PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47

charlize
18-07-2008, 18:16
کریستیانو رونالدو ستاره ی پرتغالی احتمال حضورش در باشگاه گالکسی را در آینده رد نکرد .
او که در حال ریکاوری از عمل جراحی مچ پایش است اکنون در ایالات متحده است تاجایزه ی بهترین ورزشکار جهان را دریافت کند .
اکنون یکی از شماره 7 های سابق منچستر یونایتد ، دیوید بکام ، پس از پیوستن به رئال مادرید در یک جابجایی عجیب راهی گالکسی شده است . زمانی که از رونالدو پرسیده شد که می خواهد راه بکز را ادامه دهد او دوپهلو جواب داد .
وی گفت : من هنوز وقت دارم و ترجیح می دهم در اروپا بازی کنم . در حال حاضر این بهتر است اما آینده را کسی نمی داند .
زمانی که یک زن از او پرسید که چرا این قدر دوستش دارد او گفت : شاید به این خاطر که من زیبا بازی می کنم . بکام و آبل ژاویه در اینجا بازی می کنند من با آبل صحبت کردم و او گفت که در اینجا بازی کردن عالی است شاید ، شاید ... کسی آینده را نمی داند !

charlize
18-07-2008, 18:17
وکیل روبینیو خبر تمایل بارسلونا به این ستاره را تایید کرد .
آینده ی ملی پش برزیلی یکی از موضعات مورد بحث این روزهاست و رئال مادرید حاضر شده است که او را به عنوان بخشی از قرارداد رونالدو به منچستر یونایتد بدهد .
اما خود روبینیو گفت که حاضر است در رئال بماند و بخشی از قرارداد یک بازیکن دیگر نباشد .
چلسی به دستوز لوئیز فلیپ اسکولاری یکی از مشتریان دست به نقد این ستاره است .
ونگر ریبریو وکیل این بازیکن با تایید پیشنهاد رسمی چلسی به رئال مادرید خبر تمایل بارسلونا به این بازیکن را تایید کرد .
او به کانال رادیویی اودنا گفت : روبینیو پیشنهادی از چلسی دارد که اکنون در دستان پدخا میاتوویچ است و مدیر نیز گفته است که نیست روبینیو را حتی برای 150 میلیون یورو بفروشد .
او سپس به پیشنهاد کاتالانها اشاره کرد : در دوشنبه یکی از اعضای هیئت رئیسه بارسا با من صحبت کرد . من گفتم که او بهتر است که با رامون کالدرون صحبت کند و کاری از من بر نمی آید چون که کار برای چلسی سخت است چه برسد به بارسلونا !
او دلیل اصرار رئال بر روبینیو را تصمیم برند شوستر برای حفظ او می داند و می گوید که روبینیو باید تا پیش از المپیک وضعیتش را روشن کند .
وی گفت : همه چیز برای روبینیو باید سریع باشد چون او می خواهد به المپیک برود و می خواهد که تا پیش از پکن آینده اش روشن شود .

charlize
18-07-2008, 18:18
رونالدو به ایالات متحده رفته است تا یک قرارداد منعقد کند اما ... یک قرارداد از نوعی دیگر .
بنابر گفته ی خود این بازیکن او علاه بر دریافت جایزه ی بهتزین ورزشکار جهان قصد دارد تا حق کپی رایت عکسهای شخصی اش را به یک شرکت بدهد . او این را به تلویزیون پرتغال گفته است . این کمپانی قرارداد مشابهی را با آنجلینا جولی بسته است .

charlize
18-07-2008, 18:19
باشگاه بارسلونا علاقه اش به روبینیو را تکذیب کرد و اذعان داشت که حاضر نیست که تفاهم نامه ی نانوشته میان دو باشگاه را نقض کند .
علاقه ی شخصی خوان لاپروتا به در خدمت گرفتن این بازیکن موجب ابجاد تنشهای زیادی میان باشگاه رئال مادرید و بارسلونا در روزهای گذشته شده است . به همین دلیل او رسما به خدمت گرفتن این بازیکن را تکذیب کرد .
او اعتقاد دارد که درست است که بارسا پس از فروش رونالدینیو به دنبال یک نام بزرگ است اما این نام روبینیو نیست .
رافائل یوسته مدیر داخلی بارسا گفت : بازیکنان زیادی در لیست خرید ما هستند اما روبینیو در این لیست نیست دیگر چیزی برای گفتن ندارم .
به نظر می رسد که تفاهم نامه ای که از زمان ریاست رامون کالدرون میان دو باشگاه بوجود آمده است مانع این انتقال است و لاپورتا را مجاب می کند که از این خزید صرف نظر کند .

charlize
18-07-2008, 18:20
در آخرین جلسه ی هیئت مدیره باز هم کالدرون به موفقیتش در به خدمت گرفتن کریستیانو رونالدو تاکید کرد !
آخرین جلسه هیئت مدیره ی رئال عصر دیروز پیش از تعطلات تابستانی در استادیو باشگاه برگزار شد هیئت مدیره منتظر بودند که کالدرون در مورد کریستیانو رونالدو رافائل فان در فارت حرف یزند .
کالدرون جلسه گفت که رئال مادرید فصل بعد را با بودجه ی ۴۰۰ میلیون یورویی شروع خواهد کرد .
او سپس به تشریح وضعیت کریستیانو رونالدو پرداخت : راحت باشید او نه نخواهد گفت نمی خواهیم از دستش بدهیم . مطمئن باشید . در ده یا پانزده روز او را خواهیم آورد .
کالدرون سپس در مورد وضعیت فان در فارت گفت که اختلاف بر سر ۶ میلیون یورو است و اگر سرمبی اصرار داشته باشد مشکلی برای این بازیکن نخواهد داشت .
او سپس گفت که رئال مادرید قصد فروش روبرتو سولدادو و خولیو باپتیستا را دارد و فروش آنها می تواند بالانس مالی باشگاه را بالا ببرد و اندکی از هزینه ی خرید رونالدو را تامین کند .

charlize
18-07-2008, 18:23
و در آخر یه مصاحبه از طرف بنده به شما......
مصاحبه دلارد با روزنامه AS اسپانیا......ترجمه از اینجانب....
روبن دلارد در حال سپری کردن یکی از بهترین سالهای خود است.وی در این سال با اسپانیا قهرمان اروپا شد و بعد از یک فصل خوب در ختافه به رئال بازگشت.علاوه بر اینها دلارد امسال شاهد به دنیا آمدن نخستین فرزندش بود.وی می گوید که قصد دارد تا به یک بازیکن مهم برای رئال تبدیل شود.وی درباره قهرمانی اسپانیا گفت:من یکماه تمام با تیم ملی بودم و خسته شدم و اکنون به استراحت نیاز دارم.وی در مورد بازی با یونان نیز میگوید:این اولین بازی من در جام بود و توانستم در همان بازی یگ گل بزنم.حقیقت این است که دوست داشتم خیلی بیشتر برای تیم ملی کشورم بازی کنم اما این مربی است که تصمیم میگیرد و من با توجه به زمانی که داشتم از عملکردم راضی هستم.
دلارد در مورد برگشتنش به رئال گفت:من یک فصل را در ختافه گذراندم و از مسئولین آن تیم ممنونم ولی از همان اول میخواستم تا در رئال بازی کنم.من به رئال برمیگردم.تیمی که نه سال در آن بازی کردم و دوست دارم دارم در آنجا بازی کنم.وی در جواب به اینکه آیا قهرمانی در اروپا به وی کمک میکند تا در رئال بازی کند گفت:این که شما در گذشته زندگی کنید بی فایده است.رئال تیمی نیست که با توجه به عناوینی که دارید در آن بازی کنید.تلاش و سخت کوشی من در تمرینات و استفاده از فرصت هایی که به من در هربازی داده میشود باعث رشد من و بیشتر بازی کردنم در رئال میشود.
وی در مورد رفتن گاگو به المپیک هم گفت:این یک موقعیت برای من نیست.شما ببینید که در تیم علاوه بر گاگو ،دیارا و گوتی نیز در پست من هستند.من دوست دارم تا تمام بازیکنان در کنار هم باشیم چون اینطوری بیشتر تلاش خواهیم کرد و می جنگیم.
وی در مورد شوستر نیز گفت:هنوز با وی صحبت نکردم و وقتیکه به اتریش رفتم در آنجا وی را میبینم.در زمان یورو من با راموس و کاسیاس در مورد اینکه شوستر چه انتظاراتی از من دارد صحبت نکردم چون زمان این کار را نداشتم و تمام انرژیمان را صرف آن مسابقات کردیم.
دلارد همچنین در جواب به اینکه تیم های انگلیسی چون استون ویلا و تاتنهام و تیمهای اسپانیایی چون والنسیا و سویا حاضر شده بودند برای او حتی 20 میلیون هم بدهند گفت:اینکه ببینی تیمهای مطرحی از انگلیس و اسپانیا به دنبال شما هستند نشان دهنده ی این است که در حال پیشرفتید و این مسئله به من کمک می کند تا بهتر باشم.
وی در مورد ماندن در رئال گفت:تیم های مثل سویا و والنسیا به من پیشنهاد دادن ولی من رئال را انتخاب کردم و آرزوهای زیادی برای بازی در این تیم دارم ولی اگر روزی به من بگویند که برو من هم چاره ای جز این ندرام.
وی در پایان درباره دیرتر ملحق شدن به تیم و فرزندش با خنده گفت :هم تیمی هایم در آلگاروه هستند و من ایینجام و دوست دارم تا زمان بیشتری را در کنار پسرم سپری کنم.پسرم در 22 می به دنیا آمد و من گلم را به یونان با وی تقسیم کردم.

charlize
18-07-2008, 18:24
خوب اینطور که پیداست رونالدو هم به جمع کهکشانیها پیوست........
فقط امیدوارم اون حرفی که اشنایدر درباره رونالدو گفته درست در نیاد و برعکس صحبتهای کاپیتان رائول در موردش درست باشه.....

ahmad08
18-07-2008, 19:34
سلام خدمت دوستان:
دوستان گل بابت اخبار فوق العاده خوب و جذابتون ممنون واقعآ تاپیک یعنی این خییلی حال کردم با این فعالیت ایول.
خوب در مورد رونالدو که باید بگم پسر جنجالی منچستر دیگه باید در مادرید ارام بگیرد و اینطور هم خواهد شد ایشالا و امیدوارم که کاسیاس بهترین بازیکن جهان بشه تا رونالدو یه انگیزه واس بازی بهتر در مادرید داشته باشه و در ضمن من با رفتن دلارد به جد مخالفم و عاشق جوانهای تیم هستم و دوست ندارم ایندگان تیم رو از دست بدیم.
و دیگر اینکه دوستان میشه یه توضیح درباره گارسیا(بازیکن که از اوساسونا اومد)رو بدین بنده اطلاعی ازش ندارم.
و در اخر هم 9کرتونیم ایول واقعا بابت این همه زحمت دست تک تک شما دوستان گل رو میبوسم موفق و موید باشید.

pedramch
18-07-2008, 22:35
حالا یعنی چی؟؟!!!
یعنی این کریس اومد؟!
میخواد بیاد؟!
نمیاد؟!
هر سه گزینه؟!

MORINIO
18-07-2008, 23:46
عجب فیلمی شده ... این قسمت رو بخونید:

.....Ramon Calderon may claim a 'done deal', but Cristiano Ronaldo will NOT be joining Real Madrid this summer,

Fergie Says Ronaldo's Staying

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

shympw
19-07-2008, 00:49
از حق نگذریم کالدرون گند زده به اوضاع مالی باشگاه !!!!
ما باید پول خرید رونالدو رو قرض بگیریم !

end_of_world
19-07-2008, 04:08
نه بابا اين حرفو نزن بهت مي خندن
رئال مادريد علاوه بر اين خريدهاش 400 ميليون يورو هم اضافه آورده
كالدرون در اون جلسه اينو گفته بود كه
لطفا يه چيزي رو كامل بدونيد بعد بگيد

saman65
19-07-2008, 05:27
ممنون بابت خبرهای داغ و خوبتون.

h_starboy
19-07-2008, 10:10
بچه ها سلام. ببخشید یه مدت که طولانی هم شد نبودم. خدا کنه این رونالدو بیاد. خیلی حال میده. charlize جون بابت خبرهای خوبت ممنون.

shympw
19-07-2008, 15:11
نه بابا اين حرفو نزن بهت مي خندن
رئال مادريد علاوه بر اين خريدهاش 400 ميليون يورو هم اضافه آورده
كالدرون در اون جلسه اينو گفته بود كه
لطفا يه چيزي رو كامل بدونيد بعد بگيد

1- بابا جون هر کی دوست دارین نرین تو تاپیک منچستر چه رونالدو بیاد چه نیاد
2- اینم لینک خبر اما منبعش معتبر نیست "الموندو دپورتیو" (خودتون می دونین که بارسلوناییه)

3- اند دلمون برات تنگ میشه ! چرا زود بن میشی آخه ؟!

iammahdi
19-07-2008, 15:24
روزنامه‌ي ورزشي اكيپ فرانسه از رد پيشنهاد 40 ميليون يورويي باشگاه كروفچي ازبكستان از سوي ساموئل اتوئو نوشت.

حتي رقم 40 ميليون يورويي هم براي مهاجم كامروني بارسلونا، كافي نبود تا راهي قهرمان ازبكستان شود. ازبك‌ها به هر قيمت مي‌خواستند اتوئو را در جمع خود داشته باشند. آنها به اين بازيكن 27 ساله دستمزدي 27 ميليون يورويي را هم ارايه كرده بودند. كروفچي در ابتدا اتوئو را تنها براي 6 ماه مي‌خواست.

اتوئو در ادامه پس از فكر كردن درباره اين پيشنهاد آن را رد كرد، چرا كه حضور در ليگي معتبر را ترجيح مي‌دهد.

به نوشته اكيپ اتوئو در نشستي خبري در تاشكند گفت: «به بارسلونا باز مي‌گردد تا تمام پيشنهادهايش را بررسي كند.»

iammahdi
19-07-2008, 15:28
سرآلكس فرگوسن اعلام كرد، باشگاه منچستريونايتد قصد فروش "كريستيانو رونالدو" را به هيچ عنوان ندارد.

به نظر مي‌رسد با اين اعلام نظر روشن درباره بازيكن پرتغالي شياطين سرخ، خبر و شايعه‌ها پيرامون پيوستن احتمالي او به رئال مادريد پايان يابد.

فرگوسن با گفتن اينكه "ما او را نمي‌فروشيم"، خواستار نگه داشتن ستاره‌اش است. از هفته‌ها پيش رفتن يا نرفتن كريستيانو رونالدو به لاليگا رسانه‌هاي ورزشي را به خود مشغول كرده بود. مادريدي‌ها بسيار علاقه‌مندند بودند، مهاجم پرتغالي را به جمع بازيكنان خود بيفزايند. آنها براي رسيدن به خواسته خود رقم 85 ميليون يورو را هم پيشنهاد كرده بودند.

حتي خود رونالدو هم خواستار نهايي شدن اين جابه‌جايي و رفتن به پايتخت اسپانيا بود. در اين پرونده همه و همه اظهارنظر مي‌كنند، از مدير برنامه و مربيان گرفته تا اعضاي خانواده رونالدو، هر يك چيزي مي‌گويند.

سرمربي اسكاتلندي در حاشيه تمرين شياطين سرخ گفت: «كريستيانو فصل آينده را هم براي منچستريونايتد توپ خواهد زد. ما او را هم نخواهيم فروخت.»

حال بايد ديد آيا برند شوستر، سرمربي آلماني رئال ما دريد به اين جمله بسنده مي‌كند يا خير.

رونالدو كه فصل پيش با 31 گل زده بهترين بازيكن رقابت‌هايي ليگ برتر شناخته شد، تا سال 2012 با شياطين سرخ قرارداد دارد. او به دليل انجام عمل جراحي تا هفته‌ها قادر به همراهي منچستريونايتد در رقابت‌ها نخواهد بود.

رئال مادريد براي فصل آينده تاكنون "روبن دلارد"، "ژاوي گارسيا" و "اوپاره" را به خدمت گرفته است و هيچ بازيكن نام داري از اين تيم جدا نشده است.

گفته مي‌شود روبينيو، بازيكن برزيلي كهكشاني‌ها با باشگاه‌هاي ديگر گفت‌وگوهايي داشته است. قهرمان هر دو فصل گذشته رقابت‌هاي سري A در كنار رونالدو به ديديه دروگبا، رافائل فان درفارت و يان كلاس هونته‌لار نيز علاقه‌مند هستند.

خلاصه اینا کل کره زمیونو گذاشتن سر کار......

iammahdi
19-07-2008, 15:30
سرمربي جديد تيم ملي اسپانيا، بازگشت رائول گونسالس به تيم ملي اين كشور را شدني خواند.

"ويسنته دل‌بوسكه" در مراسم معرفي‌اش به عنوان سرمربي جديد تيم ملي اسپانيا درباره بازگشت كاپيتان رئال مادريد گفت: «درها براي هر بازيكني كه شايسته باشند، باز هستند.»

او در عين حال تاكيد كرد كه مي‌خواهد به مجموعه لوئيس آراگونس وفادار بماند.

سرمربي سال‌هاي پيش رئال مادريد گفت: «دوست دارم سبكي را كه اسپانيا را به يكي از بزرگترين پيروزي در تاريخش رساند، حفظ كنم.»

دل بوسكه برخلاف آراگونس درك خوبي از رائول 31 ساله دارد، چرا كه زماني هدايت او را در رئال مادريد برعهده داشت.

كنار گذاشتن رائول انتقادهاي زيادي را از آراگونس در پي داشت. اما، همه مخالفان با قهرماني ماتادورها آرام گرفتند.

دل بوسكه قراردادي دو ساله با فدراسيون فوتبال اسپانيا دارد و قرار است تيم ملي فوتبال اين كشور را به جام جهاني 2010 برساند. 20 اوت قهرمان جديد اروپا با هدايت سرمربي جديدش برابر دانمارك به ميدان خواهد رفت.

iammahdi
19-07-2008, 15:33
هافبک تهاجمى سابق تیم فوتبال بارسلونا از هواداران تیم جدیدش خواست تا منطقى باشند.

لودویک ژولى ملى پوش فرانسوى سابق تیم هاى رم ایتالیا و بارسلونا اسپانیا روز گذشته با باشگاه فرانسوى پاری‌سن ژرمن قرارداد بست.

وى گفت: 32 سال سن دارم و احساس مى کنم تا چند سال دیگر هم مى توانم در اوج باشم، البته هواداران باید منطقى باشند و بدانند که من زورو نیستم.

ژولى ادامه داد: براى من خیلى مهم است که خیلى چیز ها را ثابت کنم و دوباره به روزهاى اوج خود برگردم.

ژولى براى قرارداد جدید خود مبلغ دو و نیم میلیون یورو دریافت کرده است.

اینم خلاصه که:"هر دم از این باغ دمی می رسسسسسسسسسسد...."

یه چیزم میخوام بگم وقتی تو یه تاپیک دیگه که طرفدار یه تیم دیگه ای هستن می خوان نظر بدین لطفا"احترام همدیگرو نگه دارین..
درسته که تیمتونو خیلی دوست دارین اما این دلیل نمی شه که اون طور که باید نظرتو نو بدین ندین...این جور نظر دادن آخر عاقبتش بن شدنه...بچه ها ما شما رو دوست داریم برا خاطر اینکه جاتون خالی نباشه بن نشین.
ممنون.....

charlize
19-07-2008, 18:20
سلام به همه........یه عکس جدید از دیوید گیر اوردم گفتم براتون بزارم(البته بیشتر برا دیوید جان...........)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] xlL2kvMjAwOC9zdGFydHJhY2tzLzA4MDgwNC9kYXZpZF9iZWNr aGFtLmpwZw%3D%3D

ahmad08
19-07-2008, 22:38
اقا سلام علیکم:
خوب میگم اوضاع چطوره خوبین سلامتین؟
در مورد رونالدو من کاری با فرگی که گرچه دوسش دارم ندارم چون رونالدو از ماست اینو بهتون قول میدم.
و اینکه اقا میگم این اتوو عجب ادمیه ها 40 میلیون یورو رو قبول نکرده حالا این درحالیه که بارسا فکر نکنم واسش نصف پول کروفچی رو بده راستی راستی این کروفچی دیگه چه تیم خر پولیه ها.
دیگر اینکه باز هم مثل همیشه مهرداد بن میشه کسی نیست به این ادم بگه اقا نمیشه دو روز اروم باشی .
در اخر هم چاکرتونیم دربست منتظر خبرهای خوب باشید.

realmadrid-alireza
19-07-2008, 22:44
سلام برو بچ بابا از دست این اند نمیدونم چرا زود از کوره در میره اون منچستری هام مخصوصا اون یاسین با همه مدیرا دوست کافیه یاسین بهشون بگه تا یکی رو بن کنن --چارلیز در مورد عکست ممنون ولی برا من باز نمیشه

************************************************** *********************************************
واقعا برای مدیران این سایت متاسفم که بی دلیل یه نفرو بن میکنن اند جان از من میشنوی فردا برو کافی نت یه یوزر بساز که هیچ وقت نتونن بنت کنن چون از یه کامپیوتر دیگه یوزر بسازی نمیتونن بنت کنن - درضمن بچه ها اگه منم فردا بن شدم زیاد تعجب نکنید چون اینجا مدیران طرف حقو نمیگیرن طرف دوستشونو میگیرن -یکی از دلایل رشد نکردن ایرانم همینه

ahmad08
19-07-2008, 23:24
اقا یه صلوات بفرست ولش کن این حرفای خاله زنکی رو ولش کنید خواهشن.
این مدیران هم دارن کار خودشونو میکنن ما باید که محتاط باشیم نباید از کوره در ریم همین من میدونید که منچستر رو دوست دارم ولی خوب نه اندازه رئال به همین خاطر تاپیک من یو کمتر میرم لازم نیست که خودمونو در گیر کنیم و بن شیم علیرضا جان شما هم خون خودتونو کثیف نکنید یه صلوات بفرستین تموم شه بره ایشالا که مشکلی نیستش دوستان هم به کارشون میرسن .
لعنت بر شیطان ملعون
مرگ بر اسرائیل
زنده باد رئال مادرید

V A H I D
19-07-2008, 23:53
علی رضا بی خیالش !!
اصلا منچستر چه تیمیه که بخوای در موردش بحث کنی !! ولش کن !!
صلوات بفرست !!

realmadrid-alireza
19-07-2008, 23:54
چشم رائول جان فقط یخورده عذاب وجدان دارم چون اول من شروع کردم بعدش اند شروع کرد

pedramch
20-07-2008, 02:39
سلام بر همگی...تازه چه خبر؟!!

ladan_4age
20-07-2008, 13:00
سلام بر همه رئالی ها...من هم اومدم...درخدمت بچه های گل!!
خوب جریان کریس رونالدو به کجا کشید؟!

ahmad08
20-07-2008, 13:16
والا هنوز هیچ چیزی مشخص نیستش فقط اینو خدمت شما بگم که هر خبر رو که میخونین درباره باشگاها اول برین یه سری به سایت رسمی اون باشگاه بزنید اگر که اون خبر اونجا درج شده بود که حقیقته ولی اگه نه بدونید 99%که شایعه و یا دروغ هستش.
و اینکه نه تازه خبری نیستش فقط این که رونالدو در یک مصاحبه درباره اومدن به رئال سکوت کرده و هیچ نگفته در کل هیچ خبری نیستش و اینکه وضع رئال در کمپ پرتقال عالیه و بازیکنها روحیه بسیار بالای دارند و خوب تمرین میکنن و روند ریکاوری خودشونو بسیار خوب دارن انجام میدن.
و اینکه دوستان رئال تقریبا یک هفته دیگر یعنی 6 مرداد ماه در مقابل لاسک لینز مسابقه تدارکاتی و داره .

realmadrid-alireza
20-07-2008, 14:16
سلام بر همه رئالی ها...من هم اومدم...درخدمت بچه های گل!!
خوب جریان کریس رونالدو به کجا کشید؟!

سلام لادن خانم

امروز تو روزنامه خوندم مثله اینکه فرگوسن باز مثل 2 سال پیش کریستو راضی کرده که بمونه ولی کریست گفته به شرطی که فصل بعد دیگه اذیت نکنی و بزاری من برم رئال

realmadrid-alireza
20-07-2008, 17:07
سلام بچه ها جای من دیگه اینجا نیست اگه خواستین بیاین اینجا تا منو ببینید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

pedramch
20-07-2008, 23:22
بابا کی این علیرضا رو جمعش کنه...توی تاپیک منچستری ها بدجوری آبروریزی داره میکنه ها...
حالا از ما گفتن.

shympw
20-07-2008, 23:33
سایت هواداران رئال : به نقل از رويترز، رامون كالدرون در خصوص مذاكرات با منچستريونايتد گفت: حقيقت اين است كه رئال مادريد طرف قانوني مذاكره براي خريد كريستيانو رونالدو را باشگاه منچستريونايتد مي داند و براي مذاكره با وكيل رونالدو چندان راغب نيست. تا آخرين ثانيه براي رونالدو تلاش مي كنيم.
وي افزود: مسئله مهم نظر مديران باشگاه منچستر يونايتد است و ما بايد به پاسخ آنها احترام بگذاريم.
سرالكس فرگوسن به شدت با انتقال رونالدو به مادريد مخالف است.
رئال در آخرين پيشنهاد مالي خود مبلغ 85 ميليون يورو را ارائه داده است.

ladan_4age
20-07-2008, 23:34
از علیرضا جان خواهش میکنم تمومش کنه...این راهی که داری میری پایانی به جز بن شدن نداره هاا.....

shympw
20-07-2008, 23:47
از علیرضا جان خواهش میکنم تمومش کنه...این راهی که داری میری پایانی به جز بن شدن نداره هاا.....

کاملا موافقم.
عزیزان همون قدر که ما حق داریم رئال رو دوست داشته باشیم. بقیه هم تیم مورد علاقشون رو دوست دارن.
همون طوری که کسی می آد اینجا حرف نامربوط می زنه قاط می زنیم ! اونا هم حق دارن!

shympw
20-07-2008, 23:48
سایت هواداران رئال : به نقل از آس اسپانيا، ساموئل اتوئو كه از تيم هايي چون كروفچي ازبكستان، شانگ هاي چين، چند تيم عربي، چلسي، ميلان و والنسيا پيشنهاد رسمي دريافت كرده، به هيچ يك پاسخ منفي نداده است.
وي در واكنش به شايعه مذاكره وكيلش با باشگاه والنسيا، عنوان كرد: همه چيز ممكن است. براي درخشش دوباره به آرامش نياز دارم.
اتوئو اظهار داشت: اگر بارسلونا نتواند اين آرامش را برايم فراهم كند، قطعا آن را ترك مي كنم. متاسفانه قراردادم با قيمت پيشنهادي وكيلم تمديد نشده و براي ترك اين تيم آماده ام.

shympw
20-07-2008, 23:49
سایت هواداران رئال : هرمیو منندز وکیل باپتیستا هر گونه تماسی را توسط رم با او یا با باشگاه رئال مادرید تکذیب کرد .
باپتیستا که در این فصل در برنامه های برند شوستر برای تیم اصلی نیست مطمئن است که برنابئو را ترک می گوید و در هفته های اخیر روزنامه های ایتالیا و اسپانیا از پیوستن او به رم خبر دادند .
اما در حال حاضر وکیل این بازیکن گفته است که هیچ شخص حقیقی از رم برای غول تماس نگرفته است .
وی گفت : باید به آگاهی همه برسانم که در حاضر رم هیچ صحبتی با من نداشته است . اگر رم با من یا رئال مادرید تماس نگیرد آغاز مذاکرات غیر ممکن است . در حال حاضر خولیو بازیکن رئال است و تاکید می کنم که هیچ کس با من یا با رئال درباره ی او صحبت نکرده است . در ایتالیا می گویند که همه چیز نزدیک به پایان است و مارکا نیز از قطعیت سخن گفته است هر چند که اینها حقیقت ندارد .

shympw
20-07-2008, 23:52
سایت هواداران رئال : مدافع مياني و ملي‌پوش شياطين سرخ با بيان اين كه شايعه‌ها مبني بر پيوستن كريستيانو رونالدو به رئال مادريد باعث به وجود آمدن هيچ‌گونه كدورت ميان رونالدو و ساير اعضاي تيم نمي‌شود، به تمجيد از بازيكن پرتغالي پرداخت.

ريو فرديناند با اعتراف به اين كه در صورت بازگشت رونالدو به تمرين‌هاي منچستر اين بازيكن با آغوش باز توسط تمامي بازيكنان تيم مورد استقبال قرار مي‌گيرد، به روزنامه‌ي Sunday Mirror گفت: «تابستان امسال فرصتي بود تا بتوانيم دستاوردهاي فصل گذشته را مرور كنيم و با نگاهي به آنها بايد گفت كه كسب اين مقام بدون وجود كريستيانو غير ممكن بود.»

فرديناند افزود: «بازيكنان تيم بي‌صبرانه منتظر بازگشت او هستند. اگرچه همگي ما از صحبت‌هاي سرالكس فرگوسن حمايت كرديم اما، هيچ مشكلي بين كريستيانو و ساير اعضاي تيم نخواهد بود. كريستيانو فصل آينده هم يك يونايتدي خواهد بود. كريستيانو انسان بزرگي است. او هرگز با هيچ كدام از بازيكنان تيم مشكلي نداشته است و در صورت بازگشت به تيم شرايط همچنان مانند گذشته خواهد بود.»

فرديناند بر اين باور است كه تيمش فصل آينده مي‌تواند تمامي افتخارهاي ممكن را بدست آورد. وي گفت: «همچون فصل گذشته هدف ما كسب تمامي عنوان‌هاست. قهرماني در ليگ برتر و ليگ قهرمانان باور نكردني بود. اما، چيزي را تغيير نمي‌دهد. ما استانداردهاي بالاي‌مان را در نظر گرفته‌ايم و مي‌خواهيم هر سال بر اين استانداردها بيفزاييم.»

shympw
20-07-2008, 23:52
سایت هواداران رئال : پس از مذاکراتی که رم برای در خدمت گرفتن خولیو باپتیستا ستاره ی برزیلی رئال مادرید داشت حالا به دیگر ستاره ی رئال ؛ رویستون درنت علاقمند شده است .
جالوروسی ها در دو پست خود دنبال بازیکن هستند .
پس از این که مارکا از قطعیت مذاکرات میان باپتیستا و رم خبر داد گویا در میان مذاکرات رئال تمایل خود را برای فروش رویستون درنت اعلام کرده است .
برند شوستر سرمربی رئال مادرید عاتقاد دارد که این ستاره ی ۲۱ ساله می تواند در تیمی دیگر خوش بدرخشد .
درنت درتابستان امسال به همراه تیم المپیک هلند در این رقابتها شرکت خواهد کرد و قصد دارد که تا پایان این ماه تکلیفش را روشن کند .
خود او دوست دارد که قرضی به تیمی دیگر برود تا باز هم فرصت حضور در ترکیب اصلی رئال را بیاید .
گویا دو تیم دیگر ایتالیایی فیورنتینا و یوونتوس نیز این ستاره را می خواهند .

shympw
20-07-2008, 23:53
سایت هواداران رئال : روبرتو سولدادو صتاره ی رئال مادرید از مسئولان تیم درخواست کرد که هر چه زودتر وضعیتش را روشن کنند تا بداند که باید به دنبال تیمی جدید بگردد یا خیر .
پارسال این موقع سولدادو به نام پسر طلایی مادرید شناخته می شد و با درخشش خود در اوساسونا توانسته بود به پیراهن ملی اسپانیا برسد و حتی توانسته بود شماره ی ۹ تیم را نیز جایزه بگیرد .
اما در طول فصل با نمایش ضعیفش فرصت اندکی برای خودنمایی پیدا کرد و نقش اندکی در قهرمانی متوالی رئال داشت .
در حال حاضر شایعاتی پیرامون پیشنهاد ۸ میلیونی ختافه به گوش می رسد و به نظر می رسد که خود او نیز نسبت به آن بی تمایل نباشد .
مارکا دیشب از قول سولدادو نوشت که او می خواهد هر چه زودتر به وضعیت نابسامانش سر و سامان دهد .
او در پایانه چهارم فرودگاه باراخاس گفت : آینده ام ؟ این توسط باشگاه مشخص می شود .
او پس از این کلمه راهی اتریش شد تا به همراه تیم در کمپ ایردنینگ حضور داشته باشد .
به نظر می رسد که این ستاره می خواهد در رئال بماند اما بعید به نظر می رسد که نقش چندانی در ترکیب تیم اصلی شوستر داشته باشد .
باید دید که آینده او در ختافه رقم خواهد خورد یا در رئال مادرید .

shympw
20-07-2008, 23:55
سایت هواداران رئال : کریستیانو رونالدو که این روزها سوژه ی اصلی رسانه های است اظهار داشت که هنوز تصمیم خاصی در مورد آینده اش نگرفته است و نمی داند که فصل بعد را در چه تیمی سپری خواهد کرد .
چندی پیش او از ابراز تمایلش برای رفتن به رئال مادرید سخن گفته بود و حالا او اظهار بی اطلاعی می کند .
او گفت : چیزی که می خواهم شاد بودن در جایی است که در آن بازی می کنم . من هیجان زدم و در همه جا خوشحالم .
هنگامی که از او درباره ی شایعاتی که پیرامونش است پرسیده شد پاسخ داد : بازیکنان بزرگ همیشه توسط باشگاه های خوب خواسته می شوند . نه حالا . این چیزی طبیعی است من فقط می خواستم که هنوز در سالهای گذشته باشم .
او در پایان با جمله ی ؛فقط خدا آینده را می داند؛ از آینده اش ابراز نا آگاهی کرد .

shympw
20-07-2008, 23:57
سایت هواداران رئال : روبینیو از سران رئال درخواست کرد که اجازه ی خروج او را از برنابئو و راهی شدن به چلسی بدهند .
رئال چندی پیش گفته بود که هر گونه پیشنهادی از چلسی را رد خواهد کرد .
او می خواهد که تا پیش از شروع فصل از مادرید خارج شود .
او در مذاکرات اولیه با رومن آبراموویچ به توافق شخصی رسیده است و حالا به ملاقات مسئولان رئال رفته تا رضایت آنها را جلب کند .
در حالی که او کمتر از یک هفته پیش از تمایلش به ماندن در مادرید گفته بود له عقیده ی مارکا مذاکرات جدید مادرید برای تعویض او با رونالدو خشمش را برانگیخته است .
میاتوویچ مدیر ورزشی رئال گفته است که به هر قیمتی روبینیو را به چلسی نمی فروشد و وگنر ریبریو وکیل روبینیو این رفتار رئال را غیر قابل قبول می داند .

بیچاره حق داره انصافا حقوقش کمه, رئالم اصلا تحویلش نمی گیره ! بیچاره!

shympw
21-07-2008, 00:29
سایت هواداران رئال : پس از صحبتها ی فرگی مبنی بر عدم فروش رونالدو خود این بازیکن هم آینده اش را دست خداوند دانسا .
کالدرون به رسانه های اسپانیا هنگامی که نظری را در باره ی اظهارات فرگوسن پرسیدند گفت : این نوع ترانسفر خیلی سخت است اما می می خواهیم تا همچنان تلاش کنیم . من فرض می کنم همه ی اینها راهی است که می خواهیم او را جذب می کنیم . ما هیچ مشکلی از نظر مالی نداریم و آنها فقط باید رضایت دهند .

مگه دستم به کالدرون نرسه ! جوون گراییش خوبه اما نحوه مدیریت خریدش افتضاح !

realmadrid-alireza
21-07-2008, 09:57
سلام دوستان من به احترام همه شما تمومش میکنم که این یاسین حرف مفت نزنه بگه تو برا دوستاتم احترام قائل نیستی ولی اگه خواستید از داش اسی id منو بگیرین تا اونجا راحت هرچی دلمون خواست به چسمنتری ها بگیم فعلا بای در ضمن داش اسی ممنون برا اخبار

ahmad08
21-07-2008, 10:21
سلام خدمت دوستان :
راموس جان اه اه از تو بعیده داداش در شخصیت رئالیها نیست اینطوری ولش کن یه صلوات بفرست و تمومش کن عزیز.
و اینکه دوستان نگران نباشید و بدونید که خیییلی از این صحبتها حاشیه هستن و ایشالا رونالدو مال ماست و حالا فرگی هم اگه نخواد باز رونالدو از ان ماست البته شاید.
وسلی جان بسیار بابت اخبار ممنون خییلی خوشم اومد اما خوب خبر مربوط به روبینهو منو ناراحت کرد ولی خوب میدونی که همه اینا شایعه هستش باور نکن

iammahdi
21-07-2008, 21:33
باشگاه رم علاقمند به جذب جوان هلندي رئال مادريد است.

سران رم با ارايه پيشنهادي قصد جذب درنته مدافع هافبك هلندي و جوان رئال مادريد را دارند. درنته كه در آستانه اعزام به بازي‌هاي المپيك پكن قرار دارد، از علاقه خود براي ماندن در رئال مادريد خبر داده است.

روزنامه ماركا چاپ اسپانيا همچنين از علاقه تيم‌هاي يوونتوس و فيورنتينا براي به خدمت گرفتن اين بازيكن 21 ساله خبر داد.

گفته مي‌شود سران رئال قصد دارند درنته را به طور قرضي راهي يكي از تيم‌هاي رم، يوونتوس و يا فيورنتينا كنند كه در اين بين بخت رمي‌ها بيش از سايرين به نظر مي‌رسد.

باشگاه رم پيش از اين علاقه خود براي جذب "باپتيستا" مهاجم برزيلي رئال خبر داده بود و اين نقل و انتقال حتمي به نظر مي‌رسد.

درنته تابستان سال گذشته در ازاي مبلغ 14 ميليون يورو از تيم فاينورد جدا شده و به جمع ستارگان كهكشاني مادريد پيوست.

realmadrid-alireza
21-07-2008, 22:53
سلام به داش دیوید گل خوبی؟؟

بچه ها این دیوید از بچه های گل روزگاره

میگم بچه ها دیگه چیزی درباره منچستر نگید چون ممکنه اینجا هم بسته شه

pedramch
21-07-2008, 22:57
اینجوری که همه دارن میرن!!
باید سریعا یه تماسی با سانتیاگو برنابئو بگیرم...

shympw
21-07-2008, 23:34
ویستنه دل بوسکه سرمربی جدید اسپانیا اذعان کرد که درهای تیم ملی فوتبال اسپانیا همچنان به روی رائول باز است.

دل بوسکه که سابقه مربیگری تیم رئال مادرید را در کارنامه خود می بیند رابطه بسیار خوبی با رائول کاپیتان کهکشانی ها دارد.

رائول گونزالز بعد از جام جهانی ۲۰۰۶ به خواست اراگونس سرمربی سابق تیم ملی اسپانیا دیگر به تیم ملی دعوت نشده است این در حالیست که رائول با ۴۴ گل زده بهترین گلزن تاریخ تیم ملی اسپانیا به حساب می اید.

دل بوسکه خاطر نشان کرد که بازیکنان براساس لیاقتشان و امادگی که در مسابقات از خود نشان می دهند به تیم ملی دعوت می شوند نه براساس سابقه.

این مربی کهنه کار گفت :

با رائول مشکلی ندارم ؛ من او را کشف نکردم ولی درهای تیم ملی را نیز به روی او نبسته ام.

اگر رائول عملکرد خوبی داشته باشد او را به تیم دعوت می کنم و اگر استحقاق دعوت شدن را داشته باشد ان وقت ما نیز او را دعوت می کنیم.

در پایان دل بوسکه نظرش را در مورد جام جهانی ۲۰۱۰ این گون بیان کرد :

ما می توانیم انجا نیز قهرمان بشویم چون بازیکنانی قهرمان و تشنه به موفقیتهای بیشتر داریم.

:40::40::40::40::40::40:

shympw
21-07-2008, 23:35
فان در فارت هر گونه احتمال انتقالش به تیم رئال مادرید را در این تابستان رد کرد.

این بازیکن ۲۵ ساله و هلندی در تیم هامبورگ المان و در پست هافبک هجومی بازی می کند و از سال گذشته شایعات زیادی مبنی بر امدنش به برنابئو بود و امسال نیز این شایعات بیشتر شد ولی خود این بازیکن انتقالش به مادرید را غیر ممکن می داند.

رامون کالدرون چندی پیش در گفت و گو با سران باشگاه اعلام کرده بود که خرید این بازیکن در مراحل نهایی خود سیر می کند ولی فان در فارت اعلام کرد که یک فصل دیگر نیز در بوندس لیگا و تیم هامبورگ توپ خواهد زد :

من اماده ام که یک فصل دیگر نیز در این تیم بازی کنم.

بازیکن سابق تیم اژاکس در سال ۲۰۰۵ با ۵.۵ میلیون یورو به تیم هامبورگ پیوست و تا سال ۲۰۰۹ با این تیم المانی قرارداد دارد.

ولی این بازیکن در پایان گفت :

هر کسی دوست دارد که در رئال مادرید بازی کند.

shympw
21-07-2008, 23:36
به گزارش سایت اسپانیایی اسپورت دو باشگاه رئال مادرید و والنسیا برای توافق بر سر انتقال دیوید ویا فقط یک اینچ فاصله دارند.

دیوید ویا ستاره اسپانیایی و ملی پوش تیم والنسیا موفق شد در مسابقات یورو ۲۰۰۸ به عنوان اقای گلی این مسابقات دست یابد.

ویا به خاطر اوضاع نامناسب تیم والنسیا دوست دارد تا به تیم بزرگتری منتقل شود و به نظر می رسد مقصد بعدی او تیم رئال مادرید باشد.

باشگاه رئال مادرید از ماه اوریل به این ور به دنبال خرید این مهاجم ۲۶ ساله بوده و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد در چند روز اینده این انتقال صورت خواهد گرفت.

این سایت اسپانیایی فاش کرد که یکی از سران بلند پایه والنسیا با مدیر فنی باشگاه رئال مادرید ، میگل انخل ، در یکی از رستورانهای شلوغ اسپانیا ملاقات داشته و در مورد شرایط انتقال این بازیکن با یکدیگر صحبت کرده اند.

به نظر می رسد این بازیکن با ۳۵ میلیون یورو به تیم کهکشانی های مادرید بپیوندد.

خدا از دهنشون بشنوه !!! :11:

shympw
21-07-2008, 23:44
اسکیل گارای مدافع ارژانتینی تیم رئال مادرید اولین خرید این تیم در فصل نقل و انتقالات به حساب می اید.

گارای ۲۱ ساله فصل گذشته در تیم راسینگ سانتاندر بازی می کرد و در این فصل با ۱۰ میلیون یورو به رئال مادرید پیوست ولی سران تیم مادریدی به این بازیکن اجازه دادند تا یک فصل دیگر به طور قرضی در تیم راسینگ بازی کند و این تیم را که برای اولین بار در تاریخ این باشگاه به جام یوفا راه یافته است را همراهی کند.

بارسلونا نیز به سختی خواهان خرید این مدافع که اتفاقا سابقه گلزنی خوبی نیز دارد بود و برای خرید وی ۱۸ میلیون یورو پیشنهاد داد ولی رئال مادرید موفق شد او را با ۱۰ میلیون یورو به خدمت بگیرد.

این بازیکن جوان در گفت و گو با سایت رسمی باشگاه از علاقه زیاد خود به بازی کردن در رئال مادرید خبر داد :

همه می دانند که رئال مادرید با دیگر باشگاهها فرق می کند و اینکه می دانم یک روزی در این باشگاه بازی خواهم کرد برای من بسیار هیجان انگیز است.

گارای در جواب سوالی مبنی بر اینکه او در صورت امدن به رئال مادرید کار سختی خواهد داشت چون دفاع رئال مادرید در فصل گذشته به عنوان بهترین خط دفاعی لالیگا دست یافت و بازیکنان بزرگی چون کاناوارو ، راموس ، په په و هاینزه در ان بازی می کنند گفت :

همه مدافعان رئال مادرید خیلی خوبند و مطمئنا انها در حال حاضر انتخاب اول هستند ولی من نیز به خود اطمینان دارم و از توانایی های خود اگاهم و تمام سعی ام را می کنم تا جز ۱۱ نفر اصلی قرار بگیرم.

بازی کردن در کنار کاناوارو ، راموس ، په په و هاینزه رویایی خواهد بود چون همه انها بازیکنانی خارق العاده هستند.

یکی دیگر از اتفاقات خوبی که برای این بازیکن ۲۱ ساله افتاده است این است که وی به تیم المپیک ارژانتین جهت بازی در مسابقات المپیک چین دعوت شده است و باید به همراه این تیم از عنوان قهرمانی ارژانتین در المپیک اتن دفاع کند :

اتفاقی منحصر بفرد است و من دارم لحظات پر هیجانی را در زندگی خودم پشت سر می گذارم و از تمام اتفاقات رخ داده در اطراف خودم لذت می برم چون بازی کردن در المپیک چین یک امتیاز است که من این امتیاز را دارم.

از پشت سر گذاشتن یک فصل رویایی با تیم راسینگ گرفته تا انتقالم به رئال مادرید و دعوت شدنم به تیم المپیک چین و ... همه اتفاقات سریع در حال رخ دادن است.

در پایان گارای اظهار کرد که هنوز موفق نشده است با برند شوستر سرمربی رئال مادرید و فرناندو گاگو همبازی اینده اش در تیم رئال مادرید که این دو باید در المپیک چین نیز با هم بازی کنند صحبت کند ولی توانسته است با پدیا میاتوویچ و میگل انخل ملاقاتی داشته باشد :

من هنوز موفق به ملاقات با سرمربی تیم نشده ام و با گاگو نیز که در المپیک چین در کنار هم بازی خواهیم کرد صحبتی نکرده ام ولی با مدیر ورزشی ، میاتوویچ و مدیر فنی ، میگل انخل صحبت کرده ام و انها اذعان کردند که از اینکه توانسته اند من را بخرند بسیار خوشحالند و من نیز امیدوارم بتوانم جواب اعتماد انها را به خوبی بدهم.

می خواهم به شوستر نشان دهم که من نیز می توانم در رئال مادرید بازی کنم و از او بسیار ممنونم که اجازه داد یک فصل دیگر نیز در تیم راسینگ بمانم تا بتوانم این تیم را در جام یوفا همراهی کنم چون حضور من در جام یوفا باعث رشد و پیشرفت من می شود ولی از حالا اماده ام که یک روز در رئال مادرید بازی کنم.

shympw
21-07-2008, 23:45
فرناندو گاگو ستاره ارژانتینی رئال مادرید معتقد است لیونل مسی بهتر از کریستیانو رونالدو است.

گاگو هافبک ۲۲ ساله رئال مادرید با وجود اینکه امکان دارد در اینده ای نزدیک با رونالدو همبازی شود ولی باز هم معتقد است هموطنش در بارسلونا بهتر از این ستاره پرتغالی بازی می کند.

گاگو در مصاحبه با روزنامه اس گفت :

به نظر من رونالدو بازیکن شماره ۱ جهان نیست و معتقدم مسی بهترین بازیکن دنیاست چون سبک بازی ، حرکت با توپ و تغییر دادن بازی مسی بهتر از رونالدوست.

مسی توانایی های زیادی دارد و من از سبک بازی او لذت می برم.

جدیت باشگاه رئال مادرید در خرید رونالدو با موافقت همه بازیکنان و اعضای تیم همراه نیست و بازیکنانی چون اشنایدر نیز پیش از این از اعلام کرده بود که پرداخت پول زیاد به رونالدو باعث اختلاف در تیم می شود ولی گاگو این حرف را قبول ندارد :

او بازیکن بسیار خوبی است و منطقی است که رئال مادرید قصد خرید او را دارد چون رئال مادرید جای ستارگان بزرگ است .

نمی دانم که او می اید یا خیر ولی اگر او به رئال مادرید بیاید به خوبی از او استقبال خواهیم کرد.

اگر رونالدو به رئال مادرید بیاید و بابت این انتقال پول زیادی دریافت کند حقش است و باید به او تبریک گفت ولی در زمین او فقط یک بازیکن است و باید مانند سایر بازیکنان تاثیرگذار باشد.

ما یک تیم هستیم و تمام بازیکنان سعی می کنند بهترین عملکرد خود را نشان دهند تا تیم موفق شود.

فان در فارت دیگر بازیکنی است که شایعه امدن او به برنابئو پخش شده است :

من خیلی او را ندیده ام ولی می دانم بازیکن با کیفیتی است و اگر باشگاه موفق شود او را بخرد بسیار مفید خواهد بود.

همه باید بدانند که تیم ما بسیار قدرتمند است و فصل بعد قصد داریم قدرتمندتر نیز ظاهر شویم چون می خواهیم جامهای بیشتری کسب کنیم.

shympw
21-07-2008, 23:46
اگر رئال مادرید نتواند رونالدو را به خدمت بگیرد روبینیو قراردادش را تمدید خواهد کرد .

به گزارش روزنامه مارکا ، قرارداد جدید برای روبینیو بسیار سودمند خواهد بود.

مشکلات بین روبینیو و رئال مادرید از زمانی اغاز شد که رئال مادرید با افزایش حقوق روبینیو مخالفت کرد و از طرف دیگر قصد داشت تا این بازیکن را به اضافه مبلغی پول به منچستر دهد و در عوض رونالدو را بگیرد.

روبینیو در سال ۲۰۰۵ با قراردادی ۵ ساله از سانتوس به رئال مادرید پیوست و سالانه معادل ۱.۸ میلیون یورو از باشگاه حقوق می گیرد.

به نظر می رسد این بازیکن با تمدید قراردادش که به مدت ۵ سال دیگر خواهد بود سالانه معادل ۳ میلیون یورو حقوق خواهد گرفت.

shympw
21-07-2008, 23:47
سایت هواداران رئال : مجله ی معتبر ورلد ساکر به انتخاب ۵۰ دربی برتر جهان پرداخت که در صدر این لیست الکلاسیکو قرار گرفته است .
در دومین رتبه این لیست نام باشگاه های ریور پلات و بوکاجونیورز قرار دارد .
جالب این جاست که دربی میان پرسپولیس - استقلال در رتبه بیست و دوم این رده بندی قرار دارد !

shympw
21-07-2008, 23:48
سایت هواداران رئال : پتر کنیون مدیر ورشی باشگاه چلسی علاقه ی این تیم را برای به خدمت گرفتن روبینیو تایید کرد .
پس از این که مارکا دیشب از نزدیک بودن روبینیو به چلسی خبر داد کنیون گفت : فکر می کنم که ما علاقه مان را به این بازیکن به همه نشان داده ایم . ما بحثهایی مادرید پیرامون این داشتیم و آنها تا حدودی موافقند . پنجره هنوز باز است و ما هنوز در حال مذاکره با مادرید هستیم .

shympw
21-07-2008, 23:49
رئال مادريد تلاش هاى خود را براى انتقال كريستيانو رونالدو از منچستر ادامه خواهد داد. اين خبر توسط رسانه هاى اسپانيايى در حالى انتشار يافت كه سرالكس فرگوسن، مربى منچستر اعلام كرده بود اين هافبك پرتغالى در اين تيم خواهد ماند. فرگوسن در كنفرانس خبرى كه در آفريقاى جنوبى، محل كنونى اردوى پيش فصل تيم منچستر برگزار شد، گفت: مى توانم بگويم كه رونالدو در فصل آينده بازيكن منچستر خواهد بود. تصميم ما اين است و او فروخته نخواهد شد. اين خبر تيتر اول روزنامه هاى اسپانياى اس و ماركا را به خود اختصاص داده بود كه هر دو به اين موضوع اشاره كردند كه داستان اين انتقال هنوز به پايان نرسيده است.
به نقل از روزنامه ماركا، فرگوسن در پايان ماه جولاى مذاكرات خود را با رونالدو از سر خواهد گرفت و در اين ميان اين بازيكن ۲۳ ساله تمايلش را براى ترك منچستر كه تا سال ۲۰۱۲ با آن قرارداد دارد براى پيوستن به قهرمان اسپانيا دوباره اظهار خواهد كرد.
به نوشته اين روزنامه اسپانيايى رونالدو از چند ماه پيش به رئال پيوسته است و همچنين در ادامه اين گزارش آمده است كه جريان انتقال رونالدو وارد مراحل پايانى شده است و اگر مشكلى پيش نيايد رفتن او از منچستر در اوايل ماه آگوست مى تواند صورت بگيرد.
به نوشته روزنامه ال موندو، رامون كالدرون، رييس باشگاه رئال مادريد هم اذعان داشته است كه اظهارات فرگوسن ترفندى براى بالا بردن قيمت رونالدو بوده است.رئال ۸۵ ميليون يورو براى امضاى قرارداد با رونالدو بهترين بازيكن ليگ برتر در فصل گذشته خواهد پرداخت و براى اين كار وام بانكى ۷۰ ميليون يورويى را نيز دريافت كرده است.
رونالدو كه از بازى در رئال به عنوان روياى خود ياد كرده است، در منچستر زمانى كه دوگانه قهرمانى ليگ برتر و ليگ قهرمانان را به دست آورد ۴۲ بار گلزنى كرد. رونالدو از اواخر فصل گذشته دائما تمايل خود را به ترك منچستر و رفتن به رئال مادريد اظهار داشته و با اين كار خود خشم منچستر را برانگيخت. از سوى ديگر ونبلز، مربى سابق تيم ملى انگليس هم رونالدو را كه مى خواهد قرارداد خود را با اولدترافورد لغو كند متهم به خودخواهى كرده است.
ونبلز در ستون هفتگى خود در روزنامه انگليسى سان نوشت: از قراردادهايى كه رونالدو ۱۵ ماه پيش امضا كرده هنوز ۴ سال ديگر باقى مانده است او حق ندارد كاملا علنى اعلام كند خسته شده و مايل به ترك تيم است. اين خيلى خودخواهانه و غيراخلاقى است و براى كل فوتبال مضر است اين درست نيست.
رونالدو در آوريل ،۲۰۰۷ پس از بازى در رئال و بارسلونا با امضاى قراردادى پنج ساله به منچستر رفت.
او در آگوست سال ۲۰۰۳ از تيم دسته يكى اسپورتينگ ليسبون پرتغال به مدت ۵ سال در اين باشگاه انگليسى بازى كرد و در نوامبر ۲۰۰۵ قرارداد خود را ۲ سال ديگر تمديد كرد.

shympw
21-07-2008, 23:50
تابه حال به دفعات عنوان شده بود كه اگر كريستيانو رونالدوى پرتغالى به رئال مادريد منتقل شود، منچستريونايتد به عنوان بخشى از بهاى انتقال او روبى نيو، مهاجم برزيلى، مستعد و ۲۴ ساله كهكشانى ها را تحويل خواهد گرفت اما معلوم است كه روبى نيو از اين قضيه خوشش نيامده، زيرا او ديروز واگنر ربینیو وكيلش را به ديدار پردراگ مياتوويچ، مديرفنى رئال فرستاد و از اين طريق به اطلاع باشگاهش رساند كه اگر مجبور به انتقال به انگليس باشد، فقط حاضر به بازى در چلسى خواهد بود و نه منچستر و لابد حضور و كار مربى مشهور هموطن وى لوئيس فيليپه اسكولارى در استمفوردبريج دليل اصلى اين امر است.
ريبى يرو درباره موكلش كه بازيكن سابق سانتوز است، مى گويد: «او مورد توجه عميق چلسى قرار دارد و با اين كه در حال حاضر فقط به رئال فكر مى كند اما اگر بخواهند بخشى از پول خريدارى كريس رونالدو را با فروش وى تأمين كنند، او فقط به چلسى خواهد +رفت.»

shympw
21-07-2008, 23:50
به نقل از رويترز، رويستن درنته بازيكن هلندي رئال مادريد از طريق مدير برنامه هاي خود در حال مذاكره با مسئولين باشگاه آ.اس رم ايتاليا است.
وي گفت: با وجود تمام مشكلات در رئال مادريد نمي خواهم بر خلاف قوانين رفتار كنم و هر كاري با هماهنگي كامل وكيلم صورت مي گيرد.
وي افزود: بدون اجازه شوستر هرگز تمرين رئال مادريد را ترك نمي كنم و مشكلي از اين بابت نيست. من اجازه نمي دهم مشكلات مالي در كار حرفه اي من دخالت داده شود

shympw
21-07-2008, 23:51
بعد از یک هفته تمرین و استراحت در پرتغال از امروز تمرینات اصلی پیش فصل رئال در اتریش شروع شد.

بازیکنان رئال مادرید هفته گذشته را در کمپ تفریحی الگاروه در کشور پرتغال به همراه خانواده های خود سپری کردند که در ان یک هفته بازیکنان بیشتر به کارهای فیزیکی پرداختند ولی از امروز تمرینات اصلی رئال در کمپ ورزشی ایردنینگ در کشور اتریش شروع شد.

این برای پنجمین سال متوالی است که تیم رئال مادرید تمرینات پیش فصل خود را در این کمپ انجام می دهد.

بازیکنان تیم ۱۰ روز و هر روز ۲ نوبت در این کمپ تمرین خواهند کرد ولی هنوز هستند بازیکنانی که به تیم ملحق نشده اند از جمله ایکر کاسیاس ، سرجیو راموس ، روبن دلا رد و متذلدر.

این ۴ بازیکن در فینال مسابقات یورو ۲۰۰۸ حضور داشته اند و با اجازه باشگاه می توانند چند روز بیشتر از دیگران استراحت کنند.

ولی از طرف دیگر بازیکنانی که باید به مسابقات المپیک تابستانی چین اعزام شوند به این نوبت از تمرینات نخواهند رسید.

اولین بازی دوستانه رئال نیز در برابر تیم لاسک لینز تیمی از دسته اول لیگ اتریش خواهد بود که در ان وضعیت فیزیکی بازیکنان مشخص خواهد شد.

بعد از این اتمام این ۱۰ روز بازیکنان به لندن خواهند رفت تا در مهمترین تورنمنت پیش فصل رئال یعنی تورنمنت امارات شرکت کنند در این تورنمنت به جز رئال مادرید تیمهای ارسنال ، هامبورگ و یوونتوس نیز حضور خواهند داشت.

۲ روز بعد از اتمام تورنمنت امارات تیم به سمت کشور کلمبیا روانه خواهد شد تا در ۶ اگوست یک بازی دوستانه نیز با یکی از تیم های ان کشور انجام دهد که این بازی به افتخار الفردو دی استفانو رئیس افتخاری رئال مادرید خواهد بود که زمانی در ان تیم کلمبیایی بازی کرده است.

در تاریخ ۱۲ اگوست نیز تیم به المان خواهد رفت تا با تیم اینتراخت فرانکفورت یک بازی دوستانه انجام دهد که این بازی اخرین دیدار تدارکاتی رئال مادرید قبل از بازی رفت سوپر کاپ اسپانیا مقابل تیم والنسیا خواهد بود.

shympw
21-07-2008, 23:52
سرمربي پيشين تيم ملي فوتبال انگليس به انتقاد از "كريستيانو رونالدو" پرداخت.

تري ونبلز در روزنامه انگليسي The sun نوشت: آنچه رونالدو به آن مي‌پردازد به طور كامل برخلاف قواعدي است كه ما براي آنها مبارزه مي‌كنيم و اين مساله باعث رنجش است.

ونبلز در اين مطلب مي‌افزايد: هيچ كدام از ما هرگز تصور نمي‌كريم كه بازيكنان پس از عقد قرارداد با يك تيم با يك پيشنهاد وسوسه برانگيز به يكباره به فكر جدايي از تيم خود بيافتند و اين مساله كه چند سال از مدت زمان قراردادشان باقي مانده است به هيچ وجه اهميت پيدا نكند. در زمان ما كسي حتي روياي چنين درخواستي از تيمش را در ذهن نمي‌پروراند. چهار سال ديگر از قرارداد پر درآمد رونالدو با منچستر باقيمانده است، قراردادي كه 15 ماه پيش آن را با خوشحالي وصف ناپذيري به امضا رساند.

در حال حاضر تنها در صورتي مي‌توان حق را به رونالدو داد كه او دل به دريا بزند و بگويد: ديگر خسته شده‌ام و فوتبال را كنار مي‌گذارم.

ونبلز اضافه كرد: اين خودخواهانه و به دور از اخلاق است. به طور كلي اين مساله به طور بالقوه فوتبال را نابود مي‌كنند، اين نادرست است و تنها كسي كه در اين ميان سود مي برد شخص رونالدو است.

اين نوشته‌هاي ونبلز درست پيش از اظهار نظر فرگوسن مبني بر جدا نشدن رونالدو از منچستر يونايتد به چاپ رسيده و جنجال بسياري در فوتبال جزيره به پا كرد.

shympw
21-07-2008, 23:54
روزنامه گاتستا دلو اسپورت نوشت در حالی كه چلسی قبلاً پیشنهاد خود برای خرید كاكا را در حدود 160 میلیون دلار (100 میلیون یورو) اعلام كرده بود امروز خبر رسید كه این رقم به 238 میلیون دلار (150 میلیون یورو) افزایش یافته است.

طبق گفته مدیربرنامه های كاكا از این مبلغ 10 درصد به خود كاكا می رسد.

كاكا درباره این موضوع گفت : من هنوز نمی دانم چه اتفاقی خواهد افتاد.

چلسی هم تیم بزرگی است و میل زیادی برای پیروزی در این تیم دیده می شود .

این در حالی است كه باشگاه میلان تا قبل از اعلام رقم جدید ، در بیانیه ای تاكید كرده بود كه به هیچ وجه قصد فروش كاكا را ندارد.

من فکر می کردم فقط کالدرون مشکل داره , الان می بینم آبرامویچ از اونم وضعش بحرانی تره ! :27:

shympw
21-07-2008, 23:56
روبینیو تمام شایعات پشت سر خود را با گفتن اینکه از بودن در رئال مادرید خوشحال است رد کرد.

روز گذشته روزنامه مارکا اعلام کرده بود که روبینیو در پی یافتن راهی است تا برنابئو را ترک کند.

ولی ستاره برزیلی رئال مادرید اعلام کرد که دوست دارد در این تیم بماند :

می خواهم که مدت زیادی در رئال مادرید بازی کنم.

من از حضورم در رئال خشنودم و قصد دارم به این حضور تدوام ببخشم.

روبینیو در مورد مذاکرات اخیرش با میاتوویچ نیز گفت :

این مسائل چیزی است که فقط بین ماست.

در پایان روبینیو در مورد حضورش در المپیک چین به همراه برزیل گفت :

نمی توانم در المپیک ، تیم ملی کشورم را همراهی کنم این تصمیمی است که باشگاه گرفته و باید به ان احترام گذاشت.

ما که نفهمیدیم رونالدو و روبینیو آخرش چی می گن ؟! :13:

shympw
21-07-2008, 23:57
وکیل فابیو کاناوارو اظهار کرد به احتمال زیاد این فصل اخرین فصل حضور کاناوارو در رئال مادرید خواهد بود.

وکیل این بازیکن ایتالیایی اعلام کرد که کاناوارو قصد دارد بعد از اتمام قراردادش با رئال مادرید به ایتالیا برگردد و بعید می داند که فابیو قراردادش را با تیم مادریدی تمدید کند.

فابیو کاناوارو قصد دارد سال اینده به ایتالیا و تیم زادگاهش یعنی ناپولی برگردد.

این مدافع باتجربه در سال ۲۰۰۶ و بعد از قهرمانی در جام جهانی ۲۰۰۶ المان به همراه تیم ملی ایتالیا به رئال مادرید پیوست.

کاناوارو موفق شد در همان سال عنوان بهترین بازیکن سال دنیا و اروپا را کسب کند.

این مدافع ایتالیایی در ماه سپتامبر ۳۵ ساله خواهد شد و قرارداد ۳ ساله ای را که با رئال مادرید بست در پایان فصل اینده به اتمام خواهد رسید و به احتمال زیاد قصد ندارد ان را تمدید کند.

کاناوارو دوست دارد تا اخرین سالهای عمر بازیگری خود را در لباس تیم همیشه محبوبش یعنی ناپولی سپری کند فابیو در بین سالهای ۹۲ تا ۹۵ برای این تیم توپ زده بود.

گیتانو فدله وکیل این بازیکن گفت :

در حال حاضر فابیو قصد دارد تا اخرین فصل خود را با لباس رئال مادرید سپری کند.

باید ببینیم که در طی فصل چه اتفاقاتی خواهد افتاد و حتی امکان دارد او قراردادش را تمدید نیز کند.

ولی به هر حال او همیشه ارزو داشته است تا در لباس تیم ناپولی از فوتبال کناره گیری کند.

مسئولان باشگاه مادریدی از همین فصل جانشین اینده کاناوارو را با خرید اسکیل گارای ۲۱ ساله و ارژانتینی انتخاب کرده اند.

خدارو شکر نصرتی تیم رئال هم داره میره ! نظرتون در مورد گارای چیه ؟

shympw
21-07-2008, 23:59
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

shympw
22-07-2008, 00:01
سایت هواداران رئال : رئال مادرید قهرمان اسپانیا امروز دوشنبه گفت که از فدراسیون فوتبال برزیل درخواست داشته است که روبینیو مهاجم این تیم برای بازیهای المپیک فرا نخوانند چون او مصدوم است .
آنها در وبسایت رسمی نوشتند : این بازیکن امروز صبح در تمرینات دچار مصدومیت شد و رئال مادرید از فدراسیون فوتبال برزیل درخواست می کند که از حضور او در بازیهای المپیک صرف نظر کند .
مصدومیت او پیش از سفر رئالی ها به اتریش توسط پزشک تیم تایید شد .
باشگاه بنابر تجویز دکتر نوشته است : به نظر می رسد که برای بازیکن بهتر است که پیش فصل را در کنار تیم به مداوای مصدومیتش بپردازد .
او در ۵۰ بازی ملی خود ۱۵ گل به ثمر رسانده است .
او پیش از سفر به ایردنینگ برای اردوی ۱۰ روزه گفت : متاسفانه قادر نخواهم بود تا با تیم ملی باشم . باشگاه فکر می کند که بهتر است ن پیش فصل خوبی داشته باشم .
بریل امیدوار بود که با کمک روبینیو اولین المپیکش را ببرد .

shympw
22-07-2008, 00:02
سایت هواداران رئال : سیسینیو بازیکن برزیلی سابق رئال مادرید که اکنون در رم حضور دارد اظهار داشت که باپتیستا به او گفته است که دوست دارد به این باشگاه ایتالیایی بیاید .
سیسینیو در فصل گذشته مادرید را به مقصد رم ترک کرد .
او که در رئال ذخیره ی سرجیو راموس بود تصمیم گرفت که به رم برود تا جای بیشتری در ترکیب اصلی بیابد اما باز هم چنین نشد .
او اعتقاد دارد که برای باپتیستا هم بهتر است تا به رم بیاید تا بیشتر فرصت خودنمایی پیدا کند .
در حالی که آخرین اخبار از عدم علاقه ی رم به باپتیستا مطرح بود اما باز هم گویا خود باپتیستا دوست دارد به این تیم برود .
سیسنیو به کوریره دلوا اسپورت گفت : ما همدیگر را در تعطیلات در برزیل ملاقات کردیم . ما یک روز خوب را با هم سپری کردیم و تنها درباره ی رم با هم صحبت کردیم او از من درباره ی شهر ؛ تیم و هواداران پرسید . اوشخصا به اینجا علاقه دارد و می خواهد در تیمی باشد که با آن چمپیونززلیگ را ببرد . باپتیستا رم را از بازی فصل اخیر این تیم برابر رئال به یاد دارد و به یاد دارد که این تیم خیلی قدرتمند است ..

shympw
22-07-2008, 00:04
بچه ها لطف دارین , وظیفه هست.

:40::40: فقط رئال :40::40:

shympw
22-07-2008, 00:04
سایت هواداران رئال : وکیل خولیو باپتیستا با اطمینان کامل اظهار داشت فقط در صورتی باپتیستا به رم می رود که پیشنهاد رسمی مطرح شود نه یک پیشنهاد قرضی .
در حالی که رسانه های اروپا و اسپانیا در هفته گذشته خبر از قطعیت پیوستن باپتیستا به رم داده بودند اما دیروز هرمیو منندز وکیل او این خبر را از ریشه تکذیب کرد .
اکنون شایعاتی مطرح شده است که رم نمی تواند ۱۰ میلیون پوند برای باپتیستا بپردازد و او را قرضی می خواهد .
منندز گفت که این غیر ممکن است .
وی به سنترو سوآنو اسپورت گفت : در حال حاضر هیچ کس از رم با من تماس نداشته است و من با رئال مادرید هم صحبت نکرده ام . من فقط چیزی را که مارکا نوشته است تایید می کنم که مقامات دوباشگاه به زودی با هم ملاقات خواهند داشت . انتقال باپتیستا زمانی امکان پذیر است که رئال بپذیرد اما قرضی غییر ممکن است فقط یک قرارداد رسمی ممکن خواهد بود و من مبلغش را نمی دانم .

shympw
22-07-2008, 00:06
سایت هواداران رئال : والنسیا در اندیشه آن است که با فروش ستارگانش مانند داوید ویا که آقای گل یورو ۲۰۰۸ شد بتواند تراز مالی اش را متعادل کند .
مشکلات مدیریتی والنسیا موجب شده است که تراز مالی آنها به شدت پایین بیاید .
این باشگاه که در سالهای ۲۰۰۴ و ۲۰۰۲ قهرمان لالیگا شده بود در فصل قبل در لیگ دهم شد در حالی که ۳۴ امتیاز با رئال مادرید قهرمان فاصله داشت .
رسانه های اسپانیا معتقدند که ویا ۴۰ میلیون یورو می ارزد .

آخ اگه بیاد چی میشه ! :40::40:

ahmad08
22-07-2008, 13:41
سلام خدمت دوستان :
وسلی جون چطور بگم که دست درد نکنه واقعآ دمت گرم من که نبودم درگیر کارای هستم که زیاد وقت نمیکنم بیام نت ولی خوب شما جور همه بچها رو کشیدی خدا خیرت بده جوانمرد ایول.
در مورد ویا یه جورایی حالا فهمیدم که واس چی رئال به هانتلار گفت نمیخوامت واس اینکه ویا رو زیر چشم کرده بود اره اره حالا شد فکر کنم که سال دیگه داوید ویا تو تیم خودمونه......
در مورد روبینهو و رونالدو دیگه قسم خوردم چیزی نگم گرچه بازیکنها خوبی هستن ولی از اینکه اینقدر در تصمیم گیری ضعیف النفس باشن حالم بهم میخوره....
و اینکه خدا کنه از شر باپتیستا خلاص شیم فصل گذشته تنها کار مثبتش گل به بارسلونا بود و تمام کار دیگه ای نکرد.
ایشالا بیشترسر میزنم تا بعد
یا حق

iammahdi
22-07-2008, 15:58
بـــابــــــــا چی کردی داش ویسلی....آفرین...
حالا یه خبرم از رونالدینو ....

میلان روز گذشته در نشستی خبری پیراهن فصل آتی‌اش را به طور رسمی به نمایش گذاشت.در کنار این مراسم پرسشی مطرح است و آن هم این که رونالدینیو با کدام شماره برای روسونری توپ خواهد زد.

این پرسش از آن جا شکل گرفت که کلارنس سیدورف تاکید کرد: پیراهن شماره 10 خود را به ستاره تازه وارد برزیلی واگذار نمی‌کند.

این در حالی است که در قرارداد رونی با شرکت "نایک" شماره او "ده" درج شده است.

به تازگی راه حلی صلح‌آمیز برای این مساله پیدا شده است. به این ترتیب کلارنس سیدورف پیراهن شماره 10 خود را که در فصل 2007 -2006 از روی کاستای پرتغالی گرفته بود، همچنان حفظ خواهد کرد.

رونالدینیو هم از این پس با شماره 80 پا به توپ خواهد شد نه شماره یازده‌ای که پیش از این احتمال داده می‌شد. این شماره فصل پیش از آن جیلاردینو بود. او در پایان فصل پیش سری A راهی فیوزتینا شد.

"رونالدوی کوچک" 21 مارس 1980 چشم به دنیا گشود. این که آیا "نایک" برای او تولید بسته‌ای تبلیغاتی با علامت "r80" را شروع خواهد کرد یا خیر هنوز روشن نیست.

روسونری هم اکنون با یازده هزار سفارش برای خرید پیراهن شماره 80 رونالدینیو رو به روست، 80 شماره سال تولد رونالدینیو است.

saman65
22-07-2008, 20:30
من که ترجیح میدم ویلا بیاد و روبینیو هم بمونه تا اینکه رونالدو بیاد و روبینیو بره و ویلا رو هم نخریم.:دی.ولی گه رونالدو با ویلا با هم بیان اوم موقع روبینیو بره مشکلی نیست:دی
که بعیده اینجوری بشه

realmadrid-alireza
22-07-2008, 21:22
بروبج روبینیو تمدید کرد پس میمونه ------حالا میمونه رونالدو یا ویا که من با جفتش موافقم :دی کلا مهاجم زیاد برا روزای مصدومیت داش نیسترو سلطان خوبه:دی

iammahdi
22-07-2008, 21:28
رونالدو ....این رونالدو اگه همه ملت بگن که داره می یاد رئال ...بالاخره اون روز آخر یه اتفاقی می یفته نمی یاد ...حالا اگه فرگی ام بزاره یه اتفاقی می افته حالا می بینید....

shympw
22-07-2008, 23:20
منابع خبری مادرید از تمدید قرارداد مهاجم برزیلی رئال با این تیم می گویند.
به نقل از وب سایت رئال مادرید، در حالی كه خبر تمدید قرارداد روبینیو هنوز در منابع انگلیسی تایید نشده، به نظر می رسد برای ماندن در تیم فعلی خود مصمم بوده و قراردادش را نیز به امضا رسانده است.
روبینیو از باشگاه های چلسی، بارسلونا، میلان و آرسنال پیشنهاد رسمی دریافت كرده بود؛ اما این پیشنهادات را رد كرده است.

خدا رو شکر:40::40:

shympw
22-07-2008, 23:23
به نقل از سایت اسپورت : کالدرون با همه ی پیشنهاد های عجیب خود در خرید رونالدو ناکام ماند.

به گزارش سایت اسپورت : دیروز کالدرون در نشستی که با منچستری ها داشته آن ها اعلام کرده اند که رونالدو به هیچ وجه فروشی نیست و او تصمیم دارد با ما بماند و طی روزهای آینده با او تمدید قرار داد خواهیم کرد .

رامون کالدرون که قول خرید رونالدو را به تمام هواداران مادرید داده بود نتوانست که به قول خود عمل کند و در خرید رونالدو باز ماند.

خدا رو شکر ! روبینیو بمونه ویا هم بیاد دیگه بهترین تیم دنیا هست 100 %:40::40:

shympw
22-07-2008, 23:28
سایت هواداران رئال : سرالكس فرگوسن باز هم از آينده كريستيانو رونالدو سخن گفت. اين مربي اسكاتلندي چند روز پيش به صراحت اعلام كرده بود مهاجم پرتغالي‌اش را راهي رئال مادريد نخواهد كرد.

جنجال‌ها و خبرها درمورد رفتن يا نرفتن كريستيانو رونالدو از اولدترافورد تا پايان ماه اوت يعني پايان زمان جابه‌جايي بازيكنان در فوتبال اروپا تمامي نخواهد داشت.

فرگوسن چند روز پيش گفته بود:«مي‌توانم تاييد كنم كه كريس فصل بعد بازيكن منچستريونايتد مي‌ماند.»

با اين حال بازيكن شياطين سرخ پس از اين اظهارنظر قطعي فرگوسن به طور شفاف چيزي نگفته است.

او هفته‌هاست كه درباره‌ي آينده‌اش موضوع خاصي را به زبان نياورده است. با اين حال او در مقابل ماندن در منچستريونايتد هم، حرف نزده است.

او دو روز پيش به "espn" گفته بود: «نمي‌دانم آينده‌ام چگونه خواهد بود. تنها خدا مي‌داند. بيشتر از اين نمي‌توانم چيزي بگويم. شما مي‌خواهيد چه چيزي از من بشنويد؟ اين كه مي‌مانم، يا اين‌كه مي‌روم؟»

سرآلكس فرگوسن در واكنش به اين گفت‌وگوي بازيكنش به حرف آمد و گفت: «‌اگر فرزندي كمك بخواهد، بايد به او بهترين پيشنهاد ممكن را ارايه كرد. بدترين كاري كه رونالدو در 23 سالگي مي‌تواند انجام دهد آن است كه به رئال مادريد برود.»

سرمربي منچستريونايتد در نشستي خبري در "دوربان" آفريقاي جنوبي، جايي كه شياطين سرخ اردوي آماده‌سازي خود را برپا كرده‌اند، اين مطلب را بيان كرد.

او ادامه داد: «او در حال حاضر در بهترين و يكي از رويايي‌ترين باشگاه‌هاي فوتبال بازي مي‌كند. درمورد آينده هم اين‌گونه است كه او قراردادي پنج ساله به امضا رسانده كه هنوز چهار سال آن باقي مانده است. حقيقت آن است كه من امضايش را مي‌بينم.»

بديهي است كه فرگوسن پس از اظهارنظر قطعي چند روز پيش خود اكنون سعي در متقاعد كردن بازيكنش به ماندن در انگليس دارد.

اين اسكاتلندي افزود: «با داشتن بازيكنان جوان در تيم همواره بهترين‌ها براي آنها خواسته مي‌شود. ايمان دارم كه مي‌دانم كدام باشگاه براي او بهترين است و آن هم منچستريونايتد است.»

بايد ديد رونالدو به ماندن متقاعد خواهد شد يا خير.

ما که تکلیفمونو با رونالدو نفهمیدیم ! اگه می خواد بیاد جلوی فرگی وایسه اگرم نمی آد خودش و مارو بیشتر
از این الاف نکنه !

shympw
22-07-2008, 23:30
سایت هواداران رئال : بحث حضور بازيكنان فوتبال در المپيك در اسپانيا هم دردسرساز شده است. پس از آلمان اين بار نوبت به باشگاه‌هاي اسپانيايي رسيد تا مخالف حضور بازيكنان خود در بازي‌هاي چند هفته آينده در پكن باشند.

بارسلونا با ميل تمام ليونل مسي، ستاره آرژانتني‌اش را راهي پكن خواهد كرد. مسي دوشنبه به اردوي آماده‌سازي باشگاهش پيوست و اميدوار است با پرواز او به چين همراه با تيم ملي المپيك آرژانتين موافقت شود.

پپ گوارديولا سرمربي بارسلونا خواستار موضع‌گيري شفاف فيفا شد. او گفت: «اميدواريم فيفا با موضع‌گيري‌اش به ما كمك كند و به ما حق بدهد. رئال مادريد هم نمي‌خواهد روبينيو را به المپيك بفرستد. كهكشاني‌ها آسيب ديدگي اين بازيكن را بهانه قرار داده‌اند.»

آنها مدعي هستند با فرستادن فكسي به فدراسيون فوتبال برزيل آسيب ديدگي روبينيو را به دقت توضيح داده‌اند و اكنون اميدوار هستند او راهي المپيك نشود.

روبينيو در گفت‌وگو با شبكه ‌O Globo برزيل ابراز داشت: «متاسفانه نمي‌توانم در خدمت سلكائو باشم. باشگاه بهتر مي‌داند كه من به آمادگي براي فصل آتي بپردازم.»

shympw
22-07-2008, 23:32
مهاجم پرتغالي مچستر يونايتد گفت: همه چيز درباره آينده فوتبالم را به خدا گفته ام.

در حالي‌كه رئال مادريد آخرين تلاش‌هاي خود را براي به خدمت گرفتن شاگرد فرگوسن صرف مي‌كند، همچنان از تاييد شايعات فراري است.
كريستيانو رونالدو كه براي شركت مراسمي در لوس آنجلس به سر مي برد، به خبرنگار Espn آمريكا عنوان كرد: به خداوند همه چيز را گفته ام. كسي به غير از او، من و وكيلم، چيزي از آينده ام نمي داند.
وي ادامه داد: به خاطر برخي مسائل مالي نمي‌توانم از آينده حرف بزنم؛ اما طول كشيدن اين پروژه باعث شد بسياري از دوستان واقعي خود را محك بزنم و مشخص كنم كه كدام يك واقعا مرا دوست دارد.
رونالدو تا پايان هفته تيم فصل آينده خود را معرفي مي كند.

این دیگه کیه !!! از این هفته ها خیلی دیدیم !!!

shympw
22-07-2008, 23:34
امروز تمرینات رسمی پیش فصل رئال مادرید برای اماده شدن در فصل ۲۰۰۹ - ۲۰۰۸ شروع شد.

اعضا و بازیکنان تیم دیروز به کشور اتریش و کمپ ورزشی ایردنینگ رسیدند و امروز صبح اولین نوبت تمرین خود را انجام دادند.

تمرینات امروز در حالی پیگیری شد که شامل دو بخش می شد اول کارهای فیزیکی و سپس کار با توپ.

امروز صبح بازیکنان در حالی هتل را ترک کردند که هوا بارانی و درجه هوا ۱۴ درجه سانتی گراد بود ولی با این وجود وقتی انها به محل تمرین رسیدند با حضور دویست تماشاگر که برای تشویق انها در ان وضعیت جوی نامناسب امده بودند متعجب شدند.

بازیکنانی چون روبینیو ، کاناوارو و سولدادو به دلیل مصدومیت نتوانستند در کنار سایر بازیکنان تمرین کنند و جدا از دیگران به تمرینات اختصاصی جهت ریکاوری هر چه زودتر خود پرداختند.

برند شوستر و کادر فنی ابتدا مبنای تمرینات را بر کارهای فیزیکی گذاشتند و بازیکنان با دویدن ارام کار را شروع کردند.

یوردی گارسیا ، مربی بدنسازی تیم ۲۰ تن از بازیکنان را به دویدن سریع در طول ۶۰۰ متر مشغول ساخت.

سپس بازیکنان برای انجام بازی درون تیمی به دو گروه تقسیم شدند. گروه اول را په په ، هاینزه ، کالیخون ، باپتیستا ، اشنایدر ، هیگوئین ، میگل تورس ، ساویولا و روبن تشکیل می دادند و در گروه دوم دنیل پاریخو ، دیارا ، ژاوی گارسیا ، سالگادو ، رائول ، چیما انتون ، ون نیستلروی ، گوتی و برند شوستر حضور داشتند.

دروازه بانان تیم از جمله دودک ، کودینا و فلیپه راموس نیز با مربی دروازه بانان پدرو خارو تمرینات ویژه خود را انجام دادند.

روبن ، گوتی و رائول بازیکنانی بودند که برای تیمهای خودشان گلزنی کردند . تمرینات امروز نزدیک به ۲ ساعت طول کشید.

shympw
23-07-2008, 01:04
دیوید گیل رئیس باشگاه منچستر در گفت و گو با اسکای اسپورت اعلام کرد رونالدو به رئال نخاهد رفت و منچستر همچنان رونالدو را حفظ خواهد کرد .

shympw
23-07-2008, 01:06
سایت هواداران رئال :دنی پارخو ستاره ی جوان رئال مادرید هنوز مطمئن نیست که فصل بعد را در چه تیمی بگذراند .
ختافه و دپورتیوو لاکرونیا امیدوارند تا این ستاره را قرضی به خدمت بگیرند اما خود پارخو گفت : من عقیده ای ندارم . من پیش فصلم را با رئال مادرید سپری خواهم کرد سپس هدفم را اعلام می کنم . اگر مادرید مرا بخواهد باید دیوانه باشم که بگویم نه .

آفرین :11::27:

shympw
23-07-2008, 01:07
سایت هواداران رئال : وکیل رویستون درنت اصرار دارد که درنت این فصل را با رئال مادرید سپری کند .
در حالی که بنفیکا و چندین باشگاه بزرگ ایتالیایی خواهان این ستاره هستند اما لیجی لنز گفت : رویستون در رئال خواهد ماند . نه رویستون و نه من نشنیده ایم که رئال بخواهد او را بفروشد یا قرض بدهد پپس او می ماند .

shympw
23-07-2008, 01:09
سایت هواداران رئال : رئال مادرید قصد دارد فلیپ کوتینیو ستاره ی جوان واسکودوگاما را در اختیار بگیرد .
این بازیکن 16 ساله بهترین بازیکن برزیل در نسل خودش است و واسکو حاضر است که با 4 میلیون پوند او را بفروشد .
واسکو و رئال این هفته بر سر کوتینیو مذاکره خواهند کرد .

shympw
23-07-2008, 01:10
سایت هواداران رئال : بارسلونا آماده است تا به لیونل مسی ستاره اش یک شماره پبراهن جدید بدهد .
با پیوستن رونالدینیو به مبلان هیئت مدیره ی بارسا آماده است تا پیراهن شماره 10 را برای فصل بعد به لیونل مسی بدهد .
بارسلونا در حال حاضر اعلام کرد که تصمیم رسمی در این باره نگرفته است . در بیانیه ای رسمی آمده است : هیچ چیز قطعی نشده است . اما پوشیدن شماره ی 10 برای فصل توسط مسی بسیار طبیعی است و هر کسی اعتقاد دارد که چنین خواهد شد .

shympw
23-07-2008, 01:11
سایت هواداران رئال : رئال مادرید امیدوار است تا در هفته ی اول آگوست بتواند رافائل فان در فارن ستاره ی هامبورگ را تصاحب کند .
آس نوشت که رئال در هفته ی اول آگوست در جام امارات یک بازی دوستانه با هامبورگ خواهد داشت که به نظر می رسد که در آنجا مذاکرات میان رئال و هامبورگ رسمی شود .
در حال حاضر رئال تقریبا با این ستاره به توافق رسیده است اما تنها 5 میلیون پوند میان ارقام قاصله است . هامبورگ 15 میلیون پوند می خواهد . به نظر می رسد که اصرار بازیکن موجب شود که باشگاه کمی کوتاه بیاید .

shympw
23-07-2008, 01:13
سایت هواداران رئال : پتر کنیون مدیر ورزشی چلسی اذعان داشت که هر طور که شده می خواهد روبینیو را به خدمت بگیرد .
وی گفت : مدتهاست که همه می دانند که هدف اصلی ما در فصل نقل و انتقالات روبینیو است . نظر باشگاه این است که ما خیلی خیلی به او علاقمندیم . ما چند مکالمع با مادرید داشتیم و او بازیکنی است که از نظر ما بهترین گزینه برای چلسی است .

استغفرالله شیطونه میگه .......... !!!!! :21:

shympw
23-07-2008, 01:14
سایت هواداران رئال : آخل تورس مدبر ختافه به رئال مادرید هشدار داد که اگر نپذیرد که سولدادو را بفروشد به زودی به دنبال بازیکن دیگری خواهد بود تا به خدمت بگیرد .
سولدادو اکنون به عنوان یکی از هدفهای اصلی ختافه در فصل نقل و انتقالات شناخته می شود و دو باشگاه مذاکراتی هم داشته اند .
رئال مادرید و ختافه در گذشته روابط خوبی با هم داشته اند و بازیکنانی مثل ده لارد و گرنرو از رئال به ختافه رفته اند .
اما تورس به رئال گفت که اگر تا پایان این هفته جواب قطعی ندهد این باشگاه از به خدمت گرفتن سولداو صرف نظر خواهد کرد .
او گفت : همه می دانند که سولدادو یکی از اهداف ماست اما اگر این مورد تا آخر هفته جاری قطعی نشود ما به دنبال جایگزین دیگری خواهیم بود . چیزی که مطمئنیم ایت است که این مورد باید تا پایان این هفته پیش از سفر ما به هلند مشخص شود . در حال حاضر همه چیز به رئال مادرید بستگی دارد و البته همچنین به ختافه ما رسما به این ستاره ابراز تمایل کرده ایم .
هفته ی گذشته رسانه ها از قطعی شدن قرارداد میان دو باشگاه خبر داده بودند .

shympw
23-07-2008, 01:15
سایت هواداران رئال : روبینیو با تکذیب شایعات پیرامونش برای تمایلش برای پیوستن به چلسی اظهار داشت که قعطعا با رئال خواهد ماند .
دیروز مارکا نوشته بود که این ستاره به طور حتم فصل بعد در برنابئو نخواهد بود .
در حالی که شنیده می شد که اگر رونالدو به رئال بیید روبینیو مادرید را ترک خواهد کرد او به مارکا گفت : می خواهم در رئال مادرید برای یک مدت طولانی ادامه دهم ما در اینجا راحتم و می خواهم ادامه دهم .
پس از این که شنیده می شد که رابطه ی او با میاتوویچ شکر آب است گفت : این یک موضوع شخصی میان ماست .
او در مورد المپیک گفت : متاسفانه نمی توانم برای بازیها با برزیل باشم اما این تصمیم رئال است و محترم است .

آفرین پسر خوب :40:

shympw
23-07-2008, 01:16
سایت هواداران رئال : دونگا مربی برزیل رمیرز را جانشین روبینیوی مصدوم برای بازیهای المپیک کرد .
قهرمان اسپانیا دیروز از مصدومیت این ستاره خبر داده بود .
فدراسیون فوتبال برزیل از این که رئال این قدر دیر خبر مصدومیت روبینیو را داده است عصبانی است .

shympw
23-07-2008, 01:19
سایت هواداران رئال: آدریانو گالیانی نایب رئبیس میلان از تمایل رئال برای جذب کاکا پرده برداشت .
کهکشانی ها پس از تمایل شدید چلسی برای جذب این بازیکن دست به کار شدند و به میلان پیشنهاد رسمی دادند .
گالیانی گفت که علیزغم این دو پیشنهاد خود بازیکن تمایلی برای جدایی از میلان ندارد .
وی گفت : من در قایف آبراموویچ بودم و می خواستم در مورد شوچنکو صحبت کنم و او می خواست درباره ی کاکا صحبت کند اما در آخر هیچ چیز نشد . از طرف دیگر باید بگویم که مادرید به جذب کاکا ابراز تمایل کرده است .
کالدرون در آغاز کارش قول داده بود چهار ستاره بگیرد که تنها تا کنون روبن را گرفته است و در جذب فابرگاس - کاکا و رونالدو ناکام مانده است .
گالیانی افزود : ما هرگز او را نخواهیم فروخت حتی در ازای ۳۰۰ میلیون یورو از چلسی . تنها در صورتی او را می فروشیم که خودش بخواهد .

کاش همه باشگاه ها مثل میلان زبون فهم بودن !

shympw
23-07-2008, 01:20
سایت هواداران رئال : سر الکس فرگوسن مربی لجیاز منچستر یونایتد تصمیم گرفت که با توصیه پدرانه رونالدو را وادار کند در منچستر بماند .
وی گفت : اگر او پسر شما بود شما بهترین توصیه ی ممکن را به او می کردیم و من اعتقاد دارم که بدترین اتفاق ممکن آن است که او به رئال مادرید برود . می دانم که چه باشگاهی برای او بهترین است و آن منچستر یونایتد است . وقتی که شما بازیکنان جوانی دارید برایشان بهترین ها را می خواهید و می خواهید که بهترین کار را برایشان انجام دهید . او فقط ۲۳ سال دارد و در یک باشگاه خارق العاده است . آینده این است که او قراردادی پنج ساله دارد که چهار سالش مانده است .

خدا پدر مادر خاله خرسه رو سلامت نگاه دارااد !!!!

shympw
23-07-2008, 01:22
سایت هواداران رئال : رائول کاپیتان رئال مادرید صحبتهای فرگوسن را مبنی برا ای که اگر رونالدو به رئال بیاید اشتباه بزرگی کرده است رد کرد .
رائوب در روز سه شنبه در یک کنفرانس خبری گفت : مادرید بهترین چیزی است که می تواند برای هر کسی رخ دهد . من ۱۴ سال اینجا بوده ام نمی توانم آن را با هیچ چیز عوض کنم .
کاپیتان سابق تیم ملی اسپانیا مخالفت جمع رئالی ها با رونالدو و جو منفی علیه او را رد کرد و گفت : هر باشگاه دوست دارد که رونالدو را داشته باشد . او یکی از بهترین هاست . یکی از بامهارت ترین بازیکنان دنیا . فکر می کنم که جو خوب خواهد بود همه ما از بازیکنان جدید به گرمی استقبال می کنیم .

خداییش حرف الکی زده فرگوسن, آخه رو چه حسابی گفته ؟
کل تیم تو همون سن و سال هستن, حالا رونالدو بیاد حروم شه !

ahmad08
23-07-2008, 11:43
سلام خدمت دوستان گل:
وای که عجب خبرهای خوبی هستش ایشالا که رونالدو با اومدن به رئال به همه چی خاتمه بده و اینکه خدایشش دم این سلطان رائول گرم مثل همیشه با اقتدار و با وقار و با صلابت حرفش رو زد ایول سلطان .....سلطان رائول همیشه در قلب ما هستی.
و اینکه در مورد اومدن ویا بگم که بدجوری باهاش موافقم اخه من به اسپانیایی شدن تیم معتقد ترم و اینکه باید ویا رو بگیریم تا لیورپول نقاپیدش ویا بازیکن خوبی هست و میتونه واس ما خوب باشه و اینکه با اومدن ویا-رونالدو-فن در فارت دیگه تیم باید بسته بشه بره واس قهرمانی لیگ قهرمانان ایشالا...................
دست گل همتون درد نکنه واقعا زحمت کشیدین
راستی در مورد اینکه ویا واس مصدومیت فن گل و سلطان خوبه بگم که راستیتش فصل گذشته سلطان رائول اونقدر کم مصدوم شد که انگار اصلا مصدوم نشده و بسیار بسیار فصل خوبی را از لحاظ جسمی سپری کرد و اینکه ویا میتونه که در کنار سلطان و فن گل بدرخشه.

shympw
23-07-2008, 11:56
بالاخره بازیکن برزیلی رئال مادرید با قراردادی به ارزش 3 میلیون یورو در سال قراردادش را تمدید کرد.روبینیو بالاخره پس از ماهها کشمکش با رئال مادرید قراردادش را تا سال 2013 تمدید کرد.ولی نکته جالب این است که با وجود تمدید قرارداد او رئال هم چنان به دنبال جذب رونالدو است.و این بدان معناست که در صورت آمدن رونالدو به مادرید ،برند شوستر 3 بال تهاجمی استثنایی خواهد داشت و این مسلما دچار افت یکی از این 3 خواهد بود.روبینیو در حال حاضر در حال تمرین با رئال در اتریش است.

خوب کار روبینیو که حل شد.:11:

shympw
23-07-2008, 12:12
كاپيتان تيم فوتبال رئال مادريد از آمادگي كامل خود براي آغاز فصل آينده خبر داد.

به نقل از ماركا، رائول گونسالس بلانكو عنوان كرد: فصل آينده به رئال مادريد تعلق دارد. مي‌توانيم براي سومين بار پياپي قهرماني در لاليگا را تكرار كنيم. اين كار از هفته اول آغاز شده و تا آخرين هفته طول مي كشد.
وي ادامه داد: اكنون در كمپ ايردينگ اتريش هستيم. شرايط فني بسيار عالي است. اميدوارم اين بازي‌هاي پيش فصل براي رئال مادريد سودمند باشد و با دست پر به اسپانيا بازگرديم. خريدهاي خوب داشته و در بود و نبود رونالدو قهرمان مي شويم.
رائول در مورد سرمربيگري دل بوسكه در تيم ملي اسپانيا گفت: پس از يورو 2008 و درخشش اسپانيا، اكنون چيزي كه بايد مهم باشد، جام جهاني 2010 است. همه بايد به دل بوسكه كمك كنند.
وي ادامه داد: اگر كاري از دست من برآيد، در خدمت تيم ملي هستم؛ اما هرگز نبايد مربي را براي دعوت يك بازيكن تحت فشار گذاشت. خط حمله اسپانيا در يورو 2008 كامل بود و نقصي نداشت.

shympw
23-07-2008, 12:12
روزنامه ماركا چاپ اسپانيا از تمديد قرارداد پنج ساله "روبينيو" با باشگاه رئال مادريد خبر داد.

روبينيو قرارداد خود با رئال را تا سال 2013 تمديد كرده و دستمزد ساليانه او سه ميليون يورو خواهد بود. به اين ترتيب با وجود علاقه بسيار باشگاه‌هاي چلسي و منچستريونايتد مهاجم برزيلي و 24 ساله در مادريد ماندني شد.

روبينيو در حال حاضر به همراه رئال مادريد در كشور اتريش و در حال انجام تمرين‌هاي پيش فصل است. رئال مادريد از حضور اين بازيكن در بازي‌هاي المپيك ممانعت به عمل آورد.

shympw
23-07-2008, 12:13
پس از اين كه "سرالكس فرگوسن" انتقال "رونالدو" به رئال مادريد را بدترين تصميم ممكن براي بازيكن پرتغالي خواند، اسطوره‌ي باشگاه رئال مادريد از تيم خود دفاع كرد.

رائول در گفت‌وگو با روزنامه ماركا چاپ اسپانيا گفت: پيوستن به رئال مادريد بهترين رويدادي است كه مي‌تواند براي يك بازيكن رخ دهد. بيش از 14 سال است كه در اين باشگاه توپ مي‌زنم و هنوز از علاقه‌ام به رئال ذره‌اي كم نشده است.

اين اظهارنظر رائول در پاسخ به صحبت‌هاي اخير فرگوسن سرمربي يونايتدها بود. فرگوسن ضمن انتقاد از تلاش سران رئال مادريد براي جذب رونالدو از اين باشگاه به عنوان بدترين گزينه براي نقل و انتقال رونالدو ياد كرده بود.

گفته مي‌شود كالدرون رييس باشگاه كه نسبت به جذب رونالدو نااميد شده است، در حال حاضر نسبت به جذب "كاكا" خوش بين است.

shympw
23-07-2008, 12:14
به نقل از آس، اين تيم اسپانيايي در كمپ ايردنينگ اتريش در نزديكي سالزبورگ واقع در مركز اين كشور اردو زده است و قرار است 3 تا 4 بازي تداركاتي با تيم هاي اتريشي داشته باشد.
سولدادو، روبينيو و كاناوارو به دليل مصدوميت هاي سطحي در بدنسازي به سر مي‌برند و اجازه تمرين با سايرين را ندارند.
دو سرعت در دستور كار بازيكنان رئال مادريد قرار دارد و هر روز براي حداقل دو ساعت مجبور به دويدن در تپه هاي ايردنينگ هستند.

Sam Fisher 11
23-07-2008, 12:23
فرگی زر زیاد میزنه...

سلام خوبین؟
مرسی بابت زحمت خبرا....
پس هنوز خبری از سوپر نوای امسال رئال نیست؟
کدوم قطعی تره؟
کاکا یا رونالدو؟

دم روبینیو گرم... داشت خودشو بدبخت میکرد... داشت جوونی میکرد... همه میخوام بیان رئال...آدم باید یا ناچار ناچار باشه یا بنا نسبت گراز باشه که از رئال بره... به نظرم هر بازیکنی تا رئال نیاد کامل نمیشه!

دمه همگی گرم... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

shympw
23-07-2008, 12:24
سرالكس فرگوسن باز هم از آينده كريستيانو رونالدو سخن گفت. اين مربي اسكاتلندي چند روز پيش به صراحت اعلام كرده بود مهاجم پرتغالي‌اش را راهي رئال مادريد نخواهد كرد.

جنجال‌ها و خبرها درمورد رفتن يا نرفتن كريستيانو رونالدو از اولدترافورد تا پايان ماه اوت يعني پايان زمان جابه‌جايي بازيكنان در فوتبال اروپا تمامي نخواهد داشت.

فرگوسن چند روز پيش گفته بود:«مي‌توانم تاييد كنم كه كريس فصل بعد بازيكن منچستريونايتد مي‌ماند.»

با اين حال بازيكن شياطين سرخ پس از اين اظهارنظر قطعي فرگوسن به طور شفاف چيزي نگفته است.

او هفته‌هاست كه درباره‌ي آينده‌اش موضوع خاصي را به زبان نياورده است. با اين حال او در مقابل ماندن در منچستريونايتد هم، حرف نزده است.

او دو روز پيش به "espn" گفته بود: «نمي‌دانم آينده‌ام چگونه خواهد بود. تنها خدا مي‌داند. بيشتر از اين نمي‌توانم چيزي بگويم. شما مي‌خواهيد چه چيزي از من بشنويد؟ اين كه مي‌مانم، يا اين‌كه مي‌روم؟»

سرآلكس فرگوسن در واكنش به اين گفت‌وگوي بازيكنش به حرف آمد و گفت: «‌اگر فرزندي كمك بخواهد، بايد به او بهترين پيشنهاد ممكن را ارايه كرد. بدترين كاري كه رونالدو در 23 سالگي مي‌تواند انجام دهد آن است كه به رئال مادريد برود.»

سرمربي منچستريونايتد در نشستي خبري در "دوربان" آفريقاي جنوبي، جايي كه شياطين سرخ اردوي آماده‌سازي خود را برپا كرده‌اند، اين مطلب را بيان كرد.

او ادامه داد: «او در حال حاضر در بهترين و يكي از رويايي‌ترين باشگاه‌هاي فوتبال بازي مي‌كند. درمورد آينده هم اين‌گونه است كه او قراردادي پنج ساله به امضا رسانده كه هنوز چهار سال آن باقي مانده است. حقيقت آن است كه من امضايش را مي‌بينم.»

بديهي است كه فرگوسن پس از اظهارنظر قطعي چند روز پيش خود اكنون سعي در متقاعد كردن بازيكنش به ماندن در انگليس دارد.

اين اسكاتلندي افزود: «با داشتن بازيكنان جوان در تيم همواره بهترين‌ها براي آنها خواسته مي‌شود. ايمان دارم كه مي‌دانم كدام باشگاه براي او بهترين است و آن هم منچستريونايتد است.»

بايد ديد رونالدو به ماندن متقاعد خواهد شد يا خير.

عجب رویی داره این فرگوسن ! واقعا خودش از این حرفهای بی ربطی که می زنه خجالت نمی کشه ؟!
دیده دیگه زورش نمیرسه زده تو خط پدرانه و این تریپ ها !

shympw
23-07-2008, 12:29
فرگی زر زیاد میزنه...

سلام خوبین؟
مرسی بابت زحمت خبرا....
پس هنوز خبری از سوپر نوای امسال رئال نیست؟
کدوم قطعی تره؟
کاکا یا رونالدو؟

دم روبینیو گرم... داشت خودشو بدبخت میکرد... داشت جوونی میکرد... همه میخوام بیان رئال...آدم باید یا ناچار ناچار باشه یا بنا نسبت گراز باشه که از رئال بره... به نظرم هر بازیکنی تا رئال نیاد کامل نمیشه!

دمه همگی گرم... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واللا هیچی معلوم نیست !
رونالدو مدتهاست که مورد بحث هست, اما کاکا 2 روزه خبرش اومده.
یه هفته کالدرون یه چیزی میگه, هفته بعد فرگوسن !

ahmad08
23-07-2008, 13:37
سلام خدمت دوست بسیار گرامی حسین جان(مربی تیم):
خوب بلاخره چه عجب اومدی عزیز در مورد رونالدو معلوم نیستش والا که میاد یا نه اما کاکا خییییییلی ضعیفه اومدنش یعنی کلا فکر کن که نمیاد.
راستی مربی یه کم بیشتر بیا و مارو یه کم بیشتر کمک کن و خط بده.

shympw
23-07-2008, 16:02
تمرینات امروز در حالی شروع شد که بازیکنان مجبور شدند یک ساعت دیرتر وارد زمین چمن شوند.

امروز صبح وقتی که بازیکنان قصد شروع کردن تمرینات را داشتند باران شدیدی شروع به باریدن گرفت و اعضای تیم مجبور شدند یک ساعت از زمان تمرین را در سالن تمرینات بمانند و همانجا بعضی از ایتمها را انجام دهند.

دیروز ۳ تن از بازیکنان بدلیل مصدومیت نتوانسته بودند در کنار سایر بازیکنان تمرین کنند که ان ۳ نفر عبارت بودند از روبینیو ، سولدادو و کاناوارو ولی خوشبختانه امروز تعداد انها کمتر شد و کاناوارو توانست در تمرینات گروهی شرکت کند اما دو تن دیگر هنوز باید به تمرینات ریکاوری خود ادامه دهند.

بعد از اتمام باران و شروع شدن تمرین در زمین چمن برند شوستر بازیکنان را به ۲ گروه تقسیم کرد و به فوتبال دست گرمی جهت مرور تاکتیکها پرداختند.

گروه اول را میگل تورس ، هاینزه ، روبن ، هیگوئین ، ژاوی گارسیا ، گوتی ، رائول ، پاریخو و شوستر تشکیل داده بودند که این گروه روکش قرمز پوشیده بودند.

و در تیم دوم که روکش سفید پوشیده بود نیز کالیخون ، چیما انتون ، اشنایدر ، دیارا ، په په ، باپتیستا ، ساویولا ، سالگادو و نیستلروی بازی کردند.

هیگوئین ، دیارا ، روبن و پاریخو موفق شدند در بازی امروز گلزنی کنند در حالیکه دروازه بانان تیم از جمله دودک ، کودینا و فیلیپه راموس عملکرد بسیار خوبی را از خود نشان دادند.

shympw
23-07-2008, 16:04
منابع خبري اسپانيا دقايقي پيش از مذاكره پشت پرده و بسيار مثبت اتوئو با رئال مادريد پرده برداشتند.

به نقل از ال موندو دپورتيوو، ساموئل اتوئو كه اين روزها در اردوي اسكاتلند بارسلونا به سر مي برد، از طريق وكيل اول خود سرگرم مذاكره با رئال مادريد باشگاه سابق خود است.
اتوئو از چند باشگاه بزرگ پيشنهاد رسمي دريافت كرده است؛ اما به نظر مي رسد ماجراي مذاكره با رئال مادريد بسيار جدي و رو به پيشرفت است.
منابع خبري اسپانيا همچنين از عقد قراردادي داخلي نوشته اند كه توسط وكيل اتوئو تكذيب شده است.

منبعش که معلوم الحال هست ! ال موندو دپورتیوو !

realmadrid-alireza
23-07-2008, 22:36
داش اسی دستت درست

shympw
23-07-2008, 23:25
مهاجم آرژانتيني تيم فوتبال منچستريونايتد معتقد است نبايد همتاي پرتغالي او را تحت فشار بگذارند.

به نقل از آس اسپانيا، كارلوس ته وز گفت: از ديد من بايد به رونالدو احترام گذاشت. او بازيكن كوچكي نيست و حق دارد در مورد آينده فوتبال حرفه اي خود نگران باشد و با وسواس خاصي در اين مورد تصميم بگيرد.
وي افزود: متاسفانه رئال مادريد با پول هاي هنگفت خود قصد خريد تمام ستارگان را دارد، البته اين مسئله در زمان مديريت فلورنتينو پرس پر رنگ تر بود و حالا اوضاع كمي بهتر شده است.
مهاجم آرژانتيني تاكيد كرد: دقيقا مي دانم كريس رونالدو چه فشاري را تحمل مي كند. او بايد در آرامش تصميم بگيرد و درست نيست مدام مورد حمله مطبوعات اسپانيا يا انگليس قرار گيرد.

shympw
23-07-2008, 23:26
ستاره منچستر یونایتد که در حال گذراندن تعطیلاتش در ایتالیا به سر میبرد با کاناوارو مدافع رئال در مورو پیوستن به این تیم صحبت کرده است .

به گفته سان کاناوارو به رونالدو گفته است که چرا به رئال نمی آید.

رونالدو که دوست دختر جدیدش ایتالیایی است در ایتالیا با کاناوارو در مورد این موضوع به صحبت پرداخته است .

shympw
24-07-2008, 00:37
سایت هواداران رئال : خوز ماریا گوتیرز بازیساز محبوب رئال از حضور رونالدو و اتوو در رئال مادرید استقبال کرد .
پس از آن که رسانه های نوشتند که مادریدیستا ها با پیوستن رونالدو به رئال مخالفند اما پس از آن که دیروز رائول این موضوع را رد کرد امروز نوبت گوتی بود .
وی گفت : رئال مادرید به بازیکنان خوب نیاز دارد و کریستیانو رونالدو بهترین بازیکنی است که اکنون می تواند آورده شود . ما خوشحال می شویم که او را داشته باشیم . او نباید نگران جو منفی باشدو همه جا مردم به من می گویند که او بازیکن فوق العاده است .
وی در مورد دستمزد رونالدو گفت : هر کسی به اندازه ی کاری که می تواند انجام دهد پول می گیرد و بهترین بازیکن دنیا باید بیشتر بگیرد . شاید او به تنهایی نتواند ما را قهرمان لیگ قهرمانان کند اما او به ما کمک می کند که بازیها را ببریم .
وی در مورد پیوستن اتوو به رئال که با گوتی هم ارتباط نزدیکی دارد گفت : او قبلا در رئال بوده و حالا هم می تواند باشد . من دوستی قدیمی با او دارم او یک بازیکن و شخص فوق العاده است . اگر بیاید به ما کمک زیادی می کند . او بازکن بزرگی است و رئال یازیکنان بزرگ را می خواهد .

shympw
24-07-2008, 14:43
سایت هواداران رئال : روبینیو پیشنهاد انعقاد قرارداد جدید با رئال مادرید را رد کرد !
آس نوشت که وگنر ریبریو وکیل این ستاره هنگامی که دیروز با پدخا میاتوویچ صحبت کرد پیشنهاد تمدید قرارداد از سوی او را رد کرد .
روبینیو می خواهد که ۴ میلیون پوند در سال دستمزد بگیرد اما رئال حاضر است که دستمزد او را از ۲.۵ میلیون پوند به ۳ میلیون پوند برساند .
گویا رئال می خواهد با تمدید قرارداد او پول بیشتری برای او از چلسی دربافت کند .

عجب مسخره بازیی شده خاک بر سر کالدرون ! سیرک درست کرده !

shympw
24-07-2008, 14:45
سایت هواداران رئال : رامون کالدرون رئیس رئال مادرید خواستن ساموئل اتوو را رد کرد و همچنین از هواداران خواست که نگران رونالدو نباشند چون خبرهای خوبی در راه است .
وی در مورد اتوو گفت : هیچ قصدی برای اتوو نداریم و نمی دانم که اینها از کجا می آیند چون که طبیعی است که بارسلونا نمی خواهد که بازکنش را به رئال مادرید بفروشد . ما ترکیب قدرتمندی داریم که لیگ را برده است . اگر بخواهیم خرید بازیکن داشته باشیم به تعداد اندک خواهد بود و بهترین ها را خواهیم گرفت .
او در مورد رونالدو گفت : ما چیزی برای گفتن نداریم . ما فقط تماشاگریم . یک ناظر مطیع در باره ی این موضوع .

مال بد بیخ ریشه صاحبش !

charlize
24-07-2008, 15:04
شوستر ؛ بيشترين دستمزد را در اسپانیا می گيرد . ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سرمربي‌گري "برند شوستر" سبب شد تا رئال مادريد در فصل گذشته کارنامه‌اي موفق داشته باشد و مقام قهرماني ليگ دسته اول فوتبال اسپانيا را به دست بياورد. حقوق شوستر اينک به سه ميليون يورو افزايش يافته است.
برند شوستر با اين افزايش حقوق، به پردرآمدترين سرمربي باشگاهي در اسپانيا بدل شده است. به نوشته‌ي مارکا قرارداد اين مربي 48 ساله آلماني با رئال مادريد، تا سال 2010 معتبر است.
او که در فصل گذشته جانشين فابيو کاپلوي ايتاليايي شد و هدايت رئال مادريد را به دست گرفت، در همان نخستين فصل کاري اش در اين باشگاه توانست به عنوان قهرماني باشگاه‌هاي اسپانيا دست يابد.
برند شوستر، ملي‌پوش پيشين آلمان که در دهه هشتاد ميلادي يکي از بهترين هافبک‌هاي جهان به شمار مي‌رفت، اسپانيا را وطن دوم خود مي‌داند و تنها فوتباليست خارجي است که براي سه تيم بزرگ اسپانيا يعني بارسلونا، رئال مادريد و آتلتيکو مادريد به ميدان رفته است.
شوستر هشت سال در خدمت باشگاه بارسلونا بود و در اين مدت به موفقيت‌هاي چشمگيري دست يافت؛ از جمله قهرماني ليگ اسپانيا در سال 1985، سه عنوان نايب‌قهرماني اين ليگ در سال هاي 1982 و 1986 و 1987، و سه عنوان قهرماني جام حذفي اسپانيا در سال هاي 1981، 1983 و 1988.
برند شوستر اگر چه 8 سال پيراهن بارسلونا را بر تن داشت، اما حضور او در اين تيم همواره با اختلاف نظر و درگيري‌هاي گوناگون با مربيان و سرپرستان بارسلونا همراه بود.
اين بازيکن پرتوان آلماني که به «فرشته مو طلايي» و همچنين «سان برناردو» يا «برناردو مقدس» شهرت يافته بود، در سال 1988، سرانجام بارسلونا را ترک کرد و به رقيب ديرينه و سرسخت اين تيم، يعني رئال مادريد پيوست.
شوستر تا سال 1990 در خدمت رئال بود و در اين مدت کوتاه دو بار عنوان قهرماني ليگ دسته اول اسپانيا را به دست آورد و يک بار هم به عنوان قهرماني جام حذفي اين کشور دست يافت.
او در سال 1990 قرارداد خود را بار ديگر به خاطر بروز اختلاف ها با سرپرستان باشگاهش فسخ کرد و اگر چه قصد داشت، به وطنش آلمان بازگردد و به يکي از تيم هاي بوندسليگا بپيوندد، اما سرانجام در همان ليگ اسپانيا ماندگار شد. او قراردادي با آتلتيکو مادريد به امضا رساند و سه سال در اين باشگاه توپ زد.
برند شوستر مجموعا 316 بازي در ليگ دسته اول اسپانيا انجام داد و 87 گل نيز در اين ديدارها به ثمر رساند. او پس از پايان فعاليتش به عنوان بازيکن، ميدان فوتبال را ترک نکرد و به عنوان مربي قدم به صحنه گذاشت. شروع فعاليت او از سرمربيگري تيم دسته دومي فورتونا کلن در سال 1997 بود و حال که 11 سال از اين رويداد مي‌گذرد، شوستر سرمربيگري سفيدپوشان مادريد را برعهده دارد، تيمي که او خود چند سالي در آن گرداننده بازي بوده است.

charlize
24-07-2008, 15:06
رئال مادرید آماده آن است که ۶۰ میلیون پوندی را که برای رونالدو ستاره ی منچستر یونایتد کنار گذاشته است برای خرید ستارگان دیگری صرف کند .
اسپورت نوشت که رئال مادرید به خرید رونالدو بسیار بدبین است و در حال حاضر در حال اجرای برنامه هایش برای به خدمت گرفتن جانشینان اوست .
اولویت کالدرون داوید ویاست که ۳۰ میلیون پوند بهایش است . همچنین برند شوستر سرمربی رئال مادرید رافائل فان در فارت هافبک هامبورگ را می خواهد .

دیگه اینم خیلی مسخره بازی شده..!!
این کالدرون فکر کرده مربی یه تیم دسته سوم که اینطوری هوادارای تیم رو گذاشته سر کار...!!
میشه از این قضیه یه فیلم ساخت.....که البته من مطمئنم هیچ رئالی نگاش نمیکنه.........!!!!

shympw
24-07-2008, 15:09
به به چارلیز جون.
میگم کالدرون چی میگه ؟!
بازم میگه که خیالتون از بابت رونالدو راحت !!!!

iammahdi
24-07-2008, 15:30
بـــابـــــــا راست می گه دیگه...
یکی نیست بگه آقا جان یه کاری رو نمی تونی کنی چرا مردمو می زاری سر کار!!!!!
این کالدرون رو ولش کنی فردا می ره می گه ملت می خوام زیدانو دوباره بیارم تو تیم.....

فقط شمـــــــا یه کوچولو این خبر که ماله 20 روز پیشه نگاه کنید ...حرفای الانشم توجه داشته باشین...

ادعای عجیب کالدرون : کریستیانو رونالدو به رئال مادرید پیوسته است رئیس باشگاه رئال مادرید در فینال رقابتهای تنیس ویمبلدون به رافائل نادال گفته است کریستیانو رونالدو بازیکن تیم فوتبال منچستریونایتد را به خدمت گرفته اند.
رامون کالدرون رئیس باشگاه رئال مادرید یکشنبه شب پس از پیروزی تاریخی نادال مقابل رژه فدرر، انعقاد قرارداد این باشگاه با کریستیانو رونالدو را به او تبریک گفت.
سایت خبری میرر با اعلام این مطلب آورده است: کالدرون به سلطان تنیس جهان گفت از بابت تیم محبوب خود نگران نباشد چراکه رئال، رونالدو را به خدمت گرفته است.
کالدرون بی درنگ پس از ملاقات با نادال به نزد دوستانش رفت و گفت: آیا می دانید نادال پس از بازی فینال به من چه گفت؟ گفت کجاست این کریس رونالدو تا قراردادمان را با او منعقد کنیم؟ من هم گفتم نگران نباشد، همه چیز تحت کنترل است. ما قبلا با رونالدو قرارداد امضا کرده ایم.
منچستریونایتد همچنان در خصوص نفروختن رونالدو سرسختی به خرج می دهد. این بازیکن دوشنبه شب مچ پای راست خود را به تیغ جراحان سپرد و ماه آینده به مادین فوتبال بازمی گردد.

حـالا قضاوت با خودتون....
حالا ببینیم ماجرای اتوئو - ویا .فن در فارت چی می شه؟

realmadrid-alireza
24-07-2008, 16:01
سلام بچه ها بابت اخبار ممنون

میگم این قضیه تشکر چیه ؟؟؟ اگه گذاشتن پس چرا دکمه تشکر نداره؟

charlize
24-07-2008, 17:35
به به چارلیز جون.
میگم کالدرون چی میگه ؟!
بازم میگه که خیالتون از بابت رونالدو راحت !!!!
چطوری امین جون....
نمیدونم.......خداییش این دیگه منو هم دیوونه کرده......!!!!هی میاد-نمیاد.....گفتم که فکر کرده با یه تیم دسته چهارمی طرفه........!!!

بـــابـــــــا راست می گه دیگه...
یکی نیست بگه آقا جان یه کاری رو نمی تونی کنی چرا مردمو می زاری سر کار!!!!!
این کالدرون رو ولش کنی فردا می ره می گه ملت می خوام زیدانو دوباره بیارم تو تیم.....

فقط شمـــــــا یه کوچولو این خبر که ماله 20 روز پیشه نگاه کنید ...حرفای الانشم توجه داشته باشین...

ادعای عجیب کالدرون : کریستیانو رونالدو به رئال مادرید پیوسته است رئیس باشگاه رئال مادرید در فینال رقابتهای تنیس ویمبلدون به رافائل نادال گفته است کریستیانو رونالدو بازیکن تیم فوتبال منچستریونایتد را به خدمت گرفته اند.
رامون کالدرون رئیس باشگاه رئال مادرید یکشنبه شب پس از پیروزی تاریخی نادال مقابل رژه فدرر، انعقاد قرارداد این باشگاه با کریستیانو رونالدو را به او تبریک گفت.
سایت خبری میرر با اعلام این مطلب آورده است: کالدرون به سلطان تنیس جهان گفت از بابت تیم محبوب خود نگران نباشد چراکه رئال، رونالدو را به خدمت گرفته است.
کالدرون بی درنگ پس از ملاقات با نادال به نزد دوستانش رفت و گفت: آیا می دانید نادال پس از بازی فینال به من چه گفت؟ گفت کجاست این کریس رونالدو تا قراردادمان را با او منعقد کنیم؟ من هم گفتم نگران نباشد، همه چیز تحت کنترل است. ما قبلا با رونالدو قرارداد امضا کرده ایم.
منچستریونایتد همچنان در خصوص نفروختن رونالدو سرسختی به خرج می دهد. این بازیکن دوشنبه شب مچ پای راست خود را به تیغ جراحان سپرد و ماه آینده به مادین فوتبال بازمی گردد.

حـالا قضاوت با خودتون....
حالا ببینیم ماجرای اتوئو - ویا .فن در فارت چی می شه؟
سلام مهدی جان.....میگم رفتی اون یکی انجمن دیگه مارو ول کردی...؟!؟!؟!؟!؟!؟!!
اگه کالدرون رو ول کنی زیدان که هیچی میگه من دارم پله و مارادونا رو راضی میکنم تا برای تیم بازی کنن و باهاشون هم قرار داد بستم!!!!!
ولی اتوئو بعیده.....ویا خودش گفته دوست نداره والنسیا رو ترک کنه........ون در فارت هم گفته دوست دارم یه فصل دیگه بمونم هامبورگ بعد برم رئال....فقط میمونه همین رونالدو که خودش میخواد بیاد ولی نمیزارنش....

میگم این قضیه تشکر چیه ؟؟؟ اگه گذاشتن پس چرا دکمه تشکر نداره؟

سلام علیرضا........
چرا کم پیدایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این تشکر برای این تاپیک ها نیست....
ببین همین طوری که اینجا پست ها شمرده نمیشن نمیتونی تشکر هم کنی......!
برای این منظور گذاشتن که هر وقت مطلبی رو از کسی خوندی و خوشت اومد زیر پست اون شخص سمت چپ نوشته (tanks) که اگه تو اونو بزنی در واقع از اون بخاطر اون مطلبش تشکر کردی....
به زبان ساده روشیه برای جلوگیری از اسپم....!!!!!!!:31:چون تو اگه از پستی قبلا خوشت میومد میرفتی یه پست میدادی که دستت درد نکنه و از این جور چیزا.....ویک دونه پست به تعداد پستهات اضافه میشد...اما الان فقط اونو میزنی و زیر پست اون طرف ثبت میشه که کی ازش تشکر کرده....گرفتی؟؟؟؟؟؟

charlize
24-07-2008, 17:39
دوستان من چند تا مصاحبه براتون ترجمه کردم...امیدوارم لذت ببرید.............
ابتدا مصاحبه کوتاه گابریل هاینزه...
ما با تمام تلاشمان در هر بازی میجنگیم...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ta_Heinze_.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1202828586145&ssbinary=true
این دومین فصل حضور هاینزه مدافع آرژانتینی در رئال است.وی در یک مصاحبه رادیویی شرکت کرد و بیان کرد که هر کاری که بتوانند میکنند تا در مسابقاتی که در آن شرکت میکنند برنده باشند...
-پیش فصل...
ما یک تجربه عالی در آلگاروه داشتیم.زیبا بود.به همه ما خوش گذشت.من مطمئن هستم همه میخواهند بازهم چنین تجربه ای داشته باشند.ما باید این گروه را حفظ کرده و سخت کار کنیم.
-همبازیهای آینده...
ما نباید به این فکر کنیم که چه بازیکنی به ما میپیوندد.این به مربی مربوط است.ولی ما باید تلاش کنیم.
هدفهای این فصل...
فصل قبل برای الان ما بی فایده است.ما نمیتوانیم با گذشته زندگی کینم.هر سال با سال دیگر فرق دارد.ما مجبوریم تا در پیش فصل تمرین کنیم تا برای آینده اماده باشیم.ما هنوز درباره اهداف این فصلمان صحبت نکردیم.ما نباید مسئله را سخت کنیم و در هر جامی که میتوانیم باید تلاش کنیم تا پیروز شویم و قهرمان چون تمام جام ها مهم هستند.من هرگز به اینکه تیم های دیگر چه میکنند نگاه نمیکنم.من فقط به هم تیمی هایم نگاه میکنم چون انها کسانی هستند که میتوانند مرا خوشحال کنند...

charlize
24-07-2008, 17:41
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] bben.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1202839133765&ssbinary=true

آرین روبن هافبک تهاجمی هلندی تیم رئال در مصاحبه ای با روزنامه مارکا مهمترین هدف سال بعدش را ثابت کردن ارزشهای خودش به تیم عنوان کرد...
-آیا شما نسبت به سال قبل تغییری کردید؟
امیدوارم.من میخواهم در این فصل بازیهای بیشتری را انجام دهم.این هدف اصلی من در این فصل است.من میخواهم به تیم کمک کنم نه اینکه مصدوم باشم.وقتیکه من در وضع خوبی باشم میتوانم بازیکن قوی و مطمئنی باشم.این دومین سال بازی من در رئال است.من در چند بازی که یه میدان رفتم ثابت کردم که بازیکن مستعدی هستم اما امسال میخواهم بیشتر بازی کنم.
-شما چطوری میتوانید این چنین باشید؟
من احتیاج دارم بازی کنم.دو فصل آخر من در رئال و چلسی با مصدومیت آغاز شد و این باعث شد تا کار من سخت شود که با تیم خودم را هماهنگ کنم.
-آیا الان بهترید؟
فکر میکنم.اما اینطور بودن همیشه سخت است.من میتوانم بگویم که شما الان مرا خیلی سالم و اماده میتوانید فرض کنید اما امکان دارد فردا هر اتفاقی بیوفتد که همه چیز را تغییر دهد.من هر کاری میکنم تا مصدوم نشوم.من با فیزیوتراپ خودم کار میکنم و احساس خوبی دارم.
-آیا بازی شما در رئال با زمان بازی در چلسی تفاوت پیدا کرده؟
نه زیاد.اما همیشه وقتی شما تیمتان را عوض میکنید وضع تفاوت پیدا میکند و شما چیزهای جدیدی را میفهمید و بطور جرئی با وضعی متفاوت کار میکنید.تا الان همه چیز خوب بوده است.
-مصدومیت اصلی شما چیشت؟
ماهیچه هایم.مردم همیشه دنبال چیزهای عجیب میگردند و مصدومیت های عجیبی را درباره خودم میفهمم و میخندم.
-ایا بعضی وقتها بهتر نیست که بجای کاربر روی بدنتان به فکر ذهنتان هم باشید؟
فکر نمیکنم.مصدومیت من فیزیکی است نه روحی.من از مصدومیتم نمیترسم.خیلی چیزهای مهمتری در فکر من هستند و این مسئله ای نیست که ذهنم را معطوف آن کنم و یا بخواهم روی ذهن و فکرم کار کنم.
-شما یک سال در اینجا بودید و خودتان را با تیم وفق دادید.آیا این به شما کمک میکند؟
-من فکر نمیکنم که این باعث شود من مصدوم نشوم.ولی من اینجا خوشحال هستم و با هم تیمی هایم مشکلی ندارم و دوست هستم.من علاقه دارم تا در مادرید زندگی کنم.اینجا همه چیز بزرگ است.من فقط میخواهم بیشتر بازی کنم و خودم را در تیمی ثابت کنم که بزرگترین باشگاه جهان است.من به همه طرفداران رئال نشان میدهم که من یک بازیکن بزرگ فوتبال هستم.این تمام مسئله است.
-رئال مادرید امسال میخواهد چه کار کند؟
اهداف ما همیشه مشخص است.لالیگا و چمپیونز لیگ...
-آیا این تیم میتواند بهتر باشد؟
ما نمیدانیم که چه تغییراتی دارد صورت میگیرد.اما مهم اینست که خیلی تیم تغییر نکند.ما یک گروه جوان هستیم که میتوانیم بهتر هم باشیم.
-ایا شما به اندازه بازیهای آخر فصل قبل ،امسال نیز تلاش میکنید؟
بله.آن زمان خوب ولی میتوانم خیلی بهتر باشم.من فکر میکنم بهترین بازی من درمقابل بارسلونا بود.

charlize
24-07-2008, 17:43
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ante_la_rueda_de_prensa.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1202828958080&ssbinary=true

په په مدافع جوان پرتغالی مهمان یک برنامه رادیویی بود و مهمترین هدف فصل بعد را پیروزی در هر مسابقه ای عنوان کرد.وی درباره پیش فصل مسابقات گفت:ما خیلی سخت تلاش میکنیم.این سخترین قسمت تعطیلات و تمرین هایمان است که ما با آن درگیریم.
وی درباره تیم گفت:ما فکرمان راحت است.چون تیم باکیفیتی داریم و نشان دادیم که میتوانیم خیلی خوب بازی کنیم.په په افزود:ما باید در هر بازی بجنگیم و تلاش کنیم تا در هر بازی پیروز شویم.ما خیلی سخت تلاش میکنیم تا برای بازیهای مهم آماده باشیم.
وی درباره مصدومیتش گفت:من هر کاری میکنم تا مصدوم نشوم اما من یک انسان هستم و همیشه اتفاق های بد می افتد.من امیدوارم امسال بیشتر بازی کنم.
په په درباره روبینهو گفت:او خوب و خوشحال است.البته این احساس من است.او برای بازیهای امسال انگیزه ی زیادی دارد.
په په در مورد آمدن رونالدو نیز گفت:من با او صحبت کردم.او دوست دارد تا به رئال بیاید.اگر او به رئال بیاید بازیکن مفیدی برای تیم خواهد بود.اوه هیچ مشکلی برای آمدن ندارد.او به مادرید علاقه دارد و از بزرگی باشگاه هم اطلاع کامل دارد.
وی درباره تیم رئال نیز گفت.رئال یک تیم تاریخی است.هر بازیکنی میخواهد تا در این تیم بازی کند.من امسال باشگاه را خیلی بهتر شناختم.
وی در پایان در مورد یورو 2008 نیز گفت:اشپانیا تیم بسیار خوبی داشت ولی ما فقط کمی جوان بودیم.

charlize
24-07-2008, 17:46

خوزه مایا گوتیرز هافبک تهاجمی و محبوب تیم رئال مادرید در یک مصاحبه مطبوعاتی مفصل شرکت کرد که ترجمه اون از طرف من تقدیم به شما...
-آیا رئال مادرید به کرستیانو رونالدو احتیاج دارد؟
رئال مادرید به بازیکنان خوب احتیاج دارد و در حال حاضر من فکر می کنم ما یک تیم بزرگ داریم.من فکر میکنم کریستیانو بهترین بازیکنیست که میتواند به رئال بیاید.ما طبیعتا خوشحال خواهیم بود اگر او به رئال بیاید.
-ایا این خسته کننده نشده که مدام میگویند او قرارداد بسته یا نبسته؟
مطبوعات دوست دارند تا همه چیز را پیچیده کنند.انها میخواهند درباره یک بازیکن بزرگ صحبت کنند.
-آیا تیم درباره رونالدو صحبت میکند؟
نه.ما درباره هر مسئله راحت و آسوده ایم.ما یک تیم با بازیکنان جوان و خوب داریم.تازه امسال عده ای از بازیکنانمان که به تیمهای دیگر رفتند بازهم برگشتند.ما منتظریم تا ببینیم چه بازیکنی در آینده به جمع ما می آید.اما اگر بازیکنی را هم نخریم بازهم مشکلی نداریم و باقدرت کار خود را انجام میدهیم.
-یک روزنامه امروز نوشت که برند شوستر به ساموئل اتوئو علاقه دارد...شما درباره آن چه فکر میکنید؟
ما دوستان خیلی خوبی هستیم.او یک انسان بزرگ و یک بازیکن شگفت انگیز است.من فکر میکنم او بدرد مادرید میخورد.او هر جا که بوده خوب کار کرده است.او یک بازیکن بزرگ است و رئال مادرید باید با بازیکنان بزرگ و خوب همیشه قرارداد ببندد!
-ایا فکر میکنید با آمدن دلبوسکه فرصتهای بزرگتر و بهتری برای بازی شما در رئال بوجود می آید؟
من قبلا فرصت هایی قبلا داشتم.الان فکر میکنم کمتر چیزی عوض شود.به هر حال تیم فعلی تیم جوانیست که قهرمان یورو شده و فکر میکنم که دلبوسکه با همین تیم کارش را ادامه دهد.
-آیا شما فکر میکنید رفتن بازیکنانی چون رونادینهو و اتوئو به ضرر لیگ و ضعیف شدن ان است؟
فکر نمیکنم.هر وقت بازیکنانی میروند بازیکنان جدید دیگری به تیم می آید.بارسلونا دارد با بازیکنان خوبی قرارداد میبندد.لالیگا همیشه بازیکنان بزرگی را در خود دیده است.هر وقت بازیکن بزرگی رفته،بازیکن بزرگ دیگری جایگزینش شده.من مطمئن هستم رقابتها کماکان خوب و جذاب باقی خواهند ماند.
-اهداف شخصی شما برای چهاردهمین فصل حضورتان در تیم؟
من میخواهم در اینجا از بازیها لذت ببرم.به تیم کمک کنم و عنوانها را بدست بیاورم.من فکر میکنم که بزرگترین مبارزه هر بازیکن رئال کسب عنوان ها و جام های مختلف با این تیم است.
-وضعیت روبینهو چگونه است؟آیا او درباره رفتن یا ماندنش با شما صحبت کرده؟
من فکر میکنک او خیلی خوشحال است.او هر روز ساعت 8 بیدار میشود و آهنگ گوش میدهد و میرقصد!من فکر نمیکنم او مشکلی داشته باشد.او چیزی به ما نگفته است اما فکر میکنم در تیم ما باقی خواهد ماند.
-این یکی از معدود سالهایی است که تیم به فکر ساختن تیم جدیدی نیست.آیا این برای شما عجیب نیست؟
برای این من باید خیلی پیر پاشم.کاملا عجیبه(با خنده)

-آیا قهرمانی در اروپا مهمترین هدف این فصل شماست؟
بدن دهمین قهرمانی در اروپا کار سختی است.اما ما تلاشمان را مکنیم.ما میخواهیم امسال حداقل جز سه تیم برتر اروپا باشیم.
-آیا فکر میکنید این تیم بدون خرید بازیکن جدید میتواند قهرمان اروپا شود؟
من فکر کنم ما بتوانیم اگر اینقدر مصدومیت نداشته باشیم.ما در فصل قبل خیلی از بازیکنهای ما مصدوم شدند.خیلی از انها از مهمترین بازیکنان تیم بودند.ولی من فکر میکنم ما به چند بازیکن جدید احتیاج داریم تا به مشکل بر نخوریم هر چند که ما تیم خوبی داریم.داشتن چند بازیکن جدید به ما فرصت بیشتری میدهد تا بتوانیم هم قهرمان لالیگا شویم و هم قهرمان اروپا.
-به نظرتان در کدام پست به بازیکنان جانشین احتیاج دارید؟
من فکر میکنم درحمله به بازکنان بزرگی احتیاج داریم.
-رائول گفته که به رونالدو اعتقاد دارد و از امدن وی نمیترسد.شما چه فکری میکنید؟
من هم همین فکر را میکنیم.من با کسانی که رونالدو را میشناسند صحبت کردم و آنها میگویند که یک آدم بزرگ است ویک بازیکن عالی.من فکر میکنم هر بازیکنی سخت تلاش میکند تا بتواند جامهای زیادی را ببرد.
-آیا رونالدو برای بردن جامی کافی است؟
خیر او به تنهایی نمیتواند کاری کند اما بازیکنی است که میتواند برای تحقق این امر به ما کمک کند.بازیکنانی هستند که بودنشان باعث میشود شانس بیشتری برای قهرمانی داشته باشید.
-شما 14 سال است که در این تیم هستید.چه چیزی باعث ایجاد انگیزه در شما برای شروع این مسابقات میشود؟
همین لباسی را که میپوشم خودش به اندازه ی کافی برای من انگیزه ایجاد میکند.برای بازی در چنین تیمی هر بازیکنی تلاش میکند.من خیلی امیدوار هستم تا بازی کنم و برای تیم مهم باشم.
-ایا شما میتوانید یک فصل را تصور کنید که تماشاگران از شما ناراحت باشند و به ورزشگاه نیایند؟
(با خنده)این غیر ممکنه!خیر،من فقط دارم شوخی میکنم.من از طرفدارانمان خوشحالم وممنون.

charlize
24-07-2008, 17:49
تمرینات امروز در حالی شروع شد که بازیکنان مجبور شدند یک ساعت دیرتر وارد زمین چمن شوند.

امروز صبح وقتی که بازیکنان قصد شروع کردن تمرینات را داشتند باران شدیدی شروع به باریدن گرفت و اعضای تیم مجبور شدند یک ساعت از زمان تمرین را در سالن تمرینات بمانند و همانجا بعضی از ایتمها را انجام دهند.

دیروز ۳ تن از بازیکنان بدلیل مصدومیت نتوانسته بودند در کنار سایر بازیکنان تمرین کنند که ان ۳ نفر عبارت بودند از روبینیو ، سولدادو و کاناوارو ولی خوشبختانه امروز تعداد انها کمتر شد و کاناوارو توانست در تمرینات گروهی شرکت کند اما دو تن دیگر هنوز باید به تمرینات ریکاوری خود ادامه دهند.

بعد از اتمام باران و شروع شدن تمرین در زمین چمن برند شوستر بازیکنان را به ۲ گروه تقسیم کرد و به فوتبال دست گرمی جهت مرور تاکتیکها پرداختند.

گروه اول را میگل تورس ، هاینزه ، روبن ، هیگوئین ، ژاوی گارسیا ، گوتی ، رائول ، پاریخو و شوستر تشکیل داده بودند که این گروه روکش قرمز پوشیده بودند.

و در تیم دوم که روکش سفید پوشیده بود نیز کالیخون ، چیما انتون ، اشنایدر ، دیارا ، په په ، باپتیستا ، ساویولا ، سالگادو و نیستلروی بازی کردند.

هیگوئین ، دیارا ، روبن و پاریخو موفق شدند در بازی امروز گلزنی کنند در حالیکه دروازه بانان تیم از جمله دودک ، کودینا و فیلیپه راموس عملکرد بسیار خوبی را از خود نشان دادند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _en_el_entrenamiento.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1202839039262&ssbinary=true
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _en_el_entrenamiento.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1202839039180&ssbinary=true
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] de_entrenamiento.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1202839039002&ssbinary=true
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] elrooy_y_Guti.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1202839038793&ssbinary=true
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] pg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1202839038905&ssbinary=true

realmadrid-alireza
24-07-2008, 19:00
سلام چارلیز میگم فکر کردی ما خنگیم :دی

آخه قبلا یکی پیشنهاد داه بود ولی مدیرا فبول نکردن به همین خاطر پرسیدم ولی حیف که نمیشه از خودم تشکر کنم:دی

راستی بابت اخبار دمت گرم

shympw
24-07-2008, 19:39
سایت هواداران رئال : گویا هنوز بحث پیوستن روبینیو به چلسی ادامه دارد و چلسی قصد ندارد که از این ستاره دست بکشد .
در حال حاضر تناقض اخبار در مورد این ستاره زیاد است . یک روز گفته می شود که او پنج ساله با رئال تمدید کرده و روز دیگر گفته می شود که او درخواست تمدید را رد کرده است . یک روز گفته می شود که او گفته در رئال می ماند و روز دیگر گفته می شود که او گفته است که می خواهد به چلسی برود !
مدیر ورزشی چلسی پتر کنیون پس از بازی دوستانه این تیم با قهرمان چین گفت : در حال حاضر پرونده ی هر ترانسفری در چلسی باز است . ما گفته ایم که روبینیو را می خواهیم و مکالماتی با باشگاه رئال داشته ایم . اگر بتوانیم بگیریمش خواهیم گرفت اما اگر نتوانیم فاجعه ای رخ نداده است .
لوئیز فلیپ اسکولاری سرمربی چلسی نیز گفت : روبینیو بازیکنی فوق العاده است . او برای یکی از بهترین تیم های جهان و برزیل بازی می کند . اما در حال انتقال او در حد حرف بوده است . اکنون وقت شایعات است وقت وکیل ها که نمایش بازی کنند .

هر دم از این باغ بری می رسد !
دیگه هر خبری شنیدین توجه نکنین چون فرداش 180 درجه برعکسش یه خبر می آد.
کی دوره این کالدرون ... تموم میشه ؟

shympw
24-07-2008, 19:40
سایت هواداران رئال : میشل سالگادو بازیکن خوب سالهای دور رئال به مسئولان رئال مادرید هشدار داد که نباید برای خرید رونالدو عقلشان را از دست بدهند .
به نظر می رسد که پیوستن رونالدو به رئال مادرید با عقاید مختلفی از سوی بازیکنان روبرو شده است .
تا کنون وسلی اشنایدر ؛ فرناندو گاگو و فرناندو کاناوارو مخالفان این انتقال و رائول ؛ په په ؛ هیگواین ؛ گوتی و سرجیو راموس موافقان آن بوده اند و حالا باید به جمع مخالفان راموس میشل سالگادو را نیز بیافزاییم .
او اعتقاد دارد که هر چند که حضور رونالدو در رئال می تواند به بار تاکتیکی تیم بیافزاید اما لزومی به پیوستن او به مادرید نیست .
وی در اتریش به مارکا گفت : مطمئنا فقط بازیکنان معدودی قدرت پیروزی از نبردهای رو در رو را دارند . هرگز اعتقاد ندارم که ما باید برای بدست آوردن او عقلمان را از دست بدهیم . اگر بیاید به او خوشامد می گوییم اگر نه ؛ این زندگی است و ما می توانیم هنوز راحت بگذرانیم . چه با رونالدو چه بدون او ما جام دهم را می خواهیم (چمپیونز لیگ) اما اگر بیاید می تواند کمک تکنیکی به ما بکند .
وی افزود : آشکار است که باشگاه می خواهد که او را به خدمت بگیرد به هر قیمتی . اگر بیاید کیفیت ما را بالا خواهد برد . اگر نه ؛ ما باز هم برای بردن قهرمانی ها می جنگیم . تنها ترس من این تست که ما آن قدر به دهیم قهرمانی مان در چمپیونزلیگ توجه کنیم که لالیگا را از دست بدهیم .

llvlloji
24-07-2008, 21:01
من مجتبی همون llvlloji هستم قرار شد اسم مستعار انتخاب کنم و روبن رو انتخاب کردم

sudotux
24-07-2008, 21:26
با این اخبارای ضد و نقیض دارم کلافه میشم اسنایدر جون. از دست این نقل و انتقالات. دستت درد نکنه که اینهمه زحمت میکشی.

h_starboy
24-07-2008, 21:29
مگه نگفتن تمدید کرده. باز چلسی دست بر نمیداره. ای بابا.
روبن جون خوش اومدی.

iammahdi
24-07-2008, 22:07
سایت هواداران رئال : میشل سالگادو بازیکن خوب سالهای دور رئال به مسئولان رئال مادرید هشدار داد که نباید برای خرید رونالدو عقلشان را از دست بدهند .
به نظر می رسد که پیوستن رونالدو به رئال مادرید با عقاید مختلفی از سوی بازیکنان روبرو شده است .
تا کنون وسلی اشنایدر ؛ فرناندو گاگو و فرناندو کاناوارو مخالفان این انتقال و رائول ؛ په په ؛ هیگواین ؛ گوتی و سرجیو راموس موافقان آن بوده اند و حالا باید به جمع مخالفان راموس میشل سالگادو را نیز بیافزاییم .
او اعتقاد دارد که هر چند که حضور رونالدو در رئال می تواند به بار تاکتیکی تیم بیافزاید اما لزومی به پیوستن او به مادرید نیست .
وی در اتریش به مارکا گفت : مطمئنا فقط بازیکنان معدودی قدرت پیروزی از نبردهای رو در رو را دارند . هرگز اعتقاد ندارم که ما باید برای بدست آوردن او عقلمان را از دست بدهیم . اگر بیاید به او خوشامد می گوییم اگر نه ؛ این زندگی است و ما می توانیم هنوز راحت بگذرانیم . چه با رونالدو چه بدون او ما جام دهم را می خواهیم (چمپیونز لیگ) اما اگر بیاید می تواند کمک تکنیکی به ما بکند .
وی افزود : آشکار است که باشگاه می خواهد که او را به خدمت بگیرد به هر قیمتی . اگر بیاید کیفیت ما را بالا خواهد برد . اگر نه ؛ ما باز هم برای بردن قهرمانی ها می جنگیم . تنها ترس من این تست که ما آن قدر به دهیم قهرمانی مان در چمپیونزلیگ توجه کنیم که لالیگا را از دست بدهیم .

حرفاش تـــــــایید می شه اگه رونالدو بیاد رئال خیلی خوبه...
اگرم نیاد تیم رئال همش بر ستارست ...
به این می گن یه تیم...
در ضمن
ممنون از امین جان و چارلیز عزیز بابت خبرهلاشون....

charlize
24-07-2008, 22:25
سلام چارلیز میگم فکر کردی ما خنگیم :دی

آخه قبلا یکی پیشنهاد داه بود ولی مدیرا فبول نکردن به همین خاطر پرسیدم ولی حیف که نمیشه از خودم تشکر کنم:دی

راستی بابت اخبار دمت گرم

سلام علیرضا......
ناراحت شدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا اونطوری که تو سوال کرید هر کی بود فکر میکرد تو خنگی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:31:(شوخی)
برلی اخبار هم چاکریم........
حالا میگم شما که خیلی زرنگی یه سر به گروه بزنی بد نیست..........
البته ساعت 1 شب......!!!
در مورد نقل و انتقالات هم بگم که فکر کنم بهتره دیگه در موردش حرف نزنیم.........!!!

ahmad08
24-07-2008, 22:35
سلام رفقا ممنون بابت خبرها واقعآ که عکسها و خبرها عالی بودن ولی تنها مورد این روبینهو هست که داره ناز میکنه کسی نیست بگه اقا رونالدو دراه خودش رو تیکه تیکه میکنه بیاد رئال اونوقت تو میری .
ولش کنید اینا رو من که کلا عصابم از دست این دوتا خورد شده.
من هم موافق این هستم که بجای رونالدو بریم سراغ ویا و فن در فارت خدا کنه که انجام بشه خییلی خوب میشه.
اقا معذرت که سر نزدم اخه نبودم ایشالا بیشتر میام

h_starboy
26-07-2008, 13:03
ابهام در قرارداد روبينيو

خبرگزاري فارس: مسئولان رئال مادريد اخبار متناقضي را در مورد قرارداد جديد روبينيو تاييد يا تكذيب مي‌كنند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از خبرگزاري فرانسه، چند روز قبل هيئت مديره اين باشگاه اسپانيايي رسما از تمديد قرارداد روبينيو خبر دادند؛ اما رامون كالدرون مديرعامل در گفت و گو با شبكه تلويزيوني TVE از برخي مشكلات جزيي و وجود موانعي در راه تمديد قرار داد روبينيو خبر داده است.
واگنر ريبرو، وكيل روبينيو از اظهار نظر قطعي در مورد تمديد قرارداد وي با رئال مادريد خودداري مي‌كند.
به نظر مي‌رسد قرارداد داخلي او قطعي شده است؛ اما با پيشنهاد 4 ميليون يورويي در سال موافق نيست

h_starboy
26-07-2008, 13:08
براي خداحافظي باشكوه
ميشل سالگادو در رئال مادريد مي ماند

خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا قصد ماندن در باشگاهش را دارد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، ميشل سالگادو پيشنهاد كوئين پارك رنجرز را رد كرده و قصد تمديد قرارداد براي يك سال آينده را با رئال دارد.
ميشل سالگادو عنوان كرد: برايم بازي در مادريد مثل تمديد زندگي است. اگر از اين تيم بروم، بهانه اي براي ادامه آن ندارم.
وي افزود: هواداران مطمئن باشند كه قضاياي مالي در اين ميان دخالتي ندارد. تنها براي يك خداحافظي باشكوه ميان هواداران، حاضر شده ام با هر مبلغي تا يك سال ديگر در رئال مادريد باشم.

saman65
27-07-2008, 06:01
کجایییییییییییین؟؟؟؟

ahmad08
27-07-2008, 13:23
سلام خدمت دوستان عزیز:
خوب مثل اینکه کم کم باید اولین خریدمون رو در سانتیاگو ببینیم و اون کسی نیست بجز رافا فان در فارت ولی خوب گرچه که کاملا مشخص هستش که خودش تمایل داره اما خوب این هامبورگ داره بد قلقی میکنه و ایشالا با اومدن اون و رونالدو و ویا تیم واس فصل بعد بسته بشه ایشالا..........
ویوا مادریدا

pedramch
27-07-2008, 20:33
من برای بار آخره که میگم!!اگه رونالدو نیاد رئال میرم دم در خونه فرگوشن و تا میتونم میزنمش!
حالا خود دانید!

ahmad08
27-07-2008, 23:14
با سلام خدمت دوستان گل رئالی:
باید بگم که رئال اولین بازی تدارکاتی خودش رو مقابل لاسک لینز اتریش با نتیجه 3-2 برد.
در این بازی رئال با تیم دوم خودش وارد زمین شده بود و به دلیل مصدومیت په په از خاوی گارسیا استفاده کرد.
بازی در ابتدا کاملا در اختیار رئال بود تا در دقیقه 13 روی یه سانتر تیم لاسک لینز بر خلاف جریان به گل رسید.
چندی طول نکشید که با حرکت بسیار زیبای ارین روبن و گل باپتیستا رئال گل مساوی رو زد.
در ادامه رئال یک بازی بسیار خوب رو از خودش نشون داد.
تا اینکه اینبار نوبت گوتی بود که با یه پاس طلایی و با ضربه سر سلطان رائول شاهزاده مادرید رئال به برتری رسید.
و بازی در نیمه اول با نتیجه 2-1 تمام شد و بهترین بازیکن نیمه اول بدون شک روبن بود که بسیار خوب بازی کرد.
در نیمه دوم بجای باپتیستا و رائول و هیگواین -فن گل و ساویولا و اشنایدر وارد بازی شدند.
در نیمه دوم فن گل و روبن باز هم بسیار خوب ظاهر شدند.
و گوتی از بازی بیرون رفت و بجای اون پاریخو بازیکن جوان رئال به جمع بازیکنهای جوان دیگر اضافه شد.
روبن که بسیار خوب بازی کرده بود هم از بازی بیرون به بجای ان باز هم بازیکن جوان دیگر به اسم کالی خوان وارد زمین شد.
جوانهای مادرید (پاریخو-خاوی گارسیا-کالی خوان)بسیار خوب بازی کردند.
رئال گل سوم رو توسط ساویولا با دریبل دروازه بان به ثمر رساند و رئال 3-1 جلو افتاد.
در ادامه با خطای گارسیا که مشکوک هم بود و پنالتی که داور داد رئالی بازی را در کل 3-2 برد.
اما در کل بازی بسیار مثبتی بود برای رئال و ایشالا که تیم در ادامه راه اماده سازی بسیار خوب ظاهر بشه .
و با اومدن چند بازیکن جدید میتونیم که به یه فصل بسیار خوب امیدوار باشیم.
زنده باد رئال مادرید

abed1990
28-07-2008, 08:26
سلام خدمت دوستان عزیز:
خوب مثل اینکه کم کم باید اولین خریدمون رو در سانتیاگو ببینیم و اون کسی نیست بجز رافا فان در فارت ولی خوب گرچه که کاملا مشخص هستش که خودش تمایل داره اما خوب این هامبورگ داره بد قلقی میکنه و ایشالا با اومدن اون و رونالدو و ویا تیم واس فصل بعد بسته بشه ایشالا..........
ویوا مادریدا

اینا که هنوز قطعی نشده

shahshahani
28-07-2008, 10:29
آقا من از ته قلب دعا میکنم کریس رونالدو نیاد رئال....
اگه بیاد من میرم طرفدار یه تیم دیگه میشم.
اه اه اه اه...........
مرتیکه مزلف.... اصلا ازش خوشم نمیاد. هیچم تکنیک نداره.قابل قیاس با زیدان هم نیست.
همینجوری تیممون خوبه و قهرمان میشه.مخصوصا اینکه رقبامون هم در اوضاع بدی هستند و قدرت چندانی ندارن.
موفق باشید

ahmad08
28-07-2008, 11:55
دوست گرامی شما رونالدو رو با زیدان مقایسه میکنی؟؟؟؟؟؟
زیدان یکی بود تموم شد رفت دیگه محاله مثلش پیدا بشه .
در ضمن باید بگم که تیم ما نیاز به یا بازیکن خلاق داره و یکی از دلایل اینکه ما در لیگ قهرمانان خوب کار نمیکنیم اینه که تیم ما جون و کم تجربه هستش و نیاز به یه بازیکن خییلی خوب داریم .
در بازی دیشب هم با یه بازی ما چند مصدوم داشتیم که نشون میده که تیم ما تیمی هستش که زود مصدوم میشه و باید یه فکر به این حالت کرد واس همین هستش که فن در فارت و ویا در راهن.
ولی در کل میتونه اومدن رونالدو بسیار خوب باشه اما در مقابل میتونه بد نیز تمام بشه مثل تیغ دولبه هستش اما دوست عزیز ما که نمیتونیم با ترس از این حالت از خرید بازیکنها خوب و بزرگ چشم بپوشیم و بدون شک که کریس رونالدو بهترین بازیکن حال حاضر جهان هستش و دلیل بد بازی کردنش در یورور این هستش که کریس رونالدو از ناحیه زانو قبل از مسابقه فینال لیگ قهرمانان مصدوم بود و اونطوری که میگفتند به سختی بازی میکرد.

abed1990
28-07-2008, 12:27
اقا الان سا وییولا تو رئال هست یا نه

ahmad08
28-07-2008, 13:27
بله دوست عزیز ساویولا هنوز در تیم رئال توپ میزنه و در بازی دیشب هم یکی از سه گل رئال را به ثمر رسانید.

h_starboy
29-07-2008, 12:31
اینجور که پیش میره من فکر نکنم بتونه هیچکدوم از این بازیکنا رو بخره.
تو نقل و انتقالات اصلا خوب کار نکرده تا حالا.

MORINIO
29-07-2008, 14:01
تو نقل و انتقالات اصلا خوب کار نکرده تا حالا.

مگه قراره رئال هر فصل چهار پنج تا ستاره جذب کنه؟؟؟ همین ترکیب فصل قبلش خیلی عالی هست . البته اگه فن در فارت رو بگیرن بهتر میشه!

ahmad08
29-07-2008, 19:27
دوستان مادریستای عزیز سلام:
خوب اول اینو بگم که عجب فیل جلبی بود این گل2 .
کلا اگه توجه کرده باشید همینطور که تو این فیلم مشخص بود و هم در واقعیت باشگاه رئال مادرید اصلا کلاس و سطحش از تمام تیمها اول دنیا چون:میلان-منچستر-بارسا و غیره یه کلاس بالاتر هستش.
اصلا تو اروپا و دنیا رفتن به تیمهای دیگه مشکلی نیست اما رفتن به رئال یه رویا به حساب میاد که همانطور که تو این فیلم مشخص بود کسی به پیشنهاد رئال نه نمیتونه بگه.
در همین رابطه امیدوارم که کریس هم نه نگه و این فیلم رو دیده باشه و قلبش از علاقه به رئال پر شه و به رئال بیادش که یه خرید خوب داشته باشیم.

h_starboy
30-07-2008, 14:03
مگه قراره رئال هر فصل چهار پنج تا ستاره جذب کنه؟؟؟ همین ترکیب فصل قبلش خیلی عالی هست . البته اگه فن در فارت رو بگیرن بهتر میشه!

من باهات موافقم ولی منظورم اینه که به جای اینکه دنبال ستاره ها باشه میتونه بازیکنای جوون و آینده دارو با قیمت خیلی پایین بخره.
مثلا میلان یادتونه اون موقع که کاکا رو گرفت یا بارسلونا که مسی یا دوسانتوس رو گرفت. البته رئال هم فصل پیش یکی دو تا از این خریدا کرد که هیگواین خوب درومد. این فصل و نمیدونم.
من خیلی دوست دارم حداقل فن در فارت بیاد.
به امید درخشش رئال در جام قهرمانان. :40: :40: :40:

MORINIO
31-07-2008, 01:30
به به ممد جون :31: دوباره اومدی مرخصی ؟!:31:کی تموم میشه ؟؟ هنوز که تموم نشده آموزشی؟

موفق باشی

MORINIO
31-07-2008, 01:31
راستی یادم رفت بگم مسخره بازی تا چه حد!!!

فرگوسن گفته اگه رونالدو بره منم میرم:27: خیلی بچه شده این فرگوسن

MORINIO
31-07-2008, 14:36
Ronaldo: I'm Joining Madrid Next Week

:40::40::40:

ahmad08
31-07-2008, 14:57
زنده باد رئال مادرید
بلاخره اون چیزی رو که باید میشد در حال اتفاق افتادن هستش.
بلاخره کریس داره چمدانهاش رو واس مادرید میبنده و خونه خوشگلش تو لندن رو واس رهن گذاشته .(این یکی شوخی بود)
ولی خوب خیییلی من خوشحالم که این انتقال اتفاق بیفته
باخرید فن در فارت و رونالدو دیگه کار تمومه و میرم سراغ فصل جدید
وتنها کاری که میمونه اینه که یا بنزما یا ویا رو بگیریم.

V A H I D
31-07-2008, 19:35
گوودزیلاااااااااااا!!
ببخشید اشتباه شد !! :دی
سلام بر همه !
چند روزی نبودم ! (تلفنمون قطع شده بود !! :دی)
ایول اون خبر اخریه خیلی خوب بود !! :دی
این فرگوسن خیلی قیافش دیدنیه !! :دی

realmadrid-alireza
31-07-2008, 20:12
ای ول ای ول داش مجی ا ببخشید داش کریس و ای ول :31:

ولی میگم خدا کنه حقیقت داشته باشه

realmadrid-alireza
31-07-2008, 20:15
راستی یادم رفت بگم دیوید از شنبه آزاد میشه:8::8:

iammahdi
01-08-2008, 10:37
اینقدر خوشحال نشین ....
هنوز یه هفته مونده....

saman65
01-08-2008, 16:20
ایشالا که این بار دیگه بیاد...خسته شدم از بس اومدم این تاپیک و حرفهای کالدرون و فرگوسن رو خوندم...

ahmad08
01-08-2008, 17:48
سلام به برو بچ رئالی:
سمان جان خسته نشی عزیز چون که به زودی مشکلات رفع و کارها حل خواهند شد.
در ضمن این رو بگم خدمت شما دوستان عزیز که با توجه به اظهار نظرات کریس و اخبار رافا فان در فارت این دو عزیز رو با احتما 80% رئالی بدونید و اون بیست درصد هم با دعای خیر شما رفع میشه ایشالا.

MH_SANIANI
01-08-2008, 21:39
فان در فارت فردا رسما رئالی میشه...
کریس هنوز 100% نیست...
روبینیو چی شد..؟؟؟

saeed_h1369
01-08-2008, 21:53
میگن تمدید کرده روبینهو

MORINIO
01-08-2008, 22:44
میگن تمدید کرده روبینهو

نه هنوز تمدید نکرده اگه رونالدو بیاد رئال روبینیو میره چلسی

saman65
02-08-2008, 06:00
سلام به برو بچ رئالی:
سمان جان خسته نشی عزیز چون که به زودی مشکلات رفع و کارها حل خواهند شد.
در ضمن این رو بگم خدمت شما دوستان عزیز که با توجه به اظهار نظرات کریس و اخبار رافا فان در فارت این دو عزیز رو با احتما 80% رئالی بدونید و اون بیست درصد هم با دعای خیر شما رفع میشه ایشالا.

ایشالا اینا بیان.ویلا هم بیاد

ahmad08
02-08-2008, 19:45
بچها سلام و علیکم:
اومدم خبر برد شیرین رئال مقابل هامبورگ در بازیهای چهارجانبه امارات رو به عرض شما برسونم.
بله رئال مادرید برترین تیم جهان با نتیجه 2-1 و در نبود بزرگان چون کاسیاس-راموس-په په-روبینهو-کاناوارو-هیگواین-گاگو بازی رو شروع کرد.
و در نیمه اول بازی نسبتا قابل قبولی رو ارائه داد و در ادامه با پاس سالگادو و ضربه نهای فن گل این ماشین گلزنی رئال تیم محبوب مادرید 1-0 جلو افتاد.
در ادامه تیم هامبورگ هم تلاشهای فراوانی را برای تقسیم امتیاز انجام داد که در نیمه اول موفق نشد و در نهایت تیم با نتیجه 1-0 به رختکن رفتند.
در نیمه دوم رئال رئال باز هم تیم برتر میدان هست اما برخلاف انتظار این هامبورگ بود که گل تساوی رو زد و این اتفاق در دقیقه52 افتاد.
رئال سه تعویض انجام داد به این ترتیب:رائول و فن گل و گوتی از بازی خارج و بجای انها هیگواین و ساویولا و باپتیستا وارد زمین شدند.
در ادامه باز هم این رئال بود که حمله میکرد ولی به بن بست میخورد.
شوستر باز هم دست به تغییراتی زد تا که رئال از این بن بست خارج شود.
رئال واقعا نیمه دوم خوب کار کرد یعنی عالی کار کرد و این بار اشنایدر از زمین بیرون و بجای او پاریخو وارد زمین شد.
پاریخو بازیکن بسیار جووان و اینده داره رئال هستش که بطور قرضی به تیمهای دیگر رفته بود ولی این فصل اومده تا به رئال کمک کنه.
تا دقیقه80 تمام تلاشهای رئال بی نتیجه بود تا اینکه رئال باز هم دست به تعویض زد و این بار روبینهو رو بجای سالگادو و کالیخوان رو بجای دیارا وارد زمین کرد.
بلاخره اتفاق افتاد و رئال نتیجه تلاش زیادش را گرفت و این بار این تعویضی طلایی پاریخو بود که گل دوم رو به ثمر رساند و مساوی رو به برد تبدیل کرد.
در کل رئال از بازی با لاسک خییلی بهتر بازی کرد و اینکه بازیکنها جوان تیم مثل:پاریخو-گارسیا-کالیخوان و غیره بهتر از ستارگان رئال ظاهر شدند.
و در نهایت رئال توانست که با نتیجه 2-1 تیم هامبورگ رو شکست بدهد.
از نکات قابل توجه این هستش که رافا فان در فارت نتنها بازی نکرد مقابل رئال که حتی در نیمکت هامبورگ هم حضور نداشت و این بدان معناست که اون رو باید رئالی بدانیم.
بازی بعدی رئال مقابل ارسنال هستش و رئال ایشالا که اون بازی رو هم با برد به پایان میرساند.

david23
03-08-2008, 12:53
سلام بر بروبچ باحال بالاخره آزاد شدیم
امیدوارم دروغ باشه

در كمال شگفتي مسئولان رئال مادريد
منچستر يونايتد رونالدو را به بارسلونا پيشنهاد داد
خبرگزاري فارس: منابع خبري از موافقت سرمربي منچستريونايتد با معاوضه مهاجم پرتغالي اين تيم و مهاجم كامروني بارسلونا مي گويند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسپورت كاتالونيا، سرالكس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد با معاوضه كريستيانو رونالدو و ساموئل اتوئو موافق است و نمي‌خواهد مهاجم جوان و دست پرورده اش راهي رئال مادريد شود.
مقامات رئال مادريد كه تا كنون تنها مانع بر سر انتقال رونالدو به تيمشان را نياز منچستر يونايتد به اين بازيكن مي ديدند، اكنون از چنين رفتار متناقضي تعجب كرده و شكست احتمالي در اين پروژه را باور ندارند.
انتقال رونالدو به بارسا از لحاظ روحي به شدت عليه قهرمان لاليگا خواهد بود و جشن بزرگي را در ايالت كاتالونيا به همراه خواهد داشت.

در آستانه مراسم معارفه در برنابئو
فان در فارت: حضور در رئال مادريد يك رويا است
خبرگزاري فارس: هافبك تهاجمي تازه وارد رئال مادريد حضور در اين تيم را يك روياي به حقيقت پيوسته توصيف كرد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس، رافائل فان در فارت، بازيساز سابق هامبورگ كه در تورنومنت امارات و برابر رئال مادريد نيز اين تيم را همراهي مي كرد، گفت: رئال ثروتمندترين و حرفه اي ترين باشگاه در جهان است. عضويت در آن براي هر بازيكني يك افتخار بزرگ محسوب مي شود.
وي افزود: اميدوارم درخشش مورد انتظار مقامات رئال مادريد را داشته باشم و در فصل آينده بتوانم در اين تيم به يك مهره كليدي تبديل شود.
فان در فارت عنوان كرد: امضاي نهايي چند روز ديگر در پايتخت اسپانيا حك مي شود. اين انتقال بزرگ برايم بسيار ارزشمند است.

MORINIO
03-08-2008, 17:48
100 درصد اون خبر آخر مربوط به رونالدو چرته !!! شک نکنید!

رونالدو دوست داره بیاد رئال مگه کشکه بره بارسلون؟؟؟!!!:27:

تازه همچین خبری روی سایتای خارجی مثل گل و این چیزا نیست! یعنی کشکه! مثل همون پیشنهاد 110 میلیون یورویی چلسی به تورس که من فقط این خبر رو تو خبرگزاری فارس دیدم!

pedramch
03-08-2008, 18:24
رونالدو میاد...مطمئن باشید...

realmadrid-alireza
03-08-2008, 19:05
حالا این یه هفته که گفته کی میشه؟

MORINIO
03-08-2008, 19:39
حالا این یه هفته که گفته کی میشه؟

شنبه یکشنبه هفته دیگه:27: و شاید زودتر!!!

kasra_khan2003
03-08-2008, 19:52
روبينيو از تمايل خود براي پيوستن به چلسي خبر داد و اين تمايل رو همانند كريستيانو رونالدو، دانست. او اين حرف را در ملاقاتي با شوستر و رومان كالدرون اظهار كرد.

روبينيو از رئال درخواست درآمد دوبرابر يعني 4 ميليون پوندي كرده بود و اين در حالي كه با پيوستنش به چلسي ، تيم آبي پوش درآمدي حدالقل معادل 6 ميليون پوند به وي خواهد داد.

پس از اظهارات رونالدو مبني بر علاقه اش براي پيوستن به تيم اول شهر مادريد اسپانيا، برندشوستر، سرمبي تيم رئال از نهايي شدن تصميم خود مبني بر نگه داشتن روبينيو خبر داد.

وي گفت: من با او صحبت كردم و خودش به خوبي ميداند كه يك مهره ي كليدي است و براي برنامه هايمان روش حساب ويژه اي باز كرديم

روبينيو ممكن است اين صحبت ها را فقط براي بازار گرمي زده باشد، به هر حال، به نظر ميرسد اگر واقعا تمايل به پيوستن به اين تيم آبي پوش را داشته باشد، رويايش فعلا تحقق پيدا نخواهد كرد.

MORINIO
03-08-2008, 23:46
آرسنال 1-0 رئال مادرید

گل : آدبایور (پنالتی-49)

kasra_khan2003
04-08-2008, 12:24
آرسنال 1-0 رئال مادرید

گل : آدبایور (پنالتی-49)

تركيب بازيكناي دو تيم رو ندارين؟ خطاي پنالتي رو كي كرد؟

kasra_khan2003
04-08-2008, 12:40
خوب خبر بد اينكه پزشكاي تيم تاييد كردن وسلي اسنايدر بين 3 تا 6 ماه به دليل مصدوميت سخت زانو كه در بازي ديشب مقابل آرسنال براش رخ داد نميتونه بازي كنه و حداقل تا شروع سال ميلادي جديد اون و تو زمين بازي نخواهيم ديد!

ظاهرا زمان بازگشت وي بسته به اين داره كه مجبور بشن عملش كنن كه در اين صورت 6 ماه و يا اينكه فقط نياز به ريكاوري داره كه در اين صورت 3ماه نياز داره.

خبر بعدي اينكه رود فان نيسروي در اظهار نظري جالب، انتقال رونالدو به مادريد را در حاله اي از ابهام و كمي ناممكن دانست.

مهاجم 32 ساله ي ما اظهار كرد كه فرگوسن هميشه بهترين را براي باشگاش مي خواد و اگه نگه داشتن رونالدو رو بهترين چيز ببينه، هر كاري براي نگه داشتن اون ميكنه. آيا رونالدو فصل ديگه تو منچستر توپ ميزنه؟ من اينطور فكر كنم.

V A H I D
04-08-2008, 12:46

اونجوری که شنیدم ترکیب مزخرف بوده دوباره ! یه پنالتی هم برای ما نگرفتن !!
ولی ارسنال ترکیب اصلی بوده !!

david23
04-08-2008, 14:00
اهههههههههه تا پایان سال اسنایدر رفت بیرون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کدوم خری این تکلو رو پاش زد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تکل نبود اسنایدر اومد پاس بده پاش گیر کرد لای پای نمیدونم کدوم خری یه چیزی تو مایه های اون مصدومیت نوید کیا بازی با کره بود-ولی خدایی حال کردم لباس دوم رئال این فصل آبیه:31:

Viren
04-08-2008, 14:17
درست حرف بزن! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رئال سوراخ سوراخ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

shympw
04-08-2008, 14:37
دیابی الاغ زد پای اسی رو قیچی کرد.
آرسنالی ها نمی تونن مثل آدم بازی کنن !؟
روانی تکل رو رفته یه بار هم پاشو می پیچونه !

V A H I D
04-08-2008, 14:42
دست حرف بزن! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رئال سوراخ سوراخ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

:27::27::27::27::27::27::27::27:
شما برو ......
:27::27::27::27::27::27::27::27:

V A H I D
04-08-2008, 14:43
اهههههههههه تا پایان سال اسنایدر رفت بیرون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کدوم خری این تکلو رو پاش زد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تا پایان سال میلادی !!

Majid_17_206
04-08-2008, 16:25
دیابی الاغ زد پای اسی رو قیچی کرد. این دیابی زیاد بازیکن مصدوم کرده...یه بار هم با نوک پاش زد وسط کله ی جان تری

MORINIO
04-08-2008, 16:34
ولی خدایی حال کردم لباس دوم رئال این فصل آبیه

اگه میشه از این پیراهن عکس بزار...دمت گرم:40:

دست حرف بزن!

:27::27::27:

پیشنهاد میکنم دیگه اینورا نیایی:27:

ahmad08
04-08-2008, 18:02
سلام خدمت دوستان عزیز و گل و نازنین پی سی ورلد و تاپیک رئال مادرید:
در مورد اشنایدر بگم که خوشبختانه مصدومیتش اونقدرا هم جدی نیستش و نهایتآ سه ماهه بر میگرده .
طبق اخرین معاینات انجام شده روی او و گفته پزشکان وسلی اشنایدر این بازیگردان رئال مادرید نهایتآ سه ماه از میادین دور خواهد بود و اینکه وسلی میتواند سلامتی خودش را زودتر به دست بیاورد .
با این خبر خیال مادریدیها راحت شد ضمن اومدن رافاو.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] neijder.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1202840411441&ssbinary=true
و در مورد دیابی:
واقعآ نمیدانم این بشر رو چی بگم اخه خدایشش کسی تو بازی دوستانه اینطوری تک میزنه که باعث شه طرف بره و بر نگرده ؟
من فکر مکینم وقتی داشتند عقل تقسیم میکردند دیابی داشته بند کفشهاش رو میبسته.
اون قضیه تری رو هم یادمه ولی اینکه دیابی بود یا نه رو خوب یادم نیست ولی یادم میاد که اونقدر ضربه بد بود که من گفتم تری مرد و حتی صحنه اهسته ضربه رو هم بخاطر خشونت بالا نشون نداد.
انقدر از اینگونه بازیکنها دیووووونه بدم میاد که نگو و نپرس انگار فینال لیگ قهرمانان اروپا هستش.
و میرم سراغ اخبار :
سایت هواداران رئال : سرانجام پس از کش و قوسهای فراوان رئال مادرید توانست رافائل فان درفارت ستاره ی تیم ملی هلند و هامبورگ را به خدمت بگیرد .
این ستاره ی ۲۵ اله در وبسایت رسمی خود نوشت : دیشب همه چیز تمام ششد و من در حال حاضر با رئال مادرید هستم . همیشه می خواستم در اسپانیا باشم چون پیوند عمیقی با این کشور دارم . حالا من برای رئال مادرید بازی می کنم و این رویایی است که به حقیقت پیوسته است .
رسانه های اسپانیایی خبر از قرارداد پنج ساله به ارزش ۱۰ میلیون یورو داده اند .
او پنجمین هلندی رئال مادرید پس از رویستن درنت ؛ رود فان نیستلروی ؛ آرین روبن و وسلی اشناید.

دینل پاریخو ستاره جوان باشگاه رئال مادرید به طور قرضی به لیگ انگلیس رفت.
این بازیکن ۱۹ ساله با قراردادی ۱ ساله و به طور قرضی به تیم کوئین پارک رنجرز منتقل شد.
این هافبک جوان که فصل گذشته در تیم ب رئال مادرید بازی می کرد طی توافقات انجام شده بین دو باشگاه به مدت یک سال در این تیم انگلیسی توپ خواهد زد.
این بازیکن می تواند امسال به همراه این در لیگ برتر انگلستان بازی کند.

ارین روبن ناراحتی خود را از مصدومیت شدید هموطن و همتیمی خود ابراز کرد.
ویسلی اشنایدر یکی از ارکان اصلی تیم رئال مادرید دیروز در بازی دوستانه این تیم در برابر ارسنال با تکل خطرناک دیابی به شدت مصدوم شد.
ارین روبن در این مورد گفت :
باید صبر کنیم و ببینیم چه پیش می اید ولی به نظر مصدومیت بسیار شدیدی می امد که این مایه تاسف و ناامیدی است.
اشنایدر بازیکن بسیار خوب و انسانی بزرگ است .
فردا او باید از پای خود عکس و ام ار ای بگیرد و امیدوارم خبر خوبی برای او حاصل شود.
روبن در مورد انتقال قریب الوقوع فان در فارت نیز گفت :
دوست ندارم که فعلا در مورد این انتقال صحبت کنم و در حاضر فقط باید در مورد اشنایدر صحبت کنیم این اتفاق بسیار ناگواری برای اشنایدر بود و ما نمی توانیم در مورد دیگر بازیکنان صحبت کنیم.

مدافع قديمي رئال مادريد در سخنان خود از مهاجم منچستريونايتد درخواست كرد تا به پيشنهاد اين تيم پاسخ مثبت دهد.
به نقل از ماركا، ميشل سالگادو اظهار داشت: رئال مادريد پيشنهاد طبيعي براي خريد رونالدو پرتغالي ارائه كرده و بازيكنان مادريدي نبايد ناراحت باشند. طبيعي است كه رئال با تمام وجود دنبال رونالدو باشد.
وي افزود: از طرفي (سر الكس) فرگوسن نيز حق دارد در مورد از دست دادن رونالدو حساس باشد و در اين انتقال كارشكني كند. اين مشكلات به ما ربطي ندارند.
سالگادو عنوان كرد: بازيكن هستيم و بايد فقط به فوتبال فكر كنيم؛ اما اميدوارم مياتوويچ و شوستر نهايت تلاش خود را در مورد به خدمت گرفتن رونالدو بكنند. شخصا از رونالدو خواهش مي كنم به رئال مادريد پاسخ مثبت دهد.

این هم جدیدترین اخبار موجود خدمت دوستان عزیز خودم .
و این هم هدیه من واس رئالیهای عزیز:
لباس اول رئال:

لباس دوم رئال:

لباس دروازه بان رئال:

زنده باد رئال مادرید

charlize
04-08-2008, 18:06

گزارش بازی دیشب به نقل از سایت رسمی باشگاه:
در دقیقه 6 ضربه روبینهو را آلمونیا گرفت.بازی را آرسنال در دست داشت.والکات خطرناک ترین بازیکن آرسنال بود.دودک چند عکس العمل خوب داشت.بهترین موقعیت نیمه اول تیم شوت ژاوی گارسیا از 30 متری بود.در دقیقه 38 کلیچی با شوت سنگین خود جواب شوت گارسیا را داد.در دقیقه 39 پاس در عمق گوتی به رائول نرسید.اشنایدر-روبن و نیستلروی بازیکنانی بودند که در اوایل نیمه دوم وارد بازی شدند.(دقیقه 46).در دقیقه 48 میشل سالگادو که در بازی قبل یه پاس گل داده بود اینبار بر روی ون پرسی مرتکب خطای پنالتی شد و آده بایور در دقیقه 49 توپ رو وارد دربازه کرد و آرسنال 1 بر 0 جلو افتاد.اما وسلی اشنایدر در نبرد میانه میدان توسط آدوب دیابی بشدت مصدوم شد و در دقیقه 60 از بازی بیرون رفت.اما رئال دست از تلاش برنداشت.پاس خوب روبن به نیستلروی رسید و این بازیکن با یک ضربه تغریبا خوب دروازه آلمونیا رو تهدید کرد که این دروازبان توپ رو در دقیقه 68 مشت کرد.ولی بازی با همان یک گل به پایان رسید.
نکته مثبت بازی در ترکیب رئال بازی دادن شوستر به روبن دلارد بازیکن جوان خود بود که در اولین تجربه بین المللی خود توانست قهرمانی اروپا را با اسپانیا بدست بیاورد.
در این تورنومنت تیم هامبورگ که در بازی اول با نتیجه 2 بر 1 از رئال شکست خورده بود توانست تیم یوونتوس را با 3 گل مغلوب کند! و به لطف تفاضل گل بعنوان قهرمان این جام معرفی شد.تیم های رئال مادرید و آرسنال بطور مشترک دوم و یوونتوس بعنوان تیم چهارم انتخاب شد.
ترکیب رئال در این بازی:
دودک-سالگادو-تورس-هاینزه-گارسیا-دیارا(دلارد 78)-گوتی-کالخون(اشنایدر 46)(پارخو 60)
-باپتیستا(روبن 46)-روبینهو(ساویولا 60)-رائول(نیستلوری 46)

V A H I D
04-08-2008, 18:13
این دیابی زیاد بازیکن مصدوم کرده...یه بار هم با نوک پاش زد وسط کله ی جان تری

مطمنی دیابی بود ؟؟؟ فک کنم تراووره بودا !! من درست یادم نیست ! ولی عکسالعملش خیلی باحال بود وقتی تری رو زد !
هر چی فحش بلد بودم نثارش کردم ! طلب کار هم بود ! منم فک کردم مرد ! اونجوری که بردنش بیرون !!

Amin
04-08-2008, 18:44
لباس دوم تیم خیلی زشت شده
هر 2-3 سال یه بار باید خرابکاری کنن اینا
مشکی و خاکستری و بنفش و سرمه ای تیره مگه چشونه ؟!!!! که آبی ورمیدارن
آدم یاد چلسی میفته :|:|:|:|

【ツ】

Majid_17_206
04-08-2008, 18:48
مطمنی دیابی بود ؟؟؟ فک کنم تراووره بودا !! من درست یادم نیست ! ولی عکسالعملش خیلی باحال بود وقتی تری رو زد !
هر چی فحش بلد بودم نثارش کردم ! طلب کار هم بود ! منم فک کردم مرد ! اونجوری که بردنش بیرون !!

دقیقا یادم نیست ولی فکر کنم همون دیابی بود خلاصه منظورم این بود که دیابی خیلی وحشیه ...آخه یه بازی دوستانه ارزش این کارها رو نداره

ahmad08
04-08-2008, 19:14
امین جان لباس دومَش که قشنگه فک کنم دوست داشتی قرمز باشه لباس دوم رئال:d
فک کنم بحث در مورد دیابی بی فایده هستش چون به نظر من کل تیم ارسنال اینطوری هستن و فقط اون ولکات هستش که خطا نمیکنه اونم فقط بخاطر اینه که جیگرش رو نداره.
در ضمن یادتون نیست که بازی ارسنال چلسی بازی رفت فصل گذشته تری بد بخت رو چطوری زدن که رفت بیرون اون موقع گالاس زدش.

realmadrid-alireza
04-08-2008, 19:20
دست حرف بزن! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کی بد صحبت کرد؟ دیگه بردن تیم دوم رئال این همه خوشحالی نداره

realmadrid-alireza
04-08-2008, 19:22
احمد جان اون تیکه ولکاتو خوب اومدی انقدر جوجس اگه تکل کنه خودش یه چیزیش میشه -ولی این لباس دوم منو یاد سال 2003 میندازه اون سالم لباس دوم رئال آبی بود

MORINIO
04-08-2008, 19:27
دیگه بردن تیم دوم رئال این همه خوشحالی نداره

درسته اونم با یه پنالتی:27:

MORINIO
04-08-2008, 19:29
ون در وارت رسما به رئال پیوست.

Official: VDV Joins Madrid

realmadrid-alireza
04-08-2008, 19:34
خدا کنه بتونه جای اسنایدرو پر کنه -از رونالدو خبری نیست ؟اون قضیه بارساش دروغ بود؟

ahmad08
04-08-2008, 19:35
اونم چه پنالتیی اصلا خطای روی فن پرس رو دیدین؟
ادم خندش میگرفت که اونو خطا گرفته رو سرش سر زده خطا گرفته خیییییلی مشکوک بود دقیقا مثل پنالتی که مقابل لاسک از ما گرفتند.
کلا فک کنم اگه این سیر طی بشه ما رکورد پنالتی دادن رو خواهیم داشت فک کن تو 3 بازی ما 2 پنالتی دادیم خییلی بده.

Viren
05-08-2008, 06:29
اونم چه پنالتیی اصلا خطای روی فن پرس رو دیدین؟
ادم خندش میگرفت که اونو خطا گرفته رو سرش سر زده خطا گرفته خیییییلی مشکوک بود دقیقا مثل پنالتی که مقابل لاسک از ما گرفتند.
کلا فک کنم اگه این سیر طی بشه ما رکورد پنالتی دادن رو خواهیم داشت فک کن تو 3 بازی ما 2 پنالتی دادیم خییلی بده.

بازی بلد نیستید مجبورید خطا کنید پنالتی بدید:27: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

kasra_khan2003
05-08-2008, 11:15
بازی بلد نیستید مجبورید خطا کنید پنالتی بدید:27: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از آواتر خودت استفاده ميكنم و جوابت رو ميدم: خاموش شو!!! :27::27:

alireza_h1368
05-08-2008, 11:27
بد ترین خبر خبر مصدومیت اشنایدر ( به قول خیابانی اسنایدر D:) بود.امیدوارم هر چه زودتر خوب شه.

h_starboy
05-08-2008, 12:59
ایشالا زود خوب میشه میاد. من که ازش خیلی خوشم میاد.
راستی فن در فارت عزیزم که خیلی دوستش دارم هم اومد. خوش اومدی.

realmadrid-alireza
05-08-2008, 14:47

عزیز اینجا کسی به شما محل نمیزاره میخوای با این حرفا بگی مام هستیم ؟ خوش بحاله تیمت که اصلا پنالتی نمیده برو حالشو ببر:31:

V A H I D
05-08-2008, 15:22

یه بار دیگه چیزی بگی مجبور می شم روی اواتارت کلیک کنما !! عواقبش گردن خودت !! :27::27::27:

david68
05-08-2008, 15:42
سلام خدمت مادريدي هاي عزيز :

منم از مصدوميت اشنايدر ناراحت شدم اين ارسنالي هاي وحشي كه اكثرشون اندازه انسانهاي اوليه هيكل دارن بايد برن با تيم شامپانجه ها بازي كنن اصلا تيمي نبايد با اينها بازي دوستانه انجام بده ولي حالا كه واندر وارت اومد زياد نارحت نيستم چون سه ماه چيزي نيست خلاصه اينكه زنده باد رئال .

kasra_khan2003
05-08-2008, 17:19
خوب بچه ها، ظاهرا اين فرگوسن افتاده رو دنده لج كه تو باس بموني، از اونور رونالدو هم لج بازتر، ميگه من بازي نميكنم!! :31: رئال هم اين وسط مونده زور كدم يكي بيشتر تا تكليفش روشن شه!

مثل اينكه فرگوسن براي راضي كردن رونالدو به موندن براي يك فصل ديگه به اون اين قول رو داده كه در پايان فصل در صورت يك توافق مالي خوب، ميزاره كه 100% رونالدو بياد پيش خودمون!

حالا بعضي ها هم تو منچستر ميگن كه ( گويا دو نفر هستن اين بعضي ها كه اسمشون رو نميدونم، شايد سران باشگاه )، كه آقا چه كاريه؟ چرا ما بايد اين همه به رونالدو متكي باشيم؟ اونم در حالي كه رئال همچين پول خفني بابتش ميده؟ تازه رونالدو كه بخواد نخواد اول فصل رو واسه مصدوميتش نميتونه بازي كنه! پس بره ديگه!

حالا چي ميشه، خدا عالم است!

بعد اينكه اي وندروارت قومپوز در كرده من خودم كاري مي كنم رئال قهرمان CL بشه و از اين حرفا، از اون ور هم تاتنهام كه انگاري جديدا به جمع تيم هاي مايدار اومده، گفته حاضر هست 40 ميليون پوند واسه ويا بده! يعني 20 ميليون كمتر از مبلغي كه ما براي رونالدو حاضر شديم بيدم!

راستي اين دكو هم كه شرش كم رفت چلسي، گفته من بازي روبينيو رو قبول دارم و اميدوارم بياد منچسترو. حالا جالب اينجاست كه روبينيو اگه بره احتمالا نيمكت نشين ميشه! آخه اسكولاري برا وسط از بالاك، اسين، دكو و لمپارد استفاده ميكنه!

ahmad08
05-08-2008, 21:57
باورتون نمیشه اگه روبینهو واس ما میشد رونالدو ویا زیدان باز هم نمیخواستمش میدونی چرا؟
کلا از بازیکنهای که اینطوری هستن ای بدم میاد ای بدم میاد همون بهتر که شرشون رو کم کنن .
خدا کنه روبینهو بره و رونالدو بیادش این یکی عشقش اینه بره چلسی اون یکی عشقش اینه بیاد رونالدو خدای تکنیک و این روبینهو فوتش کنی چهل ملق میزنه اخه کسی نیست بهش بگه ببین دیدی این ارسنالیها تو 10 دقیقه چه بلایی سر اشنایدر اوردن حالا تو میخوای که بری رو عصابشون و یک فصل با اینها سر کنی اخه بد بخت میزنن میکشنت .

kasra_khan2003
05-08-2008, 22:04
احمد جان به نكته جالب و فني اي اشاره كردي! بازي تو ليگ انگلستان خيلي فيزيكي تر از اسپانيا هست! مگه اونا بدن اين روبينيو رو بتركونن! وگرنه فرتي ميفته!

البته خداييش اول روبينيو رئال رو دوست داش، رئال هم باهاش بد رفتار كرد...

ahmad08
05-08-2008, 22:34
چه بد رفتاریی اقا مگه بده یه تیمی بره و یه بازیکن خوب بخره ها و بخاطر اینکه به اون پول بشتری میدن بزنه از باشگاه جدا بشه .
میگه سالی 5 میلیون میخوام مگه کشکه خوبه رئال پیشنهاد خوبی داد و 4تا بهش میده یعنی بیشتر از خییلی از بازیکنهای تیم و شاید تنها کاسیاس و راموس و رائول اینقدر بگیرن.
اصلا نمیدونم مشکل این بنی بشر چیه. زنده باد رونالدو که میدونه انتخاب یعنی چی.
ولش کنید اول من ادرس ویدئوی معرفی رافا رو میذارم بعدش هم عکسهاش رو:

و این هم عکسهاش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Vaart.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1202840522400&ssbinary=true

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] E30A760B0D811297

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] E30A760B0D811297

بچها میگم یه چیزی توجه کردین اکثر بازیکنهای ارام و متین و با وقار و واقعآ خوب مثل :رائول-زیدان-دل پیرو-کاکا-توتی-فن در فارت همشون متاهل هستند واقعا جالبه.
من که از بازیکنها متاهل بیشتر خوشم میاد تا بازیکنهای که اهل عشق و معشوقه و این جور کارا هستند.
امیدوارم خوشتون اومده باشه.

saman65
06-08-2008, 01:46
باورتون نمیشه اگه روبینهو واس ما میشد رونالدو ویا زیدان باز هم نمیخواستمش میدونی چرا؟
کلا از بازیکنهای که اینطوری هستن ای بدم میاد ای بدم میاد همون بهتر که شرشون رو کم کنن .
خدا کنه روبینهو بره و رونالدو بیادش این یکی عشقش اینه بره چلسی اون یکی عشقش اینه بیاد رونالدو خدای تکنیک و این روبینهو فوتش کنی چهل ملق میزنه اخه کسی نیست بهش بگه ببین دیدی این ارسنالیها تو 10 دقیقه چه بلایی سر اشنایدر اوردن حالا تو میخوای که بری رو عصابشون و یک فصل با اینها سر کنی اخه بد بخت میزنن میکشنت .

دقیقاااااااا

Mahdi_Shadi
06-08-2008, 10:03
.................................................. .
اووووووووووفففففففففف....!:د ی
چقدر سرم شلوغه.....!:دی
رائول،ایکر،ویزلی، روبی،دیوید و سرخیو(!)،کریس،و همه و همه....خدا میدونه چقدر دلم تنگیده بود....
2هفته مسافرت بودم....1 هفته هم درگیر زندگی....
تو اون 2هفته خدا میدونه که برای همتون کلی دعا کردم.....
احتمالاً دیگه تابلو شد که ایم مسافرت کجا بوده دیگه....اّما خیالتون راحت....از این به بعد حاج زیزو (!) سعی می کنه تک تک لحظات فراغتشو کنار دوستای گلش باشه...احتمالاً به زودی با یه یوزر جدید....
.
.
.
حالا تو این مدّت چه خبر از بکس تیم؟....همه خوبن؟...همه خوبید؟....کسی از زیزو بد نگفت....؟!!!

shympw
06-08-2008, 10:13
اووووووووووفففففففففف....!:د ی
چقدر سرم شلوغه.....!:دی
رائول،ایکر،ویزلی، روبی،دیوید و سرخیو(!)،کریس،و همه و همه....خدا میدونه چقدر دلم تنگیده بود....
2هفته مسافرت بودم....1 هفته هم درگیر زندگی....
تو اون 2هفته خدا میدونه که برای همتون کلی دعا کردم.....
احتمالاً دیگه تابلو شد که ایم مسافرت کجا بوده دیگه....اّما خیالتون راحت....از این به بعد حاج زیزو (!) سعی می کنه تک تک لحظات فراغتشو کنار دوستای گلش باشه...احتمالاً به زودی با یه یوزر جدید....
.
.
.
حالا تو این مدّت چه خبر از بکس تیم؟....همه خوبن؟...همه خوبید؟....کسی از زیزو بد نگفت....؟!!!

به به, حاجی زیزو ! زیارت قبول.
فقط ون در وارت رو خریدیم و سیرک رونالدو همچنان ادامه دارد !
ای خاک بر سر رونالدو و فرگوسن و کالدرون !

ahmad08
06-08-2008, 12:00
اهلا و سهلا الحاج زیزو کیف حالک یا شیخ؟ میگم ایشالاکه خوش گذشته باشه واست خوش بحالت. من هم باوت نمیشه قراره که کل ماه مبارک رمضان رو برم مکه ایشالا . کاش طوری پیش میومد که همدیگر اونجا میدیدیم. خوب اشکال نداره باز ما چند وقتی نیستیم و در نبود ما شما هوای تاپیک رو خواهی داشت. راستیتش بجز من که گفتم این زیزوی نامرد رفت و بر نگشته کسی پشت سرت چیزی نگفت. سلامت باشی خبرها رو که رفقا گذاشتند فعلا فن در فارت اومده رئال و گارای هم برگشت به تیم و رونالدو هم قضیش بدجوری پیچیده . منچستر میگه خدا یک خداس نمیدیم ولی کریس میگه فقط رئال. ما هم که فقط نظاره گر هستیم بینیم دعوای این دو طرف بلاخره چی میشه.

kasra_khan2003
06-08-2008, 22:49
بچها میگم یه چیزی توجه کردین اکثر بازیکنهای ارام و متین و با وقار و واقعآ خوب مثل :رائول-زیدان-دل پیرو-کاکا-توتی-فن در فارت همشون متاهل هستند واقعا جالبه.
من که از بازیکنها متاهل بیشتر خوشم میاد تا بازیکنهای که اهل عشق و معشوقه و این جور کارا هستند.
امیدوارم خوشتون اومده باشه.

روبينيو هم زن و بچه داره ها!!! ((=

ahmad08
07-08-2008, 01:28
سلام خدمت تمام رئالیهای عزیز: از کسری گرفته تا چارلی و زیزو و علیرضا و مهدی و وحید و امین و غیره وغیره که شرمندم فعلا اسمشون یادم نمیاد. سلام خدمت همه بچهای خوب پی سی ورلد. بنده به مدت یک سال با این انجمن بودم و واقعآ یک سال رو بسیار شیرین گذروندم اینجا . پی سی ورلد واس من یه خاطره به یاد ماندنی شد یه خاطره عجیب . همه در اینجا صمیمی خوب و عالی هستن و همه واس ادم دوستهای بسیار شفیق. باید بگم که روزهای بسیار بسیار خوبی رو اینجا سپری کردم و از دوستان که با ایجاد همچین انجمن بینظیری باعث جمع شدن بچهای بسیار خوب و دوست داشتنی شدند تشکر میکنم. شاید متوجه شده باشید از کلیت این پست. بله باید بروم و از اینکه باید با شما خداحافظی کنم بسیار بسیار بسیار بسیار نارحتم . واقعآ ناراحت اما امیدوار به دیداری دوباره. دوستان خوب و عزیزم از تمام شما سپاسگذارم و تشکر میکنم امیدوارم که در تمامی لحظات زندگی خوب و خوش موفق باشید. من شاید هیچ وقت بر نگردم که احتمالش چندان زیاد نیست چون که نمیشه از پی سی ورلد دل کند. فعلا به مدت 2 ماه عجیب و بسیار زیاد کمرنگ میشم و شاید هم بیرنگ. در کل اگه که مارو ندیدید و بر نگشتیم حلالم کنید و امیدوارم که از من نارحت و دلگیر نشده باشید . از دوستان فعال در تاپیک رئال هم خواهش دارم که تاپیک رو فراموش نکنند و به تلاششون ادامه بدند. اگر لطف کنید و تا برگشت من لقب (سلطان رائول )رو واسم نگه دارید و نذارید کسی بهش بد نگاه کنه ممنون میشم :d چاکر همه رئالیهای عزیز یا حق

shympw
07-08-2008, 11:09
احمد چرا اینطوری می گی ؟! مگه داری میری سفر آخرت !
راستی خاک همه عالم تو سر کالدرون بی عرضه , رونالدو گفت که لااقل 1 سال دیگه با منچستر هست !
کالدرون انقدر زور نمی زد سنگین تر بود.

shympw
07-08-2008, 18:06
پس از «مارچلو ليپى» نوبت به «رود ون نيستلروى» رسيد، تا در پرونده «كريستيانو رونالدو» وارد عمل شود.مهاجم هلندى كه ۲ سال پيش منچستر يونايتد را به مقصد رئال مادريد ترك كرد بر اين باور است كه مهاجم پرتغالى شياطين سرخ در ليگ برتر مى ماند. او فرگوسن، سرمربى شياطين سرخ را به خاطر حضورش در اين تيم به خوبى مى شناسد. ۲ سال پيش نيستلروى با سرمربى اسكاتلندى شياطين سرخ دچار كشمكش شد و سرانجام اين تيم را به مقصد مادريد ترك كرد، هر چند آمار گلزنى اش براى يونايتدها عالى بود. او سرمربى و فضاى حاكم بر منچستر يونايتد را بهتر از هر كسى مى شناسد و معتقد است: شياطين سرخ ستاره خود را رها نمى كنند.از اين گذشته اين هلندى گفت كه هياهوهاى به راه افتاده بر سر كريس رونالدو در اسپانيا اغراق آميز و بيش از اندازه است. نيستلروى گفت: ديدارها مى توانند براى اندك زمانى زنده باشند اما آنچه فرگوسن روى هم رفته انجام مى دهد، باعث علاقه مندى منچستر يونايتد است و اين چيزى است كه او همواره به آن فكر مى كند. اگر فرگوسن بخواهد بازيكن را حفظ كند، در ملاقاتش همه كار را براى آن انجام مى دهد و تا اندازه زيادى هم موفق مى شود. مهاجم كنونى كهكشانى ها ادامه داد: وقتى حرف هاى منچستر يونايتد را از پايان فصل پيش مى شنيديم ، به اين نتيجه مى رسيديم كه آنها نمى خواهند بازيكن خود را واگذار كنند. هياهو بر سر رونالدو به عقيده من كمى زياده روى است. اين در اسپانيا فرصت بزرگى است. هر روز مردم در روزنامه راديو و تلويزيون در اين باره حرف مى زنند. اين كمى اغراق آميز است. برخى بازيكنان گفته اند، كه مردم تنها درباره او حرف مى زنند و نه درباره تيم كنونى. نيستلروى از اين بحث ها به نظر عصبانى شده است.

shympw
07-08-2008, 18:07
كريستيانو در اولدترافورد مى ماند
پس از ماه ها جنجال و بحث و گفت و گو در مورد انتقال احتمالى كريستيانو رونالدو به رئال مادريد ستاره پرتغالى شياطين سرخ در اولدترافورد ماندنى شد. پس از اين كه سران رئال موفق به جذب رافائل ون دروارت هافبك هلندى هامبورگ شدند، احتمال پيوستن رونالدو به كهكشانى ها به حداقل رسيد. سرالكس فرگوسن سرمربى يونايتدها گفت: «پرونده رونالدو بسته شده است. او بازيكن منچستر يونايتد است، تمام. او در اينجا بازى خواهد كرد، باور كنيد.» پدرخوانده فوتبال جزيره در مورد يافتن جانشين براى دستيار پيشين خود كارلوس كرش نيز گفت: «هيچ خبرى از دستيار جديد نيست و ما بايد بيشتر راجع به اين مسأله فكر كنيم. اميدواريم تا پايان سپتامبر كسى را براى جانشينى كرش پيدا كنيم اما ما هرگز در اينگونه موارد عجله نمى كنيم. يافتن جانشين براى مردان بزرگ دشوار است.» وى خاطرنشان كرد: «ما مربيان خوبى در اينجا داريم، از اين نظر هيچ مشكلى وجود ندارد. تنها مسأله اين است كه من به دنبال يك فرد خاص براى اين سمت هستم.»

shympw
07-08-2008, 18:08
رافائل ون دروارت، روز سه شنبه در ورزشگاه سانتياگو برنابئو به عنوان بازيكن جديد رئال مادريد به هواداران اين تيم معرفى شد. رامون كالدرون، رئيس باشگاه رئال مادريد در اين مراسم گفت: اين هلندى، شايد تنها ترانسفر مادريدى ها براى فصل آتى باشد كه اميدوارى هواداران خريد كريستيانو رونالدو را تا اندازه اى جواب بدهد. كالدرون درباره بازيكن تيم ملى هلند گفت: «ون دروارت نخستين تازه وارد ما در اين فصل است و به احتمال زياد تنها تازه وارد ما نيز خواهد بود. رافائل تصميم درستى گرفت. بهترين بازيكنان دنيا در رئال مادريد بازى مى كنند. تو هم به بهترين ها تعلق خواهى داشت.» ون دروارت هم در اين مراسم كه در حضور ۴ هزار هوادار برگزار شد، گفت: «رؤيايم به حقيقت پيوست. اميدوارم با رئال عنوان هاى زيادى را بدست بياوريم.» در ميان هواداران پدر و مادربزرگ اسپانيايى ون دروارت ۲۵ ساله هم حضور داشتند. اين ۲ از جنوب اسپانيا به مادريد آمده بودند. كاپيتان پيشين هلند پس از هفته ها كشمكش در ازاى ۱۵ ميليون يورو راهى رئال مادريد شد و با اين تيم قراردادى ۵ ساله امضا كرد. او در بوندس ليگا ۷۴ بازى براى Hsv انجام داد. ۲۹ گل زده و ۱۹ پاس گل دستاورد او در هامبورگ از سال ۲۰۰۵ تاكنون بودند.

shympw
07-08-2008, 18:08
روبينيو،ستاره برزيلى تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا از مذاكراتش با باشگاه چلسى خبر داد اما گفت هنوز توافقى در اين زمينه صورت نگرفته است.البته اين احتمال وجود دارد كه در چند روز آينده اين انتقال انجام شود. او مى گويد:فصل جديد بزودى آغاز مى شود و من هنوز از تيم هاى مختلف از جمله چلسى پيشنهاداتى دارم.هنوز هيچ چيز قطعى نشده و در حال مذاكره هستيم. روبينيو پس از اينكه رئالى ها به بهانه مصدوميت به وى اجازه حضور در تركيب تيم ملى برزيل در المپيك ۲۰۰۸ پكن را ندادند، بصورت جدى تصميم به ترك برنابئو گرفت.او مى افزايد:از اينكه بايد بازى هاى المپيك را از تلويزيون ببينم، واقعا حسرت مى خورم.مى خواهم به تيم ديگرى بروم اما رئال مانع اين كار شده و از اين بابت متأسفم. پيش از اين قرار بود روبينيوى ۲۴ ساله بعنوان بخشى از مبلغ انتقال كريس رونالدو راهى منچستر يونايتد شود.

shympw
07-08-2008, 18:09
تیم رئال مادرید به همراه رامون کالدرون به سمت کلمبیا حرکت کرد و ساعت ۱۴ به وقت کلمبیا به این کشور خواهند رسید.

رئال مادرید قصد دارد تا یک بازی دوستانه با تیم ایندپندنته سانتا ( الفردو دی استفانو سابقه بازی در این تیم دارد و به همین دلیل قصد دارند این دو تیم با هم بازی کنند ) برگزار کند.

۱۸ تن از بازیکنان تیم به همراه خرید جدید این باشگاه یعنی فان در فارت به امریکای جنوبی سفر کرده اند.

اعضای تیم ساعت ۱۱ به وقت مادرید اسپانیا را ترک و ساعت ۱۷.۳۰ وارد کشور کلمبیا خواهند شد.

شوستر برای این بازی ۱۸ بازیکن را از جمله فان در فارت به همراه خود برده است :

دودک - کودینا - سالگادو - هاینزه - میگل تورس - ژاوی گارسیا - په په - انتون - دیارا - گوتی - باپتیستا - روبینیو - روبن - رائول - نیستلروی - ساویولا - کالیخون و فان در فارت.

فان در فارت به دلیل اینکه در تمرینات هامبورگ شرکت کرده است هیچ گونه مشکلی برای بازی ندارد و از نظر بدنی در شرایط ایده ال به سر می برد و می تواند برای اولین بار برای رئال مادرید به میدان برود.

برنامه رئال مادرید در این سفر :

اعضای تیم بعد از ورود به کلمبیا در هتل ویکتوریا رگیای شهر بوگوتا اسکان پیدا خواهند کرد سپس بعد از چند ساعت استراحت به سمت ورزشگاه نمسیو کاماچو حرکت می کنند.

قبل از شروع بازی برند شوستر و رائول در کنفرانس مطبوعاتی شرکت خواهند کرد و سپس بازیکنان به دو گروه تقسیم می شوند تا در دو نیمه تیمهای متفاوتی بازی کنند.

قبل از شروع بازی رامون کالدرون به همراه برخی از اعضای هیئت مدیره باشگاه مراسم تشریفاتی را با همتایان خود در باشگاه ایندپندنته انجام خواهند داد.

این سفر ابعاد وسیعتری نیز دارد چون در حین این سفر رامون کالدرون با رئیس جمهور کلمبیا الوارو یوریبه دیداری رسمی خواهد داشت.

در این دیدار باشگاه اسپانیایی متعهد خواهد شد که یک اکادمی فوتبال در این کشور بسازد.

بعد از اتمام این امور رئال مادرید روز جمعه ساعت ۱۴.۳۰ به وقت مادرید به این شهر بازمی گردد و روز یکشنبه دوباره تمرینات از سر گرفته خواهد شد تا خود را برای بازی دوستانه مقابل تیم المانی فرانکفورت که روز سه شنبه اینده برگزار خواهد شد اماده کنند.

نکته جالب :

امکان داره مهدی مهدوی کیا هم در این بازی شرکت کنه و امیدوارم به خاطر مهدوی کیا هم که شده شبکه ۳ این بازی رو پخش کنه.

shympw
07-08-2008, 18:11
معمولاً رسم بر اين است كه پس از يك تورنمنت مهم تعدادى از بازيكنان بزرگ اما پا به سن گذاشته از دنياى مسابقات ملى خداحافظى مى كنند تا پس از سال ها خدمت در عرصه ملى نسبت به پيراهن كشورشان تمام توان خود را معطوف به ديدارهاى باشگاهى نمايند تا با آمادگى بيشتر فوتبال خود را به پايان رسانند.
اين اتفاق باعث مى شود طرفداران آنها در تيم ملى هميشه به نيكى از اين گونه بازيكنان ياد كرده و خاطرات خوشى را از آنها در ذهن تداعى كنند، درست مثل مسأله اى كه براى «پائولو مالدينى» اسطوره ايتاليا افتاد.
بسيارى وى را به دليل قدرت بدنى بالايش با ون باستن افسانه اى مقايسه مى كنند كه البته بيراه نرفته اند چرا كه حقيقتاً تنها مهاجمى كه طى سال هاى اخير در فوتبال اروپا بروز كرده كه قابليت هايى نزديك به «فان باستن» داشته باشد همين مهاجم بوده است.
نيستلروى در مقطعى كه مربوط به برگزارى جام جهانى ۲۰۰۶ مى شد با همين فان باستن دچار مشكل شد اما دوباره براى دور نهايى يورو ۲۰۰۸ با سران تيم ملى كشورش به توافق رسيد تا آخرين تورنمنت ملى دوران فوتبالش را تجربه كند و باز هم مثل ۲۰ سال اخير مردان سرزمين لاله هاى نارنجى دست خالى بازى ها را ترك كردند تا تحولاتى در اين تيم ايجاد شود و او نيز در اين تحولات سعى كرد جاى خود را به نسل جديد كشورش بسپارد!
نيستلروى در فصل آتى به همراه رئال راهى دشوار در پيش دارد. دفاع از عنوان قهرمانى لاليگا، حضور در كوپادل رى و نمايش قدرتمندانه در ليگ قهرمانان براى رسيدن به دهمين عنوان قهرمانى كه همگى حكايت از جدول سنگين و فشرده اى است كه پيش رويش قرار گرفته و با توجه به برگزارى مسابقات مقدماتى جام جهانى ،۲۰۱۰ قطعاً از توان اين مهاجم كاسته شده و نمى توانست در رئال كارآيى اصلى را بروز دهد.
او مهاجم مركزى رئال است كه شوستر روى توانايى هايش حساب ويژه باز كرده و حالا با اين تصميم جديد سعى دارد نظر سرمربى تيمش را تأمين كند و از طرفى راه را براى بلوغ و درخشش جوانان هلندى در تركيب تيم ملى باز كند كه اين مسأله براى هر ۲ طرف نتيجه مثبت خواهد داشت و مى تواند از نيستلروى يك خاطره خوب و يك چهره موفق نزد دوستداران فوتبال هلند باقى بگذارد.

shympw
07-08-2008, 18:11
رمي ها آماده اند تا به همراه باپتيستا درنت را هم به خدمت بگيرند

اين بازيكن جوان كه هم اكنون در كمپ تيم المپيك هلند به سر مي برد به شدت مورد توجه رم قرار گرفته و رمي ها حاضرند از بين مالودا بازيكن چلسي و درنت يكي را به خدمت بگيرند.

رمي ها كه چند هفته پيش مذاكره با رئال را براي باپتيستا آغاز كرده بودند درنت را نيز به متن مذاكره خود اضافه كردند.

shympw
07-08-2008, 18:12
کاپیتان رئال امید وار است که رونالدو در منچستر بماند و مذاکرات رئال با این ستاره پرتغالی هر برای انتقال به برنابئو هر چه سریع تر تمام شود.

رائول گفت : رونالدو قبلا همه چیز را گفته و او به اینجا نخواهد آمد و همه چیز در باره او تمام شده است.

ما خودمان ترکیب عالی داریم و می توانیم با آن به همه چیز برسیم .

مذاکرات با رونالدو خیلی طولانی و کسل کننده شده است و بهتر است زود تر تمام شود.

shympw
07-08-2008, 18:13
برند شوستر سرمربی رئال پذیرفته است که رونالدو به رئال نخواهد آمد و فصل جدید را در منچستر شروع خواهد کرد.

شوستر گفت : باید به این تصمیم رونالدو احترام گذاشت هرچند که مأیوس کننده است.او آزاد است هر تصمیمی را که می خواهد بگیرد و افسوس از این که به ما نپیوست چون می توانستیم با او عالی ترین شویم.

اما این تیمی هم که در اختیار دارم عالیست و می توانیم پیروزی های زیادی با آن کسب کنیم.

به هر حال این تصمیمی بوده که من آن را پذیرفته ام .

shympw
07-08-2008, 18:14
منچستر یوناید به شدت با انتقال رونالدو به رئال و رسیدن این بازیکن به آرزویش مخالف است.

پس از این که یونایتد به رونالدو اعلام کرد انتقال به رئال را به فصلی دیگر مؤکول کند رونالدو گفت : من پاسخگو تمام این قضایا هستم.

وی ادامه داد : من هنوز هم می گویم آرزو بازی کردن در رئال را دارم و می خواهم به این تیم بروم.من پاسخگو طولانی شدن این موضوع هستم و دلیلش هم وابسگی و علاقه من به هر دو تیم بوده است.

shympw
07-08-2008, 18:15
تمرینات رئال در کشور کلمبیا در حالی انجام شد که ۵ هزار نفر از نزدیک نظاره گر ان بودند.

بازیکنان رئال مادرید بعد از اینکه ساعت ۱۴.۱۵ دقیقه به وقت کلمبیا وارد این کشور شدند به مدت ۱ ساعت در هتل اقامتشان استراحت کردند و سپس برای انجام تمرینات به سمت ورزشگاه حرکت کردند.

استادیوم ال کامپین ۴۵ هزار نفر ظرفیت دارد که امروز ۵ هزار نفر در ان شاهد تمرینات بازیکنان رئال مادرید بودند.

اخرین باری که بهترین تیم قرن بیستم وارد کلمبیا شد به ۵۶ سال قبل برمی گردد .

بازیکنان بعد از ۹ ساعت پرواز و خستگی زیاد بمدت ۱ ساعت تمرین کردند.

به جز گاگو ، مارسلو و درنت که به المپیک سفر کرده اند شوستر تصمیم گرفت تا بازیکنانی چون کاناوارو ، هیگوئین و اشنایدر نیز برای رفع مصدومیتشان در مادرید بمانند.

همچنین کاسیاس ، راموس ، دلارد و متذلدر نیز چون به تازگی به تیم بازگشته بودند با تصمیم کادر فنی و برای انجام تمرینات ویژه در مادرید ماندند.

بازیکنان کارهایی چون اهسته دویدن ، تمرینات کششی و گرم کردن بدن خود پرداختند و به دلیل هوای بسیار سرد کلمبیا خیلی از بازیکنان مجبور شدند با گرم کن تمرین کنند.

کار با توپ نیز در دستور برنامه قرار داشت و همه کار کردن با توپ را شروع کردند من جمله خود برند شوستر .

هواداران نیز با تشویق کردن و فریادهای خود گرمای بیشتری به تمرینات می دادند و بازیکنانی چون رائول ، نیستلروی ، روبینیو و گوتی بیشتر از بقیه بازیکنان مورد تشویق انان قرار گرفتند.

در پایان نیز بازیکنان به دو دسته تقسیم شدند و به بازی دست گرمی مشغول شدند.

بعد از اتمام تمرینات بازیکنان عکسهایی را که بچه ها از خود مسئولان باشگاه رئال مادرید دریافت کرده بوند را امضا کردند و رائول و سالگادو با دست زدن برای هواداران از حضور و تشویق انان تشکر کردند.

shympw
07-08-2008, 22:17
رائول کاپیتان با افتخار رئال مادرید به همراه این تیم در کلمبیا برای انجام یک بازی دوستانه به سر می برد این بازیکن در بین صحبتهایش از حمایت هواداران این باشگاه در کلمبیا تشکر کرد.

مردم کلمبیا چگونه از شما استقبال کردند ؟

مردم بوگوتا از وقتی که ما وارد این شهر شدیم ما را مورد لطف و محبت خودشان قرار دادند و از این بابت از انها بسیار ممنونم همه ما وقتی که ان همه تماشاچی را در هنگام تمرین کردن دیدیم فوق العاده تعجب کردیم و خوشبختانه فضای شادی در هنگام بازی بوجود خواهد امد و می خواهیم با بازی خودمان جواب این همه محبت هواداران را بدهیم.

ایا می دانستید که این همه هوادار در کلمبیا دارید ؟

بله می دانستیم چون دوستانی که در کلمبیا داریم از قبل به ما گفته بودند که رئال مادرید در این کشور هوادار زیاد دارد ولی تا وقتی که با چشم خودمان ندیدیم باورمان نشد.

ایا حاضرید با دریافت یک پیشنهاد بزرگ در تیم دیگری ار فوتبال خداحافظی کنید ؟

جواب این سوال بسیار سخت است چون بهترین پیشنهاد برای من بازی کردن در رئال مادرید است و در این تیم است که من احساس خوشحالی می کنم. تیمهای بزرگی در امریکای جنوبی بازی می کنند ولی من خودم را فقط در لباس رئال مادرید می بینم و ارزویم این است که در سانتیاگو برنابئو از فوتبال خداحافظی کنم.

از بازی مقابل ایندپندنته چه توقعاتی دارید ؟

این بازی برای انها بسیار مهم است و انتظار داریم یک مسابقه رقابتی بوجود بیاید و مطمئنم که انها انگیزه بالایی دارند ما هنوز به اندازه کافی استراحت نکرده ایم چون مسافت طولانی را پیموده ایم ولی با این وجود باز هم می خواهیم بازی را در دست بگیریم و گلهای زیادی به ثمر برسانیم.

ایا احتمال می دهید رونالدو به شما بپیوندد ؟

او قبل از این گفته است که به رئال نمی اید و دیگر جایی برای هیچ حرفی باقی نمانده است ما تیم بزرگی داریم هم از نظر شخصی و هم از نظر حرفه ای و توانایی این را داریم که به اهدافمان برسیم.

shympw
08-08-2008, 17:31
تیم رئال مادرید توانست در دیداری دوستانه در برابر تیم ایندپندنته با نتیجه 2 - 1 به برتری برسد.
برند شوستر در این بازی نیز تیمی متشکل از بازیکنان باتجربه و جوان را وارد زمین کرد که در ان یرزی دودک وظیفه سنگربانی را بر عهده داشت.
سالگادو - ژاوی گارسیا - هاینزه و میگل تورس مثل چند بازی قبل این بار نیز در خط دفاعی قرار گرفتند.

شوستر وسط زمین را به بازیکنانی چون باپتیستا - گوتی - دیارا و روبینیو سپرد و در حمله رائول و نیستلروی جای گرفتند.
ژاوی گارسیا و هاینزه دو بار طی دقایق 16 و 33 و یک بار در دقیقه 25 مورد حمله نسویمن و والویس دو مهاجم تیم رقیب قرار گرفتند که توانستند هر دو حمله را خنثی کنند.
در دقیقه 15 روبینیو توانست اولین مادریدی باشد که قدرت دروازه بان تیم کلمبیایی را محک بزند روبینیو توانست با وارد به محوطه جریمه و زدن شوت به سمت دروازه اولین موقعیت رئالی ها را ایجاد کند.
اخراج سالگادو
در دقیقه 21 بود که گوتی با تکلی شدید بروی یکی از بازیکنان تیم ایندپندنته باعث نزاع و درگیری بین بازیکنان دو تیم شد که در این وسط سالگادو به خاطر شیطنت زیاد از بازی اخراج شد.
از این به بعد بود که بازی برای رئال مادرید سختتر و پیچیده تر شد و رئالی ها نتوانستند بر زمین مسلط شوند و همین امر باعث شد تا تیم رقیب در دقیقه 41 اولین گل بازی را به ثمر برساند.
گل اول بازی
الخاندرو برنال با پاس دادن توپ به همتیمی خود سیجاس او را در موقعیت گلزنی قرار داد و این بازیکن نیز با زدن شوتی سنگین توپ را در گوشه چپ دروازه دودک فرود اورد.
نیمه اول در حالی با همین نتیجه به پایان رسید که شاگردان شوستر نتواستند بازی قابل قبولی از خود به نمایش بگذارند.
نیمه دوم
رئالی ها نیمه دوم را با 3 تغییر اغاز کردند که مهمترین انها ورود رافائل فان در فارت خرید تازه رئال مادرید بود او برای اولین بار بود که با پیراهن رئال مادرید وارد زمین می شد.
همچنین کودینا به جای دودک و روبن به جای روبینیو وارد زمین بازی شدند.
گل اول رئال مادرید
فان در فارت دیگر نمی توانست اولین بازی خود را بهتر از این شروع کند این هلندی در دقیقه 73 صاحب یک ضربه ایستگاهی شد و او توانست مطابق انتظارات این ضربه ایستگاهی را به گل تبدیل کند.
حضور این هلندی باعث ایجاد تحرک و انگیزه در بین تیم شده بود و بار دیگر این فان در فارت بود که نشان داد رئال مادرید در خرید او اشتباه نکرده است.
گل دوم رئال مادرید
5 دقیقه بعد په په گل دوم و پیروزی بخش رئال مادرید را به ثمر رساند تا رئال با روحیه ای باز به مادرید بازگردد.
فان در فارت در دقیقه 77 توپ را بروی محوطه جریمه سانتر کرد که مدافع پرتغالی و ملی پوش رئال مادرید توانست با ضربه سر اولین گل پیش فصل خود را برای تیمش به ثمر برساند.
بازیکنان رئال مادرید
دودک ( کودینا دقیقه 45 ) - سالگادو - ژاوی گارسیا - هاینزه ( چیما انتون دقیقه 71 ) - تورس - دیارا - گوتی ( فان در فارت دقیقه 45 ) - باپتیستا ( په په دقیقه 31 ) - روبینیو ( روبن دقیقه 45 ) - رائول ( ساویولا دقیقه 71 ) - نیستلروی ( کالیخون دقیقه 71 )
گلها
سیجاس ( ایندپندنته دقیقه 41 )
فان در فارت ( رئال مادرید دقیقه 73 )
په په ( رئال مادرید دقیقه 77 )

shympw
08-08-2008, 17:33
سایت هواداران رئال : رم پس از ناكامي در به خدمت گرفتن آدريان موتو از فيورنتينا، در پي خريد خوليو باپتيستا، مهاجم برزيلي رئال مادريد است.

آريگو ساكي، مدير ورزشي پيشين رئال مادريد از اين جابه‌جايي احتمالي بسيار راضي به نظر مي‌رسد و نسبت به آن نظر مساعدي دارد.

نام پاپتيستاي برزيلي در حالي در رم مطرح مي‌شود كه او در رئال مادريد بازيكني نيمكت‌نشين به شمار مي‌آيد و خواستار بازي‌هاي بيشتر براي اين تيم اسپانيايي است.

ساكي، مدير ورزشي پيشين رئال مادريد به باشگاه رم توصيه كرد، هرچه زودتر براي خريد باپتيستا دست به كار شوند.

اين ايتاليايي گفت: «خوليو باپتيستا مي‌تواند بازيكن ايده‌آلي براي رم باشد. او بازيكني است كه توان و فيزيك لازم را دارد، علاوه بر اين از شوت‌هاي بسيار قدرتمندي نيز برخوردار است. او مي‌تواند ضربه آزاد نيز بزند و از نظر تكنيكي هم بسيار خوب است.»

ساكي پيش از اين هم چنين عقيده‌اي درباره‌ي باپتيستا دانست. او كه در سال 2005 اين بازيكن را از سويا به مادريد برده بود، ادامه داد: «او در رم مي‌تواند توانمندي گذشته‌اش را بازيابد. اگراو در شرايط مناسبي قرار بگيرد، مي‌تواند بهترين جابه‌جايي تابستان جاري باشد و همه را شگفت زده كند.»

به نوشته‌ي رسانه‌هاي ايتاليايي رم پيشنهادي 12 ميليون يورويي به كهكشاني‌ها ارايه كرد. ولي رئال مادريد هنوز پاسخي به اين پيشنهاد نداده است.

از نظر ساكي، باپتيستا گزينه‌اي درست براي خط حمله رم باشد به نظر او بسياري از بازيكنان نمي‌توانند به كار رم بيايند.

ساكي افزود: «باپتيستا مي‌تواند بدون هيچ مشكلي با توتي و وچينيچ بازي كند.

shympw
08-08-2008, 17:33
سایت هواداران رئال :به نقل از خبرگزاري افه، رافائل نادال پس از رسيدن به پكن پايتخت چين توسط عده اي مسئولين مربوط به بخش ميهمان نوازي مورد استقبال قرار گرفت و اشتباها به بخش ميهمانان پيشكسوت ورزشي و محل اسكان تيمهاي بوكس منتقل شد.
نادال گفت: چيني ها مرا نشناختند و به جز معدود هواداراني كه از دور مرا صدا مي كردند سايرين مرا نمي شناختند. در واقع از روي تكليف و بدون دليل مي خنديدند و اين لبخند اجباري براي من بسيار عجيب بود.

shympw
08-08-2008, 17:34
سایت هواداران رئال : چلسي يك باشگاه ليگ برتر فوتبال انگليس پنجشنبه شب تاييد كرد كه خواستار به خدمت گرفتن روبينيو مهاجم برزيلي رئال مادريد شده است.

به گزارش خبرگزاري فرانسه از لندن ،اين باشگاه كه پيشتر با خوزه بوسينگوآ و دكو قرار داد امضاء كرده، تمايل خود را براي آوردن روبينيو به جمع بازيكنان تيم مخفي نگه نداشت.

در بيانيه‌اي كه در پايگاه اينترنتي تيم آبي پوشان لندني انتشار يافت آمده است: علاوه بر گزارش‌هاي مطبوعاتي منتشر شده، باشگاه فوتبال چلسي مي تواند تاييد كند كه امروز پيشنهاد انتقال روبينيو را به رئال مادريد داده است.

روبينيو ‪ ۲۴‬ساله كه در سال ‪ ۲۰۰۶‬از باشگاه سانتوز برزيل به رئال پيوسته است ‪ ۵۰‬بازي ملي را در كارنامه خود دارد و گمان مي‌رود كه چلسي يك پيشنهاد حدود ‪ ۲۰‬ميليون پوندي براي انتقال وي داده باشد.

يك روزنامه اسپانيايي روز چهارشنبه گزارش داد روبينيو به باشگاه رئال گفته است كه خواستار پيوستن به چلسي است كه تحت سرمربيگري لوييز فيليپه اسكولاري هم وطن وي قرار دارد.

* real *
08-08-2008, 17:48
سلام
چند تا عكس مي خوام از بازيكناي جديد تيم مثل کالیخون ، چیما انتون و ژاوی گارسیا و پاریخو.
لطفا اگه كسي عكساشونو داره بزاره.ممنون ميشم.

llvlloji
08-08-2008, 20:10
با سلام خیلی خوشال شدم که رونالدو نیومد چون بهش احتیاجی نداریم رافائل خرید خوبی بود رونالدو شورشو در
اورده بود حالم گرفته شد عشقم مصدوم شد اشنایدر میگم ولی رفائل و گوتی می تونن جاشو پر کنن یادتون نره رئال هنوز قویه وحصرت رونالد رو نخورین

david23
08-08-2008, 21:11
با سلام خدمت دوستان تازه وارد میبینم که طرفدارای دیوید زیاد شدن باید عرض کنم اینجا بچه ها به من دیوید میگن

MORINIO
08-08-2008, 22:29
رئال میخواد کوارشما رو بخره؟!؟

روی سایت گل یه خبری در این مورد بود ولی نفهمیدم چی میگه:دی

shympw
08-08-2008, 23:24
با سلام خیلی خوشال شدم که رونالدو نیومد چون بهش احتیاجی نداریم رافائل خرید خوبی بود رونالدو شورشو در
اورده بود حالم گرفته شد عشقم مصدوم شد اشنایدر میگم ولی رفائل و گوتی می تونن جاشو پر کنن یادتون نره رئال هنوز قویه وحصرت رونالد رو نخورین

مسئله ناموسی شد ! :دی
اشنایدر جیگر منه ! :40::40::40:
راستی حیف 85 میلیونی که واسه رونالدو می خواستیم بدیم ! جاش میشه ویا و ون در وارت و یه بازیکن دیگه خرید.
البته ون در وارتو خریدیما.

end_of_world
08-08-2008, 23:34
سلام به همه ي رئالي هاي دلاور
بروبچ حالتون چطوره
اين تته پته بود چي بود نمي دونم خلاصه برديمش :27:
حال خودتون چطوره ؟
خريد مريد جديد چي داريم ؟:19:

MORINIO
09-08-2008, 01:26
اگه کوارشما بیاد فوق العادس من اینو بیشتر رونالدو قبولش دارم مخصوصا سانتر های با بیرون پاش که استثناییه! فک کنم با 4/1 پول رونادو میشه خریدش!

orlan2magic_66
09-08-2008, 08:39
کوارشما بازیکنه باکلاسیه...اما بیاد روبینیو میره چلسی

david23
09-08-2008, 11:46
کوارشما بازیکنه باکلاسیه...اما بیاد روبینیو میره چلسی

رفتن روبینیو یا موندنش به مدیر و طرفدارای تیم ربط داره - دیگم نبینم بیای اینجا پست بدی وگرنه بچه ها رو جمع میکنم به اون تایپیک رم یه حالی میدیم ( منو که شناختی ؟ پس دیگه نبینمت)

end_of_world
09-08-2008, 13:54
داش ديويد منم هستم
يه وقت خواستي خبرم كن

david23
09-08-2008, 14:21
داش ديويد منم هستم
يه وقت خواستي خبرم كن

سلام اند عزیز چطوری خوبی؟ کی آزاد شدی؟:10:

میگم رفتی تو تایپیک رم ؟ کلا 116 پست دادن که همین یه نفر از خودش سوال پرسیده بعد خودش جواب داده ولی من کلا سر بازی پارسال رئالو رم باهاش خصومت شخصی دارم:13::21:

shympw
09-08-2008, 15:03
به به , همه هم از بنی در اومدن !
مبارک باشه !

پيشنهاد جديد كالدرون بازار نقل و انتقالات را تكان داد

مدير عامل باشگاه رئال مادريد قصد دارد در آخرين حمله مالي خود مهاجم منچستريونايتد را به مبلغ 55 ميليون پوند خريداري كند.

به نقل از آس اسپانيا، رامون كالدرون قصد دارد بدون توجه به مخالفت مربي تيم و بازيكنان تيم، تحت هر شرايط و به هر قيمتي كريستيانو رونالدو پرتغالي را به خدمت گيرد.
وي گفت: پيشنهاد 55 ميليون پوندي و قرارداد 5 ساله و 5/5 ميليون پوند براي هر فصل بايد خوب باشد، البته حاضرم مبلغ را باز هم افزايش دهم، بنابراين بعيد مي‌دانم اين بار مالكان منچستريونايتد پيشنهاد مرا رد كنند.
كالدرون افزود: تمام دلخوري‌ها از رونالدو در يك ضيافت شام باشكوه برطرف مي‌شود، فقط به من وقت دهيد و در كار من سنگ‌اندازي نكنيد تا رونالدو را به خانه خودش بياورم.

کالدرون می دونه اگه رونالدو رو هم نتونه بیاره , رفتنی ه !

shympw
09-08-2008, 15:04
سرمربي رئال مادريد از سبك بازي مردانش طي چند بازي اخير راضي نيست.

به نقل از آس اسپانيا، برند شوستر از پيروزي تيمش مقابل سانتا فه كلمبيا به عنوان يك نتيجه ناعادلانه ياد كرد.
وي گفت: تيم كلمبيايي از ما بهتر بازي كرد و به خاطر تجربه بيشتر در 3 دقيقه، 2 گل به آنها زديم.
وي افزود: متاسفانه طي چند بازي گذشته نكات تاكتيكي خيلي خوب اجرا نشده اند و بايد يك جلسه فوري در اين باره برگزار شود.
شوستر ادامه داد: از سبك بازي راضي نيستم و بايد نوع ديگري تمرينات را پايه ريزي كنم تا اوضاع تغيير كند.
رئال مادريد با نتيجه 2 بر يك مقابل سانتا فه به پيروزي رسيد و فان در فارت هلندي اولين گل خود را براي تيم جديدش به ثمر رساند.

shympw
09-08-2008, 17:53
کالدرون رئیس باشگاه رئال مادرید با اظهارات خود اب پاکی را بر روی دست تمام شایعه سازانی که اعلام کردند روبینیو حتما رئال مادرید را ترک خواهد کرد ریخت.
این وکیل باتجربه اسپانیایی با اعلام اینکه ستاره برزیلی انها حتما در باشگاه فعلیش خواهد ماند تمام شایعات را باطل کرد.
درست یک روز بعد از اینکه سران باشگاه چلسی پیشنهاد رسمی 25 میلیون پوندی خود را برای خرید روبینو تقدیم مسئولان رئال مادرید کردند کالدرون در جواب این درخواست گفت:
ما هیچ گونی احتمالی مبنی بر ترک روبینیو از رئال مادرید را نمی بینیم . مطلع هستیم که چلسی علاقه زیادی برای خرید این برزیلی دارد ولی او یکی از بهترین بازیکنان تیم ماست و در فصل جدید به او احتیاج مبرم داریم.

این مساله که روبینیو از اتفاقات اخیر حول خودش و باشگاه دل خوشی از مسئولان تیم اول پایتخت ندارد بر هیچ کس پوشیده نیست .
روبینیو از اقدامات اخیر باشگاه به این خاطر ناراحت است که ابتدا مسئولان فنی باشگاه قصد داشتند تا در ازای خرید رونالدو از منچستر او را به همراه مقداری پول روانه انگلیس و تیم منچستر یونایتد کنند.

از طرف دیگر عصبانیت روبینیو زمانی اوج گرفت که رئالی ها به بهانه اینکه روبینیو مصدوم است اجازه ندادند او به همراه تیم ملی برزیل به المپیک سفر کند در حالیکه روبینیو به هیج وجه مصدوم نبوده و در بازیهای دوستانه اخیر رئال مادرید شرکت می کند.
وگنر ریبرو وکیل این برزیلی که در انتقال وی از سانتوس به رئال مادرید در سال 2005 تقش به شزایی داشت در مصاحبه با مارکا این طور گفت :
روبینیو از برخورد و رفتار مسئولان تیم رئال مادرید در قبال خودش بسیار عصبانی است.
او هر روز با من تماس برقرار می کند و از من در مورد اینکه ایا از باشگاه مادریدی کسی در مورد او با من صحبت کرده است می پرسد و من هم می گویم تا به حال هیچ کس تماسی نداشته است.

او ارزو دارد که روزی بهترین بازیکن دنیای فوتبال شود ولی معتقد است که با وجود چنین برخوردی از طرف رئالی ها که او را یک بازیکن معمولی می پندارند هیچ وقت به ارزویش نخواهد رسید.

shympw
09-08-2008, 17:55
سرمربي آلماني رئال به شدت بابت پروژه طولاني مدت انتقال مهاجم پرتغالي منچستريونايتد به مادريد عصباني است.
به نقل از لارازون آرژانتين، برندشوستر آلماني گفت: متاسفانه ماجراي كريستيانو رونالدو همه ما را خسته و نااميد كرده است.

هيچ علاقه‌اي به اين بازيكن ندارم چرا كه او با اين كارهايش حتي در اردوي رئال نيز براي خود دشمن‌تراشي كرده است.
شوستر افزود: در اين يك ماه ،‌رونالدو را فقط در استخرها، كنار دريا، در حال خوردن غذا يا عكس گرفتن با بازيگران هاليوودي ديده‌ام. آيا او مصدوم نيست؟ پس مراحل فيزيوتراپي او چه مي‌شود؟ من اصراري براي خريد وي ندارم.

shympw
09-08-2008, 17:56
بعد از اینکه انتقال کریستیانو رونالدو به رئال مادرید ناممکن شد و مادریدی ها از خرید این بازیکن ناامید شدند به نظر می رسد نظر انها به هموطن رونالدو جلب شده است.
ریکاردو کارسما هافبک پرتغالی و 24 ساله تیم پورتوی پرتغال است که ابتدای تابستان امسال شایعات زیادی مبنی بر انتقال وی به رئال مادرید به گوش می رسد ولی با شروع پروژه خرید رونالدو دیگر انتقال او به مادرید به باد فراموشی سپرده شد.
طی هفته های اخیر شایعات زیادی به گوش می رسید که تیم اینترمیلان و به خصوص مربی جدید و پرتغالی وی خوزه مورینیو به شدت علاقمند به جذب این بازیکن هستند.

ولی حالا با اتمام ناموفقیت امیز پروه خرید رونالدو بار دیگر سران رئال مادرید قصد دارند تا سمت راست هافبک خود را به این جوان پرتغالی بسپارند.
پیش از این رئال برای خرید این بازیکن حاضر شده بود تا 25 میلیون یورو به پورتو بپردازد ولی رئیس این باشگاه اعلام کرده بود هر تیمی که خواهان وی است باید برای در اختیار گرفتن او 40 میلیون یورو بپردازد.
ریکاردو کارسما پیش از انتقال به پرتغال و تیم پورتو در تیم رقیب سنتی رئال مادرید یعنی بارسلونا بازی می کرد.

shympw
09-08-2008, 17:57
سران دو باشگاه رئال مادرید و راسینگ سانتاندر قصد دارند تا طی نشستی که هفته اینده برگزار خواهد شد درباره اینده گارای مذاکره کنند.
این مدافع ارژانتینی و 21 ساله تابستان امسال در ازای 10 میلیون یورو از تیم راسینگ به رئال مادرید منتقل شد ولی رئال مادرید به او اجازه داد یک سال دیگر به طور قرضی در تیم راسینگ بازی کند.
در حال حاضر رئال مادرید نیاز مبرمی به این بازیکن پیدا کرده است چون در مرکز خط دفاعی با مشکل کمبود بازیکن مواجه شده است .
فابیو کاناوارو با مصدومیت اخیرش و متذلدر با وفق نشدنش با تیم مشکلاتی را برای برند شوستر سرمربی این تیم بوجود اورده اند از این رو انها در پی این هستند که گارای را به مادرید بازگردانند.
از این رو رامون کالدرون با همتای خود در تیم راسینگ سانتاندر فرانچسکو پرنیا هفته اینده در مورد این بازیکن با یکدیگر ملاقات خواهند داشت.
به گزارش روزنامه مارکا رئال مادرید باید برای فسخ قرارداد موجود فی ما بین هر دو باشگاه باید 1 میلیون یورو به راسینگ غرامت دهد.
تاکنون هیچ پیشنهاد رسمی از سوی باشگاه رئال مادرید برای راسینگ ارسال نشده است ولی احتمالا رئال مادرید پیشنهادش را هفته اینده تقدیم سانتاندر خواهد کرد.
این مدافع در 59 بازی که برای راسینگ انجام داده است 12 بار گلزنی کرده است که برای یک مدافع می تواند اماری فوق العاده باشد.

shympw
09-08-2008, 17:58
سخنگوی خولیو باپتیستا فاش ساخت که رئال مادرید با پیشنهاد جدید اس رم موافقت کرده است.
به گفته این سخنگو باشگاه ایتالیایی پیشنهاد جدیدی را به رئال مادرید ارائه کرده است که در ان قیمت خرید را بالاتر برده است و طرف مادریدی نیز با این درخواست موافقت کرده است.
مارکوس گارسیا که سخنگوی این برزیلی است اظهار کرد که مسئولان هر دو باشگاه دوشنبه اینده با یکدیگر ملاقات خواهند کرد و تمام مسائل باقی مانده را حل و قرارداد را نهایی خواهند کرد.
روزنامه های ایتالیا روز گذشته عنوان کرده بودند که هر دو باشگاه به توافق رسیده اند .
مارکوس گارسیا در مصاحبه با شکبه دو ایتالیا این طور گفت :
من نمی توانم این خبر را رسما اعلام کنم و بگویم که دیگر همه چیز تمام شده است ولی می توانم این را بگویم که باشگاه اس رم پیشنهاد جدید و بالاتری را ارائه کرده است که باعث شده هر دو باشگاه به توافق و مصالحت نزدیکتر شوند.
بالاتر رفتن پیشنهاد از سوی اس رم برای ما قابل ملاحظه است و باعث شده است که ما خود را به رم نزدیکتر ببینیم.
البته اس رم تنها باشگاهی نیست که خواهان به خدمت گرفتن باپتیستا باشد و چندین باشگاه در انگلیس هستند که تمایل دارند وی را به خدمت بگیرند ولی نمی توانم نام انها را ذکر کنم.
به نظر می رسد تنها چیزی که باقی مانده این است که هر دو باشگاه رسما این انتقال را اعلام کنند.
احتمال می رود که این انتقال روز دوشنبه و بعد از اتمام مذاکرات هر دو باشگاه اعلام شود.
خولیو باپتیستا سال 2005 از تیم سویا به رئال مادرید امد ولی نتوانست در این تیم جای ثابتی برای خود پیدا کند و سال بعد به طور قرضی به ارسنال رفت و سال گذشته نیز دوباره به رئال مادرید بازگشت که باز نتوانست در ترکیب ثابت تیم قرار گیرد.

shympw
09-08-2008, 23:05
رافائل فان در فارت بازیکن تازه به خدمت گرفته شده رئال مادرید خود نیز نمی توانست شروعش در رئال مادرید را این طور پیش بینی کند.
این بازیکن هلندی و 24 ساله که از تیم هامبورگ به رئال مادرید امد در اولین بازی خود برای تیم جدیدش در برابر تیم ایندپندنته که منجر به پیروی 2 - 1 رئال مادرید شد توانست یک گل بزند و پاس گل دوم را نیز خود دهد.
فان در فارت در مصاحبه خود با روزنامه اس گفت :
بسیار خوشحالم چون توانستم در اولین بازی برای تیم جدیدم گلزنی کنم و توانستم نقش پر رنگی را در پیروزی تیمم داشته باشم.
در دقایق اولی که به بازی امدم دچار هیجان و استرس شده بودم چون این اولین بازی من برای رئال مادرید بود ولی بعد از زدن گل اول همه چیز رو به راه شد و در مسیر درست خود پیش رفت.
شروعی که من در رئال مادرید داشتم اغازی بود که هر بازیکنی ارزوی ان را دارد و این شروع خوب در یک بازی سخت اتفاق افتاد.

shympw
09-08-2008, 23:06
باشگاه رئال مادرید قصد دارد باری دیگر شانس خود را برای به خدمت گرفتن دیوید ویا مهاجم ملی پوش والنسیا امتحان کند.
واگنر ریبرو که وکالت روبینیو ستاره برزیلی رئال مادرید را بر عهده دارد این خبر را فاش کرده است.
دیوید ویا مهاجم گلزن و تکنیکی والنسیا به دلیل درخشش خیره کننده اش در مسابقات یورو 2008 که منجر به قهرمانی اسپانیا در این مسابقات شد در این فصل از نقل و انتقالات مشتری های زیادی داشته است.
به نظر می رسید که شایعات پیرامون این بازیکن با حرفهای رئیس باشگاه والنسیا که اعلام کرده بود دیوید ویا و دیوید سیلوا فروشی نیستند به اتمام رسیده باشد ولی گوئی این طور نیست.
خوزه لوئیز تامارگو وکیل دیوید ویا نیز تاکید کرده بود که با مذاکرات انجام شده با سران باشگاه والنسیا این بازیکن فصل اتی نیز در این تیم باقی خواهد ماند.
ولی رئال مادرید بار دیگر دست به کار شده است و قصد دارد تا شماره 7 تیم ملی اسپانیا را به برنابئو بیاورد.

ali_ranger22
09-08-2008, 23:10
خبری نیست که رونالدو بیاد رئال ؟؟

saman65
10-08-2008, 01:51
گ.. بابای رونالدو و کالدرون و فرگوسن .آه.اعصاب همه رو خورد کردن.3 ماهه ماها رو مسخره خودشون کردن.هی میام اینجا میگم ایشالا خبر اومدن رونالدو رو میخونم.اگه اون بخواد میتونه بیاد.تا حالا هیچ باشگاهی نتونسته بازیکنش رو به زور نگه داره.منچستر هم نمیتونه.راحت میتونه بگه اگه نزارین برم رئال بد بازی میکنم:دی
بابا از این به بعد خبرهای اومدن این رونالدو رو کم کنین.دعا کنیم بتونیم ویا رو بخریم.روبینیو رو هم نگه داریم.تیممون کامله.احتیاج به هیشکی نداریممم.(خداییش هنوز هم دوست دارم بیاد رئال.ولی منم مثل شوستر خسته شدم:دیی)

بردیا
10-08-2008, 09:38
در كمال شگفتي بازيكنان منچستر يونايتد
كريس رونالدو با پيراهن رئال مادريد به ميدان آمد
خبرگزاري فارس: مهاجم پرتغالي منچستريونايتد در تمرين روز گذشته با پيراهن شماره 7 رئال مادريد وارد ميدان شد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سان لندن، كريستيانو رونالدو در تمرين روز گذشته منچستر يونايتد با پيراهن رئال مادريد حاضر شد. روي اين پيراهن، نام رونالدو و شماره 7 حك شده بود كه باعث شد بازيكنان به شدت تعجب كنند.
مربيان منچستر كه مي كوشيدند قبل از آمدن فرگوسن به تمرين وي را به تعويض پيراهن مجبور كنند، از ورود خبرنگرارن و عكاسان نيز جلوگيري كردند.
بسياري از كارشناسان انگليس معتقدند كه رونالدو در يونايتد مي ماند، اما حركت روز گذشته احتمال انتقال وي را افزايش داد.

V A H I D
10-08-2008, 11:09
عجب حرکتی کرده این رونالدو !!! .... به منچستر رفته !!! خاک بر سر منچستریا اگه بخوان نگهش دارن !!! خیلی خرن اگه همچین کاری رو بکنن !!! خیلی ابروی منچسترو برده با این کارش ایول ! منچستر باید بره بمیره ! مثلا بهترین بازیکنشونه ! اومده گفته منچستر بیاد .... .... !
اصلا خیلی با تریپش حال کردم !!! اگه من جای این گینسه چیه اونا بودم منچسترو تعطیل می کرم می رفتم !!

shympw
10-08-2008, 12:30
باشگاه رئال مادرید قصد دارد تا از کریستیانو رونالدو بازیکن پرتغالی منچستر یونایتد غرامت بگیرد.
به گزارش رسانه های اسپانیایی و انگلیسی این اقدام رئال مادرید به این دلیل است که رونالدو تصمیم گرفت در منچستریونایتد بماند.

به گزارش سایت اخبار جهان بعد از اینکه رونالدو عنوان کرد که به لالیگا و رئال مادرید نخواهد امد سران این باشگاه بر ان شدند که 17 میلیون یورو از این بازیکن به عنوان غرامت دریافت کنند.

در حین مسابقات یورو 2008 به نظر می رسید که انتقال این بازیکن به تیم قهرمان لالیگا دیگر قطعی شده است ولی بعد از یورو 2008 و مذاکرات انجام شده بین بازیکن و فرگوسن رونالدو مجاب به ماندن در منچستر شد.

طی روزهای اخیر رونالدو رسما اعلام کرد که دیگر قصد رفتن به مادرید ندارد و می خواهد فصل اینده را نیز همراه شیاطین سرخ اولترافورد باشد و دیگر همه چیز تمام شده به نظر رسید.

ولی این پایان ماجرا نبود زیرا سران باشگاه رئال مادرید معتقدند که این بازیکن از پیش با این باشگاه به توافقات شخصی رسیده است و با انها قرارداد داخلی امضا کرده است و حالا به دلیل پایبند نبودن به این قرارداد باید 17 میلیون یورو غرامت به انها بدهد.

به نظر می رسید این فقط یک حرکت رسانه ای از جانب رامون کالدرون رئیس باشگاه رئال مادرید باشد تا مطمئن شود که می تواند سال اینده این بازیکن را به برنابئو بیاورد.

چیزی که روشن می باشد این است که با اقدامات اخیر رامون کالدرون و همچنین شکایت منچستر یونایتد از رئال مادرید نزد دادگاه فیفا رابطه بین این دو غول باشگاهی در اروپا خراب شده است.

ali_ranger22
10-08-2008, 13:20
راستش من از منچستر هم خوشم میاد و یه جورایی طرفدارشم....ولی از این کارشون اصلا خوشم نیومد