ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : The Sims 3 ( راهنمای آپدیت کردن بازی در پست اول)

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

loomina
01-06-2009, 11:39
مسابقه چی ؟؟؟
راستی شما چه خونه های اعیونی می سازین !؟! من همیشه یک کلبه ی محقر برای این سیمز ها می سازم تا با سختی های دنیا آشنا بشن ... بهله بهله ! تازه بهشون هم غذا نون خشک و آب میدم ... دسرشون هم خرماست :27:

:39::16:
بدبختا! خب يكم هم غذاي درست راست بده قوي بشن حال بيان!
منظورم از مسابقه مسابقه ي الماس ها وشمش ها بود.:10:

Zende
01-06-2009, 12:04
سنگ هارو در قبل گفتم که به علت کمیابی سنگ های تاریخی ما اونارو دو برابر بهترین جنسمون حساب می کنیم یعنی 30 امتیاز بابت هر سنگ توی امضاتونم بزارید لومینا جان پیدا کردن هر چیز جدید از قدیم 7 امتیاز غیر از امتیاز خود جنس داشته اما الان و لومینا همه چیز ها را پیدا کردیم من با پیدا کردن اولین سنگ تاریخی شدم اول به مثبت 37 امتیاز حالا شدیم 187 به 160:(بهتره دوستان سریع تر خودشون رو در مسابقه شرکت بدن وگرنه راند اول تموم میشه:دی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالی نبود؟!
سی کریضی جان ما هم اول در کلبه های محقرانه هستیم و با نون خالی زندگی مون رو میگذرونیم بعدها سیم هارو تا سر مرگ ازشون کار میکشیم و پول دار میشیم و سرمایه دار اون موقع شروع به بچه داری و زندگی و مفت خوری می کنیم برای این کار طول عمر سیم هارو زیاد میکنیم:دی من یک چیز جدید کشفیدم اونم اینه که وقتی سیم ها در شغل های سوپر استاری به درجه ی آخر میرسن ازشون عکس می گیرن مثلا میرن روی یک مغازه که عکس گزینشو می خواستم بزارم نگرفتش فقط شهرو گرفت گزینش خاموشه چون صبحه ولی اینه:Hold Autograph session رو میزنید مدل میگیره خبر نگارا میان ازش عکس میندازن یا حداقل شغل ما که این بود

C. Breezy
01-06-2009, 12:15
بدبختا! خب يكم هم غذاي درست راست بده قوي بشن حال بيان!
منظورم از مسابقه مسابقه ي الماس ها وشمش ها بود.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی هست ؟؟؟
اینا به چه دردی می خوره ؟ عتیقه جات هست ؟

Zende
01-06-2009, 12:27
چی هست ؟؟؟
اینا به چه دردی می خوره ؟ عتیقه جات هست ؟

یه چیزی تو همین مایه ها الان توی عکس منو نگاه کنید یه سری سنگ رنگارنگ روی بالشت هست اینا الماسو سنگ های شمشی هستند یه دونه هم سنگ تاریخی که برو حالشو ببر اول پیدا کردم:دی اینا از روی زمین پیدا میشن نه زیر زمین بعد میزاریمشون توی صندوق پست می برن کارخونه سنگ تراشی تراشیده شدشو میارن الماس معلوم میشه بعد ما میزاریمش روی میز یه بالشت یا سکوی جواهری هم میزاریم زیرش عکس می گیریم میایم باهاش رو کم می کنیم:دی
بالاخره نمردیمو دزدم به خونمون زد آدم که معروف می شه همینه دیگه:دی:
اینم مامور زحمت کش پلیس دزد بد رو می بینین و باهاش دعوا می کنن میخواستم عکس بزارم اما سریع بود نشد!:دی:
اینجا به دزد دست بند می زنند می برنش:

loomina
01-06-2009, 12:58
سنگ هارو در قبل گفتم که به علت کمیابی سنگ های تاریخی ما اونارو دو برابر بهترین جنسمون حساب می کنیم یعنی 30 امتیاز بابت هر سنگ توی امضاتونم بزارید لومینا جان پیدا کردن هر چیز جدید از قدیم 7 امتیاز غیر از امتیاز خود جنس داشته اما الان و لومینا همه چیز ها را پیدا کردیم من با پیدا کردن اولین سنگ تاریخی شدم اول به مثبت 37 امتیاز حالا شدیم 187 به 160:(بهتره دوستان سریع تر خودشون رو در مسابقه شرکت بدن وگرنه راند اول تموم میشه:دی
سوالی نبود؟!
سی کریضی جان ما هم اول در کلبه های محقرانه هستیم و با نون خالی زندگی مون رو میگذرونیم بعدها سیم هارو تا سر مرگ ازشون کار میکشیم و پول دار میشیم و سرمایه دار اون موقع شروع به بچه داری و زندگی و مفت خوری می کنیم برای این کار طول عمر سیم هارو زیاد میکنیم:دی من یک چیز جدید کشفیدم اونم اینه که وقتی سیم ها در شغل های سوپر استاری به درجه ی آخر میرسن ازشون عکس می گیرن مثلا میرن روی یک مغازه که عکس گزینشو می خواستم بزارم نگرفتش فقط شهرو گرفت گزینش خاموشه چون صبحه ولی اینه:Hold Autograph session رو میزنید مدل میگیره خبر نگارا میان ازش عکس میندازن یا حداقل شغل ما که این بود

من كه 10 سال پيش يه دونه داشتم از اينا!
حالا عكسشو ميزارم باور كني گفتم لابد امتياز نداره!:10:

Zende
01-06-2009, 15:00
من قبلا گفته بودم سنگای تاریخی امتیاز داره اما همون طور که گفتم بر اساس قوانین مسابقه ما به ظاهر موضوع کار داریم نه باطن پس من اول پیداییدم:دی هر چیزی که پیدا می کنید باید بزارید موضوع اینه که البته دیگه چیزای جدید تموم شده:دی

xxl2005
01-06-2009, 15:43
یک سوال

توی لانچر سیمز 3 برای من این پیغام میاد :

You are playing a non-final, unauthorized copy of The Sims 3.
Purchasing and registering an official copy of The Sims 3 will entitle you to benefits including access to an entirely new game town called Riverview, 1000 SimPoints which can be redeemed for game objects in The Sims 3 Store, and access to The Sims 3 Exchange.

البته بازی میشه و تا الان مشکلی هم نبوده ولی این معنیش چیه ؟ باید چکار کنم ؟

beterekii
01-06-2009, 15:57
ببینم این الماس ها از کجا میاد یا پروانه ؟
من که نفهمیدم

Eshghe_door
01-06-2009, 16:26
نخیر

من خیلی وقته پیدا کردم

همه رم چیدم گوشه ی حیاط

ولی چون فک کردم چیز بیخودیه عکس نذاشتم

C. Breezy
01-06-2009, 16:36
یه چیزی تو همین مایه ها الان توی عکس منو نگاه کنید یه سری سنگ رنگارنگ روی بالشت هست اینا الماسو سنگ های شمشی هستند یه دونه هم سنگ تاریخی که برو حالشو ببر اول پیدا کردم:biggrin: اینا از روی زمین پیدا میشن نه زیر زمین بعد میزاریمشون توی صندوق پست می برن کارخونه سنگ تراشی تراشیده شدشو میارن الماس معلوم میشه بعد ما میزاریمش روی میز یه بالشت یا سکوی جواهری هم میزاریم زیرش عکس می گیریم میایم باهاش رو کم می کنیم:biggrin:
بالاخره نمردیمو دزدم به خونمون زد آدم که معروف می شه همینه دیگه:biggrin::
اینم مامور زحمت کش پلیس دزد بد رو می بینین و باهاش دعوا می کنن میخواستم عکس بزارم اما سریع بود نشد!:biggrin::
چه باحاله ! تو سیمز 2 که بازی می کردم یادمه این پلیس های محله ما یه کم بی عرضه بودن ، تو دعواها همیشه از دزده کتک می خوردند و این وسط وسایل با ارزش بنده به باد می رفت ( البته منظورم اون نون خشک ها نیست ! )
دیگه به چه دردی می خورن ؟ تو بازی کاربردشون چیه ؟ تو بازی هم برای کلاس گذاشتنه ؟

loomina
01-06-2009, 17:25
ببینم این الماس ها از کجا میاد یا پروانه ؟
من که نفهمیدم

اين الماسا به صورت سنگ هايي بر روي زمين هستند و ميتونيد جمع اوريشون كنيد پر وانه ها هم در نزديكي زمين درحال پروازن و ميشه گرفتشون.:10:

loomina
01-06-2009, 18:09
چه باحاله ! تو سیمز 2 که بازی می کردم یادمه این پلیس های محله ما یه کم بی عرضه بودن ، تو دعواها همیشه از دزده کتک می خوردند و این وسط وسایل با ارزش بنده به باد می رفت ( البته منظورم اون نون خشک ها نیست ! )
دیگه به چه دردی می خورن ؟ تو بازی کاربردشون چیه ؟ تو بازی هم برای کلاس گذاشتنه ؟

اين الماسا و شمشا فقط دكور هستن يعني پول نه چندان زيادي بهت براي فروش اينا ميده پس براي زيبايي بهترن.:10:

simslove
01-06-2009, 18:21
1- واسه خرید لباس باید رفت فروشگاه؟
2-تنوع لباس ها چه جوره هست؟کمه یا زیاد؟
3-با موبایل هم مبشسه عکس گرفت؟

loomina
01-06-2009, 18:49
1- واسه خرید لباس باید رفت فروشگاه؟
2-تنوع لباس ها چه جوره هست؟کمه یا زیاد؟
3-با موبایل هم مبشسه عکس گرفت؟

1- فكر نكنم بشه از فروشگاه لباس خريد.
2- تنوع لباس ها هم خوبه البته نسبت به سيمز 2 بدون پك هاش.
3-بله رو اينوينتوريتون كليك كنيد و بعد رو مبايل و بعد گزينه ي مربوط رو انتخاب كنيد.:10:

a.z.p.z
01-06-2009, 19:03
اخر سیمس اصلی کی وارد میشه؟
فکر کنم 100 درصد با اومدن نسخه ی اصلی این محدودیت ها برطرف میشه درسته؟
البته ما منتظر مود ها و.... هم هستیم!!
راستی از چه موتور گرافیکی بهره میبره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون دوستان

Zende
01-06-2009, 19:23
اخر سیمس اصلی کی وارد میشه؟
فکر کنم 100 درصد با اومدن نسخه ی اصلی این محدودیت ها برطرف میشه درسته؟
البته ما منتظر مود ها و.... هم هستیم!!
راستی از چه موتور گرافیکی بهره میبره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون دوستان

هیچ ربطی به این مورد نداره برادر اصلا ربطی به نسخه ی قبلی نداره اول یکمی به خودتون زحمت بدید پستارو بخونید نسخه اصلی تنها فرقش اینه که می تونی روش پک های الحاقی بازی رو نصب کنی همین
لومینا جان لطفا در صورت توان در یک جا چندتا نقل قول قرار بده
سی کریضی جان بالاخره در قوانین مسابقه اومده که باید به ظاهر موضوع نگاه کرد:دی قوانینو که نمی خوای زیر پا بزاری؟:27::21:
ببخشید بریضی:دی

Eshghe_door
01-06-2009, 19:30
اگه شرکت کنم میبرم مسابقه رو

ولی بنا به دلایلی ترجیح میدم شرکت نکنم

a.z.p.z
01-06-2009, 19:32
جان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟/:31:
..........................................
زنده جان ببخشید من دایال اپ هستم الان نمیتونم بخونم و بازم معذرت!!!
پس نسخه اصلی پک هایی که براش در اینده مییاد قابلیت نصبو داره و از تمام لحاظ یکی هستن درسته؟الان اون نسخه اصلیش کی مییاد:41:؟؟؟؟اومده؟ راستی دوستان کسی میدونه کی براش پچ .و مود .و ... مییاد چیت براش اومده؟(راستی قضیه مسابقه چیه؟:31: ببخشید فضولی کردم)
ممنون دوستان

alireza_gaming
01-06-2009, 19:35
ببخشید من خیلی از این الماسا و حشرات و... دارم ولی نمی دونم چجوری عکسش را بزارم .:5:
لطفا راهنمایی کنید چجوری عکس را بزارم.

Zende
01-06-2009, 19:37
جان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟/:31:
..........................................
زنده جان ببخشید من دایال اپ هستم الان نمیتونم بخونم و بازم معذرت!!!
پس نسخه اصلی پک هایی که براش در اینده مییاد قابلیت نصبو داره و از تمام لحاظ یکی هستن درسته؟الان اون نسخه اصلیش کی مییاد:41:؟؟؟؟اومده؟ راستی دوستان کسی میدونه کی براش پچ .و مود .و ... مییاد چیت براش اومده؟(راستی قضیه مسابقه چیه؟:31: ببخشید فضولی کردم)
ممنون دوستان

خواهش می کنم درسته یکی هستند 12 خرداد منتشر میشه پچ و مود بعد از اولین پک الحاقی ممکنه بیاد چیت ها هم فعلا motherlode +50000$و kaching+1000$ هستند در حال حاضر حالا بعدا بیاد جداست

خف باااا

بله؟

a.z.p.z
01-06-2009, 19:50
خیلی ممنون ولی من تو سایت سیمس رفتم 49$ واسه فروش گذاشته بودن اون یعنی اصلی هستش دیگه درسته؟؟؟
حالا وقتی اومد ایران از کجا بفهمیم اصلیه هست یا نسخه اولیه؟؟؟؟
راستی میدونید که از چه موتور گرافیکی استفاده میکنه؟
(راستی این رمز ها رو واسه پول چندین بار میشه اجرا کرد درسته؟؟؟؟
با تشکر عزیزم!

Zende
01-06-2009, 19:57
خیلی ممنون ولی من تو سایت سیمس رفتم 49$ واسه فروش گذاشته بودن اون یعنی اصلی هستش دیگه درسته؟؟؟
حالا وقتی اومد ایران از کجا بفهمیم اصلیه هست یا نسخه اولیه؟؟؟؟
راستی میدونید که از چه موتور گرافیکی استفاده میکنه؟
(راستی این رمز ها رو واسه پول چندین بار میشه اجرا کرد درسته؟؟؟؟
با تشکر عزیزم!

نه فکر نکنم چون 12 خرداد میاد
خوب اونشو دیگه:دی
خوب از 256 به بالا با جی فی اس 6800 به بالا
خوب مثل سیمس 2 هر چند بار بخوای دیگه اول باید کنترل و شیفتو سی رو بزنید بعد رمزو وارد کنید صفحه میره دوباره برای وارد کردن رمز دوباره همین
خواهش میکنم قابلی نداره وظیفمونه:دی

a.z.p.z
01-06-2009, 20:37
ممنون ازت ولی دیدم 49 دلار میفروشن الانم 11 خرداد اونجا میشه فردا احتمالا نه؟

hosseincode2008
01-06-2009, 20:41
گيم اسپات به بازي 9 از 10 داد !
لينك نقد و بررسي :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

HoJJaT_007
01-06-2009, 20:45
azpz جان شما تازه وارد صنعت بازی شدید ؟ :)

آخه گفتید 49 دلار فکر کردم ...

======

بچه ها جریان این الماسا چیه ؟

loomina
01-06-2009, 20:51
ممنون ازت ولی دیدم 49 دلار میفروشن الانم 11 خرداد اونجا میشه فردا احتمالا نه؟

49 دلار كه خيلي خوبه براي چنين بازي پر طرفدار و جديدي.:18:
اره ميشه 2 jun .:46:

Zende
01-06-2009, 20:55
بچه ها جریان این الماسا چیه ؟

این یک مسابقه هست که ما با یه سری چیز میزاریم الان راند اوله الماسو سنگ تاریخی و پروانه و ماهی و ...... که بهشون امتیاز میدیم و برندرو معلوم میکنیم که من اولم در حال حاضر :دی
لومینا جون یادت رفت امضاتو ویرایش کنی سنگ تاریخیرو اضافه کنی

shooxe
01-06-2009, 22:29
سلام سلام سلام

منم ميتونم تو اين مسابقه جمع آوري كلكسيون فلزات و الماس و حشرات و سنگ ها شركت كنم؟ :20:

shooxe
01-06-2009, 22:45
منم چند تا عكس گرفتم ... :20:

كلكسيون فلزاتم ... به نظرم گرون ترين و كمياب ترين فلز همون شمش پلوتونیوم فسفري رنگه.

قيمتشم بيست برابر يه شمش طلا هست.

اينم كلكسيون الماسام ... و اينكه ناياب ترين الماس، الماساي صورتي رنگه نه الماساي همه رنگي.

كلكسيون حشراتم ...

كلكسيون كامل تمام سنگاي آسموني توي بازي ...

به جز سنگاي آسموني كه تمام مدل هاشو پيدا كردم و صد در صد شد، بقيه كلكسيونام روي 90 درصد هست.

يعني حتما باز حشرات و فلز و الماساي ديگه اي هم هست كه هنوز پيدا نكردم. :31:

راستي من طرز ساخت اكسير جووني توي بازي رو ياد گرفتم. (هفت خوان رستمه)

اگه خواستيد سيمزتون براي هميشه جوون باشه، بگيد تا دستور العملش رو بگم. :11:

shooxe
01-06-2009, 22:48

كلكسيون فلزاتم ... به نظرم گرون ترين و كمياب ترين فلز همون شمش پلوتونیوم فسفري رنگه.

اينم كلكسيون الماسام ... و اينكه ناياب ترين الماس، الماساي صورتي رنگه نه الماساي همه رنگي.

كلكسيون حشراتم ...

به جز سنگاي آسموني كه تمام مدل هاشو پيدا كردم و صد در صد شد، بقيه كلكسيونام روي 90 درصد هست.

loomina
01-06-2009, 23:18
حالا كي اول؟ من! اينم از مسابقه:

اينم 3 تا سنگ تاريخي و شمش هاي مختلف:

:26::26:

alireza_gaming
02-06-2009, 07:31
این هم الماس های من تا عصر دو برابرش می کنم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3.jpg

Zende
02-06-2009, 10:28

كلكسيون حشراتم ...

:18::18:لومینا احساساتی به من می گه::18::18:ببخشید خانوم شما از کجا پیداتون شد؟:31:
به این میگن بازیکن واقعی خودشو در راند اول به سطح اول رسوند ولی...:18::18::18::18::18:
تو مخم جا نمی گیره:دی
منم یه پروژه دارم مثل همین اکسیر جوانی(کار کردن روی گل گاوی:دی)دارم تمومش می کنم از 10 اسکیل 7 هستم ولی بازم .....:18::18::18:

loomina
02-06-2009, 11:19
:18::18:لومینا احساساتی به من می گه::18::18:ببخشید خانوم شما از کجا پیداتون شد؟:31:
به این میگن بازیکن واقعی خودشو در راند اول به سطح اول رسوند ولی...:18::18::18::18::18:
تو مخم جا نمی گیره:دی
منم یه پروژه دارم مثل همین اکسیر جوانی(کار کردن روی گل گاوی:دی)دارم تمومش می کنم از 10 اسکیل 7 هستم ولی بازم .....:18::18::18:

چيچي؟ لومينا ي احساساتي به من بودي؟:18:
اين هم عكسي از teleporting كه وقتي بيشترين امتياز اسپرين رو داشته باشي ميتوني بخريش و از اين سر شهر در عرض 3 ثانيه بري اونور شهر:

shooxe
02-06-2009, 11:34
گياه هاي مختلفي تو بازي هست ... يكيش گل مرده كه وقتي داري ميميري اين گل رو به عزرائيل بدي ميبخشتت.

آمبروسيا رو هم به سيمزم دادم خورد ... براي هميشه جوون شد. :biggrin:

C. Breezy
02-06-2009, 11:57
زنده جان قوانین رو مطالعه کردم ، بنده که هنوز خلافی نکردم ... کورش هستم ... این خاصیت تِـلِــپورتینگ چیه ؟ یعنی هر جای شهر که بخوای می تونی بری ؟ یه چیزی تو مایه های همون طی الارض خودمونه ؟!

امير110
02-06-2009, 12:11
بچه ها پچ از بين برنده ي سانسور هم اومده مث اينكه مال ما نميخوره خواستيد و اگه بچه ها نذاشته بودن تا بزارم.

a.z.p.z
02-06-2009, 12:13
اینجارو ببنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید...بله در مورده این teleporting میشه توضیح بدید یعنی همه جای شهر میشه از اینا گیر اوورد یا جاهای مخصوصی هست؟
کاش یه جایی سایتی چیزی بود که مثلا اینجور چیز ها و چیز های مخفی رو میگفت!!!
راستی به این ادرس برید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر اینجا نوشته نسخه استاندارد سیمس 3 با قیمت 49$. 95 سنت به فروش میرسه! میتونید ببینید یعنی این همین نسخه اصلی هستش دیگه چون از 2 june اومد !!!!!!نه؟ حرفم الکی نبود
راستی کسی نقشه کامل شهر رو داره؟

C. Breezy
02-06-2009, 12:15
در اینجا نوشته نسخه استاندارد سیمس 3 با قیمت 49$. 95 سنت به فروش میرسه! میتونید ببینید یعنی این همین نسخه اصلی هستش دیگه چون از 2 june اومد !!!!!!نه؟ حرفم الکی نبود
خوب اینا تو خارجه ... یادمه اون دوران که موست وانتد اومده بود تو اینترنت با قیمت 59.99$ بود ... ولی تو ایران یه دیویدی 1000 تومن .... اینجا کپی رایت رعایت نمی شه قیمت ها خیلی پایینه !

a.z.p.z
02-06-2009, 12:28
خوب بله همونطور هست اخه دوستان گفتن امکان نداره این قیمت باشه واسه همین گذاشتن شاید بنده خداها فکر کردن تو ایران رو میگم ولی به طور رسمی با این قیمتی که تو سایت میبینید به فروش میرسه دوستان و حجت جان!
امیر جان شما پچ رو از تو چه سایتی پیدا کردید میشه سایت رو بذارید و اینکه تو سایت ها تا حالا چه پچ هایی براش اومده البته اینا غیر رسمی هستند دیگه! ممنون میشم بگید!
(خوب همینطور هست دیگه این نسخه یی که دست ماست پچ و مود و اپدیت هایی که برای این نسخه مییاد رو ساپورت نمیکنه واسه همین باید اون یکی نسخه که امروز اومده رو بگیریم که هنوز ایران نیست!
با تشکر منتظرم

a.z.p.z
02-06-2009, 12:32
راستی دوستان تو این صفحه

سیمس ادیت شده ای که 69 دلار میفروشن ظاهرا یکسری تغییرات دادن توش اینطور نیست؟ نوشته موزیک و تم جدید داره و ماشین های اسپرت شده و.....!!!
ولی نامردا برای اینکه سود کنند اونارو برای دانلود نمیذارن و باید بخرن ملت!

H.Fisher
02-06-2009, 12:41
سلام ;

این بازی چیتم داره؟

(البته من چیتر نیستم هاااا :31:)

a.z.p.z
02-06-2009, 12:45
motherlode +50000$
kaching+1000$
فعلا همیناست! منتظر مود و پچ هستیم
راستی ترینر چی؟

C. Breezy
02-06-2009, 13:02
ترینر هنوز زوده ... هکر های عزیز به زودی وارد می کنن ... ولی واقعا بدون رمز چیز دیگریست .... شما بدون رمز انقدر زود پیشرفت کردین و خونه به اون گـُندگی ساختین ؟

alireza_gaming
02-06-2009, 13:35
این هم عکس الماس های من

Zende
02-06-2009, 13:41
بله ببخشید کورش جان هنوز نه:دی
لومینا اینو که ماهم داشتیم....نه گفتم به شما احساساتی گفتم لومینا احساسات خودم بهم میگن که این اول میشه....
این تلپورت از روارد ها به دست میاد مثلا مثل سیمس 2 که اولیش یه گل بود اینم یه سری چیزای مختلف داره آخریش با قیمت 75000 اسپرین یک دستگاه هست که باهاش تلپورت میشه کرد که توی اینونترویی خانواده میاد و میتونید یه جا بکاریدش باهاش اینور و اونور برید هرجا!

loomina
02-06-2009, 13:48
زنده جان قوانین رو مطالعه کردم ، بنده که هنوز خلافی نکردم ... کورش هستم ... این خاصیت تِـلِــپورتینگ چیه ؟ یعنی هر جای شهر که بخوای می تونی بری ؟ یه چیزی تو مایه های همون طی الارض خودمونه ؟!

بله شما هر جايي از شهر كه بخوايد بريد ميتونيد در عرض 3 ثانيه يا كمتر به اونجا بريد اين خاصيت teleport شدن هست كه براي به دست اوردنش نياز به بالاترين امتياز اسپرين داريد.:10:

Zende
02-06-2009, 14:14
قوانین مسابقه:(توسط لومینا و زنده)

1:اول شما فقط باید به ظاهر موضوع توجه کنید نه اصل موضوع چرا که هر چیزی قابل تغییر هست.

2:تقلب ممنوع است.

3:درست کردن کاری با فتوشاپ غیر مجاز است و در صورت دیدن از مسابقه اخراج میشوید.

4:برای پیوستن به مسابقه در پست خود اول می گویید من هم می خواهم در مسابقه باشم بعد عکسی را به عنوان پیش فعالیت بزارید بعد می توانید وارد مسابقه شوید با قانون تعداد پیش فعالیت.

5:حداقل تعداد اجناس برای شرکت کردن در مسابقه 5 عدد است.(این عدد قابل تغییر است.)

6:هر گونه صحبتی که باعث شود به کسی بر بخورد یا او مسخره شود بدون توجه به سابقه ی بازیکن اخراج میشود.

7:هر گونه کل کلی که از حق تجاوز شود در مسابقه 2 بار منجر به اخراج بازیکن میشود.

8:قبل از گذاشتن عکس ها بگویید که این عکس مربوط به مسابقه است نه چیز دیگر.

9:کسانی که در مسابقات برنده میشوند یعنی پس از سه راند اسمشان گفته میشود در دوره ی بعدی حق شرکت در مسابقه رو ندارند.

با آرزوی موفقیت شما عزیزان.

در امضاهم لینک مربوطه رو میزارم تا اگه کسی ندید بره ببینه.

برای بحث و تبادل نظر به گروپ زیر مراجعه فرمایید:

امير110
02-06-2009, 14:21
ممنون از قوانين زنده باشي زنده جون متاسفانه نميتونم تو مسابقه شركت كنم وگرنه اول اول اول ميشدم امتحان دارم نميشه بندازيدش بعد امتحانا .من اصلا فكر نميكردم بشه بازي كرد نصب كردم به به بود. اين الماسا رم يه چند تايي جمع كردم پي سي را برداشتم الان تو دانشگاه با لب تاپ با شما حرف ميزنم.

loomina
02-06-2009, 14:23
ممنون از قوانين زنده باشي زنده جون متاسفانه نميتونم تو مسابقه شركت كنم وگرنه اول اول اول ميشدم امتحان دارم نميشه بندازيدش بعد امتحانا .من اصلا فكر نميكردم بشه بازي كرد نصب كردم به به بود. اين الماسا رم يه چند تايي جمع كردم پي سي را برداشتم الان تو دانشگاه با لب تاپ با شما حرف ميزنم.

نگران نباشيد اين مسابقه 3 راند هست و هنوز راند اولش هم تموم نشده. راند اول اخر خرداد تموم ميشه.:10:

امير110
02-06-2009, 14:34
خوب بله همونطور هست اخه دوستان گفتن امکان نداره این قیمت باشه واسه همین گذاشتن شاید بنده خداها فکر کردن تو ایران رو میگم ولی به طور رسمی با این قیمتی که تو سایت میبینید به فروش میرسه دوستان و حجت جان!
امیر جان شما پچ رو از تو چه سایتی پیدا کردید میشه سایت رو بذارید و اینکه تو سایت ها تا حالا چه پچ هایی براش اومده البته اینا غیر رسمی هستند دیگه! ممنون میشم بگید!
(خوب همینطور هست دیگه این نسخه یی که دست ماست پچ و مود و اپدیت هایی که برای این نسخه مییاد رو ساپورت نمیکنه واسه همین باید اون یکی نسخه که امروز اومده رو بگیریم که هنوز ایران نیست!
با تشکر منتظرم
بچه ها كسي امتحان كرده شايد پچ بخوره ما ندونيم لينك پچ اينه بريد دان كنيد بريزيد روش بينم شايد گرفت خدا كنه بگيره سانسوراي دستشويي رفتن حموم رفتن و...از بين ميبره :
بريد تو فولدر بازي بعBINبعد بريزيد توش ممنون از همه

Zende
02-06-2009, 14:51
لطفا برادران و خواهران زیر 73 سال این مطلبو نخونن:دی!:
امیر جان تاحالا 3 بار این لینک گذاشته شده با آدرسای مختلف من اولیشو تست کردم درست بود اما در حد سیمس 2 که فقط پشتو نشون میشده بقیه ی جاها به دلیل اینکه روش کار نشده پس شکل خاصی نداره همون اولیم به خاطر اینه که توی لباس باید معلوم باشه به شدت:دی بقیه ی جاها نیازی نیست
این مسابقه 3 راندی هست و 5 بار برنامه ریزی شده تا برگزار بشه هر بار برنده اعلام میشه و مسابقه سخت تر میشه

Zende
02-06-2009, 15:01
خیر همه چی جمع کنیه باید فقط باید کلکسیونی باشه همین به گروپ زیر رفته و عضو شوید در این باره است:

H.Fisher
02-06-2009, 15:24
motherlode +50000$
kaching+1000$
فعلا همیناست! منتظر مود و پچ هستیم
راستی ترینر چی؟

اینو کجا بزنم؟

امير110
02-06-2009, 15:29
بچه ها يه عكس از نقشه نميدونم كله شهره يا نه من تا بعد امتحانا نصب ميكنم.

امير110
02-06-2009, 15:32

C. Breezy
02-06-2009, 17:40
اینو کجا بزنم؟
Ctrl + Shift + C می زنی یه پنجره اون بالای صفحه میاد .... یعنی تو سیمز 1 و 2 که اینجوری بود ... اینم لابد همونه دیگه !

a.z.p.z
02-06-2009, 17:54
راستی دوستان غیر از پچ سانسور پچ های دیگه ای براش نیومده؟
حالا یه سوالیی برام پیش اومده پس پچ ها و مود ها رو میشه رو این نسخه اجرا کرد ولی پچ های رسمی رو نمیشه اجرا کرد اینطور نیست یا هست؟ چون دوستان برای مثال پچ سانسور رو اجرا کردن دیگه!!!!
............
teleporting هم فقط یک جایه خاصی میشه گذاشتش یا میشه چند تا جا کار بذاریم هاون؟؟؟؟
ممنون دوستان

sinak3
02-06-2009, 18:04
دوستان ببخشید این سوالارو میکنم اما خواستم بازیرو بگیرم گفتم بی زحمت کمی راهنمایی کنید.
1-آیا میشه تو این بازی به فروشگاه رفت و چه چیز هایی میشه خرید؟
2-اون نسخه ی تقلبی با تازه چه فرقی داره؟
3-تنوع وسایل چطوره؟شهرش قشنگه؟
4- ماشین ها چطورین میشه ماشین خرید؟
5-نیاز ها چطورین مثل سیمز2 زود خالی میشن؟
بازم ممنون.

Zende
02-06-2009, 18:05
هر جا دوست داری می تونی تلپورتینگ رو بزاری
یعنی چه رسمی؟پچ سانسورو جدید دادن بیرون دلیل اینکه مثل سیمس 2 هست اینه که به دلیل اینکه مواردی براش در نظر نگرفته شده گرافیک نداره پچ هارم بعد از اولین پک الحاقی میدن بیرون

a.z.p.z
02-06-2009, 18:09
نه منظورم این هست مگه شما نگفته بودید که این نسخه ای که الان زودتر اومده فرقش با اون نسخه ی جدیدتر اینه که ما تو این نسخه ای که داریم نمیتونیم پچ و مود رو نصب کنیم و لی تو اون یکی نسخه میشه! پس چرا ما تونستیم پچ سانسور رو نصب کنیم؟؟؟(چون مثل سیمس 2 هست یامنظور این بود که پک های الحاقی توسط شرکت را نمیتونیم نصب کنیم تو این نسخه؟
ممنون

loomina
02-06-2009, 18:12
بچه ها يه عكس از نقشه نميدونم كله شهره يا نه من تا بعد امتحانا نصب ميكنم.

كل شهر كه نه ولي بيشتر شهر و مركزش هست، شهر خيلي بزرگتره.:10:

Zende
02-06-2009, 18:20
نه منظورم این هست مگه شما نگفته بودید که این نسخه ای که الان زودتر اومده فرقش با اون نسخه ی جدیدتر اینه که ما تو این نسخه ای که داریم نمیتونیم پچ و مود رو نصب کنیم و لی تو اون یکی نسخه میشه! پس چرا ما تونستیم پچ سانسور رو نصب کنیم؟؟؟(چون مثل سیمس 2 هست یامنظور این بود که پک های الحاقی توسط شرکت را نمیتونیم نصب کنیم تو این نسخه؟
ممنون

نه نه نه نگرفتید پس ما چی گفتیم اصلا پچ و مود با هرفی که من زدم فرق داره
پچ و مود یه سری چیز دانلودیه
چیزی که من گفتم این بود که نمی تونه پک الحاقی نصب کنه مثل سیمس 2 نایت لایف مثلا سیمس 2 پتس سیمس 2 اپن فور بیسینس این طوری رو نمیتونه نصب کنه اینا توی سی دیه دی وی دیه اما اونا 1 مگه 2 مگه آخرش 50 مگه ولی پک 1 گیگ 2 گیگه!

امير110
02-06-2009, 18:57
زنده جون يعني پچ ميخوره راستي اين علي گفت وقتي نسخه ي اصل اومد فروشگاه برامون رايگان ميفرسته اون نشوني را بلده يا ما بايد بهش بديم.

Zende
02-06-2009, 19:05
زنده جون يعني پچ ميخوره راستي اين علي گفت وقتي نسخه ي اصل اومد فروشگاه برامون رايگان ميفرسته اون نشوني را بلده يا ما بايد بهش بديم.

بله پچو میخوره که پکو نمیخوره....
چی می گی مگه می خواد برشکسته بشه؟!فقط به کسایی که خریدن میده از خود سایت خریدن
خودشون دارن لیست کسایی رو که ازشون چیز میخرن خودشون به کسایی که از سایت خریدن یکی میفرستن
نکته!:در صورتی که شخص خریدار پک الحاقی بازی رو از پی سی ورلد بخره در این صورت براش میفرستن

a.z.p.z
02-06-2009, 19:05
بله ایمن مودهای ساده رو قبول میکنه اما وقتی پک رسمی و درست براش بییاد که یکسری تغییرات عمده تو بازی انجام میده رو ساپورت نمیکنه مثل سیمس پت و...
امیر جون تو که بعد امتحانا میخوای نصب کنی صبر کن نسخه اصلیش بیاد اونور که امروز اومد اینجا هم به زودی مییاد

Zende
02-06-2009, 19:12
بله ایمن مودهای ساده رو قبول میکنه اما وقتی پک رسمی و درست براش بییاد که یکسری تغییرات عمده تو بازی انجام میده رو ساپورت نمیکنه مثل سیمس پت و...
امیر جون تو که بعد امتحانا میخوای نصب کنی صبر کن نسخه اصلیش بیاد اونور که امروز اومد اینجا هم به زودی مییاد

خوب موضوع اینه که خریده بره دوباره بخره:دی؟البته اگه از پی سی ورلد نخریده باشه مجبوره همین کارم بکنه:10::19::41:

a.z.p.z
02-06-2009, 19:28
اقا کسی نقشه کامل شهرو داره؟
ممنون

Zende
02-06-2009, 19:33
اقا کسی نقشه کامل شهرو داره؟
ممنون

ببین عزیزم شهر چون خیلی خیلی بزرگه نقشش خیلی خیلی ریز در میاد حالا بچه ها یه تست می کنن ولی من گفتم:دی

a.z.p.z
02-06-2009, 19:51
خوب از شهر جی تی ای ایوی که بزرگتر نیست البته حالتش خوب فرق داره ولی خیلی دوست دارم ببینمش
بعد تو نقشه چه چیز هایی رو مشخص کرده و اینکه تو شهرش چه چیزایی وجود داره؟
بعد من از اول با خانواده بازی رو شروع کنم بازم باید شغل پیدا کنم؟ و اینکه ایا هر شغلی که دوست دارمو میتونم انتخاب کنم یا فقط بعضی از شغل ها برا چی؟
بعد تو سطح شهر رستوران مغازه دیگه چیا وجود داره باشگاه یا اینارو داره راجع به اینا میخوام بدونم!
بعد مثلا چه جوری میتونم 2 نفری که دوست دارم همسایه کنم؟ ممنون

loomina
02-06-2009, 20:30
خوب از شهر جی تی ای ایوی که بزرگتر نیست البته حالتش خوب فرق داره ولی خیلی دوست دارم ببینمش
بعد تو نقشه چه چیز هایی رو مشخص کرده و اینکه تو شهرش چه چیزایی وجود داره؟
بعد من از اول با خانواده بازی رو شروع کنم بازم باید شغل پیدا کنم؟ و اینکه ایا هر شغلی که دوست دارمو میتونم انتخاب کنم یا فقط بعضی از شغل ها برا چی؟
بعد تو سطح شهر رستوران مغازه دیگه چیا وجود داره باشگاه یا اینارو داره راجع به اینا میخوام بدونم!
بعد مثلا چه جوری میتونم 2 نفری که دوست دارم همسایه کنم؟ ممنون

1- متاسفانه نميشه يك عكس از كل شهر يك جا گرفت.
2- تو نقشه ساختمان هاي شغل هل، مغازه ها ، مكان هاي گردشي و ...
3-شما هر شغلي كه تو بازي موجود باشه رو ميتونيد بگيريد.
4- بله در سطح شهر رستوران، مغازه ، باشگاه بدنسازي ، city hall و مكان هاي گردشگريئو ... وجود داره.
5-اين كار خيلي سخته و من اطلاعات كافي در اين مورد ندارم بهتره دوستان جواب بدن.:10:

a.z.p.z
02-06-2009, 20:54
ببخشید یعنی نمیشه همچین کاری کرد؟ یعنی بیام دو نفرو همسایه هم بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی مثلا من تو محیط شهر وارد میشم میتونم با سیم های دیگه ارتباط برقرار کنم درسته؟ چه جوری میتونم مهمونی بدمو و...؟
و اینکه ممنون

Maggy_P
02-06-2009, 21:28
ببخشید یعنی نمیشه همچین کاری کرد؟ یعنی بیام دو نفرو همسایه هم بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی مثلا من تو محیط شهر وارد میشم میتونم با سیم های دیگه ارتباط برقرار کنم درسته؟ چه جوری میتونم مهمونی بدمو و...؟
و اینکه ممنون
چرا امکانش هست

باید گزینه ی map رو بزنید و خانواده ی دیگه ای بسازید و اونو به خانه ی دیگه وارد کنید

با تلفن یا موبایل که داخل کوله پشتی هست گزینه ی Party :46:

سنغال
02-06-2009, 22:44
آقا من الان اومدم 25 صفحه از اين تاپيك سيمز 3 رو خوندم چشام در اومد:
يكي از دوستان گل و با مرام لطف كنن يه راهنماي كلي از بازي و امكانات جالبش بنويسن من نميدونم قبلا گذاشتن يا نه ولي اگرم قبلا گفتيد يه كپي ديگه هم اين جا بذاريد خدا خيرتون بده!
من اصلا از اين بازي خوشم نيومده!
يكي از دلايل اصليش هم اينه كه اسلوموشن هستش چي كار كنم اين قدر اهسته حركت نكنه!الكي هي عالمه از بازي ها و فايل هاي كامپيوترم رو پاك كردم درست نشد آقا يكي بگه با اين مشكل چي كار كنم!
به نظر شما ادم هاش زشت نشدن؟نمي دونم چرا از ريختشون خوشم نمي ياد! البته اين نظر منه

سنغال
02-06-2009, 22:55
بچه ها كسي امتحان كرده شايد پچ بخوره ما ندونيم لينك پچ اينه بريد دان كنيد بريزيد روش بينم شايد گرفت خدا كنه بگيره سانسوراي دستشويي رفتن حموم رفتن و...از بين ميبره :
بريد تو فولدر بازي بعBINبعد بريزيد توش ممنون از همه

دوست عزيز خيلي خيلي عذر مي خوام ولي بذار يه چيزي بگم خيال همتون كه دنبال اين پچ مي گرديد راحت بشه!
من چند وقت پيش داشتم سيمز 2 رو بازي مي كردم بازي يه دفعه قاطي كرد!چي شد؟همون چيزي كه شما دنبالش مي گردي!
سيمز من طبقه ي بالا داخل حمام بود توي وان ! و من هم طبقه ي پايين بودم ولي بازي داشت آدمي كه توي حمام بود رو توي هوا بدون سانسور نشون مي داد!:18::2::18:
خوشبختانه اصلا اون جزئياتي كه جنابعالي و خيلي هاي ديگه دنبالش مي گردين رو نداشت!
يعني چي؟
يعني اين كه تا حالا عروسك باربي ديدي اونطوري!صاف صاف بود الحمدلله!
حالا خيالتون راحت شد ديگه لطفا ول كنيد!:41:

Zende
02-06-2009, 23:16
در باره ی چی اطلاعات می خوای؟!
گرافیک و جزئئیات سیما رفته بالا و همه خوشگل شدن مثل سیمس 2 نیست که آدم حالش از یکی با قیافه ی چپل چلاقش بهم بخوره البته نظری هر کسی عزیزه...
بله این سانسورم قبلا گفته شده بود:دی
خوب بیارش روی درجه ی بالاتر اگه در آخر اسلومویشن باشه مشکل از دستگاهتونه...

amirpers
03-06-2009, 10:44
من دو هفته است سفارش دادم ، هنوز دستم نرسیده . ای کاش تو همین P30world سفارش می دادم .

simslove
03-06-2009, 12:05
نسخه 6.130 تو ايران اومده؟

loomina
03-06-2009, 13:08
نسخه 6.130 تو ايران اومده؟

خير فكر نميكنم اومده باشه. در ضمن شما ها چه قدر شور ميزنيد؟
با نسخه قبليه كه فرقي نداره در مورد پك هاش فرق داره كه اونم هنوز نيومده.:10:

C. Breezy
03-06-2009, 13:13
خير فكر نميكنم اومده باشه. در ضمن شما ها چه قدر شور ميزنيد؟
با نسخه قبليه كه فرقي نداره در مورد پك هاش فرق داره كه اونم هنوز نيومده.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من هم اون اول فکر می کردم این نسخه خیلی داغونه ! ولی اینطور ک معلومه هیچ فرقی نداره جز اینکه پک ها روش نصب نمیشه ؟؟

Zende
03-06-2009, 13:45
بله همین در صورتی هم دریافت می کنید که سیمس 3 قبلی رو از پی سی ورلد سفارش داده باشید و بخواهید پک هارو سفارش بدید یعنی اگه پکو سفارش ندید سیمس 3 6.130 بای بای:دی
خوب لومینا جون من می دونم شما دختر نیستی لومینا اسم دختره نگفتم شما دختری که ...

bestirani2
03-06-2009, 14:05
دوستان یک سوال از بازی:
فایده اخراج کردن یک کارمند از جایی که کاملاً مال ماست چیه؟ (چون دیگه نمیشه کسی رو استخدام کرد و مثل سیمز بیزینس هیچ خبری از تجارت هم نیست.)
دوستان هم ترفندها و تجربیاتشان رو اینجا بگذارند تا بقیه استفاده کنند.
جایی هم سراغ دارید که بشه برای سیمز چیزی دانلود کرد آدرس بدید.

loomina
03-06-2009, 14:08
دوستان یک سوال از بازی:
فایده اخراج کردن یک کارمند از جایی که کاملاً مال ماست چیه؟ (چون دیگه نمیشه کسی رو استخدام کرد و مثل سیمز بیزینس هیچ خبری از تجارت هم نیست.)
دوستان هم ترفندها و تجربیاتشان رو اینجا بگذارند تا بقیه استفاده کنند.
جایی هم سراغ دارید که بشه برای سیمز چیزی دانلود کرد آدرس بدید.

هان؟
من كه نديدم اخراج بشه كرد. ميشه؟:13:
تر فند خاصي نداره فقط بايد سعي كني زنده بموني! ( شوخي كردم در مورد چي مي خواي تا بگم.):10:

bestirani2
03-06-2009, 14:20
هان؟
من كه نديدم اخراج بشه كرد. ميشه؟:13:
تر فند خاصي نداره فقط بايد سعي كني زنده بموني! ( شوخي كردم در مورد چي مي خواي تا بگم.):10:
بعد از اینکه patern بشی، اگه بازم پول داشته باشی یک گزینه دیگر هم میاد که کل سهم اونجا رو بخری، که بعد از این کار امکان اخراج کردم و تغییر نام هست.
نمیدونید اولین پکی که قرار بیاد کی میاد و در چه موردی هست.

***fandogh***
03-06-2009, 14:42
من چکار کنم تا ادمام بمیرن برای من اصلآ نمیمیرن الانم جمعیتم زیاد شده خیلی سخت شده تا اینا رو بگردونم.

C. Breezy
03-06-2009, 14:43
من چکار کنم تا ادمام بمیرن برای من اصلآ نمیمیرن الانم جمعیتم زیاد شده خیلی سخت شده تا اینا رو بگردونم.

راح حل های زیادی وجود داره ، از جمله اینکه برقشون بگیره ، تو آتیش سوزی بمیرن و ...

Zende
03-06-2009, 15:04
باید توی آب ماهی بگیریدا:دی
خوب شاید سیمت ابله یعنی نوبه یعنی اوله کاره برای سریع تر شدن یادگرفتنش برو توی میوه فروشی که هست اونجا این گزینرو بزن:attend fishing class 400$ چهار صدتا بده برو یه کلاس درستو حسابی بعد بیا تو خونه تمرین کن:دی

loomina
03-06-2009, 18:09
بابا منو بگو مير فتم قلاب ماهيگير را مينداختم تو كاسه دستشويي!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بابا من تو اب هر چي ميكنم ماهي نداره پولم ندارم اسو پاس نشنيدي !!!!!!!!!!!!!!!
با تشكر از لومينا خانوم

يه اخطار گرفتي بس نبود؟
خوبه ادم احترامشو نگه داره.
اينم عكس پرواز پرنده ها:

C. Breezy
03-06-2009, 18:34
اينم عكس پرواز پرنده ها:
من یه بازی داشتم قدیما به اسم Roller Coaster Tycoon تو اون بازی رو این مرغابی ها کلیک می کردی پرپر می شدن و پر هاشون تو هوا پخش می شد بعد خودشون عین مرغ پوست کنده به پروازشون ادامه می دادن ، این نمیشه پر پرشون کنی :27: :34:

Zende
03-06-2009, 19:31
لومینا خودتو ناراحت نکن این از این اخطارا یه 100 تا گرفته:دی
خوب امیر جان آس و پاس برو کار کن مگو چیست کار یا حداقل برو داماد سر خونه شو بگو چیست کار:دی
مناسب ترین مورد که پول دارم هست دم اون زمین خالیه هست خیلی بزرگه یه خونه هست صورتیه:دی مایه داره خفن!باباش بازنشستست ننش میره سرکار خودش بی کار و بی آره خیلی هم زشته شما وقتی این خونرو تساحب کردی می تونی اونارو بندازی بیرون:دی یعنی روشون بزنی move بعد این گزینرو فعال کنی kick out ادمارو انتخاب کنی میافتن بیرون حالا شما انتخاب بزرگی داری پول دستت اومده اگرم کم باشه وسائل خونرو میفروشی حالا چی کار کنی پولت تموم نشه میری سرمایه دار میشی یه جا خوب هر دوشنبه میری پول میگیری از اون به بعد میشینی مفت خوری می کنی تا آخر عمرت هر تفریحی هم بخوای می تونی انجام بدی(این برای دوران جوانی یک سیم هست که وقتی پیر میشه می تونه بازنشسته بشه و این کار هارو انجام بده حالا گذشته از اونا که تا سیم نمیره ولش نمی کنن بد بختو:دی با این ترفند شما 1 درجه از عمرتو از بدبختی کشیدی بیرون:دی)

loomina
03-06-2009, 19:32
من یه بازی داشتم قدیما به اسم Roller Coaster Tycoon تو اون بازی رو این مرغابی ها کلیک می کردی پرپر می شدن و پر هاشون تو هوا پخش می شد بعد خودشون عین مرغ پوست کنده به پروازشون ادامه می دادن ، این نمیشه پر پرشون کنی :27: :34:

نه!
حتي كليك هم نميشه كرد.
اگر يكم EA خلاقيت داشته باشه. بايد يه پك بزنه كه توش بشه رفت جنگل و اينجور جاها و بشه شكار كرد. موافق نيستيد؟:10::27:

Maggy_P
03-06-2009, 20:27
سلام

ظاهرا اینجا داره اسپم کده میشه :hmm:

برای جلو گیریش تا 24 ساعت تاپیک رو میبندم تا پاکسازی بشه ، هر کی هم تاپیک دیگه ای بزنه بسته میشه ;)

به کاربران خاطی هم اخطار داده میشه

Maggy_P
04-06-2009, 20:13
تاپیک باز شد

امیدوارم دیگه اسپمی نبینم توی تاپیک ، وگرنه اخطار میگیرید ;)

loomina
04-06-2009, 20:41
خب خدا رو شكر تاپيك باز شد هي به من گير دادين تا تاپيك بسته شد اينم چند تا عكس ولي قبل از اون بگم كه چرا وقتي سرعت شماره 4 رو ميزني با سرعت 1 فرقي نداره؟

اينم براي دوستاني كه نميدونن كه الماس اوليه تو سيمز 3 چه جوري هست:
اگر از اينا پيدا كرديد حتمن جمعشون كنيد.

gap
04-06-2009, 21:07
ولي قبل از اون بگم كه چرا وقتي سرعت شماره 4 رو ميزني با سرعت 1 فرقي نداره؟
فرق داره....در سرعت لول 4 مثلا 4-5 تا میره بالا عزیز.

pediashkavar
05-06-2009, 01:41
اقا یکی لطف کنه جواب مارو بده
چرا وقتی از سرعت 4 استفتده میکنم سرعت انجام کارا بیشتر میشه ولی دقیقه ها امونجوری اروم هستن؟
اینجوری باید 8 ساعت وایسم تا از سر کار بیاد
کمممممممممممممممممممممممم ممممممک

Maggy_P
05-06-2009, 09:27
اقا یکی لطف کنه جواب مارو بده
چرا وقتی از سرعت 4 استفتده میکنم سرعت انجام کارا بیشتر میشه ولی دقیقه ها امونجوری اروم هستن؟
اینجوری باید 8 ساعت وایسم تا از سر کار بیاد
کمممممممممممممممممممممممم ممممممک
بله این از نظر من یک نکته ی منفی توی سیمز 3 هست ، کاریش نمیشه کرد باید وایسید

C. Breezy
05-06-2009, 11:41
بله این از نظر من یک نکته ی منفی توی سیمز 3 هست ، کاریش نمیشه کرد باید وایسید
توی سیمز 2 ، موقعی که می خوابید و یا سر کار میرید ، اگه خودتون دکمه ای رو نزنید خودش فکر کنم با سرعت زیادی زمان رو بگذرونه که از سریعترین حالت قابل انتخاب شما سریعتره ، یعنی مثلا اگه حداکثر سرعتی که می تونیم انتخاب کنیم 4× باشه ، اگه سرعت رو تغییر ندیم ، بعد از اینکه خوابید ، یا با ماشین رفت سرکارش و از صحنه خارج شد خودش با سرعتی بیشتر از 4× زمان رو میگذرونه ...شاید این هم همینجوری باشه ...

***fandogh***
05-06-2009, 12:08
باید چه کاری انجام داد تا مردم از ما عکس بگیرن؟

Memo 1080
05-06-2009, 12:15
با سلام....
من مدت ها بود که منتظر اومدن سیمز 3 بودم ولی به دلایلی ( درس و مدرسه و....) مدتی از ان غافل شدم.
حالا هم بعد از مدتی دوباره به اینترنت اومدم تا اخبار اومدن ان را پی گیری کنم و فهمیدم که یک نسخه از ان دو هفته زودتر منتشر شده و 12 خرداد هم نسخه نهایی ان منتشر گردیده است.
با مطالعه بخش هایی از این انجمن خیلی مشتاق شدم تا زودتر ان را تهیه کنم.
اما مشکل من اینجاست که این نسخه 12 خرداد ایا در دسترس و قابل خرید از اینترنت هست؟
ایا نسخه ای از این بازی که توسط P30 World به فروش میرسد نسخه دو هفته زودتر است یا 12 خرداد؟!
چون از توضیحات خود صفحه ی خرید چیزی نمی شود سر دراورد چون در ابتدای ان نوشته 19 ماه می ولی در اخر نوشته 2 june !

با تشکر

Zende
05-06-2009, 12:25
آهان به نکته خوبی اشاره شد ببین اول شما باید به درجه ی 10 کارتون رسیده باشید
دوم برید جلوی یک مغازه مثل سینما یا محمل کارتون یا جایی که این گزینه باشه:hold بقیشو یادم نیست:دی اینو کی میزنید لباس می پوشه اونجا مدل می گیره مردم میان ازش عکس می گیرین و امضاء

***fandogh***
05-06-2009, 12:51
فکر کنم توی کار موسیقی بری این رو داشته باشه کارای دیگه این گزینه رو نداره

Maggy_P
05-06-2009, 14:09
توی سیمز 2 ، موقعی که می خوابید و یا سر کار میرید ، اگه خودتون دکمه ای رو نزنید خودش فکر کنم با سرعت زیادی زمان رو بگذرونه که از سریعترین حالت قابل انتخاب شما سریعتره ، یعنی مثلا اگه حداکثر سرعتی که می تونیم انتخاب کنیم 4× باشه ، اگه سرعت رو تغییر ندیم ، بعد از اینکه خوابید ، یا با ماشین رفت سرکارش و از صحنه خارج شد خودش با سرعتی بیشتر از 4× زمان رو میگذرونه ...شاید این هم همینجوری باشه ...
نه کلا درجه ی آخر سرعت توی سیمز 3 نسبت به سیمز 2 خیلی کمه
این حالت توی سیمز 3 هم هست ولی بازم سرعتش کمه

Zende
05-06-2009, 14:14
فکر کنم توی کار موسیقی بری این رو داشته باشه کارای دیگه این گزینه رو نداره
داره حداقل آشپزی و فوتبال داره باید به آخرین درجه ی شغلتون رسیده باشید وقتی معلوم میشه که بگیرید روش بعد می فهمید آخریه یا نه آخریش 10 هست

779
05-06-2009, 19:16
خوب عزیزان من به یک نکته اشاره کنم اونم اینکه کلا من فکر نمی کنم سرعت 4 توی بازی باشه!!!!!!!
این سرعت اگه روش دقت کنین همون Ultra Speed رو نوشته که روی سرعت 3 نوشته اما خاصیت این سرعت اینکه وقتی یک کاری رو مثلا پول میگیرید سرعت روی 1 میاد!!!!!!!!!!!!!!
یا یک مثال دیگه اینکه من داشتم یک چیزی رو پست میکردم بعدش سرعت 4 رو زدم وقتی تمام کارایه پستش تموم شد یک صدایی میاد دیگه توی همون لحظه اتوماتیک رفت روی سرعت 1!!!! البته نمیدونم بعدش دیگه اتوماتیک میره روی سرعت 4 یا نه!
اینو من مطمئنم!
راستی دوستان این کلکسیون جمع کردن که خیلی آسونه شما راحت میتونین 40000 تا Lifetime Reward جمع کنین و Collecter Helper رو بگیرین دیگه راحت!!!!!!!

یک سوال دارم :
من دوباره توی سیمز 3 نمیتونم ازدواج کنم! :31:
یعنی وقتی با دوستم به درجه ی Girl Friend رسیدم بعدش دیگه جلوتر نرفت!!!
با اینکه همش تویه خونمون ولو بود!:31:
1 بچه هم ازش دارم تازه!!
بعد هرچی صبر کردم تا یک گزینه ای به نام Marrige یا Propose بیاد نیومد!:18:
تازه من ویژگی هایه همین دوست و رفیق بازی و پارتی رو انتخاب کرده بودم!
تو رو خدا کمکم کنید من نمیتونم الکی همینطوری پیر بشم و بمیرم باید نسلم پیشرفت کنه :دی

راستی دوستاناین گیاهه رو هم لطف کنین بگین که همیشه جوون میمونه هزار بار ممنونتون میشم:31::11:

آخه اینقدر مشکلات زندگی زیاده که من از 5 صبح تا 3 ظهر سره کارم بعدش 3 ساعت میخوابم ( توی بازی ) و بعدشم یا میرم دنباله کلکسیون یا هم میرم تفریح و اسکیل گرفتن دیگه خیلی سخته در این بین با یکی هم دوست بشم و رابطمون خوب بشه و .... برای همین باید همون اول یا سریع ازدواج کنم یا هم جوون بمونم که هیچ کدومو بلد نیستم :دی :31: برای همینم سیمزم پیر شده ( Elder ) و داره کم کم میمیره :دی

Zende
05-06-2009, 20:36
خوب عزیزان من به یک نکته اشاره کنم اونم اینکه کلا من فکر نمی کنم سرعت 4 توی بازی باشه!!!!!!!
این سرعت اگه روش دقت کنین همون Ultra Speed رو نوشته که روی سرعت 3 نوشته اما خاصیت این سرعت اینکه وقتی یک کاری رو مثلا پول میگیرید سرعت روی 1 میاد!!!!!!!!!!!!!!
یا یک مثال دیگه اینکه من داشتم یک چیزی رو پست میکردم بعدش سرعت 4 رو زدم وقتی تمام کارایه پستش تموم شد یک صدایی میاد دیگه توی همون لحظه اتوماتیک رفت روی سرعت 1!!!! البته نمیدونم بعدش دیگه اتوماتیک میره روی سرعت 4 یا نه!
اینو من مطمئنم!
راستی دوستان این کلکسیون جمع کردن که خیلی آسونه شما راحت میتونین 40000 تا Lifetime Reward جمع کنین و Collecter Helper رو بگیرین دیگه راحت!!!!!!!

یک سوال دارم :
1 بچه هم ازش دارم تازه!!
تو رو خدا کمکم کنید من نمیتونم الکی همینطوری پیر بشم و بمیرم باید نسلم پیشرفت کنه :دی

راستی دوستاناین گیاهه رو هم لطف کنین بگین که همیشه جوون میمونه هزار بار ممنونتون میشم:31::11:

آخه اینقدر مشکلات زندگی زیاده که من از 5 صبح تا 3 ظهر سره کارم بعدش 3 ساعت میخوابم ( توی بازی ) و بعدشم یا میرم دنباله کلکسیون یا هم میرم تفریح و اسکیل گرفتن دیگه خیلی سخته در این بین با یکی هم دوست بشم و رابطمون خوب بشه و .... برای همین باید همون اول یا سریع ازدواج کنم یا هم جوون بمونم که هیچ کدومو بلد نیستم :دی :31: برای همینم سیمزم پیر شده ( Elder ) و داره کم کم میمیره :دی

این سرعتو اگه توجه کنید با توجه به اعمال شما تنظیم شده وقتی میزنید روش اتوماتیک یه زمانیو بر حسب اون چیزی که بهش دادن میاره بعدش این با توجه به اعمالتونه
نسل شما اینقدر ها هم خفن نیست که ادامه پیدا کنه!:21:(شوخیا:31:)ولی باید رابطتو خیلی زیاد کنی یه 1000 بار بوسش کنی تا بگه Propose توی قسمت رومانتیک در کلیک کردن روش
زندگی سخته ولی بهتره شما طول عمر سیمتونو از اول زیاد کنید توی آپشن بعد مثل خر دور از جون مثل سیم ما کار کنید پول که دستتون اومد برید یه جا سرمایه دار شید بعد دوباره پول جمع کنید کل سهامشو بخرید!بعد از اون به بعد مفت خوری کنید
اون اکسیر جوانی هم 7 خان رستمه دوستمون براتون می گه هر وقت اومد!:دی(مطمئنم باید دانشمند بشی برای این کار من سیمام دانشمند و اینا نبودن کلا شغلای معروف داشتن مثلا یه رونالدینیرو ساختم با یه رابرت دنیرو:دی

779
05-06-2009, 21:37
من که دیگه از زندگی ناامید شدم!:19:مثل اینکه باید یک سیمز دیگه بسازم

Zende
05-06-2009, 22:02
شکست بخور شکست سرآغاز یک شروع و پیروزی جدیده:دی
این یکیم ازدواج نمی کنه راحت میشی نسلت منقرض میشه:دی
اینو داشته باشید!!!!!!!!

دانلود شهر جدید:41::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
اینم حتما شهرشه دیگه ترایلرش توی گیم اسپوت هست:

alishahvali
05-06-2009, 22:48
سلام دوستان
اين سوال من اگه تكراريه به بزرگي خودتون ببخشيد چون من صفحات قبلي را نخوندم
توي سيمز 3 قابليت هايي كه در سيمز 2 با خريد نسخه هاي مكمل به وجود مي اومد هست
مثل رفتن به سر كار،رفتن به دانشگاه، داشتن حيوانات خانگي، برف باريدن و كريسمس
ممنون ميشم جوابمو بدين:46:

779
05-06-2009, 23:10
سلام دوستان
اين سوال من اگه تكراريه به بزرگي خودتون ببخشيد چون من صفحات قبلي را نخوندم
توي سيمز 3 قابليت هايي كه در سيمز 2 با خريد نسخه هاي مكمل به وجود مي اومد هست
مثل رفتن به سر كار،رفتن به دانشگاه، داشتن حيوانات خانگي، برف باريدن و كريسمس
ممنون ميشم جوابمو بدين:46:

فقط بعضی هاش هست مثلا دیگه چیزی به نام سفر وجود نداره یک شهر هست به نام Sunset Vally ( اگه درست نوشته باشم که مطمئنن نیست :دی )که شما میتونین هرجاش برین!
مثلا دانشگاه رو من نمیدونم چون بچه نداشتم اما امکاناته کار و کاسبیش خیلی خوبه فکر کنم 12 تا شغل داره !
برف باریدن و کریسمس و آب و هوا باید منتظر بسته های الحاقیش باشیم!
اما باز سیمز 3 یک چیزایی داره که فوق العاده است فوق العاده!
سیمز 2 با تمام بسته هایه الحاقیش یکم شلوغ بود !

MeMri
06-06-2009, 09:25
امروز بازار ولی عصر بودم می گم سیمز رو آوردید می گه نه می گم چرا؟می گه غیر مجازه...از خنده مرده بودم ...واقعا از کارای جالب دولت نهم هستش...الله اکبر

Javadgenral
06-06-2009, 09:29
امروز بازار ولی عصر بودم می گم سیمز رو آوردید می گه نه می گم چرا؟می گه غیر مجازه...از خنده مرده بودم ...واقعا از کارای جالب دولت نهم هستش...الله اکبر

اگه گیر نیاوردی از فروشگاه همین جا بگیر

Maggy_P
06-06-2009, 09:40
یک سوال دارم :
1 بچه هم ازش دارم تازه!!

خب برای ازدواج کردن ، کلا سیمز 3 با سیمز 2 خیلی فرق میکنه ، باید شما اول ببینید اصلا شخصیت سیمزی که درست کردید اهل ازدواج هست یا نه!

دوم اینکه اصلا گزینه ی Propose توی سیمز 3 نیست ، گزینه ی نامزدی هم تقییر کرده ، الآن دقیقا خاطرم نیست چون یک بار بیشتر ازدواج نکردم! :31:
ولی خب قابل تشخیصه ، شما ببینید گزینه ی جدید چی اضافه شده توی قسمت romance البته قبلش سیو کنید که اگر خراب کاری کردید بشه درستش کرد! :دی

MeMri
06-06-2009, 11:25
اگه گیر نیاوردی از فروشگاه همین جا بگیر

حاجی من چیزی ندیدم تو فروشگاه سایت:13:

Maggy_P
06-06-2009, 11:36
حاجی من چیزی ندیدم تو فروشگاه سایت:13:
اینجا :

C. Breezy
06-06-2009, 11:59
توی سیمز دو هم من یادمه با یکی خیلی رفیق شده بودم ... از Romance هم هیچی واسش کم نگذاشته بودم ، منتها فهمیدم که یارو با یکی دیگه نامزده ... سیو کردم اومدم بیرون از نقش خودم ، رفتم دختره شدم و کلی با نامزدش دعوا کردم تا نامزدیشون بهم خورد :27:

Memo 1080
06-06-2009, 13:08
با سلام....
من در صفحه 85 یک پست زدم ولی مثل اینکه کسی نخوندش...!
در کل تنها چیزی که می خوام بدونم اینه که آیا سیمز 3 ای که در فروشگاه این سایت هستش نسخه 2 june هست یا دو هفته زودتره؟
چون از خود صفحه خرید نمیشه سر دراورد.

با تشکر

Zende
06-06-2009, 14:24
حالا مگی جان توی قسمت رومانس که چیزی خراب نمیشه توی mean خراب میشه و وقتی نامزد بشی توی یه جایی ازتون جدا بشه(یعنی روش بزنید موو بفرستیدش بیرون)ببینیدش دفعه ی بعدی این جدید میاد!breakup این طلاقه توی سیمس 2 میزد تو گوشش حالا این جارو نمیدونم یعنی تست نکردم:دی
بچه ها یه چیز جدید:وقتی که قدرت چاریسماتون یعنی صحبت کردنتون 1 دونه شد می تونید برید توی تاون حال town hall و اسم خودتونو با فامیلیتونو عوض کنید!!!!!
البته این برای خیلی پیشه یادم میرفت بگم:دی
آقا کسی شهر جدیدرو تست نکرد ببینه درسته سایت سیمس 3 رو جدا برا من نمیاره وگرنه خودم تستش می کردم:37:(نمی دونم چرا:37:)

sinak3
06-06-2009, 14:32
دوستان یه سری رمز پیدا کردم اگه تکراریه به بزرگیتون ببخشید.

كليدهاي ctrl+shift+Cرا بزنيد و رمز مورد نظر را وارد كنيد

Code: Result:
Kaching Add $1000
Motherlode Add $50.000
testingCheatsEnabled true Debug Mode (Move Needs, Shift+Click Mailbox to Change Career)
fps on Show FPS
resetSim [first name] [last name] Returns Sim to Safe, Neutral State
slowMotionViz # Put Visuals in Slow Motion (#=0 thru 8)
unlockOutfits on Use Before Going to CAS. Shows Career and Service Uniforms in CAS
familyfunds [family name] # Add or Subtract Money from Family

LORD GAMES
06-06-2009, 15:07
سلام
آقا تو این بازی چه جوری میشه سهام یک شرکتو خرید ؟
یه سوال دیگه
وقتی سیم من میره سر کار روش که کلیک میکنم محل کارشو نشون میده ولی خودشو نشون نمیده نمیدونم فقط برا من این مشکل پیش میاد ؟ دوستان دیگه برا اونها هم همین جوریه؟
ممنون

Maggy_P
06-06-2009, 15:08
با سلام....
من در صفحه 85 یک پست زدم ولی مثل اینکه کسی نخوندش...!
در کل تنها چیزی که می خوام بدونم اینه که آیا سیمز 3 ای که در فروشگاه این سایت هستش نسخه 2 june هست یا دو هفته زودتره؟
چون از خود صفحه خرید نمیشه سر دراورد.

با تشکر

این نسخه دو هفته زود تر هست ;)

حالا مگی جان توی قسمت رومانس که چیزی خراب نمیشه توی mean خراب میشه و وقتی نامزد بشی توی یه جایی ازتون جدا بشه(یعنی روش بزنید موو بفرستیدش بیرون)ببینیدش دفعه ی بعدی این جدید میاد!breakup این طلاقه توی سیمس 2 میزد تو گوشش حالا این جارو نمیدونم یعنی تست نکردم:دی
بچه ها یه چیز جدید:وقتی که قدرت چاریسماتون یعنی صحبت کردنتون 1 دونه شد می تونید برید توی تاون حال town hall و اسم خودتونو با فامیلیتونو عوض کنید!!!!!
البته این برای خیلی پیشه یادم میرفت بگم:دی
آقا کسی شهر جدیدرو تست نکرد ببینه درسته سایت سیمس 3 رو جدا برا من نمیاره وگرنه خودم تستش می کردم:37:(نمی دونم چرا:37:)
بله میدونم ، منظورم این بود که ممکنه طرف درخواستش رو قبول نکنه :46:

Zende
06-06-2009, 15:29
سلام
آقا تو این بازی چه جوری میشه سهام یک شرکتو خرید ؟
یه سوال دیگه
وقتی سیم من میره سر کار روش که کلیک میکنم محل کارشو نشون میده ولی خودشو نشون نمیده نمیدونم فقط برا من این مشکل پیش میاد ؟ دوستان دیگه برا اونها هم همین جوریه؟
ممنون

اول سوال دومتون برای همه همینطوریه هیچ جارو غیر از خونتو و جاهایی مثل باشگاهو استخرو نشون نمیده ببین کلا جاهایی که شغل بهت میده رو نشون نمیده
سوال اولتونم باید پول کافی داشته باشید برای اینکار بعد روی یه جایی که بهتون شغل میده کلیک کنید اینو بزنید:become a partner اگه پول نداشته باشید این گزینه نمیادا!!!
لطفا اول سرچ کنید این موضوع 10 بار به بحث کشیده شد
مگی جان شهررو تست نکردید؟:دی

Zende
06-06-2009, 16:00
مسابقه فقط در گروپ مخصوص وجود داره لطفا سوالاتتون رو اون جا در این مورد بنویسید و باعث اسپم نشید
بچه ها چرا توی لیست ماشینای من لیموزین وجود نداره هم توی خیابون دیدم هم توی یه ترایلر از سیمس 3 توی یوی توب اما اونجا نیست سیدیم مشکل داره:دی؟که برا شمام همینه یعنی چی؟!
بچه ها سنگ نوشته دیده بودید:دی؟حالا ببینید!طبق شواهد به دست آمده توسط سیمم این سنگ نوشته مربوط میشه به انسان نخستین خواهش می کنم کف نزنید:دی
خوب اینم عکسی که قولشو داده بودم برای دوستان که ببینند این عکس انداختن و اینا چجوریه فقط اگه میبینید 2 نفر بیشتر نیست دلیلش اینه که ساعت 3 نصفه شبه دیگه سگم بهش شلاق بزنی نمیاد بیرون اینا رفتگرن فکر کنم:دی:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اینجا هم ماهو مشاهده میفرمایید اگه ندیدید ببینید :دی ماه به سمت پایین میره تا خورشید طلوع کنه:
ماه غروب کرده و اکنون خورشید در حال بالا آمدن است تا طلوع کند:دی!:

779
06-06-2009, 16:01
nemitunam farsi benevisam.
Bah bah! Tu in modat ke man nabudam chi shod?
Mikhastam bebinam hanuz mosabeghe hast ya tamum shod?
Rasti in shemsh sabza avalesh che rangiye?

چه حرفایی میزنین دیگه مسابقه جذاب نیست!
من خودم سره پیری Collecter Helper رو گرفتم دیگه همرو جمع کردم و بعدش دیدم وقت تلف کنیه همرو فروختم :31: :دی
الانم دارم روی Gardening کار میکنم واقعا این Collecter Helper چیزه خوبه الان یک تخم پیدا کردم که ماله لول 9 هست من الان لول 7م که اگه بشم احتمالا به چیزایی جالبی میرسم!

aroosak_kooki
06-06-2009, 19:20
سلام

بچه ها من خیلی ناراحت و دپرسم !!! :(

سیمزی که گرفتم 2 تا دی وی دی هستش که پر از فایل یا zip هستش و فایل های داخلش فرفت iso

وقتی با برنامه ی magicIso فایلشو باز کردم محتویات بازی رو که میشد حالا نصبش کرد نشون داد ولی نمی دونم چرا وقتی میزنم نصب بشه همش error های مسخره میده و نمیداره برنامه ی install اجرا بشه !!!

چی کار کنم من ؟!!! ( گریه )

مشکل از کجاست ؟ ممکنه سیستمم مشکل داشته باشه ؟!!!!

simslove
06-06-2009, 20:39
ميشه چند تا از شماره سريال بازي بنيويسيد
ممنون ميشم

خاله سوسکه!!
06-06-2009, 21:08
این سیمزه که الان هست توی ایران و توی این فروشگاه اینجا هم هست و دو دی وی دیه نسخه ی نهاییه؟

Zende
06-06-2009, 21:19
ممکنه مشکل از سیستم باشه حالا اروروشو بنویس:دی
اینم برای سیم لوو جان:
AB4C-2CKS-BK5M-WBKR-NRLD
J6R9-KY7J-EFJ8-NEF6-ARLD
KJ66-Z492-XRUA-NXRW-CRLD
FQ2A-QNYK-7LVZ-C7LX-3RLD

Armin.ASD97
06-06-2009, 22:22
سلام به هر حال بعد از یک هفته سیمز من هم رسید.(البته از یی سی نه)حجمش 5.5 گیگه.
من یه مشکل دارم. وقتی حدود 20 دقیقه بازی می کنم خود به خود بدون اروری خارج میشه (کمک) و تو بازی یه جورایی افت فریم دارم چی کار کنم؟
cpu=q6600
ram=4g
vga=512ddr3
NVIDIA GeForce 9500 GT
ویندوز من هم ویستای 64 بیتیه.

WhiteEagle
07-06-2009, 00:34
با سلام
آقا چطور میشه یه object جدید به sims 3 اضافه کرد

Zende
07-06-2009, 08:38
با سلام
آقا چطور میشه یه object جدید به sims 3 اضافه کرد

این که الان گفتی یعنی چه؟یعنی می خوای از سیمس 2 بیاری تو سیمس 3 نمیشه!اگه از خود سایت سیمس 3 دانلود کردی به این مکانن:
اگه package هست:
C:\Documents and Settings\Admin\My Documents\Electronic Arts\The Sims 3\Downloads
اصولا چیزایی که میزارن ابجکت نیست پکیج هست که باید بره توی پوشه ی دانلود

من یه مشکل دارم. وقتی حدود 20 دقیقه بازی می کنم خود به خود بدون اروری خارج میشه (کمک) و تو بازی یه جورایی افت فریم دارم چی کار کنم؟
cpu=q6600
ram=4g
vga=512ddr3
NVIDIA GeForce 9500 GT

یا سی دیت خرابه(که اونو دیگه به ما مربوط نیست)یا کرکت خرابه می تونی دانلود کنی یا یه چیزی از بازیت کمه که اون مربوط میشه به همون سیدیت یا ویستات نمی کشه 4 گیگ برای خود ویستا کمه حالا یه بازی سنگینم روش!:دی ولی این چهارمیه احتمالیه ولی 3 تای اولی 100% باید امتحان کنی!

C. Breezy
07-06-2009, 09:37
سلام

بچه ها من خیلی ناراحت و دپرسم !!! :(

سیمزی که گرفتم 2 تا دی وی دی هستش که پر از فایل یا zip هستش و فایل های داخلش فرفت iso

وقتی با برنامه ی magicIso فایلشو باز کردم محتویات بازی رو که میشد حالا نصبش کرد نشون داد ولی نمی دونم چرا وقتی میزنم نصب بشه همش error های مسخره میده و نمیداره برنامه ی install اجرا بشه !!!

چی کار کنم من ؟!!! ( گریه )

مشکل از کجاست ؟ ممکنه سیستمم مشکل داشته باشه ؟!!!!

cpu=q6600
ram=4g
vga=512ddr3
NVIDIA GeForce 9500 GT
خوب تو تاپیک مخصوصش بپرسین شاید یک نفر کمکتون کرد ...

simslove
07-06-2009, 10:09
من كارت گرافيكم 256 gf 5500 بود و cpu هم 2.02و رمم 1 بود و بازي به سيستمم خورد
اگه كسي اين جور سيستمي داره بازي بهش ميخوره
راستي لباسها تو بازي همش تو كمد لباس هست و اصلا مغازه لباس فروشي نداره راستي چه جوري ميشه لپ تابم رو ببرم تو پاركي جايي استفاده كنم؟

aroosak_kooki
07-06-2009, 10:24
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هورااااااا.....

درست شد .....

اون فایل ها رو از درایو مجازی کپی کردم داخل سیستمم و یعد نصب کردم و بدون error اجرا شد ...

چقدر قشنگ شده بازی ....

واقعا" جدابه ...

راستی بچه ها برای من این کلید های ctrl +shift + C کار نمی کنه ؟!!! چرا ؟؟

WhiteEagle
07-06-2009, 10:44
نقل قول:
این که الان گفتی یعنی چه؟یعنی می خوای از سیمس 2 بیاری تو سیمس 3 نمیشه!اگه از خود سایت سیمس 3 دانلود کردی به این مکانن:
اگه package هست:
C:\Documents and Settings\Admin\My Documents\Electronic Arts\The Sims 3\Downloads

یه خونه دانلود کردم که پسوندش اینه:(Sims3Pack.) و مربوط به سیمس 3 میشه
تو اون مسیریم که شما گفتین قبلا ریختم ولی نتیجه نداد

Armin.ASD97
07-06-2009, 12:00
ممنون از همه مشکل حل شد. نمی دونم چه جوری ولی الان 1ساعت بازی کردم مشکلی هم نداشتم.فقط می خواستم ببینم این سنگ ها و پروانه ها رو از کجا آوردید؟ من رو زمین هر جا میگردم جز گوجه و انگور چیزی پیدا نمیکنم.

Maggy_P
07-06-2009, 12:04
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هورااااااا.....

درست شد .....

اون فایل ها رو از درایو مجازی کپی کردم داخل سیستمم و یعد نصب کردم و بدون error اجرا شد ...

چقدر قشنگ شده بازی ....

واقعا" جدابه ...

راستی بچه ها برای من این کلید های ctrl +shift + C کار نمی کنه ؟!!! چرا ؟؟
باید کلید ها کار کنه ، یعنی هیچ کادری اون بالا نمیاد؟

نقل قول:
اگه package هست:

اگر خونه دانلود کردید ، باید خود فایل رو اجرا کنید ، احتمالا فایل باید اجرایی باشه

loomina
07-06-2009, 12:31
ممنون از همه مشکل حل شد. نمی دونم چه جوری ولی الان 1ساعت بازی کردم مشکلی هم نداشتم.فقط می خواستم ببینم این سنگ ها و پروانه ها رو از کجا آوردید؟ من رو زمین هر جا میگردم جز گوجه و انگور چیزی پیدا نمیکنم.

پروانه ها كه معلومن ولي الماس ها يه 5-6 صفحه قبل مدل اوليه رو گزاشتم .بگرديد اگر پيدا نكرديد بگيد تا دوباره بزارم.:10:

Zende
07-06-2009, 12:44

برای مثال جایی که می تونی برای ابتدا الماس و اینا پیدا کنی توی قبرستان است:دی!اونو اولش توی شهر نیست باید خودت بزاریش توی شهر از توی قسمتی که خونه و اینا میزارن قسمت بعدش پارکا و ایناست توی اون پارکا یه قبرستون هست اونو میارید تو میرید توش صبح برید چون هم سیمتون قلبش به دلیل وجود روح ها وای میاسته هم خودت توی تاریکی نمی تونی چیزی پیدا کنی
پروانه هاهم بیشتر توی جاهایی که درختو علف هست پیدا میشه

راستي چه جوري ميشه لپ تابم رو ببرم تو پاركي جايي استفاده كنم؟
باید بزاری توی کیفت میری توی هرجا که دلت بخواد میزنی روش گزینرو انتخاب میکنی دستش میگیره میبره یه جا که میشه مثلا میز میزاره اونجا کارشو می کنه
لب تاپو می خری میزاری یه جا میری توی قسمت کیفت همون که کوله پشتیه با سیمت لب تاپو می کشی توی کیفت میاد اونجا
امید وارم از راهنمای گام به گام چیزی دستگیرتون شده باشه:دی

C. Breezy
07-06-2009, 12:53
خوب تو جایی که سیمزت رو نصب کردی و همچنین توی داکیومنتت پسوند فایل رو سرچ کن ببین فایل هایی که این پسوند رو دارن کجا هستند ... بعد اونجا کپی کن ... احتمالا باید یه چیزی مثل اسلحه های کانتر باشه که جای اسلحه های قبلی رو می گیرن ... اینها هم شاید به جای یه سری آبجکت دیگه بیان ، شاید هم اضافه بشن ...

Armin.ASD97
07-06-2009, 13:50
من هنوزم نتونستم هیچی پیدا کنم.میشه از اون سنگا که میگین رو زمین هست و بعد تراشش میدن بذارین؟
راستی اون معدنی که عکسشو قبلا گذاشته بودید کجاست؟
راستی مال من فقط یه قبرستون داره که تو اونم هیچی پیدا نکردم.

loomina
07-06-2009, 15:03
من هنوزم نتونستم هیچی پیدا کنم.میشه از اون سنگا که میگین رو زمین هست و بعد تراشش میدن بذارین؟
راستی اون معدنی که عکسشو قبلا گذاشته بودید کجاست؟
راستی مال من فقط یه قبرستون داره که تو اونم هیچی پیدا نکردم.

خب مال همه يه قبرستون داره........ تو همون اول وروديش بايد يكي دوتا باشه.
اين صورت اوليه الماس:

اين هم معدنه

simslove
07-06-2009, 15:32
راهي براي تندتر كردن سرعت نيست(به جز ultra 3) چون وقتي سيمم ميخوابه تا خوابش تموم شده من بايد برم شام بخورم(هاهاها) يا وقتي ميره سر كار زماني كه طول ميكشه كارش زياده چيكار كنم
وقتي بالاي صفه سمت راست موقعي كه سيمم سر كار هست علامتش كه هست زيرش يك چيزي باز ميشه كه چنتامورد توشه داره يكيش اينه take to easy فكر كنم
اينا چه هست اگه ميشه هم گزينه هاش رو توضيح بدين

Maggy_P
07-06-2009, 15:46
راهي براي تندتر كردن سرعت نيست(به جز ultra 3) چون وقتي سيمم ميخوابه تا خوابش تموم شده من بايد برم شام بخورم(هاهاها) يا وقتي ميره سر كار زماني كه طول ميكشه كارش زياده چيكار كنم
وقتي بالاي صفه سمت راست موقعي كه سيمم سر كار هست علامتش كه هست زيرش يك چيزي باز ميشه كه چنتامورد توشه داره يكيش اينه take to easy فكر كنم
اينا چه هست اگه ميشه هم گزينه هاش رو توضيح بدين
اونها نحوه ی عملکرد سیمز شما سر کار هست ، اون گزینه ای هم که شما گفتید معنیش اینه که کارش رو ساده بگیره ، یعنی خوب کار نکنه

amir4343
07-06-2009, 15:46
اره منم موافقم سرعت بازي كمه خيلي كمه.تو سيمس 2 ميشد زمان را تند كني اينجا چي

Armin.ASD97
07-06-2009, 16:02
ممنون از همتون. ولی سرعت مال من کاملا درست کار میکنه و لول آخرش حتی از سیمز 2 هم بیشتره.(تعجب)

loomina
07-06-2009, 16:07
اره منم موافقم سرعت بازي كمه خيلي كمه.تو سيمس 2 ميشد زمان را تند كني اينجا چي
اينجا فقط با دكمه هاي 2 و 3 و4 ميتونيد سرعتش رو زياد كنيد ولي جاي تعجب كه سرعت 4 با 2 فرقي نداره!:18::13:

amir4343
07-06-2009, 18:21
ممنون لومينا خانوم اين مسابقه ي اشيائ قيمتي كي و چه طوري برگزار ميشه.

M O B I N
07-06-2009, 18:28
چیه این بازی اونو غیر قانونی کرده؟؟؟؟

C. Breezy
07-06-2009, 18:28

توی گروه های اجتماعی یه سری به جدید ترین گروه های ساخته شده بزنین پیداش می کنین ... محل برگذاری مسابقه اونجاست ...

loomina
07-06-2009, 18:36

اولا من پسرم. دومن همونطور كه گفتن.
اگر به پروفايل منم سر بزنيد گروه رو ميبينيد.

چیه این بازی اونو غیر قانونی کرده؟؟؟؟

اين كه زناش حجاب ندارن لباساشون از نظر جمهوري اسلامي ناجوره و يكي دوتا مورد ديگه كه خودتون بايد بگيريد قضيه چيه!:10::دی

amir4343
07-06-2009, 18:39
ببخشيد ندونستم شما پسر هستيد اخه نام كاربري شما دخترانه است معذرت.

C. Breezy
07-06-2009, 18:40
اين كه زناش حجاب ندارن لباساشون از نظر جمهوري اسلامي ناجوره و يكي دوتا مورد ديگه كه خودتون بايد بگيريد قضيه چيه![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این هم هست که نمی دونم توی سیمز 3 هست یا نه ، ولی توی سیمز 2 وقتی که داشتی می مردی و اون یاروئه میاد جونت رو بگیره اگه بهش 20000 تا پول بدی میزاره زنده بمونی ! می گن این بر ضد اسلامه !

M O B I N
07-06-2009, 18:44
ين كه زناش حجاب ندارن لباساشون از نظر جمهوري اسلامي ناجوره و يكي دوتا مورد ديگه كه خودتون بايد بگيريد قضيه چيه![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دی
بله چقدر جالب !!!یعنی بازی ها اینقدر واقعی شدن؟؟؟!؟!؟

ولی توی سیمز 2 وقتی که داشتی می مردی و اون یاروئه میاد جونت رو بگیره اگه بهش 20000 تا پول بدی میزاره زنده بمونی ! می گن این بر ضد اسلامه !

استغفرالله !!! فردا در مناظره مطرح میشه:27:

راستی سیستم مورد نیازش چقدره دوست عزیز؟؟!

loomina
07-06-2009, 18:44
البته این هم هست که نمی دونم توی سیمز 3 هست یا نه ، ولی توی سیمز 2 وقتی که داشتی می مردی و اون یاروئه میاد جونت رو بگیره اگه بهش 20000 تا پول بدی میزاره زنده بمونی ! می گن این بر ضد اسلامه !

وا!
من كه تا حالا نتونستم بهش رشوه بدم!
چه جوريه؟
خدارو شكر كه تو سيمز 3 فعلا خبري از عزراييل نيست!(يعني سراغ من كه نيومده فعلا!)

M O B I N
07-06-2009, 18:49
وا!
من كه تا حالا نتونستم بهش رشوه بدم!
چه جوريه؟
خدارو شكر كه تو سيمز 3 فعلا خبري از عزراييل نيست!(يعني سراغ من كه نيومده فعلا!)
بزودی انشا الله :27:میاد !!!

راستی تقریبا علت رو فهمیدم1!!!! تو گوگل عکس ها شو دیدم!!!!

simslove
07-06-2009, 21:55
تو دريا نميشه شنا كرد درسته؟
راستي تا حالا شده موبايل تون زنگ بزنه ؟؟
من موبايلم زنگ زد منو مسابقه آشپزي دعوت كرد!!!!هه هه هه

loomina
07-06-2009, 23:13
بزودی انشا الله :27:میاد !!!

راستی تقریبا علت رو فهمیدم1!!!! تو گوگل عکس ها شو دیدم!!!!
اول شما دوست عزيز![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( شوخي كردما!)

تو دريا نميشه شنا كرد درسته؟
راستي تا حالا شده موبايل تون زنگ بزنه ؟؟
من موبايلم زنگ زد منو مسابقه آشپزي دعوت كرد!!!!هه هه هه

بله بعضي وقتا دعوت ميكنن اگر روزنامه هم بخونيد از مسابقات تو شهر با خبر ميشيد.
تو دريا هم نميشه شنا كرد چون ماهي و ... زياد داره .بايد تو استخر شنا كنيد.اگر دوستي داشته باشيد ممكنه بعضي وقتا بهتون زنگ بزنه.

aroosak_kooki
08-06-2009, 08:08
ید کلید ها کار کنه ، یعنی هیچ کادری اون بالا نمیاد؟

نه هیچ اتفاقی نمی افته !!!!

فقط اگر C رو تنها بزنم عکس میگیره !!!!

همه جور مشکلی رو دیده بودیم به غیر از این یکی ... البته باز خوبه و غیر قابل تحمل نیست :)

من الان رفتم در حرفه ی موزیک و با رئیس گرامی دوست شدم ( رابطه ی لاو ) وقتی رفتم شرکت از نظر کاری ارتقا پیدا کردم :دی

بیچاره سیمزم یه بار از گرسنگی و بی خوابی داشت می مرد :دی

simslove
08-06-2009, 08:19
يك چيت ميشه بگين كه كارش مثل maxmotives باشه چون اين رمز كار نكرد

Armin.ASD97
08-06-2009, 09:02
يك چيت ميشه بگين كه كارش مثل maxmotives باشه چون اين رمز كار نكرد
بفرما:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)

Zende
08-06-2009, 09:10
نداریم یه همچین چیزی نوکر بابات غلام سیاه:دی
در جواب سوال در مورد کارتم ببین وقتی که میره سر کار اگه کارش بیسینسی باشه خوب این گزینه باید باشه:suck up boss یعنی پاچه خواری رئیس وقتی میری سرکار بهتره این کارو تو کل عمرت اگه داره انجام بدی بعد رئیس باهات خوب میشه و هر کاری بخوای می تونی انجام بدی ترفیع بگیریو اینا البته کل کارا نه حالا بهتره که رئیس زن باشه یا سیم تو زن باشه با هم ازدواج کنن اونو ترفیعش بده دست خودته دیگه:دی
گزینه های دیگه business at بقیشو یادم نیست این کارتو مثل آدم انجام میدی ولی خوب در حد معموله این گزینه در تمام کار ها هست و در آخر هیچی نصیبت نمیشه:دی فقط پول ....
دیگه این ممکنه باشه hang out with members با کارمندان درست ارتباط برقرار کنی اونا دوست داشته باشن البته اولش این گزینه نیست یکی دیگست
دیگه توی شغل ورزشی یا همون فوتبال این گزینه هست work out in the gym یعنی ورزش در باشگاه که در طی این شما اگه اسکیل مورد نیازو داشته باشید ترفیع پیدا می کنید
البته وقتی شما ترفیع پیدا می کنید کارمندان با شما بد میشوند تا حد کمی باید با اونا دوست شوید اونها کمی به شما حسودی می کنن چرا که خود توانایی ترفیعو ندارن هوش مصنوعی هستند و تا آخر عمرشان همون باقی میمانند
امیدوارم از راهنمای گام به گام خوشتون اومده باشه مرسی خداحافظ:دی

Armin.ASD97
08-06-2009, 09:18
سلام
چجوری میشه وقتی کل سهام یه جاروخریدی اونجارو آتیش بزنی؟
اخراج کردن کارمندا چه فایده ای داره؟
ممنون

loomina
08-06-2009, 11:07
سلام
ممنون

فكر نكنم بشه چنين كاري كرد..... كارگر ها هم نميشه اخراج كرد..حداقل من كه نديدم

Javadgenral
08-06-2009, 11:09
بچه ها sims 3 چند DVD هستش ؟ توش صحنه های بد بد نداره اخه برای داداشم میخوام

aroosak_kooki
08-06-2009, 11:35
بچه ها sims 3 چند DVD هستش ؟ توش صحنه های بد بد نداره اخه برای داداشم میخوام

سلام

2 تا DVD هستش ...

تا تعریفتون از بد چی باشه ...

خیلی بد نیست ...12 یا 13 سال به بالاست

Armin.ASD97
08-06-2009, 11:47
فكر نكنم بشه چنين كاري كرد..... كارگر ها هم نميشه اخراج كرد..حداقل من كه نديدم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من آتیش زدن رو فکر کنم از نقد سیمز47 خودم. اخراج کارمنداهم با گذینه Fire sims (اگه درست یادم باشه)امکان پذیره.:question:

Zende
08-06-2009, 12:42
سلام
ممنون

آتیش نمی تونی بزنی
فایده ای نداره اگه رابطتت با یه سیم خراب باشه اونو اخراج می کنی تا کرمتو بریزی خونه خرابش می کنی همین:دی

Javadgenral
08-06-2009, 12:47
سلام

2 تا DVD هستش ...

تا تعریفتون از بد چی باشه ...

خیلی بد نیست ...12 یا 13 سال به بالاست

منظورم اینه Kiss family توشه ؟ اگه هست براش نخرم ؟

Maggy_P
08-06-2009, 12:59
منظورم اینه Kiss family توشه ؟ اگه هست براش نخرم ؟
بله هست

در ضمن برای من رمز های این صفحه کار نمیکنن ;)

احتمالا روی نسخه ای که پک ها روش نصب میشه کار میکنه

Armin.ASD97
08-06-2009, 13:12
بله هست

در ضمن برای من رمز های این صفحه کار نمیکنن ;)

احتمالا روی نسخه ای که پک ها روش نصب میشه کار میکنه

:18:
اینکه کار میکنه.من همین الان امتحان کردم.مشکلتون با کدومه؟
(به فاصله بین حروف ها و کلمه آن و آف حواستون باشه)

Zende
08-06-2009, 13:36
بله در طی فرمایشات مگی خانوم از کیس فمیلی بد تر هم دارن که توی سیمس 2 هم مشاهده میفرمودیم
ممکنه برای اون پک باشه بله...
آقا کسی نگفت جواب مارو چرا توی ترایلر هایی که گیم اسپوت نشون میده لیموزین وجود داره اما اینجا نه همین طور توی شهر ما هم لیموزین هست اما ما نمی تونیم بخریم البته لیموزینی که در شهر ما وجود داره بنا بر احتیاط ممکنه برای سوپراستار های سینما باشه اما لیموزینی که توی گیم اسپوت نشون میده مثل اون نیست و فکر کنم خریدنی باشه نظر شما چیه؟
شانس اووردیم پی سی ورلد برامون اون پکو میفرسته وگرنه از خیلی چیزا محروم بودیما

loomina
08-06-2009, 13:38
من آتیش زدن رو فکر کنم از نقد سیمز47 خودم. اخراج کارمنداهم با گذینه Fire sims (اگه درست یادم باشه)امکان پذیره.:question:

فكر كنم منم خوندم كه اگر اتيش بزني ميتوني از بيمه اش استفاده كني.....بله منم موافقم. ولي مثل اين كه غلط از اب درومده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Javadgenral
08-06-2009, 13:41
اقا اخر اشکال نداره بازی را بخرم یا نه ؟ اخه داداشم 12 ساله است

Scary Feelings
08-06-2009, 14:00
سلام...
میگم شما جایی رو نمیشناسید که پار.تی باشه؟! :D

Javadgenral
08-06-2009, 14:03
پارتی تو بازی : فکر کنم با تلفن زنگ بزن تروع پارتی

loomina
08-06-2009, 14:13
سلام...
میگم شما جایی رو نمیشناسید که پار.تی باشه؟! :D

نه شما خودتون بايد پارتي راه بيندازيد حالا ميتونيد توي خونه باشه يا يه پولي بديد بيرون دعوتشون كنيد .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Scary Feelings
08-06-2009, 14:28
بابا پولم کجام بود :)..مگه پول علف خرس بدم این ملت بخورن..میخوام برم یه خانوم خوشکل و پولدار گیر بیارم :D

HoJJaT_007
08-06-2009, 15:01
والا تا جایی که میدونم

توی سیمز دو فقط میتونستی دوستات بیان پارتی . به نظرم برو تو خیابون بگرد یکی رو پیدا کن تحقیق کن باهاش ازدواج کن :D

---- (من پس فردا دستم میرسه :d)

Javadgenral
08-06-2009, 15:05
try for baby اینجا هم هست ؟

Maggy_P
08-06-2009, 15:22
:18:
اینکه کار میکنه.من همین الان امتحان کردم.مشکلتون با کدومه؟
(به فاصله بین حروف ها و کلمه آن و آف حواستون باشه)
بله هواسم به همشون هست ، برای من کار نمیکنه اصلا

Javadgenral
08-06-2009, 15:35
برا منم کار نمیکند

Armin.ASD97
08-06-2009, 16:28
من الان همشو امتحان کردم جز دو سه تاشون بقیه کار میکنن. اون دو سه تارم نمی دونم چرا کار نمیکنن.(به هر حال به بزگی خودتون ببخشید)
نمیشه بدون کامپیوتر خونه رو عوض کرد؟
نمیشه دو تا خونه خرید؟
من الان اجاق گازم آتیش گرفت خودم خاموشش کردم یه دفعه 1700 تا پول داد(آتش نشانیی هم دم در بود)کسی می دونه برای چی؟

Maggy_P
08-06-2009, 16:39
من الان همشو امتحان کردم جز دو سه تاشون بقیه کار میکنن. اون دو سه تارم نمی دونم چرا کار نمیکنن.(به هر حال به بزگی خودتون ببخشید)
نمیشه بدون کامپیوتر خونه رو عوض کرد؟
نمیشه دو تا خونه خرید؟
من الان اجاق گازم آتیش گرفت خودم خاموشش کردم یه دفعه 1700 تا پول داد(آتش نشانیی هم دم در بود)کسی می دونه برای چی؟
چون آتش نشانی اومده بالاخره!
نباید خودتون خاموشش میکردید ، کرایه ی اومدنشو گرفته! :31:

loomina
08-06-2009, 16:52
بابا پولم کجام بود :)..مگه پول علف خرس بدم این ملت بخورن..میخوام برم یه خانوم خوشکل و پولدار گیر بیارم :D

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هاهاها! اره ما همگي اولش ندار بوديم اينقدر از سميمامون كار كشيديم كه حالا 3 تا سهام دارن يه خونه ي اشرافي و يك شغل سوپر استاري كه تو خيابون مردم ازش عكس ميگيرن!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Javadgenral
08-06-2009, 17:44
رمز های SIMS 3

Sims 3 Cheat: Cheat List

only with Javad genral

During gameplay, press CTRL+SHIFT+C to bring up the cheats console. Enter the codes below for the desired effect.

force service sim [x] - A specific service Sim will show up, where [x] is a name
Add to Household - Add the active Sim to the current household
constrainFloorElevation [true/false] - Force terrain adjustments regardless of objects, Sims, and other structures
Force Event - Click on a Career Building for a random career event
Force All Events - Click on a Career Building to display all events for the career consecutively
Force Opportunity - Click on a Career Building to force an opportunity
force visitor - Summon a visitor
set career [x] - Give the selected Sim a career, where [x] is the career
Set Career [x] - Give the selected Sim any career at any level where [x] is the career / level
shazaam - Gives 2,500 Lifetime Happiness Points to active Sim
enableLlamas - Enables llamas, obviously
jokePlease - Summon a joke
hideHeadlineEffects [on/off] - Hide all meters and effects
Modify Traits - Bring up Trait Modification window
quit - Quit the game
help - Lists all available commands
Make Me Know Everyone - Everyone in your town becomes an acquaintance
make happy - Gives household perfect moods
make motives [static/dynamic] - Makes motives static or dynamic for whole Household
make friends for me - Selected Sim knows everyone in town
slowMotionViz [x] - Slow motion, where [x] is 0-8 (0 is normal)
resetSim [x] - Resets the named Sim with neutral motives, no moodlets, and teleports Sim back home where [x] is first and last name
Set Age [x] - Set the age of selected Sim, where age is [x]
fps [on/off] - Toggles frames per second in upper right of HUD
Edit in CAS - Edit the selected Sim in Create-A-Sim
freerealestate - Turn off house costs
napObjectsToAngle [true/false] - Toggles 45 degree angle object snap
snapObjectsToGrid [true/false] - Toggles snap to grid for placed objects
fadeObjects [on/off] - Toggles object fade when camera zooms
testingcheatsenabled - Turns on Testing Cheats, for Sims (Shift click) and objects
disableSnappingToSlotsOnAlt [on/off] - Hold Alt to avoid object snap when toggled
kaching - While on the lot, this gives you $1,000
motherlode - While on the lot, this gives you $50,000
moveobjects on/off - Move anything (including Sims) in your Buy/Build mode

پوریا خان
08-06-2009, 17:51

شما چی کار کردی که مشکل حل شد؟
توی تاپیک رفع مشکل بازیها چیزی ننوشته بود.
سیستمم:
1GIG RAM
CPU 2.8
VGA 7300SE
Windows XP SP3

Armin.ASD97
08-06-2009, 17:58
سیستمم:
1GIG RAM
CPU 2.8
VGA 7300SE
Windows XP SP3

من کار خاصی نکردم فقط خوانواده ی دیگه ای بر داشتم.:31:

Javadgenral
08-06-2009, 18:00
سیستمم:
1GIG RAM
CPU 2.8
VGA 7300SE
Windows XP SP3

دوست عزیز رمز ها بدردتون خورد ؟

پوریا خان
08-06-2009, 18:01
من کار خاصی نکردم فقط خوانواده ی دیگه ای بر داشتم.:31:
آخه برای من کلا مشکل داره بعضی وقت ها حتی شهر هم باز نمیشه

Scary Feelings
08-06-2009, 18:08
دوباره سلام...بابا خیلی باحال شد...الان دیگه هر هفته پارتی دارم!!!
الان هم با یه دختر خانوم خوشکل تو bed هستم(اقا سوتفاهم نشه قصد ازدواج دارم)میخواستم بدونم چطوری ازواج کنم؟ :دی

simslove
08-06-2009, 18:10
javad جان تون اون رمزهايي كه گزاشتي كدوم مال اينه كه حال سيمم خوب شه؟
يا همون need هاش سبز شه
راستي باسم تو بازي پير بود بعد از چند رو تلفن زنگ زد گفت به علت كهولت سن مرده!!!!
بعد يك باس جوون اومد

Scary Feelings
08-06-2009, 18:16
راستی این faincee همون حلقه ازدواج هست ؟!

Armin.ASD97
08-06-2009, 18:31
آخه برای من کلا مشکل داره بعضی وقت ها حتی شهر هم باز نمیشه

تنظیمات گرافیک رو بیار پایین ترین حالت ببین درست میشه؟
بعدم می تونی تو قسمت حل مشکلات بازی ها یه تاپیک بزنی و مشکلتو بگی.:10:

loomina
08-06-2009, 19:01
دوست عزیز رمز ها بدردتون خورد ؟

ببخشيد اگر ميشه نوشته ها جواب ها و ... رو حتي الامكان تو يك پست بدين . ممنون

دوباره سلام...بابا خیلی باحال شد...الان دیگه هر هفته پارتی دارم!!!
الان هم با یه دختر خانوم خوشکل تو bed هستم(اقا سوتفاهم نشه قصد ازدواج دارم)میخواستم بدونم چطوری ازواج کنم؟ :دی

مثل سيمز قبلي اول عقد ميكنن بعدش هم ازدواج.:دی

simslove
08-06-2009, 19:06
اين شخصيت هايي كه تو تريلر هاي بازي بود مثل zac يا nigel كجا هستن
تو شهر هستن اصلا؟

loomina
08-06-2009, 20:03
اين شخصيت هايي كه تو تريلر هاي بازي بود مثل zac يا nigel كجا هستن
تو شهر هستن اصلا؟

يك شهر كه بيشتر نداره!
پس قاعدتا بايد همون شهر باشه.

Scary Feelings
08-06-2009, 20:28
ببخشيد اگر ميشه نوشته ها جواب ها و ... رو حتي الامكان تو يك پست بدين . ممنون

مثل سيمز قبلي اول عقد ميكنن بعدش هم ازدواج.:دی
ممنون..الان ازدواج کردیم و منتظر بچه هستم :دی راستی چقدر زمان پای سیمز زود میگذره!

Javadgenral
08-06-2009, 20:48
javad جان تون اون رمزهايي كه گزاشتي كدوم مال اينه كه حال سيمم خوب شه؟
يا همون need هاش سبز شه
راستي باسم تو بازي پير بود بعد از چند رو تلفن زنگ زد گفت به علت كهولت سن مرده!!!!
بعد يك باس جوون اومد

حتما یه سر به ینجا بزن ( ادیت و پچ سیمز 2 )

---------------------------------------------------

نه اون رمز ها مربوط به پول و ..... است

simslove
08-06-2009, 20:56
من به سيمس 2 چيكار دارم

779
08-06-2009, 20:58
من که قبل از ازدوا بچه دار شدم!:31:
وقتی که بچه بزرگ شد ازدواج کردم :27::31:
حال و حوصله ی نگهداریه بچه رو نداشتم!
از خیلی نظر ها این کارم خوبه!
آخه نه کنترل مادررو میگیرم نه کنترل بچه رو!:31:
الانم دیدم زنم با یکی ارتباط داره زدم کشتمش :31::21::27:
خیلی حال داد روی قبرش عکس قاشق چنگال رو کشیدن ( آخه از گرسنگی تلفش کردم :دی ).
به نظره من آدمایه بی فایده ی خانواده که پیرن رو باید بکشی!
کشف کردم!
3 تا گیاه عجیب به نام هایه :
Life Plant
Money Plant
Lime Plant
تازه یک گیاه دیگه هم تازه کاشتم اسمش :
Death Plant هست :27::18::31:

Zende
08-06-2009, 21:00
ممنون..الان ازدواج کردیم و منتظر بچه هستم :دی راستی چقدر زمان پای سیمز زود میگذره!

خوب به سلامتی نامرد مارم دعوت نکردیا.......:31:
خوب وقتی تری رو انجام بدی یه یکی دو روز طول میکشه بعد حامله میشه وقتی حامله میشه 3 روز بعد بچه داره بهتره برای باهوشی بچت زن حاملرو بفرستی بیماستان و با پرداخت 300 دلار از سلامت بچه کاملا مطمئن بشی حالا نمیدونم چه ربطی نداره ولی کلا اگه بری هوشش برای یاد گرفتن چیزا بهتره
یه چیز دیگه:پول دار ترین سیم دختر توی سیمس 3 یه دختر به نام هولی هست که خیلی بیریخته ولی خیلی پولداره شما باهاش که ازدواج می کنید می تونید خونشو بالا بکشید یعنی برید اونجا زندگی کنید یا نه بفروشیدش با پولش یه خونه بسازید التبه برای این کار باید بابا مامانشم بیارید توی خونه ی خودتون بعد که اینکارو کردید روش بزنید move و گزینه ی kickout رو انتخاب کنید میفتن بیرون حالا دیگه بسته به میل شما بعد از ازدواج می تونین زنتونم بندازید بیرون می تونید نه:دی
شایان جان اول این که lime plant که درخت لیمو هست
death plant هم کشف کردن نداره توی قبرستون پره
money plant و life plant چیزای جدیدی هست
موفق باشید

Javadgenral
08-06-2009, 21:03
من که قبل از ازدوا بچه دار شدم!:31:
وقتی که بچه بزرگ شد ازدواج کردم :27::31:
حال و حوصله ی نگهداریه بچه رو نداشتم!
از خیلی نظر ها این کارم خوبه!
آخه نه کنترل مادررو میگیرم نه کنترل بچه رو!:31:
الانم دیدم زنم با یکی ارتباط داره زدم کشتمش :31::21::27:
خیلی حال داد روی قبرش عکس قاشق چنگال رو کشیدن ( آخه از گرسنگی تلفش کردم :دی ).
به نظره من آدمایه بی فایده ی خانواده که پیرن رو باید بکشی!
کشف کردم!
3 تا گیاه عجیب به نام هایه :
Life Plant
Money Plant
Lime Plant
تازه یک گیاه دیگه هم تازه کاشتم اسمش :
Death Plant هست :27::18::31:

حالا تو برو اینجا :

من اینا را قبلا کشف کرده بودم .دی

loomina
08-06-2009, 21:10
خوب وقتی تری رو انجام بدی یه یکی دو روز طول میکشه بعد حامله میشه وقتی حامله میشه 3 روز بعد بچه داره بهتره برای باهوشی بچت زن حاملرو بفرستی بیماستان و با پرداخت 300 دلار از سلامت بچه کاملا مطمئن بشی حالا نمیدونم چه ربطی نداره ولی کلا اگه بری هوشش برای یاد گرفتن چیزا بهتره
یه چیز دیگه:پول دار ترین سیم دختر توی سیمس 3 یه دختر به نام هولی هست که خیلی بیریخته ولی خیلی پولداره شما باهاش که ازدواج می کنید می تونید خونشو بالا بکشید یعنی برید اونجا زندگی کنید یا نه بفروشیدش با پولش یه خونه بسازید التبه برای این کار باید بابا مامانشم بیارید توی خونه ی خودتون بعد که اینکارو کردید روش بزنید move و گزینه ی kickout رو انتخاب کنید میفتن بیرون حالا دیگه بسته به میل شما بعد از ازدواج می تونین زنتونم بندازید بیرون می تونید نه:دی
موفق باشید

اقا تو رو خدا بگو اين گياها كجاست![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Scary Feelings
08-06-2009, 22:09
موفق باشید
ممنون..ایشالله عروسی بچم :D
بچم سالم و سرحال بدنیا اومد..اسمش هم کامی کوچولو..جالب اینکه اسم باباش کامران هست..علاقه مندیهاش خیلی باحاله..castum music گوش میکنه..هر روز 5 ساعت موزیک گوش میده..الان هم جشن تولد ا سالگیشه..فقط رابطم با زنم خراب شد:(( با یه پسره خیلی دوست بودم..یهو دستم رفت روی kiss:41: زنم بغل دستم بود...الان به زور یه ذره با زنم حرف میزنم :((

779
08-06-2009, 23:18
اقا تو رو خدا بگو اين گياها كجاست![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من که به وسیله ی Collecter Helper در Lifetime Reward یک سری تخم پیدا کردم که توش از اینا شانسی بیرون اومد آخه روی تخمش نوشته بود Unknown !
در ضمن این درخت لیمو هم کمیابه که من نوشتم!
ما که پولدار شدیم رفت :دی :

simslove
09-06-2009, 09:25
چه جوري ميشه باغبوني كرد؟
من زنم كه حامله هست ميخواد كتاب در باره بچه و اينجور چيزا بخونه بايد كدوم كتاب ها رو بخونه؟

leonz13
09-06-2009, 11:33
سلام دوستان
من همین دیروز تا آخرین امتحانم رو دادم رفتم سیمز 3 رو خریدم
ولی بر خلاف سیمز 2 که توی قسمت جوایزش یه معجون جوانی برای جلوگیری از پیر شدن داشت این چیزی توش نیست
لطفا یه نفر کمک کنه و بگه تو این سیمز 3 چه طور باید از پیری جلوگیری کرد

Armin.ASD97
09-06-2009, 12:51
سلام دوستان
من همین دیروز تا آخرین امتحانم رو دادم رفتم سیمز 3 رو خریدم
ولی بر خلاف سیمز 2 که توی قسمت جوایزش یه معجون جوانی برای جلوگیری از پیر شدن داشت این چیزی توش نیست
لطفا یه نفر کمک کنه و بگه تو این سیمز 3 چه طور باید از پیری جلوگیری کرد

سلام
دوست عزیز می تونی بری به قسمت option بازی بعد تو قسمت game option گزینه ی sim lifespan رو بسته به سلیقه خودت تغیر بده.
یا می تونی اگه به دجه آخر باغبانی رسیده باشی گیاه Life Plant رو پیدا کنی بکاری و میوشو بخوری وحدودسه چهار روز جوون تر شی.:10:

Javadgenral
09-06-2009, 12:56
چه خوب . راستی اضافات سیمز 3 نیامده ؟

Armin.ASD97
09-06-2009, 13:10
چه خوب . راستی اضافات سیمز 3 نیامده ؟
اگه منظورت وسایل و خانه و آدمای جدید باشه (اینا اکثرا همون وسایل با رنگ های مختلفند) :

میتونی از اینجا دانلود کنی.(البته من امتحان نکردم)

sapna
09-06-2009, 13:42
سلام به همگي
من تازه سيمز 3 رو نصب كردم ولي يه مشكلي دارم. آينه ها كلا مشكل دارند. مثلا در قسمت ساختن سيمز (create a sims) آينه اي كه اون پشت گذاشته وقتي تا انتها مي آيم عقب پايين آينه شطرنجي به رنگ سبز مي شه. يا در بازي گاهي آينه ها شطرنجي مي شوند. كسي مي دونه چه جوري مي شه مشكل رو حل كرد؟

pediashkavar
09-06-2009, 14:54
اقا میشه یکی لطف کنه به ما بگه چجوری میشه شهر یا وسایل جدید دانلود کرد
اکانت میخواد

Javadgenral
09-06-2009, 15:27
نه نمیخواد ان ها را بریز تو پوشه دانلود در My Documents پوشه سیمز

sapna
09-06-2009, 15:40
اکانت میخواد

اين ها لينك براي دانلود شهر جديد به نام (Riverview town) است:

يا
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من خودم هر دو لينك رو تست كردم و از هر دو تونستم شهر جديد رو دانلود كنم. بعد از دانلود اگه و unrar كردن فايل كافيه روش دابل كليك كني خودش نصب ميشه
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

amir4343
09-06-2009, 16:17
ببخشيد براي اينكه انجمن اضافات سيمز را به صورت رايگان به ما بده نياز به كد رهگيري داره اخه من گم كردم وقتي سيمز3 به دستم رسيد خدا ميدونه چكارش كردم هم پاكت وهم اون پرت كردم.يعني اضافات به صورت رايگان به من نميدن وقتي من نسخه ي اصل را از فروشگاه بخرم.

Maggy_P
09-06-2009, 16:43
ببخشيد براي اينكه انجمن اضافات سيمز را به صورت رايگان به ما بده نياز به كد رهگيري داره اخه من گم كردم وقتي سيمز3 به دستم رسيد خدا ميدونه چكارش كردم هم پاكت وهم اون پرت كردم.يعني اضافات به صورت رايگان به من نميدن وقتي من نسخه ي اصل را از فروشگاه بخرم.
ربطی به کد رهگیری نداره

رمز سیمز 3 داخل خود سیدی توی پوشه ی Crack هست

سلام به همگي
من تازه سيمز 3 رو نصب كردم ولي يه مشكلي دارم. آينه ها كلا مشكل دارند. مثلا در قسمت ساختن سيمز (create a sims) آينه اي كه اون پشت گذاشته وقتي تا انتها مي آيم عقب پايين آينه شطرنجي به رنگ سبز مي شه. يا در بازي گاهي آينه ها شطرنجي مي شوند. كسي مي دونه چه جوري مي شه مشكل رو حل كرد؟
کارت گرافیکتون چیه؟

و اینکه توی قسمت option شما میتونید تمام درجه ها رو روی high قرار بدید؟

simslove
09-06-2009, 17:11
كسي نميتونه جواب سوال من رو بده؟؟؟؟؟؟!!!!!!:grrr::grrr:
من پرسيدم 1- وقتي سيمم حامله هست ميخواد كتاب هايي درباره بچه داري و اينجور چيزا بخونه اين كتاب ها چه شكلي هست؟؟؟؟؟
2-چه جوري ميشه باغبوني كرد؟؟؟؟؟

amir4343
09-06-2009, 17:17
ممنون اقاي مگي پي .من چه جوري بايد بچه دار بشم تو سيمس3 اخه هر كاري ميكنم نميشه.ببخشيد كه اينو گفتم اخه جزو بازي هست و منم توش گير كردم.

Armin.ASD97
09-06-2009, 17:55
ممنون اقاي مگي پي .من چه جوري بايد بچه دار بشم تو سيمس3 اخه هر كاري ميكنم نميشه.ببخشيد كه اينو گفتم اخه جزو بازي هست و منم توش گير كردم.

وقتی با یکی ازدواج کردید رو اون یکی کلیک میکنی try for baby رو میزنی بعد از 2 الی 3 روز حامله میشه.

Armin.ASD97
09-06-2009, 18:02
من پرسيدم 1- وقتي سيمم حامله هست ميخواد كتاب هايي درباره بچه داري و اينجور چيزا بخونه اين كتاب ها چه شكلي هست؟؟؟؟؟

من اسم کتابارو نمیدونم ولی هر چی هست تو کتاب فروشی هست:31:
اگه یاد گرفتنه که باید کلاس بری یا سه درجه کتاب هست به ترتیب بگیری بخونی با گیاها کار کنی و...
اگه بخوای گیاه بکاری که گیاهی که تو کیفشه انتخاب میکنی گزینه پلنت رو لنتخاب می کنی و هر جا بخای می کاری بعدم وقتی موقش رسید روش که کلیک می کنی گزینه های آب دادن حرص کردن وچیدن میوه ها می یاد.:20:
اگه شغلشو بخوای یه شرکت هست تو غرب شهر که تو یه نیمکره درخت کاشتن.

Javadgenral
09-06-2009, 18:22
البته باید چند بازر این کار را تکرار کنی

Armin.ASD97
09-06-2009, 18:36
من الان 4 تا سهام دارم که یکیش کامله و روزی هم 5000 تا حقوق(مجموع)ولی بازم پولم نمیرسه کاری کنم.راه دیگه ای نیست؟

sapna
09-06-2009, 18:38
ربطی به کد رهگیری نداره

و اینکه توی قسمت option شما میتونید تمام درجه ها رو روی high قرار بدید؟

متشكر از راهنماييتون. در قسمت option در زير منوي Graphic يكي از درجه ها با نام edge smoothing رو روي high قرار دادم و درست شد.

دوباره متشكرم از راهنماييتون

sapna
09-06-2009, 18:45
من الان 4 تا سهام دارم که یکیش کامله و روزی هم 5000 تا حقوق(مجموع)ولی بازم پولم نمیرسه کاری کنم.راه دیگه ای نیست؟

از cheating استفاده كن. به اين ترتيب :
در بازي كه هستي كليد هاي ctrl و shift و C رو هم زمان فشار بده در بالاي صفحه بازي يك نوار براي تايپ cheating ظاهر مي شود. در آن نوار اين كد را كه در ادامه مي نويسم عينا و بدون هيچ تغييري تايپ كن :

motherlode

هيچ فاصله اي بين حروف اين كد وجود ندارد. بعد از تايپ اين كد كليد enter را فشار بده به پولت مبلغ 50000 اضافه مي شود. هر چند بار كه مايل باشي مي تواني مراحل فوق را تكرار كني. يعني سه كليد مذكور را بفشاري، كد را تايپ كني و enter را بزني و پولت هر بار به ميزان 50000 تا افزايش مي يابد.

Zende
09-06-2009, 19:08
بازم پول جمع کنید برید یه جا دیگه سهام دار شید هفته ای پول میده نه روزی
ایشون خانوم هستند نه آقا امیر جان
سیم لوو جان برای جغله ها!کتاب هایی هست که اصولا روی شکلشون کارتونیه روشم اینطوری نوشته:baby:دی(چه زحمتی)
برای گاردنینگ شما می تونی کتاب چیچیک فارمرو بخونی:دی
ولی بهتره که بری از سوپر مارکت گاردن های اولیرو بخری مثل گوجه فرنگی خودت بکاری با گزینه ی plant و از اونجا یاد بگیری نه از کتاب
آقای جواد جنرال این لینکه زیر که گذاشتید اصلا ربطی به سیمس 3 نداره و سیمس 2 هست لطفا دوباره اسپم ندید با تشکر

loomina
09-06-2009, 19:11

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شرمنده ها ولي مگي جون اينجور كه من ميدونم خانومن نه اقا!

شما بايد هر هفته در روز monday بعد از ساعت 9 بريد و پولتون رو بگيريد.هر روز پول نميده هفته اي هست.:10:

Armin.ASD97
09-06-2009, 19:32
برای اینکه سیم ها بتونن بهتر هک کنن چه اسکیلی لازم هست؟
آپگرید وسایل ها چه فایده ای داره؟؟؟
ممنون

Maggy_P
09-06-2009, 19:34
1. رنگش کاملا سفیده با حاله هایی از قهوه ای روشن ( اگر پیداش نکردید بگید تا عکسشو بزارم)
2.یا باید توی کلاس های باغبانی شرکت کنید یا کتابش رو مطالعه کنید ، دانه های باغبانی رو هم توی فروشگاه میتونید تهیه کنید

loomina
09-06-2009, 19:34
برای اینکه سیم ها بتونن بهتر هک کنن چه اسکیلی لازم هست؟
آپگرید وسایل ها چه فایده ای داره؟؟؟
ممنون

فكر كنم شما يك مدت كه هك كني بهتر هك ميكنن. اسكيل خاصي نداره.

Maggy_P
09-06-2009, 19:40
البته باید چند بار این کار را تکرار کنی
نه توی سیمز 3 اگر بیشتر از 3 بار try for baby رو انجام بدی با هم دعواشون میشه! :31:

اگر سه بار انجام دادید و نشد بزارید برای فردا

sapna
09-06-2009, 19:43
اکانت میخواد

اكانت نمي خواد. از يكي از دو سايت زير مي تونيد دانلود كنيد:

يا

Zende
09-06-2009, 19:43
نه توی سیمز 3 اگر بیشتر از 3 بار try for baby رو انجام بدی با هم دعواشون میشه! :31:

اگر سه بار انجام دادید و نشد بزارید برای فردا

چرا همیشه برا ما به 1 بار هم تمومه حاملست:دی
ببخشید مگی خانوم شما چندتا بچه میخواید محض رضای خدا این شوهر بیچاره گناه داره 3 بار:دی
لومینا جان لطفا دوباره عکس الماس اینجا نزارید ففط توی گروپ مخصوص.....
دوست عزیزمون
آپگرید کردن وسایل به بهتر شدن و سریع تر شدن کارتون می انجامه همین طور به دیر به دیر خراب شدن و کثیف شدنش یعنی اگه توالتو آپگرید کنید این اتفاقا میتفته چیز های دیگه هم میشه مثلا صندلی ممکنه قیمتش بره بالاتر و هک کردنش می تونید ویژگی Computer witcher رو انتخاب کنید تا هوشش برای کامپیوتر زیاد باشه بعد از مدتی انجام دادن هم اوکی میشه نوشتن هم یه اسکیله که بهش کمک می کنه و شما می تونید پای کامپیوتر تمرینش کنید یا به کلاسش در برج های بیسینس مراجعه کنید

sapna
09-06-2009, 19:46
اکانت میخواد

بعد از دانلود از يكي از سايت هاي گفته شده كافيه اگه فايل rar است آن را unrar كنيد بعد هم روي فايل كه نامش هست : Riverview دابل كليك كنيد خودش نصب مي شود و پيغام مي دهد كه نصب شد.

simslove
09-06-2009, 19:56
مگي ميشه عكس كتاب رو بزاري:46:
راستي مگي خانوم هستش محض اطلاع
راستي چه جوري ميشه وسايل رو اپگريد كرد؟؟؟

Javadgenral
09-06-2009, 20:01
من بیچاره باید حدود 3 اتاق خواب برای بچه هایم بسازم ... 3 تا نوزاد دارم

Eshghe_door
09-06-2009, 20:22
مگی جان این کد هایی که این برنامه توی پوشه کرک میده بازم میزنی تو سایت بعد از عضو شدن که دانلود کنی ازت کد میخواد

بعد این کدهایی که برنامه میده رو میزنی

بازم این ارور رو میده

The serial code you entered is invalid. Please enter a valid serial code and re-submit. Leave serial code empty to register without a serial code.

Javadgenral
09-06-2009, 20:40
عكس ها fake هست جواد نميدونستي؟
خيلي وقته معلوم شده fake هست
به جز اون عكس كه توش 3 تا سيم هست

منظورت چیه ؟

Armin.ASD97
09-06-2009, 20:53

سیم من از وقتی 3 یا 4 (درست یادم نیست) تا درجه تعمیر داشت.وقتی بعضی وقت ها رو بعضی وسایل کلیک میکردی گزینه آپگرید میومد و کلیک میکردی می رفت و آپگرید می کرد.

Bill Gates
09-06-2009, 21:50
سلام :دی
براداران گرامی چطور ازدواج کنم ؟ :دی !! اصلا میشه کرد؟
یه بچه اومده تو خونم چسب شده مونده ! زن ندارم این از کجا اومد ؟ :31:

یه کیسی هم انتخاب کردیم دوستیمون هم تا جا داشت پر شد حالا چطور پیشنهاد بدم ؟ :دی

simslove
09-06-2009, 21:54
جواد جان منظورم اينه كه عكس هايي كه گذاشتس قبلا ما ديديم و الكي بوده

Javadgenral
09-06-2009, 22:36
خوب منم گفتم الکیه . گفتم اینا را میخوام بسازم

loomina
09-06-2009, 22:49
فكر كنم شما يك مدت كه هك كني بهتر هك ميكنن. اسكيل خاصي نداره.

چرا همیشه برا ما به 1 بار هم تمومه حاملست:دی
ببخشید مگی خانوم شما چندتا بچه میخواید محض رضای خدا این شوهر بیچاره گناه داره 3 بار:دی
لومینا جان لطفا دوباره عکس الماس اینجا نزارید ففط توی گروپ مخصوص.....
دوست عزیزمون
آپگرید کردن وسایل به بهتر شدن و سریع تر شدن کارتون می انجامه همین طور به دیر به دیر خراب شدن و کثیف شدنش یعنی اگه توالتو آپگرید کنید این اتفاقا میتفته چیز های دیگه هم میشه مثلا صندلی ممکنه قیمتش بره بالاتر و هک کردنش می تونید ویژگی Computer witcher رو انتخاب کنید تا هوشش برای کامپیوتر زیاد باشه بعد از مدتی انجام دادن هم اوکی میشه نوشتن هم یه اسکیله که بهش کمک می کنه و شما می تونید پای کامپیوتر تمرینش کنید یا به کلاسش در برج های بیسینس مراجعه کنید

جناب اين رو گزاشتم ولي يادم رفت چيزي رو كه ميخوام بنويسم..... مي خواستم بنويسم كه تا حالا چنين الماسي كسي پيدا كرده؟

Javadgenral
09-06-2009, 22:56
من تاکنون پیدا نکردم

Bill Gates
09-06-2009, 23:15
سلام
یه سوال دیگه یعنی یه مشکل بزرگ !
شب تولد بچم نمیدونم چی شد مردم !! ( به قبرستان رفتم ! توی قبر :دی ) این یعنی چی؟؟؟ همه چیش عالی بود ! واسه چی اینطوری شد؟
تنها تغییر مهم تغییر مکان بود

Armin.ASD97
09-06-2009, 23:32
اگه باعزراییل دست دادی و رفتی تو قبر یعنی مردی علتشم از عکس روی قبر ببین.

eslamy_iut
09-06-2009, 23:59
من یه سوال داشتم الان من 4 تا sims دارم که یکی از بچه هام فقط باید ازدواج کنه البته وقتی میخوام بچه ی من با زنش بره خونه بخت:31: پطوری باید خونه جدید خرید منوی moving برام باز میشه ولی همه ی گزینه های سمت چپ غیر فعاله یعنی نمیدونم چطوری میتونم خونه ی جدید رو انتخاب کنم اگه ممکنه کامل بگین عکس هم بزارین عالی میشه

lordcena
10-06-2009, 00:03
کسی بلده دقیقا چطوری میشه Ambrosia درست کرد من هر چی دنبال Life Fruit گشتم پیدا نکردم کسی تا حالا یک همچین چیزی پیدا کرده؟
و کسانی هم که به دنبال روح ماهی ها یا deathfish می گردند می تواند بعد از ساعت 2 نصف شب به قبرستان بروند (graveyard) و از توی رودخانه آن را شکار کنید البته باید استعداد ماهیگیری هم بالاترین درجه باشد.

Bill Gates
10-06-2009, 05:58
ها؟
مهلت نداد قبر رو ببینم :31: سریع بازی رو تمام کرد
بعد از اینکه اومد منو با خودش برد شروع به رقصیدن با مهمون ها کرده !!!

Maggy_P
10-06-2009, 07:14
کلا دو کتاب به این شکل وجود داره که جفتشون هم یک جلد دارن :