مشاهده نسخه کامل
: The Sims 3 ( راهنمای آپدیت کردن بازی در پست اول)
invisgirl
10-02-2012, 21:03
اگه من سیستم ریستور کنم میشه برگرده به سیو قبلی؟
اگه من سیستم ریستور کنم میشه برگرده به سیو قبلی؟
نمی دونم والا آخه فایل های ذخیره بازی اوررایت میشند،نمیارزه به سیستم ریستور کردن.
نمی دونم والا آخه فایل های ذخیره بازی اوررایت میشند،نمیارزه به سیستم ریستور کردن.
باید سیو ها رو یجا زخیره کنید
من چهارتا سیمز ساخته بودم تویه خونه حالا دو تاشون در حال حرف زدن باهم موندن!! هیچ جایی نمی رن هیچ کاریم نمی تونن بکنن متاسفانه منم سیوش کردم... راهی هست که به یه سیو قبلش بر گردونم؟ چون به زودی نیازشون برطرف نمی شه و میمیرن:31:
البته با این رمز میشه نیازاشونو بر طرف کرد تا وقتی که باگش برطرف شه بعد از زدن رمز با موس درجه ی نیاز هارو بکشید بالا یا شیفت نگه دارید روی صندوق پستی کلیک کنید وگزینه ی make needs static رو بزنید
testingcheatsenabled true
invisgirl
11-02-2012, 12:48
باگ برطرف می شه یعنی؟! چقدر طول می کشه ؟ اگه حل نشه که فایده نداره زنده نگهشون دارم
این ارر معنیش چیه؟
unable to start game
service initializationfailed(0x024d424f)
invisgirl
11-02-2012, 19:57
فعلن با همین روشی که گفتین حلش کردم نیازاشون برطرف میشه اما باگ همچنان هست
اگه من new game بزنم سیو بازیه قبلیم می پره؟
***fandogh***
11-02-2012, 22:44
free time امده یا نه کسی خبر داره
باگ برطرف می شه یعنی؟! چقدر طول می کشه ؟ اگه حل نشه که فایده نداره زنده نگهشون دارم
این ارر معنیش چیه؟
unable to start game
فعلن با همین روشی که گفتین حلش کردم نیازاشون برطرف میشه اما باگ همچنان هست
اگه من new game بزنم سیو بازیه قبلیم می پره؟
_معمولا بعد یه مدت نسبتا طولانی (1 یا 2 یا 3 ساعت شایدم هیچوقت) درست میشن مثلا من یه خانواده 5 یا 6 نفره داشتم دو نفرشون باگ گرفتن خودمو با بقیه سرگرم کردم یهو دیدم درست شد ولی در کل اگه اسکیل هاش زیاد نیست یا فرد خیلی مهمی نیست ولش کن برو سیو دیگه بساز
_این اررو تا حالا ندیدم. معنی خاصی هم نداره باید بگین کجا بوده
_با new game هم سیو قبلی نمیپره مگه اینکه موقع سیو جدید اسمش با سیو قبلی یکی باشه که به طور پیش فرض یکیه اگه میخواید یکی نشه save as بزنید بعد اسمشو هرچی میخواید بزارید
free time امده یا نه کسی خبر داره
نه هنوز نیومده
moslem farahmand
14-02-2012, 19:51
شماره بعد از sims3 آمده نه اوني كه در زمان قديم است منظورم sims 4است
شماره بعد از sims3 آمده نه اوني كه در زمان قديم است منظورم sims 4است
سیمز مدیوال اگه منظورتونه، خیلی وقته اومده ولی سیمز 4 نیست،خیلی هم با سیمز معمولی فرق داره.
سلام
ببخشید من اون کد تقلبی رو که 1000 تا اضافه میکرد رو میخوام کسی داره؟
10000 تا هم اگه هست بگید.
سلام
ببخشید من اون کد تقلبی رو که 1000 تا اضافه میکرد رو میخوام کسی داره؟
10000 تا هم اگه هست بگید.
CTRL + SHIFT + C Kaching =1000
CTRL + SHIFT + C Motherlode = 50000
moslem farahmand
19-02-2012, 18:37
مي شود بگوييد مد هايي كه دانلود مي كنيم كجا بايد بريزيم؟
p30worldapm
20-02-2012, 11:58
من قدیما این رو بازی می کردم. یه قابلیت رو اعصاب داشت که لباسها رو باید می شستی. الآن که پتز اومده دوباره همرو نصب کردم ولی این توش نیست! مشکل از کجاست؟
من قدیما این رو بازی می کردم. یه قابلیت رو اعصاب داشت که لباسها رو باید می شستی. الآن که پتز اومده دوباره همرو نصب کردم ولی این توش نیست! مشکل از کجاست؟
این قابلیت توی پک abition هست بعدشم باید توی خونه ماشین لباسشویی داشته باشید اگه نباشه لباساشون روی زمین نمیمونه
مي شود بگوييد مد هايي كه دانلود مي كنيم كجا بايد بريزيم؟
توی این ادرس C:\Users\Ali\Documents\Electronic Arts\The Sims 3\Mods\Packages اگر فولدر mods و package نبود باید بسازیدش یه فایل هم هست باید از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دان کنید بعد توی فولدر mods کپی کنید
p30worldapm
20-02-2012, 13:56
این قابلیت توی پک abition هست بعدشم باید توی خونه ماشین لباسشویی داشته باشید اگه نباشه لباساشون روی زمین نمیمونه
ambition رو نصب کردم. الآن چون لباسشویی ندارم، لباسها رو نمی زاره رو زمین؟ پس لباسها چی می شه؟ قدیم لباسها رو پرت می کرد رو زمین. یعنی الآن همون لباس کثیف ها رو می پوشه یا مشکل دیگه ای هست؟
ambition رو نصب کردم. الآن چون لباسشویی ندارم، لباسها رو نمی زاره رو زمین؟ پس لباسها چی می شه؟ قدیم لباسها رو پرت می کرد رو زمین. یعنی الآن همون لباس کثیف ها رو می پوشه یا مشکل دیگه ای هست؟
مشکلی وجود نداره الانم شما اگه لباس شویی بخری لباسارو پرت میکنه رو زمین بعد باید بشوریدشون
ولی فرض کنید ماشین لباسشویی ندارید لباسارو میخوای چیکار کنی؟!خوب در این حالت اصلا لباس چرک وجود نخواهد داشت
armin_punisher6
22-02-2012, 11:01
کسی لینک دانلود مستقیمش رو داره؟
سلام من از مرحله 2 آپدیت سیمز3 برای نصب پکبج ها هیچی نفهمیدم میشه واضح تر بگید؟
rozhanam
01-03-2012, 11:13
سلام و تشکر برای راهنمایی اپدیت sims3
با سلام
من دو تا سوال دارم از این ورژن:
اول اینکه حداقلهای نرم افزاری و سخت افزاریش چیه؟
مثلا با رم 900mb و حافظه گرافیک OnBoard 512 اجرا می شه یا نه؟
دوم اینکه زبان گفتارش چیه؟ مثل Sims2 به سانسکریت حرف می زنن یا انگلیسیه؟
با سلام
من دو تا سوال دارم از این ورژن:
اول اینکه حداقلهای نرم افزاری و سخت افزاریش چیه؟
مثلا با رم 900mb و حافظه گرافیک OnBoard 512 اجرا می شه یا نه؟
دوم اینکه زبان گفتارش چیه؟ مثل Sims2 به سانسکریت حرف می زنن یا انگلیسیه؟
حداقل سیستم
Processor : Pentium IV 2.0 GHz / Athlon XP 2000
Memory : 1 GB
Graphic : GeForce FX 5900 / Radeon 9500
Graphics Ram : 128 MB
Processor: Intel Pentium 4 @ 2.0 GHz / AMD Athlon XP 2000+
Hard disk space: 6.3 Gb
RAM: 1 Gb
Video Card: 64 Mb @ nVidia GeForce FX 5900 / ATI Radeon 9500
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9
گفتارش هم همون سیمزی
ولی این سیستمی که شما گفتی فک نکنم خوب بالا بیاد
سلام بچه ها ورژن سمیز شما چیه؟
سلام بچه ها ورژن سمیز شما چیه؟
11.0.84.014001
aref_907
11-03-2012, 21:59
با سلام
لطفا کمک کنید
من میخوام sims 3 رو از ورژن 1.0.615 به 1.2.7 آپدیت کنم لطفا راهنمایی کنید
aref_907
11-03-2012, 22:09
با عرض پوزش پست اول رو نخونده بودم
melisa.343
13-03-2012, 12:35
سلام,من نمیتونم سیمزمو آپدیت کنم.فایلهایی هم که شما واسه دانلود گذاشتین دانلود نمیشن.میشه بگین چیکار کنم تا بتونم سیمز آپدیت کنم تا پچها روش نصب بشن؟
melisa.343
13-03-2012, 12:43
هیچ کس نیست بگه من چیکار کنم؟اگه فایلهایی که گذاشتین دانلود میشد باز امیدوار میشدم ولی دانلود نمیشن.اعصابم خورد شد انقدر تو اینترنت دنبال آپدیت سیمز 3 گشتم.
melisa.343
13-03-2012, 12:50
میشه حداقل بگید از چه سایتی سیمز 3 آپدیت شده دانلود کنم؟
:evil2::angry:
بنظر من بهتره که بیخیالش بشید ملیسا خانوم
من خودم 1 تابستون درگیر بودم اخرش هم اپدیت نشد
سلام,من نمیتونم سیمزمو آپدیت کنم.فایلهایی هم که شما واسه دانلود گذاشتین دانلود نمیشن.میشه بگین چیکار کنم تا بتونم سیمز آپدیت کنم تا پچها روش نصب بشن؟
برای نصب پکیج ها شما باید اول سیمزتون رو به ورژن 1.0.631.00002 ارتقاء بدین.
1
بعد از دانلود این فایل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتویاتش رو در این آدرس کپی کنید:
Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Game\Bin
(داخل پوشه بازی)
2
بعد باید شما باید برنامه ی RUN رو باز کنید و تایپ کنید regedit و به این قسمت برید :
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Sims\The Sims 3
و فایل SKU رو باز کنید و عدد 7 رو به 2 تقییر بدید و بعدش صفحه رو ببندید.
3
این فایل رو دانلود و نصب کنید :
بعد لانچربازی رو باز کنید تا ببینین ورژن بازی چند اگر 1.0.631.00002
بعدش میتونید پک رو نصب کنید
وقتی برای اجرای بازی ، خواستید کرک پک رو توی محل نصب بازی کپی کنید ، فایل های ارجینال بازی رو جایی ذخیره کنید (همون فایل ها که کرک جایگزینشون میشه) وگرنه برای آپدیت کردن به نسخه های بالاتر به مشکل برمیخورید.
حالا می تونید بقیه پچ ها رو دانلود کنید و نصب کنید اما این کارو نکنید بهتره و به همون 1.0.631.00002 که اپدیت کردین پک ها رو نصب کنید
چندتا سوال داشتم
سیمز pets شهر جدید هم داره ؟ شهرش بزرگه؟ وسایل لباس یا اینجور چیزا بهش اضافه شده؟
سیمز pets بهتره یا showtime ؟؟ showtimeتقریبا مثل لیت نایت هستش یا نه؟
tannaz21
16-03-2012, 16:17
سلام من یه مشکلی دارم ..الان تو سیمزم یه خانومی رو ساختم که آرایشگره میره خونه مشتریاش و لباسو مو و آرایشششونو...... عوض مکنه ولی بعضی موقع ها مشتریاش برای سگ و گربشون میخوان لباس جدیدو اینا وقتی میرم خونشونو مثلا رو سگه هیچ گزینه ای نیست که بتونم لباسشونو تغییر بدم چیکار کنم؟:46:
چندتا سوال داشتم
سیمز pets شهر جدید هم داره ؟ شهرش بزرگه؟ وسایل لباس یا اینجور چیزا بهش اضافه شده؟
سیمز pets بهتره یا showtime ؟؟ showtimeتقریبا مثل لیت نایت هستش یا نه؟
اره باید یه روستای بزرگ داشته باشه چون تو شهر که نمیشه اسب سواری کرد وبازیش سبک مزرعه داریه بیشتر
vahid_vaezinia
18-03-2012, 02:29
درود ...
من سیمز اصلی رو سیستمم نصب بود با ورژن 1.0.631.00002
Ambitions رو دانلود کردم ... قبل نصب گفت باید آپدیت کنی و ورژنت نمیخونه ! اینترنت رو قطع کردم خودش آپدیت کرد و بعد نصب کردم بازی رو ...
کرکی که قرار داده بود رو هم جایگزین کردم
اما حالا که لانچر رو اجرا میکنم این پیام رو میده :
Your The Sims 3 Base Game is incompatible with the current Sims 3 Expansion Pack. Pleae update your game via the Game launcher
لانچر هنگ میکنه بعدش و ورژن رو هم زده 0.0.0.0
محتویات فایل sku سیمز اصلی :
GameVersion = 1.12.70.006002
Code:0.RL-2.0.104
Asset:1.Content.rl.12
Thumbnails:1.Thumbnail.dl.1216
TCC:1.TCC.dl.2131
CiderVersion#003740
محتویات فایل sku سیمز Ambitions :
GameVersion = 4.10.1.011031
Code:Unknown
Asset:Unknown
Thumbnails:Unknown
TCC:Unknown
CiderVersion#000000
ممنون میشم کمک کنید
سلام دوستان!!یک سوال تکراری،ولی چون وقت نداشتم میپرسم،میشه یکی به من بگه پک های که براش امده چی هست،برای سیمز 3 منظورم هست!ممنون!!
1.The Sims 3 World adventure
2.The Sims 3 High End Life
3.The Sims 3 Ambitions
4,The Sims 3 Fast Lane
5.The Sims 3 Late Nigh
The Sims 3 Generation
6.The Sims 3 Out door Living
7.The Sims 3 Town Life
8.The Sims 3 Pets
9.The Sims 3 Show Time
(The Sims Medieval)
چندتا پکیج دیگه هم هستش که اونا خیلی مهم نیستن
درود ...
من سیمز اصلی رو سیستمم نصب بود با ورژن 1.0.631.00002
Ambitions رو دانلود کردم ... قبل نصب گفت باید آپدیت کنی و ورژنت نمیخونه ! اینترنت رو قطع کردم خودش آپدیت کرد و بعد نصب کردم بازی رو ...
کرکی که قرار داده بود رو هم جایگزین کردم
اما حالا که لانچر رو اجرا میکنم این پیام رو میده :
Your The Sims 3 Base Game is incompatible with the current Sims 3 Expansion Pack. Pleae update your game via the Game launcher
لانچر هنگ میکنه بعدش و ورژن رو هم زده 0.0.0.0
محتویات فایل sku سیمز اصلی :
GameVersion = 1.12.70.006002
Asset:1.Content.rl.12
Thumbnails:1.Thumbnail.dl.1216
TCC:1.TCC.dl.2131
CiderVersion#003740
محتویات فایل sku سیمز Ambitions :
GameVersion = 4.10.1.011031
Code:Unknown
Asset:Unknown
Thumbnails:Unknown
TCC:Unknown
CiderVersion#000000
ممنون میشم کمک کنید
سلام
پکش رو دانلود کردی یا پچ؟حجمش چقدره
بازی رو پاک کن بعد restart کن تا registry بازی پاک بشه بعد نت قطع کن و دوباره سیمز 3 نصب کن بدون این که بازی رو کرک یا اپدیت کنی از نت پک رو نصب کن بعد این کرک رو تست کن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2F%3Fdy3hvuck4u4ja3j)
***fandogh***
21-03-2012, 19:39
چطوری کیتی پری رو تو show time ببینیم
vahid_vaezinia
25-03-2012, 13:47
کرک های
The Sims™ 3 World Adventures نسخه : 2.17.2
و
The Sims™ 3 Ambitions نسخه : 4.10.1
رو میخوام ... کسی داره بذاره واسه دانلود .. ؟
Crawling In MySkin
26-03-2012, 10:21
سلام دوستان جان و دل
آقا یکی کرک این showtime رو بزاره جون هر کی دوست داره
کلی دنبالش گشتم هیچ جا نیست ک هنیست
پ.ن:آقا مشکل ما رفع شد مرسی به هر حال
پ.ن2:آقا ببخشید یه مشکل دیگه بوجود اومد
ما این شعبده بازمون رو کردیم تو قوطی danger بعد زدیم bury me alive خاک ریخت رو خودش بعد دیگه در نیمده الآن 1 روزو خورده ایه تکون نمیخوره اصلا نشونش هم نمیده کمک :دی
پ.ن3:اینم حل شد :دی !
سیو گرفتم اومدم بیرون دوباره رفتم لود کردم حل شد
فقط یادتون باشه که توی NMB کنسرت شعبده بازی(!) گذاشتید bury me alive رو نزنید باگه این یه مکان:دی
offlineinternet
26-03-2012, 21:47
آقا کسی نیست کرک showtime داشته باشه کلی دنبالش گشتم هیچ جا نیست
Crawling In MySkin
27-03-2012, 09:37
اصلا کرک ندارید ؟ فایل fairlight ندارید؟
من از persiastore گرفتم کرک داشت read me هم داشت من کور بودم:خخخخ
کرکش رو باید کپی میکردم توی فایل خود the sims 3 نه the sims 3 showtime
گفتم شاید برای شما هم اینطوری باشه
در غیر اینصورت که بفرما
این لینک غیر فیلتر من یادم نیست چه لینکی رو دانلود کردم ولی به طور معمول همش یکیه:دی
torrent بیده
offlineinternet
28-03-2012, 09:02
اصلا کرک ندارید ؟ فایل fairlight ندارید؟
من از persiastore گرفتم کرک داشت read me هم داشت من کور بودم:خخخخ
کرکش رو باید کپی میکردم توی فایل خود the sims 3 نه the sims 3 showtime
گفتم شاید برای شما هم اینطوری باشه
در غیر اینصورت که بفرما
این لینک غیر فیلتر من یادم نیست چه لینکی رو دانلود کردم ولی به طور معمول همش یکیه:دی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ent_details%2F377600877%2F%3Ftab%3Dsummary)
torrent بیده
نخیر من کرک ندارم فایل بازیو مستقیم از اینترنت دانلود کردم اگر ممکنه کرکتان را برایم آپلود کنید
مشکلم حل شد
کرکشو ریختم توی فایل سیمز 3 اصلی درست شد!
melisa.343
29-03-2012, 17:00
من تمام کارهایی که گفته شد رو چندین بار به ترتیب انجام دادم,درستم انجام دادم ولی ورژن بازیم تغییر نمیکنه.هربار توی لانچر میرم همون ورژن 1.0.615 هست.دلیلشو نمیدونم.حتی بازیو توی هارد هم ریختم ولی باز درست نشد.انگار واقعا باید به حرف دوستمون گوش کنم بیخیال شم.خیلی حیف شد کلی زحمت واسه دانلود پکها کشیده بودم.:41:
پس بقیه چجوری تونستن آپدیت کنن!!!!!;)
من تمام کارهایی که گفته شد رو چندین بار به ترتیب انجام دادم,درستم انجام دادم ولی ورژن بازیم تغییر نمیکنه.هربار توی لانچر میرم همون ورژن 1.0.615 هست.دلیلشو نمیدونم.حتی بازیو توی هارد هم ریختم ولی باز درست نشد.انگار واقعا باید به حرف دوستمون گوش کنم بیخیال شم.خیلی حیف شد کلی زحمت واسه دانلود پکها کشیده بودم.:41:
پس بقیه چجوری تونستن آپدیت کنن!!!!!;)
تایید
اون فایلایی که تو اون مورد اول ک واسه دانلود گذاشتین بود تبدیل به پترن میشن..
اصلا نمیدونم با اون اولین مورد دانلودی چیکار کنم !!
چطوری نصب میشه:41:
ممنوننننننننن دانلودش کردم میتونید پاکش کنین
بالاخره تونستم یکی از پک هارو نصب کنم همچنین ورژنش هم تغییر کرد حالا برم سراغ بقیه پک ها:31:
از راهنماییتون خیلی خیلی ممنون:10:
پس اینو دانلود کنید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحجمش 10 مگابایته و بدون زیپه. یعنی خود فایل ;)
خودم براتون آپلودش کردم. فقط وقتی دانلود کردید بگید تا پاکش کنم.
میشه این فایلو به منم بدین
لطفاااااااااااااااااااااا اا:19::19::19:
سیمزتونو پاک کنید و دوباره نصب کنید و کرک نکنید
خیلی افراد با اپدیت کردن سیمزشون مشکل دارن خوب این یه راه حله ساده داره که من می گم :
rapidshare.com/files/311472157/Retail_Patch__[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول این فایل را دانلود کنید و بعد توی پوشه ی Bin بریزید
بعد این فایلی که گذاشتم را دانلود کنید و دو فایل را در پوشه ی bin بریزید
rapidshare.com/files/311475907/Patch_fix__[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا start را باز کنید و در run بنویسید regedit و اینتر کنید و بعد داخل پوشه ی HKEY_LOCAL_MACHINE شوید و بعد داخل پوشه ی SOFTWARE شوید و بعد وارد پوشه ی Sims شوید و بعد وارد پوشه ی The Sims 3 شوید حالا برای این که هنگ نکنید ادرس کامل را می زارم :
حالا که وارد The Sims 3 شده اید روی SKU کلیک کنید و عدد 7 را به 2 تغییر دهید
خوب حالا ورژن شما شده 1.0.631.00002
حالا هم اینو دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ورژن 1.0.631.00002 رو به 1.6.6.002002 اپدیت می کنه 116.2 مگابایته
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا هم این یکی رو دانلود کنید
21.3 MB
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخوب حالا ورژن شما 1.7.9.002002 است و حالا برای بازی احتیاج به کرک دارید که من پیشنهاد می کنم کرکی روی این نریزید و پک جدید را نصب کرده و کرک ورد ادونچر را روی بازی بریزید:21:
این روش 100% کار می کنه:46:
افتاد؟:27:
سوال داشتید بپرسید:21:
اپدیت 1.7.9.002002 به بالا هم اگه خواستین تا بذارم:27:
Asheqetammmmmm yani
beyne in hame faqa in yeki kar kard:11::11::40:
این جایگاهه دستشویی سگ توی پتس کجاست؟؟؟
اعصابمو خورد کرده همش میره روی مبل دستشویی میکنه!
چیکار کنم تا بره یه جای دستشویی کنه؟
pedram_game
31-03-2012, 09:10
سلام به دوستان عزیز من تازه عضو این سایت شدم.
من یک مشکل بسی اساسی در نصب بازی دارم.
من پک های بازی رو تا اینجا همرو دانلود کردم ولی از پک world adventures به بعد از یک سایتی هرچی دانلود کردم crack ندارن کلاً نصب منو مختل کردن.
اگر کسی داره این crack هارو فایل همشو لطف کنه یک فایل زیپ کنه برا من آپلود کنه از خجالتش وجدانن درمیام.
گناه دارم بخدا من کمکم کنید.
بچه ها وختی late night رو ریختم کرکشم کردم باز میگفت no disk اما وختی کرکشو ریختم روی سیمز اصلی درست شد و رفت تو بازی اما وختی خواستم شهرو انتخاب کنم باز همون وارنینگو داد..no disk
یه جا اینجا به چشم خورد صفه های قبلی اما الان نمیدونم کجا بود. کسی میتونه کمک کنه؟ چیکار کنم؟
یعنی واقعا هیچکی نیست یه راهنمایی بکنه؟!
میدونم مال کرک باید باشه اما نمیدونم چیکار کنم!!!!!!!!!
واقعا ممنون انقد کمک میکنین. اون پستم خودم گشتم از پستای قدیمی پیدا کردم!:13:
یعنی واقعا هیچکی نیست یه راهنمایی بکنه؟!
میدونم مال کرک باید باشه اما نمیدونم چیکار کنم!!!!!!!!!
واقعا ممنون انقد کمک میکنین. اون پستم خودم گشتم از پستای قدیمی پیدا کردم!:13:
:13:
متاسفانه مثل اینکه این تاپیک دیگه خیلی روبه راه نیست.
حیف واقعا حیف
تابستون یادش بخیر چقدر شلوغ شده بود تاپیک!
melisa.343
01-04-2012, 16:28
sanjy جان ممنون بابت راهنمایی آپدیت بازی.بالاخره بعد اینهمه کار این مطلب آخری که شما خودت پیدا کردی خیلی مفید بود و به درد منم خورد.
ما مشکلامون خیلی شبیه به همه چون منم وقتی کرک میریزم پیغام دیسک میده.امیدوارم یکی پیدا شه راهنمایی کنه.
melisa.343
01-04-2012, 20:09
من وقتی میخوام بازی ambitions رو نصب کنم آخرای نصب ارور میده که فایل sku version موجود نیست.میشه فایلشو برای دانلود بزارین؟ممنون.
(لطفا زودتر بذارین که بخاطر 1 فایل کوچیک مجبور نشم دوباره کل بازیو دانلود کنم.):19:
melisa.343
02-04-2012, 12:07
حداقل بگین توی sku version (به شکل notepad هست) جای موارد زیر چی نوشته که دستی درستش کنم.
?=GameVersion
?=Code
?=Asset
?=Thumbnails
?=TCC
?=CiderVersion
---------- Post added at 12:07 PM ---------- Previous post was at 12:06 PM ----------
لطفا 1 آدم خوب زودتر جواب بده.ممنون.
melisa.343
02-04-2012, 19:09
یعنی واقعا هیچکس به اینجا سر نمیزنه 1 کمک به ما بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟:41::angry::weird::hmm:
من راهنمای آپدیت سیمز 3 را در پست اول خوندم ولی نتونستم آپدیتش کنم وقتی patch را اجرا میکنم ارور زیر میاد
(invalid file found) لطفا سریع راهنمایی کنید
melisa.343
03-04-2012, 12:30
خیلی افراد با اپدیت کردن سیمزشون مشکل دارن خوب این یه راه حله ساده داره که من می گم :
rapidshare.com/files/311472157/Retail_Patch__[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
rapidshare.com/files/311475907/Patch_fix__[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا start را باز کنید و در run بنویسید regedit و اینتر کنید و بعد داخل پوشه ی HKEY_LOCAL_MACHINE شوید و بعد داخل پوشه ی SOFTWARE شوید و بعد وارد پوشه ی Sims شوید و بعد وارد پوشه ی The Sims 3 شوید حالا برای این که هنگ نکنید ادرس کامل را می زارم :
حالا هم اینو دانلود کنید
ورژن 1.0.631.00002 رو به 1.6.6.002002 اپدیت می کنه 116.2 مگابایته
کد:
حالا هم این یکی رو دانلود کنید
21.3 MB
کد:
خوب حالا ورژن شما 1.7.9.002002 است و حالا برای بازی احتیاج به کرک دارید که من پیشنهاد می کنم کرکی روی این نریزید و پک جدید را نصب کرده و کرک ورد ادونچر را روی بازی بریزید
این روش 100% کار می کنه
ازین روش برین ما ازین روش رفتیم جواب داد.
---------- Post added at 12:30 PM ---------- Previous post was at 12:26 PM ----------
البته این مطلب توسط the god نوشته شده بود ولی چون کپی کرده بودم رو سیستمم دیگه برنگشتم عقب.
پسفردا به جرم دزدی منو نگیرین.:31:
melisa.343
03-04-2012, 13:18
حداقل بگین توی sku version (به شکل notepad هست) برای بازی sims Ambitions جای موارد زیر چی نوشته که دستی درستش کنم.
?=GameVersion
?=Code
?=Asset
?=Thumbnails
?=TCC
?=CiderVersion
بابا من گیر اینم.خب یکی بذاره دیگه.
GameVersion = 1.0.615.00107
Code:0.DL-0.0.11190
Asset:1.Content.Devtest.1397
Thumbnails:1.Thumbnail.dl.933
TCC:1.TCC.dl.1209
CiderVersion#002432
CiderVersion#002432
---------- Post added at 07:43 PM ---------- Previous post was at 07:40 PM ----------
اگه کسی کرک جدید سیمز 3 را داره لینکش رو بذاره دانلود کنیم
CiderVersion#002432
---------- Post added at 07:43 PM ---------- Previous post was at 07:40 PM ----------
اگه کسی کرک جدید سیمز 3 را داره لینکش رو بذاره دانلود کنیم
برای چه پکی؟؟؟
---------- Post added at 08:11 PM ---------- Previous post was at 08:09 PM ----------
توی سیمز آی آر نوشته میشه مومیایی ساخت کسی میدونه؟؟؟
برای سیمز 3 ورژن 1.6.6.002002
سیمزتونو پاک کنید و دوباره نصب کنید و کرکنکنید
خیلی افراد با اپدیت کردن سیمزشون مشکلدارن خوب این یه راه حله ساده داره که من می گم :
حالا start را باز کنید و در run بنویسید regedit و اینتر کنید و بعد داخل پوشه ی HKEY_LOCAL_MACHINE شوید و بعد داخل پوشه ی SOFTWARE شوید و بعد وارد پوشه ی Sims شوید و بعد وارد پوشه ی The Sims 3 شوید حالا برای این که هنگ نکنید ادرس کامل رامی زارم :
خوب حالا ورژنشما شده 1.0.631.00002
حالا هم اینو دانلود کنید
ورژن 1.0.631.00002 رو به 1.6.6.002002اپدیت می کنه 116.2 مگابایته
کد:
حالاهم این یکی رو دانلود کنید
21.3 MB
کد:
خوب حالا ورژن شما 1.7.9.002002 است و حالا برای بازی احتیاج به کرک دارید که من پیشنهاد می کنم کرکی روی این نریزید و پک جدید را نصب کرده و کرک ورد ادونچر را روی بازی بریزید
این روش 100% کار می کنه
---------- Post added at 12:30 PM ---------- Previous post was at 12:26 PM ----------
البته این مطلب توسط the god نوشته شده بود ولی چون کپی کرده بودم رو سیستمم دیگه برنگشتم عقب.
من اپدیتش کردم ولی الان دیگه بازی اجرا نمیشه اگه از کرکش باشه لینکش رو برای ورژن 1.7.9.002002 بذارید
هیچکس نیست جواب ما رو بده
melisa.343
03-04-2012, 23:47
?=GameVersion
?=Code
?=Asset
?=Thumbnails
?=TCC
?=CiderVersion
یعنی واقعا هیچکس اینو نداره؟SKU VERSION-TXT واسه sims ambitions ?
melisa.343
04-04-2012, 00:00
[QUOTE=melisa.343;6939999]
خیلی افراد با اپدیت کردن سیمزشون مشکلدارن خوب این یه راه حله ساده داره که من می گم :
حالا start را باز کنید و در run بنویسید regedit و اینتر کنید و بعد داخل پوشه ی HKEY_LOCAL_MACHINE شوید و بعد داخل پوشه ی SOFTWARE شوید و بعد وارد پوشه ی Sims شوید و بعد وارد پوشه ی The Sims 3 شوید حالا برای این که هنگ نکنید ادرس کامل رامی زارم :
((حالا هم اینو دانلود کنید
کد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Ffiles%2F14944677%2FSims3_1.6.6.002002_from_1.0.6 31.00002.zip)
21.3 MB
کد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Ffiles%2F14953713%2FSims-3-Worldwide-v.-1.6.6-to-v.-1.7.9-Retail-Patch)
خوب حالا ورژن شما 1.7.9.002002 است و حالا برای بازی احتیاج به کرک دارید که من پیشنهاد می کنم کرکی روی این نریزید و پک جدید را نصب کرده و کرک ورد ادونچر را روی بازی بریزید))
وقتی تا 1.0.631.00002 آپدیت میکنی پک بخوای روش نصب کنی خود به خود آپدیت میکنه.پک WORLD ADVENTURS رو نصب کنین خودش آپدیت میکنه.من اینکارو کردم.میخواین امتحان کنین ببینین درست میشه یا نه.یعنی تا سر این مطلب قرمز رنگ انجام بدین.اونوقت دیگه احتیاجی هم به کرک جدید نداره که بخوای اینجا التماس کنی بذارن.چون انگار اینجا همه خوابن.من 10 بار 1چیزو خواستم هنوز انگار نه انگار.:41:
melisa.343
04-04-2012, 00:06
حداقل بگین توی sku version (به شکل notepad هست) برای بازی sims Ambitions جای موارد زیر چی نوشته که دستی درستش کنم.
?=GameVersion
?=Code
?=Asset
?=Thumbnails
?=TCC
?=CiderVersion
بابا من گیر اینم.خب یکی بذاره دیگه.
جون بچتون اینو بذارین.10 بار گفتم.چندتا حروف و عدد باید بذارین به جان خودم.اصلا سخت نیستا.:41:
sanjy جان ممنون بابت راهنمایی آپدیت بازی.بالاخره بعد اینهمه کار این مطلب آخری که شما خودت پیدا کردی خیلی مفید بود و به درد منم خورد.
ما مشکلامون خیلی شبیه به همه چون منم وقتی کرک میریزم پیغام دیسک میده.امیدوارم یکی پیدا شه راهنمایی کنه.
too kodom version ?
late night ??
مشکل من این بود ک کرکی که تو سی دی بود با آپدیت بازیه من نمیساخت
شما همون آپدیت بازی رو بریز.. کرکشم بریز درست میشه
این ارر معنیش چیه؟
unable to start game
منم با همین مشکل روبه روام
توی سیمزshowtime وختی میریزمش.. خودش که توی فایل bin هیچی جز 2تا عکس نیست
بعد کرکشو میریزم رو سیمز اصلی این ارورو میده
کسی میدونه؟
melisa.343
04-04-2012, 17:31
too kodom version ?
late night ??
مشکل من این بود ک کرکی که تو سی دی بود با آپدیت بازیه من نمیساخت
شما همون آپدیت بازی رو بریز.. کرکشم بریز درست میشه
مشکل من جای دیگست. وقتی دارم Ambitions نصب میکنم آخرای نصب ارور میده که SKU VERSION-TXT وجود نداره.توی سیدی بازی AMBITION یه فایل هست نوشته SKU VERSION-TXT (که به صورت NOTEPAD هست) اونو باز کنین و اینارو برام بنویسین لطفا.گیر اینم.
?=GameVersion
?=Code
?=Asset
?=Thumbnails
?=TCC
?=CiderVersion
sku
GameVersion = 4.0.87.006001
Asset:1.ep2-0.rl.5
Thumbnails:1.Thumbnailep2.dl.127
TCC:1.TCC.ep02.137
CiderVersion#003828
مشکل من جای دیگست. وقتی دارم Ambitions نصب میکنم آخرای نصب ارور میده که SKU VERSION-TXT وجود نداره.توی سیدی بازی AMBITION یه فایل هست نوشته SKU VERSION-TXT (که به صورت NOTEPAD هست) اونو باز کنین و اینارو برام بنویسین لطفا.گیر اینم.
?=GameVersion
?=Code
?=Asset
?=Thumbnails
?=TCC
?=CiderVersion
man nadaram in versiono sry:41:
melisa.343
04-04-2012, 20:06
man nadaram in versiono sry:41:
ممنونم دوستان.حل شد.
---------- Post added at 08:06 PM ---------- Previous post was at 08:05 PM ----------
sku
GameVersion = 4.0.87.006001
Asset:1.ep2-0.rl.5
Thumbnails:1.Thumbnailep2.dl.127
TCC:1.TCC.ep02.137
CiderVersion#003828
ممنون بالاخره یکی پیدا شد کمک کرد.مرسی:46:
بعد از نصب اپدیت چه چیزایی به بازی اضافه میشه چون من تغییر زیادی بعد از نصب آپدیت تو بازی ندیدم
در ضمن من یه چیزایی از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای سیمز 3 برداشتم که پسوندشون package ولی نمیدونم چطوری نصبشون کنم لطفا راهنمایی کنید:19:
بعد از نصب اپدیت چه چیزایی به بازی اضافه میشه چون من تغییر زیادی بعد از نصب آپدیت تو بازی ندیدم
در ضمن من یه چیزایی از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] o) برای سیمز 3 برداشتم که پسوندشون package ولی نمیدونم چطوری نصبشون کنم لطفا راهنمایی کنید:19:
عزیزم اول برو توی این ادرس:
C:/The Sims 3/
حالا شاید شما بازیتونو توی فایل اف یا جی یا هرچی که هست نصب کرده باشید خوب
بعد اینجا این ادرسو بسازین:
C:/The Sims 3/Mods/Packages
توجه کنین حرف اول فایل ها بزرگ باشن
حالا دانلود هارو اینجا بریزید
melisa.343
05-04-2012, 14:02
در ضمن من یه چیزایی از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای سیمز 3 برداشتم که پسوندشون package ولی نمیدونم چطوری نصبشون کنم لطفا راهنمایی کنید:19:
آپدیت سیمز فقط واسه نصب پکهای جدیده,چیزی اضافه نمیکنه که.پکهارو نصب کنی خیلی چیزا اضافه میشه.:20:
آپدیت سیمز فقط واسه نصب پکهای جدیده,چیزی اضافه نمیکنه که.پکهارو نصب کنی خیلی چیزا اضافه میشه.:20:
پس این همه توضیح که تو این لینک نوشته کلا هیچ کاری نمیکنه
melisa.343
07-04-2012, 23:21
پس این همه توضیح که تو این لینک نوشته کلا هیچ کاری نمیکنه
اضافات اصلی همون پکها هستن که باید روی سیمز اصلیت نصب کنی.پکها:
3.The Sims 3 Ambitions
4,The Sims 3 Fast Lane
5.The Sims 3 Late Nigh
The Sims 3 Generation
7.The Sims 3 Town Life
8.The Sims 3 Pets
9.The Sims 3 Show Time
اضافات اصلی همون پکها هستن که باید روی سیمز اصلیت نصب کنی.پکها:
3.The Sims 3 Ambitions
4,The Sims 3 Fast Lane
5.The Sims 3 Late Nigh
The Sims 3 Generation
7.The Sims 3 Town Life
8.The Sims 3 Pets
9.The Sims 3 Show Time
پس لطفا یه سایتی معرفی کنید که همه این پکها با هم تو اون سایت باشن تا منم هم راحت دانلود کنم
من به چند تا سایت ایرانی سر زدم ولی فقط چن تا شون تو اون سایت بودن:20:
hosseinghasemi2008
21-04-2012, 17:15
سلام.
من پچ TS3_1.33.2.0150xx_update رو دانلود کردم.
اما میخوام نصب کنم این ایرادو میگه.
the setup has detected that no version of the sims 3 is installed
در صورتی که سیمز 3 نصبه با ورژن 1.0.631.00002
حالا من چی کار کنم:19:. حجم پچ 1.33.2.0150xx - - - 950 مگابایته که دانلود کردم.:41:
melisa.343
22-04-2012, 21:15
پس لطفا یه سایتی معرفی کنید که همه این پکها با هم تو اون سایت باشن تا منم هم راحت دانلود کنم
شرمنده.من پکهارو خریدم.واسه دانلود کردنشون فکر کنم 1سال طول بکشه.آخه هر کدوم 4 یا 5 یا 6 گیگه.
فکر کنم بخری بیشتر به صرفه باشه تا دانلود کنی.با این حال امیدوارم کسی به اینجا سر بزنه و سایتشو بهت معرفی کنه.:20:
melisa.343
22-04-2012, 21:22
سلام.
من پچ TS3_1.33.2.0150xx_update رو دانلود کردم.
اما میخوام نصب کنم این ایرادو میگه.
the setup has detected that no version of the sims 3 is installed
در صورتی که سیمز 3 نصبه با ورژن 1.0.631.00002
حالا من چی کار کنم:19:. حجم پچ 1.33.2.0150xx - - - 950 مگابایته که دانلود کردم.:41:
سیمز اصلیتو که ورژن 1.0.615 هست به ورژن 1.0.631 تبدیل نکن و مسقیما این فایل 950 مگی که دانلود کردیو رو سیمز اصلیت نصب کن.واسه نصب پکها شاید این سایت احتیاجت بشه.
Babak TechCom
23-04-2012, 20:03
سلام به همه ی دوستان عزیز
من وقتی میخوام این بازی sims 3 pets رو نصب کنم بر روی فایل setup کلیک میکنم error عکسی که گذاشتم رو میده به نظرتون مشکل از کجاست؟
ممنون:11::11:
با سلام
من ميخوام پچ 1.33.2.0150xx رو دانلود كنم
آيا الان كه ورژن بازي 1.23.065 هست مشكلي وجود نداره؟
يعني در نصب پچ نبايد ترتيب رو ملاحضه كرد؟
كرك اين پچ ها كجا هست؟؟
مثلا كرك پچ هاي كه در اين سايت قرار داره رو از كجا پيدا كنم؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Fsims3updates.php)
.
با سلام
این تاپیک محلی است برای تبادل نظر و گفتگو میان طرفداران بازی The Sims 3.
هدف اصلی این تاپیک برطرف کردن مشکلات کاربران در نحوه ی بازی کردن این بازی است تا بازی کنان لذت بیشتری از این بازی ببرند.
.................................................. ...............[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.....................................The Sims 3
مطلب زیر توسط کاربر عزیز 779 تهیه شده که برای تکمیل تاپیک اون رو در پست اول قرار میدم:
Hands - On اختصاصی The Sims 3
ما شما را از اتفاقاتی که در این بازی می گزرد بی خبر نگذاشتیم!
The Sims 3. بازیه بعدی ای که یکی از پر طرفدارترین سری از بازی های کامپیوتری در 10 سال گذشته است.
سری ای از بازی ها که همه چیز را در رابطه با لذت از زندگی , دوست داشتن , کار و تمام چیز های پر اهمیت زندگی را دارد. ما این بازی را در حد زیادی بازی کردیم و خبر هایی هم درباره ی خصوصیات بازی داریم.
The Sims 3 اختیارات بسیار زیادی در Customization option نسبت به The Sims 2 پیدا کرده است.قسمت Create - A - Sim برای ساخت کاراکتر ها بسیار رشد پیدا کرده و بهتر شده است , در این قسمت 5 قلم از مهم ترین چیزها ارائه شده است : مقدمات ساخت کاراکتر , مو , چهره , لباس ها و خصوصیات کاراکتر.
مقدمه ی ساخت کاراکتر تشکیل میشه از 6 مرحله از عمر ( در مقابل 5 مرحله از عمر در The Sims 2 ) که شامل : کودک نو پا , بچه , نوجوان , جوان بالغ , بزرگسال و پیر . سیمز های جوان تر انتخاب های بیشتری نسبت به پیر تر ها در Option خصوصیات فردی دارند که بعدا در مورد آن توضیح میدهیم.
همچنین در این قسمت امکانات بسیار زیادی برای رنگ صورت و چهره و پوست گزاشته شده است ( از قبیل روشن , تیره و Swarthy که در رنگ هایه آبی , قرمز و سبز هست اگر شما می خواهید کاراکتری طراحی کنید که به بیگانه ها یا هیولاهایه فیلم ها شبیه باشد بهتر است Swarthy را انتخاب کنید ) و امکاناتی هم برای انتخاب قد کاراکتر در نظر گرفته شده است که این هم به میزان چاقی آن فرد و اندام او بستگی دارد.
امکانات از پیش تنظیم شده ی زیادی برای موها و سبک آن ها در نظر گرفته شده است و شما می توانید آن ها را انتخاب کنید ( می توانید از لوازم متنوعی هم برای موی خود استفاده کنید از قبیل کلاه بیسبال , کلاه لبه دار و کلاه های دوچرخه سواری و ... ). لایه های رنگ موهای کاراکترتان کاملا قابل تنظیم است مثل رنگ اصلی , رنگ ریشه ی مو , رنگ نوک موها و هایلایت های آن.
Panel های چهره با شما توانایی آن را می دهد که بتوانید شکل صورت و سر را سفارشی و خودتان درست کنید ( یا از صورت های از پیش تنظیم شده استفاده کنید ) اضافه بر آن می توانید شکل چشم و رنگ آن , شکل دماغ , شکل لب ها و رنگ آن همچنین چیز های دیگری مانند خال و لکه های صورت , و وسایل آرایش رنگی برای سایه چشم , ماتیک لب و رنگ صورت استفاده کنید. می توانید تمام این چیز ها را از چهره های از قبل تنظیم شده استفاده کنید که تنوع آن ها در رنگ و چره بسیار زیاد است.
منوی لباس ها همانطور که از قبل پیش بینی می شد پر از لباس های آماده برای لباس های روزانه , لباس های رسمی , لباس خواب , لباس ورزشی و لباس شنا و مهم تر از همه این ها توانایی انتخاب لباس برای قسمت بالا و پایین بدن است. همه را می توان به وسیله ی رنگ یا استفاده از امکان جدید بازی یعنی سیستم Create - A - Style , که این به شما امکان سفارشی کردن رنگ یا الگوی رنگ , ذخیره آن , شیر کردن آن به دوستانتان و گذاشتن آن به هرچیزی که می توان برای آن به کار برد از قبیل لباس های کاراکتر , صندلی های اتاق نشیمن , کاغذ دیواری , فرش ( Carpet ) و رنگ ماشین میدهد , سفارشی کرد.
منوی خصوصیات کاراکتر در The Sims 3 کاملا از نو ساخته شده است. که دیگر شامل چه غذاهایی یا چه رنگ هایی یا چه آهنگ هایی سیمزتان دوست دارد نمی شود. اما بزار بیشتر درباره ی سیستم ویژگی های کاراکتر ها صحبت کنیم , که کاملا با سیستم The Sims 2 فرق دارد . The Sims 3 به شما امکان آن را میدهد تا با بیش از 60 ویژگی , ویژگی های دلخواه خود را برای هر کاراکتر انتخاب کنید.
کودکان نوپا فقط با 2 ویژگی شروع می کنند , بچه ها با 3 ویژگی , نوجوانان با 4 ویژگی و جوانان بالغ حداکثر ویژگی ها را دارد که 5 تا است.
The Sims 3 به شما توانایی آن را می دهد که کاراکترهایتان را در تمام سنین درست کنید.
ویژگی های بزرگ بسیار گوناگون اند. بعضی ها می توانند بسیار سودمند باشند در حالیکه بقیه می توانند بسیار زیان آور باشند , مخصوصا اگر مقدار زیادی با هم باشند. این واضح است که ترکیب ویژگی ها با هم در بازی برای کسانی است که می خواهند به سوی هدف خاصی بازی کنند. مثلا , یکی از سیمز هایمان این ویژگی ها را برداشته است : Good sense of humor ( که سیمزتان در این ویژگی شوخی های بامزه می کند و باعث می شود که در روابط محبوب و دوست داشتنی شود ) ; Party animal ( که این ویژگی باعث می شود که وقتی مهمان ها را به خانه دعوت کنید اگر پارتیه دوست داشتنی ای داشتید در دفعه ی بعد آن ها برای شما هدیه و کادو می آورند ) ; Schmoozer (که این سیمزتان رو بیشتر به حرف زدن و سخنرانی وادار می کند و امتیاز آن اینست که سیمزتان سخنران حرفه ای می شود و می تواند چابلوسی یا از کسی تعریف کند ) ; Charismatic ( که این برای سیمزاتن باعث می شود که Skill گیرایی او سریع تر رشد کند , گفت و گو بهتر انجام دهد و سریع تر دوست پیدا کند ) ; . Friendly که این باعث بیشتر شدن تعاملات اجتماعی شما می شود. این تنظیم ویژگی ها طبیعتا برای محبوبیت بیشتر و دوستان بیشتر است. البته اگر شما نمی توانید این ویژگی ها را با هم ترکیب کنید یا در عوض ترجیح میدهید به عنوان یک ناظر بازی کنید , می توانید بگذارید کاراکترتان پر عیب و نقص شود مثلا پریشن و حواص پرت باشد , اصلا شوخی نکند , خجالتی باشد و ... , که بعد از آن می توانید کاراکتر هایتان را در یک خانه بیندازید و به جرقه هایی که در حال بالا رفتن است نگاه کنید ( زمانی که افراد با هم دعوا می کنند در بالای سرشان جرقه یک چیزی شبیه رعد و برق ظاهر می شود که نشان دهنده ی عصبانیت فرد است )
انتخاب ویژگی هایه شما نوع زندگی سیمزتان را تایین می کند. اگر بدرستی انتخاب کنید , می توانید یک عالمه Point بدست آورید و با آن ها می توانید هر یک از 31 Reward ( جایزه ) بازی را بخرید ( که هر یک از آن ها می تواند قسمتی از زندگی را برای شما آسان کند ). پایین ترین سطح Reward ها که از شما 5000 Point هم می گیرد شامل : Fast metabolism ( اکه این به شما اجازه ی آن را می دهد تا ظاهر و چهره ی خود را عوض کنید ) ; Speedy Cleaner ( که این به شما امکان آن را می دهد تا خانه ی خود را سریع تر تمیز کنید ) ; Discount diner (که این به شما امکان آن را می دهد تا مجانی در رستوران ها غذا بخورید! ) ; Professional slacker ( که این به شما امکان آن را می دهد که از کارتان در بروید و هیچ گرفتاری ای برای شما درست نکند ) ; Observent ( که این به شما امکان آن را می دهد که به ویژگی های بقیه ی سیمز ها پی ببرید ) ; Office hero ( که این برای شما محبوبیت بیشتری در شغل یا مقامتان درست می کند ) ; Legendary host ( که این به شما امکان آن را می دهد تا سیمزتان پارتی های بهتری داشته باشد ) ; و Complimentary entertainment ( که این به شما امکان آن را می دهد که به صورت مجانی در تئاتر های محلی یا سخنرانی ها و اخبار های محلی باشید ).
سیستم ویژگی ها , شخصیت سیمزتان و اینکه به چه میزان با بقیه ی سیمز ها ارتباط دارد را تایین می کند.
Reward های دیگر , که به 10000 Point احتیاج دارند , شمال : Multitasker ( که این به شما امکان آن را می دهد تا سیمزتان در کارش یا اگر بچه هست در تکالیفش بهتر کار کند ) ; Bookshop bargainer ( که این به شما امکان آن را می دهد تا کتابخونه ی محلیتان به شما ارزان تر کتاب بفروشد ) ; Attractive ( که این به شما امکان آن را می دهد تا سیمزهای دیگر بیشتر شما را دوست داشته باشند که البته به راحتی می توانید از معنیه کلمه متوجه شوید ) ; Opportunistic ( که این به شما امکان آن را می دهد تا بهترین شغل ها را انتخاب کنید ) ; Fertility treatment ( که این به شما امکان آن را می دهد تا بیشتر بچه داشته باشید و حتی امکان بچه های دوقلو و سه قلو هم به شما می دهد ) ; Steel bladder ( که این به شما امکان آن را می دهد تا سیمزتان کم تر به توالت برود و در واقع ظرفیت او بیشتر می شود ) ; و Change lifetime wish ( که این همان چیزی است که دوست دارید , یعنی تغییر زندگی و خواسته های سیمزتان )
بعد از آن به بقیه ی Reward های گران می پردازیم . در 15000 Point شما می توانید Vacationer را انتخاب کنید ( که این به شما امکان آن را می دهد که یک روز به کار نروید و استراحت کنید ) ; Never dull ( که این به شما امکان آن را می دهد که بعضی چیز هایی که گذشته است را دوباره زنده کنید و تعاملات اجتماعی را تکرار کنید یعنی اگر دوستتان شما را ترک کرده است او را برگردانید ) ; Haggler ( که این به شما امکان آن را می دهد تا در مغازه ها و فروشگاه ها هر چیزی را با قیمت خوبی بخرید ) ; Fast learner ( که این توانایی به طور قابل ملاحظه ای سرعت Skill گرفتن شما را در کار ها افزایش می دهد ) ; و Dirt defiant ( که این باعث می شود تا سیمزتان به بهداشت خودش بهتر رسیدگی کند و همیشه تمیز باشد ). در 20000 Point شما می توانید Reward هایی بگیرید که شامل Long - distance friends ( که این به شما امکان آن را می دهد تا دوستان سیمز هایتان حتی در زمانی که با شما به مدت زیادی هست که صحبت نمی کنند حفظ شود ) ; Midlife crisis ( که این به شما امکان آن را می دهد تا دوباره بتوانید ویژگی هاتون را انتخاب کنید ) ; و Super green thumb ( که این به شما امکان آن را می دهد که باغبان ماهری شوید ). بالاتر از این Reward ها , Reward های دیگری هم هستند مانند : Hardly hungry ( که این باعث می شود کم تر گرسنه شوید ) به 25000 The body sculptor device ; Point ( که این به شما امکان آن را می دهد تا کاملا شکل بدنی سیمزتان را تایین کنید ) به 3000 Acclaimed author ; Point ( که این به شما امکان آن را می دهد تا سیمزتان هر کتابی که می خواهد بنویسد ) به 3000 Point ; و Extra creative ( که این به شما امکان آن را می دهد که در نقاشی کردن و کار های هنری بهتر شوید ) به 3000 Point.
گران ترین Reward ها در بازی شامل : Collection helper ( که این به شما کمک می کند تا محل Item های سیمزتان را تایین کنید تا کلکسیون Item های او کامل شود ) به 40000 Food replicator ; Point ( که این باعث می شود که سریع در یک لحظه غذایتان حاضر شود ) به 50000 Moodlet manager ; Point ( که این می تواند moodlet های منفی شما را پاک کند. moodlet درجه ای است که می تواند احساسات سیمزتان را نشان دهد )
به 60000 Point ; و در آخر از همه , The teleportation pad ( که این باعث می شود حمل و نقل یا نقل مکان و نقل و انتقالات به سرعت و مجانی صورت گیرد ) به 75000 Point که از همه گران تر است.
شما می توانید خانه ای پر از وسایل بخرید یا خانه ای خالی بگیرید. در The Sims 3 نسبت به قبل 2 Option بیشتر برای ساختن خونه و خریدن وسایل وجود دارد که به خوبی مرتب شده است . The Sims 3 یک عالمه ابزار برای ساختن یک خانه ی جدید دارد که شامل : 8 نوع کف ( نظیر Carpet یا فرش , Tile یا کاشی , Wood یا چوب , Stone یا سنگ , Masonry یا سنگ های تراشکاری شده , Linoleum یا لینولئوم : نوعی کف پوش مشمعی برای کف , Metal یا فلز و کف پوش های گوناگون همراه با اشکال متفاوت نظیر موزاییک و ... ) و 8 نوع دیوار ( رنگ , کاغذ دیواری , کاشی , Panel , سنگ های تراشیده شده , سنگ و طرح های گوناگون دیگر )
منوی ساخت و ساز هم رنگ جدیدی به خودش گرفته و Item های زیادتری به آن اضافه شده است. ساختن و خریدن جدیدا یک Option بسیار قدرتمندی در آن در نظر گرفته اند که امکان آن را می دهد تا بتوانید قسمت زیادی از Item ها ( وسایل ) را پاک کنید یا آن ها را به یک باره نصب کنید , اگرچه می توانید به راحتی از دکمه ی Undo هم برای برگرداندن استفاده کنید.
Buy mode هم بسیار مرتب شده و دارایه زیر مجموعه های بسیاری است.
باید تلاش کنید تا زندگیتان هدفی داشته باشد این به آن معنی است که مزایای شگفت انگیزی برای سیمزتان فراهم کنید از جمله ی آن می توان به تنوع غذایی اشاره کرد.
در نسخه ی قبل روابط بین همسایگان و دوستان به طور قابل ملاحظه ای رشد کرده بود اما در عوض واقعا اگر گزینه ی Chat را به صورت مکرر از Social Option انتخاب می کردیم بیشتر نا امیدمان می کرد تا امیدوار شویم و معمولا اینکار برای صحبت کردن بیهوده بود چرا که کم تر از 2 یا 3 بار دیگر حرف نمی زد. Social Option در این نسخه به خوبی گروه بندی شده است و دارای زیر گروه های بسیار بزرگی است از جمله ی آن ها می توان به Romantic , mean , funny , friendly و " Special " اشاره کرد.گروه " Special " امکان آن را به شما می دهد که به طور بی نظیری با ویژگی هایی که دارید تعاملات اجتماعی انجام دهید.
سیمز های Ambitions می توانند تلاش کنند تا رابطه ای نزدیک با شغلشان به وسیله ی پرسیدن درباره ی کارشان , داشته باشند ; سیمز های Natural Cook می توانند دستورات آشپزی و ساخت غذا را کسب کنند ; و ... .
زمانی که سیمزتان با آن ها رابطه ی Special درست می کند فقط نمی تواند با آن ها ازدواج کند.
در زمان حاملگی سیمز هایه زن اگر رابطیشان به همسران خود خوب باشد moodlet آن ها مثبت می شود ( قبلا گفته شده است ) و زمانی که بچه ی آن ها به دنیا می آید , شما Bonus هایی خواهید گرفت ( امتیازاتی ). اما اگر یک زن حامله ناراحت یا پریشان باشید علاوه بر نگرفتن Bonus ممکن است به بیماری های داخلی هم دچار شود !!!!!!!!!!
شما می توانید برای دوستی با کسی اول به شخصیت او پی ببرید تا رابطه ی شما کم کم قوی و درجه ی آن 100 شود. اگر رابطه ی شما با او ادامه داشته باشد کم کم به دوست , دوست خوب و دوست دختر / دوست پسر یا ازدواج ختم می شود.
از اول باید کم کم درجه دوستی خود را با فرد مورد نظر زیاد کنید و در مورد شخصیت خود بیشتر صحبت کنید. بر خلاف نسخه ی پیش , شما همیشه نمی توانید در یک جا وایستید و برای 5 دقیقه در رابطه با خودتان صحبت کنید و فورا اون فرد عاشق شما بشود ; شما باید در طی زمان های متعددی با او رابطه ی خود را افزایش دهید.
خوشبختانه , جدیدا برای دیالوگ ها سیستم بازخورد خوبی را گذاشته اند. در زمانی که حرف می زنید , پنجره ی باز خورد آن در بالا گوشه ی سمت چپ صفحه ظاهر می شود و به شما نشان می دهد که چه نوع Chat ای با سیمز های دیگر دارید می کنید ( Rude , Flirty , Friendy و ... ) که این به شما کمک و راهنمایی می کند که چگونه یک دوست پیدا کنید ( یا مردم را منحرف کنید!!! ) پیدا کردن دوست کلید رسیدن به یک زندگیه ایده آل است. از قبیل یک زندگیه سیاسی ( که این امکان آن را به شما می دهد تا در زندگی موفقیت های بسیار بدست آورید )
شخص همفکر خود را پیدا کنید تا این امکان را به شما بدهد که تعاملات اجتماعی خود و دوستان خود را بیش از پیش تقویت کنید.
گذشته از صحبت کردن با افراد پیرامون خود , هر سیمزی می خواهد که به خواسته هایش برسد که شما می توانید قول آن را به او بدهید , این بیشتر شبیه به قبول کردن Quest های (سوال های ) یک بازیه RPG است.
این خواسته ها به نظر می آید که برای انجام یک کار بزرگ است که سیمز شما را به وظایف خود که مربوط به علاقه مندی هایش است و آن ها را از لحاظ شخصیتی جلو می برد , هدایت می کند. یک سیمز با ویژگی genius ( نابقه ) , که به شما کمک می کند تا Skill logic او تقویت شود , خواسته هایی از قبیل " افزایش Logic Skill خود به وسیله ی نقاشی " یا " عضویت در مسابقات ربات ها " را دارد.
کامل کردن این وظایف امکان آن را می دهد تا شانس و فرصت جدیدی برای کار های بزرگتر را بعدا داشته باشید.
اگر می خواهید گام های بزرگ بردارید باید به مرکز شهر های بزرگی همچون Sunset Valley بروید.
در مرکز شهر گذشته از پارک ها , محل های زیادی هم وجود دارد مثلا شما می توانید به رستوران ها بروید و غذا بخورید یا طرز غذا پختن را یاد بگیرید و شما می توانید به میدان های ورزشی بروید و نگاه یا ورزش کنید یا اگر خیلی پولدارید شما می توانید یک ورزشگاه را خریداری کنید و از بلیت آن جا پول در بیاورید.
همچنین , خیلی از جاها مغازه ها و فروشگاه های زیادی وجود دارد که سیمزتان می تواند Item هایی از آن جا بخرد و در Inventory خود ( یک چیزی شبیه به کیف هست ) قرار دهد , شامل کتاب ها که یا برای تفریح و یا برای زیاد شدن Skill هایتان است , اسباب بازی و لوازم خانگی و یا دستگاه هایی که Skill آشپزیه شما را بالا می برد.
در این نسخه آشپزی به طور وحشتناکی توسعه یافته و می توان از مکان های بسیار Skill های آشپزی خود را زیاد کرد.
همینطور , باغبانی به طور قابل ملاحظه ای افزایش یافته و دارای چند لول Skill گیری است که امکان آن را به شما می دهد تا بتوانید محصولات گوناگونی را پرورش دهید.
ماهیگیری هم همچنین به چند لول Skill گیری توسعه یافته است که به شما امکان آن را می دهد تا ماهی های کمیاب را بگیرید و به کلکسیون خود اضافه کنید یا آن ها را بپذید , برای پیدا کردن ما های های کمیاب باید به خارج از شهر Sunset Vally بروید.
روی هم رفته The Sims 3 شبیه سازیه بسیار کاملی است که می تواند هر لحظه پیشرفت کند. این بازی در 2 June امسال منتشر می شود.
نویسنده : Andrew Park
منبع : Gamespot.com
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپروفایل 779
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید__________________
روش آپگرید کردن سیمز 3 برای نصب پکیج ها
نسخه ای که ما از سیمز نصب میکنیم ورژنش 1.0.615.00107 هست که هیچ پکیجی روش نصب نمیشه
برای نصب پکیج ها شما باید اول سیمزتون رو به ورژن 1.0.631.00002 ارتقاء بدین.
مرحله ی اول :
اول باید این فایل رو دانلود و نصب کنید :
مرحله ی دوم :
بعد از این شما باید برنامه ی RUN رو باز کنید و تایپ کنید regedit و به این قسمت برید :
و فایل SKU رو باز کنید و عدد 7 رو به 2 تقییر بدید و بعدش صفحه رو ببندید.
مرحله ی سوم :
این فایل هم دانلود کنید.
و محتویاتش رو در این آدرس کپی کنید:
Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Game\Bin
بعدش میتونید پک رو نصب کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته : وقتی برای اجرای بازی ، خواستید کرک داخل سیدی رو توی محل نصب بازی کپی کنید ، فایل های ارجینال بازی رو جایی ذخیره کنید (همون فایل ها که کرک جایگزینشون میشه) وگرنه برای آپدیت کردن به نسخه های بالاتر به مشکل برمیخورید.
اون فايل اولي كه دانلود كرديم اونو چيكار كنيم؟ماله من تغيير نكرد.زبانشم عوض شده ميشه كمكم كنينن:41:
اين كه تغيير نكرد اون فايل اوليو چيكار كنيم؟من زبان سيزم تغيير كرده متنش لطفا راهنماييم كنيننننننننن:41:
amir dj 2000
04-05-2012, 20:26
آقا یه سوال چطور تو بازی میتونی از رئیس خودت ترفیع بگیر!؟ :20:
آخ من الان با رئیسم رفیق فابم میخواستم بدونم کدوم گزینه را باید بزنم:31:
melisa.343
08-05-2012, 23:49
اون فايل اولي كه دانلود كرديم اونو چيكار كنيم؟ماله من تغيير نكرد.زبانشم عوض شده ميشه كمكم كنينن:41:
اگه شما میخوای سیمزتو آپدیت کنی از روش زیر برو :
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432 node\Sims\The Sims 3
sajjad_telep
12-05-2012, 13:44
سلام بچه ها من مراحل زیر رو انجام دادم ولی بازم بازی the sims show time کار نمی کنه( نصب میشه اما کار نمی کنه!!!)اگه راهنماییم کنین ممنون می شم
1- بازی the sims 3 رو کامل نصب کردم و کرک کردم بازی اجرا می شد بدون هیچ مشکلی
2-ورِژن سیمز 3 من
3 - اپدیت به ورژن 1.33.02 رو از سایت خود سیمز دانلود کردم و نصب کردم مشکلی ایجاد نشد و ورژنش هم تغییر کرد به 1.33.02
4- از طریق run فایل sku از 7 به 2 تغییر هم دادم
5- سیمز شویام اینبار بدون ارور اپدیت نصب شد ولی...
6- برای کرک کرن بازی یکبار کرک رو تو فولدر bin خود بازی شو تایم ریختم کار نکرد بعد توی the sims 3 ریختم کار نکرد یکبار دیگه تو هردو رختیم بازهم کار نکرد و در ضمن ورژن بازی در هر سه حالت 0.0.0 میشه!!!
من با مدل های مختلف بازی رو از نو نصب کردم با این نصب طولانی دبگه خسته شدم از تکرار
لطفا اگه می تونه از اول با لینک و ادرس و گام به گام تا اجرا بازی show time من رو راهنمایی کنه مرسی
Anastasia
13-05-2012, 22:22
سلام .
من هر بار ویندوز رو عوض میکنم بازی سیمز دیگه اجرا نمیشه و ارور میده . انگار که بعضی فایلهاش پاک شده باشن همچین اروری میده :
The installation is incomplete and The Sims 3 cannot run. Please reinstall and try again
البته سیمز توی یه درایو جداست و درایو ویندوز یکی دیگه اس . فایلهای بازی همه هستن ولی اجرا نمیشه .
خوب در اصل باید بازی رو uninstall بکنیم و خودشو با ده دوازده پک دوباره نصب کنیم . کلی زمان میبره تلفات هم میده از جمله اینکه دی وی دی ها ممکنه خراب هم بشن .
راهی نیست از فایلهای بازی سیمز بک آپ بگیریم یعنی به علاوه فایلهاش توی درایو ویندوز ؟
kiavashna
17-05-2012, 04:01
فایل ها دانلود نمی شن نمی تونم pach fix رو بگیرم اگر ممکنه یه لینک دیگه بدین ; )
avator20002000
18-05-2012, 10:49
موهای مدل دیگه ای هست جایی دانلود بشه کرد ریخت تو بازی؟
موهای مدل دیگه ای هست جایی دانلود بشه کرد ریخت تو بازی؟
بله سایت های زیادی هست
یک سری به اینا بزنید :
لطفا یه سایتی برای دانلود skin برای سیمز پیشنهاد بدین!!
به سایتی که دوستمون تو پست قبلی نوشته بود رفتم ولی skin های زیادی نداشت !!!!
amir dj 2000
25-05-2012, 19:04
آقا یکی به من بگه من چطوری میتونم این سانسور ها رو که در موقع دستشویی و حمام میاد در World Adventures بردارم قبلآ روی خود سیمس میشد ولی از وقتی این پک نصب کردم نمیشه اگه کمک کنید ممنون میشوم:13::46:
skin کلا زیاد برای سیمز نیست.
بهترین skin ها رو این سایت داره :
man mikham windows avaz konam nemitoonam kari konam sims pak nashe?
man keyboard farsi nadashtam
avator20002000
01-06-2012, 23:15
سلام من چندتا sims اماده احتیاج دارم چندتا teen با چند تا پیرمرد.اگر کاراکتر های معروف باشن که چه بهتر.از کجا دانلود کنم؟
من میخوام ویندورز عوض کنم میتونم کاری کنم سیمز پاک نشه؟
:sad::sad:
نه نمیشه.
فقط میتونید فایل های سیوتون رو جداگانه نگه دارید
نه نمیشه.
فقط میتونید فایل های سیوتون رو جداگانه نگه دارید
یعنی از اول باید نصب کنم همه رو؟نمیتونم کلش رو تو هرد بریزم؟
نه نمیشه
باید از اول نصب بشه، حتی با بک آپ هم برنمیگرده
من سیمز showtime رو گرفتم ولی هر کاری می کنم نمیتونم توش عضو شم اصلا میشه عوضو شد؟اگه میشه لطفا بگید چجوری
playstation 3
04-06-2012, 14:44
این بازیش چجوریاس فکر کنم یه جور خاله بازی دخترونه باشه؟نه؟
shaaheen
05-06-2012, 14:56
این بازیش چجوریاس فکر کنم یه جور خاله بازی دخترونه باشه؟نه؟
نه به هیچ وجه...خلاصه بخوام بگم زندگی واقعیه ولی توی کامپیوتر.از ارتباط با آدما گرفته تا پیدا کردن شغل و پول درآوردن و تفریح کردن توی یه دنیای مجازی.متاسفانه سری سیمز خیلی کم توی جامعه ی ما برعکس اروپا و آمریکا معرفی شده.
من سیمز showtime رو گرفتم ولی هر کاری می کنم نمیتونم توش عضو شم اصلا میشه عوضو شد؟اگه میشه لطفا بگید چجوری
کسی نمیدونه؟
leon scott kendy
08-06-2012, 14:39
سلام به همه ی دوستان یک سوالی داشتم
بچه ها من سیمزم
یک مشکلی داره و این هست که مثلا ماهی تو اکواریوم رو نشون نمی ده
یا مثلا رقص نور اینا رو نشون نم یده
مشکل نم یدونم از چی هست ویندوز عوض کردم بازی رو چندین بار ریختم اینا
یک آبدیتی چیزی نیست که این مشکل رو حل کنه الانم show time رو که ریختم هنوز این مشکل هست
م یدونید از چیه
مشکلات از تنظیمات نیست
ممنون م یوشم راهنمایی کنید من رو ؟؟؟
K!ng of th3 K!ngs
08-06-2012, 14:46
پچ د سانسور ریختی؟اگه آره به خطر همونه
leon scott kendy
08-06-2012, 22:46
پچ د سانسور ریختی؟اگه آره به خطر همونه
ممنونم دوست عزیز دقیقا هم فقط با همون ماله سانسور مشکل داشت
ممنونم
چیحوری کتی پری رو تو سیمز کتی پری سویت تریتس ببینم؟؟؟
سلام دوستانمن میخوام سیمزم رو آپگرید کنم تا بتونم - World Adventures Expansion رو نصب کنم
توی صفحه ی اول نوشتید
مرحله ی اول :
من دانلود میکنم.و یک سری فایل و پوشه اکسترکت میشه. روی فایلی به اسم vpatchprompt.exe که کلیک میکنم و ازم 3 تا فایل میخواد که انتخاب کنم.patch file,source file و outputfile این ها رو باید چی انتخاب کنم.
واقعا اعصابم ریخته بهم.600 صفحه تاپیک اینجا هست و خیلی هاشو گشتم ولی چیزی در موردش ننوشته.حتی نمیدونم تاریخ این پیج مال کیه.خواهشا اگه کسی هست به دادم برسه کمک کنید.
سلام
من با یک مشکلی جدی برخورد کردم اونم دوباره !
سیمزم هیچ حرکتی از خودش نشون نمیده
مثلا وقتی گشنش میشه خودم باید بهش دستور بدم که بره غذا درست کنه ولی قبلا خودش میرفت
مشکل از چی میتونه باشه؟؟
این فایل
کجا باید نصب بشه؟؟
vampire2070
25-06-2012, 18:23
there is no way
سلام دوستان وقتی میخوام سیمز پت نصب کنم میگه بازیو باید اپدیت کرد . من اپدیت میگیرم میخوام نصب کنم ارور میده setup detected no versiun of sims 3 installed . در حالی که بازی نصبه ورژن بازی هم 1.0631 هست . تا حالا هیچ پکی هم نصب نکردم . گوگل هم سرچ کردم اصلا به جواب درستی نرسیدم .لطفا یکی کمک کنه . ممنون
vampire2070
27-06-2012, 13:52
دوستان هر کس آپدیت سیمز 3 و پک های آن را با حجم کم می خواد به انجمن p30day بره با یک ثبت نام راحت بعدش دانلود کنید.شما dark wings عزیز در این جا بروید کارتون درست میشه.
:20:forums.p30day.com
Zombie Slayer
28-06-2012, 04:44
سلام دوستانمن میخوام سیمزم رو آپگرید کنم تا بتونم - World Adventures Expansion رو نصب کنم
توی صفحه ی اول نوشتید
مرحله ی اول :
من دانلود میکنم.و یک سری فایل و پوشه اکسترکت میشه. روی فایلی به اسم vpatchprompt.exe که کلیک میکنم و ازم 3 تا فایل میخواد که انتخاب کنم.patch file,source file و outputfile این ها رو باید چی انتخاب کنم.
واقعا اعصابم ریخته بهم.600 صفحه تاپیک اینجا هست و خیلی هاشو گشتم ولی چیزی در موردش ننوشته.حتی نمیدونم تاریخ این پیج مال کیه.خواهشا اگه کسی هست به دادم برسه کمک کنید.
سلام دوست عزیز
فایل رو که دانلود کردی تو مسیر پوشه ی سیمزت اکسترکت کن ، مثلا (ماله من) : D:\IGM\The Sims 3
بعدش فایلهای regsetup و update و vpatchprompt رو اجرا کن ...
من همینکارو کردم از رو حدس و گمان خودم و سیمزم آپدیت شد (البته یه ارورم داد که فک کنم مهم نیست چون ماله من با وجود همون ارور پک روش نصب شد)
vampire2070
29-06-2012, 14:26
دوستان من سیمز master suit را میریزم بعدش می خوام برم داخل بازی همون اولش که صفحه ی سیاه میاد همونجا گیر میده بعد می خوام بیام بیرون میگه این نسخه روی سیمز 3 کامل هماهنگ نشده کسی میدونه مشکل از کجاست؟
دوستان یکی لیست کل سیمزهایی که تا الان اومده رو مینویسه؟!
من اینارو دارم :
Sims 3
Sims 3 World Adventures
Sims 3 Ambitions
Sims 3 Pets
Sims 3 Generation
vampire2070
01-07-2012, 13:33
دوستان یکی لیست کل سیمزهایی که تا الان اومده رو مینویسه؟!
من اینارو دارم :
Sims 3
Sims 3 World Adventures
Sims 3 Ambitions
Sims 3 Pets
Sims 3 Generation
The Sims 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
The Sims 3 World Adventures ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
The Sims 3 High-End Loft Stuff ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
The Sims 3 Ambitions ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
The Sims 3 Fast Lane Stuff ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
The Sims 3 Late Night ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
The Sims 3 Outdoor Living Stuff ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
The Sims 3 Generations ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
The Sims 3 Town Life ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
The Sims 3 Pets ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
The Sims 3 Master Suite ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
The Sims 3 ShowTime ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
The Sims 3 Katy Perry’s Sweet Treats ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
E.Hessari
01-07-2012, 21:06
salam man sims 3 pets o az site iranget kharidam bazy ro nasb kardam updatam kardam ama to bazy zaman e sakhtan asb ya ro ye oon kilik kardan safhe cheshmak mizane va pc hang mikone ya bazy vaght ha haminjori biron miayad lotfan komakam konid to sims 3 show time ham haminjori bod ye dafe biron miayad
vampire2070
03-07-2012, 14:38
دوستان اگه سیمز Store Items بریزم سرعت بازی کند میشه؟
سلام دوست عزیز من این مراحل رو گزروندم ولی با این که زبانش تغییر کرد اپدیت نشد
منظورت از پوشه اصلی چیه؟؟؟؟؟
کسی میدونه که اپدیتو باید قبل از کرک نصب کنی یا بهد از کرک؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا کمکم کنید:23:
با به دست آوردن DVD ارجینال the sims 3master suite که حاوی 2 DVDاست میتوانید ورژن سیمز خود را به 1.28رتقا دهید
منم همین مشکلو تو master suite دارم
vampire2070
08-07-2012, 23:20
sims supernatural کی میاد؟:8:
vampire2070
08-07-2012, 23:37
منم همین مشکلو تو master suite دارم
منظورت همون سیاه شدن صفحه است؟
sims 3 supernature کی میاد؟
The Sims 3 Supernatural دو ماه دیگر یعنی در ماه سپتامبر که میشه بین شهریور و مهر منتشر میشه
akbar_syberia
13-07-2012, 17:36
سلام
دوستا یک توضیحی در مورد نصب اکسپانشن بازی سیمز 3 بدید لطفا
اینکه باید اکسپانشن رو در پوشه خود سیمز نصب کنم ؟
و اینکه کرک هر اکسپانشن رو به خود نصبش بزنم یا به سیمز اصلی ؟
و با کدوم فایل اجرا کنم ؟
و چجوری بفهمم داخل سیمز که اکسپانشن زده شده و داره عمل میکنه یا نه ؟
اکس هام pets , word advantures , Generation هست
ممنون از همگی
ghazalpoem
14-07-2012, 12:49
سلام من یه سوال داشتم راجع به این وسایل اضافی که دانلود میکنیم مثل تخت و مو و لباسو ........من وقتی وسایلی مثل تخت و میز دانلود میکنم کاملا نصب میشه اما در بازی وقتی
سیمزم میخواد ازشون استفاده بکنه غیب میشه یا انگار رو هوا نشسته؟؟؟؟؟ چی کار کنم؟!!!
:37:
تازه فرمت این وسایل که میگم پک هستش...
ghazalpoem
14-07-2012, 13:03
یه سوال کسی میدونه store itemرا از کجا میتونم تهیه بکنم و چه وسایلی داره؟
ghazalpoem
14-07-2012, 13:08
سلام من چندتا sims اماده احتیاج دارم چندتا teen با چند تا پیرمرد.اگر کاراکتر های معروف باشن که چه بهتر.از کجا دانلود کنم؟
یه چند تا سایت هست ولی بهترینش این هست..:20:
thesimsresource.com
ghazalpoem
14-07-2012, 13:29
سایت p30day.com
همه پکها و اپدیت ها با حجم کم و روش نصب داره:27:
سلام
دوستا یک توضیحی در مورد نصب اکسپانشن بازی سیمز 3 بدید لطفا
اینکه باید اکسپانشن رو در پوشه خود سیمز نصب کنم ؟
و اینکه کرک هر اکسپانشن رو به خود نصبش بزنم یا به سیمز اصلی ؟
و با کدوم فایل اجرا کنم ؟
و چجوری بفهمم داخل سیمز که اکسپانشن زده شده و داره عمل میکنه یا نه ؟
اکس هام pets , word advantures , Generation هست
ممنون از همگی
وقتی نصب کردی باید کرک رو توی سیمز 3 اصلی بریزی لانچر رو باز کردی بایین سمت چپ اونایی که نصب کردی عکسش هست
چیجوری باید توی سیمز show time عضو بشم که بتونم سیم پورت از اینجور چیزا انجام بدم؟
akbar_syberia
15-07-2012, 15:55
ممنون
لانچر همون سیمز اصلی رو اجرا کنم ؟
سلام بچه ها
من خیلی وقته نیومدم اینجا
چه خبرا؟؟؟
من تازه میخوام به اعتیادم یعنی سیمز برگردم!
میخوام بدونم چطوری تو سیمز3 خیانت کنم؟یادمه نمیشد
آخه همینجوری معمولی که کیف نمیده
لطفا کمکم کنید...
vampire2070
15-07-2012, 20:53
سلام بچه ها
چه خبرا؟؟؟
لطفا کمکم کنید...
:42:جون خودت یه بار دیگه بگو چی گفتی!!!
akbar_syberia
15-07-2012, 21:41
این سیمز هم بد آموزی داره هااااا !!!جواب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام برای نصب پک باید بازی اصلی رو هم کرک کرد؟ چون من اپدیت 1.34 نصب کردم ولی کرکش رو ندارم حالا که وارد سیمز پت میشم رو Play میزنم هیچ اتفاقی نمیفته :-؟
vampire2070
16-07-2012, 08:20
سلام برای نصب پک باید بازی اصلی رو هم کرک کرد؟ چون من اپدیت 1.34 نصب کردم ولی کرکش رو ندارم حالا که وارد سیمز پت میشم رو Play میزنم هیچ اتفاقی نمیفته :-؟
کرک 1.34 از p30day.com می تونی دانلود کنی.زمانی سیمز رو نصب کردی اول باید آپدیت کنی بعد پک هارو نصب کنی و بعد کرک رو بریزی داخل bin سیمز 3 و بعد از آیکونی که داخل bin سیمز 3 (TS3W) هست.با استفاده از اون می ری داخل بازی.
سلام بچه ها
چه خبرا؟؟؟
لطفا کمکم کنید...
سللام
خداروشکر بالاخره یه نفر اومد درمورد خود بازی حرف زد
متاسفانه من از موقعی که امتحاناتم تموم شد هرروز به این تاپیک سر میزدم ولی کلا شده بود پر از پست های خسته کننده در مورد نصب کرک مشکلاتشون
اولا خیانت توی سیمز 3 کلا مثل سیمز 2 باحال جذاب نیست.
دوما برای اینکه بشه روابط بین دوتا سیمز رو خراب کرد باید برید توی قسمت mean بعد از هر کدومش چندتا کلیک کنید البته break up رو نزنید اونموقع از هم دیگه جدا میشن
یک روش دیگه هم هستش که اون باحال تره . خوب :
اول پنهانی یه معشوقه پیدا کنید بعد باهاش روابط صمیمی بهم بزنید
بعدش اون طرفو بیارید خونتون ( البته موقعی که همسر سیمزتون خونست )
بعد به سیمزتون دستور بدین که جلوی هسمرش , معشوقشو ببوسه یا هر کاره دیگه که میخواید انجام بده
اون موقع هست که همسرش عصبانی میشه و یه دعوای حسابی راه میوفته !!! بقیشو دیگه نمیدونم ولی فک کنم دیگه نشه دوباره باهاش رابطه ایجاد کرد چون بهش خیانت کردین :27:
OK ?? :11:
این سیمز هم بد آموزی داره هااااا !!!جواب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نه بابا کجاش داره ؟؟؟ اخه اینا مسائل روزمره زندگی هست ! بد اموزی که به حساب نمیاد !
ghazalpoem
16-07-2012, 23:57
سلام بچه ها
چه خبرا؟؟؟
لطفا کمکم کنید...
اینکه کاری نداره.. من یه سیمز داشتم .. خیانت کار بود اگه پک جنریشن رو داشته باشی هر چه قدر هم مخفی کاری کنه تو محله می پیچه و لو میره..! اما اگه لایف تایم ویش هات به اندازه کافی بشه میتونی آیتمی رو بگیری که عکسش یه آدم که دو تا بال داره(فرشته) اونو بگیری دیگه کسی خبر چینی به همسرت نمیکنه و می تونی به زندگیه دوگانه ای ادامه بدی:21:
اینکه کاری نداره.. من یه سیمز داشتم .. خیانت کار بود اگه پک جنریشن رو داشته باشی هر چه قدر هم مخفی کاری کنه تو محله می پیچه و لو میره..! اما اگه لایف تایم ویش هات به اندازه کافی بشه میتونی آیتمی رو بگیری که عکسش یه آدم که دو تا بال داره(فرشته) اونو بگیری دیگه کسی خبر چینی به همسرت نمیکنه و می تونی به زندگیه دوگانه ای ادامه بدی:21:
چی ؟؟؟ کی میاد خبر چینی کنه ؟؟؟ اخه مگه زندگی واقعیه
rezak3021
17-07-2012, 22:12
سلام// سیمز 3 رو نمیشه رو ویندوز 64 بیتی بازی کرد؟
ای ارور میده
C:\windows\system32\igd10umd32.dll is either not desined to run on Windows or it contains an error. ....
ghazalpoem
18-07-2012, 01:03
چی ؟؟؟ کی میاد خبر چینی کنه ؟؟؟ اخه مگه زندگی واقعیه
بله اگه پک جنریشن رو داشته باشی
سلام
تو بخش PLANOUTFIT که مدل لباس انتخاب میکنیم،واسه هر نوع مدل لباس مثلا مجلسی یا روزانه یا شنا و ... واسه هر کدوم حداکثر میشه 3 تا ذخیره کرد.شما میدونید چطوری میشه بیشترش کرد؟
بابا اخر کسی به من نگفت تو شو تایم میشه عضو شد ؟چیجوری ؟ 20 دفعه پرسیدم ایندفعه بگین لطفا
لینک گذاشتن اینجا ممنوعه؟
fa_ira65
19-07-2012, 09:58
من به يه مشكل تو نصب سيمز برخوردم،من همه پك ها رو روي pc دارم حالا كه مي خوام رو لپ تاپ نصب كنم بعده نصب بازي اصلاً وارد شهر نمي شه و سريع مياد بيرون.علتش چي مي تونه باشه؟
مشخصات لپ تاپ هم اينه:
ram:4 G DDR3
cpu: core i5
vga: 512 ya 1 g فكر كنم.
rezak3021
19-07-2012, 12:38
آقا یکی جواب بده./. سیمز 3 رو ویندوز 64 بیتی چرا نمیاد؟
آقا یکی جواب بده./. سیمز 3 رو ویندوز 64 بیتی چرا نمیاد؟
ویندوز من هم 64 بیتی هست خیلی هم خوب کار میکنه !
soha_ss501
19-07-2012, 22:13
سلام ببخشید من این sims medieval رو از یه یه جا دیگه دانلود کردم ولی وقتی میرم توش میگه باید سی دی رو بزارم...توی صفحات 494 یا 495 بود فک کنم نگاه کردم گفته بودن از سریاله با همون سریال نصب کردم ولی نشد...باید چیکار کنم؟
کرکی هست که بازی رو بشه بدون سی دی اجرا کرد؟ من کرک خود سی دی رو ریختم ولی بازم سی دی میخواد واسه اجرای بازی
در ضمن از وقتی آپدیت خود لانچر بازی رو با حجم حدودا 1 گیگ ریختم دیگه وارد بازی نمیشه،باید کرک جدید بریزم؟ هیچ پکی هم نریختم تا الان
vampire2070
21-07-2012, 07:39
کرکی هست که بازی رو بشه بدون سی دی اجرا کرد؟ من کرک خود سی دی رو ریختم ولی بازم سی دی میخواد واسه اجرای بازی
در ضمن از وقتی آپدیت خود لانچر بازی رو با حجم حدودا 1 گیگ ریختم دیگه وارد بازی نمیشه،باید کرک جدید بریزم؟ هیچ پکی هم نریختم تا الان
از اینجا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کرک و آپدیت و پک هارو دانلود کن درست میشه.البته اگه سیمزت هم نسخه قدیمی باشه باید اون رو هم دانلود کنی(برای نصب پک ها):20:
سلام
1-درمورد برنامه pose player سوالی داشتم .من فایل های مربوط به این برنامه و چند تا از pose هایی که دانلود کرده بودم رو تو فولدر mods قرار دادم.آیکون برنامه رو هم تو بخش لوازم دکوری پیدا کردمو توی خونه ام قرار دادم،وقتی روش کلیک می کنمو مثلا گزینه select a pose from list رو می زنم،هیچ اتفاقی نمی افته و سیمزم همینطوری سرجاش می ایسته بدون اینکه هیچ کاری انجام بده.نه لیستی میاد نه سیمزم حرکتی می کنه.انگار که سیمزم هنگ کنه.فقط سرجاش می ایسته و همون حالاتی که موقع ایستادن داره رو نشون میده (مثل قبلش) وقتی هم که روی آیکون برنامه که اون گوشه بالا سمت چپ هستش کلیک می کنم تا لغوش کنم،روش ضربدر قرمز می افته ولی همینجوری با ضربدر باقی می مونه،سیمز منم همینطوری سرجاش هست.بازی هنگ نمی کنه چون می تونم صفحه رو بچرخونم یا برم توی نقشه ... فقط سیمزم سرجاش خشک میشه!اون آیکونه هم همونطوری میمونه حتی وقتی به سیمزم دستور میدم که مثلا با کامپیوترش بره کار کنه،هنوز اون آیکونه pose player اون گوشه بالا سمت چب باقی هستشو سیمز منم سرجاشه و به دستورم عمل نمی کنه.آخرش مجبور میشم از بازی خارج شمو دوباره بازی رو اجرا کنم.
2-چطوری از سیمزم back up بگیرم؟
وقتی ویندوزم رو پاک می کنم باید بازی رو هم از اول نصب کنم و هم از اول شروع کنم،البته من متوجه شدم که اگه فایل های مربوط به پوشه document\electronic arts رو توی یکی از درایوهام کپی کنم و بعد از اینکه ویندوزم رو عوض کردمو دوباره بازی رو نصب کردم،اگر این فایل ها رو دوباره به همون مسیر گفته شده برگردونم بازیم رو از همون جایی که بوده شروع می کنه،اما راستش حجمش بالاست مثلا 11GB بودش که کپی کردن و انتقالش یه مقدار وقت گیره.در ضمن من فایل های با پسوند sims3pack و package زیادی رو هم نصب کردم،چطوری از سیمزم یه back up تهیه کنم که بعد از نصب دوباره ویندوز و بازیم،هم بازیم از جایی که بوده شروع بشه هم اینکه فایل های package و sims3pack هم توش باشه؟(کلا همون تنظیمات رو حفظ کرده باشه)
لطفا راهنمایی کنید.ممنون.
چه عجب یکی جواب منو داد!
ممنون camry
ولی مشکل اینه که وقتی زن داری اصلا نمیتونی با کسی رابطه عاشقانه برقرار کنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
max2010gold
25-07-2012, 05:22
خواهش میکنم کمکم کنید!!
من یه اپدیت حدود 1GB دانلود کردم حالا بازی اجرا نمیشه:41:
کرک اخرین نسخشو کسی نداره sims 3
خواهش میکنم کمکم کنید!!
من یه اپدیت حدود 1GB دانلود کردم حالا بازی اجرا نمیشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرک اخرین نسخشو کسی نداره sims 3
سلام
نسخه اي كه من ازش استفاده مي كنم خودش كرك شده است واسه همين تا به حال به كركش نياز پيدا نكردم اما يه نگاه به اين لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بندازيد،شايد به درد بخور باشه براتون.
چه عجب یکی جواب منو داد!
ممنون camry
ولی مشکل اینه که وقتی زن داری اصلا نمیتونی با کسی رابطه عاشقانه برقرار کنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چرا اتفاقا همین چند روز پیش یه خیانت کردم فقط باید دور از چشم زنه رابطه بر قرار کنین
max2010gold
25-07-2012, 16:36
سلام
نسخه اي كه من ازش استفاده مي كنم خودش كرك شده است واسه همين تا به حال به كركش نياز پيدا نكردم اما يه نگاه به اين لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بندازيد،شايد به درد بخور باشه براتون.
نه متاسفانه:41:
نسخه ای که من استفاده میکنم 2.17.2 هستش
کسی کرک این نسخه رو نداره sims 3
vampire2070
25-07-2012, 23:23
نه متاسفانه:41:
نسخه ای که من استفاده میکنم 2.17.2 هستش
کسی کرک این نسخه رو نداره sims 3
برو آپدیت جدید رو دانلود کن و کرک سازگار با همون آپدیت رو دان کن و بریز بعد بازی کن.با این آپدیتی که تو داری دوباره برای پک های بعد مشکل پیش میاد.
vampire2070
25-07-2012, 23:26
چه عجب یکی جواب منو داد!
ممنون camry
چرا می خواهی اینکارو بکنی به زن اولت وفادار باش:23:
max2010gold
26-07-2012, 01:25
برو آپدیت جدید رو دانلود کن و کرک سازگار با همون آپدیت رو دان کن و بریز بعد بازی کن.با این آپدیتی که تو داری دوباره برای پک های بعد مشکل پیش میاد.
ممنون ولی از کجا دانلود کنم؟:46:
میشه شما لینکشو بزارید؟:11:
vampire2070
26-07-2012, 04:43
ممنون ولی از کجا دانلود کنم؟:46:
میشه شما لینکشو بزارید؟:11:
سلام
SIMS LAUNCHER من ديگه كار نميكنه،هر چي روش كليك مي كنم باز نميشه.حالا چطوري فايل هاي SIMS3PACK رو نصب كنم؟
يه بار هم بازي رو حذف كردمو دوباره نصبش كردم درست نشد.
HELP ME!!!!
vampire2070
28-07-2012, 14:40
سلام
SIMS LAUNCHER من ديگه كار نميكنه،هر چي روش كليك مي كنم باز نميشه.حالا چطوري فايل هاي SIMS3PACK رو نصب كنم؟
يه بار هم بازي رو حذف كردمو دوباره نصبش كردم درست نشد.
HELP ME!!!!
یه فیلم آموزشی آپلود کردم برای فرمت های package و pack است،رمزش هم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آقا این سیمز 3 شورشو در آورده ها
خودمو کشتم تا مخ یکی رو زدم راضیش کردم از زنش طلاق بگیره باهاش نامزد شدم بعد از بازی دراومدم میرم خونه اون یارو می بینم همه چی گل و گلابه و اصلا منو نمیشناسه
vampire2070
29-07-2012, 20:32
آقا این سیمز 3 شورشو در آورده ها
خودمو کشتم تا مخ یکی رو زدم راضیش کردم از زنش طلاق بگیره باهاش نامزد شدم بعد از بازی دراومدم میرم خونه اون یارو می بینم همه چی گل و گلابه و اصلا منو نمیشناسه
سیو کردی؟؟!!!:38:
vampire2070
29-07-2012, 23:17
دوستان سیمز 4 وسط سال 2014 میاد.:8:
armin_punisher6
30-07-2012, 11:17
بچه ها آموزش فارسی sims 3 هم هست؟قبلا sims 2 کامل تو دستم بود ولی از این زیاد چیزی سر در نمیارم.
میشه به غیر از شغل داشتن چند راه برای کسب در امد بگین؟
vampire2070
30-07-2012, 21:08
بچه ها آموزش فارسی sims 3 هم هست؟قبلا sims 2 کامل تو دستم بود ولی از این زیاد چیزی سر در نمیارم.
میشه به غیر از شغل داشتن چند راه برای کسب در امد بگین؟
ماهی گیری،نقاشی کشیدن،گیتار زدن تو پارک،اختراع کردن،غول چراغ جادو،رمز پول و...
goldstaaar
31-07-2012, 13:56
سلام.تروخدا کمکم کنید من ورژن سیمز3 که دارم 14.0.0162بود بعد اشتباها این کاری که شما نوشتین رو انجام دادم ورژنم شده1.0.615.00107.چندبارم پاک کردمو دوباره نصب کردم یه سیمز دیگه خریم حتی ویندوز عوض کردم اما درست نشد.تو دی وی دی ورژن14.0.0162هست اما وقتی نصب میکنم بازی نصب شده ورژنش1.0.615.00107هست.3تا پک ambitation,show time,petرو گرفتم میخوام نصب کنم اما نمیشه
vampire2070
31-07-2012, 17:06
سلام.تروخدا کمکم کنید من ورژن سیمز3 که دارم 14.0.0162بود بعد اشتباها این کاری که شما نوشتین رو انجام دادم ورژنم شده1.0.615.00107.چندبارم پاک کردمو دوباره نصب کردم یه سیمز دیگه خریم حتی ویندوز عوض کردم اما درست نشد.تو دی وی دی ورژن14.0.0162هست اما وقتی نصب میکنم بازی نصب شده ورژنش1.0.615.00107هست.3تا پک ambitation,show time,petرو گرفتم میخوام نصب کنم اما نمیشه
سیمز آخرین ورژنش که امده 1.36.45 است،اون 14.0.0162 برای شاخه ها است برو آپیدت رو دانلود کن بعد هم کرک مربوط به آپدیت بعد بازی رو بریز درست میشه.
goldstaaar
31-07-2012, 17:18
شما لینکی واسه دانلود اپدیت دارین؟من پیداش نکردم
vampire2070
31-07-2012, 19:40
این آخرین آپدیتی هست که امده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ...
من SuperPatcher 1.36.45 رو از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])دانلود کردم نصبشم کردم ولی وقتی میخاستم بازی کنم میگه :
no game disk found!
فکر کنم مشکل از کرکشه کسی کرک SuperPatcher 1.36.45 رو نداره ؟
پچ عادیه 1.36.45 رو هم که میخام نصب کنم اخر نصب میگه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Invalid file found
لطفا کمک کنید ....
vampire2070
01-08-2012, 22:00
سلام ...
من SuperPatcher 1.36.45 رو از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])دانلود کردم نصبشم کردم ولی وقتی میخاستم بازی کنم میگه :
no game disk found!
فکر کنم مشکل از کرکشه کسی کرک SuperPatcher 1.36.45 رو نداره ؟
پچ عادیه 1.36.45 رو هم که میخام نصب کنم اخر نصب میگه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Invalid file found
لطفا کمک کنید ....
این کرک 1.36.45 که دانلود کردم برات آپلود کردم از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود کن،البته من خودم هنوز ار 1.34 استفاده می کنم چون کرک 1.36.45 برای diesel هست و نمی دونم درسته یا نه.
goldstaaar
02-08-2012, 11:28
سلام.من از لینکی که گذاشتین دانلود کردم آپدیت رو حالا میشه بگین چیکار کنمو چجوری آپدیت کنم بازیمو؟
goldstaaar
02-08-2012, 19:48
وقتی میخوام نصبش کنم میگه سیمز3 نصب نشده.من مسیر نصبشو تغییر ندادم اما نمیدونم چرا میگه نیست.چندبار نصبش کردم اما همین error رو میده
m_samet71
03-08-2012, 00:54
سلام من آپدیت پست اول رو نصب کردم ولی زبان کل بازی و گیم لانچر عوض شد جایی که من نصب کردم اینجاست the sims 3/game/bin
اگه جای اشتباه نصب کردم بگین کجا نصب کنم؟
نکته دوم اینه که توی قسمت regedit و شاخه هاش رفتم و به سیمز 3 رسیدم اما فایل sku نداره که 7 رو به 2 تبدیل کنم
نکته ی بعدی اینه که پچ من flt هست(پچ شوتایم) که تازه از تورنت گرفتم و وقتی فایل sku رو باز میکنم نوشته game version : 12.0.273.015001
در حالی که توی نسخه اصلیم همین game version رو نوشته 1.0.615.00107 و توی گیم لانچر هم اینطوریه که تو عکس میبینین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
البته زبانش عوض شده ولی خودتون میدونین چی نوشته. حالا میگین من چجوری آپدیت کنم که بشه نصب کرد؟
یه بار هم الکی زدم واسه نصب اینجوری شد که تو عکس میبینین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
m_samet71
03-08-2012, 00:59
سلام من آپدیت پست اول رو نصب کردم ولی زبان کل بازی و گیم لانچر عوض شد جایی که من نصب کردم اینجاست the sims 3/game/bin
اگه جای اشتباه نصب کردم بگین کجا نصب کنم؟
نکته دوم اینه که توی قسمت regedit و شاخه هاش رفتم و به سیمز 3 رسیدم اما فایل sku نداره که 7 رو به 2 تبدیل کنم
نکته ی بعدی اینه که پچ من flt هست(پچ شوتایم) که تازه از تورنت گرفتم و وقتی فایل sku رو باز میکنم نوشته game version : 12.0.273.015001
در حالی که توی نسخه اصلیم همین game version رو نوشته 1.0.615.00107 و توی گیم لانچر هم اینطوریه که تو عکس میبینین
232.jpg - 156.0 Kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
البته زبانش عوض شده ولی خودتون میدونین چی نوشته. حالا میگین من چجوری آپدیت کنم که بشه نصب کرد؟
یه بار هم الکی زدم واسه نصب اینجوری شد که تو عکس میبینین
m_samet71
03-08-2012, 01:07
ببخشید اشتباه شد دو بار ارسال شد پاک هم نمیشه شما لطفاً به پست آخر صفحه 619 توجه کنید لطفاً یکی از مدیر ها پستی که الآن دارم مینویسم و پست بالایی رو حذف کنه تا فقط پست صفحه 619 بمونه .
سلام
من میخواستم نسخه Expansion این بازی رو از فروشگاه این سایت بخرم یعنی اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) . ولی نمی دونم کدومشون از بقیه بهتره لطفا راهنمایی کنید . ضمنا من تا حالا هیچ پک الحاقی روی بازی نصب نکردم ولی آپدیتش کردم به ورژن 1.19.44.010002
آیا میشه بدون نصب پک های قبلی مثلا پک showtime رو نصب کرد ؟
vampire2070
04-08-2012, 21:36
سلام
من میخواستم نسخه Expansion این بازی رو از فروشگاه این سایت بخرم یعنی اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) . ولی نمی دونم کدومشون از بقیه بهتره لطفا راهنمایی کنید . ضمنا من تا حالا هیچ پک الحاقی روی بازی نصب نکردم ولی آپدیتش کردم به ورژن 1.19.44.010002
آیا میشه بدون نصب پک های قبلی مثلا پک showtime رو نصب کرد ؟
show time به ورژن بالاتری از سیمز نیاز داره فکر کنم به آپدیت 1.34 نیاز داره
m_samet71
05-08-2012, 06:31
سوال قبلی ما رو که جواب ندادید حداقل اینو بگید
آپدیت پست اول رو که نصب کردم از تو گیم لانچر که آپدیت نمیشه کرد
هر آپدیت دیگه ای که نصب میکنم اینجوری میشه
در ضمن میشه آپدیت 1.34 رو بهم بدین شاید دوباره سیمز رو نصب کنم
سوال قبلی ما رو که جواب ندادید حداقل اینو بگید
آپدیت پست اول رو که نصب کردم از تو گیم لانچر که آپدیت نمیشه کرد
هر آپدیت دیگه ای که نصب میکنم اینجوری میشه
در ضمن میشه آپدیت 1.34 رو بهم بدین شاید دوباره سیمز رو نصب کنم
منم آپدیت پست اول رو نصب کردم همین ارور اومد بعد این تاپیک رو گشتم یه آپدیت دیگه هم پیدا کردم اونو نصب کردم مشکل حل شد. بازم اگه لینکش رو پیدا کردم همینجا میذارم.
لینکشو پیدا کردم از این روش بری جواب میگیری
یه فیلم آموزشی آپلود کردم برای فرمت های package و pack است،رمزش هم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
1- تشکر بخاطر فایل آموزشی که ساختید.
2- امتحان كردم ولي باز sims launcher باز نميشه،برنامه جانبي وجود نداره كه همون كار sims launcher رو انجام بده؟(مثلا براي نصب فايل هاي packages برنامه monkey helper هم هست)
3- برنامه اي براي تبديل پسوند sim3pack به packages وجود داره؟
4- فرق فرمت sims3pack با packages چيه؟اصلا چرا دو جور فرمت درست كردن،از اول مثلا همش sims3pack بودش يا همش packages!
لینکشو پیدا کردم از این روش بری جواب میگیری
بعد از آپدیت به این روش میتونی آپدیت های دیگه رو نصب کنی البته من یه کرک از جای دیگه دانلود کردم هر بار که آپدیت میکنی باید کرکشم عوض کنید .
اینم یه آپدیت دیگه که بعد از آپدیت بالا میتونی اونو نصب کنی ورژنش هم 1.33هستش البته خودم تست نکردم چند روز دیگه تست میکنم اگه جواب داد اطلاع میدم
m_samet71
05-08-2012, 10:42
مشکل من اینه :
این قسمت از آموزش مشکل منه همونطور که تو عکس پایین میبینیHKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Sims\The Sims3 طبق این آموزش sims توی پوشه software واسه من وجود نداره.
به نظرتون مشکل از ویندوز 7 هست؟
goldstaaar
05-08-2012, 11:12
چرا هیچکس جواب منو نمیده؟من هرچی میخوام نصب کنم میگه سیمز3 نصب نیست
m_samet71
06-08-2012, 02:15
دادا به من هم همینو میگه وقتی می خوام شو تایم رو نصب کنم.چون بازیت آپدیت نیست این ارور رو میده من یک حرکت میخوام بزنم اگه جواب داد بهت میگم تو هم اون کار رو بکنی
چرا هیچکس جواب منو نمیده؟من هرچی میخوام نصب کنم میگه سیمز3 نصب نیست
چهار تا پست قبل یه لینک گذاشتم از اون روش بری 100 درصد جواب میگیری خودم دیروز تست کردم.
اگه کرکشم خواستی آپلودش میکنم.
m_samet71
06-08-2012, 12:13
واسه ی من تو قسمت regedit/Hkey-local-machine/software پوشه ای به نام sims/the sims 3 نیست که بخوام عدد sku رو عوض کنم ویندوزم هم 7 هست مشکل از ویندوزه به نظر شما؟
سلام
من تازه امدم توی این بحث این بحث هم معلومه درباره ی بازیsims 3 هست
من این بازی رو تاحالا بازی نکردم ولی فکر کنم بازی قشنگیه که این همه درموردش حرف میزنین
ماهم از این به بعد به عنوان دوست خودتون حساب کنید
واسه ی من تو قسمت regedit/Hkey-local-machine/software پوشه ای به نام sims/the sims 3 نیست که بخوام عدد sku رو عوض کنم ویندوزم هم 7 هست مشکل از ویندوزه به نظر شما؟
احتمالش هست از ویندوز باشه شما دوباره بازیو نصب کنید شاید درست شد به نظر من بهتره بازیو با یه نرم افزار مثلا Advanced Unistaller پاک کنید تا بازی کامل از روی سیستم پاک بشه .
Amin4All
06-08-2012, 16:25
این ســــیـــمز 3 ترینر هم داره ؟ یه دونه تست شده ـش رو لطفا بدید .
همون ورژن نخستینش .
vampire2070
06-08-2012, 19:36
1- تشکر بخاطر فایل آموزشی که ساختید.
2- امتحان كردم ولي باز sims launcher باز نميشه،برنامه جانبي وجود نداره كه همون كار sims launcher رو انجام بده؟(مثلا براي نصب فايل هاي packages برنامه monkey helper هم هست)
3- برنامه اي براي تبديل پسوند sim3pack به packages وجود داره؟
4- فرق فرمت sims3pack با packages چيه؟اصلا چرا دو جور فرمت درست كردن،از اول مثلا همش sims3pack بودش يا همش packages!
نمی دونم برنامه ای وجود داشته باشه که کار همون sims launcher رو انجام بده.این سوالات رو باید از بازی ساز بپیرسی من نمی دونم،فکر کنم سیمزت مشکل داره،تازه این فایل های دانلودی سرعت بازی رو میاره پایین
m_samet71
06-08-2012, 19:40
ترینر چیه اگه تو سیمز پول دوست داری برو فوتبالیست شو کرور کرور پول میاد بعد هر برد. البته باید باشگاه بری یا یه تردمیل بخری و باهاش تمرین کنی. اینجوری پول درآوردن بیشتر حال میده. ولی گرگانی هستی دیگه اگه مثل من گنبدی بودی دنبال این برنامه ها ( ترینر ) نبودی
m_samet71
06-08-2012, 23:34
آقا اصلاً از من میشنوین به جای این همه آپدیت و ارور یه سیمز با پک diesel stuff بخرین پک رو نصب کنین خودش اپدیت میشه به این ورژن : 14.0.48.017001
من پچ شوتایم رو هم تونستم با این کار نصب کنم چون قبلاً شوتایم واسم نصب نمیشد حالا پچ های دیگه که به ورژن پایین تری هم نیاز دارند کارشون ساده تره.
سلام:41:
بابا تواین تایپک کسی محل ما نمیده:41:
درسته چیزی درموردبازی سیمز نمیدونم :41:
ولی اگه بازی خوبیه بگین تا بخرم:41:
Amin4All
07-08-2012, 03:24
ترینر چیه اگه تو سیمز پول دوست داری برو فوتبالیست شو کرور کرور پول میاد بعد هر برد. البته باید باشگاه بری یا یه تردمیل بخری و باهاش تمرین کنی. اینجوری پول درآوردن بیشتر حال میده. ولی گرگانی هستی دیگه اگه مثل من گنبدی بودی دنبال این برنامه ها ( ترینر ) نبودی
برا بچه های پایین میخاستم .
حسش نبود بگردم .
مگه گنبدیا شاخ و دم دارن ؟ اُه درسته یادم رفت پیست اسب سواری دارن اونجا میرن تمرین :31:
m_samet71
07-08-2012, 05:34
برا بچه های پایین میخاستم .
حسش نبود بگردم .
مگه گنبدیا شاخ و دم دارن ؟ اُه درسته یادم رفت پیست اسب سواری دارن اونجا میرن تمرین :31:
آره میریم تمرین تو هم بیا تمرین که نری دنبال ترینر و امثالش
goldstaaar
07-08-2012, 10:56
من سیمز3 که دارم خودش کرک شدست چیکارکنم؟
من سیمز3 که دارم خودش کرک شدست چیکارکنم؟
خب اگه روش آپدیت نصب کنید کرکش از کار میافته و بعدش باید برای ورژن جدید یه کرک دیگه دانلود کنید...
سلام به همه هر کی تو کرک کردن پکها مشکل داره ایمیل بزنه alirezandm@yahoo.com
سلام:41:
بابا تواین تایپک کسی محل ما نمیده:41:
درسته چیزی درموردبازی سیمز نمیدونم :41:
ولی اگه بازی خوبیه بگین تا بخرم:41:
اره بابا بازی خوبیه ! حتما بخر ! :10:
[QUOTE=camry;7145276]اره بابا بازی خوبیه ! حتما بخر ! :10:[/QU
سلام
ممنون داداش:10:
سلام
کسی میدونه از کجا میتونم برای سیمز 3 مپ دانلود کنم ؟ توی سایت های ایرانی گشتم ولی چیز درست حسابی پیدا نکردم یکی دانلود کردم ولی کار نکرد :41: لطفا راهنمایی کنید ...
m_samet71
08-08-2012, 17:32
دادا این وبلاگو نگاه کن ببین بدردت میخوره یا نه
m_samet71
08-08-2012, 22:45
من اگه یه شهر مثل شهر نیویورک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) واسه سیمزم دانلود کنم کجا باید بریزم تا این شهر رو تو بازی ببینم؟
راستی اگه کسی پکیج کتی پری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو خواست میتونه از لینکی که گزاشتم DL کنه لینک مستقیمه
سلام
کسی میدونه از کجا میتونم برای سیمز 3 مپ دانلود کنم ؟ توی سایت های ایرانی گشتم ولی چیز درست حسابی پیدا نکردم یکی دانلود کردم ولی کار نکرد :41: لطفا راهنمایی کنید ...
حالشو ببر
من یه مشکلی دارم !
چندتا میزو مبل دانلود کردم اما واسم فایلشو اجرا نمیکنه تا بتونم با لانچر نصبشون کنم !
اینجوری میشه :
به نظر میاد مشکل جدی نباشه مثلا چیزی نصب نیس یا ...
لطفا راهنماییم کنین :
حالشو ببر
من یه مشکلی دارم !
چندتا میزو مبل دانلود کردم اما واسم فایلشو اجرا نمیکنه تا بتونم با لانچر نصبشون کنم !
اینجوری میشه :
به نظر میاد مشکل جدی نباشه مثلا چیزی نصب نیس یا ...
لطفا راهنماییم کنین :
شاید پسوند فایلها packages هست که باید به پوشه packages-mods کپی کنید
بابت لینک داده شده هم ممنون :11:
شاید پسوند فایلها packages هست که باید به پوشه packages-mods کپی کنید
بابت لینک داده شده هم ممنون :11:
خواهش میکنم
اما این فایل ها پسوندشون سیمزپک هست که باید از طریق لانچر بشه
راستش قبلا مشکلی نداشت اما نمیدونم چرا یکدفه اینجوری شد :18:
m_samet71
09-08-2012, 17:10
کسی چیزی در مورد سیمز آنلاین میدونه؟ من تا یه جا هایی رفتم ولی میگه بازیتو باید رجیستر کنی سریال نامبری میخواد که تا حالا استفاده نشده باشه. اگه آنلاین میشد بازی بکنیم و همه پک شوتایم رو داشتیم میشد من سیمز شما رو به خونم دعوت کنم. این چیزایی که میگم رو من توضیحاتشو تو خود سیمز دیدم فقط نکته مهم سریال نامبره.
اینم یه عکس از کنسرت سیمزم که تو سایت اصلی سیمز 3 که نمیشه آپلود کرد به خاطر رجیستری. میبینین مردم میریزن کنسرت منو ببینن
من عضو شدم تو سایت لاگ این میکنم ولی نمیتونم تو بازی لاگ این کنم
حالا هم اینو دانلود کنید
کد:
21.3 MB
کد:
این روش 100% کار می کنه
من از این روش رفتم ولی فقط تا ورژن 1.0.631.00002 اپدیت شد بالاتر نمیره:42:
vampire2070
13-08-2012, 03:46
برای بازی کردن پک ها حتما باید سیمز را آپدیت کنید.
m_samet71
13-08-2012, 05:29
من عضو شدم تو سایت لاگ این میکنم ولی نمیتونم تو بازی لاگ این کنم
خوب چون تو منوی انتخاب کشور ها ایران نداشت پس ip ایرانو نمیشناسه اگه ***** شکن داشته باشی میتونی لاگین شی وگرنه نمیتونی تازه آنلاین بودن وقتی سریال نامبر استفاده نشده نداری زیاد فایده نداره اگه داشته باشی بعد بازی آنلاین واست قشنگ میشه
m_samet71
13-08-2012, 05:33
دادا تو هم کار منو بکن یه دیزل استاف بخر (از فروشگاه های مجاز در سراسر کشور) تا ورژن 14 و خورده ای واست آپدیت میکنه
elvisbrother
13-08-2012, 17:02
حالا هم اینو دانلود کنید
کد:
21.3 MB
کد:
این روش 100% کار می کنه
عینا همینو اجرا کردم ولی تا می خواستم از 1.0.631 به بالا تر اپدیت کنم این error میداد:
“the setup has detected no version of the sims 3 is installed”
“This update requires that a previous version of the application be installed”
لطفا یکی کمک کنه من کل اینترنتو زیرو رو کردم! :9::9::42::42:
من بعد از نصب شوتایم اکثرا میخوام سیو کنم ارورو 12 میده میگه نمیشه سیو کرد مشکل از چیه و چجوری باید حلش کرد؟
عینا همینو اجرا کردم ولی تا می خواستم از 1.0.631 به بالا تر اپدیت کنم این error میداد:
لطفا یکی کمک کنه من کل اینترنتو زیرو رو کردم! :9::9::42::42:
منم مشکلم همینه یکی کمک کنه.راه حلی هست؟؟؟:37:
سلام
من یه پچ دارم که میخوام بریزم تو سیمز ولی ظاهرا Setup اصلی می خواد (یعنی installshield) .
پرسیدم گفتم یک فایل 3 کیلوبایتی رو دانلود می کنی به نام registry (اگه درست نوشته باشم) و بعد نصب میکنی و تبدیل میشه به Setup installshield
حال اگر کسی این فایل و داره لطف کنه که دیگه ما مجبور نشیم 6 گیگ سیمز دانلود کنیم.
در ضمن او روش پست اول تو ویندوز 7 کا نمی کنه.
ممنون.
goldstaaar
14-08-2012, 11:44
کسی سریال نامبر پک ambitation رو داره؟
خوب چون تو منوی انتخاب کشور ها ایران نداشت پس ip ایرانو نمیشناسه اگه ***** شکن داشته باشی میتونی لاگین شی وگرنه نمیتونی تازه آنلاین بودن وقتی سریال نامبر استفاده نشده نداری زیاد فایده نداره اگه داشته باشی بعد بازی آنلاین واست قشنگ میشه
نشد باز میگه ایمیل یا پس اشتباه
سلام دوستان
من سیمز ۳ را نصب کردم و پک katy perry را هم نصب کردم و بعد هم کرکش کردم بدون مشکل کار میکنه.
الان خواستم پک master suite را نصب کنم ولی بعد از نصب وارد بازی که میشم باز همون katy perry لود میشه.
کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
اصلاَ چطود میشه چندتا پک را با هم دیگه نصب کنیم و کرکشون چطوریه ؟
ممنون
سلام دوستان
من سیمز ۳ را نصب کردم و پک katy perry را هم نصب کردم و بعد هم کرکش کردم بدون مشکل کار میکنه.
الان خواستم پک master suite را نصب کنم ولی بعد از نصب وارد بازی که میشم باز همون katy perry لود میشه.
کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
اصلاَ چطود میشه چندتا پک را با هم دیگه نصب کنیم و کرکشون چطوریه ؟
ممنون
چون اپدیت کتی پری جدید تر از مستر سویت هستش لودش کتی پری هست ودیگه لازم نیست مستر سویت رو کرک کنید . اگه لباس براتون مهمه پیشنهاد میدم دیزل پک رو هم بخرید.:10:
کسی سریال نامبر پک ambitation رو داره؟
VJZR-UPAC-SCRM-PITA-LITY
من بعد از نصب شوتایم اکثرا میخوام سیو کنم ارورو 12 میده میگه نمیشه سیو کرد مشکل از چیه و چجوری باید حلش کرد؟
شاید مشکل از کرک بیشتر کرک های شو تایم مشکل داره کرک شما چیه؟؟؟کرک عوض کنید
من اگه یه شهر مثل شهر نیویورک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) واسه سیمزم دانلود کنم کجا باید بریزم تا این شهر رو تو بازی ببینم؟
راستی اگه کسی پکیج کتی پری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو خواست میتونه از لینکی که گزاشتم DL کنه لینک مستقیمه
سیمز 3 پک هست یا پکیج سیمز 3 پک رو از تریق لانچر
vampire2070
15-08-2012, 03:39
دوستانی که در سیمز و پک های آن مشکل دارین
شما اگه سیمز رو نصب کنید و بعد آخرین آپیدتشو بریزید و به نصب پک ها بپردازید هیچ مشکلی نباید به وجود بیاد.
اگر هم مشکلی دارید مشکل از سیمز 3 هست نه پک های آن،پک ها فقط شاید کرکشون مشکل داشته باشه
کرک آپدیت 1.36 رو داره کسی؟
من اول بازی رو نصب کردم بدون کرک.بعدش آپدیت 1.36 رو با حجم حدود 1 گیگ نصب کردم،بعدشم 3 تا پک ریختم که آخریش show time بود.الان باید چه کرکی بریزم واسه اجرای بازی؟ از کجا باید وارد بازی بشم؟
vampire2070
16-08-2012, 04:24
کرک آپدیت 1.36 رو داره کسی؟
من اول بازی رو نصب کردم بدون کرک.بعدش آپدیت 1.36 رو با حجم حدود 1 گیگ نصب کردم،بعدشم 3 تا پک ریختم که آخریش show time بود.الان باید چه کرکی بریزم واسه اجرای بازی؟ از کجا باید وارد بازی بشم؟
من تو وبلاگم گذاشتم می تونی بری دانلود کنی
elvisbrother
16-08-2012, 15:09
قابل توجه اونایی که با این ارور مواجه میشن:
منم همین مشکلو داشتم فهمیدم که اشکال از بازیه!
برای همین رفتم بازی اصلیو دانلود کردم. از اینجا :
بعدم بدون اینکه بخوام اون مراحلو طی کنم دیزل استافو از اینجا دانلو کردم که سایت خیلی باحالیه برای sims بازها!
خودش بازیو تا ورژن 14.0.48.017001 آپدیت کرد که با داشتن این ورژن دیگه مشکلی برای نصب فایلها و وسایل مختلف برای بازی وجود نداره!
در ضمن کاملترین سایت برای دانلود های سیمزی:
موفق باشید :31:
m_samet71
17-08-2012, 03:53
سیمز 3 پک هست یا پکیج سیمز 3 پک رو از تریق لانچر
دادا این نیویورک که پکیج هست ولی از طریق لانچر نصب میشه یعنی روش دبل کلیک مینی لانچر وا میشه این فایل رو نصب میکنه
این کتی پری هم یکی از پکیج هاست مثل دیزل استاف پک وسایل هست اگه ورژن سیمزت حدود 14 میرسه میتونی این پک رو نصب کنی اگه نه یا از روش بچه ها برو یا مثل من دیزل استاف رو برو بخر تا ورژن 14 و خورده ای واست آپدیت میکنه وهر پکی رو روش میشه نصب کرد
در مورد سوالت واسه لاگین هم حتماً باید تو اون سایت عضو باشی و بتونی هر موقع که خواستی توش لاگین شی اگه نتونی که تو بازی هم نمیتونی انلاین شی
پیشنهاد من : یه اریجین id تازه بساز بعد دوباره عضو شو من چند بار عضو شدم تا درست شد واسم
دادا این نیویورک که پکیج هست ولی از طریق لانچر نصب میشه یعنی روش دبل کلیک مینی لانچر وا میشه این فایل رو نصب میکنه
این کتی پری هم یکی از پکیج هاست مثل دیزل استاف پک وسایل هست اگه ورژن سیمزت حدود 14 میرسه میتونی این پک رو نصب کنی اگه نه یا از روش بچه ها برو یا مثل من دیزل استاف رو برو بخر تا ورژن 14 و خورده ای واست آپدیت میکنه وهر پکی رو روش میشه نصب کرد
در مورد سوالت واسه لاگین هم حتماً باید تو اون سایت عضو باشی و بتونی هر موقع که خواستی توش لاگین شی اگه نتونی که تو بازی هم نمیتونی انلاین شی
پیشنهاد من : یه اریجین id تازه بساز بعد دوباره عضو شو من چند بار عضو شدم تا درست شد واسم
از طریق لانچر نصب بشه سیمز 3 پک هست من فرمتشو میگم برا عضو شدن میشه یکم بیشتر توضیح بدید؟انلاینش باحاله؟؟
بعدم بدون اینکه بخوام اون مراحلو طی کنم دیزل استافو از اینجا دانلو کردم که سایت خیلی باحالیه برای sims بازها!
من از این سایت crate a world tool beta دانلود کردم ارور میده کسی نمیدونه مشکلش چیه؟برای سیمز تو این سایت گروهی نیست؟
m_samet71
17-08-2012, 18:47
از طریق لانچر نصب بشه سیمز 3 پک هست من فرمتشو میگم برا عضو شدن میشه یکم بیشتر توضیح بدید؟انلاینش باحاله؟؟
درسته اونی که شما میگی و پک هست من اشتباه کردم ولی باید از طریق لانچر نصب شه
عضو شدن که سادس اول نرم افزار origin id رو باز کن ازت user & password ئهناشی اگه درست کردی که ایمیل و پسووردت رو وارد کن (البته وقتی اریجین id رو وا میکنی ***** شکن رو هم وا کن) اگه درست نکردی هم create an accont فک کنم داره اونو میزنی و ثبت نام میکنی
توی سایت thesims3.com هم برای عضویت باید نام کاربری (origin id) که تو نرم ا افزار origin id داریو وارد کنی با ایمیلی که واسه ساختن origin id استفاده کردی پسوورد هم دست خودته هر چی میخوای وارد کن.
اون بالا که سریال نامبر میخواد رو هم میتونی وارد نکنی ولی بهت میگم چی میشه اگه وارد نکنی
حالا اگه وارد بازی شدی و آنلاین باشی میتونی حال و احوالت و هر چی که میخوای رو بنویسی و post رو بزنی که در این صورت تو پروفایلت تو اون سایت ذخیره میشه
البته بگم واسه آنلاین بازی کردن فک کنم شوتایم لازمه ها
خب اگه انلاین باشی و سریال نامبر استفاده نشده نداشته باشی اون وقت از امکاناتی مثل عکس گرفتن از بازی و share کردن در سایت برخوردار نیستی
همینطور از اینکه بتونی سیم های دیگه ( (سیم هایی که مثلاً خود من ساختم) ( سیم های آنلاین) ) به خونت دعوت کنی بی بهره ای
اگه آنلاین باشی و سریال نامبر ارجینال نداشته باشی آنلاین بودن فایده ای نداره اگه دیدی نمیتونی آنلاین بشی خودتو ناراحت نکن
با سلام
این ارور یعنی چی؟؟؟
Please Make Sure Your Game has the Latest software Updates
باید ورژن 1.36 دانلود کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.