ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : The Sims 3 ( راهنمای آپدیت کردن بازی در پست اول)

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28

Amin.P30
21-12-2010, 21:55
ببین از لحاظ اجرا شدن همیشه جدیدترین نسخه اجرا میشه. اما با اجرای اون شما به نسخه های قبلی هم دسترسی دارید یعنی در واقع بعد از ورلدادونچر هر چی نصب کنید ورلدادونچر رو دارید.

ممنون.
پس من روی یکی از سیستم هام high end اجرا نشد.(فکر کنم اپدیت رو cancel کردم دیگه هم اپدیت قبل از نصب نیومد یا به ترتیب نصب نکردم)
ولی روی یکی دیگه که به ترتیب نصب کردم اومد.
ولی توی سیستم اولم Ambitions اجرا شد.
یعنی من توی Ambitions نسخه قبلی هاش رو هم دارم ؟ یا مثلا میتونم قبلی ها رو کلا پاک کنم؟

Big-Boss
21-12-2010, 21:59
ممنون.
پس من روی یکی از سیستم هام high end اجرا نشد.(فکر کنم اپدیت رو cancel کردم دیگه هم اپدیت قبل از نصب نیومد یا به ترتیب نصب نکردم)
ولی روی یکی دیگه که به ترتیب نصب کردم اومد.
ولی توی سیستم اولم Ambitions اجرا شد.
یعنی من توی Ambitions نسخه قبلی هاش رو هم دارم ؟ یا مثلا میتونم قبلی ها رو کلا پاک کنم؟

کاملا متوجه منظورت نشدم.
بجز نسخه اصلی که لازمه همه نسخه های بعدی هست میتونی به صورت انتخوابی بقیه رو نصب یا پاک کنی.
ولی وقتی پاک کردی دیگه اون امکانات اون نسخه رو که پاک کردی نداری.
بهترین شیوه نصب بازی (اگه مشکل کمبود هارد نداری) همون ترتیب نصبی هست که صفحه قبل گذاشتم.

Gregar
21-12-2010, 22:46
ببین از لحاظ اجرا شدن همیشه جدیدترین نسخه اجرا میشه. اما با اجرای اون شما به نسخه های قبلی هم دسترسی دارید یعنی در واقع بعد از ورلدادونچر هر چی نصب کنید ورلدادونچر رو دارید.

1. خب اگه از اخر World Adventures رو نصب کنم چی ؟ باید واسه اجرای بازی از این نسخه که قدیمیتره استفاده کنم یا کلا باید جدید ترین نسخه نصب شده رو اجرا کنم .
2. اگه بازی رو از خود Sims اصلی اجرا کنم باز هم امکانات پک ها توی بازی هست ؟ مثلا همه پک ها نصب شده و من بیام Sims اصلی رو اجرا کنم .

Big-Boss
21-12-2010, 23:08
1. خب اگه از اخر World Adventures رو نصب کنم چی ؟ باید واسه اجرای بازی از این نسخه که قدیمیتره استفاده کنم یا کلا باید جدید ترین نسخه نصب شده رو اجرا کنم .
2. اگه بازی رو از خود Sims اصلی اجرا کنم باز هم امکانات پک ها توی بازی هست ؟ مثلا همه پک ها نصب شده و من بیام Sims اصلی رو اجرا کنم .

وقتی بازی از آخرین EP/Stuff نصب شده اجرا بشه که ترتیبش هم همینه تمام EP/Stuff های سابق رو هم که نصب شده با خودش اجرا میکنه.

GUNSHIP
27-12-2010, 16:23
راستی کسی باند نوازندگی(تو late night) راه انداخته؟؟؟
من هیچ دعوتی نمی گیرم برای اجرا؛ کار خاصی باید بکنم؟

Gregar
31-12-2010, 21:13
راستی کسی باند نوازندگی(تو late night) راه انداخته؟؟؟
من هیچ دعوتی نمی گیرم برای اجرا؛ کار خاصی باید بکنم؟

من از یه طرف خودم تو کار موزیکم و از طرف دیگه خانمم تو کار فیلمه . بعضی وقتها خودم و بعضی وقتها هم خانمم دعوت میگیرن . باندم هم 4 نفره . تا حالا دوتا Gig داشتم .

راستی یکی نیست بهم بگه پولهامو کجا خرج کنم ؟ قبلا توی سیمز 1 پولت که زیاد میشد وسیله واسه خونه میخریدی . وسایل هم با افزایش قیمت کیفیتشون بیشتر میشد . ولی اینجا مثلا یک وسیله میخوای بخری میبینی که اون گرونه همون کار ارزونه رو میکنه . مثلا 5 تا تخت داریم که هر 5 تاش 10 انرژی و 7 تا ارامش و 2 تا محیط میده . بعد اختلاف قیمتشون تا 1000 سیمولین هستش یکی 4000 تا یکی 5000 تا مثلا در حالی که هر دوتاش یک کاری میکنه . میخوام بدونم اگه اون گرونه رو بخری چی برتری داره . کلی از این وسایل مشابه ولی با قیمت زیاد هستش . چه فرقی دارن اینا .

a.g g.a
02-01-2011, 14:23
سلام
من بازیمو تا ورژن1.17.60.009017آپدیت کردم ولی بازم پچFast Laneنمیاد و این پیامو میده:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اصلا کلا بازی نمیاد:41:

Gregar
02-01-2011, 17:21
سلام
من بازیمو تا ورژن1.17.60.009017آپدیت کردم ولی بازم پچFast Laneنمیاد و این پیامو میده:

اصلا کلا بازی نمیاد:41:

احتمالا از کرکته . فایل exe ارجینال رو به جای کرک بزار بعد اونو نصب کن .

a.g g.a
06-01-2011, 12:55
جدیدا این پیامو میده:

Spiffy
06-01-2011, 17:02
بچه ها کدوم کلیدارو بزنم تا اون فیلد کد تقلب بیادش؟(تو بازی)

R O O T
06-01-2011, 17:11
بچه ها کدوم کلیدارو بزنم تا اون فیلد کد تقلب بیادش؟(تو بازی)

رو با هم بزن ctrl+shift+c

a.g g.a
10-01-2011, 19:05
جدیدا این پیامو میده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام
لطفا جواب بدین.

Crawling In MySkin
10-01-2011, 20:12
میگه اطلاعاتی که روی سیمزتون نصبه با ورژن سیمزتون نمیخونه
به احتمال زیاد یک فایلی دانلود کردید که ورژن بالاتر از ورژن حالتون رو میخواسته

veritaaa
10-01-2011, 23:39
من سیمزمو از یکی از دوستام گرفتم الانم وقتی میخوام عضو سایت بشم تا وسایل جدید بخرم میگه سریال کدم invalid هست
باید خودم سی دی جدا بخرم؟ الان نمیتونم این late night و چیزای دیگرو دانلود کنم؟

a.g g.a
11-01-2011, 11:37
میگه اطلاعاتی که روی سیمزتون نصبه با ورژن سیمزتون نمیخونه
به احتمال زیاد یک فایلی دانلود کردید که ورژن بالاتر از ورژن حالتون رو میخواسته
سلام
نه فقط سه تا اضافه نصب کردم آپدیتاشونم نصب کردم الآنم ورژنم اینه:1.17.60.009017

Crawling In MySkin
11-01-2011, 13:32
خوب اضافاتی که نصب کردی یکیشون به ورژنت نمیخوره یا بالاتر میخواد یا اینکه کرک همون پچ رو میخواد

frnsh
12-01-2011, 17:03
سلام دوستان!
آخه کی میگه من نمیتونم این بازی رو اجرا کنم؟ : دی یه عمری از هرکی پرسیدم گفت نمیشه، دیشب دنلودش کردم و خیلی هم خوب اجرا میشه!
چندتا سوال برام پیش اومده، اولیش در مورد آپدیتشه. همراه با بازی، EA Download Manager هم دنلود شد. همین الان هم داره آپدیت میکنه و نوشته: Updating to version 6.0.0.0 ، اما شما اینجا حرف از ورژن های دیگه میزنین. جریان چیه؟

سوال بعدیم در مورد زمان بازیه. توی قسمتی که در موردش توضیح داده، نوشته اون سرعت چهارمیه واسه وقتیه که کاری که انجام میشه تموم شده. یعنی تا اون موقع میبره جلو. اما من هرکاری کردم نشد. میشه یه توضیحی بدین؟

مرسی :11:

Crawling In MySkin
12-01-2011, 17:17
مشکل اینجاست که ورژن 6 یعنی 5 تا پکی که اومده!

frnsh
12-01-2011, 18:54
نه، فهمیدم چی بود! خود برنامه ی EA Download Manager بود که آپدیت شد به ورژن 6!

راستی چندتا پک از این بزی اومده؟ چی هستن؟

a.g g.a
13-01-2011, 12:37
سلام
آپدیتی که روی پچش نوشته1.15.34.008017هست.
ورژن من که از این بالاتره.

frnsh
13-01-2011, 19:16
دیشب آپدیتش کردم، تا ورژن 1.18 آپدیت شد. اما حالا که میخوام اجراش کنم نمیشه. ارور میده.
باید چه کار کنم؟

B.J.U
13-01-2011, 19:19
چه اروری میده؟

frnsh
13-01-2011, 19:27
ارور ویستا رو میده، فقط میگه stop working شده. بعدم که میگرده دنبال مشکلش میگه هیچ مشکلی پیدا نکرد و فقط یه گزینه داره اونم بستن پنجره س

ویرایش:
چندتا سایت خارجی رو دیدم، میگن آپدیت 1.18 کلا مشکل داره، باید صبر کنیم برای آپدیت بعدی. (البته برای ویندوز سون و ویستا)
کسی اینجا هست که بعد از آپدیت 1.18 مشکل من رو داشته باشه؟

a.g g.a
16-01-2011, 18:57
سلام
درست شد چه طور باید شغل آتشنشانی رو انتخاب کرد؟
میشه درباره ی پچ هایlate night-fast lane stuff-ambitionsتوضیح و آموزش بدین؟
با تشکر

Crawling In MySkin
16-01-2011, 19:26
آتشنشانی مربوط به ambitions هست
و late night همون night life سیمز 2 هست که توش vampire و پارتی های شبانه و رقص و کلی چیز های باحال دیگه هست
و fast lane stuff ماشین و این حرفاست و high end loft stuff وسایل مدرنه که این 2 تا مجموعا چرته این stuff ها:دی

camry
16-01-2011, 20:49
Late Night
این خیلی سیمز خفنیه
این سیمز خوش گذرونی حال کردن رفتن به مهمونی جشنه
توی این سیمز میتونین طراح لباس مد بشین یا برای خودتون یه جایی برای رقص اواز درست کنین (البته این دو نوع داره 1.موزیک رقص کلاسیک 2.موزیک رقص خفنو به روز)
میتونین داخل فیلم ها باشین یعنی هنر پیشه بشین اگرم معروف شدین بهتون لباسای مخصوص میدن (کادو از طرف طراحا)یا شمازو به یه مهمونی دعوت میکنن اونوقت میتونین بگین یه لیموزین براتون بیارن یا باماشین خودتون برین او مهمونی ولی هرچی باشه وقی از ماشین پیاده میشین کلی خبرنگار و روزنامه نگار و فیلم بردار عکاس میان جلوتون اگر شوهر یا همسر داشته باشین میتونین با اون یه عکس بگیرینو بگین توی روزنامه چایش کنن
یا اگر محردین میتونین جلوشون پز بدیدو ناز کنین
وسایلای خیلی زیادی هم بهش اضافه شده که همش مخصوص خوش گدرونیه
مثلا لباسای مد . انواع جکوزیها . دسگاه حباب زن . پیانو ...
داخلش خیلی کارای جدیدی میشه کرد
مثلا میتونین یه خبرنگار باشینو داخل تلوزیون کار کنید یا میتونین از طریق همین شغل شهر سیمزرو نابود کنید (از هنرپیشه ها بد بگیدو و... اونوقت اخراج میشین ولی اگه 50 هزارتومن بهشون بدین دوباره برمیگردین
هرچی باشه یه سیمز فوق الهاده خفنه:27::27:

IMAP
17-01-2011, 09:54
خسته نباشین کی از Sims Medieval خبر داره کی میاد یا کی ازش دمو داره؟

IMAP
17-01-2011, 10:01
Late Night
این خیلی سیمز خفنیه
این سیمز خوش گذرونی حال کردن رفتن به مهمونی جشنه
توی این سیمز میتونین طراح لباس مد بشین یا برای خودتون یه جایی برای رقص اواز درست کنین (البته این دو نوع داره 1.موزیک رقص کلاسیک 2.موزیک رقص خفنو به روز)
میتونین داخل فیلم ها باشین یعنی هنر پیشه بشین اگرم معروف شدین بهتون لباسای مخصوص میدن (کادو از طرف طراحا)یا شمازو به یه مهمونی دعوت میکنن اونوقت میتونین بگین یه لیموزین براتون بیارن یا باماشین خودتون برین او مهمونی ولی هرچی باشه وقی از ماشین پیاده میشین کلی خبرنگار و روزنامه نگار و فیلم بردار عکاس میان جلوتون اگر شوهر یا همسر داشته باشین میتونین با اون یه عکس بگیرینو بگین توی روزنامه چایش کنن
یا اگر محردین میتونین جلوشون پز بدیدو ناز کنین
وسایلای خیلی زیادی هم بهش اضافه شده که همش مخصوص خوش گدرونیه
مثلا لباسای مد . انواع جکوزیها . دسگاه حباب زن . پیانو ...
داخلش خیلی کارای جدیدی میشه کرد
مثلا میتونین یه خبرنگار باشینو داخل تلوزیون کار کنید یا میتونین از طریق همین شغل شهر سیمزرو نابود کنید (از هنرپیشه ها بد بگیدو و... اونوقت اخراج میشین ولی اگه 50 هزارتومن بهشون بدین دوباره برمیگردین
هرچی باشه یه سیمز فوق الهاده خفنه:27::27:

اونقدارا هم که میگی خوب نیس ها
مثلا پر از باگ هست
یا من روی برجاش کلا یه طوری دیگه حساب باز کرده بودم اما حالا میبینم یه خونه 3x3 هست که جای 1 سیمس رو هم به زور داره چه برسه به چند تا خونه همسایه ها هم نمیشه رف در ضمن خودت هم نمیتونی برج در این ابعاد بسازی زمین بزرگ هم گیر نیومد من مجبور شدم یه پارک تبدیل وضعیت بزنم و اونجا رو بسازم برا خودم ولی بازم نظر شخصیه منه :31:

shovalie_siyah
17-01-2011, 12:20
سلام من the sims 3 رو سیستمم نصبه ویندوزم کند شده میخوام عوضش کنم ویندوز 7 میشه راهنمایی کنید که سیوم پاک نشه باید به کجا برم؟

IMAP
17-01-2011, 13:25
سلام من the sims 3 رو سیستمم نصبه ویندوزم کند شده میخوام عوضش کنم ویندوز 7 میشه راهنمایی کنید که سیوم پاک نشه باید به کجا برم؟

دوست من یه این مسیر برو و محتویات پوشه رو copy کن و بعد از نصب ویندوز به همونجا برگردون(البته بعد از نصب دوباره ی سیمس)

My Documents___________Electronic Arts___________The Sims 3___________Saves

Crawling In MySkin
17-01-2011, 15:07
قدیما که قرار بود زمستون بیاد اما الآن انگار شده 2 فروردین 1390

IMAP
19-01-2011, 13:14
قدیما که قرار بود زمستون بیاد اما الآن انگار شده 2 فروردین 1390

اگه منظورتون Medieval که اول ممنون و دوم من از تریلر می خواستم کسی نداره

Crawling In MySkin
19-01-2011, 15:25
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

IMAP
20-01-2011, 08:46

ممنونم دوست من

***fandogh***
20-01-2011, 16:26
چجوری میشه یه gig داشت

RAN_1368
20-01-2011, 23:14
بچه ها من می خوام عضو سایت سیمز بشم تا بتونم وسایل خرید و فروش کنم از سایت ولی علاوه بر ساخت اکانت در سایت واسه ی این کار نیاز که ی کد از رجیستری بزنی توی سایت که معلوم بشه بازی شما اصل و کپی نیست اما سایت میگه که کد من غلط یا قبلا استفاده شده
یک هفته است که توی اینترنت گشتم و کلی و هر چی کد بود امتحان کردم ولی جواب نمیده
تورو خدا کمکم کنین که چطوری این کد رو گیر بیارم
:sad::sad::sad:

Gregar
21-01-2011, 03:18
بچه ها من می خوام عضو سایت سیمز بشم تا بتونم وسایل خرید و فروش کنم از سایت ولی علاوه بر ساخت اکانت در سایت واسه ی این کار نیاز که ی کد از رجیستری بزنی توی سایت که معلوم بشه بازی شما اصل و کپی نیست اما سایت میگه که کد من غلط یا قبلا استفاده شده
یک هفته است که توی اینترنت گشتم و کلی و هر چی کد بود امتحان کردم ولی جواب نمیده
تورو خدا کمکم کنین که چطوری این کد رو گیر بیارم
:sad::sad::sad:

این جور کدا که واسه خیلی از بازی ها هست (اسمشو یادم رفته) جدا از سریال نامبره که میزنی واسه نصب .
توی خود پاکت اورجینال بازیه فکر کنم .

RAN_1368
21-01-2011, 10:35
این جور کدا که واسه خیلی از بازی ها هست (اسمشو یادم رفته) جدا از سریال نامبره که میزنی واسه نصب .
توی خود پاکت اورجینال بازیه فکر کنم .

من الان تمام پچ های سیمز رو نصب کردم و تا آخرین ورژن هم از سایت سیمز آپدیتش کردم و الان ورژنم 6.1.11.009001

مشکلی که من دارم این که شما الان خودت وارد سایت سیمز بشو و ی اکانت بساز ، بعدش تلاش کن که بخوای از سایت سیمز ی وسیله دانلود کنی یا مثلا ی چیزی که بچه ها توی سایت برای فروش گذاشتن ، ی کد می خواد که کد کرک نیست
من به سایت های خارجی سر زدم گفتن که میری توی رجیستری و جایی سیمز رو نصب کردی اون کد اون جا نوشته شده و کپی پیس می کنی اما...
تا وقتی بازی رو کرک نکردی همچین کدی توی رجیستری وجود نداره و و قتی هم که کرک می کنی و ی کد بهت میده ، اون کد رو میزنی ، سایت میگه که کد غلط یا قبلا استفاده شده !

اگه منظور رو نتنستم خوب برسونم عکس بگیرم از پیغام های سایت

+

من create a world beta رو دانلود کردم و تمام پچ هارو ریختم اما هنوز هیچ کرکی از اون اول نریختم ، موقعی که میخ وام برم توی create a world beta پیغام میده که این نسخه بتا با سیمز شما مچ نمی باشد !!

کسی می دونه چش ؟

:41::41::41:

Crawling In MySkin
21-01-2011, 10:45
من الان تمام پچ های سیمز رو نصب کردم و تا آخرین ورژن هم از سایت سیمز آپدیتش کردم و الان ورژنم 6.1.11.009001

مشکلی که من دارم این که شما الان خودت وارد سایت سیمز بشو و ی اکانت بساز ، بعدش تلاش کن که بخوای از سایت سیمز ی وسیله دانلود کنی یا مثلا ی چیزی که بچه ها توی سایت برای فروش گذاشتن ، ی کد می خواد که کد کرک نیست
من به سایت های خارجی سر زدم گفتن که میری توی رجیستری و جایی سیمز رو نصب کردی اون کد اون جا نوشته شده و کپی پیس می کنی اما...
تا وقتی بازی رو کرک نکردی همچین کدی توی رجیستری وجود نداره و و قتی هم که کرک می کنی و ی کد بهت میده ، اون کد رو میزنی ، سایت میگه که کد غلط یا قبلا استفاده شده !

اگه منظور رو نتنستم خوب برسونم عکس بگیرم از پیغام های سایت
سایت اصلی به کد مخصوص بازی های ارجینال نیاز داره که فقط 1 بار استفاده میشه و بابتش باید بازی ارجینال رو بخری که 40 50 دلاره
حتی اگه یه آدم خیر هم پیدا بشه بیاد کد رو بزاره بدون اینکه خودش استفاده کنه یکی سریع تر بر میداره کد رو

RAN_1368
21-01-2011, 13:33
سایت اصلی به کد مخصوص بازی های ارجینال نیاز داره که فقط 1 بار استفاده میشه و بابتش باید بازی ارجینال رو بخری که 40 50 دلاره
حتی اگه یه آدم خیر هم پیدا بشه بیاد کد رو بزاره بدون اینکه خودش استفاده کنه یکی سریع تر بر میداره کد رو

یعنی هیچ راهی نداره !

کرکی ، رمزی ، پس این کرکر ها چه غلتی می کنن آخه !
:19:

+
این مشکل create a world رو کسی نمیتونه حل کنه ؟

IMAP
21-01-2011, 15:41
کرکی ، رمزی ، پس این کرکر ها چه غلتی می کنن آخه !
مگه کرکرها بی کارن (شوخی کردم :27:)
اما شما هم کوتاه بیا

lili_2030
21-01-2011, 17:02
قسمت جدید The sims 3 چیه وکی میاد

RAN_1368
21-01-2011, 19:48
مگه کرکرها بی کارن (شوخی کردم :27:)
اما شما هم کوتاه بیا

خداییش مزه ی بازی به همین سایتش

create a world رو کسی هنوز نصب نکرده که کمک من کنه ؟
.
.
بچه ها من میخوام سیمزی رو که نصب کردم کرکش کنم اما میخوام قبل از کرک کردن از فایل هایی که کرک روشون تاثیر میزاره کپی بگیرم که موقع آپدیت کردن برشون گردونم
این فایل ها کجا هستن دقیقا ؟
.
.
این فایل هایی که لانچر مستقیما از خود سایت دانلود می کنه بعد از دانلود کجا میره ؟
میشه برشون داشت تا وقتی که بازی رو پاک میک نی و دوباره نصب میکنه دیگه مجبور نباشی دو ساعت وایسی تا از اینترنت بگیره و خودت نصبش کنی ؟

Crawling In MySkin
21-01-2011, 22:23
قسمت جدید The sims 3 چیه وکی میاد
the sims medivial که سیمز رو میبره به قرون وسطی
که البته بصورت پک جداست
مثل cast away . life stories برای سیمز 2
یعنی فقط خودشو نصب میکنی نیازی به سیمز 3 اصلی نیست
فعلا حرفی از پک الحاقی جدید زده نشده
که 2 فروردین میاد فکر میکنم

بچه ها من میخوام سیمزی رو که نصب کردم کرکش کنم اما میخوام قبل از کرک کردن از فایل هایی که کرک روشون تاثیر میزاره کپی بگیرم که موقع آپدیت کردن برشون گردونم
کل game رو باید کپی بگیری آپدیت رو همه تاثیر داره تقریبا

این فایل هایی که لانچر مستقیما از خود سایت دانلود می کنه بعد از دانلود کجا میره ؟
میشه برشون داشت تا وقتی که بازی رو پاک میک نی و دوباره نصب میکنه دیگه مجبور نباشی دو ساعت وایسی تا از اینترنت بگیره و خودت نصبش کنی ؟
برا منم هنوز سواله:دی

RAN_1368
21-01-2011, 23:01
the sims medivial که سیمز رو میبره به قرون وسطی
که البته بصورت پک جداست
مثل cast away . life stories برای سیمز 2
یعنی فقط خودشو نصب میکنی نیازی به سیمز 3 اصلی نیست
فعلا حرفی از پک الحاقی جدید زده نشده
که 2 فروردین میاد فکر میکنم

کل game رو باید کپی بگیری آپدیت رو همه تاثیر داره تقریبا

برا منم هنوز سواله:دی
.
..من بعید می دونم از کل بخواد بکاپ گرفته بشه معمول چنتا فایل
.
.
.

بچه ها این نسخه ی create a word رو من رفتم کل سایت های خارجی رو گشتم ، و فهمیدم مثل اینکه با پچ ambition سازگاری نداره و گند زده ea games !
حالا مثل اینکه چنتا فایل الحاقی داده ولی فایل هایی که داده هم ی جورایی قاطی آخه مثلا ورژن ambition من 4 ولی این فایل ها مال 1.4 !

خودتون ببینید !

اگه چیزی فهمیدید به منم بگید

این سایت خود سیمز که گفته این پچ رو نصب کنید درست میشه

اما پچی که من دارم خیلی از این جدید تره شما حدود 4

خلاصه رفتم دنبال پچی که سایت گفته بود و توی یک سایت معتبر این مطالب رو پیدا کردم ، و باز پچ هایی که ارائه کرده خیلی قدیمی تر از ورزن سیمز من

حالا دوستان ببینن منو راهنمایی کنن لطفا

Gregar
21-01-2011, 23:18
خداییش مزه ی بازی به همین سایتش

create a world رو کسی هنوز نصب نکرده که کمک من کنه ؟
.
.
.
.

واسه اپدیت اصلا به نظرم از لانچر استفاده نکن . خود اپدیت رو از سایت ویکی سیمز فکر کنم بگیری بهتره . یعنی یه فایل exe است . البته بایستی ورژنشو درست بگیری که معلومه . یعنی همون شماره اخر ورژنت (000X)

IMAP
22-01-2011, 09:42
واسه اپدیت اصلا به نظرم از لانچر استفاده نکن . خود اپدیت رو از سایت ویکی سیمز فکر کنم بگیری بهتره . یعنی یه فایل exe است . البته بایستی ورژنشو درست بگیری که معلومه . یعنی همون شماره اخر ورژنت (000X)

اینه عجب نظره جالبی

bushido
22-01-2011, 15:45
پچ قبلی سیمز وLate Night و Fast Lane رو نصب کردم
ولی هر کار میکنم High-End و Ambitions بالا نمیان و به ترتیب این دو تا ارورو میدن

Gregar
22-01-2011, 19:33
پچ قبلی سیمز وLate Night و Fast Lane رو نصب کردم
ولی هر کار میکنم High-End و Ambitions بالا نمیان و به ترتیب این دو تا ارورو میدن

از عکس دوم معلومه که Late Night و Fast Lane نصب نیست . ایکونش رو میگم که باید گوشه سمت چپ لانچر باشه .
در ضمن وقتی بازی رو اجرا میکنی همون expansion اخری اجرا میشه که پک های قبلی رو هم داره .

مال من چند روز پیش همین جوری شد . چند وقته بازی نکردم و دوباره اومدم بازی کنم این ارور رو داد و بیخیال
شدم . چند روز بعد دوباره رفتم اومد . اصلا حساب کتاب نداشت . دقیقا همین ارور بود .

camry
22-01-2011, 20:58
برای اینکه بچه ای که میخواد به دنیا بیاد دختر یا پسر بشه باید چه کار کنم؟
ممنون

bushido
22-01-2011, 22:29
از عکس دوم معلومه که Late Night و Fast Lane نصب نیست . ایکونش رو میگم که باید گوشه سمت چپ لانچر باشه .
در ضمن وقتی بازی رو اجرا میکنی همون expansion اخری اجرا میشه که پک های قبلی رو هم داره .

مال من چند روز پیش همین جوری شد . چند وقته بازی نکردم و دوباره اومدم بازی کنم این ارور رو داد و بیخیال
شدم . چند روز بعد دوباره رفتم اومد . اصلا حساب کتاب نداشت . دقیقا همین ارور بود .
اونا که نصبن . بالا میاد فقط مشکلم پا دو پچ آخریه هرچی ور رفتم نصب نشدن امکاناتشونم به بازی اضافه نشد

Gregar
22-01-2011, 23:32
اونا که نصبن . بالا میاد فقط مشکلم پا دو پچ آخریه هرچی ور رفتم نصب نشدن امکاناتشونم به بازی اضافه نشد

منظورت همون Late Night و Fast Lane هستش دیگه که نصب نشدن . خوب چه اروری داد .

bushido
23-01-2011, 20:14
منظورت همون Late Night و Fast Lane هستش دیگه که نصب نشدن . خوب چه اروری داد .
راحت نصب شدن و هیچ اروری نداد فقط High-Endو Ambitions نصب نمیشن
و این دو ارورو میدن

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اندازه این تصویر کوچک شده است ! برای مشاهده تصویر اصلی اینجا کلیک کنید . اندازه اصلی تصویر 841x602 و حجم آن 138 کیلوبایت میباشد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Gregar
23-01-2011, 23:56
راحت نصب شدن و هیچ اروری نداد فقط High-Endو Ambitions نصب نمیشن
و این دو ارورو میدن

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اندازه این تصویر کوچک شده است ! برای مشاهده تصویر اصلی اینجا کلیک کنید . اندازه اصلی تصویر 841x602 و حجم آن 138 کیلوبایت میباشد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عزیزم اینو نمیگم که نصب نشدن . میگم چرا ایکونشون گوشه لانچرت نیومده . در حالی که ایکون High End و Ambitions هستش . یعنی نصب شدن ولی اون دوتا دیگه نصب نشدن . بازی رو یه دور از خود Exe برو ببین میشه ؟

Hirad HRD
24-01-2011, 19:41
دوستان من بازی sims 3 رو نصب کردم بعدش world adventures رو نصب کردم بعد از اون fast lane و بعد ambitions بعد میام ایکون sims 3 رو میزنم تو بازی نمیره و ایکون world adventures اونم نمیره ولی fastlane و ambitions رو میزنم میره ولی ambitions رو میزنم یک لانچر باز میشه و در سمت چپ پایین تمام اکسپنشن ها مشخصه نصبن به بازی که میرم دو تاشهر به نامهای sunset valley و twinbrook دارم سئوال من اینجاست آیا تمامی اکسپنشن ها نصب شدن و از کجا میشه اینو فهمید بعد برای بازی که همه اینها کار کنن کدون فایل رو بزنم تا همه تو بازی اعمال بشن ممنون اگه جواب بدین

bushido
24-01-2011, 20:04
عزیزم اینو نمیگم که نصب نشدن . میگم چرا ایکونشون گوشه لانچرت نیومده . در حالی که ایکون High End و Ambitions هستش . یعنی نصب شدن ولی اون دوتا دیگه نصب نشدن . بازی رو یه دور از خود Exe برو ببین میشه ؟
نمی دونم چرا
میشه بیشتر توضیح بدی منظورت کجاس

frnsh
24-01-2011, 20:28

سلام
من بازیو با لانچر اجرا نمیکنم. توی جایی که خود سیمز نصبه، فایل خودشو میزنم باز میشه همیشه. دیگه این مشکلات لانچر رو هم نداره!
فقط نمیدونم وقتی پک نصب کنین بازم میشه از اونجا رفت یا نه؟
در هر حال، گفتم شاید کمکی بکنه. :11:

Ali*Reza
24-01-2011, 21:21
من این بازی رو هنوز نخریدم ، آیا نسخه خاصی داره؟

Gregar
25-01-2011, 01:36
دوستان من بازی sims 3 رو نصب کردم بعدش world adventures رو نصب کردم بعد از اون fast lane و بعد ambitions بعد میام ایکون sims 3 رو میزنم تو بازی نمیره و ایکون world adventures اونم نمیره ولی fastlane و ambitions رو میزنم میره ولی ambitions رو میزنم یک لانچر باز میشه و در سمت چپ پایین تمام اکسپنشن ها مشخصه نصبن به بازی که میرم دو تاشهر به نامهای sunset valley و twinbrook دارم سئوال من اینجاست آیا تمامی اکسپنشن ها نصب شدن و از کجا میشه اینو فهمید بعد برای بازی که همه اینها کار کنن کدون فایل رو بزنم تا همه تو بازی اعمال بشن ممنون اگه جواب بدین

موقعی که لانچرت رو اجرا میکنی گوشه سمت چپ زیر شماره ورژنت ایکون پک هایی که نصب کردی باید باشه
در ضمن شما بازی رو اگه از لانچر Run کنی همیشه اخرین پک اجرا میشه (از لحاظ تاریخ عرضه) که قبلی ها هم باهاشه
شما میتونی بازی رو از فایل exe اخرین پکتون اجرا کنید یعنی fast Lane رو که قبلی ها هم باهاشن

نمی دونم چرا
میشه بیشتر توضیح بدی منظورت کجاس

exe تو همون پوشه ای که پک نصب شده

Prince_M
25-01-2011, 07:20
پک هایی که تا الان برای Sims 3 اومدن به ترتیب عبارتند از:
The Sims™ 3 World Adventures
The Sims™ 3 High-End Loft Stuff
The Sims™ 3 Ambitions
The Sims™ 3 Fast Lane Stuff
The Sims™ 3 Late Night

راستی کسی تابه حال درخت پول کاشته؟!!! :31:

Crawling In MySkin
25-01-2011, 10:04
زیااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااد
اما خیلی پول نمیده

bushido
25-01-2011, 13:41
درخت پول دیگه چیه؟
چه جوری؟:18:

daren
26-01-2011, 10:20
درخت پول دیگه چیه؟
چه جوری؟:18:

دونه اش جز اسپشیال ها است و اگه خوش شانس باشید نزدیک قبرستون پیدا میشه.
تنها درخت اسپشیاله و تازه اگه بکاریش هم هر قرن یبار پول میده!

lili_2030
27-01-2011, 14:03
مشکل باگها رو چه شکلی حل کنم؟

Maggy_P
27-01-2011, 21:03
مشکل باگها رو چه شکلی حل کنم؟
معمولا با دانلود آپدیت هایی که از خود سایتش میاد مشکل حل میشه.

maziarb
27-01-2011, 21:15
اقا من این بازی رو از کجا بخرم؟ از چه سایتی اخه کسی مغازه ای نداردش؟؟!

Prince_M
28-01-2011, 15:24
اقا من این بازی رو از کجا بخرم؟ از چه سایتی اخه کسی مغازه ای نداردش؟؟!

میتونی از سایت زیر همراه با تمام پک هاش بخری:

sajad-tnt
30-01-2011, 12:57
سلام دوستان.

نميدونم اينجا جاش هست و يا نه ... :31:!!
اما ميخواستم بپرسم چطوري ميتونم يه شهر جديد به بازي اضافه كنم ؟؟!!
و اگه امكانش هست لينك دانلود يه شهر رو واسم بذاريد:31: (چون توي نت پيدا نكردم:41:)!!

ممنونم.:11:
هميشه موفق و پيروز باشيد :40:.

shahedegolshan
30-01-2011, 13:39
پک هایی که تا الان برای Sims 3 اومدن به ترتیب عبارتند از:
The Sims™ 3 World Adventures
The Sims™ 3 High-End Loft Stuff
The Sims™ 3 Ambitions
The Sims™ 3 Fast Lane Stuff
The Sims™ 3 Late Night

راستی کسی تابه حال درخت پول کاشته؟!!! :31:
شما کدوم یکیش رو پیشنهاد می کنین؟

Dark Shine
30-01-2011, 18:48
سلام ورژن بازی من 1.0.615.00107 هستش !
پیغام You are playing a non-final, unauthorized copy of The Sims 3. صفحه ی اصلی لانچر میاد + world ها و خونه نصب نمیشن !
اگه مشکل از کرکه ، کرکه این ورژن رو بدین بهم !
پ.ن:نمیخوام بازی رو دوباره نصب کنم !

Gregar
31-01-2011, 00:33
سلام دوستان.

نميدونم اينجا جاش هست و يا نه ... :31:!!
اما ميخواستم بپرسم چطوري ميتونم يه شهر جديد به بازي اضافه كنم ؟؟!!
و اگه امكانش هست لينك دانلود يه شهر رو واسم بذاريد:31: (چون توي نت پيدا نكردم:41:)!!

ممنونم.:11:
هميشه موفق و پيروز باشيد :40:.

به صورت فایلهای Sims3pack هست فرمتشون و اجراشون کنی لانچر نصبشون میکنه . البته شهر رو من تا حالا ندیدم
حالا شهر میخوای چه کار . همون شهر خودش مخصوصا سومی که توی late night هست خیلی خوبه

همشون رو با هم نصب کنی بهتره (مثل منه احمق که همشونو گرفتم)
اگه نه که 3 تا پک رو نصب کن و stuff ها رو نصب نکن . اگه هم اجباری بود late night رو حتما نصب کن خیلی جالبه

camry
31-01-2011, 21:10
من که late night رو بیشتر دوست دارم
چون نسبت به پک های دیگه این یکی خیلی چیزهای جدیدی بهش اضافه شده
!

nima20nima
02-02-2011, 08:27
سلام ببخشید این من sims 3 رو نصب کزدم نسحه 1.0.6
ولی وقنی کی خوام چیزای جدید ادش کنم مثل ماشن و ابجکت و ... از 100 الش فقط 5 6 تاش میره تو بازی
این از چیه؟

sajad-tnt
02-02-2011, 12:16
سلام دوستان.

منم ديروز يه لپ تاپ دانلود كردم :31:، و اونرو هم نصب كردم ولي داخل بازي نرفته ؟؟!!
بايد كار خاصي رو انجام بدم ؟؟؟!

ورژن بازي من اينه : 1.0.615.00107

هميشه موفق و پيروز باشيد:40:.

ostooreh
02-02-2011, 14:05
سلام دوستان لینک stuff pack جدید رو دارین بذارین؟ (Outdoor Living Stuff)

Gregar
02-02-2011, 15:05
سلام ببخشید این من sims 3 رو نصب کزدم نسحه 1.0.6
ولی وقنی کی خوام چیزای جدید ادش کنم مثل ماشن و ابجکت و ... از 100 الش فقط 5 6 تاش میره تو بازی
این از چیه؟

بعضی هاش ممکنه مربوط به یه سری پک دیگه باشه

nima20nima
02-02-2011, 15:11
حرف شما درسنه وقتی اون شکلی باشه می زنه که نصب نمی شه می گه مال اون نسخه هست یه چند تا اون شکلیشم داشتم
ولی ایم کاملا نصبم میشه
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Prince_M
02-02-2011, 17:53
سلام

اگه آبجکت هایی داشته باشیم که با 3dmax ساخته شده باشه چطوری میشه وارد بازیش کرد؟

Prince_M
04-02-2011, 14:50
سلام

اگه آبجکت هایی داشته باشیم که با 3dmax ساخته شده باشه چطوری میشه وارد بازیش کرد؟

کسی نبود جواب ما رو بده؟

loomina
05-02-2011, 17:14
این سیمز جدیده ( medivial بود اسمش ؟ ) کی قراره بیاد ؟ :31:

B.J.U
05-02-2011, 20:01
سلام
من امروز late night رو نصبیدم قشنگه فقط چند تا مشکل دارم
چطوری میشه ماشین خرید وقتی تو آپارتمانی؟
چه طوری میشه وارد دیسکو ها شد بدون اینکه رشوه بدی؟

loomina
06-02-2011, 00:56
سلام

ما که رشوه رو میدادیم مثل شیر میرفتیم تو :31:
ماشین رو نمیدونم , ولی فکر کنم یک سری اپارتمان ها پارکینگ داشته باشن؟

Gregar
06-02-2011, 11:02
سلام

استارت بایستی بالا باشه برای ورود به دیسکو ها

B.J.U
06-02-2011, 13:47
راستی یه سوال دیگه
اگه بازی رو آپدیت کنم کرکم نمیره؟
آخه هر موقع بازی رو میارم بهم میگه بازی رو میخوای آپدیت کنی منم میترسم کرکش بپره و میزننم NO
آخه چون ADSL دارم مشکل از لحاظ دانلود ندارم
در ضمن این آپدیت ها چیکار میکنن؟!

loomina
06-02-2011, 22:53
راستی یه سوال دیگه
آخه هر موقع بازی رو میارم بهم میگه بازی رو میخوای آپدیت کنی منم میترسم کرکش بپره و میزننم NO

اپدیت ها معمولا یک سری باگ های بازی رو میگیرن , اگر باگی نمیبینید خیلی توجه نکنید بهش. به نظرم بهتره اپدیت نکنید , یهو یا کرک رو میپرونه یا دیدی EA گیر داد که اهای باید نسخه اصل بخری :31:

amir h1999
06-02-2011, 23:56
تو لیت نایت نمیشه اپارتمان ساخت؟؟؟

Maggy_P
07-02-2011, 17:26
راستی یه سوال دیگه
کرک نسخه ی قبلی از بین میره و باید کرک جدیدش رو دانلود کنید.

Gregar
08-02-2011, 00:24

نه . شاید به زودی بیاد یه پچی چیزی واسش

Prince_M
08-02-2011, 15:26

کی گفته نمیشه؟!!! خیلی خوبم میشه!!!:18:
شما از منوی Option گزینه ی Edit town رو انتخاب کن بعد هر ساختمونی رو که خواستی انتخاب کن ودر پنجره باز شده Place Copy رو بزن بعد هم کافیه یه زمین خالی پیدا کنی تا بتونی ساختمونتو روش بسازی.

B.J.U
08-02-2011, 18:24
من آپدیت بازی رو نصب کردم ار تو خود گیم لانچر ولی بعد از اون دیگه بازی اجرا نشد و کلا مثل اینکه کرک بازی پرید و زیر بازی Icon Outdoor Stuff هم اومد که نصب نبود و گفت باید اون رو داشته باشی
کسی نمیدونه چجوری میشه بدون مشکل آپدیت کرد؟
آخه خداییش باگ داره...

loomina
08-02-2011, 20:25
من آپدیت بازی رو نصب کردم ار تو خود گیم لانچر ولی بعد از اون دیگه بازی اجرا نشد و کلا مثل اینکه کرک بازی پرید و زیر بازی Icon Outdoor Stuff هم اومد که نصب نبود و گفت باید اون رو داشته باشی
آخه خداییش باگ داره...

یک سری باگ ها مربوط میشه به crack ی که استفاده میکنید . دنبال کرکی بگردید که مشخص شده خوب کار میکنه.

B.J.U
08-02-2011, 21:27
خوب اون کرک رو از کجا بیارم؟

lili_2030
09-02-2011, 15:38
یک کرک خوب میخوام که مشکل باگ نداشته با شه چون درجه ماهیگیری سیمزم 9 ولی ماهی نمیگیره:41:

B.J.U
09-02-2011, 19:02
ببخشید من ورژن بازیم 6.0.81.0090001 هست ولی یه پچ هست که میخواد به 6.0.4.010001 آپدیتش کنه
الان باید فقط کرک Late night ون ورژن رو گیر بیارم؟یا باید برای همشون گیر بیارم؟(تمام اکسپنسشت ها نصب شده)

Gregar
09-02-2011, 23:51
ببخشید من ورژن بازیم 6.0.81.0090001 هست ولی یه پچ هست که میخواد به 6.0.4.010001 آپدیتش کنه
الان باید فقط کرک Late night ون ورژن رو گیر بیارم؟یا باید برای همشون گیر بیارم؟(تمام اکسپنسشت ها نصب شده)

نه فقط late night چون جدیدتره
در ضمن این ورژنی هم که نوشتی که قدیمیتره یعنی نمیشه گفت اپدیت

frnsh
10-02-2011, 18:29
آخه خداییش باگ داره...

از توی لانچر باز نمیشه یا از فایلی که توی قسمت نصب بازی هست هم باز نمیشه؟
یه بار گفتم، بازی منم از لانچر باز نمیشد بعد از آپدیت، توی خیلی سایتها هم دیدم که اکثرا با لانچر مشکل دارن اما وقتی با فایلی که توی قسمت نصبه اجرا میکنن حتی آپدیته هم عمل میکنه.
:11:

B.J.U
10-02-2011, 20:11
نه کلا اجرا نشد میگفت ورژن نصب شده با تکمیلی ها هماهنگ نیست

B.J.U
12-02-2011, 15:25
من Outdoor رو نصب کردم
چه چیز هایی به بازی اضافه میشه؟کلا چی عوض میشه تو بازی؟
========================================
راستی من شنیدم بازی Singles 2 هم مثل سیمز هست
اون چه طوری هست؟

Gregar
12-02-2011, 21:59
من Outdoor رو نصب کردم
چه چیز هایی به بازی اضافه میشه؟کلا چی عوض میشه تو بازی؟
========================================
راستی من شنیدم بازی Singles 2 هم مثل سیمز هست
اون چه طوری هست؟

outdoor یه سری وسایل که بیرون از خونه کاربرد داره رو اضافه میکنه . راستی مگه اومده ؟

ali_metal_357
13-02-2011, 11:39
معرفي سايت براي خريد اين بازي ( به صورت كامل با تمام اپديت ها )

غير از " اتاق بازي " ( خط تماسش كلا خاموش ميباشد ! سفارش دادم خوابش برده بياره )

B.J.U
13-02-2011, 16:45
outdoor یه سری وسایل که بیرون از خونه کاربرد داره رو اضافه میکنه . راستی مگه اومده ؟

آره اومده
من دانلودش کردم

ali_metal_357
14-02-2011, 22:17
معرفي سايت براي خريد اين بازي ( به صورت كامل با تمام اپديت ها )

غير از " اتاق بازي " ( خط تماسش كلا خاموش ميباشد ! سفارش دادم خوابش برده بياره )

هفت سنگم جای خوبیه برای خرید

کلا خردیم بازی رو همون روز یادم رفت بیام بگم ، دارم نصبش میکنم ایشالله که مثل قبلا بهم فاز بده :31:

lady_atieh
17-02-2011, 22:21
سلام دوستان سیمز باز
چند تا سوال
اول اینکه اگه ویندوز عوض کنیم باید بازی رو دوباره نصب کنیم؟؟
دوم اینکه مسیر ذخیره Save بازی کجاست؟؟
اگه احیانا جواب سوال اول مثبت بود، می شه بازی رو رویه همون مسیر قبلی نصب کرد که آپدیت بازی نپره؟؟ یا اینکه باید دوباره آپیدت کرد بعد از نصب مجدد؟؟؟

1-باید دوباره ویندوز نصب کنی.
2- مسیر اینجاست: C:\Users\----\Documents\Electronic Arts\The Sims 3\Saves

سوالی داشتم
من وقتی می خواستم ویندوزم رو عوض کنم از کل فایلهای سیو شده سیمز کپی گرفتم
الان که دوباره سیمز رو نصب کردم توی فلودری که ذخیره ها باید باشه ذخیره های قبلی رو وارد کرد . حالا مسئله اینکه که سیوهای من توی بازی نمایش داده نمیشه و همه چیز از نو شده !
چطوری می تونم سیوهای قبلی رو توی بازی برگردونم ؟

mohammad8711
18-02-2011, 10:48
دوستان کسی لینک دانلود یه نسخه از این بازی رو داره که نیازی به آپدیت و این چیزا نداشته باشه و بشه راحت EP ها رو نصب کرد؟
چه نسخه ای رو باید دانلود کنم که نیازی به آپدیت نداشته باشه و برای نصب EP ها مشکل نداشته باشه ؟
با توجه به اینکه شبی 6 گیگ دانلود می کنم و دیگه چیزی تو نت نمونده که دانلود نکرده باشم می خوام sims3 هم دانلود کنم :27:

Gregar
19-02-2011, 10:37
دوستان کسی لینک دانلود یه نسخه از این بازی رو داره که نیازی به آپدیت و این چیزا نداشته باشه و بشه راحت EP ها رو نصب کرد؟
چه نسخه ای رو باید دانلود کنم که نیازی به آپدیت نداشته باشه و برای نصب EP ها مشکل نداشته باشه ؟
با توجه به اینکه شبی 6 گیگ دانلود می کنم و دیگه چیزی تو نت نمونده که دانلود نکرده باشم می خوام sims3 هم دانلود کنم :27:

اگه تورنت کاری که زیاد گیر میاد ولی معمولا هر نسخه ای رو که بخوای بگیری اپیدت اولیه اش توش هست
اپدیت های هر EP رو هم باید جدا نصب کنی .
چه کاریه خوب اپدیت ها رو بعدا جدا دانلود کن .

mohammad8711
19-02-2011, 19:56
اگه تورنت کاری که زیاد گیر میاد ولی معمولا هر نسخه ای رو که بخوای بگیری اپیدت اولیه اش توش هست
اپدیت های هر EP رو هم باید جدا نصب کنی .
چه کاریه خوب اپدیت ها رو بعدا جدا دانلود کن .
نه از تورنت نمی تونم استفاده کنم !
این نسخه ای که خودم دارم هر کاری می کنم آپدیت نمیشه ، هم روشی که در صفحه اول تاپیک گفته شده رو امتحان کردم و هم چندین روش که تو نت گفته بودند ، حتی یک فایل 700 مگابایتی هم دانلود کردم ولی جواب نداد :31:
برای همین می خوام یه نسخه ای دانلود کنم که یا آپدیت باشه یا راحت بشه آپدیتش کرد

Gregar
20-02-2011, 16:29
نه از تورنت نمی تونم استفاده کنم !
این نسخه ای که خودم دارم هر کاری می کنم آپدیت نمیشه ، هم روشی که در صفحه اول تاپیک گفته شده رو امتحان کردم و هم چندین روش که تو نت گفته بودند ، حتی یک فایل 700 مگابایتی هم دانلود کردم ولی جواب نداد :31:
برای همین می خوام یه نسخه ای دانلود کنم که یا آپدیت باشه یا راحت بشه آپدیتش کرد

اپدیت هاش یه سری فایل exe هست که میتونی استفاده کنی . در ضمن نسخه ات باید بهش بخوره . یعنی منطقه بازی . مثلا امریکا یا اروپا و ... .

mohammad8711
20-02-2011, 21:00
اپدیت هاش یه سری فایل exe هست که میتونی استفاده کنی . در ضمن نسخه ات باید بهش بخوره . یعنی منطقه بازی . مثلا امریکا یا اروپا و ... .
هر چی آپدیت بود امتحان کردم هیچ کدوم نصب نمی شد
به هر حال متوجه شدم نسخه Razor1911 از نظر آپدیت مشکلی نداره ، لینک دانلود بازی و تمام EP ها و آپدیت ها هم پیدا کردم :31:

behrad66
21-02-2011, 16:05
سلام دوستان

من چند وقت پیش بازی رو خریدم که البته فقط Fast Lane Stuff رو داره. اهل دانلود و این حرفا هم نیستم.

یه سوال داشتم...

این بازی فقط یه شهر داره؟ Sunset Valley؟!

اگر شهرای دیگه ای هم داره از کجا میشه گیرشون آورد؟

اگر بازم شهر داشته باشه یه جوری تمام expansion هاشو گیر میارم ولی اگر اینطوری باشه که خیلی تکراری و کسل کننده میشه!!

با تشکر :11:

Maggy_P
21-02-2011, 21:04
هر چی آپدیت بود امتحان کردم هیچ کدوم نصب نمی شد
به هر حال متوجه شدم نسخه Razor1911 از نظر آپدیت مشکلی نداره ، لینک دانلود بازی و تمام EP ها و آپدیت ها هم پیدا کردم :31:
شاید چون فایل اصلی بازی رو جایگزین کرکتون نکردین. معمولا وقتی بازی کرک باشه آپدیت نمیشه.

سلام دوستان

من چند وقت پیش بازی رو خریدم که البته فقط Fast Lane Stuff رو داره. اهل دانلود و این حرفا هم نیستم.

یه سوال داشتم...

این بازی فقط یه شهر داره؟ Sunset Valley؟!

اگر شهرای دیگه ای هم داره از کجا میشه گیرشون آورد؟

اگر بازم شهر داشته باشه یه جوری تمام expansion هاشو گیر میارم ولی اگر اینطوری باشه که خیلی تکراری و کسل کننده میشه!!

با تشکر :11:
شهر های دیگه هم داره ولی باید پکیج های دیگشو نصب کنید.

behrad66
21-02-2011, 21:20
شهر های دیگه هم داره ولی باید پکیج های دیگشو نصب کنید.
منظورتون اینه که قابل دانلود نیست؟

اگر کل پچ هاشو نصب کنم در کل چند تا شهر خواهم داشت؟

sam-16
22-02-2011, 18:25
سلام دوستان
من یه چند تا خونه از اینترنت دانلود کردم اما نمی دونم باید کدوم قسمت بریزمشون
میشه بگید چیکار کنم
ممنون

Maggy_P
22-02-2011, 19:13
منظورتون اینه که قابل دانلود نیست؟

اگر کل پچ هاشو نصب کنم در کل چند تا شهر خواهم داشت؟
نه نیست.
البته یک سری سایت ها برای دانلود شهرهایی گذاشتن ولی برای ماها که از بازی کرک شده استفاده میکنیم جواب نمیده.
اگه کل پک ها رو نصب کنید سه تا شهر دارید.

سلام دوستان
من یه چند تا خونه از اینترنت دانلود کردم اما نمی دونم باید کدوم قسمت بریزمشون
میشه بگید چیکار کنم
ممنون
باید توی داکیومنت توی فولدر سیمز قسمت دانلودها ریخته بشه. بعدش که لانچر بازی رو باز کردید توی قسمت دانلود باید همه ی خونه ها رو وارد بازی کنید. بعدش میتونید ازشون استفاده کنید.

ali_metal_357
23-02-2011, 01:36
رسما هنگ كردم !!!

سيمز سه رو با كل پچ ها موجود گرفتم نصب هم كردم بعد لانچر مياد بالا وقتي رو پلي كليك ميكنم يه لحظه صفحه سياه ميشه
بعد هم هيچي به هيچي !!! بر ميگرده به دكستاپ !!!

سيمز دو رو هم نصب كردم + پچ ها به غير از پتس ،‌ كليك ميكنم بره تو بازي صفحه سايه ميشه صداي يه ارور مياد بعد هم هيچي به هيچي !!! برميگرده به دكستاپ !!!

هر چي مورد نادره گير من ميفته ! چند وقته ميخوام سيمز بازي كنم حالا ببين اگه شد !

================================================== ===================

مشخصات سيستمم : رمم 6 گينگ استون هست ،‌گرافيكم Gt 240 - سي پي يو هم 5500

بگيد چه كنم كه پكيدم رسما !!!

وین رونی
23-02-2011, 11:57
این بازی برای ایکس باکس هم اومده؟اگه آره این اضافات بازی را در کنسول چطور باید رو بازی نصب کنیم؟

sam-16
23-02-2011, 14:28
.

باید توی داکیومنت توی فولدر سیمز قسمت دانلودها ریخته بشه. بعدش که لانچر بازی رو باز کردید توی قسمت دانلود باید همه ی خونه ها رو وارد بازی کنید. بعدش میتونید ازشون استفاده کنید.

سلام همین کار رو کردم 5 تا خانه دانلود کردم فقط یکیش نصب شد ، میگه برای نصب بقیشون باید اپدیت کنی
حالا چطور اپدیت کنم ؟ اگر اپدیت کنم کرکم می پره ؟

ali_metal_357
23-02-2011, 22:26
رسما هنگ كردم !!!

سيمز سه رو با كل پچ ها موجود گرفتم نصب هم كردم بعد لانچر مياد بالا وقتي رو پلي كليك ميكنم يه لحظه صفحه سياه ميشه

سيمز دو رو هم نصب كردم + پچ ها به غير از پتس ،‌ كليك ميكنم بره تو بازي صفحه سايه ميشه صداي يه ارور مياد بعد هم هيچي به هيچي !!! برميگرده به دكستاپ !!!

هر چي مورد نادره گير من ميفته ! چند وقته ميخوام سيمز بازي كنم حالا ببين اگه شد !

:41::41::41:

================================================== ==================

عاشقتونم م م م م

سه روزه بازي رو خريدم هنوز صفحه بازي رو هم نديدم

Maggy_P
25-02-2011, 21:26
سلام همین کار رو کردم 5 تا خانه دانلود کردم فقط یکیش نصب شد ، میگه برای نصب بقیشون باید اپدیت کنی
حالا چطور اپدیت کنم ؟ اگر اپدیت کنم کرکم می پره ؟
شما آخرین پکتون کدومه؟
بله با آپدیت کردن کرک میپره.

عاشقتونم م م م م

سه روزه بازي رو خريدم هنوز صفحه بازي رو هم نديدم
ویندوزتون چیه؟ تازه نصب کردید یا قدیمیه؟

mohammad8711
25-02-2011, 21:47
شاید چون فایل اصلی بازی رو جایگزین کرکتون نکردین. معمولا وقتی بازی کرک باشه آپدیت نمیشه.

نه ، نسخه ای که من داشتم اصلا کرک نداشت و بدون کرک وارد بازی میشد
به هر حال آخرش 37 گیگ دانلود کردم و الان تمام EP ها و SP ها و آپدیت ها و Complete store رو دارم :31:
این قابلیت اختراع و منفجر کردن اشیاء با کدوم EP به بازی اضافه شده ؟ سیمزم رو تبدیل به تروریست کردم هر چی ماشین پارک شده بود منفجر کردم :27:
یه مشکل دیگه هم که دارم اینه که در قسمت edit town نمی تونم community lot به شهر اضافه کنم ! راحت می تونم خونه ها رو اضافه کنم ولی وقتی می خوام lot اضافه کنم هرچی آیکن زمین خالی تو نقشه هست غیب میشه و نمی شه ساختمون lot ها رو جایی بذارم ! کسی میدونه مشکلش چیه ؟

B.J.U
26-02-2011, 14:23
این قابلیت اختراع و منفجر کردن اشیاء با کدوم EP به بازی اضافه شده ؟ سیمزم رو تبدیل به تروریست کردم هر چی ماشین پارک شده بود منفجر کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این برای ambitions هست

farnazg
26-02-2011, 14:31
اگه همچین کدی باشه که خیلی به درد میخوره
اما همونطور که بقیه دوستان گفتند من هم که امتحان کردم ارور داد
ممکنه چک کنید که دقیقا edit in cas هست یا چیز دیگه؟

عزیزم من اینو تو سیمز 2 امتحان کرده بودم کار میکرد . البته تو cheat های سیمز 3 هم هست ولی کار نمیکنه مثل اینکه . شرمنده شدم .

رسما هنگ كردم !!!

سلام . من دقیقا 11 ساله سیمز بازی میکنم و طبق تجربه میگم که نصب سیمز 3 خیلی خیلی سخت تر از 2 هست.
برای نصب سیمز 2 باید بعد از نصب هر پک فایل ها کرک رو کپی کنید تو فولدر Bin در محل نصب بازی .
آخر سر هم یه دور خود سیمز 2 رو از سی دی اصلی دوباره کرک کنید . هیچ مشکلی هم پیش نمیاد .

ولی برای نصب سیمز 3 پوست آدم کنده میشه . بازی باید به ورژن مورد نیاز آپدیت بشه . مثلا آخرین ورژنی که من خودم دارم و روش تونستم outdoor living stuff رو بریزم 7.0.55 هست . این فایل های آپدیت موقع نصب بازی اتوماتیک بازی رو به روز میکنن . من خودم همه سیمزها رو از اینجا میخرم چون دیگه همه آپدیت هام به ترتیبه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای سیمز 3 هم کرک رو فراموش نکنید . تا اونجا که من میدونم سیمز 3 اصلی نقش مهمی داره و باید نسخه razor 1911 باشه .
سیستمتون فکر نکنم مشکلی داشته باشه . اگه یه کم بیشتر توضیح بدی که مشکلت چیه بیشتر میتونم کمکت کنم . :20:

ali_metal_357
26-02-2011, 22:38
سلام . من دقیقا 11 ساله سیمز بازی میکنم و طبق تجربه میگم که نصب سیمز 3 خیلی خیلی سخت تر از 2 هست.
برای نصب سیمز 2 باید بعد از نصب هر پک فایل ها کرک رو کپی کنید تو فولدر Bin در محل نصب بازی .
آخر سر هم یه دور خود سیمز 2 رو از سی دی اصلی دوباره کرک کنید . هیچ مشکلی هم پیش نمیاد .

ولی برای نصب سیمز 3 پوست آدم کنده میشه . بازی باید به ورژن مورد نیاز آپدیت بشه . مثلا آخرین ورژنی که من خودم دارم و روش تونستم outdoor living stuff رو بریزم 7.0.55 هست . این فایل های آپدیت موقع نصب بازی اتوماتیک بازی رو به روز میکنن . من خودم همه سیمزها رو از اینجا میخرم چون دیگه همه آپدیت هام به ترتیبه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای سیمز 3 هم کرک رو فراموش نکنید . تا اونجا که من میدونم سیمز 3 اصلی نقش مهمی داره و باید نسخه razor 1911 باشه .
سیستمتون فکر نکنم مشکلی داشته باشه . اگه یه کم بیشتر توضیح بدی که مشکلت چیه بیشتر میتونم کمکت کنم . :20:

اقا دمت گرم اي كاش زودتر اين سايتو بهم ميداد اخه از اتاق بازي خريدم هر چند كه نه وضعيت حملش درست بود نه كيفيتش خير سرش گفتم با پيك بياره يك روز منو معصل كرده !!!

دوست عزيز من از سيمز دو پچ هايي كه دارم رو نصب كردم همه رو هم كرك كردم سيمز دو رو هم باز كرك كردم

وقتي كادر لانچر مياد و ميگه چه پچ هايي رو داري و چي نداري رو پلي كليك ميكنم صفحه سياه ميشه صداي ارور مياد و دوباره مياد تو دكستاپ !!!‌ لا مذهب پيغامم نميده يه چيزي دست گيرمون بشه

سيمز دو رو نصب كنم بسمه سيمز سه پيشكشم

---------- Post added at 10:38 PM ---------- Previous post was at 10:34 PM ----------

شما آخرین پکتون کدومه؟
بله با آپدیت کردن کرک میپره.

ویندوزتون چیه؟ تازه نصب کردید یا قدیمیه؟

دو تا ويندوز دارم ، يكي قديميه كه نمياره ،‌يكي جديده كه اونم نمياره

ويندوز قديميه mrt هست ، ويندوز دوميه Sp3 - هر دو به يه شكل كه توضيح دادم ميشه

راستش دود از كلم داره بلند ميشه از دست اين بازي !!!

واقعا مسخره هست

ویندوز عوض کردم بازی رو نصب کردم بازم لانچر اومد پلی زدم صفحه سیاه شد دوباره برگشت به دکستاپ

رفتم رو یه سیستم دیگم نصب کردم بازی اجرا شد !!! اون سیستمم زیاد قوی نیست رمش دو هست گرافیکش 9500 xfx

گفتم شاید از گرافیکش باشه عوض کردم بازم نشد !!! بخدا دارم ارور میدم تو عمرم همچنین چیزی ندیده بودم

هر دو سیستم سی پی یو 5500 هست .

B.J.U
01-03-2011, 22:00
بچه ها این medival دقیقا کی میاد؟

MobinS
02-03-2011, 14:53
1 فروردین 90

ali_metal_357
02-03-2011, 21:05
موفق شدم !!! هورااااااااااااااا

راه حلش ساده بود !!! یه سون نصب کردم :))

نمی دونم چرا کسی بهم نگفته بود تا حالا که تو سرعتت سیستمت خفن تر از این حرفاست !!!

بابا اکس پی اصلا رم 6 رو ساپورت نمی کنه !! خدایی سرعتم وحشتناک شده :D

چه حالی میدههههههههه

برم بالاخره بازی :D

camry
03-03-2011, 19:26
سیمز کنترل پنل نداره؟؟چه جوری میشه دکمه هارو تغییر بدیم؟؟

linkinpark20
04-03-2011, 16:47
سلام به همگی من بازی رو ریختم آپدیت کردم اما دیگه مثل اینکه کرکش غیر فعال شده چه کار کنم؟تورو خدا بگین

Maggy_P
04-03-2011, 18:46
سلام به همگی من بازی رو ریختم آپدیت کردم اما دیگه مثل اینکه کرکش غیر فعال شده چه کار کنم؟تورو خدا بگین
باید کرک نسخه ی جدید رو دانلود کنید.

linkinpark20
04-03-2011, 21:15
باید کرک نسخه ی جدید رو دانلود کنید.

از کجا باید گیر بیارمش؟آخه دیگه اون منویی که باید بیاد تا ببینم به چه ورژنی آپدیت شده هم باز نمیشه:41:

Arrowtic
04-03-2011, 21:29
آقایان یه آموزش کامل آپدیت میذارید؟(پست اول قدیمیه!یه سوال:من اگه به جای ورژن 1.x به 6.x آپدیت کنم بازهم فایل های دیگرو که تو پسته اوله مثل patchfix باید دان کنم؟)

Maggy_P
05-03-2011, 11:54
از کجا باید گیر بیارمش؟آخه دیگه اون منویی که باید بیاد تا ببینم به چه ورژنی آپدیت شده هم باز نمیشه:41:
الان بازی روی سیستمم نصب نیست ولی یادمه توی پوشه ی bin فکر کنم یک فایل text بود که توش ورژن فعلی بازی رو میزد.
+
توی properties فایل هم باید نوشته شده باشه.

(پست اول قدیمیه!یه سوال:من اگه به جای ورژن 1.x به 6.x آپدیت کنم بازهم فایل های دیگرو که تو پسته اوله مثل patchfix باید دان کنم؟)
بله باید دانلود کنید.
منظورتون از قدیمی بودن پست اول چیه؟ لینکها قدیمین ؟؟

Arrowtic
05-03-2011, 13:14
نه ورژن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

linkinpark20
05-03-2011, 15:11
تو پوشه bin همچین چیزی رو ندیدم یک سری فولدر هست که معلوم نیست چین؟

p30worldapm
06-03-2011, 23:01
من world adventures رو نصب کردم. حالا که می خوام HIGH END LOFT رو نصب کنم این میاد:

چی کار کنم؟

Maggy_P
08-03-2011, 12:48
نه ورژن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
باشه. چند وقت دیگه لینک های جدید رو توی پست اول آپدیت میکنم.

تو پوشه bin همچین چیزی رو ندیدم یک سری فولدر هست که معلوم نیست چین؟
خب توی properties لانچر بازی رو ببینید باید نوشته باشه ورژن رو.

من world adventures رو نصب کردم. حالا که می خوام HIGH END LOFT رو نصب کنم این میاد:

چی کار کنم؟
شما یک بار بازی رو ناقص نصب نکردید احیانا؟؟ منظورم همین پک جدیده که دارید نصب میکنید.

p30worldapm
08-03-2011, 14:15
نه
چند بار تا حالا همش رو پاک کردم دوباره از اول نصب کردم ولی هر دفه همین پیغام رو می ده!

NANarges
08-03-2011, 14:43
سلام
این فایلتون دانلود نمیشه،یعنی توی سایتش که می گه همچین چیزی نیست توی اینترنت دانلود منیجرم که کپی می کنم آدرسشو فقط یه صفحه اچ تی ام ال سیو می کنه نه فایل زیپ شده رو
این آدرسه بود
خواهشا جواب بدین!

sina1100
08-03-2011, 23:12
من هركار ميكنم نميتونم هيچ مود پكيجي نصب كنم. تو همين تاپيك و سايتاي ديگه خوندم كه بايد پوشه ي mods و packages رو خودمون ايجاد كنيم اما مشكل اينه كه من نميدونم كجا! همه جا گفتن تو روت اصلي بازي ولي آدرس روت اصلي بازي من گويا با بقيه متفاوته اينجوريه:
C:\Program Files (x86)\BT\The Sims 3\Game\Bin
كسي ميدونه من بايد اون پوشه ها رو دقيقا كجا بسازم؟ اصلا بايد چيكار كنم؟
ضمنا ويندوز من 7 و نسخه 64 بيتي هست.

Maggy_P
11-03-2011, 20:20
من هركار ميكنم نميتونم هيچ مود پكيجي نصب كنم. تو همين تاپيك و سايتاي ديگه خوندم كه بايد پوشه ي mods و packages رو خودمون ايجاد كنيم اما مشكل اينه كه من نميدونم كجا! همه جا گفتن تو روت اصلي بازي ولي آدرس روت اصلي بازي من گويا با بقيه متفاوته اينجوريه:
C:\Program Files (x86)\BT\The Sims 3\Game\Bin
كسي ميدونه من بايد اون پوشه ها رو دقيقا كجا بسازم؟ اصلا بايد چيكار كنم؟
ضمنا ويندوز من 7 و نسخه 64 بيتي هست.
خب این مشکل رو هم قبلا یک سریا داشتن. شما نسخه ی اصلی سیمز رو ندارید. اون شرکتی که ازش بازی رو خریدید ، بازی رو دستکاری کرده
+
پوشه ی Mod رو باید توی فولدر سیمز 3 درست کنید. همون جایی که بازی نصب شده. با توجه به توضیح خودتون میشه اینجا :
C:\Program Files (x86)\BT\The Sims 3

B.J.U
11-03-2011, 20:24
اینO.L.S چه چیز هایی به بازی اضافه میکنه؟
فقط جکوزی و .. هست یا ویژگی هایی هم اضافه میکنه؟

sorna2
13-03-2011, 21:52
طریقه درست کردن پوشه Mods ( روش قدیمی )

تمام فایلهایی که Extension انها package میباشد باید در پوشه Mods/Package گذاشته شود ولی از ان جایی که تنها ساختن پوشه Mods کفایت نمی کند و باید فایل های دیگری نظیر Resource.cfg و d3dx9_31.dll نیز در جای مناسب نصب شود بهترین راه دریافت فایل کوچک framework.zip با حجم 32KB است .پس از دریافت انرا اکستراکت کرده و تمام محتویات پوشه framework را در ادرس زیر کپی کنید .

C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3
و در ویندوز 64 بیتی در
C:\Program Files (x86)\Electronic Arts\The Sims 3

حالا تمام فایلهایی که Extension انها package میباشد باید در پوشه Mods/Package گذاشته شود مثل ادرس زیر :
C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Mods\Packages

در صورتیکه از نسخه های دیگر Sims 3 مثل World Adventures و Ambitions و Late Night و یا ... استفاده میکنید فایلهای package را فقط در پوشه Mods/Package اخرین نسخه بازیتان نصب کنید مثلا اگر اخرین نسخه بازی شما Late Night است فایلهای package باید در ادرس زیر نصب شود .
C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3 Late Night\Mods\Packages

ادرس دانلود framework.zip

طریقه درست کردن پوشه Mods ( روش جدید )

این روش ساده تر است و بیشتر توصیه شده

1 - در ادرس زیر یک پوشه به نام Mods درست کنید

C:\Users\...\Documents\Electronic Arts\The Sims 3

2 - یک پوشه بنام Packages داخل پوشه Mods درست کنید

3 - فایل resource.cfg را داخل پوشه Mods کپی کنید

لینک دانلود فایل resource.cfg

در لینک زیر هم کاملا توضیح داده شده است .

ولی اگر پوشه Mods را به روش قدیمی ساخته اید باید ابتدا انرا به طریقی که در این لینک توضیح داده شده پاک کنید .

MobinS
16-03-2011, 19:24
خبر خوش برای سیمز باز ها.
The sims 3 : Medieval ریلیز شد.

Crawling In MySkin
16-03-2011, 19:45
امروز 16 مارسه
تاریخ ریلیز این بازی 22 مارسه
چجوری امروز ریلیز شده؟

MobinS
16-03-2011, 21:36
دیگه زودتر لیک میشه. من توی یک سایت خارجی خوندمکه لیک شده.
لینک هم پیدا کردم میذارم.

mohammad8711
23-03-2011, 18:44
سلام
سرانجام The Sims Medieval هم کرک شد و لینکش برای دانلود تو نت اومد
The Sims Medieval is a new stand-alone game یعنی اصلا ربطی به سیمز 3 نداره و برای بازی کردن The Sims Medieval نیازی به نصب کردن Sims3 ندارید ! البته برای ساخت این بازی از موتور Sims3 استفاده شده
حالا نمی دونم نیازی به تاپیک جدید برای این بازی هست یا در همین تاپیک می تونیم درباره این بازی بحث کنیم!
من خودم بازی رو دانلود کردم ولی هنوز فرصت نکردم بازی کنم ولی بازی بدون هیچ مشکلی اجرا میشه
اینم لینک دانلود بازی با کرک RELOADED برای دوستانی که می خوان دانلود کنند (خودم همین لینک ها رو دانلود کردم و 100% سالم هستند)

The Sims: Medieval (c) Electronic Arts Inc.

03/2011 :..... RELEASE.DATE .. PROTECTION .......: Custom
1 :.......... DISC(S) .. GAME.TYPE ........: Family

Developed by the award-winning The Sims studio, The Sims Medieval is a new
stand-alone game offering a fresh setting, a new look, an exciting new set of
features gameplay mechanics, and all-new features.The Sims Medieval lets you
experience the medieval era with Sims you create and control: kings, queens,
knights, wizards, spies, blacksmiths, merchants, bards and many more. You
will create heroes, choose quests, build your kingdom, and create epic tales
full of drama, romance, conflict and comedy.Built with next-gen Sims tech and
features:A world of Sims filled with stories, adventures, romance, drama and
comedyEnhanced environment and character graphics, lighting, and gameplayRich
dramatic medieval setting:Experience epic stories of the age, full of drama,
fantasy, conflict, comedy, romance, and intrigueHeroes:Create Hero Sims and
build up their skills and send them on epic questsQuests:Drive your kingdomÆs
story - Good or evil, cruel or kind, romantic or warlikeKingdom
Building:Start with an empty field and build up your kingdom, deciding its
ultimate ambition and working to achieve its destinyDiving in a bit
deeper:The Sims Medieval offers Achievements to reward you for your skill in
reaching your ambitions and completing your Quests.The Sims Medieval allows
you to play every Hero Sim in your kingdom, not just the Sims in one
household.There is a magic system, and your wizard will learn a variety of
powerful spells.There is a crafting system, allowing your blacksmith to forge
weapons of varying quality and physician to create cures for a variety of
ailments.There is a diplomatic system, allowing you to negotiate trade and
declare war on surrounding kingdom.The objects your Sims will interact with
rangefrom profession-oriented objects like the Blacksmith's forge and anvil
and the PhysicianÆs operating table to medieval food-preparation objects such
as a roasting spit and cook-pot hanging over a fire.The buildings are
custom-crafted for each profession, from the MonarchÆs Great Hall in the
castle to the Tavern for the Bard to the WizardÆs Tower.The art style is
painterly, with a hand-crafted look to befit the medieval setting.And yes,
there is fishing.

1. Unrar.
2. Burn or mount the image.
3. Install the game and use the keygen when asked for a serial.
4. Copy over the cracked content.
5. Play the game.
6. Support the software developers. If you like this game, BUY IT!

NOTE!
If you start the game without copying over crack first it wont work.
To solve it you just have to rename the .ex_ to .exe and it should be fine.

mormorak
26-03-2011, 20:26
آقا من سیمز3 رو نصب کردم از خود سایتش آپدیتش بکنم یا نه؟

Crawling In MySkin
27-03-2011, 00:04
از خود سایتش آپدیت بکنی؟
منظورت اینه که از خود لانچر ؟ (launcher )آپدیت کنی
آره اگه میخوای چیزای جدیدی بیاد ولی باید کرکشم پیدا کنی
ولی اگه هدفت فقط نصب کردن پک های مکمله که نیاز نیست تا آخرش بری تا 1.0.6.31 هم بری کافیه که روشش قدیمیش بود ما یه زمانی میزاشتیم الآن دیگه کار نمیکنه بخواید دوباره آپدیت کنید
یه روش جدید هست که مگی خانوم گذاشتن صفحه ی اوله انشاءالله اون کار کنه

Gregar
27-03-2011, 19:48
آقا من سیمز3 رو نصب کردم از خود سایتش آپدیتش بکنم یا نه؟

اگه منظورت بدون اکسپنشن هاش هست که یه دونه اپدیت بیشتر نداره اگه exe اش رو بگیری میتونی بعدا هم دوباره نصب کنی . چون با نصب دوباره بازی از بین میره .

bushido
29-03-2011, 13:42
رمزی وجود داره که بشه مهارتها رو افزایش داد؟

bushido
31-03-2011, 15:52
چیزی نیست که بشه باهاش مهارتهارو در سیمز افزایش داد؟

camry
31-03-2011, 21:20
شما میتونید رمز testingcheatenabled true رو بزنید
بعد شیفت رو بگیریدو روی صندوق پست خونتون کلیک کنید بعدش دیگه خودتون میگیرید!
البته این برای افزایش مهارت ها نیست
فقط میتونید شغلتونو ببرید سطح بالا یا با همه دوست شید یا...
.........
اگرهم کسی رمزی برای افزایش مهارت ها میدونه به منم بگه
ممنون

sorna2
01-04-2011, 14:52
چیزی نیست که بشه باهاش مهارتهارو در سیمز افزایش داد؟

با این مود میشه مهارتها را اضافه کرد و خیلی کارهای دیگه

ای لینک مال اخرین اپدیت هست یعنی اینها
Current mod compatibility:
Base-Game Patch 1.17, 1.18, 1.19
WA Patch 2.12, 2.13, 2.14
HEL Patch 3.8, 3.9, 3.10
AMB Patch 4.5, 4.6, 4.7
FL Patch 5.2, 5.4, 5.5
LN Patch 6.0, 6.1, 6.2
OL Patch 7.0

اگه بازیت اپدیت نیست ورژن مناسب را از این جا پیدا کن

IMAP
02-04-2011, 18:58
سلام به همه
من نمیدونم این Medieval رو بازی کردین یا نه یا اگه بازی کردن نظرتون درموردش چی بوده اما نظر منو به عنوان کسی که بقیه سیمس ها رو هم دیدم رو جلب نکرد حالا کلا من وقتی دارم بازی میکنم و میخوام سیو کنم این پیغام رو میده

درسته میدونم که میگه در طول مراحل آموزشی سیو بازی غیر فعال است اما من مراحل آزمایشی رو همون اول خروج زدم با اون حال بازم این وضعه منه حالا 2 تا خواهش
1.کی سیو بعد مراحل آموزشی رو داره که بهم بده
2.کی راه حلی برای این مسئله داره که بهم بگه
ممنون میشم اگه کمک کنید

IMAP
03-04-2011, 18:39
سلام به همه
من نمیدونم این Medieval رو بازی کردین یا نه یا اگه بازی کردن نظرتون درموردش چی بوده اما نظر منو به عنوان کسی که بقیه سیمس ها رو هم دیدم رو جلب نکرد حالا کلا من وقتی دارم بازی میکنم و میخوام سیو کنم این پیغام رو میده

درسته میدونم که میگه در طول مراحل آموزشی سیو بازی غیر فعال است اما من مراحل آزمایشی رو همون اول خروج زدم با اون حال بازم این وضعه منه حالا 2 تا خواهش
1.کی سیو بعد مراحل آموزشی رو داره که بهم بده
2.کی راه حلی برای این مسئله داره که بهم بگه
ممنون میشم اگه کمک کنید
جمیعا زحمت کشیدین خودم مشکل سیو رو حل کردم حالا اگه مشکلی نیس در این مورد هم یه کمکی کنید بهم که توی مدیوال اگه کسی ازدواج هم کنه کنترل خانوادش دست خودش نیس؟
امیدوارم اینو هم مثه بالایی جواب بدین

Crawling In MySkin
03-04-2011, 19:04
ارث پدر که طلب نداری شاید کسی ندیده باشه تاپیک رو یا بلد نباشه یا بازی نکرده
در کل این بازی زیادی کوئستیه آدم میمونه داره سیمز بازی میکنه یا wow ولی اونقدر ها هم بد نیست
کوئست ها هم به این شکله که هر کوئست یک شخص مخصوص و اگه کوئست پیشرفته باشه یه سری آدم دیگه رو میتونی کنترل کنی در حین کوئست
پس کنترل خانواده دست خودش نیست

h_r_v
03-04-2011, 23:01
سلام.من کل سیمز3 با پک هاش رو نصب کردم ولی وقتی میخوام از طریق شرتکات late night واردبازی بشم لانچر پیغام میده که نسخه سیمز اصلی همخونی نداره.چاره اش چیه?
ورژن سیمز اصلی : 1.7.9.002002
چی کار کنم?! تورو خدا کمک کنید

B.J.U
03-04-2011, 23:02
از طریق شرتکات های دیگه چی؟

h_r_v
04-04-2011, 05:23
یعنی از طریق ایکونی که توی دسکتاپ هست دیگه. کمک کنید لطفا.

h_r_v
04-04-2011, 05:30
دوستان طبق توضیحات ایت لینک :

برای اجرای late night باید ورژن سیمز اصلیم 1.17 باشه . مال مم الان 1.7 هست. از سایت simprograms پچ 1.7.9 to 1.8.25 رو دانلود کردم ولی موقع نصب ارور میده.ممنون میشم راهنمایی کنید چجوری باید نصب کرد پچ رو

mohammad8711
04-04-2011, 09:42
دوستان طبق توضیحات ایت لینک :

برای اجرای late night باید ورژن سیمز اصلیم 1.17 باشه . مال مم الان 1.7 هست. از سایت simprograms پچ 1.7.9 to 1.8.25 رو دانلود کردم ولی موقع نصب ارور میده.ممنون میشم راهنمایی کنید چجوری باید نصب کرد پچ رو
وقتی بازی کرک شده باشه نمیشه بازی رو آپدیت کرد
شما باید فایل های اورجینال رو جایگزین فایل های کرک کنید و بعد از آپدیت کردن دوباره بازی رو کرک کنید ( با کرک جدید )

IMAP
04-04-2011, 11:33
ارث پدر که طلب نداری شاید کسی ندیده باشه تاپیک رو یا بلد نباشه یا بازی نکرده

مگه من با لحن بدی صحبت کردم یا حرف بدی زدم که این جمله رو نوشتین
اگه با لحن بدی صحبت کردم هم از همه معذرت میخوام اما جمله شما هم همچین درس نیس ها!:13:

h_r_v
04-04-2011, 11:36
این سیمزی که من خریدم اصلا کرک نمیخواد.. یعنی بعد از نصب واردش میشم.. اگه فایل اصلی سیمز رو دارید بدید من کپی کنم تو فولدر.
اگر هم میشه یه کرک معتبر معرفی کنید

بالاخره نصب شد.یک سوال..اگر خانواده ام توی twinbrook باشه نمیتونن برای تفریح برنbridgeport?!
یک سوال دیگه ... نمیشه چندنفر توی یک ساختمان ولی واحد های متفاوت زندگی کنند!? توی bridgeport رو میگم.

Maggy_P
04-04-2011, 19:59
بالاخره نصب شد.یک سوال..اگر خانواده ام توی twinbrook باشه نمیتونن برای تفریح برنbridgeport?!
یک سوال دیگه ... نمیشه چندنفر توی یک ساختمان ولی واحد های متفاوت زندگی کنند!? توی bridgeport رو میگم.
نه. مسافرت فقط به سه کشور ، چین ، فرانسه و مصر امکان پذیره
اونم نمیشه. توی سیمز 2 این امکان وجود داشت ولی اینجا نمیشه.

h_r_v
05-04-2011, 13:06
وقتی که یک گروه مـــوسیقی میسازیم چجوری باید بریم اهنگ بخونیم .. اونطوری که من فهمیدم باید صبر کنی تا تلفن زنگ بزنه تا بهت فرصت بده?!

h_r_v
06-04-2011, 18:16
اکسپنشن پک بعدی اسمش Generations خواهد بود که بیشتر به گروه های سنی کودکان و نوجوانان پرداخته و یکی از قابلیت های جالبی که اضافه شده موی بدن یا همون body hair میباشــــــد

MobinS
06-04-2011, 19:08
بچه ها medieval رو کسی دانلود کرده؟ لینکشو 3 صفحه پیش دیدم. حجمش چقدره؟

daren
06-04-2011, 19:16
اکسپنشن پک بعدی اسمش Generations خواهد بود که بیشتر به گروه های سنی کودکان و نوجوانان پرداخته و یکی از قابلیت های جالبی که اضافه شده موی بدن یا همون body hair میباشــــــد

مرسی
میشه یکم اطلاعات بیشتری بدی؟:10:

mohammad8711
06-04-2011, 20:32
بچه ها medieval رو کسی دانلود کرده؟ لینکشو 3 صفحه پیش دیدم. حجمش چقدره؟
حجمش تقریبا 5 گیگه ، من خودم اون لینک ها رو دانلود کردم و الان هم دارم بازی می کنم
برای نصب بازی هم سریال نامبر نیاز هست که می تونی از این استفاده کنی :

Sara
07-04-2011, 00:04
سلام
من ویندوز رو که عوض کردم و میخوام دوباره سیمز رو نصب کنم به مشکل برخوردم:
سیمز رو بدون مشکل نصب میکنم اما برای پک امبیشن میگه که باید بازی آپدیت شه و شروع میکنه دانلود کردن آپدیت ها که خب حجمش زیاده . با توجه به توضیحات برای آپدیت توی تاپیک هم بازی رو آپدیت کردم . اما بازم موقع نصب امبیشن میگه بازی آپدیت نیست ولی اینبار اگه بهش اجازه بدی بازی رو آپدیت کنی ارور میده و نمیتونه آپدیت کنه که فکر میکنم به خاطر کرک شدنش باشه.
اگه راهنمایی کنین ممنون میشم .
ویرایش : مشکل حل شد ! کرکش نکردم وی پی ان رو اکتیو کردم خودش آپدیت کرد اما جالب اینه که انگار از فایلهای آپدیت قبلی که حدود صد مگ میشد استفاده کرد چون بلافاصله پیغام داد بازی آپدیت شد .

h_r_v
07-04-2011, 06:07
این لینک را برای اطلاعات بیشتر دنبال کنید

Hossein813
07-04-2011, 07:15
لينك دانلود كل بازي رو دارين بدين ؟ خيلي لازم دارم

h_r_v
07-04-2011, 23:12
سلام.دوستان این سیمزی که من دارم همش توی بازی یه جورایی گیر میکنه.. یعنی زمان جلو نمیره بعد کیبرد هم کار نمیکنه ولی موس کار میکنه ولی وسایل تکون میخورند ولی سیمز ها تکون نمیخورند.. کسی راه حلی سراغ داره..?! اعصاب ادم رو میریزه بهم..

MERLIN_BOZORG
09-04-2011, 14:51
سلام
دوستان من بازی sims 3 رو خریدم
رو پکش نوشته
Expansion pack
و وقتی نصب می کنم 4 تا sims 3 جدا از هم نصب میشه با اسمهای مختلف مثلا یکیش SIMS 3 یکی دیگش Sims 3 deluxe Edition اینا چه فرقی با هم می کنن؟؟؟
کدومو بازی کنم بهتره؟؟
بعد اینکه چطوری لباس های جدید و مدل مو های جدید رو آپدیت کنم؟؟؟

MountainGnome
09-04-2011, 19:00
سلام من medival و امروز گرفتم نميدونم مشكلش چيه تو بازي وقتي رو عكس كاراكترم كليك ميكنم ميپره بيرون
كسي ميدونه مشكلش چيه؟
يه كرك سالم با لينكشو بزارين ممنون ميشم

kingstreet
09-04-2011, 21:30
سلام خدمت دوستان من میخوام اینو آپدیت کنم الان ورژن 1.0.615.00107 هست و بعد از آپدیت به نسخه 1.19.44.010002 تبدیل میشه میخوام بدونم مشکلی که نداره آپدیتش کنم؟

bahar1374
10-04-2011, 15:31
اینجا چه قدر تغییر کرده وقتی من نبودم:)

mohamad021
11-04-2011, 17:46
دوستان من خوراکم سیمز بود ها ولی هیچی از این نسخه متوجه نشدم کلا هدم ماچیه تی بازی باید چیکارها بکنیم ؟؟؟من یه کاراکتر ساختم رسوندمش لول دو ولی افرادم منو انداختن توی سیاهچال و بعدشم مردم
چیکار کنم؟؟؟

---------- Post added at 06:46 PM ---------- Previous post was at 06:46 PM ----------

سلام من medival و امروز گرفتم نميدونم مشكلش چيه تو بازي وقتي رو عكس كاراكترم كليك ميكنم ميپره بيرون
كسي ميدونه مشكلش چيه؟
يه كرك سالم با لينكشو بزارين ممنون ميشم
شما باید اپدیت بازی رو نصب کنید
توی دی وی دی که خریدین دنبالش بگردین باید باشه اونجا

radar khoob
12-04-2011, 16:33
ببخشيد من وقتي سيمز مديوال رو ريختم اين ارورر رو داد. This application has failed to start because MSVCP100.dll was not found لطفا اگه ميتونيد اين فايل رو اپلود كنيد

MobinS
12-04-2011, 16:50
ببخشيد من وقطي سيمز مديوال رو ريختم اين ارورر رو داد. This application has failed to start because MSVCP100.dll was not found لطفا اگه ميتونيد اين فايل رو اپلود كنيد
اولا "وقتی" این طوری نوشته میشه.
ثانیا اینم فایل. دانلودش کن بریز توی مسیر بازی :

radar khoob
12-04-2011, 18:22
اولا "وقتی" این طوری نوشته میشه.
ثانیا اینم فایل. دانلودش کن بریز توی مسیر بازی :

اقا درستش كن آبروم رفت الآن همه به من مي خندن.بعد لينك خراب بود و از يك جا ديگه دانلود كردم بايد تو كجا بريزمش؟

Sir.AShkaN
12-04-2011, 21:24
خسته نباشید
من یه مشکلی دارم با مدیوال
وقتی شخصیت رو انتخاب میکنم میره داخل کاخش
میگه furnish کنم
بعذش که میخوام با شخصیتش بازی کنم دکمه شروع بازیش خاموش فقط میشه خونه رو وسایلشو عوض کرد و رو pause مونده نمیشه بازی کرد

matin_vv
13-04-2011, 08:55
دوستان سلام.
کسی کرک یا سریال سالم از بازی اصلی داره؟

mohamad021
13-04-2011, 09:51
خسته نباشید
من یه مشکلی دارم با مدیوال
وقتی شخصیت رو انتخاب میکنم میره داخل کاخش
میگه furnish کنم
بعذش که میخوام با شخصیتش بازی کنم دکمه شروع بازیش خاموش فقط میشه خونه رو وسایلشو عوض کرد و رو pause مونده نمیشه بازی کرد

شما باید برای کاراکترت یک کوئست یا همون معموریت انتخاب کنی تا وارد بازی بشه

-----------------------

یه سوال
چطوری میشه سرزمینهای دیگه رو بیاریم زیر سلطه خودمون؟؟؟توی این بازی میشه به سرزمینهای همسایه حمله کرد؟؟؟

frnsh
16-04-2011, 21:13
سلام دوستان
منم سیمز Medieval رو دانلود و نصب کردم.
موقعی که سریال خواست، همینطوری تو نت سرچ کردم و شانسی زدم. وقتی میخواستم بازیو اجرا کنم، میگفت دیویدی بذار و بعد فهمیدم مشکل از کرک بوده.
چون تازه آپدیتش کردم، نمیشه بازیو از نو نصب نکنم و کرکش رو یه جوری درست کنم؟
مرسی

Sara
17-04-2011, 01:58
سلام
من از یه خونه خوشم اومده .اما برای فروش نیست که بتونم بخرم . یه نفر هم توی اون خونه ساکنه . هیچ راهی نیست بتونم اون خونه رو داشته باشم ؟:D

Crawling In MySkin
17-04-2011, 12:38
چرا نیست یه گزینه بود که آدم های خونه رو تخلیه میکرد
ولی یه راه باحال هم هست یکم تایم گیره ولی باحاله
از خانواده ی خودت در بیا با اون بازی کن اون یه نفرو به هر روشی دوست داشتی بکش بعدش خونه رو بخر :دی

Sara
17-04-2011, 12:47
چرا نیست یه گزینه بود که آدم های خونه رو تخلیه میکرد
ولی یه راه باحال هم هست یکم تایم گیره ولی باحاله
از خانواده ی خودت در بیا با اون بازی کن اون یه نفرو به هر روشی دوست داشتی بکش بعدش خونه رو بخر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم یه سیمز ساختم دوست دارم اون بیاد تو این خونه بازی کنه :D
ساکن اون خونه رو هم از اون خونه موو کردم و دوباره برگشتم که سیمز خودمو موو کنم و اون خونه رو بخرم اون خونه برای فروش نیست بازم :D

matin_vv
17-04-2011, 16:23
یک گزینه Kick out داره فکر کنم! ولی کجا هست الان یادم نیست.

Sara
17-04-2011, 22:07
از خانواده ی خودت در بیا با اون بازی کن اون یه نفرو به هر روشی دوست داشتی بکش بعدش خونه رو بخر
مرسی این روش جواب داد :D برای دومین بار عزرائیلم زیارت کردم :d

frnsh
17-04-2011, 23:24
مشکل اساسی کپی نکردن کرک بود!

==
دوستان توی همین Medieval فقط میشه با پادشاه/ملکه بازی کرد؟ شخصیت دیگه نمیشه داشت؟
چطوری کشورگشایی کنم؟ باید مراحل پادشاهی/ملکه ای رو کامل طی کنم؟

frnsh
22-04-2011, 17:26
مشکل اساسی کپی نکردن کرک بود!

==
دوستان توی همین Medieval فقط میشه با پادشاه/ملکه بازی کرد؟ شخصیت دیگه نمیشه داشت؟
چطوری کشورگشایی کنم؟ باید مراحل پادشاهی/ملکه ای رو کامل طی کنم؟

فهمیدم چطور میشه با آدمهای دیگه بازی کرد!
وقتی که با پادشاه/ملکه تعداد زیادی از هدفها رو انجام دادین، مثلا یکیش اینه "The Witch Is Back"، در حینش، level و پول هم میره بالا. یه زمانی میرسه که میتونین قبل از اینکه وارد کاخ بشین، جاهای دیگه ساختمون بسازین، که هر فکر کنم توی همه س ساختمونها بشه با شخصیتش بازی کرد. مثلا بعد از ساختن ساختمون کنار کاخ، میشه با Spy بازی کرد.
:8:

mehdi_vsgh
25-04-2011, 15:39
سلام
یه کمکی بکنید منو تو این بازی....
من تا به حال سیمز بازی نکردم برای همینم زیاد راجع بهش نیمدونم
مثلا الان کنار عکس سیمزم پایین سمت چپ عکس دوتا شمشیر اومده یعنی باید چه کار کنم و چطوری؟
اگه ممکنه کمکم کنید
The Sims™ Medieval

بعد چرا نمیتونم سیو کنم بازیو میگه تو حالت toturial امکان سیو کردن نیست.....

frnsh
25-04-2011, 18:06
سلام
خب روش موس رو نگه دارین، مینویسه باید چیکار کنین. (البته اگه منظورتون همون وظایفه)
باید Tuturial رو تموم کنین تا بعد یه بازی جدید شروع کنین، بعد میشه سیوش کرد

mehdi_vsgh
26-04-2011, 21:06
خوب حداقل یه راهنمایی کنید که تو این بازی باید به چه چیزایی حواسم جمع باشه و چکار کنم؟؟
یعنی فقط تو این بازی باید ببینم کنار تصویر سیمزم چی میاد برم اون کارو انجام بدم؟؟ کل بازی همینه؟

frnsh
26-04-2011, 23:16
نه کلش همین نیست.
منم اولش همین فکرو کردم. بعد دیدم با اینکه، وظیفه ی اصلی انجام دادن همیناس که میاد، ولی خیلی انتخاب و حتی فکر کردن هم داره! بعضی کارایی که باید انجام بدیم، باید ببینیم کجا و چطوری باید انجامش داد.
بعد از یه مدت هم که با پادشاهه و چند نفر دیگه بازی کردین، میشه همزمان با چندتا بازی کرد واسه یه هدف. به نظرم اینش جالبه.

البته هنوزم من دنبال یه نکته ی خیلی خاصتر میگردم

mehdi_vsgh
28-04-2011, 17:05
الان toturial رو تموم کردم
امروز داشتم میخواستم بازی رو بیارم وقتی اومد بازی دکمه Live mode خاموش بود و فقط در حالت kingdom mod فعال بود
چرا؟

tannaz21
28-04-2011, 22:19
این msvcp100dll رو که گرفتیم کجا باید بریزم ...؟؟؟؟

frnsh
29-04-2011, 13:31
خب باید یه سناریو انتخاب کنین که بازی کنین.
وقتی کسی رو ساختین یا با همون پادشاه یا ملکه خواستین بازی کنین، باید همینکارو کنین. وارد اون قسمت که نوشته Furnish نشین و همون موقع که توی Kingdom mode هست، یه سناریو رو از اون شکله که شبیه دفتره انتخاب کنین.

به نظرم اگه دوست داشته باشین که هرچی میگه رو انجام بدین، از بازی خوشتون میاد اگه نه، اصلا خوشتون نمیاد! چون از اول تا آخر فقط چیزایی که میگه رو انجام میدین و تقریبا اختیاری ندارین

Eshghe_door
30-04-2011, 20:51
بچه ها سلام

من این سیمز قرون وسطی رو گرفتم

و نصب هم کردم

ولی کرکشو فک کنم درست نتونستم انجام بدم

چون وقتی میرم داخل بازی ارور میده که

no game disc found!please insert the sims medieval game disc before proceeding

از کسایی که بازی رو کرک کردن خواهش میکنم کامل بم توضیح بدن که چیکار کنم؟

ممنونم

mehdi_vsgh
01-05-2011, 08:20
بچه ها سلام

من این سیمز قرون وسطی رو گرفتم

و نصب هم کردم

ولی کرکشو فک کنم درست نتونستم انجام بدم

چون وقتی میرم داخل بازی ارور میده که

no game disc found!please insert the sims medieval game disc before proceeding

از کسایی که بازی رو کرک کردن خواهش میکنم کامل بم توضیح بدن که چیکار کنم؟

ممنونم
داخل فایلهای کرک یه فایل به این اسم

اونو تغییر نام بده به شکل
TSM.exe

بعد کپی کن تو فولدر اصلی بازی
همین

Eshghe_door
01-05-2011, 13:13
کردم این کارو

ولی درست نشد

frnsh
01-05-2011, 14:25
بازیو به کل پاک کن، دوباره نصب کن. توی نصب این دفعه اینو بزن:

58W6-C8BN-5MVE-T5MT-JRLD

خودمم با همین نصب کردم.
بعد هم همون کرک رو کپی کن.

Eshghe_door
01-05-2011, 19:59
بازیو به کل پاک کن، دوباره نصب کن. توی نصب این دفعه اینو بزن:

58W6-C8BN-5MVE-T5MT-JRLD

خودمم با همین نصب کردم.
بعد هم همون کرک رو کپی کن.

عزیزم ربطی به این کد نداره که

نمیدونم چرا ولی هرکاری میکنم اون ارور سی دی رو میده

تو یه لطفی کن

یه عکس از اون صفحه ی فلدور بازت بگیر که توش بازی نصبه

منظورم قسمت bin

میخوام ببینم چیا هست اون تو الان

حتما این کارو بکن برام

ممنونم

frnsh
01-05-2011, 23:24
چرا اتفاقا ربط داره، منم همین مشکلو داشتم و همینطوری حل شد.

اینم عکس:

Eshghe_door
02-05-2011, 17:42
دوست خوبم الان نگاه کن

تو این فایلی که شما گذاشتی چیزی به اسم tsm.ex

نمیبینم من!

پس اون کرک رو کجا کپی کردی شما؟

راستی با این کد شما هم نصب کردم

بازم درست نشدا

mehdi_vsgh
02-05-2011, 20:57
دوست خوبم الان نگاه کن

نمیبینم من!

بازم درست نشدا
دقت نمیکنی دیگه
ببین من صفحه قبل بهت گفتم که فایل tsm.ex که تو کرک هست رو تغییر نام بده به
tsm.exe بعد کپی کن تو فولدر برنامه

Amir Hossein
02-05-2011, 22:59
سلام
قبیله و سرزمینو این حرفا چیه
قدیما یه سیمز بود زنو بچه دار میشدیم زندگیمونو میکردیم
الان چند نوع سیمز داریم اسماش چیه

frnsh
03-05-2011, 14:19
دوست خوبم الان نگاه کن

نمیبینم من!

بازم درست نشدا

همین Tsm که ردیف آخر از سمت راست دومیه دیگه. کپی که کنی میفته روی همین.
ای بابا! واسه من اینطوری درست شد. شرمنده نمیدونم دیگه مشکل کجاس.

سلام
قبیله و سرزمینو این حرفا چیه
قدیما یه سیمز بود زنو بچه دار میشدیم زندگیمونو میکردیم
الان چند نوع سیمز داریم اسماش چیه

اون سیمز 2 و 3 بود، ما The Sims Medieval رو بازی میکنیم.
اتفاقا یه جا خوندم به خاطر همین تغییر روشش انقلابی توی سیمزها به پا کرده!

Dark Shine
03-05-2011, 19:29
SetupNew\Setuap.Cpp ( 143 )
برای چیه ؟

Eshghe_door
03-05-2011, 22:51
مرسی من مشکلم حل شد

از همه تون ممنونم:11:

matrix_3s
04-05-2011, 11:17
دوستان تمامی dlc هایی که واسه سیمز 3 اومده رو بگید؟؟؟؟لطفا
باتشکر

mehdi_vsgh
04-05-2011, 11:43
مرسی من مشکلم حل شد

از همه تون ممنونم:11:
همون کاری که بهت گفتم رو انجام دادی دیگه؟

Eshghe_door
04-05-2011, 14:57
همون کاری که بهت گفتم رو انجام دادی دیگه؟

بله:11:

ندیده بودم اون پست شمارو

ممنون

Big-Boss
04-05-2011, 15:05
دوستان تمامی dlc هایی که واسه سیمز 3 اومده رو بگید؟؟؟؟لطفا
باتشکر

dlc اینجا استفاده نمیشه بسته های الحاقی Sims به دو گروه Expansion pack (مراحل اضافه) و Stuff pack (وسایل اضافه) تقسیم میشن + مدها که کار سازندگان مستقل هست.

مراحل اضافه :
World Adventures
Ambitions
Late Night
Generation (تاریخ انتشار : May 31, 2011 )

وسایل اضافه :
High-End Loft Stuff
Fast Lane Stuff
Outdoor Living Stuff

یه سری آیتم ها هم از طریق The Sims 3 Store قابل تهیه هست.

mehdi_vsgh
04-05-2011, 16:10
سلام مجدد با یه سوال
باید یه نوع غذا درست کنم ولی مواد لازمه رو ندارم مثله تخم مرغ و ماهی و پنیر
این ساختمان market هم که رنگش قرمزه و نمیشه ساختش چطوری میتونم اینچیز هارو تهیه کنم؟؟

matrix_3s
04-05-2011, 16:25
dlc اینجا استفاده نمیشه بسته های الحاقی Sims به دو گروه Expansion pack (مراحل اضافه) و Stuff pack (وسایل اضافه) تقسیم میشن + مدها که کار سازندگان مستقل هست.

مراحل اضافه :
World Adventures
Ambitions
Late Night
Generation (تاریخ انتشار : May 31, 2011 )

وسایل اضافه :
High-End Loft Stuff
Fast Lane Stuff
Outdoor Living Stuff

یه سری آیتم ها هم از طریق The Sims 3 Store قابل تهیه هست.
کسی همه ی این بسته هایی رو که اومده رو داره؟؟؟؟؟
حجم هر کدوم چقدره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

frnsh
04-05-2011, 17:58
سلام مجدد با یه سوال
باید یه نوع غذا درست کنم ولی مواد لازمه رو ندارم مثله تخم مرغ و ماهی و پنیر
این ساختمان market هم که رنگش قرمزه و نمیشه ساختش چطوری میتونم اینچیز هارو تهیه کنم؟؟

سلام
خب سمت چپ صفحه، اونجایی که چندتا جا رو نوشته که وقتی کلیک کنی نشونشون میده، مثل Path to village یا judgement zone.
path to village رو بزن، بعد توی مسیرش یه تابلو هست، مثل همون تابلویی که جلوی جنگل هم داره. روش کلیک کنی، یه چیز تو مایه Village shop داره. بزنی طرف میره تا خرید کنه، وقتی رسید لیست چیزایی که تو بازار موجود هستو برات میزنه و میخری.
اون market هم که گفتی، همیشه همه چیز نداره، فقط خوبیش اینه که نسبت به village shop نزدیکتره و هم قیمتهاش ارزونتره.

matin_vv
04-05-2011, 18:37
کسی همه ی این بسته هایی رو که اومده رو داره؟؟؟؟؟
حجم هر کدوم چقدره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Expansion ها که خودشون به اندازه حجم خود بازیند تقریباً.
من Late night رو دانلود کردم، یه 6 گیگی شد

mehdi_vsgh
04-05-2011, 19:00
سلام
خب سمت چپ صفحه، اونجایی که چندتا جا رو نوشته که وقتی کلیک کنی نشونشون میده، مثل Path to village یا judgement zone.
path to village رو بزن، بعد توی مسیرش یه تابلو هست، مثل همون تابلویی که جلوی جنگل هم داره. روش کلیک کنی، یه چیز تو مایه Village shop داره. بزنی طرف میره تا خرید کنه، وقتی رسید لیست چیزایی که تو بازار موجود هستو برات میزنه و میخری.
اون market هم که گفتی، همیشه همه چیز نداره، فقط خوبیش اینه که نسبت به village shop نزدیکتره و هم قیمتهاش ارزونتره.
ممنون
یواش یواش داره از این بازی خوشم میاد....
حالا تا تمام قلق های بازی رو یاد بگیریم طول میکشه

راسی تو این بازی medival امکان ازدواج کردن و بچه دار شدن هم هست یا نه؟

mehdi_vsgh
04-05-2011, 20:46
سلام
میگه باید smortlee stew درست کنی
آموزش ببین، درست کن و بخور
تو لیست غذاهایی که میتونه بپزه اصلا چنین چیزی نیست

قبل از خریدم یادمه بود اسمش ولی الان هرچی میگردم بینش نیست چرا؟

frnsh
04-05-2011, 23:30
ممنون
یواش یواش داره از این بازی خوشم میاد....
حالا تا تمام قلق های بازی رو یاد بگیریم طول میکشه

راسی تو این بازی medival امکان ازدواج کردن و بچه دار شدن هم هست یا نه؟

خواهش میکنم :20:
منم خیلی داشت از بازی خوشم میومد، اما از وقتی یه مرحله پیشرفت کردم و یه شهر دیگه ساختم، دیدم که چقدر داره تکراری میشه! یه کم جدیدا داره حوصله مو سرمیبره.

بله امکانش هست. مثل همون سیمز قبلیهاس.
اگه میخواین این کارو بکنین، فقط سعی کنین کارایی که روزانه میده رو انجام بدین، بعدم کارایی که جزو داستان هست رو هم کم کم انجام بدین. چون اگه انجام ندید، امکان اعدام هست!

میگه باید smortlee stew درست کنی
آموزش ببین، درست کن و بخور
تو لیست غذاهایی که میتونه بپزه اصلا چنین چیزی نیست

قبل از خریدم یادمه بود اسمش ولی الان هرچی میگردم بینش نیست چرا؟

مطمئن هستی که توی یه جا اینو چک کردی؟
آخه هرجایی مثل اجاق یا مثلا همین که یه دیگ روشه، یه چیزای خاصی درست میکنه.
همه ی لیست رو چک کردی؟

Amir Hossein
05-05-2011, 22:33
سلام
من آپدیتی که اول صفحه بود دانلود و یه ج.رایی که خودم نفهمیدم چه جوری ازش استفاده کردم
حالا زبون بازی به صورت وحشتناکی عوض شده
چیکار کنم

mehdi_vsgh
06-05-2011, 09:01
من باز نتونستم اینو پیداش کنم
شما نمیدونی این smortlee stew چطوری تهیه میشه؟

camry
07-05-2011, 13:35
سلام
ببخشید کسی اینجا رمزی برای افزایش مهارت ها نمیدونه
مثلا مهارت نویسندگی بشه ده از ده
؟؟
ممنون

frnsh
07-05-2011, 23:17
سلام
ببخشید کسی اینجا رمزی برای افزایش مهارت ها نمیدونه
مثلا مهارت نویسندگی بشه ده از ده
؟؟
ممنون

سلام

Setxp x ، جای اون x دومی که گذاشتم، عدد رو بدین.

من باز نتونستم اینو پیداش کنم
شما نمیدونی این smortlee stew چطوری تهیه میشه؟

منم الان دیدم توی لیست غذاها نبود. تو سایتهای خارجی یه ذره گشتم، باید یه کتاب در موردش بخونی. اما انگار بعدش بازم مشکل حل نمیشه.
شما از کجا فهمیدی که چه وسایلی میخواد؟
طرفت چه شغلی داره؟ کدوم سناریو؟

mehdi_vsgh
08-05-2011, 20:54
منم الان دیدم توی لیست غذاها نبود. تو سایتهای خارجی یه ذره گشتم، باید یه کتاب در موردش بخونی. اما انگار بعدش بازم مشکل حل نمیشه.
شما از کجا فهمیدی که چه وسایلی میخواد؟
طرفت چه شغلی داره؟ کدوم سناریو؟

اولین سناریو بود فکر میکنم یه کم که جلو رفتیم این اومد

-Albis-
09-05-2011, 18:03
آقا توی medieval توی کوئستی با زنی خوشگل جهت ازدواج آشنا میشیم یا خودمون آسیتن بالا بزنیم ؟ :دی
بعد بعد اینکه همه کوئستا تموم شد چی ؟ پیر میشن اصلا این سیمزا؟

camry
09-05-2011, 19:59
سلام

Setxp x ، جای اون x دومی که گذاشتم، عدد رو بدین.
این رمز که اشتباه هسش!!!!!
شما مطمئن هسین که این رمز درسته؟؟
به هر حال...

frnsh
09-05-2011, 20:57
اولین سناریو بود فکر میکنم یه کم که جلو رفتیم این اومد

شرمنده دیگه نمیدونم باید چه کرد.
گشتم این سناریو رو نداشتم، اگه دیدمش و انجام دادم میام میگم.

آقا توی medieval توی کوئستی با زنی خوشگل جهت ازدواج آشنا میشیم یا خودمون آسیتن بالا بزنیم ؟ :دی
بعد بعد اینکه همه کوئستا تموم شد چی ؟ پیر میشن اصلا این سیمزا؟

تا جایی که من بازی کردم، یه کوئست بود برای زن/شوهر پیدا کردن ملکه/پادشاه!
اما واسه بقیه ندیدم. خودتون باید آستین بالا بزنین! : دی
حالا حالاها کوئست هست تا وقتی که کارای اون مرحله رو انجام بدین، وقتی انجام شد، یه شهر دیگه میسازین با یه هدف دیگه و همچنان کوئست!

این رمز که اشتباه هسش!!!!!
شما مطمئن هسین که این رمز درسته؟؟
به هر حال...

شرمنده من امتحانش نکردم، همینطوری تو سایتهای خارجی دیدمش.

MERLIN_BOZORG
09-05-2011, 22:54
دوستان من نه EA Download manager و نه Sims3 launcher کار نمیکنه چی کار کنم.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

frnsh
10-05-2011, 13:03
دوستان من نه EA Download manager و نه Sims3 launcher کار نمیکنه چی کار کنم.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خب برید توی جایی که بازی رو نصب کردین، توی قسمت game بعد bin و TS3 رو اجرا کنین.
من خودم هیچ وقت از Luncher بازش نمیکنم

Big-Boss
10-05-2011, 13:09
خب برید توی جایی که بازی رو نصب کردین، توی قسمت game بعد bin و TS3 رو اجرا کنین.

چرا لقمه رو میچرخونی؟ :دی
آدرس شورتکات رو به همین مسیر تغییر بده.
من هم هیچوقت از لانچر اجرا نمیکنم.

salazar.basiliska
10-05-2011, 20:01
sims medieval رو بذارم آپدیت شه؟ کرکش هست بعد آپدیت؟ الان کرک میهن دانلود رو بازیه

frnsh
10-05-2011, 20:37
بعد از آپدیت همون کرک قبلی رو کپی کنین جواب میده.

MERLIN_BOZORG
11-05-2011, 18:58

چرا لقمه رو میچرخونی؟
آدرس شورتکات رو به همین مسیر تغییر بده.
من هم هیچوقت از لانچر اجرا نمیکنم.

مشکل من اجرای بازی نیست
مشکل من اینه که فایلهای رو که با فرمت sims3pack هستش وقتی دانلود می کنم و می خوام توی بازی اجراش کنم باید حتما از طریق gamelauncher نصب بشن.الان یه راه حل براش هست که این فایلهارو به فرمت packeage تبدیل کنم اما طول میکشه و بعضی از فایلها مثل یه شهر یا یه خونه رو ممکنه اشتباه کنه .

matrix_3s
12-05-2011, 18:22
مشکل من اجرای بازی نیست
مشکل من اینه که فایلهای رو که با فرمت sims3pack هستش وقتی دانلود می کنم و می خوام توی بازی اجراش کنم باید حتما از طریق gamelauncher نصب بشن.الان یه راه حل براش هست که این فایلهارو به فرمت packeage تبدیل کنم اما طول میکشه و بعضی از فایلها مثل یه شهر یا یه خونه رو ممکنه اشتباه کنه .
منم همچین مشکلی داشتم دوباره نصب کردم و بعده یه مدت دوباره خراب میشه
فشرده کردم فایلهای تو پوشه ی اصلی رو هر وقت خراب میشد میرختم تو همون جا....

-Albis-
19-05-2011, 12:17
توی late night کدوم آپارتمانا جای ماشین دارند ؟

آقا یه سوال دیگه
من یه آپارتمان ساختم . تو فقط این سیمزم هست . اولا اینکه چیکار کنم سیمزای دیگه سر بزنن به خونم.
دومن چطوری همسایه دار شم
مثلا خونه جای شلوغی باشه . (خونه من نه ها آپارتمان)

Big-Boss
19-05-2011, 16:00
توی late night کدوم آپارتمانا جای ماشین دارند ؟

اونایی که پارکینگ دارند.
نداشته باشن هم inventory هست.

آقا یه سوال دیگه
من یه آپارتمان ساختم . تو فقط این سیمزم هست . اولا اینکه چیکار کنم سیمزای دیگه سر بزنن به خونم.
دومن چطوری همسایه دار شم
مثلا خونه جای شلوغی باشه . (خونه من نه ها آپارتمان)

معمولا دوستان و کسانی که میشناسی سر میزنن.
واحد قابل بازی یا قابل رویت دیگه ای در هر یه آپارتمان نیست.(بر خلافThe Sims 2: Apartment Life )

tannaz21
19-05-2011, 18:05
یه سوال داشتم من یه پک از سیمز 3 دارم به اسم world adventure وقتی نصبش میکنم همراهش سیمز 3 هم نصب میشه ..داخل بازی هم میره و مشکلی نداره..فقط میخواستم بدونم بقیه پک های سیمز هم روی این سی دی که دارم میتونم نصب کنم؟؟؟؟:41:

-Albis-
19-05-2011, 21:03
راستی من یه رییس دارم یه زنه هستش (سیمز منم دختره) باهاش رفیقم حتی چند بار woohoo in elavator هم کردم (:دی) اما گزینه Ask for promation نیست کلا . موقعی هم که میاد میزنیم هیچی نمیشه .

moonfairy
20-05-2011, 12:14
سلام
من این بازیو گرفتم 4تا سی دی داره اولیو دومیو 3ومی راحت نصب میشه اما وقتی 3ومیو داره نصب میکنه میگه 4میو بزار وقتی میزارم یکمیشو نصب می کنه بعد وسطاش ارور میده کسی می تونه کمکم کنه؟

frnsh
20-05-2011, 15:06
خب چه اروری میده؟
به نظر من چهارمی رو Image کنین و از روش بخونین. شاید بشه.

Big-Boss
20-05-2011, 16:03
یه سوال داشتم من یه پک از سیمز 3 دارم به اسم world adventure وقتی نصبش میکنم همراهش سیمز 3 هم نصب میشه ..داخل بازی هم میره و مشکلی نداره..فقط میخواستم بدونم بقیه پک های سیمز هم روی این سی دی که دارم میتونم نصب کنم؟؟؟؟:41:

از لانچر بازی ورژن رو ببینید چنده اگه 2 به بالا بود مشکلی نیست.
یه سری هم اومده که اتوماتیک نصب میشه حالا نمیدونم فقط پکی که همراهش هست یا بقیه هم میشه نصب کنی.

moonfairy
21-05-2011, 08:04
خب چه اروری میده؟
به نظر من چهارمی رو Image کنین و از روش بخونین. شاید بشه.
الان بازی کامل نصب کردم اما وقتی می خوام بازی کنم این ارور میده: Unable to start game
error code 345

tannaz21
21-05-2011, 10:25
از لانچر بازی ورژن رو ببینید چنده اگه 2 به بالا بود مشکلی نیست.
یه سری هم اومده که اتوماتیک نصب میشه حالا نمیدونم فقط پکی که همراهش هست یا بقیه هم میشه نصب کنی.

ورزنشو دیدم 1 بود:41:حالا از کجا میتونم ورزن بالاترشو پیدا کنم؟؟؟؟؟؟؟؟/؟؟ از آپدیت کردنشم که سر در نیاوردم:41:حالا چیکار کنم:44:

frnsh
21-05-2011, 14:10
الان بازی کامل نصب کردم اما وقتی می خوام بازی کنم این ارور میده: Unable to start game
error code 345

از لانچر باز میکنین یا از خود فایل اجرای بازی که توی همونجاییه که بازی نصبه؟

moonfairy
21-05-2011, 15:21
از لانچر باز میکنین یا از خود فایل اجرای بازی که توی همونجاییه که بازی نصبه؟
از هرکودوم که باز میکنم همین ارورو میده جفتشو امتجان کردم

gta6767
21-05-2011, 16:20
سلام من اولین باره که دارم سر ی سیمز را یازی می کنم و حالا سیمز 3 را خریدم ویک مرد مجردم بایک زن دوست شدم best friend شدم حالا نمیدونم چجوری بهاش ازدواج کنم کمک کنید لطفا:31:

Big-Boss
21-05-2011, 16:49
ورزنشو دیدم 1 بود:41:حالا از کجا میتونم ورزن بالاترشو پیدا کنم؟؟؟؟؟؟؟؟/؟؟ از آپدیت کردنشم که سر در نیاوردم:41:حالا چیکار کنم:44:

The Sims 3 و The Sims 3 : World Adventure رو بصورت جداگانه تهیه کنید.
اگه فقط ورلد ادونچر بازی میکنید همین نسخه خوبه.

وین رونی
21-05-2011, 17:07
من اگه الآن بخوام برم سیمز 3 رو بخرم باید بگم به من چی بده که کامل کامل باشه؟البته از این آخریه(باستانیه)خوشم نمیاد.اونو نمی خوام