نشد پاک کردم ریختم همون شد بعد رفتم درایور گرافیک رو آپدیت کردم زدم درست شد بازی اما دوباره یکم قاطی کرد و دوباره همونطوری شد منم بی خیال شدم یعنی چی؟یعنی زورش به این بازی نمیرسه؟ویندوزم اورجینال 64 بیتی خود شرکت.یکی بره این بازی رو نصب کنه یا یه راه حلی پیدا کنین که چیکار کنم تا اجرا شه؟خوب.
اگر راه حل ویندوز 64 بیتی بهم آموزش نصب ویندوز سون 32 در کنار 64 رو بگین از کجا یاد بگیرم ممنون.
[QUOTE=Vaioman;5052624]ببین دوست عزیز همه لپتاپ ها از جمله Asus وقتی که شارژ پر شه باطری رو قطع میکنن.اما وقتی که از شارژ یکم کم شد دوباره شارژ میکنن و این به باطری اسیب میزنه.حالا Asus تو 80 درصد شروع میکنه ،سونی تو 60 درصد و... .برای همین بهتره که باطری جدا بشه.:46:[QUOTE=Vaioman;5052624]
وقتیکه لپتاپ به برق وصله و باطری هم پره دیگه برای چی از باطری کم بشه که بخوا دوباره اون شارژ کنه؟؟
saman3230
13-06-2010, 17:30
آقا به داد برسین این بازی Metro 2033 که 2010 من نصب کردم با کیفیت VERY HIGH اجرا شد اما وسطش هی گیر بازی در میاورد سری دوم اجرا کردم تصویر پر از خطهای عمودی یعنی بریده بریده شد هرچی کردم درست نشد پاک کردم ریختم همون شد بعد رفتم درایور گرافیک رو آپدیت کردم زدم درست شد بازی اما دوباره یکم قاطی کرد و دوباره همونطوری شد منم بی خیال شدم یعنی چی؟یعنی زورش به این بازی نمیرسه؟ویندوزم اورجینال 64 بیتی خود شرکت.یکی بره این بازی رو نصب کنه یا یه راه حلی پیدا کنین که چیکار کنم تا اجرا شه؟خوب.
اگر راه حل ویندوز 64 بیتی بهم آموزش نصب ویندوز سون 32 در کنار 64 رو بگین از کجا یاد بگیرم ممنون.
زیاد از لپ تاپت خورده نگیر
این بازی واقعا بی خودی سنگینه
خیلی از لپ تاپ ها و حتی pc ها جلو این بازی کم آوردن
You Were Mine
13-06-2010, 17:52
سلام
وقتی بازی هارو اجرا میکنی لپ تاپ را روی کدوم حالت میذاری ؟ در زمان اجرای برنامه های سنگین و بازی ها حتما لپ تاپ باید در حالت High Performance باشه در غیر اینصورت همانند مشکل های شما پیش میاد
hamid361
13-06-2010, 18:18
سلام
وقتی بازی هارو اجرا میکنی لپ تاپ را روی کدوم حالت میذاری ؟ در زمان اجرای برنامه های سنگین و بازی ها حتما لپ تاپ باید در حالت High Performance باشه در غیر اینصورت همانند مشکل های شما پیش میاد
ا من اینو نمی دونستم از اون موقع که خریدم رو حالت سوم مولتی مدیا بود یعنی دوباره نصب کنم بازی رو؟ممنون واقعا.
تو حالت سوم لبتاپ یعنی مولتی مدیا بازی کولین مک راءی رو وری های اجرا میکردا!
You Were Mine
13-06-2010, 18:30
ا من اینو نمی دونستم از اون موقع که خریدم رو حالت سوم مولتی مدیا بود یعنی دوباره نصب کنم بازی رو؟ممنون واقعا.
تو حالت سوم لبتاپ یعنی مولتی مدیا بازی کولین مک راءی رو وری های اجرا میکردا!
هر کدوم از این حالت ها درصد های مخصوص خودشون را برای استفاده از قدرت سی پی یو و گرافیک دارند به همین خاطر این مشکل برای شما پیش امده . احتیاجی به نصب دوباره بازی نیست فقط با استفاده از کلید های روی کیبورد لپ تاپ ( 5 کلید موجود بالای کیبورد لپ تاپ که شامل کم و زیادی صدا ، قطع صدا و غیره هستند اولین کلید از سمت چپ که شکل ایکون اون 1 ادم و با یک شکل دیگه را کشیده اگه اون را فشار بدی میتونی حالت هات را بدون رفتن داخل نرم افزار تغییر بدی ) هرجور راحتی کار کن لپ تاپ را بذار روی های تست کن بهمون خبر بده
hamid361
13-06-2010, 19:03
نه متاسفانه همونطوری بود تصویر بصورت عمودی بریده بریدست ریز ریز فکر کنم تو ویندوز 32 بیتی باید تست شه؟نظر شما دوستان چیه؟(بازی مترو 2033)
S A M S U N G
13-06-2010, 20:28
سلام .
دوستان لطف کنین امتیاز ویندوز 7 به سیستم رو بذارید .
این واسه من :
مخلصیم .
hamid361
13-06-2010, 20:45
سلام .
این واسه من :
مخلصیم .
چطوری اینکارو کنم لطفا بگین تا من اینکارو بکنم
اگه این لبتاب مودم نداره پس این مودمی که تو دیوایس منیجر میشناسه چیه؟......
rahnemoun
14-06-2010, 06:24
اگه این لبتاب مودم نداره پس این مودمی که تو دیوایس منیجر میشناسه چیه؟......
اون مودم بلوتوث هست...
نه متاسفانه همونطوری بود تصویر بصورت عمودی بریده بریدست ریز ریز فکر کنم تو ویندوز 32 بیتی باید تست شه؟نظر شما دوستان چیه؟(بازی مترو 2033)
جالبه دوستان نظرات زیادی راجع به این بازی دارند و مرسی از همه.منم یه نظر شخصی بدم.دوست عزیز این بازی یکی از بازیهای معدود است که برای کارت گرافیک Geforce طراحی شده اما بعضی کارتهای ATI هم دیدم که اجراش میکنه.شما نرم افزار Nvidia PhysX رو نصب کن احتمالآ مشکلت حل میشه.:46:
ashkan15
14-06-2010, 09:50
سلام .
این واسه من :
مخلصیم .
سلام و خسته نباشید به همه ی زحمت کشان این تاپیک
من هم از این نوت بوک خیلی خوشم اومده و تا آخر هفته دیگه می گیرمش
و دیگه اینکه فروم شما خیلی به من کمک کرد
این رنکی که ویندوز 7 میزنه همه چیزاش تقریبا درسته به غیر از عدد بزرگ ، این عدد کمترین امتیاز قطعه ها رو مشخص می کنه که الان هارد هست ، وگرنه سیستم بالا میانگین قطعات 6.4 می شد . مرسی :11:
سلام به وایو من عزیز.تستی که بین f115fx و pro64jq گذاشته بودی رو خوندم یعنی حالا f115fx بخرم؟ asus فقط واسه بازی خوبه...
سلام به وایو من عزیز.تستی که بین f115fx و pro64jq گذاشته بودی رو خوندم یعنی حالا f115fx بخرم؟ asus فقط واسه بازی خوبه...
من تو همون پست به طور واضح نظرم رو گفتم.اختلاف سر گرافیک و صفحه نمایش و 200.000 تومنه.خودتون باید تصمیم بگیرید.:46:
hamid361
14-06-2010, 11:18
جالبه دوستان نظرات زیادی راجع به این بازی دارند و مرسی از همه.منم یه نظر شخصی بدم.دوست عزیز این بازی یکی از بازیهای معدود است که برای کارت گرافیک Geforce طراحی شده اما بعضی کارتهای ATI هم دیدم که اجراش میکنه.شما نرم افزار Nvidia PhysX رو نصب کن احتمالآ مشکلت حل میشه.:46:
اون برنامه همراه بازی بود من نصبش کردم اما فایده ای نکرد اگه تونستین خودتون یه تستی بکنین ممنون میشم.نظرات باقی دوستان چیه؟در مورد این بازی؟
You Were Mine
14-06-2010, 12:50
دوستان سلام
بازم در رابطه با انتی ویروس سول دارم بعضی ها میگن کسپر اسکای خیلی خوبه اگه اصل باشه و نود 32 هم میگن خوبه نظرتون در ابطه با این انتی ویروس کامل کسپر اسکای چیه ؟
کسی از دوستان این مدل را دیده ؟ قیمت چنده ؟ ممنون میشم اگه دوستان قیمت انتی ویروس های اصل را ( حالا هرچی باشه کسپر... نود.... بیت دفندر و...) را بذارند تا مطلع شیم چون این روز ها دغدغه ویروس های مخرب و ازار دهنده زیاد شده
دوستان سلام
بازم در رابطه با انتی ویروس سول دارم بعضی ها میگن کسپر اسکای خیلی خوبه اگه اصل باشه و نود 32 هم میگن خوبه نظرتون در ابطه با این انتی ویروس کامل کسپر اسکای چیه ؟
کسی از دوستان این مدل را دیده ؟ قیمت چنده ؟ ممنون میشم اگه دوستان قیمت انتی ویروس های اصل را ( حالا هرچی باشه کسپر... نود.... بیت دفندر و...) را بذارند تا مطلع شیم چون این روز ها دغدغه ویروس های مخرب و ازار دهنده زیاد شده
درباره این مطلب نمیشه به درستی قضاوت کرد.چون نظرات خیلی مختلفه.به نظر شخصی من اول کسپر و بعد نود32 .در مورد قیمت هم شرمنده ام. اطلاعی ندارم.:46:
mysaeedms
14-06-2010, 16:38
سلام.من تمام پستها رو خوندم ولی کسی از wi fiچیزی نگفت.نکنه وای فای نداره؟
NOD32 Antivirus 35000 Toman
NOD32 Internet Security 55000 Toman
Kaspersky 25000 Toman
Panda Antivirus + firewall 2009 25000 Toman
Kaspersky Internet Security 39000 Toman
Symantec Endpoint Protection 230000 Toman البته این سیمانتک چون 5 کاربره هست اینقدر گرونه .
دوستان اگه میخوان اینترنتی خرید کنن برن اینجا قیمتاش خیلی خوبه البته اکثر قیمتاش با بیرون فرق نداره ولی مثلا ویندوز XP OEM رو همه جا بیرون میدن 99000 تومان اینجا میده 45000 تومان .
IT World
14-06-2010, 20:33
سلام.من تمام پستها رو خوندم ولی کسی از wi fiچیزی نگفت.نکنه وای فای نداره؟
دوست عزیز الان حتی device هایی مثل گوشیهای موبایل هم wifi دارن، لپتاپ که جای خود داره!
بله دارد.
Mehrdad092000
14-06-2010, 21:08
N61jq با بلوری 1440
دیروز پاییتخت بودم
کمترم میدادن
با گارانتیه سازگار
مهندسان عزیز 1 سوال
نوت بوک در حالت پر بودن باطری و همزمان اتصال به برق شهری
از باطری استفاده میکنه یا برق؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 10:11 PM ---------- Previous post was at 10:08 PM ----------
N61jq با بلوری 1440
دیروز پاییتخت بودم
کمترم میدادن
با گارانتیه سازگار
هر چی میتونیارزون تر پیدا کن
گارانتی ام سازگار - ویستا -امرتات
فرقی نمیکنن
یه سرم به پارسیان و ایران بزن
بهترین قیمت 1400 10تومن کم و زیاد
hamid361
15-06-2010, 01:25
من که خیلی با این لبتاپ حال میکنم عشق منه دوستان من تو پایتخت 1450 خریدم شنبه طیقه اول سام رایانه با گارانتی سازگار اینکه دوستان میگن 1400 من نمی دونم اما من تمام پایتخت و پارسیان و ... رضا رو گشتم تو پارسیان 1400 هم دیدم من چون نصف پولشو چک دادم برای دوماه دیگه بهمین خاطر مجبور بودم ازینجا بخرم همه جا که چک قبول نمی کنن.30 تومان هم کشید روش 2 درصد ولی راضیم.لبتاپش کار درسته.
امتیازی که ویندوز سون به قطعات میده فقط سی پی یو 6.9 و باقیش 5.9 قضیه چیه؟گرافیک رم هارد .خوب این سیستم به چه درد می خوره که میگه سیستم رو رفرش کن تا عملکردش بهتر بشه.
:11:
من که خیلی با این لبتاپ حال میکنم عشق منه دوستان من تو پایتخت 1450 خریدم شنبه طیقه اول سام رایانه با گارانتی سازگار اینکه دوستان میگن 1400 من نمی دونم اما من تمام پایتخت و پارسیان و ... رضا رو گشتم تو پارسیان 1400 هم دیدم من چون نصف پولشو چک دادم برای دوماه دیگه بهمین خاطر مجبور بودم ازینجا بخرم همه جا که چک قبول نمی کنن.30 تومان هم کشید روش 2 درصد ولی راضیم.لبتاپش کار درسته.
امتیازی که ویندوز سون به قطعات میده فقط سی پی یو 6.9 و باقیش 5.9 قضیه چیه؟گرافیک رم هارد .خوب این سیستم به چه درد می خوره که میگه سیستم رو رفرش کن تا عملکردش بهتر بشه.
سلام دوست عزیز حالا که خوب باهاش کار کردی ازش راضی هستی؟ مشکل خاصی نداره؟ تو بازی ها چطوره؟
سلام به همه دوستان
ضمن تبریک به رفقایی که این سیستمو گرفتن یه توضیح در مورد بازی metro 2033 بدم که ما این بازیو روی سیستمای قوی تر (pc) هم روی high نتونستیم اجرا کنیم ... لینک زیرو یه نگا کنین متوجه دلیل می شین بی وجدان خیلی ... هستش
mysaeedms
15-06-2010, 13:19
سلام.بالاخره منم با این بحثهای شما وسوسه شدم و دیروز یکی خریدم....خیلی وقت بود که دنبال یه لپ تاپ خوب بودم و بین f115 وn61jqگیر افتاده بودم.ولی دیگه دل و زدم به دریا و دیروز از بازار رضا با گارانتی سازگار 1400 خریدم.امیدوارم پشیمونم نکنه از خریدنش.از همه شما ممنونم که با بحثهای خودتون کمک حال من ودیگران میشید.چند تا سوال دارم که ممنون میشم جواب بدید
1:برای بار اول چند ساعت تو شارژباشه بهتره؟
2:بعد از بالا اومدن ویندوز نیازی به نصب cd درایورها هست یا قبلا خودشون نصب کردن؟
3:بعد از ریکاوری گرفتن چطور میتونم یه ویندوز سون 32بیتی هم نصب کنم؟
ممنون میشم از دوستان که زودتر جواب بدین
hasibi01
15-06-2010, 13:47
درایورها رو ویندوز اورجینال نصب شدن. ولی بهتره درایور جدید رو از سایت ASUS دانلود کنید و دوباره نصب کنید. اگرم وقتش رو ندارید حداقل کارت گرافیک رو آپدیت کنید.
در مورد نصب ویندوز 32 هم که کار خاصی نداره. دقیقا مثل دسکتاپ. اول در منوی بوت ستاپ ترتیب بوت رو به درایو بلوری تغییر بدین و بعد سیستم رو با یه دی وی دی ویندوز سون 32 بوت کنید و بقیه مراحل. البته من یکی از اونایی بودم که همه این کارها رو کردم و در نهایت تا درایو ریکاوری رو فرمت نکردم موفق به نصب ویندوز دوم نشدم. امیدوارم که این مشکل واسه شما دیگه پیش نیاد.
mysaeedms
15-06-2010, 13:54
ممنون از جوابتون.میشه راجع به باطری هم بگین وهمینطور اینکه منظورتون از درایو ریکاوری چیه؟مگر ریکاوری رو روی dvdنمیگیرین؟
hasibi01
15-06-2010, 21:13
آره ریکاوری که شما میگیرید روی 4تا دی وی دی انجام میشه. ولی روی این لپ تاپ از قبل 14 گیگ از هارد رو جدا کردن و از همین سیستم عاملی که شما دارید روش ریکاوری گرفتن. که این قسمت رو میتونید با برنامه هایی مثل آکرونیس یا پاراگون و یا دیسک منجر خود ویندوز مشاهده کنید. یه درایو پرایمری 14 گیگی. واسه ورود به ریکاوری هم کافیه زمان بوت شدن دکمه F9 رو بزنید.
البته زمانیکه روی دی وی دی ریکاوری میگیرید دیگه نیازی بهش ندارید و میتونید پاکش کنید و از همه فضای هاردتون استفاده کنید. در مورد شارژ باطری هم اطلاع زیادی ندارم من یه شب گذاشتم تو شارژ بمونه. و بعدشم باطری رو جدا کردم تا در اثر شارژ زیاد صدمه نبینه البته بعد از پیشنهاد دوستمون آقای وایومن.
با سلام....و خسته نباشید...
میخواستم بدونم که درایو بلو ری رایت هم میکنه و دی وی دی هم میخونه؟
اگه میشه یه سابت معتبر برای خرید این دستگاه معرفی کنید...
ممنونم
با سلام....و خسته نباشید...
میخواستم بدونم که درایو بلو ری رایت هم میکنه و دی وی دی هم میخونه؟
اگه میشه یه سابت معتبر برای خرید این دستگاه معرفی کنید...
ممنونم
بلوری رو میخواند اما رایت نمکند
سی دی +دی وی دی هم می خواند هم رایت میکند
باصطلاح Combo blue ray هستش
سایت زیاده اما قیمتاشون یکم بالاست
hamid361
15-06-2010, 23:00
سلام خیلی عالیه فقط یکم رزولوشنش پایینه در زمان دیدن فیلم می تونید بفهمید پیکسلها مشخصا اما تو بازی واقعا محشره برای دین فیلم اگه HD باشه که محشره و تمیز پخش می کنه.تو بازی ها واقعا عالیه و محشر کار میکنه.ببینین در مورد بازی METRO 2033 من اونو نصب کردم واقعا علی اومد با کیفیت اولترا اما بار دوم که اومدم صفحه بصورت عمودی بریده بریده شد ریز ریز که هرچی کردم درست نشد یعنی رو کیفیت LOW هم که گذاشتم بازهم همین خطوط بود کلا با این بازی مشکل داره فقط افت فریم نیست بلکه کلا تصویر تکه تکه میشه توش و اصلا نمی کشه من که سر اون حالم گرفته شد انتظار بیشتری ازین لبتاپ داشتم اما دوستمون گفت که روی PC ها با گرافیک بالاتر هم این مشکل هست دیگه من قانع شدم.منم باطری رو در آوردم اولش رو DVD ریکاوری گرفتم حالا نمی دونم بر اینکه ویندوز 32 بیتی بریزم در کنار 64 بیتی درایو D رو فرمت کنم و پارتیشن بندی مجدد؟لطفا کمک تو این زمینه لطفا.من فکر می کنم اگه یه 32 بیتی نصب شه بازیها رو بهتر اجرا کنه مثلا همین METRO 2033 و دیگه اینکه پرز خیلی رو مانیتور میشینه و جای لک که خوب طبیعی دوستان راهی بلد نیستین که همیشه نو بمونه؟کمک کنید.در این زمینه لطفا.من هم تمام اجزاء سخت افزاری رو آپدیت کردم مثلا گرافیک که یه فایل 280 مگابایتی بود اما وقتی صدا کردم تاریخ آپدیتش تغییر نکرد دوستان نظری ندارن؟فقط هنور نتونستم به مودم ADSL خودم وصلش کنم وقتی کابل رو به LAN میزنم پیغام میده کانکشن آماده نیست و وقتی مودم رو می خوام نصب کنم میگه ارتباط پورت و مودم قطعه نمی دونم چیکارش کنم دیگه.راستی وبکمشم عالیه دید در شب داره تو تاریکی کاملا چهره رو روشن نشون میده.همه چیزش عالیه.موفق باشید.
:11::40::11::40::11:
rahnemoun
16-06-2010, 06:30
[COLOR=Blue]فقط هنور نتونستم به مودم ADSL خودم وصلش کنم وقتی کابل رو به LAN میزنم پیغام میده کانکشن آماده نیست و وقتی مودم رو می خوام نصب کنم میگه ارتباط پورت و مودم قطعه نمی دونم چیکارش کنم دیگه.راستی وبکمشم عالیه دید در شب داره تو تاریکی کاملا چهره رو روشن نشون میده.همه چیزش عالیه.موفق باشید.
در مورد ADSL فکر میکنم مشکل از اونجا باشه که شما کارت شبکه رو Enable نکردید! من خودم هم همین مشکل رو داشتم که بصورت وایرلس کانکت میشد ولی با کابل مشکل داشت که بعد از کلی سروکله زدن! متوجه شدم که کارت شبکه نصب هست ولی Enable نیست که وقتی Enableاش کردم، با کابل هم کانکت شد...
رامین :11:
با سلام ...
ایا از سایت سازگار میشه از شهرستان خرید کرد؟!
من کرمان هستم...
You Were Mine
16-06-2010, 11:21
با سلام ...
ایا از سایت سازگار میشه از شهرستان خرید کرد؟!
من کرمان هستم...
سلام داداش خسته نباشی خوبی ؟ حالا چرا از سایت ؟ به هیچ عنوان توصیه نمیشه لپ تاپ را از سایت ها خرید حتی اگر نمایندگی اصلی باشه . من خودم هم کرمانی هستم حدود دو هفته پیش با گارانتی امرتات گرفتم 1.540 گارانتی خیلی خوبیه حالا اگه خواستی بگو ادرسش را بهت بدم در ضمن اگر فرهنگی باشی بهت قسطی هم میده .
mohammadi4net
16-06-2010, 11:58
مقایسه سطحی Sony F115 و ASUS N61Jq:
You Were Mine
16-06-2010, 13:11
مقایسه سطحی Sony F115 و ASUS N61Jq:
سلام ممنون از مقایسه این دو مدل ولی کاملا تعصبی بود /
1- در سته این دو مدل هردو CPU کاملا یکسانی دارند اما ایسوس از چیپست جدیدتری نسبت به 115 استفاده میکنه
2- درسته رم 6 گیگ بهتره اما زیاد به کار ادم نمیاد مگه میخواید چیکار کنید که به رم 6 گیگ احتیاج دارید ؟در ضمن مارک رم لپ تاپ ایسوس Kingston اما از سونی فکر کنم hynex ( همچین چیزی ) هست که این بازم برتری سخت افزاری را نشون میده .
3- لپ تاپ ایسوس از مولتی تاچ پد استفاده میکنه که حداکثر میتونی روش با 3 انگشت کار کنی که قابلیت تنظیم هم داره که سونی تاچ پدش معمولیه .
4- الان که هنوز بلو ری تو بازار زیاد نیومده همه به فکر داشتن بلو ری هستند اما Usb 3.0 که ایسوس زده تا دو سال دیگه قابل استفاده نیست ؟ ( اینم شد مقایسه داداش ) مهم داشتن تکنولوژی روز هست که ایسوس داره استفاده میکنه.
5- ظاهر هم همونجور که دوست خوبم گفتن کاملا سلیقه ای هست هردو قیافه خوبی دارند و از همدیگه به هیچ عنوان سر نیستند .
6- مردم همیشه برای خرید به امکانات و هزینه توجه میکنند ایا به نظر شما می ارزه ایسوس را با این امکانات ول کرد و سونی را 200 هزار تومان گرونتر گرفت با قابلیت های پائین تر ؟
7- از نظر گرافیک که دیگه هیچ حرفی نمیمونه گرافیک ایسوس چه در حرف چه روی کاغذ چه در مقایسه از سونی سرتره و توی رتبه بندی 17 رتبه از گرافیک سونی بالاتره بازی های روز را راحت اجرا میکنه و هیچ مشکلی نداره بازی nfs shif که گرافیکی نداره شما برو با لپ تاپت ببین Crysis را میتونی روی High اجرا کنی ؟ در مورد دایرکت ایکس هم که حرفی برای گفتن نیست .
8- وقتی اسم لپ تاپ میاد ادم به فکر یک کامپیوتر قدرتمند ، قابل حمل و کم صدا می افته . صدا برای بعضی از افراد که قصد خرید لپ تاپ را دارند یک گزینه مهم هست که لپ تاپ کم صدا باشه اینجور که شما تو مقایسه گفتی سونی سر و صدا میده که گرما را کنترل کنه درسته ؟ خب حالا ایسوس چی ؟ با صدای خیلی کمتر گرما را کنترل میکنه اینم یکی از محاسن ایسوس هست .
9- سونی پول برند را میگیره اما پشتیبانی درستی در قبال کالاهاش نداره درسته که گارانتی معتبری داره اما به عهد هاشون وفا نمی کنند سونی یکسال و ایسوس دو سال گارانتی داره .
10- میشه به غیر از صفحه نمایش لپ تاپ سونی یک قطعه دیگر را مثال بزنید که سونی برای لپ تاپ هاش خودش میسازه ؟ اما در مقابل ایسوس مادربورد و کارت گرافیک های لپ تاپ هاش را خودش میسازه که این کار باعث کاهش قیمت و همچنین تکنولوژی پیشرفته تر و از همه مهم تر خرابی کمتر میشه . توی رتبه بندی کمترین خرابی لپ تاپ ها ایسوس در صدر اما سونی در رتبه 5 - 6 به سر میبره که این بازم کیفیت ایسوس را ثابت میکنه .
در کل مقایسه شما کاملا شخصی بود بعضی از امکانات سونی مثل بک لایت و ... خوبه قبول اما نمیشه مطلب های کلی را بیخیال شد و به مسائل جزئی روی اورد .
با تشکر از همه ی دوستان
rahnemoun
16-06-2010, 13:19
1- در سته این دو مدل هردو CPU کاملا یکسانی دارند اما ایسوس از چیپست جدیدتری نسبت به 115 استفاده میکنه
2- درسته رم 6 گیگ بهتره اما زیاد به کار ادم نمیاد مگه میخواید چیکار کنید که به رم 6 گیگ احتیاج دارید ؟در ضمن مارک رم لپ تاپ ایسوس Kingston اما از سونی فکر کنم hynex ( همچین چیزی ) هست که این بازم برتری سخت افزاری را نشون میده .
3- لپ تاپ ایسوس از مولتی تاچ پد استفاده میکنه که حداکثر میتونی روش با 3 انگشت کار کنی که قابلیت تنظیم هم داره که سونی تاچ پدش معمولیه .
4- الان که هنوز بلو ری تو بازار زیاد نیومده همه به فکر داشتن بلو ری هستند اما Usb 3.0 که ایسوس زده تا دو سال دیگه قابل استفاده نیست ؟ ( اینم شد مقایسه داداش ) مهم داشتن تکنولوژی روز هست که ایسوس داره استفاده میکنه.
5- ظاهر هم همونجور که دوست خوبم گفتن کاملا سلیقه ای هست هردو قیافه خوبی دارند و از همدیگه به هیچ عنوان سر نیستند .
6- مردم همیشه برای خرید به امکانات و هزینه توجه میکنند ایا به نظر شما می ارزه ایسوس را با این امکانات ول کرد و سونی را 200 هزار تومان گرونتر گرفت با قابلیت های پائین تر ؟
7- از نظر گرافیک که دیگه هیچ حرفی نمیمونه گرافیک ایسوس چه در حرف چه روی کاغذ چه در مقایسه از سونی سرتره و توی رتبه بندی 17 رتبه از گرافیک سونی بالاتره بازی های روز را راحت اجرا میکنه و هیچ مشکلی نداره بازی nfs shif که گرافیکی نداره شما برو با لپ تاپت ببین Crysis را میتونی روی High اجرا کنی ؟ در مورد دایرکت ایکس هم که حرفی برای گفتن نیست .
8- وقتی اسم لپ تاپ میاد ادم به فکر یک کامپیوتر قدرتمند ، قابل حمل و کم صدا می افته . صدا برای بعضی از افراد که قصد خرید لپ تاپ را دارند یک گزینه مهم هست که لپ تاپ کم صدا باشه اینجور که شما تو مقایسه گفتی سونی سر و صدا میده که گرما را کنترل کنه درسته ؟ خب حالا ایسوس چی ؟ با صدای خیلی کمتر گرما را کنترل میکنه اینم یکی از محاسن ایسوس هست .
9- سونی پول برند را میگیره اما پشتیبانی درستی در قبال کالاهاش نداره درسته که گارانتی معتبری داره اما به عهد هاشون وفا نمی کنند سونی یکسال و ایسوس دو سال گارانتی داره .
10- میشه به غیر از صفحه نمایش لپ تاپ سونی یک قطعه دیگر را مثال بزنید که سونی برای لپ تاپ هاش خودش میسازه ؟ اما در مقابل ایسوس مادربورد و کارت گرافیک های لپ تاپ هاش را خودش میسازه که این کار باعث کاهش قیمت و همچنین تکنولوژی پیشرفته تر و از همه مهم تر خرابی کمتر میشه . توی رتبه بندی کمترین خرابی لپ تاپ ها ایسوس در صدر اما سونی در رتبه 5 - 6 به سر میبره که این بازم کیفیت ایسوس را ثابت میکنه .
در کل مقایسه شما کاملا شخصی بود بعضی از امکانات سونی مثل بک لایت و ... خوبه قبول اما نمیشه مطلب های کلی را بیخیال شد و به مسائل جزئی روی اورد .
با تشکر از همه ی دوستان
بندهای 3 و 4 و 7 و بخصوص 8 و 10 کاملا تایید میشه...! :10:
البته اگه در مورد وزنشون هم میگفتی بد نبود، سونی 3.2 کیلوگرم و ایسوس 2.9 کیلوگرم
mohammadi4net
16-06-2010, 14:05
سلام .
مرسی از مقایسه این 2 مدل .
چند نکته هستش که بایستی ذکر بشه .
1. در کل کیفیت تصویر فقط و فقط به رزولوشن صفحه بستگی نداره . شما میگید Full HD ولی وقتی شما یه فیلم 720P رو میخواین نگاه کنین چه نیازی به رزولوشن 1080P دارین ؟ اگر هم فقط 1080p نگاه میکنین که اون بحثش جداست . و در کل فرقی بین 720p و 1080p در اینچ پایین نیست .
شاید اگه یه فیلم 1080 با f115 نگاه کنید نظرتون عوض بشه ، اگرهم f115 رو با کابل Hdmi به تلوزیون های 32" و 40 " فول اچ دی وصل کنید که دیگه 100 درصد نظرتون عوض میشه
و شما بایستی فکر بازیها هم باشید با گرافیک نسبتا پایینی که سری F دارن ، فکر نمیکنم بشه F HD رو روش پیاده کرد .
با کارت گرافیک هیچ لبتابی نمیشه فول اچ دی بازی کرد چه برسه به f115 ، گرافیک f115 خیلی پایین نیست سری f از دوتا گرافیک 330 و 310 استفاده می کنه ، شاید لفظ نسبتا پایین برای 310 مناسب باشه ولی در مورد گرافیک 330 حدود 10 ال 15 درصد از گرافیک 5730 ایسوس ضعیفتره
2. رم اضافی ! درسته عالیه ولی چندتا برنامه رو همزمان میخواین باز کنین که نیاز به همچین رمی باشه ؟ سرعت هم فکر نمیکنم فرقی بین 4 و 6 باشه .
باهاتون موافقم ولی برای من که از نرم افزار VMware Workstation استفاده می کنم خیلی مفیده
3. ظاهر / یه چیز کاملا سلیقه ائی هستش و نمیشه گفت کدوم زیباتر هستش . شاید از نظر من زشت و از نظر شما زیبا باشه .
درسته سلیقه ایه ولی معمولا پژو پارس از آردی به چشم خیلی از مردم قشنگتره.
4. پشتیبانی وسایل . نیازی به توضیح نیست . فقط ساپورت کمپانی ها رو در ایران یه مرور کنین !
متاسفانه یکی از ضعف های سونی در ایران همین گارانتی و پشتیبانیه، من احترام زیادی برای شرکت سازگار گارانتی کننده ایسوس قایل هستم.
در کل بنده همیشه این اعتقاد رو داشتم و دارم که سونی اصلا چیز شاقی نیست که مردم ما تا اسم وایو میاد میگن بهترینه . و همیشه این کمپانی پول اضافه رو اسمش میخوره .
من قبلا همین عقیده رو داشتم که سونی پول اضافه اسمشو می گیره ولی واقعا این طور نیست
این پول اضافه وقتی که ما توانایی پرداختشو داشته باشیم کاملا منطقیه.
__________________________________________________ _________________________
باید ببنیم دوستان دیگه نظرشون چیه ولی شما هم این پستت رو خیلی داغ و تعصبی زدی :46:
اگه اینجا رو نگاه کنید می بینید چیپست جدید hm55 بعضی قابلیت هاش کمتره و بعضی بیشتر ولی قیمت دوتاشون یکیه !
رم 4 گیگ f115 مارکش سامسونگه امیدوارم نخوای بگی Kingston از سامسونگ بهتره
ایسوس بجز گرافیک یه برتری دیگه ای هم نسبت به سونی داره اونم داشتن USB3 هست که به نظرم من تا 2 سال آینده هیچ نیازی به این پورت پرسرعت نداریم. یکی از کاربردهای پورت های پرسرعت فلش و هارد اکسترناله که اگه واقعا ما نیاز به درایو اضافی پرسرعت داشته باشیم می تونیم از پورت eSATA استفاده کنیم . البته برای دستگاه های کپچر و ... هم می تونیم از پورت 1394 استفاده کنیم . حالا به نظرتون بازهم نیاز به Usb3 احساس میشه؟ البته سوء تفاهم نباشه این پورت بودنش خوبه ولی همه چیز نیست.
اگه شما اینجوری فکر می کنید به روی چشم قبول :20:
قابلیت های پائین تر ! کم لطفی می کنید
من خودم این موضوع رو تایید کردم
اختلاف خیلی فاحش نیست.
اینجا حق با شماست
ایسوس تازه کاره به زمان نیاز داره تا خودشو نشون بده ، شاید در دراز مدت این حرف شما هم ثابت بشه ولی من شخصا ریسک نکردم و یک مارک خوش نام رو خریدم.
برداشت شما قابل احترامه
با تشکر از همه ی دوستان
ممنون که نظرتونو دادین
You Were Mine
16-06-2010, 14:35
ممنون که خیلی منطقی جواب میدین .
باید ببنیم دوستان دیگه نظرشون چیه ولی شما هم این پستت رو خیلی داغ و تعصبی زدی:46:
-----> شاید فکر کنی تعصب باشه نه اصلا اینطوری نیست منم قبلا طرفدار سونی بودم حتی میتونی بری تو انجمن ببینی تاپیک "" همه چیز درباره سونی سری F "" را من زدم چون میخواستم سونی بگیرم
اگه اینجا رو نگاه کنید می بینید چیپست جدید hm55 بعضی قابلیت هاش کمتره و بعضی بیشتر ولی قیمت دوتاشون یکیه !
-----> تهنا برتری PM55 در پورت های ورودی و خروجی هست و همچنین Storage technology اما HM55 در گرافیک کاملا برتره اگه بخوایم منطقی انتخاب کنیم من انتخابم میشه HM55
رم 4 گیگ f115 مارکش سامسونگه امیدوارم نخوای بگی Kingston از سامسونگ بهتره
-----> اتفاقا میخوام همینو بگم تو Kingston را که عمری داره قطعات کامپیوتر میزنه را ول میکنی میچسبی به سامسونگ تازه کار ؟ اگه میخوای بگی سامسونگ برتره حرفی نیست اما بدون ال سی دی لپ تاپ ایسوس مارکش سامسونگ و همانطور که میدونی رقیب سرسخت سونی تو ی ساخت ال سی دی و ال ای دی هست و همچنین یک نکته مهم !!: میدونی پنل های ال سی دی های سونی را سامسونگ میزنه ؟ اگه بری زیرشون را نگاه کنی میبینی زده Made By Samsung .
----->تاچ پد لپ تاپ شما مولتی تاچ ؟ من کاری به تبلیغات ندارم تا اونجایی که من میدونستم نیست حالا اگه هست ببخشید .
ایسوس بجز گرافیک یه برتری دیگه ای هم نسبت به سونی داره اونم داشتن USB3 هست که به نظرم من تا 2 سال آینده هیچ نیازی به این پورت پرسرعت نداریم. یکی از کاربردهای پورت های پرسرعت فلش و هارد اکسترناله که اگه واقعا ما نیاز به درایو اضافی پرسرعت داشته باشیم می تونیم از پورت eSATA استفاده کنیم . البته برای دستگاه های کپچر و ... هم می تونیم از پورت 1394 استفاده کنیم . حالا به نظرتون بازهم نیاز به Usb3 احساس میشه؟ البته سوء تفاهم نباشه این پورت بودنش خوبه ولی همه چیز نیست
-----> اینا درست همه ی این پورت هایی که گفتی ایسوس هم داره . همه چیز نیست درست اما ایا شما از USB استفاده نمیکنید ؟ استفاده از usb در مقابل eSata, 1394 خیلی بیشتره .
اگه شما اینجوری فکر می کنید به روی چشم قبول:26:
-----> درسته سونی توی سری اف یک طراحی منحصر به فرد را ارائه کرده اما خیلی هم از طراحی ایسوس سرتر نیست
قابلیت های پائین تر ! کم لطفی می کنی
-----> اره دیگه گرافیک بالاتر ، چیپست بهتر ، usb 3.0 و ... اینا همه قابلیت بهتر هستند اگه اشتباه میکنم بگو اشتباه .
در مورد صدا ، گرافیک ، پشتیبانی که خودتون تائید کردین حرفی نیست .
ایسوس تازه کاره به زمان نیاز داره تا خودشو نشون بده ، شاید در دراز مدت این حرف شما هم ثابت بشه ولی من شخصا ریسک نکردم و یک مارک خوش نام رو خریدم.
-----> دستت درد نکنه حالا دیگه ایسوس شد بدنام ؟ خدائیش اگه بخوای یک کامپیوتر Desktop بخری مادربورد را چی انتخاب میکنی ؟ 100% انتخابت ایسوس . ایسوس با همین تازه کاریش کمترین خرابی را داره این که یک امتیاز مثبت حساب میشه .
S A M S U N G
16-06-2010, 14:51
سلام .
چندتا عکس از مشخصات سخت افزار این نوت بوک :
مخلصیم .
mohammadi4net
16-06-2010, 15:17
اتفاقا میخوام همینو بگم تو Kingston را که عمری داره قطعات کامپیوتر میزنه را ول میکنی میچسبی به سامسونگ تازه کار ؟ اگه میخوای بگی سامسونگ برتره حرفی نیست اما بدون ال سی دی لپ تاپ ایسوس مارکش سامسونگ و همانطور که میدونی رقیب سرسخت سونی تو ی ساخت ال سی دی و ال ای دی هست و همچنین یک نکته مهم !!: میدونی پنل های ال سی دی های سونی را سامسونگ میزنه ؟ اگه بری زیرشون را نگاه کنی میبینی زده Made By Samsung .
یادم چهار یا پنج سال پیش تازه کارت گرافیک های قلابی مد شده بود ، یکی از راههای تشخیص اصل بودن همین چیپ رم گرافیک بود که در بعضی مارک ها کارت گرافیک اصلی رمش سامسونگ بود، سامسونگ در ساخت رم خیلی قدیمیه، سونی و سامسونگ در ساخت ال سی دی و ال ای دی دو رقیب سرسخت هستند که تو بحث تلوزیون سونی با کیفیت عالی و قیمت بالا فعالیت می کنه ، سامسونگ با کیفیت مناسب و قیمت مناسب تر فعالیت می کنه.
تهنا برتری PM55 در پورت های ورودی و خروجی هست و همچنین Storage technology اما HM55 در گرافیک کاملا برتره اگه بخوایم منطقی انتخاب کنیم من انتخابم میشه HM55
به نظر من نباید خیلی در کارایی فرقی داشته باشند ، ولی اکثرا می گن pm55 قویتره.
اینا درست همه ی این پورت هایی که گفتی ایسوس هم داره . همه چیز نیست درست اما ایا شما از USB استفاده نمیکنید ؟ استفاده از usb در مقابل eSata, 1394 خیلی بیشتره .
احتمالا شما منظورمو متوجه نشدید ، پورت usb3 نسبت به usb2 سرعتش تغییر کرده، خیلی از وسایل از ماکزیمم سرعت usb 2 هم استفاده نمی کنند بجز فلشها و هاردیسک ، خوب اگه ما احتیاج به یه هارد اکسترنال پرسرعت داشته باشیم می تونیم از eSATA استفاده کنیم. شما می دونید خیلی از کپچرهای حرفه ای و دوربین های DV از پورت 1394(iLink) استفاده می کنند؟ می دونید چند تا وسیله usb3 تو ایران پیدا میشه؟ می دونید تمام تجهیزات که با usb3 کار می کنند قیمت خیلی بالایی دارند؟حرفم اینه که اگه لبتاب usb3 نداشته باشه خلعی احساس نمیشه.
اره دیگه گرافیک بالاتر ، چیپست بهتر ، usb 3.0 و ... اینا همه قابلیت بهتر هستند اگه اشتباه میکنم بگو اشتباه .
چیبست رو قبول ندارم، سونی هم فول اچ دی، سنسور نور، 0.4" مانیتور بزرگتر، بکلایت، طراحی شکیلتر، کیبرد بهتر، اسپیکر قوی تر،رم بیشتر
بقیه شرایط هم تقریبا مساوی :46:
دستت درد نکنه حالا دیگه ایسوس شد بدنام ؟ خدائیش اگه بخوای یک کامپیوتر Desktop بخری مادربورد را چی انتخاب میکنی ؟ 100% انتخابت ایسوس . ایسوس با همین تازه کاریش کمترین خرابی را داره این که یک امتیاز مثبت حساب میشه .
مرد مومن من گفتم سونی خوش نامه ، نگفتم که ایسوس بدنامه که :31: تازه تو مقدمه مقایسه از ایسوس به نام یک شرکت موفق نام بردم.
بازار لبتاب و نت بوک با توجه به افزایش تقاضای خرید در سراسر دنیا برای هر شرکت سازنده ای وسوسه انگیزه چه برسه به شرکت موفق ایسوس که بیشتر موفقیتشو رو مدیون مادربرد های حرفه ای خودش می دونه. این شرکت چند سالیه که بصورت جدی وارد بازار لبتاب و نت بوک شده و در حال حاضر داره محصولاتشو با قیمت مناسب در ایران با گارانتی های معتبری چون سازگار به فروش می رسونه. مدل N61Jq ایسوس با کارت گرافیک قدرتمند خودشو رقیب سرسختی برای سری F می دونه در ادامه به بررسی دو لبتاب سونی f115 و ایسوس می پردازیم تا ببنیم این N61Jq می تونه خودشو از نماینده سری f یعنی f115 برتر بدونه ؟!؟
با احترام فراوان به شما من هنوز نتیجه گیریم همینیه که قبل گفتم :11:
تنها برتری N61Jq گرافیک قدرتمند اونه که اگه لبتاب رو 100% برای بازی می خواین گزینه مناسبیه ولی اگه بازی در نیازهای بعدی شما قرار داره بهتره اونو فراموش کنید و تن به اختلاف قیمت 100 تا 200 هزارتومان سونی بدین و از نهایت تکنولوژی سونی لذت ببرید.
You Were Mine
16-06-2010, 15:40
نتونستم نقل قول بدم اینجوری نوشتم :
1- من این چیز هارو نمیدونستم اما با این اوصاف بازم رم KINGSTON را انتخاب میکنم البته من هنوز رم با مارک سامسونگ تو بازار ندیدم .
2- تا اونجایی من شنیدم hm55 میگن بهتره حالا اگه شما میگی خوبه حتما خوبه .
3- چرا داداش متوجه شدم همه ی حرفات درست . usb 3.0 هم هنوز نیومده اما اینجا بحث ما سر تکنولوژی جدید هست بلو ری هم مثل usb3.0 یکی امکان جدید هست که هنوز فراگیر نشده اما چرا بعضی ها میخوان لپ تاپ بخرند به داشتن بلو ری توجه میکنن ؟ چون به تکنولوژی اهمیت میدن من بحثم سر اینه.
4- نصف بیشتر این مزایا ای که گفتی شد ال سی دی که ( توی فول اچ دی هیچ حرفی نیست ) .کیبرد هر دو مدل مثل هم هستند و از این لحاظ هیچگونه برتری نسبت به هم ندارن . درسته اسپیکر قوی تر اما کیفیت اون به مدل ایسوس نمیرسه . سنسور های نوری همیشه تنظیم دقیقی ندارن در مورد تنظیم نور ما با استفاده از تنظیمات دستی نور را تنظیم می کنیم اما شما باید با همون سنسور که در بعضی جاها ممکنه درست تشخیص نده بسازین. در ضمن حالا 200 هزار تومن می ارزید بیشتر بدی بابت این مدل ؟
5- اینم حرفی توش نیست
6- خب معلومه که نظرت همونه اخه تو اون مدل را خریدی من این مدل را هیچکدوم هم از انتخابمون پشیمون نیستیم
mohammadi4net
16-06-2010, 15:53
نتونستم نقل قول بدم اینجوری نوشتم :
1- من این چیز هارو نمیدونستم اما با این اوصاف بازم رم KINGSTON را انتخاب میکنم البته من هنوز رم با مارک سامسونگ تو بازار ندیدم .
2- تا اونجایی من شنیدم hm55 میگن بهتره حالا اگه شما میگی خوبه حتما خوبه .
3- چرا داداش متوجه شدم همه ی حرفات درست . usb 3.0 هم هنوز نیومده اما اینجا بحث ما سر تکنولوژی جدید هست بلو ری هم مثل usb3.0 یکی امکان جدید هست که هنوز فراگیر نشده اما چرا بعضی ها میخوان لپ تاپ بخرند به داشتن بلو ری توجه میکنن ؟ چون به تکنولوژی اهمیت میدن من بحثم سر اینه.
4- نصف بیشتر این مزایا ای که گفتی شد ال سی دی که ( توی فول اچ دی هیچ حرفی نیست ) .کیبرد هر دو مدل مثل هم هستند و از این لحاظ هیچگونه برتری نسبت به هم ندارن . درسته اسپیکر قوی تر اما کیفیت اون به مدل ایسوس نمیرسه . سنسور های نوری همیشه تنظیم دقیقی ندارن در مورد تنظیم نور ما با استفاده از تنظیمات دستی نور را تنظیم می کنیم اما شما باید با همون سنسور که در بعضی جاها ممکنه درست تشخیص نده بسازین. در ضمن حالا 200 هزار تومن می ارزید بیشتر بدی بابت این مدل ؟
5- اینم حرفی توش نیست
6- خب معلومه که نظرت همونه اخه تو اون مدل را خریدی من این مدل را هیچکدوم هم از انتخابمون پشیمون نیستیم
خب معلومه که نظرت همونه اخه تو اون مدل را خریدی من این مدل را هیچکدوم هم از انتخابمون پشیمون نیستیم
این که این دو مدل خریدارهای خودشونو رو راضی نگه می دارند، بهترین نتیجه گیری بود.
هدف من باز کردن شرایط این دو مدل لبتاب بود که با همکاری شما و جناب "S A M S U N G" در یک گفتگوی دوستانه و منطقی خیلی از موضوعات باز شد ، حالا خیلی از کسانی که بین این دو مدل گیر کردن می تونن با بررسی شرایط خودشون و صحبت های ردو بدل شده یکی از این مدل ها رو انتخاب کنند.
موفق و پیروز باشید :11:
rahnemoun
16-06-2010, 17:14
در عکس زیر توضیح داده شده که برای تنظیم GPU اگه روی آیکون ATI کلیک راست کنیم، آیتمی با نام Configure Switchable Graphics هست که باید روی اون کلیک کرد ولی تو لپ تاپ من با کلیک راست روی آیکون ATI آیتمی با نام Configure Switchable Graphics وجود نداره! میخواستم ببینم آیا مال بقیه دوستان هم همینجوریه؟ (البته میدونم که بعضی از مدلهای خاص این قابلیت رو دارن ولی میخواستم ببینم لپ تاپ من چه قابلیتی رو نداره که این آیتم ظاهر نمیشه)
سلام داداش خسته نباشی خوبی ؟ حالا چرا از سایت ؟ به هیچ عنوان توصیه نمیشه لپ تاپ را از سایت ها خرید حتی اگر نمایندگی اصلی باشه . من خودم هم کرمانی هستم حدود دو هفته پیش با گارانتی امرتات گرفتم 1.540 گارانتی خیلی خوبیه حالا اگه خواستی بگو ادرسش را بهت بدم در ضمن اگر فرهنگی باشی بهت قسطی هم میده .
سلام....ممنونم...اگه ادرس رو لطف کنی خیلی ممنونت میشم....
راستی بلوری هست دیگه؟!
ashkan15
16-06-2010, 21:56
در عکس زیر توضیح داده شده که برای تنظیم GPU اگه روی آیکون ATI کلیک راست کنیم، آیتمی با نام Configure Switchable Graphics هست که باید روی اون کلیک کرد ولی تو لپ تاپ من با کلیک راست روی آیکون ATI آیتمی با نام Configure Switchable Graphics وجود نداره! میخواستم ببینم آیا مال بقیه دوستان هم همینجوریه؟ (البته میدونم که بعضی از مدلهای خاص این قابلیت رو دارن ولی میخواستم ببینم لپ تاپ من چه قابلیتی رو نداره که این آیتم ظاهر نمیشه)
به نظر من ممکنه ماله آپدیت درایور گرافیک باشه :33:!! یه آپگرید انجام بده ، بد خبرش رو به من و دوستان بده:46:
Mehrdad092000
16-06-2010, 22:35
در گیری نداره که داداش
معلومه ایسوز n61 بهتره
asus #1
:46:
123qweasdzxc
16-06-2010, 23:30
1 - این لپتاپ مخصوص بازی است؟ با بازی زیاد عمرش کم نمیشه؟
2- من بین n61jq و n73 دودل هستم ایا اگه صبر کنم n73jh را میتونم 1500 بخرم 4 ما صبرمیکنم
3- تا یک ماه دیگه به نظرتون قیمت n61 چقدر کاهش پیدا میکنه
خواهش میکنم به سوال ها جواب بدید
hamid361
16-06-2010, 23:39
ببینم اگه بازی برای شما مهم نیست و میگید تنها برتری ایسوز بازیشه تو این مدل اگه برا بازی نمی خواید ببینم شما یه لبتاب 16.4 اینچی با 3.2 کیلوگرم وزن رو کجا می خواین بکشونین ببرین همش که مثلا برای بازی نمی خواین؟برای فیلم می خواین؟تو tv خونه هم میشه دید برای نرم افزار تو همین 13 اینچی ها هم میشه انجام داد به نظر من خریدن این سونی f با اون قیمت و وزن و کاربرد پایینتر یه جور دیوانگیه اصلا هم چیز قابل توجهی نداره به نظر من همین رزولوشن ایسوز کافیه.کی میره 1700 1800 پول بده بابت چنین لبتابی من G73 پیدا کردم 2 تومان خیلی بالاتر از همه لبتابا آدم اونو می خره نه سونی اف و با قابلیت پایینتر نسبت به ایسوز همون گرافیکش به کل مدلهای سونی میرزه.
:11::11::11:
hamid361
17-06-2010, 00:06
من خواهش می کنم بحث تاپیک رو به انحراف نکشونید اینجا کلوب N61 نه سونی.
ببینم اگه بازی برای شما مهم نیست و میگید تنها برتری ایسوز بازیشه تو این مدل اگه برا بازی می خواید ببینم شما یه لبتان 16.4 اینچی با 3.2 کیلوگرم وزن رو کجا می خواین بکشونین ببرین همش که مثلا برای بازی نمی خواین؟برای فیلم می خواین؟تو tv خونه هم میشه دید برای نرم افزار تو همین 13 اینچی ها هم میشه انجام داد به نظر من خریدن این سونی f با اون قیمت یه جور دیوانگیه اصلا هم چیز قابل توجهی نداره به نظر من همین رزولوشن ایسوز کافیه.کی میره 1700 1800 پول بده بابت چنین لبتابی با قابلیت پایینتر نسبت به ایسوز همون گرافیکش به کل اون مدل میرزه.
:11::11::11:
من کاملا با حرفات موافقم...
تو این چند وقتی که خریدی ازش راضی هستی؟ تو بازیا رو high کم نمیاره؟
منم به زودی میرم که بخرمش...
hamid361
17-06-2010, 00:28
سلام خیلی عالیه فقط یکم رزولوشنش پایینه در زمان دیدن فیلم می تونید بفهمید پیکسلها مشخصا اما تو بازی واقعا محشره برای دین فیلم اگه HD باشه که محشره و تمیز پخش می کنه.تو بازی ها واقعا عالیه و محشر کار میکنه.ببینین در مورد بازی METRO 2033 من اونو نصب کردم واقعا علی اومد با کیفیت اولترا اما بار دوم که اومدم صفحه بصورت عمودی بریده بریده شد ریز ریز که هرچی کردم درست نشد یعنی رو کیفیت LOW هم که گذاشتم بازهم همین خطوط بود کلا با این بازی مشکل داره فقط افت فریم نیست بلکه کلا تصویر تکه تکه میشه توش و اصلا نمی کشه من که سر اون حالم گرفته شد انتظار بیشتری ازین لبتاپ داشتم اما دوستمون گفت که روی PC ها با گرافیک بالاتر هم این مشکل هست دیگه من قانع شدم.منم باطری رو در آوردم اولش رو DVD ریکاوری گرفتم حالا نمی دونم بر اینکه ویندوز 32 بیتی بریزم در کنار 64 بیتی درایو D رو فرمت کنم و پارتیشن بندی مجدد؟لطفا کمک تو این زمینه لطفا.من فکر می کنم اگه یه 32 بیتی نصب شه بازیها رو بهتر اجرا کنه مثلا همین METRO 2033 و دیگه اینکه پرز خیلی رو مانیتور میشینه و جای لک که خوب طبیعی دوستان راهی بلد نیستین که همیشه نو بمونه؟کمک کنید.در این زمینه لطفا.من هم تمام اجزاء سخت افزاری رو آپدیت کردم مثلا گرافیک که یه فایل 280 مگابایتی بود اما وقتی صدا کردم تاریخ آپدیتش تغییر نکرد دوستان نظری ندارن؟فقط هنور نتونستم به مودم ADSL خودم وصلش کنم وقتی کابل رو به LAN میزنم پیغام میده کانکشن آماده نیست و وقتی مودم رو می خوام نصب کنم میگه ارتباط پورت و مودم قطعه نمی دونم چیکارش کنم دیگه.راستی وبکمشم عالیه دید در شب داره تو تاریکی کاملا چهره رو روشن نشون میده.همه چیزش عالیه.موفق باشید.
کسی کمک نمیکنه اینجا همه به فکر خودشونن.:41::41::41:
rahnemoun
17-06-2010, 06:22
به نظر من ممکنه ماله آپدیت درایور گرافیک باشه :33:!! یه آپگرید انجام بده ، بد خبرش رو به من و دوستان بده:46:
دیروز درایور گرافیک رو از سایت ASUS با حجم 233 مگابایت دانلود و نصب کردم، باز هم تغییری نکرد...!؟
S A M S U N G
17-06-2010, 09:05
دیروز درایور گرافیک رو از سایت ASUS با حجم 233 مگابایت دانلود و نصب کردم، باز هم تغییری نکرد...!؟
سلام .
واسه من هم همچین گزینه ائی نداره . البته قبل از آپدیت یادم نیست .
مخلصیم .
123qweasdzxc
17-06-2010, 10:05
2- من بین n61jq و n73 دودل هستم ایا اگه صبر کنم n73jh را میتونم 1500 بخرم 4 ما صبرمیکنم
4- مدل g51 چطوره؟
سلام .
واسه من هم همچین گزینه ائی نداره . البته قبل از آپدیت یادم نیست .
مخلصیم .
این لپ تاپ switchable graphics رو ساپورت نمی کنه.... اگه اشتباه نکنم اصولا سی پی یو i7 720qm ، اswitchable graphics رو ساپورت نمی کنه و یکی از دلایلی هم که باطریش فقط حدود 2 ساعت دوام میاره همینه...
You Were Mine
17-06-2010, 14:30
4- مدل g51 چطوره؟
اون مدلی که شما میگید N73JH نیست بلکه G73JH هست 4 ماه که هیچی یک سال هم صبر کنی به 1.500 نمیرسه . بهترین گزینه برات از ایسون همین N61JQ هست بگیر لپ تاپ خیلی خوبیه کارت را راه میندازه. از لحاظ قیمتی معلوم نیست نمیشه به بازار اعتماد کرد ممکنه گرون تر بشه یا ممکنه ارزون تر.
مدل g51 هنوز تو ایران نیومده اگه هم بیاد بدلیل اینکه مانیتورش سه بعدی هست احتمالا قیمت نجومی داره پس بهتره به سری گیم توجه نکنید
---------- Post added at 03:30 PM ---------- Previous post was at 03:29 PM ----------
دوستان این امکانی که شما دارید میگید اصلا مال N61Jq نیست این مال ایسوس N61JV هست که دو تا کارت گرافیک داره میتونید از بچه های N61JV دارها بپرسید
123qweasdzxc
17-06-2010, 15:58
این چطوره تو سایت سازگار بود اما قیمت نداشت
Asus G51Jx-A1
CPU Intel Core i7 720QM@1.6GHz (Turbo Boost 2.8GHz), 6MB L3 Cache
Memory DDRIII 8GB 1333MHz (Dual Channel)
Hard Disk Capacity 640GB SATA 5400RPM
Optical Drive Blu-Ray + Dual Layer Multi Burner Drive (DVD-RW) (Combo)
Graphic Nvidia GeForce GTS 360M 1GB
Display 15.6" (1366 x 768) LED-Backlight LCD
Communication Atheros AR9285 Network Adapter
Atheros AR8131 PCI-E 1000 Family Ethernet
Camera
Bluetooth 253
Security Kensington Lock
Ports 4 x USB 2.0 ports
VGA Output
RJ45
HDMI
Multi Card Reader
eSATA
FireWire 800 (1394)
Audio Line-In
Headphone + SPDIF
Mic
Other Features Keyboard: Farsi, Num-Pad
Mouse
Headphone
Backpack
Weight 3.5 Kg
Battery 9Cell 79Wh (Up to 2.5 hours)
Color Blue - Textured With “Republic Of Gamers” Logo
Operating System Windows 7 Home Premium 64-bit + Asus Express Gate
قیمتش را نمیدونید
این gts360 قویتره یا 5730
tahlil2008
17-06-2010, 17:47
کسی کمک نمیکنه اینجا همه به فکر خودشونن.:41::41::41:
عزیزه داش اگه در حاله حاضر دو درایو داری برو D رو فرمت کن و یه درایوه جدید بساز و ویندوزه 32 رو نسب کن.
داشه من واسه ویندوز همین رو من شنیدم رو 32 بهتر جواب میده واسه کثیف شدن و پرز گرفتن همیشه تمیزش کن من که اینکار رو میکنم .
واسه آپدیت درایورها هر درایوری رو که آپدیت کردی باید تاریخش عوض بشه اگه نشه حتما نسب نشده دوباره سعی کن من واسه درایور پد اینطوری شده بود.
عزیزم واسه ADSL و LAN و اینا ببین درایورش نسب هست باید دو درایور شبکه داشته باشه یکی برای Wireless و دیگری واسه Ethernet. من یه HP دارم واسه دفه اول این مشکل رو داشت و درایورش رو از اینترنت گرفتم و درست شد.
راستی شما بازی The Saboteur رو تا حالا نسب کردی ؟
موفق باشی
hamid361
17-06-2010, 20:10
عزیزه داش اگه در حاله حاضر دو درایو داری برو D رو فرمت کن و یه درایوه جدید بساز و ویندوزه 32 رو نسب کن.
داشه من واسه ویندوز همین رو من شنیدم رو 32 بهتر جواب میده واسه کثیف شدن و پرز گرفتن همیشه تمیزش کن من که اینکار رو میکنم .
واسه آپدیت درایورها هر درایوری رو که آپدیت کردی باید تاریخش عوض بشه اگه نشه حتما نسب نشده دوباره سعی کن من واسه درایور پد اینطوری شده بود.
عزیزم واسه ADSL و LAN و اینا ببین درایورش نسب هست باید دو درایور شبکه داشته باشه یکی برای Wireless و دیگری واسه Ethernet. من یه HP دارم واسه دفه اول این مشکل رو داشت و درایورش رو از اینترنت گرفتم و درست شد.
راستی شما بازی The Saboteur رو تا حالا نسب کردی ؟
موفق باشی
ممنون از لطفت نه متاسفانه نصب نکردم وقتی ویندوز بوت کرد رو درایو جدید که ساختم نصب کنم ویندوز جدیدرو؟بعد ویندوز خودم که خراب نمیشه؟دو ویندوزه میشه؟من که ازش راضیم عالیه.حرف نداره.من صدا رو که نصب کردم تاریخش عوض نشد اما بعد نصب ریست کرد.راستی با چه دکمه ای برم تو تنظیمات cpu?دیلت رو زدم نشد.
hasibi01
17-06-2010, 20:34
با خیال راحت هاردت رو پارتیشن بندی کن. با Paragon یا storage manager خود ویندوز(البته این دوتا به من که نتونستن کمک کنن و در نهایت مجبور شدم هارد رو با acronis bootable پارتیشن بندی کنم). در مورد وارد شدن به ستاپ مادربورد هم که همونطوری که گفتین کافیه زمان بوت شدن Delete رو چندبار فشار بدین (احتمالا دیر زدید و دوباره اگه انجام بدین میشه). بعد هم ترتیب بوت رو به درایو بلوری تغییر بدین و سیستم رو بوت کنید. ویندوز دوم رو هم توی یه درایو جدید که ساختین نصب کنید. احتمالا که بدون مشکل ویندوز نصب میشه و بعد از بوت مجدد (بار سوم) با بوت منجر 7 روبه رو میشید که ازتون میپرسه که کدوم ویندوز رو بوت کنه.
البته اگه هم به مشکل برخورد کردین و سیستم بوت نشد جای نگرانی نیست. کافیه که زمان بوت شدن F9 رو فشار بدین و به ریکاوری لپ تاپ برید. اونجا هم سه تا گزینه داره که اولی میگه توی اولین درایو پریمری ویندوز اولیه رو ریکاوری میکنه (بدون اینکه پارتیشن هایی که ساختین رو پاک کنه). و دومی دوتا پارتیشن میسازه (یعنی پارتیشن های شما رو کاملا پاک میکنه) و ویندوز رو توی اولی ریکاوری میکنه و گزینه سوم هم هارد رو کاملا یکپارچه میکنه و ویندوز رو توش نصب میکنه.
که بهتره گزینه اول رو انتخاب کنید و 30 دقیقه صبر کنید تا سیستمتون بشه مثل روز اولش.
hamid361
17-06-2010, 21:38
بلوتوثم کار نمیکنه آیکونش اون زیر نمیاد چیکار کنم؟
---------- Post added at 10:38 PM ---------- Previous post was at 10:36 PM ----------
بلوتوثم کار نمیکنه آیکونش اون زیر نمیاد چیکار کنم؟
تو دوایس منیجرمم نیست
saman3230
17-06-2010, 21:40
خب روشنش کردی
fn + f2 یا f3
123qweasdzxc
17-06-2010, 21:58
قیمت Asus G51Jx-A1 را کسی نمیدونه
gts360 قویتره یا 5730
hamid361
17-06-2010, 22:17
دکمه بغل رو آن یا آف میکنم در هردو حالت آیکون wlan و بلوتوث میاد با علامت ممنوع انگار که کلا غیر فعال باشه f2 هم کار نکرد تو دوایس منیجر هم اثری از بلوتوث نبود چیکار کنم؟
---------- Post added at 11:17 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------
اومدم آپدیتش کنم گفت no device find یعنی نمیتونه کلا بلوتوث رو پیدا کنه انگار از نصب خارج شده کلا می خوام ریستور کنم ویندوزو
hamid361
17-06-2010, 23:00
کمک :11::11::11::11::11::11:
rahnemoun
18-06-2010, 07:15
دکمه بغل رو آن یا آف میکنم در هردو حالت آیکون wlan و بلوتوث میاد با علامت ممنوع انگار که کلا غیر فعال باشه f2 هم کار نکرد تو دوایس منیجر هم اثری از بلوتوث نبود چیکار کنم؟
---------- Post added at 11:17 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------
اومدم آپدیتش کنم گفت no device find یعنی نمیتونه کلا بلوتوث رو پیدا کنه انگار از نصب خارج شده کلا می خوام ریستور کنم ویندوزو
وقتی کلید بغل رو زدی و دو تا آیکون وایرلس و بلوتوث با علامت ممنوع ظاهر شد، با ماوس برو روی همون آیکون بلوتوث با علامت ممنوع کلیک کن تا فعال بشه و علامت ممنوع حذف بشه و رنگ آیکون هم عادی بشه،همین، بعد خیلی راحت میتونی با گوشی و وسایل دیگهای که بلوتوث دارن، ارتباط برقرار کنی.
برای وایرلس هم همینطور...
You Were Mine
18-06-2010, 13:20
قیمت Asus G51Jx-A1 را کسی نمیدونه
gts360 قویتره یا 5730
دوست عزیز من که 1 بار دیگه بهت گفته بودم این مدل هنوز تو ایران وارد نشده اگه هم بیاد زیر 2.300 قیمتش نمیاد . در رابطه با گرافیک هم gts 360 قویتره . اینم لینک رتبه بندی گرافیک ها :
123qweasdzxc
18-06-2010, 18:29
دوست عزیز باید بگم که اومده این هم لینکش در سازگار ارقام
قیمتشم فکر نمیکنم بالای 1650 باشه
You Were Mine
18-06-2010, 20:25
قیمتشم فکر نمیکنم بالای 1650 باشه
مهم نیست تو سایت سازگار چی زده اون فقط امده مدل را معرفی کرده تا بخواد بیاره چند ماه طول میکشه بعدشم عزیزم اگه 1.650 بود که خودم میخریدم حاضر بودم تا 1.800 هم پاش بدم اما مهم اینه که این لپ تاپ از سری گیم ایسوس هستند و به هیچ عنوان قیمتشون زیر 2 میلیون تومان نمیاد حالا هم اگه حرفمو باور نداری صبر کن بیاد تو بازار ببین قیمتش چند میشه
hamid361
19-06-2010, 20:34
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقیمتشم فکر نمیکنم بالای 1650 باشه
ببنین این قیمتم اصلا نمیارزه رم 8 گیگ چه فایده داره اصلا به کار نمیاد تازه مانیتورشم کوچیکتره با همون رزولوشن فقط گرافیکش فرق داره که اختلاف چشمگیری با 5730 نداره شاید 5 درصد بالاتر باشه اصلا نمارزه بخرینش حتی 1600 چون هیچی سرتر از N61 نداره.
M E H R A N
19-06-2010, 21:30
کارهایی رو که بهت میگم دقیق بخون که جایی رو اشتباه نکنی. انجام بده اگر نشد بعدا ریستور کن.
1. برنامه ی Windows Mobile Device Center را از لینک زیر بر حسب ویندوزی که داری دانلود کن. منظورم 32 یا 64 بیتی ویندوزت هست.
اگر نتونستی دانلود کنی بگو تا برات آپلود کنم. 32 یا 64 بیتی بودنش رو هم بگو.
2.بعد از نصب Windows Mobile Device Center وارد Device Manager از کنترل پنل شو و Bluetooth Peripheral Device را پیدا کن.
3. روی Bluetooth Peripheral Device کلیک راست کن و Update Driver Software را انتخاب کن.
4. در پنجره ای که باز میشه Browse My Computer for Driver Software را انتخاب کن و بعد Let Me Pick from a List of Device Drivers on my computer را کلیک کن.
5. از لیستی که برات باز میشه Bluetooth Radio را انتخاب کن و Next را بزن.
6. Microsoft Corporation را پیدا کن. دقت کن که فقط مایکروسافت نباشه بلکه دقیقا Microsoft Corporation باشه و بعد next کن.
7. بعد روی Windows Mobile-Based Device Support در سمت راست کلیک کن و Next را بزن.
8. هر پیغامی که برات نشون داده شد YES را بزن.
بعد از کارهای بالا بلوتوثت باید درست شده باشه. اگر دیدی آیکونش در تسکبار نشون داده نمیشه با دکمه ی FN+F2 میتونی بلوتوث را فعال کنی. این دو دکمه را بگیر و وقتی روی صفحه شکلش رو بهت نشون داد با ماوست روی بلوتوث کلیک کن تا زیرش تیک بخوره.
123qweasdzxc
20-06-2010, 00:13
g51jx هم باتری قوی 9 سل داره و هم مخصوص بازی هست و قطعات گرمازا پشت لپتاپ است تا خنک بشه اما n61 این طور نیست و ممکن است با بازی عمرش کم بشه رم 8 گیگ هم که بودنش ضرر نداره اگه قیمتش پایین باشه نسبت به n61 برتره
pooria.rio
20-06-2010, 00:21
سلام
بچه ها یه برنامه میدیریت بلوتوث میخوام واسه PRO64
یا خود ویندوز اصلا حال نمیکنم
این BLUE SOLEIL آخرین ورژنش رو دانلود کردم اما رو ویندوز این لپ تاپ اصلا نصب نمیشه
ممنون از کمکتون
با سلام به شمادوستان عزيز...
بنده چندي پيش اين لپ تاپ را خريدم ... در روزهاي اول خيلي ازش راضي بودم ... اما به مرور سرعتش خيلي خيلي كند ... شد.در حدي كه نميشد باهاش كار كرد.
ديروز كه آمدم نوت بوك را روشن كنم ... ديدم .... ويندوز خراب شده و بالا نمياد.... من سالهاست كه با انواع لپ تاپ ها سرو كار دارم اما اين شكلي مشكل نديدم. سي دي هاي ريكاوري هم كار نميكنند ... امكانش هست به من آموزش دهيد چگونه با چهار دي وي دي موجود لپ تاپ را ريكاوري كنم؟
بنده به اورجينال بودن ويندوز خيلي اهميت ميدم ...
تا چندي پيش من روي لپ تاپ هام از اكس پي استفاده ميكردم كه هيچ گاه به اين مشكل برنخوردم ... دوستان كمك كنيد كه كم مونده سكته كنم!:41:
hasibi01
20-06-2010, 12:27
دوست گرامی اگه درایو ریکاوری رو پاک نکردید احتیاجی به دی وی دی ریکاوری ندارید و فقط کافیه زمان بوت شدن سیستم کلید F9 رو چندبار بزنید. بعد که وارد ریکاوری شدید گزینه اول رو انتخاب کنید و بزارید سیستم خودش بقیه کار رو انجام بده.
hamid361
20-06-2010, 12:34
بچه ها ببخشید این سوالو اینجا میپرسم اگه یه جای یه بازی گیر کنم باید از کجا بفهمم چطوری ردش کنم منظورم سایتی یا جایی هست؟
من الان تو call of duty 5 گیر کردم یه جایی هست که سربازا پشت یه پناهگاه بتونی وایسادن منتظر تا بازیکن راه رو باز کنه از بالا هی میگه پناهگاه رو با شعله به آتیش بکش bunkers هی میگه به آتیش بکش دینامیت هم هست اما تاثیری نداره پناهگاه در چوبی داره نه آتیش ناثیری داره نه دینامیت هیچ جایی هم نیست که دیگه بشه ازش رفت کسی می تونه کمک کنه؟
hamid361
20-06-2010, 12:47
کسی نیست؟چقدر بچه ها تنبل شدن استقبال از تاپیک کم شده
mohammadi4net
20-06-2010, 13:00
حذف شد......
دوست گرامی اگه درایو ریکاوری رو پاک نکردید احتیاجی به دی وی دی ریکاوری ندارید و فقط کافیه زمان بوت شدن سیستم کلید F9 رو چندبار بزنید. بعد که وارد ریکاوری شدید گزینه اول رو انتخاب کنید و بزارید سیستم خودش بقیه کار رو انجام بده.
دوستان نشد.كار ديگري نميشود كرد؟ :41::41::41::41:
pooria.rio
20-06-2010, 13:55
بچه ها ببخشید این سوالو اینجا میپرسم اگه یه جای یه بازی گیر کنم باید از کجا بفهمم چطوری ردش کنم منظورم سایتی یا جایی هست؟
من الان تو call of duty 5 گیر کردم یه جایی هست که سربازا پشت یه پناهگاه بتونی وایسادن منتظر تا بازیکن راه رو باز کنه از بالا هی میگه پناهگاه رو با شعله به آتیش بکش bunkers هی میگه به آتیش بکش دینامیت هم هست اما تاثیری نداره پناهگاه در چوبی داره نه آتیش ناثیری داره نه دینامیت هیچ جایی هم نیست که دیگه بشه ازش رفت کسی می تونه کمک کنه؟
شرمنده دوست عزیز
ولی اصلا اینجا جای این سوال نیست
لطف کنید تو تاپیک مربوطه بپرسید
اون در رو باید با لگد بشکنی. بدو سمت در و محکم یک لگد بهش بزن. این کارو چند بار تکرار کن تا بشکنه. :31:
فکر کنم در قسمت بازیهای کامپیوتری تاپیکش بپرسی بچه ها بیشتر بتونند راهنماییت کنند.
دوستان چرا بحث هاي متفرقه ميكنيد؟ اينجا كلوب Asus N61JQ هست ....!!!!
دوستان عزيز بنده در نهايت نتونستم كاري بكنم ... كسي ميتونه كمكم كنه؟ مثل اينكه فايل بك آپ رو نميتونه پيدا كنه ...
از طريق سي دي چطور ميشه اينكارو كرد؟؟؟؟ :(
:41::41::41::41::41:
hamid361
20-06-2010, 14:46
دوستان عزيز بنده در نهايت نتونستم كاري بكنم ... كسي ميتونه كمكم كنه؟ مثل اينكه فايل بك آپ رو نميتونه پيدا كنه ...
من شنیدم که خود ویندوز یه درایو 14 گیگی میسازه که قابل دیدن نیست و ویندوز ریکاوری اونجا ذخیره میشه؟منم یه سوال دارم من یا بکاپ گرفتم که تو درایو D ذخیره کرد الان دیگه نمی تونم D رو پارتیشن بندی کنم؟خوب می خوام بعد پارتیشن بندی تو یکی از درایوها ویندوز سون 32 بیتی بریزم.حالا اگه پارتیشن بندی کردم بکاپم پاک میشه؟کلا؟یا حفظ میشه؟بابا یکی این مسئله رو کامل توضیح بده دیگه ممنون.:11:
سلام
من بالاخره یه n61jq خریدم (ASUS N61JQ-JX014V ):20:
یه سوالی:
پورت RJ11 برای DialUp نداره؟
فقط RJ45 داره؟!
hasibi01
20-06-2010, 15:40
سلام
من خودم تا حالا از روی دی وی دی ریکاوری نکردم ولی تا اونجایی که میدونم فقط کافیه دی وی دیه اول رو توی درایو بلوری قرار بدید و سیستم رو از روی اون بوت کنید. خودش وارد ریکاوری میشه و بقیه کارا رو انجام میده. و به ترتیب بقیه دی وی دی ها رو درخواست میکنه تا ریکاوری تکمیل شه.
mysaeedms
20-06-2010, 15:55
اگر dvd1ریکاوری رو داخل درایور بزاری و restart کنی اتوماتیک برات ریکاوری میکنه
mysaeedms
20-06-2010, 16:05
من شنیدم که خود ویندوز یه درایو 14 گیگی میسازه که قابل دیدن نیست و ویندوز ریکاوری اونجا ذخیره میشه؟منم یه سوال دارم من یا بکاپ گرفتم که تو درایو D ذخیره کرد الان دیگه نمی تونم D رو پارتیشن بندی کنم؟خوب می خوام بعد پارتیشن بندی تو یکی از درایوها ویندوز سون 32 بیتی بریزم.حالا اگه پارتیشن بندی کردم بکاپم پاک میشه؟کلا؟یا حفظ میشه؟بابا یکی این مسئله رو کامل توضیح بده دیگه ممنون.:11:
اگه برات امکان داره بکاپ رو روی dvdبگیر بعد از control panel خود ویندوز میتونی پارتیشن بندی کنی که من خودم اینکارو کردم.درایو dرو کامل پاک کردم بعد 4تا درایو جدید ساختم.اصلا به درایو ریکاوری دست نزن و پاکش نکن.این درایو ریکاوری یه درایو 14 یا 16 gbکه کنار درایو c قرار گرفته.بعد از پارتیشن بندی میتونی با استفاده از cd win 32 بیتی یه ویندوز جدید تو درایو d که جدید ساختی نصب کنی
اگه برات امکان داره بکاپ رو روی dvdبگیر بعد از control panel خود ویندوز میتونی پارتیشن بندی کنی که من خودم اینکارو کردم.درایو dرو کامل پاک کردم بعد 4تا درایو جدید ساختم.اصلا به درایو ریکاوری دست نزن و پاکش نکن.این درایو ریکاوری یه درایو 14 یا 16 gbکه کنار درایو c قرار گرفته.بعد از پارتیشن بندی میتونی با استفاده از cd win 32 بیتی یه ویندوز جدید تو درایو d که جدید ساختی نصب کنی
در تکمیل پارتیشن بندی بگم دوستان حتی میتونند از طریق DIsk managment درایو c خودشونم کم و زیاد کنند
به راحتی بعد از ورود به DIsk managment ,و راست کلیک کردن روی درایو c وانتخاب گزینه Shrink Volume
حجم درایو c رو کم کنند و یه درایو جدید ایجاد کنند.
Shrink a Basic Volume
You can decrease the space used by primary partitions and logical drives by shrinking them into adjacent, contiguous space on the same disk. For example, if you discover that you need an additional partition but do not have additional disks, you can shrink the existing partition from the end of the volume to create new unallocated space that can then be used for a new partition. The shrink operation can be blocked by the presence of certain file types; see Additional considerations for more information.
When you shrink a partition, any ordinary files are automatically relocated on the disk to create the new unallocated space. There is no need to reformat the disk to shrink the partition.
Membership in Backup Operators or Administrators, or equivalent, is the minimum required to complete this procedures.
بچه ها ... وقتي دي وي دي يك رو ميزارم در بلوري رام ... انگار نه انگار!.... فعال نميشه!!!
چكار كنم؟؟؟؟؟
:41:
بچه هاي جان نوت بوكتون منو راهنمايي كنيد ... ماشالله سايت هم كه به ما اعتماد نميكنه ! بعد از يك ساعت پيام هاي منو ثبت ميكنه :41:
rahnemoun
20-06-2010, 17:11
سلام
یه سوالی:
پورت RJ11 برای DialUp نداره؟
فقط RJ45 داره؟!
مبارکه...
خوب معلوم که نداره چون اصلا مودم داخلی (internal) نداره (غالب لپ تاپ های جدید دیگه مودم ندارن) اگه میخواید از DialUp استفاده کنید باید یک مودم External بخری (مارک Alfix حدود 23 تومن هست و Dell هم تو همین مایهها)
You Were Mine
20-06-2010, 19:19
بچه ها سلام
1 سوال فنی :
چند روزی هست وقتی لپ تاپ من بیکار میشه یعنی باهاش کاری انجام نمیدم ولی روشنه . 1 صدایی مثل کلیک کردن موس از توش میاد اول فکر کردم 1 نویز مال کارت صداست اپدیت کردم اما درست نشد درایور تاچ پد هم میخوام اپدیت کنم شاید مال اون باشه دوستان نظری ندارن ؟ کسی تا حالا این مشکل را داشته ؟
pooria.rio
20-06-2010, 19:26
بچه هاي جان نوت بوكتون منو راهنمايي كنيد ... ماشالله سايت هم كه به ما اعتماد نميكنه ! بعد از يك ساعت پيام هاي منو ثبت ميكنه :41:
عزیز جان نگرانی نداره
روی همون صفحه اول F9 رو بزن
وارد صفحه ریکاوری خود ویندوز میشه و بدون نیاز به هیچ دی وی دی ریکاوری از رو پارتیشن ریکاوری خود ویندوز برات اینکارو انجام میده
hasibi01
20-06-2010, 20:09
بچه ها سلام
1 سوال فنی :
چند روزی هست وقتی لپ تاپ من بیکار میشه یعنی باهاش کاری انجام نمیدم ولی روشنه . 1 صدایی مثل کلیک کردن موس از توش میاد اول فکر کردم 1 نویز مال کارت صداست اپدیت کردم اما درست نشد درایور تاچ پد هم میخوام اپدیت کنم شاید مال اون باشه دوستان نظری ندارن ؟ کسی تا حالا این مشکل را داشته ؟
احتمالا از همون اول بوده و شما تازه متوجه شدید. مال منم داره این صدا رو که البته خیلی کمه و با فاصله زمانیه زیاد. من فکر میکنم مال هارد یا درایو نوری باشه. که بنظر من اهمیت نداره. حالا نمی دونم مال شما هم همین شرایط رو داره یعنی با فاصله چند دقیقه یه کلیک کوچک که اگه دقت نکنی متوجه نمیشی. یا اینکه شرایطش متفاوته. اگه اولی باشه که بنظر من مشکلی نداره.
pooria.rio
20-06-2010, 20:19
بچه ها یه لطف میکنین یه شات از دمای هسته های CPU تون بزارین
ببینم در حالت IDLE چه دمایی دارین
You Were Mine
20-06-2010, 23:13
احتمالا از همون اول بوده و شما تازه متوجه شدید. مال منم داره این صدا رو که البته خیلی کمه و با فاصله زمانیه زیاد. من فکر میکنم مال هارد یا درایو نوری باشه. که بنظر من اهمیت نداره. حالا نمی دونم مال شما هم همین شرایط رو داره یعنی با فاصله چند دقیقه یه کلیک کوچک که اگه دقت نکنی متوجه نمیشی. یا اینکه شرایطش متفاوته. اگه اولی باشه که بنظر من مشکلی نداره.
اره دقیقا از منم مثل شماست ولی خب برای من یکم ازاردهندست دوست ندارم این صدا را هم داشته باشه حالا با مسئولان امرتات حرف زدم تا ببینم چی میگن
doost aziz ... baraye man ham injoori shode bood .... bad chand vaght khodesh 2rost shod.:27:
بازم من رفتم ماموریت و حدود 80 تا پست جدید.:18:بابا مرسی.اینم از بخت بده منه:41:.هر وقت هستم تو 10 الی 15 روز کلآ پستها 20 تا هم نمیشه.فکر کنم اگه همش تو ماموریت باشم برای همه بچه ها بهتره و فعالیتشون هم بیشتره:31:.(شوخی کردم)در هر حال از کلیه دوستان بخاطر فعالیت مستمر و جدی تو این تاپیک کمال تشکر رو دارم.:11::11::11:
سلام
مبارک باشه.امیدوارم که لحظات خوشی رو باهاش سپری کنی.:20:
tahlil2008
21-06-2010, 10:53
بچه ها سلام
1 سوال فنی :
آره داش ماله منم همينطوري هستش. ولي من فاصله هاي زمانيش كمتر هستش هر 3~4 ثانيه اي يكي ميزنه نميدونم صداي چي هستش بردمش پيشه چند نفر گفتن صدا نميده ولي وقتي جايه ساكتي باشي صداش به وضوح معلومه و ديگه رفته رو اعصابم. آقا اگه شما فهميدي كه چشه يه ندا هم به ما بده.
بچه ها نمیدونم چرا بعد از ریکاوری موفقیت آمیر ... دستگاه کمی کند شده!
به نظرتون چه دلایلی پشت این قضیه هست؟
خوش آمدی وایو من ....:27:
دوستان برند هارد موجود در N61jq چیه ؟
وسترن
هیتاچی؟؟؟؟؟
S A M S U N G
21-06-2010, 12:32
سلام .
این از مال من در حالت بیکاری :
راستی واسه من که اصلا صدا نمیده :دی جریان چیه :دی
وسترن
هیتاچی؟؟؟؟؟
هارد به اسم WDC میشناسه . ببین :
حالا نمیدونم از کدوم برند هستش .
مخلصیم .
وسترن
هیتاچی؟؟؟؟؟
هارد Seagate و DVD هم Matshita:20:
rahnemoun
21-06-2010, 12:56
وسترن
هیتاچی؟؟؟؟؟
مال من WDC که مخفف Western Digital Corporation هست.
دی.وی.دی رایتر هم HL که مخفف Hitachi - LG هست.
ضمنا مال من هم اصلا صدا نمیده، یعنی کاملا بیصداست!
Vespoher
21-06-2010, 12:57
بازم من رفتم ماموریت و حدود 80 تا پست جدید.:18:بابا مرسی.اینم از بخت بده منه:41:.هر وقت هستم تو 10 الی 15 روز کلآ پستها 20 تا هم نمیشه.فکر کنم اگه همش تو ماموریت باشم برای همه بچه ها بهتره و فعالیتشون هم بیشتره:31:.(شوخی کردم)در هر حال از کلیه دوستان بخاطر فعالیت مستمر و جدی تو این تاپیک کمال تشکر رو دارم.:11::11::11:
سلام دوست عزيز :11:
مدتي نبودي . اينجا جات خيلي خالي بود ... خوش اومدي ....
برات پيغام دادم ، چند بار هم تماس گرفتم ... حدس زدم ماموريتي ...:31:
Vespoher
21-06-2010, 13:05
بچه ها سلام
1 سوال فنی :
براي منم اين صدارو ميده . گاهي وقتي دارم باهاش کار ميکنم . البته فاصله زمانيش زياده و صدا کم . يه صدايي مثل اينکه تو درايوت cd يا dvd واسه خوندن گذاشته باشي. حدس ميزنم واسه هاردش باشه .....
منم دوست دارم بدونم از چيه ....
pooria.rio
21-06-2010, 13:50
سلام .
این از مال من در حالت بیکاری :
راستی واسه من که اصلا صدا نمیده :دی جریان چیه :دی
هارد به اسم WDC میشناسه . ببین :
حالا نمیدونم از کدوم برند هستش .
مخلصیم .
واسه من تو حالت عادی رو 60 هستش :41:
البته من با برنامه everest تست گرفتم
ممکنه یه شات هم با این برنامه بزارین ؟
ممنون
چندتا سوال :
1- از کجا میتونم سیستم سامری رو ببینم؟
2- چه علت هایی هست که ویندوز من اوایل کار که تازه روشن شده ... خیلی کنده و ... ؟:18:
کلا چه دلایلی هست و چه کار میشه کرد تا سرعت رو بالا ببرم؟
eramajid
21-06-2010, 14:35
جدای همه این بحث ها همه درست هستند asus مادربوردش از خودش dvd-rw / LED/ و بدنه آن کامپوزیت نیمه سرامیک خنک تره کیف و موس اورجینال هم که داره با کارانتی 2 ساله
مادربورد سونی Foxconn نه اینکه بد یاشه ولی خوب اسوس نیست
این JV ـ خوب JQ گرون تره
You Were Mine
21-06-2010, 15:17
چندتا سوال :
1- از کجا میتونم سیستم سامری رو ببینم؟
2- چه علت هایی هست که ویندوز من اوایل کار که تازه روشن شده ... خیلی کنده و ... ؟:18:
کلا چه دلایلی هست و چه کار میشه کرد تا سرعت رو بالا ببرم؟
سلام
جواب سوال اولتو نمیدونم .
ویندوز را که دوباره ریکاوری کردی بازم همون برنامه ها ی حجیم و بدرد نخور روش هستند اونا را پاک کنی کمی سیستم بهتر میشه در ضمن فکر کنم لپ تاپت روی High Performance نیست چون اون که خیلی تاثیر داره این دوتا را چک کن خبر بده .
---------- Post added at 04:17 PM ---------- Previous post was at 04:14 PM ----------
مال من WDC که مخفف Western Digital Corporation هست.
دی.وی.دی رایتر هم HL که مخفف Hitachi - LG هست.
ضمنا مال من هم اصلا صدا نمیده، یعنی کاملا بیصداست!
اون دوستانی که میگن لپ تاپ ما بیصداست !!! توی محیط ساکت تست کردی ؟ صداش خیلی کمه ها بعدشم فاصله زمانیش زیاده دقت کن بازم بهمون خبر بده .
در ضمن بچه هایی که میگن لپتاپمون بی صداست گارانتی شون چیه ؟ فکر کنم این صدا فقط مال لپ تاپ های گارانتی امرتات باشه
سلام
ویندوز را که دوباره ریکاوری کردی بازم همون برنامه ها ی حجیم و بدرد نخور روش هستند اونا را پاک کنی کمی سیستم بهتر میشه در ضمن فکر کنم لپ تاپت روی High Performance نیست چون اون که خیلی تاثیر داره این دوتا را چک کن خبر بده .
---------- Post added at 04:17 PM ---------- Previous post was at 04:14 PM ----------
اون دوستانی که میگن لپ تاپ ما بیصداست !!! توی محیط ساکت تست کردی ؟ صداش خیلی کمه ها بعدشم فاصله زمانیش زیاده دقت کن بازم بهمون خبر بده .
در ضمن بچه هایی که میگن لپتاپمون بی صداست گارانتی شون چیه ؟ فکر کنم این صدا فقط مال لپ تاپ های گارانتی امرتات باشه
سیستم سامری رو با نرم افزار های تست مثل اورست میشه چک کرد.در مورد سرعت ویندوز هم تو همین تاپیک و تو پستهای قبل توضیح دادم.اما در مورد صدا،گارانتی لپ تاپ من هم امرتات است ولی تو سکوت مطلق هم بی صداست.طبق مشورتی که با بعضی از دوستان داشتم حدس من اینه که این صدا از فن کارت گرافیک است و بخاطر استفاده تو محیط های پر گرد خاکه البته این فقط یه حدسه.:46:
You Were Mine
21-06-2010, 15:54
سیستم سامری رو با نرم افزار های تست مثل اورست میشه چک کرد.در مورد سرعت ویندوز هم تو همین تاپیک و تو پستهای قبل توضیح دادم.اما در مورد صدا،گارانتی لپ تاپ من هم امرتات است ولی تو سکوت مطلق هم بی صداست.طبق مشورتی که با بعضی از دوستان داشتم حدس من اینه که این صدا از فن کارت گرافیک است و بخاطر استفاده تو محیط های پر گرد خاکه البته این فقط یه حدسه.:46:
تا این جا که من فهمیدم این صدا فقط مخصوص N61JQ هست نه مدل سفارشیش اون هایی هم که این صدا را دارن همه فکر کنم امرتاتی هستند در ضمن اقای وایو من فهمیدی منظورم چی بود یعنی صداش چجوریه ؟ تو ویندوز وقتی اسپیکرهات روشن اشن کلیک کنی میشنوی چه صدایی میده ؟ اینم دقیقا همون صداست فاصله زمانیش تقریبا زیاده هر 3-4 دقیقه اونم بعضی وقت ها .
در مورد گردو خاک هم باید بگم من اینجا زیاد گردوخاکی نمیبینم در ضمن من از لپتاپم خیلی کم استفاده میکنم همش هم تو کیفش هیچوقت نشده توی فضای باز در معرض گردوخاک باشه
تا این جا که من فهمیدم این صدا فقط مخصوص N61JQ هست نه مدل سفارشیش اون هایی هم که این صدا را دارن همه فکر کنم امرتاتی هستند در ضمن اقای وایو من فهمیدی منظورم چی بود یعنی صداش چجوریه ؟ تو ویندوز وقتی اسپیکرهات روشن اشن کلیک کنی میشنوی چه صدایی میده ؟ اینم دقیقا همون صداست فاصله زمانیش تقریبا زیاده هر 3-4 دقیقه اونم بعضی وقت ها .
در مورد گردو خاک هم باید بگم من اینجا زیاد گردوخاکی نمیبینم در ضمن من از لپتاپم خیلی کم استفاده میکنم همش هم تو کیفش هیچوقت نشده توی فضای باز در معرض گردوخاک باشه
در مورد گرد و خاک فقط حدس زدم.من مثل شما کنجکاو شدم که بدونم.لپ تاپ من که هیچ صدایی نداره شایدم بخاطر فرقشونه.اما این دو مدل تقریبآ شبیه هم هستند.جز درایو بلوری و برند هارد من که تا حالا اختلافی ندیدم.:46:
rahnemoun
21-06-2010, 17:00
مال من گارانتی امرتات هست و مطمئنم که اصلا صدا نمیده چون خیلی حساسم به صدای لپ تاپ و اگر صدا میداد حتما متوجه میشدم.
S A M S U N G
21-06-2010, 17:29
سلام .
منم امرتات هستش و دیشب ساعت 3 صبح تست کردم و صدا نمیداد . امشب هم بیشتر دقت میکنم ببینم چه خبره .
مخلصیم .
جالبه قطعات با هم تفاوت دارند
حتی تو درایور
هارد سیگیت و وسترن
درایور
HiLG Matshita
رم هم که king , ADATA
خیلی جالبه ها
pooria.rio
21-06-2010, 20:51
آقا یکی در مورد دمای سیستم به من جواب بده
ممنون
tahlil2008
21-06-2010, 23:01
سلام
نه داداش جون گارانتي من ويستا هستش و شما ميگي كه فاصله زماني زياد ولي واسه من فاصله زمانيش خيلي كم هستش.
سلام دوستان ...
تو رو به جون سی پی یو نوت بوکاتون کمکم کنید.الان که اومدم دستگاه رو روشن کنم ... مثل بقیه وقت ها اومد بالا ... اما یک ربع داشت داخل محیط ویندوز .. ساعت شنی میومد و ...
حتا اولش راست کلیک هم نمیتونم بکنم!
alt ctrl delet
هم هنگ میکنه!!!
جالبش اینجاست که یک در صد هم از سی پی یو استفاده نمیشه!!!!!!!
تو رو هر کسی که دوست دارید کمکم کنید ...
فردا میخوام برم یک سی دی ویندوز سون 32 بیت بگیرم ....
آیا کار درستی هست که ویندوزم رو کلا عوض کنم؟؟؟ (البته ریکاوری روی دی وی دی دارم از ویندوز اورجینال)
به نظرتون مشکل من سخت افزاری نیست ؟؟؟:37::37::37:
میتونم دوباره پارتیشن بندی کنم؟ در کل چند تا پارتیشن شما پیشنهاد میکنید؟؟؟ که سیستم کند نشه؟
نحوه نصب و فرمتش که چیز جدیدی نداره؟ (منظورم اینه که مثل ویندوز اکس پی هست یا باید کارهای خاصی برای نصب و فرمت درایو انجام داد؟؟؟)
دوستان دیگه دارم ازنگرانی سکته میکنم!!!:41:
rahnemoun
22-06-2010, 06:30
اینهم مال من:
rahnemoun
22-06-2010, 06:38
سلام دوستان ...
تو رو به جون سی پی یو نوت بوکاتون کمکم کنید.الان که اومدم دستگاه رو روشن کنم ... مثل بقیه وقت ها اومد بالا ... اما یک ربع داشت داخل محیط ویندوز .. ساعت شنی میومد و ...
حتا اولش راست کلیک هم نمیتونم بکنم!
alt ctrl delet
هم هنگ میکنه!!!
جالبش اینجاست که یک در صد هم از سی پی یو استفاده نمیشه!!!!!!!
تو رو هر کسی که دوست دارید کمکم کنید ...
فردا میخوام برم یک سی دی ویندوز سون 32 بیت بگیرم ....
آیا کار درستی هست که ویندوزم رو کلا عوض کنم؟؟؟ (البته ریکاوری روی دی وی دی دارم از ویندوز اورجینال)
به نظرتون مشکل من سخت افزاری نیست ؟؟؟:37::37::37:
میتونم دوباره پارتیشن بندی کنم؟ در کل چند تا پارتیشن شما پیشنهاد میکنید؟؟؟ که سیستم کند نشه؟
نحوه نصب و فرمتش که چیز جدیدی نداره؟ (منظورم اینه که مثل ویندوز اکس پی هست یا باید کارهای خاصی برای نصب و فرمت درایو انجام داد؟؟؟)
دوستان دیگه دارم ازنگرانی سکته میکنم!!!:41:
به نظر من که مشکل شما فقط بخاطر ویندوزشه. یک ویندوز 64 خوب از بیرون بخر و نصبش کن، احتمالا همه مشکلاتت حل میشه. ضمنا من خودم 5 پارتیشن کردم:
C: 100 فقط برای ویندوز
D: 50 برای برنامههای نصب شده
E: 130
F: 140
G: 120
خبر داغ
البته با عذر خواهی از بچه های کلوپ چون دیدم که همه براشون سوال بوده منم دارم اینجا میگم:
Asus G73JH و Asus G51GX دیروز وارد بازار ایران شد و رسمآ هم عرضه شد. اینم کانفیگاشون:
G73JH
CPU Core i7 620QM 1.6---2.66 Turbo 6m Cache
Ram 4G DDR3
HDD 1Tb
VGA ATI Radeon 5870 With 1G GDDR5 Vram
Display LED BL 17.3
Blu-Ray with DVD RW
USB 3
Win 7
گارانتی ویستا(الماس) به قیمت 2.250.000 تومان
G51GX
CPU Core i7 720QM 1.6---2.8 Turbo 6m Cache
Ram 8G DDR3
HDD 500Gb
VGA Geforce 365 GTX With 1G GDDR3 Vram
Display LED BL 15.6
Blu-Ray with DVD RW
USB 3
Win 7
گارانتی ویستا(الماس) به قیمت 2.550.000 تومان
البته هر دو مدل مجهز به صفحه نمایش 3D بوده و با عینک مخصوص ارائه میشه.:46:
Vespoher
22-06-2010, 11:02
سلام به دوستان ایسوسی
توی device manager من این علامت های زرد نشون میده یه سخت افزاری درست نصب نشده و ویندوز نمیتونه بشناستش. که 100 درصد مال بلوتوث دستگاهه . از اولش هم که لپ تاپو گرفتم اینجوری بود. آپدیت درایور بلوتوث هم گرفتم که دوباره نصب کنم . میگه اصلا شما سخت افزار بلوتوث نداری.
حالا مشکل من با بلوتوث اینه : من چون گوشیمو ارتباط میدم با لپ تاپ برای گوش کردن آهنگ های موبایلم و خوندن و جواب دادن اس ام اس ها . بعد از 20 دقیقه ارتباط قطع میشه و انگار که لپ تاپ اصلا تو عمرش بلوتوث نداشته . باید دوباره ریست کنم که بتونم ارتباط بدم .
ممکنه مشکل از کجا باشه و اینارو چجوری باید نصب کنم . به اینترنتم که وصل میشه فادر به نصب درایور نیست. :41:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pooria.rio
22-06-2010, 11:40
سلام
من با همین برنامه ای که شما دما رو گرفتین ،گرفتم
نتیجم درجه با شما اختلاف داشت !
اما جالب تر اینه که فرکانس CPU من 3000 هستش
اما ماله شما 900
قضیه چیه ؟؟؟
rahnemoun
22-06-2010, 11:45
سلام به دوستان ایسوسی
توی device manager من این علامت های زرد نشون میده یه سخت افزاری درست نصب نشده و ویندوز نمیتونه بشناستش. که 100 درصد مال بلوتوث دستگاهه . از اولش هم که لپ تاپو گرفتم اینجوری بود. آپدیت درایور بلوتوث هم گرفتم که دوباره نصب کنم . میگه اصلا شما سخت افزار بلوتوث نداری.
حالا مشکل من با بلوتوث اینه : من چون گوشیمو ارتباط میدم با لپ تاپ برای گوش کردن آهنگ های موبایلم و خوندن و جواب دادن اس ام اس ها . بعد از 20 دقیقه ارتباط قطع میشه و انگار که لپ تاپ اصلا تو عمرش بلوتوث نداشته . باید دوباره ریست کنم که بتونم ارتباط بدم .
ممکنه مشکل از کجا باشه و اینارو چجوری باید نصب کنم . به اینترنتم که وصل میشه فادر به نصب درایور نیست. :41:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مشکل رو من هم دارم و فکر نمیکنم ارتباطی با بلوتوث لپ تاپ داشته باشه و مشکل اصلی از بلوتوث وسیلهای هست که میخواد با لپ تاپ ارتباط برقرار کنه.
اون اول که گرفته بودم همچین اروری وجود نداشت ولی بعد از اینکه برای اولین بار میخواست گوشیمو بشناسه و اونو ثبت کنه، ارور Peripheral Device رو گرفت (موقع نصب گوشی) و بعد هم این ارور در Device Manager ظاهر شد.
من فکر میکنم هر چی هست از اون دستگاهی هست که میخواد با لپ تاپ ارتباط برقرار کنه.
سلام
من با همین برنامه ای که شما دما رو گرفتین ،گرفتم
نتیجم درجه با شما اختلاف داشت !
اما جالب تر اینه که فرکانس CPU من 3000 هستش
اما ماله شما 900
قضیه چیه ؟؟؟
دوست گلم دمای CPU دائمآ در حال تغییره حتی در حالت Idle.چون یکسری از DLL های ویندوز دائمآ در حال Run هستند.در مورد فرکانس هم معمولآ نرم افزار های تست حالت اورکلاک متناوب دارند.این CPU همونطور که تو پستهای اول هم گفته بودم تا 4000 سرعتش قابل افزایش است.مثلآ همین نرم افزار اورست.:46:
بچه ها سلام ...
فتم يك ويندوز گرفتم ... سي دي رو قرار دادم ...
5 دقيقه گذشته و و فقط در بخش نصب يك صفحه سياه هست و نشانه گر موس!
هيچ اتفاقي نميوفته!
چه كنم؟
hasibi01
22-06-2010, 14:12
بچه ها سلام ...
فتم يك ويندوز گرفتم ... سي دي رو قرار دادم ...
5 دقيقه گذشته و و فقط در بخش نصب يك صفحه سياه هست و نشانه گر موس!
هيچ اتفاقي نميوفته!
چه كنم؟
سلام
میخواستم بپرسم که شما تا حالا ویندوز نصب کردین ؟ آخه با توجه به چیزی که شما میگین ظاهرا حتی وارد ستاپ ویندوز هم نشدین و احتمالا سیستم رو از روی هارد بوت کردین. شما تو ستاپ مادربوردتون ترتیب بوت رو اصلا عوض کردین؟
سلام
میخواستم بپرسم که شما تا حالا ویندوز نصب کردین ؟ آخه با توجه به چیزی که شما میگین ظاهرا حتی وارد ستاپ ویندوز هم نشدین و احتمالا سیستم رو از روی هارد بوت کردین. شما تو ستاپ مادربوردتون ترتیب بوت رو اصلا عوض کردین؟
دوست عزيز اين اولين لپ تاپم نيست ! و همچنين سالهاست به شكل حرفه اي دارم با كامپيوتر كار ميكنم!
البته همه كه مثل شما متخصص نيستند ....
بنده وارد محيط نصب شدم كه اين اتفاق افتاد؛استاد!
دوست عزيز اين اولين لپ تاپم نيست ! و همچنين سالهاست به شكل حرفه اي دارم با كامپيوتر كار ميكنم!
من از شما خواهشمندم که خونسردی خودتون رو حفظ کنید.چون اینجوری نتیجه که نمیگیرید هیچ مشکل رو هم بیشتر میکنید.با تشکر فراوان:46:
زنگ زدم به امرتات! ميگه دستگاه رو بيا ر ببينيم!
گفت شايد مشكل سخت افزاري باشه ... نظر شما چيست؟
تو سی دی همراه این لپ تاپ ان 61
به جز درایور ها نرم افزار های کاربریشم هست؟ مثلا همین پرفورمنس و .... مثلا اگر وقتی یکی خرید سریعا درایو سی رو فرمت کنه نرم افزار هاشو از کجا بیاره ؟ ( مثلا یکی بخواد 64 بیتی آلتیمیت 7 رو نصب کنه )
البته با عذر خواهی از بچه های کلوپ چون دیدم که همه براشون سوال بوده منم دارم اینجا میگم:
Asus G73JH و Asus G51GX دیروز وارد بازار ایران شد و رسمآ هم عرضه شد. اینم کانفیگاشون:
G73JH
Ram 4G DDR3
HDD 1Tb
Display LED BL 17.3
Blu-Ray with DVD RW
USB 3
Win 7
میشه لینک بدید ؟ من پیداش نمیکنم هرجایی که میفروشه لطفا لینک بدید. من چیزی پیدا نکردم
تو سایت خودش زده فول اچ دی ولی با کلی پردازنده میده یعنی کلی کانفیگ داره
ممنونم
تو سی دی همراه این لپ تاپ ان 61
به جز درایور ها نرم افزار های کاربریشم هست؟ مثلا همین پرفورمنس و .... مثلا اگر وقتی یکی خرید سریعا درایو سی رو فرمت کنه نرم افزار هاشو از کجا بیاره ؟ ( مثلا یکی بخواد 64 بیتی آلتیمیت 7 رو نصب کنه )
میشه لینک بدید ؟ من پیداش نمیکنم هرجایی که میفروشه لطفا لینک بدید. من چیزی پیدا نکردم
تو سایت خودش زده فول اچ دی ولی با کلی پردازنده میده یعنی کلی کانفیگ داره
ممنونم
Utility های خود ایسوس تمامآ داخل DVD هست اما نرم افزارهای جانبی مثل انتی ویروس و ... که اصلآ مهم نیستندخیر.در مورد G براتون P.M دادم.:46:
hasibi01
22-06-2010, 16:51
ببخشید قصد توهین نداشتم ولی ظاهرا شما رو ناراحت کردم که عذرخواهی میکنم. :11:
در مورد مشکلتون اول از همه از دی وی دی که گرفتین مطمئن هستید؟ روی سیستم دیگه ای امتحانش کردین؟ و مطلب دیگه اینکه اگه بتونید با یه نرم افزار هارد منجیر بوت ایبل (بنظر من اکرونیس از همه بهتره) هاردتون رو کنترل کنید خیلی مفیده. امکان داره پارتیشن های هارد صدمه دیده باشن. اگه اطلاعات خاصی روی سیستم ندارید میتونید هارد رو دوباره پارتیشن بندی کنید تا از سلامتش مطمئن شید.
البته بهترین گزینه همونیه که خودتون فرمودید و اونم استفاده از گارانتیه. چه مشکل نرم افزاری باشه چه سخت افزاری اونا خیلی بهتر از من و شما میتونن برطرفش کنن.
اقا سلام من دنبال G73ام کمک کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا فک کنم کلا کانفیگ سیستما رو اشتباه نوشتی.
اق این کانفیگارا اشتب نوشتی :41:
دوستان 90 درصد مشكلاتم حل شده .... :)
فقط تنها مشكلم كم شدن ظرفيت هارد هست ...
فكر كنم سر جمع 480 گيگ ميتونم ببينم ؟ چطور ميشه اين موضوع رو رفع كرد؟
alireza1411
22-06-2010, 19:33
سلام. منم دارم N61JQ میخرم. قیمتش تو بازار خیلی نوسانی بود. شایدم من جای اشتباه رفتم.:mellow:
قیمتش تو بازار رضا با هارد 500 و بدون بلوری : 1.36
تو همون مغازه با هارد 640 و بلوری : 1.450
با هارد 640 و بدون بلوری هم بود : 1.4
بعد رفتم پارسیان. اونجا با هارد 640 و بلوری بود : 1.44
تو بازار ایران هم چند جا قیمتای مختلف دادن.
با هارد 640 و بلوری داشتن همشون. میگفتن 1.4 و 1.450 و 1.490 ... من که حسابی گیج شدم. باید از کجا بگیرم ؟
گارانتیش که همه الماسه ولی هر چی میپرسیدم نمایندگی کدومه معلوم نبود. همه میگفتن ما نمایندگیش هستیم:31:. منم داشتم نمایندگی میزدم که دیدم خسته هستم گفتم ولش ... چند روز دیگه میزنم.:27:
خب اگه کسی آدرس داره که قیمتش خوبه و کیف مناسب هم داره بده مام بخریم. لطفا سریعتر.
ام اس آی یه مدل با همین سی پی یو و گرافیک داره میده 1.89. به نظرم گرون میده ولی یه مزیت داره. دو تا گرافیک داره !!!! کار گرافیکی نداشته باشی میتونی بزاری رو گرافیک خود اینتل که مصرف باتری نصف بشه(تقریبا میگم) ولی به نظر من که نمیصرفه. اون مدل G71 و G73 هم یه جایی داشت که فکر کنم 2.25 و 2.3 بود قیمتش.
در مورد اچ پی هم تحقیقاتی که کردم به نتیجه رسیدم مشکل خراب شدن و گارانتیش و همین طور وسایل تعمیرش یکم خطرناکه و نمیصرفه بخرم.
سونی هم نمیخرم چون داغتر از ایسوس کار میکنه و خرابیش هم بیشتره .میدونم رزولوشن خوبی داره. 1600 در 900 ولی به نظر من زیاد فنتا کوچیک میشه !!!! بهتره همین 1360 در 768 رو استفاده کنم .... مدلایی که ایسوس و اچ پی و دل میزنن همه همین رزولوشن رو دارن.
دیدم در مورد عینک سه بعدی سوال میشه. خب این عینک مکانیزم ساده و خلاقانه ای داره و نیازی هم به مانیتور خاصی نداره. با هر مانیتوری میشه استفاده کرد. درر واقع باید درایور کارت گرافیک رو تنظیم کنین و یا فیلمی که میذارین برای تماشا خودش با این فناوری ساخته شده باشه. بدون عینک یه این فیلما نگاه کنین چون تصاویر ترکیب شدن بد دیده میشن ولی با عینک دو تصویر تفکیک شده به چشم شما میرسه که باعث سه بعدی دیده شدن تصویر میشه. :31:
یکی آدرس بده که حسابی موندم از کجا بخرم !!!!:41:
hasibi01
22-06-2010, 19:38
دوستان 90 درصد مشكلاتم حل شده .... :)
فقط تنها مشكلم كم شدن ظرفيت هارد هست ...
فكر كنم سر جمع 480 گيگ ميتونم ببينم ؟ چطور ميشه اين موضوع رو رفع كرد؟
شما میتونید از Disk managment خود ویندوز و یا نرم افزار Paragon Partition Manager استفاده کنید. البته من هنوز همون Acronis Bootable رو توصیه میکنم. چون خودم که با اون دوتای اول سیستم رو پارتیشن بندی کردم کلی مشکل برام ایجاد شد و در نهایت مجبور به استفاده از Acronis شدم. که مشکلاتم حل شد (حداقل تا حالا که مشکلی دیگه پیش نیومده).
لینک های دانلود Acronis هم توی بخش مباحث آموزشی لپ تاپ هست که باید اونو تو ویندوز Xp یه سیستم دیگه نصب کنید و اونجا با استفاده از این نرم افزار یه دیسک Bootable بسازید و لپ تاپ رو با اون دیسک بوت کنید. تا بتونید از این نرم افزار استفاده کنید. چون من نتونستم روی ویندوز 7 (هم 64 و هم 32 بیت) نصبش کنم.
pooria.rio
22-06-2010, 20:20
دوست گلم دمای CPU دائمآ در حال تغییره حتی در حالت Idle.چون یکسری از DLL های ویندوز دائمآ در حال Run هستند.در مورد فرکانس هم معمولآ نرم افزار های تست حالت اورکلاک متناوب دارند.این CPU همونطور که تو پستهای اول هم گفته بودم تا 4000 سرعتش قابل افزایش است.مثلآ همین نرم افزار اورست.:46:
یعنی مشکلی نداره سیستم ؟
آخه 10 درجه دماش بالاتره
سلام به تمامي دوستان ...
من چند وقتي نوت بوكم خراب بود ... با كمك دوستان و سماجت خودم تونستم سيستم رو به اون چيزي كه ميخواستم برسونم ...
من يك ويندوز جديد روش نصب كردم و نرم افزار هاي اعصاب خورد كن اسوس رو نصب نكردم !
سرعت ويندوز شده در حد لامبورگيني!!!!
جالب تر از همه اينها اينه كه ويندوز جديدم نمره 7.1 رو به پردازشگر داده كه يه جورايي بدجوري ذوق زده شدم!!!:27:
دوستان عزيز كه منو راهنمايي كرديد ازتون سپاس گزارم ... ... اميدوارم موفق و شاد باشيد ...
رامين:biggrin:
hamid361
23-06-2010, 02:16
به نظر من 2300 یا این قیمتا پول دادن به یه لبتاپ یک جور حماقت.البته در یه صورت منطقی که پولت از پارو بالا بره.:31:
خبر داغ
G73JH
Ram 4G DDR3
HDD 1Tb
Display LED BL 17.3
Blu-Ray with DVD RW
USB 3
Win 7
G51GX
CPU Core i7 720QM 1.6---2.8 Turbo 6m Cache
Ram 8G DDR3
HDD 500Gb
VGA Geforce 365 GTX With 1G GDDR3 Vram
Display LED BL 15.6
Blu-Ray with DVD RW
USB 3
Win 7
گارانتی ویستا(الماس) به قیمت 2.550.000 تومان
البته هر دو مدل مجهز به صفحه نمایش 3D بوده و با عینک مخصوص ارائه میشه.:46:
اقا این کانفیگارو اشتباهی نوشتی:19:
You Were Mine
23-06-2010, 11:38
اقا این کانفیگارو اشتباهی نوشتی:19:
عزیز من 10 بار که تکرار نمیکنن 1 حرفی را . این کانفیگ ها درسته با این کانفیگ وارد ایران شده . شما نباید کانفیگ های ایران را با مدل رسمی که توی خارج از کشور ارائه میشه مقایسه کنید . این کانفیگ ها هیچ مشکلی ندارند و با همین کانفیگ وارد ایران شدند
عزیز من 10 بار که تکرار نمیکنن 1 حرفی را . این کانفیگ ها درسته با این کانفیگ وارد ایران شده . شما نباید کانفیگ های ایران را با مدل رسمی که توی خارج از کشور ارائه میشه مقایسه کنید . این کانفیگ ها هیچ مشکلی ندارند و با همین کانفیگ وارد ایران شدند
اقا core i7 که 620qm نداره ولی 620m چرا داره :20: بعد گرافیک g51 چی نوشتی؟ :18:
اخه عزیز من I7 QM620 که نداریم حا اگر گفته بود 620M انوقت درسته :41:بعد گرافیک G51 رو چی نوشته ؟
اخه CPU Core i7 620QM 1.6---2.66 Turbo 6m Cache را نداریم؟
سلام بچه من ديروز روي نوت بوكم يك ويندوز جديد نصب كردم ...
سيستم فوق العاده شده بود! اما امروز صبح اومد كه روشنش كنم حدود 20 دقيقه طول كشيد اومد بالا سيستم ... بازم مثل گذشته سيستم كند شده بود ... يه ويندوز ديگه نصب كردم بازم الان سرعتش خوب شده ... فكر ميكنيد بازم از اين اتفاقا براش ميوفته؟
به نظرتون مشكل چيه؟ سخت افزاري كه نيست؟
البته فراموش كردم؛من خيلي بازي و خيلي نرم افزار روش ريختم كه بدون هيچ مشكل ران ميكرد ... + office 2010 Final
:41:
hamid361
23-06-2010, 19:08
بچه ها الکی نرین پولتون رو به این لبتاپها با این قیمت بدین آخه 800000 بیشتر فقط به خاطر یه گرافیک 5870 اصلا مارزه؟حماقته اونیکی بدتر 1100000 بیشتر فقط به خاطر یه گرافیک 360 GTS و 4 گیگ رم؟خیلی ببخشیدا جسارت نشه.خریته.به نظر من 1800000 بیشتر نمیرزه این G73 دیگه میل خودتونه. آخه دلم میسوزه.:11::40::11:
alireza1411
23-06-2010, 19:30
آی گفتی دادا ... حماقت که یه کم توهین میشه ... ولی کار درستی نیستش به نظرم من. آخه آدم بخواد بازی کنه که میتونه با یه تومن یه سی پی یو corei7 920 بخره که با مادر بورد توپ میشه 500 و یه کارت گرافیک 5870 هم زیر 500 هستش .... تازه مشکل داغ کردن هم نداره.
اصلا من نمیدونم قضیه ی بازی با لپ تاپ رو کی باب کرده که ملت همه دنبال همچین لپ تاپایی هستن. من خودم این مدل n61 رو میخوام بخرم چون دیدم ایسوس با این سی پی یو مدل دیگه ای نداره تو بازار.
تازه پیشاپیش تو فکر ور رفتن با بایوسشم که شاید بشه گرافیکش رو آندر کلاک کنم مصرف برقش کم بشه. البته به نظرم ممکن نیست ولی کلا اگه پولم میرسید ام اس آی میگرفتم که بین دو تا کارت گرافیکش سوییچ کنه و مصرف برقش کمتر بشه.:31:
دوستان این بلوری پلیر با خوندن DVD مشکل زیادی نداره آخه بچه ها میگن بلوری پلیرها در خوندن DVD نسبت به DVD Combo ها ضعیفتر هستند از لحاظ سرعت و اینا .
جالب تر از همه اينها اينه كه ويندوز جديدم نمره 7.1
شما احتمالا ویندوزت 32 بیتی هست . ویندوز 32 بیتی امتیاز بیشتری به CPU نسبت به 64 بیتی میده . :46:
ashkan15
23-06-2010, 21:11
بچه ها یه سوال فنی :
یکی به من قیمت داده که این نوتبوک با هارد 640 و بلوری با گارانتی ویستا 1380 به من گفته فقط تو لیست قیمتش به جای cpu : 720 qm زده بود cpu : 720 m این دو تا فرق می کنن یا اشتباه در تایپ بوده:20:
مرسی از همه:11:
hamid361
24-06-2010, 00:02
دوستان این بلوری پلیر با خوندن DVD مشکل زیادی نداره آخه بچه ها میگن بلوری پلیرها در خوندن DVD نسبت به DVD Combo ها ضعیفتر هستند از لحاظ سرعت و اینا .
شما احتمالا ویندوزت 32 بیتی هست . ویندوز 32 بیتی امتیاز بیشتری به CPU نسبت به 64 بیتی میده . :46:
ویندوز من اورجینال 64 بیتی به سی پی یو 7.1 میده و به تمام قطعات دیگر 6.9 میده
راست ميگي؟:rolleye:
alireza1411
24-06-2010, 09:17
بچه ها یه سوال فنی :
یکی به من قیمت داده که این نوتبوک با هارد 640 و بلوری با گارانتی ویستا 1380 به من گفته فقط تو لیست قیمتش به جای cpu : 720 qm زده بود cpu : 720 m این دو تا فرق می کنن یا اشتباه در تایپ بوده:20:
اصلا اون سی پی یو موجود نمیباشد. منظورش همون CPU : 720 Qm بوده.
یعد میشه آدرسشم بدی مام مستفید بشیم ؟
عملکرد ویندوز 7 64بیتی و32بیتی روی این سیستم دقیقا یکیه؟
اگه یکیه که هیچ اما اگه یکی نیست لطف کنید تفاوتهاش رو هم ذکر کنید..این سوالو برای این پرسیدم که میخوام 64 اورجینال خودشو پاک کنم جاش 32 بیتی التیمت بریزم..در این مورد اگه نظری داشتید خوشحال میشم مطرح کنید..
alireza1411
24-06-2010, 10:38
اگه یکیه که هیچ اما اگه یکی نیست لطف کنید تفاوتهاش رو هم ذکر کنید..این سوالو برای این پرسیدم که میخوام 64 اورجینال خودشو پاک کنم جاش 32 بیتی التیمت بریزم..در این مورد اگه نظری داشتید خوشحال میشم مطرح کنید..
معمولا تفاوت ویندوز 32 و 64 بیتی تو پردازش کمه. مثلا ... مثلا با اینکدر معروف x264 که تمام قابلیت های سی پی یو رو استفاده میکنه و تمام هسته ها رو تا حدود 95 درصد به بالا به کار میبره اگه ویندوز 32 و 64 رو تست کنین متوجه میشین که تفاوت عملکردش در حدود 4 5 درصده!!!!!!!!!!!!!!!
4 درصد به نظر من که خیلی کمه. ضمنا میدونین که ای تی آی داره واسه تولید پردازنده 128 بیتی آماده میشه !!! تو سال 2011 بود فکر کنم!!!
فقط مساله مهم به نظر من اینه که اگه بالای 3.25 گیگ رم رو سیستم باشه با ویندوز 32 بیتی نمیشه بیشتر از 3.25 تاشو استفاده کرد و با 64 بیتی میشه استفاده کرد. تو پی سی خودم هم همینطوره.
یه پچ روسی هم هست که نصبش کنید میتونید تا 128 گیگ رو استفاده کنید البته من نصب کردم و درست کار کرد ولی نمیدونم چه طور باید تست کنم که متوجه تفاوت رم بشم.
جالبه دوستان Rate گرفته بودن به سی پی یو داده بود 6.9 رم هم داده بود 5.9 به کارایی و گرافیک گیمینگ هم داده بود 6.7 و هارد هم داده بود 5.9 . البته اونا JQ بود مدلشون مال شما مثل اینکه فرق میکنه .
دوست عزیز فرقی آنچنانی ندارن فقط تو 64 بیتی بعضی از نرم افزارها مخصوصا نرم افزارهای قدیمی نصب نمیشن (چون برپایه ویندوز 3.1 و داس نوشته اند) همچنین بعضی از بازیهای قدیمی . اما ویندوز 32 بیتی بیشتر از 3 گیگ رو ساپورت نمیکنه و اگه مثلا 4 گیگ رم داشته باشی 3 نشون میده که 64 بیتی اینطور نیست و ساپورت میکنه فرق دیگه ای ندارن . اگه رمتون بالا ست و کارهایی که انجام میدید هم رم زیادی میطلبه بهتره که 64 نصب کنید . :46:
ashkan15
24-06-2010, 11:02
بچه ها یه سوال فنی :
یکی به من قیمت داده که این نوتبوک با هارد 640 و بلوری با گارانتی ویستا 1.380 میلیون تومان به من گفته فقط تو لیست قیمتش به جای cpu : 720 qm زده بود cpu : 720 m این دو تا فرق می کنن یا اشتباه در تایپ بوده???:20:
منظور من اینه که qm با m فرق می کنه؟؟:whistle::whistle:
کسی نبود جواب منو بده آخه من می خوام بخرم:question::question:
You Were Mine
24-06-2010, 12:30
اخه CPU Core i7 620QM 1.6---2.66 Turbo 6m Cache را نداریم؟
والا من که ننوشتم بعدشم اشتباه تایپی بوده خوب تو که میدونستی CPU این نیست به جای بیست بار نوشتن اقا کانفیگت اشتباهه کانفیگ درست را مینوشتی .
گرافیک Gforce GTS 360 . نکنه میخوای بگی اینم وجود نداره ؟
شما دقت کن بیست بار پست نزن چون تازه کاری حداقل یکساعت طول میکشه تا پست هات تائید بشن بعد نمایش داده میشن پس خواهشا تاپیک را الکی شلوغ نکن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.