مشاهده نسخه کامل
: The Sims 3 ( راهنمای آپدیت کردن بازی در پست اول)
tommy vercetti
18-08-2009, 16:08
بچه ها من از یه هفته ی قبل دارم دنبال سی دی sims 3 می گردم اما هر مغازه ای که می رم میگه نداریم یا غیر مجازه!!!!:41:
می تونین بهم بگین از کجا بازیش رو بگیرم ؟؟(با حداقل چه شرکتی رایتش کرده؟؟)
ببخشید چیز عجیبی خواستم اما دیگه از گشتن خسته شدم !!!
بچه ها من از یه هفته ی قبل دارم دنبال سی دی sims 3 می گردم اما هر مغازه ای که می رم میگه نداریم یا غیر مجازه!!!!:41:
می تونین بهم بگین از کجا بازیش رو بگیرم ؟؟(با حداقل چه شرکتی رایتش کرده؟؟)
ببخشید چیز عجیبی خواستم اما دیگه از گشتن خسته شدم !!!
از سايت P30World بخرينش
اين هم لينك
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا چقدر خلوت شده!
لینک خرید در امضای منم هست اگر توجه کرده باشید شاید نکردید!
دوستان لطفا وقتی کارتون فول میشه قابلیتاتونو بزارید اینجا
مثلا درجه فول فوتبال میتونه بره افه بیاد جلوی مغازه ها سوپر استار سینما هم همینطور و سوار بر لیموزین میره سر کارش
دزد میتونه از پنجره خونه ی مردمو نگاه کنه و وسایلو بدزده
بقیه دوستان شغلاشون به صورت کامل رسیده بگن لطفا چجوری میشه!
روش ارتقاء دادن بازی به نسخه ی نهایی :
اگر ورژن 1.0.631.00001 رو دارید به ورژن Sims3_1.2.7.00001 ارتقاء بدید (از طریق لینک زیر) :
اگر ورژن 1.0.631.00002 رو دارید به ورژن Sims3_1.2.7.00002 ارتقاء بدید (از طریق لینک زیر) :
----------------------------------------------------
اگر ورژن 1.2.7.00001 رو دارید به ورژن 1.3.24.00001 ارتقاء بدید (از طریق لینک زیر):
اگر ورژن 1.2.7.00002 رو دارید به ورژن 1.3.24.00002 ارتقاء بدید (از طریق لینک زیر):
اگر ورژن 1.2.7.00003 رو دارید به ورژن 1.3.24.00003 ارتقاء بدید (از طریق لینک زیر):
اگر ورژن 1.2.7.00005 رو دارید به ورژن 1.3.24.00005 ارتقاء بدید (از طریق لینک زیر):
اگر ورژن 1.2.7.00107 رو دارید به ورژن 1.3.24.00107 ارتقاء بدید (از طریق لینک زیر):
-------------------------------------------------
اگر ورژن 1.3.24.00001 رو دارید به ورژن 1.4.6.00001 ارتقاء بدید (از طریق لینک زیر):
اگر ورژن 1.3.24.00002 رو دارید به ورژن 1.4.6.00002 ارتقاء بدید (از طریق لینک زیر):
اگر ورژن 1.3.24.00003 رو دارید به ورژن 1.4.6.00003 ارتقاء بدید (از طریق لینک زیر):
اگر ورژن 1.3.24.00005 رو دارید به ورژن 1.4.6.00005 ارتقاء بدید (از طریق لینک زیر):
اگر ورژن 1.3.24.00107 رو دارید به ورژن 1.4.6.00107 ارتقاء بدید (از طریق لینک زیر):
دقت کنید اگر ورژن ها با ورژن نسخه ی شما نخونه پچ به هیچ عنوان کار نمیکنه
virus2009
18-08-2009, 23:16
دستتون درد نکنه واقعا دنبال یک همچین پستی بودم.
الان ورژن سیمز من 1.0.615.00107 هستش پچش رو از کجا گیر بیارم....؟؟؟؟
Hamid_HP
19-08-2009, 00:07
در یک خانه اگر بیش تر از 8 نفر باشند عکسشان را نشان نمی دهد و فقط با راست کلیک بر روی آن می توانم کنترلش بکنم چاره چیست!
؟؟؟
دستتون درد نکنه واقعا دنبال یک همچین پستی بودم.
الان ورژن سیمز من 1.0.615.00107 هستش پچش رو از کجا گیر بیارم....؟؟؟؟
منم همین ورژن رو داشتم
در واقع این ورژن بتا هست
برای اینکه این ورژن رو بخواید آپدیت کنید باید اول به ورژن آلفا یعنی 1.0.631 تبدیل بشه
که البته پچش خیلی حجیمه 711 مگابایت هست که فقط هم لینک تورنت داره
من اینجا آپلودش میکنم هر کی میخواد میتونه استفاده کنه
وقتی این نسخه رو آپدیت کردم مشکل کندی سرعت شماره 3 درست شد
ورژن سیمز من اینه:0.0.0.11190
از کدوم باید استفاده کنم؟
ورژن سیمز من اینه:0.0.0.11190
از کدوم باید استفاده کنم؟
این ورژن خیلی قدیمیه و میشه گفت یک جور دموی اولیه بوده این ورژن آپدیت نمیشه
virus2009
19-08-2009, 13:28
منم همین ورژن رو داشتم
در واقع این ورژن بتا هست
برای اینکه این ورژن رو بخواید آپدیت کنید باید اول به ورژن آلفا یعنی 1.0.631 تبدیل بشه
یک سوال دیگه :
این پک The Sims 3 : World Adventures این پچ ها رو داره.
مثلا اگه من همین پچ 700 مگابایتی رو دانلود کنم ممکنه پک The Sims 3 : World Adventures خودش بازی رو آپدیت کنه.......؟؟؟؟
یک سوال دیگه :
این پک The Sims 3 : World Adventures این پچ ها رو داره.
مثلا اگه من همین پچ 700 مگابایتی رو دانلود کنم ممکنه پک The Sims 3 : World Adventures خودش بازی رو آپدیت کنه.......؟؟؟؟
نه پکیج های سیمز 3 همشون فقط نسخه ی 1.0.631 رو آپدیت میکنن
روی ورژن پایین تر از این اصلا پکیجی نصب نمیشه
The.Sims.3.Language.Changer-RAiN
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
The.Sims.3.Language.Changer-RAiN
Rls Date:26/Jul/2009
Req:Sims.3 (Tested on RAZOR rls)
About
Some Changer
Install Notes
1.Unpack
2.Run it.
3.Click what u want and Have Fun
(Not every version supports all the languages)
Download:
Mirror:
SIMs 3 Add-on Mod v0.04 by IW
Yes i skipped version 0.03 lol
What New:
Fixed Censor Patch, now working with v1.27 and up
Added: v3 of eye mod
Added: Omni Plant, Money Tree, Death Flower Seed and Magic Gnome (You can now purchase Omni Plant, Money Tree, Death Flower Seed and Magic Gnome at the grocery store. They are located under home category). Final v1.0
Added: Life Extension (Gain extra 100 days of life by simply eating one Lifefruit) Final v1.0
Download:
Credits: MOD/Installer by me, Thanks to everyone that helped work on the different textures of the MOD
منم همین ورژن رو داشتم
در واقع این ورژن بتا هست
هیچ راهی غیر از این نیست آخه 700 تاست:19:
نمی شه بردش به یه ورژن دیگه بد اونو تبدیل کرد به آخرین ورژن؟
اصلا چرا انقد این ورژن داره به چه کاری میاد این بالا بردن ورژن یعنی اگه ورژنی غیر از اونی که با اون 700تایی میشه داشته باشیم بعد پکاش بیاد نمی شه روش ریخت
راستی من چند تا لینک دنلود شهر بود تو صفحه های قبل یا ارور میداد یا فیلتر بود میشه یه لینک دیگه بدید
هیچ راهی غیر از این نیست آخه 700 تاست:19:
نمی شه بردش به یه ورژن دیگه بد اونو تبدیل کرد به آخرین ورژن؟
اصلا چرا انقد این ورژن داره به چه کاری میاد این بالا بردن ورژن یعنی اگه ورژنی غیر از اونی که با اون 700تایی میشه داشته باشیم بعد پکاش بیاد نمی شه روش ریخت
راستی من چند تا لینک دنلود شهر بود تو صفحه های قبل یا ارور میداد یا فیلتر بود میشه یه لینک دیگه بدید
نه راه دیگه ای نداره
اگر ورژن سیمز شما زیر 1.0.631 باشه پکیج روش نصب نمیشه ;)
تا یادم نرفته بگم که این 711 مگابایت رو بعد از دانلود بازش کنید (فایل rar هست ) اونو باید به محل نصب بازی بریزید :46:
matrix_3s
19-08-2009, 14:44
دوستان فکر کنم p30world باید یه فکری واسه این آپدیت ها بکنه!
کاش میشد فروشگاه این پکارو میذاشت!!!!!!!!!!
نه راه دیگه ای نداره
اگر ورژن سیمز شما زیر 1.0.631 باشه پکیج روش نصب نمیشه ;)
تا یادم نرفته بگم که این 711 مگابایت رو بعد از دانلود بازش کنید (فایل rar هست ) اونو باید به محل نصب بازی بریزید :46:
منظورتون اینکه آن زیپش کنم بعد چیزای که آن زیپ شده رو همینطوری کپی کنم ؟
منظورتون اینکه آن زیپش کنم بعد چیزای که آن زیپ شده رو همینطوری کپی کنم ؟
این فایلی رو که من گذاشتم نه!
اونو که باید آن زیپ کنید بعد به وسیله ی تورنت 711 مگابایت رو دانلود کنید ، فایل دانلودی رو باز کنید و محتویاتش در محل نصب بازی کپی کنید :
Program Files\Electronic Arts\The Sims 3
این فایلی رو که من گذاشتم نه!
اونو که باید آن زیپ کنید بعد به وسیله ی تورنت 711 مگابایت رو دانلود کنید ، فایل دانلودی رو باز کنید و محتویاتش در محل نصب بازی کپی کنید :
بابا مگی خانوم میدونم تورنتو نگفتم آن زیپ می کنم
حالا یه چیززه دیگه اینی که من نصب کردم تو این آدرسه معلوم نیست مال کدوم شرکته؟!
\Program Files\BT\The Sims 3
که داخل این فولدر هم فقط چند تا فولدر دیگه هست اگه میدونید اسمشون رو بگم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا مگی خانوم میدونم تورنتو نگفتم آن زیپ می کنم
حالا یه چیززه دیگه اینی که من نصب کردم تو این آدرسه معلوم نیست مال کدوم شرکته؟!
\Program Files\BT\The Sims 3
که داخل این فولدر هم فقط چند تا فولدر دیگه هست اگه میدونید اسمشون رو بگم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید این فولدر ها باشن :
Caches
Game
GameData
Support
Thumbnails
باید این فولدر ها باشن :
Caches
Game
GameData
Support
Thumbnails
هستن پس یعنی مال من مشکلی نداره:27:
هستن پس یعنی مال من مشکلی نداره:27:
همه ی ورژن ها این فولدر ها رو دارن
فقط محتویاتشون آپدیت میشن ;)
سلام
من ctrl+shift+c می زنم تا کد تقلب وارد کنم ولی
فقط می نویسه هر کاری میکنم اعمال نمیشه..؟؟
وقتي شما Ctrl+Shift+C رو بزني يه صفحه بالا باز ميشه
اونجا رمز رو بزن و Enter رو بزن
وقتي شما Ctrl+Shift+C رو بزني يه صفحه بالا باز ميشه
اونجا رمز رو بزن و Enter رو بزن
میزنم ولی نمیشه ...
شاید کد را اشتباه میزنم
لطفا شما دو سه تا کد بهم بدین
virus2009
19-08-2009, 22:58
میزنم ولی نمیشه ...
شاید کد را اشتباه میزنم
لطفا شما دو سه تا کد بهم بدین
motherlode
testingcheatsenabled on
moveobjects on
help
Hamid_HP
20-08-2009, 01:14
CTRL+SHIFT+C
----------
Testingcheatsenabled true
روی صندوق پستی shift+click کن گزینه های زیادی دارد و همچنین روی زمین و محل کار و ............
------
پولmotherlode
moveobjects on جابه جایی اجسامی که در Build&Buy نمی توان جابه جا کرد
خب انگار این تاپیک دوباره افتاد رو دور یکی پیدا میشه به من یه آدرس بده من لوازم خونه بگیرم؟
راستی یه رمز بود که قبلا گفته بودین مال سن اون فقط بزرگ میکنه کسی رمزی نداره بشه سن رو کم کرد ؟
و یه سوال دیگه الان یکی از برو بچم سطح 9دزدی فقط 1بار تونستم یواشکی برم توی خونه اونم شانسی می شه بگید چجوری میرید تو خونه ی بقیه بدونه رمز و اینکه چجوری میشه دزدی کرد؟
afraamini
20-08-2009, 09:57
میشه انتخاب شغلو و پیشرفت در شغل را بیشتر توضیح بدید؟...
کار پیدا کردنو بلدم...اگه تو اون کار خبره بشم میتونم مهارت پیدا کنم؟
و این که چجوری باید وارد این معدن شد؟
معدن رو من پرسیدم گفتن کسی نتونسته واردش بشه
مثلا من که دزدم اوال هیچکاری نمی کرد ولی حالا یواشکی راه میره تو خونه ی مردم رو از پنجره نگا میکنه
میگن دزدی هم میشه کرد ولی من هنوز موفق نشدم
afraamini
20-08-2009, 10:01
خواهشا هر چه سریعتر جوابمو بدین
don mohsen
20-08-2009, 21:27
میشه انتخاب شغلو و پیشرفت در شغل را بیشتر توضیح بدید؟...
کار پیدا کردنو بلدم...اگه تو اون کار خبره بشم میتونم مهارت پیدا کنم؟
و این که چجوری باید وارد این معدن شد؟
نگاه كن...اگه شما تو شغلي رفتي بايد مهارت هاي خاصي رو ياد بگيريد كه بعد از ورود به شغل در قسمت skills يا همون مهارت ها ميگه كه شما چه مهارتي رو تا چه لولي فرا بگيريد.البته فقط در اين لول شغلي.كار هايي مثل
work hard يا پاچه خواري رئيس با عث ارتقا شغلي شما مي شه.اگه قسمت شغل رو ببينيد يك نمودار كوچك در سمت راست پنل مي بينيد.كه اگه همون كارا رو كه گفتم انجام بديد باعث افزايش مقدار اون نمودار و اگه اون پر
شد به لول بعدي شغلي ارتقا پيدا مي كنيد كه نيازمند بالا بردن مهارت است.مثلا ورزش در لول 1 شغلي فكر كنم 2 باشه.كه اگه بريد بالا از لحاظ شغل بايد 3 و الي 10 كه اخر هست مهارت كسب كنيد.كار هايي كه
در قسمت شغل نوشته كه يه ادمك بالاي اونه هم بايد انجام بديد كه زير عكس شغل كه وقتي در هنگام كار كردن هستيد انجام ميشه.البته كار هايي كه بعضي اوقات شركت به شما ميده با عث بالا رفتن نمودار شغل ميشه.كه پذيرفتنش به عهده ي شماست.در قسمت ستاره مي بينيد كه همچين كارايي هست گزينه اول مربوط به شغل.گزينه دوم مربوط به مهارت عا و سومي هم يادم نمياد نگاه كن!!!:27:
معدن هم نمي دونم از يكي ديگه بپرس...
:40::40::40::40:
afraamini
20-08-2009, 22:01
برای اینکه دزد بشم باید چیکار کنم؟...
ببخشیدااا اگه زحمتی نیس یکی توضیح بده.
روش ارتقاء دادن بازی به نسخه ی نهایی :
اگر ورژن 1.0.631.00002 رو دارید به ورژن Sims3_1.2.7.00002 ارتقاء بدید (از طریق لینک زیر) :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/b]
سلام.يه لينك تورنت 700 مگابايتي داده بودين دانلود كردم ورژنم شد 1.0.631.00002 اما حالا ميخوام اينيكي كه شما دادي رو امتحان كنم اين ارورو ميده.چي كار كنم؟ :5:
برای اینکه دزد بشم باید چیکار کنم؟...
ببخشیدااا اگه زحمتی نیس یکی توضیح بده.
توی قسمت کار وقتی بگردی یکی هست عکسش یه کله هست
ساختمانشم یه ساختمان خرابه طرفای قبرستونه
چند صفحه برو عقب اسمش هست من یادم نیست ولی انگار اولش c داشت
بچه دزدی کار خوبی نیست برو نون حلال در بیار آخه از دیوار مردم بالا رفتن شد کار
من توی تورنت یه کی یافتم یه ضرب میره به ورژن آخری:31: 170 مگ امیدوارم کار کنه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدایم لینک تورنت
من که حوصله ندارم 4ساعت صبر کنم دیگه پکیدم همون 711 تای بسم بوذ
راستي يه سوال ديگه هم داشتم:چجوري ميشه تو سايت اصلي سيمز عضو شد؟
می شه راحت عضو شد اما مشکل اینکه بعد یه کد می خواد
یعنی سریال نامبر معتبر می خواد اگه داری برو عضو شو اونجوری میتونی دنلود کنی
سلام.يه لينك تورنت 700 مگابايتي داده بودين دانلود كردم ورژنم شد 1.0.631.00002 اما حالا ميخوام اينيكي كه شما دادي رو امتحان كنم اين ارورو ميده.چي كار كنم؟ :5:
اول از همه این فایل رو دانلود کنید حجمش هم کمه
توی این فایل زیپ دو نوع فایل وجود داره bin و HelpPages
پوشه ی bin رو توی این آدرس بریزید :
Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Game
پوشه ی HelpPages رو توی این مسیر :
Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Game\Bin\HelpPages
بعد وارد برنامه ی RUN بشید و کلمه ی regedit رو بزنید
به ترتیب این پوشه ها رو باز کنید :
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Sims\The Sims 3
فایل SKU رو باز کنید و عدد 7 رو به 2 تقییر بدید
حالا پچ باید کار بکنه ;)
من همچین آدرسی ندارم:19::18:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE
بعدش دیگه نیست
مگی خانوم یه لطفی کنی یه عکس از این فایل بگیرید من ببینم تو وشه های که ea زده پیداش میکنم چون چند تا sims پیدا کردم
من همچین آدرسی ندارم:19::18:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE
بعدش دیگه نیست
مگی خانوم یه لطفی کنی یه عکس از این فایل بگیرید من ببینم تو وشه های که ea زده پیداش میکنم چون چند تا sims پیدا کردم
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Sims\The Sims 3
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Sims\The Sims 3
توی یکی از اینا باید باشه
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Sims\The Sims 3
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Sims\The Sims 3
توی یکی از اینا باید باشه
هیچکدوم از این آدرسا وجود نداره
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\sims\the sims 3\ergc
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\BT\the sims 3\1.00.0000
من این آدرسا رو پیدا کردم که فایلی به اسم sku
نداشت
هیچکدوم از این آدرسا وجود نداره
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\sims\the sims 3\ergc
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\BT\the sims 3\1.00.0000
من این آدرسا رو پیدا کردم که فایلی به اسم sku
نداشت
نه توی پوشه ی Electronic Arts و BT یا EA GAMES نیست
من همچین پوشه ای ندارم:19:
فکنم باید بی خیال شم اینجور که معلومه:41:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی مگی خانوم ویندوز شما ویستا مال من xp
نکنه مشکل سر همینه؟
من همچین پوشه ای ندارم:19:
فکنم باید بی خیال شم اینجور که معلومه:41:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی مگی خانوم ویندوز شما ویستا مال من xp
نکنه مشکل سر همینه؟
نه ربطی به ویندوز نداره
ویندوز من وین 7 هست ;)
64Bit: HKLM\SOFTWARE\Wow6432Node\Sims\The Sims 3
32Bit: HKLM\Software\Sims\The Sims 3
با اجازه maggy_p:46:
اینجور که مشخصه بازی اصلا توی ریجستری شما ثبت نشده و این دلیلش اینه که سیستم اصلا یه جورایی این بازی رو نصب نشده تشخیص میده!!
اولا شما که این بازی رو توی یه ویندوز دیگه نصب نکردی بعد بخوای توی این ویندوز اجراش کنی؟؟
ثانیا این بازی رو مستقیم از روی یه dvd نصب کردی یا از اینترنت گرفتی و فقط فایلهاشو extract کردی؟؟
اگر هیچ کدوم اینکارها رو نکردی پیشنهاد میکنم کلا یه بار دیگه نصبش کنی ببینی ایندفعه کدهاش ثبت میشه...
اولین نگاه به The Sims 3 World Advanture
ما نگاهی به این Expansion بزرگ برای The Sims 3 انداخته ایم.
The Sims 3 در امسال منتشر شد و این Expansion به بازی اضافاتی داده است تا بیشتر با سیمز هایه کوچکتان در زندگیتان سرگرم باشید. اولین Expansion برایه بازی ، World Advanture ، به بازی امکان آن را داده است تا بتوانید در 3 کشور بزرگ گردشگری کنید ( چین ، فرانسه و مصر ). این همچنین شامل یک عالمه از لباس هایه کاراکتر ، محیط هایه مختلف ، آپشن هایه سودمند و ویژگی هایه جدید کاراکتر ها می شود.
ماجراجویی هایه عاشقانه در کمین شماست ، در Wrold Advanture .
World Advanture به شما اجرازه ی آن را می دهد تا بتوانید به 3 مکان متفاوت در این کره ی خاکی بروید ، هر کدام در یک تعطیلات ساده ( که می توانید در هر زمانی که بخواهید با پولتان بلیط هواپیما بگیرید ) یا در شکل یک سفر ماجراجویی.
زمانی که در یکی از این کشور ها سفر می کنید می توانید انتخاب کنید که آیا ماموریتی از یکی از شرکت هایه موجود می خواهید یا فقط قصد تفریح دارید.
این نوع از انتخاب ها برایه اولین بار در سری The Sims آمده است و کاری می کند که World Advanture یکمی شبیه بازی هایه Role-Playing شود. در این سفر شما ژورنال هایی خواهید داشت تا از رکورد هایه شما و آمار و ارفامتان محافظت کند ، این ها شامل این است که چه مقدار عتیقه ( نوعی جدید از Item هایه جمع کردنی ) شما جمع کرده اید ، چه مقدار پازل حل کرده اید ، از چه مکان هایی بازدید کردید و Visa یه سیمزتان را مشخص می کند ( که نشان دهنده ی آن است که چه مقداری می توانید خارج از کشور باشید ).
همچنین در این جا یک عالمه Item هایه جمع کردنی جدیدی اضافه شده است ، نظیر گیاهان ، دانه ها و ماهیان جدید.
ما نمایش از سیمز ها را نگاه کردیم که نشان می داد آن ها در یک مقبره ای در مصر هستند ، که پر از قلوه سنگ هایی بود که اول نیاز به زدوده شدن داشت ( می توان با اسکیل Athletic این کار را سریع تر انجام داد ). در کنار قلوه سنگ ها پلکانی بود که به طبقات پایین تر می رفت.
حفره هایه متفاوتی در آن جا بود که ممکن بود در آن جا گنج هایی در کوزه هایه قیمتی ای وجود داشته باشد یا تله هایه خطرناکی و یا بدتر!
ما به جستجویه خودمان نگاه کردیم که یکی از سیمزهایمان در تله ی آتش گیر افتاد و متاسفانه او نا موفق بود. او آتیش گرفت و دستپاچه شد و به سرعت به طرف نزدیک ترین حوزچه ی آب دوید و تویه آن پرید! اگر چه ، بعد از پریدن اون تویه آب ، سیمزمان تحت تاثیر Soaked ( خیساندن ) Moodlet ( همون عکس هایی که کار هایه سیمزتان را نشان می دهد ) شد ( حالت کوچکی در سیمز 3 که می تواند به طور مثبت یا منفی در کاراکتر شما ظاهر شود ) که همچین چیزی باعث شد تا سیمزمان در برابر آتیش مقاوم باشد ، بنابراین او به سلامتی از اون جا گذشت. او به اتاق گنج ها رفت که در آن جا کوزه هایی شامل Item بود اما او نفهمید که در آن جا یک تابوت بود و در آن لحظه یک مومیایی زشت بیرون آمد!
شما می توانید عتیقه هایه قیمتی را جکع آوری کنید ، اما باید از مومیایی ها فرار کنید!
مومیایی ها به سیمزتان آسیب می رسانند و آن ها را به دعواهایه سرو صدا دار ( همون دعواهایی که ازش خاک بلند می شود ) می برند و اگر سیمزتان در اسکیل Martial Arts ( هنر هایه زرمی ، که جدیدا در World Advanture اومده است ) Master باشد ، می تواند درگیری را تموم کند.
شما همچنین ما توانید شب را در کنار تابوت هایه نفرین شده بگزرانید و خودتان را مومیایی کنید! که باعث می شود سرعتتان کم تر شود. اما ، این همچنین قدرت شما را افزایش می دهد و به احتیجات شخصیتان پایان می دهد ( بنابراین برخلاف سیمزهایه معمولی ، شما احتیاجی به خواب یا حمام نخواهید داشت ) و همچنین عمرتان زیاد می شود. اگر شما در نقش مومیایی بمیرید ، شما می توانید در نقش روح مومیایی ظاهر شوید ، بله روح!
به اضافه ی رفتار هایه جدید ویژگی ها ، اسکیل ها و Side Activities هایه جدید هم آمده است که می تواند مزیت هایه فراوانی برایتان داشته باشد. 3 ویژگی جدید هر یک کمک می کند برایه بالا بردن 3 اسکیل جدید.
اولین اسکیل Martial Arts است ، که اول در چین یاد می گیرید ، شما می توانید با Item هایه مخصوصش تمرین کنید و اگر پیشرفته تر می خواهید می توانید در تورنومنت هایی مخصوص Martial Arts در همان کشور رقابت کنید. دومین اسکیل جدید Photography است ، که این اسکیل می تواند توانایی عکس گرفتن شما را از محیط هایی مختلف بالا ببرد ، و این Expansion امکان آن را با چلنج هایه مختلف می دهد تا شما بتوانید آلبوم هایتان را جمع آوری کنید. این ها شامل کارهایی نظیر عکس گرفتن از پددری که بچه اش تازه بدنیا اومده است و او را بقل کرده یا عکس هایه مخفیانه ( به قوله معروف Secret Photo ).
و سرانجام آخرین اسکیل جدید Nectar Making است ، که سرچشمه ی آن در فرانسه و از آ« برایه شراب هایه بدون الکل به وسیله ی انگور استفاده می شود. اگر شراب را خوب درست کنید ، به خورنده ی آن Moodlet مخصوص Good Meal رو می دهد که باعث بیشتر خوش حال شدن طرف می شود ، اما اگر خوب درست نکرده باشید ، خوردنه ی آن ، آن را تف می کند و باعث می شود تا Mood او برایه بعضی اوقات پایین بیاید. همینطور شما می توانید با فروشندگی شراب پول خوبی گیر آورید و البته داشتن یک اسکیل Gardening پیشرفته ( برایه رشد خوب انگور ها ) به طور قابل ملاحظه ای به این حرفه کمک می کند.
بکنید راحتان را به یک ماجراجویی ای که در این November زمانی که World Advanture می رسد.
علاوه بر این همه تغییراتی که در World Advanture کرده است و آمدن 3 محل جدید ، هر کدام از این اماکن به همان اندازه به Sunset Vally اضافه شده است و این شهر بزرگتر از قبل شده ، اضافه بر آن برند هایه بسیار بزرگ و زیادی از لباس هایه مختلف آمده است.
همچنین حتما در بازی یک عالمه وسیله هایه جدید و جال توجه برایه بازی کردن یک Expansion خوب آمده است!
World Advanture در اواخر امسال می آید.
نویسنده : Andrew Park
منبع : Gamespot
The Sims 3 : World Adventures
دوستان من ReView اين بازي رو تو IGN خوندم و چند تا نكته مهم برداشت كردم
موقعي كه در حال سفر هستيد عمر سيمز شما زياد نميشود (تغيير نميكند)
شما نمينونيد به طور عادي تو اين كشور هايي كه سفر ميكنيد خونه بسازيد (مصر و فرانسه و چين)
شما به هر كشوري كه سفر ميكنين با معما هاي كوچكي روبرو ميشويد كه اگه همه اون ها رو حل كنيد حقيقتي بزرگ آشكار ميشود
سيمز شما ويزا دارد!! وقتي شما ويزا اوليه دارين فقط ميتونيد براي چند روز برين سفر اون هم در حد پيكنيك و تو مسافر خونه! وقتي ويزا شما پيشرفت كند شما ميتونيد چند هفته اونجا باشين و حتي اونجا خونه بسازين
براي اپگريد كردن ويزا شما به هر كشوري كه سفر ميكنيد اول به Base Camp ميرويد اونجا ميتونيد داستانها و معماهايي رو تكميل كنيد كه باعث اپگريد ويزا ميشه
هميشه به محل هايي كه سفر ميكنيد و ميريد يه اتق مخفي يا زيرزمين هست كه وسايلي اونجا هست كه خونه اصلي شما رو زيباتر ميكنه
شما تو فرانسه ياد ميگيريد كه 8 نوع شراب درست كنيد همونطوري كه 779 عزيز گفتن باعث بالاتر شدن كيفيت غذا ميشه
اگر روابط عمومي قوي داشته باشين ميتونين با يه توريست آشنا و دوست شده و حتي ازدواج كنيد
اين بازي 17 نوامبر منتشر ميشه
منبع : سايت IGN
afraamini
21-08-2009, 20:08
در مورد معدن کسی چیزی نمیدونه؟
شما ممكنه تو معادن عتيقه پيدا كنيد و در موارد نادري به يك دره مخفي يا زير زمين برسين
[quote=h_r_v;4112777]شما ممكنه تو معادن عتيقه پيدا كنيد و در موارد نادري به يك دره مخفي يا زير زمين برسين[/quote
مگه این معدن همین شهری که روشه رو میشه درش رو باز کرد؟
من بازی رو دوباره نصب کردم نشد
تو اين شهر هاي عادي نميشه!!
تو كشور هايي كه سفر ميكنيد رو من ميگم
تو اين شهر هاي عادي نميشه!!
تو كشور هايي كه سفر ميكنيد رو من ميگم
این دوستمون فکنم مال همین شهر رو میگه اون پکا که خوب معلومه
یکی واسه من دعا کنه رفتم سیمزو پاک کنم وینم پاک کنم دوباره به نصبم:19::19::19:
یه پرسش نمشه این فایلو درست کرد؟
این دوستمون فکنم مال همین شهر رو میگه اون پکا که خوب معلومه
یکی واسه من دعا کنه رفتم سیمزو پاک کنم وینم پاک کنم دوباره به نصبم:19::19::19:
یه پرسش نمشه این فایلو درست کرد؟
نه نمیشه این فایل رو ساخت
اگر هم بشه نباید بسازید چون ممکنه بازی رو به کل خراب کنه یا حتی به برنامه های دیگه صدمه بزنه;)
ماشالا شانس
کیف کنین
کسی هم درد نیست؟
کسی هم درد نیست؟
نه متاسفانه
این جور که پیداست این پک کامل همون بون ویوگویه خودمونه اما روی سیمز 3 با جذابیت ها و آیتم های جدید!
من خیلی دوست دارم و منتظر پک اوپن فور بیزینس این ورژن هستم چی میشه!
اولين تريلر منتشر شده از بازي The Sims3 : World Adventures
تريلر بازي در سايت يوتيوب
don mohsen
22-08-2009, 19:54
يك سوال :
TLC HELPER
چيه و ايا مهمه؟چون در هنگام نصب بازي ارور اين فايل رو داد و ناقص نصب كرده.
اگه مهمه كسي مي تونه برام اپ كنه؟؟؟
دوست عزیز توجه کردین که یوی توب ف ی ل ت ر ه و همه کس نمیتونه وارد شه
آره مشكل من هم همينه اما خيلي ها --- يا Free Gate يا نرم افزار Ultra Surf رو دارن!!
بله !
مشکل اینه که هردوش برا من کار نمیکنه!!!!!!!!!
فری گیت میاد!
میری تو انگار نه انگار!
انگار آنتی ویروس باز کردی!
اولترا سورف هم که یا اصلا نمیاد یا اگه بیاد خرابه!
يك سوال :
TLC HELPER
چيه و ايا مهمه؟چون در هنگام نصب بازي ارور اين فايل رو داد و ناقص نصب كرده.
اگه مهمه كسي مي تونه برام اپ كنه؟؟؟
این فایلی نیست که توی ویندوز باشه اینجور از شکلش پیداست!
ممکنه سیدی نداشته باشه
میتونید توی گوگل هم یه سرچکی بکنید:دی
لینک مستقیم تریلر بازی :
8 مگابایت
مرسی
ولی این انگار فقط در مصر بود پس ترایلر چینو فرانسه ؟ شاید هنوز ساخته نشده درسته؟;)
alizshah
23-08-2009, 01:17
لینک مستقیم تریلر بازی :
8 مگابایت
جالبه اهنگش اهنگ بازی جنرال هستش یاد قدیم افتادیم
soheilarfaei
23-08-2009, 09:44
دوستان . Sims 3 چطور است .؟ از نسخه ی قبل پیشرفتی داشته؟
shaaheen
23-08-2009, 09:58
سلام مگي جان.من اون كارايي كه شما گفتي انجام دادم حالا موقع آپديت كردن اينه مشكلم.شرمنده هي گيج ميزنمااااا!!
soheilarfaei
23-08-2009, 10:03
راستی پچ سانسور چیه ؟
سلام مگي جان.من اون كارايي كه شما گفتي انجام دادم حالا موقع آپديت كردن اينه مشكلم.شرمنده هي گيج ميزنمااااا!!
یک بار دیگه فایل bin رو کپی کنید ببینید درست میشه یا نه
کدوم ورژن رو دارید آپدیت میکنید؟
matrix_3s
23-08-2009, 10:39
راستی پچ سانسور چیه ؟
صفحه ی شطرنجی حذف میشه
توی دستشویی و حموم:27:
matrix_3s
23-08-2009, 10:40
راستی بییاید اینجا ببینید چه خبره
دانلود مد های سیمز 3
shaaheen
23-08-2009, 11:25
دوباره bin رو كپي كردم.هيچ فرقي نكرد.دارم از 1.0.631.00002 به 1.2.7.00002 ارتقاء ميدم.
دوباره bin رو كپي كردم.هيچ فرقي نكرد.دارم از 1.0.631.00002 به 1.2.7.00002 ارتقاء ميدم.
ظاهرا با فایل Shaders_Win32.precomp مشکل داره
توی این پست براتون آپ میکنم توی پوشه ی bin بریزید ببینید درست میشه یا نه
مرسی
ولی این انگار فقط در مصر بود پس ترایلر چینو فرانسه ؟ شاید هنوز ساخته نشده درسته؟;)توی اولین تریلر که هیچ وقت تمام زوایای بازی رو نشون نمیدن!
چرا ساخته شده چون عکساش هست
اینا یکی از جنبه های تبلیغاتی خودشونه ;)
king_darkness
23-08-2009, 14:17
دوستان سيمزم رفته رو باگ
يه ليوان تو دستش گير كرده :دي
كسي ميدونه چجوري بايد درستش كرد ؟؟؟
اينم عكسش
Immortal power
23-08-2009, 14:49
دوستان سيمزم رفته رو باگ
اينم عكسش
مال منم يه چند بار شد ولي خيلي دوام نياورد!
يه كاري كن كه مثلا لباسشو عوض كنه يا مثلا از دستش استفاده كنه شايد رفت.:10:
دوستان سيمزم رفته رو باگ
اينم عكسش
یا یک بار سیو کنید و از بازی بیاید بیرون اگر درست نشد
توی قسمت edit town برید و خانوادتون رو عوض کنید و بار برگرید به همین خانواده ببینید درست میشه یا نه
shaaheen
23-08-2009, 17:44
ظاهرا با فایل Shaders_Win32.precomp مشکل داره
توی این پست براتون آپ میکنم توی پوشه ی bin بریزید ببینید درست میشه یا نه
بــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــله درست شد :10: يه دنيا ازت ممنونم.
don mohsen
23-08-2009, 19:31
دوستان سيمزم رفته رو باگ
اينم عكسش
ببر شكسته بند!!!:31::31::31:
نه جدا از شوخي مال منم همينطور شده بود منتها يك گيتار از وسط سينش رد شده بود.منم مجبور به حذف كاراكتر شدم.:19:
Hamid_HP
24-08-2009, 00:20
سیمس من هم با گیتارش مثل شما قاطی شده بود در قسمت build/buy
از چیت moveobjects on استفاده کردم.
سلام
من یدونه آدم درست کردم یه خونه براش خریدم چند ساعت باهاش بازی کردم بعد save کردم اومدم از بازی بیرون بعد چند ساعت دوباره رفتم تو بازی یه آدم جدید ساختم و یه خونه براش خریدم اما دیگه نمی تونم برم تو خونه ی آدم قبلیه مثل اینه که اصلا برای آدم قبیله خونه نخریدم ولی دیگه اون خونه رو هم کسی نمی تونه بخره:18:
چیکار کنم؟
ببخشید اگه طولانی شد
Immortal power
24-08-2009, 10:22
سلام
من یدونه آدم درست کردم یه خونه براش خریدم چند ساعت باهاش بازی کردم بعد save کردم اومدم از بازی بیرون بعد چند ساعت دوباره رفتم تو بازی یه آدم جدید ساختم و یه خونه براش خریدم اما دیگه نمی تونم برم تو خونه ی آدم قبلیه مثل اینه که اصلا برای آدم قبیله خونه نخریدم ولی دیگه اون خونه رو هم کسی نمی تونه بخره:18:
چیکار کنم؟
ببخشید اگه طولانی شد
احتمالا شما سيم دومي رو كه ساختيد تبديلش كرديد به اكتيو فاميلي ( اگر درست اسمشو يادم باشه!)
اين گزينه باعث ميشه فقط با يك خانواده بتونيد بازي كنيد. براي اين كه با سيم قبليتون بازي كنيد بايد اون ها رو به اكتيو فاميلي تبديل كنيد.
بيايد توي قسمت edit town و سيم مورد نظرتون رو انتخاب كنيد و گزينه مخصوص اكتيو فاميلي رو فعال كنيد.:10:
من چون خيلي وقته سيمز بازي نكردم بعضي از گزينه هاش رو خيلي خوب يادم نمونده اگر فرق داشت كمي ببخشيد.
این بازی رو از کجا میتونم تهیه کنم ؟
دیروز بازار رضا چند تا مغازه رفتم گفتن غیرمجازه نداریم ....
در امضای من لینک خرید از همین پی سی ورلد هست;)
مهدی جان
شما از یه خونه ی دیگه رفتید یکی دیگه و اگه میخواید با قبلی بازی کنید باید از ادیت تان وارد بازی شید و خانوادتونو عوض کنید
سیستم این بازی مثل سیمز 2 نیست که هر خوانواده ای میخواید برید باهاش:دی
یک لباس برای سیمز :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3llZC5vcmcvYm9vdHkvdHMzL3BlZ2d5L2Nsb3RoaW5nL2ZlbWF sZWNsb3RoaW5nMDAwMDM0LmpwZw%3D%3D&b=61
اول شما به محل نصب بازی برید و این دو پوشه رو ایجاد کنید تا همچین مسیری رو داشته باشید :
Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Mods\Packages
بعد فایل رو داخل این مسیر بریزید
یک فایل دیگه هم به نام Resource توی فایل زیپ هست که اونو باید توی این مسیر بریزید :
( اگر قبلا به این روش پچ رو اجرا کردید فایل Resource رو نیازی نیست کپی کنید :46: )
afraamini
24-08-2009, 12:57
کارم فوریه اگه ممکنه سریع جوابمو بدین...
یه مهارتی هست به اسم Accomplices برای شغل دزدی نیازش دارم...
ولی نمیدونم با انجام چه کاری این مهارت بدست میاد...
سریع بگین خواهشا!
king_darkness
24-08-2009, 13:44
جديدترين پچ اين بازي چي هستش ؟؟؟
حجمش چقدره ؟؟؟
چه چيزايي رو اضافه ميكنه ؟؟؟
afraamini
24-08-2009, 13:58
کارم فوریه هااااا....
کسی جوابمو نمیده؟
سلام
یکی از سیمز های من یه نقاشی رو تا آخر کسیده یه زرش مونده ایا هر کاری میکنم تمامش نمی کنه میره بالا سرش 2پانیه قلمو رو میکشیه روش اما بعد ولش میکنه چجوری این نقشی رو تمام کنم
با سیو کردنو این چیزا هم درست نشد
کمممممممممممممممممممممممم مممممممممممممممک
من الان یه کی از سیمزام دزده سطح 9 اما همچین چیزی نیاز نداشته
واسه چی میخواد؟:13::18:
shaaheen
24-08-2009, 15:11
سلام
یکی از سیمز های من یه نقاشی رو تا آخر کسیده یه زرش مونده ایا هر کاری میکنم تمامش نمی کنه میره بالا سرش 2پانیه قلمو رو میکشیه روش اما بعد ولش میکنه چجوری این نقشی رو تمام کنم
با سیو کردنو این چیزا هم درست نشد
خب شايد گرسنه اشه يا خوابش مياد؟همه ي احتياجاتش سبزه؟
afraamini
24-08-2009, 15:40
تویه قسمت کار همون جا که نوشته کارهای ورزشی و اینارو باید انجام بده نوشته...
این یه مهارته....
همون جور که باید ورزش کنی تا مهارت ورزشیت بره بالا...
در ضمن یه سوال دیگه اینکه در چه سطحه باید از کجا فهمید؟
یه سوال
من فقط می تونم وسایلی که فرمت SIMS3 PACK FILE رو دارن بزارم توی سیمز..اما اون هایی که PACKAGE FILE هست رو نمی تونم...یعنی نمیان تو لانچرم .چی کار کنم؟
تویه قسمت کار همون جا که نوشته کارهای ورزشی و اینارو باید انجام بده نوشته...
این یه مهارته....
همون جور که باید ورزش کنی تا مهارت ورزشیت بره بالا...
در ضمن یه سوال دیگه اینکه در چه سطحه باید از کجا فهمید؟
توی قسمت کار یه عکسم زده که ماله کاره برو روش بعد چند ثانیه صبر کن مینویسه
من فقط یه مهارت ورزش بود که باید با تردمیل کار میکرد
خب شايد گرسنه اشه يا خوابش مياد؟همه ي احتياجاتش سبزه؟
من 3تا بوم گذاشتم اینی که نقاشی روشه میزنم ادامه بعدم رو اون یکی میزنم یه نقاشی بزرگ بکش میره پای بوم 2ثانیه قلمو رو میگیره دستش بعد ول میکنه میره یکی از نو شروع میکنه به کشیدن
یه سوال
من فقط می تونم وسایلی که فرمت SIMS3 PACK FILE رو دارن بزارم توی سیمز..اما اون هایی که PACKAGE FILE هست رو نمی تونم...یعنی نمیان تو لانچرم .چی کار کنم؟
توی پست قبلم توضیح دادم :
اول شما به محل نصب بازی برید و این دو پوشه رو ایجاد کنید تا همچین مسیری رو داشته باشید :
یک فایل دیگه هم به نام Resource توی فایل زیپ هست که اونو باید توی این مسیر بریزید :
( اگر قبلا به این روش پچ رو اجرا کردید فایل Resource رو نیازی نیست کپی کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
;)
Immortal power
24-08-2009, 16:30
در امضای من لینک خرید از همین پی سی ورلد هست;)
مهدی جان
شما از یه خونه ی دیگه رفتید یکی دیگه و اگه میخواید با قبلی بازی کنید باید از ادیت تان وارد بازی شید و خانوادتونو عوض کنید
دوست من احساس نميكني اسپم دادي؟! اينو كه من جواب داده بودم!
جديدترين پچ اين بازي چي هستش ؟؟؟
حجمش چقدره ؟؟؟
چه چيزايي رو اضافه ميكنه ؟؟؟
هنوز پچ جديدي نيومده ولي قراره يك پچ جديد بزنن كه بشه مثل سيمز 2 bon voyaj توش سفر كرد به جاهاي مختلف.
مدل مو :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] XN0cm95ZWQub3JnOjgwODAvYm9vdHkvdHMzL3Jvc2Uvcm9zZXN pbXMzX2hhaXJzZXQwMDEtMy5qcGc%3D&b=61
king_darkness
24-08-2009, 18:47
یا یک بار سیو کنید و از بازی بیاید بیرون اگر درست نشد
توی قسمت edit town برید و خانوادتون رو عوض کنید و بار برگرید به همین خانواده ببینید درست میشه یا نه
درست شد
ولي همه چي برگشت
مثل اولش شده يه هفته داشتم مخ يه دختره رو ميزدم
ولي الان سيمزم اون رو نمي شناسه:41:
هنوز پچ جديدي نيومده ولي قراره يك پچ جديد بزنن كه بشه مثل سيمز 2 bon voyaj توش سفر كرد به جاهاي مختلف.
منطورم اين بود كه چه ورژني براي دانلود هستش
don mohsen
24-08-2009, 20:15
کارم فوریه اگه ممکنه سریع جوابمو بدین...
یه مهارتی هست به اسم Accomplices برای شغل دزدی نیازش دارم...
ولی نمیدونم با انجام چه کاری این مهارت بدست میاد...
سریع بگین خواهشا!
از اسمش كه پيداست معموله يعني همدست ها.
اين فكر كنم مهارت نيست اما كاري هست كه به وسيله يك قسمت كشويي كه هنگام كار كردن سيم شما وجود دارد انجام مي شود.مثلا در ورزش يك نياز بود به اسم ملاقات با اعضاي تيم كه از همون جا گفتم انجام مي شد.اون قسمت كارتون رو بگر ديد فكر كنم پيدا بشه.اگه گزينه ها رو معني كنيد.:40::40::40:
درست شد
ولي همه چي برگشت
مثل اولش شده يه هفته داشتم مخ يه دختره رو ميزدم
ولي الان سيمزم اون رو نمي شناسه:41:
منطورم اين بود كه چه ورژني براي دانلود هستش
غیر ممکنه
مگر اینکه بدون سیو کردن edit town رو زده باشید
من خودم بارها این کارو کردم
تنها اتفاقی که میفته خواسته هاشون پاک میشه
Hamid_HP
25-08-2009, 00:51
با سلام من sims3 version:1.0.615.00107 دارم فرقش با بقیه ورژن ها چیست؟؟
با سلام من sims3 version:1.0.615.00107 دارم فرقش با بقیه ورژن ها چیست؟؟
پکیج های سیمز روش نصب نمیشه
این نسخه بتا هست
مهدی جان
احتمالا شما سيم دومي رو كه ساختيد تبديلش كرديد به اكتيو فاميلي ( اگر درست اسمشو يادم باشه!)
اين گزينه باعث ميشه فقط با يك خانواده بتونيد بازي كنيد. براي اين كه با سيم قبليتون بازي كنيد بايد اون ها رو به اكتيو فاميلي تبديل كنيد.
بيايد توي قسمت edit town و سيم مورد نظرتون رو انتخاب كنيد و گزينه مخصوص اكتيو فاميلي رو فعال كنيد.:10:
من چون خيلي وقته سيمز بازي نكردم بعضي از گزينه هاش رو خيلي خوب يادم نمونده اگر فرق داشت كمي ببخشيد.
اینایی که گفتیدو پیدا نکردم:37:
میشه بیشتر توضیح بدید
کسی آموزش بازیو به فارسی نداره چرا اینقدر نسبت به شماره دو سخت شده:weird::37:
مگی خانوم اگه میشه موی پسرونه هم بزارید
ضاهرآ ما نمیتونیم دانلود کنیم
25-08-2009, 15:34
نميدونم قبلا كسي گذاشته بود يا نه!!!به هر حال اميدوارم خوشتون بياد...:20:
shaaheen
25-08-2009, 16:22
راستي هيچكس تو سايت رسمي سيمز تونسته عضو بشه وسايلشو دانلود كنه.خدا خيرتون بده يه كاري بكنين.
MohamadAshil
25-08-2009, 17:50
بچه ها خیلی فوریه لینک دانلود شهر دوم سیمز رو میخوام پلییییییییییز
مگی خانوم اگه میشه موی پسرونه هم بزارید
ضاهرآ ما نمیتونیم دانلود کنیم
برای آقایون موهای زیاد جالبی نیست بیشتر مخصوص خانم هاست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] XN0cm95ZWQub3JnOjgwODAvYm9vdHkvdHMzL3Jvc2Uvcm9zZXN pbXMzX2hhaXJzZXQwMDQtMy5qcGc%3D&b=61
راستي هيچكس تو سايت رسمي سيمز تونسته عضو بشه وسايلشو دانلود كنه.خدا خيرتون بده يه كاري بكنين.
قبلا من یک چند وسیله از سایت دانلود کردم لینک تورنتش رو گذاشته بودم قبلا که شهر جدید هم توشه حدود 200 مگابایته
توی این لینک هست :
MohamadAshil
25-08-2009, 18:47
یعنی چی بذارین توی bit torrent بگیرین؟
من همون eshghe_door هستم یوزرم یخورده قاط زده با یوزر یکی دیگه اومدم
لطفا میشه بگی چیکار کنم خیلی واجبه فقط چند ساعت وقت دارم
مگی جان نتونستم بگیرم
این فایل الان خیلی حیاتیه برام
من نمیدونم بذارین تو بیت تورنت بگیرین یعنی چی؟
کمککککککککک
shaaheen
25-08-2009, 20:06
مگی جان نتونستم بگیرم
این فایل الان خیلی حیاتیه برام
من نمیدونم بذارین تو بیت تورنت بگیرین یعنی چی؟
کمککککککککک
يعني با بيت تورنت دانلود ميشه.با تورنت تا حالا دانلود نكردي؟
یعنی تورنته یعنی برنامه ی بیت تورنت میخواد
بیت تورنتی
یو تورنتی
چیزی نداری؟
این سایت خود بیت تورنته میتونی دانلود کنی;):
virus2009
25-08-2009, 22:51
يعني با بيت تورنت دانلود ميشه.با تورنت تا حالا دانلود نكردي؟
من دارم به لینک مستقیم تبدیل میکنم براتون میزارم.
ویرایش : می خواستم تبدیل کنم گفت نسخه ی کاملش کمه یعنی 0.
marshal_romel
25-08-2009, 23:58
سلام این boss چیه چجوری میشه زیادش کرد
این باس یعنی رئیس یعنی رابطه ی شما با رئیستون در شغلتون البته همه شغلی نداره اما دست بالای دست بسیار است!:دی
و شما میتونید با انتخاب گزینه ی suck ... در کارتون با رئیستون رابطه بهتری داشته باشید;)
don mohsen
26-08-2009, 13:27
البته در همه ي شغل ها اين نيست!
matrix_3s
26-08-2009, 14:23
سلام اینم چهار تا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودم ساختم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
shaaheen
27-08-2009, 10:36
سلام جديدا ميخوام برم تو بازي اين ارورو ميده.يعني چه مرگش شده؟؟
matrix_3s
27-08-2009, 11:00
سلام جديدا ميخوام برم تو بازي اين ارورو ميده.يعني چه مرگش شده؟؟
دوست عزیز فکر کنم چیزی رو تو پوشه ی اصلی بازی دستکاری کردی
بازم منتظر بمونMaggy_P بیاد>.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
shaaheen
27-08-2009, 12:14
دوست عزیز فکر کنم چیزی رو تو پوشه ی اصلی بازی دستکاری کردی
بازم منتظر بمونMaggy_P بیاد>.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره دقيقا :31: فكر كنم اشتباهي فايل Resource.cfg رو توي پوشه ي bin ريختم جاي قبليش.:5:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] XN0cm95ZWQub3JnOjgwODAvYm9vdHkvdHMzL3Jvc2Uvcm9zZXN pbXMzX2hhaXJzZXQwMDQtNC5qcGc%3D&b=61
hobab1987
27-08-2009, 13:43
سلام
من اين بازي رو نصب كردم اما قبل از اينكه وارد محيط بازي بشه و بعد از load از برنامه كلا خارج ميشه!
دليلش چيه؟!
سلام
من اين بازي رو نصب كردم اما قبل از اينكه وارد محيط بازي بشه و بعد از load از برنامه كلا خارج ميشه!
دليلش چيه؟!
احتمالآ سیستمتون نمیکشه
afraamini
27-08-2009, 14:03
مدل موی بلند برای دختر هم بذارید مگی خانوم...
در ضمن کسی جوابمو نداداااا...
درست و حسابی نگفتین...
یعنی هیچ کی نمیدونه Accomplicesچیه؟
hobab1987
27-08-2009, 14:30
win xp pack2
cpu 2.80ghz
2.79ghz,768mb of ram
تازه بعد آپديت اين پيغام رو هم ميده:
شما چطور آپدیت کردید که این پیغام رو میده؟
---------------------------
اینم یک موی بلند :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] XN0cm95ZWQub3JnOjgwODAvYm9vdHkvdHMzL3Jvc2Uvcm9zZXN pbXMzX2hhaXJzZXQwMDQtMi5qcGc%3D&b=61
hobab1987
27-08-2009, 19:57
نميدونم چرا آپديتش تكميل نميشه : invalid file found
shaaheen
27-08-2009, 20:15
كسي نيست به مشكل من رسيدگي كنه؟؟؟؟؟
كسي نيست به مشكل من رسيدگي كنه؟؟؟؟؟
برنامه ای چیزی نصب نکردید یا چیزی رو توی سیمز پاک نکردید؟
دقیقا از کی این مشکل بوجود اومد؟
shaaheen
27-08-2009, 20:57
برنامه ای چیزی نصب نکردید یا چیزی رو توی سیمز پاک نکردید؟
دقیقا از کی این مشکل بوجود اومد؟
نه واللا چيزي نصب نكردم.امروز اينجوري شد...:41:
نه واللا چيزي نصب نكردم.امروز اينجوري شد...:41:
توی فولدر های اصلی سیمز چیزی پاک نکردید یا اشتباه بریزید؟
کلا اصلا داخل بازی نمیره؟
Hamid_HP
28-08-2009, 00:26
اگر بچه های سیمس ازدواج کردند باید به خانه جدید بروند و آیا می توان کنترلشان کرد؟
afraamini
28-08-2009, 10:47
جوووووووووووووواب منو نمیدین؟
shaaheen
28-08-2009, 10:49
جوووووووووووووواب منو نمیدین؟
شرمندهمن نميدونم.اين از من :46:
اگر بچه های سیمس ازدواج کردند باید به خانه جدید بروند و آیا می توان کنترلشان کرد؟
اون دست خودتونه
مثال:
اگه دخترتون با یکی عروسی کرد اون دست شماست که بگید داماد بشه داماد سر خونه یا اینکه اگه داماد خونه داشته باشه برن خونه ی داماد یا یه خونه بخرن و برن توش
اونی که اگه داماد خونه داشته باشه در صورتیه که شما اون دامادو کنترل میکنید و در 1 حالت داماد سرخونه که مشترکه و حالت خونه خریدن هم در صورتیه که شما خانواده ی عروسو کنترل میکنید
afraamini
28-08-2009, 11:12
خوبه حد اقل یکی جواب داد...
بقیه هم اگه نمیدونن بگن میرم یه جا دیگه.
مدل موی بلند برای دختر هم بذارید مگی خانوم...
در ضمن کسی جوابمو نداداااا...
درست و حسابی نگفتین...
یعنی هیچ کی نمیدونه Accomplicesچیه؟
یکی از این دو تاست :
shaaheen
28-08-2009, 13:39
مگي جان يه سوال:
فايل Resource.cfg در حالت عادي توي پوشه ي bin وجود داره يا مال من اضافه اس؟
مگي جان يه سوال:
فايل Resource.cfg در حالت عادي توي پوشه ي bin وجود داره يا مال من اضافه اس؟
نه نباید اونجا باشه
shaaheen
28-08-2009, 13:52
نه نباید اونجا باشه
يه دونه اونجا بود.بعد من يه دونه ديگه ريختم همونجا اووررايت شد :31: از اون موقع اينجوري شده بدبخت.ولي اگه واقعا مال اونجا نبوده پس نبايد اين كار منم مشكلي پيش مياورده :5: (در ضمن مرسي از اينكه زود جوابمو دادي)
afraamini
28-08-2009, 13:52
یه سوال دیگه هم داشتم:
در شغل دزدی چجوری میتونم تو خونه ها سرک بکشم یا دزدی کنم؟
یه سوال دیگه هم داشتم:
در شغل دزدی چجوری میتونم تو خونه ها سرک بکشم یا دزدی کنم؟
باید شب باشه
بعد هم توی زمین یک خونه کلیک میکنید یک گزینه ی جدید میاد که الآن خاطرم نیست اونو که بزنید یواشکی میره یکی از وسایل خونه رو برمیداره :31:
afraamini
28-08-2009, 13:59
باید در level خاصی از دزدی باشم تا اون گزینه بیاد؟
باید در level خاصی از دزدی باشم تا اون گزینه بیاد؟
وقتی به درجه ای رسیدید که Accomplices رو داره پس میشه دزدی کرد
afraamini
28-08-2009, 14:02
ببخشید این همه سوال میپرسم...
در مورد معدن و شمش چیزی نمیدونید شما؟
ببخشید این همه سوال میپرسم...
در مورد معدن و شمش چیزی نمیدونید شما؟
شمش یک سنگ های خاص هست ( سنگ طلا یا سنگ نقره ) که بیشتر طرف های قبرستون یافت میشه بعد که اومد توی کوله پشتی شما روش کلیک کنید یک گزینه میاد که بعد اونو میزاره توی صندوق فردا براتون شمش طلا یا نقره میاد :46:
دوستان میشه یک نفر بگه هر کدوم از جایزه های دقایق زندگی چیکار میکنن
توی پست قبلم توضیح دادم :
;)
من این فایلی که می گید رو ندارم..یعنی وقتی اکسترکت می کنم همچین فایلی نمی یاد
من این فایلی که می گید رو ندارم..یعنی وقتی اکسترکت می کنم همچین فایلی نمی یاد
اینو دانلود کنید :
afraamini
28-08-2009, 16:23
خیلی ممنون...
قبرستون کجا هس ببخشید(یه کم مبتدیم ببخشیدم!)
don mohsen
28-08-2009, 17:05
نزديك خونه فاميلي اقاي goth
دوست من کروکی برا ایشون میکشی؟:دی
خوب میگه خود goth کجاست!
در مورد شهر اول شما خودتون در ادیت تان میتونید ساخته شدشو بزارید توی یک زمین حتما هم نیاز نیست قبرستون باشه!!!
در مورد شمش الماس پروانه و ...
تمام این چیز ها به دست اووردنی هستند و اینطور نیست که مثلا حتما توی قبرستون گیرتون بیاد و اینطور هم نیست که مثلا یه الماسو 1000 سیمولاتیون بفروشید!
نه
اینطور نیست و اینجور چیزا فقط برای جمع کلکسیون و سلیقه ی سیم شماست و هر جا گیر میاد حتی در خونتون!
دوستان ببخشید این تاپیک اینقدر زیاد شده دیگه نمیتونم بگردم ..
یکی از دوستانم پچ اضافه شدن لباس رو گرفته ولی نمیدونه که باید توی کدوم مسیر کپی بکنه ؟ ایا به برنامه ی دیگه ای هم نیاز هست ؟خیلی ممنونم ..
دوستان ببخشید این تاپیک اینقدر زیاد شده دیگه نمیتونم بگردم ..
یکی از دوستانم پچ اضافه شدن لباس رو گرفته ولی نمیدونه که باید توی کدوم مسیر کپی بکنه ؟ ایا به برنامه ی دیگه ای هم نیاز هست ؟خیلی ممنونم ..
اگر پسوند package داره باید به این صورت ریخته بشه :
( اگر قبلا به این روش پچ رو اجرا کردید فایل Resource رو نیازی نیست کپی کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اگر هم Sims3Pack هست باید توی این پوشه ریخته بشه :
Documents\Electronic Arts\The Sims 3\Downloads
[quote=Maggy_P;4144328]اگر پسوند package داره باید به این صورت ریخته بشه :
] ولی وقتی من همه ی این کارا رو می کنم هم باز نمی یاد:41::19:
ولی وقتی من همه ی این کارا رو می کنم هم باز نمی یاد:41::19:
دقت کنید باید دقیقا توی قسمت نصب بازی باشه پوشه هاتون
با اجازه maggy_p:46:
اینجور که مشخصه بازی اصلا توی ریجستری شما ثبت نشده و این دلیلش اینه که سیستم اصلا یه جورایی این بازی رو نصب نشده تشخیص میده!!
اولا شما که این بازی رو توی یه ویندوز دیگه نصب نکردی بعد بخوای توی این ویندوز اجراش کنی؟؟
ثانیا این بازی رو مستقیم از روی یه dvd نصب کردی یا از اینترنت گرفتی و فقط فایلهاشو extract کردی؟؟
اگر هیچ کدوم اینکارها رو نکردی پیشنهاد میکنم کلا یه بار دیگه نصبش کنی ببینی ایندفعه کدهاش ثبت میشه...
یه بار دیگه نصب کردم یه بارم رو یه وین دیگه امتحان کردم نشد که نشد:19::13:
یه بار دیگه نصب کردم یه بارم رو یه وین دیگه امتحان کردم نشد که نشد:19::13:
مشکل از سیدی شماست
شرکتی که ازش خریدید احتمالا این مشکلو بوجود آورده که آپدیت نمیشه ;)
afraamini
29-08-2009, 15:57
اگه یه عکس از محل قبرستون بذارید ممنون میشم.
اگه یه عکس از محل قبرستون بذارید ممنون میشم.
مشکل از سیدی شماست
شرکتی که ازش خریدید احتمالا این مشکلو بوجود آورده که آپدیت نمیشه ;)
مگی خانوم شما برای مشکل همه یه راه حل پیدا کردین حالا یعنی مال من هیچ راهی نداره
:41::18:
:9::45:
:37::thumbsdow
;):19:
یعنی من باید برم یکی دیگه بخرم !
مگی خانوم شما برای مشکل همه یه راه حل پیدا کردین حالا یعنی مال من هیچ راهی نداره
:41::18:
:9::45:
:37::thumbsdow
;):19:
یعنی من باید برم یکی دیگه بخرم !
نه راهی نداره
سیمز شما توسط اون شرکت دستکاری شده
afraamini
30-08-2009, 21:08
چجوری میتونم آیتم جدید مثله کابینت و ... یه بازی اضافه کنم؟
و این مدل موهایی که میذارید از کجا میارید؟(خودتون میسازیدشون؟)
matrix_3s
31-08-2009, 17:44
چجوری میتونم آیتم جدید مثله کابینت و ... یه بازی اضافه کنم؟
و این مدل موهایی که میذارید از کجا میارید؟(خودتون میسازیدشون؟)
هم میشه ساخت
هم میشه از سایت های مختلف گرفت
تمامی سایت های دانلود برای سیمز 3
(Lots of great CC clothing and mods)
•Sims
•Patterns
•Lots&Houses
•Body(Hair, clothes, makeup, ect.)
•Objects
•Mods
•Clothing
•Body skins
__________________________________________________ ___
(Lots of amazing clothing)
•Body(Hair, clothing, makeup, accessories, ect.)
•Sims
•Patterns
•Lots&Houses
__________________________________________________ ______
(Some nice body skins)
•Hair
•Body skins
•Sims
•Lots&Houses
__________________________________________________ _________
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
(Beautiful clothing)
•Clothing&Accessories
•Sims
•Patterns
•Lots&Houses
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
(Some nice clothing)
•Clothing
•Lots&Houses
•Sims
•Patterns
(Awesome clothing and patterns)
•Clothing&Accessories
•Sims
•Patterns
(Some nice CC clothing and houses)
•Clothing
•Lots&Houses
•Patterns
•Sims
__________________________________________________ ________
(Fab Hair)
•Body Skins
•Clothing&Accessories
•Hair
•Makeup
(Some okay hair and patterns)
•Hair
•Lots&Houses
•Makeup
•Sims
•Patterns
(Great patterns and skins)
•Clothing&Accessories
•Body skins
•Patterns
•Makeup
(Nice hair and houses)
•Sims
•Lots&Houses
•Patterns
•Body(Hair, Makeup, Accessories)
__________________________________________________ ___________
(Amazing tattoos and accessories!)
•Accessories
•Hair replacements
•Tattoos!
•Patterns
__________________________________________________ __________
(Nice patterns)
•Lots&Houses
•Sims
•Clothing
•Hair
•Patterns
(Really nice homes and patterns)
•Lots&Houses
•Patterns
__________________________________________________ ____________
(Good houses and accessories)
•Objects
•Sims
•Clothing&Accessories(nails!)
•Lots&Houses
•Patterns
(Has some great tutorials and CC)
•Patterns
•Sims
•Clothing&Accessories
__________________________________________________ ____________
_
(Nice patterns)
•Clothing
•Sims
•Patterns
(Gorgeous designer clothing!)
•Clothing&Accessories
(They are fab at conversions and you can even request)
•Sims
•Lots&Houses
•Clothing
•Hair
•Patterns
•Body skins
(Nice patterns)
•Outfits
•Patterns
•Sims
(Nice houses)
•Lots&Houses
•Sims
(Some okay clothing)
•Sims
•Patterns
•Clothing
(Very lovely clothing)
•Clothing
(Gorgeous clothing)
•Objects
•Clothing
•Patterns
•Lots&Houses
(Nice accessories and tutorials)
•Lots&Houses
•Sims
•Patterns
•Clothing&Accessories
•Hair
(Some nice CC)
•Patterns
•Sims
•Clothing
•Objects
•Lots&Houses
(Amazing clothing)
•Lots&Houses
•Clothing
•Patterns
•Objects
05-09-2009, 13:15
سلام به همه دوستان .
امروز بعد از مدتها وقت کردم sims3 رو نصب کنم و مقداری بازی کنم . همین اول کار یه سوالی برام پیش اومده که ممنون میشم راهنمایی کنید .
قبلا که sims 2 بازی میکردم 2 یا 3 تا خانواده درست میکردم و هر کدوم رو تو یک خونه میزاشتم و هر باز سراغ یکی از این خانواده ها میرفتم ولی تو sims 3 هر کاری میکنم نمیشه !! یک خانواده رو براشون خونه تعیین میکنم و هر بار که وارد بازی میشم مجبورم با همون خانواده بازی رو ادامه بدم و نمیتونم سراغ بقیه برم . نیو گیم رو هم که میزنم کلا هر چی بازی کردم حذف میشه و باید از اول شروع کنم .
راهی برای این مشکل هست ؟
ممنون .
Hamid_HP
06-09-2009, 01:22
قضیه این تجمع چی هست؟!!!1
سلام به همه دوستان .
امروز بعد از مدتها وقت کردم sims3 رو نصب کنم و مقداری بازی کنم . همین اول کار یه سوالی برام پیش اومده که ممنون میشم راهنمایی کنید .
قبلا که sims 2 بازی میکردم 2 یا 3 تا خانواده درست میکردم و هر کدوم رو تو یک خونه میزاشتم و هر باز سراغ یکی از این خانواده ها میرفتم ولی تو sims 3 هر کاری میکنم نمیشه !! یک خانواده رو براشون خونه تعیین میکنم و هر بار که وارد بازی میشم مجبورم با همون خانواده بازی رو ادامه بدم و نمیتونم سراغ بقیه برم . نیو گیم رو هم که میزنم کلا هر چی بازی کردم حذف میشه و باید از اول شروع کنم .
راهی برای این مشکل هست ؟
ممنون .
این با سیمز 2 خیلی فرق میکنه
شما میتونید خانواده های دیگه هم داشته باشید ولی اگر با دیگری برید هم زمان کامپیوتر با خانواده های دیگه جلو میره
شما میتونید از طریق edit town خانواده ی دیگه ای بسازید و توی همون شهر قرار بدید :46:
hooman666
06-09-2009, 10:57
من دیروز خریدم نصبش کردم مشکلی نداشت فقط توی بازی انگلیسی صحبت نمی کن چیکار کنم؟
afraamini
06-09-2009, 11:29
من دیروز خریدم نصبش کردم مشکلی نداشت فقط توی بازی انگلیسی صحبت نمی کن چیکار کنم؟
درستشم همینه...فک کنم شما سیمس 2 هم بازی نکردین...کلا توی سیمس به زبان هیچ ملتی صحبت نمیکنن یه نوع زبان خاصه:46:
hooman666
06-09-2009, 12:00
درستشم همینه...فک کنم شما سیمس 2 هم بازی نکردین...کلا توی سیمس به زبان هیچ ملتی صحبت نمیکنن یه نوع زبان خاصه:46:
بله بازی نکردم ممنون از جواب
Tornado2800
06-09-2009, 13:52
سلام
من میخوام این بازی رو بخرم !
قبل از خرید سوالی داشتم ،
واقعا جذاب هستش ؟
سلام
من میخوام این بازی رو بخرم !
قبل از خرید سوالی داشتم ،
واقعا جذاب هستش ؟
این سوال عجیبیه!!
هر کسی سلیقه ای داره
و سیمز هم طرفدارهای خودشو داره
ـــــــــــــ
اما در مجموع بازی باحالیه!:10:
80% کسایی که خریدن راضی بودن
برای اینکه با یکی ازدواج کنی ...باید چیکار کنی (منظورم تشکیل خانواده دادن)اخه من اولین بار سیمز بازی میکنم.
afraamini
06-09-2009, 14:43
این سوال عجیبیه!!
هر کسی سلیقه ای داره
و سیمز هم طرفدارهای خودشو داره
ـــــــــــــ
اما در مجموع بازی باحالیه!:10:
80% کسایی که خریدن راضی بودن
دقیقا...من کسایی رو میشناسم که صبح تا شب بازی میکنن و در مقابل کسایی که سی دی رو گرفتن نصبم کردن ولی از بس بازی نکردن آن اینستالش کردن...:14:
ولی باید بگم این بازی از پرطرفدار ترین بازی های جهانه بد نیست امتحانش کنید!:8::27:
farzan.B
06-09-2009, 18:29
بچه ها من این بازی رو ریختم (سیمز باز هم هستم) ولی زبان منو ها معلوم نیست کجاییه !! یعنی انگلیسی نیست.. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو آپشن هم رفتم چیزی تو مایه های تعویض زبان ندیدم !:41:
کمک کنید چون اصلا نمیشه با این زبون هچل هفت بازی کرد !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
aroosak_kooki
06-09-2009, 21:28
برای اینکه با یکی ازدواج کنی ...باید چیکار کنی (منظورم تشکیل خانواده دادن)اخه من اولین بار سیمز بازی میکنم.
سلام
اگر میخواید با کسی ازدواج کنید اول باید برید باهاش صحبت کنید تا باهاش دوست بشید ... بعد که بیشتر باهاش صحبت کردید میشید دوست صمیمی و یه سری گزینه هایی در منوی Flirt و اینا میاد که بازدن اونا رابطه ی عاطفی برقرار میشه بینشون بعد ازش میتونی خواهش کنی که دوست دختر یا دوست پسرت بشه و سرانجام گزینه ی نامزدی و بعد هم ازدواج...
میتونید افزایش رابطه رو با دعوت کردن اون فرد به جاهای مختلف و صحبت کردن باهاش زیاد کنید یا دعوتش کنید خونه که راحت تره ...
در سیمز 3 یکم برقراری ارتباط با دیگران سخت تر شده چون سلیقه هاشون متفاوت تر شده و این باعث شده که به واقعیت بیشتر نزدیک بشه !
بچه ها من این بازی رو ریختم (سیمز باز هم هستم) ولی زبان منو ها معلوم نیست کجاییه !! یعنی انگلیسی نیست.. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو آپشن هم رفتم چیزی تو مایه های تعویض زبان ندیدم !:41:
کمک کنید چون اصلا نمیشه با این زبون هچل هفت بازی کرد !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر موقع Install بازی زبانش رو تغیر دادید ...
زبان بازی رو همون اول که میخواید نصب کنید انتخاب میکنید ...
اگر واقعا" اینطور بازی کردن براتون مشکله دوباره بازی رو Install کنید...
چون فکر نمیکنم دیگه منوی باشه که بتونید زبان بازی رو بعد از نصب تغیر بدید!
حرف افرامی جونو تایید میکنم این بازی اینقدر پرطرفدار بود که نسخه ی دو بازی 100 میلیون نسخه در هفته ی اول فروخت!
اما خودمونیم نسخه ی سوم با اینکه خیلی بهتر شده اما سرو صدایی نکرد:دی
سلام.
من بازی sims3 رو از همین سایت پی سی ورلد گرفتم.دوستانی که از این سایت گرفتن بازی رو بگین این همون نسخه اصلیشه یا برم از یک جایه دیگه بخرم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
قبلا نسخه اصلی نبود الآن نسخه اصلیشه:دی
قبلا نسخه اصلی نبود الآن نسخه اصلیشه:دی
من همون روزای اولی که واسه فروش گذاشتن خریدم.....
پس با این حساب باید یه سیمز دیگه بخرم:41:
حرف افرامی جونو تایید میکنم این بازی اینقدر پرطرفدار بود که نسخه ی دو بازی 100 میلیون نسخه در هفته ی اول فروخت!
اما خودمونیم نسخه ی سوم با اینکه خیلی بهتر شده اما سرو صدایی نکرد:دی
چون همه رو غافلگير كرد!! و زودتر از موعود اومد به بازار!!
مديران EA فكر ميكردن با اين كار فروش بيشتر ميشه اما نشد!!
تازه سيمز2 نسبت به 1 خيلي تغيير كرده بود كه اين تغيير بيشتر از سيمز3 نسبت به سيمز2 بود!!
بله سیمز 1 خیلی بی معنا بود البته در زمان خودش خوب بود:دی
آمیتا جون شما میتونی پتچارو دانلود کنی و نصب کنی روی سیمز اصلیت لینک ها در تاپیک هست بگردی پیدا میشه
ویرایش:
عکس های جدید از سیمز 3 ورلد آدونتورس:
Hamid_HP
12-09-2009, 01:05
با سلام
بعضی از خانه های خالی در نقشه ی شهر سیاه است چرا؟
mahyarSAMSUNG
12-09-2009, 01:54
توی سیمز 3 من یه چیزی رو نفهمیدم . البته خیلی از چیزا رو نفهمیدما ولی :
این که ما میریم از درخت سیب و میوه و ... میچینیم یا اصلا میریم فروشگاه اینها رو میخریم به چه درد میخوره . حتی توی یخچال هم این میوه و ماهی هست . ولی باهاش غذا درست نمیکنه یا حتی نمیخورشون . یه چه درد میخورن ؟
با سلام
بعضی از خانه های خالی در نقشه ی شهر سیاه است چرا؟
میشه یک عکس بزارید ببینم چطورین!؟
توی سیمز 3 من یه چیزی رو نفهمیدم . البته خیلی از چیزا رو نفهمیدما ولی :
این که ما میریم از درخت سیب و میوه و ... میچینیم یا اصلا میریم فروشگاه اینها رو میخریم به چه درد میخوره . حتی توی یخچال هم این میوه و ماهی هست . ولی باهاش غذا درست نمیکنه یا حتی نمیخورشون . یه چه درد میخورن ؟
باید اونا رو توی یخچال بزارید هر غذا یک منویی داره که از همین میوه ها یا گوشتها توش استفاده میشه
REZAt1980
12-09-2009, 14:09
سلام.
ببخشید سوال داشتم.
وقتی که به سیم زنگ میزنن برای تعمیر مثلا تلویزیون. همون که تو فامیلی اینونتوری میاد . باید چی کار کرد؟؟ نوشته باید تعمیرش کنید بعد برگردونید به صاحبش تا بهتون پول بده اما نمیتونم برگردونم به صاحبش
Hamid_HP
12-09-2009, 16:32
mahyarSAMSUNG
13-09-2009, 00:20
ولی این سیمز هنوز به واقعیت نزدیک نیست . من خودم از صبح که بلند میشم تا شب با دوستام حرف میزنم . کامپیوترم رو بازی میکنم بخوام جایی برم میرم . میتونم توی همون روز کار هم کنم . ولی این سیمز تا یارو میره سر کار دیگه باید بیاد خونه فقط بخوابه . به دلم مونده یه بار این دختر و پدر و مادر باهم بشینن حرف بزنن . این دختره وقت شوهرشه هنوز یه کلمه با باباش نتونسته حرف بزنه یا بریم سینما. هرموقع بخوایم بریم جایی یا یکی خونه نیست یا اگه هم همه هستند یکی خوابش میاد یکی باید بشینه برای کارش کتاب بخونه و ....
این عکس که اندازه ی نخوده! هیچیش معلوم نیست!:blink:
سلام.
ببخشید سوال داشتم.
وقتی که به سیم زنگ میزنن برای تعمیر مثلا تلویزیون. همون که تو فامیلی اینونتوری میاد . باید چی کار کرد؟؟ نوشته باید تعمیرش کنید بعد برگردونید به صاحبش تا بهتون پول بده اما نمیتونم برگردونم به صاحبش
باید با میل (صندوق پست) برگردونید ولی اولش باید اونو توی کوله پشتیتون بزارید
بعد یک گزینه ی جدید روی صندوق پست میاد که با اون جنس رو برمیگردونه :46:
ICE_GIRL
13-09-2009, 11:59
سلام
یک سوال
این پک جدید سیمز کی میاد؟:13:
سلام
یک سوال
این پک جدید سیمز کی میاد؟:13:
Nov 17, 2009
میشه 27 آبان
afraamini
14-09-2009, 09:25
یه سوال داشتم...من این بازیو توی لپ تاپم بازی میکنم فقط یه مشکلی وجود داره...کرک کپی نمیشه...یعنی کپی میشه ولی وقتی میخوام بریزم توی فایل بازی توی فایل نمیریزیه 1و2 درست میکنه...بعد بازدن روی 2 یعنی همونی که از سی دی کپی کردم بازی درست اجرا میشه....مشکل ایتجاست وقتی لپ تاپو خاموش میکنم و دوباره روشن میکنم 2 کار نمیکنه و باید دوباره کرکو کپی کنم!ولی Save هام سرجاشه.
farshid14
14-09-2009, 12:25
یه سوال ، در هنگام بازی چطور میشه لباسهای جدید خرید ؟ تو شاپینگش فقط غذا و کتاب هست !
یه سوال ، در هنگام بازی چطور میشه لباسهای جدید خرید ؟ تو شاپینگش فقط غذا و کتاب هست !
باید از توی کمد لباس خودتون لباس بخرید! :31:
بیشتر از سه دست لباس هم نمیتونید داشته باشید :46:
farshid14
14-09-2009, 13:33
باید از توی کمد لباس خودتون لباس بخرید! :31:
بیشتر از سه دست لباس هم نمیتونید داشته باشید :46:
یعنی فقط همون لباسهایی که موقع ساخت سیمز انتخاب کردیم ؟ چون فقط همونها تو کمد هستن . نمیشه عوضشون کرد ؟
shaaheen
14-09-2009, 13:50
یعنی فقط همون لباسهایی که موقع ساخت سیمز انتخاب کردیم ؟ چون فقط همونها تو کمد هستن . نمیشه عوضشون کرد ؟
نه وقتي روي كمد كليك ميكني گزينه ي plan outfit رو انتخاب كن.فقط وقتي ميخواي لباي جديد بگيري قبلش يادت نره اون علامت + رو بزني كه نياد جاي لباس قبليت.
alisharapova
14-09-2009, 16:14
سلام
اقا این بازی کد تقلبی چیزی نداره بشه پول رو زیاد کرد؟
بله این برای 1000$(تلفظ پول خودشون سخته دلار راحت تره:دی) kaching
50000$ mother lode
باید کنترل و شیفت و c رو بزنی تا صفحه ی رمز بیاد و مثلا motherlode رو وارد کنی و اینترو بزنی و 50 هزار دلار اضافه میشه:دی
البته یه رمز دیگه هم هست که الآن خاطرم نیست...
afraamini
14-09-2009, 18:54
جوابمــــــــــــو نمیدیــــــــــــــــن؟
Hamid_HP
15-09-2009, 01:13
این یعنی خونه خالیه ولی شما پول کافی برای خریدش ندارید :46:
Eshghe_door
15-09-2009, 21:36
من امروز بازيش كردم ... واقعا اگه مزخرفترين بازي دنيا نباشه يكي از مزخرف ترين بازيهاست ... خاله بازيه واقعاي بدون يه مثقال هوش ... خوب شد نخريدمش از يكي گرفتم ... به شما هم پيشنهاد مي كنم سريع برين add remove پاك كنين بره مثل من
دوست عزیز هر کسی یه سلیقه ای داره
اگه سعی کنیم به نظر هم احترام بذاریم به نظرم قشنگتر میشه ها...
rozbahani
16-09-2009, 05:26
آقا بیاین از چیزهای جدیدی که کشف کردین صحبت کنید و قلم فرسایی نکنیم
afraamini
16-09-2009, 10:41
اگه نمیخواین جوابمو بدین خوب بگین.
afraamini
16-09-2009, 16:54
یه سوال داشتم...من این بازیو توی لپ تاپم بازی میکنم فقط یه مشکلی وجود داره...کرک کپی نمیشه...یعنی کپی میشه ولی وقتی میخوام بریزم توی فایل بازی توی فایل نمیریزیه 1و2 درست میکنه...بعد بازدن روی 2 یعنی همونی که از سی دی کپی کردم بازی درست اجرا میشه....مشکل ایتجاست وقتی لپ تاپو خاموش میکنم و دوباره روشن میکنم 2 کار نمیکنه و باید دوباره کرکو کپی کنم!ولی Save هام سرجاشه.
این سوال بنده بود...درضمن اگه صفحه ی قبلو میخوندین سوالمو مشاهده میکردین...ماشاءالله یه صفحه بحث رفته جلو یکی پیدا نمیشه جواب مارو بده:19:
peymansh
16-09-2009, 21:27
من هیچ جا پیدا نکردم که بگیرم شما از کجا گرفتین بگین من هم بگیرم
برا همید نمیتونم تو اینجا پست بذارم و اظهار نظر کنم وگرنه طرفدار پروپا قرص سیمز هستم :دی
don mohsen
17-09-2009, 15:19
فروشگاه پيسي خودمون!!!
سلام مگی جان
من تازه اینجا رو پیدا کردم به خاطر اینکه شهری رو که دانلود کرده بودم روی بازیم نصب نمیشد و تو نت در به در راه حل بودم.
ویندوزم رو عوض کردم سیمز رو که تازه نصب می کنم و برای بار اول لانچر بازی باز میشه شهر رو نصب کرد اما بقیه ی فایلها که قبلا به راحتی توی فایل پکیجز می اومد دیگه تو بازی نمیاد
به هر حال من هم این ورژن رو دارم
1.0.615.00107
مشکل سرعت ندارم فقط مسئله ام اضافه کردن پچ هاست
و اینجا خوندم باید آپدیتش کنم این لینک 700 مگی رو که گذاشتید در عرض 5 ثانیه دانلودش تموم میشه و فکر نمی کنم اونی باشه که شما گفتید
چه کاری باید انجام بدم؟
پیشاپیش به خاطر پاسخ گویی تون متشکرم :11:
afraamini
19-09-2009, 12:35
مگی جون اگه جواب منم بدین بد نمیشه هاااا.
alireza_gaming
20-09-2009, 18:39
ببخشید من تو بازی برام یکم تیک میزنه تو هیچ بازی گرافیکم کم نمی اره حتی کرایسس هم با بهترین تنظیمات بازی می کنم ولی نمی دونم چرا این بازی این شکلی
Immortal power
21-09-2009, 01:30
ببخشید من تو بازی برام یکم تیک میزنه تو هیچ بازی گرافیکم کم نمی اره حتی کرایسس هم با بهترین تنظیمات بازی می کنم ولی نمی دونم چرا این بازی این شکلی
شايد از رمتون باشه يا cpu .
كلا سيمز 3 بازي نسبتا سنگيني هست كامپيتور يه وقتا براش نفس كم مياره!
EB00LI 5IAH
21-09-2009, 02:06
بچه ها این بازی سحنه هم داره ؟ یعنی توش چیذهای ناجور داره ؟
اگه داره نخرمش و اگه هم نداره یا کم داره بخرمش .
حالا اگه میخوای بگی نداره ، پس چرا غیرمجازه ؟؟؟؟
حرف ایشونو تایید میکنم برا خود منم همینطوره تا خیلی جاهاش میره بعد یه دفعه ای نفس کم میاره میمونه کاریشم نمیشه کرد باید صبر کرد تا خودش خود به خود درست شده بسته به دستگاهتون مدت زمانش فرق میکنه
سلام مگی جان
من تازه اینجا رو پیدا کردم به خاطر اینکه شهری رو که دانلود کرده بودم روی بازیم نصب نمیشد و تو نت در به در راه حل بودم.
ویندوزم رو عوض کردم سیمز رو که تازه نصب می کنم و برای بار اول لانچر بازی باز میشه شهر رو نصب کرد اما بقیه ی فایلها که قبلا به راحتی توی فایل پکیجز می اومد دیگه تو بازی نمیاد
به هر حال من هم این ورژن رو دارم
1.0.615.00107
مشکل سرعت ندارم فقط مسئله ام اضافه کردن پچ هاست
و اینجا خوندم باید آپدیتش کنم این لینک 700 مگی رو که گذاشتید در عرض 5 ثانیه دانلودش تموم میشه و فکر نمی کنم اونی باشه که شما گفتید
چه کاری باید انجام بدم؟
پیشاپیش به خاطر پاسخ گویی تون متشکرم :11:
اون فایل تورنت هست
شما باید با اون فایل تویBittorrent فایل 700 مگی رو دانلود کنید
مگی جون اگه جواب منم بدین بد نمیشه هاااا.
شما سوالتون رو اینجا بپرسید :
حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[quote=Maggy_P;4240633]اون فایل تورنت هست
شما باید با اون فایل تویBittorrent فایل 700 مگی رو دانلود کنید
دکمه ی تشکر رو پیدا نکردم
به هر حال ممنون
شما گفتته بودید تورنته من نمی دونستم تورنت چیه
تو گوگل سرچ کردم پیدا کردم
بازم تشکر:11:
رضا جنگنده
24-09-2009, 19:20
بچه ها این بازی سحنه هم داره ؟ یعنی توش چیذهای ناجور داره ؟
اگه داره نخرمش و اگه هم نداره یا کم داره بخرمش .
حالا اگه میخوای بگی نداره ، پس چرا غیرمجازه ؟؟؟؟
صحنه هم داره.
mahyarSAMSUNG
25-09-2009, 01:23
نه بابا صحنش اونقدر هم بد نیست چندتا بوس اونم با ادم محرم که مشکلی نداره .
چندتا سوال دارم :
در قسمت فرصت هام ( همون جایی که معمولا با تلفن همراهم بهم کار میدن ) . نوشته شده باید کتاب مربوط به شغلم رو بخونم ولی من کتاب فروشی که میرم نمی دونم کتاباش کدومه . مثلا اتلتیک بوک یا پلیس بوک یا میلیتیری بوک . اگه میشه واضح توضیح بدین این 3 تا کتاب رو از کجا بیارم ؟
یه سوال دیگه : من الان خانوادم توی یه خونه هستند خودم یه خونه طراحی کردم حالا چطوری خانوادم رو بدون تغییری به اون خونه انتقال بدم ؟
EB00LI 5IAH
25-09-2009, 05:37
صحنه هم داره.
نه بابا صحنش اونقدر هم بد نیست چندتا بوس اونم با ادم محرم که مشکلی نداره .
بوس هاش چقدر ؟ یعنی بوس های گنده و طولانی داره یا کوتاه مثل احوال پرسی ؟
ببینید جون مادرتون درست و حسابی جواب بدید من خیلی تعریفشو شنیدم اگه توش چیزهای ناجور داره نگیرمش چون مامانم اعصابش مگسیه یهو دیدی زد نابودم کرد .
ببین اینجور که شما از خانوادتون میگید نگیرید خیلی بهتره چون همونم غیر اسلامه بوسای گنده سعی برای بچه دار شدن نمیدونم ....... و غیره:دی
در مورد کتاب ها ما پلیس بوک و میلیتری تا حالا ندیدیم!:دی
ولی اتلتیک بوک چون خودش یه اسکیله کتابشو کتاب فروشی داره
میتونی به کتاب خونه ی شهرم سر بزنی
ولی در مورد شغل دکتری به رده های 4 5 ایناش که برسی خودش یه کتاب بت میده و یک اسمایل دیگه که اسمش research هست:دی
و هرروز این کتابو volume شو جدید تر میکنه من تا 17 هش رفتم پشت سر هم نمیشه خوند روزانه میره جلو
mahyarSAMSUNG
25-09-2009, 17:00
بوس هاش چقدر ؟ یعنی بوس های گنده و طولانی داره یا کوتاه مثل احوال پرسی ؟
ببینید جون مادرتون درست و حسابی جواب بدید من خیلی تعریفشو شنیدم اگه توش چیزهای ناجور داره نگیرمش چون مامانم اعصابش مگسیه یهو دیدی زد نابودم کرد
بوس معمولی داره بوس خفن هم داره . ولی بازی رو محبور نیستی که روی اونها زوم کنی دوربین رو یه جا دیگه ببر بزار اونها هم کار خودشونو کنن : دی
مورد کتاب ها ما پلیس بوک و میلیتری تا حالا ندیدیم!
ولی اتلتیک بوک چون خودش یه اسکیله کتابشو کتاب فروشی داره
میتونی به کتاب خونه ی شهرم سر بزنی
ولی در مورد شغل دکتری به رده های 4 5 ایناش که برسی خودش یه کتاب بت میده و یک اسمایل دیگه که اسمش research هست
و هرروز این کتابو volume شو جدید تر میکنه من تا 17 هش رفتم پشت سر هم نمیشه خوند روزانه میره جلو
27-09-2009, 00:16
سلام کد تقلبی هست که دیگه ما رو از خوردن خوابیدن نجات بده
ممنون میشم
ترنیر هم بود ممنون میشم فقط number pad نباشه فقط f1 تا f12 باشه ممنون میشم
mahyarSAMSUNG
27-09-2009, 02:29
خوب یعنی کتاب اسکلیشو بخون عکسرو بگیر ببینم منظورت چیه در ضمن اون قسمت موبایل نیست قسمت کیفت هست:دی
اینم عکس هاش البته اگه برای فی-ل.ت-.ر نباشه :41: توی توی تاینی پیک هستش . راستشو بخوای اتچمنت سایت رو پیدا نکردم . نیستش :31:
اینم عکس هاش البته اگه برای فی-ل.ت-.ر نباشه :41: توی توی تاینی پیک هستش . راستشو بخوای اتچمنت سایت رو پیدا نکردم . نیستش :31:
واسه هرکدوم ازاینا یه کتابی توی کوله پشتیت (inventury) به صورت اتوماتیک میاد باید اونا رو بخونی .
شما واسه اتلتیک باید این کتابو بخونی: Bus cramps:Acautionary tale. توی کوله پشتیت باید یه کتاب به این اسم باشه
واسه میلیتاری اینو بخون: Advanced Elbow
امیدوارم تونسته باشم راهنماییت کنم.بازم اگه مشکلی بود درخدمتیم:20:
به ادرس زير مراجعه كنيد
ali_metal_357
27-09-2009, 21:15
امروز اولین روزی هست که دارم سیمز سه بازی می کنم :D
سیمز دو قشنگ بود ، تا سه رو کامل توی دستم بیاد خیلی طول میکشه
یادمه می گفتن سیمز سه بیا ان لاینه و این حرفا
خب حالا واقعا ان لاینه ؟؟؟
و یه درخواست : پچ سیمز سه رو برای برداشتن این سانسور مسخره هم داشتید بدید
mahyarSAMSUNG
28-09-2009, 03:18
واسه هرکدوم ازاینا یه کتابی توی کوله پشتیت (inventury) به صورت اتوماتیک میاد باید اونا رو بخونی .
شما واسه اتلتیک باید این کتابو بخونی: Bus cramps:Acautionary tale. توی کوله پشتیت باید یه کتاب به این اسم باشه
واسه میلیتاری اینو بخون: Advanced Elbow
امیدوارم تونسته باشم راهنماییت کنم.بازم اگه مشکلی بود درخدمتیم:20:
خوب یادم بود که توی کوله پشتیشون کتاب بوده کتاباشم جدید بود ولی من همرو ریختم توی کتابخونه خونمون . حالا خوب شد که اسمشون رو گفتی می رم دوباره پیداشون میکنم میزارم بخونن .
یه چیز دیگه اسم پلیس بوک رو هم اگه بگی خوبه .
یه سوال دارم : کی به این آرزوی بزرگشون میرسن همین فکر کنم life time wish باشه که 30 هزار تا هم قیمت داره . نوشته که باید برسم به level 10 از کارم . الان از کجا باید متوجه بشم که لول چند هستم اگه اسکلیش رو تا ته بردما ولی این هنوز آرزو بزرگه برآورده نشده . :41:
خوب یادم بود که توی کوله پشتیشون کتاب بوده کتاباشم جدید بود ولی من همرو ریختم توی کتابخونه خونمون . حالا خوب شد که اسمشون رو گفتی می رم دوباره پیداشون میکنم میزارم بخونن .
یه چیز دیگه اسم پلیس بوک رو هم اگه بگی خوبه .
یه سوال دارم : کی به این آرزوی بزرگشون میرسن همین فکر کنم life time wish باشه که 30 هزار تا هم قیمت داره . نوشته که باید برسم به level 10 از کارم . الان از کجا باید متوجه بشم که لول چند هستم اگه اسکلیش رو تا ته بردما ولی این هنوز آرزو بزرگه برآورده نشده . :41:
واسه پلیس بوک این. بخون:How to avoid concrete .من از روی عکسی که گذاشتی فهمیدم اسم کتابو.اگه دقت کنی اسم کتابو بین دوتا گیومه("......") نوشته.
در مورد level کارت باید به قسمت career بری ونشانگر موس رو چند ثانیه روی ایکن کارنگه داری و عددی که داخل پرانتز هست نشون دهنده لول کارته.مثلا می نویسه Medical(3) یعنی شغل پزشکی لول 3 :20:
EB00LI 5IAH
28-09-2009, 17:28
ببین اینجور که شما از خانوادتون میگید نگیرید خیلی بهتره چون همونم غیر اسلامه بوسای گنده سعی برای بچه دار شدن نمیدونم ....... و غیره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راست میگی ؟؟
بچه دار هم میشه ؟
یعنی شب 9ماه قبل از به دنیا اومدن بچه رو هم نشون میده ؟؟؟
نه بابا تو این نسخه یارو 3 روز بیشتر حامله نیست 1 روزم بعد از سعیش حامله میشه:دی
اولشم تو قنداقه بعدش بل میره البته راه رفتنم میشه بش یاد داد بعد مدرسه میره بعدش دبیرستان میره بعدشم میزاریش سرکار بعدشم پیر میشه بعدشم میافته میمیره:دی
mahyarSAMSUNG
29-09-2009, 02:17
حالا کسی ازدواج کردن رو یاد ما میده . البته توی بازی منظورمه . من یه دختر دارم :d دنبال یه پسر خوب میگشتم براش یکی رو گیر اوردم حتی تا اون مرحله kiss make out هم رفتم ولی گزینه ای برای ازدواج و ... ندیدم البته توی شخصیت های اون مرد دیدم یه آیکون حلقه هستش البته آیکونش دوتا حلقه تو هم رفته بود . یعنی اون ازدواج کرده ؟ آخه وقتی اومد پیشم یه بچه کوچیک تو بغلش بود و وقتی با اون مرد make out میکردم اون بچه از این علامت منفی های قرمز بالای سرش می اومد .
حالا یکی دیگه رو پیدا کردم که توی مشخصاتش حلقه داره ولی حلقش یکی هستش . این چی اینم ازدواج کرده ؟
حالا اگه یکی رو پیدا کردیم که حلقه نداشت راه ازدواج رو بگید .
Big-Boss
29-09-2009, 03:11
حالا کسی ازدواج کردن رو یاد ما میده . البته توی بازی منظورمه . من یه دختر دارم :d دنبال یه پسر خوب میگشتم براش یکی رو گیر اوردم حتی تا اون مرحله kiss make out هم رفتم ولی گزینه ای برای ازدواج و ... ندیدم البته توی شخصیت های اون مرد دیدم یه آیکون حلقه هستش البته آیکونش دوتا حلقه تو هم رفته بود . یعنی اون ازدواج کرده ؟ آخه وقتی اومد پیشم یه بچه کوچیک تو بغلش بود و وقتی با اون مرد make out میکردم اون بچه از این علامت منفی های قرمز بالای سرش می اومد .
حالا یکی دیگه رو پیدا کردم که توی مشخصاتش حلقه داره ولی حلقش یکی هستش . این چی اینم ازدواج کرده ؟
حالا اگه یکی رو پیدا کردیم که حلقه نداشت راه ازدواج رو بگید .
تو همون قسمت رومنس ask if single رو امتحان کن ببین با کسی هست یا نه.
s.mahri88
29-09-2009, 15:46
من همه مراحل sims 3 را رد کردم ولی فعال نمی شه کسی می دونه چرا
mahyarSAMSUNG
30-09-2009, 03:25
تو همون قسمت رومنس ask if single رو امتحان کن ببین با کسی هست یا نه.
چقدر خلاصه :31: . رومنس دیگه کجاست ؟ حالا اینو که جواب دادی یه سوال دیگه هم دارم .
من خواستم با زنه woohoo کنم نذاشت بعد یه 2 سه بار که درخواست دادم قبول نکرد و کلا دعواشون شد حالا توی لیست دوستانش هردوشون روی انگشترشون یه ضربدر قرمز اومده . توی توی اون لیست وسط هم یه آیکون قلب شکسته اومد که نوشته 2d یا همون 2 روز . میخواستم ببینم برای اینکه این دوتا پیرزمن و پیرمرد با هم صلح کنن باید چکار کنن ؟ هر چی chat زدم و .... درست نشد که نشد .:41:
BMW.M3_E46
30-09-2009, 15:58
از این جمع کسی با کندی دوربین Sims 3 مواجه نشده!؟
مثلا دوربین با موس می خوای سریع ببری اونور یک تیک کوچیک بزنه!؟
For The Horde
30-09-2009, 20:55
:دی ما یه زمان سیمز بازی میکردیم ولش کردم آخه بازیه هستش زیاد حال نمیده آدم ادامه بده . یعنی یه جورایی تهش هیچی نمیشه :دی
:دی ما یه زمان سیمز بازی میکردیم ولش کردم آخه بازیه هستش زیاد حال نمیده آدم ادامه بده . یعنی یه جورایی تهش هیچی نمیشه :دی
به نظر من همینکه تهش هیچی نمی شه جذابیت داره...اگه مثل بقیه بازیها یک پایان ثابت داشت خیلی مسخره می شد.:46:
Big-Boss
01-10-2009, 23:07
چقدر خلاصه :31: . رومنس دیگه کجاست ؟ حالا اینو که جواب دادی یه سوال دیگه هم دارم .
من خواستم با زنه woohoo کنم نذاشت بعد یه 2 سه بار که درخواست دادم قبول نکرد و کلا دعواشون شد حالا توی لیست دوستانش هردوشون روی انگشترشون یه ضربدر قرمز اومده . توی توی اون لیست وسط هم یه آیکون قلب شکسته اومد که نوشته 2d یا همون 2 روز . میخواستم ببینم برای اینکه این دوتا پیرزمن و پیرمرد با هم صلح کنن باید چکار کنن ؟ هر چی chat زدم و .... درست نشد که نشد .:41:
همونجا که کیس و ماساژ و ... داره
سعی کن میتونی :8: چت رو بیخیال شو برو سمت جک و داستان و بازی کم کم درست میشن
mahyarSAMSUNG
02-10-2009, 14:59
من هر كدوم ديگه ميزنم اون انگشتره آيكونش درس نميشه . اينا دارن از هم طلاق ميگيرن . كمك
وسایل جدید ولباس جدید برای سمز 3 میخواستم
ببین اگه توی انگشتر خنجر خورده باشه که فکر کنم همینطور شده ! یعنی سیم طلاق گرفته و باید با سال ها چت معمولی حالت عصبانیت رو دربیاری و ....:دی
.:HAMED:.
02-10-2009, 15:51
من هر كدوم ديگه ميزنم اون انگشتره آيكونش درس نميشه . اينا دارن از هم طلاق ميگيرن . كمك
کارت سخت شده
قبل از اینکه اینا رو شروع بکنی اول حالت روحی و رفتاریشونو خوب قرار بده تا اینطوری کارشون به طلاق نکشه
زنده
مگه تو درس و مدرسه نداری؟
amir.ghermezete
02-10-2009, 17:29
دوستان این بازی واسه xbox360 اومده؟اگه نه کی؟شاید جواب سوالم در صفحات قبل باشه ولی 249 صفحه وقت میخواد که من ندارم.ممنون میشم هرکی جواب سوالمو بده.یا علی
shaaheen
02-10-2009, 18:01
دوستان این بازی واسه xbox360 اومده؟اگه نه کی؟شاید جواب سوالم در صفحات قبل باشه ولی 249 صفحه وقت میخواد که من ندارم.ممنون میشم هرکی جواب سوالمو بده.یا علی
نه نيست براي هيچ كنسولي هم نمياد.حداقل به اين صورت نمياد.
ali_metal_357
04-10-2009, 12:55
دیگه دارم کلافه میشم
اخر میرم دوباره سیمز دو رو میریزم و بازی می کنم
یکی کمک کنه
چطوری توی این بازی عمر سیمزم رو زیاد کنم ؟؟؟
هر راهی ممکنه بگید
در ضمن میوه عمر هم که توی همین تاپیک بحثش بود تا به حال تو بازی ندیدم
میوه عمر که یه راهی داره که کاملا یادم نیست و باید باغبانیتون اسکیلش بالا باشه یه راهی هست که الآن یادم نیست...در مورد زیاد کردن معمولی طول که برای همه ی سیم های اون خونه انجام میشه میری روی یه خانواده آپشن گیم آپشن یه خط هست به نام لایف چیچی اونو میاری رو long کلی به عمرش اضافه میشه البته اگه بین لونگ و وسط باشه بهتره چون اینم زیاده لونگ آدمو کلافه میکنه! عمر نوح بهش میده....960 سال! اونی که من میگم 120 سال و اون معمولی هم 90 سال هست و از کوچیکی هم میشه 25 روز معادل 25 سال!:دی
mahyarSAMSUNG
05-10-2009, 21:07
کارت سخت شده
قبل از اینکه اینا رو شروع بکنی اول حالت روحی و رفتاریشونو خوب قرار بده تا اینطوری کارشون به طلاق نکشه
ببین اگه توی انگشتر خنجر خورده باشه که فکر کنم همینطور شده ! یعنی سیم طلاق گرفته و باید با سال ها چت معمولی حالت عصبانیت رو دربیاری و ....
آخه چرا باید اینطوری بشه . سر یه woohoo بود دیگه . آخه نا محرم که نبود . روی تخت بود ووهو زدم نذاشت دوباره زدم قاطی کرد :d
kingali_menelion
07-10-2009, 12:52
توی این تاپیک در مورد کشفیات سیمز هم بحث می کنید یا نه؟ مثلا می دونستید وقتی زنی بارداره برا اینکه بچه پسر بشه باید سیب بخوره یا برا دختر، هندونه؟ :31:
ضمنا یه سوال: میشه یه خانواده ای که تو یه خونه هستن رو stop کرد که از عمرشون نگذره وقتی ما با Active family بازی می کنیم؟ یعنی اصلا قفل شن هیچ حرکتی هم نکنن...
من یه آدم داشتم نفهمیدم چطور شد یه نور قرمز همیشه ازش میزد بیرون و فکر می کنم بخاطر همون بود که 123 سال عمر کرد. کسی میدونه قضیه این نور قرمزه چیه و چطوری بوجود میاد؟
یه چیزی که تو سیمز 3 بنظرم مسخره میاد اینه که با یه کیک تولد آدمتون رو توی هر مرحله ای از عمرش باشه میتونید یه مرحله بزرگش کنید. مثلا اگه تازه child شده باشه با کیک تولد میشه teenager اش کرد... :41:
توی این تاپیک در مورد کشفیات سیمز هم بحث می کنید یا نه؟ مثلا می دونستید وقتی زنی بارداره برا اینکه بچه پسر بشه باید سیب بخوره یا برا دختر، هندونه؟ :31:
یه چیزی که تو سیمز 3 بنظرم مسخره میاد اینه که با یه کیک تولد آدمتون رو توی هر مرحله ای از عمرش باشه میتونید یه مرحله بزرگش کنید. مثلا اگه تازه child شده باشه با کیک تولد میشه teenager اش کرد... :41:
نکته ی اول خیلی جالب بود!
+
این ایراد متاسفانه وجود داره که البته کمی توی نسخه ی آپدیت شده درستش کردن
یعنی حداقل باید دو روز از یک مقطع سنی بگذره تا بشه برای فرد تولد گرفت
بله باید تا وسط های سن بیاد جلو حداقلش ولی خوب دیگه کاریش نمیشه کرد!
کشفتون خیلی جالب بود تاحالا کسی بهش اشاره نکرده بود شاید نمیدونسته
اون نور قرمز باگه عزیزم نور قرمزی وجود نداره و ربطی هم به سن نداره
mahyarSAMSUNG
08-10-2009, 01:56
ای بابا چطوری سیب میخوره توی یخچال هست ، ولی من که ندیدم جایی برای خودن میوه داشته باشه !
من خیلی وقته سیمز بازی نکردم اگه جاییشو اشتباه گفتم ببخشید.:11:
باید روی یخچال کلیک کنی وopen روبزنی.بعد میوه دلخواهتو درگ (drag) کن روی کوله پشتیت.(اگه سیب یا هندونه نداشتی برو ازمغازه بخر).بعد از اون که میوت داخل کوله پشتیت شد روی میوه کلیک کن وeat رو بزن.:20:
afraamini
08-10-2009, 14:26
خیلی نکته ی جالبی گفتین...
ممنون...
هر کی بازم از این کشفیات قشنگ بلده بگه...
خیلی بدرد بخوره!
منم نور قرمزو رو یکی از سیمزام دارم که همش با اون نور می درخشه
دوتا سوال داشتم:
وقتی به لول 9 sience مرسی با یه چیزی وسایلو ازمایش میکنه قضیش چیه؟
جمعیت شهر ثابت میمونه؟ اخه وقتی جمعیتش کم باشه خودش یه سری سیمز میریزه تو شهر و اگه زیاد شد زورش به سیمزای من میرسه و اونا رو میکشه، قبرشونم نه تو قبرستونه نه تو خونشون. نمیشه یه کاری کرد که جلو این کارو بگیری؟
سوال اول:هرکاری به مراحل 9 و 10 برسه یه سری امکانات باز میشه مثلا سوپر استار فوتبال و سینما میره جلو مکان های عمومی پز میده امضا میده عکس میگیرن ازش دزد میتونه از پنجره خونه مردمو نگاه کنه میبینه چی توشه تا میتونه وسایلو برداره از خونه مردم sience هم آزمایش میکنه چون کارش دانشمندیه
سوال دوم:زیاد توجه نمیشه کرد که جمعیت ثابت میمونه یا نه اما اینکه آدما بزرگ میشن و میمیرن هست و دوباره سرجاشون یه سری دیگه میان اما اینکه میگی سیم شمارو میکشه ما تا حالا تو شهر قاتل ندیدیم کسی دیده؟:دی
اگه منظورتون اینه که طرف پیر میشه میمیره خوب دیگه پاش لب گوره پیره باید بمیره:دی
ali_metal_357
10-10-2009, 15:51
چندتا پک از بازی اومده کسی جایی رو برای فروش میشناسه بهم معرفی کنه البته پولش رو درب منزل بگیره حال واریز به حساب رو ندارم {خصوصی بگید خلاف نشه }
و اما سوال :d
شغل دکتر برای پیشرفت علاوه برای شطرنج دیگه چی لازم داره ؟؟؟
پیشرفت شغل تا کی ادامه داره ؟؟؟؟
من الان درجه 10 رو گرفتم ولی بازم جا برای پیشرفت داره و با پیشرفتم پولی که ساعتی میگیرم بیشتر میشه
پک هنوز نیومده انشاءالله 27 آبان تازه میره تو آمریکا آذر هم ما میتونیم بخریم!
و حالا سوالت:علاوه بر شطرنج یه کتاب هست که volume نوشته رو اسمش ایناش مثلا volume 26 volume 16 اینتوریه و هر روزی که میری سر کار برمیگردی یه جدید بهت میده که باید بخونیش و research که مهم هم هست میره بالا
در مورد پولش که دکتر اگه روی hard worker باشی هر 2 روز یه بار حقوقت اضافه تر میشه و فکر نکنم انتها داشته باشه آخرین رکوردی که یکی از دوستان داشت 4200 دلار در هر ساعت بود! یعنی 5 ساعت کارش میشه 21000 دلار!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.