مشاهده نسخه کامل
: The Sims 3 ( راهنمای آپدیت کردن بازی در پست اول)
من یه سوال داشتم الان من 4 تا sims دارم که یکی از بچه هام فقط باید ازدواج کنه البته وقتی میخوام بچه ی من با زنش بره خونه بخت:31: پطوری باید خونه جدید خرید منوی moving برام باز میشه ولی همه ی گزینه های سمت چپ غیر فعاله یعنی نمیدونم چطوری میتونم خونه ی جدید رو انتخاب کنم اگه ممکنه کامل بگین عکس هم بزارین عالی میشه
با اين توصيفي كه شما كردي فكر كنم پول كافي نداريد كه خونه بخريد.:10:
HoJJaT_007
10-06-2009, 11:21
بالاخره بازی رسید دستم
میرم بازی کنم ببینم چی میشه
خدا کنه مشکلی پیش نیاد
Armin.ASD97
10-06-2009, 11:23
سیمم بجای تاکسی سوار این شد ای دیگه چجور اتوبوسیه؟؟؟؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سیمم بجای تاکسی سوار این شد ای دیگه چجور اتوبوسیه؟؟؟؟
اتوبوس؟
اتوبوس نداريم تو بازي فكر كنم سوار يكي از اين ماشينايي شده كه سوپر استار ها رو ميبرن سر كارشون.
عكسشم نتونستم ببينم اگر ميشه يكي بزاريد تا بهتر راهنماييتون كنم.:10:
HoJJaT_007
10-06-2009, 11:48
سلام
آقا من یه سیم دارم انداختم یه خونه فقیر نشین میخوام جا به جاش کنم چیکار کنم ؟
سلام به همه دوستان .
منم این بازی رو گرفتم. بازی جالبیه. فعلا دوره افتادم تو این شهره دارم با مناطق مختلف آشنا میشم. راستی فقط همین یه شهر رو داره. ؟
سلام.آقا من امتحاناتم تازه تموم شد بازی رو امروز گرفتم نصبیدم.خیلی باحال شده در ضمن اون مشکلاتی که میگفتین مثل سرعت ماشینها اصلا ندارم و همه چیز درسته .الان یه ویلا دارم با 3 تا ماشین . بازی خیلی حالیه میخوام یه نقد براش بذارم.بزودی میزارم.:31:
سلام
آقا من یه سیم دارم انداختم یه خونه فقیر نشین میخوام جا به جاش کنم چیکار کنم ؟
از طریق کامپیوتر میتونید این کار رو بکنید
یا از قسمت edit town از خونه درش بیارید و به یک جای دیگه منتقلش کنید
سلام به همه دوستان .
منم این بازی رو گرفتم. بازی جالبیه. فعلا دوره افتادم تو این شهره دارم با مناطق مختلف آشنا میشم. راستی فقط همین یه شهر رو داره. ؟
بله همین یک شهر هست مگر اینکه دانلود کنید
اين دختر سيمم هست سيمم هم الان يه چند تا پله مونده تا سوپر استاري ورزش...اخرين بازيش هم 15 تا گل زد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديگه چه شغلايي سوپر استار دارن؟( به جز هنر پيشگي و فوتباليست )
*hamedkhatar*
10-06-2009, 20:46
بازی خیلی عالیه
سیو بازی کجا ذخیره میشه؟
ممنون
بازی خیلی عالیه
سیو بازی کجا ذخیره میشه؟
ممنون
در اینجا :
Documents\Electronic Arts\The Sims 3
پوشه ی saves
amir4343
10-06-2009, 21:08
سلام خوبيد؟ بديد؟ميخواستم بدونم چرا من به زور بچه به دنيا اوردم مادرش بهش رسيدگي نميكنه ولش كرده به امانه خدا ايا ممكنه بچه بميره؟من كار دارم كاراي خودمو به زور انجام ميدم ميخوام پرستار بچه بگيرم ولي نميدونم چه كار كنم؟راستي نميدونم اوندفعه كي منو وبه خاطر چي بن كرد ميخوام بدونم.
سلام خوبيد؟ بديد؟ميخواستم بدونم چرا من به زور بچه به دنيا اوردم مادرش بهش رسيدگي نميكنه ولش كرده به امانه خدا ايا ممكنه بچه بميره؟من كار دارم كاراي خودمو به زور انجام ميدم ميخوام پرستار بچه بگيرم ولي نميدونم چه كار كنم؟راستي نميدونم اوندفعه كي منو وبه خاطر چي بن كرد ميخوام بدونم.
شما خودتون بايد فرمان بديد كه از بچه مراقبت كنه.
براي مراقب بچه هم روي تلفن يا موبايلتون كليك كنيد بعد كال فور سرويس رو بزنيد بعد هم baby siter اگر درست نوشته باشم.:10:
اقا تورو خدا يكي بگه اين گياه هاي زندگي كجاست سيمم چند روز ديگه پير ميشه. درجه ي اخر باغباني هم داره و كالكشن هلپر هم داره ولي هر چي ميگردم فقط دانه هايي كه تبديل ميشه به درخت يا بوته هاي معمولي پيدا ميكنم.
amir4343
10-06-2009, 22:00
نابرده گنج رنج ميسر نميشود مزد ان نگرفت جان برادر شكار كرد.شاعر امير110
خوب عاقل بارمز سيمت را جوون كن چند نفر تو صفحه هاي قبل روش را گفتن.
خوب عزیزان من امروز یک سیمز دیگه ساختم!
این یکی دانشمنده! :27::31:
الان هم دکترا دارم همم یک سری شرکتا رو خریدم!:31:
خیلی زود لول 10 دکتری شدم بعد از اون بیمارستان رو خریدم!
الانم ساعتی 1000 و خورده ای در میارم :دی :31:
هرچند که بازم کمه!
زدم رویه Work Hard !
نصفه شبی میگن مورد اورژانسیه سریع بیا :دی :31:
بنده خدا سیمزم مرد و زنده شد!
از وقتی که این یارو Hardly Hungray رو گرفتم دیگ خیلی راحت شدم 3 روزم در هفته تعطیل به اسکیل میپردازم!
130 هزار دلار پول دارم!
هنوز Young Adault ام :27:
می خوام تمام اسکیل ها + تمام شرکت ها رو بخرم :دی :31:
بهتون پیشنهاد میکنم این Reward ه Hardly Hungray رو حتمی بگیرید که خیلی بدرد میخوره کله روزو غذا نمی خورم فقط شب یک Quack Meal میزنم! :دی
pediashkavar
10-06-2009, 22:52
اين ها لينك براي دانلود شهر جديد به نام (Riverview town) است:
يا
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من خودم هر دو لينك رو تست كردم و از هر دو تونستم شهر جديد رو دانلود كنم. بعد از دانلود اگه و unrar كردن فايل كافيه روش دابل كليك كني خودش نصب ميشه
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اقا ای ادرس های که دادی همش غلطه
کمک
Armin.ASD97
10-06-2009, 22:53
اقا تورو خدا يكي بگه اين گياه هاي زندگي كجاست سيمم چند روز ديگه پير ميشه. درجه ي اخر باغباني هم داره و كالكشن هلپر هم داره ولي هر چي ميگردم فقط دانه هايي كه تبديل ميشه به درخت يا بوته هاي معمولي پيدا ميكنم.
تو پارک ها و اینجور جا ها بگرد اون تخم هایی که روش مینویسه مشخص نیست چیه چند تا از اونا رو بکار یکیش به هر حال اون گیاهه در میاد :31: من که تا حالا یکی بیشتر پیدا نکردم وقتی هم می خواد بخوره شکل گلابی تو لیوانه ولی به نظر من اصلا نمی صرفه چون فقط یه دونه میوه میده و3 روز جوون میکنه:27:
من که یه بار شانسی پیدا کردم دیدم تو کیف سیممه بعدش هیچ گیاهی هم نبود(گمون کنم غیب شده بود)فقط هم می تونی بخوری یعنی گزینه کاشتن نداره به هر حال من میگم فقط دردسره:19:
الان هم من دو تا سیم های پیرم رو انداختم بیرون.:21:
راستی این گیتار زدن سوپر استاری داره؟
Armin.ASD97
10-06-2009, 23:21
والپیپر های بازی:
Armin.ASD97
10-06-2009, 23:25
اقا ای ادرس های که دادی همش غلطه
کمک
خوب عزیزان من امروز یک سیمز دیگه ساختم!
این یکی دانشمنده! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
الان هم دکترا دارم همم یک سری شرکتا رو خریدم.gif
خیلی زود لول 10 دکتری شدم بعد از اون بیمارستان رو خریدم!
الانم ساعتی 1000 و خورده ای در میارم :biggrin: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
هرچند که بازم کمه!
زدم رویه Work Hard !
نصفه شبی میگن مورد اورژانسیه سریع بیا :biggrin: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
بنده خدا سیمزم مرد و زنده شد!
از وقتی که این یارو Hardly Hungray رو گرفتم دیگ خیلی راحت شدم 3 روزم در هفته تعطیل به اسکیل میپردازم!
130 هزار دلار پول دارم!
هنوز Young Adault ام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif
می خوام تمام اسکیل ها + تمام شرکت ها رو بخرم :biggrin: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
بهتون پیشنهاد میکنم این Reward ه Hardly Hungray رو حتمی بگیرید که خیلی بدرد میخوره کله روزو غذا نمی خورم فقط شب یک Quack Meal میزنم!
شما خیلی حرفه ای هستین
میتونم بپرسم چه جوری دکتر شدین و راه 1000 شب رو یه شبه رفتین!!؟؟ D:
کاشکی ما هم مثل شما بودیم
فرق هاش با سیمز2 چیه؟(فرق های اساسیش)
شما خیلی حرفه ای هستین
میتونم بپرسم چه جوری دکتر شدین و راه 1000 شب رو یه شبه رفتین!!؟؟ D:
کاشکی ما هم مثل شما بودیم
فرق هاش با سیمز2 چیه؟(فرق های اساسیش)
اساسي ترين فرق هاش اينه كه open world هستش يعني ديگه نميخواد هر جا كه ميريد لود كنه.
2-needs هاش از 8 تا شده 6 تا
3- يك سري توانايي و رمز هاي نهفته تو بازي بهش اضافه شده
با نگاه اول شما يك دنياي واقعي رو ميبينيد ولي يكم كه بگزره اگر دقتتون بالا باشه كم كم ميتونيد ببينيد كه چيز هاي تخيلي هم توش زياده!
4شما اگر زنت حامله شد ميتوني ببريش بيمارستان
5-شما ميتونيد با رييستون دوت بشيد ياكار هايي رو كه ميخواد اينجام بديد تا بهتر بهتون ترفيع بده و اين كه ميتونيد سهام بخريد و حتي كارگر ها رو هم اخراج كنيد.
6-از تلويزيون اسكيل هاي بيشتري ميتونيد ياد بگيريد.
در كل اسكيل ها اين ها هستن: نويسندگي ، ورزش ، باغباني ، اشپزي ، نقاشي ، لاجيك ( كه شامل شترنج بازي كردن ميشه.) ومهارت تعمير كاري
اگر هم به درجه هايي مثل درجه ي اخر فوتباليستي برسيد مردم باهاتون دوست ميشن و تو خيابون ازتون عكس ميگيرن.:10:
همین طور اگه هنر پیشگی باشه که اونم شرط داره باید بایستید جلوی یه مغازه روی مغازه hold .... رو بزنید بعد مدل میگیرید عکس ازتون میگیرن
دوتا از اسکیل ها که دوستمون جا انداختند:
ماهی گیری,صحبت کردن جلوی مردم یا همون چاریسما
You are not game registered. You need to be game registered to use the store. Please enter your product code below. If you do not have The Sims 3 yet, you can purchase a copy in the EA Store. Enter Product Code
ببخشید پرودوکت کدتونم میشه بدید لطفا البته خود اکونتتونم بدید چون اکانت من اگه میلش باشه فقط میاد الان 3 ساله همین جوری دارم لوگین میدم سایت باگ دار نیومده اررورم نمیده که حد اقل بفهمیم شاید یه چیزیو اشتباه میزنیم!!!!!
اینطور که به نظر میاد این سری، ترکونده...
* راستی شما چطوری این بازی رو تهیه کردید؟
*آیا به سیستم من میخوره:
گرافیک : 512 GeForce 8400 SE
CPU : Intel Core 2 Duo 2.40 GHz
رم : 2GB
اینطور که به نظر میاد این سری، ترکونده...
* راستی شما چطوری این بازی رو تهیه کردید؟
*آیا به سیستم من میخوره:
گرافیک : 512 GeForce 8400 SE
CPU : Intel Core 2 Duo 2.40 GHz
رم : 2GB
بله سیستمتون میخوره
ما این بازیو از توی جوب آب پیدا کردیم خوب رفتیم از فروشگاه سایت خریدیم دیگه....
راستی این گیتار زدن سوپر استاری داره؟
اگه شغلش منظورتونه بله همون بازیگریه خودمونه دیگه یکیه:5:
اقتخارات شغل قاضی چیه؟
ازش عکس نمیگیرن:31:؟
در مجموع از سیمز2 بهتره!
فقط دوست شدن(:10:) توش خیلی سخته!
ما تا یه زن گیرمون اومد پیر شدیم!! D:
این رنگ و غذا و آهنگ مورد علاقه به چه دردی میخوره؟
فقط همین یه شهرو داره؟
کاشکی یه شهر دیگه هم داشت!!
در کل به نظر من سیمز3 به نسخه های تکمیلی زیادی مثل weather یا pets سیمز2 نیاز داره!
سیمز های سیمز3 هم یه کم طبیعی تر هستن!
یه نکته جالب تو سیمز2 مثلا مسواک زدن فقط یه کم تمیزت میکرد اما اینجا تاثیرش بیشتر شده!!
:40::40::40::40::40:
اقتخارات شغل قاضی چیه؟
ازش عکس نمیگیرن:31:؟
در مجموع از سیمز2 بهتره!
فقط دوست شدن(:10:) توش خیلی سخته!
ما تا یه زن گیرمون اومد پیر شدیم!! D:
این رنگ و غذا و آهنگ مورد علاقه به چه دردی میخوره؟
فقط همین یه شهرو داره؟
کاشکی یه شهر دیگه هم داشت!!
در کل به نظر من سیمز3 به نسخه های تکمیلی زیادی مثل weather یا pets سیمز2 نیاز داره!
سیمز های سیمز3 هم یه کم طبیعی تر هستن!
یه نکته جالب تو سیمز2 مثلا مسواک زدن فقط یه کم تمیزت میکرد اما اینجا تاثیرش بیشتر شده!!
:40::40::40::40::40:
افتخاراتش اینه که آدمو محاکمه می کنه:دی
بله که بهتره
خوب این بازی یه چیز شبیه ساز واقعیت هست پس اینم باید طبیعی تر باشه خوب خوبه مبارکه
این ها خیلی به درد من و شما نمی خوره اگه این هارو براش برآورده کنی تو روحیش تاثیر مثبت داره
خیر یه شهر دیگه داره
فقط باید عضو باشید که کار خیلی سختیه حداقل برا ما که با کلی باگ تا حالا روبه رو شدیم
بله نیاز به پک های الحاقی داره الآنم در حال ساخته ولی نمی گن چیه به مردم
خوب باید طبیعی باشه
اینجا تو روحیش تاثیر میزاره دندوناش سفید میشن دخترا خوششون میاد دیگه اینا یه سری چیزای طبیعی هست:دی
افتخاراتش اینه که آدمو محاکمه می کنه:دی
بله که بهتره
خوب این بازی یه چیز شبیه ساز واقعیت هست پس اینم باید طبیعی تر باشه خوب خوبه مبارکه
این ها خیلی به درد من و شما نمی خوره اگه این هارو براش برآورده کنی تو روحیش تاثیر مثبت داره
خیر یه شهر دیگه داره
فقط باید عضو باشید که کار خیلی سختیه حداقل برا ما که با کلی باگ تا حالا روبه رو شدیم
بله نیاز به پک های الحاقی داره الآنم در حال ساخته ولی نمی گن چیه به مردم
خوب باید طبیعی باشه
اینجا تو روحیش تاثیر میزاره دندوناش سفید میشن دخترا خوششون میاد دیگه اینا یه سری چیزای طبیعی هست:دی
جدی خوششون میاد؟؟:11:
من هم عضو شدم میگه سریال نامبر بده ما هم میزنیم میگه اشتباه!
کاشکی یکی از دوستان یه جای دیگه آپلودش میکرد!
simslove
11-06-2009, 10:28
میشه جان مادرتون یکی شهررو از یک جا دیگه واسه دانلود ریگان بزارین
من شهر جدید میخوامممممممممممممممممممم مممممم
راستی اواتارم قشنگه؟
میشه جان مادرتون یکی شهررو از یک جا دیگه واسه دانلود ریگان بزارین
من شهر جدید میخوامممممممممممممممممممم مممممم
راستی اواتارم قشنگه؟
شما اگر همين شهر رو دقت كنيد خيلي چيز هاي جالبي به دست مياريد كه حتي توي 6 تا شهر سيمز 2 هم نيستند!
به نظر من اينجوري يه شهري بهتره چون حالا نميدونم ولي يكي از دوستان من دانلود كرد سيمزش ريخت بهم.
بازم ميگم شايد مال شما نشه ولي به ريسكش نمي ارزه. اواتارتون هم بسيار زيبا و هنري هست.:10:
شما اگر همين شهر رو دقت كنيد خيلي چيز هاي جالبي به دست مياريد كه حتي توي 6 تا شهر سيمز 2 هم نيستند!
به نظر من اينجوري يه شهري بهتره چون حالا نميدونم ولي يكي از دوستان من دانلود كرد سيمزش ريخت بهم.
بازم ميگم شايد مال شما نشه ولي به ريسكش نمي ارزه.
اول اینکه این شهر جدید خیلی خیلی چیزهای جدید تری داره
مشکل دوست شما نمی دونم از کجاش بوده ولی اصلا برای دانلود به رجیستر سختی نیازه شما بگو دوستت اکانتشو بده به من من دانلود میکنم ببینم درسته یا خرابه من فداکاری میکنم ریسک می کنم!:21:
Khashayar King
11-06-2009, 12:20
یک سوال این بازی فقط یه شهر داره !! ؟!
من هرچی بازی میکنم شهری ازاد نشد !؟
یکی کمک کنه لطفا
یک سوال این بازی فقط یه شهر داره !! ؟!
من هرچی بازی میکنم شهری ازاد نشد !؟
یکی کمک کنه لطفا
خب دوست عزيز اين بازي فقط يك شهر داره و هر چقدر هم بازي كنيد شهر ديگه اي فعال نميشه و فقط ميتونيد شهر دانلود كنيد كه توصيه نميكنم.:10:
اول اینکه این شهر جدید خیلی خیلی چیزهای جدید تری داره
مشکل دوست شما نمی دونم از کجاش بوده ولی اصلا برای دانلود به رجیستر سختی نیازه شما بگو دوستت اکانتشو بده به من من دانلود میکنم ببینم درسته یا خرابه من فداکاری میکنم ریسک می کنم!
حدف اصلي جناب هم كم اوردن منه كه توصيه ميكنم با من در نيوفتي. شما نميخواي فدا كاري كني!اگر چشم هاتون رو باز كنيد من گفتم كه : دوستم بازيش خراب شد ولي بازم ميگم شايد مال شما نشه ولي به ريسكش نمي ارزه.
Tinydl.com
11-06-2009, 12:50
شهر جدید سمیز هم اومده که من دانلود کردم اگه دونستم براتون می زارم
دوستان با هم دعوا نکنید!
شهر جدید سمیز هم اومده که من دانلود کردم اگه دونستم براتون می زارم
برای شما سالم کار کرد؟
از همون سایت سیمز3 دانلود کردین یا از جای دیگری؟
می ارزه به دانلود؟
simslove
11-06-2009, 13:58
اگه درسته شهره بزار همه استفاده كنن ثواب ميبري ها
D:
واي با كلي گشتن تو شهر درخت پول گير اوردم اونم شانسي! نميدونستم دانه ي درخت پول هست!:10::26:
Armin.ASD97
11-06-2009, 15:11
واي با كلي گشتن تو شهر درخت پول گير اوردم اونم شانسي! نميدونستم دانه ي درخت پول هست!:10::26:
چقدر پول میده؟
فایده ای داره ما هم بریم پیدا کنیم؟
C. Breezy
11-06-2009, 16:16
سیـــلام ... دلتون برام تنگ شده بود ، مگه نه ؟؟
خوب اگه فقط یه شهر داشته باشه که بعد از مدتی با همه ازدواج می کنی و شهر همش مال ما میشه که !!
cdcenter24
11-06-2009, 16:25
سلام .تا اونجایی که تونستم صفحات رو خوندم اما دیگه خسته شدم . یه سوال داشتم.
من و برادرم سیمز رو بازی میکنیم اما نمیشه مثله سیمز2 همسایه باشیم و بریم خونه هم دیگه. راهی نیست که بتونیم همسایه باشیم؟
سلام چطوری میشه من و برادرم با هم همسایه باشیم؟
سلام به همه دوستان .
بابا شما خوب وقت میکنید به همه کاراتون برسید. من صبح تا میام بلند بشم بعد گلاب تو روتون برم دستشویی یه حموم بعدشم درست کردن صبحانه و خوردن و شستن ظرفها شده ساعت 9 باید برم سر کار ساعت 3 هم که تعطیل میشم تا بیام یه دستی سرو رو خونه بکشم بعد بخوام شام بخورم و کارای دیگه شب شده باید بخوابم (این سیمز منم خوب مرغه سر ساعت 9 خوابش میگیره). اصلا فرصت پارک رفتن یا خونه رفیقا و یا سوپر استار شدن در ورزش یا هنرپیشگی و خیلی کارای دیگه که دوستان میگن رو ندارم.
یه سوال چطوری میتونم حصار جلوی در رو وردارم آخه می خوام مدلشو رو عوض کنم. ولی قبلی سر جاشه.؟حقیقا تش من اولین بار دارم سیمز بازی میکنم.
سیـــلام ... دلتون برام تنگ شده بود ، مگه نه ؟؟
خوب اگه فقط یه شهر داشته باشه که بعد از مدتی با همه ازدواج می کنی و شهر همش مال ما میشه که !!
نه در صورت لزوم! ميتونيد شخص مورد نظرتون رو خودتون بسازيد! بعدش هم يه دوره ي زندگيش اينقدر طول ميكشه كه ادم حوصلش سر ميره چه جوري ميخواين 8 نسل رو زن بديد برن!:31:
منم یه دونه پیدا کردم ولی نمیدونم چیه!!
میکاریمش ببینیم چی میشه!!
خدا کنه درخت پول باشه
چقدر پول میده؟
فایده ای داره ما هم بریم پیدا کنیم؟
فعلا برام پول نداده چون كامل رشد نكرده.
سلام به همه دوستان .
بابا شما خوب وقت میکنید به همه کاراتون برسید. من صبح تا میام بلند بشم بعد گلاب تو روتون برم دستشویی یه حموم بعدشم درست کردن صبحانه و خوردن و شستن ظرفها شده ساعت 9 باید برم سر کار ساعت 3 هم که تعطیل میشم تا بیام یه دستی سرو رو خونه بکشم بعد بخوام شام بخورم و کارای دیگه شب شده باید بخوابم (این سیمز منم خوب مرغه سر ساعت 9 خوابش میگیره). اصلا فرصت پارک رفتن یا خونه رفیقا و یا سوپر استار شدن در ورزش یا هنرپیشگی و خیلی کارای دیگه که دوستان میگن رو ندارم.
یه سوال چطوری میتونم حصار جلوی در رو وردارم آخه می خوام مدلشو رو عوض کنم. ولی قبلی سر جاشه.؟حقیقا تش من اولین بار دارم سیمز بازی میکنم.
شما بايد با علامتي كه در قسمت خريد يا ساخت به صورت يك چكش هست نرده ها رو پاك كنيد بعد نرده ي مورد نظرتون رو درگ كنيد و دور خونه بكشيد.
منم یه دونه پیدا کردم ولی نمیدونم چیه!!
میکاریمش ببینیم چی میشه!!
خدا کنه درخت پول باشه
معمولا روي دانه هايي كه چيز هاي عجيب و ويژه اي هستن مينويسه: special و معمولا هم خيلي طول ميكشه تا رشد كنن.:10:
سلام دوستان من امروز امتحانام تموم شده اومدم بازي را نصب كردم.ولي هنوز از بازي هيچي بلد نيستم پس كلي سوال دارم سوال اولم اينه كه قضيه ي اين درخت پول چيه ميشه چند تا عكس بزاريد من بايد چكار كنم تا پول به دست بيارم ممنون اگه جواب بديد.
ببخشيد دوستان ميشه بگيد شهر جديد را اگه دانلود كنيم رو بازي مياره چون از پي سي ورلد خريدم.راستي اين شهر جديد در اينده به صورت پك به بازار عرضه نميشه تو سيدي ها ممنون از همه.
بچه ها ببخشيد كه سه باره پشت سر هم پست ميدم يه پچ توليد شده كه نسخه ي اي كه پك ها را نمياره را به نسخه اي كه پك هارا مياره تبديل ميكنه هنوز لينكي به دستم نرسيده به محض رسيدن ميزارم . ممنون از همه نظرتون را درباره ي پچ بگيد دوتان ببينيم خوبه يا نه ديگه با اين پچ نميخواد بريم نسخه ي اصل را بگيريم همين ممنون از همه.
***fandogh***
11-06-2009, 18:07
چرا درخت ها بعد از یه مدتی خشک میشن
:40::40::40:RiverView:40::40::40:
این هم شهر دوم سیمز3 که دنبالش بودیم
لینک دانلود
شاید لینک های دانلود بیشتر بشه
T.S.3.R.A-B
مخفف
The Sims 3 Riverview Addon-Bat
هست
مسئولیت دانلود با خودتونه
اگه پسورد خواست : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من خودم تستش نکردم ولی سایتی که لینک داده سایت معروفیه
Scary Feelings
11-06-2009, 18:09
میگما...وسط بازی میشه خونه رو عوض کرد؟!دارم پول جمع میکنم برم یه خونه دیگه!
چرا درخت ها بعد از یه مدتی خشک میشن
خب به خاطر اين كه عمرشون تموم ميشه ديگه. بعد هم ميرن تو سطل اشغال!
ميگم منم هوس كردم يه شهر دانلود كردم كسي قبلا امتحان كرده ببينه چه جوري هست؟:13:
Armin.ASD97
11-06-2009, 18:13
از روی کامپیوتر گزینه move رو بزن بعد آدما رو بیار سمت راست بعد اگه زمین یا خونه می خوای گزینشو انتخاب میکنی بعد خونه ها رو نشون میده که بسته به پولت انتخاب میکنی.
اره ميشه منم يه خونه ي خفن ساختم سيمم رو با زن و بچش منتقل كردم اونجا.:31:
يه عيبي هم كه داره اينه كه فقط يه زمين خالي بزرگ داره.:41:
بـرای دونـه کـاشـتن lvl 5 gardening مـــیخواد دیگــــــــــه؟؟
خیلی طول میــــکشه تا lvl 5 رفــــت!!
راه دیگه ای نــــــــــــــــــــــــ ــــــــداره؟؟
بـرای دونـه کـاشـتن lvl 5 gardening مـــیخواد دیگــــــــــه؟؟
خیلی طول میــــکشه تا lvl 5 رفــــت!!
راه دیگه ای نــــــــــــــــــــــــ ــــــــداره؟؟
كاري نداره بشين پاي تلويزيون يا كتاب مخصوص گاردنينگ بخون.:10:
خیلی طول میکشه!!
راستی من یه سایت دارم که وسیله و لباس و شخصیت برای سیمز3 میزاره برای دانلود!!
آدرسشو بزارم؟؟
simslove
11-06-2009, 21:01
اره بزار
چيكار كنم سيم هاي انرژي شون زود تخليه نشه چون ديوانه شدم اينقدر زدم بخوابن
يك رمزي نيست كه تو بازي مثل رمز maxmotives عمل كنه؟
سلام دوستان جواب مارو بديد تو يه صفحه پيش گفتم سوال ها مو
اینم لینک مستقیم دانلود شهر RiverView از سایت رپیدباز با قابلیت ادامه دانلود .
Javadgenral
11-06-2009, 21:47
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میگم مشه خودمون شهر بسازیم توش ؟
سلام دوستان من امروز امتحانام تموم شده اومدم بازي را نصب كردم.ولي هنوز از بازي هيچي بلد نيستم پس كلي سوال دارم سوال اولم اينه كه قضيه ي اين درخت پول چيه ميشه چند تا عكس بزاريد من بايد چكار كنم تا پول به دست بيارم ممنون اگه جواب بديد.
درخت پول یه درختیه که دونه اش خیلی کم پیدا میشه و وقتی بکاریش و رشد کنه بهت پول میده
برای پول دراوردن باید شغل داشته باشی میتونی تو روزنامه از طریق Find The Job پیدا کنی یا بری تو ساختمون شغلی که میخوای کلیک کنی و Join Career رو بزنی!
اگه خیلی پول بخوای میتونی شغل نیمه وقت هم بگیری! مثلا تو مغازه کتاب فروشی! Get Part-time Job رو بزنی کار نیمه وقت هم بهت میده
در کل باید نیاز های سیمز رو در درجه اول برطرف کنی که توی Tab آخره! که شامل غذا خوردن و خوابیدن و ..... میشه
بعد باید Mood یا روحیه فرد رو درست کنی که با خوردن غذای تازه و خوابیدن کامل درست میشه!
تا بتونی تو شغلت پیشرفت کنی
هر شغلی یه مهارت میخواد که باید اون رو ارتقاء بدی!!
ببخشيد دوستان ميشه بگيد شهر جديد را اگه دانلود كنيم رو بازي مياره چون از پي سي ورلد خريدم.راستي اين شهر جديد در اينده به صورت پك به بازار عرضه نميشه تو سيدي ها ممنون از همه.
آره به راحتی تو بازی میاد!
نه فکر نکنم معمولا کسی به خاطر یه شهر CD نیمزنه!
ولی نسخه های تکمیلی میاد که شاید توش شهری هم باشه!!
میگم مشه خودمون شهر بسازیم توش ؟
نه! با نرم افزار جانبی میسازن فکر کنم!!
من از سایت TSR چند تا موکت و رنگ دیوار دانلود کردم و از طریق Launcher نصب هم کردم اما تو بازی نمیاد!!
چی کار کنم؟
ممنون
ardavan_2008
12-06-2009, 09:15
1.خیلی پیچیده ست اصلا ادم یاد نمی گیره چی کارا هست میشه انجام داد...چطور میشه یاد گرفت؟
2.ددونه هم میتونن بکارن؟
3.تو این سیمز 3ما چطور میتونیم بریم توی محل کارش و ببینیم؟اصلا میشه؟هر کاری می کنم فقط ساختمونه رو می بینم داخلش رو نمیدونم چی کار باید کرد؟یا هر ساختمون دیگه ای؟
4.]چطور میتونه شرکت بخره؟
5.این شهره یزره یکنواخته چیزی نداره چی کار میشه کرد؟
يه شهر ديگه هست كه دوستمون در پس بالا قرار داد.
1.خیلی پیچیده ست اصلا ادم یاد نمی گیره چی کارا هست میشه انجام داد...چطور میشه یاد گرفت؟
2.ددونه هم میتونن بکارن؟
3.تو این سیمز 3ما چطور میتونیم بریم توی محل کارش و ببینیم؟اصلا میشه؟هر کاری می کنم فقط ساختمونه رو می بینم داخلش رو نمیدونم چی کار باید کرد؟یا هر ساختمون دیگه ای؟
4.]چطور میتونه شرکت بخره؟
5.این شهره یزره یکنواخته چیزی نداره چی کار میشه کرد؟
1- پيچيدگي نداره! شما هر كاري تو سيمز 2 ميكردي الانم هست + نويسندگي از خلاقيت جدا شده و ماهي گيري هم جداشده وحرفه ي جديدي شده.
2 بله منتهي هر دونه درجه ي خاصي از گاردنينگ مي خواد.
3 شما تو ساختمان هاي كاري و فروشگاه ها رو نميتونيد ببينيد.
4-بايد پول كافي داشته باشيد بعد هم روي become a partner كليك كنيد و بقيش رو به سيمزتون بسپريد!
5- چي؟
2 بله منتهي هر دونه درجه ي خاصي از گاردنينگ مي خواد.
یه دونه هست اسمش نامعلومه : Unknown Seed
گاردنینگ 5 میخواد
اون چیه؟
من از سایت TSR چند تا موکت و رنگ دیوار دانلود کردم و از طریق Launcher نصب هم کردم اما تو بازی نمیاد!!
چی کار کنم؟
ممنون
یه دونه هست اسمش نامعلومه : Unknown Seed
گاردنینگ 5 میخواد
اون چیه؟
اون ها دانه هاي معمولي هستن كه در نهايت ميوه ي معمولي هم ميدن.
دانه هايي كه به جاي unknow seed نوشته باشه special دانه هاي ويژه هستن كه خيلي هم كم گير ميان.:10:
دانه هايي كه به جاي unknow seed نوشته باشه special دانه هاي ويژه هستن كه خيلي هم كم گير ميان.
دانه ویژه فقط درخت پول هست یا چیزه دیگه ای هم هست؟؟
من چند تا موکت و رنگ دیوار دانلود کردم و از طریق Launcher نصب هم کردم اما تو بازی نمیاد!!
چی کار کنم؟
ممنون
جواب بدین!!
چی کار کنم؟
ardavan_2008
12-06-2009, 10:58
پس اخه تو بعضی عکسها داخل محل کار معلومه...
مگه بچه ها نگفتن بازي پچ و مگ وپك نمياره
سلام.دوستان می خواستم ببینم چطور میشه تمام میوه و غذاهایی را که خریده ام همش رو یکجا بریزم تو بخچال ؟ تو صفحات قبل بود ولی زیاد متوجه نشدم ممنون میشم بگید.مرسی.
پس اخه تو بعضی عکسها داخل محل کار معلومه...
اون تصویرش 2بعدیه!
اگه واقعا دوست دارید محل کار رو ببینین Tab رو بزنید بعد با دوربین برین تو محل کار!
اینجوری ناپدید نمیشه
من مدرسه و بیمارستان رو اینجوری رفتم
ولی چیزه خاصی نداره
سلام.دوستان می خواستم ببینم چطور میشه تمام میوه و غذاهایی را که خریده ام همش رو یکجا بریزم تو بخچال ؟ تو صفحات قبل بود ولی زیاد متوجه نشدم ممنون میشم بگید.مرسی.
رو یخچال کلیک میکنید بعد Open رو میزنید و وسایل رو میزارید توش
دانه ویژه فقط درخت پول هست یا چیزه دیگه ای هم هست؟؟
نه امكان داره درخت زندگي باشه كه با خوردن ميوه هاش جوون بشيد.
جواب بدین!!
چی کار کنم؟
چي رو جواب بديم؟
اقا تولد سيمم بود يكي از دوستاش در جا فوت كرد :
ایول عکسه خیلی باحال بود!
چي رو جواب بديم؟
من چند تا موکت و... از اینترنت دانلود کردم از طریق game launcher هم نصبش کردم
موفقیت آمیز هم بود
ولی تو بازی نیست؟
تنظیمی چیزی نداره؟؟
خدا همه رفتگان شمارم بیامرزه:دی روحش شاد!این یکی عزراییل مثل اینکه زنه نه مرد بدنش به مرد نمیخوره اگه بهش توجه کنید حالا چی شده تو خونه تصادف کرده:دی؟گشنش بوده دستشوئی داشته مرض کلیه گرفته سرطان خون داشته سرماخورده بوده؟!
بچه ها ما که شهررو گذاشتیم دانلود شه دست دوست عزیزمون درد نکنه حالا کامل شه یا نه باید دعا کرد چون این اینترنته بعضی اوقات کارای بدی می کنه:دی!
من تازه یاد گرفتم برای بازی موکت بسازم!
هر کی خواست عکس بده براش بسازم!!
فقط متاسفانه نصبش هم میکنم ولی تو بازی نمیاد
هم موکت های ساختگیم هم موکت هایی که دانلود میکنم!
یکی کمک کنه!!:(
خدا همه رفتگان شمارم بیامرزه:دی روحش شاد!این یکی عزراییل مثل اینکه زنه نه مرد بدنش به مرد نمیخوره اگه بهش توجه کنید حالا چی شده تو خونه تصادف کرده:دی؟گشنش بوده دستشوئی داشته مرض کلیه گرفته سرطان خون داشته سرماخورده بوده؟!
بچه ها ما که شهررو گذاشتیم دانلود شه دست دوست عزیزمون درد نکنه حالا کامل شه یا نه باید دعا کرد چون این اینترنته بعضی اوقات کارای بدی می کنه:دی!
نه بابا دوست سيمم بود!
تازه بدبخت يه 90 سالي سن داشت! ديگه لابد مي خواستي نميره!:دی
دوستان شغل خوانندگی هم سوپر استار میشه؟؟
ماجرای خرید سهام چیه؟
باید از کجا گیر اورد؟
دوستان شغل خوانندگی هم سوپر استار میشه؟؟
ماجرای خرید سهام چیه؟
باید از کجا گیر اورد؟
اره ميشه.
شما روي يك ساختمان كاري مثل همين ساختمان خوانندگي كليك كنيد و اگر پول كافي داشتيد بزنيد become a partner رو بزنيد بعد هم هر هفته بايد بريد پولتون رو بگيريد و بعد يك مدت هم ميتوني سهام كاملش رو بخريد.:10:
Bill Gates
12-06-2009, 14:27
سلام
آقا من یه بچه دارم یعنی 2 تا بچه دارم یکیش TEen هست یکی هم دیگه مردی شده برای خودش :دی
حالا مشکل من چیه؟
داشتم واسه اون بزرگه خونه میخردیم که نمیدونم چی شد بازیکن اصلی که خودم باشم با اون بچم که رده سنیش teen هست رفتیم توی خونه جدیده و بازیکن من به اون جوونه تغییر کرده :دی
راهی نداره روزی از نو بشه؟
سلام
آقا من یه بچه دارم یعنی 2 تا بچه دارم یکیش TEen هست یکی هم دیگه مردی شده برای خودش :دی
حالا مشکل من چیه؟
داشتم واسه اون بزرگه خونه میخردیم که نمیدونم چی شد بازیکن اصلی که خودم باشم با اون بچم که رده سنیش teen هست رفتیم توی خونه جدیده و بازیکن من به اون جوونه تغییر کرده :دی
راهی نداره روزی از نو بشه؟
يبايد دوباره تبديلش كنيد به اكتيو سيم.
بعد هم بهتر بود كه تو همون خونه زنش بديد بره .
اين راهيي كه شما رفتي نميتونيد همزمان هر دو شون رو اداره كنيد.:10:
Bill Gates
12-06-2009, 14:41
يبايد دوباره تبديلش كنيد به اكتيو سيم.
بعد هم بهتر بود كه تو همون خونه زنش بديد بره .
اين راهيي كه شما رفتي نميتونيد همزمان هر دو شون رو اداره كنيد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا زنش بدیم اونجا چیه :دی همین یه مدتی هم که بود بیچارم کرد ! :دی خواستم بکوشمش ولی دلم نیومد :31:
اصلا راهی نداره ؟:دی
رو یخچال کلیک میکنید بعد Open رو میزنید و وسایل رو میزارید توش[/quote]
این کار رو کردم اما دونه دونه میریزه مثلا 6 تا گوجه هست یکی یکی باید بزارم.
Bill Gates
12-06-2009, 15:15
این کار رو کردم اما دونه دونه میریزه مثلا 6 تا گوجه هست یکی یکی باید بزارم.
سلام
اگر این هم راهنمایی کنید ممنوع میشم
من حدود 25 - 30 تا مرغ توی کیفم دارم یکسره نمیشه برد !
HoJJaT_007
12-06-2009, 15:25
برای من که اجرا نشد دنبال راه های فرا هسته ای هستم :d
میگم امکانش هست فقط یه سیم اداره کنم ؟
مثلا یه مرد رو فقط اداره کنم بره زن بگیره زنه رو کامپیوتر اداره کنه .
بعد مثلا بچه هاشم با کامپیوتر باشه من فقط اون سیم شوهره رو اداره کنم .
میشه؟
اگه بشه محشره من تا حالا مجردی توی سیمز دو بودم کنترل خانواده سخته
سلام
اگر این هم راهنمایی کنید ممنوع میشم
من حدود 25 - 30 تا مرغ توی کیفم دارم یکسره نمیشه برد !
بله ميتونيد رو گوشه ي عكس مرغ ها كليك كنيد و darg كنيد به سمت يخچال.:10:
cdcenter24
12-06-2009, 15:34
کسی جواب منو نداد . چطوری میتونیم من و برادرم با هم همسایه باشیم مثله سیمز 2.
Bill Gates
12-06-2009, 15:40
میشه؟
خوب به حالشون کاری نداشته باش
خودشون کاری که نیاز کنند رو انجام میدن :دی حالا کنترل دسته شما باشه یا نباشه
میشه؟
خيلي هم سخت نيستا!
شما ولشونم كنيد اونا نياز هاي اوليه شون رو انجام ميدن فقط براي اسكيل ها به شما نياز دارن!:10:
Javadgenral
12-06-2009, 16:14
میشه به سیمم بگم این اتاقتو است و شب ها باید در ات اتاق بخوابی ؟؟؟
میشه به سیمم بگم این اتاقتو است و شب ها باید در ات اتاق بخوابی ؟؟؟
معمولا براي من كه سر جاشون ميخابن هم سيمم هم زنش هم بچش!
فكر كنم يكي دو بار كه بهشون دستور بدي كه كجا بخوابن خودشون ميفيمن.:10:
simslove
12-06-2009, 16:21
من garden لولش 1 هست (رفته سر كلاس)
چه جوري دونه بخرم تو فروشگاه هيچي نبود
راستي چه جوري عكس بگيرم از سيمم بزارم تو سايت؟(از سيمم چه جوري تو creat a sim يا همون موقعي كه ميخواين لباس اتخواب كنين عكس بگيرم)
Javadgenral
12-06-2009, 16:28
:27::10::10:
معمولا براي من كه سر جاشون ميخابن هم سيمم هم زنش هم بچش!
فكر كنم يكي دو بار كه بهشون دستور بدي كه كجا بخوابن خودشون ميفيمن.:10:
اخه مال من 2 تا خونواده هستند ... هرکی روی هر تختکه دوست داره میخوابه ... :40::40:
kaka.ronaldo
12-06-2009, 17:00
دو تا سوال؛
ببخشید این رمز تغییر سن سیمز چیه؟
و دومیش میشه دو تا خونه خرید؟
Bill Gates
12-06-2009, 17:06
بهترین راه اینه :
یه کیک بخری بزاری یه جایی روش کلیک کنی بعد بگی میخوای واسه کی جشن بگیری واسه اونی که جشن گرفتی سن اون میره بالا
من توی یک روزه سیمزی سن بچم رو از نوزاد به برزگسال رسوندم !
من garden لولش 1 هست (رفته سر كلاس)
چه جوري دونه بخرم تو فروشگاه هيچي نبود
راستي چه جوري عكس بگيرم از سيمم بزارم تو سايت؟(از سيمم چه جوري تو creat a sim يا همون موقعي كه ميخواين لباس اتخواب كنين عكس بگيرم)
اول يك دونه با يه ميوه ي گوجه فرنگي يا سيب شروع كنيد.
ميوه اش رو ميتونيد از فروشگاه تهيه كنيد.
با فشار دادن دكمه ي C بر روي كي بورد ميتونيد عكس بگيريد.( هر موقعي كه باشه.) :10:
Bill Gates
12-06-2009, 17:18
این سیمز 3 یکم رفته تو مایه های harvest moon :دی
--
اول يك دونه با يه ميوه ي گوجه فرنگي يا سيب شروع كنيد.
میشه راجع به این مورد بهم توضیح بدید :)
ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سیمز 3 یکم رفته تو مایه های harvest moon :دی
--
میشه راجع به این مورد بهم توضیح بدید :)
ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه ميوه ي گوجه فرنگي از فروشگاه بخريد بعد هم گزينه ي plant رو انتخاب كنيد تا بكارتش.
بعد هم بهش اب بدين و ازش مواظبت كنيد تا ميوه بده وقتي هم درجه ي گاردنينگتون رفت بالا ميتونيد گياه هاي هم بكاريد.
اينم عكس از ميوه ي اتشين كه دونش خيلي سخت گير مياد:
یه دونه از فروشگاه میخرید بعد میره تو کیفتون از تو کیفتون روش کلیک میکنید میزنید Plant یا Plant Many بعد جاشو انتخاب میکنید و میکارید و بهش میرسید تا میوه بده!!
آخر هیچکی جواب سوال ما رو تو صفحه قبل نداد
دو تا سوال؛
و دومیش میشه دو تا خونه خرید؟
اول اینکه می تونید از طریق option سنرو زیاد کنید که خوب سن کل خانواده میره بالا راه دووم طبق فرمایش دوستمون می تونید یه کیک بخرید این کارو بکنید البته من خودم هنوز تست نکردم ممکنه درست نباشه اما به تستش میارزه من سیمزمو نگه داشتم برای شهر بعدی به خاطر همین مجبورم یکی دیگه بسازم و نمیتونم تست کنم:31:
دومین سوالتونم خیر نمی شه!:46:
:31:لومینا جون هر کی دوست داری بگو این میوه هرو از کجا اووردی؟!:31:
simslove
12-06-2009, 19:10
اون موضوع كيك و اينا درسته من bf سيمم adult بود elder شد هاهاها
C. Breezy
12-06-2009, 19:18
راستی تو حالتی که پیر هستند هم می تونن ازوداج کنن ؟ بچه دار می تونن بشن ؟
اگه یکی شوهرش یا زنش بمیره می تونه دوباره ازدواج بکنه ؟؟
پس یه باگه خفنم هست:دی
ببخشید دوست عزیزمون میشه اون لینکو طوری بدید که به صورت کد در نیاد ممنون میشم چون میگه فایل لا موجود:دی
کورش جان اینا که معلومه توی سیمس 2 هم بود دیگه میشه:دی
پس یه باگه خفنم هست
باگ نیست میتونید تو Settings هم عمر سیم هاتون رو دست کاری کنین که به نظر من 90sim days از همه بهتره هم میتونین عوض کردن سن رو غیر فعال کنین
Enbale Sim Aging رو تیکشو بردارین
لومینا جون هر کی دوست داری بگو این میوه هرو از کجا اووردی؟!
ببخشید من نظر میدم!
من تو محوطه یکی از دریاچه ها یه نهال سیب دیدم و چیدمشون بعد کاشتم!!
حالا چه نیازیه:دی 90 روز خیلی خیلی کمه یعنی نورماله حداقل 190 روز:دی
در ضمن باگه این باگه اونی که توی اپشن هست یه چیز ستینگی هست یعنی توی اوپشن هست وقتی بری تو بازی چیزی که با کیک سنو زیاد کنی باشه یه باگ حساب میشه.
جانم به فدایت اون میوه ها کمیاب هستند سیب که توی فروشگاه هم میفروشه اون کمیاب بیده:دی.
با تشکر.
در ضمن باگه این باگه اونی که توی اپشن هست یه چیز ستینگی هست یعنی توی اوپشن هست وقتی بری تو بازی چیزی که با کیک سنو زیاد کنی باشه یه باگ حساب میشه.
چشم تسلیم!!
یه باگه!!
شما که از همه واردتری جواب مارو تو 2صفحه قبل میدی؟؟
در مورد دانلود بود
اول اینکه می تونید از طریق option سنرو زیاد کنید که خوب سن کل خانواده میره بالا راه دووم طبق فرمایش دوستمون می تونید یه کیک بخرید این کارو بکنید البته من خودم هنوز تست نکردم ممکنه درست نباشه اما به تستش میارزه من سیمزمو نگه داشتم برای شهر بعدی به خاطر همین مجبورم یکی دیگه بسازم و نمیتونم تست کنم:31:
دومین سوالتونم خیر نمی شه!:46:
:31:لومینا جون هر کی دوست داری بگو این میوه هرو از کجا اووردی؟!:31:
هاهاها!
خب ديگه ما اينيم!
ولي در سايه ي دوستي بهت ميگم!
بايد اول از همه براي راحت تر شدن كارت كالكشن هلپر بگيري بعد هم تنظيمش كني رو پيدا كردن دانه ها و بعد هم دانه ها رو جمع كني تو 30 تا دونه فقط 3 تاش special هست بقيه يا rare هستن يا دونه هاي معمولي.
وقتي دونه اي با توضيح special گير اوردي بكارش كه معمولا هم خيلي طول ميكشه كامل رشد كنن. بعد كه رشد كرد يه چيزه جالب در مياد كه ديگه جالبيش به شانسته امكان داره ميوه هاي اتشين باشن يا درخت پول و يا ...:10:
چشم تسلیم!!
یه باگه!!
شما که از همه واردتری جواب مارو تو 2صفحه قبل میدی؟؟
در مورد دانلود بود
آفرین حالا شدی بچه ی خوب:دی
باید اینجا اول کپی کنی:
C:\Documents and Settings\Admin\My Documents\Electronic Arts\The Sims 3\Downloads
بعد از طریق لاونچر بریزی اون تو البته اگه از اول توی لاونچر میاد خوب اول از لاونچر میگیری توی اون آدرس کپی می کنی
C. Breezy
12-06-2009, 20:06
ميوه هاي اتشينجان ؟؟ چی هست اینا ؟ اگه بخوری چی میشی ؟؟
بعد از طریق لاونچر بریزی اون تو البته اگه از اول توی لاونچر میاد خوب اول از لاونچر میگیری توی اون آدرس کپی می کنی
این لاونچر چی هست ؟؟
باید اینجا اول کپی کنی:
C:\Documents and Settings\Admin\My Documents\Electronic Arts\The Sims 3\Downloads
همه اینکارا رو میکنم نصب هم موفقیت آمیزه!
ولی تو بازی نمیاد!
Pattern چیه؟؟
این لاونچر چی هست ؟؟
همون The Sims 3 Game Launcher منظورش هست!!
كارت كالكشن هلپر چیه؟
جان ؟؟ چی هست اینا ؟ اگه بخوری چی میشی ؟؟
این لاونچر چی هست ؟؟
منظورش launcher هست كه اول بازي كه از اونجا وارد بازي ميشين.
هنوز نميدونم چه سودي داره ولي خيلي ميوه هاي كم ياب و باحالي هستن!:دی:10:
C. Breezy
12-06-2009, 20:25
خوب گرفتم ... ولی ما به اون لانچر می گیم ... تو خود سایت یا اینور و اونور تو اینترنت نفهمیدین به چه دری می خوره ؟ اسمش چیه ؟؟
همه اینکارا رو میکنم نصب هم موفقیت آمیزه!
ولی تو بازی نمیاد!
Pattern چیه؟؟
همون The Sims 3 Game Launcher منظورش هست!!
چیه؟
colection helper يعني كمك كننده ي كلكسون. با اين امتياز كه فكر كنم با 40000 امتياز اسپرين بايد خريد كارتون تو جمع كردن ماهي ، سنگ ها و الماس ها ، حشرات و دانه ها كمك بسيار زيادي ميكنه.:10:
آقا این حجمه شهره چقدر زیاده!
215 مگ هست!
من فکر میکردم حجمش 80 70 مگ بیشتر نیست!
آقا رکورد زدم!
ساعتی 1700 دلار نبووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووود؟ :دی :31:
Bill Gates
12-06-2009, 21:22
Pattern چیه؟؟
شکل ظاهری . برچسب هایی که به وسایل خونت میزنی و برای زیبایی در کل رو بهش میگن :) که توی قسمت ویرایش رنگ وسایل هستش
تشکر//
شکل ظاهری . برچسب هایی که به وسایل خونت میزنی و برای زیبایی در کل رو بهش میگن :) که توی قسمت ویرایش رنگ وسایل هستش
تشکر//
میشه آدرس دقیقشو بدین؟؟
215 مگ هست!
آقا رکورد زدم!
ااااووووووههههه!:18:
مگه چه شغلي دارين؟:20:
من كه فعلا 400 تا هر ساعت پول ميگيرم. تازه سوپر استار هم هست!حالا نميدنم چقدر ديگه مونده تا حقوق كامل دريافت كنم.
رانک بعدیتون میشید افسانه ی فوتبال که از 3 تا6 در واقع از 2 تا 6 ساعتی حدود 470 دلار میگیری دو روز در هفته بازی داری پنج شنبه ها تعطیلی
شغلش دکتریه شمام برو دکتر شو اگه راست میگی:دی
شایان جان 93 مگه سرکارت گذاشتن:دی
{sahand}
12-06-2009, 23:06
215 مگ هست!
آقا رکورد زدم!
215 مگ؟ riverview رو می گید؟ من که دانلود کردم 92 مگ بود!! یا شاید شهر دیگه ای هم اومده و من بی خبرم؟
رانک بعدیتون میشید افسانه ی فوتبال که از 3 تا6 در واقع از 2 تا 6 ساعتی حدود 470 دلار میگیری دو روز در هفته بازی داری پنج شنبه ها تعطیلی
شغلش دکتریه شمام برو دکتر شو اگه راست میگی:دی
شایان جان 93 مگه سرکارت گذاشتن:دی
انشا الله شوهر دختر سيمم مي خوام ببرمش دكتري
ميگم به نظرتون دكتر بشه يا دانشمند؟
انشا الله شوهر دختر سيمم مي خوام ببرمش دكتري
ميگم به نظرتون دكتر بشه يا دانشمند؟
انشاءالله
شما باید جوانبو بررسی کنید دیگه این جوانبو داره:دکتری:پول پول پول پول پولکه چه خوشگلو با نمکه تعطیلیم داره خوبم داره وقت کارش خیلی زیاد نیست ولی باید اینجارم توجه کنید:هرلحظه ممکنه بهتون زنگ بزنند بگند مورد اورژانسیه شما هم باید برید حتی 3 نصفه شب هر موقع
دانشمندی:باهوشه مردم ازش خوششون میاد پولشم بد نیست تعطیلی خیلی نداره کار خاصی نداره اینقدر باید سیمتون بدونه تا دیوونه شه ممکنه بشه مثل انیشتن:دی
ولی خوب به نظر من دکتری با اون مورد طبیعیش یعنی همون هرلحظه بهتون برای اورژانس زنگ بزنن بهتره بالاخره هر کی خربوزه میخوره پای لرزشم باید بایسته دیگه نه لومــــــــــــــــــــــ ـــــینا!؟:31:
kaka.ronaldo
13-06-2009, 06:26
من نمی خوام سنم زیاد شه میخام سنم کم بشه کمکم کنید دارم adilt میشم از نوع پیرش کممکممم کنننننید در ضمن من از کجای زمین الماس پیدا کنم؟
خوب اون میشه elder توی اوپشن رو زیاد کن قسمت گیم پلی قسمت لایف پن اونو از چپ به راست زیاد کن آخریش میشه 960 روز این سن خیلی زیاده 190 روز طولانی خوب 90 نورمال بد 25 کوتاه خیلی بد:دی
شما از هرجا ممکنه پیدا کنید فقط باید از خونتون بیایید بیرون این کارو بکنید برید بگردید 100 % پیدا میکنید اولین مکان پیشنهادیه من قبرستون نو هستش:دی
دوستان اینم لینک جدید رپیدباز . راستی این سیمز من مریض شده چکارش کنم.
kaka.ronaldo
13-06-2009, 08:35
نمیشه هم دکتر شد هم دانشمند؟من کجا برم دانشمند شم؟
Eshghe_door
13-06-2009, 08:55
Athlete
من این هدف رو انتخاب کرده بودم برای سیمزم که سوپر استار این بشه
حالا این پر شده 10 تاش کامل
ولی نمیدونم چطوری باید سوپر استار شم
همونی که ورزشکاری هست
توپه عکسش
کمک
کاکا جان خیر هر دوش نمیشه برای دانشمندی یا دکتری به مراکز مخصوص باید برید و برید توی اون کار اونی که دکتریه که معلومه دیگه اون یکی هم عکس دوتا دایره تو هم هست
مهبا جان باید ببریش بیمارستان
اشق دور جان شما هم باید برید تو کارش باید کارشو برید تو و ترفیع بگیرید درجه ی 9 این کار سوپر استاری یعنی فوق ستاره هست و درجه ی بعدی التهیک لجند یعنی افسانه ی ورزش هست
Bill Gates
13-06-2009, 09:28
سلام
حتما باید بریم کار کنیم؟
خودمون نمیتونیم کارو باری راه بندازیم ؟:دی
خیر فقط می تونید پولی داشته باشید و سهام دار شید بعد مفت خوری کنید:دی
Bill Gates
13-06-2009, 09:43
خیر فقط می تونید پولی داشته باشید و سهام دار شید بعد مفت خوری کنید:biggrin:
این امکان رو میزاشتن دیگه عاشق و دیوانه سیمز میشدم ! :دی
یک سوال دیگه اگر با 3d آشنایی داشته باشیم چطور میتونیم آبجکت برای بازی بسازیم؟
از کجا میشه فهمید سهامی که خریدی چه قدر پول داره توش؟
این امکان رو میزاشتن دیگه عاشق و دیوانه سیمز میشدم ! :دی
یک سوال دیگه اگر با 3d آشنایی داشته باشیم چطور میتونیم آبجکت برای بازی بسازیم؟
يكي از بچه ها ادرسه دانلود برنامه ي مورد نياز ساخت وسايل رو به من داد ولي گمش كردم..... دوباره ازش ميپرسم بهتون ميگم.:10:
اهان!
اينم ادرسش:
از کجا میشه فهمید سهامی که خریدی چه قدر پول داره توش؟
يعني منضورتون اينه كه چقدر پول بهتون ميده هفتگي يا چقدر ارزش فروش داره؟
اگر اولي:شما بايد يك هفته صبر كنيد تا ببينيد چقدر پول ميده. معمولا مثلا اگر 40000 سهام خريديد 7000 تا پول بهتون ميده.
اگر دومي: وقتي ميخوان بخريدش هر چقدر بابتش پول دادين همون قدر ارزش داره.
يه نكته: يه مدت بعد از اين كه سهام خريديد ميتونيد كل سهام اون مكان رو بخريد بعدش هم پول خيلي بيشتري ميده + اين كه ميتونيد اسمش رو عوض كنيد يا اخراج كنيد افرادش رو.:10:
ardavan_2008
13-06-2009, 10:10
یه چیزه بازیه بده اینه که نمی تونی داخل هیچ شرکت یا محل کار یا....ببینی... سیمز 2اضافه کننده هاش باز میتونیت شرکتی که خودت خریدی رو توش رو ببینی اما این فقط باید از بیرون ببینی...
Armin.ASD97
13-06-2009, 10:14
تا حالا به کسی ماشین پلیس داده؟
به سیم من که پلیس بود وقتی تر فیع گرفت یه دونه داد نمیشه فروختش(هیچی پول نمیده).
خیلی باحاله وقتی گزینه آزیر رو میزنی آزیر میزنه و عین جت سرعت میگیره.
دوستان اینو من ساختم!!
نمیدونم رنگ دیواره یا موکت!!
شما تست کنید بگید چیه یا اصلا کار میکنه!!
دوستان اینو من ساختم!!
نمیدونم رنگ دیواره یا موکت!!
شما تست کنید بگید چیه یا اصلا کار میکنه!!
eee!
اين همون عكس خطاي ديدس!:10:
بابا ايول!
اين همون عكس خطاي ديدس.gif
بابا ايول!
حالا شما تست کن بگو!!
این هم از اتفاقات نادر سیمز3
Bill Gates
13-06-2009, 11:03
چه شد؟ بچه مرد؟ :دی
راستی هرکی عکس از خونش بزاره
چه شد؟ بچه مرد؟ :biggrin:
راستی هرکی عکس از خونش بزاره
نه از اول روح به دنیا اومد
عکس هم باید تو جای خودش همون گروه مسابقه سیمز3 گذاشت اینحا فقط تاپیک رو شلوغ میکنه
اینم یکی دیگه:
عکس بدین براتون درست میکنم
فقط خواهشا دوستان تست کنند ببینین این موکته یا رنگ دیوار!!؟؟؟؟
kaka.ronaldo
13-06-2009, 11:25
یه سوال ببخشید دونه از کجا می خرید؟ من اسکیل باغبونیم سطح دهه از کحا دونه بخرم؟
یه سوال ببخشید دونه از کجا می خرید؟ من اسکیل باغبونیم سطح دهه از کحا دونه بخرم؟
از فروشگاه ميوه بخريد و بعد گزينه ي plant رو بزنيد و بعد جايي كه ميخواين بكاريدش رو مشخص كنيد.
يا ميتونيد به جاي خريد از دانه هايي كه تو شهر اينو و اونور افتاده استفاده كنيد.:10:
این هم یکی دیگه!
دوستان تست کردین؟
نظراتتون رو هم بدین
راستی Materials یعنی چی؟
این هم یکی دیگه!!
تست کنید
بگید
Armin.ASD97
13-06-2009, 11:46
من اینا رو نصب کردم ولی هچی تو بازی نمی یاد چرا؟؟؟؟
من هم همین مشکل رو دارم!
سیمز شما ماله P30World هست؟
RiverView برای شما کار کرد؟
من همه راه رو درست میرم نمیدونم چرا اینطوری میشه!
حالا تو بعدی تغییراتی میدم اونارو هم تست کنید
شاید درست شد
این رو هم تست کنید!
تغییراتی تو ساختش دادم!
Armin.ASD97
13-06-2009, 11:58
من هم همین مشکل رو دارم!
سیمز شما ماله P30World هست؟
RiverView برای شما کار کرد؟
من همه راه رو درست میرم نمیدونم چرا اینطوری میشه!
حالا تو بعدی تغییراتی میدم اونارو هم تست کنید
شاید درست شد
من از پی سی نخریدم چون نمی دونستم وقتی پکاش رو بگیری نسخه اصلی رو میده:41:
کسی می دونه نسخه اصلی رو از کجا میشه پیدا کرد؟
من با دیال آپ چه جوری 90 مگ رو دانلود کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19:
سلام دوستان . میگم سیمز 3 رو سیستم درپیتی من جواب میده ؟
cpu : 3600+ dualcore athlon amd
ram : 2GB bus 800
vga : 8600 GT 1024MB DDR2
ممنون .
ميگم
شايد براي نسخه هاي reloaded نمياد؟:13:
شايد براي نسخه هاي razor بياد؟
ممنون .
فكر كنم بله. بايد جواب بده.:10:
منم از P30World نگرفتم!
دوستانی که نسخه P30world دارن تست کنن ببینن میاد!!
ممنون .
آره
لومینا نمیشه کرک Razor رو ریخت رو سیمز3 خودمون؟
منم از P30World نگرفتم!
دوستانی که نسخه P30world دارن تست کنن ببینن میاد!!
آره
لومینا نمیشه کرک Razor رو ریخت رو سیمز3 خودمون؟
فكر نكنم.
اگرم بشه براي دانلود نميزارن بازي به اين جديدي در حالي كه اينقدر هم فروش داشته.:13:
کرک که سهله! سیمز3 Razor هم برای دانلود هست
من کرکشو دانلود کردم کار نکرد
راستی تست کردی؟؟
واااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااايي!!!:18:
ادم شاخ در مياره.
يه يارو زنگ زد بهم يه ماموريت داد منم قبول كردم.
وقتي تمومش كردم بهم گفت كه حالا شما ميتونيد كيك و تخم مرغ هم بكاربد تا درختشون در بياد!
درختشون رشد كرد حتمن عكس ميزارم براتون!:10:
سلام.لومینا جان این قسمت رو گفت منم خواستم تصویری بذارم.کسانی که مثلا 6 تا گوجه خریدن باید اونجایی رو که با علامت مشخص کرده ام رو بگیرن و بریزن تو یخچال.
kaka.ronaldo
13-06-2009, 13:50
دوستان من الماس از رو زنیم ور میدارم ولی شبیه کیسه پر از آشغال هست و وقتی روش کلیک می کنم یه چیز میاد که اگه برنم میندازه تو صندوق پستی
2-میشه بگید به جز این ها چه دونه هایی هستن؟(گوجه هندوانه فلفل کاهو سیب انار)
3-میشه همه ی اسکیل ها رو بگید و بگید چطور به دست میاد
{sahand}
13-06-2009, 13:57
لومینا نمیشه کرک Razor رو ریخت رو سیمز3 خودمون؟با اجازه من جواب بدم، یه پچ 700 مگی هست که این کار رو می کنه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک رپیدشیرشم قبلا گذاشته شده بود.
اخيش!
بالاخره انجمن درست شد.:5:
خب چند تا عكس از درختان و ميوه هاشون گزاشتم.
البته اين ها گياهاني هستن كه خيلي نايابن.
اولي عكس ميوه هاي درخت پول هست.
اين يكي هم عكس گياه زندگي يا life plant هست كه با خوردنش طول عمرتون زياد ميشه.
و اين هم گل گياه مرگ يا death plant هست:
و اين هم گياه نيستا سيم من در حال امضا دادن به يكي از طرفدار هاشه:
دوستان فهمیدم Pattern چیه
شما وقتی دارین برای سیم هاتون لباس انتخاب میکنید میتونید رنگ یا طرح روی بلوز رو عوض کنید
Pattern هم در واقع همون طرحی است که میتونید رو لباس بدین
*برای عوض کردن طرح لباس از همون عکسی که قلمو توشه استفاده کنین!(پایین سمت راست)
من خودم 40تا Pattern برای خودم ساختم که خیلی هم باحالن!
اگه کسی طرح لباس خواست عکس بده تا براش طرح لباس بکنم
هر جایی که بشه طرح رو عوض کرد(چه لباس چه مبل و...) Pattern حساب میشه
Pattern ها تو Buy Mode و Build Mode هم قابل استفاده هستن ولی دقیقا جاشو نمیدونم!
در کل هر جا بشه رو عکس قلمو کلیک کرد میشه طرح و Pattern هم انتخاب کرد
و اين هم گل گياه مرگ يا death plant هست
من یکی کاشتم ولی نمیدونم فایدش چیه؟
سيم من در حال امضا دادن به يكي از طرفدار هاشه:
فهمیدیم سیم تو سوپر استار هست اینقدر کلاس نیا:31:
دوستان فهمیدم Pattern چیه
شما وقتی دارین برای سیم هاتون لباس انتخاب میکنید میتونید رنگ یا طرح روی بلوز رو عوض کنید
Pattern هم در واقع همون طرحی است که میتونید رو لباس بدین
*برای عوض کردن طرح لباس از همون عکسی که قلمو توشه استفاده کنین!(پایین سمت راست)
من خودم 40تا Pattern برای خودم ساختم که خیلی هم باحالن!
اگه کسی طرح لباس خواست عکس بده تا براش طرح لباس بکنم
هر جایی که بشه طرح رو عوض کرد(چه لباس چه مبل و...) Pattern حساب میشه
Pattern ها تو Buy Mode و Build Mode هم قابل استفاده هستن ولی دقیقا جاشو نمیدونم!
در کل هر جا بشه رو عکس قلمو کلیک کرد میشه طرح و Pattern هم انتخاب کرد
من یکی کاشتم ولی نمیدونم فایدش چیه؟
فهمیدیم سیم تو سوپر استار هست اینقدر کلاس نیا:31:
خب كلي زحمت كشيدم بايد يه كلاسي بزارم؟:دی
به زودي كشف ميكنم گياه مرگ چه سود يا ضرري داره.
متاسفانه سايت tinypic رو ف.ي.ل.ت.ر كردن و نتونستم عكس هارو از اون سايت اپلود كنم وگرنه عكساش تو همين صفحه مي يومد.:10:
Armin.ASD97
14-06-2009, 23:43
سلام
حالا این امضا دادن ها چه سودی داره؟
من یه بار تونستم امضا بدم از اون به بعد گزینه قفل شده باید چیکار کنم؟
Khashayar King
15-06-2009, 00:01
واقعا جاب شده من توی پارک یه دونه پیدا کردم تو باغچم کاشتم بعدش رشد کرد همیمجوری سبزیجات میده کلی کارم رو راه انداخت !
خیلی طبیعی تر بود از چیزی که فکرشو کرده بودم
با تشکر , خشایار
سلام
حالا این امضا دادن ها چه سودی داره؟
من یه بار تونستم امضا بدم از اون به بعد گزینه قفل شده باید چیکار کنم؟
من كه براي 2 ساعت 1000 تا پول گرفتم.
اره براي منم قفل شده نميدونم چي ميخواد از جونم!
Armin.ASD97
15-06-2009, 01:05
این بازی رو ویندوز7 هم میخوره؟؟
(نسخه 7100)
Scary Feelings
15-06-2009, 01:10
سلام..دارم یه خونه میسازم که کف کنید..دارم روش کار میکنم..
راستی میشه مخ زنی که شوهر داره رو زد تا باهاش ازدواج کنم؟!
واقعا جاب شده من توی پارک یه دونه پیدا کردم تو باغچم کاشتم بعدش رشد کرد همیمجوری سبزیجات میده کلی کارم رو راه انداخت !
خیلی طبیعی تر بود از چیزی که فکرشو کرده بودم
آره من خونم شده جنگل!
اینقدر دونه پیدا کردم
تو پارک هر دفعه 5تا دونه میتونی پیدا کنی!
براي منم قفل شده نميدونم چي ميخواد از جونم!
یعنی چی قفل شده؟
راستی میشه مخ زنی که شوهر داره رو زد تا باهاش ازدواج کنم؟!
خواستن توانستن است!
ardavan_2008
15-06-2009, 08:45
این دونه ی سیب رو که من هیچ وقت ور نمی دارم یه بار یه دونه کیفیت خیلی خوب داشت اوردم کاشتم رشد نکرد....
بازیش زیاد تنوع نداره ادم خسته میشه چون شهرش چیزه جدیدی نداره متاسفانه اینطور نیست؟
بخوام خونه درست کنیم باید موقعه ای که با خانواده ایم خونه رو درست کنیم یا رو ی EDIT TOWNرو بزنم؟
Eshghe_door
15-06-2009, 09:33
Athlete
همونی که ورزشکاری هست
توپه عکسش
کمک
جواب منو ندادید که:19:
Bill Gates
15-06-2009, 09:51
سلام
دوستان عکس هایی از محل سکونت خودتون بزارید تا یکم ایده گیری کنیم از طراح و ... :دی
تشکر//
این واسه ما :
ardavan_2008
15-06-2009, 09:55
این دونه ی سیب رو که من هیچ وقت ور نمی دارم یه بار یه دونه کیفیت خیلی خوب داشت اوردم کاشتم رشد نکرد....
بازیش زیاد تنوع نداره ادم خسته میشه چون شهرش چیزه جدیدی نداره متاسفانه اینطور نیست؟
بخوام خونه درست کنیم باید موقعه ای که با خانواده ایم خونه رو درست کنیم یا رو ی EDIT TOWNرو بزنم؟
Athlete
همونی که ورزشکاری هست
توپه عکسش
کمک
شما باید شغل Athletic هم داشته باشین! همونی که یه توپه!
محل کارش از شهر یه کم دوره
وقتی سطح شغل شما به 10 رسید شما سوپراستار خواهید بوذ
باید بهش برسین
در کل مثل سیمز2 درختاش یه روزه رشد نمیکنن
کم کم نهال میشن بعد درخت
صبور باشید
روی EDIT TOWNرو بزنم؟
فکر کنم باید Edit Town رو بزنین بعد یه جای خالی رو انتخاب کنید تا بشه خونه ساخت
LORD GAMES
15-06-2009, 10:09
سلام
دوستان عکس هایی از محل سکونت خودتون بزارید تا یکم ایده گیری کنیم از طراح و ... :دی
تشکر//
این واسه ما :
چه قد خونتون بزرگ و قشنگ بید خودتون ساختین خونه رو ؟ :31:
اقا مي كم اين تفاوت اين سيمز مال بي سي با بقيه ي سيمز ها جيه ! تا برم ببينم بلاخره جي كارش بايد كرد !
Bill Gates
15-06-2009, 10:44
چه قد خونتون بزرگ و قشنگ بید خودتون ساختین خونه رو ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ها؟ :دی آره تابلو میزنه کاره دسته :دی
البته خونه یکم زیادی بزرگ ساختم 50% ازش خالی هست هنوز چیزه جدید به فکرم نرسیده اضافه کنم :دی نکته هم بماند هرشب پارتی داریم در خدمت باشیم :31:
aroosak_kooki
15-06-2009, 10:45
سلام به سیمز باز های عزیز
دوستان یه سوال ... چرا توی این سیمز بدون این که ازدواج کنی می تونی بچه دار بشی ؟؟؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا" ازدواج داره توش ؟ من که هیچ گزینه ای برای نامزدی یا ازدواج ندیدم ؟!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این صفحه ی چیت برای من باز نمیشه !!! حالا دارم با زور بازوی خودم نون در میارم ... تا الان تونستم 30000 تا پول جمع کنم و سیمزم هم سوپر استار شده در شغل گیتار زنی :دی تو اون سینما کار میکنه شریک زندگیشم رئیسشه
خیلی جالب بود برام ... خود رثیس سیمزم هم یه رثیس دیگه داره و خلاصه دست بالای دست بسیاره ....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا عکس از سیمز هام براتون میذارم ... خونم قشنگ نیست چون پول نداشتم خرج خونه کنم و بیشتر پولامو جمع کردم !!!
LORD GAMES
15-06-2009, 11:01
ها؟ :دی آره تابلو میزنه کاره دسته :دی
البته خونه یکم زیادی بزرگ ساختم 50% ازش خالی هست هنوز چیزه جدید به فکرم نرسیده اضافه کنم :دی نکته هم بماند هرشب پارتی داریم در خدمت باشیم :31:
وقت کنیم با خانواده میایم:10:
سلام به سیمز باز های عزیز
دوستان یه سوال ... چرا توی این سیمز بدون این که ازدواج کنی می تونی بچه دار بشی ؟؟؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا" ازدواج داره توش ؟ من که هیچ گزینه ای برای نامزدی یا ازدواج ندیدم ؟!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این صفحه ی چیت برای من باز نمیشه !!! حالا دارم با زور بازوی خودم نون در میارم ... تا الان تونستم 30000 تا پول جمع کنم و سیمزم هم سوپر استار شده در شغل گیتار زنی :biggrin: تو اون سینما کار میکنه شریک زندگیشم رئیسشه
خیلی جالب بود برام ... خود رثیس سیمزم هم یه رثیس دیگه داره و خلاصه دست بالای دست بسیاره ....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا عکس از سیمز هام براتون میذارم ... خونم قشنگ نیست چون پول نداشتم خرج خونه کنم و بیشتر پولامو جمع کردم !!!
من که تا حالا ندیدم بدون ازدواج بچه دار شد؟
شما چی کار میکنید اینطوری میشه؟
آره
اول باید رابطه شون صمیمی شه بعد ازدواج
معمولا تو قسمت Romantic یه گزینه هست به اسم Propose
اونو باید بزنی
aroosak_kooki
15-06-2009, 11:52
اینم خلاصه ای از سیمز های من ...
نمی دونم ... برای من که همچین گزینه ای نیومد!!! در sims 2 اینجوری بود ولی اینجا ....!!!
این پیرزنی که داره باغچه رو آب میده چه قدر لاغره :)
:دی
سمیز هات همه خوشکلن!! ولی به پای سیمز های من نمیرسن!!
kaka.ronaldo
15-06-2009, 12:02
اگه منوی چیت ها نیومد این کلید ها رو فشار بده شاید اومد اگه اومد بهم خبر بده.
ctrl+alt+start key+c
LORD GAMES
15-06-2009, 12:12
میشه عکس بدین ؟
اگه منوی چیت ها نیومد این کلید ها رو فشار بده شاید اومد اگه اومد بهم خبر بده.
ctrl+alt+start key+c
دکمه چیت اینه:
ctrl + shift + c
اااااا!
عكس بزار اگه راست ميگي!:دی
در مورد امضا دادن هم وقتي ماوس رو رو گزينه ي خاموش نگه ميدارم يه چرت و پرتي مينويسه بايد ببينم چي ميگه دقيقا نميزاره امضا بده:41:
منم سيمام پير شدن وگرنه خيلي توپ بودن!
حالا يه سيم ساختم ميخوام به عنوان دامادم ازش استفاده كنم ، اون خيلي خوش تيپه. عكسشم اينه:
اين tiny pic هم كه بستن مجبوريم با سايت هاي درپيت اپلود كنيم!
اهان اومد ايناهاش:
مي كم يه مشكل ! من يه سيمز خريدم ! دو تا دي وي دي هست توي هر دي وي دي تعداد زيادي فايل هايي هست كه با zip ميشناستشون .... البته فرمت هاي عجق وجقي دارن ! اينا رو جه طوري بايد نصب كنم؟
مي كم يه مشكل ! من يه سيمز خريدم ! دو تا دي وي دي هست توي هر دي وي دي تعداد زيادي فايل هايي هست كه با zip ميشناستشون .... البته فرمت هاي عجق وجقي دارن ! اينا رو جه طوري بايد نصب كنم؟
احتمالا فرمت Part01 Exe هست
رو اون کلیک کن و آدرس بده همه فایل ها رو اونجا Extract میکنه
بعد اونجا فایل نصب سیمز3 هست!
نه ! دو تا دي وي ديه ! توي هر كدوم حدود 30 تا فايل هست ! با فرمت هايي مثل r30 ! با winrar هم كه بازش مي كنم ارور مي ده !!!
اااااا!
عكس بزار اگه راست ميگي!:دی
در مورد امضا دادن هم وقتي ماوس رو رو گزينه ي خاموش نگه ميدارم يه چرت و پرتي مينويسه بايد ببينم چي ميگه دقيقا نميزاره امضا بده:41:
منم سيمام پير شدن وگرنه خيلي توپ بودن!
حالا يه سيم ساختم ميخوام به عنوان دامادم ازش استفاده كنم ، اون خيلي خوش تيپه. عكسشم اينه:
اين tiny pic هم كه بستن مجبوريم با سايت هاي درپيت اپلود كنيم!
اهان اومد ايناهاش:
E e این قشنگه؟ :18:
اگه سیمز منو ببینی چی میگی پس؟
حیف که عکسشو ندارم و انترنت ها هم قاطه وگرنه بهت میگفتم :دی :31:
فقط یک راهنمایی میکنم :
هرکی بازیه Devil May Cry 4 رو بازی کرده شبیه شخصیت Nero هستش!
دیگه از اون خوشتیپ ترم مگه هست ؟ :دی :31:
کسی از پک هاش خبر نداره؟؟
اینجوری که هیچ غلتی نمی تونیم کنیم
E e این قشنگه؟ :18:
اگه سیمز منو ببینی چی میگی پس؟
حیف که عکسشو ندارم و انترنت ها هم قاطه وگرنه بهت میگفتم :دی :31:
فقط یک راهنمایی میکنم :
هرکی بازیه Devil May Cry 4 رو بازی کرده شبیه شخصیت Nero هستش!
دیگه از اون خوشتیپ ترم مگه هست ؟ :دی :31:
البته نرو كه خوشتيپه ولي خيلي خوشم نيومد ازش.
سيم به اين زيبايي!
راستي برين الماس جمع كنيد و بريد تو گروه مخصوص مسابقه.
SunSetValley*Empty
این هم برای کسانی که اهل شهر ساختن هستن
همون شهره سیمز هست ولی هیچی نداره
kaka.ronaldo
15-06-2009, 16:21
میدونم ماله چیت alt + ctrl +c هست ولی یه جایی خوندم که باید برا بعضی از pc ها start رو هم گرفت تا چیت کنسول بیاد
بچه ها میشه یکی اینو معنی کنه
بعدش من یه رمز پیدا کردم که یه روزه سوپر استار شدم بعد شبش دکتر شدم و بعد یکم خوابیدم صبح که شد دانشمند شدم
ali_santoori
15-06-2009, 16:30
ببخشید بچه ها من وقتی تو بعضی از مکان ها میرم داخلش رو نشون نمیده. مثل:اداره پلیس،سینما،ورزشگاه و ... میخاستم بدونم مال همه اینجوری هست؟
ببخشید بچه ها من وقتی تو بعضی از مکان ها میرم داخلش رو نشون نمیده. مثل:اداره پلیس،سینما،ورزشگاه و ... میخاستم بدونم مال همه اینجوری هست؟
اره دوست عزيز اصلا برنامه ي بازي همينجور هست كه داخل فروشگاه ها و ادارات كاري رو نشون نميده.:10:
یک توضیحی برای فایل های دانلودی بدم
فایل های دانلود رو بعد از اینکه به پوشه ی دانلود منتقل کردید به این قسمت برید و گزینه ها رو فعال کنید و دکمه ی install رو بزنید تا توی بازی بیاد ، در غیر این صورت اجرا نمیشه ، ربطی به ورژن بازی هم نداره
Armin.ASD97
17-06-2009, 11:23
یک توضیحی برای فایل های دانلودی بدم
فایل های دانلود رو بعد از اینکه به پوشه ی دانلود منتقل کردید به این قسمت برید و گزینه ها رو فعال کنید و دکمه ی install رو بزنید تا توی بازی بیاد ، در غیر این صورت اجرا نمیشه ، ربطی به ورژن بازی هم نداره
خوب ما هم همین کار رو میکنیم تو اون قسمت هم میاد اما وقتی تو بازی می خوایم استفاده کنیم هیچی نیست.(مال من که هیچی نیومد):41:
خوب ما هم همین کار رو میکنیم تو اون قسمت هم میاد اما وقتی تو بازی می خوایم استفاده کنیم هیچی نیست.(مال من که هیچی نیومد):41:
بازم میگم دقت کنید که همه ی فایل ها رو تیک بزنید بعد دکمه ی install رو اون پایین بزنید تا یک صفحه بیاد و درصدها پر بشه ، اینجوری قطعا توی بازی میاد
برای من که جواب داد ، در صورتی که قبل از اینکه install رو نزده بودم کار نمیکردن :46:
Eshghe_door
17-06-2009, 13:26
چجوری دانلود میکنین بچه ها؟
من همون مشکل که گفتم رو دارم
کد میخواد که میزنم قبولش نمیکنه
چی کنم؟
خوب ما هم همین کار رو میکنیم تو اون قسمت هم میاد اما وقتی تو بازی می خوایم استفاده کنیم هیچی نیست.(مال من که هیچی نیومد)
شاید شما Pattern دانلود کردین
این مطلب رو بخونید اگه میخواین بدونین Pattern چیه و کاراییش کجاست؟
Mohammad_222
17-06-2009, 13:49
از کجاباید دانلودکنیم؟
ما که وضع بد تری داریم این شهر جدید رو که دانلود کردم وقتی زدم اینستال شه دو مرحله ای شد و در مرحله ی دوم سریع 100% پر شد و گفت اررور شما نیاز به برنامه ی آبدیت و اینا یه چیزی مثل این گفت دارید میشه بگید چی میخواد؟!
???? !!!!! كسي نبود جواب بده !
ببخشید من از شما یه سوال داشتم شما تا حالا بازی نصب نکردید؟!!!!!!!!!!!!!!!!خوب باید از اتوران برید الکی اسپم نکنید این که چیز معلومیه می خواید از داخلش برید؟!
ما که وضع بد تری داریم این شهر جدید رو که دانلود کردم وقتی زدم اینستال شه دو مرحله ای شد و در مرحله ی دوم سریع 100% پر شد و گفت اررور شما نیاز به برنامه ی آبدیت و اینا یه چیزی مثل این گفت دارید میشه بگید چی میخواد؟!
ببخشید من از شما یه سوال داشتم شما تا حالا بازی نصب نکردید؟!!!!!!!!!!!!!!!!خوب باید از اتوران برید الکی اسپم نکنید این که چیز معلومیه می خواید از داخلش برید؟!
برادر اين يكم فرق مي كرد ... ! به خاطر دي وي دي رامم فايل ها رو unrar نمي كرد ! بردم يه دي وي دي رام ديكه رايت كردم سرعت كم تر ! اومد !
ببين ! اين اتوران نداره ! دي وي دي اصلي(كه احتمالا دي وي دي 8 بوده ...) رو توي دو تا دي وي دي جا داده و بعد هم كه درايو مجازي مي زني سيستم فكر مي كنه بازي اصل هست ...
در ضمن ! توهين نكنين ! من ابدا اسبم نمي دم (حداقل يه جا هم كه بست درست و حسابي مي زاريم مي كن اسبم مي دي !!!!):27::27::27:
فعلا دارم نصبش مي كنم از طريق درايو مجازي !
اول اینکه کل دی وی دی ها فقط 2 تا بود برا ما هم دو تا بود ممکنه دی وی دی رامتون 8 X نبوده باشه یا کلا خراب بوده اگه اتوران نداشته باشه که وضعش به الجدی خرابه.gif
HoJJaT_007
17-06-2009, 15:36
خب من هاردم که پرید مادربوردمم پرید رفتم از نو خریدم رمم دو گیگ شد خلاصه خفن
فکر نکنم دیگه مشکل استند بای شدن باشه .
فقط حیف که خونه بزرگی که ساخته بودم پرید
دیتامم پرید
ولی در کل میخوام یکی دیگه بسازم . میشه عکسای خونه هاتونو بدید الگو بگیرم :d
آخه من خونه بزرگ میسازم
توش هیچی ندارم بذارم !
یه خونه میخوام سه خوابه یا دوخوابه مهم نیستش باغچه + استخر میخوام بسازم مثل قبلی
ممنون
simslove
17-06-2009, 16:25
1-يك مشكللللللللللللللللل بزرگ دارمممممممممممممممم
سيمم لول 4 چاميسترا داره ولي وقتي رو اينه ميزنم هيچي از اسكيلش بالا نميره!!( اخه واسه كارش لازمه) و تو قسمت سكيلاش تو عكسه اون رنگ سبزه پر هست ولي بازم اسكيلش زياد نميشه!!(شكلك گريه)
2- مگي جان اين لباس و موها رو از كجا دانلود كردي؟
فکر کنم از خود سایت EA دانلود کردن!
اخه من همچین مدل مویی رو تو سایت EA دیدم
سيمم لول 4 چاميسترا داره ولي وقتي رو اينه ميزنم هيچي از اسكيلش بالا نميره!!( اخه واسه كارش لازمه) و تو قسمت سكيلاش تو عكسه اون رنگ سبزه پر هست ولي بازم اسكيلش زياد نميشه!!(شكلك گريه)
منم این مشکل رو داشتم!
براي من اين مشكل رو نداشتم ولي به نظر من تنها دليلي كه ميشه براش اورد اينه كه: اين يك باگ بزرگ هستش:13:
عزیزان من این مشکل نیست
برای حرفه ای شدن در چامیسترا باید دوست های زیادی پیدا کنید ....
اگه فلش رو روی درجه اسکیل داشته باشی خودش بهت میگه چند تا رفیق لازم داری
اول اینکه کل دی وی دی ها فقط 2 تا بود برا ما هم دو تا بود ممکنه دی وی دی رامتون 8 X نبوده باشه یا کلا خراب بوده اگه اتوران نداشته باشه که وضعش به الجدی خرابه![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز جرا شما كوش نمي كني من جي مي كم !!!!
بابا اين جايي كه ازش خريدم ! 2 تا دي وي دي بود ! كه اين دو تا تازه دي وي دي (يا دي وي دي هاي !!!) اصلي رو به صورت rar در اورده بود !
حالا من هر جي بكم ! بعد طرف با سرعت 20 ايكس دي وي دي رو زده بود ! كه دي وي دي رام منم مشكل بيدا كرد ولي بعدش درست شد !
!!!
خب حالا يه مشكل جديد دارم ! فقط اميدوارم نكين مشكل از كارت كرافيكمه !!!(جون احتمالا همين رو مي كين !!!)
من كارت كرافيكم جي فورس 5500 هست ! يعني يه خورده كمتر از اون سيستمي كه خود شركتش ارايه داده ! ولي فكر نكنم مشكلي داشته باشه !! جون من قبلا هم روي سيستمم بازي هايي رو نصب كرده بودم كه سيستم مورد نظرش از سيستم من بيشتر بود !
ولي خب خلاصه ! فكر كنم مشكل از تنظيمات كارت كرافيكه ! اين ارور رو بهم ميده ... :
مشکل از کارت گرافیکه:دی
عزیزان این قدر ها هم سخت نیست برید جلوی آیینه چاریسماتون زیاد میشه.....همون practice حالا رومانتیک یا معمولی فرقی نفکوله ولی اگه رومانتیک برید سریع تر با دخترا ارتباط بر قرار میکنید وقتی این اسکیل میره بالا که اون استوانه ای که بالای سر سیمتون هست بره بالا تا آخرش بره حتما به این توجه نمی کنید....
حجت جان عکس خونمو چون لینک نداشت توی پیغام خصوصی برات فرستادم.
1-
2. اینا رو از یک سایت دانلود کردم ، لینکش هم تورنت بود ، حدود 218 مگابایت بودن همشون با هم ، شهر riverviwe هم توش هست
در ضمن zende جان اینو که همه می دونند
مساله اینجاست که وقتی میری جلوی آینه هیچ اسکیلی پر نمیشه.....
من منظور شمارو نمی گیرم باید اسکیل چاریسما پر شه خوب معلومه زمان میبره باید ببینه اون استوانه ای که گفتم پر میشه یا نه.
من منظور شمارو نمی گیرم باید اسکیل چاریسما پر شه خوب معلومه زمان میبره باید ببینه اون استوانه ای که گفتم پر میشه یا نه.
مسئله اینه که اصلا استوانه نمیاد
یه لحظه میاد دوباره سریع میره
Big-Boss
17-06-2009, 19:01
مسئله اینه که اصلا استوانه نمیاد
یه لحظه میاد دوباره سریع میره
شما به تعداد کافی دوست ندارید برای اینکه کاریزما رو از حد خاصی بیشتر کنید باید دوستان بیشتری پیدا کنید
مشکل از کارت گرافیکه:دی
عزیزان این قدر ها هم سخت نیست برید جلوی آیینه چاریسماتون زیاد میشه.....همون practice حالا رومانتیک یا معمولی فرقی نفکوله ولی اگه رومانتیک برید سریع تر با دخترا ارتباط بر قرار میکنید وقتی این اسکیل میره بالا که اون استوانه ای که بالای سر سیمتون هست بره بالا تا آخرش بره حتما به این توجه نمی کنید....
حجت جان عکس خونمو چون لینک نداشت توی پیغام خصوصی برات فرستادم.
مشكل از كارت كرافيك نيست ! مشكل از تنظيماتشه و اكه كسي خواست بكه تا بهش توضيح بدم كجا بايد درستش كنه !!! هيج كس جز خودم مشكلاتم رو حل نكرد !!! استاد استادان ! شهريار شهرياران ! (خيلي بلد بودما ولي فعلا بريم سيمز بزنيم !!!) بيشقراول بيشقراولان !!! برسام خان كبير كبيران !!! شاه شاهان !(كبي رايت ميدون امام ! بالا سر مسجد شاه عباس نوشته ! نيم ساعت بايد لقب هاش رو بخوني ! )
عجب جمله ي قصاري !
راستي مكي جان بي زحمت اون لينك تورنت رو بزار ما هم دانلود مي كنيم ! مكه ما جمونه ؟ :8:
ایول منم که همینو گفتم
باید دوست های زیادی پیدا کنی و رابطه خودت رو باهاشون خوب کنی
مشكل جديد !!! وقتي وارد بازي ميشم و روي شهر كليك مي كنم ! وقتي مي خواد وارد شهر بشه تا وسطاش ميره يهووييي اين ماكروسافت اين صفحه ي ابي معروفش رو (همون صفحه ي مرك !!!) مي اره جلو جشمون ! فكر كنم به برنامه زيادي اختيارات دادم مي خواد وارد رم بشه كه ويندوز نمي زاره ! !!! نمي زارن يه بازي خوش از كلومون بايين بره ها !
HoJJaT_007
17-06-2009, 20:13
آقا من یک سیم ساختم مرد هستش رفتم تو کار پروفشنال اسپرت که سوپر استار داره
فقط میخوام ازدواج کنه زن خوب نداره :D
خودم یه سیم ساختم که میخوام با اون ازدواج کنه . حالا چیکار کنم این بره بغل اون توی یه خونه دیگه که با هم آشنا بشن و ... :D آخر سرم بره خونه مرده آخه خونه سیم مرد من خیلی بزرگ ساختم :D
آقا من یک سیم ساختم مرد هستش رفتم تو کار پروفشنال اسپرت که سوپر استار داره
فقط میخوام ازدواج کنه زن خوب نداره :D
خودم یه سیم ساختم که میخوام با اون ازدواج کنه . حالا چیکار کنم این بره بغل اون توی یه خونه دیگه که با هم آشنا بشن و ... :D آخر سرم بره خونه مرده آخه خونه سیم مرد من خیلی بزرگ ساختم :D
از option گزينه ي edit town رو بزنيد بعد سيمي رو كه ساختيد مثل سيمز 2 انتخابش كنيد بعد هم بفرستيدش به همون خونه اي كه ميخواين.:10:
HoJJaT_007
17-06-2009, 20:33
خب بنده گند زدم
خونه ای که ساخته بودم قبلا پرید
کسی لینکی نداره یه خونه بزرگ و شیک با استخر و باغچه و از اینا دانلود کنیم آماده ؟ خونه های خود بازی که فکسنی هستش همشون
خونه آماده تو اینترنت نیست ؟
زیاد هست...
مسئله اینه که آدرس بدیم تبلیغ میشه!
حالا جوش نزن!!
خودم دارم یه فروم برای سیمز میزنم!
اونجا خیلی وسیله میزارم
Armin.ASD97
17-06-2009, 21:44
آخی بالاخره تموم شد:26::19:
من ظهر یه کرک واسه ویستا دانلود کردم دیگه ویندوزام بالا نیومدن:41:
مجبور شدم هارد رو فرمت کنم و ویندوز هام رو از اول نصب کنم:13:
حالا هم نصب سیمز تموم شد:19:
خیلی بد شد خوانواده پولدارم پرید:41:
حالا یکی کمک میکنه بگه من با این رنگ دیوار ها و لباس ها و... که نصب میشن اما توبازی نمیان چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:20:
Pattern هایی که شما دانلود میکنید از طریق قابل استفاده هستند(تو عکس)
HoJJaT_007
19-06-2009, 13:02
خب من یه خونه دازم زیرش استخره . یعنی خود بازی بوده . یکم کوچیکه بیشترش آبه
عکس خواستید میدم .
الان لول 8 فوتبالم .
دو روزه دارم بازی میکنم
چندین تا سنگ جواهراتی + 2 شمش طلا + 2 شمش نقره + 12 شمش آهن + 4 تا پروانه قهوه ای + 1 پروانه آبی + 1 کفشدوزک
خوبه؟
ضمنا من الان دارم سوپر استار میشم سن ازدواج چقدره ؟ من یه دختره رو میخوامش تا ازدواج نکرده هر دومونم young adult هستیم . اگه adult خودمو که هیچی ولی برم یکی بسازم که adult باشه ؟
فرق داره ؟
یعنی مثلا پسر باید adult و دختر میتونه Young adult باشه؟
سن ازدواج Adult و Young Adult هست
و فکر کنم یکی از زوجین Adult باشه میتونه با Young Adult ازدواج کنه
هر دو هم Adult یا Young Adult هم باشن میشه ازدواچ کرد
بالاخره برای سیمز3 چند تا صندلی و میز و تلویزیون و.... توپ گیر اوردم!!
سلام....
آقا ما اینو دیروز گرفتیم(بماند به چه بدبختی...هیچ جا نداشتن یا نمیدادن)
چن ساعت بازی کردم بعد کسل شدم
حوصله آدم سر میره
حالا شاید من بلد نیستم
خیلی تکراری میشه روزها
بعد این انرژِ رو چجوری میشه زیاد کرد بجز خوابیدن
چون من ساعت 9 صبح تا 3 سرکارم (ساعتی 25 دلار ناقابل !!)
بعد از اون هم انرژیم خیلی کم شده مجبورم برم بخوابم
تا پا میشم میبینم گشنه شدم بعد میبینم بقیه قضایا و...دوباره صبح شده باید برم سر کار!اصلا وقتی نمیمونه تو شهر یه دوری بزنم
کلا زیاد نتونستم بازی کنم باهاش
چجوری میشه کار کرد با پول زیاد؟
+
بعضی از وسایل خیلی گروون چه فایده ای داره؟مثلا بعضی تخت ها هست که خیلی گرونن...کارشون چیه ...انرژی رو سریعتر بالا میبرن؟
+
من با اون دختره کتاب فروشه رفیق شدم...حالا این شده جزئی از بازی یعنی میشه اون دختره رو هم انخاب کرد...جریان چیه؟ با هم ازدواج کردن..نه مراسمی نه چیزی!
همش تو خونه من پلاسه
خونه که چه عرض کنم هیچی پول ندارم
همون اول همه پول رو دادم دیوار ساختم حالا خونم فقط یدونه تخت داره و یدونه تلوزیون!
کلا یذره در مورد شیوه درست بازی کردن اگه ممکنه توضیح بدین..
ممنون.
==================
ادیت:
آقا من با این سیستم
q9400
2GB*2 Ram
HD4870
سرعتش کمه برای من!
البته همه چیز رو گذاشتم روی high....ولی خوب نباید کم باشه سرعت.
سلام....
آقا ما اینو دیروز گرفتیم(بماند به چه بدبختی...هیچ جا نداشتن یا نمیدادن)
چن ساعت بازی کردم بعد کسل شدم
حوصله آدم سر میره
حالا شاید من بلد نیستم
خیلی تکراری میشه روزها
1.بعد این انرژِی رو چجوری میشه زیاد کرد بجز خوابیدن
چون من ساعت 9 صبح تا 3 سرکارم (ساعتی 25 دلار ناقابل !!)
بعد از اون هم انرژیم خیلی کم شده مجبورم برم بخوابم
تا پا میشم میبینم گشنه شدم بعد میبینم بقیه قضایا و...
کلا زیاد نتونستم بازی کنم باهاش
2.چجوری میشه کار کرد با پول زیاد؟
+
3.بعضی از وسایل خیلی گروون چه فایده ای داره؟مثلا بعضی تخت ها هست که خیلی گرونن...کارشون چیه ...انرژی رو سریعتر بالا میبرن؟
+
من با اون دختره کتاب فروشه رفیق شدم...حالا این شده جزئی از بازی یعنی میشه اون دختره رو هم انخاب کرد...جریان چیه؟ با هم ازدواج کردن..نه مراسمی نه چیزی!
همش تو خونه من پلاسه
خونه که چه عرض کنم هیچی پول ندارم
4.همون اول همه پول رو دادم دیوار ساختم حالا خونم فقط یدونه تخت داره و یدونه تلوزیون!
5.کلا یذره در مورد شیوه درست بازی کردن اگه ممکنه توضیح بدین..
ممنون.
1.با قهوه خوردن که زیاد تاثیر نداره تو وسایل آشپزخونه تو قسمت Buy Mode هست
2.تو قسمت Job سمت چپ چند تا چیز نوشته و یه اسمایل کنارشون هست! اون اسمایل باید سبز باشه
هر کدوم از اونایی که نوشته رو باید داشته باشی!
مثلا تو شغل خوانندگی باید گیتار زدنت خوب باشه
با فوتبال باید ورزش زیاد بکنی!
وقتی همه اینا کاملا سبز باشن وقتی رفت سر کار Work Hard رو بزن بعد از 2 یا 3 روز پیشرفت میکنی تو کارت و پولت بیشتر میشه!
3.آره اون نیاز رو سریع تر برطرف میکنه بعضی وقتا هم Mood خوب میده بهت!(همون پایین صفحه وسط)
Mood همون روحیه است که هرچی بیشتر باشه فرد شاداب تره و تو کاراش بهتر پیشرفت میکنه
4.معمولا همه اول یه خونه خودِ سیمز رو برمیدارن! حالا اشکالی نداره! قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود
5.اول باید Needs یا همون نیاز هاتو که تو تبِ آخر هست برطرف کنی!
بعد Wish یا همون آرزو ها که پایین صفحه متمایل به چپ هست رو باید بهشون توجه کنی(4تا خونه خالی داره هر کاری که میتونی بکنی رو از بالاش انتخاب کن و انجام بده)
بعضی وقتا هم موبایلت زنگ میخوره بهت یه کار میگه!!
باید اون رو هم انجام بدی!
تو قسمتی هست که ستاره کشیده
بالایی کارای مربوط به شغل ِ
وسطی مربوط به Skillی که توش ماهری
سومی هم مسابقه های تو شهره که اگه میخوای شرکت کنی تو روزنامه یه روزایی یه گزینه هست Check Weekly Events رو باید بزنی بهت میگه کی و کجا چه خبر هست(مثلا بعضی وقتا مسابقه شطرنج ِ)
بعدش هم باید سعی کنی تو کارت پیشرفت کنی و خانواده تشکیل بدی
دستت درد نکنه
متوجه شدم
بجز این قسمت
چون دیروز هم هرکاری کردم متوجه نشدم
بعد Wish یا همون آرزو ها که پایین صفحه متمایل به چپ هست رو باید بهشون توجه کنی(4تا خونه خالی داره هر کاری که میتونی بکنی رو از بالاش انتخاب کن و انجام بده)
یه مقداری اگه ممکنه توضیح بدین...کارش چیه...چه سودی داره
اگه انجام ندیم (یا بدیم) چی میشه؟
اگر به روی سیمتون بزنید یه سری قسمت ها میاد یه جایی هست در سمت چپ چپ که 5 تا خونه داره 4 تا بهم چسبیده و 1 دونه بالاشه االبته از شما اجازه گرفته میشه که مثلا این آرزو رو بزاریم توی این قسمت یا نه با کلید چپ موس شما میگید بله و با کلید راست موس شما میگید نه وقتی گفتید بله(باید روش بزنید)اون کاری رو که ازتون میخواد انجام بدید تا سیمتون شاد بشه و مودش بره بالا.
دستت درد نکنه
متوجه شدم
بجز این قسمت
چون دیروز هم هرکاری کردم متوجه نشدم
نقل قول:
یه مقداری اگه ممکنه توضیح بدین...کارش چیه...چه سودی داره
اگه انجام ندیم (یا بدیم) چی میشه؟
شما اگه این کارارو انجام بدین امتیاز LifeTime Rewards میگیرد!
وقتی امتیاز شما 50.000 بشه شما میتونید یکی از وسایلی که بهتون کمک میکنه رو بخرید(مثلا : شما با 40.000 امتیاز میتونید Collection Helper بخرید که کارش اینه که هرچی رو شما بخواین تو Map بهتون نشون میده مثل دونه برای کاشتن یا الماس که بتونین تو مسابقه سایت شرکن کنید و یه راه پول در اوردن هم هست)
LifeTime Rewards یه قسمت داره ولی دقیقا نمیدونم کدومه!
هر Wish یه LifeTime Rewardی داره که اگه انجامش بدی بهت میده!
بهتره اگه میتونین انجام بدین!
LifeTime Rewardتون هر چه قدر بیشتر باشه عمر سیمز هاتون بیشتره!
نکته : هر سیمز یه LifeTime Reward جدا داره
آقا ممنون از همگی
گرفتم چی شد...
انشالله وقتی پولدار شدیم بروبچ رو یه شام دعوت میکنم!
simslove
19-06-2009, 14:46
مگي جان ميشه اون لينك رو بزاري همون 128 ميگ هست
مگي جان ميشه اون لينك رو بزاري همون 128 ميگ هست
فایل تورنتش رو فقط دارم
بزاریدش توی BitTorrent و دانلودش کنید
HoJJaT_007
19-06-2009, 15:52
هورا
من سوپر استار فوتبال شدم
فعلا که هر جا میرم همه نگام میکنند ولی کسی امضا نمیگیره
الان 50 هزار تا Life Time Happeins دارم . البته 70 هزار تا باید داشتم که ضدم یکی از خصوصیاتمو عوض کنه . اونم این بود که کم بخوابه . آخه تا از سر کار برمیگدشت میخوابید . الان ساعت 3 میخوابه 8 بیدار میشه !
الان چه REWARD بزنم فعال شه ؟ یا صبر کنم 75 هزار تا ؟ الان ارزوی دیگه ای نداره ؟
راستی من الان حدود 21 هزار دلار پول دارم با یه خونه بزرگ به نظرتون چیکارش کنم ؟ مجرده
دیگه سر کار نره یا ادامه بده؟ اگه ادامه بده چی میشه؟
راستی توی شهرش زن مناسب واسه ازدواج نیست ؟ :دی
سنش که Young Adult باشه .
بعد مجرد باشه
بعدشم کار داشته باشه یا نه مهم نیست
میگم نمیشه یه سوپر استار سینما مثلا پیدا کنیم طرف زن باشه و .. :دی
آخه این سیمم مجرده حوصلش سر میره :دی
از نظر ظاهریم ... :d
اگه پیدا کردید به مام بگید :d
راهنمای گام به گام در مورد سوالاتون!:دی:
خوب در مورد اینکه کسی امضا نمی گیره باید اینکارو انجام بدید:جاهایی که به شما کار میدن یعنی میتونید اونجا کار کنید و رنگش توی نقشه قرمز رنگه این گزینه توش هست:hold premere این گزینه رو شما بزنید سیم شما با لباسش میره اونجا میایسته و مردم نگاش میکنن و امضا می گیرن اینکار در افسانه ی فوتبال بودن ممکنه نه سوپر استار بودن شما یک درجه ی دیگر نیاز دارید.
75 هزار تا یک دستگاه تلپورت هست خیلی هم خوب نیست من تجربشو دارم پس نیازی نیست بگیریدش بهتره بگم اصلا خوب نیست شما چیز های دیگه رو فعال کنید مثلا یکی از چیز های خوب Fast learner یعنی یادگیری سریع هست که شما باهاش میتویند سریع تر اسکیل یاد بگیرید حالا چیز های متنوع خیلی هست.
شما اگه اون 21 هزار دلارو به صورت اضافه دارید و همه ی چیز های گرونو خریدید بهتره برید یه جا سرمایه دار شید خیلی بهتره میزنید روی جایی که به شما کار میده یعنی شما میتونید توش استخدام شید این گزینه اگه پول کافی داشته باشید میاد:become a partner یعنی سرمایه دار شدن این رو که بزنید هر دوشنبه روی اون شرکت بزنید میرید پولتونو میگیرید حالا بسته به نوع سرمایه داریتون همون قدر پول میگیرید یعنی هرچی پول بدی آش میخوری اگه شرکتو گم کنید که امکان نداره هنگامی که پول میدید و سرمایه دار میشید یک تابلو در کیف شما میاد که هر دو شنبه روش بزنید این گزینه هست collect money 00000$ به جای 0 می تونه مقدار پول باشه اگرم دوشنبه نباشه بازم 0 هست روی اون مکان اصلی هم که بزنید بازم همین گزینه برای گرفتن پول هست.
وقتی سرمایه دار میشه سیمتون مفت خور میشه دیگه اون میل شماست که سیم شما بشینه و مفت خوری کنه یا اینکه بره سرکار و جون بکنه!
بهترین زن برای ازدواج که یونگ ادولت باشه هولی هست holy که در خونه ی صورتی رنگی هست یعنی دیواراش صورتیه دو تا پارکینگ هم داره اگه شما خونتونو توی اون بزرگترین زمین شهر بنا کردید سمت راستتون اون خانواده هستند یه خانواده ی پول دار دخترش از نظر ظاهری بد نیست کاری نداره مجرده وقتی شما این کارو کردید چند تا انتخاب دارید اینکه دختررو بیارید خونتون یا شما بشید داماد سرخونه این گزینه برای کسایی هست که خونه ی کوچک دارن و می تونن این کارو بکنن:وقتی ازدواج کردن داماد سرخونه شن و اختیار همه ی اعضا رو به دست بگیرن سپس به روی مامان یا بابای طرف کلیک کنن و بزنن موو و اون دوتارو از خونه بندازن بیرون وقتی این گزینه میاد شما میتونید گزینه ی kick out رو فعال کنید تا این اتفاق بیافته و پولارو بالا بکشید!امید وارم خوشتون اومده باشه.
در ضمن فاصله ی بین جمله هاتون بیش از حد زیاده در فاصله گذاشتن بین جمله ها دقت کنید تا اسپم حساب نشه و پاک نشه با تشکر.
سلام ، سلام!
يه رمز جديد:
testingcheatsenabled true
با اين رمز ديگه نميخواد براي تلپورت يا اين كه سيمتون كم بخوابه يا كم غذا بخوره و يا ... امتياز اسپرين بگيريد.
ميتونيد با درگ كردن احتياجاتتون رو پر كنيد يا با گرفتن شيفت و كليك كردن رو زمين ميتونيد خودتون رو تلپورت كنيد.:10:
HoJJaT_007
19-06-2009, 17:38
ممنون از راهنماییت
بنده سهام کلی جا رو دارم :d
پولشم میگیرم
ماشینم آخرین مدله
خونم که خوبه ولی یه بزرگ تر میخوام
راستی گزینه ازدواج کدومه ؟ اول چیکار کنم ؟ بعد Kiss ...:دی
ممنون از راهنماییت
بنده سهام کلی جا رو دارم :d
پولشم میگیرم
ماشینم آخرین مدله
خونم که خوبه ولی یه بزرگ تر میخوام
راستی گزینه ازدواج کدومه ؟ اول چیکار کنم ؟ بعد Kiss ...:دی
اولا اگر زن مناسب رو توی شهر پیدا نمیکنید میتونید خودتون بسازیدش و مثلا توی یکی از خونه های شهر قرارش بدید ;)
برای ازدواج به ترتیب : اول از همه going Steady هست بعد marriage بعد هم یا میتونید جشن بگیرید یا یک گزینه ی ازدواج مخفیانه میاد که سریع ازدواج میکنن
mahyarSAMSUNG
19-06-2009, 19:47
آقا من این بازی رو نصب کردم و حدود 1 هفته ای میشه بازی میکنم ! من یه مشکلی دارم ! تمام وقتم به کار کردن و خابیدن صرف میشه اصلا وقت نمیشه با کسی بیرون برم با کسی حرف بزنم . آیا راهی داره کمتر خسته بشن ؟ یا راهی داره که این قسمت خوابشون سریعتر پر بشه . البته اینو بگم که من بهترین تخت رو براشون خریدما همون 3500 دلاری ! ولی بازم وقت معاشرت با اینو و لون رو پیدا نمیکنم ! الان که دیگه پیر شد رفت .انشاالله یاد دادین بهم واسه نسل بعد امتحان میکنم !
یه چیز دیگه . موبایلم وقتی زنگ میزنه یه چیزی میاد که yes و no داره !من اون علامت تیک رو میزنم یه چیزی میره تو همون قسمت ستاره اون پایین . ولی نمیدونم چیه ! بعضی موقع ها هم یه ساعت و تاریخی داده ! که اونم نمیدونم چیه !
راههای افزایش حقوق رو هم بگید ؟ البته کتاب خوندم و ... رو بلدم . ولی مثلا کتاب خوندنشون در لول های آخر خیلی طول میکشه نمیرسم که انجام بدم سریع ماشین اداره میاد دنبالشون . راهی هست که سریعتر تموم بشه ؟!
HoJJaT_007
19-06-2009, 19:49
سآقا ما با یکی ازدواج کردیم حالا میخوام طلاقش بدم برم یه زن دیگه بگیرم
نمیشه ؟
اثراتش چیه ؟ یعنی طوری میشه؟
---
شما باید سعیتو بکنی 25 هزار تو life time پیدا کنی بعد مثل خودم بره mid car چی چی رو بخری از قسمت rewards بعد میتونی خصوصیاتتو عوض کنی . این گزینه رو بدذار جای چیزی که لازم نیست :
Light Sleeper
سآقا ما با یکی ازدواج کردیم حالا میخوام طلاقش بدم برم یه زن دیگه بگیرم
نمیشه ؟
:biggrin:
اثراتش چیه ؟ یعنی طوری میشه؟
میشه! ولی عواقب رو نمیدونم!
تو منوی حرف زدن mean رو بزن بعد Break Up...
به هم میزنن
HoJJaT_007
19-06-2009, 20:30
طلاقش دادم چیکار کنم بره بیرون از خونه کلا
Armin.ASD97
19-06-2009, 22:25
طلاقش دادم چیکار کنم بره بیرون از خونه کلا
گزینه MOVE توی کامپیوتر.
گزینه رو می زنی اون آدمی رو که می خوای بفرستی بیرون رو میاری سمت چپ بعد کنترل می کنی تیک کنترل خوانواده سمت چپی فعال باشه بعد گزینه ای که کار MOVE رو انجام میده (اسمش یادم نیست)رو میزنی بعد آدمه میره.
(اسمش یادم نیست)
اسمش Make Active House Hold هست! که هر کدوم تیک بخورن اون خانواده اصلی میشه
HoJJaT_007
19-06-2009, 22:50
الان میشه با یه زن دیگه ازدواج کرد ؟ نمیشه که خیلی بده
میشه کی گفته نمیشه خوبشم میشه حتی می تونی روابطتو با زن اولت خوب کنی و دوباره با همون ازدواج کنی وقتی طلاق گرفتی دیگه آزادی.
نیما جان فکر می کنم منظور آرمین جان kick out باشه که در طی این گزینو سیمو میندازه بیرون و سیم برا خودش یه جایی میره و ما انتخاب نمی کنیم که میشه از توی نقشه دید.
HoJJaT_007
19-06-2009, 23:27
بهترین را edit town هستش . من انداختمش بیرون کلا از بازی
زنده جون یاهوتو آن کن
راستی زن دیگه ای به غیر از اون Holly چیه نیستش ؟
ظاهر مهمه پول مهم نیست :d
بهترین را edit town هستش . من انداختمش بیرون کلا از بازی
زنده جون یاهوتو آن کن
راستی زن دیگه ای به غیر از اون Holly چیه نیستش ؟
ظاهر مهمه پول مهم نیست :d
راستش من خيلي توجه كردم ولي يا من مشكل پسندم(!) يا زن خوشگل كم گير مياد.:31:
اگر خيلي دقت كنيد و بگرديد شايد گيرتون اومد ولي من يع توصيه ميكنم به شما:
از من ميشنويد وقت خودتون رو براي پيدا كردن زن به هدر نديد بريد خودتون يه سيم زن بسازيد بعد هم منتقلش كنيد تو خونه اي كه ميخوايد اينجوري راحت تر هم هست و به علاوه دقيقا هموني ميشه كه ميخوايد:46::10:
HoJJaT_007
20-06-2009, 01:41
بابا من خلاقیتم ضعیفه هر چی سعی کردم یه سیم ساختم اونم خوشگل نشد
اصلا من زن نمیتونم بسازم مرد میتونم
کسی سیم خوشگل پیش ساخته نداره بده ؟
کلکسیون نیست مثل همونی که برای خونه بود ؟
آقایون راهی نیست که وقتی مکانمو عوض میکنم چیزایی که کاشتم + الماسا و از این جور چیزای با ارزش مثل تابلو ها و قاب و اینا رو با خودم ببرم اون یکی خونه ؟
مخصوصا کلی درخت و گل و گیاه کاشتم نمیخوام بپرن آبم بهشون نمیدم آبیاری اتوماتیک زدم فقط دو روز یک بار یه برداشت میکنم :دی
خوب درختارو نمی تونید کاری بکنید ولی الماسارو میتونید بزارید توی کیفتون تابلو ها قاب ها و ... هم از همون قبیل اند درخت و گیاه رو کاریش نمیشه کرد ولی اگه یخچالتون آخرین مدله یخچالم با خودتون ببرین چون غذاهای توش نیازه چیز دیگه ای نیاز نیست و بقیه قابل ساختن هست.
لطفا دو تا پست یه جا ندهید و از ویرایش کمک بگیرید.
با تشکر.
Armin.ASD97
20-06-2009, 11:02
یه راه دیگه هم هست که میرین تو قسمت خرید وسایل گزینه ای که به شکل جعبه هست رو می زنید. و وسایل رو نو اون کادر قرار می دید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.