مشاهده نسخه کامل
: کلوپ Asus N61JQ
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
14
15
16
17
18
19
البته Samgun جان فکر کنم که N61jq تو بازار خیلی کمه و شاید هم گیر نیاد.شما سریع تصمیمت رو بگیر.
ممنون عزیز . منم نظرم بیشتر رو 61 هست ولی خب باز گفتم پرس و جو کنم که دیگه بعد خریدش پشیمون نشم.
آره یکی از بچه های پایتخت آمار داده باید سریع برم بخرم . امیدوارم تموم نشه.
afshin b
23-09-2010, 14:28
من امروز لپتاپ رو خاموش کردم و بعد یکی دو دقیقه برگشتم دیدم ویندوز داره بالا میاد، انگار که ری استارت شده بود.
بعد توی قسمت انتخاب یوزر خاموشش کردم. بردمش خونه همسایه و بعد 5 دقیقه دوباره روشنش کردم دیدیم این پیغام رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و من دسترسی به اینترنت نداشتم و گزینه check later رو زدم. الان که یه نیم ساعتی میگذره هنوز این پیغام دوباره نیومده.
مشکل blue screen خیلی جدیه درسته؟ چیکارش کنم؟
hasanoooooooo
23-09-2010, 14:43
من امروز لپتاپ رو خاموش کردم و بعد یکی دو دقیقه برگشتم دیدم ویندوز داره بالا میاد، انگار که ری استارت شده بود.
بعد توی قسمت انتخاب یوزر خاموشش کردم. بردمش خونه همسایه و بعد 5 دقیقه دوباره روشنش کردم دیدیم این پیغام رو میده:
و من دسترسی به اینترنت نداشتم و گزینه check later رو زدم. الان که یه نیم ساعتی میگذره هنوز این پیغام دوباره نیومده.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
senator_saeed
23-09-2010, 16:45
من چند تا سوال از اساتید دارم
لپ تاپ n61ja*** core i5
****چطوری میشه مقدار شارژ رو تنظیم کرد تا فرضا وقتی به زیر 20 در صد میرسه اتوماتیک شارژ کنه و هر وقت به این مقدار نرسیده شارژ نکنه؟
****زمان نگه داشتن باطری چقدره تو این مدل با توجه به پایین بودن سی پی یو(نسبت به jq? وقتی کار سنگینی انجام نمیدیم و نیز در حالتی که ازش کار زیاد میکشیم؟
****قاعدتا وقتی xp نصب میشه عمر باطری باید بیشتر بشه اینطور نیست؟
****احساس میکنم صفحه نمایشش یکم تاره،دوستم 1557 داره و مال اون شفافتره اینطور نیست؟
****بهترین حالت برای صرفه جویی در مصرف باطری حالت بالانسه یا power4gear ؟با چه پیکر بندیه؟
****این پارتیشن ریکاوری اگه حذفش کرد چی میشه؟من از دستگاهم dvd ریکاوری گرفتم.
afshin b
23-09-2010, 17:11
توی این لینک میگه ممکن یه کابل شل باشه، من تا کابل HDMI رو به لپتاپ وصل کردم این پیغام رو داده. ممکنه به خاطر این باشه؟ الان یعنی این مشکل حل شده یا نه؟
راستی توی برنامه اورست تعداد دفعاتی که bluescreen شده رو میشه دید، مال من صفره!!
11597352
23-09-2010, 18:09
بابابا این همه ادعا
یکی جواب ما رو بده
hasanoooooooo
23-09-2010, 18:16
100% بخاطر همینه .
alireza1411
23-09-2010, 21:28
لپ تاپ n61ja*** core i5
****چطوری میشه مقدار شارژ رو تنظیم کرد تا فرضا وقتی به زیر 20 در صد میرسه اتوماتیک شارژ کنه و هر وقت به این مقدار نرسیده شارژ نکنه؟
****زمان نگه داشتن باطری چقدره تو این مدل با توجه به پایین بودن سی پی یو(نسبت به jq? وقتی کار سنگینی انجام نمیدیم و نیز در حالتی که ازش کار زیاد میکشیم؟
****احساس میکنم صفحه نمایشش یکم تاره،دوستم 1557 داره و مال اون شفافتره اینطور نیست؟
****بهترین حالت برای صرفه جویی در مصرف باطری حالت بالانسه یا power4gear ؟با چه پیکر بندیه؟
سلام
سوال اول: جوابی ندارم و دنبالش هستم. چند روز پیش لینک در مورد عمر باتری و .... دادم. من هم میخوام لپ تاپم هم به آداپتور و هم به برق وصل باشه و نمیخوام هی بره 100 و برگرده 999 که عمرش کم بشه. لپ تاپم دو سه روز دیگه میاد دستم ور میرم ببینم چی پیدا میکنم. تو بایوس و این جور جاها که چیزی نبوده باید برنامه ای چیزی پیدا کنم.
سوال دوم: تو سایت نوت بوک چک باید نگاه کنی ولی من تخمینی حدسم اینه که اگه آیدل باشه دو تا هسته 2 و خورده ای داره که میشه رو هم 5 گیگ و در مقایسه با ان 61 که چهار تا 1.6 داره که میشه 6.4 و با توجه به ترانزیستور های 32 نانومتری i5 در مقابل ترانزیستورهای 45 نانومتری i7 ، مصرف برق سی پی یوش دو سوم میشه. گرافیکش هم که یه جوره و رو هم رفته میشه گفت باید 20 تا 25 درصد بیشتر برق باتریش جواب بده.
اگه پر بار باشه سی پی یوش نصف ان 61 مصرف میکنه و حدسم اینه که حدودا 40 درصد بهتر باشه.
سوال سوم: در بررسی های tomshardware همون اوایل که ماکروسافت نسخه های بتا و اولیه ی ویندوز سون رو بیرون داده بود مشخص شد که برخلاف هیاهوی تبلیغاتی ماکروسافت، ویندوز سون حتی از ویندوز ویستا هم بیشتر باتری مصرف میکنه چه برسه به XP. ولی ...
ولی درصد این مصرف باتری که گفتم و لینکش رو هم الان ندارم اونقدر بالا نبود که آدم بخواد بره سراغ XP . در ضمن کارایی ویندوز سون یه خورده از ویستا بهتر بود و شاید همین قضیه مصرف باتری بیشتر رو موجب شده. گرچه این افزایش کارایی هزینه ای بیشتر از مصرف باتری بیشتر داشته.
سوال چهارم:
دل این شکلیه:
در حالیکه مال ایسوس تقریبا اینجوریه:
میگم تقریبا چون مانیتور jq با مانیتور ja کمی فرق داره.
مال دل یکم بهتره. نور ان 61 هم کمتره.
مشخصات تست n61ja:
Maximum: 210 cd/m²
Average: 186.7 cd/m²
Illumination: 82 %
Black: 0.82 cd/m²
Contrast: 234:1
Brightness on battery: 135 cd/m²
و مال دل 1557:
Maximum: 232 cd/m²
Average: 202.4 cd/m²
Illumination: 77 %
Black: 1.25 cd/m²
Contrast: 178:1
Brightness on battery: 222 cd/m²
متوجه میشین که ایسوس کنتراست بالاتر و ایلومینیشن بهتر و نقاط تاریک رو بهتر نشون میده. زاویه دیدش درسته که بدتره و همین طور روشنایی کمتری داره ولی در کل کیفیت تصویرش بهتره.
سوال پنجم: پاور گیر ایسوس فکر میکنم بهتر باشه چون مقدار توربو بوست رو به نظر تغییر میده و گذشته از اون لپ تاپ ایسوسه و بهتره از برنامه ای که خود ایسوس براش میده بیرون استفاده کرد.
بهترین تنظیمات برای باتری همون battery saving هست. کلاک گرافیک و سی پی یو رو میاره پایین ترین حد. اما مشکلش اینه که بعضی امکانات ایروی ویندوز سون رو نافعال میکنه. من همون آپشن بلنسد رو با تغییراتی چند استفاده میکنم. یعنی توربو بوست و پاور پلی که اصل کاریه رو عوض میکنم.
سوال ششم: فکر نمیکنم مشکلی ایجاد بشه. شما ریکاوری رو رو دی وی دی داری و از همون جا ری استور میکنی. به ری استور از روی هارد نیازی نداری که ؟؟؟
alireza1411
23-09-2010, 21:49
توی این لینک میگه ممکن یه کابل شل باشه، من تا کابل HDMI رو به لپتاپ وصل کردم این پیغام رو داده. ممکنه به خاطر این باشه؟ الان یعنی این مشکل حل شده یا نه؟
راستی توی برنامه اورست تعداد دفعاتی که bluescreen شده رو میشه دید، مال من صفره!!
خب اورست میگه صفر چون ویندوز نذاشته بلو اسکرین پیش بیاد دیگه ؟ درست میگم یا اشتباه میکنم ؟
مشکلات زیادی ممکنه منجر به اون پیام بشه. ولی اگه تکرار نشه مهم نیست. ویندوز یه بار و ده بار هم این مشکل رو رفع کنه اشکالی نداره ولی اگه دیدین هر روز داره این جور پیاما میاد دیگه باید یه فکر اساسی کنید.
anti_girl
23-09-2010, 22:47
دوستان الان قیمت این مدل از ایسوس چنده؟
alireza1411
23-09-2010, 22:54
دوستان الان قیمت این مدل از ایسوس چنده؟
دقیق که باید بری بازار بپرسی.
اما این سایت ها هم بد نیستن. من که همیشه تو سایت نگاه میکنم و ارزون که شد میرم بازار میخرم. همیشه از سایت ارزونتر در میاد ولی هر روز که نمیشه برم بازار همه جا رو بگردم ببینم مینیمم قیمت اون روز چنده. یه هفته بعدش دوباره برم زیر و رو کنم ببینم قیمت جدید چنده. :31:
alireza1411
23-09-2010, 23:56
اما در مورد گرمای تولید شده در 2 لپ تاپ تا حدودی این قضیه باید منطقی و درست باشه. چون هر دو لپ تاپ از سی پی یو های مشابه و گرافیک مشابه(40nm) از نظر تولید گرما استفاده میکنند اما چون N81 14 اینچ هست و جای کمتری جهت گردش هوا داخل لپ تاپ وجود داره بنابراین احتمال اینکه گرمای N82 از N61 بیشتر باشه هست.
1. انویدیا 335 سرعت رم گرافیکی بیشتر نسبت به ATI 5730 داره. سرعت مموری انویدیا 335 برابره با 1066 مگاهرتز در حالی که مال ATI 5730 برابره با 800 مگاهرتز.
2. سرعت shader Speed در Nvidia 335M برابره با 1080 مگاهرتز در حالی که مال ATI 5730 برابره با 650 مگاهرتز.
3. بر اساس تجربه ای که هم از درایو های نرم افزاری ATI و هم Nvidia دارم به من بعنوان 1 نفر و نه کلی ثابت شده که Nvidia در طول زمان همیشه بهتر از ATI برام کار کرده. حالا مشکلات چی بوده و چی هست بماند :46:
بطور مثال در برنامه های رندر, بعضی بازی ها و غیره همیشه گرافیک انویدیا ساپورت بهتری داشته. خب برای کسی مثل من هم ساپورت نرم افزاری از سخت افزاری که دارم اساسی ترین مسئله هست و نادیده گرفتنش درست نیست.
ناگفته نمونه ATI 5730 در عوض نسبت Nvidia 335M هم Pixel Shared و هم Core Speed بهتری داری. از طرفی هم 5730 از دایرکت ایکس 11 پشتیبانی میکنه اما انویدیا 335 ام از دایرکت 10.1 پشتیبانی میکنه. بنابراین برای بازی کردن در کل ATI 5730 پیشنهاد میشه اما اگر قرار نیست باهاش بازی بکنید و یا ممکنه خیلی کم و در حد یکی دو بازی باشه در این صورت انویدیا بهتره.
مقایسه اجرای بعضی از بازیها از طریق این 2 کارت گرافیک.
موفق باشید.
سلام آقا مهران. کم پیدایی ؟
در مورد مقایسه گرافیک این دو لپ تاپ قبلا مفصل توضیح دادم. فقط سعی کردم نتایج عملی رو بگم و وارد مسائل پشت پرده نشم.:31:
ببینید گرمای تولید شده در این دو مدل و در سی پی یو تقریبا مشابه هست ولی دما در عمل تقریبا برابر میشه . چرا ؟
خب گرمای این مدلها خیلی از بدنه خارج نمیشه. هوای محبوس بین چیپ سی پی یو و بدنه اگه با توجه به انتقال حرارت کانوکشن مدل بشه تقریبا به شکل عایق عمل میکنه ... یعنی ضریب هدایتی معادل تقریبا 0.1 هست که مثل برخی پلاستیک هاست و خودتون میدونین که پلاستیک بزاریم دور یه لامپ 100 واتی چه بلایی سرش میاد.
خب دما چرا برابر میشه ؟ چون بخش عمده ی حرارت توسط هیت سینک و هست پایپ میره به بخش جانبی لپ تاپ و اونجا با تولید جریان بالای هوا تخلیه میشه. اون فن رو خاموش کنیم همه چی میسوزه !!!!
1. سرعت مموری انویدیا بیشتر هست درسته ... ولی اثر عملی این سرعت تو بازیهایی که به سرعت بالای مموری نیاز دارن در مقایسه با 5730 ای تی آی اون قدر ها هم فرقی نداره. دلیلش رو نمیدونم واقعا.
2. کلاک شیدر در انویدیا بیشتر هست. این کاملا قبول. و در ای تی آی کمتر قبول. اما بازیها حرفشون چیز دیگه ایه !!!
واحد شیدر در گرافیک های انویدیا تغییرات زیادی داشته تا به حال. برای مثال هر واحد شیدر در مدلهای سری 200 انویدیا به صورت چند منظوره عمل میکنه (multi perpose shader) . مثلا اگه کدهای نوشته شده در یک بازی از نوع پیچیده complex باشه و یا بر عکس از نوع ساده باشه با همون شیدر اجرا میشه. خب انویدیای ما 72 واحد شیدر داره با کلاک 1080 که کلاک بالاتری هست.
اما در مقابل ای تی آی 5730 دارای 400 شیدر هست. در واقع این شیدر ها به صورت دسته های 5 تایی هستند که بهشون Vec5D میگن و تو هر دسته ی 5 تایی، 4 تاش برای محاسبات ساده هست و 1 دونه هم برای محاسبات پیچیده در نظر گرفته شده. پس میشه گفت ای تی آی 80 نود شیدر با کلاک پایین تر 650 مگاهرتزی داره.
تو بحث یه بازی با توجه به کدهای معمول میشه گفت که ای تی آی برنده ی مسابقه هست. شیدرهای ساده ی ای تی آی 5730 کمک زیادی تو این زمینه میکنند.:31: اگه هر 400 شیدر از نوع پیچیده بود با توجه به کلاک ای تی آی که کمتر از انویدیا هست باز هم سرعت ای تی آی 5730 حدود 3 برابر انویدیا میشد !!!!!! اما کدهای معمول اینجوری نیست و با شیدرهای ساده نمیشه اجراشون کرد. (انویدیا شانس آوردی ها وگرنه .... :31:)
3. خب وقتی به بحث GPGPU میرسیم ای تی آی با وضع خطرناکی مواجه میشه :41:. انویدیا سه ساله داره رو برنامه هایی که با کد سی شارپ و سی پلاس پلاس دولوپ کرده کار میکنه و ای تی آی تو این مدت اونچنان که باید و شاید کار نکرده. حتی گردونه ی اصلی رقابت رو ممکنه از دست بده.
مشکل اساسی در روشهای GPGPU یا به عبارتی General-Purpose computation on Graphics Processing Units وجود داره اینه که معمولا پردازش هایی به شکل پیچیده و با سرعت بالا باید انجام بشه که با توجه به توضیحات بالا ، جی پی یو های انویدیا با کلاک بالاتر شیدر و با شیدرهای همه منظوره بهتر از ای تی آی هستند.
انویدیا ساپورت نرم افزاری بهتری هم داشته !!!
بنابراین عجیب نیست که برای کسانی که میخوان از توانایی رندر کارت گرافیکشون استفاده کنند n 82 گزینه ی کمی بهتر n 61 jq هست.
بحث در مورد Direct X 11 و برتری اون نسبت به Direct X 10.1 به نفع ای تی آی هست و ورژن پیکسل شیدر ای تی آی هم که بهتره ، بنابراین برای بازی ای تی آی بهتره.
اصلآ مهم نیست و بهش اهمیتی نده، مگه دوباره تکرار بشه.
لپ تاپ n61ja*** core i5
1. هیچ راهی نداره.
2. در حالت Idle حدود 2 ساعت و 20 دقیقه.در حالت MAX Performance و گیم بازی کردن حدود 40 دقیقه.
3. عمر باطری به نحوه نگهداری بستگی داره نه به ویندوز.اگر باطری رو دربیاری و هر دو هفته یکبار دشارژ و شارژ کنی برات دو سالی عمر میکنه وگر نه اگر باطری وصل باشه و دائم از برق استفاده کنی شاید در عرض 2 ماه خراب بشه.
4.صفحه نمایش دل فقط روشنتره و از هر نظر دیکه ضعیفتر از Asus است.
5. Power4 gear در حالت Battery Saving.
6.هیچ مشکلی پیش نمیاد،فقط مجبوری برای ریکاوری از DVD ها استفاده کنی.البته با همون DVD ها دوباره میتونی درایو ریکاوری رو برگردونی.
سلام آقا مهران. کم پیدایی ؟
در مورد مقایسه گرافیک این دو لپ تاپ قبلا مفصل توضیح دادم. فقط سعی کردم نتایج عملی رو بگم و وارد مسائل پشت پرده نشم.:31:
ببینید گرمای تولید شده در این دو مدل و در سی پی یو تقریبا مشابه هست ولی دما در عمل تقریبا برابر میشه . چرا ؟
خب گرمای این مدلها خیلی از بدنه خارج نمیشه. هوای محبوس بین چیپ سی پی یو و بدنه اگه با توجه به انتقال حرارت کانوکشن مدل بشه تقریبا به شکل عایق عمل میکنه ... یعنی ضریب هدایتی معادل تقریبا 0.1 هست که مثل برخی پلاستیک هاست و خودتون میدونین که پلاستیک بزاریم دور یه لامپ 100 واتی چه بلایی سرش میاد.
خب دما چرا برابر میشه ؟ چون بخش عمده ی حرارت توسط هیت سینک و هست پایپ میره به بخش جانبی لپ تاپ و اونجا با تولید جریان بالای هوا تخلیه میشه. اون فن رو خاموش کنیم همه چی میسوزه !!!!
1. سرعت مموری انویدیا بیشتر هست درسته ... ولی اثر عملی این سرعت تو بازیهایی که به سرعت بالای مموری نیاز دارن در مقایسه با 5730 ای تی آی اون قدر ها هم فرقی نداره. دلیلش رو نمیدونم واقعا.
2. کلاک شیدر در انویدیا بیشتر هست. این کاملا قبول. و در ای تی آی کمتر قبول. اما بازیها حرفشون چیز دیگه ایه !!!
واحد شیدر در گرافیک های انویدیا تغییرات زیادی داشته تا به حال. برای مثال هر واحد شیدر در مدلهای سری 200 انویدیا به صورت چند منظوره عمل میکنه (multi perpose shader) . مثلا اگه کدهای نوشته شده در یک بازی از نوع پیچیده complex باشه و یا بر عکس از نوع ساده باشه با همون شیدر اجرا میشه. خب انویدیای ما 72 واحد شیدر داره با کلاک 1080 که کلاک بالاتری هست.
اما در مقابل ای تی آی 5730 دارای 400 شیدر هست. در واقع این شیدر ها به صورت دسته های 5 تایی هستند که بهشون Vec5D میگن و تو هر دسته ی 5 تایی، 4 تاش برای محاسبات ساده هست و 1 دونه هم برای محاسبات پیچیده در نظر گرفته شده. پس میشه گفت ای تی آی 80 نود شیدر با کلاک پایین تر 650 مگاهرتزی داره.
تو بحث یه بازی با توجه به کدهای معمول میشه گفت که ای تی آی برنده ی مسابقه هست. شیدرهای ساده ی ای تی آی 5730 کمک زیادی تو این زمینه میکنند.:31: اگه هر 400 شیدر از نوع پیچیده بود با توجه به کلاک ای تی آی که کمتر از انویدیا هست باز هم سرعت ای تی آی 5730 حدود 3 برابر انویدیا میشد !!!!!! اما کدهای معمول اینجوری نیست و با شیدرهای ساده نمیشه اجراشون کرد. (انویدیا شانس آوردی ها وگرنه .... :31:)
3. خب وقتی به بحث GPGPU میرسیم ای تی آی با وضع خطرناکی مواجه میشه :41:. انویدیا سه ساله داره رو برنامه هایی که با کد سی شارپ و سی پلاس پلاس دولوپ کرده کار میکنه و ای تی آی تو این مدت اونچنان که باید و شاید کار نکرده. حتی گردونه ی اصلی رقابت رو ممکنه از دست بده.
مشکل اساسی در روشهای GPGPU یا به عبارتی General-Purpose computation on Graphics Processing Units وجود داره اینه که معمولا پردازش هایی به شکل پیچیده و با سرعت بالا باید انجام بشه که با توجه به توضیحات بالا ، جی پی یو های انویدیا با کلاک بالاتر شیدر و با شیدرهای همه منظوره بهتر از ای تی آی هستند.
انویدیا ساپورت نرم افزاری بهتری هم داشته !!!
بنابراین عجیب نیست که برای کسانی که میخوان از توانایی رندر کارت گرافیکشون استفاده کنند n 82 گزینه ی کمی بهتر n 61 jq هست.
بحث در مورد Direct X 11 و برتری اون نسبت به Direct X 10.1 به نفع ای تی آی هست و ورژن پیکسل شیدر ای تی آی هم که بهتره ، بنابراین برای بازی ای تی آی بهتره.
توضیحات عالی بود علیرضا جون :10:
میگم مدل های جایگزین برای N61 داره میاد که تو بازار نیست !!؟؟ اگه اینطوره صبر کنم !
اگرم نه که بریم همین 82 رو بگیریمو خلاص.
alireza1411
24-09-2010, 07:40
توضیحات عالی بود علیرضا جون :10:
میگم مدل های جایگزین برای N61 داره میاد که تو بازار نیست !!؟؟ اگه اینطوره صبر کنم !
اگرم نه که بریم همین 82 رو بگیریمو خلاص.
خب مدل جایگزین که همیشه میاد ولی معلوم نیست کی بیاد. هر چی صبر کنیم سیستم ها بهتر میشه ولی ممکنه خیلی طول بکشه دیگه. قبلا که گفتم اینتل سری Sandy Bridge رو که بیرون بده بعدش زود میزنه تو کار سی پی یو چهار هسته ای واسه لپ تاپ اون هم با تراتزیستورهای 32 نانومتری. مصرف برق کمتر و کلاک بالاتر ...
ولی حالا کو تا بیاد !!!!
یا مثلا ای ام دی الان چند ساله تو لپ تاپ ها جلوی اینتل کم آورده . یهو ممکنه تو 2011 سری Budcat رو طوری بده بیرون که اینتل غافلگیر شه و کم بیاره اساسی. معلوم نیست فعلا ....
هر کدومش به نظرت مناسبه بگیر. جفتش به نظر من لپ تاپای خوب و قابل اعتمادیه.
hasanoooooooo
24-09-2010, 09:41
دستان عجب گرافیک قوی هست این 5730 ! دیروز تو gta با دیتیل های و انتی 3 حدود 4 ساعت گیم زدم رکورد بازیهام رو شکوندم . و بهم روی گرافیک اخر حدود 34 تا 35 تا فریم میداد روون بود خفن .
pooria-ir
24-09-2010, 10:14
سلام
گفتم آدرس اینجا رو بدم واسه بچه هایی که دنبال N61JQ هستن
اینجا داره
alireza1411
24-09-2010, 10:47
سلام
گفتم آدرس اینجا رو بدم واسه بچه هایی که دنبال N61JQ هستن
اینجا داره
پوریا جان لیون کامپیوتر از سه ماه پیش تا به حال قیمت ان 61 رو همین 1450 زده تو سایتش. آپدیت هم نکرده.
رایان صبا که لینک دادم کلا بهتر آپدیت میکنه. هر دو سه روز یه بار آپدیت میکنن.
خب مدل جایگزین که همیشه میاد ولی معلوم نیست کی بیاد. هر چی صبر کنیم سیستم ها بهتر میشه ولی ممکنه خیلی طول بکشه دیگه. قبلا که گفتم اینتل سری Sandy Bridge رو که بیرون بده بعدش زود میزنه تو کار سی پی یو چهار هسته ای واسه لپ تاپ اون هم با تراتزیستورهای 32 نانومتری. مصرف برق کمتر و کلاک بالاتر ...
ولی حالا کو تا بیاد !!!!
یا مثلا ای ام دی الان چند ساله تو لپ تاپ ها جلوی اینتل کم آورده . یهو ممکنه تو 2011 سری Budcat رو طوری بده بیرون که اینتل غافلگیر شه و کم بیاره اساسی. معلوم نیست فعلا ....
هر کدومش به نظرت مناسبه بگیر. جفتش به نظر من لپ تاپای خوب و قابل اعتمادیه.
آره درسته بدیش اینه که بعد از تحویل سال باز چند ماه طول میکشه تا لپ تاپ های اون سال Release بشه که اصلا نمیتونم تا اون موقع هم صبر کنم . تا اونجایی که میدونم فکر کنم معمولا بعد از عید نوروز لپ تاپ های اون سال میلادی عرضه میشه.
خب فکر کنم دیگه مشورت برای خرید بس باشه چون کامل ترین اطلاعات رو ازت گرفتم عزیز , حالا دیگه میخوام در مورد خوده لپ تاپ سوال پیچت کنم :31:
برای گرفتن Recovery بهتره که از خوده ویندوز خام گرفته بشه یا بعد از نصب نرمافزار های مورد نیازمون ؟
و دیگه اینکه آیا Recovery های دیگران روی سیستم ما برای Microsoft حکم ویندوز اوریج رو داره یا نه ؟
alireza1411
24-09-2010, 13:09
آره درسته بدیش اینه که بعد از تحویل سال باز چند ماه طول میکشه تا لپ تاپ های اون سال Release بشه که اصلا نمیتونم تا اون موقع هم صبر کنم . تا اونجایی که میدونم فکر کنم معمولا بعد از عید نوروز لپ تاپ های اون سال میلادی عرضه میشه.
خب فکر کنم دیگه مشورت برای خرید بس باشه چون کامل ترین اطلاعات رو ازت گرفتم عزیز , حالا دیگه میخوام در مورد خوده لپ تاپ سوال پیچت کنم :31:
برای گرفتن Recovery بهتره که از خوده ویندوز خام گرفته بشه یا بعد از نصب نرمافزار های مورد نیازمون ؟
و دیگه اینکه آیا Recovery های دیگران روی سیستم ما برای Microsoft حکم ویندوز اوریج رو داره یا نه ؟
سوال اول: خب هر چند ماه یه بار اگه ویندوز جدید و آپدیت نصب کنی و بعد نرم افزار ها رو هم نصب کنی به نظر من که خیلی بهتره. ولی هر چند ماه یه بار ... مثلا سه ماه یه بار ریکاوری قدیمی ها رو دیلیت میکنم و ویندوز جدید با برنامه های جدید میریزم.
برنامه ها اختیاریه ولی خب ... من هر بار کل برنامه هام رو بخوام بریزم 6 ساعت میکشه !!!! ریکاوری همش میشه 50 دقه. به نظر من که همه رو نصب کنیم بهتره حتی با اینکه حجم ریکاوری زیاد میشه.
سوال دوم: ریکاوری پی سی داداشم رو رو مال خودم ریختم. ویندوز تا میره بوت بشه درایورای اشتباه میان و ویندوز هنگ میکنه. صفحه آبی مشه و ری استارت .... :31::31::31:
خب اگه من با لپ تاپ خودم که دقیقا مثل بعضی دوستانه، ریکاوری بگیرم فکر نکنم مشکلی پیش بیاد. میشه من ریکاوری خودم رو بدم به شما و شما هم ری استور کنی. چون دو سیستم کاملا یکسان هستند. اه بعضی قطعات هر چند غیر مهم یکی نباشه مشکل ممکنه پیش بیاد.
فقط یه نکته مربوط به ویندوز سون اوریجینال که کلیدش فقط باید رو لپ تاپ خودم نصب بشه .... این رو دیگه نمیشه شما تغییر ندی. شما باید کلید خودتون رو وارد کنید.
حسن جان هم در مورد کلید ویندوز اوریجینال نوشتن.
hasanoooooooo
24-09-2010, 13:09
سلام بهتره بعد از نصب نرم افزارات و اپدیت درایورات اینکارو بکنی اما بشرط اینکه مطمعن باشی ویروسی نیستن . نه نمیتونی از ویندوز کس دیگه ای استفاده کنی . بعضی وقتا سخت افزار داخلی بعضی از مدلهای هم نام هم از یک برند محصولات استفاده نمیکنند مثل رم . هارد . دیسک خوان . و..... حتی بعضی وقتا کارت شبکه ...... اما اگرم بشه موقع اپدیت ویندوز مایکروسافت مچتو میگیره . و ویندوزتو نابود میکنه .
شما از ویندوز خام یه ریکاوری بگیر تا ویندوز فابریکت رو داشته باشی.بعد هم که به خودت مربوطه هر جوری دوست داشته باشی میتونی ریکاوری کنی.
بچه ها بلوتوث لپ تاپ قطع شده از هر جا میگردم پیداش میکنم ولی فعال نمیشه چه کار کنم؟
alireza1411
24-09-2010, 15:08
بچه ها بلوتوث لپ تاپ قطع شده از هر جا میگردم پیداش میکنم ولی فعال نمیشه چه کار کنم؟
یه سوییچ داره اون بقل لپ تاپ ... شاید اون رو دست زدی؟
ممکنه هم توی ویندوز مشکل نرم افزاری داشته باشی. یعنی شاید خودت تنظیم کردی ؟؟؟ تو کنترل پنل نگاه کن بخش Devices and printers ببین شاید چیزی اونجا تنظیم کردی این طوری شده.
hasanoooooooo
24-09-2010, 15:19
اقایون چطور میشه از بلوتوث کامپیوتر فایلی رو به موبایل فرستادذ؟ گوشی منو میشناسه اما فایلی نمیفرسته . ! نمیشه اینکارو با وایرلس کنیم؟
alireza1411
24-09-2010, 15:54
اقایون چطور میشه از بلوتوث کامپیوتر فایلی رو به موبایل فرستادذ؟ گوشی منو میشناسه اما فایلی نمیفرسته . ! نمیشه اینکارو با وایرلس کنیم؟
حسن جان اون پایین تو windows tray که ساعت و ایناست رو نگاه کن. یه گزینه هایی داره برای اضافه کردن وسیله ی بلوتوث دار. اونجا باید گوشت رو اد کنی.
مرحله اول: اول رو علات بلوتوث راست کلیک کن.
بعد گزینه ی show blutooth devices رو بزن. تو صفحه ای که باز میشه هیچی نداری.
تو اون صفحه راست کلیک کن و گزینه ی add a device رو بزن.
از اول هم میشه راست کلکیک کنی رو آیکون بلوتوث و گزینه ی add device رو بزنی.
اینجا دقت کن !!!
یه خورده سرچ میکنه اسم گوشی میاد و بعد از نظر امنیتی باید چک کنه. رو گوشی کلیک کن که اد کنه و ازت کد بپرسه.
بسته به نوع گوشی یه کد رو باید تو پی سی وارد کنی. مال من ال جی بود و خود گوشی میگفت یه کد بزن. بعد تو پی سی باید همون کد رو بزنی که امنیتش چک بشه و وصل بشه. اگه مثل مال دوستم نوکیا باشه یه کد گوشی به صورت رندم میده.
مدلهای مختلف یه کم فرق داره دیگه.
مرحله ی دوم: تو همون منوی راست کلیک روی آیکون بلوتوث گزینه ی send a file رو بزن. اسم گوشی رو انتخاب کن و بعد آدرس فایلی که میخوای بفرستی رو مشخص کن.
بعد شروع به ارسال میکنه. رو گوشی هم که پیام دریافت میاد ....
سوال در مورد وایرلس: ببین اون وایرلسی که داره مال شبکه کردن هست و برخی وسایل دیگه. من تو خونه برای ارتباط با مودم وایرلسم استفاده میکنم ولی کاربردای دیگه هم فکر کنم داره.
ولی واسه فرستادن فایل به گوشی دیگه نمیشه ...
یه سوییچ داره اون بقل لپ تاپ ... شاید اون رو دست زدی؟
ممکنه هم توی ویندوز مشکل نرم افزاری داشته باشی. یعنی شاید خودت تنظیم کردی ؟؟؟ تو کنترل پنل نگاه کن بخش Devices and printers ببین شاید چیزی اونجا تنظیم کردی این طوری شده.
ممنون . من دست کاری نکردم!
ولی به نظرم مشکل نرم افزاری داره سیستم!نمیدونم چه کار کنم.
در ضمن این قسمت من رفتم اما سر در نیوردم!!!!! کامل تر توضیح میدی؟بازم ممنون
alireza1411
24-09-2010, 16:56
والله نمیدونم چی شده ولی فکر میکنم نرم افزاری باید باشه.
رو آیکون بلوتوث تو تری ویندوز یه راست کلیک کن. همون منو که تو پست قبلی به حسن آقا میگفتم.
یه گزینه داره :
open setting
اون رو بزن و بعدش یه گزینه اولی هست که نوشته:
allow blutooth device to discover my computer
رو بزن ببین درست میشه یانه. این گزینه اجازه میده گوشیت بتونه کامپیوترت رو پیدا کنه.
اون سوییچ سمت چپ پایین کیبورد لپ تاپت رو هم باز نگاه کن شاید دستت خورده خاموش کردی.
hasanoooooooo
24-09-2010, 17:55
حسن جان اون پایین تو windows tray که ساعت و ایناست رو نگاه کن. یه گزینه هایی داره برای اضافه کردن وسیله ی بلوتوث دار. اونجا باید گوشت رو اد کنی.
مرحله اول: اول رو علات بلوتوث راست کلیک کن.
بعد گزینه ی show blutooth devices رو بزن. تو صفحه ای که باز میشه هیچی نداری.
تو اون صفحه راست کلیک کن و گزینه ی add a device رو بزن.
از اول هم میشه راست کلکیک کنی رو آیکون بلوتوث و گزینه ی add device رو بزنی.
اینجا دقت کن !!!
یه خورده سرچ میکنه اسم گوشی میاد و بعد از نظر امنیتی باید چک کنه. رو گوشی کلیک کن که اد کنه و ازت کد بپرسه.
بسته به نوع گوشی یه کد رو باید تو پی سی وارد کنی. مال من ال جی بود و خود گوشی میگفت یه کد بزن. بعد تو پی سی باید همون کد رو بزنی که امنیتش چک بشه و وصل بشه. اگه مثل مال دوستم نوکیا باشه یه کد گوشی به صورت رندم میده.
مدلهای مختلف یه کم فرق داره دیگه.
مرحله ی دوم: تو همون منوی راست کلیک روی آیکون بلوتوث گزینه ی send a file رو بزن. اسم گوشی رو انتخاب کن و بعد آدرس فایلی که میخوای بفرستی رو مشخص کن.
بعد شروع به ارسال میکنه. رو گوشی هم که پیام دریافت میاد ....
سوال در مورد وایرلس: ببین اون وایرلسی که داره مال شبکه کردن هست و برخی وسایل دیگه. من تو خونه برای ارتباط با مودم وایرلسم استفاده میکنم ولی کاربردای دیگه هم فکر کنم داره.
ولی واسه فرستادن فایل به گوشی دیگه نمیشه ...
داداش دمت گرم ولی من گوشی رو اد که میکنم زیر ایکون گوشی یک علامت تعجب میده و میگه که درایورا نصب نیست! گوشیم n97 هست ام با 6630 هم که تست میکنم بازم عمین جرریان ...... میگه درایور نصب نیست! جل الخالق .
alireza1411
24-09-2010, 18:24
داداش دمت گرم ولی من گوشی رو اد که میکنم زیر ایکون گوشی یک علامت تعجب میده و میگه که درایورا نصب نیست! گوشیم n97 هست ام با 6630 هم که تست میکنم بازم عمین جریان ...... میگه درایور نصب نیست! جل الخالق .
اولا که این مخلوقه نه خالق :31::31:. بگو جل المخلوق :46:
دوما مال من هم همین الان که دارم پست میدم اون جوری نوشته و علامت تعجب هم داره !!!!
تازه تو پراپرتی هم که میبینم نوشته درایورش نصب نشده :31::31:
مثل مال شما شده وایییییییییییییی :41:
bakhishman
24-09-2010, 18:40
سلام به همه آقایون بالاخره خریدم سالارو (n61jq).
از شانس من همون روزی که خریدمش شارژ اینترنتم تموم شد بعدشم که پنجشنبه جمعه بود تعطیل بود و الانم از کافی نت دارم پست میدم این چندروزی که داشتم که تا جالا کلی حال داده فقط شبا این چراغ کیبوردش روشن نمیشه کسی نمیدونه چیکار باید کنم...؟!؟!؟؟
alireza1411
24-09-2010, 18:49
سلام به همه آقایون بالاخره خریدم سالارو (n61jq).
از شانس من همون روزی که خریدمش شارژ اینترنتم تموم شد بعدشم که پنجشنبه جمعه بود تعطیل بود و الانم از کافی نت دارم پست میدم این چندروزی که داشتم که تا جالا کلی حال داده فقط شبا این چراغ کیبوردش روشن نمیشه کسی نمیدونه چیکار باید کنم...؟!؟!؟؟
خب داداشی این که قرار نبوده Back light داشته باشه ؟؟؟؟ مگه نه ؟؟؟
از بچه ها میپرسیدی بهت میگفتن نداره. مال هیچ کس نداره. هیچ کانفیگی من ندیدم داشته باشه.
البته یه کارایی میشه کرد که سخت افزاریه. تو یه فرومی خوندم لینکش رو الان ندارم. لپ تاپ رو باز کرده بودن و چه بلاها که سرش نیاورده بودن. شما دست بزنی گارانتیش باطل میشه ها!!!!! کیبرود رو بی خیال شو ... البته میدونم چه قدر بده تاریک باشه و آدم بخواد تایپ کنه. :41::41:
---------- Post added at 08:49 PM ---------- Previous post was at 08:45 PM ----------
حسن جان مال من درست شد. دفعه ی اول درست نصب شد و فایل فرستادم و مراحلش رو نوشتم نمیدونم چی شد که یو اس بی رو از پی سی کشیدم بیرون و یه خورده گذتش مثل مال شما شده بود ؟؟؟
ببین من رفتم تو گوشی و برای محکم کاری هر چی وسیله با گوشیم جفت شده بود پاک کردم. البته شما همه رو پاک نکن. همین لپ تاپت رو که اسمش رو میدونی دیلیت کن بقیش رو دست نزن.
بعد تو پی سی هم اون گزینه ی شو بلوتوٍث دیوایسز رو بزن بیاد. بلوتوث گوشیت اونجا زرده و باید رو آیکونش راست کلیک کنی و بزنی Remove بشه. ریموو که شد یه مقداری صبر کن و رفرش بزن که همه چی عادی شه و بعد مراحل اضافه کردن گوشی رو از اول انجام بده.
راستی جالبه ... ما من سری قبلی از گوشی یه کد زدم و پی سی باید همون رو میزد که وصل بشه ولی این سری برعکس . رندم !!! یعنی پی سی یه کد داد و گوشی باید همون کد رو وارد میکرد که وصل بشه به پی سی !!!:13::13:
jabarsink2000
24-09-2010, 19:12
با عرض سلام به دوستان عزیز:
اخرین قیمت این مدل الان چنده؟
امرتات امروز زده 900,000تومان:24:
با تشکر.
هادی
alireza1411
24-09-2010, 19:19
با عرض سلام به دوستان عزیز:
اخرین قیمت این مدل الان چنده؟
امرتات امروز زده 900,000تومان:24:
با تشکر.
هادی
یا سوتی دادن یا مدل فرق داشته اشتباه شده ...
حدود 1400 تا 1500 باید باشه. نمیشه که آخه ...
تو رایان صبا زده 1480 و تو لیون کامپیوتر زده 1450 و تو سایتای دیگه هم همین حدوده.
jabarsink2000
24-09-2010, 19:26
یا سوتی دادن یا مدل فرق داشته اشتباه شده ...
حدود 1400 تا 1500 باید باشه. نمیشه که آخه ...
تو رایان صبا زده 1480 و تو لیون کامپیوتر زده 1450 و تو سایتای دیگه هم همین حدوده.
ان سایت ها زیاد ملاک نیست چون دیر به دیر اپدیت میکنند .
اما اینجا هر روز لیست قیمت اپدیت میشه.
alireza1411
24-09-2010, 19:56
ان سایت ها زیاد ملاک نیست چون دیر به دیر اپدیت میکنند .
اما اینجا هر روز لیست قیمت اپدیت میشه.
آخه نمیشه که یهو 400 500 تومن بیاد پایین . منظورم مدل ان 61 جی کیو هست نه مدل دیگه ای.
jabarsink2000
24-09-2010, 20:49
alireza1411
24-09-2010, 20:57
من قبلا قیمت امرتات رو دیده بودم که فکر کنم 1570 بود. آقا چه اصرارایه اصلا. شما فردا زنگ بزن بگو میخوام بخرم ... اصلا شاید سوتی خفن داده باشن و همین 900 بهتون بفروشنش. کلی سود میکنی ها !!!!
صد در صد قیمت اشتباهه. شک نکن
jabarsink2000
24-09-2010, 21:03
من قبلا قیمت امرتات رو دیده بودم که فکر کنم 1570 بود. آقا چه اصرارایه اصلا. شما فردا زنگ بزن بگو میخوام بخرم ... اصلا شاید سوتی خفن داده باشن و همین 900 بهتون بفروشنش. کلی سود میکنی ها !!!!
منم می خواهم همین کار رو بکنم یهو دیدی گرفت.
با تشکر.
هادی
naghi_gsm
24-09-2010, 23:29
[QUOTE=rahnemoun;5434255]مطمئنم که متوجه شده که دارم باهاش شوخی میکنم.
فکر نمیکنم ناراحت شده باشه، ولی جناب Hasanoooooooooo اگه ناراحت شدی، ببخشید، من قصدم فقط شوخی بود...
الا چند میفروشی همشهری?اگه قیمت خوبه خریداریم
دکمه FN با کلید f2 رو که زدی با موس میری رو ایکون بولوتوثی که میاد میزنی روش روشن میشه
afshin b
25-09-2010, 00:02
دوباره ارور bluescreen رو داد.
لپتاپم روشن بود دوتا صفحه و فایرفاکس باز بودمن، لپتاپ رو استندبای کردم، بعد متوجه شدم که خودش دوباره روشن شده، من دوباره استندبایش کردم. بعد یه ساعت که اومدم سر لپتاپ روشنش کردم و دیدم این پیغامه هست. توی توضیحات این ادرس رو داد"
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدرفتم دیدم چیزی توش نیست که این موضوع مربوط بشه!
مشکل اینه که هر دوبار نتونستم سیستم رو در حال خاموش شدن ببینم که اگه پیغامی داده باشه بخونم.
به نظر شما باد چیکارش کنم؟ این قضیه خیلی منو نگران کرده.
hoomanfarzin
25-09-2010, 00:29
سلام.من قصد خرید n61jq را دارم و حداقل تا 4 سال قصد تعویضش را ندارم.البته می دونم آینده قابل پیش بینی نیست ولی می خوام بدونم میشه روی این مدل(n61jq)برای بازی های در حد گرافیک متوسط مثل فیفا تا 4 سال دیگه حساب باز کرد که نیاز به تعویض لپ تاپ نباشه؟و آیا در کل لپ تاپ جون سختی هست که بشه زیاد ازش کار و بازی کشید؟
یه سوال دیگه اینکه چرا تو بعضی از سایت ها نوشته که مثلا" گرافیک 1 گیگ هست ولی میشه تا 4 گیگ ارتقا داد؟مثلا" این طوری نوشته(geforce 330m 1gb up to 4gb)؟
من که شنیدم اصلا" نمیشه گرافیک را تغییر داد پس چطوری بعضی سایت ها در مشخصات لپ تاپ های مختلف این مورد را هم می نویسند؟
black_19_night
25-09-2010, 00:42
امرتات ريفر هم مي فروشه:8:
alireza1411
25-09-2010, 00:47
دوباره ارور bluescreen رو داد.
لپتاپم روشن بود دوتا صفحه و فایرفاکس باز بودمن، لپتاپ رو استندبای کردم، بعد متوجه شدم که خودش دوباره روشن شده، من دوباره استندبایش کردم. بعد یه ساعت که اومدم سر لپتاپ روشنش کردم و دیدم این پیغامه هست. توی توضیحات این ادرس رو داد"
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدرفتم دیدم چیزی توش نیست که این موضوع مربوط بشه!
مشکل اینه که هر دوبار نتونستم سیستم رو در حال خاموش شدن ببینم که اگه پیغامی داده باشه بخونم.
به نظر شما باد چیکارش کنم؟ این قضیه خیلی منو نگران کرده.
ببین این ارورش ممکنه از درایور ها باشه و یا مشکل از نرم افزارها باشه. خیلی کلیه. یه فایرفاکس رو بی زحمت نصب کن ... یه ورژن دیگه رو نصب کنی بهتره.
بعدشم برای اینکه بدونی چه اروری میده دقیقا ری استارت خودکار ویندوز رو نافعال کنی خوبه.
اینجوری:
اوکی کن آخرش. دفعه بعدی دیگه فکر کنم اون صفحه آبی میاد که باید شماره ی ارور و مشخصات رو دقیق نگاه کنی ببینی چیه که سرچ کنی.
یه چیز دیگه ... تو کنترل پنل یه قسمتی داره به نام:
system and security
توش یه گزینه دیگه داره به نام:
administrative tool
و زیرش گزینه ی :
view event log
اون رو بزن ببین ارورهای سیستم چیاست. ارورهای critical مهمه. اونها رو بگرد ببین چه خبره. من امروز عصر ری استارت سخت افزاری کردم اونجا ثبت کرده بود.:31:
بعد تو این لینک رو یه نگاه بنداز ... خیلی انواع مختلفی داره انگار:
alireza1411
25-09-2010, 06:40
سلام.من قصد خرید n61jq را دارم و حداقل تا 4 سال قصد تعویضش را ندارم.البته می دونم آینده قابل پیش بینی نیست ولی می خوام بدونم میشه روی این مدل(n61jq)برای بازی های در حد گرافیک متوسط مثل فیفا تا 4 سال دیگه حساب باز کرد که نیاز به تعویض لپ تاپ نباشه؟و آیا در کل لپ تاپ جون سختی هست که بشه زیاد ازش کار و بازی کشید؟
یه سوال دیگه اینکه چرا تو بعضی از سایت ها نوشته که مثلا" گرافیک 1 گیگ هست ولی میشه تا 4 گیگ ارتقا داد؟مثلا" این طوری نوشته(geforce 330m 1gb up to 4gb)؟
من که شنیدم اصلا" نمیشه گرافیک را تغییر داد پس چطوری بعضی سایت ها در مشخصات لپ تاپ های مختلف این مورد را هم می نویسند؟
منظورشون مقداری هست که میتونه از رم سیستم شیر بکنه. این شیر کردن خیلی به سرعت کمک نمیکنه ... یعنی در حد 5 6 درصد مثلا میتونه کمک کنه. گرافیک لپ تاپ رو فکر نکنم مثل رم بشه ارتقا داد چون خنک کاری و چیزای دیگه داره.
hasanoooooooo
25-09-2010, 06:42
خب داداشی این که قرار نبوده Back light داشته باشه ؟؟؟؟ مگه نه ؟؟؟
از بچه ها میپرسیدی بهت میگفتن نداره. مال هیچ کس نداره. هیچ کانفیگی من ندیدم داشته باشه.
البته یه کارایی میشه کرد که سخت افزاریه. تو یه فرومی خوندم لینکش رو الان ندارم. لپ تاپ رو باز کرده بودن و چه بلاها که سرش نیاورده بودن. شما دست بزنی گارانتیش باطل میشه ها!!!!! کیبرود رو بی خیال شو ... البته میدونم چه قدر بده تاریک باشه و آدم بخواد تایپ کنه. :41::41:
---------- Post added at 08:49 PM ---------- Previous post was at 08:45 PM ----------
حسن جان مال من درست شد. دفعه ی اول درست نصب شد و فایل فرستادم و مراحلش رو نوشتم نمیدونم چی شد که یو اس بی رو از پی سی کشیدم بیرون و یه خورده گذتش مثل مال شما شده بود ؟؟؟
ببین من رفتم تو گوشی و برای محکم کاری هر چی وسیله با گوشیم جفت شده بود پاک کردم. البته شما همه رو پاک نکن. همین لپ تاپت رو که اسمش رو میدونی دیلیت کن بقیش رو دست نزن.
بعد تو پی سی هم اون گزینه ی شو بلوتوٍث دیوایسز رو بزن بیاد. بلوتوث گوشیت اونجا زرده و باید رو آیکونش راست کلیک کنی و بزنی Remove بشه. ریموو که شد یه مقداری صبر کن و رفرش بزن که همه چی عادی شه و بعد مراحل اضافه کردن گوشی رو از اول انجام بده.
راستی جالبه ... ما من سری قبلی از گوشی یه کد زدم و پی سی باید همون رو میزد که وصل بشه ولی این سری برعکس . رندم !!! یعنی پی سی یه کد داد و گوشی باید همون کد رو وارد میکرد که وصل بشه به پی سی !!!:13::13:
ممنون اما مال من همون سری اول هم pc بهم کد داد . حالا تست میکنم دمت گرم .
rahnemoun
25-09-2010, 08:00
[QUOTE=rahnemoun;5434255]
الا چند میفروشی همشهری?اگه قیمت خوبه خریداریم
قابلی نداره عزیز...
با اجازت من هفته دیگه دارم میرم ساری، اگه بتونم یک کیف چرخدار با قیمت مناسب براش بگیرم، دیگه قید فروشش رو میزنم چون اصلا مشکلی نداره و تنها مشکلش برای من سنگینی اون هست وگرنه که خیلی ازش راضیام...
اگر هم که خواستم بفروشم، حتما بهت خبر میدم...
رامین :11:
lllhamedlll
25-09-2010, 10:06
امرتات ريفر هم مي فروشه:8:
سلام دوباره بر دوستان..منn82jq دارم و مثل تراکتور در حال کار کردنه.فقط در مورد آنتی ویروس مشکل دارم که نود نصب نمیشه(64 بیتشو ندارم)مال خودشم پریدچی نصب کنم که خدا رو خوش بیاد؟؟؟و اما...
اقا این تهران شما خیلی باحاله!!!!!!!!!!!:31:
رفته بودم یه مغازه ای میگفت N82JQداریم با این کانفیگ:
CPU:ci7 1.7 to 3
VGA:ati5730 1G
weight:2.3
batry:8cell
برگه لیست قیمت رو گذاشتم رو میزش گفتم اینو می خوام چند!!!گفت 1350!!!!!!!!!!!!!!!!!!:31::31::27:
گفتم میشه یه بار به این کانفیگ نگاه کنی ببینی درست نوشتی یا نه !!!یه نگاه کرد گفت دقیقا همینه!!!!!دوباره گفتم این کارت گرافیک که اصلا روی n82jq نیست ها!!!!!!!!!!با عصبانیت گفت همینه که هست مگه بده ارزونه!!!!
اومدم بیرون یه جای دیگه بود می گفت 1290ولی اون باز رضایت داد به gt335ولی روی cpuتاکید خاصی داشت که اونم عصبانی شد از دستم..کلا باحاله این بازار تهرانn82jq هفته پیش که من خریدم 1500 داشت تا 1250 با یه کانفیگ(دقیق پرسیدم و سر بلوری و هاردو باتری و این اختلاف ها دقیق شدم!!!!:5:)آدم میترسه ژیان و رنگ می کنن جای قناری میفروشن:31::31::31::31::31:
bakhishman
25-09-2010, 12:46
عجب پس backlight نداره ها...! میگم این LED backlight/ LCD یعنی چی بالاخره ال سیدیه یا ال ای دی!؟!؟!؟
بعدشم میشه لطف کنین آپدیتهای گرافیکو کاتالیستو چیزه دیگه ای اگه هست بزارین میترسم خودم آپدیتهای اشتباهی رو بگیرم حالا بیا درستش کن... :)
hasanoooooooo
25-09-2010, 12:53
سلام دوباره بر دوستان..منn82jq دارم و مثل تراکتور در حال کار کردنه.فقط در مورد آنتی ویروس مشکل دارم که نود نصب نمیشه(64 بیتشو ندارم)مال خودشم پریدچی نصب کنم که خدا رو خوش بیاد؟؟؟و اما...
اقا این تهران شما خیلی باحاله!!!!!!!!!!!:31:
رفته بودم یه مغازه ای میگفت N82JQداریم با این کانفیگ:
CPU:ci7 1.7 to 3
VGA:ati5730 1G
weight:2.3
batry:8cell
برگه لیست قیمت رو گذاشتم رو میزش گفتم اینو می خوام چند!!!گفت 1350!!!!!!!!!!!!!!!!!!:31::31::27:
گفتم میشه یه بار به این کانفیگ نگاه کنی ببینی درست نوشتی یا نه !!!یه نگاه کرد گفت دقیقا همینه!!!!!دوباره گفتم این کارت گرافیک که اصلا روی n82jq نیست ها!!!!!!!!!!با عصبانیت گفت همینه که هست مگه بده ارزونه!!!!
اومدم بیرون یه جای دیگه بود می گفت 1290ولی اون باز رضایت داد به gt335ولی روی cpuتاکید خاصی داشت که اونم عصبانی شد از دستم..کلا باحاله این بازار تهرانn82jq هفته پیش که من خریدم 1500 داشت تا 1250 با یه کانفیگ(دقیق پرسیدم و سر بلوری و هاردو باتری و این اختلاف ها دقیق شدم!!!!:5:)آدم میترسه ژیان و رنگ می کنن جای قناری میفروشن:31::31::31::31::31:
سلام . عزیز avira premum security suite v10 چیز خوبیه مثل مرد برات کار میکنه رمو هم کم میگیره . سرعتش هم عالیه . نظر من رو اینه . اما bitdefender بهتره و یکمی هم رمو بیشتر میگیره من خودم اویرا دارم راضیم . روزی نیست که 2 مگ اپدیت نکنه!
bakhishman
25-09-2010, 13:00
آره عزیز لپ تاپ خوبیه. نمیدونم ولی فکر میکنم بیشتر از 4 سال جواب میده با این سی پی یویی که داره اون گرافیکم که دیدی اونجوری نوشته یعنی 1 گیگ خوده گرافیکه تا 4 گیگم از رم شر میکنه البته گرافیک این مدل ati هست که به نظر من از geforce بهتره...
afshin b
25-09-2010, 13:50
یه چیز دیگه ... تو کنترل پنل یه قسمتی داره به نام:
system and security
توش یه گزینه دیگه داره به نام:
administrative tool
و زیرش گزینه ی :
view event log
اون رو بزن ببین ارورهای سیستم چیاست. ارورهای critical مهمه. اونها رو بگرد ببین چه خبره. من امروز عصر ری استارت سخت افزاری کردم اونجا ثبت کرده بود.:31:
بعد تو این لینک رو یه نگاه بنداز ... خیلی انواع مختلفی داره انگار:
view event log رو نتونستم پیدا کنم.
---------- Post added at 01:50 PM ---------- Previous post was at 01:48 PM ----------
عجب پس backlight نداره ها...! میگم این LED backlight/ LCD یعنی چی بالاخره ال سیدیه یا ال ای دی!؟!؟!؟
بعدشم میشه لطف کنین آپدیتهای گرافیکو کاتالیستو چیزه دیگه ای اگه هست بزارین میترسم خودم آپدیتهای اشتباهی رو بگیرم حالا بیا درستش کن... :)
ال ای دی همون ال سی دی هست که برای نور پس زمینه به جای لامپ ccfl از لامپ Led استفاده میشه. یعنی این لپتاپ ال ای دی هست.
sanaz_203
25-09-2010, 14:45
سلام.من سوالمو تو قسمت asus پرسیدم جوابی نگرفتم.من از مدل های سری x64jv می خوام بگیرم
ASUS X64JV-JX116
ASUS X64JV-JX292
ASUS X64JV-JX336
ASUS X64JV-JX337
ASUS X64JV-JX385
این مدل ها رو هم از سایت سازگار گرفتم.
اما نایاب شده و نیست.اما الان یه n61jv بهم پیشنهاد شده که نمیدونم قبول کنم یا نه.چون به خاطر اون مشکلی که به خاطر 2 تا کارت گرافیکشه و تو سایت ویستا حل مشکل رو گفته شک دارم.
می خواستم بدونم سری x64 که مدل سفارشیه n61 هست هم همین مشکلو دارن؟؟؟
کمکم کنید موندم دیگه چیکار کنم.
---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------
سلام.من سوالمو تو قسمت asus پرسیدم جوابی نگرفتم.من از مدل های سری x64jv می خوام بگیرم
ASUS X64JV-JX116
ASUS X64JV-JX292
ASUS X64JV-JX336
ASUS X64JV-JX337
ASUS X64JV-JX385
اما نایاب شده و نیست.اما الان یه n61jv بهم پیشنهاد شده که نمیدونم قبول کنم یا نه.چون به خاطر اون مشکلی که به خاطر 2 تا کارت گرافیکشه و تو سایت ویستا حل مشکل رو گفته شک دارم.
hasanoooooooo
25-09-2010, 15:45
ASUS X64JV-JX116
ASUS X64JV-JX292
ASUS X64JV-JX336
ASUS X64JV-JX337
ASUS X64JV-JX385
---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------
ASUS X64JV-JX116
ASUS X64JV-JX292
ASUS X64JV-JX336
ASUS X64JV-JX337
ASUS X64JV-JX385
تمام کسایی که این مشکل رو داشتن با اپدیت گرافیک مشکلشون حل شده . شما میتونی اب خیال راحت بخری ولی سریع اپدیتش کن .اما x64 رو نمببدونم .
sanaz_203
25-09-2010, 16:00
تمام کسایی که این مشکل رو داشتن با اپدیت گرافیک مشکلشون حل شده . شما میتونی اب خیال راحت بخری ولی سریع اپدیتش کن .اما x64 رو نمببدونم .
مرسی،این کارائی که تو سایت ویستا نوشته برای حل مشکل خودم باید انجام بدم یا از جائی که خریدم برام انجام میدن؟؟پس مطمئن باشم که دیگه بعدا برام مشکل نمیشه!!؟؟
اگه دوستان دیگه در مورد سری x64jv چیزی می دونند ممنون میشم بگم.مخصوصا در مورد مشکل کارت گرافیک
gnulinux
25-09-2010, 16:17
سلام دوستان بالاخره :18:مکو با روشی نصب کردم :8:
فقط یه مشکلی هست:41: که موقع نصب تاچ پد و کیبورد کار میکرد:20: ولی الان کار نمیکنه :13:این مشکلو رفع
کردم روش نصب رو این مدلو مینوسم:11:
senator_saeed
25-09-2010, 16:19
سلام
دنبال درایور چیپست Mobile Intel® HM55 Express Chipset برای نصب xp هستم
sata
چطوری پیداش کنم؟
alireza1411
25-09-2010, 18:43
دوستمون گفتن. لامپ نوری که استفاده میشه از نوع ال ای دی هست که خود ای ای دی ها هم کلی انواع و اقسام داره !!! من کامل اطلاعات رو ندارم. ولی این مدل که میدونم ال ای دی داره. از نوع بک لیت هم هست مثل خیلی های دیگه.
alireza1411
25-09-2010, 19:35
ویروس یاب خوب فکر کنم فقط نود باشه. من تا دو سال پیش مک کافی و بیت دیفرندر و کسپر اسکای و ای وی جی رو تست میکردم و رو ویروسهای مختلف بررسی میکردم ببینم کی بهتر جواب میده.
جالب بود ... یه بار زدم یه ویروس خفن رو سیستم اجرا بشه ، ویروسه خفنی بود. اسم هر فولدری که توش ویروس داشت رو میدید پنجره ی اکسپلورر ویندوز و می بست.
حتی ویروس یاب رو نمیشد نصب کرد. دو ویروس یاب رو نتونست بلاک کنه. یکیش بیت دیفندر بود و دیگری نود.
بیت دیفندر و نود رو با ویروسهای جدید تست میکردم. مشالله دانشگاه همه سایت کلا ویروسی بود. :31::31: ویروس ها همه مشالله آپدیت و سرحال.
بیت دیفندر خوب کار میکرد و نود همه توپ بود فقط مساله ای که باعث شد برم سراغ نود این بود که سرعت بالاتری داشت. موقع نصبش هم فایروال بسیار قدرتمندی رو سیستم میذاره. درصد سی پی یو و رمی که میگرفت خیلی بهتر از مک کافی بود.
به هر حال ... تو سایت سافت گذر آپدیت تمام ویروس یابها رو میذاره ولی بهترنی ویروس یاب بر اساس نظر متخصصین سایت و اعضا با بیش از 60 درصد رای همین نود هست که سافت گذر هم برای اولین بار سرور رایگان آپدیت نود گذاشته واسه ماها که کرک شده ی برنامه رو داریم و راحت هر روز میتونیم آپدیتش کنیم.
کافیه آدرس سرور سایت رو بزنیم تو محل سرور آپدیت برنامه.
لینک نسخه های 32 و 64 بیتی آنتی ویروس و فایر وال نود:
نظر من اینه که اگه برنامه های کرک شده به صورت ساخت سرور و کلاینت و اینا دارین این فایروال رو نصب نکنید خیلی بهتره. فقط آنتی ویروس و آنتی اسپای ویر رو نصب کنید همه چی ردیف میشه.
لینک آنتی ویروس و آنتی اسپای ور نود بدون فایر وال:
لینک سرور سافت گذر برای نود:
hossein15
25-09-2010, 19:37
ASUS X64JV-JX116
ASUS X64JV-JX292
ASUS X64JV-JX336
ASUS X64JV-JX337
ASUS X64JV-JX385
ASUS X64JV-JX116
ASUS X64JV-JX292
ASUS X64JV-JX336
ASUS X64JV-JX337
ASUS X64JV-JX385
من x64JQ دارم و هیچ مشکلی هم نداره.
alireza1411
25-09-2010, 19:52
سلام
دنبال درایور چیپست Mobile Intel® HM55 Express Chipset برای نصب xp هستم
sata
چطوری پیداش کنم؟
برای ویندوزهای مختلف همین یکی هست. 9.1.2.1008 تا چند روز پیش نبود. جدید انگار اومده. من 9.1.2.1007 رو داشتم و نصب کرده بودم. البته نگران نباش ... WHQL هست و مشکلی نداره:
لینک دانلود:
alireza1411
25-09-2010, 20:36
مقایسه ی حرفه ایه آنتی ویروسها:
:31::31:
alireza1411
25-09-2010, 21:06
view event log رو نتونستم پیدا کنم.
---------- Post added at 01:50 PM ---------- Previous post was at 01:48 PM ----------
ال ای دی همون ال سی دی هست که برای نور پس زمینه به جای لامپ ccfl از لامپ Led استفاده میشه. یعنی این لپتاپ ال ای دی هست.
این هم عکسش:
mohsenjxj
25-09-2010, 22:13
داداش متعاسفم برات . تو پستی که ازش بهونه بنی اسراعیلی میگیری حرفی از لنوو نزدم. داشتم کلی حرف میزدم . از دیروز هر چی پست میدادی همشون اسپم بودن . به یکی میگی چون گفتی کیبوردش جای بهتر بودن داشته بنونه اسراعیلی نگیر .من با شما کاری ندارم کار خودمو هم تو این تاپیک میکنم . تمام 10 تا پستی که دادی همشونو میتونستی بیای توی 1 پست بدی . اما چه کنیم که دیر اومدی و میخوای زود هم بری . همین شما ها میرین تو تاپیک سونی هی تبلیغ اسوس میکنین . مگه اونجا تاپیک سونی نیست ؟ یکی که میرسه میخواد واقعیتو بگه نمیزارید ..
انقدر هم بیکار نیستم که بشینم تبلیغ چیزی رو بکنم .
مشکلت اینه که حرف منطقی را قبول نداری اتفاقا من هم باهات کاری ندارم و کار خودمو میکنم شما فکر میکنی من با اسوس پسرخاله هستم؟ نخیر داداش:41: من چون دیدم خوبیهای ان61 بیشتر از معایبش هست البته اگه معایب
انچنانی داشته باشه بخاطر همین تعریفش میکنم مثل شما باخودم درگیری ندارم که وقتی ببینم لپ تابی که خریده بودم بد دراومده بشینم و کل این مدل را زیر سوال ببرم:5:
alireza1411
25-09-2010, 23:00
مشکلت اینه که حرف منطقی را قبول نداری اتفاقا من هم باهات کاری ندارم و کار خودمو میکنم شما فکر میکنی من با اسوس پسرخاله هستم؟ نخیر داداش:41: من چون دیدم خوبیهای ان61 بیشتر از معایبش هست البته اگه معایب
انچنانی داشته باشه بخاطر همین تعریفش میکنم مثل شما باخودم درگیری ندارم که وقتی ببینم لپ تابی که خریده بودم بد دراومده بشینم و کل این مدل را زیر سوال ببرم:5:
:41::41::41: بین برو بچه های ان 61 فاصله افتاده چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا محسن .... حسن جان ... اسمتون هم شبیه هم هست آدم قاتی میکنه !!!! اسمتون هم شبیه هم هست واسه چی دعوا آخه ؟؟؟؟؟؟؟ :41::41::41: بابا بی خیال شین دیگه. :11::11::11::11::11::11::11:
فردا این جوری میتونین بیاین تو تاپیک ؟
:10:
:31::31::31::31::31::11::11::11: منتظر فردا هستیم.
hasanoooooooo
26-09-2010, 06:58
اقا علیرضا شما خودتو بزار جای به بدبختی که میخواد برای خرید یک لپتاپ پول زحمتکشضی بده . واقعا دوست داری قبل از خرید معایبشو بدونی با نه؟ نمری 1000 تا تحقیق کنی؟ خوبیاشو که همه ا اد میبینه اما بدیهاشو چی؟ اگه همه بهت بگن عالیه مشکلی نداره و بخری ایا 1000000 تا بدو بیراه نمیگی بهشون؟ من هر چی میگم این رفیقمون حرف خودشو میزنه من اصلا مشکلات خودمو نگفتم . فقط مشکلاتی که اکثر بچه ها دارن رو گفتم اما بازم تاکید میکنه که داری مشکلات خودتو میگی و از این حرفا واقعا نمیدونم چی بگم . اما دیگهاین بحثو ادامه نمیدم . ما مخلص اقا محسن هم هستیم نه دشمنی داریم با هم نه هیچ مثله ای . :10:
در مورد انتی ویروس داداش من کاری به لنیکی که گذاشته بودی ندارم . ! فقط اویرا . :21:
alireza1411
26-09-2010, 09:48
اقا علیرضا شما خودتو بزار جای به بدبختی که میخواد برای خرید یک لپتاپ پول زحمتکشضی بده . واقعا دوست داری قبل از خرید معایبشو بدونی با نه؟ نمری 1000 تا تحقیق کنی؟ خوبیاشو که همه ا اد میبینه اما بدیهاشو چی؟ اگه همه بهت بگن عالیه مشکلی نداره و بخری ایا 1000000 تا بدو بیراه نمیگی بهشون؟ من هر چی میگم این رفیقمون حرف خودشو میزنه من اصلا مشکلات خودمو نگفتم . فقط مشکلاتی که اکثر بچه ها دارن رو گفتم اما بازم تاکید میکنه که داری مشکلات خودتو میگی و از این حرفا واقعا نمیدونم چی بگم . اما دیگهاین بحثو ادامه نمیدم . ما مخلص اقا محسن هم هستیم نه دشمنی داریم با هم نه هیچ مثله ای . :10:
در مورد انتی ویروس داداش من کاری به لنیکی که گذاشته بودی ندارم . ! فقط اویرا . :21:
:21::21::21::21::21:
خب نداشته باش. :31::31: :11:
اویرا هم خوبه . من که نگفتم بده بابا. اون سایته ورداشته نامرد 1 میلیون و خورده ای ویروس و کرم و تروجان و ... همه ور جمع کرده بعد اسکن کرده.
ویروسیاب اویرا 99.3 درصد اونها رو گرفته و ایست 97.7 درصد.
در عوض ایست سه مورد رو اشتباهی ویروس تشخصی داده و اویرا 11 مورد رو اشتباه گرفته.
اما سرعت اویرا 17.7 مگ بر ثانیه و مال ایست 8.3 مگ بر ثانیه بوده !!!! چه سریعه اویرا !!!
اگه آپدیت نکنیم اینارو به درد نمیخورن. همین سایت تو یه جا دیگه تست کرده و ایست و اویرا به ترتیب 52 و 53 درصد ویروسها رو بدون آپدیت مردن شناسایی میکنن.
این آپیدتش رو از کجا میاری شما ؟
خود برنامه چند مگ هست ؟ لینک جدیداش رو میدی ؟
تو سافت گذر یه چیزایی بود ... 47 مگ برنامه و 42 مگ آپدیت آفلاینه. درسته ؟ این آپدیتش که آفلاینه شما از سایت اصلی میگیری یا جای دیگه هم میذارن ؟ بعد رایگانه دیگه نه ؟
lllhamedlll
26-09-2010, 11:03
سلام بازم!!!!!!!!!
اول که باید بگم من هم از این دعواهای بی هدف و وقت گیر کلافه شدم و شاکی هستم.امیدوارم بچه ها مثل قبل بشن!!مخصوصا اقا حسن که انتظار بیشتری از ایشون میره!!!
اما اقا علیرضا ممنون از توضیحات کاملت .من نود64 دانلود کردم و نصب کردم اولا زده اخرین اپدیتش 25/9 کفم برید؟مگه میشه مال همین روز باشه؟؟جریانش چیه؟بعد زده triale 30 روز دیگه می پره...اینا همه به کنار یه فول اسکن زدم دریغ از یه ویروس تو این هارد 500 موقع اسکن دما رو می برد تا 75(البته هر از گاهی)بعد در همین حین جالب بود خودش از تو c ویروس پیدا می کرد می کشت ولی اینور چیزی این فول اسکنه پیدا نمی کرد.خود منم نود رو به کاسپر و اوست و نورتون و ... ترجیح می دم سبک و خوبه و تو مملکتمون جا افتادس ولی این ماجراش نچسبید به دلم جریان چیه ؟؟؟
اینجا تو سایت دانشگاه ما هر مدل ویروس که بخواهید هست(کلکسیونه!!!فکر کنم انتی ویروس ایمن هم یه چیزایی اینجه پیدا کنه!!!!!)به همین خاطر انتی ویروس برای من خیلی مهمه.در عین اینکه سبک باشه قوی باشه و اپدیت کردنش کار سختی نباشه.با توضیحاتی که اقا حسن داد و شما هم کاملش کردی به نظرت اپ کردنه اویرا کار سختی نیست؟؟؟
Vespoher
26-09-2010, 11:19
سلام به همه دوستان . سلام به دوست عزیز VAIOMAN . خوبی؟
مدتی اینجا سر نزده بودم ببین چقدر پست ارسال شده . آفرین به برو بچه های n61
حالا باید بشینم از صفحه 175 به بعد بخونم :13:
حالا یه سوالی : میخوام لپ تاپو ریکاوری کنم . میخواستم بدونم این آپدیت ویندوز کجا ریخته میشه و آیا میشه بعد ریکاوری خودم آپدیت ها رو اجرا کنم ، چون تا حالا خیلی نصب کرده ، خیلی از مشکلاتی که داشتم با این آپدیت ها حل شده . مرسی از کمکتون ...
sanaz_203
26-09-2010, 12:33
من x64JQ دارم و هیچ مشکلی هم نداره.
سلام.مرسی.کاش مشخصات و قیمت هم می نوشتید.ممنون میشم.
مال شما هم 2 کارت گرافیک داره؟؟update کردید!؟
سلام
من جایی رو تو فروم چک نکردم که ببینم این گفته شده یا نه،اگه تکراریه ببخشید!
دیدید امرتات قیمت N61JQ رو زده 900 تومن!
واقعیت داره!
میشه یکی توضیح بده!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Vespoher
26-09-2010, 12:47
سلام
واقعیت داره!
میشه یکی توضیح بده!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام . بعید میدونم این اختلاف بین دو نمایندگی . سازگار که تو سایتش زده 1490
سلام . بعید میدونم این اختلاف بین دو نمایندگی . سازگار که تو سایتش زده 1490
چی بگم!
باید یکی قیمت بازارش رو پیدا کنه!؟
کسی قیمت داره؟
hasanoooooooo
26-09-2010, 13:22
داش علیرضا حدود 1ماهه که دیگه نیازی به اپدیت افلاین توی اویرا نسخه 10 نیست . خودش حدود روزی 3 مگ از سرور بدون هیچ دردسری دانلود میکنه. کارش هم درسته . من یکی که واقعا راضیم رم کم . سرعت بالا . لینکشو از خود سایت میزارم . فقط دفعه اول باید خدود 40 مگ اپدیت بگیری بعد دیگه میشه 3 مگ که من لینک 40 مگی افلاین رو میدم شاید یکی خواست بره روی یک سیستم دیگه هم ول کنه . برای فعالسازیش هم باید یک key که خود سایت بصورت 3 ماهه و مجانی میده بهتون رو بهش بدید تا برنامه کار کنه .
این لینک برنامه
این لینک اپدیت افلاین تا امروز
لینک برای ویندوز 64 بیت هست من خودم نصب کردم مشکلی نیست به اسمش توجه نکنید ..
اینم لینک key فعالسازی قبلش تاریخ سیستم رو درست کنید.
من خودم یک مدت پیش ویروسی گرفته بودم که سیستم رو مدام رستارت میکرد حتی ویندوز رو عوض کردم درست نشد . بیت دفندر هم حتی اپدیت شدش نتونست پیداش کنه! جالبته که با نصب انتی ویروس بدون گشتن تو درایورا سریع مچشو گرفت و خفت گیرش کرد.
روزی نیست که سه بار کمتر اپدیت بده واقعا کارشون درسته و بعضی روزا که هتریک میکنن و دقیقه ای اپدیت میکنن تا خودت نبینی باور نمیکین من چی میگم .درسته شما بدترین انتی ویروسو بیار اپدیتش کن از اون انتی ویروسی که خیلی شاخه و اپدیت نیست بهتر عمل میکنه نظر شخصی من اینه که این انتی ویروسها همشون در یک حدن و چیزی که اونارو از هم تمیز میده همون نحوه اپدیت کردن و سرعت هست . از نود 32 اصلا خاطره خوبی ندارم 2 بار ویندوزمو داغون کرد . !
hasanoooooooo
26-09-2010, 13:38
نه مال ایشون jq هست با کارت ati 5730 کانفیگ مشابه n61jq هست . اون مشکل 100 درصد حل میشه .
hoomanfarzin
26-09-2010, 14:30
با سلام.من قصد خرید لپ تاپ دارم ولی از بین 3 مدل N61JQ ASUS-F123 VAIO-F115 VAIO انتخاب برام سخت شده.از یه طرف گرافیک N61 بهتره و از طرف دیگه رم دو مدل وایو که گفتم 6 گیگ هست.حالا می خواستم بدونم در نهایت کدوم بهتره و قیمت هر کدوم الان چنده؟
سوال بعدی اینکه من پرسیده بودم چرا بعضی از سایت ها نوشتند میشه گرافیک را مثلا" تا 4 گیگ ارتقا داد که چند نفر از دوستان پاسخ دادن به میزان رمی هست که شیر می کنه.
حالا من دوباره رفتم تو این سایت نوشته که روی F125 و F123 گرافیک نصب شده 2.8GB و روی F127HG/BI گرافیک نصب شده 4GB.آیا منظور این سایت همون رمی هست که شیر می کنه یا واقعا" این گرافیک با این حجم روی این 3 مدل وایویی که گفتم هست؟
اینم لینک سایت مورد نظر:
afshin b
26-09-2010, 20:02
من هميشه مشكل دارم، مشكل جديدم:
امشب لپتاپ رو روشن كردم، رفت روي قسمت انتخاب يوزر كه بايد پسورد رو ميدادم تا وارد بشه. پسورد رو دادم وارد شدم، بعد چند ثانيه ديدم وارد نشده و نوشته user profile failure to load يا يه همچين چيزايي. بعد خودش لاگ آف كرد و اومد توي قسمت انتخاب يوزر، چند بار امتحان كردم نشد كه نشد. يوزر ديگه اي هم نداشتم امتحان كنم. خب تا اينجا مشكل رو ميه با دي وي دي ريكاوري حل كرد و دردش خوردنيه!! از اين به بعده كه فاجعست:
من بعد ريست كردن رفتم توي منوي تنظيمات سيستم و همينطوري الكي گزينه fancystart رو كه disable بود enable كردم ( اي كاش دستم ميشكست اين كارو نميردم). بعد رفتم save and exit رو زدم. فكر كنم ريبوت شد، ال سي دي خاموش شد در حالي كه لپتاپ روشنه ولي هيچ كاري نميكنه و هيچ دكمه اي كار نميكنه، هيچ كاري نميتونم بكنم جز نگه داشتن دكمه power تا خاموش بشه. دي وي دي ريكاوري هم گذاشتم هيچ اتفاقي نيافتاد.
نظرتون چيه؟ علي رضا جان نظر شما چيه؟
فكر كنم اين دفعه ديگه بايد برم گارانتي:13: بدجور اعصابم رو داغون كرده.
سلام به همه دوستان . سلام به دوست عزیز VAIOMAN . خوبی؟
مدتی اینجا سر نزده بودم ببین چقدر پست ارسال شده . آفرین به برو بچه های n61
حالا باید بشینم از صفحه 175 به بعد بخونم :13:
حالا یه سوالی : میخوام لپ تاپو ریکاوری کنم . میخواستم بدونم این آپدیت ویندوز کجا ریخته میشه و آیا میشه بعد ریکاوری خودم آپدیت ها رو اجرا کنم ، چون تا حالا خیلی نصب کرده ، خیلی از مشکلاتی که داشتم با این آپدیت ها حل شده . مرسی از کمکتون ...
سلام از بنده ممنون شما که خوب باشی من هم خوبم:11:
من هم مثل تو خیلی فعال نبودم م این هم فعالیت از لطف دوستان است.فقط اینه من همه پستهارو میخونم.
در مورد آپدیت ویندوز تا جایی که من میدونم قابل انتقال نیستند.شما میتونی بعد از آپدیت کردن ویندوز یه ریکاوری جدید بگیری تا به این مسئله برنخوری.:46:
---------- Post added at 08:17 PM ---------- Previous post was at 08:15 PM ----------
سلام
واقعیت داره!
میشه یکی توضیح بده!
من تماس داشتم اشتباه تایپی بوده.:31:
با سلام.من قصد خرید لپ تاپ دارم ولی از بین 3 مدل N61JQ ASUS-F123 VAIO-F115 VAIO انتخاب برام سخت شده.از یه طرف گرافیک N61 بهتره و از طرف دیگه رم دو مدل وایو که گفتم 6 گیگ هست.حالا می خواستم بدونم در نهایت کدوم بهتره و قیمت هر کدوم الان چنده؟
سوال بعدی اینکه من پرسیده بودم چرا بعضی از سایت ها نوشتند میشه گرافیک را مثلا" تا 4 گیگ ارتقا داد که چند نفر از دوستان پاسخ دادن به میزان رمی هست که شیر می کنه.
حالا من دوباره رفتم تو این سایت نوشته که روی F125 و F123 گرافیک نصب شده 2.8GB و روی F127HG/BI گرافیک نصب شده 4GB.آیا منظور این سایت همون رمی هست که شیر می کنه یا واقعا" این گرافیک با این حجم روی این 3 مدل وایویی که گفتم هست؟
اینم لینک سایت مورد نظر:
اول اینکه اگه با لپ تاپ میخوای بازی کنی خب N61jq ، اما اگه اهل بازی نیستی دومدل سونی که نام بردی مناسبتر هستند و پرفورمنس بهتری دارند.در مورد کارت گرافیک در لپ تاپها این رو باید عرض کنم که قابل ارتقا نیستند و میزان های ذکر شده هم مقدار شیر آنها از رم است.ماکزیمم حافظه اصلی کارت گرافیک که تاکنون روی لپ تاپ ها نصب شده 1G است و مابقی شیر شده از رم است که تقریبآ جز در موارد خیلی خاص هیچ استفاده ای نداره.
دوستان اول از فعالیت تمامی شما در این تاپیک تشکر ویژه ای دارم.
دومآ از همه شما خواهشمندم که آرامش خودتون رو حفظ کنید و از بحثهای بیهوده با هم اجتناب کنید.این کار هم تاپیک رو بدنام میکنه و هم دوستان دیگر و مخاطب های جدید به اهدافشون تو این تاپیک نمیرسند.باز هم از این که دوستانه و با حوصله با هم برخورد میکنید کمال تشکر رو دارم.:11:
alireza1411
26-09-2010, 21:01
آقای وایومن تذکر عمومی دادین که.
خب چرا به من خصوصی تذکر دادین آخه ؟
دوست گلم قبلآ هم به شما در این باره متذکر شدم که از بحث و مناظره با دیگران بپرهیزید و مطالب رو هم به بیراهه نکشید.هدف از ایجاد این تاپیک کاملآ عمومی است.برای بار آخر تذکر میدم که از بحث های تشنج آمیز و پستهای بیهوده خودداری کنید، در غیر این صورت هم پست شما توسط مدیریت حذف خواهد شد و هم اخطار خواهید گرفت.من کاملآ از همکاری شما در این تاپیک به صورت دوستانه استقبال میکنم.
ببینم من با کی مناظره ی بیخودی کردم ؟ حسن آقا و محسن جان یه کم بینشون فاصله افتاده بود گفتم با شوخی و خنده یه جوری بینشون وساطت کنم.
من اصلا متوجه نمیشم این پیام خصوصی شما اشتباهی بوده یا منظور خاصی دارین ؟
اگه مناظره و بحث داشتم که بی مورده دقیقا توضیح بدین ...
میدونم من یه خورده از این ور اون ور بنچمارک و تست و لینک میذارم و گاهی بحث هم میکنم ولی بحث بی مورد نمیکنم. اگه بحث بیموردی دارم دقیقا به صورت واضح بگین . خصوصی هم لازم نست ... عمومی بگین بقیه هم بشنون. اگه بقیه هم نظرشون اینه که بحثی حرفی چیزی بی مورده من تو این تاپیک پست نمیدم.
متشکرم.
---------- Post added at 10:54 PM ---------- Previous post was at 10:52 PM ----------
دو تا کارت گرافیک ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کدوم مدله میشه بگین ؟ یعنی لینک بدین ... ؟؟؟
---------- Post added at 10:56 PM ---------- Previous post was at 10:54 PM ----------
سلام بازم!!!!!!!!!
اول که باید بگم من هم از این دعواهای بی هدف و وقت گیر کلافه شدم و شاکی هستم.امیدوارم بچه ها مثل قبل بشن!!مخصوصا اقا حسن که انتظار بیشتری از ایشون میره!!!
اما اقا علیرضا ممنون از توضیحات کاملت .من نود64 دانلود کردم و نصب کردم اولا زده اخرین اپدیتش 25/9 کفم برید؟مگه میشه مال همین روز باشه؟؟جریانش چیه؟بعد زده triale 30 روز دیگه می پره...اینا همه به کنار یه فول اسکن زدم دریغ از یه ویروس تو این هارد 500 موقع اسکن دما رو می برد تا 75(البته هر از گاهی)بعد در همین حین جالب بود خودش از تو c ویروس پیدا می کرد می کشت ولی اینور چیزی این فول اسکنه پیدا نمی کرد.خود منم نود رو به کاسپر و اوست و نورتون و ... ترجیح می دم سبک و خوبه و تو مملکتمون جا افتادس ولی این ماجراش نچسبید به دلم جریان چیه ؟؟؟
اینجا تو سایت دانشگاه ما هر مدل ویروس که بخواهید هست(کلکسیونه!!!فکر کنم انتی ویروس ایمن هم یه چیزایی اینجه پیدا کنه!!!!!)به همین خاطر انتی ویروس برای من خیلی مهمه.در عین اینکه سبک باشه قوی باشه و اپدیت کردنش کار سختی نباشه.با توضیحاتی که اقا حسن داد و شما هم کاملش کردی به نظرت اپ کردنه اویرا کار سختی نیست؟؟؟
نه اتفاقا مثل نود میمونه. فقط یه خورده حجمش بیشتره. نود 30 مگ بود این 40 مگ میشه.
من کلا بدون هیچ تعصبی بدونم سیستم یا برنامه ای بهتره میرم سراغش. الانم بعد از دو سال کارکرد عالی نود میذارمش کنار میرم سراغ اویرا . :31::31: ان شاءالله خوب جواب میده همون طور که تو سایت نوشته بوده.
---------- Post added at 10:59 PM ---------- Previous post was at 10:56 PM ----------
چی بگم!
باید یکی قیمت بازارش رو پیدا کنه!؟
کسی قیمت داره؟
یکی دو روز پیش یکی از بچه ها همین قضیه رو گفت و من گفتم که احتمالا اشتباه نوشته و سوتی دادن.
بعد خودش اومد گفت ریفر هم میفروشه ...
نمیدونم بالاخره مشکل اینه که ریفر هست یا قیمت رو اشتباهی نوشتن.
ولی هر چیزی هست این ان 61 همین که ما داریم نیست. یه مشکلی اشتباهی وجود داره صد در صد.
---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 10:59 PM ----------
داش علیرضا حدود 1ماهه که دیگه نیازی به اپدیت افلاین توی اویرا نسخه 10 نیست . خودش حدود روزی 3 مگ از سرور بدون هیچ دردسری دانلود میکنه. کارش هم درسته . من یکی که واقعا راضیم رم کم . سرعت بالا . لینکشو از خود سایت میزارم . فقط دفعه اول باید خدود 40 مگ اپدیت بگیری بعد دیگه میشه 3 مگ که من لینک 40 مگی افلاین رو میدم شاید یکی خواست بره روی یک سیستم دیگه هم ول کنه . برای فعالسازیش هم باید یک key که خود سایت بصورت 3 ماهه و مجانی میده بهتون رو بهش بدید تا برنامه کار کنه .
این لینک برنامه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین لینک اپدیت افلاین تا امروز
لینک برای ویندوز 64 بیت هست من خودم نصب کردم مشکلی نیست به اسمش توجه نکنید ..
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم لینک key فعالسازی قبلش تاریخ سیستم رو درست کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن خودم یک مدت پیش ویروسی گرفته بودم که سیستم رو مدام رستارت میکرد حتی ویندوز رو عوض کردم درست نشد . بیت دفندر هم حتی اپدیت شدش نتونست پیداش کنه! جالبته که با نصب انتی ویروس بدون گشتن تو درایورا سریع مچشو گرفت و خفت گیرش کرد.
روزی نیست که سه بار کمتر اپدیت بده واقعا کارشون درسته و بعضی روزا که هتریک میکنن و دقیقه ای اپدیت میکنن تا خودت نبینی باور نمیکین من چی میگم .درسته شما بدترین انتی ویروسو بیار اپدیتش کن از اون انتی ویروسی که خیلی شاخه و اپدیت نیست بهتر عمل میکنه نظر شخصی من اینه که این انتی ویروسها همشون در یک حدن و چیزی که اونارو از هم تمیز میده همون نحوه اپدیت کردن و سرعت هست . از نود 32 اصلا خاطره خوبی ندارم 2 بار ویندوزمو داغون کرد . !
آقا حال دیگه نود رو زیر سوال نبر بابا. اون هم خوبه ..... من دو سال باهاش مشکلی نداشتم. نمیدونم ... شانس شما یه ویروسی بوده که نود نگرفته و ویروس یابهای دیگه ممکنه بگیرند. حالا من هم اویرایی شدم ببینم تا دوسال دیگه چه میکنه.
alireza1411
26-09-2010, 21:07
من هميشه مشكل دارم، مشكل جديدم:
امشب لپتاپ رو روشن كردم، رفت روي قسمت انتخاب يوزر كه بايد پسورد رو ميدادم تا وارد بشه. پسورد رو دادم وارد شدم، بعد چند ثانيه ديدم وارد نشده و نوشته user profile failure to load يا يه همچين چيزايي. بعد خودش لاگ آف كرد و اومد توي قسمت انتخاب يوزر، چند بار امتحان كردم نشد كه نشد. يوزر ديگه اي هم نداشتم امتحان كنم. خب تا اينجا مشكل رو ميه با دي وي دي ريكاوري حل كرد و دردش خوردنيه!! از اين به بعده كه فاجعست:
من بعد ريست كردن رفتم توي منوي تنظيمات سيستم و همينطوري الكي گزينه fancystart رو كه disable بود enable كردم ( اي كاش دستم ميشكست اين كارو نميردم). بعد رفتم save and exit رو زدم. فكر كنم ريبوت شد، ال سي دي خاموش شد در حالي كه لپتاپ روشنه ولي هيچ كاري نميكنه و هيچ دكمه اي كار نميكنه، هيچ كاري نميتونم بكنم جز نگه داشتن دكمه power تا خاموش بشه. دي وي دي ريكاوري هم گذاشتم هيچ اتفاقي نيافتاد.
نظرتون چيه؟ علي رضا جان نظر شما چيه؟
فكر كنم اين دفعه ديگه بايد برم گارانتي:13: بدجور اعصابم رو داغون كرده.
نهههههههههههههههههههههههه ههههههه
شما هم مثل من بد شانسی داداش.
ببین اون برنامه فنسی استارت رو من خیلی استفاده کردم . خیلی خوشم میومد که میشد تو صفحه اول استارت کامپیوتر به جای اینکه از این نوشته های بایوس و .... بیاد یه عکس بیاد و آهنگ هم بزنه.
من تنظیم کرده بودم هر بار یه عکس رندم از لیست انتخاب کنه و آهنگ بزنه و دور عکس هم فاب خوشگل بکشه و ...
خب شما ویندوزتون احتمالا ویروسیه یا مشکل اساسی پیدا کرده و باید با ریکاوری حل بشه.
حالا جالبه ... از بد حادثه زدی فنسی استارت فعلا بشه. تنظیماتش تو ویندوزت بوده و احتمالا الان داره سعی میکنه از ویندوز اجرا بشه یا تنظیمات رو بگیره یا عکسها رو ورداره !!!!!!!!!! :41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::4 1:
و اگه نتونه به ویندوز دست پیدا کنه چی !!!!!!!!!!!!! واووووووووووووووووو .... نمیدونم چی بگم ... فکر کنم با ریست کردن بایوس مادر بورد مشکل حل بشه به راحتی.
ریست کردنش با به باتری کوچیک رو مادر بورد انجام میشه. باید باتری ورداشته بشه و مدار ها خالی از برق بشن(مثلا با دست:31:) و دوباره سرجاش گذاشته بشه.
ببری گارانتی مشکل رو خوب توضیح بده و بگو دوستم گفت با ریست بایوس احتمالا حل میشه.
اگه شانست خوب باشه سه سوته باز کنن ریست میشه و تحویلت میدن.
alireza1411
26-09-2010, 21:12
نوشته شده توسط Vaioman
دوست گلم قبلآ هم به شما در این باره متذکر شدم که از بحث و مناظره با دیگران بپرهیزید و مطالب رو هم به بیراهه نکشید.هدف از ایجاد این تاپیک کاملآ عمومی است.برای بار آخر تذکر میدم که از بحث های تشنج آمیز و پستهای بیهوده خودداری کنید، در غیر این صورت هم پست شما توسط مدیریت حذف خواهد شد و هم اخطار خواهید گرفت.من کاملآ از همکاری شما در این تاپیک به صورت دوستانه استقبال میکنم.
لطفا واضح و عمومی جواب پستم رو بدین.
همونطور که در بحث گذشته به شما متذکر شدم ، اینجا یک تاپیک عمومی برای استفاده همه است.بحث های تخصصی در حوصله همگان نیست و باعث بی محتوی شدن و دور شدن تاپیک از هدف اصلی میشه.شما اگر نمیتونید که با اهداف اصلی این تاپیک پیش برین تصمیم با خودتان است.اگر هم لازم بود که این بحث عمومی مطرح بشه، من به شما پست خصوصی نمیزدم و شما هم با مطرح کردن در تالار عمومی کار درستی نکردین.
آقای وایومن و دوستان!!! من چی کار کنم .... میشه هر کی نظری راجع به پستهای من داره بگه.
اگه تو این جمع فکر کنم 20 نفری یا بیشتر ... آقا اصلا ده نفر ... بیشتر از سه نفر با پست های من مشکل دارن بگن پست تو این تاپیک نمیدم. اصلا اشکالی هم نداره. فکر کنم حق با آقای وایومن باشه تا حدی ...
حالا لطفا نظرتون رو بگین. ممتنع و این چیزا هم نباشه خواهشا ... رک و پوست کنده بگین ... اصلا از رودرواستی یا تیکه پرونی یا خنده و شوخی تو این مباحث خوشم نمیاد.
کافیه فقط بگین مشکل دارین یا خیر. دلیلش رو هم نمیخوام بپرسم به هیچ وجه.
متظکر از آقای وایومن و برو بچه های ان 61.
afshin b
26-09-2010, 21:22
با احترام به جناب وايو من كه باعث شد من با اين لپتاپ آشنا بشم، عليرضا خان شما مفيدترين كاربر اين تاپيك هستين وبدون شما اين تاپيك فقط شامل سواله و جوابي وجود نخواهد داشت.
ممنون بابت راهنمايي هاتون.
rahnemoun
26-09-2010, 21:27
واقعا حیف این بحث که الکی الکی داره به انحراف کشیده میشه! این تعداد پست برای یک مدل لپ تاپ اگه بی نظیر نباشه، حداقل کم نظیره! همون بحث سونی رو ببینید که تقریبا همزمان با این بحث شروع شد، بعد یک مدتی اصلا اسمش عوض شد و کلا برای سری F شد ولی باز هم تا حالا فقط 40-50 صفحه شده! تو رو خدا نذارید اینجا هم مثل لپ تاپهای دیگه بشه...
مرسی...
alireza1411
26-09-2010, 21:28
با احترام به جناب وايو من كه باعث شد من با اين لپتاپ آشنا بشم، عليرضا خان شما مفيدترين كاربر اين تاپيك هستين وبدون شما اين تاپيك فقط شامل سواله و جوابي وجود نخواهد داشت.
ممنون بابت راهنمايي هاتون.
افشین جان لطفا داری. نه اصلا این طور نیست بابا ..... این خان چیه دیگه !!!!!!!!!!!!! گفتم فقط یه نظر ساده داداش !!!!!
این حرفا چیه ... همه فعال هستن و آدم لذت میبره و دوست داره مثل همه فعال باشه. من هم یکیش.
دوستان تروخدا این جوری نظر ندین که رو نظر بقیه تاثیر بذاره. همین که بگین خوبه و بده کافیه.
rahnemoun
26-09-2010, 22:07
یک یا حسین...! بگید و تمامش کنید دیگه :D
hasanoooooooo
26-09-2010, 22:24
من هم متعسافه با این طرز برخورد واقعا بهم بی احترامی شد . از این به بعد سعی میکنم فقط نظاره گر باشمم و در مورد مسایل عمومی بحث میکنم . اما .علیرضا جان بحثش فرق داره واقعا نمیدونم رو چه حسابی به ایشون تذکر داده شده ایشون از کاربرایی هستن که بعد این همه پست بالاترین فعالیت کاربردی رو داشتن .
sanaz_203
26-09-2010, 22:30
[
متشکرم.
---------- Post added at 10:54 PM ---------- Previous post was at 10:52 PM ----------
---------- Post added at 10:56 PM ---------- Previous post was at 10:54 PM ----------
آره،طبق چیزائی که شنیدم و همچنین این سایت:
یعنی هم gforce دارند هم Intel.برای کارای سبک از اینتل استفاده می کنه و برای کارای سنگین از Gforcee.
نمیدونم چیکار کنم.هر مدلی از asus انتخاب می کنم همین جوری از آب در میاد.
مبخوام بدونم کسایی که N61j دارند مشکلی ندارند؟؟اونائی که کارت گرافیکشون Gforce؟؟
آخه من میخوام کارت گرافیک Gforce باشه.
alireza1411
26-09-2010, 22:47
[
متشکرم.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیعنی هم gforce دارند هم Intel.برای کارای سبک از اینتل استفاده می کنه و برای کارای سنگین از Gforcee.
مبخوام بدونم کسایی که N61j دارند مشکلی ندارند؟؟اونائی که کارت گرافیکشون Gforce؟؟
ببینید فکر میکنم اشتباه شده باشه. جی فورس و ای تی آی !!!!!
یه مدل ام اس آی با قیمت 1.800 بود که این حالت رو داشت ولی اون هم گرافیک اینتل و ای تی آی بود.
چیپ اینتل روش گرافیک هم داره و مصرفش خیلی کمه.
خیلی بعیده همچین چیزی و اصلا با عقل جور در نمیاد یه گرافیک اضافی رو همین طوری بندازن رو لپ تاپ و قیمتش هم همین باشه.
به سایت اصلی ایسوس نگاه کنید ... اصال به نظرم غیر ممکنه.
[
متشکرم.
یعنی هم gforce دارند هم Intel.برای کارای سبک از اینتل استفاده می کنه و برای کارای سنگین از Gforcee.
ببین دوست عزیز این مشکل که در مدل N61jv وجود داشت خیلی وقت قبل با درایور جدید nvidia رفع شد و شما هم خیالت راحت باشه.
afshin b
26-09-2010, 23:00
آقاي وايو من راست ميگن كه بعضي وقتا بچه ها (منظور شخص خاصي نيست) از بحث اصلي تاپيك زيادي خارج ميشن، مثلا در مورد انتي ويروس و... كه خيلي راحت ميشه از اين به بعد بحث هايه حاشيه اي رو تا حد ممكن كم كرد، اين كه كاري نداره.
اما اين وسط كسي لازم نيست اينجا رو ترك كنه، اونم عليرضا كه حلال كلي از مشكلات بوده.
با اجازه:
پس همه به فعاليت ادامه ميديم و به هم كمك ميكنيم و در كارش بحث هاي پيراموني رو كم ميكنيم.:11:
alireza1411
26-09-2010, 23:05
ببخشید من منظورم رو فکر کنم بد گفتم.
منظورم این بود که ترکیب چیپ گرافیکی اینتل با مصرف کم و ای تی آی داریم.
و همین طور ترکیب چیپ اینتل با گرافیک جی فورس.
ولی ترکیب دوتاش رو نداریم.
با اطمینان کامل هیچ وقت صحبت نمیکنم ولی میدونم که نداریم.
من فکر کردم شما میگین n61 روش گرافیک جی فورس و ای تی آی هست. آخه تمام n61jq ها همه گرافیکشون 5730 ای تی آی هست و اصلا جی فورسی ندیدم تاحالا.
اگه ترکیبشون مشکل داشته باشه به قول دوستمون باید با آپدیت حل بشه.
alireza1411
26-09-2010, 23:11
آقاي وايو من راست ميگن كه بعضي وقتا بچه ها (منظور شخص خاصي نيست) از بحث اصلي تاپيك زيادي خارج ميشن، مثلا در مورد انتي ويروس و... كه خيلي راحت ميشه از اين به بعد بحث هايه حاشيه اي رو تا حد ممكن كم كرد، اين كه كاري نداره.
اما اين وسط كسي لازم نيست اينجا رو ترك كنه، اونم عليرضا كه حلال كلي از مشكلات بوده.
با اجازه:
پس همه به فعاليت ادامه ميديم و به هم كمك ميكنيم و در كارش بحث هاي پيراموني رو كم ميكنيم.:11:
افشین جان من با آقای وایومن خصوصی صحبت کردم. من هم نظرم اینه که آنتی ویروس و بحث های مشابه دور از موضوعه. فقط میخواستم دوستان گروه ان61 نرم افزارهای خوبی رو داشته باشند وگرنه مطرح نمیکردم. تازه یکی از دوستان با نصب ایست یا آپدیتش یادمن نیست دقیقا چی مشکل داشت و من گفتم تو سافت گذر برای دانلود داره و بعدش دوستان آنتی ویروس دیگه ای رو معرفی کردن که دیدم بهتره گفتم تستش رو هم لینک بدم که بقیه اگه خواستن استفاده کنن.
نظر من هم اینه که فعالیت من تو این تاپیک یه مقداری خارج از بحثه و سعی میکنم کمتر لینک و پست بدم. همین کمک برای حل مشکلات به نظرم کافیه.:11: البته باز نظر دوستان رو ببینم چه طوریه.
خودم و آقای وایومن فعلا مخالفیم. نفر سوم بیاد کلا راحت میشین :31::31::31:
البته اگه سومی بیاد و ما بریم باز هم سر میزنم و اگه کسی مشکل داشته باشه و ببینم کمکی میتونم بکنم پیام خصوصی میزنم . به هر حال ما از اول با این فروم با ان61 آشنا شدیم و باید جبران کنیم.:31::11:
sanaz_203
26-09-2010, 23:19
ببخشید من منظورم رو فکر کنم بد گفتم.
منظورم این بود که ترکیب چیپ گرافیکی اینتل با مصرف کم و ای تی آی داریم.
و همین طور ترکیب چیپ اینتل با گرافیک جی فورس.
ولی ترکیب دوتاش رو نداریم.
با اطمینان کامل هیچ وقت صحبت نمیکنم ولی میدونم که نداریم.
من فکر کردم شما میگین n61 روش گرافیک جی فورس و ای تی آی هست. آخه تمام n61jq ها همه گرافیکشون 5730 ای تی آی هست و اصلا جی فورسی ندیدم تاحالا.
اگه ترکیبشون مشکل داشته باشه به قول دوستمون باید با آپدیت حل بشه.
دو کارت گرافیک منظورم gforce و Intel هست.نه ATI.میگن با update درایور درست میشه.اما من نگرانم که بعدا دردسرساز نشه واسم و پشیمون شم که جرا همچین چیزیو گرفتم.یعنی switch کردن بین این 2 تا کارت مشکلی نداره!؟؟؟
asus لپتاپی نداره که Gforce و Core i5 باشه و سایز مانیتور 15 به بالا باشه و این مشکلو نداشته باشه!؟؟؟
و اینکه N61jv لپتاپ خوب و قابل اطمینانی هست یا نه؟البته میدونم ممکنه سوالم برای صاحب نظران تکراری باشه اما فرصت نکردم که تمام پست ها را بخونم.
ار آقای Vioman هم ممنون.
دو کارت گرافیک منظورم gforce و Intel هست.نه ATI.میگن با update درایور درست میشه.اما من نگرانم که بعدا دردسرساز نشه واسم و پشیمون شم که جرا همچین چیزیو گرفتم.یعنی switch کردن بین این 2 تا کارت مشکلی نداره!؟؟؟
asus لپتاپی نداره که Gforce و Core i5 باشه و سایز مانیتور 15 به بالا باشه و این مشکلو نداشته باشه!؟؟؟
و اینکه N61jv لپتاپ خوب و قابل اطمینانی هست یا نه؟البته میدونم ممکنه سوالم برای صاحب نظران تکراری باشه اما فرصت نکردم که تمام پست ها را بخونم.
ار آقای Vioman هم ممنون.
مرسی عزیز
من به شما شخصآ تضمین میدم که مشکل Switch این مدل لپ تاپ حل شده و مطمئنآ به مشکلی بر نخواهید خورد.n61jv هم از مدل های همین کمپانی است و با همه مشخصات این کمپانی(کمترین امار خرابی و ...)فقط مشکل تعویض کارتها رو در مواقع ضروری داشت که از طرف شرکت Nvidia بود و رفع شد.:20:
sanaz_203
26-09-2010, 23:45
مرسی عزیز
من به شما شخصآ تضمین میدم که مشکل Switch این مدل لپ تاپ حل شده و مطمئنآ به مشکلی بر نخواهید خورد.n61jv هم از مدل های همین کمپانی است و با همه مشخصات این کمپانی(کمترین امار خرابی و ...)فقط مشکل تعویض کارتها در مواقع ضروری بود که از طرف شرکت Nvidia بود و رفع شد.
مرسی بابت جواب.اما میشه بگید آدرس سایت Update درایور کارت گرافیک کجاست؟؟!!
همون راه حلی که سایت ویستا گفته؟یا جدیدتر هم اومده!!؟؟؟
اگه لینکشو بذارید ممنون میشم.
یه سوال دیگه اینکه N61jq هم این مشکلو داره یا فقط N61jv این مشکلو داره؟؟سری X64jv چی؟اونا هم این مشکلو دارن؟
اگه N61jq هم همین مشکلو داره شما هم همین کارا را برای رفع مشکل کردید؟
مرسی بابت جواب.اما میشه بگید آدرس سایت Update درایور کارت گرافیک کجاست؟؟!!
همون راه حلی که سایت ویستا گفته؟یا جدیدتر هم اومده!!؟؟؟
اگه لینکشو بذارید ممنون میشم.
یه سوال دیگه اینکه N61jq هم این مشکلو داره یا فقط N61jv این مشکلو داره؟؟سری X64jv چی؟اونا هم این مشکلو دارن؟
اگه N61jq هم همین مشکلو داره شما هم همین کارا را برای رفع مشکل کردید؟
خواهش میکنم
شما از این لینک این ورژن(256.8) رو دانلود کن.من خودم تستش کردم.
N61jq این مشکل رو نداره چون کارت گرافیکش فقط ATI 5730 هست و کارت گرافیک اینتل نداره و در نتیجه از این سیستم استفاده نمیکنه.کلیه مدلهای سری jv که از کارت گرافیک Gforce استفاده میکنند این مشکل رو داشتند ولی الان ندارند.
alireza1411
27-09-2010, 08:19
درایور 10.9 کارت گرافیک هم اومد.
اینجا گفته تا 12 درصد تو سرعت سری 5700 اثر داره !!!! تو بازی stalker با گرافیک 5770 مشاهده شده 12 درصد سرعت بالا میره.
ولی دقیق تست کردن به نظر کمتره تفاوتش ها !!!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای دانلود همون لینک اول میشه. میدونم مال دستاپه ولی درایورش مهمه دیگه. صبر کنین یکی دو روز دیگه mobility میرسه. داغ داغ خبر میدم.
اینم یه سایت دیگه واسه دانلود:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین هم نوشته ویستا 64 منظور سون و ویستای 64 هست.
lllhamedlll
27-09-2010, 09:46
سلام!!!
بنده هم به نوبه خودم از اینکه در مورد انتی ویروس پرسیدم و نقشی(هر چند) ناچیز در این دعوا داشتم از همگی بچه های n61jq(منظورم فرومشه!!!)عذرخواهم.باید ببخشید مارو:31:!!!!!!!!!!!!
یه سوال دارم.اگه مربوط هست جواب بدید.ممنون:
تا اونجا که خوندم خیلی از نرم افزار های نصب شده به صورت پیش فرض روی لپ تاپ اضافی هستند و همین باعث میشه سرعت واقعیه ویندوز رو نبینیم.باز هم خوندم که باید این ها رو که به دردمون نمی خوره پاک کرد.اما مشکل اینجاست که من نمیدونم کدوم به درد می خوره و کدوم اضافیه.به عنوان مثال وقتی add/remove(اسمه سونیشو نمی دونم)رو باز می کنم لیست بلند بالایی هست از video magicکه به درد من نمیخوره تا usb3.0یا physx و خیلی نرم افزار ها که اسمشون asusهست.و من دقیقا نمیدونم چی هستند.مثلا fast bootیا ...اگر لطف کنید و توضیح بدید حیاتی ها کدومند و کدوم رو می شود پاک کرد کمک شایانی به من کردید.با تشکر قبلی:11:
afshin b
27-09-2010, 12:01
سلام
امروز صبح لپتاپ رو بردم همون جایی که ازشون خریدم.
قضیه رو برای مهندسشون تعریف کردم و گفت که بایوسش پریده و باید بره گارانتی، هیچی دیگه، گفت تا یه ماه شاید طول بکشه که بره تهران و از گارانتی برگرده، حالا بازم باید با این سیستم قدیمی سر کنم.:19:
hasanoooooooo
27-09-2010, 12:19
سلام
قضیه رو برای مهندسشون تعریف کردم و گفت که بایوسش پریده و باید بره گارانتی، هیچی دیگه، گفت تا یه ماه شاید طول بکشه که بره تهران و از گارانتی برگرده، حالا بازم باید با این سیستم قدیمی سر کنم.:19:
یه توضیح میدی که چی شد اینجوری شد؟
afshin b
27-09-2010, 13:11
یه توضیح میدی که چی شد اینجوری شد؟
پست های قبلیم توی یک یا دو صفحه پیش رو ببین.
دوستان سلام
امیدوارم که من رو یادتون بیاد :دی
یک هفته ای تهران بودم و پیگیر مشکل بایوس لپ تاپم . و فعلا که لپ تاپ دست گارانتی سازگاره که بنای ناسازگاری گذاشته ظاهرا :دی گفتن مورد بایوس جزو گارانتی نیست و 30 تا 50 هزار تومن هم هزینشه که باید بنده بسلفم :دی
حالا باید دید زور اونا بیشتره یا من :دی
اما میگم در کل بنا بر نتایجی که دوستان اینجا گفتن باید عرض کنم حتما مشکلی در چیپ بایوس این مدل هست چون این مورد زیاد تکرار شده و ما می تونیم از این مساله استفاده کنیم و با امضای طومار :دی ادعادی خسارت کنیم از اسوس :دی
و مورد دیگر اینکه اگر سازگار لپ تاپ من رو طبق گفته ی مسوول فنی شون تا اواسط یا اواخر این هفته بده شاهکار زده چون دوست دیگرمون علیرضا خان هم الان فکر کنم سه چهار هفته ای هست که لپ تاپش دست ویستاست!
حالا باید ببینم چی میشه و ماجرای کاملش رو برای دوستان بعدا تعریف خواهم کرد!
سلام
افشین جان ، وضع من از شما بدتره :tongue: چون من دو هفته طول کشید تا لپ تاپم رو بردم گارانتی و تو گارانتی هم بر فرض (که چشمم اب نمی خوره) اگر دو هفته بمونه میشه یک ماه و من با دسکتاپ گازوییلی که مانیتورش هم همون روز که لپ تاپم مشکل پیدا کرد سوخت =)) دارم سر می کنم و از یک تلویزیون چارده اینچ خوش تیپ هم به عنوان مانیتور استفاده می کنم :دی
hasanoooooooo
27-09-2010, 15:13
پست های قبلیم توی یک یا دو صفحه پیش رو ببین.
خب داداش فکر نمیکنم اصلا مشکل از بایاس باشه . اگه پریده بود که اصلا وین رذو بالا نمیاورد تا بخواد ارور بده !
hoomanfarzin
27-09-2010, 17:15
اول اینکه اگه با لپ تاپ میخوای بازی کنی خب N61jq ، اما اگه اهل بازی نیستی دومدل سونی که نام بردی مناسبتر هستند و پرفورمنس بهتری دارند.در مورد کارت گرافیک در لپ تاپها این رو باید عرض کنم که قابل ارتقا نیستند و میزان های ذکر شده هم مقدار شیر آنها از رم است.ماکزیمم حافظه اصلی کارت گرافیک که تاکنون روی لپ تاپ ها نصب شده 1G است و مابقی شیر شده از رم است که تقریبآ جز در موارد خیلی خاص هیچ استفاده ای نداره.
ممنون از پاسخگویی شما.آیا گرافیک 5730 n61jq هم مثل اون دو مدل وایو توسط رم قابل شیر هست؟اگه هست تا چند گیگ قابل شیر هست؟
hasanoooooooo
27-09-2010, 17:48
ممنون از پاسخگویی شما.آیا گرافیک 5730 n61jq هم مثل اون دو مدل وایو توسط رم قابل شیر هست؟اگه هست تا چند گیگ قابل شیر هست؟
1.5 گیگ قابل شر هست داداش
hoomanfarzin
27-09-2010, 18:31
1.5 گیگ قابل شر هست داداش
ببخشید من اینقدر راجب حافظه گرافیک سوال می کنم.چون آینده نگرم.دوتا سوال دیگه در این ارتباط دارم:
1-اگر در آینده مثلا" رم 4 گیگ n61 را به 6 یا 8 گیگ ارتقا بدیم میشه انتظار داشت این شیر حافظه گرافیک بیشتر هم بشه؟
2-بازهم اگر در آینده لپ تاپ هایی بیاد که مثلا" حافظه گرافیکی که روشون نصب میشه 2 یا 3 گیگ یا ... باشه قابل رقابت با مثلا" گرافیک 1 گیگی هست که توسط رم تا 2 گیگ قابل شیر هست؟
ببخشید من اینقدر راجب حافظه گرافیک سوال می کنم.چون آینده نگرم.دوتا سوال دیگه در این ارتباط دارم:
1-اگر در آینده مثلا" رم 4 گیگ n61 را به 6 یا 8 گیگ ارتقا بدیم میشه انتظار داشت این شیر حافظه گرافیک بیشتر هم بشه؟
2-بازهم اگر در آینده لپ تاپ هایی بیاد که مثلا" حافظه گرافیکی که روشون نصب میشه 2 یا 3 گیگ یا ... باشه قابل رقابت با مثلا" گرافیک 1 گیگی هست که توسط رم تا 2 گیگ قابل شیر هست؟
در مورد سوال اول من اطلاع دقیقی ندارم! اگرذ بطور پیش فرض درصدی از کل حافظه به اشتراک گذاشته بشه قاعدتا با افزایش حجم رم مقدار حافظه ی اشتراکی هم افزوده میشه!
اما در مورد سوال دوم ، قاعدتا نباید اینطور باشه! چون اساسا حافظه ای که بر روی خود کارت گرافیک قرار داره ، کارایی و سرعتش بیشتر از حافظه ی رمی هست که برای گرافیک به اشتراک گذاشته شده ، چون اطلاعات باید بین رم و کارت گرافیک دائمت رد و بدل بشه و از گذرگاه مادربرد بگذره که این از کارایی اون قاعدتا کم میکنه!
hasanoooooooo
27-09-2010, 20:16
نه داداش حافظه رنم سرعتش از حافظه گرافیک کمتره در نتیجه بعضی وقتا حتی اثری تو باز هم نداره ! اگرم داشته باشه خیلی نیست ! حدود 4 تا 5 درصد در بعضی مواقع . شما 100 درصد نمیتونی لپتاپی که 4 سال پیش میاد رو اصلا با این مدلها مقایسه کنی! همونطور که نمیتونی اون 4 سال پیشیارو با این مقایسه کنی! اما چیزی که معلومه این کارت گرافیک تا 1 سال دیگه شایدم بیشتر میتونه جواب بده از بعدش دیگه باید کم کم انتی الاسینگ رو ببندی ! یا کیفیت تکستور رو بیاری پایین ! این در مورد همه کارتهای گرافیک صدق میکنه. کلا فعلا جواب ادم رو بصورت قانع کننده میده . 1gb داریم تا 1gb یک 1gb مثل 5730 نمیتونه با 1gb 5850 مقایسه بشه چون سرعت هسته و حافظهه هم خیلی مهمه که خیلیا بهش اهمیتی نمیدن .
alireza1411
27-09-2010, 20:30
فکر میکنم نمیشه حافظه ی رم شیر شده رو دستی عوض کرد. به میزان رم سیستم شاید وابسته باشه و مثلا نصف رو رو بتونه بگیره برای خودش.
رم گرافیکی الان تو سری 5000 دستاپ از نوع GDDR5 هست که فکر کنم میشه 32 بیتی !!! در حالیه که رو لپ تاپ ما تازه ترکوندن و GDDR3 گذاشتن که 8 بیتیه همش. باس رمها هم که میبینین روز به روز بالاتر میره.
رم خود سیستم تازه الان مدلای DDR4 اومده. فرکانس موثرشون نهایتش 2530 دیدم ولی همین سری 5000 بعضیهاش 4800 هم هست !!!! تفاوت زیاده به نظرم. شیر رم برای این بازیهای معمولی که ممکنه حتی سرعت رو هم بگیره. بازی های چند سال دیگه هم که بخوایم مقایسه کنیم نمشه چون اون موقع اصلا این گرافیک ها عددی نیستن بخوان عرض اندام کنن.:31:
در مورد سوال اولتون من اطلاع کافی ندارم. الان که پرسیدین باید برم سرچ کنم چون کنجکاو شدم بفهمم دقیقا سیستم کار شیرینگ چیه؟
black five
27-09-2010, 20:39
نوشته شده توسط Vaioman
لطفا واضح و عمومی جواب پستم رو بدین.
همونطور که در بحث گذشته به شما متذکر شدم ، اینجا یک تاپیک عمومی برای استفاده همه است.بحث های تخصصی در حوصله همگان نیست و باعث بی محتوی شدن و دور شدن تاپیک از هدف اصلی میشه.شما اگر نمیتونید که با اهداف اصلی این تاپیک پیش برین تصمیم با خودتان است.اگر هم لازم بود که این بحث عمومی مطرح بشه، من به شما پست خصوصی نمیزدم و شما هم با مطرح کردن در تالار عمومی کار درستی نکردین.
آقای وایومن و دوستان!!! من چی کار کنم .... میشه هر کی نظری راجع به پستهای من داره بگه.
اگه تو این جمع فکر کنم 20 نفری یا بیشتر ... آقا اصلا ده نفر ... بیشتر از سه نفر با پست های من مشکل دارن بگن پست تو این تاپیک نمیدم. اصلا اشکالی هم نداره. فکر کنم حق با آقای وایومن باشه تا حدی ...
حالا لطفا نظرتون رو بگین. ممتنع و این چیزا هم نباشه خواهشا ... رک و پوست کنده بگین ... اصلا از رودرواستی یا تیکه پرونی یا خنده و شوخی تو این مباحث خوشم نمیاد.
کافیه فقط بگین مشکل دارین یا خیر. دلیلش رو هم نمیخوام بپرسم به هیچ وجه.
متظکر از آقای وایومن و برو بچه های ان 61.
من به شخصه تا الان از پستهای عالیه اقا علیرضا استفاده کردم و از ایشون برای وقت و تایمی که در جهت رفع مشکل دوستان میذارن کمال تشکر دارم.....
alireza1411
27-09-2010, 20:51
سلام
:41::41::41::41::41:
ای بابا .... نکنه باز اینا بلد نیستن پروگرم کنن یا چیپش رو عوض کنن یا بلد هستن ولی قطعه رو ندارن .... گارانتی یعنیت گارانتی دیگه ... ندارن به من چه آخه ؟؟؟؟
میخوان مثل مال من مادربورد شما رو هم کلا عوض کنن !!!؟؟؟
مال من رو که زنگ زدم دیروز ... میگن آفر دادیم بارمون برسه دبی بعد بیاد ایران زود تعمیر میشه میدیم بهتون !!!
چه با کلاس هم هستن آفرین. آفر میکنن ...Offer ....
میخواستم بگم خانوم اصلا :
آی پریفر یو هونت آفر
I prefer you haven't Offerd
زیر نویس نداره شرمنده. منتها خانوم بود گفتم لعنت بر شیطون. این بنده خدا که منشیه ... چیکاره هست که بخوام گیر بدم بهش.
afshin b
27-09-2010, 21:19
اینا قراره فردا تازه بفرستن تهران گارانتی. بعدا خبر میدن که میخوان مادربورد رو عوض کنن یا هر چیز دیگه.
تو هنوز لپتاپت رو نگرفتی؟!!
مشکلش چی بود؟
alireza1411
27-09-2010, 22:07
اینا قراره فردا تازه بفرستن تهران گارانتی. بعدا خبر میدن که میخوان مادربورد رو عوض کنن یا هر چیز دیگه.
تو هنوز لپتاپت رو نگرفتی؟!!
مشکلش چی بود؟
همون مشکل بایوس. کلا مادربورد باید عوض شه.
lllhamedlll
27-09-2010, 22:17
اقا علیرضا بابا تحویل بگیر!!!نکنه سوالم بی ربط به موضوع فورومه یا چون لپتاپ من n82 هست جوابمو نمی دی؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!رئیس شما جواب ندی که هیچکی جواب نمیده؟؟
afshin b
27-09-2010, 22:29
همون مشکل بایوس. کلا مادربورد باید عوض شه.
میشه بگی چطوری شد؟ چه اتفاقی افتاد؟
alireza1411
27-09-2010, 23:04
اقا علیرضا بابا تحویل بگیر!!!نکنه سوالم بی ربط به موضوع فورومه یا چون لپتاپ من n82 هست جوابمو نمی دی؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!رئیس شما جواب ندی که هیچکی جواب نمیده؟؟
نههههههههههههههه آقاااااااااااااا
نهایتش خصوصی جواب میدم خب. مشکلی ندارم با شما و هیچ کسی که داداش
من جواب ندادم چون لپ تاپم نیست که .... چی بگم بدون اون آخه ؟
گفتم دوستان الان جواب میدن دیگه. بعد هم اصلا یادم رفت این ور اونور واسه رم سرچ میکردم دیگه.
ببین حالا اون برنامه ی فست بوت : اون اتفاقا برنامه ی مناسبیه. کارش اینه که تو استارت ویندوزتون یه تاخیر میندازه برای اجرای برنامه هایی که معرفی کنید.
قبلا هم گفتم ...
مثلا من آنتی ویروسم برام مهم بود بدون تاخیر زدم بیاد. ولی برنامه هایی مثل Adobe spped Lunch رو که مال سرعت باز شدن آدوب آکروباته رو نمیخواستم تو شروع ویندوز سریع لود بشن رو زدم با تاخیر باز بشن.
یا ... مثلا برنامه ی دیکشنری بابیلون .... اول میذارم ویندوز زود باز بشه و برنامه های مهم فقط باز بشند. بعد که یه 10 15 ثانیه گذشت و سیتم آروم شد یکی یکی اونها هم باز میشن. این طوری دیگه لازم نیست کلی صبر کنم که همه ی برنامه های ویندوز باز بشه.
میشه کلا بعضی پراسز رو رو تنظیم کنیم تو شروع ویندوز باز نشن یا برنامه هاشون رو آن اینستال کنیم کلا. ولی اونجور به همه برنامه ها دسترسی نداریم دیگه.
من برنامه های زیر بین برنامه های روی دی وی دی رو خیلی استفاده میکنم
Asus Fancy start
Asus fast boot
Asus life frame
اولی برای نشون دادن عکس در شروع روشن کردن لپ تاپه که موسیقی هم میشه پخش کنه
دومی برای همین چیزی که توضیح دادم
سومی برای استفاده از وب کم یعنی عکس و فیلم گرفتن
اون یو اس بی تری هم نمیدونم دقیقا چی بود ولی فکر کنم نقش درایوری داشته باشه و بهتره کاریش نداشته باشیم
ولی در مقابل از اینا بدم میاد:
asus ai recovery
asus copy protect
asus smart log on
اولی برای بک آپ گیری که به جاش از نورتون قست استفاده میکنم
دومی برای جلوگیری از کپی اطلاعات ضخصی و ... دقیق نمیدونم چون ویروس یاب خوب رو به جای این برنامه ها ترجیح میدم
سومی برای لاگ این کردن تو ویندوز به استفاده از تشخیص چهره هست
بقیه برنامه ها رو یادم نیست. اسم اینها هم اگه اشتباه شده ببخشید . الان 43 هفته هست ندارمش که یادم باشه. :31:
alireza1411
27-09-2010, 23:11
میشه بگی چطوری شد؟ چه اتفاقی افتاد؟
آپگرید کردم و خاموش شد و باید بعدش روشن میشد که نشد. :31::31: به همی سادگی ... ریسک داره دیگه ولی من که میگم می ارزه و مسئولیتسش رو هم باید ایسسو قبول کنه وگرنه نباید بایوس بزاره تو سایتش
بچه ها فرق یه آنتی ویروس اوریج با کپی فقط تو Registery بودن و نبودنش هست !؟ یا اینکه حتی تو امنیتش هم تاثیر داره ؟
میخوام Kaspersky بگیرم , نظرتون چیه ؟ تو یه نظر سنجی 2 سال پیش KS از 100 تونست 97 بگیره !!
بچه ها فرق یه آنتی ویروس اوریج با کپی فقط تو Registery بودن و نبودنش هست !؟ یا اینکه حتی تو امنیتش هم تاثیر داره ؟
میخوام Kaspersky بگیرم , نظرتون چیه ؟ تو یه نظر سنجی 2 سال پیش KS از 100 تونست 97 بگیره !!
الان در حال حاضر به صرفه ترین از لحاظ مالی NOD32 است.کاملآ هم رایگان با امنیت عالی.فرقی هم بین اورجینال و غیره تو هیچ انتی ویروسی نیست.(با فرض آپدیت شدن تو ایران).اما دوستان وقتی من میگم که تا وقتی بایوس مشکلی نداره آپدیتش اصلآ توصیه نمیشه، بعضی ها میگن مشکلی نیست .اما حالا میبینید که مشکل بوجود اومده.موکدآ توصیه میکنم که به بایوس لپ تاپ تون اگه مشکلی نداره دست نزنید.
alireza1411
27-09-2010, 23:44
وایومن جان ریسکش رو گفتم که میپذیرم. :31:
بعضی دوستان هم نگو مستقیما اسم ببر. تابلوئه دیگه کی لپ تاپش الان سه هفته در گارانتی به سر میبره. همه بچه های تاپیک هم میدونن.
ضمنا مال من مشکل صدا داشت و اصلا بدون آپ کردنش بایوس مشکل حل نمیشد. هنگ کردن پشت سرهم رو نمیشد تحمل کرد.
تازه من اصلا خوشم نمیاد سیستمم زود با همچیم مسائلی کم بیاره. به هر حال روش دانگرید رو تو فروم ننوشتم که شخص دیگه ای این کارو نکنه چون از همینش میترسیدم . :41::41:
دوستان لینک نسخه ی جدید برنامه ی پاور گیر ایسوس که امروز ریلیس شده:
---------- Post added at 01:44 AM ---------- Previous post was at 01:42 AM ----------
اکه دوستان نگن بی ربطه همون لینک هایی که قبلا از سایت تست آنتی ویروسها دادم نشون میده که اویرا سرعت و قدرت مناسبی داره. کسپراسکال یه زمانی خوب بود ولی الان دیگه مثل اون موقع رتبه ی برتر رو نداره.
rahnemoun
28-09-2010, 09:29
دوستان لینک نسخه ی جدید برنامه ی پاور گیر ایسوس که امروز ریلیس شده:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[COLOR="Silver"]
آقا مطمئنی که این برای N61JQ هست؟ چون در لینک پایین آخرین نسخه مال چند ماه پیش هست...
alireza1411
28-09-2010, 12:04
آقا مطمئنی که این برای N61JQ هست؟ چون در لینک پایین آخرین نسخه مال چند ماه پیش هست...
فکر کنم واسه همه لپ تاپ های ایسوس باشه ولی مال ان 61 که هست.
M E H R A N
28-09-2010, 13:53
وایومن جان ریسکش رو گفتم که میپذیرم. :31:
بعضی دوستان هم نگو مستقیما اسم ببر. تابلوئه دیگه کی لپ تاپش الان سه هفته در گارانتی به سر میبره. همه بچه های تاپیک هم میدونن.
علی رضا جان فکر کنم کلمۀ مشکل در جملۀ وایو من عزیز برای همه یکسان نیست.
یکی چون بطور سطحی شنیده که همیشه آخرین مدل, همیشه آپدیت, همیشه آخرین نسخه بهتره بنابراین این افراد نمیدونند مشکل چیه و همیشه دوست دوست دارن آخرین چیزی را داشته باشند که وجود داره بدون اینکه اول یخورده دور و برشون رو نگاه بکنند تا متوجه بشند که چیزهایی که الان دارند عالی هست و اگر مشکلی هست اونوقت برند آپدیت کنند.
اما بعضی افراد هستند Re-Searcher یا Power User هستند. خب این افراد قضیه شون با بالایی فرق میکنه و اگر هر بلایی سر لپ تاپشون بیارن حالا چه از طریق آپدیت باشه و چه نباشه نمیان گریه و زاری راه بندازن که این لپ تاپ بده و ... بلکه خودشون میدونند یک جای کارشون ایراد داشته. :46:
الان مشکل برای گروه اول یک معنی رو داره و برای گروه دوم اصلا کلمه ای به اسم مشکل معنی نداره :31:
علی رضا جان فکر کنم کلمۀ مشکل در جملۀ وایو من عزیز برای همه یکسان نیست.
یکی چون بطور سطحی شنیده که همیشه آخرین مدل, همیشه آپدیت, همیشه آخرین نسخه بهتره بنابراین این افراد نمیدونند مشکل چیه و همیشه دوست دوست دارن آخرین چیزی را داشته باشند که وجود داره بدون اینکه اول یخورده دور و برشون رو نگاه بکنند تا متوجه بشند که چیزهایی که الان دارند عالی هست و اگر مشکلی هست اونوقت برند آپدیت کنند.
اما بعضی افراد هستند Re-Searcher یا Power User هستند. خب این افراد قضیه شون با بالایی فرق میکنه و اگر هر بلایی سر لپ تاپشون بیارن حالا چه از طریق آپدیت باشه و چه نباشه نمیان گریه و زاری راه بندازن که این لپ تاپ بده و ... بلکه خودشون میدونند یک جای کارشون ایراد داشته. :46:
الان مشکل برای گروه اول یک معنی رو داره و برای گروه دوم اصلا کلمه ای به اسم مشکل معنی نداره :31:
مثل من که جزو گروه دوم هستم! :دی
کسی دید من گریه زاری کنم؟ :دی :27:
علیرضا جان من اصلآ منظورم شخص شما نبود و گرنه نام میبردم.شما که رسمآ اعلام کرده بودی که ریسکش رو میپذیری.اما من با خیلی از دوستان دیگر این بحث رو داشتم.
در ضمن با تشکر از مهران جان که به خوبی مسئله رو جا انداختن.:11:
---------- Post added at 04:35 PM ---------- Previous post was at 04:31 PM ----------
مثل من که جزو گروه دوم هستم! :دی
کسی دید من گریه زاری کنم؟ :دی :27:
شما کارت درسته.مگه تا حالا کسی هم گریه و زاری کرده؟؟؟:20:
علیرضا جان من اصلآ منظورم شخص شما نبود و گرنه نام میبردم.شما که رسمآ اعلام کرده بودی که ریسکش رو میپذیری.اما من با خیلی از دوستان دیگر این بحث رو داشتم.
در ضمن با تشکر از مهران جان که به خوبی مسئله رو جا انداختن.:11:
---------- Post added at 04:35 PM ---------- Previous post was at 04:31 PM ----------
شما کارت درسته.مگه تا حالا کسی هم گریه و زاری کرده؟؟؟:20:
قربون داداش :دی مخلصیم! بعضیا گریه زاری کردن :دی ولی من جزوشون نبودم :27:
جدا از شوخی ، بعد از 11 روز که لپ تاپم رو تحویل دادم به سازگار امروز مثلا قرار بود زنگ بزنم تا خبر درست شدنشو بهم بدن (طبق گفته ی مسوول فنی شون که در مراجعه ی حضوری که شنبه داشتم فرموده بودن) و امروز زنگ زدم و خلاصه با سه بار زنگ زدن و دو ساعت دیگه زنگ بزن و 5 دقیقه دیگه زنگ بزن! دقیقا همون چیزی رو که ویستا به علیرضا جان گفته بود رو تحویل من دادن! گفتن به دلیل آپدیت بایوس I/O مادر برد سوخته! و کلا باید عوض بشه!
جالب اینجاست که این مساله نشون میده که وقتی من شنبه مراجعه کردم بعد از 8 روز هنوز دست بهش نزده بودن چون مسوول فنیشون اون موقع گفت فقط باید چیپ بایوس عوض بشه!
خلاصه ، بعد پرسید که برای چی آپدیت کردی :دی من هم از تجربه ی علیرضا جان استفاده نمودم و گفتم که مشکل ساند داشتم :دی خلاصه آخرش گفت این مورد جزو گارانتی نیست اما کمکتون می کنیم! و با گارانتی انجام می دیم! گفتم پس لازم نیست پولی پرداخت کنم! گفت نه! بعد گفتم چطور یکی از دوستانم دقیقا همین مشکل من رو داشته با گارانتی ویستا و اونها گفتن این مورد جزو گارانتیشون هست! گفت ما قوانینمون فرق داره! خلاصه آخر سر بطور قطع و یقین گفت نیاز به پرداخت هزینه نیست که خیالم راحت شد! اما موردی که خیلی بد بود این بود که :دی گفت معلوم نیست کی درست میشه! و گفت می تونی بیای لپ تاپ امانی ببری ! که چون برگشتم شهرستان نمی تونم این کار رو بکنم !
خلاصه دردسری شد این قضیه!
فکر می کنم دیگه باید کلا هر گونه فکری درباره ی بایوس و آپدیتش رو از ذهنم خارج کنم :دی
حالا ببینیم چقدر طول می دن تا درستش کنن!
قربون داداش :دی مخلصیم! بعضیا گریه زاری کردن :دی ولی من جزوشون نبودم :27:
جدا از شوخی ، بعد از 11 روز که لپ تاپم رو تحویل دادم به سازگار امروز مثلا قرار بود زنگ بزنم تا خبر درست شدنشو بهم بدن (طبق گفته ی مسوول فنی شون که در مراجعه ی حضوری که شنبه داشتم فرموده بودن) و امروز زنگ زدم و خلاصه با سه بار زنگ زدن و دو ساعت دیگه زنگ بزن و 5 دقیقه دیگه زنگ بزن! دقیقا همون چیزی رو که ویستا به علیرضا جان گفته بود رو تحویل من دادن! گفتن به دلیل آپدیت بایوس I/O مادر برد سوخته! و کلا باید عوض بشه!
جالب اینجاست که این مساله نشون میده که وقتی من شنبه مراجعه کردم بعد از 8 روز هنوز دست بهش نزده بودن چون مسوول فنیشون اون موقع گفت فقط باید چیپ بایوس عوض بشه!
خلاصه ، بعد پرسید که برای چی آپدیت کردی :دی من هم از تجربه ی علیرضا جان استفاده نمودم و گفتم که مشکل ساند داشتم :دی خلاصه آخرش گفت این مورد جزو گارانتی نیست اما کمکتون می کنیم! و با گارانتی انجام می دیم! گفتم پس لازم نیست پولی پرداخت کنم! گفت نه! بعد گفتم چطور یکی از دوستانم دقیقا همین مشکل من رو داشته با گارانتی ویستا و اونها گفتن این مورد جزو گارانتیشون هست! گفت ما قوانینمون فرق داره! خلاصه آخر سر بطور قطع و یقین گفت نیاز به پرداخت هزینه نیست که خیالم راحت شد! اما موردی که خیلی بد بود این بود که :دی گفت معلوم نیست کی درست میشه! و گفت می تونی بیای لپ تاپ امانی ببری ! که چون برگشتم شهرستان نمی تونم این کار رو بکنم !
خلاصه دردسری شد این قضیه!
فکر می کنم دیگه باید کلا هر گونه فکری درباره ی بایوس و آپدیتش رو از ذهنم خارج کنم :دی
حالا ببینیم چقدر طول می دن تا درستش کنن!
انشاءال... که هر چه زودتر درست بشه و برسه دستت.مرسی از اینکه تجربه ات رو در اختیار دوستان گذاشتی.:46:
black five
28-09-2010, 20:15
با سلام خدمت دوستان...مشکلی دارم و ان اینکه وقتی میخوام به وسیله یه مودم usb به اینترنت وصل شم خیلی راحت connect میشم ولی internet explorer هیچ سایتی رو باز نمیکنه ولی همچنان من به اینترنت وصلم ولی دریغ از باز شدن سایتها و فایر فاکسم نصب کردم ولی اونم هیچ سایتی رو باز نکرد میشه راهنماییم کنید...(در ضمن مودم سالمه و رو pc جواب میده)
gnulinux
28-09-2010, 20:22
با سلام خدمت دوستان...مشکلی دارم و ان اینکه وقتی میخوام به وسیله یه مودم usb به اینترنت وصل شم خیلی راحت connect میشم ولی internet explorer هیچ سایتی رو باز نمیکنه ولی همچنان من به اینترنت وصلم ولی دریغ از باز شدن سایتها و فایر فاکسم نصب کردم ولی اونم هیچ سایتی رو باز نکرد میشه راهنماییم کنید...(در ضمن مودم سالمه و رو pc جواب میده)
سلام منوی فایل افلاین مود فعال نیست که یا تو اینترنت اپشن برای هر کانکشن ستینگو چک کن ببین اونجا پورتی ایپی نداده باشی
با بقیه مرور گرها هم همینطوره
دوستان یکم واسم عجیبه !!
Bios چیزه شوخی برداری نیست که بخوان خیلی راحت بسازن و روانه ی Site ها کنن , خیلی روش تست انجام میدن و بعد رو اینترنت میزارن !!
فکر نمیکنید مشکل از نحوه ی آپدیت کردن بوده نه خوده Update !!؟؟
alireza1411
28-09-2010, 21:15
ببین دوست من ... من چند بار که نه ... حدود 100 200 300 بار این مشکل رو داشتم. وصل میشه به آی اس پی ولی تو وب نمیره. من سرویس فن آوا داشتم قبلا. گاهش ترافیک میرفت بالا و خطا شلوغ بود کانکت میشد ولی سایت باز نمیکرد به هیچ عنوان.
فکر نکنم آیپی داده باشی وگرنه دوستمون راست میگه ... اگه با فیل.تر شکن بری تو وب و بعدا برنامه رو ببندی و یادت بره آی پی و پورت تو تنظیمات پراکسی رو مثل حالت اول کنی دقیاق همین جوری میشه.
از جایی که سرویس گرفتی سوال کن بگو مشکل داری ببین نظرشون چیه.
پینگ هم میتونی بکنی که معلوم بشه وصلی یا نه.
alireza1411
28-09-2010, 21:23
دوستان یکم واسم عجیبه !!
Bios چیزه شوخی برداری نیست که بخوان خیلی راحت بسازن و روانه ی Site ها کنن , خیلی روش تست انجام میدن و بعد رو اینترنت میزارن !!
فکر نمیکنید مشکل از نحوه ی آپدیت کردن بوده نه خوده Update !!؟؟
والله دوستان یا با برنامه ی خود ایسوس این کارو میکنن و یا با گزینه های موجود رو بایوس مادربورد. هر دوروش خیلی تابلو و ساده هست ... اشتباه فقط این ممکنه باشه کا آدم ورداره وسط آپدیت کابل برق رو بی هوا قطع کنه !!!! باتری هم توش نباشه !!!!
این جوری چیپ بایوس نصفه پروگرم میشه و خراب میشه. وسیله روشن نمیشه. راه تعمیرش هم که دیگه بدون کار سخت افزاری نیست و باید بره گارانتی.
دوستان توجه کنید:
علت این که من دنبال سونی نرفتم کیفیتش نبود بلکه همین مساله ی بایوس سری f بود که مشکلاتش رو دوستم میدونست و میگفت از نظر بایوس سونی حالا حالا ها کار داره برسه به ایسوس. مطمئن باشید این مشکل بایوس مال این مدل و یا مارک ایسوس نیست. کلی تر از این حرف هاست.
والله دوستان یا با برنامه ی خود ایسوس این کارو میکنن و یا با گزینه های موجود رو بایوس مادربورد. هر دوروش خیلی تابلو و ساده هست ... اشتباه فقط این ممکنه باشه کا آدم ورداره وسط آپدیت کابل برق رو بی هوا قطع کنه !!!! باتری هم توش نباشه !!!!
این جوری چیپ بایوس نصفه پروگرم میشه و خراب میشه. وسیله روشن نمیشه. راه تعمیرش هم که دیگه بدون کار سخت افزاری نیست و باید بره گارانتی.
دوستان توجه کنید:
علت این که من دنبال سونی نرفتم کیفیتش نبود بلکه همین مساله ی بایوس سری f بود که مشکلاتش رو دوستم میدونست و میگفت از نظر بایوس سونی حالا حالا ها کار داره برسه به ایسوس. مطمئن باشید این مشکل بایوس مال این مدل و یا مارک ایسوس نیست. کلی تر از این حرف هاست.
خب علیرضا جان شما جزو کدوم دسته بودی ؟! :31:
ولی خب Bios رو دوباره میشه با Programable درست کرد ولی خب نمیان دیگه وقت شمارو تلف کنن و یه نو میندازن.
داش علیرضا گارانتی های خوب Asus چیه ؟! من این همه ازتون سوال کردم این یه مورد رو یادم رفته بود.
خب علیرضا جان شما جزو کدوم دسته بودی ؟! :31:
ولی خب Bios رو دوباره میشه با Programable درست کرد ولی خب نمیان دیگه وقت شمارو تلف کنن و یه نو میندازن.
داش علیرضا گارانتی های خوب Asus چیه ؟! من این همه ازتون سوال کردم این یه مورد رو یادم رفته بود.
بله ، بایوس رو دوباره با 'IC Programer" میشه پروگرام کرد ! و میشه همون چیپ رو عوض کرد که قاعدتا با توجه به اینکه شرکت مادر ، تو چین هست و یک سری قطعات مورد نیاز رو باید سفارش بدن! مثلا مادر برد این مدل رو! تعویض قطعه از پروگرام کردن چیپ بیشتر طول میکشه! همونطور که در عمل هم این رو تجربه کردم! و مطلب بعد اینکه اگر مادر برد مشکل نداشته باشه ، احتمالا برای شرکت مادر هم قابل قبول نخواهد بود تعویض کل برد! پس وقتی میگن که این مساله باعث سوختن قسمتی از مادر برد شده که باید کلش عوض بشه احتمالا دارن درست میگن!
در مورد گارانتی های اسوس هم سه تاست : امرتات ، ویستا ، سازگار ولاغیر
lllhamedlll
29-09-2010, 10:34
یه مشکلی هست...اگه دکمه بالایی سمت چپ express gate هست من نتونستم روشنش کنم.نگهش هم داشتم ولی روشن نشد.البته باتری ندارم با برقه..ربطی نداره؟؟؟مشکل از کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله ، بایوس رو دوباره با 'IC Programer" میشه پروگرام کرد ! و میشه همون چیپ رو عوض کرد که قاعدتا با توجه به اینکه شرکت مادر ، تو چین هست و یک سری قطعات مورد نیاز رو باید سفارش بدن! مثلا مادر برد این مدل رو! تعویض قطعه از پروگرام کردن چیپ بیشتر طول میکشه! همونطور که در عمل هم این رو تجربه کردم! و مطلب بعد اینکه اگر مادر برد مشکل نداشته باشه ، احتمالا برای شرکت مادر هم قابل قبول نخواهد بود تعویض کل برد! پس وقتی میگن که این مساله باعث سوختن قسمتی از مادر برد شده که باید کلش عوض بشه احتمالا دارن درست میگن!
در مورد گارانتی های اسوس هم سه تاست : امرتات ، ویستا ، سازگار ولاغیر
ممنون , خب از بین این 3 تا کدوم بهتر و پشتیبانی قویتری داره ؟!
keihanmirzaei
29-09-2010, 11:10
ولی این مدل همچینم که بچه ها میگن داغ نمیکنه
من که ازش راضیم
یه مشکلی هست...اگه دکمه بالایی سمت چپ express gate هست من نتونستم روشنش کنم.نگهش هم داشتم ولی روشن نشد.البته باتری ندارم با برقه..ربطی نداره؟؟؟مشکل از کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله ، همون دکمه هاست و یک آیکان مشخص هم داره ! اگر دکمه ی درست رو فشار می دید و روشن نمیه حتما ایرادی در کاره چون ربطی به برق و باطری نداره و وقتی اون رو فشار می دی باید حالت اکسپرس گیت راه بیافته! من تو لپ تاپ خدا بیامرزم امتحانش کرده بودم و کار می کرد بدون مشکل!
ممنون , خب از بین این 3 تا کدوم بهتر و پشتیبانی قویتری داره ؟!
از این سه تا! والا در عمل مشخص میشه! گارانتی من سازگاره! ضمن اینکه برخورد کارکنانش خیلی خوب بود و نشون میدادن که منظم هستن و پیگیر ، یک بی نظمی و ناهماهنگی درونی بینشون بود که در عمل مشخص شد برای من! و سعی داشتن از زیر بار مسوولیت شونه خالی کنن_که شادی طبیعیه و همه ی گارانتی ها و شرکت های بیمه ای و شرکت های مشابه همه جای دنیا همینطور عمل می کنن_ و آخر سر هم گفتن که مشکل لپ تاپ من رو با کمک جزو گارانتی محسوب می کنن! علیرضا ، گارانتی ویستاست که خودش باید ماجراش و نظرش رو در کل اعلام کنه اما در آخر گار تا اینجا هر دو تا گارانتی متقبل شدن که لپ تاپ رو درست کنن و اینجا ساله ی زمانه که باید دید چقدر طولش میدن!
امرتات هم من مراجعه ی حضوری داشتم قبل خرید و برخورد ها خوب بود! و طبق شنیده ها معتبرن و خوب سرویس میدن اما باید یکی از دوستان که عملا سر و کارشون افتاده بیاد نظر بده!
در کل من ترجیح میدادم که گارانتی امرتات بگیرم و چون تو بازار نبود سازگار گرفتم!
من که ازش راضیم
من هم همچین نظری نداشتم که خیلی داغه! هر چیزی رو باید نسبی سنجید! مسلما دمای کارکرد یک پردازنده ی چهار هسته ای اینتل رو با یک تک هسته ای با کلاک پایین و ثابت نمیشه قیاس کرد !
alireza1411
29-09-2010, 13:44
مال من اینجوری شده بود. نرم افزارش رو از رو دی وی دی یه بار آن ایستال و اینستال کردم درست شد.
---------- Post added at 03:44 PM ---------- Previous post was at 03:43 PM ----------
من که ازش راضیم
داغ کردن که میکنه ولی خب گرافیک و سی پی یوش قویه دیگه. نمیشه که توقع داشته باشیم اندازه ی یه دو هسته ای خنک کار کنه.
hasanoooooooo
29-09-2010, 14:08
به دما زیاد کاری نداشته باشی. با یک کول پد راحت مینتونین خنکش کنید . من دیشب یک کول پد 3 فنه از این 5 تومنی ها برای لپتاپم خریدم . اول رفتم یک مدل خریدم 23 تومن ا ز این فنهای گنده هم روش بود اما لپتاپه روش جفت نمیشد و سر میخورد مبور شدم یک 6 تومنی بگیرم فعلا که صدا نداره . اما نکته قابل توه اینه که همین 6 تومنیه با اینکه سوسول نیست و از المینیومو اینها ساخته نشده . حدود 7 درجه دما رو میاره پایین .!!!! من قبلا دمای سیستمم در حالت معمولی 45 بود وقتی این رو گذاشتم ریرش حدو 4 دقیقه که گذشت شد 38 37 واقعا کارش عالی بود . حالا دارم روی یک چیزی فکر میکنم و اونم اینه که3 تا فن کیس از این بزگاشو تویه محفظخ ای که خودم درست میکنم جا کنم ببینم دما چطوری میشه . اخه اینی که گرفتم 3 تا فن کوچیک روشه که توی مشخصاتش نوشته بود 2800rpm که فکر نکنم راست باشه . شما هم میتونید برید یک کول پد بگیرید . اما دقت کنید که فن کول پدتون زیر سوراخهای پشت لپتاپ قرار بگیره !! من خودم تست کردم اگه نیاد زیر این سوراخها حتی 1 درجه هم خنکش نمیکنه . بهترینش cooler master هست که 40 تومن هزینشه . مشکل کولپدهای بازار اینه که واقعا برای این لپتاپها ساخته نشدن و هر چی من انتخاب میکردم کوچیک بود .
alireza1411
29-09-2010, 16:06
7 درجه هم خیلی خداییش.
مال من هم اگه سوراخ داشت خوب بود. من تست کردم همش 3 4 درجه کم میشه. توی بدنه فلزیه و بیرونش پلاستیکه. این پلاستیکش نمیذاره گرما راحت منتقل بشه.
من از این دو فنه ها که هم هاب هست و هم کول پد گرفتم 18 تومن. بیشتر برای هاب بودنش خریدم چون میدونستم رو خنک کردن اینا زیاد نمیشه حساب باز کرد ولی بازم خوبه ... چون تا میشه و جمع و جوره. یه موقع برم جایی بخوام برنامه بزارم چند ساعت ران بشه میتونه همون 3 4 درجه خنک ترش کنه که مشکل پیش نیاد.
با سلام به همه
من امروز یه N61jq گرفتم
با وجود اینکه فکر نکنم به لبتاپی با این توانایی احتیاج داشته باشم اما فکر میکنم ارزش خرید رو داره این لبتاپ
راستی این مدل تو بازار خیلی کم شده و با نوسان دلاری که این روزا هست شرکت ها هم فروش جنس ندارن
من به قیمت 1420000 تونستم گیر بیارم.
البته بین این مدل و N82jq تردید داشتم ولی ترجیح دادم که N61 رو بخرم.
از دوستان اگه کسی مورد خاصی در ارتباط با این مدل دیده و شنیده خوشحال می شم که من رو هم در جریان قرار بده
مرسی از همگی
hasanoooooooo
29-09-2010, 20:59
با سلام به همه
من امروز یه N61jq گرفتم
با وجود اینکه فکر نکنم به لبتاپی با این توانایی احتیاج داشته باشم اما فکر میکنم ارزش خرید رو داره این لبتاپ
راستی این مدل تو بازار خیلی کم شده و با نوسان دلاری که این روزا هست شرکت ها هم فروش جنس ندارن
من به قیمت 1420000 تونستم گیر بیارم.
البته بین این مدل و N82jq تردید داشتم ولی ترجیح دادم که N61 رو بخرم.
از دوستان اگه کسی مورد خاصی در ارتباط با این مدل دیده و شنیده خوشحال می شم که من رو هم در جریان قرار بده
مرسی از همگی
مبارکت باشه . کدوم کانفیگشو خریدی؟
keihanmirzaei
29-09-2010, 21:36
من هم انتظار ندارم این مدل لبتاپ با این سی پی یو اندازه یه دو هسته ای گرما تولید کنه
اما اونطوری که بچه ها میگفتن و تو اینترنت ازش خوندم میگفتن دماش از خیلی از 4 هسته ای های دیگه بیشتره
همین داش حسن هم که میگه دماش از لنوو بیشتره
اما من واقعا ازش راضیم
بچه ها تو حالت عادی و کار معمولی مثل وبگردی دمای سی پی یو تا چند میره ؟
یکی از رفقا یه اپل داشت دو هسته ای ، اینقدر داغ میشد که واقعا نمیشد به بالای بدنه لبتاپ دست زد
alireza1411
29-09-2010, 23:43
من هم انتظار ندارم این مدل لبتاپ با این سی پی یو اندازه یه دو هسته ای گرما تولید کنه
اما اونطوری که بچه ها میگفتن و تو اینترنت ازش خوندم میگفتن دماش از خیلی از 4 هسته ای های دیگه بیشتره
همین داش حسن هم که میگه دماش از لنوو بیشتره
اما من واقعا ازش راضیم
بچه ها تو حالت عادی و کار معمولی مثل وبگردی دمای سی پی یو تا چند میره ؟
یکی از رفقا یه اپل داشت دو هسته ای ، اینقدر داغ میشد که واقعا نمیشد به بالای بدنه لبتاپ دست زد
اپل کلا رو چیزای جمع و جور و نازک کار میکنه. کیفیت هم ای بد نیست. ولی این طوری که تبلیغ میکنه و ظاهرش خوشگله توش خوب نیست.
امروز یه ریویو میخوندم از یه مانیتور 27 اینچی اپل تو آناند تچ. اصلا کلا کارش تبلیغاته نامرد.
دما تو حالت balanced و با وب گردی عادی باید حدود 55 تا 65 باشه. دمای اتاق و گردش هوا و .... همه موثره دیگه. اگه معمولی باشه همه چی میشه 57 این طورا.
mohsenjxj
30-09-2010, 02:09
حسن جان من هم دیگه بحث را ادامه نمیدم و اگرهم حرف های من شمارو ناراحت کرده از شما معذرت میخوام:11:
mohsenjxj
30-09-2010, 02:33
علیرضا جان بحث های شما مفید هست خواهشا ادامه بدید
وایومن جان با اینکه میدونم از روی دلسوزی این تذکرهارو میدید ولی خودمونیما خیلی هم خشن برخورد نکنید:20:
mehran_beloved
30-09-2010, 11:34
خسته نباشید.
یه سوال داشتم!
بازی mafia 2 رو رو لپ تاپ نصب کردم ولی اجرا نمیشه روش کلیک هم که می کنم اروری نمیده.
کسی می دونه مشکلش چیه!!؟؟
black five
30-09-2010, 12:11
با خسته نباشید خدمت دوستان...در مورد سوال قبلیم که باز نشدن سایتها بود مجبور به ریکاوری شدم و مشکل حل شد اما یه مشکل دیگه برام پیش اومد و اون اینکه همه اطلاعاتم تو درایو d پاک شده..حالا باید چکار کنم؟ مگه نباید فقط اطلاعات درایو c که ویندوز توشه پاک بشه پس چرا درایو d هم پاک شده؟
afshin b
30-09-2010, 13:44
با خسته نباشید خدمت دوستان...در مورد سوال قبلیم که باز نشدن سایتها بود مجبور به ریکاوری شدم و مشکل حل شد اما یه مشکل دیگه برام پیش اومد و اون اینکه همه اطلاعاتم تو درایو d پاک شده..حالا باید چکار کنم؟ مگه نباید فقط اطلاعات درایو c که ویندوز توشه پاک بشه پس چرا درایو d هم پاک شده؟
من هم ریکاوری کرده بودم ولی فقط درایو سی پاک شد. فکر کنم توی یکی از مرحله های ریکاوری میتونستی انتخاب کنی که درایو دی پاک شه یا نه.
alireza1411
30-09-2010, 16:21
خسته نباشید.
یه سوال داشتم!
بازی mafia 2 رو رو لپ تاپ نصب کردم ولی اجرا نمیشه روش کلیک هم که می کنم اروری نمیده.
کسی می دونه مشکلش چیه!!؟؟
تحت ادمین بازش کردی ببنی جواب میده یا نه ؟
black five
30-09-2010, 18:53
من هم ریکاوری کرده بودم ولی فقط درایو سی پاک شد. فکر کنم توی یکی از مرحله های ریکاوری میتونستی انتخاب کنی که درایو دی پاک شه یا نه.
الان دیگه راهی برای برگرداندن اطلاعات نیست؟
pooria-ir
30-09-2010, 20:00
ب
امرتات هم من مراجعه ی حضوری داشتم قبل خرید و برخورد ها خوب بود! و طبق شنیده ها معتبرن و خوب سرویس میدن اما باید یکی از دوستان که عملا سر و کارشون افتاده بیاد نظر بده!
والا تا اونجایی که میدونم الان ماها چون گارانتی رسمی هستیم میتونیم به هرکدوم از این 3 شرکت بابت خدمات رجوع کنیم(فروشنده هم همینو میگفت)
من خودم امرتاتم به نظرم مهمترین نکتش اینه که معطلیش از بقیه کمتره،یعنی برای مشکلات نرم افزاری 48 ساعته تحویل میده که این خیلی واسه من خوشاینده
البته قیمت گارانتیش هم از بقیه بالاتره
gnulinux
30-09-2010, 20:12
الان دیگه راهی برای برگرداندن اطلاعات نیست؟
سلام هست :46: نرم افزار چی داری
کارش درسته نصب کن ریکاوری کن چقدر اطلاعات تو درایو دی داشتی ؟
باید اطلاعات ریکاوری شدرو بریزی تو سی اگه حجم درایو سی کمه کم کم بریز توش رایت کن و پاکشون کن
بعد بقیه رو هم هین طور
یا کلشو بریز تو هارد اکسترنال فلشی چیزی اگه اطلاعاتت کمه همشو اگه تو سی جا میشه بریز اونجا بعد که
ریکاوری تموم شد دوباره پارتیشنتو ساختی بریزشون اونجا:8:
:40:
alireza1411
30-09-2010, 20:53
آقای جی ان یو لینوکس چه خبر از مک ؟
نصب شد اومد بالا ... چه شکلیه ؟ خوشگله ؟ خوش تیپ هم هست یا باید تم و این جور چیزا تنش کنیم ؟:31:
نگفتی چه طوری نصب کردی و کدوم ورژن رو تست کردی.
mehran_beloved
30-09-2010, 21:05
با ادمین بازش کردم ولی نشد!
alireza1411
30-09-2010, 22:37
با ادمین بازش کردم ولی نشد!
شاید برنامه ای که نصب شده مشکل داره چون دوستان که تونستن اجرا کنن. مشکل از لپ تاپ که نیست. مشکل مربوط به درایوره شاید و بیشتر فکر کنم برنامه هست که باز نمیشه.
این مافیا کرکش هم میگن اشکالاتی داره ها !!! یه سر بزن فروم بازیها پیگیری کن.
keihanmirzaei
30-09-2010, 23:58
منم امروز مافیا 2 رو نصب کردم مشکلی نداشت
البته اول اجرا نمیشد
یه برنامه کنارش بود واسه انویدیا بود اونو هم نصب کردم
دایرکسش هم نصب کن حتما
رو فایلی که میزنی میره تو بازی راست کلیک کن
Properties بزن
تو سربرگ Compatibility تیک run the program in .... رو بزن
ویندوز Xp Service pack 3 رو انتخاب کن و بعد ok بزن
بازی رو با آدمین اجرا کن ایشالا درست میشه
من خودم اول مشکل داشتم اینکارو کردم حل شد
البته زود پاکش کردم چون خوشم نیومد
alireza1411
01-10-2010, 00:21
منم امروز مافیا 2 رو نصب کردم مشکلی نداشت
البته اول اجرا نمیشد
یه برنامه کنارش بود واسه انویدیا بود اونو هم نصب کردم
دایرکسش هم نصب کن حتما
رو فایلی که میزنی میره تو بازی راست کلیک کن
Properties بزن
تو سربرگ Compatibility تیک run the program in .... رو بزن
ویندوز Xp Service pack 3 رو انتخاب کن و بعد ok بزن
بازی رو با آدمین اجرا کن ایشالا درست میشه
من خودم اول مشکل داشتم اینکارو کردم حل شد
البته زود پاکش کردم چون خوشم نیومد
وای من یادم رفت بگم. آره با physX انویدیا یه روابطی داره. فکر کنم باید اون رو هم نصب کیند. من بت من رو میخواستم اجرا کنم قبلش این PhysX رو نصب کرده بودم ولی اگه نکرده بودم احتمالا پیامی چیزی باید میداد و اجرا نمیکرد.
شاید از این باشه ...
سلام بچه ها ما هم بالاخره گرفتیم :31: خدایی فکر میکنم تلسم شکوندم !!
بچه ها نمیدونم من دستکاری زیاد کردمش یا اینکه مشکل از جای دیگه هست که خیلی هنگ میکنه !! برام عجیبه !!
البته دقیقا بعد از ریختن Internet Security Kaspersky 2011 Original اینطوری شد !!!
البته Recovery رو گرفتم.
واقعا چیزه محشری هست . دمای خروجی از سیستم هم بد نیستا !! شما ها اگه دستتون رو پشت باد خروجی PS3 بگیرید تازه متوجه
میشید گرما یعنی چی !! :31:
alireza1411
01-10-2010, 08:30
سلام بچه ها ما هم بالاخره گرفتیم :31: خدایی فکر میکنم تلسم شکوندم !!
بچه ها نمیدونم من دستکاری زیاد کردمش یا اینکه مشکل از جای دیگه هست که خیلی هنگ میکنه !! برام عجیبه !!
البته دقیقا بعد از ریختن Internet Security Kaspersky 2011 Original اینطوری شد !!!
البته Recovery رو گرفتم.
واقعا چیزه محشری هست . دمای خروجی از سیستم هم بد نیستا !! شما ها اگه دستتون رو پشت باد خروجی PS3 بگیرید تازه متوجه
میشید گرما یعنی چی !! :31:
من هم دیشب اویرا رو ریختم رو سیتمی که نود روش نصب بود. هنگ کرد !!!! با سیف مود فقط تونستم درست بیام بالا که اویرا رو آن اینستال کنم و بعد از این که نود رو ان انستال کردم اون رو بریزم. این ویروسیاب ها یه کم از این حرکات انجام میدن. طبیعیه.
من هم دیشب اویرا رو ریختم رو سیتمی که نود روش نصب بود. هنگ کرد !!!! با سیف مود فقط تونستم درست بیام بالا که اویرا رو آن اینستال کنم و بعد از این که نود رو ان انستال کردم اون رو بریزم. این ویروسیاب ها یه کم از این حرکات انجام میدن. طبیعیه.
علیرضا جان حالت هایی که دستگاه برای کارکرد در نظر گرفته , مثل High Performance یا Save Battery و ... وقتی به صورت دستی تنظیم
میشه کاره کلیش چیه !؟ یعنی من اگه رو حالت باتری بزارم کارکرد دستگاه رو به خاطر باتری کاهش دادم یا اینکه باز هم اگه سیستم نیاز
به قدرت بیشتر داشته باشه خودش قدرت رو تنظیم میکنه ؟؟
وقتی شما حالت های مختلف مصرف انرژی رو انتخاب می کنید! در واقع سیستم رو ملزم می کنید به گونه ای رفتار کند تا مصرف انرژی را در همان محدوده نگه دارد! پس در حالت های ذخیره ی انرژی حالت توربو بوست مثلا غیر فعال هست و سایر قسمت ها هم با فرکانس پایینتر کای می کنند تا مصرف انرژی کاهش پیدا کنه که بنا بر این پرفورمنس سیستم هم تا حدودی پایین میاد!
hasanoooooooo
01-10-2010, 10:18
در تکمیل حرف رفیقمون هم باید بگم وقتی به برق وصلش میکنی دیگه حالتهای مختلف معنایی نداره .
یعنی امکان داره با تعیین نا درست حالت ها سیستم به هنگ های زیاد دچار بشه !؟
gnulinux
01-10-2010, 10:32
آقای جی ان یو لینوکس چه خبر از مک ؟
نصب شد اومد بالا ... چه شکلیه ؟ خوشگله ؟ خوش تیپ هم هست یا باید تم و این جور چیزا تنش کنیم ؟:31:
نگفتی چه طوری نصب کردی و کدوم ورژن رو تست کردی.
سلام یه بار نصب کردم اومد بالا ولی خب یه سری مشکلات با شناسایی بعضی سخت افزارها داشت
هنوزم دارم روش کار میکنم اگه خدا بخواد همین روزها این مشکلات حل میشه
تازگیها اپل خط تولید سیستماشو ارتقا داده و میشه یه کارایی کرد الانم نصب شده دارم خوشکل و از این بازی ها که
باید گرافمونو شناسایی کنیم (:20:نیست خیلی سیتممون جدید:20:) هنوز اپل از کارت گرافیک استفاده نکرده که تازه کم کم
داره درایوراش میاد :46:
نمیدونم این اپل چیه داره در برابر اسوسو این همه شرکت که همه میگن اپل :13:
اما مکینتاش واقعا سیستم عامل کاملی هست
اگه میخوای اموزششو بذارم که نصب کنی یا صبر کنیم کامل قطعات سر جاشون مچ شدن اموزششو بذارم
alireza1411
01-10-2010, 10:51
سلام یه بار نصب کردم اومد بالا ولی خب یه سری مشکلات با شناسایی بعضی سخت افزارها داشت
هنوزم دارم روش کار میکنم اگه خدا بخواد همین روزها این مشکلات حل میشه
تازگیها اپل خط تولید سیستماشو ارتقا داده و میشه یه کارایی کرد الانم نصب شده دارم خوشکل و از این بازی ها که
باید گرافمونو شناسایی کنیم (:20:نیست خیلی سیتممون جدید:20:) هنوز اپل از کارت گرافیک استفاده نکرده که تازه کم کم
داره درایوراش میاد :46:
نمیدونم این اپل چیه داره در برابر اسوسو این همه شرکت که همه میگن اپل :13:
اما مکینتاش واقعا سیستم عامل کاملی هست
اگه میخوای اموزششو بذارم که نصب کنی یا صبر کنیم کامل قطعات سر جاشون مچ شدن اموزششو بذارم
امید ندارم بیاد بالا. آخه نصب شد و تا صفحه لاگین پیشرفت ولی ...
ورژن من 10.6.3 بوده. شاید گیر از ورژنش بود ... بعدا باز هم تست میکنم فقط واسه اینکه ببینم مک چه جوریه. کاراییش به ویندوز نمیرسه قطعا. به خاطر کنجکاوی شدید میخوام یه چند روز نصب باشه حال کنم.:31:
شما ورژنی که میاد بالا رو بگو من هم ور برم. اگه مشکلات هم حل شد آموزشش رو بزار بچه ها حال کنن.
منتها تاپیک جدا بزنی فکر کنم بهتره. یا تو تاپیک نصب مک بزاری بهتره. اینجا هم یه رفرنس بده به اونجا هر کی خواس میره اونور استفاده میکنه.
در تکمیل حرف رفیقمون هم باید بگم وقتی به برق وصلش میکنی دیگه حالتهای مختلف معنایی نداره .
یعنی چیه حسن جان ؟ منظورت اینه که کاره بیهوده ای هست یا اینکه اصلا سیستم دیگه روی حالت های مختلف تغییری ایجاد نمیکنه ؟
alireza1411
01-10-2010, 10:59
یعنی امکان داره با تعیین نا درست حالت ها سیستم به هنگ های زیاد دچار بشه !؟
هنگ مه نه بابا. core i7 720 مگه شوخیه :31::31:
من یه چیز بگم با اجازه دوستان. توربو بوست تو حالت سیو باتری نا فعال فکر نکنم بشه. فعال هست ولی کمتر بوست پیدا میکنه.
تو برق هم بزنیم کلا همه حالت ها به قول حسن جان یکی نمیشه فکر کنم. هر حالت رو جدا میشه برنامه ریخت که اگه برق بود چه جوری باشه و اگه نبود چه جوری.
حتی درصد بوست سی پی یو رو هم میشه تغییر داد. الان یادم نیست کجا بود ... یکی از دوستان پرسیده قبلا و من هم بهش گفتم معنی اون درصد ها که تو فلان نرم افزار عوض میکنیم چیه. اون درصد ها واسه همین تغییر بوست هسته باید باشه.
منتهاش من باید این قضیه رو دقیق تست کنم نتیجه رو بگم چون cpuz و نرم افزار های مشابه یه مقداری مشکوک میزنن و میترسم درست حسابی کلاک رو نشون ندن. من میخوام بزارم تحت بار 8 ترده که هسته ها تا آخر پر بشه و بعد ببینم سرعت سی پی یو واقعا چند هست.
لپ تاپ برگرده خبر میدم.
---------- Post added at 12:59 PM ---------- Previous post was at 12:57 PM ----------
میگم بروبچس n61jq تو تاپیک نمایش دستاپ ها شرکت نمی کنید ؟:31:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبیاین بابا شلوغش کنید همه ببینن ان61 خفنه.:31:
hasanoooooooo
01-10-2010, 11:49
تو لپتاپ ما که وقتی به برق هست همیشه از high prforance استفاده حتی اگه پلن power saver باشه . فکر نکنم قرقس داشته باشه با مال شما . اما اگه با باتری بخوای کار کنی راحت میتونی مصرفتو پایین بیاری من که بشخصه موقع استفاده از باتری کمتریم میزان cpu رئ انتخاب میکنم . البته اگه نیز داشته باشم میبرمش رو بالانس . به نظر من بهترین گزرینه بالانسه . چون همه چیز اتوماتیک وار بالا و پایین میشه . راستی داش علیرضا من این کلاک cpu رو قبلا چک کردم کمترینش حدود 900 هست ! بیشترینشم تا همون 2800 . اما هسته ها پر نشده بود . این تست مال n61 هست ولی بازم فکر نکنم فرقی کنه . کلا با حالت توربو باست زیاد حال نمیکنم . دوست دارم یکی بگه فرق واقعی این cpu با همتای خودش در دسکتاپ توی چیه ! اخه نمره ویندوز 7 که بهش 7 هست ! پس چیز الکی نیست . از یه جهتم دوست دارم بدو نم واقعا قدرتش خیلی فرق داره؟ یا فرقش فقط توی همین مصرف کمشه ؟ کسی نظری نداره؟
یعنی چیه حسن جان ؟ منظورت اینه که کاره بیهوده ای هست یا اینکه اصلا سیستم دیگه روی حالت های مختلف تغییری ایجاد نمیکنه ؟
البته علیرضا جان هم توضیحاتی داد. اما بر خلاف نظر دوستمون باید عرض کنم که فرقی نمیکنه که شما روی برق باشی یا باطری ، وقتی از تنظیمات مصرف انرژی خود ویندوز یا برنامه ی power4gear استفاده می کنید ، این تنظیمات اعمال میشه و سیستم بر مبنای اون مصرف انرژی سخت افزار رو مدیریت میکنه!
من هم الان لپ تاپم موجود نیست اما با توجه به تجربه ای که داشتم و یادمه ، وقتی در حالت نهایت ذخیره ی انرزی قرار بدیم ، دیگه سی پی یو آتیش نمیکنه ! و در حد اقل فرکانس کاریش باقی میمونه ! یا در یک رنج کوچکتری افزایش فرکانس یده !
در مورد هنگ کردن هم ، عوامل فراوان نرم افزاری میتونه باعث اش باشه و در مورد یک سیستم بروزی مثل N61 بعیده ضعف سخت افزاری عامل هنگ کردن باشه حتی در حالتی که کمترین پرفورمنس رو انتخاب کنید!
البته علیرضا جان هم توضیحاتی داد. اما بر خلاف نظر دوستمون باید عرض کنم که فرقی نمیکنه که شما روی برق باشی یا باطری ، وقتی از تنظیمات مصرف انرژی خود ویندوز یا برنامه ی power4gear استفاده می کنید ، این تنظیمات اعمال میشه و سیستم بر مبنای اون مصرف انرژی سخت افزار رو مدیریت میکنه!
من هم الان لپ تاپم موجود نیست اما با توجه به تجربه ای که داشتم و یادمه ، وقتی در حالت نهایت ذخیره ی انرزی قرار بدیم ، دیگه سی پی یو آتیش نمیکنه ! و در حد اقل فرکانس کاریش باقی میمونه ! یا در یک رنج کوچکتری افزایش فرکانس یده !
در مورد هنگ کردن هم ، عوامل فراوان نرم افزاری میتونه باعث اش باشه و در مورد یک سیستم بروزی مثل N61 بعیده ضعف سخت افزاری عامل هنگ کردن باشه حتی در حالتی که کمترین پرفورمنس رو انتخاب کنید!
آره علی جان درسته ! دقیقا من بعد از نصب kaspersky به هنگ کردن افتادم !!
alireza1411
01-10-2010, 12:49
تو لپتاپ ما که وقتی به برق هست همیشه از high prforance استفاده حتی اگه پلن power saver باشه . فکر نکنم قرقس داشته باشه با مال شما . اما اگه با باتری بخوای کار کنی راحت میتونی مصرفتو پایین بیاری من که بشخصه موقع استفاده از باتری کمتریم میزان cpu رئ انتخاب میکنم . البته اگه نیز داشته باشم میبرمش رو بالانس . به نظر من بهترین گزرینه بالانسه . چون همه چیز اتوماتیک وار بالا و پایین میشه . راستی داش علیرضا من این کلاک cpu رو قبلا چک کردم کمترینش حدود 900 هست ! بیشترینشم تا همون 2800 . اما هسته ها پر نشده بود . این تست مال n61 هست ولی بازم فکر نکنم فرقی کنه . کلا با حالت توربو باست زیاد حال نمیکنم . دوست دارم یکی بگه فرق واقعی این cpu با همتای خودش در دسکتاپ توی چیه ! اخه نمره ویندوز 7 که بهش 7 هست ! پس چیز الکی نیست . از یه جهتم دوست دارم بدو نم واقعا قدرتش خیلی فرق داره؟ یا فرقش فقط توی همین مصرف کمشه ؟ کسی نظری نداره؟
من هم همین رو میگم دیگه حسن جان. آخه فکر نکنم 900 عدد درستی باشه. مگه 1.6 تا 2.8 نباید باشه. این 900 از کجا اومد آخه ؟؟؟؟؟/
فرقش با مال دستاپ اینه که مال دستاپ کلاکش رو 2.8 هست ولی مال ما وقتی بار بندازی روش میره 2.8. یه مقداری هم شاید مصرف ترانزیستورها رو به طریقی کم کردن که آمپر کمتر بکشه.
حالا این بحث جدی شده باید یه سرچ اساسی کنم ببینم دقیقا کلاک تو حالات مختلف پاورگیر چنده و چه جوری کم و زیاد میشه و ...
برای خودم هم خیلی سوال شده
alireza1411
01-10-2010, 13:32
دوستان من هر چی اینجا رو میخونم متوجه نمیشم چه جوری ممکنه کلاک بشه 900 !!!!
باید بین 1.6 تا 2.8 باشه. به نظرم برنامه ها اشتباه دارن میکنن :41::41::41:
کسی اطلاعاتی به دست آورد بگه. من دارم از کنجکاوی تلف میشم.
حسن جان مقایسه ی این سی پی یو و 920qm و 750 و 920 هم تو این لینک بود. اینجا رو نگاه کن ببین چیزایی که میخوای هست یا نه.
hasanoooooooo
01-10-2010, 13:43
دمت گرم تو همون لینکی هم که دادی توی عکسا مشخصه که شده 900 تازه جالبه تو عکسا من 2400 هم دیدم ! حالا مگه بده !
در مورد اینکه برنامه ها اشتباه کنن بعید میدونم من همون برنامه رو روی پردازنده دسکتاپم اجرا کردم اما ...... نتیجه کاملا برعکس بود کلاک اصلا بازی نمیکرد . بعد از اون پستت رفتم رو لپتاپ خودمم تست کردم برنامرو اما دقیقا وقتی میزاری کمترین مقدار cpu میرسه به همون عدد 900 نمیدونم جریانش چیه اما سرعت سیستم کاملا به 900 میخوره ! بعدشم من هم با cpu z تست کردم هم اورست نتیجه دقیقا همونی بود که گفتم . ....... یعنی شما میگی که هیچ فرقی از نظر قدرت ندارن؟ این cpu ما با cpu i7 720 دسکتاپ فرقی نداره؟ الان عمسارو گرفتم داره اپبود میشه ! این جریان برا خودمم مساله شد .
hasanoooooooo
01-10-2010, 14:09
خب یک توضیحی بدم عکسی که کلاک روی 900 هست در حالت power saver . کمترین میزان مصرف cpu هست . اونی که 1330 هست به محض تغییر پلن به بالانس هست . عکس سوم هم با هزار تا ترفند تونستم از این کلاک عکس بگیرم اما روی 2400 بود اما سریع میومدذ پایین . شرمنده سرعتم جوری نبود که تک تک اپلود کنم . اما بنظر من که خوبه . ! نه ؟ دقیقا همین تست رو با n61 روز اول گرفتم جواب همین بود . منتظر نظرات هستیم ! یکی بمنت بگه چطوری از اسکرین عکمس بگیرم؟ هر چی دکمه print screen رو میزنم و میخوام برم توی paint حشسف کنم کارم نمیهشه؟ در مورد اشتباه میتونم بگنم امکان نداره انقدر کلاک سریع تکون میخوره که واقعا میشه بگی اصلا خطا نداره ! ولی عجب فازی میده بخوای با این کلاک کار کنی .!!!!!!!!!!!!!داداش این برنامه ای که روی n61 هست اون گوشه که باست رو نشون میده فقط برا اسوسه ؟
ایتم لینک
alireza1411
01-10-2010, 14:36
حسن جان ممنون ولی نتونستم دانلودش کنم. حالا به هر حال فهمیدم چی میگی.
دوستان اینجا رو بخونید:
The boost depends on how many CPU cores are active - the more cores are idle, the faster remaining cores can be clocked. When 3 or 4 cores are operational the Core i7-720QM may run at 1.73 GHz. When two cores are active, the CPU frequency may be boosted up to 2.4 GHz. The frequency can be bumped even higher, to 2.8 GHz, when only one core is working. Another performance enhancing feature is HyperThreading technology. This feature allows each core to run two threads at once. Although quad-core Core i7-720QM can execute 8 different threads, or tasks, at once, it is not the same as having 8 cores. Hyper-Threading (HT) adds circuitry to each core, which allows the core to run two threads at once, but most parts of the cores, such as execution units and caches, are shared between the threads. As a result, one core with HyperThreading performs faster than one core without the feature, but much slower than two cores. In some rare tasks the HT can improve performance as much as 50%, however in majority of tasks the HT will provide less than 20% performance boost.
که از لینک زیر آوردمش:
و تو همین لینک تو جدول پایین صفحه نوشته:
Low power frequency (MHz)933
که فقط در مورد لپپ تا ایسوس نیست. کلا هر برندی با این سی پی یو همین عدد رو داره:
خب حالا اینا که گفتم چیه ؟
اول: turbo boost اینتل:
توربوست کلاک عادی 1.6 رو میتونه بالا ببره.
اگر 1 هسته مورد استفاده ی برنامه های سنگین قرار بگیره کلاک اون هسته میره تا 2.8
اگر 2 هسته مورد استفاده ی برنامه های سنگین قرار بگیره کلاک اون هسته میره تا 2.4
اگر 3 و یا 4 هسته مورد استفاده ی برنامه های سنگین قرار بگیره کلاک هسته ها تا 1.73 میره بالا
:31:
دوم: درمورد اون عدد 933 مگاهرتز هم برای حالت کم مصرف سی پی یو هست که میشه با قرار دادن power gear یا به صورت تنظیمات دستی ، لپ تاپ رو با این کلک استفاده کرد که مصرف برق کمتر بشه.
سوم: هسته های مجازی چی کاره هستند حالا ؟
تکنولوژی HyperThreading میتونه سرعت کار رو تا 50 درصد بالا ببره. ولی در بیشتر نرم افزارها تنها 20 درصد افزایش سرعت با استفاده از این نرم افزارها ایجاد میشه.
قبلا یادتونه که با x264 تست سی پی یو کرده بودم. سرعت با این تکنولوژی تنها 15 درصد بالاتر رفته بود. پس معلومه حرف این سایت کیلویی هم نبوده.
بله! وقتی در حالت ذخیره ی انرژی هست فرکانس کاری سی پب یو تا 900 مگا هرتز کاهش پیدا میکنه! من هم تست کرده بودم و همین بود! و دلیلش هم سیستم پیشرفته ایست که بر روی مادر برد برای مدیریت مصرف انرژی تعبیه شده! عملا وقتی ولتاژ سی پی یو کاهش پیدا کنه فرکانس کاری اون هم پایین میاد و این توسط مادر برد مدیریت میشه!
در کل ، مهمترین مصرف کننده انرزی در سیستم اول همین سی پی یو هست و عملکردش تاثیر بسزایی در عمر شارژ باتری داره! و به همین خاطر هم اینقدر مدیریت مصرف سی پی یو توسعه پیدا کرده . در مورد تفاوت سی پی یو های کور آی سون در لپ تاپ ها و دسکتاپ ها هم این لینک رو ببینید متوجه میشد :
فرکانس کاری مدل های دسکتاپ بالاتر از مدل های لپ تاپ هست و همگی چهار هسته ای هستند برخلاف مدل های لپ تاپ که برخیشون دو هسته ای هستند! کش مدل های دسکتاپ همگی 8 مگابایته در مدل های لپ تاپ از 4 تا 8 متغیره بسته به مدل سی پی یو . هسته های مدل های دسکتاپ کور ای سون همگی 45 نانو متری هست و لی برخی مدل های پایین تر این سی پی یو برای لپ تاپ 32 نانو متری هست! پس بنا بر این مدل های کم مصرف تر برای لپ تاپ طراحی شده و طبیعتا مقداری از کلاک و کش و غیره کم شده برای رسیدئن به این هدف و متعاقبا هم پرفورمنس نسبت به مدل های دسک تاپ کاهش پیدا کرده!
توجه داشته باشید که همواره ، لپ تاپ ها به عنوان رایانه های قابل حمل ، بنا بر نوع مصرف و انتظاری که ازشون هست ، اولویت های خاصی در طراحی و تولیدشون مد نظر تولید کنندگان هست و همیشه از نظر قدرت پردازش و کارایی نسبت که یک کامپیوتر دسکتاپ با سخت افزار مشابه ضعیف تر خواهند بود .
همونطور که کارت های گرافیکی که برای لپ تاپ ها هست اگرچه اسم و مدلشون مشابه اسم و مدل همون کارت برای دسکتاپ باشه اما تمام کارایی هاش مثل واحد سایه زنی و ... نصف مدل دسکتاپ هست .
و دلیلش هم همونطور که گفت اولویت موبایل بودن لپ تاپ ها هست!
gnulinux
01-10-2010, 16:04
امید ندارم بیاد بالا. آخه نصب شد و تا صفحه لاگین پیشرفت ولی ...
ورژن من 10.6.3 بوده. شاید گیر از ورژنش بود ... بعدا باز هم تست میکنم فقط واسه اینکه ببینم مک چه جوریه. کاراییش به ویندوز نمیرسه قطعا. به خاطر کنجکاوی شدید میخوام یه چند روز نصب باشه حال کنم.:31:
شما ورژنی که میاد بالا رو بگو من هم ور برم. اگه مشکلات هم حل شد آموزشش رو بزار بچه ها حال کنن.
منتها تاپیک جدا بزنی فکر کنم بهتره. یا تو تاپیک نصب مک بزاری بهتره. اینجا هم یه رفرنس بده به اونجا هر کی خواس میره اونور استفاده میکنه.
سلام اموزش تو قسمت مباحث اموزشی
keihanmirzaei
02-10-2010, 00:44
دوستان یه مشکل بزرگ دارم کمکم کنید لطفا
من از همین مدل ایسوس یه دونه دارم همونطور که میدونید ویندوزش 64 بیتی تشریف داره
ویندوز 32 بیت میخوام باید چیکار کنم؟
باید برم یه ویندوز تقلبی بخرم قید این ویندوز اورجینال رو بزنم یا پیشنهاد دیگه ای دارید؟
بعدش چقدر این بیت رو سرعت اجرای برنامه ها تاثیر میذاره و اینکه قطعات مورد استفاده در لبتاپ با 32 بیت مشکل ندارن؟
بله! وقتی در حالت ذخیره ی انرژی هست فرکانس کاری سی پب یو تا 900 مگا هرتز کاهش پیدا میکنه! من هم تست کرده بودم و همین بود! و دلیلش هم سیستم پیشرفته ایست که بر روی مادر برد برای مدیریت مصرف انرژی تعبیه شده! عملا وقتی ولتاژ سی پی یو کاهش پیدا کنه فرکانس کاری اون هم پایین میاد و این توسط مادر برد مدیریت میشه!
در کل ، مهمترین مصرف کننده انرزی در سیستم اول همین سی پی یو هست و عملکردش تاثیر بسزایی در عمر شارژ باتری داره! و به همین خاطر هم اینقدر مدیریت مصرف سی پی یو توسعه پیدا کرده . در مورد تفاوت سی پی یو های کور آی سون در لپ تاپ ها و دسکتاپ ها هم این لینک رو ببینید متوجه میشد :
فرکانس کاری مدل های دسکتاپ بالاتر از مدل های لپ تاپ هست و همگی چهار هسته ای هستند برخلاف مدل های لپ تاپ که برخیشون دو هسته ای هستند! کش مدل های دسکتاپ همگی 8 مگابایته در مدل های لپ تاپ از 4 تا 8 متغیره بسته به مدل سی پی یو . هسته های مدل های دسکتاپ کور ای سون همگی 45 نانو متری هست و لی برخی مدل های پایین تر این سی پی یو برای لپ تاپ 32 نانو متری هست! پس بنا بر این مدل های کم مصرف تر برای لپ تاپ طراحی شده و طبیعتا مقداری از کلاک و کش و غیره کم شده برای رسیدئن به این هدف و متعاقبا هم پرفورمنس نسبت به مدل های دسک تاپ کاهش پیدا کرده!
توجه داشته باشید که همواره ، لپ تاپ ها به عنوان رایانه های قابل حمل ، بنا بر نوع مصرف و انتظاری که ازشون هست ، اولویت های خاصی در طراحی و تولیدشون مد نظر تولید کنندگان هست و همیشه از نظر قدرت پردازش و کارایی نسبت که یک کامپیوتر دسکتاپ با سخت افزار مشابه ضعیف تر خواهند بود .
همونطور که کارت های گرافیکی که برای لپ تاپ ها هست اگرچه اسم و مدلشون مشابه اسم و مدل همون کارت برای دسکتاپ باشه اما تمام کارایی هاش مثل واحد سایه زنی و ... نصف مدل دسکتاپ هست .
و دلیلش هم همونطور که گفت اولویت موبایل بودن لپ تاپ ها هست!
علی جان تو دسکتاپ ها ما 720 هم داریم !!
اینایی که برای Desktop ها هستن الان همه high End اند و نمیشه زیاد با Laptop ها مقایسه کرد . یه مقایسه از هم مدل های Desktop ها و Laptop ها باشه بهتره.
حسن جان ممنون ولی نتونستم دانلودش کنم. حالا به هر حال فهمیدم چی میگی.
دوستان اینجا رو بخونید:
The boost depends on how many CPU cores are active - the more cores are idle, the faster remaining cores can be clocked. When 3 or 4 cores are operational the Core i7-720QM may run at 1.73 GHz. When two cores are active, the CPU frequency may be boosted up to 2.4 GHz. The frequency can be bumped even higher, to 2.8 GHz, when only one core is working. Another performance enhancing feature is HyperThreading technology. This feature allows each core to run two threads at once. Although quad-core Core i7-720QM can execute 8 different threads, or tasks, at once, it is not the same as having 8 cores. Hyper-Threading (HT) adds circuitry to each core, which allows the core to run two threads at once, but most parts of the cores, such as execution units and caches, are shared between the threads. As a result, one core with HyperThreading performs faster than one core without the feature, but much slower than two cores. In some rare tasks the HT can improve performance as much as 50%, however in majority of tasks the HT will provide less than 20% performance boost.
که از لینک زیر آوردمش:
و تو همین لینک تو جدول پایین صفحه نوشته:
Low power frequency (MHz)933
که فقط در مورد لپپ تا ایسوس نیست. کلا هر برندی با این سی پی یو همین عدد رو داره:
خب حالا اینا که گفتم چیه ؟
اول: turbo boost اینتل:
توربوست کلاک عادی 1.6 رو میتونه بالا ببره.
اگر 1 هسته مورد استفاده ی برنامه های سنگین قرار بگیره کلاک اون هسته میره تا 2.8
اگر 2 هسته مورد استفاده ی برنامه های سنگین قرار بگیره کلاک اون هسته میره تا 2.4
اگر 3 و یا 4 هسته مورد استفاده ی برنامه های سنگین قرار بگیره کلاک هسته ها تا 1.73 میره بالا
:31:
دوم: درمورد اون عدد 933 مگاهرتز هم برای حالت کم مصرف سی پی یو هست که میشه با قرار دادن power gear یا به صورت تنظیمات دستی ، لپ تاپ رو با این کلک استفاده کرد که مصرف برق کمتر بشه.
سوم: هسته های مجازی چی کاره هستند حالا ؟
تکنولوژی HyperThreading میتونه سرعت کار رو تا 50 درصد بالا ببره. ولی در بیشتر نرم افزارها تنها 20 درصد افزایش سرعت با استفاده از این نرم افزارها ایجاد میشه.
قبلا یادتونه که با x264 تست سی پی یو کرده بودم. سرعت با این تکنولوژی تنها 15 درصد بالاتر رفته بود. پس معلومه حرف این سایت کیلویی هم نبوده.
علیرضا جان یعنی ما با داشتن هسته ی بالا نمیتونیم Clock بالا داشته باشیم !!؟؟ خب شاید 6 ماه دیگه نرم افزاری بیاد که هم بخواد از 4 هسته استفاده کنه و هم از Clock با سرعت 2Ghz به بالا !! اونوقت تکلیف چیه ؟؟
باید برم یه ویندوز تقلبی بخرم قید این ویندوز اورجینال رو بزنم یا پیشنهاد دیگه ای دارید؟
بعدش چقدر این بیت رو سرعت اجرای برنامه ها تاثیر میذاره و اینکه قطعات مورد استفاده در لبتاپ با 32 بیت مشکل ندارن؟
شما یه Recovery از ویندوز بگیر بعد هر کاری دوست داری بکن.
تنها راهش بله همین ویندوز های Crack شده هست
حالا چرا 32Bit ؟! اگه مشکل نرم افزار دارید خب نسخه ی 64Bit اش رو دانلود کنید یا بخرید.
alireza1411
02-10-2010, 07:33
تمام این چیزا رو من همون اوایل که خریدم تست کردم. سرعت تو ویندوز 32 بیتی حدود 5 تا 20 درصد کمتر میشه و به نرم افزرش بستگی داره که چند درصد کم بشه. مثالش که خودم تست کردم اینه که:
با سون زیپ که فایل فشرده میکنه مثل winrar از نوع 32 بیتی رو نصب کردم تو 40 ثانیه آرشیو کرد و با 64 بیتش همین 40 ثانیه تبدیل به 36 ثانیه شد.
من واسه همین 10 15 درصد رفتم هر چی برنامه که 32 بیتی داشتم و رو 64 نصب نمیشد بی خیال شدم و 64 بیتش رو تهیه کردم.
ضمنا بگم بعضی برنامه ها وشیاد بگم بیشترش هم رو 32 نصب میشه و هم رو 64 و وقتی رو 64 میریزی تو تاسک منیجر ویندوز ته اسم پراسزشون یه ضربدر 32 میذاره که متوجه میشی داره 32 بیتی اجرا میشه.
---------- Post added at 09:33 AM ---------- Previous post was at 09:28 AM ----------
علی جان تو دسکتاپ ها ما 720 هم داریم !!
اینایی که برای Desktop ها هستن الان همه high End اند و نمیشه زیاد با Laptop ها مقایسه کرد . یه مقایسه از هم مدل های Desktop ها و Laptop ها باشه بهتره.
علیرضا جان یعنی ما با داشتن هسته ی بالا نمیتونیم Clock بالا داشته باشیم !!؟؟ خب شاید 6 ماه دیگه نرم افزاری بیاد که هم بخواد از 4 هسته استفاده کنه و هم از Clock با سرعت 2Ghz به بالا !! اونوقت تکلیف چیه ؟؟
الانش هم هست خب. من یه چیزی دیدم که فعلا نظری نمیدم تا لپ تاپم بیاد. من قبلا با پی سی داداشم که سی پی یوش 4 هسته ایه و اور شده یه تست کردم و کلاک مال اون رو آوردم پایین گذاشتم 2.8. بعد مقایسه سرعت کردم. منتها برنامه ی سون زیپ رو تست کردم چون دم دست بود :31: و سرعتها برابر بود :18:.
خب اگه این کلاکمش 2.4 باشه و مال داداشم 2.8 باشه ممکنه به نظرت ؟
آره ممکنه چرا ؟ ویندوز 64 بیتی خودش 10 درصد سرعت رو بالامیبره و HT هم 10 15 درصد که روهم دیگه میتونن کاری کنن سرعت 2.4 مثل 2.8 جواب بده. :31: ولی نمیتونن کاری کنن سرعت 1.73 مثل 2.8 جواب بده که ؟
چیزی که باید امتحان کنم اینه که بار بندازم رو همه هسته ها ببینم کلاک 1.73 میشه و سرعتش خیلی کمتر از 2.8 میشه یا نه ممکنه هسته ها بتونن با 2.8 کار کنن. به نظرم که بعیده ولی فعلا نظری نمیتونم بدم تا درست حسابی بشینم تست کنم.
black five
02-10-2010, 08:59
دوستان یه مشکل دارم کمکم کنید.... سرعت باز شدن صفحات در نت خیلی کند و پایینه ولی با همون خط تلفن و همون مودم در pc خوبه....ایا ربطی به internet explorer 8 که در لپتاب نصبه داره؟ و چه جوری میشه این مشکل حل کرد.(نحوه اتصال به internet در 2 حالت ذکر شده dialup بوده)
lllhamedlll
02-10-2010, 09:25
اقا شرمنده من دیر به دیر سوال می پرسم و بحث از دهن میافته...مجبورم!!!! امکانات نیست:31:
این express gate رو نتونستم تو سی دی درایورم پیدا کنم autorun اش که فقط اجازه می داد 4 تا چیزو نصب کنم که هر چهارتا(به جز trendmicro security)رو گذاشتم خودش نصب کنه ریست هم کردم ولی نشد که نشد.یه بحثی که هست اصلا n82jq-026v اکسپرس گیت داره؟؟؟؟آخه این دکمه بالایی رو که می زنم وقتی ویندوز بالاست حالت های مختلفه استفاده از باتری یا برق رو عوض می کنه(balanced , ...) چیکار کنم درست بشه؟؟؟؟؟؟ممنون از همه دوستان
anti_girl
02-10-2010, 11:26
دوستان به نظرتون اگه این مدل رو بخرم ضرر نمیکنم؟
مشهد فقط با کارت گرافیک ati هست!
keihanmirzaei
02-10-2010, 11:46
شما یه Recovery از ویندوز بگیر بعد هر کاری دوست داری بکن.
تنها راهش بله همین ویندوز های Crack شده هست
حالا چرا 32Bit ؟! اگه مشکل نرم افزار دارید خب نسخه ی 64Bit اش رو دانلود کنید یا بخرید.
راستش واسه دباگ کردن ویژوال استودیو مشکل دارم(واسه برنامه نویسی)
ریکاوری یا بک آپ؟ ؟؟ چه نرم افزاری رو واسه بک آپ پیشنهاد میدین؟
---------- Post added at 11:46 AM ---------- Previous post was at 11:44 AM ----------
تمام این چیزا رو من همون اوایل که خریدم تست کردم. سرعت تو ویندوز 32 بیتی حدود 5 تا 20 درصد کمتر میشه و به نرم افزرش بستگی داره که چند درصد کم بشه. مثالش که خودم تست کردم اینه که:
با سون زیپ که فایل فشرده میکنه مثل winrar از نوع 32 بیتی رو نصب کردم تو 40 ثانیه آرشیو کرد و با 64 بیتش همین 40 ثانیه تبدیل به 36 ثانیه شد.
من واسه همین 10 15 درصد رفتم هر چی برنامه که 32 بیتی داشتم و رو 64 نصب نمیشد بی خیال شدم و 64 بیتش رو تهیه کردم.
ضمنا بگم بعضی برنامه ها وشیاد بگم بیشترش هم رو 32 نصب میشه و هم رو 64 و وقتی رو 64 میریزی تو تاسک منیجر ویندوز ته اسم پراسزشون یه ضربدر 32 میذاره که متوجه میشی داره 32 بیتی اجرا میشه.
کلا ابزارهای برنامه نویسی با 64 بیت فعلا مشکل دارن
KATALONIA
02-10-2010, 12:47
سلام دوستان ، 2 تا سوال دارم
1- کسی با این لپتاپ CATIA کار کرده ؟ اگه جواب مثبته بگین کاراییش چطور بوده ؟
2 - وایرلس این مدل در مقایسه با لپتاپ های سونی در چه حدیه ؟
لطفا کمکم کنید چون به زودی میخوام لپتاپ بگیرم :11:
دوستان یه مشکل دارم کمکم کنید.... سرعت باز شدن صفحات در نت خیلی کند و پایینه ولی با همون خط تلفن و همون مودم در pc خوبه....ایا ربطی به internet explorer 8 که در لپتاب نصبه داره؟ و چه جوری میشه این مشکل حل کرد.(نحوه اتصال به internet در 2 حالت ذکر شده dialup بوده)
قاعدتا نباید اینطور باشه! اما از قبل روی سیستم شما نرم افزار گوگل کروم هم نصبه و می تونید از اون هم استفاده کنید!
البته باید بگم یکی از عواملی که ممکنه کمی سرعت رو پایین بیاره تاثیر آنتی ویروسه چون این نرم افزار اینتنت سیکیوریتی هست و فعالیت های شما و تبادل داده رو روی سبکه تحت نظارت و داره و همین امر می تونه شاید سرعتو بیاره پایین!
دوستان یه خبر از لپ تاپم! اگر یادتون باشه گفتم که سه شنبه ی هفته ی قبل که تماس گرفتم بطور قاطع به م گفتن که باید مادر بردت عوض بشه و زمان بهت نمی دیم! من هم گفتم وقتی اینجوری میگه باید رو دو هفته ی دیگه کم کم حساب کنم شایدم یک ماه!
خلاصه دیروز بطور تصادفی از تلفن گویاشون چک کردم و دیدم میگه قطعه ی شما آماده است! تعجب کردم! تا اینکه امروز زنگ زدم طرف بهم میگه بله آماده است و اینجا زده که از شش ام یعنی همون سه شنبه ای که من زنگ زده بودم! حاضر بوده و مشکل بایوس داشته که رفع شده! منو میگی شاخ دراورم و کلی عصبانی شدم! گفتم دیگه مطمئن؟ من از شهرستان باید بیام و شما هزار جور حرف می زنید! خلاصه گفت حاضره!
واقعا ناهماهنگ و نامنظمن! از اول قرار بود همون سه شنبه آماده باشه! و می می خواستم اگر حاضر باشه اخر هفته برم بگیرم که اینجوری گفتن و منم بی خیال شدم! تا الان صد جور حرف زدن با من! حالا خدا آخر عاقبتش رو بخیر کنه آخر هفته برم ببینم !
این هم عملکرد گارانتی سازگار!
afshin b
02-10-2010, 17:43
دوستان به نظرتون اگه این مدل رو بخرم ضرر نمیکنم؟
مشهد فقط با کارت گرافیک ati هست!
مگه این لپتاپ گرافیک دیگه ای هم داره؟
خود لپتاپ یه برنامه داره به نام al recovery. با اون روی 5 دی وی دی بک اپ میگیری.
anti_girl
02-10-2010, 18:17
مگه این لپتاپ گرافیک دیگه ای هم داره؟
من فکر کردم با گرافیک جیفرس هم داره!!!
این مدل تا الن مشکلی ننداشه؟میخوم بخرم بین این مدل و یه سونی گیر کردم!!
hesam 63
02-10-2010, 19:53
الان این مدل با سی پی یو cor i3 تو بازار هست ؟
نمایندگی معتبری هست بفروشه ؟
---------- Post added at 11:46 AM ---------- Previous post was at 11:44 AM ----------
کلا ابزارهای برنامه نویسی با 64 بیت فعلا مشکل دارن
doostan eshare kardan dar morede narm afzar recovery ya hamoon backup
shoma baad az gereftan recovery har kari doost dashti anjam bede
الان این مدل با سی پی یو cor i3 تو بازار هست ؟
نمایندگی معتبری هست بفروشه ؟
daghighan in model na ,vali too seriye N hast
من فکر کردم با گرافیک جیفرس هم داره!!!
این مدل تا الن مشکلی ننداشه؟میخوم بخرم بین این مدل و یه سونی گیر کردم!!
man kole bazar ro ziro roo kardam behtar az in nist
alireza1411
02-10-2010, 22:35
اقا شرمنده من دیر به دیر سوال می پرسم و بحث از دهن میافته...مجبورم!!!! امکانات نیست:31:
این express gate رو نتونستم تو سی دی درایورم پیدا کنم autorun اش که فقط اجازه می داد 4 تا چیزو نصب کنم که هر چهارتا(به جز trendmicro security)رو گذاشتم خودش نصب کنه ریست هم کردم ولی نشد که نشد.یه بحثی که هست اصلا n82jq-026v اکسپرس گیت داره؟؟؟؟آخه این دکمه بالایی رو که می زنم وقتی ویندوز بالاست حالت های مختلفه استفاده از باتری یا برق رو عوض می کنه(balanced , ...) چیکار کنم درست بشه؟؟؟؟؟؟ممنون از همه دوستان
فکر کنم با دکمه ی fn ترکیبی با اون دکمه میشه اکسپرس گیت رو در حالتی که لپ تاپ خاموشه استفاده کرد. دقت کن باید خاموش باشه و بزنی نه تو ویندوز.
---------- Post added at 12:35 AM ---------- Previous post was at 12:32 AM ----------
سلام دوستان ، 2 تا سوال دارم
1- کسی با این لپتاپ CATIA کار کرده ؟ اگه جواب مثبته بگین کاراییش چطور بوده ؟
2 - وایرلس این مدل در مقایسه با لپتاپ های سونی در چه حدیه ؟
لطفا کمکم کنید چون به زودی میخوام لپتاپ بگیرم :11:
کتیا رو به راحتی اجرا میکنه. همه جور برنامه ی سنگین حتی فلوئنت و انسیس رو هم راحت کار میکنه.
وایرلس این لپ تاپها تو ایران برای ای دی اس ال های ما که زیادی هم هست. سرعت کپی تو شبکه من تست کردم تا 10 12 میره بالا. از دوستانی که سونی دارن بپرس سرعتشون چند بوده.
علیرضا جان زمانی که دستگاه روی حالت Adaptor هست چرا باتری روی 99-98 ثابت میمونه !؟ مگه نباید 100% باشه ؟
و دیگه اینکه برای تنظیم Region Lock کجا رو تنظیم کنیم برای BD ها ؟ 2 ؟ 3؟
alireza1411
03-10-2010, 23:38
علیرضا جان زمانی که دستگاه روی حالت Adaptor هست چرا باتری روی 99-98 ثابت میمونه !؟ مگه نباید 100% باشه ؟
و دیگه اینکه برای تنظیم Region Lock کجا رو تنظیم کنیم برای BD ها ؟ 2 ؟ 3؟
نمیدونم دقیقا مشکلش چیه که رو 99 98 میمنونه. بزن خاموش باشه و آداپتور تو برق باشه. بعد از مدتی روشن کنی نمیشه 100 درصد ؟
ریجن اتوماتیک خودش تنظیم میشه با ویندوز.
نمیدونم دقیقا مشکلش چیه که رو 99 98 میمنونه. بزن خاموش باشه و آداپتور تو برق باشه. بعد از مدتی روشن کنی نمیشه 100 درصد ؟
ریجن اتوماتیک خودش تنظیم میشه با ویندوز.
میدونی چیه حالت Decharge داره ! وقتی رو 100% باشه بعد از 30min میاد رو 99 یا 98 ! انگار هم داره شارژ میکنه و هم از باتری انرژی میگیره !!
زنگ بزنم به گارانتی ؟
والا رفتم تو تنظیمات Region خوده Blue-ray rom دیدم اصلا تنظیم نشده !!
آخه یه BD هم داشتم گذاشتم اجرا نکرد.
lucky_luke
04-10-2010, 00:57
اگه بیشتر از 90 درصد شارژداشته باشید اینجوری میشه
اینم از تنظماتی که برای جلوگیری از تکرار سیکل شارژ و دشارژ توسط کارخونه سازنده ست میشه و فکر نمیکنم بشه تغییرش داد
----------------------------------
من اون ویندوزی رو که صفحه 109 بود دان کردم اونم با هزار مصیبت
اولش سرعت دانلودخ 400 بود وقتی رسید به 50% سرعتم شد 200 یه ساعت بعد (65%) سرعت شد 40
چشمتون روز بد نبینه 15% آخر رو با سرعت 20 کلوبایت در ثانیه دان کردم تازه وسطش هی قطع میشد
کلی حرص خوردم و به اندازه 5 سال پیر شدم
وقتی تموم شد رایتش کردم و رفتم واسه تعویض ویندوز که وسطاش ارور داد(ایمیج ویندوز مشکل داره فکر کنم)
شاید باورتون نشه ولی کلی خندیدم
alireza1411
04-10-2010, 01:13
اگه بیشتر از 90 درصد شارژداشته باشید اینجوری میشه
اینم از تنظماتی که برای جلوگیری از تکرار سیکل شارژ و دشارژ توسط کارخونه سازنده ست میشه و فکر نمیکنم بشه تغییرش داد
----------------------------------
من اون ویندوزی رو که صفحه 109 بود دان کردم اونم با هزار مصیبت
اولش سرعت دانلودخ 400 بود وقتی رسید به 50% سرعتم شد 200 یه ساعت بعد (65%) سرعت شد 40
چشمتون روز بد نبینه 15% آخر رو با سرعت 20 کلوبایت در ثانیه دان کردم تازه وسطش هی قطع میشد
کلی حرص خوردم و به اندازه 5 سال پیر شدم
وقتی تموم شد رایتش کردم و رفتم واسه تعویض ویندوز که وسطاش ارور داد(ایمیج ویندوز مشکل داره فکر کنم)
شاید باورتون نشه ولی کلی خندیدم
ای بابا. چه شانسی
اون تنظیم درصد شارژ رو من هم میخوام بدونم چنده و چه طور میشه تغییر داد ولی فکر کنم حق با شماست. قبلا در مورد باتری و عمرش پست دادم. کاش میشد تنظیم دستی کرد. :41:
راستی واسه ویندوز به سایت سافت گذر هم سر بزن. به روزه و تو ویندوز مثل سایتای دیگه اضافه مضافه چیزی نریختن.
lucky_luke
04-10-2010, 02:01
این رو توی pdf که همراه لپتاپ بود پیدا کردم
90 % نیست
درستش 95 درصده
Hamid..God
04-10-2010, 19:31
مبارکت باشه . کدوم کانفیگشو خریدی؟
من بلوری دارشو خریدم
این چند روز که دارم باهاش کار می کنم خیلی عالی جواب داده
امروز یک رندر گرفتم روی دستگاه قدیمی که داشتم هفت ساعت طول کشید اما رو n61 بیست و یک دقیقه طول کشید.
واکفا
چشمان را گرفت به جهت رندری
من بلوری دارشو خریدم
این چند روز که دارم باهاش کار می کنم خیلی عالی جواب داده
امروز یک رندر گرفتم روی دستگاه قدیمی که داشتم هفت ساعت طول کشید اما رو n61 بیست و یک دقیقه طول کشید.
واکفا
چشمان را گرفت به جهت رندری
مبارک باشه
واقعا فعلا واسش حریفی نیست !! البته منظورم تو رنج قیمت 1.300 تا 1.700 هست.
M E H R A N
05-10-2010, 04:38
شما وقتی که دستگاه خاموشه باید دکمۀ روشن شدن از طریق Express Gate را بزنید نه موقعی که داخل ویندوز هستید. :46:
lllhamedlll
05-10-2010, 09:36
شما وقتی که دستگاه خاموشه باید دکمۀ روشن شدن از طریق Express Gate را بزنید نه موقعی که داخل ویندوز هستید. :46:
درسته و متوجه هستم اما من این کارو برای امتحان کردم...قبل از اینکه تو ویندوز این کارو بکنم در حالت خاموش با fn بی fn و هر حالت دیگری گه تصور کنید دکمه رو فشار دادم.فایده ای نداشت.
تو pdf خودش به نام manual هم در باره دکمه بالایی سمت چپ نوشته به منظور تعویض حالات Power 4Gear Hybrid هستش و اسمی از express gate نبرده و این باعث شد بپرسم اصلا مدل n82jq-026v اکسپرس گیت داره یا نه...تو فوروم خود سایت اسوس vip.asus.comدوستانی پرسیده بودند اما جوابی ندیدم.گفته بودند که وقتی می زنیم اروری رو نشون می ده مال من اصلا حرکت خاصی انجام نمیده...کنار این دکمه عکس ادمکی با حالت دویدن به رنگ آبی هست که همین ادمک روی space و به کمک fn قابل انجام هست.هر دو در داخل ویندوز حالت پاور رو عوض می کنن و در حالت خاموش حرکتی انجام نمیدن...توی درایور ها هم ،،هم search دستی کردم هم با autorun گشتم... هیچی نبود که نبود...واقعا راهی نمونده که امتحان نکرده باشم...امیدوارم راهنمایی کنید...
sinasalar2007
05-10-2010, 09:47
دوستان دو تا سوال داشتم :
این لپ تاپ ها از ابتدا فقط روشون داس نصبه ؟ زمانی که خودمون ویندوز 7 رو میریزیم درایورهای لپ تاپ رو باید از کجا گیر بیاریم (داخل جعبه اش نیست ؟ )
کیفیت LCD چطوره ؟ نسبت به VAIO خیلی ضعیف تره ؟
afshin b
05-10-2010, 10:15
دوستان دو تا سوال داشتم :
این لپ تاپ ها از ابتدا فقط روشون داس نصبه ؟ زمانی که خودمون ویندوز 7 رو میریزیم درایورهای لپ تاپ رو باید از کجا گیر بیاریم (داخل جعبه اش نیست ؟ )
کیفیت LCD چطوره ؟ نسبت به VAIO خیلی ضعیف تره ؟
نه، این لپتاپ ها خودشون ویندوز 7 اوریجینال دارن و درایور ها روشون نصبه. یه سی دی هم میدن که توش چندتا درایور هست.
از نظر ال سی دی تنها مشکلی که داره اینه که تعداد پیکسل هاش از بقیه لپتاپ ها کمتره ولی از نظر کیفیت تصویرِ این لپتاپ من با سونی F12GFX فرقی ندیدم.
ال سی دی N61 یک مگاپیکسل هست(1366*768) ولی F12GFX 1.4 مگاپیکسل هست(1600*900).
lllhamedlll
05-10-2010, 13:58
Express Gate SSD.
ASUS Express Gate Tools v: 1.0.0.9 (XP, Vista, Win7) (16/4/2010)
Latest Express Gate SSD v: 1.4.10.8 (XP, Vista, Win7) (1/9/2009)
1. Shut down your computer.
2. Disconnect all unnecessary USB devices, especially all USB microphones and USB speakers. Preferably leave only connected mouse and keyboard.
3. Reboot your computer.
4. Press <DEL> during POST (Power-On Self Test) to enter BIOS Setup. Go to tools tab and choose Asus express gate [Enabled], Reset User Data [Reset]. Then go to exit tab save your changes and reboot.
5. After entering Windows, uninstall your current version of Express Gate updater.
6. Go to Start-run-(in XP) or Start-Accessories-run (in Vista) and type: msconfig.
7. Go to services tab click “Hide all Microsoft services” in the bottom and then click “Disable all”.
8. Go to Startup tab and click “Disable all”. Then press OK and reboot.
Download the file:
Unzip it and ran AsusSetup.exe to have the latest version of Express Gate updater. Don't update anything else from that file!
9. Download the file:
Unzip it .The file you have to choose for update is called: ExpressGateSSD_V14108.DFI.
10. Ran the fresh Express Gate updater you have just installed and update choosing the file: ExpressGateSSD_V14108.DFI. Don’t forget to check the box to reset user data during the installation!
11. Prepare a flash drive formatted in FAT32 (you are going to need it to save files downloaded from the Internet and photos as you will see!).
12. Reboot, enter Express Gate and enjoy your brand-new and a lightning fast express gate, with all the new features! Don't forget to set up your sound options and LAN options.
13. Finally when you enter your OS go again to Start-run-(in XP) or Start-Accessories-run (in Vista-Win7) and type: msconfig
14. Go to General tab and click “Normal startup” and then “Apply”. Then reboot to apply changes. Don’t forget during the reboot to go to Bios and Set “Reset User Data [No]”
If you connect a USB hard drive or flash drive, don't forget to check again that the Boot Device Priority is ok.
15. In case express gate has disappeared after bios update, you can try the bios update, which follows:
Details for using the new features and interface changes can be found in the new:
Express Gate SSD Manual: (9/2/2009)
این رو به زور ضربت گوگل تو vip.asus.com پیدا کردم.خود سایت که راهمون نمیده...اینم ادرسش :
اصلا ربطی به من داره و ایا می تونم همین instaler رو نصب کنم؟؟؟حجم اولیه 1 گیگ هستش!!!!!!!!!
لطفا یه توضیح کلی در مورد این متن بدید .ممنون
alireza1411
05-10-2010, 20:30
ترجمه میکنم خودت ببین این راه جواب میده یا نه و به ما هم خبرش رو بده.:31:
ASUS Express Gate Tools v: 1.0.0.9 (XP, Vista, Win7) (16/4/2010)
این که معلومه.
Latest Express Gate SSD v: 1.4.10.8 (XP, Vista, Win7) (1/9/2009)
این هم که ...
1. Shut down your computer.
اول کامپیوتر رو خاموش کن.
2. Disconnect all unnecessary USB devices, especially all USB microphones and USB speakers. Preferably leave only connected mouse and keyboard.
همه وسابل یو اس بی که نیاز نداری مخصوصا میکروفون و هدفون و اسپیکر یو اس بی رو قطع کن بره پی کارش. فقط موس و کیبورد یو اس بی رو اگه لازمه بزار باشه.
3. Reboot your computer.
حالا ری استارت کن.
4. Press <DEL> during POST (Power-On Self Test) to enter BIOS Setup. Go to tools tab and choose Asus express gate [Enabled], Reset User Data [Reset]. Then go to exit tab save your changes and reboot.
زودی دیلیت رو بزن که بری تو تنظیمات بایوس. برو تب tools وگزینه ی asus express gate رو enable کن. برو توی تب exit و تغییراتی که دادی رو save کن (بعدش ری استارت میشه).
5. After entering Windows, uninstall your current version of Express Gate updater.
ویندوز که اومد بالا Express gate رو آن اینستال کن.
6. Go to Start-run-(in XP) or Start-Accessories-run (in Vista) and type: msconfig.
اگه ایکس پی داری از منوی استارت گزینه ی run رو بزن و اگه ویستا داری (یا ویندوز 7) تو بخش پایین استارت منو بزن msconfig (بعد دکمه اینتر رو بزن که کامند اجرا شه.)
7. Go to services tab click “Hide all Microsoft services” in the bottom and then click “Disable all”.
برو به تب Services و گزینه Hide all Microsoft services رو بزن. بعد گزینه ی Disable all که پایین صفحه هست رو کلیک کن.
8. Go to Startup tab and click “Disable all”. Then press OK and reboot.
بعد برو به تب Sturtup و گزینه ی Disable all رو انتخاب کن. بعد OK بزن و بزار ویندوز ری استارت بشه.
Download the file:
این رو دانلود کن.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدUnzip it and ran AsusSetup.exe to have the latest version of Express Gate updater. Don't update anything else from that file!
9. Download the file:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدUnzip it .The file you have to choose for update is called: ExpressGateSSD_V14108.DFI.
این فایلی که برای آپدیت انتخاب کردی اسمش ExpressGateSSD_V14108.DFI هست.
10. Ran the fresh Express Gate updater you have just installed and update choosing the file: ExpressGateSSD_V14108.DFI. Don’t forget to check the box to reset user data during the installation!
برنامه ی Express Gate updater که تازه نصب کردی رو اجرا کن. آپدیت رو با انتخاب فایل ExpressGateSSD_V14108.DFI انجام بده. یادت نره موقع این کار گزینه ی reset user data during the installation (یا یه چیزی تو همین مایه ها) تیک بزاری.
11. Prepare a flash drive formatted in FAT32 (you are going to need it to save files downloaded from the Internet and photos as you will see!).
یه درایو فلش با فرمت FAT32 لازم میشه که اگه رفتی تو وب و عکس آهنگ دانلود کردی روش ذخیره کنی.
12. Reboot, enter Express Gate and enjoy your brand-new and a lightning fast express gate, with all the new features! Don't forget to set up your sound options and LAN options.
ری استارت کن. (با زدن همون دکمه) برو تو اکسپرس گیت و از بنامه ی جدید با سرعت رعدوبرق لذت ببر.:31:
13. Finally when you enter your OS go again to Start-run-(in XP) or Start-Accessories-run (in Vista-Win7) and type: msconfig
در نهایت اگه رفتی تو ویندوز همون کامند msconfig رو تو همون محل وارد کن و اینتر بزن.
14. Go to General tab and click “Normal startup” and then “Apply”. Then reboot to apply changes. Don’t forget during the reboot to go to Bios and Set “Reset User Data [No]”
به تب General برو و گزنیه ی Normal Sturt Up رو کیلک کن. apply کن. ری استارت کن که تغییرات انجام بشه. فراموش نکن که بعد از ری استاتر بری به بایوس مادربورد و گزینه ی Reset User Data [No رو انتخاب کنی. (یعنی بزار رو No).
If you connect a USB hard drive or flash drive, don't forget to check again that the Boot Device Priority is ok.
اگر یه هارد یو اس بی یا فلش درایو وصل کردی تو بایوس مادربورد ترتین بوت شدن یو اس بی ها و نوع اونها رو درست کنی.( یعنی بزاری که بتونه که هارد و فلش رو بوت کنه)
15. In case express gate has disappeared after bios update, you can try the bios update, which follows:
اگر بعد از آپدیت کردن بایوس دیدی اکسپرس گیت ناپدید شدهمیتونی آپدیت کردن بایوس رو به صورت زیر تست کنی.
Details for using the new features and interface changes can be found in the new:
جزئیات برای استفاده از امکانات جدید و تغییرات ظاهر را میتوانید در دستور العمل اکسپرس گیت پیدا کنید:
Express Gate SSD Manual: (9/2/2009)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین رو به زور ضربت گوگل تو vip.asus.com پیدا کردم.خود سایت که راهمون نمیده...اینم ادرسش :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداصلا ربطی به من داره و ایا می تونم همین instaler رو نصب کنم؟؟؟حجم اولیه 1 گیگ هستش!!!!!!!!!
لطفا یه توضیح کلی در مورد این متن بدید .ممنون
والله 1 گیگ که نمیشه. بزار ببینم چی به چیه. خبر میدم.
alireza1411
05-10-2010, 21:44
من رو دی وی دی خود ان 61 یه فولدر حدودا 300 مگی واسه نصب این برنامه ی Express gate دارم.
این صفحه هم لینک آخرین ورژنهاست:
میگم شما یه بار همون مراحل که خودت لینکش رو دادی و تو پست قبلی ترجمه کردم رو برو ببین حل میشه یا نه.
من اولش ویندوز ریخته بودم این برنامه رو نصب کردم ولی نمیدونم چرا نیومد. یه بار پاک کردم و بعد از ری استارت دوباره ریختم و برنامه کار کرد. هیچ تنظیمی رو هم دست نزدم ... فقط رجیستری رو با tune up یه بار تمیز کردم.:11:
rahnemoun
06-10-2010, 01:14
الان چند روزه که یک مشکلی برام بوجود آمده! نمیدونم که کجاش رو دست زدم که دیگه اخطار برای کم بودن میزان شارژ نمیاد (قبلا وقتی میزان شارژ به زیر 14% میرسید، پیام هشدار روی صفحه میامد) ولی الان بدون دادن پیام، وقتی میزان باتری به زیر 7% رسید، لپ تاپ خاموش میره یعنی میره به حالت Hibernate!
برای من رو 11% Notice میده !! احتمالا یه تنظیمی وجود داره که این مرز رو معلوم میکنه.
اگه چیزی پیدا کردم خبر میدم. اگه هم دوستان بلدن که دیگه چه بهتر.
alireza1411
06-10-2010, 09:51
الان چند روزه که یک مشکلی برام بوجود آمده! نمیدونم که کجاش رو دست زدم که دیگه اخطار برای کم بودن میزان شارژ نمیاد (قبلا وقتی میزان شارژ به زیر 14% میرسید، پیام هشدار روی صفحه میامد) ولی الان بدون دادن پیام، وقتی میزان باتری به زیر 7% رسید، لپ تاپ خاموش میره یعنی میره به حالت Hibernate!
شاید دادن پیام هشدار رو نافعال کرده باشی؟؟
برو تو کنترل پنل و سمت راست بالای صفحه رو نگاه کن که باکس سرچ هست. اونجا فقط بزن n و اولین گزینه که پیدا میکنه اسمش notification area icons هست.
این رو کلیک کن. حالا اینجا لیست آیکونها و نوع هشدار ها رو میبینی. اون هشداری که مربوط به درصد باتری هست رو تو لیتس پیدا کن و روبروش حالت show Icon and Notifiation رو انتخاب کن.:11:
اگه روبروش Hide باشه چیزی نشون نمیده و اگه دو گزینه ی دیگه باشه باید هشدار بده.
شاید دادن پیام هشدار رو نافعال کرده باشی؟؟
برو تو کنترل پنل و سمت راست بالای صفحه رو نگاه کن که باکس سرچ هست. اونجا فقط بزن n و اولین گزینه که پیدا میکنه اسمش notification area icons هست.
این رو کلیک کن. حالا اینجا لیست آیکونها و نوع هشدار ها رو میبینی. اون هشداری که مربوط به درصد باتری هست رو تو لیتس پیدا کن و روبروش حالت show Icon and Notifiation رو انتخاب کن.:11:
اگه روبروش Hide باشه چیزی نشون نمیده و اگه دو گزینه ی دیگه باشه باید هشدار بده.
داداش این که برای هشدار بود , برای تعیین % هشدار هم راهی هست ؟
alireza1411
06-10-2010, 12:16
نمیدونم. هنوز لپ تاپم رو ندادن تست کنم و سرچ کنم. مادربورد رو سفارش دادن ولی هنوز بارشون نیومده.:41:
الان با دستاپ حسابی حال میکنم.:31: ولی یواش یواش دیگه دارم بهش نیاز پیدا میکنم. یه مدته لازمم نمیشده ولی یواش یواش کارم شروع میشه و لازمش دارم. باز عجله ندارم ... تو خونه دو تا پی سی هست دیگه.:31::11:
lucky_luke
06-10-2010, 13:47
توی کنترل پنل
power option/advanced power option
اگه روی ایکون باتری هم کلیک کنید یه پنجره باز میشه که توی اون more power option یا یه چیزی شبیه این رو میتونید ببینید
روش کلیک کنید و توی پنجره ای که باز میشه دنبال battery بگردید
اینجا میتونین تنظیمات رو انجام بدین
ویرایش:
یه چیز رو یادم رفت بگم: برای هر کدوم از پروفایل ها باید تنظیمات رو جداگانه انجام بدین
اینم تقدیم به شما :11:
lllhamedlll
06-10-2010, 14:33
من رو دی وی دی خود ان 61 یه فولدر حدودا 300 مگی واسه نصب این برنامه ی Express gate دارم.
این صفحه هم لینک آخرین ورژنهاست:
میگم شما یه بار همون مراحل که خودت لینکش رو دادی و تو پست قبلی ترجمه کردم رو برو ببین حل میشه یا نه.
من اولش ویندوز ریخته بودم این برنامه رو نصب کردم ولی نمیدونم چرا نیومد. یه بار پاک کردم و بعد از ری استارت دوباره ریختم و برنامه کار کرد. هیچ تنظیمی رو هم دست نزدم ... فقط رجیستری رو با tune up یه بار تمیز کردم.:11:
دست گل ات درد نکنه:31::31: ترجمه ات خیلی باحال بود..
طبق آخرین تحقیقات که روی چند تا اسوس دیگه خوابگاه (ul80,...)انجام دادم اصلا امکانی به نام express gate روی لپتاپ من نیست و این که اومدن برای تعویض حالات استفاده از باتری دکمه جداگونه گذاشتن برای من باعث تعجب هست.. به این علت که اولا در هیچ جایی از راهنما های لپتاپ(دفترچه ،pdf و ...)کلمه express gate وجود نداره و ثانیا تو درایور من همچین امکانی اصلا وجود نداره. در حالی که تو مدل های دیگه توضیحات کاملی در این مورد دادن...ولی این کارایی که ترجمه کردی رو انجام می دم و خبرشو می دم .فکر نکنم اصلا تو تب tool تو بایوس express gate ای باشه که بخوام فعالش کنم اما چشم خبرشو می دم.ممنون و ببخشید که زحمتت دادم:10::11:
tm.viper
06-10-2010, 19:38
سلام دوستان...من یه x64jq یا همون n61jq گرفتم...بعد یه مشکلی دارم...
اولا خیلی دیر بالا میاد....بعدشم بعضی وقتاتوی بازی سر loading خیلی طول میده یا مثلا lag میزنه توی بازی یا چند بارم شده 6ثانیه کلا وسط بازی گیر کرده و بعد عادی ادامه داده...دوتا برنامه هم همزمان اجرا نمیکردم که سرعت کارو بخواد پایین بیاره...
همیشه هم وقتی windows قشنگ بالا میاد...حتی بعد 10 دقیقه....برای اولین بار که بخوای my camputer رو باز کنی...حدود 20 ثانیه طول میده... :41: اگه ممکنه کمک کنین...خلاصه مشکل سرعت دارم حتی حالت high performance
plz help :41:
alireza1411
06-10-2010, 22:12
سلام دوستان...من یه x64jq یا همون n61jq گرفتم...بعد یه مشکلی دارم...
اولا خیلی دیر بالا میاد....بعدشم بعضی وقتاتوی بازی سر loading خیلی طول میده یا مثلا lag میزنه توی بازی یا چند بارم شده 6ثانیه کلا وسط بازی گیر کرده و بعد عادی ادامه داده...دوتا برنامه هم همزمان اجرا نمیکردم که سرعت کارو بخواد پایین بیاره...
همیشه هم وقتی windows قشنگ بالا میاد...حتی بعد 10 دقیقه....برای اولین بار که بخوای my camputer رو باز کنی...حدود 20 ثانیه طول میده... :41: اگه ممکنه کمک کنین...خلاصه مشکل سرعت دارم حتی حالت high performance
plz help :41:
سلام . مبارک باشه.
ببینم چیزی وصل نیست به لپ تاپ یا سی دی تو درایو نذاشتی ؟
اون لگ که میگی تو نیدوز سون خیلی وقتا اتفاق میافته. وقتی هارد رو استفاده میکنه اتفاق می افته !!!
من فکر میکنم مشکل مربوط به هارد میشه. البته تعویض ویندوز هم توصیه میشه. برنامه های سرعت گیری مثل airecovery به نظر من که اصلا جالب نیست. باز اونش به خودتون مربوطه که چی نصب کنید.
شما با hdtune هاردت رو تست کن ببین سرعتش رید چنده. مین و ماکس و تغییرات عجیب غریب رو خوب دقت کن. معمولا مین باید 30 باشه و ماکس هم 70 باشه. متوسط هم که 65 مگ بر ثانیه میشه تقریبا.
mohsenjxj
07-10-2010, 04:02
سلام به همه دوستان
خسته نباشید.:46::11::46::10:
توی کنترل پنل
power option/advanced power option
اگه روی ایکون باتری هم کلیک کنید یه پنجره باز میشه که توی اون more power option یا یه چیزی شبیه این رو میتونید ببینید
روش کلیک کنید و توی پنجره ای که باز میشه دنبال battery بگردید
اینجا میتونین تنظیمات رو انجام بدین
ویرایش:
یه چیز رو یادم رفت بگم: برای هر کدوم از پروفایل ها باید تنظیمات رو جداگانه انجام بدین
اینم تقدیم به شما :11:
ممنون دوست عزیز
فقط خیلی جالبه !! تمام سوالاتی رو که تا الان برای تنظیمات و اینا پرسیدم رو خودم 2-3 بار واردشون شدم و متوجه نشدم که اون تنظیم مثلا برای این قسمته !! :31:
بازم ممنون.
tm.viper
07-10-2010, 08:30
سلام . مبارک باشه.
ببینم چیزی وصل نیست به لپ تاپ یا سی دی تو درایو نذاشتی ؟
اون لگ که میگی تو نیدوز سون خیلی وقتا اتفاق میافته. وقتی هارد رو استفاده میکنه اتفاق می افته !!!
من فکر میکنم مشکل مربوط به هارد میشه. البته تعویض ویندوز هم توصیه میشه. برنامه های سرعت گیری مثل airecovery به نظر من که اصلا جالب نیست. باز اونش به خودتون مربوطه که چی نصب کنید.
شما با hdtune هاردت رو تست کن ببین سرعتش رید چنده. مین و ماکس و تغییرات عجیب غریب رو خوب دقت کن. معمولا مین باید 30 باشه و ماکس هم 70 باشه. متوسط هم که 65 مگ بر ثانیه میشه تقریبا.
به نظر شما windows عوض کنم؟
اخه windows اورجینال هست ادم دلش میسوزهد:41:
بعد یه سری برنامه های خود asus مثل life frame یا asus video magic که writer برای blueray هست وقتی windows عوض شه از بین میره :41:
من خودم فکر میکنم ایراد از windows هست...چون مشکلایی که پیش میاد همیشگی نیست...بگیر نگیر داره :41:
Xilevens
07-10-2010, 09:02
بعد یه سری برنامه های خود asus مثل life frame یا asus video magic که writer برای blueray هست وقتی windows عوض شه از بین میره :41:
من خودم فکر میکنم ایراد از windows هست...چون مشکلایی که پیش میاد همیشگی نیست...بگیر نگیر داره :41:
عزيز شما مگه همون اولي كه لپ تاپ رو خريدي از ويندوزش بك آپ نگرفتي؟
شما يه كار ديگه هم ميتوني بكني اگه پارتيشن خالي اضافه داري يه ويندوز سون جنيو روش نصب كني و تست كني
احتمالا ويندوز سوني كه روي دشتگاهتون هست 64 بيتي هست پس يه 64 بيتي ديگه نصب كن اگه درايورهاي 32 رو نداري
اگه هم پارتيشن اضافه نداري پارتيشن مجيك و اكرونيس بايد نصب كني
يه چيز ديگه كه احتمال ميشه داد مشكل داشته باشه باطري هست
كه اگه معيوب يا ضعيف باشه كمي لايي ميكشه...
مستقيما با كابل هم كه وصل ميكنيد همين مشكل رو داريد؟
يه چيز ديگه كه من خودم تجربي دارم ميگم و جايي تو نت نديدم اينه كه اسوس كلا يه كم با سيستم عامل مشكل داره مثلا رو دستگاه ديدم واسه پلي كردن يه فيلم 20 ثانيه ديلي ميداد
بازم شايد بشه گفت حرف دوستمون درسته و مشكل از هارد باشه
afshin b
07-10-2010, 09:05
من هم با ویندوزش مشکل داشتم.
شما 5 تا دی وی دی ریکاوری رو گرفتی؟ اگه گرفتی ویندوزت رو عوض کن، هر وقت خواستی دوباره اوریجینال رو نصب کن که همه برنامه هاش هم همراه ویندوز نصب میشن.
این لپتاپ اصلاً رایتر بلوری نداره!
lucky_luke
07-10-2010, 13:52
رفیق نگران برنامه ها نباش چون همشون توی دی وی دی همراه لپتاپ موجوده
درمورد ویندوز هم باید بگم اگه ویندوز home premium دستکاری نشده نصب کنی میتونی اکتیوش کنی
البته ویندوز home premium توی بازار فکر نکنم گیر بیاد یا باید دانلود کنی یا اینکه مثل من دنبال یکی بگردی که لپتاپ دل داره!!!!! و ویندوزش رو قرض بگیری
رفیق من dell 1557 داشت ویندوزش رو واسه خودم نصب کردم و با سریال زیر لپتاپم مثل اب خوردن اکتیو شد
البته توی کنترل پنل به جای لوگوی asus لوگوی dell اومده بود که اون رو هم خودم عوض کردم
KATALONIA
07-10-2010, 15:53
سلام دوستان
من رفتم بازار رو گشتم ، قیمت فول کانفیگش توی محدوده 1420 تا 1450 هست . فقط بیشتر گارانتیها الماسه.
الماس چه فرقی با سازگار داره ؟ به نظرتون بگیرم یا نه ؟
سلام دوستان
من رفتم بازار رو گشتم ، قیمت فول کانفیگش توی محدوده 1420 تا 1450 هست . فقط بیشتر گارانتیها الماسه.
هیچ فرقی نداره.با خیال راحت بخر.
سلام دوستان
نه عزیز بگیر چرا تردید داری !
گارانتی سازگار خوبه ولی تو محصولات Asus فقط چندین ماه هست که فعالیت میکنه و تجربیات کمی داره .
شما سعی کن یا گارانتی Digital بگری یا الماس.
البته اینو هم بگم که گارانتی Digital یا نیست یا خیلی کمه.
mohsenjxj
07-10-2010, 21:56
سلام دوستان
سلام گارانتی های الماس سازگار و امرتات گارانتیهای معتبری هستند شک نکن بگیر:20:
alireza1411
07-10-2010, 23:04
من هم پیشنهاد دوستان رو میدم. رو یه درایو دیگه بریز ببین چه جوریه. کرک ویندوز که پره تو وب. مثل میندوز لودر که الان خیلی وقته باهاش کار میکنم و مشکلی نداشتم. ولی اگه میخوای اوریجینال باشه همون ورژن home premium رو نصب کن و رجیسترش کن.
لایف فریم که رو دی وی دی هست ... اون یکی رو یادم نیست ولی باید رو دی وی دیش باشه. نمیشه که برنامه ها و درایورای ویندزو 64 بیتی رو ندن بهتون. رو دی وی دیش همه برنامه ها رو داره فکر کنم. نگران تباشید.
tm.viper
08-10-2010, 00:07
من هم پیشنهاد دوستان رو میدم. رو یه درایو دیگه بریز ببین چه جوریه. کرک ویندوز که پره تو وب. مثل میندوز لودر که الان خیلی وقته باهاش کار میکنم و مشکلی نداشتم. ولی اگه میخوای اوریجینال باشه همون ورژن home premium رو نصب کن و رجیسترش کن.
لایف فریم که رو دی وی دی هست ... اون یکی رو یادم نیست ولی باید رو دی وی دیش باشه. نمیشه که برنامه ها و درایورای ویندزو 64 بیتی رو ندن بهتون. رو دی وی دیش همه برنامه ها رو داره فکر کنم. نگران تباشید.
دی وی دی نداشت تو جعبش...
لپ تاپ بود..کیفش...موسش...اداپتور...ه ین :13:
ai recovey چیه راستی؟5تا دی وی دی شد وقتی انجامش دادم
black five
08-10-2010, 00:16
از دوستان اگر کسی اطلاعاتی در مورد تنضیمات internet explrere 8 و بالا بردن سرعت connect در این مرورگر داره لطف کنه بزاره تا استفاده کنیم... با تشکر
afshin b
08-10-2010, 00:52
دی وی دی نداشت تو جعبش...
لپ تاپ بود..کیفش...موسش...اداپتور...ه ین :13:
ai recovey چیه راستی؟5تا دی وی دی شد وقتی انجامش دادم
مال من داشت. نمیدونم مال شما چرا نداره.
هر وقت خواستی ویندوزت (کلا درایو سی) رو به حالت اول برگردونی (مثلا وقتی که دیگه ویندوزت بالا نمیاد یا ..) از اون 5 دی وی دی که با اون برنامه رایت کردی استفاده میکنی.
از دوستان اگر کسی اطلاعاتی در مورد تنضیمات internet explrere 8 و بالا بردن سرعت connect در این مرورگر داره لطف کنه بزاره تا استفاده کنیم... با تشکر
شما بهتره در اینجا دنبالش بگردین:
بچه ها چرا برای من 4 تا DVD شد !؟
alireza1411
08-10-2010, 10:54
لابد برنامه کمتر نصب کردی. زیاد مهم نیست ...
بچه ها میشه بگین تو درایور سی شما چند گیگ پر شده ؟ داکیومنت های خودتون رو کم کنید ... فقط یمخوام بدونم ویندوزتون چه قدریه.
اصلا نههههه ...
شما ببینید فولدر Program files چند گیگه.:11: ممنون.
لابد برنامه کمتر نصب کردی. زیاد مهم نیست ...
بچه ها میشه بگین تو درایور سی شما چند گیگ پر شده ؟ داکیومنت های خودتون رو کم کنید ... فقط یمخوام بدونم ویندوزتون چه قدریه.
اصلا نههههه ...
شما ببینید فولدر Program files چند گیگه.:11: ممنون.
آخه زمانی که من BackUp گرفتم هیچی نصب نکرده بودم هرچی بود ماله خودش بود.
خب داداش (Program File (X86 که 3.64GB و 3.68GB روی HDD
(Program File (X64 هم 839MB و 847 هم روی HDD
=============
داش علیرضا در مورد این چند تا عکس یه نظر بده:
این Error رو رو زمان نصب یکسری از برنامه ها میده :
اینم عکس هایی از تست HDD باhd tune هست :
alireza1411
08-10-2010, 12:20
آخه زمانی که من BackUp گرفتم هیچی نصب نکرده بودم هرچی بود ماله خودش بود.
خب داداش (Program File (X86 که 3.64GB و 3.68GB روی HDD
(Program File (X64 هم 839MB و 847 هم روی HDD
=============
داش علیرضا در مورد این چند تا عکس یه نظر بده:
این Error رو رو زمان نصب یکسری از برنامه ها میده :
اینم عکس هایی از تست HDD باhd tune هست :
تست اچ دی تیون که عادی و خوبه. معلومه هاردت هم خلوت بود چون مال من یه کم ضعیفتر عمل میکرد.
ببخشیدددددددد شما همش 4 5 گیگ پروگرم داری ؟ :18: یعنی بک آپ گرفتی با این 4 5 گیگ برنامه و خود ویندوز شده 4 تا دی وی دی؟؟؟
alireza1411
08-10-2010, 12:38
اون مشکلی که گفتین تو اجرای برنامه دارین ممکنه به خاطر دسترسی نداشتن به API باشه که تو ویندوز ویستا و سون گاهی پیش میاد.
برای حل کردنش شاید اگه تحت ادمین باز کنید درست بشه.:41:
گفتم شاید درست شه.:11::11:
تست اچ دی تیون که عادی و خوبه. معلومه هاردت هم خلوت بود چون مال من یه کم ضعیفتر عمل میکرد.
ببخشیدددددددد شما همش 4 5 گیگ پروگرم داری ؟ :18: یعنی بک آپ گرفتی با این 4 5 گیگ برنامه و خود ویندوز شده 4 تا دی وی دی؟؟؟
اون مشکلی که گفتین تو اجرای برنامه دارین ممکنه به خاطر دسترسی نداشتن به API باشه که تو ویندوز ویستا و سون گاهی پیش میاد.
برای حل کردنش شاید اگه تحت ادمین باز کنید درست بشه.:41:
گفتم شاید درست شه.:11::11:
والا علیرضا جان من وقتی سیستم رو روشن کردم برای اولین بار ازش Backup گرفتم و بعد شروع کردم به نصب برنامه هام.
هاردم که آره خلوته :31: !! آخه وقت نکردم اطلاعاتم رو از روی PC انتقال بدم به هارد این.
یه چیز دیگه !! من احساس میکنم هر روز 1 GB از فضای پارتیشن C ام پر میشه !! دیروز 112 یا 113 بود الان شده 111 .
احتمالا فردا هم میشه 110 !!!
afshin b
08-10-2010, 15:35
والا علیرضا جان من وقتی سیستم رو روشن کردم برای اولین بار ازش Backup گرفتم و بعد شروع کردم به نصب برنامه هام.
هاردم که آره خلوته :31: !! آخه وقت نکردم اطلاعاتم رو از روی PC انتقال بدم به هارد این.
یه چیز دیگه !! من احساس میکنم هر روز 1 GB از فضای پارتیشن C ام پر میشه !! دیروز 112 یا 113 بود الان شده 111 .
احتمالا فردا هم میشه 110 !!!
فکر کنم خودش اتوماتیک داره بک آپ میگیره!
jabarsink2000
08-10-2010, 16:21
با سلا به دوستان عزیز
این کانفیگ درسته؟
PRO64JQ‐JX078/ Intel® Core™ i7‐720QM Processor (6M Cache, 1.60 GHz)/ 4GB /500GB Blu‐ray ROM/ 16" LED ColorSHine HD/ ATI Radeon™ HD 5730 1024M DDR3/ DOS/ Farsi/ 6cell/ CHINA
من هر چی تو سایت asus گشتم مدلی به نام pro64jq نبود؟
با تشکر.
هادی
hasanoooooooo
08-10-2010, 18:20
با سلا به دوستان عزیز
این کانفیگ درسته؟
PRO64JQ‐JX078/ Intel® Core™ i7‐720QM Processor (6M Cache, 1.60 GHz)/ 4GB /500GB Blu‐ray ROM/ 16" LED ColorSHine HD/ ATI Radeon™ HD 5730 1024M DDR3/ DOS/ Farsi/ 6cell/ CHINA
من هر چی تو سایت asus گشتم مدلی به نام pro64jq نبود؟
با تشکر.
هادی
بله ضاهرا این مدل سفارشیه .
mohsenjxj
09-10-2010, 00:38
من هم با ویندوزش مشکل داشتم.
شما 5 تا دی وی دی ریکاوری رو گرفتی؟ اگه گرفتی ویندوزت رو عوض کن، هر وقت خواستی دوباره اوریجینال رو نصب کن که همه برنامه هاش هم همراه ویندوز نصب میشن.
این لپتاپ اصلاً رایتر بلوری نداره!
سلام افشین جان شما مطمئنی این لپ تاپ بلوری رایت نمیکنه؟:46:
mohsenjxj
09-10-2010, 00:46
زياد مهم نیست چون مال بعضی از دوستان هم 4 تا بود به احتمال زیاد برنامه های نصب شده شما کمتر بوده:5:
mohsenjxj
09-10-2010, 00:59
قابل توجه اون دوستانیکه میخواستن بدونن این لپ تاپ بلوری رایتر داره یانه......:46::46::46::46::46:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.