PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : The Sims 3 ( راهنمای آپدیت کردن بازی در پست اول)

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

Transporter2009
11-10-2009, 16:53
آقا من از بعضي از بچه ها شنيدم كه ميشه س * ا * ن * س * و * ر را توي سيمز 3 برداشت. چه شكلي اين كار رو بايد بكنم ؟
البته ذهنتون جاي بد نره فقط كنجكاوم :d

Zende
11-10-2009, 17:33
کنجکاو عزیز:دی
بله میشه برداشت با یک پتچ که باید ریخته بشه الآن یادم نیست دقیقا کجا فکر کنم پوشه اصلی بازی که کرک رو میریزن باید اونجا کپی شه باید دانلودش کنید
کار خاصی انجام نمیده شما فقط میتونی پشت رو ببینی:دی
چون جلوی مرد و جلوی زن ساخته نشده و همینطور سینه ی زن یعنی روش کاری صورت نگرفته کار گرافیکی پس اصلا جالب نیست حال به هم زنه:دی

ali_metal_357
12-10-2009, 01:58
با این تعریفت طرف حالش به هم خورد که :d

دوست عزیز من دیدم یه سایتی می فروخت قیمتش 1500 تومن بود یک دی وی دی

بنا به قوانین ، سایت رو معرفی نمی تونم بکنم :d

Zende
12-10-2009, 14:05
1500 چی بود؟! پتچ کامل سانسور؟ یعنی گرافیکش کار شده خدایی نکرده؟!:دی

ali_metal_357
12-10-2009, 15:21
اره گرافیکش کار شده کلی لباس و وسایل هم اضافه شده :d

البته من که نخریدم سایتی که میگم رو سیمز بازا میشناسن

کلا سایته بازی های سیمز رو میفروشه

یه سری پک دیگه هم داره تازه

من نخریدم یه دلیل داشت اونم این که باید بری اول پول رو به حساب واریز کنی بعد سفارش بدی منم از این

حوصله ها ندارم :d

Zende
12-10-2009, 15:46
تازه ممکنه دزدی هم بکنن خیلی بهش اطمینان نیست باید تحویل درب منزل باشه مثل پی سی ولی نخرییییید زشت است بد است از دین به در میشویداااا:دی
خیلی به بحث دیگه وارد نشو چون داره بحث تبلیغاتی باشه

farshid14
12-10-2009, 15:47
من میخوام سیمزم هنرپیشه بشه ولی هرچی صبر میکنم تو شغلهایی که هر روز عوض میشه آرتیست نمیاد . تو موزیک سنتر هم فقط کار نوازندگی هست . باید چی کار کنم ؟

Zende
12-10-2009, 19:24
خوب هنر پیشگی همون موزیکه خیلی گیر نمیشه بهش داد آرتیست نقاشه معنیشم میشه هنرمند شما هنرپیشه میخوای همون موزیک رو برو

Transporter2009
15-10-2009, 13:20
دوستان من ميخوام از خانه اي كه هم اكنون در آن ساكن هستم اسباب كشي كنم و به خانه جديد برم. چه طوري اين كار رو بايد انجام بدم؟

Zende
15-10-2009, 13:49
خوب میزنی روی کامپیوتر یا تلفن میزنی move رو انتخاب میکنی و اشخاص رو میاری اونطرف و sell favorites هم در طرف چپ رو میزنی تا وسایل خونرو بفروشه بهت پول بده بعدش بسته به شرایط میگی خونه خالی باشه پر باشه اصلا زمین باشه و ....

ali_metal_357
15-10-2009, 14:26
یه سوالم از من

توی یک شهر چطوری دو تا خانواده درست کنم ؟؟؟ الان دو تا سیو ساختم ولی تو شهر همدیگه رو نمی بینن !!!!!

Maggy_P
15-10-2009, 14:56
یه سوالم از من

توی یک شهر چطوری دو تا خانواده درست کنم ؟؟؟ الان دو تا سیو ساختم ولی تو شهر همدیگه رو نمی بینن !!!!!
خب با دو سیو مختلف نمیشه

+
اگر بخواید دو خانواده یا هر چند تا که میخواید بسازید فقط با یکیشون میتونید برید بقیه رو خود بازی هدایت میکنه
شما از طریق edit town میتونید خانواده بسازید :46:

ali_metal_357
15-10-2009, 20:50
خب با دو سیو مختلف نمیشه

+
اگر بخواید دو خانواده یا هر چند تا که میخواید بسازید فقط با یکیشون میتونید برید بقیه رو خود بازی هدایت میکنه
شما از طریق edit town میتونید خانواده بسازید :46:

خب تست می کنم و نتیجه رو میگم

ولی حالا که بحث هدایت خودکار شد نمیشه مثلا از یه خانواده 4 نفری من فقط یکی رو هدایت کنم ، و بقیه

رو خود بازی هدایت کنه ؟؟؟

هدایت چند نفر خیلی کار خسته کننده ای هست .

Maggy_P
16-10-2009, 09:57
خب تست می کنم و نتیجه رو میگم

ولی حالا که بحث هدایت خودکار شد نمیشه مثلا از یه خانواده 4 نفری من فقط یکی رو هدایت کنم ، و بقیه

رو خود بازی هدایت کنه ؟؟؟

هدایت چند نفر خیلی کار خسته کننده ای هست .
اگر شما کاری به کار بقیه نداشته باشید اونا خود به خود خودشون هر کاری دوست دارن انجام میدن!

hobab1987
17-10-2009, 19:55
من که از بس بازی کردم برام بی مزه شده یه مدت زندگی می کنن بعد میمیرن بیشتر یاد پوچ بودن زندگی میوفتم!

شـیـفــو
21-10-2009, 00:05
سلام دوستان
من تو سیمز با کلی حوصله و وقت صرف آدم ساختن میکنم اما موقع خرید خونه وقتی یه خونه رو انتخاب میکنم همش یه کچله توشونه و اینگار رو خونه فروخته میشه ، بعد بازی شروع میشه و میبینم آدم های خودم نابود شدن .
البته وقتی بیشتر از 6 تا آدم میسازم اینطوری میشه .
تازه موقع خروج از بازی اینقدر طولش میده سرم داغ میکنه . Ram : 4G CPU:300 Graphics:9500 512G
بعد میشه همزمان دوتا خونه خرید ، یعنی تو یه بازی دوتا خونه خرید ؟ و همزمان دوتا خانواده ساخت ؟
ممنون

clove
21-10-2009, 08:26
سلام دوستان
.
تازه موقع خروج از بازی اینقدر طولش میده سرم داغ میکنه . Ram : 4G CPU:300 Graphics:9500 512G
بعد میشه همزمان دوتا خونه خرید ، یعنی تو یه بازی دوتا خونه خرید ؟ و همزمان دوتا خانواده ساخت ؟

ممنون

خوب معلومه مال سی پی یو ته.اگه سیستمت بالا باشه تو چند ثانیه میاد بیرون.
نمیشه همزمان دوتا خونه داشت.هرخانواده ای که فعاله فقط میتونه تو یک خونه زندگی کنه

daren
21-10-2009, 09:53
می دونید چرا وقتی برای یه خانواده ماشین میخرم و بعد دوباره باهاشون میرم میبینم که ماشینو گم کردن و تو intervory شونم نیست؟
دیگه خسته شدم شاید 100 تا ماشین خریده باشم ولی گم شدن!

شـیـفــو
21-10-2009, 16:05
وااای خونم آتیش گرفت و همه پولام هم از بین رفت !!!!! حالا چیکار کنم ؟؟؟؟

Zende
21-10-2009, 16:48
الآن شما میری سر کوچه ی townhall از بیمه سیمیزیت پول آتیش سوزی بگیر....
خوب سوخت دیگه! رمز بزن پول دربیاری بی حوصله ای...
باگ؟! یعنی چی پاک میشه یعنی فقط ماشین پاک میشه مثلا سیمت ترفیع کار میگیره اون از بین نمیره؟
اگه اینطوریه که خوب شما بازیتو سیو نمیکنی وقتی میای بیرون

شـیـفــو
22-10-2009, 07:33
خوب سوخت دیگه! رمز بزن پول دربیاری بی حوصله ای...

آخه رمز بی مزش میکنه ، به جز پول دیگه چه رمزی داره میشه بنویسی .
من تو دموهاش دیده بودم اینا مهمونی میگیرن و کلی حال میکنن و استخر میرن (نه مال خونه خودشون جاهای دیگه که پیدا نکردم ) و پارتی میرن و .... . اینا کجای بازی هستند ؟

Zende
22-10-2009, 13:52
رمز دیگه یکی هست که بلد نیستمش راستیتش اون کارای جالبی میکنه
خوب درسته شما اون سیم رو باید از خونه تکون بدی حالا اگه ماشین داری چه بهتر رو ماشینت میزنی go community lot بعد نقشه میاد میری رو اسماشون نوشته چی هست مثلا استخر نوشته pool بعد روش میزنی و اوکی و میره مهمونی هم میتونی توی خونه ی خودت بگیری روی تلفن میزنی و گزینه ی trowparty رو میزنی حالا مطمئن نیستم درسته یا نه کلا به party توجه کن و اینکه trowpartyAT رو نزن چون at برای قرار بیرون از خونت هست بعد که زدی مهمون دعوت میکنی و نوع پارتی رو میگی مثلا تولد باشه یا پارتیه دور همی باشه ساعتشو مشخص میکنی و میگی که با لباس شنا/مهمونی/خواب بیان و اوناهم میپوشن میان

SAMOUL
22-10-2009, 14:13
سلام
بازی من دوچار باگ شده وقتی teach talk رو به بچه ام اموزش دادم دوتاشون همون جا موندن هیچ دستوری هم عمل نمیکنه چیکار کنم؟

Zende
22-10-2009, 15:07
خوب مطمئن نیستم اما میتونی بازیو دوباره بریزی بعد یه مدت شاید درست شه ولی حالا .....و البته سیوت رو کپی کن یه جا که داشته باشیش
به به به به!:دی
ترایلر جدید از اولین پک سیمز 3 تراینر از چین:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

EB00LI 5IAH
22-10-2009, 16:50
سلام
آقا بازی من خیلی خراب شده اصلا عجیب خراب خراب شده
یه پسر درست کردم اووووف مامان ، دخترا دورش جمع میشن تخیلی ولی نمیدوم چرا اینقدر بی مسئولیته
اصلا از اینجور آدما اینقدر بدم میاد

Layken
23-10-2009, 00:37
سلام
آقا بازی من خیلی خراب شده اصلا عجیب خراب خراب شده
یه پسر درست کردم اووووف مامان ، دخترا دورش جمع میشن تخیلی ولی نمیدوم چرا اینقدر بی مسئولیته
اصلا از اینجور آدما اینقدر بدم میاد
احتمالا تو قسمت درست کردن شما احساس بی مسئولیتی بهش دادین.

don mohsen
23-10-2009, 17:16
آخه رمز بی مزش میکنه ، به جز پول دیگه چه رمزی داره میشه بنویسی .
من تو دموهاش دیده بودم اینا مهمونی میگیرن و کلی حال میکنن و استخر میرن (نه مال خونه خودشون جاهای دیگه که پیدا نکردم ) و پارتی میرن و .... . اینا کجای بازی هستند ؟
هستش !بايد throw a parta at... رو انتخاب كني بعد ميگه كجا و بعدش شما ساعت و نوع مهماني و نوع لباس رو مشخص مي كنيد!

daren
25-10-2009, 10:31
باگ؟! یعنی چی پاک میشه یعنی فقط ماشین پاک میشه مثلا سیمت ترفیع کار میگیره اون از بین نمیره؟
اگه اینطوریه که خوب شما بازیتو سیو نمیکنی وقتی میای بیرون

اره فقط ماشینم نیست. مطمئنم که سیو میکنم. همه تغییرات سیو میشه به جز این یکی که سیو میشه ولی وقتی سیمزم باهاش میره بیرون یادش میره که برش گردونه.
اصلا نمدونم چدا این جوریه بعضی وقتا هم می بینم که سیمزام بی دلیل مردن و اثری از قبرشون نیست و اکثرا هم
بچه ها میمرن!:18:

Zende
25-10-2009, 15:31
خوب اینقدر به این بدبختا غذا ندادی مردن:دی
ممکنه از اینکه نیازهاشونو برطرف نکرده باشی مرده باشن باید سعی کنی اون 6 خط سبز رو همیشه سبز نگه داری
در مورد اون موضوع ماشین هم یه بار برای خود من این اتفاق افتاد ماشین 105 هزار دلاری اینطوری شد سکته رو داشتم میزدم اما بعد یه مدتی درست شد...

rawy
26-10-2009, 11:56
خوب اینقدر به این بدبختا غذا ندادی مردن:دی
ممکنه از اینکه نیازهاشونو برطرف نکرده باشی مرده باشن باید سعی کنی اون 6 خط سبز رو همیشه سبز نگه داری
در مورد اون موضوع ماشین هم یه بار برای خود من این اتفاق افتاد ماشین 105 هزار دلاری اینطوری شد سکته رو داشتم میزدم اما بعد یه مدتی درست شد...

مفقود شدن ماشين براي من هم پيش اومده.
توي كوله پشتي هاشون رو نگاه كنيد اونجاست

rawy
26-10-2009, 12:17
آخه چرا باید اینطوری بشه . سر یه woohoo بود دیگه . آخه نا محرم که نبود . روی تخت بود ووهو زدم نذاشت دوباره زدم قاطی کرد :d

احتمالا سيمزتون توي مودش نبوده يعني سرحال نبود يا گرسنه بوده يا انر‍ژي اش كم بوده. و اصرار ميزان دوستي شون رو كم ميكنه. و ميزان دوستي كه پايين باشه رومانتيك جواب نميده

و يا اينكه با يكي ديگه ارتباط برقرار كرديد يا جنس مخالف يا موافق و مورد ديگه هم اينه كه در قسمت رومانتيك يه مورد داره كه از طرفت ميخواي فقط با هم دوست باشيد و تو اين حالت رابطه ي رومانتيك بهم مي خوره و ديگه پارتنر نيستند البته اين ماله قبل از ازدواجه.

فكر مي كنم اگه دوباره ميزان دوستيشون رو بالا ببري بعد وارد رومانتيك بشيد درست بشه

daren
27-10-2009, 13:54
مفقود شدن ماشين براي من هم پيش اومده.
توي كوله پشتي هاشون رو نگاه كنيد اونجاست

نه رفیق اون تو هم نیست اصلا دیدم این یاغی ها ماشینو وقتی رفتن بیرون پارک میکنن و دیگه بر نم گردوننش
تازه بعضی وقتا خیلی چیزا از تو کوله پشتیشون حذف میشه خیلی اعصاب خورد کنه فکر کنم اشکال از بازیه
تو بازی من انگاری هیچی ثابت نیست!:13:

daren
29-10-2009, 12:32
فکر کردم میخواستید اینجا کشفیاتتونو بنویسید! پس چی شد؟
کسی تونسته دونه گیاهی رو پیدا کنه که هرچی بهش میدی همونو میوه میده؟
چطوری میشه بوته steak کاشت؟

don mohsen
30-10-2009, 13:27
دكمه مال كاشتن اين گياه غير فعاله؟اگه اينطوريه فكر كنم نياز به بالا بردن مهارت باغباني باشه.نشونه گر موس رو روش ببر علت رو ميگه...

Maggy_P
30-10-2009, 15:13
موی جدید برای خانم ها :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] XN0cm95ZWQub3JnOjgwODAvYm9vdHkvdHMzL3BlZ2d5L2hhaXI vZmVtYWxlL2ZlbWFsZWhhaXIwMDAwOTguanBn&b=61

mamad_booTer
30-10-2009, 15:38
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان مدتیه که شنیدم برای بازی پرطرفدار sims 3 که خودم خیلی طرفدارش هستم یه پک اومده که خیلی بازی رو جذاب می کنه و میشه به کشور های دیگه صفر کرد اما هر چی می گردم پیدا نمیشه نمی دونم یا هنوز وارد بازار نشده یا شده و اینجا پیدا نمیشه از مدیریت فروشگاه خواهش می کنم این بازی جذاب رو وارد فروشگاه کنند.:20:

Sims 3: World Adventures

shaaheen
30-10-2009, 20:22
جديدا سرعت بازيم خيلي اومده پايين قبلا خيلي روون بود؟نه ويندوز عوض كردم نه بازي رو دوباره نصب كردم.كسي ميدونه مشكل از كجاس؟

don mohsen
31-10-2009, 16:23
كامپيوترت ويروسي نيست؟ايا سيستمت با بازي هماهنگي داره؟
هنگام اجرا برنامه ها ي اضافي رو ببند شايد مشكل حل شد.

shaaheen
31-10-2009, 17:47
كامپيوترت ويروسي نيست؟ايا سيستمت با بازي هماهنگي داره؟
هنگام اجرا برنامه ها ي اضافي رو ببند شايد مشكل حل شد.:27:

نه كامپيوتر ويروسي كه نيست تازه اسكنش كردم.بار اولمم نيست كه بازي ميكنم :31: بعد از يه ماه اومدم دوباره يه حالي بهش بدم بازي كنم ديدم اينجوري شده.ميخوام برم تو خونم كلي طول ميكشه تا وسايلم بيان سر جاشون و لودينگش در كل خيلي طولاني تر از قبل شده.

Zende
01-11-2009, 19:51
بازی/برنامه/سخت افزار و .... ریختی:)

رضا جنگنده
02-11-2009, 16:04
سلام
یه رمزی بود که تمام لباس ها رو باز میکرد رو می شه بزارین؟

Zende
02-11-2009, 19:48
رمز بود یا از خودت در اووردی؟:دی
این کلا 3 تا رمز بیشتر نداره:دی
برید حالشو ببرید مخصوصا با موتوره:دی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین یکی هم جداش کردم ببینید باحاله
جنگ مومیایی با روح![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه عزرائیل هم مشاهده میکنه![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

shaaheen
02-11-2009, 20:50
بازی/برنامه/سخت افزار و .... ریختی:)
يعني طبيعيه؟

Zende
02-11-2009, 20:57
نباید باشه؟
خوب وقتی اینارو میریزی سرعت دستگاه رو میاری پایین دیگه
ویروس هم که نداشته باشه دستگاهت اینارو ریختی

shaaheen
02-11-2009, 21:00
نباید باشه؟
خوب وقتی اینارو میریزی سرعت دستگاه رو میاری پایین دیگه
ویروس هم که نداشته باشه دستگاهت اینارو ریختی
چي بگم؟آخه رو بقيه بازيام تاثيري نديدم.بعدم همونمقدار كه بازي ميريزم بالاخره همون مقدارم پاك ميكنم.به هر حال مرسي از راهنماييت رفيق.:20:

Zende
02-11-2009, 21:13
خواهش میکنم
بسته به اون مورد ها هم داره
سیمز 3 یک بازی بسیار حساسه که بیشتر چیز ها روش تاثیر میزاره که به بقیه خیلی نمیزاره و این بازی سی پی یو / رم زیادی میخواد بعدشم گرافیک

Big-Boss
05-11-2009, 19:31

NA November 16, 2009
EU November 20, 2009

داریم به زمان انتشار اولین ep این نسخه نزدیک میشم
ظاهرا به جز فرانسه ,چین و مصر که توی بازی هست مکان های دیگه هم میشه دانلود کرد

***fandogh***
07-11-2009, 20:55
چه جالب اگه امد به ما هم بگین

Zende
07-11-2009, 21:47
28 آبان در آمریکا میاد ایشاءالله تا 5 آذر فوقش به پی سی ورلد هم میاد:)
جالبه که سرزمین های دیگه رو میشه دانلود کرد...:)

shaaheen
07-11-2009, 21:51
جالبه که سرزمین های دیگه رو میشه دانلود کرد...:)
آره جالبه...البته مطمئنا مجاني نيست.فقط اميدوارم راحت ما هم بتونيم دانلود كنيم به بركت وجود torrent و ساير خلافكارا :5::27:

Maggy_P
07-11-2009, 23:06
آره جالبه...البته مطمئنا مجاني نيست.فقط اميدوارم راحت ما هم بتونيم دانلود كنيم به بركت وجود torrent و ساير خلافكارا :5::27:
ما که داریم خود بازی رو مجانی دانلود میکنیم چه برسه به شهراش ;)

+

وقتی بازی منتشر شد لطفا لینک دانلود رو توی این تاپیک قرار ندید!

sorna2
08-11-2009, 02:30
سلام
من وقتی می خواهم از ورژن 1.0.631.00002 به هر ورژن بالاتری اپدیت کنم ERROR زیر را دریافت میکنم

The setup has detected that the installed game region for this update is incorrect.This update requires a different game region in order to be installed

من در رجیستری بدنبال ادرسهای زیر گشتم تا SKU را از 7 به 2 تغییر دهم
HKLM\SOFTWARE\Wow6432Node\Sims\The Sims 3
HKLM\Software\Sims\The Sims 3
که نه این ادرسها در رجیستری وجود دارد نه SKU

ایا کسی راه حلی برای این مورد دارد؟
با تشکر سورنا

Maggy_P
08-11-2009, 20:18
سلام
من وقتی می خواهم از ورژن 1.0.631.00002 به هر ورژن بالاتری اپدیت کنم ERROR زیر را دریافت میکنم

The setup has detected that the installed game region for this update is incorrect.This update requires a different game region in order to be installed

من در رجیسری بدنبال ادرسهای زیر گشتم تا SKU را از 7 به 2 تغییر دهم

با تشکر سورنا
از چه شرکتی بازی رو خریدین و ویندوزتون چیه؟

sorna2
08-11-2009, 23:32
tak game
windows xp
ورزن نسخه اولیه 1.0.615.00107 که بوسیله
The Sims 3 Patch Update [1.0.631.00002] Updates RELOADED Ver To Razors
به ورژن 1.0.631.00002 تبدیل شد

با تشکر سورنا

Maggy_P
09-11-2009, 01:05
tak game
windows xp
ورزن نسخه اولیه 1.0.615.00107 که بوسیله
The Sims 3 Patch Update [1.0.631.00002] Updates RELOADED Ver To Razors
به ورژن 1.0.631.00002 تبدیل شد

با تشکر سورنا
احتمالا مشکل از شرکتیه که ازش بازی رو خریدین ، یک مورد دیگه مثل شما هم بود که این فولدر ها رو نداشت و به خاطر شرکتش بود
اگر سیمز ارجینال رو داشته باشید حتما این فولدر ها رو داره

Zende
11-11-2009, 19:03
عجب.....فکر کنم پک ریلیز شد چون امروز فکر کنم 19 نوامبر باشه و بازی 16 نوامبر ریلیز میشه

Big-Boss
11-11-2009, 22:13
عجب.....فکر کنم پک ریلیز شد چون امروز فکر کنم 19 نوامبر باشه و بازی 16 نوامبر ریلیز میشه

امروز 11 نوامبر هست

mohsen_sir
12-11-2009, 12:50
من بازيو ديروز نصب كردم اصلاً هدف از اين بازي چيه؟بايد چي كار كنيم؟

Zende
12-11-2009, 14:30
آره....ولی بازم نچ امروز 12 نوامبر هست:دی
بازی هدف نداره البته میشه ازش نکات خوب هم پیدا کرد اما هدف خاصی نداره که مثلا بری غول بکشی:دی

Maggy_P
12-11-2009, 16:12
من بازيو ديروز نصب كردم اصلاً هدف از اين بازي چيه؟بايد چي كار كنيم؟
کلا این بازی یک زندگی مجازیه
تمومی هم نداره! چون وقتی طرف بمیره شما باید با بچه هاش بازی کنید بعد با نوه هاش و ...

که البته برای اینکه خیلی خسته کننده نشه هر دفعه براش پک های جدید میاد تا به قابلیت های بازی اضافه بشه

Zende
13-11-2009, 17:50
8 خط عکس جدید اومده از پک جدید بیشتر هم از محیط بازی هست:

shaaheen
13-11-2009, 21:51
بايد منتظر يه تجربه ي جديد بود با پك جديد!حل كردن معما توي سيمز و ... از يه طرف دوس ندارم اون گيم پلي كلاسيكش به هم بخوره از يه طرفم بدجوري مشتاقم واسه اولين اكسپنشن پك!!!!!

3Dmajid
13-11-2009, 22:01
کاشکی این سیمز سه رو یه تغییری توی گیم پلی بازی میدادن و اونو سوم شخص میکردن ... خیلی جالب تر میشد.
فکرش رو کنید یه بازی مثل GTA ولی دور از خشونت.
کار با موس زیاد جذاب نیست ... بهتر بود با کیبورد خودمون کاراکتر هامون رو حرکت میدادیم و اکشن هاش با موس بود.
مثل بازی فارنهایت. :46:

Zende
14-11-2009, 21:11
اینطوری دیگه تکون دادن یک خانواده به هم میخوره به قول دوستمون جز حالت کلاسیک بازیه که اینطوری هست

sorna2
15-11-2009, 05:21
سلام
کسی در مورد NRaasComputer چیزی میدونه؟

NRaasComputer

THE MOD

This mod adds a new menu to every computer and every sim called "Master Controller".

The computer menu now contains an additional item called "Master Controller..." which includes the following options:

Demographics...

Population : Lists the population breakdown by age
Job By Level : Lists the count of sims by career level
Job By Perf : Lists the count of sims by career performance
Jobs By Career... : Lists the sims by individual career
Career Summary : Lists the count of sims by career
Kinsey Scale : Lists the count of sims based on a limited Kinsey Scale
School By Perf : Lists the count of sims by school performance
Lots : Lists information on the lots in town
Relationships : Lists various statistics on the relationships between sims

Sim...

Select : Allows the user to specify a new Active sim
Focus : Focuses the camera on the specified sim
Invite Over : Invites over the specified sim to the active sims home lot
Rename : Changes the name of a sim selected from a list.
Status : Displays information regarding the selected sim
Family Tree : Brings up the genealogy window for a sim selected from a list.
Money Transfer : Allows the user to transfer family funds to another household
Gender Preference : Allows the user to specify the gender preference for a sim
Dresser : Brings up the dresser CAS for a sim selected from a list
Mirror : Brings up the mirror CAS for a sim selected from a list
Advanced...

Pollinate : Allows the user to specify two parents and start a pregnancy
Romance : Allows the user to specify two sims and increase or decrease their long term relationship
Edit in CAS : Starts the Create-A-Sim. This is a EA debugging feature and can cause undefined results if used incorrectly.
Max Motives : Sets the selected sim's motives to 100%
Skill Level : Allows the user change the level of any skill for a sim
Lifetime Wish : Changes the lifetime wish for a sim. Can be used even if the sim has fulfilled their current one.
Recipes : Lists all the recipes and which ones the sim already knows.
Traits \ Change : Displays the Traits selection window and allows you to specify any number of traits for a sim.
Traits \ Clean : Wipes out all traits and lifetime rewards for the specified sim. Use at your own risk.
Traits \ Drop Reward : Allows the user to drop an existing Lifetime Reward from a specified sim.
Family : Contains a sub menu allowing the user to change the genealogy of the active sim
Force Kill : Immediately kills a sim selected from a list. Handy for killing ghosts that lack urnstones.

Party...

Home : Call a home party using a new filtering window to determine which sims to list
Destination : Call an off lot party using the filtering system

Town...

Clean up a Vagrant : Shows a list of the homeless, and allows the user to run a household out of town
Clean up all Vagrants : Removes all vagrants from the town (ala DestroyAllTownies style)
Cleanse the Dead : Completely cleans out all urnstones stored in the mausoleum
Fire all Service Sims : Removes all Service NPCs from the town (new Service NPCs will be spawned as needed)
Manage the Dead : Brings up the town mausoleum's inventory
Recover Missing Sims : Runs a process that re-adds vanished sims to their households. It will do nothing if all sims are accounted for.
Recover Wandering Toddlers : Runs a process that returns all toddlers back to their home lot, if not currently being carried by someone
Turn off Stereos : Turns off all stereos running in town, except the ones on the active lot
Reset Lot : Performs a "resetsim" on all sims on the active sim's lot

Selection Filters

Active Sim : Filters on the sim which currently has the plumb bob
Age : Provides a multiple selection listing of the various ages
Attraction: Female : Filters on whether a sim is attracted to females
Attraction: Male : Filters on whether the a sim is attracted to males
Attraction: Undecided : Filters on whether a sim has yet to choose an attraction
Current Lot : Lists all sims on the active sim's lot
Personal Info: Career : Filters on a sims current job
Personal Info: Inventory : Filters on what a sim has in its inventory
Personal Info: Lifetime Wish : Filters on a sims lifetime wish
Personal Info : Mood : Filters on the current mood of a sim
Personal Info: Trait : Filters on a sims traits
Preference: Favourite Color : Filters on a sims color preference
Preference: Favourite Food : Filters on a sims food preference
Preference: Favourite Music : Filters on a sims musical preference
Relation: Blood : Filters on whether a sim is a blood relative of the active sim
Relation: Blood of Step : Filters on whether a sim is related through blood or marriage to the active sim
Relation: None : Filters on whether a sim can be romantic with the active sim
Status: Childless : Filters on whether a sim has no children
Status: Free in 2 Hours : Filters on whether a sim will be available in 2 hours. Useful for hosting parties.
Status: No Partner : Filters on whether a sim is currently unattached
Status: Job Performance : Filters on the current job performance level of a sim
Status: School Performance : Filters on the current school performance level of a sim
Type of Sim : Filters on what the type of a sim, be it dead, alive, service npc, or homeless

NOTES

The Supercomputer itself is still available, and has additional functionality not detailed here. However, it is no longer necessary to buy this computer, unless you enjoy wasting your sims money. Smiley

WARNING

As always, ensure that you backup your save files prior to installation of the computer. There are no warranties on the use of this mod. If your town implodes upon use, I might or might not care.

asaasaasa
15-11-2009, 19:19
لینک دانلود The Sims 3 – World Adventures 2009 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خودم تازه گیر آوردم امتحان نکردم.
حجمشم 600 مگابایت هست.(خودم امتحان نکردم)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (لینک منبع)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 6)

shaaheen
15-11-2009, 20:47
بازي ايشاللا تازه پس فردا به بازار مياد.البته كم شاهد نبوديم كه بازيها به طور قاچلقي و غير قانوني زودتر از روز رسمي در سايتها قرار ميگيرن.متاسفانه اين رعايت نكردن قانون كپي رايت داره صنعت موسيقي بازي و فيلم رو داغون ميكنه.اميدوارم زودتر يه راهي براش پيدا بشه.

***fandogh***
15-11-2009, 21:35
خود سایت نمیاره بازی رو چون قرار بود پک اصلیش رو هم با این پک کی که میخواد بیاد بفرسته درسته؟

Zende
15-11-2009, 22:15
نه.
شما اولین پک رو میخرید بعد با خود سیمز 3 که بشه روش نصب کرد رو میفرسته یعنی شما پول سیمز 3 رو نمیدی اما پول پک رو میدی

Sara Namy
16-11-2009, 19:21
سلام
رمز پول چیه؟
و چطوری باید این رمز رو وارد کنیم؟

lordcena
16-11-2009, 23:25
سلام

من در رجیستری بدنبال ادرسهای زیر گشتم تا SKU را از 7 به 2 تغییر دهم

با تشکر سورنا

shoma mitoni in address ha ro khodet besazi dar registry.
bad az on shoma bayad in file ro to bazid nasb konid:{HelpPages} albate man addresho nadarm vali mitoni to google search koni.

Zende
17-11-2009, 15:41
باید در هنگام بازی با یک خانواده که هستید از راست به چپ به ترتیب ctr و shift و c رو بگیرید یه صفحه میاد در اونجا یکی از 2 رمز زیر رو میتونید بریزید:
Motherlode 50000
Kaching 1000
عدد ها معنی پول میدهند رمز اون کلمات هستند
یه چیز که به نظرم اومده اینه که اینجا هم مثل تاپیک سیمز 2 بشه و دوباره تاپیکی برای پک زده نشه البته نظر شخصی من هست اما اینطوری بهتر هست
یعنی همین جا بحث کنیم

shaaheen
17-11-2009, 20:02
یه چیز که به نظرم اومده اینه که اینجا هم مثل تاپیک سیمز 2 بشه و دوباره تاپیکی برای پک زده نشه البته نظر شخصی من هست اما اینطوری بهتر هست
یعنی همین جا بحث کنیم
منم موافقم كاملا باهات...راستي پك فردا مياد ديگه؟:31:

***fandogh***
17-11-2009, 23:17
سایت این بازی رو اورده ولی خیلی گرون میده به نظر من .
حالا اگه بخوایم سفارش بدیم از کجا میفهمن که ما سیمز 3 رو قبلا گرفتیم برامون بفرسته اصلش رو به همراه پک؟

Big-Boss
18-11-2009, 02:29
حالا اگه بخوایم سفارش بدیم از کجا میفهمن که ما سیمز 3 رو قبلا گرفتیم برامون بفرسته اصلش رو به همراه پک؟

بله به سلامتی :7:
اینم لینک خرید پستی:

قیمت محصول خوبه شما اگه تا حالا از p30 خریده باشید متوجه میشید
کیفیت dvd ها نسخه ستاپ اورجینال و دستکاری نشده همچنین قاب و کاور مخصوصا اگه بخواید آرشیو کنید
فقط قیمت پست هست که به شهرستان ها یکم قیمت کلی رو بالا میبره با اینحال من بازی هایی رو که علاقه دارم به صورت یه آرشیو با کیفیت داشته باشم همیشه از پی سی خریداری میکنم

shaaheen
18-11-2009, 11:18
دوستان اين expansion دو تا دي وي دي خودش؟؟؟؟؟؟مگه چي داره؟؟؟يهني من ميخوام خود سميز 3 اصلي رو هم با اين بخرم ميشه 4 دي وي دي :31: اي واااااااااااااااااااااااا ااااااي ورشكست ميشم كه...سيمز 3 خودم داغونه به زور آپگريدش كردم از اينجا جديد بگيرم بهتره

يكم بيشتر توضيح ميدي؟منظورتو نفهميدم...:31:

Big-Boss
18-11-2009, 21:17

مثل اینکه قرار بود پی سی به کسانی که اولین نفرات sims3 رو خریدن (مثل من) چون فقط ورژن اولیش بود وep نصب نمیشد (سری های بعدی ورژن بالاتر بودن) دفعات بعد که ep جدید رو می خوان بخرن sims3 ورژن بالاتر رو رایگان بده
البته تو همین تاپیک خونده بودم!!

***fandogh***
18-11-2009, 22:25

یعنی من سری اول این dvd رو گرفتم .
پک های که قرار یود بیاد مثل این پکی که اومدش روش نصب نمیشه که قرار شد سایت برای اون هایی که سری اول این dvd رو گرفتن سیمز اصلی رو مجانی برای ما بفرسنه.
که مشکل من با پول پستش هست که اون سری نزدیک 7 هزار تومان من پول دادم :41:در حالی من خودم میتونسم بگیرم با قیمت خیلی کم :13:

loomina
19-11-2009, 00:19

یعنی من سری اول این dvd رو گرفتم .
پک های که قرار یود بیاد مثل این پکی که اومدش روش نصب نمیشه که قرار شد سایت برای اون هایی که سری اول این dvd رو گرفتن سیمز اصلی رو مجانی برای ما بفرسنه.
که مشکل من با پول پستش هست که اون سری نزدیک 7 هزار تومان من پول دادم :41:در حالی من خودم میتونسم بگیرم با قیمت خیلی کم :13:
به به سلام به بچه هاي قديمي! من همين 10 دقيقه پيش ديدم و سفارش دادم! اين شيراز كه بخوايم صبر كنيم نيم قرن ديگه انشا ا... تازه خبر انتشارش ميرسه! مجبور شدم دست كنم جيب مباركم پول بدم!:31:
راستش من توي قسمت پيام شما در مورد بازي نوشتم كه قرار بوده بفرستيد دوباره برامون! اميدوارم يادشون نره بفرستن. بهترين راهم همينه كه تو قسمت پيغام شما بنويسيد و ياد اوري كنيد.
يه چند روزي كه اينترنتم قطع ميشه تا بخوام تمديد كنم ميشينم sims بازي كه بيام دوباره اينجا به برو بچ كمك كنم! :31:

amita
19-11-2009, 19:11
کسی هنوز این پک جدید رو بازی نکرده؟
من که دیروز از فروشگاه سایت سفارش دادم شنبه به دستم می رسه:31:

***fandogh***
19-11-2009, 20:29
یعنی ما باید تو پیغام بنویسیم ما قبلآ از شما sims 3 رو خریدیم برای ما اصلش رو بفرستید ؟ اونا از کجا میفهمن که ما از اینجا خریدیم؟

Zende
19-11-2009, 21:20
ای خدا عجب فیلسوفی هستی به خدا
اونا هر چی که ازشون میخری رو لیست میکنن که کی خریده کجا خریده توی فروم آکانت داره یا نه

***fandogh***
19-11-2009, 22:02
ای خدا با این توضیح!!!!!!:31: میگم من همینجوری سفارش بدم برام میفرستن دیگه:20:

شـیـفــو
19-11-2009, 22:13
رفقا
وقتي دزد مياد خونمون چه كنيم ؟؟؟
من تا حالا سه بار دزد اومده اما به هر دري زدم كاري نتونستم بكنم .

sina_core2duo
19-11-2009, 22:22
من سیمز 3 از سری اول دارم
امروز رفتم این جدیده رو گرفتم
ولی موقع نصب این میاد و نصب نمیشه :

باید پچی چیزی دانلود کنم ؟

Zende
19-11-2009, 22:54
این آپدیت میخواد
آره فندوق جون شما خودتو اصلا درگیر نکن:دی
اما در مورد دزد:
شما باید بری به قسمت alaram در اونجا 2 تا زنگ خطر هست یکی گرد هست اون رو باید توی آشپزخونه بزاری تا اگه غذات آتیش گرفت سریع آتش نشانی بیاد
یکی دیگه هست که مربع هست اون برای دزد هست که باید بزاریش بغل در ورودی به خونه تا اگه دزد بیاد پلیس سریع خبر دار شه و عملیات رو انجام بده اگه یه 100 200 صفحه بری عقب یه چندتا عکس گذاشته بودم برای همین دزد که اول دعوا میکنه بعد دسبند میزنه بعدشم میبره مراحلش بود (البته هر در ورودی هم نه مثل در اتاق دری که به خانه وارد میشه که خوب اولیش در حیات هست مثلا و در پارکینگ رو هم شامل میشه و در پشتی هم شامل میشه البته اگه خونتون شبیه خونه ایرانی باشه ساخته باشی همون در ورود بسه:دی)

loomina
20-11-2009, 00:55
رفقا
وقتي دزد مياد خونمون چه كنيم ؟؟؟
من تا حالا سه بار دزد اومده اما به هر دري زدم كاري نتونستم بكنم .

این آپدیت میخواد
آره فندوق جون شما خودتو اصلا درگیر نکن:دی
اما در مورد دزد:
شما باید بری به قسمت alaram در اونجا 2 تا زنگ خطر هست یکی گرد هست اون رو باید توی آشپزخونه بزاری تا اگه غذات آتیش گرفت سریع آتش نشانی بیاد
یکی دیگه هست که مربع هست اون برای دزد هست که باید بزاریش بغل در ورودی به خونه تا اگه دزد بیاد پلیس سریع خبر دار شه و عملیات رو انجام بده اگه یه 100 200 صفحه بری عقب یه چندتا عکس گذاشته بودم برای همین دزد که اول دعوا میکنه بعد دسبند میزنه بعدشم میبره مراحلش بود (البته هر در ورودی هم نه مثل در اتاق دری که به خانه وارد میشه که خوب اولیش در حیات هست مثلا و در پارکینگ رو هم شامل میشه و در پشتی هم شامل میشه البته اگه خونتون شبیه خونه ایرانی باشه ساخته باشی همون در ورود بسه:دی)
به علاوه ي اين ها ميتونيد اگر خيي حوصله داريد سريع به پليس هم زنگ بزنيد! كه البته همين راهي كه زنده گفت راحت تره. البته 1 يا حداكثر 2 تا اژير بسه!
من يه بار نميدونم اتفاقي بود يا نه ولي با يه دزده درگير شدم شبش دزد اومد خونه ام!:31:

شـیـفــو
20-11-2009, 05:55
من صبح تو كوچه يه مرتيكه كچل چاق رو زدم بعد شبش دزد اومد خونه . خانوم خونه رو فرستادم سراغش هيچ كاري نكرد اينگار نه اينگار دزد اينجاست . بعد تازه دزده اومد به زنه چك زد و غيب شد .

Zende
20-11-2009, 10:24
کتاب داستان میخونی؟!؟!؟!
مطمئن باش دزدش زن بوده چون زنا چک میزنن
ولی خودمونیم فکر کنم اون روح بوده داغی نفهمیدی:دی
نکته ی اخلاقی به دست آمده:دی:
هیچ وقت دعوا نکنید چون اینجور که دوستان گفتن میشه
نکته ی دیگر دزدی:
دزدی فقط به دعوا منتهی نمیشه و در صورت مشهوریت هم دزد میاد خونتون
تکرار میکنم در صورت پولدار بودن نمیاد در صورت مشهور بودن میاد
که اون هم در مراحل آخر های کار شما هست مخصوصا دکتری/بازیگری/فوتبال که سوپر استار داره
الآن سیم من دکتره 2 بار خونشو زده اما بیشتر مواقع 1 بار میزنه در کل عمر:دی

amita
20-11-2009, 11:07
update سیمز 3 با دیال آپ چقدر طول می کشه؟؟!!

rawy
20-11-2009, 11:52
دو تا سوال دارم:
یکی اینکه اضافاتی که در پوشه ی packages ریخته شده شده توی بازی دیده نمیشه و فقط اونهایی که با لانچر نصب شدن هستند.

مسئله ی دومم اینه که ، من روی ویندوزی که تازه نصب شده بود سیمز رو نصب کردم. بعد بدون مشکلی آپدیتش کردم و کلی از مو و لباس و ... رو روش نصب کردم بعد دو تا سیمز خوشگل ساختم رفتم تو بازی. سیمزهام دوتاشون جلوی صندوق پستی دقیقا در یک نقطه وامیستن و هیچ حرکتی نمی کنن.
بازی رو پاک کردم و دوباره بدون آپدیت نصب کردم درست شد.
حالااگه بخوام این پک جدید رو بخرم لزوما باید آپدیت کنم دیگه، به همون مشکلی که تو قسمت بالا توضیح دادم بر می خورم؟
کسی تا حالا به این مشکل برخورده؟
چه باید کرد؟

َalireza
20-11-2009, 12:24
چیجوری میشه تو سیمز ازدواج کرد؟
:دی
لطفا اسم گزینه هایی که تو بازی هست رو انگلیسی بگید تا بهتر متوجه شم:D

loomina
20-11-2009, 15:12
اقا اون شهر اضافي سميز 3 رو اگز ميشه برام بزاريد! سريع باشه لطفا اينترنتم به زودي قطع ميشه و شارجم هدر ميره! :11:

3Dmajid
20-11-2009, 16:48
این اکسپنشن جدیده که اومده چه جوریه ؟
حال میده ؟

loomina
20-11-2009, 17:02
این اکسپنشن جدیده که اومده چه جوریه ؟
حال میده ؟

اره با اين عكسايي كه من ديدم از بازي مطمئنا خيلي خفنه. از من ميشنوي حتما بگيرش.:20:

َalireza
20-11-2009, 17:52
چیجوری میشه تو سیمز ازدواج کرد؟
:دی
لطفا اسم گزینه هایی که تو بازی هست رو انگلیسی بگید تا بهتر متوجه شم:D
سلام
اگه میشه سریعتر بگید لطفا

sina_core2duo
20-11-2009, 18:16
یکی از پچها رو گرفتم ولی میخوام نصب کنم این ارور رو میده :
The setup has detected that the installed game region for this update is incorrect.
This update requires a different game region in order to be installed.

shaaheen
20-11-2009, 19:08
سلام
اگه میشه سریعتر بگید لطفا

درست يادم نيست تو سميز 3 ازدواج نكردم اصلا :31: ولي احتمالا اول بايد PURPSE ENGAGE باشه بعدش كه نامزد ميشين PURPOSE MARRIAGE

َalireza
20-11-2009, 20:56
بعدش یه چیز دیگه
نمیشه دو تا شخصیت تو یه سیو ساخت بعد یکیشو کنترل کنی بعد بری با اون یکی دوست بشی؟؟؟:دی

***fandogh***
20-11-2009, 22:20
کسی این بازی رو نگرفته؟

mohammad2100
20-11-2009, 23:02
بچه ها من این پک جدید رو خریدم راستی هیچکی مثل من سیمز بلد نیست الان همه اسکیل هام mastered هستن همه شغلا رو امتحان کردم و آماده آموزش به همه ام درزم اون چالنج ها رو پر کردم

loomina
20-11-2009, 23:20
بچه ها من این پک جدید رو خریدم راستی هیچکی مثل من سیمز بلد نیست الان همه اسکیل هام mastered هستن همه شغلا رو امتحان کردم و آماده آموزش به همه ام درزم اون چالنج ها رو پر کردم

LOL !!!
شما ميخواي زحمت نكش!:31: اين كارارو من تابستون تو 4 روز كردم اونم براي 2 تا سيمز نه يكي!:10:

يه جوان مردم كه پيدا نشد اين شهر دوم سيمز رو بزاره . امروزم احتمالا تموم ميشه اينترنت 5 گيگ شارجم هدر ميره!:41: ولي حالا مهم نيست لطفا بزاريد شهر دوم رو.:11:

mohammad2100
21-11-2009, 00:03
LOL !!!
شما ميخواي زحمت نكش!:31: اين كارارو من تابستون تو 4 روز كردم اونم براي 2 تا سيمز نه يكي!:10:

يه جوان مردم كه پيدا نشد اين شهر دوم سيمز رو بزاره . امروزم احتمالا تموم ميشه اينترنت 5 گيگ شارجم هدر ميره!:41: ولي حالا مهم نيست لطفا بزاريد شهر دوم رو.:11:

ناراحت نشی ها اما من همه اکیلای بازی رو با همه چالنج ها تو 12 ساعت پر می کنم درزم به ما نمی خوری
او اگه منظورت پکش هست که 2 تا دی وی دی و من حال آپلودشو ندارم

m2stech
21-11-2009, 00:26
یکی از پچها رو گرفتم ولی میخوام نصب کنم این ارور رو میده :
The setup has detected that the installed game region for this update is incorrect.
This update requires a different game region in order to be installed.

باید این کار را کنی:
Go to Start
click Run and type in "regedit"
open HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Sims\The Sims 3
double click SKU
Now change the value to 2

برایWorld Adventure هم باید ورژن Razor1911 بازی و نه Reloaded و حداقل پچ 1.6.6 بازی را باید داشته باشی !

amita
21-11-2009, 09:37
دانلود پچ سیمز ورژن 1.6.6.002002

حجم فایل : 100 مگابایت

shaaheen
21-11-2009, 09:49
LOL !!!

بيا دوست من اين صفحه رو ببين:

خدايي ديروز نزديك يه ساعت واست گشتم پيداش نكردم ولي الآن 2 دقيقه ام طول نكشيد :10:

shaaheen
21-11-2009, 09:55
راستي يه skin باحال پيدا كردم خودم خيلي حال كردم دلم نيومد نذارم:

اينم لينك دانلودش:

loomina
21-11-2009, 13:09
بيا دوست من اين صفحه رو ببين:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخدايي ديروز نزديك يه ساعت واست گشتم پيداش نكردم ولي الآن 2 دقيقه ام طول نكشيد :10:

ممنون. اين فايل رو بايد دقيقا كجا بريزيم؟

راستي يه skin باحال پيدا كردم خودم خيلي حال كردم دلم نيومد نذارم:

اينم لينك دانلودش:

ايول! بازم از اينا بزار. اگر ميشه مدل مو هم بزار.:10:

mohammad2100
21-11-2009, 13:14
ممنون. اين فايل رو بايد دقيقا كجا بريزيم؟

ايول! بازم از اينا بزار. اگر ميشه مدل مو هم بزار.:10:

چرا گدایی می کنید خوب برو یه سرج کن پیدا می کنی بیا اینم یک سایت توپ

برای همه سیمزهاست اول 3 رو انتخاب کن بعد مدهاش میاد که اونا هم دسته بندی دارن مدل مو مدل پیراهن لوازم خانه خود خونه

Zende
21-11-2009, 14:21
آقای سیمز بلد پروفوسور انیشتین شما اینقدر علم سیمزتون بالاست ماشاءالله که نفهمیدید شهر جدید چی هست اصلا!!!!!
شهر جدید با پک جدید فرق داره

بیا
این جا برو خودم گذاشتم:دی
227 مگه تمام پکیج های اولیه هم هست توضیحاتشم آسونه فقط بیت تورنت و داشته باش تازه شاید با یو تورنت هم بیاد
بعد که دانلود کردی میریزی اینجا:
C:\Documents and Settings\A & M\My Documents\Electronic Arts\The Sims 3\Downloads
launcher رو باز میکنی میری قسمت دانلود فکر کنم بعدش همه رو انتخاب میکنی میزنی install یا یه چی مثل این درست یادم نیست بعدش یه سری خط میاد پر میشه بعدشم همش به بازیت اضافه میشه

rawy
21-11-2009, 14:53
دو تا سوال دارم:
یکی اینکه اضافاتی که در پوشه ی packages ریخته شده شده توی بازی دیده نمیشه و فقط اونهایی که با لانچر نصب شدن هستند.

مسئله ی دومم اینه که ، من روی ویندوزی که تازه نصب شده بود سیمز رو نصب کردم. بعد بدون مشکلی آپدیتش کردم و کلی از مو و لباس و ... رو روش نصب کردم بعد دو تا سیمز خوشگل ساختم رفتم تو بازی. سیمزهام دوتاشون جلوی صندوق پستی دقیقا در یک نقطه وامیستن و هیچ حرکتی نمی کنن.
بازی رو پاک کردم و دوباره بدون آپدیت نصب کردم درست شد.
حالااگه بخوام این پک جدید رو بخرم لزوما باید آپدیت کنم دیگه، به همون مشکلی که تو قسمت بالا توضیح دادم بر می خورم؟
کسی تا حالا به این مشکل برخورده؟
چه باید کرد؟

هيچكي نيست جواب بده؟

اينقدر مسئله بغرنجه؟

من طاقت نياوردم با وجود تمامي اين مشكلاتي كه باهاش مواجه هستم پك رو سفارش دادم.
براي تهران كي ميرسه؟

mohammad2100
21-11-2009, 15:02
راستش ما که استاد بودیم حالا شدیم شاگرد
1.فایل رفع سان----ور برای ورژن 1.4 نیستش
2.وقتی می خوام 1.7 رو بریزم ارور میده وقتی می خواستم 1.4 کنم هم ارور میداد که پاک کردم و دوباره ریختم شاید نسخه ام reloaded باشه نمی دونم ارورش هم اینه
invalid File

mohammad2100
21-11-2009, 15:07
آقای سیمز بلد پروفوسور انیشتین شما اینقدر علم سیمزتون بالاست ماشاءالله که نفهمیدید شهر جدید چی هست اصلا!!!!!

بیا
227 مگه تمام پکیج های اولیه هم هست توضیحاتشم آسونه فقط بیت تورنت و داشته باش تازه شاید با یو تورنت هم بیاد
C:\Documents and Settings\A & M\My Documents\Electronic Arts\The Sims 3\Downloads
launcher رو باز میکنی میری قسمت دانلود فکر کنم بعدش همه رو انتخاب میکنی میزنی install یا یه چی مثل این درست یادم نیست بعدش یه سری خط میاد پر میشه بعدشم همش به بازیت اضافه میشه
شما ها اصلا جنبه شوخی ندارید همه چی رو جدی می گیرید حالا یک خورده شوخی کردما:41:
باشه اصلا من خنگ سیمز خوبه :20:
ودر آخر فکر کنم نباید میگفتی شهر باید می گفتی world چون من هرجا بودم گفتن ورلد آخه تو فرومای خارجی می گردم تا بیام به فرومای ایران عادت کنم طول میکشه:11:
اگه مد خواستی بگو 5 گیگ مد دارم:27:
world هم دوتاست و باید بیشتر بشه:40:

Zende
21-11-2009, 15:24
این تاپیک جاه طلبی سرکوب میشه:دی

loomina
21-11-2009, 15:30

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبیا

يعني اين كه اقا shaaheen دادن شهر نبود؟! اخه من دانلودش كردم 75 مگ هم بود.

mohammad2100
21-11-2009, 15:56
این تاپیک جاه طلبی سرکوب میشه:دی

پس خودتم باید سرکوب بشی:27:

shaaheen
21-11-2009, 16:12
يعني اين كه اقا shaaheen دادن شهر نبود؟! اخه من دانلودش كردم 75 مگ هم بود.

چرا شهره اسمشم riverview هست.

َalireza
21-11-2009, 16:56
سلام یه سوال
میشه یه نفر رو به عنوان همسایه تو خونت بسازی بعد بخوای باهاش دوست بشی؟

mohammad2100
21-11-2009, 17:07
راستش ما که استاد بودیم حالا شدیم شاگرد
1.فایل رفع سان----ور برای ورژن 1.4 نیستش؟
2.وقتی می خوام 1.7 رو بریزم ارور میده وقتی می خواستم 1.4 کنم هم ارور میداد که پاک کردم و دوباره ریختم شاید نسخه ام reloaded باشه نمی دونم ارورش هم اینه؟
invalid File

کسی نیست جواب سوال ما رو بده چی شد اینجا که همه میگفتن پرفسورن :46:

shaaheen
21-11-2009, 18:05
سلام یه سوال
میشه یه نفر رو به عنوان همسایه تو خونت بسازی بعد بخوای باهاش دوست بشی؟
فكر ميكنم اگه از توي منو گزينه edit town رو انتخاب كني بعد اون شخصي رو كه ساهختي از تو ليست انتخاب كني و بعد place copy رو بزني ميتوني اون شخص رو توي شهر هر جايي كه دوست داشته باشي بذاري.:46:
يه عكسم ازش گذاشتم:

sorna2
21-11-2009, 21:24
کسی نیست جواب سوال ما رو بده چی شد اینجا که همه میگفتن پرفسورن :46:

فکر کنم قبل از اپدیت کردن بازی باید فایل TS3 را که از کرک شده اش استفاده میکنی را تبدیل به فایل اریجینال کنی
انرا میتوانی از لینک زیر بگیری

If you have applied the crack to your Sims 3, you have to download the following file, which is the original "TS3.exe". Only with it you can apply the patches

Origina executable needed for patches:

***fandogh***
21-11-2009, 22:00
وقتی این رو دانلود کردیم چطوری تبدیل به اورجینال کنیم؟

amita
21-11-2009, 22:21
فکر کنم قبل از اپدیت کردن بازی باید فایل TS3 را که از کرک شده اش استفاده میکنی را تبدیل به فایل اریجینال کنی

سلام دوست عزیز میشه این فایلو یک جایه دیگه آپلود کنی ؟ به شدت به این فایل احتیاج دارم!:11:

sorna2
21-11-2009, 22:45
وقتی این رو دانلود کردیم چطوری تبدیل به اورجینال کنیم؟

محل فایل TS3
C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Game\Bin\TS3

برای احتیاط بهتر است قبل از تعویض یک بک اپ از فایل TS3 بگیری

sorna2
21-11-2009, 22:51
سلام دوست عزیز میشه این فایلو یک جایه دیگه آپلود کنی ؟ به شدت به این فایل احتیاج دارم!:11:

متاسفانه امکان اپلود ندارم
ادرس راپیدشیر را در لینک زیر دیده ام

mohammad2100
21-11-2009, 23:15

از Rapidbaz.com استفاده کن تا 20 مگ میتونی بدون محدودیت بگیری

mohammad2100
21-11-2009, 23:35

If you have applied the crack to your Sims 3, you have to download the following file, which is the original "TS3.exe". Only with it you can apply the patches

کار نکرد لطفا زور نزنید:13:
2بار 100 مگ گرفتم آخرشم همون بود آخه نمی گید ما هم زندگی داریم:2:

sorna2
22-11-2009, 07:58
کار نکرد لطفا زور نزنید:13:
2بار 100 مگ گرفتم آخرشم همون بود آخه نمی گید ما هم زندگی داریم:2:

من هم ابتدا همان ارور شما را دریافت کردم ولی بعد ...
به ترتیب زیر عمل کردم و توانستم از ورژن 1.4.6.00002 به ورژن 1.6.6.002002 و سپس به ورژن 1.7.9.002002
اپدیت کنم

1 - ابتدا کل پوشه Mods و فایل Resource.cfg مربوط به انرا برداشته و به عنوان بک اپ در محل دیگری cut & paste کردم
بهتر است یک بک اپ هم از C:\Documents and Settings\me\My Documents\Electronic Arts\The Sims 3 جهت احتیاط بگیری

2 - فایل اریجینال TS3 را در C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Game\Bin
به جای فایل کراک شده TS3 کپی کردم

فایل اریجینال را میتوان از این ادرس بگیری

3 - با فایل Sims3_1.6.6.002002_from_1.4.6.00002.rar
از ورژن 1.4.6.00002 به ورژن 1.6.6.002002 اپدیت کردم

ادرس دانلود

4 - با فایل Sims3_1.7.9.002002_from_1.6.6.002002.rar
از ورژن 1.6.6.002002 به ورژن 1.7.9.002002 اپدیت کردم

ادرس دانلود

اگر ورزن فعلی شما به غیر از 1.4.6.00002 میباشد در لینک زیر ادرس فایل های اپدیت برای بقیه ورژن ها موجود است

5 - بعد از اپدیت حالا اگر در موقع بالا امدن بازی از شما درخواست CD کرد دو راه داری که اولی به نظر من بهتر از دومی است

a - استفاده از فایل NRaas_NoCD.package که باید در پوشه Mods کپی شود توصیه میکنم در این مرحله یک پوشه Mods جدید درست کنید و فعلا از پوشه Mods که قبلا بک اپ گرفته اید استفاده نکنید

ادرس دانلود

مزیت این فایل حجم کم ان و همچنین عدم نیاز به کراک مجدد فایل TS3 است

b - استفاده از فایل کراک که بوسیله ان باید فایل TS3 را مجددا کراک کنی

ادرس دانلود

Pass : fixbyrzr1911

ادرس دانلود

در این مرحله یک بار بازی را اجرا کن و وقتی از بالا امدن ان مطمئن شدی ان وقت میتوانی از پوشه Mods که قبلا بک اپ گرفته ای استفاده کنی و انرا سر جای اولش بگذاری. حالا یک بار دیگر بازی را اجرا کن و اگر در بالا امدن بازی مشکلی پیش امد باید بدنبال فایل های ناسازگار با ورژن 1.7.9 در پوشه Mods بگردی و انها را حذف کنی

امیدوارم مشکلتان با این توضیحات حل شود.

saeedtiger
22-11-2009, 10:25
من می خوام ورژن بازی رو 1.0.615.00002 به 1.0.631.00002 تغییربدم
اما هیچ لینکی که کار کنه گیرم نمیاد
کسی نمی تونه لینک سالمشو به من بده؟؟؟

rawy
22-11-2009, 11:18
هيچكي نيست جواب بده؟

اينقدر مسئله بغرنجه؟

من طاقت نياوردم با وجود تمامي اين مشكلاتي كه باهاش مواجه هستم پك رو سفارش دادم.
براي تهران كي ميرسه؟

اي بابا اينجا چرا اينجوريه؟
هي خودم جواب خودمو مي دم؟
من دو روزه سفارش دادم هنوز خبري نيست
تو تهران كه دو دقيقه با پيك هم ميشه فرستاد
حالا پست هم كه باشه تا حالا بايد مي رسيد؟

موقع ثبت سفارش هم نه ميلي دريافت كردم نه شماره پيگيري اي چيزي
اگه نمياد جاي ديگه سفارش بدم؟
:19:

amita
22-11-2009, 12:48
اي بابا اينجا چرا اينجوريه؟
هي خودم جواب خودمو مي دم؟
من دو روزه سفارش دادم هنوز خبري نيست
تو تهران كه دو دقيقه با پيك هم ميشه فرستاد
حالا پست هم كه باشه تا حالا بايد مي رسيد؟

موقع ثبت سفارش هم نه ميلي دريافت كردم نه شماره پيگيري اي چيزي
اگه نمياد جاي ديگه سفارش بدم؟
:19:

احتمالا باید فردا به دستت برسه.:20:
منم یکی از شهرستانهای تهرانم هر وقت از p30world سفارش می دم 3 روزه بدستم میرسه چون شرکت p30world توی رشته ...

mohammad2100
22-11-2009, 13:04
من هم ابتدا همان ارور شما را دریافت کردم ولی بعد ...
به ترتیب زیر عمل کردم و توانستم از ورژن 1.4.6.00002 به ورژن 1.6.6.002002 و سپس به ورژن 1.7.9.002002
اپدیت کنم

1 - ابتدا کل پوشه Mods و فایل Resource.cfg مربوط به انرا برداشته و به عنوان بک اپ در محل دیگری cut & paste کردم
بهتر است یک بک اپ هم از C:\Documents and Settings\me\My Documents\Electronic Arts\The Sims 3 جهت احتیاط بگیری

2 - فایل اریجینال TS3 را در C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Game\Bin
به جای فایل کراک شده TS3 کپی کردم

فایل اریجینال را میتوان از این ادرس بگیری

3 - با فایل Sims3_1.6.6.002002_from_1.4.6.00002.rar
از ورژن 1.4.6.00002 به ورژن 1.6.6.002002 اپدیت کردم

ادرس دانلود

4 - با فایل Sims3_1.7.9.002002_from_1.6.6.002002.rar
از ورژن 1.6.6.002002 به ورژن 1.7.9.002002 اپدیت کردم

ادرس دانلود

اگر ورزن فعلی شما به غیر از 1.4.6.00002 میباشد در لینک زیر ادرس فایل های اپدیت برای بقیه ورژن ها موجود است

5 - بعد از اپدیت حالا اگر در موقع بالا امدن بازی از شما درخواست CD کرد دو راه داری که اولی به نظر من بهتر از دومی است

a - استفاده از فایل NRaas_NoCD.package که باید در پوشه Mods کپی شود توصیه میکنم در این مرحله یک پوشه Mods جدید درست کنید و فعلا از پوشه Mods که قبلا بک اپ گرفته اید استفاده نکنید

ادرس دانلود

مزیت این فایل حجم کم ان و همچنین عدم نیاز به کراک مجدد فایل TS3 است

b - استفاده از فایل کراک SIMS3WACRACK که بوسیله ان باید فایل TS3 را مجددا کراک کنی

ادرس دانلود

در این مرحله یک بار بازی را اجرا کن و وقتی از بالا امدن ان مطمئن شدی ان وقت میتوانی از پوشه Mods که قبلا بک اپ گرفته ای استفاده کنی و انرا سر جای اولش بگذاری. حالا یک بار دیگر بازی را اجرا کن و اگر در بالا امدن بازی مشکلی پیش امد باید بدنبال فایل های ناسازگار با ورژن 1.7.9 در پوشه Mods بگردی و انها را حذف کنی

امیدوارم مشکلتان با این توضیحات حل شود.

ویرایش شد به دلیل اشتباه تایپ توسط خودم ندارم بود نه دارم

آقا مشکل دوم نه تو داکیومنت فلودر مد ندارم نه تو فلودر بازی کسی میدونه چرا من مد ریخته ام اما همشون تو لانچر نصب شده ان فذمتشون sim3pack بود

mohammad2100
22-11-2009, 13:07
منم تو ری هستم خداکنه پست برات اشتباه نزده باشه اوندفعع من کدپستی رو صحیح داده بودم اما تا 7 روز بهم نرسیدش بعد رفتیم پست دیدم منتطقه اش اشتباه رفته اونجا داد وبیداد کردیم که 20 دقیقه برام آوردن درزم میتونی بافروشگاه تماس بگیری و میتونی به پست مراجعه کنی ولی همیشه جز اون دفعه 3 روزه برام رسید و یک مسئله مهم اگه موبایل داده باشی قبل از ارسال بهت زنگ میزنن:11:

Zende
22-11-2009, 15:27
بعله بعله!
فقط مشکل اینجاست که اصلا اونایی که اول خریدن از سایت همه از دم 1.0.6 دارن شما داری میگی 1.4.6 اون سایت هم از 1.2.7 شروع میشه
حالا ما باید 711 مگ دانلود کنیم تا اول به 1.0.631 برسیم

Maggy_P
22-11-2009, 16:11
توی این پست من کامل توضیح دادم قبلا :

saeedtiger
22-11-2009, 16:58
توی این پست من کامل توضیح دادم قبلا :

خیلی ممنون اما تو این ورژنی که من می خوام نیست من 1.0.615.00002 به 1.0.631.00002 رو می خوام

sorna2
22-11-2009, 17:06

حجم همگی روی هم حدود 620 مگ است

sorna2
22-11-2009, 17:36
ویرایش شد به دلیل اشتباه تایپ توسط خودم ندارم بود نه دارم

آقا مشکل دوم نه تو داکیومنت فلودر مد ندارم نه تو فلودر بازی کسی میدونه چرا من مد ریخته ام اما همشون تو لانچر نصب شده ان فذمتشون sim3pack بود

پوشه Mods باید در این محل ساخته شود
C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3
برای ساختن صحیح ان بهتر است از فایل framework که در این ادرس وجود دارد استفاده کنی

قسمت دوم سوالت را خوب متوجه نمی شوم
ولی کلا فایلهای با پسوند package در محل زیر گذاشته میشود و درSims3Launcher دیده نمی شود
C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Mods\Packages

وفایلهای با پسوند sims3pack باید در محل زیر گذاشته شود
C:\Documents and Settings\me\My Documents\Electronic Arts\The Sims 3\Downloads
تا بعد بوسیله Sims3Launcher اینستال شود

mohammad2100
22-11-2009, 17:48
مژده همراه پک سیمز 3 نسخه razor بازی هم هست و نوشته هدیه روش من همین الان پکم رسید تو تهرانم ساعت5:45 دقیقه شب مشتری هم زیادداشتن که یارو چندتا دیگه مال شهرری هم داشت

mohammad2100
22-11-2009, 17:52
پوشه Mods باید در این محل ساخته شود
C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3
برای ساختن صحیح ان بهتر است از فایل framework که در این ادرس وجود دارد استفاده کنی

قسمت دوم سوالت را خوب متوجه نمی شوم
ولی کلا فایلهای با پسوند package در محل زیر گذاشته میشود و درSims3Launcher دیده نمی شود
C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Mods\Packages

وفایلهای با پسوند sims3pack باید در محل زیر گذاشته شود
C:\Documents and Settings\me\My Documents\Electronic Arts\The Sims 3\Downloads
تا بعد بوسیله Sims3Launcher اینستال شود

قسمت دوم سوال نیست بلکه Hint هستش

Zende
22-11-2009, 17:56
از سایت خرید کردی؟
توی توضیحات نوشتی که قبلا از سایت خریدی که فرستادن؟..
ما که بد ضرر کردیم.....حالا چرا!
چون توی توضیحات نبود که اگه قبلا خریدید بگید که براتون آپدیت بفرستیم ما هم کف و پشت دستمونو بو نکرده بودیم....

mohammad2100
22-11-2009, 18:06
از سایت خرید کردی؟
توی توضیحات نوشتی که قبلا از سایت خریدی که فرستادن؟..
ما که بد ضرر کردیم.....حالا چرا!
چون توی توضیحات نبود که اگه قبلا خریدید بگید که براتون آپدیت بفرستیم ما هم کف و پشت دستمونو بو نکرده بودیم....

آره از سایت خریدم الانم دارم نصب می کنم نمی دونم چرا اما توی بسته 2 تا دی وی دی بود و وسطشون یک جلدسی دی که دیدم روش نوشته : هدیه : نسخه اصلی بازی Sims 3 با قابلیت نصب
Expansion
پس کلا 4 تا دی وی دی بود

sorna2
22-11-2009, 18:10
قسمت دوم سوال نیست بلکه Hint هستش

یک بار دیگه hint خودت را بخوان ببین می فهمی چه نوشته ای

mohammad2100
22-11-2009, 18:18
یک بار دیگه hint خودت را بخوان ببین می فهمی چه نوشته ای

طرز نوشتنش بد بود متاسفم
تو پستا قبلی گفته بودم مد نصب کردم الان هم دوباره گفتم مد نصب کردم اما همه Sim3pack بودن و لانچر نصبشون کرده تایپ تند همینه دیگه:10:

sorna2
22-11-2009, 18:25
طرز نوشتنش بد بود متاسفم
تو پستا قبلی گفته بودم مد نصب کردم الان هم دوباره گفتم مد نصب کردم اما همه Sim3pack بودن و لانچر نصبشون کرده تایپ تند همینه دیگه:10:

no problem

mohammad2100
22-11-2009, 18:31
no problem
باشه راستی تو یک مدت تو فروم نبودی مثل من چرا میشه پ.خ بدی

amita
22-11-2009, 19:12
مژده همراه پک سیمز 3 نسخه razor بازی هم هست و نوشته هدیه روش من همین الان پکم رسید تو تهرانم ساعت5:45 دقیقه شب مشتری هم زیادداشتن که یارو چندتا دیگه مال شهرری هم داشت

پس چرا واسه من نفرستادن؟منم جزء اولین کسایی بودم که sims 3 رو خریده:41:پکش دیروز به دستم رسید

mohammad2100
22-11-2009, 19:16
اونایی که بازی رو از سایت خریدن دوباره نصب کنن اما کرک نکن و بعد آپدیت یک دفعه ای کنن به 1.7.9 خود لانچر باید آپدیت کنه

shaaheen
22-11-2009, 19:19
من بازي رو 4شنبه شب سفارش دادم از اينجا.چرا نفرستادن هنوز؟تهرانم هستم!!

mohammad2100
22-11-2009, 19:28

یک زنگ بزن فروشگاه:8:

mohammad2100
22-11-2009, 19:42
اونایی که بازی رو از فروشگاه خریدن با یک کد دیگه ریجیستر کن و حتما هم باید آپدیت کنن منم دارم آپدیت می کنم کد داخل دی وی دی غر مجازه

mohammad2100
22-11-2009, 20:12
پس چرا واسه من نفرستادن؟منم جزء اولین کسایی بودم که sims 3 رو خریده:41:پکش دیروز به دستم رسید

شاید من شانس داشتم:5:
ولی یک زنگ بزن سوال کن

mohammad2100
22-11-2009, 20:14

یک زنگ بزن فروشگاه:19:

***fandogh***
22-11-2009, 20:19
آره از سایت خریدم الانم دارم نصب می کنم نمی دونم چرا اما توی بسته 2 تا دی وی دی بود و وسطشون یک جلدسی دی که دیدم روش نوشته : هدیه : نسخه اصلی بازی Sims 3 با قابلیت نصب
Expansion
پس کلا 4 تا دی وی دی بود

سلام میخواستم ببینم اونا از کجا فهمیدن شما جزء اولین کسایی بودی که خریدی اخه منم جزء اولین کسا بودم میخوام ببینم چجوری سفارش بدم.؟

rawy
22-11-2009, 20:54
با کمال تشکر از دوستهایی که بالاخره یه جوابی به سوال ما دادن :42:
هر چند سوال اصلیم بی جواب موند.
امروز پک من هم رسید (دو روزه) یعنی امروز صبح اومدم اینجا غر زدم، عصر رسید.
برای من هم چهار تا دی وی دی بود دو تا نسخه ی جدید و دوتا بازی اورجینال در حالی که
من بازیم رو از اینجا نگرفته بودم.
آخ آخ فکر کنم دعوا راه انداختم :45:
حالا کسی هست بگه چرا من بازیم رو آپدیت می کنم سیمز ها حرکت نمی کنن؟ و همشون روی یک نقطه جلوی صندوق وامیستن؟
البته ممکنه به خاطر اورجینال نبودن بازیم بوده باشه چون من هنوز فرصت نکردم بازی جدید رو ببینم. امیدوارم به مشکل نخورم.

mohammad2100
22-11-2009, 20:59
سلام میخواستم ببینم اونا از کجا فهمیدن شما جزء اولین کسایی بودی که خریدی اخه منم جزء اولین کسا بودم میخوام ببینم چجوری سفارش بدم.؟

من تا اومد تو فروشگاه خریدم برو تو shop.p30world.com بعد محصول رو انتخاب کن و بگیر دیگه

mohammad2100
22-11-2009, 22:57
بچه ها کرک ورژن 1.7.9 رو نیاز دارم

rawy
22-11-2009, 23:14
پک جدید رو کامل نصب کردم، می خوام وارد بازی بشم میگه
no disk game found! please insert the sims3 world advantures game disk before proceeding
سی دی میخواد:37::23::41::44:

loomina
22-11-2009, 23:28
اونایی که بازی رو از سایت خریدن دوباره نصب کنن اما کرک نکن و بعد آپدیت یک دفعه ای کنن به 1.7.9 خود لانچر باید آپدیت کنه

مگه بدون كرك لانچر اجرا ميشه؟

منم همينطور. من توي توضيحات نوشتم كه برام بفرستيد. خدا كنه بفرستن. من 3 شنبه سفارش دادم هنوز به دستم نرسيده! البته اگر بدون بازي اصلي بفرستن پولشو كم ميدم ميرم از سر كوچه سيمز اصلي رو ميخرم!:31::31:

ميگم تو عكساش نديدم ساحل دريا هم باشه! من اخه دريا ي توي سيمز 2 رو خيلي دوست داشتم! هميشه سيمزامو ميبردم دمه دريا مسافرت!:31:

ولي خودمونيم اون سيمز 2به نظرم حالو هواي ديگه اي داره اين يكي اصلا نميچسبه ! ولي 2 من هنوزم خسته نميشم از بازي كردنش!

شايد اين كه يكم زيادي واقعي شده خودش يكي از دلايلش باشه كه احساس سيمز 2 رو نميده...

mohammad2100
22-11-2009, 23:53
no disk game found! please insert the sims3 world advantures game disk before proceeding

هرگز نشه فراموش کرک هستش تو دی وی دی نفهمیدم چی گفتم

rawy
22-11-2009, 23:53

شرمنده حل شد. با نصب پک جدید 2 تا پوشه در sims3 هست که هر دو تا پوشه باید کرک میشد. :43:

mohammad2100
22-11-2009, 23:56
لانچر مشکلی نداره و درزم من از یک سریال کدی استفاده می کنم که هنوز شناسایی نشده
و دوم اینکه راستش من شنبه سفارش دادم:11:
اگه بازی کرک نباشه اون اروری که دوستم میگه رو میده حالا کرک 1.7.9 رو هرکی دید بزاره

mohammad2100
23-11-2009, 00:00
مگه بدون كرك لانچر اجرا ميشه؟

منم همينطور. من توي توضيحات نوشتم كه برام بفرستيد. خدا كنه بفرستن. من 3 شنبه سفارش دادم هنوز به دستم نرسيده! البته اگر بدون بازي اصلي بفرستن پولشو كم ميدم ميرم از سر كوچه سيمز اصلي رو ميخرم!:31::31:

ميگم تو عكساش نديدم ساحل دريا هم باشه! من اخه دريا ي توي سيمز 2 رو خيلي دوست داشتم! هميشه سيمزامو ميبردم دمه دريا مسافرت!:31:

ولي خودمونيم اون سيمز 2به نظرم حالو هواي ديگه اي داره اين يكي اصلا نميچسبه ! ولي 2 من هنوزم خسته نميشم از بازي كردنش!

شايد اين كه يكم زيادي واقعي شده خودش يكي از دلايلش باشه كه احساس سيمز 2 رو نميده...

با کمال تشکر از دوستهایی که بالاخره یه جوابی به سوال ما دادن :42:
هر چند سوال اصلیم بی جواب موند.
امروز پک من هم رسید (دو روزه) یعنی امروز صبح اومدم اینجا غر زدم، عصر رسید.
برای من هم چهار تا دی وی دی بود دو تا نسخه ی جدید و دوتا بازی اورجینال در حالی که
من بازیم رو از اینجا نگرفته بودم.
آخ آخ فکر کنم دعوا راه انداختم :45:
حالا کسی هست بگه چرا من بازیم رو آپدیت می کنم سیمز ها حرکت نمی کنن؟ و همشون روی یک نقطه جلوی صندوق وامیستن؟
البته ممکنه به خاطر اورجینال نبودن بازیم بوده باشه چون من هنوز فرصت نکردم بازی جدید رو ببینم. امیدوارم به مشکل نخورم.

اینا رو به کسی نگو سویالی که تو بازی گذاشتن قلابیه و درزم کرک هاشم ری لود هست حرفه ای ها میدونن یعنی چی:2:
من تابستون یک سیمز از فروشگاه گرفتم با سریال اصل الان وقتی دیدم اون هدیه پکه قلابیه اون قدیمه رو با سریالش که اصل اله ریختم اما کرک نکردم و یک ضرب از لانچر آپدیت کردم تو 1.7.9 و الانم گیر کردم دوستان بدونن لانچر هاشون اکثرا قلابی چون سریال من حتی Simpoint هم داره:27:

mohammad2100
23-11-2009, 00:28
اونایی که پچ نیاز دارند میتونن از این لینک استفاده کنن

کل پچ های سیمز 3 که همه پچ ها از 1.0.6.631 تا 1.7.9 توش پیدا کنید البته دقت کنید که پچ های Worldwide رو بردارید

mohammad2100
23-11-2009, 12:41
کرک پچ 1.7.9 تیم razor 1911

Pass
fixbyrzr1911
تست شده

amita
23-11-2009, 13:22

دوست عزیز وقتی می خوای سفارش بدی باید توی پیغام(زیرکادر آدرس)بهشون یاد آوری کنید.چون من پیغام نزاشته بودم واسه من نفرستان .:5:من الان زنگ زدم فروشگاهش پرسیدم

Zende
23-11-2009, 14:41
بله من هم زنگیدم گفتم که اوضاع چجوریه و الآن همراه با یک بازی دیگه که سفارش دادم در راه هست:11::40::10:

Big-Boss
23-11-2009, 17:35
من الان این نسخه رو که با پک جدید برام اومده نصب کردم ورژنش هم 1.0.615.00107 هست
اما با هیچکدوم از اپدیت هایی که تو پک جدید هست اپدیت نمیشه
کسی میتونه راهنماییی کنه؟ مرسی

----------------------ویرایش:

اینم لیست آپدیتهای که در EP جدید بود
Sims3_1.5.82.002002_from_1.3.24.00002
Sims3_1.5.82.002002_from_1.4.6.00002
Sims3_1.5.82.002017_from_1.3.24.00107
Sims3_1.5.82.002017_from_1.4.6.00107
Sims3_1.5.82.002002_from_1.2.7.00002
Sims3_1.5.82.002002_from_1.0.631.00002
Sims3_1.5.82.002017_from_1.2.7.00107
Sims3_1.5.82.002017_from_1.0.631.00107

واسه 1.0.615.00107 هیچ آپدیت یا راهی نیست؟

amita
23-11-2009, 18:35
من الان این نسخه رو که با پک جدید برام اومده نصب کردم ورژنش هم 1.0.615.00107 هست

صفحه 264 ، sorna2 لینکش رو گذاشته:14:

mohammad2100
23-11-2009, 18:48
بچه ها من تو شانگهای هستم اسکیل ورزش های رزمی 10 هست شانگهای رو مثل کف دست بلدم فقط یک مشکل من می خوام ترومنت بسازم باید چیکار کنم یااگه ترومنت ها زمان خواستی داره بگید ولی این پکه چه شاهکاریه

Big-Boss
23-11-2009, 18:57
صفحه 264 ، sorna2 لینکش رو گذاشته:14:
مرسی ولی دایل آپم نمیتونم dl کنم
قبلا یه راهی گفته شده بود از طریق رجستری که بشه ورژن رو اورد بالاتر اگه به هر کدوم از اینا هم برسه ورژنم

بقیش رو از آپدیت هایی که تو این EP که از پی سی خریدم استفاده میکنم

alireza_gaming
23-11-2009, 21:08
سلام
من خیلی وقت پیش یک چیزی در این بازی کشف کردم که کسی در اینجا در موردش حرفی نزد واون هم معجون عمر است.
من خیلی وقت پیش این موضوع را فهمیده بودم و در انجمن بازی سنتر به بعضی از بچه ها گفته بودم ولی چون در اونجا کسی زیاد سیمز بازی نمی کنه :2: در اون وقت تصمیم گرفتم اینجا بگم ولی من اون موقع کاربری محود بودم :19: و وقتی که پست می دادم باید چک می کردم و من هم به خاطر این موضوع این موضوع را اون موقع نگفتم ولی حالا که یک کاربر کامل شده ام می خوام این را بگم
:32: نکته : استفاده از این مطلب و تشکر نکردن واقعا نامردی است
:32: نکته : استفاده از این مطلب در سایت ها و وبلاگ ها بدون درج منبع نامردی حساب می شود
خوب دیگه بریم سراغ اصل مطلب :

مواد لازم برای ساختن معجون عمر
1- لول 10 اشپزی
2- لول 10 ماهی گیری
3- لول 10 باغبانی
4- میوه ی زندگی (life fruit)
5- ماهی مرگ (death fish )
6- خواندن کتاب اشپزی معجون عمر (ambrosia)
-------------------------------------------------------------------------------------------------
طریقه ی تهیه ی مواد لازم :
1- بوسیله ی تلوزیون
2- بوسیله ی تلوزیون یا ماهی گیری
3- بوسیله ی تلوزیون یا کاشتن گیاهان مختلف
4- در سطح شهر دنبال دونه که روی زمین افتاده بگردید و دونه های اسپیشل را بردارید و بکارید تا یکی از اون دونه ها میوه ی زندگی باشه.
5- از ساعت 12 شب به بعد به قبرستان برید و در اون جا ماهی بگیرید تا ماهی مرگ را بگیرید.
6- به کتاب فروشی برید ودر لیست کتاب های اشپزی اخرین کتاب یعنی ambrosia بگردید و بخرید و بعد بخوانید.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
بعذ از اونکه این کار ها را کردید میوه ی زندگی و ماهی مرگ را در یخچال بگزارید.
بعد سر یخچال برید و بزنید ambrosia درست بکنه.
بعد از درست کردن ambrosia ان را بخورید و جوان بشید.
:32:نکته : کارها را به ترتیب انجام بدهید.
:32:نکته : اگر اشکال داشتی سوال پبرسید تا جواب کامل بگیرید
:32: نکته : استفاده از این مطلب در سایت ها و وبلاگ ها بدون درج منبع نامردی حساب می شود
تا جایی که می تونید حال کنید :7:

***fandogh***
23-11-2009, 21:59
من که الان سفارش دادم حالا کی بازی بدستم میرسه؟

mohammad2100
23-11-2009, 22:48
سلام
من خیلی وقت پیش یک چیزی در این بازی کشف کردم که کسی در اینجا در موردش حرفی نزد واون هم معجون عمر است.
من خیلی وقت پیش این موضوع را فهمیده بودم و در انجمن بازی سنتر به بعضی از بچه ها گفته بودم ولی چون در اونجا کسی زیاد سیمز بازی نمی کنه :2: در اون وقت تصمیم گرفتم اینجا بگم ولی من اون موقع کاربری محود بودم :19: و وقتی که پست می دادم باید چک می کردم و من هم به خاطر این موضوع این موضوع را اون موقع نگفتم ولی حالا که یک کاربر کامل شده ام می خوام این را بگم

1- لول 10 اشپزی
2- لول 10 ماهی گیری
3- لول 10 باغبانی
1- بوسیله ی تلوزیون
4- در سطح شهر دنبال دونه که روی زمین افتاده بگردید و دونه های اسپیشل را بردارید و بکارید تا یکی از اون دونه ها میوه ی زندگی باشه.
5- از ساعت 12 شب به بعد به قبرستان برید و در اون جا ماهی بگیرید تا ماهی مرگ را بگیرید.
6- به کتاب فروشی برید ودر لیست کتاب های اشپزی اخرین کتاب یعنی ambrosia بگردید و بخرید و بعد بخوانید.

داداش یک حال توپ دادی من اصلا حواسم به این نبود من همه چیزایی که تو میگی رو دارم رو یخچلم هم هست اما نمی دونستم چیه نمی زدم واقعا ممنون:11:

mohammad2100
23-11-2009, 22:49
من که الان سفارش دادم حالا کی بازی بدستم میرسه؟

عجله نکن 2 تا 5 روز:31::20:

sorna2
23-11-2009, 22:58

این نسخه ای که میگی رو pcworld فرستاده؟؟؟
از این جهت میپرسم که ورژنهایی که با 1.0.615 شروع میشوند ریلود هستند و برای اپدیت حدود 700 مگ باید دانلود کنی برسی به 1.0.631 تازه بعدش هم معلوم نیست جواب بده یا نه.

***fandogh***
23-11-2009, 22:59
عجله نکن 2 تا 5 روز:31::20:
2 تا 5 روز یعنی :18:من میمیرم ولی فکر نکنم :13:جدی گفتی:46:...................................... .......

***fandogh***
23-11-2009, 23:05
سلام

1- لول 10 اشپزی
2- لول 10 ماهی گیری
3- لول 10 باغبانی
1- بوسیله ی تلوزیون
ایول بابا سیمز باز ولی حال کردم مرسی:31::8:

sorna2
23-11-2009, 23:19
ایول بابا سیمز باز ولی حال کردم مرسی:31::8:

در مورد بوسیله ی تلوزیون میشه بیشتر توضیح بدی

loomina
24-11-2009, 00:43
سلام

1- لول 10 اشپزی
2- لول 10 ماهی گیری
3- لول 10 باغبانی
1- بوسیله ی تلوزیون

خب چه كاريه يه ميوه ي زندگي بخوري كه فرقي نداره با اين كارا.:31: ( اين همه زجرم نداره! ):31: چون از اينا من فقط ميوه رو استفاده ميكنم. يعني ديگه تو يه خونس تا اخر اجدادش كار ميكنه!

2 تا 5 روز یعنی :18:من میمیرم ولی فکر نکنم :13:جدی گفتی:46:...................................... .......

اره مطمئن باش جدي گفت. من سه شنبه سفارش دادم امروز دوشنبه كه نيومد احتمالا سه شنبه مياد. يعني 1 هفته بعد اسمشم ميزارن پست پيشتاز 1800 تومان هم اضافه ميگيرن به خاطرش.:41: 1 هفته من صبر كردم. ( عجب صبري ! شوخي نيست كه براي سيمز 3 يك هفته صبر كني !:31: ) از دوري سيمز 3 شدم اين اواتارم! =))

Big-Boss
24-11-2009, 01:43
این نسخه ای که میگی رو pcworld فرستاده؟؟؟
از این جهت میپرسم که ورژنهایی که با 1.0.615 شروع میشوند ریلود هستند و برای اپدیت حدود 700 مگ باید دانلود کنی برسی به 1.0.631 تازه بعدش هم معلوم نیست جواب بده یا نه.

بله از پی سی خریدم و چون اول هم نسخه آپدیت نشده رو خریده بودم به همراه world adventures برام فرستادن اما باز هم همون نسخه 1.0.615.00107 که با این EP جدید سازگار نیست و ظاهرا پچ 700 مگی تورنت میخواد
سوال اینجاست که:

پس این ورژنی که پی سی فرستاده :

هدیه:نسخه اصلی بازی Sims 3 با قابلیت نصب Expansion
چه فرقی با ورژنی که قبلا از پی سی خریدم داره؟
هر دو 1.0.615.00107 هستند

mohammad2100
24-11-2009, 06:43
بله از پی سی خریدم و چون اول هم نسخه آپدیت نشده رو خریده بودم به همراه world adventures برام فرستادن اما باز هم همون نسخه 1.0.615.00107 که با این EP جدید سازگار نیست و ظاهرا پچ 700 مگی تورنت میخواد
سوال اینجاست که:

پس این ورژنی که پی سی فرستاده :

چه فرقی با ورژنی که قبلا از پی سی خریدم داره؟
هر دو 1.0.615.00107 هستند

اونو نصب نکن اینی که پی سی داده نسخه Reloaded هست دیگه :27:

اگه تونستی پچی که بازی رو کنه 1.0.6.631 به من بگو 120 مگه پچ و 1 کرک توپ میدم که بکنی 1.7.9

rawy
24-11-2009, 10:40
[quote=sorna2;4427885]این نسخه ای که میگی رو pcworld فرستاده؟؟؟
از این جهت میپرسم که ورژنهایی که با 1.0.615 شروع میشوند ریلود هستند و برای اپدیت حدود 700 مگ باید دانلود کنی برسی به 1.0.631 تازه بعدش هم معلوم نیست جواب بده یا نه.[/quote

بله درسته ايني كه براي من فرستادن هم همينطور بود اما آپديتش كردم مشكلي نداشت البته من از قبل اون فايل 700 مگي و بقيه ي آپديت ها رو داشتم. (كه تو صفحه 226 هست)

سيمز يه ايراداتي داره كه تو پك جديد هم برطرف نشده
يكي اينكه فصل ها و آب و هوا تغيير نميكنه و تو خونه ي ما هميشه شومينه روشنه اينا گرما حاليشون نيست:23:
همينطور لباس ها و پالتوها شامل همين قضيه است
هيجانش هم خيلي كمه البته با مسافرت ها بهتر شده
كمي هم فكري شده البته در حد دبستان
يكي ديگه اينكه مدل موهاشون رو نميشه تغيير داد
پسر يكي يه دونه ي سيمز هام كه كلي واسه آينده اش نقشه كشيده بودم. بزرگ كه شد موهاش دم اسبيه :ohno:
آخه مادرت دم اسبي بوده پدرت دم اسبي بوده
حالا جداي امكان مسافرت رفتن كه به موارد موبايل اضافه ميشه، تغييراتي تو پك جديد هست كه يه كم بهتر شده (يه كم):27:
انصافا لباس ها خوب شده بعضي هاش خيلي خوشگلند حداقل يه تنوعي ايجاد شد
يه چند تا خط چشم اضافه كردن
به شخصيت ها هم چند موردي اضافه شده و يكيش اينه كه سيمزتون بيشتر بتونه بره مسافرت.

سيمزم رو بردم مصر نشسته بود ني ميزد از تو سبد مار دربياد، هرچي زور زد ديد نمياد دستش رو كرد تو سبد نيشش زد :دی اما هيچيش نشد. تو اهرام هم آتيش گرفت نه يه سوختگي اي امدادي :41::31:
راستي مار رو مي تونيد بندازيد تو لباس بقيه اما بايد قيد دوستي رو بزنيد چون طبعا اعصابش ميريزه بهم:27:

اين يه كم از تغييرات سيمز براي دوستايي كه هنوز پك رو دريافت نكردند

saeedtiger
24-11-2009, 10:48
سلام می خوام سیمز Adventur رو به نسخه ی Sims3_2.2.8.002002_from_2.0.86.002002 آپ دیت کنم اما ارورو invalid fund file میده برا قبلی هم همین درده سر رو داشتم که یه فابل 16 مگی گرفتم درست شد
برا این هنوز فابلا ارجینالش نیومده؟؟؟

amita
24-11-2009, 12:02
بچه ها چند تا سوال دارم خواهشا جواب درست بدین.(تو این چند روزه از دست سیمز دیونه شدم:37:)
این سیمزی که من دارم ورژن اصلی نیست و نمیشه باهاش آپدیت کرد.چجوری می تونم به ورژن اصلی تبدیلش کنم؟
سیمز من هم ورژن 1.615 ،اگر لینکی که sorna 2 تو صفحه 264 گذاشته دانلود کنم ورژن بازی من چند میشه؟
کلا بگین با این مشخصات چجوری می تونم این پک جدید رو بازی کنم؟

saeedtiger
24-11-2009, 12:57
بچه ها چند تا سوال دارم خواهشا جواب درست بدین.(تو این چند روزه از دست سیمز دیونه شدم:37:)
این سیمزی که من دارم ورژن اصلی نیست و نمیشه باهاش آپدیت کرد.چجوری می تونم به ورژن اصلی تبدیلش کنم؟
سیمز من هم ورژن 1.615 ،اگر لینکی که sorna 2 تو صفحه 264 گذاشته دانلود کنم ورژن بازی من چند میشه؟
منم مشکل تو رو داشتم علاوه بر اون فابلهای صفحه ی 264 تو این صفحه هیکس ارورم بگیر 16 مگه کارت راه میوفته میتونی آپ کنی

mohammad2100
24-11-2009, 13:05
سلام می خوام سیمز Adventur رو به نسخه ی Sims3_2.2.8.002002_from_2.0.86.002002 آپ دیت کنم اما ارورو invalid fund file میده برا قبلی هم همین درده سر رو داشتم که یه فابل 16 مگی گرفتم درست شد
برا این هنوز فابلا ارجینالش نیومده؟؟؟

همیشه قبل از کرک از فایلایی که می خوان جایگزین بشن کپی بگیر و وقتی خواستی آپدیت کنیفایل کرک نداشته رو دوباره برگردون درزم مدهم در بعضی از مواقع باعث این ارورن

mohammad2100
24-11-2009, 13:08

اگه اونا رو بریزی تازه میتونی پکو نصب کنی اما من میگم اگه نسخه قبلی بازی که 1.0.6.613 یک همچین چیزی بود فروشگاه داده بود داشتی یا تونستی پیدا کنی با 120 مگه می کنمت 1.7.9 که خیلی قابلیت داره و کرکشم می کنم اونم از نوع razor
برای ورژن هم یادم نیست اما فکر کنم بشه 1.5.5

alireza_gaming
24-11-2009, 13:28
در مورد بوسیله ی تلوزیون میشه بیشتر توضیح بدی
یعنی این که مثلا می خوای لول گاردینگ ( باغبانی ) بگیری باید بری شبکه ی که در مورد گاردنینگ هست را ببینی فکر کنم اسم شبکه gardening بود

sorna2
24-11-2009, 13:53

ورژن کاملت را بگو

amita
24-11-2009, 14:11
ورژن کاملت را بگو

1.0.615.00107

sorna2
24-11-2009, 14:15
1.0.615.00107

بزار یه سرچی بکنم

اینو پیدا کردم . حجمش هم زیاد نیست حدود 10 مگ. یه امتحانی بکن ببین جواب میده یا نه؟

rawy
24-11-2009, 14:17

آخي كاملا درك مي كنم الان چه احساسي داري
من كارهايي كه خودم انجام دادم رو براتون توضيح ميدم شايد به دردتون بخوره
ببنيد تو صفحه ي 226 كه بری Maggy همه ي آپديت ها رو گذاشته
و چندتا پايين ترش يه كي كه ورژن 1.0.615.00107
رو داره سوال كرده و پاسخ دادند كه بايد به آلفا يعني 631 تبديل بشه كه حجمش 700 تاست
اين رو كه گرفتي و فايلهاش رو تو بازي كپي كردي بايد كارهايي كه توي صفحه 229 پست پنجم :31:
نوشته شده انجام بدي ( اين يكي حجمش كمه)
بعد لانچر بازيت رو كه اجرا كني و ورژنت رو ببيني مي توني از اونجا (صفحه 226) آپديت ها ش رو بگيري
ورژن سيمز من بعد از كارهايي كه در بالا توضيح دادم ميشه:
1.0.631.00002كه به ورژن Sims3_1.2.7.00002 ارتقا مي دم
و بعد به ورژن 1.3.24.00002
بعد 1.4.6.00002
و بعد ديگه نداره بازي نصب ميشه
مثل من كرك يادت نره
اميدوارم اشتباه تايپ نكرده باشم چون عجله ای نوشتم اما تو اين دوتا صفحه كه بري دستت مياد بايد چي كار كني
:20:

shaaheen
24-11-2009, 14:31
من روز به روز سرعت سيمزم مياد پايين.قبلا 10 ثانيه طول ميكشيد بازيم لود بشه.الآن نزديك 20 دقيقه طول ميكشه :18:
چه خاكي تو سرم بريزم :44::37:

shaaheen
24-11-2009, 14:39
2009 Jaguar XK Coupe by Fresh-Prince

2006 Ford Mustang GT by Fresh-Prince

2009 Lexus IS F by Fresh-Prince at MTS

amita
24-11-2009, 14:53
منم همین ورژن رو داشتم
در واقع این ورژن بتا هست
برای اینکه این ورژن رو بخواید آپدیت کنید باید اول به ورژن آلفا یعنی 1.0.631 تبدیل بشه

که البته پچش خیلی حجیمه 711 مگابایت هست که فقط هم لینک تورنت داره
من اینجا آپلودش میکنم هر کی میخواد میتونه استفاده کنه

وقتی این نسخه رو آپدیت کردم مشکل کندی سرعت شماره 3 درست شد

این حجمش 14 کیلوبایته!اگه میشه لینک سالمشو بزارین

sorna2
24-11-2009, 15:10

اینو امتحان کردی یا نه

amita
24-11-2009, 15:28
بچه ها 3 تا سوال دیگه داشتم(ببخشید امروز خیلی سوال پرسیدم:43:)

1- بعد از ورژن 1.4.6 چه ورژنیه؟چون من شنیدم واسه پک باید حداقل ورژن 1.6.6 رو داشته باشی
2- این فایل 700 مگی که Maggy خانم گذاشتن ورژن1.0.631.00001 یا 1.0.631.00002 ؟
3- چرا من وقتی لانچرم رو باز می کنم صفحه اول سیمز3 نمیاد(وقتی کانکت رو می زنم فقط یک صفحه سفید میاد) :12:

amita
24-11-2009, 15:31
اینو امتحان کردی یا نه

نه،چون با دیال آپ بخوای 10 مگ دانلود کنی موهات سفید میشه.گذاشتم فردا که رفتم کافی نت همرو یکجا باهم دانلود کنم.(هم فایل شمارو هم اون 700 مگی رو:31:)

alireza_gaming
24-11-2009, 15:49
سلام
مثل این که اینجا خیلی افراد با اپدیت کردن سیمزشون مشکل دارن خوب این یه راه حل های ساده داره که من می گم :
کسانی که 1.0.615 دارند نگران نباشند و برای اون پچ 700 مگی ناراحت نباشند چون با یک پچ 15 مگی کارشون حله واین هم لینک دانلود

اول این فایل را بگیرید و بعد روی پوشه ی اصلی بازی بریزید
-----------------------------------------------------------------------------------------------
بعد این فایلی که گذاشتم را دانلود کنید و در پوشه ی bin بریزید

-----------------------------------------------------------------------------------------------
حالا در run بنویسید regedit و وارد ریجیستری بشید و بعد داخل پوشه ی HKEY_LOCAL_MACHINE شوید و بعد داخل پوشه ی SOFTWARE شوید و بعد وارد پوشه ی Sims شوید و بعد وارد پوشه ی The Sims 3 شوید حالا برای این که هنگ نکنید ادرس کامل را می زارم :
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Sims\The Sims 3
حالا که وارد پوشه ی The Sims 3 شده اید روی SKU کلیک کنید و عدد 7 را به 2 تغییر دهید

حالا این پچ که 64 مگ است و ورژن 1.0.631.00002 را به 1.4.6.00002 تبدیل می کنه دانلود کنید و نصب کنید

حالا این پچ که 100 مگ است و ورژن 1.4.6.00002 را به 1.6.6.002002 تبدیل می کنه دانلود کنید و نصب کنید

حالا این پچ که 20 مگ است و ورژن 1.6.6.002002 را به 1.7.9.002002 تبدیل می کنه دانلود کنید و نصب کنید

خوب حالا ورژن شما 1.7.9.002002 است و حالا برای بازی احتیاج به کرک دارید که من پیشنهاد می کنم کرکی روی این نریزید و پک جدید را نصب کرده و کرک ورد ادونچر را روی بازی بریزید
این مطلبی که نوشتم پنجاه درصدش را خودم نوشتم و پنجاه درصد دیگر چکیده ای از حرف های مگی خانوم و اقا سورنا است
خوب من با این روش تونستم ورد ادونچر را نصب کنم امید وارم این روش به درد شما هم بخورد
اگه مشکلی داشتید بپرسید

alireza_gaming
24-11-2009, 15:58
خب چه كاريه يه ميوه ي زندگي بخوري كه فرقي نداره با اين كارا.:31: ( اين همه زجرم نداره! ):31: چون از اينا من فقط ميوه رو استفاده ميكنم. يعني ديگه تو يه خونس تا اخر اجدادش كار ميكنه!
این معجون عمر به مدت زیادی سیمزتون را تو سن یانگ اددولت نگه میداره مثلا حدود 960 روز سیمزی که وقتی اثر این معجون رفت سریع یکی دیگه مسازید و میدید سیمزتون بخوره

rawy
24-11-2009, 16:06

اتفاقا من هم همين سوال رو پرسيدم
اين لينك هست

لينكي كه با برنامه ي تورنت باز و دانلود میشه
توي گوگل سرچ كن تورنت پيداش مي كنه
براي دانلود فايلهاي حجيم از اين استفاده مي كنند

1-من كه تا 1.4.6 داشتم بازي نصب شد
2-براي من كه 1.0.631.00002 ميشه
3- اينم نمي دونم شاید ویندوز مسئله داره

Zende
24-11-2009, 16:25
مگه میخوایم یارو رو بزاریم تو موزه چه خبره بابا میپوسه!!!!
من همیشه از توی آپشن عمر کل سیم هارو میکنم long 190 روز بهتر هم هست از معمولی زیاد هم نیست خیلی

Big-Boss
24-11-2009, 17:28
اینو امتحان کردی یا نه

من اینو دانلود کردم
که یه فایل سلف اکستراکتینگ هست بعد از اکستراکت شدنش این پوشه ها و فایلها رو میده:
پوشه ها:
Game
GameData

فایل ها:
regsetup
regsetup تکست
update
vpatchprompt
که ظاهرا باید در مسیر نصب بازی کپی بشن ولی بعدش هم بعد از اجرا کردن اون فایل ها هم هیچ تغییری پیش نمیاد و ورژن کماکان 1.0.615.00107 میمونه
حتی خودش رجیستری رو عوض میکنه ولی بازم فایده نداره
شاید هم من اشتباه ارم انجام میدم کسی طریقه نصب صحیح این آپدیت رو میدونه؟ یا باز هم اون 700 مگ تورنت رو احتیاج داره

-------------
عجب دردسری شده این سیمز
اگه کسی فروشگاهی جایی رو میشناسه که نسخه اپدیت شده داشته باشه پ.خ به من خبر بده ممنون میشم

mohammad2100
24-11-2009, 17:46
بچه ها اگه یادتون باشه نسخه سیمز تابستون اومد تو فروشگاه اونوقت نسخه بازی 1.0.6.631 بود که تو فلودر کرک باید می کردیش و 1.0.6.632 و بعد کرک می کردی هرکی اون ورژن رو داره بگه کارشو حل کنم
درزم این میوه زندگی رو یک دونه داشتم حالا باید چیکار کنم چون مصرفش کردم برم کجا بخرم؟

amita
24-11-2009, 17:56
یعنی اون فایل 15 مگی که alireza-gaming هم گذاشته خرابه؟؟؟:37::37::37::37::37::37:

alireza_gaming
24-11-2009, 18:15
یعنی اون فایل 15 مگی که alireza-gaming هم گذاشته خرابه؟؟؟:37::37::37::37::37::37:
من خودم از این روش رفتم
اگه می خوای به روش من بری همه ی کار ها را به ترتیب انجام بده

alireza_gaming
24-11-2009, 18:19
مگه میخوایم یارو رو بزاریم تو موزه چه خبره بابا میپوسه!!!!
من همیشه از توی آپشن عمر کل سیم هارو میکنم long 190 روز بهتر هم هست از معمولی زیاد هم نیست خیلی
خوب حالا چرا ضد حال می زنی یا این معجون را درست کن بده سیمزت بخوره یا نده بخوره:37:
به دل نگیر

Big-Boss
24-11-2009, 18:41
من خودم از این روش رفتم
اگه می خوای به روش من بری همه ی کار ها را به ترتیب انجام بده

این روشی که شما گزاشتید در کل چند مگ دانلود نیاز داره ؟
----------------ویرایش:
الان روشت رو دیدم فردا دانلود میکنم امیدوارم با این روش کار کنه
حجمش هم نسبت به اون تورنت 700 مگی خیلی پایین تره

Zende
24-11-2009, 19:07
شوخی کردم شما به دل نگیر
210 مگ جمعا

S@nti@go_s&k
24-11-2009, 19:15
سلام

برو بچ واسه 360 هم بازیش هست ؟

loomina
24-11-2009, 19:38
بچه هااااااااااا! رسيد به دستم رفتم نصبش كنم. اميدوارم مشكل نداشته باشه. در مورد اپديتش من نفهميدم دقيق يكم بيشتر توضيح بديد.

mohammad2100
24-11-2009, 19:42
مدیرا دیدن ما داریم شلوغ می کنیم برام محدودیت ایجاد کردند بابا چرا آزادی رو صلب می کنید من که قوانینو رعایت کردم
2.هیچکسی نمی گه این میوه زندگی رو ازکجا گیر بیارم یکی داشتم که مصرف کردم

mohammad2100
24-11-2009, 19:43
بچه هااااااااااا! رسيد به دستم رفتم نصبش كنم. اميدوارم مشكل نداشته باشه. در مورد اپديتش من نفهميدم دقيق يكم بيشتر توضيح بديد.

باید 700 مگ بدانلودی :31:
من که هرچی بدن دانلود می کنم اینترنتم 256 نامحدوده:11:
البته من بجای 700 مگ 120 مگ دانلود کردما

loomina
24-11-2009, 20:20
مدیرا دیدن ما داریم شلوغ می کنیم برام محدودیت ایجاد کردند بابا چرا آزادی رو صلب می کنید من که قوانینو رعایت کردم
2.هیچکسی نمی گه این میوه زندگی رو ازکجا گیر بیارم یکی داشتم که مصرف کردم

بايد يه چيزي به نام colection helper بيگيري به وسيله ي لايف پوينت. بد ستش ميكني رو دانه ها بعد شروع ميكني جمع كردن!! شانست بزنه يه گياهش گيرت مياد كه البته بايد بكاريش تو زمين بعد مدتي طولاني شروع ميكنه ميوه دادن.

باید 700 مگ بدانلودی :31:
من که هرچی بدن دانلود می کنم اینترنتم 256 نامحدوده:11:
البته من بجای 700 مگ 120 مگ دانلود کردما

چه جوري؟ لينكي چيزي هست؟ لطفا سريع بگيد !:41:

loomina
24-11-2009, 20:27
روش ارتقاء دادن بازی به نسخه ی نهایی :

اگر ورژن 1.0.631.00001 رو دارید به ورژن Sims3_1.2.7.00001 ارتقاء بدید (از طریق لینک زیر) :

اگر ورژن 1.0.631.00002 رو دارید به ورژن Sims3_1.2.7.00002 ارتقاء بدید (از طریق لینک زیر) :

----------------------------------------------------

اگر ورژن 1.2.7.00001 رو دارید به ورژن 1.3.24.00001 ارتقاء بدید (از طریق لینک زیر):

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگر ورژن 1.2.7.00002 رو دارید به ورژن 1.3.24.00002 ارتقاء بدید (از طریق لینک زیر):

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگر ورژن 1.2.7.00003 رو دارید به ورژن 1.3.24.00003 ارتقاء بدید (از طریق لینک زیر):

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگر ورژن 1.2.7.00005 رو دارید به ورژن 1.3.24.00005 ارتقاء بدید (از طریق لینک زیر):

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگر ورژن 1.2.7.00107 رو دارید به ورژن 1.3.24.00107 ارتقاء بدید (از طریق لینک زیر):

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید-------------------------------------------------

اگر ورژن 1.3.24.00001 رو دارید به ورژن 1.4.6.00001 ارتقاء بدید (از طریق لینک زیر):

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگر ورژن 1.3.24.00002 رو دارید به ورژن 1.4.6.00002 ارتقاء بدید (از طریق لینک زیر):

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگر ورژن 1.3.24.00003 رو دارید به ورژن 1.4.6.00003 ارتقاء بدید (از طریق لینک زیر):

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگر ورژن 1.3.24.00005 رو دارید به ورژن 1.4.6.00005 ارتقاء بدید (از طریق لینک زیر):

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگر ورژن 1.3.24.00107 رو دارید به ورژن 1.4.6.00107 ارتقاء بدید (از طریق لینک زیر):

دقت کنید اگر ورژن ها با ورژن نسخه ی شما نخونه پچ به هیچ عنوان کار نمیکنه

اقا اينا نخورد به سيمزم! چيكار كنم؟ سيمزم 1.0.615.00107 هست ولي اينا هيچ كدوم براي 107 نيست
يكي كمكم كنهههه!:37::37::37:

amita
24-11-2009, 20:34
دو سه صفحه قبلو درست بخون،alireza gaming گفته باید چیکار کنی منم مشکل تورو داشتم.

***fandogh***
24-11-2009, 20:40
مبارک باشه :8: یرای من که ملوم نیست کی بیاد:41:

mohammad2100
24-11-2009, 20:42
بايد يه چيزي به نام colection helper بيگيري به وسيله ي لايف پوينت. بد ستش ميكني رو دانه ها بعد شروع ميكني جمع كردن!! شانست بزنه يه گياهش گيرت مياد كه البته بايد بكاريش تو زمين بعد مدتي طولاني شروع ميكنه ميوه دادن.

چه جوري؟ لينكي چيزي هست؟ لطفا سريع بگيد !:41:

لینک جدید کیلو چنده مال 2 ماهه پیشه:27:
البته جز اون 700 مگ تو راه دیگه ای نداری:21:
اینکه من میگم شرط داره که اونم ورژن 1.0.6.631 که فرشگاه قبلا میداد

loomina
24-11-2009, 20:48
You want to download the following file: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | 10482 KB
This file can only be downloaded by becoming a Premium member ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
There are no more download slots available for free users right now. If you don't want to become a premium member, you might want to try again later.

گرررررررررر!!!! اين چيه اخه! باز من مثل داستان wow شده كه يه 7 ماهي بايد تلاش كنم براي اپديت! از اونوقت ميگفت تعداد زيادي دارن دانلود ميكنن حالا ميگه نميتوني دانلود كني:37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37: :37::37::37:

amita
24-11-2009, 21:07
You want to download the following file: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | 10482 KB
This file can only be downloaded by becoming a Premium member ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
There are no more download slots available for free users right now. If you don't want to become a premium member, you might want to try again later.

گرررررررررر!!!! اين چيه اخه! باز من مثل داستان wow شده كه يه 7 ماهي بايد تلاش كنم براي اپديت! از اونوقت ميگفت تعداد زيادي دارن دانلود ميكنن حالا ميگه نميتوني دانلود كني:37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37: :37::37::37:

میگه باید بعدا واسه دانلود تلاش کنی.دوسه ساعت صبر کن بعد دانلود کن پسرم!

loomina
24-11-2009, 22:20
میگه باید بعدا واسه دانلود تلاش کنی.دوسه ساعت صبر کن بعد دانلود کن پسرم!

اخه نيومد! نا حالا همش يا ميگه صبر كن 2 دقيقه يا ميگه فايل فقط مخصوص پرميوم ها هست.:41:

alireza_gaming
24-11-2009, 22:23

اقای لومینا شما راه حل من را امتحان کردی؟
فایل های من را اگه خواستی بگو یک جای دیگه اپلود کنم :10:

loomina
24-11-2009, 22:39
اقای لومینا شما راه حل من را امتحان کردی؟
فایل های من را اگه خواستی بگو یک جای دیگه اپلود کنم :10:
ممنون ميشم اگر جاي ديگه هم اپلود كنيد:11:. ( من از همون بچگيم با رپيد مشكل داشتم!!! )

چون تا حالا موفق به دانلودش نشدم و فكر نميكنم بتونم به اين زودي دانلود كنم.:41:

alireza_gaming
24-11-2009, 23:13
ممنون ميشم اگر جاي ديگه هم اپلود كنيد:11:. ( من از همون بچگيم با رپيد مشكل داشتم!!! )

چون تا حالا موفق به دانلودش نشدم و فكر نميكنم بتونم به اين زودي دانلود كنم.:41:
کجا اپلود کنم ؟

amita
25-11-2009, 08:43
کجا اپلود کنم ؟

4shared آپلود کن بی زحمت.منم می خوام:11:

Baltaza
25-11-2009, 09:28
اینم لینک مستقیش:

Maggy_P
25-11-2009, 13:08
اقا اينا نخورد به سيمزم! چيكار كنم؟ سيمزم 1.0.615.00107 هست ولي اينا هيچ كدوم براي 107 نيست
يكي كمكم كنهههه!:37::37::37:
برای این ورژن هم من قبلا توضیح داده بودم :

اگر به ورژن 1.0.631 ارتقاء بدید پک جدید روش نصب میشه

alireza_gaming
25-11-2009, 14:41
الان باید برم جایی شب که امدم فایل ها را میزارم
چند تا از فایل ها را در 4shared اپلود کردم بقیه را هم لینک مستقیم

amita
25-11-2009, 14:43
4shared آپلود کن بی زحمت.منم می خوام:11:

پس چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟علیرضا کجایییی؟؟؟خواهشا تا بعدازظهر این فایلهارو یک جای دیگه اپلودکن:40:

rawy
25-11-2009, 16:09
مو : :31:

loomina
25-11-2009, 18:24
برای این ورژن هم من قبلا توضیح داده بودم :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگر به ورژن 1.0.631 ارتقاء بدید پک جدید روش نصب میشه

يعني نياز نيست تا اخر برم با اين ورژن؟ بي زحمت اگر ميشه يه لينك اپ هم بزاريد.:11:

اینم لینک مستقیش:

اااه! كسي راهي بلد نيست اين IDM دانلود نكنه؟ ديوانم كرد! تمام تنظيمات مربوط به دانلود رو اف كردم بازم ميزنم IDM مياد. و بديش به اينه كه نميتونه دانلود كنه فايل رو.:41:

اقا من به هر كلكي بود دانلود كردم! فقط وقتي اجرا ميكنم و محل نصب بازي نصب ميكنم پچ رو بازي به پچ بعدي نميره :41::41::41::41:

منم همین ورژن رو داشتم
در واقع این ورژن بتا هست
برای اینکه این ورژن رو بخواید آپدیت کنید باید اول به ورژن آلفا یعنی 1.0.631 تبدیل بشه

که البته پچش خیلی حجیمه 711 مگابایت هست که فقط هم لینک تورنت داره
من اینجا آپلودش میکنم هر کی میخواد میتونه استفاده کنه

وقتی این نسخه رو آپدیت کردم مشکل کندی سرعت شماره 3 درست شد

تنها فرقي كه كرد زبون بازي عوض شد!:37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37:: 37:

mohammad2100
25-11-2009, 21:47
خوشحالم که میگم بعد 28 ساعت بازی پک جدید حالا مثل کف دستم بلدمش آماده سوالاتون هستم

amita
25-11-2009, 21:53
خوشحالم که میگم بعد 28 ساعت بازی پک جدید حالا مثل کف دستم بلدمش آماده سوالاتون هستم

ماکه هنوز تو کفش موندیم:13:.علیرضا کجایی پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

loomina
25-11-2009, 22:00

اقا يكي به داد من برسه! نه تنها كاري كه گفتنو كردم پچ بالا نرفت بلكه زبون بازي هم به يه چيز عجيب غريب عوض شده! مثلا quit رو نوشته stalirm چيچي!

mohammad2100
25-11-2009, 22:00

تو کجاش ؟
یک توصیه بشنو همیشه Life Rewards ها رو بگیر خیلی بدرت می خورن
2.هرکی کردش 1.0.6.631 بیاد تو این آدرس

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود کنه
نصب کنه
بعد دیگه باید پک نصب شه و مسئله دیگر اگر بعد دانلود اون فایکی که دادم اینو هم بدانلودی خوبه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتوضبیحات لینک ها
اولی تبدیل ورژن 1.0.6.631 به 1.6.6
و دومی تبدیل 1.6.6 به 1.7.9
برای ورژن 1.7.9 هم یک کرک گذاشتم تو چندین صفحه قبل:31:
انشاالله موفق باشی:10:

اقا يكي به داد من برسه! نه تنها كاري كه گفتنو كردم پچ بالا نرفت بلكه زبون بازي هم به يه چيز عجيب غريب عوض شده! مثلا quit رو نوشته stalirm چيچي!

پستمو بخون و درزم خوب برو تو آپشن زبونو عوض کن دیگه:46:

amita
25-11-2009, 22:04
تو کجاش ؟
یک توصیه بشنو همیشه Life Rewards ها رو بگیر خیلی بدرت می خورن
2.هرکی کردش 1.0.6.631 بیاد تو این آدرس

دانلود کنه
نصب کنه
بعد دیگه باید پک نصب شه و مسئله دیگر اگر بعد دانلود اون فایکی که دادم اینو هم بدانلودی خوبه

توضبیحات لینک ها
اولی تبدیل ورژن 1.0.6.631 به 1.6.6
و دومی تبدیل 1.6.6 به 1.7.9
برای ورژن 1.7.9 هم یک کرک گذاشتم تو چندین صفحه قبل:31:
انشاالله موفق باشی:10:

مشکل اینجاس که من هنوز به 1.0.631 تبدیل نکردم.(علیرضا اگه ببینمت...:31:)

iMbaQ_SiR
25-11-2009, 22:05

نگاه کنید patch های 1.5و1.6 و 1.7و2.2 جریانش چی دیگه؟

The Sims 3 Patch 1.6.6 DL Link:
116.2Mb با قابلیت ادامه دانلود در صورت قطع شدن
(*) رو بعد کپی و پیست پاک کنبد!!!!!!!

1.6.6 به 1.7.9 19Mb با قابلیت ادامه دانلود در صورت قطع شدن

Crack 1.7.9

تذکر مرور گرتون برای باز کردن این سایت IE یا FireFox باشه Opera جواب نمی ده.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[MULTI]%20No-DVD/Fixed%20EXE%202

نمی خواستم این ها رو بزارم . یعنی حسش نبود ولی دیدم یکی از دوستان تشکر کرده منم انرژی گرفتم.:20:

mohammad2100
25-11-2009, 22:07

نگاه کنید patch های 1.5و1.6 و 1.7و2.2 جریانش چی دیگه؟

این پچ ها مخصوص اون پکه سیمزه:10:

mohammad2100
25-11-2009, 22:12
برای اطلاع دوباره کرک 1.7.9 رو میزارم

برای کردن 1.0.615 به 1.2.7 اینو ببین

وبرای کردن 1.2.7 به 1.6.6

و برای 1.6.6 به 1.7.9 هم

حله

همتون نامردید این همه پست دادم یک تشکر نزدید پاش:41:

pooria.rio
25-11-2009, 22:29
بچه ها من سیستمم اینه
CPU:5200 Dual core
ram:2.5GB
Graphic:128,512 TC 6200 Gforce
Win:xp
بگیرم یا نه سیمس رو ؟
خواهشا تو پیام خصوصی جواب بدین
ممنون

mohammad2100
25-11-2009, 22:32
بچه ها من سیستمم اینه
CPU:5200 Dual core
ram:2.5GB
Graphic:128,512 TC 6200 Gforce
Win:xp
بگیرم یا نه سیمس رو ؟
خواهشا تو پیام خصوصی جواب بدین
ممنون

FOR WINDOWS XP
CPU : 2.0 GHz P4 processor or equivalent
RAM : 1 GB
HDD : At least 6.5 GB of hard drive space with at least 1 GB additional space for custom content
VGA : 128 MB Video Card with support for Pixel Shader 2.0

FOR WINDOWS VISTA
CPU : 2.4 GHz P4 processor or equivalent
RAM : 1.5 GB RAM
HDD : At least 6.5 GB of hard drive space with at least 1 GB additional space for custom content
VGA : 128 MB Video Card with support for Pixel Shader 2.0

For computers using built-in graphics chipsets, the game requires at least
Intel Integrated Chipset, GMA X3000 or above
CPU : 2.6 GHz Pentium D CPU, or 1.8 GHz Core 2 Duo, or equivalent
RAM : 0.5 GB additional RAM
SUPPORTED VIDEO CARDS
NVIDIA GeForce series FX 5900, FX 5950 6200, 6500, 6600, 6800, 7200, 7300, 7600, 7800, 7900, 7950 8400, 8500, 8600, 8800 9600, 9800, GTX 260, GTX 280
ATI Radeon™ series
9500, 9600, 9800 X300, X600, X700, X800, X850 X1300, X1600, X1800, X1900, X1950 2400, 2600, 2900 3450, 3650, 3850, 3870, 4850, 4870 Intel® Extreme Graphics GMA X3x00

loomina
25-11-2009, 22:36
پستمو بخون و درزم خوب برو تو آپشن زبونو عوض کن دیگه:46:

مشکل اینجاس که من هنوز به 1.0.631 تبدیل نکردم.(علیرضا اگه ببینمت...:31:)
اخه من دانلود كردم پچ كار نميكنه! ميزنم نصب ميشه ولي رو 1.0615 ميمونه :41:
اين علي اقا هم مارو سر كار گزاشته!:31:

mohammad2100
25-11-2009, 22:39
اخه من دانلود كردم پچ كار نميكنه! ميزنم نصب ميشه ولي رو 1.0615 ميمونه :41:
اين علي اقا هم مارو سر كار گزاشته!:31:

بابا اون پست منو مربوط به پچ بخون این یکی دیگه است و شاید هم نیاز بشه بازی رو یک بار دیگه بریزی:10:
بازی رو پاک کن دوباره بریز بعد پچی که من دادمو بریز درست میشه
درزم پشت کسی که نیست غیبت نکن:41:

loomina
25-11-2009, 22:44
بابا اون پست منو مربوط به پچ بخون این یکی دیگه است و شاید هم نیاز بشه بازی رو یک بار دیگه بریزی:10:
بازی رو پاک کن دوباره بریز بعد پچی که من دادمو بریز درست میشه

بابا من پچم به اينا نميخوره!!:41:
option بازي هم رفتم ولي نتونستم درست كنم زبان بازي رو. شيطونه ميگه برم يكي ديگه سيمز بخرم!

mohammad2100
25-11-2009, 22:50
بابا من پچم به اينا نميخوره!!:41:
option بازي هم رفتم ولي نتونستم درست كنم زبان بازي رو. شيطونه ميگه برم يكي ديگه سيمز بخرم!
اگه تهرانی یک جا قرار بزار یک سیمز بهت بدم که این دردسرا رو نداشته باشه:46:
پی ام بده میام یک جا قرار میزاریم
خوشبختانه اگه خونتمتم دور باشه مترو مشکلشو حل کرده فقط 400 تومن پول رایتش رو باید بدی :5:
اگه طلبه ای پی ام بده:20:

loomina
25-11-2009, 22:52
اگه تهرانی یک جا قرار بزار یک سیمز بهت بدم که این دردسرا رو نداشته باشه:46:
پی ام بده میام یک جا قرار میزاریم
خوشبختانه اگه خونتمتم دور باشه مترو مشکلشو حل کرده فقط 400 تومن پول رایتش رو باید بدی :5:
اگه طلبه ای پی ام بده:20:
فكر نكنم 1000 كيلومتر رو مترو ساپورت كنه! :31: من شيرازم.:41: يه اوتوبوس بگير بيا خرجشو ميدم!!!:31:

mohammad2100
25-11-2009, 22:55
فكر نكنم 1000 كيلومتر رو مترو ساپورت كنه! :31: من شيرازم.:41: يه اوتوبوس بگير بيا خرجشو ميدم!!!:31:
اگه تحمل داری 2 روز صبرکن ببنم می تونم برات با KGB فشرده کنم:31:
اگه خواستی بگو فکر کنم 8 گیگ KGB بشه 1 گیگ:19:

loomina
25-11-2009, 22:57
اگه تحمل داری 2 روز صبرکن ببنم می تونم برات با KGB فشرده کنم:31:
اگه خواستی بگو فکر کنم 8 گیگ KGB بشه 1 گیگ:19:

نه اخه يه گيگ هم زياده برام. فكر كنم ديگه راهي به جز خريدن از مغازه ندارم! :41:

mohammad2100
25-11-2009, 23:00
نه اخه يه گيگ هم زياده برام. فكر كنم ديگه راهي به جز خريدن از مغازه ندارم! :41:

چقدر می خوای