PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : The Sims 3 ( راهنمای آپدیت کردن بازی در پست اول)

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28

san.nazz
14-10-2011, 16:51
سلام دوستان
من یه مرکز خرید ساختم برای شما هم میذارم که شامل (پیتزا فروشی-شکلات فروشی-کافی شاپ- قصابی و ... ) میشه :5:
لینک دانلودش :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینام چند تا عکس

ورژن سیمز من : 9.0.73.012001

یه سوال کسی می دونه چطور میشه یه اتاق زیرشیروونی درست کرد؟ مثل این

اینم لینک دانلود پنجره هاش ولی نمیشه ازشون برای سقف استفاده کرد :41:

هر کسی تونست بسازه لطفا لینک دانلودشم بذاره مرسی :31:

camry
15-10-2011, 10:33
ساناز شرمندمون کردی !
بابا دمت گرم . خیل یباحال ساختیش !
برای ساختن اتاق زیر شیروونی هم خوب باید یه سقف کاذب یا همون سقف شیب دار بزنی بعد زیرش هم یه راه پله درست کنی . اونوقت میشه اتاق زیر شیروونی
...
دوستان امشب لینک دانلود خونه ای که پارکینگش زیر زمین هست رو میذارم .

san.nazz
15-10-2011, 13:34
ساناز شرمندمون کردی !
بابا دمت گرم . خیل یباحال ساختیش !
برای ساختن اتاق زیر شیروونی هم خوب باید یه سقف کاذب یا همون سقف شیب دار بزنی بعد زیرش هم یه راه پله درست کنی . اونوقت میشه اتاق زیر شیروونی
...
دوستان امشب لینک دانلود خونه ای که پارکینگش زیر زمین هست رو میذارم .

خواهش میشه :31: قابلی نداشت
عکس اتاق زیرشیرونی رو دیدی ؟ نمیشه از اون پنجره ها برای روی سقف استفاده کرد مثل عکس :19:
راستی خونه ای که ساختی با حال شده :46: تنکیو :31:

camry
15-10-2011, 20:42
بفرمایید خونه :

عکس دیگه نذاشتم . خودتون توی پست های قبلی دیدید فقط وسایل داخل رو گذاشتم
اگه برات اجرا شد . 60 تا وسیله جدید دانلود کردم که همش برات میاد
کلا هرچی که توی اینخونه گذاشتم با وسایل دانلودی هست .
اگه اجرا نشد بهم بگید.

san.nazz
16-10-2011, 20:55
سلام یه سوال
من چطور می تونم از کد تقلب استفاده کنم وقتی که تو برج هستم؟ برج ها صندوق پستی ندارن که بشه روش کلیک کرد
من منتظره جوابم مرسی دوستان:20:

camry
16-10-2011, 21:06
سلام یه سوال
من چطور می تونم از کد تقلب استفاده کنم وقتی که تو برج هستم؟ برج ها صندوق پستی ندارن که بشه روش کلیک کرد
من منتظره جوابم مرسی دوستان:20:

سلام .
خوب شما اول بزنید :
ctrl+shift+C
بعد بالای صفحه یه قسمت ابی رنگ میاد. اونجا رمزو بنویس.
مگه میشه صندوق پست نداشته باشه!!
حتما توی همون لابی یا طبقه اول هست دیگه.

Malware
20-10-2011, 00:33
Chasing Tail Trailer

Chasing Tail Trailer HD

***fandogh***
23-10-2011, 16:02
سمیز حیوانات امده اخه یه جا دیدم میخواستم ببینم درست دیدم....:20::18:

Rc man
23-10-2011, 19:19
سمیز حیوانات امده اخه یه جا دیدم میخواستم ببینم درست دیدم....:20::18:

بله درست است:31: اومده:31:

***fandogh***
23-10-2011, 20:55
حالا کسی نگرفته ببینیم چجوریه

moderntalk
24-10-2011, 11:51
سلام. من یه پیشخدمت استخدام کردم و یه butler هیچ کدوم نمیان ولی هفتگی پو ازم کم می شه چرا؟

***fandogh***
24-10-2011, 14:31
سلام. من یه پیشخدمت استخدام کردم و یه butler هیچ کدوم نمیان ولی هفتگی پو ازم کم می شه چرا؟

با تلفن زنگ بزن اخراجش کن از دوباره بگو بیاد شاید درست شه:31:

ghazal86
24-10-2011, 20:19
سلام
پیرو فرمایشات شما از پست اول هر دو ضمیمه رو دانلود کردم. ضمیمه اول که مربوط به خود پچ بود و اکسترکت میشد رو باز کردم و روی فایل regsetup.exe کلیک کردم و بعد از اون زبان کل بازی از انگلیسی به اسپانیایی تغییر کرده.
برنامه رو مدیفای کردم نشد آن اینیستال کردم دوباره نصب کردم نشد. با توجه به اینکه زبان اولیه بازی که قبلا هم نصب کرده بودم انگلیسی بوده حدث میزنم که باید رجیستری تغییر کرده باشه چطور میتونم این خرابکاری رو درستش کنم؟
نکته: بازی رو از مغازه خریدم و خودش کرک شده بود یعنی من فقط نصبش کردم و هیچ کرک یا پچی روش اجرا نکردم. و در ضمن برای وارد کردن پکیجها هم که اصولا دیدم باید یه سری کارها رو انجام داد تا لانچرش بالا بیاد برای من هیچکدوم از اون کارها لازم نبود و خود لانچر راحت بالا میومد. با همین لانچر میخواستم آپدیت کنم که این بلا سرش اومده. چرا؟؟؟؟؟؟

san.nazz
25-10-2011, 16:14
حالا کسی نگرفته ببینیم چجوریه

باحاله حتما بگیرین در کل خیلی به نسبت قبلی ها متنوع شده

فقط 3 نوع حیوان خوب بود چند نوع دیگه هم میذاشتن

سلام
پیرو فرمایشات شما از پست اول هر دو ضمیمه رو دانلود کردم. ضمیمه اول که مربوط به خود پچ بود و اکسترکت میشد رو باز کردم و روی فایل regsetup.exe کلیک کردم و بعد از اون زبان کل بازی از انگلیسی به اسپانیایی تغییر کرده.
برنامه رو مدیفای کردم نشد آن اینیستال کردم دوباره نصب کردم نشد. با توجه به اینکه زبان اولیه بازی که قبلا هم نصب کرده بودم انگلیسی بوده حدث میزنم که باید رجیستری تغییر کرده باشه چطور میتونم این خرابکاری رو درستش کنم؟
نکته: بازی رو از مغازه خریدم و خودش کرک شده بود یعنی من فقط نصبش کردم و هیچ کرک یا پچی روش اجرا نکردم. و در ضمن برای وارد کردن پکیجها هم که اصولا دیدم باید یه سری کارها رو انجام داد تا لانچرش بالا بیاد برای من هیچکدوم از اون کارها لازم نبود و خود لانچر راحت بالا میومد. با همین لانچر میخواستم آپدیت کنم که این بلا سرش اومده. چرا؟؟؟؟؟؟

من پست های قبلیتون رو نخوندم ولی یه سوال شما زمانی که بازی رو نصب می کنی باید حتماً به اینترنت وصل نباشی در ضمن یه مقدار هم زمان می بره این کار رو انجام میدین؟

***fandogh***
25-10-2011, 16:45
چه نوع حیواناتی هستش تو بازی اونوقت شهر هم اضافه شده یا نه .....

san.nazz
26-10-2011, 18:35
چه نوع حیواناتی هستش تو بازی اونوقت شهر هم اضافه شده یا نه .....

بله یه شهر و چند تا پارک مخصوص سگ و اسب و گربه یه جایی هم داره برای مسابقه اسب دوانی

همین 3 حیوان رو هم داره

اینم لینک دانلود باری اگه خواستین

ghazal86
26-10-2011, 20:35
باحاله حتما بگیرین در کل خیلی به نسبت قبلی ها متنوع شده

فقط 3 نوع حیوان خوب بود چند نوع دیگه هم میذاشتن

من پست های قبلیتون رو نخوندم ولی یه سوال شما زمانی که بازی رو نصب می کنی باید حتماً به اینترنت وصل نباشی در ضمن یه مقدار هم زمان می بره این کار رو انجام میدین؟

سلام
من پست قبلی نداشتم که!
وصل بودم ولی ربطی نداشت به اون. مشکل زبانم رو هم حل کردم. توی رجیستری ویندوز لوکالش رفته بود رو اسپانیا که برش گردوندم و درست شد.

این فایل فشرده 7450381_Sims3_1.0.631.00002_from_1.0.615.00107 رو وقتی اکسترکت میکنم یه فایل exe داره روش کلیک میکنم خودش رو اکسترکت میکنه باید همینجوری باشه؟ توی پست اول گفته این رو نصبش کنید چه جوریه؟

Rc man
27-10-2011, 14:27
گرفتم خیلی باحاله حیوون pets

M_@li
27-10-2011, 18:38
سلام من سیمز پت رو خریدم و اینستال کردم خیلی باحاله حتما همه بخریدش فقط اینجا یه نکته ای وجود داره .توی این پک برای ازاد شدن مغازه حیوانات خانگی باید اول بازی رو رجیستر کنیم بعد مغازه رو جدا دانلود کنیم :41:ولی من با هزارو یک مکافات تونستم پکپج مغازه رو پیدا کنم:5: ولی دوباره یه مشکلی پیش اومد موقع اینستال پکیج این ارورو میده
installation failed please make sure your game has the latest sofware updates
سیمز و همه ی پک هامم آپدیت هستن:13:. کسی میتونه کمکم کنه

san.nazz
28-10-2011, 13:24
سلام
من پست قبلی نداشتم که!
وصل بودم ولی ربطی نداشت به اون. مشکل زبانم رو هم حل کردم. توی رجیستری ویندوز لوکالش رفته بود رو اسپانیا که برش گردوندم و درست شد.

این فایل فشرده 7450381_Sims3_1.0.631.00002_from_1.0.615.00107 رو وقتی اکسترکت میکنم یه فایل exe داره روش کلیک میکنم خودش رو اکسترکت میکنه باید همینجوری باشه؟ توی پست اول گفته این رو نصبش کنید چه جوریه؟

خوب عزیزم نکته مهمش اینجاست که وقتی داری بازی رو نصب می کنی حتما نباید به اینترنت وصل باشی این مشکل برای منم پیش اومده بود :20:

Rc man
28-10-2011, 15:58
این PET SHOP کجاست؟؟؟میخام حیوون بخرم؟؟؟کمک؟؟؟

Rc man
28-10-2011, 16:15
سلام من سیمز پت رو خریدم و اینستال کردم خیلی باحاله حتما همه بخریدش فقط اینجا یه نکته ای وجود داره .توی این پک برای ازاد شدن مغازه حیوانات خانگی باید اول بازی رو رجیستر کنیم بعد مغازه رو جدا دانلود کنیم :41:ولی من با هزارو یک مکافات تونستم پکپج مغازه رو پیدا کنم:5: ولی دوباره یه مشکلی پیش اومد موقع اینستال پکیج این ارورو میده
installation failed please make sure your game has the latest sofware updates
سیمز و همه ی پک هامم آپدیت هستن:13:. کسی میتونه کمکم کنه

میشه بگین از کجا گرفتید یا لینکشو بذارید؟؟؟لطفا؟؟؟

M_@li
28-10-2011, 16:42
این لینک pet store فقط زبون سایت پرتغالیه

درضمن اکثر ست های اصلی sims 3 store رو داره:21:

M_@li
29-10-2011, 11:04
رفیق دانلود کردی به ما هم خبر بده ببینیم سیمز شما هم مشکل منو داره یا نه؟

***fandogh***
29-10-2011, 12:23
یعنی چی باید مغازش رو جدا دانلود کنی

ghazal86
29-10-2011, 13:01
من یه سری از این پکیجهایی که توی پوشه دانلود میزارم نصب میکنم توی بازی که میرم نیستن. دلیلش چیه؟

***fandogh***
29-10-2011, 14:06
من یه سری از این پکیجهایی که توی پوشه دانلود میزارم نصب میکنم توی بازی که میرم نیستن. دلیلش چیه؟

یکی از دلایلش این میتونه باشه که شاید پک های مربوطه رو نصب نکردی

ghazal86
29-10-2011, 14:40
یکی از دلایلش این میتونه باشه که شاید پک های مربوطه رو نصب نکردی

سلام
چرا توی لانچر که نشون میده نصب شدن. میتونه مربوط به ورژن بازیم باشه؟ یعنی با هم نمیخونن ولی نصب میشه؟ یه نکته دیگه اینکه بعضی از وسایل که نصب کردم وقتی روشون کلیک میکنم بازی یهو کاملا بسته میشه.

بعد در مورد آپگرید کردن چون به نتیجه نرسیدم میخوام ورژن جدید سیمز رو بخرم. اینکه قبلا اینترنتم وصل بوده و بازی رو نصب کردم میتونه رو نصب جدید بازی تاثیر بزاره؟

M_@li
29-10-2011, 14:57
نه ربطی به پک ها نداره .من همه ی پک هارو دارم همه هم از دم اپدیتن ولی بعصی مواقع این مشکل رو دارم

Rc man
29-10-2011, 15:13

من روی نصب میزنم هیچی نمیشه باید از بازی خارج شد؟؟؟؟

lili_2030
29-10-2011, 18:23
برای حیوانها شغل میشه انتخاب کرد مثل the sims 2 pets؟

***fandogh***
30-10-2011, 09:39
سلام بچه ها من یه مشکلی برام موقع نصب سیمز پتز به وجود امده که وقتی نصب میکنم همه چی درست هست میرسه به اونجایی که میخوام شهر انتخاب کنم یه پیغامی به این شکل میده
Disc Authorization Failure
We are unable to verify that your disc is a valid copy of the sims 3 pets . please contact customer service
اگه کسی میدونه چیه راهنماییم کنید ممنون میشم مرسی

M_@li
30-10-2011, 13:28
Disc Authorization Failure We are unable to verify that your disc is a valid copy of the sims 3 pets . please contact customer service

این مشکل فکر کنم از کرکه. شما باید کرک رو روی سیمز پایه بریزید

***fandogh***
30-10-2011, 13:42
Disc Authorization Failure We are unable to verify that your disc is a valid copy of the sims 3 pets . please contact customer service

این مشکل فکر کنم از کرکه. شما باید کرک رو وری سیمز پایه بریزید

دوست عزیز میشه بگی چه کرکی به سیمز pets میخوره از کجا باید گیر بیار مرسی اگر راهنماییم کنی

M_@li
30-10-2011, 14:09
سیمزو خریدی یا دانلود کردی؟

***fandogh***
30-10-2011, 14:17
سیمزو خریدی یا دانلود کردی؟

خریدم حالا نمیدونم چه کنم که اینجوری شده

M_@li
30-10-2011, 14:26
توی خود سی دی کرکش هست فقط ممکنه به اسمه فولدر fairlight _razor یا چیزای دیگه باشه

***fandogh***
30-10-2011, 14:30
ار میدونم کرکش هست ولی وقتی کرک رو میزنم این پیام رو میده

M_@li
30-10-2011, 14:51
این سه با کرک رو تست کن

***fandogh***
30-10-2011, 15:09
ممنون تست میکنم خبرش رو میدم

Rc man
30-10-2011, 15:17

برای حیوانها شغل میشه انتخاب کرد مثل the sims 2 pets؟

نه فکر نکنم

***fandogh***
30-10-2011, 15:52
این سه با کرک رو تست کن

هیچ کدوم نشد بازم ممنون

GUNSHIP
31-10-2011, 15:15
سلام؛من ویندوز عوض کردم ؛ولی بازی رو رو هاردم گذاشتم؛حالا وقتی بازی رو ران می کنم ارور میده که:
the installation is incomplete and the sims 3 cannot run. please reinstall and try again
چه کنم؟

Rc man
31-10-2011, 20:13
من نصب کردم پت شاپ ولی همون ارور میده میگه اپدیت کن من اپدیتم

M_@li
31-10-2011, 21:29
سلام؛من ویندوز عوض کردم ؛ولی بازی رو رو هاردم گذاشتم؛حالا وقتی بازی رو ران می کنم ارور میده که:
the installation is incomplete and the sims 3 cannot run. please reinstall and try again
چه کنم؟
خب چرا دوباره اینستال نمیکنید؟

GUNSHIP
31-10-2011, 22:18
خب چرا دوباره اینستال نمیکنید؟
60 تا اکپرشن روش نسبه؛تازه نمی دونم DVD هر کدوم کجاست :41:

M_@li
31-10-2011, 22:37
خب تنها راهش اینه که دو باره اینستال کنی

Rc man
01-11-2011, 14:24

اره میگه اپدیت کن برا من اپدیت به جان خودم

M_@li
01-11-2011, 15:41
اره میگه اپدیت کن برا من اپدیت به جان خودم
من دارم تو سایتایه خارجی دنبال راه حل میگردم اگه تونستم کاری کنم حتما اینجا هم میگم البته این مشکل میتونه به اپدیت EADM یا origon هم ربط داشته باشه ولی من اونم اپدیت کردم بازم نشد:41::19:

Rc man
01-11-2011, 20:33
من دارم تو سایتایه خارجی دنبال راه حل میگردم اگه تونستم کاری کنم حتما اینجا هم میگم البته این مشکل میتونه به اپدیت EADM یا origon هم ربط داشته باشه ولی من اونم اپدیت کردم بازم نشد:41::19:

هنوز نتونستی ؟؟؟ حالا تو اسم سایتی که داری میگردی رو بگو منم کمک کنم

M_@li
01-11-2011, 22:49
جای خاصی نمیگردم ولی توی این لینک شاید یه چیزایی پیدا کنی

***fandogh***
02-11-2011, 11:06
سلام بچه ها من یه مشکلی برام موقع نصب سیمز پتز به وجود امده که وقتی نصب میکنم همه چی درست هست میرسه به اونجایی که میخوام شهر انتخاب کنم یه پیغامی به این شکل میده
We are unable to verify that your disc is a valid copy of the sims 3 pets . please contact customer service

کسی نمیدونه این چه پیغامی هست واسه کسی اتفاق نیافتاده؟

M_@li
02-11-2011, 12:11
چرا اتفاق نیفتاده ! افتاده من که گفتم باید بازی رو کرک کنید . حالا یه بار سی دی 2 رو بزارید بعد ببینید میاد بالا؟

***fandogh***
02-11-2011, 13:26
چرا اتفاق نیفتاده ! افتاده من که گفتم باید بازی رو کرک کنید . حالا یه بار سی دی 2 رو بزارید بعد ببینید میاد بالا؟
cd2 برای سیمز3 هست خود بازی 1 dvd داره در کل

M_@li
02-11-2011, 22:06
همین که نوشه رو فرستادم گفتم یه جای کارم میلنگه .حالا با همون DVD پت بالا اومد؟

ghazal86
03-11-2011, 09:48
کسی نمیدونه این چه پیغامی هست واسه کسی اتفاق نیافتاده؟

سلام
من یه جایی دیدم نوشته این پیغام برای این هست که شما کرک رو در جای نادرستی کپی میکنید. باید حتما توی این آدرس باشه:
C:\Program Files (x86)\Electronic Arts\The Sims 3\Game\Bin

البته یه فیکس هم هست که باید روی بازیتون نصب بشه (قبل از کرک کردن باید این کار رو انجام بدید). توضیحات کامل نصب این پچ توی فایلش هست با دقت بخونید و اجرا کنید. لینک دانلود این پچ فیکس:

***fandogh***
03-11-2011, 11:57
همین که نوشه رو فرستادم گفتم یه جای کارم میلنگه .حالا با همون DVD پت بالا اومد؟

نه دوست عزیز بالا نمیاد نمیدونم این یکی چرا اینجوریه من پک های قبلی رو نصب میکردم همچین مشکلی نداشتم:41:

***fandogh***
03-11-2011, 12:13
سلام
من یه جایی دیدم نوشته این پیغام برای این هست که شما کرک رو در جای نادرستی کپی میکنید. باید حتما توی این آدرس باشه:
C:\Program Files (x86)\Electronic Arts\The Sims 3\Game\Bin

البته یه فیکس هم هست که باید روی بازیتون نصب بشه (قبل از کرک کردن باید این کار رو انجام بدید). توضیحات کامل نصب این پچ توی فایلش هست با دقت بخونید و اجرا کنید. لینک دانلود این پچ فیکس:

سلام دوست عزیز حجم این فایل 66 mb منم الان جای هستم دسترسی به اینترنت پر سرعت ندارم میشه یه توضیح در مورد نصبش بگین ممنون میشم

ghazal86
03-11-2011, 14:45
سلام دوست عزیز حجم این فایل 66 mb منم الان جای هستم دسترسی به اینترنت پر سرعت ندارم میشه یه توضیح در مورد نصبش بگین ممنون میشم

سلام
من این فایل رو ندارم ولی توی فرومی که این روش رو گذاشته بود هر کسی که مدتها بود برای بازیش این مشکل رو داشت با استفاده از این فیکس کارش درست شده بود و همه راضی بودن. متاسفانه نصبش هم توی همون فایل فشرده توضیحش رو داده داخل فروم چیزی ننوشته بودن. شرمنده که بیشتر از این نمیتونم کمکتون کنم.

mohammad_87
03-11-2011, 18:52
من لینک دانلود نسخه کامل و کرک بازی رو می خوام.توی انجمن دانلود بازیها sims 3 نبود.

ghazal86
04-11-2011, 09:47
من لینک دانلود نسخه کامل و کرک بازی رو می خوام.توی انجمن دانلود بازیها sims 3 نبود.

سلام
نسخه کامل نداره باید سیمز اصلی رو نصب داشته باشید بعد این رو روش نصب کنید. لینک دانلود هم چند صفحه قبل داده بودن این لینک بازی اصلی:

این هم لینک اکسپنشن حیوانات:

lady_atieh
06-11-2011, 19:37
سلام
بعد از مدتها دوباره سیمز 3 رو نصب کردم
مشکل آپدیت کردنش رو دارم
ورژن اولیه اون 1.0.615 می خوام به جدیدترین ورژن آپدیت کنم
اگه بخوام از طریق خود سیمز آپدیت کنم و نهایتا کرک ورژن آخر رو هم بگیرم . چطوری باید بذارم آپدیت شه ؟
آخه الان update now روشن نیست ؟

اگر بخوام از طریق دانلود پچ ها آپدیت کنم چطوری باید اینکارو بکنم ؟
چون فکر کنم باید پله پله تبدیل به آپدیت های جدیدتر بشه ؟

T.Eftekhari
08-11-2011, 01:38
سلام
مشکل آپدیت کردنش رو دارم
اگه بخوام از طریق خود سیمز آپدیت کنم و نهایتا کرک ورژن آخر رو هم بگیرم . چطوری باید بذارم آپدیت شه ؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگر بخوام از طریق دانلود پچ ها آپدیت کنم چطوری باید اینکارو بکنم ؟

فکر کنم با ea downloader خودش آپدیت می کنه کسی اطلاع بیشتری داره بزنه تو دهنم :31:

M_@li
08-11-2011, 13:17
با این برنامه میشه هم خود سیمزو و هم پکهاشو اپدیت کرد

Maggy_P
08-11-2011, 13:18
سلام
مشکل آپدیت کردنش رو دارم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگر بخوام از طریق دانلود پچ ها آپدیت کنم چطوری باید اینکارو بکنم ؟
دوست عزیز تمامی مراحل آپدیت رو توی پست اول گذاشتم. :46:

***fandogh***
08-11-2011, 18:59
کسی تمیدونه origin سیمز حیوانات چکار میکنه من هنوز سیمز حیواناتم با همون مشکل روبرو میشه

بعدشم این فیکسد چیه نمیدونم.

lady_atieh
08-11-2011, 19:29
دوست عزیز تمامی مراحل آپدیت رو توی پست اول گذاشتم. :46:

ممنون دیدم
اون دوتا فایلی که برای دانلود گذاشته شده رو میشه جایی آپلود کنین که بشه لینکشو مستقیم کرد ؟
آخه من نتم حجیمیه و اینکه مشکل دانلود دارم یه مقدار .
البته اگر امکانش هست اگر نه که هیچی :)

یه سوالم دارم بعد از انجام اون مراحل به ورژن 1.0.631.00002 ارتقا پیدا می کنه بعد میشه روش پچ آخر رو نصب کرد ؟

M_@li
10-11-2011, 11:24
کسی تمیدونه origin سیمز حیوانات چکار میکنه من هنوز سیمز حیواناتم با همون مشکل روبرو میشه

بعدشم این فیکسد چیه نمیدونم.
origin همون EAdownload manager هست ولی تا حالا ندیدم ربطی به کرک داشته باشه

***fandogh***
11-11-2011, 11:53
من دیگه فهمیدم درست شد سیمزم .
من باید کرک سیمز pets رو روی سیمز 3 اولی میریختم که خدارو شکر درست شد

حالا یه سئوال من ازکجا سگ بخرم نداره مغازه سگ....

DΔRK
11-11-2011, 14:52
آیا می توان تمام نسخه های سیمز 3 را یکجا داشت و نصب کرد(به جز نسخه هایی مانند قرون وسطی)؟
و آیا می توان آپ-دیت های سیمز را سیو کرد تا در صورت تعویض ویندوز یا حذف بازی نیاز به آپ-دیت دوباره نباشد؟

M_@li
11-11-2011, 19:10
من دیگه فهمیدم درست شد سیمزم .
من باید کرک سیمز pets رو روی سیمز 3 اولی میریختم که خدارو شکر درست شد

حالا یه سئوال من ازکجا سگ بخرم نداره مغازه سگ....
من که همون اول گفتم باید رو سیمز اصلی بریزید .حالا تازه افتادید توی جریان منم دارم واسه همین خودمو به درو دیوار میزنم دیگه :24:(برای مغازه حیوانات) در اصل باید واسه اینکار بازی رو توی سایت سیمز رجیستر کنید بعد مغازه رو جدا دانلود کنید که واسه اینکار باید بازی اصل داشته باشین .چندتا پست قبلی منو بخونید متوجه میشید

***fandogh***
12-11-2011, 12:57
سلام اره شما گفتید ولی دقیقا نگفتی باید چه کار کنم کیج شدم ولی بازم شما دستتون درد نکنه
پس دیگه نمیشه مغازه رو دانلود کرد چون سیمز من که اصل نیست!!!!

M_@li
13-11-2011, 21:51
سلام اره شما گفتید ولی دقیقا نگفتی باید چه کار کنم کیج شدم ولی بازم شما دستتون درد نکنه
پس دیگه نمیشه مغازه رو دانلود کرد چون سیمز من که اصل نیست!!!!
آهان الان دیدم، چه اشتباه تایپی مزخرفی .فکر کنم به خاطر اون متوجه نشدین.حالا بگزریم
اول اینکه کار نشد نداره بالاخره یه جوری مغازه رو درستش میکنیم ولی تا اون موقع میتونید از طریق روز نامه یا اینترنت حیوونایی که برا واگذاری گذاشتنو بیارید تو خونه:40::1::40:

DΔRK
14-11-2011, 00:50
آیا می توان تمام نسخه های سیمز 3 را یکجا داشت و نصب کرد(به جز نسخه هایی مانند قرون وسطی)؟
و آیا می توان آپ-دیت های سیمز را سیو کرد تا در صورت تعویض ویندوز یا حذف بازی نیاز به آپ-دیت دوباره نباشد؟
سوال من را هم لطفا جواب بدید

M_@li
14-11-2011, 13:14
بله میشه همه ی نسخه هارو باهم روی یه بازی اجرا کرد
در مورد اپدیت من یه برنامه گذاشته بودم توی چندتا پست قبلیم .اگه با اون اپدیت کنید فایل های اپدیت رو جداگونه سیو میکنه و میتونید نگهش دارید

Kit_Kat
16-11-2011, 18:41
سلام دوستان ....
اگه یادتون باشه من دوماه پیش اومدم اینجا و درمورد نصب پک لیت نایت پرسیدم که خدارو شکر مشکلم حل شد....
قبلا شنیده بودم باید پکهارو به ترتیب نصب کرد ولی من چون از پک 6 (که همون لیت نایت بود) نصب کردم یک سوال واسم پیش اومده:
اگه الان بخوام پک 2و3 رو نصب کنم باید چکار کنم؟

***fandogh***
17-11-2011, 13:25
هیچ مشکلی پیش نمیاد میتونی نصب کنی به همین راحتی

hex6789
17-11-2011, 16:57

با تشکر فراوان از این دوست عزیزم ... :40::11:
باید به اطلاعتون برسونم برای دریافت این برنامه باید در سایت مذکور عضو بشید که بسیار راحته!
من مشکلات زیادی داشتم با بازی، اولا موقع مسافرت با هنگ ها و لگ های بدی روبه رو بودم که بعد از اتمام دانلود و نصب پچ ها با نرم افزار فوق، تمامی این مشکلات بر طرف شد و الان با توجه به توانایی بالای سیستمم (لپ تاپ دِل 502ایکس) از حداکثر گرافیک بازی بی مشکل استفاده می کنم. :8: :31:

بازم ممنون :40:

goldenmember
19-11-2011, 21:19
[/COLOR]سلام من لینک دانلود واسه اضافات این بازی میخوام.مثل لباس و شهر و ماشین و......
خواهشا لینک دانلود طوری باشه که لازم نباشه برم تو سایت (rapidshare_mediafireو......) و هزار جور کار روش انجام بدم آخرشم یه بد شانسی جدید__بشینه مثل آدم دانلودشو بکنه
در ضمن روش استفادشم بهم یاد بدین.راستش من یکم آماتورم.

Rc man
20-11-2011, 20:45
[/COLOR]سلام من لینک دانلود واسه اضافات این بازی میخوام.مثل لباس و شهر و ماشین و......
خواهشا لینک دانلود طوری باشه که لازم نباشه برم تو سایت (rapidshare_mediafireو......) و هزار جور کار روش انجام بدم آخرشم یه بد شانسی جدید__بشینه مثل آدم دانلودشو بکنه
در ضمن روش استفادشم بهم یاد بدین.راستش من یکم آماتورم.

1.simsir.net همه چیز داره و
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید :10:

babak_deghat
21-11-2011, 01:34
کرک sims3 pets

sam-16
21-11-2011, 12:34

دوست عزیز من برنامه رو دانلود کردم اما وقتی اجراش می کنم توی اون صفحه ای که میاد هیچی نیست .یعنی سیمز 3 رو ننوشته که بزنم بعدش اپدیت کنه ... باید چیکار کنم باید جای خاصی بازی رو بریزم ..

از طریف اپدیتی که صفحه اول گفته هم هرکاری کردم نشد... فایل اولی رو که دانلود می کنم اپدیت رو که می زنم صفحه cmd باز می شه بعد ارور می ده که نمی تونم open source رو باز کنم ...مشکل از چیه
تو رو خداااااااااااا کمک کنید :19:

san.nazz
21-11-2011, 15:11
سلام دوستان چند تا سوال
اول اینکه وقتی پک ها رو نصب می کنی که خود بازی خود به خود آپدیت میشه برنامه خاصی نمی خواد مگه برای همه اینجوری نیست؟ مگه فرقی می کنه؟ این واقعاً برای من سوال شده . من چه بازی که از اینترنت دانلود کردم چه پکی که از بیرون خریدم هر دوتاش خودشون در حین نصب به شرطی که به اینترنت وصل نباشم آپدیت می شن آخه می بینم بعضی از دوستان برای نصب و آپدیت شدن بازیشون مشکل دارن
دوم اینکه چجوری میشه یه اسب تک شاخ متولد کرد ؟
سوم اینکه من نمی دونم چرا حیوون های من بچه دار نمی شن با هم جفت هم هستن ولی بچه دار نمیشن
چهارم : چجوری میشه با یکی از حیوون های شهر جفت شد best ferind هم که شدم بازم گزینه رمانتیکش غیرفعاله
سوال آخری : من نمی دونم چرا 2 تا سیمزی که دارم و با هم نامزدن براشون گزینه ازدواج نمیاد قبلا میومد ولی من مزدوجشون نکردم الان هر چهقدر رمانتیک می زنم دیگه گزینه ازدواج نمیاد کسی می دونه چرا؟ در ضمن برای هیچکدومشون هم تنفر از ازدواج رو انتخاب نکردم مرسی من منتظر جوابم:20:

Rc man
21-11-2011, 21:41
سلام دوستان چند تا سوال
اول اینکه وقتی پک ها رو نصب می کنی که خود بازی خود به خود آپدیت میشه برنامه خاصی نمی خواد مگه برای همه اینجوری نیست؟ مگه فرقی می کنه؟ این واقعاً برای من سوال شده . من چه بازی که از اینترنت دانلود کردم چه پکی که از بیرون خریدم هر دوتاش خودشون در حین نصب به شرطی که به اینترنت وصل نباشم آپدیت می شن آخه می بینم بعضی از دوستان برای نصب و آپدیت شدن بازیشون مشکل دارن
سوم اینکه من نمی دونم چرا حیوون های من بچه دار نمی شن با هم جفت هم هستن ولی بچه دار نمیشن
چهارم : چجوری میشه با یکی از حیوون های شهر جفت شد best ferind هم که شدم بازم گزینه رمانتیکش غیرفعاله
سوال آخری : من نمی دونم چرا 2 تا سیمزی که دارم و با هم نامزدن براشون گزینه ازدواج نمیاد قبلا میومد ولی من مزدوجشون نکردم الان هر چهقدر رمانتیک می زنم دیگه گزینه ازدواج نمیاد کسی می دونه چرا؟ در ضمن برای هیچکدومشون هم تنفر از ازدواج رو انتخاب نکردم مرسی من منتظر جوابم:20:

شاید خواهر برادرند من همش زن میگیرم تلاق میدم :21::21::21::21::21:

M_@li
21-11-2011, 23:49
دوست عزیز من برنامه رو دانلود کردم اما وقتی اجراش می کنم توی اون صفحه ای که میاد هیچی نیست .یعنی سیمز 3 رو ننوشته که بزنم بعدش اپدیت کنه ... باید چیکار کنم باید جای خاصی بازی رو بریزم ..

از طریف اپدیتی که صفحه اول گفته هم هرکاری کردم نشد... فایل اولی رو که دانلود می کنم اپدیت رو که می زنم صفحه cmd باز می شه بعد ارور می ده که نمی تونم open source رو باز کنم ...مشکل از چیه
نمیدونم والا من که باز میکنم برنامه رو یه صفحه اون بالاشه که سیمزو همه پکهایی که نصبیدم رو با ورژنشون مینویسه زیر اونم اپدیتارو میاره برای دانلود

M_@li
22-11-2011, 00:06
سلام دوستان چند تا سوال
جواب دوم :دقیقا نمیدونم چجوری ولی اونجور که تو تریلراش دیدم فکر کنم یه مواقع خاص مثلا صبح زود توی یه جای خاص مثل تپه ای جنگلی چیزی میشه پیداش کرد
جواب سوم : حیوونا هم مثل سیمزا حتما مثل سیمزا به یه تختی چیزی نیاز دارن من خودم کره اسب به دنیا اوردم اسب هام هم توی قفس باهم جفتگیری کردن .گزینش هم try for foal بود
چهارم :نمیدونم
پنجم:توی اینجور مواقع من یه بار همه ی گزینه های رومانتیکو از اول تا اخر امتحان میکنم حتی اینو:11:معمولا درست میشه

Maggy_P
22-11-2011, 14:06
سلام دوستان چند تا سوال
چهارم: منم هنوز نتونستم. البته برای من گزینش فعال میشه ولی وقتی میزنم انجام نمیده.
حتی اگر قفس هم داشته باشی.
آخر: اون یک باگه. منم این مشکل رو قبلا پیدا کردم. مشکل از بازیه. بعضی از افراد اصلا نمیتونن ازدواج کنن.

اگه کار نکرد شما باید یک فایل 700 مگابایتی رو دانلود کنید که تورنتشو توی همین تاپیک گذاشتم :

goldenmember
23-11-2011, 14:38
من شهر پاریس رو دانلود کردم با پسوند سیمز3پک به همراه چند تا لباس و مو ...
ولی همه چی تو بازی میاد به جز شهر پاریس.میشه کمکم کنین؟

babak_deghat
23-11-2011, 22:46
من هر وقت پک ها رو وارد بازی می کنم ، سرعت بازی به شدت افت پیدا میکنه
جریانش چیه ؟

sam-16
25-11-2011, 11:37
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/code]

من دیشب از یه سایتی یه فال 800 مگابایتی اپدیت رو دانلود کردم ... وقتی روش کلیک می کنم یک خط پر میشه و بعد از چند لحظه یه error میده با این نوشته :
the setup has detected that no version of the sims 3 is instaled
this update requires that a previous version of the application be instaled
مشکل از چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یکی بازی من 2 تا دی وی دی هست نیاز به کرک هم نداره بعد از نصب بازی رو اجرا می کنی بی کرک ...
اگر مشکل از بازی هست .یه سایت بدید که ازش بازی رو دانلود کنم ... تورنت نباشه بهتره ... فقط یه لینکی بدید که بازیش کامل کامل باشه

M_@li
25-11-2011, 18:54
من هر وقت پک ها رو وارد بازی می کنم ، سرعت بازی به شدت افت پیدا میکنه
جریانش چیه ؟
چندتا عامل داره یا مشکل از کرکه یا با اپدیت درست میشه یا مهم تر از همه بعضی از فایل هایی که توی بازی میریزید مثل (مو و لباسو میز صندلی و...) که ممکنه بعضی هاشون خراب باشن .
البته بهترین کار اینه که همه ی فایل های فولدر sims3 توی mydocument رو پاک کنید:exclamatiبک آپ فراموش نشه:exclamati)که با این کار بازی میشه مثل روز اول اما همه سیو ها و وسائلی که با لانچر اینستال کردید پاک میشن .(میتونید از توی بک اپی که از فولدر sims 3 قبل از پاک کردن گرفتید سیو ها وسایل دانلود شده و کاستوم میوزیک رو دوباره برگردونید)

Rc man
25-11-2011, 23:02
کاستوم میوزیک کجا باید کذاشت؟؟؟

---------- Post added at 01:02 AM ---------- Previous post was at 12:59 AM ----------

من دیشب از یه سایتی یه فال 800 مگابایتی اپدیت رو دانلود کردم ... وقتی روش کلیک می کنم یک خط پر میشه و بعد از چند لحظه یه error میده با این نوشته :
the setup has detected that no version of the sims 3 is instaled
this update requires that a previous version of the application be instaled
مشکل از چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یکی بازی من 2 تا دی وی دی هست نیاز به کرک هم نداره بعد از نصب بازی رو اجرا می کنی بی کرک ...
اگر مشکل از بازی هست .یه سایت بدید که ازش بازی رو دانلود کنم ... تورنت نباشه بهتره ... فقط یه لینکی بدید که بازیش کامل کامل باشه

یا اپدید قدیمی دانلوئد کردی یا اپدیتت دو یا چند تا قدیمی تره مثلا تو 1.1342564676 داری باید 1.76867909985 بگیری ولی تو 4.0987654567887 دانلود کردی!!!!:31::31::31::31:

sam-16
26-11-2011, 23:01

---------- Post added at 01:02 AM ---------- Previous post was at 12:59 AM ----------

یا اپدید قدیمی دانلوئد کردی یا اپدیتت دو یا چند تا قدیمی تره مثلا تو 1.1342564676 داری باید 1.76867909985 بگیری ولی تو 4.0987654567887 دانلود کردی!!!!:31::31::31::31:

خوب حالا این اپدیتی که گفتی رو از کجا باید بگیرم... اقا یکی به من Help کنه...
باید چه اپدیتی بگیرم که اپدیت بشه ؟:21:

sam-16
29-11-2011, 22:01
من می خوام خونه نصب کنم توی سیمز نمیشه .وقتی نصبش تموم میشه ارور میده .. هم شخصیت هم لباس هم خونه ... چیکاااااااااااار کنم؟

Rc man
29-11-2011, 22:20

خوب حالا این اپدیتی که گفتی رو از کجا باید بگیرم... اقا یکی به من Help کنه...
باید چه اپدیتی بگیرم که اپدیت بشه ؟:21:

گفتم مثلا حالا تو اپت چنده بگو من پیدا کنم؟؟؟؟

sam-16
30-11-2011, 10:14
گفتم مثلا حالا تو اپت چنده بگو من پیدا کنم؟؟؟؟

من این اپدیت رو دانلود کردم The Sims 3 Patch 1.26.8:

من وقتی می خوام خونه نصب کنم هم تو قسمت لانچر وقتی نصبش تموم میشه ارور میده .اون مشکل از اپدیت هست ؟ من نه می تونم شخصیت اضافه کنم نه ماشین نه لباس ... باید چیکار کنم ؟

***fandogh***
01-12-2011, 11:47
بچه توی سیمز حیوانات چی ها رو کشف کردین تا حالا برای سیمز شما ها چه اتفاقهایی افتاده

Joaquin
01-12-2011, 22:21
آقا من سیمز 3 رو تا حالا 2 نسخه گرفتم و نصبیدم ولی موقعی که میخوام پچ ambitions رو روش نصب کنم ارور میده که sims 3 رو اول نصب کنید؟!
حتی موقعی که میخوام آپدیتی رو بازی نصب کنم هم این ارور مزخرف میاد.
چی کار کنم؟
شما رو به خدا بگید!

dvm_hrk
02-12-2011, 19:44
با سلام به دوستان
میشه لینک دانلود کرک های قسمت های مختلف سیمز رو بزارید
من اونا رو دانلود کردم ولی کرک هاش توش نیست
چی کار کنم؟؟؟

MeHRAn_4S
03-12-2011, 01:22
چرا وقتی ماشین وارد بازی میکنم توو سیمز 3 نسخه خودش
نشون نمیده توو بازی اینارو؟

M_@li
05-12-2011, 14:18
آقا من سیمز 3 رو تا حالا 2 نسخه گرفتم و نصبیدم ولی موقعی که میخوام پچ ambitions رو روش نصب کنم ارور میده که sims 3 رو اول نصب کنید؟!
حتی موقعی که میخوام آپدیتی رو بازی نصب کنم هم این ارور مزخرف میاد.
چی کار کنم؟
شما رو به خدا بگید!
یه بار کرک بازی رو پاک کنید جاش فایل exe اصلی رو بریزید شاید درست شه

M_@li
05-12-2011, 14:24
راستی من اسب تک شاخو دیدم توی همون شهر جدیده یه شب روی نقشه بالای یه چشمه یه ابر کوچولو دیدم نزدیکش که شدم دیدم زیرش اسب تک شاخ وایساده :27:(همه ی این اتفاقات قبل از طلوع خورشید افتاد و به محض طلوع خورشید اسب تک شاخ غیب شد)

M_@li
05-12-2011, 14:31

توی ادرس my document/electronic arts/sim3/custom music برای اجرای اهنگ ها توی ضبط صوت گزینه ی custom music

dvm_hrk
06-12-2011, 14:32
میگم کسی در مورد The Sims 3 Hidden Spring و The Sims 3 Show Time چیزی میدونه؟؟؟ کجا میشه دانلود کرد؟

dvm_hrk
06-12-2011, 15:46
سلام
کسی میدونه پک The Sims 3 Barnacle Bay رو از کجا میشه دانلود کرد؟؟؟ اگه میشه ادمین محترم توی سایت برای دانلود آماده کنه!
با تشکر از تمام زحمات شما

dvm_hrk
06-12-2011, 15:47
در ضمن ادمین جان اگر میشه The Sims 3 Hidden Spring رو هم برای دانلود آماده کن
ممنون

Rc man
07-12-2011, 16:41
من ipad رو روی سیمز نصب کردم ولی کجا میاذ

sam-16
07-12-2011, 16:55
من وقتی می خوام خونه نصب کنم هم تو قسمت لانچر وقتی نصبش تموم میشه ارور میده .اون مشکل از اپدیت هست ؟ من نه می تونم شخصیت اضافه کنم نه ماشین نه لباس ... باید چیکار کنم ؟[/QUOTE]

کسی نیست کمک کنه ... کمـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــک

M_@li
07-12-2011, 21:08
من وقتی می خوام خونه نصب کنم هم تو قسمت لانچر وقتی نصبش تموم میشه ارور میده .اون مشکل از اپدیت هست ؟ من نه می تونم شخصیت اضافه کنم نه ماشین نه لباس ... باید چیکار کنم ؟
کسی نیست کمک کنه ... کمـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــک[/QUOTE]
خب بگین چه اروری میده بعد شاید یکی مشکلو بدونه. تا جایی که من میدونم اینجا کسی علم غیب نداره

من ipad رو روی سیمز نصب کردم ولی کجا میاذ
اصولا باید جایگزین موبایل اصلیشون بشه ولی یه بار ایفون دانلود کردم اومد تو دکور

goldenmember
07-12-2011, 21:52
Sims3Launcher.config
میشه یه نفر برام آپلودش کنه؟
حجمش فقط یه کیلوبایته
پسر خاله فضولم فرمتشو exe کرد و پسوندش حذف شد حالام نمیتونم به فرمت قبلیش برگردونم.بخاطر همینم بازی اجرا نمیشه.
یه سوال دیگه:وقتی لباس و مو رو با فرمت سیمز3پک اضافه میکردم یه علامتی تو بخش دانلودز می ذاشت و وارد بازی میشد
برای ماشین میزاره وارد بازی نمیشه
و برای شهر پاریس اصلا علامتی نمی ذاره
فرمت پکیجو چیکار کنم نمیتونم واردش کنم.

sam-16
08-12-2011, 12:20
کسی نیست کمک کنه ... کمـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــک
خب بگین چه اروری میده بعد شاید یکی مشکلو بدونه. تا جایی که من میدونم اینجا کسی علم غیب نداره

می خوام خونه نصب کنم این ارور رو میده

Breeze Home.sims3pack: Error:Requires missing expansion pack

رضا جنگنده
08-12-2011, 18:13
سلام دوستان
لطفا بگین تا حالا چه پک هایی اومده و هر کدوم چی کار می کنن.
مرسی

goldenmember
08-12-2011, 22:44
Sims3Launcher.config
میشه یه نفر برام آپلودش کنه؟
حجمش فقط یه کیلوبایته
پسر خاله فضولم فرمتشو exe کرد و پسوندش حذف شد حالام نمیتونم به فرمت قبلیش برگردونم.بخاطر همینم بازی اجرا نمیشه.
یه سوال دیگه:وقتی لباس و مو رو با فرمت سیمز3پک اضافه میکردم یه علامتی تو بخش دانلودز می ذاشت و وارد بازی میشد
برای ماشین میزاره وارد بازی نمیشه
و برای شهر پاریس اصلا علامتی نمی ذاره
فرمت پکیجو چیکار کنم نمیتونم واردش کنم.

کسی نیس از یه کیلوبایت بگذره؟؟؟؟؟؟؟
جوابمو کسی نمیدونه؟؟؟؟؟؟؟

Rc man
09-12-2011, 00:26
سلام دوستان
لطفا بگین تا حالا چه پک هایی اومده و هر کدوم چی کار می کنن.
مرسی

1-world advwnture: EPاولین پک این بازی که در آن شما میتوانید به کشور های مصر و چین و پاریس سفر کنید و ماجرا های زیادی را در پیش دارید:31:
2-high-end loft stuff:دومین پک سیمز و اولین پک وسایل که در این پک می توانید با وسایل زیبا تر و بامزه تر بازی کنید
3-ambitions EP:سومین پک ودومین پک اکسپیشن که میتوانید در آن شغل های جدید : آتشنشانی و روح گیری و ...و...را انجام دهید وکار هایی مثل سنگ تراشی و ساختن وسایل و...راانجام دهید
4-Fast lane stuff:چهارمین پک است در این پک می توانید موتور ها و ملشین های گوناگون و زیبایی را داشته باشید
5-Late night:پک پنجم . در این پک می توانید در آپار تمان زندگی کنید و به بار و دیسکو بروید و نوشیدنی ها ساز ها و...را
تجربه کنید
5-out door living stuff:پک ششم که پک زندگی در بیرون از خانه است و از دنیای درون خانه بیرون می آیید و به دنیای
زیبای بیرون و حیاط میروید
6-Generation EP:نسخه هفتم و یکی از زیبا ترین پک ها که کار های جدید و شغل و... که بیشتر به نو جوانان اختصاص داده شده
7-Town life stuff:زندگی شهری که ساختمان های جدید تری دارد
8-PETS EP:زیبا ترین پک که در آن میتوانید حیوان خانگی: سگ-گربه-اسب-ببر-ماهی-طوطی-موش-همستر-مار-سنجابو... داشته باشید :10: :11::31::8::5::21::27::40::18:

sam-16
09-12-2011, 00:30
دوستان کسی می دونه من باید چه اپدیتی برای سیمزم نصب کنم ؟
یه سوال دیکه هم اینکه من اگر همه پک های سیمز رو بگیرم و نصب کنم خودش اپدیت میکنه ؟
و اینکه اگر همه ی پک ها رو نصب کنم دیگه نمی تونم به صورت معمولی یه خانواده بسازم و بصورت معمولی بازی کنم ... منظورم اینه که مثل وقتی که هیچ پچی نصب نیست

sam-16
09-12-2011, 00:41
1-world advwnture: EPاولین پک این بازی که در آن شما میتوانید به کشور های مصر و چین و پاریس سفر کنید و ماجرا های زیادی را در پیش دارید:31:
2-high-end loft stuff:دومین پک سیمز و اولین پک وسایل که در این پک می توانید با وسایل زیبا تر و بامزه تر بازی کنید
3-ambitions EP:سومین پک ودومین پک اکسپیشن که میتوانید در آن شغل های جدید : آتشنشانی و روح گیری و ...و...را انجام دهید وکار هایی مثل سنگ تراشی و ساختن وسایل و...راانجام دهید
4-Fast lane stuff:چهارمین پک است در این پک می توانید موتور ها و ملشین های گوناگون و زیبایی را داشته باشید
5-Late night:پک پنجم . در این پک می توانید در آپار تمان زندگی کنید و به بار و دیسکو بروید و نوشیدنی ها ساز ها و...را
تجربه کنید
5-out door living stuff:پک ششم که پک زندگی در بیرون از خانه است و از دنیای درون خانه بیرون می آیید و به دنیای
زیبای بیرون و حیاط میروید
6-Generation EP:نسخه هفتم و یکی از زیبا ترین پک ها که کار های جدید و شغل و... که بیشتر به نو جوانان اختصاص داده شده
7-Town life stuff:زندگی شهری که ساختمان های جدید تری دارد
8-PETS EP:زیبا ترین پک که در آن میتوانید حیوان خانگی: سگ-گربه-اسب-ببر-ماهی-طوطی-موش-همستر-مار-سنجابو... داشته باشید :10: :11::31::8::5::21::27::40::18:

دوست عزیز اگر من همه ی پک های سیمز رو الان از سایت بخرم دیگه مشکل اپدیت ندارم ؟ دیونه شدم از دست این اپدیت ..
میشه به ترتیب این پک ها رو بم بگید .مثلا اگر من بخوام پک سومی رو نصب کنم باید پک 1 و 2 و 3 رو نصب کنم ؟
اگر لطف کنید به ترتیب این پک ها رو بم بگید

Rc man
09-12-2011, 13:27
دوست عزیز اگر من همه ی پک های سیمز رو الان از سایت بخرم دیگه مشکل اپدیت ندارم ؟ دیونه شدم از دست این اپدیت ..
میشه به ترتیب این پک ها رو بم بگید .مثلا اگر من بخوام پک سومی رو نصب کنم باید پک 1 و 2 و 3 رو نصب کنم ؟
اگر لطف کنید به ترتیب این پک ها رو بم بگید

من به ترتیب نوشتم. اگر به ترتیب نصب کنید مشکل آپدیت ندارید

sam-16
09-12-2011, 13:41
من به ترتیب نوشتم. اگر به ترتیب نصب کنید مشکل آپدیت ندارید

اگر این همه پک ها رو بگیرم می تونم بصورت معمولی یه خانواده بسازم و توی یک خونه زندگی کنم ؟ یعنی اگر اپدیت کن حتما باید بازی اون پچ ها رو بازی کنم ؟
وقتی این پک رو نصب کردم out door living stuf دیگه نمی تونم به صورت معمولی بازی کنم باید حتما بیرون از خونه نصب کنم ؟ یعنی دیگه نمی تونم انتخاب کنم که بیرون باشم یا توی خونه ؟
ببخشید اینقدر گیچتون کردم :41:

رضا جنگنده
09-12-2011, 18:58
بازم براش پک می یاد؟
من گذاشتم وقتی همش اومد بخرم.
البته 3 تا اولیش رو دارم ولی الان پاکش کردم.
دی وی دی هاش هم پر خشه.
برا همین می خوام همش که اومد دوباره بخرم.

Rc man
10-12-2011, 00:14
اگر این همه پک ها رو بگیرم می تونم بصورت معمولی یه خانواده بسازم و توی یک خونه زندگی کنم ؟ یعنی اگر اپدیت کن حتما باید بازی اون پچ ها رو بازی کنم ؟
وقتی این پک رو نصب کردم out door living stuf دیگه نمی تونم به صورت معمولی بازی کنم باید حتما بیرون از خونه نصب کنم ؟ یعنی دیگه نمی تونم انتخاب کنم که بیرون باشم یا توی خونه ؟
ببخشید اینقدر گیچتون کردم :41:

یکی رو بزنی همه باز میشن و از همه میتونین ایتفاده کنید معمولی :10:

M_@li
10-12-2011, 11:59
کسی نیس از یه کیلوبایت بگذره؟؟؟؟؟؟؟
جوابمو کسی نمیدونه؟؟؟؟؟؟؟
ادرسشو بزایین من هرچی گشتم پیداش نکردم

می خوام خونه نصب کنم این ارور رو میده

Breeze Home.sims3pack: Error:Requires missing expansion pack
میگه یه پکی لازم داره که شما ندارید

sam-16
10-12-2011, 20:16
میگه یه پکی لازم داره که شما ندارید

دیگه زد به سرم هر پکی بود خریدم تا فردا هم میارنشو نصب می کنمشون ... اونوقت دیگه خلاص میشم ...
راستی یه سوال
اضافاتی که دانلود می کنیم 2 نوع پسوند دارن یکی sims3pack هست اون یکی چیه ؟ باید چطوری نصب کرد اونیکی رو ؟؟؟

***fandogh***
11-12-2011, 12:47
ما هر کاری کردیم این اسب تک شاخو ندیدیم ... چه کار کنیم

camry
11-12-2011, 21:57
دیگه زد به سرم هر پکی بود خریدم تا فردا هم میارنشو نصب می کنمشون ... اونوقت دیگه خلاص میشم ...
راستی یه سوال
اضافاتی که دانلود می کنیم 2 نوع پسوند دارن یکی sims3pack هست اون یکی چیه ؟ باید چطوری نصب کرد اونیکی رو ؟؟؟
اون یکی ها پسوندش Package هست
خوب باید اونارو بریزی توی این ادرس :
اول توی همون جایی که سیمز رو نصب کردین برید بعد یه فایل به اسم Mods میسازین بعد توی مدز هم یه فایل دیگه به اسمه Packages میسازین
همین حالا فایل های دانلودی رو اینجا بریزید
راستی حتما باید اسم اول این دوتا فایل بزرگ باشه .

sam-16
12-12-2011, 00:13
اول توی همون جایی که سیمز رو نصب کردین برید بعد یه فایل به اسم Mods میسازین بعد توی مدز هم یه فایل دیگه به اسمه Packages میسازین

مرسی دوست عزیز
بعدش که اون فایل ها رو ریختم کجای میارتشون تو لانچر بازی مثل اون فایل های sims3pack ?

M_@li
12-12-2011, 12:00
یه چیزیو جا انداختی رفیق اونم یه فایل که باید توی فولدر mods کپی بشه

مرسی دوست عزیز
بعدش که اون فایل ها رو ریختم کجای میارتشون تو لانچر بازی مثل اون فایل های sims3pack ?
نه توی لانچر نمیاد مستقیم میره تو بازی

sam-16
12-12-2011, 20:54
یه سوال داشتم من همه پنچ ها رو نصب کردم
من یه سیمز ساختم بعدش نمی تونم بزارمش بصورت تمپلیت که هر وقت وارد قسمت ساخت سیمز شدم باشتش اونجا ؟
مثل این هست که شخصیت دانلود میکنیم و همیشه تو اون قسمت که سیمز های اماده هستنش نشونش میده نمیشه ما هم یکاری کنیم که سیمزمون اونجا بیاد ؟

dvm_hrk
13-12-2011, 21:31
یه سوال
از کجا اسب بخرم؟؟؟

Maggy_P
14-12-2011, 10:22
یه سوال
از کجا اسب بخرم؟؟؟
از مرکز پرورش اسب و مسابقات اسب دوانی میتونی بخری

یه سوال داشتم من همه پنچ ها رو نصب کردم
من یه سیمز ساختم بعدش نمی تونم بزارمش بصورت تمپلیت که هر وقت وارد قسمت ساخت سیمز شدم باشتش اونجا ؟
مثل این هست که شخصیت دانلود میکنیم و همیشه تو اون قسمت که سیمز های اماده هستنش نشونش میده نمیشه ما هم یکاری کنیم که سیمزمون اونجا بیاد ؟
چرا میشه. توی اون نوار پایین که عکس سیمزت میاد باید کلیک کنی و اون آیکن پوشه که یک فلش داره رو بزنی تا سیو بشه. (توی همون صفحه ی ساخت سیمز نه توی بازی)

ali703
14-12-2011, 10:32
ما که از این بازی سر در نیاوردیم و پاکش کردیم ، به بچه ها توسیه میکنم اصلا زحمت برا نصبش نکشن و بی خیالش شن، البته خوبه ها ولی باید وقت داشته باشی ، همونی که ما نداریم

sam-16
14-12-2011, 13:45
چرا میشه. توی اون نوار پایین که عکس سیمزت میاد باید کلیک کنی و اون آیکن پوشه که یک فلش داره رو بزنی تا سیو بشه. (توی همون صفحه ی ساخت سیمز نه توی بازی)
نه من می خوام تو قسمت ساخت سیمز به صورت template باشه نمیشه ؟

یه سوال دیگه هم داشتم
من چطور می تونم سهام یه شرکت رو بخرم یا یه شرکت بسازم ؟

Maggy_P
14-12-2011, 16:16
نه من می خوام تو قسمت ساخت سیمز به صورت template باشه نمیشه ؟

یه سوال دیگه هم داشتم
من چطور می تونم سهام یه شرکت رو بخرم یا یه شرکت بسازم ؟
خب منم همینو گفتم دیگه

--------------
چرا میشه خرید ولی نمیشه شرکت ساخت.
روی هر شرکتی که کلیک کنی قیمتش رو میزنه توی یکی از گزینه ها.
از طریق کامپیوتر هم میشه خرید

sam-16
15-12-2011, 10:56
خب منم همینو گفتم دیگه

--------------
چرا میشه خرید ولی نمیشه شرکت ساخت.
روی هر شرکتی که کلیک کنی قیمتش رو میزنه توی یکی از گزینه ها.
از طریق کامپیوتر هم میشه خرید

من میزنم اما تو اون قسمت ساخت سیمز نمیاد :41:

ghazal86
15-12-2011, 16:20
ما هر کاری کردیم این اسب تک شاخو ندیدیم ... چه کار کنیم

سلام
شانس دیدن تک شاخها در شب 40 درصد هست. تک شاخها تحت شفقهای قطبی یا ابرهای نزدیک به زمین ظاهر میشن. شما باید نقشه شهر رو از ساعت 8 شب تا 5 صبح زیر نظر داشته باشید تا اینکه بتونید این ابر رو ببینید. اگر این ابر نباشه اون شب نمیتونید تک شاخ رو ببیند.
محلهای ماهی گیری خارج از شهر جاهای معمول برای روئت تک شاخ هستن مخصوصا محل تصفیه آب و قله Cinnamon در دشت Appaloosa

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای اینکه بتونید با تک شاخ دوست بشید باید چندین مرتبه ببنیدیش و باهاش ازتباط دوستانه برقرار کنید و بعد به خانواده اتون دعوتش کنید.

اطلاعات بیشتر:

اگر هم حالشو ندارین که برین دنبالش بگیردین اینجا یه پک هست که میتونید دانلود کنید و توی سیمزتون نصبش کنید بعد یه تک شاخ ماده بنفش و مشکی توی سیمزتون اضافه میشه که موقعی که میخواید یه خانواده رو بسازید توی قسمت ساختن سیمز فعال میشه:

دانلود:

اینم یکی دیگه:

دانلود:

و یکی دیگه:

دانلود:

I give you NO GUARANTEE. DOWNLOAD AND INSTALL AT YOUR OWN RISK.

san.nazz
15-12-2011, 18:34
اگر هم حالشو ندارین که برین دنبالش بگیردین اینجا یه پک هست که میتونید دانلود کنید و توی سیمزتون نصبش کنید بعد یه تک شاخ ماده بنفش و مشکی توی سیمزتون اضافه میشه که موقعی که میخواید یه خانواده رو بسازید توی قسمت ساختن سیمز فعال میشه

این تک شاخ هایی که میشه خودمونه بسازیم هم مث اون تک شاخ شهر مود خوب به سیمز ها میده؟ وقتی با اون تک شاخ اصلی دوست میشی یا بغلش می کنی مودتو بالا می بره و سیمزها نورانی میشن با این تک شاخ ها هم این اتفاق می افته؟

Maggy_P
15-12-2011, 22:59
من میزنم اما تو اون قسمت ساخت سیمز نمیاد :41:
شما توی قسمت ساخت سیمز ، آدمتو بساز بعد همینجوری سیوش کن. میره توی قسمت سیمز های آماده.
اگه بازم متوجه نشدی با تصویر نشون بدم.

sam-16
16-12-2011, 21:50
شما توی قسمت ساخت سیمز ، آدمتو بساز بعد همینجوری سیوش کن. میره توی قسمت سیمز های آماده.
اگه بازم متوجه نشدی با تصویر نشون بدم.

هییییییی :31: میشه نشون بدی؟

vivabarca
26-12-2011, 22:50
دوستان ، من تازه می خوام بازی رو دانلود کنم ، یه سوال ، این افزونه ها که منتشر شده دقیقا چی هستن و آیا برای استفاده از آخرین افزونه باید همه ی قبلی ها رو هم روی بازی نصب کرده باشم یا نه ؟

bushido
26-12-2011, 23:09
همه ی پکاشو نصب کردم این آخریه 8-PETS EP مشکل دارم همون اولای نصبش یه پیام میده که فکنم باید سیمز قبلیمونو آپدیت کنم چیکار کنم درست شه؟

Maggy_P
26-12-2011, 23:46
دوستان ، من تازه می خوام بازی رو دانلود کنم ، یه سوال ، این افزونه ها که منتشر شده دقیقا چی هستن و آیا برای استفاده از آخرین افزونه باید همه ی قبلی ها رو هم روی بازی نصب کرده باشم یا نه ؟
خب هر کدوم از این پکیج ها یک سری قابلیت های جدید به بازی اضافه میکنه تا بازی جذاب تر بشه و گیمیر از سیر تکراری وقایع سیمز به مرور زمان خسته نشه.
نه نیاز به نصب همه نیست. فقط شما باید آخرین آپدیت رو دانلود و نصب کنی بعدش آخرین پکیج رو میتونی روی سیمزت نصب کنی بدون اینکه بقیه ی نسخه ها رو ریخته باشی.

همه ی پکاشو نصب کردم این آخریه 8-PETS EP مشکل دارم همون اولای نصبش یه پیام میده که فکنم باید سیمز قبلیمونو آپدیت کنم چیکار کنم درست شه؟
آخه اگه نیاز به آپدیت باشه توی خود سیدی قرار داده شده آخرین آپدیتش. نباید پیغام بده
میتونی یک عکس از پیغامی که میده رو آپلود کنی؟

هییییییی :31: میشه نشون بدی؟
شرمنده که انقدر جوابو طول دادم. فعلا سیمز توی بند و بساط نیست که بهتون تصویری نشون بدم.:worried:

Behnam_Salari
28-12-2011, 02:22
سلام،من بازی Sims 3 با تمام پک ها نصب کردم وقتی وارد بازی میشم تمام محیط از دید بالا سیاه ست،چه جوری می شه این مشکلو حل کرد؟
من چندتا Pattern درست کردم و نصبشونم کردم ولی توی بازی نمی بینمشون،اگه می شه توضیح بدید کجا می رن.

vivabarca
28-12-2011, 15:34
چطوری میشه زبان بازی رو انگلیسی کرد ؟

camry
28-12-2011, 19:07
سلام
مثل اینکه جدیدا سیمزم همینجوری وایمیسه و هیچ کاری هم نمیکنه.مثلا وقتی خوابش میگیره نمی بخوابه ولی قبلا اینجوری نبود سریع وقتی خوابش میگرفت میرفتو میخوابید
کلا هیچ کاری انجام نمیده فقط منتظره دستوره
میگید چیکار کنم که درست شه ؟

Rc man
29-12-2011, 14:11
چطوری میشه زبان بازی رو انگلیسی کرد ؟

زبان نوشتنی اینگلیسیه ولی زبان حرف زدن سیمزیه:31:نمیتونی عوض کنی

Maggy_P
29-12-2011, 14:24
سلام
مثل اینکه جدیدا سیمزم همینجوری وایمیسه و هیچ کاری هم نمیکنه.مثلا وقتی خوابش میگیره نمی بخوابه ولی قبلا اینجوری نبود سریع وقتی خوابش میگرفت میرفتو میخوابید
کلا هیچ کاری انجام نمیده فقط منتظره دستوره
میگید چیکار کنم که درست شه ؟
این باگه. بعضی وقتا منم اذیت میکنه. یک بار همینجوری الکی از سر کارش جا موند. در حالی که من یک ساعت زودتر بهش دستور داده بودم بره. همین جوری وایساده بود و هیچ کاری نمیکرد

pouya_1631
02-01-2012, 22:46
سلام به بچه ها لطفا خواهش میکنم که آموزش تصویری نصب تمام پچ های سیمز را بزارید منظورم هر 10 تا هست.

ShahinSoft.com
04-01-2012, 14:03
خیلی ممنون ولی این سرور سایت خیلی واسه دانلود مارو اذیت کرد.:27:

ShahinSoft.com
04-01-2012, 16:38
اینم smallcountry :21:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدرمزش : thegod

-------------------------------------------------------------------------------------

چندتا ماشین باحال برای سیمز

خسته نباشید این که به جز آخری هیچکدوم کار نمیکرد!

ShahinSoft.com
04-01-2012, 16:48
آقا جون عمتون یکی راست و صاف و پوست کنده بگه لینک آپدیت سیمز کجاست از صبح ساعت 9 تا الان که ساعت 5 بعد از ظهره دارم تو فرو ها و پست ها دنبالش میگردم!
مرسی:18::2::19:

Rc man
04-01-2012, 17:13
آقا جون عمتون یکی راست و صاف و پوست کنده بگه لینک آپدیت سیمز کجاست از صبح ساعت 9 تا الان که ساعت 5 بعد از ظهره دارم تو فرو ها و پست ها دنبالش میگردم!
مرسی:18::2::19:

فکر نکنم تو این فروم به جز یکی دوتا بیشتر باشه تو از خود سیمز لانچر آخرین گزینه آپدیتکن

ShahinSoft.com
08-01-2012, 09:07
ببخشید زبان بازی من پرتقالی شده اول این جور نبود باید چیکار کنم؟

Rc man
08-01-2012, 09:47

زبانی که حرف میزنند یا زبان نوشته؟؟؟زبان حرف زدن چرتو پرته (سیمزیه):31:

ShahinSoft.com
08-01-2012, 09:56
زبان بازی عوض شده چیکار کنم؟
Shahin.Shdm@gmail.com

__________________________________________________ ______________

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

با این سیستم جدید که توسط سلیت های معرفی شده نمایش داده ایم میتوانید توسط وبلاگ پر بازدید خود درامد کسب کنید:

۱. اوکسین ادز
توسط این سیستم شما دو روش برای دریافت دارید یکی از طریق سیستم کلیکی که به ازای کلیک کردن بر روی تبلیغات این سایت شما ژورسانت خود را دریافت میکنید . و این نرخ ها برای بنر های با سایز متفاوت متفاوت است و از ۱۵ تا ۵۰ تومان به ازای هر کلیک است.
روش دوم همکاری در فروش است و با این روش هرکس از وبلاگ شما اقدام به خرید اینترنتی کند درصدی از ۲۰ تا ۵۰ درصد از مبلغ خرید به حساب شما واریز می شود و خوب صبعا هر چه بازدید کننده ی بیشتری داشته باشید امکان دریافت سود بیشتری برای شما فراهم است.
ضمنا سایت اوکسی ادز دارای مجوز شرکت رفاه گستر جنوب به شماره ثبت 24516 است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

۲.گولد کلیک
این هم یک سیستم جدید تبلیغاتی و کسب درامد کلیکی است که تازه شروع به کار کرده و از طریق لینک زیر میتوانید در آن ثبت نام کنید.
فقط برای ثبت نام نیاز به معرف دارید که میتوانید شاهین سافت([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را درج کنید.

گولد کلیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

3- بلاگها
این سیستم مخصوص تبلیغ رایگان وبلاگ است و وبلاگ شما را به صورت واقعا رایگان تبلیغ میکند
و این یک راه برای گول زدن شما نیست و واقعا وبلاگ شما را به صورت رایگان تبلیغ میکند و فقط مخصوص تبلیغ وبلاگ است.

نظر فراموش نشود.

Rc man
09-01-2012, 14:04
کسی میدونه وقتی پترن تو creat a pattern (برنامه) میسازیم کجای بازی میاد؟؟؟

ghazal86
10-01-2012, 15:45

سلام
توی ویندوز 7:
رجیستریتون رو ران کنید و به این مسیر برید:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\The Sims 3

کلید local رو به en-US تغییر بدید.

camry
11-01-2012, 21:24
سلام
من چند تا ماشین میخوام کسی ماشین داره واسه دانلود با کیفیت خوب؟ سدان یا اس یو وی باشه لطفا ممنون!

ShahinSoft.com
12-01-2012, 11:34
آقا زبان نوشته های بازی من پرتقالی شده ولی اولش اینجوری نبود حتی پاکش کردم از رجیستری پاکش کردم دوباره نصب کردم نشد که نشد!
چیکار کنم؟

gap
12-01-2012, 12:26
آقا زبان نوشته های بازی من پرتقالی شده ولی اولش اینجوری نبود حتی پاکش کردم از رجیستری پاکش کردم دوباره نصب کردم نشد که نشد!
چیکار کنم؟
اولا از کجا میدونی پرتقالیه؟:دی مگه بلدی زبونشو؟:دی اگه بلدی که مشکلی نیست:دی
+
دوما یه عکس بیگیر بزار ببینیم چی شده:دی از منوش که نوشته موشته زیاد داره بزار:دی

M_@li
12-01-2012, 12:38
سلام
من چند تا ماشین میخوام کسی ماشین داره واسه دانلود با کیفیت خوب؟ سدان یا اس یو وی باشه لطفا ممنون!
این سایت خیلی باحاله میتونی انقدر ماشین دانلود کنی که دیگه حالت از از ماشین بهم بخوره

camry
12-01-2012, 13:52
واقعا ممنوووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووون
خیلی سایت باحالیه
تا حالا 29 تا ماشین دانلود کردم از این سایت!

M_@li
14-01-2012, 11:43
واقعا ممنوووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووون
خیلی سایت باحالیه
تا حالا 29 تا ماشین دانلود کردم از این سایت!
فقط بعضی از فایل ها که پسوندشون "package" هست ممکنه با اپدیت های جدید کار نکنن :41:
یه برنامه برای کسایی که مشکل زبان دارن البته خودم تستش نکردم ولی مربوط به یه سایت معتبره

M.Scorpion.K
14-01-2012, 13:13
سلام به همه

آقا من یه مشکل خفن با بازیم دارم...سیمز 3 رو که نصب میکنم مشکلی نداره و تو بازی میره...ورژنش هم 1.0.615 هست که آپدیتش به 1.0.630 رو که تو پست اول توضیح داده شده بود دانلود میکنم و تو پوشه بازی میریزم بعدش که رو update که تو همون فایل پچ هست کلیک میکنم یه صفحه Dos فرم باز میشه و شروع میکنه به آپدیت بازی ولی بعد از تمو شدنش آیکون Sims Launcher من محو میشه و عملا دیگه بازی بالا نمیاد...مشکل از چیه چون من اضافه شونده هاش رو گرفتم و میخوام نصب کنم ولی با آپدیت به 630 و پاک شدن آیکون بازی بعد از نصب آپدیت عملا هیچ کاری نمیشه کرد...در ضمن تو مسیر Regedit اون فایل SKU خودش به صورت پیش فرض 2 هست...لطفا اگه کسی میدونه بگه که چیکار کنم تا سیمزم به 630 آپدیت بشه و بتونم اضافه شونده هارو نصب کنم.

ebi17
14-01-2012, 17:32
سلام دوستان. من بازی رو نصب کردم بعد طبق آموزشهایه پست اول ورژن بازی رو تغییر دادم و دوتا از پچ هایه بازی رو نصب کردم.حالا بعد از نصب پچ ها زبان بازی من از انگیلی به یه زبون دیگه تغییر پیدا کرده(منظورم زبان نوشته هایه بازی هستش)
از رییجیستری هم کلید locale رو به که به صورت پیش فرض es-MX بود رو به es-US تغییر دادم ولی بعد این کار دیگه بازی اجرا نمیشه برام. ولی وقتی به حالت اول برمیگردونمش دوباره میتونم بازی رو اجرا کنم. خواهشا کمک کنید

M_@li
14-01-2012, 19:58
قا من یه مشکل خفن با بازیم دارم...سیمز 3 رو که نصب میکنم مشکلی نداره و تو بازی میره...ورژنش هم 1.0.615 هست که آپدیتش به 1.0.630 رو که تو پست اول توضیح داده شده بود دانلود میکنم و تو پوشه بازی میریزم بعدش که رو update که تو همون فایل پچ هست کلیک میکنم یه صفحه Dos فرم باز میشه و شروع میکنه به آپدیت بازی ولی بعد از تمو شدنش آیکون Sims Launcher من محو میشه و عملا دیگه بازی بالا نمیاد...مشکل از چیه چون من اضافه شونده هاش رو گرفتم و میخوام نصب کنم ولی با آپدیت به 630 و پاک شدن آیکون بازی بعد از نصب آپدیت عملا هیچ کاری نمیشه کرد...در ضمن تو مسیر Regedit اون فایل SKU خودش به صورت پیش فرض 2 هست...لطفا اگه کسی میدونه بگه که چیکار کنم تا سیمزم به 630 آپدیت بشه و بتونم اضافه شونده هارو نصب کنم.
تا حالا سعی کردین پک هارو نصب کنید؟

سلام دوستان. من بازی رو نصب کردم بعد طبق آموزشهایه پست اول ورژن بازی رو تغییر دادم و دوتا از پچ هایه بازی رو نصب کردم.حالا بعد از نصب پچ ها زبان بازی من از انگیلی به یه زبون دیگه تغییر پیدا کرده(منظورم زبان نوشته هایه بازی هستش)
از رییجیستری هم کلید locale رو به که به صورت پیش فرض es-MX بود رو به es-US تغییر دادم ولی بعد این کار دیگه بازی اجرا نمیشه برام. ولی وقتی به حالت اول برمیگردونمش دوباره میتونم بازی رو اجرا کنم. خواهشا کمک کنید
دوتا پست بالاتر رو یه نیگا بندازید یه فایل گذاشتم .امتحان کنید شاید درست شد (برای دانلود باید تو سایتش عضو شید)

ebi17
15-01-2012, 01:18
سلام. خیلی ممنون دوست عزیز پست بالایت رو قبلا دیده بودم ولی نمیدونستم برای دانلودش عضو بشم ممنون دان کردم مشکلم حل شد, اما حالا یه مشکل جدید پیدا کردم اونم اینکه
من پوشه Mods رو ایجاد کردم و چندتا فایل هم ریختم توش ولی الان که بازی رو اجرا میکنم سیو خودم رو که انتخاب میکنم تا یه جایه مشخص لود میشه ولی بعدش دیگه وایمیسته و جلو نمیره همون جا میمونه. پوشه Mods رو پاک کردم ولی بازم مشکلم حل نشد.:45::45::45::45::45::45::45::45::45::45::45 ::45:
از وقتی که بازی رو گرفتم یه بار نشد درست و حسابی بازی کنم:41:

M_@li
15-01-2012, 09:54
سلام. خیلی ممنون دوست عزیز پست بالایت رو قبلا دیده بودم ولی نمیدونستم برای دانلودش عضو بشم ممنون دان کردم مشکلم حل شد, اما حالا یه مشکل جدید پیدا کردم اونم اینکه
من پوشه Mods رو ایجاد کردم و چندتا فایل هم ریختم توش ولی الان که بازی رو اجرا میکنم سیو خودم رو که انتخاب میکنم تا یه جایه مشخص لود میشه ولی بعدش دیگه وایمیسته و جلو نمیره همون جا میمونه. پوشه Mods رو پاک کردم ولی بازم مشکلم حل نشد.:45::45::45::45::45::45::45::45::45::45::45 ::45:
از وقتی که بازی رو گرفتم یه بار نشد درست و حسابی بازی کنم:41:
از فولدر sims 3 توی (Documents\Electronic Arts\The Sims 3)یه بک اپ بگیرید بعد دلیتش کنید و بعد از پاک کردن یه بار برید توی بازی و بیاید بیرون اون فولدر دوباره ساخته میشه.بعدش از روی بک اپی که از فولدر گرفتید اول سیو هارو برگردونید و امتحان کنید اگه درست شد فولدر downloads رو هم برگردونید که دانلود هارو از اول نصب کنید .اگه درست شد خبر بدید لطفا:20:
در ضمن اصل حال سیمز به همینه هی گند بزنی به بازی دوباره درستش کنی:31:

ebi17
15-01-2012, 12:52
از فولدر sims 3 توی (Documents\Electronic Arts\The Sims 3)یه بک اپ بگیرید بعد دلیتش کنید و بعد از پاک کردن یه بار برید توی بازی و بیاید بیرون اون فولدر دوباره ساخته میشه.بعدش از روی بک اپی که از فولدر گرفتید اول سیو هارو برگردونید و امتحان کنید اگه درست شد فولدر downloads رو هم برگردونید که دانلود هارو از اول نصب کنید .اگه درست شد خبر بدید لطفا:20:
در ضمن اصل حال سیمز به همینه هی گند بزنی به بازی دوباره درستش کنی:31:

سلام داداش. این کارم کردم ولی درست نشد بازم همون مشکل رو دارم .

M.Scorpion.K
15-01-2012, 13:15
مشکلم با یه پچ 700 مگی که ورژن Reloaded رو به Razor تبدیل میکرد درست شد...حالا یه سوال دیگه دارم...من 5 تا پک اول بازی رو خریدم و نصب هم کردم...آیا باید برای اینکه همه اینا تو بازی کار کنن تک تک کرکشون کنم یا اینکه فقط اضافه شونده آخر رو کرک کنم کافیه؟

M_@li
15-01-2012, 20:35
مشکلم با یه پچ 700 مگی که ورژن Reloaded رو به Razor تبدیل میکرد درست شد...حالا یه سوال دیگه دارم...من 5 تا پک اول بازی رو خریدم و نصب هم کردم...آیا باید برای اینکه همه اینا تو بازی کار کنن تک تک کرکشون کنم یا اینکه فقط اضافه شونده آخر رو کرک کنم کافیه؟
بحث ریختن همه ی پک ها باهم یه ذره پیچیده هست:wac: چون بعضی کرک ها مربوط به سیمز پایه و بعضی کرک ها فقط مربوط به پک ها هستند. شما بهتره کرک مربوط به هر پکی رو روی خودش بریزید و فقط کرک اخرین پک (که مربوط آخرین اپدیت بازی هست) رو روی سیمز پایه هم بریزید.
راستی اینجا کسی با create world tool کار کرده؟ من نصب کردم ولی ارور میده میگه فایل های بازی رو پیدا نمیکنه:19:

ebi17
16-01-2012, 13:18
دوستان یعنی کسی نمیدونه بازی من چش شده. هرکاری کردم ولی درست نشد. خواهشا یکی جواب بده

M_@li
16-01-2012, 21:18
دوستان یعنی کسی نمیدونه بازی من چش شده. هرکاری کردم ولی درست نشد. خواهشا یکی جواب بده
بعد از لود دقیقا چه اتفاقی میافته؟سیاه میشه؟ارور میده؟همینجوری روی لودینگ میمونه؟
راستی ورژن بازی باید حتما از 1.12.70 بالا تر باشه

ebi17
16-01-2012, 23:38
بعد از لود دقیقا چه اتفاقی میافته؟سیاه میشه؟ارور میده؟همینجوری روی لودینگ میمونه؟
راستی ورژن بازی باید حتما از 1.12.70 بالا تر باشه

نه سیاه نمیشه, همون جوری رو لودینگ میمونه.
ورژن بازی رو هم والا نمیدونم یه عکس میزارم شما ببین ورژنش چنده.

نمیدونم عکس برا شما باز میشه یا نه ولی جهت اطمینان چیزی رو که عکس مشخص هست رو براتون مینویسم:31:

قسمت لانچر بازی پایین سمت چپ
verslon: 9.0.73.012001

M_@li
17-01-2012, 11:06
نه سیاه نمیشه, همون جوری رو لودینگ میمونه.
ورژن بازی رو هم والا نمیدونم یه عکس میزارم شما ببین ورژنش چنده.

نمیدونم عکس برا شما باز میشه یا نه ولی جهت اطمینان چیزی رو که عکس مشخص هست رو براتون مینویسم:31:

قسمت لانچر بازی پایین سمت چپ
verslon: 9.0.73.012001
من این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Problem.28s.29) لینک رو دیدم فکر نکنم بهتر از این چیزی بشه پیدا کرد ولی توی این فقط میگه فایل های cache و user data رو پاک کنید و فولدر mods

Malware
18-01-2012, 12:05
Katy Perry Announcement Trailer

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 360_1200_m30.mp4
Katy Perry Announcement Trailer HD

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] x720_3500_h32.mp4

ebi17
18-01-2012, 15:37
یه سوال دیگه داشتم من وقتی لانچر رو باز میکنم آخرین گزینه که مربوط به آپدیت بازی هست برام فعال میشه . مشکلی نداره که از اون قسمت بازی رو آپدیت کنم؟
حجم این آپدیت چقدره؟

golabi2
18-01-2012, 20:42
من یه مشکلی پیدا کردم با این بازی اونم اینه که وسط بازی خود به خود خاموش می کنه سیستم رو!!!!فقط تو این بازی اینجوریه.

M_@li
18-01-2012, 22:04
یه سوال دیگه داشتم من وقتی لانچر رو باز میکنم آخرین گزینه که مربوط به آپدیت بازی هست برام فعال میشه . مشکلی نداره که از اون قسمت بازی رو آپدیت کنم؟
حجم این آپدیت چقدره؟
میشه( بهترین راه آپدیت همینه) فقط بعد هر اپدیت کرکش میپره باید کرک جدید بریزید که البته فعلا کرک آخرین آپدیت اومده .حجمشم بستگی به ورژن بازی داره که بعد از اون چند تا اپدیت اومده باشه ولی معمولا دور و بر 100 یا 150 mb میگرده

من یه مشکلی پیدا کردم با این بازی اونم اینه که وسط بازی خود به خود خاموش می کنه سیستم رو!!!!فقط تو این بازی اینجوریه.
من تا حالا تو این بازی به همچین مشکلی بر نخوردم ولی احتمال میدم مشکل از درایور ها باشه

golabi2
19-01-2012, 10:23
من تا حالا تو این بازی به همچین مشکلی بر نخوردم ولی احتمال میدم مشکل از درایور ها باشه
درایورها آپدیت هستند ، بایوس مادرورد رو هم آپدیت کردم!

ebi17
19-01-2012, 13:05
داداش راه دیگه ای برایه آپدیت بازی نیست؟ چون اینجوری خیلی طول میکشه بعد از یکو نیم ساعت تازه 30% از فایلو دانلود کرده.اگه راه دیگه هست خواهشا بگید:40::40::40:

Rc man
19-01-2012, 13:31
من وقتی میرم چین آدم ها نیستند :41:

golabi2
19-01-2012, 22:40
فکر کنم از بایوس مادربورد بود که درست شد!

ebi17
20-01-2012, 15:11
دوستان من از سایتایه خارجی یه پچ پیدا کردم که با اونی که تو لانچر بازی مینویسه همخونی داره ولی حجمش 836 مگابایته اسمشم The Sims 3 Patch 1.29.55 هست. حالا اگه اینو دانلود کنم بازیم آپدیت میشه؟

ebi17
21-01-2012, 11:10
دوستان راجع به اون فایل که چیزی نگفتید. من دانلود کردم نصب هم کردم الان کرکم پرید. خواهشا کرک جدید بازی رو برام بزارید. خواهش میکنم من الان دو هفتس نتونستم بازی کنم

M_@li
21-01-2012, 21:50
دوستان راجع به اون فایل که چیزی نگفتید. من دانلود کردم نصب هم کردم الان کرکم پرید. خواهشا کرک جدید بازی رو برام بزارید. خواهش میکنم من الان دو هفتس نتونستم بازی کنم

M_@li
22-01-2012, 01:39
من وقتی میرم چین آدم ها نیستند :41:
توی همه ی سیو ها ابنجوریه؟

Rc man
22-01-2012, 14:39
توی همه ی سیو ها ابنجوریه؟

آره آدم های من هم نیستند فقد زمان میگذره

M_@li
22-01-2012, 15:59
آره آدم های من هم نیستند فقد زمان میگذره
من نفهمیدم توی همه ی سیو ها؟ یا وقتی new game میرین درست میشه ؟

Rc man
22-01-2012, 22:44

تو همه سیو ها

Maggy_P
22-01-2012, 23:15
بله متاسفانه این یک باگ وحشتناکه البته برای ماها که از کرک استفاده میکنیم این مشکلات هست. :27:

Electronic-Arts
23-01-2012, 01:35
دوستان یک رمزی بود که میزدیم میتونستیم نیازهای سیم ها رو همیشه بالا نگه داریم با موس , کسی میدونه اون رمز چیه؟

Maggy_P
23-01-2012, 02:44
دوستان یک رمزی بود که میزدیم میتونستیم نیازهای سیم ها رو همیشه بالا نگه داریم با موس , کسی میدونه اون رمز چیه؟
testingcheatsenabled true

Rc man
23-01-2012, 06:35
بله متاسفانه این یک باگ وحشتناکه البته برای ماها که از کرک استفاده میکنیم این مشکلات هست. :27:

الان کسی نگفت باید چیکار کنم؟؟؟

M_@li
24-01-2012, 18:37
الان کسی نگفت باید چیکار کنم؟؟؟
کرک ورلد ادونچرو عوض کنید

Rc man
25-01-2012, 12:39
کرک ورلد ادونچرو عوض کنید

کرک خودتون رو میشه بزارید؟؟؟

siavash_rad
25-01-2012, 13:15
testingcheatsenabled true

سلام

درخواست من ربطی به موضوع تاپیک نداره . بنابراین پیشاپیش عذر خواهی میکنم.

خانم مگی بنده نمونه کارهاتون رو دیدم .

ما برای بخش گرافیک یک بازی آنلاین web broser baseشدیدا به همکاری کسی با تواناییهای شما نیازمندیم.

اگر براتون ممکن هست همکاری با مجموعه که بسیار خوشحال میشم اگر امکانش نیست بتونید کسی رو معرفی کنید ممنون میشم.

این رو هم اضافه کنم ما نظرمون این هست که طراحی لوکال باشه تو مجموعه و نسپریم به شرکت دیگه ای برای همین ترجیح میدیم با افراد حقیقی کار کنیم .

ممنون میشم جواب بدید.

از مدیران محترم هم عدر خواهی میکنم خواهشا بذاری این پست یه مدت بمونه ایشون ببینن بعد پاک کنید.

بازم شرمنده.

***fandogh***
25-01-2012, 19:47
کسی میدونه sims 3 show time امده یا نه

Rc man
25-01-2012, 20:28
کسی میدونه sims 3 show time امده یا نه

تو بابل 1 یا 2 هفته دیگه میاد

M_@li
26-01-2012, 10:39
کرک خودتون رو میشه بزارید؟؟؟
اکثر کرک های سیمز دوتا فایل دارن که من نمی دونم یکیشون کودومه ولی این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چند تا کرک داره میشه تستشون. کرد فقط حواستون باشه کرک مربوط ورژن خودتونو بریزید

Taha Hashemi
28-01-2012, 19:35
سلام
چند تا سوال داشتم:
1-وقتی بازی رو به ورژن 1.29.55 آپدیت میکنی کرک بازی و تمام پک هاش از کار میافته یا فقط کرک اصل بازی؟
2-اگر ممکنه کرک های جدید برای ورژن 1.29 رو قرار بدین.
با سپاس

Rc man
28-01-2012, 22:13
سلام
چند تا سوال داشتم:
1-وقتی بازی رو به ورژن 1.29.55 آپدیت میکنی کرک بازی و تمام پک هاش از کار میافته یا فقط کرک اصل بازی؟
با سپاس

من هر بار اپدیت کردم چیز جدیدی نمیخواست

M_@li
28-01-2012, 23:43
سلام
چند تا سوال داشتم:
با سپاس
هر کدوم از پکها جدا اپدیت میشن هرکدوم هم اپدیت بشن ممکنه کرک همون پک بپره ولی نه همیشه البته همین طور برای سیمز پایه
اینم لینک کرک

Taha Hashemi
29-01-2012, 14:07
سلام آقای Rc man.
شما الان مشکلتون با پک ورلد ادونچر حل شد؟
میگم اگر به این ورؤن جدید آپدیت کنم منم همین مشکل برام ایجاد شه.
نظر شما چیه؟

Taha Hashemi
29-01-2012, 14:15
هر کدوم از پکها جدا اپدیت میشن هرکدوم هم اپدیت بشن ممکنه کرک همون پک بپره ولی نه همیشه البته همین طور برای سیمز پایه
اینم لینک کرک

ممنون
من الان این آپدیت جدید رو که حدودا 860 مگابایت بود رو دانلود کردم.که توی توضیحات این آپدیت که در سایت خود سیمز 3 نوشته شده بود.یک سری باگ و نواقص بازی رو برای اصل بازی و پک ها برطرف میکنه که مشخص کرده.
ولی توی خود سایت سیمز 3 حرفی از آپدیت های جداگانه برای هر پک نزده!!!

M_@li
29-01-2012, 14:32
ممنون
من الان این آپدیت جدید رو که حدودا 860 مگابایت بود رو دانلود کردم.که توی توضیحات این آپدیت که در سایت خود سیمز 3 نوشته شده بود.یک سری باگ و نواقص بازی رو برای اصل بازی و پک ها برطرف میکنه که مشخص کرده.
ولی توی خود سایت سیمز 3 حرفی از آپدیت های جداگانه برای هر پک نزده!!!
درسته توی سایت هیچی نگفته .اگر هم از طریق لانچر خود سیمز اپدیت کنید همه باهم اپدیت میشن. ولی اپدیت هایی که توی سی دی های کرک شده وجود داره یا از هر جایی به غیر از لانچر دانلود شده باشه معمولا فقط برای سیمز پایه یا یه پک خاصه .اون کرک بالا هم برای سیمز پایس

Rc man
29-01-2012, 15:44
سلام آقای Rc man.
شما الان مشکلتون با پک ورلد ادونچر حل شد؟
میگم اگر به این ورؤن جدید آپدیت کنم منم همین مشکل برام ایجاد شه.
نظر شما چیه؟

اگه کرک شما با من یکی باشه بله مشکلم حل نشد

Rc man
29-01-2012, 16:44
اکثر کرک های سیمز دوتا فایل دارن که من نمی دونم یکیشون کودومه ولی این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چند تا کرک داره میشه تستشون. کرد فقط حواستون باشه کرک مربوط ورژن خودتونو بریزید

من ورزنم 10.0.96.013001 خودتون بگید

Taha Hashemi
29-01-2012, 17:29
سلام.
یک سوال:اگر ما همین پک جدید که 1.29 هست رو بریزیم مگه ورژن بازی هم نباید به 1.29 آپدیت بشه؟
چون من در سایتی خواندم که کرکی که استفاده میکنید باید مطابق با آخرین آپدیتی که کردید باشه!!!

Electronic-Arts
29-01-2012, 19:32
سلام
من الان ورژنم 4.0.87.006001 هست آخرین پچی که اومده چنده و از کجا همش رو میتونم بگیرم؟
قضیه این آپدیت 1.29 چیه؟

M_@li
29-01-2012, 21:44
من ورزنم 10.0.96.013001 خودتون بگید
این ورژن ورد ادونچره یا همون ورژنی که پایین لانچر نوشته؟

سلام.
یک سوال:اگر ما همین پک جدید که 1.29 هست رو بریزیم مگه ورژن بازی هم نباید به 1.29 آپدیت بشه؟
چون من در سایتی خواندم که کرکی که استفاده میکنید باید مطابق با آخرین آپدیتی که کردید باشه!!!
خب درسته دیگه ورژن عوض میشه کرک هم باید عوض بشه حالا مشکل چیه؟

سلام
من الان ورژنم 4.0.87.006001 هست آخرین پچی که اومده چنده و از کجا همش رو میتونم بگیرم؟
قضیه این آپدیت 1.29 چیه؟
منظورتون از پچ همون آپدیته دیگه؟اگه منظورتون اپدیته،آخرین آپدیت بازی ورژن 1.29 هست .قضیه خاصی هم نداره مثل همه ی آپیدیت ها یه سری باگ هارو برطرف میکنه.
بهترین راه آپدیت هم از طریق لانچر خود بازی (فقط کرکش ممکنه بپره)

Taha Hashemi
30-01-2012, 09:38
سلام.
به نظر شما کمپانی ea بعد از پک showtime چه پک دیگه ای میزنه؟
به نظر من ساخت showtime اشتباه بود.چون خیلی شبیه به late night شده.

***fandogh***
30-01-2012, 10:48
سلام.
به نظر شما کمپانی ea بعد از پک showtime چه پک دیگه ای میزنه؟
به نظر من ساخت showtime اشتباه بود.چون خیلی شبیه به late night شده.

نه show time کجاش شبیه late night شده زمین تا اسمان فرق بینشون یعنی امده late night رو کامل کرده چرا که وقتی شما یک هنری رو یاد میگرفتی مشهور میشدی نمیتونیتی جایی به اجرا بزاری ولی تو show time این مشکل حل شده میتونی واسه خودت موزیک ویدیو درست کنی اینطور که من شنیدم سالن بگیری و 100 کار دیگه امیدوارم زود تر بیاد .... تا ببینیم چه جوریه :40:

M_@li
30-01-2012, 12:38
نظر منم همینه خیلی مسخرس :13:باید showtime رو میچپوند توی همون لیت نایت
پک بعدی هم به نظر من season باشه خیلی خوبه:42:

Taha Hashemi
30-01-2012, 13:10
نه show time کجاش شبیه late night شده زمین تا اسمان فرق بینشون یعنی امده late night رو کامل کرده چرا که وقتی شما یک هنری رو یاد میگرفتی مشهور میشدی نمیتونیتی جایی به اجرا بزاری ولی تو show time این مشکل حل شده میتونی واسه خودت موزیک ویدیو درست کنی اینطور که من شنیدم سالن بگیری و 100 کار دیگه امیدوارم زود تر بیاد .... تا ببینیم چه جوریه :40:

این که چیز خیلی متفاوتی نیست.یعنی همچین چیزی ارزش زدن یک پک جداگانه رو نداره.چون کل این پک مربوط به خوانندگی و کارهای روی صحنه میشه.گیریم یکی دوست نداشت خواننده بشه!
پس این پک عمومیت نداره.:41:

اگر پک بعدیseason یا university باشه خیلی خوبه.
توی پک جنریشن توی مدرسه رو نشون نمیده,خیلی مأیوس کنندست!!

Electronic-Arts
30-01-2012, 13:40
دوستان من مشکل دارم
از فروشگاه همین پی سی کل سیمز 3 رو خریدم (world adventure و ambitions و outdoor living stuff ) رو داشتم و بقیه رو خریدم حالا بعضی هاشون مثل pets تو قسمت کرک به جای فایل های همون بازی فایلی رو داره که تو قسمت sims 3 هست و من اون جا که کپی میکنم بازی اجرا نمیشه کرک دیگه هم نیست

***fandogh***
30-01-2012, 15:10
دوستان من مشکل دارم
از فروشگاه همین پی سی کل سیمز 3 رو خریدم (world adventure و ambitions و outdoor living stuff ) رو داشتم و بقیه رو خریدم حالا بعضی هاشون مثل pets تو قسمت کرک به جای فایل های همون بازی فایلی رو داره که تو قسمت sims 3 هست و من اون جا که کپی میکنم بازی اجرا نمیشه کرک دیگه هم نیست

دوست عزیز شما مینونید مشکلتون رو از طریق email به مسئولین سایت بگین راهنماییتون میکنن

***fandogh***
30-01-2012, 15:15
این که چیز خیلی متفاوتی نیست.یعنی همچین چیزی ارزش زدن یک پک جداگانه رو نداره.چون کل این پک مربوط به خوانندگی و کارهای روی صحنه میشه.گیریم یکی دوست نداشت خواننده بشه!
پس این پک عمومیت نداره.:41:

اگر پک بعدیseason یا university باشه خیلی خوبه.
توی پک جنریشن توی مدرسه رو نشون نمیده,خیلی مأیوس کنندست!!

مربوط به روابط عمومی میشه تقریبا چون میتونی خودتونو نشون بدید به همه با همه ارتباط داشته باشین
اگه اینجور که شما میگید باید رو late night میبود درست میگید ولی در کل باید کل پک ها رو رو یک پک هم میدادن اینو هم به خاطر منافع خودشون و هم به خاطر تنوع بیشتر این کار رو میکنن که افراد از یک دست بودن خسته نشن...

bad_guy
30-01-2012, 17:46
دوستان من مشکل دارم

پک های جدید خودشون کرک ندارن،کرکشون همون کرک سیمز اصلی است.
من هم با نظرات دوستانی که میگن پک جدید خیلی شبیه نایت لایف هست موافقم،ارزش یه پک جدا نداشت میتونستند همونجا ایده های این پک هم اضافه کنند.

Electronic-Arts
30-01-2012, 22:42
پک های جدید خودشون کرک ندارن،کرکشون همون کرک سیمز اصلی است.
من هم با نظرات دوستانی که میگن پک جدید خیلی شبیه نایت لایف هست موافقم،ارزش یه پک جدا نداشت میتونستند همونجا ایده های این پک هم اضافه کنند.
یک سوال دیگه
من الان میخوام همه ی پک ها رو با هم نصب کنم حالا اینا رو دونه دونه کرک کنم یا یکیش رو کرک کنم کافیه؟

Rc man
31-01-2012, 06:34
یک سوال دیگه
من الان میخوام همه ی پک ها رو با هم نصب کنم حالا اینا رو دونه دونه کرک کنم یا یکیش رو کرک کنم کافیه؟

به ترتیب همه رو ولیکرک هارو تو سیمز اصلی کپی کن

bad_guy
31-01-2012, 08:18
یک سوال دیگه

ابتدا همه نسخه ها رو به ترتیب ورژن نصب کنید بعد با استفاده از کرک بالاترین ورژن کرک کنید،بعضی پک های جدید کرکشون برای نسخه اصلی هست.

Electronic-Arts
03-02-2012, 13:40
ابتدا همه نسخه ها رو به ترتیب ورژن نصب کنید بعد با استفاده از کرک بالاترین ورژن کرک کنید،بعضی پک های جدید کرکشون برای نسخه اصلی هست.
من تمام سیمز هایی رو که تو این صفحه هست دارم کدوم بالاترین ورژن هست؟

M_@li
03-02-2012, 20:36
من تمام سیمز هایی رو که تو این صفحه هست دارم کدوم بالاترین ورژن هست؟

pets expansion pack

Electronic-Arts
03-02-2012, 20:50
شرمنده دوستان سوالات زیاد شد
وقتی پک های جدید کرک سیمز اصلی رو داره پس باید برای اجرای بازی هم به جای اکسپنشن ها باید سیمز 3 رو اجرا کنیم دیگه درسته؟

M_@li
04-02-2012, 10:14
شرمنده دوستان سوالات زیاد شد
وقتی پک های جدید کرک سیمز اصلی رو داره پس باید برای اجرای بازی هم به جای اکسپنشن ها باید سیمز 3 رو اجرا کنیم دیگه درسته؟
هیچ فرقی نمیکنه هرکدوم رو باز کنی همه باهم میان داخل یه بازی

Electronic-Arts
04-02-2012, 21:05
یک سوال فنی:31:
چه طوری ازدواج میکنن و چه طوری بچه دار میشن؟

M_@li
04-02-2012, 21:31
یک سوال فنی:31:
چه طوری ازدواج میکنن و چه طوری بچه دار میشن؟
اول باهم اشنا میشن بعد دوست صمیمی با استفاده از گزینه های بخش friendly بعد دوست دختر/پسر با استفاده از گزینه های romantic بعد نامزدی و بعدشم عروسی. گزینه های عروسی و نامزدی رو دقیق یادم نیست چی بود ولی توی بخش romantic باز میشه وقتی بیاد معلومه
برای بچه دار شدن بعد از اینکه عاشق هم شدن روی یه سری وسایل مثل تخت دو نفره،جکوزی،لای کاه!!!و . . . یه گزینه میاد به نام try for baby اونو که بزنی .................................................. ....... میشه بعد حاملگی و بچه و بدبختی :31:

Electronic-Arts
04-02-2012, 21:37
الان من همه ی سیمز ها رو نصب کردم و آخریش رو کرک کردم ولی موقع لودینگ تصویر نداره و سیاه هست واسه شما هم همین طوره؟
الان هم که اجرا میکنم هر شهری رو میزنم لود بشه گیر میکنه و از بازی میاد بیرون
فکر کنم کرکش خرابه یکی که کرک درست رو داره لطفا بذاره
اصلا پشیمون شدم از خریدنشون خیلی بازی آشغالیه حدود 10 ساعت باهاش ور رفتم ولی نتونستم درستش کنم لطفا یکی بیاد کامل بگه که از اول برای نصب و اجرا چی کار کرده؟
من اول سیمز 3 رو نصب کردم بعد به آخرین ورژن 1.29 آپدیتش کردم و بعد هم به ترتیب همه پک ها رو نصب کردم و آخرین پک (pets) رو کرک کردم ولی درست نشد
فکر میکنم نباید سیمز 3 رو به آخرین ورژن آپدیت کنم درسته؟

***fandogh***
05-02-2012, 13:01
الان من همه ی سیمز ها رو نصب کردم و آخریش رو کرک کردم ولی موقع لودینگ تصویر نداره و سیاه هست واسه شما هم همین طوره؟
الان هم که اجرا میکنم هر شهری رو میزنم لود بشه گیر میکنه و از بازی میاد بیرون
فکر کنم کرکش خرابه یکی که کرک درست رو داره لطفا بذاره
اصلا پشیمون شدم از خریدنشون خیلی بازی آشغالیه حدود 10 ساعت باهاش ور رفتم ولی نتونستم درستش کنم لطفا یکی بیاد کامل بگه که از اول برای نصب و اجرا چی کار کرده؟
من اول سیمز 3 رو نصب کردم بعد به آخرین ورژن 1.29 آپدیتش کردم و بعد هم به ترتیب همه پک ها رو نصب کردم و آخرین پک (pets) رو کرک کردم ولی درست نشد
فکر میکنم نباید سیمز 3 رو به آخرین ورژن آپدیت کنم درسته؟

نه دوست عزیز شما وقتی همه سیمز ها رو ریختی و اپدیت شد چون خودش خود به خود موقع نصب اپدیت میکنه. خوب اخر از همه چه کار میکنی کرک میکنی یعنی کرک سیمز حیوانات رو میریزی تو سیمز اولی یعنی sims3
خوب بعدش راحت اجرا میشه اگر سیاه میشه من فکر میکنم از کارت گرافیکت باشه

Electronic-Arts
05-02-2012, 17:01
نه دوست عزیز شما وقتی همه سیمز ها رو ریختی و اپدیت شد چون خودش خود به خود موقع نصب اپدیت میکنه. خوب اخر از همه چه کار میکنی کرک میکنی یعنی کرک سیمز حیوانات رو میریزی تو سیمز اولی یعنی sims3
خوب بعدش راحت اجرا میشه اگر سیاه میشه من فکر میکنم از کارت گرافیکت باشه
بله کرک میکنم و تو فایل سیمز 3 میریزم ولی موقع لودینگ سیاه نشون میده و بعدش موقع لود شهر گیر میکنه و ارور میده ظاهرا چند نفر دیگه هم این مشکل رو داشتن
شما اگر همه رو داری لطفا کرک خودت رو بذار و لانچر سیمز رو باز کنید و موس رو بیارید رو سیمز اولی و یه عکس بگیرید این جا بذار

M_@li
05-02-2012, 21:17
بله کرک میکنم و تو فایل سیمز 3 میریزم ولی موقع لودینگ سیاه نشون میده و بعدش موقع لود شهر گیر میکنه و ارور میده ظاهرا چند نفر دیگه هم این مشکل رو داشتن
شما اگر همه رو داری لطفا کرک خودت رو بذار و لانچر سیمز رو باز کنید و موس رو بیارید رو سیمز اولی و یه عکس بگیرید این جا بذار
اگه به 1.29 آپدیت کردید که دیگه کرک توی سی دی بهش نمیخوره توی پست های چند صفحه قبل کرک ورژن 1.29 رو گذاشتم. خود منم برای اینستال اول همه رو نسبیدم بعد کامل آپدیتش کردم آخر هم کرک 1.29 رو دانلود کردم و ریختم سیمز اصلی تمام.اگر همه این کارها رو به همین ترتیب انجام دادید نشد لطفا بگید
اینم شاید بدرد بخوره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Patch_1.12_and_Later:

flaries
06-02-2012, 22:33
سلام دوستان
بچه ها من سیمز حیوانات (پپز) رو گرفتم ولی متاسفانه آپدیت هاش را اصلا نداره
کسی آپدیت ها را داره برام بذاره
ممنونش میشم

bad_guy
06-02-2012, 22:40
سلام دوستان
بچه ها من سیمز حیوانات (پپز) رو گرفتم ولی متاسفانه آپدیت هاش را اصلا نداره
کسی آپدیت ها را داره برام بذاره
ممنونش میشم

من آپدیتش دارم تو خود دیسک بازی بود ولی حجمش خیلی بالاست نمیتونم آپلود کنم :41:
----
من دیدم خیلی ها مشکل دارند با آپدیت بهترین کار اینه که سیمزها رو از فروشگاه های اینترنتی معتبر خریداری کنید،بعضی سایت هایی که در باهر سیمز مینویسند هم برای فروش دارند یکم سرچ کنید پیدا میکنید،اونوقت دیگه مشکل آپدیت نیست.

flaries
06-02-2012, 22:50
----
من دیدم خیلی ها مشکل دارند با آپدیت بهترین کار اینه که سیمزها رو از فروشگاه های اینترنتی معتبر خریداری کنید،بعضی سایت هایی که در باهر سیمز مینویسند هم برای فروش دارند یکم سرچ کنید پیدا میکنید،اونوقت دیگه مشکل آپدیت نیست.
ممنون رفیق
کس دیگه ای نداره که اینترنت پرسرعت داشته باشه؟

flaries
06-02-2012, 22:55
----

ممنون رفیق
کس دیگه ای نداره که اینترنت پرسرعت هم داشته باشه که بتونه برام لینکش را بذاره؟

flaries
06-02-2012, 22:57
ممنون رفیق
کس دیگه ای نداره که اینترنت پرسرعت داشته باشه و بتونه لینکش را برام بذاره؟

M_@li
07-02-2012, 12:27
ممنون رفیق
کس دیگه ای نداره که اینترنت پرسرعت داشته باشه و بتونه لینکش را برام بذاره؟
اینم راه دیگش.(برای دانلود عضویت میخواد)

flaries
07-02-2012, 20:48
سلام دوستان خیلی ممنون از راهنماییتون
ولی من آپدیتش را خودم جور کردم اما الان حیرون کرک شدم
کرک ندارم
کسی داره برام لینکش را بذاره
کرک بازی sims 3 pets

Electronic-Arts
07-02-2012, 20:52
اگه به 1.29 آپدیت کردید که دیگه کرک توی سی دی بهش نمیخوره توی پست های چند صفحه قبل کرک ورژن 1.29 رو گذاشتم. خود منم برای اینستال اول همه رو نسبیدم بعد کامل آپدیتش کردم آخر هم کرک 1.29 رو دانلود کردم و ریختم سیمز اصلی تمام.اگر همه این کارها رو به همین ترتیب انجام دادید نشد لطفا بگید
اینم شاید بدرد بخوره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Patch_1.12_and_Later: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] o%2Fwiki.php%3Ftitle%3DGame%2520Help%3ASims_3_Load ing_Crashes%23Patch_1.12_and_Later%3A)
ممنون این سایت رو دیدم و با راه حل هایی که گفته بود هم حل نشد و در مورد کرک هم پستتون رو دیدم ولی اون موتور جستوگر شما نتونست فایلی پیدا کنه
حجم کرک که زیاد نیست (نهایت 16 مگ) لطفا کرک خودتون رو که کار میکنه آپلود کنید

M_@li
08-02-2012, 00:07
ممنون این سایت رو دیدم و با راه حل هایی که گفته بود هم حل نشد و در مورد کرک هم پستتون رو دیدم ولی اون موتور جستوگر شما نتونست فایلی پیدا کنه
حجم کرک که زیاد نیست (نهایت 16 مگ) لطفا کرک خودتون رو که کار میکنه آپلود کنید
خیلی دوست داشتم کرک خودمو بزام ولی مشکل اینه که کرکش فقط exe نیست یه dll دیگه هم هست که نمیدونم دقیقا کدومه .لینک قبلیه رو ولش کن این یکی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خود جنسه البته سعی میکنم کرک خودمو هم بزارم فعلا که سرعت اینترنت ترکیده

flaries
08-02-2012, 09:24
دوستان من از ورژن سیمز زیاد سر در نمی آرم
ولی زیر لانچر بازی ورژن را این نوشته: 10.0.96.013001
من برای این ورژن کرک می خوام
کسانی که سیمز pets
را دارند فقط زحمتشون از فولدر
C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Game\Bin
یا همون مسیری اه سیمز اصلیتون نصب شده لینک دو فایل زیر را برای دانلود بذارید
TSLHost.dll
TS3W.exe
ممنون

Electronic-Arts
08-02-2012, 11:37
خیلی دوست داشتم کرک خودمو بزام ولی مشکل اینه که کرکش فقط exe نیست یه dll دیگه هم هست که نمیدونم دقیقا کدومه .لینک قبلیه رو ولش کن این یکی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2F%3Fubabmdwkg1vbvth) خود جنسه البته سعی میکنم کرک خودمو هم بزارم فعلا که سرعت اینترنت ترکیده
فایل ها همین دوتا فایل هست
TSLHost.dll
TS3W.exe
و این کرکی که دادید رو ریختم و اینبار به جای این که اول لودینگ گیر کنه وسطش گیر کرد و هنوز هم صفحه لودینگ اول بازی سیاه هست
و این که برای نصب چی کار کردید؟
اول همه رو نصب کردید بعد سیمز اصلی رو آپدیت کردید؟
من اول سیمز اصلی رو آپدیت کردم بعد همه رو نصب کردم و کرک 1.29 رو هم ریختم ولی بازم سیاهه و گیر میکنه
و این که از کجا همه این سیمز ها رو خریدید؟

M_@li
08-02-2012, 13:01
فایل ها همین دوتا فایل هست
TSLHost.dll
TS3W.exe
و این کرکی که دادید رو ریختم و اینبار به جای این که اول لودینگ گیر کنه وسطش گیر کرد و هنوز هم صفحه لودینگ اول بازی سیاه هست
و این که برای نصب چی کار کردید؟
اول همه رو نصب کردید بعد سیمز اصلی رو آپدیت کردید؟
من اول سیمز اصلی رو آپدیت کردم بعد همه رو نصب کردم و کرک 1.29 رو هم ریختم ولی بازم سیاهه و گیر میکنه
و این که از کجا همه این سیمز ها رو خریدید؟
شما درست نصب کردید نمیدونم اشکال از کجاست
من خودم از مانیا سافت خریدم
اینم کرک خودم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی به کرک خودم مطمئن نیستم چون آخرین کرکی که ریختم اسمش TS3W.exe نبود
یه چیز دیگه هم به ذهنم میرسه البته فکر نکنم ربطی به مشکل شما داشته باشه ولی برا اطمینان یه بار فولدر sims3 توی my document رو کلا پاک کن

Electronic-Arts
08-02-2012, 13:51
اینم کرک خودم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fdownload.php%3F2dk5i8kckl6az4t)
یه چیز دیگه هم به ذهنم میرسه البته فکر نکنم ربطی به مشکل شما داشته باشه ولی برا اطمینان یه بار فولدر sims3 توی my document رو کلا پاک کن

با این کرک درست شد ممنون:11:

flaries
08-02-2012, 16:10
اینم کرک خودم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fdownload.php%3F2dk5i8kckl6az4t)

ممنون داداش از کمکت
ولی یک زحمت دیگه هم برات داشتم یا اگه کس دیگه ای بتونه این کار واسم انجام بده
اینکه اگه میشه لینک دانلود فایلهای زیر از محلی که سیمز pets را نصب کردید را هم زحمتتون بذارین
شاید کار من هم درست شد
این فایلها:
TS3EP02.exe
TSLHost.dll
ممنون

flaries
08-02-2012, 19:38
ممنون داداش از کمکت
ولی یک زحمت دیگه هم برات داشتم یا اگه کس دیگه ای بتونه این کار واسم انجام بده
اینکه اگه میشه لینک دانلود فایلهای زیر از محلی که سیمز pets را نصب کردید را هم زحمتتون بذارین
شاید کار من هم درست شد
این فایلها:
TS3EP02.exe
TSLHost.dll
ممنون
بچه ها کسی نیست این فایلها را برای من بذاره؟:sad:

M_@li
08-02-2012, 21:55
بچه ها کسی نیست این فایلها را برای من بذاره؟:sad:
چرا که نیست؟هیمینجاست ایناهاش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2F%3Fb2d41qwmxe34pf6)

flaries
08-02-2012, 22:32
چرا که نیست؟هیمینجاست ایناهاش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2F%3Fb2d41qwmxe34pf6)
خیلی ممنون داداش
خیلی آقایی
ولی شرمنده اشتباه تایپی من بود ببخشید
من این فایل را میخوام:
TS3EP05.exe
TSLHost.dll
از فولدی که سیمز 3 پتز را نصب کردی
باز هم ببخشید

M_@li
09-02-2012, 12:31
خیلی ممنون داداش
خیلی آقایی
ولی شرمنده اشتباه تایپی من بود ببخشید
من این فایل را میخوام:
TS3EP05.exe
TSLHost.dll
از فولدی که سیمز 3 پتز را نصب کردی
باز هم ببخشید
حدس میزدم همینو میخوای خودمم اشتباهی اول همینو آپ کردم فقط TSLHost.dll نداشت

invisgirl
10-02-2012, 18:58
من چهارتا سیمز ساخته بودم تویه خونه حالا دو تاشون در حال حرف زدن باهم موندن!! هیچ جایی نمی رن هیچ کاریم نمی تونن بکنن متاسفانه منم سیوش کردم... راهی هست که به یه سیو قبلش بر گردونم؟ چون به زودی نیازشون برطرف نمی شه و میمیرن:31:

bad_guy
10-02-2012, 19:51
من چهارتا سیمز ساخته بودم تویه خونه حالا دو تاشون در حال حرف زدن باهم موندن!! هیچ جایی نمی رن هیچ کاریم نمی تونن بکنن متاسفانه منم سیوش کردم... راهی هست که به یه سیو قبلش بر گردونم؟ چون به زودی نیازشون برطرف نمی شه و میمیرن:31:

مشکل باگ هست معمولا درست نمیشه،بهتره اگه زیاد بازی میکنید هر چند وقت یه نسخه پشتیبانی از ذخیره بازیتون تهیه کنید.