مشاهده نسخه کامل
: The Sims 3 ( راهنمای آپدیت کردن بازی در پست اول)
چون میخوان بعدش احتمالا پک هاشم بدن بعدش دیگه بازی از The sims 2 هم بهتر میشه....
و فکر میکردن موفق میشه ولی بیشتر افراد به دلیل The sims2 و زیبایی و جذابیتش خریدن اینو...فکر نکنم دیگه خیلی بخرنش تا پک هاش بیاد.....
سلام
امروز بازی به دستم رسید
اتفاقا به نظرم سیمز 3 خیلی پیشرفته تر و جذاب تر از 2 هست
+
اگر میخواید مقایسه ای انجام بدید بهتره فقط با نسخه ی شماره ی 2 تنها مقایسه کنید نه همراه پک هاش :46:
البته قلق این بازی کمی دیر دستتون میاد باید زیاد بازی کنید تا عادت کنید
من اين بازي رو گرفتم ولي موقع نصب كد يا سريال ميخواد كسي داره :11:
من اين بازي رو گرفتم ولي موقع نصب كد يا سريال ميخواد كسي داره :11:
DXX7-4M2P-DQY5-TDQR-9RLD
سلام
امروز بازی به دستم رسید
اتفاقا به نظرم سیمز 3 خیلی پیشرفته تر و جذاب تر از 2 هست
+
اگر میخواید مقایسه ای انجام بدید بهتره فقط با نسخه ی شماره ی 2 تنها مقایسه کنید نه همراه پک هاش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته قلق این بازی کمی دیر دستتون میاد باید زیاد بازی کنید تا عادت کنید خب بله.
در حقیقت خود The sims3 از The sims2 واقعا زیباتر هست و من گفتم قبلا هم که وقتی پک هاش بیاد واقعا بازی عالی میشه و از The sims2 بهتر میشه ولی الان ما همه The sims2 رو با کلیه پک هاش بازی کرده بودیم و از این هم همون انتظار رو داشتیم چون سازندگانش گفته بودن بعضی وقتا: میخوایم بازی بسازیم که نیازی به پک مانند نسخه های قبلی نداشته باشه ولی همچین چیزی غیرممکنه چون در هر صورت یه چیزی رو کم داره.
ولی من از چهره های این بازی خوشم نمیاد فقط!ا2 جالب تر بود ولی به قول شما هنوز ما با این بازی عادت نکردیم و توش خیلی چیزی بلد نیستیم همانند اوایل The sims2.
ولی من حرف شما رو تایید میکنم که این بازی خودش کاملا از 2 جالب تر،زیباتر و کاملتر هست و نباید the sims3 رو با 2 +پک هاش مقایسه کنیم باید زمانی این مقایسه رو انجام بدیم که واسه 3 هم یه سری پک اومده باشه....
ولی امیدوارم که هرچه زودتر سازندگان این بازی برای مشکلاتی مثل:
وقتی میخوای سوار ماشین شی و جایی بری،سیمت میره دم در خونه و دزدگیر رو میزنه،یه دفعه ماشین میاد جلوت: دی! نمیره از تو پارکینگ برداره
-ندیدن داخل فروشگاه ها و کلا مراکز عمومی...._که این یه مشکل نیست و فقط یک عیب برای بازی به حساب میاد که امیدوارم فکری براش بکنن)
-تغیر پیدا نکردن فصل ها
- و بسیاری از موارد دیگه که کسانی که بازی میکنن به اونا پی میبرن.
_+_
جالبه که من تو بازی یه سگ دیدم:31:البته فکر کنم چون سریع بود دوچرخه بوده!!!:41:
خب بله.
در حقیقت خود The sims3 از The sims2 واقعا زیباتر هست و من گفتم قبلا هم که وقتی پک هاش بیاد واقعا بازی عالی میشه و از The sims2 بهتر میشه ولی الان ما همه The sims2 رو با کلیه پک هاش بازی کرده بودیم و از این هم همون انتظار رو داشتیم چون سازندگانش گفته بودن بعضی وقتا: میخوایم بازی بسازیم که نیازی به پک مانند نسخه های قبلی نداشته باشه ولی همچین چیزی غیرممکنه چون در هر صورت یه چیزی رو کم داره.
ولی من از چهره های این بازی خوشم نمیاد فقط!ا2 جالب تر بود ولی به قول شما هنوز ما با این بازی عادت نکردیم و توش خیلی چیزی بلد نیستیم همانند اوایل The sims2.
ولی من حرف شما رو تایید میکنم که این بازی خودش کاملا از 2 جالب تر،زیباتر و کاملتر هست و نباید the sims3 رو با 2 +پک هاش مقایسه کنیم باید زمانی این مقایسه رو انجام بدیم که واسه 3 هم یه سری پک اومده باشه....
اتفاقا یکی از ویژگی های خوبش اینه که میشه مانور های زیادی توی چهره بدید و چهره های مختلفی درست کنید
اما توی سیمز 2 من اکثر چهره هایی که میساختم شبیه هم میشدن
اتفاقا یکی از ویژگی های خوبش اینه که میشه مانور های زیادی توی چهره بدید و چهره های مختلفی درست کنید
اما توی سیمز 2 من اکثر چهره هایی که میساختم شبیه هم میشدن
بنده که نگفتم امکاناتش کمه!واقعا امکانات ساختن sim به غیر از لباس هاش فوق العادس.
ولی خب برای کسانی مثل من که دنباله چهره های از پیش ساختن این امر کمی سخته و چهره های از پیش ساختش تنوع Thesims2+pack هاشو نداره ولی بدون پک the sims2 در چهره ها هم از این کم میاورد....
ولی امکاناتش واقعا فوق العادس.....
HoJJaT_007
24-05-2009, 17:49
ببینم . مثلا ماشینو باید با کلیدا هدایت کنید یا مثلا مثل خود سیم یه جایی کلیک میکنید خودش میره؟
بعد ترافیک ماشین و اینا نیست؟
ببینم . مثلا ماشینو باید با کلیدا هدایت کنید یا مثلا مثل خود سیم یه جایی کلیک میکنید خودش میره؟
بعد ترافیک ماشین و اینا نیست؟ خود سیمت میرونش!با سرعت نور : دی
ترافیک که نه ولی هر یکی دو ساعت ، یک بار(ّبه وقت بازی) یه ماشین رد میشه!البته قابل ذکر هست که بیشتر سیم ها ماشین دارن.
مثلا رئیس بیمارستان شهر که یک زن هستش اون من یه بار دیدم که از یه فروشگاه اومد بیرون و با ماشین رفت خونشون و منم دنبالش کردم و(با ماشین نه-خودم(ّبا چشمام: دی)دنبالش کردم و رفتم باهاش مزدوج شدم: دی
simslove
24-05-2009, 18:48
من يك جايي خوندم كه فقط داخل ساختمان سر كا سيم رو نميتوني ببيني و تو فروشگا ها و بقيه جاها رو مبشه ديد
و اگر نشه تو فروشگاها رو نديد پس چه فايده اي داره
نچ نچ نچ کارو زندگی هم که نداری میفتی دنبال زن مردم...:دی
آقایون من دوتا عکس گرفتم آماده به آپلود اما یه سایت درستو حسابی پیدا نمی کنم که فورمتش با عکسای من بخوره...
simslove
24-05-2009, 20:24
[quote=gap;3804930]بنده که نگفتم امکاناتش کمه!واقعا امکانات ساختن sim به غیر از لباس هاش فوق العادس.
يعني واسه لباس امكاناتش كمه:18:
چون من عتشق لباس تو بازي هستم :41:
M i L @ D
24-05-2009, 20:34
نچ نچ نچ کارو زندگی هم که نداری میفتی دنبال زن مردم...:دی
آقایون من دوتا عکس گرفتم آماده به آپلود اما یه سایت درستو حسابی پیدا نمی کنم که فورمتش با عکسای من بخوره...
فک کنم این بهترین سایت برای آپلود عکس باشه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آی دوستان مردم از بس این تاپیک رو رفرش کردم ... کاش این بازی زودتر به دستم میرسید ! :blush:
ebinem173
24-05-2009, 20:52
یه سوال ارم
شخصیتهایی که با یه یوزر کاربری تو ویندوز میسازی
آیا از طریق یوزر دیگه ای هم در ویندوز قابل دسترسی هست
یا بازی برای هر یوزر جاگونه و بدون هیچ ارتباطی اجرا میشه؟
saeedtiger
24-05-2009, 20:56
سعی کردم شبیه خودم بسازم بهتر از این نتونستم:D[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنده که نگفتم امکاناتش کمه!واقعا امکانات ساختن sim به غیر از لباس هاش فوق العادس.
يعني واسه لباس امكاناتش كمه:18:
چون من عتشق لباس تو بازي هستم :41:
نه امکاناتش کم نیست اتفاقا فقط مدل لباس ها کمه
ولی با این وجود شما میتونید رنگ لباس و حتی پارچه ی لباس رو هم تغییر بدید در بازی :46:
ميدونيد توي سيمز 2 مردم گاهي وقتا از جلو خونه رد ميشدن يا وقتي ميرفتي جايي باحات حرف ميزدن. فكر كنم به همين خاطره كه حال و هواي سيمز 2 رو نداره.
در ضمن menu بازي هم بد شده خيلي پراكنده شده تو سيمز 2 جمع و جور تر بود .
اميدوارم براي سيمز 3 هم موجوداتي مثل plantsim يا .... بسازن.:10::8:
simslove
24-05-2009, 21:17
تو عكس بازي كه گرافيكش فرق نكرده فكر نكم گرافيكش از سيمس 2 بهتر باشه
هست؟
اگر مگي جان گير ندن اين هم چند تا عكس كه خودم گرفتم :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
resident_evil
24-05-2009, 21:29
اول بازی چه بدبخت بیچاره ایم ! دلم سوخت واسش !
ما نیز رفتیم رو مخ یه خانوم با شخصیت ! مردمم که بیکار همه دورمون جمع شده بودن نگاه میکردن ! خجالتم نمیکشیدن !
فقط این مدل موهاش خیلی خیلی کم بود ! بسی دستمون تنگ بود برای ساختن کاراکتر مورد نظر !
یه سوال ارم
شخصیتهایی که با یه یوزر کاربری تو ویندوز میسازی
آیا از طریق یوزر دیگه ای هم در ویندوز قابل دسترسی هست
یا بازی برای هر یوزر جاگونه و بدون هیچ ارتباطی اجرا میشه؟
اولا که مهم ترینش اینه که شما کاربر معمولی باشی یا ادمینستور.
فکر نکنم همچین چیزی اتفاق بیفته.....
اول بازی چه بدبخت بیچاره ایم ! دلم سوخت واسش !
ما نیز رفتیم رو مخ یه خانوم با شخصیت ! مردمم که بیکار همه دورمون جمع شده بودن نگاه میکردن ! خجالتم نمیکشیدن !
فقط این مدل موهاش خیلی خیلی کم بود ! بسی دستمون تنگ بود برای ساختن کاراکتر مورد
خب واسه همینه که میگم باید واسش پک بدن!!ولی واقعا ارتباط برقرار کردنش با مردم جالب شده....
من يك جايي خوندم كه فقط داخل ساختمان سر كا سيم رو نميتوني ببيني و تو فروشگا ها و بقيه جاها رو مبشه ديد
و اگر نشه تو فروشگاها رو نديد پس چه فايده اي داره
نه.وقتی میره داخل فروشگاه فقط منوی فروشگاه باز میشه که چی میخوای بگیری!و تو فروشگاه دیده نمیشه.
p30worldapm
24-05-2009, 22:08
درسته.احتمالا کارت گرافیک شما خیلی بالا نیست و در سطح متوسط هست فکر کنم.واسه منم این مشکل پیش میاد.البته وقتی اینحوری شد یه 5 مین صبر کن اگه درست نشد res بده.
كارت گرافيكم 8800 تمام بازيها رو رو آخرين گرافيك بازي ميكنم حتي كرايسيس يعني اين از كرايسيس هم گرافيكش بهتره؟:18:
آقا من که خیلی خوشم اومده از این نسخه!
گرافیک که بالاتر رفته و شخصیت ها بهتر شدند!
اما یکم کم هجمه وسایل !!!!!!
یعنی اگه تمام پک های سیمز 2 رو داشته باشی این بازی یکم برات کم میاره از نظر وسایل!
كارت گرافيكم 8800 تمام بازيها رو رو آخرين گرافيك بازي ميكنم حتي كرايسيس يعني اين از كرايسيس هم گرافيكش بهتره؟بنده هم گفتم احتمالا.:46:
شما وقتی 5 مین الی 10 مین هم صبر میکنی درست نمیشه؟
والا ببین گاهی واسه من همینجوری میشه من یا بعد از 10-5 مین حل میشه(گرافیک من هست 4890) یا اگه حل نشد باید res بدم....
قا من که خیلی خوشم اومده از این نسخه!
یعنی اگه تمام پک های سیمز 2 رو داشته باشی این بازی یکم برات کم میاره از نظر وسایل! __________________
بهتره بگی این بازی به تنهایی از سیمز 2 به تنهایی و بدون پک وسایلش کمی بیشتر هستش.
سیمز 2 با تمامی پک هاش که واقعا فوق العاده شده بود....
simslove
25-05-2009, 09:17
بااین عکس هایی که لومینا گذاشته گرافیکش که خوبه
عکسای سیمسم: ایشون غنضفر خان هستند مفت خور و پولدار ترین آدم شهرصاحب شرکت برج های بیسینس(کاملا دست ساز!):
اینجا هم خونشونه خونه ی ویلایی دوباره کاملا دست ساز بزرگترین خونه ی شهر(وسایل کم بود چیز زیادی توش نچیدم نماش خوبه:دی)
عکس از همسر و بچه که تو راهه:دی بعدا جالبا همه می رن با زنی ازدواج می کنن که پولش زیاد باشه و صاحب یه جایی باشه ما رفتیم با یه زنی ازدواج کردیم که باید انداختش تو سطل آشغال پول باباش زیاد بود اما تازه بعدش گرفتم من می تونم بهتر بگیرم اما اونموقع این چاقال خان عاشق شده بودن:دی و منم دیدم کی از همسایه بهتر:دی تازه پدر شوهرمم که پولدار یه کاریه ی خوبیه تو شرکت بیسینس هستش متاسفانه با این بریخت ازدواج کردم:دی البته خودمونیما کیفیت سیما رفته بالا همه خوشگل شدن:دی
آقا من که خیلی خوشم اومده از این نسخه!
یعنی اگه تمام پک های سیمز 2 رو داشته باشی این بازی یکم برات کم میاره از نظر وسایل!
بله. موافقم.
در ضمن EA Games كه دلش براي ما نسوخته! مطمئنن پك هاي زيادي براش ميسازن. ولي اين كه تو اين شماره مردم حتي از جلو خونه هم رد نميشن يكم فاجعه هست!:18::31:
بله. موافقم.
در ضمن EA Games كه دلش براي ما نسوخته! مطمئنن پك هاي زيادي براش ميسازن. ولي اين كه تو اين شماره مردم حتي از جلو خونه هم رد نميشن يكم فاجعه هست!:18::31:
بله درسته پک میدن بیرون ماشین به ساعت بازی 1 ساعت یا یکو نیم ساعت یه بار یا شاید خیلی بیشتر:دی! از جلوی خونتون رد می شه همه ماشین دارن یا دوچرخه یه 100 روز یک بار یه آدم رد میشه:دیپتم که نمیشه خرید خیلی بده:دی!
بله درسته پک میدن بیرون ماشین به ساعت بازی 1 ساعت یا یکو نیم ساعت یه بار یا شاید خیلی بیشتر:دی! از جلوی خونتون رد می شه همه ماشین دارن یا دوچرخه یه 100 روز یک بار یه آدم رد میشه:دی
بله.
اين هارو كه منكر نميشم!
ولي يه چيزي كه به بازي اضافه شده اينه كه ديگه مثل سيمز 2 هوا ناگهاني تاريك و روشن نميشه بلكه مثل واقعيت به تدريج تاريك و روشن ميشه يه ضعف ديگه اي هم كه داره اينه كه نميشه pet خريد!!!:31::10:
apex excition
25-05-2009, 11:01
شیراز از کجا میشه خرید؟
کسی می دونه شیراز کدوم مغازه اورده؟
simslove
25-05-2009, 12:11
به نظر شما اين بازي ارزشش رو داره كه من بگييرم
بازی واسم رسید.
بعد از 6روز|سه شنبه هفته پیش سفارش دادم امروز دوشنبه ساعت 13:40 به دستم رسید|:دی
به نظر شما اين بازي ارزشش رو داره كه من بگييرم ارزشش رو که داره.صد در صد هم داره.......حداقل میشه گفت که با پکاش بازی خدایی میشه......(شما بگیر بازی کن تا ببینیم کی پکاش میاد!)
یه سوال:
من الان یه کارخونه هست تو بازی اونو خریدم.
ولی اصلا بهم پول نمیده: دی
چیکار کنم؟
نقل قول:
یه سوال:
من الان یه کارخونه هست تو بازی اونو خریدم.
ولی اصلا بهم پول نمیده: دی
چیکار کنم؟
اگه کامل خریدی یا سهام دار شدی باید بری هر هفته پول بگیری بزنی روی کارخونی اینو بزنی:collect money حداقل شرکت من که اینطوریه(برج های بیسینس)
C. Breezy
25-05-2009, 14:06
یعنی واقعا نمیشه حیوون خانگی خرید ؟ اصلا حیوون خانگی داره ؟؟
یعنی واقعا نمیشه حیوون خانگی خرید ؟ اصلا حیوون خانگی داره ؟؟
نه.نمیشه....
والا من یه سگ دیدم تو خیابون: دی!
اين هم چند تا عكس ديگه(خودم گرفتم كاراكترش هم خودم ساختم.)
اونايي كه سيمز 3 رو نگرفتن تا از دستشون نرفته بگيرن
در حال رانندگي به سوي ساحل(عكس بالا)
اين هم يه پيكنيك لب دريا! (عكس بالا)
اين هم يه روح خوشگل كه تو قبرستون داره پرسه ميزنه!
اين هم نتيجه ي پرداخت نكردن قبض!
اين هم يك بناي تاريخي زيبا!
و نهايتا اين كي هم يه ابشاره كه اگه يه خورده بگرديد ميتونيد پيداش كنيد و با سيمزتون بريد اونجا
:10:
kaka.ronaldo
25-05-2009, 15:53
من یکی از رمز های سیمز دو رو توش زدم کار کرد همون motherlode ولی بقیه کار نکردند.
یعنی اول باید ctrl+alt+c رو بزنید و رمز رو وارد کنید تا 50 هزار سیمیلون به پولتون اضافه بشه(سیمیلون واحد پوله سیمزه)
mehrdad2006
25-05-2009, 15:53
من چندتا سوال و درخواست داشتم
1 يكي از دوستان رمز needs (احتياج ها) رو بزاره هر چي گشتم پيدا نكردم
2 چي جوري پول دار بشم تا سميز مياد يكم اوضاع كارش خوب ميشه پير ميشه وبازنشسته
3 چي جوري با ازراييل دوست بشم هر چي كليك ميكنم روش منويي باز نميشه قاتي دوستامم هست اما نميشه بهش تلفن زد
4 چي جوري فروشگاه بزنم يا شركت يا فروشگاه بخرم خيلي ممنون
Leon-117
25-05-2009, 16:10
بازي رو گرفتم.خيلي خوبه باحاله.فقط از فروشگاه سايت نگرفتم بجاش 2 هزار تومن ناقابل دادم از بيرون گرفتم.
من که زیاد با بازیش حال نکردم!
جالب بود ، خیلی هم جالب بود!
ولی بهم نچسبید :-((
kaka.ronaldo
25-05-2009, 17:04
3 چي جوري با ازراييل دوست بشم هر چي كليك ميكنم روش منويي باز نميشه قاتي دوستامم هست اما نميشه بهش تلفن زد
1-نمی دونم
2-از رمزی که بالا تر گقتم استفاده کن
3-من تا حالا خوشبختانه با ازراییل ملاقات نداشتم
4-برای خرید باید روی یه جایی که میخوای بخری مثل استادیوم کلیک کنی و گزینه add partner (فکر کنم همینه) رو بزنی
:8:
1:رمزی در این باره رو هنوز هکرای عزیز برای این ور نزاشتن و فقط برای سیمس 2 هست
2:از رمز motherlode برای 50000 دلار و kaching برای 1000 دلار استفاده کن غیر از اون سعی کن خیلی ورزش کنی تا دیرتر پیر بشی و بمیری
3:با ازراییل نمی شه دوست شد اونها دوستات نیستن منوی دوستان جداست اون ها کسایی هستند که شما باهاشون ملاقات کردی همین(منوی اول که همه هستند هیچی منوی دوم یا سوم روش نوشته فریندس اند نیتبوردتس یعنی دوستان و همسایه ها)
4:نمیتونی بزنی و ادارش کنی تنها کاری که می تونی بکنی باید پول کافی داشته باشی تا مثلن به شرکت تجارت بری و همراه 13000 دلار فکر می کنم گزینه ی :become a partner رو بزنی تا سهامدار بشی دفعه ی دوم فکر کنم باید 40000 دلار در دستت باشه ولی ایندفعه آنجارا کلن می خری بعدش می ری هر هفته 6000 دلار از اونجا با استفاده از گزینه ی:collect money برداشت می کنی(این فقط در مورد این یه جا بودا)
بچه ها فکر کنم گیم اسپوت درسته ما سرکار بودیم اینارو بنگرید
ما همچین عکسایی از شهر نداشتیم...پس ممکنه این سیمسی که ماگرفتیم فقط برای تست بوده باشه این عکسا خود خود سیمس 3 هست نه پک هاش...
بچه ها فکر کنم گیم اسپوت درسته ما سرکار بودیم اینارو بنگرید
ما همچین عکسایی از شهر نداشتیم...پس ممکنه این سیمسی که ماگرفتیم فقط برای تست بوده باشه این عکسا خود خود سیمس 3 هست نه پک هاش...
من عكس هاي بالا رو ديدم منم مشكوك شدم يعني امكان داره كه اين سيمز 3 اصلي نباشه؟ اين همه كه صبر كرديم اين همه هم پول داديم يعني نسخه ي امتحانيش رو خريديم؟:41::13:
HoJJaT_007
25-05-2009, 18:46
نمیدونم جریان چیه
ولی بازی هنوز خارج نیومده که ما گرفتیم . ممکنه یه نسخه Fake باشه که یکی دانلود کرده . مثل Gta IV که قبلش اومده بود . یا ممکنه یکی کش رفته باشه
ولی هنوز Sims 3 هیچ جا نیومده . هیچ فرومی در موردش بحث نشده . حتی گیم تریلر هم تریلر پریویو نداده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو هیچ کدوم نوشته 2 ژوئن و هنوز بازی نیومده انگار
نکنه مثل Pro Street بشه ؟
مهم :
اینم بخونید
simslove
25-05-2009, 18:46
خوب ميشه گفت احتمال 70 درصد حرف زنده درسته چون بازي كمبود داره و با امدن سيمس 3 اصلي اين كمبود ها رفع ميشه مثلا كمبود مدل لباس ها يا همون ماجراي همسايه 1 ساعت يك بار مياد از جلو خونه رد ميشه يا نديدن داخل مغازه ها و...
يعني واسه تست بوده اين سميس 3
ولي خب 12 خرداد مياد و تا ايران بياد امتهانا تموم شده:دي
HoJJaT_007
25-05-2009, 18:52
همتون سر کاریم !
عنوان : نشتی Ea Games
خود سایت هم برای پیش فروش گذاشته
نتیجه گیری اخلاقی : اینو یکی از کارکنانا شرکت برای سود بیشتر کش رفته و نسخه اصلی نیست . یعنی ممکنه تو این 10 روز کامل ترش کنند .
پس با عرض پوزش :
پولتون هدر رفت !
resident_evil
25-05-2009, 19:00
اوه اوه راست میگه نیست همه اورجینال گرفتیم ! 50 $ ازمون رفته !
simslove
25-05-2009, 19:01
تو سايت سيمس 3 يك چيزي بود اسمش فكر كنم simsidekick بود كسي كارايش رو ميدونه
pcforlife
25-05-2009, 19:19
دوستان
من امروز از کل سی دی فروشی های پاساژ ایران و رضا و ده بیست تا خدمات کامپیوتری دیگه، راجع سیمز 3 پرسیدم. ولی آخر سر بازی را پیدا نکردم. ضمنا همه هم می گفتن که سیمز 3 غیر مجازه....!!! جریان چیه!!؟
kaka.ronaldo
25-05-2009, 19:57
اینو ببینید روزشمار بازی سیمز 3 که از طرف خود سایت سیمز 3 ساخته شده
من وقتی این بازی رو دیدم از سیمز سه نا امید شدم ولی وقتی فهمیدم که این بازی سیمز اصلی نیست خیلی خوشحال شدم.ولی همین هم بازی قشنگیه(فروشگاه p30world نامردی کرد به ما نگفت که دموی بازیه)
M i L @ D
25-05-2009, 20:02
امروز بازی دستم رسید ...
خواستم یه پستم باحال بزنم ولی وقتی پست های شما رو دیدم ناامید شدم ...
به احتمال 90% سر هممون کلاه رفت ...
مرسی !
taraneh.gemi
25-05-2009, 20:06
من بازی Sim3 رو از p30world گرفتم نصب هم شد اما برای شروع بازی میگه یک کد از اینترنت وارد کن.لطفا یکی سریعا کمک کنه.
دوستانی که اعتراض دارند کسی اونا را به خرید بازی مجبور نکرده بود میتونستند قبل از خرید تحقیق کنند !
دوستانی که اعتراض دارند کسی اونا را به خرید بازی مجبور نکرده بود میتونستند قبل از خرید تحقیق کنند !
خيلي ممنون از راهنمايتون :19:شما هم جاي ما بودي همين كارو ميكردي؟:47:
ماستبند نميگه ماست من ترشه.از كي بايد تحقيق ميكرديم لابد مدير سايت ميپرسيديم اونم ميگفت نسخه ي امتحانيشه!:18:
kaka.ronaldo
25-05-2009, 21:53
دوستان یکم هم حق رو به فروشگاه بدیم اونها از کجا می خواستن بدونن که نسخه امتحانیه؟
نه رو جعبش چیزی نوشته نه تو خودش اصلی از امتحانی بودن نام برده شده؛ ولی من به قیمت ها اعتراض دارم خیلی زیادن.
خب دیگه دوستان بهتره دیگه زیاد اسپم ندیم تا خودمون بن نشیم....
و بهتره با بازی ور بریم تا وقتی نسخه اصلیش اومد بلد باشیم بازی کنیم: دی
دوست عزیز این متن پایین یعنی چی ؟
جامعه مجازی سیم ها نسخه 3 پس از گذشت 5 سال از انتشار نسخه 2 و انتشار بیش از 10 Expansion برای آن سر انجام 2 هفته زودتر از موعد مقرر در تاریخ 19 ماه می منتشر شد !
این رو فروشگاه نوشته ... اینا از خودشون یه چیزی مینویسن و کسی که این رو بخونه باورش میشه ، به این کار چی میگن؟
اینا باید تحقیق میکردن نه ما ، بعد واسه فروش میذاشتن !:13:
لطفا مدیران این بخش رسیدگی کنن ، پیغام رو به مسولان برسونن !
دوست عزیز این بازی را گروه reloaded ریلیز کرده که یکی از گروه های خوب و باتجربه ساخت crack بازی هست و اکثر بازی هایی که منتشر میکنه نسخه اصل هست ... حالا این بازی این مشکل رو داره !
البته razor هم این بازی رو به ریلیز کرده که ظاهرا نسخه کامل هست !
بی باک بی بال
26-05-2009, 07:58
عکس از بازی نمی زارید
simslove
26-05-2009, 08:23
گپ جان وقتي سميس 3 اصلي بياد فكر كنم ديگه نيازي به پك نباشه
vitamin2002
26-05-2009, 09:07
دوست عزیز این بازی را گروه reloaded ریلیز کرده که یکی از گروه های خوب و باتجربه ساخت crack بازی هست و اکثر بازی هایی که منتشر میکنه نسخه اصل هست ... حالا این بازی این مشکل رو داره !
البته razor هم این بازی رو به ریلیز کرده که ظاهرا نسخه کامل هست !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم از اینترنت خودم دانلود کردم ورژن ریلودید الان تست کردم اون ورژن های ریلودید با مال من مطابقت داره رازور را نمی دونم چون دانلود نکردم از اول یه چیزایی بو می داد 1 ) ریلیز شدن 2 هفته قبل از زمان انتشار رسمی بازی
2 ) وجود یک شهر در بازی
برای من که فرقی نمی کنه 7 -8 روز بعد بازی که ریلیز شد حتما نسخه اورجینال یعنی کپی شده از خود بازی خریده شده از مراکز فروش را می گذارند اون موقع اونم دانلود می کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینم چه فرقی با هم دارند اون موقع براتون می گم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط حیف این ترافیک که حروم می شه :31::31: البته دانلود نکنم هم حروم می شه:31: پس بهتره که دانلود کنم :31: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vitamin2002
26-05-2009, 09:21
خب وقتی که پی سی ورد،سایت اصلی بازی رو میزاره،خودش نمیره ببینه که آیا این واقعی هست یا نه؟یا حتی احتمالشو نمیده؟
وقتی که تو تمام سایت های معروف گیم نوشته هنوز منتشر نشده،پی سی احتمال نمیده که نسخه اصلی نیست؟
من که ساعت های 11-12 زنگ میزنم ازشون توضیح میخوام که چرا سر ما کلاه گذاشتن....
یکم تند می ری یعنی چه کلاه برداری :13: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکر کنم معنی کلاه برداری را نمی دونی اونا هم مثل من و خیلی های دیگه از اینترنت دانلود کردند . من خودم همیشه وقتی یک بازی ریلیز می شه دنبال بازی های کرک شده کراکر های مشهور می گردم مثل reloaded و یا razor و تا حالا هم مشکلی نداشتند و شروع به دانلود می کنم حالا به احتمال زیاد الان مال این razor هم اصل نباشه چون بازی های که قبل از تاریخ انتشار منتشر می شوند توسط یک عده خائن از شرکت سازنده دزدیده می شوند و سپس در اختیار کراکر ها قرار می گیرند و ... حالا این reloaded و razor و یا p30world و یا اون افرادی که از اینترنت دانلود کردند از کجا بدونند که بازی کم و کسری داره چون بازی نصب می شه و خوب اجرا می شه و حتی حجم بازی کم نیست که بگیم شاید بازی ناقص باشه پس هیچ کس مقصر نیست
در ضمن ما حق اعتراض نداریم چون نسخه اصلی را نمی گیریم و می ریم نسخه کپی شده و ... می گیریم پس در میان هممون کلاه برداریم نه p30world و یا کراکر های حرفه ای
حالا شما چون پول دادین برای این بازی پی سی ورلد می تونه وقتی بازی اصلی ریلیز شد دوباره براتون بفرسته البته اونم باید مسئولین فروش در سایت توضیح بدهند و شما هم نباید زود به کسی کلاه بردار بگین چون خودمونم می دونیم که همه فکر می کردند بازی اصلی است حتی کراکر ها
هیچ کس نمی دونست که بازی نسخه اصلی نیست مگه علم غیب دارن که بدونند بازی اصل نیست
یه نفر فیلسوف پرسیده بودن بازی چرا غیر قانونیه!!!!یعنی شما هنوز هیچ کدوم از ورژیون های سیمسو بازی نکردید!
بیباک جان از صفحه ی 50 بگرد تا این جا عکس گذاشتیم برو ببین:دی
اوه پسر مارو بگو چه شاد بودیم سیمس 3 سیمس 3 ببخشید چرا این روز شمار سیمس 3 هیچ عددی رو نشون نمیده البته اگه توی خود سایت هم برید هیچ عددی رو نشون نمی ده (سرکارشدیم رفت هی هی ...)
به این تاپیک برید با این لینک تا کمی هم درباره ی با نمکی های بازی شبیه سازی شده ی زندگی به سبک ایرانی بحث کنیم:دی
C. Breezy
26-05-2009, 09:27
خیلی باحال میشه ها ! لابد توی قسمتی هم که سیمزت رو می سازی بدون صورت بدون ریش نمی تونی بسازی ! کلا هم نداره ، در عوض 40 رنگ و نوع عمامه داره !
فرض کنین همین سیمز با هزاران هزار محدودیت دینی !! اصلا میشه توش ازدواج کرد ؟ چجوری آشنا بشیم ؟ تو بازی وقتی می شینن پای کامپیوتر دنبال شغل بگردن صفحات اینترنتش فیـلتر نیست ؟
Eshghe_door
26-05-2009, 09:46
حالا که دیگه گرفتیم تموم شد رفت پی کارش
به نظرتون بعد اینکه بازی اصلی منتشر شد پی سی بازم میذارتش؟
از کجا باید اصلشو بعد یه هفته تهیه کنیم؟
بله می زارتش اما اون دیگه حساب کار ماست که ازش بخریم یا نه به نظر من پی سی تقصیری نداره خیلی سایتای دیگه هم اووردنش پس همه کلاه بردارن سر مارم کلاه گذاشتن یعنی سر پی سی رو چون منبع تحقیقیش خود سایت بود دید دیگه روزشمارش عددی رو نشون نمیده و فکر کرد این اصلیه خدا اون دزدای اصلی رو حسابشون رو می رسه پی سی کاره ای نیست
M i L @ D
26-05-2009, 10:01
حالا شما چون پول دادین برای این بازی پی سی ورلد می تونه وقتی بازی اصلی ریلیز شد دوباره براتون بفرسته البته اونم باید مسئولین فروش در سایت توضیح بدهند [/SIZE][/COLOR]
امیدوارم همینطورم بشه ...
خیلی اعصابم خورده ... بعد از یه هفته رفتم پست با هزار بدبختی این بازی رو ازشون گرفتم !
6500 هم پول بازی دادیم که مثلا پیشتاز هستش و درب منزل تحویل میگیریم ! :13:
حالا فهمیدیم بازی هم نسخه ی اصل نیست !
simslove
26-05-2009, 10:04
زنده جان kaka.ronaldo تو چند صفحه قبل روز شمار رو بينكش رو گزاشته يگ نگاه بكن ميبيني روز شمارش 6 رو نشون ميده
الته اگه امروز بري 6 رو نشون ميده
من كه زنگ زدم گفتن كه اين نسخه ي اصلي هست خدا داند كه راست گفتن يا دروغ.:13:
با سلام.
خدمت تمامی دوستان توضیحاتی در مورد نسخه نهایی بازی سیمز 3 که در سایت برای فروش گذاشتیم بدم .
- سورس این بازی نسخه نهایی بازی کرک شده توسط گروه Reloaded است . و ورژن آن معروف به 1.615 است .
شرکت EA پس از انتشار غیرقانونی نسخه نهایی بازی سیمز سه از 2 هفته زودتر از انتشار رسمی تغییراتی در آن ایجاد کرد !
این تغییرات به هیچ عنوان شامل بازی، محتوای بازی، بیشتر یا کمتر شدن و تغییر در بازی نیست چرا که تغییرات این چنینی به این سرعت امکان پذیر نبوده است .
این تغییرات منجر به انتشار نسخه 1.630 از سوی EA شد که بلافاصله نیز توسط گروه Razor کرک شد و از فردا سورس Reloaded به Razor تغییر داده خواهد شد !
و اما تفاوت این دو نسخه برای کاربران چه خواهد بود؟
- همانطور که گفته شد از لحاظ محیط بازی و امکانات و .... هی تفاوتی با هم ندارند، نسخه Reloaded به هیچ عنوان Demo یا نسخه ماقبل نهایی و ... نیست !
- Expansion های بازی SIMS 3 که از چند ماه دیگر انتشارشان شروع خواهد شد بر روی نسخه 1.615 یعنی ویرایش عرضه شده Reloaded یا همان ویرایشی که تا امروز در کشور نخست توسط پی سی ورلد و سپس دیگر شرکت ها پخش شده است نصب نمی شود .
و اما برنامه پشتیبانی پی سی ورلد برای تمام دوستانی که سیمز 3 را تا به امروز خریده اند
- چون تفاوت این دو نسخه عدم قابلیت در نصب Expansion خلاصه می شود و بازی در حالت فعلی عاری از هر گونه ایراد و نقص است، فروشگاه پی سی ورلد هنگام عرضه Expansion های بازی سیمز 3 برای خریداران نسخه Expansion ، نسخه سورس جدید با قابلیت نصب Expansion را به همراه Expansion به صورت رایگان تقدیم خواهد کرد !
با تشکر .
بچه ها بیچاره شدیم....بابا این نسخه اصلی بوده!!!: دی!
vitamin2002
26-05-2009, 12:17
با سلام.
خدمت تمامی دوستان توضیحاتی در مورد نسخه نهایی بازی سیمز 3 که در سایت برای فروش گذاشتیم بدم .
- سورس این بازی نسخه نهایی بازی کرک شده توسط گروه Reloaded است . و ورژن آن معروف به 1.615 است .
شرکت EA پس از انتشار غیرقانونی نسخه نهایی بازی سیمز سه از 2 هفته زودتر از انتشار رسمی تغییراتی در آن ایجاد کرد !
این تغییرات به هیچ عنوان شامل بازی، محتوای بازی، بیشتر یا کمتر شدن و تغییر در بازی نیست چرا که تغییرات این چنینی به این سرعت امکان پذیر نبوده است .
این تغییرات منجر به انتشار نسخه 1.630 از سوی EA شد که بلافاصله نیز توسط گروه Razor کرک شد و از فردا سورس Reloaded به Razor تغییر داده خواهد شد !
و اما تفاوت این دو نسخه برای کاربران چه خواهد بود؟
- همانطور که گفته شد از لحاظ محیط بازی و امکانات و .... هی تفاوتی با هم ندارند، نسخه Reloaded به هیچ عنوان Demo یا نسخه ماقبل نهایی و ... نیست !
- Expansion های بازی SIMS 3 که از چند ماه دیگر انتشارشان شروع خواهد شد بر روی نسخه 1.615 یعنی ویرایش عرضه شده Reloaded یا همان ویرایشی که تا امروز در کشور نخست توسط پی سی ورلد و سپس دیگر شرکت ها پخش شده است نصب نمی شود .
و اما برنامه پشتیبانی پی سی ورلد برای تمام دوستانی که سیمز 3 را تا به امروز خریده اند
- چون تفاوت این دو نسخه عدم قابلیت در نصب Expansion خلاصه می شود و بازی در حالت فعلی عاری از هر گونه ایراد و نقص است، فروشگاه پی سی ورلد هنگام عرضه Expansion های بازی سیمز 3 برای خریداران نسخه Expansion ، نسخه سورس جدید با قابلیت نصب Expansion را به همراه Expansion به صورت رایگان تقدیم خواهد کرد !
با تشکر .
دمتون گرم فقط کاش قبلا این توضیحاتتون را می کردین تا دوستان هزار تا حرف پشتتون نمی گفتند
ضمنا منبعتون در مورد اینکه فقط تفاوت در نصب نشدن بسته های الحاقی هست از کجاست ؟؟؟ چون من خودم از اینترنت دانلود می کنم اگر این چنین چیزی حقیقت داره موقع انتشار نسخه 1.630 برم دانلود کنم :31:
:11:
من یه مشکل دارم که خیلی بازی لگ میزنه ، تکسچر ها دیر لود میشه ، خلاصه اصلاً بازی یه جوریه!!!!!!!!!!!!!!
بچه ها من یه سوال دارم.
این الان کجاست؟
vitamin2002
26-05-2009, 12:35
من یه مشکل دارم که خیلی بازی لگ میزنه ، تکسچر ها دیر لود میشه ، خلاصه اصلاً بازی یه جوریه!!!!!!!!!!!!!!
برای من که هیچی مشکل نداره و ازی را الان بدون هیچ مشکلی با رزولیشون 1200 * 1600 با حداکثر ویژگی ها در ویندوز ویستا بازی می کنم انصافا لودینگش خیلی خوب شده بازم انصافا خیلی روش کار کردند تقریبا 2 ساعت کشید تا دو تا سیمس درست کنم ( خودشم چه سیمس هایی خیلی ویژگی در ایجاد سیمس گذاشتند من که به حیرت موندم وقتی سیمس را ساختم )
---------------------------
=============
یک مشکل دارم اونم اینکه الان خونه یکی خودم بازی می کنم و یکی هم خواهرم ولی نتونستم یک کاری کنم که در دومون بتونیم همدیگر را در یک شهر ببینیم یعنی یک نیو تاین که زدم و سیمسم را ساختم بعد سیو حالا وقتی می خواهم یکی برای خواهرم باشه نمی تونم مثلا اونم بیاد همسایه من باشه یعنی تو یک شهر 2 یوزر نمی شه داشته باش
البته شاید ندونید چه گفتم ولی یک تست کنید ببینید می تونید در یک شهر تو خانواده داشته باشید مثلا سیمس 2 هم خواهرم و هم خودم در یک شهر بودیم و همسایه همدیگر بودیم یعنی می تونیستیم همدیگر را در منوی شهر در یک شهر ببینیم
دوستان انتحان کنند شاید من بلد نیستم چه طوری باید بکنم :41:
دمتون گرم فقط کاش قبلا این توضیحاتتون را می کردین تا دوستان هزار تا حرف پشتتون نمی گفتند
ضمنا منبعتون در مورد اینکه فقط تفاوت در نصب نشدن بسته های الحاقی هست از کجاست ؟؟؟ چون من خودم از اینترنت دانلود می کنم اگر این چنین چیزی حقیقت داره موقع انتشار نسخه 1.630 برم دانلود کنم :31:
:11:
این توضیحات را خود razor داده
M i L @ D
26-05-2009, 12:47
بچه ها بیچاره شدیم....بابا این نسخه اصلی بوده!!!: دی!
:31:
واقعا از دوستان پی سی ورد معذرت میخوام ...
ای کاش کمی زودتر اعلام میکردید !
در کل معذرت ... :11:
فک کنم مشکل از سیستمتون باشه ... واسه من هیچ مشکلی نداره !
برای من که هیچی مشکل نداره و ازی را الان بدون هیچ مشکلی با رزولیشون 1200 * 1600 با حداکثر ویژگی ها در ویندوز ویستا بازی می کنم انصافا لودینگش خیلی خوب شده بازم انصافا خیلی روش کار کردند تقریبا 2 ساعت کشید تا دو تا سیمس درست کنم ( خودشم چه سیمس هایی خیلی ویژگی در ایجاد سیمس گذاشتند من که به حیرت موندم وقتی سیمس را ساختم )
---------------------------
=============
یک مشکل دارم اونم اینکه الان خونه یکی خودم بازی می کنم و یکی هم خواهرم ولی نتونستم یک کاری کنم که در دومون بتونیم همدیگر را در یک شهر ببینیم یعنی یک نیو تاین که زدم و سیمسم را ساختم بعد سیو حالا وقتی می خواهم یکی برای خواهرم باشه نمی تونم مثلا اونم بیاد همسایه من باشه یعنی تو یک شهر 2 یوزر نمی شه داشته باش
البته شاید ندونید چه گفتم ولی یک تست کنید ببینید می تونید در یک شهر تو خانواده داشته باشید مثلا سیمس 2 هم خواهرم و هم خودم در یک شهر بودیم و همسایه همدیگر بودیم یعنی می تونیستیم همدیگر را در منوی شهر در یک شهر ببینیم
آره ... منم همین مشکل شما رو داشتم ... 2 تا سیم ساختم اصلا نمیشه همسایه ی هم بشن !
فک کنم مشکل از سیستمتون باشه ... واسه من هیچ مشکلی نداره !
سیستمم مشکلی نداره!
منظورتون اینه که ضعیفه؟ :O
سیستمم:
+VGA :Zotac 9800GTX
Cpu: Intel Q6600
Ram: 4gig
Main: Asus p5q Deluxe
دوستان انتحان کنند شاید من بلد نیستم چه طوری باید بکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه با دو تا خانواده که!!!کاری نداره....فقط کمی سخت هست.یعنی وقتی خونواده اول رو وارد کردی و تو خونه اومدن و سیو شد باید بزنی edit town میپرسه سیو کنم یا نه؟ بگو سیو کن.
بعدش برو و خونواده دیگه رو تو خونه دیگه بزار و باز میره توش و سیو کن.
حالا وقتی خواستی تو هر کدوم بری کافیه edit town رو بزنی و انتخابش کنی.
من بازی رو خریدم ... خیلی پیشرفت کرده. :20:
سیمز 2 این همه لودش طول میکشید تازه میخواستی بری یه جا دوباره لود میشد خیلی معطل میشدی ولی این یکی همه رو با هم لود میکنه.
انجین رو عالی ساختن :40:
ببین باید خانوادتو که ساختی وارد یه خونه کنی یه خونم بغلش بزاری بعد که رفتید خواهرتون رو با تلفن یا موبایل گزینه ی موو رو بزنید و بعد فکر کنم عکس نقشه بیاد می فرستیدش تو اون بغلیه بعد با هم همسایه میشید اگر با کسی روابطتون خوب باشه می تونید بهش بگید can i stay over یا یه چیزی شبیه این اون موقع روی یارو سوار می شید:دی و همش تو خونشونید
مرسی علی جون از توضیحات
با تشکر موفق باشید
یادتون باشه مقدار پولی که ایشون با خودش می بره نزدیک 13000 دلار پس بهتره خونه زمین باشه و با رمز ساختو ساز کنید
M i L @ D
26-05-2009, 13:00
سیستمم مشکلی نداره!
منظورتون اینه که ضعیفه؟ :O
سیستمم:
+VGA :Zotac 9800GTX
Cpu: Intel Q6600
Ram: 4gig
Main: Asus p5q Deluxe
هـــــا ؟ :20:
خب پس شوخی کردم ... :31:
آخه واسه من هیچ مشکلی نداره واسه این گفتم ! :46:
-----
دوستان لطفا در برگزاری پارتی کمک کنید ! :10:
اقا ما اخر نفهمیدیم این بازی خوبه یعنی میشه ادم باهاش حال کنه؟؟؟؟؟؟؟ مشکلی نداره چع کارایی میشه کرد؟
ممنون(البته هیچ بازی ایوی نمیشه تا الان)
اهان یه چیزی اونوقت من تاحالا سیمس بازی نکرم اصلا طوری هست که ادم خسته نشه یعنی خسته کننده نیست؟
شما باید ازسری بازی های استراتیجیک و شبیه ساز زندگی خوشتون بیاد بهتره که بعدا همراه پک های الحاقیش بخری که بهتره و مشکلاتی که داره حل می شه ایشالله چند ماه دیگه:دی!اونموقع دیگه خوابو خوراکو ازت می گیره
شما باید ازسری بازی های استراتیجیک و شبیه ساز زندگی خوشتون بیاد بهتره که بعدا همراه پک های الحاقیش بخری که بهتره و مشکلاتی که داره حل می شه ایشالله چند ماه دیگه:دی!اونموقع دیگه خوابو خوراکو ازت می گیره
من از مديران p30world معذرت ميخوام.:11::31:
دوستان لطفا در برگزاری پارتی کمک کنید ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی تلفن رو برمیداری گزینه مربوطه رو داره...................
simslove
26-05-2009, 14:11
یک سوال
یعنی این سیمس 3 اصلی هست و این همه مشکل داره؟
و راستی اقا من دلنازکم شما اینقدر از بازی بد گفتین واسه خریدنش 2 دل شدم
راستی اولل p30world
حالامن اگه سیمس رو از سایت یا از بیرون بگیرم(تهران) ورژن 6.130 هست
یک سوال
یعنی این سیمس 3 اصلی هست و این همه مشکل داره؟
و راستی اقا من دلنازکم شما اینقدر از بازی بد گفتین واسه خریدنش 2 دل شدم
راستی اولل p30world
حالامن اگه سیمس رو از سایت یا از بیرون بگیرم(تهران) ورژن 6.130 هست
نه دیگه....وقتی بازی اصلی منتشر بشه نسخه 6.130 هست....
simslove
26-05-2009, 14:25
یعنی هفته دیگه؟
و یعنی این سیمس سیمس3 کامل نیست یعنی همون اصلیه نیست
عزیزم اصلی هست.فقط امکان نصب پک ها رو نداره....همین......
simslove
26-05-2009, 14:28
الان دارم یک video از سیمس3 نگاه میکنم
گرافیکش که خوبه
اینم لینک
خب اگه پک ها روش نصب نشه جه فایده ای داره
برای همین هست که علی جان گفتن که نسخه جدید ش این عیب رو نداره و زمانی که شما پک هاشو بعدا از پی سی بگیری نسخه مناسبشم به رایگان میفرسته....
simslove
26-05-2009, 15:11
به نظر شما بزرگترين مشكل سيمس 3 چيه
M i L @ D
26-05-2009, 15:12
وقتی تلفن رو برمیداری گزینه مربوطه رو داره...................
ببینید من میدونم پارتی رو برگزار کنم ولی وقته همه جمع میشن فقط با هم حرف میزنن ..
چطوری کاری کنم پارتی بهتری داشته باشم ؟
مثلا یه پارتی بیرون بذارم چطوری باید از وسایل و ... استفاده کرد ؟
simslove
26-05-2009, 15:45
يك سوال
يعني بعد از زمان رسمي انتشار بازي سيمسي كه تو ايران مياد 6.130 هست؟
اینکه نمیتونی تو مغازه ها بری!
يك سوال
يعني بعد از زمان رسمي انتشار بازي سيمسي كه تو ايران مياد 6.130 هست؟
آره دیگه!
اين كه رابطت نسبت به سيمز 2 با مردم خيلي كم تر شده.:20:
simslove
26-05-2009, 16:37
خوب لومينا جان شايد چون كه ميتوني بري پيش همسايه ها اين جوري شده
خوب لومينا جان شايد چون كه ميتوني بري پيش همسايه ها اين جوري شده
اين كه رابطت نسبت به سيمز 2 با مردم خيلي كم تر شده.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این که به خودت بستگی داره تا چقدر به بیرون بری و افرادو ببینی!
Eshghe_door
26-05-2009, 17:09
بچه ها من این وسیله رو گرفتم
پایین ترین سطح Reward ها که از شما 5000 Point هم می گیرد شامل : Fast metabolism ( اکه این به شما اجازه ی آن را می دهد تا ظاهر و چهره ی خود را عوض کنید )ولی نمیدونم طرز استفاده شو
کمــــــــــــــــــک
و یه سوال : ما اگه پک هاشو بگیریم از پی سی نسخه ی کاملتر رو میده؟ نگیریم نمیده؟ قیمت اونم روی پک هاش نکشه؟ هروقت پک ها منتشر شد به من یکی خبر بده من زیاد نمیام فروم
اینم کسی که من ساختم
شمام عکس های سیمس هاتونو بذارین
HoJJaT_007
26-05-2009, 17:15
یعنی نسخه Razor هیچ مشکلی نداره؟
بچه ها من این وسیله رو گرفتم
نقل قول:
پایین ترین سطح Reward ها که از شما 5000 Point هم می گیرد شامل : Fast metabolism ( اکه این به شما اجازه ی آن را می دهد تا ظاهر و چهره ی خود را عوض کنید )
ولی نمیدونم طرز استفاده شو
کمــــــــــــــــــک
و یه سوال : ما اگه پک هاشو بگیریم از پی سی نسخه ی کاملتر رو میده؟ نگیریم نمیده؟ قیمت اونم روی پک هاش نکشه؟ هروقت پک ها منتشر شد به من یکی خبر بده من زیاد نمیام فروم
اینم کسی که من ساختم
آره.پی سی نسخه کامل رو میده.......
نه،فکر نکنم رو پکاش بکشه قیمتشو....
_+_
طرز کارش؟خب روش کلیک کن ببین چی میگه!
یعنی نسخه Razor هیچ مشکلی نداره؟
هیچ چیزی خارج از مشکل نیست :دی
ولی مثل اینکه آره....
simslove
26-05-2009, 17:30
ميشه هر وقت سيمس 3 / 6.130 اومد تو تهران بهم بگين
چون من بعد از امتحانا شايد 2 يا 3 روز برم تهران
Eshghe_door
26-05-2009, 17:48
آره.پی سی نسخه کامل رو میده.......
نه،فکر نکنم رو پکاش بکشه قیمتشو....
_+_
طرز کارش؟خب روش کلیک کن ببین چی میگه!
هیچ چیزی خارج از مشکل نیست :دی
ولی مثل اینکه آره....
کردم اون کارو
جواب درستی نمیده
نمیشه اجراش کرد:41:
M i L @ D
26-05-2009, 18:03
آقا مردیم ... با یکی آشنا شدیم الان شده GirlFriend ... چطوری میشه باهاش ازدواج کرد ؟
این که به خودت بستگی داره تا چقدر به بیرون بری و افرادو ببینی!
زياد ميرم اينو و اونو اصلا برنامه روزمره ام اينه كه تا صاحل joging كنم بعد اونجا يه غذايي بخورم برم ورزشگاه يكم ورزش كنم برگردم خونه يه وقت هايي هم ميرم ابشار ولي هيچ كس نمياد كه باهات حرف بزنه البته مشكلي با اين موضوع خدا رو شكر ندارم ولي اگه مثل سيمز 2 بود اين يه موردش بهتر ميشد.:10:
بايد خودت قدم رنجه كني! بعد هم سخت با هم دوست ميشم الان من فقط يه دوست دارم بقيشون خيلي رفيق نيستن!!!:20:
simslove
26-05-2009, 18:24
گرافيك بازي خوب هستش؟
mehrdad2006
26-05-2009, 20:53
اين كركي كه razo پخش كرده ميگه بازيآپديت ميشه نمي دونم راسته يا نه يه تست كنيد
BILLY_Mgs
26-05-2009, 21:12
دوستان من شنیدم که تو سرویس پک 3 اجرا نمیشه !
درسته ؟
lordcena
26-05-2009, 21:17
من فکر می کنم که بازم ea نسخه دیگری در روز عرضه بازی بسازه که با نسخه razor هم کار نکنه به هر حال به نظر من باید این هفته رو کامل صبر کنیم چون نه نسخه razor به درد می خوره نه relode.
آقا مردیم ... با یکی آشنا شدیم الان شده GirlFriend ... چطوری میشه باهاش ازدواج کرد ؟
باید به قسمت رومانتیک که میری porisi یا یه چیزی مثل اینو بزنی تا حلقه ی نامزدیو بهش بدی
برای ازدواج باید wedding یا شایدم marry رو بزنی (بالاخره یکودوم موجود است!)تا باهاش ازدواج کنی اگه تو خونه این کارو بکنی می گه wedding private یعنی ازدواج مخفی!ولی می تونی مهمونی براش بگیری چه تو خونت چه توی جاهای دیگه مثل استخرها یا پارک ها که باید اجارشو بدی!
در مورد سوال اولتونم پارتی یعنی همون اصلن پارتی یعنی مهمونی شما می خواید بیان اکس بخورن!
فقط در مواردی مثل مراسم تولد و عروسی کار خاصی انجام میدن همین دیگه!
اجرا می شه توی هر سرویس پکی اجرا می شه باید وضعیت دستگاهتون خوب باشه
زياد ميرم اينو و اونو اصلا برنامه روزمره ام اينه كه تا صاحل joging كنم بعد اونجا يه غذايي بخورم برم ورزشگاه يكم ورزش كنم برگردم خونه يه وقت هايي هم ميرم ابشار ولي هيچ كس نمياد كه باهات حرف بزنه البته مشكلي با اين موضوع خدا رو شكر ندارم ولي اگه مثل سيمز 2 بود اين يه موردش بهتر ميشد.:10:
بايد خودت قدم رنجه كني! بعد هم سخت با هم دوست ميشم الان من فقط يه دوست دارم بقيشون خيلي رفيق نيستن!!!:20:
اگه می خوای دوست زیاد پیدا کنی باید اون پاهای خشت شدشو به کاربندازی:دی! تا بره فوضولی تو خونه همسایه ها و می تونه تا ساعت 12:30 تو خونه یارو سوارش باشه بعد از اون اگه گزینه ی can i stay over یا مثل اینو که بهش می گی رد کنه تو باید بری خونتون
vitamin2002
26-05-2009, 21:23
در سیمس 2 اکسیر جوانی بود و وقتی می خوردیم جوون می شدند من در این سیمس 3 چیزی پیدا نکردم 5 ساعت بازی کردم دارند پیر می شند چی کنم که پیر نشوند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در سیمس 2 اکسیر جوانی بود و وقتی می خوردیم جوون می شدند من در این سیمس 3 چیزی پیدا نکردم 5 ساعت بازی کردم دارند پیر می شند چی کنم که پیر نشوند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببین بهتره که از teen adult شروع کنی این بهتره teen نه teen adult اینطوری دو بار فرصت زندگی برای یه سیمس وجود داره تنها اول تین ادولت بعد ادولت بعد پیر بعدشم عزرائیل!:دی
درضمن این بازی رو دارن می کنن شبیه ساز زندگی واقعی اکسیر جوانی خالی از واقعیت بود و در زندگی روز مره از یک باگ هم بهتر بود باید به اینم توجه داشته باشید
mehrdad2006
26-05-2009, 21:48
دوستاني كه ميخوان سانسور رو بردارن لينكش بدستم رسيد اينجا بزارم شايد تاپيك قفل بشه هركي خواست پيام بده لينك رو بفرستم
فقط موندم چرا رفتن به دستشويي رو سانسور كرده بودن چون موقع دستشويي به خودش زحمت نمي ده شلوارشو بده پايين
پس كجا ميجيشه؟
يه كي به من كمك كنه وقتي از سوپر ماركت لوازم غذايي ميخرم ميخوام بزارم يخچال دونه دونه مي زاره من 50 تا پياز رو دونه دونه گذاشتم
اعصابم خورد شد
دوستان من شنیدم که تو سرویس پک 3 اجرا نمیشه !
درسته ؟
من اين بازي رو تو sp3 بازي مي كنم مشكلي هم ندارم
من زياد انگليسيم خوب نيست يكي به اينا نگاه كنه ببينه needs اينجا هست؟
اينا مال سيمز3 هستن
K, i'm posting this here cos the last time I tried to contribute to cheathappens.com they ignored me.
The cheats posted in the other threads work, at least the ones i've tried.
Kaching Adds §1.000,- to household funds
Motherlode Adds §50.000,- to household funds
testingCheatsEnabled [true/false]
...etc
Now for a little trick on How To Keep Your Sim/Sims Alive 4ever(while the rest of the world ages like the puny mortals that they are):
The trick is simply a meal called AMBROSIA
a.Needed skills(they do not have to be on the same sim to work):
1-Gardening lvl 10
2-Cooking lvl 10
3-Fishing lvl 10
b.The Ingredients:
1- 1xLife Fruit(obtainable by growing Life Plants from Unknown rare/special seeds found throught the game world)
2- 1xDeathFish(which can be fished after 12am in the pond from the Graveyard. To fish it you need to use Angelfish as bait. To fish Angelfish, you need to use Alley Catfish as bait. To fish Alley Catfish you need cheese as bait. Cheese can be bought from the grocery store :P)
Besides the the things above you need the fishing/cooking books to learn how to cook ambrosia and the required fish.
The person who eats the Ambrosia meal gets younger. NO, he will not become a teenager if he is an young adult; young adult if he is an adult; adult if he is an elder,etc. It's just that if your sim becomes an elder in 5 days, and he eats the ambrosia he will become an elder in 20 days or somthing. This way he can stay an adult forever.
GHOSTS:
If you have at least 2 sims under the same roof and one of them dies you will get a Special Opportunity message to go to the Science Lab to revive him as a ghost. I didn't test this feature too much though so i'm not sure if the ghost ages or what happens if it does.
Ghosts under your control don't have any special tricks up their sleeve. They're not that different from regular sims (except u can see through them and they make these wierd noises)
Ghosts also can't have kids, go figure...
NOTE!!!: if a ghost eats ambrosia it becomes human again!!! That's rich!
Well I hope this works, if it doesn't pls don't flame me, kk thx! :P
دوستاني كه ميخوان سانسور رو بردارن لينكش بدستم رسيد اينجا بزارم شايد تاپيك قفل بشه هركي خواست پيام بده لينك رو بفرستم
فقط موندم چرا رفتن به دستشويي رو سانسور كرده بودن چون موقع دستشويي به خودش زحمت نمي ده شلوارشو بده پايين
پس كجت ميجيشه؟
يه كي به من كمك كنه وقتي از سوپر ماركت لوازم غذايي ميخرم ميخوام بزارم يخچال دونه دونه مي زاره من 50 تا پياز رو دونه دونه گذاشتم
اعصابم خورد شد
فکر کنم وقتی رو مثلا پیاز بری (رو عکسش سمت چپ بالا یا پایین راست عکس پیاز که بری میتونی کلی بریزیش تو یخچال)
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از تو options میتونی تغیر بدی....
M i L @ D
26-05-2009, 22:59
باید به قسمت رومانتیک که میری porisi یا یه چیزی مثل اینو بزنی تا حلقه ی نامزدیو بهش بدی
برای ازدواج باید wedding یا شایدم marry رو بزنی (بالاخره یکودوم موجود است!)تا باهاش ازدواج کنی اگه تو خونه این کارو بکنی می گه wedding private یعنی ازدواج مخفی!ولی می تونی مهمونی براش بگیری چه تو خونت چه توی جاهای دیگه مثل استخرها یا پارک ها که باید اجارشو بدی!
در مورد سوال اولتونم پارتی یعنی همون اصلن پارتی یعنی مهمونی شما می خواید بیان اکس بخورن!
فقط در مواردی مثل مراسم تولد و عروسی کار خاصی انجام میدن همین دیگه!
اجرا می شه توی هر سرویس پکی اجرا می شه باید وضعیت دستگاهتون خوب باشه
این Porisi که شما میگید تو قسمت رومانتیک نیست ... حالا من باید چیکار کنم ؟:20:
-----
درست شد ... مرسی
vahid0801
26-05-2009, 23:12
سلام
این بازی واسه چه کنسولیه؟بازیش خوبه؟سبکش چطوره؟
موفق باشید
سلام
این بازی واسه چه کنسولیه؟بازیش خوبه؟سبکش چطوره؟
موفق باشید
کل صفحات رو بخونید و سرچ کنید لطفا.
فقط بر روی پی سی...
دوباره این به بحث کشیده شد این بازی برای پی اس سه هم هست اگه نبود چجوری مهرداد جون دارن بازی می کنن!
بر روی پیسی هم هست روی وی آی آی هم هست
simslove
27-05-2009, 09:56
قط توي فروشگا ها رو نميشه ديد؟
يعني توي رستورانها يا جاهاي ديگه رو ميشه ديد
Paradise_human
27-05-2009, 09:59
سلام ...
وقتی سر کار میرن داخل ساختمون رو نمیشه دید ؟؟؟؟!!!!
M i L @ D
27-05-2009, 10:43
قط توي فروشگا ها رو نميشه ديد؟
يعني توي رستورانها يا جاهاي ديگه رو ميشه ديد
رستوران ها رو هم نمیشه دید ...
سلام ...
وقتی سر کار میرن داخل ساختمون رو نمیشه دید ؟؟؟؟!!!!
نه ... دیده نمیشه ! :46:
simslove
27-05-2009, 10:49
اگه تو رستوران ديده نميشه پس چيكار ميشه كرد توش
داخل هیچ ساختمونی تکرار می کنم داخل هیچ ساختمونی در هر جا دیده نمی شه بجز خونه ی خود و همسایه ها و ساختمون هایی که مخصوص ویژگی هاست مثل ورزشگاه برای آلتهیک ها و موزه برای آرتیست ها و .....
توش که میری می گه eat روش میزنی میگه alone 12$ یا نوشیدن drink هم همین طور و می تونی بری کلاس آشپزی
EASPORTS-FIFA
27-05-2009, 11:20
سیمز ما که به تاریخ پیوست.3 شنبه ی هفته ی پیش سفارش دادم هنوز نرسیده.p30 این نیست رسم روزگار!!!
M i L @ D
27-05-2009, 11:44
سیمز ما که به تاریخ پیوست.3 شنبه ی هفته ی پیش سفارش دادم هنوز نرسیده.p30 این نیست رسم روزگار!!!
ببین ، به نظر من خودت برو پست شهرتون ، پیگیرش باش .
مال من هم هی نمیرسید خودم رفتم پست ازشون گرفتم !:31:
اگه نمیرفتم تا 1 هفته دیگه باید صبر میکردم ! :46:
mehrdad2006
27-05-2009, 14:07
آقا فكر كنم شما اين عكس رو ميگيد وقتي رو اون كليك ميكنم
عكس پايين مياد و اون بلاييش وقتي رو يخچال open ميزنم مياد حالا چي جوري همشو بريزم من چيزي واسه اين كار پيدا نكردم
{sahand}
27-05-2009, 14:08
دوستان اینو ببینید، گفته با این پچ reloaded به razor تبدیل می شه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید(نگید این چه سایتیه! اتفاقی دیدمش)
راستی یه چیزی، الان بازی به دستم رسید (با وجود اینکه تو ایران مارکت نوشته وضعیت سفارش:انصرافی!)، حالا این reloaded هست یا razor؟ از کجا باید بفهمم؟
taraneh.gemi
27-05-2009, 15:15
بابا منم می خوام این SIM3 رو بازی کنم لطفا یکی راهنمایی کنه.بازی من نصب شده اما برای شروع میگه باید یک کد از اینترنت وارد کنی .بازیم از فروشگاه p30world خریدم.خوب یکی جوابمو بده دیگه لطفا.
خوب برای ما پیش نیومده که جوابتون رو بدیم
بچه ها چرا برای من لایف پن(که مدت زندگی سیمس ها هست)نورمال هست و خاموش نمی تونم تغییرش بدم
بابا منم می خوام این SIM3 رو بازی کنم لطفا یکی راهنمایی کنه.بازی من نصب شده اما برای شروع میگه باید یک کد از اینترنت وارد کنی .بازیم از فروشگاه p30world خریدم.خوب یکی جوابمو بده دیگه لطفا.
شما كركش رو گرفتي؟
بايد از سيدي يك كپي كني توي اين ادرس كپيش كني:
H:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Game\Bin
البته درايو من H هستش ممكنه درايو شما چيز دگه اي باشه با توجه به درايوتون و بقيه ي ادرس بالا.:10:
خوب برای ما پیش نیومده که جوابتون رو بدیم
بچه ها چرا برای من لایف پن(که مدت زندگی سیمس ها هست)نورمال هست و خاموش نمی تونم تغییرش بدم
احتمالا توي نيبر هود ويوو هستي برو توي يه خونه كه سيمز داخلش باشه.
اينم يه عكس خوشگل از كلكسيون الماس هاي سيمزم.
اينم يه معدنه ولي متاسفانه نميشه رفت توش بايد از همون بيرون نگاش كني!!
این الماسارو از کجا گیر اووردی؟!
یعنی مکانش دم ساحله و اینا این معدن کجاست برای پیدا کردن الماس باید زمینو بکنیم؟!
این الماسارو از کجا گیر اووردی؟!
یعنی مکانش دم ساحله و اینا این معدن کجاست برای پیدا کردن الماس باید زمینو بکنیم؟!
اين الماسا به معدن ربطي نداره براي پيدا كردنشون هم نيازي نيست زمين رو بكني.
فقط بعضي جاها يه سنگ هايي افتاده كه روش خال خال به رنگ هاي مختلف هست وقتي كليك كني رو اون ها و كالكت رو بزني ميره تو اينوينتوري و از اونجا كليك كن روش و cute رو و بعد هم گزينه ي بعديش رو انتخاب كن بعد پستش ميكنه فرداش برو صندوق پستت رو نگاه كن برات اومده به اين صورت!:20::10:
کد:
عكس پايين مياد و اون بلاييش وقتي رو يخچال open ميزنم مياد حالا چي جوري همشو بريزم من چيزي واسه اين كار پيدا نكردم
شما وقتی میری روی اون که دورش خط کشیدی شکل آیکون موس تغیر نمیکنه؟
اون پایین رو 96(عددش)چطور؟
من میرم تو بازی میرم به شما میگم....
simslove
27-05-2009, 17:36
ميشه چنتا عكس از قسمتي كه سيم درست ميكنين بزارين
مخصوصا از قسمت لباساش
برای شروع هیچ کدی لازم نیست
لطفا یک عکس از این قسمت بزارید
mehrdad2006
27-05-2009, 18:35
من وقتي ميرم رو اون آيكون كه دورش خط كشيدم شكل موس عوض ميشه وقتي كليك مكينم اين مياد
vitamin2002
27-05-2009, 18:36
برای اینکه پیر نشوند چه باید بکنم ؟؟ حالا خیلی اسکیل ها رو پر کردم پیر بشوند و بمیرند همه چی به باد می ره
یک پیت دوستان گفته بودند aging on این را زدم ولی قبول نکرد
کمممممممممممممممممممممممم مممک
بی باک بی بال
27-05-2009, 19:09
lمال من بعد از 3 روز رسید
برای اینکه پیر نشوند چه باید بکنم ؟؟ حالا خیلی اسکیل ها رو پر کردم پیر بشوند و بمیرند همه چی به باد می ره
یک پیت دوستان گفته بودند aging on این را زدم ولی قبول نکرد
کمممممممممممممممممممممممم مممک
برو توی یه خانواده برو روی اپشن برو توی قسمت سوم که نوشته گیم اپشن یه گزینه هست به نام lifepan اونو زیاد کنید زیاد می شه زندگیش آخریش 960 روز می شه:دی!شما ببرش روی یه قسمت بیشتر از نورمال که لونگ هست اون بهتره جالبیش اینه که می تونید عوضم بکنیدا!:دی یعنی 960 روز که عمر کرد بزنی بره به اول میفته میمیره:دی(تکرار میشه باید روی یک خانواده باشید وگرنه اون گزینه خاموشه)
kaka.ronaldo
27-05-2009, 19:49
شما صد در صد کرک بازی رو کپی نکردی باید اون رو از سیدی یک کپی کنی.ok؟
mamaloo_shz
27-05-2009, 19:51
دوستان چیت و این چیز ها برای بازی منتشر شده ؟!
چیزی سراغ دارید ؟!
دوستان چیت و این چیز ها برای بازی منتشر شده ؟!
چیزی سراغ دارید ؟!
تنها چیت هایی که در حال حاضر کار می کنه و ساختن ایناست:
motherlode افزایش 50000 دلار
kaching افزایش 1000 دلار
با تشکر
mehrdad2006
27-05-2009, 20:10
testingcheatsenabled true/flase
با اين ميتوني سن سيمز رو بالا ببري
بايد shift رو نگه داري و رو سيمزت كليك كني
simslove
27-05-2009, 20:39
ميشه از صحنه هاي بازي عكس بزارين
ميخوام ببينم گرافيكش چه جور هست خوبه يا نه
بالاخره ما هم الماس پیدا کردیم:دی
فقط ببخشید یکمی نورانی نیست یعنی نور نداره:دی
این یکی گل گاوی است که در آنیور سیتی بود فکر کنم اگه کار کنه فقط وقتی کار می کنه که سیمسمون به درجه ی آخر گاردنینگ رسیده باشه اگرم که نه فقط برای تماشاست حالا خودم دارم اینو تست می کنم
اینم هیکل ورزشکاری سیم جدیدم که دیگه مفت خور نیستو در حال حاضر کاپیتان التهیک شهر هست:دی
اینم نمونه ای خیلی کوچک از گاردنینگ سیمس من
فقط رؤسا ببخشند در لینک نبود به بزرگی خودشون
زمانی که شکلش عوض شد drag کن رو یخچال(شکل که عوض شد همونجا کلیک کن و نگه دارش و ببرش تو یخچال)
اصل الماس ها اينجاست! حالا حالا ها بايد بگردي!:31::46:
اگر موافق باشيد مسابقه ي جمع اوري الماس بزاريم؟
اوليش هم خودم شروع ميكنم!:31:
simslove
28-05-2009, 09:10
اين الماس ها به چه دردي ميخوره
دردش که برای خوشگلی و کل کل و کلکسیون جمع کردنه:دی
لومینا جون این بالشت هارو از کجا اووردی؟!
......این آدمای بد اینقدر بحث 30 یا 40 کردن در تاپیکم تخته شد..
simslove
28-05-2009, 10:20
ميشه لوازم رو 360 درجه چرخوند؟
نه به صورتی که خیلی 360 درجه باشه اما هر وسیله ای رو می تونید کج بزارید یعنی 4 طرفی که قبلا بود الان شده 8 طرف فرعی بهش اضافه شده(خوب می شه تقریبا 360 درجه دیگه)
اين الماس ها به چه دردي ميخوره
به به درد خوشگلي و رو كم كني!:31:
لومینا جون این بالشت هارو از کجا اووردی؟!
اين ها رو وقتي رو خود الماس ها كليك كني چند تا گزينه مياد كه يكيش اينجوريشون ميكنه.
كسي با مسابقه موافق نيست؟
***fandogh***
28-05-2009, 11:21
یه سوال شما از کجا درخت میوه اوردی؟
یه سوال شما از کجا درخت میوه اوردی؟
اولین دانه ای که می تونی بکاری توماتو یا گوجه هست روش میزنی وقتی خریدی میزنی plant بعد یه جارو انتخاب میکنی حالا هرجا بقیشم که می دونی دیگه چند بار درمیاد اگه خراب نشه وقتی درجه ی گاردنینگت زیاد شد می تونی چیزهای بهتر بکاری اخراشم درخت ها هستند با یه سری بوته های خاص که الان من به 1 درخت که درخت سیب هست در درجه ی گاردنینگ 5 رسیدم
الماس و پروانه و یاقوت و کفش دوزک و ...........(بالا)((حالا من شدم اولین کسی که به پروانه گیری و حشره گیری پی برد:دی!)((7امتیاز مثبت به نفع من حالا شدیم 20به 20!))نمودار امتیازا!:
1:هر الماس 1 امتیاز پیدا کردنش7 امتیاز
1:هر پروانه 1 امتیاز پیدا کردنش 7 امتیاز
1:هر سنگ 1 امتیاز(سنگ تاریخی نه سنگ الماسی) پیدا کردنش 7 امتیاز
سلام بچه ها حقیقتش من همین الان متوجه شدم که سیمسز 3 زودتر از تاریخ مشخص شده بیرون اومده از اونجایی که منم با این بازی خیلی زیاد حال میکنم میخواستم ببینم کسی از بچه ها تهران میتونه از این بازی برای ما یک کپی بزنه:14: که البته هزینش هم هر چقدر بشه بهشون میدم و خودم هم میام ازش میگیرم فقط چون اگه بخوام خودم برم بگیرم یا از سایت سفارش بدم چون امروز شهادت هست و فردا هم تعطیل پس طول میکشه و شنبه هم من دیگه فرصتی برای بازی کردن این بازی شگفت انگیز ندارم
(به دلیل امتحان) کسی از دوستان اگه مایل بود جواب بنده رو به صورت پ.خ بده
ممنون
اولین دانه ای که می تونی بکاری توماتو یا گوجه هست روش میزنی وقتی خریدی میزنی plant بعد یه جارو انتخاب میکنی حالا هرجا بقیشم که می دونی دیگه چند بار درمیاد اگه خراب نشه وقتی درجه ی گاردنینگت زیاد شد می تونی چیزهای بهتر بکاری اخراشم درخت ها هستند با یه سری بوته های خاص که الان من به 1 درخت که درخت سیب هست در درجه ی گاردنینگ 5 رسیدم
الماس و پروانه و یاقوت و کفش دوزک و ...........(بالا)((حالا من شدم اولین کسی که به پروانه گیری و حشره گیری پی برد:دی!)((7امتیاز مثبت به نفع من حالا شدیم 20به 20!))نمودار امتیازا!:
1:هر الماس 1 امتیاز پیدا کردنش7 امتیاز
1:هر پروانه 1 امتیاز پیدا کردنش 7 امتیاز
1:هر سنگ 1 امتیاز(سنگ تاریخی نه سنگ الماسی) پیدا کردنش 7 امتیاز
هر چند من هر چي بگم باور نميكني ولي من قبلش هم 2 تا پروانه با 2 تا سوسك داشتم!:46:
اينم از اين:
حالا 40به 20 ! 3 تا الماس جديد پيدا كردم + 5تا حشرات كه قبلا داشتم.
ماهيامم مجبور شدم به خاطر نقل مكان بفروشم اين خونه ي جديدمه كه خودم ساختمش(دست سازه!)
اين خونه كه ساختم امتياز نداره!؟:31::10:
........:)) متاسفانه خونه هم امتیاز داره:دی
تازه اگرم پروانه داشتی که معلوم نکردی من باور می کنم اما شما باید اینجا به ظاهر این موضوع نگاه کنی نه باطن:دی
البته قبول نیست منم خونه ساختم:دی! حالا شدیم 60 به 40 (همون همون شد که.....20 تا اضافه شد:P)
یه نفر میتونه سریال این بازی رو بده وقتی میخواد نصب کنه سریال میخواد؟
I Walk Alone
28-05-2009, 16:24
این بازی برای چه کنسول هایی اومده ؟
حداقل سیستم مورد نیاز برای اجرا ؟
kaka.ronaldo
28-05-2009, 16:39
این از سریالش:
DXX7-4M2P-DQY5-TDQR-9RLD
عجیبه که نتونستی پیداش کنی!!!
در ضمن از کجا الماس،پروانه یا هر چیز دیگه ای پیدا می کنید؟
مطمئن باش چیت نمیزنیم: روی زمین پیدا می کنیم الماسو سنگو پروانرم از تو هوا میزنیم
خونه ی 2 حالا شدیم 80 به 60:دی!(این خونه اشرافیه دو برابر حساب میشه:دی)
این بازی برای کنسول های پی سی پلی 3 وی آی آی و ممکنه ایکس باکس 360 اومده باشه
simslove
28-05-2009, 17:06
يك سوال
وقتي ميخواي چيزي رو ميز بزاري (مثل گلدون)مثل سيمس 2 فقط 1 جا ميشه گذاشت البته رو ميزاي يك نفره
يا نه روي مكانش ازادي مثلا ميشه روي لبه ميز گذاشت
راستي نظرتون در مورد گرافيك بازي چه چور هست؟
خوبه؟
سلام دوستان عزیز
می خواستم چد سوال بپرسم
1-برای خرید بازی فعلا صبر کنم یا از فروشگاه سایت همین حالا بخرم (نسخه ی اصلی آخر یا نه)
2-دوستانی که خونه های اربابی ساختن از رمز پول برای ساختن آن استفاده کرده بودند؟
:8:
در ضمن خونه ای که ساختید محشره!
mamaloo_shz
28-05-2009, 19:02
درود
دوستان من 1 خونواده ساختم، اگر بخوام ادیتش کنم، باید چه کار کنم !؟
و اینکه اگر بخوام شهر را ادیت کنم، چه کار کنم ؟، (ساختمون خراب کنم )
و در آخر چرا سیمز 3 فقط 1 شهر داره ؟!
سلام بچه ها حقیقتش من همین الان متوجه شدم که سیمسز 3 زودتر از تاریخ مشخص شده بیرون اومده از اونجایی که منم با این بازی خیلی زیاد حال میکنم میخواستم ببینم کسی از بچه ها تهران میتونه از این بازی برای ما یک کپی بزنه:14: که البته هزینش هم هر چقدر بشه بهشون میدم و خودم هم میام ازش میگیرم فقط چون اگه بخوام خودم برم بگیرم یا از سایت سفارش بدم چون امروز شهادت هست و فردا هم تعطیل پس طول میکشه و شنبه هم من دیگه فرصتی برای بازی کردن این بازی شگفت انگیز ندارم
(به دلیل امتحان) کسی از دوستان اگه مایل بود جواب بنده رو به صورت پ.خ بده
ممنون
آقا یه بچه باحال پیدا نشد برای ما این کار رو بکنه درضمن مجانی که نخواستیم پولشو میدیم همین الان اگه جایی باز بود یا این بازی رو داشت میرفتم میگرفتم:41:
درود
دوستان من 1 خونواده ساختم، اگر بخوام ادیتش کنم، باید چه کار کنم !؟
و اینکه اگر بخوام شهر را ادیت کنم، چه کار کنم ؟، (ساختمون خراب کنم )
و در آخر چرا سیمز 3 فقط 1 شهر داره ؟!
شهرو که وقتی رفتی زدی روی یک خانواده باهاش بازی کردی توی اپشن میری نوشته:edit town میزنی شهرو درست می کنی مثلن بخوای مناطق تجاری و غیر مسکونی رو عوض کنی و اینا (مناطق ساخته شده رو نمی تونی مثل جاهایی که قشنگه و اگرم بخوای مثل اونا بسازی بازم نمی تونی فقط می تونی از آمادش استفاده کنی چرا یه شهر داره اینکه شهرهای بعدی در پک های الحاقی:دی اگر بخوای چیشو ادیت کنی؟قیافشو برو جلو آینه!دماغو ایناشو که یکی از رواورد های بازی هست لباساشو؟ که تا حالا نرفتم خرید:دی راستی چیز جالب چرا لباس فروشی نیست!؟!
snik جون خوبه خودتم می دونی اسپم کردی و حتی تاپیک مربوطه به این موضوع هم هست(چه خوب)
سیم لوو اینجا هر جایی دلت بخواد می تونی گلدون یا چیزای دیگتو بزاری هر گوشه از میز گرافیک بازی خیلی تغییر نکرده البته نسبت به نسخه ی 2 خیلی خوب شده ولی مهم جزئییات سیمسه که اینجا زیاد شده
اینم جواب اون دوستی که 2 تا سوال پرسیدن: فرقی نداره بهتره الان بخری بیشتر بازی می کنی این نسخه اخری نیست اما وقتی پک های الحاقی بازی منتشر بشه مدیران عزیز سایت مجانی یک سیمس 3 براتون می فرستن که آخریش باشه و بتونه پک هارو قبول کنه
2:بله از رمز پول استفاده شده به خاطر این که وقتی شما یک سیمس میسازید فقط 16000 دلار پول داره
مطمئن باش چیت نمیزنیم: روی زمین پیدا می کنیم الماسو سنگو پروانرم از تو هوا میزنیم
خونه ی 2 حالا شدیم 80 به 60:دی!(این خونه اشرافیه دو برابر حساب میشه:دی)
این بازی برای کنسول های پی سی پلی 3 وی آی آی و ممکنه ایکس باکس 360 اومده باشه
چچچچچچچييييييي؟!:18:
چرا مال من كمتر داشت؟ اگر خونه ي تو اشرافي هست خونه ي منم ويلايي هست تازه يه نگاهي به طرحش بنداز.......50 سال به فكر كسي نميرسه كه خونه رو روي استخر بسازه تازه ميخواستم كاملا رو استخر بناش كنم ديدم اينجوري باحال :27::8:تره قول كن مساوي شديم تا حالا. اگر ميخواي ازش بيشتر عكس ميزارم؟
ولي يه چيزي ميخواستم بگم...... امكان داره از فردا پس فردا اينترنتم قطع بشه تا يه مدت شايد يكي دو هفته نتونم بيام اينترنت اگر اينجوري شد بدون كم نياوردما.خودتو برنده اعلام نكني!:10:
خودتو گول نزن ویلایی نبود اما به خاطر معماریش از 20 ایمتیاز 30 امتیاز می گیره:دی حالا چون تویی 40 امتیاز حساب می کنیم
میشیم مساوی بعدشم دیگه بری حساب نمی شه من برا خودم میرسم به 1000:دی ولی خیلیهم نگران نباش چون این شغل سیم ما اون بیچاررو روبات کرده!4 ساعت میره سر کار اما ساعاتی میره که به مغز خر هم خطور نمی کنه:دی بیچاره روبات کریم شده به خاطر همین باید از روی زمین خونم چیزی پیدا کنم
تازه شما اون سنگ تخم مرغ ابیه و اون الماس قرمزرو نگرفتید و فقط 1 سبز از من جلوترید پس من یکی از اونارو به جای 1 2 حساب می کنم:دی میشیم 81 به 80!
خودتو گول نزن ویلایی نبود اما به خاطر معماریش از 20 ایمتیاز 30 امتیاز می گیره:دی حالا چون تویی 40 امتیاز حساب می کنیم
میشیم مساوی بعدشم دیگه بری حساب نمی شه من برا خودم میرسم به 1000:دی ولی خیلیهم نگران نباش چون این شغل سیم ما اون بیچاررو روبات کرده!4 ساعت میره سر کار اما ساعاتی میره که به مغز خر هم خطور نمی کنه:دی بیچاره روبات کریم شده به خاطر همین باید از روی زمین خونم چیزی پیدا کنم
پس تو ويلايي به چب ميگي؟:23:
خونه به اين خفني تازه مشرف هست به دريا.
تازه برم ديگه كامل ميشينم پاي سيمز راحت الماس و ..... جمع ميكنم وقتي برگشتم يه 30 - 40 تايي عكس ميزارم.
راستي كسي ديگه نيست در اين مسابقه بياد؟:دی:13:
اخه تعدادمون يكم كمه.
اينم خونه برو حالشو ببر!
نخواستم اسپم شه ها در هر صورت ما الان 81 به 80 به نفع من هستیم به خاطر این که شما 2 تا الماسای منو پیدا نکردید و من 1 دونه از شمارو پس یکی به نفع من می مونه میشیم 81 به 80:biggrin:بابا خونه:دی ایشالله رو سر سیمست خراب شه:دیکه نمیشه:37:
نخواستم اسپم شه ها در هر صورت ما الان 81 به 80 به نفع من هستیم به خاطر این که شما 2 تا الماسای منو پیدا نکردید و من 1 دونه از شمارو پس یکی به نفع من می مونه میشیم 81 به 80:biggrin:بابا خونه:دی ایشالله رو سر سیمست خراب شه:دیکه نمیشه:37:
آقا این قسمت امتیاز دهی خیلی باحال شده اگه قسمت بشه بازیرو بخرم منم میام تو.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
simslove
28-05-2009, 21:11
لومينا چرا خونت اينقدر خالي هستش؟
لومينا چرا خونت اينقدر خالي هستش؟
به خاطر اين كه تازه نقل مكان كردم هنوز جا نيفتادم!:20:
1:وضع اقتصادی خوب نیست
2:زمین ها و خونه ها بزرگتر شدن و وسیله ها کم میشه توش خیلی جا نمی گیره
البته توی خونه ی لومینا چیز بیشتر می شه گذاشت
اتفاقا وضع سيمزم عاليه هفته اي 25،000 $ پول ميگيره الانش هم $ 150،000 پول داره .
يه چيز جديد هم كه اضافه شده اينه كه شما ميتوني بعضي وقت ها به پارك مركزي بري و مسابقه ي اشپزي يا شطرنج بدي. معمولا هم زمان هاي برگزاري مسابقه رو تو روزنامه مينويسه.
در ضمن خونه ای که ساختید محشره!
ممنون اما خونه ي من يا zende ؟
beterekii
28-05-2009, 23:51
اول از همه به همه سیمز بازها تبریک می گم به خاطره انتشار سیمز 3
منم خیلی ساده سیمز 3 رو خریدم رفتم مغازه میخواستم یه چیزه دیگه بخرم گفتم حالا بپرسم سیمز 3 رو شاید داشته باشه
شاخ در اوردم وقتی گفت دارم خلاصه گرفتم و نصب کردم
نوبت به سوالامم میرسه
simslove
28-05-2009, 23:52
ميبينين
هرچي بيشتر سيمس3 بازي ميكنين چيزهاي جديدتري ياد ميگرين و بازي باحال تر ميشه
بنده یک هنر پیشه ساختم بسی معروف...
ایشان زمانی که در خیابان قدم میزنند دور و برش جمع میشن و امضا میگیرن...ایول......
خونه ساختم بسی مدرن و بزرگ....ایشاالله عکس میگیرم میزارم....
مثل اینکه فقط از هنر پیشه ها عکس می گیرنا!:37: البته فوتبالیست ما نیز هنوز به سوپر استاری نرسیده در اون زمان ممکنه ازش عکس بگیرن که بعید می دونم چون میشه یه چیز تکراری اشکالی نداره بچش میشه بازیگر:دی(بیچاره سیم لومینا که مفت خوره و هیچ وقت ازش عکس نمی گیرن از ما که نگرفتن از غضنفر خان)
simslove
29-05-2009, 09:42
تو بازي خبرنگار هم هست
درسته؟
من تو عكس هاي سايت gamespot ديدم
Paradise_human
29-05-2009, 10:01
سلام دوستان از بازی کردن خسته نباشین :31::10:
میگم کسی می تونه تمام شغل هایی رو که میشه گرفت رو لیست کنه ؟؟!!
من دنبال یه شغلی هستم که طرف با کامپیوتر سرو کار داشته باشه ...
آخه من تو خصوصیات طرف جادوگر کامپیوتر رو براش انتخاب کردم !!!
ممنون ...
قکر می کنم بیسینس با کامپیوتر سر و کار داره چون من وقتی بیسینسر بودم روی کامپیوتر این گزینه اومده بود:Work at home
بالاخره ما هم سوپر استار شدیم:26::
مثل اینکه فقط از هنر پیشه ها عکس می گیرنا!:37: البته فوتبالیست ما نیز هنوز به سوپر استاری نرسیده در اون زمان ممکنه ازش عکس بگیرن که بعید می دونم چون میشه یه چیز تکراری اشکالی نداره بچش میشه بازیگر:دی(بیچاره سیم لومینا که مفت خوره و هیچ وقت ازش عکس نمی گیرن از ما که نگرفتن از غضنفر خان)
قکر می کنم بیسینس با کامپیوتر سر و کار داره چون من وقتی بیسینسر بودم روی کامپیوتر این گزینه اومده بود:Work at home
بالاخره ما هم سوپر استار شدیم:26::
سوپراستاريتون مبارك.
سيم من اينقدر پولداره نيازي به عكس گرفتن نداره!:tongue:
ولي ميخوام بدونم چه شغل هايي سوپر استار ميشن و ازشون عكس ميگيرن؟ حالا شايد دختر سيمم شد سوپر استار.
پدرش چون ورزشكاره(شغلش نه ها!) وقت نميكنه بره سركار!:27:
ولي به فكر اينم اگه بشه سهام ورزشگاهشم بخرم بعد برم كار!!!:16:
يه سوال ديگه اي هم برام پيش اومد: چرا zende فقط از همين يه عكس استفاده ميكنه(اينو ميگم:دی)
simslove
29-05-2009, 10:36
يك خبر داغ داغ
سايت سميس 3 عوض شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تو سايتش buy now داشتتتتتتتتتتتتت
فقط برين به اين سايت
سوپراستاريتون مبارك.
سيم من اينقدر پولداره نيازي به عكس گرفتن نداره!:tongue:
ولي ميخوام بدونم چه شغل هايي سوپر استار ميشن و ازشون عكس ميگيرن؟ حالا شايد دختر سيمم شد سوپر استار.
پدرش چون ورزشكاره(شغلش نه ها!) وقت نميكنه بره سركار!:27:
ولي به فكر اينم اگه بشه سهام ورزشگاهشم بخرم بعد برم كار!!!:16:
يه سوال ديگه اي هم برام پيش اومد: چرا zende فقط از همين يه عكس استفاده ميكنه(اينو ميگم:دی)
کدوم عکس؟ منظورت این یه سیمه؟بازیگری-فوتبالیست همین:دی البته ممکنه از بیسینسم عکس بگیرن اما دیگه سوپر استار نداره:دیوقتی کل سهام ورزشگاهو بوسیله ی پدر خریدی دخترو بفرست اون تو بعد بزن رو ورزشگاه این گزینه:PRANK MEMber و دخترتون رو انتخاب کنید مقامش ارتقاع پیدا کنه
الماس الجدیده!
M i L @ D
29-05-2009, 10:57
ای بابا دوستان شما چطور اینقدر ثروتمندید ؟:41:
CHEAT میزنید یا رمز استفاده میکنید ؟
این سیم ما داره میمیره ، من با دو نفر کار میکنم ... اندازه شما پول ندارم !
چیکار کنم ؟ :13:
ای بابا دوستان شما چطور اینقدر ثروتمندید ؟:41:
CHEAT میزنید یا رمز استفاده میکنید ؟
این سیم ما داره میمیره ، من با دو نفر کار میکنم ... اندازه شما پول ندارم !
چیکار کنم ؟ :13:
با کد درست میشه
همون motherlode که توی سیمز 2 میزدیم همون رو بزنید زیاد میشه
من چیت نزدم لومینا هم فقط برای سهام داری ممکنه زده باشه این الماسا که نشانه ی پولداری نیست ما سنگ اینارو از رو زمین پیدا میکنیم میزاریم تو صندق پست میبرن کارخونه الماسشو درمیارن فرداش پست می کنن
لومینا جون شمش طلارو حال می کنی با اون 2 تا سنگ نقره ای و خاکستری و دو تا تخم مرغ جدید!:21:شدیم حدود 125 به 80 :21: (شایدم بیشتر این دفعه حساب نکردم:دی)
راستی توی اون شغلای سوپر استار ها
لیست دومی هم هست که ازت ممکنه عکس بندازن که از روی هوش باید به دانشمندی و بیسینس اشاره کرد بقیرو نمی تونم با اطمینان بگم
سلام بازی ای که تو این سایته برای روش هم هست اله یا نه؟
M i L @ D
29-05-2009, 11:20
با کد درست میشه
همون motherlode که توی سیمز 2 میزدیم همون رو بزنید زیاد میشه
ای بابا ... ما فقط بلدیم از راه حلال پول دربیاریم ... :31:
این کارا که خیلی زشته ! :31:
من چیت نزدم لومینا هم فقط برای سهام داری ممکنه زده باشه این الماسا که نشانه ی پولداری نیست ما سنگ اینارو از رو زمین پیدا میکنیم میزاریم تو صندق پست میبرن کارخونه الماسشو درمیارن فرداش پست می کنن
پس این خونه هایی که میخرید نشانه ی چیه ؟ شما که کد نزدی چطور این خونه ها رو میخری ؟ :20:
اگه منو میگید که اون خونه ی اشرافی که قبلن گذاشته بودم برای سیمم که نیست فقط برای نمایش بود همین حتی توشم خالیه:دی
پس این خونه هایی که میخرید نشانه ی چیه ؟ شما که کد نزدی چطور این خونه ها رو میخری ؟ :20:
از طریق شغل هم میتونید پولدار بشید بستگی به پیشرفت کاری خودتون داره
و البته ازدواج هم تاثیر داره :46:
ما كد مد تو كارمون نيست
بله منم اولاش مثل شما بودم ولي بلا نصبت مثل خر سيمم كار كرد تا توانستم يه سهام بگيرم خلاصه حالا هم كه اينقدر پول داره تا 7 جد ديگش هم پول دارن اونم به خاطر كار زياد بود.
تورو خدا بگو اين شمشارو از كجا گير اوردي؟ من الماسارو گفتم تو هم بايد شمشا رو بگي!:10:
M i L @ D
29-05-2009, 12:46
اگه منو میگید که اون خونه ی اشرافی که قبلن گذاشته بودم برای سیمم که نیست فقط برای نمایش بود همین حتی توشم خالیه:دی
EeEeEe ... پس هیچی ... من فک میکردم اون خونه ماله سیم خودته ! :31:
از طریق شغل هم میتونید پولدار بشید بستگی به پیشرفت کاری خودتون داره
و البته ازدواج هم تاثیر داره :46:
میسی واسه جواب ، اینارو بلدودیم ... یعنی بلد بود ! :11::31:
در کل سوء تفاهم بود مثل اینکه ! :15:
تورو خدا بگو اين شمشارو از كجا گير اوردي؟ من الماسارو گفتم تو هم بايد شمشا رو بگي!:10:
باشه من اینارو یا از توی معدن 2000 ساله پیدا کردم(قسمت کمیشو)یا تو قبرستون شانسیه دیگه ممکنه ارواح عزیز بهت لطف کنن شمش طلا بدن:دی
دوباره الماس جدید!:
باشه من اینارو یا از توی معدن 2000 ساله پیدا کردم(قسمت کمیشو)یا تو قبرستون شانسیه دیگه ممکنه ارواح عزیز بهت لطف کنن شمش طلا بدن:دی
دوباره الماس جدید!:
منظورت اين معدنه:
simslove
29-05-2009, 13:04
اگه خواستين تو سايت سيمس دانلود لباس و اينا مجانيش رو داره
آره همون معدن گفتم بیشتر تحت الطاف ارواح عزیز این امکان داره
!؟یعنی مثل سیمس 2 پکیج براش داره؟
آره همون معدن گفتم بیشتر تحت الطاف ارواح عزیز این امکان داره
!؟یعنی مثل سیمس 2 پکیج براش داره؟
من دو سه بار اونجا رفتم . جالبه اولين عكسشم خودم گزاشتم ولي اونجا نميشه كليك كرد.
مگه من گفتم برو توش سلام عرض کن گفتم کنارش کنار اون درختا که به شاخه هاش مار آویزونه(این مارهای درختی اند که سمی و بسیار خطرناک اند اما در این بازی هیچ تحرکی ندارند) اونجا ها باید باشه البته شانسیه دیگه فکر کنم شدیم 150 به 80 !:دی
aroosak_kooki
29-05-2009, 13:56
سلام سلام
خوش به حالتون....سیمز رو گرفتین ... من چند روز پیش سفارش دادم ولی هنوز نیومده!
ولی چه موقع بدی سیمز اومدا ... دقیقا" تو امتحانا .... می ترسم سیمز و بگیرم و منم که معتاد .... دیگه به درسام نرسم ...
به هر حال برای رسیدنش روز شماری میکنم و سعی میکنم تا تموم شدن امتحاناتم صبر کنم و الا مشروط میشم !! :((
راستی عکس هاتون خیلی جالبه ... ممنون
سیمز 3 مثل اینکه خیلی جالب شدهها شبیه بازی های ادونچر شده
این الماسارو نمیشه فروخت؟
دوستان می خواستم ببینم سرعت پیر شدن مثل سیمز 2 اس یا خیر؟
مگه من گفتم برو توش سلام عرض کن گفتم کنارش کنار اون درختا که به شاخه هاش مار آویزونه(این مارهای درختی اند که سمی و بسیار خطرناک اند اما در این بازی هیچ تحرکی ندارند) اونجا ها باید باشه البته شانسیه دیگه فکر کنم شدیم 150 به 80 !:دی
اره ديگه تو هم كه حوش شانس!
ولي من نميبازم مطمئن باش!;)
سلام سلام
خوش به حالتون....سیمز رو گرفتین ... من چند روز پیش سفارش دادم ولی هنوز نیومده!
ولی چه موقع بدی سیمز اومدا ... دقیقا" تو امتحانا .... می ترسم سیمز و بگیرم و منم که معتاد .... دیگه به درسام نرسم ...
به هر حال برای رسیدنش روز شماری میکنم و سعی میکنم تا تموم شدن امتحاناتم صبر کنم و الا مشروط میشم !! :((
راستی عکس هاتون خیلی جالبه ... ممنون
كي سفارش داديد؟
حالا من بالا ترم! چون من يه اين همه الماس + يه دونه جديد الماس + 3پروانه + و اين همه هم شمش دارم:27::10:
اينم عكسش:
:26::26::26::26::33::26::26::26:
تازه من يه مدل ديگه هم الماس تراش دادم كه شبيه به ارمه سيمز هست و امتياز ويژه داره( اون كه رو سكو گزاشتم.
simslove
29-05-2009, 18:25
حالا اين مسابقه كي تموم ميشه؟
و اگه ميشه خواهشا از محيط بازي هم عكس بزارين
Eshghe_door
29-05-2009, 18:26
میخواستم کلکسیون ماهی رو هم بذارم که نشد
انشالله دفعه بعد!
alireza_gaming
29-05-2009, 18:52
ببخشید الان بازی امده یا نه (نسخه اصلی)
simslove
29-05-2009, 20:29
نه
12 خرداد تاريخ انتشارش تو خارج هستش
دوستان می خواستم ببینم سرعت پیر شدن مثل سیمز 2 اس یا خیر؟
خير شما ميتونيد طول زندگي سينزتون رو كم و زياد كنيد از توي option بازي كمترين دوره ي زندگي 40 و بيشترينش 960 هست نرمالش هم 190 هست.:10:
این الماسارو نمیشه فروخت؟
الماس ها رو ميشه فروخت ولي پول نصبتا كمي بابتش بهتون ميده بنابر اين اگر براي زيبايي استفادشون كنيد بهتره:10:
در هر صورت شما شمش طلارو پیدا نکردی:دی!
چون طلای اصله2 برابر حساب میشه:دی
(خودم از این قانونا که میزارم خوشم میاد!) مثل این که یه نفر دیگه هم به جمعمون اضافه شد خوش اومدی
در هر صورت شما شمش طلارو پیدا نکردی:دی!
چون طلای اصله2 برابر حساب میشه:دی
(خودم از این قانونا که میزارم خوشم میاد!) مثل این که یه نفر دیگه هم به جمعمون اضافه شد خوش اومدی
ببخشيد؟
پس اين شمشي كه گوشه ي عكس هست چيه؟
لطف كن مدل امتياز دهيت هم بزار ببينيم.
نظر من اينه:
الماس 15 امتياز
الماس هاي ويژه (همون همه رنگيا) 20 امتياز
اهن : 5 امتياز
نقره:7 امتياز
طلا : 10 امتياز
پروانه 3 امتياز
حشرات: 3 امتياز
ماهي و يا خرچنگ 1 امتياز
هر چي باشه خودم ايده ي مسابقه رو دادم اين حق هم دارم كه خودم امتياز دهيش رو بزارم. اگر چيزي از قلم افتاد بگيد.:10:
بابا بیاید مسابقه بهترین خونه رو بزاریم....توش رمز motherlode آزاد باشه.
هر کی قشنگ ترین و بهترین خونه رو بسازه برندس...
بنده هک کردم یه جایی رو 50.000 تا بهم داد : دی
aroosak_kooki
30-05-2009, 01:39
كي سفارش داديد؟
فکر می کنم هفته ی پیش بود... یک هفته ای میشه ...
عیب نداره همین که عکس های بازی شما رو می بینم خودش کلیه !!!!
راستی لومینا جان عکس سیمز خودت رو هم بذار ببینیمش ...
zende شما هم خونت به نظر خیلی شیک و قشنگ میاد ... میشه یه عکس کامل ازش بذاری ؟
ممنون @};-
Eshghe_door
30-05-2009, 08:00
اینم یکی دیگه
اون حذف شد مجبور شدم دوباره بازی کنم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31:گپ جان تازه میگی مسابقه ی بهترین خونه؟!این همه خونرو نمیبینی!؟
بنا به درخواست عروسک جان عکس خونرو با نور کامل میزارم:دی:
ببخشید توش نمی شه رفت صاحبش اجازه نداد:دی!
بچه ها یه چیز جالب:وقتی که شما به درجه ی خوبی در کارتون می رسید مثل سیم من که سوپر استار شد تمامی افراد با شما خوب میشوند مثلا من یه نفرو تاحالا ندیده بودم رفتم با باباش سلام علیک کردم تو خونشون دختره وقتی اومد حرف بزنه دیدم نصفه رابطه هه پر شده!!!!!این خیلی باحاله که تو این ورژن این ویژگی اضافه شده نه غلــــــــــــــام؟:31:\
در ضمن لومینا جون خودتو گول بزن شما طلا نداری اون کرمه!
من از این طلا قلابیا خیلی گرفتم اون طلا نیست اصل طلا اون وسطیه رنگش زرده برا شما کرمه!:
من خریدم رو جلدس نوشته the sims 3 an intruduction مال بقیه هم همینه؟
:31:گپ جان تازه میگی مسابقه ی بهترین خونه؟!این همه خونرو نمیبینی!؟
ببخشید توش نمی شه رفت صاحبش اجازه نداد:دی!
بچه ها یه چیز جالب:وقتی که شما به درجه ی خوبی در کارتون می رسید مثل سیم من که سوپر استار شد تمامی افراد با شما خوب میشوند مثلا من یه نفرو تاحالا ندیده بودم رفتم با باباش سلام علیک کردم تو خونشون دختره وقتی اومد حرف بزنه دیدم نصفه رابطه هه پر شده!!!!!این خیلی باحاله که تو این ورژن این ویژگی اضافه شده نه غلــــــــــــــام؟:31:\
در ضمن لومینا جون خودتو گول بزن شما طلا نداری اون کرمه!
من از این طلا قلابیا خیلی گرفتم اون طلا نیست اصل طلا اون وسطیه رنگش زرده برا شما کرمه!:
فكر كنم خونه ي تو هم دقيقا جايي بنا شده كه من خونمو ساختم! چه جالب!:31::10:
بابا تو عكس كرمه اصلش طلايي هست!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]گپ جان تازه میگی مسابقه ی بهترین خونه؟!این همه خونرو نمیبینی!؟
سلام آقای جیب چون بانک...
بنده هم عکس کلبه ی حقیرانه ی خویش را در همین پست قرار میدم....بنده تو کار چینی مینی نیستم...
سیم من به دلیل اینکه بهترین نویسنده شهر هست و یه هکر فوق العاده هست(پسر tom cruise هستش،تام کروز خودش هنر پیشه بود و وقتی میرفت بیرون همه دخترا دورش جمع میشدن...اینقد حال میداد...: دی)
یه خونه ی بسیار عجیب و غریب دارن ایشون...که میزارم حتما.....
آره لومینا جون به دلیل اینه که همین یه زمین بزرگ تو کل شهر وجود داره:دی تازه آدم توی مسابقه باید به چشمش رجوع کنه نه عقلش:21:
گپ جون ما که نفهمیدیم یه بار میگی سوپراستار بازیگریه یه بار میگید سوپر استار نویسندگیه بالاخره چیه؟!نکنه خوانواده کلا هنرمندن؟:31:
بچه ها راستی می خواستم برای خونه ی چینیم روی حیات سقفم بزارم به نظر شما بزارم؟
آره لومینا جون به دلیل اینه که همین یه زمین بزرگ تو کل شهر وجود داره:دی تازه آدم توی مسابقه باید به چشمش رجوع کنه نه عقلش:21:
گپ جون ما که نفهمیدیم یه بار میگی سوپراستار بازیگریه یه بار میگید سوپر استار نویسندگیه بالاخره چیه؟!نکنه خوانواده کلا هنرمندن؟:31:
بچه ها راستی می خواستم برای خونه ی چینیم روی حیات سقفم بزارم به نظر شما بزارم؟
خير سقف نگزار من كه تو بازي شمشرو طلايي ميبينم حالا شما قبول نداري ديگه چاره اي ندارم كه ثابتش كنم.
در ضمن اين قدر تهمت نزن!:31: من از چيت استفاده نميكنم دست رنج خودم رو ميخورم :27::10:
فکر می کنم هفته ی پیش بود... یک هفته ای میشه ...
عیب نداره همین که عکس های بازی شما رو می بینم خودش کلیه !!!!
راستی لومینا جان عکس سیمز خودت رو هم بذار ببینیمش ...
zende شما هم خونت به نظر خیلی شیک و قشنگ میاد ... میشه یه عکس کامل ازش بذاری ؟
ممنون @};-
باشه سعي ميكنم زود تر بزارم.
البته خيلي خودم از قيافش خوشم نمياد! :13:
باشه چون شما گفتی سقف نمیزارم:دی
آرا شد:بزار0 نزار1
سیمو ساخته نیگاش کنی نه اینکه خودت خوشت نیاد:دی
راستی توی امضات خونرو جا انداختی که اینطوریه:خونه ی فقیر فقرا:10 امتیازخونه ی معمولی:20 امتیاز خونه ی ویلایی:30 امتیاز خونه ی اشرافی:40 امتیاز اینارم بزار:دی
تهمت نمیزنم اما بالاخره برای سرمایه گزاری که بهش نیاز داری!از اول یعنی شما 20000 دلار به بالا در اووردی که سرمایه گزاری کنی میگی هفته ای 25000 دلار میگیری یعنی کل سهام اونجارو خریدی اونوقت چگونه می شود همچین چیزی؟!
واقعیت تلخه:21:
باشه چون شما گفتی سقف نمیزارم:دی
آرا شد:بزار0 نزار1
سیمو ساخته نیگاش کنی نه اینکه خودت خوشت نیاد:دی
راستی توی امضات خونرو جا انداختی که اینطوریه:خونه ی فقیر فقرا:10 امتیازخونه ی معمولی:20 امتیاز خونه ی ویلایی:30 امتیاز خونه ی اشرافی:40 امتیاز اینارم بزار:دی
تهمت نمیزنم اما بالاخره برای سرمایه گزاری که بهش نیاز داری!از اول یعنی شما 20000 دلار به بالا در اووردی که سرمایه گزاری کنی میگی هفته ای 25000 دلار میگیری یعنی کل سهام اونجارو خریدی اونوقت چگونه می شود همچین چیزی؟!
واقعیت تلخه:21:
بابا من يه سهام 40000 خريدم كه هفته اي 7000 ميده يكي هم 2000 ميده.
حجم بازیم 6 گیگ است امیدوارم بازی اصلی باشه
حجم بازیم 6 گیگ است امیدوارم بازی اصلی باشه
شك نكن اصله ولي شك كن كه نسخه ي razor باشه.:10: در غير اين صورت پك هاش روش نصب نميشه
اين شمشامه
اينم الماسامه
:26::26::33::26::26:
من اول!:27::10:
از کجا بدونم نسخه ی razor هست یا نه در ضمن من از 2 شنبه تو مسابقه شما میام OK
به نظرمن خونه ای که می سازیم را خودمون امتیاز ندیم تو نظر سنجی بذاریم ببینیم نظر دیگران کدومو انتاخب می کنه این بهتره
مگه نه؟؟؟؟؟
از کجا بدونم نسخه ی razor هست یا نه در ضمن من از 2 شنبه تو مسابقه شما میام OK
احتمالا نيست چون razor 12 خرداد منتشر ميشه:10:
بازی را نصب کردم عجب گرافیکی داره خیلی عالی شده ر حال حاضر دارم یه کلبه محقر برای یه جوان عاشق میسازم تا جفتشو پیدا کنه و و در لونشون زندگی کنند!
یه چندتا سوال از اونایی که این بازی رو خریدن داشتم:
1-چند مدل ماشین تو بازی هست؟
2-چند مدل شغل تو بازی هست؟
3-آخر سر هم نفهمیدم توش حیوانات هستند یا حیوانات جزو نسخه های الحاقی اند؟
4-در کل نظرتون درباره بازی چی بود؟نسبت به سیمز 2؟
simslove
31-05-2009, 09:04
روابط شما با همسایه ها تون چه طوره؟
مثلا ازدواج میکنن یا دعوا میکنن یا مثلا بیرون میرن؟
یا بچه دار میشن؟
><
<>
؟
جوابSIMSLOVE
1-بستگی به میزان روابط شما بااونا داره که اصلا با هم سازگار هستید یا با هم مخالین اگه تشابهاتتون زیاد باشه می تونید ازدواج کنید.بچه دار هم میشد
شما می گفتین که هکسایه ها و آدما هر 1 ساعت 1 بار (دیز به دیر) رد میشن اما تو بازی من یک سره میا و میرن
--------------
1 مشکلی تو بازی دارم وقتی می خوابی دکمهی ULTRA SPEED را میزنم اما سرعتش با NORMAL SPEED فرقی نداره کسی جوابشو می دونه؟
اول شاید جایی که شما زندگی می کنید این موضوع هست و مردم ماشین ندارند ما که مردممون همیشه ماشین دارند و دوم ما دو نوع اولترا داریم یه نوعی که با توجه به کاری که سیم انجام میده تنظیم میشه و وقتی سیمتون جایی باشه هی برمیگرده حالت اول البته اون 4 تاست اگر اولترایی رو میگید که 3 تاست 3 برابر میکنه سرعتو اما سرعتش مثل نورماله اما اون موقع یه نگاه به ساعت بیندازنید می بینید سریع تره لطفا پست پشت سر هم هم ندید اینقدر
یه چندتا سوال از اونایی که این بازی رو خریدن داشتم:
1-چند مدل ماشین تو بازی هست؟
2-چند مدل شغل تو بازی هست؟
3-آخر سر هم نفهمیدم توش حیوانات هستند یا حیوانات جزو نسخه های الحاقی اند؟
4-در کل نظرتون درباره بازی چی بود؟نسبت به سیمز 2؟
1:ماشین که10 نوع ماشین هست
2:شغل هم 12 نوع شغل در بازی وجود دارد
3:توی پک های الحاقی بازی حیوانات وجود دارند
4:بازی خیلی خیلی قشنگیه که با اومدن پک هاش به تاپ 10 بازی های جهان منتقل میشه
LORD GAMES
31-05-2009, 12:44
سلام
بلاخره امروز سیمس 3 منم به دستم رسید :26::26:دم p30world گرم 3 روزه اومد از فردا منم میام ببینم این مسابقه الماس ها چه جوریه
beterekii
31-05-2009, 14:09
سلام به بچه ها من یه مشکلی با این بازی دارم تو چرخش و حرکت انگار خیلی سخت تر شده
شاید به نظره من اینطور باشه
با حرکت موس به هر سمتی که دوست دارم نمی تونم برم البته می دونم که باید کلیک راست رو پایین نگه دارم اما بازم محدود به یه طرفه
شما نظری ندارین ؟؟
C. Breezy
31-05-2009, 17:17
شما می گفتین که هکسایه ها و آدما هر 1 ساعت 1 بار (دیز به دیر) رد میشن اما تو بازی من یک سره میا و میرن
اون قضیه اش تموم شد ... فکر کنم اون سیمز 3 اصلی نبود بچه ها گرفته بودند ... اینطور که معلومه تو نسخه اصلی سیمز 3 این مشکل نیست . حالا بالاخره این بازی اومد تو بازار ؟!
M i L @ D
31-05-2009, 17:34
سلام به بچه ها من یه مشکلی با این بازی دارم تو چرخش و حرکت انگار خیلی سخت تر شده
شاید به نظره من اینطور باشه
با حرکت موس به هر سمتی که دوست دارم نمی تونم برم البته می دونم که باید کلیک راست رو پایین نگه دارم اما بازم محدود به یه طرفه
شما نظری ندارین ؟؟
منم کاملا باهاتون موافقم ... کنترل تصویر خیلی سخت شده !
البته بهش عادت کنی درست میشه ولی در کل بسی سخت می باشد !
منم کاملا باهاتون موافقم ... کنترل تصویر خیلی سخت شده !
البته بهش عادت کنی درست میشه ولی در کل بسی سخت می باشد !
شما ميتونيد با دكمه هاي W ،A،S،D صفحه رو حركت بديد و با نگه داشتن چرخ مواس( ف-ل-ي-ت-ر مواس) به پايين ميتونيد صفحه رو بچرخونيد.به همين سادگي! در مورد سرعت هم نميدنم چرا سرعت 3 با 4 يكي هست!!!:18::10:
ای کاش با 3 و 4 یکی بود مشکل اینجاست با سرعت 1 یکی هستند همشون وقتی می ره بخوبه باید 10 دقیقه غاز بچرونم تا بیدار شه!
اينم براي عروسك كوكي جان كه درخواست قيافه ي سيمم رو داده بودن::46::10:
اون قضیه اش تموم شد ... فکر کنم اون سیمز 3 اصلی نبود بچه ها گرفته بودند ... اینطور که معلومه تو نسخه اصلی سیمز 3 این مشکل نیست . حالا بالاخره این بازی اومد تو بازار ؟!
نه هنوز منتشر نشده 12 خرداد مياد يعني 2 روز ديگه.
simslove
31-05-2009, 18:30
آهههههههههههههههههههههههه ه
نه بابا گرافيك بازي خوبه
راستش اون سوالي كه من تو صفحه قبل پرسيدم منظورم زندگي شخصي اون هاست
مثلا ديدين همسايه ها تون ازدواج كنن يا يك چيزي مثل اين
آهههههههههههههههههههههههه ه
نه بابا گرافيك بازي خوبه
راستش اون سوالي كه من تو صفحه قبل پرسيدم منظورم زندگي شخصي اون هاست
مثلا ديدين همسايه ها تون ازدواج كنن يا يك چيزي مثل اين
والا من كه همسايه هام رو دو سه بار بيشتر نديدم با يكيشون هم دوستم ولي اتفاقي باهاش دوست شدم بعد ديدم همسايم از اب در اومد. فكر نكنم بشه چنين چيزايي رو ديد. اصلا فكر نكنم بتونن ازدواج كنن!:10:
مگه واحد پول دلار شده ؟؟؟؟؟؟
محدودیت ساختن چهره از بین رفته ؟؟؟؟
تا 20 خرداد نسخه ی razor میاد ؟؟؟
چند تا شهره بازی ؟؟؟؟
حیوون می شه داشت یا باید پک نصب بشه ؟
simslove
31-05-2009, 22:24
1-نه
2-نه
3-12 خرداد
4-فكر كنم يكي
5-بابد پكش بياد
راستي
كي تو facebook هست؟
چجوری می شه سهام خرید؟
روي ساختمان ان بيزينس كليك كنيد و گزينه ي become a partner رو بزنيد. و اگر پول كافي براي خريد رو داشته باشيد ميتونيد سهام رو بخريد.توجه داشته باشيد كه هر چه پولي كه براي خريد سهام ميپردازيد بيشتر باشه اخر هفته يعني در دوشنبه ي هفته پول بيشتري بهتون ميدن.
مگه واحد پول دلار شده ؟؟؟؟؟؟
محدودیت ساختن چهره از بین رفته ؟؟؟؟
تا 20 خرداد نسخه ی razor میاد ؟؟؟
چند تا شهره بازی ؟؟؟؟
حیوون می شه داشت یا باید پک نصب بشه ؟
1-نه واحد پول فرقي نكرده
2- بازي اصلي يعني همون نسخه ي razor .دوازده خرداد منتشر ميشه.
3- بازي يك شهر بسيار بزرگ داره كه اندازه ي 3 تا شهر سيمز 2 عظمت داره.
4- متاسفانه نميشه حيوان گرفت بايد منتظر پك هاش باشيم.:10:
beterekii
31-05-2009, 22:57
بچه ها من متوجه نشدم یعنی این سمیزی که ماگرفتیم بازی اصلی نیست
اگه نیست چیه
یکی واضح با اطمینان از صحت اطلاعات توضیح بده ممنون میشم
milky way
31-05-2009, 23:23
لطفاً افراد زیر 18 سال این متن زیر رو نخونن:
یه Patch برای این بازی اومده (من تست نکردم خودم) که قسمت هایی که تو بازی سانسور میشه رو حذف میکنه.
m3222656
31-05-2009, 23:53
اگه نیست چیه
سلام دوستان. من الان توضیح میدم نسخه Reloaded با Razor چه فرقی داره.
نسخه عرضه شده توسط Reloaded نسخه کامل از بازی هست و ورژن اون 1.0.615 هست
و نسخه عرضه شده توسط Razor نسخه کامل بازی هست و ورژن اون 1.0.631 هست.
حالا این دو ورژن چه فرقی داره رو میگم.
کمپانی EA که سازنده بازی هست توی فایلی که در بازی هست و اجازه میده که نسخه های تکمیلی و یا به اصطلاح همون Expansion روی بازی نصب بشه ورژن تعریف شده رو از 1.0.631 به 1.0.632 تعریف کرده . با توجه به نسخه عرضه شده توسط Reloaded متوجه میشیم که روی این نسخه نسخه تکمیلی نصب نمیشه و بازی سیمز هم بدون نسخه های تکمیلی ارزشی نداره.
اینم متن فایل اصلی که نشون میده از چه ورژن میشه نسخه تکمیلی نصب کرد.
<patchTargets>
−
<patchTarget TargetContentId="sims3_sku2">
−
<patch NewVersion="1.0.632.00002" PatchContentId="Sims3_1.0.632.00002_from_1.0.631.0 0002.exe" Required="1" TargetHigh="1.0.631.00002" TargetLow="1.0.631.00002" URL="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]">
اینم لینک اصلی همین فایل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چجوری می شه سهام خرید؟
لومینا چرا بچه رو پرت می کنی شما می تونی در هر شرکت که شغل بهتون میده سهام بخرید و کار هایی که لومینا جون گفتند
لطفاً افراد زیر 18 سال این متن زیر رو نخونن:
یه Patch برای این بازی اومده (من تست نکردم خودم) که قسمت هایی که تو بازی سانسور میشه رو حذف میکنه.
من تست کردم درست بودنش که درسته اما سانسور مثل همون پتچه سیمس 2 هست یعنی فقط پشت رو نشون میده بقیه دقیقا مثل سیمس2 هست
اگه نیست چیه
آقا اینو ببین خلاص کل فرقش به اینه که روی ورژنی که ما داریم پک الحاقی نصب نمی شه و روی اون ورژنی که 12 خرداد میاد پک الحاقی نصب میشه اما اگه از پی سی ورلد الآن خریده باشی پی سی ورلد وقتی پک های الحاقی شو میاره لطف میکنه اون ورژنی که میشه روش پک ریخت رو بهمون میده
جدا نبود حیوان خانگی خیلی مهمه:27:
اگه نیست چیه
اين بازي اصل هست فقط پك هاش رو reloaded اجرا نيمشه.
سلام دوستان. من الان توضیح میدم نسخه Reloaded با Razor چه فرقی داره.
نسخه عرضه شده توسط Reloaded نسخه کامل از بازی هست و ورژن اون 1.0.615 هست
و نسخه عرضه شده توسط Razor نسخه کامل بازی هست و ورژن اون 1.0.631 هست.
حالا این دو ورژن چه فرقی داره رو میگم.
کمپانی EA که سازنده بازی هست توی فایلی که در بازی هست و اجازه میده که نسخه های تکمیلی و یا به اصطلاح همون Expansion روی بازی نصب بشه ورژن تعریف شده رو از 1.0.631 به 1.0.632 تعریف کرده . با توجه به نسخه عرضه شده توسط Reloaded متوجه میشیم که روی این نسخه نسخه تکمیلی نصب نمیشه و بازی سیمز هم بدون نسخه های تکمیلی ارزشی نداره.
اینم متن فایل اصلی که نشون میده از چه ورژن میشه نسخه تکمیلی نصب کرد.
<patchTargets>
−
<patchTarget TargetContentId="sims3_sku2">
−
<patch NewVersion="1.0.632.00002" PatchContentId="Sims3_1.0.632.00002_from_1.0.631.0 0002.exe" Required="1" TargetHigh="1.0.631.00002" TargetLow="1.0.631.00002" URL="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]">
اینم لینک اصلی همین فایل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اين دو ورژن تنها فرقشون اينه كه razor پك ها روش نصب ميشه ولي اون يكي نه. سيمزي هم كه p30 world ميفروشه reloaded هست ولي گفتن كسايي كه سيمز 3 رو از ما خريدن وقتي پك هاش كه دو هفته ديگه ساختش شروع ميشه رو از ما بخرن ما هم نسخه ي اصل رو مجاني براشون ميفرستيم. به همين سادگي.:10:
راستي ميگم چرا سرعت 3 با سرعت 4 فرقي نداره؟
كسي فهميد به ما هم بگه خوشحال ميشيم.
كسي نيست بياد مسابقه؟
C. Breezy
01-06-2009, 11:36
كسي نيست بياد مسابقه؟
مسابقه چی ؟؟؟
راستی شما چه خونه های اعیونی می سازین !؟! من همیشه یک کلبه ی محقر برای این سیمز ها می سازم تا با سختی های دنیا آشنا بشن ... بهله بهله ! تازه بهشون هم غذا نون خشک و آب میدم ... دسرشون هم خرماست :27:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.