مشاهده نسخه کامل
: The Sims 3 ( راهنمای آپدیت کردن بازی در پست اول)
greenmay
24-07-2011, 03:56
سلام. خسته نباشید.
راستش من تا امروز پک world adventures رو راحت نصب و اجرا میکردم. امروز بقیه ی پک هارو گرفتم. اما موقع نصب اررور میده که نمیتونه بازی اصلی رو پیدا کنه.
آپدیتها رو هم به همین دلیل نمیتونم بریزم.
ورژن فعلی 2.0.86.002002
لانچر هم میگه آپدیت 2.17.2.011032 هم برای world adventures موجوده. اما فکر نمیکنم اینجوری هم مشکل حل بشه. میشه خواهشاً راهنمایی کنید؟
ببخشید من چند تا شهر از یه سایت گرفتم ولی فقط یه بار یکیشون شانسی لود شد ولی دیگه لود نشد اگر میشه کمک کنید
کسی میدونه برای کرک Generations چیکار باید کرد؟
من یه کرک دارم که اسم فایلش TS3W هست و کپی کردم در محل نصب بازی ولی وقتی اجرا میکنم مینویسه:
Please Enter The Sims 3 Generations Disk Before Playing
باید توی پوشه ی سیمز 3 اصلی بریزید نه توی Generations
سلام. خسته نباشید.
راستش من تا امروز پک world adventures رو راحت نصب و اجرا میکردم. امروز بقیه ی پک هارو گرفتم. اما موقع نصب اررور میده که نمیتونه بازی اصلی رو پیدا کنه.
آپدیتها رو هم به همین دلیل نمیتونم بریزم.
ورژن فعلی 2.0.86.002002
لانچر هم میگه آپدیت 2.17.2.011032 هم برای world adventures موجوده. اما فکر نمیکنم اینجوری هم مشکل حل بشه. میشه خواهشاً راهنمایی کنید؟
احتمال زیاد مشکل از آپدیته. ولی اگه ارور میده که نمیتونه بازی اصلی رو پیدا کنه دو مشکل میتونه داشته باشه.
1. بازی اصلی شما دستکاری شدس و فقط world adventures روش نصب میشه
2. فایل های سیستمیش حذف شده و باعث شده ویندوز اونو نشناسه که با دوباره پاک کردن و نصب کردن درست میشه
که من احتمال میدم مشکل اولی باشه. شما بازی رو از کجا خریدین؟ یعنی سیمز 3 رو جدا خریدین و world adventures رو جدا ؟
ببخشید من چند تا شهر از یه سایت گرفتم ولی فقط یه بار یکیشون شانسی لود شد ولی دیگه لود نشد اگر میشه کمک کنید
کلا شهر های اضافی روی بازی که کرک شده باشه کار نمیکنه.
بله ممنون. مي دونم سيو ها كجاست ولي منظورم اينه كه چطوري به صورت يك از فايل هاي دانلودي كه توي سايت سيمز ريسورس به اشتراك مي گذارند اونو به اشتراك بگذارم. وقتي از خونه بيرون ميارمش و به اشتراك مي گذارمش همه اون علوم هايي كه ياد رفته صفر ميشه! مي خواهم با همه تحصيلاتش اونو به اشتراك بگذرام.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی سیمز 2 این امکان وجود داشت. ولی توی سیمز 3 نمیشه. اگر میخواید اون کارو انجام بدید باید حتما سیوتون رو به اشتراک بزارید
greenmay
24-07-2011, 11:49
احتمال زیاد مشکل از آپدیته. ولی اگه ارور میده که نمیتونه بازی اصلی رو پیدا کنه دو مشکل میتونه داشته باشه.
1. بازی اصلی شما دستکاری شدس و فقط world adventures روش نصب میشه
2. فایل های سیستمیش حذف شده و باعث شده ویندوز اونو نشناسه که با دوباره پاک کردن و نصب کردن درست میشه
که من احتمال میدم مشکل اولی باشه. شما بازی رو از کجا خریدین؟ یعنی سیمز 3 رو جدا خریدین و world adventures رو جدا ؟
بله جفتش رو جدا خریدم. وقتی world adventures رو میریزم باهاش بازی اصلی هم اینستال میشه.
حتی یه بار کلش رو پاک کردم و قبل ریختن WA خواستم پک های دیگه رو بریزم اما نشد.
ممکنه اگه tslhost.dll و ts3.exe ارجینال رو دانلود و کپی کنم مشکل حل شه؟
greenmay
24-07-2011, 21:04
دو تا نسخه ی دیگه از بازی اصلی و world adventures گرفتم. تونستم high-end loft stuff رو هم بریزم. آپدیت هم کردم. اما بقیه ی اضافات رو نمیتونم بریزم. اررور اینه:
This product requires an installed version of the sims 3 ...
تمام فروم های خارجی رو هم گشتم انگار این مشکل حل شدنی نیست. حیف پول ...
GAMELAIN
26-07-2011, 13:28
اولن که ارور رو باید میذاشتن
ولی خب من فک کنم کرکش رو درس نریختین
یه چک بکنین درس بشه احتمالا
کرک اون به قول شما آخرین ورژن رو بریزین روش درس میشه
سلام
اولن اگه کرک رو نریزی اصلا تو بازی نمیره !!!!
من میگم تو بازی میرو بعد ارور میده
GENERATIONS
Eshghe_door
26-07-2011, 15:05
سلام
اولن اگه کرک رو نریزی اصلا تو بازی نمیره !!!!
من میگم تو بازی میرو بعد ارور میده
GENERATIONS
دعوا دارین؟
بیا و خوبی کن!
منم همین مشکل رو داشتم خب
اول کرک جنرشن رو کپی کنین، از روشم کرک سیمز 3 اصلی رو بریزین:46:
GAMELAIN
26-07-2011, 15:36
دعوا دارین؟
بیا و خوبی کن!
منم همین مشکل رو داشتم خب
اول کرک جنرشن رو کپی کنین، از روشم کرک سیمز 3 اصلی رو بریزین:46:
دمت گرم
حل شد
آقا پچ جدیدی نیست برای این بازی؟
من که الان ورژن سیمزم 1.21 هستش ولی وقتی میره مسافرت خیلی باگ داره مثلا یه دفعه همین جوری سر جاش می ایسته و هیچ کاری نمیکنه برای حدودا 5 ثانیه و بعد درست میشه و 1 دقیقه بعد(دقیقه ی واقعی نه توی سیمز) دوباره همین طوری میشه
اگه هست پچ با کرکش رو بزارید
ممنون
nazi_p2001
26-07-2011, 17:24
منم وقتی زدم سانسور رو بردارم اینطوری شد!
شما برو اون فایلی که مگی گذاشته رو دانلود کن
بریز جایی که بازی رو نصب کردی
درست میشه
فایلش کجاست؟ دقیقا کجا باید بریزم؟؟؟؟ کامل بگین ممنون
ببخشید به نظر شما Generations بهتره یا Late Night ؟؟؟
من الان late night رو دارم خیلی باحاله ولی بازم خسته کنندست .. زندگی توی اپارتمان هم دیگه برام خسته کننده شده !
خواستم بدونم generations چه جوریه
با حاله . بدرد میخوره ؟
کلا شهر های اضافی روی بازی که کرک شده باشه کار نمیکنه.
ببخشید گفتم یکیشون شانسی باز شدی دو تا هم جدید گرفتم بدون هیچ اشکالی اجرا می شن
Amin4All
27-07-2011, 10:25
این ea چرا اینقدر سریع سریع سیمز میده بیرون.
The Sims 3 Town Life Stuff منتشر شد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Eshghe_door
27-07-2011, 12:50
این ea چرا اینقدر سریع سریع سیمز میده بیرون.
The Sims 3 Town Life Stuff منتشر شد.
بله!
مثل نقل و نبات
من خونده بودم که قراره یه نسخه ی pets هم بیاد
لینک دانلودشو داری؟
nazi_p2001
27-07-2011, 14:29
منم وقتی زدم سانسور رو بردارم اینطوری شد!
شما برو اون فایلی که مگی گذاشته رو دانلود کن
بریز جایی که بازی رو نصب کردی
درست میشه
میشه کامل توضیح بدین و بگین چه جوری و کجا؟؟؟؟؟؟؟
مرسی
Amin4All
27-07-2011, 16:43
بله!
مثل نقل و نبات
من خونده بودم که قراره یه نسخه ی pets هم بیاد
لینک دانلودشو داری؟
اون PETS برای سیمز 2 بود .
ولی هنوز برا 3 نمیدونم بیاد یا نه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Eshghe_door
27-07-2011, 17:01
نه برای سیمز 3 هم قراره بیاد
تریلرش هم موجوده تو نت!
بابت لینکا هم ممنون
زدم برا دانلود
میشه کامل توضیح بدین و بگین چه جوری و کجا؟؟؟؟؟؟؟
مرسی
سلام من با generations مشکل پیدا کردم من از سیمز 3 رو نصب کردم از خودش شروع کردم بعد همه رو تا The Sims™ 3 Outdoor Living Stuff نصب کردم چون فایل های دنلودی generation مشکل داشت The Sims™ 3 Outdoor Living Stuff رو کرک کردم و چند روزم بازی کردم تا gereations کامل بشه حالا وقتی اکسترکتش میکنم بدونه ارور کاسترکت میشه ولی چند تا چیز عجیب داره
1-حجم فایل ایمیج بعد آنزیپ 4.94 GB هست بعدم که میزنم نصب شه یه فلدر درست میکنه با حجم 998 مگ حدودا حالا مشکل چیه این بدونه ارور نصب میشه اما فایل های که باید کرک شون رو ریپلیس کرد وجود نداره !!! بازی هم اجرا میشه لوگوی generations هم میات اما تا میره تو بازی میگه cd مشکل داره همون ارور معروف کرک نشده !
من چند بار پاک کردم باز نصب کردم اما بازم همین طوره یعنی کامل نصب نمیشه فایل های کرک نمیات!!!
از اینجا
همشونو دنلود کردم به جز sims 3 & world رو که یکی از دوستام بهم داده اگه ممکنه راهنمای کنید با این چه کنم!
بعد یه سوال من چون درایو هام جا نداشت 3 4 تا آخری رو تو یه درایو دیگه نصب کردم مشکلی نداره؟ (زندگی خارج خانه با همین مدل نصب کردن کار میکرد)
سلام من با generations مشکل پیدا کردم من از سیمز 3 رو نصب کردم از خودش شروع کردم بعد همه رو تا The Sims™ 3 Outdoor Living Stuff نصب کردم چون فایل های دنلودی generation مشکل داشت The Sims™ 3 Outdoor Living Stuff رو کرک کردم و چند روزم بازی کردم تا gereations کامل بشه حالا وقتی اکسترکتش میکنم بدونه ارور کاسترکت میشه ولی چند تا چیز عجیب داره
1-حجم فایل ایمیج بعد آنزیپ 4.94 GB هست بعدم که میزنم نصب شه یه فلدر درست میکنه با حجم 998 مگ حدودا حالا مشکل چیه این بدونه ارور نصب میشه اما فایل های که باید کرک شون رو ریپلیس کرد وجود نداره !!! بازی هم اجرا میشه لوگوی generations هم میات اما تا میره تو بازی میگه cd مشکل داره همون ارور معروف کرک نشده !
من چند بار پاک کردم باز نصب کردم اما بازم همین طوره یعنی کامل نصب نمیشه فایل های کرک نمیات!!!
از اینجا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمشونو دنلود کردم به جز sims 3 & world رو که یکی از دوستام بهم داده اگه ممکنه راهنمای کنید با این چه کنم!
بعد یه سوال من چون درایو هام جا نداشت 3 4 تا آخری رو تو یه درایو دیگه نصب کردم مشکلی نداره؟ (زندگی خارج خانه با همین مدل نصب کردن کار میکرد)
شما باید کرک رو توی آدرس سیمز 3 بریزید :
Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Game\Bin
شما باید کرک رو توی آدرس سیمز 3 بریزید :
ممنون درست شد
مگی خانوم من الان 3 تا شهر دارم (یعنی 4 تا یکی جدا نصب کردم ) شهر دیگه ای نیست ؟ بعدم یه سوال دیگه میشه بین این شهر ها جا به جا شد یعنی سیم هارو با پولشون از این شهر ببریم داخل شهر دیگه؟
و یه مورد دیگه یک سری از وسایل داخل بازی روشون آرم بقیه سیمز ها هست یعنی مثلا روش علامت داره که این مال فلان پک حس میکنم فقط 2 3 تا از پک ها رو تا حالا دیدم از کجا میشه متوجه شد که همیه پک ها درست نصب شده ؟
و یه سوال دیگه من الان اینو کرک کردم برای نصب پک بعدی town Life مشکلی برام پیش نمیات؟:11:
شرمنده اگه بعضی از پرسش هام یه نمه مبتدی میزنه اما خوب سواله دیگه!
بازم ممنون
شاد باشید:20:
babak_deghat
29-07-2011, 18:49
»ن الان نسخه های زیر رو به ترتیب نصب کردم :
sims3
adventure
high end loft
ambitions
fastlane
late night
outdoor living stuff
generations
الان میشه به من بگید کدوم نسخه ها رو باید کرک کنم ؟
فایلی با اسم خود فایل کرک تو پوشه Bin هم موجود نیست !
»ن الان نسخه های زیر رو به ترتیب نصب کردم :
sims3
adventure
high end loft
ambitions
fastlane
late night
outdoor living stuff
generations
الان میشه به من بگید کدوم نسخه ها رو باید کرک کنم ؟
فایلی با اسم خود فایل کرک تو پوشه Bin هم موجود نیست !
ببینم عادت نداری تاپیک ها رو از چند تا پیج قبل بخوانی یا لااقل 2 3 تا پست جدید قبلیت رو بخوانی؟
منم دردم همین بود دیگه مگی خانوم لطف کرد جواب داد!!!!:31:
babak_deghat
29-07-2011, 20:56
ببینم عادت نداری تاپیک ها رو از چند تا پیج قبل بخوانی یا لااقل 2 3 تا پست جدید قبلیت رو بخوانی؟
منم دردم همین بود دیگه مگی خانوم لطف کرد جواب داد!!!!:31:
نه عادت ندارم
یعنی حوصلم نمیشه:21:
حالا جوابش چی بود ؟:31:
ممنون درست شد
مگی خانوم من الان 3 تا شهر دارم (یعنی 4 تا یکی جدا نصب کردم ) شهر دیگه ای نیست ؟ بعدم یه سوال دیگه میشه بین این شهر ها جا به جا شد یعنی سیم هارو با پولشون از این شهر ببریم داخل شهر دیگه؟
و یه مورد دیگه یک سری از وسایل داخل بازی روشون آرم بقیه سیمز ها هست یعنی مثلا روش علامت داره که این مال فلان پک حس میکنم فقط 2 3 تا از پک ها رو تا حالا دیدم از کجا میشه متوجه شد که همیه پک ها درست نصب شده ؟
و یه سوال دیگه من الان اینو کرک کردم برای نصب پک بعدی town Life مشکلی برام پیش نمیات؟:11:
بازم ممنون
1.شما کدوم پک هارو نصب کردین ؟ Ambitions . Late night . فقط شهر دارن ولی Out door living رو نصب نکردم که ببینم ...شما په جوری 3 تا شهر دارین؟؟
2.اره میشه میون شهر ها جابه جا شد ولی نه اونجوری که اسباب کشی کنن . شما باید اول اون خونواد رو با خونشون سیو کنین بعد برید داخل اون یکی شهر و خونشنو توی یک زمین خالی دوباره درست کنین از طریق همون سیو . همین
3.شما هر پکی رو که نصب می کنین هر چیز جدیدی که روش اضافه شده کنارش شکل و لوگو اون پک میاد ... حالا مثلا شما پک late night با high end loft با ambitions رو نصب کردین . وسایل هایی که بهش اضافه شده هر کدومشون کنارش لوگو اون پک میاد مثلا lcd که توی high end loft هست کنارش لوگو HEL میاد ( چی گفتم :18: )
nazi_p2001
29-07-2011, 21:50
من این فایلی که مگی دادو دانلود کردم ولی هنوز سانسور داره؟{را ؟ من چی کار کنم؟؟؟
1.شما کدوم پک هارو نصب کردین ؟ Ambitions . Late night . فقط شهر دارن ولی Out door living رو نصب نکردم که ببینم ...شما په جوری 3 تا شهر دارین؟؟
2.اره میشه میون شهر ها جابه جا شد ولی نه اونجوری که اسباب کشی کنن . شما باید اول اون خونواد رو با خونشون سیو کنین بعد برید داخل اون یکی شهر و خونشنو توی یک زمین خالی دوباره درست کنین از طریق همون سیو . همین
3.شما هر پکی رو که نصب می کنین هر چیز جدیدی که روش اضافه شده کنارش شکل و لوگو اون پک میاد ... حالا مثلا شما پک late night با high end loft با ambitions رو نصب کردین . وسایل هایی که بهش اضافه شده هر کدومشون کنارش لوگو اون پک میاد مثلا lcd که توی high end loft هست کنارش لوگو HEL میاد ( چی گفتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
من اگه خدا بخواد امشب پک آخری که 2 روز پیش اومد رو دن کنم میشه این پک ها + یک سری وسایل اضافه و 1 شهر
که میشه 4 تا شهر
میخوای برات عکس بزارم من الان 4 تا شهر دارم که میتونم داخلشون زندگی کنم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدThe Sims: Medieval رو هم پاکش کردم داغون بود بابا:13:
نه عادت ندارم
یعنی حوصلم نمیشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا جوابش چی بود ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی تو دیگه ختم هر چی گشـــــــــــــ........
شرمنده ها !!
برو 2 تا پست بالاتر بخون منم حال ندارم نقل قول کنم برات [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](دیگ به دیگ میگه روت سیاه )
nazi_p2001
29-07-2011, 22:01
من این فایلی که مگی دادرو دانلود کردم ولی بازم سانسورش هست من چی کار کنم سانسورش بره ؟کمک!!!
داداش دمت گرم خیلی حرفه ای هستی
اینا چین دیگه از کجا گیر اوردی؟
The Sims 3: Complete store
The Sims 3: Escape to Barnacle Bay
Riverview City ADDON (Extra City)
Extras
داداش دمت گرم خیلی حرفه ای هستی
اینا چین دیگه از کجا گیر اوردی؟
The Sims 3: Complete store
The Sims 3: Escape to Barnacle Bay
Riverview City ADDON (Extra City)
Extras
نتیجه چند سال ول گردی تو نت و حروم کردن عمر پای پی سی و تو فورم ها گشتن همینه دیگه دی: شاید تو خیلی چیزا مثل بعضی از دوستان توی این سایت حرفه ای که هیچ جلوشون هیچی بارم نیست اما خب یه جورای کم بیش یه چیزی بارمونه این که از کجا آوردم رو یه بار گفتم دیگه نمی گم اما خواستی بگو میتونم لینک دنلود بهت بدم اما موردی که داره هیچ کدوم از لینک ها مستقیم نیست یعنی باید لیچ کنی اگه همین ها رو بخوای حجمی نداره 200مگ میشه حدودا
چیه که معلومه یه سری وسایل و آت آشغال دی:+یه شهر+ یه شهر دیگه !(5 تا شهر دیگه نبود این یکی کنار ساحل و یه کشتی هم داره)
این شیمی دان شدن اینا منو کشته کسی میدونه این محلول ها که میسازن چه اثری داره خوردنش؟:11:
بعد یه سوال دیگه کسی سریال اصلی نداره باهاش بریم تو فیس بوک استور این شر شر اینا گوشه صفحه اعصاب واسه من نزاشته خودمون کم بودیم تو فیسبوک بازی سیم ها مونم هم مرز خودمون در اومدن دی:
leon scott kendy
30-07-2011, 14:50
سوال من سیمز مدیوار رو دانلود کردم و نصب کردم می روم تو بازی ارور می ده می گه سی دی رو بزار می زارم می گه سی دی کپی بید کرک هم کپی کردم
چی کار کنم حالا
بعدش آیا دو تا فایلی که هست برای کپی باید تو دوجا مختلف کپی بشه یا ؟؟؟؟
باید بقیه سیمز ها رو هم بریزم
حالا چه کنم ممنون می شوم بگید
بچه ها من بعد از این پک دوران نوجوانی چی بود اسمش دیگه چیزی نگرفتم می گم شهر جدیدی اضافه شده خیلی باحال باشه
می شه بدید دان کنم ممنون
GAMELAIN
30-07-2011, 15:07
سوال من سیمز مدیوار رو دانلود کردم و نصب کردم می روم تو بازی ارور می ده می گه سی دی رو بزار می زارم می گه سی دی کپی بید کرک هم کپی کردم
چی کار کنم حالا
بعدش آیا دو تا فایلی که هست برای کپی باید تو دوجا مختلف کپی بشه یا ؟؟؟؟
باید بقیه سیمز ها رو هم بریزم
حالا چه کنم ممنون می شوم بگید
بچه ها من بعد از این پک دوران نوجوانی چی بود اسمش دیگه چیزی نگرفتم می گم شهر جدیدی اضافه شده خیلی باحال باشه
می شه بدید دان کنم ممنون
فکر کنم باید کرک مدیوار رو تو بازی سیمز اصلی کپی کنی !!!!
leon scott kendy
30-07-2011, 15:20
فکر کنم باید کرک مدیوار رو تو بازی سیمز اصلی کپی کنی !!!!
فکر نکنم چون این یکی بازی یک بازی جدا بید الان من اصلا سیمز رو نصب ندارم فقط همین مدیوال بید
اگه می خواست اولش می گفت
ممنون :31::31::31:
دوستان نظرتون درباره این خونه چیه ؟؟ خودم ساختمش حالشو ببرین ... با پک Generations
حالا این یکی رو داشته باشین
اصل خونواده :31::31::31:
لطفا همه نظراتونو بهم بگین
ممنون
فکر نکنم چون این یکی بازی یک بازی جدا بید الان من اصلا سیمز رو نصب ندارم فقط همین مدیوال بید
اگه می خواست اولش می گفت
ممنون :31::31::31:
کاری به سیمز 3 نداره اون 2 تا فایل رو که به عنوان کرک گزاشته باید کپی کنی جفتش هم ریپلیس کنی
فقط یه مورد اونی که من دنلود کردم توی پوشه کرکش یه فایل ها درسته اما اون یکی که EXE هست و مال اجرای برنامه بود پسوندش اینطوری بود ****.EX_ یعنی به جای e دومی exe یه _ بود اینو چک کن اگه اینطوریه _ رو پاک کن E بزار بعد کپی کن جفتش باید بگه ریپلیس کنم (برای 2 تا فایل ازت میپرسه)
اما از من میشنوی بی خیالش شو من که 30 مین توش گشتم چیز بدرد بخوری توش ندیدم اصلا حیف که اینو همه با سیمز 3 معرفی میکنن جفنگی در حد نگفتنی! یا من حالیم نشد توش چخبره!!!:11:
دوستان نظرتون درباره این خونه چیه ؟؟ خودم ساختمش حالشو ببرین ... با پک Generations
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا این یکی رو داشته باشین
اصل خونواده :31::31::31:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلطفا همه نظراتونو بهم بگین
ممنون
شهر بازی ساختی یا مهد کودک !!!:18: آغون :blink::wac:
راستی یه سوال دیگه کسی ره حلی سراق نداره اینا لاساشونو ول ندن کف زمین !
شهر بازی ساختی یا مهد کودک !!! آغون
راستی یه سوال دیگه کسی ره حلی سراق نداره اینا لاساشونو ول ندن کف زمین !
اغون چیه؟ داغون ؟:31:
شهر بازی کجا بود
بیرونه خونه رو برا بچا این کارو کردم :31:
چیاشونو . لباساشونو ؟
خوب اگه لباس شویی دارین با اون لباساشونو بشور اگه لباس شویی نداری دیگه من نمیدونم ولی فکر کنم بعد لباس هایی رو که میندازن دوباره میپوشن
یه بار دیگه عکس هارو میزارم تا توی این صفحه هم باشه
leon scott kendy
30-07-2011, 16:14
کاری به سیمز 3 نداره اون 2 تا فایل رو که به عنوان کرک گزاشته باید کپی کنی جفتش هم ریپلیس کنی
فقط یه مورد اونی که من دنلود کردم توی پوشه کرکش یه فایل ها درسته اما اون یکی که EXE هست و مال اجرای برنامه بود پسوندش اینطوری بود ****.EX_ یعنی به جای e دومی exe یه _ بود اینو چک کن اگه اینطوریه _ رو پاک کن E بزار بعد کپی کن جفتش باید بگه ریپلیس کنم (برای 2 تا فایل ازت میپرسه)
!
کشفیدم
ممنونم مچکر
مال من هم همونطوری بود آخرین راح حلی بود که به ذهنم رسید
دیدم این پسوند رو تاحالا ندیدم بعد که دیگه فهمیدم
یک چیزی این فایلی که باسه سانوری بازی این سیمز generation رو می شه بگید تا دانلود
بعدش کجا بریزم ممنون می شوم
بازم ممنون
بعید میدونم. ولی کلا برای اطمینان همیشه قبل از کرک کردن فایل های اصلی رو یک جایی جداگانه ذخیره کنید.
نتیجه چند سال ول گردی تو نت و حروم کردن عمر پای پی سی و تو فورم ها گشتن همینه دیگه دی: شاید تو خیلی چیزا مثل بعضی از دوستان توی این سایت حرفه ای که هیچ جلوشون هیچی بارم نیست اما خب یه جورای کم بیش یه چیزی بارمونه این که از کجا آوردم رو یه بار گفتم دیگه نمی گم اما خواستی بگو میتونم لینک دنلود بهت بدم اما موردی که داره هیچ کدوم از لینک ها مستقیم نیست یعنی باید لیچ کنی اگه همین ها رو بخوای حجمی نداره 200مگ میشه حدودا
چیه که معلومه یه سری وسایل و آت آشغال دی:+یه شهر+ یه شهر دیگه !(5 تا شهر دیگه نبود این یکی کنار ساحل و یه کشتی هم داره)
این شیمی دان شدن اینا منو کشته کسی میدونه این محلول ها که میسازن چه اثری داره خوردنش؟:11:
اینجا توضیح دادم همشون رو :
و
تا حالا کسی اینجا تونسته سانسور رو برداره
اگه کسی هست به منم یاد بده
ممنون
بعید میدونم. ولی کلا برای اطمینان همیشه قبل از کرک کردن فایل های اصلی رو یک جایی جداگانه ذخیره کنید.
اینجا توضیح دادم همشون رو :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو
مگی جان دمت گرم خیلی زیبا نوشته بودی کلی خندیدم لطف کن وقت کردی ترتیب The Sims™ 3 Town Life Stuff رو هم بده (رو که نیست سنگ پا بید / الان توی The Sims™ 3 Town Life Stuff دارم ول میچرخم دی: ):27:
مگی جان دمت گرم خیلی زیبا نوشته بودی کلی خندیدم لطف کن وقت کردی ترتیب The Sims™ 3 Town Life Stuff رو هم بده (رو که نیست سنگ پا بید / الان توی The Sims™ 3 Town Life Stuff دارم ول میچرخم دی: ):27:
بعید میدونم stuff ها ویژگی خاصی به بازی اضافه کنن.
همیشه فقط وسایل اضافه میکنن.
+
من هنوز این پک رو ندارم. دارم دانلودش میکنم.
Eshghe_door
30-07-2011, 20:26
+
من هنوز این پک رو ندارم. دارم دانلودش میکنم.
منم اینو زدم دانلود شه
مگی جان به آپدیت نیاز داره برای نصب؟
منم اینو زدم دانلود شه
مگی جان به آپدیت نیاز داره برای نصب؟
همشون نیاز دارن
همیشه هم توی خود دی وی دی نصب بازی آپدیتشو داره
لباسشوی خشک کن دره میخوام بینم نمیشه کاری کرد نریزن کف زمین!
+
من هنوز این پک رو ندارم. دارم دانلودش میکنم.ممنون نمی دونستم !:11:
مگی خانوم یه سوال دیگه کلا چند تا شهر برای سیمز 3 هست؟ من الان 5 تا شهر دارم بازم هست؟
Rlvervlew
Barnacle Bay
این 2 تا رو خودم نصب کردم یکی هم رو سیمز اصلی هست 2 تا هم که با پک ها نصب شد
و یه سوال دیگه این شغل دزدی هست این به سطح چند که برسه میتونم بفرستمش دزدی؟چی کار کنم سریع تر ترفیع بگیره؟
و این که آخرین ورژن بازی الان چنده من لان 9.0.73.012001 برام زده
و راهی هست یکی سرعت بازی زیاد شه تو لود کردن جزئیاتشو کم کردم با
رم 2 گیگ
گرافیک 512
GPU 8500
هنوز کم بیش لک میزنه!
و یه درخواست دیگه اگه ممکنه لطف کنید اگه توی پست دیگه ای توضیح دیگه دارید لینکشو رو بدین ســـــــــــــــپاس
leon scott kendy
30-07-2011, 22:31
سلام بچه ها این مدیواله باحال بید ولی
من که توش نفهمیدم چی کار کنم از همون اول
بازی که شروع می شه باید چی کار کرد تا کوست رو رد کنیم
جایی هست توضیح داده باشه
ممنون می شوم
خوب منم برم این وصایل اضافه سیمز رو دانلود کنم :31::31::31:
لباسشوی خشک کن دره میخوام بینم نمیشه کاری کرد نریزن کف زمین!
ممنون نمی دونستم !:11:
مگی خانوم یه سوال دیگه کلا چند تا شهر برای سیمز 3 هست؟ من الان 5 تا شهر دارم بازم هست؟
Rlvervlew
Barnacle Bay
این 2 تا رو خودم نصب کردم یکی هم رو سیمز اصلی هست 2 تا هم که با پک ها نصب شد
و یه سوال دیگه این شغل دزدی هست این به سطح چند که برسه میتونم بفرستمش دزدی؟چی کار کنم سریع تر ترفیع بگیره؟
و این که آخرین ورژن بازی الان چنده من لان 9.0.73.012001 برام زده
و راهی هست یکی سرعت بازی زیاد شه تو لود کردن جزئیاتشو کم کردم با
رم 2 گیگ
گرافیک 512
GPU 8500
هنوز کم بیش لک میزنه!
و یه درخواست دیگه اگه ممکنه لطف کنید اگه توی پست دیگه ای توضیح دیگه دارید لینکشو رو بدین ســـــــــــــــپاس
نه نمیشه لباساشونو نریزن کف زمین!
جالبه من اون دو تا شهر رو دانلود کردم ولی هیچ کدومشون کار نکردن
شما از کجا دانلود کردی؟
باز هم شهر هست ولی اونا رو طرفدارای سیمز ساختن نه شرکت سازنده ی بازی
شغل دزدی متاسفانه شما روی دزدی کردنشون کنترل ندارید.
به نظر میاد آخرین ورژنه
میتونید جزیات رو تی تنظیماتش کم کنید تا تند تر بشه سرعت بازیتون
بفرماید مگی خانوم اینم لینک ها تحویل شما فقط باید لیچ کنید چون هر کدوم 90 و 70 MB هست دی::11:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپس قبلا من یه بار زدم دزدی یواشکی انگار راه میرفتن و از پشت شیشه تو خونه بقیه رو دید میزد!
این شهر های که میگید چطورین یعنی جای هست عکسش باشه ؟
ارزش دنلود دارن یا نه؟:46:
نه نمیشه لباساشونو نریزن کف زمین!
مگی خانوم دیگه انقدرم بی فرهنگ نیستن این سیم ها دی::21::21::21:
همین الان پیداش کردم :27:
بگردین یه عدد از این سبد ها پیدا کنین من اینو گیر آوردم :
Bayside Hamper
شما یکی از این ها رو بزارین کنار مثلا وان حمام یا دستگاه بدن سازیشون بعد بزنین بره دوش بگیره یا تمرین کنه خودتون هم نگاه کنین دیگه خود به خود لباس ها داخل این ریخته میشه من گفتم این سیم های بیچاره الکی مودش پاین نمیات تا تو اتاق لباس کف زمین باشه ها ! :27:
شرمنده اگه بد حا عکس گرفتم ذوق کردم دیگه همونجا C رو زدم :31:
راستی خیلی باحاله هنوز خودش زیاد تمرین نکرده میخواد بقیه رو تمرین بدن سازی بده ! :18:
بعد یه سوال دیگه تو خونه سازی چطور میشه مثلث زد اون کف رو پاید دیوار ها کج رو میگم ؟
Eshghe_door
31-07-2011, 18:10
جناب iilliya لینک اولی تون انگار مشکل داره یه چک بکنین بی زحمت
جناب iilliya لینک اولی تون انگار مشکل داره یه چک بکنین بی زحمت
نه الان هر 2 شو تست کردم مشکلی نداشت هر 2 رفت رو دنلود ولی اینها مستقیم نیستا باید لیچ کنین خواستین هم 70 مگ رو بدونه ریزیوم و دنلود منیجر(پات پارت کردن) دنلود کنین:13:
فقط اگه ارور داد پیج ریلود بده فکنم چون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست کمی اذیت میکنه هم زمان هم بازشون نکن خواستی لیچ کنی هم همین 2 تا رو بزار تو سایت مستفیم کن:11:
Bayside Hamper
اینم عکسش :
شما یکی از این ها رو بزارین کنار مثلا وان حمام یا دستگاه بدن سازیشون بعد بزنین بره دوش بگیره یا تمرین کنه خودتون هم نگاه کنین دیگه خود به خود لباس ها داخل این ریخته میشه من گفتم این سیم های بیچاره الکی مودش پاین نمیات تا تو اتاق لباس کف زمین باشه ها ! :27:
راستی خیلی باحاله هنوز خودش زیاد تمرین نکرده میخواد بقیه رو تمرین بدن سازی بده ! :18:
بعد یه سوال دیگه تو خونه سازی چطور میشه مثلث زد اون کف رو پاید دیوار ها کج رو میگم ؟
منظورتون از مثلث سازی چیه ؟ منظورتون اینه که چجوری میشه دیوار کج زد؟
این ماله کدوم پک هست ؟ خیلی باحاله ! فکر کنم Town Of life باشه؟
منظورتون از مثلث سازی چیه ؟ منظورتون اینه که چجوری میشه دیوار کج زد؟
این ماله کدوم پک هست ؟ خیلی باحاله ! فکر کنم Town Of life باشه؟
ببین میری یه دیفال رو میسازی کجکی البته خف؟
بعد کف رو که وخای مثلا پارکت کنی زیر دیفال که کجه نصف پاکرت میره توی اون یکی اتاق میخوام نصف بزنه پاکت رو مربع نباشه
پک که بعله همین پریشب دنلودش کردم و نصبش کردم اما این لباس ول دادن تو قبلی هم بود !:5:
دوستان یه سوال معمولا کجا میشه دانه درخت پول رو گیر آورد ؟
یه سوال دیگه اینکه آیا راهی هست که مثلا معجون های که یکی کشف کرده روش ساختشو به بچه ش آموزش بده؟
Bayside Hamper
اینم عکسش :
دوست عزیز لطفا دفعه ی بعدی عکس به این بزرگی رو نگذارید توی پستتون. صفحه دیر بالا میاد
دفعه ی بعدی ببینم پستتون پاک میشه
توی خونه سازی هم کار خاصی لازم نیست انجام بدین فقط اون قسمت هایی که مثلثیه رو باید دونه دونه کاشی کاری کنید خودش مثلثی میشه
ببین میری یه دیفال رو میسازی کجکی البته خف؟
بعد کف رو که وخای مثلا پارکت کنی زیر دیفال که کجه نصف پاکرت میره توی اون یکی اتاق میخوام نصف بزنه پاکت رو مربع نباشه
پک که بعله همین پریشب دنلودش کردم و نصبش کردم اما این لباس ول دادن تو قبلی هم بود !:5:
دوستان یه سوال معمولا کجا میشه دانه درخت پول رو گیر آورد ؟
یه سوال دیگه اینکه آیا راهی هست که مثلا معجون های که یکی کشف کرده روش ساختشو به بچه ش آموزش بده؟
خوب شما میتونین تک تک کنار دیوار کجتون مثلا پارکت کنین یا اینکه یه دکمه هست برا اینه که همه جای اون اتاق رو یک جا پارکت میکنه بعد دیگه خودش اون قسمت کج رو درست میکنه ... این مشکل ماله سیمز 2 بود
ببین این بچا با ماسه چه کار کردن :
اینم از یک خونه توی Late Night
چه کارا که نکردم
حدود یک هفته داشتم روی این خونه کار میکردم ولی حیف که پاکش کردم البته سیو هاشو دارم
اینم عکس
البته اگه میبینین که خونه پنجره نداره یا صندلی هاش خیلی داغونه یا چراغش از چراغ خواب هست و ... دیگه ببخشید اینا ماله late night بودن که الان من روی generations اجراش کردم برای همین اینجوری شده مثلا اون بالا یه بار درست کرده بودم ولی الان هیچی نیست
اینم از پشت خونه
***fandogh***
01-08-2011, 16:19
من سیمزهام میمیرن روحش همونجاست تکون نمیخورن یعنی چه کار کنم
یه سوال دیگه شغل پرستاری رو از کجا گیر بیاریم؟
من سیمزهام میمیرن روحش همونجاست تکون نمیخورن یعنی چه کار کنم
یه سوال دیگه شغل پرستاری رو از کجا گیر بیاریم؟
شغل پرستاری داخل همون بیمارستان شهر هست
شما فقط بزنید که سیمستون اونجا کار کنه بعد دیگه خودش از ابدارچی و زمین پاکن و ... میرسه به پرستاری . درست نمیدونم پرستاری ماله چه سطحی هست ولی شما اونجا کار کنین خودش بعد مدتی میشه پرستار بعد میشه دستیار دکتر بعد میشه دکتر ژن شناسی همینجوری تا اینکه فوق تخصصشو هم بگیره بشه جراح و...
دوستان یه سوال انگار بیشتر از 5 تا طبقه نمیشه ارتفاع گرفت؟
اگه راهی رمزی چیزی هست بگین نیاز بد جور فوری :دی
بعد میگفتم لک میزنه بازی شهر رو عوض کردم دیگه لک نزد :-؟؟
leon scott kendy
01-08-2011, 21:16
بچه ها می شه یک دو تا جایی باسه دانلود شهر به من معرفی کنید بروم دانلود کنم
حوصلم سر رفت تو این شهر های پکیج های خودش یک شهر جدید که همین کارایی ها رو داشته باشه و خود ea زده باشه نه خود مردم :31::31::31:
خوب یک دو تا سایت بود که خیلی پر طرف دار بود برای دانلود مو و وصایل می شه اون رو هم بگید یادم رفته بروم تجهیزات اضافه دانلود کنم
ممنون
بچه ها می شه یک دو تا جایی باسه دانلود شهر به من معرفی کنید بروم دانلود کنم
حوصلم سر رفت تو این شهر های پکیج های خودش یک شهر جدید که همین کارایی ها رو داشته باشه و خود ea زده باشه نه خود مردم :31::31::31:
خوب یک دو تا سایت بود که خیلی پر طرف دار بود برای دانلود مو و وصایل می شه اون رو هم بگید یادم رفته بروم تجهیزات اضافه دانلود کنم
ممنون
:31:
خوب منم یه سایت برای دانلود وصایل با پک ها و مدل مو لباس های جدید میخوام
قبلا همه میگفتم Modthesims.info ولی الان دیگه نیست. شدخ Modthesims2 همش شده سیمز 2
اگه میشه یه سایت معتبر بهم معرفی کنیم تا شب که برای سحر بلند میشیم و اینترنت هم مجانیه بزاریم برا دانلود:31::31:
شب قدر هم بد نیست:21::31::31:
با سلام
این تاپیک محلی است برای تبادل نظر و گفتگو میان طرفداران بازی The Sims 3.
هدف اصلی این تاپیک برطرف کردن مشکلات کاربران در نحوه ی بازی کردن این بازی است تا بازی کنان لذت بیشتری از این بازی ببرند.
.................................................. ...............[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.....................................The Sims 3
مطلب زیر توسط کاربر عزیز 779 تهیه شده که برای تکمیل تاپیک اون رو در پست اول قرار میدم:
Hands - On اختصاصی The Sims 3
ما شما را از اتفاقاتی که در این بازی می گزرد بی خبر نگذاشتیم!
The Sims 3. بازیه بعدی ای که یکی از پر طرفدارترین سری از بازی های کامپیوتری در 10 سال گذشته است.
سری ای از بازی ها که همه چیز را در رابطه با لذت از زندگی , دوست داشتن , کار و تمام چیز های پر اهمیت زندگی را دارد. ما این بازی را در حد زیادی بازی کردیم و خبر هایی هم درباره ی خصوصیات بازی داریم.
The Sims 3 اختیارات بسیار زیادی در Customization option نسبت به The Sims 2 پیدا کرده است.قسمت Create - A - Sim برای ساخت کاراکتر ها بسیار رشد پیدا کرده و بهتر شده است , در این قسمت 5 قلم از مهم ترین چیزها ارائه شده است : مقدمات ساخت کاراکتر , مو , چهره , لباس ها و خصوصیات کاراکتر.
مقدمه ی ساخت کاراکتر تشکیل میشه از 6 مرحله از عمر ( در مقابل 5 مرحله از عمر در The Sims 2 ) که شامل : کودک نو پا , بچه , نوجوان , جوان بالغ , بزرگسال و پیر . سیمز های جوان تر انتخاب های بیشتری نسبت به پیر تر ها در Option خصوصیات فردی دارند که بعدا در مورد آن توضیح میدهیم.
همچنین در این قسمت امکانات بسیار زیادی برای رنگ صورت و چهره و پوست گزاشته شده است ( از قبیل روشن , تیره و Swarthy که در رنگ هایه آبی , قرمز و سبز هست اگر شما می خواهید کاراکتری طراحی کنید که به بیگانه ها یا هیولاهایه فیلم ها شبیه باشد بهتر است Swarthy را انتخاب کنید ) و امکاناتی هم برای انتخاب قد کاراکتر در نظر گرفته شده است که این هم به میزان چاقی آن فرد و اندام او بستگی دارد.
امکانات از پیش تنظیم شده ی زیادی برای موها و سبک آن ها در نظر گرفته شده است و شما می توانید آن ها را انتخاب کنید ( می توانید از لوازم متنوعی هم برای موی خود استفاده کنید از قبیل کلاه بیسبال , کلاه لبه دار و کلاه های دوچرخه سواری و ... ). لایه های رنگ موهای کاراکترتان کاملا قابل تنظیم است مثل رنگ اصلی , رنگ ریشه ی مو , رنگ نوک موها و هایلایت های آن.
Panel های چهره با شما توانایی آن را می دهد که بتوانید شکل صورت و سر را سفارشی و خودتان درست کنید ( یا از صورت های از پیش تنظیم شده استفاده کنید ) اضافه بر آن می توانید شکل چشم و رنگ آن , شکل دماغ , شکل لب ها و رنگ آن همچنین چیز های دیگری مانند خال و لکه های صورت , و وسایل آرایش رنگی برای سایه چشم , ماتیک لب و رنگ صورت استفاده کنید. می توانید تمام این چیز ها را از چهره های از قبل تنظیم شده استفاده کنید که تنوع آن ها در رنگ و چره بسیار زیاد است.
منوی لباس ها همانطور که از قبل پیش بینی می شد پر از لباس های آماده برای لباس های روزانه , لباس های رسمی , لباس خواب , لباس ورزشی و لباس شنا و مهم تر از همه این ها توانایی انتخاب لباس برای قسمت بالا و پایین بدن است. همه را می توان به وسیله ی رنگ یا استفاده از امکان جدید بازی یعنی سیستم Create - A - Style , که این به شما امکان سفارشی کردن رنگ یا الگوی رنگ , ذخیره آن , شیر کردن آن به دوستانتان و گذاشتن آن به هرچیزی که می توان برای آن به کار برد از قبیل لباس های کاراکتر , صندلی های اتاق نشیمن , کاغذ دیواری , فرش ( Carpet ) و رنگ ماشین میدهد , سفارشی کرد.
منوی خصوصیات کاراکتر در The Sims 3 کاملا از نو ساخته شده است. که دیگر شامل چه غذاهایی یا چه رنگ هایی یا چه آهنگ هایی سیمزتان دوست دارد نمی شود. اما بزار بیشتر درباره ی سیستم ویژگی های کاراکتر ها صحبت کنیم , که کاملا با سیستم The Sims 2 فرق دارد . The Sims 3 به شما امکان آن را میدهد تا با بیش از 60 ویژگی , ویژگی های دلخواه خود را برای هر کاراکتر انتخاب کنید.
کودکان نوپا فقط با 2 ویژگی شروع می کنند , بچه ها با 3 ویژگی , نوجوانان با 4 ویژگی و جوانان بالغ حداکثر ویژگی ها را دارد که 5 تا است.
The Sims 3 به شما توانایی آن را می دهد که کاراکترهایتان را در تمام سنین درست کنید.
ویژگی های بزرگ بسیار گوناگون اند. بعضی ها می توانند بسیار سودمند باشند در حالیکه بقیه می توانند بسیار زیان آور باشند , مخصوصا اگر مقدار زیادی با هم باشند. این واضح است که ترکیب ویژگی ها با هم در بازی برای کسانی است که می خواهند به سوی هدف خاصی بازی کنند. مثلا , یکی از سیمز هایمان این ویژگی ها را برداشته است : Good sense of humor ( که سیمزتان در این ویژگی شوخی های بامزه می کند و باعث می شود که در روابط محبوب و دوست داشتنی شود ) ; Party animal ( که این ویژگی باعث می شود که وقتی مهمان ها را به خانه دعوت کنید اگر پارتیه دوست داشتنی ای داشتید در دفعه ی بعد آن ها برای شما هدیه و کادو می آورند ) ; Schmoozer (که این سیمزتان رو بیشتر به حرف زدن و سخنرانی وادار می کند و امتیاز آن اینست که سیمزتان سخنران حرفه ای می شود و می تواند چابلوسی یا از کسی تعریف کند ) ; Charismatic ( که این برای سیمزاتن باعث می شود که Skill گیرایی او سریع تر رشد کند , گفت و گو بهتر انجام دهد و سریع تر دوست پیدا کند ) ; . Friendly که این باعث بیشتر شدن تعاملات اجتماعی شما می شود. این تنظیم ویژگی ها طبیعتا برای محبوبیت بیشتر و دوستان بیشتر است. البته اگر شما نمی توانید این ویژگی ها را با هم ترکیب کنید یا در عوض ترجیح میدهید به عنوان یک ناظر بازی کنید , می توانید بگذارید کاراکترتان پر عیب و نقص شود مثلا پریشن و حواص پرت باشد , اصلا شوخی نکند , خجالتی باشد و ... , که بعد از آن می توانید کاراکتر هایتان را در یک خانه بیندازید و به جرقه هایی که در حال بالا رفتن است نگاه کنید ( زمانی که افراد با هم دعوا می کنند در بالای سرشان جرقه یک چیزی شبیه رعد و برق ظاهر می شود که نشان دهنده ی عصبانیت فرد است )
انتخاب ویژگی هایه شما نوع زندگی سیمزتان را تایین می کند. اگر بدرستی انتخاب کنید , می توانید یک عالمه Point بدست آورید و با آن ها می توانید هر یک از 31 Reward ( جایزه ) بازی را بخرید ( که هر یک از آن ها می تواند قسمتی از زندگی را برای شما آسان کند ). پایین ترین سطح Reward ها که از شما 5000 Point هم می گیرد شامل : Fast metabolism ( اکه این به شما اجازه ی آن را می دهد تا ظاهر و چهره ی خود را عوض کنید ) ; Speedy Cleaner ( که این به شما امکان آن را می دهد تا خانه ی خود را سریع تر تمیز کنید ) ; Discount diner (که این به شما امکان آن را می دهد تا مجانی در رستوران ها غذا بخورید! ) ; Professional slacker ( که این به شما امکان آن را می دهد که از کارتان در بروید و هیچ گرفتاری ای برای شما درست نکند ) ; Observent ( که این به شما امکان آن را می دهد که به ویژگی های بقیه ی سیمز ها پی ببرید ) ; Office hero ( که این برای شما محبوبیت بیشتری در شغل یا مقامتان درست می کند ) ; Legendary host ( که این به شما امکان آن را می دهد تا سیمزتان پارتی های بهتری داشته باشد ) ; و Complimentary entertainment ( که این به شما امکان آن را می دهد که به صورت مجانی در تئاتر های محلی یا سخنرانی ها و اخبار های محلی باشید ).
سیستم ویژگی ها , شخصیت سیمزتان و اینکه به چه میزان با بقیه ی سیمز ها ارتباط دارد را تایین می کند.
Reward های دیگر , که به 10000 Point احتیاج دارند , شمال : Multitasker ( که این به شما امکان آن را می دهد تا سیمزتان در کارش یا اگر بچه هست در تکالیفش بهتر کار کند ) ; Bookshop bargainer ( که این به شما امکان آن را می دهد تا کتابخونه ی محلیتان به شما ارزان تر کتاب بفروشد ) ; Attractive ( که این به شما امکان آن را می دهد تا سیمزهای دیگر بیشتر شما را دوست داشته باشند که البته به راحتی می توانید از معنیه کلمه متوجه شوید ) ; Opportunistic ( که این به شما امکان آن را می دهد تا بهترین شغل ها را انتخاب کنید ) ; Fertility treatment ( که این به شما امکان آن را می دهد تا بیشتر بچه داشته باشید و حتی امکان بچه های دوقلو و سه قلو هم به شما می دهد ) ; Steel bladder ( که این به شما امکان آن را می دهد تا سیمزتان کم تر به توالت برود و در واقع ظرفیت او بیشتر می شود ) ; و Change lifetime wish ( که این همان چیزی است که دوست دارید , یعنی تغییر زندگی و خواسته های سیمزتان )
بعد از آن به بقیه ی Reward های گران می پردازیم . در 15000 Point شما می توانید Vacationer را انتخاب کنید ( که این به شما امکان آن را می دهد که یک روز به کار نروید و استراحت کنید ) ; Never dull ( که این به شما امکان آن را می دهد که بعضی چیز هایی که گذشته است را دوباره زنده کنید و تعاملات اجتماعی را تکرار کنید یعنی اگر دوستتان شما را ترک کرده است او را برگردانید ) ; Haggler ( که این به شما امکان آن را می دهد تا در مغازه ها و فروشگاه ها هر چیزی را با قیمت خوبی بخرید ) ; Fast learner ( که این توانایی به طور قابل ملاحظه ای سرعت Skill گرفتن شما را در کار ها افزایش می دهد ) ; و Dirt defiant ( که این باعث می شود تا سیمزتان به بهداشت خودش بهتر رسیدگی کند و همیشه تمیز باشد ). در 20000 Point شما می توانید Reward هایی بگیرید که شامل Long - distance friends ( که این به شما امکان آن را می دهد تا دوستان سیمز هایتان حتی در زمانی که با شما به مدت زیادی هست که صحبت نمی کنند حفظ شود ) ; Midlife crisis ( که این به شما امکان آن را می دهد تا دوباره بتوانید ویژگی هاتون را انتخاب کنید ) ; و Super green thumb ( که این به شما امکان آن را می دهد که باغبان ماهری شوید ). بالاتر از این Reward ها , Reward های دیگری هم هستند مانند : Hardly hungry ( که این باعث می شود کم تر گرسنه شوید ) به 25000 The body sculptor device ; Point ( که این به شما امکان آن را می دهد تا کاملا شکل بدنی سیمزتان را تایین کنید ) به 3000 Acclaimed author ; Point ( که این به شما امکان آن را می دهد تا سیمزتان هر کتابی که می خواهد بنویسد ) به 3000 Point ; و Extra creative ( که این به شما امکان آن را می دهد که در نقاشی کردن و کار های هنری بهتر شوید ) به 3000 Point.
گران ترین Reward ها در بازی شامل : Collection helper ( که این به شما کمک می کند تا محل Item های سیمزتان را تایین کنید تا کلکسیون Item های او کامل شود ) به 40000 Food replicator ; Point ( که این باعث می شود که سریع در یک لحظه غذایتان حاضر شود ) به 50000 Moodlet manager ; Point ( که این می تواند moodlet های منفی شما را پاک کند. moodlet درجه ای است که می تواند احساسات سیمزتان را نشان دهد )
به 60000 Point ; و در آخر از همه , The teleportation pad ( که این باعث می شود حمل و نقل یا نقل مکان و نقل و انتقالات به سرعت و مجانی صورت گیرد ) به 75000 Point که از همه گران تر است.
شما می توانید خانه ای پر از وسایل بخرید یا خانه ای خالی بگیرید. در The Sims 3 نسبت به قبل 2 Option بیشتر برای ساختن خونه و خریدن وسایل وجود دارد که به خوبی مرتب شده است . The Sims 3 یک عالمه ابزار برای ساختن یک خانه ی جدید دارد که شامل : 8 نوع کف ( نظیر Carpet یا فرش , Tile یا کاشی , Wood یا چوب , Stone یا سنگ , Masonry یا سنگ های تراشکاری شده , Linoleum یا لینولئوم : نوعی کف پوش مشمعی برای کف , Metal یا فلز و کف پوش های گوناگون همراه با اشکال متفاوت نظیر موزاییک و ... ) و 8 نوع دیوار ( رنگ , کاغذ دیواری , کاشی , Panel , سنگ های تراشیده شده , سنگ و طرح های گوناگون دیگر )
منوی ساخت و ساز هم رنگ جدیدی به خودش گرفته و Item های زیادتری به آن اضافه شده است. ساختن و خریدن جدیدا یک Option بسیار قدرتمندی در آن در نظر گرفته اند که امکان آن را می دهد تا بتوانید قسمت زیادی از Item ها ( وسایل ) را پاک کنید یا آن ها را به یک باره نصب کنید , اگرچه می توانید به راحتی از دکمه ی Undo هم برای برگرداندن استفاده کنید.
Buy mode هم بسیار مرتب شده و دارایه زیر مجموعه های بسیاری است.
باید تلاش کنید تا زندگیتان هدفی داشته باشد این به آن معنی است که مزایای شگفت انگیزی برای سیمزتان فراهم کنید از جمله ی آن می توان به تنوع غذایی اشاره کرد.
در نسخه ی قبل روابط بین همسایگان و دوستان به طور قابل ملاحظه ای رشد کرده بود اما در عوض واقعا اگر گزینه ی Chat را به صورت مکرر از Social Option انتخاب می کردیم بیشتر نا امیدمان می کرد تا امیدوار شویم و معمولا اینکار برای صحبت کردن بیهوده بود چرا که کم تر از 2 یا 3 بار دیگر حرف نمی زد. Social Option در این نسخه به خوبی گروه بندی شده است و دارای زیر گروه های بسیار بزرگی است از جمله ی آن ها می توان به Romantic , mean , funny , friendly و " Special " اشاره کرد.گروه " Special " امکان آن را به شما می دهد که به طور بی نظیری با ویژگی هایی که دارید تعاملات اجتماعی انجام دهید.
سیمز های Ambitions می توانند تلاش کنند تا رابطه ای نزدیک با شغلشان به وسیله ی پرسیدن درباره ی کارشان , داشته باشند ; سیمز های Natural Cook می توانند دستورات آشپزی و ساخت غذا را کسب کنند ; و ... .
زمانی که سیمزتان با آن ها رابطه ی Special درست می کند فقط نمی تواند با آن ها ازدواج کند.
در زمان حاملگی سیمز هایه زن اگر رابطیشان به همسران خود خوب باشد moodlet آن ها مثبت می شود ( قبلا گفته شده است ) و زمانی که بچه ی آن ها به دنیا می آید , شما Bonus هایی خواهید گرفت ( امتیازاتی ). اما اگر یک زن حامله ناراحت یا پریشان باشید علاوه بر نگرفتن Bonus ممکن است به بیماری های داخلی هم دچار شود !!!!!!!!!!
شما می توانید برای دوستی با کسی اول به شخصیت او پی ببرید تا رابطه ی شما کم کم قوی و درجه ی آن 100 شود. اگر رابطه ی شما با او ادامه داشته باشد کم کم به دوست , دوست خوب و دوست دختر / دوست پسر یا ازدواج ختم می شود.
از اول باید کم کم درجه دوستی خود را با فرد مورد نظر زیاد کنید و در مورد شخصیت خود بیشتر صحبت کنید. بر خلاف نسخه ی پیش , شما همیشه نمی توانید در یک جا وایستید و برای 5 دقیقه در رابطه با خودتان صحبت کنید و فورا اون فرد عاشق شما بشود ; شما باید در طی زمان های متعددی با او رابطه ی خود را افزایش دهید.
خوشبختانه , جدیدا برای دیالوگ ها سیستم بازخورد خوبی را گذاشته اند. در زمانی که حرف می زنید , پنجره ی باز خورد آن در بالا گوشه ی سمت چپ صفحه ظاهر می شود و به شما نشان می دهد که چه نوع Chat ای با سیمز های دیگر دارید می کنید ( Rude , Flirty , Friendy و ... ) که این به شما کمک و راهنمایی می کند که چگونه یک دوست پیدا کنید ( یا مردم را منحرف کنید!!! ) پیدا کردن دوست کلید رسیدن به یک زندگیه ایده آل است. از قبیل یک زندگیه سیاسی ( که این امکان آن را به شما می دهد تا در زندگی موفقیت های بسیار بدست آورید )
شخص همفکر خود را پیدا کنید تا این امکان را به شما بدهد که تعاملات اجتماعی خود و دوستان خود را بیش از پیش تقویت کنید.
گذشته از صحبت کردن با افراد پیرامون خود , هر سیمزی می خواهد که به خواسته هایش برسد که شما می توانید قول آن را به او بدهید , این بیشتر شبیه به قبول کردن Quest های (سوال های ) یک بازیه RPG است.
این خواسته ها به نظر می آید که برای انجام یک کار بزرگ است که سیمز شما را به وظایف خود که مربوط به علاقه مندی هایش است و آن ها را از لحاظ شخصیتی جلو می برد , هدایت می کند. یک سیمز با ویژگی genius ( نابقه ) , که به شما کمک می کند تا Skill logic او تقویت شود , خواسته هایی از قبیل " افزایش Logic Skill خود به وسیله ی نقاشی " یا " عضویت در مسابقات ربات ها " را دارد.
کامل کردن این وظایف امکان آن را می دهد تا شانس و فرصت جدیدی برای کار های بزرگتر را بعدا داشته باشید.
اگر می خواهید گام های بزرگ بردارید باید به مرکز شهر های بزرگی همچون Sunset Valley بروید.
در مرکز شهر گذشته از پارک ها , محل های زیادی هم وجود دارد مثلا شما می توانید به رستوران ها بروید و غذا بخورید یا طرز غذا پختن را یاد بگیرید و شما می توانید به میدان های ورزشی بروید و نگاه یا ورزش کنید یا اگر خیلی پولدارید شما می توانید یک ورزشگاه را خریداری کنید و از بلیت آن جا پول در بیاورید.
همچنین , خیلی از جاها مغازه ها و فروشگاه های زیادی وجود دارد که سیمزتان می تواند Item هایی از آن جا بخرد و در Inventory خود ( یک چیزی شبیه به کیف هست ) قرار دهد , شامل کتاب ها که یا برای تفریح و یا برای زیاد شدن Skill هایتان است , اسباب بازی و لوازم خانگی و یا دستگاه هایی که Skill آشپزیه شما را بالا می برد.
در این نسخه آشپزی به طور وحشتناکی توسعه یافته و می توان از مکان های بسیار Skill های آشپزی خود را زیاد کرد.
همینطور , باغبانی به طور قابل ملاحظه ای افزایش یافته و دارای چند لول Skill گیری است که امکان آن را به شما می دهد تا بتوانید محصولات گوناگونی را پرورش دهید.
ماهیگیری هم همچنین به چند لول Skill گیری توسعه یافته است که به شما امکان آن را می دهد تا ماهی های کمیاب را بگیرید و به کلکسیون خود اضافه کنید یا آن ها را بپذید , برای پیدا کردن ما های های کمیاب باید به خارج از شهر Sunset Vally بروید.
روی هم رفته The Sims 3 شبیه سازیه بسیار کاملی است که می تواند هر لحظه پیشرفت کند. این بازی در 2 June امسال منتشر می شود.
نویسنده : Andrew Park
منبع : Gamespot.com
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپروفایل 779
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید__________________
روش آپگرید کردن سیمز 3 برای نصب پکیج ها
نسخه ای که ما از سیمز نصب میکنیم ورژنش 1.0.615.00107 هست که هیچ پکیجی روش نصب نمیشه
برای نصب پکیج ها شما باید اول سیمزتون رو به ورژن 1.0.631.00002 ارتقاء بدین.
مرحله ی اول :
اول باید این فایل رو دانلود و نصب کنید :
مرحله ی دوم :
بعد از این شما باید برنامه ی RUN رو باز کنید و تایپ کنید regedit و به این قسمت برید :
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Sims\The Sims 3
و فایل SKU رو باز کنید و عدد 7 رو به 2 تقییر بدید و بعدش صفحه رو ببندید.
مرحله ی سوم :
این فایل هم دانلود کنید.
و محتویاتش رو در این آدرس کپی کنید:
بعدش میتونید پک رو نصب کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته : وقتی برای اجرای بازی ، خواستید کرک داخل سیدی رو توی محل نصب بازی کپی کنید ، فایل های ارجینال بازی رو جایی ذخیره کنید (همون فایل ها که کرک جایگزینشون میشه) وگرنه برای آپدیت کردن به نسخه های بالاتر به مشکل برمیخورید.
سلام
آقا من هر کاری کردم آپدیت نشد.میشه راهنمایی کنید یا اگر روش جدیدی هست بگید؟
amir h1999
03-08-2011, 14:18
من الان دارم در این بازی مجسمه سازی می کنم!!!
بازی خیلی خوبه
روز ها مجسمه سازی شب ها همدید زدن ستاره ها
حالا من یک سوال داشتم
چرانمیشه بیشتر از 3طبقه زیر زمین ساخت
بچه ها من یه مشکل دیگه هم دارم این Common Relics چیه که تو چین میگه آخه 2 تا اتیقههم گیر آوردم 2 تا گلدون اما طرف نمی پسنده چی و از کجا بدم بهش؟
دوستان یه سوال انگار بیشتر از 5 تا طبقه نمیشه ارتفاع گرفت؟
اگه راهی رمزی چیزی هست بگین نیاز بد جور فوری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان دارم در این بازی مجسمه سازی می کنم!!!
بازی خیلی خوبه
روز ها مجسمه سازی شب ها همدید زدن ستاره ها
حالا من یک سوال داشتم
چرانمیشه بیشتر از 3طبقه زیر زمین ساخت
این مشکل طبقه هارو همه دارن
کلا از 5 طبقه بیشتر نمیشه ساخت برای زیر زمین هم تا 3 طبقه :41:
سلام
آقا من هر کاری کردم آپدیت نشد.میشه راهنمایی کنید یا اگر روش جدیدی هست بگید؟
مشکلتون چیه؟ کاملا واضحه
توی کجای مرحله گیر میکنید؟
این مشکل طبقه هارو همه دارن
کلا از 5 طبقه بیشتر نمیشه ساخت برای زیر زمین هم تا 3 طبقه :41:
حالا میگیم 5 طبقه کمه (البته برای خونه زیاد هم هست مگر بخوایم آپارتمان بسازیم که هنوز این امکان وجود نداره)
ولی بیشتر از 3 طبقه زیرزمین خداوکیلی زیاده! مگه میخواید به معدن برسید!؟
حالا میگیم 5 طبقه کمه (البته برای خونه زیاد هم هست مگر بخوایم آپارتمان بسازیم که هنوز این امکان وجود نداره)
ولی بیشتر از 3 طبقه زیرزمین خداوکیلی زیاده! مگه میخواید به معدن برسید!؟
مگی جان زیر زمینو راست گفتی 3 طبقه خیلی زیاده اخه چی بزاریم توی زیر زمین که به سه طبقه نیاز داشته باشیم
5 طبقه برای خونه زیاد هست ولی برای موقعی که خواستیم همینجوری یه اپارتمان بسازیم به حداقل 20 طبقه احتیاج داریم (هر چه طبقات بیشتر باشه خونه هم شیک تر میشه:31::31:!!) اخه کی خوشش میاد که سیمسش توی یه خونه یکطبقه باشه !!:31:
من همه ی اکسپنش ها و آپدیت هارو رویختم و ورشنش الان 1.23.65 هست
ولی بعضی وقت ها (بیشتر وقت ها موقع سیو کردن یه ارور میاد که یه همچین چیزایی میگه:
Unexpected error occuarded .Error code 12.please go to readme ffor notes
یعنی Error Code 12 میده
تو نت سرچ کردم گفتن یه فیال های تو مای داکیمنت پاک کنم مود هارو پاک کنم ولی اثر نداشت چیکار کنم؟
من 3 مرحله رو انجام دادم اما وقتی وارد پوشه بازی میشم آیکونهای اجرایی بازی ناپدید شدن.البته فکر میکنم یک g به پسوندشون اضافه میشه.
من آپدیت رو توی مسیر زیر اجرا میکنم:
:41:Electronic Arts\The Sims
اگر یک آموزش تصویری بذارید هم من هم دیگرانو خوشحال میکنید.فکر نکنم یک ربع بیشتر وقت بخواد.
من 3 مرحله رو انجام دادم اما وقتی وارد پوشه بازی میشم آیکونهای اجرایی بازی ناپدید شدن.البته فکر میکنم یک g به پسوندشون اضافه میشه.
من آپدیت رو توی مسیر زیر اجرا میکنم:
:41:Electronic Arts\The Sims
اگر یک آموزش تصویری بذارید هم من هم دیگرانو خوشحال میکنید.فکر نکنم یک ربع بیشتر وقت بخواد.
بله اون اشکال به ندرت پیش میاد برای منم یک بار پیش اومده
همه ی پسوند های فایل های اجرایی رو باید درست کنید (همه ی g ها رو بردارید) درست میشه
منظورتون اینه که قابل دانلود نیست؟
اگر کل پچ هاشو نصب کنم در کل چند تا شهر خواهم داشت؟
تقریبا 4 تا من چند تا دانلود کردم 7تا دارم
سلام دوستان من همه اپیزودهای سیمز3 رو تا generationنصب کردم و اپدیت 1.24هم اعمال کردم الان مشکلی که دارم اینه که توی sims world adventure وقتی وارد چین میشم و هنگامی که شب میشه هر یک دقیقه سیمزی همه چیز هنگ میکنه و کارکتر ها حرکت نمیکنند و وقتی صبح میشه مشکل حل میشه و بقیه اپیزود ها مشکلی ندارند
خواهشان اگر کسی میدونه لطفا سریع بگه من دارم دیوونه میشم:41::19::18:
لطفا هر کسی کرک اپدیت 1.24 رو داره در همین جا اپلود کنه بازم ممنون میشم.
اقا کسی نیست جواب مارو بده! من واقعا برام ضروریه
سلام دوستان من همه اپیزودهای سیمز3 رو تا generationنصب کردم و اپدیت 1.24هم اعمال کردم الان مشکلی که دارم اینه که توی sims world adventure وقتی وارد چین میشم و هنگامی که شب میشه هر یک دقیقه سیمزی همه چیز هنگ میکنه و کارکتر ها حرکت نمیکنند و وقتی صبح میشه مشکل حل میشه و بقیه اپیزود ها مشکلی ندارند
خواهشان اگر کسی میدونه لطفا سریع بگه من دارم دیوونه میشم:41::19::18:
لطفا هر کسی کرک اپدیت 1.24 رو داره در همین جا اپلود کنه بازم ممنون میشم.
بازم برو شکر کن صبح درست میشه و فقط تو چینه مگی خانوم من میگفتم بازیم لک میزنه حالا مال من 1 دیقه نه ولی مثلا ساعت که میشه 6:24 میمنونه 1 دیقه ای بعد شروع میکنه میره تا 6:48 باز میمونه بعد باز میره رو 7:25 هگ میکنه بعد میره رو 749 باز میمونه تو همه شهر ها همه مدت بزی همینجوریه
البته وقتی این شکلی میشه مثلا ماهی های توی آب همشون روی یه ریتم خواص مثلا 3 4 ثانیه ای یه کاری میکنن باز از اول شروع میکنن موس هم هرکت میکنه اما رو اجسام تغیر شکل نمیده
ما با اینش میساختیم توی چین بودم دیدم خل شده تایمر همینتور میزد 0/6 روز گذشته زدم بر گرده که بعد رفت رو یه خونه بدونه این که اون کیلد های پاین صفحه باشه که نشون میده کوله پشتی این جریانات رو من اون لحظه عجله داشتم درجا سیو کردم خلاصه چشمتون روز بد نبینه بازی بدونه آدم و کلا کلید سیو شد ! مجبور شدم 1 3 4 روز قبل بازی کنم حالا راهی داره دیگه اینجوری نشه:41::19:
بله اون اشکال به ندرت پیش میاد برای منم یک بار پیش اومده
همه ی پسوند های فایل های اجرایی رو باید درست کنید (همه ی g ها رو بردارید) درست میشه
سلام مشکل آپدیت حل شد و الان ورژنش بالا رفت فقط یک مشکل دیگه من برای نصب world Adventures به مشکل برخوردم یعنی موقعی که پیغام میده که باید آپدیت بشه بعد از حدودا 30 ثانیه ارور میده و آپدیت های توی خود سی دی هم جواب نداد.
در ضمن اون فایل تورنت 700 مگی رو هم دانلود کردم از او روش هم ورژنم تغیر کرد اما اوضاع همونه که گفتم
ممنون میشم اگر کمکم کنید.
سلام مشکل آپدیت حل شد و الان ورژنش بالا رفت فقط یک مشکل دیگه من برای نصب world Adventures به مشکل برخوردم یعنی موقعی که پیغام میده که باید آپدیت بشه بعد از حدودا 30 ثانیه ارور میده و آپدیت های توی خود سی دی هم جواب نداد.
در ضمن اون فایل تورنت 700 مگی رو هم دانلود کردم از او روش هم ورژنم تغیر کرد اما اوضاع همونه که گفتم
ممنون میشم اگر کمکم کنید.
این مرحله رو انجام دادین؟ :
مرحله ی دوم :
بعد از این شما باید برنامه ی RUN رو باز کنید و تایپ کنید regedit و به این قسمت برید :
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Sims\The Sims 3
و فایل SKU رو باز کنید و عدد 7 رو به 2 تقییر بدید و بعدش صفحه رو ببندید.
مرحله ی سوم :
این فایل هم دانلود کنید.
و محتویاتش رو در این آدرس کپی کنید:
بعدش میتونید پک رو نصب کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقت کنید هر یکی از این مراحل اگه جا بیفتن آپدیت کامل نمیشه
این مرحله رو انجام دادین؟ :
دقت کنید هر یکی از این مراحل اگه جا بیفتن آپدیت کامل نمیشه
ممنون که راهنمایی میکنید.
بله کارهایی که گفته شد رو انجام دادم اونم به تعداد زیاد.حتی این آخریها ترتیب کارهارو هم عوض کردم ولی بی فایده بود
توی خود بازی world adventures چند تا آپدیت بود که فکر میکنم با توجه به ورژن جدیدی که بازی پیدا کرده فقط یکیش باید جوابگو باشه که هنگام نصب ارور میده (ارورشم اینه که فایل پیدا نشد البته یک چندتایی کپی میکنه بعدش...)
روی فایل آپدیت اینو نوشته:
Sims3_1.5.82.002002_from_1.0.631.00002
حالا به نظرتون مشکل چیه؟اصلا نسخه ای از سیمز که آپدیتش برای نصب world adventures مناسب باشه برای خرید پیدا میشه؟
ممنون که راهنمایی میکنید.
بله کارهایی که گفته شد رو انجام دادم اونم به تعداد زیاد.حتی این آخریها ترتیب کارهارو هم عوض کردم ولی بی فایده بود
توی خود بازی world adventures چند تا آپدیت بود که فکر میکنم با توجه به ورژن جدیدی که بازی پیدا کرده فقط یکیش باید جوابگو باشه که هنگام نصب ارور میده (ارورشم اینه که فایل پیدا نشد البته یک چندتایی کپی میکنه بعدش...)
روی فایل آپدیت اینو نوشته:
Sims3_1.5.82.002002_from_1.0.631.00002
حالا به نظرتون مشکل چیه؟اصلا نسخه ای از سیمز که آپدیتش برای نصب world adventures مناسب باشه برای خرید پیدا میشه؟
حتما بعد از آپدیت کرک ریختین
درسته؟
اگر اینطوری نیست دقت کنید و ببینید به اسم کدوم فایل که میرسه این ارور رو میده
مگی خانوم این رو فراموش نکنید اگه کمک کنید ممنون میشوم
5 تا پست بالاتر :11:
مگی خانوم مشکل ما هم اگه تونستید حل کنید من هر چی اپدیت بود کردم ولی تغییر نکر لطفا کمک کنید:11::37::43:
Big-Boss
06-08-2011, 11:25
الان دیگه اکثر فروشگاه ها نسخه ی اصلی بازی رو با ورژن بالا دارن،اگه اون رو تهیه کنید مشکلات آپدیت حل میشه.
یعنی فقط sims world adventure رو بگیرم این مشکلات کامل حل میشه؟
مگی خانوم این رو فراموش نکنید اگه کمک کنید ممنون میشوم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید5 تا پست بالاتر :11:
مگی خانوم مشکل ما هم اگه تونستید حل کنید من هر چی اپدیت بود کردم ولی تغییر نکر لطفا کمک کنید:11::37::43:
همه ی مشکلات سیمز هنوز حل نشده. کلا زیاد باگ داره.
یکیشم که خیلی تابلوئه اینه که بعضی وقتا آدم هایی که ساختم ناپدید میشن!!
مثلا توی شهر من یک خانواده درست کرده بودم ولی باهاشون نمیرفتم، چون در اون لحظه با یک خانواده ی دیگه میرفتم. بعد از مدتی رفتم توی خانوادشون دیدم بچه کوچیکشون نیست. حتی لیست افرادی هم که میشناسن هم حذف شده بود. در حالی که توی درخت خانوادگیشون زنده و سرحال بود. توی خاطراتشونم بود.
این مشکل تا حالا چندین بار از اون اوایل که سیمز اومده بود برام پیش اومده هنوزم درست نشده.
این مشکلم ممکنه درست شدنش طول بکشه
بعضی از فروشنده ها هستن . داخل خود اون پکی که میگیرین سیمز 3 اصلی با اپدیت اخرین ورژن رو براتون میزارن یعنی دیگه همون اول نصب پک بهتون میگه که باید سیمزتون اپدیت بشه
البته با این روش شما فقط میتونین 1 پک رو نصب کنین نه همرو!!
حتما بعد از آپدیت کرک ریختین
درسته؟
اگر اینطوری نیست دقت کنید و ببینید به اسم کدوم فایل که میرسه این ارور رو میده
دوباره سلام
نه کرک نریختم.عکس جایی که گیر میده رو گذاشتم لطفا ببین.
من یک فایل 700 مگی دیگه پیدا کردم که بعد از نصبش ورژن بازی به 1.24.3.012017 تغییر کرد(اصلا مهم نیست سیمز چه ورژنی داره) و World Adventures هم بدون هیچ دردسری نصب شد.وقتی بازی رو اجرا کردم بازی لود شد و اما وقتی به جایی که میتونی شهر و سیم ها رو تعیین کنید تا بازی شروع بشه یک پیغام داد که لطفا سیدی رو بزار و این نسخه کپی.فکر میکنم با کرک جدید مشکلش حل میشه.نظر شما چیه و اگر کرک جدیدی دارین بذارین چون من نتونستم پیدا کنم.
سلام
یه سایت خوب برای دانلود وسایل لباس میخواستم
کسی داره؟؟
دوباره سلام
نه کرک نریختم.عکس جایی که گیر میده رو گذاشتم لطفا ببین.
من یک فایل 700 مگی دیگه پیدا کردم که بعد از نصبش ورژن بازی به 1.24.3.012017 تغییر کرد(اصلا مهم نیست سیمز چه ورژنی داره) و World Adventures هم بدون هیچ دردسری نصب شد.وقتی بازی رو اجرا کردم بازی لود شد و اما وقتی به جایی که میتونی شهر و سیم ها رو تعیین کنید تا بازی شروع بشه یک پیغام داد که لطفا سیدی رو بزار و این نسخه کپی.فکر میکنم با کرک جدید مشکلش حل میشه.نظر شما چیه و اگر کرک جدیدی دارین بذارین چون من نتونستم پیدا کنم.
مگه سیدی World Adventures شما کرک نداره خودش؟
مگه سیدی World Adventures شما کرک نداره خودش؟
چرا داره ولی فکر میکنم توی آپدیت جدید شناسایی شدن و جواب نمیدن.میشه لینک آپدیت هایی که خودتون استفاده کردین رو بذارید.
چرا داره ولی فکر میکنم توی آپدیت جدید شناسایی شدن و جواب نمیدن.میشه لینک آپدیت هایی که خودتون استفاده کردین رو بذارید.
آخه World Adventures کرک هاش خیلی قدیمین و دیگه برام استفاده ندارن. منم لینکاشو ندارم
Behnam_Salari
07-08-2011, 21:29
سلام،مي شه تمام پكهاي Sims 3 با هم نصب كرد؟
آخه World Adventures کرک هاش خیلی قدیمین و دیگه برام استفاده ندارن. منم لینکاشو ندارم
فکر کنم باید این بازی رو بیخیال بشم،اینجوری بهتر.به هر حال ممنونم که جواب منو دادین.
سلام،مي شه تمام پكهاي Sims 3 با هم نصب كرد؟
بله میشه.
توی پست اول راهنمای آپدیت کردن رو توضیح دادم
اگه پک اصلی آپدیت بشه، امکانش هست
فکر کنم باید این بازی رو بیخیال بشم،اینجوری بهتر.به هر حال ممنونم که جواب منو دادین.
البته بگم اگه پکیج بعدی سیمز رو نصب کنید دیگه نیازی به کرکش ندارید
سلام به همه دوستان من میخواستم ویندوز رو عوض کنم گفتم بپرسم ببینم میتونم سیو هام رو ببرم رو ویندوز جدید اگه لطف کنید راهنمایی کنید که برای این کار چه فایل های رو باید از کجا بر دارم ممنون میشوم:31:
سلام به همه دوستان من میخواستم ویندوز رو عوض کنم گفتم بپرسم ببینم میتونم سیو هام رو ببرم رو ویندوز جدید اگه لطف کنید راهنمایی کنید که برای این کار چه فایل های رو باید از کجا بر دارم ممنون میشوم:31:
سلام
خوب برو داخل این ادرس :
my computer/documents/Electronic Arts/The sims 3/saves
بعد سیو هارو کپی کن رو فلش
وقتی ویندوز رو عوض کردی سیمز 3 رو نصب کردی داخل بازی الکی سیو کن تا فایلش برات بیاد
بعد دوباره توی همین ادرس بریزشون
من که با این روش رفتم مشکلی نداشت !!
Behnam_Salari
09-08-2011, 04:20
سلام من The Sims™ 3 World Adventures نصب کردم ولی نمی دونم چطوری برم کشورهای دیگه.اگه کسی بلده بهم بگه.
سلام من The Sims™ 3 World Adventures نصب کردم ولی نمی دونم چطوری برم کشورهای دیگه.اگه کسی بلده بهم بگه.
سلام! خوب باید روی موبایل سیمستون کلیک کنین و travel رو بزنین اونوقت دیگه میتونین برید چین . مصر پاریس
بالای صفحه هم سه تا شهرش هست البته اونجوری فقط خودتون میرید مسافرت نه با سیمستون !!
یه مشکل دیگه : نمیتونین توی شهر های دیگه زندگی کنین!
سلام من سیمز town life نصبیدم ولی نمیدونم چه چیزای جدیدی داره لطفا راهنمایی کنید:41:
سلام من سیمز town life نصبیدم ولی نمیدونم چه چیزای جدیدی داره لطفا راهنمایی کنید:41:
اون نسخه تنها چیزی که اضافه میکنه وسایل هست یعنی شما اگه موقع بازی F2 رو بزنی بری رو خرید داخل وساییل که بگردی روی بعضی هاشون باید آیکون این پک باشه این یعنی نصبه:31:
اقا کسی یه سایت خوب برای دانلود وسایل و... نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ الو ! :19:
اقا کسی یه سایت خوب برای دانلود وسایل و... نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ الو ! :19:
برای دانلود مو این سایت خوبه :
xmsims.com
برای لباس و وسایل و خونه و ... اینجا برو :
آقا کسی میدونه چطور میشه تو sims 3 ازدواج کرد؟
یه دختره ای هست که مینویسه old friend چطور میشه باش ازدواج کرد؟؟
آقا کسی میدونه چطور میشه تو sims 3 ازدواج کرد؟
یه دختره ای هست که مینویسه old friend چطور میشه باش ازدواج کرد؟؟
باید بری رو گزیه رومانتیک رو marry کلیک کنی:20:
اول دعوتش کنید خونه
بعد روش رو گزنه ی رومانتیک گزینه ی مختلف رو رو بزنید تا اون قسمت بالای صفحه یه عکس سیم مورد نظر رو گذاشته زیرش بنویسه:
XXXXX Thinks YYYYY is Extremly ....
قسمت اول نام سیم و قسمت دوم نام شما
بعدش
Propose Going Steady
بعد Propose Marrige
بعد Have Private Weeding
رو بزنید و ازدواج کردیدن
البته اسم ها درست نیست یه خورده غلط املایی داره!
Behnam_Salari
10-08-2011, 21:31
سلام من تمام پک های Sims 3 نصب کردم و الان ورژن بازیم 9.0.73.012001 وقتی بازی اجرا می کنم خیلی تو بازیم باگ هست کسی نمی دونه چه جوری این مشکل رو حل کنم؟
---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------
سلام من تمام پک های Sims 3 نصب کردم و الان ورژن بازیم 9.0.73.012001 وقتی بازی اجرا می کنم خیلی تو بازیم باگ هست کسی نمی دونه چه جوری این مشکل رو حل کنم؟
wolfman_741
10-08-2011, 21:56
وفتی بازی رو به ورژن 1.0.631.00002 ارتقاء بدم هر بسته ی الحاقی رو بخوام میتونم روش نصب کنم ؟
---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------
کلا سیمز باگ زیاد داره قبلا هم گفتم. باید صبر کنید تا بقیه ی پکیج ها و فایل های آپدیت بازی بیاد بلکه یکسریشون درست بشه.
وفتی بازی رو به ورژن 1.0.631.00002 ارتقاء بدم هر بسته ی الحاقی رو بخوام میتونم روش نصب کنم ؟
بله میشه
سلام
من یه پکیج برای سیمز 3 گرفتم که بعد از نصبش پیغام میده که ابتدا باید سیمز 3 را نصب کنید
حالا طبق راهنمای "آپگرید سیمز 3" که در پست اول به خوبی توضیح داده شده می خواستم سیمز رو آپگرید کنم تا بلکه مشکل حل بشه ولی در ارتباط با "راهنمای آپگرید" که توی پست اول نوشته شده دو تا سوال برام پیش اومده که ممنون میشم اگه جواب بدید :
1 -
فایلی رو که در مزحله اول لینک شده من دانلود کردم ولی سوالی که برای من پیش اومده اینه که این فایل اصلا exe نیست که قابلیت "نصب" شدن داشته باشد (چونکه نوشته شده فایل را ابتدا دانلود و سپس نصب کنید)
2-
فایلی که در مرجه سوم لینک شده رو هم من دانلود کردم و از حالت زیپ خارجش کردم که شامل دو فایل bin و HelpPages بود حالا سوالی که برای من در اینجا پیش اومده این هست که آیا فقط کافیست که فایل bin را در آن "آدرسی" که گفته شده کپی کنم یا می بایست فایل HelpPages رو هم احیانا کپی کنم؟
3-
آیا با انجام آپدیت فوق در سیمز 3 ، می تونم تمامی پک ها از World Adventures تا Medieval را به راحتی نصب کنم ؟
4-
یک توضیح کوچیک راجع به کرک کردن پک ها بعد از نصبشان هم اگر بدید ممنون میشم (یا اگر قبلا توضیح داده شده لطفا لینک پست مورد نظر رو بدید)
با تشکر:11:
سلام
من الان چندتا مدل مو و لباس دانلود کردم ولی نمیدونم کجا بریزمشون چه کارشون کنم و همچنین چه جوری اجراشون کنم
ممنون میشم کمکم کنین !:46:
سلام
من یه پکیج برای سیمز 3 گرفتم که بعد از نصبش پیغام میده که ابتدا باید سیمز 3 را نصب کنید
حالا طبق راهنمای "آپگرید سیمز 3" که در پست اول به خوبی توضیح داده شده می خواستم سیمز رو آپگرید کنم تا بلکه مشکل حل بشه ولی در ارتباط با "راهنمای آپگرید" که توی پست اول نوشته شده دو تا سوال برام پیش اومده که ممنون میشم اگه جواب بدید :
1 -
فایلی رو که در مزحله اول لینک شده من دانلود کردم ولی سوالی که برای من پیش اومده اینه که این فایل اصلا exe نیست که قابلیت "نصب" شدن داشته باشد (چونکه نوشته شده فایل را ابتدا دانلود و سپس نصب کنید)
2-
فایلی که در مرجه سوم لینک شده رو هم من دانلود کردم و از حالت زیپ خارجش کردم که شامل دو فایل bin و HelpPages بود حالا سوالی که برای من در اینجا پیش اومده این هست که آیا فقط کافیست که فایل bin را در آن "آدرسی" که گفته شده کپی کنم یا می بایست فایل HelpPages رو هم احیانا کپی کنم؟
3-
آیا با انجام آپدیت فوق در سیمز 3 ، می تونم تمامی پک ها از World Adventures تا Medieval را به راحتی نصب کنم ؟
4-
یک توضیح کوچیک راجع به کرک کردن پک ها بعد از نصبشان هم اگر بدید ممنون میشم (یا اگر قبلا توضیح داده شده لطفا لینک پست مورد نظر رو بدید)
با تشکر:11:
1. خوب شما باید اول اونو از فایل rar درش بیارید. این فایلو برای اینکه کم حجم بشه من فشردش کردم. برای باز کردنش باید winrar داشته باشید
2. باید همشو بریزید
3. بله اگه تمامی مراحل انجام بشه آپدیت به راحتی انجام میشه. البته Medival یک بازی جداست و جزء پکیج های سیمز 3 محصوب نمیشه.
4. هیچ کار خاصی لازم نیست انجام بدید فقط فایل کرکی که داخل سیدی هست رو باید در محل نصب بازی کپی کنید. (فقط چون با کپی کردن فایل های کرک فایل های اصلی از بین میرن قبلش باید فایل های اصلی رو یک جای دیگه ذخیره کنید
سلام
من الان چندتا مدل مو و لباس دانلود کردم ولی نمیدونم کجا بریزمشون چه کارشون کنم و همچنین چه جوری اجراشون کنم
ممنون میشم کمکم کنین ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید یک همچین آدرسی بسازید :
\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Mods\Packages
و همه رو اینجا بریزید
معمولا یک فایل به نام Resource.cfg همراه فایل های دانلودتون هست. اونو اینجا کپی کنید :
Program Files\Electronic Arts\The Sims 3
و تمام
1. خوب شما باید اول اونو از فایل rar درش بیارید. این فایلو برای اینکه کم حجم بشه من فشردش کردم. برای باز کردنش باید winrar داشته باشید
2. باید همشو بریزید
3. بله اگه تمامی مراحل انجام بشه آپدیت به راحتی انجام میشه. البته Medival یک بازی جداست و جزء پکیج های سیمز 3 محصوب نمیشه.
4. هیچ کار خاصی لازم نیست انجام بدید فقط فایل کرکی که داخل سیدی هست رو باید در محل نصب بازی کپی کنید. (فقط چون با کپی کردن فایل های کرک فایل های اصلی از بین میرن قبلش باید فایل های اصلی رو یک جای دیگه ذخیره کنید
و همه رو اینجا بریزید
معمولا یک فایل به نام Resource.cfg همراه فایل های دانلودتون هست. اونو اینجا کپی کنید :
و تمام
1- ببخشید دوست عزیز ، از قرار معلوم ایراد از ویندوز بود که سهوا پسوند فایل اولی رو که دانلود کرده بودم تشخیص نداده بود و مبهم بود که مشکل با استفاده از "Open With " حل شد
فقط بعد از اکسترکت کردن فایل اول با چندین فایل مثل تصویر زیر مواجه شدم :
حالا سوالی که برام پیش اومده اینه که الان من باید کدوم یکی از اینها رو نصب کنم ؟ :23:
2-منظورتون این بود که فایل کرک داخل سی دی پکیجی که خریدم رو توی محل نصب "بازی اصلی" کپی کنم یا در محل نصب "پک" ؟ ( دلیل ذخیره فایلهای اصلی چیه ؟ بعدا ممکنه چه استفاده ای داشته باشه ؟ )
پی نوشت :
توی سوال قبلی اشتباها نوشته بودم که "بعد از نصب پک" بهم میگه "باید اول سیمز 3 اصلی نصب بشه" در صورتی که منظورم "قبل از نصب" بود چون اصلا نصب نمیشه :31:
باز هم ممنونم :11:
1- ببخشید دوست عزیز ، از قرار معلوم ایراد از ویندوز بود که سهوا پسوند فایل اولی رو که دانلود کرده بودم تشخیص نداده بود و مبهم بود که مشکل با استفاده از "Open With " حل شد
فقط بعد از اکسترکت کردن فایل اول با چندین فایل مثل تصویر زیر مواجه شدم :
حالا سوالی که برام پیش اومده اینه که الان من باید کدوم یکی از اینها رو نصب کنم ؟ :23:
2-منظورتون این بود که فایل کرک داخل سی دی پکیجی که خریدم رو توی محل نصب "بازی اصلی" کپی کنم یا در محل نصب "پک" ؟ ( دلیل ذخیره فایلهای اصلی چیه ؟ بعدا ممکنه چه استفاده ای داشته باشه ؟ )
پی نوشت :
توی سوال قبلی اشتباها نوشته بودم که "بعد از نصب پک" بهم میگه "باید اول سیمز 3 اصلی نصب بشه" در صورتی که منظورم "قبل از نصب" بود چون اصلا نصب نمیشه :31:
باز هم ممنونم :11:
1. اینا رو بریزید توی محل نصب بعد update رو بزنید.
2. تا late night باید توی محل نصب پک ریخته بشه ولی generation و life time کرک توی محل نصب بازی اصلی ریخته میشه.
ghazalpoem
11-08-2011, 16:17
سلام من تقریبا اکثر پست ها را خواندم و فایل های پست اول را دانلود کردم و طبق راهنمایی که گفتید مراحل را انجام دادم ولی بازیم آپدیت نشد و وقتی هم که بازی رو اجرا می کنم زبانش شده اسپانیایی!! چرا؟ حالا چه کار کنم؟
یه چیز دیگه هم اینکه وقتی من update رو میزنم یه پیغام بهم میده میگه unable to open the source file
و همه رو اینجا بریزید
و تمام
مگی جان من همین روش رفتم فایل هارو ریختم توی این ادرس ولی این فایل Resource.cfg نیست؟؟ از کجا پیداشون کنم؟
یه سوال دیگه قبلا که همینجا پرسیدم میگفتن که باید از طریق لانچر سیمز نصبشون کنی ؟؟ درست میگفتن؟
دوستان یک سوال
تا الان چند تا پکیج برای Sims3 اومده
می شه اسماشون رو بذارید چون می خوام دانلود کنم
ممنون
دوستان یک سوال
تا الان چند تا پکیج برای Sims3 اومده
می شه اسماشون رو بذارید چون می خوام دانلود کنم
ممنون
تا آونجاکه من میذونم: fast lane stuff late night ep world adventure ep town life stuff ambitions ep high-end loft stuff generations ep outdoor living stuuff:31:
مگی جان من همین روش رفتم فایل هارو ریختم توی این ادرس ولی این فایل Resource.cfg نیست؟؟ از کجا پیداشون کنم؟
یه سوال دیگه قبلا که همینجا پرسیدم میگفتن که باید از طریق لانچر سیمز نصبشون کنی ؟؟ درست میگفتن؟
اگه فایل های دانلودی شما پسوند Sims3Pack داره باید اینجا ریخته بشه :
Documents\Electronic Arts\The Sims 3\Downloads
و بعدش از طریق لانچر نصب بشه.
اما اگر پسوند فایل ها package باشه باید همونجایی که گفتم بریزید
اون فایل رو هم از اینجا دانلود کنید :
ghazalpoem
11-08-2011, 19:10
من fast lane stuff رو خریدم ولی کرکی داخلش نیست؟
چند تا سوال پیش اومد برام
1- نسخه های Sims3 با هم فرق می کنن؟؟ منظورم همون نسخه ای اولیه بازی بدون هیچ پک اضافیه.... الان اینی که من نصب کردم فقط یه شهر داره به اسم Sunset Valley... ولی احساس می کنم اون موقع که بازی تازه اومده بود و من از روی DVD نصبش کردم، شهر هاش بیشتر بودن. الان حجم اینی که من دانلود کردم 5.85 و به 1.0.632.00002 آپدیت کردم
2- برای نصب پک های بازی ترتیب مهمه؟؟ یعنی اون پک هایی که زودتر ارائه شدن رو باید زودتر نصب کنیم؟؟ و اینکه پک ها روی بازی اصلی نصب می شن؟؟ مجزا که قابل اجرا و بازی نیستن؟؟
مگی جان اجرا نمیشه!!!
فکر کنم باید بازی رو دوباره نصب کنم
نه اپدیت میشه !! نه چیزی روش نصب میشه !! نه مد های بازی روش اجرا میشه !! هیچی !! به این میگن بد شانسی:18::18::13:
تا حالا 100تا سیمز 3 نصب کردم ولی بازم اون چیزی که میخواستم نشد
ghazalpoem
11-08-2011, 20:20
منم همین ورژن رو داشتم
در واقع این ورژن بتا هست
برای اینکه این ورژن رو بخواید آپدیت کنید باید اول به ورژن آلفا یعنی 1.0.631 تبدیل بشه
که البته پچش خیلی حجیمه 711 مگابایت هست که فقط هم لینک تورنت داره
من اینجا آپلودش میکنم هر کی میخواد میتونه استفاده کنه
وقتی این نسخه رو آپدیت کردم مشکل کندی سرعت شماره 3 درست شد
توی این پستتون لینکی رو که دادین فکر کنم خرابه دانلود نمیشه میشه یه لینک دیگه بدین لطفا:11: ؟!
چند تا سوال پیش اومد برام
1- نسخه های Sims3 با هم فرق می کنن؟؟ منظورم همون نسخه ای اولیه بازی بدون هیچ پک اضافیه.... الان اینی که من نصب کردم فقط یه شهر داره به اسم Sunset Valley... ولی احساس می کنم اون موقع که بازی تازه اومده بود و من از روی DVD نصبش کردم، شهر هاش بیشتر بودن. الان حجم اینی که من دانلود کردم 5.85 و به 1.0.632.00002 آپدیت کردم
2- برای نصب پک های بازی ترتیب مهمه؟؟ یعنی اون پک هایی که زودتر ارائه شدن رو باید زودتر نصب کنیم؟؟ و اینکه پک ها روی بازی اصلی نصب می شن؟؟ مجزا که قابل اجرا و بازی نیستن؟؟
1. نه فرقی ندارن جز اینکه اولین نسخه ای که اومد ناقص بود و پکیج روش نصب نمیشد.
2. نه مهم نیست. بله باید حتما سیمز اصلی نصب باشه بدون اون نصب نمیشن اصلا
مگی جان اجرا نمیشه!!!
فکر کنم باید بازی رو دوباره نصب کنم
نه اپدیت میشه !! نه چیزی روش نصب میشه !! نه مد های بازی روش اجرا میشه !! هیچی !! به این میگن بد شانسی:18::18::13:
تا حالا 100تا سیمز 3 نصب کردم ولی بازم اون چیزی که میخواستم نشد
چرا اجرا نمیشه؟ یعنی بازی بالا نمیاد؟
همه ی موارد رو درست اجرا کردید؟
مراقب باشید که فایل های دانلودی سیمز 2 رو اشتباهی دانلود نکنید وگرنه سیمزتون هنگ میکنه و بالا نمیاد
توی این پستتون لینکی رو که دادین فکر کنم خرابه دانلود نمیشه میشه یه لینک دیگه بدین لطفا:11: ؟!
اون لینک تورنته.
+
خیلی قدیمی هم هست ولی فکر کنم هنوز کار بده.
بلدید با تورنت دانلود کنید؟
ghazalpoem
11-08-2011, 21:03
1.
اون لینک تورنته.
+
خیلی قدیمی هم هست ولی فکر کنم هنوز کار بده.
بلدید با تورنت دانلود کنید؟
نه راستش دلشتم می گشتم برنامشو دانلود کردم ولی بلد نیستم کار کنم:41:
چرا اجرا نمیشه؟ یعنی بازی بالا نمیاد؟
همه ی موارد رو درست اجرا کردید؟
مراقب باشید که فایل های دانلودی سیمز 2 رو اشتباهی دانلود نکنید وگرنه سیمزتون هنگ میکنه و بالا نمیاد
بازی اجرا میشه !
این روش دقیق منه :
اول وسایل مو و... دانلود کردم و مطمئن بودم که ماله سیمز 3 هستن . بعد اونارو همونجور که میدونین از فشرده در اوردم و فایل هاشو ریختم توی همین ادرس:
C:/Program files/Electronic Arts/The sims 3/Mods/packages
و اون یکی فایل رو به اسم Resource.cfg دانلود کردم ریختم توی این یکی ادرس:
C:/Program files/Electronic Arts/The sims 3
همین !
روششو درست رفتم؟
نه راستش دلشتم می گشتم برنامشو دانلود کردم ولی بلد نیستم کار کنم:41:
اینجا :
Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بازی اجرا میشه !
این روش دقیق منه :
اول وسایل مو و... دانلود کردم و مطمئن بودم که ماله سیمز 3 هستن . بعد اونارو همونجور که میدونین از فشرده در اوردم و فایل هاشو ریختم توی همین ادرس:
C:/Program files/Electronic Arts/The sims 3/Mods/packages
و اون یکی فایل رو به اسم Resource.cfg دانلود کردم ریختم توی این یکی ادرس:
C:/Program files/Electronic Arts/The sims 3
همین !
روششو درست رفتم؟
آره درسته.
پس دقیقا چه ایرادی به هم میزنه من نفهمیدم
اون دانلود ها توی بازی نمیاد؟
اره دقیقا همینه
دانلود ها داخل بازی اجرا نمیشن
الان که میرم توی مدل مو ها تا سیمسمو بسازم هیچی بهش اضافه نشده !!!:(
ghazalpoem
12-08-2011, 00:51
اینجا :
Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مرسی ولی الآن من تو دوره آزمایشی هستم توی این لینکی که دادین رام نمیدن که بخونمش :41:نمیشه یه فایلی بدین که تورنت نداشته باشه؟ مرسی:11:
اره دقیقا همینه
دانلود ها داخل بازی اجرا نمیشن
الان که میرم توی مدل مو ها تا سیمسمو بسازم هیچی بهش اضافه نشده !!!:(
دقت کنید که اون فولدر هایی که درست کردین اسمشون صحیح نوشته بشه و کپتال رایتینگ رو رعایت کنید (حرف اول بزرگ باشه)
مرسی ولی الآن من تو دوره آزمایشی هستم توی این لینکی که دادین رام نمیدن که بخونمش :41:نمیشه یه فایلی بدین که تورنت نداشته باشه؟ مرسی:11:
گفتم که
این فایل قدیمیه. چون دیگه یک فایل بدون دردسر ازش اومده دیگه اینو آپلود نمیکنن.
همون فایل آپدیت اولیه رو بریزید اینجا ببینید بازم آپدیت نمیشه یا این بار کار میکنه :
مگی جااان درست شد !!!!!!!!!
مشکل از من بود
اونم بخاطره این بود که شما بازیتونو داخله درایو C نصب کردین ولی من یه جای دیگه
برای همین ادرس اشتباهی رفتم
ممنونم از راهنماییتون !!:27:
1. رمزی چیزی نیست که بشه عمرشو نگه داشت یعنی دیگه پیر نشه همینجوری سنش ثابت بمونه!
سلااااااام...
بچه ها یک سوال اساسی و فوری داشتم...
امروز رفتم سیمز3 رو بگیرم ولی چون من تا حالا سیمز بازی نکرده بودم و کلا از هیچی خبر نداشتم...
خلاصه دیدم 9تا سیمز 3 وجود داره!!!
من واقعا موندم کدومو بگیرم؟!!
پست اول خوندم ولی اینتر نتم دایال آپ هست و نتونستم صفحه های بیشتری رو نگاه کنم...
لطفا شما که این بازی رو بلد هستین منو راهنمایی کنین که کدوم سیمز3 رو بخرم و کدوم یکی قشنگ تر و پر طرفدارتر هست؟؟؟ ؟؟؟
Big-Boss
13-08-2011, 01:22
برنامه BitTorrent رو نصب کنید بعد فایل تورنتی که دانلود کردید رو باهاش اجرا کنید.
سلااااااام...
امروز رفتم سیمز3 رو بگیرم ولی چون من تا حالا سیمز بازی نکرده بودم و کلا از هیچی خبر نداشتم...
پست اول خوندم ولی اینتر نتم دایال آپ هست و نتونستم صفحه های بیشتری رو نگاه کنم...
لطفا شما که این بازی رو بلد هستین منو راهنمایی کنین که کدوم سیمز3 رو بخرم و کدوم یکی قشنگ تر و پر طرفدارتر هست؟؟؟ ؟؟؟
پایه همشون The Sims 3 هست.
بقیه همه روی این نسخه نصب میشن.
بستگی به سلیقتون داره,یکی میره مسافرت یکی درباره مشاغل هست و...
همش رو بگیرید حتی اگه به یه EP علاقه نداشتید حداقل وسایلش رو دارید.
ghazalpoem
13-08-2011, 01:25
گفتم که
این فایل قدیمیه. چون دیگه یک فایل بدون دردسر ازش اومده دیگه اینو آپلود نمیکنن.
همون فایل آپدیت اولیه رو بریزید اینجا ببینید بازم آپدیت نمیشه یا این بار کار میکنه :
یعنی همون فایلی که تو پست اول هست؟ من اونو گرفتم ولی وقتی آپدیت رو می زنم پیغام های متفاوت میده یه بار میگه unable to find patch file & unable to find source file حالا وقتی همه این کارا که انجام میشه بعد که بازی رو اجرا میکنم اصلا زبان بازیم میشه اسپانیایی!!! مشکلش چیه؟
ghazalpoem
13-08-2011, 01:52
سلااااااام...
9تا سیمز 3 نیست که احتمالا اونا پکن که باید رو سمیز اصلی نصب بشن تا بازی جذاب تر بشه! به نظر من سیمز 3 از همه بهتره اونو من بیشتر دوست دارم حتی بدون پک هاش!:20:3 کاملتره:46: تو سیمز2 حوصله آدم بعد یه مدت خیلی سر میره !!
دوستان دو تا سوال
1- پک Town Life Stuff چه چیزایی اضافه می کنه؟؟ من نصبش کردم ولی تغییر چندانی رو متوجه نشدم. مشخصا چه چیزی باید اضافه بشه؟
2- از بین Life reward ها کدومش ارزش داره که اضافه کنیم؟؟
دوستان دو تا سوال
1- پک Town Life Stuff چه چیزایی اضافه می کنه؟؟ من نصبش کردم ولی تغییر چندانی رو متوجه نشدم. مشخصا چه چیزی باید اضافه بشه؟
1- خیلی کم وسیله داره ولی اگه بری توی edit town چند تا فروشگاه پیدا میکنی 2- high-end loft و outdoor living
Big-Boss
13-08-2011, 10:32
دوستان دو تا سوال
1- خیلی کم وسیله داره ولی اگه بری توی edit town چند تا فروشگاه پیدا میکنی 2- high-end loft و outdoor living
همینجور که دوستمون گفتن.
کلا پکهای Stuff فقط وسایل اضافه میکنن تغییری در روند بازی نمیدن فقط مابین پکهای EP (مراحل اضافه) منتشر میشن که هم کمی به بازی تنوع بدن هم سودی به جیب EA بره.
برنامه BitTorrent رو نصب کنید بعد فایل تورنتی که دانلود کردید رو باهاش اجرا کنید.
پایه همشون The Sims 3 هست.
بقیه همه روی این نسخه نصب میشن.
بستگی به سلیقتون داره,یکی میره مسافرت یکی درباره مشاغل هست و...
همش رو بگیرید حتی اگه به یه EP علاقه نداشتید حداقل وسایلش رو دارید.
این طوری که من فهمیدم هر کدوم از اون 9تا سیمز 3تا دی وی دی هست و هرکدومو3500 به من میداد...
اگه بخوام همشو بگیرم خیلی گرون میشه که من بودجم نمیر3!
Big-Boss
13-08-2011, 10:48
این طوری که من فهمیدم هر کدوم از اون 9تا سیمز 3تا دی وی دی هست و هرکدومو3500 به من میداد...
نسخه اصلی The Sims 3 و پک های EP هر کدوم 2 دیسک هستند،نسخه های STUFF هر کدوم 1 دیسک.
کلا 14 تا dvd میشه تا حالا که اومده.
شما اول نسخه اصلی و پک مسافرت رو بگیر،ببین چقدر از بازی رضایت داری بعدا بقیه اش رو تهیه کن.
من خودم همه نسخه ها رو دارم ولی با گیم پلیش کاری ندارم یعنی بازی نمیکنم،فقط خونه می سازم و شهر رو ادیت میکنم. همین هم کلی سرگرم کنندست.
خوب همه پک هاش قشنگه
شما همون اول سیمز 3 اصلی رو بگیرین اگه خوشتون اومد پک هارو هم نصب کنین
اینم مشخصات :
1.اگه مسافرت گردشگری دوست دارین World Adventure خوبه
2.اگه دوست خیلی فانتزی و رویایی باشین high end loft stuff رو ترجیح میدم
3.اگه فط دنبال کارو کاسبی دارمد هستین Ambitions عالیه
4.اگه عشق ماشین دارین و مسابقات Fast Lane من از این پک خوشم نمیاد چون فقط چندتا ماشین بهش اضافه شده همین!!
5.اگه خوش گذرون و دوست دارین که برید جشنو پارتی Late Night واقعا خیلی بدردتون میخوره اپارتمان هم داره!!
Out door living6. هم که همش وسایل بهش اضافه شده ! وسایل بیرون خونه مثل باربیکیو:40:
7.اگه دوست دارین که همش با خونواده باشین و بچه داشته باشین برن مدرسه دانشگاه Generations توپه !!!
8.اگه دوست دارین بازم همون کار داشته باشین و داخل یه شهر شیک زندگی کنین و... Town Of Life خوبه هنوز بازیش نکردم!
9.Sims 3 Pets هم قراره بیاد که همش داخلش حیونای خونه گی مثل سگ گربه یا حتی اسب .!.
اینا پکیج ها و stuff های اصلی هستن !!:31:
این پک brancay buy اومده؟کی؟
این جور پک ها اصلی نیستن و همینجوری ساختنش و فقط 3 4 تا وسایل بهش اضافه کردن
خانم مگی و سایر دوستان لطفا کمک کنید
من پریروز پک Town Of Life رو تهیه کردم ولی موقع نصب این پیغام رو بهم میده :
setup has detected tat the sims 3 corrupt or not proberly installed , setup is unable to countinue
و خلاصه اصلا نصب نمیشه ، طبق راهنمایی پست اول این تاپیک هم "فایل اول" رو گرفتم و بعد از خارج کردن از حال زیپ ، در محل نصب سیمز 3 کپی کردم و بعدا همونجا اینستالش کردم که چند تا فایل رو جایگزین فایلهای اصلی کرد اما بعدا همان طور که خانم مگی راهنمایی کردن روی آیکون "update" کلیک کردم ولی دقیقا مشابه خانم "ghazalpoem" برای من هم به صورت مکرر ارورهایی با مضمون " unable to find source file" و "unable to find patch file" نمایش داده شد
ممنون میشم اگه بگید ایراد کار از کجاست :11:
Big-Boss
13-08-2011, 13:46
این پک brancay buy اومده؟کی؟
اومده،خیلی وقته.
setup has detected tat the sims 3 corrupt or not proberly installed , setup is unable to countinue
و خلاصه اصلا نصب نمیشه ، طبق راهنمایی پست اول این تاپیک هم "فایل اول" رو گرفتم و بعد از خارج کردن از حال زیپ ، در محل نصب سیمز 3 کپی کردم و بعدا همونجا اینستالش کردم که چند تا فایل رو جایگزین فایلهای اصلی کرد اما بعدا همان طور که خانم مگی راهنمایی کردن روی آیکون "update" کلیک کردم ولی دقیقا مشابه خانم "ghazalpoem" برای من هم به صورت مکرر ارورهایی با مضمون " unable to find source file" و "unable to find patch file" نمایش داده شد
بازی رو که کرک نکردید؟
سلام کسی میدونه الما س و طلا و... رو میشهکجا پیداکرد؟؟:41:
wolfman_741
13-08-2011, 23:07
حذف شود...........
یکی از کاراکترهای سیمز من پیر شد، مرد!!! کلی حالم گرفته شد :41:
یه سوال
وقتی بچه بزرگ می شه، نمی تونه بره یه خونه دیگه زندگی کنه؟؟ اگه بعدا ازدواج کنه چی می شه؟؟
omidparadies
14-08-2011, 01:17
سلام بچه ها چون ديدم خيليا در مورد سيمس مديوال سوال كردن گفتم شايد اين بدردتون بخوره
وقتي در مديوا ميگه save has been disabled during the tutorial بايد بريد my document و بعد electeronic arts روي پوشه مديوال كليك كنيد و اين دو پارت رو از 1 به 0 تغيير بديد
enabletutorial=0
enableintrotutorial=0
منبع simsir يا بريد به لينك [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی رو که کرک نکردید؟
اگه منظورتون سیمز 3 اصلی هست که اساسا بدون کرک اینستال و اجرا میشه و اگه منظورتون پک Town of Life هست که همون طور که قبلا گفتم اصلا نصب نمیشه و اون پیغام رو میده :23:
یه سوال
وقتی بچه بزرگ می شه، نمی تونه بره یه خونه دیگه زندگی کنه؟؟ اگه بعدا ازدواج کنه چی می شه؟؟
منم باهات موافقم خیلی زود سیمس ها پیر میشن :13:
ار ه میتونه خوب وقتی بچه بزرگ شد میتونه ازدواج کنه و با زنش بره داخل یه خونه دیگه
برای این کار هم باید روی موبایلت کلیک کنی Move رو بزنی همین یا از طریق Edit Town این کارو کنی :10:
رمزی چیزی نیست برای ثابت کردن سن سیمسمون که دیگه پیر نشه !!
p30 arman
14-08-2011, 11:05
بلاخره سیمز ما هم اومد پدرم در اومد تا تمامشو نصب کردم اخرین پکش همین The Sims 3 Town Life Stuff هست؟؟؟
بلاخره سیمز ما هم اومد پدرم در اومد تا تمامشو نصب کردم اخرین پکش همین The Sims 3 Town Life Stuff هست؟؟؟
اره این اخریش هست
یه پک دیگه ای هم قراره بیاد به اسم Sims Pets :8:
Big-Boss
14-08-2011, 12:02
منم باهات موافقم خیلی زود سیمس ها پیر میشن
رمزی چیزی نیست برای ثابت کردن سن سیمسمون که دیگه پیر نشه !!
از تنظیمات بازی میتونید سن رو کم و زیاد کنید یا کلا روند افزایش سن رو متوقف کنید.
(اگه پک جنریشن رو نصب کرده باشید دیگه یه منو کامل به همین تغییر سن اختصاص داره)
اگه منظورتون سیمز 3 اصلی هست که اساسا بدون کرک اینستال و اجرا میشه و اگه منظورتون پک Town of Life هست که همون طور که قبلا گفتم اصلا نصب نمیشه و اون پیغام رو میده :23:
از چه ورژنی میخواهیدتاون لایف رو نصب کنید؟قبل از نصب تاون لایف ورژن بازیتون چنده؟
آره آخرییشه فعلا.
از تنظیمات بازی میتونید سن رو کم و زیاد کنید یا کلا روند افزایش سن رو متوقف کنید.
(اگه پک جنریشن رو نصب کرده باشید دیگه یه منو کامل به همین تغییر سن اختصاص داره)
من این پکو دارم
خوب چه جوری میشه به منم بگید ؟؟ از کجا برم؟؟ اسمش چیه؟
ممنون
یه سوال
چرا می تونه برو رو تلفن کسی که می خوای بزن MOVE یه جارو انتخاب کن وبرو
دوستان گرامی که با مشکل سن و پیری زودرس مواجه هستند توجه فرمایید
برای غیر فعال کردن سن افراد باید وارد بازی شده و از Option Menu گزینه ی gameplay settings را انتخاب کنید و بعد در این منو تیک گزینه ی "Aging" را بردارید تا سن افراد زیاد نشود.
همچنین در این منو میتوانید قسمت lifetime bar را مقدار دهی کنید تا میزان سن افراد مشخص شود. مثلا اگر عدد 900 را وارد کنید سن افراد 900 روز میشود.
از چه ورژنی میخواهیدتاون لایف رو نصب کنید؟قبل از نصب تاون لایف ورژن بازیتون چنده؟
نمی دونم ورژن الانم چنده ولی تا به حال هیچ پکی نصب نکرده بودم و حالا هم که می خوام پک Town of Life رو نصب کنم با اون پیغامی رو به رو میشم که توی پست قبلی نوشتم بنابراین طبق راهنمای پست اول این تاپیک اقدام کردم که با این مشکل مواجه شدم
Big-Boss
14-08-2011, 16:03
نمی دونم ورژن الانم چنده ولی تا به حال هیچ پکی نصب نکرده بودم و حالا هم که می خوام پک Town of Life رو نصب کنم با اون پیغام رو به رو میشم بنابراین طبق راهنمای پست اول این تاپیک اقدام کردم که با این مشکل مواجه شدم
همین حدس رو میزدم.
شما باید پله پله با هر پک جدید بازی رو آپدیت کنید.
یا بقیه پک ها رو به ترتیب نصب کنید یا فقط آپدیتشون رو نصب کنید.
ببخشید من میخواستم شهر دانلود کنم که فقط برای سیمز 3 یا جنریشن باشه کسی سایتی داره برای دانلود؟؟
همین حدس رو میزدم.
شما باید پله پله با هر پک جدید بازی رو آپدیت کنید.
یا بقیه پک ها رو به ترتیب نصب کنید یا فقط آپدیتشون رو نصب کنید.
آخه خانم مگی که گفت اگه فقط طبق پست اول این تاپیک سیمزم رو آپدیت کنم ، جواب میده !
یعنی منظور شما اینه که الان باید آپدیت تک تک پک های قبلی رو دانلود و نصب کنم تا بتونم town of life رو نصب کنم ؟!
Big-Boss
14-08-2011, 18:06
ببخشید من میخواستم شهر دانلود کنم که فقط برای سیمز 3 یا جنریشن باشه کسی سایتی داره برای دانلود؟؟
تو سایتهایی که شهر برای دانلود هست کنارش آیکون پکی که احتیاج داره معمولا هست.
آخه خانم مگی که گفت اگه فقط طبق پست اول این تاپیک سیمزم رو آپدیت کنم ، جواب میده !
یعنی منظور شما اینه که الان باید آپدیت تک تک پک های قبلی رو دانلود و نصب کنم تا بتونم town of life رو نصب کنم ؟!
من زیاد به آپدیت بالاتر از نسخه اصلی وارد نیستم چون احتیاج پیدا نکردم.(همش رو به ترتیب نصب کردم.)
تا اونجا که به خاطر دارم (ممکنه اشتباه باشه) مثلا یه پکی که میاد آپدیتی که توش هست مثلا 3 به 4 هست یا 3 به 5 دیگه.
وقتی ورژن اولیه 1 باشه فکر نکنم پکی که داخلش آپدیت مثلا از 5 داره بتونه اونو آپ کنه.
ببخشید من این سیمز که عکس زیر روی جعبش هست رو خریدم:
میخواستم بپرسم که این سیمز پایه هستش؟
یک سوال دیگه هم داشتم:
اون سیمز که اسمشو یادم نیست یه چیزی تو مایه های لیت نایت ، یه همچین چیزایی، خلاصه اونم خریدم 4تا دیوی دی هست کلا 6تا دی وی دی...
حالا باید چطوری اون سیمز نمیدونم چی نایت رو به سیمز اصلی اضافه و نصب کنم؟؟؟؟
پست اولو خوندم ولی به خدا هیچی نفهمیدم لطفا اگه کسی میتونه ساده تر و مرحله به مرحله تر بگه...
مرسی
p30 arman
14-08-2011, 20:52
دوستان منم یه سوال داشتم میشه صداهای بازی رو مثل صدا های موسیقی یا خودرو ها یا حرف زدن های عجیب !!! که از حر 10 تا حرف 9 تاش حرف ژ هست رو از بازی بیرون کشید و ذخیره کرد؟اگه میشه چطوری؟
shayan2626
15-08-2011, 10:28
سلام دوستان.
من تا سيمز generation رو pc يم نصب بود .ولي وقتي سيمز3 townlife رو دانلود كردم و نصب كردم . وقتي اپديت شد ومي خواستم برم تو بازي ارور داد و مي گفت cd بازي پيدا نميكند.براي همين من همه ي سيمز هامو از روي كامپيوترم پاك كردم.وحالا كه همه رو مي خواستم نصب كنم و برم تو بازي همشون ارور ميداد والان هيچ سيمزي روكامپيوترم نيست بجز the sims3 خالي كه هيچي تو بازيش نداره.لطفا كمكم كنيد.:9::42::37::45:
***fandogh***
15-08-2011, 13:10
ببخشید من این سیمز که عکس زیر روی جعبش هست رو خریدم:
میخواستم بپرسم که این سیمز پایه هستش؟
یک سوال دیگه هم داشتم:
اون سیمز که اسمشو یادم نیست یه چیزی تو مایه های لیت نایت ، یه همچین چیزایی، خلاصه اونم خریدم 4تا دیوی دی هست کلا 6تا دی وی دی...
حالا باید چطوری اون سیمز نمیدونم چی نایت رو به سیمز اصلی اضافه و نصب کنم؟؟؟؟
پست اولو خوندم ولی به خدا هیچی نفهمیدم لطفا اگه کسی میتونه ساده تر و مرحله به مرحله تر بگه...
مرسی
دوست عزیز بله این پک اول هست باید ابتدا این رو نصب کنی بعد بتونی پک های دیگه رو نصب کنی
که پکی که شما دارین late night هست که بعد سیمز اول این پک رو نصب کنید بعد کرک رو در محلی که نصب کردی در فولدر bin بریز....
دوست عزیز بله این پک اول هست باید ابتدا این رو نصب کنی بعد بتونی پک های دیگه رو نصب کنی
که پکی که شما دارین late night هست که بعد سیمز اول این پک رو نصب کنید بعد کرک رو در محلی که نصب کردی در فولدر bin بریز....
گفتین بعد از پک اول اونو نصب کنم؟
پک اول یعنی همونی که عکسشو گذاشتم؟
یعنی لیت نایت پک دوم هستش؟(راستی لیت نایت من 4تا دی وی دی هست،به نظر شما زیاد نیست؟توی سایتا زده 2تا دی وی دی؟!!!)
راستی چقدرررررررررررررررر پیچیدست...
میشه یک نفر راهنمایی کنه باید چکار کرد.... اول باید کدوم گزینه رو بزنم؟؟؟
creat a new sims
یا اون یکی؟
کلا باید چه کار کنم؟ چطوری پول در بیارم کلا هیچی نمیدونم و بلد نیستم میشه یک راهنمایی مبسوط بفرمایید؟!!
p30 arman
15-08-2011, 14:21
یعنی لیت نایت پک دوم هستش؟(راستی لیت نایت من 4تا دی وی دی هست،به نظر شما زیاد نیست؟توی سایتا زده 2تا دی وی دی؟!!!)
creat a new sims
یا اون یکی؟
کلا باید چه کار کنم؟ چطوری پول در بیارم کلا هیچی نمیدونم و بلد نیستم میشه یک راهنمایی مبسوط بفرمایید؟!!
شما یه ده دقیقه بشینی پای بازی همیچیز رو یاد میگیری ولی من چنتا راهنمایی میکنم
برای پول در اوردن راه های زیادی هست ولی بهترینش اینه که یک شغل متناسب با شخصیتتون انتخواب کنید
مثلا کسی که دنبال علم دانش هست ازمایشگاه بدردش میخوره نه بار !!!
برای شغل هم میتونید روی روزنامه ای که هر روز براتون میاد کلیک کنید و find a job رو بزنید که هر روز 3 شغل مختلف داخل روزنامه هست روش دوم هم به همین صورت ولی با استفاده از کامپیوتر
( شانس نداری بیشتر توضیح میدم برات باید برم جایی خخخخخخ:27:)
شما یه ده دقیقه بشینی پای بازی همیچیز رو یاد میگیری ولی من چنتا راهنمایی میکنم
برای پول در اوردن راه های زیادی هست ولی بهترینش اینه که یک شغل متناسب با شخصیتتون انتخواب کنید
مثلا کسی که دنبال علم دانش هست ازمایشگاه بدردش میخوره نه بار !!!
برای شغل هم میتونید روی روزنامه ای که هر روز براتون میاد کلیک کنید و find a job رو بزنید که هر روز 3 شغل مختلف داخل روزنامه هست روش دوم هم به همین صورت ولی با استفاده از کامپیوتر
( شانس نداری بیشتر توضیح میدم برات باید برم جایی خخخخخخ:27:)
مرسی آرمان جان...
ایشالا در فرصت های بعدی حالا وقت زیاده...
راستی اول بازی کدوم گزینه رو باید بزنم...
راستی عکس سلنا گومزم خیلی خوشگله من که عاششششقشم:40:
creat a new sims
یا اون یکی؟
Behnam_Salari
15-08-2011, 19:00
سلام دوستان.
من تا سيمز generation رو pc يم نصب بود .ولي وقتي سيمز3 townlife رو دانلود كردم و نصب كردم . وقتي اپديت شد ومي خواستم برم تو بازي ارور داد و مي گفت cd بازي پيدا نميكند.براي همين من همه ي سيمز هامو از روي كامپيوترم پاك كردم.وحالا كه همه رو مي خواستم نصب كنم و برم تو بازي همشون ارور ميداد والان هيچ سيمزي روكامپيوترم نيست بجز the sims3 خالي كه هيچي تو بازيش نداره.لطفا كمكم كنيد.:9::42::37::45:
برو داخل پوشه C:\Program Files\InstallShield Installation Information و آپديت بازي رو پاك كن بعد بازي رو نصب كن و دوباره آپديت كن.
p30 arman
15-08-2011, 19:19
مرسی آرمان جان...
ایشالا در فرصت های بعدی حالا وقت زیاده...
راستی اول بازی کدوم گزینه رو باید بزنم...
راستی عکس سلنا گومزم خیلی خوشگله من که عاششششقشم:40:
اول بازی یکی از شهر ها رو انتخواب میکنی و واردش میشی دوم هم میتونی خودت شخصیت درست کنی هم از شخصیت های اماده باز یاستفاده کنی که خیلی جالب نیست (خودت درست کنی بهتره) :27:
برای این کارم روی گزینه create a sim رو انتخواب کن بقیشم خیلی معلومه از مرحله 1-6 فکر کنم میتونی طراحی کنی
بعدشم که ساختی گزینه تیک پایین صفحه رو بزن و وارد نقشه شو و براش یه خونه اماده بخر که کلی توی هر شهر هست بعدشم لوازم ضروری خونه مثل دست شویی حمام یه تلوزیون و .... رو بزار و با اونها سر کن بعد که شغل پیدا کردی و پولدار شدی ! :46: لوازمو تعویض کن و بهترشو بخر البته اگه میخوای بازی رو تست کنی و بیشتر یاد بگیری بعد از زدن ctr+shift+c توی بازی تایپ کن motherlode که 50000 بهت پول میده:8:
pets کی میاد تاریخش کیه؟:41:
اول بازی یکی از شهر ها رو انتخواب میکنی و واردش میشی دوم هم میتونی خودت شخصیت درست کنی هم از شخصیت های اماده باز یاستفاده کنی که خیلی جالب نیست (خودت درست کنی بهتره) :27:
برای این کارم روی گزینه create a sim رو انتخواب کن بقیشم خیلی معلومه از مرحله 1-6 فکر کنم میتونی طراحی کنی
بعدشم که ساختی گزینه تیک پایین صفحه رو بزن و وارد نقشه شو و براش یه خونه اماده بخر که کلی توی هر شهر هست بعدشم لوازم ضروری خونه مثل دست شویی حمام یه تلوزیون و .... رو بزار و با اونها سر کن بعد که شغل پیدا کردی و پولدار شدی ! :46: لوازمو تعویض کن و بهترشو بخر البته اگه میخوای بازی رو تست کنی و بیشتر یاد بگیری بعد از زدن ctr+shift+c توی بازی تایپ کن motherlode که 50000 بهت پول میده:8:
مرسی...
واسه ی نصب لیت نایت فقط همون کارایی که اون دوستمون چنتا پست بالاتر گفت رو انجام بدم کافیه؟
یعنی اون توضیحات صفحه ی اول رو نمیخواد؟
راستی لیت نایت پک دوم از سری سیمز هست؟
p30 arman
16-08-2011, 00:45
برای نصب مال من چون پک رو کامل خریده بودم خیلی راحت نصب شد ولی پست اول به صورت کامل توضیح داده اگه اونارو نمیفهمی بگو من فایل اموزشی سیدیم رو برات بزارم که فکر نکنم زیاد بدردت بخوره چون اونجا فقط برای نصب از سی دی توضیح داده
wolfman_741
16-08-2011, 01:13
pets کی میاد تاریخش کیه؟:41:
Oct 18, 2011
23 مهر
کسی راهنمایی نمیکنه ؟ :37:
جدید ترین پک قراره کی بیاد؟
برای نصب مال من چون پک رو کامل خریده بودم خیلی راحت نصب شد ولی پست اول به صورت کامل توضیح داده اگه اونارو نمیفهمی بگو من فایل اموزشی سیدیم رو برات بزارم که فکر نکنم زیاد بدردت بخوره چون اونجا فقط برای نصب از سی دی توضیح داده
آها اوکی...
منم همونطور که گفتم پک لیت نایت که 4تا دی وی دی هست رو خریدم...
الان دی وی دی 1و2 رو نصب کردم که دی وی دی 2 برای ادامه ی نصب دی وی دی 1 لازم بودو وقتی نصبش کردم عکس زیر سمت چپی اضافه شد و سمت راستی همونی بود که از قبل نصبش کرده بودم:
وقتی روش دابل کلیک میکنم صفحه ی زیر باز میشه!!!
این چیه؟
باید چیکارش کنم؟؟:13:
آقا سی دی 3 و 4 رو هم گذاشتم ...چنتا پارت بود که خودش به ترتیب نصب شد فقط دوتا مشکل دارم:
1.اشتباهی لیت نایت رو توی پوشه ی Bin نصب کردم ، یعنی موقع نصب آدرس سیمز و بعد پوشه ی گیم و بعد پوشه ی Bin رو انتخاب کردم، حالا چطوری آنیستالش کنم؟
کلا مشکلی پیش میاد که لیت نایت رو توی Bin نصب کردم؟
2. توی پوشه ی Bin یک پوشه به اسم bin هم وجود داره ، اون کرک رو باید توی کدوم یکیشون کپی کنم؟؟
راستی لطفا پست قبلی رو هم نگاه کنید...
مرسی.
Eshghe_door
16-08-2011, 16:07
آها اوکی...
منم همونطور که گفتم پک لیت نایت که 4تا دی وی دی هست رو خریدم...
الان دی وی دی 1و2 رو نصب کردم که دی وی دی 2 برای ادامه ی نصب دی وی دی 1 لازم بودو وقتی نصبش کردم عکس زیر سمت چپی اضافه شد و سمت راستی همونی بود که از قبل نصبش کرده بودم:
وقتی روش دابل کلیک میکنم صفحه ی زیر باز میشه!!!
این چیه؟
باید چیکارش کنم؟؟:13:
دکمه ی پلی رو بزنین
اون مثلثه کج رو
دکمه ی پلی رو بزنین
اون مثلثه کج رو
این نسخه ی اینترنتیش هست؟
آخه وقتی پلی میکنم میگه باید با اینترنت وصل بشید و وقتی که کانکت میشم بازم یک پیغام دیگه میده و خلاصه بازی شروع نمیشه...:13:
فکر نکنم بدرد بخور باشه:18:
اگه واسه ی نصب لیت نایت به درد نمیخوره پاکش کنم؟
آقا سی دی 3 و 4 رو هم گذاشتم ...چنتا پارت بود که خودش به ترتیب نصب شد فقط دوتا مشکل دارم:
1.اشتباهی لیت نایت رو توی پوشه ی Bin نصب کردم ، یعنی موقع نصب آدرس سیمز و بعد پوشه ی گیم و بعد پوشه ی Bin رو انتخاب کردم، حالا چطوری آنیستالش کنم؟
کلا مشکلی پیش میاد که لیت نایت رو توی Bin نصب کردم؟
2. توی پوشه ی Bin یک پوشه به اسم bin هم وجود داره ، اون کرک رو باید توی کدوم یکیشون کپی کنم؟؟
راستی لطفا پست قبلی رو هم نگاه کنید...
مرسی.
1. باید بری از تو control panel/programs/prigrams and featurs روی عکس لیت نایت دوبل کلیک کنی 2. توی بین اولی موق باشید:10:
1. باید بری از تو control panel/programs/prigrams and featurs روی عکس لیت نایت دوبل کلیک کنی 2. توی بین اولی موق باشید:10:
آخه مشکل همینجاست ... چیزی به اسم لیت نایت نصب نشده یعنی توی کنترل پنل و جایی که شما گفتین رفتم ولی چیزی به اسم لیت نایت نبود...
پک لیت نایتی که من گرفتم 4تا دی وی دی هست که همونطور که گفتم دوتا دی وی دی اول سیمز اینترنتی رو نصب میکنن که نمیدونم به لیت نایت ربط داره یا نه...
دی وی دی 3و4 هم توشون پک لیت نایت بود که 6تا فایل RAR بودن که وقتی روی اولی کلیک کردم و آدرسی گه گفتم رو بهش دادم خودش 6تا فایل RAR رو نصب کرد ولی هیچ آیکونی به دسکتاپ اضافه نشد....
شاید به بازی یک چیزایی اضافه شده باشه؟
شایدم چون مسیر نصب رو اونی که گفتم زدم درست عمل نکرده؟
شایدم چون هنوز کرک رو کپی نکردم ؟:41::41::41::41:
آخه مشکل همینجاست ... چیزی به اسم لیت نایت نصب نشده یعنی توی کنترل پنل و جایی که شما گفتین رفتم ولی چیزی به اسم لیت نایت نبود...
پک لیت نایتی که من گرفتم 4تا دی وی دی هست که همونطور که گفتم دوتا دی وی دی اول سیمز اینترنتی رو نصب میکنن که نمیدونم به لیت نایت ربط داره یا نه...
دی وی دی 3و4 هم توشون پک لیت نایت بود که 6تا فایل RAR بودن که وقتی روی اولی کلیک کردم و آدرسی گه گفتم رو بهش دادم خودش 6تا فایل RAR رو نصب کرد ولی هیچ آیکونی به دسکتاپ اضافه نشد....
شاید به بازی یک چیزایی اضافه شده باشه؟
شایدم چون مسیر نصب رو اونی که گفتم زدم درست عمل نکرده؟
شایدم چون هنوز کرک رو کپی نکردم ؟:41::41::41::41:
تو برو جایی که لیت نایتو نصب کردی بعد باید دوباره نصب کنی (نه از روی سی دی از روی جایی که نصب کردی) روی درایوی که سیمز 3 رو نصب کردی بعد کرکش رو توی فلدر سیمز 3 اصل کپی و ریپلیس کن :10: چون بر نامه سنگینه اول باز میشه بعد نصب
تو برو جایی که لیت نایتو نصب کردی بعد باید دوباره نصب کنی (نه از روی سی دی از روی جایی که نصب کردی) روی درایوی که سیمز 3 رو نصب کردی بعد کرکش رو توی فلدر سیمز 3 اصل کپی و ریپلیس کن :10: چون بر نامه سنگینه اول باز میشه بعد نصب
تازه الان دیدمش یک پوشه نزدیک 7 گیگ توی اون پوشه ی Bin بود که همونیه که شما گفتین...
توی اون یک فایل setup پیدا کردم و روش کلیک کردم وقتی نکست رو مزنم یدونه ازون صفحه ها میاد که کد رجیستر کردن بازی رو میخواد...
من پک بازی رو ندارم و بازیم رایتی هست واسه همین کد روی جعبه رو ندارم...
توی خود پوشه هم هرچی میگردم کدی چیزی پیدا نمیکنم؟؟؟!!!!
چه بکنم؟
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــ
یافتم یافتم:31:
فقط اون سیمز اینترنتیه رو پاک کنم؟
راستی راجع به بازی و مراحل بازم وقت کردین لطفا توضیح بدین بازم...
با تشکر از همه:11:
تازه الان دیدمش یک پوشه نزدیک 7 گیگ توی اون پوشه ی Bin بود که همونیه که شما گفتین...
توی اون یک فایل setup پیدا کردم و روش کلیک کردم وقتی نکست رو مزنم یدونه ازون صفحه ها میاد که کد رجیستر کردن بازی رو میخواد...
من پک بازی رو ندارم و بازیم رایتی هست واسه همین کد روی جعبه رو ندارم...
توی خود پوشه هم هرچی میگردم کدی چیزی پیدا نمیکنم؟؟؟!!!!
چه بکنم؟
توی سی دی تو فایل کرک یک چیزی هست اسمشو یادم نیست باز کنید :10:
توی سی دی تو فایل کرک یک چیزی هست اسمشو یادم نیست باز کنید :10:
اگه نبود توی همون فایلی که نصب کرذی توکرک:31:
من چند روز قبل پک Town Of Life رو تهیه کردم ولی موقع نصب این پیغام رو بهم میده :
لیدیز اند جنتلمن
یعنی واقعا کسی تا به حال با این مشکل رو به رو نشده که بعد از حدود "یک هفته" احیانا جوابی به ما بده ؟ :9::13:
سلام...
دوستان من بد جوری گیج شدم...
ببینید من اول کار سیمز3 پایه رو نصب کردم و خیلی راحت اجرا میشد و درست بود...
بعد پک لیت نایت رو خریدم... توی سی دی اول و دوم یک بازی سیمز رو نصب میکرد که عکسش رو بالا گذاشتم و فکر کنم نسخه ی اینترنتیش بود؟
حالا هم لیت نایت رو نصب کردم که وقتی روش کلیک میکنم مینویسه لطفا سی دیه سیمز اینترنتی رو درون دستگاه قرار دهید!!؟؟
آیا برای نصب لیت نایت باید اون سیمز اینترنتیه هم به جز سیمز پایه روی کامپیوترم نصب باشه؟؟
آیا برای نصب لیت نایت باید اون کارهای پست اول رو انجام بدم؟ آخه یک نفر گفت لیت نایت سری دوم سیمز هست و نیازی به آپدیت و کارهایی که تو پست اول گفتن رو نداره؟؟؟؟ باید آپدیتش کنم یا نه؟
راستی من الان اون سیمز اینترنتیه و لیت نایتو آنیستال کردم و وقتی میخوام همون سیمز اولی رو بازی کنم اونم یک پیغام میده که باید سیمز اینترنتی روی کامپیوتر نصب باشه در صورتی که قبلا که اونو نصب نکرده بودم بازی خیلی راحت اجرا میشد!!!!!!!!!!
یک سوال دیگه هم داشتم الان که میخوام دوباره لیت نایتو نصب کنم اونو توی پوشه ی سیمز پایم نصب کنم یا مثل قبلا توی یک پوشه ی جدا بریزمش؟
ببخشید طولانی شد میخواستم اگه کسی خواست جواب بده همه چیز رو گفته باشم ولی اگه بازم چیزی لازمه بگید تا اطلاعاتشو بنویسم...مرسییییییییییییی
سلام...
دوستان من بد جوری گیج شدم...
ببینید من اول کار سیمز3 پایه رو نصب کردم و خیلی راحت اجرا میشد و درست بود...
بعد پک لیت نایت رو خریدم... توی سی دی اول و دوم یک بازی سیمز رو نصب میکرد که عکسش رو بالا گذاشتم و فکر کنم نسخه ی اینترنتیش بود؟
حالا هم لیت نایت رو نصب کردم که وقتی روش کلیک میکنم مینویسه لطفا سی دیه سیمز اینترنتی رو درون دستگاه قرار دهید!!؟؟
آیا برای نصب لیت نایت باید اون سیمز اینترنتیه هم به جز سیمز پایه روی کامپیوترم نصب باشه؟؟
آیا برای نصب لیت نایت باید اون کارهای پست اول رو انجام بدم؟ آخه یک نفر گفت لیت نایت سری دوم سیمز هست و نیازی به آپدیت و کارهایی که تو پست اول گفتن رو نداره؟؟؟؟ باید آپدیتش کنم یا نه؟
راستی من الان اون سیمز اینترنتیه و لیت نایتو آنیستال کردم و وقتی میخوام همون سیمز اولی رو بازی کنم اونم یک پیغام میده که باید سیمز اینترنتی روی کامپیوتر نصب باشه در صورتی که قبلا که اونو نصب نکرده بودم بازی خیلی راحت اجرا میشد!!!!!!!!!!
یک سوال دیگه هم داشتم الان که میخوام دوباره لیت نایتو نصب کنم اونو توی پوشه ی سیمز پایم نصب کنم یا مثل قبلا توی یک پوشه ی جدا بریزمش؟
ببخشید طولانی شد میخواستم اگه کسی خواست جواب بده همه چیز رو گفته باشم ولی اگه بازم چیزی لازمه بگید تا اطلاعاتشو بنویسم...مرسییییییییییییی
باید کرک کنی کرک بریز تو سیمز اصلی (پایه) بعد باید سیمز لیت نایت تو درایوی کهسیمر اصل نصب کردی باز کنی (توی فلدر نه) بعد توی همون درایو نصب کنی :10:
باید کرک کنی کرک بریز تو سیمز اصلی (پایه) بعد باید سیمز لیت نایت تو درایوی کهسیمر اصل نصب کردی باز کنی (توی فلدر نه) بعد توی همون درایو نصب کنی :10:
همین کاری که گفتین رو کردم نشد!!!
به خدا همه چیزو درست انجام میدم ولی نمیشه...
اصلا این The Sims TM 3 چی هست؟
لیدیز اند جنتلمن
یعنی واقعا کسی تا به حال با این مشکل رو به رو نشده که بعد از حدود "یک هفته" احیانا جوابی به ما بده ؟ :9::13:
خود سی دی اپدیت میکنه شاید سی دی خرابه چون من راحت نصب کردم ولی زیاد وسیله نداشت اصلا نصب میشه؟
همین کاری که گفتین رو کردم نشد!!!
به خدا همه چیزو درست انجام میدم ولی نمیشه...
اصلا این The Sims TM 3 چی هست؟
چه اروری میده کرک کردر
چه اروری میده کرک کردر
میگه لطفا سی دیه The Sims TM 3 را درون دستگاه قرار دهید...
تازه صفحه ی اولیه ی لیت نایت( وقتی روی آیکنش کلیک میکنی و یک صفحه ای میاد) یک چیزی شبیه به اون سیمز اینترنتیه هست...
راستی اینم بگم که با این که اون سیمز اینترنتیه رو نصب کردم و کرک رو در جای درست کپی کردم بازم میگه سی دیه سیمز اینترنتیه رو بذار!!!:13:
اونایی که خودشون نصب کردن میشه بگن مثلا خودشون چه کارهایی کردن تا مثلا پک لیت نایتو نصب کنن؟
Big-Boss
17-08-2011, 19:30
Kit_Kat شما نسخه اصلی رو دوبار خریداری کردید و بالطبع دو بار نصب کردید.
یک بار جداگانه یکبار همراه با لِیت نایت (4 دیسک بود لِیت نایتی که خریدید،درسته؟2 تا خودش 2 تا هم نسخه اصلی)
کلا هرچی نصب کردید پاک کنید با همون 4 تا دیسک لِیت نایت نصب کنید.
Kit_Kat شما نسخه اصلی رو دوبار خریداری کردید و بالطبع دو بار نصب کردید.
یک بار جداگانه یکبار همراه با لِیت نایت (4 دیسک بود لِیت نایتی که خریدید،درسته؟2 تا خودش 2 تا هم نسخه اصلی)
کلا هرچی نصب کردید پاک کنید با همون 4 تا دیسک لِیت نایت نصب کنید.
نه اونی که توی لیت نایت بود نسخه ی اینترنتی بود یعنی فرق داره کلا با اون سیمز اصلی...
واسه ی نصب لیت نایت به اون سیمز اینترنتیه نیاز هست و سیمز اولی هم که کلا نیاز هست واسه همین فکر کنم سه تاشونو باید نصب کنم!!:13:
ببخشید من مشکل شما رو نمیدونم چیه !!
ولی این روش من برای نصب لیت نایت هست :
اول همه اطلاعات 2 تا دی وی دی رو روی هاردم ذخیره میکنم از اونجا بازی رو نصب میکنم ( البته این لیت نایت من خرابه برای همین میریزمش روی هاردم )
وقتی نصب شد میرم سراغ نصب 2ومش اونو هم توی همون ادرسی که نصب اولم هست میریزم !
بعد کرکو توی این ادرس میریزم و اجراش میکنم ! : F./The Sims 3 LN/The sims 3 late night/game/bin
البته بستگی داره شما بازیتونو کجا نصب کرده باشین !
ببخشید من مشکل شما رو نمیدونم چیه !!
ولی این روش من برای نصب لیت نایت هست :
اول همه اطلاعات 2 تا دی وی دی رو روی هاردم ذخیره میکنم از اونجا بازی رو نصب میکنم ( البته این لیت نایت من خرابه برای همین میریزمش روی هاردم )
وقتی نصب شد میرم سراغ نصب 2ومش اونو هم توی همون ادرسی که نصب اولم هست میریزم !
بعد کرکو توی این ادرس میریزم و اجراش میکنم ! : F./The Sims 3 LN/The sims 3 late night/game/bin
البته بستگی داره شما بازیتونو کجا نصب کرده باشین !
دقیقا من هم میخام همینو بگم:31:
omidparadies
18-08-2011, 04:09
مي خواستم بدونم تايپيكي هم براي سيمس 2 هست يا سوال داريم بايد اينجا بپرسيم ؟ من هرچي گشتم همچين تايپيكي پيدا نكردم
خود سی دی اپدیت میکنه شاید سی دی خرابه چون من راحت نصب کردم ولی زیاد وسیله نداشت اصلا نصب میشه؟
کلا town of life نصب نمیشه و همون طور که قبلا گفتم توی اولین مرحله اینستال این پیغام رو میده :
مي خواستم بدونم تايپيكي هم براي سيمس 2 هست يا سوال داريم بايد اينجا بپرسيم ؟ من هرچي گشتم همچين تايپيكي پيدا نكردم
دوست عزیز برو اینجا:
تاپیک اصلی The Sims 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کلا town of life نصب نمیشه و همون طور که قبلا گفتم توی اولین مرحله اینستال این پیغام رو میده :
احتمالا نسخه ی شما از اون نسخه های دستکاری شدس که نمیتونید نصبش کنید.
بچه ها فقط یک سوال دیگه داشتم اونم اینه که کارهایی که توی پست اول نوشته شده رو باید انجام بدم؟
یعنی لازمه و شما هم همه ی اون مراحل رو انجام دادین یا نه؟
---------- Post added at 03:32 PM ---------- Previous post was at 03:29 PM ----------
راستی تا یادم نرفته اینم بپرسم که شما مثلا وقتی لیت نایتو نصب میکنید یک آیکون مخصوص لیت نایت روی دسکتاپتون میاد دیگه؟
وقتی روش کلیک میکنید یک بازی سیمز باز میشه یا ....
منظورم اینه که لیت نایتو که نصب کنی به مراحل سیمز اصلی اضافه میشه؟(مثلا توی شهری که هست یک کاباره باز میشه؟)
یا اینکه یک بازیه جداگانه نصب میشه و ربطی به سیمز پایه نداره؟
مگی خانم اگه این کامنت پایینی که مربوط به حدود یک هفته قبل هست رو هم جواب بدید ممنون میشم :
بچه ها فقط یک سوال دیگه داشتم اونم اینه که کارهایی که توی پست اول نوشته شده رو باید انجام بدم؟
---------- Post added at 03:32 PM ---------- Previous post was at 03:29 PM ----------
راستی تا یادم نرفته اینم بپرسم که شما مثلا وقتی لیت نایتو نصب میکنید یک آیکون مخصوص لیت نایت روی دسکتاپتون میاد دیگه؟
منظورم اینه که لیت نایتو که نصب کنی به مراحل سیمز اصلی اضافه میشه؟(مثلا توی شهری که هست یک کاباره باز میشه؟)
باید سیمز پایه نصب باشه یک شهر خیلی بزر با کاباره اضافه میشه :27: من که کارای پست اولو انجام ندادم:31:
Prince_M
18-08-2011, 17:28
سلام
یکی از مراحل Sims World Adventures تو چین هست به اسم Grand Master's Fight که گفته Win the tournament و هیچ علامتی هم تو نقشه نیست که کجا باید بری.(Level کاراته هم 10 هست )
لطفا هر چه زودتر جواب بدین.
بله باید انجام بشه
بله درسته. به سیمز اصلی اضافه میشه و در واقع بازی کامل میشه
مگی خانم اگه این کامنت پایینی که مربوط به حدود یک هفته قبل هست رو هم جواب بدید ممنون میشم :
شما اگه این مشکلو داری اون فایل 700 مگابایتو دانلود کن که تورنتشو گذاشتم.
اون هیچ مشکلی نداره
سلام دوستان من پک جنریشن رو گرفتم ولی موقع نصب میگه باید سیمز 3 نصب باشه در حالی که نصبه ! برای اپدیت کردن هم همین ارور میده . مشکل از چیه ؟ ممنون
سلام دوستان من پک جنریشن رو گرفتم ولی موقع نصب میگه باید سیمز 3 نصب باشه در حالی که نصبه ! برای اپدیت کردن هم همین ارور میده . مشکل از چیه ؟ ممنون
همه چیز توی پست اول توضیح داده شده.
اول باید نسخه ی سیمز اصلیتون آپدیت بشه
خب من اون فایل 10 مگی رو دانلود کردم ولی فکر کنم درست نصب نمیشه اینم عکسش ببینید درست نصب میشه؟
خب من اون فایل 10 مگی رو دانلود کردم ولی فکر کنم درست نصب نمیشه اینم عکسش ببینید درست نصب میشه؟
شاید سی دی خراب باشه :31: من راحت نصسب کردمش:31:
چرا درست نصب میشه
حالا این فایل یک سری فایل ها رو باز کرده که شما باید اونا رو بریزید توی محل نصب بعد آپدیت رو بزنید
fa_ira65
19-08-2011, 14:44
سلام دوستان
من سیمز 3 generation رونصب کردم، اما روی جعبش عکس یه دختر بچه با لباس شاهزاده و یه پسر با لباس و مدل موی دایناسور داره که تو بازی نیست،کسی علتشو میدونه؟
سلام دوستان
من سیمز 3 generation رونصب کردم، اما روی جعبش عکس یه دختر بچه با لباس شاهزاده و یه پسر با لباس و مدل موی دایناسور داره که تو بازی نیست،کسی علتشو میدونه؟
سلام
مگه میشه !!!!!
خوب شما باید لباس سیمستونو عوض کنین
روی دختر بچه کلیک کنین بعد روی یه صندلی هم کلیک کنین چندتا گزینه میاد اون یکی که عجیبه رو بزنین ( نمیدونم اسمش چیه .اهمیت نمیدم. ) بعد دختره میره روی صندلی وایمیسه مثل شاهزاده ها رفتار میکنه لباسشم خودش تغییر میکنه
اون لباس موی دایناسور هم باید از داخل Creat a sim درست کنین
همین اگه اینارو نداره ! یعنی اینکه بازی تقلبیه ! البته شما میتونین همون موقعی که نصب میشه بفهمین که واقعا حالا این جنریشن هست یا نه !!
:46::46:
دوستان من دوباره تمام سیمز هارو پاک کردم و الان همه رو درست نصب کردم و کرک هم کپی کردم...
وقتی روی سیمز اصلیه کلیک میکنم یک پیغام Important میده که میگه باید به اینترنت متصل بشم...
وقتی وصل میشم این پیغام که عکسشو گذاشتم میده:
چه کنم؟
---------- Post added at 05:06 PM ---------- Previous post was at 05:02 PM ----------
راستی کدی که توی کادر نوشته شده اولش یه چیز دیگه بود که خودم عوضش کردم و اون کدی که اول بود فکر کنم اصل بود چون خود بازی اونو زده بود...
در هر صورت وقتی کلید دان رو فشار میدم 3ثانیه بعد دوباره همین پیغام هی میاد...
اون دونت کانتینیو رو هم که میزنم همون پیغام Important میاد...!!!!:13:
دوستان من دوباره تمام سیمز هارو پاک کردم و الان همه رو درست نصب کردم و کرک هم کپی کردم...
وقتی روی سیمز اصلیه کلیک میکنم یک پیغام Important میده که میگه باید به اینترنت متصل بشم...
وقتی وصل میشم این پیغام که عکسشو گذاشتم میده:
چه کنم؟
---------- Post added at 05:06 PM ---------- Previous post was at 05:02 PM ----------
راستی کدی که توی کادر نوشته شده اولش یه چیز دیگه بود که خودم عوضش کردم و اون کدی که اول بود فکر کنم اصل بود چون خود بازی اونو زده بود...
در هر صورت وقتی کلید دان رو فشار میدم 3ثانیه بعد دوباره همین پیغام هی میاد...
اون دونت کانتینیو رو هم که میزنم همون پیغام Important میاد...!!!!:13:
اگه پک نصب کردین سیمز 3 اصلی نمیاد اگه هم بیاد با خود پک اجرا میشه!
نیازی به این کارا نیست شما فقط کرکو بریزید و روی خود ایکون کرک کلیک کنین میاد
من هم همین مشکلو داشتم !
من هم همین مشکلو داشتم !
همونطوری که شما گفتین روی خود کرک کلیک کردم و بازی اجرا شد ولی...
ولی بازی تا اونجا میاد که باید شهر انتخاب کنی ولی اونجا یک پیغام میده که متنشو این زیر نوشتم:
No game disc found
Please insert The Sims 3 Late Night game disc before proceeding
و دو گزینه پایینش هست که یکیش نوشته Retry و یکیش نوشته Quit ....
وقتی سی دیه لیت نایتو میذارم و Retry رو میزنم چند ثانیه طول میکشه و دوباره همین پیغام میاد...اینو با سی دی های مختلف مثل سی دیه سیمز اصلی هم امتحان کردم ولی بازم نشد...
و Quit رو که میزنم از بازی خارج میشه...
نمیدونم چطور از شر این پیغام خلاص شم ولی اون پشت پیغامه عکس اون شهر جدیدی که اضافه شده رو میبینم آخه قبلا شهر Sunset vally بود ،ولی هر کاری میکنم نمیتونم اون دکمه ی پلی رو بزنم چون پیغامه نمیره:19:
فقط یک نکته ای رو بگم که توی دی وی دیه بازیه لیت نایت چنتا فایل فشرده شده هست که اول اون فایلارو روی کامپیوترم اکسترکت کردم و از توی اونا setup رو زدم تا لیت نایت نصب بشه واسه همین میگم شاید وقتی سی دیه بازی رو میزارم چون فایلای داخلش فشرده شده هست بازی نمیتونه بخونش؟؟؟!!
میخواین فایل های اکسترکت شده رو روی یک سی دی رایت کنم و اونو بذارم شاید درست بشه؟؟؟؟
ghazalpoem
20-08-2011, 02:42
تو سیمز 3 یه آهنک هست به اسم می Steve Jablonsky- building a nest for eggs میخوام تو کامپیوترم بیارمش بلد نیستم یا یه لینک دانلود باشه مرسیییییی
همونطوری که شما گفتین روی خود کرک کلیک کردم و بازی اجرا شد ولی...
ولی بازی تا اونجا میاد که باید شهر انتخاب کنی ولی اونجا یک پیغام میده که متنشو این زیر نوشتم:
No game disc found
Please insert The Sims 3 Late Night game disc before proceeding
و دو گزینه پایینش هست که یکیش نوشته Retry و یکیش نوشته Quit ....
وقتی سی دیه لیت نایتو میذارم و Retry رو میزنم چند ثانیه طول میکشه و دوباره همین پیغام میاد...اینو با سی دی های مختلف مثل سی دیه سیمز اصلی هم امتحان کردم ولی بازم نشد...
و Quit رو که میزنم از بازی خارج میشه...
نمیدونم چطور از شر این پیغام خلاص شم ولی اون پشت پیغامه عکس اون شهر جدیدی که اضافه شده رو میبینم آخه قبلا شهر Sunset vally بود ،ولی هر کاری میکنم نمیتونم اون دکمه ی پلی رو بزنم چون پیغامه نمیره:19:
فقط یک نکته ای رو بگم که توی دی وی دیه بازیه لیت نایت چنتا فایل فشرده شده هست که اول اون فایلارو روی کامپیوترم اکسترکت کردم و از توی اونا setup رو زدم تا لیت نایت نصب بشه واسه همین میگم شاید وقتی سی دیه بازی رو میزارم چون فایلای داخلش فشرده شده هست بازی نمیتونه بخونش؟؟؟!!
میخواین فایل های اکسترکت شده رو روی یک سی دی رایت کنم و اونو بذارم شاید درست بشه؟؟؟؟
آخرین پکی که نصب کردین چی بوده؟
مشکلتون از کرکه
چرا درست نصب میشه
حالا این فایل یک سری فایل ها رو باز کرده که شما باید اونا رو بریزید توی محل نصب بعد آپدیت رو بزنید
همون فایل patch رو باید الان بریزم تو محل نصب ؟
+
از کجا بفهمم نسخه ای که من دارم reloaded هست یا razor ? ممنون
آخرین پکی که نصب کردین چی بوده؟
مشکلتون از کرکه
درست شد:5:
دوست عزیزم camry که گویا خودشم همین مکشلو داشته راه حلشو بهم گفت...
واسه اونایی که همین مشکلو دارن بگم که باید کرک رو توی پوشه ای که لیت نایتو نصب کردن هم کپی کنن...
راستی اون فایلای لیت نایت که توی کامپیوترم اکسترکت کرده بودم تا از روی setup اونا لیت نایتو نصب کنم رو پاک کردم چون حدود 7 گیگ بود و فکر کنم به درد نمیخوردن دیگه ؟درسته؟
راستی اگه یه سیمز توی شهر سانست والی بسازم و بعد بیام بیرون و اون یکی شهر رو انتخاب کنم سیمزم اونجا هم هست یا توی هر شهر باید سیمزهای جداگانه ساخت؟
درست شد:5:
دوست عزیزم camry که گویا خودشم همین مکشلو داشته راه حلشو بهم گفت...
واسه اونایی که همین مشکلو دارن بگم که باید کرک رو توی پوشه ای که لیت نایتو نصب کردن هم کپی کنن...
راستی اون فایلای لیت نایت که توی کامپیوترم اکسترکت کرده بودم تا از روی setup اونا لیت نایتو نصب کنم رو پاک کردم چون حدود 7 گیگ بود و فکر کنم به درد نمیخوردن دیگه ؟درسته؟
راستی اگه یه سیمز توی شهر سانست والی بسازم و بعد بیام بیرون و اون یکی شهر رو انتخاب کنم سیمزم اونجا هم هست یا توی هر شهر باید سیمزهای جداگانه ساخت؟
ممنون:40:!
اره اون فایل ها به هیچ دردی نمیخوره من امتحانشون کردم فرقی متوجه نشدم !
شما هر سیمسی که بسازین حالا میخواد توی سانست والی باشه یا توی اون یکی شهر سیو میشه !
حتی من یه بار سیمزمو پاک کردم دوبار ه نصب کردم دیدم همه ی سیمسها و خونه هایی که ساختم هستن !!! :18::18:
ممنون:40:!
اره اون فایل ها به هیچ دردی نمیخوره من امتحانشون کردم فرقی متوجه نشدم !
شما هر سیمسی که بسازین حالا میخواد توی سانست والی باشه یا توی اون یکی شهر سیو میشه !
حتی من یه بار سیمزمو پاک کردم دوبار ه نصب کردم دیدم همه ی سیمسها و خونه هایی که ساختم هستن !!! :18::18:
آها مرسی...
راستی چون فایل سیوتون که توی مای داکیومنت وجود داره رو پاک نکردین اون سیمزها و خونه هاتون هنوز بودن...
Dark Shine
20-08-2011, 18:34
Late Night چطوری نصـب میشـه ؟
میگـه بایـد آپدیت کنـی .
آپدیـت هم داره خودش کـه اررور میده باید جای خاصـی کُپی کرد ؟
Late Night چطوری نصـب میشـه ؟
میگـه بایـد آپدیت کنـی .
آپدیـت هم داره خودش کـه اررور میده باید جای خاصـی کُپی کرد ؟
توی پست 5441 صفحه ی 545 اولین پست !
این روش سالم خودم برای نصب late night هست
ببینین کمکتون میکنه !
سلام میشه کرک سیمز 3 world adventures رو بزارین من 6 بار نسبش کردم سالم بعد پاک کردم سی دی رو گم کردم یکی دیگه گرفتم بی کرک :19:
من سیمز ورلد رو نصب کردم کرکم کردم:8: ولی اصلا چیزی باز نمیشه مینوسسه : thesims 3luncher is stopped working check onlin clous program :44::19::37::45::29::sad::thumbsdow:grrr:
san.nazz
21-08-2011, 01:47
بنده یک هنر پیشه ساختم بسی معروف...
ایشان زمانی که در خیابان قدم میزنند دور و برش جمع میشن و امضا میگیرن...ایول......
خونه ساختم بسی مدرن و بزرگ....ایشاالله عکس میگیرم میزارم....
سلام میشه بپرسم چطوری هنرپیشه ساختین؟ من همه جور شغلی پیدا کردن به جز هنرپیشه
چه خصوصیات اخلاقی براش انتخاب کردین؟ کجا این شغل رو پیدا کرده؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنی
san.nazz
21-08-2011, 02:33
لطفا دقیقا توضیح بدین باید کجا وایسن و چکار کنن که مردم ازشون عکس بگیرن من هرچی میگردم پیدا نمی کنم . مرسی
سلام میشه بپرسم چطوری هنرپیشه ساختین؟ من همه جور شغلی پیدا کردن به جز هنرپیشه
چه خصوصیات اخلاقی براش انتخاب کردین؟ کجا این شغل رو پیدا کرده؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنی
برای هنرپیشه ساختن و معروف شدن شما باید پکیج Late Night رو داشته باشید وگرنه نمیتونید بسازید.:46:
سلام میشه کرک سیمز 3 world adventures رو بزارین من 6 بار نسبش کردم سالم بعد پاک کردم سی دی رو گم کردم یکی دیگه گرفتم بی کرک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ورژن بدون آپگریدشو؟
برای یادآوری :
من چند روز قبل پک Town Of Life رو تهیه کردم ولی موقع نصب این پیغام رو بهم میده :
و خلاصه اصلا نصب نمیشه ، طبق راهنمایی پست اول این تاپیک هم "فایل اول" 10 مگابایتی رو گرفتم و بعد از خارج کردن از حال زیپ ، در محل نصب سیمز 3 کپی کردم و بعدا همونجا اینستالش کردم که چند تا فایل رو جایگزین فایلهای اصلی کرد اما بعدا همان طور که خانم مگی راهنمایی کردن روی آیکون "update" کلیک کردم ولی دقیقا مشابه خانم "ghazalpoem" برای من هم به صورت مکرر ارورهایی با مضمون " unable to find source file" و "unable to find patch file" نمایش داده شد
از قرار مغلوم هیچ یک از دوستان تا حالا با این مشکل مواجه نشدند و تا اونجایی هم که متوجه شدم ظاهرا اکثر پک ها خودشون در درون دی وی دی یک فایل "آپدیت" دارند که پک town of life که من خریدم فاقدش هست
حالا سوالی که از تون داشتم این هست که به نظر شما اگه پکی رو تهیه کنم که دارای این فایل آپدیت باشه ، مشکلم صد در صد حل میشه ؟
برای یادآوری :
از قرار مغلوم هیچ یک از دوستان تا حالا با این مشکل مواجه نشدند و تا اونجایی هم که متوجه شدم ظاهرا اکثر پک ها خودشون در درون دی وی دی یک فایل "آپدیت" دارند که پک town of life که من خریدم فاقدش هست
حالا سوالی که از تون داشتم این هست که به نظر شما اگه پکی رو تهیه کنم که دارای این فایل آپدیت باشه ، مشکلم صد در صد حل میشه ؟
اره صد در صد !
البته با اینجور روش فقط میتونین یه پک رو نصب کنین
چون با این روش هر ورژنی برای یه پکی هست !
من پک late night . generations و ambitions رو ترجیح میدم !
حالا شما اگه دوست دارین یکیشونو انتخاب کنین !
مرسی از کمکتون ولی مشکلم حل شد اول نصب کردم کرکشو از دوستم گرفتم ارور داد بعد سیمز 3 و تاون لایف پاک کدمدوباره سیمز 3 نصب کردم دیدم 8 تا پچم نیست :19: بعد تاون لایف نصب کردم همه اومدن!!!!:31: همه این کارها برای درست شدن دور بین عکاسی world adventures بود چون بعد از عکس گرفتن سیم من از جاش تکون نمیخورد!:31:
ورژن بدون آپگریدشو؟[/QUOTE]
---------- Post added at 12:01 PM ---------- Previous post was at 12:00 PM ----------
کسی میدونه ورزن جدید سیمز 3 world adventures چه فرقی داره؟؟؟
باز دوباره وقتی عکس میگیرم سیمم تکون نمیخوره کمکککککککککک:19:
ghazalpoem
21-08-2011, 14:30
من دو تا سوال داششم یکی اینکه چه جوری می تونم آهنگی که تو بازی سیمز رو می خوام بریزم تو کامپیو ترم؟ و دومی هم اینه که من تو سیمز generation نمیتونم teen party بگیرم کمکم کنید :20:
من دو تا سوال داششم یکی اینکه چه جوری می تونم آهنگی که تو بازی سیمز رو می خوام بریزم تو کامپیو ترم؟ و دومی هم اینه که من تو سیمز generation نمیتونم teen party بگیرم کمکم کنید :20:
باید توی تلفن پارتی رو بزنی بعد اول تیین پارتی کنی بعد آدمارو انتخاب کنی بعد ساعت ولباسا :10:
tannaz21
21-08-2011, 15:39
سلام یه سوال توی سمز یه شغلی هست به اسم دیزاینر ه میره خونه بقیه و طراحی میکنه خونشونو ....حالا من این شغلو انتخاب نکردم ولی نمیدونم چجوری باید یه دیزاینر بیارم و خونمو درست کنه میشه کمکم کنید؟
ghazalpoem
21-08-2011, 15:48
باید توی تلفن پارتی رو بزنی بعد اول تیین پارتی کنی بعد آدمارو انتخاب کنی بعد ساعت ولباسا :10:
وب همین کار رو میکنم ولی این گزینه رو نداره گزینه هاش فقط house party و birthday party و slumber party هست حا لا چی؟:41:
من خیلی وقته سیمز 3 بازی نکردم اما باید تو همون تلفن باشه
و بعد من یادمه با توجه به اتفاقاتی که میفته ممکنه پارتی جدیدی هم اضاف شه
راستی کسی خبر از پچ سیمز 3 داره من تو بازار گشتم نیافتم
استقلال قهرمان
21-08-2011, 17:40
سلام
ببخشید اخرین نسخه سیمز همین سیمز3 هستش؟؟
اگه هست چنتا dvd هستش؟؟
وب همین کار رو میکنم ولی این گزینه رو نداره گزینه هاش فقط house party و birthday party و slumber party هست حا لا چی؟:41:
باید باکسی زنگ بزنید که تیین باشد و نباید افراد بزرگ را دعوت کنید :31:
سلام
ببخشید اخرین نسخه سیمز همین سیمز3 هستش؟؟
اگه هست چنتا dvd هستش؟؟
بله آخرین نسخه هست...
خودش 2تا دی وی دی هست ولی با پک هاش 14تا dvd...
سلام یه سوال توی سمز یه شغلی هست به اسم دیزاینر ه میره خونه بقیه و طراحی میکنه خونشونو ....حالا من این شغلو انتخاب نکردم ولی نمیدونم چجوری باید یه دیزاینر بیارم و خونمو درست کنه میشه کمکم کنید؟
شما نمیتونید دیزاینر بیارید تا خونتون رو درست کنه. :46:
این روزنامه ای که توش شغل پیدا میکنن رو از کجا باید بیاریم؟
در خونه ی من که روزنامه نمیاد...من توی یک آپارتمان زندگی میکنم توی اون شهر بزرگه مال پک لیت نایت..
سلام چیجوری باید مومیایی شد من از این چیز هام دارم انم عکسش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید :((
این روزنامه ای که توش شغل پیدا میکنن رو از کجا باید بیاریم؟
در خونه ی من که روزنامه نمیاد...من توی یک آپارتمان زندگی میکنم توی اون شهر بزرگه مال پک لیت نایت..
خوب اگه روزنامه نمیاره دره خونه روی موبایلت کلیک کن بزن call for services بعد چند تا گزینه میاد newspaper delivery-recurring رو بزن تا هرروز روزنامه بیاد دره خونت ! :46:
اره صد در صد !
البته با اینجور روش فقط میتونین یه پک رو نصب کنین
چون با این روش هر ورژنی برای یه پکی هست !
من پک late night . generations و ambitions رو ترجیح میدم !
حالا شما اگه دوست دارین یکیشونو انتخاب کنین !
یعنی ما به هیچ وجه نمی تونیم تمام پک ها رو به صورت همز مان روی سیستم نصب کنیم ؟
چو ن من تا به جال فکر می کردم از اونجایی که پک town of life جدیدترین هست پس در نتیجه با آپدیت سیمز 3 به نسخه مورد نیاز town of life ، میتونیم تمام پک های سابق رو هم نصب کنیم ! :23:
Big-Boss
22-08-2011, 10:52
چو ن من تا به جال فکر می کردم از اونجایی که پک town of life جدیدترین هست پس در نتیجه با آپدیت سیمز 3 به نسخه مورد نیاز town of life ، میتونیم تمام پک های سابق رو هم نصب کنیم ! :23:
تمام پک ها از EP و Stuff با هم نصب میشن.
به ترتیب انتشار نصب کنید راحت ترین راه هست.
میشه نصب کرد اگه نسخه ی سیمزتون اصل باشه و دستکاری نشده باشه.
همونجور که مگی خانوم هم گفتن اگه نسخه سیمز 3 اصلی باشه میتونین همه ی پک هارو همزمان نصب کرد
ولی با این روشی که شما میگین نمیشه
چون این فایل های اضافی برای اپدیت سیمز 3 هر کدومشون یه ورژنی دارن !:13:
whitenight
22-08-2011, 16:00
سلام
شاید این مشکلی که من مطرح می کنم هزار نفر هم داشتن و پرسیدن و لی من واقعا گیج شدم. من نسخه generation رو خریدم . اول من sims3 رو نصب کردم و بعد crack تو cd رو نصب کردم. بازی رو اجرا کردم و درست بود بعد که generation رو نصب کردم crack داخل cd رو تو پوشه bin نسخه generatiom کپی کردم پیغام no disc found.... رو می ده. واقعا نمی دونم چشه. لطفا کمکم کنیند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
شاید این مشکلی که من مطرح می کنم هزار نفر هم داشتن و پرسیدن و لی من واقعا گیج شدم. من نسخه generation رو خریدم . اول من sims3 رو نصب کردم و بعد crack تو cd رو نصب کردم. بازی رو اجرا کردم و درست بود بعد که generation رو نصب کردم crack داخل cd رو تو پوشه bin نسخه generatiom کپی کردم پیغام no disc found.... رو می ده. واقعا نمی دونم چشه. لطفا کمکم کنیند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
خوب شما کرک جنریشن رو توی bin سیمز 3 بریزید نه توی bin جنریشن و از اونجا بازی رو اجرا کنین !
whitenight
22-08-2011, 16:13
ممنون دوست عزیز تو این نسخه generation این جوری هست ؟واسه late night یا ... این جوری نبود. :46:
میشه یه کسی بگه مرحله ENTER THE SECERET BASE تو WORLD ADVENTURES باید چی کار کرد؟:41:
ممنون دوست عزیز تو این نسخه generation این جوری هست ؟واسه late night یا ... این جوری نبود. :46:
همینه پک های سیمز 3 بده هر کدومشون یه جور نصب میشن !!!! :40:حیف سیمز 2 :40:!!!
fa_ira65
22-08-2011, 16:31
من هم همین مشکلو داشتم !
سلام
مگه میشه !!!!!
خوب شما باید لباس سیمستونو عوض کنین
روی دختر بچه کلیک کنین بعد روی یه صندلی هم کلیک کنین چندتا گزینه میاد اون یکی که عجیبه رو بزنین ( نمیدونم اسمش چیه .اهمیت نمیدم. ) بعد دختره میره روی صندلی وایمیسه مثل شاهزاده ها رفتار میکنه لباسشم خودش تغییر میکنه
اون لباس موی دایناسور هم باید از داخل Creat a sim درست کنین
همین اگه اینارو نداره ! یعنی اینکه بازی تقلبیه ! البته شما میتونین همون موقعی که نصب میشه بفهمین که واقعا حالا این جنریشن هست یا نه !!
:46::46:
منظور من اون لباسایی که شما می گین نیست، اگه عکس جعبرو نگاه کنین متوجه می شین دقیقاً شبیه لباس هایی که تو the sims 2: family fun stuff بود.:11:
منظور من اون لباسایی که شما می گین نیست، اگه عکس جعبرو نگاه کنین متوجه می شین دقیقاً شبیه لباس هایی که تو the sims 2: family fun stuff بود.:11:
family fun stuff رو بازی نکردم که ببینم !
راستش من خیلی توی این جور چیزا دقت نمیکنم فقط به کاره سیمسم دقت میکنم :31:
اگه اون لباس پادشاه ها یا دایناسور رو میگین داخل creat sims هست دایناسور رو که مطمئنم هست ولی اون یکی رو نمیدونم !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.