ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ Asus N61JQ

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19

mohsenjxj
09-10-2010, 01:05
بالاخره یک دیسک بلوری خام 25گیگی را روی این لپ تاپ تست کردم.
بنظر شما نتیجه چی میتونه باشه؟
این:41:؟

یا

این:46:؟

SamGun
09-10-2010, 01:18
فکر کنم خودش اتوماتیک داره بک آپ میگیره!

از چی میگیره آخه !؟

بالاخره یک دیسک بلوری خام 25گیگی را روی این لپ تاپ تست کردم.
بنظر شما نتیجه چی میتونه باشه؟
این:41:؟

یا

این:46:؟

داداش به جای این کارا خب بگو چی شد :31:

البته امکان نداره داشته باشه چون اینطوری ما باید دستگاه رو بالای 1.600 میخریدیم

Ali_B1
09-10-2010, 06:51
دوستان سلام
دوباره دارم با N61 پست میدم!
چهارشنبه ی گذشته رفتم و گرفتمش! با دو دست ادب تحویل دادن و یک قرون هم _زورشون نرسید_ نگرفتن :دی
یه کم شل اومده بودم هم 50 تومن کرده بودن تو پاچه مبارک و بیش از اینها هم معطل شده بودم!
البته کفرم در اومد وقتی به طرف گفتم که پس چرا همکارت گفت هفته ی قبل سه شنبه آماده بوده در حالی که همونروز من زنگ زده بودم و شما گفتی مادربرد سوخته و زمان درست شدنش نامعلومه! گفت بله ساعت 5:30 بعد از ظهر درست شده! ((و من چهار تماس گرفته بودم! )) بعد طرف گفت من تماس گرفتم باهاتون ((و من اگر کارد میزدی خونم نمی ریخت! )) گفتم نخیر تماس نگرفتید با بنده!
خلاصه گفت برگه ی رسید رو گفت امضا کن ! که گفتم اول محبت کنید من لپ تاپ رو تست کنم بعد چشم! امضا هم می کنم! خلاصه چک کردم مشکلی نداشت و سخت افزارم رو هم چک کردم محض اطمینان و مشکلی نبود!
الانم دارم باهاش کار می کنم! دوباره ورژن 210 رو ریختن! به نظر من بهترین ورژن همینه! کم صدا و نرم کار میکنه (مثل موتور بنز :دی)

alireza1411
09-10-2010, 08:17
از چی میگیره آخه !؟

ببین دوست من ویندوز همین جوری داری باهاش کار میکنی فایل مایل اضافه میشه بک آپ میگیره.

شما میتونی با تیون آپ یوتیلیتی هم فایلهای موقتی و اضافه رو پاک کنی و هم بک آپهای قدیمی رو.
با نورتون قست هم میتونی بک آپ بگیری که فکر کنم 3 تا دیوی دی براش کافی باشه. چون خیلی برنامه کم نصب کردی و نورتون هم فشرده سازی میکنه. دیروز اکرونیس رو هم داشتم تست میکردم اصلا حال نکردم. کلا تو بک آپ نورتون دیگه خبره شده.

jabarsink2000
09-10-2010, 09:27
من هر چی تو سایت asus گشتم مدلی به نام pro64jq نبود؟
ایا دوستان لینکی دارند ؟
به این ها هم اعتماد نمیشه کرد برای خودشون نوت بوک اسمبل میکنن تحویل مردم میدن:31:
خوبیش اینکه لینک ساپورت داره:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر.
هادی

afshin b
09-10-2010, 10:19
دوستان سلام
چهارشنبه ی گذشته رفتم و گرفتمش! با دو دست ادب تحویل دادن و یک قرون هم _زورشون نرسید_ نگرفتن :دی
یه کم شل اومده بودم هم 50 تومن کرده بودن تو پاچه مبارک و بیش از اینها هم معطل شده بودم!
البته کفرم در اومد وقتی به طرف گفتم که پس چرا همکارت گفت هفته ی قبل سه شنبه آماده بوده در حالی که همونروز من زنگ زده بودم و شما گفتی مادربرد سوخته و زمان درست شدنش نامعلومه! گفت بله ساعت 5:30 بعد از ظهر درست شده! ((و من چهار تماس گرفته بودم! )) بعد طرف گفت من تماس گرفتم باهاتون ((و من اگر کارد میزدی خونم نمی ریخت! )) گفتم نخیر تماس نگرفتید با بنده!
خلاصه گفت برگه ی رسید رو گفت امضا کن ! که گفتم اول محبت کنید من لپ تاپ رو تست کنم بعد چشم! امضا هم می کنم! خلاصه چک کردم مشکلی نداشت و سخت افزارم رو هم چک کردم محض اطمینان و مشکلی نبود!
الانم دارم باهاش کار می کنم! دوباره ورژن 210 رو ریختن! به نظر من بهترین ورژن همینه! کم صدا و نرم کار میکنه (مثل موتور بنز :دی)
آقا تبريك!
شما از چه گارانتي گرفته بودين؟ چه مدت لپتاپتون دست گارانتي بود؟ مادربورد رو كامل عوض كردن؟
منم براي همين مشكل لپتاپم گارنتيه.

mohsenjxj
09-10-2010, 14:39
از چی میگیره آخه !؟

باید عرض کنم خدمت دوستان که من دیشب با این لپ تاپ یک دیسک بلوری خام رایت کردم.:31:
دوستانی که میگفتن این لپ تاپ رایتر بلوری نداره دوتا تصویر زیر را ببینن:46:
حالا که بصورت عملی رایت کرده بازم بعضی از دوستان میگن که ممکنه برنامه اورست که نشون میداد بلوری رایتر داره اشتباه میکنه؟:46:
میدونم یکم باورش سخته که با قیمت بلوری رام. بلوری رایتر خرید
من خودم هم اول با برنامه اورست و نرواینفو دیدم باور نکردم بخاطر همین خیلی پیگیرش بودم که ببینم آیا واقعا این برنامه ها ممکنه به همین راحتی اشتباه نشون بدن که رایت هم میکنه و الحمدا... نتیجه گرفتم و به صورت عملی هم دیدم که رایت هم میکنه این هم تصاویرش:11:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم شاید رو بعضی از لپ تاپ ها بخاطر سفارشی بودنش رایترهم گذاشتن یا اینکه اشتباهی رخ داده که به جای رام رایتر گذاشتن که البته فکرنمیکنم اشتباه به این بزرگی رخ داده باشه...

ماشاالله ایسوس دمت گرم:11:

mohsenjxj
09-10-2010, 15:16
چطور میشه تو این کلوپ پست بدیم و تو پستمون عکس باشه و عکس بصورت کامل نمایش داده بشه؟
آخه من هروقت میخوام عکس بذارم و وقتی بالای کادر ارسال پست عکس کوه را میزنم و آدرس عکس را میدم و ok را میزنم عکس به صورت علامت ضربدر در داخل یه مربع کوچیک دیده میشه و خود عکس دیده نمیشه... مثل پست بالایی خودم
لطفا راهنمایی کنید:41::19:

mohsenjxj
09-10-2010, 15:52
دوست گرامی

تو این مورد این دو نرم افزار اشتباه دارند.اول اینکه من دو مدل لپ تاپ سونی که بلوری رایتر نداشتند رو با این دو نرم افزار چک کردم که یکیش رو نشون میدادند که داره:18::18::18:.دوم اینکه این لینک Base سری N61jq توسط خود شرکت Asus است که نشون میده این سری Blu-Ray RW نداره.

من حتی با بلوری خام هم چک کردم.هم با چند سری از این مدل و هم با دو مدل سونی که گفتم.در ضمن این هم یک دلیل عامیانه:اختلاف قیمت Blu-Ray Player و Blu-Ray RW حدود 100 تا 150 دلاره که با قیمت این مدل لپ تاپ تو بازار جور در نمیاد.:31:

با این اوصاف اگر شما و هر کدوم از دوستان که اصرار روی این مسئله(داشتن Blu-Ray RW ) داره من حاضرم با هزینه شخصی خودم بیام خدمتتون و با یه بلوری خام بهتون ثابت کنم که این مدل رایت نمیکنه.در ضمن من از آدمهای رک که حرفشون رو نمیخورند خیلی خوشم میاد و از شما هم متشکرم.:46:
وایو من جان حالا قبول میکنید که من راست میگفتم؟
البته خیلی باید ببخشید که من اینقدر به این مطلب بلوری گیر دادم بالاخره برای دوستان دونستن این موضوع ضررکه نداشت حداقل میدونن لپ تاپی که میخرن چه امکاناتی داره.:46:

lllhamedlll
09-10-2010, 15:56
آقا همونطور که گفته بودم n82jq-026v اکسپرس گیت نداره...طبق همون ترجمه شما رفتم تو بایوس(با زدن del) سه تا تب داشت:
1-main:که در مورد ورژن بایوس و مدل نوت بوک اطلاعاتی نوشته بود و اجازه می داد زمان و تاریخ رو عوض کنم
2-advance:چند مورد داشت که می شد عوض کرد از جمله:
fancy start که غیر فعال بود و در واقع نمیدونم چی هست و اگر بدرد می خوره بگید فعالش کنیم
post logo typeبود که دو حالت static و animatedداشت
easy overclock داشت که در حالت defult روی 3% هست حالت های دیگه:5% و نرمال
usb 3.0 controler swich که روی XHCIبود و EHCIهم داشت
3-boot:که دو قسمت UEFIboot و PXE ROM رو داشت که هر دو غیر فعال بودند.
تب بعدی هم که ربطی ندشت و بحث security و خروج با ذخیره و اینا بود.در واقع چیزی به نام express gate نبود.این می تونه دلیلی باشه بر اینکه اصلا express gate ندارم من.این نکته اول!!!!
اینکه اومدم ریز اینارو نوشتم برای اینه که اگه حالتی می تونه بهتر باشه(هرچند می دونم حالت defult مال خودشه و باید حالت عادی همین باشه)و فعال کردنش به سود هست یه توضیحی روسا بدند.
نکته بعدی اینکه تمام نرم افزار های اضافی رو پاک کردم(از جمله airecovery و نرم افزار وبکم و ...)به جز اینا که نمیدونم چی هستند.ATK Package---auto compelete pro---winflash---ETD are ps/2-x64 7.0.5.10_whQL , ...
اینکه من اینقدر گیر دادم به نرم افزار های اضافی و هی سوال می پرسم اینه که انتظار رفتار سریعتری از winodows موقع بوت شدن دارم با توجه به اینکه کارایی که گفتید رو انجام دادم ولی نتیجه قابل توجهی ندیدم.به نظرم اگه یه دوستی زحمت بکشه و با یه توضیح در مورد این مساله با ذکر نام نرم افزار ها قال قضیه رو بکنه کمک شایانی به تازه وارد هایی مثل من کرده.قبلا متشکرم.
همچنین از fast boot استفاده کردم و تقریبا delay همه رو on کردم ولی اتفاقا حال گیرتر شد چند ثانیه یه بار یه چیزو باز می کرد و بیشتر از حالت قبلی طول کشید.

hasanoooooooo
09-10-2010, 16:05
آقا همونطور که گفته بودم n82jq-026v اکسپرس گیت نداره...طبق همون ترجمه شما رفتم تو بایوس(با زدن del) سه تا تب داشت:
1-main:که در مورد ورژن بایوس و مدل نوت بوک اطلاعاتی نوشته بود و اجازه می داد زمان و تاریخ رو عوض کنم
2-advance:چند مورد داشت که می شد عوض کرد از جمله:
fancy start که غیر فعال بود و در واقع نمیدونم چی هست و اگر بدرد می خوره بگید فعالش کنیم
post logo typeبود که دو حالت static و animatedداشت
easy overclock داشت که در حالت defult روی 3% هست حالت های دیگه:5% و نرمال
usb 3.0 controler swich که روی XHCIبود و EHCIهم داشت
3-boot:که دو قسمت UEFIboot و PXE ROM رو داشت که هر دو غیر فعال بودند.
تب بعدی هم که ربطی ندشت و بحث security و خروج با ذخیره و اینا بود.در واقع چیزی به نام express gate نبود.این می تونه دلیلی باشه بر اینکه اصلا express gate ندارم من.این نکته اول!!!!
اینکه اومدم ریز اینارو نوشتم برای اینه که اگه حالتی می تونه بهتر باشه(هرچند می دونم حالت defult مال خودشه و باید حالت عادی همین باشه)و فعال کردنش به سود هست یه توضیحی روسا بدند.
نکته بعدی اینکه تمام نرم افزار های اضافی رو پاک کردم(از جمله airecovery و نرم افزار وبکم و ...)به جز اینا که نمیدونم چی هستند.ATK Package---auto compelete pro---winflash---ETD are ps/2-x64 7.0.5.10_whQL , ...
اینکه من اینقدر گیر دادم به نرم افزار های اضافی و هی سوال می پرسم اینه که انتظار رفتار سریعتری از winodows موقع بوت شدن دارم با توجه به اینکه کارایی که گفتید رو انجام دادم ولی نتیجه قابل توجهی ندیدم.به نظرم اگه یه دوستی زحمت بکشه و با یه توضیح در مورد این مساله با ذکر نام نرم افزار ها قال قضیه رو بکنه کمک شایانی به تازه وارد هایی مثل من کرده.قبلا متشکرم.
همچنین از fast boot استفاده کردم و تقریبا delay همه رو on کردم ولی اتفاقا حال گیرتر شد چند ثانیه یه بار یه چیزو باز می کرد و بیشتر از حالت قبلی طول کشید.

سلام داداش .
اقا شما رفتی توی msconfig? سویسهایی رو که نمیخواستی رو غیر فعال کردی؟ اگه نکردی که بگو دقیق تر بازم بگم اما اگه کردی دیگه سرعت بیشتز از این نمیشه ! یک ایمی بگیر ببین از وقتی سیستم بالا کیاد تا از درگیریه اولهی بیاد پایین چقدر طول میکشه ؟

mohsenjxj
09-10-2010, 16:06
ناگفته نمونه که حرف بعضی از دوستان که میگفتن لپ تابشون بلوری رایت نمیکنه هم درست بود چون همه لپ تاپ های n61jq بلوری رایتر ندارن فقط اون سری n61jqها بلوری رایتر دارند که مدل درایو نوری اونها Matshita Uj240as هست حالا چه 014 باشه یا 061یا یه پسوند دیگه. پس سعی کنید اگه رایتر بلوری براتون مهم هست موقع خرید ان61 به اسم و مدل بلوری اون هم دقت کنید.
یا با فروشنده شرط کنین که حتما باید لپ تابی براتون بیاره که اسم درایو نوریش Matshita Uj240as باشه.:46:

hasanoooooooo
09-10-2010, 16:17
ناگفته نمونه که حرف بعضی از دوستان که میگفتن لپ تابشون بلوری رایت نمیکنه هم درست بود چون همه لپ تاپ های n61jq بلوری رایتر ندارن فقط اون سری n61jqها بلوری رایتر دارند که مدل درایو نوری اونها Matshita Uj240as هست حالا چه 014 باشه یا 061یا یه پسوند دیگه. پس سعی کنید اگه رایتر بلوری براتون مهم هست موقع خرید ان61 به اسم و مدل بلوری اون هم دقت کنید.
یا با فروشنده شرط کنین که حتما باید لپ تابی براتون بیاره که اسم درایو نوریش Matshita Uj240as باشه.:46:

سلام داداش .
اخه داداش این لپتاپ همینجوریش گیر نمیاد بعد بچه ها برن با طرف شرط هم بکنن!؟

mohsenjxj
09-10-2010, 16:29
سلام داداش .
اخه داداش این لپتاپ همینجوریش گیر نمیاد بعد بچه ها برن با طرف شرط هم بکنن!؟
سلام برادر :11:
من اینو جهت اطلاع دوستان گفتم ضرر که نداره یوقت دیدی دوباره زیاد وارد کردن و تو بازار فراوون شد یا اینکه یه لپ تاپ دیگه از برند دیگه خواستن بخرن و اسم بلوریش ماتشیتا بود بالاخره دوستان بدونن بد نیست حالا خواستن با فروشنده شرط کنن نخواستن هم که نخواستن خرجی که براشون نداره:46:

Vaioman
09-10-2010, 17:27
دوستان سلام

آقا مبارک باشه انشاال... که همینطور مثل بنز برات کار کنه.:46:

mohsenjxj
09-10-2010, 18:10
چطور میشه تو این کلوپ پست بدیم و تو پستمون عکس باشه و عکس بصورت کامل نمایش داده بشه؟
آخه من هروقت میخوام عکس بذارم و وقتی بالای کادر ارسال پست عکس کوه را میزنم و آدرس عکس را میدم و ok را میزنم عکس به صورت علامت ضربدر در داخل یه مربع کوچیک دیده میشه و خود عکس دیده نمیشه... مثل پست بالایی خودم
از اساتید کسی نبود جواب بده؟ وایومن جان علیرضا جان و بقیه دوستان لطفا راهنمایی کنید.
یه برنامه خوب واسه رایت بلوری هم اگه سراغ دارید واسه دانلود بذارید ممنون میشم:19:

lllhamedlll
09-10-2010, 18:46
سلام داداش .
اقا شما رفتی توی msconfig? سویسهایی رو که نمیخواستی رو غیر فعال کردی؟ اگه نکردی که بگو دقیق تر بازم بگم اما اگه کردی دیگه سرعت بیشتز از این نمیشه ! یک ایمی بگیر ببین از وقتی سیستم بالا کیاد تا از درگیریه اولهی بیاد پایین چقدر طول میکشه ؟
سلام داشی
نه والا تو که توضیح مکفی ندادی منم که در این زمینه ها یدی ندارم.یه توضیح کامل بده ممنون.تایم میگیرم میگم.

gnulinux
09-10-2010, 19:20

سلام Matshita و sony و چند شرکت دیگه کلا عضو توسعه بلوری هستند مبارک باشه دوست عزیز

mohsenjxj
09-10-2010, 20:28
سلام Matshita و sony و چند شرکت دیگه کلا عضو توسعه بلوری هستند مبارک باشه دوست عزیز
تشکر فراوان ازشما:11:

pashootan
09-10-2010, 21:57
با عرض سلام خدمت دوستان من امروز بالاخره asus n61jq رو 1.400.000 گرفتم البته ویندوز نداشت و dos بود بعد که آمدم خوابگاه بازش کردم دیدم asus pro61 jq هستش با گارانتی امرتات خواستم ببینم این دو تا چه فرقی با هم دارن وکدومشون بهتره ممنون میشم راهنماییم کنید

alireza1411
09-10-2010, 22:07
دوستان سلام

مبارک باشه علی جان. مال من هم امروز تعمیرش باید تموم شده باشه چون برد رسیده دستشون. فردا باید برم بگیرم. فقط کارام فشرده شده نمیدونم وقت میکنم یا نه:41:

من هم باید همونجا جلوی چشمشون یه تست مشتی توپ بگیرم صدا و سی پی یو و گرافیک و همه چی رو خوب تست کنم که یه موقع ....

خوشحالم کارشون رو درست انجام دادند و پول اضافی هم نگرفتند. خوب کردی شل نیومدی. دمت گرم.

alireza1411
09-10-2010, 22:16
وایو من جان حالا قبول میکنید که من راست میگفتم؟
البته خیلی باید ببخشید که من اینقدر به این مطلب بلوری گیر دادم بالاخره برای دوستان دونستن این موضوع ضرر که نداشت حداقل میدونن لپ تاپی که میخرن چه امکاناتی داره.:46:

محسن جان خیلییییییییییییییی مبارک باشه. حالا تیکه ننداز. من و آقای وایومن و فکر کنم مهران جان و چندی دیگر از دوستان به این دلیل که قیمتش غیر طبیعیه حدس زدیم اورست سوتی داده یا حالا یه اشتباهی شده.

ولی همه خوشحالیم که بلوری رایتر داره. مبارکت باشه.

بازیهای پلی 3 هم که میدونی دیگه الان با اتصال یه فلش -- کننده میشه کپی کاری کرد و با بلوری های کپی شده بازی کرد. اینکه بلوری رایتر داری خیلی به دردت میخوره البته نه الان ولی به زودی.

:11::11::11::11::11::11:

---------- Post added at 12:16 AM ---------- Previous post was at 12:13 AM ----------

تو سایت پرشین گیگ اکانت بساز رایگانه. 100 مگ فشا میده که میتونی لینک مستقیم بدی. با لینک مستقیم هم که میشه عکس گذاشت. این که نمیاد به خاطر اینه که سایتی که توش آپلود میکنی مشکل داره.

alireza1411
09-10-2010, 22:24
از اساتید کسی نبود جواب بده؟ وایومن جان علیرضا جان و بقیه دوستان لطفا راهنمایی کنید.
یه برنامه خوب واسه رایت بلوری هم اگه سراغ دارید واسه دانلود بذارید ممنون میشم:19:

محسن جان این فروم خیلی باحاله چون استاد نداره :31:. بچه ها همه مشاالله صمیمی و باحال هستن آدم حال میکنه. استاد مستاد بیاد دیگه کار فروم تمومه.

والله برنامه که زیاده ولی Nero Multi Media Suite 10 و Ashampoo Burning Studio به نظر من خوب هستن.

واسه رایت ایمیج سی دی و دی وی دی و ... هم Ultra Iso خوبه.
برنامه واسه ریپ کردن بلوری و ... هم DVDFAB .
برنامه ساخت درایو مجازی هم Daemon Tools و Power Iso.

alireza1411
09-10-2010, 22:35
مشاالله امروز چه شلوغ پلوغه تاپیک ...:31::31::31:

حامد جان خسته نباشی. وقتی تو بایوس express gate نداره دیگه باید صرف نظر کنی.

ضمنا من هم اصلا استفاده نمیکنم چون یه بار کار دستم داد و اطلاعات هاردم رو یه کوچولو به هم ریخت. تازه من همیشه به علت نصب بودن برنامه های زیاد مجبورم ویندوزم رو هایبرنیت کنم که زودی بیاد بالا وگرنه باید کلی صبر کنم پراسز ها ران بشه. در واقع حدود 1050 تا ترد رو سی پی یو ران میشه که این بدون اجرای برنامه ی خاصی هست. اگه چیزی اجرا کنم که بیشتر هم میشه. یعنی ویندوز که میاد بالا انقدر شلوغه که باید کلی صبر کنم یکی یکی پراسز ها برن رو سی پی یو و ....

شما هم اگه خیلی اذیت میشی از هایبرنیت استفاده کن ببین چه جوریاست.

ASUS Fansy Start

شروع زیبای ایسوس برنامه ای هست که کاری میکنه که وقتی لپ تاپ رو روشن میکنید به جای اون صفحه که سیاه و بی ریخته عکس و آهنگ بیاد.:31: اون رو تو بایوس اینبل کن و بعد تنظیماتش تو ویندوزته. من یه لیست عکس بهش دادم. قاب عکس انتخاب کردم. یه آهنگ رو بریدم به صورت .WAV در آوردمش و گذاشتم تو شروع روشن شدن پخش کنه. خیلی هم حال میده.

گزینه ی Animated نمیدونم چی چی که گفتی هم مال اینه که نوشته ی ایسوس که اول روشن کردن میاد به صورت متحرک ظاهر شه. صدا هم تو بایوس فعال کنی اون نوشته به همراه آهنگ نشون داده میشه.

برای اینکه غنسی استارت ایسوس هم آهنگ داشته باشه حتما آهنگ رو فعالش کن دادا.

فعلا ... شب خوش. البته ما که حالا حالاها آنلاینیم.:11::11::11::11:

mohsenjxj
09-10-2010, 23:34
اینجا هم اون تصویری که از رایت بلوری توسط این لپ تاپ گرفتم را میتونید مشاهده کنید
البته قبلش از علیرضا جان تشکر میکنم که در این امر منو راهنمایی کردن:11:

mohsenjxj
09-10-2010, 23:48
بازیهای پلی 3 هم که میدونی دیگه الان با اتصال یه فلش -- کننده میشه کپی کاری کرد و با بلوری های کپی شده بازی کرد. اینکه بلوری رایتر داری خیلی به دردت میخوره البته نه الان ولی به زودی.

---------- Post added at 12:16 AM ---------- Previous post was at 12:13 AM ----------

تو سایت پرشین گیگ اکانت بساز رایگانه. 100 مگ فشا میده که میتونی لینک مستقیم بدی. با لینک مستقیم هم که میشه عکس گذاشت. این که نمیاد به خاطر اینه که سایتی که توش آپلود میکنی مشکل داره.

علیرضا جان راهنماییت درمورد اکانت ساختن تو پرشین گیگ و آپلود عکس خیلی به دردم خورد و واقعا استفاده کردم ولی چطوره که بعضی از دوستان بدون این کار و به صورت مستقیم تو این کلوپ عکس میذارن و وقتی صفحه ها رو باز میکنی بدون رفتن به آدرس خاصی عکس ها به صورت مستقیم نمایش داده میشن؟
لطفا اگه راه حل بهتری هست بفرمایید استفاده کنیم.
درمورد استفاده از بازیهای پلی3 هم دراین لپ تاپ و اتصال فلش و رایت کردنشون با بلوری و استفاده از اونها هم اگه ممکنه یکم مفصل تر توضیح بدید که بدونیم چجوریاست لطفا اگه ممکنه کامل و از مقدمه توضیح بدید
باتشکر فراوان:31:

alireza1411
09-10-2010, 23:53
علیرضا جان راهنماییت درمورد اکانت ساختن تو پرشین گیگ و آپلود عکس خیلی به دردم خورد و واقعا استفاده کردم ولی چطوره که بعضی از دوستان بدون این کار و به صورت مستقیم تو این کلوپ عکس میذارن و وقتی صفحه ها رو باز میکنی بدون رفتن به آدرس خاصی عکس ها به صورت مستقیم نمایش داده میشن؟
لطفا اگه راه حل بهتری هست بفرمایید استفاده کنیم.
درمورد استفاده از بازیهای پلی3 هم دراین لپ تاپ و اتصال فلش و رایت کردنشون با بلوری و استفاده از اونها هم اگه ممکنه یکم مفصل تر توضیح بدید که بدونیم چجوریاست لطفا اگه ممکنه کامل و از مقدمه توضیح بدید
باتشکر فراوان:31:

محسن جان عکسایی که گذاشتی بازم نیومد که. :41: من با همون علامت کوه میذارم میاد. شاید تو پی سی من اینجوریه. نمیدونم ...

بچه های فروم تو سایتایی با قابلیت لینک مستقیم آپ میکنن. مثلا اینا:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدزیاد هم هستن ولی من چون میخوام عکسا یه موقع غیب نشه یا پیلتر نشه از پرشین گیگ استفاده کردم . تا حالا ندیدم پیلتر بشه ...

اینم عکس شما:

آقا من کی گفتم ps3 رو با n61 بازی کنید ؟ :31: من فتم ps3 هم کپی خور شده و میشه توش بلوری کپی شده گذاشت و استفاده کرد منتها باید اون فلش خاص روش وصل شه. کار چینیها بوده ... نامردا . :31:

برای ps2 اجرا کردن با کلی دنگ و فنگ من یه تاپی زدم ... حالا هنوز همه ps2 ها شبیه سازی نشده چه جوری میخوان ps3 رو شبیه سازی کنن؟
:11:

hasanoooooooo
10-10-2010, 00:02
داش حامد ببین برو توی منوی start اون پایین . بعد روی run کلیک میکنی اونجا تایپ میکنی msconfig یک پنجره باز میشه که چند تا تب داره میری توی تب startup اونجا هرچی تیک میبینی رو بردار بجر مثلا power managment . یا باطری . صدا .... از اسمشون معلومه شما اگه یک عکس هم بزاری از برنامه هایی که توی این پنره نشون داده میهش بهتر میتونم کمک کنم . یا حق .

lucky_luke
10-10-2010, 01:08
با عرض سلام خدمت دوستان من امروز بالاخره asus n61jq رو 1.400.000 گرفتم البته ویندوز نداشت و dos بود بعد که آمدم خوابگاه بازش کردم دیدم asus pro61 jq هستش با گارانتی امرتات خواستم ببینم این دو تا چه فرقی با هم دارن وکدومشون بهتره ممنون میشم راهنماییم کنید

کانفیگش رو لطف میکنی؟

امروز یه n61jq-jx061v توی بازار بزرگ اهواز دیدم همیجوری رفتم قیمت گرفتم چشتون روز بد نبیه
گفت 1590!!!!

afshin b
10-10-2010, 09:21
آقا من کی گفتم ps3 رو با n61 بازی کنید ؟ :31: من فتم ps3 هم کپی خور شده و میشه توش بلوری کپی شده گذاشت و استفاده کرد منتها باید اون فلش خاص روش وصل شه. کار چینیها بوده ... نامردا . :31:

برای ps2 اجرا کردن با کلی دنگ و فنگ من یه تاپی زدم ... حالا هنوز همه ps2 ها شبیه سازی نشده چه جوری میخوان ps3 رو شبیه سازی کنن؟
نه علیرضا، بلوری کپی نمیخوره، فقط از روی هارد اجرا میکنه.

alireza1411
10-10-2010, 09:59
نه علیرضا، بلوری کپی نمیخوره، فقط از روی هارد اجرا میکنه.

ببخشید انگار سوتی دادم.

خب اکشال نداره. تا چندی بعد احتمالا -- بلوری هم میاد به بازار.:11::11:

pashootan
10-10-2010, 15:08
با عرض سلام خدمت دوستان
من دیروز لپ تاپ asus pro64jq رو با گارانتی امرتات و هارد 500 و بدون ویندوز به قیمت 1.400.000 خریدم الان چند تا سوال دارم
1.این لپ تاپ با asus n61jq چه فرقی دارد ؟کدومشون بهتره؟
2.باس رم رو چطور میشه فهمید میخوام بدونم باس رمش 1333 هست؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.

mohsenjxj
10-10-2010, 16:20
با عرض سلام خدمت دوستان
من دیروز لپ تاپ asus pro64jq رو با گارانتی امرتات و هارد 500 و بدون ویندوز به قیمت 1.400.000 خریدم الان چند تا سوال دارم
1.این لپ تاپ با asus n61jq چه فرقی دارد ؟کدومشون بهتره؟
2.باس رم رو چطور میشه فهمید میخوام بدونم باس رمش 1333 هست؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام
مبارکه
انشالله به قول دوستان فنش برات بچرخه
فرقی ندارن دوتاشون هم یکی هستن فقط اونطورکه میگن پرو64 یه مدل سفارشی از ان 61 هست.
باس رم را هم میتونی با برنامه اورست ببینی.

mohsenjxj
10-10-2010, 16:33
برنامه اورست را برات گذاشتم میتونی از لینک زیر دانلود کنی
با اینا هم میتونی ریجیسترش کنی
C6P3F-5EE47-6E4A3-C4PFF-J2BTC
RFSPH-L4K47-NP4AW-K49AF-93NZP

lllhamedlll
10-10-2010, 18:34
اقا اینم عکس msconfig ما:
تایم گرفتم با fast boot یک و نیم دقیقه طول کشید کلهم بیاد بالا.ممنون:31:

mohsenjxj
10-10-2010, 19:34
سلام جناب وایومن چه خبر؟ مطالب جدید چی داری استفاده کنیم؟
چرا دیگه مثل قبل تو این کلوپ فعالیت نداری؟بالاخره شما از پیشکسوتان این کلوپ هستید.:20:
مهران جان شما چطور؟:46:

Vaioman
10-10-2010, 21:13
سلام جناب وایومن چه خبر؟ مطالب جدید چی داری استفاده کنیم؟
چرا دیگه مثل قبل تو این کلوپ فعالیت نداری؟بالاخره شما از پیشکسوتان این کلوپ هستید.:20:
مهران جان شما چطور؟:46:

سلام از بنده
شکر خدا.من از لحاظ کاری خیلی سرم شلوغه و متاسفانه وقت کافی ندارم.از این جهت از همه بچه های کلوپ عذرخواهی میکنم.:11:

alireza1411
10-10-2010, 21:52

چه قدر زیاد !! شاید مثل من برنامه ریختی پر کردیش.:31: این پراسزها رو دیزبل کنی بعضی برنامه ا منفجر میشه ها !!!!:31: نکن این کارو ....:11::11:

hasanoooooooo
11-10-2010, 07:41

داداش واقعا نمیدونم بگم کدوم رو بیاری بیرون حالا اقا علیرضا هم گفتن . بهتره با هاش بسازی .

lllhamedlll
11-10-2010, 10:43
داداش واقعا نمیدونم بگم کدوم رو بیاری بیرون حالا اقا علیرضا هم گفتن . بهتره با هاش بسازی .

:31:فیلمیدید مارو؟!!!!!!!!!!!!!!!اینا زیاده؟؟؟؟بیشترش که ماله خودشه.بعد realplayer , clone drive . ... اگه بالا نیاند سیستمم منفجر میشه؟؟؟؟بابا دست مریزاد:10:
؟؟؟:31::31::31:حالا واقعا با این برنامه ها چرا کنده؟؟؟؟راستی 1.5 دقیقه زیادهست اصلا؟؟؟:31::31:
یه برنامه هایی با نام های c++ یا netframe work یا جاوا هست که لازم بودن همشون درست اما تو program and features مثلا از نت فریم ورک سه تا دارم.یا از سی++ چند تا دارم یا چندتا آپدیت دارم .اینا اضاف نیستن؟؟میخواید عکس از اونجا هم بذارم؟؟؟:31:

gnulinux
11-10-2010, 11:08
:31:فیلمیدید مارو؟!!!!!!!!!!!!!!!اینا زیاده؟؟؟؟بیشترش که ماله خودشه.بعد realplayer , clone drive . ... اگه بالا نیاند سیستمم منفجر میشه؟؟؟؟بابا دست مریزاد:10:
؟؟؟:31::31::31:حالا واقعا با این برنامه ها چرا کنده؟؟؟؟راستی 1.5 دقیقه زیادهست اصلا؟؟؟:31::31:
یه برنامه هایی با نام های c++ یا netframe work یا جاوا هست که لازم بودن همشون درست اما تو program and features مثلا از نت فریم ورک سه تا دارم.یا از سی++ چند تا دارم یا چندتا آپدیت دارم .اینا اضاف نیستن؟؟میخواید عکس از اونجا هم بذارم؟؟؟:31:

سلام

چقدر سخت میگیرین :31: بابا خوبه دیگه چقدر سر این عزیزمون بلا میارین البته مثل اینکه که خودم از همتون بیشتر

سرش بلا اوردم:31:

mohammad-rsh
11-10-2010, 12:00
سلام به همه
بعد از یکم تحقیق در مورد لپ تاپ رسیدم به ایسوس و مخصوصا N61jq و N82jq می خواستم از بچه هایی که دارن بپرسم راضی هستن یا نه؟
لطفا نقاط ضعفشو و مشکلاتی که برا لپ تاپتون پیش اومده رو بگین
مرسی

mohammad-rsh
11-10-2010, 12:37
سلام
یادم رفت بپرسم n61 یا n82؟
کمک کنید!

mohsenjxj
11-10-2010, 15:28
سلام به همه
بعد از یکم تحقیق در مورد لپ تاپ رسیدم به ایسوس و مخصوصا N61jq و N82jq می خواستم از بچه هایی که دارن بپرسم راضی هستن یا نه؟
لطفا نقاط ضعفشو و مشکلاتی که برا لپ تاپتون پیش اومده رو بگین
مرسی
سلام
الحمدالله من که راضی هستم و تا به حال که شکر خدا مشکلی باهاش نداشتم و نقاط ضعف بخصوصی ازش ندیدم:20:
البته از نظر من ان 61 بهتره ولی بازم مونده به استفاده شما از لپ تاپ:46:

lllhamedlll
11-10-2010, 16:16
یادم رفت بپرسم n61 یا n82؟
کمک کنید!
سلام
البته من با n61jq شروع کردم و حتی تا لحظات آخر خرید هم روی n61jq تاکید داشتم اما تو یه روز نظرم عوض شد.نه اینکه فکر کنید کسی مخم رو زد نه !!!چون از جایی خریدم که باهاش اصلا صحبت هم نکرده بودم.
به نظر من n82jq از n61jq نوت بوک تره!!!!وزن کم و راحتی در جابجایی بزرگترین مزیتش بر n61هست.البته من n61 کار نکردم.تنها دلیلی که می تونست n82 رو نسبت به ان61 برای من ضعیف تر جلوه بده گرافیک at5730 ان61 هست که خیلی ها اونو یه گرافیک رویایی می دونند.البته پر بیراه نمیگن در امر بازی برا خودش یلی هست.اما اولا کار من بازی نبود و ثانیا برا کارهای کاربردی طبق بحثی که اتفاقا تو همین فوروم هست و یکی از دلایل اقناع من هم هست گرافیک ان82 نه تنها کم نمیاره بلکه رو کم می کنه.می تونید سرچ کنید دقیقا یادم نیست کودوم صفحه(اقا علیرضا توضیح داده بودند)غیر از این جاهای دیگه هم خونده بودم و تقریبا از قدرت gt335 آگاه بودم.
ان82 اکسپرس گیت نداره-دو تا usb بیشتر نداره-به خاطر طراحی کوچیکتر ممکنه یه نمه گرمتر از ان61 باشه - صفحه کوچکتری داره -مال من بلوری نداره(نمیدونم ان82 بلوری دار هم هست یا نه)-تنوعه ان61 رو نداره -و.... اما اینا برای من مشکل نبود(اتفاقا مزیت هم هست رایانه همراه باید جمع و جور و همراه باشه نمیگم ان61 رو با چرثقیل باید جابجا کرد اینم نیم کیلو!!!!ولی تو دراز مدت تفاوت ها احساس میشه.همچنین باتری 8 سلولی هم داره)
در کل من بسیار راضی هستم و اینکه بازار برای ان61 تو هفته ای که من گرفتم ملتهب بود و ممکن بود با خرید ان61 دچار عوارض بعدی بشم ،دلیلی شد بر این خرید من ،بسیار از این پیشامد خوشحالم!!!
البته اینجا بچه های ان61 دار هم بیشترند هم با سواد تر هم زورشون بیشتره...و به همین خاطر حرف اونا درست تره:31::31::31::31::31: و من شایعه برتری ان82 بر ان61 رو تکذیب می کنم.:11:
ولی با توجه به شرایط من و نیازهای منه دانشجوی مهندسی که در شهری متفاوت از محل زندگیم تحصیل می کنم و قصد خرید سیستمی قوی برای سالیان متمادی از عمرم داشتم خرید خوبی بود.این رو هم بگم که تفاوت بنیادینی بین این دو نیست.الان من تو فوروم ان61 هستم:10:

lllhamedlll
11-10-2010, 16:36
سلام

چقدر سخت میگیرین :31: بابا خوبه دیگه چقدر سر این عزیزمون بلا میارین البته مثل اینکه که خودم از همتون بیشتر

سرش بلا اوردم:31:
شما مک نصب کردی؟یکی از دوستان apple داره مک اش رو اورد هیچکی نتونست نصب کنه.(البته من اونجا حضور نداشتم که بگم چرا نصب نشده) خودش میگه فقط روی apple نصب میشه.بحثی که هست اینکه میشه نصب کرد و ایا خیلی بهتر از مثلا ubuntu هستش؟؟؟؟

mohammad-rsh
11-10-2010, 17:50
سلام
N61jq با DVD و هارد 500 رو 1230000 پیدا کردم!
N82 رو 1400000 که بودجم نمیرسه!!!
انشاا... تا پس فردا N61 می خرم

mohammad-rsh
11-10-2010, 17:54
لطفا نکات لازم بعد از خرید و شروع کار رو بگین
از کیفیت ال ای دی راضی هستین؟ مخصوصا موقع دیدن فیلم HD و بازی

lllhamedlll
11-10-2010, 18:30
سلام
N61jq با DVD و هارد 500 رو 1230000 پیدا کردم!
N82 رو 1400000 که بودجم نمیرسه!!!
انشاا... تا پس فردا N61 می خرم

قیمت روزش دستم نیست اما فکر نمی کنم اینقدر ارزون شده باشه.موقعی که من می خواستم بخرم (1375 خریدم)ان82 پیدا کردم 1290!!!!!!
دوست من اینو بهت بگم که درسته که بهت گارانتی میدن(امیدوارم کامل تحقیق کرده باشی و بدونی از کودوم گارانتی باید بخری) اما هیچی رو نمیشه تو بازار ایران پیش بینی کرد یا حتی بهش اطمینان کرد.
ان82 ای دیدم که می گفت ci7 1.7 to 3.0 ----ati5730 با گارانتی ویستا قیمت 1250!!!!!!!:18::31:
زنگ زدم ویستا گفت همچین چیزی اصلا نیست که ما بخواهیم گارانتی کنیم.البته اون فروشنده فکر می کرد من اطلاعاتم پایینه!
یا بود ان61 ای که میگفت 1300(هارد 640 بلوری)
وظیفه من اینه که بهت هشدار بدم لزوما نباید ارزون ترین رو خرید.ریفر داره ویترینی داره و .... حتی بوده از دوستان همین تاپیک که با گارانتی معتبر خریدند و هفته بعد مشکل پیدا کردند.دقیقا نمیدونم مشکل این ارزون ها چیه ولی خود من به شخصه اطمینان نکردم.بالاترین 1490 بود و من کمترین قیمت منطقی رو پیدا کردم(قیمتی که حداقل از 2-3 جا شنیدم با تفاوت 5 یا 10 هزار تومان)و به نظر من میشه به این قیمت اطمینان کرد.انشالله میخری حالشو می بری:31:

mohammad-rsh
11-10-2010, 18:46
قیمت روزش دستم نیست اما فکر نمی کنم اینقدر ارزون شده باشه.موقعی که من می خواستم بخرم (1375 خریدم)ان82 پیدا کردم 1290!!!!!!
دوست من اینو بهت بگم که درسته که بهت گارانتی میدن(امیدوارم کامل تحقیق کرده باشی و بدونی از کودوم گارانتی باید بخری) اما هیچی رو نمیشه تو بازار ایران پیش بینی کرد یا حتی بهش اطمینان کرد.
ان82 ای دیدم که می گفت ci7 1.7 to 3.0 ----ati5730 با گارانتی ویستا قیمت 1250!!!!!!!:18::31:
زنگ زدم ویستا گفت همچین چیزی اصلا نیست که ما بخواهیم گارانتی کنیم.البته اون فروشنده فکر می کرد من اطلاعاتم پایینه!
یا بود ان61 ای که میگفت 1300(هارد 640 بلوری)
وظیفه من اینه که بهت هشدار بدم لزوما نباید ارزون ترین رو خرید.ریفر داره ویترینی داره و .... حتی بوده از دوستان همین تاپیک که با گارانتی معتبر خریدند و هفته بعد مشکل پیدا کردند.دقیقا نمیدونم مشکل این ارزون ها چیه ولی خود من به شخصه اطمینان نکردم.بالاترین 1490 بود و من کمترین قیمت منطقی رو پیدا کردم(قیمتی که حداقل از 2-3 جا شنیدم با تفاوت 5 یا 10 هزار تومان)و به نظر من میشه به این قیمت اطمینان کرد.انشالله میخری حالشو می بری:31:

قیمت همکاری گرفتم:20:
1200000 با 3درصد ارزش افزوده

mohsenjxj
11-10-2010, 18:50
سلام
البته من با n61jq شروع کردم و حتی تا لحظات آخر خرید هم روی n61jq تاکید داشتم اما تو یه روز نظرم عوض شد.نه اینکه فکر کنید کسی مخم رو زد نه !!!چون از جایی خریدم که باهاش اصلا صحبت هم نکرده بودم.
به نظر من n82jq از n61jq نوت بوک تره!!!!وزن کم و راحتی در جابجایی بزرگترین مزیتش بر n61هست.البته من n61 کار نکردم.تنها دلیلی که می تونست n82 رو نسبت به ان61 برای من ضعیف تر جلوه بده گرافیک at5730 ان61 هست که خیلی ها اونو یه گرافیک رویایی می دونند.البته پر بیراه نمیگن در امر بازی برا خودش یلی هست.اما اولا کار من بازی نبود و ثانیا برا کارهای کاربردی طبق بحثی که اتفاقا تو همین فوروم هست و یکی از دلایل اقناع من هم هست گرافیک ان82 نه تنها کم نمیاره بلکه رو کم می کنه.می تونید سرچ کنید دقیقا یادم نیست کودوم صفحه(اقا علیرضا توضیح داده بودند)غیر از این جاهای دیگه هم خونده بودم و تقریبا از قدرت gt335 آگاه بودم.
ان82 اکسپرس گیت نداره-دو تا usb بیشتر نداره-به خاطر طراحی کوچیکتر ممکنه یه نمه گرمتر از ان61 باشه - صفحه کوچکتری داره -مال من بلوری نداره(نمیدونم ان82 بلوری دار هم هست یا نه)-تنوعه ان61 رو نداره -و.... اما اینا برای من مشکل نبود(اتفاقا مزیت هم هست رایانه همراه باید جمع و جور و همراه باشه نمیگم ان61 رو با چرثقیل باید جابجا کرد اینم نیم کیلو!!!!ولی تو دراز مدت تفاوت ها احساس میشه.همچنین باتری 8 سلولی هم داره)
در کل من بسیار راضی هستم و اینکه بازار برای ان61 تو هفته ای که من گرفتم ملتهب بود و ممکن بود با خرید ان61 دچار عوارض بعدی بشم ،دلیلی شد بر این خرید من ،بسیار از این پیشامد خوشحالم!!!
البته اینجا بچه های ان61 دار هم بیشترند هم با سواد تر هم زورشون بیشتره...و به همین خاطر حرف اونا درست تره:31::31::31::31::31: و من شایعه برتری ان82 بر ان61 رو تکذیب می کنم.:11:
ولی با توجه به شرایط من و نیازهای منه دانشجوی مهندسی که در شهری متفاوت از محل زندگیم تحصیل می کنم و قصد خرید سیستمی قوی برای سالیان متمادی از عمرم داشتم خرید خوبی بود.این رو هم بگم که تفاوت بنیادینی بین این دو نیست.الان من تو فوروم ان61 هستم:10:

ان 61 یه لپ تاپ جایگزین pc هست بنابراین کسی که ان61 میخره بیشتر میخواد در یک جای ثابت ازش اسفاده کنه حالا یا تو خونه یا محل کارش. بنابراین جابجایی زیاد مد نظرش نیست در ضمن وزن لپ تاپهای 16 اینچ در همین محدوده هست وزن ان61 هم در رده لپ تاپهای 16 طبیعی هست درثانی قدرت گرافیک 61 بیشتر از ان82 هست حالا اگه شما نمیخوای با این لپ تاپ بازی کنی و گرافیک بالا زیاد براتون مهم نیست یه بحث دیگه هست.
من هم همونطور که گفتم بستگی به نیاز کاربر داره که ان 61 میخواد یا ان82 اگه کارایی بالاتر بخواد خوب معلومه ان61 و اگه وزن لپ تاپ براش مهم باشه ان82:11:

black five
11-10-2010, 20:01
از دوستان اگر امکان دارد یه توضیحی در مورد اکسپرس گیت بدهید...

gnulinux
11-10-2010, 21:44
شما مک نصب کردی؟یکی از دوستان apple داره مک اش رو اورد هیچکی نتونست نصب کنه.(البته من اونجا حضور نداشتم که بگم چرا نصب نشده) خودش میگه فقط روی apple نصب میشه.بحثی که هست اینکه میشه نصب کرد و ایا خیلی بهتر از مثلا ubuntu هستش؟؟؟؟

سلام بله نصب کردم همه چیز غالیه جز گرافش که درایورش بیاد تمومه خب مک سیستم عاملی بر پایه یونیکس هست

البته به نطر من هم لینوکسه هم ویندوز خیلی جالبه

alireza1411
11-10-2010, 22:35

تو لپ تاپهای سونی هم همچین چیزی هست و مختص ایسوس نیست.

کارش اینه که بدون اینکه بری تو ویندوز اگه نرم افزارش رو نصب کرده باشی میتونی استفاده کنی. یعنی یه محیطی میاره برای کار با اینترنت و مالتی مدیا. خیلی هم سریع میاد بالا. مثل ویندوز که نیست کلی برنامه بخواد باز بشه ...

البته من که شخصا خوشم نیومد چون خیلی برنامه هایی که استفاده میکنم تو ویندوزه ولی در کل چیز خوبیه. میتونه مفید واقع بشه.

alireza1411
11-10-2010, 22:44
لطفا نکات لازم بعد از خرید و شروع کار رو بگین
از کیفیت ال ای دی راضی هستین؟ مخصوصا موقع دیدن فیلم HD و بازی

نور صفحش مثل دل یا سونی حدود 300 شمع بر سانتی متر مربع نیست. تقریبا 200 تایی میشه. ولی نور صفحه به نظر من که کافیه.
رزولوشنش از سونی های مشابه کمتره. 1360*768 هست و سونی f115 فول اچ دیه یعنی 1920*1080 هست. اما با این حال به نظر من رو سونی هم نمیشه رزولوشن فول اچدی رو به شکل وناسبی استفاده کرد که دلیلش کوچک بودن مانیتوره.

از نظر رنگ بهتره یه چیزی رو بگم که خیلی ها ازش غافل هستن. ایسوس در مدلهای جدیدتر نوت بوک و ال سی دی یا ال ای دی که تولید میکنه دقت رنگ و کنتراست رو مد نظر قرار داده و با این اوضاعی که من میبینم بعید نیست در زمینه ی مانیتور هم مثل مادربورد ها . گرافیکهای قدرتمندش از رقبا جلو بزنه.

مانیتور n61 هم به نظر من از نظر رنگ خوبه.

از نظر زاویه دید ایسوس یه مقداری داره کم کاری میکنه و جلوی سونی و دل کم آورده.

این مواردی که میگم رو بررسی کرده بودم با اینحال این مدل رو انتخاب کردم. اونهم به خاطر اینکه در مجموع نظرم رو این مدل بود نه اینکه در تک تک مباخث رتبه ی اول رو داشته باشه.

خامد جان در مورد n82 توضیح داده. من فقط این رو اضافه میکنم که مصرف برق کمتر و مانیتور کوچیکتر و وزن کمتر باعث میشه که به قول ایشون n82 نوت بوک تر از n61 باشه.

من هم به کسانی که میخوان بازی نکنن همون n82 رو توصیه میکنم که گرافیکش تنها 20 درصد ضعیف تره ولی در عوض مصرف برق کمتری داره. عمر باتری در ان 61 در حالت بار کامل 1 ساعته و در مورد ان 82 حدود 1 ساعت و 20 دقه.

mohammad-rsh
12-10-2010, 09:30
مولتی تاچه تاچ پدش تو ویندوز هم کار می کنه؟
میشه تنظیمش کردو عملکردشو عوض کرد؟

amir_kntu
12-10-2010, 12:21

اكسپرس گيت به معني ميشه دريچه يا دروازه سريع السير
و در مفهوم در كمترين زمان ممكن مي توني كارهاي روتيني رو باهاش انجام بدي. مثل گشت و گذار در اينترنت و كار با مثلا اسكايپ و حتي فيلم ديدن و آهنگ گوش دادن رو هم به ان اضافه كن و البته در حال حاضر در كنار باياس استفاد ه مي شه اما بزودي جاي باياس رو مي گيره.

afshin b
12-10-2010, 13:04
امروز زنگ زدن گفتن که لپتاپ منو درست کردن هزینه ای هم نمیگیرن، فرستادن، تا فردا پس فردا میرسه دستم. خدارو شکر! دلم تنگ شده براش!!
راستی یک دکمش (H) کنده شده بود و فنر زیرش شکست، درستش کردن، مثل اینکه 30 هزار تومن بابت همین فنر میگیرن:18:
خداییش خیلیه.

lucky_luke
12-10-2010, 16:06
مولتی تاچه تاچ پدش تو ویندوز هم کار می کنه؟
میشه تنظیمش کردو عملکردشو عوض کرد؟

منظورتون چیه؟ مگه دیگه کجا کار میکنه؟

توی ویندوز کار میکنه و عملکردش هم کاملا قابل تنظیمه

alireza1411
12-10-2010, 20:15
امروز زنگ زدن گفتن که لپتاپ منو درست کردن هزینه ای هم نمیگیرن، فرستادن، تا فردا پس فردا میرسه دستم. خدارو شکر! دلم تنگ شده براش!!
راستی یک دکمش (H) کنده شده بود و فنر زیرش شکست، درستش کردن، مثل اینکه 30 هزار تومن بابت همین فنر میگیرن:18:
خداییش خیلیه.

عجب !!! ببینم از شما که 30 تومن نگرفتن ؟ آخه موندم کل کیبور یه پی سی همش 20 30 تومنه. نه یه دکمش. تازه من تا بحال چند بار کیبوردم رو باز کردم و شستمش اساسی و بعد بستمش. کار خاصی هم نداشت ... چهار تا پیچ بود همش.:11:

afshin b
13-10-2010, 00:09
عجب !!! ببینم از شما که 30 تومن نگرفتن ؟ آخه موندم کل کیبور یه پی سی همش 20 30 تومنه. نه یه دکمش. تازه من تا بحال چند بار کیبوردم رو باز کردم و شستمش اساسی و بعد بستمش. کار خاصی هم نداشت ... چهار تا پیچ بود همش.:11:
نه فعلا پولی ندادم، هنوز لپتاپ به دستم نرسیده.
اگه بخوان بابت فنر پلاستیکی زیر هر دکمه 30 تومن بگیرن پس حدود یه تومن قیمت لپتاپ همین فنره!!
سعی میکنم ندم، آخه اصلاً با عقل جور در نمیاد، شاید میخوان یه جورایی پول تعمیر بایوس رو روی دکمه بگیرن چون گارانتیه نمیتونن بابتش پولی بگیرن نامردا!
میخوام خودم به گارانتی ایمیل بزنم قیمت فنر پشت دکمه رو بپرسم:21:
info@vista-itd.com همچین سوالایی رو میتونم از این آدرس بپرسم دیگه؟

alireza1411
13-10-2010, 08:56
اگه بخوان بابت فنر پلاستیکی زیر هر دکمه 30 تومن بگیرن پس حدود یه تومن قیمت لپتاپ همین فنره!!
سعی میکنم ندم، آخه اصلاً با عقل جور در نمیاد، شاید میخوان یه جورایی پول تعمیر بایوس رو روی دکمه بگیرن چون گارانتیه نمیتونن بابتش پولی بگیرن نامردا!

نمیدونم والله .... ولی حواست باشه پول زور ندی بهشون. الکی بهانه مهانه در بیارن که فلان و بهمان و ...:31:

lllhamedlll
13-10-2010, 11:46
سلام بله نصب کردم همه چیز غالیه جز گرافش که درایورش بیاد تمومه خب مک سیستم عاملی بر پایه یونیکس هست

البته به نطر من هم لینوکسه هم ویندوز خیلی جالبه
چه جوری باید نصب کنم ؟این حرف دوستم که گفته نصب نمیشه چی؟؟؟از کجا گیرش بیارم؟

Ali_B1
13-10-2010, 16:56
چند وقت نبودم از اوضاع و احوال اینجا بی خبرم. افشین جان مگه بایوس شما هم مشکل دار شد؟ در اثر آپگیرید بود؟ گارانتی شما چیه؟

نمیدونم والله .... ولی حواست باشه پول زور ندی بهشون. الکی بهانه مهانه در بیارن که فلان و بهمان و ...:31:

علیرضا جان ، شما گرفتی لپ تاپت رو بالاخره؟

mohammad-rsh
13-10-2010, 19:38
سلام
یک روز تعلل کردم و ویستا گفت ندارم!!
عجب شانسی دارم من.
چند روزه میگه نداریم میگه n82 داریم
الان از قیمتش خبر ندارین؟؟

afshin b
13-10-2010, 20:27
چند وقت نبودم از اوضاع و احوال اینجا بی خبرم. افشین جان مگه بایوس شما هم مشکل دار شد؟ در اثر آپگیرید بود؟ گارانتی شما چیه؟

سلام، آره فکر کنم مشکل از بایوس بود، البته مطمئن نیستم. نه من آپگریدش نکرده بودم. گارانتی من ویستا هست.

mohsenjxj
13-10-2010, 20:35
سلام، آره فکر کنم مشکل از بایوس بود، البته مطمئن نیستم. نه من آپگریدش نکرده بودم. گارانتی من ویستا هست.
سلام افشین جان الان که لپ تاپ را تحویل گرفتی یه نگاه کن ببین ورژن بایوسش چنده؟:46:

alireza1411
13-10-2010, 22:42

بابا اینام که .... زنگ زدم پریروز گفتن الان مادربورده تو کمرکه باید ترخیص بشه بعد ما نیم ساعته وصل میکنیم. با خودم گفتم آره جون خودتون ...

امروز بعد از دو روز زنگ زدم گفتم قبلا که گفتین گمرکه فردا ترخیص میه. خب الان دیگه دو روز گذشته و باید تعمیر هم شده باشه. چی شد ؟ گفتن ...

جالبه گفتن تو این بار نبوده !!!! گفتم یعنی چی پس تو کدوم بار میاد ؟ گفتن شنبه یه شنبه ... عصبانی شدم گفتم من 5 هفته هستش که ل تاپ رو تحویل دادم. مگه مسخره بازیه ... شاید مردم کار داشته باشن ... این چه وضعشه ...

تازه پرسیدم شنبه یه شنبه قطعا میرسه دیگه .. نه؟
با کمال پررویی میگه خیر معلوم نیست !!!

میخواستم برم تحویل بگیرم بدم دوستم هر کاری عشقش میکشه بکنه. فکر کنم باید از اول نمیدوام دست ببرن توش .... فعلا که دیگه بی خیالش شدم و فرض میکنم لپ تاپ وجود نداره.:31:

امروز یکی از دوستان میگفت واسه من هم یه بار خراب شده بود بردم گرانتی گفتن چند روز دیگه بیا و ... بعد گفتم کار دارم نمیشه و هی چونه زدن وو ... تا دوستم گفته بود حالا یه پولی میدم این رو زود تعمیر کنید و در نتیجه اونها در عرض یکی دو روز کار رو انجام دادند !!!!

متن فکر کنم اینا بهونه ی گرفتن پوله. آخه به افشین جان هم الکی گفتن یه فنر عوض کردیم 30 تومن پولشه !!!:18::18:

فعلا که داریم رو ساخت کار میکنیم و برای طراحی لازمش ندارم وگرنه یه پولی میدادم زودتر بدن راحت شم.:31: شانس آوردم طراحی مراحی تموم شده بود وگرنه الان باید پول حسابی میدادم به اینا.

Ali_B1
13-10-2010, 23:16
بابا اینام که .... زنگ زدم پریروز گفتن الان مادربورده تو کمرکه باید ترخیص بشه بعد ما نیم ساعته وصل میکنیم. با خودم گفتم آره جون خودتون ...

امروز بعد از دو روز زنگ زدم گفتم قبلا که گفتین گمرکه فردا ترخیص میه. خب الان دیگه دو روز گذشته و باید تعمیر هم شده باشه. چی شد ؟ گفتن ...

جالبه گفتن تو این بار نبوده !!!! گفتم یعنی چی پس تو کدوم بار میاد ؟ گفتن شنبه یه شنبه ... عصبانی شدم گفتم من 5 هفته هستش که ل تاپ رو تحویل دادم. مگه مسخره بازیه ... شاید مردم کار داشته باشن ... این چه وضعشه ...

تازه پرسیدم شنبه یه شنبه قطعا میرسه دیگه .. نه؟
با کمال پررویی میگه خیر معلوم نیست !!!

میخواستم برم تحویل بگیرم بدم دوستم هر کاری عشقش میکشه بکنه. فکر کنم باید از اول نمیدوام دست ببرن توش .... فعلا که دیگه بی خیالش شدم و فرض میکنم لپ تاپ وجود نداره.:31:

امروز یکی از دوستان میگفت واسه من هم یه بار خراب شده بود بردم گرانتی گفتن چند روز دیگه بیا و ... بعد گفتم کار دارم نمیشه و هی چونه زدن وو ... تا دوستم گفته بود حالا یه پولی میدم این رو زود تعمیر کنید و در نتیجه اونها در عرض یکی دو روز کار رو انجام دادند !!!!

متن فکر کنم اینا بهونه ی گرفتن پوله. آخه به افشین جان هم الکی گفتن یه فنر عوض کردیم 30 تومن پولشه !!!:18::18:

فعلا که داریم رو ساخت کار میکنیم و برای طراحی لازمش ندارم وگرنه یه پولی میدادم زودتر بدن راحت شم.:31: شانس آوردم طراحی مراحی تموم شده بود وگرنه الان باید پول حسابی میدادم به اینا.

.., واقعا عجب اوضاعیه...
شما ببین ، مشکل لپ تاپ من و شما دقیقا یکی بود! مال من دو هفته طول کشید تازه این دو هفته هم الکی طول کشید و واقعا می تونستن ظرف 3 رو ماکزیمم درستش کنن! و الان که فکر می کنم می بینم من هم شانس آوردم و بخاطر مراجعه ی حضوری و برخورد جدی و زنگ زدن های مکرر شاید موفق شدم لپ تاپم رو زود تحویل بگیرم .
حالا شما هم یه مراجعه ی حضوری می رفتی خیلی بهتر بود چون با تلفن جواب نمی دن و میگفتی که مال دوستم چرا ده روزه درست شده با همین مشکل و مال من این همه طول کشیده؟
واقعا مصرف کننده بی پناه و از هر طرف مورد ظلمه! و هیچ حمایتی هم ازش نمیشه!

afshin b
13-10-2010, 23:18

اینجا ایرانه و اینام هرکاری بخوان میکنن با ما، ولی 5 هفته خیلیه، عجب آدمای کثـیـفین:2:
گارانتی لپتاپت چیه؟

سلام افشین جان الان که لپ تاپ را تحویل گرفتی یه نگاه کن ببین ورژن بایوسش چنده؟:46:
هنوز که لپتاپ مارو ندادن، هر وقت گرفتمش میبینم بهتون میگم.

lucky_luke
13-10-2010, 23:48
ان 61 از روی یو ای بس بوت میشه؟
من هرچی توی بایوس گشتم چیزی ندیدم

mammad_visual
14-10-2010, 01:47
ان 61 از روی یو ای بس بوت میشه؟
من هرچی توی بایوس گشتم چیزی ندیدم

سلام
بله عزیز دل، مشکلی نداره.
شما اول قطعه USB ـتون رو وصل کنین بعد برید به بایوس و در بخش بوت، اولین بوت رو روی قطعه USB قرار بدید.
من خودم برای استفاده از نرم افزار Offline NT Password & Registry Editor برای از بین بردن پسورد یوزرها از این قابلیت استفاده کردم و مشکلی نداشتم.

موفق باشید.

majidhosseini
14-10-2010, 09:57
داداشم داره میره دبی
بهش گفتم n61jq بگیره یا jv

به نسبت قیمت هارو میبینم 200 300 تومن از ایران ارزونتره

mohammad-rsh
14-10-2010, 11:48
داداشم داره میره دبی

تفاوت ها:
CPU:
jq:
Core i7 1.6
jv:
core i5 2.53
VGA:
jq: ATI Radeon HD 5730
jv: Geforce 325m
البته jv از تکنولوژی Nvidia Optimus استفاده می کنه برای سویچ کردن گرافیک
گرافیک jq برای بازی مناسب تره
تو این لینک می تونی ببینی

afshin b
14-10-2010, 12:45
از طریق همون ایمیلی که گفتم ازشون سوال کردم گفتن که باید دیده بشه، دو حالت ممکنه باشه، یا باید کل کیبورد عوض بشه که 50 تا 60 تومن خرج داره یا فقط همون یک دکمه که 15 تومن خرج داره.
برای من که کل کیبورد رو عوض نمیکنن مسلماً، چون گفتن 30 تومن. پس همون یک دکمه رو درست کردن که 15 تومن خرجشه و اینا گفتن 30 تومن. رفتم بگیرم بهشون میگم و عمراً بهشون بالای 15 تومن نمیدم:5:

Ali_B1
14-10-2010, 13:03
این رو هم باید به مواردی مثل بیمارستان و دادگستری و ... اضافه کنیم:
خدا سر و کار هیچ بنی بشری رو به گارانتی جماعت نندازه!
دو دستی مواظب لپ تاپاتون باشید !

mohammad-rsh
14-10-2010, 13:05
داداشم داره میره دبی

البته jv با cpu i3 هم وجود داره

majidhosseini
14-10-2010, 13:07
تفاوت ها:
CPU:
jq:
Core i7 1.6
jv:
core i5 2.53
VGA:
jq: ATI Radeon HD 5730
jv: Geforce 325m
البته jv از تکنولوژی Nvidia Optimus استفاده می کنه برای سویچ کردن گرافیک
گرافیک jq برای بازی مناسب تره
تو این لینک می تونی ببینی

لپ تاپ برای بازی نیست خوب
فقط همین کال اف دیوتی بعدی رو ران کنه کافیه واسم

آخه واقعیتش قیمت به دلار رو میبینم
زده jq 1000دلار
خوب آدم میگه 1 تومنه میگیره دیگه
و jv زده 800 دلار
n82jq 990 dollars
بعضی موقع میگم n82 بعد میگم n61 بدجوری موندم
15 اینچ برای طراهی مناسب تره..اما سنگین تره

به نظرشما خرید از دبی بده یا خوب؟

majidhosseini
14-10-2010, 13:27
قیمت n82 jv تو ایران کسی داره با سی پی یو core i5

Ali_B1
14-10-2010, 13:36
لپ تاپ برای بازی نیست خوب
فقط همین کال اف دیوتی بعدی رو ران کنه کافیه واسم

آخه واقعیتش قیمت به دلار رو میبینم
زده jq 1000دلار
خوب آدم میگه 1 تومنه میگیره دیگه
و jv زده 800 دلار
n82jq 990 dollars
بعضی موقع میگم n82 بعد میگم n61 بدجوری موندم
15 اینچ برای طراهی مناسب تره..اما سنگین تره

به نظرشما خرید از دبی بده یا خوب؟

به نظر من اینکار مزایا و معایبی داره! خرید از دبی به معنی اینه که لپ تاپت داخل ایران گارانتی نداره ! البته هر چند گارانتی داشته باشه هم کلی مشکلات خئاهی داشت برای تعمیرش ولی باز هم بودنش بهتر از نبودنشه! نمونش مورد خود من که بالاخره با همه ی مشکلات و معطلل شدن ، لپ تاپم تعمیر شد و هزینه ای هم ندادم!
کلا در این مدت که از این لپ تاپ دارم استفاده می کنم و با توجه به مواردی که دور و برم از مشکلاتی که برای لپ تاپ های اطرافیانم دیدم (برندش هم فرقی نمیکنه هم از سونی دیدم به شخصه هم از دل و هم از توشیبا و...) به این نتیجه رسیدم که لپ تاپ ها خیلی حساس تر از پی سی هستن و نمیشه اونجور که با پی سی کار می کنی با اونها هم کار کنی و باید جانب احتیاط رو رعایت کنی و احتمال بروز مشکل در لپ تاپ ها بطور معمول خیلی بیشتر از پی سی هست حتی اگر کاربر پیشرفته باشی.
پس باید در عوض خرید ارزون تر خودت رو برای هزینه های احتمالی بعدی آماده کنی! مثلا یکی از اقوام لپ تاپ دل خرید و گارانتیش هم بین المللی بود مثلا (تو دبی بود گارانتی) و خلاصه تا لپ تاپ رفت دبی و اومد 300 هزار تومن پیاده شد و این وسط مودم دایال آپ لپ تاپ هم ناپدید شد! :دی
اما در مورد 82 و 61 به نظر من کاملا بستگی به مورد استفاده ی شما داره ، مسلما اگر در حرکت هستید 82 گزینه ی مناسب تریه و اگر بطور ثابت استفاده میکنید 61 .
از نظر کارایی و پرفورمنس هم تفاوت آنچنانی نباید داشته باشن چون مشخصات سخت افزاریشون 90% مشابه همه!

majidhosseini
14-10-2010, 14:19
به نظر من اینکار مزایا و معایبی داره! خرید از دبی به معنی اینه که لپ تاپت داخل ایران گارانتی نداره ! البته هر چند گارانتی داشته باشه هم کلی مشکلات خئاهی داشت برای تعمیرش ولی باز هم بودنش بهتر از نبودنشه! نمونش مورد خود من که بالاخره با همه ی مشکلات و معطلل شدن ، لپ تاپم تعمیر شد و هزینه ای هم ندادم!
کلا در این مدت که از این لپ تاپ دارم استفاده می کنم و با توجه به مواردی که دور و برم از مشکلاتی که برای لپ تاپ های اطرافیانم دیدم (برندش هم فرقی نمیکنه هم از سونی دیدم به شخصه هم از دل و هم از توشیبا و...) به این نتیجه رسیدم که لپ تاپ ها خیلی حساس تر از پی سی هستن و نمیشه اونجور که با پی سی کار می کنی با اونها هم کار کنی و باید جانب احتیاط رو رعایت کنی و احتمال بروز مشکل در لپ تاپ ها بطور معمول خیلی بیشتر از پی سی هست حتی اگر کاربر پیشرفته باشی.
پس باید در عوض خرید ارزون تر خودت رو برای هزینه های احتمالی بعدی آماده کنی! مثلا یکی از اقوام لپ تاپ دل خرید و گارانتیش هم بین المللی بود مثلا (تو دبی بود گارانتی) و خلاصه تا لپ تاپ رفت دبی و اومد 300 هزار تومن پیاده شد و این وسط مودم دایال آپ لپ تاپ هم ناپدید شد! :دی
اما در مورد 82 و 61 به نظر من کاملا بستگی به مورد استفاده ی شما داره ، مسلما اگر در حرکت هستید 82 گزینه ی مناسب تریه و اگر بطور ثابت استفاده میکنید 61 .
از نظر کارایی و پرفورمنس هم تفاوت آنچنانی نباید داشته باشن چون مشخصات سخت افزاریشون 90% مشابه همه!

تنکس إ لات مــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــرد
همین چند دقیقه پیش به داداشم میگفتم 15.6 اینچه ها...میگفت مردی حملش میکنی...عکسش رو دید...گفت n82 گفتی چنده ؟:31:
حق با شماس
خرید از دبی مضرات خودش رو داره
حالا اگه اختلاف قیمت واقعا محسوسی داشت شاید گرفتیم

ولی واقعا انتخاب سخته
دقیقا تو حرف شما که میگی باید ناز لپتاپ رو کشید...میگم اگه اینطوره چرا دنبال لپ تاپ corei7 یا حتی core i5 باشم
قرار نیست صبح تا شب باهاش انسیس کار کنم که....core 13 جوابمو میده...بعد میگم خوب آدم یه بار جنس بهتر بخره بهتره... خلاصه سرتو درد نیارم درگیرم با خودم الان :31:
بازم ممنون علی جان :40::11::10:

alireza1411
14-10-2010, 16:01
تنکس إ لات مــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــرد
همین چند دقیقه پیش به داداشم میگفتم 15.6 اینچه ها...میگفت مردی حملش میکنی...عکسش رو دید...گفت n82 گفتی چنده ؟:31:
حق با شماس
خرید از دبی مضرات خودش رو داره
حالا اگه اختلاف قیمت واقعا محسوسی داشت شاید گرفتیم

ولی واقعا انتخاب سخته
دقیقا تو حرف شما که میگی باید ناز لپتاپ رو کشید...میگم اگه اینطوره چرا دنبال لپ تاپ corei7 یا حتی core i5 باشم
قرار نیست صبح تا شب باهاش انسیس کار کنم که....core 13 جوابمو میده...بعد میگم خوب آدم یه بار جنس بهتر بخره بهتره... خلاصه سرتو درد نیارم درگیرم با خودم الان :31:
بازم ممنون علی جان :40::11::10:

سلام دوست من.

ببین گرافیک n82 فکر کنم 335 بود نه 325. حالا اینش مهم نیست مهم اینه که 20 درصد کندتر از 5730 هست.

در مورد سوییچ که گفتی ...

سوییچ بین گرافیک اچ دی اینتل و گرافیک دیسکریت انویدیا انجام میشه اما باید سی پی یو روش چیپ گرافیکی داشته باشه. هر دو هسته ای که نداره ... فقط i3 ها دارن. اگه دنبال این مورد هستی باید یه دو هسته ای مثل 370m رو بگیری. دو هسته ای های دیگه مثل i5 540 , i5 450 , i5 430 این امکان رو ندارن.

nvidia Optimus هم قبلا تو ضیح دادم که کلاک گرافیکتون رو به صورت اتویماتیک و وقتی میبینه نیازی به استفاده از تمام قدرت گرافیک نیست میاره پایین. مثلا تا یک پنجم میاره پایین که مصرف باتری هم کمتر میشه.

رقیبش تو ای تی آی همین ATI Power Play هست که به نظر من زیاد موفق نبوده. چرا ؟ چون همش دو حالت داره. اگه آداپتور وصل کنی و سیستم رو برای بهینه کردن مصرف باتری یا درد حالت معمولی تنظیم کنی ، کلاک عادیه. اما تا برق آداپتور قطع بشه کلاک رو نصف یه خورده کمتر میکنه. در واقع این دو حالتی بودن یه ایراده.

گفتی انسیس ... انسیس بیشتر بخشهاش الان از دو هسته استفاده میکنه. موقع مش بندی مسئله معمولا یه هسته استفاده میشه. اما شما که کارت این چیزاست این رو در نظر بگیر که کتیا بازه و یه مدلی توش رسم شده و هی مجبوری اصلاح کنی بیاری تو انسیس که مثلا بهتر مش بزنی. اینجا چهار هسته بودن سی پی یو به خوبی مزیت خودش رو نشون میده.

اگه بیشتر واسه بازی و کارای معمولی میخوای n82 با وزن سبکش بهتره ولی اگه برای کارای رسم قطعه و حل مسائل دینامیکی و مقاومتی و سیالاتی میخوای بهتره فکر یه چهار هسته ای با صفحه ی بزرگ باشی که اذیتت نکنه. من دقیقا به همین دلیل رفتم چهار هسته ای خریدم وگرنه دو هسته ای با مصرف کمتر و وزن کمتر برام کافی بود. بازی هم که دستاپ خیلی خفن تر از لپ تاپ هست ...:31:

:11::11::11:

mohammad-rsh
14-10-2010, 17:47
سلام دوست من.

....
گفتی انسیس ... انسیس بیشتر بخشهاش الان از دو هسته استفاده میکنه. موقع مش بندی مسئله معمولا یه هسته استفاده میشه. اما شما که کارت این چیزاست این رو در نظر بگیر که کتیا بازه و یه مدلی توش رسم شده و هی مجبوری اصلاح کنی بیاری تو انسیس که مثلا بهتر مش بزنی. اینجا چهار هسته بودن سی پی یو به خوبی مزیت خودش رو نشون میده.

اگه بیشتر واسه بازی و کارای معمولی میخوای n82 با وزن سبکش بهتره ولی اگه برای کارای رسم قطعه و حل مسائل دینامیکی و مقاومتی و سیالاتی میخوای بهتره فکر یه چهار هسته ای با صفحه ی بزرگ باشی که اذیتت نکنه. من دقیقا به همین دلیل رفتم چهار هسته ای خریدم وگرنه دو هسته ای با مصرف کمتر و وزن کمتر برام کافی بود. بازی هم که دستاپ خیلی خفن تر از لپ تاپ هست ...:31:

حالا من که هم انسیس هم سالید و هم باری می خوام چیکیار کنم؟؟؟:31:
کدومو بگیرم؟

majidhosseini
14-10-2010, 18:00
سلام دوست من.

ببین گرافیک n82 فکر کنم 335 بود نه 325. حالا اینش مهم نیست مهم اینه که 20 درصد کندتر از 5730 هست.

در مورد سوییچ که گفتی ...

سوییچ بین گرافیک اچ دی اینتل و گرافیک دیسکریت انویدیا انجام میشه اما باید سی پی یو روش چیپ گرافیکی داشته باشه. هر دو هسته ای که نداره ... فقط i3 ها دارن. اگه دنبال این مورد هستی باید یه دو هسته ای مثل 370m رو بگیری. دو هسته ای های دیگه مثل i5 540 , i5 450 , i5 430 این امکان رو ندارن.

nvidia Optimus هم قبلا تو ضیح دادم که کلاک گرافیکتون رو به صورت اتویماتیک و وقتی میبینه نیازی به استفاده از تمام قدرت گرافیک نیست میاره پایین. مثلا تا یک پنجم میاره پایین که مصرف باتری هم کمتر میشه.

رقیبش تو ای تی آی همین ATI Power Play هست که به نظر من زیاد موفق نبوده. چرا ؟ چون همش دو حالت داره. اگه آداپتور وصل کنی و سیستم رو برای بهینه کردن مصرف باتری یا درد حالت معمولی تنظیم کنی ، کلاک عادیه. اما تا برق آداپتور قطع بشه کلاک رو نصف یه خورده کمتر میکنه. در واقع این دو حالتی بودن یه ایراده.

سلام آقا علیرضا گل که وقت گذاشتی و کامل جواب دادی
پس سوئیچ کردن اینطوریه....n82 یا n61 که دارن اپتیموس؟
بعد سوال دیگه ای که پیش میاد...این سری f ایسوس که دیگه نمیاد..سری k هم زده سری perfomance
سری n هم زده multimedia
خوب یعنی perfomance سری k بیشتره ؟

بازی که گفتم......اوج اوج اوج بازیهای من اگه وقت کنم میرم یدونه nfs می خرم تا نصفش بازی میکنم سره 2ماه بعد هم بیخیال میشم..دیگه این اوجش بود
صد در صد چهار هسته ای بهتره و لپتاپ 15.6 اینچی کاملا برای طراحی مناسبه....اما به فکره حملش هم باید باشم
به این فکر افتادم که پی سی خودم رو کم و بیش بهتر کنم
یه لپتاپ معمولی تر مثله asus n61jv یا n 82jv بگیرم با core i5 520 ya 450 که ان 82 به خاطر 14 اینچی مزیت داره و کارای اساسی رو پش پی سی انجام بدم
هم عمر لپتاپ بالا میره...هم کار من رو میرسه
آخه نمی دونم...16 اینچ واقعا گندس..........و میدونم که 14 اینچ هم بهخاطر موچیکیش اذیت میکنه
حالا نمی دونم این 16 اینچ چقدر گندس...و این 14 اینچ چقدر اذیت میکنه:31::13:
شما لپتاپ رو به عنوان لپتاپ همه جا بر استفاده میکنی یا کنار پی سی؟

---------- Post added at 07:00 PM ---------- Previous post was at 06:59 PM ----------

کدومو بگیرم؟

بخونی متوجه میشی که ایشون غیر مستقیم خصوصیات n61jq رو ذکر کردن
البته اگه با حملش مشکلی نداشته باشی انتخاب عالیه
و پول 1350 تومن فکر کنم

mohammad-rsh
14-10-2010, 18:12
یک سوال از اساتید
Geforce330 که روی N82 نصب هست اگه حافظه در اختیارش باشه و Share کنه امکان داره از 5730 که روی N61 نصب هست تو یک بازی قوی تر باشه؟

hesam 63
14-10-2010, 18:18
می بخشید این جا مطرح می کنم ... مدل ja با گرافیک 5730 و سی پی یو cori3 به قیمت یک و پنجاه مناسبه یا نه ؟

hasanoooooooo
14-10-2010, 18:46
یک سوال از اساتید
Geforce330 که روی N82 نصب هست اگه حافظه در اختیارش باشه و Share کنه امکان داره از 5730 که روی N61 نصب هست تو یک بازی قوی تر باشه؟

نه بهیچ وجه این حافظه شر شده هیچ تاثیری نداره و بعضی وقتها حتی نمیزاره درست frame بگیری!
چند صفحه قبل داش علی در موردش توضیحات خوبی داده .

SamGun
14-10-2010, 18:57
دوستان عزیز دل ما هی میگیم N82 مشکل داره کسی قبول نمیکنه !!

البته مشکل از جانب Bios و تنظیمات Frequency هست که احتمال داره تو Biso Fix حل بشه ! گفتم احتمال داره

اگه میخواین کاره سنگین بکنین سعی کنین کمی فکرتون رو از 82 دور کنید.

alireza1411
14-10-2010, 21:16
کدومو بگیرم؟

خب ببین من هم بازی هم انسیس هم سالدیورک هم متلب هم میپل و هم ادمز و .... و هم تبدیل فایل و ..... همه چی رو با هم میخواستم داشته باشه. این همه برنامه میدونی چند تا ترد میشه ؟ 1000 به بالا ...

کلا از پی سی یا لپ تاپ ضعیف خوشم نمیاد. نمیتونم برنامه کم نصب کنم ... باید همه چی رو سیستمم نصب باشه و راحت هر کاری پیش میاد بتونم انجامش بدم.

به نظر من برو تو کار چهار هسته ایها. دو تا برای این کارای سنگین کمه . آخه یه عده میخوان بازی کنن و نهایتش یه خورده کار دیگه بکنن ولی ما که میخوای انسیس کار کنی فکر این هم باید باشی که تو یکی دو ورژن بعدی بخشایی از نرم افزار 4 ترده میشه.
همین الانش متلب تو بعضی از توابعش به شکل 4 تردی کار میکنه. سالید ورک هم 2 تردی هست ولی بار رو رو هسته ها پخش میکنه. نمیدونم چه جوری ولی پخش که میکنه.:31:

توصیه ی من برای شما صد در صد 4 هسته ایه. داغیش هم به جهنم باید باهاش کنار بیای. تازه سنگینیش واسه من که فسقلی هستم مشکلی نبوده.

:11::11:

alireza1411
14-10-2010, 21:33
سلام آقا علیرضا گل که وقت گذاشتی و کامل جواب دادی
پس سوئیچ کردن اینطوریه....n82 یا n61 که دارن اپتیموس؟
بعد سوال دیگه ای که پیش میاد...این سری f ایسوس که دیگه نمیاد..سری k هم زده سری perfomance
سری n هم زده multimedia
خوب یعنی perfomance سری k بیشتره ؟

بازی که گفتم......اوج اوج اوج بازیهای من اگه وقت کنم میرم یدونه nfs می خرم تا نصفش بازی میکنم سره 2ماه بعد هم بیخیال میشم..دیگه این اوجش بود
صد در صد چهار هسته ای بهتره و لپتاپ 15.6 اینچی کاملا برای طراحی مناسبه....اما به فکره حملش هم باید باشم
به این فکر افتادم که پی سی خودم رو کم و بیش بهتر کنم
یه لپتاپ معمولی تر مثله asus n61jv یا n 82jv بگیرم با core i5 520 ya 450 که ان 82 به خاطر 14 اینچی مزیت داره و کارای اساسی رو پش پی سی انجام بدم
هم عمر لپتاپ بالا میره...هم کار من رو میرسه
آخه نمی دونم...16 اینچ واقعا گندس..........و میدونم که 14 اینچ هم بهخاطر موچیکیش اذیت میکنه
حالا نمی دونم این 16 اینچ چقدر گندس...و این 14 اینچ چقدر اذیت میکنه:31::13:
شما لپتاپ رو به عنوان لپتاپ همه جا بر استفاده میکنی یا کنار پی سی؟

---------- Post added at 07:00 PM ---------- Previous post was at 06:59 PM ----------

بخونی متوجه میشی که ایشون غیر مستقیم خصوصیات n61jq رو ذکر کردن
البته اگه با حملش مشکلی نداشته باشی انتخاب عالیه
و پول 1350 تومن فکر کنم

آپتیموس انویدیا ربطی به سوییچ نداره. اگه سری چیپ i3 باشه روش گرافیک داره و میشه بین اون گرافیک کم مصرف و گرافیک اصلی سوییچ کرد.:11:

سری ها هم همین طوری کلی نام گذاری میشن. اونی که مثلا میره 2.2 میلیون میده g73 میخره ... یا همچین چیزی دقیق یادم نیست ... سی پی یوش در حد همین n61 هست ولی گرافیکش 20 درصد قویتره. سری g مال بازیه ولی سی پی یوش هم قویه.

پیشنهاد شما به نظرم خوبه. یه لپ تاپ کوچیک دو هسته ای با عمر باتری بیشتر و وزن کمتر.

در کنارش یه پی سی قرتمند برای محاسبات.
مثلا یه مادربورد 180 تومنی با چیپ ست قدرتمند 890GX AMD و یه پردازنده 6 هسته ای سری Thuban مثلا 1055 که همش 220 تومن قیمتشه و کلاکش 3.2 هست رو در نظر بگیرید. این ترکیب به راحتی n61 که سهله هر لپ تاپ 4 5 میلیونی رو سوسک میکنه.:31: دوستان بهشون بر نخوره. .... :11: لپ تاپ ما خوبه ولی دیگه شرمنده اخلاق ورزشی دستاپ میشه.

حتی تو بازیها !!! شما همش با بودجه ی 140 تومن میونی 9800 gt بندازی رو دستاپت که قدرتش یه 5 تا 10 درصدی بیشتر از 5730 هست و دماش هم انقدر بالا نمیره که آدم نگران بشه.

من n61 گرفتم چون مجبور بودم سر کار و این ور اونور که میرم با لپ تاپم کارای سنگین هم انجام بدم. بازی هم باهاش نمیکنم یا خیلی کم میکنم ...گرافیک رو همش میذارم با Power Play قدرتش نصف بمونه که گرمای اضافی برام ایجاد نکنه. :11:

---------- Post added at 11:27 PM ---------- Previous post was at 11:26 PM ----------

یک سوال از اساتید

335 هست فکر کنم. من تو دستاپم تست کردم و با شیر کردن مموری سرعت اجرای بازی 6 درصد کمتر هم شد. البته همیشه این وری نیست ولی مطمئن هستم که شیر مموری خوب عمل نمیکنه.

---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:27 PM ----------

دوستان عزیز دل ما هی میگیم N82 مشکل داره کسی قبول نمیکنه !!

البته مشکل از جانب Bios و تنظیمات Frequency هست که احتمال داره تو Biso Fix حل بشه ! گفتم احتمال داره

اگه میخواین کاره سنگین بکنین سعی کنین کمی فکرتون رو از 82 دور کنید.

خب کار سنگین رو با n82 های چهار هسته ای میشه انجام داد دیگه مگه نه؟
n82 jq اون q تهش مفهوم quad بودن سی پی یوش رو میده فکر کنم. مثل n61 هست. در مورد عیبش من چیزی نشنیدم. نمیدونم منظورتون چیه. فکر کنم حامد جان این مدل رو خریده باشه. ازش بپرسیم ببینیم مشکل داشته یا نه بهتره. آخه من هم که این مدل رو ندارم نمیدونم قضیه چیه.:41:

---------- Post added at 11:33 PM ---------- Previous post was at 11:31 PM ----------

می بخشید این جا مطرح می کنم ... مدل ja با گرافیک 5730 و سی پی یو cori3 به قیمت یک و پنجاه مناسبه یا نه ؟

ببخشید مدل چی ja ؟؟؟ n61ja ؟؟؟ میشه لینک بدی ببینم این سی پی یوش i3 هست واقعا یا نه ؟:18:

hasanoooooooo
14-10-2010, 23:13
داش علی این power play کجاست؟ کاتالیست کنترل سنتر ؟ اگه اره نمیدونم چرا اجرا نمیشه کاتالیست کنترل سنتر من؟ مممننون

alireza1411
14-10-2010, 23:39
داش علی این power play کجاست؟ کاتالیست کنترل سنتر ؟ اگه اره نمیدونم چرا اجرا نمیشه کاتالیست کنترل سنتر من؟ مممننون

گزینه ی آخرشه. اگه نمیاد یه بار ان ایسنتال کن و با تیون آپی چیزی کلا رجیستری رو اسکن کن و ری استارت کن. بعد از اول نصب کن. دوستان انگار با این مشکل مواجه شدن قبلا. من نمیدونم چرا مال من تا حالا این جوری نشده ولی یه دلیل کلی باید داشته باشه.

(تو y560 هم پست بدی هر شب نگاش میکنم ها !!!:31: خلوته بنده خدا ...)

SamGun
15-10-2010, 11:57
[/B]
خب کار سنگین رو با n82 های چهار هسته ای میشه انجام داد دیگه مگه نه؟
n82 jq اون q تهش مفهوم quad بودن سی پی یوش رو میده فکر کنم. مثل n61 هست. در مورد عیبش من چیزی نشنیدم. نمیدونم منظورتون چیه. فکر کنم حامد جان این مدل رو خریده باشه. ازش بپرسیم ببینیم مشکل داشته یا نه بهتره. آخه من هم که این مدل رو ندارم نمیدونم قضیه چیه.:41:
:11:[COLOR="Silver"]

نه داداش ربطی به این نداره , اتفاقا مشکل سره قوی بودن CPU این مدل و ناتوانی Biso برای هماهنگی بین Chipset و CPU هست که این مشکل رو بوجود آورده !!

این مشکل نه جایی ذکر شده و نه کسی متوجه آن هست , چون فقط در حالت های که دستگاه بالای 80% کارایی میرسه به هنگ و گرمای شدید بر میخوره که خب ممکنه خیلی ها تا مدتی نخوان از تمام قدرت دستگاه استفاده کنن.

دستگاه کاملا عالی هست ولی همین مورد باعث شد تا من نخرمش و به بقیه هم پیشنهاد میکنم. که اگه خیلی حرفه ای میخوان کار کنن این مدل رو نگیرن یا اینکه پیگیر بشن ببینن bios Fix کی براش میاد.

البته برای یکی خریدم که اونم بسیار مجبوری بود وکاریش نمیشد کرد.

این مشکل هم توسط 4 نفراز افراد خوده مجتمع پایتخت ثابت شده و تست شده .

Macplus
15-10-2010, 12:20
با سلام خدمت همه برو بچه هاي با حال تاپيك n61jq
من از ابتداي شروع اين تاپيك تقريبا" هر روز يه سري به تا پيك ميزدم اما چون مثل دوستان صاحب نظر نبودم پست نميدادم .منم مي خواستم n61jq بگيرم اما حقيقتش با قيمت مناسب گيرم نيومد:37: (اواخر شهريور)خلاصه رفتيم يه n82jq زديم تو رگ:دی:دی:دی .
من الان دقيقا" يك ماهه كه اين مدلو دارم تا حالا كه هيچ مشكلي نداشته خداروشكر عملكردش هم كه توي اجراي برنا مه هاي فني مهندسي و آفيس (مثلا"يه فايل پاور پوينت 160-170 صفحه اي رو دوسوت باز كرد:18:) كه به نظرم عالي بوده حقيقتش من برا بازي نگرفتمش تا الان هم باهاش بازي نكردم.در كل من خيلي باهاش حال كردم هم وزنش كمه(2.300)هم باطريش 8سل هستش .
در اخر يه سوال؟توي اورست شيت سنسور قسمت فن كولين gpu رو ميزنه 100 ميشه كمترش هم كرد؟
باتشكر
مجتبي

SamGun
15-10-2010, 13:56
بچه ها من وقتی یک BD تو دستگاه میزارم چرا اصلا نمیشناسه و این صفحه باز میشه !!؟؟

البته BD خام نیستا

Ali_B1
15-10-2010, 13:58
دوستان سلام
یادمه قبلا در مورد آنتی ویروس تو این تاپیک بحث شده بود و انگار مطرح شد که مربوط به این تاپیک نیست! ولی وقتی اینجا کلوپ n61 هست در واقع کلوپ دارندگان این لپ تاپه و همه ی مواردی هم که دارندگان این مدل براشون مطرح بشه در رابطه با استفاده از این لپ تاپ به این تاپیک مربوط میشه حالا می خواد نرم افزار باشه می خواد سخت افزار باشه .
این مقدمه رو گفتم تا در مورد آنتی ویروس خودم بگم. به سلامتی مدت هاست که از پایان 60 روز دوره ی آزمایشی استفاده ترند مایکرو که روی خود سیستم نصب بود گذشته و تو این مدت چون لپ تاپم خراب بود و عملا استفاده نمی کردم اقدامی هم نکردم اما بالاخره هفته ی قبل بعد از تحویل گرفتن لپ تاپ با توجه به اینکه هیچ آنتی ویروسی نداشتم کلا خیلی راحت نبودم و برای گشتن تو نت معذب بودم! تا اینکه دیشب آنتی ویروس قبل رو آن اینستال کردم و بیت دیفندر 2011 رو نصب کردم . به نظرم از ترند مایکرو سنگینتره و بوت و عملکرد سیستم رو کند میکنه کمی. حالا با اینش مشکلی ندارم! به نظر شما از نظر قدرت در امان نگه داشتن سیستم حوبه؟

Macplus
15-10-2010, 14:25
منم نمي خواستم پست بدم . اما گفتم شايد تجربم بدرد اون دوستمون كه مي خواست بخره بخوره.(چه جمله اي شد:biggrin:)
در ضمن در مورد مشكلي كه samgun جان گفتند لپ تاپ من حتي بالاي 80 درصد هنگ نكرد.دماش هم بالاي82 نرفت (100 درصد)
مجتبي

alireza1411
15-10-2010, 15:54
نه داداش ربطی به این نداره , اتفاقا مشکل سره قوی بودن CPU این مدل و ناتوانی Biso برای هماهنگی بین Chipset و CPU هست که این مشکل رو بوجود آورده !!

این مشکل نه جایی ذکر شده و نه کسی متوجه آن هست , چون فقط در حالت های که دستگاه بالای 80% کارایی میرسه به هنگ و گرمای شدید بر میخوره که خب ممکنه خیلی ها تا مدتی نخوان از تمام قدرت دستگاه استفاده کنن.

دستگاه کاملا عالی هست ولی همین مورد باعث شد تا من نخرمش و به بقیه هم پیشنهاد میکنم. که اگه خیلی حرفه ای میخوان کار کنن این مدل رو نگیرن یا اینکه پیگیر بشن ببینن bios Fix کی براش میاد.

البته برای یکی خریدم که اونم بسیار مجبوری بود وکاریش نمیشد کرد.

این مشکل هم توسط 4 نفراز افراد خوده مجتمع پایتخت ثابت شده و تست شده .

به نظر من مشکلی که میگین خیلی غیر منطقیه. چیپست n61و n82 هردوش hm55 هست. چه طور میشه یکیش هنگ نکنه و یکی دیگه بکنه ؟

ضمنا مجتمع پایتخت هم شبیه بازرا رضا یه مقداری زیاد راستگو هستن. توجه نن. دوستان تو همین تاپیک این مدل رو دارن و تا به حال هیچ گزارشی نکردن.

---------- Post added at 05:52 PM ---------- Previous post was at 05:50 PM ----------

دوستان سلام
یادمه قبلا در مورد آنتی ویروس تو این تاپیک بحث شده بود و انگار مطرح شد که مربوط به این تاپیک نیست! ولی وقتی اینجا کلوپ n61 هست در واقع کلوپ دارندگان این لپ تاپه و همه ی مواردی هم که دارندگان این مدل براشون مطرح بشه در رابطه با استفاده از این لپ تاپ به این تاپیک مربوط میشه حالا می خواد نرم افزار باشه می خواد سخت افزار باشه .
این مقدمه رو گفتم تا در مورد آنتی ویروس خودم بگم. به سلامتی مدت هاست که از پایان 60 روز دوره ی آزمایشی استفاده ترند مایکرو که روی خود سیستم نصب بود گذشته و تو این مدت چون لپ تاپم خراب بود و عملا استفاده نمی کردم اقدامی هم نکردم اما بالاخره هفته ی قبل بعد از تحویل گرفتن لپ تاپ با توجه به اینکه هیچ آنتی ویروسی نداشتم کلا خیلی راحت نبودم و برای گشتن تو نت معذب بودم! تا اینکه دیشب آنتی ویروس قبل رو آن اینستال کردم و بیت دیفندر 2011 رو نصب کردم . به نظرم از ترند مایکرو سنگینتره و بوت و عملکرد سیستم رو کند میکنه کمی. حالا با اینش مشکلی ندارم! به نظر شما از نظر قدرت در امان نگه داشتن سیستم حوبه؟

والله در بخش بررسی آنتی ویروسها و دانلود ویروس و تروجان و ... بچه ها تست کردن و به نظر میاد که فایروال و آنتی ویروس Comodo خیلی خوب عمل کرده و تقریبا 100 درصد جواب داده. من خودم نود داشتم و به علت سرعت و قدرت خوب اویرا رو تست کردم. پیام اشتباهی زیاد داد بی خیالش شدم. کمودو رو از صبح باهاش دارم کار میکنم. به پچ و کرک مثل اویرا زیاد گیر میده ولی امنیت و کنترل پهنای باند شبکه و این جور مسائلش بهتره. فکر کنم حقشه بگم بهترینه.

---------- Post added at 05:54 PM ---------- Previous post was at 05:52 PM ----------

با سلام خدمت همه برو بچه هاي با حال تاپيك n61jq
من از ابتداي شروع اين تاپيك تقريبا" هر روز يه سري به تا پيك ميزدم اما چون مثل دوستان صاحب نظر نبودم پست نميدادم .منم مي خواستم n61jq بگيرم اما حقيقتش با قيمت مناسب گيرم نيومد:37: (اواخر شهريور)خلاصه رفتيم يه n82jq زديم تو رگ:دی:دی:دی.
من الان دقيقا" يك ماهه كه اين مدلو دارم تا حالا كه هيچ مشكلي نداشته خداروشكر عملكردش هم كه توي اجراي برنا مه هاي فني مهندسي و آفيس (مثلا"يه فايل پاور پوينت 160-170 صفحه اي رو دوسوت باز كرد:18:) كه به نظرم عالي بوده حقيقتش من برا بازي نگرفتمش تا الان هم باهاش بازي نكردم.در كل من خيلي باهاش حال كردم هم وزنش كمه(2.300)هم باطريش 8سل هستش .
در اخر يه سوال؟توي اورست شيت سنسور قسمت فن كولين gpu رو ميزنه 100 ميشه كمترش هم كرد؟
باتشكر
مجتبي

سری i7 با همکاری ماکروسافت خیلی خوب برای آفیس و ویندوز سون بهینه سازی شدن. سرعت کار طبیعیه.:31:

اون دور فن رو که نمیشه دستی تغییر داد. جزء تنظیمات خود لپ تاپ باید باشه.

rahnemoun
15-10-2010, 18:33
من رو لپ‌تاپ AVG نصب کردم (البته کرک شده). به نظرتون چطوره، با همین ادامه بدم یا آنتی ویروس دیگه‌ای نصب کنم؟
روی PC خودم Kaspersky - 8 رو دارم. ازش خیلی هم راضیم،‌ به نظرتون بهتر از AVG هست و لپ تاپ رو هم Kasper نصب کنم؟

alireza1411
15-10-2010, 18:45
من رو لپ‌تاپ AVG نصب کردم (البته کرک شده). به نظرتون چطوره، با همین ادامه بدم یا آنتی ویروس دیگه‌ای نصب کنم؟
روی PC خودم Kaspersky - 8 رو دارم. ازش خیلی هم راضیم،‌ به نظرتون بهتر از AVG هست و لپ تاپ رو هم Kasper نصب کنم؟

کسپراسکای بهتر عمل میکنه. سنگین تر هم هست.

mohsenjxj
15-10-2010, 20:16

سلام شما با avg کارکردی؟ مخصوصا 2011 فکرکنم avg2011 کارایی بهتری داره.

alireza1411
15-10-2010, 20:30
سلام شما با avg کارکردی؟ مخصوصا 2011 فکرکنم avg2011 کارایی بهتری داره.

والله من بر اساس نتایج سایت

گفتم فکر میکنم اویرا بهتر باشه ولی پیام الکی هم زیاد میده و بنابراین نود یا اوست به نظرم خوبه.

avg هم بدک نیست ولی به نظرم همون کسپراسکای و نود و اوست بهتره.

من فعلا تا اطلاع ثانوی رفتم تو کار کمودو.

شما به فرومش سر بزن. ویروسهای جدید رو میذارن واسه دانلود. بعد اسکن میکنن. کمودو که یه نر مافزار رایگان هم هست خیلی خوب میگیره و اصلا تا حالا فکر میکنم موردی نداشته که ویروس رو رد کنه. ولی نود یه بار بین 32 تا ویروسی که واسه دانلود گذاشته بودن 4 تاش رو نگرفت. اویرا 3 تا رو و کمودو 12 تا نگرفت اما در عوض بقیه رو به محیط حفاظت شده ی خودش فرستاد چون مشکوک تشخیص داده شده بودند.

باز اونجا از دوستان نظر خواهی کن. من از مهران جان پرسیدم چی برای کاربر ساده که پیام میام سرش نمیشه خوبه همون نود و اوست رو پیشنهاد کردن که من هم نظرم رو همین هاست.

jabarsink2000
15-10-2010, 20:42
به نظر من بهترین نرم افزار NORTON است:
به NOD32 هم به تنهایی برای محافظت از رایانه خودتان اعتماد نکنید:
برای اطلاعات بیشتر به سایت زیر سر بزنید وحال کنید :

با تشکر.
هادی

Ali_B1
15-10-2010, 21:21
به نظر من مشکلی که میگین خیلی غیر منطقیه. چیپست n61و n82 هردوش hm55 هست. چه طور میشه یکیش هنگ نکنه و یکی دیگه بکنه ؟

ضمنا مجتمع پایتخت هم شبیه بازرا رضا یه مقداری زیاد راستگو هستن. توجه نن. دوستان تو همین تاپیک این مدل رو دارن و تا به حال هیچ گزارشی نکردن.

---------- Post added at 05:52 PM ---------- Previous post was at 05:50 PM ----------

والله در بخش بررسی آنتی ویروسها و دانلود ویروس و تروجان و ... بچه ها تست کردن و به نظر میاد که فایروال و آنتی ویروس Comodo خیلی خوب عمل کرده و تقریبا 100 درصد جواب داده. من خودم نود داشتم و به علت سرعت و قدرت خوب اویرا رو تست کردم. پیام اشتباهی زیاد داد بی خیالش شدم. کمودو رو از صبح باهاش دارم کار میکنم. به پچ و کرک مثل اویرا زیاد گیر میده ولی امنیت و کنترل پهنای باند شبکه و این جور مسائلش بهتره. فکر کنم حقشه بگم بهترینه.

---------- Post added at 05:54 PM ---------- Previous post was at 05:52 PM ----------

سری i7 با همکاری ماکروسافت خیلی خوب برای آفیس و ویندوز سون بهینه سازی شدن. سرعت کار طبیعیه.:31:

اون دور فن رو که نمیشه دستی تغییر داد. جزء تنظیمات خود لپ تاپ باید باشه.

البته ملاک من در انتخاب بیت دیفندر ، یک سری امتیاز بندی هایی بوده که بعضی سایت های خارجی کرده بودن و بیت دیفندر در رتبه ی خیلی خوبی بود و تو بعضی هاش اول بود .
در کل فکر می کنم هر نرم افزار امنیتی ای یک سری مزایایی داره و تو بعضی از جنبه ها قوی تر و بهتر عمل مبکنه .
من قبلا با کسپر اسکای کار کردم البته روی پی سی و خوب بوده و با نورتون هم کار کردم . به نظرم کاسپر اسکای خوب بود ولی سنگین بود .
همین ترند مایکرو که ورژن های قدیمیش رو قبلا تر ها روی پی سی داشتن به اسم پی سی سیلین هم بد عمل نمی کرد مخصوصا توی اینترنت خوب بود. و زیاد هم سنگین نبود .
البته من توتال سیکیوریتی بیت دیفندر رو نصب کردم که سنگینتره. مزیتش اینه که تونستم اکتیوش کنم و آپدیت میشه و می دونید که این مساله خیلی مهمه . البته من حاضرم حتی پول بپردازم برای سیستم امنیتی و الان خیلی از این نرم افزار ها تو ایران هم نماینده دارن و میشه ازشون خرید.
این کومودو سیستم رو کند نمیکنه؟ زمان بوت چقدره؟ من فکر کنم این بیت دیفندر رو نصب کردم زمان بوت شدن سیستم خیلی افزایش پیدا کرده . البته بگم به نظرم بیت دیفندر هم مخصوصا این توتال سیکیوریتیش خیلی کامله .
قسمت فایروالش هم خیلی خوب تمام تبادلات رو مانیتور میکنه و حتی شبکه های وای فای رو هم پوشش میده. و بطور ریل تایم اسکن میکنه سیستم رو برای ویروس. و یه قسمت هایی هم برای اپتیمایز کردن سیستم دارمه. از جمله برای پاک کردن رجیستری و پیدا کردن فایل های تکراری روی هارد .کلا خیلی کامله .
حالا چون برای من اکتیو شده و یک ساله هم هست فعلا باهاش کار می منم تا مزایا و معایبش رو دقیق در بیارم.

alireza1411
15-10-2010, 21:44
البته ملاک من در انتخاب بیت دیفندر ، یک سری امتیاز بندی هایی بوده که بعضی سایت های خارجی کرده بودن و بیت دیفندر در رتبه ی خیلی خوبی بود و تو بعضی هاش اول بود .
در کل فکر می کنم هر نرم افزار امنیتی ای یک سری مزایایی داره و تو بعضی از جنبه ها قوی تر و بهتر عمل مبکنه .
من قبلا با کسپر اسکای کار کردم البته روی پی سی و خوب بوده و با نورتون هم کار کردم . به نظرم کاسپر اسکای خوب بود ولی سنگین بود .
همین ترند مایکرو که ورژن های قدیمیش رو قبلا تر ها روی پی سی داشتن به اسم پی سی سیلین هم بد عمل نمی کرد مخصوصا توی اینترنت خوب بود. و زیاد هم سنگین نبود .
البته من توتال سیکیوریتی بیت دیفندر رو نصب کردم که سنگینتره. مزیتش اینه که تونستم اکتیوش کنم و آپدیت میشه و می دونید که این مساله خیلی مهمه . البته من حاضرم حتی پول بپردازم برای سیستم امنیتی و الان خیلی از این نرم افزار ها تو ایران هم نماینده دارن و میشه ازشون خرید.
این کومودو سیستم رو کند نمیکنه؟ زمان بوت چقدره؟ من فکر کنم این بیت دیفندر رو نصب کردم زمان بوت شدن سیستم خیلی افزایش پیدا کرده . البته بگم به نظرم بیت دیفندر هم مخصوصا این توتال سیکیوریتیش خیلی کامله .
قسمت فایروالش هم خیلی خوب تمام تبادلات رو مانیتور میکنه و حتی شبکه های وای فای رو هم پوشش میده. و بطور ریل تایم اسکن میکنه سیستم رو برای ویروس. و یه قسمت هایی هم برای اپتیمایز کردن سیستم دارمه. از جمله برای پاک کردن رجیستری و پیدا کردن فایل های تکراری روی هارد .کلا خیلی کامله .
حالا چون برای من اکتیو شده و یک ساله هم هست فعلا باهاش کار می منم تا مزایا و معایبش رو دقیق در بیارم.

بیت دیفندر رو من شخصا استفاده نکردم. من فقط اوست و نود و کمودو و یه مدت کم مک کافی و ای وی جی رو تست کردم. به نظرم کمودو بهتر بوده. تو سایتی هم که لینک دادم بر اساس اسکن 1200000 نوع ویروس و تروجان و کرم و .... میشه نتیجه گرفت که نود و اویرا ویروس یابهای سرعتی و خوبی هستند. مخصوصا سرعت اویرا خیلی بالا بوده. بیت دیفندر در رده های میانی بود. یعنی هم از نظر سرعت و هم از نظر کاراییش متوسط بوده.

کمودو هم که آنتی ویروسش ضعیفه ولی فایروالش به شدت قویه و ویروسهای جدید به سختی میتونن ازش عبور کنن. تو این سایت هم کمودو رو به عنوان یه آنتی ویروس بررسی نکرده.

از نظر سرعت کندتر از نود و اویرا هست ولی از لحاظ امنیت بهتره. من که تقریبا چیزی حس نکردم. آخه برنامه زیاد رو دستاپم نصب کردم. لپ تاپم هم که تو کارانتیه ولی اون هم خیلی سنگینه و نمیشه تشخیص داد که استفاده ار آنتی ویروس و فایروال چه قدر سیستم رو کند میکنه.

برای بهینه سازی تو سایت کمودو یه برنامه ی 17 مگی داره که من دانلودش کردم ولی فعلا برای بهینه سازی برنامه ای بهتر از تیون آپ یوتیلیتی ندیدم که بخوام نصبش کنم. همون تیو آپ برام کافیه.

ای وی جی هم برنامه ی بهینه سازی سیستم داره.

---------- Post added at 11:44 PM ---------- Previous post was at 11:41 PM ----------

به نظر من بهترین نرم افزار NORTON است:
به NOD32 هم به تنهایی برای محافظت از رایانه خودتان اعتماد نکنید:
برای اطلاعات بیشتر به سایت زیر سر بزنید وحال کنید :

با تشکر.
هادی

این سایت خیلی به نظرم کیلویی بررسی کرده. الان برای نود هیچ کلیدی نیاز نیست. اینجا امتیاز 90 داده ... عجیبه ... آدرس سرور سافت گذر یا آسان دانلود رو تو نود میزنیم و بدون نیاز به هیچ چیز اضافی آپدیت میشه. باید از نظر اکتیو کردنش 100 میداد.
در مورد درصد تشخیص ویروس هم به نظرم یه مقدار غیر منطقیه. به هر حال هر کی بر اساس هر سایتی دوست داره تصمیم بگیره.:11:

jabarsink2000
15-10-2010, 21:52
[QUOTE=alireza1411;5522611

این سایت خیلی به نظرم کیلویی بررسی کرده. الان برای نود هیچ کلیدی نیاز نیست. اینجا امتیاز 90 داده ... عجیبه ... آدرس سرور سافت گذر یا آسان دانلود رو تو نود میزنیم و بدون نیاز به هیچ چیز اضافی آپدیت میشه. باید از نظر اکتیو کردنش 100 میداد.
در مورد درصد تشخیص ویروس هم به نظرم یه مقدار غیر منطقیه. به هر حال هر کی بر اساس هر سایتی دوست داره تصمیم بگیره.:11:[/QUOTE]
دوست عزیز شما میدونید چند سال هست این سایت داره در زمینه انتی ویروس به مردم به صورت رایگان خدمت میکنه؟
به نظر من هم بسیار عالی مقایسه کرده
شما یه بار نود رو سیستم نصب کن بزار چند ماه کار کنه بعد برو با کسپر اپدیت شده یه سرچ کن ببین چه قدر Trojan پیدا میکنه.
در ضمن این را هم باید بگم که این سایت با هر ورژن جدیدی که تولید میشه جدول مقایسه خود را به روز میکند.
در ضمن شما نود چند سال پیش را دارید استفاده میکنید که میگید هیچ کلیدی نیاز نیست؟
نود هر چند روز یک بار کلید میسوزونه که نیاز به یوزرنیم پسورد داره.
با تشکر.
هادی

Ali_B1
15-10-2010, 21:53
بیت دیفندر رو من شخصا استفاده نکردم. من فقط اوست و نود و کمودو و یه مدت کم مک کافی و ای وی جی رو تست کردم. به نظرم کمودو بهتر بوده. تو سایتی هم که لینک دادم بر اساس اسکن 1200000 نوع ویروس و تروجان و کرم و .... میشه نتیجه گرفت که نود و اویرا ویروس یابهای سرعتی و خوبی هستند. مخصوصا سرعت اویرا خیلی بالا بوده. بیت دیفندر در رده های میانی بود. یعنی هم از نظر سرعت و هم از نظر کاراییش متوسط بوده.

کمودو هم که آنتی ویروسش ضعیفه ولی فایروالش به شدت قویه و ویروسهای جدید به سختی میتونن ازش عبور کنن. تو این سایت هم کمودو رو به عنوان یه آنتی ویروس بررسی نکرده.

از نظر سرعت کندتر از نود و اویرا هست ولی از لحاظ امنیت بهتره. من که تقریبا چیزی حس نکردم. آخه برنامه زیاد رو دستاپم نصب کردم. لپ تاپم هم که تو کارانتیه ولی اون هم خیلی سنگینه و نمیشه تشخیص داد که استفاده ار آنتی ویروس و فایروال چه قدر سیستم رو کند میکنه.

برای بهینه سازی تو سایت کمودو یه برنامه ی 17 مگی داره که من دانلودش کردم ولی فعلا برای بهینه سازی برنامه ای بهتر از تیون آپ یوتیلیتی ندیدم که بخوام نصبش کنم. همون تیو آپ برام کافیه.

ای وی جی هم برنامه ی بهینه سازی سیستم داره.

کلا نظرات سایت های مختلف متفاوته در این زمینه . باید دنبال سایت های معتبری باشیم که نظرشون برو داره . الان مثلا من هم سایت هایی رو دارن می بینم که بیت دیفندر رو اول گذاشتن .
مثلا این
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید/
در کل آپدیت شدن مساله ی مهمیه البته در کنار ویژگی های دیگه .اینه که باید چیزی نصب کنیم که راحت آپدیت بشه .
حالا در عمل باید تست کنیم .

alireza1411
15-10-2010, 22:01
دوست عزیز شما میدونید چند سال هست این سایت داره در زمینه انتی ویروس به مردم به صورت رایگان خدمت میکنه؟
به نظر من هم بسیار عالی مقایسه کرده
شما یه بار نود رو سیستم نصب کن زار چند ماه کار کنه بعد برو با کسپر اپدیت شده یه سرچ کن ببین چه قدر Trojan پیدا میکنه.
در ضمن این را هم باید بگم که این سایت با هر ورژن جدیدی که تولید میشه جدول مقایسه خود را به روز میکند.
در ضمن شما نود چند سال پیش را دارید استفاده میکنید که میگید هیچ کلیدی نیاز نیست؟
با تشکر.
هادی

دوست من تیکه پرونی نداشتیم ها !!! :31::11:
نود من مال 10 15 روز پیشه. سافت گذر رو نگاه کن متوجه میشی.
من سیستمم معمولا ویروسی نمیشه ... یعنی خیلی به ندرت ... واسه همین زیاد رو آنتی ویروس حساس نیستم.

بعدشم گفتم که کسپر به نظر در مورد ویروس های جدید بهتر عمل کرده. و از اون بهتر کمودو بوده. در ضمن کیلویی بررسی کردنش رو به این خاطر دارم میگم که نه ویروسهای اسکن شده رو معرفی کرده و نه شرایط تست و .... هیچ توضیحی دیده نمیشه.

---------- Post added 16-10-2010 at 12:01 AM ---------- Previous post was 15-10-2010 at 11:58 PM ----------

کلا نظرات سایت های مختلف متفاوته در این زمینه . باید دنبال سایت های معتبری باشیم که نظرشون برو داره . الان مثلا من هم سایت هایی رو دارن می بینم که بیت دیفندر رو اول گذاشتن .
مثلا این
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید/
در کل آپدیت شدن مساله ی مهمیه البته در کنار ویژگی های دیگه .اینه که باید چیزی نصب کنیم که راحت آپدیت بشه .
حالا در عمل باید تست کنیم .

از نظر آپدیت خیالت از دست نود و کمودو راحت باشه که خیلی راحته. اویرا هم تقریبا راحته ولی یه کلید سه ماهه باید بعد از سه ماه بگیری.

این سای رو دیدم قبلا ولی بیشتر مثل سایتی که دوستمون معرفی کرده کیلویی بررسی کرده و نتیجه ی دقیق تست ها رو نذاشته. من هم موافقم که باید در عمل مشخص بشه برای همین همون اول گفتم به تاپیک دانلود ویروس و تروجان سر بزنیم بهتره. ویروس جدید میذارن و میتونین اسکن کنین ببینین ویرسویابتون چند تا رو سوتی میده.

jabarsink2000
15-10-2010, 22:04
دوست من تیکه پرونی نداشتیم ها !!! :31::11:
نود من مال 10 15 روز پیشه. سافت گذر رو نگاه کن متوجه میشی.
من سیستمم معمولا ویروسی نمیشه ... یعنی خیلی به ندرت ... واسه همین زیاد رو آنتی ویروس حساس نیستم.

بعدشم گفتم که کسپر به نظر در مورد ویروس های جدید بهتر عمل کرده. و از اون بهتر کمودو بوده. در ضمن کیلویی بررسی کردنش رو به این خاطر دارم میگم که نه ویروسهای اسکن شده رو معرفی کرده و نه شرایط تست و .... هیچ توضیحی دیده نمیشه.
دوست عزیز این سایت در زمینه از بین بردن ویروس وجلوگیری از ورود ان کار میکنه .
می توانید به نرم افزارهایی که تولید خودش هست برای از بین بردن اسیب های ویروس توجه کنید.(بخش پرسش های رایج کاربران)
با تشکر.
هادی

alireza1411
15-10-2010, 22:09
دوست عزیز این سایت در زمینه از بین بردن ویروس وجلوگیری از ورود ان کار میکنه .
می توانید به نرم افزارهایی که تولید خودش هست برای از بین بردن اسیب های ویروس توجه کنید.(بخش پرسش های رایج کاربران)
با تشکر.
هادی

خب من میگم بریم بخش دانلود ویروس و تروجان و ... و اونجا نتیجه ی تست دوستان رو نگاه کنیم خیلی بهتر از اینه که این جا بحث کنیم. با اجازتون ما میریم اونجا ... :11::11:

Ali_B1
15-10-2010, 22:50
خوب ، من الان همونجا بودم :دی پک مهران جان رو تست کردم از 16 تا فایل که فرمت های مختلفی داشت 15 تاشو شناخت نتیجشم اونجا گذاشتم که قابل قبوله!

alireza1411
15-10-2010, 22:51
دوستان n61بالاخره اولین مرورگری شد که استفاده از شتاب گرافیکی (GPU Acceleration) رو در مرورگر شماره 8 خودش استفاده کرد. فکر کنم یواش یو.اش باید امکانات فوق العاده ی مازیلا رو بی خیال شم و سرعت کروم رو تجربه کنم. شما هم انتخاب دلخواه خودتون رو کنید. لینک این خبر که مثل توپ صدا کرده تو سایتا :31:

دانلود آخرین ورژن مرورگرها:
فایرفاکس 3.6.10:

فایرفاکس 4 بتا 6:

اپرا 10 بتا 63:

گوگل کروم 8 بتا 552:

safari 5.02 اپل:

با اینترنت اکسپلورر ویندوز مشکل ندارم ولی اینقدر در بنچ مارکها نتایج فجیعی داشته که لینک دانلود ندم سنگین تره.

Ali_B1
15-10-2010, 23:09
والا علیرضا جان ، من مدت هاست که با اینترنت اکسپلورر خدا حافظی کردم باید بگم از اوایل انتشار گوگل کروم من شروع به استفاده کردم و با اولین بار استفاده نظرم رو بطور فوق العاده ای جلب کرد . مهمترین ویژگیش سرعت فوق العادش در اجرا و باز کردن تب های جدید بود و عملکرد خوبش . هنگ نکردن و پایداریش در کنار اینکه اپن سورس هست و از نظر امنیتی هم بسیار بالاتر از اینترنت اکسپلورر عمل میکنه . جالبه که خوشبختانه روی ان 61 هم بطور پیش فرض همراه اینترنت اکسپلورر نصب بود و من هم ازش استفاده کردم و میکنم. در کنارش هم اپرا ورژن 10 رو نصب کردم که گاهی به کارم میاد . به نظرم اپرا هم خیلی کامل و خوبه مخصوصا تو همین ورژن 10.6 که خیلی خوب و سریع عمل میکنه . اما باز هم در کل کروم خیلی میچسبه و خیلی به نظر من یوزر فرندلی هست .
فقط متاسفانه ما ایرانی ها نمی تونیم بطور مستقیم از سایت گوگل دانلود و نصبش کنیم.
راستی اینی که روی ان61 هست ورژن 6 ، چقدر پیشرفت کرده پس تا ورژن 8!

alireza1411
16-10-2010, 07:11
والا علیرضا جان ، من مدت هاست که با اینترنت اکسپلورر خدا حافظی کردم باید بگم از اوایل انتشار گوگل کروم من شروع به استفاده کردم و با اولین بار استفاده نظرم رو بطور فوق العاده ای جلب کرد . مهمترین ویژگیش سرعت فوق العادش در اجرا و باز کردن تب های جدید بود و عملکرد خوبش . هنگ نکردن و پایداریش در کنار اینکه اپن سورس هست و از نظر امنیتی هم بسیار بالاتر از اینترنت اکسپلورر عمل میکنه . جالبه که خوشبختانه روی ان 61 هم بطور پیش فرض همراه اینترنت اکسپلورر نصب بود و من هم ازش استفاده کردم و میکنم. در کنارش هم اپرا ورژن 10 رو نصب کردم که گاهی به کارم میاد . به نظرم اپرا هم خیلی کامل و خوبه مخصوصا تو همین ورژن 10.6 که خیلی خوب و سریع عمل میکنه . اما باز هم در کل کروم خیلی میچسبه و خیلی به نظر من یوزر فرندلی هست .
فقط متاسفانه ما ایرانی ها نمی تونیم بطور مستقیم از سایت گوگل دانلود و نصبش کنیم.
راستی اینی که روی ان61 هست ورژن 6 ، چقدر پیشرفت کرده پس تا ورژن 8!

خب اینا به شکل موازی میرن جلو و خیلی شدید تغییرات نداره. تازه ورژنای بتا هم هستند و مشکلات اجرایی دارن. ولی باز می ارزه آدم تستش کنه.
من به دلیل داشتن اد آن های بسیار زیاد و متنوع از مازیلا استفاده میکنم ولی میدونم که کروم سرعتش حتی از اپرا هم بیشتره چه برسه با مازیلا. برای هر تب پردازش جدا انجام میشه !!!:18: کلا خیلی خفن کار میکنه.:31::11:

lllhamedlll
16-10-2010, 10:01
سلام دوباره و تعلل من رو ببخشید!!
هر جا اسم ان82 میاد انگار موی منو اتیش زدن!!!!!!باید حتما حاضر بشم و جواب بدم شده غیرت ما!!!:31:
باید عرض کنم در جواب دوستمون اقا sumgon :
من به محض اینکه خریدم با راهنمایی دوستان شروع کردم به تست.کارهای سنگین باهاش کردم ولی نم نم.یعنی بازیهایی پیدا کردم تقریبا سطح بالا و همراهش نرم افزار هایی که دم دست بود رو باز کردم .با 3 تا نرم افزار دمای سی پی یو رو گرفتم و گزارش کردم.اوایل یه خورده طبیعی نبود.ولی مشکل اینجا بود که من در مورد تهویه درست توجیه نشده بودم و اصلا فکر نمی کردم این قدر موثر باشه.بعد از اینکه فهمیدم باید فاصله ای هر چند ناچیز با زمین داشته باشه دیگه نه تنها مشکلی نبود بلکه کفم برید.من دماهای 37-36 رو هم تجربه کردم که به توجه به اماری که از بچه ها دارم رویایی هست.اینم بگم که من تهران ساکنم و تو سیبری نیستم:31::31:
اینکه میگید پایتخت و تست اونها:
من دو روز قبل از خرید گشتم و هر فروشگاهی که تصور کنید میشه اون اطراف پیدا کرد رفتم(حتی می رفتم کافی نت و ادرس جاهای دیگه مثل پاساژ بهار و ...پیدا می کردم و می رفتم می پرسیدم)
با کمال اطمینان میگم آدمی ندیدم که حتی در حد من(که از مبتدی های این جا محسوب می شم)اطلاعات داشته باشه.با یه نفر سر قیمت داشتم چونه می زدم اخر سر پرسید n82 سونیه یا دل!!!!!!!!!!
مطمئنا این جور جاها متخصص هست ولی اطلاعات دقیق رو باید از این جور جاها(فوروم ها و ...)گرفت.در کل اگه تستی دارید بگید براتون انجام می دم.ممنون:46:

Ali_B1
16-10-2010, 10:04
همونطور که گفتم من کاملا موافق برتری کروم هستم. درباره ی اد آن گفتی باید بگم که کروم هم در این زمینه خوب و قوی عمل کرده و اکستنشن های زیادی داره که به راحتی نصب میشه و قابل استفاده است. دیشب که بحثش شد من سری به سایت گوگل زدم البته با تغییر آی پی (چون به کاربران ایرانی اجازه ی استفاده رو نمیده) و چند تا اکستنشن های باحالش رو نصب کردم .
و اما در مورد آنتی ویروس بیت دیفندر ، اگر یادتون باشه از سنگین بودنش گفته بودم اما باید بگم بعد از مدتی اجرا مثل اینکه حالت هوشمندی داره و خیلی عالی خودش رو با فعالیت های سیستم من وفق داده و سرعت اجرا و کارکرد سیستم بسیار عالی و نرماله . هم زمان بوت نرماله و هم همه ی برنامه ها به سرعت اجرا میشه و تاخیری از بابت آنتی ویروس حس نمیشه .

hasanoooooooo
16-10-2010, 10:33
سلام داش حامد . این دمای 37 تا 38 رو چج.ری گرفتی؟ من با کول پد 6 تومنی رسوندمش به نهایت 38 ! بعد این دمای کارت گرافیکته یا cpu ?

senator_saeed
16-10-2010, 12:24
سلام به همگي
من لپ تاپ asus n61ja رو دارم
چند تا مشكل باهاش دارم اگه از اساتيد راهنمايي كنند ممنون ميشم:
1- سيستم عامل پيشفرض سون هست،ولي من روش xp هم نصبيده ام ولي هر كاري كردم نتونستنم درايور مربوط به بلوتوث رو پيدا كنم
مدل بلوتوث در دوايس منيجير bt 270 هست.تو سايت ايسوس براي خود اين لپ تاپ درايور xp رائه نشده(و درايور سون هم نصب نميشه).من از درايور pro61jq هم خواستم(به پيشنهاد يكي از دوستان) استفاده كنم كه يا نصب نميشه و يا اينكه سخت افزار رو نميتونه پيدا كنه.لطفا راهكار؟
2-من اولين كاري كه با لپ تاپ بعد از روشن شدن انجام دادم ريكاوري گرفتن گرفتن توسط نرم افزار خود ايسوس بود.
يك بار مجبور شدم كه از ريكاوري استفاده كنم.متاسفانه تمام اطلاعات هاردم رو پاك كرد و در اخر ويندور اورجينالي كه مثل روز اول بود بالااومد.
الان باز هم ميخوام از ريكاوي استفاده كنم ولي ميخوام كه فقط پارتيشن c كه ويندوز سون روش هست ريكاوري بشه.نه كل هاردم.چون اطلاعاتي كه توش دارم برام خيلي مهمند.

ممنون

alireza1411
16-10-2010, 13:07
سلام به همگي
من لپ تاپ asus n61ja رو دارم
چند تا مشكل باهاش دارم اگه از اساتيد راهنمايي كنند ممنون ميشم:
1- سيستم عامل پيشفرض سون هست،ولي من روش xp هم نصبيده ام ولي هر كاري كردم نتونستنم درايور مربوط به بلوتوث رو پيدا كنم
مدل بلوتوث در دوايس منيجير bt 270 هست.تو سايت ايسوس براي خود اين لپ تاپ درايور xp رائه نشده(و درايور سون هم نصب نميشه).من از درايور pro61jq هم خواستم(به پيشنهاد يكي از دوستان) استفاده كنم كه يا نصب نميشه و يا اينكه سخت افزار رو نميتونه پيدا كنه.لطفا راهكار؟
2-من اولين كاري كه با لپ تاپ بعد از روشن شدن انجام دادم ريكاوري گرفتن گرفتن توسط نرم افزار خود ايسوس بود.
يك بار مجبور شدم كه از ريكاوري استفاده كنم.متاسفانه تمام اطلاعات هاردم رو پاك كرد و در اخر ويندور اورجينالي كه مثل روز اول بود بالااومد.
الان باز هم ميخوام از ريكاوي استفاده كنم ولي ميخوام كه فقط پارتيشن c كه ويندوز سون روش هست ريكاوري بشه.نه كل هاردم.چون اطلاعاتي كه توش دارم برام خيلي مهمند.

ممنون

سلام
خسته نباشی. من زود باید برم.
1- درایور رو باید سرچ کنم ببینم چی گیرم میاد چون خودم هم به زودی باید ایکس پی نصب کنم لازم دارم.
2- خب برای ری استور کردن یه جاهایی باید گزینه داشته باشه که سایر درایورها پاک نشه. بگرد ببین کجاست.

lllhamedlll
16-10-2010, 18:35
سلام داشی! دمای cpu رو فقط نگاه می کنم.کاری با gpu-z ندارم زیاد.
با همون سیستمی که خودت گفتی.فاصله ی 4-5 سانتی و کول پد 4 تومنی.البته سیستمم سر حال بود 12 ساعتی بود روشنش نکرده بودم.و تهویه اتاق بسیار مناسب بود. تقریبا تو بهترین شرایط:31:.قبول دارم ان82 گرمتره ولی دوستمون sumgon یه خورده بی انصافی می کنه!:10: تا بحال با اینکه کم کار نکشیدم ازش (بیشتر تستی بوده مثل بازی...کار مهندسی و ... نکردم)هیچ وقت هنگ نکرده و این باعث میشه به شدت خوشم بیاد ازش.
و اما 2 سوال:
1-در مورد نصب مکینتاش یه توضیحی بدید مثل اینکه اصلیش نصب نمیشه ... این کرک شدشو چه جوری میشه پیدا کرد و نصب کرد.درسته که استفاده تخصصی ندارم(اصلا دقیقا نمیدونم چقدر با لینوکس فرق داره) اما خیلی از سرعت و قدرتش خوشم میاد و با توجه به سیل رو به فزونیه کول دیسک های ویروسیه بچه ها ، نیازش رو احساس می کنم.
2-چند تا نرم افزار از اونها که چندبار نصب میشن(محدود هستن و قفل دارن..هر چند مثل اینکه رو یه سیستم n بار نصب میشن) رو از نمایشگاه گرفتم و نصب کردم.چیکار کنم که تضمینی بمونن.منظورم اینه که اگه الان ریکاوری بگیرم اینها توی dvd های ریکاوری لحاظ میشن یا نه و در مورد بک آپ گرفتن چی می گید؟؟؟؟ممنون:20::11:

alireza1411
16-10-2010, 22:28
دوستان درایور جدید:

درایور تاچ پد Elantech برای n61jq که مال 9 روز پیشه:

و برای دیگر ویندوز ها که ممکنه لازمتون بشه:

درایور چیپست نسخه ی بتا 1009 که هنوز WHQL نشده !!! مراقب باشید:

SamGun
17-10-2010, 00:01

ضمنا مجتمع پایتخت هم شبیه بازرا رضا یه مقداری زیاد راستگو هستن. توجه نن. دوستان تو همین تاپیک این مدل رو دارن و تا به حال هیچ گزارشی نکردن.[COLOR=Silver]

عزیز اگه پست منو با دقت خونده باشی میبینی که من اصلا حرفی از فرق داشتن چیپست نزدم .

در ضمن من گفتم مشکل از Bios هست نه قطعه ی دیگه ای و دقیقا هم ذکر کردم که باید براش biosFix بیاد.

:31:

فدات شم من 10 ساله کارم پای PC و این بند و بساط ها بوده , فقط چون Laptop کار نمیکردم زیاد اطلاعات نداشتم ازش که اونم یاد گرفتم با کمک شما.

بازم نظری داری بگو ببینیم به کجا میرسیم.

سلام دوباره و تعلل من رو ببخشید!!
هر جا اسم ان82 میاد انگار موی منو اتیش زدن!!!!!!باید حتما حاضر بشم و جواب بدم شده غیرت ما!!!:31:
باید عرض کنم در جواب دوستمون اقا sumgon :
من به محض اینکه خریدم با راهنمایی دوستان شروع کردم به تست.کارهای سنگین باهاش کردم ولی نم نم.یعنی بازیهایی پیدا کردم تقریبا سطح بالا و همراهش نرم افزار هایی که دم دست بود رو باز کردم .با 3 تا نرم افزار دمای سی پی یو رو گرفتم و گزارش کردم.اوایل یه خورده طبیعی نبود.ولی مشکل اینجا بود که من در مورد تهویه درست توجیه نشده بودم و اصلا فکر نمی کردم این قدر موثر باشه.بعد از اینکه فهمیدم باید فاصله ای هر چند ناچیز با زمین داشته باشه دیگه نه تنها مشکلی نبود بلکه کفم برید.من دماهای 37-36 رو هم تجربه کردم که به توجه به اماری که از بچه ها دارم رویایی هست.اینم بگم که من تهران ساکنم و تو سیبری نیستم:31::31:
اینکه میگید پایتخت و تست اونها:
من دو روز قبل از خرید گشتم و هر فروشگاهی که تصور کنید میشه اون اطراف پیدا کرد رفتم(حتی می رفتم کافی نت و ادرس جاهای دیگه مثل پاساژ بهار و ...پیدا می کردم و می رفتم می پرسیدم)
با کمال اطمینان میگم آدمی ندیدم که حتی در حد من(که از مبتدی های این جا محسوب می شم)اطلاعات داشته باشه.با یه نفر سر قیمت داشتم چونه می زدم اخر سر پرسید n82 سونیه یا دل!!!!!!!!!!
مطمئنا این جور جاها متخصص هست ولی اطلاعات دقیق رو باید از این جور جاها(فوروم ها و ...)گرفت.در کل اگه تستی دارید بگید براتون انجام می دم.ممنون:46:

سلام داشی! دمای cpu رو فقط نگاه می کنم.کاری با gpu-z ندارم زیاد.
با همون سیستمی که خودت گفتی.فاصله ی 4-5 سانتی و کول پد 4 تومنی.البته سیستمم سر حال بود 12 ساعتی بود روشنش نکرده بودم.و تهویه اتاق بسیار مناسب بود. تقریبا تو بهترین شرایط:31:.قبول دارم ان82 گرمتره ولی دوستمون sumgon یه خورده بی انصافی می کنه!:10: تا بحال با اینکه کم کار نکشیدم ازش (بیشتر تستی بوده مثل بازی...کار مهندسی و ... نکردم)هیچ وقت هنگ نکرده و این باعث میشه به شدت خوشم بیاد ازش.
خدا رحم کرد User Name هارو بزرگ نوشتن :31: گه شما دوستان نوشتید sumgon

ببینید عزیزم همانطور که من به داش علیرضا گفتم اینجوری نیست که تازه سر از تخم در آورده باشم و تازه وارد دنیای کامپیوتر و این فروشند های دزد شده باشم.

دقیقا حرف شما درست هست ولی من که نرفتم از این چلمن ها (دور جون دوستان) سوال کنم , زمانی که من رفتم دستگاه رو بخرم طرف حتی نمیتونست جواب سوال های منو نسبت به جنس خودش بده !!!
نمیگم من خیلی حرفه ای هستما , منظورم اینه که واقعا هیچ اطلاعاتی از دستگاهاشون ندارن !!

اگه دقت کرده باشین خوده من هم یه مدل از Asus رو دارم و از دارندگان Sony یا Dell نیومدم پست بدم !! با N82 هم پدر کشتگی ندارم. اتفاقا این مدل یکی از بهترین های Asus هم هست به خاطر امکانات و کوچیک بودنش !!

اگه میبینید دارم حرس میخورم فقط به خاطر این پولی که دارید میدید کمی ناراحت میشم که نکنه خدایی نکرده حروم بشه و شما از خریدتون پشیمون بشین.

این اطلاعاتی رو که دارم بهتون میدم رو یک مهندس سخت افزار به من داده نه یه فروشنده و یا یه تعمیر کار !!
ایشون دوست صمیمی من هم هستن و اتفاقا یکی از اشخاصی بودن که نذاشتن من 82 بگیرم. پون خودم هم نظرم رو این مدل بود.

ولی خدا کنه همینطوری که میگید باشه و هیچ مشکلی نداشته باشه.
البته امکانش هست که تو سریه های جدید تولید این مشکل مخفیانه بر طرف شده باشه ها !!

و برای دیگر ویندوز ها که ممکنه لازمتون بشه:

درایور چیپست نسخه ی بتا 1009 که هنوز WHQL نشده !!! مراقب باشید:

علیرضا جان از کجا میشه فهمید که یک update برای اون Device مشکل ساز نمیشه ؟ منبعی داره یا اینکه یکی باید ریسک اینکارو بپذیره مثل خودت :31: ؟

راستی داداش به این پست من هم جوابی ندادی :

bakhishman
17-10-2010, 11:45
سلام دوستان یه چند روزیه دارم دانلودات خوف میکنم با لپ تاپ خیلی طول میکشه یعنی الان یه چند روزیه لپ تاپ روشنه.
میخواستم بدونم مشکلی پیش نمیاد کلا لپ تاپ یه سره روشن باشه چیزیش میشه ؟

lllhamedlll
17-10-2010, 11:50
samgon عزیز !!!!!!!!!:31::31::31:
ما هم نگفتیم خدای نکرده شما تازه سر از تخم در اوردید.مطمئنا با هزارو خورده ای(ببخشید حالشو ندارم دقیقشو ببینم و بنویسم!!!:31:)پست ،،هزار و خورده ای پیرهن بیشتر از منه تازه کار پاره کردید اما ...
شما ادعایی می کنید که تنها به دوست متخصصتون ارجاعش می دید و نباید انتظار داشته باشید کسی قبول کنه(اگه واقعا دوست دارید کسی قبول کنه) خوب مسلما هیچ برندی نمیگه ماست من ترشه اما وقتی اوضاع بیریخت بشه مثل sony که اومد در مورد f11 اعتراف کرد asus هم مجبور به این کار میشد.
من شاید نتونم این ادعای شما رو رد کنم.چون تو شرکت asus کار نمی کنم اما این اجازه رو بدید که تا وقتی لینکی مدرکی ادرسی عامه پسند ارائه نکردید من این نظریه رو قبول نکنم.امیدوارم این اتفاق صورت بگیره و دفعه بعد که خواستم ان82 بخرم به خاطر این کمک شما دست از این کار اشتباه بشویم.هنوز هم منتظر دستور تست فنی از طرف شما هستم.ولی تا بحال هیچ وقت هنگ نکرده و مثل مرد داره می تازه!!!!!!
هرچند ممکنه همونطور که فرمودید مخفیانه درستش کرده باشن:46::20:
باز هم از حسن ظن شما سپاسگذارم.اشتباه من رو در تایپ اسم شریفتون ببخشید:11:

SamGun
17-10-2010, 12:33
سلام دوستان یه چند روزیه دارم دانلودات خوف میکنم با لپ تاپ خیلی طول میکشه یعنی الان یه چند روزیه لپ تاپ روشنه.
میخواستم بدونم مشکلی پیش نمیاد کلا لپ تاپ یه سره روشن باشه چیزیش میشه ؟

در کل که خب هیچ وقت یه Laptop رو نمیشه با یه PC مقایسه کرد ولی خب تا اونجایی که میتونید سعی کنید محیط رو براش خنک نگه دارید و حتما حتما از CoolPad استفاده کنید.

راستی شما مگه PC نداری که از این بدبخت انقدر کار میکشید ؟! :31:

samgon عزیز !!!!!!!!!:31::31::31:
ما هم نگفتیم خدای نکرده شما تازه سر از تخم در اوردید.مطمئنا با هزارو خورده ای(ببخشید حالشو ندارم دقیقشو ببینم و بنویسم!!!:31:)پست ،،هزار و خورده ای پیرهن بیشتر از منه تازه کار پاره کردید اما ...
شما ادعایی می کنید که تنها به دوست متخصصتون ارجاعش می دید و نباید انتظار داشته باشید کسی قبول کنه(اگه واقعا دوست دارید کسی قبول کنه) خوب مسلما هیچ برندی نمیگه ماست من ترشه اما وقتی اوضاع بیریخت بشه مثل sony که اومد در مورد f11 اعتراف کرد asus هم مجبور به این کار میشد.
من شاید نتونم این ادعای شما رو رد کنم.چون تو شرکت asus کار نمی کنم اما این اجازه رو بدید که تا وقتی لینکی مدرکی ادرسی عامه پسند ارائه نکردید من این نظریه رو قبول نکنم.امیدوارم این اتفاق صورت بگیره و دفعه بعد که خواستم ان82 بخرم به خاطر این کمک شما دست از این کار اشتباه بشویم.هنوز هم منتظر دستور تست فنی از طرف شما هستم.ولی تا بحال هیچ وقت هنگ نکرده و مثل مرد داره می تازه!!!!!!
هرچند ممکنه همونطور که فرمودید مخفیانه درستش کرده باشن:46::20:
باز هم از حسن ظن شما سپاسگذارم.اشتباه من رو در تایپ اسم شریفتون ببخشید:11:

:31: پست جالبی دادای کلی خندیدم

والا داداش شما به ما soosk هم بگی ما حرفی نداریم اون برای مزاح بود جیگر :31:

شما اختیار داری عزیز , سروری

والا کاملا حرفت متین و درست هست و ایشالا اگه بتونم حتما تستش میکنم .

مگه الان 82 نداری :31: !؟

حامد جان من خودم هم از همین مدل یکی برای دوستم گرفتم و بدبختانه ایشون برای تحصیل رفته مشهد , وگرنه تا الان حداقل میتونستم کلی تستش کنم و دیگه با عظم راسخ بهتون بگم .

در ضمن باز هم میگم این مدل یکی از بهترین های Asus هست و مشکلی رو که من میگم کاملا نرم افزاری هست نه سخت افزاری !!

یعنی حتی اگه هم فرض بگیریم که حرف من درست باشه جای هیچ نگرانی نیست و با update Bios درست خواهد شد.

من که خودم خیلی دوست دارم کوچیکترین مشکلی نداشته باشه چون پای آبروم هم وسطه :31:

mohammad-rsh
17-10-2010, 13:15
[QUOTE=alireza1411;5525720]دوستان درایور جدید:

با این آپدیت چه تغییری تو کاربرد تاچ پد ایجاد میشه؟

hoomanfarzin
17-10-2010, 18:52
سلام.من قصد خرید asus n61jq را دارم.هفته دوم مهرماه رفتم که این لپ تاپ را بخرم فروشنده گفت اگه هفته اول مهر میومدی 100 تومن ارزونتر بود(1450تومن).اون موقع گفت که بخاطر افزایش قیمت دلار لپ تاپ هم گرون شده و n61jq شده 1550.بعد من هفته پیش با توجه به اینکه اعلام شد دلار کشیده پایین رفتم که لپ تاپ را بگیرم این بار فروشنده گفت که درسته دلار کشیده پایین ولی هنوز قیمت ها نیومده پایین و یکمی طول می کشه تا قیمت ها به وضع سابق برگرده.به من گفت اگه می خوای با قیمت خوب بخری 1 هفته دیگه هم صبر کن.حالا چندتا سوال دارم که اگه به ترتیب جواب بدید ممنون می شم:

1-اولین و مهمترین سوال اینکه آیا دوستان از قیمت این هفته n61jq در بازار خبر دارید؟

2-می خواستم بدونم داخل جعبه لپ تاپ زمان خرید چه قطعاتی هست و آیا درایورها هم بصورت cd یا dvd داخل جعبه هست یا نه؟و همین طور جعبه باید آک باشه دیگه درسته؟

3-فروشنده به من گفت لپ تاپ های asus دو سال گارانتی دارن ولی اسم شرکتی که گارانتی کرده را نگفت.حالا از دوستانی که این مدل لپ تاپ را دارند می خوام بپرسم گارانتی های معتبر مال چه شرکت هایی است؟

4-و آخرین سوال اینکه آیا n61jq در کل لپ تاپ خوب و با کیفیتی هست که حداقل 3-4 سال نیاز به بردن به نمایندگی جهت تعمیرات و تعویض باتری و ... نداشته باشه؟

Ali_B1
17-10-2010, 20:57
سلام.من قصد خرید asus n61jq را دارم.هفته دوم مهرماه رفتم که این لپ تاپ را بخرم فروشنده گفت اگه هفته اول مهر میومدی 100 تومن ارزونتر بود(1450تومن).اون موقع گفت که بخاطر افزایش قیمت دلار لپ تاپ هم گرون شده و n61jq شده 1550.بعد من هفته پیش با توجه به اینکه اعلام شد دلار کشیده پایین رفتم که لپ تاپ را بگیرم این بار فروشنده گفت که درسته دلار کشیده پایین ولی هنوز قیمت ها نیومده پایین و یکمی طول می کشه تا قیمت ها به وضع سابق برگرده.به من گفت اگه می خوای با قیمت خوب بخری 1 هفته دیگه هم صبر کن.حالا چندتا سوال دارم که اگه به ترتیب جواب بدید ممنون می شم:

1-اولین و مهمترین سوال اینکه آیا دوستان از قیمت این هفته n61jq در بازار خبر دارید؟

2-می خواستم بدونم داخل جعبه لپ تاپ زمان خرید چه قطعاتی هست و آیا درایورها هم بصورت cd یا dvd داخل جعبه هست یا نه؟و همین طور جعبه باید آک باشه دیگه درسته؟

3-فروشنده به من گفت لپ تاپ های asus دو سال گارانتی دارن ولی اسم شرکتی که گارانتی کرده را نگفت.حالا از دوستانی که این مدل لپ تاپ را دارند می خوام بپرسم گارانتی های معتبر مال چه شرکت هایی است؟

4-و آخرین سوال اینکه آیا n61jq در کل لپ تاپ خوب و با کیفیتی هست که حداقل 3-4 سال نیاز به بردن به نمایندگی جهت تعمیرات و تعویض باتری و ... نداشته باشه؟

سلام
تا بوده همین بوده! همیشه اوضاع بازار تو ایران بسیار ناپایدار و تابع معادلات فراوانیه که خریدار رو دچار سردرگمی و مشکلات فراوانی میکنه! در هر مقطع زمانی بهانه ای برای این مشکلات وجود داره. درست پارسال قبل از عید یک کلاه برداری بزرگ تو بازار واردات لپ تاپ اتفاق افتاد که تا ماه ها بازار و ورود محصولات جدید رو دچار شک کرد . اخبارش تو مطبوعات مربوط به آی تی منعکس شد!
مطلب دیگر اینه که همیشه محصولات روز قیمت بالاتری دارن و به مرور زمان قیمت میاد پایین و وقتی قیمت یک قطعه پایین میاد یعنی اینکه مدل های جدید و بروز وارد شده و اونها از بورس خارج شدن!
و مطلب دیگه اینکه تجربه نشون داده که دو سه نوبت در سال زمان برای خرید مناسبه! یکی همین آبان هست که خرید های ماه مهر انجام شده! و در ضمن به دلیل سال نوی میلادی و ورود محصولات جدید در بازار جهانی قیمت محصولات قدیمی به شدت کاهش پیدا میکنه (هر چند بازار ایران زیاد تابع بازار جهانی نیست اما به هر حال موثره) و این زمان زمان خوبیست برای خرید! زمان دیگر بعد از عید در اردیبهشت ماه و تا قبل از خرداد ماه هست و دیگری هم در مرداد ماه! اما در کل تفاوت قیمت در حد ناچیز ممکنه باشه و برای جلوگیری از دچار شدن به نوسانات و اتفاقات عجیب غریب بازار بهتره هر زمان که شما بودجه دارید و به نتیجه ر قطعی درباره ی مدل مورد نظر رسیدید اقدام به خرید کنید! چون 20 30 تومن ارزش این همه ملاحظه کاری رو نداره!
داخل جعبه رو دوستان در صفحات قبل دوستان با عکس معرفی کردند!
داخل جعبه ی بیرونی یک جعبه ی کوچکتر هست که خود لپ تاپ در اون جعبه ی دوم هست! و یک کیف که در کنار اون جعبه قرار گرفته ! و یک ماس هست ! + آداپتور و کابل برق و درفترچه ی راهنمای فارسی و انگلیسی و یک دی وی دی که شامل درایور هاست! اما سی دی ویندوز نیست که شما باید بعد از خرید ریکاوری بگیری!
و اما جعبه باید آک باشه مهمترین مطلبی که به شما اطمینان میده اینه که لپ تاپ رو با گارانتی معتبر بخری که شماره سریال دستگاه شما روی کارت گارانتی حک شده باشد! گارانتی های معتبر و رسمی اسوس تو ایران : سازگار ارقام و امرتات و ویستاپخش هستند! اینها گارانتی های معتبر هستند و لاغیر ! البته کلا لپ تاپ های اسوس دارای دو سال گارانتی بین المللی هستند اما خدماتی که تو ایران به شما خواهند داد بستگی به همین شرکت هایی داره که عرض کردم.
در مورد سوال آخر ! فکر نمی کنم کسی بتونه پاسخ قطعی به شما بده چون هنوز سه چهار سال از تولید این لپ تاپ نگذشته و کسی هم تجربه ی این زمان استفاده رو نداره! در کل بنا بر تحقیقات خود من ، آمار نشون داده اسوس جزو برند های کم مشکل هست در دنیا !
اما کلا لپ تاپ وسیله ی حساسیه و باید در مراقبت و استفاده از اون محتاط باشید! مثلا خود من و چند تا از دوستان که این مدل رو داشتن یه مشکلاتی براشون پیش اومده! برای شخص خود من در اثر ور رفتن با بایوس دستگاه بود که چندین بار بی دلیل آپگریدش کردم که در این بین اختلالی پیش اومد و ناچارا بردم گارانتی و بدون هزینه ای (با پیگیری زیاد) و در زمان نسبتا مناسبی درستش کردن و گارانتی من سازگار بود!
این بستگی به استفاده ی شما داره! من از همه ی برند ها مشکلات فراوان دیدم! هم سونی و هم دل و هم توشیبا و ... به هر حال از هر برندی بخرید امکان بروز مشکل هست اما در برند هایی مثل اسوس بنا بر آمار بسیار کمتر از بقیه است!

Ali_B1
17-10-2010, 22:29
دوستان کسی تجربه ای در خرید گول پد داره؟
البته بعضی موراد اشاره شده تو پست های قبل از جمله هماهنگ بودن فن ها با مبادی ورود و خروج هوای زیر لپ تاپ اما اگر موارد دیگری هم هست که به تجربه بهش رسیدید و حتی برندی هم اگر مورد نظرتون هست معرفی کنید که ما هم استفاده کنیم.
چون قصد خرید یک کول پد دارم .
پیشاپیش ممنونم.

alireza1411
17-10-2010, 23:21
علیرضا جان از کجا میشه فهمید که یک update برای اون Device مشکل ساز نمیشه ؟ منبعی داره یا اینکه یکی باید ریسک اینکارو بپذیره مثل خودت :31: ؟

راستی داداش به این پست من هم جوابی ندادی :

سلام داداشی. شرمنده !!! راستی اون پست رو دیدم. من خواستم بگم تنظیمات ویندوزت یه مشکلی چیزی داره ولی آخه من خیلی وقت پیش یه چند بار همچین پیامی دیده بودم و اصلا یادم نیست قصه از چه قرار بود ...

خب در مورد درایور قضیه ش با بایوس خیلی فرق فوکوله.:31:
درایور رو میریزی جواب نداد یا ویندوزت هنگ کرد خب یه ریکاوری میکنی یا ساده تر با سیف مد میری تو ویندوز و آن اینستالش میکنی و از این جور کارهای نرم افزاری. مثلا من یه بک آپ با ویندوز داش کوچیکم گرفتم گفتم ببینم رو سیستم خودم هم میشه اون رو استفاده کرد یا نه !!!1:31::31: خب کلا درایوراش برعکسه من بود یعنی من سی پی یو اینتل و گرافیک ای ام دی (منظورم ای تی آی هست که ای ام دی خریده) و مال اون سی پی یو ای ام دی و ... اصلا ویندوزه بدون هنگ نتونست بالا بیاد. با سیف مد رفتم تو هر چی درایور دیدم زدم منفجر کردم و بعد سیستم مثل آدم اومد بالا فقط هیچ درایوری توش نداشت و البته بعدا هم سی پی یو مشکلات داشت کلا بی خیالش شدم.

بایوس یه قطعه به شکل حافظه ی رید انلی یا جدیداش فلش مموریه که اگه اشتباه پروگرم بشه کلا مادربورد کار نمیکنه.:41: اشتباده که میگم مثلا ورژن خوبی نباشه یا برق وسط کار قطع بشه ....

این درایور هام که گاهی میذارم چون مرتبط با تاپیکه به نظرم میتونه مفید واقع بشه وگرنه شما درایور جدید هم نصب نکنی مشکلی نداره.
گاهی تو یه درایور یه باگ فیکس مثلا در مورد درایور گرافیک وجود داره که مثلا اجرای یه بازی رو سیستم رو کلی متحول میکنه.
گاهی درایوری مثل تاچ پد عیب و ایراد خاصی نداره و آپدیت کردن درایور یه مقدار جزئی ممکنه مفید باشه. من همیهش آپدیت میکنم و حتی ورژن بتا هم استفاده میکنم چون به نظرم ممکنه یه باگ هایی وجود داشته باشه که با این کار رفع میشه.

ضمنا یه چینج لاگ برای همچین نرم افزارهایی وجود داره که روند تغییرات رو نشون میده و تغییرات مهم رو توش نوشته که میشه از اون هم استفاده کرد تا متوجه تغییرات درایور جدید نسبت به قدیمیش شد.

alireza1411
17-10-2010, 23:31
[QUOTE=alireza1411;5525720]دوستان درایور جدید:

با این آپدیت چه تغییری تو کاربرد تاچ پد ایجاد میشه؟

والله من که لپ تاپم گارانتیه وقت نشده برم بگیرمش. صبح میرم شب برمیگردم دیگه .. :41: ولی چیزی که میدونم اینه که قابلیت زوم رو به دلیل مشکلاتی نا فعال کرده و همچنین آپشن اسمارت اریا رو هم نا فعال میکنه. :41: این دومی یادم نیست چی بود.:31:

حالا لپ تاپم بود اول نصب میکردم و اگه مساله ای نبود لینک میذاشتم که یه موقع مشکلی برای دیگران هم پیش نیاره ولی خب الان که ...

حالا شما خودت تصمیم بگیر ... من که همیشه نصب میکنم و تست میکنم و اگه مشکل داشت ورژن قبلی رو میریزم و استفاده میکنم . شما فعلا آپدیت نکنی شاید بهتر باشه. ورژن بعدی بیاد ببینم چه طوره و لینکش رو هم میذارم.:11::11:

lllhamedlll
17-10-2010, 23:40
در کل که خب هيچ وقت يه Laptop رو نميشه با يه PC مقايسه کرد ولي خب تا اونجايي که ميتونيد سعي کنيد محيط رو براش خنک نگه داريد و حتما حتما از CoolPad استفاده کنيد.
راستي شما مگه PC نداري که از اين بدبخت انقدر کار ميکشيد ؟! :31:

:31: پست جالبي داداي کلي خنديدم
والا داداش شما به ما soosk هم بگي ما حرفي نداريم اون براي مزاح بود جيگر :31:
شما اختيار داري عزيز , سروري
والا کاملا حرفت متين و درست هست و ايشالا اگه بتونم حتما تستش ميکنم .
مگه الان 82 نداري :31: !؟
حامد جان من خودم هم از همين مدل يکي براي دوستم گرفتم و بدبختانه ايشون براي تحصيل رفته مشهد , وگرنه تا الان حداقل ميتونستم کلي تستش کنم و ديگه با عظم راسخ بهتون بگم .
در ضمن باز هم ميگم اين مدل يکي از بهترين هاي Asus هست و مشکلي رو که من ميگم کاملا نرم افزاري هست نه سخت افزاري !!
يعني حتي اگه هم فرض بگيريم که حرف من درست باشه جاي هيچ نگراني نيست و با update Bios درست خواهد شد.
من که خودم خيلي دوست دارم کوچيکترين مشکلي نداشته باشه چون پاي آبروم هم وسطه :31:
اختيار داري من کلا زياد شوخي مي کنم.n82 من امادست اگه با گفتن حل ميشه بگيد، گزارش نتيجه تست هارو ميدم.در کل نگران نيستم و مي دونم که مشکلي هم اگه باشه اساسي نيست.ممنون از اينکه از ان82 من تعريف کرديد.:31:
با توجه به تجارب بچه ها در آپديت بايوس و مشکلاتي که پيش اومده ترجيح مي دم اين ريسکو نپذيرم و اين کارو پس از تائيد خود اسوس انجام بدم اما اگه شما زحمت بکشيد و ته توي اين ماجرا رو در بياريد کمک بزرگي به جامعه n82jq دار ها کرديد.ممنون:10:
ايها الناس! در مورد اون 2 تا سوال پست قبليام هم اگه کمک کنيد ممنون ميشم.ممنون:11:

hoomanfarzin
18-10-2010, 00:22
سلام
تا بوده همین بوده! همیشه اوضاع بازار تو ایران بسیار ناپایدار و تابع معادلات فراوانیه که خریدار رو دچار سردرگمی و مشکلات فراوانی میکنه! در هر مقطع زمانی بهانه ای برای این مشکلات وجود داره. درست پارسال قبل از عید یک کلاه برداری بزرگ تو بازار واردات لپ تاپ اتفاق افتاد که تا ماه ها بازار و ورود محصولات جدید رو دچار شک کرد . اخبارش تو مطبوعات مربوط به آی تی منعکس شد!
مطلب دیگر اینه که همیشه محصولات روز قیمت بالاتری دارن و به مرور زمان قیمت میاد پایین و وقتی قیمت یک قطعه پایین میاد یعنی اینکه مدل های جدید و بروز وارد شده و اونها از بورس خارج شدن!
و مطلب دیگه اینکه تجربه نشون داده که دو سه نوبت در سال زمان برای خرید مناسبه! یکی همین آبان هست که خرید های ماه مهر انجام شده! و در ضمن به دلیل سال نوی میلادی و ورود محصولات جدید در بازار جهانی قیمت محصولات قدیمی به شدت کاهش پیدا میکنه (هر چند بازار ایران زیاد تابع بازار جهانی نیست اما به هر حال موثره) و این زمان زمان خوبیست برای خرید! زمان دیگر بعد از عید در اردیبهشت ماه و تا قبل از خرداد ماه هست و دیگری هم در مرداد ماه! اما در کل تفاوت قیمت در حد ناچیز ممکنه باشه و برای جلوگیری از دچار شدن به نوسانات و اتفاقات عجیب غریب بازار بهتره هر زمان که شما بودجه دارید و به نتیجه ر قطعی درباره ی مدل مورد نظر رسیدید اقدام به خرید کنید! چون 20 30 تومن ارزش این همه ملاحظه کاری رو نداره!
داخل جعبه رو دوستان در صفحات قبل دوستان با عکس معرفی کردند!
داخل جعبه ی بیرونی یک جعبه ی کوچکتر هست که خود لپ تاپ در اون جعبه ی دوم هست! و یک کیف که در کنار اون جعبه قرار گرفته ! و یک ماس هست ! + آداپتور و کابل برق و درفترچه ی راهنمای فارسی و انگلیسی و یک دی وی دی که شامل درایور هاست! اما سی دی ویندوز نیست که شما باید بعد از خرید ریکاوری بگیری!
و اما جعبه باید آک باشه مهمترین مطلبی که به شما اطمینان میده اینه که لپ تاپ رو با گارانتی معتبر بخری که شماره سریال دستگاه شما روی کارت گارانتی حک شده باشد! گارانتی های معتبر و رسمی اسوس تو ایران : سازگار ارقام و امرتات و ویستاپخش هستند! اینها گارانتی های معتبر هستند و لاغیر ! البته کلا لپ تاپ های اسوس دارای دو سال گارانتی بین المللی هستند اما خدماتی که تو ایران به شما خواهند داد بستگی به همین شرکت هایی داره که عرض کردم.
در مورد سوال آخر ! فکر نمی کنم کسی بتونه پاسخ قطعی به شما بده چون هنوز سه چهار سال از تولید این لپ تاپ نگذشته و کسی هم تجربه ی این زمان استفاده رو نداره! در کل بنا بر تحقیقات خود من ، آمار نشون داده اسوس جزو برند های کم مشکل هست در دنیا !
اما کلا لپ تاپ وسیله ی حساسیه و باید در مراقبت و استفاده از اون محتاط باشید! مثلا خود من و چند تا از دوستان که این مدل رو داشتن یه مشکلاتی براشون پیش اومده! برای شخص خود من در اثر ور رفتن با بایوس دستگاه بود که چندین بار بی دلیل آپگریدش کردم که در این بین اختلالی پیش اومد و ناچارا بردم گارانتی و بدون هزینه ای (با پیگیری زیاد) و در زمان نسبتا مناسبی درستش کردن و گارانتی من سازگار بود!
این بستگی به استفاده ی شما داره! من از همه ی برند ها مشکلات فراوان دیدم! هم سونی و هم دل و هم توشیبا و ... به هر حال از هر برندی بخرید امکان بروز مشکل هست اما در برند هایی مثل اسوس بنا بر آمار بسیار کمتر از بقیه است!
ممنون از پاسخگویی.یعنی شما می گی با توجه به اینکه تا هفته اول مهر قیمت n61jq حدود 1450 بوده و بعد از اون تو این حدود 20 روز 100 تومن گرون شده به قیمت سابق برنمی گرده و نهایت اگه بخواد ارزون بشه 20-30 تومن ارزون می شه؟

شما الان قیمت این هفته n61jq را دارید که در بازار چند می فروشند؟

و یک سوال دیگه اینکه آیا روی صفحه کلید n61jq حروف فارسی هم حک شده یا اینکه باید جداگانه برچسب حروف را خودم براش بگیرم و بچسبونم؟

Ali_B1
18-10-2010, 00:48
ممنون از پاسخگویی.یعنی شما می گی با توجه به اینکه تا هفته اول مهر قیمت n61jq حدود 1450 بوده و بعد از اون تو این حدود 20 روز 100 تومن گرون شده به قیمت سابق برنمی گرده و نهایت اگه بخواد ارزون بشه 20-30 تومن ارزون می شه؟

و یک سوال دیگه اینکه آیا روی صفحه کلید n61jq حروف فارسی هم حک شده یا اینکه باید جداگانه برچسب حروف را خودم براش بگیرم و بچسبونم؟

والا من اون همه رو نوشتم که بگم اوضاع قابل پیش بینی نیست! مثلا یه وقت دیدی دیگه اصلا از این مدل وارد نشد! حساب کتاب نداره! و البته من هم اصلا تو بازار نیستم که بخوام درباره ی قیمت ها نظر دقیقی بدم.
ممکنه به حالت اول برگزده ولی همین امروز دوباره اخبار می گفت قیمت دلار دوباره اندکی بالا رفته! خلاصه اوضاع اقتصاد ایران این روزها به شدت در نوسانه و روز به روز هم بدتر میشه به نظر من و فعلا امیدی به بهبودی نیست پس هر کس زودتر بخره سود کرده! این مطالب یک سری نگرش به بازار و عملکرد در این وضعیت هست و واقعیت ممکنه جور دیگری رقم بخوره!
در مورد صفحه کلید ، بله حروف ""فارسی "" رو بطور چاپ شده داره یعنی حروف پ و ژ و گ و چ هم موجوده.

SamGun
18-10-2010, 01:45
سلام داداشی. شرمنده !!! راستی اون پست رو دیدم. من خواستم بگم تنظیمات ویندوزت یه مشکلی چیزی داره ولی آخه من خیلی وقت پیش یه چند بار همچین پیامی دیده بودم و اصلا یادم نیست قصه از چه قرار بود ...

خب در مورد درایور قضیه ش با بایوس خیلی فرق فوکوله.:31:
درایور رو میریزی جواب نداد یا ویندوزت هنگ کرد خب یه ریکاوری میکنی یا ساده تر با سیف مد میری تو ویندوز و آن اینستالش میکنی و از این جور کارهای نرم افزاری. مثلا من یه بک آپ با ویندوز داش کوچیکم گرفتم گفتم ببینم رو سیستم خودم هم میشه اون رو استفاده کرد یا نه !!!1:31::31: خب کلا درایوراش برعکسه من بود یعنی من سی پی یو اینتل و گرافیک ای ام دی (منظورم ای تی آی هست که ای ام دی خریده) و مال اون سی پی یو ای ام دی و ... اصلا ویندوزه بدون هنگ نتونست بالا بیاد. با سیف مد رفتم تو هر چی درایور دیدم زدم منفجر کردم و بعد سیستم مثل آدم اومد بالا فقط هیچ درایوری توش نداشت و البته بعدا هم سی پی یو مشکلات داشت کلا بی خیالش شدم.

بایوس یه قطعه به شکل حافظه ی رید انلی یا جدیداش فلش مموریه که اگه اشتباه پروگرم بشه کلا مادربورد کار نمیکنه.:41: اشتباده که میگم مثلا ورژن خوبی نباشه یا برق وسط کار قطع بشه ....

این درایور هام که گاهی میذارم چون مرتبط با تاپیکه به نظرم میتونه مفید واقع بشه وگرنه شما درایور جدید هم نصب نکنی مشکلی نداره.
گاهی تو یه درایور یه باگ فیکس مثلا در مورد درایور گرافیک وجود داره که مثلا اجرای یه بازی رو سیستم رو کلی متحول میکنه.
گاهی درایوری مثل تاچ پد عیب و ایراد خاصی نداره و آپدیت کردن درایور یه مقدار جزئی ممکنه مفید باشه. من همیهش آپدیت میکنم و حتی ورژن بتا هم استفاده میکنم چون به نظرم ممکنه یه باگ هایی وجود داشته باشه که با این کار رفع میشه.

ضمنا یه چینج لاگ برای همچین نرم افزارهایی وجود داره که روند تغییرات رو نشون میده و تغییرات مهم رو توش نوشته که میشه از اون هم استفاده کرد تا متوجه تغییرات درایور جدید نسبت به قدیمیش شد.

دشمنت شرمنده داداشم این چه حرفیه :10:
داش علیرضا دقیقا منظور منم همین Bios بود !!! از کجا بفهمیم که یه Update Bios مشکلی نداره !!؟؟
راستی نگفتی چطوری شد که bios رو سوزوندی :31: ؟!

داداش در مورد اون مشکل BD هم خواهشا کمکم کن چون کارم گیره باید از چند تا BD یه BackUp بگیرم حتما.

اختيار داري من کلا زياد شوخي مي کنم.n82 من امادست اگه با گفتن حل ميشه بگيد، گزارش نتيجه تست هارو ميدم.در کل نگران نيستم و مي دونم که مشکلي هم اگه باشه اساسي نيست.ممنون از اينکه از ان82 من تعريف کرديد.:31:
با توجه به تجارب بچه ها در آپديت بايوس و مشکلاتي که پيش اومده ترجيح مي دم اين ريسکو نپذيرم و اين کارو پس از تائيد خود اسوس انجام بدم اما اگه شما زحمت بکشيد و ته توي اين ماجرا رو در بياريد کمک بزرگي به جامعه n82jq دار ها کرديد.ممنون:10:
ايها الناس! در مورد اون 2 تا سوال پست قبليام هم اگه کمک کنيد ممنون ميشم.ممنون:11:

اگه زیر دستم باشه بهتره حمید جان.چون بازم برای تست باید از رفیقم کمک بگیرم .

آره دقیقا کاره درستیه منم از وقتی مشکلات بچه ها رو دیدم دیگه سمت bios نرفتم .

حتما حتما

mohammad-rsh
18-10-2010, 11:37

گارانتی امرتات 1490000
البته احتمالا 3درصد مالیات بر ارزش افزوده هم ازت می گیرن!!

pashootan
18-10-2010, 13:44
با سلام
اینکه میگن asus pro 64jq مدل سفارشی asus n61jq میباشد یعنی جه ؟چیش سفارشیه؟
در کل به نظرتون کدومشون بهتره؟

skull_music20
18-10-2010, 20:06
سلام به همگی.
من میخوام یه لپ تاپ ایسوس بگیرم که تو 3 تا مدل موندم که کدوم رو بگیرم.
به نظرتون کدوم این مدل ها عالیه؟
n61jq ?
n82jq که من تو یه سایت دیدم زده بود 1 میلیون و 350 هزار.
ul30jt ?
کدومشون خوبه و اگه زحمت نیست قیمت هم برام حتما بزارین.
و یه سوال دیگه داشتم که آیا کات گرافیک geforce 325m 1g بالاتره یا ati 5730 1g بالتر و قویتره؟
تو رو خدا اگه میشه زودجوابمو بدین.
از همگی ممنون.

hasanoooooooo
18-10-2010, 20:48
با سلام
اینکه میگن asus pro 64jq مدل سفارشی asus n61jq میباشد یعنی جه ؟چیش سفارشیه؟
در کل به نظرتون کدومشون بهتره؟

عزیز سفارشی یعنی این که سازگار اومده به اسوس سفارش داده که یک لپتاپ بزنه با این مشخصات ... میدونی چی میخوام بگم؟ یورایی همون n61 هست با همون برد و کانفیگ اما اسمش فرق داره . همینطور ممکنه برند رم یا مشخصات هارد هم فرق کنه اما همون کانفیگه گیرت اومد شک نکن .

Ali_B1
18-10-2010, 22:36
سلام به همگی.
من میخوام یه لپ تاپ ایسوس بگیرم که تو 3 تا مدل موندم که کدوم رو بگیرم.
به نظرتون کدوم این مدل ها عالیه؟
n61jq ?
n82jq که من تو یه سایت دیدم زده بود 1 میلیون و 350 هزار.
ul30jt ?
کدومشون خوبه و اگه زحمت نیست قیمت هم برام حتما بزارین.
و یه سوال دیگه داشتم که آیا کات گرافیک geforce 325m 1g بالاتره یا ati 5730 1g بالتر و قویتره؟
تو رو خدا اگه میشه زودجوابمو بدین.
از همگی ممنون.

دوست عزیز سلام
اگر این مشخصات سخت افزاری که من برای UL30JT پیدا کردم درست باشه و مقایسش با مشخصات سخت افزاری دو نوت بوک دیگه ، به من میگه که شما به درستی نمی دونید که دنبال چی هستید! یعنی تصور درستی از نیازتون در استفاده از لپ تاپ ندارید!
این مشخصات UL30JT
Specifications
Intel Core i5-520UM 1.07 Ghz processor with Intel Boost technology (boosts frequency when needed)
4 GB of RAM DDR3 1067 MHz
2.5″ 640 GB hard-drive 5400 rpm + Online Storage
X4500M graphics + Nvidia GT310M + Optimus
Wi-Fi N, Bluetooth 2.1, Gigabit LAN
3xUSB ports, card-reader, webcam, VGA+HDMI output, speakers
8 Cell battery 5600 mAh 84 Wh
Windows 7 (Ultimate on this particular version, but it will probably ship with Home)
weighs 3.7 pounds (1.75 kg)

و این مشخصات N61JQ-JX061V
Intel Core i7 720QM@1.6GHz (Turbo Boost 2.8GHz), 6MB L3 Cache
CPU
DDRIII 4GB 1333MHz (Dual Channel) Memory
640GB SATA 5400RPM Hard Disk
Blu-Ray + Dual Layer Multi Burner Drive (DVD-RW) (Combo) Optical Drive
ATI Mobility Radeon HD 5730 1GB Graphic
16" (1366 x 768) LED-Backlight LCD Display
Atheros AR9285 Network Adapter Communication
Atheros AR8131 PCI-E 1000 Family Ethernet
Camera
Bluetooth 270
Kensington Lock Security
1 x USB 3.0 ports Ports
2 x USB 2.0
VGA Output
RJ45
HDMI
Multi Card Reader
Express Card
eSATA
Headphone+SPDIF
Mic
2.91 Kg Weight
Windows 7 Home Premium 64-bit + Asus Express Gate Operating System

و مشخصات سخت افزاری N82JQ که مشابه N61JQ هست با این تفاوت که سایزش 14 اینچه و کارت گرافیکش هم انویدیاست و از نظر قدرت گرافیکی تقریبا همرده است با 5730 ATI هست .

می بینیم که اولی در یک رده و کلاس کاملا متفاوت با دوتای دوم هست! یعنی خیلی از نظر سخت افزار پایین تره ضمن اینکه سایزش هم بسیار کوچک هست 13.3 اینچ!
اینجا شما باید ببینی که چه نیازی داری! اگر سخت افزار قوی نیاز داری بدون نقل مکان زیاد N61 اگر سخت افزار قوی می خوای و در حرکتی و زیاد اینور اونور می بری لپ تاپ رو N82 و اگر در حرکتی و سخت افزار متوسط می خوای و کراهای سبک انجام میدی UL30 ولی توجه داشته باشید که این سهخ لپ تاپ تو سه کلاس متفاوت هستن!
قیمت 61 تو سایت ها همون 1490 هست ولی دوستان گفتن کمی بالا رفته در دو مورد دیگر هم چیزی پیدا نکردم!

skull_music20
19-10-2010, 13:16
از جوابتون ممنون .
من ul30jt رو به خاطر باطریش انتخاب کرده بودم.
در کل از راهنماییتون ممنونم.
ولی من نفهمیدم کارت گرافیک geforce 335 بالاتره یا ati 5730 ?
اگه در این مورد هم راهنماییم کنین ممنون میشم.

hasanoooooooo
19-10-2010, 15:58
از جوابتون ممنون .

5730 توی بازی بهتر عمل میکنه .

Ali_B1
19-10-2010, 16:38
از جوابتون ممنون .

اگر دنبال باطری هستی پس به ان61 فکر نکن! با توجه به سایزش و سی پی یوش باطری خوبی داره یعنی در حالت کصرف بهینه برای حفظ حداکثر زمان کارکرد باطری تقریبا دو ساعت کار میکنه اما در کل برای کسی که بخواد از لپ تاپ در جرکت استفاده کنه خیلی کمه! باید ببینید نیازتون چیه! کمثلا من این مساله رو می دونستم اما چون لپ تاپ قوی می خواستم که جایگزین پی سی باشه برام و زیاد هم جابجایی ندارم برای من مناسب بود . اما در کل مورد باطری نمیتونه تنها فاکتور انتخاب باشه . شما حتما به موراد دیگه هم باید توجه کنید . مثلا لپد تاپ هایی هستند که عمر باطری خوبه ولی سایز مورد نیاز شما نیستن و یا قدرت پردازش کافی ندارن یا از نظر گرافیک ضعیفن و یا همه ی اینها رو دارن ولی قیمتشون در حد وسع شما نیست . واقعا خرید لپ تاپ یک معادله است با هفت هشت تا پارامتر متغیر که شما باید برای تک تکشون ما به ازای عددی بگذارید تا جواب حاصل بشه .
در مورد کارت گرافیک هم من دقیقا اطلاعات سخت افزاری جی فورس 335 رو ندیدم که نظر بدم . باید کلاک جی پی یو و کلاک مموری و تعداد بیتی که پشتیبانی میکنه و واحد های سایه زنی و و و رو ببینیند که در چه وضعیته و بعد مقایسه کنید! در کل با توجه به اطلاعات کلیم باید بگم که جی فورس 335 از کارت های خوب و نسبتا قوی ان ویدیا برای لپ تاپ ها هست و برابری میکنه با ای تی آی 5730.
این مساله در انتخاب شما بین 82 و 61 زیاد نمی تونه تعیین کننده باشه و اگر دنبال عمر شارژ بیشتر هستید مناسب تره . البته با توجه به گرافیک و سی پی یوی پر مصرفی که داره باید دقیقا ببینید چقدر شارژ نگه میداره و جوابش رو دوستان 82 دار باید بگن . ممکنه یک ساعت مثلا با 61 فرق کنه!

alireza1411
19-10-2010, 21:44
از جوابتون ممنون .

سلام دوست من. در مورد اینکه 335 یا 5730 ؟؟؟

335 در کل برای بازی کردن 20 درصد ضعیف تر از 5730 هست.
در برنامه های تبدیل فرمت و رندر کردن عملکردش با کیفیت تر هست و کمی کند تر. مثلا xlisoft video Convertor از تکنولوژی Avivo ای تی آی استفاده نمیکنه ولی از CUDA چرا. بنابراین برای برنامه ها 335 بهتره.
در مورد مصرف باتری هم انویدیا عملکردش بهتره و بهینه تر کلاک رو کاهش میده. تا 1/6 حدودا و این در حالی هست که 5730 ای تی آی تا حدود 1/2 کاهش میده.

در کل واسه بازی کردن 5730 بهتره ولی برای کارهای معمولی تر و کارای نرم افزاری و یا مثلا مصرف طولانی 335 عملکرد مناسب تری ارائه میکنه.

alireza1411
19-10-2010, 21:54
دشمنت شرمنده داداشم این چه حرفیه :10:
داش علیرضا دقیقا منظور منم همین Bios بود !!! از کجا بفهمیم که یه Update Bios مشکلی نداره !!؟؟
راستی نگفتی چطوری شد که bios رو سوزوندی :31: ؟!

داداش در مورد اون مشکل BD هم خواهشا کمکم کن چون کارم گیره باید از چند تا BD یه BackUp بگیرم حتما.

اگه زیر دستم باشه بهتره حمید جان.چون بازم برای تست باید از رفیقم کمک بگیرم .

آره دقیقا کاره درستیه منم از وقتی مشکلات بچه ها رو دیدم دیگه سمت bios نرفتم .

حتما حتما

در مورد بایوس باید بگم معمولا مشکلی نداره و اگه داشته باشه رو سایت نمیذارن که ملت دانلود کنن. گاهی مشکلات جزئی وجود داره که باعث نارضایتی کاربر میشه و سروصداش مثل توپ میپیچه.:31: ولی خب میشه به ورژن قبل دانگرید کرد.
مشکلی که گاهی پیش میاد البته خیلی کم پیش میاد اینه که مثل من آپگرید که کردی با این که هیچ سوتی ندادی و برق قطع نشده و همه چی عادیه ولی باز میبینی قطعه ی پروگم شده کار نمیکنه !!!! خب این رو دیگه کارخونه گارانتی میکنه و نمیگه چرا آپدیت کردی. من هم دقیقا همین وضع برام پیش اومد. بهشون هم توضیحات دادم ولی نگفتم بعد از آپدیت روشن نشده که الکی گیر ندن بگن تقصیر خودته. فکر میکنن آدم اوشکوله سرش رو میشه شیره مالید.:20:

امروز به گوشیم زنگ زدن ولی سر کار بودم اصلا متوجه نشدم. خونه هم زنگ زدن و گفتن درست شده. ضمنا گفتن تاچ پدش تو ویندوز کار نمیکنه که به خاطر سنگین بودن بیش از حد ویندوزه و باید عوض بشه :31: در صورتی که قبلا هم همین قصه پیش اومد و نمیدونم چی کارش کردم درست شد ... البته یه استرس خرابی تو دلم بود ولی خوشبختانه حل شد.:31:

فردا میرم میگیرم ببینم چند تا مشکل جدید ایجاد شده :31:.

در مورو اون بلوری ها من فقط میتونم پیشنهاد بدم برای اینکه خیالت راحت شه بلوری رام سالمه یه سی دی پرتابل و بوتابل ویندوز xp یا مثلا Hiren Boot CD بگیر و باهاش تست کن ببین بلوری سالمه و میشه پی کرد یا نه. بشه که میتونی بک آپ هم بزنی بره. این سی دی خیلی کارای دیگه هم میکنه و کلا به دردت میخوره.

Ali_B1
20-10-2010, 14:00
درباره ی کول پد کسی تجربه ای نداشت؟
یه سری مدل هایی پیدا کردم روی نت که قیمت هاشون بین 25 تا 45 بود به نظر گرون میومد ولی مارک کولر مستر و چند مارک دیگه بود!
راستی ، سر و صدای فن های کول پد چطوره؟

hasanoooooooo
20-10-2010, 14:20
سلام سرو صدای خاصی نداره . اما این کول پدها توی خنک کنندگی خیلی تاثیر ندارن . یجورایی خنک کنددئگی جنس اشغال 6 تومنی با 25 تومنی در حد 1 درصد تفاوقته! من خودم چک کردم که میگم .

Ali_B1
20-10-2010, 18:05
سلام سرو صدای خاصی نداره . اما این کول پدها توی خنک کنندگی خیلی تاثیر ندارن . یجورایی خنک کنددئگی جنس اشغال 6 تومنی با 25 تومنی در حد 1 درصد تفاوقته! من خودم چک کردم که میگم .

غیر از خنک کنندگی تو عمر کارکرد و کیفیت چی؟مثلا اینجور مباشه که یه کول پد 30 تومنی 3 سال کار کنه بی مشکل و کول پد 5 تومنی 6 ماه! اونجوری هم قیمت در میان !
حالا یک سوال نرم افزاری دارم!
کلا یک سری از فایل های تصویری تو جت آدیو و پاور دی وی دی بدون صدا اجرا میشن! اشارم بطور دقیق به فایل هایی با پسوند vob هست ! مدیا پلیر با صدا پخش میکنه اما پاور دی وی دی و جت آدیو نه!
کلا سعی کردم با تنظیمات کدک ها از داخل آپشن های این نرم افزار ها ور برم اما موثر نبود! کیفیت تصویر پاور دی وی دی واقعا خارق العاده است !
حالا به نظر شما کدک باید نصب کنم؟ در ضمن پاور دی وی دی رو هم آپدیت کردم شاید درست بشه نشد!
فکر می کنم شاید چند تا نرم افزار نصب و کردم و بعد ریموو کردم که یک سری کدک رو گذاشتن و برداشتن از روی سیستم و اینجوری شده! حالا دوستان تست کنن یه فایل VOB ببینن چطوره.

hasanoooooooo
20-10-2010, 19:21
غیر از خنک کنندگی تو عمر کارکرد و کیفیت چی؟مثلا اینجور مباشه که یه کول پد 30 تومنی 3 سال کار کنه بی مشکل و کول پد 5 تومنی 6 ماه! اونجوری هم قیمت در میان !
کلا یک سری از فایل های تصویری تو جت آدیو و پاور دی وی دی بدون صدا اجرا میشن! اشارم بطور دقیق به فایل هایی با پسوند vob هست ! مدیا پلیر با صدا پخش میکنه اما پاور دی وی دی و جت آدیو نه!
کلا سعی کردم با تنظیمات کدک ها از داخل آپشن های این نرم افزار ها ور برم اما موثر نبود! کیفیت تصویر پاور دی وی دی واقعا خارق العاده است !
حالا به نظر شما کدک باید نصب کنم؟ در ضمن پاور دی وی دی رو هم آپدیت کردم شاید درست بشه نشد!
فکر می کنم شاید چند تا نرم افزار نصب و کردم و بعد ریموو کردم که یک سری کدک رو گذاشتن و برداشتن از روی سیستم و اینجوری شده! حالا دوستان تست کنن یه فایل VOB ببینن چطوره.

عمرشون که بله از زمین تا اسمون فاصلست ...... داداش شما km codec رو وصل کن . مشکل از همونه .

alireza1411
20-10-2010, 19:26

سلام. اینجا هم مطرح کنی برو بچه ها راه حلهایی ارائه میدن.

من فکر میکنم شما کدک پک نصب کردی و ریموو کردی و باعث بروز اشکال در دیکد فایلها شده. الان پاور دی وی دی لابد فکر میکنه صدا رو باید مثلا ffshow دیکد کنه و برای همینه که کاری انجام نمیده.
البته یه حدسه ... مثل حدس خودت دقیقا.:31:
خب من که با پارو دی وی دی مشکل این جوری ندارم اصلا.
میگم تو آپشنا گزینه ی ری استور دیفالت نداره که تنظیمات رو مثل روز اول بکنی ببینی چی میشه؟؟

---------- Post added at 09:26 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------

من قبلا هم گفتم یه کول پد مارک نمیدونم چی چی گرفتم که مثل هاب عمل میکنه و جای چار تا یو اس بی هم داره و دو تا فن هم داره. پایه هاش هم بلنده تقریبا. تست کردمن دما رو 4 5 درجه خنک تر میکردن به زورررررررر:31: ولی چون هم هاب هست و هم کول پد راضی هستم.

alireza1411
20-10-2010, 23:25
درایور جدید وایرلس آثروس:

afshin b
21-10-2010, 10:08
این لپتاپ dlna هم داره؟
کسی تاحالا استفاده کرده؟

jabarsink2000
21-10-2010, 10:50
نظر دوستان در مورد خرید notebook های asus با 2 سال گارانتی مادیران چیه؟
انگاری قیمتش هم از گارانتی های دیگه خیلی بهتره.
با تشکر.
هادی

Ali_B1
21-10-2010, 13:07
مسلما مادیران معتبره ولی بعضی مدل ها رو پوشش نمی ده!
در مورد مشکل Codec در جت آدیو و پاور دی وی دی ، مشکل جت رو حل کردم با تنظیمات ولی مشکل پاور دی وی دی پا بر جاست! ظاهرا از کارت صدا استفاده نمی کنه!

---------- Post added at 03:07 PM ---------- Previous post was at 03:07 PM ----------

مسلما مادیران معتبره ولی بعضی مدل ها رو پوشش نمی ده!
در مورد مشکل Codec در جت آدیو و پاور دی وی دی ، مشکل جت رو حل کردم با تنظیمات ولی مشکل پاور دی وی دی پا بر جاست! ظاهرا از کارت صدا استفاده نمی کنه!

mohsenjxj
21-10-2010, 15:05
این لپتاپ dlna هم داره؟
کسی تاحالا استفاده کرده؟

سلام افشین جان dlna چیه؟:20:

alireza1411
21-10-2010, 22:31
سلام افشین جان dlna چیه؟:20:
مخفف:

Digital Living Network Alliance

که این هم معنیشه:
DLNA Certified gives you the simple way to connect devices and helps you to enjoy your content across DLNA certified products. DLNA compatibility means you can use your home network to stream movies, photos and songs stored on your DLNA Certified computer or other DLNA compliant devices directly to your TV, virtually anywhere in the house devices are located.

بیش از 8000 وسیله ی الکترونیکی این استاندارد قراردادی رو رعایت کردند تا بشه با دیگر وسایل عضو این استاندارد رابطه برقرار کرده و در نتیجه به راحتی بشه فایل های صوتی تصویری و عکس و .... از دیگر وسایل پخش کرد.

خب این جا که زده نامعلوم ولی فکر کنم نداره. درسته ؟

alireza1411
22-10-2010, 00:31
آقا من رم لپ تاپ میخوام چرا هیش کی نمیگه از کجا باید بخرم و چنده ؟؟؟ :41:
اگه میشه اینجا اطلاعاتی دارین بگین:

لابد میگین میخوام چیکار کنم ؟ 4 گیگ کافیه ؟؟؟؟
واسه یکیش این برنامه :

رم پیشنهاد شده 6 گیگ به بالاست و واقعا هم رم رو همین جوری قورت میده :41:.

کسی نیست کمک کنه ؟؟؟ :11::11:

M E H R A N
22-10-2010, 04:12
خب این جا که زده نامعلوم ولی فکر کنم نداره. درسته ؟

سلام عزیز,

بله dlna داره, خودم تست کردم و لپ تاپ رو با PS3 بی سیم وصل کردم. جهت این کار هم میتونید از برنامۀ TVersity استفاده کنید.

در ضمن میتونید حتی فایل های تصویری و صوتی داخل لپ تاپ رو با تلوزیون, سینمای خانگی, مبایل و یا XBox هم Share کنید. :46:

---------- Post added at 02:42 AM ---------- Previous post was at 02:40 AM ----------

آقا من رم لپ تاپ میخوام چرا هیش کی نمیگه از کجا باید بخرم و چنده ؟؟؟ :41:
اگه میشه اینجا اطلاعاتی دارین بگین:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلابد میگین میخوام چیکار کنم ؟ 4 گیگ کافیه ؟؟؟؟
واسه یکیش این برنامه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدرم پیشنهاد شده 6 گیگ به بالاست و واقعا هم رم رو همین جوری قورت میده :41:.

کسی نیست کمک کنه ؟؟؟ :11::11:

آره 64 بیت زیاد استفاده میکنه. مخصوصا اگر برنامه ای هم که استفاده میکنی 64 بیت باشه. اما در عوض برنامه های 64 بیتی خیلی روانتر و با پرفورمنس بهتری کار خواهند کرد. :46:

در ضمن اگر عوض کردی اصلا سمت 6 گیگ نرو چون رم دو کاناله نمیشه. بهتره 2 تا 4 گیگ بندازی روش

rahnemoun
22-10-2010, 07:49
سلام عزیز,

بله dlna داره, خودم تست کردم و لپ تاپ رو با PS3 بی سیم وصل کردم. جهت این کار هم میتونید از برنامۀ TVersity استفاده کنید.

در ضمن میتونید حتی فایل های تصویری و صوتی داخل لپ تاپ رو با تلوزیون, سینمای خانگی, مبایل و یا XBox هم Share کنید. :46:[COLOR=Silver]

مهران جان
یک نوضیحی در اینمورد میدی؟ مرسی

رامین :11:

alireza1411
22-10-2010, 11:19
سلام عزیز,

در ضمن میتونید حتی فایل های تصویری و صوتی داخل لپ تاپ رو با تلوزیون, سینمای خانگی, مبایل و یا XBox هم Share کنید. :46:

---------- Post added at 02:42 AM ---------- Previous post was at 02:40 AM ----------

آره 64 بیت زیاد استفاده میکنه. مخصوصا اگر برنامه ای هم که استفاده میکنی 64 بیت باشه. اما در عوض برنامه های 64 بیتی خیلی روانتر و با پرفورمنس بهتری کار خواهند کرد. :46:

در ضمن اگر عوض کردی اصلا سمت 6 گیگ نرو چون رم دو کاناله نمیشه. بهتره 2 تا 4 گیگ بندازی روش

من هم نگفتم 6 گیگ میخوام که. من دو تا 4 گیگ میخوام و البته اگه یه 8 گیگ باشه که چه بهتر. دوال تو مش بندی درست جواب نمیده. نه تنها سالید ورک بلکه انسیس و بقیه هم به نظر مشکل دارن:41:.

در مورد روانتر بودن 64 بیتی ها توضیحات کامل دادم و باید بگم خیر این طور نیست. روانتر هست ولی نه خیلی. همش 10 تا 15 درصد. فعلا که در انتظار 128 بیتی ها هستم:31::11:

من دقیقا نمیدونم منظور از dlna چه چیزایی هست ولی با WD HD media player از طریقه شبکه یعنی با کابل شبکه میشه از هارد این لپ تاپ یه چیزی رو باز کرد و پخش کرد. البته با اون توضیحات DLNA فکر میکنم اینم جزئش بشه ولی مطمئن نیستم چون تو اون لینک زده نامعلوم.:31:

alireza1411
23-10-2010, 23:46
با سلام خدمت دوستان. نسخه نهایی ورژن 10 2010 درایور گرافیک برای ویندوز 32 بیتی :

و برای 64 بیتی:

سرعت رو 5 درصد نوشتن بیشتر میکنه. حتی در حالت آنتی الیاس هم باز 5 درصد !!! فکر کنم این قدر هم نیست ولی به هر حال گفتن بهتر شده.

The following performance improvements were observed with this relea[LEFT][LEFT][LEFT]se of [LEFT]AMD
Catalyst 10.10:

hoomanfarzin
24-10-2010, 19:48
سلام.من قصد خرید n61jq را دارم.3تا سوال دارم که اگه راهنمایی کنید ممنون می شم:

1-می خواستم بدونم آیا کیف و موسی که روی لپ تاپ بصورت اشانتیون داده میشه داخل خود جعبه که آک هست می باشد؟

2-من شنیدم گرافیک ati 5730 روی رم تا 2.8 گیگ قابل شیر هست.آیا این موضوع صحت داره؟

3-برای کارهای گارانتی مثلا" اگه عیب و ایرادی پیدا کنه باید برد پیش همون فروشنده که ازش خریدیم دیگه درسته؟

alireza1411
24-10-2010, 20:29

1-می خواستم بدونم آیا کیف و موسی که روی لپ تاپ بصورت اشانتیون داده میشه داخل خود جعبه که آک هست می باشد؟

2-من شنیدم گرافیک ati 5730 روی رم تا 2.8 گیگ قابل شیر هست.آیا این موضوع صحت داره؟

3-برای کارهای گارانتی مثلا" اگه عیب و ایرادی پیدا کنه باید برد پیش همون فروشنده که ازش خریدیم دیگه درسته؟

سوال اول بله با خودشه و تو بسته بندی پلمپ شده هست ولی خب حتما نگاه کن به موقع کم و کسری نداشته باشه.

سوال دوم والله من الان یادم نمیاد ولی نگاه میکنم میگم که شیر هست یا نه ولی تا جایی که میدونم خیر نمیشه شیر کرد. البته رو انوو y560 که همین کانفیگ رو داره رم شیر هم شده امااااااااااااااا کارایی رو افزایش خاصی نداده. نهایتش یکی دو درصد سرعت بالا مره و یا گاهی کم تر هم میشه و بس !!!!

من لپ تاپ 5 هفته گارانتی بود ... خیر باید بره شرکت گارانتی. من بردم ویستا پخش. چیزی هم نگرفتن واسه تعمیر. میگرفتن هم من نمیدادم.:31:

Ali_B1
24-10-2010, 20:30

سلام
اگر این تاپیک رو تورقی می فرمودید پاسخ همه ی سوالات شما چند باره داده شده توسط دوستان .
کیف و موس داخل جعبه هست.
در مورد گرافیک و میزان شیر رم چیزی نمی دونم اما در صفحات قبل مباحثی مطرح شده .
برای گارانتی باید به نمایندگان مجاز اون گارانتی مراجعه کنید و یا به دفتر مرکزیشون ! از طریق سایت گارانتی و یا از طریق تماس تلفنی با دفترشون می تونید از جرییاتش مطلع بشید.

naghi_gsm
24-10-2010, 22:29
آقا رامین شرمنده .خصوصی نشد جوابتو بدم ، اگه هنوز میخوای بفروشی خریدارم ،تا یه 15 روز دیگه ،خودت یه رنج قیمت مد نظرت برام بنویس یعنی حداق قیمتی که خودت برای فروش مد نظر داری ،راستی وزنش چقدره؟اگه سنگینیش زیاده ماهم بریم دنبال یه مدل دیگه؟

pashootan
25-10-2010, 13:11
با عرض سلام خدمت دوستان
من یک مشکل داشتم که خواهش میکنم اگه کسی اطلاعاتی داره منو راهنمایی کنه
من چند وقت پیش asus pro 64 jq رو با گارانتی امرتات 1.400.000 البته بدون ویندوز خریدم
چند رو پیش برای اینکه مطمئن بشم باس رم چند به سفارس دوستان درهمین سایت نرم افزار اورست رو نصب کردم
ام بعد از اجرای برنامه اورست صفحه blue screen ظاهر میشه ویک ارور به اسم فیزیکال مموری میده به نظر شما مشکل از کجاست ممنون میشم راهنماییم کنید

SamGun
25-10-2010, 14:01
بچه ها اینجا پست ها پاک میشه !؟ من یه سوال کردم الان اومدم دیدم که جواب که نیست هیچ سوالم هم نیست :31:

میگم که درایو BD شما ها هم دارای 2 عدد optic است ؟؟

afshin b
25-10-2010, 14:27
آره. من که هرچی لپتاپ با درایو بلوری دیدم دوتا اپتیک داشتن، فکر کنم همه همینطورن.

alireza1411
25-10-2010, 16:11
بچه ها اینجا پست ها پاک میشه !؟ من یه سوال کردم الان اومدم دیدم که جواب که نیست هیچ سوالم هم نیست :31:

آره دیگه خب. مشکل بلوری رو میخواستن حل بکنن و جا بندازنش مجبور شدن دو تا لنز بزارن که یکیش بلوری هست و یکیش رد ری هست.:31: blue ray و red ray ... البته راه حلهای دیگه رو نمیدونم ولی این لیزر آبی و قرمز دو تا لنز جدا میخواد فکر کنم و راه دیگه ای نداره. البته مطمئن نیستم ...

در مورد این لپ تاپ و دیگرلپ تاپ ها هم هر چی دیدم دو لنزی بوده.:11:

alireza1411
25-10-2010, 16:16
با عرض سلام خدمت دوستان
من چند وقت پیش asus pro 64 jq رو با گارانتی امرتات 1.400.000 البته بدون ویندوز خریدم
چند رو پیش برای اینکه مطمئن بشم باس رم چند به سفارس دوستان درهمین سایت نرم افزار اورست رو نصب کردم
ام بعد از اجرای برنامه اورست صفحه blue screen ظاهر میشه ویک ارور به اسم فیزیکال مموری میده به نظر شما مشکل از کجاست ممنون میشم راهنماییم کنید

خب داره لابد به بخشهایی از درایور دسترسی پیدا میکنه که مشکل ایجاد کرده. من خواستم برنامه ی ati tray tool بریزم همین جوری شد و مجبور شدم ت وسیف مد بیام بالا پاکش کنم.

دوستان توجهههه

این n61 ما از رم برای گرافیک share کرده !!!!!!!!!!!!!!!!!!! اون هم 1.7 گیگ !!!!!! 1024 مگ رم خود گرافیکه و 1.7 گیگ هم شیر کرده. درسته که این شیر کردن کلا رم رو ورنداشته برای گرافیک و هر وقت لازم باشه استفاده میکنه اما من کلا میخوام هیچ وقت ور نداره. کمککککککککککککک

با برنامه ی ATI tray tool میخواستم رم شیر شده رو نا فعال کنم که خیالم کاملا راحت باشه رم آزاده ولی نشد ... صفحه آبی میده ... چه کنم ؟؟؟ چه جوری شیر رو کنسل کنم ؟ نرم افزار دیگه ای میشناسید بگید.

rahnemoun
25-10-2010, 16:22
آقا رامین شرمنده .خصوصی نشد جوابتو بدم ، اگه هنوز میخوای بفروشی خریدارم ،تا یه 15 روز دیگه ،خودت یه رنج قیمت مد نظرت برام بنویس یعنی حداق قیمتی که خودت برای فروش مد نظر داری ،راستی وزنش چقدره؟اگه سنگینیش زیاده ماهم بریم دنبال یه مدل دیگه؟

نقی عزیز
با عرض معذرت، چون براش کیف چرخدار گرفتم، دیگه از فروشش پشیمون شدم،‌ من با خود لپ تاپ هیچ مشکلی نداشتم و فقط سنگینی‌اش اذیتم می‌کرد.
ولی باز هم قابلی نداره، ‌اگه می‌خوای در خدمتم، وزنش هم 2.9 تا 3 کیلو...

hasanoooooooo
25-10-2010, 16:49
سلام داش علی
این عمل توی ویندوز 7 بوجود میاد من خدم xp ریختم اما اونجا شر نمیکرد . فکر ننم بشه جلوی شر کردن رو گرفت .

alireza1411
25-10-2010, 17:09
سلام داش علی
این عمل توی ویندوز 7 بوجود میاد من خدم xp ریختم اما اونجا شر نمیکرد . فکر ننم بشه جلوی شر کردن رو گرفت .

سلام علی آقای گل. چه طوری ؟؟؟ کم پست میدی ... خلوت کردی با لنوو داری حال میکنی ها .... من الان کول پد انداختم زیر ای جناب و دماش شده تازه 66 !!!!!!! دارم وب گردی میکنم مثلا !!!!! وردارم هم میشه 67 یا 68 :41::41:

سوراخ زیرش خیلی کمه. من هم که ورداشتم 70 گیگ برنامه ریختم ویندوز میاد بالا یه 2 3 دقه باید آرامش خودم رو حفظ کنم که ....

آره ویندوز ایکس پی این قبلیت رو نداره ولی من ایکس پی خوشم نمیاد.:31::31: با اون برنامه تو دستاپ تونستم کار کنم ولی تو لپ تاپ نشد. باز ورژن جدید تر میگیرم ببینم پی میشه.:31::11: شما هم تستش کن ببین مثل من صفحه مرک میاد یا نه. نترسی بری تو سیف مد میتونی پاکش کنی دادا.:11:

hasanoooooooo
25-10-2010, 18:38
داش علی من اسم شمارو گفتم ! :31:
نه والا من هم یکمی سرم شلوغ شده ... والا من با لنوو توی خالت وبگردی بصورت مداوم و..... حدود 42 درجه بیشتر نمیشه دمای cpu هام بعضی وقتا به 39 هم میرسه !! البته با کول پد اشغالی هم دارم کار میکنم ! از این 6 تومنی ها. باشه چشم من خ.دم برنامرو میگیرم تست میکنم . لینک نسخه اپدیت شده رو نداری؟ داداش میتونی یک کمکی بدی به ما و بگی اگه بخوام بایاس رو اپدیت کنم چه نکاتی رو باید رعایت کرد؟ اصلا میخواد اینکراو انجام بدم؟

alireza1411
25-10-2010, 19:51
در مورد بایوس و کلا سخت افزار با من یکی مشورت نکنی بهتره:31: :31::31:

آخه من خیلی ریسک ها رو تست میکنم و چون طبق قانون گارانتی عمل میکنم خیالم راحته اگه مشکلی هم پیش بیاد باید سعی کنم که پول زور ندم و از امکانات ایسوسی که داره با ساختن لپ تاپ سود میکنه کاملا استفاده کنم.

در مورد دیگران من از این پیشنهاد ها نمیدم یا میگم ریسکش به من ربطی نداره و .....

در مورد آپدیت بایوس من فقط مطمئن بودن از اتصال به برق و یا داشتن باتری رو گوشزد میکنم. البته زدن دکمه های عجیب قریب وسط کار یا اتفاقاتی مثل شوت کردن لپ تاپ هم جزء اعمال زشته و منجر به ناراحتی و خاموش شدن لپ تاپ به مدت طولانی میشه.:31::31::31:

من که اینقدر مشت و لقد میزنم که عادت کرده چیزی نمیگه.:5:

خب حالا بگذریم این لینک توضیحات ویکی پدیا در مورد ATI Tray Tool هستش:

خلاصه بگم امکانات ساده مثل نمایش سرعت اجرای بازی شبیه Fraps و تنظیمات پیشرفته ی گرافیک رو داره.

آخرین ورژن پایدار نرم افزار هم اینجاست:

این هم لینک مستقیم البته اگه کار کنه و مشکل نداشته باشه که از همسن سایت بالا گرفتم:

و آخرین ورژنی که گیرم اومده اینه:

اینجا نوشته هیچ راهی برای استفاده نکردن از این امکان نداریم چون DWM یا Desktop Windows Management خودش اینکارو کرده و راهی برای نافعال کردنش نیست:

و اینجا هم تازه میگه برای برنامه های معمولی گرچه استفاده از سی پی یو یه کوچولو بیشتر میشه ولی بهتره این امکان رو فعال کنیم که رم مورد استفاده توسط برنامه ها کمتر بشه:

alireza1411
25-10-2010, 20:21
نرم افزار کنسول وایرلس ورژن جدید 3.0.19 که سه روز پیش 10/22 ریلیس شده:

دوستانی که میگن کارش چیه ؟؟؟ نریزیم چی میشه ؟؟؟؟

اگه بدون این برنامه کلید Fn+F2 رو بزنید بلوتوث و وایرلس بین چهار حالت از پیش تنظیم شده مثلا این خاموش اون یکی روشن و ..... سیکل میکنن.

این رو نصب کنید اون چهار حالت رو دیگه ندارید !!!! عوضش رو آیکون بلوتوث و وایرلس که وسط صفحه ظاهر میشه کلیک کنید با یه پرش به بالا پایین (عجب افکت خوشگلی:31::31:)ر قطع میشن.

pashootan
25-10-2010, 22:54
با عرض سلام خدمت دوستان
یعنی شماهم وقتی برنامه اورست رو اجرامیکنید صفحه آبی میاد پس من بخوام بفهمم باس رمم چنده چی کار باید بکنم

hasanoooooooo
25-10-2010, 22:59
شما برنامه cpu-z رو بگیر و وصل کن از بخش مموری میتونی ببینی باس رمت چنده .

afshin b
25-10-2010, 23:41
نرم افزار کنسول وایرلس ورژن جدید 3.0.19 که سه روز پیش 10/22 ریلیس شده:

دوستانی که میگن کارش چیه ؟؟؟ نریزیم چی میشه ؟؟؟؟

اگه بدون این برنامه کلید Fn+F2 رو بزنید بلوتوث و وایرلس بین چهار حالت از پیش تنظیم شده مثلا این خاموش اون یکی روشن و ..... سیکل میکنن.

این رو نصب کنید اون چهار حالت رو دیگه ندارید !!!! عوضش رو آیکون بلوتوث و وایرلس که وسط صفحه ظاهر میشه کلیک کنید با یه پرش به بالا پایین (عجب افکت خوشگلی:31::31:)ر قطع میشن.

برای من از اول بدون آپدیت همینطوری بود!

bakhishman
26-10-2010, 00:57
سلام عزیزان
یه سوال فنیه دیگه من 95% مواقع تو خونه از لپ تابم استفاده میکنم میخواستم بدونم اگه شارژ باتری رو خالی کنم و باتری رو وردارم مستقیم از کابل استفاده کنم بهتر نیست؟؟؟
بعدش اگه کسی قیمت باتریه این لپ تابم میدونه لطفا بگه ممنون میشم...

hasanoooooooo
26-10-2010, 01:10
سلام عزیزان
یه سوال فنیه دیگه من 95% مواقع تو خونه از لپ تابم استفاده میکنم میخواستم بدونم اگه شارژ باتری رو خالی کنم و باتری رو وردارم مستقیم از کابل استفاده کنم بهتر نیست؟؟؟

داداش میگن که لیتیوم عمر کمی داره یا بهتر بگم بعد از مدتی دیگه شارج قبول نمیکنه . تازه وقتی هم که شارجو خلای کنی یه مقدار از ظرفیت خودشو از دست میده ! پس : من میگم شما بزار باطری پر بشه . بعد با برق کار کن هر 10 روزم از باطری استفاده کن تا برسه به 25 درصد دوباره شارجش کن رفت تا 10 روز بعد ....... اینجوری باطریت عمرش همینجوری حدود 2 سالی هست حدودا شاید کمتر شاید بیشتر ...... قیمت ایت باطری های 6 سلولی حدود 150 تومن بود الان شاید تا 200 تومن هم رفته باشه بالا . من یک لپتاپ داره از 10 سال پیش ! هنوز باطریش 2 دقیقه شارجو نگه میداره ! لیتیوم هم هست .

alireza1411
26-10-2010, 10:06
برای من از اول بدون آپدیت همینطوری بود!

من هم همین رو گفتم. نگفتم آپدیت کنیم این جوری میشه. فقط گفتم اگه نصب بشه این جوری میشه. البته دنبال لیست تغییرات ورژن جدید نسبت به فبلی هم گشتم ولی چیزی ندیدم. چون کم حجم بود گفتم دانلود کنم ببینم چی میشه وگرنه ارزش دانلود هم نداشت.:11:

mohammad-rsh
26-10-2010, 10:27
سلام
لطقا راهنمایی کنید بین n61jv و hp 2170 ؟؟

alireza1411
26-10-2010, 11:50
سلام
لطقا راهنمایی کنید بین n61jv و hp 2170 ؟؟

من که اچ پی رو به دلیل خرابی زیاد و داغ بودنش بی خیال شدم. باز اگه دوست داری خودت تست کنی و ببینی اینا درسته یا الکی تبلیغات کردن که برند خودشون رو بفروشن باید بگم از نظر مشخصات فنی اچ پی سی پی یوی قوی تری داره و تقریبا دو برابر قدرت محاسباتی داره اما در کاربردهای معمولی این سی پی یوی چهار هسته ای کمتر استفاده میشه و معمولا یک یا دو هسته ی اون استفاده میشه که در آینده ممکنه با بهتر شدن نرم افزارها این وضعیت تغییر کنه.

ضمنا این سی پی یوی چهار هسته ای مدل داغیه و من که حاضر نیستم از اچ پی بخرم که مشکل دار بشه. اگه دو هسته ای میخواستی آره خب به نظرم ارزش تحقیقات زیادی رو داشت ....

در مورد گرافیک اچ پی 230 داره و n61jv 325 داره که حدود 5 تا 10 درصد قویتره. هر دوش خنک کار میکنه ... البته نمیدونم چرا میگن اچ پی بعد از یکی دو سال مشکل گرافیکی پیدا میکنه .... آخه نباید دما اونقدر بالابره که مشکل دار بشه. باز تحقیق باید کرد.

من به شما لنوو با سی پی یوی Core i7 720 qm پیشنهاد میدم که اولا از نظر گرافیک 30 درصد از اچ پی بهتره و بعدشم از نظر سی پی یو بهتره و تازه خنک تر هم هست چون خیلی خوب طراحی شده. خودم هم اگه الان بخوام بخرم همون لنوو Y560 رو برمیدارم.

این هم تاپیکش:

forum.p30world.ir/showthread.php?t=442994&page=8

:11::11::11::11:

amingol
26-10-2010, 21:46
سلام دوستان
من چون کار گرافیکی انجام میدم (راینو و رندر) رفتم و N61jq گرفتم تا باهاش بتونم کارای رندرینگ هم انجام بدم اما الان که میزارم لبتاب رندر بگیره خیلی کندتر از اونچه که تصور داشتم کار رندرو انجام میده و دیگه اینکه میترسم وقتی سی پی یو داره با توان صددرصد کار میکنه و اونم زمان طولانی (مثلا از 11شب تا 8 صبح) بلایی سر دستگاه بیاد.
به نظر شما توان این لبتاب واقعا در این حد هست یا تنظیماتی داره که باعث قویتر شدنش بشه؟
ایا اینطور که من از دستگاهم دارم کار میکشم بلایی سرش میاد؟ چون گاهی که دستم رو جولوی فنش قرار میدم بادش اونقدر داغ هست که بعد چند ثانیه دستمو کنار بکشم
ممنون میشم در این مورد راهنماییم کنید

pooria-ir
26-10-2010, 22:32
سلام دوستان
من چون کار گرافیکی انجام میدم (راینو و رندر) رفتم و N61jq گرفتم تا باهاش بتونم کارای رندرینگ هم انجام بدم اما الان که میزارم لبتاب رندر بگیره خیلی کندتر از اونچه که تصور داشتم کار رندرو انجام میده و دیگه اینکه میترسم وقتی سی پی یو داره با توان صددرصد کار میکنه و اونم زمان طولانی (مثلا از 11شب تا 8 صبح) بلایی سر دستگاه بیاد.
به نظر شما توان این لبتاب واقعا در این حد هست یا تنظیماتی داره که باعث قویتر شدنش بشه؟
ایا اینطور که من از دستگاهم دارم کار میکشم بلایی سرش میاد؟ چون گاهی که دستم رو جولوی فنش قرار میدم بادش اونقدر داغ هست که بعد چند ثانیه دستمو کنار بکشم

عزیز شما تو حالت Full load یه تست دما با اورست بگیر بزار،ببینیم اوضاش چجوریه،اینجوری بچه ها بهتر میتونن راهنماییت کنن :10:

alireza1411
26-10-2010, 22:36
سلام دوستان

سلام. رندر با چی میگیری دقیقا ؟ اون برنامه که گفتی Rhinoworks که مال طراحی شناور زیر آبی و سطحی باید باشه.:31: منم میخوام باهاش کار کنم ....

ولی رندر میکنه مگه ؟؟؟؟:13:

رندرینگ کلا چیز وحشتناکیه. رو این لپ تاپ برای کارای سنگین این جوری تا حدی میشه حساب کرد ولی حتما کم میاره و عمرش کاهش پیدا میکنه. 4 تا هسته ی داغ با دما 90 یا 95 درجه .... خیلی سخته. کاش یه تومن هزینه میکردی یه سیستم 6 هسته ای ای ام دی میگرفتی که خیلی راحت تر این کارو انجام بده و به این راحتی ها هم کم نیاره.

توانش در همین حده .... اگه رو صد در صد بوده دیگه کل قدرتش رو استفاده کردی. البته استفاده از گرافیک برای رندر فیلم وجود داره ولی من نمیدونم دقیقا شما چه رندی کردی که بتونم برنامه ی مناسب تری معرفی کنم تا از قدرت گرافیک هم استفاده کنی. :11::11: راستی ویندوز 64 بیتی یه 10 15 درصد سریعتره تو این جاها. :11:

mohammad-rsh
27-10-2010, 10:59
من که اچ پی رو به دلیل خرابی زیاد و داغ بودنش بی خیال شدم. باز اگه دوست داری خودت تست کنی و ببینی اینا درسته یا الکی تبلیغات کردن که برند خودشون رو بفروشن باید بگم از نظر مشخصات فنی اچ پی سی پی یوی قوی تری داره و تقریبا دو برابر قدرت محاسباتی داره اما در کاربردهای معمولی این سی پی یوی چهار هسته ای کمتر استفاده میشه و معمولا یک یا دو هسته ی اون استفاده میشه که در آینده ممکنه با بهتر شدن نرم افزارها این وضعیت تغییر کنه.

ضمنا این سی پی یوی چهار هسته ای مدل داغیه و من که حاضر نیستم از اچ پی بخرم که مشکل دار بشه. اگه دو هسته ای میخواستی آره خب به نظرم ارزش تحقیقات زیادی رو داشت ....

در مورد گرافیک اچ پی 230 داره و n61jv 325 داره که حدود 5 تا 10 درصد قویتره. هر دوش خنک کار میکنه ... البته نمیدونم چرا میگن اچ پی بعد از یکی دو سال مشکل گرافیکی پیدا میکنه .... آخه نباید دما اونقدر بالابره که مشکل دار بشه. باز تحقیق باید کرد.

من به شما لنوو با سی پی یوی Core i7 720 qm پیشنهاد میدم که اولا از نظر گرافیک 30 درصد از اچ پی بهتره و بعدشم از نظر سی پی یو بهتره و تازه خنک تر هم هست چون خیلی خوب طراحی شده. خودم هم اگه الان بخوام بخرم همون لنوو Y560 رو برمیدارم.

این هم تاپیکش:

forum.p30world.ir/showthread.php?t=442994&page=8

ممنون
من می خوام 1.300 هزینه کنم فکر کنم این لنوو 1.400 به بالا باشه!1
قیمت دقیقشو داری؟

hasanoooooooo
27-10-2010, 11:42
ممنون
من می خوام 1.300 هزینه کنم فکر کنم این لنوو 1.400 به بالا باشه!1
قیمت دقیقشو داری؟

داداش با این پول نمیتونی i7 پیدا کنی یه 70 تومن بزار روش میتونی لنوو رو با این قیمت گیر بیاری .

amingol
27-10-2010, 16:48
سلام. رندر با چی میگیری دقیقا ؟ اون برنامه که گفتی Rhinoworks که مال طراحی شناور زیر آبی و سطحی باید باشه.:31: منم میخوام باهاش کار کنم ....

ولی رندر میکنه مگه ؟؟؟؟:13:

رندرینگ کلا چیز وحشتناکیه. رو این لپ تاپ برای کارای سنگین این جوری تا حدی میشه حساب کرد ولی حتما کم میاره و عمرش کاهش پیدا میکنه. 4 تا هسته ی داغ با دما 90 یا 95 درجه .... خیلی سخته. کاش یه تومن هزینه میکردی یه سیستم 6 هسته ای ای ام دی میگرفتی که خیلی راحت تر این کارو انجام بده و به این راحتی ها هم کم نیاره.

توانش در همین حده .... اگه رو صد در صد بوده دیگه کل قدرتش رو استفاده کردی. البته استفاده از گرافیک برای رندر فیلم وجود داره ولی من نمیدونم دقیقا شما چه رندی کردی که بتونم برنامه ی مناسب تری معرفی کنم تا از قدرت گرافیک هم استفاده کنی. :11::11: راستی ویندوز 64 بیتی یه 10 15 درصد سریعتره تو این جاها. :11:

salm
sharmande ke fingilish minevisam
narm afzari
rhinoceros- V ray
karam ham tarahi dakheli hstesh

SamGun
27-10-2010, 19:16
در مورد بایوس باید بگم معمولا مشکلی نداره و اگه داشته باشه رو سایت نمیذارن که ملت دانلود کنن. گاهی مشکلات جزئی وجود داره که باعث نارضایتی کاربر میشه و سروصداش مثل توپ میپیچه.:31: ولی خب میشه به ورژن قبل دانگرید کرد.
مشکلی که گاهی پیش میاد البته خیلی کم پیش میاد اینه که مثل من آپگرید که کردی با این که هیچ سوتی ندادی و برق قطع نشده و همه چی عادیه ولی باز میبینی قطعه ی پروگم شده کار نمیکنه !!!! خب این رو دیگه کارخونه گارانتی میکنه و نمیگه چرا آپدیت کردی. من هم دقیقا همین وضع برام پیش اومد. بهشون هم توضیحات دادم ولی نگفتم بعد از آپدیت روشن نشده که الکی گیر ندن بگن تقصیر خودته. فکر میکنن آدم اوشکوله سرش رو میشه شیره مالید.:20:

امروز به گوشیم زنگ زدن ولی سر کار بودم اصلا متوجه نشدم. خونه هم زنگ زدن و گفتن درست شده. ضمنا گفتن تاچ پدش تو ویندوز کار نمیکنه که به خاطر سنگین بودن بیش از حد ویندوزه و باید عوض بشه :31: در صورتی که قبلا هم همین قصه پیش اومد و نمیدونم چی کارش کردم درست شد ... البته یه استرس خرابی تو دلم بود ولی خوشبختانه حل شد.:31:

فردا میرم میگیرم ببینم چند تا مشکل جدید ایجاد شده :31:.

در مورو اون بلوری ها من فقط میتونم پیشنهاد بدم برای اینکه خیالت راحت شه بلوری رام سالمه یه سی دی پرتابل و بوتابل ویندوز xp یا مثلا Hiren Boot CD بگیر و باهاش تست کن ببین بلوری سالمه و میشه پی کرد یا نه. بشه که میتونی بک آپ هم بزنی بره. این سی دی خیلی کارای دیگه هم میکنه و کلا به دردت میخوره.

Hiren رو کامل دارم .

من الان به چیزی که شک کردم اینه که جطوری درایو تشخیص میده که دیسک داخلش از کدوم نو هست ؟ امکانش هست که به صورت دستی Optic مورد نظر رو فعال یا غیر فعال کرد ؟

در مورد بایوس و کلا سخت افزار با من یکی مشورت نکنی بهتره:31: :31::31:

آخه من خیلی ریسک ها رو تست میکنم و چون طبق قانون گارانتی عمل میکنم خیالم راحته اگه مشکلی هم پیش بیاد باید سعی کنم که پول زور ندم و از امکانات ایسوسی که داره با ساختن لپ تاپ سود میکنه کاملا استفاده کنم.

در مورد دیگران من از این پیشنهاد ها نمیدم یا میگم ریسکش به من ربطی نداره و .....

در مورد آپدیت بایوس من فقط مطمئن بودن از اتصال به برق و یا داشتن باتری رو گوشزد میکنم. البته زدن دکمه های عجیب قریب وسط کار یا اتفاقاتی مثل شوت کردن لپ تاپ هم جزء اعمال زشته و منجر به ناراحتی و خاموش شدن لپ تاپ به مدت طولانی میشه.:31::31::31:

من که اینقدر مشت و لقد میزنم که عادت کرده چیزی نمیگه.:5:

خب حالا بگذریم این لینک توضیحات ویکی پدیا در مورد ATI Tray Tool هستش:

خلاصه بگم امکانات ساده مثل نمایش سرعت اجرای بازی شبیه Fraps و تنظیمات پیشرفته ی گرافیک رو داره.

آخرین ورژن پایدار نرم افزار هم اینجاست:

این هم لینک مستقیم البته اگه کار کنه و مشکل نداشته باشه که از همسن سایت بالا گرفتم:

و آخرین ورژنی که گیرم اومده اینه:

اینجا نوشته هیچ راهی برای استفاده نکردن از این امکان نداریم چون DWM یا Desktop Windows Management خودش اینکارو کرده و راهی برای نافعال کردنش نیست:

و اینجا هم تازه میگه برای برنامه های معمولی گرچه استفاده از سی پی یو یه کوچولو بیشتر میشه ولی بهتره این امکان رو فعال کنیم که رم مورد استفاده توسط برنامه ها کمتر بشه:

عیلرضا جان از Registery اقدام کردی ؟ احتمالا بتونی OFF کنیش.

سلام عزیزان

زمانی که Laptop به برق هست کلا منبع انرژی دستگاه روی حالت Adaptor سوئیچ هست و اگه میبینید که دستگاه در حالت استفاده طول میکشه که ظرفیت خالیه خودش رو پر کنی به خاطر اینه که انرژی ورودی به دستگاه تقسیم میشه که مقداری برای شارژ و مقداری برای مصرف استفاده میشه که اگع دقت کنید Adaptor داغ تر هم میشه در موقع روشن بودن.

پس وجود داشتن باطری سرجای خودش دلیل بر خراب شدنش نیست و دیگه اینکه Laptop ها خیلی حساس هستن و اگه یهو برق بره وباطری داخل دستگاه نباشه یهو میبینید که یا یه قطعه میسوزه یا هارد Bad Sector میده.

داداش میگن که لیتیوم عمر کمی داره یا بهتر بگم بعد از مدتی دیگه شارج قبول نمیکنه . تازه وقتی هم که شارجو خلای کنی یه مقدار از ظرفیت خودشو از دست میده ! پس : من میگم شما بزار باطری پر بشه . بعد با برق کار کن هر 10 روزم از باطری استفاده کن تا برسه به 25 درصد دوباره شارجش کن رفت تا 10 روز بعد ....... اینجوری باطریت عمرش همینجوری حدود 2 سالی هست حدودا شاید کمتر شاید بیشتر ...... قیمت ایت باطری های 6 سلولی حدود 150 تومن بود الان شاید تا 200 تومن هم رفته باشه بالا . من یک لپتاپ داره از 10 سال پیش ! هنوز باطریش 2 دقیقه شارجو نگه میداره ! لیتیوم هم هست .

خیلی گرونه لامذهب !!! :31:

alireza1411
27-10-2010, 20:41
ار رجیستری که نه. اگه میدونی کدوم کی ها هست بگو عوضش کنم.

برای تشخیص نوع دیسک والله خبر ندارم چه جوریه. سرچ کنی فکر کنم بتونی بفهمی چی به چیه.:31::11::11:

راستی الان داشتم سوالات بخشهای مشکلات سخت افزار رو میدیدم نگران شدم. آقا یه سر ببر گارانتی .... اونور دیدم زیاد سوال میکردن که رایترشون همه چیز یعنی سی دی و دی وی دی رایت شده و ... رو میگه خامه !!!!

نکنه مشکل داشته باشه ؟؟؟ چون دو تا لنز داره ممکنه اون بلوری مشکل دار باشه و دی وی دیه سالم باشه. ببر یه موقع مشکلی نداشته باشه.:41:

alireza1411
27-10-2010, 21:42
salm
sharmande ke fingilish minevisam
narm afzari
rhinoceros- V ray
karam ham tarahi dakheli hstesh

خب من فکر کردم نرم افزار مکانیکیه .... سوتی شد.:31: والله این جور برنامه ها شاید تو ورژن های بعدیشون یه استفاده هایی از گرافیک بکنن و کلی سرعتشون بالا بره مثلا دو برابر بشه. فعلا که .... :41: البته انویدیا تو این جور زمینه ها انگاری بیشتر سرمایه گذاری کرده و باید زودتر هم به نتیجه برسه.:31: مال ما که 5730 ای تی آی هست ..... شاید واسه ما هم کاری بکنن.

بهینه سازی خاصی جز استفاده از ویندوز 64 بیتی نمیتونم پیشنهاد بدم.:31::11:

M1450M
29-10-2010, 00:35
سلام
تو حالت High Performance چه تغییراتی روی سیستم انجام میشه که اینقدر سرعت CPU افزایش پیدا میکنه ؟?:5:

High performance

Entertainment Mode

hasanoooooooo
29-10-2010, 10:25
سلام تغییراتی اعمال نممیشه جز اینکه از همه توان cpu استفاده میشه .

alireza1411
29-10-2010, 15:35
دیشب تو سایتای خبری میخوندم که نسخه ی 9 گوگل کروم با فاصله ی کوتاهی از نسخه 8 اون منتشر شده.

یه اصطلاح جالب .... گفته بودن در حیات وحش دیده شده :31::31::31::31:

من در سایت زیر بنچ مارک گرفتم مازیلا رو تا حد انهدام شکست میده:

service.futuremark.com/peacekeeper/browserStatistics.action

این بنچ مارک برای ما شاید زیاد مهم نباشه چون اینترنت ما ذغالیه و سرعت لود صفحات برامون در درجه ی اول اهمیت قرار میگیره اما سرعت رندر کردن تصاویر و عکسها و فلش ها و پردازش روی متن و رمز گذاری ها و ..... در کروم نسبت به بقیه خیلی بهتره.

لینک نسخه ی جدیدی که میگن در حیات وحش دیده شده خدمت شما دوستان :

من هم برم سراغ اون سایت و امتیاز نسخه 9 رو با 8 مقایسه کنم. جالبه رو n61 امتیاز نسخه 8 تقریبا 1.8 برابر امتساز مازیلای 4 بتای 6 بوده !!!!!! هم رو دستاپ و هم لپ تاپم تست کردم. :18:

M1450M
29-10-2010, 22:06
من با لب تاپم نه میتونم وب بدم نه میتونم بگیرم .
وب کم رو شناخته , فقط تو یاهو مشکل دارم ولی تنظیمات مربوط به وب کم تو یاهو خاموشه !!!
کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
ممنون

smsbaz
29-10-2010, 22:57
سلام . من امروز یه دونه N61JQ خریدم و روش ویندوز XP نصب کردم چون یه سری برنامه دارم که فقط باید با XP استارت بشن . از دوستان خواهشمندم هر کسی درایور ایکس پی رو داره لینک دانلود رو به منم بده که کارم بد جور لنگه . ممنون

alireza1411
30-10-2010, 00:14
وب کم رو شناخته , فقط تو یاهو مشکل دارم ولی تنظیمات مربوط به وب کم تو یاهو خاموشه !!!
ممنون

من باهاش مشکلی ندارم ولی نمیدونم واسه شما چش شده. فکر کنم باید تو تاپیک مشکلات یاهو مسنجر مطرح کنید.

اینم لینکشه:

اونجا حتما جوابتون رو میدن.:11:

---------- Post added at 02:14 AM ---------- Previous post was at 02:12 AM ----------

سلام . من امروز یه دونه N61JQ خریدم و روش ویندوز XP نصب کردم چون یه سری برنامه دارم که فقط باید با XP استارت بشن . از دوستان خواهشمندم هر کسی درایور ایکس پی رو داره لینک دانلود رو به منم بده که کارم بد جور لنگه . ممنون

تو سایت اصلی ایسوس داره. آقای وایو من هم فرموده بودن درایور یو اس بی تری رو نصب نکنید که مشکل پیش نیاد. با اون میگن مشکل داره. من هم تست نکردم ....:11:

این هم لینکشه که برای ایکس پی نداره اما رو Others بزاریم فکر کنم درست باشه:

اینجا هم که اسمش درایورهای ویندوز ایکس پی برای n61jq هست:

rahnemoun
30-10-2010, 10:00
ممنون

این مشکل برای من هم پیش آمد، البته قبلا کار می‌کرد ولی بعد از اینکه نسخه 10 Yahoo Mesenger رو نصب کردم، از کار افتاد.
احتمالا شما هم نسخه جدید Yahoo Mesenger رو نصب کردید. وب‌کم روی نسخه 10 مسنجر کار نمی‌کنه ولی روی نسخه‌های 9 به پایین بدون مشکل کار می‌کنه.
روی 10 هم کار می‌کنه البته به شرطی که طرف مقابل هم حتما نسخه 10 داشته باشه...
منهم وقتی دوباره نسخه 9 رو نصب کردم، راه افتاد

gnulinux
30-10-2010, 10:01
سلام ایا express card ای وجود داره که یه شیار pci express بده مثل مادربردها البته سوال جالبی نیست نه؟

Ali_B1
30-10-2010, 16:12
در مورد وب کم برای من مشکلی نداره و در یاهو هم کار میکنه!
دوستان کسی با این لپ تاپ مافیا ی 2 رو بازی کرده؟ نظرتون چیه؟
با بنچ مارک خود بازی با تنظیمات حد اکثری میانگین فریم ها میاد روی 24 و کلا تو بعضی صحنه های سنگین کم میاره که البته طبیعیه!
اما در کل قابل قبوله ! نظر شما چیه؟

alireza1411
30-10-2010, 20:57
در مورد وب کم برای من مشکلی نداره و در یاهو هم کار میکنه!
دوستان کسی با این لپ تاپ مافیا ی 2 رو بازی کرده؟ نظرتون چیه؟
با بنچ مارک خود بازی با تنظیمات حد اکثری میانگین فریم ها میاد روی 24 و کلا تو بعضی صحنه های سنگین کم میاره که البته طبیعیه!
اما در کل قابل قبوله ! نظر شما چیه؟

دوستان که زیاد بازی کردن. جالبه من تو یه فروم دیگه بودم یارو با سی پی یوی دو هسته ای اجرا کرده بود و خیلی از کند بودنش شاکی بود. من هم سرچ کردم دیدم میگن از چهار هسته هم استفاده میکنه. شما درصد سی پی یو رو از تسک منیجر موقع اجرای بازی خوندی ببینی متوسطش چنده ؟

Ali_B1
31-10-2010, 02:14
دوستان که زیاد بازی کردن. جالبه من تو یه فروم دیگه بودم یارو با سی پی یوی دو هسته ای اجرا کرده بود و خیلی از کند بودنش شاکی بود. من هم سرچ کردم دیدم میگن از چهار هسته هم استفاده میکنه. شما درصد سی پی یو رو از تسک منیجر موقع اجرای بازی خوندی ببینی متوسطش چنده ؟

والا تست نکردم و می تونم این کار رو انجام بدم ولی مطلبی که بهش برخوردم و حرفت رو تایید میکنه این هست که یه بار که وارد بازی شدم سیستم تو حالت کوایت آفیس بود در تنظیمات پاور فور گیر و دیدم عجیب داره کم میاره تو صحنه های که دیتیل بالاست و فریم های زیادی رو باید پروسس کنه و البته اون موقع حواسم نبود که داستان چیه و هی کیفیت رو از تنظیمات ویدیویی بازی آوردم پایین دیدم موثر نیست بعد دوزاریم افتاد که بخاطر این حالت که سیستم روش تنظیم شده توان سی پی یو کاهش پیدا کرده و برای همین کم میاره ! با گذاشتن سیستم روی های پرفورمنس درست شد و این نشون میده که از توان سی پی یو هم به احتمال زیاد استفاده میکنه!
در کل بازی مافیا ظاهرا بازی سنگینی هست در نوع خودش و خیلی روی جزییات خوب کار کردن و دیتیل بالایی داره .
بنچ مارکی داره که تعیین میکنه بازی خوب اجرا میشه یا نه! من با تنظیمات مختلف تست کردم در حالت حداکثری همونطور که گفتم برای بنچ مارک قابل قبول نبود و میگفت اوپتیموم نیست تنظیمات و خلاصه با کم کردن یک سری تنظیمات رسید به بالای 40 فریم و نوشت قابل قبوله . این بازی با همکاری انویدیا البته ظاهرا طراحی شده و یک نرم افزاری باید نصب بشه که مال انویدیاست تا بازی اجرا بشه !
مطلب بعد اینه که من چند بار بلافاصله بعد از خروج از بازی دمای سی پی یو و جی پی یو رو تست کردم 72 تا 75 بود و به نظرم میاد که سیستم خنک کنندگی این لپ تاپ خیلی موثر و کارامده! به نظر من که قابل قبوله!
حالا میزان لود سی پی یو رو میگیرم در حین بازی .

S A M S U N G
01-11-2010, 12:07
سلام .

دوستان تنظیمی هستش که وقتی لپ تاپ رو میبندم ، لپ تاپ خاموش نشه ؟

مخلصیم .

amirrezan95
01-11-2010, 18:06
سلام دوستان
قیمت جدید کسی داره ؟؟

hasanoooooooo
01-11-2010, 19:25
1570 هزار تومن ناقابل .

amirrezan95
01-11-2010, 19:27
1570 هزار تومن ناقابل .

این فروشنده ها دیگه دارن شورشو در میارن:19:

alireza1411
01-11-2010, 23:10
سلام دوستان
قیمت جدید کسی داره ؟؟

پریروز بازار پارسیان یا پاسارگاد که پایین تر از بازار ایران تو خیابون ولیعصره میگفت 1480:11::11:

amirrezan95
02-11-2010, 01:26
پریروز بازار پارسیان یا پاسارگاد که پایین تر از بازار ایران تو خیابون ولیعصره میگفت 1480:11::11:

خیلی ممنون عزیز
ولی من اهواز میخواستم بخرم.(یا شیراز )
قیمت نمایندگی سازگار چنده ؟؟؟؟
لنوو y560 یعنی باهاش هم قیمت شده ؟؟؟

mohammad-rsh
02-11-2010, 12:17
سلام
منم ایسوسی شدم
n53 خریدم. قیافش و ال سی دیش از n61 بهتره
خودش بین دو گرافیک سویچ می کنه؟
چ.ن رفتم رو high performance ولی بازم گرافیک اینتل بود

hasanoooooooo
02-11-2010, 12:45
داداش فکر کنم اگه توی تاپیک مشکلات جزعی سوالتو بپرسی بهتر جواب بگیری . اما فکر کنم از تو کنترل پنل باید عوضش کنی؟ گرافیکش چیه؟

alireza1411
02-11-2010, 22:18
سلام
منم ایسوسی شدم
n53 خریدم. قیافش و ال سی دیش از n61 بهتره
خودش بین دو گرافیک سویچ می کنه؟
چ.ن رفتم رو high performance ولی بازم گرافیک اینتل بود

نه خیر ... مال من بهترهههههههههههههه :31::31::31::31:

مبارک باشه دادا.

خب ببین من نمیدونم دقیقا چه جوری سوییچ میشه ولی سرچ که کردم اینجا نوشته :

Both models are based on Intel Core and Core i3 i5 platforms and sport Nvidia Geforce or ATI 325M Radeon HD 5730 graphics and Intel integrated solution HM55.
With the help of technology Nvidia Optimus notebooks can switch between the NVIDIA and Intel solutions automatically or by giving you better performance or better battery life depending on what you do (which is not available on the ATI solution)

خب این طور که پیداست برای مدلهای دارای گرافیک انویدیا 325m طریق سوییچینگ به صورت اتوماتیک هست. اگر نیازی به گرافیک بالا باشه اتوماتیک گرافیک انویدیا شروع به کار میکنه و کلاک خودش رو هم میبره بالا. اگر نباشه گرافیک انویدیا از کار میافته و اینتل فعالیت میکنه.

نمیدونم برای هر دو مدل i5 هست و i3 یا اینکه فقط برای i3 هست اما هر دوش این جوری که نوشته به صورت اتوماتیک سوییچ میکنه.

alireza1411
02-11-2010, 23:49
سلام .

دوستان تنظیمی هستش که وقتی لپ تاپ رو میبندم ، لپ تاپ خاموش نشه ؟

مخلصیم .

با عرض پوزش پست شما رو دیدم ولی فرصت نشد دیشب بگردم. ببینید تو کنترل پنل برین. تو بخش

Control Panel\Hardware and Sound\Power Options\Edit Plan Settings

برین. رو پلنی که میخواین تغییر بدین تنظیمات رو میشه تغییر داد. مثلا رو high performance میشه تنظیم کرد که در بسته شد چی کار کنه.

گزینه ی change advanced power setting رو بزنید. گزینه ی power button and lid رو کلیک کنید.عملکرد لپ تاپ در صورت بسته شدن در lid close action رو کلیک کنید. خب اینجا دو تا حالت برای وقتی با باتری کار میکنید و وقتی به آداپتور وصله داره. من که کلا همه رو میذارم رو هایبرنیت و برام فرق نداره ولی شما هر عملی مثل خاموش شدن و اسلیپ و هایبرنیت و یا هیچ عملی رو میتونی انتخاب کنی.

دوستان توجه... یکی قبلا پرسده بود که چه طوری میشه درصد هشدار باتری و خاموش دشن لپ تاپ وقتی باتری از یه درصدی کمتره هست رو تنظیم کرد !!!!

اون هم تو همین منو در بخش battery به صورت کامل موجود و مستنده. تغییرات دلخواه رو اعمال کنید البته رو هر پلن میشه تغییرات جداگانه و دلخواهی انجام داد.

:11::11::11::11::11:

mohammad-rsh
03-11-2010, 00:06
داداش فکر کنم اگه توی تاپیک مشکلات جزعی سوالتو بپرسی بهتر جواب بگیری . اما فکر کنم از تو کنترل پنل باید عوضش کنی؟ گرافیکش چیه؟

gf 335
بازی سنگین هنوز نصب نکردم
وارکرفت رو که همین اینتل به خوبی جواب میده تا 1.6 share می کنه

Mohammad_Asus
04-11-2010, 16:47
سلام

به نظرتون خوبه این ویندوز 64 بیتی Home رو پاک کنم ، یه ویندوز Ultimate 32 بینی نصب کنم ؟ (کرک شده)

alireza1411
04-11-2010, 18:36
سلام

به نظرتون خوبه این ویندوز 64 بیتی Home رو پاک کنم ، یه ویندوز Ultimate 32 بینی نصب کنم ؟ (کرک شده)

خب 64 هم میتونی بریزی.کارایی یه 10 15 درصدی زیاد میشه. البته بستگی به این داره که برنامه های معمولی که استفاده میکنید چی هست و آیا میشه تو 64 بیتی هم باهاشون کنار اومد یا مشکل پیدا میکنن. من واسه همین 64 بیتی ریختن یه 20 تومن نرم افزار 64 بیتی پیاده شدم ولی فکر کنم ارزشش رو داشته باشه.:31:

lucky_luke
04-11-2010, 23:08
دوستان اگه بخوام درایو بلوری رو در بیارم فقط باید همون دو تا پیچ زیرش رو باز کنم و بکشمش بیرون؟
رهنمایی کنید لطفا

mohammad-rsh
05-11-2010, 00:58
سلام

اگه لپ تاپت بیشتر از 3گیگ رم داره همون 64 باشه بهتره چون 32بیتی بیشتر از 3گیگ رو ساپورت نمی کنه

mohsenjxj
05-11-2010, 11:16
دوستان اگه بخوام درایو بلوری رو در بیارم فقط باید همون دو تا پیچ زیرش رو باز کنم و بکشمش بیرون؟
رهنمایی کنید لطفا
سلام مگه درایو بلوری شما مشکلی داره که میخوای درش بیاری؟:46:

lucky_luke
05-11-2010, 23:45
سلام مگه درایو بلوری شما مشکلی داره که میخوای درش بیاری؟:46:
نه خوشبختانه
فقط ممکنه بخوام با یه درایو دیگه عوضش کنم
من بلوری به کارم نمیاد ولی یکی از آشناهام شدید لازم داره

lllhamedlll
06-11-2010, 14:16
سلام دوستان خسته نباشید
یه سوال farcry 2 در چه حدی هست و میشه به عنوان یه بازی سنگین دونستش ؟؟؟و اینکه نصبش کردم هر کار می کنم پاک نمیشه!!!!!!چیکار کنم؟؟؟

mohsenp910
06-11-2010, 19:24
دوستان این حقیقت داره که n61jq دیگه تولید نمیشه؟آخی من خیلی ازش خوشم اومده نمیدونم چرا n53 به دلم نمیشینه هم بخاطر اینکه کارت گرافیکش nvidia هست و هم بلوری ریدر نداره

pooria-ir
06-11-2010, 19:27
سلام
آخرین ورژن ارائه شده واسه گرافیک چیه ؟
ممنون میشم لینک بزارین

alireza1411
06-11-2010, 21:37
سلام دوستان خسته نباشید
یه سوال farcry 2 در چه حدی هست و میشه به عنوان یه بازی سنگین دونستش ؟؟؟و اینکه نصبش کردم هر کار می کنم پاک نمیشه!!!!!!چیکار کنم؟؟؟

خی بازی توپ و سنگینیه. چپ و راست شیدرهای HDR استفاده شده که طبیعت گرم و پر از آفتاب آفریقا رو تصویر کنه.

والله من پرتابل اجرا کردم. یعنی رو دستاپم نصب بود کپی کردم و بدون نصب رو لپ تاپ اجرا شده. نمیدونم چشه ....

---------- Post added at 11:37 PM ---------- Previous post was at 11:34 PM ----------

سلام
آخرین ورژن ارائه شده واسه گرافیک چیه ؟
ممنون میشم لینک بزارین

فعلا 10.10 هست:

mohammad-rsh
07-11-2010, 12:16
دوستان این حقیقت داره که n61jq دیگه تولید نمیشه؟آخی من خیلی ازش خوشم اومده نمیدونم چرا n53 به دلم نمیشینه هم بخاطر اینکه کارت گرافیکش nvidia هست و هم بلوری ریدر نداره

درسته
دیگه تولید نمیشه.
چرا به دلت نمیشینه؟
اینقدر به دل من نشسته!!:31:
خیالت از گزافیکش راحت باشه من استارکرافت2 رو بازی می کنم.
گرافیک اینل ش تا medium رو جواب میده!

lllhamedlll
07-11-2010, 15:55
ممنون داش علیرضا!!:10:
والا نصب کردم و خوب بود دما رو هم گرفتم رو مایه های 80 می چرخید.
رفتم تو program fautures (اگه اشتباه نکنم!!) آنیستال کردم با خیر و خوشی فینیش داد(البته نمودار خالی کردنش یهو پر شد!!)ولی ویندوز پیغام داد که"فکر کنم correctly انیستال نشده دوباره سعی کن!"
رفتم رو شورتکاتش تو گیم کلیک کردم رفت تو بازی. open file location برای شورت کاتش تو start هم حواله می کنه به games ویندوز!:31::31:
با مخفی ترین حالت ها هم سرچ کردم هیچ جای هاردم اثری ازش نیست!!!!!autorun بازی(که فارسی هست) هم میزنم روی نصب میگه نصبه و میره برای انیستال!!!...در کل مشکوک شدم به ویندوزم.نرم افزار هایی هم که از نمایشگاه خریدم دوباره نوبتی کد فعال سازی می خوان!!!:31:نود32 آپدیته نمی دونم مشکل کجاس؟چیکنم؟:11::11::11::11:

mohsenp910
07-11-2010, 19:26
درسته
دیگه تولید نمیشه.
چرا به دلت نمیشینه؟

آخه قیمتش بالاترi ولی گرافیکش ضعیف تره + بلوری نداره تازشم فکر کنم قیافه n61jq خوشگلتره و اینکه از رنگ سفید خوشم نمیاد و مهمتر از همه چرا 1500 بدم بریا یه لپ تاپ core i5 وقتی میتونم با همین قیمت یه core i7 بگیرم . خوب تولید نشدنش برام مهم نیست

alireza1411
07-11-2010, 21:24
ممنون داش علیرضا!!:10:
والا نصب کردم و خوب بود دما رو هم گرفتم رو مایه های 80 می چرخید.
رفتم تو program fautures (اگه اشتباه نکنم!!) آنیستال کردم با خیر و خوشی فینیش داد(البته نمودار خالی کردنش یهو پر شد!!)ولی ویندوز پیغام داد که"فکر کنم correctly انیستال نشده دوباره سعی کن!"
رفتم رو شورتکاتش تو گیم کلیک کردم رفت تو بازی. open file location برای شورت کاتش تو start هم حواله می کنه به games ویندوز!:31::31:
با مخفی ترین حالت ها هم سرچ کردم هیچ جای هاردم اثری ازش نیست!!!!!autorun بازی(که فارسی هست) هم میزنم روی نصب میگه نصبه و میره برای انیستال!!!...در کل مشکوک شدم به ویندوزم.نرم افزار هایی هم که از نمایشگاه خریدم دوباره نوبتی کد فعال سازی می خوان!!!:31:نود32 آپدیته نمی دونم مشکل کجاس؟چیکنم؟:11::11::11::11:

خب شاید با برنامه هایی شبیه advanced Uninstaller یا final uninstallerبشه کامل پاکش کرد. با Tune Up Utilities هم من معمولا این جور مسائل رو تونستم حل کنم. از 1 click maintenance میشه راحت بهبود رجیستری و پاک کردن کلیدهای مشکل دار رو انجام داد.

ashampoo هم یه سوییت خوب داره برای ویندوز سون. اون هم گاهی استفاده میکنم این مسائل رو شاید با اون هم بشه حل کرد.

مشکل کلیه نمیدونم دقیقا باید چی کار کرد.:41:

---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 11:20 PM ----------

درسته
دیگه تولید نمیشه.
چرا به دلت نمیشینه؟

بهههههههه. یه بازی توپپپپپپپپپپ از بلیزد ... منتظر قسمت دومش هستم ببینم سرنوشت جیمز رینر و سارا کریگان بالاخره چی میشه.

آقا اون مرحله که با قهرمان افسانه ای پروتاس ها میره تو سرزمین اولان رو بازی کردی ؟؟؟؟ اون تیکه ی بازی موزیکش در کنار محیط تاریک غار و نا امیدی Zeratul واقعا من رو چسبونده بود به لپ تاپ نمیذاشت تکون بخورم.

میدونم مثل وارکرافت تو ایران مطرح نشده ولی به هر حال بلیزد تولید کرده دیگه. :11::11:

mohammad-rsh
08-11-2010, 15:15
آخه قیمتش بالاترi ولی گرافیکش ضعیف تره + بلوری نداره تازشم فکر کنم قیافه n61jq خوشگلتره و اینکه از رنگ سفید خوشم نمیاد و مهمتر از همه چرا 1500 بدم بریا یه لپ تاپ core i5 وقتی میتونم با همین قیمت یه core i7 بگیرم . خوب تولید نشدنش برام مهم نیست

1- اگه می خوای لپ تاپی بگیری که دیگه عوضش نکنی i7 بگیر وگرنه الان نرم افزارهای زیادی نیستن که از هر 4 هسته استفاده کنن
2- چهارهسته ای بیشتر داغ میکنه
3-سفید نیست ، روش فلزیه و قشنگه و کیبورد کاملا مشکیه
4- هسته اتم که نمی خوای شکافت بدی!!! همون i5 خوبه (این شوخی بود)

mohammad-rsh
08-11-2010, 15:26
بهههههههه. یه بازی توپپپپپپپپپپ از بلیزد ... منتظر قسمت دومش هستم ببینم سرنوشت جیمز رینر و سارا کریگان بالاخره چی میشه.

آقا اون مرحله که با قهرمان افسانه ای پروتاس ها میره تو سرزمین اولان رو بازی کردی ؟؟؟؟ اون تیکه ی بازی موزیکش در کنار محیط تاریک غار و نا امیدی Zeratul واقعا من رو چسبونده بود به لپ تاپ نمیذاشت تکون بخورم.

میدونم مثل وارکرافت تو ایران مطرح نشده ولی به هر حال بلیزد تولید کرده دیگه. :11::11:

من قسمت اول این بازیو خیلی وقت پیش بازی کردم و لذت بردم (فکر کنم با کارت گرافیک TNT32) برای همین با اینم حال کردم. اون زمان از تصویرهای موقع لودش عکس می گرفتم و می نداختم پشت زمینه ویتدوز.
اینقدر پشت سر هم بازی کردم که یادم نیست
الان اونجا رسیدم که فقط یک سیاره قابل انتخابه و وقتی می خوام برم توش میگه اگه بری دیگه نمی تونی برگردی تا مراحل تموم بشه منم چون می خواستم نهار بخورم دیگه ادامه ندادم.

alireza1411
08-11-2010, 23:39
خب من قبلا در مورد اینکه وقتی 4 تا هسته رو با هم به صورت فول داریم استفاده میکنیم یه سرچایی کردم و نتیجش رو هم گذاشتم ولی فرصت نشده تست کنم. الان داشتم تست میکردم ببینم وقتی فول استفاده کنیم کلاکش چند میشه و آیا نسبت به دو هسته ایها بهتره یا یه کم بهتره ؟؟؟؟

خب این رو ببینید :

:41::41::41::41::41::41::41:

ولی اشکال نداره .... به هر حال روانتر بودن کار با این لپ تاپ در حالتی که ترد های زیادی برای پردازش وجود داره غیر قابل انکاره اما پردازش سنگین ....

ببینید 4 تا هسته با کلاک 1.6 در مجموع میشه 6.4 گیگاهرتز و اگر core i 5 540 رو با این مقایسه کنیم 2 تا هسته ی 2.8 این طورا باید داشته باشه که میشه 5.6 گیگاهرتز !!! تفاوت زیاد نیست انگار :41:

راستی نگین 3.06 هست ... فر کنم تو حالت تک ترده به 3.06 میرسه ولی اگر دو تا هسته ی اون رو با هم استفاده کنیم فکر میکنم بره رو 2.8 تقریبا.

hamid.5574
09-11-2010, 11:33
قیمت امروز n61jq چنده؟

hasanoooooooo
09-11-2010, 16:39
یسلام داش علی . من خودم یک سری تست کرده بودم هر 4 تا هسته رفت روی 2200 یا 100 درست یادم نیست دما هم همین 80 بود اگه اشتباله نکنم . عکس میگیرم و همینجا میزارم تستشو .

mohammad-rsh
09-11-2010, 19:13
خب من قبلا در مورد اینکه وقتی 4 تا هسته رو با هم به صورت فول داریم استفاده میکنیم یه سرچایی کردم و نتیجش رو هم گذاشتم ولی فرصت نشده تست کنم. الان داشتم تست میکردم ببینم وقتی فول استفاده کنیم کلاکش چند میشه و آیا نسبت به دو هسته ایها بهتره یا یه کم بهتره ؟؟؟؟

خب این رو ببینید :

:41::41::41::41::41::41::41:

ولی اشکال نداره .... به هر حال روانتر بودن کار با این لپ تاپ در حالتی که ترد های زیادی برای پردازش وجود داره غیر قابل انکاره اما پردازش سنگین ....

ببینید 4 تا هسته با کلاک 1.6 در مجموع میشه 6.4 گیگاهرتز و اگر core i 5 540 رو با این مقایسه کنیم 2 تا هسته ی 2.8 این طورا باید داشته باشه که میشه 5.6 گیگاهرتز !!! تفاوت زیاد نیست انگار :41:

راستی نگین 3.06 هست ... فر کنم تو حالت تک ترده به 3.06 میرسه ولی اگر دو تا هسته ی اون رو با هم استفاده کنیم فکر میکنم بره رو 2.8 تقریبا.

مرسی علیرضاجان
ولی دو نکته
1- انواع بیشتری از i5 تو بازار پیدا میشه که مثلا 520 معمولش تا 2.93 کلاک میشه ( این یعنی اختلاف کمتر با i7) ولی i7 روی لپ تاپ 720 و به صورت محدود تو بعضی مدلهای سونی و کمی هم اچ پی مدل 740 داریم)
2- دمای کارکرد و مصرف پایین تر
به نظر من نمی ارزه پول بیشتر بدی و اونقدر تفاوت کارکرد (ملموس) داشته باشی در حالی که لپ تاپت گرم تر میشه و باتریت کمتر دوام داره
این تست رو لپ تاپ که نبوده!! مدل 860 رو لپ تاپ نداریم!

alireza1411
09-11-2010, 22:48
مرسی علیرضاجان
ولی دو نکته
1- انواع بیشتری از i5 تو بازار پیدا میشه که مثلا 520 معمولش تا 2.93 کلاک میشه ( این یعنی اختلاف کمتر با i7) ولی i7 روی لپ تاپ 720 و به صورت محدود تو بعضی مدلهای سونی و کمی هم اچ پی مدل 740 داریم)
2- دمای کارکرد و مصرف پایین تر
به نظر من نمی ارزه پول بیشتر بدی و اونقدر تفاوت کارکرد (ملموس) داشته باشی در حالی که لپ تاپت گرم تر میشه و باتریت کمتر دوام داره
این تست رو لپ تاپ که نبوده!! مدل 860 رو لپ تاپ نداریم!

:31::31::31::31:

پس من واسه چی اینجا گذاشتم و ناراحت هم هستم دادا ؟؟؟ بابا مال همین لپ تاپ ما هستش ... اون مدلی که CoreTemp نوشته برای خودم هم عجیبه ولی چه کنم که همه نرم افزارهای دیگه همه و همه میگم سی پی یو ی لپ تاپم 720qm هستش.

بین دو هسته ایها فکر کنم 620m خیلی خفن بود و تا 3.33 اور میشد و 540 هم تا 3.06 میره که خیلی عالیه بازم. من هم نظر شما رو دارم ولی از روی ناچاری 4 هسته ای گرفتم. آخه تو ویندوز در حالی که هیچ کار خاصی نمیکنم به علات استفاده از برنامه های خیلی زیاد تعداد تردهای پردازشی همیشه بیشتر از 1100 بوده و هست ... ولی به همه دوستام میگم که دو هسته ای خنک و سبک بگیرن خیلی خوب و عالیه و تفاوت خیلی کمی با چهار هسته ای داره.

---------- Post added at 12:48 AM ---------- Previous post was at 12:45 AM ----------

یسلام داش علی . من خودم یک سری تست کرده بودم هر 4 تا هسته رفت روی 2200 یا 100 درست یادم نیست دما هم همین 80 بود اگه اشتباله نکنم . عکس میگیرم و همینجا میزارم تستشو .

خب من بازم تست میکنم ... تو حالت های دو هسته و 1 هسته و 3 هسته و 4 هسته و نتیجه رو میذارم. فقط یه خورده سرم شلوغه زیاد نتونستم وقت بزارم و کامل تست کنم.

من بعید میدون همه برن رو 2100 آخه قبلا هم چند جا مطلب خونده بودم و متنش رو هم اینجا گذاشتم که گفته بودند وقتی از 4 هسته استفاده میشه کلاک سی پی یو نهایتا تا 1.73 میره بالا !!! حالا من باید تست کنم ببینم چی شد که رو 1600 موند و نرفت بالاتر. البته تنظیمات کنترل انرژی هم موثر هست که اونش رو هم باید تست کنم.

Amin_0913
09-11-2010, 23:01
سلام
بچه ها قیمت روزش چند هست این لپ تاپ؟

alireza1411
09-11-2010, 23:35
سلام
بچه ها قیمت روزش چند هست این لپ تاپ؟

من 5 روز پیش رفته بودم بازار ایران میگفتن 1480. تو صفحات قبل هم گفتم ....:46:

naser_2006
10-11-2010, 17:05
قضیه دو کارت گرافیکی برای این لپ تاپ صحت داره؟!
در ضمن این مدل سی پی یو 740QM هم داره!

h@medM
10-11-2010, 18:33
اطلاعاتی در مورد نصب مک روی این سیستم دارین؟ مثلا به طور کل جواب میده یا نه اگه جواب مثبته نسخه اصلیش یا -- شده(که تو سافت گذر هست) واین هکشده کارایی اصلی رو داره یا نه چون حجم اصلی 6گیگ هست وهکشده 3 خوردهای..
در کل اگه زحمت بکشین یه کلیاتی بگین چون تا حالا تجربه اش رو نداشتم.
ممنون...

alireza1411
11-11-2010, 01:25
قضیه دو کارت گرافیکی برای این لپ تاپ صحت داره؟!
در ضمن این مدل سی پی یو 740QM هم داره!

نه بابا 740 نداره !!!! یعنی من که ندیدم ...
گرافیک دو تایی هم صحت نداره فکر کنم. آخه سی پی یوهای این مدل دو جوره. یکیش سری Core i 7 چهار هسته ای و اون یکی هم سری دو هسته ایه Core i 5 و همونطور که میدونید فقط سری Core i 3 روش چیش اچ دی گرافیک اینتل داره پس به نظر من که این ممکن نیست و شایعه بوده.

:41:

---------- Post added at 03:25 AM ---------- Previous post was at 03:22 AM ----------

اطلاعاتی در مورد نصب مک روی این سیستم دارین؟ مثلا به طور کل جواب میده یا نه اگه جواب مثبته نسخه اصلیش یا -- شده(که تو سافت گذر هست) واین هکشده کارایی اصلی رو داره یا نه چون حجم اصلی 6گیگ هست وهکشده 3 خوردهای..
در کل اگه زحمت بکشین یه کلیاتی بگین چون تا حالا تجربه اش رو نداشتم.
ممنون...

خب اصلیش که فکر نمیکنم اصلا رو سی پی یوهای اینتل و ای ام دی کار کنه. یعنی تو سافت گذر این جوری نوشته بود فکرکنم. من همون 10.6.3 رو گرفتم و تست کردم جواب نداد. دوستان 10.6.4 رو مثل اینکه تونستن نصب کنن. تو میهن دانلود فکر کنم برای دانلود و خرید گذاشته بود.

این نسخه که -- شده واسه همینه که بشه رو اینتل و ای ام دی نصبش کرد.

.:RED:.
11-11-2010, 11:02
کی میگه 740QM نداره؟!
پس من با چی دارم این مطلب رو مینویسم؟
برای من ASUS N61jq از سری X64j هست که کانفیگش رو مینویسم
CPU: i7-740qm
vga:ati 5730 hd 1gb
hdd:640 gb
ram:4gb
odd:blu-ray combo
win7 premium

M1450M
11-11-2010, 14:29
درایور های این لب تاپ رو غیر از سایت خودش کجا میشه دانلود کرد ؟

alireza1411
11-11-2010, 15:58
کی میگه 740QM نداره؟!
پس من با چی دارم این مطلب رو مینویسم؟
برای من ASUS N61jq از سری X64j هست که کانفیگش رو مینویسم
CPU: i7-740qm
vga:ati 5730 hd 1gb
hdd:640 gb
ram:4gb
odd:blu-ray combo
win7 premium

من که آخرش نفهمیدم بالاخره شرکتای ایرانی چه مدلاییش رو سفارش دادن و وارد کردن ... خیلی متنوع داره میشه.
حرفتون رو قبول دارم چون ایسوس این مدل رو ساخته ولی خب تو ایران .... ؟؟؟

اینی که می گید درسته :

ولی من دیگه با سی پی یو این طوری ندیده بودم که این هم خدا رو شکر دیدم ...:31:

M1450M
11-11-2010, 20:33
درایور های این لب تاپ رو غیر از سایت خودش کجا میشه دانلود کرد ؟

چرا کسی جواب نمیده ؟؟:13:

hamedjon90
12-11-2010, 10:35
سلام دوستان
من این لبتاپ رو بعد از یک ماه تحقیق خریدم
چون در شهرستان ما اصلا وجود نداشت رفتم تهران پایتخت خریدم
اونجا همه چیز رو کنترل کردم لبتاپ کاملا ستلم و مثل ساعت کارمیکرد اما
حالا که آوردم خونه وقتی روشنش میکنی مانیتور مارک ایسوس رو نشون میده بعد یه صفحه سیاه میاد که کنارش یه خط فاصله ( _ ) است وهیچ کار دیگه ای نمیشه انجام داد به نظر شما مشکل از کجاست نرم افزاریه یا سخت افزاری؟

lucky_luke
12-11-2010, 15:54
ظاهرا موقع بالا اومدن ویندوز مشکل دارین
اول برید توی بایوس وببیند هارد رو میشناسه یا نه
اگه مشکلی نبود به احتمال زیاد ویندوز مشکل پیدا کرده (در اثر ویروس یا نرم افزار ناسازگار) و با یه ریکاوری مشکل حل میشه

alireza1411
12-11-2010, 21:15
سلام دوستان
من این لبتاپ رو بعد از یک ماه تحقیق خریدم
چون در شهرستان ما اصلا وجود نداشت رفتم تهران پایتخت خریدم
اونجا همه چیز رو کنترل کردم لبتاپ کاملا ستلم و مثل ساعت کارمیکرد اما
حالا که آوردم خونه وقتی روشنش میکنی مانیتور مارک ایسوس رو نشون میده بعد یه صفحه سیاه میاد که کنارش یه خط فاصله ( _ ) است وهیچ کار دیگه ای نمیشه انجام داد به نظر شما مشکل از کجاست نرم افزاریه یا سخت افزاری؟

یه کاری هم میشه بکنی که مثل مال من که دیشب بر اثر نصب تغییرات توی لینوکسهام و .... غیره قات زده بود مشکل حل بشه.

برو تو بایوس. تب آخرش Restore Defaults رو بزن و بعد بزن save and exits

چه طوری بری تو بایوس؟ میدونم میدونی بای دکمه ی دیلیت رو اول روشن کردن لپ تاپ هی بزنی که بره توش. :31:

hamedjon90
12-11-2010, 23:37
دم همه ی دوستان گرم
ویندوز رو عوض کردم داره مثل ساعت کار میکنه :31:
چه سرعتی:8:

M1450M
13-11-2010, 11:45
کسی زمان گرفته تو حالتهای(GPU , Entertainment , Quiet Office, Battery saving)باتری N61jq چقدر شارژ نگه میداره ؟؟؟

یه سوال دیگه کسی 7 , 64بیتی نصب کرده ببینه امتیازهایی که ویندوز به سیستمش میده چقدره ؟