مشاهده نسخه کامل
: The Sims 3 ( راهنمای آپدیت کردن بازی در پست اول)
Big-Boss
21-05-2011, 17:37
من اگه الآن بخوام برم سیمز 3 رو بخرم باید بگم به من چی بده که کامل کامل باشه؟البته از این آخریه(باستانیه)خوشم نمیاد.اونو نمی خوام
تو این پست کامل نوشتم تا حالا چیا اومده:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما اگه هر کدوم از EP یا Stuff ها رو نمیخواهید مشکالی نداره اون رو نصب نکنید فقط آپدیتش که در دیسک بازی موجوده رو برای نسخه بعدی که میخواید نصب کنید لازم دارید.
(میتونید آپدیت ها رو جدا دانلود کنید.)
humankhan
21-05-2011, 19:23
سلام
دوستان تو سیمز 3 مثل بسته الحاقی The Sims 2: Open for Business میشه مغازه یا رستوران ساخت و کسب و کار کرد؟
Late night هم قشنگه اما خب زندگی تو آپارتمان یه ایرادایی داره . نمیشه سیمزمو ببرم تو sunset valley باشه ؟
---------- Post added at 10:02 PM ---------- Previous post was at 10:01 PM ----------
البته الان ماله من بازیگره ها . تو sunset valleyنمیشه بازیگر باشه ؟
Big-Boss
21-05-2011, 21:39
سلام
دوستان تو سیمز 3 مثل بسته الحاقی The Sims 2: Open for Business میشه مغازه یا رستوران ساخت و کسب و کار کرد؟
توسعه دهنده مشاغل نسخه سیمز 3 به حرفه ها (کارآگاه خصوصی،مجسمه سازی،پزشکی،مخترع و ...) پرداخته.بسته اوپن بیزنس سیمز 2 مربوط به مغازه،رستوران و ... بود.
البته در سیمز 3 به صورت محدود میشه مثلا یه ملک تجاری رو خرید.
Late night هم قشنگه اما خب زندگی تو آپارتمان یه ایرادایی داره . نمیشه سیمزمو ببرم تو sunset valley باشه ؟
---------- Post added at 10:02 PM ---------- Previous post was at 10:01 PM ----------
البته الان ماله من بازیگره ها . تو sunset valleyنمیشه بازیگر باشه ؟
باید از قسمت ادیت تاون ساختمان مربوط به شغل مورد نظر رو در شهری که میخواهید قرار بدید.
humankhan
21-05-2011, 23:19
به نظر میرسه sims medievalخیلی جالب تر از بقیه نسخه ها باشه
وین رونی
23-05-2011, 07:17
عجب بازی توپ و اعتیاد آوریه.شبا تا ساعت 1 پای بازیم.
فقط یه سوال:اگه با sim ها کاری نداشته باشم که مشکلی پیش نمیاد؟خودشون کارشون را انجام میدن دیگه؟
راستی اگه بخوام نکات فنی و ریز بازی را یاد بگیرم باید کل این تاپیک را بخونم یا جایی هست که توضیح داده باشه؟
Big-Boss
23-05-2011, 08:45
عجب بازی توپ و اعتیاد آوریه.شبا تا ساعت 1 پای بازیم.
فقط یه سوال:اگه با sim ها کاری نداشته باشم که مشکلی پیش نمیاد؟خودشون کارشون را انجام میدن دیگه؟
راستی اگه بخوام نکات فنی و ریز بازی را یاد بگیرم باید کل این تاپیک را بخونم یا جایی هست که توضیح داده باشه؟
Free Will هر چقدر به ماکزیمم نزدیکتر باشه بیشتر کارا رو اتوماتیک انجام میدن،در صورتی که خاموش باشه هم که خودتون باید کارهایی که انجام میدن رو انتخاب کنید. (بستگی به اینکه هم زمان با چند Sim بازی میکنید تنظیم کنید.)
هم این تاپیک هم تاپیک نسخه قبلی The Sims 2 (چون پایه بازی یکی هست) راهنماهای اینترنتی زیادی هم هست.
خود بازی هم قسمت آموزش داره و منوی Help خیلی کاملی هم تو خود بازی هست.
وین رونی
23-05-2011, 13:00
یکی لطف میکنه لینک آخرین ورژن به همراه کرک و اگر توضیح خاصی داره را قرار بده؟البته من تقریباً 100 صفحه ای از تاپیک را خوندم و چندتا لینک دیدم اما دانلود نمی شدن
متشکر
سلام به همه دوستان یه سوال
مشکل از کجاس که دقیقا بعد از نصب The Sims 3 Outdoor Living Stuff این پیغام رو میده و وارد بازی نمیشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فک کنم ماله اینه گیم لانچر باید اپدیت شه اما هر کاری میکنم نمیشه اگه راهنمایی کنید که این مشکل از کجاس و روش حل کردنش چه شکلیه خیلی ممنون میشم
Big-Boss
23-05-2011, 14:00
یکی لطف میکنه لینک آخرین ورژن به همراه کرک و اگر توضیح خاصی داره را قرار بده؟البته من تقریباً 100 صفحه ای از تاپیک را خوندم و چندتا لینک دیدم اما دانلود نمی شدن
متشکر
نسخه های اولیه که به بازار اومد ورژنش زیر 1.0.631.00002 بود که باید طبق آموزش پست 1 به این ورژن میرسوندید تا پک های الحاقی بعدی بتونن نصب بشن.
الان دیگه اکثر نسخه های اصلی ورژن بالا هستن.
سلام به همه دوستان یه سوال
مشکل از کجاس که دقیقا بعد از نصب The Sims 3 Outdoor Living Stuff این پیغام رو میده و وارد بازی نمیشه ؟
فک کنم ماله اینه گیم لانچر باید اپدیت شه اما هر کاری میکنم نمیشه اگه راهنمایی کنید که این مشکل از کجاس و روش حل کردنش چه شکلیه خیلی ممنون میشم
باید بازیتون آپدیت باشه.
یا از آپدیت های موجود در دیسک های بازی استفاده کنید.یا آپدیت رو جداگانه دانلود کنید.
باید بازیتون آپدیت باشه.
یا از آپدیت های موجود در دیسک های بازی استفاده کنید.یا آپدیت رو جداگانه دانلود کنید.
تو کجای دیسک های بازی و یا چطور اپدیت کنم ممنون میشم اینو یه راهنمایی کلی کنید
چون هرچی گیم لانچر رو میزنم اجازه اپدیت نمیده
Big-Boss
23-05-2011, 14:21
تو کجای دیسک های بازی و یا چطور اپدیت کنم ممنون میشم اینو یه راهنمایی کلی کنید
چون هرچی گیم لانچر رو میزنم اجازه اپدیت نمیده
راهنما پست اول هست.
شما از لانچر ورژن بازی رو ببینید طبق راهنما عمل کنید.
چه نسخه هایی رو نصب دارید و میخواید چی نصب کنید؟
وین رونی
23-05-2011, 15:41
نسخه های اولیه که به بازار اومد ورژنش زیر 1.0.631.00002 بود که باید طبق آموزش پست 1 به این ورژن میرسوندید تا پک های الحاقی بعدی بتونن نصب بشن.
الان دیگه اکثر نسخه های اصلی ورژن بالا هستن.
ممنون از راهنماییتون
ورژن بازی من 1.0.615.00107 است.پست 1 دو تا لینک داره برای آپدیت که لینک یکش کار نمی کنه.
راستی منکه رفتم بازی رو خریدم بهم دو تا DVD نصب داد و سه تا DVD9 دیگه که رو یکیش با ماژیک نوشت AD رو یکی دیگه نوشته outdoor و اون یکی هم فکر کنم نوشته let
سلام من سيمز وديوال رو گرفتم تو يكي از كويست ها موندم نوشته Sample esme keshvar Water Supply بايد چيكار كنم ؟
tannaz21
25-05-2011, 11:50
سلام من سيمز وديوال رو گرفتم تو يكي از كويست ها موندم نوشته Sample esme keshvar Water Supply بايد چيكار كنم ؟
فکر کنم باید بری رو چاه آبه کلیک کنی باید باشه گزینش اونرو
سلام به همه من یه مشکل باحال دارم
من توی اجرای The Sims 3 Outdoor Living Stuff مشکل داشتم یعنی نصب میشد اما موقع اجرا این ارور رو میداد
بعدش به پیشنهاد چند تا از دوستان با توجه به پست اول بازی رو اپدیت کردم که از اون موقع به بعد دیگه اصلا اجازه ی نصب هیچ پکیجی رو بهم نمیده و میگه قبل نصب پکیج،بازی رو نصب کن در حالی که من بازی رو نصب شده دارم :27:
خیلی باحال شده
وین رونی
28-05-2011, 09:01
یه فکری به حال فایلهای پست اول بکنید دانلود نمیشن
barbodnj
28-05-2011, 11:11
سلام دوستان من آپدیت the sims3 رو از طریق EA Download موجود تو luncher بازی دانلود کردم حجمش هم خیلی زیاد بود الان ورژن بازی 1.19 شده ولی بازی دیگه اجرا نمیشه اولا سریال میخواست الان اونم نمی خواد کلا بازی اجرا نمیشه.لطفا کمک کنید!
یه فکری به حال فایلهای پست اول بکنید دانلود نمیشن
من دانلود کردم مشکلی نداشتن
---------- Post added at 12:24 PM ---------- Previous post was at 12:22 PM ----------
سلام به همه من یه مشکل باحال دارم
من توی اجرای The Sims 3 Outdoor Living Stuff مشکل داشتم یعنی نصب میشد اما موقع اجرا این ارور رو میداد
بعدش به پیشنهاد چند تا از دوستان با توجه به پست اول بازی رو اپدیت کردم که از اون موقع به بعد دیگه اصلا اجازه ی نصب هیچ پکیجی رو بهم نمیده و میگه قبل نصب پکیج،بازی رو نصب کن در حالی که من بازی رو نصب شده دارم :27:
خیلی باحال شده
اصلا کسی من و میبینه
mehdi_vsgh
28-05-2011, 19:07
اولین سناریو بود فکر میکنم یه کم که جلو رفتیم این اومد
بالاخره فهمیدم باید چجه کار کنم
تو قسمت inventory یه کتابچه هست باید اول اونو مطالعه کنم بهدش برم مواد لازم برای smortlee stew رو تهیه و غذا رو درست کنم و بخورم!!
humankhan
28-05-2011, 23:06
بالاخره فهمیدم باید چجه کار کنم
تو قسمت inventory یه کتابچه هست باید اول اونو مطالعه کنم بهدش برم مواد لازم برای smortlee stew رو تهیه و غذا رو درست کنم و بخورم!!
شما که این بازی رو بازی کردی میشه یکم در موردش توضیح بدی؟ مثلا اینکه خسته کنندس یا هیجانش زیاده؟
Transporter2009
29-05-2011, 09:32
دوستان من این بازی رو با پک World Adventure دارم بازی می کنم.
دیروز وقتی داشتم بازی می کردم یهو پام خورد به دکمه ریستارت کیس :دی کامپیوتر ریستارت شد البته یه چند دقیقه قبل این اتفاق بازی رو سیو کرده بودم. امروز که اومدم بازی رو ادامه بدم دیدم نه شهری که توش زندگی میکردم هست (Sunset Valley) نه خانواده ای که باهاش بازی می کردم. وقتی هم که میخوام واردش بشم میگه " درطول بارگزاری Sunset Valley.sims3 مشکلی پیش اومده ، لطفا برنامه رو مجددا راه اندازی کنید! "
باید چی کار بکنم که سیوم دوباره برگرده ؟؟!!
خواهش می کنم کمکم کنید...
یه سوال دیگه هم داشتم.
ورژن بازی من 2.0.86.002002 هسن و وقتی میخوام پک Ambitions رو نصب کنم نمیزاره. در حالی که World Adventure به راحتی نصب شد. باید چی کار کنم؟؟!
یه سوال دیگه هم داشتم.
ورژن بازی من 2.0.86.002002 هسن و وقتی میخوام پک Ambitions رو نصب کنم نمیزاره. در حالی که World Adventure به راحتی نصب شد. باید چی کار کنم؟؟!
سعی کنید پک ها رو به ترتیب نصب کنید. بعد از World Adventure باید High-End Loft رو نصب کنید بعدش Ambitions رو که نیاز نباشه از نت آپدیتش کنید:46:
Transporter2009
29-05-2011, 15:48
دیروز وقتی داشتم بازی می کردم یهو پام خورد به دکمه ریستارت کیس :دی کامپیوتر ریستارت شد البته یه چند دقیقه قبل این اتفاق بازی رو سیو کرده بودم. امروز که اومدم بازی رو ادامه بدم دیدم نه شهری که توش زندگی میکردم هست (Sunset Valley) نه خانواده ای که باهاش بازی می کردم. وقتی هم که میخوام واردش بشم میگه " درطول بارگزاری Sunset Valley.sims3 مشکلی پیش اومده ، لطفا برنامه رو مجددا راه اندازی کنید! "
Maggy_P عزیز از راهنماییت خیلی ممنونم.
برای این یکی مشکلم هم راه حلی هست؟!
Maggy_P عزیز از راهنماییت خیلی ممنونم.
برای این یکی مشکلم هم راه حلی هست؟!
برای این مشکل هیچ راه حلی وجود نداره. وقتی ریست شده سیوتون هم باهاش خراب شده.
فقط یک چیزی، موقع سیو کردن ریست شد یا موقع بازی کردن؟
Transporter2009
29-05-2011, 18:10
موقع بازی کردن :-((
شما که این بازی رو بازی کردی میشه یکم در موردش توضیح بدی؟ مثلا اینکه خسته کنندس یا هیجانش زیاده؟
من میگم هیجان سیمز های قبلی به خصوص 2 رو نداره!
فقط همه ش کار میگه انجام بدی، حتی بعضی اوقات بدون اینکه بدونی داری چیکار میکنی! :13:
من که بیخیالش شدم!
humankhan
29-05-2011, 21:35
بنظرم سیمز 2 رو با کل پک هاش نصب کنیم و بازی کنیم از سیمز 3 و قرون وسطایی خیلی بیشتر حال میده
موقع بازی کردن :-((
پس خیلی بد شانسی آوردین
چون احتمال اینکه موقع سیو کردن فایل خراب بشه خیلی بیشتره
خود منم این بلا سرم اومده و بدجور هم ضد حال خوردم چون تقریبا یک نسل با اون سیمز ها بازی کرده بودم!! :13:
من میگم هیجان سیمز های قبلی به خصوص 2 رو نداره!
فقط همه ش کار میگه انجام بدی، حتی بعضی اوقات بدون اینکه بدونی داری چیکار میکنی! :13:
من که بیخیالش شدم!
یکی از دلایل نداشتن هیجان اینه که زیادی خواستن طبیعی ترش کنن.
مثلا نمیشه همزمان با چند تا خانواده بری. این به نظرم بدترین نقطه ضعف سیمز 3 هست.
یکی دیگه هم اینکه توی سیمز 2 بیشتر راز و رمز داشت و یکمی فانتزی بود تا طبیعی و این بامزش کرده بود.
Transporter2009
30-05-2011, 14:50
Maggy_P جان ؛ به نظرت میشه سیو رو ریکاوری کرد؟!
mehdi_vsgh
30-05-2011, 16:17
هیجانی نداره گوشه صفحه یه ایکون ظاهر میشه که مثلا باید بره شکار
میفرستیش شکار
ظاهر میشه بره نوشتن قانون باید بری یه قانون بنویسی....هیچ هیجانی نداره
The Sims 3: Generations
ایا برای اجرا به نسخه اصلی سیمز3 هم نیازه؟
Maggy_P جان ؛ به نظرت میشه سیو رو ریکاوری کرد؟!
راستشو بخواید من تا به حال ریکاوری رو امتحان نکردم. ولی به نظرم جواب نمیده.
ظاهرا یک پک هست و روی نسخه هی اصلی نصب میشه
mehdi_vsgh
30-05-2011, 18:50
راستشو بخواید من تا به حال ریکاوری رو امتحان نکردم. ولی به نظرم جواب نمیده.
یه تحقیقی کردم ظاهرا بازی کاملا با نسخه 3 جداست و نیازی به نصب نسخه 3 نداریم
Transporter2009
30-05-2011, 19:16
همونطوری که Maggy_P عزیز اشاره کرد حتما باید نسخه اصلی نصب باشه. چون Generation (نسلها) جزء Expansion ها محسوب میشه بنابراین 100% به نسخه اصلی احتیاج هست.
Big-Boss
30-05-2011, 19:38
همونطوری که Maggy_P عزیز اشاره کرد حتما باید نسخه اصلی نصب باشه. چون Generation (نسلها) جزء Expansion ها محسوب میشه بنابراین 100% به نسخه اصلی احتیاج هست.
EP جدید بازی هست به نسخه اصلی احتیاج داره+آپدیت.
جدیدا دیدم شرکت های ایرانی کار جالبی که کردن هر EP رو بخواهید به همراه نسخه اصلی درون خودش در یک پک قرار دادن با نصب آسان. (بدون احتیاج به هیچ نسخه و آپدیت دیگه میتونید اون نسخه ای که دوست دارید بازی کنید نیازی به آپدیت های مکرر و نصب های جداگانه نیست عیبش هم این هست که فقط همون بسته توسعه دهنده+بازی اصلی رو دارید و قابلیت نصب نسخه های دیگه روی این سری رو ندارید.)
mehdi_vsgh
31-05-2011, 04:52
حالا که اینطوریه کسی لینک دانلود سیمز3 رو داره؟
Transporter2009
31-05-2011, 11:57
خوب شما برو اکسپنشن پک رو با نسخه اصلی باهم بگیر. اون دوستمونم گفت دیگه همراه اکسپنشن پک نسخه اصل هم هست.
با هم دیگه 2 تا DVD بیشتر نمیشه.
سلام
من توی چند جا دیدم که نوشته قراره یه سیمز جدید بیاد !!!!!!!!!!یک پک جدید؟
راست میگن ؟؟
اگه درسته میشه یک توضیحی دربارش بهم بدین؟
ممنون
سلام
من توی چند جا دیدم که نوشته قراره یه سیمز جدید بیاد !!!!!!!!!!یک پک جدید؟
راست میگن ؟؟
اگه درسته میشه یک توضیحی دربارش بهم بدین؟
ممنون
بله اگه پست های قبلی هم میخوندید متوجه میشدین
اطلاعات :
Hapoofesgeli
31-05-2011, 20:30
اینجا میشه لینک درخواست داد؟
یکی لطف میکنه لینک دانلود پک world adventures رو بذاره؟
اینجا میشه لینک درخواست داد؟
یکی لطف میکنه لینک دانلود پک world adventures رو بذاره؟
نه دوست عزیز
گذاشتن لینک دانلود توی انجمن خلاف قوانینه ;)
Amin4All
01-06-2011, 11:00
بازی افزونه هستش و نیاز به نصب 3 داره فکر کنم.
Transporter2009
03-06-2011, 15:22
دوستان من یه ماشین بوگاتی از نت گرفتم. فرمتش هم .package هست اما نمی دونم باید کجا بریزم و ازش استفاده کنم. لطفا منو راهنمایی کنید
Big-Boss
04-06-2011, 11:11
دوستان من یه ماشین بوگاتی از نت گرفتم. فرمتش هم .package هست اما نمی دونم باید کجا بریزم و ازش استفاده کنم. لطفا منو راهنمایی کنید
tannaz21
05-06-2011, 12:11
دوستان یه سوال چجور میشه reloded رو به razor تبدیل کرد؟ چون سیمز من reloded هستش میخوام ببینم اگه با برنامه ای میشه تبدیلش کرد دیگه نرم دنبال razor بگردم
دوستان یه سوال چجور میشه reloded رو به razor تبدیل کرد؟ چون سیمز من reloded هستش میخوام ببینم اگه با برنامه ای میشه تبدیلش کرد دیگه نرم دنبال razor بگردم
دوست عزیز میشه منظورتون رو واضح تر بگید؟
منظورتون ورِن بازیه؟ یا چیز دیگه؟
بچه ها یه سوال کلی داشتم که از همون اول افرینش بازی در ذهنم مونده بود .
بعضی بازی ها مثل سیمز که هی پچ جدید میاد واسش چرا بعضی مواقع پچ جدید به طور خیلی زیادی نسبت به پچ قبلی کاهش حجم داره ؟ خیلی از بازی ها رو دیدم . مثلا پچ sims 3 ambitions ورژن 4.6 تقربا 98 مگ بود که حالا این پچ جدیدش یعنی 4.10 همش 6 مگه . من از همون اول با نصب این پچ ها مشکل داشتم . ایا با همین حجم کمش کار پچ قبلی رو میکنه یا کلا ما باید اون پچ قبلی رو هم نصب و بعدش اینو نصب کنیم . خداییش خیلی دیگه قاط زدم . اخه اینقدر اختلاف حجم توی پچ ها و بعد هم میگن همون پچ اخر رو نصب کنی تمومه . یکی ما رو راهنمایی کنه خواهشا . یه راهنمایی کلی راجع به هر پچی که این موضوع اختلاف حجم چیه . اخه درست کار کردن و اپدیت بودن بازی واسه من خیلی مهمه .
tannaz21
06-06-2011, 09:11
دوست عزیز میشه منظورتون رو واضح تر بگید؟
منظورتون ورِن بازیه؟ یا چیز دیگه؟
ببینید سیمز 3 من ورزنش 615/0/1 (reloded ) هستش که روی این پکها نصب نمیشه و شنیدم که باید به جای reloded سیمز با ورزن razor باشه که اگه تبدیلش کنم به razor ورزنش میشه 631/0/1 و در اینصورت بقیه پکها روش نصب میشه....حالا میخواستم بدونم چطوری باید این کارو بکنم
Transporter2009
06-06-2011, 09:47
من که چیزی متوجه نشدم. :41: اگه ممکنه یکی به فارسی برام توضیح بده
ببینید سیمز 3 من ورزنش 615/0/1 (reloded ) هستش که روی این پکها نصب نمیشه و شنیدم که باید به جای reloded سیمز با ورزن razor باشه که اگه تبدیلش کنم به razor ورزنش میشه 631/0/1 و در اینصورت بقیه پکها روش نصب میشه....حالا میخواستم بدونم چطوری باید این کارو بکنم
دوست عزیز ، خود عنوان تاپیک رو هم درست میخوندین جوابتون رو میگرفتین. همون پست اول توضیح کامل رو گذاشتم :
روش آپگرید کردن سیمز 3 برای نصب پکیج ها
نسخه ای که ما از سیمز نصب میکنیم ورژنش 1.0.615.00107 هست که هیچ پکیجی روش نصب نمیشه
برای نصب پکیج ها شما باید اول سیمزتون رو به ورژن 1.0.631.00002 ارتقاء بدین.
مرحله ی اول :
اول باید این فایل رو دانلود و نصب کنید :
مرحله ی دوم :
بعد از این شما باید برنامه ی RUN رو باز کنید و تایپ کنید regedit و به این قسمت برید :
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Sims\The Sims 3
و فایل SKU رو باز کنید و عدد 7 رو به 2 تقییر بدید و بعدش صفحه رو ببندید.
مرحله ی سوم :
این فایل هم دانلود کنید.
و محتویاتش رو در این آدرس کپی کنید:
Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Game\Bin
بعدش میتونید پک رو نصب کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته : وقتی برای اجرای بازی ، خواستید کرک داخل سیدی رو توی محل نصب بازی کپی کنید ، فایل های ارجینال بازی رو جایی ذخیره کنید (همون فایل ها که کرک جایگزینشون میشه) وگرنه برای آپدیت کردن به نسخه های بالاتر به مشکل برمیخورید.
---------------------------------------------------
---------------------------------------------------
من که چیزی متوجه نشدم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه ممکنه یکی به فارسی برام توضیح بده
قبلا اینجا توضیح دادم :
tannaz21
08-06-2011, 09:55
راستش از این روش استفاده کردم ولی نشد رفتم پیدا کردم سیدیشو..... ولی انگار این مشکل نصب سیمز 3 تمومی نداره...حالا sims 3-world adventure-high end lofte stuff نصب کردم اومدم بازی کنم گفت cd high end loft بذار ..گذاشتم گفت سیدیرو نمیشناسه و خارج شد ...این از این
بعد اومدم پک بعدیشو نصب کنم یعنی ambitions ( البته این 2 تا پارت بود به صورت winrar که کپی کردم از اون حالت درش آوردم)
داشت اینیستال میشد که آخرش گفت اون دیسکیو بذار که توش فایل skuversion-txt رو داره منم از browes هر کدوم از این پارتای ambitions با سیدیشو میذاشتم قبول نمیکرد:41: حالا چیکار کنم ؟؟ تروخدا کمکم کنید :41:مردم دیگه همش error
برای برگرداندن سیو قبلی راهی که وجود دارد این است که به مسیر زیر بروید
C:\Users\...\Documents\Electronic Arts\The Sims 3\Saves
در انجا دو پوشه به نامهای Sunset Valley.sims3 و Sunset Valley.sims3.backup را پیدا کنید.
پوشه Sunset Valley.sims3 را delete کنید
حالا نام پوشه Sunset Valley.sims3.backup را به Sunset Valley.sims3 تغییر دهید
در پست 4891 توضیح داده شده است
با سلام من این بازیه the sims medieval را خریدم نصب می کنم اما این ارور را میده:
the program cant start because msvcp100.dll is missing from your computer. try reinstalling the program to fix this problem.
یک بار هم از نو نصبش کردم ولی لاز هم این ارور را میده خواهش میمکنم کمکم کنید.
با سلام من این بازیه the sims medieval را خریدم نصب می کنم اما این ارور را میده:
the program cant start because msvcp100.dll is missing from your computer. try reinstalling the program to fix this problem.
یک بار هم از نو نصبش کردم ولی لاز هم این ارور را میده خواهش میمکنم کمکم کنید.
این فایل رو دانلود و نصب کنید.
این فایل رو دانلود و نصب کنید.
سلام من این فایل را دانلود کردم ولی بعد از این که نصبش کردم دوباره ارور میده:
the program cant start beacause MSVCR100.dll is missing from your computer. try reinstalling the program to fix this problem.
اصلا این ارور ها را برای چی میده مشکا از کامپیوتره چیه؟
سلام من این فایل را دانلود کردم ولی بعد از این که نصبش کردم دوباره ارور میده:
the program cant start beacause MSVCR100.dll is missing from your computer. try reinstalling the program to fix this problem.
اصلا این ارور ها را برای چی میده مشکا از کامپیوتره چیه؟
ببینید،این ارور زمانی داده میشه که یک سری از فایل های اساسی سیستمتون به نام .dll ها پاک شده باشه یا موجود نباشه.
شما بهتره برید به این سایت:
و اسم هر dll فایلی که میگه رو،سرچ کنید و فایل اجراییش رو دانلود کنید.
مثلا برای ارور جدید:
توجه کنید که برای راحتی کارتون، Fixer رو دانلود کنید که خودش فیکس کنه همه چیزو.
میتونید ویندوز رو هم Repair کنید....;)
راستش از این روش استفاده کردم ولی نشد رفتم پیدا کردم سیدیشو..... ولی انگار این مشکل نصب سیمز 3 تمومی نداره...حالا sims 3-world adventure-high end lofte stuff نصب کردم اومدم بازی کنم گفت cd high end loft بذار ..گذاشتم گفت سیدیرو نمیشناسه و خارج شد ...این از این
بعد اومدم پک بعدیشو نصب کنم یعنی ambitions ( البته این 2 تا پارت بود به صورت winrar که کپی کردم از اون حالت درش آوردم)
داشت اینیستال میشد که آخرش گفت اون دیسکیو بذار که توش فایل skuversion-txt رو داره منم از browes هر کدوم از این پارتای ambitions با سیدیشو میذاشتم قبول نمیکرد:41: حالا چیکار کنم ؟؟ تروخدا کمکم کنید :41:مردم دیگه همش error
خب چون هر پکی یک کرکی هم داره. شما کرکش رو بریزید درست میشه
atrin777
11-06-2011, 18:14
بچه ها کرک sims medival کسی نداره ؟
ممنون میشم کمک کنید .
tannaz21
11-06-2011, 19:22
خب چون هر پکی یک کرکی هم داره. شما کرکش رو بریزید درست میشه
والا کرکشم ریختم نمیدونم چرا اینجوریه
Big-Boss
11-06-2011, 19:36
شما بدون کرک کردن نصب کنید،فقط آخرین ورژنی رو که میخواید بازی کنید کرک کنید.
(همیشه در هر بازی/برنامه از فایل(های) اصلی که کرک جایگزینش میشه بک آپ بگیرید)
ببینید،این ارور زمانی داده میشه که یک سری از فایل های اساسی سیستمتون به نام .dll ها پاک شده باشه یا موجود نباشه.
شما بهتره برید به این سایت:
و اسم هر dll فایلی که میگه رو،سرچ کنید و فایل اجراییش رو دانلود کنید.
مثلا برای ارور جدید:
توجه کنید که برای راحتی کارتون، Fixer رو دانلود کنید که خودش فیکس کنه همه چیزو.
میتونید ویندوز رو هم Repair کنید....;)
سلام خیلی ببخشید که دوباره دارم سوال می پرسم اما من اون فایل را هم دانلود کردم ولی این ارور را میده برای چی :
the procedure entry point_invalid_parameter_noinfo_noreturn could not be located in the dynamic link library MSVCR100.dll
همیشه کرک آخرین ورژن از سیمزی رو که دارید بریزید و از فایل های اصلی هم یک بک آپ داشته باشید. این مشکل وقتی پیش میاد که کرکتون با نسخه ای که نصبه روی سیستم نمیخونه یا آخرین پکیج رو کرک نکردین :46:
***fandogh***
15-06-2011, 21:34
مگی جان این پک جدید مال جوناس فقط ؟ چه کار میکنن
هی ما سیمز رو پاک می کنیم از رو سیستم هی پک جدید میاد مجبور میشم از دوباره نصب کنم.....:))
Eshghe_door
16-06-2011, 11:37
بچه ها کرک sims medival کسی نداره ؟
ممنون میشم کمک کنید .
اینم کرک
نحوه ی عملکرد کرک رو بلدین؟
باید آخرش رو به .exe تبدیل کنین و بعد بریزین تو فولدر بازی
اون موقع اجرا میشه
مگی جان این پک جدید مال جوناس فقط ؟ چه کار میکنن
هی ما سیمز رو پاک می کنیم از رو سیستم هی پک جدید میاد مجبور میشم از دوباره نصب کنم.....:))
آره ظاهرا فقط برای جوانان و نوجوان هاس. من بازی رو گرفتم ولی هنوز بازیش نکردم. چون فصل امتحاناته و ... . هر وقت بازیش کردم اطلاعاتی رو ازش اینجا میزارم.:46:
Big-Boss
17-06-2011, 11:16
آره ظاهرا فقط برای جوانان و نوجوان هاس. من بازی رو گرفتم ولی هنوز بازیش نکردم. چون فصل امتحاناته و ... . هر وقت بازیش کردم اطلاعاتی رو ازش اینجا میزارم.:46:
نه،واسه همه نسل هاست.
فوق العاده است،واسه کسایی که از سبک 3 نسبت به 2 ناراضی بودن حسابی برگشته به اوج اون موقع.(به قول سایتها ترکیبی از اینهاست : The Sims 2: Family Fun Stuff, The Sims: House Party, The Sims 2: Teen Style Stuff, The Sims 2: University, and The Sims 2: Celebration! Stuff )
حرف سازنده ها این بوده : نخواستیم تو این نسخه چیز اضافی از خارج وارد بازی کنیم،خواستیم به خود بازی عمق بیشتری بدیم.
من دیگه چند سالی هست از اواخر نسخه 2 فقط ساختمون میسازم شهرها رو ادیت میکنم. :دی
ولی کمی اینو بازی کردم خیلی جالب شده بود.
***fandogh***
17-06-2011, 18:53
پس چیزی اضافه نشده مثل وسایا فقط بهش عمق دادن ؟ شغل چی یا شهر جدید یا ساختمون ..................
Big-Boss
17-06-2011, 21:51
پس چیزی اضافه نشده مثل وسایا فقط بهش عمق دادن ؟ شغل چی یا شهر جدید یا ساختمون ..................
شغل جدید: پرستار بچه،شخصیت جدید: دوست خیالی و کلی وسایل جدید(خونه درختی بچه ها،زمین لِی لِی،و...)، همچنین حرکات جدید و ساختمون های جدید هم پیش ساخته هستند میتونید تو شهر قرار بدید،یه پارک جالب هم برای بازی بچه ها هست.
چیزهایی مثل شهر جدید یا EP های قبلی به اون صورت نه ولی عمق بازی خیلی بیشتر شده،هدف سازنده ها تو این نسخه همین بوده که به عمق بازی اضافه بشه. انگار یه نسخه فوق العاده بهینه سازی شده از خود The Sims 3 ارائه شده باشه.
یه سری پرسش و پاسخ قبل از عرضه از تیم سازنده شد اون رو بخونید متوجه میشید.
***fandogh***
17-06-2011, 23:02
پس با این چزا خیلی باید جالب شده باشه ما بریم بخریم به نصبیم .اونوقت این گفته تو کجاست تو سایت خودشه.....
دوستان من یکم تازه واردم یه مشکلی برام پیش اومده ....
من الان سیمز 3 رو نصب کردم ... و امروزم سیمز Create a Sim رو خریدم و نصب کردم
بعد این 2 چه طوری به هم مربوط میشن ؟ من مستقیم برم سیمز 3 رو بازی کنم ؟ پس اون نسخه Create چی میشه ؟
-----------
بعد اگه مثلا نسخه دیگه ایشو خریدم مث سفر کردن به نقاط مختلف جهان , اونو چه طور به سیمز 3 (اصلی ) مربوط کنم ؟خودش خود به خود وصل میشه بهش ؟
رضا جنگنده
18-06-2011, 19:01
سلام
میشه یه توضیح در مورد عمق بازی بدید؟
Big-Boss
18-06-2011, 20:35
پس با این چزا خیلی باید جالب شده باشه ما بریم بخریم به نصبیم .اونوقت این گفته تو کجاست تو سایت خودشه.....
تو سایت خود بازی خیلی اطلاعات کلی از بازی و اسکرین شات و تریلر رسمی میگذارن فقط.
بیشتر تو سایت های هوادارن و سایت های تخصصی گیم و مصاحبه این چیزا گفته میشه.
اگه خواستید بگید 75!! پرسش و پاسخ های تیم سازنده درباره این نسخه رو بزارم.
دوستان من یکم تازه واردم یه مشکلی برام پیش اومده ....
من الان سیمز 3 رو نصب کردم ... و امروزم سیمز Create a Sim رو خریدم و نصب کردم
بعد این 2 چه طوری به هم مربوط میشن ؟ من مستقیم برم سیمز 3 رو بازی کنم ؟ پس اون نسخه Create چی میشه ؟
-----------
بعد اگه مثلا نسخه دیگه ایشو خریدم مث سفر کردن به نقاط مختلف جهان , اونو چه طور به سیمز 3 (اصلی ) مربوط کنم ؟خودش خود به خود وصل میشه بهش ؟
نسخه اصلی رو بازی کن،این یه نرم افزار هست که قسمت CAS رو قبل از عرضه بازی اصلی در اختیار علاقه مندان میزاره.(مدسازها هم ازش استفاده میکنن.)
سلام
میشه یه توضیح در مورد عمق بازی بدید؟
جمله تیم سازندست یعنی کیفیت بازی.
همین معنی فارسی دیگه مثلا وقتی میگن فلان اثر از عمق/ژرفا بیشتری داره .
***fandogh***
19-06-2011, 11:12
اگه 75!! پرسش و پاسخ های تیم سازنده درباره این نسخه رو بزاری ممنون میشم....................:20:
Big-Boss
19-06-2011, 21:40
خدمت شما دوست داران سیمز :40:
به علت طولانی و انگلیسی بودن درون تب اسپویلر قرار میدم.
1. This is something I have wanted a long time. Is it gonna be seasons in the Sims 3 Generations?
The Sims 3 Generations focuses on the Sims themselves; who they are and how they interact with each other at different ages. For example, we really wanted the Child age of Sims to be about imagination and make believe; the things that are going on inside their mind, and not necessarily the outside world. Each life phase is defined by how Sims are feeling internally.
2. Will it be some cool new jobs? And will it be like in Ambitions, so you can controll the sims at work?
Sims can join the brand new Day Care Profession in The Sims 3 Generations. In this profession, Sims from around the neighborhood will drop their toddlers off at your house in the morning and your Sim will have to ensure the kids stay happy and healthy throughout the day. How many crying kids can your Sim handle at once?
3. Can the sims go on a university, like in the Sims 2 University?
In The Sims 3 Generations, parents have the option to send their children and teenagers away to a variety of different boarding schools. From Military School to the Sports Academy, parent’s have the options they need to make sure their children get a proper education!
4. Will it be more in the real life when your sims get married? Like in a church, or under “bow” that we had in TS2?
In The Sims 3 Generations, players can throw huge wedding celebrations using the brand new Wedding Arches. After the wedding, Sims might receive wedding gifts in the mail, and can even write thank you notes!
5. What is the new neighborhood called? Is it a “city” like in TS3 Late Night?
We wanted The Sims 3 Generations expansion pack to focus on the Sims themselves, who they are and how they interact with each other at different ages. Because of this, we used the development time to make the key features deeper and more intriguing instead of creating a new neighborhood.
6. What happens if your sims get caught doing a prank?
The Sims 3 Generations comes with an entirely new punishment system. Depending on what your Sim did, they can punished with anything from a time out, to having their TV privileges revoked, to even being grounded!
7. Can you now, control your sims when they are at school?
You can’t control Sims while they’re in the school building, but Sims can now take part in field trips during school that take them out into interesting places around the neighborhood!
8. Does generations add more romantic interactions for teenagers, and if so, what are they?
The Sims 3 Generations includes a few new romantic interactions for teenagers like Ask to Prom, but it really get’s fun with the brand new romantic reputations system for adults. If your Sim is spotted dating multiple Sims around town they might get the Player or Cheater reputations, which could make it harder for them to find true love down the road!
9. What is the new creature?
The imaginary friend is the new “creature” for The Sims 3 Generations. It starts as a toy doll when a toddler is born, and depending on their relationship with it as they grow up, it will turn into a real life imaginary friend that only your child can see and interact with!
10. What are the new skills?
There are no new skills, but Sims with a chemistry table can learn to create new potions and elixirs that can help them with their motives, turn them into a ghost, and much much more!
11. Can teen sims can get caught throwing a party while the parents are gone?
They can! Sometimes a pesky neighbor will call the police or your Teen’s parents will come home early! How fast can you get everyone to leave a party??
12. will the kids get a bunch of new clothing and hair styles with this expansion?
The Sims 3 Generations has tons of new clothes and hairstyles for kids!
13. will the sims be able to play games in the pool like marco polo?
There are no new games in the pool, but there are tons of new toys and objects for Sims to play with, including hopscotch courts! Kids can play alone or challenge a friend (or even an imaginary friend).
14. will we get diveing boards?
No diving boards in this pack, but check out the new Tree Forts! There are a bunch of different styles and unique interactions on each!
15. how much did you guys put into the Child life stage is there a lots of things thay can do now?
There’s so much stuff for kids in The Sims 3 Generations! From imaginary friends, to tree houses, to the costume chest (just to name a few!), there are tons of new things for kids to do and play with.
16. Will there be any new foods/recipes?
There are no new foods in The Sims 3 Generations, but if your Sim has an imaginary friend, you can have them get you snacks from the fridge!
17. Any new collectible creatures (ie fish, frogs, etc)?
There aren’t any new collectible creatures, but you never know what treasures your Sim might come across while playing in one of the new sandboxes!
18. Any new interactions for babies and toddlers (aside from the stroller)?
Toddlers can befriend their imaginary friend dolls! Also, adults have tons of new Socials with toddlers, like “The Claw!”
19. Can babies fit in the stroller too, or just toddlers?
Both babies and toddlers can ride in strollers.
20. Can babies be bathed finally?
Why would anyone want to get rid of that new baby smell?? No baths for babies in Generations.
21. In one of the screenshots – it looks like the teens are inside a school lab. Is there a school building now that they can enter?
There is no School Lab, but there is the brand new chemistry table that Sims can use to make tons of new potions!
22. I wonder how the body hair looks like. Is it like a tatoo or something like a slider?
Body Hair can be applied in Create A Sim like facial hair, with a bunch of different styles for different parts of the body… including feet hair!
23) Will there be a new town? If so, what’s the name of it? The last two towns, Twinbrook and Bridgeport, were a bit limited on space and empty lots. Will the new town have more options when it comes to places for new families to move into?
We wanted The Sims 3 Generations expansion pack to focus on The Sims themselves, who they are and how they interact with each other at different ages. Because of this, we used the development time to make the key features deeper and more intriguing instead of creating a new neighborhood.
24) Will Pre-made sims already have memories?
Players will get to experience new memories with premade Sims in the same way that they would with Player Create Sims.
25) Will there be any famous Pre-made Families making a comeback?
There aren’t any new pre-made Families in The Sims 3 Generations, but make sure to check out all of the new community and residential lots we’ve added to the Bin!
26) Do the sims age gradually? We noticed in the trailer that when the children are toddlers the guys hair is all black then when they are children its a bit gray at the front. Was this just because he went from Young adult to adult or do they slowly go gray over time? Will there be any new age groups?
The Sims 3 Generations doesn’t change the way Sims age, but it does include tons of new age specific content and features that make each phase of life unique, interesting, and fun to play in! You are also able to adjust the amount of time your Sims lives each stage of their life.
27) Will we be able to bathe infants and toddlers? Will there be any new interactions with Adults, Children, Toddlers and infants? Will there be any new interactions between infants, toddlers and children? Like the toddler interactions from Sims 2? Will we be able to change diapers rather than spin them around?
Adults have tons of new interactions with children and toddlers, including my favorite, “The Claw!” Children and toddlers also have plenty of new interactions and things to do together, like play pretend or a game of hopscotch… and don’t forget the new teeter totters!
28) Is the “Imaginary friend” the new Lifestate for the game? Will we see any other life-states? What other things can sims do with the imaginary friend? Can Sims give birth to imaginary kids? What do they look like? (colors etc) What special powers will they have? Can you have an entire “Imaginary” family?
The imaginary friend isn’t necessarily a new “life state” for Sims, it’s more of a new type of Sim completely. The imaginary friend starts as a doll object that arrives when your Sims have a toddler or a toddler is created in Create A Sim. If your toddler Sim builds up enough relationship with it, the doll has the possibility of turning into a real life friend for your Sim that no one else can see! Need a snack or help cleaning up a mess? Just ask your imaginary friend! If you Sim becomes a master at the new chemistry table, he or she can even create a potion that will turn an imaginary friend into a real life, player controllable Sim!
29) What new interactive objects will we see? Will diving boards be added back into the game to compliment the new “water slides” feature? Will sims be able to walk their toddlers and use the stroller? Any new outdoor activities? What are all the new playground equipment? Can teens use them? Any new beach activities like search for shells, wave watching, sunbathing and building sandcastles or swimming in the ocean?
There are tons of new objects in The Sims 3 Generations! I’m most excited about the new bunk bed and loft beds because we know our players have been asking for them! But we also have tons of other new things like, tree houses,strollers, costume chests, video cameras, and even sandboxes! You can even build sandcastles directly on any beach lots. Teens love to hang out on the new playground equipment and talk about their latest pranks!
30) Since this Expansion is about Family, will we see some more family activities and hobbies? Is Generations going to help bring together families? Or just give each age group more to do?
I think our players are going to be blown away, not only by how much new content and features we’ve crammed into this Expansion, but by how much fun it is to play! While players will have the ability to tell the “Family Story” with their Sims, this pack is really more about what makes each stage of life unique and interesting. Plus with pranks, booby traps, and out of control bachelor parties (where you never know who will show up…, Generations has way more going on than just family interactions!
31) Will there be a “University” type of addition to the game? Back in a community poll on The Sims 3, players were asked which “Rabbit Hole” they wanted to be opened up and “School” was voted the highest on… So does this mean Schools in The Sims 3 will now be opened up? If so, will we be able to control the kids in school? Will there be a graduation ceremony? Will there be a private school?
In The Sims 3 Generations, parents have the option to send their children and teenagers away to a variety of different boarding schools. From military school to the sports academy, parent’s have the options they need to make sure their children get a proper education! While they won’t be able to see inside of the school, there are indeed brand new graduation ceremonies for Sims who went to their local high school. They’re tons of fun!
32) Will Teens have new social standing like Prankster/class clown, jocks/sports team, nerds/geeks/studious, popular/snobbish, etc. ? Will how the sims act when they are younger affect how they turn out as adults? I.E. a prankster teen still being a bit of a prankster as an adult? What other pranks will we be able to pull other than Stink bombs, Ding dong ditch, flaming poo and egging? Will pranks only be available for teens?
If a teen or child successfully pulls off a streak of pranks without being caught, they can receive the Prank Streak moodlet, or even the Uber Prankster moodlet if they’re really good. Sims have a whole host of pranks and booby traps, from whoopee cushions and hair dye in the shower, to making a sink or toilet explode! But make sure to be quick went setting off pranks, you might be grounded or put on a time out if you’re caught!
33) Will there be any Rabbit Holes opened up for Sim use? Restaurants Supermarkets etc?
The Sims 3 Generations comes with a new community park complete with all of the awesome new playground objects like tree houses and sandboxes! Generations also has nine new residential lots packed with new content for your Sims to explore!
34) In pictures that have been presented to us, the little girl is playing with a magic wand. Will magic be incorporated into Generations? If so, will it be only for children? Or all ages?
Being a child in The Sims 3 Generations is all about imagination! While there isn’t any magic, children can play a lot of make believe in their new costumes or tree houses. The imaginary friend is quite magical as well.
35) Will the body hair be a slider for us to add to sims in CAS? Will it be available for Males and Females? Or will this be a part of midlife change? How will the body hair work? Will there be chest hair? Leg hair? Arm Hair? Back hair? Belly hair? Armpit hair?
Chest hair, shoulder hair, back hair, belly hair, arm hair, leg hair, and even foot hair! It’s all there and can be applied to male Sims in different sets and combinations in Create A Sim. The chest hair goes great with a nice moustache and some aviator sunglasses!
36) Will the daycare profession be a Rabbit Hole or will you be able to actually see them take care of the kids and work there? Will a Parent be able to drop their child off at Daycare while at work? Are there any hidden Advantages in Day care? Will there be any new Jobs, Careers or Professions?
The Sims 3 Generations introduces the brand new Daycare Profession. After joining the Daycare Profession, Sims from around the neighborhood will start dropping their children off at your house on weekday mornings. It will be your job to make sure the kids stay healthy, entertained, and well rested throughout the day, as your performance will determine how much your Sim gets paid. How many crying toddlers can you handle at once?
37) What other new dramatic moments have been added to the game besides taping sims and using it as incrementing evidence? Any other new dramatic scenarios to explore?
The new romantic reputations feature really helps to create some great dramatic moments. Not only will Sim’s notice your public displays of affection and give you a fitting reputation, but Sims can even tell your Sim’s significant other that your Sim has been cheating!
38) With all the new outdoor activities; weddings, clubhouses, strollers, sandboxes, graduations, etc, are any of these going to be ruined by a sudden rain cloud? It was rumored that weather was going to be added in Late Night, so it must be ready to just add in with this new Generations Expansion. Are we getting any weather?
The Sims 3 Generations focuses on the Sims themselves; who they are and how they interact with each other at different ages. For example, we really wanted the child age of Sims to be about imagination and make believe; the things that are going on inside their mind, and not necessarily the outside world. Each life phase is defined by how Sims are feeling internally and that’s what we wanted to focus on.
39) Bunk Beds were introduced in pictures. Will bunk beds include an animation of the children actually climbing up the bed? Are bunk beds only for Children or for any age group?
Not only does The Sims 3 Generations include bunk beds, but it features loft beds too! Sims will climb up and down the beds, and you can even place objects underneath loft beds like desks, cabinets, and other furniture!
40) In the first leaked Generations trailer, there was a “Prom” like party. Will Teens Sims be able to attend Prom when they graduate? Will prom be a rabbit hole?
The Sims 3 Generations does include School Dances and Proms at the local school. Before the dance starts you can select a date, and even have a limo come pick you up! Once at the dance, you can take prom pictures or even find love! They’re a lot of fun!
41) Will there be any new Hugs, Kisses, Dancing? Will Slow-Dancing be re-introduced? Will there be any new interactions between teens? How will the new reputation systems (teen rep, romantic rep) work?
The new romantic reputations system is a lot of fun to play with. For this feature, we’ve added tons of new reputations for how Sims conduct their romantic lives. Sims that are seen around town dating many Sims might receive the cheater reputation and have a harder time finding true love. Or perhaps your Sim is a bit more secretive when dating around, and receives the Player reputation that some Sims find irresistible!
42) Memories and scrapbook are being introduced into the game. Could you please elaborate on how exactly scrapbooks and memories work in the game? Will previously played and saved sims be able to use the memories feature?
When a significant moment occurs in a Sim’s life, a picture and description of the event will be recorded into the their scrapbook. Once there, players will be able to look back on their Sim’s memories throughout their lives, but they’ll also be able to upload and share those memories on TheSims3.com or Facebook. Players can also use the Capture This Moment button to create their own memory, complete with custom screen capture and description. Saved Sims will be able to collect any new memories that they capture when played with The Sims 3 Generations.
43) Will Collections be added to the game? It has become very hard to keep track of all our store and game content.
Collections aren’t available in The Sims 3 Generations, however we added a brand new filter that helps you sort content in build and buy modes and quickly find exactly what you want. You can set the filter to show content from any combination of expansion or stuff pack you have installed, in addition to any store or custom content you may have downloaded. It’s a great new way to navigate through the catalog when building a lot!
44) What new death(s) will we see in Generations?
There are no new death types, but Sims can discover and use the ghost potion at the chemistry set and turn themselves into ghosts!
45) What new plants and foods will be added?
There are no new foods in The Sims 3 Generations, but if your Sim has an imaginary friend, you can have them steal snacks for you from the fridge!
46) What new skills will we see in this Expansion?
There are no skills, but Sims with a chemistry table can learn to create new potions and elixirs that can help them with their motives, turn them into a ghost, and much much more!
47) What new traits will we see in this Expansion?
The Sims 3 Generations includes two brand new traits for your Sims; Nurturing and Rebellious. The Nurturing trait will surely help your Sim in the Day Care Profession, as well as make raising your Sim’s own family easier. The Rebellious trait gives defiant children and teens a little bit more leeway from the police when it comes to sneaking out after curfew and egging houses, just to name one advantage!
48) What are all the new costumes for children?
In The Sims 3 Generations, Sims can use the new costume chest to transform into a Dinosaur, Prince, Princess, and Astronaut!
49) Will we get tutus, ballerinas and the dance bar back?
In The Sims 3 Generations kids and teens can sign up for afterschool activities that include ballet class! Before they head to class, the little ballerinas will spin into their tutus. Children can also go to Scouts Group, and teens can attend many different clubs, from music to drama!
50) Will sims be able to “Woohoo” in vehicles?
Sim’s aren’t able to WooHoo in vehicles, but they can WooHoo in showers now as well as tree houses! Look out for splinters!
51) Can you elaborate a bit more about how midlife crisis works and how it will effect sims?
Some Sims will experience a Midlife Crisis when they age from young adult to adult, depending on a few different experiences they may or may not have had while growing up. During a Midlife Crisis, Sims will experience many different feelings, especially wishes to make significant changes in their lives like to get a new job or a new car! A Midlife Crisis will end at different times for different Sims, depending on how many wishes they’ve satisfied, or if they’ve received therapy for their issues.
52) Social Services workers have been in the game since the beginning. Will our Sims be able to get a job as a social worker? How about a babysitter?
The Sims 3 Generations introduces the brand new Daycare Profession. After joining the Daycare Profession, Sims from around the neighborhood will start dropping their children off at your house on weekday mornings. It will be your job to make sure the kids stay healthy, entertained, and well rested throughout the day, as your performance will determine how much your Sim gets paid. How many crying toddlers can you handle at once?
53) Can you give us more info on how weddings work? Will sims sit down? Will there be a best man, bridesmaids? Will your parents walk down the aisle with you? Can you hire a wedding photographer/videographer? Will there be a wedding reception? Will there be the bride tossing flowers to the girls? Will the lucky couple feed each other cake? What about a honeymoon?
Weddings have been completely remade in The Sims 3 Generations, starting with the new Wedding Arch objects. Placing a wedding arch on the lot where your wedding has been planned will allow you to select the Get Married interaction, which will call over all the wedding guests and start the ceremony. If the new Wedding Cake is placed on the same lot, it will soon be time to cut the cake! After the wedding, the newlyweds will be giving some time off work, and may even receive wedding gifts in the mail that they can write thank you notes for!
54) Will videography become a profession?
We designed the new video cameras in The Sims 3 Generations to bea hobby for Sims. Excited parents could use the video camera to record the precious moments of their children growing up, rebellious teens can use them to capture some of their greatest pranks, or a best friend might use them to capture some awkwardly hilarious moments from a bachelor party! The possibilities are endless…
55) Can you give us more info on the bachelor/bachelorette parties? Will there be wedding and baby showers?
The new party types in The Sims 3 Generations include; bachelor/bachelorette parties, graduation parties,teen parties, slumber parties, and enhanced wedding ceremonies. Bachelor/bachelorette parties can be thrown for Sims who are currently in the engaged romantic relationship status with another Sim. Those parties can be held at home or on community lots (or out at bars if you have Late Night installed!). Lookout though, you never know who might show up to a bachelor/bachelorette party…
56) There will be pillow fights, ghost stories, and sleeping bags in sleepovers. What else can we expect to see to do at an epic sleepover? Will we be able to attend sleepovers at someone else’s house?
Only your Sims can plan slumber parties. While there, pranks can be pulled, home movies can be made, and BUNKBEDS can be used! There’s tons of stuff to do at sleepovers.
57) Can you give us more info on chemistry sets?
From affecting a Sim’s moodlets, to turning them into a ghost, or even freezing a Sim’s age, Sims can use the chemistry set to create a bunch of different potions that have different abilities to take advantage of. However, a Sim will have to invest some time at the Chemistry Set to discover all of the potions before he or she can actually make them.
58) There was a recent screenshot from Facebook showing a stage with a sim who looked like a game show host. Will there be new venues and places to attend around town?
The Sims 3 Generations comes with a new community park complete with all of the awesome new playground objects like tree houses and sandboxes! Generations also has nine new residential lots packed with new content for your Sims to explore!
59) Will Teens have acne like Sims 2 did? Also, there are brown freckles on the trailer elder at the end of the video. Will there be aging spots on elder sims? How will the cane work? Is it only an accessory? What is new for elders?
While teens won’t have to face acne issues in Generations they will have to face off against the elders with canes. We’ve added a new cane for elders! It’s a full on object that can be placed in a Sim’s inventory and can be selected to be used and to not be used. When equipped with a cane, Elders can harass individual Sims and groups of Sims as well. Elders can also reminisce about the good old days , their childhood, school, work, or even past romances!
60) How will stargazing work? Is it a romantic interaction? Or will we also be able to star gaze with friends and family?
Watch the Stars is a new social between two Sims who are romantically involved. Depending on the current context of the two Sims’ interactions, it can either be accepted or rejected. If accepted, the two Sims will go to a comfortable location outside and gaze at the stars, while slowly moving closer to each other…
61) Are there any new CAS features or customization?
Yep! And it is my most favorite feature in the entire pack; BODY HAIR! You can now apply many different styles of body hair to male Sims, from head to toe!
62) Will there be more maternity wear and options to pick and choose? What about clothes for elders?
The Sims 3 Generations comes complete with a bunch of new clothing for both pregnant Sims and elders! Not to mention a cane for elder Sims as well…
63) So now that more stuff for younger ages will be added, can we expect to see more of it in the store as well? Such as more strollers, baby swings, more toddler toys, and other things of that nature?
I can’t speak specifically about any future plans for The Sims 3 Store, but we always try to create content that compliments and supports the features we include in Expansion Packs.
64) Will we be seeing fixes to previous issues in the next patch?
Whenever we launch a new product or release a patch we try to fix as many issues from previous expansions that we can.
65) How did the Sims team come up with the ideas for this Expansion?
Our team is made up of all ages of people and we had a blast looking into what makes each life phase unique. From remembering when we were kids, to hearing about what some of our teammate’s bachelor parties were like, or even seeing what it’s like to be a grandparent, we had an extraordinary time making this pack and we hope it translates into the fun people have playing it!
66) Will we get a picture of a imaginary friend before the game is released?
I’m certain you’ll at least get a picture, if not a video clip as well!
67) Can you have more then one Imaginary friend per Sim child?
Each child can have one imaginary friend.
68) Any chance of getting collections back? In this EP or the next?
Collections aren’t available in The Sims 3 Generations, however we’re always listening to your feedback and suggestions for new features.
69) Can we see inside the tree-house or it’s an rabbit-hole?
You cannot see inside of the tree houses, however they’re much different than career buildings. Each of the three different tree houses has unique interactions specific to its theme. Explore new planets in the Sci-Fi tree house or hold a great feat in the castle tree house!
70) Can the sims swim in the sea with this expansion since it added the ability to make sand-castles?
There is no swimming in the sea, however Sims will develop their sandcastle building ability the more and more they build sandcastles. An experienced sandcastle builder can make some awesome castles!
71) Will we have backless showers and pool tables like in University and sports items like in Free Time?
There are a couple new showers in The Sims 3 Generations, however none are “backless.” You can however, attempt to perform the brand new WooHoo in Shower interaction with any Sims in a romantic relationship!
72) Will the expansion include water slide?
Yes! It includes two new awesome water slides for backyard fun!
73) Will we be able to set height individually for each Sim (we can see something in game box)?
You won’t be able to adjust height of Sims, however the thing you’re probably seeing in the game box is a new wall decoration for Children’s rooms. It’s a lot of fun to use it and the new Video Camera object to make fun movies about your Sims growing up!
74) Will there br smooth transition between ages – e.g. progressive growing up without sudden jump?
Nothing specific has changed about the way Sims grow up, however there are a bunch of new Lifetime Rewards like Age Freeze and Young Again that allow your Sims to beat the affects of natural aging! You are also able to adjust the amount of time your Sims lives each stage of their life.
75) Will Sims be finally able to drink alcohol and make themselves drunk?
There is no alcohol in the world of The Sims 3, however in World Adventures you can make nectar and in Late Night you can learn to mix special concoctions as a mixologist. Drinking these beverages can give your Sims strong moodlets that affect their mood and abilities.
lovely9776
20-06-2011, 12:19
سلام به همه سیمز بازان من خیلی به سیمز علاقه دارم اما هنوز نتونستم بازیشو بخرم ... قراره اخر هفته بازار اینجا بیاد(من تهران نیستم)منم با سر برم بخرم
قبل از بازی چند تا سوال دارم (سیمز 3)
می خواستم بدونم موقع انتخاب کردن کاراکتر ما چند تا می تونیم اتخاب کنیم
؟
اگه بتونیم انتخاب کنیم می تونیم بهشون نسبت فامیلی بدیم؟
مثلا اگه 5 نفر اتخاب کنیم.مادر پدر 3 تا بچه فقط می تونم بجای یکیشون بازی کنم ؟؟؟یا نه یه بار می تونم از دید باباهه یه با ر از طرف مامانه و ... بازی کنم؟؟؟ ممنون.
تا عصر اگه میشه جواب بدین.
در ضمن من وقت ترجمه ندارم اگه میشهیه بزرگی این بالا رو ترجمه کنه
Eshghe_door
20-06-2011, 12:42
سلام به همه سیمز بازان من خیلی به سیمز علاقه دارم اما هنوز نتونستم بازیشو بخرم ... قراره اخر هفته بازار اینجا بیاد(من تهران نیستم)منم با سر برم بخرم
قبل از بازی چند تا سوال دارم (سیمز 3)
می خواستم بدونم موقع انتخاب کردن کاراکتر ما چند تا می تونیم اتخاب کنیم
؟
اگه بتونیم انتخاب کنیم می تونیم بهشون نسبت فامیلی بدیم؟
مثلا اگه 5 نفر اتخاب کنیم.مادر پدر 3 تا بچه فقط می تونم بجای یکیشون بازی کنم ؟؟؟یا نه یه بار می تونم از دید باباهه یه با ر از طرف مامانه و ... بازی کنم؟؟؟ ممنون.
تا عصر اگه میشه جواب بدین.
سوال اولی رو نفهمیدم
ولی آره میتونی یه خانواده ی 5 نفری اونجوری که گفتی تشکیل بدی
و تو بازی هم تک تک باید به جای همه شون بازی کنی
نمیشه فقط برا یه نفر بازی کنی
توی هر خونه ای چند نفر زندگی میکنن باید بجای همه شون بازی کنی
lovely9776
20-06-2011, 13:07
البته منظورمم اینه که می تونم بجای مادره برم خرید بعد بجای بچه هه برم خونه دوستم؟؟
اره میتونین به خونواده ای که میسازین هم اسم هم فامیلی بدین که دیگه خود سیمز به صورت خودکار مثلا شما او بابا رو ساختین بعد میخواین مامان رو بسازین خوده سیمز فامیلی پدر رو روی مادر میزاره که شما اگه از صورت و تیپ زنه خوشتون اومد فقط میخواد اسم براش انتخاب کنین
بچه ها هم همینجور
...
همون جور که eshghe_door هم گفت نمیشه تک تک با هر کدومشون بازی کنی
داخله یک خونه باید کارای همشونو انجام بدی مثلا همشونو باید وقتی که گرسنه شدن غذابدی یا حمام ببرسشون
یا یک روش دیگه هم هست میتونی مامان و بابا رو پیر کنی و بچه هارو جوون یعنی نه یک ادم که میخواد بره دانشگاه یا همون (بالغ)
و نه یک ادم بزرگ شده ولی پیر نشه
اینارو بالای قسمتی که اسم فامیلی میزارین هست
1.نی نی:31:
2.بچه
3.نوجوون
4.جوون
5.نمیدونم چیه ولی یک فرد معمولی
6.پیر
بچه هارو بزنین شماره 4
بعد وقتی که خون ساختینو رفتن توی اون خونه
میتونین بچه هرو بیارین بیرون و هر کدوم رو جداگونه ببرین داخله یک خونه دیگه دیگه اون جوری همه چی درست میشه بچه ها میتونن بیان به خونه مامان باباشون سر بزنن این جور کارا
بچه هرو هم که هر کدومشون داخله خونه ای جدا گونه رفتی میتونن با یک نفر ازدواج کنن که همون فردی رو که میخواد باهاش ازدواج کنرو هم میتونی درستش کنی
بچه دار میشنو کار پیدا میکنن و میرن سر کار پول در میارن دزد میاد خونه مهمون میاد اتش سوزی میشه کسایی که پیر شدن میمیرن
این جور چیزا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:10::10::10:
lovely9776
20-06-2011, 14:00
مرسی به جای فرد معمولی می تونی بگی میانسال
من می خوام یه نی نی بسازم یه بچه کودک یه نوجوون و مامان و بابا
حالا جدا از اینا بعد می تونم شخصیت اصلی رو از بین این خانواده انتخاب کنم؟؟؟
یا مثلا ممکنه با باهه بدون اطلاع من بره یه زن دیگه بگیره؟
مرسی به جای فرد معمولی می تونی بگی میانسال
من می خوام یه نی نی بسازم یه بچه کودک یه نوجوون و مامان و بابا
حالا جدا از اینا بعد می تونم شخصیت اصلی رو از بین این خانواده انتخاب کنم؟؟؟
یا مثلا ممکنه با باهه بدون اطلاع من بره یه زن دیگه بگیره؟
خواهش میکنم
1.شخصیت اصلی؟؟؟؟شخصیت اصلی نداره همه شخصیت اصلی هستن یعنی وقتی که میخوای به همشون دستور بدی که برن بخوابن باید روی تک تکشون کلیک کنی روی تخت کلیک کنی این جوریه بازی
2.نه نمیتونه چون هر کاری که اون ها دارن انجام میدن شما دستور دادین یعنی شما از همه کارای اونا باخبرین
البته بعضی از موقع ها برای من پیش اومده مرده میره با یک زن دیگه میگه میخنده بعد همسرش اونارو میبینه و ناراحت میشه قهر میکنه و باید کلی کار انجام بده تا راضی بشه (شما میتونین کاری کنین که مرده با یک زنه دیگه ازدواج کنه اون زن قبلیشو طلاق تلاغ تلاق طلاغ :31::31:بده)
1.نی نی:31:
2.بچه
3.نوجوون
4.جوون
5.نمیدونم چیه ولی یک فرد معمولی
6.پیر
:10::10::10:
Adult میشه بزرگسال! :دی
-------------------------
lovely9776 عزیز ، لطفا همه ی سوالاتون رو توی یک پست بپرسید و چند تا پشت سر هم پست نفرستید :46:
سلام
دوستان من خانوادم در حال انقراض هستش یدونه پسر مونده اونم اصلا ارتباطش با بیرون قوی نیست
مثلا چند باری فرستادمش پیش دخترهای خونه اطراف تا ارتباط برقرار کنه ازدواجی چیزی نمیشه اصلا این طور پیش بره سنش هم میره بالا و میمیره و کلا هیچی به هیچی ؟
بعد همین اقا موقع خواب کت شلوار میپوشه وقتی بیدار میشه راحتی میپوشه اینو چی کار کنم..؟
مرسی.
سلام
دوستان من خانوادم در حال انقراض هستش یدونه پسر مونده اونم اصلا ارتباطش با بیرون قوی نیست
مثلا چند باری فرستادمش پیش دخترهای خونه اطراف تا ارتباط برقرار کنه ازدواجی چیزی نمیشه اصلا این طور پیش بره سنش هم میره بالا و میمیره و کلا هیچی به هیچی ؟
بعد همین اقا موقع خواب کت شلوار میپوشه وقتی بیدار میشه راحتی میپوشه اینو چی کار کنم..؟
مرسی.
خب کافیه با یک نفر آشناش کنی بعد هی بهش زنگ بزنی از توی خونه تا با هم دوست بشن ، بعد کم کم روابط رو عمیق تر کنی. خیلی سخت نیست.
:دی اون یک باگه که معمولا وقتی سیمزتون آپدیت نیست اتفاق میفته. نسخه ی سیمزتون چنده؟
خب کافیه با یک نفر آشناش کنی بعد هی بهش زنگ بزنی از توی خونه تا با هم دوست بشن ، بعد کم کم روابط رو عمیق تر کنی. خیلی سخت نیست.
:دی اون یک باگه که معمولا وقتی سیمزتون آپدیت نیست اتفاق میفته. نسخه ی سیمزتون چنده؟
روابط رو عمیق میکنم دختره میاد خونه ما میخوره میخوابه میریزه میپاشه بعد میره...
یه جوری نمیشه که ازدواج کنه که بدونه دیگه مال این خونه شده همش میزاره میره...؟
نسخش برا خیلی وقته چون روی کنسول بازی میکنم برا همین هم اپدیتشو نریختم شس باگ باشه اوکی
فکر کردم مشکلی تو بازی کردن دارم:31:
روابط رو عمیق میکنم دختره میاد خونه ما میخوره میخوابه میریزه میپاشه بعد میره...
یه جوری نمیشه که ازدواج کنه که بدونه دیگه مال این خونه شده همش میزاره میره...؟
نسخش برا خیلی وقته چون روی کنسول بازی میکنم برا همین هم اپدیتشو نریختم شس باگ باشه اوکی
فکر کردم مشکلی تو بازی کردن دارم:31:
خب پس خیلی باهات صمیمیه که میفته توی خونت! برای ازدواج باید بهش درخواست بدی. (البته اگه رابطه ی عشقی باهاش نداشته باشی نمیتونی درخواست بدی) سه مرحله هم داره
1. دوست دختر
2. نامزد
3. همسر
J 0 k e r
21-06-2011, 10:13
سلام من یه چند تا خونه گرفتم برا نصبش میگه باید یه چند تا پک داشته باشی حالا لازمه همه پکها رو بگیرم یا یکیشون رو بگیرم کافیه؟
سلام من یه چند تا خونه گرفتم برا نصبش میگه باید یه چند تا پک داشته باشی حالا لازمه همه پکها رو بگیرم یا یکیشون رو بگیرم کافیه؟
خوب خونه ها هر کدومشون ماله یک پک هست اون پک مورد نیاز رو نصب کن
سلام
خوب بالای صفحه سمت چپ اونجا نشون میده که روابطشون چه قدریه یا چه جوریه اگر پر باشه راحت میتونی باهاش ازدواج کنی البته قبلش باید نامزد شده باشن
وقتی که مرده زانو میزنه و... یعنی اینکه باهم نامزد شدن بعد توی گزینه های عشق عاشقی یک گزینه جدید میاد که نمیدنم چیه اونو بزن باهم ازدواج میکنن
راستی ببخشید بعضی ها میگن که اگر میخوای بچه دختر بشه هندونه بخور و برای پسر هم سیب!!!درسته؟:31:
خب بله درخواست ازدواج رو دادیم رفت
حلقه رو هم دراوردن دادن به هم وام ازدواج هم دادن دیدم پولام یهو زد بالا...دادم کف خونه رو گرانیت کردن :31:
خوش باشی:31:
برو حالا برای دوتاشون یک شغل خوب انتخاب کن و کتاب های اون حرفه رو بخون حالشو ببر ...
سوالی داشتی در خدمتم...:46:
I3 E L O \/ E D
22-06-2011, 00:06
ببخشید میپرم وسط، اما این باگ نیست!
مال خصوصیت "نامناسب (Inappropriate)" که اینطوری رفتار میکنه
بچه ی یکی از سیمای خودم تو دوران بارداری مامانش غذا نداشتیم بخوریم به دنیا اومد این خصوصیتو با خل و چلی داشت! :31:
جالبیش اینجا که رهبر جهان آزادم شد تازه مرتیکه بی حیا با شرت میرفت رهبری میکرد...!!! : دی
+ کار چالبی که با این خصوصیت میتونی بکنی اینه که ندیده و نشناخته پیشنهاد ازدواج و کار بد ( :31:) به سیمای دیگه بدی، هرچند تو حالت عادی قبول نمیکنن!
(برای اینکه قبول کنن Charisma باید لول 10 باشه و بعد از Irresistible Greet روشون استفاده کنی که قبول میکنن...
خدا بیامرز سیم من همینجوری ازدواج کرد که بعد 4تا بچه به خیانت و طلاق کشید رفت برای بقای نسلش به دامن مصریا متوصل شد!:31:)
خوب بالای صفحه سمت چپ اونجا نشون میده که روابطشون چه قدریه یا چه جوریه اگر پر باشه راحت میتونی باهاش ازدواج کنی البته قبلش باید نامزد شده باشن
وقتی که مرده زانو میزنه و... یعنی اینکه باهم نامزد شدن بعد توی گزینه های عشق عاشقی یک گزینه جدید میاد که نمیدنم چیه اونو بزن باهم ازدواج میکنن
راستی ببخشید بعضی ها میگن که اگر میخوای بچه دختر بشه هندونه بخور و برای پسر هم سیب!!!درسته؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اضافه کنم که اگه میخوای ایشالا سه قلو بیاد نسلت پابرجا بمونه مادر بچه رو بنشون پاتلویزیون شبکه ی کودک نگاه کنه همزمان براش آهنگ بچه ها رو هم بذار پخش بشه (موندم اینا این شرایطو برچه حسبی گذاشتن! :دی)
اضافه کنم که اگه میخوای ایشالا سه قلو بیاد نسلت پابرجا بمونه مادر بچه رو بنشون پاتلویزیون شبکه ی کودک نگاه کنه همزمان براش آهنگ بچه ها رو هم بذار پخش بشه (موندم اینا این شرایطو برچه حسبی گذاشتن! )
ایول...
حالا چه جوری این سه قلو به دنیا میان؟؟ خیلی باحال میشه نه؟؟تا حالا برای سیمسای شما این اتفاق افتاده؟؟
دو قلو چی اونو باید چه کار کنم؟؟:18:
بعد این بچه خول چل که گفتین چه طوریه؟؟چه کارا میکنه؟؟:31:
Eshghe_door
22-06-2011, 12:57
میشه یکی لطف کنه تمام پک هایی رو که برای سیمز 3 اومده به من بگه؟
و اگه سایتی رو میشناسه که همه رو با هم میفروشه هم معرفی کنه
ممنون
I3 E L O \/ E D
22-06-2011, 13:50
ایول...
حالا چه جوری این سه قلو به دنیا میان؟؟ خیلی باحال میشه نه؟؟تا حالا برای سیمسای شما این اتفاق افتاده؟؟
دو قلو چی اونو باید چه کار کنم؟؟:18:
بعد این بچه خول چل که گفتین چه طوریه؟؟چه کارا میکنه؟؟:31:
مال من بیشتر دوقلو میومد، یادش بخیر
مخش قد مورچه بود ولی کمر... :31:
بین دو قلو و سه قلو شانسیه، اصل قل دار کردنشه که همینطور که گفتم + یه خصوصیت که با امتیازای زندگیت میتونی برا سیمت بگیری
اون بچه خل و چلم خصوصیت Absent-Minded رو داشت با همین نامناسبو دیگه نوبر شده بود
بزرگترم شد براش Insane رو گرفتم با دسپا چلفتی جکی بود برا خودش! :31:
تو سیاستم به درجه 10 رسید 10-12 تا بچه تا لحظه مرگش بجا گذاشت (سیاپوست، چینی، مصری... :31:)
I3 E L O \/ E D
22-06-2011, 14:09
ممنون
منم تا WA بازی کردم و اونموقع هم بازی رو ازکسی گرفتم
بدم نمیاد یه مدت دوباره با تمام مخلفات بازی کنم
دوستان اگه سایتی میشناسم لطف کنن با یه پ.خ مارو خوشحال کنن :40:
مال من بیشتر دوقلو میومد، یادش بخیر
مخش قد مورچه بود ولی کمر... :31:
بین دو قلو و سه قلو شانسیه، اصل قل دار کردنشه که همینطور که گفتم + یه خصوصیت که با امتیازای زندگیت میتونی برا سیمت بگیری
اون بچه خل و چلم خصوصیت Absent-Minded رو داشت با همین نامناسبو دیگه نوبر شده بود
بزرگترم شد براش Insane رو گرفتم با دسپا چلفتی جکی بود برا خودش! :31:
تو سیاستم به درجه 10 رسید 10-12 تا بچه تا لحظه مرگش بجا گذاشت (سیاپوست، چینی، مصری... :31:)
مثلا چه خصوصیاتی برای دوقلو سه قلو لازمه؟
توی زندگیش من باید چه کارا کنم ؟؟
من که همیشه یا کد تقلب میزنم که یک خونه لوکسی رو براش میسازم و میبرمش اونجا همه ی امکانات در اختیارش میذارم:31:
یا اینکه خودم میگه بره رتبه کسب کنه توی شغل ها و یه درامد عالی رو داشته باشه
این ها که دوقلو یا...کمکش میکنه؟
***fandogh***
22-06-2011, 15:59
ممنون
خود این سایت همه سیمز ها رو میفروشه باید بری تو فروشگاه اینترنتی....................
ببخشید crack سیمز high end loft رو از کجا میتونم گیر بیارم؟؟
Eshghe_door
22-06-2011, 19:52
خود این سایت همه سیمز ها رو میفروشه باید بری تو فروشگاه اینترنتی....................
نخیر همه رو نمی فروشه این سایت
در هر حال ممنون
***fandogh***
23-06-2011, 16:32
در هر حال ممنون
نه باور کن:5: میفروشه من خودم دیدم حتی کل پک سیمز2 هم میفروشه :46:
در هر حال ممنون
عزیز بگردی پیدا میکنی:10:
p30worldapm
23-06-2011, 22:24
تو Generations چی اضافه شده؟ مگه همون نیست که فقط کنترل یه نفر رو از بچگی تا مرگ داری؟ چه جوری می شه یه همچین کاری کرد؟
خب من بالاخره Generations رو بازی کردم و باید بگم بهترین پکیه که تا الآن اومده
خیلی امکانات توی این بازی اضافه شده که من اونایی رو که تا الآن کشف کردم براتون میگم :
1. هر بچه میتونه یک دوست خیالی داشته باشه. یعنی دوستی که فقط خودش میتونه ببینه! البته اگر بچه خیلی با این دوست بازی کنه و باهاش اخت بشه اون دوست هم همراهش بزرگ میشه و باهم بازی میکنن و حرف میزنن (اگر با مادر یا پدر بچه به این صحنه نگاه کید فکر میکنید اون داره با هوا حرف میزنه! :دی) اولش این دوست یک عروسکه که معمولا برای هر بچه وقتی بدنیا میاد به عنوان کادو به کوله پشتیش میفرستن.
2. یک وسیله ی جدید اومده که شبیه یک میز آزمایشگاهیه که روش میتونن معجون های مختلفی رو کشف کنن. مثل معجون بو گندو (یک معجونیه که وقتی میخوریش تمام بدنت بوی گند میگیره! :دی) معجون روح (درستش کردم ولی هنوز امتحانش نکردم چون ترسیدم اگه بخورتش تبدیل به روح بشه! :31:) معجون واقعی کردن دوست خیالی (اینم که مربوط به دوست خیالی میشه که اگه بدین بهش تا بخورتش واقعی میشه) معجون خواب آور .... و یک سری معجون دیگه که هنوز کشفشون نکردم! بقیه رو که پیدا کرم به این متن اضافه میکنم.
3. توی این نسخه میتونید تمامی وقایع مهم رو توی خاطراتتون ضبط کنید و بعدا هر وقت خواستید مرورشون کنید البته بگم که این خاطرات همراه با عکس هستن که خودتون میتونید نوشته هم بهش اضافه کنید. خاطرات هر فرد هم از فرد دیگه جداست.
4. شیطنت های دوران کودکی و نوجوانی یکی از بامزه ترین و سرگرم کننده ترین ویِژگی های این بازیه. شما میتونید توی خونه و یا پارک یا مهمونی روی برخی از وسایل تله بذارید. مثلا شما میتونید از این کیسه های هوای مخصوص روی مبل ها کار بزارید تا وقتی یکی روش میشینه ... :31: یا مثلا میتونید توالت فرنگی رو دست کاری کنید تا هر وقت یکی اومد سیفون رو بکشه تمام آب و محتویات دستشویی توی صورتش بپاشه!:21: میتونید توی دوش حموم رنگ بریزید تا هر وقت یکی رفت حموم روی سرش رنگ بپاشه! :27: میتونید کامپیوتر رو دست کاری کنید تا هر وقت یکی اومد روشنش کنه اول کاری ویدیویی از یک هیولا رو ببینه و از ترس زهره ترک بشه! :31: اما اگر بزرگتر ها شما رو در حال شیطنت ببینن میتونن تنبیهتون کنن و تا رضایتشون رو جلب نکنید از مهربونی خبری نیست! :31: شما حتی میتونید توی مدرسه هم خراب کاری کنید. مثلا میتونید توالت های مدرسه رو خراب کنید یا دفتر مدیر رو بهم بریزید. من یک بار رفتم سوالات امتحان رو دزدیدم! :27: البته این کارها رو وقتی مدرسه تعطیله انجام بدین تا گیر نیفتین. شما میتونید حتی همسایه ها رو هم اذیت کنید مثلا به شیشه هاشون تخم مرغ پرتاب کنید و از این حرکات!
5. جشن رقص مدرسه : همیشه نوجوان ها این شانس رو دارن که یک یا دو بار توی جشن رقص شرکت کنن. اما برای شرکت توی این جشن باید یک همراه داشته باشن.( من خودم جزئیات بیشتر رو بعدا براتون میزارم چون توی بازی من زمان جشن تایین شده و من هم یکی رو به عنوان همراه انتخاب کردم ولی تا روز جشن هنوز 2 روز مونده.)
6. مدارس شبانه روزی : میتونید بچتون رو به مدارس شبانه روزی بفرسید و از دست شیطنت هاش خلاص بشید! :31: وقتی بچه ای به مدرسه ی شبانه روزی میره تا وقتی که به گروه سنی بعدی نرسیده برنمیگرده. اما بجاش کلی مهارت یاد میگیره.
7. کلاس های فوق برنامه ی مدرسه : شما میتونید توی کلاس های فوق برنامه ی مدرسه شرکت کنید مثلا کلاس موسیقی، هنر ، ورزش ، نویسندگی، تئاتر، روزنامه و یک سری دیگه که الآن خاطرم نیست.
8. شما میتونید مثل سیمز 2 تعوی این نسخه هم یک عروسی زیبا با کیک و مراسم تشریفاتی زیباش داشته باشید.
9. مهمانی نوجوان ها : اگر شما توی خونه یک نوجوان داشته باشید، وقتی به تعطیلات نزدیک میشید پدر و مادر به تعطیلات آخر هفته میرن و شما از هدایت کردن این دو نفر برای مدتی فارق میشید. در واقع ژدر و مادر خونه رو میدن دست شما!!! حالا شما میتونید یک شب نشینی داشته باشید و دوستاتون رو دعوت کنید و خونه رو روی سرتون بزارید! :31:
10. آموزش رانندگی : وقتی به سن نوجوانی برسید میتونید از پدر یا مادرتون خواهش کنید که بهتون رانندگی رو آموزش بدن.
11. شما میتنید توی این نسخه به همدیگه هدیه بدین. حتی توی قسمت روابط رمانتیک شما میتونید به فرد مورد علاقتون دسته گل هدیه بدین.
خب من فعلا اینا رو یادم میاد و فهمیدم. اگه چیز دیگه ای هم فهمیدم بهش اضافه میکنم.:46:
p30worldapm
24-06-2011, 09:52
تو Generations چی اضافه شده؟ مگه همون نیست که فقط کنترل یه نفر رو از بچگی تا مرگ داری؟ چه جوری می شه یه همچین کاری کرد؟
یعنی اینی که من خونده بودم، اشتباه بود؟
Eshghe_door
24-06-2011, 12:49
خب من بالاخره Generations رو بازی کردم و باید بگم بهترین پکیه که تا الآن اومده
خیلی امکانات توی این بازی اضافه شده که من اونایی رو که تا الآن کشف کردم براتون میگم :
1. هر بچه میتونه یک دوست خیالی داشته باشه. یعنی دوستی که فقط خودش میتونه ببینه! البته اگر بچه خیلی با این دوست بازی کنه و باهاش اخت بشه اون دوست هم همراهش بزرگ میشه و باهم بازی میکنن و حرف میزنن (اگر با مادر یا پدر بچه به این صحنه نگاه کید فکر میکنید اون داره با هوا حرف میزنه! :دی) اولش این دوست یک عروسکه که معمولا برای هر بچه وقتی بدنیا میاد به عنوان کادو به کوله پشتیش میفرستن.
2. یک وسیله ی جدید اومده که شبیه یک میز آزمایشگاهیه که روش میتونن معجون های مختلفی رو کشف کنن. مثل معجون بو گندو (یک معجونیه که وقتی میخوریش تمام بدنت بوی گند میگیره! :دی) معجون روح (درستش کردم ولی هنوز امتحانش نکردم چون ترسیدم اگه بخورتش تبدیل به روح بشه! :31:) معجون واقعی کردن دوست خیالی (اینم که مربوط به دوست خیالی میشه که اگه بدین بهش تا بخورتش واقعی میشه) معجون خواب آور .... و یک سری معجون دیگه که هنوز کشفشون نکردم! بقیه رو که پیدا کرم به این متن اضافه میکنم.
3. توی این نسخه میتونید تمامی وقایع مهم رو توی خاطراتتون ضبط کنید و بعدا هر وقت خواستید مرورشون کنید البته بگم که این خاطرات همراه با عکس هستن که خودتون میتونید نوشته هم بهش اضافه کنید. خاطرات هر فرد هم از فرد دیگه جداست.
4. شیطنت های دوران کودکی و نوجوانی یکی از بامزه ترین و سرگرم کننده ترین ویِژگی های این بازیه. شما میتونید توی خونه و یا پارک یا مهمونی روی برخی از وسایل تله بذارید. مثلا شما میتونید از این کیسه های هوای مخصوص روی مبل ها کار بزارید تا وقتی یکی روش میشینه ... :31: یا مثلا میتونید توالت فرنگی رو دست کاری کنید تا هر وقت یکی اومد سیفون رو بکشه تمام آب و محتویات دستشویی توی صورتش بپاشه!:21: میتونید توی دوش حموم رنگ بریزید تا هر وقت یکی رفت حموم روی سرش رنگ بپاشه! :27: میتونید کامپیوتر رو دست کاری کنید تا هر وقت یکی اومد روشنش کنه اول کاری ویدیویی از یک هیولا رو ببینه و از ترس زهره ترک بشه! :31: اما اگر بزرگتر ها شما رو در حال شیطنت ببینن میتونن تنبیهتون کنن و تا رضایتشون رو جلب نکنید از مهربونی خبری نیست! :31: شما حتی میتونید توی مدرسه هم خراب کاری کنید. مثلا میتونید توالت های مدرسه رو خراب کنید یا دفتر مدیر رو بهم بریزید. من یک بار رفتم سوالات امتحان رو دزدیدم! :27: البته این کارها رو وقتی مدرسه تعطیله انجام بدین تا گیر نیفتین. شما میتونید حتی همسایه ها رو هم اذیت کنید مثلا به شیشه هاشون تخم مرغ پرتاب کنید و از این حرکات!
5. جشن رقص مدرسه : همیشه نوجوان ها این شانس رو دارن که یک یا دو بار توی جشن رقص شرکت کنن. اما برای شرکت توی این جشن باید یک همراه داشته باشن.( من خودم جزئیات بیشتر رو بعدا براتون میزارم چون توی بازی من زمان جشن تایین شده و من هم یکی رو به عنوان همراه انتخاب کردم ولی تا روز جشن هنوز 2 روز مونده.)
6. مدارس شبانه روزی : میتونید بچتون رو به مدارس شبانه روزی بفرسید و از دست شیطنت هاش خلاص بشید! :31: وقتی بچه ای به مدرسه ی شبانه روزی میره تا وقتی که به گروه سنی بعدی نرسیده برنمیگرده. اما بجاش کلی مهارت یاد میگیره.
7. کلاس های فوق برنامه ی مدرسه : شما میتونید توی کلاس های فوق برنامه ی مدرسه شرکت کنید مثلا کلاس موسیقی، هنر ، ورزش ، نویسندگی، تئاتر، روزنامه و یک سری دیگه که الآن خاطرم نیست.
8. شما میتونید مثل سیمز 2 تعوی این نسخه هم یک عروسی زیبا با کیک و مراسم تشریفاتی زیباش داشته باشید.
9. مهمانی نوجوان ها : اگر شما توی خونه یک نوجوان داشته باشید، وقتی به تعطیلات نزدیک میشید پدر و مادر به تعطیلات آخر هفته میرن و شما از هدایت کردن این دو نفر برای مدتی فارق میشید. در واقع ژدر و مادر خونه رو میدن دست شما!!! حالا شما میتونید یک شب نشینی داشته باشید و دوستاتون رو دعوت کنید و خونه رو روی سرتون بزارید! :31:
10. آموزش رانندگی : وقتی به سن نوجوانی برسید میتونید از پدر یا مادرتون خواهش کنید که بهتون رانندگی رو آموزش بدن.
11. شما میتنید توی این نسخه به همدیگه هدیه بدین. حتی توی قسمت روابط رمانتیک شما میتونید به فرد مورد علاقتون دسته گل هدیه بدین.
خب من فعلا اینا رو یادم میاد و فهمیدم. اگه چیز دیگه ای هم فهمیدم بهش اضافه میکنم.:46:
اا خیلی جالبه که
ممنون مگی جان
گذاشته بودم کنار این بازی رو
ولی انگار باید بازم شروع کنم به بازی!
درسامونم خدا میخونه دیگه :31:
بازم ممنونم بابت اینهمه اطلاعات
راستی بچه ها من از یه جای دیگه تمام پک هارو سفارش دادم
تا چند وقت دیگه میرسه بهم
دستتون درد نکنه
2. یک وسیله ی جدید اومده که شبیه یک میز آزمایشگاهیه که روش میتونن معجون های مختلفی رو کشف کنن. مثل معجون بو گندو (یک معجونیه که وقتی میخوریش تمام بدنت بوی گند میگیره! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) معجون روح (درستش کردم ولی هنوز امتحانش نکردم چون ترسیدم اگه بخورتش تبدیل به روح بشه! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) معجون واقعی کردن دوست خیالی (اینم که مربوط به دوست خیالی میشه که اگه بدین بهش تا بخورتش واقعی میشه) معجون خواب آور .... و یک سری معجون دیگه که هنوز کشفشون نکردم! بقیه رو که پیدا کرم به این متن اضافه میکنم.
معجون های بعدی که کشف کردم :
یک معجون که اگه بخوریش تا هشت ساعت میترسی! :31:
یک معجون که اگه بخوریش تا یک ساعت میتونی هر شیء خرابی رو درست کنی
یکی دیگه هم اگر پرتاپ کنی جلوی پای خودت غیب میشی و توی خونت ظاهر میشی!
یکی دیگه هم هست که نباید بخوری !! اگه بخوری باید سریع بری دست به آب وگرنه ... :31:
+
اون یکی معجون رو رو هم امتحان کردم. اونو جلوی پای خودش میشکنه و بعد دورش دود جمع میشه و روح میشه! البته فقط برای 3 ساعت
اینو هم رفتم. یک جشن شبانس که همه نوجوان ها توش شرکت میکنن. من تونستم تاج شاه و ملکه ی جشن رو بدست بیارم (اگر به عنوان بهترین فرد پسر توی جشن انتخاب بشید تاج شاه رو میبرید و اگه به عنوان بهترین دختر انتخاب بشید یک تاج ملکه بهتون میدن) آخر مهمونی هم یک قاب عکس به هر نفر میدن که عکس جالبی داره و میتونید توی اتاقتون بزارید!
................
12. دوران بلوغ : این دوران توی اکثر نوجوان ها اتفاق میفته طوری میشن که اخلاقشون ثابت نیست و دوست دارن کارهای خلاف عرف بکنن، مثلا دوست دارن یک دعوایی با بهترین دوستشون راه بندازن یا از مدرسه جیم بشن، پدر و مادرشون رو اذیت کنن و ...
سلام من سمیز هار به ترتیب سیمز 3، ادونجر و بعد های استاف و بعد امبیشنز را نصب کردم و مشکلی نداشتم ولی بقیه پک ها را که می خوام نصب کنم این ارور رو می ده لطفا کمک کنید
your the sims3 base game is incompatible with the current sims 3 expansion pack please update your game via the game launcher
Big-Boss
24-06-2011, 15:00
سلام من سمیز هار به ترتیب سیمز 3، ادونجر و بعد های استاف و بعد امبیشنز را نصب کردم و مشکلی نداشتم ولی بقیه پک ها را که می خوام نصب کنم این ارور رو می ده لطفا کمک کنید
your the sims3 base game is incompatible with the current sims 3 expansion pack please update your game via the game launcher
باید آپدیت کنید،آپدیت بعدی مربوط به fast lane هست.
چی رو الان میخواید نصب کنید؟
fast lan رو ولی آخه اصلاٌ بازی لست نایت بالا نمی یاد که برم پک بعدی هم نصب کنم لطفا کمکم کنید
لطفا بگین پک ها رو چجوری نصب کنم اول نصب کنم بعد آپدیت رو اجرا کنم به چه ترتیب لطفا بگین
fast lan رو ولی آخه اصلاٌ بازی لست نایت بالا نمی یاد که برم پک بعدی هم نصب کنم لطفا کمکم کنید
این ارور شما مربوط به خود سیمز 3 هست. باید آپدیت بشه. ورژن سیمزتون رو اگه بگید من لینک آپدیتش رو براتون میزارم
Big-Boss
24-06-2011, 15:39
لطفا بگین پک ها رو چجوری نصب کنم اول نصب کنم بعد آپدیت رو اجرا کنم به چه ترتیب لطفا بگین
ترتیب نصب:
The Sims 3
World Adventures
High-End Loft Stuff
Ambitions
Fast Lane Stuff
Late Night
Outdoor Living Stuff
Generations
خوب تا امبیشن مشکلی نداره از اون به بعد ارور آپدیت می ده من اول باید آپدیت چی رو نصب کنم که ارور نده تا امبیشن مشکلی ندارم از فست لن شروع میشه
خوب تا امبیشن مشکلی نداره از اون به بعد ارور آپدیت می ده من اول باید آپدیت چی رو نصب کنم که ارور نده تا امبیشن مشکلی ندارم از فست لن شروع میشه
همون Fast Lane Stuff رو نصب کنید نباید ارور بده. اگر ارور میده ورژنتون رو بگید تا لینک دانلود آپدیت رو بزارم
The.Sims.3.Update.v1.17.60-FASDOX این آخرین ورژن من هست
---------- Post added at 05:38 PM ---------- Previous post was at 05:38 PM ----------
الگه آپدیت دارین لطفا برام بزارین با کرک ممنون
The.Sims.3.Update.v1.17.60-FASDOX این آخرین ورژن من هست
---------- Post added at 05:38 PM ---------- Previous post was at 05:38 PM ----------
الگه آپدیت دارین لطفا برام بزارین با کرک ممنون
Update from 1.17.60.009001 to version 1.18.9.009001: Download Here ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | Mirror ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (English)
Update from 1.17.60.009002 to version 1.18.9.009002: Download Here ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | Mirror ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (Worldwide)
Update from 1.17.60.009003 to version 1.18.9.009003: Download Here ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | Mirror ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (Asia)
Update from 1.17.60.009005 to version 1.18.9.009005: Download Here ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | Mirror ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (Japan)
Update from 1.17.60.009017 to version 1.18.9.009017: Download Here ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | Mirror ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (Digital Download)
ممنون اینا که کرک نمی خواد؟ اول چه جوری نصب کنم؟ بعد از اینکه سیمز 3 رو نصب کردم قبل از اینکه پکا رو نصب کنم؟
ممنون اینا که کرک نمی خواد؟ اول چه جوری نصب کنم؟ بعد از اینکه سیمز 3 رو نصب کردم قبل از اینکه پکا رو نصب کنم؟
همشون رو نباید دانلود کنید. فقط یکیشو. بستگی به ورژنتون داره
معمولا همه اون دومیه رو دانلود میکنن.
مگه الآن سیمزتون نصب نیست؟
روی همین ورِنی که الآن نصبه نصب کنید تا آپدیت بشه
سلام ببخشید من هم همین مشکل thrn رو دارم
من الان فایل هایی رو که توی پست اول ادرسش هست رو دانلو کردم
ولی نمیدونم چه جوری نصبش کنم؟؟
ممنون
ممنون از کمکتون من سیمز 3 رو نصب کردم ورژن 17 قبل از اینکه پک ها رو نصب کنم باید آپدیتش کنم یا نه میشه مراحل نصب رو کامل بگین گیج شدم از 8 صبح تا الان هی دارم میریزم پاک می کنم
سلام ببخشید من هم همین مشکل thrn رو دارم
من الان فایل هایی رو که توی پست اول ادرسش هست رو دانلو کردم
ولی نمیدونم چه جوری نصبش کنم؟؟
ممنون
شما سیمزتون چه ورژنیه؟
ممنون از کمکتون من سیمز 3 رو نصب کردم ورژن 17 قبل از اینکه پک ها رو نصب کنم باید آپدیتش کنم یا نه میشه مراحل نصب رو کامل بگین گیج شدم از 8 صبح تا الان هی دارم میریزم پاک می کنم
قبل از نصب پک ها باید این عملیات رو انجام بدین :
مرحله ی اول :
اول باید این فایل رو دانلود و نصب کنید :
مرحله ی دوم :
بعد از این شما باید برنامه ی RUN رو باز کنید و تایپ کنید regedit و به این قسمت برید :
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Sims\The Sims 3
و فایل SKU رو باز کنید و عدد 7 رو به 2 تقییر بدید و بعدش صفحه رو ببندید.
مرحله ی سوم :
این فایل هم دانلود کنید.
و محتویاتش رو در این آدرس کپی کنید:
بعدش میتونید پک رو نصب کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته : وقتی برای اجرای بازی ، خواستید کرک داخل سیدی رو توی محل نصب بازی کپی کنید ، فایل های ارجینال بازی رو جایی ذخیره کنید (همون فایل ها که کرک جایگزینشون میشه) وگرنه برای آپدیت کردن به نسخه های بالاتر به مشکل برمیخورید.
شما سیمزتون چه ورژنیه؟
ورژن سیمزم اینه:
1.0.615.00107
ورژن سیمزم اینه:
1.0.615.00107
پس باید همین راه حل بالا رو برید.
پس باید همین راه حل بالا رو برید.
ممنون
ولی مشکل من اینه که وقتی دانلودش کردم چه جوری نصبش کنم؟؟کجا نصبش کنم؟؟و...؟؟
ببخشید من نصب کردم درست شد جنریشن هم نصب کردم بازی میاد بالا وقتی به انتخاب شهر میرسه میگه این سی دی کپی هست لطفن سی دی اصلی رو بزارید کمک لطلاً
---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:54 PM ----------
کمک لطفا حالا اینو چی کار کنم؟
Big-Boss
24-06-2011, 19:04
ببخشید من نصب کردم درست شد جنریشن هم نصب کردم بازی میاد بالا وقتی به انتخاب شهر میرسه میگه این سی دی کپی هست لطفن سی دی اصلی رو بزارید کمک لطلاً
---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:54 PM ----------
کمک لطفا حالا اینو چی کار کنم؟
برای این نسخه باید سیمز 3 اصلی رو کرک کنید.
خوب من کرک رو مرحله به مرحله ریخته بودم کرک دیگه ای ندارم
Big-Boss
24-06-2011, 19:11
خوب من کرک رو مرحله به مرحله ریخته بودم کرک دیگه ای ندارم
نسخه نسل ها اصلا به کرک احتیاج نداره.
شما کدوم کرک رو نصب کردید؟یه مرحله که بیشتر نیست.
همه پک ها رو به ترتیب نصل کنید بعدش سیمز 3 اصلی رو کرک کنید. (اگه جواب نداد از کرک دیگه ای استفاده کنید.)
یعنی اون کرکی که داخل جنریشن هست مال سیمز 3 هست نه مال جنریشن؟
Big-Boss
24-06-2011, 19:27
یعنی اون کرکی که داخل جنریشن هست مال سیمز 3 هست نه مال جنریشن؟
بله.
نکنه dll. رو هم کپی کردی (و احتمالا بک آپ هم نگرفتی)؟
اگه اینجوری که باید نسخه نسل ها رو پاک کنی دوباره نصب کنی بعد سیمز 3 اصلی رو کرک کنی.
اگه هم که کرک و جایگزین نکردی که فقط اصلی رو کرک کن اجرا میشه.
کسی اینجا میدونه که چه جوری این فایلی که توی پست اول برای دانلود هست رو نصب کنم؟؟؟
دانلود کردم ولی نمیدونم چه جوری نصبش کنم!!!!:13:
ممنون
Big-Boss
24-06-2011, 19:56
کسی اینجا میدونه که چه جوری این فایلی که توی پست اول برای دانلود هست رو نصب کنم؟؟؟
دانلود کردم ولی نمیدونم چه جوری نصبش کنم!!!!:13:
ممنون
چه فایلی هست؟
فایل آپدیت یا فولدر؟ اگه فولدر که باید کپی کنی.
(راهنمای آپدیت رو بخونید ببینید ورژن بازیتون چنده نیاز به آپدیت داره یا نه.)
چه فایلی هست؟
فایل آپدیت یا فولدر؟ اگه فولدر که باید کپی کنی.
(راهنمای آپدیت رو بخونید ببینید ورژن بازیتون چنده نیاز به آپدیت داره یا نه.)
ورژن : 1.0.615.00107
من فایل هارو دانلود کردم که نیاز به اپدیت هم داره
همین فایل رو که ادرسش هست:
این:
اصلا نفهمیدم چه طور شد که دانلود شد
ولی حالا که دوباره روی همین فایل میزنم
این ارور میاد:
بعدش که ok رو میزنم این میاد:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Big-Boss
24-06-2011, 21:00
ورژن : 1.0.615.00107
من فایل هارو دانلود کردم که نیاز به اپدیت هم داره
همین فایل رو که ادرسش هست:
این:
اصلا نفهمیدم چه طور شد که دانلود شد
ولی حالا که دوباره روی همین فایل میزنم
این ارور میاد:
بعدش که ok رو میزنم این میاد:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این ارور دانلود منیجر IDM هست.سریال نامبر نسخه ای که استفاده کردید رو بلاک کرده.
بدون دانلود منیجر دانلود کنید یا یه شماره سریال فعال رو بدید بعدش دانلود کنید.
این فایل هایی رو که دانلود کردم با چی اجرا میشه؟؟
Big-Boss
24-06-2011, 23:06
دوست عزیز ببخشید ولی تاپیک یکی درمیون سوال های شما شده،همه اش رو میتونستی انجام بدی بعد مشکلی پیش اومد یکجا بپرسی.
شما راهنما رو کامل بخونید طبق اون عمل کنید هر کجا به مشکلات برخوردید،همه رو یکجا با ذکر نام ارور نام فایل و اطلاعات کامل قرار بدید،الان مظور شما از فایل ها کدوم هاست مثلا؟
اینجوری خیلی راحت میشه به شما کمک کرد.
موفق باشید.
خوب من جنریشن رو پاک کردم سیمز رو کرکش رو ریختم جنریشن رو نصب کردم حالا که میاد بالا به شهر که می رسه ارور می ده لطفا سی دی اورجینال را بگذارید بعدشم رفت رو آپدیت خود به خود آپدیت شد حالا اصلا بالا نمی یاد
همشون زیپ هستن و با winrar اجرا میشن
خوب من جنریشن رو پاک کردم سیمز رو کرکش رو ریختم جنریشن رو نصب کردم حالا که میاد بالا به شهر که می رسه ارور می ده لطفا سی دی اورجینال را بگذارید بعدشم رفت رو آپدیت خود به خود آپدیت شد حالا اصلا بالا نمی یاد
شما باید کرک نسخه ی آپدیت شده رو بریزید. نسختون ورژنش چنده الآن؟
21 هست سیمز 3 که الان کرکشو ندارم راستی از دانلود منیجر آپدیت شده به مشکلی بر نمی خوردم؟
21 هست سیمز 3 که الان کرکشو ندارم راستی از دانلود منیجر آپدیت شده به مشکلی بر نمی خوردم؟
نه مشکلی نداره.
کرکی که داخل سیدی جنریشن هست رو به این آدرس بریز:
فقط قبلش این دو فایل رو یک جای دیگه ذخیره کن : TS3W و TSLHost.dll
ببین درست میشه یا نه
ورژن 21 سیمز رو از پوشه SUPORT سیمز OUTDOOR ریختم ولی کرک نداشت تو پوشه SUPORT لطفا مرا راهنمایی کنید
ورژن 21 سیمز رو از پوشه SUPORT سیمز OUTDOOR ریختم ولی کرک نداشت تو پوشه SUPORT لطفا مرا راهنمایی کنید
منظورم کرک جنریشن بود نه Outdoor شما کرک جنریشن رو بریز ببین جواب میده یا نه
عزیزم کار نمی کنه اصلا یه دفعه همه رو پاک می کنم اول از همه یه سوال وقتی پاک کردم می خوام نصب کنم سیمز نصب کردم آپدیتش کنم یا نه همه پک ها رو نصب کنم آخر سر سیمزو آپدیت کنم لطفا مرا راهنمایی فرمایید
عزیزم کار نمی کنه اصلا یه دفعه همه رو پاک می کنم اول از همه یه سوال وقتی پاک کردم می خوام نصب کنم سیمز نصب کردم آپدیتش کنم یا نه همه پک ها رو نصب کنم آخر سر سیمزو آپدیت کنم لطفا مرا راهنمایی فرمایید
پیشنهاد من اینه که همه رو نصب کنید و دانلود منیجر رو هم نصب نکنید که هی خودش آپدیت کنه. بهتره آپدیت ها رو جدا خودتون از اینترنت دانلود کنید یا بگید اینجا براتون بزاریم تا کرکشم باشه
سلام من بالاخره تونستم سیمز ها رو نصب کنم ممنون از همه راهنمایی تون فقط یک نکته رو می خواستم به همه دوستان بگم اونم اینکه که وقتی نسخه جنریشن رو نصب می کنن باید فایل کرک رو داخل سیمز 3 بریزن حتما و بازی را هم از لانچر جنریشن در فولدر بین run کنن تا بازی اجرا شه در غیر این صورت ارور می ده و می گه این سیمز نسخه اصلی نیست باز هم از همه بچه ممنون
سلام
ببخشید من توی اپدیت کردن به مشکل برخوردم!!
این ادرس رو که نوشتین:
برای من توی فایل Electronic Arts سیمز 3 نیست!!!!
یعنی برای من توی این فایل ...el اون یکی فایل بعدیش نیست!!!
نمیدونم چرا؟؟
ولی من بازی هامو توی درایو c نصب نمیکنم توی یک فایل جداگونه دیگه نصب میکنم که این ادرس اونجا هست
The Sims 3\Game\Bin
میشه راهنماییم کنین؟
ممنون
FERTAX_FF
25-06-2011, 17:17
سلام
این ادرس رو که نوشتین:
نمیدونم چرا؟؟
ولی من بازی هامو توی درایو c نصب نمیکنم توی یک فایل جداگونه دیگه نصب میکنم که این ادرس اونجا هست
The Sims 3\Game\Bin
میشه راهنماییم کنین؟
ممنون
سلام دوست من براي من هم همين طوريه تو بايد بري تو همون game/bin اگه بري تو گيم خودش مياره بين
:31:
سلام
این ادرس رو که نوشتین:
نمیدونم چرا؟؟
The Sims 3\Game\Bin
میشه راهنماییم کنین؟
ممنون
خب این به خاطر اینه که خودتون آدرسو عوض میکنید
توی همون قسمتی که خودتون نوشتید باید بریزید
خب این به خاطر اینه که خودتون آدرسو عوض میکنید
توی همون قسمتی که خودتون نوشتید باید بریزید
من همه کارایی که توی پست اول هست رو انجام دادم ولی باز هم همون 1.0.615 هست؟؟؟؟؟؟:18:
چرااااااا؟؟؟؟؟
راستی من کرکش رو ندارم و نریختم!!مششکل از همین کرکه؟؟؟؟
رضا جنگنده
25-06-2011, 19:46
سلام
من امروز sims medival رو نصب کردم.
چه جوری می تونم به امپراطوریم بنا های جدید اضافه کنم و آیا می شه یه نفر دیگه رو هم کنترل کرد و یا بچه داشت؟
لطفا یکی کمکم کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
لطفاااااااااااااااااااااا ا
الان 60 ساله که میخوام این پک هارو نصب کنم ولی هنوز توی اپدیتش موندم
من باید حتما این پک هارو نصب کنم :37::37::37::37::37:
هر کاری که میکنم بازهم همون 1.0.615 هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Big-Boss
25-06-2011, 21:03
sku رو از رجیستری تغییر دادی؟
اره همون جور که توی راهنمایی اپگرید کردن هم هست از 7 تغییرش دادم به 2
اره همون جور که توی راهنمایی اپگرید کردن هم هست از 7 تغییرش دادم به 2
توجه کن باید وقتی اون پچ اول رو دانلود کردی بازش کنی و نصبش کنی بعد از اون باید حتما ورژنت بشه 631
اگر نشد اینو دانلود کن و توی محل نصب بازیت بریزش (فایل تورنت هست البته اگه بلدی با تورنت دانلود کنی)
***fandogh***
26-06-2011, 09:13
مگی جات از سیمز جنریشن دیگه اطلاعاتی نداری من هنوز نخریدم
توجه کن باید وقتی اون پچ اول رو دانلود کردی بازش کنی و نصبش کنی بعد از اون باید حتما ورژنت بشه 631
اگر نشد اینو دانلود کن و توی محل نصب بازیت بریزش (فایل تورنت هست البته اگه بلدی با تورنت دانلود کنی)
بازهم همون 615 هست!!!
من بازی رو نصب میکنم بعد اون فایل دانلودی رو توی این ادرس نصب میکنم:
sims 3/game/bin
بعد وقتی که میرم توی لانچر بازهم همون 615 هست!!!
این فایل تورنت رو اگر دانلود کنم مشکلم حل میشه؟اخه بلد نیستم با تورنت کار کنم.
بازهم همون 615 هست!!!
من بازی رو نصب میکنم بعد اون فایل دانلودی رو توی این ادرس نصب میکنم:
sims 3/game/bin
بعد وقتی که میرم توی لانچر بازهم همون 615 هست!!!
این فایل تورنت رو اگر دانلود کنم مشکلم حل میشه؟اخه بلد نیستم با تورنت کار کنم.
نه شما نباید اونو جایی بریزید باید اجراش کنید مثل ستاپ میمونه خودش نصب میشه و نیازی به آدرس دادن نیست
نه شما نباید اونو جایی بریزید باید اجراش کنید مثل ستاپ میمونه خودش نصب میشه و نیازی به آدرس دادن نیست
من دقیقا همین کارو انجام میدم یعنی میرم روی همون فایل دانلود و روش برای نصب کلیک میکنم و هیچ ادرسی هم بهش نمیدم میزارم با همون ادرس خودش که داره نصب بشه ولی وقتی تموم میشه توی فایل خودش نصب میشه
درست رفتم؟؟
رضا جنگنده
26-06-2011, 14:28
سلام
من امروز sims medival رو نصب کردم.
چه جوری می تونم به امپراطوریم بنا های جدید اضافه کنم و آیا می شه یه نفر دیگه رو هم کنترل کرد و یا بچه داشت؟
کسی می دونه؟
من دقیقا همین کارو انجام میدم یعنی میرم روی همون فایل دانلود و روش برای نصب کلیک میکنم و هیچ ادرسی هم بهش نمیدم میزارم با همون ادرس خودش که داره نصب بشه ولی وقتی تموم میشه توی فایل خودش نصب میشه
درست رفتم؟؟
درسته
پس اگه باز هم مشکل دارید باید اون فایل تورنت رو دانلود کنید اگه بلد نیستید با تورنت دانلود کنید میتونید برید اینجا سوال کنید :
مگی جات از سیمز جنریشن دیگه اطلاعاتی نداری من هنوز نخریدم
بازم اضافه کردم، فعلا همین دو پست رو بخون :
درسته
پس اگه باز هم مشکل دارید باید اون فایل تورنت رو دانلود کنید اگه بلد نیستید با تورنت دانلود کنید میتونید برید اینجا سوال کنید
ببخشید حالا فایلی برای دانلود غیر از تورنت نیست؟؟؟؟؟؟
Danitondar
26-06-2011, 19:19
بچه کسی میدونه چطور میشه توی SIMS 3 ازدواج کرد؟آخه هر کاری کردم نشد حتی بچه دار هم میشن ولی بازم رابطه رو زن و شوهر نمیزنه!!! :19:
ببخشید حالا فایلی برای دانلود غیر از تورنت نیست؟؟؟؟؟؟
من گشتم چیزی پیدا نکردم. چون این فایل مال وقتیه که پچی برای این کار نبود
بچه کسی میدونه چطور میشه توی SIMS 3 ازدواج کرد؟آخه هر کاری کردم نشد حتی بچه دار هم میشن ولی بازم رابطه رو زن و شوهر نمیزنه!!! :19:
باید ازش درخواست کنید
توی رومنس میاد
اولین بار Going Stady
اینطوری دوست دختر/پسر میشن
دومین بار Mariage که به معنی ازدواجه ولی اول نامزد میکنن
سومین بار هم همین گزینه ی بالا میاد که اونطوری ازدواج میکنن. اگر هم میخواید جشن بگیرید میتونید ولی باید حتما نامزد باشن.
دیگه دارم دیوونه میشم از این سیمز ولی من حاضرم هر کاری کنم که این ورژنش بشه 631
فایله دیوونست یهو از زیپ در اومد از همون اولم ان زیپ نمی شد
میتونید از همین نوع (فایل توی راهنمای اپگرید کردن) بهم بدین؟؟؟؟ این یکی انگار برای من خرابه هرچی میخوام با winrar بازش کنم کار نمیکنه!
دیگه دارم دیوونه میشم از این سیمز ولی من حاضرم هر کاری کنم که این ورژنش بشه 631
فایله دیوونست یهو از زیپ در اومد از همون اولم ان زیپ نمی شد
میتونید از همین نوع (فایل توی راهنمای اپگرید کردن) بهم بدین؟؟؟؟ این یکی انگار برای من خرابه هرچی میخوام با winrar بازش کنم کار نمیکنه!
پس اینو دانلود کنید :
حجمش 10 مگابایته و بدون زیپه. یعنی خود فایل ;)
خودم براتون آپلودش کردم. فقط وقتی دانلود کردید بگید تا پاکش کنم.
ممنوننننننننن دانلودش کردم میتونید پاکش کنین
بالاخره تونستم یکی از پک هارو نصب کنم همچنین ورژنش هم تغییر کرد حالا برم سراغ بقیه پک ها:31:
از راهنماییتون خیلی خیلی ممنون:10:
ببخشید چه طوری میتونم لودینگ boss رو بالا ببرم ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
والا منم توش موندم ولی بیشتر به نوع کارتون توی محل کار بستگی داره که سیمستون خوب کار میکنه یا نه و 2 هم بستگی به به نیاز های دیگه توی کارتون مثل حوصله خواسته ها داره که اگر اونا خوب باشن boss هم کم کم میره بالا :27:
28-06-2011, 17:57
دوستان سیمز میدیوال فوق العاده هستش.
امیدوارم براش اکسپنشن بدن.
کسی می دونه این کارو می کنن یا نه یعنی خبری اعلام شده یا نه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فقط کافیه با رئیستون دوست بشید
کمک لطفاً من سیمزم وقتی بچه دار می شه بچه به دنیا می یاد مشکلی نداره تا وقتی از بازی خارج نشدی از بازی که خارج می شی بچه رو نشون می ده ولی غیر فعال یعنی اونجایی که بچه خوابیده رو بچه هیچ کلیکی نمی شه کرد و اونجایی هم که اعضای خانواده رو کلیک می زنی عکس بچه نیست یک مربع سبز خالیه تا حالا 3 دفعس که اینجوریه از خونم نمیان بیرون
pooyan.saj
30-06-2011, 15:33
سلام من بازی سیمسو از بازار گرفتم که دو تا دیویدی بود که تو جفتش چند تا فایل زیپ بود. فایل ها رو اکسترکت کردم رو هارد و مطابق دستورات بازی رو نصب کردم و کرکشو کپی کردم. حالا که میام بازی رو اجرا کنم دموی اول بازی رو نشون میده ولی تا میاد وارد بازی بشه یه پنجره میاد که میگه سی دی بازی رو بگذارید! چی کار باید بکنم؟؟! من که جز اون دو تا دی وی دی که توش فایل زیپ داره چیز دیگه ای ندارم!!
کمک لطفاً من سیمزم وقتی بچه دار می شه بچه به دنیا می یاد مشکلی نداره تا وقتی از بازی خارج نشدی از بازی که خارج می شی بچه رو نشون می ده ولی غیر فعال یعنی اونجایی که بچه خوابیده رو بچه هیچ کلیکی نمی شه کرد و اونجایی هم که اعضای خانواده رو کلیک می زنی عکس بچه نیست یک مربع سبز خالیه تا حالا 3 دفعس که اینجوریه از خونم نمیان بیرون
کدوم پکیج روی سیمزتون نصبه. این باید یک باگ باشه.
سلام من بازی سیمسو از بازار گرفتم که دو تا دیویدی بود که تو جفتش چند تا فایل زیپ بود. فایل ها رو اکسترکت کردم رو هارد و مطابق دستورات بازی رو نصب کردم و کرکشو کپی کردم. حالا که میام بازی رو اجرا کنم دموی اول بازی رو نشون میده ولی تا میاد وارد بازی بشه یه پنجره میاد که میگه سی دی بازی رو بگذارید! چی کار باید بکنم؟؟! من که جز اون دو تا دی وی دی که توش فایل زیپ داره چیز دیگه ای ندارم!!
نام فایل های کرکتون چی بوده؟
+
سیمز اصلی بوده؟ بدون پکیج؟
pooyan.saj
30-06-2011, 22:46
نام فایل های کرکتون چی بوده؟
+
سیمز اصلی بوده؟ بدون پکیج؟
تو فولدر کرک سه تا فایل هست که اسماش ایناست:
rld-s3genk
TS3W
TSLHost.dll
والا من نمیدونم منظورتون از اصلی چیه؟ دی وی دی ها که کپی هستند فروشنده گفت که این همه ی ورژن های سیمس 3 را داره
تو فولدر کرک سه تا فایل هست که اسماش ایناست:
rld-s3genk
TS3W
TSLHost.dll
والا من نمیدونم منظورتون از اصلی چیه؟ دی وی دی ها که کپی هستند فروشنده گفت که این همه ی ورژن های سیمس 3 را داره
اون فایل اولی که مال سریال نامبره و نمیخواد کپی بشه
ولی اون دو تای دیگه باید اینجا کپی بشن :
+
منظورم از سیمز اصلیه اینه که خود سیمزه یا پک هاییه که روی سیمز نصب میشه؟
اسم سیمزتون چیه؟ اگه فقط نوشته The sims 3 یعنی خود سیمزه
ولی اگه دنباله داره یعنی پکی چیزی داره
ولی از کرکتون معلومه که پکیجه
دی وی دی ها که کپی هستند فروشنده گفت که این همه ی ورژن های سیمس 3 را داره
البته حرف فروشنده هم درسته بعضی از جاها ک پک هار و رایت میزنن خود ورژن اون سیمز رو روی پک ها هم میریزن
مثلا شما میتونید اگه نسخه جنریشن همراش یک سیمز 3 هم باشه شما میتونین اون سیمز 3 رو نصب کنین و هر کدوم از پک هارو که خوشتون میاد رو مثل همین جنریشن یا late night یا ambitions رو نصب کنین که خودش همون اول میگه که شیمز سه نیاز به اپدیت شدن داره (یعنی خودش براتون انجام میده)(البته با این روش فقط یک پکیجی رو میتونین نصب کنین مگه این که دوتاشون به یک ورژن نیاز داشته باشن):46:
Amin4All
01-07-2011, 13:47
تا الان تمام پک هایی که اومده اینا هستن؟
ترتیبشون درسته؟
کدومش به نسخه 3 بازی احتیاج نداره؟
The Sims 3: The Game
The Sims 3: World Adventures
The Sims 3: High-End Loft Stuff
The Sims 3: Ambitions
The Sims 3: Fast Lane Stuff
The Sims 3: Late Night
The Sims 3: Outdoor Living Stuff
The Sims: Medieval
The Sims 3: Complete store
The Sims 3: Escape to Barnacle Bay
Riverview City ADDON (Extra City)
pooyan.saj
02-07-2011, 13:00
مشکلم حل شد. راستش دو تا فولدر کرک بود یکی تو the sims 3 و یکی تو the sims 3 generation و جایی هم که بازی نصب شده بود همین دوتا فولدر وجود داشت. ظاهرا من اشتباهی کرک ها رو کپی کرده بودم. از کمکتون متشکرم.....
سلام به همه
من خیلی وقت پیشا سیمز2بازی میکردم و عاشقش بودم وقتی شنیدم شماره 3 هم ساخته شده سریع یکی واسه خودم سفارش دادم ولی چون به مدرسه ها و اینا خورد زیاد دنبالش نکردم و بعدشم کلا ازش دور موندم
الان بعد یکی دو سال بازی با سیمز 3 رو شروع کردم
ولی احساس میکنم 2 جذابتر بود میخوام بدونم شما هم متوجه این قضایا شدین؟
اول اینکه توی سیمز سه اونهایی که نامزد یا همسر دارن دیگه عاشق نمیشن!درصورتی که سیمز2 یکی از قسمتای هیجان انگیزش بحث خیانت و مچگیری بود به نظر من!
و توی سیمز 3 First kiss یا اولین woohoo با اون زیبایی که توی 2 بود نیست.یعنی عملا first kissبا kissهای معمولی فرق نداره!
و توی سیمز 3 وقتی بچه به دنیا میاد لای یه چیزی مثل پتو پیچیده شده که اصلا طبیعی و جالب نیست...!
سلام به همه
من خیلی وقت پیشا سیمز2بازی میکردم و عاشقش بودم وقتی شنیدم شماره 3 هم ساخته شده سریع یکی واسه خودم سفارش دادم ولی چون به مدرسه ها و اینا خورد زیاد دنبالش نکردم و بعدشم کلا ازش دور موندم
الان بعد یکی دو سال بازی با سیمز 3 رو شروع کردم
ولی احساس میکنم 2 جذابتر بود میخوام بدونم شما هم متوجه این قضایا شدین؟
اول اینکه توی سیمز سه اونهایی که نامزد یا همسر دارن دیگه عاشق نمیشن!درصورتی که سیمز2 یکی از قسمتای هیجان انگیزش بحث خیانت و مچگیری بود به نظر من!
و توی سیمز 3 First kiss یا اولین woohoo با اون زیبایی که توی 2 بود نیست.یعنی عملا first kissبا kissهای معمولی فرق نداره!
و توی سیمز 3 وقتی بچه به دنیا میاد لای یه چیزی مثل پتو پیچیده شده که اصلا طبیعی و جالب نیست...!
سلام.
درسته!!!
خوب سیمز 2 به خاطر اینکه همه کاراشونو باید کنترل میکردی خیلی باحال تر بود ولی سیمز 3 دیگه همه کاراش همه خواسته های سیمستو میگه که خودت انجام بدی مثلا وقتی گرسنه میشه خوده سیمز 3 بهت میگه که طرف گرسنست که خیلی اینجوری حال نمیده:13::13:
داخل سیمز 3 اره بعضی وقت ها خیانت هم میشه ولی به اون باحالی سیمز 2 نیست
مثلا مرده زن داره ولی وقتی باهم میرن پارک مرده میره با یک زن دیگه میگه میخنده ولی زنه بهشون اصلا توجه نمیکنه که مثل سیمز 2 بیاد و بزنه توی گوشه مرده باهم دیگه قهر کنن اون علامت حلقه ای که یعنی باهم ازدواج کردنو تبدیل کنه به یک قلب شکسته
کلا سیمز 3 خیلی بی روحه (شهرشم همینطوره خیلی کوچیکه ولی سیمز 2 خیلی بزرگ تر و شلوغ تر بود)
سیمز 3 مثل سیمز 2 خیلی روی روابط کار نکرده کارایی که باعث بوجود اومدن یک روابط میشه خیلی کمه...ولی سیمز 2 خیلی کارا مبشه کرد انواع بوسه هارو داره انواع بقل ها یا حرف های مختلف خیلی زیادی داشت
بعد وقتی که میخوایم با یک نفر اشناش کنیم تا باهاش ازدواج کنه بچه دار بشن اینا توی سیمز 3 یک روزه میشه این کارو کرد ولی سیمز 2 باید یک هفته صبر میکردی تا تازه باهم دوست بشن:31:
برای بچه هم که داخل سیمز 3 خیل زود بچه بزرگ میشه ...
مثلا من یک زن شوهر ساختم و گذاشتم که خودشون برن سر کار و پول در بیارن اونوقت بعد از دو روز دیدم که سنشون از این (..............lllll) شده به این یکی (...llllllllllllllllllllllllllllllll)
اصلا ادم نمیتونه توی سیمز 3 خودش پول در بیاره خودش یک خونه ای رو بسازه مگه این که وقتی نوه اش به دنیا بیاد:31:
من که به سیمز 2 میدم: 9
ولی به سیمز 3 میدم: 6
شما چه طور ؟
ممنون:46:
Danitondar
02-07-2011, 23:25
منم کاملا با نظرت موافقم!
سلام.
درسته!!!
خوب سیمز 2 به خاطر اینکه همه کاراشونو باید کنترل میکردی خیلی باحال تر بود ولی سیمز 3 دیگه همه کاراش همه خواسته های سیمستو میگه که خودت انجام بدی مثلا وقتی گرسنه میشه خوده سیمز 3 بهت میگه که طرف گرسنست که خیلی اینجوری حال نمیده:13::13:
داخل سیمز 3 اره بعضی وقت ها خیانت هم میشه ولی به اون باحالی سیمز 2 نیست
مثلا مرده زن داره ولی وقتی باهم میرن پارک مرده میره با یک زن دیگه میگه میخنده ولی زنه بهشون اصلا توجه نمیکنه که مثل سیمز 2 بیاد و بزنه توی گوشه مرده باهم دیگه قهر کنن اون علامت حلقه ای که یعنی باهم ازدواج کردنو تبدیل کنه به یک قلب شکسته
کلا سیمز 3 خیلی بی روحه (شهرشم همینطوره خیلی کوچیکه ولی سیمز 2 خیلی بزرگ تر و شلوغ تر بود)
سیمز 3 مثل سیمز 2 خیلی روی روابط کار نکرده کارایی که باعث بوجود اومدن یک روابط میشه خیلی کمه...ولی سیمز 2 خیلی کارا مبشه کرد انواع بوسه هارو داره انواع بقل ها یا حرف های مختلف خیلی زیادی داشت
بعد وقتی که میخوایم با یک نفر اشناش کنیم تا باهاش ازدواج کنه بچه دار بشن اینا توی سیمز 3 یک روزه میشه این کارو کرد ولی سیمز 2 باید یک هفته صبر میکردی تا تازه باهم دوست بشن:31:
برای بچه هم که داخل سیمز 3 خیل زود بچه بزرگ میشه ...
مثلا من یک زن شوهر ساختم و گذاشتم که خودشون برن سر کار و پول در بیارن اونوقت بعد از دو روز دیدم که سنشون از این (..............lllll) شده به این یکی (...llllllllllllllllllllllllllllllll)
اصلا ادم نمیتونه توی سیمز 3 خودش پول در بیاره خودش یک خونه ای رو بسازه مگه این که وقتی نوه اش به دنیا بیاد:31:
من که به سیمز 2 میدم: 9
ولی به سیمز 3 میدم: 6
شما چه طور ؟
ممنون:46:
خب اینی که شما میگید مسلمه!این که اسمش خیانت نیست!فقط بگو بخند معمولیه.ولی توی سیمز2 یارو زن داشت با خدمتکارش دوست میشد و...
و یه چیز دیگه
توی سیمز 3 به طور مثال خانومxرو هدایت میکنیم و اون با آقای yدوست میشه.بعد میری تو خونه آقای y و هدایتش میکنی اصلا و ابدا خانوم xرو نمیشناسه!!
یا مثلا xوyخواهر و برادرند.xرو هدایت میکنیم و مدل موهاشو عوض میکنیم ولی وقتی میریم سراغ yخواهری با اون ظاهر جدید نداره!موهای خواهره همون مدل قبله!!!
من از این نکته ی 3 خوشم میاد که وقتی بازی میکنی همسایه هات هم هستن دور و برت در صورتیکه توی 2 انگار توی بیابون بودیم...
الان من واقعا دلم میخواد همون سیمز2 رو بازی کنم....
سلام من اخرین اپدیت رو به حجم 600 مگ دانلود کردم ولی موقع نصب ارور میده لطفا کمک کنید
اینم عکس
راستی برا نصب پک جنریشن نیاز به نصب پکهای قبلی که نیست؟
خب اینی که شما میگید مسلمه!این که اسمش خیانت نیست!فقط بگو بخند معمولیه.ولی توی سیمز2 یارو زن داشت با خدمتکارش دوست میشد و...
و یه چیز دیگه
توی سیمز 3 به طور مثال خانومxرو هدایت میکنیم و اون با آقای yدوست میشه.بعد میری تو خونه آقای y و هدایتش میکنی اصلا و ابدا خانوم xرو نمیشناسه!!
یا مثلا xوyخواهر و برادرند.xرو هدایت میکنیم و مدل موهاشو عوض میکنیم ولی وقتی میریم سراغ yخواهری با اون ظاهر جدید نداره!موهای خواهره همون مدل قبله!!!
من از این نکته ی 3 خوشم میاد که وقتی بازی میکنی همسایه هات هم هستن دور و برت در صورتیکه توی 2 انگار توی بیابون بودیم...
الان من واقعا دلم میخواد همون سیمز2 رو بازی کنم....
اره دیگه ولی توی سیمز 3 ازون خیانت ها که منظورتونه وجود نداره
تنها چیزی که خیلی هم باحاله توی سیمز 3 همینه که با همسایه ات دوستی یا میتونی خودت همه جا بگردی تو شهر محلکارت رو ببینی ...ولی توی سیمز 2 این جوری نبود حتی ماشین هم نداشت !!!فقط توی پک هاش ماشین پیدا میشد.
ولی سیمز 3 یه کشکلی داره اونم اینه که دیگران هم از عمرشون کم میشه یعنی بعد از 1 یا 2 هفته بازی کردی میبینی
همه پیرشدن و این اصلا خوب نیست ...:13:
تا الان تمام پک هایی که اومده اینا هستن؟
ترتیبشون درسته؟
کدومش به نسخه 3 بازی احتیاج نداره؟
The Sims 3: The Game
The Sims 3: World Adventures
The Sims 3: High-End Loft Stuff
The Sims 3: Ambitions
The Sims 3: Fast Lane Stuff
The Sims 3: Late Night
The Sims 3: Outdoor Living Stuff
The Sims: Medieval
Medieval نیاز به خود سیمز3 نداره
من شنیدم پکE*o*t*i*c dreams هم داره...شما هم چیزی شنیدین؟
این پکها رو از کجا می توم بخرن؟ جدیدن؟ لطفا اگر جایی را برای خرید این سی دی ها می شناسی به هم بگو ممنون
*SaRa*2010
04-07-2011, 17:02
سلام ! من میخوام پک سیمز 3 رو نصب کنم ...ولی نمیدونم تو فلدر سیمز 3 باید نصب کنم یا جای دیگه .. لطفا کمکم کنید!
leon scott kendy
04-07-2011, 23:27
سلام
بچه ها من یک سوالی داشتم
من وقتی سیمز رو نصب می کنم یک ایتیم های تو بازی لود نمی شن مثلا ماهی ها تو اکواریوم یا وقتی چیزی رو که می فروشم اون الامت مثبته نمی ره تا زمان راه بیافته
می گم این یک مشکل هست چه راحی رو برای درست کردنش برام پیشنهاد م یکنید
من ورژن های بعدی رو که همین نسل هایت رو گرفتم و ریختم ولی این مشکل باز هست به نظر شما چه شده ؟
این پکها رو از کجا می توم بخرن؟ جدیدن؟ لطفا اگر جایی را برای خرید این سی دی ها می شناسی به هم بگو ممنون
من که تاحالا اسم اینا رو نشنیدم!
الان یه سرچ تو گوگل زدم چیز خاصی نیومد!!
شایئ بقیه بتونن کمکت کنن
tannaz21
06-07-2011, 12:45
سلام
دوستان من دانلود the sims 3 late night
رو میخوام کسی میتونه کمکم کنه؟:20:
سلام ! من میخوام پک سیمز 3 رو نصب کنم ...ولی نمیدونم تو فلدر سیمز 3 باید نصب کنم یا جای دیگه .. لطفا کمکم کنید!
هر جایی که نصب کنید فرقی نداره
سلام
بچه ها من یک سوالی داشتم
من وقتی سیمز رو نصب می کنم یک ایتیم های تو بازی لود نمی شن مثلا ماهی ها تو اکواریوم یا وقتی چیزی رو که می فروشم اون الامت مثبته نمی ره تا زمان راه بیافته
می گم این یک مشکل هست چه راحی رو برای درست کردنش برام پیشنهاد م یکنید
من ورژن های بعدی رو که همین نسل هایت رو گرفتم و ریختم ولی این مشکل باز هست به نظر شما چه شده ؟
این احتمالا یک باگه.
کلا یکی از اشکالات سیمز 3 اینه که خیلی باگ داره
معمولا بعد از آپدیت درست میشه بعضیاشون. بعضیاشونم نه.
سلام
دوستان من دانلود the sims 3 late night
رو میخوام کسی میتونه کمکم کنه؟:20:
دوست عزیز قرار دادن لینک دانلود خلاف قوانینه
سلام من اخرین اپدیت رو به حجم 600 مگ دانلود کردم ولی موقع نصب ارور میده لطفا کمک کنید
اینم عکس
راستی برا نصب پک جنریشن نیاز به نصب پکهای قبلی که نیست؟
خب این ارور مربوط به اینه که ورِن سیمز شما بالاتر یا پایینتر از اون ورِنیه تا این فایل بتونه آپدیتش کنه
اینا پکیج نیستن. اولی که وسیله ها و امکاناتیه که توی سایت سیمز 3 برای دانلود گذاشتن که همه رو توی یک سیدی جمع کردن و میفروشن.
دومی هم یک کشور جدید برای مسافرته ٰ که به مصر و چین و فرانسه اضافه میشه.
سومی هم یک شهر جدیده که قبلا توی تاپیک گذاشته بودم و اولا هم کار میکرد ولی متاسفانه به دلیل کرکی بودن بازی های ما و اصل نبودن
هیچ کدوم از اینا روی بازی ما کار نمیکنن
Eshghe_door
07-07-2011, 13:51
مگی جون برس به دادم!!
من همه ی پک هارو خریدم و نصب کردم
هیچ مشکلی هم موقع نصب پیش نیومد
قدم به قدم بازی رو آپدیت کردم و نصب کردم
آخر سر هم کرک سیمز 3 نسخه ی اصلی رو کپی کردم سر جاش
حالا وقتی میزنم بازی اجرا شه اصلا لود نمیشه و بالا نمیاد
نمیدونم مشکل از کجاس
میتونی راهنماییم کنی؟
---
و اینکه آیا من باید فقط سیمز 3 اصلی رو کرکش رو کپی کنم؟
یا نه برای همه ی پک هایی رو که نصب کردمم باید کپی کنم؟
tannaz21
07-07-2011, 22:17
یه مشکل دارم:41: همه پکهارو نصب کردم تا جنریشنز بعد فقط کرک جنریشنز ریختم تو بازی جنریشنز که نصب شده بود بعد زدم بازی اولش اومد ولی تا اومدم شهرو انتخاب کنم ارور داد که باید سی دیشو بزارم ولی هر جی گذاشتم نشد به نظرتون مشکل از کجاست؟
Eshghe_door
08-07-2011, 13:01
یه مشکل دارم:41: همه پکهارو نصب کردم تا جنریشنز بعد فقط کرک جنریشنز ریختم تو بازی جنریشنز که نصب شده بود بعد زدم بازی اولش اومد ولی تا اومدم شهرو انتخاب کنم ارور داد که باید سی دیشو بزارم ولی هر جی گذاشتم نشد به نظرتون مشکل از کجاست؟
منم دقیقا همین مشکل رو داشتم
ببین تو برو کرک سیمز 3 رو که نوشته کرک فاینال اونو بریز تو سیمز 3 (نه پک هاش)
بعد یه کرک دیگه هم هس تو سی دی جنرشینه - اونم بریز توی کرک سیمز 3
بعد TS3W رو که ریختی (همون کرک جنرشین) اونو بزن بازی رو اجرا کن
tannaz21
08-07-2011, 13:38
عشق دور مرررررررسی مررررررررسی دوستم درست شد دوباره نصب کردمو اونکارایی که گفتیو انجام دادم درست شد مرررررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر رررررررسی:31:
squall12
08-07-2011, 14:12
سلام.کسی کرک sims3:generations رو داره ؟ اگه دارین خوهشا لینک دانلودشو بزارین شدیدا احتیاج دارم.ممنون
هی.... اون زمونا چقدر این تاپیک بهتر بود... همه میومدن در مورد بازی کردنشون صحبت می کردن ، خاطراتشونو می گفتن... عکس های باحال می ذاشتن.... واقعا خیلی عالی بود...
ولی الان بحث ها همه تخصصی و همه مربوط به آپدیت و کرک و پچ کردن شده... حیف!
nazi_p2001
08-07-2011, 15:54
سلام من هر کاری می کنم هم آپلود هم کارایه دیگه این ارور میاد
unable to find a version of the runtime to run this application
چی کار باید بکنم
*SaRa*2010
09-07-2011, 20:20
سلام ! من واقعا آرزو بازی کردن این پک ها رو دلم مونده ..بعضی وقتا با خودم میگم که منتظر سیمز4 بمونم اما با اومدن پک جدید دوباره هوس زده میشم و میخرم و نمیتونم بازیش کنم... این تاپیک رو دیدم امیدوار شدم ...گفتم یه بار دیگه هم تلاش کنم ..اما چون اینجا تخصصیه سخت متوجه میشم .. میخوام پک The sims 3 ambitions رو نصب کنم ولی آیکونش که میاد روش کلیک میکنم لانچرش باز میشه ...میرم فولدرشو باز میکنم سیمز رو ازونجا ران میکنم ارور میده و تنها دگمه ی خروج کار میکنه .. من این قسمت از راهنمای آپدیت بازی سیمز 3 رو نفهمیدم ... مرحله ی دوم : بعد از این شما باید برنامه ی RUN رو باز کنید و تایپ کنید regedit و به این قسمت برید : HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Sims\The Sims 3 و فایل SKU رو باز کنید و عدد 7 رو به 2 تقییر بدید و بعدش صفحه رو ببندید. : : 1_regedit رو کجا تایپ کنم ؟2 3 فایل هست به این نام ..فایل تکست رو میگین ؟ 2_ HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Sims\The Sims 3 این آدرس کجاست ؟ اصلا این آدرسه ؟ 3_فایل SKU کجاست ؟ منظور همون skuversion هست ؟ 4_The Sims 3 high-end-loft یا هر پک هم با این آپدیت نصب میشه ؟ لطفا کمکم کنید !خیلی به کمکتون نیاز دارم ...ممنون..
ببخشید کسی خبر نداره که سیمز 4 هم میاد یا نمیاد اگه بیاد که خیلی عالی میشه!!=)))))
به نظر من اگه میخوان سیمز4 رو هم بسازن باید جوری باشه که خودت بری تو بازی و فقط تو یک نفر باشی بقیه افراد خانواده کامپیوتر باشه اینجوری بیشتر کیف میده و همچنین خودت رانندگی کنی !!
سیمز 3 هم دیگه با این پک هاش مارو کشت ..دوتا وسایل بهش اضافه میکنه بعد اسمشو تغییر میده به high end loft یا fast lane این دوتا پک هیچی ندارن!!!!!!!!!!!!!
Eshghe_door
11-07-2011, 15:17
یکی که همه ی پک هارو نصب کرده و سانسور هارو دس کاری نکرده این فایل رو برام آپ کنه!
خرابش کردم
ممنون
Shaders_Win32.precomp
ببخشید شهر ها ی جدید رو که اضافه کردم بازی اجرا نمی کنه و میپره بیرون لطفا راهنمایی کنید
من اين فايل رو ميخوام The Sims 3.Fast.Lane.Stuff.Update.v5.2.4-FASDOX.rar ، كسي ميتونهلينك سالم ازش بده؟
کسی لینک دانلود نسخه های مختلف sims3 رو داره؟
سلام من وقتی میخوام creat world رو باز کنم این ارور رو میده . . . the sims 3 game data was not found کسی میدونه باید چیکار کنم؟ممنون میشم جواب بدید
سلام
من خانواده ساختم خونه هم خریدم ولی کسی نیست!:دی
view my sims هم که میزنم چیزی نمیاره....!چطور باید بیارمشون داخل خونه؟!اصلا چطور میتونم پیداشون کنم؟
سلام
من خانواده ساختم خونه هم خریدم ولی کسی نیست!:دی
view my sims هم که میزنم چیزی نمیاره....!چطور باید بیارمشون داخل خونه؟!اصلا چطور میتونم پیداشون کنم؟
سلام
خوب باید خونوادتون رو بیارین داخل خونه
اول کار برید داخل Edit Town روی خونواده ای که ساختی کلیک کنین یه گزینه براتون میاد به نام place Copy اونو بزنین و روی خونه که ساختین کلیک کنین ..دوتا گزینه میاد Purchase رو بزنین تا خونوادتون برن داخل خونه بعد بالای صفحه یه گزینه هست به اسم Return to game setup ...یا پایین صفحه سمت چپ یه گزینه هست که شکل دوتا خونه رو داره اونو بزنین از edit town میاد بیرون بعد سه تا گزینه میاد شما وسطی رو بزن و روی خونه ای که خونوادتون داخلش هستن کلیک کنین بزنین select و تیک ...همین :46:
Amin4All
17-07-2011, 15:34
کمک.
سیمز 3 رو نصب کردم.
بدون مشکل اجرا شد.
GENERATIONS رو نصب کردم.اپدیت هم شد.
اجرا هم میشه.
اما میگه دیسک بازی رو بزار.
ایمیج رو که میزارم.
میگه سیمز 3 شما کپی هستش.
بعئش اصلا سیمز 3 هم اجرا نمیشه.
مشکل از چیه کلافه کرد منو.:40:
کمک.
سیمز 3 رو نصب کردم.
بدون مشکل اجرا شد.
GENERATIONS رو نصب کردم.اپدیت هم شد.
اجرا هم میشه.
اما میگه دیسک بازی رو بزار.
ایمیج رو که میزارم.
میگه سیمز 3 شما کپی هستش.
بعئش اصلا سیمز 3 هم اجرا نمیشه.
مشکل از چیه کلافه کرد منو.:40:
مشکل از کرکه
بعد از آپدیت باید کرک جدید رو بریزید
Amin4All
17-07-2011, 16:38
مشکل از کرکه
بعد از آپدیت باید کرک جدید رو بریزید
منظور از اپدیت همون اپدیتی هست که قبل از نصب بازی انجام میدده هستش.
بازم میگین از کرکه؟
برای شما یا بقیه دوستان پیش اومده؟
من یک پسر جوون با یک دختر جوون توی خونه دارم که ربطشون رو هم خواهر و برادری انتخاب کردم...چطور برم برا پسره زن بگیرم؟:دی...
برای دختره شوهر پیدا نمیشه؟
من یک پسر جوون با یک دختر جوون توی خونه دارم که ربطشون رو هم خواهر و برادری انتخاب کردم...چطور برم برا پسره زن بگیرم؟:دی...
برای دختره شوهر پیدا نمیشه؟
خوب کافیه پسررو با یه دختر اشنا کنین و باهاش رابطه برقرار کننه باهم حرف بزنن یا جوک بگن بعد از این کارا باید برید به طرف کارای عاشقانه بعد به ترتیب کاراشونو انجام بدین تا عاشق همدیگه بشن بعد باهم دوست میشن .نامزد بعدش میتونین باهاش ازدواج میکنه
دختررو هم همینجوری
میتونین خودتون هم یه پسر با یه دختر بسازین بعد اون خونواده اصلی که دختر پسر باهم خواهر برادرن با اون سیمس هایی که خودتن ساختین اشنا بشن
بعد که ازدواج کردن میرن خونه خودشون یا نون خور اضافه میشه؟:دی
منظور از اپدیت همون اپدیتی هست که قبل از نصب بازی انجام میدده هستش.
بازم میگین از کرکه؟
برای شما یا بقیه دوستان پیش اومده؟
آره از کرکه
شما کرک رو باید اینجا بریزی :
بعد که ازدواج کردن میرن خونه خودشون یا نون خور اضافه میشه؟:دی
:31:
اگه پسر شما خودش خونه داشته باشه که اره میرن خونه خودشون اگرم نه که بله یه نون خور اضافه میشه...باید براش تخت بخری.اتاق درست کنی.میره سر تلویزیون پول قبض برقت دوبرابر میاد.میره حمام بازم پوله قبضت زیاد میشه
خلاصه...
:31::31:
خب یعنی از طریق Move باید خونه براش بخرم؟
یک دختر رو دعوت کردم خونه تازه زده بود Best friend ولی پا نمیداد:دی...نه میزاشت دستش رو بگیره نه جک تعریف کنه...چاره چیه؟!
Dark Shine
18-07-2011, 15:25
سلام دوستان
من Generation رو خریدم ولــی پارت 50 تا 52 مشکل داره ( Read Error )
کسی هست بتونه واسم اپلودشون کنه ؟
سلام. من سيمزم رو تبديل كردم ب يك خون اشام. حالا مي خواهم ياد بگيرم چطور ميشه برش گردونم به زندگي عادي و حالت عادي. توي همين فروم خوندم بايد بره به ساختمان انرژي و هسته اي و يا بيمارستان تا برگرده. خوب فرستادمش اما فرقي نكرد جز اينكه گفت 3 نفر رو بفرستم به رستوران شهر! همچنان خون آشامه. كسي مي تونه هم ياد بده دقيقا بايد چه كار كنم تا مثل اولش بشه؟
سلام. من سيمزم رو تبديل كردم ب يك خون اشام. حالا مي خواهم ياد بگيرم چطور ميشه برش گردونم به زندگي عادي و حالت عادي. توي همين فروم خوندم بايد بره به ساختمان انرژي و هسته اي و يا بيمارستان تا برگرده. خوب فرستادمش اما فرقي نكرد جز اينكه گفت 3 نفر رو بفرستم به رستوران شهر! همچنان خون آشامه. كسي مي تونه هم ياد بده دقيقا بايد چه كار كنم تا مثل اولش بشه؟
باید روی ساختمان انرژی هسته ای کلیک کنی.
یک گزینه اضافه شده که خون آشام ها رو به انسان تبدیل میکنه.
توی گزینش کلمه ی Vampireism داره فکر کنم.
Dark Shine
18-07-2011, 15:58
مگی جان من یه سوال داشتم :
Dvd من فایلهاش زیپه ولــی پارت 50 تا 52 کار نمیکنه !
اونا رو گیر بیارم از اینترنت و دانلود کنم بعد همون پارت ها رو Extract کنم کافیه ؟
باید روی ساختمان انرژی هسته ای کلیک کنی.
یک گزینه اضافه شده که خون آشام ها رو به انسان تبدیل میکنه.
توی گزینش کلمه ی Vampireism داره فکر کنم.
ممنون از راهنمايي اتون. اين كارو مي كنم. ولي اين پيغام رو مي ده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقيقا نمي دونم بعدش بايد چه كاري بكنم تا به حالت عادي برگرده!
خب یعنی از طریق Move باید خونه براش بخرم؟
یک دختر رو دعوت کردم خونه تازه زده بود Best friend ولی پا نمیداد:دی...نه میزاشت دستش رو بگیره نه جک تعریف کنه...چاره چیه؟!
:31::31:
نه از طریق MOVE نمیشه اون برای اسباب کشیه
باید یه خونه جدید بسازین تا پسررو وقتی از ونه میارین بیرون بره داخل اون یکی خونه جدیدی که ساختین
وقتی یکی از سیمسای شما از خونه میاد بیرون خود بازی بهش 16 میلیون میده
برای بیرون اوردن یکی از سیمس ها هم باید برید داخل Edit town بعد روی خونه کلیک کنین یه اپشن میاد پایینش یک گزینه هست برای سیو کردن که تقریبا عکسش مثل یه فایل هست کنیرش سمت چپ یه گزینه هست که شکله یه مرد بزرگ با یه بچه هست به اسم: split up household اونو بزنین سیمستونو بیارین بیرون ببرینش داخل خونه جدیدی که ساختین
با best friend که نمیشه:31:
باید دوست پسر دوست دختر باشن .شما همینجری روابطشون رو بیشتر کنین
از طریق گزینه Romantic از first شروع کنین تا اخر بعد چندتا گزینه جدید میاد اونارو هم بزنین تا یه گزینه جدید میاد برای اینکه دوست دخترش بشه اونو بزن میشن دوست صمیمی بعدش یکی دیگه میاد برای نامزد بعد اون هم یکی دیگه میاد برای ازدواج اونوقت میتونن برن توی خونه خودشون
البته برای بچه دار شدن از همون اول که باهم دوستن هم میشه بچه دار شد فقط کافیه بزنین try for baby
دقيقا نمي دونم بعدش بايد چه كاري بكنم تا به حالت عادي برگرده!
میگه دارو توی کوله پشتیشه.
باید دارو رو از کوله پشتی برداری
مگی جان من یه سوال داشتم :
Dvd من فایلهاش زیپه ولــی پارت 50 تا 52 کار نمیکنه !
اونا رو گیر بیارم از اینترنت و دانلود کنم بعد همون پارت ها رو Extract کنم کافیه ؟
باید کار کنه. ولی مطمئنید میتونید همون دو تا فایلو از اینترنت گیر بیارید.
خیلی بعیده
Dark Shine
18-07-2011, 19:29
ولی مطمئنید میتونید همون دو تا فایلو از اینترنت گیر بیارید.
نه والا :دی
برام میتونی آپلود کنی ؟
میگه دارو توی کوله پشتیشه.
باید دارو رو از کوله پشتی برداری
خيلي ممنون. اونقدر كوله پشتي اش پر بود كه نمي تونستم پيدا كنم. توي هر سفر كلي وسيله جمع كرده بود. يك صندوق پيدا كردم همه رو خالي كردم تويش بعد رفتم و دارو رو گرفتم. نتيجه داد درست همونجوري كه شما گفته بودي. ممنونم بانو:11:
Eshghe_door
18-07-2011, 21:38
یکی که همه ی پک هارو نصب کرده و سانسور هارو دس کاری نکرده این فایل رو برام آپ کنه!
خرابش کردم
ممنون
Shaders_Win32.precomp
مگی جون این رو برام آپ میکنی؟
مگی جون این رو برام آپ میکنی؟
اینم خدمت شما :
Dark Shine
19-07-2011, 15:30
این پارتهای منم هر کی تونست برام آپ کنه ، مهمه !:31:!
babak_deghat
19-07-2011, 17:07
کرک outdoor living رو میخوام
ورژن 7.3.2
کسی نداره ؟ :sad:
کسی اینجا میدونه چطوری باید سیمسمون رو به یه خون اشام یا یه زامبی تبدیل کرد؟؟؟؟
کرک outdoor living رو میخوام
ورژن 7.3.2
کسی نداره ؟ :sad:
کرکشو میتونید با سرچ توی نت پیدا کنید.
متاسفانه من این پک رو ندارم. وگرنه کرکشو براتون میگذاشتم.
کسی اینجا میدونه چطوری باید سیمسمون رو به یه خون اشام یا یه زامبی تبدیل کرد؟؟؟؟
برای تبدیل شدن به خون آشام باید با یکیشون دوست بشید و بعد روش کلیک کنید و گزینه ی ask to turn رو بزنید.
بعد اون شما رو گاز میگیره. بعد از دو یا سه روز (دقیقا یادم نیست) به خون آشام تبدیل میشید
زامبی هم مال نسخه ی قبله یعنی سیمز 2.
این نسخه هنوز زامبی نداره
پکیج بعدی سیمز :
سیمز 3 : حیوانات خانگی
Sims 3 : Pets
زمان انتشار : 18 اکتبر = 26 مهر
تریلر رسمی :
ظاهرا توی این نسخه پلیس ها میتونن سگ داشته باشن. شما میتونید اسب داشته باشید و اسب سواری کنید! میتونید جوری حیوونتون رو آموزش بدید که به کسانی که ازشون بدتون میاد حمله کنن!
الته هنوز اطلاعات کاملش رو گیر نیاوردم. بعیده به این زودی همه ی امکانات رو لو بدن
اسکرین شات ها :
برای تبدیل شدن به خون آشام باید با یکیشون دوست بشید و بعد روش کلیک کنید و گزینه ی ask to turn رو بزنید.
بعد اون شما رو گاز میگیره. بعد از دو یا سه روز (دقیقا یادم نیست) به خون آشام تبدیل میشید
زامبی هم مال نسخه ی قبله یعنی سیمز 2.
این نسخه هنوز زامبی نداره
خوب خون اشمام از کجا بیارم ؟؟؟؟؟چه باحال گاز هم میگیره !!!:31:
پکیج بعدی سیمز :
سیمز 3 : حیوانات خانگی
Sims 3 : Pets
زمان انتشار : 18 اکتبر = 26 مهر
تریلر رسمی :
ظاهرا توی این نسخه پلیس ها میتونن سگ داشته باشن. شما میتونید اسب داشته باشید و اسب سواری کنید! میتونید جوری حیوونتون رو آموزش بدید که به کسانی که ازشون بدتون میاد حمله کنن!
الته هنوز اطلاعات کاملش رو گیر نیاوردم. بعیده به این زودی همه ی امکانات رو لو بدن
اسکرین شات ها :
ممنون مگی جان
چی بشه این یکی پک !!!!!!:40::40:به نظرم باید برای این کوچولو های بامزه لباس هم بذارن !خیلی توپ میشه! همچنین بتونیم خودمون هم کاراشونو کنیم مثل کارای سیمس ها .نه مثل سیمز 2 پتس که هیچ کاری نمیشد کرد :40::40:
خوب خون اشمام از کجا بیارم ؟؟؟؟؟چه باحال گاز هم میگیره !!!:31:
اگه توی شهر زندگی میکنید توی ساختمان های بلند و شب ها برید حتما یکی میبینید. دقت کنید خون آشان ها وقتی توی لیست افرادی که میشناسین میان ٰ کادر دورشون قرمزه.
اگر توی شهر نیستید و توی یکی از دهکده ها زندگی میکنید ، کار یکم سخت تر میشه. ولی کلا شب ها توی مکان های عمومی زیاد پرسه میزنن.
اگه توی شهر زندگی میکنید توی ساختمان های بلند و شب ها برید حتما یکی میبینید. دقت کنید خون آشان ها وقتی توی لیست افرادی که میشناسین میان ٰ کادر دورشون قرمزه.
اگر توی شهر نیستید و توی یکی از دهکده ها زندگی میکنید ، کار یکم سخت تر میشه. ولی کلا شب ها توی مکان های عمومی زیاد پرسه میزنن.
چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شهر ...دهکده ...مگه سیمز 3 چندتا شهر داره ؟؟ ساختمون بلند؟؟؟
چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شهر ...دهکده ...مگه سیمز 3 چندتا شهر داره ؟؟ ساختمون بلند؟؟؟
مگه شما نسخه ی late knight رو ندارید!؟!
اگه ندارید پس خون آشام هم ندارید
چطوری میشه توی late night یک استخر دایره شکل زد هر کاری میکنم نمیشه ؟؟؟؟؟:41:
Eshghe_door
21-07-2011, 17:07
بچه ها مال من نمیدونم چشه
لباساشونو درمیارن
بعد همونجوری میمونه رو زمین
روش کلیک میکنی میاره که اینارو جمعشون کنن (مثل آشغال تو نایلون میاد تو دستشون) بعد دوباره حتی یه قدم نرفته میذارنشون زمین لباسارو!
بوی گند گرفته دیگه
نمیدونم چیکار کنم
کمک
خب شما یک خدمتکار استخدام کن.....
بچه ها مال من نمیدونم چشه
لباساشونو درمیارن
بعد همونجوری میمونه رو زمین
روش کلیک میکنی میاره که اینارو جمعشون کنن (مثل آشغال تو نایلون میاد تو دستشون) بعد دوباره حتی یه قدم نرفته میذارنشون زمین لباسارو!
بوی گند گرفته دیگه
نمیدونم چیکار کنم
کمک
خب اگه لباسشویی داری فقط کافیه روی لباس شوییت کلیک کنی همین
Eshghe_door
21-07-2011, 21:02
خب اگه لباسشویی داری فقط کافیه روی لباس شوییت کلیک کنی همین
بعد اینکه اینجا پست دادم کشفیدم!
بازم ممنون:46:
Dante May Cry M
21-07-2011, 22:05
بازیش بدرد می خوره ؟ :31:
GAMELAIN
22-07-2011, 10:06
سلام
من اخرين ورژن بازي رو گرفتم (اسمش رو يادم نيست ) بازي رو نصب ميكنه داخل بازي هم ميره ولي بعد از لود بازي ( اون جاي كه شهر رو انتخاب ميكني ) يك ارور ميده و فقط يك گزينه داره و وقتي كه اون رو انتخاب ميكني مياد بيرون مشكل كجاست. ممنون
Eshghe_door
22-07-2011, 10:22
سلام
من اخرين ورژن بازي رو گرفتم (اسمش رو يادم نيست ) بازي رو نصب ميكنه داخل بازي هم ميره ولي بعد از لود بازي ( اون جاي كه شهر رو انتخاب ميكني ) يك ارور ميده و فقط يك گزينه داره و وقتي كه اون رو انتخاب ميكني مياد بيرون مشكل كجاست. ممنون
اولن که ارور رو باید میذاشتن
ولی خب من فک کنم کرکش رو درس نریختین
یه چک بکنین درس بشه احتمالا
کرک اون به قول شما آخرین ورژن رو بریزین روش درس میشه
بازیش بدرد می خوره ؟
چی؟؟؟
یعنی چی؟
معلومه که بدرد میخوره ...!! تا حالا هیچ بازی دیگه ای نیومده که بشه داخلش خونه ساخت ..اینجوری
آدمك من همه چي تموم شده! يك آدم آهني داره و خلاصه همه علوم را تا آخر ياد گرفته. توي ساختمان سياست هم 10 دوره شغلي اش تموم شده و الان داره سوپراستار ميشه! البته 5 ستاره سوپراستاريش رو كامل كرده فقط مونده هندپيشه خوبي بشه. چجوري ميشه اونو با همه پيشرفت هاش به اشتراك بگذارم؟:31:
آدمك من همه چي تموم شده! يك آدم آهني داره و خلاصه همه علوم را تا آخر ياد گرفته. توي ساختمان سياست هم 10 دوره شغلي اش تموم شده و الان داره سوپراستار ميشه! البته 5 ستاره سوپراستاريش رو كامل كرده فقط مونده هندپيشه خوبي بشه. چجوري ميشه اونو با همه پيشرفت هاش به اشتراك بگذارم؟:31:
میتونید اونو با خونش به اشتراک بزارید یا اونو از خونه خارج کنید و ذخیرش کنید
البته سیو خودتونم میتونید به اشتراک بگذارید
سیو خودتون اینجا میاد :
\Documents\Electronic Arts\The Sims 3\Saves
میتونید اونو با خونش به اشتراک بزارید یا اونو از خونه خارج کنید و ذخیرش کنید
البته سیو خودتونم میتونید به اشتراک بگذارید
سیو خودتون اینجا میاد :
\Documents\Electronic Arts\The Sims 3\Saves
بله ممنون. مي دونم سيو ها كجاست ولي منظورم اينه كه چطوري به صورت يك از فايل هاي دانلودي كه توي سايت سيمز ريسورس به اشتراك مي گذارند اونو به اشتراك بگذارم. وقتي از خونه بيرون ميارمش و به اشتراك مي گذارمش همه اون علوم هايي كه ياد رفته صفر ميشه! مي خواهم با همه تحصيلاتش اونو به اشتراك بگذرام.:13:
nazi_p2001
22-07-2011, 23:08
من وقتی که می خوام برم تو خانوادم یه کوچولو مونده لود شه باز نمیشه و مهطل می کنه چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Eshghe_door
23-07-2011, 12:39
من وقتی که می خوام برم تو خانوادم یه کوچولو مونده لود شه باز نمیشه و مهطل می کنه چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم وقتی زدم سانسور رو بردارم اینطوری شد!
شما برو اون فایلی که مگی گذاشته رو دانلود کن
بریز جایی که بازی رو نصب کردی
درست میشه
کسی میدونه برای کرک Generations چیکار باید کرد؟
من یه کرک دارم که اسم فایلش TS3W هست و کپی کردم در محل نصب بازی ولی وقتی اجرا میکنم مینویسه:
Please Enter The Sims 3 Generations Disk Before Playing
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.