مشاهده نسخه کامل
: The Sims 3 ( راهنمای آپدیت کردن بازی در پست اول)
هه! این sims medieval مثل guild 2 هست! عکساش که کپ همونه!
L.A.MESSI
06-08-2010, 12:35
سلام من همه پکارو نصب کردم یه چندتا سوال دارم
1. برای من بجز اون شهر اولیه که داشت فقط یکی دیگه اضافه شده میخواستم ببینم برای همه همینطوری یا بیشتره؟
2.یضی موقع ها که میخوام سیو کنم اررور میده و کلا سیوم میسوزه البته همیشه یه بک آپ دارم از سیوم که اینطوری میشه ازش استفاده میکنم میخواستم ببینم کسی میدونه مشکل از کجاس؟
3.آیا میشه خونرو به فروشگاه تبدیل کرد؟ اگه یادتون باشه تو سیمس2 یه پک شغل داشت که میشد
4.میشه درمورد AMBITIONS و طرز بازی کردنش یه توضیحی بدید لطفا چون من زیاد چیزی ازش سر در نمیارم.
[QUOTE=L.A.MESSI;5247401]سلام من همه پکارو نصب کردم یه چندتا سوال دارم
1. برای من بجز اون شهر اولیه که داشت فقط یکی دیگه اضافه شده میخواستم ببینم برای همه همینطوری یا بیشتره؟
QUOTE]
ببینم منظور شما همون شهر سیمز3 که ابشار داره؟
اگر منظورتون همون شهره برای من که شهر جدیدی نیومده
در ضمن می خواستم ببینم داخل سیمز3 میشه مثل سیمز2 شهر جدیدی ساخت:question:
Spaniuly
06-08-2010, 13:02
همونطور که می دونید چند ماه دیگه قرار بازی Sims 3 برای کنسول هم ارائه بشه. دیروز باکس شات های کنسولی رو نمایی شد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ها اینم دو تا از عکس های خونهامن :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من همه پکارو نصب کردم یه چندتا سوال دارم
2.یضی موقع ها که میخوام سیو کنم اررور میده و کلا سیوم میسوزه البته همیشه یه بک آپ دارم از سیوم که اینطوری میشه ازش استفاده میکنم میخواستم ببینم کسی میدونه مشکل از کجاس؟
3.آیا میشه خونرو به فروشگاه تبدیل کرد؟ اگه یادتون باشه تو سیمس2 یه پک شغل داشت که میشد
4.میشه درمورد AMBITIONS و طرز بازی کردنش یه توضیحی بدید لطفا چون من زیاد چیزی ازش سر در نمیارم.
1- آره یک شهر اضافه شده ، که مخصوص ambition هست. اگه می خوای بیشتر می تونی دانلود کنی. از این سایت:
2-کجا ارور میده؟ ارور چی میده؟
3- نه نمیشه ، بایدوسایلتونو توی bargain shop شهر بفروشید ، اگه شهرتون این مغازه رو نداشت ، باید توی edit town اینو اضافه کنی.
4- توی این قسمت profession ها اضافه شده که می تونی خودت توی کار خودتو کنترل کنی ، می تونی توی روزنامه ، یا از توی کامپیوتر یا حتی از ساختمون اینا رو پیدا کنی ، البته کارهای اضافه واسه دکتر ها هم اومده . مثل واکسن بزنی و...
---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:17 PM ----------
همونطور که می دونید چند ماه دیگه قرار بازی Sims 3 برای کنسول هم ارائه بشه. دیروز باکس شات های کنسولی رو نمایی شد
اوههههههههههه! واسه پلی استیشن که می زنن لیبل خوشگل می سازن! واسه pc یک چیز در پیت می زنن! چه مملکتیه![COLOR="Silver"]
---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:19 PM ----------
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ها اینم دو تا از عکس های خونهامن :
اههههههههههههه! چه خونه ای! تو برو معمار بشو! تو prefession ها archetict رو انتخاب کن ، آینده خوبی داری!!!
< ممنونم > خونهای زیادی مثل اینارو دارم که همشون از طرح شیشه هستن
این سه تا ساختمان بالایی که میبینید یک نوع هتل هستن و این ماشین هاهم مشتری هامن:5:
خیلی باحاله
در ضمن این ساختمان پاییین شکل همون موزه هه هست که روش دیوارهای قرمز زدم
L.A.MESSI
06-08-2010, 13:46
1- آره یک شهر اضافه شده ، که مخصوص ambition هست. اگه می خوای بیشتر می تونی دانلود کنی. از این سایت:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2-کجا ارور میده؟ ارور چی میده؟
3- نه نمیشه ، بایدوسایلتونو توی bargain shop شهر بفروشید ، اگه شهرتون این مغازه رو نداشت ، باید توی edit town اینو اضافه کنی.
4- توی این قسمت profession ها اضافه شده که می تونی خودت توی کار خودتو کنترل کنی ، می تونی توی روزنامه ، یا از توی کامپیوتر یا حتی از ساختمون اینا رو پیدا کنی ، البته کارهای اضافه واسه دکتر ها هم اومده . مثل واکسن بزنی و...
وسط بازی که میخوام سیو کنم بعضی موقها اررور میده
[QUOTE=camry;5247621]< ممنونم > خونهای زیادی مثل اینارو دارم که همشون از طرح شیشه هستن
این سه تا ساختمان بالایی که میبینید یک نوع هتل هستن و این ماشین هاهم مشتری هامن:5:
خیلی باحاله
در ضمن این ساختمان پاییین شکل همون موزه هه هست که روش دیوارهای قرمز زدم
منم تبریک میگم مخصوصا در مورد عکس اول باید بگم جلوی خونه و پارکینگو فوق العاده زیبا کار کردی.
مهندس یه سوال داشتم من یه خونه ساختم که همه چیش خوبه فقط یه مورد داره نمیدونم چرا وقتی سیمسم میره بیرون و وقتی که بر میگرده بجای درب جلو از درب عقب خونه وارده خونه میشه شما میدونی مشکل از کجاس؟ ولی مهمون میاد از درب جلو میاد؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
A.M.D.D.E.V.I.L
06-08-2010, 14:14
تاحالا به این بازی چند تا پک اومده ؟
فعلا ورژن چند آخرین نسخه ی بازی هست؟
چند تا پک جدید قراره که بیاد (با اسم هاشون)
اون رو نمیشه حل کرد
وقتی بخواد بیاد خونه اینطوری میشه
من یه خونه داشتم که یه اتاق مخفی اونور تر داشت و این حرفا
سیمم میومد خونه میرفت اونجا=))
نمیشه حل کرد متاسفانه
بازی رو دوباره نصب کن مشکلت حل میشه
البته بیشتر این مشکلات از استفاده از رمزی هست که خیلی کار ها باش میشه کرد اون پول نه اون یکی
تاحالا به این بازی چند تا پک اومده ؟
فعلا ورژن چند آخرین نسخه ی بازی هست؟
چند تا پک جدید قراره که بیاد (با اسم هاشون)
3 تا
ambitions/high end loft stuff/world adventures
بازی اصلی ورژنش 1.12 هست و به صورتی که با پک ها باشه 4 و خورده ای
2 تا دیگه میخواد بیاد به همراه یه پک جدا
پک جدا اسمش medivial هست اما اون یکیو نمیدونم یه stuff هست و پک دیگش اسمش late night هست
میشه عکس کامل خونه رو بهم نشون بدین؟
ببینم منظورتون از سیمسم همون ادماتتونن یا نه بازی رو میگین؟
سیمز اسمه بازی
سیم یا sim میشه شخصیت هات
خب اره منم همیشه این مشکل رو دارم مثلا وقتی اونا بر میگردن سیمسم میره داخل حیاط
ببین حتما وقتی داشتی اون خونرو می ساختی اول از اونجا شروع به ساخت و ساز کردی
برای همین سیمسای شما اول میرن اونجا
برای من که این اتفاق افتاده
میبینی که وقتی اونا بر می گردن بالا سمت چپ صفحه عکس خونه رو نشون میده
نه چرا نشه! روی در کلیک کنین و روی
set as front door
کلیک کنین ، اونوقت اون در میشه در اصلی ساختمون! به همین راحتی!
اوه
پس اینه
من میگفتم به چه درد میخوره:دی
دوستان اگر می خواین همه ی عکس های خونه هامو ببینیم به آدرس زیر برین:
پیشنهاد می کنم که همه (مبتدی ها - حرفه ای ها) به این آدرس برن و از ساختمونایی که طراحی کردم لذت ببرند
خوبه کارت خیلی خوبه به نظر من
برو معمار شو تو زندگی واقعی هم=))
ایده های خوبی داری!
راستی بچه ها کد تقلبی برای زیاد شدن مهارت ها نیومده؟
اخه من حوصله ندارم که سیمم برای کارش اینقدر کتاب بخونه :hmm:
L.A.MESSI
06-08-2010, 18:07
نه چرا نشه! روی در کلیک کنین و روی
set as front door
کلیک کنین ، اونوقت اون در میشه در اصلی ساختمون! به همین راحتی!
این کارم کردم بازم از در پشتی وارد میشه عجیبه!!!!!!!!!!
فکر کنم باید اون در رو بردارین و یک در جدید از نوع دیگری رو بزارین
یا دور تا دور پشت خونتون رو نرده بزنید
اون موقع فکر کنم دیگه از در جلویی وارد بشن:31:
لطفا به منم بگین کدتقلبی برای زیاد شدن مهارت ها هست؟
این کارم کردم بازم از در پشتی وارد میشه عجیبه!!!!!!!!!!
مطمئنی اون دری رو که front کردی قفلش نکردی؟؟
---------- Post added at 09:24 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------
پیشنهاد می کنم که همه (مبتدی ها - حرفه ای ها) به این آدرس برن و از ساختمونایی که طراحی کردم لذت ببرند
اونوقت میشه تو این خونه ها زندگی کرد؟؟ :دی چون اینا که همش پنجره و ستونن!
---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------
لطفا به منم بگین کدتقلبی برای زیاد شدن مهارت ها هست؟
همش شده تقلب! چرا همیشه تقلب؟ من تو طول بازی یک بار هم kaching نزدم! حتی اگه لازم هم داشتم پول ، می گرفتم وسیله هامو میفروختم! هیچ وقت سراغ چیت و رمز نرو! :دی
L.A.MESSI
06-08-2010, 19:35
آره مطمئم میگم که عجیبه چون مهمونم که میاد زنگ در جلورو میزنه!
مطمئنی اون دری رو که front کردی قفلش نکردی؟؟
---------- Post added at 09:24 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------
اونوقت میشه تو این خونه ها زندگی کرد؟؟ :دی چون اینا که همش پنجره و ستونن!
---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------
همش شده تقلب! چرا همیشه تقلب؟ من تو طول بازی یک بار هم kaching نزدم! حتی اگه لازم هم داشتم پول ، می گرفتم وسیله هامو میفروختم! هیچ وقت سراغ چیت و رمز نرو! :دی
1.من که فکر نکنم وقتی front بکنی قفل بشه چون من تا حالا چند بار این کارو امتحان کردم
2.چرا نشه! اتفاقا خیلی هم جاداره اگر بخواین می تونم عکسهایی از داخلش هم نشونتون بدم
البته به غیر از اون 3تا اپارتمان
3.منم تا حالا خیلی این کارو کردم ولی دیگه خسته شدم برای همین اینو گفتم دوست خوب:10:
---------- Post added at 09:25 PM ---------- Previous post was at 09:20 PM ----------
آره مطمئم میگم که عجیبه چون مهمونم که میاد زنگ در جلورو میزنه!
ببینم شما اون کاره منو کردی.
مطمئنم که اگر نرده بکشی مشکلت حل میشه :27:
---------- Post added at 09:27 PM ---------- Previous post was at 09:25 PM ----------
متاسفانه نیست:دی
حیف شد به هر حال ممنونم:31:
دوستان میشه طبقه ی دوم یه خونه استخر زد؟
من به جواب سریع نیاز دارم.
بچه ها میگم شما می دونید شهر سیمز چیه؟؟؟ (دربازی)
دوستان میشه طبقه ی دوم یه خونه استخر زد؟
من به جواب سریع نیاز دارم.
بچه ها میگم شما می دونید شهر سیمز چیه؟؟؟ (دربازی)
نمیشه استخر زد.
میشه منظورتون رو واضح تر بگید!؟
یعنی چی شهر سیمز چیه!؟
نمیشه استخر زد.
میشه منظورتون رو واضح تر بگید!؟
یعنی چی شهر سیمز چیه!؟
منطورم اینه که ایا این شهر سیمز در واقعییت وجود داره؟
radar khoob
07-08-2010, 15:36
می تونی این ها رو Thesims3 Package کنی یک user توی Modthesims بزاری حتما دانلودهای زیادی داره.
---------- Post added at 03:36 PM ---------- Previous post was at 03:32 PM ----------
منطورم اینه که ایا این شهر سیمز در واقعییت وجود داره؟
نه وجود نداره
bahar1374
07-08-2010, 21:03
من توی یکی از خبر ها خوندم که احتمالش زیاده داشته باشه
ولی فکر نکنم قطعی باشه. ;)
فعلا من اکانتم تموم شده.
مگر توی سایت های دیگه به صورت رایگان قرار بدن تا اینجا بزارم :46:
خب عزیزم پس هروقت موقعیت به وجود اومد که برام اون مدل مورو بذاری خوشحال میشم
معلومه که وجود نداره!!!!! آخه کدوم شهر این همه جمعیت داره ! (:دی توجه کنید : از افعال معکوس استفاده گردید :دی)
radar khoob
08-08-2010, 13:53
کسی Link دانلود Sims3 رو نداره؟ دی وی دی 1 و 2 ش جدا باشه. Digital Download هم باشه یعنی 107 باشه اخره ورژنش.
دوستان می خواستم بپرسم سیمز جدیدی مثل ambition نیومده؟
نه نیوده! ولی دوتا تو راهه که تا آبان میاد.
late night
fast lane
میگم چه جوری میشه جشن تولد یا عروسی گرفت؟
میگم چه جوری میشه جشن تولد یا عروسی گرفت؟
وقتی روز تولد یک سیمز نزدیک بشه با تلفن گزینه ی برگزاری جشن رو بزنید و از منوی اون جشن تولد رو انتخاب کنید. برای گرفتن جشن عروسی باید حتما نامزد کرده باشید تا گزینش توی منو ظاهر بشه
radar khoob
10-08-2010, 15:14
کسی جواب نداد به من چرا اگه می تونه خوب تورنتش کنه:19:
دی وی دی جدا ندیدم جایی ولی می تونی سرچ کنی توی گوگل :
download the sims 3 torrent
وقتی روز تولد یک سیمز نزدیک بشه با تلفن گزینه ی برگزاری جشن رو بزنید و از منوی اون جشن تولد رو انتخاب کنید. برای گرفتن جشن عروسی باید حتما نامزد کرده باشید تا گزینش توی منو ظاهر بشه
اون کانالی رو که جشن عروسی نشون میده ندیدین
من منظورم اون شکلیه
حالا میشه یک جشن عروسی مثل اون گرفت؟
radar khoob
10-08-2010, 19:55
چرا کسی این تایپیک جوابم رو نمیده کسی این رو نمی بیبنه؟
اون کانالی رو که جشن عروسی نشون میده ندیدین
من منظورم اون شکلیه
حالا میشه یک جشن عروسی مثل اون گرفت؟
نه اون کانال مربوط به جشن های سیمز 2 هست.
توی سیمز 3 فعلا این امکان وجود نداره.
radar khoob
10-08-2010, 22:37
دی وی دی جدا ندیدم جایی ولی می تونی سرچ کنی توی گوگل :
download the sims 3 torrent
Sizeش زیاده خوب
می تونی بخری ، نسخه razor که مطابقت داره با همه ی مکمل ها قیمتش 4900تومن هست که با پس میشه 5500 ، توی یک دی وی دی 8 گیگی ، بدون مشکل!
Senator_Offline
11-08-2010, 09:51
من این بازی نصب کردم کرک کردم بعد update کردمش به ورژن 1.14.11.007017 با کرک اولیه مشکل داره و بازی اجرا نمیشه و کد register میخواد چه کنم.
حالا که 1.14 شده باید کرک بهش بدی خوب
اگه برای همون ورژن نبود کرک بگرد برای آخرین نسخه باشه
میخونه
من تا اونجا که یادمه ورژن 1.11 با کرک 1.9 میخوند
داخل سیمز3 وقتی shift رو میگیری و روی صندق پست دم در کلیک میکنی چندتا گزینه مییاد که یکی از اونا نوشته: (البته باید قبلش یه رمزی رو بزنین تا بیاد)
...make needs
مگه این برای زیاد شدن مهارت ها نیست.!.
پس چرا من هرچی روش کلیک میکنم اتفاقی نمیوفته؟مهارت سیمسم بالا نمیره؟ :angry:
داخل سیمز3 وقتی shift رو میگیری و روی صندق پست دم در کلیک میکنی چندتا گزینه مییاد که یکی از اونا نوشته: (البته باید قبلش یه رمزی رو بزنین تا بیاد)
...make needs
مگه این برای زیاد شدن مهارت ها نیست.!.
پس چرا من هرچی روش کلیک میکنم اتفاقی نمیوفته؟مهارت سیمسم بالا نمیره؟ :angry:
دوست عزیز این گزینه کاری می کنه که نیاز ها پایین نیان و به مهارت ها مربوط نیست:10:
پس کدوم از گزینه ها مربوط به مهارتها میشه؟ :32:
در ضمن force visitor به چه درد میخوره؟
دوستان شما میدونید که در محل کار business باید کدوم یک از مهارتهارو ببرم بالا تا اون شکلک های کاری خوشحال سبز رنگ بشن؟
don mohsen
12-08-2010, 23:01
تو مهرتها گفته که چیو تا کجا می خواین الته سخت کار کردن و ببخشید s*** u*the superior میشه ارتقا داد...
تو مهرتها گفته که چیو تا کجا می خواین الته سخت کار کردن و ببخشید s*** u*the superior میشه ارتقا داد...
ولی من همه مهارتهارو امتحان کردم
هیچ کدومشون مربوط به این کار نبودن
اون اولاش که من ازش یادمه میدونم که مهارت نویسندگی میخواست
FerineFast
13-08-2010, 18:07
سلام به همه دوستان عزیز عشق سیمز به خصوص مرضیه جان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونم در راه جواب دادن به این سوالها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شدید ولی یه لطفی کنید من رو از خوندن 215 صفحه معاف کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه میگم که خسته نشید :
1- کسی لینک فعال یا (جایی برای خرید) این تبدیل کرک Reloaded به Razor سراغ داره ؟ (نخندید بهم که یه سال تاخیر دارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یعنی واقعا هیچکی راه حل کم حجم تری به فکرش نمیرسه برا تغییر یه عدد ؟!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- کلا هرچی پچ هست رو میشه لینکش رو بدین (مستقیم ترجیحا نبود رپیدهم حلاله) یکم زیاده نه؟ : دی
3- این چیه ---> The Sims 3: Create A Sim (اگه ساخت سیم هست به چه دردی میخوره مگه خودش تو بازی این امکانو نداره؟!)
4 - یه توضیح کلی میدید که آنلاین این بازی(اورجینال) چجوریه؟یعنی چه میکنی و در ضمن سرعت بالا میخواد یا نه؟
5- یک چندتا برنامه کاربردی توپ با طرز کارش رو هم از این سایت سیمزسورس معرفی کنید
6- علاوه بر سلامتی شما میشه این پست اول رو هم یکم توش اطلاعات مفید بزارید که مردم نرن بعد 1 سال نسخه Reloaded بخرن (منظورم خودم نیستا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
From : A Computer Whiz [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستت درد نکنه زنده جان ولی ... (اخه چی بگم)
|
|
|
V
ما هنوز جواب نگرفتیما ! حالا بهتر شد :31:
سلام
هست باید یه کوچولو بگردی:دی
این سیم باش میسازه بعد میفرسته تو بازی اصلی
آنلاین نداره
هاه؟!
***fandogh***
14-08-2010, 11:11
سلام بچه ها میخواستم ویندوز عوض کنم نمیخوام save سیمزم بپره:41: میخواستم بپرسم چه کار کنم:20:
L.A.MESSI
14-08-2010, 11:30
سلام بچه ها میخواستم ویندوز عوض کنم نمیخوام save سیمزم بپره:41: میخواستم بپرسم چه کار کنم:20:
برو
Documents/Electronic Arts/The sims3/ save
حالا سیواتو کپی کن بعد که دوباره بازیتو ریختی بریز تت همین آدرس
Documents/Electronic Arts/The sims3/ save
اگر فلش دارین این کارو بکنید
اول باید بری داخل بازی بعد برو داخل یکی از خونهای سیمسات و از اونجا گزینه edit town کلیک کن
و yes save رو بزن و از بازی بیا بیرون برو داخل my computer بالا سمت راست داخل سرچینگ و
بنویس save sims و گزینه save the sims3 رو بزن و اون رو روی فلشتون بریزید :31:
***fandogh***
14-08-2010, 12:41
اگه من این کارو کنم مطمئن هستین save هام تو بازی میاد؟
نکنه نیاد.............................
اگه من این کارو کنم مطمئن هستین save هام تو بازی میاد؟
نکنه نیاد.............................
دوست عزیز من خودم یکبار این کارو کردم :10:
!!!!!!!!!!!!!!!!!
فلش میخواد چیکار
مگه داره فرمت میکنه دستگاهشو
فقط داره win عوض میکنه
که اونم با کاری که LAMESII گفت راه میافته کارت
My Documents/Electronic Arts
ساده ترم میشه
اگه بازی دیگه ای از شرکت EA نداری
فقط خود فایل Electronic Arts رو کپی کن تو یه drive مثلا G یا F یا هر جا خواستی به جز C البته اگه C وین توشه
بعد از نصب وین جدید همین رو کپی کن دوباره توی
My Documents
سلام به همه دوستان عزیز عشق سیمز به خصوص مرضیه جان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونم در راه جواب دادن به این سوالها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شدید ولی یه لطفی کنید من رو از خوندن 215 صفحه معاف کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه میگم که خسته نشید :
1- کسی لینک فعال یا (جایی برای خرید) این تبدیل کرک Reloaded به Razor سراغ داره ؟ (نخندید بهم که یه سال تاخیر دارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یعنی واقعا هیچکی راه حل کم حجم تری به فکرش نمیرسه برا تغییر یه عدد ؟!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- کلا هرچی پچ هست رو میشه لینکش رو بدین (مستقیم ترجیحا نبود رپیدهم حلاله) یکم زیاده نه؟ : دی
3- این چیه ---> The Sims 3: Create A Sim (اگه ساخت سیم هست به چه دردی میخوره مگه خودش تو بازی این امکانو نداره؟!)
4 - یه توضیح کلی میدید که آنلاین این بازی(اورجینال) چجوریه؟یعنی چه میکنی و در ضمن سرعت بالا میخواد یا نه؟
5- یک چندتا برنامه کاربردی توپ با طرز کارش رو هم از این سایت سیمزسورس معرفی کنید
6- علاوه بر سلامتی شما میشه این پست اول رو هم یکم توش اطلاعات مفید بزارید که مردم نرن بعد 1 سال نسخه Reloaded بخرن (منظورم خودم نیستا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
From : A Computer Whiz [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستت درد نکنه زنده جان ولی ... (اخه چی بگم)
|
|
|
V
ما هنوز جواب نگرفتیما !
1- یک جا میشناسم می فروشن ، اگه می خوای بگو برات پیغام خصوصی بدم.
2- مکمله منظورتون؟ منکهمکمل خالی پیدا نکردم ، ولی چند جا دیدم که سیمز و بازیو رو هم دانلود کنی ، مثلا 5 گیگ سیمز رو باید دانلود کنی ، 2 گیگ هم مکمل
3- چند تا لباس جدید میاد فقط ، یک نرم افزاره که سیمزتو می سازی ، بعدش می تونی بری توی بازی و باهاش بازی کنی ، بعضی وقتا می خوای فقط سیمز بسازی نیاز به لود کردن کل بازی نداری ، این واسه اون موقع هاست.
4- آنلاین نداره
5- منظورتونو نفهمیدم ، فارسی بگید ما هم بفهمیم :دی
6-:دی
نه منظورش پتچ هست نه مکمل
پتچشو از خود launcher اش بگیر:دی
radar khoob
14-08-2010, 17:47
آپارتمان؟
آپارتمان اصلا نداره سیمز 3
سیمز 2 هم اصلا نمیشد بسازی
ولی اگه منظورت کلا خونه هست
خونه سقفش 5 طبقست خوب
چرا تو Sims2 می شه باید رمز ChangeLotZoning [residential | community | greek | dorm | secretsociety|hotel|apartmentbase] یک دونه از اینا رو جلوی ChangeLotZoning بزن ساختمونش رو بساز اگه می خوای ساختمون بالای 5 طبقه بسازی این رو بزن setHighestAllowedLevel بعد از Space رو نزن بعد هر عددی بالای 5 رو بزن.
FerineFast
14-08-2010, 18:16
- یک جا میشناسم می فروشن ، اگه می خوای بگو برات پیغام خصوصی بدم.
2- مکمله منظورتون؟ منکهمکمل خالی پیدا نکردم ، ولی چند جا دیدم که سیمز و بازیو رو هم دانلود کنی ، مثلا 5 گیگ سیمز رو باید دانلود کنی ، 2 گیگ هم مکمل
3- چند تا لباس جدید میاد فقط ، یک نرم افزاره که سیمزتو می سازی ، بعدش می تونی بری توی بازی و باهاش بازی کنی ، بعضی وقتا می خوای فقط سیمز بسازی نیاز به لود کردن کل بازی نداری ، این واسه اون موقع هاست.
4- آنلاین نداره
5- منظورتونو نفهمیدم ، فارسی بگید ما هم بفهمیم
6-
یکی بالاخره جواب داد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- الان میگم این پایین
3- خیلی بچاپی هست اگه پولی باشی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- آخه مگه در این دوره زمونه میشه اصل حال به آنلاینه مثلا رفیقت همسایت باشه خداییش خیلی بیشتر جذابیت داره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کار خیلی خیلی سختیه نه دیگه اینقدر ولی حجم دیتای انتقالی اش خیلی زیاد میشد و باید با سرعت بسیار بالا کار میکرد حداقل لن هم میزاشتن ما راضی بودیم :دی
5- به خدا فارسی بود ولی میتونین یکم درمورد برنامه های سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید توضیح بدید(مثلا Fram یه چیزی : دی) اون قبلی رو اصلا فراموش کنید (شتر دیدی ندیدی)(یکم این صفحات رو سرچ کنید میفهمید منظورم چیه فکر کنم برنامه های برای نصب مود روی سیمز باشه)
نه منظورش پتچ هست نه مکمل
پتچشو از خود launcher اش بگیر
آره دقیقا ولی میدونید نیست که ما با سرعت فضایی 12 kbs [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دانلود میکنیم و با یک کلیک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلش دانلود میشه اینکه مجبور شیم هردفعه که نصب میکنیم کلی پچم دانلود کنیم یکم زور داره و در ضمن هی بگه این مد این پچو میخواد اون اونو و ... :31: بنابراین هرکی لینک دانلود هرپچی حتی تورنت رو گیر اورود اینجا بزاره ما هم صواب ببریم
آگه آنلاین میشد بازی کرد که کولاک می کرد ، ولی کلا کار خیلی خیلی سختیه!
خب بازم نگفتی ، در مورد چیش صحبت کنم؟؟
با سلام دوستان،
بعد از كنكوري خواستم واسه پر شدن وقتم يكم Sims بازي كنم. 2 دي وي دي بازي Sims3 رو گرفتم با توجه به موارد سخت افزاري كه پشت جلد بازي گفته شده بود به من ميخورد ولي حالا كه بازي رو نصب كردم و اپديتش نصب كردم وقتي مي خوام اجرا كنم اين اخطار رو ميده:
---------------------------
The Sims 3
Unable to start game
Device 0 cannot run this title.
Your video card must be set to application-controlled antialiasing. Please check your video card settings.
OK
ولي من از نظر گرافيك فكر نكنم مشكل داشته باشم! جي فورس 7300 و 512، رمم 1گيگ هس! سيستم عاملمم ويندوز ايكس پي!
اگه كسي مي تونه اين مشكل رو حل كنه خوشحال ميشم!
بعد از ويرايش:
با تنظيمات گرافيك ور رفتم درست شد.
ولي حالا يه مشكل جديد دارم. كركم كار نمي كنه! بازم ميگه بايد سي دي اورجينال رو بذارم! :41:
برم يكم بگردم ببينم كرك پيدا ميشه؟ :31:
آگه آنلاین میشد بازی کرد که کولاک می کرد ، ولی کلا کار خیلی خیلی سختیه!
خب بازم نگفتی ، در مورد چیش صحبت کنم؟؟
خب حالا اگه میشد انلاین بازی کرد شما میخواستید چه جوری بازی کنید؟
مگه میشه :41:
FerineFast
14-08-2010, 23:07
کرک فقط کرکه Razors سرچ کن پیدا میکنی
خب حالا اگه میشد انلاین بازی کرد شما میخواستید چه جوری بازی کنید؟
مگه میشه :41:
یه شهر بینهایت بزرگ که در هر مثلا 200 متری یکجفت ساختمونای نیاز یک شهر باشه ، هر کی یک شخصیتو کنترل کنه و هر کی هم یک زمین در همین اول بازی داشته باشه
چرا تو Sims2 می شه باید رمز ChangeLotZoning [residential | community | greek | dorm | secretsociety|hotel|apartmentbase] یک دونه از اینا رو جلوی ChangeLotZoning بزن ساختمونش رو بساز اگه می خوای ساختمون بالای 5 طبقه بسازی این رو بزن setHighestAllowedLevel بعد از Space رو نزن بعد هر عددی بالای 5 رو بزن.
این رمز داخل سیمز3 هم مثل motherlode عمل میکنه؟
radar khoob
15-08-2010, 13:58
این رمز داخل سیمز3 هم مثل motherlode عمل میکنه؟
نه چون توی سیمز3 می تونی انتخاب کنی Apartment هم فکر کنم توی LateNight بیاد.
radar khoob
15-08-2010, 14:43
Sesame Street Cartoon Dolls:
یه شهر بینهایت بزرگ که در هر مثلا 200 متری یکجفت ساختمونای نیاز یک شهر باشه ، هر کی یک شخصیتو کنترل کنه و هر کی هم یک زمین در همین اول بازی داشته باشه
چه رویای!!!
حالا این حرفی که زدین حقیقت داره یا همینجوری گفتین که اگه میشد خیلی عالی بود
؟؟؟؟
نه چون توی سیمز3 می تونی انتخاب کنی Apartment هم فکر کنم توی LateNight بیاد.
چی ؟ نفهمیدم یعنی تو سیمز 3 میشه آپارتمان ساخت؟
radar khoob
15-08-2010, 14:52
Cheerleader Outfit:
---------- Post added at 03:52 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------
چی ؟ نفهمیدم یعنی تو سیمز 3 میشه آپارتمان ساخت؟
فکر کنم بعدا LateNight میاد
خوب یه توضیحی بدین که بدونیم این مد برای چیه و چه کاربردی داره
ممنون :31:
Arrowtic
15-08-2010, 15:10
آقا اگه آنلاين نميشه چرا سايت game-ir يه CDkey برا بازي گذاشته و گفته براي آنلاين بازي كردنه سيمز3 هستش؟
آقا اگه آنلاين نميشه چرا سايت game-ir يه CDkey برا بازي گذاشته و گفته براي آنلاين بازي كردنه سيمز3 هستش؟
میشه آدرسه دقیقو بگی
شوخی کرده:))
آنلاین نداره و نمیشه اصلا
الله اکبر فراری رو!!
چه رویای!!!
حالا این حرفی که زدین حقیقت داره یا همینجوری گفتین که اگه میشد خیلی عالی بود
؟؟؟؟
میگم اگه آنلاین میشد بازی کرد این جوری میشد.
اونسی دی کی هم واسه خود سایت سیمز هست تا بتونی توش فعالیت کنی ، دانلود کنی و... وگرنه نمی تونی کاری کنی و عضو بشی
@zende
ماشالا tim berton باز شدی!!!
نکنه مال دنلود منیجرشه با اون میشه چیزاشو فری دن کرد فکنم (بابا این پک ورلدش دهنو منو سرویس کرده تو چین چرا انقدر پرو پخش جا های اکتشافش تا میای یه جا رو پیدا کنی 3 روزت تموم شده
ماشالا tim berton باز شدی!!!
هاه؟!
نکنه مال دنلود منیجرشه با اون میشه چیزاشو فری دن کرد فکنم (بابا این پک ورلدش دهنو منو سرویس کرده تو چین چرا انقدر پرو پخش جا های اکتشافش تا میای یه جا رو پیدا کنی 3 روزت تموم شده
باید مرحله ایشو بری که امتیاز ویزات بره بالاتر بتونی بیشتر بمونی
دوست خوب من هرچی رمز برای اپارتمان بالای5 طبقه رو میزنم عمل نمیکنه؟
مطئنی که این رمز درسته!!!؟؟؟
باید مرحله ایشو بری که امتیاز ویزات بره بالاتر بتونی بیشتر بمونی
یعنی چی؟ چطوریه ؟
توضیح میدی زنده جون:40::11:
راستی سیمز 2 تا پک دیگه هم داره یکیش اختراعات یا یه هم چین چیزی اون یکیش چیه؟:13:
یکیش شغل هاست
یکی دیگشم وسایل مدرن هست
بله وقتی به یه سفر میری یه تابلو نزدیکت هست اون تابلو رو باید بزنی تا گزینه quest فعال شه و بهت quest بده اینطوری هم از اون امتیازا میگیری هم یه سری پول که البته پولش مخصوص همون شهر های سفری هست:دی
معمولا این چیت ها کار نمیکنن. (روی نسخه های مختلف از بازی فرق میکنه) ولی خب من یکی خیلی از چیت هایی رو که توی نت دیده بودم رو امتحان کردم و خیلیاشون کار نکردن ;)
شما وقت نمی کنی اکتشاف کنی تو چین چون میری خوابگاه! شما یک چادر همرات ببر ، یک مقدار میوه خشک هم جمع کن ، توی همون معابد بخور و بخواب ! واسه دستشویی هم 10000 lifetime point جمع کن و اون never bladder رو بگیر. اون طوری دیگه نیازی به دستشویی کردن توی کل زندگیت نداری. یک shower in a can هم بخر تا حمومت همرات باشه و هر جایی بتونی حموم کنی. اون وقت همه ی نیازات هر جایی که باشی می تونی حل کنی و نیاز به خروج از معبد نداری! به همین راحتی! می تونی این وسیله هارو از همون بازار چین خرید کنی.
این وسایل بازار همه جا هست
البته نیاز نیست اون رو هم بخره
وقتی که نیاز دستشویی بالا بره
گلاب به روتون ازشون در میره:دی
بعد فقط نیاز حمام داره
که اونم با shower in a can حل میشه:)
این وسایل بازار همه جا هست
البته نیاز نیست اون رو هم بخره
وقتی که نیاز دستشویی بالا بره
گلاب به روتون ازشون در میره:دی
بعد فقط نیاز حمام داره
که اونم با shower in a can حل میشه:)
برای این که همهی این مشکلات حل بشه!!
این رمزرو بزنید testingcheatsenabled true
بعد shift رو بگیرین روی صندق پست دم در کلیک کنید و...
make all happy رو بزنید:27:
بله این رمز هم میشه
اینطوری میتونی بیشتر و راحت تر به کارت ادامه بدی
ولی مزه از بین میره خوب
بله این رمز هم میشه
اینطوری میتونی بیشتر و راحت تر به کارت ادامه بدی
ولی مزه از بین میره خوب
درسته!!!:31:
ولی سیمز بخاطر اینکه بازی ماموریتی نیست بهتره با کد رمز بریم جلو!
*hamedkhatar*
16-08-2010, 13:36
سلام
الان داشتم تو یه سایت خارجی در مورد سیمز میگشتم که دیدم کلی Patch براش هست اینم لینکش
خواستم بدونم اینها به چه دردی میخوره؟
برای از بین بردن باگ هست یا کارایی دیگه هم داره؟
الان من دارم SIMS 3 رو نصب میکنم
من World Adventures رو هم دارم فقط خواستم قبل از نصب مطمعن بشم که عادی نصب میشه و یه راهنمایی بکنید که باید برای نصب این پک باید چکار کنم؟
یعنی هر جا نصب کنم موردی نداره یا باید توی همون جا که SIMS 3 نصب هست نصب بشه؟
در مورد پچ ها هر کدوم آخرین ورژن هست و باگها رو از بین میبره بگید تا دانلود کنم
منتظرم
ممنون
سلام
الان داشتم تو یه سایت خارجی در مورد سیمز میگشتم که دیدم کلی Patch براش هست اینم لینکش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخواستم بدونم اینها به چه دردی میخوره؟
برای از بین بردن باگ هست یا کارایی دیگه هم داره؟
الان من دارم SIMS 3 رو نصب میکنم
من World Adventures رو هم دارم فقط خواستم قبل از نصب مطمعن بشم که عادی نصب میشه و یه راهنمایی بکنید که باید برای نصب این پک باید چکار کنم؟
یعنی هر جا نصب کنم موردی نداره یا باید توی همون جا که SIMS 3 نصب هست نصب بشه؟
در مورد پچ ها هر کدوم آخرین ورژن هست و باگها رو از بین میبره بگید تا دانلود کنم
منتظرم
ممنون
هر جایی بریزید فرقی نداره ، فقط برای راحتی کارتون بهتره یک جا ریخته بشن. ولی یک جا هم نباشن موردی نداره.
آخرینش بستگی به آخرین پک سیمزتون داره
اگر تمامی پک ها رو دارید آخریش اینه :
4.4.32.007001
ولی اگر آخرین پکتون World Adventures هست این آخریشه :
2.7.7.006002
برای بازی سیمز تا اونجایی که میدونم پچ به درد پک های بازی می خوره
مثلا اگر شما می خواین این بازی world adventure رو نصب کنین باید پچ رو دانلود کنین و نصب کنین تا این پک اجرا بشه
+ اینکه این پک ها متعلق به خود sims 3 هستند بنابراین حتما باید sims 3 نصب باشه
برای بازی سیمز تا اونجایی که میدونم پچ به درد پک های بازی می خوره
مثلا اگر شما می خواین این بازی world adventure رو نصب کنین باید پچ رو دانلود کنین و نصب کنین تا این پک اجرا بشه
+ اینکه این پک ها متعلق به خود sims 3 هستند بنابراین حتما باید sims 3 نصب باشه
اونجوری ها هم نیست. پچ ها، باگ های بازی رو هم برطرف میکنن. در واقع یکی از علت های آپگرید کردن سیمز همینه. و ممکنه امکاناتی هم به بازی اضافه بشه.
+
روش آپگرید کردن سیمز هم به زودی به صفحه ی اول منتقل میشه ، و دوستان لطف میکنن قبل از سوال کردن صفحه ی اول رو میخونن. ;)
:
روش آپگرید کردن سیمز 3 برای نصب پکیج ها
نسخه ای که ما از سیمز نصب میکنیم ورژنش 1.0.615.00107 هست که هیچ پکیجی روش نصب نمیشه
برای نصب پکیج ها شما باید اول سیمزتون رو به ورژن 1.0.631.00002 ارتقاء بدین.
مرحله ی اول :
اول باید این فایل رو دانلود و نصب کنید :
مرحله ی دوم :
بعد از این شما باید برنامه ی RUN رو باز کنید و تایپ کنید regedit و به این قسمت برید :
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Sims\The Sims 3
و فایل SKU رو باز کنید و عدد 7 رو به 2 تقییر بدید و بعدش ببندید صفحه رو
مرحله ی سوم :
این فایل هم دانلود کنید
کد:
و محتویاتش رو در این آدرس کپی کنید :
Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Game\Bin
بعدش میتونید پک رو نصب کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته : وقتی برای اجرای بازی ، خواستید کرک داخل سیدی رو توی محل نصب بازی کپی کنید ، فایل های ارجینال بازی رو جایی ذخیره کنید (همون فایل ها که کرک جایگزینشون میشه) وگرنه برای آپدیت کردن به نسخه های بالاتر به مشکل برمیخورید.
FerineFast
16-08-2010, 23:31
جدا از دکمه تشکر یه تشکر ویژه از مگی جان بخاطر اینکه منو از دانلود 700 مگ راحت کرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از نصب پچ اول در فولدر سیمز کافیه برید و Upgrade را اجرا کنید( اگه اجرا نشده ) مرحله دوم رو هم خوده پچ انجام میده یعنی لازم نیست رجیستری رو تغییر بدید - پچ زبان لانچرتون رو عوض میکنه و اسپانیایی میکنه برای درست شدن این مشکل این فایل رو دانلود کنید :
راستی اون فایله Fix پچ فولدر HelpPages رو نیاز نداره میتونین پاکش کنین که حجم فایل دانلودی کمتر شه با اینکه بازم 400 KB بیشتر نیست
میدونستید sim از "simulator" گرفته شده
radar khoob
17-08-2010, 11:30
اونجوری ها هم نیست. پچ ها، باگ های بازی رو هم برطرف میکنن. در واقع یکی از علت های آپگرید کردن سیمز همینه. و ممکنه امکاناتی هم به بازی اضافه بشه.
+
روش آپگرید کردن سیمز هم به زودی به صفحه ی اول منتقل میشه ، و دوستان لطف میکنن قبل از سوال کردن صفحه ی اول رو میخونن. ;)
:
روش آپگرید کردن سیمز 3 برای نصب پکیج ها
نسخه ای که ما از سیمز نصب میکنیم ورژنش 1.0.615.00107 هست که هیچ پکیجی روش نصب نمیشه
برای نصب پکیج ها شما باید اول سیمزتون رو به ورژن 1.0.631.00002 ارتقاء بدین.
مرحله ی اول :
اول باید این فایل رو دانلود و نصب کنید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمرحله ی دوم :
بعد از این شما باید برنامه ی RUN رو باز کنید و تایپ کنید regedit و به این قسمت برید :
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Sims\The Sims 3
و فایل SKU رو باز کنید و عدد 7 رو به 2 تقییر بدید و بعدش ببندید صفحه رو
مرحله ی سوم :
این فایل هم دانلود کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو محتویاتش رو در این آدرس کپی کنید :
Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Game\Bin
بعدش میتونید پک رو نصب کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته : وقتی برای اجرای بازی ، خواستید کرک داخل سیدی رو توی محل نصب بازی کپی کنید ، فایل های ارجینال بازی رو جایی ذخیره کنید (همون فایل ها که کرک جایگزینشون میشه) وگرنه برای آپدیت کردن به نسخه های بالاتر به مشکل برمیخورید.
اگه ورژن Digital Download رو داشته باشي. Ambitions هم داشته باشي تا 1.12.7.006017 update مي شه. با High End Loft Stuff هم فكر كنم بشه.
مي توني Help رو بزني تو سيمز دو ببيني من هم اولاش نميدونستم چه جوري رمز رو بزنم بعد تو سيمز دو University اين رمز اضافه ميشه . ChangeLotZoning هم Dorm-Secretsociety-Greek براي University و Hotel براي BonVoyage و َApartment Base براي Apartment Life هست
Snowy Girl
17-08-2010, 20:32
سلام
من شهر Riverview دانلود کردم ، Install هم کردم ولی تو بازی نمیاره
ورژن بازیم
3.0.38.004001 The Sims™ 3 High-End Loft Stuff
هستش حالا باید چه کار کنم بیاره تو بازی؟
سلام
من شهر Riverview دانلود کردم ، Inistal هم کردم ولی تو بازی نمیاره
ورژن بازیم
3.0.38.004001 The Sims™ 3 High-End Loft Stuff
هستش حالا باید چه کار کنم بیاره تو بازی؟
این شهر شما مشکل داره
فقط ارجینالش رو باید دانلود کنید. ارجینالش هم مجانی پیدا نمیشه
Snowy Girl
17-08-2010, 21:28
من همون Bit Torrent ای که در این تاپیک معرفی کردید و حجمش 218mb بود رو دانلود کردم که شامل لباس،وسایل،ماشین و غیره بود. یعنی فایل خراب بوده!؟
یه سوال دیگه ، یه شهر دیگه رو از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کردم موقع inistal میگه فایلت up date نیست حالا باید چه کار کنم.
شهر اورجینال رو از کجا پیدا کنم؟
خیلی ممنون از راهنمایتون.
اون فایل برای اون زمان درست بود و خود من و مرضیه خانوم و یه سری دیگه ازش استفاده کردن
احتمالا بهشون اعتراض شده اون ها هم edit اش کردن
من الان ورد رو نصب کردم ورژنم
2.0.86.002002
این شده خود بازی هم هی پیام اپ دیت میده
من چند وقت دیگه میخوام 2 تا پک دیگه رو هم نصب کنم یکی برام میفرسته
(اصفهان پک ها گیر نمیاد)
بعد حالا چند تا سوال
1: میشه 3 تا پک رو با هم نصب کنم
2:من بعد که 3 تا پک رو نصب کنم ورژن بازیم میاد رو آخری یا بازم پچ هست که دنلود کنم؟
3:لطف کنین یکی یلنک آموزش نصب و لینک دنلود شهر های قیر از شهر اصلی بازی رو بده
ببینم برای کشور های دیگه هم شهر هست؟
یک سرچ کن تو گوگل ، پیدا می کنی! پستی میارن در خونتون .
1- صد درصد میشه ، اصلا اینا واسه همدیگه ساخته شدن!
2- میاد رو آخری هاش ، ولی آخر آخر نه ! لازم هم نیست دیگه پچشو نصب کنی!
3- لینکی که فک نکنم باشه ، ولی حدودا 5 صفحه پیش رو چک کن ، زنده یک آموزشی داده ، اگه پیدا نکردی بگو یک بار دیگه بگم چیکار باید کنی. شهر هم خودت بگرد توی همون سایت "مد سیمز" . اگه شهری قشنگ بود هم بچه ها همین جا لینکشو میزارن ، بازم می تونی صفحه های قبلی رو برا شهر یک چکی کنی.
thomas-anders
18-08-2010, 12:52
سلام
خسته نباشید
من پک Ambition رو نصب کردم ولی متاسفانه دیسک رو نمیشناسه درون بازی :
راهی هست برای حل این مشکل ؟( باید از اول دانلود کنم پک رو ؟ )
ممنون
مچتو گرفته:دی
میگه کپیه
خوب کرک میخواد؟
سلام
خسته نباشید
من پک Ambition رو نصب کردم ولی متاسفانه دیسک رو نمیشناسه درون بازی :
راهی هست برای حل این مشکل ؟( باید از اول دانلود کنم پک رو ؟ )
ممنون
کرک می خواد ، کرک توی خود دیسک بازی رو بریز.
دوستان میشه یه توضیحی درباره سیمز world adventures بهم بدیین؟:11: مثلا...
1.نوع کار کردن با اون
2.چه وسایل های جدیدی بهش اضافه شده
3.گرافیک؟؟؟؟
4.و...
radar khoob
18-08-2010, 14:11
از شانس ما اين پك جديد ها پاييز بياد وقتي كه مدرسه ها بازن:41::41::41::19::19::19::worried::worried:
Fast Lane Stuff Late Night
September 7, 2010
Medieval: March 25, 2011 In Europe
Late night
26 October 2010
دوستان میشه یه توضیحی درباره سیمز world adventures بهم بدیین؟:11: مثلا...
1.نوع کار کردن با اون
3.گرافیک؟؟؟؟
4.و...
گرافیکش که نگگو خیلی قشنگ شده البته گرافیک فوق العاده نشده اما مناظر خیلی قشنگن
خب حدودا چند صفحه قبل چون آخرین باری که یکی بهم گفت چند صفحه قبل تو این بازی 26 7 صفحه رفتم عقب به جای نرسیدم
خریدشم که یه رفیق دارم تو کرج برام میفرسته البته به جای پول یه چیزی براش میگیرم مفتی نیست:31:
اخرین ورژن سیمز رو هم با پچ هاش میزاره که نصبش بشه آب خوردن:21: من که سیمزی که داده بود رو نصب کردم بعد هم ورلد رو نصبیدم
از شانس ما اين پك جديد ها پاييز بياد وقتي كه مدرسه ها بازن:41::41::41::19::19::19::worried::worried:
Fast Lane Stuff Late Night
26 October 2010
Medieval: March 25, 2011 In Europe
Late night
March 29, 2010 in japan
February 2, 2010 in North America
February 5, 2010 in Europe
February 4, 2010 In Australasia
این پک 4 رمی بید:20: ؟چی هست؟
این پک 4 رمی بید:20: ؟چی هست؟
نه!!
فکر کنم این سومین پک سیمز3 (world adventrus . ambition . late night . fastlane)
دعوا نکنید:دی
world adventures اولین پک منتشر شده از سیمز 3 هست-زمان انتشار:Nov 16, 2009 برابر با دوشنبه 25 آبان 1388
high end loft stuff اولین پک وسایل منتشر شده از سیمز 3 هست-زمان انتشار:Feb 2, 2010 برابر با سهشنبه 13 بهمن 1388
ambitions دومین پک منتشر شده از سیمز 3 هست-زمان انتشار:Jun 1, 2010 برابر با سهشنبه 11 خرداد 1389
fast lane stuff دومین پک وسایل از سیمز 3 هست که منتشر خواهد شد-زمان انتشار:Sep 7, 2010 برابر با سهشنبه 16 شهريور 1389
late night سومین پک از سیمز 3 هست که منتشر خواهد شد-زمان انتشار:Oct 26, 2010 برابر با سهشنبه 4 آبان 1389
the sims medivial اولین نسخه ی جدا از سیمز 3 هست که منتشر خواهد شد-زمان انتشار: TBA Winter برابر با زمستان 1989 تاریخ دقیق معلوم نیست
از شانس اونور تریم
تازه medivial هم زمستون میاد
.نوع کار کردن با اون
3.گرافیک؟؟؟؟
4.و...1-کار کردن باهاش شده ماموریت انجام دادن و اینطوری تا بهت بر اساس کشورش ویسا لول بده و بتونی بیشتر بمونی
2-خیلی وسایل زیادی اضافه شده تا سفر خوبی رو داشته باشی
3-گرافیکش هم خوب شده
Snowy Girl
18-08-2010, 15:35
سلام
کسی می تونه راهنماییم کنه از کجا می تونم پک های الحاقی بازی sims3 رو بگیرم که معتبر هم باشه؟:23:
thomas-anders
18-08-2010, 18:29
مچتو گرفته:دی
میگه کپیه
خوب کرک میخواد؟
من نبودم :31:
کرک می خواد ، کرک توی خود دیسک بازی رو بریز.
مرسی از هر دوتاتون !
ولی تو دیسکش اصلا کرک نیست !( وگرنه من کپی میکردم قبلا )
برم دنبال کرکش !
بهرحال ممنون
world adventures اولین پک منتشر شده از سیمز 3 هست-زمان انتشار:Nov 16, 2009 برابر با دوشنبه 25 آبان 1388
high end loft stuff اولین پک وسایل منتشر شده از سیمز 3 هست-زمان انتشار:Feb 2, 2010 برابر با سهشنبه 13 بهمن 1388
ambitions دومین پک منتشر شده از سیمز 3 هست-زمان انتشار:Jun 1, 2010 برابر با سهشنبه 11 خرداد 1389
fast lane stuff دومین پک وسایل از سیمز 3 هست که منتشر خواهد شد-زمان انتشار:Sep 7, 2010 برابر با سهشنبه 16 شهريور 1389
late night سومین پک از سیمز 3 هست که منتشر خواهد شد-زمان انتشار:Oct 26, 2010 برابر با سهشنبه 4 آبان 1389
the sims medivial اولین نسخه ی جدا از سیمز 3 هست که منتشر خواهد شد-زمان انتشار: TBA Winter برابر با زمستان 1989 تاریخ دقیق معلوم نیست
از شانس اونور تریم
1-کار کردن باهاش شده ماموریت انجام دادن و اینطوری تا بهت بر اساس کشورش ویسا لول بده و بتونی بیشتر بمونی
3-گرافیکش هم خوب شده
تشکرررررررررررر
بعد اون پک وسالیل چیا توشه؟ چند مگ ارزش دنلود داره؟
((میخواستم در اصل تشکر کنم خط دوم به بعد رو زدم کله سبز گیرنده))
پک وسایل وسیله توشه دیگه ! 2 و 3 تا که نیست! 100 تا مثلا وسیله جدید اضافه میشه ، کلی رنگ دیوار و از این چیز میزا اضافه شده. ولی کلا high end loft stuff یک پک وسایل کاملا چرت و پرت بود ، چون world adventure که پک وسایل نیست از اون وسیله های بهتر و قشنگ تری داشت! حتی بیشتر هم بود!
Arrowtic
18-08-2010, 20:24
اين پك ها چه قدره حجمشون؟
استاف هاش 1.5 گیگ هستن پک الحاقی هاش 2 گیگ هست تا 4 گیگ.
سلام
کسی می تونه راهنماییم کنه از کجا می تونم پک های الحاقی بازی sims3 رو بگیرم که معتبر هم باشه؟:23:
من از یه سایت دی وی دی 1000 خریدم. هرچی میگردم پیدا نمی کنم. یه سرچی کن پیدا می کنی. بزن :
sims 3 ambition خرید 1000
همه پکاشم داشت.
یادش بخیر سیمز 2 مون 10 گیگ بود:دی
عجب روزگاری داشتیم با سیمز 2...
تشکرررررررررررر
بعد اون پک وسالیل چیا توشه؟ چند مگ ارزش دنلود داره؟
((میخواستم در اصل تشکر کنم خط دوم به بعد رو زدم کله سبز گیرنده))
خواهش:)
خوب ببین من خودم با مبین جان موافقم چون الکی حجم میگیره این high end loft این وسایل فقط در مجموع میتونه خونه ی مدرنی رو برا شما به ارمغان بیاره!
خوب از نظر خیلی ها قشنگه
ولی از نظر من که یه عمر از سیمز 1 و 2 سنتی کار کردم مدرن معنی نمیده:دی
:دی
راست میگی!مدرن واسه بچه سوسولاست! ما رو قالیچه می شینیم ، رو زمین می خوابیم ، توی حموم کیسه می کشیم ، سنگ پا می کشیم ، دیوارامونم رنگ نداره. این چیزایی که تو سیمزداره لوس بازیه! :دی باید یه سیمز بدن بیرون با فرهنگ ما جور دربیاد :دی سیمز ایران ، زناشونم روسری داشته باشن اینقدر گناه نکنیم وسط بازی :دی روزه هم داشته باشه ، و از همه مهمتر ، پایگاه بسیج در مسجد محله :دی
@ محمد
این امضات واسه کدوم بازیه؟
شـیـفــو
19-08-2010, 05:15
من وقتی یه لباس رو خودم درست میکنم و رنگش میکنم میخوام فقط مال خودم باشه و دیگران نتونن بپوشنش .
راهی هست ؟؟؟
مثل لوزم آرایش ها که قفل میشن اما لباس ها نمیشن ؟؟؟
من وقتی یه لباس رو خودم درست میکنم و رنگش میکنم میخوام فقط مال خودم باشه و دیگران نتونن بپوشنش .
راهی هست ؟؟؟
شما یه کوچولو واضح تر بگو:دی
ولی وقتی که لباسی رو درست میکنی و رنگ میکنی نمیتونن دیگران استفاده کنن رنگی که تو داریو
راست میگی!مدرن واسه بچه سوسولاست! ما رو قالیچه می شینیم ، رو زمین می خوابیم ، توی حموم کیسه می کشیم ، سنگ پا می کشیم ، دیوارامونم رنگ نداره. این چیزایی که تو سیمزداره لوس بازیه! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید یه سیمز بدن بیرون با فرهنگ ما جور دربیاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سیمز ایران ، زناشونم روسری داشته باشن اینقدر گناه نکنیم وسط بازی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روزه هم داشته باشه ، و از همه مهمتر ، پایگاه بسیج در مسجد محله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
@ محمد
این امضات واسه کدوم بازیه؟
روسری که من دیدم قبلا توی این سایت modthesims اون اولا یکی یه سیم ساخته بود روسری داشت:دی
این برای world of warcraft هست
راهی هست ؟؟؟
خب باید بری داخل جایی که لباس انتخاب میکنین
بعد یک لباس رو با طرحی متفاوت بسازی و از جایی که داری به لباس طرح میدی بییان بیرون
و پایین محل انتخاب لباس ها سه تا گزینه گرد هست
(از سمت راست)1 این برای سیو کردن لباس 2 نمیدونم:31: 3 برای از بین بردن سیو لباساتونه
البته شما فقط اولی رو بزنید:46:
این سیو برای لوازم ارایشی لباس و خوده سیمستونم هست:31:
روسری که من دیدم قبلا توی این سایت modthesims اون اولا یکی یه سیم ساخته بود روسری داشت:دی
این برای world of warcraft هست
خب اگر خود کارخونه سیمز بیاد یک سیمز با روسری بسازه
اون سیمز رو کی میخره ؟؟!!!
مگر برای تنوع :31:
انتخاب میکنن برای تنوع هم
البته اگه فکر نکنن هر کی روسری داره عربه هر کی هم تا 1000 کیلومتری عراق و عربستان هست عربه!!
یه فایل مدل مو گرفتم عوض پسوند .package پسوند .sim داره باید پسوندشو عوض کنم تا بشناسدش فایلو؟
B U L U T
19-08-2010, 16:35
پک های سیمز 3 رو می تونید بگید کدومشون بهتره
من تاحالا این بازیو آپدیت نکردم.ورژنم 017 1.14.11.007 هست.حالا باید چی نصب کنم و چطوری؟فایل های اپدیتو باید از کجا بگیرم؟
من تاحالا این بازیو آپدیت نکردم.ورژنم 017 1.14.11.007 هست.حالا باید چی نصب کنم و چطوری؟فایل های اپدیتو باید از کجا بگیرم؟
Snowy Girl
19-08-2010, 17:29
با سلام خدمت همه اساتید محترم
میشه ساختن شهر رو با برنامه The Sims™ 3 Create a World Tool آموزش بدید؟
خیلی ممنون.
پک های سیمز 3 رو می تونید بگید کدومشون بهتره
از همشون بهتر ambition هست که طرفداراه زیادی رو داره!!
یکی دیگه world adventures و high end loft هست که خیلی مثل ambition طرفدار نداره:13:
ولی fast lane و late night که بعدا میاد از همین الان طرفدارای زیادی رو پیدا کرده!!
بله late night معلومه جزو پر طرفدار ها میشه
مخصوصا نسخه ی جدای medivial
که اون دیگه میترکونه
یه فایل مدل مو گرفتم عوض پسوند .package پسوند .sim داره باید پسوندشو عوض کنم تا بشناسدش فایلو؟
نه باید توی جایی که بازیو ریختی پوشه ای به نام Mods به وجود بیاری و اونجا کپی کنی
ولی fast lane و late night که بعدا میاد از همین الان طرفدارای زیادی رو پیدا کرده!!
میشه تاریخ انتشار این هارو بگید؟
تاریخ دقیق ریلیزشونو پیدا نکردم ولی کوارتر آخر سال نوشته شده. یعنی حدود 2 ماه دیگه ، هردوتاش
توی صفحه 436 zende تاریخ همه سیمز ها رو گفتن!
روش آپدیت بازی به پست اول تاپیک منتقل شد :
فقط در صورتی که مشکلی توی آپدیت کردنش داشتید سوال کنید وگرنه پستتون پاک میشه ;)
konami-pes
21-08-2010, 22:10
من امروز بازی The sims 3 ambitions رو گرفتم وقتی نصب رو تموم می کنم و میخوام بازی رو اجرا کنم با این ارور مواجه میشم:
لطفا کمک کنید باید چی کار کنم؟
من این مشکل رو داشتم ، کرک خود امبیشن رو ریختم درست شد.
konami-pes
22-08-2010, 08:40
من این مشکل رو داشتم ، کرک خود امبیشن رو ریختم درست شد.
اما واسه من نمیشه !! من کرک امبیشن رو هم می ریزم اما بازم همین پیام رو میده. شایدم کرک خراب باشه اگر ممکنه کرک رو آپلود کنید و بهم بدین. ضمنا به نظر شما علت این نیست که آبدیت نکردم؟؟ باید آبدیت کنم؟ ولی اینو بگم من دیروز رفتم سیمز 3 امبیشن رو خریدم که 3 تا دی وی دی هست دو دی وی دی واسه نصب سیمز 3 و یک دی وی دی هم امبیشن است.
ضمنا لینک آبدیت اول صفحه خراب شده و کار نمی کنه همونی که راپیدبازش رو گذاشتید لطفا بررسی شود
sepand_salehi
22-08-2010, 13:13
سلام. می شه بگید که چجوری می شه تو این بازی دیوار های ساخته شده را خراب کرد؟ من اصلا چنین گزینه ای ندیدم
آپدیت کن شاید درست بشه ، آخه سیمز خیلی مشکل داره کلا! از اون بازیایی هست که خیلی با کرک مبارزه م کنن!
سلام. می شه بگید که چجوری می شه تو این بازی دیوار های ساخته شده را خراب کرد؟ من اصلا چنین گزینه ای ندیدم
برو توی قسمت ساخت دیوار ، کنترل رو بچسب و روی دیوار بکش:
ctrl + left mouse click
konami-pes
22-08-2010, 14:05
آپدیت کن شاید درست بشه ، آخه سیمز خیلی مشکل داره کلا! از اون بازیایی هست که خیلی با کرک مبارزه م کنن!
فایل آبدیت خرابه لطفا اصلاحش کنید تا دانلود کنم. ضمنا یه نفر کرک پک ambitionرو بذاره ممنونم
radar khoob
22-08-2010, 15:27
من تاریخ ها رو اشتباه نوشته بودم لطفا به صفحه 436 نگاهی بیندازید
FerineFast
22-08-2010, 16:36
دوستان موقتا به جای لینک صفحه اول از این لینک استفاده کنند تا مرضیه جان لینک رو تصحیح کنند :
اما واسه من نمیشه !! من کرک امبیشن رو هم می ریزم اما بازم همین پیام رو میده. شایدم کرک خراب باشه اگر ممکنه کرک رو آپلود کنید و بهم بدین. ضمنا به نظر شما علت این نیست که آبدیت نکردم؟؟ باید آبدیت کنم؟ ولی اینو بگم من دیروز رفتم سیمز 3 امبیشن رو خریدم که 3 تا دی وی دی هست دو دی وی دی واسه نصب سیمز 3 و یک دی وی دی هم امبیشن است.
ضمنا لینک آبدیت اول صفحه خراب شده و کار نمی کنه همونی که راپیدبازش رو گذاشتید لطفا بررسی شود
اگه Expansion نصب بشه یعنی پچ بازی نصب بوده
radar khoob
22-08-2010, 16:51
از شانس اونور تریم
1-کار کردن باهاش شده ماموریت انجام دادن و اینطوری تا بهت بر اساس کشورش ویسا لول بده و بتونی بیشتر بمونی
3-گرافیکش هم خوب شده
ممنون چیزی که نوشتم اشتباه بود رو درست کردی:10:
konami-pes
22-08-2010, 17:13
من امروز بازی The sims 3 ambitions رو گرفتم وقتی نصب رو تموم می کنم و میخوام بازی رو اجرا کنم با این ارور مواجه میشم:
لطفا کمک کنید باید چی کار کنم؟
کسی نبود بگه این مشکل رو چطوری بر طرف کنم؟20 باره نصب میکنم و پاک میکنم بازم همین ارور رو میده
کسی نبود بگه این مشکل رو چطوری بر طرف کنم؟20 باره نصب میکنم و پاک میکنم بازم همین ارور رو میده
شما کرک رو میریزید؟
+
ممکنه مشکل از لانچر باشه ، بدون لانچر هم بازی اجرا نمیشه؟ (برید محل نصب بازی و فایل TS3EP02 رو اجرا کنید)
لینک درست :
konami-pes
22-08-2010, 17:53
شما کرک رو میریزید؟
+
ممکنه مشکل از لانچر باشه ، بدون لانچر هم بازی اجرا نمیشه؟ (برید محل نصب بازی و فایل TS3EP02 رو اجرا کنید)
آره کرک رو می ریزم اما بازم همینطوره
شاید کرکم خراب باشه میشه کرک سالم رو بهم بدید
ضمنا از TS3EP02 هم اجرا نمیشه و ارور میده
آره کرک رو می ریزم اما بازم همینطوره
شاید کرکم خراب باشه میشه کرک سالم رو بهم بدید
ضمنا از TS3EP02 هم اجرا نمیشه و ارور میده
اینم از کرک :
FerineFast
23-08-2010, 04:54
دوستان یکی اون فایل اصلی TS3.exe قبل از کرک شدن رو نداره؟ اگه دارید 28 مگه لطفا آپ کنید خیلی لنگشم!! :11:
Snowy Girl
23-08-2010, 14:17
سلام
بازی The Sims 3 Ambition شامل چند تا DVD هست؟
سلام
بازی The Sims 3 Ambition شامل چند تا DVD هست؟
سلام
کلا همه پک های سیمز3 یکdvd هست
چه الان اومده چه بعدا میاد
البته بغیر از سیمز3
radar khoob
24-08-2010, 20:08
Sims3 Deluxe قراره که بیاد.
radar khoob
24-08-2010, 20:36
من حوصلم سر رفت نه میشه از Store دانلود کرد نه از Exchange چرا ما این قدر بد بختیم چرا ما نباید سیمز اصل رو داشته باشیم چرا نمی تونیم Simpoints بگیریم چرا سیمز سه های ما کرک شده است چرا ما باید از سایت های دیگر دانلود کنیم نه از سایت اصلی سیمز Store سیمز 3 کلی دانلود های خوبی داره شما باید به Store سیمز 3 سر بزنید تا ببینید.
مشکلی نیست که! می تونی نسخه اروجینالشو 28.54 $ دلار بخری :دی
این delux پکه یا جداست
فکر کنم جدا باشه آره؟
تو سیمز 2 و 1 هم بود من ازش درست سر در نیووردم آخر:دی
این delux پکه یا جداست
فکر کنم جدا باشه آره؟
تو سیمز 2 و 1 هم بود من ازش درست سر در نیووردم آخر:دی
بله جداست. یعنی نه کاملا
توی 2 هم خود سیمز بود هم نایت لایف. وقتی نصب میشد دیگه احتیاجی به نصب نایت لایف نبود.
radar khoob
25-08-2010, 10:07
مشکلی نیست که! می تونی نسخه اروجینالشو 28.54 $ دلار بخری :دی
اونوقت حالا ما باید از کجا بخریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:question::que stion::question::question::question::question::que stion::question::question::question::question::que stion::question::question::question::question::que stion::question::question::question::question::que stion::question:
The Sims3 On Consoles Release Dates
The Sims3 On XBOX 360
Oct. 26, 2010
The Sims3 On PS3
Oct. 26, 2010
The Sims3 On Nintendo WII
Nov. 8, 2010
The Sims3 On Nintendo DS
Oct. 26, 2010
بله جداست. یعنی نه کاملا
توی 2 هم خود سیمز بود هم نایت لایف. وقتی نصب میشد دیگه احتیاجی به نصب نایت لایف نبود.
تازه سیمز 2 Double Deluxe هم داشت که Celebration هم اضافه اضافه می کرد
سلام
کلا همه پک های سیمز3 یکdvd هست
چه الان اومده چه بعدا میاد
البته بغیر از سیمز3 تصحیح میکنم و بغیر از The Sims 3 World Adventures
که به تاریخ ما میشه
The Sims3 On XBOX 360
Oct. 26, 2010
سهشنبه 4 آبان 1389
The Sims3 On PS3
Oct. 26, 2010
سهشنبه 4 آبان 1389
The Sims3 On Nintendo WII
Nov. 8, 2010
دوشنبه 17 آبان 1389
The Sims3 On Nintendo DS
Oct. 26, 2010
سهشنبه 4 آبان 1389
توی Wii بیاد به خاطر حس گر wii کولاکه
ایول توی ویی هم میاد!!!!!!!!!!!!!!!!
از شادی پر گیرمممممممممممممم که رسمممممممممممممم به فلککککککککککک! :دی
داخل سیمز3 بغیراز زمینی که توش خونه ساختیم
میشه سیمسمون یک خونه دیگری هم داشته باشه؟
یعنی سیمسم میشه 2تا خونه داشته باشه؟
داخل سیمز3 بغیراز زمینی که توش خونه ساختیم
میشه سیمسمون یک خونه دیگری هم داشته باشه؟
یعنی سیمسم میشه 2تا خونه داشته باشه؟
فعلا که همچین چیزی امکان نداره ، مگر توی پک های دیگه یک فکری به حالش بکنن
فعلا که همچین چیزی امکان نداره ، مگر توی پک های دیگه یک فکری به حالش بکنن
من از یجایی شنیدم که میتونی داخل Ambition خرید و فروش زمین و مغازه کرد!!
این کارو واقعا میشه انجام داد؟
یعنی میتونیم داخل ambition دوتا خونه داشته باشیم؟:21:
sepand_salehi
25-08-2010, 19:15
سلام
من دیروز هر سه تا پک سیمز رو خریدم و نصب کردم. درایو کارت گرافیکمو هم همزمان دانلود و نصب کردم.
اما حالا که می خواهم بازی را بازی کنم ، برخی از texture های بازی لود نمی شود. خصوصا بک گراند پیغام هایی که می ده که خیلی تو خواندنشون اذیت می کنه.
اگه می شه راهنمایی کنید که چجوری می شه این مشکل رو حل کرد
من از یجایی شنیدم که میتونی داخل Ambition خرید و فروش زمین و مغازه کرد!!
این کارو واقعا میشه انجام داد؟
یعنی میتونیم داخل ambition دوتا خونه داشته باشیم؟:21:
فروش مغازه فکر کنم بشه ولی زمین و خونه نه به طوری که بشه دو تا خونه همزمان داشت
سلام
من دیروز هر سه تا پک سیمز رو خریدم و نصب کردم. درایو کارت گرافیکمو هم همزمان دانلود و نصب کردم.
اما حالا که می خواهم بازی را بازی کنم ، برخی از texture های بازی لود نمی شود. خصوصا بک گراند پیغام هایی که می ده که خیلی تو خواندنشون اذیت می کنه.
اگه می شه راهنمایی کنید که چجوری می شه این مشکل رو حل کرد
بازیتون آپدیت شده؟
اگر بعد از آپدیت هم مشکل داره ، ممکنه ایراد از پک هاتون باشه
sepand_salehi
25-08-2010, 20:05
فروش مغازه فکر کنم بشه ولی زمین و خونه نه به طوری که بشه دو تا خونه همزمان داشت
بازیتون آپدیت شده؟
اگر بعد از آپدیت هم مشکل داره ، ممکنه ایراد از پک هاتون باشه
می شه راهنمایی کنید که چجوری آپیدی کنم، پست اول رو خوندم. ولی فایل اولی که گفتن دانلود نمی شه و اصلا هم در آخر نگفتن که چه پکی رو نصب کنم
دوستان من اخر نفهمیدم چه جوری میشه داخل بازی بچه دوقلو به وجود اورد!!؟؟
می شه راهنمایی کنید که چجوری آپیدی کنم، پست اول رو خوندم. ولی فایل اولی که گفتن دانلود نمی شه و اصلا هم در آخر نگفتن که چه پکی رو نصب کنم
لینک درست :
فرقی نداره ، ولی بهتره اول world adventures نصب بشه :46:
دوستان من اخر نفهمیدم چه جوری میشه داخل بازی بچه دوقلو به وجود اورد!!؟؟
خیلی شانسیه
یک امتیاز هم میشه بدست آورد که فقط شانس به دنیا آوردن بچه های دو قلو و سه قلو زیادتر بشه ولی هیچ راه حل قطعی وجود نداره
میشه 2 تا خونه داشت همین الآنشم میشه میشه 10000 تا خونه داشت
کاری که باید بکنی اینه که یه زمین تجاری رو بخری و توش خونه بسازی
اصلا هم مهم نیست که تجاریه میشه خیلی راحت هر چیزیرو ساخت(اگه مرضیه جون یادت باشه توی سیمز 2 open for business یه مغازه میخردی نمیشد روی تخت خواب هاش بخوابی sleep نبود ولی این میشه!!)
فقط یه مسئله کوچولو داره:دی
اینه که شما داری زندگیتو میکنی تو خونه ی دوم
بعد یه دفعه دیدی یه آدم غریبه اومد رفت سر یخچالت هر چی داشتیو بار کرد برد زنتم با خودش برد:دی
(البته اون راه داره میشه در هارو قفل کرد در این صورت میره تو حیات:دی)
چون مکان تجاری حساب میشه سندش منگوله دار 6 دونگی تجاریه به خاطر همین خونه حساب نمیشه ولی میشه توش خونه ساخت
اصلا هم مهم نیست که تجاریه میشه خیلی راحت هر چیزیرو ساخت(اگه مرضیه جون یادت باشه توی سیمز 2 open for business یه مغازه میخردی نمیشد روی تخت خواب هاش بخوابی sleep نبود ولی این میشه!!)
بعد یه دفعه دیدی یه آدم غریبه اومد رفت سر یخچالت هر چی داشتیو بار کرد برد زنتم با خودش برد:دی
چون مکان تجاری حساب میشه سندش منگوله دار 6 دونگی تجاریه به خاطر همین خونه حساب نمیشه ولی میشه توش خونه ساخت
من منظورم محل مسکونی بود! خوبه گفتم تجاری میشه ;)
ببینم منظور شما اینه که میشه یک سیمس دوتا خونه داشته باشه؟
در ضمن چه جوری میشه در خونرو قفل کرد؟
ببینم منظور شما اینه که میشه یک سیمس دوتا خونه داشته باشه؟
در ضمن چه جوری میشه در خونرو قفل کرد؟
منظورش اینه که میشه شما یک زمین تجاری بخری ولی توش خونه بسازی .
ولی نمیشه دو تا زمین مسکونی خرید
منظورش اینه که میشه شما یک زمین تجاری بخری ولی توش خونه بسازی .
ولی نمیشه دو تا زمین مسکونی خرید
خب چه جوری میشه سیمسم یک زمین تجاری بخره؟
عزیزم روی گوشی یا تلفن خونه کلیک کن و روی : check real state کلیک کن ، بعدش یه زمین رو بخر. اون جا می تونی خونه بسازی ، ولی مردم هم میان خونتون دیگه! چون در اصل مکان عمومی حساب میشه ، برای قفل کردن در هم روی در کلیک کنید و lock this door رو انتخاب کنید و گزینه " قفل برای همه به غیر از سیمز ما " رو انتخاب کن.
radar khoob
26-08-2010, 14:11
کسی نمی تونه content_version.txt سیمز 3 رو روی هر جا اپلود کنه؟ ورژنش WorldWide باشه یعنی اخر ورژنش 2 باشه. 56 Byte هست حجمش توی GameData هم هست توی DVD 1 هست. تو رو خدا Upload کنید تو رو خدا!!!!!!!!:42::42::42::42::42::42::42::42::42: :42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::4 2:
عزیزم روی گوشی یا تلفن خونه کلیک کن و روی : check real state کلیک کن ، بعدش یه زمین رو بخر. اون جا می تونی خونه بسازی ، ولی مردم هم میان خونتون دیگه! چون در اصل مکان عمومی حساب میشه ، برای قفل کردن در هم روی در کلیک کنید و lock this door رو انتخاب کنید و گزینه " قفل برای همه به غیر از سیمز ما " رو انتخاب کن.
ولی دوست عزیز برای من همچین چیزی نیومده:41:
چه برای تلفن !!!
چه برای قفل کردن!!!
چرا؟؟؟؟؟؟؟
"
چه برای تلفن !!!
چه برای قفل کردن!!!
چرا؟؟؟؟؟؟؟
"
متوجه نشدم :دی جواب سوالتونو دادم دیگه
منظورم اینه که check real state برای من نمیاد!
هرچی روی تلفن خونه یا موبایل کلیک میکنم این گزینه که شما گفتید نمیاد! :jealous:
نسخه ambition نصبه واستون؟
sepand_salehi
27-08-2010, 01:25
من تو این بازی به یه مشکل عجیب بر خوردم.
من تمامی پک های این بازی رو نصب کردم.
امروز وقتی که یکی از دوستامو به خونه دعوت کردم ، بازی دچار یک باگ عجیب شد و این بود که اون رفیقم یهو تا زانو توی زمین فرو رفت. الان هم اصلا نمی تونه تکون بخوره و همش داد و بیداد می کنه.
می تونید بگید که چجوری این مشکلو رفع کنم؟
من خواستم کد تقلبی که می شه باهاش انسان ها رو هم تکون داد رو به کار ببرم. اما وقتی Ctrl + Shift + C رو می زنم ، اصلا کنسول کمندی باز نمی شود. می شه بگید که مشکل از چیه؟ به خاطر پک هایی است که نصب کردم؟
سلام
الان توی یه جا خوندم که قرار E-R-O-T-I-C Dreams که برای سیمز 2 بود برای سیمز 3 هم بیاد
این خبر راسته؟
راستی بچه ها من نمیدونم توی این er-ti-c dreams چیکار میشه کرد!فقط میدونم +18 هست!
میشه یکی بگه چیکارا میشه ککرد؟
تو رو خدا جواب[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من دارم ولی این ها توش نوشته
Version:1.Content.Devtest.1397
Changelist:622971
درسته؟
به هرحال اپ کردم
Bret_Hart
27-08-2010, 09:25
ولی دوست عزیز برای من همچین چیزی نیومده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه برای تلفن !!!
چه برای قفل کردن!!!
چرا؟؟؟؟؟؟؟
شاید سیمز خرابه
Bret_Hart
27-08-2010, 09:30
من خواستم کد تقلبی که می شه باهاش انسان ها رو هم تکون داد رو به کار ببرم. اما وقتی Ctrl + Shift + C رو می زنم ، اصلا کنسول کمندی باز نمی شود. می شه بگید که مشکل از چیه؟ به خاطر پک هایی است که نصب کردم؟
بالای صفحه میاد
وبازی پایوز میشه
این هم کد بازی:
TESTINGCHEATSENABLED TRUE
شیفت رو بگیر رو ادمه
LMBرو بزن
برو تو OBJEKTبزن DELET IT
نسخه ambition نصبه واستون؟
نه دوست عزیز نصب نیست
---------- Post added at 10:41 AM ---------- Previous post was at 10:38 AM ----------
شاید سیمز خرابه
نه من تاحالا 2 سال دارم بازی میکنمو همیچیشم عالی سالمه!!!
پس مشکل از کجاست؟
نه دوست عزیز نصب نیست
---------- Post added at 10:41 AM ---------- Previous post was at 10:38 AM ----------
نه من تاحالا 2 سال دارم بازی میکنمو همیچیشم عالی سالمه!!!
پس مشکل از کجاست؟
فقط با پک ambition این امکان وجود داره
radar khoob
27-08-2010, 10:54
من دارم ولی این ها توش نوشته
Version:1.Content.Devtest.1397
Changelist:622971
درسته؟
به هرحال اپ کردم
توی DVD 1 سیمز3 هست نباید از جایی که ریختیش اپلود می کردی باید از DVD 1 اپلود می کردی
سلام
الان توی یه جا خوندم که قرار E-R-O-T-I-C Dreams که برای سیمز 2 بود برای سیمز 3 هم بیاد
این خبر راسته؟
راستی بچه ها من نمیدونم توی این er-ti-c dreams چیکار میشه کرد!فقط میدونم +18 هست!
میشه یکی بگه چیکارا میشه ککرد؟
این بازی 18+ هست و کسی که این رو بازی کنه Pervert واقعی هست بهتره بازیش نکنی یا Download نکنیش تو این بازی همه سانسور ها حذف می شه و کارهای خیلی بدی به سیمز 2 اضافه می شه .
من تو این بازی به یه مشکل عجیب بر خوردم.
من تمامی پک های این بازی رو نصب کردم.
امروز وقتی که یکی از دوستامو به خونه دعوت کردم ، بازی دچار یک باگ عجیب شد و این بود که اون رفیقم یهو تا زانو توی زمین فرو رفت. الان هم اصلا نمی تونه تکون بخوره و همش داد و بیداد می کنه.
می تونید بگید که چجوری این مشکلو رفع کنم؟
یک کار دیگه هم می تونی بکنی ، خونتونو بفروش با سیمز دیگت ، بعد میرن همگی توی خونه دیگه! یک بار واسه منم اینطوری شد ، خونه رو عوض کردمم درست شد.
بابا E-R-O-T-I-C Dreams یکی از مسخره ترین پک های بازی هست! تنها تفاوتش اینه که سانسور ها حذف میشن و میشه تو خونه لخت راه بری. ولی هیچ کار اضافه نشده! wohoo هم زیر پتو انجام میدن! مثل قبل!
B U L U T
27-08-2010, 13:06
ambition چه فرقی داره من فرقی اخساس نکردم
ambition چه فرقی داره من فرقی اخساس نکردم
من که چند وقت پیش ambition رو بازی میکردم فرقشو واقعا حس کردم
البته کارایی سیمز3 با امبیشن یکی هست
ولی امبیشن وسایلای جدیدی اضافه شده مثلا لباسشویی یا موتور یا...
شهر امبیشن خیلی قشنگتر از شهر سیمز3 هست
چون اون مرداب داره کنارشم کلی گیاهای دریایی داره
در ضمن میتونین بری کنار مرداب بشینی کمپ بزنین:31:
میتونین یک خونه لوکس باتمامی امکانات بسازین
ووووو......
هرچی باشه یک سیمز عالی هست:46:
????????????????????????????????
همین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مهم ترین چیز ambition اضافه شدن profesion ها هست. شما وقتی بخوای کار پیدا کنی با کلیک بر روی find profession می تونید سیمزتونو توی کار کنترل کنید ، آتیش نشون بشین و بقیه سیمز ها رو نجات ندین تا بمیرن ، کارآگاه بشین و با کشف و داشتن مدارک از صاحب جرم پول زور بگیرید ، فشنر بشین و قیافه مردم شهرو عوض کنین و... اصلی ترین چیزی که اضافه شده همینه! اونای دیگه در رابطه با این شغلا اضافه شدن ، مثلا در کارآگاهی مخصوص با کار " کارآگاه خصوصی " هست!
B U L U T
27-08-2010, 14:49
????????????????????????????????
همین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مهم ترین چیز ambition اضافه شدن profesion ها هست. شما وقتی بخوای کار پیدا کنی با کلیک بر روی find profession می تونید سیمزتونو توی کار کنترل کنید ، آتیش نشون بشین و بقیه سیمز ها رو نجات ندین تا بمیرن ، کارآگاه بشین و با کشف و داشتن مدارک از صاحب جرم پول زور بگیرید ، فشنر بشین و قیافه مردم شهرو عوض کنین و... اصلی ترین چیزی که اضافه شده همینه! اونای دیگه در رابطه با این شغلا اضافه شدن ، مثلا در کارآگاهی مخصوص با کار " کارآگاه خصوصی " هست!
من این profesionرو دیدم و استخدام هم شدم ولی عین قبلی میره کار میکنه پیشرفت میشکنه بر میگرده خوب که چی
دوستان چه پچی لازمه برای اینکه پکای sims رو بشه اجرا کرد
اگه میشه لینک دانلودو بزارین
ممنون
توی DVD 1 سیمز3 هست نباید از جایی که ریختیش اپلود می کردی باید از DVD 1 اپلود می کردی
خوب ببین مسعود جان توی سیمز عادی شغل ها خیلی عادی هستن یعنی فقط پیشرفت میکنه یه سری چیز نیاز داره و پیشرفت میکنه و درآمد بیشتر میشه
اما این proffisions خودت میبینی که چیکار میکنه(البته کارهایی که اضافه شده قبلی ها عادی هستن) قسمتایی هم ماموریتی شده
Linux Learner
28-08-2010, 00:03
سلام
سیمسی که من خریدم، rePack هست (یعنی نصب اوریجینال رو نداره) و بنابراین وقتی میخوام پک آپگرید مثل World Adventures رو نصب کنم، ارور میده که سیمس 3 نصب نیست. راهی هست که بتونم پک World Adventures رو نصب کنم. مثل تغییرات ریجستری؟
چی میگه
میگه باید آپدیت بشه؟
اون ربطی به ارجینال بودن داره
باید ورژن از 1.0.6.15 به 1.0.6.31 ارتقا بدی که اگه توی پست اول توجه کرده باشی روشش هست
برا اینکه بدونی ورژن سیمست چنده برو توی Sims 3 Launcher گوشه سمت چپ پایین
نوشته پتچ رو
سلام
سیمسی که من خریدم، rePack هست (یعنی نصب اوریجینال رو نداره) و بنابراین وقتی میخوام پک آپگرید مثل World Adventures رو نصب کنم، ارور میده که سیمس 3 نصب نیست. راهی هست که بتونم پک World Adventures رو نصب کنم. مثل تغییرات ریجستری؟
فکر نکنم بشه
باید حتما سیمزتون نصب اورجینال داشته باشه.
sepand_salehi
28-08-2010, 23:06
یک کار دیگه هم می تونی بکنی ، خونتونو بفروش با سیمز دیگت ، بعد میرن همگی توی خونه دیگه! یک بار واسه منم اینطوری شد ، خونه رو عوض کردمم درست شد.
مشکل رو همونطوری که ایده داده بودم حل کردم. به گفته ی یک سایت خارجی در لپ تاپ های اچ پی باید علاوه بر کلید های یاد شده ، کلید استارت کیبورد را هم فشار دهیم.
---------- Post added at 12:06 AM ---------- Previous post was at 12:04 AM ----------
یه سوال داشتم.
تو بازی وقتی بر روی برخی از مکان ها کلیک می کنیم ، گزینه ای به نام Become partner داره. می خواستم بدونم که این به چه درد می خوره. در درآمد ها شریک می شویم؟ سودش اصلا می صرفه که 40000 تا بدم و شریک بشم؟
دوم اینکه آیا این سود (اگه اصلا سودی در کار هست) اگه سیمم بمیره ، دیگه بهم سودی نمی دن؟ (به نسل های بعدی) یعنی 40000 تا پول بی زبونم می پره؟
یه سوال داشتم.
تو بازی وقتی بر روی برخی از مکان ها کلیک می کنیم ، گزینه ای به نام Become partner داره. می خواستم بدونم که این به چه درد می خوره. در درآمد ها شریک می شویم؟ سودش اصلا می صرفه که 40000 تا بدم و شریک بشم؟
دوم اینکه آیا این سود (اگه اصلا سودی در کار هست) اگه سیمم بمیره ، دیگه بهم سودی نمی دن؟ (به نسل های بعدی) یعنی 40000 تا پول بی زبونم می پره؟
بله اون ، در واقع سهام اونجاست که شما میخریدش
بله می ارزه بخرید
+
بعد از مرگتون به بزرگترین فرد در خانوادتون میرسه
دوستان من وقتی پچ رو می خوام نصب کنم ارور میده ومیگه که نیاز به سیمز هست تا نصب بشه
الان هم سیمز 3 نصبه هم یه دونه از پکاش
موندم چه کار کنم
ممنون میشمهر چه زودتر کمکم کنین
شما باید نسخه razor سیمز رو نصب کنید تا مشکل حل بشه. یا باید تبدیلش کنید به ریزور ، لینکش دو سه صفحه قبل هست.
ممنون میشم لینک رو برام بزارین
من الان دیگه ambition رو نصب کردمو تموم شد:26:
ولی داخل جایی که روی زمین (کاشی.موکت.سنگ...) میکشیم اون عکسی که یک فلش روبه بالا سقف هست
همونی که جدید هست
میشه بهم بگین اون به چه درد میخوره؟
همونجا که کاشی قالی و... روی زمین میکشیم یک چیز جدیدی اضافه شده
که عکس یک سقفه پایینش هم یه فلش روبه بالا هست
همونی که جدید و مخصوص ambition هست!!
(ceiling tiles) اینم اسمش
FerineFast
29-08-2010, 15:55
فکر کنم باهاش سقف رو بشه کاشی کرد :46:
Linux Learner
29-08-2010, 23:22
چی میگه
میگه باید آپدیت بشه؟
اون ربطی به ارجینال بودن داره
باید ورژن از 1.0.6.15 به 1.0.6.31 ارتقا بدی که اگه توی پست اول توجه کرده باشی روشش هست
برا اینکه بدونی ورژن سیمست چنده برو توی Sims 3 Launcher گوشه سمت چپ پایین
نوشته پتچ رو
اون پچ اولی که میخوام نصب کنم، ارور No suitable patch were found میده.
من فایل اوریجینال TS3.exe رو ندارم. گفتم که سیمسی که گرفتم از پیش کرک شده.
نمیدونید نصب اوریجینال سیمسو که رو مک هم نصب میشه کجا دارند که بخرم؟
سلام رفقا :31:
پک جدید نیومده یا نمیخواد بیاد؟ :31:
سلام رفقا :31:
پک جدید نیومده یا نمیخواد بیاد؟ :31:
خیر
پک جدید توی پاییز میاد
توی شهریور هم یک stuff میاد
یک نسخه ی جدا مثل cast away سیمز 2 هم زمستون
دوستان شرمنده تو پست اول پیدا نکردم
میشه یکی حداقل سیستم مورد نیاز این بازی رو بذاره
یابگه که با مشخصات زیر این بازی روون اجرا میشه یا نه؟
CPU Intel Core 2 Due 2.8 GHz
Ram 4GB
VGA ATI Radeon HD 4570
با تشکر
Linux Learner
31-08-2010, 10:30
دوستان شرمنده تو پست اول پیدا نکردم
میشه یکی حداقل سیستم مورد نیاز این بازی رو بذاره
یابگه که با مشخصات زیر این بازی روون اجرا میشه یا نه؟
CPU Intel Core 2 Due 2.8 GHz
Ram 4GB
VGA ATI Radeon HD 4570
با تشکر
رو سیستم شما با بهترین کیفیت اجرا میشه.
کسی فایل اوریجینال TS3.exe رو نداره. کرک نشده و همونی که با نصب سیمس ایجاد میشه.
babak_deghat
31-08-2010, 11:24
سلام
1-کرک نسخه ی 4.2.32 بازی رو کسی نداره؟
2-من یه مشت وسایل و خونه و لباس و غیره دانلود کردم و به جز فایلهای package (که نمیدونم کجا بزارمشون) بقیش رو گذاشتم تو فولدر downloads تو my documents . حالا از تو launcher بازی اینایی که کپی کردم و میشناسه رو install کردم ولی فقط دفعه ی بعدی که میاد تو بازی ، launcher فقط بعضی هاش رو نصب شده نشون میده . نمیدونم برای اون تعداد دیگه که نصب نیستند چی کار کنم ؟ هر چی هم دوباره نصبشون میکنم دفعه بعدی که میام میبینم ، نصب نیستند
سلام
1-کرک نسخه ی 4.2.32 بازی رو کسی نداره؟
2-من یه مشت وسایل و خونه و لباس و غیره دانلود کردم و به جز فایلهای package (که نمیدونم کجا بزارمشون) بقیش رو گذاشتم تو فولدر downloads تو my documents . حالا از تو launcher بازی اینایی که کپی کردم و میشناسه رو install کردم ولی فقط دفعه ی بعدی که میاد تو بازی ، launcher فقط بعضی هاش رو نصب شده نشون میده . نمیدونم برای اون تعداد دیگه که نصب نیستند چی کار کنم ؟ هر چی هم دوباره نصبشون میکنم دفعه بعدی که میام میبینم ، نصب نیستند
اینجا کرکش هست :
اون وسایل خرابن ، هر کاری کنید نمیاد توی بازی
دوستان میشه یه روش ساده درباره:
زود (سراشپز.رئیس شرکت بیزینس.دانشمند...)شدن مهم بگین
من که هر کاری میکنمو کتاب میخونم (خودم نه سیمسم) بازم مهارت سیمسم داخل کارش بالا نمیره
هنوز که هنوزه سیمسم یه کارگره فقیره رو زمین میخوابه سوپ سرد میخوره و...:2:
یه روش ساده یهم پیشنهاد کنید که سریع بشم رئیس یه جایی :21:
ممنون
babak_deghat
31-08-2010, 18:16
اون یکی وسائل رو که نمیگیره مال خود sims 3 store هست خیلیاش !
دوستان میشه یه روش ساده درباره:
زود (سراشپز.رئیس شرکت بیزینس.دانشمند...)شدن مهم بگین
من که هر کاری میکنمو کتاب میخونم (خودم نه سیمسم) بازم مهارت سیمسم داخل کارش بالا نمیره
هنوز که هنوزه سیمسم یه کارگره فقیره رو زمین میخوابه سوپ سرد میخوره و...:2:
یه روش ساده یهم پیشنهاد کنید که سریع بشم رئیس یه جایی :21:
ممنون
بهترین روش واسه سریع تر برای سریع تر ارتقا گرفتن انتخاب ویژگی Workaholic هست. این طوری هر وقت سر کار هستی بجای این که استرس بگیری و مودت کم بشه ، زیاد تر میشه!!!!!!!!!!! از سخت کار کردن ناراحت نمیشه و مثل جت ارتقا می گیره!
babak_deghat
31-08-2010, 19:34
فایلهای با پسوند package . رو چی کار کنم ؟
بهترین روش واسه سریع تر برای سریع تر ارتقا گرفتن انتخاب ویژگی Workaholic هست. این طوری هر وقت سر کار هستی بجای این که استرس بگیری و مودت کم بشه ، زیاد تر میشه!!!!!!!!!!! از سخت کار کردن ناراحت نمیشه و مثل جت ارتقا می گیره!
خب این workaholic کجاست ؟
منظورتون همون بالاسمت چپ همونجایی که یه گزینه رو برای کار سیمس مثلا (power work.take it easy ...) انتخاب میکنیم
اگر منظورتون همونه برای من همچین چیزی نیومده!!
نه اون یک ویژگی هست که در ساختن سیم این امتیاز رو میتونی انتخاب کنی
فایلهای با پسوند package . رو چی کار کنم ؟
باید پوشه ای به نام Mods در اینجا به وجود بیاری:
G:\Electronic Arts\The Sims 3
بعدش اونجا کپی کنی
(جایی که بازی رو نصب کردی)
tommy vercetti
31-08-2010, 20:03
سلام بچه ها.
من به تازگی دستگاهم رو عوض کردم،
الان با چه سیستمی می تونم بازی کنم؟
باید چی رو بگیرم؟
و هزاران سوال دیگر...
ممنون.
Linux Learner
31-08-2010, 21:53
سلام بچه ها.
باید چی رو بگیرم؟
و هزاران سوال دیگر...
ممنون.
منظورتو متوجه نشدم. از کونسل به pc اومدی یا چیز دیگه ای منظورته؟
Zaghan_13
31-08-2010, 22:00
نمی دونم توی صفحه های قبل هست یا نه ولی ممنون میشم اگه بهم بگین چجوری میتونم بازی رو دانلود کنم.:46:
نمی دونم توی صفحه های قبل هست یا نه ولی ممنون میشم اگه بهم بگین چجوری میتونم بازی رو دانلود کنم.:46:
لینک دانلود حرامه تو فروم :دی تو گوگل سرچ کن پیدا میشه.
خب این workaholic کجاست ؟
منظورتون همون بالاسمت چپ همونجایی که یه گزینه رو برای کار سیمس مثلا (power work.take it easy ...) انتخاب میکنیم
اگر منظورتون همونه برای من همچین چیزی نیومده!!
قبل از ساختن شخصیت توی قسمت trait که 5 ویژگی سیمزت رو تعیین می کنی ، باید اینو انتخاب کنی.
سلام بچه ها.
باید چی رو بگیرم؟
و هزاران سوال دیگر...
ممنون.
صفحه اول رو ببین ، سیستم مورد نیاز رو نوشته. باید بازیو بگیری دیگه! منظورتو نفهمیدم!
tommy vercetti
01-09-2010, 15:11
منظورتو متوجه نشدم. از کونسل به pc اومدی یا چیز دیگه ای منظورته؟
بنده کامپیوترم خیلی اوضاع نابودی داشت.
اما الان تمام سیستمش رو عوض کردم.
می خواستم بدونم الان باید چه سیمزی بگیرم و حداقل دستگاهم چی باشه و کدوم نسخه اش بهتره و ... .
ممنون.
خب مشخصات سیستمتو تا بگم میاد یا نه.
سیمز 3 رو باید همراه همه پکاش بگیری تا بازیش بهت کیف بده. :
the sims 3
the sims 3 world adventure
the sims 3 high end loft stuff
the sims 3 ambition
tommy vercetti
01-09-2010, 16:52
خب مشخصات سیستمتو تا بگم میاد یا نه.
سیمز 3 رو باید همراه همه پکاش بگیری تا بازیش بهت کیف بده. :
the sims 3
the sims 3 world adventure
the sims 3 high end loft stuff
the sims 3 ambition
این ها رو بیرون می فروشن دیگه؟
cpu: 2.5 4هسته ای
ram:8 gig
graphic:1 g
babak_deghat
01-09-2010, 17:22
باید پوشه ای به نام Mods در اینجا به وجود بیاری:
G:\Electronic Arts\The Sims 3
بعدش اونجا کپی کنی
(جایی که بازی رو نصب کردی)
کردم
نشد
Linux Learner
01-09-2010, 18:33
این ها رو بیرون می فروشن دیگه؟
cpu: 2.5 4هسته ای
ram:8 gig
graphic:1 g
سیستمت بخوبی ساپورت میکنه. اگه سیمس 3 ای رو پیدا کردی که همه پک هاش همراه خودش باشن بهتره. هم ارزونتره هم مطمئن از این جنبه که پک هاش روش نصب بشه. اگه پیدا نکردی هم بگو تا یه سایت بهت معرفی کنم که خودم از اونجا خریدم و منتظرم بیاد واسم 9000 تومن تموم شد واسم.
سوال.................
این مشکل چیه ؟
کمک کنین ضروریه ....
نه بیرون فکر نکنم باشه ، چون غیر مجازه ، اماکن بهشون گیر میده ، من دی وی دی 900 خریدم ، فکر کنم از همون جایی که linux learner خریده خریده باشم. از همون جا بخری بهتره ، در ضمن خود نسخه اصلی سیمز هم نسخه ریزور بخر ، 4900 در میاد واست . اگه می خوای بگو تا بهت آدرس بدم.
tommy vercetti
01-09-2010, 20:57
اگه میشه این سایت رو بهم معرفی کنید
ممنون.
پیغام خصوصی بده.
babak_deghat ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عزیز تو مای داکیومنت کپی کردی؟
babak_deghat
01-09-2010, 21:51
هم تو my document کپی کردم هم فولدر mods ساختم توش ریختم نشد
اضافه کردن آهنگ و لباس:
هر دوشون کارهای ساده ای هستن. برای اضافه کردن آهنگها این روند رو از چپ به راست دنبال کنید:
My Documents- Electronic Arts- The Sims 3- Costume Music
در قسمت Costume Music (آهنگهای دلخواه) که تنها بخشیه که شما می تونید آهنگهاش رو عوض کنید، آهنگهایی رو که می خواین اضافه بشن، کپی- پیست (Copy- Paste) کنید.
از توی بازی هم، وقتی استریو رو روشن کنید، با انتخاب "…Change to" لیستی از ژانره های مختلف موزیک رو می بینید که از اونجا هم Costume Music رو انتخاب می کنید و بالاخره دیر یا زود آهنگهایی که اضافه کردین رو می شنوین.
برای اضافه کردن لباس های بیشتر هم باید یا پکهای جدید داشته باشین و یا دانلود کنید.
منبع : ( وبلاگ خودم ) :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدSIMS 3 و Expansion آن تجربه ی واقعی زندگی در دنیای مجازی:
این ورژن از بازیSIMS پیشرفت های چشم گیری از لحاظ گرافیکی و سبک بازی داشته است و آن را به یک بازی کاملا بی نظیر برای شبیه سازی زندگی روزمره تبدیل کرده است. امکانات نامحدودی که داستان این بازی در اختیار بازیکن قرار می دهد موجب می شود که او ساعت ها سرگرم بازی Sims 3 باشد وزندگی مجازی خود را در این
بازی بی نظیر دنبال کند, بازیکن قادر خواهد بود هر چیزی را در هر کجای بازی و در هر مکانی به آن گونه که خود مایل است تغییر دهد و زندگی مجازی دلخواه خود را رقم زند.
مطمئنا Sims 3 یکی از زیباترین و پر سروصدا ترین بازی های سال 2009 هست و در ژانر خود تا مدت ها بی نظیر باقی خواهد ماند. حال بد نیست بدانید:
Expansion Pack, EA ای را برای The Sims 3 تایید کرد.این Expansion Pack دارای چند الحاقیه برای بازی و هم چنین دارای خانواده های فرانسوی، مصری و چینی هم می باشد. هم چنین اعلام شد برای استفاده از این expansion pack باید نسخه ORGINAL بازی The Sims 3 داشته باشید. قیمت این expansion ده دلار تعیین شده است. The Sims 3: World Adventures در تاریخ November 16 عرضه می شود و در مورد ورژن های مربوط به iPhone و mobile هم پیش بینی شده که سال آینده عرضه خواهد شد. این اولین بسته الحاقی Sims 3 می باشد. با این Expansion Pack، سیمهای شما از منطقه Sunset Valley (شهر بازی) که درون یک دره است, فاصله گرفته و به فرانسه و چین و مصر سفر خواهند کرد.
دارندگان Windows Mac OS X میتوانند این EXPANSION راداشته باشند .البته فقط آنرا به صورت SINGLE-PLAYER میتوانند اجرا کنند.
بازیکنان میتوانند sims های خود را در سفر های طولانی به نقاط مختلف دنیا ببرند و زندگی جدیدی را اغاز کنند, از استادی ورزش های رزمی در چین گرفته تا داستان های تراژدیک فرانسوی و مقبره های باستانی مصر . ماجراجویی های بازیکنان مانند در جستجوی گنج بودن و کسب تجربه های بسیار در سفر این بازی بیش از پیش گیم پلی ان راجذاب و جالب ساخته است.
شما باید حین بازی مراقب خیلی چیزها باشید. مثل مومیایی ها و...
و دیگر, آنکه تجربه اجرای بازی به صورت آن لاین تجربه ی شگفت انگیز دیگری است که هر چه از آن بگوییم کم گفته ایم.
The Sims 3: High End Loft Stuff (وسایل آخرین مدل خانه)
من خیلی از پکهای وسایل سیمز استفاده نکردم و قصد هم ندارم، اما وسایل جدید می تونه خیلی جالب باشه.
این پک در خودش وسایلی کاملا متفاوت برای پر مصرفترین اتاقهاتون داره! رباطهای جالب و جدید برای یک دفتر کار، وسایل بازی و سرگرمی با تک. بالا برای اماکن تفریحی، زیبا و مدرنترین مدلهای وسایل برای خانه و ...
سیمهای شما حالا می تونن با استفاه از این وسایل خونه ی خودشون رو کاملا از نو آماده کنن. همیشه کمی تغییر همه چیز رو شیرینتر می کنه!
بعد از اینکه کارتون با خونه تموم شد، یه سری هم به کمد لباسها بزنین! اونجا لباسهای شیک و استایلیشی منتظرتونن! چه خود سیمهاتون چه خونه هاشون به تغییر نیاز داشته باشه، High End آماده ست! (حالا می فهمم چرا بازی اصلی اینقدر ناقصه!!!)
بعد از این می رسیم به: (آرزوها) Ambitions من علاقه ی زیادی به مشغولیت و کار دارم، برای همین این پک رو دوست داشتم حتما داشته باشم! ):
افقهای دید سیمهاتون رو با تعداد زیادی شغل جدید باحال بازتر کنید! تصمیم بگیرید می خواید قهرمان محله باشید یا کسی که همه رو به بدبختی می کشونه! می تونین آتشنشانی باشین که روز مردم رو حفظ می کنه یا شهر رو به عنوان یک آرشیتکت رهبر تغییر بدین! حتی می تونین با طراحی روی پوست هم به پول و شهرت برسین.
قراره سیمتون یک مخترع بیلیونر باشه یا یک زندگی از خودش به عنوان یک دانشمند دیوانه درست کنه؟!
یا شاید هم قراره یک کارآگاه شخصی باشه و به اسرار نهفته پی ببره و چند نفری رو هم برای اطلاعات زیر فشار بذاره؟ (!!!!!!)don't be so mean
آینده همه در دستان شماست!!
کارهای دیگری که ممکنند:
- تبدیل شدن به یک دکتر، شکارچی روح، دیزاینر لباس و ... و در دست گرفتن تمامی کارهای آنها سرکار!
- تعیین کنید سیمتون قراره برای خوبی کار کنه یا بدی؟!
- کارهایی که هر نفر انجام میده حالا به شهر و دیگران تأثیر میذارن...
-یادگیری کارهای جدید و استفاده از اونها برای پول درآوردن.
۷ سپتامبر این سال (16 شهریور) این پک وسایل آماده می شود:(وسایل جاده سریع) Fast Lane Stuff
دنده رو عوض کنید و سیمها رو برای یک دور ببرین بیرون!! برای اولین بار در ساخت وسایل، ماشینهای زیبا و بسیار جدیدی برای استفاده های متفاوت، همراه با وسایل خانه، دکورهای جدید و به دنبال اینها شیوه زندگی جدید رو تجربه کنید!
سیمهای شما قراره چه کار کنن؟ زندگی با سرعت بالا و خطرناک ماشینی رو انتخاب می کنن؟ یا اتومبیلهایی رو دارن که نشونه ی لوکس کلاسیک و احترام آنهاست؟ (هیچوقت از روی قیافه به کسی احترام نذارین!!)
شاید هم فقط می خواین با لباسهای قشنگ زندگیتونو بکنین... وسایلی که شما رو یاد جاسوس بودنتون میندازن هم بد نیستنها!!
حالا می رسیم به یکی که درواقع پکی مثل سیمز 2 Nightlife خواهد بود. این بازی 26 اکتبر همین سال(تقریبا 4 ماه دیگه) بیرون میاد: Late Night (دیر وقت)
من از این هم خیلی خوشم اومد!...
به سیمهاتون برای رفتن به همه ی اماکن خیلی باحال شهر اجازه ورود بدین. حالا چه پیوستن به گروهی از هنرپیشهی معروف باشه، چه گرفتن جشن کوچیکی با دوستانتون و گپ زدن با آنها... اما حواستون رو جمع کنید چون شناختن جاهای به درد بخور هم مهمه!
سیمهای شما هرجا برن چیزهای جدیدی برای بهشون رسیدن پیدا می کنند: هنرمندان دوست داشتنی، خوشگذرونهای تمام وقت، خواننده های خوش، یا شاید هم خون آشام؟!!
*سیمهای شما برای چه کارهایی ممکنه بعد از تاریکی بیدار شن؟!
این یکی برای من "خیلی" جالبه! این مورد قدیمی جدیده (پارادکس!!):
The Sims Medieval(قرون وسطی)
!!!!!!!!؟؟؟؟!!!!!!!!
شما هیچوقت نمی تونین کار بعدی گروه ea رو واقعا حدس بزنین! اینبار اونا بهار سال 2011 سیمها رو همراه با شما به قرون وسطی می برن!وقتی که حکومت های فئودال وجود داشتن و مردم آن لباسهای سنگین رنگین و قدیمی رو می پوشیدن! هدف از ساخت ea The Simsنزدیک کردن جوانها به مسایل زندگی بعد از اینکه وقت گذرونی آنها با pc خیلی زیاد شده بود، بود! اما نمی دونستم قراره حالا آنها رو با مسایل زندگی قرون قبل آشنا کنن!! ؟
سیمها مثل یک ماشین زمان به قدیم بر می گردن و وسطایی میشن!
این بازی سیمها رو به زمانی دورتر از اونکه فکرش رو بکنید می بره! با قابلیتها، گرافیک بالاتر و چیزهای جدید دیگر...
شما در این بازی می تونید قهرمانهای افسانه ای، افراد واقعا ماجراجو داشته باشید و یک سلطنت رو پایه گذاری کنید!!!
در زمان ماجرا، درام، عشق و... سیمهایی که به زندگی شباهت بیشتری دارند.
تصمیمهای شما سلطنت رو سمت و سو میده! قراره حکومتی صلح خواه باشه یا به دنبال جنگ و مبارزه؟ برای شهر و حکومتتون هدفی معین کنید و برای رسیدن به اون تلاش کنید!
تصمیم ها با شماست...
خدا می دونه دیگه ea روی چی می خواد دست بذاره!! حتما دفعه بعد قراره سیمها اویل شن و قهرمانهای resident evil همه رو بکشن! نمی دونم این بازی دقیقا پکه یا نه (ممکنه مثل The Sims 2 Castaway باشه که پک نبود!) شاید هم استراتژیکه؟! به هر حال می تونه خیلی جالب و جدید باشه....
حالا می خوام درباره تقلبی بودن CDها بگم. ما همه تجربه های تلخی از تقلبی بودن CDها داریم. شما برای یک برنامه (حالا هر چی باشه) بسته به نوعش و محل خریدتون پولی می دین... اگر از شرکت خاصی بگیرین، آنها پول تکثیر، برداشتن قفل ضد کپی سی دی ارجینال و... رو از شما با خریدتون می گیرن، و خوب منطقی هم هست. اما مغازه های زیادی هستن که به شما جنسی می دن که حتی به یکبار استفاده هم نمی کشه!!!
دلایل زیادی برای وجود سی دی های تقلبی در ایران وجود داره که نیازی به گفتنشون نمی بینم. اما اگر بخواین در کشور دیگری سی دی بگیرین، (به دلیل ارجینال بودنش) از شما نهایتا 5 تومن نمی گیرن. بلکه حداقل 20،000 تومان! اگر باورتون نمی شه،به نرخهای همین بازی هایی که بالا گفتم تو فروشگاه خود eaتوجه کنید:
The Sims 3: $29.99 = 21 t
World Adventures: $19.95 = 20 t
High End: $19.95 = 20 t
Ambitions: $39.95 = 40 t !!!
Fast Lane: $19.95 = 20 t(پیش خرید)
Late Night, Medieval: هنوز تعیین نشده
اما خوب دادن این پولها (که فکر نکنید برای خودشون هم کار خیلی آسونیه!) در قبال گرفتن یک CDمطمئنه که با دادن کدش به سایت مادر سیمز می تونین از تمام خدمات پس از خریدea به طور مجانی (بیشترشون) استفاده کنید!
من نسبت به وارد شدن سی دی های مطمئن(همه نوع) با کیفیت عالی به بازار ایران خیلی نا امیدم. اما فردا رو چه دیدی؟! شاید یک روزی ما هم به بهترین خدمات سیستمی و برنامه ای جهانی رسیدیم.
...به امید اون روز...
منبع
سلام
تا حالا چند تا اضافه برای این سیمز3 اومده؟
سلام
اضافه منظورتون همون پکه
1.world adventures سیمز سفر گردشگری و ماجراجویی
2.high end loft سیمز وسایل خونه لباس و... سیمزیه که وسایلای زیادی بهش اضافه شده
3.ambition سیمز شغل کار و کمک کردن و مقام اوردن و...
از ایجا به بعد هنوز نیومده
4.fast lane سیمز وسایل و ماشینهای جدید و مد و...
5.late night سیمز جشن پارتی و لوکس بودن هنر پیشه بودن و...
6.medival نمیدونم:31:
اصلا اگر میخواین بیشتر بدونید مطلبی رو که huggy نوشته رو بخونید:46: (بالاست)
رضا جنگنده
02-09-2010, 20:03
سلام
medival پك سيمز نيست.:31:
كلا يه بازيه جداست.
babak_deghat
02-09-2010, 20:14
آره ، یه چیزی تو مایه های life stories . . . . .
radar khoob
03-09-2010, 09:02
ببخشید سیمز برای HTC Touch2 اومده
ببخشید سیمز برای HTC Touch2 اومده
نخیر نیومده و هیچ وقت هم فکر نکمن بیاد.:46:
کسی این جا the guild 2 رو بازی کرده؟ فکر نکنم the sims 3 medieval بتونی به قشنگی the guild 2 بشه .
radar khoob
03-09-2010, 16:30
نخیر نیومده و هیچ وقت هم فکر نکمن بیاد.:46:
هورا خودم سرچ کردم پیداش کردم
سوال.................
این مشکل چیه ؟
کمک کنین ضروریه ....
نرم افزار framework باید نصب باشه روی سیستمتون
میشه از اینترنت برای سیمز3 وسیله گرفت؟
میشه از اینترنت برای سیمز3 وسیله گرفت؟
از خود سایت سیمز نه !!!
1_ من چند ماه پیش رفته بودم تحریم بودیم
2_فروشی هستن
3_مجانی ها هم باید سی دی اورجینال داشته باشیم
ولی از سایت ها دیگه میشه!!!
sepand_salehi
03-09-2010, 21:34
از خود سایت سیمز نه !!!
1_ من چند ماه پیش رفته بودم تحریم بودیم
2_فروشی هستن
3_مجانی ها هم باید سی دی اورجینال داشته باشیم
ولی از سایت ها دیگه میشه!!!
می شه معرفی کنید.
و دوم اینکه آیا با نصب این وسایل ، بازی دچار باگ هایی نظیر کرش نمی شود؟
نه مشکلی پیش نمیاد ، می تونی بهترین وسایل و مود های سیمز رو از این جا بگیرید ، کاملا مجانی :
چطور میشه وسیله ای رو که می خوایم پیدا کنیم و از این سایت بگیریم؟
میری اینجا
بعدش صفحه میره جلو دیگه
هر چی میخوای رو میزنی
اون بالاش رو هم که نوشته
برا اینکه سریع تر برسی به چیزی که میخوای
Sims
شخصیت های ساخته شده توسط دوستانی که در این سایت فعالیت دارن
Patterns
پترن ها به سری چیزا مثل رنگ ها گفته میشود
Lots & Housing
خونه های ساخته شده
Create-a-Sim
دماغ صورت چیز هایی که در ساختن شخصیت بهت کمک میکنه
Buy Mode
چیز هایی که میتونی بخری(ماشین وسایل و غیره)
Build Mode
چیز هایی که میسازی(خونه و ...)
Game Mods
مد هایی از بازی که ساخته میشه توسط این دوستان(مثلا خانواده صمیمی تر بشن بیشتر تو اسختر باشن چیز هایی از قبیل این)
Miscellaneous
یه سری تغییرات که میدن (روی شهر ها و ...)
Programs and Utilities
برنامه هایی که میتونید باهاشون راحت تر پکیج هارو بریزید خودتون بسازید و .....
Challenge Themes
چیز های زمان قدیم و قرون وسطا و ...
MTS' Top Items
آیتم هایی که بیشترین امتیاز رو گرفتن
بعدش هر کدوم رو میخوای میری تب download دانلود میکنی!
سلام
من از این سایت یه خونه،یه ماشین و یه پیانو دانلود کردم کجا باید بریزمشون؟
موقعی که روی پکای سیمر کلیک می کنم این ارورو میده در ضمن پچم نصب کردم
و اینکه یکی از پکا الان بالا میاد اما یکی دیگه این مشکلو داره
radar khoob
05-09-2010, 11:36
سلام
من از این سایت یه خونه،یه ماشین و یه پیانو دانلود کردم کجا باید بریزمشون؟
برو توی پوشه Downloads فکر کنم توی My Documents/Electronic Arts OR EA/The Sims3 هر چی دانلود کردی Cut OR Copy کن توی این پوشه یا فایل از توی Launcher گزینه Downloads رو انتخاب کن و نصب شون کن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.