PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : The Sims 3 ( راهنمای آپدیت کردن بازی در پست اول)

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

iMbaQ_SiR
06-12-2009, 18:03
ی سوالی اصلاً چه طوری باید از اینا استفاده کنیم؟

یعنی کجا بریزم؟

simslove
06-12-2009, 18:04
اگه ميشه لباس و مو باشه!:46:
بعد اين دانلود ها رو كجا بايد بريزيم؟

sorna2
06-12-2009, 18:13
لطف کن بگو از کجا می گیری مام بریم بگریم . هی دونه دونه شما بذاری فایده نداره.

اگه میتونی از فیلتر رد شی ادرس بدم

sorna2
06-12-2009, 18:25
ی سوالی اصلاً چه طوری باید از اینا استفاده کنیم؟

یعنی کجا بریزم؟

این فایل را framework.zip بگیر
از این ادرس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وبعد از اکستراکت کردن (شامل فولدرهای Mods و Game و فایل Resource.cfg ) در این جا C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3 کپی کن.

حالا هر فایل پکیج را که میگیری باید در محل زیر کپی کنی
C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Mods\Packages

Maggy_P
06-12-2009, 18:48
ممنون
ولی مثلا پکیجهای مربوط به WA راهم باید در C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Mods گذاشت ؟!!
بله همشون توی همون آدرس هستن چون همه ی پکیج ها با سیمز 3 بالا میان

َalireza
06-12-2009, 20:03
میگم کسی تونسته بازم مومیایی بسازه؟

mr.reza
06-12-2009, 20:31
دوستان یکی 2 تا سوال :دی

کارهای اصلی که باید تو این بازی بشه چیه ؟ من الان ماشین خریدم ، هر روز میرم سر کار ، غذا و حمام و ... کار دیگه ای هم باید بکنم ؟ با یه بنده خدایی دوست شدم :دی :دی اما هرکاری میکنم Best Friend مونده و بالاتر نمیره :( چیکار کنم که به مراحل بالاتر برسم و بتونم باهاش ازدواجی چیزی بکنم ؟ :دی

Maggy_P
06-12-2009, 21:56

کارهای اصلی که باید تو این بازی بشه چیه ؟ من الان ماشین خریدم ، هر روز میرم سر کار ، غذا و حمام و ... کار دیگه ای هم باید بکنم ؟ با یه بنده خدایی دوست شدم :دی :دی اما هرکاری میکنم Best Friend مونده و بالاتر نمیره :( چیکار کنم که به مراحل بالاتر برسم و بتونم باهاش ازدواجی چیزی بکنم ؟ :دی
توی قسمت Romance و از Flirt شروع کن ، کم کم گزینه های بیشتری برات میاد که در صدر اونا ازدواجه :46:

rawy
07-12-2009, 10:41

سيمز شما يه سري آرزوهايي داره كه توي كادر سمت چپ پايين صفحه مياد و شما رو هر كدوم كليك چپ بزنيد انتخاب مي شه براي برآورده شدن و روي هر كدوم راست كليك كنيد كنسل ميشه.
برآورده شدن هر آرزو امتياز خاص خودش رو داره كه وقتي امتيازها زياد شد مي تونيد توي بازي توانايي هايي رو از جعبه اي كه پايين صفحه هست بگيريد.
و يه آرزويي هم براي كل زندگيش داره كه وقتي به اون برسه بيشترين امتياز رو براي اين كار ميگيره كه حدود سي هزارتاست.

ديگه اينكه شما مي تونيد مهارت هاي سيمزتون رو بالا ببريد. توي خود بازي فكر مي كنم 10 تا مهارت هست (البته با كلكسيونر 11 تا كه من چون از جك و جونور جمع كردن خوشم نمياد دنبالش نرفتم) . و با نصب پكيج مسافرت مهارتهاي ديگه ي مربوط به اون كشور ها هم اضافه ميشه
مي تونيد توي پارك و با ماهيگيري دنبال دونه ي ميوه ي عمر و درخت پول بگرديد و مهارت باغباني تون كه بالا رفت اونا رو بكاريد و پرورش بديد. مي تونيد معجون عمر بسازيد كه پير نشيد
مي تونيد مهموني بگيريد.
مي تونيد سخت كار كنيد و درجه ي شغليتون رو به بالاترين حد برسونيد و تو حرفه اتون معروف بشيد. در اين صورت اگه ستاره ي ورزشي يا موسيقي باشيد ازتون امضا مي گيرن و باهاتون عكس مي اندازند. (البته اين رو هم دوستان گفتند من دنبال شهرت نيستم) :27::43:
مي تونيد بچه دار شيد و مهارتهاتون رو به بچه اتون ياد بديد
خلاصه زندگي كنيد ديگه تا جناب عزرائيل سر برسه.
(البته مي تونيد آدم بكشيد و دزدي هم بكنيد كه من توضيحات انحرافي رو نمي دم)
اگه بقيه اش رو جا انداختم دوستان تكميل كنند :11:

اوائل كه مسافرت مي رفتم اين طور نبود اما اخيرا كه ميرم چين يا مصر دور تا دور صفحه يه كادر هاي قرمزي هست كه اعصاب خورد كنند.
فكر مي كردم يه جور راهنمايي اند براي فعاليت خاصي كه براي بالا بردن ويزا بايد انجام بدم اما اينطور نبود.
كسي مي دونه اينا چيه و چطور بايد از بين برن؟

clove
07-12-2009, 11:45
از سایت Peggyzone میگیرم ولی من پک هایی رو میزارم که دانلودشون مجانی نیست :46:

خیلی حال دادی :40:. اگه برات مشکلی نیست بازم بزار البته همون تکی تکی که با دایال آپ هم بشه دانلود کرد
میشه در مورد اینا یه توضیحی بدی که چطوری میشه انجامشون داد؟ چون سیمز 3 بدون اینا خیلی کسل کنندست:

معجون عمر دونه ي ميوه ي عمر درخت پول آدم كشي

Zende
07-12-2009, 13:57
کادر قرمز
این در صورتی میاد که گزینه ی فیلم برداری رو بزنی

َalireza
07-12-2009, 14:06
خیلی حال دادی :40:. اگه برات مشکلی نیست بازم بزار البته همون تکی تکی که با دایال آپ هم بشه دانلود کرد
میشه در مورد اینا یه توضیحی بدی که چطوری میشه انجامشون داد؟ چون سیمز 3 بدون اینا خیلی کسل کنندست:

معجون عمر دونه ي ميوه ي عمر درخت پول آدم كشي
درخت پول و ادم کشی رو نمیدونم
ولی معجون عمر رو برو اینجا نگاه کن:

میوه ی عمر رو هم تو این پست توضیح داده

HoJJaT_07
07-12-2009, 14:31
درخت پول یه درختیه که هر میوه یه دلار بهتون میده . درخت آدم کشی هم من تا حالا ندیدم فقط یه گل داریم زشته بهش میگن گل مرگ کار خاصی نمیکنه .

rawy
07-12-2009, 15:50
این در صورتی میاد که گزینه ی فیلم برداری رو بزنی

ممنون كه پاسخ داديد، اما مشكلم اين نيست ، كادر قرمزي كه ميگم به اون باريكي نيست كه موقع فيلم برداري مياد
وقتي تو مسافرت نقشه شهر رو از بالا نگاه مي كني بعضي قسمتها مثلا كل يه پل يا يه مقبره يا اهرام كلا قرمز شدند!
سيمزهاي من هر دوشون آخرين لول شغل موزيسين هستند و توي اون وظايفي كه تو قسمت ستاره مياد اين بود كه برن مصر و چين اما نمي دونم اونجا بايد چي كار كنند. فكر مي كنم از اون موقع اينجوري شد.

براي پيدا كردن دونه ي ميوه ي عمر و درخت پول بايد توي قبرستون رو بگردي دونه هايي روي زمين افتاده با موس كه روشون وايسي بدون اينكه كليك كني نشون ميده كه دونه ي چي هستند اگه سيب و گوجه و كاهو و ... بود كه هيچ اگه دونه ي ناشناخته بود unknown seed برش دار سطح مهارت باغباني رو كه به 7 رسوندي مي توني بكاريش بايد صبر كني سبز بشن تا ببيني چي بوده. پس تند تند به قبرستون سر بزن و دونه زياد جمع كن.
دونه ي عمر سخت تر پيدا ميشه تا درخت پول.
ماهي مرگ رو هم براي معجون عمر مي توني تو قبرستون ماهي گيري كني و براي اون هم بايد لول آخر ماهي گيري باشي البته مي توني كتابش رو هم بخري و بخوني.
كشتن سيمزهايي كه تحت كنترل شما نيستند هم به اين صورته كه دعوتشون مي كني خونتون و دورشون ديوار ميكشي چند روز صبر مي كني كه عزرائيل برسه.:21:
كار بديه اما من يه بار با يه آقايي كارمون شديد به زدوخورد كشيد بعد از اون سيمزم نمي تونست هيچ كاري انجام بده تا كاري رو شروع مي كرد ياد اون مي افتاد و كارش كنسل ميشد. مجبور شدم بكشمش:5:
پيشنهاد مي كنم شما كه دنبال هيجاني سيمز بازي نكن چون تو سيمز اصلا هيجان نيست. حتي اين آدم كشيش هم كاملا يخه. البته لحظه ي رسيدن عزرائيل جالبه. :5:

Zende
07-12-2009, 16:42
خوب پس در اون صورت باگ حساب میشه

Maggy_P
07-12-2009, 18:06
یک مدل موی دیگه :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3llZC5vcmc6ODA4MC9ib290eS90czMvcGVnZ3kvaGFpci9mZW1 hbGUvZmVtYWxlaGFpcjAwMDEzMS5qcGc%3D&b=13

amita
07-12-2009, 18:25
یک مدل موی دیگه :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3llZC5vcmc6ODA4MC9ib290eS90czMvcGVnZ3kvaGFpci9mZW1 hbGUvZmVtYWxlaGFpcjAwMDEzMS5qcGc%3D&b=13

مگی جان اگه می تونی عکساتو یه جای دیگه آپ کنم من نمی تونم ببینم:46:

َalireza
07-12-2009, 19:31
مگی جان اگه میشه یخورده لباس و وسایل هم بزار:دی
ممنون:11:

MAHDIAGENT47
07-12-2009, 22:51
آقا يكي ميشه تا حالا چند تا اضافات واسه بازي اومده به ترتيب

rawy
07-12-2009, 23:34
بعد از نصب پکیج مسافرت، حذف سانسور من دیگه کار نمی کنه :13:برای شما هم همینطوریه؟ تازه چندتا پوست بدن دانلود کرده بودم :44:

در ضمن من یه موردی رو تازه پیدا کردم که اینجا ندیدم کسی گفته باشه اگه می دونید هم برای دوستهایی که نمی دونند:
وقتی که کد testingcheatsenabled true
رو زدید روی هر کدوم از آدمهای شهر در حالی که شیفت رو نگه داشتید کلیک کنید دو تا امکان میده:
اولی اینه که می تونی اونو جزو سیمزهای خودت داشته باشی، یعنی به سیمزهات اضافه میشه و کنترلش دستته
و دومی اینه که سن طرف رو توی سیم ثانیه ببری بالا و حتی در آن واحد به روح تبدیلش کنی. :5:

برای سیمزهایی هم که کنترلشون رو داری دوتا گزینه داره اولی اینه که میشه خصوصیات شخصیتشون رو تغییر داد:8:
و دومی هم همون بالا بردن سن هست.

با این اوصاف دیگه لازم نیست دور طرف دیوار بکشی و چند روز صبر کنی تا بمیره :27:

loomina
08-12-2009, 00:00
درخت پول یه درختیه که هر میوه یه دلار بهتون میده . درخت آدم کشی هم من تا حالا ندیدم فقط یه گل داریم زشته بهش میگن گل مرگ کار خاصی نمیکنه .

اطلاعات غلط ممنوع :

كار خاصي نميكنه؟! خيال كردي! اگر سيمت مثلا از گشنگي بخواد بميره اين گل همراهت باشه ميدتش به عزرائيل ولت ميكنه.

درخت پول به سختي گير مياد و ميوه اش رو نميتوني دوباره بكاري و اين كه معمولا مقدار پولي كه ميده بين 300 تا بالاتر شايد 1،000 بهت پول ميده. بستگي به مرغوبيتش ( quality ) داره مثلا اگر نوشته باشه very nice خوب مطمئنا پول بيشتري ميده از موقعي كه نوشته good .

درخت ادم كشي رو خوب اومدي! اصلا فكر نكنم داشته باشيم چنين چيزي. ولي ميوه ي اتشين خيلي خفنه! :31: من باهاش نكتار هم درست كردم.

راااستي بچه ها فكر كنم در مورد موميايي يه سنگ هايي هست كه اسمش يه چيزي تو مايه هاي mumituriom هست و به شدت كمياب هست. من با كلكسيون هلپر كل مصر رو زيرو رو كردم توي 12 روز فقط يه دونه ازش گير اوردم! اون موقعي كه موميايي ساختم اينارو تو بگ هام داشتم ولي وقتي ساختم ديگه نبودن. احتمال زياد هست كه مربوط به همون سنگ ها باشه.:10:

Maggy_P
08-12-2009, 11:55
آقا يكي ميشه تا حالا چند تا اضافات واسه بازي اومده به ترتيب
فقط همین The Sims 3 World Adventures اومده

rawy
08-12-2009, 14:35
لباس:

kinder
08-12-2009, 14:52
سلام من تازه بازی رو نصب کردم ممکنه یه نفر سیو هاش رو به من بده؟

َalireza
08-12-2009, 15:12
میوه اتشین چیه؟
گل مرگ کجا پیدا میشه؟

Zende
08-12-2009, 16:18
میوه ی زندگی و میوه ی آتشین و میوه ی مرگ جز دونه های Extra هستند که کمیاب اند

Maggy_P
08-12-2009, 16:57
سلام من تازه بازی رو نصب کردم ممکنه یه نفر سیو هاش رو به من بده؟
سیو بقیه رو میخواید چیکار!؟ لذتش اینه که با آدم های خودتون برید
گرچه من سیو زیاد دارم میخواید یکیشو بزارم! :دی

leon scott kendy
08-12-2009, 17:03
سلام بچه من فردا تازه می روم پچ بازی رو بگیرم و بیایم کنارتون باهم بریم مسافرت
شایدم هواپیماهامون به هم بخوره
یک سوال مگه با هواپیما نمی رن ؟

خوب از شوخی گذشته بچه ها می گم

ممنونم می شه بچه ها یک سایت خفن بگید که از این چیز های اضافی سیمز پر باشه من حدود یک 50 تا چیز از لباس ها و چیز های دیگه دارم ولی می دونید که نصب کردم ولی اون چیز هایی که می خوام نیست
می گم بچه ها تو این سیمز از اون گل آدم خور ها هست مثل قبلی هاش
خیلی گل های باحالی بودن :46:

Maggy_P
08-12-2009, 17:26
سلام بچه من فردا تازه می روم پچ بازی رو بگیرم و بیایم کنارتون باهم بریم مسافرت
شایدم هواپیماهامون به هم بخوره
یک سوال مگه با هواپیما نمی رن ؟

خوب از شوخی گذشته بچه ها می گم

ممنونم می شه بچه ها یک سایت خفن بگید که از این چیز های اضافی سیمز پر باشه من حدود یک 50 تا چیز از لباس ها و چیز های دیگه دارم ولی می دونید که نصب کردم ولی اون چیز هایی که می خوام نیست
می گم بچه ها تو این سیمز از اون گل آدم خور ها هست مثل قبلی هاش
خیلی گل های باحالی بودن :46:
PEGGYZONE سایت خوبیه

نه توی این نسخه گل های آدم خوار نداره

HoJJaT_07
08-12-2009, 19:01
لومینا ول کن بابا من تا حالا سیمزم نمرده (:27:) نمیدونستم چیه . این درخت میوه آتیشی جریانش چیه ؟

kinder
08-12-2009, 19:38
سیو بقیه رو میخواید چیکار!؟ لذتش اینه که با آدم های خودتون برید
گرچه من سیو زیاد دارم میخواید یکیشو بزارم! :دی
ممنون میشم یه چند تا سیو بذارید (هرچی بیشتر بهتر):31: راستی چه جوری میرن مسافرت؟

HoJJaT_07
08-12-2009, 21:14
بابا سیو میخواید چیکار . حالش اینه خودت بری .

مسافرتم توی این اکسپیشن جدید میشه

rawy
08-12-2009, 21:39
ممنونم می شه بچه ها یک سایت خفن بگید که از این چیز های اضافی سیمز پر باشه

تو صفحه 241 کلی آدرس هست

Big-Boss
08-12-2009, 22:05
ممنون میشم یه چند تا سیو بذارید (هرچی بیشتر بهتر):31: راستی چه جوری میرن مسافرت؟

اول باید EP جدید رو نصب کنید بعد از طریق تلفون یا کامپیوتر تراول رو انتخواب میکنید
بعد هم مقصد و سیم های که مایلید بیان و همچنین روزهای اقامت

iMbaQ_SiR
08-12-2009, 23:22
کارمون با این sims3 که تهران خریدم حل نشد سفارش دادم به p30world.

کلاٌ از بازی بیشتر بهم حال میده که Patch های بازی ها رو از net بگریم و برم با ها شون.:5:

kinder
08-12-2009, 23:56
اول باید EP جدید رو نصب کنید بعد از طریق تلفون یا کامپیوتر تراول رو انتخواب میکنید
بعد هم مقصد و سیم های که مایلید بیان و همچنین روزهای اقامت
ep چیه؟.....

kinder
09-12-2009, 00:42
راستی اگه میشه یه نفر درباره مومیایی توضیح بده اونم تو مسافرت میشه به دست آورد؟

mr.reza
09-12-2009, 00:46
دوستان من چطور میتونم یه خونه بزرگتر بخرم ؟ و اگر اینکار و کنم وسائلم از بین میره ؟ و اینکه زنم با من میاد اونجا ؟ :دی :دی

Big-Boss
09-12-2009, 00:53
ep چیه؟.....

EP=Expansion Pack
به بسته های توسعه دهنده بازی میگن
مثل همین world adventures که به تازگی منتشر شده

راستی اگه میشه یه نفر درباره مومیایی توضیح بده اونم تو مسافرت میشه به دست آورد؟

بله در مصر میتونی پیدا کنی
مخصوصا در اهرام توی تابوت های مومیایی هستند

دوستان من چطور میتونم یه خونه بزرگتر بخرم ؟ و اگر اینکار و کنم وسائلم از بین میره ؟ و اینکه زنم با من میاد اونجا ؟ :دی :دی
با تلفن یا کامپیوتر move رو انتخواب کنید
وسائل رو میتونید بفروشید یا پک کنید اگه پک کردید باهاتون میاد در قسمت خرید وسایل سومی family inventory
باید کسانی رو که مایلید باهاتون بیان از همون قسمت move انتخاب کنید

loomina
09-12-2009, 00:55
لومینا ول کن بابا من تا حالا سیمزم نمرده (:27:) نمیدونستم چیه . این درخت میوه آتیشی جریانش چیه ؟

يه ميوه هست كه كمياب هست و وقتي ميوه ميده ميوه هاش اتشين هستن. كار خاصي نديدم انجام بده به جز دادن حس خوب به سيم!:10:

Maggy_P
09-12-2009, 01:18
اینم یک سیو ( حجماشون زیاده نمیشه زیاد آپ کرد)

kinder
09-12-2009, 13:10
EP=Expansion Pack
به بسته های توسعه دهنده بازی میگن
مثل همین world adventures که به تازگی منتشر شده

بله در مصر میتونی پیدا کنی
مخصوصا در اهرام توی تابوت های مومیایی هستن
حالا این ep ور باید بخرم یا دانلود کنم؟

رضا جنگنده
09-12-2009, 13:59
من امروز می خوام برم پچ رو بخرم.
راحت گیر می یاد؟

Big-Boss
09-12-2009, 14:37
حالا این ep ور باید بخرم یا دانلود کنم؟

من امروز می خوام برم پچ رو بخرم.
راحت گیر می یاد؟

از پی سی ورلد میتونید تهیه کنید
اگر هم سمیز3 اصلی تون آپدیت نیست با یه فایل 16 مگی میتونید آپدیتش کنید

Zende
09-12-2009, 14:38
منظورت پک هست دیگه؟:دی
همین فروشگاه میفروشه
پچ که فروشی نیست....

kinder
09-12-2009, 15:14
از پی سی ورلد میتونید تهیه کنید
اگر هم سمیز3 اصلی تون آپدیت نیست با یه فایل 16 مگی میتونید آپدیتش کنید
از کجا بفهمم آپدیت هست و فایل رو از کجا بگیرم؟

Big-Boss
09-12-2009, 15:22
از کجا بفهمم آپدیت هست و فایل رو از کجا بگیرم؟

از لانچر بازی میتونی ورژن رو ببینی
فایل هم تو همین تاپیک واسه دانلود هست یه سرچی کنی پیدا میشه

leon scott kendy
09-12-2009, 15:45
بچه ها رفتم سر کوچه نداشت پچش رو
آقا می گم یکی یک آدرس توی این تهران بده داشته باشه هر جا می روم نداره
:19:

Big-Boss
09-12-2009, 16:19
بچه ها رفتم سر کوچه نداشت پچش رو
آقا می گم یکی یک آدرس توی این تهران بده داشته باشه هر جا می روم نداره
:19:

پچ میخوای یا پک؟
پچ روباید دانلود کنی اونم اگه سمیز3 اصلیت آپدیت نباشه حجمش هم حدود 16 مگه و فکر نکنم جایی واسه فروش داشته باشه

رضا جنگنده
09-12-2009, 16:30
برای نصب پک ورژن بازی باید چند باشه؟

رضا جنگنده
09-12-2009, 16:42
ورژن من 1.0.615.00002
خود پک بازی ورژن رو آپدیت نمی کنه؟

mr.reza
09-12-2009, 16:47
دوستان سلام

من رفتم چین جای شما خالی :دی البته تو بازی بعد الان میگه enter Tomb ! هر چی میگردم نمیدونم کجا رو میگه ! میتونید کمک کنید ؟

Big-Boss
09-12-2009, 17:12
برای نصب پک ورژن بازی باید چند باشه؟
1.0.63 به بالا

ورژن من 1.0.615.00002
خود پک بازی ورژن رو آپدیت نمی کنه؟

پک ورژن 1.0.63 به بالا رو آپدیت میکنه
برای اینکه به به 1.0.63 برسی باید یه فایل حدودا 16 مگی دانلود کنی تو همین تاپیک هست + آموزش

دوستان سلام

من رفتم چین جای شما خالی :دی البته تو بازی بعد الان میگه enter Tomb ! هر چی میگردم نمیدونم کجا رو میگه ! میتونید کمک کنید ؟

باید با M وارد نقشه بشی دقت کنید همون سیم کهماموریت داره رو انتخاب کرده باشی روی نقشه مکانی رو که باید بری علامت گزاری کرده

leon scott kendy
09-12-2009, 18:18
پچ میخوای یا پک؟
پچ روباید دانلود کنی اونم اگه سمیز3 اصلیت آپدیت نباشه حجمش هم حدود 16 مگه و فکر نکنم جایی واسه فروش داشته باشه
نه پک رو می خواهم و مشکلی با سیمزم ندارم
و راحت همه کار می کنم

همون advencher world
رو می گم
کسی آدرسی چیزی در تهران نداره بریم بگیریم
می گم یک آدرس بگید درست مثلا تو ولی عصری یا انقلابی کلا توی خیابان آزادی

mr.reza
09-12-2009, 19:38
خوب خدا رو شکر با کمک دوست خوبم dark_angel به سلامت از چین برگشتم :دی

خیلی حال داد کلی چیزهای با حال پیدا کردم :دی

بچه ها بهترین راه برای اینکه پول دار بشم چیه ؟ :دی میخوام یه شبه ره صد ساله و برم تو SIMS ! راهی داره ؟

آخه میدونید دارم بچه دار میشم خونم خیلی کوچیکه

ممنون :دی

iMbaQ_SiR
09-12-2009, 19:43
نه پک رو می خواهم و مشکلی با سیمزم ندارم
و راحت همه کار می کنم

همون advencher world
رو می گم
کسی آدرسی چیزی در تهران نداره بریم بگیریم
می گم یک آدرس بگید درست مثلا تو ولی عصری یا انقلابی کلا توی خیابان آزادی

گشتم نبود نگرد نیست!!!

خودت و خسته نکن Sims در حد GTA IV ممنوعه الان. من از تهران یکی گرفتم ولی این رو خودش sims 3 اصلی هرم داره و patch های جدید مثل 2.2.86 روش نصب نمی شه اگه خاصتی من ماله خودم و تقدیمت می کنم . ولی به نظر من از P30world بخر که درست کار کنه.:11:

iMbaQ_SiR
09-12-2009, 19:45
خوب خدا رو شکر با کمک دوست خوبم dark_angel به سلامت از چین برگشتم :دی

خیلی حال داد کلی چیزهای با حال پیدا کردم :دی

بچه ها بهترین راه برای اینکه پول دار بشم چیه ؟ :دی میخوام یه شبه ره صد ساله و برم تو SIMS ! راهی داره ؟

آخه میدونید دارم بچه دار میشم خونم خیلی کوچیکه

ممنون :دی

ctrl+shift+c
بدم بزن Motherlode 50000 چوق میره تو حسابت.:27:

mr.reza
09-12-2009, 19:46
یه مورد دیگه هم یادم افتاد ، من با یه پیرزن ازدواج کردم اشتباهی بنده خدا مرد :(

یعنی تا چند وقت دیگه من هم میمیرم ؟ :((( راهی نداره که نمیرم ؟ :دی

leon scott kendy
09-12-2009, 20:40
گشتم نبود نگرد نیست!!!

خودت و خسته نکن Sims در حد GTA IV ممنوعه الان. من از تهران یکی گرفتم ولی این رو خودش sims 3 اصلی هرم داره و patch های جدید مثل 2.2.86 روش نصب نمی شه اگه خاصتی من ماله خودم و تقدیمت می کنم . ولی به نظر من از P30world بخر که درست کار کنه.:11:

ممنونم می گم این پکش دو تا dvd هست
اینجا می ده دوتا
درستهمی گم مگه چقدر اضافه شده که دو تا دیویدی است
راستی می گم نمی شه توی این سیمز وقتی سیمت پیر شد جوانش کنی من که زدم رو زیاد ترین عمر حدود 123 روز دیگه تو بازی تازه می روم که به پیری فکر کنم یک مرحله مانده به پیری

mr.reza
09-12-2009, 21:21
دوستان عکس هایی که تو بازی گرفته میشه قابل سیو تو پی سی هست ؟

wolfman_741
09-12-2009, 21:23
پک ورژن 1.0.63 به بالا رو آپدیت میکنه
برای اینکه به به 1.0.63 برسی باید یه فایل حدودا 16 مگی دانلود کنی تو همین تاپیک هست + آموزش
لینکش رو میشه بهم بدین ؟

kinder
09-12-2009, 21:53
لینکش رو میشه بهم بدین ؟

بروبچ بالاخره سیمز3 پکش رو نصب کردم:31::31::31:
برای نصب بازی فقط کافیه ورژن سیمزتون 1.0.631.00002 باشه بقیه رو خود پک اپدیت می کنه.
loomina اگه هنوز نتونستی نصب کنی این کارا رو بکن:
1-فایل زیر رو دانلود کن:

بعد که این کرک رو نصب کردی محتویات پوشه Binرو بریز تو پوشه Binسیمز اصلیت.
حالا ورژنت باید شده باشه 1.0.631.00002
2-حالا باید patch fix رو دانلود کنی

بعد که پج فیکس رو نصب کردی خود پوشه bin رو بریز تو پوشه Bin سیمز اصلی(خود پوشه Bin یه پوشه bin دیگه هم داره!)
Help pages رو هم بریز توی فولدر Bin بازیت
3-برو توی منوی run و regedit رو تایپ کن و به این آدرس برو
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\SIMS\THESIMS3
SKU رو از 7 به 2 تغییر بده
4-حالا دیگه باید پک نصب بشه.اول نصب اون سوالی که ازت می پرسه رو YES بزن خودش آپدیتش می کنه.
.............

MAHDIAGENT47
10-12-2009, 00:04
دوستان عکس هایی که تو بازی گرفته میشه قابل سیو تو پی سی هست ؟
بله چطور مگه :18:

Maggy_P
10-12-2009, 01:04
برای آپدیت کردن The Sims 3 World Adventures از نسخه ی 2.0.86.002002 به 2.2.8.002002 ، فایل زیر رو دانلود کنید :

این آپدیت باعث میشه که ارور سیو شماره ی 16 از بین بره

نکته : کسانی که در هنگام آپگرید بازی با خطای “Invalid File Found” مواجه میشن فایل زیر رو دانلود کنند و توی این آدرس کپی کنند :

\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3 World Adventures\Game\Bin

Zende
10-12-2009, 16:11
این نکته مربوط به همون کرک پتچ جدید میشه؟

iMbaQ_SiR
10-12-2009, 17:53
ها ها ها ها :27:

بالا خره خودم راهه حله uptoday کردن sims3 رو پیدا کردم و ردیفش کردم.

من sims 3 اصلی رو هم از p30world خریده بودم که patch 1.0631 بود و اون مشکل 1.0.615 نداشت بعد حالا world advantor که الان گرفتم ازشون نوشته هدیه sims3 اصلی. بعد ریختم دیدم 1.0.615 هست :\ . بعد روشم sims3 world advantor نصب نمی شد.
حالا خوبه که گفته بودم حتماًٌ قابلیت نصب Expansion رو داشته باشه.:41: خلاصه ی بارم که یکی بهمون هدیه داد تو زرد از آب در امد.

بلا خره کردمش 2.2.86 تا حالا 20 هزار چوقی برام خرج داشته این sims3 ولی 5 min هم بازیش نکردم lol.

Zende
10-12-2009, 18:11
......
با وجود اینکه اون رو هم دانلود کردم بازم هم در آپدیت همون اررور رو میده

radar khoob
10-12-2009, 20:07
من نمیتونم version 1.2.7 digital downloadرو updateکنم تا به 1% هم نرسیده تا میخواد code_version رو update کنه updateرو cancel میکنه من هیچ game modsوcostem cameraهم ندارم

َalireza
10-12-2009, 21:05
من همین الان این سیمز جدیده رو گرفتم و ورژن الان سیمزم 1.0.615.00107 هستش میشه یه اموزش کامل بزارید یا لطفا یه پست معرفی کنید تا بتونم این جدیده رو نصب کنم؟

iMbaQ_SiR
10-12-2009, 21:29
من همین الان این سیمز جدیده رو گرفتم و ورژن الان سیمزم 1.0.615.00107 هستش میشه یه اموزش کامل بزارید یا لطفا یه پست معرفی کنید تا بتونم این جدیده رو نصب کنم؟

استاد بزرگ Maggy_P که لقب Sims عظم به ایشو ن تعلق می گیره الان می یاد راهنماییتون میکنه.

نقل قول از صفحه قبل:

<< ی فایل 16 مگی هست تو همین تاپیک هست می گیری میشه 1.0.631 >>

رضا جنگنده
10-12-2009, 22:10
لعنتی هیچ جا گیر نمی یاد اگه از تو فروشگاه سفارش بدم چند روزه می رسه دستم؟

َalireza
10-12-2009, 22:20
استاد بزرگ Maggy_P که لقب Sims عظم به ایشو ن تعلق می گیره الان می یاد راهنماییتون میکنه.

نقل قول از صفحه قبل:

<< ی فایل 16 مگی هست تو همین تاپیک هست می گیری میشه 1.0.631 >>
میشه بگید این فایل 16 مگی تو کدوم صفحه هستش؟؟؟
کمک کنید لطفا من:41:

iMbaQ_SiR
10-12-2009, 22:32
کمک کنید لطفا من:41:

لعنتی هیچ جا گیر نمی یاد اگه از تو فروشگاه سفارش بدم چند روزه می رسه دستم؟

اگه می دونستم که می گفتم ، واسه همین گفتم باید خانم Maggy_P بیاد.

رضا جنگنده ، شما هم بهتره دنبال این 16 مگی باشی اگه نسخه Sims اصلی رو نداری. چون نسخه ای که الان P30word با world advantor میده 1.0.615 هست.

Maggy_P
10-12-2009, 23:48
با وجود اینکه اون رو هم دانلود کردم بازم هم در آپدیت همون اررور رو میده شما فایل رو توی پوشه ی نصب The Sims 3 میریزید یا The Sims 3 World Adventures ؟

+
شما یکی از این برنامه ها رو دانلود کن و اجرا کن اگر فایلی مورد داشته باشه بهتون میگه ، چون نسخه ی سیمز ما کرک شده هست شما باید فایل اورجینال رو جایگزین کنی تا درست بشه :46:

کمک کنید لطفا من[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نمیکنم با یک فایل 16 مگابایتی مشکل شما حل بشه ، من خودم برای بالا بردن ورژنم یک فایل 700 مگابایتی دانلود کردم
به این لینک ها مراجعه کنید :

َalireza
11-12-2009, 00:00
یا من خیلی خنگم یا اینکه واقعا نمیفهمم:دی
ببخشید ولی میشه یخورده بهتر بگید؟:دی:دی:دی

Maggy_P
11-12-2009, 00:21
یا من خیلی خنگم یا اینکه واقعا نمیفهمم:دی
ببخشید ولی میشه یخورده بهتر بگید؟:دی:دی:دی
کدوم قسمت رو متوجه نشدید؟ :13:

برای ارتقاء به نسخه ی 1.0.631 باید یک فایل 700 مگابایتی دانلود کنید :46:

َalireza
11-12-2009, 00:24
کدوم قسمت رو متوجه نشدید؟ :13:

برای ارتقاء به نسخه ی 1.0.631 باید یک فایل 700 مگابایتی دانلود کنید :46:

یعنی هیچ راه دیگه ای نیست؟
چون فکر نکنم من بتونم 700 مگ رو دانلود کنم!:41::41::41::41:

Maggy_P
11-12-2009, 00:54
یعنی هیچ راه دیگه ای نیست؟
چون فکر نکنم من بتونم 700 مگ رو دانلود کنم!:41::41::41::41:
من فکر نمیکنم راهی باشه ، چون این نسخه ای که توی پی سی هست کرک شده هست ، شرکت بازی ساز که نمیاد یک پچ برای تبدیل نسخه ی کرک شده به نسخه ی اصل بده بیرون که! :31:

wolfman_741
11-12-2009, 01:39
وقتی به یک نفر حلقه دادم برای این باهاش ازدواج کنم باید چی کار کنم؟
چطوری مراسم بگیرم؟ :دی

kinder
11-12-2009, 01:39
من اون کاری رو که گفتین برای تبدیل 1.0.615 به 1.0.631 انجام دادم و حالا ورژنش عوض شده ولی چرا فایل 100مگی که من دانلود کردم برای تبدیل 1.0.631 به 1.6.6 کار نمیکنه و ارور میده و میگه ورژن درست نیست؟ با این حساب world adventures رو میتونم نصب کنم؟

Maggy_P
11-12-2009, 01:43
من اون کاری رو که گفتین برای تبدیل 1.0.615 به 1.0.631 انجام دادم و حالا ورژنش عوض شده ولی چرا فایل 100مگی که من دانلود کردم برای تبدیل 1.0.631 به 1.6.6 کار نمیکنه و ارور میده و میگه ورژن درست نیست؟ با این حساب world adventures رو میتونم نصب کنم؟
برای نصب world adventures ورژن 1.0.631 کافیه
خودش آپدیتش میکنه

kinder
11-12-2009, 01:45
برای نصب world adventures ورژن 1.0.631 کافیه
خودش آپدیتش میکنه
خوب یعنی نمیخواد 700مگ رو دانلود کنم؟

َalireza
11-12-2009, 10:13
ببخشید من این لینک دومیه که داده بودید رفتم و دانلود کردم توش فقط یه فایل 15 کیلوبایتی بود!

Maggy_P
11-12-2009, 10:43
خوب یعنی نمیخواد 700مگ رو دانلود کنم؟
باید اول یک فایل آپدیت رو امتحان کنید ، اگر ارور میده باید دانلود کنید ، یا برید توی برنامه ی Run و بنویسید regedit و توی این قسمت برید :
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Sims\The Sims 3
و فایل SKU رو باز کنید به جای عدد 7 عدد 2 رو تایپ کنید و از برنامه خارج بشید
این لینک ها رو هم نگاه کنید :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه مشکل حل نشد باید دانلود بشه

ببخشید من این لینک دومیه که داده بودید رفتم و دانلود کردم توش فقط یه فایل 15 کیلوبایتی بود!
بله اون فایل تورنت هست ، باید با برنامه ی Bittorent بازش کنید تا شروع کنه به دانلود فایل 700 مگابایتی

Zende
11-12-2009, 11:01
آقا دعوا نکنید
یه ذره کار کوچیک انجام بدید حله
خودم از این راه رفتم الآن هم کلی سفر باهاش رفتم:دی
3 نفر دیگه هم همینطور
نقل قول آمیتا
برای نصب بازی فقط کافیه ورژن سیمزتون 1.0.631.00002 باشه بقیه رو خود پک اپدیت می کنه.
اگه هنوز نتونستی نصب کنی این کارا رو بکن:
1-فایل زیر رو دانلود کن:
کد:
کد:
بعد که پج فیکس رو نصب کردی خود پوشه bin رو بریز تو پوشه Bin سیمز اصلی(خود پوشه Bin یه پوشه bin دیگه هم داره!)
4-حالا دیگه باید پک نصب بشه.اول نصب اون سوالی که ازت می پرسه رو YES بزن خودش آپدیتش می کنه.

َalireza
11-12-2009, 11:04
فقط یه چیزی بگم گفتم شاید ربطی داشته باشه
من این سیمز جدید رو رفتم از سی دی فروشی خریدم از پی سی ورلد نگرفتم
اینو گفتم چون فکر کنم ممکنه فرقی با هم داشته باشند:D

simslove
11-12-2009, 11:06
ميشه چند تا لباس براي خانوم ها بزاريد؟:20:
البته فقط 1 يا 2 تا نباشه اگه پك باشه چه بهتر!:11:

wolfman_741
11-12-2009, 11:10
وقتی به یک نفر حلقه دادم برای این باهاش ازدواج کنم باید چی کار کنم؟
چطوری مراسم بگیرم؟ :دی
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19:

Zende
11-12-2009, 11:14
اگه marring رو زدی که خوب هیچی نامزد کردی که باید اول بزنی
ولی اگه
have private wedding رو زدی که دیگه نمیشه کاریش کرد ازدواج کرده
چون 2 بار حقله میده
ولی اگه دومیرو نزدی
میری رو قسمت تلفن اگه میخوای بیرون بگیری میزنی
Throw party at
میزنی مکانو انتخاب میکنی پولشو میدی میری اونجا بعد wedding رو میزنی چون دیگه پارتی هست
مهمون هم دعوت کنیاا
اگه میخوای تو خونت بگیری
throw party رو میزنی میزنی wedding party انتخاب میکنی میگی مردم با چه لباسی بیان ساعتشو تعیین میکنی مهمونارو دعوت میکنی
مردم میان
wedding رو میزنی
مردم دست میزنن:دی
تبریک میگم! شما یک زوج خوشبخت رو به هم رسوندید:خخخ

kinder
11-12-2009, 12:08
باید اول یک فایل آپدیت رو امتحان کنید ، اگر ارور میده باید دانلود کنید ، یا برید توی برنامه ی Run و بنویسید regedit و توی این قسمت برید :
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Sims\The Sims 3
و فایل SKU رو باز کنید به جای عدد 7 عدد 2 رو تایپ کنید و از برنامه خارج بشید
این لینک ها رو هم نگاه کنید :

اگه مشکل حل نشد باید دانلود بشه

بله اون فایل تورنت هست ، باید با برنامه ی Bittorent بازش کنید تا شروع کنه به دانلود فایل 700 مگابایتی
تمام اون کارها رو اول کردم هیچ کدوم جواب نداد

رضا جنگنده
11-12-2009, 12:54
آقا دعوا نکنید
3 نفر دیگه هم همینطور
نقل قول آمیتا
1-فایل زیر رو دانلود کن:
کد:
کد:
اولین فایل با چه برنامه ای باز می شه؟

َalireza
11-12-2009, 13:38
آقا دعوا نکنید
3 نفر دیگه هم همینطور
نقل قول آمیتا
1-فایل زیر رو دانلود کن:
کد:
کد:
من همه کارو کردم
فقط دو تا مشکل هست:
یک :
وقتی از تو دی وی دی میخوام نصب بازی رو کپی کن رو هارد اخراش از نصب میاد بیرون(شاید تو ویندوز اکس پی درست شد امتحان میکنم نتیجشو میگم)
دو:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE
این ادرس رو رفتم ولی بقیش نیستش:دی

kinder
11-12-2009, 13:57
من همه کارو کردم
فقط دو تا مشکل هست:
یک :
وقتی از تو دی وی دی میخوام نصب بازی رو کپی کن رو هارد اخراش از نصب میاد بیرون(شاید تو ویندوز اکس پی درست شد امتحان میکنم نتیجشو میگم)
دو:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE
این ادرس رو رفتم ولی بقیش نیستش:دی
1-منظورتون نصب کردن بازی هست یا میخواین setup بازی رو رو هارد بریزین؟
2-اگر ویستا یا سون داری تو این قسمت یه پوشه به اسم wow64nod داره که اون رو باز میکنی و اون تو پوشه sims رو پیدا میکنی و بعدش sims3

اولین فایل با چه برنامه ای باز می شه؟
با winrar دیگه:10:

َalireza
11-12-2009, 14:45
1-منظورتون نصب کردن بازی هست یا میخواین setup بازی رو رو هارد بریزین؟
2-اگر ویستا یا سون داری تو این قسمت یه پوشه به اسم wow64nod داره که اون رو باز میکنی و اون تو پوشه sims رو پیدا میکنی و بعدش sims3
برای نصب کردن بازی باید روی هارد بریزم
الان داره درست میشه هنوز که بیرون نیومده داره ریخته میشه رو هارد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپیداش کردم حالا باید چیکار کنم؟

radar khoob
11-12-2009, 15:29
واسه من وقتی داره موقع updateنصب sims3 world adventures cancelمیشه من باید کدام از این 3 نوع رو داشته باشم یعنی worldwide,US,digital dowloadتا update کنه؟

kinder
11-12-2009, 15:34
پیداش کردم حالا باید چیکار کنم؟
باید روی پوشه sims 3 کلیک کنی بعد رو sku کلیک راست کنی و modify رو بزنی و 7 رو به 2 تغییر بدی

Zende
11-12-2009, 15:36
اهم..
من اون فایل رو توی پوشه ی پک میریزم باید توی خود سیمز 3 بریزم؟
بعد اونوقت دیگه سیوش مشکلی نداره کرکش هم مشکل نمیگیره؟
آخه با خود سیمز 3 آپدیت کردم اما کرک میخواست
ویرایش:
...کرک میخواد....
No game disc found!please insert The Sims 3 World Adventures game disc before proceeding

َalireza
11-12-2009, 16:00
باید روی پوشه sims 3 کلیک کنی بعد رو sku کلیک راست کنی و modify رو بزنی و 7 رو به 2 تغییر بدی
عدد 7 وجود نداره:19::19::19:

Zende
11-12-2009, 16:03
این چیه دیگه؟!:خخخ
آدرسو درست رفتی؟
حالا به جا کلیک راست 2 بار کلیک چپ بزن
اصلا sku داری؟:دی
ویرایش:
ببین
این تشریحی مگی خانوم گفتن
برای ویندوز ویستا
پستی که عکس گذاشتن
تقریبا وسط صفحه

َalireza
11-12-2009, 16:30
این چیه دیگه؟!:خخخ
آدرسو درست رفتی؟
حالا به جا کلیک راست 2 بار کلیک چپ بزن
اصلا sku داری؟:دی
ویرایش:
ببین
این تشریحی مگی خانوم گفتن
برای ویندوز ویستا
پستی که عکس گذاشتن
تقریبا وسط صفحه
:41::41::41::41::41:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دوستمون که مثل من این مشکلو داشت به جواب نرسید مثل اینکه الکی رفتم این world adventures رو گرفتم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادرسو غلط رفته بودم اما ادرس درست رو پیدا نمیکنم

Zende
11-12-2009, 16:45
O.o
این دیگه نوبرشه!
پس مشکل از سیمز 3 هست

َalireza
11-12-2009, 16:46
کسی نمیتونه کمکم کنه؟؟؟

شـیـفــو
11-12-2009, 17:45
من يه تخت خواب خريدم هركي روش ميخوابه ديوونه ميشه ، يعني منگل ميشه و هي باخودش حرف ميزنه ، كسي هم تو اتاق نيست ها ولي همش باخودش شروع به حرف زدن ميكنه .

Zende
11-12-2009, 17:48
هرکی؟
یا فقط یکی...یا دو تا
اون مربوط به خصوصیات سیم هست که یا وقتی داشتی میساختی یا ساخته شده بوده دیوونگی رو زدن که با خودش حرف بزنه

Maggy_P
11-12-2009, 18:26
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپیداش کردم حالا باید چیکار کنم؟
شما راه رو اشتباه رفتید
باید پوشه ی sims پیدا کنید نه electronic art !

تمام اون کارها رو اول کردم هیچ کدوم جواب نداد
پس باید فایل 700 مگابایتی دانلود بشه

َalireza
11-12-2009, 18:51
شما راه رو اشتباه رفتید
باید پوشه ی sims پیدا کنید نه electronic art !

من پوشه sims ندارم:41::41:

radar khoob
11-12-2009, 20:05
بابا منskuرا ندارم

kinder
11-12-2009, 20:39
اینم یک سیو ( حجماشون زیاده نمیشه زیاد آپ کرد)
حالا این سیو ها رو کجا بریزم؟

kinder
11-12-2009, 20:42
یک مشکل پیش اومد من sims رو به نسخه 1.7.9 آپدیت کردم و وارد بازی شدم و از من خواست cd رو تو دستگاه بذارم من اومدم بیرون و دوباره کرک کردم حالا دیگه تو بازی نمیره؟:19::41:

شـیـفــو
11-12-2009, 22:08
ميشـه سگ خريـد ؟

amita
11-12-2009, 22:24
ميشـه سگ خريـد ؟

نه!هنوز از سگ وگـــربه خبری نیست.ایشالا که پک حیوانات خونگیشم سریع میاد:5:

aroosak_kooki
12-12-2009, 13:12
سلام

خوب این همه صفحه رو خوندیم و هر کی یه روشی رو برای حل مشکل ریختن پک جدید سیمز گفت ...آخرشم من که نفهمیدم چی شد !!!

خوب این فایل 700 تایی به چه دردی میخوره ... یعنی هر کی پک بازی رو بخره باز هم باید این 700 تا رو دانلود کنه !!! یکم غیر عادیه ... اینطوری که dial up ها هیچ وقت نمیتونن بازی کنن !!!

kinder
12-12-2009, 13:18
رفتم یک کرک از تو اینترنت دانلود کردم واسه پچ 1.7.9 وارد بازی شد ولی بازم از من cd میخواد نمیتونم بازی کنم کمک:19:

Zende
12-12-2009, 14:31
کرک شاید نریختی...
اگرم که خود سیمز 3 رو اینطوری کردی خودشم کرک میخواد
عروسک جون شما راهی رو که من صفحه قبل گفتم برو اوکیه

َalireza
12-12-2009, 15:02
کرک شاید نریختی...
اگرم که خود سیمز 3 رو اینطوری کردی خودشم کرک میخواد
عروسک جون شما راهی رو که من صفحه قبل گفتم برو اوکیه
ببخشید یعنی هیچکس نمیدونه من باید چجوری اون پوشه رو بیارم؟:41::41::41:

kinder
12-12-2009, 15:14
ببخشید یعنی هیچکس نمیدونه من باید چجوری اون پوشه رو بیارم؟:41::41::41:
شما یک عکس از HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE بذار تا بگم

َalireza
12-12-2009, 15:35

radar khoob
12-12-2009, 15:45
/Sims3_2.2.8.002001_from_2.0.86.002001.exe

sims3 EP1 updates

sims3updates

kinder
12-12-2009, 17:37
پایین این قسمتی که گذاشتی پوشه sims نداره؟

َalireza
12-12-2009, 17:43
پایین این قسمتی که گذاشتی پوشه sims نداره؟
نه تو قسمت S ها فقط یدونه sonic هست و یدونه فولدر دیگه که مطمئن باش سیمز نیست:31:

shaaheen
12-12-2009, 17:45
سلام مگي جان تا اينجايي يه سوال ازت بپرسم...
چرا اينقدر سرعت سيمز من پايين اومده.قبلا مثلا لودينگم سي ثانيه طول ميكشيد الات نزديك 25 دقيقه.پاكش كردم دوباره نصبش كردم كلي هاردمو پاك كردم برنامه هاي اضافيمو پاك كردم هيچ فرقي نكرد كه نكرد.مشكلش از كجا ميتونه باشه؟:41:

2510
12-12-2009, 18:05
من کارهای زیرو انجام دادم ولی فقط ورژن تبدیل شد به 1.0.631.00002 دیگه بیشتر از این نمیشه ارور میده خواهش میکنم کمکم کنید
1-فایل زیر رو دانلود کن:
کد:

کد:

CATALONIA
12-12-2009, 19:21

این نقد از سایت گیمرزلند است

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا اجازه از مدیر انجمن این نقد رو میزارم تا دوستان استفاده کنند
نوشته شده توسط علی حنیفی :

از دهه 60 که ساخت انواع بازی‌های کامپیوتری شروع شد، بسیاری از سبک‌ها بوجود آمدند اما همه آن‌ها رشد نداشتند و بعضی از سبک‌ها مانند FPS یا RPG رشد بسیار زیادی داشتند و بازی‌های مختلفی برای آن‌ها آمد اما بقیه سبک‌ها مانند شبيه سازی خالی از بازی ماندند و به غیر از یک سری بازی، هیچ بازی دیگری برای آن‌ها نیامد. البته این مباحث بیشتر مربوط به خود شرکت‌های بازیسازی می‌شود چون سبک‌هایی را پایه گذاری می‌کردند که آینده روشنی نداشت. ولی برعکس این مسئله هم صادق است و بعضی از شرکت‌های بازیسازی با گام‌های بسیار بلندپروازانه توانسته‌اند که تنها با یک بازی سبک را زنده نگاه دارند. نمونه بارز این مسئله سری بسیار پرطرفدار سيمز(The Sims) است که نسخه اول آن در سال 2000 منتشر شد. شرکت Maxis بازهم به همگان این مسئله را اثبات کرد که نه تنها هیچ رقیبی در زمینه این نوع بازی را ندارد، بلکه همیشه شعار آقای Wright را زنده نگاه خواهد داشت. در اینجا نگاهی به آخرین شاهکار شرکت Maxis یعنی بازی سيمز 3 خواهیم داشت.

بازی سیمز از ابتدا بر پایه گیم پلی بنا شده است و تقریبا تمام حوادث با توجه به اعمال بازیباز روی می‌دهد. از نسخه اول بازی بر این نکته تاکید شده است که با توجه به شبیه ساز بودن آن، همه چیز به دست بازیباز شکل بگیرد و به همین دلیل است که در تمام نسخه‌ها بازیباز قادر به ساختن صورت، ظاهر، بدن، اخلاق و خلاصه تمام اجزای بازی است و در ادامه بازیباز به ساختن آینده و زندگی آن شخص می‌پردازد. هسته اصلی بازی سیمز بر همین نکته بنا شده است و در نسخه دوم سیمز این عامل، جهشی شگرف داشت. در نسخه سوم هم نه تنها هسته اصلی حفظ شده است، بلکه بسیار هم پیشرفت کرده است. البته این پیشرفت با ایجاد محدودیت‌هایی بوجود آمده است که در کل بازیباز را راضی نگاه می‌دارد. اولین چیزی که در بازی جدید جلب توجه می‌کند، یک راهنمای سمج برای تشریح بازی است که اتفاقا باید حضور داشته باشد وگرنه بازیباز از بسیاری از جنبه‌های جدید بازی آگاه نخواهد شد. بازی در شهری به نام Riverview آغاز می‌شود. شهری بزرگ که دارای بیش از 20 خانوار و بیش از 10 موقعیت شغلی است. همانند بازی‌های قبل شما برای بازی کردن 2 راه را در پیش رو دارید: 1- بازی کردن با خانواده‌های ساخته شده قبلی 2- ساخت خانواده جدید. معمولا بیشتر بازیبازان تمایل به انتخاب گزینه دوم دارند و یکی از لذت‌های بازی سیمز ساختن یک شخصیت در دنیای مجازی است. سری سیمز همیشه در طراحی کاراکترها دقت بسیار زیادی داشته است و این دقت در نسخه سوم هم وجود دارد. ساختن یک شخصیت 5 مرحله کلی دارد: 1-اطلاعات اصلی مثل اسم، جنسیت، میزان چاقی، سن و ... 2- مو، ابرو و ریش 3-طراحی دقیق صورت و اجزای آن 4-طراحی لباس‌ها 5-انتخاب نوع شخصیت و هدف‌ها.

اطلاعات کلی بازی در تمام بازی‌های سری سیمز وجود داشته است اما یک نکته جالب در سیمز 3 جلب توجه می‌کند که تعیین میزان چاقی افراد است. این بار میزان چاقی بسیار واقع گرایانه‌تر شده و مانند سیمز 2 غیر طبیعی نیست و اگر درجه چاقی را تا آخر زیاد کنید، کاراکتر بسیار بزرگ و چاق می‌شود و این چاقی بر تمام اندام بدن او از جمله صورتش اثر می‌گذارد که این مسئله در نسخه قبل وجود نداشت. برای طراحی مو یک بخش جداگانه در نظر گرفته شده است. چرا که مو تاثیر زیادی بر قیافه کاراکترها دارد. نکات جالب این بخش تعداد زیاد موهای کلاه دار و تعداد کم موهای بدون کلاه است! این ممکن است کمی بازیباز را ناراحت کند که چرا اینقدر تنوع موهای بدون کلاه کم است اما رنگ آمیزی مو این نکته را برطرف می‌کند. اصولا در پایین تمام منوهای کاراکتر سازی یک پالت رنگ و قلم‌مو وجود دارد که با فشردن آن به یک بخش مجزا منتقل می‌شوید و می‌توانید در آن به رنگ آمیزی بپردازید. برای رنگ آمیزی موها تقریبا بیش از 20 رنگ مختلف را در اختیار خواهید داشت بعلاوه این که بخش‌های مختلف مو را می‌توانید رنگ کنید. رنگ موها به چند بخش دسته بندی می‌شود که بدنه اصلی رنگ کلی مو است. سپس دسته‌های دیگر شامل رنگ ته موها، رنگ زیر و رنگ هاله گونه موها. مثلا وقتی شما رنگ اصلی را مشکی انتخاب کنید و رنگ ته موها را زرد طلایی انتخاب کنید به نظر خواهد رسید که موها مش شده است و به همین ترتیب می‌توانید موهای بسیار زیبایی خلق کنید. بخش انتخاب ابرو کمی دشوار است چرا که معمولا ابروها به دلخواه شما در نمی‌آیند و مجبورید کمی تنظیمات صورت را دستکاری کنید تا به قیافه دلخواه برسید. بخش ریش و سبیل هم نسبت به بازی قبلی بهتر شده است و رنگ آمیزی آن حس خوبی را به شما منتقل می کند.

در سیمز 3 طراحی صورت به دقیق‌ترین شکل ممکن طراحی شده است و شما می‌توانید هر جزء کوچکی از صورت کاراکتر را تنظیم کنید و به دلخواه، آن را تغییر دهید. البته تعدادی صورت و اجزای آماده و از قبل ساخته شده وجود دارند. همچنین بخش طراحی صورت در سیمز 3 نسبت به نسخه دوم واقع گرایانه‌تر شده است و در سیمز 2 معمولا قیافه‌ها در کل خوب درمی‌آمد مگر این که بینی کاراکتر مشکل داشت اما در سیمز 3 شما باید بیشتر از 30 دقیقه وقت صرف کنید تا به قیافه دلخواه خود برسید و این به بازی جذابیت و لذت می‌بخشد. بخش طراحی لباس را می‌توان بهترین بخش در طراحی‌ها دانست چرا که شما انتخاب‌های بسیار زیادی دارید. در نسخه قبل مدل‌های لباس‌ها فراوان بود اما عدم تغییر رنگ برای بازیباز جالب نبود و بازیباز نمی‌توانست به طور دقیق لباس مد نظرش را انتخاب کند. اما در سیمز 3 قابلیت رنگ آمیزی که در موها وجود داشت به صورت بسیار گسترده‌تر در رنگ آمیزی لباس وجود دارد. علاوه بر این که لباس‌ها از تنوع بسیار خوبی برخوردارند و رنگ‌های مختلفی را دارند شما می‌توانید رنگ لباس‌ها را به دلخواه تغییر دهید. البته هر لباس بیش از 4 نوع رنگ را نمی‌پذیرد و به معنی دقیق‌تر هر لباس چهار قسمت کلی دارد که هر کدام رنگ‌های مختلفی می‌پذیرند و البته بعضی هم از چهار قسمت کمتر هستند. برای تنوع بهتر شما می‌توانید برای هر بخش از لباس یک نوع بافت یا Texture هم انتخاب کنید. مثلا بافت چرم را انتخاب کنید و با توجه به رنگ چرم لباس را زیباتر کنید یا مثلا بافت پارچه گل گلی را انتخاب کنید که با رنگ‌های مختلف بتوانید آن را تزیین کنید. در کل بخش انتخاب لباس بسیار لذت بخش و مفرح است و شما را بسیار سرگرم می‌کند. سیستم جدیدی که در سیمز 3 ابداع شده است، نحوه شکل گیری شخصیت مورد نظر است. در بازی‌های قبل شخصیت فرد با یک سری درجه بین دو چیز متضاد انتخاب می‌شد. مثلا اگر درجه بین کثیف و تمیز بودن، به تمیز نزدیک‌تر بود، فرد حساس و تمیز می‌شد اما در سیمز 3 دیگر این‌ها وجود ندارد و به جای آن انتخاب علایق فرد وجود دارد. شما برای انتخاب علایق فرد به منویی منتقل خواهید شد که 5 انتخاب دارد. شما می‌توانید از بین بیش از 30 نوع علاقه، آن‌هایی را که مد نظرتان است انتخاب کنید. این علایق به 4 دسته کلی تقسیم می‌شوند: 1-علایق ورزشی 2-علایق ذهنی و عملی 3-علایق رابطه‌ای 4-علایق متفرقه. علایق ورزشی کاراکتر شما را به ورزش سوق می‌دهند. مثلا یکی از علایق این است که همیشه بدنشان در حالت عادی و خوب باشد یا مثلا علاقه به دویدن دارند و کارهای ورزشی حتما باید در زندگی روزانه آن‌ها حضور داشته باشد. علایق ذهنی و عملی تنوع زیادی دارند و از جمله آن‌ها می‌توان به هشیار بودن، علاقه به بازی شطرنج، ساخت وسایل مختلف و ... اشاره کرد.

علایق رابطه‌ای معمولا بیشتر شخصیت فرد را شکل می‌دهند و در دنیای سیمز 3 رابطه با همسایه‌ها و دوستان ضروری است و شما حداقل به یک یا دو گزینه از این دسته نیازمند هستید. از جمله علایق رابطه‌ای می توان به سریع دوست شدن، ارتباط خوب داشتن، خوش رو و خوش مشرب بودن و ... اشاره کرد. علایق متفرقه هم برای کارهای دیگر انجام می‌شوند و از جمله آن‌ها می‌توان از فراموش کار بودن، Computer Whiz بودن(علاقه زیاد به ور رفتن با کامپیوتر)، ماهیگیری کردن و علایق دیگر یاد کرد. انتخاب 5 گزینه از دسته‌های یاد شده به شما 5 هدف اصلی ارائه می‌دهد که با توجه به علایقتان تعیین شده است. مثلا اگر گزینه‌های دسته ورزشی شما بیشتر باشد، یکی از گزینه‌های هدف اصلی و هدف زندگی شما مشغول شدن در حرفه ورزش و رسیدن به بالاترین مقام و شغل می‌شود. یا مثلا اگر علایق ذهنی و عملی شما زیاد باشد، یکی از گزینه‌ها مشغول شدن در صنعت و اختراع روبات خواهد بود. به همین شکل برای کارهای علایق مختلف، هدف‌های متفاوت وجود خواهد داشت. علاوه بر این یک منوی دیگر هم وجود دارد که شما در آن می‌توانید غذای مورد علاقه، کار مورد علاقه و رنگ مورد علاقه فرد را انتخاب کنید.

با اتمام در ساخت کاراکتر، شما به یک قاب عکس منتقل خواهید شد که میزان افراد را در آن نشان می‌دهد و پس از تایید و انداختن عکس، به فضای شهر بازخواهید گشت. حالا شما باید مانند نسخه‌های قبلی یک خانه را برای زندگی انتخاب کنید. نکته بسیار خوبی که در این نسخه وجود دارد این است که شما می‌توانید خانه را با تمام وسایل و مبلمان به قیمت پایین‌تری بخرید. مثلا اگر شما یک خانه خالی را بخرید و وسایل را خودتان بچینید؛ در صورت انتخاب وسایل ضروری حداقل چیزی معادل 5000 دلار(واحد پول دلار است) باید خرج کنید. اما به هنگام خرید خانه می‌توانید همین وسایل را با 2000 دلار علاوه بر پول خانه خریداری کنید که خیلی به صرفه‌تر است و حداقل کمی پول برای گذران زندگی باقی می‌ماند. علاوه بر این‌ها شما می‌توانید خانه ایده آل خود را در زمین‌های اطراف شهر بسازید. اما بهتر است برای اولین بار این کار را انجام ندهید چرا که کاراکترهای ساخته شده به دست شما بیشتر از 16000 دلار پول نخواهند داشت و شما نمی‌توانید خانه مورد نظر خود را خریداری کنید. پس بهتر است که یک خانه از پیش ساخته شده را انتخاب کنید و زندگی را شروع کنید. البته بازهم طراحی خانه و وسایل آن بسیار لذت بخش کار شده است و منوهای جدید طراحی، این لذت را دو چندان می‌کند. اگر به یاد داشته باشید بازی دوم از منوهایی پیروی می‌کرد که بر اساس نوع وسایل تنظیم شده بود. مثلا وسایل گازی در یک جا قرار داشت و وسایل برقی آشپزخانه مثل مایکروویو در جای دیگر. در سيمز 3 این مشکل حل شده است و برای سهولت در کار بازیباز، وسایل بصورت اتاق دسته بندی شده است. مثلا شما می‌توانید تمام وسایل مورد نیاز یک دستشویی یا آشپزخانه را از بخش خودش پیدا کنید. مثلا وقتی می‌خواهید یک گاز برای آشپزخانه خود بخرید؛ باید به بخش آشپرخانه مراجعه کنید و گاز را انتخاب کنید که این امر کار خرید را بسیار راحت‌تر کرده است. همچنین برای بقیه اتاق‌ها مثل اتاق خواب، اتاق کار، پذیرایی، نشیمن و جاهای مختلف یک خانه. علاوه بر این، وسایل خانگی تنوع بهتری پیدا کرده‌اند. مخصوصا وسایل اتاق پذیرایی که بسیار زیبا و چشمگیر طراحی شده‌اند. یک بخش جدید هم به بازی اضافه شده است که شما می‌توانید وسایل بازی بیرون از خانه، مثلا توپ فوتبال آمریکایی و تاب و وسایل دیگر را خریداری کنید و هم این که برای خود یک گاراژ بسازید.
قابلیت بسیار خوب و جدیدی که به سیمز 3 اضافه شده است قابلیت خرید اتومبیل و وسیله نقلیه است که می‌توانید از دوچرخه تا یک ماشین دو در لوکس را خریداری کنید. در مورد طراحی ساختمان خانه هم به همین ترتیب منوها بر اساس خانه مرتب شده‌اند و یک خانه نیمه بریده شده به شما نشان داده خواهد شد که تمام اجزای آن مشخص است؛ از سقف گرفته تا رنگ در و دیوار و شومینه در این ساختمان نیمه برش خورده حضور دارند و شما می‌توانید هر یک از آن‌ها را مورد استفاده قرار دهید. یکی از مزیت‌های این نوع طراحی این است که شما اجزای یک اتاق را به صورت کامل انتخاب می‌کنید و دچار فراموشی نمی‌شوید. اگر به یاد داشته باشید سیمز 2 که بر اساس نوع وسیله مرتب شده بود یک بدی داشت و آن هم این بود که به سبب پراکندگی باعث فراموش کار شدن بازیباز در طراحی خانه می‌شد. با رفتن به خانه جدید و شروع بازی، بازهم راهنمای سمج به دنبال شما خواهد آمد و نکات جدید بازی را گوشزد خواهد کرد. اولین نکته بسیار خوبی که به چشم می‌آید، قابل دسترس بودن کل شهر و خانه‌های همسایه‌ها است. در نسخه دوم از بازی سیمز، به هنگام کنترل شخصیت، شما احاطه‌ای بر محیط و شهر و خانه‌های همسایه‌ها نداشتید اما در سیمز 3 شما به خانه همسایه‌ها و کل شهر دسترسی دارید و اگر یک ماشین داشته باشید می‌توانید شهر را بچرخید.

در گوشه سمت چپ صفحه دو دکمه برای این امر وجود دارد. دکمه اول که تصویر یک ساختمان را با خود دارد، نمای کلی شهر را نشان می‌دهد و با فشردن آن دوربین سریعا به بالای شهر می‌آید و مکان‌ها و خانه‌های شهر را مشخص می‌کند. دکمه دوم که تصویر یک کاراکتر را با خود دارد دوربین را در هر جا که باشد به روی شخصیت می‌آورد تا شما در پیدا کردن شخصیت خود اذیت نشوید. این نشان دهنده این است که در بازی سیمز 3 شما تا حد بسیار زیادی به دیگران و همسایه‌هایتان نیاز دارید. یکی از پایه‌های جدید بازی سیمز در نسخه سوم ارتباط با دیگران است و این بار بیشتر از تمام اوقات شما نیاز به هم نوعان خودتان خواهید داشت. مانند گذشته کاراکتر شما 6 نیاز کلی دارد : 1-غذا 2-دستشویی 3-انرژی 4-حمام و پاکیزگی 5-سرگرمی 6-حرف زدن و ارتباط برقرار کردن. گزینه‌های Comfort و Environment که در نسخه دوم وجود داشتند در این بازی حضور ندارند و تا حدودی کار را آسان‌تر می‌کنند. در عوض یک سیستم جدید و جالب در بازی وجود دارد که درباره حالت‌های روزمره فرد است و اثر خوب یا بد بر روی او دارد. مثلا اگر فرد کاملا بخوابد و خستگی از بدنش رفع بشود گزینه Well Rested در بخش کارهای روزانه با اثر مثبت و سبز نمایان می‌شود. یا مثلا بازی کردن با کامپیوتر و سرگرم شدن زیاد گزینه Having A Blast را با اثر مثبت نشان می‌دهد. البته برعکس این اعمال هم وجود دارد و مثلا قرار گرفتن در یک اتاق تاریک گزینه It’s Dark را با اثر منفی و قرمز به دنبال دارد. تمام کارهای روزمره به یک درجه منتهی می‌شود که میزان خوب بودن احوال کاراکتر را نشان می‌دهد که اگر این درجه از یک حدی کمتر باشد شخصیت شما دچار مشکلات مختلف می‌شود. از قابلیت‌های جدید سیمز 3 بازهم می‌توان سیستم جدید Inventory را معرفی کرد که البته یک گوشی تلفن همراه هم دارد. این سیستم به شما این قابلیت را می‌دهد که وسایل مختلف از جمله کتاب یا تکالیف مدرسه یا اسباب بازی و وسایل دیگر را در Inventory خود نگه دارید و هر موقع که آن را نخواستید، بفروشید. موبایل هم یک وسیله جدید در سری سیمز است که در این نسخه گنجانده شده است و کارها را راحت‌تر کرده است. از دیگر امکانات می‌توان به سیستم جدید Life Happiness اشاره کرد که با نسخه قبلی تفاوت خوبی دارد و شما با عمل کردن به آرزوهای شخصیت یک سری امتیاز می‌گیرید که با رسیدن به حد خاصی قادر به گرفتن یک علاقه جدید هستید. بقیه اعمال کاراکتر نسبت به بازی دوم تغییرات کلی نداشته است و فقط تغییراتی جزئی را به همراه دارد.

اما یک مورد بسیار جالب که در مورد اعمال کاراکتر بوجود آمده است، رابطه میان علایق و اعمال است. به اینصورت که وقتی شما علایق خاصی دارید، کارهای شما هم حول آن علایق شکل می‌گیرد. مثلا اگر Computer Whiz را انتخاب کرده باشید، در مواقع بیکاری شخصیتتان سریعا به یاد کامپیوتر و ور رفتن با آن می‌افتد و این علاقه قابلیت‌های بیشتری نسبت به فرد عادی را برای شما فراهم می‌آورد. مثلا همین علاقه Computer Whiz به شما گزینه‌های ---- و OverClock را در مورد کار با کامپیوتر ارائه می‌دهد که شخصیت‌های عادی دارای چنین قابلیتی نیستند. از بحث قابلیت‌های فردی که بگذریم به قابلیت های جمعی و برقراری ارتباط با دیگران می‌رسیم. علاوه بر گزینه‌های قبلی که در نسخه دوم حضور داشت، اینبار گزینه Special هم در حرف زدن با دیگران وجود دارد که باز هم مربوط به علایق فرد می‌شود که می‌تواند از امکانات علایق خود استفاده کند. در برخورد با هرکس و بعد از سلام کردن، تصویر فرد و یک درجه در گوشه بالای سمت چپ صفحه نمایان می‌شود که نشان دهنده میزان آشنایی و علاقه فرد به شما و خصوصیات اخلاقی او است. اگر این درجه رو به سبز باشد، شما با فرد، خوب هستید و او هم با شما خوب است.

اما اگر درجه قرمز باشد، نشان دهنده این است که شما با فرد اختلاف دارید و از یکدیگر خوشتان نمی‌آید. در گزینه‌های صحبت یک گزینه به نام Get to Know بوجود آمده است که در صورت انجام شدن کامل به شما خصوصیات فرد مورد نظر را نمایان می‌کند(در ابتدا شما نمی‌توانید خصوصیات فرد را ببینید). در دنیای سیمز 3 داشتن دوست و همسایه خوب و صمیمی یک ضرورت به حساب می‌آید و یک مشکل بسیار بزرگ که در مقابل شما وجود دارد این است که دوست پیدا کردن وقت زیادی می‌خواهد! در این بازی پیدا کردن دوست مستلزم صرف وقت زیاد و همچنین صحبت کردن زیاد است و اگر شما احیانا قصد ازدواج داشته باشید، باید از همان دوران اول جوانی به دنبال یک نفر بگردید و سعی کنید هرچه زودتر با او ازدواج کنید وگرنه عمر جوانی بسیار زود سپری می‌شود(تقریبا 11 روز) و بعد از یک دوره 20 روزه پیر خواهید شد. پس از ازدواج هم باید به فاصله 2 تا 3 روز به فکر بچه دار شدن باشید؛ چون فشار کار و همچنین بزرگ کردن بچه بسیار سخت و وقت گیر است و اگر پیر باشید، مشکلات دوبرابر خواهد شد. پس تا آن جا که می‌توانید سرعت را به کار ببندید تا عقب نمانید. مسئله دیگر که در سیمز خودنمایی می‌کند، گشت و گذار در شهر است که می‌توانید به وسیله اتومبیل خود یا تاکسی شهر را بگردید. اولین مشکل عجیب که در مورد این مسئله به چشم می‌آید، رد شدن اتومبیل‌ها از درون یکدیگر است! مثلا وقتی تاکسی نگه داشته است که شما سوار شوید، ناگهان یک ماشین از پشت با سرعت تمام می‌آید و از داخل تاکسی رد می‌شود و می‌رود که زننده است.

یکی دیگر از مسائل مهم بازی، شغل و مهارت‌های فرد است. شغل‌ها در بازی سیمز 3 از تنوع بهتری برخوردار شده‌اند و درجات آن‌ها را برخلاف نسخه دوم بسیار سریع‌تر می‌توان پیمود و هر درجه بالاتر پول بیشتری را به همراه خواهد داشت و البته پیشرفت شغلی نیازمند مهارت‌های خاص آن شغل است. خوشبختانه دسته‌های مهارت‌ها از 6 دسته کلی بیشتر شده و بهتر است بگوییم جزئیات آن افزایش داشته است که از جمله این مهارت‌ها می‌توان به Gardening ،Handiness و ... اشاره کرد. اما گیم پلی این بازی به همین‌جا ختم نمی‌شود و بحث در مورد گیم پلی نیازمند 10 یا 20 صفحه مطلب است و از آنجایی که نوشتن این مقدار درباره گیم پلی معقول نیست پیشنهاد می‌شود که بازی را خودتان تجربه کنید تا جنبه‌های مختلف گیم پلی آن را دریابید. در کل گیم پلی بازی بسیار گسترده است و جای بحث بسیار زیادی را دارد و این بازی پیشرفت خوبی را نسبت به نسخه دوم داشته است.

بحث گرافیک بازی سيمز 3 کمی بحث برانگیز است که چرا شرکت سازنده اقدام به طراحی‌های نسل بعد نکرده است و گرافیک بازی را با تغییرات کوچک روانه بازار کرده است. جواب مسلم شرکت سازنده به بازیبازان معترض این است که با توجه به طراحی سیستم قابل دسترس بودن شهر و خانه‌ها این کار ممکن نیست! اگر بازی سیمز 3 را بر روی دستگاه خود بریزید و سنگین بودن بازی بر روی سیستم‌های متوسط را درک کنید، کاملا متوجه می‌شوید که شرکت سازنده چه چیزی را بیان می‌کند و واقعا بازی سیمز 3 بسیار سنگین است و سیستم بسیار خوبی را می‌طلبد تا بازی با تمام جزئيات موجود و بدون افت فریم اجرا شود. البته آنقدر هم که از گرافیک بازی بدگویی شده است؛ گرافیک آن بد نیست و بسیار هم قابل قبول است. مخصوصا طراحی صورت‌ها و شخصیت‌ها و گرافیک خانه و وسایل و همچنین افکت‌های جالب مانند آتش بسیار خوب کار شده‌اند و نقصی در آن‌ها دیده نمی‌شود. البته تعدادی مشکل هم به چشم می‌خورد که در مقابل این همه سرگرم شدن خیلی به چشم نمی‌آیند. موتور گرافیکی بازی از پایه، دوباره ساخته شده است و تقریبا 3 سال بر روی آن کار شده تا بتواند پاسخگوی نیازهای جدید بازی باشد و انصافا هم گرافیک بازی خوب است و طرفداران را راضی نگاه می‌دارد. در کل بخش گرافیک هم جالب کار شده است و تقریبا یک نیم جهش را در دنیای سیمز بوجود آورده است.

صداگذاری بازی سیمز از نسخه دوم بسیار جالب شد و حتی بنظر می‌رسید که سازندگان برای نسخه دوم یک زبان سیمزی درست کرده‌اند که اصوات جالبی از دهان کاراکترها خارج می‌شد. می‌توان زبان دنیای سیمز را مخلوطی از زبان روسی، چینی و فرانسوی نام برد چرا که انواع و اقسام اصوات در آن به کار می‌رفت. البته این زبان مورد استقبال همه قرار نگرفت؛ ولی یک دنیای مجازی بالاخره یک زبان می‌خواهد یا نه؟ البته شرکت سازنده با این اختراع زبان جدید یک حقه را هم سوار کرده است و برای سنگین نشدن بازی اصواتی را بکار برده است که تنوع تقریبا زیادی دارند و بازیباز به سبب این که آن‌ها را نمی‌فهمد، برایش تکراری نمی‌شود و همیشه فکر می‌کند که اصوات تازه تولید می‌شود. همچنین این حقه شرکت سازنده را از صداپیشگان هم بی‌نیاز کرده است. در مورد موسیقی بازی هم باید کلمه عالی را بکار برد. مخصوصا آهنگ منوهای طراحی و ساخت و ساز که بسیار خوب ساخته شده است و بازیباز را درگیر کار می کنند! البته کلکسیون‌های آهنگ رادیوها زیاد جالب نیست ولی قابل تحمل است. درکل بخش صداگذاری هم از قوت زیادی برخوردار است.

سری سیمز، از همان ابتدا جزء بازی‌هایی بوده است که توانسته بسیاری از کارهای ناشدنی و انواع و اقسام نوآوری‌ها را رقم بزند. با توجه به مقاله، ذکر این نکته هم زاید است که سیمز 3 یک عنوان بسیار عالی است! سیمز 3 مانند سری‌های گذشته خود اینبار هم عالی ظاهر شد و توانست تمام توجه‌ها را به خود جلب کند و تجربه این بازی اعتیاد آور به همه توصیه می‌شود. البته باید توجه داشته باشید که این بازی وقتی لذت واقعی خود را آشکار می‌سازد که یک سیستم خوب داشته باشید. در آخر هم باید اعتراف کنیم که این بازی تا چند ماه متوالی و یا بیشتر شما را سرگرم می‌کند و ارزش بسیار بالایی را دارد. البته بسته‌های الحاقی هم در راه هستند و مطمئنا این بازی را بسیار جذاب‌تر خواهند کرد.

aha2012
12-12-2009, 19:42
بچه ها سلام
من تا بحال طرف سیمز نرفتم.هی میبینم بروبچه ها ازش تعریف میکنن
میخواستم ببینم چجور بازی ایه؟یه کم برام بگید.
خوبه؟سبکش چیه؟سر کاریه؟چجوری کاراکترهارو حرکت میدیم؟کلا با موس باید بازی کرد یا با کیبورد هم میشه؟
اصلا موضوعش چیه؟حال میده؟باحاله؟؟مثل gta هست؟خلاصه اینکه ارزش بازی کردنو داره؟

shaaheen
12-12-2009, 19:55
بچه ها سلام
من تا بحال طرف سیمز نرفتم.هی میبینم بروبچه ها ازش تعریف میکنن
میخواستم ببینم چجور بازی ایه؟یه کم برام بگید.
خوبه؟سبکش چیه؟سر کاریه؟چجوری کاراکترهارو حرکت میدیم؟کلا با موس باید بازی کرد یا با کیبورد هم میشه؟
اصلا موضوعش چیه؟حال میده؟باحاله؟؟مثل gta هست؟خلاصه اینکه ارزش بازی کردنو داره؟
بستگي به خودت داره از سبكش خوشت بياد يا نه!در كل ميتونم بگم تا حالا نديدم كسي بازي كنه و خوشش نياد.سبكش اينه كه تو ميتوني خونواده بسازي و تمام اتفاقات روز مره مثل عاشق شدن سركار رفتن ازدواج كردن و حتي دستشويي رفتن و حموم رفتن توي اين بازي هست.براي حركت دادن كاراكترات از موس استفاده ميكني ولي براي حركت جهت دوربين و بعضي موارد جانبي از كيبورد هم استفاده ميشه.

Maggy_P
13-12-2009, 01:03
من پوشه sims ندارم:41::41:
شما چون از بیرون سیدی رو خریدید مشکل دارید
اسم شرکتی که ازش گرفتید چیه؟

بابا منskuرا ندارم
مسیر رو اشتباه میرید
باید حتما باشه

دقت کنید پوشه ی سیمز باید باز بشه نه الکترونیک آرت

حالا این سیو ها رو کجا بریزم؟
\Documents\Electronic Arts\The Sims 3\Saves

سلام

خوب این همه صفحه رو خوندیم و هر کی یه روشی رو برای حل مشکل ریختن پک جدید سیمز گفت ...آخرشم من که نفهمیدم چی شد !!!

خوب این فایل 700 تایی به چه دردی میخوره ... یعنی هر کی پک بازی رو بخره باز هم باید این 700 تا رو دانلود کنه !!! یکم غیر عادیه ... اینطوری که dial up ها هیچ وقت نمیتونن بازی کنن !!!

خب چون ورژنی که توی بازار ما هست ورژن قدیمیه ، باید ورژن جدید رو دانلود کنن
اون فایل 700 مگابایتی تکمیل کننده ی ورژن قدیمی هست ، یعنی فایل های ورژن جدیده که جایگزین ورژن قبل میشه
چون تغییرات زیاد داشته فایلش حجیمه :46:

wolfman_741
13-12-2009, 11:18
موقع نصب world adventures این پیغام برام اومدش:

این برای آپدیت نبودن sims هستش؟
باید اون فایل 700 مگی رو نصب کنم ؟
اگه این طوره لطفا لینکش رو برام بزارین

mr.reza
13-12-2009, 13:13
آقا سیگار ، مشروب ، مواد هم میشه استفاده کرد ؟ :دی

و اینکه آیا تو این بازی خیانت هم داریم ؟ یعنی امکان داره مثلا زن من بره با پرستار بچه بریزه رو هم ؟ :|

radar khoob
13-12-2009, 13:35
مسیر رو اشتباه میرید
باید حتما باشه

دقت کنید پوشه ی سیمز باید باز بشه نه الکترونیک آرت

خوب میشه مسیر درست رو برام بنویسین؟

iMbaQ_SiR
13-12-2009, 13:41
شما فایل رو توی پوشه ی نصب The Sims 3 میریزید یا The Sims 3 World Adventures ؟

+
شما یکی از این برنامه ها رو دانلود کن و اجرا کن اگر فایلی مورد داشته باشه بهتون میگه ، چون نسخه ی سیمز ما کرک شده هست شما باید فایل اورجینال رو جایگزین کنی تا درست بشه :46:

فکر نمیکنم با یک فایل 16 مگابایتی مشکل شما حل بشه ، من خودم برای بالا بردن ورژنم یک فایل 700 مگابایتی دانلود کردم
به این لینک ها مراجعه کنید :

wolfman_741
موقع نصب world adventures این پیغام برام اومدش:

این برای آپدیت نبودن sims هستش؟
باید اون فایل 700 مگی رو نصب کنم ؟
اگه این طوره لطفا لینکش رو برام بزارین

جواب شما.صفحه 308.

amita
13-12-2009, 13:50
مگی جون من با دونفر از بچه های دیگه مشکلمون با فایل 16 مگی حل شد. دیگه احتیاجی به 700 مگ دانلود نیست!

Big-Boss
13-12-2009, 13:52
آقا سیگار ، مشروب ، مواد هم میشه استفاده کرد ؟ :دی

و اینکه آیا تو این بازی خیانت هم داریم ؟ یعنی امکان داره مثلا زن من بره با پرستار بچه بریزه رو هم ؟ :|

رده بندی سنی بازی بر اساس ESRB رده T هست یعنی نوجوان
بس از مواد مخدر و الکل خبری نیست
بجای شراب از نکتار استفاده میشه (مثلا در فرانسه کارگاه نکتار سازی هست :دی )

بله میشه

atap72
13-12-2009, 14:28
چه سیستمی مورد نیازه؟

َalireza
13-12-2009, 15:08
شما چون از بیرون سیدی رو خریدید مشکل دارید
اسم شرکتی که ازش گرفتید چیه؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکاورش دقیقا اینجوریه بالاش هم زده Games for windows
:31::31::31::31:

Maggy_P
14-12-2009, 00:39
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکاورش دقیقا اینجوریه بالاش هم زده Games for windows
:31::31::31::31:
خب اینجور که نمیشه شما باید نام شرکتی که ازش بازی رو گرفتید رو بدونید ، شاید به خاطر همین اسم پوشه تغییر کرده باشه

radar khoob
14-12-2009, 13:13
كي ورژن 1.0.631.00107 from 1.0.615.00107 رو داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟:eh:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

َalireza
14-12-2009, 14:57
خوب از کجا بفهمم؟؟؟

MJ_MoHsEn
14-12-2009, 15:23
سلام
میشه لطفا این فایل 700 مگ که می فرمایید رو لینک کنید. ممنون میشم (من همه را ه های که دوستان فرموده بودند رو رفتم و هنوز هموت ارور کزایی...)

alilosting
14-12-2009, 15:48
آقا Sims رو من خيلي دوست دارم. اونم منو دوست داره خيليييييي

kinder
14-12-2009, 16:59
سلام
میشه لطفا این فایل 700 مگ که می فرمایید رو لینک کنید. ممنون میشم (من همه را ه های که دوستان فرموده بودند رو رفتم و هنوز هموت ارور کزایی...)

MJ_MoHsEn
14-12-2009, 21:30
یعنی باید دونه دونه ورژن رو برم بالا؟ نمیشه اول با فایل 700 مگی به ورژن آلفا تغییر بدم و بعد آپدیت 1.6.6 و بعد 1.7.9 رو نصب کنم؟

kinder
14-12-2009, 22:14
یعنی باید دونه دونه ورژن رو برم بالا؟ نمیشه اول با فایل 700 مگی به ورژن آلفا تغییر بدم و بعد آپدیت 1.6.6 و بعد 1.7.9 رو نصب کنم؟
درسته منم همین کارو کردم ولی میتونی این کارو نکنی اگر ورژن بازیت همون 1.0.631 باشه وقتی EXPANSION رو نصب میکنی خودش آپدیت میکنه

alireza_gaming
14-12-2009, 22:22
سلام
ببخشید که اومدم گزاشتمدون سر کار و رفتم ولی دلیل دارم
من نقل مکان کردم و می خواستم اینترنتم را منتقل کنم که با مشکلات زیادی رو به رو شدم و ..
ولی حالا اینترنتم وصل شده :8:
خوب بریم سر کار اصلی :
چند وقت نبودم اقای امیتا لینک های من را که در رپید شیر اپلود کرده بودم را براتون تو رپید باز گزاشته پس من دیگه تو 4شیر اپ نمیکنم
برای این که نبودم می خوم جبران کنم و این هم یک سوپرایز:
یکی از پچ های وسایل که سایت سیمز 3 پولی گزاشته بگید تا تو 4شیرد اپلود کنم.

MJ_MoHsEn
14-12-2009, 22:23
مرسی، من الان دارم فایل 700 مگی رو دانلود میکنم. پس بعد از دانلود نصبش کنم و بعدش Expansion؟ اگه بشه که خوبه.

frnsh
15-12-2009, 23:12
سلام دوستان
من فکر کنم این سوال رو یه بار پرسیدم، اما هنوزم توش شک دارم.
میشه بهم بگین سیستم من به این بازی میخوره یا نه؟
رم: 2 گیگ
گرافیک: 256 اما Intel هست. توی همین شک دارم چون یه جا شنیدم که این بازی فقط به Nvidia میخوره.
CPU : 1.5 دو هسته ای
Hard : 250 گیگ
ویندوزم هم ویستا هست.

خیلی ممنون میشم کمکم کنید.

Big-Boss
15-12-2009, 23:26
سلام دوستان
من فکر کنم این سوال رو یه بار پرسیدم، اما هنوزم توش شک دارم.
میشه بهم بگین سیستم من به این بازی میخوره یا نه؟
رم: 2 گیگ
گرافیک: 256 اما Intel هست. توی همین شک دارم چون یه جا شنیدم که این بازی فقط به Nvidia میخوره.
CPU : 1.5 دو هسته ای
Hard : 250 گیگ
ویندوزم هم ویستا هست.

خیلی ممنون میشم کمکم کنید.

گرافیکت جای تامل داره کمی
تنها راه هم امتحان کردن هست + ویندوز xp بهتر میتونه جواب بده با این گرافیک

frnsh
15-12-2009, 23:49
گرافیکت جای تامل داره کمی
تنها راه هم امتحان کردن هست + ویندوز xp بهتر میتونه جواب بده با این گرافیک

مرسی اما من نمیتونم ویندوزم رو xp کنم و اونم به خاطر Recovery لبتاپم هست. چندبارم امتحان کردم و نشد.
راهی هست که مطمئن بشم این بازی اجرا میشه؟

Big-Boss
16-12-2009, 00:04
مرسی اما من نمیتونم ویندوزم رو xp کنم و اونم به خاطر Recovery لبتاپم هست. چندبارم امتحان کردم و نشد.
راهی هست که مطمئن بشم این بازی اجرا میشه؟

?Can You Run It

frnsh
16-12-2009, 00:36
توی این سایته که دادین، اسمشو میزنم و بعدم که میگه اجازه بده، اجازه میدم و Block نمیکنمش. اما نمیدونم چرا نمیره. چه کنم ؟

Big-Boss
16-12-2009, 09:59
توی این سایته که دادین، اسمشو میزنم و بعدم که میگه اجازه بده، اجازه میدم و Block نمیکنمش. اما نمیدونم چرا نمیره. چه کنم ؟

UAC ویندوزت شاید فعاله
;sd

Big-Boss
16-12-2009, 10:00

UAC ویندوزت شاید فعاله
کسی فایل read me رو نداره بزاره؟ (من الان دسترسی به سیمز 3 ندارم)

kinder
16-12-2009, 13:43
سلام چه طوری لول ویزا رو بالا ببریم؟

radar khoob
16-12-2009, 13:59
من retail patchرو از site شما گرفتم تا به 82% ميرسه يعني sims3GDF.dll كنسل ميشه.:sad::sad::sad::sad::sad::thumbsdow

file 700 مگي چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Big-Boss
16-12-2009, 14:45

ماموریت ها رو انجام بده
یا از بورد ماموریت در کمپ استفاده کن
یا بعضی اوقات اشخاص تماس میگیرن ماموریت میدن

َalireza
16-12-2009, 15:03
ببخشید یه سوال
یعنی الان تنها راهی که برام میمونه دانلود فایل 700 مگابایتی هست؟

kinder
16-12-2009, 15:09
ببخشید یه سوال
یعنی الان تنها راهی که برام میمونه دانلود فایل 700 مگابایتی هست؟
اگر همه ی راه ها رو رفتید و هیچ کدوم عمل نکرده ,بله

میوه ی زندگی رو از کجای شهر پیدا کنم؟

amita
16-12-2009, 16:15
kinder جان بلاخره مشکلت حل شد؟تونستی نصب کنی بازیرو؟

Zende
16-12-2009, 17:08
علیرضا جون شما مشکلت فرق داشت اصلا تا اونجایی که یادمه
مشکل از سیمزت بود
ولی خوب شاید جهان پیشرفت کرد حالا:دی

رضا جنگنده
16-12-2009, 17:18
سلام
اول دوستانی که مشکلشون حل نشد من ورژن بازی من 1.0.615 بود اما تو کرک پک من که خریدم خورش بازی رو آپدیت کرد.اگه شد پوشه ی کرک رو آپلود می کنم.
راستی وقتی می ریم مسافرت 3 زوز بیشتر نمی شه موند.چه جوری می شه بیشتر توی اون کشور بمونیم؟

kinder
16-12-2009, 17:49
سلام
اول دوستانی که مشکلشون حل نشد من ورژن بازی من 1.0.615 بود اما تو کرک پک من که خریدم خورش بازی رو آپدیت کرد.اگه شد پوشه ی کرک رو آپلود می کنم.
راستی وقتی می ریم مسافرت 3 زوز بیشتر نمی شه موند.چه جوری می شه بیشتر توی اون کشور بمونیم؟

ماموریت ها رو انجام بده
یا از بورد ماموریت در کمپ استفاده کن
یا بعضی اوقات اشخاص تماس میگیرن ماموریت میدن
با بالابردن لول ویزا میتونی بیش تر از 3 روز در مسافرت بمونی

kinder
16-12-2009, 17:50
kinder جان بلاخره مشکلت حل شد؟تونستی نصب کنی بازیرو؟
مشکل حل شد ممنون

MJ_MoHsEn
16-12-2009, 20:30
با فایل 700 مگی و بقیه پچ ها هم مشکل من حل نشد... نمی دونم دیگه چیکار کنم!!!

kinder
16-12-2009, 21:45
با فایل 700 مگی و بقیه پچ ها هم مشکل من حل نشد... نمی دونم دیگه چیکار کنم!!!

peykari
18-12-2009, 13:13
من regedit رو تایپ کردم و دنبال آدرسی رو که دادید تا software رفتم اما sims توش نبود،مشکل چیه؟
ادیت:مشکل حل شد.
اما sku چیه؟کجاست؟چجوری از 7 به 2 تغیرش بدم؟
من مشکل همین دوستمونو دارم،لطفا کمک کنید.
اینم بگید که پکیج رو از کجا بگیرم؟با لانچر نمیتونم دانلود کنم چون دانلود منیجرم کار نمیکنه.
آقا نوشتتون گنگه،ما که نتونستیم چیزی ازش بگیریم،لطف کنید از اول درست توضیح بدید.

من هر کاری رو که علیرضا تو پست 2700 گفته بود رو دانلود کردم ولی توی آدرسی که داده بود (regedit-...)پوشه sims وجود نداشت . ویندوزم هم 7 هست. چیکار کنم ؟:41:

Gam3r
18-12-2009, 14:33
براي PC اومد ؟ چه سيستمي ميخواد ؟

kinder
18-12-2009, 15:39
براي PC اومد ؟ چه سيستمي ميخواد ؟
حداقل سیستم

WINDOWS:XP SP2 OR VISTA SP1 OR 7
CPU:INTEL PENTIUM 4 2.0 GHZ XP OR 2.4 VISTA OR CORE2 DUO 1.8
RAM:1GB FOR XP AND 1.5 FOR VISTA AND 7
VGA:128 MB GEFORCE 5900 OR BETTER

Gam3r
18-12-2009, 15:42
خب يعني به اين سيستم ميخوره نه ؟
رم 1 گيگ
گرافيك 7100
سي پي يو 3.2

پس چرا من چند ماه پيش سيستم بازي رو توي يه سايتي ديدم نميخوردش ؟
يعني سيستمش تغيير كرده ؟‌

kinder
18-12-2009, 15:45
1-چه جوری کتاب بنویسم به غیر از کامپیوتر چون تو چین یه نفر میخواد یه کتاب رو که خودم نوشتم بهش بدم؟
2-اون دونه هایی که نوشته rare چی هستن؟

kinder
18-12-2009, 15:47
خب يعني به اين سيستم ميخوره نه ؟
رم 1 گيگ
گرافيك 7100
سي پي يو 3.2

پس چرا من چند ماه پيش سيستم بازي رو توي يه سايتي ديدم نميخوردش ؟
يعني سيستمش تغيير كرده ؟‌
مدل دقیق cpu چیه؟ اگر ویندوز xp دارید میخوره ولی ممکنه روون نباشه

Gam3r
18-12-2009, 15:55
نميدونم مدلش چيه
ايكس پي هست

radar khoob
18-12-2009, 18:48
sims3 رو از سایت p30 world بخرید این همه مشکل ها ی update رو درست میکنه

Zende
18-12-2009, 21:43
1-چه جوری کتاب بنویسم به غیر از کامپیوتر چون تو چین یه نفر میخواد یه کتاب رو که خودم نوشتم بهش بدم؟
2-اون دونه هایی که نوشته rare چی هستن؟
1-وقتی کتابی رو مینویسی با همون کامپیوتر وقتی تموم شه روز بعدش میاد توی صندوق پستت
2-یعنی کمیاب/نادر

َalireza
19-12-2009, 21:01
من هر کاری رو که علیرضا تو پست 2700 گفته بود رو دانلود کردم ولی توی آدرسی که داده بود (regedit-...)پوشه sims وجود نداشت . ویندوزم هم 7 هست. چیکار کنم ؟:41:
من هم همین مشکل رو دارم
بیخود خودتو خسته نکن من هر چی گشتم هیچی پیدا نکردم
:19::19::19:

Zende
20-12-2009, 16:47
دوستان عزیز سیمز شما از پایه مشکل داره وقتی میگیم از فروشگاه پیسی بخرید چشم مارو درمیارید که گرونه:دی

َalireza
20-12-2009, 19:45
دوستان عزیز سیمز شما از پایه مشکل داره وقتی میگیم از فروشگاه پیسی بخرید چشم مارو درمیارید که گرونه:دی
حالا که اینطوری شد اصلا سیمز چیه بازی بدرد نخور هیچ موضوعی هم نداره هیچ فایده ای هم نداره الکی گرونه
بریم ساختمون سازی بازی کنیم جالب تره!
(واقعا تو این یه ماهه از دست سیمز اعصابم همینطوری خورده):19::19:

MAHDIAGENT47
21-12-2009, 00:37
حالا که اینطوری شد اصلا سیمز چیه بازی بدرد نخور هیچ موضوعی هم نداره هیچ فایده ای هم نداره الکی گرونه
بریم ساختمون سازی بازی کنیم جالب تره!
(واقعا تو این یه ماهه از دست سیمز اعصابم همینطوری خورده):19::19:
پازل و ساختون سازي حال نميده شما برو اويل 5 رو بازي كن آخرشه من خودم بازي كردم بسي فاز گرفتم :8:

MJ_MoHsEn
21-12-2009, 16:36
مگی خانم اونایی که ایران نیستن چجوری از پی سی ورلد بخرن؟ اصلش هم که خیلی گرونه نمی ارزه. شما بگو ورژن پی سی ورلد کدومه؟ RAZOR یا RELOADED ؟

MAHDIAGENT47
22-12-2009, 01:39
يكي واسه من در مورد SIMS 3 WORLD تو ضيح ميده چه جوريه حتما بايد SIMS 3 نصب باشه روش الحاقيه چه جوريه ؟ :41:

babak_deghat
22-12-2009, 13:08
من sims 3 رو به همراه world adventures نصب و آپدیت کردم ، بعدش هم کرکش کردم اما هر وقت میزنم رو اون آیکون play ارور میده میگه the process could not be start
چی کار کنم؟

mooli70
22-12-2009, 14:12
سلام دوستان . خسته نباشید . یه کمکی میکنید ؟! sims3 رو نصب دارم الان بازی sims3 world adventure رو گرفتم میخوام نصبش کنم این ارور رو میده :This product requires an installed copy of The Sims™ 3. Please install The Sims™ 3 before installing this product. . چکار کنم خوب شه ؟ ممنون.

kinder
22-12-2009, 15:24
سلام من ماهی مرگ نمیتونم بگیرم؟ کتابشم خوندم لول 10 هم هستم

Zende
22-12-2009, 17:20
سلام من ماهی مرگ نمیتونم بگیرم؟ کتابشم خوندم لول 10 هم هستم
شما باید توی دراچه های مصر دنبال اون ماهی بگردی

سلام دوستان . خسته نباشید . یه کمکی میکنید ؟! sims3 رو نصب دارم الان بازی sims3 world adventure رو گرفتم میخوام نصبش کنم این ارور رو میده :This product requires an installed copy of The Sims™ 3. Please install The Sims™ 3 before installing this product. . چکار کنم خوب شه ؟ ممنون.
سیمز 3 شما مشکل داره

من sims 3 رو به همراه world adventures نصب و آپدیت کردم ، بعدش هم کرکش کردم اما هر وقت میزنم رو اون آیکون play ارور میده میگه the process could not be start
چی کار کنم؟
آپدیت یا سیمز 3 شما مشکل داره

يكي واسه من در مورد SIMS 3 WORLD تو ضيح ميده چه جوريه حتما بايد SIMS 3 نصب باشه روش الحاقيه چه جوريه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله الحاقیه حتما باید سیمز 3 باشه و حتما باید پتچش 1.0.631 باشه

kinder
22-12-2009, 19:01
شما باید توی دراچه های مصر دنبال اون ماهی بگردی
توی قبرستون 12 شب به بعد هست ولی وقتی میزنم ماهی مرگ رو بگیره میره تا سر دریاچه ی قبرستون ولی بعد یهو کنسل میشه

Zende
22-12-2009, 19:07
حالا توی قبرستون رو ول کن برو سر دریاچه های مصر inspect کن اگه death fish توش بود شروع کن ماهی گیری

MAHDIAGENT47
22-12-2009, 22:45
بله الحاقیه حتما باید سیمز 3 باشه و حتما باید پتچش 1.0.631 باشه

يعني چي پچ بايد نصب باشه پچ مال خود بازيه يا نسخه ي الحاقي اگه از p30 بخرم پچ همراش هست ؟

monolater
23-12-2009, 08:43
یه کمک به ما کنین :
من سیمز رو از یه مغازه ای خریدم متاسفانه آپدیت اینا هم نمیشه، اگه از پی سی دانلود یه سفارش بدم آخرین ورژن با پچ رو بهم میده؟
یا بازم اما و اگر داره!:41:

MAHDIAGENT47
23-12-2009, 12:35
یه کمک به ما کنین :
من سیمز رو از یه مغازه ای خریدم متاسفانه آپدیت اینا هم نمیشه، اگه از پی سی دانلود یه سفارش بدم آخرین ورژن با پچ رو بهم میده؟
یا بازم اما و اگر داره!:41:
اگه نسخه الحاقيو ميگي كه فرقي نميكنه بايد پچ رو دانلود كني البته فك كنم :10:

Zende
23-12-2009, 15:09
اهم
دوستان عزیز
شما وقتی از پی سی سفارش می دید
باید توی توضیحات بنویسید که سیمز 3 با پتچ 1.0.631 رو براتون بفرستن
و اگر هم بازم نفرستادن که میفرستن خودم حلش میکنم براتون از نظر پتچ[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

monolater
23-12-2009, 18:36
اهم
دوستان عزیز
و اگر هم بازم نفرستادن که میفرستن خودم حلش میکنم براتون از نظر پتچ[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم از جوابتون
این سفارشی که میدم با این ورژن پک جدید (advanture) رو هم می دن؟

Zende
23-12-2009, 20:28
نه دیگه سیمز 3 4500 تومن جداست و پک جدید 4500 تومن دیگه

monolater
23-12-2009, 20:43
نه دیگه سیمز 3 4500 تومن جداست و پک جدید 4500 تومن دیگه
آخه من قبلا سیمز3 رو از جای دیگه تهیه کردم اما فکر نمیکنم قابل آپدیت باشه
باید خود سیمز رو هم دوباره بگیرم؟

Zende
23-12-2009, 21:03
نه دیگه برای آپدیتش یه پتچی که بشه پک رو ریخت این کارار وباید کرد
1-فایل زیر رو دانلود کن:
کد:
کد:

kinder
23-12-2009, 22:03
آخه من قبلا سیمز3 رو از جای دیگه تهیه کردم اما فکر نمیکنم قابل آپدیت باشه
باید خود سیمز رو هم دوباره بگیرم؟
شما اکسپنشن رو از همین پی سی بخر توی خودش سیمز رو هم داره

َalireza
23-12-2009, 23:36
1-فایل زیر رو دانلود کن:
کد:
کد:
یه چیزی
ارور من موقع نصب این هست
ربطی نداره؟

kinder
24-12-2009, 00:06
یه چیزی
ارور من موقع نصب این هست
ربطی نداره؟
شما سیمز 3 رو نصب کردی؟

MAHDIAGENT47
24-12-2009, 01:28
زنده جان اين پتچش 1.0.631 رو آپيود مكني من بگيرمش واسه رزوزه مبادا ميخام دستتم درست :31:

َalireza
24-12-2009, 15:11
شما سیمز 3 رو نصب کردی؟
اره

Zende
24-12-2009, 15:18
علیرضا کرکت/سیمزت مشکل داره این برا بار هزارم
اون پتچ 700 مگ هست هروقت خواستی روز مبادا بازی در بیاری کارایی رو که در پست 3195 گفتم بکن:دی

رضا جنگنده
24-12-2009, 19:45
سلام
این میوه ی عمر کجا پیدا می شه؟

Khashayar King
24-12-2009, 20:32

ماله منم همین مشکل رو داره میشه بگید باید چی کار کنم !؟ باید سیمز 3 اصلی رو اپدیت کنم ؟!

توی محل نصب پک الحاقی یه read me هست نوشته skuversion

توش اینو نوشته :

GameVersion = 2.0.86.002002
Code:0.RL-2.0.56
Asset:1.ep1-0.rl.8
Thumbnails:1.Thumbnailep1.dl.281
TCC:1.TCC.ep1.175
CiderVersion#003051

توی پوشه ی اصلی بازی سیمز 3 یه read me با همین نام هست که توش نوشته شده :

GameVersion = 1.0.615.00107
Code:0.DL-0.0.11190
Asset:1.Content.Devtest.1397
Thumbnails:1.Thumbnail.dl.933
TCC:1.TCC.dl.1209
CiderVersion#002432

فکر کنم مشکل از این باشه که این نوشته ها که مربوط به ورژن بازی هست باشه !

میشه یکی بگه باید چه کنم ؟!

negar00
24-12-2009, 22:01
سلام دوستان
من سیمز 3 رو از ود سایت خریدم
بعد مال خودمو پاک کردم و دوباره سیمز 3 رو ک اذ سایت خریدم رو نصب کردم
و بعدم تو فلدر کرک 1 فلدر به اسم آپدیت بود که exe بود و نصب شد رو سیمز
بعد pc رو restart کردم و سی دی اکسپنشن رو گذاشتم ولی ارور میده:
update of sims 3 failed setup is unable to contine.
چطوری نصبش کنم پس؟

loomina
24-12-2009, 23:42
سلام
این میوه ی عمر کجا پیدا می شه؟

در سر تا سر شهر بايد گشت تا پيداش كني برادر! :31:

بهترين كار استفاده از يكي از جوايز life time هست كه اسمش collection helper هست ( اگر درست گفته باشم. ) اين رو مفرسته تو كيفه سيمزت بعد شما ستش ميكني روي پيدا كردن Seed و بعد ميزني رو map mod ! بعد هم اينقدر بايد دانه هايي رو كه نوشته : rare يا epic بايد جمع كنيد تا شانستون يكيش درخت عمر بده!
يه راه اسون تر هم هست كه تو يكي از معبد هاي مصر يه بوته اش هست ميتونيد ميوشو بچينيد بعد تو خونه بكاريدش.:10:

shadli_m7
25-12-2009, 12:36
سلام
من تازه رفتم سراغ بازی سیمز . اما نمی دونم چطور چیزی بهش اضافه کنم مثل مدل مو یا ...
مدل مویی که دانلود کردم رو تو کدوم مسیر باید کپی کنم ؟ پسوندش package است .( تو مسیر document/ea/downloads کپی کردم اما تو بازی نمی تونم ببینمش )
مرسی.

jilijili9741
25-12-2009, 13:01
اهم
دوستان عزیز

سلام عزیز جان میشه پتچشو واسه من بفرستی؟
ماله من ارور میده
نسخه اصلی بازی هم هست
از کجا بفهمم پتچش شمارش چنده؟
مرسی

MAHDIAGENT47
25-12-2009, 13:26
سلام
من تازه رفتم سراغ بازی سیمز . اما نمی دونم چطور چیزی بهش اضافه کنم مثل مدل مو یا ...
مدل مویی که دانلود کردم رو تو کدوم مسیر باید کپی کنم ؟ پسوندش package است .( تو مسیر document/ea/downloads کپی کردم اما تو بازی نمی تونم ببینمش )
مرسی.
شما بعد از اين كار بايد از لانچر اونايي كه كپي كردي بنصبي عزيز
تا اون جايي كه من يادمه :10:

MAHDIAGENT47
25-12-2009, 13:27
راستي لومينا جان چه جوري ميشه خط زندگي سيممو كمتر كنم از options رو خودم ميدونم راه ديگه اي نداره :31:

shadli_m7
25-12-2009, 13:44
شما بعد از اين كار بايد از لانچر اونايي كه كپي كردي بنصبي عزيز
تا اون جايي كه من يادمه :10:

مشکل اینه که اونجا نمی آد.:41:

MAHDIAGENT47
25-12-2009, 14:20
مشکل اینه که اونجا نمی آد.:41:
شما فايلاتو اينجا كپي كن C:\Documents and Settings\Dear-User\My Documents\Electronic Arts\The Sims 3\Downloads

بعدشم لانچر بعدشم نصب مد اگه نيومد احتمالا فايله دانلودي خرابه
تشكر:10:

shadli_m7
25-12-2009, 15:02
شما فايلاتو اينجا كپي كن C:\Documents and Settings\Dear-User\My Documents\Electronic Arts\The Sims 3\Downloads

بعدشم لانچر بعدشم نصب مد اگه نيومد احتمالا فايله دانلودي خرابه
تشكر:10:

مرسی از جوابتون . من اینکارو کردم اما نشد . یه مدل موی جدید که دانلود کردم داخل فایل زیپ یه سری توضیحات بود که اینجا می ذارم . با انجام این کارا درست شد .
1)
Put the Resource.cfg to your root Sims 3 folder.
For example, if you installed Sims 3 to C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3, that is your root Sims 3 folder.
If you installed it elsewhere, change the following paths to reflect your install location.
If there exists the Resource.cfg file in your root Sims 3 folder, you will NOT need to recover it.

2) Please create a new file folder named Mods in your root Sims 3 folder, then create another folder named Packages in Mods.

3) Then put .package in that folder ( C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Mods\Packages ) and the game will recognize it.

4) If the mod can not show in the game when it is installed according to the following instructions, please DELETE the temporary files in My Document\Electronic Arts\The Sims3. (TIPS: 1. This catalogue is different from the one of installing MODs.
2. XXXXCache.package is temporary file. )

مدل موی قبلی هم که نصب نمی شد اون رو هم تو همین مسیر کپی کردم درست شد . هر چیزی که بخوام اضافه کنم کافیه تو فایل packages که ایجاد کردم کپی کنم.:20:

negar00
25-12-2009, 16:39
سلام دوستان
چطوری نصبش کنم پس؟

MAHDIAGENT47
25-12-2009, 19:34
سلام دوستان
چطوری نصبش کنم پس؟
فك كنم مشكله شما با اون پچي كه بچه ها آپ كردند حل شه :13:

negar00
25-12-2009, 22:05
1-فایل زیر رو دانلود کن:
کد:
کد:
این فیل دومی دانلود نمیشه میشه لطفا کمک کنید؟

MAHDIAGENT47
25-12-2009, 23:05
این فیل دومی دانلود نمیشه میشه لطفا کمک کنید؟
من خودم تست كردم مشكلي نداشت

Zende
26-12-2009, 09:49
سلام عزیز جان میشه پتچشو واسه من بفرستی؟
ماله من ارور میده
نسخه اصلی بازی هم هست
از کجا بفهمم پتچش شمارش چنده؟
مرسی
عزیزم 20 مگ که فرستادن نداره:خخخ
کارایی رو که در پست 3215 نقل قول شده رو انجام بده
باید بری توی launcher اون گوشه پایین سمت چپ برای شما که پکو نداری یا نوشته 1.0.631 یا 1.0.615 اگه 1.0.631 بود پک روش نصب میشه در غیر این صورت اون کارارو انجام بده
...عجبآ!!!نه به اون روزا که تاپیک خوابیده بود نه به الآن که همه اررور پیدا کردن:دی

negar00
26-12-2009, 15:05
بازم نشد همون پیغامو میده و از همه بد تر نمیتونم uninstallکنمش

babak_deghat
26-12-2009, 15:13
جه جوری میشه تو فرانسه خونه خرید؟یا با یه خانواده ی فرانسوی بازی کرد؟

Big-Boss
26-12-2009, 15:18
جه جوری میشه تو فرانسه خونه خرید؟یا با یه خانواده ی فرانسوی بازی کرد؟

لول ویزا وقتی مکس بشه (درجه 3) میتونید تو هر کشوری خونه بخرید
نه نمیشه فقط با خانواده های شهر اصلی میشه بازی کرد

babak_deghat
26-12-2009, 15:36
لول ویزا وقتی مکس بشه (درجه 3) میتونید تو هر کشوری خونه بخرید
نه نمیشه فقط با خانواده های شهر اصلی میشه بازی کرد
levelویزا چه جوری بالا میره؟

kinder
26-12-2009, 15:50
وقتی میرسی به اون کشور همون جا یه تابلو هست که روی اون کلیک میکنی و check for adventure رو میزنی بعد وسط پایین صفحه وسط یه گزینه داره به اسم report in اون رو میزنی و میری کارهای مختلف رو انجام میدی بعد از هر کار ویزات بالاتر میره

Big-Boss
26-12-2009, 15:57

اینجا:

وقتی میرسی به اون کشور همون جا یه تابلو هست که روی اون کلیک میکنی و check for adventure رو میزنی بعد وسط پایین صفحه وسط یه گزینه داره به اسم report in اون رو میزنی و میری کارهای مختلف رو انجام میدی بعد از هر کار ویزات بالاتر میره

و علاوه بر برد که در کمپ هست بعضی وقتها از طریق تلفون هم ماموریت میدن

Vahidking.75
26-12-2009, 16:39
آقا 2 تا سوال :

1- من از چه سایتی سیمز 3 رو بخرم که ورژن کامل باشه ؟ (آخه من 3 بار سیمز 3 رو خریدم و هر 3 بار ورژن 0.615.107) بود که بازی کامل نیست

2- آیا پکیج جدید سیمز 3 که به تازگی اومده و در همین سایت هم هست خود سیمز 3 رو هم توش داره ؟

Big-Boss
26-12-2009, 17:20
آقا 2 تا سوال :

1- من از چه سایتی سیمز 3 رو بخرم که ورژن کامل باشه ؟ (آخه من 3 بار سیمز 3 رو خریدم و هر 3 بار ورژن 0.615.107) بود که بازی کامل نیست

2- آیا پکیج جدید سیمز 3 که به تازگی اومده و در همین سایت هم هست خود سیمز 3 رو هم توش داره ؟

1-با یه فایل 16 مگی میتونی آپدیت کنی
2-اگه قبلا سیمز 3 رو خریده باشی و در توضیحات بنویسی برات ارسال میشه

babak_deghat
26-12-2009, 18:37
بله من خریدم داشت

Vahidking.75
26-12-2009, 19:44
1-با یه فایل 16 مگی میتونی آپدیت کنی
2-اگه قبلا سیمز 3 رو خریده باشی و در توضیحات بنویسی برات ارسال میشه

آقا دمتون جیز اگه می شه اون فایل 16 مگی رو که ایشون گفت برام بزارین

negar00
26-12-2009, 23:39
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeellpp
سلام دوستان
چطوری نصبش کنم پس؟
اون پچی که گذاشته بودین هم دانلود کردم ولی بازم نشد:((
یکی به من بگه چطوری نصب میشه پس

Zende
27-12-2009, 09:48
خوب میخواستی برا بار 100 اوم نخری:دی

آقا دمتون جیز اگه می شه اون فایل 16 مگی رو که ایشون گفت برام بزارین
برای بار هزارم
1-فایل زیر رو دانلود کن:
کد:
کد:

MAHDIAGENT47
27-12-2009, 12:24
رفقايي كه سيمز 3 نسخه ي الحاقي رو بازي ميكنن ميشه سه چهار تا عكس ازش بزارن
ببينيم ارزش اين همه بدبختي رو داره :31:

Big-Boss
27-12-2009, 13:31
رفقايي كه سيمز 3 نسخه ي الحاقي رو بازي ميكنن ميشه سه چهار تا عكس ازش بزارن
ببينيم ارزش اين همه بدبختي رو داره :31:

اینا هم اسکریت شات های ign در نسخه پی سی

negar00
27-12-2009, 15:26

برای بار هزارم
1-فایل زیر رو دانلود کن:
کد:
کد:
منظورتون از این کرک کدوم کرکه
من هر دو فایلی که گذاشته بودین رو دانلود کردم و بعد جایگزین کردمشون تو منوی ران هم رفتم و 2 رو کردم 7.و هچنان همون ارور رو دارم.
فایلی که شما گذاشتین توش کرک نداره فایل های bin توش هستن!
من با سی دی که از همینجا خریدم هم کرکش کردم نشد.
و اینکه مینویسه ورژن سیمزتون1.0.631 هست ولی اون 00002 آخرو نداره

Zende
27-12-2009, 18:13
حالا چه گیری به جزییات میدی
قربون چشمت بشم باید از 7 به 2 تغییر بدی:خخخ
فایل هم همونه کار زیادی نیست...
یه سوال برای خود پیش آمده
آپدیت جدید برای پک جدید هست که میشه 2.3.3.0 از خود لاونچرش آپدیت کردم
حال مشکل کرک هم نیست!
میگه آپدیت قبلی مشکل داره و باید بشه 1.8.7.0 و وقتی میزنم اونو دانلودش کنه آخرش میگه invalid file found

loomina
27-12-2009, 19:40
راستي لومينا جان چه جوري ميشه خط زندگي سيممو كمتر كنم از options رو خودم ميدونم راه ديگه اي نداره :31:
شرمنده دير به دير من سر ميزنم! :31:
كم تر يعني عمرش كمتر بشه؟ ار ميخواي عمرش كمتر بشه ميتوني به علاوه ي options خودت قبل از اين كه سيمزت تولدش بشه براش تولد بگيري!

MAHDIAGENT47
27-12-2009, 22:05
شرمنده دير به دير من سر ميزنم! :31:
كم تر يعني عمرش كمتر بشه؟ ار ميخواي عمرش كمتر بشه ميتوني به علاوه ي options خودت قبل از اين كه سيمزت تولدش بشه براش تولد بگيري!
نه لومينا جان ميخام خط سبزه عمرش كه داره كمكم پير ميشرو دوباره خالي كنم :10:

negar00
27-12-2009, 22:08
من بالاخره نصبش کردم:31:
هیچ کدم ازاین کارا لازم نبود.فقط باید بدون نصب کرک یا آپدیت سی دی WA رو میزاشم تا شروع به نصب کنه.
ولی ممنون که کمک کردین :46:

Vahidking.75
27-12-2009, 22:58

برای بار هزارم
1-فایل زیر رو دانلود کن:
کد:
کد:

این ریتال پچ رو 1 جا دیگه آپ کنید

سرع افتضاحه

Big-Boss
27-12-2009, 23:07

خب یه کار دیگه کن
از آپشن همونجا که مشخص میکنی عمر چقدر زیاد باشه پایین تر یه گزینه هست کلا میشه متوقف کرد همیشه ثابت میمونه

Vahidking.75
28-12-2009, 01:10
آقا 1 سایت پیدا کردم توپ

انواع و اقسام پچ برای سیمز 3 توش هست

monolater
28-12-2009, 08:18
آقا 1 سایت پیدا کردم توپ

انواع و اقسام پچ برای سیمز 3 توش هست

این دیگه چه سایتی هست ؟:13:

Vahidking.75
28-12-2009, 12:47
این دیگه چه سایتی هست ؟:13:

ببخشید

قسمت خط تیره
=
f i l e f r o n t . c o m

hamed22-24
28-12-2009, 12:48
سلام
من بازی sim3 نصب دارم و بازی The Sims 3 World Adventures تازه دانلود کردم از سایت isohunt اما نصب نمی شه می گه sims3 باید اپدیت بشه می شه اون اپدیتارو برام بزارین.
با تشکر:11:

Vahidking.75
28-12-2009, 12:52
آقا ممنون میشم 1 کرک واسه ورژن

v 1.8.25.003002

برام پیدا کنید

loomina
28-12-2009, 13:20

خب راه هاش بازم از طريق options (!) و خوردن ميوه ي زندگي هست. ميوه ي زندگي هم اگر پك جديد كه اومده رو داشته باشيد پيدا كردنش كار سختي نيست. توي مصر توي يكي از معبد ها ميتونيد ميوه رو پيدا كنيد و بعد تو خونه خودتون بكاريدش و پرورش بديد. فكر كنم هر روز 1 ميوه عمر بخوريد پير كه نميشيد جوانم ميشيد! :31: ( نسخه ي تجويزي خودم بود! :31: )

اون اوايل توي توضيحات سيمز ( قبل از اين كه بايد شماره ي 3 ) نوشته بود تو شماره ي 3 با ورزش كردن عمر سيمزتون بيشتر ميشه. حالا خدا داند راسته يا دروغ! :31:

Vahidking.75
28-12-2009, 13:41
آقا من پچ v 1.8.25.003002 دو با eadm دانلود کردم 1 بار نصب کردم پاک شد حالا چی کار کنم ؟

Zende
28-12-2009, 14:09
سلام
من بازی sim3 نصب دارم و بازی The Sims 3 World Adventures تازه دانلود کردم از سایت isohunt اما نصب نمی شه می گه sims3 باید اپدیت بشه می شه اون اپدیتارو برام بزارین.
با تشکر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونستی اگه 1 صفحه پیش 2 صفحه پیش 3 صفحه پیش برو تا 10 صفحه ی پیش همش همینو گذاشتم؟

hamed22-24
28-12-2009, 14:18

برای بار هزارم
1-فایل زیر رو دانلود کن:
کد:
کد:

اگه این کارو انجام بدم می تونم The Sims 3 World Adventures نصب کنم؟:3:

Zende
28-12-2009, 15:04
بله............

رضا جنگنده
28-12-2009, 17:38
يه راه اسون تر هم هست كه تو يكي از معبد هاي مصر يه بوته اش هست ميتونيد ميوشو بچينيد بعد تو خونه بكاريدش.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gifمی شه عکس اون معبد رو بزارین؟

Vahidking.75
28-12-2009, 19:09
آقا ممنون میشم 1 کرک واسه ورژن

v 1.8.25.003002

برام پیدا کنید

جـــــــــــــــــــــــو اب بـــــــــــــــد یـــــــــــــــــــن :19::19::19:

MAHDIAGENT47
29-12-2009, 00:04
جـــــــــــــــــــــــو اب بـــــــــــــــد یـــــــــــــــــــن :19::19::19:
شما تو تاپيك درخاست كرك پست بده بروبكس اونجا سيم ثانيه 360 تا كرك واست آپ ميكنن:31:

loomina
29-12-2009, 00:13
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]می شه عکس اون معبد رو بزارین؟

والا عكس ندارم ازش ( از شانستون اسمشم يادم رفته! ) چند وقتيه بازي نكردم وگرنه بهتون ميگفتم.
فقط ميدونم معبد burning sands نيست ! اون هرم اصلي اهرام ثلاثه هم نيست. فكر كنم يه معبد به نام يه چيزي تو مايه هاي queen داشت اولش! تو اون باشه! سعي ميكنم يه عكس ازش بگيرم!

Zende
29-12-2009, 13:31
خوب فقط یک معبد که ملکه چی چی هست داره
یکی از 3 معبد ثلاثه وسطی که نه یا سمت چپی یا سمت راستی
میوه ی آتیشی توش داره