مشاهده نسخه کامل
: کلوپ Asus N61JQ
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
alireza1411
22-08-2010, 15:54
ببین دوست عزیز شما تمام مبنای کارت رو سایتهای اینترنتی قرار دادی که من اصلآ قبول ندارم.برای اطلاع رسانی خوبند ولی برای استدلال مفت نمی ارزند.چون همشون ضد و نقیض مینویسند.من سعی میکنم خودم تجربه کنم.حالا همین Crysis Warhead که شده سوژه.من با حداکثر تنظیمات و با Vcync و AA=4x تو 32bit فریمی در حدود 14~17 داشتم و رو 64bit فریمی حدود 17~21 .اما با تنظیمات دیگه این اختلاف به 5 تا 9 فریم هم رسید.اگه پست من رو با دقت بخونید من نوشتم که این مطلب برای همه بازیها صادق نیست اما من این بازی رو خودم چک کردم و همچنین باری DMC4 رو که نتیجه همین بود که گفتم.ویندوز 64bit بغیر از استفاده از حجم بیشتر رم از CPU هم کار بیشتری میگیره و همچنین از VGA .در هر صورت این تاپیک داره به تاپیک گیم تبدیل میشه و من خواهش میکنم که این بحث رو تموم کنیم.:46:
موافقم و در واقع تا حالا داشتم سعی میکردم ملت رو قانع کنم لپ تاپ واسه گیم نخرن. ولی با حرفتون موافق نیستم که 64 بیتی از 32 بیتی در این حد بهتره. من رو 32 بیتی کرایسیس رو با فریم ریت بین 16 تا 20 تستش کردم. رو 64 بیتی هم مطمئنم وضعیتش همینه. تو دستاپم که همین بود ولی رو لپ تاپ حال تست کردن ندارم. ضمنا به فروم ها نمیشه اعتماد کرد ولی بنچ مارک اسمش روشه و مورد اعتماده.
حالا بگذریم. هسته ها رو 4 تا کردم بالاخره. ئقتی با سون زیپ فشرده میکنم در حالتی که هسته داره حدود 50 درصد سی پی یو استفاده میشه و در حالتی که 8 هسته داره نصف همین عدد استفاده میشه. رم تقریبا برابر استفاده شدو سرعت فشرده کردن به نظرت چی میشه با این حساب ؟؟؟؟؟؟؟
خیلی جالبه .... برابر شد !!!!!!
فار کرای رو هم تس کردم. قبلا که 8 هسته داشتم حدود 13 14 درصد استفاده میشد یعنی نصف یه هسته و در حالتی که 4 هسته داشت حدود 25 درصد استفاده میشه که میشه 1 هسته. اما فریم ریت چی ؟؟؟؟؟ 27 و 28 شد. خیلی جالبه انگار.
حالا اینش جالب تره که تو حالت 8 هسته میزان استفاده از رم نصف شد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کلا مشخص نیست چی به چیه انگار.
رفتم با x264 تست کردم. سرعت تبدیل از 19 فریم میره میرسه به 16 فریم بر ثانیه !!!!!!! یعنی وقتی 8 هسته دارم 20 درصد سریعتره. البته بازی ها و برنامه ها خیلی کمتر از x264 میتونن تو استفاده از هسته ها مانور بدن.
میخواستم عکس ها رو بذارم ولی فکر نمیکنم به درد کسی بخوره. به این نتیجه رسیدم که این 8 هسته به اندازه همون 4 هسته حتی تو بازی و برنامه های تک ثرده میتونن از هسته ها استفاده کنن. خیلی هم خوشحال شدم که اینجوریه وگرنه باید همیشه تنظیم میکردم ویندوزم 4 هسته ای باشه.
یه چیز رو نمیتونم تست کنم و اون توان مصرفی سیپی یو هستش. اما با توجه به درصد کمتر سی پی یو یوسیچ قطعا توان مصرفی بیشتر از حالت چهار هسته ای نیست.
فکر نکنم دیگه پست بدم ولی اگه کسی کاری داشت بگه که تو این دو سه روزه هستم.
فروم خوبی شده فقط یه اشکال داره که زیاد علمی بحث نمیشه. فعلا خدانگهدار
موافقم و در واقع تا حالا داشتم سعی میکردم ملت رو قانع کنم لپ تاپ واسه گیم نخرن. ولی با حرفتون موافق نیستم که 64 بیتی از 32 بیتی در این حد بهتره. من رو 32 بیتی کرایسیس رو با فریم ریت بین 16 تا 20 تستش کردم. رو 64 بیتی هم مطمئنم وضعیتش همینه. تو دستاپم که همین بود ولی رو لپ تاپ حال تست کردن ندارم. ضمنا به فروم ها نمیشه اعتماد کرد ولی بنچ مارک اسمش روشه و مورد اعتماده.
حالا بگذریم. هسته ها رو 4 تا کردم بالاخره. ئقتی با سون زیپ فشرده میکنم در حالتی که هسته داره حدود 50 درصد سی پی یو استفاده میشه و در حالتی که 8 هسته داره نصف همین عدد استفاده میشه. رم تقریبا برابر استفاده شدو سرعت فشرده کردن به نظرت چی میشه با این حساب ؟؟؟؟؟؟؟
فار کرای رو هم تس کردم. قبلا که 8 هسته داشتم حدود 13 14 درصد استفاده میشد یعنی نصف یه هسته و در حالتی که 4 هسته داشت حدود 25 درصد استفاده میشه که میشه 1 هسته. اما فریم ریت چی ؟؟؟؟؟ 27 و 28 شد. خیلی جالبه انگار.
حالا اینش جالب تره که تو حالت 8 هسته میزان استفاده از رم نصف شد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
رفتم با x264 تست کردم. سرعت تبدیل از 19 فریم میره میرسه به 16 فریم بر ثانیه !!!!!!! یعنی وقتی 8 هسته دارم 20 درصد سریعتره. البته بازی ها و برنامه ها خیلی کمتر از x264 میتونن تو استفاده از هسته ها مانور بدن.
میخواستم عکس ها رو بذارم ولی فکر نمیکنم به درد کسی بخوره. به این نتیجه رسیدم که این 8 هسته به اندازه همون 4 هسته حتی تو بازی و برنامه های تک ثرده میتونن از هسته ها استفاده کنن. خیلی هم خوشحال شدم که اینجوریه وگرنه باید همیشه تنظیم میکردم ویندوزم 4 هسته ای باشه.
یه چیز رو نمیتونم تست کنم و اون توان مصرفی سیپی یو هستش. اما با توجه به درصد کمتر سی پی یو یوسیچ قطعا توان مصرفی بیشتر از حالت چهار هسته ای نیست.
چون تمامی قشرهای اجتماع از این فروم ها استفاده میکنن بحثها بیشتر عمومیه.اماگاهی هم بحث علمی و فنی پیش میاد.در هر صورت برای اطلاعاتی که دادی ممنون.:46:
mhadishirani
22-08-2010, 16:09
خواهش میکنم
شما یه زحمت بکش و کانفیگ این مدل Lenovo رو بگو.اینها ساخت چین هستند.در مورد سونی هم اگه اهل گیم نیستی خرید سونی بدون لطف نیست اما اگه با لپ تاپ میخوای گیم بازی کنی طرف سونی نرو.از لحاظ ساخت هم امریکایی و چینی های سونی فرقی با هم ندارن و هر دو ساخت چین هستند،فقط تو امریکا اسمبل میشن و قطعات دقیقآ یکیه.:20:
سونی سری F مشکل گرمایی پیدا کرده جدیدا و 525 هزار دستگاه رو فراخوان دادن.
لنوو هم خوبه ولی مشکل گرمایی داره تا حدودی.
در ضمن لنوو آمریکایی هست که تو چین ساخته میشه
mhadishirani
22-08-2010, 16:15
مشکل اینه که برنامه ها همه ساپورت نمیکنن 8 هسته رو.به نظر من باید حالا حالا ها صبر کینم تا 8 هسته استفاده بشه و برای همینه که بنچ مارک ها i7 620 رو قوی تر از i7 720 دونستن
سونی سری F مشکل گرمایی پیدا کرده جدیدا و 525 هزار دستگاه رو فراخوان دادن.
لنوو هم خوبه ولی مشکل گرمایی داره تا حدودی.
در ضمن لنوو آمریکایی هست که تو چین ساخته میشه
دوست گلم منم گفتم ساخت چین!!!!!! اما یه سری از مدلهای Lenovo خوب هستند البته ظاهر واقعآ مزخرفی دارن.در ضمن مشکل گرمایی یه سری از مدلهای سری F با اپدیت بایوس حل میشه.اما از بعضی مدلهای سری F نمیشه چشم پوشی کرد. برای مثال F115 واقعا مدل عالی و خوبیه و مشکل گرمایی هم نداره و جز گرافیک که خیلی از N61 ضعیفتره در همه موارد از N61 سرتره.من به اتفاق دو تا از دوستان همین انجمن از نزدیک با هم مقایسه کردیم.:46:
alireza1411
22-08-2010, 16:39
مشکل اینه که برنامه ها همه ساپورت نمیکنن 8 هسته رو.به نظر من باید حالا حالا ها صبر کینم تا 8 هسته استفاده بشه و برای همینه که بنچ مارک ها i7 620 رو قوی تر از i7 720 دونستن
نه دقت نکردی چی شد. من واسه همین قضیه ناراحت بودم ولی با 7z تست کردم دیدم با این که ظاهرا تو حالت چهار هسته ای داره 50 درصد استفاده میکنه زمان فشرده سازی برابر با حالتی هست که هشت هسته داریم و 25 درصد سی پی یو استفاده میشه.
قبلا هم یه بار داشتم یه مساله CFD رو تو چند تا پی سی ران میکردم و جالبش این بود که فکر میکردم سرعت حل لپ تاپم نصف یه سی پی یو کور تو کواد باشه چون هسته های مجازی اومده بودن وسط و رفته بودن رو اعصابم. زمان تحلیل مساله خیلی جالب حدودا برابر شد !!!!!!!!!!!!!!!
الان هم دارم یه برنامه رو واسه حل میپل و متلب ردیف میکنم ببینم کی به کیه.:31:
نه دقت نکردی چی شد. من واسه همین قضیه ناراحت بودم ولی با 7z تست کردم دیدم با این که ظاهرا تو حالت چهار هسته ای داره 50 درصد استفاده میکنه زمان فشرده سازی برابر با حالتی هست که هشت هسته داریم و 25 درصد سی پی یو استفاده میشه.
قبلا هم یه بار داشتم یه مساله CFD رو تو چند تا پی سی ران میکردم و جالبش این بود که فکر میکردم سرعت حل لپ تاپم نصف یه سی پی یو کور تو کواد باشه چون هسته های مجازی اومده بودن وسط و رفته بودن رو اعصابم. زمان تحلیل مساله خیلی جالب حدودا برابر شد !!!!!!!!!!!!!!!
الان هم دارم یه برنامه رو واسه حل میپل و متلب ردیف میکنم ببینم کی به کیه.:31:
دقیقآ هم همینطوره.چون این هشت هسته واقعآ عملکرد عالی دارند.من خودم اول فکر میکردم که ای بابا اینها مجازیند و مانور تبلیغاتی هستند و ... از این جور حرفها.اما وقتی با چندتا مسئله سنگین Catia که تست کردم و با چندتا دسکتاپ و لپ تاپ دیگه مقایسه کردم دیدم که نه مثل اینکه واقعآ عمل میکنه و بهش ایمان اوردم،برای همین ازت پرسیدم که مشکلت با این هسته ها چیه.:46:
mohsenjxj
22-08-2010, 17:15
با عرض سلام و خسته نباشید
میخواستم بدونم آیا واقعا n61jq-jx061v بلوری هم رایت میکنه؟ یا اینکه امکان داره برنامه اورست اشتباه نشون داده باشه که بلوری رایتر هم داره؟
درمورد برنامه کاتالیست هم میخواستم بدونم به درایور گرافیک چه ربطی داره؟ اصلا کارش چی هست؟
سوال سوم هم اینه که برای اینکه با این لپ تاپ بتونم از اینترنت وایرلس استفاده کنم نیاز به چه چیزایی هست لطفا به طور کامل حتی از اون آنتنش توضیح؟ آخه اولین بار هست که من میخوام از وایرلس استفاده کنم اگه لطف کنید مفصل از اول توضیح بدید خیلی ممنون میشم از دوستان:11:
alireza1411
22-08-2010, 17:17
دقیقآ هم همینطوره.چون این هشت هسته واقعآ عملکرد عالی دارند.من خودم اول فکر میکردم که ای بابا اینها مجازیند و مانور تبلیغاتی هستند و ... از این جور حرفها.اما وقتی با چندتا مسئله سنگین Catia که تست کردم و با چندتا دسکتاپ و لپ تاپ دیگه مقایسه کردم دیدم که نه مثل اینکه واقعآ عمل میکنه و بهش ایمان اوردم،برای همین ازت پرسیدم که مشکلت با این هسته ها چیه.:46:
نه تبلیغاتی که هست خداییش آخه آدم فکر میکنه اینا هر کدومش یه هسته میشه و کلی سیستم کاراییش میره بالا ولی در واقع کاری نمیکنند.
من مشکلم این بود که گفتم نکنه سرعت پردازش رو کم هم بکنند که الحمدااله مشکل حل شد و خیالم راحت شد.
حا یه سوال من کتیا و انسیس و ادمزو .... همش رو 32 بیتی دارم. یه زحمت بکش ببین میشه کتیا 32 بیتی رو تو x86 نصب کرد یا نه؟
منظورم با کامپتیبلیتی مد هستش. عادی که قبلا تست کردم نشده ولی شک دارم که نکنه تیک کامپتیبلیتی مد رو نگاه نکردم ببینم مشکل قابل حل بوده یا نه.
فقط یه کم سریع اگه میشه تستش کنین ممنون میشم.
lllhamedlll
22-08-2010, 17:25
خواهش میکنم
شما یه زحمت بکش و کانفیگ این مدل Lenovo رو بگو.اینها ساخت چین هستند.در مورد سونی هم اگه اهل گیم نیستی خرید سونی بدون لطف نیست اما اگه با لپ تاپ میخوای گیم بازی کنی طرف سونی نرو.از لحاظ ساخت هم امریکایی و چینی های سونی فرقی با هم ندارن و هر دو ساخت چین هستند،فقط تو امریکا اسمبل میشن و قطعات دقیقآ یکیه.:20:
Processor
Intel Core i7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 720QM ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 1.6 GHz
:: Mainboard
Intel HM55
:: Memory
4096 MB, PC3-10600 Elpida, PC3-8500 Kingston
:: Graphics adapter
ATI Mobility Radeon HD 5730 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 1024 MB, Core: 650 MHz, Memory: 800 MHz, GDDR3, 8.702.5.0
:: Display
15.6 inch 16:9, 1366x768 Pixel, AUO B156XW04 V0, glossy: yes
:: Harddisk
Hitachi HTS725032A9A, 320GB 7200rpm
:: Soundcard
HD Audio
:: Connections
3 USB, 1 VGA, 1 HDMI, 1 Kensington Lock, 1 eSATA, Audio Connections: Line-Out, Mic, Card Reader: SD/MMC/MS/MS Pro/xD,
:: Networking
Broadcom NetLink Gigabit Ethernet (10/100/1000MBit), 802.11 b/g/draft-n (bgn), 2.1+EDR Bluetooth
:: Optical drive
Optiarc DVD RW AD-7700H
:: Size
height x width x depth (in mm): 33 x 385 x 255
:: Weight
2.617 kg Power Supply: 0.558 kg
:: Battery
57 Wh Lithium-Ion, 11.1V 5200mAh
:: Price
899 Euro
:: Operating System
Microsoft Windows 7 Home Premium 64 Bit
:: Additional features
Webcam: 0.3, 24 Months Warranty,
f11dgx رو دیشب بهش ور می رفتم صدای فنش در میومد و چه صدایی!!!!!!!!!!من اهل بازی نیستم ولی مهر این n61 افتاده به جونم.بالاخره lenovo چینیه چینیه یا امریکاییه چینیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه تبلیغاتی که هست خداییش آخه آدم فکر میکنه اینا هر کدومش یه هسته میشه و کلی سیستم کاراییش میره بالا ولی در واقع کاری نمیکنند.
من مشکلم این بود که گفتم نکنه سرعت پردازش رو کم هم بکنند که الحمدااله مشکل حل شد و خیالم راحت شد.
حا یه سوال من کتیا و انسیس و ادمزو .... همش رو 32 بیتی دارم. یه زحمت بکش ببین میشه کتیا 32 بیتی رو تو x86 نصب کرد یا نه؟
منظورم با کامپتیبلیتی مد هستش. عادی که قبلا تست کردم نشده ولی شک دارم که نکنه تیک کامپتیبلیتی مد رو نگاه نکردم ببینم مشکل قابل حل بوده یا نه.
فقط یه کم سریع اگه میشه تستش کنین ممنون میشم.
نه شما در اصل 4 هسته داری و 8 تا Logic .این با 8 هسته real خیلی فرق میکنه اما من قبول ندارم و تبلیغاتی نیست چون واقعآ عمل میکنه.در ضمن منظورت X64 هست دیگه چون X86 میشه 32 بیت.متاسفانه من نسخه ای که دارم رو نتونستم رو 64bit نصبش کنم.حتی با کامپاتیبالیتی مد هم نصب نشد.:41:
hasanoooooooo
22-08-2010, 17:36
Processor
Intel Core i7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 720QM ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 1.6 GHz
Intel HM55
ATI Mobility Radeon HD 5730 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 1024 MB, Core: 650 MHz, Memory: 800 MHz, GDDR3, 8.702.5.0
HD Audio
3 USB, 1 VGA, 1 HDMI, 1 Kensington Lock, 1 eSATA, Audio Connections: Line-Out, Mic, Card Reader: SD/MMC/MS/MS Pro/xD,
Broadcom NetLink Gigabit Ethernet (10/100/1000MBit), 802.11 b/g/draft-n (bgn), 2.1+EDR Bluetooth
Optiarc DVD RW AD-7700H
899 Euro
f11dgx رو دیشب بهش ور می رفتم صدای فنش در میومد و چه صدایی!!!!!!!!!!من اهل بازی نیستم ولی مهر این n61 افتاده به جونم.بالاخره lenovo چینیه چینیه یا امریکاییه چینیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کاری ندارم که دوستان چی میگن اما ibm (بخش تولیدشوووووووووووو (ای مردم دردمو به کی بگم؟)
به لنووی چینی فروخت. از اسم ibm استففاده میکنه البته با ibm هم یجورایی شریکشه . اما خب چینی چینیه دیگه . مثل سونی نست که سفارش امریکا باشه رفیقم داره g560 رو راضی هم هست . اما نگاش کنی میفهمی که چینیه مثل پلاستیک کهنست ...... کلام اخر : از بی لپتاپی هم بمیرم سراغش نمیرم . :2::41:
کلا این چینیها مارمولک هستن حخدا نکنه که بهشون ازادی عمل بدی..... رم رفیقم یه اسمی داره که به محض اینکه ازش بپرسم میزارم همینجا باور کن اصلا گوگل در موردش چیزی پیدا نمیکرد حالا نمیدونم این اینجوری بود یا کلا همین جوری کار میکنن . بهتره لپتاپی گرفت که حداقل به سفارش اروپا باشه چون اونا مجبور میشن که درست کار کنن و تا یادم نرفته lenovo 1 سال گارانتی داره اما اسوس 2 سال کلا تصمیم با خودته
KATALONIA
22-08-2010, 17:36
سلام
به نظر شما كدوم يكي از لپتاپ هاي زير در صورت برخورد فيزيكي (مثل افتادن يه چيزي روش يا افتادن لپتاپ از رو تخت ) مقاوم ترن ؟ SONY يا ASUS
mhadishirani
22-08-2010, 17:39
Processor
Intel HM55
HD Audio
Optiarc DVD RW AD-7700H
899 Euro
آمریکایی چینی
---------- Post added at 06:39 PM ---------- Previous post was at 06:38 PM ----------
کاری ندارم که دوستان چی میگن اما ibm (بخش تولیدشوووووووووووو (ای مردم دردمو به کی بگم؟)
به لنووی چینی فروخت. از اسم ibm استففاده میکنه البته با ibm هم یجورایی شریکشه . اما خب چینی چینیه دیگه . مثل سونی نست که سفارش امریکا باشه رفیقم داره g560 رو راضی هم هست . اما نگاش کنی میفهمی که چینیه مثل پلاستیک کهنست ...... کلام اخر : از بی لپتاپی هم بمیرم سراغش نمیرم . :2::41:
آقا لنوو هم اصلش آمریکاییه
lllhamedlll
22-08-2010, 17:46
با تشکر از هر دو دوست!!!!!!!!!!!:46:
Processor
Intel HM55
HD Audio
Optiarc DVD RW AD-7700H
899 Euro
ببین این مدل Lenovo مدل خوبه اما تا قیمت 1200 .بیشتر نمیارزه و با n61 هم اصلآ قابل مقایسه نیست.در مورد سری F هم فقط F115 یا F116 .اگر اهل بازی نیستی و بوجه ای هم که داری به 1600 میرسه مدل عالی هست.Lenovo هم کاملآ ساخت چین است اما مگه مهمه Asus هم ساخت چینه ولی حرف اول کیفیت تو لپ تاپ رو در جهان میزنه.در ضمن مگه این N61 چه مشکلی داره که مردد هستی.تو این رنج قیمت حرف اول رو میزنه.سرعت عالی،گرافیک عالی،صفحه نمایش عالی LED،صدای عالی،USB3،ظاهر زیبا و... .دیگه از یه لپ تاپ چه انتظاری داری.اگه بوجه خرید N61 رو داری معطلش نکن.:46:
سلام
به نظر شما كدوم يكي از لپتاپ هاي زير در صورت برخورد فيزيكي (مثل افتادن يه چيزي روش يا افتادن لپتاپ از رو تخت ) مقاوم ترن ؟ SONY يا ASUS
دوست عزیز شرایط برخورد فیزیکی خیلی تاثیر داره.دقیقآ نمیشه گفت چون ممکن از 2 متر ارتفاع پرت بشه و هیج اتفاقی نیفته و ممکنه که از نیم متر پرت بشه و بشکنه.اما در کل مدلهای Asus دارای بدنه مقاوم تری نسبت به مدلهای Sony هستند.
alireza1411
22-08-2010, 17:58
نه شما در اصل 4 هسته داری و 8 تا Logic .این با 8 هسته real خیلی فرق میکنه اما من قبول ندارم و تبلیغاتی نیست چون واقعآ عمل میکنه.در ضمن منظورت X64 هست دیگه چون X86 میشه 32 بیت.متاسفانه من نسخه ای که دارم رو نتونستم رو 64bit نصبش کنم.حتی با کامپاتیبالیتی مد هم نصب نشد.:41:
نه نمیشه. باید همه رو 64 بیتی کنم انگار. این طوری که خیلی ضایع میشه آخه. تو 2012 این 128 بیتی ها بیاد دیگه چه آشی میخواد بشه !!!
اون هسته مجازی ها رو که گفتم تست کردم. تفادت 10 15 درصدی میشه که به نظر من کمه. ممنون از کمکتون.
lllhamedlll
22-08-2010, 18:06
ممنون از همه من میرم که بخرم:10: یه زحمت دیگه
1-اگه کیف و موس توش نبود یعنی آک نیست؟؟
2-باید داخلش cd یا dvd خاصی باشه؟؟
3-از کجا بفهمم ریفر نیست؟؟؟
mhadishirani
22-08-2010, 18:07
1- بله
2- Cd داریور
3- زیرش روی لیبل ایسوس باید نوشته باشه 24m اگه نوشته 3m نخر
hasanoooooooo
22-08-2010, 18:11
این یعنی چی؟
lllhamedlll
22-08-2010, 18:14
لپ تاپ برگشتی.میگن خرابی های کشور های دیگرو تعمیر می کنن به اسم نو میدن به جهان سومی ها!!!(اونجور که من شنیدم)میگن از قیمتش میشه فهمید!
این یعنی چی؟
ریفر یعنی اینکه لپ تاپ خراب شده و دوباره کارخانه تعمیرش کرده داده تو بازار.مدلهای ریفر رو جعبشون میزنه و از گارانتی کامل هم برخوردار نیستند.در ضمن خدا نکنه انشاال... به زودی میخری وباهاش حال میکنی اگر هم دوست داری لپ تاپ من قابلی نداره.:46:
lllhamedlll
22-08-2010, 18:24
اختیار داری!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:31:
نشونی چیزی نداره؟ اخه من شهرستانیم می خوام برم پایتخت اونجا هم که پره گرگه:31:
تازه تا آخره ماه رمضون باید صبر کنم .
3 تا سوال منو جواب نمیدی؟؟
mhadishirani
22-08-2010, 18:26
اختیار داری!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:31:
نشونی چیزی نداره؟ اخه من شهرستانیم می خوام برم پایتخت اونجا هم که پره گرگه:31:
تازه تا آخره ماه رمضون باید صبر کنم .
3 تا سوال منو جواب نمیدی؟؟
من که نشونیشو گفتم
میخوای بخری هم برو پارسیان ارزون تر میدن
lllhamedlll
22-08-2010, 18:28
ممنون رفیق!:31:
ادرسشو میشه بگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو پست اول همین تاپیک توضیح داده ام.
mhadishirani
22-08-2010, 18:36
ممنون رفیق!:31:
ادرسشو میشه بگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بازار رضا.
یه خیابون بالا تر :دی
زیر لپتاپ رو هم نگاه کنی حله
hasanoooooooo
22-08-2010, 18:37
ریفر یعنی اینکه لپ تاپ خراب شده و دوباره کارخانه تعمیرش کرده داده تو بازار.مدلهای ریفر رو جعبشون میزنه و از گارانتی کامل هم برخوردار نیستند.در ضمن خدا نکنه انشاال... به زودی میخری وباهاش حال میکنی اگر هم دوست داری لپ تاپ من قابلی نداره.:46:
دمت گرم بابا همین که این تاپیکو راه انداختی و منو با این غول اشنا کردی دست بوستم . و جالب اینجاست که اصلا اهل باری هم نیستم اما یجورایی عاشقش شدم . :40:
ما که شانس نداریم میریم میگیریم ریفر از اب در میاد . اگه ریفر باشه دیگه کارت گارانتی 2 ساله همراش نیست؟ یا هست و شامل گارانتی نمیشه؟
mhadishirani
22-08-2010, 18:57
دمت گرم بابا همین که این تاپیکو راه انداختی و منو با این غول اشنا کردی دست بوستم . و جالب اینجاست که اصلا اهل باری هم نیستم اما یجورایی عاشقش شدم . :40:
ما که شانس نداریم میریم میگیریم ریفر از اب در میاد . اگه ریفر باشه دیگه کارت گارانتی 2 ساله همراش نیست؟ یا هست و شامل گارانتی نمیشه؟
گارانتی هم داره بعضی هاش!!!!!!!!!
ببین فقط به زیر لپتاپ میشه اعتماد کرد
تا جایی که من اطلاع دارم همه N61 های بازار آک هستند و ریفر نداره.اما بله اگر ریفر باشه هم روش میزنه و هم 24 ماه گارانتی نداره.:46:
win 7 که نصب هست ؛ آیا دی وی دی ویندوز هم همراهش هست؟
white city
22-08-2010, 20:27
به نظر دوستان n61jq رو بگیرم یا سونی f115?
و اینکه آیا کسی هست که از گرفتن لپ تاپش پشیمون باشه؟
hossein15
22-08-2010, 20:53
سلام
دوستان اینطور که من از پست های قبلی متوجه شدم این لپ تاپ گرافیک قویی داره اما بعضی از دوستان اظهار نظری مبنی بر این داشتند که تو بعضی از بازی ها نمی تونه کارایی بالایی داشته باشه ، و از اونجایی که بازی و گرافیک برای من تو اولویت اول قرار داره به نظرتون این لپ تاپ پاسخگوی نیاز من هست؟ ، اگر جواب منفیه چه مدلی رو تو بازار کشور پیشنهاد میدید که زیر دو تومن باشه.
ممنون.
mhadishirani
22-08-2010, 21:27
win 7 که نصب هست ؛ آیا دی وی دی ویندوز هم همراهش هست؟
خیر نیست .
mhadishirani
22-08-2010, 21:34
سلام
دوستان اینطور که من از پست های قبلی متوجه شدم این لپ تاپ گرافیک قویی داره اما بعضی از دوستان اظهار نظری مبنی بر این داشتند که تو بعضی از بازی ها نمی تونه کارایی بالایی داشته باشه ، و از اونجایی که بازی و گرافیک برای من تو اولویت اول قرار داره به نظرتون این لپ تاپ پاسخگوی نیاز من هست؟ ، اگر جواب منفیه چه مدلی رو تو بازار کشور پیشنهاد میدید که زیر دو تومن باشه.
ممنون.
گرافیکش در رنج قیمت خودش عالیه ولی خوب انتظار یه 5850 رو مباید ازش داشت
به نظر دوستان n61jq رو بگیرم یا سونی f115?
و اینکه آیا کسی هست که از گرفتن لپ تاپش پشیمون باشه؟
اگر اهل گیم نیستی F115 ولی اگر اهل گیم هستی و بازیهای روز رو نصب میکنی N61jq .
Mehrdad092000
22-08-2010, 22:14
اگر اهل گیم نیستی F115 ولی اگر اهل گیم هستی و بازیهای روز رو نصب میکنی N61jq .
سلام vaioman خوبی چطوری
من هنز نگرفتم
یجورایی دو دلم زیادم نمیخوام بودجه بزارم
g51 ازش جبر نداری تو بازار؟
اخه دوستان میگن تو شیراز تا 1600 هم میدن البته با کانفیک 4 گیگ رم
g51 jx
فرق گرافیک 5730 با gts 360 خیلی زیاده به نظرت ؟
من بازی واسم مهمه
سلام vaioman خوبی چطوری
من هنز نگرفتم
یجورایی دو دلم زیادم نمیخوام بودجه بزارم
g51 ازش جبر نداری تو بازار؟
اخه دوستان میگن تو شیراز تا 1600 هم میدن البته با کانفیک 4 گیگ رم
g51 jx
فرق گرافیک 5730 با gts 360 خیلی زیاده به نظرت ؟
من بازی واسم مهمه
سلام از بنده مرسی خوبم شما چطوری
از g51 خبری ندارم.اما اختلاف 360 با 5730 خیلی زیاد نیست در حد 5 تا 8 فریم.
white city
22-08-2010, 23:32
جای مطمئین توی شیراز کجا هست که برم بخرم؟
کسی خبر داره؟
hasanoooooooo
23-08-2010, 00:11
جای مطمئین توی شیراز کجا هست که برم بخرم؟
کسی خبر داره؟
برو نمایندگی ویستا هر چی باشه 100% مدلای مختلفش رو باید داشته باشه و مطمعن تره من خودم هم از همین جا میخوام بگیرم .... البته اگر امضام درست از اب در نیاد!!
شیراز- خیابان فلسطین (باغشاه) - تقاطع معدل و فلسطین - ساختمان 110 - طبقه 4 - واحد 8 - شركت بازرگاني مهر
تلفن: 2-2342461 711 98+
وب سايت :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Mohammad_Asus
23-08-2010, 01:08
امروز برای اولین بار از Express Gate استفاده کردم ، عجب چیزی !
روشن شدن + ایمیل زدن + خاموش شدن = حدود 10 ثانیه (البته دقیقا اندازه نگرفتم ، باشه واسه بعد)
کلا در اسوس گرم !
راستی امروز مجبور شدم 3 باز دکمه پاور رو نگه دارم (Force Turn Off ) !
بار اخر در همون مرحله Log In هنگ کرد ، کلی ترسیده بودم :18:
بعد رفتم توی Safe Mode و برنامه بابیلون Expire شده رو پاک کردم و همچنین Microsoft One Note 2010 رو هم از توی فولدر Startup پاکیدم !
بعد Turn Off رو زدم و 20 ثانیه صبر کردم و رفتم تو Express Gate و کار مهمی که با اینترنت داشتم رو انجام دادم و بعد هم اومدم توی ویندوز و العان هم که اینجام :21:
خودمم نفهمیدم اشکال چی بوده و برطرف شده یا نه ! :27:
باید دست به کار بشم یه ریکاوری از حال حاضر بگیرم !
راستی اگر یه موقع ما با استفاده از CD های ریکاوری ، ویندوز رو برگردوندیم ، درایو D که براش مشکلی پیش نمیاد ؟
ممنون
Mehrdad092000
23-08-2010, 02:08
سلام از بنده مرسی خوبم شما چطوری
از g51 خبری ندارم.اما اختلاف 360 با 5730 خیلی زیاد نیست در حد 5 تا 8 فریم.
پس یعنی نمی ارزه پولمو الکی خرج کنم
؟
نمیخوام دبگه بیشتر از 1600 بشه
اخه بنظرم پول اضافس یجورایی
n61 میتونی برای گیم مناسب باشه ؟
راتی اگه رمشو بکنم 8 چقدر میگرن؟
یه رم 4 گیگ دیگه چنده ؟
mhadishirani
23-08-2010, 03:15
روشن شدن + ایمیل زدن + خاموش شدن = حدود 10 ثانیه (البته دقیقا اندازه نگرفتم ، باشه واسه بعد)
کلا در اسوس گرم !
بعد رفتم توی Safe Mode و برنامه بابیلون Expire شده رو پاک کردم و همچنین Microsoft One Note 2010 رو هم از توی فولدر Startup پاکیدم !
بعد Turn Off رو زدم و 20 ثانیه صبر کردم و رفتم تو Express Gate و کار مهمی که با اینترنت داشتم رو انجام دادم و بعد هم اومدم توی ویندوز و العان هم که اینجام :21:
راستی اگر یه موقع ما با استفاده از CD های ریکاوری ، ویندوز رو برگردوندیم ، درایو D که براش مشکلی پیش نمیاد ؟
ممنون
آقا این express gate با چه دکمه ای میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Mohammad_Asus
23-08-2010, 03:57
آقا این express gate با چه دکمه ای میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی نوت بوک خاموش هست ، اولین دکمه از سمت چپ(روی نوار نقره ای) رو بزنی.
راهنماش هم داخل کارتن هست.
فکر میکنم ورژنش هم قدیمی باشه !
KATALONIA
23-08-2010, 07:06
سلام
كيبورد ASUS بك لايت داره ؟
پس یعنی نمی ارزه پولمو الکی خرج کنم
؟
نمیخوام دبگه بیشتر از 1600 بشه
اخه بنظرم پول اضافس یجورایی
n61 میتونی برای گیم مناسب باشه ؟
راتی اگه رمشو بکنم 8 چقدر میگرن؟
یه رم 4 گیگ دیگه چنده ؟
چرا اگه 1600 باشه میارزه.قیمت رم هم ندارم.در ضمن من تا حالا مشکلی با گیمها نداشتم.:46:
---------- Post added at 09:04 AM ---------- Previous post was at 09:03 AM ----------
سلام
كيبورد ASUS بك لايت داره ؟
خیر نداره.
---------- Post added at 09:07 AM ---------- Previous post was at 09:04 AM ----------
ممنون
اگه به حجم اولیه درایو C دست نزده باشی خیر وگر نه درایو D هم از بین میره.در ضمن مگه درایو ریکاوری رو پاک کردی؟اگر نه که برای ریکاوری به DVD ها نیاز نداری .از رو خود هارد با کلید F9 بوت کن و ریکاوری کن.:46:
mhadishirani
23-08-2010, 10:10
دوستانی که میگم ام اس آی خوبه این عکس رو نگاه کنید. این اتفاق بعد کمتر از یک سال بدون هیچ اتفاق خاصی بوجود اومده و همه ی بازی ها اینجوری شدن :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hasanoooooooo
23-08-2010, 11:06
چه جالب زیر نوشته ها که از این خطها نیومده! فکر نکنم مشکل خاصی داشته باشه! فکر کنم با اپدیت حل بشه مال خودتونه؟
دوستان اهل فن میتونن این رو توضیح بدن که چجوریاست؟
Nvidia GeForce GT 330M GPU 1024 MB UpTo 4096 MB
این که زده تا 4 گیگ هم میره بالا درسته؟ خب اینجوری از 5730 خودمون بالاتر میره قدرتش یا ربطی نداره؟اخه 5730 1 گیگ هست درسته؟
mhadishirani
23-08-2010, 11:35
ماله من نیستش.
من ام اس آی بخرم:13:
درست نمیشه.
این میشه با اورکلاک از رم کامپیوتر استفاده کنه و رمش زیاد بشه.
1024 mb رو بهش میگن رم dedecate یا واقعی. 5730 هم این قابلیت رو داره.
hasanoooooooo
23-08-2010, 11:44
چیزی که تو جزعیاتش ننوشته . مظمعنید؟ من منظورم اینه ککه 5730 شیر که نمیکنه . اصلا share محمه و تاثیر داره؟
yperion(-)
23-08-2010, 11:51
کلا در اسوس گرم !
سلام.من هم امروز از Express Gate استفاده کردم.:8:
خیلی سرعتش خوفه!!!!!:18:
حالا چطور میشه آپ دیتش کرد؟
mhadishirani
23-08-2010, 11:57
چیزی که تو جزعیاتش ننوشته . مظمعنید؟ من منظورم اینه ککه 5730 شیر که نمیکنه . اصلا share محمه و تاثیر داره؟
تاثیر که نداره.
5730 هم 1 گیگ Dedecate داره.
زیاد شدن سرعت رو برای این مینوسین که مثلا لپتاپی که داریم خوبه
mhadishirani
23-08-2010, 12:30
سلام.من هم امروز از Express Gate استفاده کردم.:8:
خیلی سرعتش خوفه!!!!!:18:
حالا چطور میشه آپ دیتش کرد؟
آقا میشه با عکس نشون بدین.
من نتوستم بیارمش
Mohammad_Asus
23-08-2010, 16:19
آقا این Express gate مثل کلید Internet Access توی سری vaio هست که بدون استارت شدن ویندوز می تونی سریع از اینترنت استفاده کنی . درسته ؟
majid1371312
23-08-2010, 17:26
سلام دوستان
آیا n61 رنگ سفید هم داره؟
اگه داره میشه یه عکس ازش بزارید
سلام دوستان
آیا n61 رنگ سفید هم داره؟
اگه داره میشه یه عکس ازش بزارید
تو بازار ایران N61jq نداره ولی N61jv داره که البته از jq خیلی ضعیفتره.
Mohammad_Asus
23-08-2010, 19:05
آقا این Express gate مثل کلید Internet Access توی سری vaio هست که بدون استارت شدن ویندوز می تونی سریع از اینترنت استفاده کنی . درسته ؟
Online Game
Photo
Music
Chat
از امکانات این برنامه هست ، ایا نوت بوکهای Vaio هم این امکانات رو دارن ؟ :21:
Online Game
Photo
Music
Chat
از امکانات این برنامه هست ، ایا نوت بوکهای Vaio هم این امکانات رو دارن ؟ :21:
بله عزیز اکثر وایوها هم دقیقآ مثل Asus سیستمی مثل Express Gate دارند.
enriquelover
23-08-2010, 19:33
کلا در اسوس گرم !
ممنون
داداش چه جوري ميشه رفت تو express gate
enriquelover
23-08-2010, 19:38
داداش چه جوري ميشه رفت تو express gate
آقا شرمنده بعدشو نخونده بودم! راسي مشكل منم حل شده با نرم افزار asus cipy protect همه رو لاك كرده بودم درايو دي وي دي رو نشون نمي داد!
senator_saeed
23-08-2010, 20:51
عزیزانی که سری n61 ایسوس دارند از صفحه نمایش لپ تاپشون راضیند؟
تنها ایرادی که خیلی تو چشممه همینه.
لطفاتجریبیاتتون رو دریغ نکنید.
واقعیتش بین n61ja و Sony VAIO F Series VPC-F11CGX/B موندم که کدام رو انتخاب کنم
Sony VAIO F Series VPC-F11CGX/B
Core i7 720QM 1.6 GHz
900*1600 16.4" LCD
320GB - 7200 rpm
DVD-RW
NVIDIA GeForce 310M
Mfr estimated battery life 4 hour(s)
Made in USA
قیمت 1.250.000 تومان
ایسوس هم که میدونید
Notebook: Asus N61Ja (N61 Series)
Processor: Intel Core i5 520M
Graphics Adapter: ATI Mobility Radeon HD 5730
Display: 16.0 inch, 16:9, 1366x768 pixels, glossy: yes
Weight: 3kg
1200 هم قیمتش
عزیزانی که سری n61 ایسوس دارند از صفحه نمایش لپ تاپشون راضیند؟
تنها ایرادی که خیلی تو چشممه همینه.
لطفاتجریبیاتتون رو دریغ نکنید.
واقعیتش بین n61ja و Sony VAIO F Series VPC-F11CGX/B موندم که کدام رو انتخاب کنم
Sony VAIO F Series VPC-F11CGX/B
Core i7 720QM 1.6 GHz
900*1600 16.4" LCD
320GB - 7200 rpm
DVD-RW
NVIDIA GeForce 310M
Mfr estimated battery life 4 hour(s)
Made in USA
قیمت 1.250.000 تومان
ایسوس هم که میدونید
1200 هم قیمتش
دوست عزیز بین این دو تا اختلاف زیاده.مدل سونی برای کارهای محاسباتی مناسبه و از CPU قوی تری بهره میبره.اما در عوض کارت گرافیک فوق العاده ضعیفی داره و برای گیم و کارهای گرافیکی خوب مناسب نیست.درعوض مدل اسوس دارای یه CPU خوب و نه عالی اما کارت گرافیکی فوق العاده عالی است که برای گیم وکارهای گرافیکی سنگین مناسب است.از لحاظ صفحه نمایش هم تقریبآ هم سطح هستند.حالا شما بسته به نوع کاربری ای که از لپ تاپ داری انتخاب کن.:20:
senator_saeed
23-08-2010, 21:41
دوست عزیز بین این دو تا اختلاف زیاده.مدل سونی برای کارهای محاسباتی مناسبه و از CPU قوی تری بهره میبره.اما در عوض کارت گرافیک فوق العاده ضعیفی داره و برای گیم و کارهای گرافیکی خوب مناسب نیست.درعوض مدل اسوس دارای یه CPU خوب و نه عالی اما کارت گرافیکی فوق العاده عالی است که برای گیم وکارهای گرافیکی سنگین مناسب است.از لحاظ صفحه نمایش هم تقریبآ هم سطح هستند.حالا شما بسته به نوع کاربری ای که از لپ تاپ داری انتخاب کن.:20:
ممنون از توجه تون
فرمایشتان متین
ولی در مورد صفحه نمایش مشکل رفلکس صفحه و میزان کم ریتینگ display یه مقدار مرددم میکنه.
شما ظاهرا سری q ایسوس رو دارید ،در مورد صفحه بیشتر میگید؟خودتان راضی هستید؟
ممنون از توجه تون
فرمایشتان متین
ولی در مورد صفحه نمایش مشکل رفلکس صفحه و میزان کم ریتینگ display یه مقدار مرددم میکنه.
شما ظاهرا سری q ایسوس رو دارید ،در مورد صفحه بیشتر میگید؟خودتان راضی هستید؟
ببین دوست عزیز من قبلآ هم تو این تاپیک و هم در جاهای دیگه توضیح کامل دادم.من این صفحه نمایش رو با مدلهای مختلف از نزدیک مقایسه کردم و وقتی میگم تقریبآ در یه سطح هستند، مستند میگم.در مقایسه با F11 که فول هم نیست از لحاظ رزولیشن به طرز نامحسوسی سونی بهتر و از لحاظ کنتراست و کیفیت رنگ واقعآ ضعیفتره بخصوص در قسمتهای تاریک و نمایش رنگهای تیره Asus بخاطر استفاده از LED واقعا بهتره.اما در مقایسه با صفحه نمایشهای فول سونی مثل F115 خب بحث فرق میکنه.اونوقت رزولیشن بالای اونها(1080×1920) جبران ضعف کنتراستشون رو میکنه.من که از صفحه نمایش این مدل Asus (که با مدل JA یکی است) واقعآ راضیم.شما هم مطمئن باش که در مقایسه با F11 اگر بهتر نباشه کمتر نیست.
Mohammad_Asus
23-08-2010, 22:43
تنها نکته ای که هست اینه که باید زاویه دید مناسب خودت رو تنظیم کنی ، یعنی مثلا دید مستقیم به صحفه داشته باشی ،از زوایای دیگه ، دید مناسبی نداره که فکر میکنم بقیه صفحه نمایشهای که از LED Back-light استفاده میکنن هم همینطور هستند.
senator_saeed
23-08-2010, 23:01
ببین دوست عزیز من قبلآ هم تو این تاپیک و هم در جاهای دیگه توضیح کامل دادم.من این صفحه نمایش رو با مدلهای مختلف از نزدیک مقایسه کردم و وقتی میگم تقریبآ در یه سطح هستند، مستند میگم.در مقایسه با F11 که فول هم نیست از لحاظ رزولیشن به طرز نامحسوسی سونی بهتر و از لحاظ کنتراست و کیفیت رنگ واقعآ ضعیفتره بخصوص در قسمتهای تاریک و نمایش رنگهای تیره Asus بخاطر استفاده از LED واقعا بهتره.اما در مقایسه با صفحه نمایشهای فول سونی مثل F115 خب بحث فرق میکنه.اونوقت رزولیشن بالای اونها(1080×1920) جبران ضعف کنتراستشون رو میکنه.من که از صفحه نمایش این مدل Asus (که با مدل JA یکی است) واقعآ راضیم.شما هم مطمئن باش که در مقایسه با F11 اگر بهتر نباشه کمتر نیست.
باز هم ممنون
یک سوال دیگه که ذهنمو مشغول کرده
اين مشخصات n61ja-jx008v هستش
Notebook: Asus N61JA-JX008V (N61 Series)
Display: 16 inch, 16:9, 1366x768 pixels, glossy: yes
Weight: 2.9kg
کد:
-------------
اين مشخصات Asus N61Ja هست
Processor: Intel Core i5 430M
کد:
------------
اين مشخصات مدلي كه مثلا گارانتي ويستا گذاشته تو سايتش
همانطور كه ميبينيد از لحاظ كانفيق به n61ja-jx008v نزديكتر هست
CORE MOBILE-PROCESSOR-i5-520M -2.4GHZ-TURBO UPTO 2.93 GHZ(FSB 1066,3M SmartCache)
HDD "500GB"
MEMORY DDR3-1066-4GB
LCD 16" HD(GL,LED)
VGA ATI Mobility Radeon HD 5730
VRAM 1GB-DDR3
OPTICAL DRIVE DVD Super-Multi
WiFi 802.11 b/g/n
OS WIN7-PREMIUM
BLUETOOTH Y
FINGER PRINT N
CCD 2.0M
Weight 2.91KG
Accessories 6CELL,B&M
Remark "Numeric K.B HDMI Port E-SATA Port Chocolate K.B USB 3.0 ports
اگه تو سایت نوتبوک چک مدل n61ja-jx008v رو بررسی کنید میبینید که از لحاظ ریتینگ خیلی بیشتر از مدل معمولی این مدله با cpu 430
حالا سوالم اینجاست منی که فرضا با گارانتی ویستا میخرمش و کانفیگش به مدل jx008v نزدیکتره ،در واقع کدام مدلو دارم میخرم؟
وسوال اخر(امیدوارم) الان بهترین قیمتش چنده؟
باز هم ممنون
یک سوال دیگه که ذهنمو مشغول کرده
اين مشخصات n61ja-jx008v هستش
Notebook: Asus N61JA-JX008V (N61 Series)
Display: 16 inch, 16:9, 1366x768 pixels, glossy: yes
Weight: 2.9kg
کد:
-------------
اين مشخصات Asus N61Ja هست
Processor: Intel Core i5 430M
کد:
------------
اين مشخصات مدلي كه مثلا گارانتي ويستا گذاشته تو سايتش
همانطور كه ميبينيد از لحاظ كانفيق به n61ja-jx008v نزديكتر هست
CORE MOBILE-PROCESSOR-i5-520M -2.4GHZ-TURBO UPTO 2.93 GHZ(FSB 1066,3M SmartCache)
HDD "500GB"
MEMORY DDR3-1066-4GB
LCD 16" HD(GL,LED)
VGA ATI Mobility Radeon HD 5730
VRAM 1GB-DDR3
OPTICAL DRIVE DVD Super-Multi
WiFi 802.11 b/g/n
OS WIN7-PREMIUM
BLUETOOTH Y
FINGER PRINT N
CCD 2.0M
Weight 2.91KG
Accessories 6CELL,B&M
Remark "Numeric K.B HDMI Port E-SATA Port Chocolate K.B USB 3.0 ports
اگه تو سایت نوتبوک چک مدل n61ja-jx008v رو بررسی کنید میبینید که از لحاظ ریتینگ خیلی بیشتر از مدل معمولی این مدله با cpu 430
حالا سوالم اینجاست منی که فرضا با گارانتی ویستا میخرمش و کانفیگش به مدل jx008v نزدیکتره ،در واقع کدام مدلو دارم میخرم؟
وسوال اخر(امیدوارم) الان بهترین قیمتش چنده؟
ببینید N61ja سری اصلی است و jxxxxxx بسته به نوع کانفیگی که دارند تغییر میکنه مثل N61jq که با مدلهای مختلفی تو بازار موجوده.از لحاظ قیمت هم از 1150 تا 1200 متغیرند.حالا این دیگه شانس شماست که با چه قیمتی گیر بیاری.:46:
---------- Post added at 01:00 AM ---------- Previous post was at 12:57 AM ----------
تنها نکته ای که هست اینه که باید زاویه دید مناسب خودت رو تنظیم کنی ، یعنی مثلا دید مستقیم به صحفه داشته باشی ،از زوایای دیگه ، دید مناسبی نداره که فکر میکنم بقیه صفحه نمایشهای که از LED Back-light استفاده میکنن هم همینطور هستند.
این مسئله ربطی به LED BL نداره بلکه کلیه صفحه نمایشهای Glossy این مشکل رو دارند که لایه محافظ صفحه باعث رفلکس کاذب نور میشه.که خب هم مزیتهایی دا ره و هم مشکلاتی.:46:
enriquelover
24-08-2010, 00:34
بچه ويندوز من قاطي كرده به صفحه لاگين كه ميرسه يهو هنگ مي كنه مجبور ميشم دكمه پاور رو نگه دارم! با سيف مود راحت مياد بالا! هركاري كردم درست نشد! ري استور كردم ريپير كردم! انگار نه انگار! تازه يه بارم اون پيغام صفحه آبي رو داد!
نمي دونم چه كنم!
بچه ويندوز من قاطي كرده به صفحه لاگين كه ميرسه يهو هنگ مي كنه مجبور ميشم دكمه پاور رو نگه دارم! با سيف مود راحت مياد بالا! هركاري كردم درست نشد! ري استور كردم ريپير كردم! انگار نه انگار! تازه يه بارم اون پيغام صفحه آبي رو داد!
نمي دونم چه كنم!
شما اینقدر باهاش ور رفتی تا قاتی کرده(شوخی کردم)بی خیال .یه ریکاوری کن و خودت رو هم اذیت نکن.:46:
123qweasdzxc
24-08-2010, 01:20
ایا این درایور xp n61 است؟
ایا این درایور xp n61 است؟
یک سری از درایور هاش هست.اما کلآ این مدل لپ تاپ با XP سازگار نیست و زود قاطی میکنه.من 2 بار XP نصب کردم و کل درایورهاشو با بدبختی پیدا کردم اما 10 روز هم کار نکرد.:41:
white city
24-08-2010, 02:21
سلام
کسی ایسوس رو با اچ پی مقایسه کرده؟
کدوم بهتره؟
Mehrdad092000
24-08-2010, 03:06
چرا اگه 1600 باشه میارزه.قیمت رم هم ندارم.در ضمن من تا حالا مشکلی با گیمها نداشتم.:46:
نمیدونم چه کنم
:31:
حالا تا مهر وا میسم آخع عجله ندارم
نشد همینو میگیریم دیگه
hasanoooooooo
24-08-2010, 03:21
سلام
کسی ایسوس رو با اچ پی مقایسه کرده؟
کدوم بهتره؟
داداش عجب حرفی میزنی خب 1000 تا مدل دارن کدومشون مد نظرته؟ اگه کلی بخوای asus خرابیش کمه . hp شکیل هست اما زیاد داغ میکنه و خرابی بالایی داره . ولی شما مدلی که مد نظرته رو بگو تا بچه ها نظر بدن و یادم رفت بگم که hp گارانتی درست و حسابی تو ایران نداره و ایرانو هم تحریم کرده......
white city
24-08-2010, 08:21
hp 3061 یا2170 با n61jq
در پاسخ آقا مجید N61JAوN61JV هر دو رنگ سفید دارند خیلی هم خوشگلند.اما به سختی می تونی JA رنگ سفید پیدا کنی
rahnemoun
24-08-2010, 10:09
یک سری از درایور هاش هست.اما کلآ این مدل لپ تاپ با XP سازگار نیست و زود قاطی میکنه.من 2 بار XP نصب کردم و کل درایورهاشو با بدبختی پیدا کردم اما 10 روز هم کار نکرد.:41:
برای نصب ویندوز XP آیا اینجا رو دیدین؟
اینجا راهنمایی کرده که چطور روی N61JQ نصب کنید:
رامین :11:
white city
24-08-2010, 12:53
در مورد n82jq کسی اطلاعات داره؟
hasanoooooooo
24-08-2010, 13:22
hp 3061 یا2170 با n61jq
3061
این که خیلی گرافیکش نسبت به n61jq ضعیفتره و صفحه نمایشش هم کوچکتره . ولی رمش 6 گیگ هست . این از این بقیشو شما باید تصمیم بگیری قیمتش چنده؟
در مورد 2170 هم باید بگم که
HP Pavilion dv6-2170us Entertainment - Core i5 430M 2.26 GHz - 15.6" TFT
اصلا رقمی نیست که بخوای مقایسشون کنی.
hp 3061 یا2170 با n61jq
hp هیچ مدلی هم سطح N61 نداره.بالاترین مدلهای HP هم نهایتآ گرافیک و صفحه نمایششون از N61jq ضعیفتره .از لحاظ کیفیت هم که همه اطلاع دارند، بیشترین امار خرابی در 3 سال گذشته در دنیا مال HP است و کمترین مال Asus.
---------- Post added at 03:08 PM ---------- Previous post was at 03:03 PM ----------
برای نصب ویندوز XP آیا اینجا رو دیدین؟
اینجا راهنمایی کرده که چطور روی N61JQ نصب کنید:
دوست من منظور من نصب XP نبود بلکه کارکردش بود.اصلآ XP رو چه به 8 تا هسته و چه به 4G رم ِDDR3 .موقعی که نصب میکنی اصلآ خودشو گم میکنه و هول میشه.بعد از چند روز هم خودکشی میکنه.چه میشه کرد دیگه سیستم عامل بی ظرفیت و بی جنبه ایه دیگه.:27:
hasanoooooooo
24-08-2010, 14:48
سلام دوستان بنظرتون اگه چند مدت واستم قیمتش تنزل میکنه؟ مثلا 100 تومن بکشه پایین یا ممکنه بالا هم بکشه؟ جواب بدید میخوام یا امروز یا فردا بزنمش تو رگ. !
enriquelover
24-08-2010, 15:06
سلام دوستان بنظرتون اگه چند مدت واستم قیمتش تنزل میکنه؟ مثلا 100 تومن بکشه پایین یا ممکنه بالا هم بکشه؟ جواب بدید میخوام یا امروز یا فردا بزنمش تو رگ. !
من هفته پیش پارسیان پرسیدم گفت کم شده گرون شده! الان نمی دونم ! ولی با توجه به اینکه خوب داره می فروشه بعید می دونم تنزل قیمت در اون حد داشته باشه!
راسی بچه ها من مجبور شدم ویندوزمو ریکاوری کنم!
قیمتهای لپ تاپ های وارداتی ارتباط مستقیم با قیمت دلار داره.با توجه به بالا رفتن قیمت دلار الان مقداری گرون هم شدند.به نظر شخص من کاملآ این مسئله شانسیه.ممکنه که تا 1 ماه دیگه بالا بره یا پایین بیاد.هر چی زودتر بگیری بهتره.:46:
rahnemoun
24-08-2010, 15:52
یک سوال؟
قبلا اگه چند صفحه اینترنت و یا پنجره های مختلف باز می کردم، وقتی اون پایین صفحه میرفتم روی یکی می ایستادم، همه صفحات رو بصورت آنلاین و کوچک شده نشون میداد ولی الان وقتی میرم روشون فقط اسم صفحه ها رو میزاره که از روی اسمشون یکی رو انتخاب کنم. نمیدونم کجا رو دست زدم که اینجوری شد، کسی می تونه کمک کنه تا دوباره به حالت اولش برگرده؟
مرسی
pooria-ir
24-08-2010, 15:58
سلام
من امروز ویندوز رو از اون لینکی که S A M S U N G عزیز داد ریختم و نصب کردم
الان اومده بالا
برای اکتیویتش راهنمایی میکنین ؟
mohsenjxj
24-08-2010, 16:36
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان چند تا سوال از جناب وایومن - محمد اسوس - جناب مهران یا هر دوستی که اطلاعات خوبی درمورد سوالام داشت میخواستم بپرسم البته قبلا هم در این کلوپ پرسیدم ولی کسی جواب نداده ممنون میشم از دوستان لطف کنن و جواب سوالای منو به طور کامل بدن:11:
میخواستم بدونم آیا واقعا n61jq-jx061v بلوری هم رایت میکنه؟ یا اینکه امکان داره برنامه اورست اشتباه نشون داده باشه که بلوری رایتر هم داره؟
درمورد برنامه کاتالیست هم میخواستم بدونم به درایور گرافیک چه ربطی داره؟ اصلا کارش چی هست؟
سوال سوم هم اینه که برای اینکه با این لپ تاپ بتونم از اینترنت وایرلس استفاده کنم نیاز به چه چیزایی هست لطفا به طور کامل حتی از اون آنتنش توضیح؟ آخه اولین بار هست که من میخوام از وایرلس استفاده کنم اگه لطف کنید مفصل از اول توضیح بدید خیلی ممنون میشم از دوستان:11:
درمورد دمای این لپ تاب هم سوال داشتم و اینکه تو بازیها و کارای سنگین حداکثر چه دمایی میتونه براش نرمال باشه و در دراز مدت براش مضر نباشه؟
باتشکر فراوان از اساتید:11:
mohsenjxj
24-08-2010, 16:38
با عرض سلام و خسته نباشید
سوال سوم هم اینه که برای اینکه با این لپ تاپ بتونم از اینترنت وایرلس استفاده کنم نیاز به چه چیزایی هست لطفا به طور کامل حتی از اون آنتنش توضیح؟ آخه اولین بار هست که من میخوام از وایرلس استفاده کنم اگه لطف کنید مفصل از اول توضیح بدید خیلی ممنون میشم از دوستان:11:[/QUOTE]
pooria-ir
24-08-2010, 16:47
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 4
یعنی هیچ کی نیست به ما جواب بده ؟؟
یک سوال؟
قبلا اگه چند صفحه اینترنت و یا پنجره های مختلف باز می کردم، وقتی اون پایین صفحه میرفتم روی یکی می ایستادم، همه صفحات رو بصورت آنلاین و کوچک شده نشون میداد ولی الان وقتی میرم روشون فقط اسم صفحه ها رو میزاره که از روی اسمشون یکی رو انتخاب کنم. نمیدونم کجا رو دست زدم که اینجوری شد، کسی می تونه کمک کنه تا دوباره به حالت اولش برگرده؟
مرسی
شما برو به ادرس زیر
control panel/Performance Information and Tools/Adjust visual effects/visual Effect
در این چنجره گزینه Enable Desctop Composition رو فعال کن.
خبرشو بده.:46:
---------- Post added at 05:52 PM ---------- Previous post was at 05:49 PM ----------
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 4
یعنی هیچ کی نیست به ما جواب بده ؟؟
بابا 4 یعنی 4.اما خود samsung باید جوابت رو بده .من و دیگران از کجا بدونیم که چی نصب کردی .اگه خواستی من یه Crack برای 7 دارم.فکر کنم رو ویندوز شما هم جواب بده.باهام تماس بگیر.:46:
pooria-ir
24-08-2010, 16:57
بابا 4 یعنی 4.اما خود samsung باید جوابت رو بده .من و دیگران از کجا بدونیم که چی نصب کردی .اگه خواستی من یه Crack برای 7 دارم.فکر کنم رو ویندوز شما هم جواب بده.باهام تماس بگیر.:46:
طبق چیزایی که من شنیدم این نسخه با خود سریال دستگاه اکتیو میشه
الان من سریال رو زدم
زده 3 days left until automatic activation
الان من سریال رو زدم
من هیچ اطلاعی از این ویندوزی که ریختی ندارم.یه پیغام خصوصی به samsung بزن.
M E H R A N
24-08-2010, 17:06
الان من سریال رو زدم
من روش اکتیو کردن ویندوز 7 رو قبلا توضیح داده بودم. اونو خوندی؟
اگر خوندی و باز هم به مشکل برخوردی آی دی من رو تو یاهو اد کن تا اونجا بهت بگم چیکار کنی. :46:
mhadishirani
24-08-2010, 17:15
دوستان اگه از روی هارد ریکاوری کنم برنامه هایی که ریختم از بین میره؟؟؟؟؟؟
rahnemoun
24-08-2010, 17:16
شما برو به ادرس زیر
control panel/Performance Information and Tools/Adjust visual effects/visual Effect
در این چنجره گزینه Enable Desctop Composition رو فعال کن.
خبرشو بده.:46:[COLOR="Silver"]
دستت درد نکنه ولی همچین آیتمی که شما میگی وجود نداره.
تو این فاصله خودم پیدا کردم، عکسش در پایین براتون میذارم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] apture8.JPG
mhadishirani
24-08-2010, 17:22
راستی ترند میکرو پاک نمیشد فابل هاش رو دیلیت کردم حالا بازم پاک نمیشه چیکار کنم
f_a_r_i_d
24-08-2010, 17:48
دوستان اگه از روی هارد ریکاوری کنم برنامه هایی که ریختم از بین میره؟؟؟؟؟؟
درست میشه مثل وقتی که برای اولین بار لپ تاپ رو روشن کردید و درایو D هم مثل قبل میمونه
mhadishirani
24-08-2010, 20:20
درست میشه مثل وقتی که برای اولین بار لپ تاپ رو روشن کردید و درایو D هم مثل قبل میمونه
یعنی فایلاش پاک میشه یا نه؟؟؟(درایو دی رو میگم)
hasanoooooooo
24-08-2010, 20:51
دوستان شیرازی خواهشن کمک کنید . امروز 3 ساعت تو بازار داشتم پرسون پرسون دنبال این لپتاپ میگشتم! 500 گیگی رو کسی نداره! کمک . کمک . کمک .کمک کسی رو نمیشناسید داشته باشه؟ 500 گیگی با بلوری؟ 640 رو همه داشتن 1.410 قیمت دارم . راسته که میگن 5400 سرعتش کمه؟ سرعت هارد منظورمه؟ والا این رفیقمون رفته لنوو خریده میگه هارد 5400 خیلی سرعتش کمه! منم برام سرعت خیل یمهمه دوستان شیرازی من نیاز دارم که یه جا معرفی کنید واسه این مدل ........ نمایندگی هم نداره . help me .
M E H R A N
24-08-2010, 21:00
دوستان شیرازی خواهشن کمک کنید . امروز 3 ساعت تو بازار داشتم پرسون پرسون دنبال این لپتاپ میگشتم! 500 گیگی رو کسی نداره! کمک . کمک . کمک .کمک کسی رو نمیشناسید داشته باشه؟ 500 گیگی با بلوری؟ 640 رو همه داشتن 1.410 قیمت دارم . راسته که میگن 5400 سرعتش کمه؟ سرعت هارد منظورمه؟ والا این رفیقمون رفته لنوو خریده میگه هارد 5400 خیلی سرعتش کمه! منم برام سرعت خیل یمهمه دوستان شیرازی من نیاز دارم که یه جا معرفی کنید واسه این مدل ........ نمایندگی هم نداره . help me .
اگر تا به حال با هاردهای SSD یا هاردای معمولی با سرعت 7200rpm کار نکرده باشی و بخوای یدفعه با هارد 5400rpm کار کنی... خیر سرعتش کم به نظر نمیرسه و خیلی هم راضیت میکنه و اصلا کم بودن سرعت رو احسای نمیکنی.
اما اگر بر عکسش رو حساب کنی یعنی مزه سرعت SSD ها یا 7200rpm رو چشیده باشی اونوقت سرعت 5400 پیشت مثل شتاب پیکان 57 میمونه با BMW X6 میمونه :31:
اگر من باشم این کار رو میکنم با این شرایط....
اگر N61jq پیدا کنم که هاردش 5400 rpm باشه اما قیمتش 100 تومن ارزونتر از کانفیگی باشه که با هارد 7200 وجود داره . کانفیگی رو بر میدارم که قیمتش ارزونتره و هاردش 5400 هست و بعد خودم به جایی اون 100 تومنی که ارزونتر خریدم یک هارد Seagate 7200rpm میگیرم که 4 گیگ هم SSD داره و میندازم روش. :46:
mhadishirani
24-08-2010, 21:03
بیا تهران پاساژ پارسیان بگیر(آخر شب بری بهت تخفیف میده ساعت 8:15 اینا).
تاثیرش هم زیاده . بیای تهران میارزه به نظرم 1320 هم میتونی بگیری اگه بگردی
hasanoooooooo
24-08-2010, 21:15
خب والا من خودم تو خونه هارد 7200 مکستور د ارم ! از همین میترسیدم که سرعت بخواد اذیت کنه . من اگه بخوام بیام تهران باید 50 تومنی پیاده بشم تازه شانس که نداریم اون ها هم تموم میکنن. نمایندگی هم نداره خاک تو سر این شرکتا با مسخره بازیهاشون . تا حالا انقدر به در بسته نخورده بودم یه روز میری میگن تموم شده . یک روز میگن تو بازار نیست . یه روزم اون چیزی رو که میخوای رو ندارن . خدا شاهده به نمایندگی شیراز ایمیل زدم بعد 2 روز جواب داده میگه اونی که شما میخوای نیست هفته دیگه n82jq میاد برامون با همین کانفیگ . رفتم نگاه میکنم نه مانیتورش همون اندازست نه گرافیکش 5730 . 2 تا ساختمان کلا تو شیراز هست هر کی بخواد وسایل کامپیوتر بخره میره اینجا . اگه از بدبختیهای اینجا بگم .......... کلا ما ادم نیستیم فقط دم عید که میشه میرن گلکاری و از این حرفا تو دهات بودم بهتر بود . اعصابم خیلی خورده بعد از 1 ماه که رفتم بخرم میگن نداریم بقول داش vaioman تو ایران نمیتونی دنبال چیزی باشی باید ببینی چی دارن .
حالا مثلا با همین 5400 تو چه کارایی اذیت میکنه؟ مدل pro64 هم بود کدام بهتره ؟ شیرازی نیست اینجا؟ بخوام هارد جدا هم بخرم گارانتیش میپره :13: یکم کمک کنید که وضعیت قرمزه
babakwind
24-08-2010, 21:27
خب والا من خودم تو خونه هارد 7200 مکستور د ارم ! از همین میترسیدم که سرعت بخواد اذیت کنه . من اگه بخوام بیام تهران باید 50 تومنی پیاده بشم تازه شانس که نداریم اون ها هم تموم میکنن. نمایندگی هم نداره خاک تو سر این شرکتا با مسخره بازیهاشون . تا حالا انقدر به در بسته نخورده بودم یه روز میری میگن تموم شده . یک روز میگن تو بازار نیست . یه روزم اون چیزی رو که میخوای رو ندارن . خدا شاهده به نمایندگی شیراز ایمیل زدم بعد 2 روز جواب داده میگه اونی که شما میخوای نیست هفته دیگه n82jq میاد برامون با همین کانفیگ . رفتم نگاه میکنم نه مانیتورش همون اندازست نه گرافیکش 5730 . 2 تا ساختمان کلا تو شیراز هست هر کی بخواد وسایل کامپیوتر بخره میره اینجا . اگه از بدبختیهای اینجا بگم .......... کلا ما ادم نیستیم فقط دم عید که میشه میرن گلکاری و از این حرفا تو دهات بودم بهتر بود . اعصابم خیلی خورده بعد از 1 ماه که رفتم بخرم میگن نداریم بقول داش vaioman تو ایران نمیتونی دنبال چیزی باشی باید ببینی چی دارن .
حالا مثلا با همین 5400 تو چه کارایی اذیت میکنه؟ مدل pro64 هم بود کدام بهتره ؟ شیرازی نیست اینجا؟ یکم کمک کنید که وضعیت قرمزه
فردا میرم واست می پرسم.
hasanoooooooo
24-08-2010, 21:33
اقا دمت گرم همون که 500 هست و بلوری هم داره یه دنیا ممنون ..
alireza1411
24-08-2010, 21:35
اگر تا به حال با هاردهای SSD یا هاردای معمولی با سرعت 7200rpm کار نکرده باشی و بخوای یدفعه با هارد 5400rpm کار کنی... خیر سرعتش کم به نظر نمیرسه و خیلی هم راضیت میکنه و اصلا کم بودن سرعت رو احسای نمیکنی.
اما اگر بر عکسش رو حساب کنی یعنی مزه سرعت SSD ها یا 7200rpm رو چشیده باشی اونوقت سرعت 5400 پیشت مثل شتاب پیکان 57 میمونه با BMW X6 میمونه :31:
اگر من باشم این کار رو میکنم با این شرایط....
اگر N61jq پیدا کنم که هاردش 5400 rpm باشه اما قیمتش 100 تومن ارزونتر از کانفیگی باشه که با هارد 7200 وجود داره . کانفیگی رو بر میدارم که قیمتش ارزونتره و هاردش 5400 هست و بعد خودم به جایی اون 100 تومنی که ارزونتر خریدم یک هارد Seagate 7200rpm میگیرم که 4 گیگ هم SSD داره و میندازم روش. :46:
سلام . این هاردش رفته رو اعصابم. تو پی سی داداشم تمام برنامه های برق و کامپیوتر رو ریختم و شد 45 گیگ. یه بک آپ با نورتن قوست گرفتم خیلی جالب بود که تونست تو 15 دقه بگیره. فکر کنم تو 10 دقه بتونه ری استور کنه. منظورم اینه که حتی اگه کلا هاردش منفجر بشه و یکی دیگه بزارم جاش تو 10 دقه همه برنامه ها رو برمیگردونه. تازه حجم بک آپ شده 25 گیگ.
ولی تو لپ تاپ .... همه برنامه هام رو ریختم و شده 60 گیگ ناقابل. بک آپ گرفتنی یه ساعت میکشه و برگردوندنی 50 دقه. خیلی زیاده !!!!
دی وی دیش هم کنده. تو پی سی با 13 مگ بر ثانیه کپی میکنه و تو لپ تاپ با 7 مگ .... اعصابم از دست این هاردش خورد شده اساسی. سی پی یو و گرافیکش توپه ولی این نامرد هاردش خیلی کند تشریف دارن.
این هارد سیگیت که گفتین 4 گیگ هم سالید استیت دیسک روشه چنده دقیقا ؟ چند گیگه خود هاردش؟
ویندوز میریزیم رو اون 4 گیگه میره یا ؟؟؟؟
بعد اصل کاری ... میشه رو لپ تاپ گذاشت مگه ؟؟؟؟
pooria-ir
24-08-2010, 21:54
سلام
من امروز ویندوز رو عوض کردم
واقعا تغییر کرده
دیگه از کندی اجرای برنامه ها خبری نیست
خیلی سرییع اجرا میکنه
پیشنهادم به تمام دوستان :
ویندوز خودش خیلی کنده،حتما C رو فرمت کنید و از ویندوزی که لینکش همینجا بود نصب کنید،خیلی تغییر میبینید
ضمنا اون پرش تصویر هم که گفتم نرم افزاریه،امروز قبل از اینکه درایور گرافیک رو نصب کنم چک کردم،اصلا تصویر پرش نداشت
alireza1411
24-08-2010, 22:09
سلام
واقعا تغییر کرده
خیلی سرییع اجرا میکنه
ویندوز خودش خیلی کنده،حتما C رو فرمت کنید و از ویندوزی که لینکش همینجا بود نصب کنید،خیلی تغییر میبینید
ضمنا اون پرش تصویر هم که گفتم نرم افزاریه،امروز قبل از اینکه درایور گرافیک رو نصب کنم چک کردم،اصلا تصویر پرش نداشت
آره منم همون اول عوض کردم رفت. الان سون آلتیمیت 32 و 64 ریختم رو دو تا درایو 100 گیگی و اون یکی هم شده آرشیو فایل ها. البته مال من کنده چون تو دراوی سی انقدر برنامه ریختم که .....
البته از این نرم افزار ها که بهینه مهینه میکنن هم بد نیست استفاده کنیم. فعلا در حال تهیه همه برنامه ها به صورت 64 بیتی هستم آخه تست کردم دیدم تو پردازش 10 درصد سریعتره. 10 درصد کمه ولی باز بد نیستش.
کرکای سون هم که خوب عمل میکنه و مشکلی ایجاد نمیشه ان شاء الله. تو فکرم یه مک لئوپارد هم بریزم آخه میگن خوشگله.
---------- Post added at 11:09 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------
اقا دمت گرم همون که 500 هست و بلوری هم داره یه دنیا ممنون ..
ای بابا. چه ضد حالی .... کاش منم از اینا میخریدم. خوش به حالت. نوش جان
hasanoooooooo
24-08-2010, 22:13
آره منم همون اول عوض کردم رفت. الان سون آلتیمیت 32 و 64 ریختم رو دو تا درایو 100 گیگی و اون یکی هم شده آرشیو فایل ها. البته مال من کنده چون تو دراوی سی انقدر برنامه ریختم که .....
البته از این نرم افزار ها که بهینه مهینه میکنن هم بد نیست استفاده کنیم. فعلا در حال تهیه همه برنامه ها به صورت 64 بیتی هستم آخه تست کردم دیدم تو پردازش 10 درصد سریعتره. 10 درصد کمه ولی باز بد نیستش.
کرکای سون هم که خوب عمل میکنه و مشکلی ایجاد نمیشه ان شاء الله. تو فکرم یه مک لئوپارد هم بریزم آخه میگن خوشگله.
---------- Post added at 11:09 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------
ای بابا. چه ضد حالی .... کاش منم از اینا میخریدم. خوش به حالت. نوش جان
نمک میزنی به زخمم؟
alireza1411
24-08-2010, 22:16
نمک میزنی به زخمم؟
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
متوجه نمیشم؟؟؟؟
pooria-ir
24-08-2010, 22:25
آها یه نکته ی دیگه
بایوس دستگاه هم آپدیت شد به ورژن 210
دو تا تغییر داشته یکی مثبت یکی منفی
+:دمای دستگاه به صورت کاملا محسوس کاهش پیدا کرده،قبلنا زیر دستگاه کنار خروجی هوا تقریبا داغ بود اما الان گرمه
-:rating رم دستگاه از 5.9 به 5.5 کاهش پیدا کرده !!!
---------- Post added at 11:25 PM ---------- Previous post was at 11:24 PM ----------
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
متوجه نمیشم؟؟؟؟
بابا این چشش دنبال n61 ئه :دی:27:
alireza1411
24-08-2010, 23:14
آها یه نکته ی دیگه
بایوس دستگاه هم آپدیت شد به ورژن 210
دو تا تغییر داشته یکی مثبت یکی منفی
+:دمای دستگاه به صورت کاملا محسوس کاهش پیدا کرده،قبلنا زیر دستگاه کنار خروجی هوا تقریبا داغ بود اما الان گرمه
-:rating رم دستگاه از 5.9 به 5.5 کاهش پیدا کرده !!!
---------- Post added at 11:25 PM ---------- Previous post was at 11:24 PM ----------
بابا این چشش دنبال n61 ئه :دی:27:
آقا بحث سیاسی شد چرا ؟؟؟ من کجا چشمم دنبال اونه ؟؟؟:41::41:
بگذریم. منم پریروز آپدیت کردم. دمای سی پی یو الان که دارم میتایپم 65 بیده. قبلا هم همین بود. دما گرافیک رو نگاه نکردم. داره دیفرگ میکنه الان و دمای هارد خوبه. حدود 40 تاست مثل همیشه.
دما ی گرافیک رو بزار ببینم چی میشه. فکر نکنم اونم فرق کرده باشه.
شما مطمئنی ؟؟؟ آخه دمای سنسورای تو دستگاه مثل قبله فکر نکنم سطحش فرق کرده باشه.
pooria-ir
24-08-2010, 23:23
آقا بحث سیاسی شد چرا ؟؟؟ من کجا چشمم دنبال اونه ؟؟؟:41::41:
بگذریم. منم پریروز آپدیت کردم. دمای سی پی یو الان که دارم میتایپم 65 بیده. قبلا هم همین بود. دما گرافیک رو نگاه نکردم. داره دیفرگ میکنه الان و دمای هارد خوبه. حدود 40 تاست مثل همیشه.
دما ی گرافیک رو بزار ببینم چی میشه. فکر نکنم اونم فرق کرده باشه.
شما مطمئنی ؟؟؟ آخه دمای سنسورای تو دستگاه مثل قبله فکر نکنم سطحش فرق کرده باشه.
من دمای cpu 58 و هارد هم 37
شما الان ریتینگ رمت چنده؟
alireza1411
24-08-2010, 23:37
من دمای cpu 58 و هارد هم 37
شما الان ریتینگ رمت چنده؟
7.5 هستش ولی همین الان دارم با ساندار تست میکنم ببینم امتیاز اون چی میشه. تی دی مارک هم که ندارم بد بختی. به نظرم خیلی زیادی بالاست آخه 32 بیتیه و دارم ور میرم ببینم واقعا امتیاز باید این باشه یا نه.
pooria-ir
24-08-2010, 23:39
7.5 هستش ولی همین الان دارم با ساندار تست میکنم ببینم امتیاز اون چی میشه. تی دی مارک هم که ندارم بد بختی. به نظرم خیلی زیادی بالاست آخه 32 بیتیه و دارم ور میرم ببینم واقعا امتیاز باید این باشه یا نه.
جالبه!!!
مال من 64 بیتیه 5.5 هستش ریتینگ:13::13::13:
alireza1411
24-08-2010, 23:42
جالبه!!!
مال من 64 بیتیه 5.5 هستش ریتینگ:13::13::13:
دادا یه کاری کنیم خوبه. میای ساندرا رو دانلود کنیم امتیاز بگیریم ببینیم واقعا چی به چیه ؟
pooria-ir
24-08-2010, 23:56
دادا یه کاری کنیم خوبه. میای ساندرا رو دانلود کنیم امتیاز بگیریم ببینیم واقعا چی به چیه ؟
باشه پایتم
لیتک بده
alireza1411
25-08-2010, 00:00
باشه پایتم
لیتک بده
مسنجرم هستم اگه میتونی بیا.
alireza1411
masael_bg
25-08-2010, 01:17
سلام بر دوستان
من میخوام رم n61jq رو ارتقا بدم
الان ریتش 5.9 هست
باید چه مارک و چه باس و چه حجمیو بذارم تا بیاد بالای 7؟؟؟
آخه در برابر f115 خیلی ریت پایینیه
چیکار کنم؟
سلام
واقعا تغییر کرده
خیلی سرییع اجرا میکنه
طبق حرفهایی که قبلا هم زدم اصلا این حرف تایید نمیشه و سرعت ویندوز خودش هیچ فرقی با ویندوز جدید نداره. اگر ویندوز شما سرعتش کند هست دنبال علت دیگه بگردید.
---------- Post added at 04:23 AM ---------- Previous post was at 04:19 AM ----------
یعنی فایلاش پاک میشه یا نه؟؟؟(درایو دی رو میگم)
دوست عزیز در لپ تاپ سونی موقع ریکاوری گزینه های مختلف داره که می تونید به گونه ای ریکاوری کنید که هیچ مشکلی برای درایوهای دیگه پیش نیاد و همچنین اندازه پارتیشنها هم تغییر نکنه فقط اطلاعات پارتیشن C به حالت اول بر میگرده.
احتمال زیاد روی این لپ تاپ هم همینگونه هست.
لطفا اگر ریکاوری کردید به ما هم اطلاع بدید
با تشکر
---------- Post added at 09:04 AM ---------- Previous post was at 09:03 AM ----------
خیر نداره.
---------- Post added at 09:07 AM ---------- Previous post was at 09:04 AM ----------
اگه به حجم اولیه درایو C دست نزده باشی خیر وگر نه درایو D هم از بین میره.در ضمن مگه درایو ریکاوری رو پاک کردی؟اگر نه که برای ریکاوری به DVD ها نیاز نداری .از رو خود هارد با کلید F9 بوت کن و ریکاوری کن.:46:
اگر حجم درایو سی به اندازه فایلهای اولیه باشه یعنی کمتر نشده باشه مشکلی پیش نمیاد! خیلیها درایو سی رو نیز تغییر ساز میدن و لی اگر سایز به اندازه کافی برای برنامه های روز اول جا گذاشته باشند مشکلی به احتما 99درصد پیش نمیاد اما به هر حال من تست نکردم دوستانی که ریکاوری کردند قرار شد خبر بدند
اگر اینگونه باشه نرم افزار خود لپ تاپ ایسوس نسبت به سونی ضعف داره!
---------- Post added at 04:37 AM ---------- Previous post was at 04:33 AM ----------
سلام
ممنون.
دوست عزیز به هر حال لپ تا پ هست شما هیچوقت به نظر من لپ تا پ رو برای اولویت گیم نخر. کیفیت کارت گرافیکش خیلی خوبه. نسبت به لپ تاپهای هم رده از همه بهتر است اما خدا نیست! یعنی بازیهای روز رو با آخرین کیفیت بعضیهاش رو نمیتونی بازی کنی....
اگر فقط به فکر بازی هستی اصلا لپ تاپ نخر!
rahnemoun
25-08-2010, 08:32
دوست عزیز در لپ تاپ سونی موقع ریکاوری گزینه های مختلف داره که می تونید به گونه ای ریکاوری کنید که هیچ مشکلی برای درایوهای دیگه پیش نیاد و همچنین اندازه پارتیشنها هم تغییر نکنه فقط اطلاعات پارتیشن C به حالت اول بر میگرده.
احتمال زیاد روی این لپ تاپ هم همینگونه هست.
لطفا اگر ریکاوری کردید به ما هم اطلاع بدید
با تشکر
این لپ تاپ هم داره یعنی شما حالتهای مختلفی رو برای ریکاوری میتونی انتخاب کنی که یکی از اونها هم دست نخوردن پارتیشنهای دیگه غیر از C هست.
masael_bg
25-08-2010, 09:28
سلام بر دوستان
برای اینکه ریت رم لپتاپم بره بالای 7 چه رمی رو پیشنهاد میکنید؟
پس دوستان هیچ مشکلی برای ریکاوری ندارید حتی اگر سایز پارتیشن سی رو تغییر داده باشید. منتها نباید میزان پارتیشن اینقدر کم شده باشه که از حجم برنامه ها در زمان بک آپ گرفتن کمتر شده باشه.
فقط دقت کنید که گزینه مناسب رو در زمان ریکاوری کردن انتخاب کنید.
قیمت روز این لپتاپ چنده ؟
white city
25-08-2010, 12:53
کسی در مورد n82jq اطلاعاتی نداره؟
shayan5800
25-08-2010, 13:26
دوستان با توجه به اینکه بازی مافیا 2 اومده از دوستانی که این بازی رو تهیه کردند لطف کنند بگند که چه طور هست رو لب تاپشون؟؟؟؟
با چه تنظیماتی چند فریم میگیرند؟؟؟ممنون از همتون :20:
سلام دوستان گلم.انقدر از خوبی های این لپ تاپ گفتین که وسوسه خریدش تو دلم افتاد.یه سوال این مدل تو مالزی پیدا میشه.قیمتش فرقی داره یا اصلا عاقلانه هست از مالزی بخرم یا برم همین تهران.منتظر جواب هستم:8::5::20:
mammad_visual
25-08-2010, 14:57
دوستان با توجه به اینکه بازی مافیا 2 اومده از دوستانی که این بازی رو تهیه کردند لطف کنند بگند که چه طور هست رو لب تاپشون؟؟؟؟
با چه تنظیماتی چند فریم میگیرند؟؟؟ممنون از همتون :20:
عزیز دل من دموشو که بازی کردم با Off کردن VSync, Antialiasing و PhysX و بقیه تنظیمات برروی حداکثر، FPS ـم چیزی بین 35 الی 41 بود. Antialiasing فقط قابلیت On کردن داشت که بعد از On کردن میومد روی 17-24!
PhysX هم که بحثش نیست! معلوم نیست بقول بچه ها این nVidia چقدر سیبیل 2K رو چرب کرده! :31:
ولی واقعا با On کردن PhysX تفاوت خیلی زیادی احساس میشه؛ فوق العاده زیاده تفاوت، حتما باید امتحان کنید.
ولی اگه PhysX رو فراموش کنید بازی خیلی عالیه و خوب اجرا میشه.
:11:
pooria-ir
25-08-2010, 17:05
سلام دوستان
من رو یکمی یاری کنید،اونایی که PRO64 دارن،بگن مارک هاردشون چیه،ضمنا اونایی که بایوسشون آپدیت شده به 210 بگن ریتینگ رمشون رفته روی چند ؟
پ ن :از من میشنوید حتما ویندوز رو به همونی که توی این تاپیک لینکش داده شده عوض کنید،واقعا تغییرات مثبت محسوسی پیدا میکنه
alireza1411
25-08-2010, 17:15
سلام دوستان.
من وقتی ریتینگ میگیرم با نرافزارای مختلف امتیاز کارت گرافیکم کمه. فکر کنم درایورش ورژن خوبی نیست. میشه بگین درایور از کجا دان کردین و ریتینگ گرافیکتون چیه ؟
اصلا یه چیزی. این طوری که پیش میهر معلوم نیست کی به کیه. من یه پیشنهاد دارم. هر کی میتونه یه امتیاز با لپ تاپش بگیره و نتایجش رو کامل بنویسه که مقایسه کنیم ببینیم چه ویندوزی و چه درایوری خوب تره.
من پیشنهادم واسه تست این نرم افزاره که یه دیتابیس آنلاین هم داره میشه دانلود کرد و با کسانی که همین مدل رو دارن مقایسه کامل انجام داد. یعنی رم و سی پی یو و حتی سی دی دی وی دیش رو هم میشه تست کرد و مقایسه کرد.
hasanoooooooo
25-08-2010, 17:23
سلام دوستان گلم.انقدر از خوبی های این لپ تاپ گفتین که وسوسه خریدش تو دلم افتاد.یه سوال این مدل تو مالزی پیدا میشه.قیمتش فرقی داره یا اصلا عاقلانه هست از مالزی بخرم یا برم همین تهران.منتظر جواب هستم:8::5::20:
تو مالزی ساخته شده؟ یا همون چینیاست؟ اگه چینیه برو همونجا بخر ................
اگر نه که فگر نکنم مالزی مالی باشه.
pooria-ir
25-08-2010, 18:22
سلام
بچه ها الان یه چیزی دیدم دهنم باز موند:18:
بعد از اینکه بایوسم آپدیت شد،الان توی ویندوز رو رو 2 گیگ میشناسه،با اینکه تو ستاپ دستگاه زده 4 گیگ و برنامه های تست سخت افزار هم زدن 2تا 2گیگ
حالا نظرتون چیه ؟
چی کار کنم ؟؟
---------- Post added at 07:22 PM ---------- Previous post was at 07:22 PM ----------
خواهشا هرچه سریعتر کمک کنید
mhadishirani
25-08-2010, 18:44
تو مالزی ساخته شده؟ یا همون چینیاست؟ اگه چینیه برو همونجا بخر ................
اگر نه که فگر نکنم مالزی مالی باشه.
مالزی تولیدش فوق العاده بهتر از چینه
alireza1411
25-08-2010, 20:10
سلام
بچه ها الان یه چیزی دیدم دهنم باز موند:18:
بعد از اینکه بایوسم آپدیت شد،الان توی ویندوز رو رو 2 گیگ میشناسه،با اینکه تو ستاپ دستگاه زده 4 گیگ و برنامه های تست سخت افزار هم زدن 2تا 2گیگ
حالا نظرتون چیه ؟
چی کار کنم ؟؟
---------- Post added at 07:22 PM ---------- Previous post was at 07:22 PM ----------
خواهشا هرچه سریعتر کمک کنید
یه مشکل دیگه من دارم شدیدددددد
با همون برنامه که جدیدا لینک دادم رفتم دیتابیس آنلاینش رو چک کردم و 39 نفر با این لپ تاپ نتیجه تستشون رو گذاشتن. متاسفانه دیدم اونایی که بایوسشون قدیمی بوده بهتره نتیجه گرفتند. رفتن دانلود کردم و خواستم فلش کنم دیدم !!!!! میگه ورژنش قدیمی تره قبول نیست. حالا نمیدونم چه جوری بایوس قدیمی تر ها رو میشه ریخت به جای جدیده.
نتیجه ی تستا زیاد متفاوت بود واسه همین به نظرم باید هر طوریه فلش کنم به قدیمی ها و تستش کنم.
هر کی میدونه چه میشه کرد کمی کنه.
mhadishirani
25-08-2010, 21:00
دوستانی که مثل من با ترند میکرو مشکل پیدا کردن و پاک نمیشه میتونن فایل هاش رو از درایو سی پاک کنن بعدش با رجستری کلینر درست میشه
pooria-ir
25-08-2010, 21:49
بچه ها یکی به من جواب بده
چی کار کنم ؟؟؟
Mehrdad092000
25-08-2010, 22:21
چی کار کنم ؟؟؟
یعنی یه باگه؟
hasanoooooooo
25-08-2010, 23:01
چی کار کنم ؟؟؟
فکر نکنم راهی بجز تعویض ویندوز باشه از اونجایی که میگی برنامه ها 4 گیگ میشناسند مشکل 100% از ویندوزه لطفا نتیجه رو هم بگید ممنون
alireza1411
25-08-2010, 23:48
چی کار کنم ؟؟؟
منمیگم یه ویندوز خوب نصب کنی شاید حل بشه. بی ویندوز هم میتونی تست کنی البته. یعنی با Hiren boot cd بیای بالا ببینی امتیازی که به رم میده چه قدره و با نتایج آنلاین مقایسه کنی.
البته این رو واسه این گفتم که خیالت راحت شه که مشکل از خود سخت افزار نیستش.
ویندوز سون رو من از سافت گذر دانلود کردم چون مثل بعضی سایتا نیست هر ورژنی ور بزاره ملت برن الکی نصب کنن حالشون گرفته شه. خودشون خوب تستش میکنن.
اون هایرن بوت سی دی رو تو سافت گذر داره واسه دانلود. شاید پولی باشه. اگه بود برو راسخون اونجا رایگان گذاشته فقط مطمئن نیستم نرم افزار تست سخت افزاری petest توش باشه. خودت چک کن بعد اگه بود دانلودش کن.
babakwind
26-08-2010, 03:38
آقا امروز پرسیدم.
مثه اینکه این هارد با سرعته 7200 سفارشه آمریکاست. من PC CENTER رو زیر و رو کردم ولی کسی نداشت.:13:
راجع به باسشم همشون میگفتن 1066 هست!!!:18:
فقط تو سانبایت واسم بایوسشو چک کرد که تو اونم چیزی پیدا نکرد. ورژن بایوسشم 210 بود. نسبتا باید جدید باشه.
به هر حال ببخشید نشد کمک کنم.:41:
hasanoooooooo
26-08-2010, 04:16
آقا امروز پرسیدم.
مثه اینکه این هارد با سرعته 7200 سفارشه آمریکاست. من PC CENTER رو زیر و رو کردم ولی کسی نداشت.:13:
راجع به باسشم همشون میگفتن 1066 هست!!!:18:
فقط تو سانبایت واسم بایوسشو چک کرد که تو اونم چیزی پیدا نکرد. ورژن بایوسشم 210 بود. نسبتا باید جدید باشه.
به هر حال ببخشید نشد کمک کنم.:41:
داداش ایدی من رو اگه تونستی اد کن البته اگر تو هم این مدلو میخوای . نمایندگی بهم یه قولایی داده ........ خیلی ممنون از زحمتت منم اونجارو زیرو رو کردم.......... مدل 640 رو همه دارن ...... ممنون در ضمن چرت گفته چند تا از همین بچه های اینجا هم دارن این مدلو
از دوستانی که هاردشون 500 هست خواهش میکنم بگن که بین این هاردای 500 5400 rpm هم هست؟ منظورم همونه که دیوی دی رایتر داره..... 7200 چطور به خدا گیج شدم دمتون گرم
babakwind
26-08-2010, 04:30
داداش ایدی من رو اگه تونستی اد کن البته اگر تو هم این مدلو میخوای . نمایندگی بهم یه قولایی داده ........ خیلی ممنون از زحمتت منم اونجارو زیرو رو کردم.......... مدل 640 رو همه دارن ...... ممنون در ضمن چرت گفته چند تا از همین بچه های اینجا هم دارن این مدلو
از دوستانی که هاردشون 500 هست خواهش میکنم بگن که بین این هاردای 500 5400 rpm هم هست؟ منظورم همونه که دیوی دی رایتر داره..... 7200 چطور به خدا گیج شدم دمتون گرم
خواهش می کنم .من که خودم نمی خوام.
از بچه ها بپرس ماله کدوم گارانتیه؟ از همون توی شیراز بگیر
بچه ها من چه طوري ميتونم لپ تاپ رو به lcd وصل كنم من با كابل hdmi به lcd م كه asus ms236h هست وصل ميكنم ولي تو لپ تاپ تو تنظيمات display ال سي ديم رو نشناخته كه بزارم رو ال سي دي
لطفا كمك
pooria-ir
26-08-2010, 12:50
بچه ها من ویندوز هم نصب کردم اما بازم همونجوریه
M E H R A N
26-08-2010, 13:33
بچه ها من ویندوز هم نصب کردم اما بازم همونجوریه
من تازه اومدم, میبینم که هر کسی یک چیزی میگه.
دوست عزیز رفرش و امتیاز ویندوز 7 به خیلی عوامل بستگی داره.
آپدیت بودن کلیه درایو ها
آپدیت بودن ویندوز.
نصب نبودن یکی از درایو های Intel (این یکی رو بیشتر دقت کن)
دفراگ بودن پارتیشنی که ویندوز توش نصبه.
حجم پارتیشنی که ویندوز توش نصبه (فرقشو با بالایی میدونی که:46: ).
و البته بایوس.
پس شما حتی اگر ویندوز هم عوض کنید باز هم باید موارد بالا رو انجام بدید. یعنی ویندوز عوض کردن دردی رو دوا نمیکنه. :31:
M E H R A N
26-08-2010, 13:48
بچه ها من چه طوري ميتونم لپ تاپ رو به lcd وصل كنم من با كابل hdmi به lcd م كه asus ms236h هست وصل ميكنم ولي تو لپ تاپ تو تنظيمات display ال سي ديم رو نشناخته كه بزارم رو ال سي دي
لطفا كمك
بهتره بری انجمن تلوزیون دوست عزیز. :31:
اما خب ... مدل تلوزیونت چیه. دقیق بگو.
برای وثل کردنش(علی دایی) HDMI OUT رو که در لپ تاپ وجود داره به HDMI IN در پشت تلوزیون نصب میکنی(دقت کن به OUT نزنی). :46: تموم شد.
حالا برای فعال کردن تصویر در تلوزیون چیکار باید کرد؟
باید بری به تنظیمات input در TV نگاه کنی و تصویر رو بزاری روی همون شماره HDMI که به TV وصل کردی. Input Mode در تلوزیون های مختلف فرق میکنه. شما باید در پنل خودت دنبال همچین چیزی بگردی که در عکس های زیر میبینی.
در تلوزیون دنبال وردوی های زیر باش.
مثلا اگر لپ تاپ رو به HDMI شماره 2 که میشه HDMI2 وصل کردی اونوقت باید ورودی را هم همون انتخاب کنی.
یا ممکنه به شکل زیر باشه ...
hasanoooooooo
26-08-2010, 14:04
اقا مهران این اقا پوریا مشکلش اینه که رم تو ویندوز 2 گیگ شناخته میشه!
masael_bg
26-08-2010, 14:13
آقا چرا یکی جوابمو نمیده؟؟؟؟؟؟؟
الان ریتش 5.9 هست
چیکار کنم؟
M E H R A N
26-08-2010, 14:44
اقا مهران این اقا پوریا مشکلش اینه که رم تو ویندوز 2 گیگ شناخته میشه!
بله میدونم عزیز. برای همین من مواردی رو که بهش مربوط میشد رو مطرح کردم. اگر مشکلش شناختن 3 گیگ از 4 گیگ بود اونوقت مربوط به 32 بیتی بودن ویندوزش میشد. یعنی بجای 64 بیتی رفته و 32 بیتی نصب کرده. اما الان مشکل فرق میکنه.
اول ایشون باید بیاد ببینیم که درایو هاشو آپدیت کرده. مخصوصا Intel Chipset Software Installation Utility و Matrix رو نصب کرده یا نه.
بعد باید در قسمت Msconfig چک کنه ببینه که قسمت مموری تیک نخورده باشه. باید مثل عکس زیر باشه.
بعدش چون ایشون بایوس رو آپدیت کردند باید برند به تنظیمات بایوس و Load Default Setting رو انتخاب کنند. :46:
آقا چرا یکی جوابمو نمیده؟؟؟؟؟؟؟
الان ریتش 5.9 هست
چیکار کنم؟
شما یک عکس از CPU-Z از قسمت SPD بزار ببینیم چه خبره بعدا میشه راهنمایی کرد.
یک عکس هم دقیقا از همین قسمتی که در زیر میبینی بزار. اشتباه نکنی. :46:
دوستان خوبم سلام
مهران جان حسودسم شد به نمرات لپ تاپت :دی
این نمرات ویندوز منه به N61JQ-JX061V :
M E H R A N
26-08-2010, 15:43
دوستان خوبم سلام
مهران جان حسودسم شد به نمرات لپ تاپت :دی
این نمرات ویندوز منه به N61JQ-JX061V :
سلام عزیز. البته این نمرات نمیتونه مثل بنچ مارک گرفتن پرفورمنس اصلی سیستم رو نشون باده اما با این حال زیاد هم بی تاثیر نیست.
لپ تاپ من مدلش Asus M60J هست و همونطور که در مشخصات میبینی کارت گرافیک ضعیفتری نسبت به مدل N61JQ داره. برند رمی که در لپ تاپ استفاده شده خیلی مهمه. مثلا لپ تاپ من با وجود اینکه رمش 1066MHz هست اما چون ساخته سامسونگه پرفورمنس خوبی داره و به همین دلیل روی نمرات CPU و RAM در ویندوز7 تاثیر میزاره.
سلام مهران جان
فرمایشات شما در مورد برند رم کاملا متین هست . اما موردی که ذهن من رو از ابتدایی که این لپ تاپ رو گرفتم (هم در عمل و هم از نظر تئوری) به خودش مشغول کرده این هست که پرفورمنس اش در حد اعداد و ارقامی که برای باس رم و سی پی یو و سرعت سی پی یو ارایه شده نیست . البته من این مورد رو در چند رو اولیه ای که با این اپ تاپ کار کرده بودم در همین تاپیک عنوان کردم . بعدا البته با توجه به آپدیت کردن درایور ها یک مقدار این مساله بهتر شد اما واقعا در حد مورد انتظار نیست . و همیشه در ذهنم هست که یک جای کار ایراد داره .
همونطور که می دونی ، چیزی که بیش از همه چیز در پرفورمنس یک سیستم (با سایر قطعات سخت افزاری که بیشتر تو چشم هستند مثل سی پی یو و رم و هارد) نقش داره مادر بورد هست! یک مادر بورد خوب می تونه کارایی و پرفورمنس سیستم رو تا حد غیر قابل تصوری بهبود بده و یا اینکه کاهش بده!
الان همونطور که مشاهده می کنیم از نظر تئوری ، باس رم شما 1066 هست و سی پی یو هم مشابه هست اما نمره ی رم شما به نحو چشمگیری بالاتره! و همینطور نمره ی سی پی یو .باید به یاد داشته باشیم که مثلا برند کینگ استون از قدمای بازار رم هست و عملا برند بسیار معتبر و جاافتاده ایست و نمیشه گفت یک رم با باس بیشتر طبیعیه که بخاطر تفاوت برند نمره ی کمتر بگیره . تنها چیزی که این وسط میمونه احتمالا وجود یک افت بر روی مادر برد هست! یا اینکه ایرادی در کار هست که بعدا مشخص خواهد شد .
چیپ ست مادر بورد شما چیه؟ این هم قطعه ی تعیین کننده ایه!
M E H R A N
26-08-2010, 16:30
سلام مهران جان
فرمایشات شما در مورد برند رم کاملا متین هست . اما موردی که ذهن من رو از ابتدایی که این لپ تاپ رو گرفتم (هم در عمل و هم از نظر تئوری) به خودش مشغول کرده این هست که پرفورمنس اش در حد اعداد و ارقامی که برای باس رم و سی پی یو و سرعت سی پی یو ارایه شده نیست . البته من این مورد رو در چند رو اولیه ای که با این اپ تاپ کار کرده بودم در همین تاپیک عنوان کردم . بعدا البته با توجه به آپدیت کردن درایور ها یک مقدار این مساله بهتر شد اما واقعا در حد مورد انتظار نیست . و همیشه در ذهنم هست که یک جای کار ایراد داره .
همونطور که می دونی ، چیزی که بیش از همه چیز در پرفورمنس یک سیستم (با سایر قطعات سخت افزاری که بیشتر تو چشم هستند مثل سی پی یو و رم و هارد) نقش داره مادر بورد هست! یک مادر بورد خوب می تونه کارایی و پرفورمنس سیستم رو تا حد غیر قابل تصوری بهبود بده و یا اینکه کاهش بده!
الان همونطور که مشاهده می کنیم از نظر تئوری ، باس رم شما 1066 هست و سی پی یو هم مشابه هست اما نمره ی رم شما به نحو چشمگیری بالاتره! و همینطور نمره ی سی پی یو .باید به یاد داشته باشیم که مثلا برند کینگ استون از قدمای بازار رم هست و عملا برند بسیار معتبر و جاافتاده ایست و نمیشه گفت یک رم با باس بیشتر طبیعیه که بخاطر تفاوت برند نمره ی کمتر بگیره . تنها چیزی که این وسط میمونه احتمالا وجود یک افت بر روی مادر برد هست! یا اینکه ایرادی در کار هست که بعدا مشخص خواهد شد .
چیپ ست مادر بورد شما چیه؟ این هم قطعه ی تعیین کننده ایه!
بله درسته چیپ ست هم خیلی تاثیر داره. برای لپ تاپهایی با سی پی یو های i5 به بالا و همچنین i7 چیپ ست ها حتما باید یا HM55 یا PM55 باشند وگرنه جوابگو نیست.
مال من هم PM55 هست. یک مدت دیگه میخوام رم لپ تاپ رو به برند های OCZ یا Corsair تا 8 گیگ ارتقا بدم و باس رو هم حتما 1333MHz انتخاب خواهم کرد. فعلا در حال تحقیق هستم چون بعضی از رمها با i7 سازگاری خوبی ندارند. یعنی اینکه رم در دستگاه شناخته میشه اما پرفورمنس اصلی رم در لپ تاپ استفاده نمیشه. مشکل خیلی ها برای ارتقا رم در سی پی یوی i7 همینه.
منبع sevenforums.com
masael_bg
26-08-2010, 16:39
راستشو بخوایM E H R A N ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) من هنوز لپتاپ نگرفتم!!
میخوام بگیرم رمشو ارتقا بدم
میشه باس 1333 رو بدون دردسر گذاشت؟
چه برندی خوبه؟
gnulinux
26-08-2010, 17:45
سلام دوستان کسی رو این مدل مک نصب کرده :5:؟ اگه نصبیدین کدوم ورژن راحت نصب شد :5:ممنونم:11:
M E H R A N
26-08-2010, 17:58
راستشو بخوایM E H R A N ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) من هنوز لپتاپ نگرفتم!!
میخوام بگیرم رمشو ارتقا بدم
میشه باس 1333 رو بدون دردسر گذاشت؟
چه برندی خوبه؟
بله رم رو راحت میشه ارتقا داد و مشکلی وجود نداره. برند خوب میخوای به نظر من OCZ یا Corsair . دنبال بقیه برند ها نرو.
رم رو هم باید از نوع SODIMM DDR3 با باس 1333MHz انتخاب کنی.
بعضی از لپ تاپ ها تا 4 slot رم دارند. اگر لپ تاپی که شما گرفتی 4 تا slot داشت اونوقت باید برای پرفورمنس بهتر از 3 تا slot برای ارتقا رم استفاده کنی. یعنی 3 تا 2 گیگ بندازی و یا 3 تا 4 گیگ. :46:
اولش باید چک کنی ببینی مادربرد تا چه اندازه ای از رم رو پشتیبانی میکنه. چون اکثرشون تا 8 گیگ هستند. پس یعنی نمیتونی 3 تا 4 گیگ بندازی چون میشه 12 گیگ رم. اما میتونی از 3 تا 2 گیگ استفاده کنی. :10:
مشکلی که برای استفاده از 3 slot بجای 2 تا وجود داره اینه که 2 تا از slot ها زیر لپ تاپ قرار دارند و فقط کافیه پشتش باز بشه و رمها رو جا بندازی . اما 2 تا دیگه از slot ها زیر کیبرد قرار داره و استفاده کردن از این 2 تا slot به راحتی نیست چون دسترسی بهش احتیاج به در آوردن دل و روده ی لپ تاپ داره. :31:
pooria.ir
من در مورد مشکلت یه خورده تحقیق کردم.اکثر دوستانی که تو کار تعمیرات لپ تاپ بودن نظر شون ناسازگاری ورژن بایوس و رم بود.یه Email به Asus بزن و راجع به پایین اوردن ورژن بایوس سوال کن.البته اگه لپ تاپ رو گارانتی ببری هم فکر کنم که انجام بده.چون باید بایوس فلش بشه و کار پردردسریه.به نظر من ببر گارانتی.
M E H R A N
26-08-2010, 18:22
pooria.ir
من در مورد مشکلت یه خورده تحقیق کردم.اکثر دوستانی که تو کار تعمیرات لپ تاپ بودن نظر شون ناسازگاری ورژن بایوس و رم بود.یه Email به Asus بزن و راجع به پایین اوردن ورژن بایوس سوال کن.البته اگه لپ تاپ رو گارانتی ببری هم فکر کنم که انجام بده.چون باید بایوس فلش بشه و کار پردردسریه.به نظر من ببر گارانتی.
دقیقا, میتونه به بایوس و حتی نوع تنظیماتش هم ربط داشته باشه. اگر وارد بایوس بشه و در بایوس 4 گیگ رم رو شناخته باشه اما در ویندوز 2 گیگ نشون داده بشه نشون میده که ویندوز نتونسته رمها رو رفرش کنه. که البته برای رفرش کردنش 2 راه رو قبلا معرفی کردم باید پوریا جان آزمایش بکنند و نتیجه رو بگند.
در مورد فلش بایوس, اگر خودشون میتونند این کار رو انجام بدند کاری نداره. کافیه نسخه ی قدیمی یعنی 210 رو همراه Flash Utility از سایت ASUS دانلود کنند و بایوس رو با نسخه ی پایین تر فلش کنند. اما خب حرفتون در مورد اینکه ببره گارانتی تایید میشه چون فلش کردن بایوس مثل هیچ چیزی دیگه ای نیست و ریسکش بالاست. ASUS هم در سایتش گفته با قبول کردن ریسکش این کار رو بکنید. :46:
دقیقا, میتونه به بایوس و حتی نوع تنظیماتش هم ربط داشته باشه. اگر وارد بایوس بشه و در بایوس 4 گیگ رم رو شناخته باشه اما در ویندوز 2 گیگ نشون داده بشه نشون میده که ویندوز نتونسته رمها رو رفرش کنه. که البته برای رفرش کردنش 2 راه رو قبلا معرفی کردم باید پوریا جان آزمایش بکنند و نتیجه رو بگند.
در مورد فلش بایوس, اگر خودشون میتونند این کار رو انجام بدند کاری نداره. کافیه نسخه ی قدیمی یعنی 210 رو همراه Flash Utility از سایت ASUS دانلود کنند و بایوس رو با نسخه ی پایین تر فلش کنند. اما خب حرفتون در مورد اینکه ببره گارانتی تایید میشه چون فلش کردن بایوس مثل هیچ چیزی دیگه ای نیست و ریسکش بالاست. ASUS هم در سایتش گفته با قبول کردن ریسکش این کار رو بکنید. :46:
مرسی عزیز.اما پایین اوردن ورژن بایوس تا جایی که من میدونم خیلی متفاوته.البته من تا حالا این کار رو انجام ندادم.ولی دوستان میگفتن که دستگاه قبول نمیکنه.
M E H R A N
26-08-2010, 18:39
مرسی عزیز.اما پایین اوردن ورژن بایوس تا جایی که من میدونم خیلی متفاوته.البته من تا حالا این کار رو انجام ندادم.ولی دوستان میگفتن که دستگاه قبول نمیکنه.
بله درسته Vaio جان اگر از داخل محیط ویندوز اقدام بشه ارور میده. باید از طریق بوت و USB اینکار انجام بشه. یعنی اول باید در تنظیمات بایوس USB رو قابل بوت شدن کرد. اگر نیست. بعد فایل فلش رو توسط یک Extractor داخل USB ریخت و مراحل کار رو از طریق بوت پیش رفت. منم خودم این کار رو بر روی ایسوس نکردم اما در انجمن ایسوس کسانی که این کار رو کردند موفق شدند ولی باز هم گفته شده ریسکش پای خودتون :10:
منابع:
بله درسته Vaio جان اگر از داخل محیط ویندوز اقدام بشه ارور میده. باید از طریق بوت و USB اینکار انجام بشه. یعنی اول باید در تنظیمات بایوس USB رو قابل بوت شدن کرد. اگر نیست. بعد فایل فلش رو توسط یک Extractor داخل USB ریخت و مراحل کار رو از طریق بوت پیش رفت. منم خودم این کار رو بر روی ایسوس نکردم اما در انجمن ایسوس کسانی که این کار رو کردند موفق شدند ولی باز هم گفته شده ریسکش پای خودتون :10:
منابع:
من که شخصآ همچین ریسکی رو قبول نمیکنم.پس گارانتی این وسط چکارس؟
alireza1411
26-08-2010, 22:03
منابع:
دارم مطلب تامز هارد ور رو میخونم. خیلی خوبه. من امشب همین کارو میکنم. ریسکش هم به نظرم زیاد نیست. فکر کنم مراحلش خیلی راحت و سریع باشه. من ریسکش رو به این این دلیل قبول میکنم که خودم بنچمارکای مختلف رو با نتایج آنلاین مقایسه کردم و رو لپ تاپ خودم هم با دو ورژن تست کردم و واقعا اثرش در حدی هست که لازم باشه بایوسم رو دانگرید کنم.
ممنون از مطلالبی که لینک دادین. فکر نمیکردم بشه خارج از ویندوز کاری کرد و اصلا سرچ هم نکرده بودم. فردا خبرش رو میدم.
hossein15
26-08-2010, 22:51
سلام
دوستان بالاخره بعد از مدت ها من هم تونستم این لپ تاپ رو بخرم اما مال من مدلش رو زده N64JQ-JX076V در حالی که کانفینگ و ظاهرش هیچ فرقی با N61 نداره.
alireza1411
26-08-2010, 22:57
خوشبختانه درست انجام شد. ویندوز هم درست بالا اومد. دارم بنچ مارک میگیرم و نتایج رو برای هر 5 ورژنی که تو سایت ایسوس هست آمده میکنم و میدم خدمتتون.
الان همه پی رو میتونم تست کنم الا یه مورد. اون هم مربوط به صداست. یه باگ تو بعضی ورژناش هست که خدا کنه تو اون ورژنی که همه چی بهتره نباشه.
یکی بود سوال کرده بود امتیاز رم بالای هفت و اینا صحبتا. مال من تو 32 بیتی 7.5 همین الان. بنچمارک هم گرفتم با 64 بیتیم یکیه تقریبا. نگران امتیاز ویندوز نباش اصلا. تو بنچ مارکهای درست و حسابی امتیاز این لپ تاپ و سونی زیاد فرق نمیکنه. عکس میذارم به زودی. الان هی ریاستارت و اینا دارم و فرصت نمیشه.
masael_bg
26-08-2010, 23:48
تشکر میکنم مهران عزیز از این توضیحات جامع
راستش میخوام مدل n82jq رو بگیرم. تا اونجایی که میدونم تا 8g بیشتر ساپورت نمیکنه
فقط نمیدونم 4 تا slot داره یا دوتا!
شما نمیدونید؟
نظرتون درباره این مدل چیه؟ مثل n61jq قدرت داره؟
کیفیت lcdش با f115 سونی یا n61jq قابل مقایسه است؟
اصلا میشه یه توضیحات کامل درباره این مدل(n82jq) بذارید؟
masael_bg
26-08-2010, 23:48
شما نمیدونید؟
hossein15
27-08-2010, 01:35
سلام
دوستان بالاخره بعد از مدت ها من هم تونستم این لپ تاپ رو بخرم اما مال من مدلش رو زده N64JQ-JX076V در حالی که کانفینگ و ظاهرش هیچ فرقی با N61 نداره.
ببخشید ، مدل رو اشتباه نوشتم ، درستش اینه : X64JQ-JX076V
M E H R A N
27-08-2010, 01:57
خوشبختانه درست انجام شد. ویندوز هم درست بالا اومد. دارم بنچ مارک میگیرم و نتایج رو برای هر 5 ورژنی که تو سایت ایسوس هست آمده میکنم و میدم خدمتتون.
الان همه پی رو میتونم تست کنم الا یه مورد. اون هم مربوط به صداست. یه باگ تو بعضی ورژناش هست که خدا کنه تو اون ورژنی که همه چی بهتره نباشه.
یکی بود سوال کرده بود امتیاز رم بالای هفت و اینا صحبتا. مال من تو 32 بیتی 7.5 همین الان. بنچمارک هم گرفتم با 64 بیتیم یکیه تقریبا. نگران امتیاز ویندوز نباش اصلا. تو بنچ مارکهای درست و حسابی امتیاز این لپ تاپ و سونی زیاد فرق نمیکنه. عکس میذارم به زودی. الان هی ریاستارت و اینا دارم و فرصت نمیشه.
مرسی علی رضا جان.
از کدوم روش اقدام کردید USB یا CD ؟
منتظر بنچ مارکها هم هستیم. من خودم از بایوس 210 استفاده میکنم. خواستم به 212 آپدیت کنم اما بعد از کمی تحقیق متوجه شدم که مشکلاتی داره و قیدشو زدم.
شما نمیدونید؟
خواهش میکنم عزیز. امیدوارم شما هم زودتر به جمع ایسوس دارها بپیوندی. یک حالی داره که نگو :31:
در مورد کیفیت ال سی دی ها کسی نمیتونه نظر قاطعی در موردش بده. تنها کسی میتونه این کار رو بکنه که چند لپ تاپ رو با تنظیمات برایتنس یکسان و استفاده از 1 عکس در همه شون جلوی چشمش آزمایش کنه تا بتونه تفاوت رو احساس کنه.
اما چیزی که در مورد ال سی دی مشخصه اینه که ال سی دیه N82jq تا جایی که من خبر دارم LED Backlit هست نه LED کامل.
بقیه مشخصات رو هم بستگی داره شما با چه کانفیگی بگیری. اول شما کانفیگ مورد نظرت رو بگو تا بشه نسبت به قیمتی که داره با بقیه ایسوس ها مقایسه کرد. اما تا جایی که خبر دارم N82JQ هر کانفیگی داشته باشه از گرافیک Nvidia Geforce GT 335M استفاده میکنه. این گرافیگ جزو گرافیگ های متوسط هستش و تقریبا برابره با گرافیگ ATI Radeon HD 5650. گرافیک GT335M میتونه اکثر بازیهای 2010 رو بخوبی اجرا کنه و اونهایی هم که گرافیگ قویتری لازم دارند میشه با کیفیت Low یا Medium بازی کرد.
در مورد CPU هم باید صبر کرد دید که شما چه کانفیگی مد نظرتون هست.
راستش بعضی ها قدرت رو در قویتر بودن کارت گرافیک میدونند. خب این افراد اگر لپ تاپ رو برای بازی کردن خریدند حق دارند همچین نظری داشته باشند و اگر من هم خودم رو بزارم جای اونها N61JQ رو فقط به خاطر گرافیکش پر قدرت تر از N82JQ میدونم. اما اگر کانفیگ N61jq و N82jq در بقیه موارد به غیر از گرافیک یکی باشه به نظر من فرقی مابین این 2 به غیر از شکل ظاهریشون وجود نداره.
کلا قدرت یک سیستم رو باید از مجموع همه کانفیگی که داره حساب کرد نه اینکه بگیم چون این لپ تاپ یخورده رمش بالاتره پس قدرت بیشتری داره. در بعضی جاها هست که اصلا رم بکار نمیاد اما در عوض سی پی یو نهایت تلاشش رو میکنه که جوابگو باشه و یا بر عکسش هم ممکنه اتفاق بیوفته.
اگر توی خونه کنسول داری به نظرم تمرکزت رو بیشتر روی سی پی یو, هارد و رم لپ تاپ بزار نه گرافیک. من از وقتی که این لپ تاپ رو گرفتم 1 دفعه هم باهاش بازی نکردم. حتی بازیهای مایکروسافت رو که با ویندوز 7 نصب میشند رو هم اجرا نکردم چون هر وقت بخوام بازی کنم کنسول رو روشن میکنم, پامو میندازم رو پام, سینمای خانگی رو هم روشن میکنم که صدا 5.1 بشه بعد توی 47 اینچ بازی میکنم. این نظر من بود و ذوق من. شایدم یکی باشه با بازی در پی سی یا لپ تاپ بیشتر حال کنه. :20:
شما هم تصمیمت رو بگیر, ببین نیازت چیه. ببین اگر 1.100 بدی به لپ تاپ برات بهتره و 300 تا هم خرج یک کنسول کنی. سر هم میشه 1.400 و یا اینکه کلا 1.400 رو خرج لپ تاپ کنی و قید کنسول رو بزنی. اگر هم هر دوش باشه که چه بهتر از هر دو طرف خیالت راحته:10:
در ضمن به پورتهای ورودی و خروجی هر لپ تاپی که میخوای بگیری دقت کن. امروز بدردت نخورن فردا به کارت میاد. اینجا دیگه قویتر بودن سی پی یو در کار نیست. مثلا پورت USB 3.0 رو لپ تاپ من نداشت و مجبور شدم حدود 70 هزار تومن از جیب خودم بزارم تا بتونم توسط ExpressCard بهش اضافه کنم. :46:
hasanoooooooo
27-08-2010, 01:58
سلام
اصلا توی سایت اسوس همچین اسمی وجود نداره! هاردش چند گیگ بود؟ و با چه گارانتی؟ چه قیمت؟
راستی اقا مهران یه سوال تخصصی داشتم . من دارم برا اولین بار لپتاپ میخرم . عمر لپتاپ چجوریاست؟ باطریش که ضاهرا زود میپکه.! منظورم اینه که در بهترین حالت میشه نهایت 5 سال نگهش داشت؟ من یه pc دارم حدود 8 سال هست باهاش کار میکنم !!!!!!1 خب جوابمو عالی میده !
و حالا بعد از 8 سال تصمیم گرفتم که یه چیزی بردارم که تا 5 سال دیگه نیازمو برطرف کنه کارم همه چیز هم هست
کلام اخر : میشه به عنوان pc ازش کار کشید؟ لپتاپ هم 7 تا 8 تا انتخاب داشتم که n61 رو به خاطر گرافیک . cpu رم انتخاب کردم ممنون میشم که جوابمو بدید/
M E H R A N
27-08-2010, 02:48
راستی اقا مهران یه سوال تخصصی داشتم . من دارم برا اولین بار لپتاپ میخرم . عمر لپتاپ چجوریاست؟ باطریش که ضاهرا زود میپکه.! منظورم اینه که در بهترین حالت میشه نهایت 5 سال نگهش داشت؟ من یه pc دارم حدود 8 سال هست باهاش کار میکنم !!!!!!1 خب جوابمو عالی میده !
و حالا بعد از 8 سال تصمیم گرفتم که یه چیزی بردارم که تا 5 سال دیگه نیازمو برطرف کنه کارم همه چیز هم هست
کلام اخر : میشه به عنوان pc ازش کار کشید؟ لپتاپ هم 7 تا 8 تا انتخاب داشتم که n61 رو به خاطر گرافیک . cpu رم انتخاب کردم ممنون میشم که جوابمو بدید/
سلام عزیز.
از بد کسی این سوالو میپرسی. من از هر چی پی سیه بدم میاد. کلا ریختشو قبول ندارم. چی بگم دست خودم نیست. حالا میخواد هر کانفیگی داشته باشه. منم چند سال پی سی داشتم. فکر کنم آخرین باری که پی سی توی خونم بود سال 2006 بود. بعدش دیگه سمت پی سی نرفتم. چون لپ تاپ هم داشتم و پی سی رو با اون همه کابل و حجم بزرگی که داشت تحمل نکردم.
شما اگر یک لپ تاپ خوب مخصوصا CPU قوی و رم و مادر برد مناسب بگیرید در صورت استفاده مناسب ازش سالها براتون کار خواهد کرد. به شرطی که لپ تاپ رو برای گیم نخرید. اگر واقعا گیمر هستی یا کنسول و یا پی سی. لپ تاپ برای یک گیمر مناسب نخواهد بود چون هم باعث خرابی زودرس اون میشه و هم اینکه یک گیمر یعنی اینکه بتونه گرافیکش رو آپگرید کنه و متاسفانه این کار در لپ تاپ امکان پذیر نیست اما در پی سی هر زمان که اراده کنید میتونید گرافیک رو آپگرید کنید و نیازی به تهیه یک سیستم جدید نخواهید داشت.
اما اگر کسنول دارید و یا به فکر تهیه یک کنسول خواهید بود و از لپ تاپ برای کارهای دیگه ای به غیر از بازی میخواهید استفاده کنید در این صورت بله لپ تاپ جای یک دسکتاپ رو کاملا پر میکنه. اصلا سریهای N61, M60, G51,G73 خودشون از خیلی از دسکتاپ ها قویتر هستند.
منم از لپ تاپ سالهاست بجای دسکتاپ استفاده میکنم که البته قبلا هم Acer و Toshiba از مهمانان من بودند اما الان جاشون با Asus و Samsung عوض شده. از Asus بجای دسکتاپ استفاده میکنم و از Samsung N140 هم برای بیرون. فکر کنم عکس زیر نشون دهنده ی همه چی باشه.
سایز بزرگتر عکس...
اگر به صفحه تلوزیون و لپ تاپ دقت کنی متوجه میشی Asus مثل یک HTPC توی خونه برام کار میکنه. روزی بیشتر از 12 ساعت هم روشنه و مدام در حال کار. از این طرف فیلم و آهنگ پخش میکنه . از این طرف هم توی نت میچرخم, یعنی همزمان 2 صفحه دسکتاپ رو باهاش اداره میکنم. :46:
حالا چرا برای شما کار نکنه؟ دلیلی نمی بینم. :20:
hasanoooooooo
27-08-2010, 04:29
سلام عزیز.
از بد کسی این سوالو میپرسی. من از هر چی پی سیه بدم میاد. کلا ریختشو قبول ندارم. چی بگم دست خودم نیست. حالا میخواد هر کانفیگی داشته باشه. منم چند سال پی سی داشتم. فکر کنم آخرین باری که پی سی توی خونم بود سال 2006 بود. بعدش دیگه سمت پی سی نرفتم. چون لپ تاپ هم داشتم و پی سی رو با اون همه کابل و حجم بزرگی که داشت تحمل نکردم.
شما اگر یک لپ تاپ خوب مخصوصا CPU قوی و رم و مادر برد مناسب بگیرید در صورت استفاده مناسب ازش سالها براتون کار خواهد کرد. به شرطی که لپ تاپ رو برای گیم نخرید. اگر واقعا گیمر هستی یا کنسول و یا پی سی. لپ تاپ برای یک گیمر مناسب نخواهد بود چون هم باعث خرابی زودرس اون میشه و هم اینکه یک گیمر یعنی اینکه بتونه گرافیکش رو آپگرید کنه و متاسفانه این کار در لپ تاپ امکان پذیر نیست اما در پی سی هر زمان که اراده کنید میتونید گرافیک رو آپگرید کنید و نیازی به تهیه یک سیستم جدید نخواهید داشت.
اما اگر کسنول دارید و یا به فکر تهیه یک کنسول خواهید بود و از لپ تاپ برای کارهای دیگه ای به غیر از بازی میخواهید استفاده کنید در این صورت بله لپ تاپ جای یک دسکتاپ رو کاملا پر میکنه. اصلا سریهای N61, M60, G51,G73 خودشون از خیلی از دسکتاپ ها قویتر هستند.
منم از لپ تاپ سالهاست بجای دسکتاپ استفاده میکنم که البته قبلا هم Acer و Toshiba از مهمانان من بودند اما الان جاشون با Asus و Samsung عوض شده. از Asus بجای دسکتاپ استفاده میکنم و از Samsung N140 هم برای بیرون. فکر کنم عکس زیر نشون دهنده ی همه چی باشه.
سایز بزرگتر عکس...
اگر به صفحه تلوزیون و لپ تاپ دقت کنی متوجه میشی Asus مثل یک HTPC توی خونه برام کار میکنه. روزی بیشتر از 12 ساعت هم روشنه و مدام در حال کار. از این طرف فیلم و آهنگ پخش میکنه . از این طرف هم توی نت میچرخم, یعنی همزمان 2 صفحه دسکتاپ رو باهاش اداره میکنم. :46:
حالا چرا برای شما کار نکنه؟ دلیلی نمی بینم. :20:
دمت گرم .. به همه جوابهام رسیدم . نه والا گبمر نیستم . حتی پای pc هم در ماه میانگین بگیرم 10 ساعت نمیشه اینجوری که من فهمیدم عالیه . مممنون اقا داری حال میکنیا!!!!
masael_bg
27-08-2010, 04:45
کانفیگش دقیقا همون کانفیگ n61jq هست با این تفاوت که گرافیکش gt335 و 14 اینچ و 2.1 کیلوگرمه
قیمت شیراز 1480
نه برای بازی نمیخوام.گرافیکشم جوابگوی من هست
ولی سی پی یو و رمش خیلی برام مهمه. همچنین صفحه نمایشش.میشه یه تحقیق بفرمایید ببینید صفحه نمایشش خوبه یا نه؟
مثلا تفاوت صفحه های زیر چیه؟
vesa like ( n61jq)
led backlit ( n82jq)
color shine (g73jh)
gnulinux
27-08-2010, 08:22
سلام دوستان کسی رو این مدل مک نصب کرده :5:؟ اگه نصبیدین کدوم ورژن راحت نصب شد :5:ممنونم:11:
یعنی هیچکی این کارو نکرده تصمیم به این کارو هم ندارید
alireza1411
27-08-2010, 11:02
یعنی هیچکی این کارو نکرده تصمیم به این کارو هم ندارید
سلام دوست عزیز. من سه روز دیگه فکر کنم برسه به دستم و نصب کنمش. کنجکاوم ببینم اپل بازم تبلیغات کرده یا واقعا چیزایی داره واسه گفتن. البته نسخه هایی که هست -- شده هست و نمیشه واقعا قضاوت کرد که ویندوز بهتره یا مک ولی به هر حال ببینم ظاهرش و کارش در چه حدی هست مخصوصا رو این لپ تاپ ما.
خب برم سراغ تست بایوسای مختلف. اول بگم تو دو دسته مقایسه کردم. ویندوز و دراویورا رو نصب کردم و تنها کاری که میکنم اینه که بایوس جدید رو میذارم و میام بالا و بعد از یه دقه بنچ مارک رو آتیش میکنم. یه هیچ برنامه و تنظیمی هم دست نمیزنم. رزولوشن دستاپ هم گذاشتم آخرش و تم هم ایرو هست.
هر بایوس رو دو بار تست کردم که نتیجه الکی نباشه. بعضی ورژنا یه کم نوسان دارن و امتیاز کم و زیاد میشه واسه همین ماکسیمم امتیاز و مینیمم امتیاز رو مقایسه کردم. توی آخر عکس امتیاز کلی سیستم وجود داره. راستی سی دی رو تست نکردم ها!!!!!! یادم رفت .... شرمنده
این دیس کامپیوتر که نوشته با بایوس 209 هست که بعد از بررسی دقیق به این متیجه رسیدم که یا 209 بزارم و یا 208 که باز هم چون 209 جدید تر بود همون رو گذاشتم.
---------- Post added at 12:02 PM ---------- Previous post was at 11:59 AM ----------
تست بعدی امتیاز ماکسیمم بایوس هاست. اون تهیه میشه امتیاز کلی سیستم بازم بدون تست سی دی.
لینک عکسا رو هم بزارم که مشکلی پیش اومد یه طوری حلش کنید:
alireza1411
27-08-2010, 11:08
تو دیتابیس آنلاین یه سری سیستم بود و امتیاز نصف سیستم ها بیشتر از مال من بود. البته کمتر از نصف شاید هم.
بیشترین امتیاز حسابی من رو سر کار گذاشته بود. گفتم یه کاسه ای چیزی زیر نیم کاسه باید باشه. با ساندار تست گرفتم دیدم نتیجه مشابه بقیه سیستم ها باید باشه.البته بدون سی دی اولش تست کرده بودم.
تست سی دی رو اضافه کردم امتیاز 100 تایی زیاد میشه ولی بازم تا 1400 راه زیاده.
خب بعد از ور رفتن با همه چی متوجه شدم جناب ورداشتن رزولوشن دستاپشون رو گذاشتم احتمالا 800*600 یا 1024*768. منم این کارو کردم. نتیجه این میشه:
پیشنهاد من اینه که یا ریسک کنین و با یو اس بی بایوس رو فلش کنید و بزارین رو 209 یا 208. البته 209 گرافیکش بهتره بود ها :31::31::31::31:
یا ریسک نکنید و بی خیال همون 210 رو استفاده کنید.
دوستانی که کرایسی نصب کردن تو 64 بیتی لطف کنن فریم ریتی که فرپس تو صحنه ی شروع مرحله اول بازی همونجا که یارو از هواپیما میاد بیرون رو بنویسن. دقت کنن که همون جا بی حرکت چند ثانیه بمونن و ماکسیمم و مینیمم فریم ریت تو اون حالت رو بگن. ممنون میشم.
alireza1411
27-08-2010, 11:42
تیر خلاصی رو هم که طبق معمول با قدرتمندترین برنامه استفاده از سی پی یو انجام میدن. با x264 یه اینکد رو که قبلا انجام داده بودم انجام دادم ببینم نتیجه چه طوریه.
تو ویندوز 32 بیتی با بایوس 210 سرعت اینکدینگ 15 فریم در ثانیه بود. تو 64 بیتی هم با بایوس 210 سرعت اینکدینگ شد 16 تا.
حالا جالبه با بایوسی که تو بنچمارک بهتر از بقیه بود سرعت شده 22 تا !!!!!! تقریبا 16 درصد افزایش سرعت.
اینم عکساش. میبینین همه هسته ها فول پر شدن. فقط این x264 ممکنه سی پی رو رو بسوزونه راحت شم. دما شده 85 اونم بدون استفاده از GPU وگرنه 91 92 93 خوراکشه. البته اتاق رو 27 بود.
file:///C:/Users/alireza/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.png[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 12:42 PM ---------- Previous post was at 12:39 PM ----------
لینک برای یافتن بایوس 212 هم اگه دارین بزارین ببینم چه جوریاست. ریسکش هم با خودم.
تو ایسوس دیدم که نبود. جاهای دیگه هم اگه رسمیه لینک بدین لطفا.
اگه نبود هم بزارین شاید یه هکی چیزی کرده باشن حال کنیم. :31::31::31::31:
:دی
با همه ی این اوصاف من اعتقاد دارم همیشه ورژن جدید تر مزایایی داره و باید صبر کنیم ببینیم ورژن بعدی کی میاد اونو بریزیم :دی
زیادم آدم ور بره با لپ تاپ ممکنه یه روز با چشم گریون بیاد اینجا مطلب بنویسه :)) :دی :دی
aso.pas.86
27-08-2010, 13:27
سلام.
می خوام ببینم از دوستان کسی گرافیک رو (n61jq) اور کلاک کرده؟یعنی اصلا میشه؟
اخه من شنیدم گرافیکای asus اور نمیشن.
لطفا اگه کسی تونسته یه rate از قبل و بعدش بزاره که ببینم چقدر فرق میکنه.
اخه منم میخوام یکیشو بگیرم بیشتر واسه بازی و ...
ممنون.
سلام.
ممنون.
نه دوست عزیز اور نمیشه.من خوراکم گیم و اورکلاک کارت گرافیکه،اما کارت گرافیک این لپ تاپ قابلیت اورکلاک نداره.
لینک برای یافتن بایوس 212 هم اگه دارین بزارین ببینم چه جوریاست. ریسکش هم با خودم.
تو ایسوس دیدم که نبود. جاهای دیگه هم اگه رسمیه لینک بدین لطفا.
اگه نبود هم بزارین شاید یه هکی چیزی کرده باشن حال کنیم. :31::31::31::31:
دوست گلم بابت تمام این زحمتی که کشیدی تشکر فراوان من رو بپذیرید:33:.واقعآ که مرسی به این حوصله و پشتکار.اما عزیز دلم تمام این اختلافهایی که شما اندازه گرفتی در عمل و کاربرد روزمره کاملآ نامحسوسه.مگه ما معمولآ با لپ تاپ چکار میکنیم که نیاز به استفاده از حداکثر زور CPU و یا ... رو داشته باشیم.البته من با Update بودن سیستم کاملآ موافقم.اما مسئله بایوس اگر مشکلی نداشته باشه کاملآ حاشیه ایه.من شخصآ دارم با 206 فابریک خودش کار میکنم و تا به مشکلی هم برخورد نکنم اپدیتش نمیکنم.البته این نظر شخصی من بود و امیدوارم برای شما و دیگر دوستان باعث سوء تفاهم نشه.:46:
alireza1411
27-08-2010, 14:44
سلام.
ممنون.
با نرم افزارهای معمول و تو ویندوز که نمیشه کاری کرد. اگه حرفه ای باشی و بتونی بایوس گرافیک رو دستکاری کنی یه کارایی میشه کرد. البته من بلد نیستم ولی بعضی ها رو میشناسم که از این کارا هم میکنن. خطری هم باید باشه.
alireza1411
27-08-2010, 14:51
دوست گلم بابت تمام این زحمتی که کشیدی تشکر فراوان من رو بپذیرید:33:.واقعآ که مرسی به این حوصله و پشتکار.اما عزیز دلم تمام این اختلافهایی که شما اندازه گرفتی در عمل و کاربرد روزمره کاملآ نامحسوسه.مگه ما معمولآ با لپ تاپ چکار میکنیم که نیاز به استفاده از حداکثر زور CPU و یا ... رو داشته باشیم.البته من با Update بودن سیستم کاملآ موافقم.اما مسئله بایوس اگر مشکلی نداشته باشه کاملآ حاشیه ایه.من شخصآ دارم با 206 فابریک خودش کار میکنم و تا به مشکلی هم برخورد نکنم اپدیتش نمیکنم.البته این نظر شخصی من بود و امیدوارم برای شما و دیگر دوستان باعث سوء تفاهم نشه.:46:
خب قصه رو نگرفتی چیه. لپ تاپ سونی با سی پی یو 720qm که خودتون بهتر میدونین که 200 تومن ارزونتر از لپ تاپ مدل f 115 هست رو توجه کنین که تفاوت کلاکشون تنها 200 مگاهرتزه. این تفاوت میتونه تنها حدود 200/2800 کارایی رو بالاببره. خوب این که 6 درصده. حالا تنها با تغییر بایوس میشه 14 درصد کارایی سیستم رو بالابرد و هزینه ای هم نداره. اگه قرار باشه پول بیشتر بدیم که کارایی 14 درصد بره بالا فکر کنم یه 500 600 تومنی باید پیاده شیم.
البته من گفتم خودم ریسکش رو قبول میکنم و هیچ توضیحی هم ندادم چه طوری فلش کنیم و از این حرفا. ممکنه یکی بره فلش کنه و از شانس بدش خراب شه. بعد ببره گارانتی. بعد اونام که مشاالله هزار مشالله در کمال صداقت و بدون هیچ کار غیر اخلاقی تعمیر میکنن تقدیم میکنن.
من فقط به اونایی که میخوان و بلد هستن و ریسکش رو هم قبول دارن میگم 209 بهتره. راستی !!!!!!!!!!
لینک بدین واسه 206 یا 212. اصلا لینک هم نمیخواد خودتون بک آپ بگیرین بدین مام استفاده کنیم خب.
یه سوال دیگه. تو صحنه ورودی کرایسیس اون فریم ریت رو با فرپس میگین لطفا ؟ اگه عکس بزارین ممنون میشم.
[QUOTE=alireza1411;5328579]من فقط به اونایی که میخوان و بلد هستن و ریسکش رو هم قبول دارن میگم 209 بهتره.
QUOTE]
نشد.منظور من این نبود.من کاملآ با تمام گفته های شما موافقم،نه مخالف.بلکه منظورم این بود که مطالب شما برای استفاده کاملآ تخصصی مناسبه.همونطور که قبلآ هم گفتم مطالب این تاپیک معمولآ حالت عمومی دارند،چون اکثر عموم اقشار اجتماع از این مطالب استفاده میکنند.پس بیشتر هدف در کلی گرایی و رفع مشکل است.مطالب خیلی تخصصی نیاز به متقاضی تخصصی و باالطبع فضای تخصصی داره.من خودم رو مثال میزنم که از مطالب شما همین قدر دستگیرم شد که به جای اینهمه زحمت تو یه خط مینوشتی که مثلآ بایوس ورژن فلان حدود فلان درصد پرفورمنس لپ تاپ رو افزایش میده.چون هدف من و دیگر دوستان این بوده که این تاپیک متعلق به همه باشه و همه با هر نوع معلوماتی بتونن ازش استفاده کنن.اما مطالب تخصصی کاملآ جهت رو به سمت شخصی گرایی میبره.باز هم شرمنده که نظرم رو خیلی رک گفتم.امیدوارم منظورم رو کامل رسونده باشم و باعث سوء تفاهم نشده باشه.:10:
با نرم افزارهای معمول و تو ویندوز که نمیشه کاری کرد. اگه حرفه ای باشی و بتونی بایوس گرافیک رو دستکاری کنی یه کارایی میشه کرد. البته من بلد نیستم ولی بعضی ها رو میشناسم که از این کارا هم میکنن. خطری هم باید باشه.
دوست عزیز کاملآ و با اطمینان به شما عرض میکنم که کارت گرافیک این دستگاه قابلیت اورکلاک نداره و در صورت تغییرات در کانفیگ گرافیک مطمئنآ کارت گرافیک بعد از چند لحظه میسوزه.:41:
alireza1411
27-08-2010, 15:54
[QUOTE=alireza1411;5328579]من فقط به اونایی که میخوان و بلد هستن و ریسکش رو هم قبول دارن میگم 209 بهتره.
QUOTE]
نشد.منظور من این نبود.من کاملآ با تمام گفته های شما موافقم،نه مخالف.بلکه منظورم این بود که مطالب شما برای استفاده کاملآ تخصصی مناسبه.همونطور که قبلآ هم گفتم مطالب این تاپیک معمولآ حالت عمومی دارند،چون اکثر عموم اقشار اجتماع از این مطالب استفاده میکنند.پس بیشتر هدف در کلی گرایی و رفع مشکل است.مطالب خیلی تخصصی نیاز به متقاضی تخصصی و باالطبع فضای تخصصی داره.من خودم رو مثال میزنم که از مطالب شما همین قدر دستگیرم شد که به جای اینهمه زحمت تو یه خط مینوشتی که مثلآ بایوس ورژن فلان حدود فلان درصد پرفورمنس لپ تاپ رو افزایش میده.چون هدف من و دیگر دوستان این بوده که این تاپیک متعلق به همه باشه و همه با هر نوع معلوماتی بتونن ازش استفاده کنن.اما مطالب تخصصی کاملآ جهت رو به سمت شخصی گرایی میبره.باز هم شرمنده که نظرم رو خیلی رک گفتم.امیدوارم منظورم رو کامل رسونده باشم و باعث سوء تفاهم نشده باشه.:10:
خب چشم. مطلب جدید نمینویسم که مشکلی ایجاد نشه. شخص گرایی هم نمیخواستم بشه. گفتم شاید بتونم به دوستان کمکی بکنم.
فقط یه نکته برای اور کلاک لپ تاپ بگم و برم. این برنامه میتونه رو بعضی لپ تاپای n61jq جوابگو باشه. باهاش سی پی یو اور میکنن. فقط هیچ چیز دیگه ای نمیگم چون به نظرم این یکی دیگه واقعا تخصصیه.
یه دونه واسه اور گرافیک هم میذارم بازم میگم تخصصیه یه موقع چیزی بشه به من هیچ ربطی نداره. من در حال ترک تاپیک هستم :31:
این فریم ریت کرایسیس رو با عکس نمیذاره کسی ؟؟؟؟؟؟ تو شروع بازی تو صحنه ی اول مرحله ی اول و در مکان اولیه با دوربین ثابت میخوام.
---------- Post added at 04:54 PM ---------- Previous post was at 04:52 PM ----------
دوست عزیز کاملآ و با اطمینان به شما عرض میکنم که کارت گرافیک این دستگاه قابلیت اورکلاک نداره و در صورت تغییرات در کانفیگ گرافیک مطمئنآ کارت گرافیک بعد از چند لحظه میسوزه.:41:
آقا من گفتم دارم میرم دیگه. چرا میزنی حالا ؟؟ :41:
تو یوتیوب فیلم اورکلاکش هم هست اگه خوب بگردی.
masael_bg
27-08-2010, 16:01
سلام بر وایومن و alireza1411
این قضیه بایوس و اینا چیه؟
چطوری باید بایوس لپتاپمونو آپدیت کنیم؟
تا چند درصد احتمال خطر وجود داره؟چی میشه؟میسوزه؟
حالا آخر سر چی شد؟ کدوم ورژن از همه بهتر بود؟
[QUOTE=Vaioman;5328709]
خب چشم. مطلب جدید نمینویسم که مشکلی ایجاد نشه. شخص گرایی هم نمیخواستم بشه. گفتم شاید بتونم به دوستان کمکی بکنم.
فقط یه نکته برای اور کلاک لپ تاپ بگم و برم. این برنامه میتونه رو بعضی لپ تاپای n61jq جوابگو باشه. باهاش سی پی یو اور میکنن. فقط هیچ چیز دیگه ای نمیگم چون به نظرم این یکی دیگه واقعا تخصصیه.
یه دونه واسه اور گرافیک هم میذارم بازم میگم تخصصیه یه موقع چیزی بشه به من هیچ ربطی نداره. من در حال ترک تاپیک هستم :31:
این فریم ریت کرایسیس رو با عکس نمیذاره کسی ؟؟؟؟؟؟ تو شروع بازی تو صحنه ی اول مرحله ی اول و در مکان اولیه با دوربین ثابت میخوام.
---------- Post added at 04:54 PM ---------- Previous post was at 04:52 PM ----------
آقا من گفتم دارم میرم دیگه. چرا میزنی حالا ؟؟ :41:
تو یوتیوب فیلم اورکلاکش هم هست اگه خوب بگردی.
من دیدم اما فقط بدرد حالت Idle میخوره.با اولین استفاده گرافیکی دما میره روی 200.:31:1 یا 2 درصد رو که نمیگن اورکلاک.اگر حداقل 10 درصد Core یا MEM رو افزایش دادی میشه بگی قابل اورکلاک.بعد هم مثل اینکه حرفهای من با اون همه عذر خواهی و شرمندگی که اظهار کردم باز هم باعث سوء تفاهم شد.:41:
alireza1411
27-08-2010, 16:53
[QUOTE=alireza1411;5328910]
من دیدم اما فقط بدرد حالت Idle میخوره.با اولین استفاده گرافیکی دما میره روی 200.:31:1 یا 2 درصد رو که نمیگن اورکلاک.اگر حداقل 10 درصد Core یا MEM رو افزایش دادی میشه بگی قابل اورکلاک.بعد هم مثل اینکه حرفهای من با اون همه عذر خواهی و شرمندگی که اظهار کردم باز هم باعث سوء تفاهم شد.:41:
نه سوء تفاهم نشده عزیز. مشکلی نیست که. من همین جوری هم وقتم کمه چه برسه بخوام فروم بازی کنم. اونم خیر 1 یا 2 درصد نبود. البته شاید یه کلیپ دیگه بوده. نمیدونم والله. ولی سی پی یو تا 15 درصد و گرافیک هم حدود 13 14 درصدی اور میشن. دما هم تقریبا نهایت ممکنه یعنی 105 تا 110 و تو محدوده ی خطرناک وارد میشه.
راستی اور کلاک مموری !!!!! نمیخوام یه بحث جدید باز کنم ولی دقت کنین مموری رو برای چه موارد و بازیهایی اور میکنن.
خدانگهدار واسه همیشه. کسی کار داشت فقط پیام خصوصی بزاره چون تو این فروم نمیام.
جناب وایومن من دقت نکرده بودم که فروم رو شما باز کردین وگرنه بحث نمیکردم اصلا.
موفق و پیروز باشین و از لپ تاپتون لذت ببرید
mohsenjxj
27-08-2010, 16:57
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان چند تا سوال از جناب وایومن - محمد اسوس - جناب مهران یا هر دوستی که اطلاعات خوبی درمورد سوالام داشت میخواستم بپرسم البته قبلا هم در این کلوپ پرسیدم ولی کسی جواب نداده ممنون میشم از دوستان لطف کنن و جواب سوالای منو به طور کامل بدن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
سوال سوم هم اینه که برای اینکه با این لپ تاپ بتونم از اینترنت وایرلس استفاده کنم نیاز به چه چیزایی هست لطفا به طور کامل حتی از اون آنتنش توضیح؟ آخه اولین بار هست که من میخوام از وایرلس استفاده کنم اگه لطف کنید مفصل از اول توضیح بدید خیلی ممنون میشم از دوستان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
mohsenjxj
27-08-2010, 17:07
یه سوال دیگه داشتیم: وقتی میخوایم ویندوز را با استفاده از درایو ریکاوری یا dvdها ریکاوری کنیم و بخوایم ویندوز قبلی را که مشکل داره را پاک کنیم - در طی مسیر ریکاوری کردن گزینه ای برای پاک کردن و فرمت کردن درایو c وجود دارد و آیا در صورت پاک کردن ویندوز قبلی درایوی که ریکاوری ویندوز روش هست پاک میشود و از بین میرود؟
لطفا این سوال و سوالای قبلی رو پاسخ بدید چون این چندمین باره که کسی تو این کلوپ جواب منو نمیده
بابا تازه کارا روهم تحویل بگیرید!:41:
alireza1411
27-08-2010, 17:11
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان چند تا سوال از جناب وایومن - محمد اسوس - جناب مهران یا هر دوستی که اطلاعات خوبی درمورد سوالام داشت میخواستم بپرسم البته قبلا هم در این کلوپ پرسیدم ولی کسی جواب نداده ممنون میشم از دوستان لطف کنن و جواب سوالای منو به طور کامل بدن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال سوم هم اینه که برای اینکه با این لپ تاپ بتونم از اینترنت وایرلس استفاده کنم نیاز به چه چیزایی هست لطفا به طور کامل حتی از اون آنتنش توضیح؟ آخه اولین بار هست که من میخوام از وایرلس استفاده کنم اگه لطف کنید مفصل از اول توضیح بدید خیلی ممنون میشم از دوستان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوتی اورست بوده احتمالا. بلوری رایتر نداره عزیز.
کاتالیست کنترل سنتر مجموعه ای از تنظیمات مربوط به گرافیک سیستم رو بر عهده داره و درایور گرافیک یه بخشی از پکیجی هست که ای ا دی میذاره واسه داتلود. منظورم اینه که ممکنه ورژن درایور گرافیک تو دو تا کاتالیست یکی باشه ولی کاتالیست کنترل سنتر دو ورژن متفاوت داشته باشه.
برای وایرلس میری یه مودم تی پی لینک 2640u میخری 50 الی 55 تومن از بازار ایران. بعد کانکشن رو مثلا از نوع pppoe میذاری و بعد با لپ تاپ به راحتی به اینترنت وصل میشی. اگه منظورت از وایرلس مودم نباشه بلکه ای دی اس ال وایر لس باشه قصه ش فرق میکنه. از بچه ها بپرس. من خبر ندارم:31:
gnulinux
27-08-2010, 17:21
سلام دوستان همتون میدونید که رو ای لپتاپ افیس نصب بود حالا من هر وقت اونو باز میکنم میگه سریال وارد کن کسی این سریالو داره وارد کنم راحت شم البته میتونم اینو پاکش کنم از نو خودم نصب کنم اما هر سریالی بهش میدم قبول نمیکنه که نمیکنه یکی کمک کنه چه کنم :5:
mhadishirani
27-08-2010, 17:25
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان چند تا سوال از جناب وایومن - محمد اسوس - جناب مهران یا هر دوستی که اطلاعات خوبی درمورد سوالام داشت میخواستم بپرسم البته قبلا هم در این کلوپ پرسیدم ولی کسی جواب نداده ممنون میشم از دوستان لطف کنن و جواب سوالای منو به طور کامل بدن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
سوال سوم هم اینه که برای اینکه با این لپ تاپ بتونم از اینترنت وایرلس استفاده کنم نیاز به چه چیزایی هست لطفا به طور کامل حتی از اون آنتنش توضیح؟ آخه اولین بار هست که من میخوام از وایرلس استفاده کنم اگه لطف کنید مفصل از اول توضیح بدید خیلی ممنون میشم از دوستان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
چه جور اینترنت وایر لس؟؟
شما میخوای از بیرون اینترنت وایرلس بگیری یا میخوای توی خونه از وای فای استفاده کنی؟؟
---------- Post added at 06:25 PM ---------- Previous post was at 06:24 PM ----------
سلام دوستان همتون میدونید که رو ای لپتاپ افیس نصب بود حالا من هر وقت اونو باز میکنم میگه سریال وارد کن کسی این سریالو داره وارد کنم راحت شم البته میتونم اینو پاکش کنم از نو خودم نصب کنم اما هر سریالی بهش میدم قبول نمیکنه که نمیکنه یکی کمک کنه چه کنم :5:
باید پاک کنی خودت نصب کنی
[QUOTE=Vaioman;5329134]
نه سوء تفاهم نشده عزیز. مشکلی نیست که. من همین جوری هم وقتم کمه چه برسه بخوام فروم بازی کنم. اونم خیر 1 یا 2 درصد نبود. البته شاید یه کلیپ دیگه بوده. نمیدونم والله. ولی سی پی یو تا 15 درصد و گرافیک هم حدود 13 14 درصدی اور میشن. دما هم تقریبا نهایت ممکنه یعنی 105 تا 110 و تو محدوده ی خطرناک وارد میشه.
راستی اور کلاک مموری !!!!! نمیخوام یه بحث جدید باز کنم ولی دقت کنین مموری رو برای چه موارد و بازیهایی اور میکنن.
خدانگهدار واسه همیشه. کسی کار داشت فقط پیام خصوصی بزاره چون تو این فروم نمیام.
جناب وایومن من دقت نکرده بودم که فروم رو شما باز کردین وگرنه بحث نمیکردم اصلا.
موفق و پیروز باشین و از لپ تاپتون لذت ببرید
اولآ مرسی از دعای خیرتون.دومآ قصد من اصلآ بی احترامی نبود و اذعان هم کرده بودم و از حضور و فعالیت شما در این تاپیک شخصآ خرسند هستم.من کاملآ دوستانه و محترمانه از شما خواهش کردم که اینقدر مباحث رو تخصصی ادامه ندید چون از موضوع کلی تاپیک خارج شده بود.در کل اگر باعث رنجش شما شدم پوزش میطلبم.:11:سوما هم منظور از Mem رم نیست بلکه منظور مموری کلاک کارت گرافیک است.جهت اطلاع این کارت گرافیک دارای CoreSpeed=650 و MEM Speed=800 است.که با احتساب فرمایش شما با 13 درصد اورکلاک میشه 734 و 904.یعنی تقریبآ برابر 5870.:18:در حالت عادی موقع گیم دمای کارت گرافیک تا 86 بالا میره.حالا اگر این قدری که شما میگی اگه اور بشه که نمیشه فکر کنم بره رو 130 درجه.MAX دمای این کارت گرافیک حدود 102درجه است اونم برای مدت کوتاه وگر نه همین دما هم اسیب میزنه.در مورد CPU هم بله تا 15 درصد اور میشه اما فکر کنم دماش بره رو همون 110 که گفتی در صورتی که MAX دمای CPU هم حدود 105 درجه برای مدت خیلی کوتاه است.حالا به نظرت فیلمها راست میگن یا دروغ.:13:
یه سوال دیگه داشتیم: وقتی میخوایم ویندوز را با استفاده از درایو ریکاوری یا dvdها ریکاوری کنیم و بخوایم ویندوز قبلی را که مشکل داره را پاک کنیم - در طی مسیر ریکاوری کردن گزینه ای برای پاک کردن و فرمت کردن درایو c وجود دارد و آیا در صورت پاک کردن ویندوز قبلی درایوی که ریکاوری ویندوز روش هست پاک میشود و از بین میرود؟
لطفا این سوال و سوالای قبلی رو پاسخ بدید چون این چندمین باره که کسی تو این کلوپ جواب منو نمیده
بابا تازه کارا روهم تحویل بگیرید!:41:
نه نیازی نیست خود ریکاوری عمل پاک کردن رو بطور اتوماتیک انجام میده و درایو ریکاوری هم طوری نمیشه.سوالات قبلیت رو هم علیرضا جواب داده.:46:
سلام به همه من میخوام ایسوس n61jq رو بخرم قیمته با بلوری رو میگن 1.480 ایا میارزه یا داره گرون میده ؟؟؟
2. ایا مانیتورش این مدل مشکل داره ؟؟ اخه بعضی ها میگن کیفیتش خوب نیست ؟؟
alireza1411
27-08-2010, 17:48
[QUOTE=alireza1411;5329169]
اولآ مرسی از دعای خیرتون.دومآ قصد من اصلآ بی احترامی نبود و اذعان هم کرده بودم و از حضور و فعالیت شما در این تاپیک شخصآ خرسند هستم.من کاملآ دوستانه و محترمانه از شما خواهش کردم که اینقدر مباحث رو تخصصی ادامه ندید چون از موضوع کلی تاپیک خارج شده بود.در کل اگر باعث رنجش شما شدم پوزش میطلبم.:11:سوما هم منظور از Mem رم نیست بلکه منظور مموری کلاک کارت گرافیک است.جهت اطلاع این کارت گرافیک دارای CoreSpeed=650 و MEM Speed=800 است.که با احتساب فرمایش شما با 13 درصد اورکلاک میشه 734 و 904.یعنی تقریبآ برابر 5870.:18:در حالت عادی موقع گیم دمای کارت گرافیک تا 86 بالا میره.حالا اگر این قدری که شما میگی اگه اور بشه که نمیشه فکر کنم بره رو 130 درجه.MAX دمای این کارت گرافیک حدود 102درجه است اونم برای مدت کوتاه وگر نه همین دما هم اسیب میزنه.در مورد CPU هم بله تا 15 درصد اور میشه اما فکر کنم دماش بره رو همون 110 که گفتی در صورتی که MAX دمای CPU هم حدود 105 درجه برای مدت خیلی کوتاه است.حالا به نظرت فیلمها راست میگن یا دروغ.:13:
عزیر پیام خصوصی بزار لطفا اگه کار داشتی با من. منظورم از رم همون مموری بود. بله در حد 5870 میشه ولی تعداد استریم پراسسورهاش که برابر با اون نیست مقایسه میکنی. تازه تعدا تکسچر مپینگ یونیتش هم برابر با اون نیست که کلاک مموری رو با اون مقایسه میکنی.
فیلم ها به نظر من راست میگن متاسفانه.
اصلا ببین من 4830 رو اور کردم اون هم از 625 هسته به 680 هسته. دما چه قدر بالاتر رفت ؟؟
ده درصد اور کردم و دما از 60 رفت 65. نمیدونم چه جوری حساب کردی شد 200 یا 130. ضمنا اگه شما لپ تاپ اور کنی همین جوری بدون کول پد و هزار جور مسائل ایمنی میشینی بازی میکنی تا بوی سوختش در بیاد ؟؟؟
مموریش رو اور کردن اصلا تو فریم ریت اون هم تو کرایسیس اثر نداشت و من هم علاوه بر اینکه اورش نکردم زدم و کلاکش رو آوردم 900 که حال کنه. هر وقت هم آبلیوین بازی میکردم میزدم کلاک مموری بشه 1050 البته دقیق یادم نیستش آخه تو مرز ناپایداری و اینا بود و حدود 1050 میذاشتم.
عزیز بحث رو ادامه نده یا اگه دوست داشتی ادامه بدی یه پیام خصوصی بزن. منم موافقم زیادی داره تخصصی میشه و البته یه مقداری هم داره بحث کل کل و ادعا پیش میاد.
اصلا آقا من غلط کردم. همش رو دروغ گفتم خلاص. بنچ مارک و اینام کشک بود. چرا انقدر حرفای من مهم شده آخه ؟؟؟؟ اصال من خالی بند هستم. این فریم ریت کرایسیس رو یکی بزاره من میرم دیگه کلا تو پی سی ورد نمیام. چرا هیش چی نمیذاره ؟؟؟؟
سلام به همه من میخوام ایسوس n61jq رو بخرم قیمته با بلوری رو میگن 1.480 ایا میارزه یا داره گرون میده ؟؟؟
2. ایا مانیتورش این مدل مشکل داره ؟؟ اخه بعضی ها میگن کیفیتش خوب نیست ؟؟
اگر بگردی تا 1450 هم میتونی با بلوری پیدا کنی.بخاطر گرون شدن دلار یه خرده قیمتش بالا رفته.در مورد صفحه نمایشش هم باید بگم که کاملآ خوب و قابل قبول است و بعضی ها احتمالآ شوخی کردند.:46:
alireza1411
27-08-2010, 17:52
به سافت گذر سر بزن. کرک داره واسه آفیس. 180 روزه باید باشه . اگه جواب نداد باید نصب کنی از اول و کرک کنیش. من الان کرک شده رو استفاده می کنم و مشکلی هم نداره. پروفشنال هم هستش.
mohsenjxj
27-08-2010, 17:55
سلام جناب وایومن بالاخره نگفتید مدل 061 از n61 بلوری هم رایت میکنه یا نه؟
از دوستان کسی هم اگه بلوری رایت کرده باهاش لطف کنه و پاسخ بده.
[QUOTE=Vaioman;5329352]
عزیر پیام خصوصی بزار لطفا اگه کار داشتی با من. منظورم از رم همون مموری بود. بله در حد 5870 میشه ولی تعداد استریم پراسسورهاش که برابر با اون نیست مقایسه میکنی. تازه تعدا تکسچر مپینگ یونیتش هم برابر با اون نیست که کلاک مموری رو با اون مقایسه میکنی.
فیلم ها به نظر من راست میگن متاسفانه.
اصلا ببین من 4830 رو اور کردم اون هم از 625 هسته به 680 هسته. دما چه قدر بالاتر رفت ؟؟
ده درصد اور کردم و دما از 60 رفت 65. نمیدونم چه جوری حساب کردی شد 200 یا 130. ضمنا اگه شما لپ تاپ اور کنی همین جوری بدون کول پد و هزار جور مسائل ایمنی میشینی بازی میکنی تا بوی سوختش در بیاد ؟؟؟
مموریش رو اور کردن اصلا تو فریم ریت اون هم تو کرایسیس اثر نداشت و من هم علاوه بر اینکه اورش نکردم زدم و کلاکش رو آوردم 900 که حال کنه. هر وقت هم آبلیوین بازی میکردم میزدم کلاک مموری بشه 1050 البته دقیق یادم نیستش آخه تو مرز ناپایداری و اینا بود و حدود 1050 میذاشتم.
عزیز بحث رو ادامه نده یا اگه دوست داشتی ادامه بدی یه پیام خصوصی بزن. منم موافقم زیادی داره تخصصی میشه و البته یه مقداری هم داره بحث کل کل و ادعا پیش میاد.
اصلا آقا من غلط کردم. همش رو دروغ گفتم خلاص. بنچ مارک و اینام کشک بود. چرا انقدر حرفای من مهم شده آخه ؟؟؟؟ اصال من خالی بند هستم. این فریم ریت کرایسیس رو یکی بزاره من میرم دیگه کلا تو پی سی ورد نمیام. چرا هیش چی نمیذاره ؟؟؟؟
OK.بحث رو ادامه نمیدیم .در ضمن شما تازه اومدی این تاپیک و خبر نداری ظاهرآ.اینجا هیچ کس نه قصد کل کل داره و نه ادعا.همه در حال اموختن هستیم و هر کسی هر چی بلده به دیگران اموزش میده.حالا شما هم خودت تصمیم گیرنده ای.اگه برای کل کل و ادعا اومدی که اشتباه اومدی .اما اگر برای کمک به دیگران اومدی قدمت روی جفت چشمهام و دستت رو هم به گرمی میفشارم.نه من بلکه تمام دوستان در این تاپیک هم فکر کنم که با من هم عقیده باشند.در مورد Crysis هم من الان دم دستم نیست نصب کنم.اما کاملآ یادمه. در حالت Very High و بدون AA همون ابتدای بازی با 18 فریم شروع میشه و بین 16 تا 21 فریم هم تغییرات داره.اما کاملآ راحت میشه بازی کرد و اصلآ کند نمیشه.
alireza1411
27-08-2010, 18:18
[QUOTE=alireza1411;5329423]
OK.بحث رو ادامه نمیدیم .در ضمن شما تازه اومدی این تاپیک و خبر نداری ظاهرآ.اینجا هیچ کس نه قصد کل کل داره و نه ادعا.همه در حال اموختن هستیم و هر کسی هر چی بلده به دیگران اموزش میده.حالا شما هم خودت تصمیم گیرنده ای.اگه برای کل کل و ادعا اومدی که اشتباه اومدی .اما اگر برای کمک به دیگران اومدی قدمت روی جفت چشمهام و دستت رو هم به گرمی میفشارم.نه من بلکه تمام دوستان در این تاپیک هم فکر کنم که با من هم عقیده باشند.در مورد Crysis هم من الان دم دستم نیست نصب کنم.اما کاملآ یادمه. در حالت Very High و بدون AA همون ابتدای بازی با 18 فریم شروع میشه و بین 16 تا 21 فریم هم تغییرات داره.اما کاملآ راحت میشه بازی کرد و اصلآ کند نمیشه.
همین کرایسیس برام روشن بشه من میرم داداش.
ببین این خیلی عجیبه. کرایسیس وارهد تو 82 تا 88 ثانیه مرحله اول رو لود میکنه. اینش طبیعیه ولی فریم ریت میشه 12 13 چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
تو پی سی با همین تنظیمات با لپ تاپ مقایسه میکنم به نظرم یه خورده کمه البته نه این که مثل شما بشه 17 تا 20. امروز متوجه این قضیه شدم. البته جلوتر که میرم 16 17 هم میشه ولی تو شروع خیلی کنده.
گفتین وری های ؟؟؟؟؟ تو کرایسیس درجه آخرش همین وری های بود ولی تو وارهد اسمش یه چی دیگه بود. مین استریم میشد نرمال و گیمرش میشد های. درجه آخرش اسمش یه چی دیگه بود ولی وری های نبود.
یه بار اگه تونستی چک کن خبرش رو بده. البته با عکس. تنظیمات هم همون درجه آخر و بدون آنتی الیاسینگ گذاشته بودم. تو کاتالیست هم اگه جز دیفالت چیزی رو عوض کردین بگین ممنون میشم. البته فریم ریت شروع انقدر کمه که با عوض کردن چیزای مختلف تو کاتالیست نتونستم کار کنم. خیلی برام عجیبه که انقدر کنده.
[QUOTE=Vaioman;5329505]
همین کرایسیس برام روشن بشه من میرم داداش.
ببین این خیلی عجیبه. کرایسیس وارهد تو 82 تا 88 ثانیه مرحله اول رو لود میکنه. اینش طبیعیه ولی فریم ریت میشه 12 13 چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
تو پی سی با همین تنظیمات با لپ تاپ مقایسه میکنم به نظرم یه خورده کمه البته نه این که مثل شما بشه 17 تا 20. امروز متوجه این قضیه شدم. البته جلوتر که میرم 16 17 هم میشه ولی تو شروع خیلی کنده.
گفتین وری های ؟؟؟؟؟ تو کرایسیس درجه آخرش همین وری های بود ولی تو وارهد اسمش یه چی دیگه بود. مین استریم میشد نرمال و گیمرش میشد های. درجه آخرش اسمش یه چی دیگه بود ولی وری های نبود.
یه بار اگه تونستی چک کن خبرش رو بده. البته با عکس. تنظیمات هم همون درجه آخر و بدون آنتی الیاسینگ گذاشته بودم. تو کاتالیست هم اگه جز دیفالت چیزی رو عوض کردین بگین ممنون میشم. البته فریم ریت شروع انقدر کمه که با عوض کردن چیزای مختلف تو کاتالیست نتونستم کار کنم. خیلی برام عجیبه که انقدر کنده.
اره منم اسم انگلیسیش یادم نیست همون درجه اخر منظورمه که از گیمر بالاتره.دقیقآ خاطرم هست که تمام نتظیمات کاتالیست حالت عادی بود .فقط از گیم بوستر استفاده کرده بودم که فقط یه کم زمان لود بهتر شده بود و تو فریم تاثیری نداشت.اما به محض روشن کردن AA( در حد2X)فریم با 13 شروع میشد و بین 12 تا 17 در طول بازی میچرخید که تو جاهای شلوغ و هنگام انفجارها کند میشد و میرفت رو اعصاب.من متاسفانه DVD بازی رو دادم به پسر خاله ام،تو اولین فرصت میخرم و دوباره نصب میکنم و عکسهاش رو هم میگیرم.:20:
---------- Post added at 07:33 PM ---------- Previous post was at 07:31 PM ----------
نه عزیز همونطور که دوستان هم گفتن این مدل و هیچکدوم از مدلهای سری N61 بلوری-رایتر نداره.:46:
alireza1411
27-08-2010, 19:40
[QUOTE=alireza1411;5329552]
اره منم اسم انگلیسیش یادم نیست همون درجه اخر منظورمه که از گیمر بالاتره.دقیقآ خاطرم هست که تمام نتظیمات کاتالیست حالت عادی بود .فقط از گیم بوستر استفاده کرده بودم که فقط یه کم زمان لود بهتر شده بود و تو فریم تاثیری نداشت.اما به محض روشن کردن AA( در حد2X)فریم با 13 شروع میشد و بین 12 تا 17 در طول بازی میچرخید که تو جاهای شلوغ و هنگام انفجارها کند میشد و میرفت رو اعصاب.من متاسفانه DVD بازی رو دادم به پسر خاله ام،تو اولین فرصت میخرم و دوباره نصب میکنم و عکسهاش رو هم میگیرم.:20:
---------- Post added at 07:33 PM ---------- Previous post was at 07:31 PM ----------
نه عزیز همونطور که دوستان هم گفتن این مدل و هیچکدوم از مدلهای سری N61 بلوری-رایتر نداره.:46:
خب من AA 2x و حالت عادی فرق خاصی حس نمیکنم شاید 1 دونه فریم !!!!!
رو 4 هم میذارم در مقایسه با 2 بازم تغییرش کمه!!!! گیج شدم. یه مشکلی وجود داره. فقط کرایسیس هم نیست که بخوام بگم ورژن کرایسیس و ایناش مشکل داره. مشکل کلیه. تو تست با ساندار با یکی از بچه های فروم مقایسه کردم. مینیمم ها یکی بود ولی ماکزیمم هامون فرق داشت و دقیقا مثل کرایسیس 1.5 برابر مال من بود. یعنی تست رندر ویدئو مال من ماکسش 120 بود مال اون 170 و کرایسیس هم به قول شما مال من 12 و مال شما 17 هست !!!!! چه تشابه جالبی شد.
این طوری نمیشه باید یه سرچ دقیق بزنم یه چیزی پیدا کنم. من تقریبا مشکلم حل شد دیگه. منظورم این نبود برین بخرین نصب کنین و ......... .... ..... ..... . همین توضیح در مورد آنتی الیاسینگ سرنخ رو دستم داد.
mhadishirani
27-08-2010, 21:20
[QUOTE=Vaioman;5329599]
خب من AA 2x و حالت عادی فرق خاصی حس نمیکنم شاید 1 دونه فریم !!!!!
رو 4 هم میذارم در مقایسه با 2 بازم تغییرش کمه!!!! گیج شدم. یه مشکلی وجود داره. فقط کرایسیس هم نیست که بخوام بگم ورژن کرایسیس و ایناش مشکل داره. مشکل کلیه. تو تست با ساندار با یکی از بچه های فروم مقایسه کردم. مینیمم ها یکی بود ولی ماکزیمم هامون فرق داشت و دقیقا مثل کرایسیس 1.5 برابر مال من بود. یعنی تست رندر ویدئو مال من ماکسش 120 بود مال اون 170 و کرایسیس هم به قول شما مال من 12 و مال شما 17 هست !!!!! چه تشابه جالبی شد.
این طوری نمیشه باید یه سرچ دقیق بزنم یه چیزی پیدا کنم. من تقریبا مشکلم حل شد دیگه. منظورم این نبود برین بخرین نصب کنین و ......... .... ..... ..... . همین توضیح در مورد آنتی الیاسینگ سرنخ رو دستم داد.
کاتالیست 10.7 رو دارید؟؟
اگه ندارید مشکل از اونه
سوتی اورست بوده احتمالا. بلوری رایتر نداره عزیز.
:31:
بنده الان با neRO INFO چک کردم دیدم زده رایت بلو رم ساپورت میکنه
شما هم اول به نظر من یه امتحان بکن تومدل 61 و درایور پاناسونیک
بعد از اورست ایراد بگیرید
من بلوری خام ندارم
اگه ووقت کنم میگیرم دقیق میگم
---------- Post added at 10:45 PM ---------- Previous post was at 10:43 PM ----------
باید رایت کنه
مگه اینکه neRO iNfo اشتباه کنه!!!
hossein15
27-08-2010, 23:37
بچه کسی نظری در مورد این لپ تاپ ما نداره :
X64JQ-JX076V
hasanoooooooo
28-08-2010, 06:32
عزیز فکر کنم همون pro 64jq باشه .باس رم رو هم چک کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 08:32 AM ---------- Previous post was at 08:29 AM ----------
بنده الان با neRO INFO چک کردم دیدم زده رایت بلو رم ساپورت میکنه
!!!
یه عکس میزاری؟
alireza1411
28-08-2010, 10:47
[QUOTE=alireza1411;5329828]
کاتالیست 10.7 رو دارید؟؟
اگه ندارید مشکل از اونه
خیر. 10.7 رو نصب کردم قبلا.
alireza1411
28-08-2010, 11:26
حالا فرضا بلوری داره. خامش چند در میاد دونه ای؟
آقا منم دیدم ولی مال من اورست و نرو اینفو هیچ کدوم نمیگن میتونه رایت کنه.میشه بگی مدل مال شما چی هست ؟؟؟
آخه بدبختی قیمتش هم در حدی نیست که بشه گفت بلوری رایتر گذاشتن روش. بلوری رایتر پایونیر فکر کنم 200 به بالا باشه. منطقی به نظر نمیاد.
مال من که اینه:
aso.pas.86
28-08-2010, 12:01
نه دوست عزیز اور نمیشه.من خوراکم گیم و اورکلاک کارت گرافیکه،اما کارت گرافیک این لپ تاپ قابلیت اورکلاک نداره.
جناب تو بازیا چطوره؟
کم نمیاره؟مثلا gta iv رو چجوری اجرا میکنه؟
f_a_r_i_d
28-08-2010, 12:54
حالا فرضا بلوری داره. خامش چند در میاد دونه ای؟
آقا منم دیدم ولی مال من اورست و نرو اینفو هیچ کدوم نمیگن میتونه رایت کنه.میشه بگی مدل مال شما چی هست ؟؟؟
آخه بدبختی قیمتش هم در حدی نیست که بشه گفت بلوری رایتر گذاشتن روش. بلوری رایتر پایونیر فکر کنم 200 به بالا باشه. منطقی به نظر نمیاد.
مال من که اینه:
alireza1411
28-08-2010, 13:11
چه جالب. بلوری شما مارکش ماتشیتاست که. خب شاید داشته باشه. نمیدونم. از بقیه باید بپرسین. حالا شما چند خریدی و از کجا که این جوریه؟؟؟
اين N61 (مدل Core i7) باتريش چجورياس؟ چقدري جواب ميده؟ از نظر صفحه نمايش چطور؟ گويا در مورد صفحه نمايشش قدري حرف و حديث هست؟! من گيمر نيستم ولي نياز به يه سيستم قوي دارم. جوابگو هست؟ غير ازاين مدل چيز جمع و جور و سبكتر چي پيشنهاد ميشه از اين برند؟
.
.
.
.
.
.
f_a_r_i_d
28-08-2010, 17:16
چه جالب. بلوری شما مارکش ماتشیتاست که. خب شاید داشته باشه. نمیدونم. از بقیه باید بپرسین. حالا شما چند خریدی و از کجا که این جوریه؟؟؟
1430 از بازار رضا
alireza1411
28-08-2010, 20:00
اين N61 (مدل Core i7) باتريش چجورياس؟ چقدري جواب ميده؟ از نظر صفحه نمايش چطور؟ گويا در مورد صفحه نمايشش قدري حرف و حديث هست؟! من گيمر نيستم ولي نياز به يه سيستم قوي دارم. جوابگو هست؟ غير ازاين مدل چيز جمع و جور و سبكتر چي پيشنهاد ميشه از اين برند؟
.
.
.
.
.
.
سونی که از این بهتره یه مشکل داره اون هم رزولوشن بالاست و آیکونای دستاپ یا منوهای تو بازی زیادی ریز میشه مگه این که به جای 1600*900 بزاری رو رزولوشن پایین تر مثلا مثل همین لپ تاپ بزاری رو 1360*768.
از نظر زاویه دید هم سونی بهتره و تو پست های قبل بچه ها عکس گذاشتن. تو سایت نوت بوک چک میتونی پیداشون کنی. ولی من به شخصه مشکلی با زاویه دیدش نداشتم. آخه آدم معمولا لپ تاپ رو میذاره جلوی خودش کار میکنه و کج و کوله نمیشینه.
تو بحث گرافیک که دیگه قطعا تا یک و شیشصد هفتصد از این بهتر نیست. البته شاید تا دو تومن هم نباشه. بازیهای جدیدی که میاد تا یکی دو سال در حد گرافیک پلی 3 و ایکس باکس 360 هستند و به راحتی با این لپ تاپ اجرا میشن. بعد از اون یواش یواش باید برین دنبال یه لپ تاپ دیگه.
---------- Post added at 08:58 PM ---------- Previous post was at 08:56 PM ----------
1430 از بازار رضا
خوب من یه ماهی میشه گرفتم. با بررسی اخبار اقتصادی شبکه شیش من همیشه میرم رو مینیمم قیمت که رسید میخرم :31: و خریدمش 1330 از ایران.
خب مبارک باشه. بلوری یه مدت دیگه بگذره جا میافته و به دردت میخوره.
---------- Post added at 09:00 PM ---------- Previous post was at 08:58 PM ----------
1430 از بازار رضا
راستی شما مارک رمش رو هم دیدی چیه ؟؟؟ امتیاز ویندوز به رمش همون 5.9 هست یا بهتره ؟
hossein15
28-08-2010, 21:31
عزیز فکر کنم همون pro 64jq باشه .باس رم رو هم چک کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باس رم رو هم چک کردم 1333 بود.
گفتم که هیچ تفاوتی حتی از نظر ظاهری با n61 نداره.
lucky_luke
28-08-2010, 23:43
لپتاپ نیست که! تخم مرغ شانسیه!!
یکی رمش 1066 یکی دیگه 1333 یکی بلوری رایتر داره یکی نداره!!
تازه قحطی هم اومده !من دو هفتس میحوام بخرم ولی گیر نمیاد(تو اهواز)
به نظر شما یه لپتاپ 1تومنی بخرم + xbox?
با سلام
من دنبال یه لپ تاپ هستم برای کار گرافیکی (photoshp, 3d max ,auto cad )
قیمت تا حدود 1700 ...
هر کسی یک مارک رو میگه و از مارک های دیگه بد حرفی میکنه ... واقعا گیج شدم..:41:
dell,asus,vaio,hp ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید..
Mohammad_Asus
28-08-2010, 23:59
من قبلا درباره این قضیه بلوری مطلب نوشته بودم ،
من نمیدونم مسئله ای به این سادگی رو چرا دوستان پیچیده میکنن !
ببینید N61JQ یه مدل هست که توی سایت اسوس هم هست :
(این لینک نمیدونم چرا بگیر نگیر داره !)
همونطور که در قسمت مشخصات میبینید ، دارای کانفیگهای مختلفی هست ؛
این کانفیگهای مختلف با پسوندهای مختلفی ظاهر شده ، 061 - 010 - 014 - 007 و الی ماشاالله !
این کانفیگها فقط مربوط به اعداد و ارقام نیست و برند قطعات استفاده شده داخلی هم فرق میکنه
مثلا درایور نوری یکی Hitachi و یکی دیگه Panasonic و یکی هم Slimtype و معمولا اینطور بوده که زمانی برند فرق میکنه ، مشخصات هم فرق میکنه ،
مثلا برند رم یکی Hynix هست و باس رمش 1066 و یکی دیگه هم از رم Kingstone استفاده میکنه و باس رمش 1333 هست.
این قضیه در مورد هارد هم صادقه و مثلا با برند Seagate هست که 500G و 7200 هست و یکی هم WD و 640G و 5400
باز در مورد مانیتور هم این قضیه وجود داره.
متاسفانه به دلیل همکاری نکردن دوستان ، من نمیتونم این پسوندها رو با هم مقایسه کنم و بگم دقیقا فرقهاشون چیه.
مدل 010V :
هارد 500 - 7200 و برند Seagate
درایور نوری بلوری Hitachi بدون قابلیت رایت بلوری
رم 1066 و برند Hynix
مانیتور Hannstar
مدل 014V :
هارد 640 - 5400 و برند Western Digital
درایور نوری بلوری Matashita (یا یه همچین چیزی - Panasonic ) با قابلیت رایت بلوری اگر اشتباه نکنم
رم 1333 و برند Kingstone
مانیتور Samsung
هالا باز بیاید بگید فرق اینها چیه ! :18:
rahnemoun
29-08-2010, 00:05
من قبلا درباره این قضیه بلوری مطلب نوشته بودم ،
من نمیدونم مسئله ای به این سادگی رو چرا دوستان پیچیده میکنن !
ببینید N61JQ یه مدل هست که توی سایت اسوس هم هست :
(این لینک نمیدونم چرا بگیر نگیر داره !)
همونطور که در قسمت مشخصات میبینید ، دارای کانفیگهای مختلفی هست ؛
این کانفیگهای مختلف با پسوندهای مختلفی ظاهر شده ، 061 - 010 - 014 - 007 و الی ماشاالله !
این کانفیگها فقط مربوط به اعداد و ارقام نیست و برند قطعات استفاده شده داخلی هم فرق میکنه
مثلا درایور نوری یکی Hitachi و یکی دیگه Panasonic و یکی هم Slimtype و معمولا اینطور بوده که زمانی برند فرق میکنه ، مشخصات هم فرق میکنه ،
مثلا برند رم یکی Hynix هست و باس رمش 1066 و یکی دیگه هم از رم Kingstone استفاده میکنه و باس رمش 1333 هست.
این قضیه در مورد هارد هم صادقه و مثلا با برند Seagate هست که 500G و 7200 هست و یکی هم WD و 640G و 5400
باز در مورد مانیتور هم این قضیه وجود داره.
متاسفانه به دلیل همکاری نکردن دوستان ، من نمیتونم این پسوندها رو با هم مقایسه کنم و بگم دقیقا فرقهاشون چیه.
مدل 010V :
هارد 500 - 7200 و برند Seagate
درایور نوری بلوری Hitachi بدون قابلیت رایت بلوری
رم 1066 و برند Hynix
مانیتور Hannstar
مدل 014V :
هارد 640 - 5400 و برند Western Digital
درایور نوری بلوری Matashita (یا یه همچین چیزی - Panasonic ) با قابلیت رایت بلوری اگر اشتباه نکنم
رم 1333 و برند Kingstone
مانیتور Samsung
هالا باز بیاید بگید فرق اینها چیه ! :18:
اوه، چه خشن :31:
راستی اون 014V فکر نکنم رایتر بلورد باشه!
lucky_luke
29-08-2010, 00:43
بچه کسی نظری در مورد این لپ تاپ ما نداره :
X64JQ-JX076V
بچه؟؟؟!!؟!؟؟!
ظاهرا لپتاپ شما توسط خود سازگار تولید شده چون asus که تو سایتش چیزی به عنوان سری x نداره:31:
با تمام مدلهای k هم همین کارو کرده ولی سری U تغییری نداشته ظاهرا:8:
alireza1411
29-08-2010, 01:21
با سلام
قیمت تا حدود 1700 ...
ببین دوست من من واسه خریداین مدل کلی سایت خارجی و ایرانی رو زیرو رو کردم. آخه پولم از پارو بالا نمیره برم یه چی بخرم هی خراب شه یا دو تا برنامه سنگین رو نشه باهاش باز کرد.
لپ تاپ تو ایران بیشتر سونی پیشنهاد میشه. منم تحقیق که کردم این مدلایی که با همین سی پی یو یا سی پی یو چهار هسته ای هستند بدک نیستند. گرافیک سونی یه مقداری ضعیفه و ازنظر دما یکمی شاید از ایسوس هم بهتر باشه. ولی تو فرومهای خارجی خرابیش رو بیشتر گزارش کرده بودند. تو ایران هم تقریبا همین نظر رو دارند. کلا تو ایران تو همه بحث ها (بازار و تجارت و سیاست و ورزش و .... حرف و شایعه زیاد در میارند و آدم ئاسه خرید یه لپ تاپ کلی ضد و نقیض میشنوه و گیج میشه. سونی به نظر من گرونه و خرابش یکمی بیشتر از ایسوسه.
یه مشکلی هم هست که خیلی در موردش نشنیدم و در مورد بایوس سونیه که میگن مشکل داره و هنوز درست نشده. باعث میشه تو ویندوز گاهی گرافیک به هم بریزه.
اچ پی که دیگه واقعا خرابیش بیشتره و مشکلات حرارتی هم میگن داره. وسایلش کم پیدا میشه و گرون در میاد.
با هیمن قیمت گرافیکش از ایسوس ضعیف تره و البته خنک تره. من موندم چه جوری بیشتر مشتری هاش بعد از دو سال مشکل کارت گرافیک پیدا میکنن. اگه کارت گرافیکش مثل ایسوس بود چی میخواست بشه ؟؟؟
دل مارک خوبی هست و تعمیرش میگن راحته ولی دو تا ایراد داره. کیفیت مونتاژش خوب نیست و مثلا مانیتورش موقع تایپ شدید مثل الان من میلرزه. سبکیش هم نشون میده بدنش زیاد محکم نیست. ایراد دیگش اینه که پورتای خروجیش یه مقداری کم تعداده البته من منظورم با همین سی پی یو هستش.
از نظر گرافیک هم به این مدل ایسوس نمیرسه مثل خیلی مارکای دیگه. ولی خب اگه واسه بازی نخوای مشکلی هم نداره.
مارک ام اس آی مارک خوبیه در کل. ولی بر خلاف کارت گرافیکا و مادر بورداش که نمیدونم شاید اون ها هم زیاد خوب نباشن میگن لپ تاپاش خوب نیست. پیچ های رو مادر بوردش با هم یکی نیست !!!! یا ممکنه لق بزنه !!!!
من که طرفش نرفتم این رو شنیدم.
توشیبا و ایسوس به نظرم دو تا مارکی هست که از بقیه بهتره. من یه مدل ستلایت 505 بود فکر کنم از توشیبا دیدم ولی گرافیکش مثل سونی 330 بود و قدرتش نصف ایسوس بود.گارانتیش یه کم تو دلم رو خالی کرد وگرنه شاید میخریدمش. من کلی گشتم و ایسوس رو انتخاب کردم. حالا شما هم بگرد ببین چی می پسندی.
راستی تمام حرفام در مورد سی پی یو 720qm و بالاتر بود. شما میتونی دو هسته ای بگیری ولی اگه از من میشنوی چهار هسته ای با همین مدل سی پی یو بهترین انتخابه. بالاتر از این مدل مشکل داغیش بیشتر میشه و قدرت پردازش اون هم خیلی بالاتر نمیره که به خاطرش 300 200 400 تومن بیشتر هزینه کنی.
alireza1411
29-08-2010, 01:27
لپتاپ نیست که! تخم مرغ شانسیه!!
یکی رمش 1066 یکی دیگه 1333 یکی بلوری رایتر داره یکی نداره!!
تازه قحطی هم اومده !من دو هفتس میحوام بخرم ولی گیر نمیاد(تو اهواز)
به نظر شما یه لپتاپ 1تومنی بخرم + xbox?
نه شانسی نیستش. کد تهش مشخص میکنه چی داره. فقط مشکل من با فروشنده ها این بود که میگفتن همین رو داریم فلان تومن قیمتشه و نمیدونستن کدش چی هست. دم دست هم نمیذاشتن آدم خودش نییییییگاه کنه.
منم میگردم ببینم کانفیگای مختلفش چه جوریه. مال من اینه:
061
مشخصات:
هارد 640 گیگابایتیه وسترن دیجیتال 5400 دور در دقیقه
بلوری رام (رایت نمیکنه) slimtype
رمش 2*2 گیگابایت کینگستون 1333 مگاهزتر.
گرافیک همه که یکیه خوشبختانه. مانیتورش هم سامسونگه.
lucky_luke
29-08-2010, 02:01
نه شانسی نیستش. کد تهش مشخص میکنه چی داره. فقط مشکل من با فروشنده ها این بود که میگفتن همین رو داریم فلان تومن قیمتشه و نمیدونستن کدش چی هست. دم دست هم نمیذاشتن آدم خودش نییییییگاه کنه.
منم میگردم ببینم کانفیگای مختلفش چه جوریه. مال من اینه:
061
مشخصات:
هارد 640 گیگابایتیه وسترن دیجیتال 5400 دور در دقیقه
بلوری رام (رایت نمیکنه) slimtype
رمش 2*2 گیگابایت کینگستون 1333 مگاهزتر.
گرافیک همه که یکیه خوشبختانه. مانیتورش هم سامسونگه.
دوست من صفحه قبل رو ببین f_a_r_i_d یه عکس از نرو اینفو گذاشته که میگه لپتاپش بلوری داره
اگه به امضاش دقت کنی پسوند لپتاپ ایشون هم 61 هست
M E H R A N
29-08-2010, 02:08
میگم برای اینکه مسئله روشن بشه از هشت پای معروف بخوایم برامون انتخاب کنه تا هم بلوری داشته باشه و هم باس رمش 1333 باشه. :31:
alireza1411
29-08-2010, 02:16
دوست من صفحه قبل رو ببین f_a_r_i_d یه عکس از نرو اینفو گذاشته که میگه لپتاپش بلوری داره
اگه به امضاش دقت کنی پسوند لپتاپ ایشون هم 61 هست
ولی برچسب زیر لپ تاپ همون 61 نوشته. ببینم از جای دیگه هم میشه دید ؟؟؟؟ نرم افزاری منظورمه.
hasanoooooooo
29-08-2010, 03:17
اقا مهران قربونت یه گزینه هم اظافه کن سرعت هارد هم 7200 باشه قیمت هم بالا نره ببینم چکار میکنی .
mhadishirani
29-08-2010, 04:08
بچه؟؟؟!!؟!؟؟!
ظاهرا لپتاپ شما توسط خود سازگار تولید شده چون asus که تو سایتش چیزی به عنوان سری x نداره:31:
سرُی X داره ولی اون ماله 3-4 سال پیشه
hasanoooooooo
29-08-2010, 08:18
اقا مهران من اگه برم این مدلی که هارد 500 با دور 5400 داره رو بگیرم . ..... و اگه ناراضی بودم میتونم براش یک اکسترنال با پورت esata بگیرم؟ یعنی ویندوزمو روی اون وصل کنم؟ کلا با همین esata کار کنم . میشه؟ قیمتش که خیلی بالا نیست؟ ما مثل شما مایه دار نیستیم :31: اصلا esata سرعتش چطوری هست؟
دوستان کسایی که این مدل 500 با دور 5400 رو دارند میشه بگید که راضی هستید یا نه /؟ مشکل خاصی؟
alireza1411
29-08-2010, 09:10
اقا مهران من اگه برم این مدلی که هارد 500 با دور 5400 داره رو بگیرم . ..... و اگه ناراضی بودم میتونم براش یک اکسترنال با پورت esata بگیرم؟ یعنی ویندوزمو روی اون وصل کنم؟ کلا با همین esata کار کنم . میشه؟ قیمتش که خیلی بالا نیست؟ ما مثل شما مایه دار نیستیم :31: اصلا esata سرعتش چطوری هست؟
دوستان کسایی که این مدل 500 با دور 5400 رو دارند میشه بگید که راضی هستید یا نه /؟ مشکل خاصی؟
من هم مشکل دارم نقریبا آخه این سرعتش من رو کشته. تو پی سی یه 500 7200.12 سیگیت دارم. اون با 40 50 تا از هاد به هارد کپی میکنه و تقریبا سرعتش 2 برابر لپ تابه. تازه هارد اینترنال خفن تر از اون هم زیاده. البته اس اس دی رو نمیگم.
من راضی نیستم اما مشکل خاصی نداره. فقط صبر نوح میخواد.
منم میخوام بدونم هارد لپتاپ با چه قیمتایی و چه حجم هایی داریم و واسه تعویضش چه باید کرد ؟
هر کی میدونه کمک کنه.
lucky_luke
29-08-2010, 11:15
شما میتونی هاردت رو عوض کنی و و هارد فعلی رو بفروشی یا یه کیف (10 تا 15 هزار تومن) براش بگیری و به عنوان هارد اکسترنال از هارد فعلیتون استفاده کنی
در مورد خرید هارد شاید اینجا بتونن بهتون کمک کنن
میتونی تست های hdtune رو هم یه نگاهی بندازی واسه سرعت
yperion(-)
29-08-2010, 12:25
سلام. من به نظرم سرعت USB3 خیلی پایینه .در حد USB2.باید برنامه ی خاصی نصب کنم؟راهنمایی کنید.
rahnemoun
29-08-2010, 12:32
سلام. من به نظرم سرعت USB3 خیلی پایینه .در حد USB2.باید برنامه ی خاصی نصب کنم؟راهنمایی کنید.
شما مگه وسیله ای دارین که USB3 باشه؟
yperion(-)
29-08-2010, 13:04
شما مگه وسیله ای دارین که USB3 باشه؟
مگه اگه دستگاهمون USB2داشته باشه و ما وصل کنیم به USB3 سرعتش بیشتر نمیشه؟
gnulinux
29-08-2010, 13:25
مگه اگه دستگاهمون USB2داشته باشه و ما وصل کنیم به USB3 سرعتش بیشتر نمیشه؟
سلام نه دوست عزیز جفتشون باید usb3 ساپورت باشند مثلا فلش usb3 با پورت usb3 اگه یکیشون usb3 نباشه کار میکنه ولی نه با سرعت usb3 باید صبر کنی تا چند وقت دیگه دستگاهای usb3 ساپورت بیاد
M E H R A N
29-08-2010, 15:05
دوست عزیز, البته که بهتره از همون اول یک لپ تاپ بگیری با هارد 7200rpm . اما اگر پست های منو خونده باشی متوجه میشی که لپ تاپ منم از اول هاردش 5400 بود چون اگر میخواستم همین مدل رو با هارد 7200 بر میداشتم اونوقت لپ تاپ فقط جای 1 دونه هارد داشت. اما کانفیگی که هارد 5400 داشت 2 هارده بود یعنی 2 تا 500 گیگ.
من به این موضوع فکر کردم که هارد لپ تاپ رو هر موقع خواستی میتونی عوض کنی که الان هم یدونه از هاردهای 5400 رو یعنی همونی که ویندوز و برنامه ها رو توش نصب میکنم عوض کردم. سرعت 5400 اینقدر پایین نیست که شما رو اذیت کنه و راحت میتونید کار خودتون رو بکنید. یک هارد 5400 دور برای کسی میتونه اذیت کننده باشه که یا توی کارهای گارفیکی باشه و روزانه بخواد ده ها فولدر رو که بیشتراز هزاران عکس توشه رو باز کنه و یا کسی باشه که کارش رندر کردن و این کار ها باشه...
اما کسی که فوقش میخواد چند برنامه معمولی نصب کنه و نهایت شاید یدونه Office هم نصب کنه و کارش هم چت کردن و توی اینترنت گشتن, فیلم دیدن و یا بعضی مواقع بازی کردن باشه همون هارد 5400 هم جوابگو هست و مشکلی رو برای این اشخاص بوجود نمیاره چون اگر این اشخاص به هارد 7200 هم کوچ کنند تفاوتی رو احساس نخواهند کرد به دلیل اینکه برنامه های مورد استفاده این اشخاص برنامه هایی نیست که بخواد به دور سریع هارد احتیاج داشته باشه. البته سریع بودن هارد هم نه اینکه بی تاثیر نیست اما تاثیرش آنقدری نیست که این دسته از افراد بخوان هاردشون رو با کلی هزینه عوض کنند.
اگه ناراضی بودم میتونم براش یک اکسترنال با پورت esata بگیرم؟چرا هارد اکسترنال بگیری؟ اینطوری هم گرونتره و هم دردسر استفاده کردنش بیشتر. هاردهای اینترنال در اکثر مواقع ارزونتر از هاردهای اکسترنال هستند مگر در شرایطی که هارد مخصوصی مورد نظرتون باشه مثلا Momentus XT و یا هاردهای SSD . اما در بقیه موارد هاردهایی با دور 7200 که اینترنال باشند همیشه از هاردهای همنوع خودشون یعنی 2.5 اینچی ارزونترند.
اگر روزی خواستید هارد رو به خاطر سرعتش عوض کنید بهتره اینترنال نصب کنید و از هارد خودش که 5400 هست بعنوان هارد اکسترنال استفاده کنید. :46:
راستی اگر هم روزی خواستی هارد اکسترنال با سرعت بالا بگیری هاردی بگیر که از پورت USB 3.0 استفاده کنه. به شرطی که لپ تاپ و یا پی سی هم این پورت رو داشته باشه. هاردهایی که پورت USB 3.0 رو دارند از نسخه USB 2.0 هم اتوماتیک پشتیبانی میکنند. سرعت USB 3.0 رو نسبت به eSata میتونید در عکس زیر ببینید.
من از دیروز تا حالا از کلیه دوستان و اشنایانی که تو کار لپ تاپ بودند(چه مصرف کننده،چه فروشنده و چه تعمیرکار) تحقیق کردم و نتیجه همونی بود که گفتم.در ضمن دوستان دیگه درباره این مسئله لطف کنند و سوال نپرسند.:19::19::19:
کلیه مدلهای سری N61jq و Pro64jq بلوری رایتر نداره.
جناب تو بازیا چطوره؟
کم نمیاره؟مثلا gta iv رو چجوری اجرا میکنه؟
تو کل بازیهایی که الان تو بازار هست کم نمیاره.:20: البته بعضی هارو که از موتور گرافیکی Cry Engine استفاده میکنند باید AA و AF رو بزاری روی Off، مثل Crysis Warhead .در ضمن این GTA IV رو هم روی Hi حدود 25 فریم میده و خیلی راحت میتونی از گرافیکش لذت ببری.:46:
---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:22 PM ----------
با سلام
قیمت تا حدود 1700 ...
اگه اهل بازی هستی همین N61jq بهترین گزینه است.اما اگر اهل گیم نیستی من Sony Vaio F115 رو به شما پیشنهاد میکنم.اما در کل از مجموع کلیه برندها فقط Asus یا Sony.
mohsenjxj
29-08-2010, 16:28
ببخشید جناب وایومن دوستان و آشنایان از روی چی این حرفو میزنن رایت کردن بلوری که ربطی تو کار لپ تاپ بودن نداره امکانی هست که کارخونه سازنده رو لپ تاپ میذاره. پس این نرواینفو و اورست همش کشکه پس این برنامه ها از روی چی میگن که رایت میکنه برنامه که دروغ نمیگه.
اگه شما راست میگی ثابت کن این نرم افزارا اشتباه میکنن:21: البته از روی یه منبع معتبر.:27:
mohsenjxj
29-08-2010, 16:36
حتی اگه نگاه کرده باشد دوستان چند پست قبلی آدرس سایت اینترنتی که سازنده اون بلوری را که رایت هم میکرد را گذاشته بودند
یعنی همه اونا دروغ بود و فقط دوستان و آشنایان شما راست میگن که اینقدر با اطمینان حرف میزنید؟:13:
البته ببخشید که یکم رک حرف میزنم:46:
حتی اگه نگاه کرده باشد دوستان چند پست قبلی آدرس سایت اینترنتی که سازنده اون بلوری را که رایت هم میکرد را گذاشته بودند
یعنی همه اونا دروغ بود و فقط دوستان و آشنایان شما راست میگن که اینقدر با اطمینان حرف میزنید؟:13:
البته ببخشید که یکم رک حرف میزنم:46:
دوست گرامی
تو این مورد این دو نرم افزار اشتباه دارند.اول اینکه من دو مدل لپ تاپ سونی که بلوری رایتر نداشتند رو با این دو نرم افزار چک کردم که یکیش رو نشون میدادند که داره:18::18::18:.دوم اینکه این لینک Base سری N61jq توسط خود شرکت Asus است که نشون میده این سری Blu-Ray RW نداره.
من حتی با بلوری خام هم چک کردم.هم با چند سری از این مدل و هم با دو مدل سونی که گفتم.در ضمن این هم یک دلیل عامیانه:اختلاف قیمت Blu-Ray Player و Blu-Ray RW حدود 100 تا 150 دلاره که با قیمت این مدل لپ تاپ تو بازار جور در نمیاد.:31:
با این اوصاف اگر شما و هر کدوم از دوستان که اصرار روی این مسئله(داشتن Blu-Ray RW ) داره من حاضرم با هزینه شخصی خودم بیام خدمتتون و با یه بلوری خام بهتون ثابت کنم که این مدل رایت نمیکنه.در ضمن من از آدمهای رک که حرفشون رو نمیخورند خیلی خوشم میاد و از شما هم متشکرم.:46:
hossein15
29-08-2010, 17:30
بچه؟؟؟!!؟!؟؟!
دوست عزیز از اینکه ناراحت شدی متاسفم ، منظورم بچه ها بود که با یه اشتباه تایپی کوچیک تبدیل شد به یه احتمالا بی احترامی که باز هم عذر می خوام هدف من نشان دادن صمیمیت بود نه بی احترامی.
اما در مورد این مدل همون طور که گفتم هیچ تفاوتی با n61 نداره حتی رو جعبه زده MBVr. : N61JQ و زیرش هم زده X64JQ-JX076V .
mohsenjxj
29-08-2010, 17:37
جناب وایومن پس اینا رو چی میگید؟
بد نیست یه نگاه به اینا بندازید:46:
:31: چه چیزا!!
جناب وایومن پس اینا رو چی میگید؟
بد نیست یه نگاه به اینا بندازید:46:
من این لینکها رو دیدم.اما متوجه نمیشم که چه ربطی به موضوع بحث ما و این مدل لپ تاپ داشت.
mohsenjxj
29-08-2010, 17:48
ربطش به اینه که این مدل همون بلوری هست که روی لپ تاپ من و بعضی از دوستان هست.:46:
lucky_luke
29-08-2010, 18:21
n61jq-jx061v با گارانتی ویستا باس رمش 1333 مگاهرتزه؟
Mohammad_Asus
29-08-2010, 18:28
n61jq-jx061v با گارانتی ویستا باس رمش 1333 مگاهرتزه؟
کیبورد این نوت بوکه مو در اورد !
بله !
راستی من وقتی برای خودم رو با Everest چک میکنم ، میگه بلوری RW نیست ولی مدل 061 که دوستان با همون برنامه تست میکنن میگه داره ،
البته یه راه دیگه هم داره ، دوستانی که میگن قابلیت رایت بلوری هم داره ، مدل و برند داریور نوریشون رو استخراج کنن تا توی سایت سازنده بررسی بشه.
mehran_beloved
29-08-2010, 18:40
مدل x64jq-jx076v چه فرقی با n61jq-jx014v داره؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.