PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ Asus N61JQ

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19

Vaioman
13-11-2010, 11:54
کسی زمان گرفته تو حالتهای(GPU , Entertainment , Quiet Office, Battery saving)باتری N61jq چقدر شارژ نگه میداره ؟؟؟

در حالت idle:

battery=2.5h
quiet=2.5h
entertainment=2h
high performance=2h

در حالت استفاده معمولی مثل اینترنت:

battery=2h
quiet=2h
entertainment=1.5h
high performance=1.2h

در حالت استفاده سنگین مثل گیم:

battery=?h
quiet=?h
entertainment=1h
high performance=40m

البته این مقادیر حدود 10 دقیقه بالا و پائین میشه و به نوع استفاده بستگی داره.
اینم امتیازهای 64bit
6.9
5.9
6.7
6.7
5.9

M1450M
13-11-2010, 19:13
در حالت idle:

battery=2.5h
quiet=2.5h
entertainment=2h
high performance=2h

در حالت استفاده معمولی مثل اینترنت:

battery=2h
quiet=2h
entertainment=1.5h
high performance=1.2h

در حالت استفاده سنگین مثل گیم:

battery=?h
quiet=?h
entertainment=1h
high performance=40m

البته این مقادیر حدود 10 دقیقه بالا و پائین میشه و به نوع استفاده بستگی داره.
اینم امتیازهای 64bit
6.9
5.9
6.7
6.7
5.9

ممنون
مطمئنید امتیازهایی که گفتید درسته ؟
واسه من اینه :
6.9
5.9
5.9
5.9
5.9

واسه ویندوز 32 بیتی چی ؟

alireza1411
13-11-2010, 21:45
ممنون
مطمئنید امتیازهایی که گفتید درسته ؟
واسه من اینه :
6.9
5.9
5.9
5.9
5.9

واسه ویندوز 32 بیتی چی ؟

رو 32 بیتی درست یادم نیت ولی همین حدوده. آقا این امتیاز ویندوز یکی از بدترین بنچمارکهای ممکنه که میشه تو وب پیدا کرد !!!! خیلی بالا پایین شدن الکی توش داره. دوستان یادشونه با نصب یه پچ امتیاز رم و سی پی رو حتی از سونی و ..... بالاتر رفته. به نظرم چیز الکیه ...

امتیاز با نصب اون پچ روسی شده بود 7.2 !!! سی پی یو هم فکر کنم 7 یا 7.1 بود !!!!

خواستی بنچ مارک خوب بگیری از 3dmark vantage استفاده کن که به نظرم چیز خیلی کاملتریه و امتیازش منطقی به نظر میاد. با برنامه های سنگین هم میشه تست کرد ... راههای مختلفی داره کلا.

راستی امتیاز گرافیک با نصب آخرین ورژن کاتالیست باید رو 6.7 باشه نه اینی که میگین !!!؟؟؟؟ مال من اینه:
6.9
5.9
6.7
6.7
5.9

:11::11::11::11:

M1450M
13-11-2010, 22:12
آره اصلا نمیشه روش حساب کرد
اگه لینک دانلود کاتالیست و برنامه بنچ مارک رو دارید ممنون میشم بذارین

alireza1411
14-11-2010, 00:53
آره اصلا نمیشه روش حساب کرد
اگه لینک دانلود کاتالیست و برنامه بنچ مارک رو دارید ممنون میشم بذارین

یه چند تا درایور جدید بزارم برای دوستان:

درایور هات کی های کیبورد مال همین ماه جدید ورژن 1.0.007 هستش:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

درایور چیپست اینتل مال ماه جدید ورژن 9.2.0.1015 که البته من بتا رو نصب کرده بودم ولی این نسخه بتا نیست نگران نشید:

درایور NEC برای USB 3.0 ورژن 2.0.26.0 مال ماه جدید:

این هم درایور کارت شبکه ورژن 1.0.0.36 که تازه چند روز پیش اومده:

اینم کاتالیست 2010 ماه 10 که گذشته و بهتره صبر کنید 11 که اومد لینکش رو میذارم:

Mehrdad092000
14-11-2010, 01:36
ُسلام برو بچ
یه لپتاپ معرفی کنید تو رنج 1500
n61 دیگه نیست (یعنی کم شده)
برای گیم میخواد بیشتر (ّبرای کسی میخوام تگه میشه زود راهنماییم کنید)
راستی n71 چطوره؟

samanohet
14-11-2010, 11:46
سلام
یه لپتاپ برای کار با نرم افزارهای نقشه کشی مثل catia o solid ...
و آیا k52 jc برای این نرم افزارها مناسب هست؟
کلا راهنمایی کنید دیگه.فقط مارک ایسوس

mohammad-rsh
14-11-2010, 18:45
سلام

چه قیمتی؟
تو رنج k52 دیگه از ایسوس نمیشه چیز بهتری پیدا کرد.

---------- Post added at 06:45 PM ---------- Previous post was at 06:42 PM ----------

ُسلام برو بچ
یه لپتاپ معرفی کنید تو رنج 1500
n61 دیگه نیست (یعنی کم شده)
برای گیم میخواد بیشتر (ّبرای کسی میخوام تگه میشه زود راهنماییم کنید)
راستی n71 چطوره؟

n61 تولیدش متوقف شده ولی پیدا میشه
ولی اگه فقط برای گیم می خوای
1- اونایی که دوتا گرافیک داره نگیر (Nvidia Optimus)
2-فقط ATI سری 5000 یعنی 5650 و5730 .سری 5400 هم نباشه

hasanoooooooo
14-11-2010, 19:25
y560 لنوو هنوز توی بازاره و همین کارت گرافیکو داره .

Mehrdad092000
14-11-2010, 20:03
ممنون دوستان
لنووا خوشش نمیاد
از برند Asus چیا هست؟ n61 گرون میدن
نظرتون درباره n71 چیه؟17"خیلی بزرگ میشه؟ اخه g71 خیلی بزرگ بود البته اون یکم همینجوری بزرگ بود
از دوستان کسی n71 نداره؟
سری های مولتیمیدیا Asus کدوما تو ایران هستن؟
tnx

alireza1411
14-11-2010, 21:08
سلام

سلام دوست من. خوبی؟

آقا اگه همین دو مورد رو میخوای کار کنی و نهایتش اتوکد رو هم اضافه میکنی به نظرم دو هسته ای ها جواب میدن. مخصوصا core i5 540 به نظرم توپه.

ولی اگه مهندس مکانیک هستین این دو تا که کارت رو راه نمیندازه و برنامه های سنگینی مثل ANSYS هم باید متاسفانه نصب کنی .:41: چرا میگم متاسفانه ؟

خب میخوای نصب کنی زمان بگیری میبینی 2 تا 3 برابر بیشتر از ویندوز وقت میگیره !!!!

یا اگه مثلا MATLAB و Maple رو هم به لیست اضافه کنی دیگه نور علی نور میشه.

من میگم برای این کارا برو تو نخ چهار هسته ایها .... خیالت راحت تر هستش البته در عوض داغ تر کار میکنه. باز صلاح کار ببین چیه.

سری بعدی اینتل هم که همچنان 32 نانومتریه و نمیشه توقع خنک تر بودن داشت ولی کاراییش یه خورده بهتره. اگه عجله نداری صبر کن رقابت اینتل و ای ام دی رو تماشا کن و بعد ببین چی خوبه بگیری.

:11::11::11:

afshin b
14-11-2010, 21:35
سلام
بلاخره بعد از 48 روز لپتاپم رو گرفتم.
بابت هزینه حمل و نقل و دکمه 25 تومن دادم.
خیلی دلم براش تنگ شده بود:31:

alireza1411
14-11-2010, 22:47
سلام

مبارک باشه .... ان شاء الله دیگه مشکل پیدا نکنه.
:11:

rahnemoun
15-11-2010, 07:39
سلام

مبارکه
مواظب باش که دیگه مجبور نشی باز ازش دور بشی... :31:

رامین :11:

mohammad-rsh
15-11-2010, 09:40
سلام دوست من. خوبی؟

آقا اگه همین دو مورد رو میخوای کار کنی و نهایتش اتوکد رو هم اضافه میکنی به نظرم دو هسته ای ها جواب میدن. مخصوصا core i5 540 به نظرم توپه.

ولی اگه مهندس مکانیک هستین این دو تا که کارت رو راه نمیندازه و برنامه های سنگینی مثل ANSYS هم باید متاسفانه نصب کنی .:41: چرا میگم متاسفانه ؟

خب میخوای نصب کنی زمان بگیری میبینی 2 تا 3 برابر بیشتر از ویندوز وقت میگیره !!!!

یا اگه مثلا MATLAB و Maple رو هم به لیست اضافه کنی دیگه نور علی نور میشه.

من میگم برای این کارا برو تو نخ چهار هسته ایها .... خیالت راحت تر هستش البته در عوض داغ تر کار میکنه. باز صلاح کار ببین چیه.

سری بعدی اینتل هم که همچنان 32 نانومتریه و نمیشه توقع خنک تر بودن داشت ولی کاراییش یه خورده بهتره. اگه عجله نداری صبر کن رقابت اینتل و ای ام دی رو تماشا کن و بعد ببین چی خوبه بگیری.

یعنی من که می خوام Solid و Ansys نصب کنم پیر میشم؟
رو یه Core 2 du نصب کردم زیاد طول نکشید یعنی i5 نمی تونه به اون برسه؟
خودت رو i5 نصب کردی؟

alireza1411
15-11-2010, 13:25
یعنی من که می خوام Solid و Ansys نصب کنم پیر میشم؟
رو یه Core 2 du نصب کردم زیاد طول نکشید یعنی i5 نمی تونه به اون برسه؟
خودت رو i5 نصب کردی؟

هارد دستاپم 7200 دور بر دقیقه ای و 3.5 اینچیه و همین باعث میشه سرعتش بیشتر از این باشه !!! یعنی ویندوز سون رو لپ تاپ 21 22 دقه طول میکشه تا نصب شه و تو دستاپم حدود 14 دقه !!!
انسیس رو تو دستاپ تست نکردم دقیق چند دقه هست ولی تو لپ تاپ که 40 45 دقه میکشه.

رو i5 هم همین آش و همین کاسه هستش ... اخه این فایل ها .gz به صورت تک تردی دیکامپرس میشن و این معنیش اینه که با کلاک 2.8 داره نصب میکنه و تو همون 540 که گفتم میخواد با 3.06 نصب کنه. پس تفاوت چشم گیری نخواهند داشت.

حالا شما نصبش رو ول کن .... موقع اجزا یه عالمه چیز میز باید لد بشه و اگه خدای نکرده بخوای CFD کار کنی یا Finite Element حل کنی رم به شدت گرفته میشه .... مثل بازی ها که نیست 1 گیگ بگیره بی خیال بشه . تا 2.8 گیگ هم دیدم میگیره. منظورم تو پراسس ها هستش نه کل رم که تو دیوایس منیجر تب performance نشون میده.

کلا به نظر من واسه برنامه هیا سنگین اگه مجبوری لپ تاپ بگیر مثل خودم. واسه کار سنگین یه 800 900 بزاری یه 6 هسته ای ای ام دی میگیری حداقل دو برابر این لپ تاپ قدرت پردازشی داره و مشکل حرارتی هم پیدا نمیکنه. البته فن باید بخری براش ها !!!!:31:

alireza1411
15-11-2010, 13:41
دوستان تو این تاپیک شروع کردم و همین جا هم خداحافظی میکنم. مشغله زیاد شده دیگه پست جدیدی تو هیچ تاپیکی نمیدم.
فرومهای سایت به زودی فعال میشه و همین وقتی که شب ها دارم باید رو سایت صرف کنم.

یه چیز مهم ...
تو این مدت خوبی بدی دیدید حلال کنید.

من نمی‌یابم مجال ای دوستان
گر چه دارد او جمالی بس جمیل

حافظ شیرازی

آدرس سایت تو امضام هست و میلم هم که تو آواتار گذاشتم. البته میل رو کم چک میکنم ولی کاری داشتین در خدمتم.
خدانگهدار تاپیک n61 و دوستان

:11::11::11::11::11:

Mehrdad092000
15-11-2010, 15:40
دوستان تو این تاپیک شروع کردم و همین جا هم خداحافظی میکنم. مشغله زیاد شده دیگه پست جدیدی تو هیچ تاپیکی نمیدم.

یه چیز مهم ...

حافظ شیرازی

آدرس سایت تو امضام هست و میلم هم که تو آواتار گذاشتم. البته میل رو کم چک میکنم ولی کاری داشتین در خدمتم.

اقا نری حاجی حاجی مکه سر بزن به این تاپیک بازم

Vaioman
15-11-2010, 15:41

یه چیز مهم ...

حافظ شیرازی

من شخصا از تمام زحماتی که تو این تاپیک کشیدی تشکر فراوان دارم.اما خواهش میکنم که اگه وقت داشتی باز هم به این تاپیک سر بزن.در هر صورت هر جا هستی موفق باشی.:10:

Mehrdad092000
15-11-2010, 15:42
ممنون دوستان
لنووا خوشش نمیاد
از برند Asus چیا هست؟ n61 گرون میدن
نظرتون درباره n71 چیه؟17"خیلی بزرگ میشه؟ اخه g71 خیلی بزرگ بود البته اون یکم همینجوری بزرگ بود
از دوستان کسی n71 نداره؟
سری های مولتیمیدیا Asus کدوما تو ایران هستن؟
tnx

برو بچ یکی جواب منم بده :10:

Vaioman
15-11-2010, 15:46
برو بچ یکی جواب منم بده :10:
سلام مهرداد جان

فقط N61jq .قیمتش هم امروز 1480.

night lord
15-11-2010, 16:11
من میخوام یدونه لپتاپ از چین برای خودم بیارم به نظرتون این مدلو چند میتونم بیارم؟
میخوام asus بیارم که از نظر کیفیت و خرابی خیالم راحت باشه .

Mehrdad092000
15-11-2010, 16:20
سلام مهرداد جان

فقط N61jq .قیمتش هم امروز 1480.

به سلام دوست قدیمی
خوبی اقا چه خبرا
n82 چطوره؟
منم میگم n61 بگیره
نظرت در مورد این چیه؟

Vaioman
15-11-2010, 18:13
به سلام دوست قدیمی
خوبی اقا چه خبرا
n82 چطوره؟
منم میگم n61 بگیره
نظرت در مورد این چیه؟

مرسی عزیز،فقط سلامتی.:11:
هم N82 و هم این مدل سونی که گفتی بدرد بازی نمیخورند.خود N61jq هم برای بازیهای جدید داره یواش یواش معمولی میشه چه برسه به این 2 مدل که گفتی.در حال حاضر اگه برای گیم لپ تاپ بخوای حداقل با کارت گرافیک ATI 5730 باید بخری.:46:

---------- Post added at 06:13 PM ---------- Previous post was at 06:11 PM ----------

من میخوام یدونه لپتاپ از چین برای خودم بیارم به نظرتون این مدلو چند میتونم بیارم؟
میخوام asus بیارم که از نظر کیفیت و خرابی خیالم راحت باشه .

حدود 1000 دلار.اما اگه از چین میخوای بیاری میتونی رو مدلهای بهتر هم مانور کنی،مثل G51 یا G53 و یا G73 ،اونم با حدود 1600 دلار هزینه.:20:

night lord
15-11-2010, 18:22
حدود 1000 دلار.اما اگه از چین میخوای بیاری میتونی رو مدلهای بهتر هم مانور کنی،مثل G51 یا G53 و یا G73 ،اونم با حدود 1600 دلار هزینه.

این g73 ایران چنده؟ شنیدم خیلی گرونه اگه بیارم میتونم اینجا بفروشمش و سود کنم؟
آخه منم نمیخوام بیشتر از 1000 دلار خرج کنم.

Vaioman
15-11-2010, 18:24
این g73 ایران چنده؟ شنیدم خیلی گرونه اگه بیارم میتونم اینجا بفروشمش و سود کنم؟
آخه منم نمیخوام بیشتر از 1000 دلار خرج کنم.

اینجا حدود 2300 تا 2500

mohsenjxj
15-11-2010, 18:29
سلام وایومن جان اگه هنوز تو کلوپ هستی لطفا بمونید آخه یه مشکلی پیش اومده که از شما راهنمایی میخواستم:41:

Vaioman
15-11-2010, 18:31
سلام وایومن جان اگه هنوز تو کلوپ هستی لطفا بمونید آخه یه مشکلی پیش اومده که از شما راهنمایی میخواستم:41:

OK.هستم و در خدمت شما.:46:

mohsenjxj
15-11-2010, 18:55
سلام به اساتید محترم یه مشکل برام پیش اومده اگه راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم ازتون.:19:
وایومن مهران علیرضا و دیگر دوستان که از اساتید قدیمی این کلوپ هستید و دوستانیکه دراین زمینه تخصص دارن لطفا راهنمایی کنید.
چند وقتی هست که وقتی با لپ تاب کار میکنم یه وقت میبینم که کم کم مربع های کوچیک به اندازه حدودا نیم سانتی متر مربع که زرد رنگ هستن تو صفحه نمایش لپ تاب ظاهر میشن و کم کم زیاد میشن نهایتا کل صفحه نمایش را میگیرن ( البته به شکل شیشه مانند هستن یعنی صفحه پشت مربع ها دیده میشن) باعث میشه سیستم بکلی هنگ میکنه و فقط با فشار دادن و نگهداشتن دکمه خاموش روشن لپ تاب خاموش میشه و پس از روشن کردن دوباره لپ تاپ مشکل به کلی رفع میشه.
به نظر مشکل گرافیکی هست من ابدیت گرافیک را هم که علیرضا جان تو همین کلوپ گذاشته بودن گرفتم و نصب کردم ولی مشکل حل نشده. ورژن بایوس را هم که یادم نیست احتمالا 208 بود چند ماه پیش به 210 آپدیت کردم.
با تشکر فراوان از دوستان:19:

Mehrdad092000
15-11-2010, 19:48
مرسی عزیز،فقط سلامتی.:11:
هم N82 و هم این مدل سونی که گفتی بدرد بازی نمیخورند.خود N61jq هم برای بازیهای جدید داره یواش یواش معمولی میشه چه برسه به این 2 مدل که گفتی.در حال حاضر اگه برای گیم لپ تاپ بخوای حداقل با کارت گرافیک ATI 5730 باید بخری.:46:[COLOR="Silver"]

---------- Post added at 06:13 PM ---------- Previous post was at 06:11 PM ----------

[.:20:
ممنون من فکر میکردم گرافیک n82 همون 5730 هستش

n61 رفتیم گیر نیومد (نظرت راجبه خرید اینترنتی از سازگار یا امرتات چیه؟)
راستی زیاد نمیخواد حرفه ای گیم بازی کنه اون مدل سونیم بد نبود اما نزدیک 10 پله از 5730 پایینتر بود
سری eb سونی i7 دار هم هست؟
ممنون پیشاپیش

mohsenjxj
15-11-2010, 19:51
سلام
سلام انشاا... بسلامتی ازش استفاده کنی و دیگه کارت به بعضی گارانتی های نامرد نیفته.:46:

mohsenjxj
15-11-2010, 20:00

یه چیز مهم ...

حافظ شیرازی

سلام من هم به نوبه خودم از زحماتت در این کلوپ تشکر میکنم اما انصافا اگه تونستی بازهم واسه اینجا وقت بذار تا بتونیم ازت استفاده کنیم.:40:
التماس دعا:11:

naghi_gsm
15-11-2010, 22:52
سلام دوستان
من یه چند روزی هست مدل n64pro بدون ویندوز رو خریدم .ویندوز رو که نصب کردم بعد نصب درایورها یه صفحه آبی رنگ اومد که بعدش سیستم ریست کرد و دیگه بالا نیومد.دوباره ویندوز رو نصب کردم ایندفعه خوب بود.بعد دو روز دوباره اون صفحه اومد یهو سیستم خاموش کرد.دوباره که روشن کردم پیغام BOOTMGR MISSING اومده و هرکارمی کنم دیگه هیچی کار نمی کنه فقط میشه ریست کرد.میشه یه راهنمایی کنید؟فقط همینقدر که بدونم مشکل سخت افزاریه یا نه؟و اگه قابل حله لطفا راهنمایی کنید.
ممنون

Vaioman
16-11-2010, 08:56
سلام به اساتید محترم یه مشکل برام پیش اومده اگه راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم ازتون.:19:
وایومن مهران علیرضا و دیگر دوستان که از اساتید قدیمی این کلوپ هستید و دوستانیکه دراین زمینه تخصص دارن لطفا راهنمایی کنید.
چند وقتی هست که وقتی با لپ تاب کار میکنم یه وقت میبینم که کم کم مربع های کوچیک به اندازه حدودا نیم سانتی متر مربع که زرد رنگ هستن تو صفحه نمایش لپ تاب ظاهر میشن و کم کم زیاد میشن نهایتا کل صفحه نمایش را میگیرن ( البته به شکل شیشه مانند هستن یعنی صفحه پشت مربع ها دیده میشن) باعث میشه سیستم بکلی هنگ میکنه و فقط با فشار دادن و نگهداشتن دکمه خاموش روشن لپ تاب خاموش میشه و پس از روشن کردن دوباره لپ تاپ مشکل به کلی رفع میشه.
به نظر مشکل گرافیکی هست من ابدیت گرافیک را هم که علیرضا جان تو همین کلوپ گذاشته بودن گرفتم و نصب کردم ولی مشکل حل نشده. ورژن بایوس را هم که یادم نیست احتمالا 208 بود چند ماه پیش به 210 آپدیت کردم.

عزیز شرمنده.این مشکل شما 2تا دلیل ممکنه داشته باشه.اول اینکه ایراد از ویندوز شماست و دکودر گرافیکی خود ویندوز قاطی کرده،دوم اینکه ایراد از کارت گرافیک است و GPU درست کار نمیکنه و بعد از کمی استفاده که گرم میشه قاطی میکنه.شما اول ویندوزت رو عوض کن احتمال زیاد درست میشه اگه نشد که باید ببری گارانتی.:41:

---------- Post added at 08:52 AM ---------- Previous post was at 08:49 AM ----------

ممنون من فکر میکردم گرافیک n82 همون 5730 هستش

n61 رفتیم گیر نیومد (نظرت راجبه خرید اینترنتی از سازگار یا امرتات چیه؟)
راستی زیاد نمیخواد حرفه ای گیم بازی کنه اون مدل سونیم بد نبود اما نزدیک 10 پله از 5730 پایینتر بود
سری eb سونی i7 دار هم هست؟
ممنون پیشاپیش

خواهش میکنم دوست عزیز
اگه اهل گیم نیست که همون 2 مدل خوبند.در ضمن سری EB سونی i7 نداره و با i3 و i5 ارائه میشه.:46:

---------- Post added at 08:56 AM ---------- Previous post was at 08:52 AM ----------

سلام دوستان
من یه چند روزی هست مدل n64pro بدون ویندوز رو خریدم .ویندوز رو که نصب کردم بعد نصب درایورها یه صفحه آبی رنگ اومد که بعدش سیستم ریست کرد و دیگه بالا نیومد.دوباره ویندوز رو نصب کردم ایندفعه خوب بود.بعد دو روز دوباره اون صفحه اومد یهو سیستم خاموش کرد.دوباره که روشن کردم پیغام BOOTMGR MISSING اومده و هرکارمی کنم دیگه هیچی کار نمی کنه فقط میشه ریست کرد.میشه یه راهنمایی کنید؟فقط همینقدر که بدونم مشکل سخت افزاریه یا نه؟و اگه قابل حله لطفا راهنمایی کنید.
ممنون

این ایراد معمولآ به دو دلیل پیش میاد و صد در صد هم سخت افزاریه.اول ممکنه بایوس مادربورد ایراد داشته باشه،یه بار فلش کن اگه درست نشد ببر گارانتی.دلیل دوم ناسازگاری رم با چیپست مادربورد است که باید رم تعویض بشه.اونم باید بره گارانتی.

naghi_gsm
16-11-2010, 10:05
این ایراد معمولآ به دو دلیل پیش میاد و صد در صد هم سخت افزاریه.اول ممکنه بایوس مادربورد ایراد داشته باشه،یه بار فلش کن اگه درست نشد ببر گارانتی.دلیل دوم ناسازگاری رم با چیپست مادربورد است که باید رم تعویض بشه.اونم باید بره گارانتی.[/QUOTE]

سلام آقای وایومن عزیز
اول یه تشکر هم از شما هم از سایر دوستان به خاطر ایجاد این فضای خوب وصمیمی رو دارم.
بعدشم که من زیاد از فلش کردن بایوس و اینجور چیزا سردر نمیارم.فقط بدونم مسئله مهمی ایجاد شده یانه؟چون یه کم شوکه شدم!یعنی مشکل سخت افزاری خاصی ایجاد شده یا فقط یه چیز معمولیه؟شامل گارانتی میشه؟اگرم ممکنه که طریقه فلش کردن رو برام توضیح بدید.
در جواب علیرضای عزیزم اینکه به هیچ عنوان cd ویندوز رو بالا نمیاره که بخوام وارد repair اون شم.
ممنون

naghi_gsm
16-11-2010, 11:39
سلام بر آقای وایومن عزیز
من یه نقل قول نوشتم چون تازه واردم فکر کنم دیر بیاد.
مشکل ویندوزم حل شد با همون repair windows 7 درست شد.فقط اون error صفحه آبی رنگ قبل نصب درایورها نبود.درست بعد نصب درایورها ویه سری برنامه های همراه ایسوز شروع شد.فکر کنم بخاطر خوب نبودن نسخه ویندوزم باشه.
یه سوال دارم بهترین نسخه ویندوز 7 برای هماهنگی کامل با درایورهای این لپ تاپ چیه؟
با تشکر

mohsenjxj
16-11-2010, 19:48
عزیز شرمنده.این مشکل شما 2تا دلیل ممکنه داشته باشه.اول اینکه ایراد از ویندوز شماست و دکودر گرافیکی خود ویندوز قاطی کرده،دوم اینکه ایراد از کارت گرافیک است و GPU درست کار نمیکنه و بعد از کمی استفاده که گرم میشه قاطی میکنه.شما اول ویندوزت رو عوض کن احتمال زیاد درست میشه اگه نشد که باید ببری گارانتی.:41:

---------- Post added at 08:52 AM ---------- Previous post was at 08:49 AM ----------

خواهش میکنم دوست عزیز
اگه اهل گیم نیست که همون 2 مدل خوبند.در ضمن سری EB سونی i7 نداره و با i3 و i5 ارائه میشه.:46:

---------- Post added at 08:56 AM ---------- Previous post was at 08:52 AM ----------

این ایراد معمولآ به دو دلیل پیش میاد و صد در صد هم سخت افزاریه.اول ممکنه بایوس مادربورد ایراد داشته باشه،یه بار فلش کن اگه درست نشد ببر گارانتی.دلیل دوم ناسازگاری رم با چیپست مادربورد است که باید رم تعویض بشه.اونم باید بره گارانتی.
وایومن جان منظورتون از عوض کردن ویندوز یعنی با دی وی دی های ریکاوری یا با استفاده از ریکاوری خود هارد ویندوز اورجینال خودش را نصب کنم؟
یا اینکه کلا باید یه ویندوز دیگه تهیه کنم و نصب کنم؟:46:

mhadishirani
17-11-2010, 10:07
وایومن جان منظورتون از عوض کردن ویندوز یعنی با دی وی دی های ریکاوری یا با استفاده از ریکاوری خود هارد ویندوز اورجینال خودش را نصب کنم؟
یا اینکه کلا باید یه ویندوز دیگه تهیه کنم و نصب کنم؟:46:
من فکر نکنم مال ویندوز باشه ولی 2 تا کار میتونی بکنی :
1- ویندوز رو ریکاوری کنی به زمانی که این مشکل رو نداشتی
2- ویندوز رو با ریکاوری برگردونی به روزی که خریدی

farzambb
17-11-2010, 13:34
سلام من هم با همین مشکل روبرو شدم و نمی دونم چه کنم از همه دوستان خواهش می کنم کمک.
بد جوری تو مخم رفته

farzambb
17-11-2010, 13:51
میشه دقیقا بگید کدوم ویندوز و از چه شرکتی ویندوز رو خریدی
فکر کنم من هم با عوض کردن از این حالت هنگی با دونه های زرد در میام.
دوستان خواهشن کمک:19:

mohsenjxj
17-11-2010, 14:18
سلام من هم با همین مشکل روبرو شدم و نمی دونم چه کنم از همه دوستان خواهش می کنم کمک.
بد جوری تو مخم رفته
سلام پس اگه اینطوری باشه این مشکل یه مشکل کلی هست.
آیا از دوستان کسی هست که بتونه این مشکل رو در سایت ایسوس مطرح کنه و یه راه حلی واسه ما پیدا کنه؟
خیلی ممنون میشم اگه از اساتید کسی این لطف را در حق ما بکنه.:11:

---------- Post added at 02:48 PM ---------- Previous post was at 02:48 PM ----------

میشه دقیقا بگید کدوم ویندوز و از چه شرکتی ویندوز رو خریدی
فکر کنم من هم با عوض کردن از این حالت هنگی با دونه های زرد در میام.
دوستان خواهشن کمک:19:

سلام منظورم همون ویندوزی اورجینالی هست که رو لپ تابمون نصب هست
من ویندوزم رو از جایی نخریدم از اول رو لپ تاپ نصب بود.:46:

mohsenjxj
17-11-2010, 14:39
وایومن جان اگه مشکل از گرم شدن gpu باشه پس چرا تو بازیا اینطوری نمیشه چون بازی هم از gpu بیشتر کارمیکشه و هم gpu بیشتر گرم میشه؟

farzambb
18-11-2010, 00:09
وایومن جان اگه مشکل از گرم شدن gpu باشه پس چرا تو بازیا اینطوری نمیشه چون بازی هم از gpu بیشتر کارمیکشه و هم gpu بیشتر گرم میشه؟
من ویندوز رو عوض کردم و ویندوز پرند رو ریختم اولش خوب بود ولی به محض اینکه AOUTO CAD
رو ریختم و شرو به کار کردم بعد از چند بار باز و بسته کردن برنامه یه دفه مشکل پیش اومد
دونه های زرد و بعد مجبور شدم خاموش کنم
من گارانتی هم بردمش گفتن مشکلی نداره و نرم افزاریه
حالا نمی دونم از همه اساتید کمک می خوام من اتوکد لازم دارم وگرنه باید بندازمش دور

rahnemoun
18-11-2010, 11:08
[/COLOR]من وقتی که لپ‌تاپم رو خریدم (خرداد ماه)، روی اون آنتی ویروس AVG رو گذاشتم. چند روز قبل اونو پاک کردم و بجاش Kaspersky 7 رو نصب کردم که نصب شد ولی فعال نمیشد! بعد پاکش کردم و Kaspersky 8 رو نصب کردم که اونهم نصب شد ولی فعال نمیشد!!! آیا نسخه‌خاصی از KAspersky رو N61JQ با ویندوز سون 64 بیتی باید نصب بشه یا مشکل از جای دیگه‌ای هست؟

رامین

alireza1411
18-11-2010, 11:28
سلام دوستان

قرار نبود پست بدم ولی ...

داشتم دنبال اخبار سخت افزار واسه ترجمه و گذاشتن تو سایت پیچ گوشتی میگشتم دیدم یه چیزی هست به درد شما میخوره ...

ورژن جدید Catalyst واسه کارت گرافیک اومده. منظورم سری موبایله که واسه لپ تاپ هاست. این هم لینکش:

از سایت رسمی AMD هست و بعیده مشکل دار باشه. من خودم دارم الان دانلود میکنم. 76 مگ هستش. ازش بنچ مارک ندیدم ولی میگن تو بازی battle forge رو سری 5800 5 درصد سرعت رو بالاتر میبره. تو S.T.A.K.E.R هم یه چیزایی دیدم ولی در کل چیز خوبی ندیدم لینک بدم.

تو سایت رسمی که این جوری نوشته:

The following performance improvements were observed with this release of AMD Catalyst 10.11:

· Battleforge™ : Performance increases up to 3% on ATI Radeon™ HD 5800 Series single and CrossFire configurations with anti-aliasing disabled.

· STALKER – Call of Pripyat™ benchmark: Performance increases up to 5% on ATI Radeon™ HD 5800 Series single and CrossFire configurations

Resolved Known Issues for the Windows 7 Operating System

This section provides information on resolved known issues in this release of the AMD Catalyst 10.11 software suite for Windows 7. These include:
Running fullscreen DirectX 9 applications/games after enabling Aero effects and rebooting no longer causes the system to randomly stop responding
Primary display no longer blanks out intermittently during "World in Conflict™: Soviet Assault" DirectX10 gameplay with CrossFire and Dual Monitor enabled
"Stone Giant" DirectX 11 demo no longer intermittently fails in fullscreen mode with CrossFire enabled under Multi-GPU configurations on some cards
Task switching out of "Battlefield: Bad Company™ 2" and then back into the game no longer causes CrossFire to become disabled
Enabling in-game Anti-Aliasing and utilizing Edge-Detect filters no longer causes smoother lines but blurry textures when compared to the Standard filter on some cards
Desktop line corruption is no longer observed after hotplugging the HDCP display on some cards
Enabling Overdrive through the Catalyst™ Control Center for single display systems no longer results in GPU clocks running at high levels in non-GPU intensive scenarios
Resolved Known Issues for the Windows Vista Operating System

Running fullscreen DirectX 9 applications/games after enabling Aero effects and rebooting no longer causes the system to randomly stop responding
When "World of Warcraft" is launched via TriDef® 3D and hardware cursor is enabled, the mouse cursor no longer intermittently flickers and disappears
Hot swapping a HDCP display panel with a non-HDCP display no longer causes the display to turn blank after resuming from sleep/hibernate during Blu-ray disc playback

این هم بحثشه که فقط یکی گفته از ورژن 10.8 تو بازی کرایسیس بهتر عمل میکنه.

این هم خبر ریلیس این درایور جدید:

راستی یه چیز دیگه یادم نره ... ورژن 10.10 و 10.11 فکر کنم اولین ورژنهایی هست که اجازه ی دیکد فایلهای WMV3 رو به کارت گرافیک میده !!!!

دوستانی که مشکل زردی مربع صفحه نمایش دارن من سرچ کردم یه مقدار چیزی پیدا نکردم متاسفانه.

afshin b
18-11-2010, 12:46
من تاچ پدم دیگه مولتی تاچ نیست. یعنی با دوتا انگشت کار چرخ موس رو انجام نمیده، با سه تا انگشت کار بک رو انجام نمیده و مای کامپیوتر رو باز نمیکنه. چیزی رو هم نمیتونم درگ کنم، ولی کلیک عادی رو انجام میده.
کسی از دوستان نظری در مورد مشکل من دارن؟

majidhosseini
18-11-2010, 14:46
من تاچ پدم دیگه مولتی تاچ نیست. یعنی با دوتا انگشت کار چرخ موس رو انجام نمیده، با سه تا انگشت کار بک رو انجام نمیده و مای کامپیوتر رو باز نمیکنه. چیزی رو هم نمیتونم درگ کنم، ولی کلیک عادی رو انجام میده.
کسی از دوستان نظری در مورد مشکل من دارن؟

خوب این قابلیتش فکر کنم فعال میشه...برو فعالش کن خوب:19:

mohsenjxj
18-11-2010, 21:00
با سلام خدمت همه دوستان این هم چندتا عکس از مشکلی که تو لپ تابم هست(همون مربع های زرد رنگ و...):41:

---------- Post added at 09:29 PM ---------- Previous post was at 09:26 PM ----------

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------

---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:30 PM ----------

---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:30 PM ----------

mohsenjxj
18-11-2010, 21:09
ببخشید اگه کیفیت عکسها پایین هست آخه اون لحظه دوربین دم دستم نبود با گوشی موبایل عکس گرفتم.:31:
ضمنا وقتی لپ تاپ این حالتی میشه اگه لپ تاپ را sleep (استند بای) کنم و دوباره از sleep دربیام مشکل حل میشه و فقط آثار مربع ها میمونه که اون هم با باز و بسته کردن یه پنجره جدید برطرف و محو میشه و نهایتا مشکل بکلی حل میشه.:13:
کمک کمک کمک:19:

mohsenjxj
18-11-2010, 21:20
ضمنا اگه دوستان کمی توجه کنن با برنامه اورست دما را هم نشون داده وقتی این اتفاق میفته دمای gpu خیلی هم زیاد نیست درنتیجه فکر نکنم به گرم شدن gpu ربط داشته باشه. بازهم اگه چیز دیگه ای به ذهن دوستان میرسه لطفا راهنمایی کنید. شاید یه فرجی شد.:20:

---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:47 PM ----------

Ali_B1
19-11-2010, 11:57
محسن جان به نظر من هم مشکل به احتمال زیاد نرم افزاریه و با تعویض ویندوز و یا ری استور کردنش به قبل از زمانی که این اتفاق شروع شد می تونه درست بشه! آیا نرم افزار و یا بازی خاصی نصب کردی؟ وقتی این اتفاق می افته وضعیت لود رم رو بررسی کردی ؟ مکنه بنا به دلایلی رمت پر میشه ! ممکنه عوارض ویروس باشه!
در هر صورت ساده ترین راه پیدا کردن یک ری استور پوینت قبل از این حالت و ری استور کردن هست. امتحان کن نتیجه رو بگو.

mohsenjxj
19-11-2010, 19:00
سلام این هم عکس از مراحل ریکاوری کردن این لپ تاپ که علیرضای عزیز گفتن که اینارو تو تاپیک بذارم تا منو رتهنمایی کنن یطور ریکاوری کنم تا به درایوها آسیب نرسه و اطلاعات بقیه درایوها از بین نره از جمله درایو ریکاوری که به صورت مخفی رو هارد هست از بین نره که در این مواقع بدرد میخوره.

عکس اول

---------- Post added at 07:21 PM ---------- Previous post was at 07:20 PM ----------

عکس مرحله دوم

---------- Post added at 07:25 PM ---------- Previous post was at 07:21 PM ----------

عکس مرحله سوم که بحثمون سر همین هست که کدوم کزینه را انتخاب کنیم تا هیچ کدوم از درایوهای دیگه هارد بهم نخوره و اطلاعاتشون از بین نره

---------- Post added at 07:26 PM ---------- Previous post was at 07:25 PM ----------

عکس مرحله چهارم

---------- Post added at 07:27 PM ---------- Previous post was at 07:26 PM ----------

و عکس آخر که بعد از کلیک بر روی فینیش به احتمال زیاد ریکاوری شروع میشه.

---------- Post added at 07:30 PM ---------- Previous post was at 07:27 PM ----------

جناب وایومن و از اساتید دیگه کسی هم اگه این لپ تاپ را ریکاوری کرده و اطلاعات داره لطفا مارو از تجربیاتش بی نصیب نذاره.
با تشکر فراوان:11:

rahnemoun
19-11-2010, 19:59
[/COLOR]من وقتی که لپ‌تاپم رو خریدم (خرداد ماه)، روی اون آنتی ویروس AVG رو گذاشتم. چند روز قبل اونو پاک کردم و بجاش Kaspersky 7 رو نصب کردم که نصب شد ولی فعال نمیشد! بعد پاکش کردم و Kaspersky 8 رو نصب کردم که اونهم نصب شد ولی فعال نمیشد!!! آیا نسخه‌خاصی از KAspersky رو N61JQ با ویندوز سون 64 بیتی باید نصب بشه یا مشکل از جای دیگه‌ای هست؟

رامین

کسی نبود جواب منو بده؟؟؟

رامین

alireza1411
19-11-2010, 20:33
سلام دوستان

بابا محسن جان خصوصی پیام دادم که تابلوم نکنی !!!! چرا اسم میبری حالا؟ :31::31::31::31::31:

دیگه تابلو شدیم رفت !!! :5:

ببین این عکسا که گذاشتی حسابی ترکونده ها !!! تمام تاپیک یه طرف و این دو صفحه یه طرف.
مشاالله سامسونگت هم 12 مگا پیکسلیه که !!! فکر کنم اولین گوشی 12 مگا پیکسلی دنیا بوده. البته چند ماه پیش. گوشی خوبی هم هست مشا الله مثل لپ تاپت. سامسونگ کلا کارش ردیفه. تو ربع اول 2011 هم که داره اولین گوشی دو هسته ای رو میسازه !!!!! البته اگه قبلش کسی دو هسته ای نسازه ...

غرض این که این عکسا 3 4 مگ هست هر کدومش و من هم با این اینترنت ذغالی مخابرات یه 10 دقه صبر کردم همش لود بشه. سری بعدی یه مقدار رزولوشن رو بیار پایین بتونیم زودتر باز کنیم دادا !!! مخلصیم ... راستی نور سنجی رو هم بزار رو ISO 150 یا 200 که عکست روشن تر بشه. البته معلومه نوشته ها چیه ولی عکس رو کوچیک کنی ممکنه با این نور جواب نده.

خب ..
بگذریم

بببین مرحله سوم:

Recover Windows to first Partiton Only
Recover Windows to entire HD
Recover Windows to entire HD with to partitions

اولی:
ریکاور میکنم ویندوز رو به اوین پارتیشن فقط
دومی:
ریکاور میکنم ویندوز رو به همه ی هارد دیسک
سومی :
ریکاور میکنم ویندوز رو به تمام هارد دیسک با دو درایور

ببین من فکر کنم اولی ردیفه. دومی که معلومه کلا همه رو میکنه یه درایو و اطلاعات می پره.
سومی هم فکر کنم میخواد ریکاور کنه به کل هارد و تو این راستا میره تموم هارد رو پا میکنه و به دو پارتیشن تبدیل میکنه که رو اولیش ویندوز رو میریزه.

بنابراین دومی سومی خطرناکه و فقط اولی به نظر میاد آرومه.

باقیش هم که گزینه نداره !!!

دوستان من پیشنهاد میکنم تو اولین فرصت نرم افزار Norton Ghost 15 رو تست کنند واسه بک آپ. سرعت بالاتر و درصد بیشتر فشردگی اطلاعات ، گزینه های خفن برای ریکاوری !!! کلا تو این زمینه سابقه ی طولانی داره و من با چند تا برنامه مقایسه کردم به این نتیجه رسیدم که بهترینه و به شما هم پیشنهاد میدم یه بار تستش کنید.

این طوری که من میبینم مایکروسافت و ایسوس حسابی دوستان رو به دردسر انداختن.:31:

البته این ها رو هم دارم و تست کردم:
Acronis
paragon
drive snapshot
و بک آپ خود ویندوز سون.

باز دوستان خودشون تصمیم بگیرن چی بهتره که یه موقع یه باگی چیزی بود گردن من نیافته ها !!!!

alireza1411
19-11-2010, 20:39
کسی نبود جواب منو بده؟؟؟

رامین

رامین جان من کسپر نصب نکردم تا به حال. ویروسیاب توپیه ها !!! من مک کافی و AVG قبلا استفاده کردم. بعد دو سه ساله نود استفاده کردم و سرور آپدیت رایگان سافت گذر و آسان دانلود هم که به راهه دیگه سریا و کرک نمیخواد. Avira هم چند وقت پیش تست کردم سرعت و دقت خوبی داره ولی پیام اشتباهی هم زیاد میده یا به قول دوستان پیام اشتباهی نیست ... شک کردن بی مورده. حالا اینش رو من نمیدونم دیگه.

الان هم که فایروال Comodo رو دیدم آقا مهران و دوستان زیاد تعریفش رو میکنن نصب کردم. البته زیاد خوشم نمیاد چون مثل Avira زیاد گیر میده. ولی مزایای خوبی داره مثل رایگان بودن و مانیتور کردن تمام برنامه هایی که دارن از اینترنت استفاده میکنن (شنیدی که کرک آدوب آکروبات 9 و 10 در صورت اتصال به اینترنت داغون میشه و باید برای درست شدنش ویندوز عوض بشه ... سریال وارد کردن دیگه فایده نداره). محیط حفاظت شده جعبه شن Sand Box و از این جور چیز میزا.

در کل باید بفهمی چی میگه و چی میپرسه وگرنه آدم رو به خاک سیاه میشونه.

اگه حا و حوصله داری نصبش کن .... تو تاپیکش توضیح داده. اگه نداری همین نود خوبه.

برای کسپر هم تاپیکش هست و طوالات این طوری رو میتونی توش بپرسی.

You Were Mine
19-11-2010, 20:54
دوستان سلام

من چند وقتی هست با تاچ پد لپتاپم مشکل پیدا کردم به اینصورت که اصلا تو ویندوز 7 --- 32 بیتی کار نمیکنه 1 جورایی ..... میزنه . درایور های جدید را رفتم از سایت گرفتم برای ویندوز 32 بیتی اما بازم همینجوریه مجبورم بذارم با درایور پیش فرض ویندوز باشه تا کار کنه.
قبلا که ویندوز اصلی 64 بیتی خودش روش بود مشکلی نداشتم اما با این ویندوز 32 بیتی مشکل داره نمیدونم چرا . اگه کس دیگه ای از دوستان هم این مشکل را داشته ممنون میشم راهنماییم کنه.

You Were Mine
19-11-2010, 21:02

رامین

سلام دوست عزیز

چرا کسپر 7 یا 8 ؟ اینا دیگه قدیمی شدن و اونکارایی مفید و بازده لازم را ندارن.

شما انتی ویروست لایسنس قانونی داره ؟ من هم این مشکل را داشتم ، اما با کسپر اسکای اینترنت سکیوریتی 2011 که لایسنسش را نمیشناخت به همین خاطر بعد از زنگ زدن به نمایندگی کسپر گفتن به خاطر تحریم ایران و باید از ------ که خودشون بهم دادن استفاده کنم . پروکسیش هم به این صورت بود که توی نرم افزار اینترنت اکسپلورر توی قسمت ------ اون آدرس ------ که خودشون داده بودن را 1 لحظه وارد کردم بعد که دوباره لایسنسم را وارد کردم شناخت و منم دوباره ------ را غیرفعال کردم.
حالا هم اگه شما مشکلت همینجوریه بگو تا راهنماییت کنم

afshin b
19-11-2010, 21:59
من از کسپرسکی اینترنت سکیوریتی 2011 با لایسنس استفاده میکنم بدون هیچ مشکلی.

برای اون قضیه ریکاوری هم همونطور که علیرضا گفت باید گزینه اول رو انتخاب کنین تا فقط درایو سی پاک بشه. من تجربه زیاد دارم!

mohsenjxj
19-11-2010, 22:34
سلام دوستان

بابا محسن جان خصوصی پیام دادم که تابلوم نکنی !!!! چرا اسم میبری حالا؟ :31::31::31::31::31:

دیگه تابلو شدیم رفت !!! :5:

ببین این عکسا که گذاشتی حسابی ترکونده ها !!! تمام تاپیک یه طرف و این دو صفحه یه طرف.
مشاالله سامسونگت هم 12 مگا پیکسلیه که !!! فکر کنم اولین گوشی 12 مگا پیکسلی دنیا بوده. البته چند ماه پیش. گوشی خوبی هم هست مشا الله مثل لپ تاپت. سامسونگ کلا کارش ردیفه. تو ربع اول 2011 هم که داره اولین گوشی دو هسته ای رو میسازه !!!!! البته اگه قبلش کسی دو هسته ای نسازه ...

غرض این که این عکسا 3 4 مگ هست هر کدومش و من هم با این اینترنت ذغالی مخابرات یه 10 دقه صبر کردم همش لود بشه. سری بعدی یه مقدار رزولوشن رو بیار پایین بتونیم زودتر باز کنیم دادا !!! مخلصیم ... راستی نور سنجی رو هم بزار رو ISO 150 یا 200 که عکست روشن تر بشه. البته معلومه نوشته ها چیه ولی عکس رو کوچیک کنی ممکنه با این نور جواب نده.

خب ..
بگذریم

بببین مرحله سوم:

Recover Windows to first Partiton Only
Recover Windows to entire HD
Recover Windows to entire HD with to partitions

اولی:
ریکاور میکنم ویندوز رو به اوین پارتیشن فقط
دومی:
ریکاور میکنم ویندوز رو به همه ی هارد دیسک
سومی :
ریکاور میکنم ویندوز رو به تمام هارد دیسک با دو درایور

ببین من فکر کنم اولی ردیفه. دومی که معلومه کلا همه رو میکنه یه درایو و اطلاعات می پره.
سومی هم فکر کنم میخواد ریکاور کنه به کل هارد و تو این راستا میره تموم هارد رو پا میکنه و به دو پارتیشن تبدیل میکنه که رو اولیش ویندوز رو میریزه.

بنابراین دومی سومی خطرناکه و فقط اولی به نظر میاد آرومه.

باقیش هم که گزینه نداره !!!

دوستان من پیشنهاد میکنم تو اولین فرصت نرم افزار Norton Ghost 15 رو تست کنند واسه بک آپ. سرعت بالاتر و درصد بیشتر فشردگی اطلاعات ، گزینه های خفن برای ریکاوری !!! کلا تو این زمینه سابقه ی طولانی داره و من با چند تا برنامه مقایسه کردم به این نتیجه رسیدم که بهترینه و به شما هم پیشنهاد میدم یه بار تستش کنید.

این طوری که من میبینم مایکروسافت و ایسوس حسابی دوستان رو به دردسر انداختن.:31:

البته این ها رو هم دارم و تست کردم:
Acronis
paragon
drive snapshot
و بک آپ خود ویندوز سون.

باز دوستان خودشون تصمیم بگیرن چی بهتره که یه موقع یه باگی چیزی بود گردن من نیافته ها !!!!

سلام علیرضا جان واقعا ممنونم ازت که اینقدر ظریف راهنماییمون میکنی. اما برادر هنوز ما باهات کارداریم یوقت این سوالای زیاد ما شمارو از این تاپیک خسته نکنه.:11::11::11:

alireza1411
19-11-2010, 23:11
سلام علیرضا جان واقعا ممنونم ازت که اینقدر ظریف راهنماییمون میکنی. اما برادر هنوز ما باهات کارداریم یوقت این سوالای زیاد ما شمارو از این تاپیک خسته نکنه.:11::11::11:

نه این حرفا چیه ... سایت زیاد وقتم رو میگیره وگرنه خیلی هم خوشم میاد تو پی سی ورلد بچرخم و هم از تجربیات دیگران استفاده کنم و هم اگه چیزی بلد بودم منتقل کنم.

rahnemoun
20-11-2010, 07:46
سلام دوست عزیز

چرا کسپر 7 یا 8 ؟ اینا دیگه قدیمی شدن و اونکارایی مفید و بازده لازم را ندارن.

شما انتی ویروست لایسنس قانونی داره ؟ من هم این مشکل را داشتم ، اما با کسپر اسکای اینترنت سکیوریتی 2011 که لایسنسش را نمیشناخت به همین خاطر بعد از زنگ زدن به نمایندگی کسپر گفتن به خاطر تحریم ایران و باید از ------ که خودشون بهم دادن استفاده کنم . پروکسیش هم به این صورت بود که توی نرم افزار اینترنت اکسپلورر توی قسمت ------ اون آدرس ------ که خودشون داده بودن را 1 لحظه وارد کردم بعد که دوباره لایسنسم را وارد کردم شناخت و منم دوباره ------ را غیرفعال کردم.
حالا هم اگه شما مشکلت همینجوریه بگو تا راهنماییت کنم

دستت درد نکنه ولی فکر نمی‌کنم مشکل از لایسنس و این چیزها باشه! آخه رو PC همین نسخه نصب هست و Uadate هم میشه و اصلا مشکلی نداره. مشکل من اینه که روی لپ تاپ نصب میشه ولی فعال نمیشه...

hamid.5574
20-11-2010, 13:36
سلام من تازه asus n61jq گرفتم ولی بعضی برنامه ها روش نصب نمیشه - کمکم کنید چیکار کنم الان یه هفتس اعصابم خورده واسه همین -لطفا زودتر کمک کنید ممنون

rahnemoun
20-11-2010, 16:43
سلام من تازه asus n61jq گرفتم ولی بعضی برنامه ها روش نصب نمیشه - کمکم کنید چیکار کنم الان یه هفتس اعصابم خورده واسه همین -لطفا زودتر کمک کنید ممنون

خوب کدوم برنامه‌ها نصب نمیشه؟
احتمالا شما برنامه‌هایی رو می‌خوای نصب کنی که با ویندوز 64 بیتی مشکل داره...

Vaioman
21-11-2010, 00:02
لعنت به این ویندوز 64Bit فابریک

توصیه به همه دوستان

طبق اخبار جدیدی که از یک منبع موثق توسط یکی از دوستان به من رسید تمامی ویندوزهای فابریک دستگاه ها ضمینه تبلیغاتی دارند و برای استفاده حرفه ای و زیاد مناسب نیستند.برای همین هم دائمآ اذیت میکنند و حجم سنگینی هم دارند که باعث کندی اونها میشه.من 3 روز پیش که این خبر دستم رسید کلآ هارد لپ تاپم رو پاک کردم(حتی درایو ریکاوری رو هم پاک کردم)بعد هم از یکی از دوستان یه نسخه ویندوز 7 خوب و 32bit گرفتم و نصب کردم.تو این 3روز همه جوره ازش کار کشیدم و آخ نگفته.هم سرعت خیلی خوب شده هم با هیچ نرم افزار یا بازی مشکل نداره،فوق العاده هم سبکتره.از دوستان هم خواهشمندم که اگر تعصب استفادهاز ویندز فابریک رو میتونن کنار بزارن،همین کار رو کنن.تازه بعد از این کار آدم میفهمه که چه لپ تاپ خوبی داره.:20:

Mehrdad092000
21-11-2010, 00:26

توصیه به همه دوستان

طبق اخبار جدیدی که از یک منبع موثق توسط یکی از دوستان به من رسید تمامی ویندوزهای فابریک دستگاه ها ضمینه تبلیغاتی دارند و برای استفاده حرفه ای و زیاد مناسب نیستند.برای همین هم دائمآ اذیت میکنند و حجم سنگینی هم دارند که باعث کندی اونها میشه.من 3 روز پیش که این خبر دستم رسید کلآ هارد لپ تاپم رو پاک کردم(حتی درایو ریکاوری رو هم پاک کردم)بعد هم از یکی از دوستان یه نسخه ویندوز 7 خوب و 32bit گرفتم و نصب کردم.تو این 3روز همه جوره ازش کار کشیدم و آخ نگفته.هم سرعت خیلی خوب شده هم با هیچ نرم افزار یا بازی مشکل نداره،فوق العاده هم سبکتره.از دوستان هم خواهشمندم که اگر تعصب استفادهاز ویندز فابریک رو میتونن کنار بزارن،همین کار رو کنن.تازه بعد از این کار آدم میفهمه که چه لپ تاپ خوبی داره.:20:

اره بابا راحت برید نسخه ultimate هم نصب کنید حاشو ببرید
با ریکاوری دوباره اورجینال میشه دیگه نه؟یا تیاز به اکتیو داره؟

Vaioman
21-11-2010, 00:33
اره بابا راحت برید نسخه ultimate هم نصب کنید حاشو ببرید
با ریکاوری دوباره اورجینال میشه دیگه نه؟یا تیاز به اکتیو داره؟

آره عزیز هر وقت خواستی میتومی با DVD ها ریکاوری کنی ،هم درایو ریکاوری ساخته میشه و هم ویندوز فابریکت میاد.در مورد ویندوز 32Bit هم با یه کرک ساده اکتیو میشه و مثل یه ویندوز فابریک میتونی آپدیتش کنی.:46:

night lord
21-11-2010, 00:57

توصیه به همه دوستان

اینکه شما میگید جنبه تبلیغاتی داره اصلا درست نیست . دلیل کندی و سنگینی و اذیت کردن . اینه که این سیستم عاملها اکثرا بوسیله شرکتهای سازنده لپتاپ دستکاری میشه که مثلا بشه برای اون شرکت (asus edition) .
و یه سری برنامه چرتو پرت هم روش نصب میکنن که به درد هر کسی نمیخوره . فقط حجم ویندوزو میبره بالا و سنگینو کند میشه .
بهترین کار اینکه که یه back up بگیرید از کل هاردتون وقتی تازه لپ تا پو گرفتید بعد وباره پارتیشن بندی کنید و ویندوز ultimate نصب کنید .

راستی دوستان من یه dv6 pavilion 2020 داشتم همون اول که خریدم کاری که گفتم رو روش انجام دادم و وقتی ریکاوری میکردم حتی پارتیشن بندی هارد هم به روز اول برمیگشت (همه چیز) . این کارو با نرمافزار مخصوص hp انجام دادم.
سوال اینجاست که asus هم از این نزمافزارا با این قدرت داره؟

Mehrdad092000
21-11-2010, 01:04
آره عزیز هر وقت خواستی میتومی با DVD ها ریکاوری کنی ،هم درایو ریکاوری ساخته میشه و هم ویندوز فابریکت میاد.در مورد ویندوز 32Bit هم با یه کرک ساده اکتیو میشه و مثل یه ویندوز فابریک میتونی آپدیتش کنی.:46:

نه منظورم خود ویندوز اصلی بود
خودش با ریکاوری فعاله یا باید با tell فعالش کرد؟

alireza1411
21-11-2010, 08:40

توصیه به همه دوستان

من هم کاملا با تعویض ویندوزش موافقم. در مورد تبلیغات چیزی نمیدونم ولی یه ویندوز سون دارم که حجمش فکر کنم 4.5 گیگ بود و تمام ویندوزهای شرکتهای سازنده رو توش گذاشته بودند. من که از رو اون نصب نکردم ...

فکر کنم در کمتر از نصف روز اول زدم ویندوز و پارتیشن بندی مسخره ی لپ تاپ رو ترکوندم رفت.:31::31: با خشونت کامل. آخه صد بار گفتم و باز هم میگم این سیستم بک آپ گیریش به نظرم اصلا خوب نیست و سیستم رو با این هارد کم سرعتش کندتر و کندتر میکنه.

همین الان هم هاردش کنده و بک آپ رو بدون اینکه برم تو ویندوز میگیرم. چون حوصله ی کند شدنش رو ندارم به هیچ وجه.

به هر حال بعضی از دوستان محترم طرفدار ویندوز اوریجینال هستند و نظرشون هم کاملا محترمه. البته بستن یه سری از پردازش های استارت ویندوز میتونه کمک زیادی به افزایش سرعت بکنه.

دوستانی که میخوان کرک شده نصب کنن کرک معروف و عالیه Window Loader 1.9.3 رو استفاده کنن. تا دو هفته پیش آخرین ورژنش همین بوده. با نصبش میشه آپدیت هم کرد گرچه تفاوت بین ویندوز سون دو ماه پیش با ویندوز آپدیت شده ی ماه اکتوبر که تو سافت گذر گذاشته فقط دو سه مورد خیلی کوچیک بوده و فکر نمیکنم ارزش آپدیت کردن داشته باشه. من که ویندوز آپدیت شده میخرم و نصب میکنم .... سرعت اینترنتم پایینه حوصله ی آپدیت کردن ندارم. :31:

ضمنا یه سوال تخصصی: آقا من برنامه زیاد نصب میکنم و بخوام از اول هر سری روشن کنم و برم تو ویندوز قریب به 3 دقیقه علاف میشم. واسه همین همیشه هایبرنیت میکنم. این هایبرنیت مشکل واسه هارد لپ تاپ ایجاد میکنه یا نه ؟ آخه میگن اطلاعات با سرعت زیادی رو هارد ذخیره میشه. این واقعا درسته یا نه ؟

rahnemoun
21-11-2010, 08:42

توصیه به همه دوستان

یک چندتایی سوال در این مورد داشتم که اگه لطف کنی و جواب بدیی ممنون میشم.

آیا نسخه 32 بیتی با 64 بیتی، غیر از تشخیص مقدار Ram فرق اساسی دیگه‌ای هم داره؟ و به نظر شما گذشتن از 1 گیگ Ram در مقابل نرم‌افزارهای بیشتری که تو 32 بیتی میشه نصب کرد، قابل چشم پوشی هست؟

آیا تمامی درایورهایی که همراه لپ‌تاپ هست (یک CD مجزا حاوی درایورها) برای نسخه 32 بیتی هم بدون مشکل نصب میشه؟ یا باید درایورهاش رو جدا دانلود کنیم؟

من یک دی.وی.دی Win 7 - 64 نسخه Ultimate دارم که مال دریا سافت هست روی اون نوشته که بدون نیاز به کرک و سریال و بدون هیچ گونه دستکاری و همچنین قابلیت جنیون بودن،‌آیا به نظرت این نسخه خوبه که نصب کنم یا برم نسخه 32 بیتی بگیرم؟

آیا در موقع نصب ویندوز میشه هارد رو مجددا پارتیشن بندی کرد طوری که درایو ریکاوری هم پاک بشه؟

بعد از نصب ویندوز جدید به همراه نرم‌افزارهای کاربردی مورد نظر، اگه با خود ویندوز یک BackUp از کل سیستم بگیرم می‌تونم بعد اگه خواستم ویندوز رو عوض کنم از این استفاده کنم و یا بهتره که با Norton Ghost اینکار رو بکنم؟

مرسی - رامین :11:

alireza1411
21-11-2010, 08:55

آیا نسخه 32 بیتی با 64 بیتی، غیر از تشخیص مقدار Ram فرق اساسی دیگه‌ای هم داره؟ و به نظر شما گذشتن از 1 گیگ Ram در مقابل نرم‌افزارهای بیشتری که تو 32 بیتی میشه نصب کرد، قابل چشم پوشی هست؟

آیا تمامی درایورهایی که همراه لپ‌تاپ هست (یک CD مجزا حاوی درایورها) برای نسخه 32 بیتی هم بدون مشکل نصب میشه؟ یا باید درایورهاش رو جدا دانلود کنیم؟

من یک دی.وی.دی Win 7 - 64 نسخه Ultimate دارم که مال دریا سافت هست روی اون نوشته که بدون نیاز به کرک و سریال و بدون هیچ گونه دستکاری و همچنین قابلیت جنیون بودن،‌آیا به نظرت این نسخه خوبه که نصب کنم یا برم نسخه 32 بیتی بگیرم؟

آیا در موقع نصب ویندوز میشه هارد رو مجددا پارتیشن بندی کرد طوری که درایو ریکاوری هم پاک بشه؟

سلام رامین جان.

64 بیتی رم بالای 3 گیگ رو شناسایی میکنه و سرعت پردازش در اون حدود 10 15 درصد بیشتره. تو بازی تفاوت محسوسی ندیدم تا حالا.
مثال بزنم.
ببین سون زیپ نسخه ی 32 و 64 بیتی داره. خیلی برنامه های 32 بیتی تو ویندوز 64 بیتی هم نصب میشه. من هم دقیقا همین کارو کردم. سون زیپ 32 بیتی رو تو ویندوز 64 بیتی نصب کردم. در شرایط کاملا برابر یه تست انجام دادم.
با نصب نسخه ی 32 بیتی زمان فشرده سازی 40 ثانیه بود.
با نصب نسخه ی 64 بیتی زمان فشرده سازی 36 ثانیه شد.
پس میشه 10 درصد سرعت بالاتر. البته با x264 هم تست مشابه انجام دادم و عکسش رو یادم نیست تو کدوم صفحه همین تاپیک گذاشتم. اونجا هم سرعت تقریبا 10 درصد فرق کرده.

دوم ... دریاسافت رو زیاد نمیشناسم و یه سری برنامه ی متلب گرفتم که رو سی دی قفل گذاشته بود خوشم نیومد چون کلی وقت تلف کردم تا قفل رو بشکونم. یه بار هم Nero 9 خریدم و دیدم همون ورژنی مشکل داری هست که تو وب ریخته و دانلود کردم ... خاطره ی خوبی ندارم ولی خب شاید اتفاقی این جوری شده.

ویندوز دستکاری نشده هم بری بخوای آپدیت کنی بالاخره لو میره. مثل همین الان که ویندوز دستاپم لو رفته و یه بار دیگه باید کرک کنم. البته کرک کردنش همش 3 4 دقه با ری استارت و .... طول میکشه مشکلی نداره.

به هر حال بین سایتای ایرانی ویندوزهای سافت گذر رو بیشتر قبول دارم. در واقع تا به حال حدود 7 8 تا ویندوز سون داشتم و نسخه ی سافت گذر جدیدتر و بهتر بوده.

تو مراحل نصب بله میشه. فقط از اطلاعات کل هاردت یه کپی بگیری ها !!!!

من میگم با پاراگون و اکرونیس پارتیشن بسازی بهتره. چرا ؟ خب خود ویندوز ورمیداره بوت لودرش رو تو یه پارتیشن 100 مگابایتی میذاره ... خودش این رو میسازه واسه همین بوت لودر. موقع بک آپ گرفتن با نورتون قست این 100 مگ یه خورده میره رو اعصاب. بعدا میفهمی .... بهتره از اول با ویندوز ایکس پی و یا پاراگون و یا اکرونیس خودت هر جور راحتی پارتیشن بسازی و بعد تو مراحل نصب ویندوز دیگه پارتیشن بندی نکنی.:11:

Vaioman
21-11-2010, 09:06
اینکه شما میگید جنبه تبلیغاتی داره اصلا درست نیست . دلیل کندی و سنگینی و اذیت کردن . اینه که این سیستم عاملها اکثرا بوسیله شرکتهای سازنده لپتاپ دستکاری میشه که مثلا بشه برای اون شرکت (asus edition) .
و یه سری برنامه چرتو پرت هم روش نصب میکنن که به درد هر کسی نمیخوره . فقط حجم ویندوزو میبره بالا و سنگینو کند میشه .
بهترین کار اینکه که یه back up بگیرید از کل هاردتون وقتی تازه لپ تا پو گرفتید بعد وباره پارتیشن بندی کنید و ویندوز ultimate نصب کنید .

راستی دوستان من یه dv6 pavilion 2020 داشتم همون اول که خریدم کاری که گفتم رو روش انجام دادم و وقتی ریکاوری میکردم حتی پارتیشن بندی هارد هم به روز اول برمیگشت (همه چیز) . این کارو با نرمافزار مخصوص hp انجام دادم.
سوال اینجاست که asus هم از این نزمافزارا با این قدرت داره؟

آره دیگه!!!!!!!!:20:
پس تبلیغاتی یعنی چی؟حتمآ که نباید توش اسپاگتی تبلیغ کنن!!(پوزش میخوام کاملآ شوخیه):31:
منظور من هم از تبلیغاتی بودن اینه که برای شرکتهای سازنده ساخته میشه و به قول شما کلی نرم افزار و درایور مخصوص اون شرکت رو داره.دقیقآ Asus هم این کار رو میکنه و بعد از ریکاوری پارتیشن بندی هارد شما رو هم مثل اول میکنه.:11:

---------- Post added at 09:06 AM ---------- Previous post was at 09:05 AM ----------

نه منظورم خود ویندوز اصلی بود
خودش با ریکاوری فعاله یا باید با tell فعالش کرد؟

نه عزیز خودش فعاله.:46:

mohammad-rsh
21-11-2010, 09:11
ضمنا یه سوال تخصصی: آقا من برنامه زیاد نصب میکنم و بخوام از اول هر سری روشن کنم و برم تو ویندوز قریب به 3 دقیقه علاف میشم. واسه همین همیشه هایبرنیت میکنم. این هایبرنیت مشکل واسه هارد لپ تاپ ایجاد میکنه یا نه ؟ آخه میگن اطلاعات با سرعت زیادی رو هارد ذخیره میشه. این واقعا درسته یا نه ؟

تو دانشگاه یکی از بچه ها می گفت یکی از مقامات مایکروسافت گفته همیشه هایپرنیت کنید، خودش یه مدت هایپرنیت می کرد(حدود 2 ماه) ولی بعدش سیستمش ترکید (منظور ویندوز بود).
هرچندوقت خاموشش کنی بهتره

Vaioman
21-11-2010, 09:11
سلام علیرضا جان، مرسی از فعالیت دوباره:11:
در مورد سوالت باید بگم که تاحدی درسته،اما نه اینکه بزنه هارد رو خراب کنه بلکه ممکنه ویندوز رو خراب میکنه.شما باید هر چند دفعه که این کار رو میکنی حتمآ یه بار ریست کنی.خیلی وقت پیش تو یه مقاله خونده بودم که مایکروسافت خودش گفته که بعد از حداکثر 6 مرتبه هایبرنیت حتمآ ریست بشه وگرنه به ویندوز آسیب میرسه.:20:

mohammad-rsh
21-11-2010, 09:13
من خودم ویندوز دریاسافت رو نصب کردم.
به نظر من خوبه تا وقتی اذیتش نکنی!
من فقط با اسکرین سیورش مشکل دارم که بعضی وقت ها بعد از زمان تعیین شده هم نمیاد.

Vaioman
21-11-2010, 09:33

بعد از نصب ویندوز جدید به همراه نرم‌افزارهای کاربردی مورد نظر، اگه با خود ویندوز یک BackUp از کل سیستم بگیرم می‌تونم بعد اگه خواستم ویندوز رو عوض کنم از این استفاده کنم و یا بهتره که با Norton Ghost اینکار رو بکنم؟

سلام رامین جان انشاال... که خوب باشی:11:
فرق ویندوز فابریک با یه ویندوز 32Bit در حدود300mg از رم است نه 1G .البته درسته که ویندوز 32bit از 3G رم بیشتر استفاده نمیکنه اما در عوض ویندوز فابریک هم حدود 1.3G از فضای رم رو اشغال میکنه اما ویندوز غیر فابریک حدود 600mg .که این خودش 700mg اختلاف داره،پس شما عملآ با استفاده از ویندوز غیر فابریک فقط 300mg رم از دست میدی.دومآ مگه چند تا برنامه و یا گیم هست که این همه رم بخواد!!!تو پردازش هم که در حدود 10 درصد (با این نرم افزارهایی که تو بازاره) با هم اختلاف دارند که در عمل اصلآ محسوس نیست تازه به دلیل افزایش زیاد سرعت ویندوز لپ تاپت سریعتر هم میشه.پس خیالت راحت باشه،مطمئنم که از این کار راضی خواهی بود.در مورد درایورها هم باید بگم که بله و کاملآ نصب میشه.اگه با 64bit مشکل نداری ممکنه نسخه خوبی باشه.من تا حالا چند تا پک از دریا سافت داشتم و خوب بوده اما مطمئنآ اگه دستکاری نشده باشه باید کرکش کنی تا بتونی آپدیتش کنی.در مورد پارتیشن بندی هم باید بگم که بله.درایو ریکاوری رو هم میتونی پاک کنی.البته استاندارد اینه که با نرم افزارهای مدیریت هارد مثل پاراگون این کار رو انجام بدی اما با خود ویندوز هم موقع نصب به راحتی انجام میشه.شما میتونی مثل ویندوز فابریک نرم افزار AI رو از رو درایور همراه دستگاه نصب کنی و یه ریکاوری رو DVD بگیری و بعدآ هم به راحتی ویندوز جدید رو ریکاوری کنی.درست عین ویندوز فابریک.در کل رامین جان برو ویندوز رو عوض کن و لذت لپ تاپت رو ببر.:46:

---------- Post added at 09:33 AM ---------- Previous post was at 09:29 AM ----------

من خودم ویندوز دریاسافت رو نصب کردم.
به نظر من خوبه تا وقتی اذیتش نکنی!
من فقط با اسکرین سیورش مشکل دارم که بعضی وقت ها بعد از زمان تعیین شده هم نمیاد.

معمولآ این ویندوز ها چون دستکاری میشن یه سری ایراد الکی پیدا میکنن.شما میتونی به راحتی اسکرین سیور جدید نصب کنی،اما به نظر من کلآ غیر فعالش کن چون یکی از مخرب ترین عوامل ویندوز همین اسکرین سیوره.:20:

rahnemoun
21-11-2010, 10:17
به هر حال بین سایتای ایرانی ویندوزهای سافت گذر رو بیشتر قبول دارم. در واقع تا به حال حدود 7 8 تا ویندوز سون داشتم و نسخه ی سافت گذر جدیدتر و بهتر بوده.

منهم سافت گذر روقبول دارم ولی مشکلش اینه که لینک دانلود ویندوز سون فقط برای اعضای VIP فعال هست!

برای پارتیشن بندی اگه از XP استفاده کنم مشکل 100 مگابایتی وجود نداره؟

Vaioman
21-11-2010, 12:32
منهم سافت گذر روقبول دارم ولی مشکلش اینه که لینک دانلود ویندوز سون فقط برای اعضای VIP فعال هست!

برای پارتیشن بندی اگه از XP استفاده کنم مشکل 100 مگابایتی وجود نداره؟

خیر وجود نداره.:46:

alireza1411
21-11-2010, 14:46
سلام علیرضا جان، مرسی از فعالیت دوباره:11:
در مورد سوالت باید بگم که تاحدی درسته،اما نه اینکه بزنه هارد رو خراب کنه بلکه ممکنه ویندوز رو خراب میکنه.شما باید هر چند دفعه که این کار رو میکنی حتمآ یه بار ریست کنی.خیلی وقت پیش تو یه مقاله خونده بودم که مایکروسافت خودش گفته که بعد از حداکثر 6 مرتبه هایبرنیت حتمآ ریست بشه وگرنه به ویندوز آسیب میرسه.:20:

واووووووووووو .... من از وقتی گرفتم همش هایبرنیت هست ... البته چند بار هم که کارم کوتاه بود زدم رو Sleep.

با این حساب باید برم حسابی سرچ کنم ببینم قضیه ی خرابی ویندوز واسه چی پیش میاد.

و البته یه چیز دیگه ... من دستاپم رو همیشه Sleep کردم و تا به حال ویندوزم خراب نشده. فرقش با هایبرنیت تو اینه که اطلاعات میره روی رم قرار میگیره ... همین ...
نمیدونم چرا هایبرنیت که دقیقا شبیه همون اسلیپ هست مشکل داره ... اگه فهمیدم مشکل چیه اینجا لینکش رو میذارم. ممنون

البته فقط ویندوز مشکل داره بشه اشکال مشکال نداره ...:31:

واسه استفاده از 4 گیگ رم تو 32 بیتی همون پچ روسی رو نصب کنید من که تست کردم کار میکرد و جالبه امتیاز دادن ویندوز به رم رو بیشتر از پیش زیر سوال میبره !!! یعنی امتیاز رم میشه 7.5 که خیلی بالاتر از معموله.

You Were Mine
21-11-2010, 15:17
دوستان سلام

من چند وقتی هست با تاچ پد لپتاپم مشکل پیدا کردم به اینصورت که اصلا تو ویندوز 7 --- 32 بیتی کار نمیکنه 1 جورایی ..... میزنه . درایور های جدید را رفتم از سایت گرفتم برای ویندوز 32 بیتی اما بازم همینجوریه مجبورم بذارم با درایور پیش فرض ویندوز باشه تا کار کنه.
قبلا که ویندوز اصلی 64 بیتی خودش روش بود مشکلی نداشتم اما با این ویندوز 32 بیتی مشکل داره نمیدونم چرا . اگه کس دیگه ای از دوستان هم این مشکل را داشته ممنون میشم راهنماییم کنه.

دوستان یکی جواب این سوال منو بده

Vaioman
21-11-2010, 15:30
دوستان یکی جواب این سوال منو بده

سلام دوست عزیز خیلی وقته که خبری ازت نیست.
درایور تاچ پد با بعضی از 32 بیتی ها مشکل داره.من الان دارم با درایور خود ویندوز کار میکنم و تمام امکانات مولتی پد رو هم دارم.شما هم زیاد نگران نباش مشکل خاصی نیست.فقط با ویندوزت سازگار نیست.:46:

You Were Mine
21-11-2010, 15:48
سلام مرسی گرفتار بودم نمیرسیدم بیام به کلوپ سر بزنم .
خوبی شما ؟
من زیاد نگرانش نیستم ولی خب امکاناتی که با درایور مخصوص خودش را بهم میداد الان دیگه ندارم فقط از اون امکانات Pinch zooming را دارم که اونم بعضی جاها کار میکنه نه همه جا .
شما چطوری همه امکاناتشو فعال کردی ؟ از من الان درایور خود ویندوز نصب که مال سال 2006 . از شما چی ؟

راستی الان بایاس لپ تاپ را به 212 اپدیت کردم وقتی لپ تاپ خاموش شد دوباره امدم روشنش کنم ارور میداد و تو ویندوز نمیرفت بنابر اتفاقی که چند روز پیش برای یکی از دوستانم پیش امد و برای منم تجربه شد فهمیدم که نوع ارتباط هارد عوض شده به همین خاطر بعد از زدن کلید DEL و رفتن به محیط بایاس نوع ارتباط هارد را از قسمت Sata Configuration به IDE تغییر دادم تا مشکلم رفع بشه . اینم اینجا گفتم تا اگه دوستان با همچین مشکلی روبه رو شدند نگران نشند و اتفاق خاصی نیست.

Vaioman
21-11-2010, 16:15
سلام مرسی گرفتار بودم نمیرسیدم بیام به کلوپ سر بزنم .
خوبی شما ؟
من زیاد نگرانش نیستم ولی خب امکاناتی که با درایور مخصوص خودش را بهم میداد الان دیگه ندارم فقط از اون امکانات Pinch zooming را دارم که اونم بعضی جاها کار میکنه نه همه جا .
شما چطوری همه امکاناتشو فعال کردی ؟ از من الان درایور خود ویندوز نصب که مال سال 2006 . از شما چی ؟

راستی الان بایاس لپ تاپ را به 212 اپدیت کردم وقتی لپ تاپ خاموش شد دوباره امدم روشنش کنم ارور میداد و تو ویندوز نمیرفت بنابر اتفاقی که چند روز پیش برای یکی از دوستانم پیش امد و برای منم تجربه شد فهمیدم که نوع ارتباط هارد عوض شده به همین خاطر بعد از زدن کلید DEL و رفتن به محیط بایاس نوع ارتباط هارد را از قسمت Sata Configuration به IDE تغییر دادم تا مشکلم رفع بشه . اینم اینجا گفتم تا اگه دوستان با همچین مشکلی روبه رو شدند نگران نشند و اتفاق خاصی نیست.

مرسی عزیز
درایور من هم همون 2006 است و من هیچ کاری هم باهاش نکردم،خودش اتوماتیک نصب شد.همونطور که گفتم چندتا از دوستان هم این مشکل رو داشتن فقط مال ناسازگاری ویندوزه.:46:

You Were Mine
21-11-2010, 16:19
من قبلا وقتی که درایور روش نصب بود ( ویندوز 64 بیت ) همه کار میتونستم باهاش بکنم با مولتی پد صفحه یا عکس ها را عوض میکردم ، زوم برای صفحه دسکتاپ هم کار میکرد ، با 3 انگشت به سمت بالا میکشیدم My Computer باز میشد و .... کارای دیگه . اما الان از اینها محروم شدم.
راستی مشکل صدای لپ تاپ ( همون صدای کلیک موس یا قطره آب ) حل نشد ؟
مشکل سخت افزاری دیگه ای که برای لپ تاپ از بچه های دیگه گزارش نشده ؟

Vaioman
21-11-2010, 16:23
من قبلا وقتی که درایور روش نصب بود ( ویندوز 64 بیت ) همه کار میتونستم باهاش بکنم با مولتی پد صفحه یا عکس ها را عوض میکردم ، زوم برای صفحه دسکتاپ هم کار میکرد ، با 3 انگشت به سمت بالا میکشیدم My Computer باز میشد و .... کارای دیگه . اما الان از اینها محروم شدم.

والا مال لپ تاپ بعضی از دوستان حل شد و برای یه سری دیگه هم نه.اما این مشکل جز یه دوره خاص دیگه پیش نیومده.:46:

You Were Mine
21-11-2010, 16:26
از بعضی دوستان که حل شده مال چی بوده ؟ بعضی ها قرار بود با نمایندگی صحبت کنند چی شد ؟
دوره خاص ؟ چه دوره ای ؟

Vaioman
21-11-2010, 16:32
از بعضی دوستان که حل شده مال چی بوده ؟ بعضی ها قرار بود با نمایندگی صحبت کنند چی شد ؟
دوره خاص ؟ چه دوره ای ؟

منظور همون 3 الی 4 ماه پیش بود.گارانتی که جوابی نداده بود و مال اونهایی که حل شد هم خود به خود حل شد.در هر صورت چیز مهمی نبوده و دردسری ایجاد نکرده.:46:

You Were Mine
21-11-2010, 16:34
راستی من دارم درایور های لپ تاپ را اپدیت میکنم تا الان :

گرافیک
صدا
بایاس
چیپست
لن

چیز دیگه ای هست که اپدیتش بدردبخور باشه یعنی لازم باشه ؟
چجوری درایور وایرلس را اپدیت کنم اخه درایور زیاد هست من نمیدونم کدوم را باید دانلود کنم ؟ الان از من این ورژن هست :
8.0.0.238
الان چند تا درایور امده :
Azurewave NB290 Wireless LAN Driver and Utility
Intel(R) 6250 WiFi Wireless LAN Driver
Intel(R) 1000 WiFi Wireless LAN Driver
Intel(R) 6200 WiFi Wireless LAN Driver

Intel(R) 6250 WiMAX Wireless LAN Driver
Intel(R) 6250 WiMAX Wireless LAN Driver for Win7 32 bit [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Intel 6300 WiFi Wireless LAN Driver
Intel 6300 WiFi Wireless LAN Driver for Win7 32 bit

Intel(R) 6250 WiFi Wireless LAN Driver for Win7 32 bit

Intel(R) 6200 WiFi Wireless LAN Driver for Win7 32 bit

Intel(R) 1000 WiFi Wireless LAN Driver for Win7 32 bit

حالا من کدوم را دانلود کنم ؟:18::46:

Vaioman
21-11-2010, 16:36
راستی من دارم درایور های لپ تاپ را اپدیت میکنم تا الان :

گرافیک
صدا
بایاس
چیپست
لن

چیز دیگه ای هست که اپدیتش بدردبخور باشه یعنی لازم باشه ؟
چجوری درایور وایرلس را اپدیت کنم اخه درایور زیاد هست من نمیدونم کدوم را باید دانلود کنم ؟ الان از من این ورژن هست :
8.0.0.238
الان چند تا درایور امده :
Azurewave NB290 Wireless LAN Driver and Utility

Intel(R) 6250 WiMAX Wireless LAN Driver
Intel(R) 6250 WiMAX Wireless LAN Driver for Win7 32 bit [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Intel 6300 WiFi Wireless LAN Driver
Intel 6300 WiFi Wireless LAN Driver for Win7 32 bit

Intel(R) 6250 WiFi Wireless LAN Driver for Win7 32 bit

Intel(R) 6200 WiFi Wireless LAN Driver for Win7 32 bit

Intel(R) 1000 WiFi Wireless LAN Driver for Win7 32 bit

حالا من کدوم را دانلود کنم ؟:18::46:
فقط گرافیک رو دانلود کن و بقیش هیچ کدوم بدرد نمیخوره.

You Were Mine
21-11-2010, 16:39
اون لیست اول که دادم همه را دانلود و اپدیت کردم فقط مونده وایرلس .

حالا به نظرت کدوم را دانلود کنم که مال ما میشه ؟

m_y_68
21-11-2010, 17:18
سلام
آقایون مهندس کسی میدونه چجوری میشه عملکرد کلیدهای مدیا با لا صفحه کلید روی اسپیکر رو عوض کرد ؟
یعنی به جای اینکه برنامه مدیا سنتر باز بشه مثلا jet audio باز بشه.
در ضمن درصد کم یا زیاد کردن ولووم هم توسط این کلیدها میشه عوض کرد ؟
یعنی به جای 12 درصد بشه 2 درصد.

Vaioman
21-11-2010, 18:12
اون لیست اول که دادم همه را دانلود و اپدیت کردم فقط مونده وایرلس .

حالا به نظرت کدوم را دانلود کنم که مال ما میشه ؟

هیچ کدوم.مدل وایرلس این لپ تاپ Atheros ar9285 هستش و شما میتونی از لینک زیر آپدیتش رو بگیری.:46:

alireza1411
21-11-2010, 20:46
دوستانی که میخوان از ویندوزهای 32 بیتی استفاده کنند اولا که تاکید میکنم 10 15 درصد سرعت پردازش کمتر میشه !!

برای رفع محدودیت 3 گیگ رم میتونید از پچ روسی زیر استفاده کنید که خودم رو دستاپ خودم و داداشم به مدت 1 سال و اندی استفاده کردم و مشکلی نداشته اما با این حال مسئولیتش استفاده از این پچ به عهده ی خودتونه. دوستان سوال کردن آپلودش کردم وگرنه این کارو نمیکردم .... هر چی دیدین از چشم خودتونه ها !!!! نکین فلان فلان شده چیز کرد ...
چیزززززززز :

طریقه ی استفاده اینه که:

1- آنتی ویروس و این جور چیزا رو مرخص کنید موقتا. ویروسی نیست ولی خب مشکوک به ویروس بودنه واسه همین معمولا گیر میدن. البته همه نه ... مثلا نود گیر نمیده ولی آویرا حساسه گیر میده.

2- تحت ادمین ران کنید. یعنی راست کلیک و گزینه ی Run as administrator

3- یه گزینه میاد وسط صفحه و همون یه دونه رو بزنید تا یه صفحه سیاه باز بشه.

4- تو این صفحه کلید Y کیبورد رو بزنید

5- اگه ارور نده و ویروسیابتون رو درست خاموش کرده باشید بعد از این مرحله فقط ری استارت میشه.

6- بعد از ری استارت شدن یه گزینه اضافه شده. این گزینه که تهش نوشته 128 GB دقیقا عین ویندوزی هست که نصب کردید فقط فرقش اینه که محدودیت رم تا 128 گیگابایت افزایش یافته و مثل 64 بیتی ها شده !!!

7- اگه خوشتون نیومد از گزینه ی دوم میرین تو ویندوزتون که همون ویندوز قبلیه و هیچ مشکل و فرقی نداره.

در مورد امتیاز ویندوز هم همون طور که قبلا گفتم امتیاز رم تا 7.3 افزایش پیدا میکنه. پهنای باند رو تست کردم و اونهم واقعا افزایش داره ولی نه اون طوری که فکر کنید یه طوفانی شده. تست پهنای باند رو با SANDRA و Everest و PC mark Vantage انجام دادم ولی الان امتیاز ویندوز رو دارم.

ضمنا با استفاده از برنامه های:
Enhance My seven
7Tweaks
میشه امتیاز رم ویندوز رو از 7.3 به 7.5 هم افزایش داد !!!!! این هم عکسش:

به امتیاز CPU هم توجه کنید میبینید یه خورده یعنی از 6.9 به 7.0 افزایش پیدا کرده. یعنی چیزی که تو ویندوز 64 بیتی هم همون 6.9 هست. این یکی رو دیگه با SANDRA و PC Mark تست نکردم. اگه تست کردین نتیجش رو ممنون میشم بزارید. فقط موقع تست برنامه اجرا نکنید و کپی پیست ساده هم نکنید. شرایط کاملا باید عادی باشه.

alireza1411
21-11-2010, 22:45
من قبلا با تاچ پد مشکل دوستان رو داشتم. راه که نمیدونم چیه ولی یه کارایی کردم خودش درست شد.

امرزو سرچ کردم ببینم راه خاصی تو وب هست که تست کرده باشند.

یه چیزی خوندم لینک رو الان ندارم. ولی این جوری گفته بود

1- اول تو کنترل پنل بخش آن اینستال برنامه ها میریم و برنامه ی تاپ پد که اول اسمش ETD بود رو پاک میکنیم.

2- بدون ری استارت کردن میریم ادامه میدیم و تو دیوایس منیجر بخش موس و کیبورد و ... اون درایور تاپ پد رو پاک میکنیم !!! فقط یادمون نمیره که تیک Remove software driver for this devise رو بزاریم که همه چی رو کامل پاک کنه.

3- یه ری استارت میکنیم و میریم دو باره نصب میکنیم. من ورژن 8.0.7 رو تست کردم جواب میده ولی ورژنهای دیگه هم باید همین جوری باشه.

خب من این راه رو تقریبا رفتم قبلا و احتمال میدم با این راه حل بشه.

اگه تست کردین و جواب نداد یا داد خبر بدین.:11::11:

You Were Mine
22-11-2010, 22:21
مرسی دوست عزیز

دوستان کسی دیگه این پچ روسی را نصب نکرده ؟ اگه کسی نصب کرده و مشکلی نداشته بگه تا ما هم نصب کنیم.

در ضمن اگه پچ مشکل داشته باشه که سخت افزاری مشکلی پیش نمیاد حداکثر اتفاقی که میوفته ویندوز خراب میشه درسته ؟

راستی اقا علیرضا درایور تاچ پد ورژن 8.0.7 که شما گفتین اصلا وجود نداره ( تو سایت ایسوس ) آخرین ورژن 7.0.5.10 هست

ویرایش

درایور مورد نظر را از سایت زیر پیدا و نصب کردم عالیه هیچ مشکلی نداره به دوستان هم توصیه میکنم دانلود ونصب کنند.

رفع محدودیت رم در ویندوز 32 بیتی :

مثل اینکه بعد از نصب برای بعضی ها مشکلاتی به وجود آورده من که از نصبش پشیمون شدم.
همچنین با نصب این نرم افزار 1 منو به قسمت بوت شما اضافه میکنه که با رفتن داخل اون ویندوز جدید دیگه محدودیت رم ندارید. ( من دوست داشتم روی همین ویندوز پچ اجرا بشه و مشکلاتی ندلشته باشه ) حالا بازم نصب با خودتون . از علیرضای عزیز هم به خاطر گذاشتن نرم افزار تشکر میکنم .

توی این انجمن ها میتونید مشکلات و نظرات کسانی را که این پچ را نصب کردن مشاهده کنید :

Ali_B1
23-11-2010, 12:03
دوستانی که میخوان از ویندوزهای 32 بیتی استفاده کنند اولا که تاکید میکنم 10 15 درصد سرعت پردازش کمتر میشه !!

برای رفع محدودیت 3 گیگ رم میتونید از پچ روسی زیر استفاده کنید که خودم رو دستاپ خودم و داداشم به مدت 1 سال و اندی استفاده کردم و مشکلی نداشته اما با این حال مسئولیتش استفاده از این پچ به عهده ی خودتونه. دوستان سوال کردن آپلودش کردم وگرنه این کارو نمیکردم .... هر چی دیدین از چشم خودتونه ها !!!! نکین فلان فلان شده چیز کرد ...
چیزززززززز :

طریقه ی استفاده اینه که:

1- آنتی ویروس و این جور چیزا رو مرخص کنید موقتا. ویروسی نیست ولی خب مشکوک به ویروس بودنه واسه همین معمولا گیر میدن. البته همه نه ... مثلا نود گیر نمیده ولی آویرا حساسه گیر میده.

2- تحت ادمین ران کنید. یعنی راست کلیک و گزینه ی Run as administrator

3- یه گزینه میاد وسط صفحه و همون یه دونه رو بزنید تا یه صفحه سیاه باز بشه.

4- تو این صفحه کلید Y کیبورد رو بزنید

5- اگه ارور نده و ویروسیابتون رو درست خاموش کرده باشید بعد از این مرحله فقط ری استارت میشه.

6- بعد از ری استارت شدن یه گزینه اضافه شده. این گزینه که تهش نوشته 128 GB دقیقا عین ویندوزی هست که نصب کردید فقط فرقش اینه که محدودیت رم تا 128 گیگابایت افزایش یافته و مثل 64 بیتی ها شده !!!

7- اگه خوشتون نیومد از گزینه ی دوم میرین تو ویندوزتون که همون ویندوز قبلیه و هیچ مشکل و فرقی نداره.

در مورد امتیاز ویندوز هم همون طور که قبلا گفتم امتیاز رم تا 7.3 افزایش پیدا میکنه. پهنای باند رو تست کردم و اونهم واقعا افزایش داره ولی نه اون طوری که فکر کنید یه طوفانی شده. تست پهنای باند رو با SANDRA و Everest و PC mark Vantage انجام دادم ولی الان امتیاز ویندوز رو دارم.

ضمنا با استفاده از برنامه های:
Enhance My seven
7Tweaks
میشه امتیاز رم ویندوز رو از 7.3 به 7.5 هم افزایش داد !!!!! این هم عکسش:

به امتیاز CPU هم توجه کنید میبینید یه خورده یعنی از 6.9 به 7.0 افزایش پیدا کرده. یعنی چیزی که تو ویندوز 64 بیتی هم همون 6.9 هست. این یکی رو دیگه با SANDRA و PC Mark تست نکردم. اگه تست کردین نتیجش رو ممنون میشم بزارید. فقط موقع تست برنامه اجرا نکنید و کپی پیست ساده هم نکنید. شرایط کاملا باید عادی باشه.
مرسی علیرضا جان از اطلاعات خوبی که همیشه میدی به دوستان .
یک مطلبی در باره ی این موضوع و اینکه نمره های ویندوز 32 بیت بیشتر هست به نظرم میرسه که قبلا هم مطرح شده فکر می کنم تو این تاپیک اون هم اینه که ملاک هایی که برای نمره دادن استفاده میشه دقیقا منتج به این نمیشه که آدم فکر کنه واقعا کارایی هم متفاوت خواهد بود! یعنی منظورم اینه که شاید بشه در شرایط برابر دو دستگاه مختلف رو با یک کانفیگ نرم افزاری مثلا هر دو سون 64 بیت با هم قیاس کرد اون هم تا حدی و نتیجه ای سطحی گرفت ولی نمیشه یک دستگاه رو با دو گانفیگ نرم افزاری مختلف مثلا بین 32 و 64 بیت مقایسه کرد و بخاطر اعداد بیشتری که نمایش داده شده با این نتیجه رسید که کاراریی هم بهتر شده . در مورد نمره ی رم من صفحه ای رو خوندم و دیدم امتیاز ویندوز به مقداری رمی هست از نظر حجم که بطور مستقیم در اختیار ویندوز قرار میگیره! که با توجه تفاوت سطح انتظارات ویندوز 32 و 64 می تونه این عدد بطور صوری تغییر کنه ! و برای بقیه ی موارد هم به همین صورت. مثلا ویندوز ایکس پی هم اگر همچین سیستمی داشت با این سخت افزار تعجب میکرد و همه رو 10 میداد چون بنده خدا همچین سخت افزار گردن کلفتی براش خیلی هم زیاد به نظر میاد!

mohammad-rsh
23-11-2010, 17:43
مگه رو لپ تاپتون نرم افزار Asus Live Update نصب نیست؟

mohsenjxj
23-11-2010, 19:57
سلام لپ تاپ من هنوز هم اون صدای کلیک یا قطره آب روداره بنظر من که نمیشه بهش گفت مشکل و طبیعی هست.

alireza1411
23-11-2010, 20:07
مرسی دوست عزیز

دوستان کسی دیگه این پچ روسی را نصب نکرده ؟ اگه کسی نصب کرده و مشکلی نداشته بگه تا ما هم نصب کنیم.

در ضمن اگه پچ مشکل داشته باشه که سخت افزاری مشکلی پیش نمیاد حداکثر اتفاقی که میوفته ویندوز خراب میشه درسته ؟

راستی اقا علیرضا درایور تاچ پد ورژن 8.0.7 که شما گفتین اصلا وجود نداره ( تو سایت ایسوس ) آخرین ورژن 7.0.5.10 هست

ویرایش

درایور مورد نظر را از سایت زیر پیدا و نصب کردم عالیه هیچ مشکلی نداره به دوستان هم توصیه میکنم دانلود ونصب کنند.

رفع محدودیت رم در ویندوز 32 بیتی :

مثل اینکه بعد از نصب برای بعضی ها مشکلاتی به وجود آورده من که از نصبش پشیمون شدم.
همچنین با نصب این نرم افزار 1 منو به قسمت بوت شما اضافه میکنه که با رفتن داخل اون ویندوز جدید دیگه محدودیت رم ندارید. ( من دوست داشتم روی همین ویندوز پچ اجرا بشه و مشکلاتی ندلشته باشه ) حالا بازم نصب با خودتون . از علیرضای عزیز هم به خاطر گذاشتن نرم افزار تشکر میکنم .

توی این انجمن ها میتونید مشکلات و نظرات کسانی را که این پچ را نصب کردن مشاهده کنید :

سایت ایسوس خیلی آپدیت عمل نمیکنه. شما ببین تو بخش درایور کارت گرافیک که یکی از دو پردازنده ی مهم لپ تاپه چه قدر دیر به دیر آپدیت میکنه !!!

بههر حال اگه جواب داده فکر کنم نیازی نیست جدیدش رو نصب کنید. به هر حال من الان همین ورژنی که گفتم رو نصب کردم. قبلا لینک دادم ولی بازم میذارم ، شاید لازم شد:
ین هم لینک درایور تاپ پد ورژن 8.0.7.0 :

در مورد اون پچ هم ممنون لینک تاپیکش رو دادین. خوشبختانه واسه من هیچ مشکلی نداشته و پهنای باند رم رو واقعا افزایش داده بود.
اما همونطور که گفتم روسیه و ممکنه ایرادهایی داشته باشه. رو سخت افزارهای مختلف جوابهای مختلفی بده ... من رو سه تا سیستم تست کردم و مشکلی نداشته. چهارمی که تست کنم ممکنه مشکل دار باشه:31:. البته n61 من مشکل نداشته و فکر کنم بعیده برای بقیه دوستان مشکل پیدا کنه.

alireza1411
23-11-2010, 20:13
مرسی علیرضا جان از اطلاعات خوبی که همیشه میدی به دوستان .
یک مطلبی در باره ی این موضوع و اینکه نمره های ویندوز 32 بیت بیشتر هست به نظرم میرسه که قبلا هم مطرح شده فکر می کنم تو این تاپیک اون هم اینه که ملاک هایی که برای نمره دادن استفاده میشه دقیقا منتج به این نمیشه که آدم فکر کنه واقعا کارایی هم متفاوت خواهد بود! یعنی منظورم اینه که شاید بشه در شرایط برابر دو دستگاه مختلف رو با یک کانفیگ نرم افزاری مثلا هر دو سون 64 بیت با هم قیاس کرد اون هم تا حدی و نتیجه ای سطحی گرفت ولی نمیشه یک دستگاه رو با دو گانفیگ نرم افزاری مختلف مثلا بین 32 و 64 بیت مقایسه کرد و بخاطر اعداد بیشتری که نمایش داده شده با این نتیجه رسید که کاراریی هم بهتر شده . در مورد نمره ی رم من صفحه ای رو خوندم و دیدم امتیاز ویندوز به مقداری رمی هست از نظر حجم که بطور مستقیم در اختیار ویندوز قرار میگیره! که با توجه تفاوت سطح انتظارات ویندوز 32 و 64 می تونه این عدد بطور صوری تغییر کنه ! و برای بقیه ی موارد هم به همین صورت. مثلا ویندوز ایکس پی هم اگر همچین سیستمی داشت با این سخت افزار تعجب میکرد و همه رو 10 میداد چون بنده خدا همچین سخت افزار گردن کلفتی براش خیلی هم زیاد به نظر میاد!

ببین علی جان دقیقا همین هست که میگی. من هم خوندم و اصلا رو امتیاز ویندوز حساب باز نمیکنم. منتها بعضی از دوستان فکر میکنن رم این لپ تاپ از سری وایو سونی بدتره و ملاکشون امتیاز ویندوزه.

خب ... یه چیزی بگم خیال همه راحت بشه. تو تاپیک اخبار دنیای سخت افزار یه چند تا بنچ مارک از سایتای مختلف گذاشم و رمهایی با باس 800 تا 1600 و DDR2 و DDR3 همه مقایسه شدند !!!! نتیجه اینه که تو کارای پردازشی و بازیها و کارای گرافیکی تنها 3 4 درصد تفاوت بهترین رم و بدترینش بوده. یعنی در واقع سرعت پردازش به رم ربطی نداره. منطقی هم هست.

فقط تو یه حالت به نظر من رم مهم میشه. اونهم اینکه یه برنامه سنگین استفاده کنید و رم زیادی بخواد و در نتیجه حتی 4 گیگ هم کم باشه !!! سنگین که میگم منظورم احیانا رندر کردن نیست. منظورم یه چیزی شبیه فلوئنت هستش که با روش Finite Element یا المان محدود میان مساله رو حل کنند.

مگه رو لپ تاپتون نرم افزار Asus Live Update نصب نیست؟

آقا من قبلا که یه مدت 32 بیتی ریخته بودم این برنامه رو نصب کرده بودم ولی هیچ وقت به سرور وصل نشد. نمیدونم تنظیماتی داشته که من بی خبر بودم یا ؟؟؟؟
البته اون درایور کارت گرافیک رو که دیدم بدون فشرده کردن گذاشته کلا بی خیالش شدم ولی دویت داشتم ببینم درایور مثلا چیپ ست اینتل میاد پیام بده.

سلام لپ تاپ من هنوز هم اون صدای کلیک یا قطره آب روداره بنظر من که نمیشه بهش گفت مشکل و طبیعی هست.
مال من هم گاهی این صدا رو میده. مال هاردشه. واسه دستاپم هم هاردش صدا میده. کلا هر چی هارد دیدم صدا میداده فقط بعضیهاش خیلی کم صدا میده. قبلا با HDD Regenerator تست کردم شاید بد سکتور باشه ولی هیچ چی نیافت.:46:

amingol
23-11-2010, 21:37
سلام دوستان
لبتاپ من امروز که روشنش کردم منو رو سورپرایز کرد
روی lcd یک خط باریک آبی رنگ افتاده بود که از بالا تا پایین امتداد داشت
مثل این میموند که پیکسل سوخته داریم اما چرا ابی رنگ بود نمیدونم
تازه یک چیز جالب دیگه هم اینکه صفحاتی که زمینه اونها سفید هستش باعث میشه که این خط باریک عمودی ناپدید بشه
به نظرتون باید چکارکنم
فکر میکنید ایراد سخت افزاری هستش و باید ببرم گارانتی یا نرم افزاری هستو ویندوز رو عوض کنم؟
البته خیلی وقت نیست که من این لبتاپو خریدم و نه ضربه ای بهش خورده و و اتفاق خاصی افتاده واسش
لطفا راهنماییم کنید تا از این وضعیت خلاص شم.

Ali_B1
24-11-2010, 03:07
در مورد صدا باید بگم مال من هم میداد! جالب اینجاست که بعضی مواقع به این نتیجه می رسیدم که دیگه این صدا رو نمیده و صدا قطع شده و همون موقع که می خواستم تو سایت بنویسم که صدای لپ تاپ من قطع شده صدا شروع میشد و من ضایع می شدم :دی اما الان انگا صدا قطع شده واقعا و چند وقتیست که از این صدا خبری نیست ! فکر کنم مال نویی باشه و به مرور روون بشه ( تو مایه های شاگرد مکانیک نظر دادم :دی)

mohammad-rsh
24-11-2010, 10:37
سلام دوستان
لبتاپ من امروز که روشنش کردم منو رو سورپرایز کرد
روی lcd یک خط باریک آبی رنگ افتاده بود که از بالا تا پایین امتداد داشت
مثل این میموند که پیکسل سوخته داریم اما چرا ابی رنگ بود نمیدونم
تازه یک چیز جالب دیگه هم اینکه صفحاتی که زمینه اونها سفید هستش باعث میشه که این خط باریک عمودی ناپدید بشه
به نظرتون باید چکارکنم
فکر میکنید ایراد سخت افزاری هستش و باید ببرم گارانتی یا نرم افزاری هستو ویندوز رو عوض کنم؟
البته خیلی وقت نیست که من این لبتاپو خریدم و نه ضربه ای بهش خورده و و اتفاق خاصی افتاده واسش
لطفا راهنماییم کنید تا از این وضعیت خلاص شم.

کی خریدی؟
گارانتی داره؟

mohammad-rsh
24-11-2010, 10:54
سلام به همه
Asus Live Update من سرعتش خیلی کمه.
من اینترنت 1Mg دارم ولی یه آپدیت 8 مگابایتی رو تو 5ساعت هم تموم نکرد!!
برای شما مشکلی نداره؟

maryam114
24-11-2010, 14:32
سلام
من قصد خرید n61jq دارم ولی در مورد اینکه باطریش 6 سلولیه و فقط تا 2 ساعت شارژ نگه می داره شک کردم. به همین خاطر بین این مدل و n82jq با باطری 8 سلولی شک کرددم. عزیزانی که این مدل رو خریدن با این مساله مشکل ندارن؟

pooria-ir
24-11-2010, 15:36
سلام
من قصد خرید n61jq دارم ولی در مورد اینکه باطریش 6 سلولیه و فقط تا 2 ساعت شارژ نگه می داره شک کردم. به همین خاطر بین این مدل و n82jq با باطری 8 سلولی شک کرددم. عزیزانی که این مدل رو خریدن با این مساله مشکل ندارن؟

دوست عزیز شما یه نگاه به ابعد صفحه نمایشگر + قدرت گرافیک و سی پی یو 4 هسته ای 6مگ کش بنداز اونوقت متوجه میشی چرا 2 ساعت شارژ نگه میداره :10:

maryam114
24-11-2010, 19:55
متشکر از پاسختون

ولی سوال من این نبود که چرا 2 ساعت شارژ نگه می داره، این مشخصه به خاطر صفحه نمایشگر + قدرت گرافیک و...... شارژ مصرف میکنه.
سوال من اینه که اینکه زود شارژ تموم می کنه، مساله مهمی نیست؟ 2 ساعت خیلی کمه.

M1450M
24-11-2010, 22:15
سلام
میخواستم بدونم بهتره هنگام استفاده از شارژر بهتره باتری رو خارج کنیم یا نه؟
خیلی تو نت گشتم ولی به یه جواب درست و حسابی نرسیدم, هر کسی یه چیزی میگه !
اگه بخوام باتری رو خارح کنم شارژش بهتره چند درصد باشه ؟

afshin b
24-11-2010, 22:36
متشکر از پاسختون

ولی سوال من این نبود که چرا 2 ساعت شارژ نگه می داره، این مشخصه به خاطر صفحه نمایشگر + قدرت گرافیک و...... شارژ مصرف میکنه.
آره شارج این لپتاپ متاسفانه کمه. اگه زیاد ازش کار بکشی کمتر از دوساعت کار میکنه!
اگه براتون مقدوره باتری قویتر بگیرین.

سلام
من که باتری رو در نمیارم...

pooria-ir
24-11-2010, 23:32
متشکر از پاسختون

خیر برای این دستگاه کاملا نرماله:10:

mhadishirani
25-11-2010, 08:24
سلام
سلام
مهم نیست که باتری رو در بیاری. خود لپتاپ پس از شارژ کامل باتری رو از مدار خارج میکنه :دی

Mohammad_Asus
25-11-2010, 13:49

توصیه به همه دوستان

حیف پول !

من 1 ماهی میشه که Ultimate 32bit نصب نموده و راضی میباشم.حالا کاری ندارم که رم شده 3 گیگ ، ولی بهتر از اینه که کلی طول بکشه بالا بیاد ، کلی از نرم افزارام نصب نشن ، با بازی ها مشکل داشته باشه ، میخواهم 100 سال سیاه آپدیت نشه :31: نه البته اپدیت هم مهمه ، من وقتی اون ویندوز رو نصب کردم 1-2 بار آپدیت کردم و دیگه گذینه اش رو غیر فعال کردم.

amingol
25-11-2010, 14:23
کی خریدی؟
گارانتی داره؟

سلام
تقریبا دو ماه پیش خریدم و گارانتی هم داره
یعنی میخوای بگی که نیازه که ببرمش گارانتی

king_james
26-11-2010, 19:26
سلام دوستان
من بین n61jq و y560 بدجوری دودلم
بازی هم نمیکنم با لپ تاپ
لطفا مزیت هاشون رو نسبت به هم توضیح بدبد
فقط اگه میشه با دلیل بگید که حسابی گیج شدم...........:13:

EHSANRF
26-11-2010, 20:34
دوستان، با تشکر از همه شما، 10 روزه موندم تا رسیدم به این صفحه
لطفا بحث های اضافی، آنتی ویروس ، مدلهای دیگه و ... رو حذف کنید تا کسی که میاد از تاپیک بیشتر لذت ببره

ضمناً من چهارشنبه قیمت کردم گفتن 1620 با گارانتی ویستا
نمیدونم اینو بگیرم یا یه دسکتاپ !؟

afshin b
27-11-2010, 00:06
دوستان، با تشکر از همه شما، 10 روزه موندم تا رسیدم به این صفحه
لطفا بحث های اضافی، آنتی ویروس ، مدلهای دیگه و ... رو حذف کنید تا کسی که میاد از تاپیک بیشتر لذت ببره

ضمناً من چهارشنبه قیمت کردم گفتن 1620 با گارانتی ویستا
نمیدونم اینو بگیرم یا یه دسکتاپ !؟
اگه زیاد قابل حمل بودن واسط مهم نیست حتماً دسکتاپ بگیر از نظر من.

mohammad-rsh
27-11-2010, 11:13
سلام دوستان
من بین n61jq و y560 بدجوری دودلم
بازی هم نمیکنم با لپ تاپ
لطفا مزیت هاشون رو نسبت به هم توضیح بدبد
فقط اگه میشه با دلیل بگید که حسابی گیج شدم...........:13:

n61jq مانیتور ضعیف تری داره ولی کمتر داغ می کنه!
بهترین کار خوندن توضیحات کامل این دو مدل تو سایت Notebookcheck هست
y560:

n61jv:

تو این نقد می تونی ال سی دی که من گفتم و طراحی اون رو ببینی که با N61jq یکی هست.
خود N61JQ به طور کامل تو این سایت نقد نشده

Vaioman
27-11-2010, 11:47
سلام

بله بهتره.من قبلآ هم گفتم.اگه باطری رو خارج نکنی باطری به دلیل شارژ مداوم زود از بین میره.چون وقتی شارژ باطری پر میشه لپ تاپ به طور اتوماتیک شارژ رو قطع میکنه اما به جای اینکه بیاد و از 20 در صد شارژ رو شروع کنه تا باطری یه ذره خالی میشه شارژش میکنه و به باطری آسیب میزنه.برای همین هم شما باطری رو که پر گپکردی از لپ تاپ جداش کن.فقط هر دو هفته یکبار بزار کاملآ خالی بشه و پرش کن و دوباره از لپ تاپ جداش کن.تا فاسد نشه.این جوری عمر باطری تا 3 برابر زیاد میشه.

Abismo Negro
27-11-2010, 14:05
بله بهتره.من قبلآ هم گفتم.اگه باطری رو خارج نکنی باطری به دلیل شارژ مداوم زود از بین میره.چون وقتی شارژ باطری پر میشه لپ تاپ به طور اتوماتیک شارژ رو قطع میکنه اما به جای اینکه بیاد و از 20 در صد شارژ رو شروع کنه تا باطری یه ذره خالی میشه شارژش میکنه و به باطری آسیب میزنه.برای همین هم شما باطری رو که پر گپکردی از لپ تاپ جداش کن.فقط هر دو هفته یکبار بزار کاملآ خالی بشه و پرش کن و دوباره از لپ تاپ جداش کن.تا فاسد نشه.این جوری عمر باطری تا 3 برابر زیاد میشه.

راستش به نظر من که اگر اینکار رو نکنیم بهتره. چون به ریسکش نمیارزه زیاد. بارها گفته شده که وقتی در منزل یا هر جایی که دسترسی به برق شهری هست و نیاز به حمل و نقل لپ تاپ نیست باتری رو خارج کنیم در حالی که به عقیده من بهتر هست اینکار صورت نگیره.چون مشکلاتی مثل نوسانات برق و های ولتیج و هزار بلای دیگه ممکنه سر سیستم بیاد که اگر از باتری استفاده بشه تا حدود بسیار زیادی جلوی بروز این مشکلات گرفته میشه.متوسط عمر مفید باتری هم 2-3 سال هست و به نظر شخصی من زیاد درست نیست که بخاطر یک باتری که معمولن ارزش نقدی کمتر از یک دهم قیمت لپ تاپ داره ما بیاییم و کل سیستم رو در معرض خطر قرار بدیم.البته این نظر شخصی من هست و شاید درست نباشه.

Vaioman
27-11-2010, 14:55
راستش به نظر من که اگر اینکار رو نکنیم بهتره. چون به ریسکش نمیارزه زیاد. بارها گفته شده که وقتی در منزل یا هر جایی که دسترسی به برق شهری هست و نیاز به حمل و نقل لپ تاپ نیست باتری رو خارج کنیم در حالی که به عقیده من بهتر هست اینکار صورت نگیره.چون مشکلاتی مثل نوسانات برق و های ولتیج و هزار بلای دیگه ممکنه سر سیستم بیاد که اگر از باتری استفاده بشه تا حدود بسیار زیادی جلوی بروز این مشکلات گرفته میشه.متوسط عمر مفید باتری هم 2-3 سال هست و به نظر شخصی من زیاد درست نیست که بخاطر یک باتری که معمولن ارزش نقدی کمتر از یک دهم قیمت لپ تاپ داره ما بیاییم و کل سیستم رو در معرض خطر قرار بدیم.البته این نظر شخصی من هست و شاید درست نباشه.

:18::18::18::18:
دوست عزیز من قبلآ هم گفتم
مطلبی که شما میگی کاملآ عامیانه و غیر فنی است و شعار تبلیغاتی شرکت های خدمات پس از فروش!!!!
شما یه نگاه کوچک به شارژر لپ تاپت بنداز همه چیز دستگیرت میشه.خروجی شارژر همیشه مقدار ثابتی است و در صورت نوسان برق اگر در حد تحمل شارژر باشه(مثلآ بین 200 تا 250 ولت) خب شارژر تبدیل میکنه و خروجی ثابت رو ارائه میکنه اگر هم نوسانات زیاد باشه شارژر میسوزه و باز هم برق اضافه ای به سمت لپ تاپ نمیفرسته دقیقآ مثل یه فیلتر.حالا شما چه باطری متصل باشه یا نباشه فرقی برای لپ تاپ نداره.فقط فرقش برای جیب شماست که در اثر استفاده دائم از باطری بعد از 6 ماه باید باطری بخری یا اینکه هر وقت لازم داری استفاده کنی و بعد ار 2 سال بخری!!!!!:46:

Abismo Negro
27-11-2010, 20:08
:18::18::18::18:
دوست عزیز من قبلآ هم گفتم
مطلبی که شما میگی کاملآ عامیانه و غیر فنی است و شعار تبلیغاتی شرکت های خدمات پس از فروش!!!!
شما یه نگاه کوچک به شارژر لپ تاپت بنداز همه چیز دستگیرت میشه.خروجی شارژر همیشه مقدار ثابتی است و در صورت نوسان برق اگر در حد تحمل شارژر باشه(مثلآ بین 200 تا 250 ولت) خب شارژر تبدیل میکنه و خروجی ثابت رو ارائه میکنه اگر هم نوسانات زیاد باشه شارژر میسوزه و باز هم برق اضافه ای به سمت لپ تاپ نمیفرسته دقیقآ مثل یه فیلتر.حالا شما چه باطری متصل باشه یا نباشه فرقی برای لپ تاپ نداره.فقط فرقش برای جیب شماست که در اثر استفاده دائم از باطری بعد از 6 ماه باید باطری بخری یا اینکه هر وقت لازم داری استفاده کنی و بعد ار 2 سال بخری!!!!!:46:

من چند بار گفتم نظر شخصیم هست و ممکنه درست نباشه.
نمیدونم دیگر به این لحن و این خندانک ها و علامت تعجب در آخر جملات چه نیازی بود.
در ضمن این شعار تبلیغاتی شرکت های خدمات از فروش که فرمودید من مطلبی که شما عرض کردید رو در اینجور جاها بیشتر دیدم تا این مطلب رو. الان در انجمن پشتیبانی گارانتی سازگار که از بزرگترین شرکت های خدمات پس ازفروش لپ تاپ هست هم مطلبی که شما آوردید گفته شده.این حربه ی تبلیغاتی شرکت های خدمات پس از فروش نیست؟
ولی همچنان این سوال وجود داره که وقتی که شارژ باتری های امروزی که اغلب لیتیومی پر میشود باتری خود به خود از جریان خارج شده و سیستم با استفاده از برق شهری ادامه فعالیت میده.پس دیگر چه نیازی به خارج کردن باتری هست.
در ضمن تا جایی که من دیدم قسمت های فلزی طلایی رنگ باتری کمی تیره میشن اگر بیرون قرار بگیرند.
بنده هم جنگ نمیکنم که نیاز به پاسخ با چنین لحنی وجود داشته باشه.من نظر شخصیم رو گفتم که تصور میکردم درست باشه و البته در همین انجمن هم بحث های زیادی وجود داره در زمینه نگهداری باتری که خیلی از دوستان موافق بودند با این نظر. چند تا از این تاپیک هارو قرار میدم جهت ملاحظه شما :

Vaioman
27-11-2010, 20:34
ولی همچنان این سوال وجود داره که وقتی که شارژ باتری های امروزی که اغلب لیتیومی پر میشود باتری خود به خود از جریان خارج شده و سیستم با استفاده از برق شهری ادامه فعالیت میده.پس دیگر چه نیازی به خارج کردن باتری هست.

اولآ من معذرت میخوام به خاطر اینکه خیلی رک جواب دادم و باعث رنجش شما شد:11:در هر صورت این قصد رو نداشتم.باز هم ببخشید.:10:

دومآ درسته که باطری پس از پر شدن از حالت شارژ بیرون میاد و جریان قطع میشه.اما بنا به چند دلیل رفته رفته خالی میشه.اگه لپ تاپ بیاد و در حالت 20 درصد و یا کمتر عملیات شارژ رو شروع کنه که بحثی نیست اما اکثر لپ تاپ ها از 97 درصد (بهترینشون از 80 درصد) دوباره عملیات شارژ رو شروع میکنن که به شدت به ساختار باطری لیتیموم آسیب میزنه.

KATALONIA
27-11-2010, 23:20
سلام دوستان ، من حدود 1 ماهی هست که این لپتاپ رو خریدم و ازش هم راضیم :20:
والی که دارم اینه که دمای cpu رو حین انجام بازی از چه طریق میشه فهمید ؟

afshin b
27-11-2010, 23:44
اولآ من معذرت میخوام به خاطر اینکه خیلی رک جواب دادم و باعث رنجش شما شد:11:در هر صورت این قصد رو نداشتم.باز هم ببخشید.:10:

دومآ درسته که باطری پس از پر شدن از حالت شارژ بیرون میاد و جریان قطع میشه.اما بنا به چند دلیل رفته رفته خالی میشه.اگه لپ تاپ بیاد و در حالت 20 درصد و یا کمتر عملیات شارژ رو شروع کنه که بحثی نیست اما اکثر لپ تاپ ها از 97 درصد (بهترینشون از 80 درصد) دوباره عملیات شارژ رو شروع میکنن که به شدت به ساختار باطری لیتیموم آسیب میزنه.

میشه بفرمایید این حرف رو از کجا میزنید؟ آیا منبعی دارین یا از اطلاعات شخصی خودتون میگین.
چون اگه اینطور به باتری آسیب برسه مطمئناً شرکت های بزرگ تولید کننده لپتاپ یه فکری براش میکردن، مگه نه؟
:10:

سلام دوستان ، من حدود 1 ماهی هست که این لپتاپ رو خریدم و ازش هم راضیم :20:
والی که دارم اینه که دمای cpu رو حین انجام بازی از چه طریق میشه فهمید ؟

از پست زیر برنامه رو دانلود و نصب کنین. این برنامه اطلاعات بسیار زیادی از سیستمتون رو بهتون میده که دمای سی پی یو هم شاملش میشه.

این برنامۀ زیر رو دانلود کن.

Everest Ultimate Edition 5.50

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد توسط یکی از شماره سریال های زیر رجیسترش کن.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد از رجیستر کردن برنامه. برنامه رو باز کن و از سمت چپ توی لیست برو جایی که در عکس زیر نشون دادم.

Vaioman
28-11-2010, 13:33
میشه بفرمایید این حرف رو از کجا میزنید؟ آیا منبعی دارین یا از اطلاعات شخصی خودتون میگین.
چون اگه اینطور به باتری آسیب برسه مطمئناً شرکت های بزرگ تولید کننده لپتاپ یه فکری براش میکردن، مگه نه؟
:10:

دوست گلم
باطری های سلولی لیتیوم کارکردشون به این شکل است که همه سلولها با هم خالی یا پر میشن.برای همین هم زمانی که شما باطری نیمه خالی رو شارژ میکنی سلولهای پر ابتدا خالی میشن و از نو پر میشن.اینکه شرکتها چرا فکری برای این موضوع نمیکنن به این دلیل است که تکنولوژی این نوع باطری به همین شکله و شما باید درست استفاده کنی و راه دیگری هم نداره.در ضمن من از اطلاعات شخصی خودم عرض میکنم چون تقریبآ با رشته تحصیلی و کاری من تو یک موضوعه و کاملآ من با این مسئله ملموس هستم.:10:

hamid361
28-11-2010, 18:11
سلام دوستان خوبم من 6 ماه كه اين لبتاپ رو دارم و خيلي هم راضيم از هر لحاظ خداييش كه حرف نداره پولتونو الكي به مدلهايي كه كاربردشون مفيد نيست ندين يعني پولتونو به البتاپي بدين كه اندازه پولتون براتون كارايي داشته باشه.موفق باشيد.

farhad9692004
28-11-2010, 19:57
دمای cpu از 60 پایینتر نمیاد فنم خیلی گرمه چیکار کنم

saeed_nimroo
28-11-2010, 22:40
اولش سلام تا بعدیاش
من الان یه یک ماهی میشه n61 jv دارم لب تاب خوبیه تا الان روزی 12 ساعت فیکس روشن بوده همه نوع بازی هم باش انجام دادم فقط یه بدی داره اونم اینه که تو بعضی بازیا سوییچ گرافیکی انجام نمی شه مثلا nfs Hot Pursuitاگه کسی می دونه این مشکل چطور حل می شه یه راهنمایی بکنه ممنون

You Were Mine
29-11-2010, 00:02

چيكار كردي باهاش ك اينطوري شده ؟

sheytoon001
29-11-2010, 00:50
در مورد اینکه باتری رو کاملا خالی کنن باهاتون موافق نیستم چون باتری های جدید از نوع لیتیم هستن و توصیه شده که شارژشون به 0 نرسه مگه اینکه برا نمایش درست درصد اون مجبور شید کالیبرش کنید:46:

Vaioman
29-11-2010, 11:58
اولش سلام تا بعدیاش
من الان یه یک ماهی میشه n61 jv دارم لب تاب خوبیه تا الان روزی 12 ساعت فیکس روشن بوده همه نوع بازی هم باش انجام دادم فقط یه بدی داره اونم اینه که تو بعضی بازیا سوییچ گرافیکی انجام نمی شه مثلا nfs Hot Pursuitاگه کسی می دونه این مشکل چطور حل می شه یه راهنمایی بکنه ممنون

شما درایور کارت گرافیکت رو آپدیت کن درست میشه.:46:

---------- Post added at 11:58 AM ---------- Previous post was at 11:55 AM ----------

در مورد اینکه باتری رو کاملا خالی کنن باهاتون موافق نیستم چون باتری های جدید از نوع لیتیم هستن و توصیه شده که شارژشون به 0 نرسه مگه اینکه برا نمایش درست درصد اون مجبور شید کالیبرش کنید:46:

ای بابا
دوست عزیز شما پستهای قبل رو بخون.من کی گفتم که شارژش 0 بشه.باطری باید بین 7 الی 10 درصد شارژ بشه.

rahnemoun
29-11-2010, 13:41
ای بابا
دوست عزیز شما پستهای قبل رو بخون.من کی گفتم که شارژش 0 بشه.باطری باید بین 7 الی 10 درصد شارژ بشه.

بقول مازندرونی‌ها: "شِه خوِدِشِه ناراحت نکن" :31:

خسته نباشی رئیس...

Vaioman
29-11-2010, 14:37
بقول مازندرونی‌ها: "شِه خوِدِشِه ناراحت نکن" :31:

خسته نباشی رئیس...

مرسی رامین جان:11:

alireza1411
29-11-2010, 15:36
سلام

دوستان در مورد باتری قبلا پست داده بودم و یه بحثی با دوستان دیگه داشتیم. انگار دوباره بحثش داغ شده.

ببینید این باتریهای لیتیوم پلیمر به صورت سلولهای 3.7 ولتی ساخته میشن. اولش که کامل پر هستن یه خورده بیشتر مثلا 4.1 ولت خروجی میدن و اگه منحنی دیسچارج اون رو دیده باشید خیلی اولش شیب منحنی زیاده و در عرض یه مدت کوتاه ولتاژ میاد رو 3.7 ولت. بعد از اون ثابت میمونه تا زمانی که ظرفیتش برسه به 10 15 درصد و از اونجا به بعد شاهد افت شدید ولتاژ هستیم.

بنابراین این که کارخونه ها میان باتری رو تنظیم میکنن که رو 80 90 درصد شروع به پر شدن بکنه به نظر منطقی میاد. این که چرا نمیذارن رو 30 40 درصد خب شاید به این دلیله که مقدار شارژش کم نباشه .... یعنی فرض کنید باتری 31 درصد پر هست و کارخونه تنظیم کرده که تا زیر 30 درصد شد شارژ بشه. با این حسا چه جوری باید شارژش کنیم که پر بشه و ببریم بیرون یه 40 50 دقه لپ تاپ رو استفاده کنیم ؟؟؟

در مورد این که چرا 30 درصد بهتر از 95 درصد و بیشتره هم قبلا لینکش رو گذاشتم .... این به ساختار باتری لیتیوم پلیمر مربوط میشه. این باتری ها رو اگه در دمای کم مثلا 0 درجه استفاده کنید نسبت با حالتی که دما 60 درجه باشه عمرش فکر کنم 2 3 برابر فرق میکنه. همین طور اگه وقتی تا 30 درصد خالش شد بزارین تا 90 درصد پر بشه و مرتبا همین کار رو تکرار کنید، عمرش از حالتی که تا کمتر از 95 درصد شد شارژ بشه و استفاده بشه بیشتره. در واقع شارژ کردن و دشارژ کردن باتری لیتیوم پلیمری در بخشی میانی منحنی کاری بهینه تر و راحت تره و عمر باتری بیشتر میشه.

من تست کردم وقتی باتری پر میشه و آداپتو رو وصل کردم به لپ تاپ و دارم استفاده میکنم، دست که به آداپتورش میزنم میبینم داغه و این معنیش اینه که آمپر از آداپتور داره کشیده میشه و واسه همینه که داغ شده. پس به نظر موقع کار بهتره باتری رو تو لپ تاپ بزاریم چون اصلا ازش استفاده نمیکنه و اگه یه موقع برق بره مشکلی پیش نمیاد.

تنها دلیلی که به نظر من وجود داره برای این که باتری رو در بیاریم اینه که لپ تاپ داغ میهش و داغی عمر باتری رو کاهش میده. از نظر شارژ و دشارژ من دلیلی نمیبینم که نیاز باشه باتری رو خارج کنیم. اگه دلیل دیگه ای هست که بنده اطلاع ندارم خوشحال میشم اساتید راهنمایی کنن. البته اگه دلیلش رو علمی و مثل همیشه با لینک منبع بگین ممنون میشم.

sheytoon001
29-11-2010, 18:30
شرمنده ، کلمه ی کاملا خالی شه شما ایهام داشت:31::46:

farhad9692004
29-11-2010, 21:43
تازه خریدم زیادم ازش کار نکشیدم فعلا فقط وب بازیم نصب نکردم

SamGun
29-11-2010, 23:28
سلام به همه

داش علیرضا من احساس میکنم بازی هایی که JQ اجرا میکنه رو گرافیک آخر نیست با اینکه همه جزئیات روی High میزام ولی باز

یه جوریه !!

مثلا FIFA 11 رو با JQ وقتی مقایسه میکنم با ماله Xbox میتونم بگم اصلا در حد هم نیستن !!!

بعد یه چیز دیگه ...

Core ها به صورت Random برای پردازش انتخاب میشن یا اولویتی دارن !؟

آخه خیلی واسم عجیبه , تو Gadgets All Cpu Meter یهو میبینم که مثلا یه بار Core 3 تو استرس هست , یه بار Core 8 تو استرس هست , ولی بیشتر همون Core 1 هست که Process رو انجام میده.

حالا قضیه چیه ؟ :31:

alireza1411
30-11-2010, 20:02
سلام به همه

داش علیرضا من احساس میکنم بازی هایی که JQ اجرا میکنه رو گرافیک آخر نیست با اینکه همه جزئیات روی High میزام ولی باز

یه جوریه !!

مثلا FIFA 11 رو با JQ وقتی مقایسه میکنم با ماله Xbox میتونم بگم اصلا در حد هم نیستن !!!

بعد یه چیز دیگه ...

Core ها به صورت Random برای پردازش انتخاب میشن یا اولویتی دارن !؟

آخه خیلی واسم عجیبه , تو Gadgets All Cpu Meter یهو میبینم که مثلا یه بار Core 3 تو استرس هست , یه بار Core 8 تو استرس هست , ولی بیشتر همون Core 1 هست که Process رو انجام میده.

حالا قضیه چیه ؟ :31:

ویرایش

من در مورد PES11 گفتم نه FIFA11. پیشنهاد میکنم اگه اهل فوتیالی حتما PES جدید رو تست کن که حسابی با قبلی فرق کرده.

من فیفا (ویرایش :منظور PES هستش)رو تازه نصب کردم که فقط ببینم چه جوریه ... اهل فیفا نیستم و زیاد هم ازش سر در نمیارم. رو کنسول هم ندیدم گرافیکش چه جوریه. ولی سرعت اجرا فوق العاده خوب بود. گرافیکش هم به نظرم بد نیست.

این که به نظر یه جوری میاد چند تا دلیل ممکنه داشته باشه.

اول این هستش که آنتی الیاسینگ درست کار نمیکنه و اون جوری که من بررسی کردم با استفاده از کاتالیست هم نمیشد فعالش کرد و کلا نا فعال بود. علامتش هم که تو بازی ها تابلوئه دیگه ... یعنی لبه ها دنده دنده میشه. برای بعضی بازیها تو خود بازی گزینه هایی داره ولی فیفا تو بازی نداشت. بیرون از بازی هم به طور کلی با کاتالیست میشه تنظیم کرد ولی این که جواب بده یا نه دیگه به بازیش بستگی داره .

رو کنسول مخصوصا ایکس باکس که فرمودین تا جایی که میدونم :13:بازیها با رزولوشن کمتری نسبت با ps3 اجرا میشه ولی در عوض به دلیل کارت گرافیک بهتری که ای تی آی براش تولید کرده از آنتی الیاسینگ 2 یا حتی 4 استفاده میشه. مثلا آبلیوین رو اگه دیده باشی رو ps3 بر اساس آزمایشات معتبر رزولوشن خروجی واقعی دستگاه 720p هست اما ایکس باکس فکر کنم 576 بود. با عکسایی در یه منظره ی خاص دقیقا مشخص بود که ps3 جزدیات رو بیشتر نشون داده و مخصوصا تکسچر رو بهتر نشون داده و در مقابل xbox360 هم خطوط رو بهتر رندر کرده و صاف تر نشون داده.

ولی اینها به کنار. هر دوشون درست بر خلاف ادعاهای پر سر و صدا که اولش کردن نتونستن بازیها رو با رزولوشن فول اچ دی عرضه کنن. گرافیکشون واقعا از چیزی که ادعا شده بود خیلی ضعیف تر بوده. تنها چند مورد بازی با رزولوشن فول اچ دی بیرون دادن.

فیفا یا هر بازی دیگه مخصوصا کرایسیس 2 که برای PC و xbox360 و ps3 به طور مشترک عرضه میشه معمولا رو کامپیوتر کیفیتش بهتره. حتی با وجود تمام بهینه سازیهایی که انجام میشه باز هم نتیجه معمولا به نفع کامپیوتر تموم میشه. چرا ؟ خب کارت گرافیک ایکس باکس 360 تا جایی که میدونم تقریبا 60 70 درصد کارت گرافیک این لپ تاپ قدرت داره.

دلیل دوم فکر کنم اینه که شاید شما رفتی کنسول رو وصل کردی به یه مانیتور کم کیفیت و در عوض اومدی با مانیتور خوب لپ تاپ مقایسه کردی که به نظرم عادلانه نیست. من با رزولوشن 1360در768 که دیگه آخرش بود تست کردم دیدم حدود 60 70 درصد توانایی کارت گرافیک داره استفاده میشه. یعنی شما میتونی فول اچ دی هم این بازی رو بازی کنی در حالیکه بعدی میدونم رزولوشن واقعی ایکس باکس فول باشه. تو یه مانیتور با شرایط مساوی تست کن ببین باز همین مساله هست یا نه. خبرش رو به منم بده که درسته بازی نمیکنم ولی خیلی دوست دارم بدونم.
اگه دوربین خوبی هم داری عکس بندازه از یه صحنه ی یکسان که مقایسه کنیم. صحنه ی یکسان هم که خودت استادی بلدی تو فیفا گل های قشنگت رو ذخیره کنی که بعدا ببینی:31:.

مساله ی سوم هم که به نظرم بعید به تنظیم نور مانیتور و این چیزی مربوطه که خودت در جریانی کاملا.:20:

منتظر تست شما هم هستم.:11:

راستی کنسول داری این فاینل فنتزی 13 رو به جای من هم بازی کن!!!:31::41:

salar_aziz
30-11-2010, 20:30
بهترین کانفیگش چیه و چنده حدودا قیمتش؟

SamGun
30-11-2010, 21:04
من فیفا رو تازه نصب کردم که فقط ببینم چه جوریه ... اهل فیفا نیستم و زیاد هم ازش سر در نمیارم. رو کنسول هم ندیدم گرافیکش چه جوریه. ولی سرعت اجرا فوق العاده خوب بود. گرافیکش هم به نظرم بد نیست.

این که به نظر یه جوری میاد چند تا دلیل ممکنه داشته باشه.

اول این هستش که آنتی الیاسینگ درست کار نمیکنه و اون جوری که من بررسی کردم با استفاده از کاتالیست هم نمیشد فعالش کرد و کلا نا فعال بود. علامتش هم که تو بازی ها تابلوئه دیگه ... یعنی لبه ها دنده دنده میشه. برای بعضی بازیها تو خود بازی گزینه هایی داره ولی فیفا تو بازی نداشت. بیرون از بازی هم به طور کلی با کاتالیست میشه تنظیم کرد ولی این که جواب بده یا نه دیگه به بازیش بستگی داره .

رو کنسول مخصوصا ایکس باکس که فرمودین تا جایی که میدونم :13:بازیها با رزولوشن کمتری نسبت با ps3 اجرا میشه ولی در عوض به دلیل کارت گرافیک بهتری که ای تی آی براش تولید کرده از آنتی الیاسینگ 2 یا حتی 4 استفاده میشه. مثلا آبلیوین رو اگه دیده باشی رو ps3 بر اساس آزمایشات معتبر رزولوشن خروجی واقعی دستگاه 720p هست اما ایکس باکس فکر کنم 576 بود. با عکسایی در یه منظره ی خاص دقیقا مشخص بود که ps3 جزدیات رو بیشتر نشون داده و مخصوصا تکسچر رو بهتر نشون داده و در مقابل xbox360 هم خطوط رو بهتر رندر کرده و صاف تر نشون داده.

ولی اینها به کنار. هر دوشون درست بر خلاف ادعاهای پر سر و صدا که اولش کردن نتونستن بازیها رو با رزولوشن فول اچ دی عرضه کنن. گرافیکشون واقعا از چیزی که ادعا شده بود خیلی ضعیف تر بوده. تنها چند مورد بازی با رزولوشن فول اچ دی بیرون دادن.

فیفا یا هر بازی دیگه مخصوصا کرایسیس 2 که برای PC و xbox360 و ps3 به طور مشترک عرضه میشه معمولا رو کامپیوتر کیفیتش بهتره. حتی با وجود تمام بهینه سازیهایی که انجام میشه باز هم نتیجه معمولا به نفع کامپیوتر تموم میشه. چرا ؟ خب کارت گرافیک ایکس باکس 360 تا جایی که میدونم تقریبا 60 70 درصد کارت گرافیک این لپ تاپ قدرت داره.

دلیل دوم فکر کنم اینه که شاید شما رفتی کنسول رو وصل کردی به یه مانیتور کم کیفیت و در عوض اومدی با مانیتور خوب لپ تاپ مقایسه کردی که به نظرم عادلانه نیست. من با رزولوشن 1360در768 که دیگه آخرش بود تست کردم دیدم حدود 60 70 درصد توانایی کارت گرافیک داره استفاده میشه. یعنی شما میتونی فول اچ دی هم این بازی رو بازی کنی در حالیکه بعدی میدونم رزولوشن واقعی ایکس باکس فول باشه. تو یه مانیتور با شرایط مساوی تست کن ببین باز همین مساله هست یا نه. خبرش رو به منم بده که درسته بازی نمیکنم ولی خیلی دوست دارم بدونم.
اگه دوربین خوبی هم داری عکس بندازه از یه صحنه ی یکسان که مقایسه کنیم. صحنه ی یکسان هم که خودت استادی بلدی تو فیفا گل های قشنگت رو ذخیره کنی که بعدا ببینی:31:.

مساله ی سوم هم که به نظرم بعید به تنظیم نور مانیتور و این چیزی مربوطه که خودت در جریانی کاملا.:20:

منتظر تست شما هم هستم.:11:

راستی کنسول داری این فاینل فنتزی 13 رو به جای من هم بازی کن!!!:31::41:

:31:
ممنون علیرضا جان توضیحاتت خوب بود.

حالا منم نظراتم رو بگم ببین چطوریه .

اول اینکه کاملا بر عکس قضیه رو متوجه شدی :31: که تقصیره من بود که ناقص توضیح دادم . میتونم به جرات بگم 30-35 % کیفیت و Framerate تو Xbox 360 بیشتر و بهتره.

دوم اینکه من هم PS3 دارم و هم Xbox 360 . هم PSP :31: ( نترکیدم خیلیه !! )

در مورد کارت گرافیک ها , خب ما تو X360 سریه ATI رو داریم و تو PS3 سریه Nvidia که خب مسلما یکسری از بازی ها که زیاد هم نیستن میتونن با شتاب دهنده ی OpenGL بهتر عمل کنن.

علت اینکه بازی های X360 میتونه بهتر باشه اینه که بازی هایی که به صورت مشترکا روی PC و کنسول عرضه میشن , برای Xbox 360
به همان صورت و با تغییرات کوچکی قابل اجر اهستن ( حالا این تغییرات میتونه از نظر گرافیکی باشه یا از نظر game Play) ولی برای PS3 حتما باید Port بشن !! یعنی کلا یک داستان جدید براش بوجود میاد , خب اکثر بازی هایی هم که روی Xbox 360 ریلییز میشن با API DirectX هماهنک شدن و پایه برنامه نویسیشون روی این شتاب دهنده هست و وقتی Port میشن از نظر Details کمی افت میکنن.

از نظر Anti-Aliasing متاسفانه میتوان گفت یکی از ضعف های کنسول ها هستن که حداکثر روی 4X میتوانند کار کنند.
حالا اینکه هر بازی روی کدوم GPU میتونه بهینه تر عمل کنه دیگه بستگی به Engine و Rendering داره.

بازی های هردو کنسول به صورت Real روی یک نوع Resolution HD که 720 است اجرا میشن و اون اندازه هایی که ما بهشون 1080 میگیم (همانطور که خودت اشاره کردی داداش ) همه Upscale شده هستن و به قل خودمون Fix Screen شدن.
فقط بازی های Sport که Low Details اند میتونند به صورت Real 1080 باشن.

تنها برتری PS3 به Xbox 360 داشتن پردازنده قدرتمند تر هست مه میتونه تو Real Rendering خیلی بهتر عمل کنه , نمونش بازیه Heavy Rain که میتونم بگم واقعا یک Movie Game تمام عیار است.
اما خب از اون طرف هم بالا تر بودن میزان ظرفیت Ram در Xbox 360 و بهتر بودن GPU باعث شده تو بازی های مشترک PC/Consol بهتر عمل کنه.

از نظر ادعا که واقعا PS3 خراب کرد , من trailer های مستند یکسری از بازی هارو که مربوط به سال 2005 بود رو داشتم , اون زمان Sony
از بازیه زیبای Metal Gear Solid 4 یک Demo بیرون داده بود که خداوکیلی من هرچی با خوده بازی مقایسه میکنم متوجه نمیشم که این شرکت چطور پیش خودش حساب کرده که همچین چیزی ساخته برای این کنسول !!!
علیرضا به جرات میتونم بگم تشخیص فیلم از واقعیت تو این Demo به 5% رسیده بود !! ولی وقتی بازی Release شد تا 10-15% درصد
کاهش علنی گرافیک رو دیدم .

درمورد Monitor هم :31: من 2 تا LCD به اندازه های 46 و 21.5 و یه LED 46 اینچ دارم , از این نظر مشکلی نیست:31:
البته باز میدونم حرفت به خاطر سوال ناقص من بود.

البته منم باهات موافقم علیرضا جان , Asus برای N61 تو LCD یکم کم لطفی کرده .

راستی من Laptop رو با HDMI به LCD وصل کردم , نهایتا تا 720×1280 بهم Res داد !! چرا ؟!!؟

باشه حتما , دوربین عکاسیم دسته خودم نیست , بگیرن حتما عکس هاشو میزارم برات عزیز.

alireza1411
30-11-2010, 23:27
:31:
ممنون علیرضا جان توضیحاتت خوب بود.

حالا منم نظراتم رو بگم ببین چطوریه .

اول اینکه کاملا بر عکس قضیه رو متوجه شدی :31: که تقصیره من بود که ناقص توضیح دادم . میتونم به جرات بگم 30-35 % کیفیت و Framerate تو Xbox 360 بیشتر و بهتره.

دوم اینکه من هم PS3 دارم و هم Xbox 360 . هم PSP :31: ( نترکیدم خیلیه !! )

در مورد کارت گرافیک ها , خب ما تو X360 سریه ATI رو داریم و تو PS3 سریه Nvidia که خب مسلما یکسری از بازی ها که زیاد هم نیستن میتونن با شتاب دهنده ی OpenGL بهتر عمل کنن.

علت اینکه بازی های X360 میتونه بهتر باشه اینه که بازی هایی که به صورت مشترکا روی PC و کنسول عرضه میشن , برای Xbox 360
به همان صورت و با تغییرات کوچکی قابل اجر اهستن ( حالا این تغییرات میتونه از نظر گرافیکی باشه یا از نظر game Play) ولی برای PS3 حتما باید Port بشن !! یعنی کلا یک داستان جدید براش بوجود میاد , خب اکثر بازی هایی هم که روی Xbox 360 ریلییز میشن با API DirectX هماهنک شدن و پایه برنامه نویسیشون روی این شتاب دهنده هست و وقتی Port میشن از نظر Details کمی افت میکنن.

از نظر Anti-Aliasing متاسفانه میتوان گفت یکی از ضعف های کنسول ها هستن که حداکثر روی 4X میتوانند کار کنند.
حالا اینکه هر بازی روی کدوم GPU میتونه بهینه تر عمل کنه دیگه بستگی به Engine و Rendering داره.

بازی های هردو کنسول به صورت Real روی یک نوع Resolution HD که 720 است اجرا میشن و اون اندازه هایی که ما بهشون 1080 میگیم (همانطور که خودت اشاره کردی داداش ) همه Upscale شده هستن و به قل خودمون Fix Screen شدن.
فقط بازی های Sport که Low Details اند میتونند به صورت Real 1080 باشن.

تنها برتری PS3 به Xbox 360 داشتن پردازنده قدرتمند تر هست مه میتونه تو Real Rendering خیلی بهتر عمل کنه , نمونش بازیه Heavy Rain که میتونم بگم واقعا یک Movie Game تمام عیار است.
اما خب از اون طرف هم بالا تر بودن میزان ظرفیت Ram در Xbox 360 و بهتر بودن GPU باعث شده تو بازی های مشترک PC/Consol بهتر عمل کنه.

از نظر ادعا که واقعا PS3 خراب کرد , من trailer های مستند یکسری از بازی هارو که مربوط به سال 2005 بود رو داشتم , اون زمان Sony
از بازیه زیبای Metal Gear Solid 4 یک Demo بیرون داده بود که خداوکیلی من هرچی با خوده بازی مقایسه میکنم متوجه نمیشم که این شرکت چطور پیش خودش حساب کرده که همچین چیزی ساخته برای این کنسول !!!
علیرضا به جرات میتونم بگم تشخیص فیلم از واقعیت تو این Demo به 5% رسیده بود !! ولی وقتی بازی Release شد تا 10-15% درصد
کاهش علنی گرافیک رو دیدم .

درمورد Monitor هم :31: من 2 تا LCD به اندازه های 46 و 21.5 و یه LED 46 اینچ دارم , از این نظر مشکلی نیست:31:
البته باز میدونم حرفت به خاطر سوال ناقص من بود.

البته منم باهات موافقم علیرضا جان , Asus برای N61 تو LCD یکم کم لطفی کرده .

راستی من Laptop رو با HDMI به LCD وصل کردم , نهایتا تا 720×1280 بهم Res داد !! چرا ؟!!؟

باشه حتما , دوربین عکاسیم دسته خودم نیست , بگیرن حتما عکس هاشو میزارم برات عزیز.

نه برعکس متوجه نشدم. من برداشتم این بود که میگین لپ تاپ کیفیتش کمتره. کلا همه همین طوری فکر میکنن. البته گاهش درست هست و گاهی نیست.

در مورد OpenGL خب مثل دایرکت ایکس همه چی تو یه مجموعه قرار داده نشده و برنامه نویس بد بخت باید واسه صدا بره OpenAL بیاره و .... کلی دردسر داره ولی از نظر پردازشی اگه واقعا بهینه بشه و در واقع همه چی رو در مورد دایرکت ایکس و OpenGL بهینه کنیم و مقایسه کنیم ، یه جا خوندم که تا 20 درصد سرعت OpenGL بیشتره. البته همون طوری که خودتم گفتی بیشتر بازیها رو با دایرکت ایکس و البته جدیدا Xna میسازن.

تبلیغات بازی KillZone 2 هم فکر کنم دیدی که مثل بقیه ی موارد تبلیغاتی فقط واسه عوام فریبی بوده. کلا این تبلیغات همه جای دنیا مشکل درست کرده.

فقط در مورد اون رزولوشن واقعی که با اصلاح آپ اسکیل نشده من الان یادم نیست اسم نرم افزارش چی بود ولی با یه برنامه تعداد پیکسل ها رو اندازه گرفته بودن و رزولوشن واقعی یه سری بازیها رو در آورده بودند و تقریبا همشون زیر 720p بودند. جالب اینه دقیقا 720 هم نبودند. همون آبلیوین رو که مثال زدم ....

این ال سی دیش من رو که راضی کرده به عنوان لپ تاپ ولی معمولا کارایی مثل بازی یا وب گردی تو یه مانیتور بزرگتر فول بیشتر میچسبه. راحت تر هم هست.

جالبه با اچ دی ام آی وصلش کردی مشکل داره ..... نباید این جوری باشه. این رو فکر کنم تو بخش سخت افزار مطرح کنی دوستان یه نظراتی بدن. من خودم یه بار همش تست کردم و مشکلی نداشتم ولی خب با مانیتورای مختلف و سیستم های مختلف صوتی تصویری کلی این مورد رو زیاد شنیدم.

الان دوستان صداشون در میاد شاکی میشن:31:. بحث منحرف نشه ....::11::11::11:

راستی چه قدر کنسول جمع کردی شما !!!! من همون ps2 هم ندارم ! یعنی بودجه نمیرسه !!! با شبیه سازش اجرا میکنم. نینتندو 64 و میکرو و سگا و .... هم با شبیه ساز نشستم بازیهای داستانی که حال میکردم رو بازی کردم. چون سی پی یوی خوبی داره این لپ تاپ خیلی خوب هم جواب میده. شما هم تست کن فکر کنم سری فاینل فنتزی و کینگدم هارتز و دراگن کوست و پرسونا بهت حسابی بچسبه.:11:

alireza1411
30-11-2010, 23:37
ورژن جدید نرم افزار PowerGear ایسوس با حجم 10.8 مگ از سایت اصلی ایسوس :

مال 8 روز پیشه. تفاوتش با ورژن قبلی فعلا نا مشخصه و شاید تفاوت خاصی نباشه. به هر حال ممکنه بعضی دوستان مثل اینجانب هی خوششون بیاد درایور رو انگولک کنن که لپ تاپشون خراب بشه:31:. البته این که اینها رو لینک میدم از بابت اطلاع رسانی هست. دوستان دیگه خودشون تصمیم میگیرن چی کار کنن.:31:

Vaioman
01-12-2010, 12:10
ببین دوباره بحث تاپیک داره میره ترکستان!!!!!

بعد هم میگن دوستان ناراحت میشن!!!!!

Vaioman
01-12-2010, 12:16
من Laptop رو با HDMI به LCD وصل کردم , نهایتا تا 720×1280 بهم Res داد !! چرا ؟!!؟

دلیلش به این خاطر هست که LCD شما فقط HD رو ساپورت میکنه(یعنی 1.3 مگاپیکسل در حات ماکزیمم)اگه به LCD های Full HD (یعنی 2 مگاپیکسل) وصل کنی تا 1080*1920 رو هم ساپورت میکنه.:46:

hamid.5574
01-12-2010, 13:05
منn61jq دارم واقعا عالیه-ولی وقتی خواستم everest اجرا کنم یهو eror داد و گفت برای جلوگیری از اسیب به ویندوز باید ریست کنم-مهمترین عیبش صفحه نمایشه

mohsenjxj
01-12-2010, 20:10
دلیلش به این خاطر هست که LCD شما فقط HD رو ساپورت میکنه(یعنی 1.3 مگاپیکسل در حات ماکزیمم)اگه به LCD های Full HD (یعنی 2 مگاپیکسل) وصل کنی تا 1080*1920 رو هم ساپورت میکنه.:46:
سلام وایومن جان خسته نباشید:46:
من هم یبار لپ تابم رو با کابل vga به تلویزیون lcd که فول اچ دی بود وصل کردم نهایت رزولیشنش 900 در 1600 شد جریان چیه؟ احتمالاروی بعضی از LCD ها یه تنظیماتی میخواد که ما ازش بیخبریم...
نظر شما چیه؟:19:

hasanoooooooo
01-12-2010, 20:42
منn61jq دارم واقعا عالیه-ولی وقتی خواستم everest اجرا کنم یهو eror داد و گفت برای جلوگیری از اسیب به ویندوز باید ریست کنم-مهمترین عیبش صفحه نمایشه

داداش کلامت متین اما با این مایه توقع سونی فول hd داری؟ باید سوخت و ساخت . :13:

alireza1411
01-12-2010, 21:57
ما که بازی نمیکنیم ولی دوستان گیمر و اورکلاک کار نظرشون در مورد کارای خطرناک چیه؟؟:31:

یه 100 مگاهرتز هسته و مموری رو اور کردم و جالبه خوب خنک بود .... البته فقط 5 دقه تو مرحله اول کرایسیس بودم برای تست و مشکلی ندیدم. در دراز مدت فکر کنم باید بیشتر مراقب دما باشیم.

در عرض 10 دقیقه بازی که حدود 95 تا 100 درصد توان کارت گرافیک رو استفاده کرده می بینید که دما رسیده به 83 درجه. البته اتاق دماش حدود 22 بود.

در مورد سی پی یو بیشتر میخواستم بررسی کنم که ببینم راهی برای کاهش گرما و دماش هست یا نه. خب کمترین کلاک ممکن حدود 150 160 مگاهرتز بود که نتیجه جالبه:

میبینید که دما همچنان بالا تشریف دارن. در واقع توان مصرفی 22 واتی که میبینید باعث بالا بودن دما شده. تو حالت بیشترین فرکانس دما حدود 67 و 68 بود. در کمترین فرکانس دما شده 61 و 62.

اینجا یه چیزی نوشته برام جالبه:

رفته گریس حرارتی رو تعویض کرده چون شنیده که بعد از سه ماه مصرف خشک میشه و به درد نمیخوره. اثرش این شده که دما کم شده و رسیده به 48 درجه !!!! دمای کارت گرافیکش تو حالت بازی سنگین در بیشترین حالت شده 62 درجه !!! کم کم دارم به فکر تعویض خمیر میافتم.:31:

SamGun
02-12-2010, 01:36
نه برعکس متوجه نشدم. من برداشتم این بود که میگین لپ تاپ کیفیتش کمتره. کلا همه همین طوری فکر میکنن. البته گاهش درست هست و گاهی نیست.

در مورد OpenGL خب مثل دایرکت ایکس همه چی تو یه مجموعه قرار داده نشده و برنامه نویس بد بخت باید واسه صدا بره OpenAL بیاره و .... کلی دردسر داره ولی از نظر پردازشی اگه واقعا بهینه بشه و در واقع همه چی رو در مورد دایرکت ایکس و OpenGL بهینه کنیم و مقایسه کنیم ، یه جا خوندم که تا 20 درصد سرعت OpenGL بیشتره. البته همون طوری که خودتم گفتی بیشتر بازیها رو با دایرکت ایکس و البته جدیدا Xna میسازن.

تبلیغات بازی KillZone 2 هم فکر کنم دیدی که مثل بقیه ی موارد تبلیغاتی فقط واسه عوام فریبی بوده. کلا این تبلیغات همه جای دنیا مشکل درست کرده.

فقط در مورد اون رزولوشن واقعی که با اصلاح آپ اسکیل نشده من الان یادم نیست اسم نرم افزارش چی بود ولی با یه برنامه تعداد پیکسل ها رو اندازه گرفته بودن و رزولوشن واقعی یه سری بازیها رو در آورده بودند و تقریبا همشون زیر 720p بودند. جالب اینه دقیقا 720 هم نبودند. همون آبلیوین رو که مثال زدم ....

این ال سی دیش من رو که راضی کرده به عنوان لپ تاپ ولی معمولا کارایی مثل بازی یا وب گردی تو یه مانیتور بزرگتر فول بیشتر میچسبه. راحت تر هم هست.

جالبه با اچ دی ام آی وصلش کردی مشکل داره ..... نباید این جوری باشه. این رو فکر کنم تو بخش سخت افزار مطرح کنی دوستان یه نظراتی بدن. من خودم یه بار همش تست کردم و مشکلی نداشتم ولی خب با مانیتورای مختلف و سیستم های مختلف صوتی تصویری کلی این مورد رو زیاد شنیدم.

الان دوستان صداشون در میاد شاکی میشن:31:. بحث منحرف نشه ....::11::11::11:

راستی چه قدر کنسول جمع کردی شما !!!! من همون ps2 هم ندارم ! یعنی بودجه نمیرسه !!! با شبیه سازش اجرا میکنم. نینتندو 64 و میکرو و سگا و .... هم با شبیه ساز نشستم بازیهای داستانی که حال میکردم رو بازی کردم. چون سی پی یوی خوبی داره این لپ تاپ خیلی خوب هم جواب میده. شما هم تست کن فکر کنم سری فاینل فنتزی و کینگدم هارتز و دراگن کوست و پرسونا بهت حسابی بچسبه.:11:

خب اگه اینطوریه که هیچی دیگه به قل بچه ها حرفتون متین :31:

آره درسته , OpenGL خاصیت OpenSource بودنش هست که خب با اینکه کار رو خیلی سخت میکنه ولی عوض دست بازی ساز باز تره.
البته یه جاهایی هم همین امر باعث عقب ماندنش میشه ولی خب در کل اگه دقت کرده باشی تمام بازی های خوده Sony بهترین
گرافیک رو دارن !! و مطمئنا سیستم رو Exclusive خودشون کردن و درک 100% از دستگاه رو به سازندگان دیگه نمیدن.

XNA هم یک نرم افزار عمومی برای ساخت بازی توسط کاربران کاربرد داره , ازش به عنوان Engine حرفه ای استفاده نمیکنن.

اوه اوه KZ 2 رو که نگو !! اصلا مقایسه ی بازی با DEMO ایی که داد بیرون یه کار خنده داره !! ولی خب باز در کل خوب بازی رو جمع و جور کردن.

والا علیرضا جان بزار اول تست های نرم افزاری رو انجام بدم خیالم از باگ نداشتن کاتالیست جم بشه بعد میرم سراغ سخت افزار.

:31: خب بله دیگه !! با سیستم هایی که شما داری منم بودم نمیخردیم :31:

ببین دوباره بحث تاپیک داره میره ترکستان!!!!!

بعد هم میگن دوستان ناراحت میشن!!!!!

برادر من چرا شلوغش میکنی !!؟؟

بنده که از دستور پخت شلغم حرف نزدم که شما از ترک و لر میگی !! اگه به ریشه ی مطلب دقت بفرمائید کاملا ملتفت میشید که بحث سره کیفیت ساخت و Performance همین لپ تاپ هست !!

بالاخره شما میخوای یه نامه بنویسی باید چهار تا چیز هم بهش اضافه کنی دیگه !! درسته ؟؟ ما هم برای تفسیر حرفمون باید کلی حرف
اضافه از اینور اونور بیاریم وسط تا منظور همو درک کنیم.

این طرز فکر اصلا برازنده‏ی وجه ی شما نیست.پس عوضش کنید.

موفق باشید

خب من تمام TV هایی که دارم FULL هستن. حتی اون 21.5 اینچ !!

سلام وایومن جان خسته نباشید:46:
من هم یبار لپ تابم رو با کابل vga به تلویزیون lcd که فول اچ دی بود وصل کردم نهایت رزولیشنش 900 در 1600 شد جریان چیه؟ احتمالاروی بعضی از LCD ها یه تنظیماتی میخواد که ما ازش بیخبریم...
نظر شما چیه؟:19:

نه تنظیمات خاصی نداره , هرچی هست از خوده لپتاپ نشأت میگیره . احتمالا درایو کارت باید Update بشه .
منم باید اینکارو انجام بدم. چون یادمه برای PC ایم هم همین مشکل پیش اومد که Res 1080 رو نداشت و بعد از Update درایو
درست شد.

داداش کلامت متین اما با این مایه توقع سونی فول hd داری؟ باید سوخت و ساخت . :13:

کم لطفی میکنی حسن جان ! دیگه دوران سالاری Sony تمام شد !!

Asus رتینگ 1 گرفته !!

در ضمن !! میزان خرابی های Sony هم روز افزون شده !! خدا به دادش برسه ورشکست نشه خوبه.

ما که بازی نمیکنیم ولی دوستان گیمر و اورکلاک کار نظرشون در مورد کارای خطرناک چیه؟؟:31:

یه 100 مگاهرتز هسته و مموری رو اور کردم و جالبه خوب خنک بود .... البته فقط 5 دقه تو مرحله اول کرایسیس بودم برای تست و مشکلی ندیدم. در دراز مدت فکر کنم باید بیشتر مراقب دما باشیم.

در عرض 10 دقیقه بازی که حدود 95 تا 100 درصد توان کارت گرافیک رو استفاده کرده می بینید که دما رسیده به 83 درجه. البته اتاق دماش حدود 22 بود.

در مورد سی پی یو بیشتر میخواستم بررسی کنم که ببینم راهی برای کاهش گرما و دماش هست یا نه. خب کمترین کلاک ممکن حدود 150 160 مگاهرتز بود که نتیجه جالبه:

میبینید که دما همچنان بالا تشریف دارن. در واقع توان مصرفی 22 واتی که میبینید باعث بالا بودن دما شده. تو حالت بیشترین فرکانس دما حدود 67 و 68 بود. در کمترین فرکانس دما شده 61 و 62.

اینجا یه چیزی نوشته برام جالبه:

رفته گریس حرارتی رو تعویض کرده چون شنیده که بعد از سه ماه مصرف خشک میشه و به درد نمیخوره. اثرش این شده که دما کم شده و رسیده به 48 درجه !!!! دمای کارت گرافیکش تو حالت بازی سنگین در بیشترین حالت شده 62 درجه !!! کم کم دارم به فکر تعویض خمیر میافتم.:31:

آره علیرضا جان , خمیر سلیکون خیلی خیلی مهمه , ولی این که 3 ماهه خشک میشه من بعید میدونم !!

اینطور یادم میاد باید طی هر 1.5 سال عوض بشه. البته نمیدونم خمیر های چسبی عمرشون نسبت به معمولی ها چطوریه.

راستی از خمیر چه مارکهایی سراغ داری ؟ من از austerlitz electronic استفاده میکنم واقعا عالیه !! Made in Germany هم هست.

همین PS3 رو که واسه آموزش Assemblage و Disassemble باز کردم , خمیرش تقریبا خشک شده بود !! بعد از اینکه پاک کردم دوباره زدم

کلا یه Level از RPM FAN اش کم شد !!

hamid.5574
02-12-2010, 03:07
ولی من نگفتم بده-سوخت و ساز یعنی چی؟ دارم باهاش حال میکنم واسه من از صد تا سونی فول اچ دی هم بهتره okkkkkkkkkkkk

hamid.5574
02-12-2010, 03:14
سلام اگه میشه یکم راجع به این خمیره توضیح بدین:14:ممنون

Vaioman
02-12-2010, 10:00
برادر من چرا شلوغش میکنی !!؟؟

بنده که از دستور پخت شلغم حرف نزدم که شما از ترک و لر میگی !! اگه به ریشه ی مطلب دقت بفرمائید کاملا ملتفت میشید که بحث سره کیفیت ساخت و Performance همین لپ تاپ هست !!

بالاخره شما میخوای یه نامه بنویسی باید چهار تا چیز هم بهش اضافه کنی دیگه !! درسته ؟؟ ما هم برای تفسیر حرفمون باید کلی حرف
اضافه از اینور اونور بیاریم وسط تا منظور همو درک کنیم.

این طرز فکر اصلا برازنده‏ی وجه ی شما نیست.پس عوضش کنید.

موفق باشید

مثل اینکه سوء تفاهم شد.:41:
اولآ من منظور شما رو از شلغم و ... متوجه نشدم.دومآ روی صحبت با شوخی ای بود که علیرضا تو پستش با من کرده بود و هیچ ربطی هم به شخص شما نداشت.سومآ من تمام پستها رو کامل میخونم و دقت هم میکنم و همونطور که گفتی اگه شما هم دقت میکردی میدیدی که من از همه مطالب تشکر کرده بودم و این پست رو هم در جواب شوخی علیرضا زدم.چهارمآ بابت تذکری هم که در مورد طرز فکر دادی ممنون اما اجازه بده در مورد تعویضش یه خورده فکر کنم.:46:

Vaioman
02-12-2010, 10:05
سلام اگه میشه یکم راجع به این خمیره توضیح بدین:14:ممنون
شما برو به این آدرس،کاملآ میتونی هرچی در مورد این خمیر میخوای پیدا کنی.:46:

afshin b
02-12-2010, 10:22
samgun عزیز شما باید برین توی catalyst control center، اونجا تنظیمات زیادی برای زرولوشن وجود داره، منم بعد از آپدیت درایور گرافیک توی فیت شدن تصویر روی تلویزیون Full HD مشکل داشتم که از اونجا تونستم حلش کنم.

Vaioman
02-12-2010, 10:37
samgun عزیز شما باید برین توی catalyst control center، اونجا تنظیمات زیادی برای زرولوشن وجود داره، منم بعد از آپدیت درایور گرافیک توی فیت شدن تصویر روی تلویزیون Full HD مشکل داشتم که از اونجا تونستم حلش کنم.

نه افشین جان.منم این مشکل رو داشتم و خیلی هم تحقیق کردم و با حدود 10 الی 15 تا تلویزیون مختلف هم امتحان کردم و من هم به نتیجه ای رسیدم که samgun گفت،کاملآ به تلویزیون بستگی داره.برای مثال بعضی از تلویزیون ها روشون نوشته بود Full HD اما فقط تبلیغاتی بود و در واقع فول نبودند.رو این تلویزیون ها درایور کارت به طور اتوماتیک توصیه HD میکنه و رو تلویزیونهایی که واقعآ فول بودند هم توصیه Full HD میکنه.در واقع هیچ تنظیمی برای این توصیه نداره.اگه این طور که شما میگی از کاتالیست رزولیشن رو بیشتر کنی تصویر فیت نمیشه و لبه های تصویر رو از دست میدی.من با این تحقیق به این نتیجه رسیدم که بهترین تنظیم با این لپ تاپ با کابل HDMI برای تلویزیون های مختلف به شرح زیر است:

برای تلویزینهای VGA یا به اصطلاح زیر 1 مگاپیکسل: 600*800
برای تلویزیون های 1 مگا پیکسل: 720*1280
برای تلویزیون های 1.3 مگا پیکسل: 1000*1776
برای تلویزیون های 2 مگاپیکسل: 1080*1920

farhad9692004
02-12-2010, 11:43
led شما هم زاویه دیدش کمه رنگ های سیاهو خوب نشون نمیده؟

SamGun
02-12-2010, 11:56
مثل اینکه سوء تفاهم شد.:41:
اولآ من منظور شما رو از شلغم و ... متوجه نشدم.دومآ روی صحبت با شوخی ای بود که علیرضا تو پستش با من کرده بود و هیچ ربطی هم به شخص شما نداشت.سومآ من تمام پستها رو کامل میخونم و دقت هم میکنم و همونطور که گفتی اگه شما هم دقت میکردی میدیدی که من از همه مطالب تشکر کرده بودم و این پست رو هم در جواب شوخی علیرضا زدم.چهارمآ بابت تذکری هم که در مورد طرز فکر دادی ممنون اما اجازه بده در مورد تعویضش یه خورده فکر کنم.:46:

آقا بنده قصد جسارت نداشتم ولی خب یکسری از دوستان تو این فروم از این رفتار ها میکنن که بنده به شدت متنفر هستم و حتی سره این موضوع ما دعواهای شدیدی تو انجمن کنسول ها داشتیم. (البته خدارو شکر همیشه به نفع خودم ختم بخیر شده)

منظور از شلغم هم کنایه بود از حرف بی ربط :31:

راستش من به خودم گرفتم , ببخشید , یکم هم تو این ضمینه آمادگی دارم از قبل واسه همین زود عصابانی میشم.

در مورد گزینه آخر هم نه دیگه طبق توضیحاتی که فرمودی اخلاقت خیلی خوبه :10: عوض نکن :31:

والا Res که تنظیم خاصی نداره , هرچی باشه نشون میده.

ممنون از کمکت عزیز دل.

نه افشین جان.منم این مشکل رو داشتم و خیلی هم تحقیق کردم و با حدود 10 الی 15 تا تلویزیون مختلف هم امتحان کردم و من هم به نتیجه ای رسیدم که samgun گفت،کاملآ به تلویزیون بستگی داره.برای مثال بعضی از تلویزیون ها روشون نوشته بود Full HD اما فقط تبلیغاتی بود و در واقع فول نبودند.رو این تلویزیون ها درایور کارت به طور اتوماتیک توصیه HD میکنه و رو تلویزیونهایی که واقعآ فول بودند هم توصیه Full HD میکنه.در واقع هیچ تنظیمی برای این توصیه نداره.اگه این طور که شما میگی از کاتالیست رزولیشن رو بیشتر کنی تصویر فیت نمیشه و لبه های تصویر رو از دست میدی.من با این تحقیق به این نتیجه رسیدم که بهترین تنظیم با این لپ تاپ با کابل HDMI برای تلویزیون های مختلف به شرح زیر است:

برای تلویزینهای VGA یا به اصطلاح زیر 1 مگاپیکسل: 600*800
برای تلویزیون های 1 مگا پیکسل: 720*1280
برای تلویزیون های 1.3 مگا پیکسل: 1000*1776
برای تلویزیون های 2 مگاپیکسل: 1080*1920
خب دیگه وقتی حرف از تجربه بیاد دیگه نظری باقی نمیمونه :31:
ولی عزیز بزار من امروز با LED یه تست بزنم خبرش رو میدم. آخه فقط به اون LCD46 وصل کردم دیدم اینطوریه دیگه پیش رو نگرفتم.

alireza1411
02-12-2010, 12:00
دوستان یه تستی میشه بکنن ببینن هر وسیله ی فول اچ دی که دارن حالا ال ای دیش و ال سی دیش و ایناش فرق نمیکنه یه تست کنن ببینن آیا به فرکانس خروجی لپ تاپ هم وابسته هست یا نه.

مثلا فول اچ دی با فرکانس 60 هرتز الی 120 هرتز موجوده و شاید به این هم مربوط باشه.

من خمیر سیلیکون سراغ ندارم و فعلا هم دنبالش نمیرم چون سربازیم نزدیکه و لپ تاپ یه مدت مدیــــــــــــــــــــد خاک میخوره و الان زمان تعویض خمیر نیست.
اما یکی دو مارک معروف خمیر که میشناسم مال شرکت Thermal take و Tuniq هست و خیلی عالی هم جواب میده. اون مارکی که گفتین تا حالا نشنیده بودم ..... البته اطلاعات خاصی در این زمینه ندارم و شاید اون شرکت آلمانی بهترین باشه.

راستی سی پی یو رو هم تا 1.73 گیگاهرتز که مثل مدل 820qm هست میشه اورکلاک کرد و دمای سی پی یو حدودا 6 درجه بالا میره. این رو هم برای دوستان اورکلاکر گفتم.

اشتباه نشه !!!! انگیزه ی من آندرکلاک و حتی الامکان آندرولت کردن سی پی یو و گرافیکه سیستم هست که خنک تر باشه و وقتی میزنم یه برنامه ی سنگین هر 4 تا هسته رو فول استفاده کنه لپ تاپ زیادی داغ نشه. آخه پولم کجا بوده همچین اعمال خطرناکی انجام بدم.:31: به بقیه هم توصیه میکنم از این کارا نکنند. ولی به هر حال اگه کسی خواست تست کنه برای سی پی یو میتونه از:
Setfsb

و برای GPU از:
AMD GPU Clock Tool
استفاده کنه.

بعد از هر بار ریست کردن سیستم کلاک جی پی یو برمیگرده به حالت پیشفرض ... ولتاژش هم همچنین. اما سی پی یو این جوری نیست. در واقع با تغییر کدهای Clock Generator مخصوصی که ایسوس برای سی پی یو ساخته این اورکلاک یا آندرکلاک صورت میگیره و بعد از ری استارت باید باقی بمونه.

Vaioman
02-12-2010, 12:06
آقا بنده قصد جسارت نداشتم ولی خب یکسری از دوستان تو این فروم از این رفتار ها میکنن که بنده به شدت متنفر هستم و حتی سره این موضوع ما دعواهای شدیدی تو انجمن کنسول ها داشتیم. (البته خدارو شکر همیشه به نفع خودم ختم بخیر شده)

منظور از شلغم هم کنایه بود از حرف بی ربط :31:

راستش من خودم گرفتم , ببخشید , یکم هم تو این ضمینه آمادگی دارم از قبل واسه همین زود عصابانی میشم.

در مورد گزینه آخر هم نه دیگه طبق توضیحاتی که فرمودی اخلاقت خیلی خوبه :10: عوض نکن :31:

والا Res که تنظیم خاصی نداره , هرچی باشه نشون میده.

ممنون از کمکت عزیز دل.

خب دیگه وقتی حرف از تجربه بیاد دیگه نظری باقی نمیمونه :31:
ولی عزیز بزار من امروز با LED یه تست بزنم خبرش رو میدم. آخه فقط به اون LCD46 وصل کردم دیدم اینطوریه دیگه پیش رو نگرفتم.

بابا بی خیال:10:
همونطور که گفتم یه سوء تفاهم بود و تموم شد.:11:
حتمآ با LED امتحان کن و نتیجه اش رو بگو،چون من با LED تست نکردم.اما فکر نکنم تفاوت خاصی داشته باشه.فقط برند و مشخصات LED رو حتمآ بگو.:46:

alireza1411
02-12-2010, 12:08
asmgun جان راستی این شبیه سازها رو هم یه تست بکن.
این هم یه عکس از فنتزی 12 واسه پلی استیشن 2 که فول اچ دی میشه بازی کرد!!

کلا این جور کارا خورکا n61 هستش چون سی پی یوش خیلی توپه.

امروز چه خبره همه آنلاین هستند؟؟؟؟ تعطیلی هستش واقعا ؟؟؟

Vaioman
02-12-2010, 12:17
دوستان یه تستی میشه بکنن ببینن هر وسیله ی فول اچ دی که دارن حالا ال ای دیش و ال سی دیش و ایناش فرق نمیکنه یه تست کنن ببینن آیا به فرکانس خروجی لپ تاپ هم وابسته هست یا نه.

مثلا فول اچ دی با فرکانس 60 هرتز الی 120 هرتز موجوده و شاید به این هم مربوط باشه.

من خمیر سیلیکون سراغ ندارم و فعلا هم دنبالش نمیرم چون سربازیم نزدیکه و لپ تاپ یه مدت مدیــــــــــــــــــــد خاک میخوره و الان زمان تعویض خمیر نیست.
اما یکی دو مارک معروف خمیر که میشناسم مال شرکت Thermal take و Tuniq هست و خیلی عالی هم جواب میده. اون مارکی که گفتین تا حالا نشنیده بودم ..... البته اطلاعات خاصی در این زمینه ندارم و شاید اون شرکت آلمانی بهترین باشه.

راستی سی پی یو رو هم تا 1.73 گیگاهرتز که مثل مدل 820qm هست میشه اورکلاک کرد و دمای سی پی یو حدودا 6 درجه بالا میره. این رو هم برای دوستان اورکلاکر گفتم.

اشتباه نشه !!!! انگیزه ی من آندرکلاک و حتی امکان آندرولت کردن سی پی یو و گرافیکه سیستم هست. آخه پولم کجا بوده همچین اعمال خطرناکی انجام بدم.:31: به بقیه هم توصیه میکنم از این کار نکنند. ولی به هر حال اگه کسی خواست تست کنه برای سی پی یو میتونه از:
Setfsb
و برای GPU از:
AMD GPU Clock Tool
استفاده کنه.
بعد از هر بار ریست کردن سیستم کلاک جی پی یو برمیگرده به حالت پیشفرض ... ولتاژش هم همچنین. اما سی پی یو این جوری نیست. در واقع با تغییر کدهای Clock Generator مخصوصی که ایسوس برای سی پی یو ساخته این اورکلاک یا آندرکلاک صورت میگیره و بعد از ری استارت باید باقی بمونه.

سلام
ببین من با فرکانسهای مختلف هم تست کردم.معمولآ رو یه فرکانس بهترین تصویر برای هر رزولیشن هست.رو LCD ها که اینجور بود.مثلآ برای LCD های 1.3 مگاپیکسل رزولیشن 1000*1776 در فرکانس 60 هرتز جواب میده و با فرکانسهای دیگه تصویر خراب میشه.

در مورد اورکلاک هم باید به دوستان توصیه جدی ای بکنم.سخت افزارهای استفاده شده در لپ تاپ ها همه Mobility هستند و قابلیت اورکلاک ندارند.(نه که نشه)برای همین منظور هم به شدت توصیه میکنم که از اورکلاک پرهیز کنید در غیر این صورت آسیب جدی به لپ تاپ وارد میشه بخصوص کارت گرافیک و مادربورد.:41::41::41:

alireza1411
02-12-2010, 12:28
سلام
ببین من با فرکانسهای مختلف هم تست کردم.معمولآ رو یه فرکانس بهترین تصویر برای هر رزولیشن هست.رو LCD ها که اینجور بود.مثلآ برای LCD های 1.3 مگاپیکسل رزولیشن 1000*1776 در فرکانس 60 هرتز جواب میده و با فرکانسهای دیگه تصویر خراب میشه.

در مورد اورکلاک هم باید به دوستان توصیه جدی ای بکنم.سخت افزارهای استفاده شده در لپ تاپ ها همه Mobility هستند و قابلیت اورکلاک ندارند.(نه که نشه)برای همین منظور هم به شدت توصیه میکنم که از اورکلاک پرهیز کنید در غیر این صورت آسیب جدی به لپ تاپ وارد میشه بخصوص کارت گرافیک و مادربورد.:41::41::41:

خب پس به فرکانس ربطی نداره. البته منتظر هستم بقیه دوستان هم تست کنن و نتیجه رو بگن. فقط یه سوال این 1.3 مگا پیکسلی که گفتی مگه رزولوشن 1.7 مگا پیکسل هم ساپورت میکنه ؟؟؟ آخه 1776*1000 که تو 1.3 مگاپیکسلی جا نمیشه ؟
منظورت رو فکر کنم نگرفتم چیه ... این مگاپیکسل ها به چی میگی شما ؟ مثلا هر چی فول اچ دی ساپورت میکنه و NTSC هست رو میگی 2 مگاپیکسلی یا منظورت چیز دیگه ای هستش؟

در مورد اورکلاک واقعا خطرناکه. ولی تو بخش سخت افزار بعضی دوستان نمیدونم واسه چی ورمیدارن یه سی پی یوی قوی و خوب 6 هسته ای 1090 رو تا 4.3 گیگاهرتز اور میکنن و تازه 12 تا فن میذارن که کیسشون به قول خودشون صدای هلکوپتر بده !!!!! اون دسته احتمالا گرافیک این لپ تاپ رو از 650 میبرن تا 850 900 که بهترین سرعت رو داشته باشند. من برای اون افراد گفتم. خودم نهایتش بخوام اور کنم و همیشه استفاده کنم 100 مگ بیشتر اور نمیکنم.:31::11:

راستی این فنش چرا این جوریه ؟ با ورژنای مختلف بایوس مکانیزم کنترلیش فرق میکنه به نظرم. با 212 دما تا میاد بالای 60 روشن میشه و تا میره زیر 60 خاموش میشه.
یه چیز دیگه ... من کلا زیر لپ تاپ رو باز گذاشتم و یه مدت باهاش کار کردم ببینم دما چه طوریه ... حدود 3 4 درجه همش کمتر میشه. در واقع به نظر من انتقال حرارت همرفتیش خیلی اثر کمی داره و بیشترش با همون لوله حرارتیهایی که رو سی پی یو و گرافیکه داره صورت میگیره.

Vaioman
02-12-2010, 12:31

امروز تعطیل که هست.:31:
راستی علیرضا جان شما یه آماری از شبیه ساز ها برای کنسول های مختلف که رو این لپ تاپ خوب کار بکنه میزاری.اگه نحوه کاربردش رو هم توضیح بدی که خیلی ممنون میشم.:11:

Vaioman
02-12-2010, 12:47
خب پس به فرکانس ربطی نداره. البته منتظر هستم بقیه دوستان هم تست کنن و نتیجه رو بگن. فقط یه سوال این 1.3 مگا پیکسلی که گفتی مگه رزولوشن 1.7 مگا پیکسل هم ساپورت میکنه ؟؟؟ آخه 1776*1000 که تو 1.3 مگاپیکسلی جا نمیشه ؟
منظورت رو فکر کنم نگرفتم چیه ... این مگاپیکسل ها به چی میگی شما ؟ مثلا هر چی فول اچ دی ساپورت میکنه و NTSC هست رو میگی 2 مگاپیکسلی یا منظورت چیز دیگه ای هستش؟

در مورد اورکلاک واقعا خطرناکه. ولی تو بخش سخت افزار بعضی دوستان نمیدونم واسه چی ورمیدارن یه سی پی یوی قوی و خوب 6 هسته ای 1090 رو تا 4.3 گیگاهرتز اور میکنن و تازه 12 تا فن میذارن که کیسشون به قول خودشون صدای هلکوپتر بده !!!!! اون دسته احتمالا گرافیک این لپ تاپ رو از 650 میبرن تا 850 900 که بهترین سرعت رو داشته باشند. من برای اون افراد گفتم. خودم نهایتش بخوام اور کنم و همیشه استفاده کنم 100 مگ بیشتر اور نمیکنم.:31::11:

راستی این فنش چرا این جوریه ؟ با ورژنای مختلف بایوس مکانیزم کنترلیش فرق میکنه به نظرم. با 212 دما تا میاد بالای 60 روشن میشه و تا میره زیر 60 خاموش میشه.
یه چیز دیگه ... من کلا زیر لپ تاپ رو باز گذاشتم و یه مدت باهاش کار کردم ببینم دما چه طوریه ... حدود 3 4 درجه همش کمتر میشه. در واقع به نظر من انتقال حرارت همرفتیش خیلی اثر کمی داره و بیشترش با همون لوله حرارتیهایی که رو سی پی یو و گرافیکه داره صورت میگیره.

والآ من که خودم سر در نیاوردم.اینها همه اصطلاحات بازار لوازم صوتی و تصویری هست.تلویزیونهای Full HD رو میگن 2 مگاپیکسل و تلویزیونهای HD رو میگن 1.3 و 1 مگاپیکسل و VGA هم که معلومه.من با چند مدل HD امتحان کردم
اونهایی که میگفتن 1 مگاپیکسل هستند تا 720*1280 بیشتر جواب نمیداد و اونهایی که میگفتن 1.3 مگاپیکسل هستند تا 1000*1776 ،حالا این مگاپیکسل رو بر چه مبنایی میگفتن منم نفهمیدم.اما چیزی که دستگیرم شد این بود که تلویزیونهای HD دو جورند.برخی واقعآ HD هستند(720*1280) اما برخی هم بین HD و Full HD هستند که تا رزولیشن 1000*1776 رو ساپورت میکنن.:46:
در مورد اورکلاک هم بعضی از دوستان مرض اورکلاک دارند؛مثل اعتیاد ،و برای برخی هم یه جورایی حالت کل کل شده براشون و با هم مسابقه میدن(بیچاره کامپیوترهاشون:31:).در هر صورت رو دسکتاپ موردی نداره اما برای لپ تاپ واقعآ خطرناکه.
در مورد فن هم خب تنظیمات بایوس های مختلف متفاوته.در هر صورت خیلی فرق ندارند چون دماهای پائین خیلی برای دستگاه مهم نیست حالا رو 60 روشن بشه یا رو 50.:11::11::11:

alireza1411
02-12-2010, 13:03
راستی علیرضا جان شما یه آماری از شبیه ساز ها برای کنسول های مختلف که رو این لپ تاپ خوب کار بکنه میزاری.اگه نحوه کاربردش رو هم توضیح بدی که خیلی ممنون میشم.:11:

جلوی دوستان این جوری تابلو نگو الان همه فکر میکنن مهندس مکانیکا همش فکر بازی هستن. من که تابلو هستم شما هم تابلو میشی ها !!!

گذشته از شوخی. من آمار اونجوری که ندارم حقیقتش. کلا واسه چند تا بازی محشر نقش آفرینی رفتم دنبال این جور چیزا !!!
البته هکرهای محترمی که این چیزا رو نوشتن هم واسه همین جور بازیها که شبیهش عمراااااااا رو کامپیوتر بیاد، وقت گذاشتن و نوشتن.

مثلا همین فنتزی 10 و 12 رو خیلی بهینه کردن و واقعا عالی اجرا میشه. یعنی فنتزی 10 رو روی همین لپ تاپ میشه با رزولوشن 2500در 1600 اجرا کرد !!!! البته تو بعضی صحنه هایی که محاسبات شیدر شدیده افت سرعت داره و بهتره همون فول اچ دی 2 مگاپیکسل رو استفاده کنیم.

حالا واسه ps2 اینجا رو نگاه کن:

نظرات رو ببین دومیش لینک 13 مگابایتی که دادم رو بگیر. طرز کارش ساده هستش. از بازی یه ایمیج میگیری با Ultra Iso یا Power Iso و یا Daemon Tool و ....
بعد با پلاگین CDVDdolio آدرس ایمیج رو میدی که اون رو اجرا کنه. ورژن جدید تر پلاگین ها که رو کیفیت و سرعت صدا و تصویر موثره هم گهگاه آپدیت کنی بد نیست. این یکی جدیدترشه:

از حالت فشرده که خارج کردی به جای قبلی ها ریپلیسشون کن.
تو اون 13 مگیه همه فایلهای لازم هستش و تو این یکی هم پلاگینهای آپدیت شده هست. مراحل ور رفتم با بخشهای مختلف برنامه یه خورده حوصله میخواد ولی فکر کنم راحت بتونی باهاش کنار بیای.

برای ps1 برنامه که زیاده ولی من این دو تا رو پیشنهاد میدم:

و epcsx.
یادم نیست این که آپلود کردم بایوسش هم توش هست یا نه. نبود و ارور بایوس داد بگو آپلود کنم. من بازیهای Brath of Fire 4 و Final Fantasy 8 رو باهاش بازی کردم و مشکلی نداشت. البته برای بعضی بازیها باید پلاگینهای مختلف تصویر رو یکی یکی با آپشنای مختلف تست کنی.

برای 64 Nintendo یه دونه بود الان اسمش یادم نیست ولی بازی های قشنگ ماریو یا همون قارچ خور مثل Paper Mario به صورت رام ایمیجهاش تو وب هست و میشه با برنامه اجرا کرد. برای GameBoy از ideas میتونی استفاده کنی و این یکی هم ایمیج های خاصی داره که تو وب هست. چند تا شبیه ساز دیگه هم بود که الان نمیدونم فایلهاشون رو کجا گذاشتم ولی ماریوهای نینتندو 64 رو قدیما باهاش بازی کرده بودم .

این تاپیک و تاپیک های مشابه هم هست که من زیاد مطالعه نکردم ولی تعداد بالای پست ها و افراد با تجربه میتونن کمک کنن.

alireza1411
02-12-2010, 13:10
والآ من که خودم سر در نیاوردم.اینها همه اصطلاحات بازار لوازم صوتی و تصویری هست.تلویزیونهای Full HD رو میگن 2 مگاپیکسل و تلویزیونهای HD رو میگن 1.3 و 1 مگاپیکسل و VGA هم که معلومه.من با چند مدل HD امتحان کردم
اونهایی که میگفتن 1 مگاپیکسل هستند تا 720*1280 بیشتر جواب نمیداد و اونهایی که میگفتن 1.3 مگاپیکسل هستند تا 1000*1776 ،حالا این مگاپیکسل رو بر چه مبنایی میگفتن منم نفهمیدم.اما چیزی که دستگیرم شد این بود که تلویزیونهای HD دو جورند.برخی واقعآ HD هستند(720*1280) اما برخی هم بین HD و Full HD هستند که تا رزولیشن 1000*1776 رو ساپورت میکنن.:46:
در مورد اورکلاک هم بعضی از دوستان مرض اورکلاک دارند؛مثل اعتیاد ،و برای برخی هم یه جورایی حالت کل کل شده براشون و با هم مسابقه میدن(بیچاره کامپیوترهاشون:31:).در هر صورت رو دسکتاپ موردی نداره اما برای لپ تاپ واقعآ خطرناکه.
در مورد فن هم خب تنظیمات بایوس های مختلف متفاوته.در هر صورت خیلی فرق ندارند چون دماهای پائین خیلی برای دستگاه مهم نیست حالا رو 60 روشن بشه یا رو 50.:11::11::11:

آهان .... پس کلا بازار مشخصی نیست چی به چیه. ممنون.

شما که در جریانی آدم یه مساله رو میخواد مش بزنه بزاره حل بشه سیستم بد بخت میشه. یعنی این داغی زیاد من رو خیلی میترسونه و واسه همین زیاد بهش گیر میدم. واسه دستاپ هم خطرناکه بابا .... حالا یه 10 20 درصد زمان بیشتر بزاریم تحلیل انجام بشه بهتر از اینه که یه چیزی بسوزه خلاص شه:31:.

کل کل رو کاملا قبول دارم. یارو نیکول نمیدونم چی چی اورکلاکر معروف رفته با نیتروژن مایع قویترین سی پی یو یعنی core i7 980 gx رو از 3.3 گیگ به 5.9 گیگاهرتز اورکلاک کرده و با 4 تا کارت 480 GTX یه حرکت مسخره انجام داده که آخرش بتونه مرز 70000 هزار امتیازی PCMark رو بشکنه. یعنی در واقع واسه این کارا ببین چه قدر هزینه میشه در حالی که چه قدر انسانهای نیازمند در جهان هستند ....:41:

بگذریم. داغ دلم تازه میشه بحث منحرف میشه.:11:

Vaioman
02-12-2010, 13:21
جلوی دوستان این جوری تابلو نگو الان همه فکر میکنن مهندس مکانیکا همش فکر بازی هستن. من که تابلو هستم شما هم تابلو میشی ها !!!

ای بابا من اگه وقت گیر بیارم خوراکم گیمه و این لپ تاپ رو هم برای گیم خریدم اما از بخت بد من از وقتی خریدمش وقت برام مثل الماس شده و به خیلی کارهای مهمتر هم نمیرسم چه برسه به گیم ،اما انکار نمیکنم واقعآ با گیم حال میکنم.:10:

---------- Post added at 01:21 PM ---------- Previous post was at 01:18 PM ----------

شما که در جریانی آدم یه مساله رو میخواد مش بزنه بزاره حل بشه سیستم بد بخت میشه. یعنی این داغی زیاد من رو خیلی میترسونه و واسه همین زیاد بهش گیر میدم. واسه دستاپ هم خطرناکه بابا .... حالا یه 10 20 درصد زمان بیشتر بزاریم تحلیل انجام بشه بهتر از اینه که یه چیزی بسوزه خلاص شه:31:.

کل کل رو کاملا قبول دارم. یارو نیکول نمیدونم چی چی اورکلاکر معروف رفته با نیتروژن مایع قویترین سی پی یو یعنی core i7 980 gx رو از 3.3 گیگ به 5.9 گیگاهرتز اورکلاک کرده و با 4 تا کارت 480 GTX یه حرکت مسخره انجام داده که آخرش بتونه مرز 70000 هزار امتیازی PCMark رو بشکنه. یعنی در واقع واسه این کارا ببین چه قدر هزینه میشه در حالی که چه قدر انسانهای نیازمند در جهان هستند ....:41:

دیگه نگو که داغ دل من رو هم تازه کردی همین چند روز پیش یکی از رفقای معتاد من به اورکلاک یه 5870 رو سوزوند.:41::41::41:دلم کباب شد.:37::37::37::37::37::37::37:

SamGun
02-12-2010, 13:55
همونطور که گفتم یه سوء تفاهم بود و تموم شد.:11:
حتمآ با LED امتحان کن و نتیجه اش رو بگو،چون من با LED تست نکردم.اما فکر نکنم تفاوت خاصی داشته باشه.فقط برند و مشخصات LED رو حتمآ بگو.:46:
فدای تو.

تفاوت که فقط تو Hz میزان سطح Black هست.

سعید هستم علیرضا جان.

والا چند سال پیش خیلی باهاشون ور رفتم و بازی کردم اما به علت bug هایی که داشت زیاد به دلم نشست.
اون موقع هم خب Bios هایی که واسشون میومد و plugin هایی که داشت اکثرا یا ناقص بودن یا Bug داشتن. الان 100 بهتر شده ولی به خاطر وجود کنسول هام دیگه حتی فکرش رو هم نکردم.

سلام

منم تست کردم تو تمام Res ها Frequence 60Hz حالت Default هست و میشه باهاش راهت کار کرد.

کلا پشتیبانیه GPU از فرکانس هم مهمه که فکر نمیکنم HD 5730 از 60 تجاوز کنه.

ربط که داره اما حداقل دیگه باید 59Hz باشه. البته ربطش تو Fit شدن تصویر هست نه اینکه باعث بشه اصلا یک Res ساپورت نشه
داش علیرضا منظور از مگاپیکسل تو LCD و LED ها میزان تراکم pixel در هر X مربع هست که میزان X به اینچ Panel بر میگرده.
در ضمن ارتباط مستقیم هم با Resolution داره.

به نظره منم کار زیاد معقولی نیست , البته کسی که OverClocker باشه میدونه تو چه تاریخ از Release یک قطعه اونو بخره.چون قطعات همانند در مقدار Clock با هم فرق میکنن.

عزیز تو لینک زیر تمام جزئیات گفته شده باز اگه کمی گنگ بود هم از من میتونی بپرسی و هم از داش علی :

خب مگاپیکسل رو که توضیح دادم

والا من که تاحالا همچین رزولیشنی ندیدم !! HD ها یا 720×1280 هست و یا 1050×1680 هستن.

اینا ثبت گینس هم میشه :31: !!؟؟

ای بابا من اگه وقت گیر بیارم خوراکم گیمه و این لپ تاپ رو هم برای گیم خریدم اما از بخت بد من از وقتی خریدمش وقت برام مثل الماس شده و به خیلی کارهای مهمتر هم نمیرسم چه برسه به گیم ،اما انکار نمیکنم واقعآ با گیم حال میکنم.:10:

---------- Post added at 01:21 PM ---------- Previous post was at 01:18 PM ----------

دیگه نگو که داغ دل من رو هم تازه کردی همین چند روز پیش یکی از رفقای معتاد من به اورکلاک یه 5870 رو سوزوند.:41::41::41:دلم کباب شد.:37::37::37::37::37::37::37:

اااااا پس شما هم از خودمونی داداش :31: !!

وقتت آزاد شد بگو بیارمت تو خط Game به صورت حرفه ای.

hamid.5574
02-12-2010, 14:48
سلام اگه میشه یه لینک بهم معرفی کنین که در مورد اورکلاک بیشتر بدونم ممنون

hamid.5574
02-12-2010, 14:51
لطفا یه لینک نرم افزار برای مشاهده مشخصات سیستم (غیر اورست ) معرفی کنین ممنون:46:

Vaioman
02-12-2010, 14:57
فدای تو.

اااااا پس شما هم از خودمونی داداش :31: !!

مرسی شما آقایی:11:
خیلی پایه ام ،حتمآ به محض آزادی وقت مزاحم میشم.:10:

alireza1411
02-12-2010, 14:58
داش علیرضا منظور از مگاپیکسل تو LCD و LED ها میزان تراکم pixel در هر X مربع هست که میزان X به اینچ Panel بر میگرده.
در ضمن ارتباط مستقیم هم با Resolution داره.

والا من که تاحالا همچین رزولیشنی ندیدم !! HD ها یا 720×1280 هست و یا 1050×1680 هستن.

این حرفتون رو نگرفتم اصلاااااااااا. یعنی چی تراکم در هر ایکس مربع ؟؟؟؟؟؟؟؟ مثالی لینکی چیزی بگید متوجه بشم.

من هم اون رزولوشن رو کلا ندیده بودم. همین 720 و 1050 و 900 و 1080 و 1200 رو دیدم و لاغیر.

وقت آزاد باشه هم من که گیمر حرفه ای نمیشم. دوستان رو نمیدونم.

آخه همش فکر کلک زدن هستم. :46::31:

با همون شبیه سازها رو پی سی خیلی راحت میشه حافظه رو -- کرد و مثلا آیتم و خون و این چیزا رو تا تهش پر کرد. مثلا با نرم افزار Cheat Engine و Art Money مثل گلابی راحته.
خیلی هم فاز میده. آخه من اهل این نقش آفرینی ها یا به اصطلاح RPG ها هستم و داستانش خیلی مهم تر از اینه که هی بشینم صبح تا شب آیتم و پول و .... جمع کنم.:31: :31::31:
رکورد زنی هم که خوشبختانه نداره، وگرنه باید مثل Counter Strike صد دفعه یه مرحله رو بازی کنم یا مثل فوتبال هی تو یه زمین گل بزنم.:41: :31:

Vaioman
02-12-2010, 15:07
این حرفتون رو نگرفتم اصلاااااااااا. یعنی چی تراکم در هر ایکس مربع ؟؟؟؟؟؟؟؟ مثالی لینکی چیزی بگید متوجه بشم.

من هم اون رزولوشن رو کلا ندیده بودم. همین 720 و 1050 و 900 و 1080 و 1200 رو دیدم و لاغیر.

وقت آزاد باشه هم من که گیمر حرفه ای نمیشم. دوستان رو نمیدونم.

آخه همش فکر کلک زدن هستم. :46::31:

با همون شبیه سازها رو پی سی خیلی راحت میشه حافظه رو -- کرد و مثلا آیتم و خون و این چیزا رو تا تهش پر کرد. مثلا با نرم افزار Cheat Engine و Art Money مثل گلابی راحته.
خیلی هم فاز میده. آخه من اهل این نقش آفرینی ها یا به اصطلاح RPG ها هستم و داستانش خیلی مهم تر از اینه که هی بشینم صبح تا شب آیتم و پول و .... جمع کنم.:31: :31::31:
رکورد زنی هم که خوشبختانه نداره، وگرنه باید مثل Counter Strike صد دفعه یه مرحله رو بازی کنم یا مثل فوتبال هی تو یه زمین گل بزنم.:41: :31:

منم تا قبل از این موضوع و این تحقیق همچین رزولیشنی ندیده بودم.اما تو تلویزیونهای 1.3 مگاپیکسل که بین HD و ّFull HD هستند(مثل پاناسونیک های سری LX) فقط کاتالیست این رزولیشن رو ست میکنه و با بقیه رزولیشن ها هم تصویر فیت نمیشه.
در مورد گیم که تو هم مثل منی(عاشق حال کردن با موضوع و خود بازی نه کشتن الکی و جمع کردن جون،آیتم و...)منم اسیر Cheat و ... هستم.یه لینک از این نرم افزارهایی که گفتی برای تقلب عالیه،بده تا حالشو ببریم.
:46::46::46:

SamGun
02-12-2010, 15:11
آقا من این همه الکی فک زدم اصل مطلب رو یادم رفت بگم :31:

خب من تست کردم , چند تا مورد به چشم خورد.

اول اینکه شما بعد از وصل کردن کابل HDMI باید گرافیک رو از حالت Duplicate these Displays به حالت Show Desktop Only on 2

در بیاریم تا همه ی پردازش روی یک پنل متمرکز بشه.

بعد از این کار رزولوشین رو روی 1080 گذاشته و بسته به نوع TV داخل تنظیمات رفته و گزینه Picture Size رو یا روی 16:9 و اگه Fit نشد روی Screen Fit قرارش بدید تا درست بشه.

alireza1411
02-12-2010, 15:14
منم تا قبل از این موضوع و این تحقیق همچین رزولیشنی ندیده بودم.اما تو تلویزیونهای 1.3 مگاپیکسل که بین HD و ّFull HD هستند(مثل پاناسونیک های سری LX) فقط کاتالیست این رزولیشن رو ست میکنه و با بقیه رزولیشن ها هم تصویر فیت نمیشه.
در مورد گیم که تو هم مثل منی(عاشق حال کردن با موضوع و خود بازی نه کشتن الکی و جمع کردن جون،آیتم و...)منم اسیر Cheat و ... هستم.یه لینک از این نرم افزارهایی که گفتی برای تقلب عالیه،بده تا حالشو ببریم.
:46::46::46:

مهندس کجای تهرانی ؟ پایه ای قرار بزاریم در این زمینه بحث کنیم و تجربیاتمون رو منتقل کنیم. آخه خیلی حالم گرفته میشه که وقتی میرم یه بازی آر پی جی بخرم اصلا اسمش رو هم نشنیدن و یه جوری نگاه میکنن که انگار .... :41: ولی خداوکیلی امتیازی که تو سایتای بکش بکش آمریکایی و اروپایی به بازیهای نقش آفرینی میدن خیلی کمتر از زحمات چند ساله ای هست که روشون کشیده میشه.:41: اهل موسیقی گیم هم هستی؟:31:

این که فری هست و به نظر من که از آرت مانی راحت تر و بهتره. حالا اونش مهم نیست ... مهم اینه که کلا مجانیه و کرک نمیخواد:

برای طرزکارش فکر کنم خودش توتوریال داره. ولی کلا راحته ....

Vaioman
02-12-2010, 15:31
آقا من این همه الکی فک زدم اصل مطلب رو یادم رفت بگم :31:

خب من تست کردم , چند تا مورد به چشم خورد.

اول اینکه شما بعد از وصل کردن کابل HDMI باید گرافیک رو از حالت Duplicate these Displays به حالت Show Desktop Only on 2

در بیاریم تا همه ی پردازش روی یک پنل متمرکز بشه.

بعد از این کار رزولوشین رو روی 1080 گذاشته و بسته به نوع TV داخل تنظیمات رفته و گزینه Picture Size رو یا روی 16:9 و اگه Fit نشد روی Screen Fit قرارش بدید تا درست بشه.

من همه این کارها رو کرده بودم بجز Picture size که تا حالا بهش توجه نکرده بودم.باید برم تست کنم ببینم چه جوریاست.:20:

Vaioman
02-12-2010, 15:38
مهندس کجای تهرانی ؟ پایه ای قرار بزاریم در این زمینه بحث کنیم و تجربیاتمون رو منتقل کنیم. آخه خیلی حالم گرفته میشه که وقتی میرم یه بازی آر پی جی بخرم اصلا اسمش رو هم نشنیدن و یه جوری نگاه میکنن که انگار .... :41: ولی خداوکیلی امتیازی که تو سایتای بکش بکش آمریکایی و اروپایی به بازیهای نقش آفرینی میدن خیلی کمتر از زحمات چند ساله ای هست که روشون کشیده میشه.:41: اهل موسیقی گیم هم هستی؟:31:

این که فری هست و به نظر من که از آرت مانی راحت تر و بهتره. حالا اونش مهم نیست ... مهم اینه که کلا مجانیه و کرک نمیخواد:

برای طرزکارش فکر کنم خودش توتوریال داره. ولی کلا راحته ....
من سمت تهرانپارس هستم.حتمآ پایه ام.ولی الان خیلی سرم شلوغه و وقت خالی ندارم.تو اولین فرصت این کار رو انجام میدیم.بابت لینک ها هم ممنون.امتحان میکنم به مشکلی خوردم مزاحمت میشم.:11::11::11::11::11:

pooria-ir
02-12-2010, 16:50
بچه های عزیز
مخصوصا 2 تا علیرضاهای گل
من همیشه دنبال میکنم بحثای این تاپیک رو،از صحبت های تخصصی تون هم واقعا همیشه استفاده میکنم،اما فک نمیکنین یه کم بحث داره خارج میشه ؟ :دی
الان بحث کم کم میره رو کنسول ها،بیاین سر N61 خودمون ;)

Vaioman
02-12-2010, 17:02
بچه های عزیز
مخصوصا 2 تا علیرضاهای گل
من همیشه دنبال میکنم بحثای این تاپیک رو،از صحبت های تخصصی تون هم واقعا همیشه استفاده میکنم،اما فک نمیکنین یه کم بحث داره خارج میشه ؟ :دی
الان بحث کم کم میره رو کنسول ها،بیاین سر N61 خودمون ;)

سلام پوریا جان
اولآ مرسی از تذکرت،دومآ خودت میدونی من خودم رو این موضوع حساسم.سوما بحثهای اخیر در باره نرم افزارهای شبیه سازیه که رو این لپ تاپ جواب میدن.در کل باز هم چشم.:46:

137fat
02-12-2010, 17:17
سلام
دانشجوي معماري ام که نرم افزار های گرافیکی با حجم سنگین از جمله فتوشاپ و اتوکد و 3D Max و.... و انواع میکروسافت افیس ها (پاور پوینتExel, word, و...) را نیازمندم به دنبال یک لپتاپ خوب(ترجیحا دل و زیر 1’200’000تومان) هستم لطفا راهنمایی ام بفرمائید (و همچنین دارای بلوتوث وامکانات بی سیم وافزایش ارتقا گرافیکی وRAMوCPU و... باشد.)
كه بين دل وسترو 3500 و دل اينسپرون 5010 موندم؟؟؟از اسوس هم اطلاعي ندارم؟/؟
لطفا همين الان جواب دهيد ممنون

Vaioman
02-12-2010, 17:41
سلام
دانشجوي معماري ام که نرم افزار های گرافیکی با حجم سنگین از جمله فتوشاپ و اتوکد و 3D Max و.... و انواع میکروسافت افیس ها (پاور پوینتExel, word, و...) را نیازمندم به دنبال یک لپتاپ خوب(ترجیحا دل و زیر 1’200’000تومان) هستم لطفا راهنمایی ام بفرمائید (و همچنین دارای بلوتوث وامکانات بی سیم وافزایش ارتقا گرافیکی وRAMوCPU و... باشد.)
كه بين دل وسترو 3500 و دل اينسپرون 5010 موندم؟؟؟از اسوس هم اطلاعي ندارم؟/؟
لطفا همين الان جواب دهيد ممنون
دوست گرامی شما تاپیک رو اشتباه اومدی.برو به تاپیک زیر:

alireza1411
02-12-2010, 19:42
لطفا یه لینک نرم افزار برای مشاهده مشخصات سیستم (غیر اورست ) معرفی کنین ممنون:46:

لینک دم دست ندارم ولی اینا که میگم رو سرچ کنی سه سوت پیدا میکنی چون تقریبا همه مجانی هستن و تو وب ریخته.

بهترینش:
HWMonitor
عکسی که از کلاک سی پی یو گذاشتم با همینه.

برای مشخصات سی پی یو و مدل رم و مادربورد:
CPU-Z
برای مشخصات GPU و کلاک و دمای اون و مقدار استفاده از اون هم:
GPU-Z
خوندن مشخصات و توانایی های دقیق کارت گرافیک مثل نوع اکستنشنهای OpenGL که ساپورت میکنه و CUDA و غیره:
GPU Caps Viewer

خواندن دمای سی پی یو با:
CoreTemp

مشخصات هارد دیسکها و تست سرعتشون با نرم افزار غیر رایگان:
HDTune

مشخصات کلی سیستم با:
Eversest که مشکل داشتی و پولیه
این یکی خیلی قشنگه و همش 3 مگ هست:
Speccy
این یکی هم فکر کنم در حد اورست هشت شاید هم بهتر:
SIW

این دو تاش رو لینک میدم باقی رو بگردی راحت پیدا می کنی:

hamid.5574
02-12-2010, 22:59
به نظرم اگر برای این نرم افزارا میخوای 5010 خوبه البته نباید در این انجمن این سوالو میپرسیدین:دی

farhad9692004
03-12-2010, 19:53
جواب نداره؟ یعنی led من خرابه؟
کلا 2 هفتس n61jq خیریدم

lifeless
03-12-2010, 20:54
سلام
من میخوام n61jq بگیرم، میشه بگین چه معایبی داره؟ سنگین نیست؟
قیمتش چنده الان؟ و آیا کی پایین تر میاد؟

alireza1411
04-12-2010, 00:28

سلام دوست من
ببخشید این پستهای تک جمله ای شما یه جوری بود توجه نکردم. دوستا ن هم لابد مثل من حواسشون نبوده جواب بدن.

ببین مال من هم داغه. میبینی که بحث در مورد گریس حرارتی و کلاک سی پی یو و تفاوت چهار تا حالت کارایی سیستم رو قبلا کردم ... نتیجه ی نهایی هم که گرفتم اینه که بعدا اگه عمری باقی بود یه تست کنم و خمیر حرارتیش رو تعویض کنم که احتمالا هم فرق زیادی نمیکنه و فایده نداره.

این مدل و مدلهای دیگه که همین سی پی یو روشون هست همه دمای بالایی دارند. شما اگه کار خفن پردازشی نداری میتونی دکمه ی Fn رو به علاوه ی Space بزنی و بزاری روی حالت Battery saving یا Quiet Office که کلاک کارت گرافیک و سی پی یو کمتر بشه و خنک تر کار کنه. البته واسه من زیر 58 هم نمیره حتی وقتی کلاک رو خیلیییییییییی کم کردم.
ضمنا این داغی طبیعی هست و یه چیز معمول هستش بهتره زیاد باهاش ور نری که دوستان قبلا راههای مختلف رو تست کردن و مساله ی خاصی که نگران کننده باشه نیست.

---------- Post added at 02:19 AM ---------- Previous post was at 02:16 AM ----------

led شما هم زاویه دیدش کمه رنگ های سیاهو خوب نشون نمیده؟

بله ... ایسوس تازه تو زمینه ی تولید مانیتور وارد شده و از نظر زاویه دید خیلی خوب عمل نمیکنه ... البته داره به سرعت پیشروی میکنه. در بررسی مدلای جدیدترش هم اگه تو ریویوها دیده باشی از نظر کیفیت رنگ و کنتراست و این چیزا خوب عمل کرده و شاید بزگرترین ایرادش فعلا یکی نورش باشه که کمتر از رقبا هست و دیگه زاویه دیدش هست که باز کمتر از رقبا هست.

در کل ال سی دی این مدل بد به نظرم بد نیست ....

---------- Post added at 02:21 AM ---------- Previous post was at 02:19 AM ----------

جواب نداره؟ یعنی led من خرابه؟
کلا 2 هفتس n61jq خیریدم

نه خراب فکر نمیکنم باشه. ببر پیش دوستانی که لپ تاپ دارن یه نگاه کنن. شما اگه قبلا لپ تاپ دیگه هم دیدی خودت ببین اگه واقعا یه چیزی غیر طبیعی داره با دوستاین که تو این کارها هستن و میتونی پل تاپ رو نشونشون بدی یه مشورتی بکن ولی در کل همون که گفتم ... احتمالا هیچ مساله خاصی نباشه

---------- Post added at 02:23 AM ---------- Previous post was at 02:21 AM ----------

تازه خریدم زیادم ازش کار نکشیدم فعلا فقط وب بازیم نصب نکردم

بازی هم نصب کن بابا .... یکی از بچه ها 5 ساعت پت سرهم تو تابستون بازی کرده بود تا لپ تاپش خاموش شده بود و دوبار بعد از 5 دقه روشن کرده بود و ادامه داده بود. باز مافیا هم بود ... اسمشون یادم نیست ولی میگفتن دما رو 90 میچرخیده ....

باز اگه خودشوت این پست رو دارن میخونن یه آمار به این دوست جدیدمون بدن که دما چه طوری بوده و آیا الان لپ تاپشون مشکلی داره یا نه ....

در کل زیاد نگرانش نباش .... مدل خوبیه ... به این راحتی از شرش خلاص نمیشی.:31:

---------- Post added at 02:28 AM ---------- Previous post was at 02:23 AM ----------

سلام

سلام
این دوستمون دیدین که تازه خریدن و مشکلاتشون رو پرسیدن.

معایبش داغی .... ال سی دی یه مقدار کم نور و کم زاویه دید ... یه خورده سنگین

در کل من که راضی هستم.

ببین قیمت برخی وسایل مثل سی پی یو و رم داره کاهش پیدا میکنه. بحران مالی هم که همچنان همون طور که پیش بینی میشده وجود داره. فکر کنم این روند فعلا ادامه داشته باشه. این مدل هم بیخودی قیمتش یه مدت رفت بالا و یواش یواش داره میاد پایین ولی به هر حال من خریدم 1330 و به نظرم باید فعلا منتظر بشی کم تر بشه. اگه به 1330 نرسید جهنم ... یه مدل دیگه جدید تر میخری.

تازه توجه کن که پردازنده های جدید اینتل هم یواش یواش دارن میان و مدلهای جدید لپ تاپ که بیاد قیمت قدیمی تر ها یه خورده کم میشه. شاید ای ام دی هم یه چیزای عجیبی رو کنه که ... به نظر من فعلا صبر کن ...:11::11::11:

hamid.5574
04-12-2010, 00:32
سلام

سلام به نظر من تو این قیمت و حتی یکم بالاتر بهترینه من خودم دارم و واقعا دارم حالشو میبرم-تنها عیبش اینه که صفحه نمایشش در حد خودش نیست.البته مثل یکی از دوستا خیال نکنی خیلی بده .شاید چون همه چیزش از نظر من عالیه توقعم یه ذره بالا رفته اگه قصد خریدن لپتاپ داری پیشنهاد اول و اخر من و خیلی از دوستای دیگه همینN61JQ هست:20:

KATALONIA
04-12-2010, 03:56
عجب تاپیک فعالیه
یه سوال از دوستان :

دمای cpu در حالت معمولی باید چقد باشه ؟ اگه تا چند درحه رسید دیگه بی خیال بازی بشیم ؟

Vaioman
04-12-2010, 10:10
سلام اگه میشه یه لینک بهم معرفی کنین که در مورد اورکلاک بیشتر بدونم ممنون

برو به تاپیک های زیر:

Vaioman
04-12-2010, 10:26
عجب تاپیک فعالیه
یه سوال از دوستان :

دمای cpu در حالت معمولی باید چقد باشه ؟ اگه تا چند درحه رسید دیگه بی خیال بازی بشیم ؟

مرسی از لطف شما
دمای CPU در حالت عادی بین 55 تا 60 میچرخه و در حال کار سنگین تو رنج 75 تا 95.شما اگه دمای CPU به 95 رسید بازی رو بی خیال شو.البته خود اینتل گفته که تا 105 درجه هم مشکلی نیست اما شما ریسک نکن.در ضمن من شخصآ بعید میدونم که در حین بازی دمای CPU به 95 برسه.در هر حال دمای گرافیک شما(GPU) تو بازی مهمتره و مواظب باش به هیچ وجه از 95 نره بالاتر.:46:

majidjavaheri1371
04-12-2010, 14:24
با سلام به دوستان عزیز

من ميخوام نوت بوك ایسوس مدل n61 jq رو بخرم

از گارانتی بخرم یا مغازه دارهای ولیعصر
چه گارانتی بهتره
از مزایا ومعایب این مدل هم بگین لطفا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از همین مدل خیلی خوشم امده ولی از مغازه دارها که قیمت میگرفتم خیلی ارزونتر از قیمت شرکت در می اومد
من یه سوال دیگه هم داشتم که که ایا این مدل سی دی ویندوز سون روش هست یا خیر
خیلی از مغازه دارها میگن نداره ولی توسایتهاشون میزنن که سی دی ویندوز سون دارد

خیلی ممنون

afshin b
04-12-2010, 15:23
بله ... ایسوس تازه تو زمینه ی تولید مانیتور وارد شده و از نظر زاویه دید خیلی خوب عمل نمیکنه ... البته داره به سرعت پیشروی میکنه. در بررسی مدلای جدیدترش هم اگه تو ریویوها دیده باشی از نظر کیفیت رنگ و کنتراست و این چیزا خوب عمل کرده و شاید بزگرترین ایرادش فعلا یکی نورش باشه که کمتر از رقبا هست و دیگه زاویه دیدش هست که باز کمتر از رقبا هست.

در کل ال سی دی این مدل بد به نظرم بد نیست ....

سلام
این دوستمون دیدین که تازه خریدن و مشکلاتشون رو پرسیدن.

معایبش داغی .... ال سی دی یه مقدار کم نور و کم زاویه دید ... یه خورده سنگین

در کل من که راضی هستم.

سلام علیرضا جان.
مطمئنی مانیتور این لپتاپ ایسوزه؟ چون من قبلا توی اورست دیده بودم، مارک ال سی دی رو زده بود سامسونگ، سام هم که تازه کار نیست و خیلی حرفه ایه!
من که اصلاً مشکل کم نوری ندارم یعنی به نظر من نورش خیلی زیاده!
به نظر من مشکل ال سی دیش از همه مهمتر رزولوشن پایینشه بعد زاویه دید نسبتاً بد.

Vaioman
04-12-2010, 16:19
با سلام به دوستان عزیز

چه گارانتی بهتره
از مزایا ومعایب این مدل هم بگین لطفا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از همین مدل خیلی خوشم امده ولی از مغازه دارها که قیمت میگرفتم خیلی ارزونتر از قیمت شرکت در می اومد

خیلی ممنون

شما از همون مغازه دارها بخر.فقط گارانتی دار باشه.در مورد معایب و مزایا هم به صفحات اول همین تاپیک مراجعه کن.در ضمن این مدل ویندوز فابریک داره اما روش نصبه و به صورت CD یا DVD همراه دستگاه موجود نیست.اقلام همراه دستگاه رو هم در پست اول همین تاپیک میتونی ببینی.در کل شما تو این رنج قیمت بهتر از این مدل نمیتونی پیدا کنی.

---------- Post added at 04:19 PM ---------- Previous post was at 04:15 PM ----------

سلام علیرضا جان.
مطمئنی مانیتور این لپتاپ ایسوزه؟ چون من قبلا توی اورست دیده بودم، مارک ال سی دی رو زده بود سامسونگ، سام هم که تازه کار نیست و خیلی حرفه ایه!

افشین جان تا حدودی نظرت درسته.نور صفحه کاملآ قابل قبوله و رزولیشنش هم بد نیست.اما درباره ساخت:فقط پنل ساخت سامسونگ است و اسمبل و بقیه قطعات از جمله Flat رو خود Asus میسازه.:46:

alireza1411
04-12-2010, 19:38
سلام علیرضا جان.

درست میگین :20:. بله. سامسونگ یه جورایی مخصوصا در زمینه ی AMOLED و ال ای دی واسه گوشی و تبلت مثلا سری گلکسی Galaxy ترکونده .... حتی تو نمایشگاهی که الان اسمش رو یادم نیست یه ال ای دی زده بود که مثل مقوا لوله میشد !!!! کیفیت تصویرش هم در حالتی که لوله شده خوب بود (خبرش رو تو پیچ گوشتی گذاشتم)!!!! یه حرکاتی میکنه که سونی و شارپ و اپل کف میکنن.

من گفتم ریویو منظورم در مورد لپ تاپهای ایسوس بود نه فقط مانیتور یه لپ تاپ ... مثلا لپ تاپ های گوگل رو شرکت Inventor میزنه نه خود گوگل ... به نام گوگل هست و همین کیفیتش رو تضمین میکنه یه جورایی. ایسوس مانیتور که داره میسازه و به زودی پنل لپ تاپهاشم خودش تولید میکنه. ولی فعلا تو ریویو هایی که گهگاهی میبینم روز به روز بهتر داره میشه و تو کیفیت رنگ و کنتراست یه جورایی داره با سونی و دل و اپل که خیلی وقته تو این کارن رقابت میکنه. نور و زمان پاسخگویی و این برنامه ها هم به زودی ردیف میشه و فکر کنم دیگه اون موقع کسی نگه سری f سونی بهتر از سری مالتی مدیای ایسوسه.:31:

hamid.5574
05-12-2010, 01:27
اره cd ویندوز همراه لپتاپ نداره-از همون مغازه دارا بگیر -نور صفحه نمایش خوبه ولی زاویه دیدس نه-احتمالا کارت به استفاده از گارانتی نمیکشه چون چیز خوبی داری میخری -من گارانتی امرتات گرفتم الماس سازکار هم هست -با عرض معذرت که با وجود اساتید اظهار نظر میکنم:46:

S A M S U N G
05-12-2010, 12:19
عجب تاپیک فعالیه
یه سوال از دوستان :

سلام .

دمای قطعات در حالت معمولی :

در حین بازی :

مخلصیم .

afshin b
05-12-2010, 18:42
من دیروز لپتاپم قاطی کرد، روشنش که کردم بعد دادن پسورد یوزر دیدم نوشته preparing your desktop... و حدود 5 دقیقه هم طول کشید. بعد دیدم والپیپر و آیکون های روی دسکتاپ عوض شدن، انگار تازه اولین باره از این ویندوز استفاده میکنم ولی تمام نرم افزارایی که نصب کرده بودم هستن اما وقتی بازشون میکنم انگار اولین باره دارم بازشون میکنم و تنظیماتشون برگشته به حالت اولیه!
قبلاً هم این اتفاق افتاد ولی در کمتر از یه روز حل شد، این دفعه مثل اینکه یکم جدی تره، به نظرتون مشکل از چیه؟ چیکارش کنم؟ اعصابم رو یکم داغون کرده.

اون قضیه دون دون های آبی و زرد روی تصویر چی شدن آخر؟ برای منم بعضی وقتا میشه یکم.

farhad9692004
05-12-2010, 22:17
[

بازی هم نصب کن بابا .... یکی از بچه ها 5 ساعت پت سرهم تو تابستون بازی کرده بود تا لپ تاپش خاموش شده بود و دوبار بعد از 5 دقه روشن کرده بود و ادامه داده بود. باز مافیا هم بود ... اسمشون یادم نیست ولی میگفتن دما رو 90 میچرخیده ....

باز اگه خودشوت این پست رو دارن میخونن یه آمار به این دوست جدیدمون بدن که دما چه طوری بوده و آیا الان لپ تاپشون مشکلی داره یا نه ....

در کل زیاد نگرانش نباش .... مدل خوبیه ... به این راحتی از شرش خلاص نمیشی.:31:

---------- Post added at 02:28 AM ---------- Previous post was at 02:23 AM ----------

خیلی ممنون
امروز با لبتاپ fugitu که cpy core 2 داشت مقایسه کردم دمای بدنش از ماله من بیشتر بود!
السی دیش هم که نگو!
یواش یواشدارم ازش کار می کشم
امروز neef for speed Hot pursuiteنصب کردم عالی بود !:20:
تو 2ساعت بازی دما از 71 بالا نرفت!
راست کدوم گیم الان تو بازار گرافیکش از همه بالاست؟

mohsenjxj
05-12-2010, 22:27
من دیروز لپتاپم قاطی کرد، روشنش که کردم بعد دادن پسورد یوزر دیدم نوشته preparing your desktop... و حدود 5 دقیقه هم طول کشید. بعد دیدم والپیپر و آیکون های روی دسکتاپ عوض شدن، انگار تازه اولین باره از این ویندوز استفاده میکنم ولی تمام نرم افزارایی که نصب کرده بودم هستن اما وقتی بازشون میکنم انگار اولین باره دارم بازشون میکنم و تنظیماتشون برگشته به حالت اولیه!
قبلاً هم این اتفاق افتاد ولی در کمتر از یه روز حل شد، این دفعه مثل اینکه یکم جدی تره، به نظرتون مشکل از چیه؟ چیکارش کنم؟ اعصابم رو یکم داغون کرده.

اون قضیه دون دون های آبی و زرد روی تصویر چی شدن آخر؟ برای منم بعضی وقتا میشه یکم.

سلام برادر نه فعلا نتونستم مشکل دون دون های زرد رنگ را که بعضی وقتا پیش میاد حلش کنم از دوستان اگه راه حلی پیدا کردن لطفا بزرگواری کنن و راهنمایی کنن:11:

alireza1411
06-12-2010, 00:14
سلام برادر نه فعلا نتونستم مشکل دون دون های زرد رنگ را که بعضی وقتا پیش میاد حلش کنم از دوستان اگه راه حلی پیدا کردن لطفا بزرگواری کنن و راهنمایی کنن:11:

افشین و محسن جان ... این دونه ها وقتی تو وب دارین میگردین میاد یا تو برنامه های مختلف میاد ؟

برنامه گرافیکی که مخصوصا تو دارین فایل مالتیمدیا میبینین نه ها ... مثلا تو ورد و اکسل هم میان یا نمیان ؟

آخه ممکنه به خاظر فلش پلیر هم باشه .... کلا خیلی عجیبه آخه این سری هم که پرسیدید سرچ که کردم هیچ چیز به درد بخوری ندیدم. دفعه قبل دونه های زرد سرچ کردم و این سری آبی ... :41:

نوبت ما هم میرسه یه روز ... ای خدا !!!؟؟؟!!؟!؟!

alireza1411
06-12-2010, 01:07
خیلی ممنون
امروز با لبتاپ fugitu که cpy core 2 داشت مقایسه کردم دمای بدنش از ماله من بیشتر بود!
السی دیش هم که نگو!
یواش یواشدارم ازش کار می کشم
امروز neef for speed Hot pursuiteنصب کردم عالی بود !:20:
تو 2ساعت بازی دما از 71 بالا نرفت!
راست کدوم گیم الان تو بازار گرافیکش از همه بالاست؟

بازی که همچنان کرایسیس وارهد سنگین ترینه. البته برای کارت گرافیک میگم چون شیدر زیاد میخواد.

موقع بازی سی پی یو هم بالاخره استفاده میشه. مثلا مافیا 2 این طور که پیداست سی پی یو رو هم هر 4 هسته رو استفاده میکنه. کرایسیس همش 1 هسته رو استفاده میکنه. البته تا جایی که یادمه.

البته گرافیک این لپ تاپ واسه بازی سنگین در حد یه کارت گرافیک 130 140 تومنی بیشتر نیست ها !!!! تازه داغیش رو هم در نظر بگیر. کلا زیاد لپ تاپ رو واسه بازی جدی نگیرید ... گناه داره:31:

Vaioman
06-12-2010, 08:50
سلام
تو وب که چیزی نبود.از دوستان آمار گرفتم.اکثرآ نظرشون این بود که دکدر گرافیکی خود ویندوز قاطی کرده و با تعویض ویندوز درست میشه.حالا شما یه زحمت بکش و ویندوز رو عوض کن و نتیجه اش رو بگو.اگر درست نشد حتمآ باید ببری گارانتی.:46:

mohammad-rsh
06-12-2010, 09:01
با سلام به دوستان عزیز

چه گارانتی بهتره

خیلی ممنون

سلام
مدل pro x61jq ویندوز نداره.
مدل N61jq ویندوز داره که کم گیر میاد
کلا این مدل چون تولیدش متوقف شده قیمتش تقریبا ثابت مونده و کمتر پیدا میشه

h@medM
06-12-2010, 15:01
یه سوال فنی؟
من ویندوز اورجینال که هوم بود بایه سریال نامبر توسط سایت ماکروسافت ابگرید کردم به نسخه التیمت حالا این نسخه التیمت در حکم ویندوز اورجینال هست یا کرک شده؟..

البته افزایش زمان بوت با توجه به سنگینتر شدن ویندوز طبیعیه با این حال به نظرم بازم زیاد طول میکشه(حدودا 2دقیقه)

اینترنت سکیورتی کسپر هم نصبیدم .چنتا برنامه ضروری رو تو ستار اپ فعال اند وبقیه رو غیر فعال کردم...
ممنونم

matin-n78
06-12-2010, 15:18
سلام
من رو صفحه تنظيمات باياس UEFIboot و PXE ROM رو دستكاري كردم
يعني disable بود كردمش enable .
fancy start رو هم فعالش كردم
بعد از اينكه سيستم رو ريست كردم ديگه بالا نيومد
لپ تاپ روشن ميشه اما مانيتور هيچي نشون نميده حتي لوگوي ايسوس رو.
صداي كار كردن هارد مياد ولي صفحه نمايش سياه ميمونه.
بعد از يه مدت لپ تاپ داغ مي كنه .وقتي دوباره سيستم رو روشن مي كنم همين اتفاقا مي افته.
دوستان اگه كسي نكته اي به ذهنش مي رسه بگه.مرسي.
مدل لپ تاپم ‍n61jv asus

amir_skyline
06-12-2010, 18:46
سلام
بعد از يه مدت لپ تاپ داغ مي كنه .وقتي دوباره سيستم رو روشن مي كنم همين اتفاقا مي افته.
مدل لپ تاپم ‍n61jv asus

سلام ،این مشکلی که میگی من هم داشتم و هیچ راهی نداره جز اینکه ببری گارانتی تا دستگاهتو عوض کنند.من که بردم و یه دستگاه دیگه توی جعبه ،عین روز اول ، بهم دادن من هم دستگاه رو بردم از مغازه ای که خریده بودم با کلی چونه زدن مدل JQ رو گرفتم.

matin-n78
06-12-2010, 21:17
سلام
امیر آقا یه چند تا سوال داشتم
گارانتی واسه تو چی بود و چند وقتی بود گرفته بودیش ؟
بردی چی گفتی بهشون و اونا بهت گیر الکی ندادن ؟چون کمی عجیبه دستگاه رو تعویض کنن؛
قیمت n61jq ‎‏ چنده الان ؟
شرمنده سوالام زیاد شد ؛
بازم مرسی

matin-n78
06-12-2010, 21:42
امیرآقا سلام
یه چند تا سوال داشتم
شما گارانتی چی بود و چند وقت بود لپ تاپو گرفته بودی ؟
رفتی بهت گیر ندادن ؛چی گفتی که عوض کردن ؟ کجا بردی ؟
برا شما چی شد لپ تاپت قاطی کرد ؟
چه قدر سر دادی واسه n61jq‏ ؟
شرمنده سوالام زیاد شد؛
بازم مرسی؛

afshin b
06-12-2010, 22:06
سلام
مدل لپ تاپم ‍n61jv asus
مشکل شما رو منم داشتم، دادم گارانتی، مثل اینکه بایوس پریده بود. الانم درست شد.
//////////////

درباره اون دون های آبی و زرد برای من زیاد جدی نیست خدارو شکر، تاحالا دو یا سه بار پیش اومده که با ری استارت حل شده.
راستی برای من فکر کنم در حال فیلم دیدن با kmplayer برام پیش اومده بود.

درباره اون مشکل من کسی نظری نداره؟ خیلی مشکل عجیب و چرتیه!
فکر کنم از ویندوز اوریج لعنتی باشه، آخر باید دل از نرم افزارام بکنم و یه آلتیمیت کپی از بیرون بگیرم بنصبم.

alireza1411
06-12-2010, 23:09
مشکل شما رو منم داشتم، دادم گارانتی، مثل اینکه بایوس پریده بود. الانم درست شد.
//////////////

درباره اون دون های آبی و زرد برای من زیاد جدی نیست خدارو شکر، تاحالا دو یا سه بار پیش اومده که با ری استارت حل شده.
راستی برای من فکر کنم در حال فیلم دیدن با kmplayer برام پیش اومده بود.

درباره اون مشکل من کسی نظری نداره؟ خیلی مشکل عجیب و چرتیه!
فکر کنم از ویندوز اوریج لعنتی باشه، آخر باید دل از نرم افزارام بکنم و یه آلتیمیت کپی از بیرون بگیرم بنصبم.

خب مورد شما که همون طوری که بوش میومد پخش فایل مالتی مدیا بوده. در واقع فایل با محتوای شبیه فلش ... محسن جان هم بعدا بیاد بگه چه مواقعی این جوری شده.

شما یه زحمت بکش فایل فلش اگه داری تست کن ببین دونه ها میاد یا نه. با همون ورژن KMP که قبلا این جوری شده تست کن.
:11::11:

pooria-ir
07-12-2010, 13:09
این مطلب رو در مورد باطری خوندم،فکر کنم منطقی ترین توضیح رو داده
بد ندیدم اینجا بزارم شما هم استفاده کنین

mehdi666lp
07-12-2010, 14:03
سلام بچه ها لطفا تو این پست برید نظر بدید ممنون
.
.
.
.

matin-n78
07-12-2010, 15:56
كسي نيست جواب سوال منو بده ؟

mohsenjxj
07-12-2010, 19:48
افشین و محسن جان ... این دونه ها وقتی تو وب دارین میگردین میاد یا تو برنامه های مختلف میاد ؟

برنامه گرافیکی که مخصوصا تو دارین فایل مالتیمدیا میبینین نه ها ... مثلا تو ورد و اکسل هم میان یا نمیان ؟

آخه ممکنه به خاظر فلش پلیر هم باشه .... کلا خیلی عجیبه آخه این سری هم که پرسیدید سرچ که کردم هیچ چیز به درد بخوری ندیدم. دفعه قبل دونه های زرد سرچ کردم و این سری آبی ... :41:

نوبت ما هم میرسه یه روز ... ای خدا !!!؟؟؟!!؟!؟!
سلام اتفافا میخواستم بگم اصلا تو بازی اینطوری نمیشه حداقل تا حالا اینطور نشده معمولا وقتی تو وب میگردم اینطوری میشه حالانمیدونم چون من اکثرا تو وب میگردم اینطور برداشت میکنم یا واقعا اینطوری هست نمیدونم...:41: شاید تو برنامه های دیگر هم بشه. تو ورد و... هم زیاد کارنمیکنم ببینم میشه یانه.
علیرضا جان مگه تو وب اتفاق خاص میفته که این را پرسیدید؟:46:

alireza1411
07-12-2010, 19:57
سلام اتفافا میخواستم بگم اصلا تو بازی اینطوری نمیشه حداقل تا حالا اینطور نشده معمولا وقتی تو وب میگردم اینطوری میشه حالانمیدونم چون من اکثرا تو وب میگردم اینطور برداشت میکنم یا واقعا اینطوری هست نمیدونم...:41: شاید تو برنامه های دیگر هم بشه. تو ورد و... هم زیاد کارنمیکنم ببینم میشه یانه.
علیرضا جان مگه تو وب اتفاق خاص میفته که این را پرسیدید؟:46:

توی وب که بههههه ... خیلی اتفاقات خاص و غیر خاص میافته.:31:

محسن جان آخه گفتم که یه جا خوندم این مشکل میتونه به فلش مربوط بشه. باید آدوب فلش پلیر رو آپدیت کنی. من میگم یه دونه جدیدش رو دانلود کن و نصب کن. تو سایت سافت گذر برای همه مرورگرها میذاره. دو تا پکیج باید باشه. یه نگاه کن پیدا میکنی.

بعد یه کار دیگه .... از مرورگر دیگه ای استفاده کن. مازیلا و اپرا و مخصوصا کروم هر سه عالی هستند. مرورگرت رو یه مدت تغییر بده عادت میکنی زود. بعد ببین با تعویض مرورگر یا نصب فلش پلیر جدید برای مرورگرها این مشکل باز ادامه داره یا نه. اوی فلش پلیر رو عوض کن و اگه تکرار شد دیگه ناچارا مرورگر دیگه ای رو استفاده کن.:11:

خبرش رو هم بده اگه حل شد ....:11:

alireza1411
07-12-2010, 20:06
كسي نيست جواب سوال منو بده ؟

دوستان راهنمایی کردن. فکر کنم بردن به گارانتی تنها راهش باشه.

من بودم یه حرکتی هم میکردم. نه دو تا ...

اول اینکه باتری و آداپتور و .... همه رو در میاوردم. هیچ وسیله ای بهش وصل نمیکردم. بعد دستم رو میبردم رو اون میله هایی که باتری میره توش ... در واقع برق خیلی کمی که تو مدارات بود رو تخلیه میکردم. دستم رو یه خورده رو اونها میگرفتم و بعد میبردم تو محل اتصال کابل شبکه ... بعد تو یو اس بی ها ... بعد خلاصه همه جاش ...
بعد دکمه پاورش رو فشار میدادم و نگه میداشتم و باز همون حرکات قبلیم رو تکرار میکردم. خلاصه میخوام کاملا مطمئن شم هیچ جریان کوچیکی تو مداراش نمونده.

حاالا برق رو وصل میکردم و روشن میکردمش. فکر نمیکنم جواب بده ولی از اینکه ببری گارانتی و احیانا بخوان مادربوردش رو عوض کنن و 5 هفته مثل من بی لف تاف بمونی بهتره.

راه بعدی ...

یه دی وی دی بوت ابل میذاشتم تو درایوش. یه دونه هم فلش .... یه دونه هم هارد اکسترنال .... همه رو همزمان وصل میکردم و بعد روشن میکردم. شاید به هوای شناختن این وسایل بایوسش آدم شد و درست بالا اومد.:31:

به هر حال فکر کنم آخرش باید برین گارانتی ولی این دو راه رو گفتم شاید یه فرجی شد. اساتید لطفا به این حرکاتی که گفتم نخندید که خودم هم میدونم حرکات جالبی نیست ....:41:

mohsenjxj
07-12-2010, 20:06
سلام
تو وب که چیزی نبود.از دوستان آمار گرفتم.اکثرآ نظرشون این بود که دکدر گرافیکی خود ویندوز قاطی کرده و با تعویض ویندوز درست میشه.حالا شما یه زحمت بکش و ویندوز رو عوض کن و نتیجه اش رو بگو.اگر درست نشد حتمآ باید ببری گارانتی.:46:
سلام ویندوز را دیروز ریکاوری کردم از دیروز هم فعلا الحمدا... گوش شیطون کر:31: هنوز اون مشکل پیش نیومده و انشاا... دیگه هم اتفاق نیفته ولی هنوز مطمئن نشدم چون اون دون دون ها قبلا هم هر روز اتفاق نمیفتاد و هر چند روز یکبار دوبار بیشتر نمیشد و بعضی وقتا هفته ای هم نمیشد:11:
به هر حال از اینکه پیگیر مشکلات لپ تابمون هستید از شما و دیگر دوستان و اساتید سپاسگذارم:11::11::11::11::11::11::11::11: :11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11: :11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1:

mohsenjxj
07-12-2010, 20:11
توی وب که بههههه ... خیلی اتفاقات خاص و غیر خاص میافته.:31:

محسن جان آخه گفتم که یه جا خوندم این مشکل میتونه به فلش مربوط بشه. باید آدوب فلش پلیر رو آپدیت کنی. من میگم یه دونه جدیدش رو دانلود کن و نصب کن. تو سایت سافت گذر برای همه مرورگرها میذاره. دو تا پکیج باید باشه. یه نگاه کن پیدا میکنی.

بعد یه کار دیگه .... از مرورگر دیگه ای استفاده کن. مازیلا و اپرا و مخصوصا کروم هر سه عالی هستند. مرورگرت رو یه مدت تغییر بده عادت میکنی زود. بعد ببین با تعویض مرورگر یا نصب فلش پلیر جدید برای مرورگرها این مشکل باز ادامه داره یا نه. اوی فلش پلیر رو عوض کن و اگه تکرار شد دیگه ناچارا مرورگر دیگه ای رو استفاده کن.:11:

خبرش رو هم بده اگه حل شد ....:11:

اگه میشه زحمت بکش و برای دانلود برامون بذار چون من نمیدونم کدوم فلش پلیر واسه چه مرورگری بهتره
ممنون میشم اگه زحمت این کار راهم بکشی:11:

alireza1411
07-12-2010, 20:37
ورژن جدید درایور صدای Realteck ورژن 2.55 برای ویندوز ویستا و سون 32 و یا 64 بیتی:

آقا این سه تا +++ رو از اسم سایت ورداین. گذاشتم که پیلتر نشه.:31:

این هم فلش پلیر برای مرورگرهای Internet Explorer و AOL:

و برای مرورگرهای Mozilla FireFox و Netescape و Safari و Opera:

گوگل کروم Google Chrome هم که نیازی نیست بگم، از ورژن 8 به بعد خودش توش داره و جالبه که تو محیط SnadBox قوی خودش هر فلش و پی دی اف ویروسی رو میتونه اجرا کنه. لینک مطلبی که دیشب گذاشتم تو پروفایلم در مورد همین کار جالب گوگله!!!:31: پس لینکی واسه فلش پلیر کروم تو وب هم نیست. نگرد ...:31:
اینم لینک خود Google Chrome :

mohsenjxj
07-12-2010, 20:47
ورژن جدید درایور صدای Realteck ورژن 2.55 برای ویندوز ویستا و سون 32 و یا 64 بیتی:

آقا این سه تا +++ رو از اسم سایت ورداین. گذاشتم که پیلتر نشه.:31:

این هم فلش پلیر برای مرورگرهای Internet Explorer و AOL:

و برای مرورگرهای Mozilla FireFox و Netescape و Safari و Opera:

گوگل کروم Google Chrome هم که نیازی نیست بگم، از ورژن 8 به بعد خودش توش داره و جالبه که تو محیط SnadBox قوی خودش هر فلش و پی دی اف ویروسی رو میتونه اجرا کنه. لینک مطلبی که دیشب گذاشتم تو پروفایلم در مورد همین کار جالب گوگله!!!:31: پس لینکی واسه فلش پلیر کروم تو وب هم نیست. نگرد ...:31:
اینم لینک خود Google Chrome :

علیرضا جان واقعا کارت درسته فقط یه سوال داشتم و اون اینکه فلشهای قبلی را چطور به صورت کامل حذف کنیم؟ آیا اگه این فلش پلیرهای جدید را نصب کنیم قبلی ها خود به خود به طور کامل حذف و unistall میشن؟:11:

alireza1411
07-12-2010, 20:58
علیرضا جان واقعا کارت درسته فقط یه سوال داشتم و اون اینکه فلشهای قبلی را چطور به صورت کامل حذف کنیم؟ آیا اگه این فلش پلیرهای جدید را نصب کنیم قبلی ها خود به خود به طور کامل حذف و unistall میشن؟:11:

تو کنترل پنل تو لیست برنامه های نصب شده این دوتاست:

adobe flash player 10 plugin

adobe flash player 10 activeX

نیازی به این کار نیست ولی خب خودت پیشنهاد دادی به نظرم بهتره واسه احتیاط هم که شده اول پاک کنی و بعد جدیدش رو نصب کنی.

mohsenjxj
07-12-2010, 21:06
تو کنترل پنل تو لیست برنامه های نصب شده این دوتاست:

adobe flash player 10 plugin

adobe flash player 10 activeX

نیازی به این کار نیست ولی خب خودت پیشنهاد دادی به نظرم بهتره واسه احتیاط هم که شده اول پاک کنی و بعد جدیدش رو نصب کنی.

متشکرم:11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1::11::11::11:

mehdi666lp
08-12-2010, 09:35
سلام بچه ها لطفا تو نظر سنجی شرکت کنید مرسی.
.
.

mohammad-rsh
08-12-2010, 10:04
سلام
riqelme عزیز تو یه پست چیزیو گفت که من دیده بودم و یادم رفت بپرسم.
و اون اینکه لپ تاپ های ASUS همه چیپست مادربوردشون Intel هست، می خواستم بدونم چیپ ست مادربورد کدوم قسمتشه مگه! چون ایسوس خودش مادربور میزنه می پرسم.

Vaioman
08-12-2010, 11:50
آخرین اخطار

دوستان و کاربران عزیز که در این تاپیک فعالیت میکنن:
به دلیل شلوغی بیش از حد تاپیک و خارج از حوصله بودن مطالعه بحث های متفرقه توسط کاربران و میهمانانی که با موضوع تاپیک ارتباط دارند،لطفا از سوالاتی که به هر عنوان به بحث و موضوع این تاپیک مربوط نمیشه اجتناب کنید.این سوالات را به وسیله پیغامهای خصوصی پرسیده یا به انجمن مربوطه مراجعه کنید.با تشکر

h@medM
08-12-2010, 11:58
یه سوال فنی؟
من ویندوز اورجینال که هوم بود بایه سریال نامبر توسط سایت ماکروسافت ابگرید کردم به نسخه التیمت حالا این نسخه التیمت در حکم ویندوز اورجینال هست یا کرک شده؟..

البته افزایش زمان بوت با توجه به سنگینتر شدن ویندوز طبیعیه با این حال به نظرم بازم زیاد طول میکشه(حدودا 2دقیقه)

اینترنت سکیورتی کسپر هم نصبیدم .چنتا برنامه ضروری رو تو ستار اپ فعال اند وبقیه رو غیر فعال کردم...
ممنونم
کسی نبودیه جوابی به ما بده؟

Vaioman
08-12-2010, 12:06
کسی نبودیه جوابی به ما بده؟

شما از چه سریال نامبری استفاده کردی؟؟؟این سریال نامبر رو از کجا آوردی؟؟؟

h@medM
08-12-2010, 14:45
شما از چه سریال نامبری استفاده کردی؟؟؟این سریال نامبر رو از کجا آوردی؟؟؟
قضیه مال 5 شیش ماه پیشه یه بنده خدایی داده بهم که اینکارس...
نظر خودم اینکه اورجیناله چون توسط خود سایت انجام شده وبا همون لایسنس هوم اکتیو موند ...
فقط این زمان بوت شدن که یه 2 دقیقه ای طول یکشه برام سوال شده؟

Vaioman
08-12-2010, 15:28
قضیه مال 5 شیش ماه پیشه یه بنده خدایی داده بهم که اینکارس...
نظر خودم اینکه اورجیناله چون توسط خود سایت انجام شده وبا همون لایسنس هوم اکتیو موند ...
فقط این زمان بوت شدن که یه 2 دقیقه ای طول یکشه برام سوال شده؟

اگه لایسنس ویندوز قبلی عوض نشده ، ویندوز جدید هم اورجینال است.اینکه خیلی طول میکشه بوت بشه،اولآ 2 دقیقه خیلی هم زیاد نیست بعد هم شما باید هم ویندوز و هم تمام نرم افزارهای نصب شده رو ویندوز قدیم رو دوباره آپدیت کنی تا با ویندوز جدید کاملآ سازگار بشه.:46:

Vaioman
08-12-2010, 15:38
سلام
riqelme عزیز تو یه پست چیزیو گفت که من دیده بودم و یادم رفت بپرسم.
و اون اینکه لپ تاپ های ASUS همه چیپست مادربوردشون Intel هست، می خواستم بدونم چیپ ست مادربورد کدوم قسمتشه مگه! چون ایسوس خودش مادربور میزنه می پرسم.

چیپست به پردازنده مادربورد گفته میشه که وظیفه هماهنگی اعمال مادربورد از جمله هماهنگی سخت افزارها رو داره.Asus بزرگترین تولید کننده مادربورد در جهانه اما دلیل نمیشه که خودش چیپ هم بسازه،معمولآ شرکتهای تولید کننده پردازنده مثل Intel ,AMD, VIA و ... این کار رو انجام میدن:46:

amir_skyline
08-12-2010, 19:26
سلام
امیر آقا یه چند تا سوال داشتم
گارانتی واسه تو چی بود و چند وقتی بود گرفته بودیش ؟
بردی چی گفتی بهشون و اونا بهت گیر الکی ندادن ؟چون کمی عجیبه دستگاه رو تعویض کنن؛
قیمت n61jq ‎‏ چنده الان ؟
شرمنده سوالام زیاد شد ؛
بازم مرسی

گارانتی من "سازگار" بود. بردم اونجا اول دستگاه رو تست کرد بعد که دید درست نشده گفت جعبه ی لپ تاپ و همه ی وسایلشو بیار تا برات تعویض کنیم.
من حدودا 4ماه پیش گرفتم ، واسه من حدود 1،490 افتاد!

S A M S U N G
08-12-2010, 22:41
سلام .

دوستان من لپ تاپ رو تو محل کارم جا گذاشتم ! یه کار فوری واسم پیش اومد روشن گذاشتم رفتم . دیگه نتونستم برگردم . تا شنبه هم کسی نمیره تو دفتر !

میخواستم بدونم تا شنبه روشن باشه مشکلی پیش میاد ؟ در ضمن حالت استندبای هم غیر فعال کردم ! شانسو میبینین !

مخلصیم .

alireza1411
08-12-2010, 23:31
سلام .

دوستان من لپ تاپ رو تو محل کارم جا گذاشتم ! یه کار فوری واسم پیش اومد روشن گذاشتم رفتم . دیگه نتونستم برگردم . تا شنبه هم کسی نمیره تو دفتر !

میخواستم بدونم تا شنبه روشن باشه مشکلی پیش میاد ؟ در ضمن حالت استندبای هم غیر فعال کردم ! شانسو میبینین !

مخلصیم .

نه ان شاء الله ....:31: حالا درسته داغه ولی دیگه دوستان خیلی ایسوس رو دست کم میگیرند هااااااا.:20:

pooria-ir
09-12-2010, 00:18
سلام .

مخلصیم .

شنبه بیا نتیجه رو اعلام کن ببینیم اسوس چند مرده حلاجه :دی
---------------------------------------------------------------------------------------

بچه ها من وقت کالیبرازیسیون باطریم رسیده،یکی واضح شفاف روشن توضح میده دقیقا چه جوریه ؟ :دی

Vaioman
09-12-2010, 08:28
سلام .

مخلصیم .

من یه سری در حال پخش موزیک(مدیا پلیر داشت تو حالت تکرار 1 آهنگ رو پخش میکرد) اوم تو خونه ،دقیقآ 4 روز و نیم روشن بود.پیش خودم میگفتم که کارش تمومه.اما خداییش آخ نگفت.تا شنبه که فقط دو روزه.:31:

من خودم شخصآ بابت پولی که به این مدل دادم همه جوره ازش راضیم.خداییش خیلی عالیه.این جوری که من باهاش کار میکنم هر لپ تاپ دیگه بود تا حالا از بین رفته بود.اینه که با رضایت اعلام میکنم Bravo ASUS
اینم به سلامتی Asus و همه دوستان گلم.:7:

Vaioman
09-12-2010, 12:09
بچه ها من وقت کالیبرازیسیون باطریم رسیده،یکی واضح شفاف روشن توضح میده دقیقا چه جوریه ؟ :دی

شما باید باطری رو تا آخر مصرف کنی یعنی 0 درصد.اول توی تنظیمات Power همه تنظیمات از جمله Hibernate و Standby رو بزار روی پایین ترین حالت و اونقدر از دستگاه استفاده کن تا خودش خاموش بشه.بعد هم دوباره دستگاه رو روشن کن و نذار ویندوز بالا بیاد(مثلآ وارد Setup شو)و بزار تا لپ تاپ خاموش بشه و اینقدر این کار رو ادامه بده تا دیگه با باطری روشن نشه.بعد از 8 ساعت(حتمآ بزار حداقل 8 ساعت خالی بمونه) یا بیشتر همونطور که لپ تاپ خاموشه بزار تا 12 ساعت شارژ بشه.حتمآ حواست باشه که لپ تاپ رو روشن نکنی.بعد از 12 ساعت باطری شما کالیبره شده و آماده به کاره.:46:

farzamarchitect
09-12-2010, 22:35
سلام
این مشکل هنگ کردن هنوز من رو درگیر کرده
وقتی به برق وصل میشه موقه کار یک دفعه دونه های زرد و آبی روی تصویر ظاهر میشه و دیگه نمیشه باهاش هیچ کاری کرد
ویندوز رو هم عوض کردم جواب نداد
کمک خستم کرد
یک ماه از کا رو زندگی افتادم

farzamarchitect
09-12-2010, 22:43
سلام ویندوز را دیروز ریکاوری کردم از دیروز هم فعلا الحمدا... گوش شیطون کر:31: هنوز اون مشکل پیش نیومده و انشاا... دیگه هم اتفاق نیفته ولی هنوز مطمئن نشدم چون اون دون دون ها قبلا هم هر روز اتفاق نمیفتاد و هر چند روز یکبار دوبار بیشتر نمیشد و بعضی وقتا هفته ای هم نمیشد:11:
به هر حال از اینکه پیگیر مشکلات لپ تابمون هستید از شما و دیگر دوستان و اساتید سپاسگذارم:11::11::11::11::11::11::11::11: :11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11: :11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1:
محسن جان من تست کردم دققا وقتی از برق و شارژر دارم استفاده میکنم این دون دون ها ظاهر میشه تو همه برنامه ها به جز بازی من اینو دیدمcad حتی وقتی داشتم فیلم میدیدم
نمیدونم چه کنم دستگاه رو خریدم کار کنم و راحتر باشم حالا نه تنها کارام رو از دست دادم
به کارای قبلیم هم نمیرسم
همش دارم تست میکنم
خلاصه کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک

farzamarchitect
09-12-2010, 22:52
سلام
آقا من بردم گارانتی جواب درستی نداد گفت نرم افزارش مشکل داره
ویندوز عوض کردم
ریکاوری کردم کینگ گرفتم cadمختلف نصب کردم آنتی ویروس عمض کردم بدون آنتیویروس با آنتیویروس گرافیک دانلود کردم
خلاصه همه کار کردم تا فهمیدم وقتی به برق وصله این مشکل رو داره
کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک

alireza1411
10-12-2010, 00:38
درایور جدید Intel Rapid Storage ورژن 10.1.0.1008 در این صفحه:

و لینک دانلودش اگه درست بیاد اینه (دقت کنید آزمایشی نیست .... WHQL هستش):

و این هم چرخدنده ی معروف ایسوس برای تعویض حالات کاری لپ تاپ یعنی Power Gear ورژن 1.1.42 از سایت رسمی ایسوس:

موفق و پیروز باشید

ایام محرم رو خدمت همه ایرانیا و به خصوص دوستان n61jq تسلیت میگم.

pooria-ir
10-12-2010, 00:53
این intel rapid storage کارش چیه علیرضا جان ؟

alireza1411
10-12-2010, 03:26
این intel rapid storage کارش چیه علیرضا جان ؟

والله تا جایی که به شکل ناقص ، من اطلاع دارم به RAID مربوطه. RAID مخفف Redundant Array of Independent Disks هست که معنیش استفاده ی اضافی یا به اصطلاح ردونده از یه مجموعه ی دیسکه. همین که میرن چند تا هارد میگیرد و RAID میکنن که سرعت دسترسی بره بالا.

یه ورژن رید هم هست که اسمش همین Intel Rapid Storage Technology هست و قسمتهای مختلف یه هارد دیسک رو به عنوان هارددیسکهای غیر مستقل فرض میکنه و این برنامه هم واسه این طور کارهاست.

شما تو بایوس میتونی هاردت رو بزاری رو حالت رید ولی من که میترسم اطلاعاتم بپره و از این کارا نمیکنم. آخه یه نکاتی داره که من بلد نیستم ....:41: اون جاهایی که مهمه رو باید رید 5 یا 10 بگیریم و اطلاعات غیر مهم رو باید رو رید صفر بگیریم .... یه داستانایی داره که من دنبالش نرفتم ....:20:

اینا که میگم اطلاعات ناقص منه. دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم.

شما هم اگه نمیدونی چیه ولش کن یه موقع کار دست خودت ندی.:31:

:11::11:

mehdi666lp
10-12-2010, 10:26
سلام به همه بچه ها.....................
.
.
.
الان قیمت N61JQ با گرافیک ATI 5730 چند شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
.
در تاریخ 20 آذر 89 پرسیدم......................
.
.
.
بچه ها این مدل تو بازی خوب جواب میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
.
ایراد اساسی N61JQ چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
بدون تعصب بگید لطفا
:13:

pooria-ir
10-12-2010, 14:25
سلام به همه بچه ها.....................
.
.
.
الان قیمت N61JQ با گرافیک ATI 5730 چند شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
.
در تاریخ 20 آذر 89 پرسیدم......................
.
.
.
بچه ها این مدل تو بازی خوب جواب میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
.
ایراد اساسی N61JQ چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
بدون تعصب بگید لطفا
:13:

والا قیمت ها که متفاوته
من هفته ی پیش پایتخت بودم PRO64 با همین کانفیگ منتها بدون ویندوز و هارد 500 قیمتش 1590 بود
این مدل احتمالا میره رو 1700
ایراد خاصیم نداره،در مقایسه با بقیه مدل ها دستگاه کاملیه،اگه بخوای نمره بهش بدی از 10 همش 9 میگیره مانیتورش 8

hamid.5574
11-12-2010, 00:29
من یه ماه پیش از تبریزگرفتم 1440000
n71jq هم بود 1490000

mehdi666lp
11-12-2010, 07:28
ای بابا چرا اینقدر گرون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
.
.
.
2 ماه پیش که 1.400.000 بود.....................بجا اینکه کم بشه میره بالا.......اه گندش بزنه

mmuud
11-12-2010, 07:57
سلام من قصد خريد لپ تاب دارم و بين N61JQو N82 JQ مردد هستم. لطفا اگه ميشه فرق كامل بين لين دو مدل را بگيد و تمام معيايب و مزيت هايشان را توضيح بديد:
+++توضيح كامل ميخواما!!حتي رنگ موجود هر دو مدل رو هم بگيد++++

S A M S U N G
11-12-2010, 12:00
سلام .

دوستان لپ تاپ بعد از 3 روز روشن بودن ( 24 ساعته ) مشکلی نداره و مثل مرد داره نگام میکنه :دی

مخلصیم .

mehdi666lp
11-12-2010, 13:58
امروز 20 آذر زنگ زدم 15 تا نمایندگی سازگار اصلا N61JQ ندارن فکر کنم تخمش رو ملخ خورده دیگه نمیکارن این مدل رو:31:

Vaioman
11-12-2010, 14:08
امروز 20 آذر زنگ زدم 15 تا نمایندگی سازگار اصلا N61JQ ندارن فکر کنم تخمش رو ملخ خورده دیگه نمیکارن این مدل رو:31:

دوست عزیز این مدل Discontinue شده و دیگه تولید نمیشه.هر چی هم تو بازار هست از قبل مونده.برای همین هم قیمت درستی نداره و هر کی هر چی بخواد میفروشه.:46:

---------- Post added at 02:08 PM ---------- Previous post was at 02:06 PM ----------

سلام .

دوستان لپ تاپ بعد از 3 روز روشن بودن ( 24 ساعته ) مشکلی نداره و مثل مرد داره نگام میکنه :دی

مخلصیم .

گفتم که آخ نمیگه.خیلی مردتر از این حرفهاست.:31::31::31: