مشاهده نسخه کامل
: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News
دوست عزیز دعوا داری ؟ : دی
بچه ها نظرتون در مورد داریو سرنا دفاع وسط پورت موث چیه ؟ بنظر من بازیش خوبه ها : دی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هافبک دفاعی هم میتونیم گلن جانسون رو بخریم بازیش خوبه : دی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر جفت اینا رو که گفتی دفاع راستن !
و هم چنین داریو ( عشق منه ! :دي ) تو جام یوفا تو فینال با وردربرنمن داشتن قهرمان شدن و اصلا ربطی به پورث موس نداره ! و توی شاختار دونسک بازی می کنه !!
شما برو اطلاعاتت رو قوی کن !!: دي اصلا رائول رو می شناسی ؟؟؟ :27::27:
نه آقا با شما نبودم .
شما یه رئالی کاملی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند نفر و می گم !
حالا اهمیتی م نداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من اون موقع نمی تونستم پست بدم اینجا !! :دي ( برای عضو تازه بودن ! )
بازی رم رو کسی یادش می اد ؟؟ :دي
اين تاپيك هر روز داره بن شده ميده
مطمئنی ؟؟؟ :دي
Retired User
12-06-2009, 10:29
من اون موقع نمی تونستم پست بدم اینجا !! :دي ( برای عضو تازه بودن ! )
بازی رم رو کسی یادش می اد ؟؟ :دي
مطمئنی ؟؟؟ :دي
آره عزيزم
من از وقتي كه اينجام داره بن شده ميده
آخريش بلستر بود كه البته بعيد ميدونم بشناسيش
آره عزيزم
من از وقتي كه اينجام داره بن شده ميده
من ممد رو نشناسم ؟؟؟ اگه من نشناسمش کسی دیگه نمی شناسش !! :دي
مگه ممد اینجا بن شده ؟؟
رئیس یوفا از تلاش رئال برای جذب ستارگان اروپا با رقم های هنگفت چندان خشنود نیست و این سیاست رئالی ها را متهم کرد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشل پلاتینی رئیس یوفا که پیش از این از باشگاه های لیگ برتری به دلیل پرداخت دستمزدهای هنگفت به بازیکنان و همچنین نقل و انتقالات بازیکنان با ارقام نجومی انتقاد می کرد اکنون باشگاه رئال مادرید را به دلیل سیاستش در خرید بازیکنان بزرگ با مبالغ هنگفت متهم کرد.
رئال مادرید در کمتر از یک هفته چیزی در حدود 165 میلیون یورو برای جذب تنها دو بازیکن هزینه کرده : کاکا ستاره برزیلی و اسبق میلان و کریستیانو رونالدو ستاره پرتقالی.پلاتینی معتقد است این رفتار رئال بر خلاف بازی جوانمردانه و رعایت عدالت است.
پلاتینی که در زمان بازی یک از بهترین های اروپا بود می گوید :"آمار نقل وانتقالات ستاره ها با مبالغ هنگفت هر روز افزایش می یابد.این نقل و انتقالات بر خلاف شعار فیفا مبنی بر بازی جوانمردانه و عدالت بین همه تیم هاست و همچنین تعادل مالی را در رقابت ها به هم می زند.یوفا در حال بررسی و وضع قوانینی است تا از این نقل و انتقالات جلوگیری کند و عدالت را بین همه تیم ها برقرار کند.این موضوع در حال حاضر در اولویت ما قرار دارد."
دارندگی برازندگی
به تو چه اصلا
تو رو سه ننه
ای بابا عجب گیری کردیما
همین مرتیکه بود باعث شد که جلسی ببازه با گذاشتن داور بیشعوری مثل اون.
به نظرم اصلا در کادر مدیریتی اونم در سطح یوفا نیست.
مهاجم اسپانیایی تنها بازیکنی است که در مورد پیوستن کریس رونالدو به باشگاه مادریدی اظهار نظر کرده.
سایت گل:درخواست سران باشگاه مادریدی برای به خدمت گرفتن کریس رونالدو نه تنها کل قاره اروپا را به لرزه دراورد بلکه در اردوی تیم ملی اسپانیا در افریقای جنوبی نیز بازتاب گسترده ای داشته.سه بازیکن تیم ملی اسپانیا که در کنفرانس مطبوعاتی حاضر شده بودند ترجیح دادند که در مورد خبری که توسط فدراسیون فوتبال اسپانیا منتشر شد نظری ندهند و کنفرانس مطبوعاتی بدین ترتیب در حال اتمام بود ولی در نهایت یکی از بازیکنان تیم ملی اسپانیا نظرش را در مورد انتقال جنجالی کریس به رئال اعلام نمود.این ستاره کسی نبود جز دانیل گوئیسا ستاره باشگاه فنر باغچه.
گویسا در این رابطه گفت:"به نظر من این دیوانگی محض است که چنین وجهی را برای جذب یک بازیکن هزینه کنیم ولی همه ما فلورنتینو را به خوبی میشناسیم."دو بازیکن دیگری که در این کنفرانس خبری حاضر بودند خوان ماتا و الوارو اربلوئا بودند در این رابطه نظری ندادند و بینسته دل بوسکه نیز در صحبتهایی خاطر نشان کرد که این اتفاق تاثیری بر روی عملکرد بازیکنانش نخواهد داشت.بدون شک ستاره ای که در معرض این خبر قرار دارد داوید ویا است که به نظر میرسد در حال حاضر مشغول مذاکره با سران باشگاه مادریدی است.
یک کلام از مادر عروس
من موندم این نخود دیگه چی میگه
اون از پلاتینی
حالا اینم از این تحفه
عجبا
میدونی برا چی دردش گرفته؟؟
واس اینکه پارسال رئال میخواست بگیرتش ولی نیومد
حالا که میبینه همه دارن میرن رئال گریش گرفته
مث روبینهو
یک کلام از مادر عروس
من موندم این نخود دیگه چی میگه
اون از پلاتینی
حالا اینم از این تحفه
عجبا
میدونی برا چی دردش گرفته؟؟
واس اینکه پارسال رئال میخواست بگیرتش ولی نیومد
حالا که میبینه همه دارن میرن رئال گریش گرفته
مث روبینهو
الان رفته پیش ترکا داره حال می کنه !!! :دي
ali_ranger22
12-06-2009, 11:35
بابا این -TD- از آشنایان هست ! :دي
منم که از قدیمیام فقط 1 سال بن بودم :31:
به جای این کارا برین رای بدین عزیزان من:10:
Sam Fisher 11
12-06-2009, 12:21
درود بر موج سفید : دی
با تاخیر تبریک...
خبرشو همون موقع دیدم اما نشد بیام تبریک بگم...
بعدی هم که ویا و ریبری است دیگه؟....
رئیس یوفا از تلاش رئال برای جذب ستارگان اروپا با رقم های هنگفت چندان خشنود نیست و این سیاست رئالی ها را متهم کرد.
ای بابا... این اضافه کار هم چقدر فکش میجنبه... حتما باید نشون بده که عشق بارساست....
کریس رونالدو هنوز تموم نشده کارش
یک سری مسادل مونده....ولی احتمالش خیلی بالاست
kasra_khan2003
12-06-2009, 14:10
کریس رونالدو هنوز تموم نشده کارش
یک سری مسادل مونده....ولی احتمالش خیلی بالاست
فعلا که پزشک های مادرید، دارن میرن آمریکا ازش تست پزشکی بگیرن، ببینن نیاز به عمل داره یا نه!
Retired User
12-06-2009, 14:36
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به گزارش RmadridFC: اگر رئالی ها بر سر جزئیات قرارداد رونالدو،با مدیربرنامه اش به توافق برسند،آن وقت پروژه بازسازی یونایتد اغاز میشود و البته رئال کهکشانی(2) نیز رونمائی خواهد شد.فرگوسن برای بازسازی تیم مدرنش،اول سراغ بنزما خواهد رفت.
1-"به عنوان مربی گاهی مجبوری تصمیمی خلاف احساست بگیری و با یک بازیکن محبوب قطع همکاری کنی.من در طول دوران حضور در اولدترافورد،بارها این موقعیت را تجربه کرده ام.مردم فکر میکنند این کار را به راحتی انجام میدهم اما برای خودم هم سخت است که یک ستاره از تیم برود.زمان جدائی را اما با "غریزه" خودم مشخص میکنم.معمولا غریزه من میگوید برای پیشرفت تیم،فلان بازیکن باید فروخته شود." الکس فرگوسن این چند جمله را پیش از بازی برگشت نیمه نهائی لیگ قهرمانان با ارسنال،به زبان اورده بود و حالا غریزه اش بهش میگوید وقت جدائی کریس رونالدو فرا رسیده
2-تایمینگ خرید و فروش ستاره ها به اندازه تایمینگ زدن ضربه اخر در مصاف تک به تک با گلر،اهمیت دارد.اگر چند صدم ثانیه در زدن ضربه اخر عجله یا تاخیر کنی،سرنوشت یک مسابقه عوض میشود.تایمینگ یک پاس کلیدی هم همین جوری است.فرگوسن در تایمینگ فروش یاپ استام خطا کرد و خودش به این خطا معترف است.در فروش نیکی بات و نیستل روی و بکهام اما غریزه فرگی درست عمل کرد.طراوت منچستریونایتد از همین ریسک پذیری غریزه فرگوسن،پابرجاست.رونالدو دیر یا زود به سنتیاگو برنابئو میرفت و این "تایمینگ" جدائی اش از من یو بود که مسیر ادامه زندگی فرگوسن و یونایتد را تعیین میکند.الکس فرگوسن پیش از فینال لیگ قهرمانان اعلام کرده بود تیمش در بازار نقل و انتقالات فعالیت چندانی نخواهد داشت و نه کسی میرود،نه بازیکن جدیدی وارد اولدترافورد میشود.مگر اینکه یک مدافع میانی جوان کنار ایونز قرار بگیرد تا پشتوانه فردیناند و ویدیچ مطمئن باشد.در تعطیلات،چه فکری به سر فرگوسن زده که فعالیت کمرنگ،تبدیل به خبرسازی پررنگ شده و پیشنهاد 96 میلیون یوروئی رئال پذیرفته شده؟ 3
-عصر پنچ شنبه ساعاتی پس از اعلام توافق کلی باشگاه منچستر با پیشنهاد رئال مادرید،نماینده باشگاه اسپورتینگ لیسبون به منچستر رفت تا بر سر جذب نانی با دیوید گیل مذاکره کند.نانی طبق گفته دو ماه قبل فرگوسن،قرار بود در اولدترافورد بماند و پیشرفت کند.اما حالا بازگشت احتمالی او به اسپورتینگ،در امتداد داستان رفتن رونالدو به سانتیاگو برنابئو است.یعنی فرگوسن در همان روزهای اول تعطیلات،استراتژی کلی تیمش را تغییر داده و به جای حفظ تیم موفق دو سال اخیر،"بازسازی و تغییر نمای ساختمان" را انتخاب کرده است.فروش احتمالی نانی حدود 12 میلیون یورو به حساب یونایتد میریزد و این پول را باید به مبلغ 10 میلیون یورو حاصل از فروش فریزر کمپل و جان کوژاک اضافه کنیم.در واقع فرگوسن مشغول پول جمع کردن برای اغاز خریدهای خودش است.
4-اگر رئالی ها بر سر جزئیات قرارداد رونالدو،با مدیربرنامه اش به توافق برسند،آن وقت پروژه بازسازی یونایتد اغاز میشود و البته رئال کهکشانی(2) نیز رونمائی خواهد شد.فرگوسن برای بازسازی تیم مدرنش،اول سراغ بنزما خواهد رفت.کریس رونالدو در پروژه فوتبال مدرن یونایتد،مثل رونی توان بازی در هر سه پست خط حمله را داشت؛چپ،راست و مرکز خط حمله.در حال حاضر در بازار نقل و انتقالات تنها ستاره ای که میتواند علاوه بر راس خط حمله،در کناره ها هم بازی کند،بنزماست؛کاری که ریبری هم نمیتواتند انجام دهد و فقط میتواند جانشین رونالدو در چپ یا راست شود،نه مرکز خط حمله.رونالدو 24 ساله است و بنزما 21 سالش است.فرگوسن میتواند با یک سوم پولی که از فروش رونالدو و نانی و کوژاک و کمپل بدست اورده،بنزما را به اولدترافورد بیاورد.پس بودجه کافی برای جذب یک هافبک میانی و یک بال هجومی هم می ماند.شاید اگر پزشک جراح اوون هارگریوز خبر از احتمال بازنشستگی اجباری این بازیکن در دو سال اینده نمیداد،فرگوسن اینقدر زود رای به جدایی رونالدو نمیداد؛اما او حالا با تیمی مواجه است که نیاز به تقویت فوری دارد و برای ترمیم و تقویت بدنه تیمی مثل یونایتد هم پول لازم است.پول از کجا تامین میشود؟ از فروش یک سوپر استار؛رونالدو.
5-هارگریوز تا ماه ژانویه دور از میدان است و وقتی هم به زمین برگردد،هر لحظه احتمال مصدومیت دوباره اش وجود دارد.پل اسکولز 35 ساله احتمالا اخرین فصل بازیگری اش را پیش رو دارد و رایان گیگز هم فاصله چندانی با خط پایان ندارد.در وسط زمین فرگوسن،تنها مایکل کریک و فلچر و اندرسون را در سن و کیفیت مطلوب در اختیار دارد که از این جمع نیز اندرسون زیاد قابل اطمینان نیست.پس فرگی برای ادامه رقابت با بارسا و چلسی و لیورپول و اینتر در لیگ اروپا حتما یک هافبک متخصص در میانه میدان میخواهد.این هافبک را باید به خرید یک سوپراستار در خط حمله اضافه کنیم.فرگوسن پس از جذب بنزما یا حتی زلاتان،سراغ گزینه های موجود در وسط زمین خواهد رفت.فقط در صورت موفقیت در جذب یک مهاجم بزرگ و یک هافبک باکلاس است که غریزه فرگی در فروش رونالدو درت عمل کرده و منتقدان این معامله را از طرف باشگاه منچستر،"به موقع" توصیف خواهند کرد.
6- راستی رئال چه میکند؟ با یک مربی متخصص در دفاع قرارداد بسته اند و بعد پشت سر هم سوپراستار هجومی میخرند.این رئال اگر یک دفاع وسط باکلاس را جایگزین کاناوارو نکند و به جای لاساندرا دیارا،یک هافبک دفاعی درست و حسابی جذب نکند،باز هم در لیگ قهرمانان به جائی نمیرسد اما فکرش را بکنید،تیمی که آن جلو کاکا و نیستل روی و رونالدو را دارد،در عقب زمین هم مشکلاتش حل شود...فینال لیگ قهرمانان این فصل در سانتیاگو برنابئو برگزار میشود و چه شبی میشود،شب میزبانی رئال،از یونایتد بازسازی شده.غریزه فرگوسن درست عمل کرد؟ این یک قمار بزرگ،برای بزرگترین قمارباز فوتبال جهان است.
سلام
به به چه خبرهای شیرینی ممنون بچها
==================
انتقال رونالدو صد در صده
شک نکنید
ویا هم قراداد باهاش بسته شده تموم
هفته دیگه معرفی میشه
ولی همه یه طرف
لذتی که من از انتقال کاکا بردم یه چیز دیگه بود
نمیدونم چرا ولی اونقدر لذت بخش و شیرین بود که نگو
به خاطر کنفرانس تا 5 صبح بیدار بودم
وقتی که رسما معرفی شد از خوشحالی نمیدونستم چیکار کنم
خیلی لذت بخش بودش.
================================
حالا فکرشو بکنید
هفته دیگه
رسما
کاکا
رونالدو
ویا
با هم معرفی شن
همون جیزی که من قبل از اینکه پرز رئیس بشه گفته بودم
واااااااااااااااااااااااا ی
باور نکردنیه
زنده باد پرز
Death prince
12-06-2009, 14:54
ستاره کروات معتقد است که تیم سابقش در فصل پیش رو در رقابتهای اروپایی موفق خواهد بود.
سایت گل: داوور سوکر، معتقد است که با روی کار آمدن فلورنتینو پرس در باشگاه مادریدی، شکوه و اقتدار در رقابتهای اروپایی به این تیم بازخواهد گشت. این باشگاه اسپانیایی هنوز موفق نشده که از فصل 2-2001 تاکنون به عنوان قهرمانی در قاره اروپا دست یابد ولی اکنون اوضاع به نحو دیگری دنبال می شود. باخریداری کاکا و حضور رونالدو در مسیر باشگاه رئال، سوکر اعتقاد دارد که رئال بدین ترتیب می تواند دررقابتهای اروپایی موفق ظاهر شود.
او در این رابطه گفته:« من انتظار دارم که رئال مادرید فصل آتی، افتخارات دوران گذشته اش ، یعنی زمانی که من در این تیم بازی می کردم و موفق شدیم تا جام قهرمانی لیگ قهرمانان را بالای سر ببریم، مجددا تکرار کند.» سوکر در طول مدت حضورش در رئال 86 بازی با پیراهن این تیم انجام داده و 36 گل به ثمر رساند و همراه با این تیم به قهرمانی در رقابتهای لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا دست یافت.
سوکر دراین رابطه گفته:«روی کار آمدن پرس به منزله نفس راحتی برای باشگاه و هواداران است. پرس رئیس بزرگی است که می تواند با خریدهای بزرگ، تیم را بازسازی کند و مطمئنم که او هر کاری انجام می دهد تا بتواند برتری رئال مقابل بارسلونا در رقابتهای فصل بعد لالیگا را تضمین نماید.»
Death prince
12-06-2009, 14:56
رئال مادريد در وراي اهداف ورزشي به تجارت نيز مشغول است. آنها خوب پول خرج مي كنند چون قبلا خوب پول درآورده اند و البته بعد از آن در مي آورند
سايت گل ـ روزنامه ماركا، چاپ امروز، سر كريس رونالدو را روي پيراهن رئال مادريد مونتاژ كرده و درشت نوشته: رونالدو. اين تصوير صفحه اول روزنامه پرتيراژ چاپ مادريد كه به نوعي ارگان غيررسمي رئال مادريد به شمار ميآيد، به منزله اين بود كه بعد از ديويد بكام، زينآلدين زيدان، لوييس فيگو، فرانس بوشكاش، آلفردو دي استفانو و ... يك ستاره بزرگ ديگر به اين سلسله جبال پيوسته است. رقم شما را ديوانه ميكند. 80 ميليون پوند، كه يك ركورد جهاني تازه است. آنها كاكا را با مبلغ 61 ميليون يورو به رئال آوردند و داويد ويانيز را با رقمي در حدود 50 ميليون يورو، رئالي ميشود.
سرمايهگذاري مطمئن
اگر شما جزء آن دسته آدمها هستيد كه دلتان براي فلورنتينو پرس، رييس رئال ميسوزد، اشتباه ميكنيد. آقاي پرس در استراتژي جديدش براي دوباره سازي كهكشانيها، همه جوانب را در نظر گرفته است. اول از همه، موضوع به بارسلونا و نمايش خارقالعاده اين تيم در فصل گذشته برميگردد كه همين موضوع، رئال را مجبور به تقويت كرده است و حتي اگر آنها در اين زمينه كمي افراط كردهاند، به اين دليل است كه براي مقابله با ماشين جنگي بارسا بايد همه را تحت تأثير قرار بدهند. اما نكته مهم ديگر، سرمايهگذاري رئال روي ستارهها براي كسب درآمد بيشتر است. آنها در فصل گذشته 290 ميليون پوند درآمد داشتند كه اين موضوع به آنها قدرت ولخرجي ميدهد.
چگونه پول درميآورند
- سانتياگو برنابئو، با 80,354 نفر ظرفيت سومين ورزشگاه بزرگ اروپاست. اگر اين وزشگاه هميشه پر باشد، مبلغ فوقالعادهاي را نصيب رئال خواهد كرد.
- رئال مادريد بعد از پيوستن ديويد بكام به اين تيم، وارد بازار بزرگ فوتبال در آسياي شرقي شد و هر ساله سفري را به اين منطقه انجام ميدهد. آنها سعي دارند تيم اول اين بازار باشند.
- هنوز معلوم نيست رئال رايت تلويزيوني خود را به چه مبلغي خواهد فروخت. اما با افرايش طرفداران رئال اين مبلغ افزايش خارقالعادهاي خواهد داشت. رئال كه از سال 1997 فروش رايت را رأساً انجام ميدهد، 150 ميليون يورو در هر سال از شركت تلويزيوني مديا پرو دريافت كرده است. كه تا به حال مبلغ 1/1 ميليارد يورو را نشان ميدهد.
-اسپانسرهاي بزرگ مثل بت اندوين، كوكا كولا، آديداس و آئودي، در فصل گذشته حامي مالي رئال بودهاند. فقط آديداس 76 ميليون يورو با رئال قرارداد داشته است. آنها از اينكه يكي از بزرگترين آيكونهاي نايكي را آديداس پوش كردهاند بسيار خوشحالند. اين يك پيروزي بزرگ براي آديداس بود.
نتيجه منطقي
مديران رئال، مغزهاي بزرگ اقتصادياند. درست مثل همتاهايشان در سراسر باشگاههاي بزرگ دنيا كه در فضايي امن به كسب درآمد اشتغال دارند. شايد حرفهاي آرمانگرايانه عليه اين ولخرجيها هم هنوز مشتري خود را داشته باشد، اما مهم اين است كه همينها هستند كه فوتبال را به يك ورزش بسيار بزرگ تبديل كردهاند. ورزشي كه حالا يك قلم انتقالش به حوالي 100 ميليون دلار ميرسد.
Death prince
12-06-2009, 14:58
رئال مادريد در وراي اهداف ورزشي به تجارت نيز مشغول است. آنها خوب پول خرج مي كنند چون قبلا خوب پول درآورده اند و البته بعد از آن در مي آورند
سايت گل ـ روزنامه ماركا، چاپ امروز، سر كريس رونالدو را روي پيراهن رئال مادريد مونتاژ كرده و درشت نوشته: رونالدو. اين تصوير صفحه اول روزنامه پرتيراژ چاپ مادريد كه به نوعي ارگان غيررسمي رئال مادريد به شمار ميآيد، به منزله اين بود كه بعد از ديويد بكام، زينآلدين زيدان، لوييس فيگو، فرانس بوشكاش، آلفردو دي استفانو و ... يك ستاره بزرگ ديگر به اين سلسله جبال پيوسته است. رقم شما را ديوانه ميكند. 80 ميليون پوند، كه يك ركورد جهاني تازه است. آنها كاكا را با مبلغ 61 ميليون يورو به رئال آوردند و داويد ويانيز را با رقمي در حدود 50 ميليون يورو، رئالي ميشود.
سرمايهگذاري مطمئن
اگر شما جزء آن دسته آدمها هستيد كه دلتان براي فلورنتينو پرس، رييس رئال ميسوزد، اشتباه ميكنيد. آقاي پرس در استراتژي جديدش براي دوباره سازي كهكشانيها، همه جوانب را در نظر گرفته است. اول از همه، موضوع به بارسلونا و نمايش خارقالعاده اين تيم در فصل گذشته برميگردد كه همين موضوع، رئال را مجبور به تقويت كرده است و حتي اگر آنها در اين زمينه كمي افراط كردهاند، به اين دليل است كه براي مقابله با ماشين جنگي بارسا بايد همه را تحت تأثير قرار بدهند. اما نكته مهم ديگر، سرمايهگذاري رئال روي ستارهها براي كسب درآمد بيشتر است. آنها در فصل گذشته 290 ميليون پوند درآمد داشتند كه اين موضوع به آنها قدرت ولخرجي ميدهد.
چگونه پول درميآورند
- سانتياگو برنابئو، با 80,354 نفر ظرفيت سومين ورزشگاه بزرگ اروپاست. اگر اين وزشگاه هميشه پر باشد، مبلغ فوقالعادهاي را نصيب رئال خواهد كرد.
- رئال مادريد بعد از پيوستن ديويد بكام به اين تيم، وارد بازار بزرگ فوتبال در آسياي شرقي شد و هر ساله سفري را به اين منطقه انجام ميدهد. آنها سعي دارند تيم اول اين بازار باشند.
- هنوز معلوم نيست رئال رايت تلويزيوني خود را به چه مبلغي خواهد فروخت. اما با افرايش طرفداران رئال اين مبلغ افزايش خارقالعادهاي خواهد داشت. رئال كه از سال 1997 فروش رايت را رأساً انجام ميدهد، 150 ميليون يورو در هر سال از شركت تلويزيوني مديا پرو دريافت كرده است. كه تا به حال مبلغ 1/1 ميليارد يورو را نشان ميدهد.
-اسپانسرهاي بزرگ مثل بت اندوين، كوكا كولا، آديداس و آئودي، در فصل گذشته حامي مالي رئال بودهاند. فقط آديداس 76 ميليون يورو با رئال قرارداد داشته است. آنها از اينكه يكي از بزرگترين آيكونهاي نايكي را آديداس پوش كردهاند بسيار خوشحالند. اين يك پيروزي بزرگ براي آديداس بود.
نتيجه منطقي
مديران رئال، مغزهاي بزرگ اقتصادياند. درست مثل همتاهايشان در سراسر باشگاههاي بزرگ دنيا كه در فضايي امن به كسب درآمد اشتغال دارند. شايد حرفهاي آرمانگرايانه عليه اين ولخرجيها هم هنوز مشتري خود را داشته باشد، اما مهم اين است كه همينها هستند كه فوتبال را به يك ورزش بسيار بزرگ تبديل كردهاند. ورزشي كه حالا يك قلم انتقالش به حوالي 100 ميليون دلار ميرسد.
resident_evil
12-06-2009, 14:59
بابا کی این بازی های مقدماتی تموم میشه اینا بیان تو لباس رئال ببینیمشون !
ali_ranger22
12-06-2009, 15:02
من زیاد خوشم نیومد 95 تا بدیم واسه یه بازیکن ! زیاد جالب نیست
هر چند این پول با اومدنش خیلی زود بر می گرده
پرز نمی خواد دفاع بگیره !!!!!!!!؟
Death prince
12-06-2009, 15:05
ستاره باشگاه سویا در صحبتهایی زبان به تحسین از هم تیمی برزیلی اش گشوده است.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایت گل- لوئیس فابیانو ستاره برزیلی باشگاه سویا در صحبتهایی اعلام کرد که خبر پیوستن کاکا به رئال مادرید، خبر بزرگی بود و این ستاره را با زین الدین زیدان، ستاره فرانسوی مقایسه کرده است.
انتقال کاکا به باشگاه مادریدی دوشنبه شب به صورت رسمی اعلام شد و بدین ترتیب لوئیس فابیانو، می بایست در رقابتهای لالیگا مقابل هم وطنش قرار بگیرد.با وجودی که پیوستن کاکا به رئال، باعث تقویت تیم مادریدی می شود، فابیانو این اقدام را گام مثبتی می داند و بیان کرده:« کاکا شباهتهای زیادی به زیدان دارد. او بسیار باپرستیژ و در عین حال پرتوان است. خبر بزرگ و مهمی است که رئال مادرید بازیکنی مثل کاکا را خریداری نموده است. برای ما افتخار بسیار بزرگی است که بازیکن بزرگ دیگری گام به رقابتهای لالیگا گذاشته است.من بسیار خوشحالم ، چرا که کاکا دوست بسیار خوبی است و به علاوه انسان بسیار بزرگیست و رئال بازیکن توانایی را خریداری نموده است. کاکا با همه صحبت می کند و با همه مردم بسیار خوب رفتار می نماید. مردم اسپانیا قطعا او را دوست خواهند داشت. کاکا بسیار خونسرد و درعین حال بسیار حرفه ای است»
مهاجم باشگاه سویا در ادامه اعلام کرد که کاکا قبل از پیوستنش به رئال، نظر روبینیو، ستاره سابق این تیم را جویا شد و گفت:« کاکا از روبینیو در مورد اوضاع تیم مادریدی پرسید و سوال کرد که افراد دراین تیم چطورند و روبینیو به او گفت که رئال تیمی فوق العاده است و افراد تیم بسیار خوبند و فوتبال در این باشگاه کاملا متفاوتند، چرا که فوتبال درایتالیا بسیار تدافعی است و در اسپانیا فوتبال با کیفیت بیشتر و هجومی تر دنبال می شود. من اعتقاد دارم که فوتبال کاکا تشابه زیادی با فوتبال اسپانیا دارد.»
فابیانو در تحسین از کاکا گفت:« او بازیکن بسیار سرعتی و قدرتمندی است و همیشه به دنبال گلزنی است و متوقف کردن او کار بسیار دشواری است.» او در پایان در مورد رقابتهای جام کنفدراسیون ها گفت:« اسپانیا بهترین تیم دنیاست و در حال حاضر نیز در اوج آمادگی هستند.بازی کردن مقابل اسپانیا کار بسیار سختی است، چرا که بازیکن بسیار باکیفیتی را در اختیار دارند. کاکا از هم اکنون می بیند که در اسپانیا با چه بازیکنانی رو به رو خواهد شد.»
درود بر موج سفید : دی
با تاخیر تبریک...
خبرشو همون موقع دیدم اما نشد بیام تبریک بگم...
بعدی هم که ویا و ریبری است دیگه؟....
شما خوب اسکی می ری ها !! :دي
نه بابا ریبری کنسلید !
ولی خدا کنا ویا بیاد !
همه با هم :
ویا بیا کاستیا !! :دي
کاستیا مجازا یعنی همون رئال !! :دي
وقتی این روبینیو رو اینجا می بینم یه جوری می شم ! :دي
احمد اپ دیتش می کنی اینو ؟؟ :دي
..............................
.............................
.............................
کاروالیو رو چلسی گفته برای فروش هست ! ( جمله بندیو دارین ؟؟ :دي )
Report: Barcelona Won’t Pay More Than €40m For Ribery :D:D:D:D::D:D
رئال دنبال فورلان هست !!: دي
تایپیک منچستری خیلی باحاله ! همه با یه بغض خاصی دارن پست می دن !! :دي
تایپیک منچستری خیلی باحاله ! همه با یه بغض خاصی دارن پست می دن !! :دي
اره خداییش ته خندس:27:
Retired User
12-06-2009, 17:16
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به گزارش RMadridFC : پرز مدیر باشگاه رئال که هفته ایی پربار و جنجالی را پشت سر گذاشته است این بار به دنبال مایکون ، مدافع ایتنرمیلان است .
خریدهای جنجالی رئال مادرید هنوز ادامه دارد و فلورینتو پرز ، مدیر باشگاه رئال مادرید بعد از به خدمت گرفتن کاکا و رونالدو به دنبال مایکون ، مدافع اینترمیلان است . این در حالی است که مایکون 40 میلیون یورویی را به قیمت 17 میلیون و به اضافه ی اشنایدر به خدمت بگیرد .
در طرف دیگر قضیه ، ماسیمو موراتی اظهار کرد که هر بازیکنی در صورت پیشنهادی خوب میتواند سن سیرو را ترک کند . در پی این حرف وی مهاجم سوئدی اینتر نیز پیشنهاد هایی از طرف بارسلونا دارد که خروج وی از اینتر نیز دور از انتظار نیست .
با همه ی این شرایط فلورینتو پرز با 17 میلیون یورو و وسلی اشنایدر به سن سیرو خواهد رفت تا دست پر بازگردد .
مایکون رو اگه بگیرن معرکه اس! البته اونوقت فک کنم راموس باید بره دفاع وسط!
aRThaS_08
12-06-2009, 17:24
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شما برو اطلاعاتت رو قوی کن !!: دي اصلا رائول رو می شناسی ؟؟؟ :27::27:
عزیزم تو پورت موثه گوگولی
ازون حرفا بودا : دی
من ممد رو نشناسم ؟؟؟ اگه من نشناسمش کسی دیگه نمی شناسش !! :دي
مگه ممد اینجا بن شده ؟؟
نه بابا یکی بهش فحش داد اون تشکر کرد بعد جالب اینه ممد بن شد : ))
اره خداییش ته خندس[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:27:
iammahdi
12-06-2009, 18:27
میشل پلاتینی رئیس یوفا که پیش از این از باشگاه های لیگ برتری به دلیل پرداخت دستمزدهای هنگفت به بازیکنان و همچنین نقل و انتقالات بازیکنان با ارقام نجومی انتقاد می کرد اکنون باشگاه رئال مادرید را به دلیل سیاستش در خرید بازیکنان بزرگ با مبالغ هنگفت متهم کرد.
رئال مادرید در کمتر از یک هفته چیزی در حدود 165 میلیون یورو برای جذب تنها دو بازیکن هزینه کرده : کاکا ستاره برزیلی و اسبق میلان و کریستیانو رونالدو ستاره پرتقالی.پلاتینی معتقد است این رفتار رئال بر خلاف بازی جوانمردانه و رعایت عدالت است.
پلاتینی که در زمان بازی یک از بهترین های اروپا بود می گوید :"آمار نقل وانتقالات ستاره ها با مبالغ هنگفت هر روز افزایش می یابد.این نقل و انتقالات بر خلاف شعار فیفا مبنی بر بازی جوانمردانه و عدالت بین همه تیم هاست و همچنین تعادل مالی را در رقابت ها به هم می زند.یوفا در حال بررسی و وضع قوانینی است تا از این نقل و انتقالات جلوگیری کند و عدالت را بین همه تیم ها برقرار کند.این موضوع در حال حاضر در اولویت ما قرار دارد."
این حرف این یارو یعنی رئال تو تیما اوله ، دوم سوم نداریم ، چهارم منچستره ...
این رئال و پرز یی که من می بینم همین جوری بشه ، همه ی ستاره هارو از تیمای جهان جمع می کنه ،یهو دیدی همین کریستین رونالدو رفت رو نیمکت ذخیره ، اون یکی بازیکن ستاره ی اون سالام رفت تو تماشاچیا : دی
در مورد رائول هم باید بگم ، بخواد هر جوری بازی کنه واسه رئال یه اسطورست ...
عزیزم تو پورت موثه گوگولیداریو سرنا توی پورتس موسه ؟؟؟ سر زندگی شرط می بندم که توی شاختاره !
خودم داشتم فینال بازی رو می دیدم ! ( اخه فرداش امتحان داشتم ! )
در ضمن داریو سرنا بیشتر به یه بال راست می خوره تا یه مدافع وسط !!
اثرات PES بازی کردنه این دیگه !! یه مشت اطلاعات اشتباه می ده به ادم !! :دي
مایکون رو اگه بگیرن معرکه اس! البته اونوقت فک کنم راموس باید بره دفاع وسط!
راموس وسط اصلا خوب بازی نمی کنه !!
Retired User
12-06-2009, 19:58
دوستان براي اينكه ضايع نشيد قبلش يه سرچ كوچولو بكنيد
داريو سرنا هافبك راسته و در شاختاردونسك بازي ميكنه
ببينيد بحث رو به كجا كشونديد
لطفا رعايت كنيد
Retired User
12-06-2009, 19:59
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به گزارش RmadridFC: خریدهای پرخرج تابستانی رئال مادرید به اعتقاد دروازهبان این تیم عالی بودهاند.
ایکر کاسیاس از این که رئال مادرید کاکا و کریستیانو رونالدو را خریداری کرده خوشحال است. او اعتقاد دارد این دو بازیکن رئال را به سطح اول فوتبال دنیا بازخواهند گرداند.
او میگوید: «بیتردید کریستیانو رونالدو بهترین بازیکن دنیاست. اعتقاد دارم اگر رئال مادرید او را به جمع ما اضافه کند میتوانیم دوباره باشگاه شماره یک دنیا شویم. رونالدو مورد استقبال بازیکنان قرار خواهد گرفت. من ترجیح میدهم رونالدو و کاکا در تیم ما باشند تا این که در تیم مقابل توپ بزنند. فصل بعد باید به خاطر هواداران جامی فتح کنیم. با این بازیکنان بخت بیشتری خواهیم داشت. این دو نفر کهکشانیهای جدید هستند و میدانند چطور لیگ و جام اروپایی را باید فتح کرد.»
Retired User
12-06-2009, 20:00
رونالدو در منچستر یونایتد فقیر نبود ولی در رئال مادرید درآمد بسیار بیشتری خواهد داشت.
سایت گل- از آوریل سال بعد در انگلیس افراد با درآمد بالا 50 درصد از حقوق خود را باید به عنوان مالیات بپردازند و حالا که کریستیانو رونالدو از منچستر یونایتد رفته شاید بازیکنان بیشتری لیگ برتر را به همین دلیل ترک کنند.
جو مکلین، از شریکان شرکت گرانت تورنتون اعتقاد دارد ستارههای با درآمد بالا سرانجام به کشورهایی مانند اسپانیا میروند، چرا که قانون جدید مالیات آنها را مجبور خواهد ساخت. مک لین میگوید: «رونالدو با رفتن به اسپانیا میلیونها پوند در سال کمتر مالیات میپردازد. مشاورانش بیتردید به او گفتهاند که منچستریونایتد و رئال مادرید باشگاههای برتری هستند ولی در انگلیس او از 10 میلیون پوند باید 5 میلیون مالیات بدهد در حالی که در اسپانیا این مبلغ 5/2 میلیون پوند است. این را در یک قرارداد چهارساله در نظر بگیرید تا ببینید چه عدد بالایی میشود. شاید این فاکتور بزرگی نباشد ولی یقینا عاملی است که مورد بررسی قرار گرفته.»
Retired User
12-06-2009, 20:01
resident_evil
12-06-2009, 20:04
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به گزارش RmadridFC: خریدهای پرخرج تابستانی رئال مادرید به اعتقاد دروازهبان این تیم عالی بودهاند.
ایکر کاسیاس از این که رئال مادرید کاکا و کریستیانو رونالدو را خریداری کرده خوشحال است. او اعتقاد دارد این دو بازیکن رئال را به سطح اول فوتبال دنیا بازخواهند گرداند.
او میگوید: «بیتردید کریستیانو رونالدو بهترین بازیکن دنیاست. اعتقاد دارم اگر رئال مادرید او را به جمع ما اضافه کند میتوانیم دوباره باشگاه شماره یک دنیا شویم. رونالدو مورد استقبال بازیکنان قرار خواهد گرفت. من ترجیح میدهم رونالدو و کاکا در تیم ما باشند تا این که در تیم مقابل توپ بزنند. فصل بعد باید به خاطر هواداران جامی فتح کنیم. با این بازیکنان بخت بیشتری خواهیم داشت. این دو نفر کهکشانیهای جدید هستند و میدانند چطور لیگ و جام اروپایی را باید فتح کرد.»
قربونت برم جیگر ! تکی تو دنیا ! نداشتیمت چه میکردیم ؟!
Retired User
12-06-2009, 20:27
قربونت برم جیگر ! تکی تو دنیا ! نداشتیمت چه میکردیم ؟!
من كاسياس رو خيلي بيشتر از رائول دوست داشتم و دارم
راستي اين پست 444 من بود
resident_evil
12-06-2009, 20:29
منم همین طور ! کاسیاس واقعا تو سخت ترین شرایط به دادمون رسیده و با بازی های خوبش به تیم کمک کرده !
البته اوایل فصل افت کرده بود اما چیزی از ارزش های این بازیکن فوق العاده کم نمیکنه !
راستي اين پست 444 من بود
در حق رائول نامردی شده و گرنه اصلا یه چیزی داره که هر کسی نداره !! :دي
من که خودم عاشق کاسیاسم !! :دي
ایول رئال ترکونده این فصل. من کلا تو لالیگا طرفدار تیم خاصی نیستم ولی رئال کارش درست تر از بقیه س
Retired User
12-06-2009, 20:42
كلا از وقتي كه پرز اين بازيكن هارو خريده طرفدارها خيلي بيشتر شدن
وقتي كه رئال 6 تايي شد ما 7 يا 8 نفر حداكثر بوديم كه راجع به بازي و اتفاقات اون موقع صحبت ميكرديم
ولي الان خيلي بيشتر شدن
اين نشونه خوبيه
نشونه اينه كه رئال داره به جايگاهش برميگرده
iammahdi
12-06-2009, 20:53
راستي اين پست 444 من بود
تو که الان 742 تا پست دادی چطور تو یه دیقه یهو 300 تا پست پیدا کردی !!!!؟؟؟
تو که الان 742 تا پست دادی چطور تو یه دیقه یهو 300 تا پست پیدا کردی !!!!؟؟؟
منظورش توی این تایپیک بود ! الان احمد چ بیشترین پست رو توی این تایپیک داده !!
Retired User
12-06-2009, 20:59
منظورش توی این تایپیک بود ! الان احمد چ بیشترین پست رو توی این تایپیک داده !!
نه عزيزم بيشترين پست رو يه خدابيامرز به نامه mamad madrid داده
روحش شاد و يادش گرامي
(اميدوارم اين پستم پاك نشه)
روحش شاد و يادش گرامي
شادروان ممد دوم بودن
هنوز اسطوره احمد خدا بیامرزه
ولی من دنباله رو رائول :21:
سلام
خوب بعضی از دوستان علاقمند بودن که اسامی مستعار استفاده بشه
و دوباره سیاست اسم مستعار (بنیانگذاش خودم بودم دی) هم مث سیاست کهکشانیها اینجا رو کار بیاد
اول باید ببینیم دوستان دیگر هم موافقن یا نه
هر کس نظر خودشو بگه
تصمیم با حد اکثر هستش.
========================
به شخصه موافق این هستم
در صورت تایید این سیاست
از دوباره برای هر کسی اسامی مستعار در نظر گرفته خواهد شد.
-------------------------------------------------------------------------
و دوباره سیاست اسم مستعار (بنیانگذاش خودم بودم دی) هم مث سیاست کهکشانیها اینجا رو کار بیاد
مطمنی من نبودم ؟؟ :دي
من پیشنهاد کردم همه استفاده کنیم ! نه ؟؟؟ :دي
خوب منم که کاسیاسم دیگه ! بچه ها برین جلو !! :دي
روحش شاد و يادش گرامي
ما به آمار استناد می کنیم !!: دي
خوبه وقتی بن شی همین حرف رو پشت سرت بزنیم ؟؟؟
راستی من نفهمیدم چرا ممد بن شدش !! :دي
iammahdi
12-06-2009, 21:38
من قبول ندارم آمارتون رو ، مردشین برین نمودار بیارین : دی
اصلا" از کجا می فهمین تو این تاپیک چند تا پست دادین ، مثه این که زدن سیستم پست شما رو تو این تاپیک ناکار کردن ...
Retired User
12-06-2009, 21:39
شادروان ممد دوم بودن
هنوز اسطوره احمد خدا بیامرزه
ولی من دنباله رو رائول :21:
احمد من يادمه كه اول بود
تازه از وقتي كه بن شده خيلي وقت ميگذره
اگه بود الان 2 برابر تو پست داده بود دي:
ما به آمار استناد می کنیم !!: دي
خوبه وقتی بن شی همین حرف رو پشت سرت بزنیم ؟؟؟
راستی من نفهمیدم چرا ممد بن شدش !! :دي
آره بزن دي: من همين الان هم باهاش رابطه دارم البته نه اينجا
آره منم نفهميدم دي: ( كدوم ممد رو ميگي؟)
اگه قراره كه اسم بذاريم من كاكا هستم
Retired User
12-06-2009, 21:40
کلوپ هواداران رئال مادريد در ايران : کاکا : " رونالدو به ما در پیروزی کمک خواهد کرد "
کلوپ هواداران رئال مادريد در ايران : کاکا ستاره برزیلی رئال مادرید که اظهاراتی مبنی بر خرید کریستیانو رونالدو توسط باشگاه رئال مادرید
را شنیده بود در مورد رونالدو گفت :
" رونالدو بدون شک یکی از بهترین بازیکنان جهان است و من بسیار خوشحال میشوم که رونالدو به رئال مادرید بیاید و با هم همبازی شویم ولی خوب الان خیلی خوب نیست که من در مورد این مسائل صحبت کنم بخاطر اینکه فعلآ من اینجا هستم برای تیم ملی برزیل و فتح جام کنفدراسیونها ولی بدون شک رونالدو جزء بهترینها در جهان است و او به رئال مادرید بسیار کمک خواهد کرد در رسیدن به اهدفش "
ماشالله آرمانی !!! :دي
نه قیافت نمی خوره !! :دي
آره بزن
بن شو !! :دي
cyrus_ln
12-06-2009, 21:47
اصلا" از کجا می فهمین تو این تاپیک چند تا پست دادین ، مثه این که زدن سیستم پست شما رو تو این تاپیک ناکار کردن ...
از اینجا
من 21 مین نفرم:31:
iammahdi
12-06-2009, 21:53
از اینجا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن 21 مین نفرم:31:
من دوازدهم شدم ...
ایول داش احمد ...
نم دونم اون یکی احمد یهو چی شد...
ولی داری می رسی بهشا ....
راستی اون صفحه رو از کجا آوردی ...
تا اونجایی که یادمه اخریا یا یکی از بچه های این تایپیک مشکل پیدا کرده بود ! شواهد موجوده ! همه توی بانک مرکزی !! :دي
cyrus_ln
12-06-2009, 22:00
رو اونجایی که با خط قرمز مشخص کردم کلیک کن این نمودار میاد
منم بعد مهدی در رده 13:10:
kasra_khan2003
12-06-2009, 22:29
بابا چی سر تعداد پست دعوا دارین میکنین!
یه خبر بد! روبینیو داره میره بارسا! البته هنوز شدت نگرفته، اما احتمالش زیاده.
من که نمیتونم تحمل کنم این خائن تو ال کلاسیکو روبرو ما بازی کنه!!!
iammahdi
12-06-2009, 22:37
روبینهو داره می ره بارسلونا : ا وا
فکر کنم می خواد از رئال انتقام بگیره : دی
من دوازدهم شدم ...
ایول داش احمد ...
ولی داری می رسی بهشا ....
راستی اون صفحه رو از کجا آوردی ...
کدوم صفحه؟
حاجی اینا رو ولش
میگم نگفتین
این سیاست اسامی مستعار رو دوباره راه بندازیم یا نه؟
کسای که موافقن اعلام کنن
iammahdi
12-06-2009, 22:50
بزارین آقا ...
با این اوصاف که داره هی بازیکن از این ور اون ور پیدا می شه بزار...
من که اسمم هست مهدی ...
یه پارسال می خواستم بشم رونالدو ،نشد که بشه از دهنم در اومد بیرون ...
کدوم صفحه؟
حاجی اینا رو ولش
میگم نگفتین
کسای که موافقن اعلام کنن
من که موافقم
واسه کاکا میتونین رو من حساب کنید :دی (البته اگه خالیه)
بابا چی سر تعداد پست دعوا دارین میکنین!
نترس بارسلونا پولش رو دور نمی ریزه !! :دي
فکر کنم می خواد از رئال انتقام بگیره : دی
رئال باید ازش انتقام بگیره !! :دي
کسای که موافقن اعلام کنن
موافقم !!
شنیدم منچستر می خواد بنزما رو بخره !!!
ما باید بخریمش !!! به جای ریبری اینو بگیریم خوب !!
M A X I M U M
12-06-2009, 23:26
بچه ها ميگم اين بارسا و منچستر چه تيم هاي كثيفي هستنا
سر شرط بندي و قمار بازيكناشون رو مي فروشن
يه تيم چقدر ميتونه كثيف باشه
کدوم صفحه؟
حاجی اینا رو ولش
میگم نگفتین
کسای که موافقن اعلام کنن
احمد جون من مخالفم.واسه ما که به علت رفت و آمد و غیره هفته ای یکی دو روز بیشتر وقت نمیکنم بیام تو این تاپیک یه خورده گیج کننده است و نمیتونم بفهمم این لقب مال کیه و اون لقب مال کیه.مثلا شما تو بحث خودتون بچه ها رو با لقباشون صدا میکنین ,ولی کسایی که مثل من لقب بچه ها رو حفظ نیستن احساس غریبگی میکنن.
kasra_khan2003
12-06-2009, 23:38
کدوم صفحه؟
حاجی اینا رو ولش
میگم نگفتین
کسای که موافقن اعلام کنن
مخالفم!
هر کی اسم خودش رو داشته باشه! اونجوری دچار دو مرض دو شخصیتی میشیم: دی
هر کی اسم خودش رو داشته باشه! اونجوری دچار دو مرض دو شخصیتی میشیم: دی
به همین زودی به نیستروی پشت کردی ؟؟ :دي
Mokafating
13-06-2009, 00:19
احمد جون من مخالفم.واسه ما که به علت رفت و آمد و غیره هفته ای یکی دو روز بیشتر وقت نمیکنم بیام تو این تاپیک یه خورده گیج کننده است و نمیتونم بفهمم این لقب مال کیه و اون لقب مال کیه.مثلا شما تو بحث خودتون بچه ها رو با لقباشون صدا میکنین ,ولی کسایی که مثل من لقب بچه ها رو حفظ نیستن احساس غریبگی میکنن.
منم با نظرت موافقم / اینجوری که ahmad میگه خیلی بده / به دلایلی که diego گفت !
Retired User
13-06-2009, 00:21
من که موافقم
من از 3 صفحه پيش كاكول رو گرفتم
حالا اگه ميخواي ماله تو
من ميرم رو زيدان
Retired User
13-06-2009, 00:23
آره خب بالاخره باید یه فرقی بین تیمی که هر سال جام کسب می کنه و هر سال هم جز برترین تیم های اروپاست با تیمی که به 8 تا تیم هم نمیرسه باشه
من تعجب ميكنم، من به اونها علاقه دارم
اين صحبتها از روي بي دانشي است دي:
امسال كه ما قهرمان چمپيونز ليگ شديم دوست دارم واكنش اينهارو ببينم
D o l f i n
13-06-2009, 01:32
احمد جون من مخالفم.واسه ما که به علت رفت و آمد و غیره هفته ای یکی دو روز بیشتر وقت نمیکنم بیام تو این تاپیک یه خورده گیج کننده است و نمیتونم بفهمم این لقب مال کیه و اون لقب مال کیه.مثلا شما تو بحث خودتون بچه ها رو با لقباشون صدا میکنین ,ولی کسایی که مثل من لقب بچه ها رو حفظ نیستن احساس غریبگی میکنن
منم موافقم واسه بچه هایی مثل ما که سرمون شلوغه و کمتر میتونیم بیایم گیچ کنندس
با اکثریت آرا تصویب شد
سیاست اسامی مستعار به کنار
به اسم صدا بزنید
====================
با اکثریت آرا تصویب شد
سیاست اسامی مستعار به کنار
به اسم صدا بزنید
====================
احمد احمد, حمایتت میکنیم!
iammahdi
13-06-2009, 08:41
آقا جان ، مگر دروغ است این زحمانی که رائول(احمد) واسه این تاپیک کشید ؛ مگر دروغ است این آمار ،
من بهش رای دادم .
هر کی خواست واس خودش اسم بزاره ،هر کی هم نخواست نزاره ...
ا بابا ، شبکه خبر که باز این یارو اومد می گه چرا رئال هی می ره پول خرج می کنه ،4 میلیون بیکار داریم تو اسپانیا اون وقت این پولایی که رئال خرج میکنه شرم کندست ، ( کجایی بیا آمار بیکاریی ایران رو ببینی ،تازه استقلال ،پیروزی هم مثل رئال پول ندارن)
در آخر ،مگر دروغ است این آمار ...چی می گم، قاطی کردم ...
Retired User
13-06-2009, 08:47
آقا جان ، مگر دروغ است این زحمانی که رائول(احمد) واسه این تاپیک کشید ؛ مگر دروغ است این آمار ،
من بهش رای دادم .
هر کی خواست واس خودش اسم بزاره ،هر کی هم نخواست نزاره ...
ا بابا ، شبکه خبر که باز این یارو اومد می گه چرا رئال هی می ره پول خرج می کنه ،4 میلیون بیکار داریم تو اسپانیا اون وقت این پولایی که رئال خرج میکنه شرم کندست ، ( کجایی بیا آمار بیکاریی ایران رو ببینی ،تازه استقلال ،پیروزی هم مثل رئال پول ندارن)
در آخر ،مگر دروغ است این آمار ...چی می گم، قاطی کردم ...
جمله آخر شديدا تاييد ميشه
Retired User
13-06-2009, 08:52
کلوپ هواداران رئال مادريد در ايران : در این چند روز خبر انتقال رونالدو به رئال مادرید تیتر اول روزنامه ها و رسانه های پنج قاره جهان بود .....
کلوپ هواداران رئال مادريد در ايران : بعد از اینکه منچستر یونایتد در مورد فروش رونالدو به رئال مادرید چراغ سبز نشان داد و خبر از انتقال رونالدو زده میشد این خبر در رسانه ها و روزنامه ها بازتاب جهانی داشت .
چند نمونه از تیتر خبری روزنامه و رسانه ها :
فرانسه
لی موند ، ال اکویپ ، لی فیگارو ،(...) :
رسانه های فرانسوی به این اشاره کردند که به احتمال فراوان رونالدو به رئال مادرید خواهد پیوست..
اروگوئه
"این گران ترین نقل و انتقال در تاریخ به شمار میرود و رکورد انتقال زیدان را در سال 2001 میشکند"
ایتالیا
لا گا زیتا دلو اسپورت:
دومین خرید اصلی برای رئال مادرید :"رونالدو وارد شد بعد از کاکا "
کوریری دلو اسپورت : " رونالدو همراه با کاکا "
پرتغال
اوجوگو :
"رونالدو کاملآ آماده است تا رویای کودکیش را در رئال مادرید تحقق بخشد"
" این بازیکن هیچوقت تمایل خود برای بازی در رئال مادرید را انکار نمی کند"
"او قرارداد خواهد بست برای یک فصل رویایی"
aRThaS_08
13-06-2009, 09:19
وقتی این روبینیو رو اینجا می بینم یه جوری می شم ! :دي
منم همونجوری میشم :2:
دوستان براي اينكه ضايع نشيد قبلش يه سرچ كوچولو بكنيد
راس میگی داریو تو شاختاره گل جانسون تو پورت موث
نه اینکه پشت سر هم معرفیشون کردم قاتی شد : دی
در حق رائول نامردی شده و گرنه اصلا یه چیزی داره که هر کسی نداره !! :دي
بله بله !
كلا از وقتي كه پرز اين بازيكن هارو خريده طرفدارها خيلي بيشتر شدن
الان این کنایه بود ؟ : دی
من که شخصا قبل شوما تو این تاپیک فعال بودم
خوب بعضی از دوستان علاقمند بودن که اسامی مستعار استفاده بشه
موافقم شدید !
اگه قراره اسمی باشه دوست داشتم کاکا باشم ولی خب خیلی زیادن کسایی که میخوان کاکا باشن
راموس رو عاشقشم ولی اگه نشد ویا رو هم قبول دارم : دی
بت نمیاد : دی
ماشالله آرمانی !!! :دي
نه قیافت نمی خوره !! :دي
چه خوشگله جیگر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/Messenger/Media/Smileys/8.gif
استغفرالله
اومدم یه چیز بش بگم این نارگیل رو ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/Messenger/Media/Smileys/62.gif
کسای که موافقن اعلام کنن
شما رد صلاحیت شدید : دی
من پارسال تو fifa 09 ، کاکا ، رونالدو ، ویا ، ویدیچ ، فابرگاس ، فیلیپ لام و رینا رو تو manager mode خریدم . از این 7 تا خرید من ، 5 تاش رو پرز دست گذاشته روش . مغز مدیریت رو داری ؟ برم کمک پرز ؟!!!!!!!!!!!!!
Retired User
13-06-2009, 10:46
پيكه: مادريديها بدجوري ترسيدهاند
باز اين بچه پررو حرف زده
شانسلونايي ها هم انگار بدجوري سوختند دي:
در واكنش به انتقال رونالدو
خبرگزاري فارس: مدافع مليپوش بارسلونا گفت: ميدانستم كه رئال مادريديها به خاطر بزرگي بارسلونا از ما هراس دارند؛ اما تصور نميكردم تا اين حد باشد.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از آس اسپانيا، جرارد پيكه مدافع نيمكتنشين بارسلونا تصريح كرد: رئال مادريديها بدجوري ترسيدهاند و خريد كاكا و رونالدو در يك هفته نشان ميدهد كه خيلي دوست دارند تمام ناكاميهاي خود را سريعا جبران كند.
وي افزود: اين اتفاق رخ نميدهد، در واقع بارسلونا در سال آينده هم براي فتح هر 3 جام وارد ميادين ميشود.
مدافع بارسا تاكيد كرد: هواداران ما نبايد نگران چيزي باشند، چرا كه رئال مادريد با خريد كاكا و رونالدو تازه و تا حدودي به برتري نفري ما نزديك شده است. بازيكنان بارسلونا خيلي بزرگتر از رئال مادريد هستيد و نيازي به استرس و دلواپسي نيست.
واای ادم خندش می گیره !!
ای که چه قدر می ترسم ! بچه ها بیاین با هم بترسیم !! :دي
این طرفمون هم ور داشته از خبر گذاری فارس خبر گزاشته ! خبر گزاری فارس از پریشب همین امار رو در مورد احمدی نژاد تایید کرده بوده !! :دي
اخه اوسکول جون ما که از همون اوول دنبال اینا بودیم وقتی که ازمون 4 تاخوردین هم دنبال اینا بودیم حالا تو اون موقع تو کم. ......
ول کن دیگه !! :دي
Retired User
13-06-2009, 10:56
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به گزارش RmadridFC : کریستیانو رونالدو که برای تعطیلات درلس آنجلس به سر میبرد گفت منتظر است تا پزشکان رئال مادرید برای معاینات پزشکی راهی آمریکا شوند
این مهاجم 24 ساله که بازی دوستانه تیم ملی کشورش را به علت آسیب دیدگی از دست داده بود گفت:
من هیچ مشکل فزیکی و مصدومیتی ندارم و این آسیب دیدگی چیزی نیست که برایش نگران باشم ،درحال لذت بردن از تعطیلاتم هستم و قصد ندارم فعلا به اروپا بر گردم و اگر تست پزشکی رئال مادرید زود تر انجام شود پزشکان آنها میتوانند به لس آنجلس بیایند .
Retired User
13-06-2009, 10:58
متخصصان مالی بر این عقیده اند که باشگاه از خرید رونالدو سود زیادی کسب خواهد کرد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] o_Ronaldo_.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1202885897259&ssbinary=true
"خرید کریس رونالدو یک عملکرد تجاری بزرگ خواهد بود."این پایان یکی از مقاله های ممتد روزنامه ی سینکو دیاس است.
"این سیستم مفید خواهد بود"این سخن یکی از متخصصان مالی است که باور دارد خرید رونالدو عاقلانه خواهد بود.آمیزش کریس رونالدو،یکی از بهترین بازیکنان حال حاضر دنیا،و رئال مادرید میتواند یک عملکرد تجاری بزرگ باشد.عملکردی که در زمان انتقال بکام به مادرید ثابت شد.
برخلاف بالا بودن مبلغ قرارداد،باشگاه فورا سود زیادی از تبلیغات،فروش بازیها به دلیل حضور بازیکنان قدرتمند و ...کسب خواهد کرد.
کاکا و رونالدو میتوانند هردو 124 میلیون یورو به وسیله ی فروش پیراهن بازیکنان به دست بیاورند.
Retired User
13-06-2009, 10:58
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به گزارش Rmadrid FC : مهاجم پرتغالی منچستر یونایتد با 936/93 میلیون یو رو به عنوان گران ترین بازیکن جهان شناخته شد
جالب این است که 4 بازیکن گران قیمت جهان در رئال مادرید و در زمان پرس خریداری شده اند
رکورد خرید بازیکن باز هم در رئال مادرید شکسته شد و پس از رونالدو با رقم شناخته شده کاکای برزیلی با زقم 56 میلیون پوند از آث میلان راهی رئال مادرید شده است سومین رتبه به زین الدین زیدان با 6/45 میلیون پوند از یوونتوس راهی رئال مادرید شده است . نفر چهارم لویس فیگو با 37 میلیون پوند از بارسلونا راهی رئال مادرید شده است.
پس از این اسامی میتوان به کرسپو با 5/35 میلیون پوند ، کریستین ویرا با 32 میلیون ،دنیلسون با 21 ، رونالدو با 5/19 و... اشاره کرد.
Retired User
13-06-2009, 11:20
رئال مادرید حقوق هفتگی کریس رونالدو را 560 هزار یورو تعیین کرده است!
کلوپ هواداران رئال مادرید در ایران:
خرید جدید رئال مادرید به ثروتمندترین فوتبالیست دنیا تبدیل خواهد شد.کریس رونالدو بعد از ترک منچستر یونایتد ثروتمندترین فوتبالیست دنیا تبدیل خواهد بود.
به نقل از روزنامه ی تایمز برنده ی واقعی از لحاظ مالی رونالدو خواهد بود که انتظار خواهد رفت قرار دادی 6 ساله را در یکم جولای با رئال به امضاء برساند.
حقوق او در ابتدا سالیانه 9.5 میلیون خواهد بود که به تدریج افزایش خواهد یافت و به هفته ای 557،500 یورو خواهد رسید.در سال اخر او 107 میلیون یورو کسب خواهد کرد.
هزینه ی خرید رونالدو و کاکا(که در این هفته با 56 میلیون یورو به رئال پیوست)برای باشگاه بسیار سنگین خواهد بود.باشگاه باید هفته ای 1 میلیون تا سال 2014 بپردازد.
aRThaS_08
13-06-2009, 12:53
باز این دراز حرف زد
Retired User
14-06-2009, 21:55
دوستان از ديشب تا حالا كلي خبر بوده
خودتون بريد بخونيد دي:
Retired User
14-06-2009, 22:09
سلام بر همگی
متاسفانه مدتی بود انجمن بسته بود
خوشحالم دوباره فعال شد
خوب اخبار واقعا زیادی ریخته
الان واستون میذارم برید حال کنید:
====================
سسک: می خواهم در آرسنال بمانم
ستاره اسپانیایی باشگاه آرسنال اعلام کرده که تصمیم ندارد تا برای ادامه فوتبالش به سرزمین مادری بازگردد.
سسک فابرگاس ستاره اسپانیایی آرسنال اعلام کرده که مسیر کاکا و کریس رونالدو در راستای پیوستن به لالیگا را دنبال نخواهد کرد. کاپیتان توپچی ها شایعاتی که او را در نزدیکی سرزمین مادری می دانند رد کرده و این در حالی است که سران بارسا تمایل زیادی برای به خدمت گرفتن او دارند.
البته هنوز شایعات در مورد آینده او به گوش می رسد و به نظر می رسید که سران باشگاه کاتالان پیشنهاد هنگفتی برای جذب او در بازار نقل و انتقالات تابستانی ارائه کنند البته بسیار بعید به نظر می رسد که این ستاره 22 ساله به فکر ترک آرسنال باشد. فابرگاس در سال 2003 به امیریتس پیوست و از آن زمان زیر نظر آرسن ونگر به فعالیت می پردازد.
اواخیرا اعلام کرده که دوست دارد تا در آرسنال بماند و می خواهد جام قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا را همراه با این تیم بالای سر ببرد. او در گفت و گو با روزنامه سان این خبر را اعلام کرد و گفت:"امیدوارم بتوانم برای سالهای طولانی در این تیم بمانم و همراه با آرسنال جام قهرمانی رقابتی اروپایی رابالای سر ببرم."
================================================== =
حمايت هافبک سابق رئال مادريد از خريد رونالدو
" کلود ماکلهله " از خريد جديد باشگاه رئال مادريد حمايت کرد.
ئال مادريد با پرداخت 80 ميليون پوند موافقت منچستر يونايتد براي جذب " کريستيانو رونالدو " را گرفت. اين در حالي است که " فلورنتينو پرز " رئيس جديد مادريديها پيش از اين با " کاکا " بازيساز برزيلي ميلان قرارداد امضا کرده بود.
" ماکلهله " هافبک فرانسوي که در مقطعي عضو کهکشانيهاي مادريد بوده احساس ميکند خريدهاي جديد نشانه بازگشت رئال مادريد به قدرت اول فوتبال اروپاست.
" ماکلهله " به skysports.com گفت: « باشگاه سابق من به چنین خریدهایی(خرید رونالدو) احتیاج دارد تا به جهان بگوید هنوز معروفترین تیم کره خاکی است. به نظر من آنها به چند سال قبل خود بازمیگردند، زمانی که رئال را با تیمهای بارسلونا و منچستر یونایتد مقایسه میکردند. »
هافبک تدافعی سابق تیمهای رئال مادرید و چلسی افزود: « اگر پرز پول خرج میکند بدین خاطر است که احساس میکند میتواند آن را بازگرداند و به نظر من رونالدو ارزش این پول را دارد. تیمهای منچستر یونایتد و بارسلونا هنوز تیمهای خوبی هستند. با این پول یونایتد در فصل جدید دوباره قدرتمندتر خواهد شد. »
=================================================
کریستیانو رونالدو از منفور بودن خود لذت میبرد
" کریسیانو رونالدو " بازیکن جدید رئال مادرید ادعا کرد از تماشای تماشاگران مخالف خود لذت میبرد.
منچستریونایتد با پیشنهاد 80 میلیون پوندی بهترین بازیکن جهان برای انتقال به رئال موافقت کرده و تنها توافق شخصی این بازیکن با باشگاه اسپانیایی باقی مانده است. پس از جام جهانی 2006 که یک در یک نهایی " رونالدو " باعث اخراج " وین رونی " شد، در لیگ برتر با واکنش طرفداران تیمهای مختلف رو به رو شد و پس از آن بازی او رشد کرد.
" رونالدو " به مجله فرانس فوتبال گفت:« لذت میبرم وقتی مردم مرا هو میکنند. وقتی توهین میکنند دوست دارم در چشمهایشان نفرت را ببینم. این باعث عذاب من نمیشود. اینکه بسیاری از مردم از من نفرت دارند درست است اما حتی آنجا بیشتر مردم مرا دوست دارند و مرا پشتیبانی میکنند.»
« من احساس بدی پیدا میکنم زمانی که بد بازی میکنم. خوشبختانه این اتفاق کم رخ داده است.»
" رونالدو " آرزو دارد نام او در کتاب تاریخ فوتبال ثبت شود و قصد ندارد از آنچه که در اولدترافورد انجام داده دست بکشد.
او اضافه کرد:« من هنوز یک راه بلند در پیش دارم. من واقعا میخواهم تاریخ فوتبال را دوباره بنویسم. میدانم همیشه میان بهترینها هستم.»
بازیکن سابق اسپورتینگ لیسبون در اسپانیا بار دیگر مقابل بارسلونا و " لیونل مسی " قرار خواهد گرفت که فینال لیگ قهرمانان اروپا با پیروزی ستاره آرژانتینی به پایان رسید.
اما " رونالدو " در این مورد گفت:« من به لیونل حسادت نمیکنم. خودم را با دیگران مقایسه نمیکنم. من کریستیانو رونالدو هستم و میتوانم مدالهای زیادتری نسبت به هرکسی به دست بیاورم. دوست ندارم که سست شوم. هواداران یک کریستیانو رونالدو بزرگ میخواهند بنابراین من سعی میکنم هرگز مایوس نشوم.»
================================================== =====
سرمربی رئال: بازیکنان مختلفی را جذب میکنیم
: " مانوئل پلگرینی " سرمربی رئال مادرید نمیتواند خوشحالیاش را از خریدهای بزرگ مدیران این باشگاه پنهان کند.
" فلورنتینو پرز " بعد از بازگشت به رئال مادرید، " کاکا " ستاره برزیلی میلان را به خدمت گرفت. سپس موافقت مسئولان باشگاه منچستر یونایتد را برای خرید " کریستیانو رونالدو " گرفت و اکنون صحبت از خرید " دیوید ویا " مهاجم والنسیا و " گائل گلیچی " مدافع چپ آرسنال در میان است.
" پلگرینی " سرمربی جدید مادریدیها نیز توانایی " پرز " را عامل موفقیت تیمش در نقل و انتقالات تابستان میداند.
" پلگرینی " به سایت رسمی باشگاه رئال مادرید گفت: « ما تلاش میکنیم بازیکنان گوناگونی را جذب کنیم. رئال مادرید فصل آینده در 3 جام شرکت خواهد کرد و نباید هیچکدام را از دست بدهیم. ترجیح میدهم در مورد خریدهای آینده صحبت نکنم زیرا در این مرحله همه آنها در حد حدس و گمان هستند. بازیکنان خوب زیادی وجود دارند که میتوانند به رئال مادرید بپیوندند. »
او افزود: « زمان مهمی برای رئال مادرید است. فرد توانمندی همچون فلورنتینو پرز به همراه خورخه والدانو که با همه مناطق فوتبال در جهان آشناست، مدیریت باشگاه را بر عهده گرفتهاند. آنها در حال ساختن تیم خوبی هستند، بنابراین طبیعی است که بسیاری از بازیکنان میخواهند به رئال مادرید بیایند. »
================================================== =
روبینیو: دوست دارم برای بارسلونا بازی کنم
" روبینیو " با اعلام اینکه دوست دارد در بارسلونا بازی کند بار دیگر شایعه جداییاش از منچستر سیتی را بر سر زبانها انداخت.
" روبینیو " در اولین فصل حضورش در لیگ برتر انگلیس 14 گل برای منچستر سیتی به ثمر رساند اما در پایان فصل با این تیم به جایگاه مناسبی دست نیافت. اکنون ستاره سابق باشگاه رئال مادرید از آرزوی خود برای بازی در بارسلونا سخن میگوید.
" روبینیو " به Sport گفت: « شایعاتی مطرح شده است اما جای نگرانی است و من هیچ پیشنهادی دریافت نکردهام. فقط میتوانم بگویم بارسلونا تیم خوبی است و هر کسی دوست دارد در این تیم بازی کند. »
ستاره برزیلی منچستر سیتی هنوز هم معتقد است از ترک رئال مادرید پشیمان نیست. او گفت: « من مادرید را ترک کردم چون در آنجا راضی نبودم. من از این تصمیم پشیمان نیستم و در منچستر سیتی راحتم. »
=================================================
Retired User
14-06-2009, 23:26
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به گزارش RmadridFC: بال سابق سفیدپوشان به رییس باشگاه رئال به دلیل خرجهای گزاف تاخته است.
لوییس فیگو، اسطوره پرتغالی باشگاه سابقش رئال مادرید را به شدت تحت انتقاد قرار داده و فلورنتینو پرس را به دلیل پولهای زیادی که خرج کرده مورد ملامت قرار داده است.
رئال با مبلغی گزاف کاکا و کریستیانو رونالدو را خریده تا از بارسلونا در اسپانیا و اروپا جلو بزند. اما فیگو که در سال 2000 با مبلغ 37 میلیون پوند به رئال رفت و مدتی گرانترین بازیکن دنیا بود میگوید در اوضاع فعلی اقتصادی، خرجکردنهای پرس بسیار نابجاست: «در هنگام بحران جهانی، مبالغی که رئال مادرید پرداخت میکند شرمآور است. کاکا و رونالدو بازیکنان بزرگی هستند اما پول بسیاری برای آنها پرداخت شده است.»
فیگو همچنین به زلاتان ایبراهیموویچ همتیمی سابقش در انتیر توصیهای داشته: «در سالهایی که در اینتر بودم او عالی بود و رشد کرد. او حالا باید بهترین انتخاب را انجام دهد.»
Retired User
14-06-2009, 23:27
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به گزارش RmadridFC: رقم درخواستی اینتر برای فروش ستاره سوئدی خود حتی برای رئالی ها بسیار بالاست اما کهکشانی ها می خواهند با انتقال هیگواین به اینتر این رقم را کاهش دهند...
رئال همچنانه حریصانه به دنبال خرید ستاره هاست و اینبار پیشنهاد جدیدی برای جذب زلاتان ستاره سوئدی اینتر.به نوشته روزنامه مارکا رئالی ها که علاقه خود را به جذب زلاتان ابراز کرده اند اکنون با رقم 94 میلیون یورویی او مواجه شده اند.
فلورنتینو پرس امیدوار است با مبادله گونسالو هیگواین 21 ساله با ستاره سوئدی اینتر قیمت او را کاهش دهد.پرس در حالی می خواهد هیگواین را به اینتر بدهد که این بازیکن بهترین مهره رئال در فصل گذشته بوده و این تعجب بسیاری از هواداران این تیم را بر انگیخته است.گفتنی است بارسا پیش از این تلاش زیادی برای مبادله ساموئل اتوئو مهاجم کامرونی خود با زلاتان انجام داد که در نهایت با مخالفت اتوئو مواجه شد.
Retired User
14-06-2009, 23:28
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به گزارش RmadridFC: در 24 جولای رئال مادرید در جام صلح شرکت مییابد و کاکا در این تیم بازی خواهد کرد. اما آیا کریستیانو رونالدو و داوید ویا را هم خواهیم دید؟ گل دات کام مصاحبههایی اختصاصی در این زمینه انجام داده است.
«رئال مادرید نوین» فلورنتینو پرس اولین بازی خود را در جولای در جام صلح انجام خواهد داد. این رقابتها در اندلس برگزار میشود و بزرگترین ستارههای دنیا در آن حضور خواهند داشت. سایت گل هم این رویداد را گزارش خواهد کرد. یوونتوس در این رقابتها دیهگو، خرید جدید خود را که به تازگی از وردربرمن با قیمت 24 میلیون یورو خریداری شده معرفی خواهد کرد.
سویا و مالاگا هم در این مسابقات حضور دارند. اما همه نگاهها سمت مادرید است. کاکا در این رقابتها حضور خواهد داشت و احتمالا بازیکنان جدید هم در ترکیب رئال به میدان خواهند رفت. انتقال قریبالوقوع کریستیانو رونالدو از منچستر یونایتد هم احتمالا پیش از شروع جام است و شاید داوید ویا هم تا آن مدت به رئال پیوسته باشد. این رقابتها فرصتی عالی برای دیدن تیم مانوئل پلگرینی است و میتوانید همه اخبار آن را از سایت گل دنبال کنید!
Retired User
14-06-2009, 23:28
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به گزارش RmadridFC: اسطوره فرانسوی گفته تنها مقصد همتیمی سابقش سانتیاگو برنابئو است.
زینالدین زیدان مشاور ورزشی رئال مادرید گفته فرانک ریبری ستاره بایرن مونیخ اگر از آلیانس آرهنا برود باید به مادرید بیاید. خبرات بسیاری مبنی بر پیوستن ریبری به بارسلونا یا رئال مادرید وجود دارد ولی به نظر میرسد رئالیها بیشتر مایل به خرید این بازیکن 26 ساله باشند. زیدان گفته که سفیدپوشان با این بازیکن مذاکرات را شروع کردهاند.
او ریبری را یک فوتبالیست فوقالعاده خوانده و گفته دوست دارد او را فصل بعد در برنابئو ببیند: «جای او در رئال مادرید است. بازی در جمع ما فرصتی عالی برای او به شمار میرود و موقعیتی است که او نمیتواند از دست بدهد.» برخی میگویند فلورنتینو پرس قصد دارد موفقیت را برای باشگاه بخرد و زیدان در جواب آنها گفته: «آوردن بهترینها هزینه دارد.» رئال به تازگی کاکا را خریده و به زودی کریستیانو رونالدو هم به این تیم اضافه خواهد شد. زلاتان ایبراهیموویچ از اینتر و داوید ویا از والنسیا هم دیگر بازیکنان مد نظر رئال هستند.
Retired User
14-06-2009, 23:29
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به گزارش RmadridFC: پس از آنکه سران باشگاه بنفش پوش برای جذب او ابراز تمایل کرده بودند ، اکنون بسیار بعید به نظر می رسد که این اتفاق رخ دهد و بدین ترتیب ممکن است درنته را فصل بعد در پاناتینایکوس ببینیم.
سران باشگاه فیورنتینا به دنبال تقویت تیم خود در فصل 10-2009 برای حضوری موفق در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا هستند و به همین دلیل رویستون درنته را یکی از اهداف خریدهای تابستانی شان قرار داده بودند .
البته روزنامه Algemeen Dagblad اعلام کرد که سران این باشگاه تدریجا تمایل خود را برای جذب او از دست داده اند و بدین ترتیب کورس خرید برای جذب این ستاره میان پاناتیناکوس و پاری سنت ژرمن ادامه دارد. سران باشگاه یونانی با پیشنهادی 13 میلیون یورویی در آستانه خرید این ستاره 22 ساله هلندی هستند و سران رئال نیز قطعا مشتاق هستند تا بخشی از وجهی را که برای خرید کاکا و کریس پرداخت کرده اند را با فروش برخی بازیکنان کم اثر، به خزانه شان بازگردانند.
درنته در طول رقابتهای فصل قبل تنها 7 دیدار را از ابتدا آغاز کرد و در برخی دیدارهای دیگر نیز به عنوان بازیکن ذخیره وارد میدان شد. او در سال 2007 با قراردادی 14 میلیون یورویی از فاینورد به رئال آمد.
Retired User
14-06-2009, 23:32
مدیر ورزشی سفیدپوشان به سایر تیمهای اروپایی هشدار داده که خریدهای جدیدی در راه است.
سایت گل- خورخه والدانو مدیر ورزشی رئال گفته انتظار دارد فصل بعد چهرههای جدید بیشتری در سانتیاگو برنابئو ببیند.
رئال اخیرا کاکا و رونالدو را خریده و گفته میشود به دنبال بازیکنان بزرگی مانند داوید ویا و زلاتان ایبراهیموویچ است. فلورنتینو پرس دارد قصد عصر دوم کهکشانیها را رقم زند. والدانو گفته احتمالا خریدهایی در حد کاکا و رونالدو انجام خواهد شد: «روی گزینههای متعددی کار میکنیم. بعضیها به احتمال فراوان میآیند و بعضیها شاید نه، ولی ما جایگزینهای بسیاری داریم. دو خرید در بالاترین سطح انجام دادیم ولی باید به کار ادامه دهیم.»
والدانو همچنین نخواست وارد جنگ لفظی با بارسلونا شود. بارساییها سیاست رئال را زیر سوال برده بودند و خوان لاپورتا رییس بارسلونا گفته بود این خریدها کار اشتباهی بوده. والدانو میگوید: «کاری ندارم دیگران چه گفتهاند و درباره ما چه فکر میکنند. وارد بحث با آنها نخواهم شد.»
یکی نیست به رئال مادرید ها بگه چرا ویدیچ و اشلی کول رو نمیخون ؟!
اگه رونی و مسی رو هم به خدمت بگیرن بد نیست
اون موقع 100% قهرمان میشن
بد نیست یکم از آرسنال یاد میگرفتن !!!
یکی نیست به رئال مادرید ها بگه چرا ویدیچ و اشلی کول رو نمیخوان ؟!
اون موقع 100% قهرمان میشن !
مرسی ! چه قدر متناقض حرف می زنی شما !!: دي
اقا این چند وقت تایپیک که بسته بود ! منم زیاد دنبال ورزش نبودم ! اخر سر ویا اومد رئال یا نه ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فیگو: خرجهای شرمآور رئال مادرید
یکی به این اقا بگه خودشم هم با یکی از همین خرج های سنگین اومد رئال ! چرا اون موقع هیچی نگفت ؟؟ اون موقع شرم اور نبود ؟؟؟
ولی به نظر من رونالدو با این کارش خودشو نابود کرد - آخه بازیکن بزرگی مثل بکهام هم وقتی رفت مادرید به یک بازیکن گمنام تبدیل شد
یکی نیست به رئال مادرید ها بگه چرا ویدیچ و اشلی کول رو نمیخون ؟!
خبر های جدید آپدیت شد !!
ehsan-totti
15-06-2009, 07:06
شنیدم منچستر می خواد بنزما رو بخره !!!
ما باید بخریمش !!! به جای ریبری اینو بگیریم خوب !!
این منچستر این همه مهاجم میخواد چیکار ؟ :20:
ehsan-totti
15-06-2009, 07:08
منم موافقم واسه بچه هایی مثل ما که سرمون شلوغه و کمتر میتونیم بیایم گیچ کنندس
منم سالی 1 بار میام اینجا :31:
حالا لقب بزارین نمیدونم کی به کیه :31: البته الانشم تقریبآ نمیدونما :31::31:
ehsan-totti
15-06-2009, 07:13
استقلال و پرسپولیس که خرجی نمیکنن :31: این رقایی که میزنه تو روزنامه همه اش شایعه اس :31::31:
ولی توی یه سایت خوندم نرخ تورم توی اسپانیا منفی شده :31: حالا کی اومده بوده راجع به پرز نطق کرده بوده؟ :13:
ehsan-totti
15-06-2009, 07:16
من پارسال تو fifa 09 ، کاکا ، رونالدو ، ویا ، ویدیچ ، فابرگاس ، فیلیپ لام و رینا رو تو manager mode خریدم . از این 7 تا خرید من ، 5 تاش رو پرز دست گذاشته روش . مغز مدیریت رو داری ؟ برم کمک پرز ؟!!!!!!!!!!!!!
چرا بری کمکش ؟ خب خودت برو جای پرز دیگه :31:
ehsan-totti
15-06-2009, 07:20
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به گزارش Rmadrid FC : مهاجم پرتغالی منچستر یونایتد با 936/93 میلیون یو رو به عنوان گران ترین بازیکن جهان شناخته شد
جالب این است که 4 بازیکن گران قیمت جهان در رئال مادرید و در زمان پرس خریداری شده اند
رکورد خرید بازیکن باز هم در رئال مادرید شکسته شد و پس از رونالدو با رقم شناخته شده کاکای برزیلی با زقم 56 میلیون پوند از آث میلان راهی رئال مادرید شده است سومین رتبه به زین الدین زیدان با 6/45 میلیون پوند از یوونتوس راهی رئال مادرید شده است . نفر چهارم لویس فیگو با 37 میلیون پوند از بارسلونا راهی رئال مادرید شده است.
پس از این اسامی میتوان به کرسپو با 5/35 میلیون پوند ، کریستین ویرا با 32 میلیون ،دنیلسون با 21 ، رونالدو با 5/19 و... اشاره کرد.
خیلی مرده این پرز
راستی این دنیلسون کجاس ؟ دلم واسش تنگ شده
کسی خبری ازش نداره ؟ :31:
ehsan-totti
15-06-2009, 07:23
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به گزارش RmadridFC: بال سابق سفیدپوشان به رییس باشگاه رئال به دلیل خرجهای گزاف تاخته است.
لوییس فیگو، اسطوره پرتغالی باشگاه سابقش رئال مادرید را به شدت تحت انتقاد قرار داده و فلورنتینو پرس را به دلیل پولهای زیادی که خرج کرده مورد ملامت قرار داده است.
رئال با مبلغی گزاف کاکا و کریستیانو رونالدو را خریده تا از بارسلونا در اسپانیا و اروپا جلو بزند. اما فیگو که در سال 2000 با مبلغ 37 میلیون پوند به رئال رفت و مدتی گرانترین بازیکن دنیا بود میگوید در اوضاع فعلی اقتصادی، خرجکردنهای پرس بسیار نابجاست: «در هنگام بحران جهانی، مبالغی که رئال مادرید پرداخت میکند شرمآور است. کاکا و رونالدو بازیکنان بزرگی هستند اما پول بسیاری برای آنها پرداخت شده است.»
فیگو همچنین به زلاتان ایبراهیموویچ همتیمی سابقش در انتیر توصیهای داشته: «در سالهایی که در اینتر بودم او عالی بود و رشد کرد. او حالا باید بهترین انتخاب را انجام دهد.»
حالا این زورش گرفته پرز از رئال انداختش بیرون :31:
قدر نشناس :2: یادش رفته تو رئال بهترین بازیکن شد :13:
اون یارو موراتی که 100 برابر خرج میکنه
تو این چند ساله این همه خرج کردو هیچی نشد تا اینکه ... ( تبانی و اینا ) :41:
kasra_khan2003
15-06-2009, 07:25
دوستان من این روزها کمتر میام به دو دلیل
1. امتحانام که تا 3 تیر هست.
2. پس گرفتن رای خودم!!!!
ehsan-totti
15-06-2009, 07:25
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به گزارش RmadridFC: رقم درخواستی اینتر برای فروش ستاره سوئدی خود حتی برای رئالی ها بسیار بالاست اما کهکشانی ها می خواهند با انتقال هیگواین به اینتر این رقم را کاهش دهند...
رئال همچنانه حریصانه به دنبال خرید ستاره هاست و اینبار پیشنهاد جدیدی برای جذب زلاتان ستاره سوئدی اینتر.به نوشته روزنامه مارکا رئالی ها که علاقه خود را به جذب زلاتان ابراز کرده اند اکنون با رقم 94 میلیون یورویی او مواجه شده اند.
فلورنتینو پرس امیدوار است با مبادله گونسالو هیگواین 21 ساله با ستاره سوئدی اینتر قیمت او را کاهش دهد.پرس در حالی می خواهد هیگواین را به اینتر بدهد که این بازیکن بهترین مهره رئال در فصل گذشته بوده و این تعجب بسیاری از هواداران این تیم را بر انگیخته است.گفتنی است بارسا پیش از این تلاش زیادی برای مبادله ساموئل اتوئو مهاجم کامرونی خود با زلاتان انجام داد که در نهایت با مخالفت اتوئو مواجه شد.
هیگواین :41:
ehsan-totti
15-06-2009, 07:27
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به گزارش RmadridFC: پس از آنکه سران باشگاه بنفش پوش برای جذب او ابراز تمایل کرده بودند ، اکنون بسیار بعید به نظر می رسد که این اتفاق رخ دهد و بدین ترتیب ممکن است درنته را فصل بعد در پاناتینایکوس ببینیم.
سران باشگاه فیورنتینا به دنبال تقویت تیم خود در فصل 10-2009 برای حضوری موفق در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا هستند و به همین دلیل رویستون درنته را یکی از اهداف خریدهای تابستانی شان قرار داده بودند .
البته روزنامه Algemeen Dagblad اعلام کرد که سران این باشگاه تدریجا تمایل خود را برای جذب او از دست داده اند و بدین ترتیب کورس خرید برای جذب این ستاره میان پاناتیناکوس و پاری سنت ژرمن ادامه دارد. سران باشگاه یونانی با پیشنهادی 13 میلیون یورویی در آستانه خرید این ستاره 22 ساله هلندی هستند و سران رئال نیز قطعا مشتاق هستند تا بخشی از وجهی را که برای خرید کاکا و کریس پرداخت کرده اند را با فروش برخی بازیکنان کم اثر، به خزانه شان بازگردانند.
درنته در طول رقابتهای فصل قبل تنها 7 دیدار را از ابتدا آغاز کرد و در برخی دیدارهای دیگر نیز به عنوان بازیکن ذخیره وارد میدان شد. او در سال 2007 با قراردادی 14 میلیون یورویی از فاینورد به رئال آمد.
بیاد استیل آذین :31::31::31:
Retired User
15-06-2009, 08:03
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به گزارش RmadridFC: رئال مادرید میتوند به زودی داوید ویا را به خدمت بگیرد.
داوید ویا تنها میخواهد به رئال مادرید برود. مدیر برنامههای او گفته ویا تمام پیشنهادهای دیگر را رد خواهد کرد و اگر رئال هم نشد در والنسیا خواهد ماند. این مهاجم اسپانیا در جام کنفدراسیونها به سر میبرد و انتقال او به رئال به دلیل عدم توافق دو رییس باشگاه انجام نشده.
مانوئل یورنته رییس والنسیا قیمت 48 میلیون یورو را روی او نهاده و این باعث ناراحتی فلورنتینو پرس شده که می خواست 25 میلیون یورو به همراه آلوارو نگردو را برای خرید ویا بدهد. مادریدی ها از ویا رویگردان شده و ممکن است به دنبال خرید دیهو فورلان باشند. ویا به نمایندههایش گفته که پیشنهادهای دیگر را بررسی نکنند چرا که در صورت ترک مستایا تنها به سانتیاگو برنابئو خواهد رفت: «تنها میخواهم به رئال مادرید بروم.»
رییس جدید والنسیا گفته تنها داوید سیلوا فروشی نیست و با این حال تلاش دارد برای جلب رضایت طرفداران ویا را هم نگاه دارد.
به گزارش RmadridFC : كريستيانو رونالدو انتقال 80 ميليون پوندي خود به رئال مادريد را تاريخي خواند.
ستاره پرتغالي گفت:
دوران خوبي در منچستريونايتد داشتهام اكنون زمان آن فرا رسيده تا به آينده فكر كنم، 80 ميليون پوند واقعا پول زيادي است. اين قرارداد، تاريخي است.
رونالدو ادامه داد:
«مسحور كننده است كه دو تا از بزرگترين تيم هاي دنيا ميخواهند برايشان بازي كنم. حالا ميتوانم به آينده، به رئال مادريد به فصل نويني در حرفهام بپردازم. اين جا در امريكا بودم كه ماجراي قرارداد را فهميدم واز نزديكان شنيدم كه يونايتد آن را پذيرفته.»
گفته ميشود رونالدو 24 ساله با قراردادي 6 ساله به رئال ميپيوندد و دستمزد ساليانهاش از 5/9 ميليون پوند آغاز ميشود و ساليانه 25 درصد افزايش مييابد تا در سال آخر به 29 ميليون پوند –حدود هفتهاي 557500 پوند- برسد. رونالدو در اين 6 سال در مجموع 107 ميليون پوند دستمزد خواهد گرفت. در نهايت، رئال در فصل 2015- 2014 به كاكا و رونالدو روي هم رفته هفتهاي يك ميليون پوند حقوق پرداخت ميكند كه رقم شگرفي است. كاكا هم كه كمي پيشتر از رونالدو به جمع مادريديها اضافه شده بود خريد جديد باشگاه را ستود:
«از خريد كريستيانو خوشحال شدم. او يكي از بهترين بازيكنان دنيا است و كمك ميكند رئال مادريد فصل آينده براي تمام جامها بجنگد.»
گابريل هاينتزه، مدافع آرژانتيني مادريديها هم گفت:
«مطمئنم كريستيانو در مادريد بهتر از يونايتد خواهد بود. طبيعي است كه بخواهد بيايد و در باشگاهي مثل ما بازي كند. حالا تيم با حضور او قدرتمندتر خواهد بود. او خارقالعاده است اما اينجا مي تواند سطح بازياش را بالاتر هم ببرد.»
هاينتزه 31 ساله كه سابقه بازي در منچستريونايتد را هم دارد بار ديگر به الكس فرگوسن پرداخت:
«گاهي اوقات پيش ميآمد كه فرگوسن عصباني ميشد چون درباره احتمال آمدن كريستيانو به رئال حرف ميزدم ولي او نميتواند مانع حرف زدن من شود چون حالا ديگر بازيكن يونايتد نيستم. روابط دوستانه خيلي خوبي با كريستيانو رونالدو دارم و به نظر من آدم با هوشي است كه ميداند بهترين چيز براي زندگياش چيست. او مدتها است ميخواهد به رئالمادريد بيايد. رويايش اين بوده. اگر هم حالا تصميم گرفته اين كار را انجام دهد به خاطر اين است كه بهترين زمان ممكن بوده، نه زودتر و نه ديرتر.»
رامون كالدرون، رييس سابق رئالمادريد هم گفت قبل از اين كه سانتياگو برنابئو را ترك كند، توافق محترمانهاي براي پيوستن رونالدو به اين باشگاه صورت گرفته بود:
«ما با اين بازيكن در تماس بوديم. دانستن اين مهم است. تا جايي هم كه ميدانستم او با باشگاه به توافق رسيده بود و ميخواست در پايان اين فصل منچستر را ترك كند... بنابر اين با دانستن اينكه خود بازيكن ميخواهد به رئالمادريد بيايد، بستن قرارداد كار سادهاي بود. ما قبلا بر سر همه چيز توافق كرده بوديم و او تصميم داشت بيايد.»
كالدرون ادامه داد:
«بگذاريد بگويم فصل قبل توافق محترمانهاي صورت گرفته بود تا منچستر هم آزار نبيند چون فرگوسن هم ميخواست اين بازيكن را حفظ كند. به اين خاطر تصميم گرفتيم تا اين فصل صبر كنيم و اين اتفاقي بود كه افتاد.»
اين در حالي است كه رئالمادريد و يونايتد در دو فصل گذشته بارها بر سر آينده رونالدو با هم درگيري لفظي داشتند و خود رونالدو هم مدام انتقالش به برنابئو را تكذيب ميكرد و به اين ترتيب حرفهاي كالدرون تمام آن رفتارها را زير سوال ميبرد.
aRThaS_08
17-06-2009, 11:36
بازی بی نظیر و جذاب فوتبال "رئال مادرید" که در آن بازیکن در نقش یکی از ستاره های کهکشانی باشگاه رئال مادرید قرار گرفته و در نقش آن تمام مراحل پیشرفت فوتبالی را طی خواهد کرد !
در این بازی شما تنها در زمین بازی ایفای نقش نمی کنید بلکه در زندگی شخصی و خارج از زمین فوتبال نیز در شخصیت آن بازیکن قرار خواهید گرفت .
این بازی، بازی رسمی کلوپ رئال مادرید اسپانیا است. بازی زیبای رئال مادید ترکیبی از ژانر های نقش آفرینی، آرکید ، شبیه سازی و ورزشی است که منجر به خلق یک بازی بی نظیر ورزشی فوتبال شده است .
سازنده : كمپاني Atomic Planet
ناشر : كمپاني: V2 Play
تاريخ انتشار : June, 2009
وب سايت اختصاصي :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدرده بندي ژانر : ورزشی و شبیه سازی
ميزان دشوار بودن : متوسط .
زمان مورد نياز براي آشنايي كامل با محيط بازي : حدود نیم ساعت.
درجه بندي ESRB در مورد محتواي بازي : +3 - مناسب برای تمامی افراد و گروههای سنی +3.
ویژگی های منحصر به فرد بازی Real Madrid: The Game:
- بازی رسمی کلوپ فوتبال رئال مادرید .
- بازی ترکیبی ورزشی از ژانر های مختلف یعنی شبیه سازی، نقش آفرینی، آرکید و ورزشی.
- بازیکن می تواند مسیر شخصی زندگی ورزشی و خصوصی خود را در جریان بازی خود انتخاب کند .
- دارای عناصر اورجینال و حقیقی باشگاه رئال همچون ورزشگاه سانتیاگو برنابئو و ...
و .......
سيستم مورد نياز براي اجراي بازي Real Madrid: The Game:
حداقل سیستم مرود نیاز :
Operating System: Windows XP/ Vista
Processor: Pentium IV, 2,4 GHz
Memory: 512 MB RAM
Video card: 256 MB RAM, DirectX 9.0-compatible
Sound card: DirectX 9.0-compatible
Hard disc: 6 GB of HDD space available
سیستم توصیه شده :
Operating System: Windows XP/ Vista
Processor: Intel Core 2 Duo 3 GHz or AMD Athlon 64 X2 4200+
Memory: 2 GB RAM
Video card: 256 MB RAM, DirectX 9.0-compatible
Sound card: DirectX 9.0-compatible
Hard disc: 6 GB of HDD space available
CD ROM: DVD-ROM
تصاویری از محیط بازی Real Madrid: The Game:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخرید پستی :
aRThaS_08
17-06-2009, 11:42
اینم برای دانلود :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپسورد فایلها :
aRThaS_08
17-06-2009, 12:00
نه نه درست اومدم : دی
این ایکر فک کرده کیه که سوار بکام شده ؟ : دی
رئال مادريد 150 ميليون يورو داده به يه شركت اسپانيايي و اين دوتا بازيكن جديدش رو بيمه كرده ، وزير اقتصاد اسپانيا هم انتقاد كرده و گفته بازيكن فوتبال 94 ميليون يورو نميارزه پادشاه اسپانيا هم گفته روي فوتبال نميشه قيمت گذاشت
اسم این یارووه وحید نیست !! :دي
اینم لینک دانلودش !!
Real.Madrid.The.Game-SKIDROW
sr-rmtg.iso
Ahmad-Ra
17-06-2009, 14:21
Real Madrid The Game-SKIDROW
INFO :
DOWNLOAD :
aRThaS_08
17-06-2009, 16:45
نه نه
گفتم اگـــــه بخوام :27:
h_starboy
17-06-2009, 20:30
این بازی واسه ps2 نیومده ؟؟؟
aRThaS_08
17-06-2009, 20:52
PS3,PSP,Wii,XBox360,PC
Ahmad-Ra
17-06-2009, 21:44
وضعیت کریس رونالدو چی شد ؟ میاد رئال ؟
وضعیت کریس رونالدو چی شد ؟ میاد رئال ؟
نه پس ميخواي بره ليگ امارات !؟ :31: :4:
H a m e e d
17-06-2009, 22:03
نیستلروی فروخته میشه، درسته؟
: " دیوید ویا " مهاجم اسپانیایی والنسیا اعلام کرد قبلاً در مورد آیندهاش تصمیم گرفته است.
این مهاجم گلزن مورد توجه تیمهای اسپانیایی بارسلونا و رئال مادرید قرار دارد و در لیگ برتر انگلیس نیز تیمهای منچستر یونایتد، چلسی و لیورپول خواهان جذب وی هستند.
" ویا " که در جریان پیروزی 1-0 تیم ملی اسپانیا برابر عراق در رقابتهای جام کنفدراسیونها تک گل تیمش را به ثمر رساند اعلام کرد در مورد تیم آیندهاش تصمیم خود را گرفته و مدیر برنامههایش در حال رایزنی برای مقصد بعدی او است.
" ویا " گفت: « من تصمیم خود را گرفتهام. مدیر برنامههایم از علایق من خبر دارد و اکنون روی آن کار میکند، بنابراین من آسوده خاطرم. هیچ ضرب الاجلی برای این موضوع وجود ندارد و جزئیات آن به من مربوط نیست. »
com: " زینالدین زیدان " آشکار کرد رئال مادرید همچنان به دنبال ستاره بایرن مونیخ، " فرانک ریبری " است.
" زیدان " حالا نقش مشاور را در سانتیاگو برنابئو ایفا میکند و آنها در این تابستان " کاکا " و " کریسیانو رونالدو " را جذب کردند و گویا " دیوید ویا " هم در همین مسیر قرار دارد و با آمدن او خط حمله رئال کامل خواهد شد. بهرحال، ظاهرا آنها هنوز دنبال یک بازیکن خلاق دیگر هستند.
" زیدان " گفت:« ما واقعا امیدواریم او به ما بپیوندد. این حتما خبر فوقالعادهای برای باشگاه است. اگر او به مادرید بیاید، من از استقبال او لذت خواهم برد.»
com: " فلورنتینو پرز " رئیس باشگاه رئال مادرید معتقد است تابستان امسال با " دیوید ویا " قرارداد امضا خواهند کرد.
" مانوئل لورینته " رئیس باشگاه والنسیا هفته گذشته اعلام کرد که به هیچ پیشنهادی برای " ویا " جواب مثبت ندادهاند اما " پرز " مدعی شد که به تلاش خود برای جذب " ویا " ادامه خواهند داد و انتظار دارد این مهاجم ملی پوش را تا پایان پنجره نقل و انتقالات به سانتیاگو برنابئو بیاورد.
" پرز " گفت: « رئیس باشگاه والنسیا میداند ما چه چیزی میخواهیم و ما هم از شرایط آنها به خوبی آگاهیم. همه چیز باید در شرایط دوستانه و توافقی انجام شود و ما رابطه بسیار خوبی با باشگاه والنسیا داریم. ما تمام تابستان را در پیش رو داریم. »
رئیس باشگاه رئال مادرید افزود: « بازیکنانی مثل کریستیانو رونالدو و کاکا، که برنده توپ طلای اروپا و جهان شدهاند، بازیکنان قیمتی به حساب میآیند. رئال مادرید نمیتواند چنین پولی را برای هر بازیکنی بپردازد. به نظر من ویا بازیکن فوقالعادهای است اما او باید خودش را با برنامههای ما نزدیک کند. »
منبع:اسکای اسپورت
com: " کلود ماکلهله " از خرید جدید باشگاه رئال مادرید حمایت کرد.
رئال مادرید با پرداخت 80 میلیون پوند موافقت منچستر یونایتد برای جذب " کریستیانو رونالدو " را گرفت. این در حالی است که " فلورنتینو پرز " رئیس جدید مادریدیها پیش از این با " کاکا " بازیساز برزیلی میلان قرارداد امضا کرده بود.
" ماکلهله " هافبک فرانسوی که در مقطعی عضو کهکشانیهای مادرید بوده احساس میکند خریدهای جدید نشانه بازگشت رئال مادرید به قدرت اول فوتبال اروپاست.
" ماکلهله " به skysports.com گفت: « باشگاه سابق من به چنین خریدهایی(خرید رونالدو) احتیاج دارد تا به جهان بگوید هنوز معروفترین تیم کره خاکی است. به نظر من آنها به چند سال قبل خود بازمیگردند، زمانی که رئال را با تیمهای بارسلونا و منچستر یونایتد مقایسه میکردند. »
هافبک تدافعی سابق تیمهای رئال مادرید و چلسی افزود: « اگر پرز پول خرج میکند بدین خاطر است که احساس میکند میتواند آن را بازگرداند و به نظر من رونالدو ارزش این پول را دارد. تیمهای منچستر یونایتد و بارسلونا هنوز تیمهای خوبی هستند. با این پول یونایتد در فصل جدید دوباره قدرتمندتر خواهد شد. »
این بازی جریانش چیه؟؟!!!!
Retired User
19-06-2009, 12:09
این بازی جریانش چیه؟؟!!!!
كدوم بازي؟
محدوديتها؟
فقط از ترس فيل تر شدنه
Retired User
19-06-2009, 12:12
" فلورنتینو پرز " رئیس باشگاه رئال مادرید معتقد است تابستان امسال با " دیوید ویا " قرارداد امضا خواهند کرد.
" مانوئل لورینته " رئیس باشگاه والنسیا هفته گذشته اعلام کرد که به هیچ پیشنهادی برای " ویا " جواب مثبت ندادهاند اما " پرز " مدعی شد که به تلاش خود برای جذب " ویا " ادامه خواهند داد و انتظار دارد این مهاجم ملی پوش را تا پایان پنجره نقل و انتقالات به سانتیاگو برنابئو بیاورد.
" پرز " گفت: « رئیس باشگاه والنسیا میداند ما چه چیزی میخواهیم و ما هم از شرایط آنها به خوبی آگاهیم. همه چیز باید در شرایط دوستانه و توافقی انجام شود و ما رابطه بسیار خوبی با باشگاه والنسیا داریم. ما تمام تابستان را در پیش رو داریم. »
رئیس باشگاه رئال مادرید افزود: « بازیکنانی مثل کریستیانو رونالدو و کاکا، که برنده توپ طلای اروپا و جهان شدهاند، بازیکنان قیمتی به حساب میآیند. رئال مادرید نمیتواند چنین پولی را برای هر بازیکنی بپردازد. به نظر من ویا بازیکن فوقالعادهای است اما او باید خودش را با برنامههای ما نزدیک کند.
Retired User
19-06-2009, 12:13
ضربه ی کامل
کریستیانو رونالدو قدرت های فراوانی را در زمین بازی در اختیار دارد و یکی از آنها بدون شک ضربه های آزاد وی هستند.رونالدو به خوبی در این کار ماهر شده و گل های با ارزش و بسیاری را به ثمر رسانده است.سایت رسمی رئال مادرید تصمیم گرفته است تا مراحل ی را که وی قبل از زدن یک ضربه ی آزاد که به وسیله ی سیستم هدایت لیزری وی انجام می دهد بررسی کند!
قدم اول:قبل از شوت کردن
کریستیانو رونالدو قبل از شوت کردن همیشه آن سبک همیشگی خود را دنبال می کند.ابتدا او با دقت بسیار توپ را دقیقا بر روی نقطه ای می کارد که توپ را از آنجا شوت می کند.این عمل وی قدرت بیشتری را برایش فراهم می کند و باعث می شود تا کاتی که به توپ می دهد بیشتر باشد.هنگامی که دقیقا جای توپ مشخص می شود او خود را آماده ی شوت زنی می کند.او بین چهار و شش قدم عقب می رود و پاهایش را با کمی فاصله از یکدیگر باز نگه می دارد.
قدم دوم:شلیک و ضربه
اولین قدم های کریستیانو رونالدو بر روی انگشتان وی است.کمی مشابه زمانی که روبرتو کارلوس ضربه ی آزاد می زد.نقطه ی متفاوت این دو در قدم های بلند بازیکن پرتغالی است.ضربه ی اصلی کمی دارای انحا می باشد و برخلاف برزیلی ها که مستقیما شلیک می کننند کمی به سمت راست متمایل می شود.
آخرین قدم رونالدو بلندترین قدم وی است.پای ستون او یعنی پای چپش چند سانتیمتر کنار توپ قرار می گیرد.در لحظه ی ضربه بدن او به طور کامل به وسیله ی پای ستونش به سمت عقب متمایز می شود.سپس بدن او به سمت جلو حرکت می کند تا از اوج گرفتن توپ جلوگیری کند.او تعادل خود را با بازوی چپ خود حفظ می کند در حالی که بازوی راستش برای قدرت بخشیدن به توپ در حال حرکت است.پای چپ ضربه ای به پایین توپ می زند.او کاملا به نقطه ی درونی یا بیرونی توپ ضربه نمی زند.این یک ضربه ی کامل درون پا می باشد که قدرت بسیار بیشتری به توپ می دهد.
قدم سوم:مسیر حرکت توپ
شوت به سمت راست با پای چپ به قسمت چپ توپ.نتیجه ی آن سهمی است که توصیف آن با کلمات بسیار سخت می باشد.در حالی که توپ بر میخیزد به سمت چپ انحنا پیدا می کند.مسیر حرکت توپ ناگهان تغییر می یابد.این حرکت عرضی نهایتا در عمق و به دور از دتان دروازبان است که واقعا دفع آن بسیار سخت است.
aRThaS_08
19-06-2009, 12:27
ممنون واقعا تحلیل کاملی بود ... پیش به سوی توپ طلایی (خودمو میگم) : دی
ali_ranger22
19-06-2009, 12:40
بچه ها اینطور که بوش میاد ریبری و ویا هم حله !
بعد رئال می خواد 9 تا از بازیکناش رو بفروشه که همه ی هلندی ها هم تو این لیست هستن
البته فن گل چون هنوز مصدومه وضعیتش معلوم نیست البته تا 2010 قرارداد داره با تیم
ای کاش پرز دفاع هم بگیره !
به به. عمو پرز.
ریبری هم میاد رئال. یه مدت بعد داد ریبری در می آد که می خواد بره رئال اون موقع بایرن چاره ای جز فروش نداره ! : دی
ویا هم میاد.
فقط یه فکری به حال این دفاع باید کرد !
فقط یه چیزی !
این همه بازیکن تازه می تونن با هم هماهنگ بشن ؟! البته همه ستاره هستن اما خوب دیگه پاسهای سریع و ... یکم کار می خواد.
ali_ranger22
19-06-2009, 12:58
عیب نداره وقت برای هماهنگ شدن هست
میگم بعد جام کنفدراسیون ها برادر کاکا میاد اسپانیا دیگه ؟ ایشالا زودتر برزیل خذف شه : دی
این شانسلونا باز خودشو نخود هر آش کرده به ویا پیشنهاد 50 میلیونی داده عجب فشاری داره بهش میاد:27:
میگم پرز جز ویا و ریبری باس بشینه هر بازیکنی که بارسلونا خواست رو بخره : دی
resident_evil
19-06-2009, 13:32
میگم اینا میخوان 10 تا مهاجم بزارن تو زمین ؟! : دی
مدافع نداره تیم ! امیدوارم که این فصل ازین همه ستاره به خوبی استفاده بشه !
lord_alone_dark
19-06-2009, 13:35
همه مهاجم هستن دفاع نمی خواییم ریش هم که ندارن گرو بزارن بازیکن بخرن
سلام بر دوستان عزیز
خوب خدا رو شکر بلاخره انجمن راه افتاد
امیدوارم دوباره بهینه سازی نشه
خیلی دلم تنگیده بود واسش
اولین اخبار رو میزارم:
به گزارش RmadridFC: بازیکن مصری از ستاره فرانسوی ستایش کرده.
محمد زیدان دو گل مقابل برزیل زد تا پا جای پای زینالدین زیدان، همنامش گذاشته باشد. محمد زیدان شاید به دلیل نام خانوادگیاش مشهور باشد اما او مقابل برزیل نشان داد چه مهاجم خطرناکی است.
این بازیکن مصری میگوید: «زینالدین زیدان بهترین بازیکن تمام دنیا بود و همیشه تلاش میکردم از او فوتبال بیاموزم. معمولا بازیهای بسیاری که زیدان در آنها حضور داشت را تماشا میکردم تا مهارتها و حرکتهایش را یاد بگیرم. در هر حال میخواهم بازی خود را بهبود بخشم و نشان دهم بازیکن خوبی هستم. سعی میکنم به خاطر بازیام معروف باشم نه به دلیل نام خانوادگیام. خوشحالم که نام من مشابه نام اوست و امیدوارم روزی به خوبی او شوم.»
گفته میشود بلکبرن او را میخواهد. زیدان میگوید: «خوشحالم که در دورتموند بازی میکنم. فصل خوبی داشتم و هفت گل زدم. اما سه سال ازقرارداد من با این تیم مانده است.»
به گزارش RmadridFC: مدیر باشگاه رئال گفته هنوز کارهایی برای رسیدن به بارسلونا مانده است.
خورخه بالدانو مدیر باشگاه رئال مادرید گفته از واکنشها نسبت به خریدهای این باشگاه شگفتزده شده است. رئالیها 67 میلیون یورو برای خرید کاکا دادهاند و به زودی 96 میلیون یورو برای خرید کریستیانو رونالدو خواهند پرداخت.
واکنشهای مختلفی نسبت به این خریدها انجام شده و بالدانو میگوید: «در دو، سه سال گذشته میگفتند رئال مادرید به بازیکنانی نظیر رونالدو و کاکا نیاز دارد. آنها را حالا خریدهایم و شگفتزدهام که چرا بعضیها بدبین هستند. ما درگیر بازی آنها نمیشویم. میخواهیم تجارت را به شیوه خود پیش ببریم. به همین دلیل میشنویم و چیزی نمیگوییم.»
بالدانو همچنین میگوید: «بارسلونا میتواند بار دیگر فاتح سه جام شود. آنها نشان دادهاند قابلیت این کار را دارند. تلاش میکنیم به آنها نزدیکتر شویم و برای این هدف باید سخت بکوشیم. خرید پنج یا شش بازیکن به معنای داشتن یک تیم نیست. رییس جدیدی به تیم آمده و نه تنها زمان نیاز داریم که اضطراب فراوانی هم وجود دارد.»
به گزارش RmadridFC: نایبرییس والنسیا گفته زندگی بدون ویا هم امکانپذیر است.
خاویر گومز نایبرییس باشگاه والنسیا گفته داوید ویا میتواند به رئال مادرید برود و اوضاع در صورت فروش او هم مناسب خواهد بود. ویا روز قبل گفته بود تصمیمش را درباره آینده گرفته است و مدیر برنامههایش از آن خبر دارد. او البته نگفت به چه باشگاهی میرود ولی میگویند مادرید گزینه اصلی اوست.
گومز نایبرییس والنسیا گفته انتقال ویا به پایتخت مشکلی نیست: «نمیدانم ویا به رئال مادرید میرود یا نه، اما اگر این اتفاق بیفتد هم مشکلی پیش نمیآید.» گومز گفت که اوضاع اقتصادی والنسیا ایدهآل نیست اما آنها به یک بازیکن هم وابسته نیستند: «در جلسه عمومی 7 ژوئن، پروژه چند سال آینده رونمایی شد و گفت شد که در سالهای گذشته والنسیا حتی با وجود فروش بازیکنانش قهرمان شد و به فینالهایی رسید. باشگاه یک، دو یا سه بازیکن نیست. این قبلا هم ثابت شده.» نایبرییس همچنین حرفهای مانوئل یورنته، رییس را تکرار کرد: «با مادرید مذاکراتی داشتهایم ولی در حال حاضر پیشنهادهای راضیکنندهای نگرفتهایم.»
طبق آخرین اخبار رسیده
و به نقل از روزنامه مارکا
چاپ امروز
سران والنسیا باز دبه در اورده اند
و قصد فروش داوید رو ندارند
اینکه چه مرگشونه معلوم نیست
ولی میخوان به رئال نره و بره به چلسی
گرچه ویا گفته من تصمیمم رو گرفتم و میدونم چیکار کنم
خدا کنه بیادش رئال
امیدواریم
kasra_khan2003
19-06-2009, 14:37
طبق آخرین اخبار رسیده
و به نقل از روزنامه مارکا
چاپ امروز
سران والنسیا باز دبه در اورده اند
و قصد فروش داوید رو ندارند
اینکه چه مرگشونه معلوم نیست
ولی میخوان به رئال نره و بره به چلسی
گرچه ویا گفته من تصمیمم رو گرفتم و میدونم چیکار کنم
خدا کنه بیادش رئال
امیدواریم
مساله سر پول هست!
aRThaS_08
19-06-2009, 14:50
این چلسی چرا هر بازیکنی ما میخوایم رو میخواد ؟ : دی
زلاتان رو هم میخوان :پی
كدوم بازي؟
محدوديتها؟
فقط از ترس فيل تر شدنه
NOTHING!!!!!!!!! :دی
درخواست بالدانو از روبن: برو
این روزها باشگاه رئال مادرید یکی از فعالترین باشگاه ها در زمینه نقل و انتقالات است ، ولی اکنون شایعات جدیدی از رختکن این تیم به گوش می رسد.
سایت گل-از آنجا که سران باشگاه مادریدی برای فصل آینده برروی آرین روبن، ستاره هلندی این باشگاه حسابی باز نکرده اند، از روبن خواسته شده تا به پیشنهاداتی که برای خرید او به باشگاه مادریدی ارسال می شود، توجه کرده و در فکر ترک رختکن این تیم باشد. این هشدار از سوی خورخه بالدانو، مدیر ورزشی باشگاه مادریدی به ستاره هلندی داده شده است و در این میان باشگاه هایی از جمله تاتنهام به دنبال جذب او هستند.
پیش از آنکه فلورنتینو پرس به سمت ریاست باشگاه مادریدی برگزیده شود، به گوش می رسید که او تاکید فراوانی بر حفظ ستاره های هلندی و به ویژه آرین روبن دارد. ولی اکنون بالدانو به گاردین گفته:« بهتر است که روبن پیشنهاداتی که برای به خدمت گرفتن او می رسد را با دقت تمام بررسی کند.»
پدر و مدیر برنامه های روبن در صحبتهایی اعلام کرده که پسرش به تاتنهام نخواهد رفت ، چرا که ترجیح می دهد تا در سانتیاگو برنابئو بماند.
مساله سر پول هست!
نه ! فک نمی کنم ! ما با این خفاشا از همون اوولش هم مشکل داشتیم ! ( از وقتی مورینتس رو کردیم تو پاچشون !!: دي )
aRThaS_08
19-06-2009, 16:33
بچه ها من ویدیچ رو میخوام
صحبتی از ویدیچ نشده که بیاد رئال ؟ :ایکس
بچه ها من ویدیچ رو میخوام
صحبتی از ویدیچ نشده که بیاد رئال ؟ :ایکس
منچستر گفته واسه ویدیچ بیشتر از رونالدو پول می خوان !
Retired User
19-06-2009, 17:10
این شانسلونا باز خودشو نخود هر آش کرده به ویا پیشنهاد 50 میلیونی داده عجب فشاری داره بهش میاد:27:
بارسلونا براي ويا و ماتا در مجموع 50 ميليون پيشنهاد داده
اين در حاليه كه رئال فقط براي ويا 48 ميليون ميده
Retired User
19-06-2009, 17:11
خورخه والدانو:کریستیانو رونالدو بازیکنی حرفه ای است که آن را ثابت خواهد کرد.
خورخه والدانو در مصاحبه با شبکه ی اسپانیایی کوئاترو راجع به اتفاقات اخیر صحبت کرد.
"ما به هواداران پاسخ میدهیم.در این چند سال من میشنوم که رئال مادرید به رونالدو و بازیکنانی مانند کاکا نیاز دارد . انها الان اینجا هستن و برای من عجیبه که برای بعضی ها شک و تردید وجود دارد که شاید انها خوب ظاهر نشوند.ما ساکت میمانیم و صبر میکنیم تا فصل شروع بشه."
"بارسا توانایی این رو داشت تا برنده ی 3 جام باشه.ما سعی میکنیم که از آنها بهتر باشیم اما این کار زیادی میبره.بستن 5 یا 6 قرارداد به این معنی نیست که حالا ما یه تیم داریم.
"بیاید به اون زمانی برگردیم که رائول برای اولین بار در تیم اول بازی کرد.او در تیم سی(c) بازی کرده بود و در ان بازی جای یک اسطوره را پر کرد،بوتراگوئنیو!
همبازی رائول اکنون با یک بازیکن از تیم سی نیست بلکه با بهترین بازیکنان دنیاست.کریستیانو رونالدو یک بازیکن حرفه ای است و زمانی که بیاید انرا ثابت میکند.
Retired User
19-06-2009, 17:12
بازیکن خط میانی اسپانیایی این روزها در مورد آینده اش حرف نمی زند.
سایت گل: ژابی آلونسو در مورد آینده اش هیچ اطمینانی ندارد و در صحبتهایی که در پایان دیدار 4شنبه شب تیم ملی اسپانیا مقابل عراق هیچ حرفی در مورد آینده اش نکرد. این ستاره یکی از موثرترین بازیکنان تیم ملی اسپانیا در رقابتهای جام کنفدراسیونهاست و این روزها شایعات متعددی در مورد پیوستن به رئال مادرید به گوش می رسد. فلورنتینو پرس تمایل زیادی دارد تا این ستاره را به رختکن برنابئو بیاورد.
البته این طور به نظر می رسد که سران باشگاه لیورپول تصمیم به فروش او ندارند ولی آلونسو در این رابطه حرفی به میان نیاورده است.آلونسو در پاسخ به سوالی در مورد آینده اش گفت:« نمی توانم در این رابطه نظری بدهم.این واضح است که گزارشهایی در مورد آینده هر کس به گوش می رسد ولی نمی توان به آنها اهمیت زیادی داد و تنها کاری که می توان کرد این است که به صورت عادی تمریناتت را دنبال کنم. هر بازیکن در مورد آینده اش می اندیشد ولی در این رابطه استرس یا هیجانی به سایرین وارد نمی کنیم. همه ما برروی هدف کلی مان تمرکز کرده ایم.»
kasra_khan2003
19-06-2009, 17:51
سران باشگاه یونایتد آماده اند تا در اقدامی تعجب انگیز، برای خرید سوپراستار اسپانیایی باشگاه مادریدی وارد عمل شوند.
سایت گل: به نقل از روزنامه ال موندو دپورتیوو، مسئولان باشگاه منچستریونایتد آماده اند تا پیشنهادی جنجالی برای به خدمت گرفتن ایکر کاسیاس را به دفتر باشگاه اسپانیایی ارسال کنند. در هفته های اخیر شایعات متعددی درمورد پیوستن ستاره های مختلفی از فرناندو تورس گرفته تا ویکتور والدس و فان پرسی به منچستر به گوش می رسد، چرا که سران این باشگاه آماده اند تا 94 میلیون یورویی که از فروش کریس به باشگاه مادریدی عاید این تیم شده است را خرج کنند.
روزنامه ال موندو دپورتیوو در این گزارش به این نکته اشاره کرده که هنوز قیمت دقیقی برای این ستاره اعلام نشده است ولی به نظر می رسد که آنها در هفته آینده درخواست دقیقی برای خرید سنگربان تیم ملی اسپانیا و باشگاه مادریدی را اعلام کنند. این اولین باری نیست که باشگاهی از شهر منچستر برای خریداری کاسیاس وارد عمل شده است. سران باشگاه منچسترسیتی نیز در فصل نقل و انتقالات زمستانی ، پیشنهادی 150 میلیون یورویی را برای خرید او ارسال کرده بودند. سر الکس فرگوسن اکنون به دنبال جانشین مناسبی برای ادوین فان در سار می گردد و کاسیاس ، می تواند گزینه مناسبی برای این تیم انگلیسی باشد. البته سرالکس به خوبی می داند که متقاعد کردن کاسیاس برای جدایی از فوتبال اسپانیا، امری تقریبا غیرممکن است.
kasra_khan2003
19-06-2009, 17:52
جک سال رو داشتین؟: دی
منچستر کاسیاس رو میخواد از ما بخره!!! :27:
بیا بابا، اصلا مال تو، ما پول نخواستیم، به جون فرگوسن راست میگم:31:
چرا این روزا همه به پرز فوش میدن، بعد از اینور خودشون رو پرز فرض میکنن؟!!!
جک سال رو داشتین؟: دی
منچستر کاسیاس رو میخواد از ما بخره!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیا بابا، اصلا مال تو، ما پول نخواستیم، به جون فرگوسن راست میگم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا این روزا همه به پرز فوش میدن، بعد از اینور خودشون رو پرز فرض میکنن؟!!!
می خواد با پول خودمون از خودمون بخره !!! ( تا این خبر رو شنیدم از اخبار ورزشی از خنده ترکیدم !! )
من از پرز می ترسم ! اخه یه وقتی اخبار بود که می خواد بوفون رو بگیره ! خیلی بد می شه ها ! من بوفون رو دوس ندارم ! :دي
فلورنتینو پرس تمایل زیادی دارد تا این ستاره را به رختکن برنابئو بیاورد.
مگه می خواد از این کسایی که آب می دن به بازیکنا کنش ؟؟ :دي
فرگوسن ميخواد كاسياس رو بخره ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كاسياس اگه بخواد فرگوسن رو با همه خانوادش يه جا ميخره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
kasra_khan2003
19-06-2009, 18:25
من کاسیاس رو به مجموع ویا، رونالدو، کاکا، ریبری، بنزما، ابراهیموویچ و حتی مسی هم نمیدم!!!
شوخی داریم باهاتون میگه؟! ما یه رائول اون سر زمین داریم، یه ایکر اینور زمین! یکیشون نباشه، رئال معنی نداره!!!
Ahmad-Ra
19-06-2009, 18:26
یه راموس هم داریم :دی
یه راموس هم داریم :biggrin:
راموس یا زرد گرفته یا قرمز !! :دي
ali_ranger22
19-06-2009, 18:48
بچه ها ولی من می ترسم از این پیشنهاد یونایتد
وقتی مثلا یهو بگن 100 میلیون ! خب پرز یه دفعه شاید خدای نکرده ... گرفتین دیگه ؟ :دي
سران باشگاه یونایتد آماده اند تا در اقدامی تعجب انگیز، برای خرید سوپراستار اسپانیایی باشگاه مادریدی وارد عمل شوند.
سایت گل: به نقل از روزنامه ال موندو دپورتیوو، مسئولان باشگاه منچستریونایتد آماده اند تا پیشنهادی جنجالی برای به خدمت گرفتن ایکر کاسیاس را به دفتر باشگاه اسپانیایی ارسال کنند. در هفته های اخیر شایعات متعددی درمورد پیوستن ستاره های مختلفی از فرناندو تورس گرفته تا ویکتور والدس و فان پرسی به منچستر به گوش می رسد، چرا که سران این باشگاه آماده اند تا 94 میلیون یورویی که از فروش کریس به باشگاه مادریدی عاید این تیم شده است را خرج کنند.
روزنامه ال موندو دپورتیوو در این گزارش به این نکته اشاره کرده که هنوز قیمت دقیقی برای این ستاره اعلام نشده است ولی به نظر می رسد که آنها در هفته آینده درخواست دقیقی برای خرید سنگربان تیم ملی اسپانیا و باشگاه مادریدی را اعلام کنند. این اولین باری نیست که باشگاهی از شهر منچستر برای خریداری کاسیاس غوارد عمل شده است. سران باشگاه منچسترسیتی نیز در فصل نقل و انتقالات زمستانی ، پیشنهادی 150 میلیون یورویی را برای خرید او ارسال کرده بودند. سر الکس فرگوسن اکنون به دنبال جانشین مناسبی برای ادوین فان در سار می گردد و کاسیاس ، می تواند گزینه مناسبی برای این تیم انگلیسی باشد. البته سرالکس به خوبی می داند که متقاعد کردن کاسیاس برای جدایی از فوتبال اسپانیا، امری تقریبا غیرممکن است.
این روزنامه ال موندو دپورتیوو همونه که رئال چندین بار ازش شکایت کرده و چندین بار ازش غرامت گرفته ولی انگار نه انگار ادم نمیشن مث اینکه.
در کل تو این یه قلم خدا خیرشون بده
مگه خندوندن ملت کار بدیه
نه والا
خیلی هم خوب کار میکنن
ادامه بدین دوستان
من یکی پشتتونم
این روزنامه ال موندو دپورتیوو همونه که رئال چندین بار ازش شکایت کرده و چندین بار ازش غرامت گرفته ولی انگار نه انگار ادم نمیشن مث اینکه.
در کل تو این یه قلم خدا خیرشون بده
مگه خندوندن ملت کار بدیه
نه والا
خیلی هم خوب کار میکنن
ادامه بدین دوستان
من یکی پشتتونم
di ]dcd j, lhddi ihd thvs o,nl,ki nd'
یه چیزی تو مایه های همون فارس خودمونه دیگه !!: دي
بچه ها ولی من می ترسم از این پیشنهاد یونایتد
وقتی مثلا یهو بگن 100 میلیون ! خب پرز یه دفعه شاید خدای نکرده ... گرفتین دیگه ؟ :ديیره نمیداد
علی جان حالت خوبه؟
داداش من اگه پرز اینکاره بود و پول براش مهم بودش
96 تا واس کریس و 66 تا واس کاکا و غیره
حالا بیاد و یه دفعه بزنه هر آنچه ساخته رو نابود کنه
تازه مگه میشه سهامدار باشگاه از تیم بره؟؟؟؟؟
مگه میشه کسی که تو زمستون 150 میلیون بهش پیشنهاد دادن تا بره من سیتی حالا با 100 تا بره؟
امکان نداره
نترس
من کاسیاس رو به مجموع ویا، رونالدو، کاکا، ریبری، بنزما، ابراهیموویچ و حتی مسی هم نمیدم!!!
شوخی داریم باهاتون میگه؟! ما یه رائول اون سر زمین داریم، یه ایکر اینور زمین! یکیشون نباشه، رئال معنی نداره!!!
قربون دهنت کسری جان
حرف دل منو زدی
راستی میدونستین
که کاسیاس و رائول سهامدارن تو باشگاه؟؟؟
آیا میدونستین که رافا نادال سهامداره تو باشگاه؟؟؟
Retired User
19-06-2009, 19:08
قربون دهنت کسری جان
حرف دل منو زدی
راستی میدونستین
نه بابا؟
عجب
Retired User
19-06-2009, 19:09
رییس کالیاری قیمت بالایی برای دروازهبان تیمش تعیین کرده است.
سایت گل- ماسیمو چلینو رییس باشگاه کالیاری از برنامههایش برای نگه داشتن فدریکو مارکتی دروازهبان تیم خبر داده و گفته تنها رئال مادرید میتواند بهای او را بپردازد. میلان به این دروازهبان 26 ساله علاقه دارد و بسیاری او را جیان لوییجی بوفون دید مینامند.
مارکتی در تیم ساردینیایی عالی کار کرده و همیشه میگویند به تیمی بزرگتر خواهد رفت. اما چلینو میگوید تنها چندین میلیون یورو میتواند باعث فروش او شود: «فقط رئال مادرید است که میتواند قیمت مارکتی را بپردازد. ما به هیچ تیمی قولی ندادهایم و حتی اگر قولی داده باشیم هم هیچ فردی از آن باخبر نخواهد شد. مارکتی در تیم ما میماند. او به ما تعهد دارد.»
Retired User
19-06-2009, 19:09
مربی اسپانیایی باشگاه لیورپول خواستار انجام مذاکرات اورژانسی با بازیکنانی از جمله آلونسو و ماسچرانو برای متقاعد کردن آنها برای ادامه حضوردر این تیم را نموده است.
سایت گل- به نقل از گزارش روزنامه دیلی میل، رافا بنیتس، رئیس باشگاه لیورپول خواستار انجام مذاکرات اورژانسی در مورد آینده ژابی آلونسو و خاویر ماسچرانو شده است. مدتی است شایعاتی در مورد پیوستن آلونسو به رئال مادرید به گوش می رسد و بسیاری افراد نیز ماسچرانو رادر مسیر پیوستن به بارسلونا می دانند.
روز پنجشنبه آلونسو در مصاحبه ای اعلام کرد که نسبت به آینده اش در تیم انگلیسی متعهد است و از سوی دیگر مدیر برنامه های ماسچرانو در صحبتهایی اعلام کرده که با مسئولان باشگاه کاتالان مذاکراتی داشته است. بنیتس در نظر دارد تا با مدیر بنرامه های دو ستاره صحبت کند و پیشنهادی برای تمدید سه ساله قرارداد به آنها بدهد.
البته این طور به نظر می رسد که این مربی 49 ساله حاضر نیست تا ماسچرانو را به هیچ قیمتی از دست بدهد. از سوی دیگر سران باشگاه رئال با پیشنهادی 35.2 میلیون یورویی به دنبال جذب آلونسو هستند.
رییس کالیاری قیمت بالایی برای دروازهبان تیمش تعیین کرده است.
این ربطی به رئال نداشت ( ایشالله نداشته باشه !! :دي )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بنیتس، خواستار مذاکرات فوری
خدا کنه یکی ازا ینا بیاد رئال !
به نظر من sakho هم بازیکن خوبیه !
اگه بیاد تو رئال اینده ی خوبی داره !
اصلا فکر اینو نکنید یه وقت ایکر بره ایکر تو اسپانیا به خصوص برا رئالی ها مقدسه اگه از رئال بره تماشاچیا سانتیاگو برنابئو رو روسر پرز خراب میکنن .پرز نمیخواد طرفدارا از دستش ناراحت شن حالا منچستر بیاد بگه کله بازیکناشو میده + 500 میلیون عمرا پرز بزاره:31:
lord_alone_dark
19-06-2009, 19:57
یک دروازه بان دوم که می خواییم کم کم داره سن کاسیاس بالا میره دیگه باید اینده نگر بود می تونه خیلی از چیز ها رو از کاسیاس یاد بگیره
یک دروازه بان دوم که می خواییم کم کم داره سن کاسیاس بالا میره دیگه باید اینده نگر بود می تونه خیلی از چیز ها رو از کاسیاس یاد بگیره
اون یارو که بین کالدرون و پرز سر مربی رئال بود گفت چند تا استعداد عالی در حد کاسیاس (exaggerate :D ) پیدا کرده که الان توی تیم جوانان هستن !
aRThaS_08
19-06-2009, 20:05
سران باشگاه یونایتد آماده اند تا در اقدامی تعجب انگیز، برای خرید سوپراستار اسپانیایی باشگاه مادریدی وارد عمل شوند. شوخی میکنی ؟!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
aRThaS_08
19-06-2009, 20:11
بنده نیز : دی
ما یه رائول اون سر زمین داریم، یه ایکر اینور زمین! یکیشون نباشه، رئال معنی نداره!!!
ولی رو این جمله شک دارم : دی
یه راموس هم داریم :biggrin:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/Messenger/Media/Smileys/8.gif
راموس 23سالشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/Messenger/Media/Smileys/7.gif
یره نمیداد
علی جان حالت خوبه؟
داداش من اگه پرز اینکاره بود و پول براش مهم بودش
96 تا واس کریس و 66 تا واس کاکا و غیره
حالا بیاد و یه دفعه بزنه هر آنچه ساخته رو نابود کنه
تازه مگه میشه سهامدار باشگاه از تیم بره؟؟؟؟؟
مگه میشه کسی که تو زمستون 150 میلیون بهش پیشنهاد دادن تا بره من سیتی حالا با 100 تا بره؟
امکان نداره
نترس
100% [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه از رئال بره تماشاچیا سانتیاگو برنابئو رو روسر پرز خراب میکنن .
بله بله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ali_ranger22
19-06-2009, 20:27
راستی میدونستین
من نادال رو می دونستم و کاسیاس و رائول رو نه !
D o l f i n
19-06-2009, 20:41
حقیقتا منم وقتی تو اخبار گفت منچستر می خواد کاسیاس رو بخره هر چی فحش بود نثار فرگوسن منچسر بود کردم این لقمه تو گلوشون گیر میکنه خفه میشن
اگه هر 5 تا جام رو برسه به مادرید ( اگه منچستر و بارسا بزارن ) بازم اصلاً شیرین نیست چون بهترین های دنیا رو داشته !
باخت بهتر از اینه که با 11 بازیکن برتر دنیا ( رونالدو ، کاکا ، رایول ، نیسترلروی ، روبن ، کاسیاس ، کاناوارو و .... ) قرمان بشی
انشالله که کاسیاس میره منچستر
سایت گل: در حالی که تیمهای بزرگی به دنبال جذب داوید ویا هستند، عصر امروز سران باشگاه والنسیا اعلام کردند که دیگر قصد فروش داوید ویا را ندارند.پیش از این شایعات زیادی در مورد پیوستن این ستاره به تیم مادریدی به گوش می رسید ولی اخبار امروز گویای آن است که او در مستایا خواهد ماند.
kasra_khan2003
19-06-2009, 22:04
اگه هر 5 تا جام رو برسه به مادرید ( اگه منچستر و بارسا بزارن ) بازم اصلاً شیرین نیست چون بهترین های دنیا رو داشته !
باخت بهتر از اینه که با 11 بازیکن برتر دنیا ( رونالدو ، کاکا ، رایول ، نیسترلروی ، روبن ، کاسیاس ، کاناوارو و .... ) قرمان بشی
حرفی از مادر عروس! چه استدلال جالبی کردی شما!
افرین پسرم !
cyrus_ln
19-06-2009, 22:22
ایشالا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر موقع امام زمان بیاد شما هم به آرزوت میرسی:27:
منظورت از رایول همون رائوله ؟ حتما رئالم مینویسی ریال :27:
Retired User
19-06-2009, 22:58
دوستان خواهشا كل كل نكنيد
ايشون اگه حرفي زده فقط [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بزنيد
تاپيك ما بن شده زياده داده
Retired User
19-06-2009, 23:02
هواداران دوستش دارند کلوپ هواداران رئال مادريد در ايران : استقبال زیاد هواداران از پیراهن جدید رئال مادرید....
کلوپ هواداران رئال مادريد در ايران: بعد از اینکه کارمندان فروشگاه رسمی رئال مادرید امروز از ساعت 9:30 صبح برای اولین بار شروع به فروش پیراهن جدید این فصل رئال مادرید کردند ، بسیاری از هواداران آماده و چشم انتظار بودند که این پیراهن جدید را خریداری کنند و در روز نخست استقبال زیادی پاز طرف هواداران برای خرید این پیراهن شد.
Julyvick هوادار ونزوئلایی رئال مادرید یکی از اولین هوادارانی بود که پیراهن رئال مادرید را خریداری کرد تا با هواپیما به کشورش ببرد و آن را به برادرش که او هم هوادار رئال مادرید است بدهد.
این هوادار ونزوئلایی از پیراهن دروازبانی رئال هم بسیار تعریف کرد و گفت این پیراهن در بین هوادارن بسیار طرفدار داشته است.
Retired User
19-06-2009, 23:02
ستاره باشگاه والنسیا در نهایت در این تیم خواهد ماند.
سایت گل: در حالی که تیمهای بزرگی به دنبال جذب داوید ویا هستند، عصر امروز سران باشگاه والنسیا اعلام کردند که دیگر قصد فروش داوید ویا را ندارند.پیش از این شایعات زیادی در مورد پیوستن این ستاره به تیم مادریدی به گوش می رسید ولی اخبار امروز گویای آن است که او در مستایا خواهد ماند.
روزنامه مارکا در گزارشی در این باره اعلام کرد که خوسه لوئیس تامارگو، مدیر برنامه های ویا صبح امروز با مانوئل یورنته، رئیس باشگاه والنسیا دیدار کرد تا در مورد انتقال او به باشگاه مادریدی مذاکره کند.هدف تامارگو از این دیدار، آغاز این مذاکرات و تلاش برای رسیدن به توافق بر این موضوع بود که سران والنسیا را برای پیوستن این ستاره به رئال متقاعد کند.البته نتیجه این مذاکره این بود که یورنته در نهایت اعلام کرد که حاضر نیست ویا را به هیچ باشگاهی بفروشد.
بدین ترتیب تامارگو در ساعات آتی بیانیه ای را اعلام خواهد کرد و شرایط مهاجم والنسیا را اعلام خواهد کرد. ویا در حال حاضر در اردوی تیم ملی اسپانیاست و خود را برای دیدار بعدی این تیم مقابل آفریقای جنوبی از سری رقابتهای جام کنفدراسیونها آمده می کند. او اکنون در جریان نظر سران باشگاه والنسیا قرار گرفته و مشخص نیست که واکنش او در این رابطه چه خواهد بود.
Retired User
19-06-2009, 23:05
والنسيا ديگه داره زيادي اذيت ميكنه
بالاخره كه ويا رو ما ميگيريم
واای چه پیرن نازی ! چه خوشگله ! اقا اینا چندن ؟؟؟ :دي
والنسيا ديگه داره زيادي اذيت ميكنه
بالاخره كه ويا رو ما ميگيريم
شل کن سفت کن را انداخته !
Retired User
19-06-2009, 23:07
واای چه پیرن نازی ! چه خوشگله ! اقا اینا چندن ؟؟؟ :دي
ميگيرم برات
Retired User
19-06-2009, 23:12
دوستان نظرتون چيه كه يه نظرسنجي بذاريم؟
سوال هم اين باشه:
به نظر شما رئال مادريد در فصل آينده چه جامهايي را فتح ميكند؟
1 لاليگا
2 كوپا دل ري
3 چمپيونز ليگ
4 لاليگا و كوپا دل ري
5 لاليگا و چمپيونز ليگ
6 كوپا دل ري و چمپيونز ليگ
7 هر سه
8 هيچ كدام
لطفا همه نظرشون رو بگن تا هم اصلاحش كنيم و هم اگه به توافق رسيديم به جناب POP بگيم تا برامون بذاره
ميگيرم برات a قربون دستت زیاد بگیر ! :دي
وستان نظرتون چيه كه يه نظرسنجي بذاريم؟
سوال هم اين باشه:
1 لاليگا
2 كوپا دل ري
3 چمپيونز ليگ
4 لاليگا و كوپا دل ري
5 لاليگا و چمپيونز ليگ
7 هر سه
8 هيچ كدام
نه اصلا !
اگه می خوایم بزاریم از این 4 گوشا بزاریم از این تیکیا که بشه انتخاب کرد !
نمیخوام مثل بارسا فیلم هندی شه:21:
ایشالا فصل بعد لالیگاولیگ قهرمانان مال ماست:31:
اره اقا کوپا دل ری رو می زاریم واسه بارسا گریه نکنه !! :دي
M A X I M U M
19-06-2009, 23:37
به به بروبچ
چه خبر؟
سلامتی رهبر !!
هیچی ویا نمی اد !
Retired User
19-06-2009, 23:39
به به بروبچ
چه خبر؟
تو كه اخطار نداشتي
واسه چي اخطار گرفتي؟
M A X I M U M
19-06-2009, 23:39
غلط كرده مگه دست خودشه
نكنه ميخواد به تيم اين يازده تاييا بره ؟
نه بابا ! خودش دلش با ماهه ! این والنسیا نمی زاره !
M A X I M U M
19-06-2009, 23:43
خلاصه بهش بگيد حواسش جمع باشه
يه وقت نره جمع اين يازده تاييا
M A X I M U M
19-06-2009, 23:45
بابا اين يازده تاييا كه تيم نيستن
اينا بايد هنوزم كه هنوزه در مقابل اقتدار مادريد سجده بكنن تا مثلا جلوشون يه تيكه استخوني بندازيم :دي
Retired User
19-06-2009, 23:49
بابا اين يازده تاييا كه تيم نيستن
اينا بايد هنوزم كه هنوزه در مقابل اقتدار مادريد سجده بكنن تا مثلا جلوشون يه تيكه استخوني بندازيم :دي
خودم فهميدم براي چي اخطار گرفتي دي:
سوال هم اين باشه:
1 لاليگا
2 كوپا دل ري
3 چمپيونز ليگ
4 لاليگا و كوپا دل ري
5 لاليگا و چمپيونز ليگ
7 هر سه
8 هيچ كدام
لطفا همه نظرشون رو بگن تا هم اصلاحش كنيم و هم اگه به توافق رسيديم به جناب POP بگيم تا برامون بذاره
هر 8 گزینه دی
ولی خوب اگر عقلانی فکر کنیم
چمپیونز لیگ و لالیگا
ولی اگر رویایی فکر کنیم
هر پنج تاش
هر چهارتاش
هم لیگ قهرمانان
هم لالیگا
هم کوپا
هم جام باشگاهای جهان
هم جام باشگاهای جهان
hdk ;i ld htji fvhd twg funa
این که می افته برای فصل بعدش ! :دي
resident_evil
20-06-2009, 00:06
خب دوستان کلی شاد شدیم از خوندن خبر کاسیاس که منچستر میخواد بخرتش ! دیگه جک و شوخی بسه : دی !
احمد ویا که نیمد پس تو چی کار میکنی ؟!
خب دوستان کلی شاد شدیم از خوندن خبر کاسیاس که منچستر میخواد بخرتش ! دیگه جک و شوخی بسه : دی !
احمد ویا که نیمد پس تو چی کار میکنی ؟!
به جان خودم ما تمام تلاشمونو کردیم
چیکار کنیم وقتی طرفت یه احمقه
این سران والنسیا یه نمه مخ ندارن خوب
یه بار میگن بیا مال شما
یه بار میگن اصلا پول نمیخواد قابل رئال رو نداره
یه بار میگن دو برابر پول رونالدو
یه بار میگن اصلا نمیفروشیم
همه موندیم چیکار کنیم
یه جواب روشن اگه داشتیم الان کار تموم بود
متاسفانه جواب واضح نیست
resident_evil
20-06-2009, 00:12
بابا 50 میلیون بزنید تو صورتشون بیارینش رئال مگه دست خودشه : دی !
kasra_khan2003
20-06-2009, 00:15
ایول بابا: دی
به این میگن یه مدیر Laaaarge !!!
حال کنید باهاش:27:
سوال هم اين باشه:
1 لاليگا
2 كوپا دل ري
3 چمپيونز ليگ
4 لاليگا و كوپا دل ري
5 لاليگا و چمپيونز ليگ
7 هر سه
8 هيچ كدام
هر سه... فقط رئال...فقط کاکا :40: ...
Retired User
20-06-2009, 00:19
درسته كه پرز پولداره ولي سر گنج كه نشسته
راستي اين تاپيك 11 تاييها خيلي جالبه
همچنان احساس سوزش دارن
حرفايي هم كه ميزنن خيلي جالبه
اگه حوصلتون سر رفت بريد يكم بخنديد
resident_evil
20-06-2009, 00:27
ولی من مطمئنم ریبری میادش : دی !
بله منظورم قهرمان جهانه دي:
واای دمت گرم چه قد خندیدم ! از 100 تا فحش براش بد تر بود !! :دي
اقا یه سوال ! منچستر سیتی توی ژانویه 150 میلیون یورو پیشنهاد داد به کاسیاس ؟؟
اقا یه سوال ! منچستر سیتی توی ژانویه 150 میلیون یورو پیشنهاد داد به کاسیاس ؟؟
اره ولی خوب
کاسیاس جواب منفی داد
خیلی محترمانه گفت
عشق است رئال
ehsan-totti
20-06-2009, 06:29
اینم برای دانلود :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپسورد فایلها :
لینک مستقیمش نیست ؟ :41:
ehsan-totti
20-06-2009, 06:49
آرزو بر جوانان عیب نیست :31:
ولی من مطمئنم ریبری میادش : دی !
انشالله :42:
من مطمئنم ويا مياد دي:
اینم انشالله :42:
یکی نیست بهش بگه آخه تیم فوتبال که فقط مهاجم نمیخواد :41::41::41::41:
درسته كه پرز پولداره ولي سر گنج كه نشسته
راستي اين تاپيك 11 تاييها خيلي جالبه
همچنان احساس سوزش دارن
حرفايي هم كه ميزنن خيلي جالبه
اگه حوصلتون سر رفت بريد يكم بخنديد
مگه قرار پرز از خودش خرج کنه که رو گنج نشسته باشه یا ننشسته باشه!!!!!!! :31:
در ثانی من خودم با خرج الکی مخالفم. که پرز هم دقیقاً همین روشو داره. گرفتن رونلدو با این قیمت هم از صدقه سری اون کالدرون احمق بی همه چیزه!!!!!! :2::13:
این پرز هنوز انگاری تغییر نکرده
مثل دفعه قبل داره کار میکنه:41:
اون دفعه هم ماکلله :40: عزیز دلم رو داد به چلسی بعدش رفت مهاجم خرید
یکی نیست بهش بگه آخه تیم فوتبال که فقط مهاجم نمیخواد :41::41::41::41:
اتفاقاً خودش گفته از اشتباهات سال دوم در دوره اول ریاستش درس گرفته. پرز هم یکی از اشتباهاتش توجه بیش از حد به مهاجم بود. من مطمئنم که اون درس گرفته. چون توی نقل و انتقالات اول بازیکنایی که توی فاز تهاجمی هستن، ترنسفر میشن! پس ما هنوز چیزی رو از دست ندادیدم و خیلی فرصت داریم. :46: وتی فاز تهاجمی تکمیل شد، اونوقته که مدافعین ستاره می تونن با خیال راحت بیان، چون میگن ما کارمون رو انجام میدیدم و نمی زاریم تیم گل بخوره و از اون طرف هم رئال ب این ستاه ها تیم مقابل رو آبکش میکنه!!!!!! :31::46::10::8::21:
آقا این بازیه رو جایی نمیفروشه بریم بخریم . با خرید پستی حال نمی کنم ، حوصله دانلود یه دی وی دی رو هم ندارم .
ali_ranger22
20-06-2009, 10:02
سلام برو بچز
تاپیک چقدر خفن فعاله ! چند ساعته 10 تا میره جلو !
این ویا هم میاد رئال شک ندارم
ریبری هم میاد
حالا مونده یکی دو تا دفاع درجه 1 که نمی دونم این پرز چرا یادش رفته[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام برو بچز
تاپیک چقدر خفن فعاله ! چند ساعته 10 تا میره جلو !
این ویا هم میاد رئال شک ندارم
ریبری هم میاد
حالا مونده یکی دو تا دفاع درجه 1 که نمی دونم این پرز چرا یادش رفته[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
100% موافقم با همش.
ریبری هم میاد. ویا هم میاد.
اگه از شر این هاینزه گاو راحت بشیم هم کلی پیشرفته !
cyrus_ln
20-06-2009, 10:48
هاینزه مگه نرفت لیورپول؟
مگه نگفت کلیچی رو از آرسنال میارم؟ البته ویدیچم خوبه که انگار از فشار وارده برای رونالدو هنوز بیرون نیومدن واسه همین قیمت بالا دادن:27:
ali_ranger22
20-06-2009, 12:10
دیگه نیازی به بنزما نداریم ! تازه گفته یه فصل دیگه هم تو ---- می مونم
راستی والنسیا گفته ویا فروشی نیست !!!! :blink: البته چرت گفته ! :دي
Retired User
20-06-2009, 12:14
مگه قرار پرز از خودش خرج کنه که رو گنج نشسته باشه یا ننشسته باشه!!!!!!! :31:
در ثانی من خودم با خرج الکی مخالفم. که پرز هم دقیقاً همین روشو داره. گرفتن رونلدو با این قیمت هم از صدقه سری اون کالدرون احمق بی همه چیزه!!!!!! :2::13:
نه ديگه ببين رئال براي خودش درآمد زايي داره ولي پول اوليه رو بايد شخص مدير عامل خرج كنه
مثلا بالدانو گفته بود كه توي زمان رياستش 100 ميليون از خودش خرج كرده(فكر ميكنم كمتر از 5 ماه رئيس بود)
اگه رئيس با عرضه باشه مثل پرز ميتونه پولي رو كه خرج كرده حتي بيشترش رو برگردونه ولي بعضيها هم عرضه ندارن
بنزما رو که ما انگار بی خیال شدیم !
مگه نگفت کلیچی رو از آرسنال میارم؟ البته ویدیچم خوبه که انگار از فشار وارده برای رونالدو هنوز بیرون نیومدن واسه همین قیمت بالا دادن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
lk kakdnl il]dk ofvd v, !!
من نشنیدم همچین خبریو !
من ویدیچ رو دوس ندارم ! به نظرم فقط با ریو فردیناند مچه و نمی تونه با کسی یگه ای مچ بشه !
Retired User
20-06-2009, 12:18
بنزما رو که ما انگار بی خیال شدیم !
lk kakdnl il]dk ofvd v, !!
من نشنیدم همچین خبریو !
من ویدیچ رو دوس ندارم ! به نظرم فقط با ریو فردیناند مچه و نمی تونه با کسی یگه ای مچ بشه !
اتفاقا من فكر ميكنم تركيبش با په په خيلي خوب بشه
Retired User
20-06-2009, 12:19
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به گزارش RmadridFC: "کهکشاني ها ٢" با بودجه اي ٣٠٠ ميليون يورويي به تهيه کنندگي "فلورنتينو پرس" در حال ساخته شدن است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، رييس جديد باشگاه رئال مادريد در بازگشتش به رياست اين باشگاه پايتخت نشين اسپانيا همانطور که در مبارزه هاي انتخاباتي خود به هواداران مادريدي وعده داده بود، ستارگان بزرگ دنياي فوتبال را به سانتياگو برنابئو مي برد. نخست کاکا با ٦٥ و در پي او کريستيانو رونالدو با ٩٣ ميليون يورو پيراهن سفيد قوهاي سپيد مادريدي را به تن کردند. گفته مي شود او قصد دارد براي ساخت تيم مورد نظرش ٣٠٠ ميليون يورو هزينه کند. پرداخت اين رقم هاي نجومي آن هم در روزهايي که دنيا گرفتار بحران مالي سنگيني است، عجيب و شگفت انگيزتر از هميشه به نظر مي رسد. پرسش اين است که پرس ٦٢ ساله در سني که انسان ها بيشتر از هميشه محتاط و حسابگر مي شوند، چگونه و به چه دليل حاضر به پرداخت اين همه پول شده است و به گفته اين مثل يوروهايش را همچون ريگ خرج مي کند؟ او که مالک يک شرکت بزرگ ساختماني است، از اين سرمايه گزاري چه قصد و هدفي را دنبال مي کند؟
حقيقت آن است که پرس، يکي از بانفوذترين افراد در کشور اسپانيا از اين پرداخت ها در کنار رئال مادريد سود مي برد. پرداخت هايي که صداي بسياري از جمله ميشل پلاتيني، اوتمار هيتسفلد و يا فرناندو تورس را در آورده است. رييس فرانسوي اتحاديه فوتبال اروپا پرداخت اين رقم ها در اين روزهاي بحران مالي جهاني "ناجوانمردانه و به دور از انصاف و اخلاق" قلمداد کرد. پرس در اين ميان البته هوادارني هم دارد؛ از جمله سپ بلاتر، رييس سوييسي فدراسيون جهاني فوتبال که مي گويد، مردم در فوتبال چشم شان به ستارگان است و تشنه تماشاي بازي ستاره ها در ميدان هستند.
شيوه تجارت رئال مادريد فوتبال را در اين روزها به موضوعي سياسي تبديل کرده است. بيش از همه اتحاديه کارگري اسپانيا از ترانسفر در شرف انجام و ٩٣ ميليون يورويي کريستيانو رونالدو از منچستر يونايتد به رئال مادريد عصباني شده و از کوره در رفته اند. نيکلاس ردوندو، فرزند يکي از رهبران افسانه اي اتحاديه کارگري در واکنش به اين موضوع مي گويد: "اين يک رسوايي و آبروريزي است. در حالي که برخي از شرکت ها در اين کشور [اسپانيا] به خاطر اين که از بانک ها هيچ وام و اعتباري دريافت نمي کنند، ناچار به تعطيلي هستند، ديگراني هستند که ميليون ها يورو را حرام مي کنند تا يک بازيکن فوتبال را خريداري کنند." بسياري از هموطنان او هم با توجه به آن که به يک کارگر خارجي از پرتغال براي هر ساعت کار ١٠٨٤ يورو پرداخت مي شود، همين نظر را دارند و ابراز ناراحتي مي کنند.
اما اين همه ماجراجويي هاي فلورنتينو پرس نيست و ولخرجي هاي او به همين جا ختم نمي شود: اين مدير ٦٢ ساله نخست کاکا را به مادريد برد و دو روز بعد هم از توافقش با منچستر يونايتد براي به خدمت گرفتن کريس رونالدو خبر داد و در ادامه با ٤٠ ميليون يورو به ديدار سران والنسيا رفت تا داويد ويا، آقاي گل يورو ٢٠٠٨ را با خود مسافر مادريد کند. پرس روي هم قصد دارد ٣٠٠ ميليون يورو خرج تيمش کند تا "انقلابي را پايه گذاري کرده و هيجان را برگرداند." پرس با رد ترديدها در اين مورد که اين جنون خريد آن هم با وجود قوانين مناسب مالياتي در اسپانيا از نظر اقتصادي توجيه ناپذير مي نمايد، گفت: "رئال به اين انقلاب و دگرگوني نياز داشت و ما هم زمان بسيار زيادي را از دست داده ايم."
پرس در شروع ماه ژوئن بدون آن که رقيبي برايش مانده باشد، بدون مبارزه رييس باشگاه رئال مادريد شد. هيچ يک از نامزدهاي رياست باشگاه مادريدي نتوانسته بودند از پس وثيقه ٥٧ ميليون يورويي مورد نياز براي شرکت در انتخابات رياست باشگاه بربيايند. اما اين مانعي بر سر راه او نبود: او با ثروتي ٢ ميليارد يورويي ششمين مرد ثروتمند اسپانيا شمرده مي شود. به نوشته مجله معروف "فوربس" پرس در ميان ٦٠٠ فرد ثروتمند جهان جاي دارد.
پرس پس از تکيه زدن بر صندلي رياست خيلي زود دست به کار شد و بزرگترين بحران مالي اسپانيا را دور زد. حتي هواداران فوتبال هم از اقدامات او با ناراحتي صحبت مي کنند. Sport روزنامه چاپ بارسلونا با انتقاد از پرس نوشت: "اين کار نوعي اسراف و عملي تحريک آميز در دوران بحران است."
اين انتقادها براي پرس عادي است. او به گفته خودش در پي شهرت و اعتبار دوباره باشگاه است. ژرونيمو فاره، دوست دوران مدرسه پرس و يکي از متخصصان شناخته شده قلب و عروق در حال حاضر که با حضور دوباره پرس در باشگاه به عنوان يکي از اعضاي هيات رييسه باشگاه برگزيده شده است، با يادآوري گذشته مي گويد: "فلورنتينو هيچ وقت بهترين دانش آموز کلاس نبود ولي رهبر بي چون و چراي گروه ما بود."
پرس امروزه يکي از بانفوذترين مردان اسپانياست ولي از خانواده اي بسيار معمولي مي آيد. پدرش داراي دو فروشگاه لوازم آرايشي بود. او "فلورو"ي کوچک را زماني که تنها ٤ ساله بود، براي نخستين بار به ورزشگاه سانتياگو برنابئو برد. همين کار باعث علاقمندي او شد و او را با رئال پيوند زد. ماري همسر پرس هم جايي درباره شوهرش گفت: "فوتبال تنها عادت بد اوست."البته در کنار پول و قدرت.
پرس همواره مي دانست که چگونه بايد از موقعيت سود جسته و خودش را مطرح کند. او در سال ١٩٧٥ پس از مرگ فرانکو، ديکتاتور اسپانيا وارد دنياي سياست و در امور مربوط به ساخت و ساز و صادرات فرد برجستهاي شد. حوزه هايي که امروزه هم مي تواند به آنها تکيه کند. خيلي زود از يک سياستمدار يک صاحب شرکت پديد آمد. او در سال ١٩٨٣ شرکتي ساختماني را در ازاي ٣٠ هزار يورو خريداري کرد و آن را به يک غول پيشتاز در صنعت ساختمان سازي تبديل کرد.
اسپانياي تازه راه يافته به اتحاديه اروپا در آن زمان از بروکسل ميلياردها يورو براي خيابان ها و ديگر پروژه هاي زير ساختي دريافت کرد. شرکت ساختماني پرس همواره نقشي در اين امور داشت و رفته رفته گسترش يافت. در سال ١٩٩٧ شرکتش را به يک تراست بزرگ با نام ACS تبديل کرد. کارشناسان مي گويند که هيچ قرارداد بزرگ ساخت و ساز نيست که از زير دست پرس رد شود.
او نخستين بار در سال ٢٠٠٠ رييس باشگاه رئال مادريد شد. رييس باشگاه از نظر اعتبار اندكي پايين تر از پادشاه اسپانيا و بالاتر از نخست وزير قرار داشت و بر همين اساس در لژ خود پذيراي ميهماناني از شخصيت هاي سياسي و اقتصادي بود. اين به معناي فرصتي مناسب براي رسيدن به قراردادهاي پر سود و همچنين دسترسي به تامين كنندگان مالي براي باشگاه بود. استعداد او براي ايجاد ارتباط با افراد فوق العاده است. او به خوبي مي تواند هر كس را به سوي خود بكشاند، حتي منتقدانش را.
روش پرس يعني ايجاد ارتباط هاي شخصي و پيوند دادن آن با علايق كاري در باشگاه بدهكار جواب داد. او به لطف روابطش با شهرداري در نخستين دوره رياست خود توانست در مركز شهر مادريد زمين ساختمان كنوني باشگاه را تنها در ازاي نيم ميليارد يورو خريداري كند، كه به گفته كارشناسان بسيار پايين تر از قيمت واقعي اش بود.
اكنون خريدهاي پر سر و صداي او هم به جاي آن كه او را فقيرتر كند، او را ثروتمند تر مي كند. رسانه ها خبر دادند دو بانك بزرگ اسپانيا (بانك بزرگ سانتاندر و كاخا مادريد) اعتباري در حدود ١٥٠ ميليون يورو به رئال مادريد اختصاص مي دهند. اين دو بانك براي ضمانت بخشي از قرار داد حق پخش تلويزيوني رئال مادريد را در نظر گرفته اند. قراردادي كه در هفت سال آينده رقمي در حدود ١/١ ميليارد يورو را عايد كهكشاني ها خواهد كرد.
النا سالگادو وزير اقتصاد و خزانه داري اسپانيا از اعطاي اين اعتبار به رئال مادريد ابراز شگفتي كرد، چرا كه بانك ها به دليل بحران مالي فراگير از دادن اعتبار مالي و وام به مشتريان خود طفره مي روند.
به هر حال رئال با پرس راه خود را مي رود. ورژن ٢ كهكشاني ها تا چندي ديگر روي پرده خواهد رفت.
Retired User
20-06-2009, 12:21
سران رئال مادرید در صدند تا هافبک آرژانتینی و کاپیتان باشگاه پورتو را به خدمت بگیرند.
کلوپ هواداران رئال مادريد در ايران:
لوچو گونزالس فصل پیش مورد توجه باشگاه اتلتیکو مادرید بود ولی این انتقال هرگز صروت نگرفت. وی در 12 ماه اخیر بازیهای خوبی را از خود به نمایش گزاشته است و به نظر میرسد که توجه سران رئال مادرید را به خود جلب کرده است. این بازیکن 28 ساله در ریورپلاته با مانوئل پیگرینی سرمربی رئال مادرید کار کرده است و پیگرینی هم همیشه از هواداران این بازیکن بوده.
وکیل لوچو گونزالس، لوکاس کومینلی اعلام که کرده از فرانسه باشگاهی به دنبال این بازیکن است. وی گفته: "مارسی و رئال مادرید هر دو به دنبال لوچو گونزالس هستند اما هنوز پیشنهاد رسمی ارائه نکرده اند."
هنوز قیمتی برای گونزالس اعلام نشده است اما پول نباید برای رییس رئال مادرید، فلورنتینو پرز مشکلی باشد چرا که وی تا به امروز نزدیک به 160 میلیون یورو برای خرید رونالدو از منچستریونایتد و کاکا از آ.ث میلان خرج کرده است و به نظر می رسد هنوز هم قصد خرج کردن دارد چرا که تصمیم دارد تیمش را برای فصل بعد آماده سازی کند.
لوچو در سال 2005 از ریورپلاته به پورتو پیوست و هرچند که تا امروز همیشه از علاقه اش برای ماندن در پورتو گفته ولی اگر پیشنهادی از یک باشگاه بزرگ همانند رئال مادرید ارائه شود وی حتما آن را مورد بررسی قرارخواهد داد.
Retired User
20-06-2009, 12:22
مدافع راست رئال مادرید از طرف مرکز ورزشی سویا مورد تجلیل قرار گرفت.
مرکز ورزشی شهر سویا اخیرا بیست و دومین جشن بزرگ شهر سویا را برگزار کرده است که در طول این مراسم بهترین باریکنان،باشگاه ها،فدراسیون ها،مراکز آموزشی،مربی ها،اسپانسرها و نهادهای سال معرفی شدند.سرخیو راموس به عنوان بهترین یازیکن سال انتخاب شد.
سرخیو راموس و و مارینا آلبائو جایزه ی سیتی هال را از آن خود کردند و موفق شدند تا به عنوان زن و مرد سال فوتبال در معتبرترین جایزه ی شهر سویا افتخار کسب کنند.
Retired User
20-06-2009, 12:22
دی استفانو:"من لباس جدیدی تیم را دوست دارم."
دی استفانو،سانتاماریا،زکو و پاشین لباس جدید فصل آینده ی رئال مادرید را دیده اند و حرفی به جر ستایش آن نداشتند.
دی استفانو
"من واقعا دوستش دارم.این پیراهن کمن کم تنگ تر از پیراهنی است که من می پوشیدم و مطمئنم به بازیکنان کمک می کند تا سریع تر بدوند."
سانتاماریا
خوزه امیلیو سانتا ماریا به خوبی می داند پوشیدن پیراهن رئال مادرید به چه معناست.او قریب به ده سال این لباس را بر تن کرده است و درطول سالهای 1957 تا 66 به یک یازیکن افسانه ای تبدیل شد.
"من به خوبی به یاد می آورم که لباس ما کاملا متفاوت بود.هنگام باران بسیار سنگین تر می شد و در برابر گل هم بسیار ضعیف بود.انگار که شما شخص دیگری را حمل می کنید.تغییرات در این لباس متحیر کننده است."
"به علت گرمای هوا آلفردو واقعا دوست داشت تا آستین هایش را جدا کند و این باعث اذیت شدن برنابئو نیز می شد چون لباس های ما آستین های بسیار درازی داشتند.در آن زمان رئیس باشگاه به دی استفانو گفت که اجاز ی این کار را ندارد و او پاسخ داد:"اینجا چه کسی شماره ی نه را می پوشد؟من یا شما؟"من هرگز این را فراموش نمی کنم.
"ما در کاستیا رنگ بنفش را می پوشیدیم و لباسی که مخصوص بازی های خارج از خانه باشد نداشتیم."
زوکو
یانیاسیو زوکو ارزش های رئال مادرید را بهتر از هر فرد دیگری می داند و از طراحی لباس جدید تیم بسیار راضی است.زوکو دوازده سال برای رئال مادرید بازی کرده است.
"لباس بسیار جالب و زیبایی است و هیچ شباهتی به لباسی که ما می پوشیدیم ندارد."
من لباسهای قرمز و آبی را هم پوشیده ام.آبی را در ویز و قرمز را در روسیه."
"پوشیدن این پیراهن افتخار بزرگی است.سانتیاگو برنابئو شاهد بزرگترین موفقیت ها به وسیله ی این باشگاه بوده است و این قله ی بزرگ بسی بیشتر از این هاست:این ارزش های باستانی باشگاه را تصدیق می کند.
پاشین
انریکه پرز دیاز که همه او را با نام پاشین می شناسند به پوشیدن این لباس قریب به ده سال افتخار می کند.
"پوشیدن این پیراهن افتخار بزرگی است."
"سانتیگو برنابئو رئیس بزرگی بود و پوشیدن این پیراهن افتخار بزرگی برای رسیدن به قله های بزرگ است."
Retired User
20-06-2009, 12:23
ستاره های تیم ملی برزیل بی صبرانه انتظار دیدار تیم ملی این کشور مقابل آتزوری که یکشنبه شب برگزار خواهد شد را می کشند.
سایت گل: دیدار برزیل و ایتالیا، موفق ترین تیم های ملی در تاریخ رقابتهای جام جهانی همیشه جذاب وتماشایی بوده است. یکشنبه شب این دو تیم بار دیگر در رقابتهای جام کنفدراسیون ها مقابل یکدیگر صف آرایی می کنند و آتزوری ، پس از شکست در دیدار قبلی اش مقابل مصر، برای آنکه بتواند به مرحله نیمه نهایی این رقابتها برسد، تنها به یک پیروزی نیاز دارد.
آنها باید مقابل برزیل به پيروزی برسند تا جواز حضور در مرحله نیمه نهایي رقابتهاي جام کنفدراسیون ها را کسب کنند و از سوی دیگر برزیلی ها برای اجتناب از رویارویی مجدد با آتزوری در مراحل بالاتر می خواهند سه امتیاز اين دیدار را مال خود کرده تا تمهیدات حذف ایتالیا از این رقابتها را فراهم آورند.
کاکا،ستاره تیم ملی برزیل که چند فصل با پیراهن روسونری و در لیگ ایتالیا بازی می کرده، در مورد مصاف تیم ملی کشورش با آتزوری گفته:« ایتالیایی ها در آخرین دیدارشان تن به شکست داده اند و دیگر نمی خواهند شکست بخورند.ما نیز برای به دست آوردن جایگاه صدر جدول گروه به میدان خواهیم رفت و این اصلا آسان نیست. برای من بازی بسیار ویژه ای خواهد بود، چرا که همه می دانند ایتالیا برای من چه مفهومی دارد.»
Retired User
20-06-2009, 12:24
وزلی اشنایدر، اعلام کرد که می خواهد در رئال مادرید بماند و موفقیتهای زیادی را کسب کند.
احتمال رفتن وزلی اشنایدر از رئال مادرید روز به روز بیشتر می شود و ممکن است این جوان هلندی رئال مادرید را در تابستان ترک کند. وزلی اشنایدر همراه با 8 نفر دیگر در لیست اخراجی های رئال مادرید قراردارند و به نقل از شایعات روزنامه ها این 9 نفر توسط سران رئال مادرید به باشگاه های انگلیسی پیشنهاد شده اند.
اما این بازیکن 25 ساله که در سال 2007 با مبلغی معادل 27 میلیون یورو از آژاکس به مادرید آمد، از این اخبار اظهار بی اطلاعی می کند و از تصمیم خود برای ماندن در مادرید می گوید.
وی در مصاحبه با روزنامه آس گفت: "من هیچ علاقه ای برای ترک رئال مادرید ندارم. کسی هم با من دراین رابطه تماسی نگرفته که باید مادرید را ترک کنم. آنها پول زیادی برای من پرداخته اند و من می خواهم جواب این خرجها را بدهم و در رئال مادرید موفقیتهای زیادی کسب کنم.
هم اکنون آرام هستم و در هلند استراحت می کنم. علاقه زیادی هم برای بازگشت به تمرینات تیم دارم."
پس از صحبت درباره علاقه اش با ماندن در مادرید، اشنایدر از سرعت خرید رئال مادرید بسیار شگفت زده شده بود و درباره خریدهای سریع رئال مادرید چنین می گفت: "بازی کردن کنار رونالدو، کاکا و حتی فرانک ریبری برای هر بازیکن فوتبال افتخاری است. مشخص است که بازگشت فلورنتینو پرز کمک زیادی به رئال مادرید کرده و این خوب است. ولی من از رقابت با این بازیکنان بزرگ نمی ترسم. من فقط می خواهم به عنوان یک بازیکن به رئال مادرید کمک کنم تا قدرتش در فوتبال را پس بگیرد."
در چند روز گذشته باشگاه آ.ث میلان برای جذب وزلی اشنایدر ابراز علاقه کرده است. اشنایدر حتی ممکن از در معامله خرید فرانک ریبری به بایرن مونیخ برود.
اتفاقا من فكر ميكنم تركيبش با په په خيلي خوب بشه
نمی دونم شایدم بشه ! ولی به نظر من موفقیتاش بیشتر واسه فردیناند بوده !
آقا این بازیه رو جایی نمیفروشه بریم بخریم . با خرید پستی حال نمی کنم ، حوصله دانلود یه دی وی دی رو هم ندارم .
همین قسمت فروشگاه سایت داره !
ویا که عمراً بیاد آخه والنسیا گفته به هیچ قیمتی اونو نمی فروشم
منچستر هم همین حرفو می زد ! ( برو عزیزم تو تایپیک خودت ! )
Retired User
20-06-2009, 13:05
عزيزم تو برو فعلا منتظر كاسياس باش تا من خبر پيوستن ويا رو بهت بگم
تا بعد
M A X I M U M
20-06-2009, 13:37
بچه ها اين يازده تاييا بدجوري دارن مي سوزن ها
خوش داريد به پرز بگم مسي رو بخره بذاريمش رو نيمكت عقده اي بشه :27:
منچسترم همچنان منتظر كاسياس باشه :27:
احمد اين روساي والنسيا رو ول كن برو مخ ويا رو بزن بيارش اين ور :21:
سلام
خدمت دوستان عرض کنم که
هنوز معلوم نیست
خود ویا باید تصمیم نهایی رو بگیره
و میتونه اینکارو بکنه
به نظرم با توجه به شواهد رئال رو انتخاب میکنه
فقط باید منتظر ماند و دید
همچنین عرض کنم
که ریبری رو رئالی بدونید از همنی الان
ببینید کی گفتم
ali_ranger22
20-06-2009, 15:03
وااای پسر فصل بعد چه شود ... من قهرمانی اروپا می خوام ! اونم تو سانتیاگو ! وای چه حالی میده
لاپورتا: اجازه نميدهم ابراهيموويچ به دام پرس بيفتد
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، خوان لاپورتا تصريح كرد: اجازه نمي دهم ابراهيموويچ به دام پرس بيفتد و با تمام توان مديريتي و سياسي خود مي كوشم اين بازيكن را بخرم.
وي خاطرنشان كرد: به احتمال فراوان تا دو روز ديگر اتوئو با ابراهيموويچ معاوضه مي شود در غير اين صورت اين بازيكن را مي خرم.
تلاش لاپورتا در حالي براي خريد زلاتان شدت گرفته كه فلورنتينو پرس مدعي است اين بازيكن را تا پايان ساعت كاري فردا به خدمت مي گيرد.
---------------------
تماس پرس با ابرا فاش شد
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، فلورنتينو پرس كه پس از خريد كاكا و رونالدو چندان از سوي هواداران تحت فشار نيست مي كوشد مهاجم سوئدي اينترميلان ايتاليا را هم به خدمت بگيرد.
رئال مادريد در مسير كهكشاني شدن دچار افراط نگران كننده اي شده و پرس مديرعامل با نفوذ اين باشگاه ورزشي هيچ محدوديتي در اين ميان براي خود قايل نيست.
اگر رئال مادريد در خريد ابراهيممويچ موفق عمل كند يكي از دو گزينه ريبري و فورلان نيز همچنان در فهرست خريد رئال مادريد رويت مي شود و مشخص نيست كه مانوئل پيگريني در فصل آينده جرات نيمكت نشين كردن كداميك از اين بزرگان جهان فوتبال را خواهد داشت.
-----------------------
زيدان: همه كارها طبق برنامه پيش ميرود
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، زين الدين زيدان گفت: لاپورتا تصور ميكند من و ساير همكارانم با پول هنگفتي كه در اختيارمان قرار گرفته مشغول خوشگذراني هستيم اما همه كارها طبق برنامه پيش ميرود و رئال مادريد همان مسيري را طي ميكند كه از قبل براي آن ترسيم شده است.
وي افزود: هيچ يك از مقامات رئال مادريد نميخواهند خاطره بدي از خود نزد مردم داشته باشد بنابراين اطمينان داشته باشيد كه همه ما براي موفقيت رئال مادريد تلاش ميكنيم.
لاپورتا چند روز پيش از مسئولان رئال مادريد را عدهاي خوشگذران و ثروتمند توصيف كرد كه هرگز به فكر باشگاهشان نيستند.
Retired User
20-06-2009, 15:32
به نظر می رسد که همین روزها باید آماده انتقال کریس رونالدو با قراردادی 94 میلیون یورویی از منچستر یونایتد به رئال مادرید باشیم و تمام توافقات حاصل شده است.
سایت گل- به نقل از روزنامه دیلی میل، کریستیانو رونالدو، ستاره باشگاه منچستر یونایتد در نهایت با بندهای شخصی باشگاه مادریدی توافق کرده است .پیش از این مشکلاتی در مورد توافق بر سر برخی از حقوق این بازیکن( حق پخش تصاویر) به وجود آمده بود که اکنون برطرف شده است.
این طور به نظر می رسد که سران باشگاه مادریدی به دنبال آن بودند که حق تصویر این بازیکن را لغو کنند ولی ژرژ مندس، مدیر برنامه های این ستاره برای در اختیار گرفتن 60% از این حق، مذاکرات را متوقف کرده بود. هرچند که اکنون جزئیات زیادی در این رابطه منتشر نشده است ولی به نظر می رسد که کریستیانو رونالدو با 94 میلیون یورو به سانتیاگو برنابئو منتقل خواهد شد.
بدین ترتیب کریستیانو رونالدو هفته ای 237000 یورو (معاف از مالیات) دریافت خواهد کرد و سالیانه 25 درصد به دستمزد او افزوده خواهد شد.
Retired User
20-06-2009, 15:33
سران باشگاه نرآتزوری به ایبرا اجازه نخواهند داد تا پس از دوازدهم جولای این تیم را ترک کند. بنابراین او کمتر از یک ماه فرصت خواهد داشت تا درمورد آینده اش تصمیم گیری کند.
سایت گل-ژوزه مورینیو، مربی باشگاه اینتر به زلاتان ایبراهیموویچ اولتیماتومی داده تا در مورد آینده اش سریعتر تصمیم گیری کند. او به ستاره سوئدی اش گفته که او به محض آنکه تمرینات پیش فصل آغاز شود، دیگر قادر نخواهد بود تا رختکن نرآتزوری را ترک کند. بدین ترتیب ستاره سوئدی می بایست هر چه سریعتر تصمیم بگیرد که آیا در این تیم خواهد ماند یا خیر.
روزنامه کوریره دلوسپورت در گزارشی در این رابطه نوشته که مورینیو پیش از آنکه به تعطیلات برود، با موراتی دیدار داشته و با یکدیگر در مورد ایبراهیموویچ مذاکره کرده اند. آقای خاص در صحبتهایی اعلام کرده که به زلاتان اجازه نخواهد داد تا پس از دوازدهم جولای رختکن این تیم را ترک کند. اینتر در همین روز به لس آنجلس سفر خواهد کرد تا تمرینات پیش فصلش را آغاز کند. مورینیو می خواهد تا تیمش به صورت کامل به همراه او باشد و اجازه نمی دهد که از زمانی که تمرینات برای فصل بعد آغاز می شود، هیچ نقل و انتقالی صورت بگیرد.
این در حالی است که شایعات متعددی در مورد جدایی ایبرا از این تیم به گوش می رسد و تیمهایی از جمله بارسلونا و رئال مادرید خواهان جذب او هستند، هر چند که موراتی خواهان حفظ این ستاره سوئدی است. درصورتی که زلاتان از اینتر برود، بازیکنانی مثل اتوئو و کریم بنزما ممکن است جایگزین او بشوند. روزنامه مارکا امروز صبح در گزارشی نوشت که ایبرا این روزها در حال مذاکره با سران رئال مادرید است.
Retired User
20-06-2009, 15:34
تيم سابق اول اسپانيا كه تا به حال بدجور ضايع شده
اميدوارم تو خريد ايبرا هم شكست بخوره
مخصوصا شكست لاپورتا از پرز خيلي شيرينه
ali_ranger22
20-06-2009, 16:30
بچه ها از فارس دیگه خبر نزارین ... همه باید تحریمش کنیم
ali_ranger22
20-06-2009, 16:33
ما واقعا دیگه به ایبرا نیازی نداریم ! رائول هیگوئین رونالدو هونتلار کاکا و ریبری و ویا بالاخره برای گل زدن کافی ان !
Retired User
20-06-2009, 16:48
ما واقعا دیگه به ایبرا نیازی نداریم ! رائول هیگوئین رونالدو هونتلار کاکا و ریبری و ویا بالاخره برای گل زدن کافی ان !
1 رائول پيره
2 هيگواين و هونتلار تو ليسته فروش هستند
3 هنوز ريبري و ويا قظعي نشدن پس ما بايد گزينه هاي ديگرو هم داشته باشيم
4 كاكا كه هافبكه نه مهاجم
5 هيشكي ايبرا نميشه
6 ديگه نيست دي:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.