PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : The Sims 3 ( راهنمای آپدیت کردن بازی در پست اول)

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

loomina
20-06-2009, 11:45
با edit town هم نمیشه ؟ پس بیخیالش

ضمنا من هم از شما بیشتر عضوم هم پستام بیشتره هم قوانینو بلدم پس نیازی نیستش که به من یاد بدید اسپم چیه . اگه دقت کنی که نمیکنی میبینید که تاریخ دو تا پست حدودا 10 ساعت فاصله هست
ادیت کردنم میتونید از من توی تاپیک جومونگ یاد بگیرید :21:

بله منم با شما موافقم ! احساس مديريت بر داشتتش!
ميگم يه سوال:
تو سيمز 47 نوشته بود ميشه جايي رو كه كامل سهامش رو خريدي اتيش بزني بيمه اش رو بگيري........ نميدونم الكي نوشته بود يا ما هنوز بلد نيستيم. جدي ميگم خودم خوندم.
كسي تونست به ما هم خبر بده.

LORD GAMES
20-06-2009, 12:04
سلام
من یک سوال دارم!
چه طوری میشه یک خونه خرید بعد خانواده با وسایل رو به اونجا منتقل کرد؟

layla-p
20-06-2009, 12:16
دوستان اگه خبر داشته باشيد بيشتر مطالب سيمز47 شوخي هستن پس جدي نگيريد بريد خونتونو به اتيش بكشيد.حيف سيمز47 ديگه نميتونه پست بده چون قول داده بود برامون همه ي راز هاي سيمزو بگه.

loomina
20-06-2009, 13:08
سلام
من یک سوال دارم!
چه طوری میشه یک خونه خرید بعد خانواده با وسایل رو به اونجا منتقل کرد؟

شما اول با خانواده اي كه هستيد پول كافي بايد داشته باشيد بعد روي تلفن كليك ميكنيد ، بعد هم گزينه ي move رو ميزنيد (دقيق اسم گزينش يادم نيست ولي كلمه ي move توش داره!)
بعد هم از روي نقشه خونه اي رو كه ميخوايد انتخاب ميكنيد ( البته اگر پولتون برسه) بعد هم كساني رو كه ميخوايد برن اون خونه انتخاب ميكنيد و گزينه ي active sims رو هم بايد تيك دار كنيد.
اگر پول كافي هم نداريد و حوصلتون نميشه زياد كار كنيد كليد هاي ctrl+shift+C رو نگه ميداريد تا يه نوار باريك ظاهر بشه بالا ي صفح بعد هم تايپ ميكنيد: motherlode تا 50000 تا پول بهتون بده.:46::10:

HoJJaT_007
20-06-2009, 13:26
لومینا جان من میخوام خونه عوض کنم

مجردم

(طلاق گرفتم)

الان زن مناسب پیدا نمیشه

حالا به درک الماسا رو میشه انتقال داد ولی درختامو چیکار کنم کلی درخت هستش !

راستی جایی نیست سیمز زن یونگ ادولت داشته باشه ما بدانلویدیم؟

loomina
20-06-2009, 13:58
لومینا جان من میخوام خونه عوض کنم

مجردم

(طلاق گرفتم)

الان زن مناسب پیدا نمیشه

حالا به درک الماسا رو میشه انتقال داد ولی درختامو چیکار کنم کلی درخت هستش !

راستی جایی نیست سیمز زن یونگ ادولت داشته باشه ما بدانلویدیم؟

نه من كه زن خوب نديدم (هر چي شمارش ميره بالا زناش بيريخت تر ميشن! اخه تو شماره ي 2 رن خوشگل باز يه چند تايي بود!)
خب مجردي كه راحت تره!
درخت ها رو ناراحت نباش اگر وقتي ميخواي نقل مكان كني دو تا گزينه مياد كه من معني هاش رو نميدونم تو ديكشنري نگاه كن ، من يكي از گزينه ها رو زدم تمام وسايل خونه رفت تو قسمت خري يه جعبه هست اونجا و بعد هم اين اينوينتوري ميتونستي بزاريشون تو خونه.:46:
در مورد زن هم مي كه توصيه ميكنم خودت يه زن خوشگل بساز منتقلش كن توي خونه اي كه ميخواي.:10:
اميدوارم به كارت بياد.:10:

SPY.07
20-06-2009, 14:15
سلام ، سلام!
يه رمز جديد:
testingcheatsenabled true
با اين رمز ديگه نميخواد براي تلپورت يا اين كه سيمتون كم بخوابه يا كم غذا بخوره و يا ... امتياز اسپرين بگيريد.
ميتونيد با درگ كردن احتياجاتتون رو پر كنيد يا با گرفتن شيفت و كليك كردن رو زمين ميتونيد خودتون رو تلپورت كنيد.:10:

دوست عزیز، برای وارد کردن باید Ctrl+Shift+C رو زد دیگه درسته ؟

برا ی من ارور Unknown میداد... چی کار باید بکنم؟

simslove
20-06-2009, 14:27
معذرت ميخوام درگ چي هست؟

LORD GAMES
20-06-2009, 15:01

واسه من که کار کرد!!
شما یک بار با دقت رمز رو وارد کنید 100% کار میکنه:10:

loomina
20-06-2009, 15:09

يعني وقتي كليد ها رو فشار ميديد يا وقتي رمز رو ميزنيد؟
اگر وقتي رمز رو ميزنيد ارور unknow ميده كه بايد بگم اشتباه ميزنيد رمز رو و بايد دقت كنيد.

معذرت ميخوام درگ چي هست؟
منظور از درگ همون drag akd drop هست ( نميدونم درست نوشتم يا نه)
يعني وقتي كه راست يا چپ كليك ميكنيد ولي دستتون رو برنميداريد و ماوس رو تكون ميديد.
مثل عمل جا به جا كردن ايكون ها.
افتاد يا بيشتر توضيح بدم؟!:31::10:

HoJJaT_007
20-06-2009, 16:54
آقا اون tetris سوپر استار سینما چیه؟

همونی که برای فوتبال یه چیزی به اسم آلتیک بود (درست نگفتم)

loomina
20-06-2009, 18:46
آقا اون tetris سوپر استار سینما چیه؟

همونی که برای فوتبال یه چیزی به اسم آلتیک بود (درست نگفتم)

مطمئني كه درست نوشتي؟:13:
يكم بيشتر دقت كن. ببين دقيقا چي نوشته؟

HoJJaT_007
20-06-2009, 18:52
آقا شما به اون چیکار داری آره اشتباه نوشتم

فقط میخوام بدونم اون خصوصیتی که طرفو سوپر استار سینما میکنه چیه

همین

آخرین مرحله Create Sim میاد .

با اون خصوصیاتم میشه آرزوی بزرگو تعیین کرد

undr
20-06-2009, 19:22
میشه تمام رمزهاشو بزارین؟

loomina
20-06-2009, 19:39
میشه تمام رمزهاشو بزارین؟

رمز ها:
motherlode 50000 money
kaching 1000 money
testingcheatsenabled true با اين رمز ميتونيد با درگ كردن نياز هاتون رو پر يا خالي كنيد و يا با نگه داشتن شيفت و كليك بر روي زمين خالي خودتون رو تلپورت كنيد.:10:
رمز خاص ديگه اي هنوز براش نيومده.:20:

HoJJaT_007
20-06-2009, 20:04
آقا اصلا میشه سوپر استار سینما شد ؟ اگه میشه tetris سوپر استار شدن چیه؟

ضمنا رمزی نیست life time happens زیاد کرد؟

------

راستی من چرا تا طلاق گرفتم پولام 400 هزار دلار شد؟ راهی نیست کم کنم پولامو؟

loomina
20-06-2009, 20:15
آقا اصلا میشه سوپر استار سینما شد ؟ اگه میشه tetris سوپر استار شدن چیه؟

ضمنا رمزی نیست life time happens زیاد کرد؟

------

راستی من چرا تا طلاق گرفتم پولام 400 هزار دلار شد؟ راهی نیست کم کنم پولامو؟

بله اينجور كه دوستان گفتن ميشه.
رمزي كه فعلا پيدا نشده ولي شما help رو تايپ كنيد يه سري رمز خودش بهتون ميگه
:18: مردم ميخوان پول هاشون رو زياد كنن شما ميخواي كم كني؟ خب برو سهام بخر يا برو كلاس هاي اموزشي اسكيل ها.

HoJJaT_007
20-06-2009, 20:25
جریان این کلاس آموزشی چیه ؟

چطوریه ؟ باید از کارمون بزنیم؟

مثلا درجه یادگیری کلاس نقاشی از خود نقاشی کردن بیشتره؟ یعنی مثلا اگه 1 ساعت نقاشی کنیم بیشتر اسکیل میده یا یک ساعت کلاس ؟

Zende
20-06-2009, 20:29
نه دیگه سرعتیه یعنی سرعت کلاس ها بیشتره نیازی نیست از کارتون بزنید یه کلاس 1 ساعته یا بیشتر که روی هر جایی که به شما کار میدن بزنی یه کلاس داره بیشترشون

HoJJaT_007
20-06-2009, 20:51
خسته نباشی

من که قبل از این که برم سر کار یکم پول ته حساب موند باهاش خوردمو خوابیدم اسکیل ورزشیمو 10 رسوندم بعد رفتم سر کار :)

اسکیلای کوکینگ و باغبانیی هم خوبه ول بقیه افتضاحه !

راستی کسی نگفت Tetris سوپر استار شدن چیه موقع ساخت سیم (منظورم سوپر استار سینماست)

loomina
20-06-2009, 21:25
yeky miad too khoonanoom va ba yek aslahe takhayoly vasayel khoonaro mibare chejoori jolosho begiram.

دوست عزيز سعي كنيد فارسي بنويسيد.
شما قبض ها رو پرداخت نميكنيد در نتيجه مامور هم براي اين كه پولش رو ميخواد به جاش وسايلتون رو ميبره.
براي پرداخت قبض ها روي صندوق پستي كليك كنيد و اگر قبضي باشه گزينه ي pay bills رو بزنيد.:10:

Zende
21-06-2009, 00:06
راستی کسی نگفت Tetris سوپر استار شدن چیه موقع ساخت سیم (منظورم سوپر استار سینماست)

اینی که شما میگید ویژگی سیم هست و اونم عکسش یه ستاره هست که داره میره بالا یه چیز تو مایه های ستاره ی دنباله دار که این ویژگی سیم شما رو مجبور میکنه که در بین مردم محبوبیت به دست بیاره و آدم معروفی بشه و اگه سوپراستار فوتبال هست که خوب معلومه اون عکس فوتبال اسمشم التحیک هست توی قسمتی برای بزرگترین آرزوی سیمتون حالا برای سینما هم حتما یا بدست اووردن پول هست یا عکس گیتار داره دیگه:31:

Armin.ASD97
21-06-2009, 00:11
سلام
حقوق کار پزشکی خوبه؟ چقدره؟(لول 10)
من الان 60000 تا امتیاز آرزو دارم به نظرتون کدوم خصوصیت رو بگیرم؟

Zende
21-06-2009, 00:21
خوب دوستی که پزشک بود میگفت وقت کار خیلی نیست و ساعتی 1700 دلار گیرش میاد بهترین کاره اما باید توجه کنید که نصف شب بهتون زنگ میزنن میگن پاشو بیا بیمارستان وضع اورژانسیه شما هم مجبورید برید کاریش نمی تونید بکنید میندازنتون بیرون:دی
خوب اگه نیاز دارید کم بخورید هانگری hungray har بگیرید اگه نیاز دارید خرت و پرت پیدا کنید کلکسیون هلپرو collection helper بگیرید اگه نیاز دارید از جایی سریع به جای دیگه برید که به درد نمی خوره تلپورت teleporthرو بگیرید اگه نیاز دارید در دفترتون مثل یه قهرمان باشید آفیس هیرو office hero رو بگیرید اگه نیاز دارید اسکیل هارو زود تر یاد بگیرید فست لیرنرو fast learner بگیرید که من به شما این آخریرو پیشنهاد میکنم

HoJJaT_007
21-06-2009, 00:43
میگم شغل نظامی چطوره واسه زن سیمم که دارم میسازمش انتخاب کنه؟

میشه ژنرال بشه بعد همه بهش احترام بذارن ؟ :دی

ژنرال زن چه شود :biggrin:

Kimiagar7
21-06-2009, 08:45
سلام
من به تازگي sims3 را خريده ام . اما پس از نصب بازي اجرا نمي شود و error زير را مي دهد : application have failed to start because application configuration is incorrect . سيسنم من يك phenom 9850 4x از نوع چهارهسته با 2G RAM و كارت گرافيك Geforce 8600 است . اگر كسي راه حل را ميداند ممنون ميشوم راهنمايي كند .

Maggy_P
21-06-2009, 09:39
سلام
من به تازگي sims3 را خريده ام . اما پس از نصب بازي اجرا نمي شود و error زير را مي دهد : application have failed to start because application configuration is incorrect . سيسنم من يك phenom 9850 4x از نوع چهارهسته با 2G RAM و كارت گرافيك Geforce 8600 است . اگر كسي راه حل را ميداند ممنون ميشوم راهنمايي كند .

شما کرک سیمز رو ریختید یا نه؟
چون روی سیستم شما باید اجرا بشه :46:

Leon-117
21-06-2009, 09:40
مي گما من كه حال سركار رفتن نداشتم همش رمز پول ميزنم همه كلاس هارو مي رم.راستي چجوري خونمو عوض كنم؟اين خونه خيلي ك.وچيكه.

h_r_v
21-06-2009, 09:47
مي گما من كه حال سركار رفتن نداشتم همش رمز پول ميزنم همه كلاس هارو مي رم.راستي چجوري خونمو عوض كنم؟اين خونه خيلي ك.وچيكه.

رو تلفن یا موبایلت کلیک کن!
بعد بزن move
و خونه ای که میخوای بری رو مشخص کن

matrix_3s
21-06-2009, 09:54
تمامی رمز های سیمز 3
the sims 3 cheats
سلام برو بچ!!
این هم کل رمز های سیمز 3

Pressing the following keyboard combination: CTRL + SHIFT + C , to activated the cheats.
Then enter one of the following cheat codes and press Enter to activate the code.
Add 1,000 More Simoleons
Sims 3 Cheat code: Kaching
Note: This code will simply add 1,000 Simoleons.
Add 50,000 More Simoleons
Sims 3 Cheat code: Motherlode
Note: This code will simply add 50,000 Simoleons.
Add Family Funds
Sims 3 Cheat code: familyfunds [Familyname] #
Note: The use of this code, with the family name as the modifyer and an amount as a variable, will add the given number of funds to the Sim family.
Enable Testing Cheats
Sims 3 Cheat code: testingCheatsEnabled [true or false]
Note: When this code is set to true the game essentially goes into debug mode. When this cheat is active you can modify needs, lock needs, shift-click the mailbox to change careers and more.
No Limitations on Moving Objects
Sims 3 Cheat code: moveObjects [on or off]
Note: This code allows you to move objects that are normally stationary.
View Career Outfits And Service Uniforms
Sims 3 Cheat code: unlockOutfits [on or off]
Note: This cheat code must be entered before you go into create a sim mode.
Display Cheats
Sims 3 Cheat code: help
Note: This code simply displays a list of cheat codes that can be used in the game.
Return Sims To Safe And Nuetral State At Home
Sims 3 Cheat code: resetSim [first name] [last name]
Note: This code will return the Sim that you name within the code to a safe and nuetral state at home.
Allow Terrain Adjustments
Sims 3 Cheat code: constrainFloorElevation [true or false]
Note: The normal setting for this is true. If you enter this code with the false variable then you will be able to raise or lower the floor, even if there are walls, flooring, and other objects attached to it.
Objects Will Not Snap To Slots While Holding Alt
Sims 3 Cheat code: disableSnappingToSlotsOnAlt [on or off]
Note: When this code is set to on objects will not snap to slots while holding the Alt key.
Objects Fade When Camera Gets Close To Them
Sims 3 Cheat code: fadeObjects [on or off]
Note: The use of this code, either on or off determines if objects will fade as the camera gets close to them. This does not affect Sims.
Show or Hide Talk and Thought Balloons Above Sim’s Head
Sims 3 Cheat code: hideHeadlineEffects [on or off]
Note: When set to off you will not see the talk or thought bubbles above Sim’s heads.
Print Random Joke To Console
Sims 3 Cheat code: jokePlease
Note: Typing in this code will simply display a random joke within the cheat console.
Slow Motion Visuals
Sims 3 Cheat code: slowMotionViz [0-8] (0 is normal, 8 is slowest)
Note: Use of this code with a setting greater than zero will slow down the visuals within the game. This does not affect the in game time.
Full Screen Mode
Sims 3 Cheat code: fullscreen [on or off]
Note: The use of this code simply determines if The Sims 3 should run in fullscreen mode or not.
Frames Per Second Display
Sims 3 Cheat code: fps
Note: The use of this code will display the framerate that the game is running in the top right of the screen.
Quit The Game
Sims 3 Cheat code: quit
Note: Use of this code will simply exit The Sims 3 video game.
Enable Llamas
Sims 3 Cheat code: enablellamas [on or off]
Note: Almost certain that this code does nothing to the game

loomina
21-06-2009, 10:10
خسته نباشی

من که قبل از این که برم سر کار یکم پول ته حساب موند باهاش خوردمو خوابیدم اسکیل ورزشیمو 10 رسوندم بعد رفتم سر کار :)

اسکیلای کوکینگ و باغبانیی هم خوبه ول بقیه افتضاحه !

ميگم منظورت از tetris همون life time aspiration هستش؟
من دختر سيمم life time ش همين هست اگر ميخواي بگو بهت بگم.:10:

dracula_killer
21-06-2009, 10:26
سلام به همگی
من یه مشکل بزرگ دارم...اصلا نمی تونم ازدواج کنم
چند بار و با چند سیم مختلف امتحان کردم اما نمیشه
با هر زنی که دوست می شم،عاشقش میشم....حتی بچه دار هم میشم اما هیچ گزینه ای واسه ازدواج وجود نداره....ask to move in داره اما ازدواج یا نامزدی یا... نداره....لطفاً راهنمایی کنین...مرسی

Khashayar King
21-06-2009, 10:38
سلام به همگی
من یه مشکل بزرگ دارم...اصلا نمی تونم ازدواج کنم
چند بار و با چند سیم مختلف امتحان کردم اما نمیشه
با هر زنی که دوست می شم،عاشقش میشم....حتی بچه دار هم میشم اما هیچ گزینه ای واسه ازدواج وجود نداره....ask to move in داره اما ازدواج یا نامزدی یا... نداره....لطفاً راهنمایی کنین...مرسی
فک کنم از خصوصیات خلاقی سیمتون هست ! یعنی ازدوج نکنه !!

با تشکر ، خشایار

dracula_killer
21-06-2009, 10:40
فک کنم از خصوصیات خلاقی سیمتون هست ! یعنی ازدوج نکنه !!

با تشکر ، خشایار

نه عزیز...یه نفر ازدواج نکنه...دو نفر ازدواج نکنه..اما نه دیگه چهار نفر...بالاخره این چهار نفر خصوصیت اخلاقیشون کاملاً با هم فرق داره!

loomina
21-06-2009, 10:52
نه عزیز...یه نفر ازدواج نکنه...دو نفر ازدواج نکنه..اما نه دیگه چهار نفر...بالاخره این چهار نفر خصوصیت اخلاقیشون کاملاً با هم فرق داره!

وقتي عاشق شد سيمتون ، يه گزينه مياد كه نوشته ........ااا! به خدا يادم نيست وگرنه ميگفتم!
خلاصه يه گزينه ي جديد مياد كه اگر اونو بزنيد اول عقد ميكنن بعد هم گزينه ي get marriage مياد كه اوننو بزنيد رسمن ميشه زنتون!
يه بار دقت كنيد.... ببينيد چنين گزينه اي مياد يا نه؟:10:

Zende
21-06-2009, 11:32
برای ازدواج به ترتیب : اول از همه going Steady هست بعد marriage بعد هم یا میتونید جشن بگیرید که مثلا توی پارک باشه یعنی کرایه بدید یا توی خونتون یا یک گزینه ی ازدواج مخفیانه میاد که سریع ازدواج میکنن و دیگه تشریفات نداره اگه سیمتون خلاقیت داشته باشه جژء اون 4 تا مربع میاد که میخواد یه مهمونی بزرگ بگیره و خوش میشه:دی

Bill Gates
21-06-2009, 11:41
سلام
سیمز دلمو زد !! یه چندتا کار بگین دوباره مجذوبش بشم :دی داره خاک مخوره :31:

matrix_3s
21-06-2009, 12:00
من ازدواج کردم !!!!
راستی من دو تا شخصیت ساختم یکی زن یکی هم مرد
که در خواست ازدواج رو از طرف زنه انجام دادم
باید گزینه های رومانتیک رو زیاد انتخاب کننین تا گزینه ی ازدواج بیاد

Zende
21-06-2009, 12:09
سلام
سیمز دلمو زد !! یه چندتا کار بگین دوباره مجذوبش بشم :دی داره خاک مخوره :31:
برو کلکسیون بساز از پروانه و الماسو اینا یا شغلای محتلفو انتخاب کن البته خود منم همین کارو با سیمس کردم تا پک براش بیاد:41::31:

HoJJaT_007
21-06-2009, 12:13
آره همونه

چیه ؟

راستی آقا کسی نگفت زنا میتونند برن ژنرال شند یا نه:دی

matrix_3s
21-06-2009, 12:28
دوستان نمیشه دو تا خونه همزمان داشته باشیم
من وقتی خونه ی جدید میخرم خودش گزینه ی sell رو روشن میکنه

matrix_3s
21-06-2009, 12:31
این هم یه پچ
حذف صفحه ی شطرنجی وقتی که سیم شما به دستشویی یا حموم میره:5:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

siavash0753
21-06-2009, 12:42
میشه این بازی رو با گرافیک geforce 6500 و amd 64 athlon cpu و رم 1gb اجرا کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

dracula_killer
21-06-2009, 12:54
برای ازدواج به ترتیب : اول از همه going Steady هست بعد marriage بعد هم یا میتونید جشن بگیرید که مثلا توی پارک باشه یعنی کرایه بدید یا توی خونتون یا یک گزینه ی ازدواج مخفیانه میاد که سریع ازدواج میکنن و دیگه تشریفات نداره اگه سیمتون خلاقیت داشته باشه جژء اون 4 تا مربع میاد که میخواد یه مهمونی بزرگ بگیره و خوش میشه:دی

مسئله ی بزرگ اینجاست که من عاشق زنه هستم و زنه هم عاشقمه اما هیچ گزینه ای مثل going steady و marriage وجود نداره!!!

matrix_3s
21-06-2009, 12:56
راستی تو بازی میتونید آهنگ های دلخواه خودتون رو گوش بدید!
اول برید داخل پوشه ی
C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\Electronic Arts\The Sims 3\Custom Music
و داخلش آهنگ mp3 بریزید
بعد بیاید تو بازی روی ضبط کلیک کنید و گزینه ی change to...\custom music رو انتخاب کنید و حالشو ببرید.
نمیدونید این سیمز ها چه جوری با آهنگ TMمیرقصن
هر چند که بکس این سایت همشون حرفه ای اند ولی بازم شاید بعضیا کشف نکرده یودن.....

C. Breezy
21-06-2009, 13:05
مسئله ی بزرگ اینجاست که من عاشق زنه هستم و زنه هم عاشقمه اما هیچ گزینه ای مثل going steady و marriage وجود نداره!!!
خوب حالا مگه مشکلی داره ؟؟ move in کن بعد فکر کن ازدواج کردین ... بعد از چند روز کم کم باورن میشه ازدواج کردن

HoJJaT_007
21-06-2009, 13:14
اقا من برای زن قبلیم طلاقش دادم یه عروسی گرفته بودم یه سه تا میز پر غذا گذاشتم براشون اومدن فقط رقصیدن نمیشه کاری کرد بیان بخورن حرف بزنن 3-4 ساعت بمونند؟

loomina
21-06-2009, 13:24
آره همونه

چیه ؟

راستی آقا کسی نگفت زنا میتونند برن ژنرال شند یا نه:دی

بله هر شغلي كه مرد ها دارن زن ها هم ميتونن بگيرن.:46:

اقا من برای زن قبلیم طلاقش دادم یه عروسی گرفته بودم یه سه تا میز پر غذا گذاشتم براشون اومدن فقط رقصیدن نمیشه کاری کرد بیان بخورن حرف بزنن 3-4 ساعت بمونند؟

منم همين مشكل رو دارم! البته براي من غذا ميخورن. رو غذا ها كليك كن از گزينه ها يكيش نوشته call يا يه همچين چيزي بعد هم اگر اومد گزينه ي guests رو بزن تا دعوتشون كنه بيان غذا بخورن.
براي من كه فقط ميان حرف ميزنن با هم حتي نميشينن رو مبل و صندلي!

Bill Gates
21-06-2009, 17:17
برو کلکسیون بساز از پروانه و الماسو اینا یا شغلای محتلفو انتخاب کن البته خود منم همین کارو با سیمس کردم تا پک براش بیاد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

زیادی دل رحمم پروانه رو رفتم از اونره شهر گرفتم اوردم بین راه آزادشون کردم رفتن !!! :دی
شغل هم اصلا حسش نیست صبح تا شب خوابم ! همیشه دیر بیدار میشه یه رفتیم زود بیدار شیم که حسابی قاطی کرد ! :31:

قبلا ازش زیاد کار کشیدم آثارش الان داره نمایان میشه :31:

amirtoty
21-06-2009, 18:31
بازیش چجوریاس؟ ارزش وقت تلف کردن داره؟؟

C. Breezy
21-06-2009, 18:40
بازیش چجوریاس؟ ارزش وقت تلف کردن داره؟؟

به مقدار بسیار زیادی داره ...

dracula_killer
21-06-2009, 18:50
بچه ها برین تو این سایت و چیزای اضافی برای سیمز دانلود کنین:

کلی آیتم و لات و لباس و چهره و ..... واسه سمیز 1،2 و 3 داره.البته قسمت thesmis3 هنوز تکمیل نشده.چون جدید اومده

البته فکر می کنم بچه های حرفه ای اینو می دونستن!:46:

loomina
21-06-2009, 19:08
بچه ها برین تو این سایت و چیزای اضافی برای سیمز دانلود کنین:

کلی آیتم و لات و لباس و چهره و ..... واسه سمیز 1،2 و 3 داره.البته قسمت thesmis3 هنوز تکمیل نشده.چون جدید اومده

البته فکر می کنم بچه های حرفه ای اینو می دونستن!:46:

اره.
ولي بدي كه داره باد عضو بشي ، مقداري از وسايلش هم پوليه و مقداري ديگه هم امتياز ميخواد كه حاصل تلاش زياد هست.

LORD GAMES
21-06-2009, 19:18
سلام
هرچی اضافات برا بازی تا الان اومده اونایی که دارین رو اگه میشه بزارین
پیشاپیش ممنون

loomina
21-06-2009, 19:31
سلام
هرچی اضافات برا بازی تا الان اومده اونایی که دارین رو اگه میشه بزارین
پیشاپیش ممنون

منظورتون از اضافات expension pack هست؟
اگر همينه بايد بگم تا 14 ، 15 روز ديگه شروع ميكنن تازه به ساخت پك!

LORD GAMES
21-06-2009, 19:41
منظورتون از اضافات expension pack هست؟
اگر همينه بايد بگم تا 14 ، 15 روز ديگه شروع ميكنن تازه به ساخت پك!
نه
منظورم همون لباس و خونه و ............ هست

HoJJaT_007
21-06-2009, 19:49
چطوری میشه بچه دار شد؟

گزینه try for baby کجاست؟

من زن دومم 1 روزه ازدواج کردم میخوام بچه دار شم (چه پر توقع)

راستی رفتم با لباس کارم یه سینما هم ازم امضا گرفتن آخر سر خسته شدم .

میگم اینا پولم میدن ؟

سهام بیمارستان و کافه و ورزشگاه رو خریدم

بعد افسانه فوتبال چیه ؟ من افسانه فوتبالم

فیلمشم میسازن به زودی :)) (مثل جومونگ):دی

loomina
21-06-2009, 20:01
چطوری میشه بچه دار شد؟

گزینه try for baby کجاست؟

من زن دومم 1 روزه ازدواج کردم میخوام بچه دار شم (چه پر توقع)

راستی رفتم با لباس کارم یه سینما هم ازم امضا گرفتن آخر سر خسته شدم .

میگم اینا پولم میدن ؟

سهام بیمارستان و کافه و ورزشگاه رو خریدم

بعد افسانه فوتبال چیه ؟ من افسانه فوتبالم

فیلمشم میسازن به زودی :)) (مثل جومونگ):دی

مثل سيمز 2 هست ديگه يه تخت خواب ميخواد!!!:31:
افسانه ي فوتبال همون سوپر استار ورزش هست كه فكر نكنم بعدش چيزي باشه.:10:

HoJJaT_007
21-06-2009, 20:08
آخه رو تخت زدم اینا هست هم زنه هم مرده

Sleep
Nap
Relax
Dyderam (فکر کنم این بود)

تختشم دو نفرست

LORD GAMES
21-06-2009, 20:28

Sleep
Nap
Relax

تختشم دو نفرست
شما برو جفتشونو بزن relax رو تخت بعد که رفتن رو یکیشون ( یعنی طرف مقابل اگه رو مردی رو زن کلیک کن) یک گزینه میاد اونو بزن به هم نزدیک میشن و دست دور گردن میندازن اون موقع روشون کلیک کنی هست try for baby
موفق باشی:10:

loomina
21-06-2009, 20:36

Sleep
Nap
Relax

تختشم دو نفرست

خب هردوشون بايد همزمان در حالت relax باشن.

h_r_v
21-06-2009, 21:40
اینطوری هم میشه::
اول با هم دیگه Kiss یا MakeOut کنن!
بعد یکیشون بگه try for baby,هر جا باشن میرن رو تخت و دست به کار میشن :دی

HoJJaT_007
21-06-2009, 22:10
آقا چرا وقتی طرف Kiss میکنه پایین لب زنه یه خطایی میاد ?

میشه پاک کرد؟

matrix_3s
21-06-2009, 22:32
من اینقدر رفتم تو قسمت رومانتیک تا گزینه یtry for baby ظاهر شد

Gogori181920
21-06-2009, 22:49
ببخشید میگم این بازی شهر های اضافی و بزرگتر داره

h_r_v
21-06-2009, 22:52
آقا چرا وقتی طرف Kiss میکنه پایین لب زنه یه خطایی میاد ?

میشه پاک کرد؟

چه جالب!
من که تا حالا ندیدم!
بستگی به گرافیک بازی هم داره

من اینقدر رفتم تو قسمت رومانتیک تا گزینه یtry for baby ظاهر شد

آره!
باید خیلی صمیمی باشن تا ظاهر بشه!

راستی آواتار باحالی داری

HoJJaT_007
21-06-2009, 23:23
من سیمم حامله شد

اینا رو میخوام بزنم خانوادگی کم بخوابن که مثل اون سیم مردم نشه اولا 10 ساعت میخوابید

الان 5 ساعت میخوابه کل روز میمونه

راستی چطوری مرخصی بگیرم؟

کدوم کتاب مال بارداریه از کجا تهیه کنم ؟ (منظورم اینه توی کتاب فروشی کدوم قسمتش اسمش چیه؟)
--------

آره اگه kiss کنی میاد من رو گرافیک high میزنم . وقتی وارد یه ساختمون میشی اول تکسچرا یکم غیر شفافه بعده درست میشه

loomina
21-06-2009, 23:32
وقتی وارد یه ساختمون میشی اول تکسچرا یکم غیر شفافه بعده درست میشه
من گرافيكم 1 گيگ هست ولي يه وقتا خيلي طول ميكشه كه خونه درست راست بياد.:13:
راستي توجه كرديد بچه هايي كه تو تاپيك سيمز 2 ميومدن 80 % ديگه پيداشون نيست اينجا.فقط يه سري افراد محدود هستيم..... فكر كنميا هنوز جا نيفتاده يا بعضي ها سيستم مورده نيازش رو ندارن.

korokodil_avareh
22-06-2009, 00:00
سلام
من بازی رو نصب کردم ولی بعد از نشون دادن فیلم اول بازی درست قبل از اومدن صفحه منو پیغامی میاد مبنی بر اینکه سی دی بازی را درون دستگاه قرار دهید و دیگه چاره ای نیست جز خروج!
حالا به نظر خودم احتیاج به کرک داره
اگر دوستان راه حلی در نظر دارند ما را مستفیض کنند!!! در ضمن نسخه ای که دارم مربوط به دانلود آفلاین گروه پرژن باکس هست فکر کنم
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
مشکل برطرف شد!!!:27:

HoJJaT_007
22-06-2009, 00:12
سلام

من سیمم حامله شده

چطوری سیم مرد رو مرخصی بگیرم با رییسه دوست صمیمیم (Best Friend)

راستی بعد افسانه ی فوتبال چه درجه ای هست ؟

نمیشه رییس شد؟

کتاب باری حاملگی از کجا بیارم ؟ نمیشه هر دو سیم مرخصی بگیرند

چطوری برم بیمارستان برای سیمم ؟

اصلا میشه تعیین کرد بچه دختر باشه یا پسر ؟ قیافشو چی میشه؟:)

در مورد کتاب بگم کتاب فروشی رفتم ولی چیزی پیدا نکردم اگه میشه اسم کتابو بگید

--------

راستی این رییس بیمارستان خونش کجاست میخوام ببینمش :D

Zende
22-06-2009, 10:07
خوب سلام چطوریش که نمیدونم فقط وقتی به دنیا بیاد فکر کنم مرخصی داشته باشی.

آخرین درجه افسانه ی فوتبال هست و بعد از اون سرمایه دارا هستند که رئیسن شما دیگه نمیتونی توی جایی که خودت کارمیکنی سرمایه دار بشی مگر اینکه اول سرمایه دار میشدی بعد میرفتی کار میکردی اون موقع مثلا میتونتسی زنتم بیاری تو کار بعد به اون ترفیع بدی ولی خودت نچ البته اینم رئیس نمیشه تا حد همون افسانه ی فوتبال هست.

فقط سیم زن مرخصی داره که اونم بهش پولشو میدن ولی نمیره سرکار.

اون کتابم توی کتابخانه هست توی کتاب فروشی هم هست البته هرچی عکس بچه گونه داشت رو بخر:دی.

اگه منظورت اونی که مربوط به هوش بچست باید با سیم زن باید بزنی روی بیمارستان و گزینه ای هست به نام مدینیس medinic که 250 دلارم پول بقلشه اینو بزنی سیم زنت پا میشه میره اینو باید 3 بار روزی 1 بار انجام بدی بعدشم بچه به دنیا میآد(ممکنه مقدار پول فرق فوکوله![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif)

اگه نه منظورت اونی هست که وقتی میخواد بچه بزاد خودش میره تو حالت تابلویی:دی بعد با سیم مرد روی سیم زن میزنی نوشته take hospital میره هوستپیتال بچه به دنیا میاد.:دی

خیر دختری یا پسریشو شما نمیتونی تعیین کنی قیافشونم بسته به نوع قیافه ی بابا با مامان یه چیز چپل چلاقی درمیآد:دی(یه راه حلی فرضی وجود داره برای این موضوع خودم نمیدونم تستش که بد نیست البته بهش نمیخوره گفتم فقط فرضیه وقتی با سیم مرد روی زن بزنی ترای پسر در میاد اگه با سیم زن بزنی روی مرد دختر در میاد این همون طور که 200 بار گفتم فرضیه 100 درصدی نیست فرض میفهمی فرضه:دی!)

خونشو باید ببینیش تا معلوم شه که کسی نمیدونه کی هست آخه مگر اینکه رئیست باشه:دی

king_darkness
22-06-2009, 10:09
سلام
مي خوام بدونم براي بازي شهري جديد وجود داره ؟
اگر شهري است براي دانلود بگذاريد.

Bill Gates
22-06-2009, 10:11
سلام
من بازی رو نصب کردم ولی بعد از نشون دادن فیلم اول بازی درست قبل از اومدن صفحه منو پیغامی میاد مبنی بر اینکه سی دی بازی را درون دستگاه قرار دهید و دیگه چاره ای نیست جز خروج!
حالا به نظر خودم احتیاج به کرک داره
اگر دوستان راه حلی در نظر دارند ما را مستفیض کنند!!! در ضمن نسخه ای که دارم مربوط به دانلود آفلاین گروه پرژن باکس هست فکر کنم

فکر کنم با Daemon Tools مشکلت حل شه :31:

Maggy_P
22-06-2009, 10:25
سلام
مي خوام بدونم براي بازي شهري جديد وجود داره ؟
اگر شهري است براي دانلود بگذاريد.
بله هست

riverview که اگر سرچ میکردید میدیدید که لینک تورنتش رو گذاشته بودم + پچ های دیگه

king_darkness
22-06-2009, 10:47
تو اين بازي وقتي سر كار رو مي پيچوني و روز بعد سيمز ميره سر كار ، سيمز حالت روحيش بهم مي خوره
يعني بهش اضافه كار مي خوره ...
راهي هست بدون دردسر كار رو پيچوند ؟

saiiddz
22-06-2009, 10:54
با سلام
دوستان آیا اتومبیل جدیدی هم اومده یا نه؟
یه پیشنهاد
حاضرین کمک کنین که یک کتاب کامل راهنمای سیمز 3 بسازیم؟
لطفآ نظرتون رو بگید

loomina
22-06-2009, 11:03
با سلام
دوستان آیا اتومبیل جدیدی هم اومده یا نه؟
یه پیشنهاد
حاضرین کمک کنین که یک کتاب کامل راهنمای سیمز 3 بسازیم؟
لطفآ نظرتون رو بگید

كتاب راهنماييي؟
منظورتون مثل يه فايل براي دانلود هست؟
چه جوري درستش كنيم؟
اگر درستش كنيم كار و بار خودمون اينجا تخته ميشه كه!:31:
ولي اره موافقم.

saiiddz
22-06-2009, 11:14
كتاب راهنماييي؟
منظورتون مثل يه فايل براي دانلود هست؟
چه جوري درستش كنيم؟
اگر درستش كنيم كار و بار خودمون اينجا تخته ميشه كه!:31:
ولي اره موافقم.
یک کتاب الکترونیک
پی دی اف

silent-assassin
22-06-2009, 13:38
این هم یه پچ
حذف صفحه ی شطرنجی وقتی که سیم شما به دستشویی یا حموم میره:5:

چیزی تو لینکت نیست!

C. Breezy
22-06-2009, 13:49
چیزی تو لینکت نیست!
لابد لینک رو نابود کردند تا اسلام به خطر نیوفته !
ببین دوست عزیز ، هیچ خبری نیست ... گشتند نبود ، نگرد نیست ... در ضمن آواتارتو عشق است :10:

h_r_v
22-06-2009, 13:50
برو تو این لینک :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد بزن میرور رو انتخاب کن و فایل ها برای دانلود میان!
سمت راست نوشته دانلود!
اون رو بزنی دانلود شروع میشه فقط نمیدونم کار کنه یا نه! یعنی واقعا سانسور رو برداره یا نه

dracula_killer
22-06-2009, 14:06
عزیزان یه لطفی کنین این riverview رو لینک جدیدش رو بدین....لینکای قبلی همه پاک شدن

matrix_3s
22-06-2009, 14:20
بچه ها تا حالا خونتون آتیش گرفته (البته تو سیمز )

C. Breezy
22-06-2009, 14:21

تو سیمز 3 هنوز مشرف نشدیم ... ولی تو سیمز 2 تا دلت بخواد ... هر چی هم بهشون می گم با فندک و کبریت بازی نکنین نمی فهمند :31:

matrix_3s
22-06-2009, 14:52
اینم یه سایت مشتی برای سیمز
فکر کنم ورژن جدید سانسور رو داره

loomina
22-06-2009, 16:00

به!
يه 6 . 7 باري اتيش گرفته كه يكيش هم كيك تولد دختر بيچاره ي سيمم بود!

matrix_3s
22-06-2009, 16:31
راستی اگه کسی اس ل ا م ش ک ن داره بره تو این سایت

شهر ترینر

HoJJaT_007
22-06-2009, 17:11
بچه دوقلو بود دو تا دختر

منم که اصلا دختر نمیخواستم و یک پسر و یک دختر میخواستم با یه روش یکی از دخترا رو دادم به یکی دیگه ببره برای خودش

الان یه دختر دارم

نمیدونم عواقب کارم چیه

ولی با edit town یکی رو آوردم خونه بعد با دختر کوچیکه بردمش بیرون یه خونه دیگه

حالا عواقب نداره که ؟

یعنی اون دختره فراموش میشه ؟ اگه نمیشه از بین ببرمش (اینطوری که بذارمش توی کلیپ بورد بعد از کلیپ پورد حزفش کنم)

A M I R G A M E R
22-06-2009, 17:21
من تو سيمز خونم يه بار اتيش گرفت اونوقت يكي اومد 3 برابر پول خونرو بهم داد.

loomina
22-06-2009, 17:37
بچه دوقلو بود دو تا دختر

منم که اصلا دختر نمیخواستم و یک پسر و یک دختر میخواستم با یه روش یکی از دخترا رو دادم به یکی دیگه ببره برای خودش

الان یه دختر دارم

نمیدونم عواقب کارم چیه

ولی با edit town یکی رو آوردم خونه بعد با دختر کوچیکه بردمش بیرون یه خونه دیگه

حالا عواقب نداره که ؟

یعنی اون دختره فراموش میشه ؟ اگه نمیشه از بین ببرمش (اینطوری که بذارمش توی کلیپ بورد بعد از کلیپ پورد حزفش کنم)

!
به به!
به جرم كودك ازاري بايد بگيرنت!
ميگم براي من كه نه تو سيمز 2 نه تو سيمز 3 نشده كه يكيش پسر باشه يكيش دختر.
ميگم منم پسر ميخواستم كه دختر شد.
ولي مهارت هاش خوبه.
راهي نيست.. يا رمزي كه بشه بچه دوقلو باشه يا بچه بشه پسر يا دختر؟

HoJJaT_007
22-06-2009, 17:41
خب من الان یه بچه دارم . قبل از try یه بار بازی رو سیو میکنم بعد اگه دختر بود یکی که دوباره از سیو اول میزنم اگه پسر بود ادامه میدم

loomina
22-06-2009, 17:43
من تو سيمز خونم يه بار اتيش گرفت اونوقت يكي اومد 3 برابر پول خونرو بهم داد.

:18::18::18:
نكنه خونت رو بيمه كرده بودي؟
مطمئني اشتباه نكردي؟
طرف كه اومد ريخت و قيافش چه شكلي بود؟

Zende
22-06-2009, 18:33
شماها چقدر شانس دارید ما که همیشه میخوایم بچمون دختر باشه پسر در میاد به ما هم بگید چی کار میکنید:دی(مثل اینکه هرچی نخوای سرت میادا!!!!)ببینم اون روش فرضیرو کسی تست کرد؟!

loomina
22-06-2009, 19:26
شماها چقدر شانس دارید ما که همیشه میخوایم بچمون دختر باشه پسر در میاد به ما هم بگید چی کار میکنید:دی(مثل اینکه هرچی نخوای سرت میادا!!!!)ببینم اون روش فرضیرو کسی تست کرد؟!

من يه بار تو سيمز 2 تست كردم جواب نداد.
در مورد سيمز 3 نميدونم بشه يا نه.:13:

matrix_3s
22-06-2009, 20:13
آقا توسیمز هر چی بخوای بر عکس میشه
فکر کنم آرزوی یه بچه ی دو جنسه بکنیم دو قلو از آب در بیاد

HoJJaT_007
22-06-2009, 20:36
آقا من یکی از آروزی های کوچیک سیم زنم اینه :

Visit Day Spa

این کجاست؟

Armin.ASD97
22-06-2009, 21:15
آقا من یکی از آروزی های کوچیک سیم زنم اینه :

Visit Day Spa

این کجاست؟
همون جایی که عکس گزینش یه لیوانه.(والا من که تشخیص ندادم چیه)
برای شرکت تو مسابقه اجناس کلکسیونی چقدر باید الماس و اینجور چیزا داشته باشیم؟

amirhosenpour
22-06-2009, 21:17
دوستان من بازی رو از P30 world سفارش دادم کامل نصب کردم طبق دستور العمل کرک کردم ولی الان وقتی اجرا میکنم فقط یه صدای کوچیک از اسپیکر داخل کیس می یاد بعد هیچ اتفاقی نمیافته فایل اجرایی هم از حافظه خارج نمیشه باید خودم خارجش کنم چند بار نصب کردم ولی بازم همینه مشخصات سیستم هم اینه

Computer:
Computer Type ACPI x86-based PC
Operating System Microsoft Windows Vista Ultimate
OS Service Pack Service Pack 1
Internet Explorer 7.0.6001.18000
DirectX DirectX 10.0
Computer Name
User Name
Logon Domain
Date / Time 2009-06-22 / 22:02

Motherboard:
CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E7300, 3333 MHz (10 x 333)
Motherboard Name Asus P5QL Pro (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN)
Motherboard Chipset Intel Eaglelake P43
System Memory 3328 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)
DIMM1: Kingmax KLDD48F-B8KU5 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz)
DIMM2: Nanya M2Y1GH64TU8HD6B-AC 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz)
DIMM3: Kingmax KLDD48F-B8KU5 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz)
DIMM4: Nanya M2Y1GH64TU8HD6B-AC 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz)
BIOS Type AMI (03/12/09)
Communication Port Communications Port (COM1)

Display:
Video Adapter NVIDIA GeForce 9600 GSO (768 MB)
Video Adapter NVIDIA GeForce 9600 GSO (768 MB)
3D Accelerator nVIDIA GeForce 9600 GSO
Monitor LG 775FT [17" CRT]

Multimedia:
Audio Adapter Realtek ALC1200 @ Intel 82801JB ICH10 - High Definition Audio Controller

Storage:
IDE Controller Intel(R) ICH10R SATA AHCI Controller
Storage Controller Marvell 61xx RAID Controller
Storage Controller Microsoft iSCSI Initiator
Floppy Drive Floppy disk drive
Disk Drive MAXTOR STM3320820AS (320 GB, 7200 RPM, SATA-II)
Optical Drive SONY DVD RW DRU-820A SCSI CdRom Device (DVD+R9:8x, DVD-R9:4x, DVD+RW:16x/8x, DVD-RW:16x/6x, DVD-RAM:5x, DVD-ROM:16x, CD:48x/32x/48x DVD+RW/DVD-RW/DVD-RAM)
SMART Hard Disks Status OK

Partitions:
C: (NTFS) 50869 MB (10947 MB free)
D: (NTFS) 50893 MB (26167 MB free)
E: (NTFS) 50869 MB (19653 MB free)
F: (NTFS) 50869 MB (13852 MB free)
G: (NTFS) 50869 MB (7430 MB free)
H: (NTFS) 50869 MB (17590 MB free)
Total Size 298.1 GB (93.4 GB free)

Input:
Keyboard Standard PS/2 Keyboard
Mouse Microsoft PS/2 Mouse

Network:
Primary IP Address 127.0.0.1
Primary MAC Address 00-00-00-00-00-00
Modem Agere Systems PCI Soft Modem

Peripherals:
Printer Fax
Printer Journal Note Writer
Printer Microsoft XPS Document Writer
USB1 Controller Intel 82801JB ICH10 - USB Universal Host Controller
USB2 Controller Intel 82801JB ICH10 - USB2 Enhanced Host Controller
USB2 Controller Intel 82801JB ICH10 - USB2 Enhanced Host Controller
USB Device USB Human Interface Device

DMI:
DMI BIOS Vendor American Megatrends Inc.
DMI BIOS Version 1001
DMI System Manufacturer System manufacturer
DMI System Product P5QL PRO
DMI System Version System Version
DMI System Serial Number System Serial Number
DMI System UUID 00094B92-666ADD11-8BCD0022-15985A98
DMI Motherboard Manufacturer ASUSTeK Computer INC.
DMI Motherboard Product P5QL PRO
DMI Motherboard Version Rev 1.xx
DMI Motherboard Serial Number MS1C88B83205657
DMI Chassis Manufacturer Chassis Manufacture
DMI Chassis Version Chassis Version
DMI Chassis Serial Number Chassis Serial Number
DMI Chassis Asset Tag Asset-1234567890
DMI Chassis Type Desktop Case

چیکار کنم

HoJJaT_007
22-06-2009, 21:47
مگه میشه تشخیص ندی چیه؟

شبیه یه شمعه

جدا این Day Spa
چیه ؟

که میشه ازش پولم در اورد

نه مکانه

نه شخصیه
نه جسمیه

پس چیه؟!

Armin.ASD97
22-06-2009, 22:00
مگه میشه تشخیص ندی چیه؟

شبیه یه شمعه

جدا این Day Spa
چیه ؟

که میشه ازش پولم در اورد

نه مکانه

نه شخصیه
نه جسمیه

پس چیه؟!
اگه اشتباه نکنم(که همیشه میکنم) اصولا باید یه چیزی شبیه استخر آب گرم یا اینجور چیزا باشه.
آخرش کسی نگفت واسه مسابقه ا ک چه قدر باید خرت و پرت داشته باشم؟

loomina
22-06-2009, 22:02
مگه میشه تشخیص ندی چیه؟

شبیه یه شمعه

جدا این Day Spa
چیه ؟

که میشه ازش پولم در اورد

نه مکانه

نه شخصیه
نه جسمیه

پس چیه؟!

اين يك مكانه كه تغريبا پشت مدرسه ي شهر هست ( نه رستوران ها) يه مكان نصبتا كوچيكه كه عاليه براي بالا بردن mood سيمتون براي كار. كارش ماساژ ، ماسك هاي صورت و پوست و تغريبا همين كار هاست.
من يه بار يكي از گزينه هاشو زدم 5 ساعت رفت تو بيرون كه اومد تو قسمت مود تا 6 روز يه چيزي بود كه 60 تا به مودش كمك ميكرد.

HoJJaT_007
22-06-2009, 22:58
حیف من اونو کنسل کردم

بچه دومم به دنیا اومد

پسره

این دو تا بچه ای که دارم الان یکیش پسره یکیش دختر

با اختلاف سنی 3 روز

ای کاش دوقلو میشدن .

الان توی Family Tree سیم زنم بری میبنی نوشته 4 تا بچه ولی سیم مرد 3 بچه

خب کلا این سیم احمق زنم قبل ازدواج یه بچه از پرورشگاه آورده بود انداختمش دور !

سه روز پیش موقع زاییدن اون دختره دو قلو شدند منم دو تا دختر نمیخواستم باز یکیشو انداختم دور

یکیم الان پسر بود

ای کاش میشد از همون Family Tree هم حزفش کرد

h_r_v
22-06-2009, 23:00
اين يك مكانه كه تغريبا پشت مدرسه ي شهر هست ( نه رستوران ها) يه مكان نصبتا كوچيكه كه عاليه براي بالا بردن mood سيمتون براي كار. كارش ماساژ ، ماسك هاي صورت و پوست و تغريبا همين كار هاست.
من يه بار يكي از گزينه هاشو زدم 5 ساعت رفت تو بيرون كه اومد تو قسمت مود تا 6 روز يه چيزي بود كه 60 تا به مودش كمك ميكرد.
معمولا گرونهاش مودشون طولانی تر و بیشتره

HoJJaT_007
22-06-2009, 23:09
سلام

میشه Family Tree رو ادیت کرد؟

ضمنا این مدرسه شهر کجاست ؟ منظورتون کجاست من هنوز بچه دار نشدم بفرستم مدرسه آدرس بدید

loomina
23-06-2009, 00:26
سلام

میشه Family Tree رو ادیت کرد؟

ضمنا این مدرسه شهر کجاست ؟ منظورتون کجاست من هنوز بچه دار نشدم بفرستم مدرسه آدرس بدید

اگر در پارك مركزي شهر رو به دريا وايسي سمت چپت ميشه مدرسه و پشت اون هم همين da نميدونم چيچي!
بايد سر فرصت اسمش رو عوض كنم خيلي مسخره هست!:31:
گرفتي يا نميدوني پارك هم كجاست!؟:31:

loomina
23-06-2009, 01:27
:18:بچه ها يه چيز عجيب..... شما ها تا حالا چنين چيزي رو تو سيمز 3 ديديد؟ من كه نديدم:
دارن اعتراز ميكنن البته عكس رو خودم نگرفتم ولي به نظرم عجيب اومد گفتم بزارم اينجا شما هم يه نظري بديد.

Armin.ASD97
23-06-2009, 02:19
:18:بچه ها يه چيز عجيب..... شما ها تا حالا چنين چيزي رو تو سيمز 3 ديديد؟ من كه نديدم:
دارن اعتراز ميكنن البته عكس رو خودم نگرفتم ولي به نظرم عجيب اومد گفتم بزارم اينجا شما هم يه نظري بديد.

آره من یه بار دیدم جلوی همون(به قول معروف شهرداری) وایساده بودن.

loomina
23-06-2009, 03:09

يعني اينا براي چي اعتراز ميكنن؟ از عكسي كه گرفتن دستشون كه معلوم نيست:13:

saiiddz
23-06-2009, 09:02
با سلام
دوستان آیا کدی هست که بشه عمر نگذره؟
منظورم عمر سیم هست

Zende
23-06-2009, 09:55
نه بابا به بز اعتراض میکنن:دی عکسشون بزه شاید یکی بز اوورده توی شهر!
سعید جان رمزو بیخیال برو توی یه خانواده برو توی اوپشن توی گیم اوپشن قسمت لایف پن اونرو از چپ به راست زیاد کن 2 درجه میتونی زیاد کنی درجه ی اول حدخوب یه سیمه و درجه بعدش دیگه خیلی طولانیه حوصلت سرمیره:دی میتونی البته کمم بکنیا.

loomina
23-06-2009, 11:51
نه بابا به بز اعتراض میکنن:دی عکسشون بزه شاید یکی بز اوورده توی شهر!
سعید جان رمزو بیخیال برو توی یه خانواده برو توی اوپشن توی گیم اوپشن قسمت لایف پن اونرو از چپ به راست زیاد کن 2 درجه میتونی زیاد کنی درجه ی اول حدخوب یه سیمه و درجه بعدش دیگه خیلی طولانیه حوصلت سرمیره:دی میتونی البته کمم بکنیا.

نه بابا اون كه بز نيست. لاما هست جدي ميگم. ولي واقعا منظورشون چيه؟ به نظرتون عكسي كه گرفتن دستشون به اعترازشون مربوطه؟

HoJJaT_007
23-06-2009, 11:57
من یه بار رفتم عکس یه عروس دریایی بود

saiiddz
23-06-2009, 12:01
با سلام
دوستان آیا کدی هست که بشه عمر نگذره؟
منظورم عمر سیم هست
دوستان بحث سیاسی نکنید
به سوال من جواب بدید

C. Breezy
23-06-2009, 12:06
دوستان بحث سیاسی نکنید
به سوال من جواب بدید
فکر نکنم ، ولی یه رمزی هست ، همون که خیلی طولانیه (!) ، که یه عروسک مثل سیمز بچه بوجود میاد و هر وقت روش کلیک کنی می تونی سن هر سیمز رو انتخاب بکنی که چقدر بشه ، مثلا نوزاد بشه ، پیر بشه یا ...
البته اینا مال تجارب من از سیمز 2 هست

A M I R G A M E R
23-06-2009, 12:21
به نظرم دارن به حقوق حيوانات اعتراض ميكنن كه چرا حقشون ضايع شده.

bax_021
23-06-2009, 12:36
یه نکته ی جالب
من دزد شدم :31: و رئیسم ایرانیه اسمش
فامیلیشم انصاریه اسمش یادم نیست
تو این شغل غیر از budy چیز دیگه ای نمی خواد ؟

loomina
23-06-2009, 13:35
دوستان بحث سیاسی نکنید
به سوال من جواب بدید

بابا سعيد جان برو تو option بازي بعد قسمت game نوشته life time spam يه ف يلتر داره اونو بيار سمتراست تا سيمت 960 روز خودشون يا 384 ساعت ما عمر كنه. باور كن بيشتر از اين ديگه حوصلت سر ميره.:10:
اون رمز درازه هم كار نميكنه براي همه چي فقط براي يه سري چيز هاي بسيار كم ولي اگر ميخواي اينم رمز: testingcheatsenabled true با drag كردن نياز هات ميتوني كم يا زيادشون كني + با نگه داشتن shift و كليك بر روي زمين خالي ميتوني tleport كني خودت رو به هر جا كه بخواي.

HoJJaT_007
23-06-2009, 13:52
WOOHOO چیه ؟

آخه هر دوشون یکی از ارزوهاشون اینه با هم WOOHOO کنن ؟ موجب بچه دار شدن میشه؟

لومینا جان چپ و راستو بلد نیستی ها سه ساعت دنبالشم نگو مدرسه سمت راست هست نه چپ !

--------

مهم : ارتقا ورژن سیمز شما به 1.631 دیگر نیازی به نسخه Razor برای نصب کردن اکسپیشن های آینده ندارید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتورنت هست

من تستش نکردم چون خودم نسخه 1.631 اصلی رو دارم

ولی تستش ضرر نداره

15 مگ هست

saiiddz
23-06-2009, 14:14
WOOHOO چیه ؟

آخه هر دوشون یکی از ارزوهاشون اینه با هم WOOHOO کنن ؟ موجب بچه دار شدن میشه؟

در واقع همون بچه دار شدن بدون بچه دار شدن هست(دیگه از این واضح تر بد آموزی داره)
راستی یکی از قابلیتهایی که به بازی اضافه شده روابت نا مشروع هست که شما بدون زادواج هم میتونید ...
که یکی از نقاط ضعف بازیه(البته در ایران)

LORD GAMES
23-06-2009, 14:17
یه نکته ی جالب
من دزد شدم :31: و رئیسم ایرانیه اسمش
فامیلیشم انصاریه اسمش یادم نیست
تو این شغل غیر از budy چیز دیگه ای نمی خواد ؟
مشه بگی چطور میشه دزد شد؟:31:
پ.ن: چرا پست من پاک شد ؟؟

saiiddz
23-06-2009, 14:19
بابا سعيد جان برو تو option بازي بعد قسمت game نوشته life time spam يه ف يلتر داره اونو بيار سمتراست تا سيمت 960 روز خودشون يا 384 ساعت ما عمر كنه. باور كن بيشتر از اين ديگه حوصلت سر ميره.:10:
اون رمز درازه هم كار نميكنه براي همه چي فقط براي يه سري چيز هاي بسيار كم ولي اگر ميخواي اينم رمز: testingcheatsenabled true با drag كردن نياز هات ميتوني كم يا زيادشون كني + با نگه داشتن shift و كليك بر روي زمين خالي ميتوني tleport كني خودت رو به هر جا كه بخواي.
دوست عزیز تشکر از جوابتون
ولی راهی نیست که سیمم اصلآ پیر نشه؟
همون جون بمونه
من فقط میخوام با یک سیم دنیای سیمز رو سیر کنم
حال و حوصله ی بچه و زنو ندارم:31:

Zende
23-06-2009, 15:07
در واقع همون بچه دار شدن بدون بچه دار شدن هست(دیگه از این واضح تر بد آموزی داره)
راستی یکی از قابلیتهایی که به بازی اضافه شده روابت نا مشروع هست که شما بدون زادواج هم میتونید ...
که یکی از نقاط ضعف بازیه(البته در ایران)

این چه نوع جواب دادنه نه بابا حجت جان این روابط نامشروع هست به قول سعید جان باعث عشق بیشتر میشه.

مشه بگی چطور میشه دزد شد؟:31:
پ.ن: چرا پست من پاک شد ؟؟

خوب باید بری روی سازمانش میشی دزد دیگه criminal یعنی جنایت کار!

همون جون بمونه
کار درست!!!! کی حوصله ی زنو بچرو داره آخه هی میگه اینو بخر اونو بخر کلافت میکنه:دی!

loomina
23-06-2009, 15:21
همون جون بمونه

چرا راهي هست كه عمرتون رو اونقدر كه بخوايد طولاني كنه كه شايد بعد از بيست هزار ساعت هم پير نشه.... و اون هم ميوه ي زندگي هست كه اينم عكسشه:

اگر ميوه ي خاليش هم بخواي عكس دارم ازش
راه بدست اوردنش هم اينه كه دانه هايي كه در توضيحشون نوشته شده: special بايد گير بياري (هر دونه اي ديدي جمع كن اگر شانس بياري يكي پيدا ميكني.) بعد بكاريش بعد هم خوب مواظبت كني ازش ، وقتي رشد كرد و ميوه داد ميوه اش رو كه هر كي بخوره به عمرش اضافه ميشه و شما ميتوني به اين صورت عمر سيمزتون رو از اخرين حدي هم كه داره طولاني تر كني.

king_darkness
23-06-2009, 15:27
سلام
من يه جايي (اگه جاشو بگم تبليغات ميشه ) خوندم تو ايران اين بازي به صورت نصفه و نيمه 10 مليون فروش داشته
منظورشو از نصفه و نيمه نمي دونم ولي هر چي هست مربوط به شهر هاي بازي مي شه
راستي اين بازي داره ركورد فروش بازي رو ميشكنه تا امروز بيشتر از 4 ميليارد تو كل دنيا فروش داشته !!!!!

behii
23-06-2009, 15:35
سلام

میشه یک نفر لینک سالم سیمز 3 رو واسه من بذاره اینجا؟ رپید نباشه بهتره
ببخشید اینجا میگم اما معمولا تو پست اول تاپیک لینک دانلود رو میذارن که نیست صفحات هم خیلی زیاده !

saiiddz
23-06-2009, 15:37
چرا راهي هست كه عمرتون رو اونقدر كه بخوايد طولاني كنه كه شايد بعد از بيست هزار ساعت هم پير نشه.... و اون هم ميوه ي زندگي هست كه اينم عكسشه:
اگر ميوه ي خاليش هم بخواي عكس دارم ازش
راه بدست اوردنش هم اينه كه دانه هايي كه در توضيحشون نوشته شده: special بايد گير بياري (هر دونه اي ديدي جمع كن اگر شانس بياري يكي پيدا ميكني.) بعد بكاريش بعد هم خوب مواظبت كني ازش ، وقتي رشد كرد و ميوه داد ميوه اش رو كه هر كي بخوره به عمرش اضافه ميشه و شما ميتوني به اين صورت عمر سيمزتون رو از اخرين حدي هم كه داره طولاني تر كني.
بازم ممنونم
میشه بگید چطور میشه گلخونه داشت
راستی عکسشو بزارید

Zende
23-06-2009, 15:44
بازم ممنونم
راستی عکسشو بزارید

گلخونه نداریم که فقط میکاریم یکی از نقاط ضعف بازی اینه که میوه ها یا دونه هارو هر جا بخوای میتونی بکاری که این بده:41:اگرم میبنی زیر باغ لومینا زیرش خاکه اونو خودش ساخته وگر نه روی زمینه:31:

سلام

میشه یک نفر لینک سالم سیمز 3 رو واسه من بذاره اینجا؟ رپید نباشه بهتره
ببخشید اینجا میگم اما معمولا تو پست اول تاپیک لینک دانلود رو میذارن که نیست صفحات هم خیلی زیاده !

لطفا محل مخصوصش که اونجاست دنبالش بگردید.

loomina
23-06-2009, 15:55
بازم ممنونم
راستی عکسشو بزارید

يه محل تو حياط خونه انتخاب كنيد ، شروع كنيد به كاشتن اين ميشه گل خونه( من براي زيباييش دورش حصار هم كشيدم.)
بفرما اينم عكس ميوه ي خاليش!

HoJJaT_007
23-06-2009, 16:00
خب منم باغچه خونه قبلیم هستش الان به خاطر این نقل مکان کردم

یه درخت مرگ هستش
یه درخت پول
سه تا درخت زندگی یا همینی که میوه میده

اصلا مواظبت نکردم .

از این آب پاش اتوماتیکا گذاشتم روز و شب

کلی پول آب میاد !

هر کدومو بخوری یک روز جوون میشه

راستی امشب تولد بچه هامه دعوتتون میکنم :دی

saiiddz
23-06-2009, 16:26
دوستان یه سوال دیگه
من بازی رو بدون کرک اجرا کردم
یعنی احتیاجی به کرک نداره
آیا این معنیش اشکالی در بازی هست؟
من از پی سی نخریدما

loomina
23-06-2009, 16:35
دوستان یه سوال دیگه
من بازی رو بدون کرک اجرا کردم
یعنی احتیاجی به کرک نداره
آیا این معنیش اشکالی در بازی هست؟
من از پی سی نخریدما

چي؟
بدون كرك؟
مگه ميشه؟
يعني امكان داره كه اصل باشه؟
ولي فكر نكنم.:13:

saiiddz
23-06-2009, 16:40
چي؟
بدون كرك؟
مگه ميشه؟
يعني امكان داره كه اصل باشه؟
ولي فكر نكنم.:13:
نخواست واینکه میخوای از محتویات 2 دی وی دی عکس بزارم
اصلآ چیزی به نام کرک داخلش نیست

Zende
23-06-2009, 16:48
خوب با لاون چر رفتید تو بله وقتی با لاونچر launcher برید تو کرکی نیاز نیست
کرک توی این بخشه یعنی کپی کنید
Thesims3/game/bin/ts3
حالا درایو قبل ته سیمس 3 با شماست:دی
خودشم اینجاست:
H:/crack/ts3

saiiddz
23-06-2009, 16:54
خوب با لاون چر رفتید تو بله وقتی با لاونچر launcher برید تو کرکی نیاز نیست
کرک توی این بخشه یعنی کپی کنید
Thesims3/game/bin/ts3
حالا درایو قبل ته سیمس 3 با شماست:دی
نه دوست عزیز از همین پوشه ای که شما گفتید بازی رو اجرا کردم و اینکه لانچر هم تویه همین پوشه هست و یک آیکن
من از لانچر اجرا نکردم
حالا با لانچر اجرا کردن اشکالی داره؟
منظورم اینکه اشتباهه ؟اگه نیست چه فرقی داره

Zende
23-06-2009, 16:58
نه بابا لاونچر برای چیزهای دانلودیه مثل شهر و اینا که از اونجا نصب میشه و وقتی شما پکی میریزی باید با اون اجرا کنی تا بیاد البته هنوز پکا نیومده:دی

ali_ranger22
23-06-2009, 17:20
دوستان یه چیزی میزارم جنبه رو حفظ کنین !!
من که خودم تست نکردم و نمی کنم ولی مثل این که واقعا کار می کنه
با جایگزین کردن این فایل میشه سانسور رو از بازی برداشت :دي

اینجا باید کپی شه
C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Game\Bin

mahyarSAMSUNG
23-06-2009, 20:46
اعضای این تاپیک خیلی انگار سرشون شلوغه ! یه طومار سوال کردیم هیچکس جواب نداد !

Maggy_P
23-06-2009, 21:07
آقا من این بازی رو نصب کردم و حدود 1 هفته ای میشه بازی میکنم ! من یه مشکلی دارم ! تمام وقتم به کار کردن و خابیدن صرف میشه اصلا وقت نمیشه با کسی بیرون برم با کسی حرف بزنم . آیا راهی داره کمتر خسته بشن ؟ یا راهی داره که این قسمت خوابشون سریعتر پر بشه . البته اینو بگم که من بهترین تخت رو براشون خریدما همون 3500 دلاری ! ولی بازم وقت معاشرت با اینو و لون رو پیدا نمیکنم ! الان که دیگه پیر شد رفت .انشاالله یاد دادین بهم واسه نسل بعد امتحان میکنم !
یه چیز دیگه . موبایلم وقتی زنگ میزنه یه چیزی میاد که yes و no داره !من اون علامت تیک رو میزنم یه چیزی میره تو همون قسمت ستاره اون پایین . ولی نمیدونم چیه ! بعضی موقع ها هم یه ساعت و تاریخی داده ! که اونم نمیدونم چیه !
راههای افزایش حقوق رو هم بگید ؟ البته کتاب خوندم و ... رو بلدم . ولی مثلا کتاب خوندنشون در لول های آخر خیلی طول میکشه نمیرسم که انجام بدم سریع ماشین اداره میاد دنبالشون . راهی هست که سریعتر تموم بشه ؟!
تنها کاری که میتونید بکنید اینه که از چیت استفاده کنید

اون تماس ها هم برای اینه که گاهی کارهای خاصی بهتون پیشنهاد میشه که میتونید بپذیرید یا نه ، بستگی به اسکیل هایی داره که پر کردین ، اگر ساعت یا تاریخ خاصی داشته باشه که باید سروقت برید سرقرار

بستگی به شغلتون داره ، همه ی شلغ ها ترفیعشون با اسکیل نیست ، توی قسمت شغل که برید معمولا دو تا 4 تا اسمایل هست ، که روی اونا نوشته باید چه کارهایی انجام بدید ، هر چی اسمایل ها شادتر باشه بهتره ، هرچی عصبانی تر باشه بدتر

HoJJaT_007
23-06-2009, 21:34
مگی جان از شما بعید بود !

---------

کی گفته نمیشه عزیزم ؟ میشه یه راه قانونی و بدون چیت

شما چقدر Life Time داری ؟ منظورم همون پاداشی هست که از برآورده شدن آرزو ها به دست میاد

اونا رو به 20 هزار برسون بعدش برو یه Mid Car چی چی بخر بعدش میتونی خصوصیاتتو تغییر بدی

یکیشونو حزف کنه و از لیست پایین اینو اضافه کن : Light Sleeper

البته موقع ساخت سیم هم میتونیا اینو اضافه کنی

ali_metal_357
23-06-2009, 22:31
ُسلام من امروز تازه این بازی رو گرفتم بعد از نصب دو تا دی وی دی یک ضد حال خوردم این ارور رو داد چه کنم ؟

چه کنم ؟؟؟؟؟

Bill Gates
23-06-2009, 23:07
سلام من امروز تازه این بازی رو گرفتم بعد از نصب دو تا دی وی دی یک ضد حال خوردم این ارور رو داد چه کنم ؟

دوباره نصبش کردی؟
یه راست کلیک کن run as administrator رو بزن ! (امتحانش ضرری نداره )

تشکر/

Zende
23-06-2009, 23:33
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کسی تا حالا اینو دیده بود؟:دی اینم یه نوع تظاهراته دیگه این توی شهر جدیدست...
البته میدونم منظورش چیه این یکیو فکر کنم این تظاهرات مربوط به مواد شیمیایی یا کارخانه های شیمیایی باشه نه؟:دی

alex_pk
23-06-2009, 23:47
فکر کنم منظورشون کارخانه های رادیو اکتیوی باشه!!!

h_r_v
23-06-2009, 23:54
دوستان مردم سوپراستار شده!
ولی هر جا میرم کسی ازش عکس و امضا نمیخواد!
چی کار کنم؟

Maggy_P
24-06-2009, 00:02
مگی جان از شما بعید بود !

---------

کی گفته نمیشه عزیزم ؟ میشه یه راه قانونی و بدون چیت

شما چقدر Life Time داری ؟ منظورم همون پاداشی هست که از برآورده شدن آرزو ها به دست میاد

اونا رو به 20 هزار برسون بعدش برو یه Mid Car چی چی بخر بعدش میتونی خصوصیاتتو تغییر بدی

یکیشونو حزف کنه و از لیست پایین اینو اضافه کن : Light Sleeper

البته موقع ساخت سیم هم میتونیا اینو اضافه کنی
نه اون light sleeper ربطی به کم خوابی و این حرفا نداره
من خودم امتحانش کردم

این یعنی کسی که خوابش سبکه و با کوچیکترین صدایی بیدار میشه ;)

loomina
24-06-2009, 00:11
دوستان مردم سوپراستار شده!
ولی هر جا میرم کسی ازش عکس و امضا نمیخواد!
چی کار کنم؟

شما برو قسمت سينما يه گزينه ي جديد ميبيني اونو انتخاب كن.:10:

saiiddz
24-06-2009, 09:27
دوستان من بالاخره نفهمیدم باید کرک کنم یا احتیاجی نیست
اینم تصویر محتویات دی وی دی اول

واینم محتویات دی وی دی دوم
پوشه ای که گیم رو داخلش نصب کردم
محتویات پوشه ی سیمز 3
پوشه ی bin
محتویات پوشه ی bin و فایل ts3

ardavan_2008
24-06-2009, 09:50
این الماس و اینارو که جمع کردیم اخرش فقط می تونیم بفروشیمشون؟

h_r_v
24-06-2009, 09:53
دوستان تا حالا Absent-Minded رو انتخاب کردین؟
خیلی باحال میشه!
عقب مانده ذهنی میشه!
حرکات جالبی در میاره!

HoJJaT_007
24-06-2009, 10:30
نه اون light sleeper ربطی به کم خوابی و این حرفا نداره
من خودم امتحانش کردم

این یعنی کسی که خوابش سبکه و با کوچیکترین صدایی بیدار میشه ;)

نه من سیمم الان 4-5 ساعت میخوابه کل روزو بیدار میمونه

قبل از انتخاب این گزینه اینطوری نبود باور کن

بعدشم برای بچه هام اینو زدم بعد خواب بودن زنه رفته بود تو اتاقشون گیتار میزد بیدار نشدن هیچکدوم وقت چند درصد از مدشون کم شد

h_r_v
24-06-2009, 11:09
این الماس و اینارو که جمع کردیم اخرش فقط می تونیم بفروشیمشون؟

اگه به عنوان تزئین تو خونت استفاده کنی! مود خوبی بهت میده!

loomina
24-06-2009, 11:11
دوستان تا حالا Absent-Minded رو انتخاب کردین؟
خیلی باحال میشه!
عقب مانده ذهنی میشه!
حرکات جالبی در میاره!

ديگه عقب مانده ي ذهني هم باحال ميشه؟
منم او اوايل اگر ديده بودم زنم رو طلاقش ميدادم البته اين گزينه اي رو كه ميگي نداره ولي يه بار ديدم محكم سرش رو كوبيد به صفحه كي بورد لب تاپ. منتهي وقتي متوجه شدم كه پير شده بود ديگه سني از ش گزشته بود گفتم 3 روز ديگه صبر كني خودش ميميره!:31:

h_r_v
24-06-2009, 11:32
ديگه عقب مانده ي ذهني هم باحال ميشه؟
منم او اوايل اگر ديده بودم زنم رو طلاقش ميدادم البته اين گزينه اي رو كه ميگي نداره ولي يه بار ديدم محكم سرش رو كوبيد به صفحه كي بورد لب تاپ. منتهي وقتي متوجه شدم كه پير شده بود ديگه سني از ش گزشته بود گفتم 3 روز ديگه صبر كني خودش ميميره![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
تو Creat A Sim تو قسمت خصوصیات اخلاقی (traits) اولینش Absent-Minded هست!؟
کدوم گزینه وجود نداره؟

Maggy_P
24-06-2009, 11:36
دوستان من بالاخره نفهمیدم باید کرک کنم یا احتیاجی نیست
اینم تصویر محتویات دی وی دی اول

واینم محتویات دی وی دی دوم

پوشه ای که گیم رو داخلش نصب کردم

محتویات پوشه ی سیمز 3

پوشه ی bin

محتویات پوشه ی bin و فایل ts3

اگر بازی به طور طبیعی اجرا میشه نیازی نیست

نه من سیمم الان 4-5 ساعت میخوابه کل روزو بیدار میمونه

قبل از انتخاب این گزینه اینطوری نبود باور کن

بعدشم برای بچه هام اینو زدم بعد خواب بودن زنه رفته بود تو اتاقشون گیتار میزد بیدار نشدن هیچکدوم وقت چند درصد از مدشون کم شد

عجیبه چون من وقتی این گزینه رو میزنم تفاوتی نمیکنه ، فقط هی نصفه شبا بیدار میشه

Armin.ASD97
24-06-2009, 11:45
سلام
من تو آپشن تیک زندگی دو باره رو زدم الان سیمم به رحمت خدا رفت چجوری دو باره زندش کنم؟

king_darkness
24-06-2009, 12:38
چطوري مي تونم اسكيل research رو بالا ببرم ؟

ardavan_2008
24-06-2009, 13:19
اگه به عنوان تزئین تو خونت استفاده کنی! مود خوبی بهت میده!

همین رو میز بزاریم تزینی حساب میشه؟

Mehdi-HTC
24-06-2009, 13:19
دوستان چطور میشه رفت شهر بعد ؟؟؟ بعد اینکه الان زنم حامله هست در طی این چند روزی که حامله هست چه کارهای باید انجام بشه و چه کارهای نشه که بچه منگل نشه..... و بعد اینکه اگه با زنه بخوام بهم بزنم بچه تکلیفش چیه ؟؟؟

HoJJaT_007
24-06-2009, 14:15
شهر بعدی در کار نیست

زنتم حامله هست رو زنه کلیک کن ببر روی بیمارستان گزینه Get Medical Service بزن .

من روزی 3-4 بار رفتم

کتاب حاملگی بخون

بعدم موقع زایمان ببرش سریع بیمارستان

من بچه هام الان بزرگ شدن

چهار دست و پا راه میرن
بهشون حرف زدنو یاد دادم.

ولی این که توی دستشویی پی پی کنند و نتونستم

آخه بچه میره میشینیه روی توالت فرنگی ولی بعدش کثیف میشه و تمرین قطع میشه

الان دو تا دارم

هر دوشون بلدن حرف بزنند

راه رفتنم دارم یاد میدم

-------

والا شاید تخت من 3200 دلاریه اینطوریه ؟ اخه زود میخوابن زود بلد میشن

یعنی مثلا

اگه ساعت 2 بخوابه 7-8 بیدار میشه فوله

loomina
24-06-2009, 14:21
همین رو میز بزاریم تزینی حساب میشه؟

اره دوست من

دوستان چطور میشه رفت شهر بعد ؟؟؟ بعد اینکه الان زنم حامله هست در طی این چند روزی که حامله هست چه کارهای باید انجام بشه و چه کارهای نشه که بچه منگل نشه..... و بعد اینکه اگه با زنه بخوام بهم بزنم بچه تکلیفش چیه ؟؟؟

شهر بعد؟ شهر بعدي وجود نداره كلن يه شهره ولي اگر بخوايد ميتونيد دان كنيد.
بايد زنتون رو هر روز ببريد بيمارستان.
سوال اخر هم نميدونم تجربش رو ندارم!:31:

C. Breezy
24-06-2009, 14:24
یعنی واقعا اگه نری بیمارستان بچه منگل میشه ؟!

behii
24-06-2009, 15:28
آخ که چقدر خندیدم ! این بزرگ شدنش چقدر مسخره است !! :31:
در 2 روز نوزاد رو با 4 تا کیک تولد به young adult تبدیل کردم !!! این قسمت بازی واقعا نقص بزرگیه , چون تا کیک نگیری طرف بزرگ نمیشه , اگر هم زیاد بگیری گرچه به سن مورد نظر نرسیده اما بزرگ میشه ...

Khashayar King
24-06-2009, 17:40
آخ که چقدر خندیدم ! این بزرگ شدنش چقدر مسخره است !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در 2 روز نوزاد رو با 4 تا کیک تولد به young adult تبدیل کردم !!! این قسمت بازی واقعا نقص بزرگیه , چون تا کیک نگیری طرف بزرگ نمیشه , اگر هم زیاد بگیری گرچه به سن مورد نظر نرسیده اما بزرگ میشه ...

يعني تا وقتي كه كيك نخري طرف بزرگ نميشه؟ چه باحال![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کی گفته !؟ 200 بار بدون کیک بچه بزرگ شده ! اتفاقا چیز باحالیه ! شما حوصله داری نق نق بچه رو بشنویا !؟ وقتی شما از

سیمتون بیشتر کار بکشید و نیازاشو برطرف نکنید زود تر پیر میشه !

با تشکر ، خشایار

h_r_v
24-06-2009, 18:18
در ضمن نقص نیست!
میتونی تو قسمت Settings
Enable Aging رو تیکشو برداری!
تازه!
خدا کنه آدم بخواد درست بازی کنه! :دی

HoJJaT_007
24-06-2009, 18:34
ببینم اگه من با edit town یه جایی یه پارکی بسازم مردم میان ببیننش؟

ali_santoori
24-06-2009, 18:37
ببخشید من با یکی ازدواج کردم

بعد باهاش به هم زدم ولی اون از خونه من بیرون نمیره و سیم منه

من باید چی کار کنم؟

loomina
24-06-2009, 19:05
ببخشید من با یکی ازدواج کردم

بعد باهاش به هم زدم ولی اون از خونه من بیرون نمیره و سیم منه

من باید چی کار کنم؟

روي تلفون كليك كنيد و گزينه ي move out بزنيد بعد ادمايي رو كه ميخوايد برن بيرون و ديگه سيمتون نباشن انتخاب كنيد و بعد هم بفرستيدشون بيرون.
واي چقدر امار طلاق بالا رفته!:31:

davidjoker
24-06-2009, 19:24
می گم دوستان من می خوام این بازی را رو کامپیوترم نصب کنم

بعد من یه پسر عمه کوچیک دارم زیاد میاد سر کامپیوترم

این بازی مورد منکراتی که نداره من سوژه بشم ؟ هان

C. Breezy
24-06-2009, 19:29
می گم دوستان من می خوام این بازی را رو کامپیوترم نصب کنم

بعد من یه پسر عمه کوچیک دارم زیاد میاد سر کامپیوترم

این بازی مورد منکراتی که نداره من سوژه بشم ؟ هان
خوب بستگی داره ... اصلا این بازی ها برای بچه های کوچیک نیست ... حوصله شو ندارند ... خوب ببین در شرایط عادی یک زندگی چه اتفاقاتی میوفته ... اینم از هموناست :31:

davidjoker
24-06-2009, 19:34
خوب بستگی داره ... اصلا این بازی ها برای بچه های کوچیک نیست ... حوصله شو ندارند ... خوب ببین در شرایط عادی یک زندگی چه اتفاقاتی میوفته ... اینم از هموناست :31:

نه بابا این بچه اخر حوصله ( فوضولیه )

:28: از شرایط عادی نگو چون من یه چیزایی دیدم که ... :38:

در کل مرسی جوابم را گرفتم

HoJJaT_007
24-06-2009, 21:18
چند سالش]/

به درد 12 سال به بالا میخوره

behii
24-06-2009, 22:56
چند سالش]/

به درد 12 سال به بالا میخوره

تو ایران این سن فرق داره ! :31:

راستی این هنرپیشه شدن و ایناها کجایه ؟ من اینقدر ناول نوشتم اما ....

یک سوال دیگه اگه یه ج اف داشته باشی دیگه نمیشه یکی دیگه داشته باشی ؟ اول باید رابطه رو با اون یکی به هم بزنه ؟

HoJJaT_007
24-06-2009, 23:08
نه . من الان 100 تا جی اف داشتم با یکیشون ازدواج کردم

هنر پیشه هم ربطی نداره .

شما اول باید یه خصوصیتو انتخاب کنید بعد آروزی بزرگش میشه سوپر استار سینما که باید موقع ساخت سیم بزنید

بعدش برید توی اون تئاطر یا سینما یه گزینه هستش

loomina
24-06-2009, 23:12
تو ایران این سن فرق داره ! :31:

راستی این هنرپیشه شدن و ایناها کجایه ؟ من اینقدر ناول نوشتم اما ....

یک سوال دیگه اگه یه ج اف داشته باشی دیگه نمیشه یکی دیگه داشته باشی ؟ اول باید رابطه رو با اون یکی به هم بزنه ؟

بابا عربستان كه نيست 10 تا زن بگيري!:31:
تو خارج معمولا خيلي زور ميزنن يكي اونم 3 روز بعد يه بچه ميزارن بقلش طلاقش ميدن![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين ها رو كه گفتم يعني چي؟ يعني اين كه شما فقط يه زن ميتوني بگيري تو بازي اگر هم خوشي زد زيره دلت خاستي يه زن ديگه بگيري اول بايد با اون يكي break up كني يعني طلاقش بدي بفرستي خونه باباش!:دی
بعد هم با اون يكي ازدواج كني.
البته در مورد GF بايد بگم ميتوني 10 تا هم داشته باشي ولي كي حوصله داره!
گرفتي كه چي ميگم؟ يا ساده تر بگم؟

A.M.D.D.E.V.I.L
25-06-2009, 09:50
ميدوني اگه يكي همه ي سكيل ها رو تموم كرده باشه و همه ي شغل ها رم تموم كرده باشه وهمه ي lifetime rewards رو خريده باشد حق داره با همه ي زن هاي شهر 2 تا بچه داشته باشه. مثل من!
لازم نيست با همشون ازدواج كني
بهترين رمز:testingcheatsenabled true
shift رو نگه دارين و روي mailbox كليك كنيد بعدشم خودتون مي فهميد

setii
25-06-2009, 11:08
من سیمز ی که خریدم کپی هست...برای همین نمی تونم برم تو فروشگاه سایت و شهر و وسایل جدید دانلود کنم....کسی می تونه کمکی کنه؟؟؟

Zende
25-06-2009, 11:12
بابا چرا اینقدر بچرو میپیچونید گناه داره:دی
آقا شما هر چه قدر جی اف دوست داشتی بگیر به کسی بر نمی خوره موضوعش فقط اینه که جلوی هم نمی تونید اون کارو بکنید یعنی نمی تونید جلوی یکی دیگه اون یکیو بوس کنید گرفتی؟:دی

ببینم اگه من با edit town یه جایی یه پارکی بسازم مردم میان ببیننش؟

آره که میان خوبیه این ورژن همینه وقتی شما خونه میسازی مردم میرن توش وقتی پارک میسازی جمعیت جمع میشه درصورتی که سیمز 2 خونه هاشو باید صبر میکردی تا خودت بفرستی تو شما میتونی هرچه قدر خونه هست بزاری روی زمین های خالی تا تبدیل به خونه ای بشه که آدم توشه و جمعیت این طوری میره بالا حالا چقدر توش جا میشه یه پیشنهاد فرضی هست که تعداد اتاق خواباش چقدر باشه.:دی

بعد اینکه اگه با زنه بخوام بهم بزنم بچه تکلیفش چیه ؟؟؟
خوب وقتی شما با زنت به هم میزنی یعنی طلاق میگیری کنترل زن و بچه با تو هست بازم باید روی زن بزنی موو و ... حالا میتونی بچرم بدی با خودش ببره میتونی ندی اگه ندی پیش خودت میمونه و دیگه باید براش پرستار بگیری وگرنه توی خونه باشه میان میبرنش(سازمان فوضولان:دی)به خاطر همین باید براش یه پرستار بگیری

matrix_3s
25-06-2009, 12:20
این سیم های دختر مخشون رو هواست
دو تا جوک بگو >>>>حال میکنن
__________________________________________________ ___________________
راستی به درد بخور ترین رمز سیم اینه که میتونین هر چیزی رو هر جایی که میخواهید بذارین
روشن کردن moveobjects on
خاموش کردن رمز moveobjects off

matrix_3s
25-06-2009, 12:29
این هم ترینر پول sim3 سیمز 3

Zende
25-06-2009, 12:35
من سیمز ی که خریدم کپی هست...برای همین نمی تونم برم تو فروشگاه سایت و شهر و وسایل جدید دانلود کنم....کسی می تونه کمکی کنه؟؟؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.)
آقا تمام چیز هایی که در سایت سیمز 3 هست اینجا دوستان خارجی گذاشتن خودم تستش کردم و درسته 100% این تورنت هست البته و به بیت تورنت میخوره اینم تست کردم به یو تورنت نخورد فقط به بیت تورنت حالا اونم خواستی لینکشو میدم این 215 مگ هست فکر کنم و شامل شهر جدید ماشین لباس مو و ست های خریدنی میشه که کلا 215 مگ هست و خودم تست کردم

matrix_3s
25-06-2009, 13:08
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.)
آقا تمام چیز هایی که در سایت سیمز 3 هست اینجا دوستان خارجی گذاشتن خودم تستش کردم و درسته 100% این تورنت هست البته و به بیت تورنت میخوره اینم تست کردم به یو تورنت نخورد فقط به بیت تورنت حالا اونم خواستی لینکشو میدم این 215 مگ هست فکر کنم و شامل شهر جدید ماشین لباس مو و ست های خریدنی میشه که کلا 215 مگ هست و خودم تست کردم

دوست عزیز ببین میتونی جداگونه قرار بدی
مثلا مو هارو جدا بذار
به ما سرعت پایینهم فکر کن

ممنون!:10:

loomina
25-06-2009, 13:18
ميدوني اگه يكي همه ي سكيل ها رو تموم كرده باشه و همه ي شغل ها رم تموم كرده باشه وهمه ي lifetime rewards رو خريده باشد حق داره با همه ي زن هاي شهر 2 تا بچه داشته باشه. مثل من!
لازم نيست با همشون ازدواج كني
بهترين رمز:testingcheatsenabled true
shift رو نگه دارين و روي mailbox كليك كنيد بعدشم خودتون مي فهميد

دوست عزيز دقت كنيد من اين رمز رو 3 بار قرار دادم!
تازه در همين مدلي هم ميشه با تمام زن ها بدون ازدواج م بچه دار شد ديگه حالا نيازي نيست اينقدر زجر بديم خودمونو!

Zende
25-06-2009, 13:28
بله چرا نه در صورتی که اون زنه توی خونه ی شما باشه وگرنه بچه رو با خودش میبره!
ماتریکس جان راستش نمیدونم همممممم مگر اینکه چیزایی رو که دانلود کردم آپلود کنم که اونم امکان پذیر نیستش چون که سایت های آپلودی مثل تینی پیک ف ی ل ت ر شده یه سایت پیشنهاد کنید.

aroosak_kooki
25-06-2009, 13:53
سلام

ممنون دوست خوبم ...
با این کلید هایی که گفتی درست شد و صفحه ی چیت اومد

ctrl + shift +start menu + C

خیلی خیلی ممنون

Zende
25-06-2009, 14:18
دیگه استارت منو چه صیغه ای هست؟!فقط ctrl+shift+c جدیده:دی؟!

matrix_3s
25-06-2009, 14:35
بله چرا نه در صورتی که اون زنه توی خونه ی شما باشه وگرنه بچه رو با خودش میبره!
ماتریکس جان راستش نمیدونم همممممم مگر اینکه چیزایی رو که دانلود کردم آپلود کنم که اونم امکان پذیر نیستش چون که سایت های آپلودی مثل تینی پیک ف ی ل ت ر شده یه سایت پیشنهاد کنید.

این هم سایت :10::11:آپلود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو همین آپ کن دمت گرم

matrix_3s
25-06-2009, 14:38
راستی این یه سوتیه گنده تو سیمزه
من با رمز moveobjects on یه tvتوی استخر گذاشتم بعد خودش وقتی رفت نگاه کنه روی آب وایستاد
قبل توجه دوستایی که فکر میکنن سوتیای این بازی کوچیکه
حجم عکس 129 kb

Zende
25-06-2009, 15:56
عکسه چه باحاله دمت گرم:دی
اولین چیز آپلودی شهره الان نمیتونم عصری میزارم الان دارم میرم کلاس

simslove
25-06-2009, 17:26
مبشه اين لباس ها و ماشين ها و مو ها و خلاصه همه اين چيزا رو تو بك فايل غير تورنت بزاري؟؟؟؟؟؟

ardavan_2008
25-06-2009, 18:32
سایت sims3چیه که میشه تک تک لوازم دانلود کرد؟

رمز افزایشlifetimeچیه؟

Zende
25-06-2009, 18:58
خوب این آپلوده خیلی خیلی طول میکشه من نمیتونم 227 مگ رو دوباره بشینم آپ کنم که به خاطر همین از تورنت دانلود کنید از همون لینکه اینم لینک برنامه ی بیت تورنت:

این سایت خودشه و شما از منوی سمت راست فریی دانلود رو میزنید و دانلود میکنید فقط 1 مگ و نیم هست دیگه زیاده؟!شما میخوای 227 مگ دانلود کنی اینو بگیر از اون لینکم تورنتشو بگیر و بزار دانلود شه(برای سیم لوو جان)
اردوان جان سایت سیمز3 خودش هست thesims3 اما شما باید اورجینال رو داشته باشید و درون اون سریالی هست که شما میتونی عضوی از سایت بشید تا دانلود کنید همونم بعضی جاهاش دوباره باید پول بدی و باید یه نفر این چیزارو آپ کنه من همون طور که گفتم نمیتونم اینترنتم نمیکشه یه نفر مثل مگی خانوم باید با 512 آپ کنه سریعتره نه ما فقیر فقرا با 128:دی

amirpers
25-06-2009, 19:05
دوستان من چند تا سوال دارم .
من سیمز رو بازی می کنم اما تا حالا زیاد به امکاناتش و ... توجه نکردم . آیا باید کار خاصی تو بازی انجام بدیم یا هر روز همون کار های تکراری رو انجام بدیم ؟یعنی همون کارهای زندگی معمولی .
این Life time reward چیه ؟ چه جوری باید خرید ؟ مال من که همش خاموشه . پول هم به اندازه کافی دارم.
شخصیتم هم همینجوری داره پیر میشه .
سوال آخر هم این که اگه سر کار نریم تو بازی چی میشه ؟
مرسی

simslove
25-06-2009, 20:08
1- ميتونين برين تو مسابقه ها تو شهر ميتونين با خوندن روزنامه از از زمان مسابقه ها اگاه بشين
2-موضوع پول نيست بايد ارزو هاي سيمتون رو براورده كنيني كه بعد يك مقدار امتياز ميگيري بعد ميتوني گزينه اي رو كه ميخواي رو انتخواب كني
3-اگه رمز نزني بي پول ميشي

hanieh123
25-06-2009, 22:31
کمک اجرا نمیشه : You are playing a non-final, unauthorized copy of The Sims 3

Purchasing and registering an official copy of The Sims 3 will entitle you to benefits including access to an entirely new game town called Riverview, 1000 SimPoints which can be redeemed for game objects in The Sims 3 Store, and access to The Sims 3 Exchange.

HoJJaT_007
25-06-2009, 23:48
بابا چرا اینقدر بچرو میپیچونید گناه داره:دی
آقا شما هر چه قدر جی اف دوست داشتی بگیر به کسی بر نمی خوره موضوعش فقط اینه که جلوی هم نمی تونید اون کارو بکنید یعنی نمی تونید جلوی یکی دیگه اون یکیو بوس کنید گرفتی؟:دی

آره که میان خوبیه این ورژن همینه وقتی شما خونه میسازی مردم میرن توش وقتی پارک میسازی جمعیت جمع میشه درصورتی که سیمز 2 خونه هاشو باید صبر میکردی تا خودت بفرستی تو شما میتونی هرچه قدر خونه هست بزاری روی زمین های خالی تا تبدیل به خونه ای بشه که آدم توشه و جمعیت این طوری میره بالا حالا چقدر توش جا میشه یه پیشنهاد فرضی هست که تعداد اتاق خواباش چقدر باشه.:دی

خوب وقتی شما با زنت به هم میزنی یعنی طلاق میگیری کنترل زن و بچه با تو هست بازم باید روی زن بزنی موو و ... حالا میتونی بچرم بدی با خودش ببره میتونی ندی اگه ندی پیش خودت میمونه و دیگه باید براش پرستار بگیری وگرنه توی خونه باشه میان میبرنش(سازمان فوضولان:دی)به خاطر همین باید براش یه پرستار بگیری

منظوت از اینکه میبرنش چیه ؟ کی میبردش چطوری؟

h_r_v
26-06-2009, 00:01
کمک اجرا نمیشه : You are playing a non-final, unauthorized copy of The Sims 3

Purchasing and registering an official copy of The Sims 3 will entitle you to benefits including access to an entirely new game town called Riverview, 1000 SimPoints which can be redeemed for game objects in The Sims 3 Store, and access to The Sims 3 Exchange.

فکر کنم بعد از نصب RiverView براش شما این مشکل پیش اومده!
دوباره بازی رو کرک کنید!

beterekii
26-06-2009, 01:34
بچه ها کسی می دونه چه جوری میشه جشن نامزدی گرفت منظورم مثل سیمز 3 هست
یه جشن نامزدی مفصل

loomina
26-06-2009, 01:52
بچه ها کسی می دونه چه جوری میشه جشن نامزدی گرفت منظورم مثل سیمز 3 هست
یه جشن نامزدی مفصل

ميتونيد رو تلفون كليك كنيد و بعد گزينه ي throw party رو بزنيد بعد هم يا ميتونيد بيرون دعوتشون كنيد يا تو خونتون. اگر بيرون دعوتكنيد پول هم بايد بابت كرايه ي اون مكان بپردازيد.
اول كساني رو كه ميخوايد انتخاب ميكنيد بعد هم لباسشون رو( مثلا با لباس رسمي بيان يا با لباس معمولي)
بعد هم ديگه معلومه ok ميزنيد.:10:

beterekii
26-06-2009, 02:38
ميتونيد رو تلفون كليك كنيد و بعد گزينه ي throw party رو بزنيد بعد هم يا ميتونيد بيرون دعوتشون كنيد يا تو خونتون. اگر بيرون دعوتكنيد پول هم بايد بابت كرايه ي اون مكان بپردازيد.
اول كساني رو كه ميخوايد انتخاب ميكنيد بعد هم لباسشون رو( مثلا با لباس رسمي بيان يا با لباس معمولي)
بعد هم ديگه معلومه ok ميزنيد.:10:

همه این کارا رو انجام دادم ولی ماشین عروس هم داره اینطور که تو راهنماش میگه من بلد نیستم
و همینطور اگه یادتون باشه تو سمیز 2 یه چیزی بود که مثل در بود گلپوش بود روش کلیک می کردیم سیمزامون لباساشون عوض می شد و کلی می رفتن تو حس
منظورم یه همچین چیزیه :31:

loomina
26-06-2009, 03:35
همه این کارا رو انجام دادم ولی ماشین عروس هم داره اینطور که تو راهنماش میگه من بلد نیستم
و همینطور اگه یادتون باشه تو سمیز 2 یه چیزی بود که مثل در بود گلپوش بود روش کلیک می کردیم سیمزامون لباساشون عوض می شد و کلی می رفتن تو حس
منظورم یه همچین چیزیه :31:

ماشين عروس؟ من كه نديدم.
فكر كنم اون ها از بازي حذف شدن.:13:

soltanarash
26-06-2009, 09:13
آقا من level کار هم مرده و هم زنه رو به ده رسوندم. یعنی حقوقشون بیشتر نمی سه.پس چرا سبزه دوباره داره پر می شه.

matrix_3s
26-06-2009, 10:22
دوستان خواهشا جواب بدید

من میخوام عمر سیمم زیاد شه(پیر نشه)

چی کار باید بکنم

behii
26-06-2009, 10:41
دوستان خواهشا جواب بدید

چی کار باید بکنم

من یکی داشتم خیلی ورزش می کرد ! عاشق ورزش بود وقتی به زمان تولدش (رفتن به سن پیری) رسید پیر نشد همینجوری موند !:5:

zibarezaei
26-06-2009, 11:01
من برای بچم جشن تولد گرفتم یکی دو نفر را هم دعوت کردم خونه.آخر جشن یکی از مهمونها بچمو برداشت و برد.الکی الکی هیچی هم به من نگفت منم نتونستم کاری کنم.حالا خوب بود که قبل از جشن بازی رو سیو کرده بودم.
می خواستم بدونم چرا اینطور شده؟باگه یا اینکه انفاقی تو جشن افتاده؟

matrix_3s
26-06-2009, 11:17
دوستان خونه ی من دزد اومد و تابلو هارو میدزدید نمیشه کاری کرد که دزد نتونه بیاد!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](7).gif

loomina
26-06-2009, 11:26
دوستان خواهشا جواب بدید

چی کار باید بکنم

از قسمت option بريد اپشن بازي و اونجا يه چيز ميبينيد كه اگر درگ كنيدش به سمت راست سيمتون عمرش طولاني تر ميشه.
و يا ميتونيد بگرديد و دانه ي درخت زندگي گير بياريد و بعد هم بكاريدش و زماني كه ميوه اش رو بخوريد به عمرتون اضافه ميشه.:46:

دوستان خونه ی من دزد اومد و تابلو هارو میدزدید نمیشه کاری کرد که دزد نتونه بیاد!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](7).gif

مثل سيمز 2 ميتونيد يا دزدگير بزاريد تو خونتون يا لحظه اي كه دزد اومد سريع زنگ بزنيد به پليس.:10:

matrix_3s
26-06-2009, 11:58
بچه ها من وقتی زنمو فرستادم ضبط رو تعمیر کنه
به این روز افتاد

خیلی باحاله

king_darkness
26-06-2009, 12:05
من سيمزم رو فرستادم كليسا و به اين روز در اومد !!!

loomina
26-06-2009, 12:08
من سيمزم رو فرستادم كليسا و به اين روز در اومد !!!

اره ولي فكر كنم منظورتون از كليسا اون قبر بزرگه باشه كه وسط قبرستان هست؟
من معمولا ميرم خيلي باحاله! يه بار هم الماس پيدا كرد!

matrix_3s
26-06-2009, 12:14
چه جوری دزدگیر نصب کنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1).gif
:rolleye:

king_darkness
26-06-2009, 12:22
اره ولي فكر كنم منظورتون از كليسا اون قبر بزرگه باشه كه وسط قبرستان هست؟
من معمولا ميرم خيلي باحاله! يه بار هم الماس پيدا كرد!

دليلش رو نمي دوني ؟

چه جوری دزدگیر نصب کنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:rolleye:

برو تو buy mode بعد الكترونيك بگرد دنبال يه چيز كوچيك كه روي ديوار نصب ميشه
اسمش thief-tech's gotcha! Burglar Alarm هست

amirpers
26-06-2009, 12:37
1- ميتونين برين تو مسابقه ها تو شهر ميتونين با خوندن روزنامه از از زمان مسابقه ها اگاه بشين
2-موضوع پول نيست بايد ارزو هاي سيمتون رو براورده كنيني كه بعد يك مقدار امتياز ميگيري بعد ميتوني گزينه اي رو كه ميخواي رو انتخواب كني
3-اگه رمز نزني بي پول ميشي

ممنن از شما
فقط این آرزوها تو کدوم قسمت سیمزه ؟ اون پایین که چیزهای مختلف رو نشون داده . کدومش آرزوهاست ؟

mf.designing
26-06-2009, 12:42
سلام دوستان . من از یکی از دوستان شنیدم که اکثر نسخه های موجود در بازار The sims 3 ناقصا . از کجا بفهمم نسخه ای رو که دست من هست ناقص هست یا نه ؟ اینم بگم که 2DVD هست که هر کدوم هم بین 2 تا 3 Gig هستن !

bax_021
26-06-2009, 12:51
چطوری الماس و شمش می شه جمع کرد ؟؟؟؟؟

loomina
26-06-2009, 12:55
چطوری الماس و شمش می شه جمع کرد ؟؟؟؟؟

الماس ها و شمش ها را روي زمين ميتونيد پيدا كنيد. البته اولش شكلش شبيه به الماس نيست و بعد از اين كه پيداش كرديد اونو ميفرستيد كارخونه براتون مدلي كه ميخوايد تراش ميدن و ميفرستن.
اگر هنوز متوجه نشديد بگيد عكس صورت اوليه ي الماس رو براتون بزارم.

beterekii
26-06-2009, 13:32
الماس ها و شمش ها را روي زمين ميتونيد پيدا كنيد. البته اولش شكلش شبيه به الماس نيست و بعد از اين كه پيداش كرديد اونو ميفرستيد كارخونه براتون مدلي كه ميخوايد تراش ميدن و ميفرستن.
اگر هنوز متوجه نشديد بگيد عكس صورت اوليه ي الماس رو براتون بزارم.

چه جوری باید فرستاد کارخانه وقتی روش کلیک می کنه فقط یه گزینه داره که اونم یعنی ورش دار؟؟؟
در مورده جشن عروسی هم پس نمی دونستی ماشین عروس داره ؟؟؟
آخه اگه اولین بارت باشه میگه که ماشین عروس داره و از این چیزاا
قطعا یه چیزی هم شبیه اون در گلدار سیمز 2 داره دیگه که وقتی روش کلیک می کردیم سیمزامون لباساشون عوض میشد
من که نتونستم کشف کنم چیه همه چی خریدم ولی وقتی کلیک می کردم روشون اتفاقی نمیافتاد :13:

gap
26-06-2009, 13:56
چه جوری باید فرستاد کارخانه وقتی روش کلیک می کنه فقط یه گزینه داره که اونم یعنی ورش دار؟؟؟
در مورده جشن عروسی هم پس نمی دونستی ماشین عروس داره ؟؟؟
آخه اگه اولین بارت باشه میگه که ماشین عروس داره و از این چیزاا
قطعا یه چیزی هم شبیه اون در گلدار سیمز 2 داره دیگه که وقتی روش کلیک می کردیم سیمزامون لباساشون عوض میشد
من که نتونستم کشف کنم چیه همه چی خریدم ولی وقتی کلیک می کردم روشون اتفاقی نمیافتاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی برداشتیش،از تو کوله پشتی روش کلیک کن،اونجا گزینه مورد نظر رو داره.
ماشین عروسی که اصلا نداره...
در مورد اون در گلدار به قول خودت،در این بازی همچین چیزی وجود نداره و شما تو پارتی که برای ازدواج بگیری زمانی که گزینه مورد نظر رو از منوی رومانتیک بود فکر کنم بزنی(گزینه ازدواج) مردم میان دورتون جمع میشن و دست میزنن و هورا میکشن و از این چرتو پرتا...

سلام دوستان . من از یکی از دوستان شنیدم که اکثر نسخه های موجود در بازار The sims 3 ناقصا . از کجا بفهمم نسخه ای رو که دست من هست ناقص هست یا نه ؟ اینم بگم که 2DVD هست که هر کدوم هم بین 2 تا 3 Gig هستن !
اصلا به حجمش ربطی نداره،ناقص هم نیست،مربوط به کرک و نسخه بازی هست.....
وقتی پک بیاد براش معلوم میشه مال شما چجوریه...

ممنن از شما
فقط این آرزوها تو کدوم قسمت سیمزه ؟ اون پایین که چیزهای مختلف رو نشون داده . کدومش آرزوهاست ؟
اگه دقت کنی تقریبا سمت چپ،پایین یه قسمتی هست که هر چند دقیقه به صورت رندوم یه عکسی رو میاره(ِیکی از آرزوهای سیمتون) اونو با راست کلیک میتونی حذف کنی و با چپ کلیلک میتونی به خونه های پایینش منتقل کنی تا هر وقت تونستی برآورده کنی آرزو رو.
زمانی که هر کدوم رو انجام بدی به شما یه سری چیزی میده که اولش یادمه life داشت میده.
بعد شما اون قسمتی که عکس صندوق گنج داره برو،گفته چقدر جمع کردی و از اون میتونی چیزی بخری.
اگه آرزوی اصلی سیمتون رو برآورده کنی مثل مال من که اینه:
-لول 10 شدن در نوشتن
-لول 10 شدن در نقاشی کشیدن
و به من اگه برآورده کنم 30.000 تا از این life.... ها میده...

beterekii
26-06-2009, 14:02
ماشین عروسی که اصلا نداره...

ولی من تو help که وقتی برای اولین بار هر کاری رو میخوای انجام بدی میاد یه ماشین عروس دیدم ولی چون زبانم خوب نیست متوجه نشدم
تقریبا مطمئنم که داره :-؟؟

loomina
26-06-2009, 15:49
ولی من تو help که وقتی برای اولین بار هر کاری رو میخوای انجام بدی میاد یه ماشین عروس دیدم ولی چون زبانم خوب نیست متوجه نشدم

احتمالا اون عكس فقط به صورت دكور هست.

fariborz_1
26-06-2009, 16:24
The Sims 3
مي خوام يه بازي جديد كنم
آيا شما از بازي كردنش راضي هستيد؟

Zende
26-06-2009, 16:34
بعله بعله از همین پی سی ورلد بگیر لینکم توی امضامه برو حالشو ببر:دی
ولی خوب اگه تا حالا سیمز بازی نکردید یه سری سوالات براتون پیش میاد خجالت نکشید و بپرسید بهتون کمک می کنیم:دی

gap
26-06-2009, 18:08
1-عزیزم منو help همیشه در دسترس هست و فقط زمان انجام اولین کار نمیاد.
2-ماشین عروس بابا نداره....بالاخره بازی کردن تمام اعضای این تاپیک...میفهمیدن اگه داشت....

The Sims 3
مي خوام يه بازي جديد كنم
نه

loomina
26-06-2009, 18:18
The Sims 3
مي خوام يه بازي جديد كنم

1-عزیزم منو help همیشه در دسترس هست و فقط زمان انجام اولین کار نمیاد.
2-ماشین عروس بابا نداره....بالاخره بازی کردن تمام اعضای این تاپیک...میفهمیدن اگه داشت....

نه

گپ جان براي چي شما راضي نيستيد؟ بازي به اين خوبي قشنگي مفيدي پر ويتاميني!!!باعث جلو گيري سفيد شدن موهاي سر!!!!
ولي نه از شوخي كه بگزريم بازي خوبي هست به نظرم نسبت به يك زندگي واقعي كم ترين تفاوت ها رو داره و فكر كنم با اومدن پك هاش اين تفاوت ها كم تر و كمتر بشه.

gap
26-06-2009, 18:23
گپ جان براي چي شما راضي نيستيد؟ بازي به اين خوبي قشنگي مفيدي پر ويتاميني!!!باعث جلو گيري سفيد شدن موهاي سر!!!!
ولي نه از شوخي كه بگزريم بازي خوبي هست به نظرم نسبت به يك زندگي واقعي كم ترين تفاوت ها رو داره و فكر كنم با اومدن پك هاش اين تفاوت ها كم تر و كمتر بشه.
از گرافیکش حالم به هم میخوره...باید گرافیک رو بیشتر روش کار میکردن.....

HoJJaT_007
26-06-2009, 18:41
گرافیک عالیه شما کارتت مشکل داره یا تنظیماتو کم کردی

این بازی بهترین بازی بود که کردم کلا سری سیمز خیلی خفنه . البته در سبک خودش که زندگی مجازیه

sinak3
26-06-2009, 19:29
از گرافیکش حالم به هم میخوره...باید گرافیک رو بیشتر روش کار میکردن.....

به نظر من که گرافیکش خیلی خوبه سازنده ها هم گفتن ما میتونستیم گرافیک رو بالا ببریم اما می خواستیم اون حالت تا حدودی کارتونی رو داشته باشه.اما اگه high بذاری خیلی خوبه

setii
26-06-2009, 19:54
یه سوال داشتم..من این وسایل و شهر ها رو دانلود کردم...(مرسی از لینک)..ولی هیچ چیز جدیدی برام نمی یاد

Zende
26-06-2009, 20:55
خوب اول باید اونایی رو که دانلود کردید اینجا کپی کنید فایلشو کلا همون ادد فور سیمز:
C:\Documents and Settings\Admin\My Documents\Electronic Arts\The Sims 3\Downloads
بعد از اون باید به اینجا برید و روی game launcher کلیک کنید:
G:\The Sims 3\Game\Bin
حالا بجای جی هرچی باشه دیگه درایو هست:دی
وقتی اومد شما باید به قسمت DOWNLOADS رفته و گزینه ی select all رو بزنید و بعد گزینه ی install رو بزنید صبر میکنید تا نصب شه اگر status آنها به صورتی در اومد که یک فلش برگردون روی یک کتاب بود یعنی درست نصب شده اما اگر تابلوی ورود ممنوع اومد یعنی درست نصب نشده.

gap
26-06-2009, 21:07
من کارت گرافیکم 4890 هستش.تنظیمات هم رو high.
ولی گرافیکش بازم بدرد بخور نیست.
وقتی میره بخوابه مثلا،پتو که روش میندازه وقتی نگاه کنی داخلشو،اصلا یه جوریه...توش پره: دی
شما امتحان کن...
تو sims2 اینجوری نبود....

HoJJaT_007
26-06-2009, 21:36
خب برای من که عالیه اون مشکل شماست . ولی در کل بازی عالی هستش .

sinak3
26-06-2009, 21:51
وقتی میره بخوابه مثلا،پتو که روش میندازه وقتی نگاه کنی داخلشو،اصلا یه جوریه...توش پره: دی
شما امتحان کن...

عزیز من حرفا میزنی.آخه اونم شد مشکل.اگه گرافیک رو خیلی زیاد میزاشتن مثل gta IV دیگه هیچ سیستمی بازش نمی کرد.باید هوای دیگران رو هم داشت دیگه:31:

matrix_3s
26-06-2009, 21:55
دوستان
بچه .......بچه ی من خیلی خوشکله
فقط صداش یه مقدار........... چی میگن.......اسمش خوبه............ عربه
بزرگ شه درست میشه

راستی چی کار میکردین بچه زود بزرگ میشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!1111

Zende
26-06-2009, 21:59
کیک بخر بده بهش بخوره:دی بزرگ میشه

loomina
26-06-2009, 22:36
شما امتحان کن...
راستش اره
مخصوصن صورت بچه هاش همه يه شكل و يه جوريه!
به هر حال 3 ماه هم براي گرافيكش به تاخير افتاد.

farhad_realmadrid
26-06-2009, 22:42
سلام به عاشقان سیمز.

من تا به حال نتونستم با سیمز ارتباط برقرار کنم.میشه بگین میانگین سنی بازیکنان این گیم در چه رده ای هست؟؟

سوال 2:برای من جواب میده؟؟
رم:1 گیگ
کارت گرافیک:256 7600GT

loomina
26-06-2009, 22:45
سلام به عاشقان سیمز.

من تا به حال نتونستم با سیمز ارتباط برقرار کنم.میشه بگین میانگین سنی بازیکنان این گیم در چه رده ای هست؟؟

سوال 2:برای من جواب میده؟؟
رم:1 گیگ
کارت گرافیک:256 7600GT
از 12 سال هست تـــــــــــــــا پدر بزرگ ها!!!:31:
البته معمولا بالاي 30 ديگه فكر نكنم بازي كنن.
سوال 2 هم بله رمتون ميخوره
گرافيكتون هم بايد بخوره.
كلا اينم سيستم مورد نياز:
سيستم مورد نياز براي اجراي بازي The Sims 3:
FOR WINDOWS XP
* Windows XP (Service Pack 2)
* 2.0 GHz P4 processor or equivalent
* 1 GB RAM
* At least 6.5 GB of hard drive space with at least 1 GB additional space for custom content
* 128 MB Video Card with support for Pixel Shader 2.0
FOR WINDOWS VISTA
* Windows Vista (Service Pack 1)
* 2.4 GHz P4 processor or equivalent
* 1.5 GB RAM
* At least 6.5 GB of hard drive space with at least 1 GB additional space for custom content
* 128 MB Video Card with support for Pixel Shader 2.0
For computers using built-in graphics chipsets, the game requires at least:
* Intel Integrated Chipset, GMA X3000 or above.
* 2.6 GHz Pentium D CPU, or 1.8 GHz Core 2 Duo, or equivalent
* 0.5 GB additional RAM
SUPPORTED VIDEO CARDS
NVIDIA GeForce series FX 5900, FX 5950 6200, 6500, 6600, 6800, 7200, 7300, 7600, 7800, 7900, 7950 8400, 8500, 8600, 8800 9600, 9800, GTX 260, GTX 280
ATI Radeon™ series
9500, 9600, 9800 X300, X600, X700, X800, X850 X1300, X1600, X1800, X1900, X1950 2400, 2600, 2900 3450, 3650, 3850, 3870, 4850, 4870 Intel® Extreme Graphics GMA X3x00 series

HoJJaT_007
26-06-2009, 22:50
جواب میدهعزیزم

سنشو چیکار داری ؟ 12 سال به بالا

آقا من تولد بچه های سیممه ذختره خیلی زشت در میاد ولی باز پسره قشنگ تره شبیه خودمه :دی چیکارش کنم اینا قیافشون اصولش (فرومولش) همینطوریه یا نه ؟ ( الان درجه Child هست) هر بارم از اول تولد میگیرم فقط لباسا عوض میشه

farhad_realmadrid
26-06-2009, 22:56
یه سوال دیگه:
تو این بازی میشه شهردار شهر شیم و شهر رو کنترل کرد؟

loomina
26-06-2009, 23:16
جواب میدهعزیزم

سنشو چیکار داری ؟ 12 سال به بالا

آقا من تولد بچه های سیممه ذختره خیلی زشت در میاد ولی باز پسره قشنگ تره شبیه خودمه :دی چیکارش کنم اینا قیافشون اصولش (فرومولش) همینطوریه یا نه ؟ ( الان درجه Child هست) هر بارم از اول تولد میگیرم فقط لباسا عوض میشه

نگران نباش همشون هميطورين.
به تين كه برسن يا بزرگ تر بشن قيافشون مثل ادم ميشه!

یه سوال دیگه:
تو این بازی میشه شهردار شهر شیم و شهر رو کنترل کرد؟

تا حالا كه كسي در اين مورد چيزي نگفته بنابر اين به احتمال 97% نميشه هر چند ميتونيد تو شهر داري يا همون city hall كار كنيد.
شايدم تو پك هاش كه بياد بتونيم كي ميدونه از اين EA چه كاري بر مياد!

farhad_realmadrid
26-06-2009, 23:26
مشکل اینجاست:
واقعا کسی تونسته بالای 18 سال یا 20 سال بازی کنه؟ من از هرکی پرسیدم بهم خندیدن!!

tekken god
26-06-2009, 23:54
سلام
این سیستمی که دوستمون loomina داد یکم عجیبه !
البتّه تقریباً اینی که می گم برای بیشتر بازی ها ( حدّ اقل رو پی سی من ) اینجوریه .
من رمم 1 گیگه گرافیکم Nvidia GeForce 8500 GT هست ولی برای این که راحت بازی کنم همه چی رو گذاشتم رو low .
فقط رزولیشن 1024*1280 هست که راحت برم تو بازی یا در بیام !
با وجود این شرایط بازی بعضی جا ها ( کمتر جاها ) بازم تیک می زنه !

loomina
27-06-2009, 00:24
مشکل اینجاست:
واقعا کسی تونسته بالای 18 سال یا 20 سال بازی کنه؟ من از هرکی پرسیدم بهم خندیدن!!

كساني كه به شما خنديدن از دنيا عقب هستن!
بله كساني هم هستن كه بالاي 18 يا 20 سن دارن ولي بازي ميكنن و به نظر من هيچ عيبي هم نداره تازه مفيد هم هست.

سلام
این سیستمی که دوستمون loomina داد یکم عجیبه !
البتّه تقریباً اینی که می گم برای بیشتر بازی ها ( حدّ اقل رو پی سی من ) اینجوریه .
من رمم 1 گیگه گرافیکم Nvidia GeForce 8500 GT هست ولی برای این که راحت بازی کنم همه چی رو گذاشتم رو low .
فقط رزولیشن 1024*1280 هست که راحت برم تو بازی یا در بیام !
با وجود این شرایط بازی بعضی جا ها ( کمتر جاها ) بازم تیک می زنه !

من اين هارو از روي خود p30world گفتم
ليو احتمالا اين حداقل سيستم هاي مورد نيازش هست.

Konami_Pc
27-06-2009, 03:51
من خودم 27 سال سن دارم بازی میکنم خیلی هم لذت میبرم

بخش خونه سازیش واقعا خودش کلی یادگیری مفید داره برای خونه ساختن و تزئین خونه

کلا بگم الان بچه ها بازی نمیکنن چون بازیهای این دوره مال بزرگ ها هستش نه بچه ها چون هنوز درک این بازیها برای کوجیکترا مشکله

simslove
27-06-2009, 08:09
زنده جان من بعد از 24 ساعت اون پك رو دنلود كردم( دست... دست .... شله ... شله)
حالا فايله كجا دانلود شده؟

zibarezaei
27-06-2009, 08:14
من برای بچم جشن تولد گرفتم یکی دو نفر را هم دعوت کردم خونه.آخر جشن یکی از مهمونها بچمو برداشت و برد.الکی الکی هیچی هم به من نگفت منم نتونستم کاری کنم.حالا خوب بود که قبل از جشن بازی رو سیو کرده بودم.
می خواستم بدونم چرا اینطور شده؟باگه یا اینکه انفاقی تو جشن افتاده؟
سوال منو جواب نمیدید؟چند صفحه قبل این سوالو پرسیدم

amita
27-06-2009, 09:45
سلام دوستان.
من چند تا فایل با پسوند Package از سایت modthesims.comدانلود کردم و تو پوشه دانلود ریختم. اما تو game luncher قسمت دانلود چیزی نمیاره که من اونها رو installکنم .کسی میدونه اینجور فایل ها رو باید تو کدوم پوشه بریزم تا اجرا شه؟
با تشکر:11:

behii
27-06-2009, 10:08
میشه آهنگ هایی که پخش میشه (پاپ , کلاسیک و ...) رو پیدا کرد ؟

آپدیت های مربوط به وسایل رو از کجا دقیقا باید بگیرم ؟ این بلندگو هایی که تو سمیز 2 بود تو این نیست خیلی بده برای گوش کردن به آهنگ ها باید دقیقا کنارش باشی ... :31:

setii
27-06-2009, 11:03
خوب اول باید اونایی رو که دانلود کردید اینجا کپی کنید فایلشو کلا همون ادد فور سیمز:
C:\Documents and Settings\Admin\My Documents\Electronic Arts\The Sims 3\Downloads
بعد از اون باید به اینجا برید و روی game launcher کلیک کنید:
G:\The Sims 3\Game\Bin
حالا بجای جی هرچی باشه دیگه درایو هست:دی
وقتی اومد شما باید به قسمت DOWNLOADS رفته و گزینه ی select all رو بزنید و بعد گزینه ی install رو بزنید صبر میکنید تا نصب شه اگر status آنها به صورتی در اومد که یک فلش برگردون روی یک کتاب بود یعنی درست نصب شده اما اگر تابلوی ورود ممنوع اومد یعنی درست نصب نشده.

آخه اصلا تو سیمز 3 من فایل دانلود وجود نداره.....یه فایل share هست که توش یه سری پکیجه....اون تو که می ریزم می رم تو لانچر هیچ اتفاقی نمی افته..........:41:

loomina
27-06-2009, 11:43
سوال منو جواب نمیدید؟چند صفحه قبل این سوالو پرسیدم

چــــــــي؟
چنين چيزي تا حالا براي كسي پيش نيومده
مطمئنيد مهمون ها خودشون بچه ي شما رو بردن؟
بعد كه بردن يعني بر نگشت؟

loomina
27-06-2009, 12:46
زنده جان من بعد از 24 ساعت اون پك رو دنلود كردم( دست... دست .... شله ... شله)
حالا فايله كجا دانلود شده؟

پك دانلود كرديد؟
مگه پك هاش اومده؟