مشاهده نسخه کامل
: The Sims 3 ( راهنمای آپدیت کردن بازی در پست اول)
کسی نمیخواد جواب بده من تابوت دارم توش خابیدم 100 بار!!!:19: چرا مومیایی نمیشه؟؟؟:41:؟؟؟چراوقتی عکس میگسرم سیم ها حرکت نمی کنند(سیم خودم)؟؟؟
کسی نمیخواد جواب بده من تابوت دارم توش خابیدم 100 بار!!!:19: چرا مومیایی نمیشه؟؟؟:41:؟؟؟چراوقتی عکس میگسرم سیم ها حرکت نمی کنند(سیم خودم)؟؟؟
مومیای!؟؟؟؟؟؟ :18:
شما نمیتونی مومیایی بشی که!! :31:
عکاس حرکت نمیکنه یا کسی که میخوای ازش عکس بگیری؟
شاید وقتی عکس میگیری زمان بازیت ثابت میشه یعنی دیگه ساعت نه میره جلو نه میره عقب
پایین صفحه هست
4 تا گزینه هست 1.زمان ثابت 2. سرعت معمولی 3. یکمی سریع 4. سریع
ممکنه وقتی عکس میگیره میره روی 1
حالا یه نگاهی کن :31:
مومیای!؟؟؟؟؟؟ :18:
شما نمیتونی مومیایی بشی که!! :31:
عکاس حرکت نمیکنه یا کسی که میخوای ازش عکس بگیری؟
عکاس حرکت نمی کنه :
---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:31 PM ----------
شاید وقتی عکس میگیری زمان بازیت ثابت میشه یعنی دیگه ساعت نه میره جلو نه میره عقب
پایین صفحه هست
4 تا گزینه هست 1.زمان ثابت 2. سرعت معمولی 3. یکمی سریع 4. سریع
ممکنه وقتی عکس میگیره میره روی 1
حالا یه نگاهی کن :31:
زمان رو 3 هست
عکاس حرکت نمی کنه کسی creat a world رو داره من دارم نصب کردم ولی ارور میده کرک میخواد!!!!!!:31:
---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:31 PM ----------
زمان رو 3 هست
خوب بعد از عکس گرفتن قاعدتا باید حرکت کنه.
مگر اینکه کادر عکاسی ظاهر میشه و شما عکستو نمیگیری اونم همینطوری سیخ وایمیسه!
در غیر این صورت باگه
کسی creat a world tool رو نداره من نصب کردم ارور میده آیا کرک میخواهد؟؟؟
---------- Post added at 03:38 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------
خوب بعد از عکس گرفتن قاعدتا باید حرکت کنه.
مگر اینکه کادر عکاسی ظاهر میشه و شما عکستو نمیگیری اونم همینطوری سیخ وایمیسه!
در غیر این صورت باگه
دقیقا نمیشه کاریش کرد ؟؟؟ :41: وقتی میزنم عکس رو بگیره یه صدایی میاد بعد عکس دوربین بالای صفحه میمونه عکس گرفته نمیشه تا مرگش سیخ وامیسته!!!!
wolfman_741
23-08-2011, 19:34
از سایت modthesims.info یه ماشین دانلود کردم و تو
\Documents\Electronic Arts\The Sims 3
پیست کردم
ولی تو قسمت ماشین ها چیزی اظافه نشد !
از سایت modthesims.info یه ماشین دانلود کردم و تو
\Documents\Electronic Arts\The Sims 3
پیست کردم
ولی تو قسمت ماشین ها چیزی اظافه نشد !
خوب بریزش توی این ادرس
البته باید بسازیش
مگی خانوم خودشون اینو به من یاد داده دمش گرم
توی خود فایل سیمز 3
که میشه این The Sims 3/Mods/Packages
حرف اول همه فولدر ها هم بزرگ باشه وگرنه توی بازی اجرا نمیشه
بعد همه فایل های دانلود رو اینجا بریزین
البته اگه فایل های دانلود اخرش package هست توی همین ادرسی که گفتم ریخته میشه
ولی اگه اخرش Sims3Pack هست توی این ادرس ریخته میشه
Document/Electronic Arts/The Sims 3/Downloads
و از طریق لانچر نصب میشه
دقیقا نمیشه کاریش کرد ؟؟؟ :41: وقتی میزنم عکس رو بگیره یه صدایی میاد بعد عکس دوربین بالای صفحه میمونه عکس گرفته نمیشه تا مرگش سیخ وامیسته!!!![/QUOTE]
کار من با چی حل میشه؟؟؟:31: کسی CREAT A WORLD TOOL BETA رو داره بامن ارور میده مینویسه : THE SIMS 3 GAME WAS NOT FOUND CREAT A WORLD TOOL - BETA MAY NOT FUNCTION PROPERLY کمک!!:19: سیمز 3 PETS کی میاد ؟؟؟
shaaheen
24-08-2011, 12:41
من دیروز تمام پک های سیمز رو نصب کردم و راحت وارد بازی شدمک و بازی کردم.اما امروز که اومدم بازی کنم آخر لودینگش دیگه جلو نمیره.کسی میدونه مشکلش چیه؟
دقیقا نمیشه کاریش کرد ؟؟؟ :41: وقتی میزنم عکس رو بگیره یه صدایی میاد بعد عکس دوربین بالای صفحه میمونه عکس گرفته نمیشه تا مرگش سیخ وامیسته!!!!
کار من با چی حل میشه؟؟؟:31: کسی CREAT A WORLD TOOL BETA رو داره بامن ارور میده مینویسه : THE SIMS 3 GAME WAS NOT FOUND CREAT A WORLD TOOL - BETA MAY NOT FUNCTION PROPERLY کمک!!:19: سیمز 3 PETS کی میاد ؟؟؟
اون سیمز به هیچ دردی نمیخوره خودتونو خسته نکنید
+
اون یک باگه. برای همین بهتره تا اومدن آپدیت عکس نگیری
+
گفته بودم که 18 اکتبر = 26 مهر
اطلاعات بیشتر اینجا :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من دیروز تمام پک های سیمز رو نصب کردم و راحت وارد بازی شدمک و بازی کردم.اما امروز که اومدم بازی کنم آخر لودینگش دیگه جلو نمیره.کسی میدونه مشکلش چیه؟
کدوم لودینگ؟ همون که وارد سیوتون میشه یا اونکه وارد بازی میشه؟
هیچ تغییری نسبت به دیروز نکرده؟
مثلا دانلودی چیزی نریختین؟
shaaheen
24-08-2011, 12:55
کدوم لودینگ؟ همون که وارد سیوتون میشه یا اونکه وارد بازی میشه؟
هیچ تغییری نسبت به دیروز نکرده؟
مثلا دانلودی چیزی نریختین؟[/QUOTE]
لود اولی درسته تونی که میخوام وارد خونه ی خودم بشم تا آخر میره ولی تموم نمیشه.نه چیزی دانلود نکردم.
کسی SERIAL CODE اصل سیمز رو داره نمیتونم توسایت سیمز عضوشم کمک چرا CREAT A WORLD بدرد نمیخوره؟؟؟
ghazalpoem
24-08-2011, 15:27
سلام من یه سوال داشتم:20:
من یه سری package file دانلود کردم بد ریختم تو پوشه mods خلاصه کار کرد و تو بازی نشون داد حالا الآن یه skin tone گرفتم که package file وقتی می ریزم تو همو پوشه نشون نمیده
تو پوشه mods/pachages هم هیچ فایل skin tone دیگری جز اونی که دانلود کردم ندارم!
یه سوال دیگه اینکه::20:
یه سیمز دانلود کردم که اون pack بود اونو نصبیدم کار کرد ولی وقتی پاکش میکنم میرم تو بازی میبینم که شلوارش و پوستش مونده!:13:! چه طوری اونا رو پاک کنم فایل هاشون کجا میره؟؟ !!
لود اولی درسته تونی که میخوام وارد خونه ی خودم بشم تا آخر میره ولی تموم نمیشه.نه چیزی دانلود نکردم.
اینو بریز توی محل نصب سیمز اصلی :
اگه درست نشد مشکل از سیوته که خراب شده.
کسی SERIAL CODE اصل سیمز رو داره نمیتونم توسایت سیمز عضوشم کمک چرا CREAT A WORLD بدرد نمیخوره؟؟؟
کلا کسی نمیتونه اونجا عضو شه چون سیمز های ما کرک شدس و اصل نیست.
+
اون نرم افزار برای ساخت شهره و کار کردن باهاش فوق العاده سخته. هنوز نسخه ی کاملش نیومده اون فقط یک دمو هست.
سلام من یه سوال داشتم:20:
من یه سری package file دانلود کردم بد ریختم تو پوشه mods خلاصه کار کرد و تو بازی نشون داد حالا الآن یه skin tone گرفتم که package file وقتی می ریزم تو همو پوشه نشون نمیده
تو پوشه mods/pachages هم هیچ فایل skin tone دیگری جز اونی که دانلود کردم ندارم!
یه سوال دیگه اینکه::20:
یه سیمز دانلود کردم که اون pack بود اونو نصبیدم کار کرد ولی وقتی پاکش میکنم میرم تو بازی میبینم که شلوارش و پوستش مونده!:13:! چه طوری اونا رو پاک کنم فایل هاشون کجا میره؟؟ !!
یا خرابه یا جایگزین یکی از تون های اصلی شده
...
یعنی چی؟؟؟!! متوجه منظورت نشدم
shaaheen
24-08-2011, 17:43
اینو بریز توی محل نصب سیمز اصلی :
اگه درست نشد مشکل از سیوته که خراب شده.
کلا کسی نمیتونه اونجا عضو شه چون سیمز های ما کرک شدس و اصل نیست.
+
اون نرم افزار برای ساخت شهره و کار کردن باهاش فوق العاده سخته. هنوز نسخه ی کاملش نیومده اون فقط یک دمو هست.
...
مرسی درست شد.یادم رفته بود دیروز اون فایلو عوض کرده بودم که شطرنجی شدن (سانسور) از بین بره.قبلا که میکردم اینجوری خراب نمیشد!!!!
shb.diana
24-08-2011, 21:15
سلام من نمی تونم به داخل مکان های عمومی Sims 3 برم.باید چی کار کنم.درضمن من یه سری لوازم نقاشی ، خیاطی و میکروفن و اینجور چیزا دانلود کردم،نصبشونم با Sims launcher کامل انجام دادم ، ولی تو گیم نمی تونم پیداشون کنم.میشه راهنماییم کنین.
باتشکر
سلام من نمی تونم به داخل مکان های عمومی Sims 3 برم.باید چی کار کنم.درضمن من یه سری لوازم نقاشی ، خیاطی و میکروفن و اینجور چیزا دانلود کردم،نصبشونم با Sims launcher کامل انجام دادم ، ولی تو گیم نمی تونم پیداشون کنم.میشه راهنماییم کنین.
باتشکر
نمیشه تو اماکن عمومی رفت :31: توی buy mode عکس دایره سفید رنگ که توش علامت سیمز 3 رو داره:10:
shb.diana
25-08-2011, 00:43
کدوم دایره سفید؟
ghazalpoem
25-08-2011, 01:03
...
آخه همه این skin هایی که میگیرم اینجوریه فقط با اینا مشکل دارم نشون نمیده!!
منظورم اینه که اون سیمز رو که از game launcher پاک میکنم بعد که میرم داخل بازی میبینمskin tone اون سیمزم و لباس هاش تو بازی هست به جز خود سیمز که پاکش کردم حالا من می خوام اونا رو هم پاک کنم!:20:
باتشکر
کدوم دایره سفید؟
مثال: اگر صندلی دانلود کردین توی صندلیحا میرید شما تا حالا پک نصب کردید ؟
باتشکر
سلام
من این پست رو دوباره میگم :::
خوب بریزش توی این ادرس
البته باید بسازیش
مگی خانوم خودشون اینو به من یاد داده دمش گرم
توی خود فایل سیمز 3
که میشه این The Sims 3/Mods/Packages
حرف اول همه فولدر ها هم بزرگ باشه وگرنه توی بازی اجرا نمیشه
بعد همه فایل های دانلود رو اینجا بریزین
البته اگه فایل های دانلود اخرش package هست توی همین ادرسی که گفتم ریخته میشه
ولی اگه اخرش Sims3Pack هست توی این ادرس ریخته میشه
Document/Electronic Arts/The Sims 3/Downloads
و از طریق لانچر نصب میشه
اگه بازم اجرا نمیشه مشکل از فایل دانلودتونه
اخه خودم یه فایل خراب دانلود کردم ریختم توی این ادرس
بعد وقتی میزدم creat sims بازی قفل میکرد !!!!
shb.diana
25-08-2011, 21:36
مثال: اگر صندلی دانلود کردین توی صندلیحا میرید شما تا حالا پک نصب کردید ؟
بله نصب کردم.چیزایی مثل صندلیها کار می کنن،ولی میکروفن و اینجور چیزا نمیان.
درضمن میشه بگین skill باغبونی رو چطوری به دست بیارم ؟
ghazalpoem
25-08-2011, 21:48
بله نصب کردم.چیزایی مثل صندلیها کار می کنن،ولی میکروفن و اینجور چیزا نمیان.
درضمن میشه بگین skill باغبونی رو چطوری به دست بیارم ؟
می تونی هم کتابشو بخونی یا بری science lab industries (آزمایشگاه) کلاس Gardening (باغبانی) بری.. قیمتشم 400 تومنه
wolfman_741
25-08-2011, 22:47
سلام
من این پست رو دوباره میگم :::
اگه بازم اجرا نمیشه مشکل از فایل دانلودتونه
اخه خودم یه فایل خراب دانلود کردم ریختم توی این ادرس
بعد وقتی میزدم creat sims بازی قفل میکرد !!!!
من یه ماشین از modthesims.info دانلود کردم
طبق این روش هم عمل کردم
ولی هیج ماشینی تو قسمت ماشین ها اظافه نشده بود !
طبق این روش هم عمل کردم
با چه فرمتی؟؟؟
طبق این روش هم عمل کردم
مشکل از فایل دانلود ها هست
خوب منم چند تا ازین پک های ماشین که داخلش 10 20 تا ماشین هست یه جا دانلود کردم (mosthesims.info)
توی بازی اجرا نمیشن
شما اون ماشین های 2 3 مگی رو دانلود کنین همشون اجرا میشن !
ماشینای مسخر رو دانلود نکن !
منظورم ماشینایی مثل پورشه یا lexus ya bmw benz hast:D
می تونی هم کتابشو بخونی یا بری science lab industries (آزمایشگاه) کلاس Gardening (باغبانی) بری.. قیمتشم 400 تومنه
اونا توی صندلی ها نمیرن !!! :31: توی جایی هستن که تلسکپ هستن ( بلند گو ) و ضپت صوت ها هستند اسکیل باغبونی کتاب و گل کاشتن :10:
سیمز hidden spprings کی میاد
ببخشید کسی اینجا یه برنامه ای نداره برای ساختن یک شهر سیمز 3
که بشه داخلش خودمون یه شهری رو بسازیم
تغریبا مثل world builder برای C and C
خیلی ممنون میشم بهم معرفی کنین ;)
سلام دوستان
من از ورژن 1.0.615.00107 سیمز 3 استفاده می کنم و حدود یک ماه پیش بود که پک "Town of Life" رو خریدم اما وقتی که میخوام این پک رو نصب کنم با این پیغام رو به رو میشم :
"setup has detected tat the sims 3 corrupt or not proberly installed , setup is unable to countinue"
بنابراین با کمی جستجو درون دی.وی.دی "Town of Life" به پوشه ای با این آدرس برخوردم :
"H:/ Town of Life/ Support/ Update"
در این پوشه فایل آپدیتی به این اسم قرار داشت :
1.23.65.0120xx
اما وقتی که روی آیکون آن برای آپدیت کردن سیمز 3 کلیک کردم ، پیغامی داد که می بایست ابتدا ورژن ماقبل این آپدیت رو نصب کنم !
وقتی هم که بر طبق راهنمای پست اول این تاپیک عمل کردم به این مشکل برخوردم :
وقتی که فایل اول با حجم حدود 10 مگابایت رو دانلود کردم و در محل نصب بازی از حالت زیپ خارج کردم و نصب کردم و پس از اینکه چندین فایل جایگزین فایلهای اصلی شدند ، موقعی که روی فایل "update" دابل کلیک کردم با این پیغام رو به رو میشم :
unable to find source file
:23::41::24::23:
این مطالب رو حدودا دو هفته پیش هم اینجا بیان کردم ولی متاسفانه هنوز اندر خم یک کوچه هستم و راه حلی پیدا نکردم
آیا امکان داره فایلی که در صفحه اول این تاپیک گذاشته شده مشکل داشته باشه ؟
کلا راه حل خاصی برای رفع این مشکل به نظر دوستان میرسه ؟
راستی سیمز 3 من (نسخه پایه) بدون هیچ گونه کرکی نصب و اجرا میشه ، و کلا نه کرکی داخلش هست و نه احتیاج به کرک کردن داره ، میخواستم بپرسم که برای بقیه دوستان هم به همین شکله ؟
پی نوشت :
ظاهرا بعد از جایگزین شدن تعدادی از فایلهای آن "فایل زیپ 10 مگاباتی" صفحه اول تاپیک با قایلهای اصلی سیمز 3 ، زبان بازی از انگلیسی به اسپانیایی تغییر کرده است (اومدیم ابروش رو درست کنیم چشمش هم کور کردیم :19:) برای حل این مشکل چی کار میتونم بکنم ؟
با تشکر
:11:
ببخشید کسی اینجا یه برنامه ای نداره برای ساختن یک شهر سیمز 3
که بشه داخلش خودمون یه شهری رو بسازیم
تغریبا مثل world builder برای C and C
خیلی ممنون میشم بهم معرفی کنین ;)
کسی نداره :13: ؟؟؟
کسی نداره :13: ؟؟؟
چرا من دارم ولی ارور میده :31:
تایپیکی برای بازی spore نیست؟؟؟
تایپیکی برای بازی spore نیست؟؟؟
چرا هست ولی شما چرا اینجا میپرسین؟؟
جستجوی انجمن رو بزن برات میاره
اینم برای شما :
سلام دوستان
من از ورژن 1.0.615.00107 سیمز 3 استفاده می کنم و حدود یک ماه پیش بود که پک "Town of Life" رو خریدم اما وقتی که میخوام این پک رو نصب کنم با این پیغام رو به رو میشم :
"setup has detected tat the sims 3 corrupt or not proberly installed , setup is unable to countinue"
بنابراین با کمی جستجو درون دی.وی.دی "Town of Life" به پوشه ای با این آدرس برخوردم :
"H:/ Town of Life/ Support/ Update"
در این پوشه فایل آپدیتی به این اسم قرار داشت :
1.23.65.0120xx
اما وقتی که روی آیکون آن برای آپدیت کردن سیمز 3 کلیک کردم ، پیغامی داد که می بایست ابتدا ورژن ماقبل این آپدیت رو نصب کنم !
وقتی هم که بر طبق راهنمای پست اول این تاپیک عمل کردم به این مشکل برخوردم :
وقتی که فایل اول با حجم حدود 10 مگابایت رو دانلود کردم و در محل نصب بازی از حالت زیپ خارج کردم و نصب کردم و پس از اینکه چندین فایل جایگزین فایلهای اصلی شدند ، موقعی که روی فایل "update" دابل کلیک کردم با این پیغام رو به رو میشم :
unable to find source file
:23::41::24::23:
این مطالب رو حدودا دو هفته پیش هم اینجا بیان کردم ولی متاسفانه هنوز اندر خم یک کوچه هستم و راه حلی پیدا نکردم
آیا امکان داره فایلی که در صفحه اول این تاپیک گذاشته شده مشکل داشته باشه ؟
کلا راه حل خاصی برای رفع این مشکل به نظر دوستان میرسه ؟
راستی سیمز 3 من (نسخه پایه) بدون هیچ گونه کرکی نصب و اجرا میشه ، و کلا نه کرکی داخلش هست و نه احتیاج به کرک کردن داره ، میخواستم بپرسم که برای بقیه دوستان هم به همین شکله ؟
پی نوشت :
ظاهرا بعد از جایگزین شدن تعدادی از فایلهای آن "فایل زیپ 10 مگاباتی" صفحه اول تاپیک با قایلهای اصلی سیمز 3 ، زبان بازی از انگلیسی به اسپانیایی تغییر کرده است (اومدیم ابروش رو درست کنیم چشمش هم کور کردیم :19:) برای حل این مشکل چی کار میتونم بکنم ؟
با تشکر
:11:
مشکل از سیمز اصلیتونه به نظر من. خریدین یا دانلود کردین؟
san.nazz
28-08-2011, 00:30
سلام میشه یه نفر به من بگه town life با ambitions چه فرقی داره؟ من ambitions رو داشتم بعد town life رو نصب کردم وقتی رفتم داخل بازی دیدم هیچ فرقی نکرده فقط چند تا وسایل اونم خیلی کم اضافه شده. همین؟ فرقشون فقط همینه؟:18:
سلام میشه یه نفر به من بگه town life با ambitions چه فرقی داره؟ من ambitions رو داشتم بعد town life رو نصب کردم وقتی رفتم داخل بازی دیدم هیچ فرقی نکرده فقط چند تا وسایل اونم خیلی کم اضافه شده. همین؟ فرقشون فقط همینه؟:18:
تو edit town چیزای جدید اضافه شده
san.nazz
28-08-2011, 10:36
میشه یکی از این دوستای مهربون به من بگه من کجا می تونم سیمز 3 نیمه شب رو دانلود کنم؟ :11:
هیچ فرقی باهم دیگه نمیکنن
فقط town life توی edit town ش مثلا برای وقتی که خونه ساختی سریع میخوای بری یه خونواده بسازی تا برن توی اون خونه دیگه مثل پک های قبلی ازز توی همون edit town میتونین برید توی یه خونه ( با سیمس ها میگم )
یا مثلا دوتا محل کار بهش اضافه کرده یکمی تغییرش داده
اسمشو گذاشته town life
اگه همه ی پک های سیمز 3 توی یک سیمز بودن چی میشد:8::8: ( ولی اونا همشون به فکر سود خودشونن )
مشکل از سیمز اصلیتونه به نظر من. خریدین یا دانلود کردین؟
متاسفانه خریدم :41:
ولی ظاهرا باید یک سری دیگه هم بخرم
ولی اگه سیمز اصلی مشکل داره ، سوالی که برام پیش اومده اینه که پس چرا بازی به راحتی و بدون مشکل نصب و اجرا میشه ؟ :23:
سوال دومم هم که توی پست قبلی پرسیده بودم این هست که آیا سیمز 3 اصلی شما دارای فایل کرک هست و برای نصب شدن احتیاج به کرک کردن داره ؟
در مورد رفع بلایی که اون فایل 10 مگی پست اول این تاپیک به سرمون آورد (اسپانیایی شدن سیمز 3 ! ) اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
یه سوال :
توی پک لیت نایت هم مثل جنریشن تنظیماتی برای سن داره؟
مثلا توی جنریشن یه جایی هست که میتونیم سن سیمسمون رو کم زیاد کنیم
خواستم بدونم توی لیت نایت هم میشه این کارو کرد؟
wolfman_741
28-08-2011, 12:57
چطور میتونم توی شغلم به به بالاترین سطح برسم ؟
اسکیل هایی که مربوط به کارم هستش رو پر کردم.
چطور میتونم توی شغلم به به بالاترین سطح برسم ؟
اسکیل هایی که مربوط به کارم هستش رو پر کردم.
این رمز رو بزن
testingcheatsenabled true
بعد shift رو بگیر روی صندوق پست کلیک کن بزن set career تموم
.........
ببخشید من نمیخوام سن سیمس هام زود تموم بشه
پک جنریشن هم پاک کردم الان لیت نایت رو دارم ولی میخوام سن سیمس هامو کنترل کنم
کسی روشی رمزی فایلی برای دانلود یا...برای حل این مشکلم داره؟
ممنون
san.nazz
28-08-2011, 14:20
میشه لطف کنی این عکس ها رو دوباره بذاری اینا باز نمیشن مرسی
---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:18 PM ----------
اخيش!
بالاخره انجمن درست شد.:5:
خب چند تا عكس از درختان و ميوه هاشون گزاشتم.
البته اين ها گياهاني هستن كه خيلي نايابن.
اولي عكس ميوه هاي درخت پول هست.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداين يكي هم عكس گياه زندگي يا life plant هست كه با خوردنش طول عمرتون زياد ميشه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو اين هم گل گياه مرگ يا death plant هست:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو اين هم گياه نيستا سيم من در حال امضا دادن به يكي از طرفدار هاشه:
اینا باز نمیشن میشه دوباره بذاری مرسی
میشه یکی از این دوستای مهربون به من بگه من کجا می تونم سیمز 3 نیمه شب رو دانلود کنم؟ :11:
:5:تو این سایت هستش اگه خواستی دانلود کن:27::
:21:
این کرکشه :21::
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتذکر: باید sims 3 داشته باشی اگه نداری اینم از sim 3:21::
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم پچش ورژن 1.22.9:21::
اینم شماره سریالش:21::
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه فایل ها واسه Extract کردن پسورد خواستن اینم پسوردش:21::
bravie
جیزه دیگه هست؟:27:
میشه لطف کنی این عکس ها رو دوباره بذاری اینا باز نمیشن مرسی
---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:18 PM ----------
اینا باز نمیشن میشه دوباره بذاری مرسی
نیازی به عکس نیست :21:
برو Graveyard (قبرستون) از درش که وارد شدی دسته راستت یه گیاه هست روی یه قبر بعد روش کلیک کن بعد هم گزینه Harvest بزن بعدش یه گل میاد تو inventory دیگه اگه بمیری و Reaper جونتو بگیره و بکشت ان گله رو میده به ریپر و زنده می شی و نمی میری اگه خواستی ان گل را بکاری باید skill Gardening سیم تو زیاد کنی:27:
بچه ها مشکلم حل شد
برایاونایی که پک جنریشن رو ندارن و میخوان سن سیمس هاشونو کنترل کنن این روش به درد میخوره
سنشون میشه حدود :960 روز:18::18:
برید توی options بعد setting پایینش یه قسمتی هست برای تعیین کردن سن سیمسها اونو بیارید اخر تا بشه 960 روز
san.nazz
28-08-2011, 20:40
بچه ها مشکلم حل شد
برایاونایی که پک جنریشن رو ندارن و میخوان سن سیمس هاشونو کنترل کنن این روش به درد میخوره
سنشون میشه حدود :960 روز:18::18:
برید توی options بعد setting پایینش یه قسمتی هست برای تعیین کردن سن سیمسها اونو بیارید اخر تا بشه 960 روز
اگر هم میخوای سن سیم تغییر نکنه و جوون بمونه هم تیک گزینه بالای این قسمتی رو که گفتی بردار
دوستان چند تا سوال دارم اول اینکه وقتی دانه ویژه رو کاشتیم با گیاه دیگه ای پیوند نزنیم اتفاقی نمی افته یعنی گیاه خشک نمیشه؟ دوم من ماهی هایی رو که از دریاچه میگیرم چطور میشه توی دریاچه کوچک خونم بذارم؟ امتحان کردم فقط یک ماهی رو میذاره من می خوام انواع ماهی هام رو بذارم
راستی توی خونه holly یکی از دو خونه بزرگ شهر دانه های ویژه زیاد پیدا میشه قابل توجه اونایی که هنوز دانه ویژه پیدا نکردن
میشه یه خونه ویلایی 60 * 60 سبک اسپورت با 4 یا 5 تا اتاق برای دانلود بذارین مرسی
:laughing:همون اول می گفتی تا بهت بگم تیک گزینه زیریشو بردار تیکه (enable aging ) رو بردار وقتی برداشتی اصلا عمرت زیاد نمیشه که بخواد 960 روز بشه :21:
اگر هم میخوای سن سیم تغییر نکنه و جوون بمونه هم تیک گزینه بالای این قسمتی رو که گفتی بردار
دوستان چند تا سوال دارم اول اینکه وقتی دانه ویژه رو کاشتیم با گیاه دیگه ای پیوند نزنیم اتفاقی نمی افته یعنی گیاه خشک نمیشه؟ دوم من ماهی هایی رو که از دریاچه میگیرم چطور میشه توی دریاچه کوچک خونم بذارم؟ امتحان کردم فقط یک ماهی رو میذاره من می خوام انواع ماهی هام رو بذارم
راستی توی خونه holly یکی از دو خونه بزرگ شهر دانه های ویژه زیاد پیدا میشه قابل توجه اونایی که هنوز دانه ویژه پیدا نکردن
میشه یه خونه ویلایی 60 * 60 سبک اسپورت با 4 یا 5 تا اتاق برای دانلود بذارین مرسی
1در پاسخ شما می شه گفت که اصلا نباید پیوند زد و خشک هم نمیشه چون این گیاه خودش مردست (dead plant ) و هرروز Tend Garden بزن تا درست رشد کنه :21:
2-اینو تست نکردم:41:
3-واسه دانه نمی خواد اون جا ها بری اصلا . برو Grave Yard قبرستون بعد رو خونه وسطش کلیک کن بعدم Explorer بزن میره پایین همه چی پیدا می کنه :21:
4-خونه هم اگه پیدا کردم می ذارم:21:
کسی اگه کرک World Adventures داره UpLoad بکنه دانلود کنم :27:
4shared,picofile,rapidshare
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم خونه :21::
wolfman_741
29-08-2011, 00:24
این رمز رو بزن
testingcheatsenabled true
بعد shift رو بگیر روی صندوق پست کلیک کن بزن set career تموم
.........
ببخشید من نمیخوام سن سیمس هام زود تموم بشه
پک جنریشن هم پاک کردم الان لیت نایت رو دارم ولی میخوام سن سیمس هامو کنترل کنم
کسی روشی رمزی فایلی برای دانلود یا...برای حل این مشکلم داره؟
ممنون
کجا باید وارد کنم ؟؟
جز رمز دیگه چه راهی هستش ؟
کاربر عزیز the God ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) لطفا انقدر پشت سر هم پست نزن.
تکرار بشه اخطار میگیری. ;)
کجا باید وارد کنم ؟؟
جز رمز دیگه چه راهی هستش ؟
:21:وقتی که بازی لود شد و قبل از این که بخوای وارد بازی بشی باید Ctrl+shift+C رو بگیری بعد یه کادر ابی رنگ میاد بالای صفحه بازیت تو اون کادر بزن testingcheatsenabled true:21: بعد اینتر کن و یادت باشه بین enabled با true یه فاصله بذاری :27:
توضیحات چیت::21:
Shift رو بگیر و رو صندق پستت MailBox کلیک کن بعد چندتا گزینه میاد که هر کدومش ماله چیزیه یکی شو برات مثال می زنم :27:
Set career با این می تونی کار تو هرچی بخوای بکنی یا اونو به بالا ترین سطح ببری:18:
Shift رو بگیر رو سیمت کیلک کن Trigger Age Transition اگه بزنی سن سیمت زیاد میشه یا بهتر بگم تولدش می شه:41:
و اگه Modify Traits for Active Sim رو بزنی می تونی personality شو تغییر بدی و اگه روی یه سیم که کنترلش نمی کنی shift + Click بزنی و بعد Add To Active Household/Family بزنی میاد تو کنترلت و به خانوادت اضافه می شود:10:
چندتا چیت ها شو انگلیسی می نویسم :
Ground
"Build/Buy on this lot"
"Teleport"
Work place
"Force Opportunity"
"Force Event"
"Force All Events"
Mailbox
"Make All Happy"
"Make Friends For Me"
"Make Needs Static" or "Make Needs Dynamic"
"Make Me Know Everyone"
"Force Visitor"
Various "Force NPC" options
Various "Set Career" options
Result Cheat Code
Make toddler that grows to child become an NPC ageuptonpc
Set Simoleon total for indicated family familyfunds "[last name]" [number]
Buy mode slot with debug objects buydebug [on or off]
Set game speed speed [0 to 4]
Toggle map tags maptags [on or off]
Toggle all audio playsounds [on or off]
Record video with specified size and quality recordvideo
Result Cheat Code
Display most cheats help
Enable testing cheats [Note 1] testingCheatsenabled [true or false]
more Simoleons Kaching
more Simoleons Motherlode
Ignore the cost when buying a lot in Town Edit mode freerealestate
View career outfits and service uniforms [Note 2] unlockOutfits [on or off]
Toggle objects can be placed anywhere in Buy/Build mode [Note 3] moveObjects [on or off]
Return Sims to safe and nuetral state at home resetSim [first name] [last name]
Reset lifetime happiness of all Sims in active household resetlifetimehappiness
Delete any object Delete object
Force terrain adjustments regardless of objects, Sims, and other structures constrainFloorElevation [true or false]
Objects will not snap to slots while holding [Alt] disableSnappingToSlotsOnAlt [on or off
Objects fade when camera gets close to them fadeObjects [on or off
Show talk/thought balloons above Sim's head hideHeadlineEffects [on or off
Print random joke to console jokePlease
Toggle lot tooltips displaylotpackagefilename [on or off
Toggle "Llamas" warning icons enablellamas [on or off
Slow motion visuals; 0 is normal, 8 is slowest slowMotionViz [0-8
Toggle framerate display at top right fps [on or off
Full screen fullscreen [on or off]
Quit the game quit
???? Okay ؟؟؟؟
san.nazz
29-08-2011, 11:09
سلام دوباره بازم سوال من تازه بازی رو شروع کردم به همین خاطر اینقدر سوال می پرسم :31:
یکی از آرزوهای سیمم این بود که شغل عکاسی داشته باشه این شغل رو کجا باید پیدا کرد هر چی می گردم نیست :13:
یه سوال دیگه چطوری با سیمم و خونش از یه شهر به یه شهر دیگه برم؟
در ضمن برای من رمز زیاد شدن امتیاز صندوقچه جواب نمیده :18:
راستی من یه آدم آهنی دارم که وقتی سیمم بچشو بغل می کنه حسودیش میشه میخواد بچه سیمم رو بزنه سیمم نمیذاره باحاله :27: برای وسایل برقی خونه هم که خراب شدن کلی گریه می کنه :31:
san.nazz
29-08-2011, 12:10
یه سوال فنی :11:
من تو صفحات خیلی قبل دیدم بعضی از دوستان بالای 8 تا پست دادن توی 1 روز . اون پست ها مشکلی نداشتن؟(با توجه به اخطار به the god) البته به این دوستان جسارت نشه محض اطلاع می پرسم :46:
راستی یه چیزی یادم رفت بگم بهتون اگه می خواین در sims بچتون پسر:27: بشه باید قبل و بعد try for baby سیب apple بخورین اگه هم می خواین دختر:21: بشه باید هندوانه watermelon بخورین
این صحت داره و می تونین امتحان کنین 100% تضمینیه!!:27:
سلام دوباره بازم سوال من تازه بازی رو شروع کردم به همین خاطر اینقدر سوال می پرسم :31:
یکی از آرزوهای سیمم این بود که شغل عکاسی داشته باشه این شغل رو کجا باید پیدا کرد هر چی می گردم نیست :13:
در ضمن برای من رمز زیاد شدن امتیاز صندوقچه جواب نمیده :18:
راستی من یه آدم آهنی دارم که وقتی سیمم بچشو بغل می کنه حسودیش میشه میخواد بچه سیمم رو بزنه سیمم نمیذاره باحاله :27: برای وسایل برقی خونه هم که خراب شدن کلی گریه می کنه :31:
برو تو edite town :5: بعد رو خونت کلیک کن انتخابش که کردی یه پنجره پایین باز میشه چندتا گزینه هم داره بعد گزینه Share رو بزن:41: بعد برو تو همون شهره اون خونه رو کپی کن بعد خانوادتم:21: Move کن به انجا :27:
?? Okay ؟؟
یه سوال فنی :11:
من تو صفحات خیلی قبل دیدم بعضی از دوستان بالای 8 تا پست دادن توی 1 روز . اون پست ها مشکلی نداشتن؟(با توجه به اخطار به the god) البته به این دوستان جسارت نشه محض اطلاع می پرسم :46:
خوب اون موقع ها خیلی خیلی این تاپیک شلوغ شده بود همه ریخته بودن ویه این تاپیک ( یادش بخیر:31:)
و اون موقع افراد بیشتر این بازی رو بازی میکردن و همچنین سوال های بیشتری هم میشد و اونایی که باید جواب میدادن مثل چند نفر ( Maggy_P . Zende . Mobinoo . Loomina .BirtHard ... )
من خودم اون موقع ها فقط بازی میکردم و نگاه میکردم به این تاپیک و پست نمیدادم ولی بعد از چند روز دیدم ملت اومدن سوال های فنی دارن گفتم منم بیام یه جمع بپیوندم و خودمم سوال کنم از بقیه ... یادش بخیر ( حتی قرار بود من با Mobinoo . zende یه سایت تفریحی بزنیم :31::31: )
همونجور که مگی جون هم گفتن از پست دادن بیش از حد پشت سر همدیگه خودداری کنین البته اگه زمان بین پست ها زیاد باشه اشکالی نداره ... اون موقع ها خودمم حتی یه اخطار گرفتم:) پایین اواتارم زده بود اخطار : 1
خجالت میکشیدم تا پست بدم :31:
اگه شما دنبال خونه های لوکس هستین بگید تا خودم براتون بسازم و لینکشو براتون بذارم
یا اینکه از توی خود این سایت هم میتونین کلی خونه دانلود کنین : modthesims.info
برای مثال ( عکسرو کوچیک کردم )
اگر توی پست های قبلی هم نگاه کنین شاید به یه پست از خودم بر بخورید که چندتا عکس از خونه هامو گذاشتم :
2.مگه میشه این رمز testingcheatsenabled true عمل نکنه؟؟؟؟!!!!! شاید اشتباه رمز رو وارد میکنین !!!
سلام دوباره بازم سوال من تازه بازی رو شروع کردم به همین خاطر اینقدر سوال می پرسم
یکی از آرزوهای سیمم این بود که شغل عکاسی داشته باشه این شغل رو کجا باید پیدا کرد هر چی می گردم نیست
در ضمن برای من رمز زیاد شدن امتیاز صندوقچه جواب نمیده
راستی من یه آدم آهنی دارم که وقتی سیمم بچشو بغل می کنه حسودیش میشه میخواد بچه سیمم رو بزنه سیمم نمیذاره باحاله برای وسایل برقی خونه هم که خراب شدن کلی گریه می کنه
شغل عکاسی نداره متاسفانه البته میتونین این شغل رو از توی همون سایتی که بهتون معرفی کردم پیدا کنین
نه نمیشه از یه شهر به یه شهر دیگه مهاجرت کرد البته اگه شهر دیگه ای داشته باشید میتونید از طریق سیو خونه و سیمسهاتون برید توی یه زمین از یه شهر دیگه . اونجوری میشه ( چقدر یه یه کردم :ی)
ادم اهنی؟؟؟؟؟؟؟ کجاست به منم بگید از کجا بیارمش .. ماله جنریشن رو میگید ؟ هه چه جالب :ی
این فایل پست اول تاپیک ، گند زده به سیمز ما و زبونش رو اسپانیایی کرده و کسی نیست بعد از یک هفته بگه باید چطوری دوباره انگلیسیش کنم ؟:19:
این فایل پست اول تاپیک ، گند زده به سیمز ما و زبونش رو اسپانیایی کرده و کسی نیست بعد از یک هفته بگه باید چطوری دوباره انگلیسیش کنم ؟:19:
شاید موقع نصب سیمز 3 اشتباهی زدی اسپانیش ؟
پست من باید بره قوه قضاییه:27: و مقننه:21: و مجلس:18: تایید بشه بعد تو سایت زده بشه:5:
اخه این پست چه ربطی داره به تاپیک سیمز 3 ؟؟؟؟
اقا شما حالتون خوبه ؟؟؟؟؟؟؟:13:
چرا همینجوری الکی پست میدین
همه جواب ها سوالاتونو توی یه پست قرار بدین
نیازی به رفتن قوه قضاییه به قول خودتون مقننه:2: نیست:2:
راستی یه چیزی یادم رفت بگم بهتون اگه می خواین در sims بچتون پسر:27: بشه باید قبل و بعد try for baby سیب apple بخورین اگه هم می خواین دختر:21: بشه باید هندوانه watermelon بخورین
این صحت داره و می تونین امتحان کنین 100% تضمینیه!!:27:
این روش قدیمیه داداش
ولی به هر حال ممنون
world adventure :دوتا دی وی دی
شاید موقع نصب سیمز 3 اشتباهی زدی اسپانیش ؟
اسپانیش انتخاب نکردم ولی همون طور که قبلا گفتم این بلا از وقتی نازل شد که فایل آپدیت پست اول این تاپیک رو گرفتم و نه تنها توی آپدیت کردن با اون ارور هایی که قبلا گفتم به مشکل برخورد و آپدیت نکرد بلکه زد کل سیمز3 رو هم اسپانیایی کرد !:18:
یه سوال دیگه هم داشتم ازتون :
توی دی وی دی سیمز 3 اصلی شما فایل کرک وجود داره ؟ و آیا سیمز 3 رو برای اجرا شدن کرک کردین یا نه ؟
با تشکر
اسپانیش انتخاب نکردم ولی همون طور که قبلا گفتم این بلا از وقتی نازل شد که فایل آپدیت پست اول این تاپیک رو گرفتم و نه تنها توی آپدیت کردن با اون ارور هایی که قبلا گفتم به مشکل برخورد و آپدیت نکرد بلکه زد کل سیمز3 رو هم اسپانیایی کرد !:18:
توی دی وی دی سیمز 3 اصلی شما فایل کرک وجود داره ؟ و آیا سیمز 3 رو برای اجرا شدن کرک کردین یا نه ؟
با تشکر
اره سیمز من کرک داشت و تا کرکش نکرده بودی بالا نمی امد :21:
اگه کرک خواستی بگو upload کنم:27: دانلودش کنی
با تشکر
این مشکل اسپانیایی شدن رو هم من داشتم هر کاری هم که میکردم مشکلم رفع نمیشد
برای من هم مثل شما سیمزم اپدیت نمیشد نخواهد شد
اره کرک داره
اگر کرک رو نریزم توی فایل سیمز 3 بازی اصلا اجرا نمیشه !
این مشکل اسپانیایی شدن رو هم من داشتم هر کاری هم که میکردم مشکلم رفع نمیشد
برای من هم مثل شما سیمزم اپدیت نمیشد نخواهد شد
اره کرک داره
اگر کرک رو نریزم توی فایل سیمز 3 بازی اصلا اجرا نمیشه !
پس از قرار معلوم سیمز 3 من استثنایی می باشد چون نه فایل کرک داره و نه اصولا احتیاجی به کرک کردن داره و در کل کرک سر خوده :31:
خوب شما هم که با من هم درد بودی و نتونستی آپدیت کنی پس چطوری تونستید پک های جدید مثل جنریشن و لیت نایت نصب کنید ؟ (ضمنا این رو هم نگفتید که چطوری مشکل اسپنیش رو حل کردید ) :23:
پس از قرار معلوم سیمز 3 من استثنایی می باشد چون نه فایل کرک داره و نه اصولا احتیاجی به کرک کردن داره و در کل کرک سر خوده :31:
خوب شما هم که با من هم درد بودی و نتونستی آپدیت کنی پس چطوری تونستید پک های جدید نصب کنید ؟:23:
خوب داخل اون پک هایی که میگیرم خود سیمز 3 هم هست
یعنی داخله پک ها یه فایل جداگونه برای اپدیت سیمز 3 هست
و وقتی که میخوام پک هارو نصب کنم همون اول نصب بهم میگه سیمز 3 احتیاج به اپدیت داره و میزنم که خودش برام اپدیت کنه
البته برای بار 1000 به همه دوستان میگم با این روش شما فقط میتونین 1 پک رو نصب کنین چون با این روش ورژن ها باهم دیگه فرق دارن و هر ورژنی برای 1 پکی هست مگه اینکه معجزه بشه 2 تا پک یه ورژن داشته باشن :31:
مشکل اسپانیایی بودن رو هم من بازی پاک کردم و دوباره نصب کردم چون شما الان اون فایل برای اپدیت رو نصب کردین باید پاک بشه تا دوباره بشه اینگلیش
خوب شما هم که با من هم درد بودی و نتونستی آپدیت کنی پس چطوری تونستید پک های جدید مثل جنریشن و لیت نایت نصب کنید ؟ (ضمنا این رو هم نگفتید که چطوری مشکل اسپنیش رو حل کردید ) :23:
روش اپدیت می خوای؟:21:
واسه من که این روش کار کرده:27:
چه روشی هست حالا؟؟:31:
میشه باهاش همه پک هارو نصب کرد؟
خوب داخل اون پک هایی که میگیرم خود سیمز 3 هم هست
یعنی داخله پک ها یه فایل جداگونه برای اپدیت سیمز 3 هست
و وقتی که میخوام پک هارو نصب کنم همون اول نصب بهم میگه سیمز 3 احتیاج به اپدیت داره و میزنم که خودش برام اپدیت کنه
البته برای بار 1000 به همه دوستان میگم با این روش شما فقط میتونین 1 پک رو نصب کنین چون با این روش ورژن ها باهم دیگه فرق دارن و هر ورژنی برای 1 پکی هست مگه اینکه معجزه بشه 2 تا پک یه ورژن داشته باشن :31:
مشکل اسپانیایی بودن رو هم من بازی پاک کردم و دوباره نصب کردم چون شما الان اون فایل برای اپدیت رو نصب کردین باید پاک بشه تا دوباره بشه اینگلیش
مرسی از راهنمایی ، متوجه شدم ، ولی یک مشکلی که من دارم این هست که من الان دارم از ورژن 1.0.615.00107 سیمز 3 استفاده می کنم و یه پک Town of Life هم خریدم و داخلش همین فایل آپدیتی که شما هم اشاره کردی رو با یک همچین ورژنی "1.23.65.0120xx" قبلا پیدا کردم ولی وقتی که برای آپدیت شدن روش کلیک می کنم پیغام میده که شما اول باید به ورژن قبل از این آپدیت کنی و بعدا بیای سراغ این یکی آپدیت:13:
راستی نکنه ایراد از اون فایل آپدیت پست اول این تاپیک باشه که هیچکدوم نتونستیم آپدیت کنیم ؟ :27:
اگه روش آپدیت نمیخواستم مگه بیکار بودم بخوام اوقات فراغتم رو توی این تاپیک سپری کنم :31:
مرسی از راهنمایی ، متوجه شدم ، ولی یک مشکلی که من دارم این هست که من الان دارم از ورژن 1.0.615.00107 سیمز 3 استفاده می کنم و یه پک Town of Life هم خریدم و داخلش همین فایل آپدیتی که شما هم اشاره کردی رو با یک همچین ورژنی "1.23.65.0120xx" قبلا پیدا کردم ولی وقتی که برای آپدیت شدن روش کلیک می کنم پیغام میده که شما اول باید به ورژن قبل از این آپدیت کنی و بعدا بیای سراغ این یکی آپدیت:13:
راستی نکنه ایراد از اون فایل آپدیت پست اول این تاپیک باشه که هیچکدوم نتونستیم آپدیت کنیم ؟ :27:
راستش دیگه نمیدونم
ولی حالا شما چرا میخواین town of life رو بازی کنین .. هیچی بهش اضافه نشده
به نظرم یا لین نایت رو بگیرید یا جنریشن
این فایل های اپدیتی که من میگم ورژنی مشخصی ندارن
یعنی فکر کنم خوده فروشنده ها این ورژن هارو میریزن روی پک مثلا من قبلا لیت نایت نصب ورژن 8.0.342.01982 یا یه همچین چیزی داشت ولی الان که دوباره نصبش کردم ورژنش شده 6.0.81.009001 البته این یه لیت نایت دیگه هست
راستش ممکنه مشکل از فایل اپدیت باشه ولی فکر نکنم چون بیشتری ها که اپدیت کردن قشنگ ورژنشون تغییر کرده
چه روشی هست حالا؟؟:31:
میشه باهاش همه پک هارو نصب کرد؟
سیمزتونو پاک کنید و دوباره نصب کنید و کرک نکنید
خیلی افراد با اپدیت کردن سیمزشون مشکل دارن خوب این یه راه حله ساده داره که من می گم :
rapidshare.com/files/311472157/Retail_Patch__[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول این فایل را دانلود کنید و بعد توی پوشه ی Bin بریزید
بعد این فایلی که گذاشتم را دانلود کنید و دو فایل را در پوشه ی bin بریزید
rapidshare.com/files/311475907/Patch_fix__[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا start را باز کنید و در run بنویسید regedit و اینتر کنید و بعد داخل پوشه ی HKEY_LOCAL_MACHINE شوید و بعد داخل پوشه ی SOFTWARE شوید و بعد وارد پوشه ی Sims شوید و بعد وارد پوشه ی The Sims 3 شوید حالا برای این که هنگ نکنید ادرس کامل را می زارم :
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Sims\The Sims 3
حالا که وارد The Sims 3 شده اید روی SKU کلیک کنید و عدد 7 را به 2 تغییر دهید
خوب حالا ورژن شما شده 1.0.631.00002
حالا هم اینو دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ورژن 1.0.631.00002 رو به 1.6.6.002002 اپدیت می کنه 116.2 مگابایته
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا هم این یکی رو دانلود کنید
21.3 MB
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخوب حالا ورژن شما 1.7.9.002002 است و حالا برای بازی احتیاج به کرک دارید که من پیشنهاد می کنم کرکی روی این نریزید و پک جدید را نصب کرده و کرک ورد ادونچر را روی بازی بریزید:21:
این روش 100% کار می کنه:46:
افتاد؟:27:
سوال داشتید بپرسید:21:
اپدیت 1.7.9.002002 به بالا هم اگه خواستین تا بذارم:27:
این که 116 مگ هست؟؟:18:
اون یکی هم 15 مگ
3ومی هم 21 مگ
چه خبره :18:
این که 116 مگ هست؟؟:18:
اون یکی هم 15 مگ
3ومی هم 21 مگ
چه خبره :18:
به 1.7.9 می خواد تبدیل بشه می دونی چقدر فاصله داره؟ :21:
اگه پک ادونچر داری تا همون 1.0.631.00002 هم بکنی کار می کنه:27:
san.nazz
29-08-2011, 17:39
the god می بخشی من این پکی که کرکش رو خواستی رو ندارم
camry شما گفتی عکاس نداره ولی من فکر می کنم داره چون وقتی که زیاد با موبایل سیم عکس گرفتم یه درخواست داد photographer career انتخاب کنین اگه نداشته باشه که اینو نمیده پک town life .
آدم آهنی رو هم از همون صندوق امتیازها گرفتم آهن پاره می خوره :31:
راستی کسی کیک آتش درست کرده خوردنش چه فایده ای داره؟ از کیک آتیش یلند میشد :18:
در ضمن من خونه اسپرت یزگ 60 * 60 می خوام که حتماً اتاق هاش زیاد باشه با جدیدترین دکوراسیون :31::8:
camry شما گفتی عکاس نداره ولی من فکر می کنم داره چون وقتی که زیاد با موبایل سیم عکس گرفتم یه درخواست داد photographer career انتخاب کنین اگه نداشته باشه که اینو نمیده پک town life .
در ضمن من خونه اسپرت یزگ 60 * 60 می خوام که حتماً اتاق هاش زیاد باشه با جدیدترین دکوراسیون :31::8:
1-همچین career وجود داره برای اغاز این کار اول باید با دوربین از 75 تا چیز متفاوت عکس بگیری بعد کم کم وارد career می شه
بهترین دوربین هم توی مصر باید بخری
2- مبارکت باشه :27: نوشه جونش اهن بشه بچسبه به رونش :31:
3-کیک اتیشی هم هیچ فایده ای نداره و حتی ممکنه خونت هم اتیش بگیره:21:
4-همچین خونه ای هم نیست و خودت باید بسازیش:13:
wolfman_741
29-08-2011, 17:59
الا" امومدم sims بازی کنم دیدم save هام پاک شده !
چرا این طوری شده ؟:18:
دفعه ی قبل که بازی کردین کار خاصی انجام دادین؟
یه سوال فنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تو صفحات خیلی قبل دیدم بعضی از دوستان بالای 8 تا پست دادن توی 1 روز . اون پست ها مشکلی نداشتن؟(با توجه به اخطار به the god) البته به این دوستان جسارت نشه محض اطلاع می پرسم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز توی روز شما هر چقدر دلتون خواست پست بزنید ولی نباید پشت سر هم باشه. نمیشه همه ی حرفا رو توی یک پست گفت!؟
+
اگه کسی هم اینطوری دیدین قطعا باهاش برخورد شده.
متاسفانه این دوستمون هم انگار نمیخواد گوش بده ;)
1. اااا چه جالب ولی من پک town of life رو ندارم :(
2.چه جالب .. یعنی میگین از توی صندوق پست اونو برداشتین .. جایزه گزفتین؟:31:فکر کنم به خاطره اینکه مهارت کار با اهنتون بالا هست :31:
3.نمیدونم
4.این خونه میگید که من بسازم اگه اینجوریه که در خدمتم لطفا همه جزئیاتشو به من بگید تا براتون بسازم البته برای فردا :10:
خوشحال میشم:31:
wolfman_741
29-08-2011, 20:29
دفعه ی قبل که بازی کردین کار خاصی انجام دادین؟
رمزی که سه یا چهار صفحه قبل هستش رو تست کردم
testingcheastenabled true بخاطر این؟؟:13:
اینکه ربطی به save نداره:13:
goldenmember
29-08-2011, 21:40
ببخشیدمن این بازیو از دوستم گرفتم اما فایلی به اسم smallcountry.package خراب بود.یکی میتونه اونو اگه داره واسم آپلود کنه؟مدیونش میشم.حجمش 2.5 مگابایته
آدرسش همGameData\Shared\NonPackaged\Library هستش
ببخشیدمن این بازیو از دوستم گرفتم اما فایلی به اسم smallcountry.package خراب بود.یکی میتونه اونو اگه داره واسم آپلود کنه؟مدیونش میشم.حجمش 2.5 مگابایته
آدرسش همGameData\Shared\NonPackaged\Library هستش
اینم smallcountry :21:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدرمزش : thegod
-------------------------------------------------------------------------------------
چندتا ماشین باحال برای سیمز
بعد از مدت ها اومدم یه سری به تاپیک سیمز3 بزنم دیدم شده نزدیک 600 تا پست !:18:
میشه یکی لطف کنه به من اسم پک های سیمز3 رو بنویسه ؟ به خدا نمیتونم این همه صفحه رو بخونم !
یه سوال دیگه اینکه این سیمز3 اصلی رو که همه ی پک هاش روش نصب بشه با (طبق نوشته ی یکی از دوستان) همراه با پک هاش رو از کجا میتونم تهیه کنم؟! مثل اینکه مغازه ها دیگه نمیفروشنش!
تروخدا زودی راهنماییم کنین، رفتم یه لپ تاپ توپ گرفتم فقط به عشق این بازی !:40:
واقعا ممنون محمد رضا جان....خیلی کمکم کردی :11:
فقط یه سوال دیگه، این موضوعی که بچه ها نوشتن که هر پک روی یه سیمز3 ی جدا نصب میشه جریانش چیه ؟
یعنی نمیشه همرو مثل سیمز2 روی یه پک نصب کرد ؟!
واقعا ممنون محمد رضا جان....خیلی کمکم کردی :11:
فقط یه سوال دیگه، این موضوعی که بچه ها نوشتن که هر پک روی یه سیمز3 ی جدا نصب میشه جریانش چیه ؟
یعنی نمیشه همرو مثل سیمز2 روی یه پک نصب کرد ؟!
همه پک ها روی سیمز 3 نصب می شه
اما نمیشه همه پک هارو با هم نصب کرد مثلا اگه ورلد ادونچر میخوای باید اپدید کنی به ورلد ادونچر
اما نمیشه worldAdventures و Ambition را روی یه یه سیمز نصب کرد
sims3 اولش ورژنش 1.0.615.00107 هست و ورژن worldAdventures از 2 به بعد شروع میشه و اگه ورلداونچر
می خوای باید به version 2 به بعد ارتقاء بدی و کرک کنی اما اگه Ambition می خوای باید به ورژن Ambition ارتقاء بدی و کرک کنی:21:
رمزی که سه یا چهار صفحه قبل هستش رو تست کردم
بعیده از رمز باشه. من چندین ساله اون رمز رو میزنم هیچ وقت هم سیوم پاک نشده.
مطمئنید کار دیگه ای جز رمز انجام ندادین؟
راستی کسی کیک آتش درست کرده خوردنش چه فایده ای داره؟ از کیک آتیش یلند میشد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچ فایده ی خاصی نداره. فقط توی مود سیمزتون تا یک مدت گرمای خاص و مطبوعی میاد.
The God جان عزیز لطفا این عکس های بزرگ رو برای ما نزار ( خوب میدونی که اینترنت ایران چه جوریه ) این صفحه خیلی سنگین شده
اگه دوست دارین به ما کمک کنین برامون عکس خونه و ماشین بزارید فقط لینک عکسرو بزارید
راستی این ماشینارو از کدوم سایت اوردی؟؟
(san.naz) شما هم زود تر مشخصات خونتونو به من بگید تا براتون بسازم
ممنون
بعد از مدت ها اومدم یه سری به تاپیک سیمز3 بزنم دیدم شده نزدیک 600 تا پست !
میشه یکی لطف کنه به من اسم پک های سیمز3 رو بنویسه ؟ به خدا نمیتونم این همه صفحه رو بخونم !
یه سوال دیگه اینکه این سیمز3 اصلی رو که همه ی پک هاش روش نصب بشه با (طبق نوشته ی یکی از دوستان) همراه با پک هاش رو از کجا میتونم تهیه کنم؟! مثل اینکه مغازه ها دیگه نمیفروشنش!
تروخدا زودی راهنماییم کنین، رفتم یه لپ تاپ توپ گرفتم فقط به عشق این بازی !
خوب شما میتونید همه ی پک هارو از توی همین p30world بخرید
البته نمیدونم الان هست یا نه ؟؟
خوب شما میتونید همه ی پک هارو از توی همین p30world بخرید
البته نمیدونم الان هست یا نه ؟؟
همه پک ها هست :27: ادرسش:21:
wolfman_741
30-08-2011, 13:55
بعیده از رمز باشه. من چندین ساله اون رمز رو میزنم هیچ وقت هم سیوم پاک نشده.
مطمئنید کار دیگه ای جز رمز انجام ندادین؟
کار دیگه ای انجام ندادم
تو مسیر C:\Users\Milad\Documents\Electronic Arts\The Sims 3 حجم پوشه 693 MB هستش .
Save اصلی کودوم فایله ؟
کار دیگه ای انجام ندادم
تو مسیر C:\Users\Milad\Documents\Electronic Arts\The Sims 3 حجم پوشه 693 MB هستش .
Save اصلی کودوم فایله ؟
اون که sims3. تنها داره:21:
sims3.backup. هم مهمه
کار دیگه ای انجام ندادم
Save اصلی کودوم فایله ؟
سیو اصلی اینجاست :
Document/Electronic Arts/The Sims 3/Saves
san.nazz
30-08-2011, 18:30
:31: ذوق کردم یادم رفت مشخصات و بذارم
2 تا پست پشت سر هم ( می بخشین دوستان) :10:
خوب یه خونه ویلایی که حتماً 7 یا 8 تا اتاق داشته باشه . سیم من حسابی اهل و ایال داره :31:
60 در 60 هم یاشه استخر و پارکینگ و باقی مخلفات .
چقدر بده که نمیشه بیشتر از 7 یا 8 تا سیمز رو توی یه خونه داشت :41:
وسایل هم داشته یاشه (مدرن باشه) :20:
البته ببخشید ها زحمتتون میشه
خوب یه خونه ویلایی که حتماً 7 یا 8 تا اتاق داشته باشه . سیم من حسابی اهل و ایال داره :31:
قابل نداره 50 هزار تومن :31:
فقط زودی پولو به حسابم واریز کنین تا بگم بچا لودر رو بیارن:27:
طبقه اول : فقط دستشویی . اشپزخونه و پذیرایی
طبقه دوم : فقط اتاق به همراه 5 تا دستشویی و حمام
اگه طبقه سوم رو هم برای کناب خونه و چیزای ورزشی میخواین هزینتون یکمی زیاد میشه :5:
خوب دیگه زیادی احساسی نشو کی حوصله داره بسازه:goatee:
البته یه مشکل اینجا هست !!!:(
چجوری خونه ای که ساختم لینکشو براتون قرار بدم :(؟؟
شما اینو به من یاد بدین تا براتون 100 تا خونه بسازم :11:
یه مشکل دیگه من خونه ای که میسازم با پک لیت نایت هست شما این پکو دارین ؟ حتی اگه هم از وسایل اضافی لیت نایت استفاده نکنم بازهم براتون اجرا نمیشه
میگیدچیکار کنم؟؟:(
wolfman_741
30-08-2011, 20:05
سیو اصلی اینجاست :
Document/Electronic Arts/The Sims 3/Saves
تو این مسیر 2 تا پوشه هستش
milad.sims3.backup
milad.sims3.bad
milad.sims3.backup
milad.sims3.bad
راستش اونو دیگه نمیدونم حالا فرقی نداره دوتاش اصلیه:31:
milad.sims3.backup
milad.sims3.bad
sims3. اصلیه تاز این bad. چیه؟
milad.sims3.bad رو bad. پاک کن درست می شه
باید اینطوری باشه
milad.sims3.backup
milad.sims3
خونه ساختن که چیزی نداره فقط وقت می خواد تمرین کن خودت یاد می گیری :27:
چه خبره 7-8 تا سیمز :18:جوجه کشی راه انداختین؟:27:
سیمزتونو پاک کنید و دوباره نصب کنید و کرک نکنید
خیلی افراد با اپدیت کردن سیمزشون مشکل دارن خوب این یه راه حله ساده داره که من می گم :
rapidshare.com/files/311472157/Retail_Patch__[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول این فایل را دانلود کنید و بعد توی پوشه ی Bin بریزید
بعد این فایلی که گذاشتم را دانلود کنید و دو فایل را در پوشه ی bin بریزید
rapidshare.com/files/311475907/Patch_fix__[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا start را باز کنید و در run بنویسید regedit و اینتر کنید و بعد داخل پوشه ی HKEY_LOCAL_MACHINE شوید و بعد داخل پوشه ی SOFTWARE شوید و بعد وارد پوشه ی Sims شوید و بعد وارد پوشه ی The Sims 3 شوید حالا برای این که هنگ نکنید ادرس کامل را می زارم :
حالا هم اینو دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ورژن 1.0.631.00002 رو به 1.6.6.002002 اپدیت می کنه 116.2 مگابایته
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا هم این یکی رو دانلود کنید
21.3 MB
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخوب حالا ورژن شما 1.7.9.002002 است و حالا برای بازی احتیاج به کرک دارید که من پیشنهاد می کنم کرکی روی این نریزید و پک جدید را نصب کرده و کرک ورد ادونچر را روی بازی بریزید:21:
این روش 100% کار می کنه:46:
افتاد؟:27:
سوال داشتید بپرسید:21:
اپدیت 1.7.9.002002 به بالا هم اگه خواستین تا بذارم:27:
سلام
1-امکانش هست که اون فایلهای دو لینک اول رو به جای رپیدشیر توی یک آپلود سنتر دیگه مثل 4share آپلود کنید ؟ :31:
2- فایل اولی رو باید توی پوشه Bin به این آدرس بریزیم ؟
My Documents/Electronic Arts\The Sims 3\Game\Bin
یا باید توی آدرس دیگه ای ریخته بشه ؟
3- دو فایل مربوط به لینک دوم هم باید توی همون آدرس قبلی ریخته بشه ؟ :23:
4-آیا اگه ورژن بازی رو به 1.0.631.00002 آپدیت کنیم برای اجرای تمام پک ها کفایت می کنه یا حتما باید صد و خورده ای مگابایت دانلود کنیم تا به 1.7.9.002002 آپدیت بشه ؟
با تشکر :11:
اره منم همینو گفتم چه خبره
san.naz این از ساختمون خونه ببین خونه خوبه؟ تا چندتا گل گیاد و وسایل و ... به بیرونش اضافه کنم !
اینم عکس:
san.nazz
30-08-2011, 21:32
قابل نداره 50 هزار تومن :31:
فقط زودی پولو به حسابم واریز کنین تا بگم بچا لودر رو بیارن:27:
طبقه اول : فقط دستشویی . اشپزخونه و پذیرایی
طبقه دوم : فقط اتاق به همراه 5 تا دستشویی و حمام
اگه طبقه سوم رو هم برای کناب خونه و چیزای ورزشی میخواین هزینتون یکمی زیاد میشه :5:
خوب دیگه زیادی احساسی نشو کی حوصله داره بسازه:goatee:
البته یه مشکل اینجا هست !!!:(
چجوری خونه ای که ساختم لینکشو براتون قرار بدم :(؟؟
شما اینو به من یاد بدین تا براتون 100 تا خونه بسازم :11:
یه مشکل دیگه من خونه ای که میسازم با پک لیت نایت هست شما این پکو دارین ؟ حتی اگه هم از وسایل اضافی لیت نایت استفاده نکنم بازهم براتون اجرا نمیشه
میگید چه کار کنم؟؟:(
بله اگه میشه بساز قسطی پرداخت میشه :31:
منم نمی دونم چطوری خوب نمیشه save game رو زیپ کرد بعد هم آپلود؟ :43:
من این پک رو ندارم احتمالاً از همین جا بخرم البته اگه میشد از یه جا دانلود کرد که خوب بود :20:
[/QUOTE]
آره کاری نداره ولی باید تو این زمینه خلاق بود من یه 4 دیواری می سازم وسطشم چند تا دیوار میکشم :31:
بله اگه میشه بساز قسطی پرداخت میشه :31:
منم نمی دونم چطوری خوب نمیشه save game رو زیپ کرد بعد هم آپلود؟ :43:
من این پک رو ندارم احتمالاً از همین جا بخرم البته اگه میشد از یه جا دانلود کرد که خوب بود :20:
آره کاری نداره ولی باید تو این زمینه خلاق بود من یه 4 دیواری می سازم وسطشم چند تا دیوار میکشم :31:[/QUOTE]
خوب پس زود تر لیت نایت رو بگیرید:10:
سلام
1-امکانش هست که اون فایلهای دو لینک اول رو به جای رپیدشیر توی یک آپلود سنتر دیگه مثل 4share آپلود کنید ؟ :31:
2- فایل اولی رو باید توی پوشه Bin به این آدرس بریزیم ؟
My Documents/Electronic Arts\The Sims 3\Game\Bin
یا باید توی آدرس دیگه ای ریخته بشه ؟
3- دو فایل مربوط به لینک دوم هم باید توی همون آدرس قبلی ریخته بشه ؟ :23:
4-آیا اگه ورژن بازی رو به 1.0.631.00002 آپدیت کنیم برای اجرای تمام پک ها کفایت می کنه یا حتما باید صد و خورده ای مگابایت دانلود کنیم تا به 1.7.9.002002 آپدیت بشه ؟
با تشکر :11:
سلام
1-مگه این لینک ها مشکلی داره؟اگه شما مشکل داری مشکلت چیه؟
2-نه توی پوشه ی اصلی بازی همون جا که luncher هست مثلا برای مثال
D:\TheSims3WA\Game\Bin
بابا خیلی اسونه نگاه کنید بینم مشابش کجاست بعد جای اون بریزش
3-این دو فایلو نمی خواد جایی بریزی فقط تا دانلود کردی بزن بازش (run) کن بعد نصبش کن خودش اتوماتیک نصب میشه
4-اره کفایت می کنه اگه DVD پک ها شو داری اگه هم پک هاشو نداری باید اپدیت کنی
---------- Post added at 12:41 AM ---------- Previous post was at 12:37 AM ----------
آره کاری نداره ولی باید تو این زمینه خلاق بود من یه 4 دیواری می سازم وسطشم چند تا دیوار میکشم :31:
اینکه نشد خونه :27:اول زیر بنایی چیزی سقفی:27:
قابل توجه دوستانه عزیز هرکس لینک دانلود اپدیت هر پک را خواست PM (خصوصی) بده تا واسش send کنم مثلا townlife , lateight & other
اگه ساختمون 5-6 طبقه می خوای لینک کنم:27:
ببخشید شما چجوری خونه هاتونو لینک میکنین؟؟ اول تبدیلش میکنین به فایل زیپ بعد اپلودش میکنین؟
راستی توی سیمز 3 ساختمون بیشتر از 5 طبقه نمیشه ساخت شما چجوری 6 طبقه ساختین ؟
این مثال زدین 5 6 طبقه یا نه واقعا رمزی چیزی زدین ؟ :31:
wolfman_741
31-08-2011, 01:28
sims3. اصلیه تاز این bad. چیه؟
milad.sims3.bad رو bad. پاک کن درست می شه
باید اینطوری باشه
milad.sims3.backup
milad.sims3
مرسی
این کار رو انجام دادم سیوم درست شد :11:
یک نفر لطف کنه این دو تا لینک رو توی 4Share برای من آپلود کنه :
باسپاس
ببخشید شما چجوری خونه هاتونو لینک میکنین؟؟ اول تبدیلش میکنین به فایل زیپ بعد اپلودش میکنین؟
راستی توی سیمز 3 ساختمون بیشتر از 5 طبقه نمیشه ساخت شما چجوری 6 طبقه ساختین ؟
این مثال زدین 5 6 طبقه یا نه واقعا رمزی چیزی زدین ؟ :31:
عزیز اینا نکته های قدیمیه . وقتی خونه یا چیزی می سازی توی libraray سیو میشه ادرسشم اینه
C:\Documents and Settings\MohammadReza\My Documents\Electronic Arts\The Sims 3\Library
فرمتشونم package. هست بعدشم اپلود می کنی فرقی هم نداره که زیپش کنی یا نکنی
به نظر من بهترین سایت واسه اپلود picofile.com هستش 5-6 طبقه هم من نساختم و من تو سایت های خارجی که search می کردم این مطلبو دیدم
---------- Post added at 08:25 AM ---------- Previous post was at 08:21 AM ----------
یک نفر لطف کنه این دو تا لینک رو توی 4Share برای من آپلود کنه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدباسپاس
اخرش نفهمیدم مشکلت با rapid چیه؟؟:21:اون یکی که 16 MB حوصلش ندارم :21:اما اونو می ذارم واست اما یه جا دیگه چون تو 4shared من ACC ندارم
همون لینک ها که گذاشتم بهترین جاست:27:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراستی وقتی این هارو دانلود کردی یادت باشه اون7-8 تا file های که توش هست رو بریزی تو folder bin بازیت نه بزنی folder bin تو با این folder bin
عوض کنی
فعلا Bye
عزیز اینا نکته های قدیمیه . وقتی خونه یا چیزی می سازی توی libraray سیو میشه ادرسشم اینه
C:\Documents and Settings\MohammadReza\My Documents\Electronic Arts\The Sims 3\Library
فرمتشونم package. هست بعدشم اپلود می کنی فرقی هم نداره که زیپش کنی یا نکنی
به نظر من بهترین سایت واسه اپلود picofile.com هستش 5-6 طبقه هم من نساختم و من تو سایت های خارجی که search می کردم این مطلبو دیدم
اقا دمت گرم خیلی حال دادی :27::27:
حالا سایت اپلود مهم نیست اصل این ادرسیه که گفتی!
یه پیشنهاد:
شما که همیشه انلاین هستین میاین با هم دیگه یه مسابقه خونه سازی بدیم
توی زمین 60x60 سیمز 3 اصلی خونه میسازیم
بعد بقیه هم امتیاز میدن
میای؟؟؟؟:27:
خوشحال میشم بگی اره :27:
san.nazz
31-08-2011, 14:03
اگه ساختمون 5-6 طبقه می خوای لینک کنم:27:
:41:
4 طبقه بیشتر نمیشه + 1 طبقه زیر زمین . بعد هم تعداد طبقه هاش مهم نیست مهم اینه که مثل نمونه هایی که خود بازی داره معماری جالبی داشته باشه . یعنی فقط برای درست کردن اتاق یه دیوار نکشی که فقط از سالن جدا بشه :8:
اقا دمت گرم خیلی حال دادی :27::27:
یه پیشنهاد:
بعد بقیه هم امتیاز میدن
میای؟؟؟؟:27:
خوشحال میشم بگی اره :27:
:31: خیلی خوبه لینکاشم برای دانلود بذارین
san.naz این از ساختمون خونه ببین خونه خوبه؟ تا چندتا گل گیاد و وسایل و ... به بیرونش اضافه کنم !
اینم عکس:
آره مرسی :31:
اینکه نشد خونه :27:اول زیر بنایی چیزی سقفی:27:
قابل توجه دوستانه عزیز هرکس لینک دانلود اپدیت هر پک را خواست PM (خصوصی) بده تا واسش send کنم مثلا townlife , lateight & other
خوب منتظریم خونه ای رو که شما ساختی رو ببینیم و ببینیم چقدر خلاقیت داری :21:
در ضمن خونه هایی رو که توی خیلی از سایتا برای دانلود گذاشتن رو دارم یه خونه با یه ایده جدید بساز لطفاً :31::whistle:
خوب حالا ببینید این خوبه ؟ البته هنوز ساخته نشده :20:
دوست دارید این سبکی باشه ؟
دوست دارید براش سقف بزنم مثل خونه های دیگه یا همین سبک خوبه؟
1.
2.
کدومش خوبه 1 یا 2 ؟
اخرش نفهمیدم مشکلت با rapid چیه؟؟:21:اون یکی که 16 MB حوصلش ندارم :21:اما اونو می ذارم واست اما یه جا دیگه چون تو 4shared من ACC ندارم
فعلا Bye
والا من با رپید مشکل ندارم ولی ظاهرا اون با من مشکل داره :31:
در هر صورت ممنون ، دارم با لینک مستقیم دانلودش میکنم :46:
wolfman_741
31-08-2011, 17:09
در مرود این دو اتفاق کسی میتونه بهم توضیح بده ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
2-نه توی پوشه ی اصلی بازی همون جا که luncher هست مثلا برای مثال
D:\TheSims3WA\Game\Bin
بابا خیلی اسونه نگاه کنید بینم مشابش کجاست بعد جای اون بریزش
3-این دو فایلو نمی خواد جایی بریزی فقط تا دانلود کردی بزن بازش (run) کن بعد نصبش کن خودش اتوماتیک نصب میشه
محمدرضا خان
من فکر کنم شما توضیحات این دو فایل رو برعکس نوشتی ! :20:
من جفتش رو دانلود کردم
فایل اولی 16 مگ بود که بعد از اینکه از حال زیپ خارجش کردم شد 32 مگ و داخلش فایلی بود به اسم "Retail Patch" که داخل اون هم دو فایل به اسامی Game و GameData وجود داشت
فایل دوم هم حجمش 300 کیلوبایت بود که بعد از اینکه از زیپ خارجش کردم شد در حدود 2 مگابایت و داخلش فایلی بود به اسم "Patch fix" که توی اون هم دو تا فایل به اسامی "HelpPages" و bin وجود داشت
حالا اگه بخوایم مرحله سوم که دستکاری رجیستری ویندوز هست رو فاکتور بگیرم ، مرحله 1 و 2 رو میشه یک بار دیگه توضیح بدی :11:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون یعنی یکی براتون توی شهر حرف درست کرده و آبروتون رو برده. برای اینکه درست بشه باید برید دادگاه ازش شکایت کنید. اگر توی دادگاه برنده بشید اون پاک میشه.
دوست عزیز یک راه حل می گم بهت برو حالشو ببر:27:
موقعی که وارد بازی شدی قبل از این که وارد سیوت بشی بزن testingcheatsenabled true بعد وارد سیوت شو
بعد Ctrl رو بگیر و روی این دوتا icon کلیک کن :27: بعدش برو حال کن
دادگاه هم لازم نیست
Bye:46:
محمدرضا خان
من فکر کنم شما توضیحات این دو فایل رو برعکس نوشتی ! :20:
من جفتش رو دانلود کردم
فایل اولی 16 مگ بود که بعد از اینکه از حال زیپ خارجش کردم شد 32 مگ و داخلش فایلی بود به اسم "Retail Patch" که داخل اون هم دو فایل به اسامی Game و GameData وجود داشت
فایل دوم هم حجمش 300 کیلوبایت بود که بعد از اینکه از زیپ خارجش کردم شد در حدود 2 مگابایت و داخلش فایلی بود به اسم "Patch fix" که توی اون هم دو تا فایل به اسامی "HelpPages" و bin وجود داشت
حالا اگه بخوایم مرحله سوم که دستکاری رجیستری ویندوز هست رو فاکتور بگیرم ، مرحله 1 و 2 رو میشه یک بار دیگه توضیح بدی :11:
داداش من که گفتم
فایل Game DATA اصلا نمی خواد کپی کنی
برو تو فایل game اون 13 تا فایل داخل bin رو کپی کن توی پوشه bin بازیت همون جا که luncher و crack بازیت اون جاست
بعد helpPages و bin هم کپی کن همون جا
start را باز کنید و در run بنویسید regedit و اینتر کنید و بعد داخل پوشه ی HKEY_LOCAL_MACHINE شوید و بعد داخل پوشه ی SOFTWARE شوید و بعد وارد پوشه ی Sims شوید و بعد وارد پوشه ی The Sims 3 شوید حالا برای این که هنگ نکنید ادرس کامل را می زارم :
اگه DVD پک های سیمز رو دارید نصب کن بازی کن اگه هم نداری اینو دانلود کنید
ورژن 1.0.631.00002 رو به 1.6.6.002002 اپدیت می کنه 116.2 مگابایته
کد:
حالا هم این یکی رو دانلود کنید
21.3 MB
کد:
خوب حالا ورژن شما 1.7.9.002002 است و حالا برای بازی احتیاج به کرک دارید که من پیشنهاد می کنم کرکی روی این نریزید و پک جدید را نصب کرده و کرک ورد ادونچر را روی بازی بریزید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش دادگاه نمی خواد این کارو بکن برو بعدش حال کن:21:
برو تو بازی
وارد بازی که شدی قبلش که وارد سیوت بشی ctrl +shift + C بزن بعد testingcheatsEnabled True
بعدش که زدی وارد سیوت بشو بعد Ctrl رو بگیر و روی هر Icon که می خوای پاک بشه کلیک کن
یادت باشه Ctrl رو بگیری حالا برو حالشو ببر:27:
:41:
4 طبقه بیشتر نمیشه + 1 طبقه زیر زمین . بعد هم تعداد طبقه هاش مهم نیست مهم اینه که مثل نمونه هایی که خود بازی داره معماری جالبی داشته باشه . یعنی فقط برای درست کردن اتاق یه دیوار نکشی که فقط از سالن جدا بشه :8:
:31: خیلی خوبه لینکاشم برای دانلود بذارین
آره مرسی :31:
خوب منتظریم خونه ای رو که شما ساختی رو ببینیم و ببینیم چقدر خلاقیت داری :21:
در ضمن خونه هایی رو که توی خیلی از سایتا برای دانلود گذاشتن رو دارم یه خونه با یه ایده جدید بساز لطفاً :31::whistle:
من سیمز 3 بازی می کنم و پکی که شما دارید من ندارم و فکر نکم خونه ای که بسازم واسه پکت خوب باشه
درضمن sims 3 اصلی زیاد مصالح نداره :21:
---------------------
اقا دمت گرم خیلی حال دادی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه پیشنهاد:
بعد بقیه هم امتیاز میدن
میای؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشحال میشم بگی اره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز من نه وقت این کارو دارم نه حوصله
2-3 دیگه هم می خوام برم مسافرت و ان نمی شم
هم زمان که اینجا من ان هستم تو چندین topic و site دیگه هم هستم
یا دانلود می کنم
wolfman_741
31-08-2011, 22:24
اون یعنی یکی براتون توی شهر حرف درست کرده و آبروتون رو برده. برای اینکه درست بشه باید برید دادگاه ازش شکایت کنید. اگر توی دادگاه برنده بشید اون پاک میشه.
چطور میتونم برم دادگاه شکایت کنم ؟؟
wolfman_741
31-08-2011, 23:34
نمی خواد بری دادگاه
این راه حل که می گم انجام بده بعد برو حالشو ببر
برو تو بازی و قبل از این که وارد سیوت save بشی
Ctrl+Shift+C رو بگیر بعد بنویس testingcheatsenabled true بعد اینتر کن
بعدشم وارد سیوت شو و Ctrl رو بگیر و روی اون شکل Icon که می خوای پاک کنی کلیک کن
بعدش پاک می شه :27:
دادگاه نمی خواد :21:
l[/code]
من با چیت حال نمیکنم
دوست دارم خودم تلاش کنم :31:
نمیدونی چطور میشه رفت دادگاه ؟
اینم یه هتل :27:برای سیمز 3 که توش حال کنید:21:
لینک دانلودش:
داداش the god خیلی دمت گرمه خونه رو حال کردم
ولی لینکه دانلود خونه میاد ولی خود فایل وینرارش اجرا نمیشه ارور میده چرا؟؟؟
حالا وایسا خودم لینک یه استخر توووووووووووووووووووپ و غیر قابل باور رو بهت بدم تو کفش بمونی ( سبکش جدیده همه چی رو هواست ) :31::31:
اینم عکس:
من فقط از توی این ادرس library سیو زمین هارو پیدا کردم و میزارم برای اپلود ولی بعدش میگه پسوند فایل پکیج غیر مجاز هست
میگید چه کار کنم ؟؟؟؟
4 طبقه بیشتر نمیشه + 1 طبقه زیر زمین . بعد هم تعداد طبقه هاش مهم نیست مهم اینه که مثل نمونه هایی که خود بازی داره معماری جالبی داشته باشه . یعنی فقط برای درست کردن اتاق یه دیوار نکشی که فقط از سالن جدا بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی خوبه لینکاشم برای دانلود بذارین
آره مرسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب منتظریم خونه ای رو که شما ساختی رو ببینیم و ببینیم چقدر خلاقیت داری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن خونه هایی رو که توی خیلی از سایتا برای دانلود گذاشتن رو دارم یه خونه با یه ایده جدید بساز لطفاً [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کسی خونه خواست عکس واقعی پست کنه از روش شبیه سازی کنم
wolfman_741
01-09-2011, 11:11
از یه شخصی می پرسند فلان جا کجاست
اونم می گه مگه من نقشه هستم:27:
فکر کنم همون City hall باشه :27:در هر صورت مگه من نقشه ام؟:27:
----------------------------------
اینم یه سیم اماده
مرسی
میگفتی رو نقشه مشخصه دیگه :31:
یه خون آشام دارم چطور باید غذای خون آشام رو تامیین کنم ؟؟( تازه وارد خانواده ی sims م شده )
دوستان این فایل رو دانلود کنین همون استخره هست
اگه مشکل داشت بگید
اخه من همون روش the godجان رو رفتم ( امیدوارم مشکلی نداشته باشه :D )
این دوتارو دانلود کنین و توی دوتا زمین کنار هم بذاریدش از روی عکسی که توی پست قبلیم گذاشتم میتونین ببینین
سانازجان خونه شما هم تا امشب امادست فقط مونده وسایل داخل خونه
راستی اینو به من بگید که مثلا چندتا بچه دارین چند سالشونه و یا پسر یا دختر هستن یا پیرمرد پیرزن :27:
ممنون
اینم یه خونه 60 * 60 که ساختنش 20 min طول کشید
عکس های این خونه
اینم لینک دانلود :
رمز دانلود : thegod
سلام سلام
بالاخره این خونه ماهم ساخته شد هرکی دوست داشت این خونه فوق العاده لوکس رو دانلود کنه :40::40::40:
واقعا شما فقط این خونه رو ببینید بعد رای بدین امتیاز بدین از 10 من که خودم یه خودم میدم 10 از 10 ( 3 روزه که دارم روش کار میکنم )
ساناز خانوم این خونه ی شماست اگه طبقه ی دوم رو نگاه کنین 7 تا اتاق میبینین :18:
لطفا همه ی پیشنهادات و انتقادات خودتونو ددرباره ی این خونه به من بگید
ادرس لینک دانلود رو هم توی 4 تا از پست تای که میدم میذارم تا همه بتونن دانلودش کنن
البته اول کار شما باید پک لیت نایت رو داشته باشید در غیر این صورت اجرا نمیشه
اینم یک مجموعه عکس از خونه :
اینم لینک دانلود
راستی داداش the god شما که خونتونو رو برای دانلود گذاشتین پس رمز دانلود چیه ؟؟؟ منم نیاز دارم ؟؟ این فایل دانلود الان برای شما دانلود میشه ؟ چی کار کنم ؟؟ شما هم نیاز به رمز دارید؟
اگه نتونستین دانلودش کنین یا مشکلی داشت یا اجرا نمیشد به من بگید ممنون :27:
امیدوارم حالشو ببرید :10:
سلام سلام
بالاخره این خونه ماهم ساخته شد هرکی دوست داشت این خونه فوق العاده لوکس رو دانلود کنه :40::40::40:
واقعا شما فقط این خونه رو ببینید بعد رای بدین امتیاز بدین از 10 من که خودم یه خودم میدم 10 از 10 ( 3 روزه که دارم روش کار میکنم )
ساناز خانوم این خونه ی شماست اگه طبقه ی دوم رو نگاه کنین 7 تا اتاق میبینین :18:
لطفا همه ی پیشنهادات و انتقادات خودتونو ددرباره ی این خونه به من بگید
ادرس لینک دانلود رو هم توی 4 تا از پست تای که میدم میذارم تا همه بتونن دانلودش کنن
البته اول کار شما باید پک لیت نایت رو داشته باشید در غیر این صورت اجرا نمیشه
اینم یک مجموعه عکس از خونه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم لینک دانلود
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراستی داداش the god شما که خونتونو رو برای دانلود گذاشتین پس رمز دانلود چیه ؟؟؟ منم نیاز دارم ؟؟ این فایل دانلود الان برای شما دانلود میشه ؟ چی کار کنم ؟؟ شما هم نیاز به رمز دارید؟
اگه نتونستین دانلودش کنین یا مشکلی داشت یا اجرا نمیشد به من بگید ممنون :27:
امیدوارم حالشو ببرید :10:
من که رمز رو نوشتم thegod
نه ماله تو رمز نداره
من خودم رمز گذاشتم روش
اگه بخوای می تونی رمزیش کنی
من که رمز رو نوشتم thegod
نه ماله تو رمز نداره
من خودم رمز گذاشتم روش
اگه بخوای می تونی رمزیش کنی
اینو میدونستم فقط خواستم بگم حتما باید رمز گذاشت روش.
نه نمیخوام!:ی
با تشکر از راهنمایی های جناب the God ، بالاخره ما به ورژن 1.0.631.00002 آپدیت شدیم :31: :26:
البته این مشکل تغییر زبون به اسپنیش هم بدجوری یقه ما رو گرفته بود و هر چقدر آنیستال می کردم و دوباره نصب می کردم درست نمیشد :9: بنابراین کاری که کردم این بود که رفتم و کل مدخل Sims رو از رجیستری پاک کردم :31: اما بعد از اینکه دوباره بازی رو نصب کردم این مدخل به طرز عجیبی ایجاد نشد و بنابراین من نتونستم SKU رو از 7 به 2 تغییر بدم ولی فکر کنم این کار به صورت اتوماتیک انجام شده چونکه وقتی نسخه بازی رو چک کردم دیدم که خودش تبدیل شده به 1.0.631.00002 :25:
ولی متاسفانه باز هم موقع نصب Town Of life با همون اخطار قبلی رو به رو شدم و نصب نشد :9: یک فایل آپدیت هم داخل دی.وی.دی Town of Life وجود داره با این اسم : 1.23.65.0120xx که این هم نصب نشد و همون اخطار قبلی رو داد
حالا می خواستم بپرسم الان باید برم سراغ دانلود اون فایل صد مگی برای آپدیت به نسخه 1.7.9.002002 ؟
و اگه به نسخه 1.7.9.002002 آپدیت بشه دیگه 100 % جواب میده ؟ :23:
با تشکر از راهنمایی های جناب the God ، بالاخره ما به ورژن 1.0.631.00002 آپدیت شدیم :31: :26:
البته این مشکل تغییر زبون به اسپنیش هم بدجوری یقه ما رو گرفته بود و هر چقدر آنیستال می کردم و دوباره نصب می کردم درست نمیشد :9: بنابراین کاری که کردم این بود که رفتم و کل مدخل Sims رو از رجیستری پاک کردم :31: اما بعد از اینکه دوباره بازی رو نصب کردم این مدخل به طرز عجیبی ایجاد نشد و بنابراین من نتونستم SKU رو از 7 به 2 تغییر بدم ولی فکر کنم این کار به صورت اتوماتیک انجام شده چونکه وقتی نسخه بازی رو چک کردم دیدم که خودش تبدیل شده به 1.0.631.00002 :25:
ولی متاسفانه باز هم موقع نصب Town Of life با همون اخطار قبلی رو به رو شدم و نصب نشد :9: یک فایل آپدیت هم داخل دی.وی.دی Town of Life وجود داره با این اسم : 1.23.65.0120xx که این هم نصب نشد و همون اخطار قبلی رو داد
حالا می خواستم بپرسم الان باید برم سراغ دانلود اون فایل صد مگی برای آپدیت به نسخه 1.7.9.002002 ؟
و اگه به نسخه 1.7.9.002002 آپدیت بشه دیگه 100 % جواب میده ؟ :23:
حالا ورژن شما امادست واسه ادونچر اما اگر townlife می خوای 2 راه داری:
1: پک ادونچر رو بگیری و به وسیله ی اپدیت های اون برسی به Town life
2:یا بری تو سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید از اولش دانلود کنی تا اخرش و نصب کنی البته یادت باشه mirror WorldWide ها رو دانلود کنی
حالا ورژن شما امادست واسه ادونچر اما اگر townlife می خوای 2 راه داری:
1: پک ادونچر رو بگیری و به وسیله ی اپدیت های اون برسی به Town life
2:یا بری تو سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید از اولش دانلود کنی تا اخرش و نصب کنی البته یادت باشه mirror WorldWide ها رو دانلود کنی
داداش اون لینکی که شما دادی رو که فکر کنم سر جمع باید حدود 1 گیگ دانلود کنم :18::34:
فکر کنم همون "ورد ادونچر" بگیرم راحت تره :31:
فقط به عنوان آخرین سوال می خواستم بپرسم توی تمام دی.وی.دی های "ورد ادونچر" ، کل آپدیت های اون لینک قطعا موجوده ؟ و اینکه روی فایل آپدیت دابل کلیک کنیم خودش اتوماتیک آپدیت میشه یا باید باز هم کپی پیست کرد ؟
و در آخر هم اینکه ببخشید اگه این چند روز زیادی درد سرت دادم :11::46:
داداش اون لینکی که شما دادی رو که فکر کنم سر جمع باید حدود 1 گیگ دانلود کنم :18::34:
فکر کنم همون "ورد ادونچر" بگیرم راحت تره :31:
فقط به عنوان آخرین سوال می خواستم بپرسم توی تمام دی.وی.دی های "ورد ادونچر" ، کل آپدیت های اون لینک قطعا موجوده ؟ و اینکه روی فایل آپدیت دابل کلیک کنیم خودش اتوماتیک آپدیت میشه یا باید باز هم کپی پیست کرد ؟
و در آخر هم اینکه ببخشید اگه این چند روز زیادی درد سرت دادم :11::46:
بیشتر از اون اپدیت ها موجوده
اره دابل کلیک کنی اپدیت میشه و کپی پیست هم نداره اما شاید نکست next داشته باشه:22:
Bye
shabnam1986
03-09-2011, 13:21
من تو سیمز مدیوال مشکل دارم اینجا باید مطرح کنم؟
من تو سیمز مدیوال مشکل دارم اینجا باید مطرح کنم؟
اره اینجا تاپیک اصلی سیمز 3 و همه ی پک هاش هست !
بفرمایید :
اره اینجا تاپیک اصلی سیمز 3 و همه ی پک هاش هست !
بفرمایید :
ولی مدیوال پک سیمز 3 نیست تازه داره براش پک میاد:31:
ولی مدیوال پک سیمز 3 نیست تازه داره براش پک میاد:31:
:31:اهان یادم نبود ! ولی بالاخره ! خوب تاپیک سیمز 3 مدیوال که نداریم ! اگه هست ادرسشو بدین منم شاید جو گیر شدم رفتم خریدمش:31:
:31:اهان یادم نبود ! ولی بالاخره ! خوب تاپیک سیمز 3 مدیوال که نداریم ! اگه هست ادرسشو بدین منم شاید جو گیر شدم رفتم خریدمش:31:
به نظر من دیگه شورش رو دراوردن نخری هتره
به نظر من دیگه شورش رو دراوردن نخری هتره
اره بات موافقم
داخله هر پک یه شهر یا چندتا وسایل اضافه می کنن بعد پک رو می ذارن واسه فروش
گندشو در اوردن دیگه
می دونی چقدر رو این پک ها $$ در اوردن؟؟؟!
اره بات موافقم
گندشو در اوردن دیگه
خیلی زیاد
الان یکی از پک های sims 3 medieval توی امریکا منتشر شد
اسمشو دقیق نمیدونم فقط میدونم که اولین پک سیمز 3 مدیوال منتشر شده :27:
اره بات موافقم
گندشو در اوردن دیگه
مخصوصا این Stuff ها که افتضاحن
رسما هیچی ندارن.
Big-Boss
07-09-2011, 22:06
مخصوصا این Stuff ها که افتضاحن
رسما هیچی ندارن.
stuff ها قیمتشون (اوریجینال البته) پایین تره دلیل عرضه اش هم اینه که بین دو نسخه EP که میخواد عرضه بشه بازیباز یه تنوعی داشته باشه احساس یکنواختی رو تا حدودی تا امدن EP بعدی رفع کنه.
stuff ها قیمتشون (اوریجینال البته) پایین تره دلیل عرضه اش هم اینه که بین دو نسخه EP که میخواد عرضه بشه بازیباز یه تنوعی داشته باشه احساس یکنواختی رو تا حدودی تا امدن EP بعدی رفع کنه.
آخه یکنواختی موقعی رفع میشه که ویژگی های جدید به بازی اضافه بشه ولی Stuff فقط وسایل اضافه میکنه. اونم به قول دوستان انقدر کمه که اصلا به چشم نمیاد.
فقط پکیجه که ویژگی های جدید به بازی میده.
moderntalk
08-09-2011, 22:44
سلام.
من تازه این بازی رو گرفتم . ولی وقتی بازی رو نصب کردم هیچ شخصیت پیش فرضی داخلش نیست .!! یعنی تمام شخصیت ها رو خودت باید بسازی ؟
راستی دیگه بازی story line نداره ؟
سلام.
من تازه این بازی رو گرفتم . ولی وقتی بازی رو نصب کردم هیچ شخصیت پیش فرضی داخلش نیست .!! یعنی تمام شخصیت ها رو خودت باید بسازی ؟
راستی دیگه بازی story line نداره ؟
چرا توی شهر پر از شخصیت پیش فرضه. ولی معمولا همه دوست دارن خودشون شخصیتشون رو بسازن.
اون کلا یک نسخه ی دیگه از سیمز بود به نام the sims stories که خط داستانی داشت. ولی کلا سیمز اصلی رو باید خودتون داستان خلق کنید و خط داستانی خاصی نداره.
shahin_mp3
09-09-2011, 12:33
مثل اينكه اين نسخش خيلي چرته؟ :21:
مثل اينكه اين نسخش خيلي چرته؟ :21:
50% خوبه %50 هم بده فقط هم بخاطره اینه که خیلی مثل نسخه قبلیش سیمز 2 جذاب نیست و کارایی چندانی نداره این یکی نسخه
مثلا کارای سیمسمون توی 3ش خیلی اسون راحت شده ولی توی 2ش خیلی سخت تر بود و ادم واقعا حال میکرد حتی یک دقیقه بازی هم بیکار نبودی ولی توی 3 اینجوری نیست همش صبح بیدار میشه بهت میگه که باید سیمست بره مثلا حمام بعد از حمام هم میره سر کار تا اخر شب که سیمست از سر کار میاد بیکاری ولی توی 2ش همونجوری باید حواست به خونه باشه که یه دفعه دزدی نیاد خونت اتیش نگیره باید نگاه کنی ببینی سیمست که سره کاره وضعیتش خوبه گرسنه هست یا نه و ...
shahin_mp3
09-09-2011, 23:21
50% خوبه %50 هم بده فقط هم بخاطره اینه که خیلی مثل نسخه قبلیش سیمز 2 جذاب نیست و کارایی چندانی نداره این یکی نسخه
مثلا کارای سیمسمون توی 3ش خیلی اسون راحت شده ولی توی 2ش خیلی سخت تر بود و ادم واقعا حال میکرد حتی یک دقیقه بازی هم بیکار نبودی ولی توی 3 اینجوری نیست همش صبح بیدار میشه بهت میگه که باید سیمست بره مثلا حمام بعد از حمام هم میره سر کار تا اخر شب که سیمست از سر کار میاد بیکاری ولی توی 2ش همونجوری باید حواست به خونه باشه که یه دفعه دزدی نیاد خونت اتیش نگیره باید نگاه کنی ببینی سیمست که سره کاره وعضیتش خوبه گرسنه هست یا نه و ...
اين SIMS هم داستاني واسه خودش داره ها :31:
ashk1377
11-09-2011, 10:59
sims 3 هم همینطوره مثلا وقتی سرکاری باید poll option هاشو تنظیم کنی تا نه زیاد خسته شه نه کم کاری کنه
بعدشم اگه میخوای بازی برات جذاب تر بشه برو expansion pack هاشو بخر چند تا رمز توپم به جز motherlode دارم اگه میخوای بگو بهت بدم
میشه ادرس دقیقه قسمت poll options رو بدی؟
اااا حالا چه رمزهایی هست ؟
سلام ببخشید من سیمز3 رو از چندین فروشگاه گرفتم ولی همه انلاین بودن آخر از دوستم گرفتم ولی گرافیک خیلی پایین و بیریختی داشت و تازه قابلیت هایی که دوستان نوشتن رو نداشت و 3 تا دی وی دی بود برای همین از سیمز قبلیم یعنی 2 با سرویس پک آپارتمان استفاده می کنم حالا واقعا گرافیک پایین تری نسبت به 2 داره یا مال من این جوری بوده؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام ببخشید من سیمز3 رو از چندین فروشگاه گرفتم ولی همه انلاین بودن آخر از دوستم گرفتم ولی گرافیک خیلی پایین و بیریختی داشت و تازه قابلیت هایی که دوستان نوشتن رو نداشت و 3 تا دی وی دی بود برای همین از سیمز قبلیم یعنی 2 با سرویس پک آپارتمان استفاده می کنم حالا واقعا گرافیک پایین تری نسبت به 2 داره یا مال من این جوری بوده؟؟؟؟؟؟؟؟
از لحاظ گرافیک که از 2 خیلی بهتره
+
سیمز 3 دو تا دی وی دی هست نه سه تا.
تو سیمز 2 وقتی سیمزت داشت پیر میشد یا میمرد می تونستی با برآورده کردن آرزوش ها نوشیدنی جوانی بخوری ولی تو 3 تا مییای زندگی درست کنی زود پیر میشه و میمیره
ashk1377
12-09-2011, 14:15
میشه ادرس دقیقه قسمت poll options رو بدی؟
اااا حالا چه رمزهایی هست ؟
اگه دقت کنی وقتی میره سرکار گوشه بالا سمت چپت یه عکس هست که نشون میده سرکاره پایین اون عکس یه لیست هست که کلیک کنی باز میشه و گزینه هایی مثل take it easy یعنی سخت نگرفتن کار و work hard سخت کار کردن داره این هم رمز ها
testingcheatsenabled true این رو که بزنی بعد شیفت رو نگهداری رو صندوق پستی کلیک کنی کلی گزینه ی جالب میاد و میتونی کاری کنی که هیچ وقت خسته و گرسنه و اینا نشه بازم هست میخوای بگم یا بسته؟:46::21::27:
اگه دقت کنی وقتی میره سرکار گوشه بالا سمت چپت یه عکس هست که نشون میده سرکاره پایین اون عکس یه لیست هست که کلیک کنی باز میشه و گزینه هایی مثل take it easy یعنی سخت نگرفتن کار و work hard سخت کار کردن داره این هم رمز ها
testingcheatsenabled true این رو که بزنی بعد شیفت رو نگهداری رو صندوق پستی کلیک کنی کلی گزینه ی جالب میاد و میتونی کاری کنی که هیچ وقت خسته و گرسنه و اینا نشه بازم هست میخوای بگم یا بسته؟:46::21::27:
ممنون داداش :46: نه دیگه بسه :31: ولی این رمز رو خودم میدونستم فکر کردم رمزی جدیدی رو میگید :31:
***fandogh***
12-09-2011, 17:02
میخواستم ببینم سیمز همه اینقدر باگ داره یا ماله من فقط اینجوریه مثلا ادمام یک دفعه ناپدید میشن
ashk1377
12-09-2011, 18:00
ممنون داداش :46: نه دیگه بسه :31: ولی این رمز رو خودم میدونستم فکر کردم رمزی جدیدی رو میگید :31:
moveobjects on هم داری؟
میخواستم ببینم سیمز همه اینقدر باگ داره یا ماله من فقط اینجوریه مثلا ادمام یک دفعه ناپدید میشن
احتمالا با کارت گرافیکت نمی سازه گرافیکت چیه؟
san.nazz
12-09-2011, 22:30
:41: سلام من اومدم 1 سوال وقتی یه پک نصبه باید پاکش کرد بعد یه پک جدید نصب کرد؟ من town life ro dashtam رو داشتم بعد generations رو که نصب کردم آپدیت شد بعد هم که دیگه sims باز نمیشه پا کردم دوباره نصب کردم بازم مشکل حل نشد . میشه کاری کرد یا من باید ویندوز عوض کنم؟
Big-Boss
12-09-2011, 22:36
:41: سلام من اومدم 1 سوال وقتی یه پک نصبه باید پاکش کرد بعد یه پک جدید نصب کرد؟ من town life ro dashtam رو داشتم بعد generations رو که نصب کردم آپدیت شد بعد هم که دیگه sims باز نمیشه پا کردم دوباره نصب کردم بازم مشکل حل نشد . میشه کاری کرد یا من باید ویندوز عوض کنم؟
نه اتفاقا همه پک ها با هم نصب میشند.
شما به ترتیب انتشار نصب کنید و دقت کنید فقط آخرین نسخه رو کرک کنید،و اینکه برای بعضی نسخه ها باید خود نسخه رو کرک کرد برای بعضی باید The Sims 3 اصلی رو. (پس همیشه از فایل اصلی که کرک جایگزینش میشه پشتیبان بگیرید تا بعدا نیازی به نصب دوباره نباشه.)
moveobjects on هم داری؟
چی؟
یه نوع پکه؟
اگه پک هست ندارمش !
ashk1377
13-09-2011, 16:20
چی؟
یه نوع پکه؟
اگه پک هست ندارمش !
نه رمزه با این رمز میتونی هر چیزی رو هر جا خواستی بزاری و همه چیز حتی آدم هارم تکون بدی!!
بچه ها تروخدا به دادم برسید
من اول سیمز3 اصلی رو نصل کردم و بعد بدون اینکه کرکش کنم پک های ambitions و late night و outdoorliving و high-end loft رو نصب کردم، بعدش کرگ رو تو آدرس bin سیمز اصلی پیست کردم. بعد هم کامپیوترم رو ری استارت کردم ولی اصلا تو بازی نمیره و این پیغام رو میده :
تروخدااااا بگین چیکار کنم. حتی دی وی دیه نصب سیمز رو هم گذاشتم ولی بازم بازی اجرا نمیشه.
مشکل کجاست ؟:37:
نه رمزه با این رمز میتونی هر چیزی رو هر جا خواستی بزاری و همه چیز حتی آدم هارم تکون بدی!!
چه جالب میشه باهاش وسایل خونه رو هرجایی گذاشت مثلا من دوست دارم مبلرو بچسبونمربه دیوار :31:
Big-Boss
13-09-2011, 20:46
camry@ بعد از اینکه از این رمز استفاده کرده،غیرفعالش هم کن چون باگ ایجاد میشه (خود سازنده ها تو ساختن خونه خیلی از این رمز استفاده کردن! :دی)
mahsa a@ به چه ترتیبی نصب کردی؟outdoorliving رو نصب نکردم نمیدونم کرکرش از خودشه یا باید نسخه اصلی رو کرک کنی.یه نگاه بنداز ببین کرکش شکل ایکونش شبیه ایکون اجرا خود استاف پکش هست یا نسخه اصلی.
بچه ها تروخدا به دادم برسید
من اول سیمز3 اصلی رو نصل کردم و بعد بدون اینکه کرکش کنم پک های ambitions و late night و outdoorliving و high-end loft رو نصب کردم، بعدش کرگ رو تو آدرس bin سیمز اصلی پیست کردم. بعد هم کامپیوترم رو ری استارت کردم ولی اصلا تو بازی نمیره و این پیغام رو میده :
تروخدااااا بگین چیکار کنم. حتی دی وی دیه نصب سیمز رو هم گذاشتم ولی بازم بازی اجرا نمیشه.
مشکل کجاست ؟:37:
یعنی واقعا هیچکی اینجا نیست که راه حل این مشکل رو به من بگه....تروخدا کمک کنید !
خوب چجوری رمزرو غیر فعال کنم ؟؟
Big-Boss
14-09-2011, 17:27
camry@ همون رمز رو بجای ON از OFF استفاده کن.
mahsa a@ پست بالایی گفتم.
tsr work shop چیست طرز استفاده رو کی بلده؟؟؟؟
***fandogh***
15-09-2011, 10:28
بچه ها چجوری میشه بریم یه کشور دیگه زندگی کنیم مثلا چین
mahsa a@ به چه ترتیبی نصب کردی؟outdoorliving رو نصب نکردم نمیدونم کرکرش از خودشه یا باید نسخه اصلی رو کرک کنی.یه نگاه بنداز ببین کرکش شکل ایکونش شبیه ایکون اجرا خود استاف پکش هست یا نسخه اصلی.
به همون ترتیبی که نوشته بودم نصب کردم :
sims3
ambitions
latenight
outdoor living
high-end loft
منظورتونو از اینکه آیکنش چه شکلیه نفهمیدم، ولی عکس آیکن های کرک outdoorliving اینه :
میخوام پاک کنم و دوباره نصب کنم. تروخدا ترتیب دقیقشو بگید بهم که چه جوری باید نصب بشه و چه جوری کرک کنم لطفااااااااااااااااااا
san.nazz
16-09-2011, 15:53
مهسا شما نمی تونی همه پک ها رو با هم بازی کنی به نظر من late night رو نصب کن از همه قشنگتره
برو تو کنترل پنل بازی رو unistall کن همه پک هایی رو که نصب کردی رو هم همینطور EA Download manager رو هم unistall کن بعد هم برو start / documents کل پوشه Electronic Arts رو هم پاک کن بعد بازی رو از اول نصب کن بعد هم پک لیت نایت رو که نصب کردی کرک لیت نایت رو که اینا هستن ( ts3sp03 و TSLHost.dll ) رو توی جایی که خود بازی لیت نایت رو نصب کردی تو قیمت game / bin کپی کن بعد هم بازی رو اجرا کن حتماً هم یادت باشه وقتی داری بازی نصب می کنی به اینترنت وصل نباشی
مهسا شما نمی تونی همه پک ها رو با هم بازی کنی به نظر من late night رو نصب کن از همه قشنگتره
برو تو کنترل پنل بازی رو unistall کن همه پک هایی رو که نصب کردی رو هم همینطور EA Download manager رو هم unistall کن بعد هم برو start / documents کل پوشه Electronic Arts رو هم پاک کن بعد بازی رو از اول نصب کن بعد هم پک لیت نایت رو که نصب کردی کرک لیت نایت رو که اینا هستن ( ts3sp03 و TSLHost.dll ) رو توی جایی که خود بازی لیت نایت رو نصب کردی تو قیمت game / bin کپی کن بعد هم بازی رو اجرا کن حتماً هم یادت باشه وقتی داری بازی نصب می کنی به اینترنت وصل نباشی
ولی من تمام پک ها را باهم نصب کردم
سیمز 3 hidden springs کی میاد؟؟؟
san.nazz
16-09-2011, 17:55
ولی من تمام پک ها را باهم نصب کردم
سیمز 3 hidden springs کی میاد؟؟؟
آره میشه نصب کرد ولی باز نمیشه فقط یکی از پک ها باز میشه اونی که آخرین بار نصب شده
راستی کسی که late night داره چطوری میشه سیم رو تو پنت هاوس move کرد ؟ :19:
آره میشه نصب کرد ولی باز نمیشه فقط یکی از پک ها باز میشه اونی که آخرین بار نصب شده
راستی کسی که late night داره چطوری میشه سیم رو تو پنت هاوس move کرد ؟ :19:
عکس یکی میاد ولی همه هستن رو مبایل برو move کلیک کن
سلام دوستان من این فایل 10 mg صفحه اول که برای نصب پک لازم هست رو گرفتم میخوام نصبش کنم به ts3.exe که میرسه ارور میده میگه the suitable patch were not found و بعد فایل اجرایی بازی پاک میشه . لطفا کمک کنید .
سلام دوستان من این فایل 10 mg صفحه اول که برای نصب پک لازم هست رو گرفتم میخوام نصبش کنم به ts3.exe که میرسه ارور میده میگه the suitable patch were not found و بعد فایل اجرایی بازی پاک میشه . لطفا کمک کنید .
حتما فایل اجراییتون کرک بوده کا جایگزین فایل اصلی شده. باید حتما فایل اصلی باشه
حتما فایل اجراییتون کرک بوده کا جایگزین فایل اصلی شده. باید حتما فایل اصلی باشه
میشه لطفا فایل اصلی رو برا دانلود بذارید . مـمنون
من الآن بازی رو روی سیستم ندارم.
اگه از دوستان کسی این فایل رو داره بزاره. اگر هم کسی نگذاشت شما بازی رو پاک کن از اول نصب کن. زیاد وقت نمیبره
san.nazz
16-09-2011, 19:54
:18: سیم من خود یه خود چاق شده داره میترکه حالا خوبه غذا هم بهش نمی دم همش گرسنه می مونه
چجوری لاغرش کنم هر چی ورزش می کنم نمیشه :19:
خوب شما بندازش رو ترد میل یا با تلویزیون ورزشای Cardio رو انتخاب کن یا وادارش کن یه مسافت طولانی رو بدوئه.
بعدش توشم مداومت داشته باش اگه درس نشد و مشکلای دیگه هم دیدی فک کنم باگ شده.
واسه خودم که سیمز کار بود دیونه میشد آتشنشانه می رفت سراغه یه خونه ولی توش آتیش نبود!!!
فایل اصلی رو هم گرفتم ولی بازم همون ارور قبلیو میده . کسی به این مشکل برخورده تا حالا ؟ :2:
:18: سیم من خود یه خود چاق شده داره میترکه حالا خوبه غذا هم بهش نمی دم همش گرسنه می مونه
چجوری لاغرش کنم هر چی ورزش می کنم نمیشه :19:
خوب شما بفرستش شنا کنه بعدشم پیاده روی و بعدش هم دو
شما یه برنامه روزانه براش بساز اونوقت فکر کنم کم کم لاغر میشه
غذا فقط سالاد پایه کامپیوتر یا تلویزیون کمتر بره موقعی که میخواد بره سره کار با ماشین نره و پیاده روی کنه
اگه بازهم مشکل داشت یا یه نوع باگ هست یا مشکل ژنتیکی هست که کلا طرف چاقه :46:
san.nazz
17-09-2011, 09:51
عکس یکی میاد ولی همه هستن رو مبایل برو move کلیک کن
اینو که می دونم ولی وقتی می خوام یه برج رو انتخاب کنم چطوری میشه پنت هاوس رو انتخاب کرد؟
خوب شما بفرستش شنا کنه بعدشم پیاده روی و بعدش هم دو
شما یه برنامه روزانه براش بساز اونوقت فکر کنم کم کم لاغر میشه
غذا فقط سالاد پایه کامپیوتر یا تلویزیون کمتر بره موقعی که میخواد بره سره کار با ماشین نره و پیاده روی کنه
اگه بازهم مشکل داشت یا یه نوع باگ هست یا مشکل ژنتیکی هست که کلا طرف چاقه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا رو شکر سیو نکرده بودم درست شد :8:
:5: چطوری میشه از یه نفر غذرخواهی کرد؟ اصلاً همچین گزینه ای نداره یه بازیگر معروف ازم شاکیه :31: همه دوستام باهام قهر کردن میگن برو از این بازیگره غذرخواهی کن هر چقدر باهاش حرف می زنم نمیشه رمانتیک هم که بزنم دوست پسره شاکی میشه نمی دونم چکار کنم :41:
اینو که می دونم ولی وقتی می خوام یه برج رو انتخاب کنم چطوری میشه پنت هاوس رو انتخاب کرد؟
خدا رو شکر سیو نکرده بودم درست شد :8:
:5: چطوری میشه از یه نفر غذرخواهی کرد؟ اصلاً همچین گزینه ای نداره یه بازیگر معروف ازم شاکیه :31: همه دوستام باهام قهر کردن میگن برو از این بازیگره غذرخواهی کن هر چقدر باهاش حرف می زنم نمیشه رمانتیک هم که بزنم دوست پسره شاکی میشه نمی دونم چکار کنم :41:
نمیدونم منضورتان چیست
برای غذرخواهی توی friendly گزینه appolize
san.nazz
17-09-2011, 11:42
نمیدونم منضورتان چیست
برای غذرخواهی توی friendly گزینه appolize
یعنی می خوام برم آخرین طبقه یه برج چطور میشه از یه برج هر طبقه ای که خواستی انتخاب کنی؟:20:
یعنی می خوام برم آخرین طبقه یه برج چطور میشه از یه برج هر طبقه ای که خواستی انتخاب کنی؟:20:
فکر نکنم بشه
san.nazz
17-09-2011, 13:46
فکر نکنم بشه
چرا باید یه راهی باشه آخه از وقتی سیم هامو سلبریتی کردم مدام می خوان برن تو پنت هاوس زندگی کنن
sahar_beast_master
17-09-2011, 16:24
بايد يه سيمز مشهور باشين يعني ستاره هاتون بيشتر از 3 تا باشه بعد از طريق موبايل يا كامپيوتر سيمزتون رو به آپارتمان ميبريد خودش آخرين طبقه رو بهتون ميده.
چرا باید یه راهی باشه آخه از وقتی سیم هامو سلبریتی کردم مدام می خوان برن تو پنت هاوس زندگی کنن
pent house طبقه ی اخر هر اپارتمانی توی شهره هست
توی طبقه های دیگه نمیشه رفت خیلی بده فقط طبقه اخر رو نشون میده طبقه اول
البته میتونین با همسایه هاتون توی همون ساختمون اشنا بشید !
s_khaste
17-09-2011, 18:38
سلام
بچه ها یه لطفی میکتید هرچی پچ برا sims 3 هست معرفی کنید...و میخواستم بدونم جای هست که همه این پچارو یه جا بفروشه؟(میخوام تو 2 3 تا DVD باشه)
سلام
بچه ها یه لطفی میکتید هرچی پچ برا sims 3 هست معرفی کنید...و میخواستم بدونم جای هست که همه این پچارو یه جا بفروشه؟(میخوام تو 2 3 تا DVD باشه)
1- fast lane stuff
2-high -end loft stuff
3-ambitions ep
4-world adventure ep
5-generation ep (جدید ترین ep)
6-town life stuff (جدید ترین stuff)
7-outdoorliving stuff
8-lat night ep
تو همین p30world
تو 3 تا ندارن :10:
san.nazz
18-09-2011, 02:40
میشه بیشتر توضیح بدین منظورتون از دادگاه شهرداریه؟ ولی خودش میگه تا 3 روز از خونه بیرون نیاین تا مردم یادشون بره . البته من به کار دیگه کردم رفتم اون جاییکه عکس کیف سامسونت داره به پاپارازیا پول دادم تا دست از سر کچلم بردارن و اسممو پاک کنن
:18: پاپارازیه تا صبح جلوی خونم کشیک می ده تکون می خورم واسم حرف درست می کنن و شکایت می کنن
دادگاه همون city hall هست
منظورم اون ساختمون بزرگ قرمز یا زرشکی هست
-------------------
دوستان یه سوال داشتم چجوری میشه قدرت کتاب خوندن رو برد بالا ؟
دادگاه همون city hall هست
منظورم اون ساختمون بزرگ قرمز یا زرشکی هست
-------------------
دوستان یه سوال داشتم چجوری میشه قدرت کتاب خوندن رو برد بالا ؟
اگر Reward رو بالا ببری میتونی fast learning رو بخری
***fandogh***
18-09-2011, 17:11
کسی شهر جدید نداره به ما هم بده دانلود کنیم
میشه بیشتر توضیح بدین منظورتون از دادگاه شهرداریه؟ ولی خودش میگه تا 3 روز از خونه بیرون نیاین تا مردم یادشون بره . البته من به کار دیگه کردم رفتم اون جاییکه عکس کیف سامسونت داره به پاپارازیا پول دادم تا دست از سر کچلم بردارن و اسممو پاک کنن
:18: پاپارازیه تا صبح جلوی خونم کشیک می ده تکون می خورم واسم حرف درست می کنن و شکایت می کنن
منظورم همون شهرداریه. همون "سیتی هال" باید به وکیل پول بدی تا دادگاه تشکیل بدن تا این نشون پاک بشه.
برای نصب= generation out door living
san.nazz
20-09-2011, 18:21
اینجا 7 یا 8 تا شهر برای دانلود داره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بچه ها من فقط late night و ambitions رو نصب کردم رو سیمز ام. میخوام بدونم از کجا میشه فمهمید که من میتونم 2 تاش رو باهم بازی کنم یا نه ؟
آخه من سیمزم celebrity شده ولی فقط sunset Valley رو دارم، تو لیت نایت چه چیزایی به بازی اضافه میشه؟
بچه ها من فقط late night و ambitions رو نصب کردم رو سیمز ام. میخوام بدونم از کجا میشه فمهمید که من میتونم 2 تاش رو باهم بازی کنم یا نه ؟
آخه من سیمزم celebrity شده ولی فقط sunset Valley رو دارم، تو لیت نایت چه چیزایی به بازی اضافه میشه؟
جفت اونایی که داری دو تا شهر جدید به بازی اضافه میکنن. عجیبه که نداریشون. یا باگه یا بازیت خرابه
san.nazz
21-09-2011, 15:29
یه سایت باحال برای دانلود همه چیز برای سیمز 3
"[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "
چه موهای خوشگلی داره این سایته
وقتی دانلود کردم چه طوری باید استفاده کنم ؟
چه موهای خوشگلی داره این سایته
وقتی دانلود کردم چه طوری باید استفاده کنم ؟
اگه فایل های دانلودی شما پسوند Sims3Pack داره باید اینجا ریخته بشه :
Documents\Electronic Arts\The Sims 3\Downloads
و بعدش از طریق لانچر نصب بشه.
اما اگر پسوند فایل ها package باشه باید یک همچین آدرسی بسازی :
Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Mods\Packages
یک فایل هم باید بریزی توی اینجا :
Program Files\Electronic Arts\The Sims 3
اون فایل رو هم از اینجا دانلود کنید :
***fandogh***
22-09-2011, 11:31
اینو دانلود کردم پسورد میخواد کسی نداره چکار کنم حالا
---------- Post added at 11:31 AM ---------- Previous post was at 11:29 AM ----------
اینو دانلود کردم پسورد میخواد کسی نداره چکار کنم حالا:13:
[QUOTE=***fandogh***;6486704]اینو دانلود کردم پسورد میخواد کسی نداره چکار کنم حالا
---------- Post added at 11:31 AM ---------- Previous post was at 11:29 AM ----------
اینو دانلود کردم پسورد میخواد کسی نداره چکار کنم حالا:13:[/QUOT
mysims3.ir
بالاخره تونستم همه ی وسایل و خونه های زیبای سایت modthesims.info رو دانلود کنم کلا شد 564 مگ خیلی کمه به نظرم
هرچی داشت رو دانلود کردم
پیشنهاد میکنم شما هم این کارو کنین به جای نصب کردن پک ها :10:
سلام
من از وقتی سیمزم رو آپدیت کردم یه مشکلی برام پیش اومده به این صورت که بعد از یکم بازی کردن کاملا قفل می کنه
یعنی توی بازی فقط موس تکون میخوره ولی هیچ کاری نمیشه کرد حتی از بازی خارج هم نمیشه شد و با ctrl+alt+del از بازی خارج میشم !
حتی یک بار هم بازی رو آنیستال کردم و دوباره نصب کردم اما فایده نداشت
سلام
من از وقتی سیمزم رو آپدیت کردم یه مشکلی برام پیش اومده به این صورت که بعد از یکم بازی کردن کاملا قفل می کنه
یعنی توی بازی فقط موس تکون میخوره ولی هیچ کاری نمیشه کرد حتی از بازی خارج هم نمیشه شد و با ctrl+alt+del از بازی خارج میشم !
این مشکل فکر نکنم از آپدیت باشه شاید درایو C پر باشه
***fandogh***
23-09-2011, 16:35
سلام
برای منم همین پیش میاد وقتی با لب تاپ بازی میکنم نمیدونم چرا واسه هارد هم نیست فکر نکنم
برای منم همین پیش میاد وقتی با لب تاپ بازی میکنم نمیدونم چرا واسه هارد هم نیست فکر نکنم
اتفاقا من هم با لپ تاپ همین مشکل رو دارم ، اما از وقتی که با راهنمایی دوستان سیمز رو به ورژن بالاتر آپدیت کردم این مشکل برام پیش اومده و بعد از انیستال و نصب مجدد باز هم رفع نشد
اتفاقا من هم با لپ تاپ همین مشکل رو دارم ، اما از وقتی که با راهنمایی دوستان سیمز رو به ورژن بالاتر آپدیت کردم این مشکل برام پیش اومده و بعد از انیستال و نصب مجدد باز هم رفع نشد
منم با لپ تاب بازی میکنم 100000 بارم آپدیت کردم
faces of war تایپیک نداره؟؟؟؟
***fandogh***
23-09-2011, 18:16
یعنی شما میگی مال لب تاپ نیست بعید میدونم اخه با pc بازی میکنم اینجوری نیست
فکر نکنم ربطی به لپ تاپ و پی سی داشته باشه . در هر صورت کسی راه حل خاصی سراغ نداره ؟
من creat a world گرفتم سالم میسازم شهر ولی نمیدونم چه جوری وارد بازی میشه شهر؟؟؟؟کمک!!!!؟؟؟؟
این creat a world رو از کجا اوردی ؟ خیلی دنبالش گشتم چیزی پیدا نکردم
میشه لینک دانلودشو به منم بدی
ممنون
STON-COLD
24-09-2011, 17:31
دوستان بهترین اضافات سیمز کدوماست؟
اگه ادرسی داشتید از جایی که میفروشه هم بگید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید creat a world tool beta
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید creat a pattern
برای نصب = داشتن آخرین نصخه و آپدیت اگر فهمیدی چیجوری باید شهر تو بازی بیاری به منم بگو :10:
183 m
1- lat night ep
2- outdoorliving stuff
3- world adventures
4-اگر به ماشین علاقه دارید fast lane stuff
5- generation ep
p30world :10:
سلام آقا می شه یک نفر لطف کنه کرک sims 3 اش رو آپلود کنه خیلی ممنونش می شم
سلام من بازی سیمز 3 با پچ The Sims™ 3 World Adventures را نصب کردم وقتی میخوام The SIMS(tm) 3 Late Night را نصب کنم
میگه باید آپدیت کنید وقتی yes میزنم error with the sims 3 update .setup is unable to continue میاد و از نصب خارج میشه تا حالا نزدیکه چند گیگ update دانلود کردم ولی همشون وقتی به مرحله نصب میرسن این ارور رو مدن
the setup has detected that no version of the sims 3 adventures is installed.
مشخصات سیمز من :
SIMS 3 =GameVersion = 1.7.9.002002
The Sims 3 World Adventures=GameVersion = 2.0.86.002002 ممنون میشم راهنمائیم کنید .
---------- Post added at 02:25 PM ---------- Previous post was at 02:24 PM ----------
سلام من بازی سیمز 3 با پچ The Sims™ 3 World Adventures را نصب کردم وقتی میخوام The SIMS(tm) 3 Late Night را نصب کنم
میگه باید آپدیت کنید وقتی yes میزنم error with the sims 3 update .setup is unable to continue میاد و از نصب خارج میشه تا حالا نزدیکه چند گیگ update دانلود کردم ولی همشون وقتی به مرحله نصب میرسن این ارور رو مدن
مشخصات سیمز من :
The Sims 3 World Adventures=GameVersion = 2.0.86.002002 ممنون میشم راهنمائیم کنید .
***fandogh***
26-09-2011, 14:59
کی میدونه سیمز حیوانات کی میاد؟
wolfman_741
26-09-2011, 16:42
کی میدونه سیمز حیوانات کی میاد؟
31 اکتبر
9 آبان
مشخصات سیمز من :
لطفا راهنمائی کنید
مشخصات سیمز من :
لطفا راهنمائی کنید
شاید اشکال از سی دی باشه
مشخصات سیمز من :
لطفا راهنمائی کنید
ممکنه سیمزتون از اونهایی باشه که ادیت شده و فقط یک پک روش نصب میشه
san.nazz
02-10-2011, 01:42
یه سوال ! من چطوری می تونم خونه ای رو که ساختم پیدا کنم و تبدیل به sims3pack کنم؟ اصلا کجا سیو میشه؟:8:
sims medieval pirets & nobles گرفتم کرکشو کجا کپی کنم تو اصلی؟؟؟
*hamedkhatar*
03-10-2011, 16:50
سلام
جدیدترین و قشنگترین اکستنشنی که برای سیمز 3 هست چیه که دانلود کنم؟
قشنگ تر بودن مهمتر از جدیدتر بودنه
اینا هستند دم دست برای دانلود
The Sims 3: World Adventures
The Sims 3: High-End Loft Stuff
The Sims 3: Ambitions
The Sims 3: Fast Lane Stuff
The Sims 3: Late Night
The Sims 3: Outdoor Living Stuff
The Sims: Medieval
The Sims Medieval: Pirates & Nobles <<NEW>>
The Sims 3: Generations
The Sims 3: Town Life Stuff
The Sims 3: Complete store
The Sims 3: Escape to Barnacle Bay
ممنون
***fandogh***
04-10-2011, 13:36
سلام
جدیدترین و قشنگترین اکستنشنی که برای سیمز 3 هست چیه که دانلود کنم؟
قشنگ تر بودن مهمتر از جدیدتر بودنه
اینا هستند دم دست برای دانلود
The Sims 3: World Adventures
The Sims 3: High-End Loft Stuff
The Sims 3: Ambitions
The Sims 3: Fast Lane Stuff
The Sims 3: Outdoor Living Stuff
The Sims: Medieval
The Sims Medieval: Pirates & Nobles <<NEW>>
The Sims 3: Town Life Stuff
The Sims 3: Complete store
The Sims 3: Escape to Barnacle Bay
ممنون
به نظر من این دوتا از همه قشنگترن
aroosak_kooki
06-10-2011, 02:42
sims medieval pirets & nobles گرفتم کرکشو کجا کپی کنم تو اصلی؟؟؟
بله باید روی بازیه اصلی کپی کنید
ولی پیشنهاد میکنم برای اطمینان قبل از کپی کردن کرک روی فایل های اصلی از اون دوتا فایل اصلی یه کپی بگیرید که اگر مشکلی پیش اومد بازیه اصلی رو از دست ندین و مجبور نشین از اول بریزین
البته مشکلی پیش نمیاد ولی برای اطمینان کلا" برای بازیه سیمز که پک زیاد داره بهتره در این مورد احتیاط کرد :46:
یه سوال ! من چطوری می تونم خونه ای رو که ساختم پیدا کنم و تبدیل به sims3pack کنم؟ اصلا کجا سیو میشه؟:8:
سلام دوستان:27:
C:\Documents and Settings\yourusername\My Documents\The Sims 3\Library
بجای yourusername اسمه یوزر windows رو بنویس.:27:
سلام دوستان
من از چند صفحه قبل توی این تاپیک خونه ای رو که یکی از دوستان ساخته بود رو و پسوند Package داشت دانلود کردم ولی نتونستم وارد بازیش کنم
سیمز من نسخه 1.0.615.00107 هست ، اگه ممکنه راهنمایی کنید که چطوری می تونم ازش استفاده کنم:11:
---------- Post added at 09:36 PM ---------- Previous post was at 09:34 PM ----------
این هم لینک پست مربوط به دانلود خونه :
مشخصات سیمز من :
لطفا راهنمائی کنید
worldadventures رو که نصب کردی اپدیت کن:21:
واسه اپدیت برو تو این سایت :27:
simprograms.com
یادت باشه که worldwide هارو دانلود کنی چون اگه worldwide نباشه error region میده:27:
san.nazz
08-10-2011, 01:10
سلام دوستان:27:
C:\Documents and Settings\yourusername\My Documents\The Sims 3\Library
بجای yourusername اسمه یوزر windows رو بنویس.:27:
سلام مرسی از راهنمایی ولی از کجا بفهمم کدومه اسماشون مثل همه :20:
سلام مرسی از راهنمایی ولی از کجا بفهمم کدومه اسماشون مثل همه :20:
سلام:21:
اسمه اینارو تغییر بده بعد برو یک کپی دیگه از چیزی که می خوای تو بازی بگیر بعدش که یه جدیدش امد میدونی کدومشه:27:
Bye
-----------------------------------------------------------------------
سلام دوستان
من از چند صفحه قبل توی این تاپیک خونه ای رو که یکی از دوستان ساخته بود رو و پسوند Package داشت دانلود کردم ولی نتونستم وارد بازیش کنم
سیمز من نسخه 1.0.615.00107 هست ، اگه ممکنه راهنمایی کنید که چطوری می تونم ازش استفاده کنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم لینک پست مربوط به دانلود خونه :
فایل Resource.cfg را از لینک زیر دانلود کن و آن را داخل پوشه اصلی بازی که ادرسش C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3 یا شاید جای دیگه ای نصب کرده باشی کپی کن
virus2009.persiangig.com/Resource.rar
بعد یک پوشه به نام mods همون جا که Resource.cfg کپی کردی بساز و داخل آن پوشه دیگری به نام Packages بساز
از این به بعد تمام مدهایی که package هستند رو داخل پوشه packages بریز.
Bye
من چند بار آپدیت سیمز medieval رو دلنلود کردم کسی میدونه کجامیره آپدیت میخوام دوباره نصب کنم
من چند بار آپدیت سیمز medieval رو دلنلود کردم کسی میدونه کجامیره آپدیت میخوام دوباره نصب کنم
از توی سایت دانلود کردی یا با لانچر (luncher) ؟
از luncher
از luncher
اگه بازی رو کامل پاک کردی و دوباره نصب کردی دیگه اون دانلودا نیستن
چون لانچر خودش یه پوشه بنام downloads داره که توی همون پوشه ی save بازیه اگه پاک شده باشه
باید دوباره اپدیت کنی اگه هم راهی دیگه ای می فهمی امتحان کن
اگه بازی رو کامل پاک کردی و دوباره نصب کردی دیگه اون دانلودا نیستن
چون لانچر خودش یه پوشه بنام downloads داره که توی همون پوشه ی save بازیه اگه پاک شده باشه
باید دوباره اپدیت کنی اگه هم راهی دیگه ای می فهمی امتحان کن
من save ندیدم اسم سات که دان میکنیم چیه
من save ندیدم اسم سات که دان میکنیم چیه
واسه دانلود اپدیت برو
simprograms.com
اگه خواستی دانلود کنی worldwide هارو دانلود کن
san.nazz
11-10-2011, 17:18
سلام
یه خونه میذارم برای دانلود دیزاین داخلش کار خودمه :31:
حتماً دانلود کنین در ضمن ورژن سیمز من 9 و خورده ایه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم چند تا عکس از داخل خونه
سلام چند وقتی بود نیومده بودم نت !
ساناز جان دمت گرممممممممممممم خیل خونه باحالیه !!!!!!!!!!!!!!
ولی راستشو بگو خودت ساختی کلک :21::31::31:یا همینجوری گذاشتی ؟؟ اخه خیلی توپه !!!!
به هر حال دمت گرم ;)
san.nazz
11-10-2011, 19:51
سلام چند وقتی بود نیومده بودم نت !
ساناز جان دمت گرممممممممممممم خیل خونه باحالیه !!!!!!!!!!!!!!
ولی راستشو بگو خودت ساختی کلک :21::31::31:یا همینجوری گذاشتی ؟؟ اخه خیلی توپه !!!!
به هر حال دمت گرم ;)
خواهش می کنم قابلی نداشت :46:
دیزاین و چیدمان خونه همش کار خودمه . خود خونه ای رو که دانلود کردم برات میذارم تا باور کنی :5:
ایولا واقعا روی خونه خوب کار کردی .. خیلی خوش سلیقه ای :27:
من فعلا دارم روی این کار میکنم که چجوری زیر زمین پارکینگ بزنم به جاهایی هم رسیدم
وقتی اماده شد لینکو میذارم !
san.nazz
11-10-2011, 22:47
من فعلا دارم روی این کار میکنم که چجوری زیر زمین پارکینگ بزنم به جاهایی هم رسیدم
ایول استخر هم بذار مرسی بعدش هم که آماده شد اگه بتونی تبدیلش کنی به sims3pack ممنون میشم :10:
shahin_mp3
11-10-2011, 23:49
هيچي ديگه ماشين و چيزاي ديگه هم بزار :31:
Version ورژن چند؟
ورژنش هست : 6.0.81.009001
با پک لیت نایت ساختم اونم با رمز moveobjects خیلی خداییش توپ شده !! عاشقشم فقط یکمی توی خونه گیج میشید خونه نسبتا کوچیکی هست 2 خوابه 3 تا دستشویی حمام یه استخر کوچیک زیر زمین یه استخر متوسط هم توی حیاط
سالن ورزش یا کتابخونه یا هرچی که دلتون خواست زیر زمین اتاق خواب اتاق بچه طبقه 2وم
نوع دستشوییش خیلی عجیب غریب باحال ساختم در نداره ولی اگه ببینیش حال میکنی :20:
خلاصه طرح جدید کار کردم
یه مشکل : وسایل خونه رو کار نذاشتم فقط اشپز خونه اونم به طور ناقص درستش کردم:20:
دیگه خودتون وسایلشو بذارید
اگه با وسایل میخواین باید هفته دیگه بهم بگید یا تا جمعه شایدم همین فردا ساختمش
فعلا این لینک دانلود فقط خونه هست
هرکی خواست خودش وسایل خونرو بذاره این لینکو دانلود کنه فقط خونه خالیه :
خیلی خفنه دوسش داشتی بدانلودش حالشو ببر ! :
اینم فعلا یه عکس :
فردا یا جمعه لینک با وسایل رو میدم
ببخشید کسی اینجا یه ال سی دی یا ال ای دی خوب و بزرگ مثلا 46 یا 52 سراغ داره برای دانلود ؟
helex8800
14-10-2011, 13:55
سلام دوستان این اولین باریه دارم سیمز بازی میکنم
خیلی حال داد
فقط فارسیش هم وجود داره یا رهنمایی بازیش به زبان فارسی
نسخه میدیوالشو گرفتم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.