مشاهده نسخه کامل
: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News
ali_ranger22
14-03-2009, 12:56
مورینیو در برنامه رئال جایی ندارد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظاهرا اهمیت مورینیو برای فلورنتینو پرس کمرنگ شده و او دیگر تمایل چندانی برای دیدن این مربی پرتغالی بر روی نیمکت باشگاه مادریدی ندارد.
سایت گل: در صورتی که فلورنتینو پرس، در انتخابات آتی باشگاه مادریدی پیروز شود، قطعا به دنبال مربی جدیدی برای حضور بر روی نیمکت مربی گری برنابئو خواهد گشت ولی این مربی جدید، قطعا ژوزه مورینیو، مربی مطرح پرتغالی اینتر نخواهد بود. در حالی که این روزها همه از انتخابات پیش روی رئال مادرید صحبت می کنند، پرس از آمدن بازیکنان و همچنین مربی جدیدی به رختکن تیم سخن به میان می آورد.
پیش از این ، ژوزه مورینیو به دلیل افتخاراتی که برای تیم چلسی به ارمغان آورده بود،در صدر لیست کاندیداهای احراز پست مربی گری باشگاه مادریدی قرار داشت ولی حضور او در ایتالیا و مشکلاتی که در طول این مدت همراه با اینتر با آنها روبه روشد، باعث شده تا تمایل مادریدی ها برای جذب او کمرنگ تر از پیش شود. این مربی پرتغالی می توانست پس از ترک استمفورد بریج، باافتخار و سربلندی به برنابئو بیاید ولی باگذشت زمان، مسائل دستخوش تغییرات زیادی شد.
برند شوستر، به دلیل برخوردهایش با سران رسانه، بهای سنگینی پرداخت و فلورنتینو پرس معتقد است که برخوردهای جنجالی مورینیو که در ایتالیا نیز همچنان ادامه داشته، ممکن است مشکلات زیادی را برای کهکشانی ها به هرماه داشته باشد. به علاوه سبک بازی و فلسفه فوتبال مورینیو در رقابتهای اروپایی، چندان مورد توجه پرس قرار نگرفته است و به همین دلیل نیز این روزها کارلو آنچلوتی به شدت مورد توجه آنهاست. این طور به نظر می رسد که با جدایی آنچلوتی از میلان و حضور احتمالی اش در سانتیاگو برنابئو، فرانک ریکارد هلندی، جانشین او در سن سیرو خواهد بود.
ali_ranger22
14-03-2009, 13:00
من که آخر نفهمیدم این ل یون برای چی تو فروم سانسور میشه ! کسی میدونه ؟
من که آخر نفهمیدم این ل یون برای چی تو فروم سانسور میشه ! کسی میدونه ؟
احتمالا مدیر این قسمت طرفدار المپیک مارسی هست!:10::21:
---- ---- ---- ----
دی
چه باحال
پرز فک کنم نقشهای زیادی تو سرش هست .
یادتونه قبل اینکه پرز بشه رئیس رئال تیممون به مرز ورشکستگی رسیده بودش اما وقتی پرز شد رئیس نتنها ورشکست نشد که از اون موقع تا حالا پر در آمدترین و ثروتمندترین باشگاه جهان شناخته میشه.
پس معلومه مخی هستش این بشر برا خودش.
اگه یه مربی خوب گیرمون بیادش و با بازیکنهای که این پرز قربونش برم میخره کولاک میکنیم.
ashi-khan
14-03-2009, 15:27
ببین، چلسی وقتی مربیش مورینیو شد، کلا رو لیگ اینگلیس تاثیر گذاشت!
برای چند فصل چلسی حرف اول و آخر رو میزد، او 2 فصل هم که خوب بودن، تو جام باشگاه های اروپا بدشانسی میاوردن!
کلا جلسی خیلی بد شانس هست، تو بازی های مهم، مهمترین بازیکناش اخراج میشن! مثل لمپارد!!!
الان هم که مورینو جلو فرگوسن باخت، اگه بازی رو دیده باشی، چلسی دوتا تیرک زد!
تازه، فرگوسن بازیکنایی مثل رونالدو رو داره! رونی، فردیناند...
بهترین بازیکن مورینیو، ابراهیموویچ بود! بقیه در سطح بازیکنای فرگوسن نبودن! ساموئلی رو که ما انداختیم بیرون رو اینتر خرید!!!
خوب دوست عزیز
این چلسی رو به هرکی بدن معلومه باهاش موفق میشه!!!
این همه بازیکن ،سرمایه و ...... فصل قبل اون مربی اسرائیلیه که الان هیچ تیمی نمیخادش مگه موفق نبود ؟؟
اسکولاری هم موفق بود فقط رومن سیاستاش یه کم عجیبه!!
شانس و ... رو که بریز دور برادر. اینا همش حرفه تیم اگه نیم باشه کاری میکنه که دیگه اصلا بحث شانس و ... نیاد وسط.
مورینیو بیشتر ساخته دست مطبوعات و رسانه هاست.
اگه بیاد رئال تیمو کلا میبره تو حاشیه.
درضمن من بازی اینتر و منچستر رو دیدم. کاملا حق منچستر بود که ببره. اینتر فقط 2تا تیرک زد.
منچستر کلی موقعیت داشت. تک به تک زیاد داشت. خدایی در کل دوتا بازی خیلی برتر بودن.
شما که میگفتی مربی خوبه که با دست خالی همه کار بکنه (مورینیو و پروتو) حالا چی شد که میگی بازیکنای منچستر سر تر از اینتر هستند !!! اگه مورینیو مربی بود اینجا باید نشون میداد.
من با راموس موافقم اگه اون نشد. بنیتز.
ممنون:40:
ashi-khan
14-03-2009, 15:28
بازی امشب خیلی حساسه اگه ببازیم میریم تو بحران.
امیدوارم بچه ها با روحیه کار کنن و بازی رو ببریم.
lord_alone_dark
14-03-2009, 16:28
امشب باید ببریم وگرنه فاتحه رو باید خوند چند هفته تا پایان لیگ مونده
cyrus_ln
14-03-2009, 16:35
امیدوارم امشب ببریم
امیدوارم آنجلوتی مربی رئال بشه
امیدوارم رائول امشب گل بزنه :دی
lord_alone_dark
14-03-2009, 18:07
اگه امشب هاینزه تو بازی باشه خودم میرم اسپانیا یک دار میزنم وسط زمین بازی میکشمش بالای دار خفش میکنم
سلام سلام
واای من نمیدونم این فرگی چه مربیه
باز چه نقشه ای داره
هیچ وقت این باخت ها و این گونه نتیجه هاش الکی نیست
حتما یه نقشه دیگه ای زیر سرداره
شک ندارم قهرمانی 5 جام رو میخوادش .
هیچ باخت منچستر الکی نیست همه رو برنامه است.
سلام سلام
واای من نمیدونم این فرگی چه مربیه
باز چه نقشه ای داره
هیچ وقت این باخت ها و این گونه نتیجه هاش الکی نیست
حتما یه نقشه دیگه ای زیر سرداره
شک ندارم قهرمانی 5 جام رو میخوادش .
هیچ باخت منچستر الکی نیست همه رو برنامه است.
رفیق جوک نگو دیگه! اگه 5 جام رو میخواست لیورپول رو میزد تا قهرمانیش رو تقریبا 100 درصد کنه! در ضمن مگه منچستر شکست ناپذیره که هر وقت خودش بخواد ببازه؟! :27:
مسئله اینه که مغرور شده بودن که با این باخت به خودشون میان. همین!
ali_ranger22
14-03-2009, 19:04
اقا بازیه منچستر ساعت چند بوووووووووود ؟ ای لعنتی حیف شد نتونستم ببینم ! البته از لحاظی هم خوب شد ! :blink:
4-0 باخت ؟ منچستر ؟؟
مگه میـــــــشه ! وااااااااااااای !
resident_evil
14-03-2009, 19:05
اقا بازیه منچستر ساعت چند بوووووووووود ؟ ای لعنتی حیف شد نتونستم ببینم ! البته از لحاظی هم خوب شد ! :blink:
4-0 باخت ؟ منچستر ؟؟
مگه میـــــــشه ! وااااااااااااای !
نه بابا 4 - 1 باخت !!!
چقدر من ازين ليورپول بدم مياد !!!
متنفرم ازشون ...
ali_ranger22
14-03-2009, 19:13
لعنت به این لیورپول ...
احتمال جدایی 17 بازیکن رئال
فلورنتینو پرس به بازگشت به باشگاه مادریدی می اندیشد و به دنبال آن است تا نقشه های مشابهی با دوره قبل حضورش در رئال را در سانتیاگو برنابئو پیاده کند.بدین ترتیب ممکن است 17 نفر از بازیکنان تیم مادریدی در تابستان امسال از این تیم جدا شوند.
سایت گل: طبق اخبار منتشره تیم کهکشانی ها در تابستان امسال دستخوش تغییرات زیادی خواهد شد و این احتمال وجود دارد که طبق سیاست هایی که برای بازسازی این تیم در نظر گرفته شده، حدود 17 نفر از بازیکنان این تیم، مجبور به ترک برنابئو شوند. هر فردی که در انتخابات آتی رئال مادرید برگزیده شود، قطعا تاخیرات زیادی را در کادر مدیریتی و رختکن این تیم اعمال خواهد کرد و روزنامه اسپورت کاتالونیا نیز معتقد است که این تغییرات از هم اکنون در حال شکل گیری است. جدایی 5 بازیکن از رختکن کهکشانی ها از هم اکنون قطعی به نظر می رسد: ژولین فائوبرت که به عنوان بازیکن قرضی در رئال است، دراین تیم نخواهد ماند و خرسی دودک، میشل سالگادو، فابیو کاناوارو و خاویر ساویولا قطعا اردوی کهکشانی ها را ترک خواهند کرد. سالگادو که در پایان رقابتهای این فصل از فوتبال خداحافظی خواهد کرد و کاناوارو نیز که آرزو دارد فوتبالش را در ایتالیا به پایان برد، به سری A باز خواهد گشت. در این میان ، بازیکنان دیگری هم هستند که ادامه حضور آنها در سانتیاگوبرنابئو در پس پرده ای از ابهام است.
بازیکنانی از جمله رویستون درنته، دانیل پارخو، کریستوف متسلدر، خاوی گارسیا، رافائل فان در فارت و روبن دلارد ممکن است در پایان این فصل از رئال جدا شوند. درنته ممکن است به صورت قرضی به باشگاه دیگری منتقل شود و در این میان، سران باشگاه از مستلدر خواسته اند تا به دنبال باشگاه دیگری برای خود باشد. رافائل فان در فارت هلندی نیز که در طول مدت حضور در رئال ، به دلیل نیمکت نشینی های پی در پی، از اعتماد به نفسش به شدت کاسته شده، به دنبال آن است تا به صورت قرضی به تیم دیگری رفته و یا کلا به تیم دیگری بپیوندد. این سه ستاره نتوانسته اند آن طور که باید و شاید نظر مثبت خوان ده راموس را به خود جلب کنندو نقش موثری در ترکیب تیم مادریدی نداشتند.
در این میان فرناندو گاگو، محمدو دیارا، گوتی و گابریل هاینتزه هم ممکن است از سانتیاگو برنابئو بروند . گاگو در بازیهای اخیر مادریدی ها سختی های زیادی را متحمل شده است و این طور به نظرمی رسد که مصدومیت طولانی مدت محمدو دیارا باعث شده تا بازیکن دیگری که هم اسم او نیز هست، جای او را در ترکیب کهکشانی ها پر کند. هاینتزه هنوز دو دل است و گوتی هم برای اینکه بتواند در تیم مادریدی بماند،باید ثابت کند که هنوز در بالاترین سطح فوتبالش به سر می برد. البته این 4 بازیکن هنوز ممکن است بتوانند جایگاه خود در رختکن کهکشانی ها را حفظ کنند و در رئال ماندنی شوند ولی پرس در سال 2003 و در پی درخشش موفقیت آمیز کهکشانی ها اجازه نداد که بیشتر از 16 بازیکن، اردوی مادریدی ها ترک کنند.
Ahmad-Ra
14-03-2009, 19:38
چرا این اسم ان تره هاینزه ت ولیست نیست؟؟ اه اه
ali_ranger22
14-03-2009, 21:33
میگم واقعا چه حالی میده سایت گل فارسی شدا ...
kasra_khan2003
14-03-2009, 22:04
میگم واقعا چه حالی میده سایت گل فارسی شدا ...
از قبل بود که، منم گفته بودم. اما الان بطور رسمی اعلام شد.
اما هنوز خوب نیست، خبراش دیر به دیر آپدیت میشه
kasra_khan2003
14-03-2009, 22:49
آقا این بحث مربی چی شد؟
به نظر شما کی بهترین شخص برای مربی گری هست؟
راموس مربی خوبی هست، اما اونقدر بزرگ نیست که بتونه جلو یه تیم مثل لیورپول الان استراتژیکی داشته باشه!
البته انصافا رئال جلو لیورپول بازیکنی هم نداشت که راموس آنچنان استفاده ای کنه، اما فکر کنین الان جاش همون کاپلو بود!
حداقل اینجوری نمیباختیم!!!
mehrzad3344
14-03-2009, 22:50
دوستان من یه مدت از فوتبال دیر بود
چه خبر از رئال
Ahmad-Ra
14-03-2009, 22:58
آقا این بحث مربی چی شد؟
به نظر شما کی بهترین شخص برای مربی گری هست؟
راموس مربی خوبی هست، اما اونقدر بزرگ نیست که بتونه جلو یه تیم مثل لیورپول الان استراتژیکی داشته باشه!
البته انصافا رئال جلو لیورپول بازیکنی هم نداشت که راموس آنچنان استفاده ای کنه، اما فکر کنین الان جاش همون کاپلو بود!
حداقل اینجوری نمیباختیم!!!
کاپلو !...
Ahmad-Ra
14-03-2009, 22:59
هیچ خبر. آبروریزی , آبروریزی و آبروریزی.....
و خوار و خفیف شدن!
mehrzad3344
14-03-2009, 22:59
هیچ خبر. آبروریزی , آبروریزی و آبروریزی.....
چرااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااا
Ahmad-Ra
15-03-2009, 00:10
امار رو ببین...
رئال از لیگ قهرمانان هم حذف شد... رفت یکی خورد برگشت هم 4 تا! و دریغ از یک گل که بزنه! چرا؟؟!! و بازی های دیگه... تو لالیگا هم خوب ظاهر نشده
lord_alone_dark
15-03-2009, 00:57
2 تا گل زدیم دقیقه 35
روبن و هاینزه زننده گلها
1 گل خوردیم هاینزه به خودمون گل زد بیشعور انگار فهمید اشتباهی به طرف مقابل گل زده اومد جبران کنه
دعوا شده تو بازی او ن هم بد دعوای
ایییییییییول هاینزه....کلی خندیدم....گلشو جبران کرد!!ریدی برادر!شب ما رو شاد کردی:31:
lord_alone_dark
15-03-2009, 01:14
از تیم مقابل 1 نفر تو دعوا اخراج شدش تیم بیلبائو 10 نفره بازی میکنه
lord_alone_dark
15-03-2009, 01:15
بازی 2 به 2 مساوی
کاسیاس امشب انگار ناراحته!
cyrus_ln
15-03-2009, 01:20
هاینزه چقد جکه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هاینزه خاک بر سر انگاری برای تیم گل زد عذاب وجدان گرفت.
واقعا رئال چقدر خوار شده که این عوضی باید دفاع تیم بشه.
cyrus_ln
15-03-2009, 01:36
نیمه دوم با گل شروع شد
ایشالا تکرار بشه بازم : )
lord_alone_dark
15-03-2009, 01:36
هونتلار 1 گل زد بازی 3 به 2 شد به نفع رئال
lord_alone_dark
15-03-2009, 01:39
هونتلار 1 گل زد بازی 4 به 2 شد به نفع رئالی
lord_alone_dark
15-03-2009, 02:13
یک پنالتی برای رئال و گل پنجم رو رئال میزنه هیگوایین گل زد
lord_alone_dark
15-03-2009, 02:25
بازی رو 5 به 2 بریم زننده گلها
روبن/هاینزه/هونتلار/ هونتلار/هیگواین
resident_evil
15-03-2009, 02:45
به به !!! تيم رزمي كار بودن اينا بابا !!!
يارو با مشت زد تو صورت متذلدر !!!
اون يكي با آرنج هاينزه رو زد !!!
عشق كردم !!! روحيه در حد لاليگا !!!
انگار نه انگار 4تا از ل ي و ر پ و ل خوردن !!!
هانتلار عالي بود !!!فائوبرت كه اصلا هيچي !!!
باز پاريخو يه كارت زرد گرفت !!!
كلا جاي جكي جان و بروس علي خالي بود ...
راستي هاينزه رو يادم رفت !!!:27:
سوژه خنده ي اين روزهاي هوادارن رئال !!!:21:
بيچاره يه جورايي ناراحت شد ازين كه گل زده !!!
با خودش گفت منو گل زدن !!! هاينزه به خودت بيا !!!
تو فقط بايد گند بزني تو تيم !!! بدك كه به مراد دلش رسيد !!!
ولي يه وقتايي خوب كار ميكنه !!! يوهو ميپره جلو شوت حريف ...
MH_SANIANI
15-03-2009, 05:06
هاینزه جون ای لاویو..!!
یه دونس واسه نمونس...!!
اه حیف شد دیشب وسط بازی خوابم برد....
cyrus_ln
15-03-2009, 11:01
تبریک تبریک
5 تا زدیم
این تیم حریف چقد بی اعصاب بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میدونه پالانکا چی شد؟
بازیکن خوبی نشون میداد که!
kasra_khan2003
15-03-2009, 11:36
تبریک بچه ها!
راستش ما اسباب کشی داریم، اصلا درگیرم! دیشب از خستگی افتادم مردم: دی
5 تا گل زدیم!!! دمش گرم!
اما این وسط کی به این هاینزه گفت گل هم میتونه به تیم حریف بزنه؟ همیشه به خودمون میزد: دی
بیچاره گلش تو این 5 تا گل اصلا دیده نمیشه!: دی
اما مهمترین اینه که هانتلر داره نشون میده یه ماشین گل زنی تمام عیار هست!!!
kasra_khan2003
15-03-2009, 11:37
2 تا گل زدیم دقیقه 35
روبن و هاینزه زننده گلها
1 گل خوردیم هاینزه به خودمون گل زد بیشعور انگار فهمید اشتباهی به طرف مقابل گل زده اومد جبران کنه
دعوا شده تو بازی او ن هم بد دعوای
این و الان خوندم:27: این بشر عادم بشو نیست!
کریم باقری رو باید جایگزینش کنیم!!!:31:
سلام بچها
خوبین سلامتین؟
ایول تبریک میگم واقعا روحیه دارن بچها بیست .
هاینزه بدبخت میدونید خییییییلی تلاش میکنه اما حیف با عقل بازی نمیکنه .
دقیقه نود مث دقیقه اول داشت میدویید من کف کردم .
کلا به قول دوستان آدم بشو نیستش.
تیم حریفم وحشی شدید.
هوادارشونم مشنگ تیمشون 5 تا خورده دارن تشویق میکنن . ولی خوشم اومد دی
در کل بازی قشنگی بودش ایول.
وقتی فابرت اومد تو زمین یه لحظه به خودم گفتم ای روزگار یه زمانی اونقدر ستاره داشتیم رو نیمکت که نمیدونستیم کیو بیاریم تو زمین حالا مجبوریم از همچین عتیقه های استفاده کنیم.
kasra_khan2003
15-03-2009, 11:49
وای وای! کی میره این همه راهو؟! پرز ببینین چه لیستی رو اعلام کرده!!!
خبر داغ داغه!
Cristiano Ronaldo
Kaka
Steven Gerrard
Xabi Alonso
Fernando Torres
David Villa
David Silva
این همه پول رو میخواد از کجا بیاره؟!! من که میگم همش تبلیغات هست! شاید همش دوتاش بیاد!!!
خبر داغ داغه!
cristiano ronaldo
kaka
steven gerrard
xabi alonso
fernando torres
david villa
david silva
این همه پول رو میخواد از کجا بیاره؟!! من که میگم همش تبلیغات هست! شاید همش دوتاش بیاد!!!
همش خوبن اما من موندم این ِژابی الونسو چی داره که میخوان بیارنش؟!!
ولی یه چیز بگم وقتی که پرز بگه میارم شک نکنید میاره.
البت اگه خودش گفته باشه
چون خیلی از اینگونه خبرها همه شایعه ای بیش نیستش.
ali_ranger22
15-03-2009, 12:21
آقا عجب بازیه باحالی بود !
اولش خودمو گول زدم گفتم فقط نیمه اولو می بینم ! بعد دیدم مساوی شد ! گفتم یه ربع نیمه دوم رو هم میبینم بعد اینقدر بازی قشنگ شد که تا آخرش دیدم !! :دي
این هاینزه هم یه بار خیر سرش اومد ما رو خوشحال کنه بعدش 2 دیقه نشد زد تو پرمون ! :دي خیلی خره ! حرکاتش واقعا مضحکه ! با دست میزنه طرفو به ... میده ! :دي
دم هونتلار هم گرم که واقعا نشون داد میتونه جای فن گل رو برامون پر کنه
ali_ranger22
15-03-2009, 12:27
وای راستی یادم رفت این پارخو اوشگول کی بود دیگه ؟! :دي رئال شده جای چه اوشگول هایی واقعا !
فائوبرت هم به قیافش می خوره از این خلافکارای آمریکایی که موتور هالی دیویسون سوار میشن باشه ! :27: :دي
ali_ranger22
15-03-2009, 12:30
راموس: رئال شايسته پيروزي بود
عملكرد خوب مادريدي ها در ديدار مقابل اتلتيك بيلبائو قابل تحسين بود و مربي اسپانيايي رئال نيز معتقد است كه تك تك گلهاي كهكشاني ها باارزش بوده است.
سايت گل: خوان ده راموس، مربي اسپانيايي رئال مادريد از عملكرد تك تك شاگردانش در ديدار شنبه شب ورزشگاه سن ممس كاملا رضايت دارد و معتقد است كه تيمش پيش از اين، از روزهاي آرماني فاصله داشته. مادريدي ها در ديدار شنبه شب موفق شدند تا با نتيجه 5 بر 2 مقابل حريف به پيروزي برسند و خوان ده راموس در پايان اين ديدار، در حالي كه بسيار تحت تاثير اين پيروزي قرار داشت، گفت:« نتیجه كاملا از برتري ما در اين ديدار خبر مي دهد.» تنها نكته اي كه در اين ميان موجبات ناراحتي اين مربي باتجربه را فراهم ساخت، دريافت دو گل از تيم ميزبان بود كه به عقيده راموس، نتيجه اشتباهات و بدشانسي تيمش بود. راموس در پايان صحبتهايش در مورد واكنش تيمش پس از شكست دردناك مقابل ليورپول و حذف از گردونه رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا گفت:« پس از نااميدي مطلق قابل ليورپول ، شنبه شب به آرامش زيادي رسيديم.» پس از پيروزي مادريدي ها مقابل بيلبائو و قبل از آغاز ديدار يكشنبه شب كاتالونيايي ها مقابل آلمريا، اكنون فاصله اين دو تيم در صدر جدول لاليگا به سه امتياز رسيده است.
ali_ranger22
15-03-2009, 12:32
از قبل بود که، منم گفته بودم. اما الان بطور رسمی اعلام شد.
اما هنوز خوب نیست، خبراش دیر به دیر آپدیت میشه
آره میدونم ولی الان خیلی کاملتر شده .. آره خبرا هم یکم دیر به دیر آپدیت میشه ولی بهتر از اون فارس خر هست !
Ahmad-Ra
15-03-2009, 13:18
بازم مبارکه ولی کافی نیست.. اینا تیم نیستن که رئال ببره اینقد شادی کنیم! کافی نیست!
kasra_khan2003
15-03-2009, 13:58
همش خوبن اما من موندم این ِژابی الونسو چی داره که میخوان بیارنش؟!!
ولی یه چیز بگم وقتی که پرز بگه میارم شک نکنید میاره.
البت اگه خودش گفته باشه
چون خیلی از اینگونه خبرها همه شایعه ای بیش نیستش.
حالا فقط همون ژابی الونسو میاد، بقیه نمیان!!!
بیخودی داریم این پرز رو برا خودمون بزرگ میکنیم!
حالا فقط همون ژابی الونسو میاد، بقیه نمیان!!!
چون به نظر من حقیقته.
پرز واقعا کارش درسته شک نکن عزیز.
هنوز اوردن اوون و بکام و زیدان و رونالدو و فیگو و ... یادم نرفته
چیز چالب اینه که تا حالا نشده که یکیو بگه میارم و نتونه نیاره.
امیدوارم اینبار یه مربی خوب گیرش بیاد.
MH_SANIANI
15-03-2009, 14:39
تو کار پرز شک نکن...!
مثه کالدرون از رو معده حرف نمیزنه..!
رفقا کسی ادرس صحنه اخراج یسته رو نداره
میگن خیلی صحنه ضایع بوده .
این هواداری نفهم بیلبائو هم که هی هر وقت توپ میرسید به کاسیاس سوت میزدن.
MH_SANIANI
15-03-2009, 14:48
خبر داغ داغه!
cristiano ronaldo
kaka
steven gerrard
xabi alonso
fernando torres
david villa
david silva
با این لیست داوید ویا باید دفاع اخر بازی کنه....
کاکا هم دفاع چپ...!
تیم دفاع نمیخواد..؟
ashi-khan
15-03-2009, 15:18
آقا تبریک خیلی حال داد.
عجب جنگی بود !!!! وحشی بودن !!
تویه این لیستی که پرز اعلام کرده همه در دسترس هستن.
رونالدو و کاکا و ویا و سیلوا و الونسو که راحت میان. فقط تورس و جرارد یه کم سخته که حاج پرز حرف بزنه حرفش حرفه! دقت کنید اکثرا هم اسپانیایی هستن. دمش گرم.
این هاینزه بنده خدا هم خیلی سوژه شده دیگه.
یه کم کوتاه بیاید. خدایی خیلی دوندگی داره. زحمت زیاد میکشه فقط ....
ایکر هم مثه همیشه عالییییییییییی
ashi-khan
15-03-2009, 15:19
كاسياس: اهل تمارض نيستم
سنگربان رئال مادريد فرانسيسكو يسته را شايسته دريافت كارت قرمز در ديدار برابر بيلبائو دانست.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ايكر كاسياس پس از پيروزي پنج بر دو رئال مادريد برابر اتلتيك بيلبائو كه با اخراج دو بازيكن و مربي تيم حريف همراه بود، كارت قرمز فرانسيسكو يسته را شايسته اين بازيكن توصيف كرد.
يسته به دنبال هل دادن كاسياس و زمين زدن او در ثانيههايي پس از به ثمر رسيدن گل نخست بيلبائو با كارت قرمز داور روبرو شد.
كاسياس در اين باره گفت: «يسته به طور ناگهاني و با شدت مرا هل داد. او صورت مرا نزد اما، شايسته كارت قرمز بود. من زماني كه يكي از بازيكنان حريف زمين افتاد توپ را به بيرون زدم اما، آنها براي وزلي اسنايدر اين كار را نكردند.»
كاسياس همچنين پيرامون اتهام تمارض كه خوآكين كاپاروس مربي حريف به وي زده بود، گفت: «خوآكين مربي فوقالعادهاي است و خوب ميداند كه من اهل تمارض كردن نيستم.
ashi-khan
15-03-2009, 15:19
پس از پيروزي در خانه بيلبائو
كاسياس: هواداران باسكي به ما توهين كردند
خبرگزاري فارس: دروازه بان تيم فوتبال رئال مادريد از اهانت هواداران اتلتيك بيلبائو و شرايط سخت بازي در باسك انتقاد كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، ايكر كاسياس گفت: همان طور كه از قبل پيش بيني مي شد متاسفانه مردم باسك با ما رفتار زشتي داشتند و مثل هميشه به ما توهين كردند.
وي افزود: اينكه رئال مادريد سمبل چيست و اتلتيك بيلبائو چه وظيفه فرا ورزشي دارد به كنار، اما نبايد فراموش كنيم كه ما انسان هستيم و در زمين فوتبال بايد بازيگر نقش انسانيت خود باشيم.
رئال مادريد شب گذشته با نتيجه 5 بر 2 برابر اتلتيك بيلبائو به پيروزي رسيد.
ashi-khan
15-03-2009, 15:21
راموس: براي ما جهنم ساخته بودند
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد به شدت از ناداوري، اهانت هواداران و نحوه بازي حريف باسكي انتقاد كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، خوانده راموس گفت: براي ما يك جهنم ساخته بودند. براي من بازي در آنفيلد خيلي ساده تر از بازي در سان مامس بود.
وي افزود: متاسفانه نوع تاكتيك حريف باعث شد من در بين دو نيمه فقط از بازيكنانم بخواهم مراقب خودشان باشند و به ناداوري ها كاري نداشته باشند. اهانت هواداران در گزارش ناظر بازي مي آيد اما آيا داور اين شجاعت را دارد كه در گزارش خود از ناداوري ها و تحت تاثير مردم بودن خود بنويسد.
ali_ranger22
15-03-2009, 15:22
دیوید ویا رو که فک کنم من سیتی بخره چون فقط من سیتی خره میاد 100 میلیون پول این بازیکنو میده !!
ashi-khan
15-03-2009, 15:23
خبر داغ داغه!
cristiano ronaldo
kaka
steven gerrard
xabi alonso
fernando torres
david villa
david silva
راستی منبع این لیست کجا بود ؟؟
ممنون
ali_ranger22
15-03-2009, 15:46
کاکا رو که میلان عمرا نمیده ! جرارد و تورس هم فک نکنم بیان ولی واقعا دوست دارم که تورس بیاد !
رونالدو رو هم که به احتمال 99 میاره
این شایعات رو باور نکنید. اینا همش کار روزنامه اسپورت چاپ کاتالونیاست
فک نکنم ممد جان
سایت گل هم این مطلب رو ذکر کرده.
ولی منم فکر میکنم احتمال شایعه بودنش خیلی زیاده.
و در صورتی دیگر
چرا باید روزنامه کاتالانیایی بیاد و همچین مطلبی رو بگه در حالی که این به نفع ماست.
ولی منم به نظرم شایعس
تا خود پرز رسما نگفته نباید باورید.
Ahmad-Ra
15-03-2009, 16:00
بابا پس این باسکی های اولاغ عجب وحشی هایی هستند!! :دی
به نظر من باید به فکر یک دروازه بان هم باشن! با اینکه کاسیساس جانشین نداره به خاطر این خیلی حرفه ای هست ولی بالاخره باید یه دروازه بان خوب هم بیارن!
ali_ranger22
15-03-2009, 16:07
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Ahmad-Ra
15-03-2009, 21:45
نمیدونم چرا تازگی ها با مارسلو دارم حال میکنم! :دی
قبلا خوشم نمیومد ازش!
Ahmad-Ra
15-03-2009, 22:20
ایولا ممد جان.. مرسی :دی
ايكر كاسياس گفت: همان طور كه از قبل پيش بيني مي شد متاسفانه مردم باسك با ما رفتار زشتي داشتند و مثل هميشه به ما توهين كردند.
مشخص بود که این طرفدارای بیلبائو مخ تو کلشون نیست . چون اگه بود بعد از 5 تا خوردن تیمشونو تشویق نمیکردن!!! :27::27:
ولی بازم میگم خاک تو سر این روبینیو بکنن! اگه بازی امروز روبینیو جلوی چلسی رو دیده باشین فهمیدین که چی میخوام بگم! اصلا از یه بازیکن معمولی هم اونطرفتر بود و آخرش هم تعویض شد!!! من سیتی هم که احتمال داره بره دسته دو:2:
kasra_khan2003
15-03-2009, 23:36
چون به نظر من حقیقته.
پرز واقعا کارش درسته شک نکن عزیز.
هنوز اوردن اوون و بکام و زیدان و رونالدو و فیگو و ... یادم نرفته
چیز چالب اینه که تا حالا نشده که یکیو بگه میارم و نتونه نیاره.
امیدوارم اینبار یه مربی خوب گیرش بیاد.
آوردن اونا همچین سخت نبود که!
رونالدو که همش مصدوم مشید، خرج رو دست اینتر میذاشت
بکام که با فرگی کلا مشکل داشت، ضمن اینکه بهترین بازیش رو با رئال، همون زمان کاپلو کرد و رفت
فیگو هم که اصلا اون فیگو زمان بارسا نبود!!!
فقط اون خرید نسبتا خوبی بود، اونم از یه تیم دسته دوم خرید! نه از مثلا منچستر یونایتد! تازه اگه توجه کرده باشی اون و رونالدو، جفتشون از اون بازیکنایی بودن که مدام مصدوم میشدن!!!
فقط زیدان خرید بزرگی بود، اونم خوب تا الان کسی رکورد پولی که برا اون دادیم رو فکر نکنم شکسته باشه!!!
ashi-khan
15-03-2009, 23:55
/هفته بيست و هفتم لاليگا اسپانيا/
پيروزي مقتدرانه رئال مادريد در باسك
خبرگزاري فارس: شاگردان راموس با نتيجه پرگل 5 بر 2 اتلتيك بيلبائو را در زمين خودش در هم كوبيدند.
به گزارش خبرگزاري فارس، رئال مادريد در شب اول از هفته بيست و هفتم لاليگا ميهمان اتلتيك بيلبائو بود.
در حالي كه رئال مادريد در باسك باز هم حكم نماينده دولت را در خانه مردم داشت جدال نمادين اين دو تيم ريشه دار و قديمي با توهين هواداران، درگيري شديد بازيكنان، جنگ رواني در رختكن و تونل منتهي به زمين بازي و داوري حرف و حديث دار همراه شد. اما اين رئال مادريد بود كه با نتيجه 5 بر 2 ميزبان خود را شكست داد.
رئال مادريد در نيمه اول توسط آرين روبن در دقيقه 22 به گل رسيد.
اين گل ورزشگاه سان مامس را ساكت كرد اما جدال سلطنت طلبان پايتخت با جدايي طلبان باسك آن زمان به جنجال كشيده شد كه گابريل هاينزه براي رئال مادريد در دقيقه 34 گل زد و در دقيقه 36 با گل به خودي دروازه كاسياس را باز كرد.
اتلتيك بيلبائو با اين گل كنترل بازي را در اختيار گرفت و يورنته در دقيقه آخر نيمه اول بازي را به تساوي 2 بر 2 كشاند.
در نيمه دوم، پاس زيباي رائول گونسالس بلانكو براي هونتلئار گل سوم رئال مادريد را خلق كرد و پاس روبن به هونتلئار باعث شد تا شب زيباي اين هلندي تكميل شود.
داور براي رئال مادريد يك پنالتي گرفت. اين پنالتي به خاطر خطا روي مارسلو اتفاق افتاد و هيگواين گل پنجم را براي تيمش به ثمر رساند تا مادريد به امتياز 60 برسد.
به اين ترتيب تا قبل از بازي امشب بارسا و آلمريا فاصله دو مدعي قهرماني به مرز 3 رسيد.
نتايج بازي هاي شب گذشته:
والنسيا يك - ركرتيوو يك
گل ها: ارناندس 83 براي والنسيا و كاموناس 55 براي ركرتيوو
اتلتيك بيلبائو 2 - رئال مادريد 5
گل ها: هاينزه (گل به خودي36) و يورنته 45 براي بيلبائو؛ روبن 22، هاينزه 34، هونتلئار 47 و 61، هيگواين (پنالتي 85) براي رئال مادريد
تا قبل از بازي هاي امشب بارسلونا با 63 امتياز در صدر جدول ايستاده و رئال مادريد با 60 امتياز و يك بازي بيشتر اين تيم را تعقيب مي كند.
سويا 50 و ويارئال 45 امتيازي هستند و تنها براي كسب سهميه اروپايي مي جنگند.
ashi-khan
15-03-2009, 23:56
پس از پيروزي در خانه بيلبائو
بلودا:
فقط توهين و ناسزا مي شنيدم
خبرگزاري فارس: مديرعامل موقت باشگاه رئال مادريد از محيط ناسالم و غير قابل تحمل جايگاه ويژه ورزشگاه سان مامس انتقاد كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، ويسنته بلودا گفت: پشت سر من توهين بود و ناسزا. رئيس اتلتيك بيلبائو كه توقع داشتم سر و صداها را حداقل در جايگاه ويژه كنترل كند بارها با كنايه به من توهين كرد.
وي افزود: هواداران رئال مادريد مرا مي شناسند و مي دانند كه من هم مثل بسياري از مردم پايتخت از كودكي كارت رسمي هواداري داشته ام. بنابراين از اينكه به رئال مادريد توهين شود ناراحت مي شوم و نگران پست رياست خود نيستم. اگر عرف بازي هاي فوتبال و شان باشگاهم نبود با همتاي باسكي خود درگير مي شدم.
ashi-khan
15-03-2009, 23:57
براي ارائه توضيحات
داور ديدار بيلبائو و رئال به فدراسيون فوتبال اسپانيا ميرود
خبرگزاري فارس: داور ديدار اتلتيك بيلبائو و رئال مادريد براي توضيح در مورد 3 كارت قرمز و برخي صحنه هاي مشكوك راهي فدراسيون فوتبال اسپانيا خواهد شد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت ماركا، مونيس فرناندس داور اهل كاتالونيا فدراسيون فوتبال اسپانيا قضاوت پر هياهو و مشكوكي در بازي اتلتيك بيلبائو داشت.
بررسي صحنه هاي اتفاق افتاده نشان مي دهد اشتباهات داور تقريبا به تساوي ميان دو تيم تقسيم شده است.
فرناندس درنيمه اول يك پنالتي كاملا واضح را به نفع رئال مادريد نگرفت و در حداقل 3 مورد نشان دادن كارت زرد به بازيكنان رئال مادريد عجله كرد.
وي يسته، بازيكن تاثيرگذار اتلتيك بيلبائو را روي صحنه اي كه كاسياس را هل داده و قصد داشت داور را فريب دهد از زمين اخراج و لون ولز بازيكن نيمكت نشين و لوچانو مارتين كمك مربي بيلبائو را نيز اخراج كرد.
احتمال دارد فدراسيون فوتبال اسپانيا برخي جريمه ها را براي هفته آينده مورد عفو كميته فني قرار دهد.
بيلبائو هفته آينده با اسپورتينگ گيخون بازي مي كند.
iammahdi
16-03-2009, 00:31
پرز می خواد کاکا رو بیاره ؟؟!!
عمرا"...
می خواد جرارد رو بیاره باز عمرا" ...
تورسم که فکر نکنم ...
رونالدو ام که حرف نزبیم بهتره ...
به نظر من بعضی از بازیکنا با تیماشون گره خوردن و اگه از تیماشون جدا کنبین ممکنه دیگه اون محوببیت قبل رو نداشته باشن ...
آخ برنه آلمریا بارسلونا رو ببره ...
الان که صفر صفرند ...
پرز بخواد هر کی رو بیاره میتونه البته بجز کاکا
راستی بچه ها توی بازی رئال اون خانومه کی بود که همش نشونش میداد بعضی وقت ها هم سانسور میشد؟؟؟؟
ali_ranger22
16-03-2009, 11:41
حیف شد مثل اینکه بارسا برد ! عیب نداره هنوز کلی مونده تا آخر فصل
ali_ranger22
16-03-2009, 12:00
آره منم موافقم ... اونا کم میارن
malkemid
16-03-2009, 13:25
آقا نزنین ها...ولی گل دومشون انصافا خدا بود...
چند تا بازی مونده ؟
resident_evil
16-03-2009, 14:35
توضيح در مورد 3 كارت قرمز
يه كارت قرمز فقط !!! فارسم يه چيزيش ميشه ها !!!
resident_evil
16-03-2009, 15:10
البته یه جورایی درسته چون یه مربی و یه بازیکن از رو نیمکت هم اخراج شدن
آها راست ميگي !!!
خب شلوغ كردن اين باسكي هاي ... !!!
كمم بود تازه
یه خبر ناراحت کننده. ظاهرا در حین بازی رئال و بیلبائو بعد از اینکه روبن یه موقعیت رو با خودخواهی از دست داد و به هانتلار پاس نداد هانتلار بهش میگه چرا پاس ندادی و روبن در جواب میگه خفه شو! هانتلار هم در جواب میگه به من نگو خفه شو!
و وقتی هانتلار تعویض میشه روبن رو نیمکت دستش رو دراز میکنه که به هانتلار دست بده ولی هانتلار محل نمیزاره.
لینک خبر:
جفتشون هلندی هستند,موضوع رو یه جوری بین خودشون حل میکنند بالاخره
ali_ranger22
16-03-2009, 18:37
اختلاف هونتلار و روبن در رختكن رئال
دو ستاره هلندي باشگاه مادريدي اين روزها اصلا رابطه خوبي با يكديگر ندارند و با وجودي كه در زمين مسابقه بسيار تاثير گذار ظاهر مي شوند، ديگر حتي با هم احوالپرسي هم نمي كنند.
سايت گل: آرين روبن و كلاس يان هونتلار، دو نفر از برترين شاگردان خوان ده راموس در جريان ديدار شنبه شب مقابل اتلتيك بيلبائو بودندو در پيروزي 5 بر 2 كهكشاني ها مقابل اين تيم نقش بسيار پررنگي داشتند. آرين روبن نخستين گل تيم مادريدي را به ثمر رساند و هونتلار نيز دو بار براي اين تيم به گل رسيد. خيلي ها موفقيت شنبه شب مادريدي ها در ورزشگاه سن ممس را نتيجه شكست تحقير آميز ديدار مقابل ليورپول و حذف زودهنگام كهكشاني ها از اين رقابتها مي دانند.روزنامه هاي معتبر اسپانيايي از جمله اسپورت و AS گزارش داده اند كه اين دو ستاره هلندي، رقابت همه جانبه اي را با يكديگر آغاز كرده اند.
در طول رقابت ديدارشنبه شب هونتلار به روبن گفت كه چرا توپ را به او پاس نداده و روبن در پاسخ به او گفت:« خفه شو». هونتلار هم به او پاسخ داد:« به من نگو خفه شو.»
البته كشمكش ميان دو ستاره هلندي باز هم ادامه يافت. دقايق بعد زماني كه هونتلار جاي خود را به داني پارخو داد و پس از آنكه روبن جاي خود را به ژولين فائوبرت داد،ستاره سابق آژاكس به سمت نيمكت رفت تا برروي آن بنشيند. ستاره سابق باشگاه چلسي هم دستش را به سمت هونتلار دراز كرد تا با او دست دهد ولي هونتلار پاسخ او را نداد. اين در حالي است كه در طول هفته هاي اخير هم هونتلار گهگاهي از روبن طلب توپ كرده و درخواستش بي جواب مانده است.
lord_alone_dark
16-03-2009, 19:02
حالا همین کم بود این دوتا بیفتن به جون هم
Ahmad-Ra
16-03-2009, 20:26
اره والا!!! بیخیال بچه ها روبن رو با هونتلار اشتی بدید :دی
بچه ها ما فردا میریم مسافرت... خوش باشید... تا برگردیم به رئالی ها بگید گند نزنند :دی
عیدتون هم پیشاپیش مبارک
lord_alone_dark
16-03-2009, 23:21
عید شما هم مبارک امید وارم گند نزنن تا برگردی
ashi-khan
17-03-2009, 00:33
با انتقاد از سكوت رائول
ويا:
شماره 7 را به نام من خلق نكردهاند
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال والنسيا از سكوت رائول در مورد تيم ملي انتقاد كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت رسمي باشگاه والنسيا، داويد ويا گفت: همه ما رائول را مي شناسيم. او براي ما از كودكي تاكنون يك الگوي اخلاقي و تكنيكي بوده است. هرگز به او توهين نكرده ام اما من مسئول دعوت نشدنش به تيم ملي نيستم كه بخواهم به خاطر پوشيدن پيراهن شماره 7 از مردم عذرخواهي كنم. رائول چيزي نمي گويد و با سكوت خود هم محبوب تر مي شود و هم ما را آزار مي دهد.
وي افزود: شماره 7 را از به نام من خلق نكرده اند. همان طور كه رائول هم صاحب شماره 7 نبوده و نيست. شماره 7 را بازيكني بر تن مي كند كه لياقتش را دارد.
ashi-khan
17-03-2009, 00:33
با اشاره به اختلاف 6 امتيازي با بارسلونا
بلودا: هنوز 11 هفته ديگر باقي مانده است
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه رئال مادريد به قهرماني تيمش در لاليگا اميدوار است.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از سايت فيفا، ويسنته بلودا گفت: هنوز 11 هفته باقي است و مي شود از اين 11 بازي 33 امتياز گرفت. براي من و مردانم مهم نيست كه رقيبمان در اين مدت چه مي كند اما ما به احترام هواداران خود در تمام بازي هاي باقي مانده پيروز مي شويم.
وي افزود: قهرمان لاليگا امسال رئال مادريد است و شكي در اين حقيقت ندارم.
رئال مادريد با 60 امتياز در فاصله 6 امتيازي بارسلونا در رده دوم قرار دارد.
با انتقاد از سكوت رائول
ويا:
شماره 7 را به نام من خلق نكردهاند
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال والنسيا از سكوت رائول در مورد تيم ملي انتقاد كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت رسمي باشگاه والنسيا، داويد ويا گفت: همه ما رائول را مي شناسيم. او براي ما از كودكي تاكنون يك الگوي اخلاقي و تكنيكي بوده است. هرگز به او توهين نكرده ام اما من مسئول دعوت نشدنش به تيم ملي نيستم كه بخواهم به خاطر پوشيدن پيراهن شماره 7 از مردم عذرخواهي كنم. رائول چيزي نمي گويد و با سكوت خود هم محبوب تر مي شود و هم ما را آزار مي دهد.
وي افزود: شماره 7 را از به نام من خلق نكرده اند. همان طور كه رائول هم صاحب شماره 7 نبوده و نيست. شماره 7 را بازيكني بر تن مي كند كه لياقتش را دارد.
این ویا با خودشم درگیره ! حالا رائول هیچی نمیگه این اینجوری معرکه می گیره ! اگه بگه چیکار می کنه !:13:
h_starboy
17-03-2009, 09:28
سلام به همه بروبکس رِئالی.
بچه ها ایشالا اگه تیم همینجوری بردهاشو ادامه بده امیدوار به قهرمانی هستیم.
احتمالا ما هم فردا میریم مسافرت. امیدوارم تیم روند خودشو تو لالیگا حفظ کنه.
cyrus_ln
17-03-2009, 11:30
رائول صاحب شماره 7 نبوده ولی یکی به این بگه خفه
ashi-khan
17-03-2009, 11:32
كالدرون: براي بلودا متاسفم
خبرگزاري فارس: رئيس سابق رئال مادريد از سخنان اخير مديرعامل موقت اين باشگاه به شدت دلخور است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، ويسنته بلودا مديرعامل باشگاه رئال مادريد چند روز پيش گفته بود: متاسفانه نوع برگزاري انتخابات قبلي شرم آور و توهين آميز بوده و مدير قبلي آنقدر فساد مالي داشته كه حتي نمي شود همه را در قالب يك پرونده جمع كرد.
رامون كالدورن در اين باره گفت: براي بلودا متاسفم. او ربطي به فوتبال ندارد و كارت هواداريش تنها 3 ماه است كه صادر شده است. تنها من مي دانم كه آن كارت را هم براي آنكه هواداران قبولش داشته باشند دريافت كرد و هيچ اعتقادي به آن نداشت.
وي افزود: به احترام نام رئال مادريد سكوت مي كنم. رئال مادريد معطل نام يك يا دو مدير نمي شود. اين قطار با سرعت حركت مي كند و اگر قرار بود براي اظهارات بي منطق فردي وقت بگذارم امروز بايد در خيابان هاي اطراف برنابئو بليت مي فروختم.
ali_ranger22
17-03-2009, 12:02
آنچلوتی درها را بر روی رئال گشود
با اینکه در ایتالیا گفته میشود مربی میلان قصد دارد همچنان در این تیم بماند ولی مطبوعات اسپانیایی معتقدند که او از پینشهاد رئال مادرید برای مربیگری کهکشانی ها استقبال خواهد کرد
سایت گل: کارلو آنچلوتی درها را برای انتقال به نیمکت رئال مادرید در تابستان آینده بازگذاشته و از اینکه فلورنتینو پرس نامزد ریاست باشگاه اسپانیایی او را به عنوان مربی بعدی تیم درنظرگرفته ابراز خشنودی کرده است. اگر رئیس سابق کهکشانی ها یک بار دیگر به این سمت انتخاب شود، آنگاه احتمال نشستن کارلتو روی نیمکت رئال هم بسیار زیاد خواهد بود. در هفته های اخیر روزنامه های ایتالیایی نوشته بودند که آنچلوتی می خواهد در میلان بماند ولی رسانه های اسپانیایی نظر دیگری دارند و به اعتقاد آنها او از ایده انتقال به رئال استقبال خواهد کرد. مارکا به نقل از مربی روسونری نوشته که او بعد از بازی این هفته میلان با سیه نا به خبرنگاران گفت:" هراتفاقی که بخواهد بیفتد می افتد. من از اینکه پرس خواهان دراختیار گرفتن من است، خوشحالم."
با اینکه میلان از دور رقابتهای جام یوفا کنار رفته آنچلوتی معتقد است که تیمش این فصل خیلی بد کار نکرده است:" فکر می کنم این فصل برای ما خوب بوده است. برای همین فکر نمی کنم که انتهای فصل مرا اخراج کنند"
سلام سلام بر همگی ؟
چطوووووووورین خوبین؟
پیشااااااااپیش عیدتون مبارک هم اونای که شاید دیگه تا بعد عید نیان و چه اونای که با ما هستن.
هر روزتان نوروز باد
نوروزتان پیروز باد
================
بریم سر اصل مطلب.
در مورد قضیه هانتر و روبن بگم که اول که اصلا برخوردی خوبی نکرده روبن و به نظر من تقصیر از روبن هستش.
ولی من مطمئنم اونقدر حرفه ای هستن بازیکنهای رئال که بخاطر این مسائل کوچک مشکلی پیش نمی اورند پس نگران نباشید.
در مورد شماره 7 و سلطان بگم که.
خدایشش نه خدایشش زمانی که رائول در سن و سال داوید ویا بود کسی میتونست جلوش حرف بزنه؟؟؟؟؟
خوب یادمونه لیگ قهرمانان سال 2001 رو .
اون بازیهای رویایی رائول اون بازیهای محشر رائول
خوب یادمه که رائول بهترین لیگ قهرمانان و لالیگا بودش و صد در صد باید بهترین بازیکن جهان میشد.
اما فقط بخاطر گلهای رونالدو در جام جهانی جایزه رو به او دادن .
و طبق رسم وقتی رونالدو اومد رئال و تو معرفیش جایزش رو هم به هواداران نشون داد.
اما هواداران تو برنابئو بجای تشویق حق رو ندا زدند
اسم رائول رو ندا زدند.
الان داوید ویا تو این سنش چیکار کرده.
تازه رائول یکسال و اند مصدوم شد و همین سبب شد که از زمان اوجش عقب بمونه.
الان من هیچ کارشناس بزرگی رو نمیشناسم که در وصف ویا گفته باشه که : ارزوی من داشتن بازیکنی مثل او هستش.
در حالی که خیلیهای چون کاپلو - بکن بائر - و غیر ه در وصف رائول این را گفته اند وبکن بائر گفته بود در وصفش که:
بهترین مهاجمی که من در کل عمر فوتبالیم دیده ام رائول هست.
الکی نیست یه ماه رو در فوتبال اون کشور به اسم یه بازیکن بکنن.
و در مورد خبر اومدن انچلوتی بگم که والا نمیدونم چی میشه ولی من با موندن همین راموس موافقم اگه بازیکنهای بهتری داشته باشه.
kasra_khan2003
17-03-2009, 13:38
به گزارش RMadridFC: کلاس یان هانتلار , بهترین معدل گلزنی را در بین تمام بازیکنان حال حاضر رئال مادرید دارد .
هانتلار با 2 گلی که در برابر بیلبائو زد , متوسط گلزنی خود را بهبود بخشید . با 6 گلی که او در 5 مسابقه اخیر زده , می توان این طور گفت که او در هر 98 دقیقه , 1 گل برای مادریدی ها به ثمر رسانده است .
متوسط گلزنی هانتلار از هیگوئین ( هر 120 دقیقه 1 گل ) , رائول ( هر 144 دقیقه 1 گل ) و روبن ( هر 243 دقیقه 1 گل ) بهتر است زیرا میانگین گلزنی وی , 0.6 گل در هر بازیست .
هانتلار اولین بازی خود را با لباس رئال مادرید در تاریخ 4 ژانویه و در برابر ویارئال تجربه کرد , از ان زمان به بعد این مهاجم هلندی در مجموع 18 بار صاحب موقعیت شده که توانسته از هر 3 موقعیت یکی را به گل تبدیل کند .
در مجموع , هانتلار 12 بار اقدام به شوتزنی کرده که 8 تای انها در چارچوب بوده و 2 تای انها خارج از ان , یکی با تیرک دروازه برخورد کرده و دیگری نیز با وجود گل شدن ولی افساید اعلام شده است .
هیگوئین با 15 گل زده , بهتری گلزن این فصل رئال مادرید به حساب می اید ولی اکثر گلهای او در برنابئو زده شده , این در حالیست که نصف گلهای هانتلار خارج از خانه به ثمر نشسته است .
اولین گل او در زمین اختصاصی اسپورتینگ گیخون بود و 6 روز بعد , او با 2 گلی که در برنابئو و در مقابل رئال بتیس زد , گلزنی های خود در خانه نیز اغاز کرد .
چهارمین گل هانتلار , باز در برنابئو و این بار در برابر رقیب همشهری یعنی اتلتیکومادرید بود که مهاجم هلندی رئال توانست با شوتی محکم , لئو فرانکو را به زانو در بیاورد .
یک هفته بعد , این بار نوبت ورزشگاه سن مامس بود که تماشاگر هنر گلزنی شکارچی باشد , هانتلار با دو گلی که به بیلبائو زد تعداد گلهای زده خود را تا به اینجای فصل به عدد 6 رساند .
البته این برای اولین بار نیست که شکارچی مادریدی ها همچین میانگین گلزنی خوبی را از خود به جای می گذارد . او در فصل 2008 - 2007 , با لباس اژاکس در 39 بازی حضور یافت که موفق شد با 37 گل زده , میانگین 0.92 گل در هر بازی را از خود به جای بگذارد .
او به خاطر این کار , توانست کفش برنز اروپا را بدست بیاورد و همین طور از سوی فدراسیون تاریخ و امار فوتبال به عنوان دومین مهاجم برتر سال 2008 معرفی شد .
kasra_khan2003
17-03-2009, 13:40
به گزارش RMadridFC: کلاس یان هانتلار در 10 بازی 6 گل برای رئال مادرید زده است که دو تای انها شنبه گذشته باعث شد تا رئال مادرید 5 - 2 بیلبائو را شکست دهد . این مهاجم هلندی در مصاحبه با روزنامه های مارکا و اس عنوان کرد که رئال مادرید می تواند با همچین بازی ای , هر تیمی را شکست دهد .
خیلی خوشحالم مخصوصا برای اینکه تیم توانست به پیروزی برسد , بازی مهمی برایمان بود و ثابت کردیم برای رسیدن به قهرمانی در لالیگا , تمام تلاشمان را می کنیم .
اولین گلی که زدم در برابر اسپورتینگ گیخون بود که اعتماد به نفس زیادی به من داد و حالا کاملا احساس رضایت می کنم . خیلی دوست داشتم که سریع با تیم وفق شوم تا بتوانم گلزنی هایم را شروع کنم .
روزهای اول از اینکه نتوانسته بودم گلی برای تیمم بزنم خیلی دچار ناراحتی نشده بودم ولی زمانی که گل می زنم طبعا خیلی خوشحال می شوم .
بازی کردن در سن مامس باورکردنی نبود چون تماشاگرانی که روی صندلی ها نشسته بودند واقعا هوادار بودند و همه انها از بیلبائو حمایت می کردند که به راحتی می شد این را در زمین حس کرد . بازی عجیب و خیلی سختی بود و ما باید تا اخر می جنگیدیم .
بازی کردن به عنوان یک تیم , برای ما از هر چیز دیگری مهمتر است و اگر توانستیم در سن مامس پیروز شویم فقط به همین خاطر بود . من برای تیمم بازی می کنم نه برای خودم . اگر بتوانیم همین طور مثل یک تیم واقعی جلو برویم می توانیم در 11 بازی باقیمانده نیز برنده شویم .
از اینکه در رئال مادرید بازی می کنم واقعا احساس خیلی خوبی دارم و هر روز از اینکه در بهترین باشگاه دنیا حضور دارم احساس شعف بیشتری می کنم حتی اگر بدانم که چند روز پیش یک شکست سنگین را تحمل کردیم .
در رئال مادرید تنها وظیفه ما برنده شدن است و می دانستیم که نباید شکست در مقابل لیورپول روی ما تاثیر بگذارد . امسال تنها جامی که برای ما مانده , همین لالیگاست که باید تلاش کنیم به ان برسیم .
kasra_khan2003
17-03-2009, 13:41
به گزارش RMadridFC: رئال مادرید , رایو والکانو و الکورکون , تنها تیمهای اسپانیایی هستند که در سال 2009 , در هیچ یک از بازیهای داخلی رنگ شکست را ندیده اند .
رئال مادرید با هدایت خوانده راموس , 11 بازی از سری مسابقات لالیگا را در سال 2009 پشت سر گذاشته که در 10 تای انها به پیروزی رسیده و فقط در 1 بازی , نتیجه تساوی برای انان حاصل شده است .
رکرتیوو هوئلوا و بارسلونا , تنها تیمهای دسته اولی بودند که تا مدتی از سال 2009 به همراه رئال مادرید , تیمهای شکست ناپذیر لالیگا نام گرفته بودند ولی این اسپانیول بود که نام این دو تیم را از لیست تیمهای شکست ناپذیر لالیگا در سال 2009 , خط زد .
تنها تساوی رئال مادرید در سال جدید برمی گردد به داربی معروف شهر مادرید که در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو و در تاریخ 7 مارس برگزار شد . در این بازی رئال مادرید با نتیجه 1 - 1 در مقابل رقیب همشهری خود متوقف شد .
به جز رئال مادرید , دو تیم دیگر نیز در اسپانیا هستند که هنوز طعم شکست را تجربه نکرده اند و ان دو تیم عبارتند از , رایو والکانو و الکورکون که هر دو تیم در دسته دوم لالیگا بازی می کنند .
kasra_khan2003
17-03-2009, 13:43
بچه ها عید همتون مبارک، همینجا بگم که ما اسباب کشی داریم!
بریم اون خونه هم باید خط جدیدمون رو بگم که ADSL وصل کنن، که اونم میخوره به تعطیلات! احتمالا تا 20 فروردین نیستم!
یا اگه بیام، با dial up میام یه سری میزنم.
احمد، خفه کردی مارو با این رائول: دی
malkemid
17-03-2009, 13:53
سلام سلام بر همگی ؟
چطوووووووورین خوبین؟
پیشااااااااپیش عیدتون مبارک هم اونای که شاید دیگه تا بعد عید نیان و چه اونای که با ما هستن.
هر روزتان نوروز باد
نوروزتان پیروز باد
================
بریم سر اصل مطلب.
در مورد قضیه هانتر و روبن بگم که اول که اصلا برخوردی خوبی نکرده روبن و به نظر من تقصیر از روبن هستش.
ولی من مطمئنم اونقدر حرفه ای هستن بازیکنهای رئال که بخاطر این مسائل کوچک مشکلی پیش نمی اورند پس نگران نباشید.
در مورد شماره 7 و سلطان بگم که.
خدایشش نه خدایشش زمانی که رائول در سن و سال داوید ویا بود کسی میتونست جلوش حرف بزنه؟؟؟؟؟
خوب یادمونه لیگ قهرمانان سال 2001 رو .
اون بازیهای رویایی رائول اون بازیهای محشر رائول
خوب یادمه که رائول بهترین لیگ قهرمانان و لالیگا بودش و صد در صد باید بهترین بازیکن جهان میشد.
اما فقط بخاطر گلهای رونالدو در جام جهانی جایزه رو به او دادن .
و طبق رسم وقتی رونالدو اومد رئال و تو معرفیش جایزش رو هم به هواداران نشون داد.
اما هواداران تو برنابئو بجای تشویق حق رو ندا زدند
اسم رائول رو ندا زدند.
الان داوید ویا تو این سنش چیکار کرده.
تازه رائول یکسال و اند مصدوم شد و همین سبب شد که از زمان اوجش عقب بمونه.
الان من هیچ کارشناس بزرگی رو نمیشناسم که در وصف ویا گفته باشه که : ارزوی من داشتن بازیکنی مثل او هستش.
در حالی که خیلیهای چون کاپلو - بکن بائر - و غیر ه در وصف رائول این را گفته اند وبکن بائر گفته بود در وصفش که:
بهترین مهاجمی که من در کل عمر فوتبالیم دیده ام رائول هست.
الکی نیست یه ماه رو در فوتبال اون کشور به اسم یه بازیکن بکنن.
و در مورد خبر اومدن انچلوتی بگم که والا نمیدونم چی میشه ولی من با موندن همین راموس موافقم اگه بازیکنهای بهتری داشته باشه.
شما دیگه خیلی متعصبی!...رائول در بهترین فرمش هم از بهترین فرم رونالدو کلی عقب بود.
ashi-khan
17-03-2009, 16:56
شما دیگه خیلی متعصبی!...رائول در بهترین فرمش هم از بهترین فرم رونالدو کلی عقب بود.
نه برادر ایشون متعصب نیستن.
شما مثه اینکه بازیای رائول رو فراموش کردید.
من که یه تاره مویه رائول رو به 100 تا رونالدو و کاکا و ....... نمیدم.
زنده باد کاپیتان با تعصب.:40:
منم با شما موافقم...البته بجز اون قسمت کاکا
مرسی داداش مخلصتیم
:40::40::40::40::40::40:
ashi-khan
18-03-2009, 01:26
مرسی داداش مخلصتیم
:40::40::40::40::40::40:
نوووووووووکرتیم داداش !!!:31:
:40::40::40:
ashi-khan
18-03-2009, 01:27
روبرتو كارلوس:
به خاطر پرس به رئال برمي گردم
خبرگزاري فارس: بازيكن برزيلي تيم فوتبال فنرباغچه تركيه گفت: به خاطر پرس حاضر هستم به رئال مادريد بازگردم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه حريت، روبرتو كارلوس اظهار داشت: با وجودي كه مدت ها است در رئال حضور ندارم، اما به اين تيم علاقه خاصي دارم. به اين خاطر هر زمان كه به وجودم نياز باشد، به اين تيم بازمي گردم.
اين بازيكن كه از سال 2000 تا 2006 براي رئال مادريد بازي كرد و سپس به فنرباغچه پيوست، افزود: بازگشتم به رئال بستگي به حضور پرس دارد. اگر او به مديريت رئال برگردد و به من بگويد كه برگردم، حتما اين كار را خواهم كرد.
بخشي از عمرم را در رئال سپري كردم. بديهي است نمي توانم نسبت به اين تيم بي تفاوت بمانم.
ashi-khan
18-03-2009, 01:30
با اعلام پزشك رئال مادريد
پهپه مي تواند برابر آلمريا بازي كند
خبرگزاري فارس: مدافع پرتغالي تيم فوتبال رئال مادريد براي بازي در هفته بيست و هشتم آماده است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، پهپه در بازي رئال مادريد برابر اتلتيك بيلبائو به خاطر سهل انگاري فابرت، هم تيمي خود، از ناحيه انگشتان دست راست به شدت آسيب ديد اما گويا مشكلي براي بازي در هفته بيست و هشتم ندارد.
پزشك رئال مادريد معتقد است كه پهپه حتي بدون بانداژ دست وارد زمين مي شود و مشكلي نخواهد داشت.
رئال مادريد يكشنبه شب ميزبان آلمريا است.
ashi-khan
18-03-2009, 01:31
با اعلام دل بوسكه
رائول به تيم ملي اسپانيا باز ميگردد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال اسپانيا از احتمال دعوت رائول به تيم ملي خبر داد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، ويسنته دل بوسكه، سرمربي كنوني تيم ملي اسپانيا و مربي سال هاي نه چندان دور رئال مادريد با اشاره به ميزان آمادگي رائول 31 ساله، از احتمال بازگشت او به تركيب تيم ملي اسپانيا سخن گفت.
اين در حالي است كه قرار بود رائول در بازي دوستانه اسپانيا با آرژانتين به صورت نمادين از بازي هاي ملي خداحافظي كند.
رائول كه ركورد برترين گلزن تيم ملي اسپانيا را در اختيار دارد، از زمان آغاز ديدارهاي مرحله مقدماتي رقابت هاي يورو 2008 تاكنون، پيراهن تيم ملي كشورش را برتن نكرده است. اين در حالي است كه او در روزهاي اوجش به سرمي برد و تاكنون و در رقابت هاي اين فصل توانسته 20 گل براي تيم مادريدي در رقابت هاي مختلف به ثمر برساند. خيلي از كارشناسان معتقدند درخشش دوباره رائول در تيم ملي دير و بيهوده است.
ashi-khan
18-03-2009, 01:32
رئال مادرید جرارد را می خواهد
باشگاه رئال مادرید تلاش خود را برای به خدمت گرفتن استیون جرارد آغاز کرده است. به گزارش خبرگزاری مهر، کاپیتان تیم فوتبال لیورپول تا سال 2011 با این تیم قرارداد دارد و طبق اعلام "نیوز آو ذ ورلد" قیمت این بازیکن حدود 85 میلیون یورو است.
این درحالی است که ژابی آلونسو هم در طرح های تیم اول اسپانیا قرار دارد. فلورنتینو پرز به احتمال فراوان مجددا به عنوان رئیس باشگاه رئال مادرید انتخاب می شود و در نظر دارد این بازیکنان را به خدمت بگیرد.
رئال مادرید جرارد را می خواهد
باشگاه رئال مادرید تلاش خود را برای به خدمت گرفتن استیون جرارد آغاز کرده است. به گزارش خبرگزاری مهر، کاپیتان تیم فوتبال لیورپول تا سال 2011 با این تیم قرارداد دارد و طبق اعلام "نیوز آو ذ ورلد" قیمت این بازیکن حدود 85 میلیون یورو است.
این درحالی است که ژابی آلونسو هم در طرح های تیم اول اسپانیا قرار دارد. فلورنتینو پرز به احتمال فراوان مجددا به عنوان رئیس باشگاه رئال مادرید انتخاب می شود و در نظر دارد این بازیکنان را به خدمت بگیرد.
واقعا بازیکن خوبیه
به نظر من که میتونه برامون مفید باشه.
گرچه به نظر سخت میرسه انتقالش ولی اگه پرز بخواد صد در صده دی:
جرارد
رونالدو
کاکا
؟؟!!!
من که هنگ کردم
به نظرتون کدومشون رو بزاریم رو نیمکت دی:؟
ببخشید این حرف رو میزنم...
ولی احمد خان شما خیلی توی رویا سیر می کنی هااااااااااااااا
یک کم منطقی فکر کن ببین درصد انتقال این بازیکنان به رئال چقدره؟
خود بازیکنان چقدر تمایل به این انتقال دارن؟
ادم نباید هر چی رو که شنید باور کنه....
اون قضیه پرز هم مال چند ساله پیشه...فکر نکنم بتونه مثل اون موقع هر کی رو خواست بیاره
از من گفتن بود....بشینید و ببینید
cyrus_ln
18-03-2009, 16:43
زنده باد کاپیتان با تعصب.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا ما هم مخلصیم : )
هیچکی مثل رائول نیست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
resident_evil
18-03-2009, 17:13
واقعا زيبا بود !!!
بهترينه به نظر من ...
چی زیبا بود؟ کی بهترینه؟
عکس العمل های کاسیاس
خود کاسیاس
========================
اول که خدمت بهزاد گلم عرض بکنم که
اولا
حضور کاکا بسی محتمل است اگه جای من سیتی رئال بودش صد در صد که رئالی بود الان.
یه جورایی ناراضیه از اوضاع میلان و همه میدونن رابطش با رونالدینهو و بکام اصلا خوب نیست.
رونالدو هم که صد در صد رئالی هستش شک نکنید .
اخرین خبر در این مورد رو خود کالی عنوان کرده بود که رونالدو صد در صد تابستون رئالی میشه ولی نباید این رو بخاطر زحمات پرز دانست بلکه همش کار کالی هست.
خوب میخواستی زمان خودت بیاری من میگم کار پرزه دی:
میبینید چه راحت پرز میتونه کارهاش رو انجام بده دیک
زنده باد پرز
MH_SANIANI
18-03-2009, 18:39
روبرتو كارلوس:
به خاطر پرس به رئال برمي گردم
یه دونه بود..!
یه دونه هست..!
یه دونه خواهد بود..!
واسه نمونه بود..!
واسه نمونه هست..!
واسه نمونه خواهد بود..!!!!!!!!
عکس العمل های کاسیاس
خود کاسیاس
========================
اول که خدمت بهزاد گلم عرض بکنم که
اولا
حضور کاکا بسی محتمل است اگه جای من سیتی رئال بودش صد در صد که رئالی بود الان.
یه جورایی ناراضیه از اوضاع میلان و همه میدونن رابطش با رونالدینهو و بکام اصلا خوب نیست.
رونالدو هم که صد در صد رئالی هستش شک نکنید .
اخرین خبر در این مورد رو خود کالی عنوان کرده بود که رونالدو صد در صد تابستون رئالی میشه ولی نباید این رو بخاطر زحمات پرز دانست بلکه همش کار کالی هست.
خوب میخواستی زمان خودت بیاری من میگم کار پرزه دی:
میبینید چه راحت پرز میتونه کارهاش رو انجام بده دیک
زنده باد پرز
اها...بعد منبع و مدرک شما برای این حرف چیه؟
کاکا کسی بود که اصرار داشت میلان رونالدینیو رو بگیره
در ضمن تا حالا خبری از نارضایتی از حضور بکهام ندیدم...چون کلا پستشون زمین تا اسمون با هم فرق داره
خود کاکا هم ابراز خوشحالی کرده که بکام میمونه
اگه کاکا میخواست بره خیلی وقت پیش این کار رو کرده بود
توی اون قشیه من سیتی به همه ثابت کرد که توی میلان موندنیه
سران باشگاه هم میدونن که اگه کاکا رو بفروشن هواداران چه بلایی سرشون میارن
من هم خیلی علاقمندم ببینم این جناب پرز چطور میخواد این بازیکنان رو بیاره
کاکا - کریس - جرارد - مسی و تورس عمرا به رئال بیان
فقط تا تابستان صبر کن همه چی معلوم میشه و کاکا باز هم به همه ثابت می کنه که به میلان وفاداره
رئالی های هم خواب کاکا رو هم نمیتونن ببینن
resident_evil
18-03-2009, 19:18
همون طور كه احمد گفت منظورم كاسياس بود ...
بهزاد جان عزیز سلام شرمن که دفع قبل یادم رفت.
اول در مورد کریسی بگم که خیلی دوسش دارم
ایشون شما شک نکن ببین شک نکن رئالی هستش تابستون
خود حرف کالی هم نشون این مسئله است
که گفته رونالدو که تابستون میادش نگید کار پرزه کار منه.
معلومه که اومدنش صد در صده.
در مورد کاکا هم بگم که انتقالش به من سیتی 100% بودش اگه که تیم من سیتی یک چهارم افتخارات رئال رو داشت.
چون همگان دیدیم که به شدت یعنی به شدت ها نزدیک شده بود تا آنجا که رفقام که میلانی بودن هی به برلوس کونی فحش میدادن که کاکا رو از دست داد.
اما خوب کاکا یه چیزش خوشم میاد که به تیمهای مزخرف نمیره.
اگه بره میره رئال دی:
ولی شک نکن یه روزی کاکا رو در رئال میبینی اونم تو اوج.
پرز کسی نیست که الکی حرف بزنه اون میدونه چیکار کنه .
در مورد جررارد بگم که منم موافقم که اوردنش خیلی سخته همینطور تورس .
مسی رو کی خواست .
اما من مطمئنم که حد اقل از بین کاکا و رونالدو یکیشون رئالین صد در صد.
یه خبر دیگه هم بدم و اون اینه که اخیره رئیس باشگاه اتلتیکو بعد استعفای کالی گفته بودش که:
من نمیدونم چرا استعفا داد در حالی که تابستون به خاطر تلاشهای کالی اگوئر میره رئال.
وقتی کالی اینکارو میکنه فکرشو بکن پرز بیاد دیگه غوغا میکنه.
در هر صورت اگه کاکا رو دیدی در لباس سفید مقدس رئال با شماره 22 بازی میکنه ناراحت نشی فرقی نمیکنه لباس سفید رئال یا میلان .
دی
فکرشو بکن کریس در لباس سفید مقدس رئال با شماره 17 در سمت چپ و کاکا با 22 در سمت راست.
خوب به کاکا و رونالدو و اگوئرو و یحتمل جرارد اینم اضاف کنیدش.
=============================================
RMadridFC : ستاره برزيلي تيم وردربرمن المان گفت : ارزوي هر بازيكني است كه روزي در رئال مادريد بازي كند
اين ستاره برزيلي كه به احتمال زياد در پايان فصل تيم وردربرمن را ترك خواهد كرد از يونتوس پيشنهاد جدي دارد و به نظر ميرسد مقصد اصلي اين بازيكن تيم ايتاليايي باشد .
با اين حال اين بازيكن با بيان جملاتي مبني بر علاقه وي به رئال مادريد و ستايش اين تيم اميدهاي يوونتوس را كمرنگ كرده است و اگر رئال مادريد خواستار جدي اين بازيكن باشد راه براي حضور اين بازيكن در جمع كهكشاني ها هموار خواهد بود .
اين بازيكن كه با زبان پرتغالي با روزنامه الماني Die Welt سخن ميگفت هنگامي كه اين سوال مطرح شد كه چه انتظاري از اينده خود دارد با زبان اسپانيايي اينگونه پاسخ داد ؛ رئال مادريد تيمي است كه هر بازيكني ارزوي حضور در ان را دارد و او نيز با بقيه بازيكنان فرقي ندارد .
هر يك از بازيكنان فوتبال دوست دارند در جمع كهكشاني ها باشند و من نيز شامل انها ميشوم . مادريد تيمي است كه همواره بري كسب عنوان ميجنگد و از تاريخ باشكوه و پرافخاري برخوردار است .
اين بازيكن برزيلي از سال 2006 در تركيب تيم پورتو حضور در اروپا را تجربه كرد و سپس به تيم وردربرمن المان پيوست و به نظر ميرسد ديگر قصد حضور در اين باشگاه الماني را ندارد و به احتمال زياد در فصل بعد راهي يك باشگاه بزرگتر خواهد شد .
mrchangiz
18-03-2009, 21:46
سلام مادریدی ها چطورین؟ سال نو مبارک پیشاپیش:20:
آقا تا حالا دقت کردین این هاینزه وقتی میخواد دفاع کنه یا پاش یا دستش همیشه خارج از محیط بدنشه و دنبال پنالتی دادنه:42:
بازی امسال رئال و یووه رو یادتونه دیگه ( گل دوم که از یووه خوردیم تو تورین)
بازی با لیورپول و که دیگه نگم بهتره:37:
بازی با بیلبائو هم چند دفعه تو محوطه جریمه دستش به توپ خورد(یکی باید هاینزه رو بگیره فکر کنم می خواد ال پیچیچی رو بگیره:39:)
واقعا این دیگه کیه
خدا کنه دوباره پرز بیاد این اعجوبه رو بندازه بیرون ببین جای فرناندو هیه رو کی اومده:2:
lord_alone_dark
18-03-2009, 22:20
یک نفر همت کنه تمامی افنخارات رئال رو جم کنه با سال بگه و بزار اینجا لالیگا جام جذفی اسپانیا لیگ اروپا و جام جذفی اروپا مرسی
MH_SANIANI
18-03-2009, 22:34
یک نفر همت کنه تمامی افنخارات رئال رو جم کنه با سال بگه و بزار اینجا لالیگا جام جذفی اسپانیا لیگ اروپا و جام جذفی اروپا مرسی
اگه این کارو بکنید سایت دیتا بیس ارور میده..!
تو امضا یکی از بچها کامل توضیح داده شده بود تعداد قهرمانی های رئال
فکر کنم پرسپولیس بودش.
ashi-khan
19-03-2009, 01:28
اها...بعد منبع و مدرک شما برای این حرف چیه؟
کاکا کسی بود که اصرار داشت میلان رونالدینیو رو بگیره
در ضمن تا حالا خبری از نارضایتی از حضور بکهام ندیدم...چون کلا پستشون زمین تا اسمون با هم فرق داره
خود کاکا هم ابراز خوشحالی کرده که بکام میمونه
اگه کاکا میخواست بره خیلی وقت پیش این کار رو کرده بود
توی اون قشیه من سیتی به همه ثابت کرد که توی میلان موندنیه
سران باشگاه هم میدونن که اگه کاکا رو بفروشن هواداران چه بلایی سرشون میارن
من هم خیلی علاقمندم ببینم این جناب پرز چطور میخواد این بازیکنان رو بیاره
کاکا - کریس - جرارد - مسی و تورس عمرا به رئال بیان
فقط تا تابستان صبر کن همه چی معلوم میشه و کاکا باز هم به همه ثابت می کنه که به میلان وفاداره
رئالی های هم خواب کاکا رو هم نمیتونن ببینن
دادش باشگاهتون کل بودجه سالش شده اندازه پیام خراسون !!!:27:
مجبورن کاکا رو بفروشن. کاکا هم اصلا از شرایط میلان راضی نیست.
دیگه خود گالیانی (حنطه نامبر 2) گقته اگه پرز بیاد کاکا رو میدیم به رئال.
بابا ما خودمونم نمیخوایمش شما به زور دارید خودتون میدیدش به ما خوب!!!
شما کاملا الان عصبی شدید!!! یه جورایی انگار مثه بچه ها لجتون گرفته !!! :31:
راستی لطفا تویه تاپیک رئال بی ادبی نکنید و کل کل نکنید برادر(قسمت قرمز).
ممنون از شما
اولا که کسی با شما صحبت نکرد که خودت رو قاطی کردی
من داشتم با احمد صحبت می کردم...پس خواهشا شما ساکت باش بذار بقیه حرفشون رو بزنن
در مورد سرمایه میلان بگم که میلان ثروتمندترین باشگاه ایتالیاست و جزو ثروتمندترین باشگاه های اروپا هست
اگه به تیکه انداختنه من هم بلدم چند تا تیکه ناب بهت بندازم که دیگه روت نشه بیای توی تاپیک
پس احترام خودت رو نگه دار...
در مورد همون گالیانی هم بگم که توی خرید کاکا و پاتو رئال رو شکست داد...الان هم دارین برای خرید کاکا دست و پا می زنین
اگه مصاحبه کاکا در مورد انتقالش به تیم های دیگه رو خونده باشی می فهمی که کاکا چی گفته...
تمام قضیه من سیتی هم توش نوشته بود...شما کافیه تا تابستون صبر کنین تا معلوم بشه کاکا باز هم به میلان وفاداره
در مورد وضعیت میلان هم بگم که وضعیتش از رئال بدتر نیست...رئال که توی لیگ شانسی نداره
توی لیگ قهرمانان هم مثل همیشه زود حذف شد
خبری هم از لج و لجبازی نیست و برای همه حرف هام دلیل داشتم
ashi-khan
19-03-2009, 03:24
اولا که کسی با شما صحبت نکرد که خودت رو قاطی کردی
من داشتم با احمد صحبت می کردم...پس خواهشا شما ساکت باش بذار بقیه حرفشون رو بزنن
در مورد سرمایه میلان بگم که میلان ثروتمندترین باشگاه ایتالیاست و جزو ثروتمندترین باشگاه های اروپا هست
اگه به تیکه انداختنه من هم بلدم چند تا تیکه ناب بهت بندازم که دیگه روت نشه بیای توی تاپیک
پس احترام خودت رو نگه دار...
در مورد همون گالیانی هم بگم که توی خرید کاکا و پاتو رئال رو شکست داد...الان هم دارین برای خرید کاکا دست و پا می زنین
اگه مصاحبه کاکا در مورد انتقالش به تیم های دیگه رو خونده باشی می فهمی که کاکا چی گفته...
تمام قضیه من سیتی هم توش نوشته بود...شما کافیه تا تابستون صبر کنین تا معلوم بشه کاکا باز هم به میلان وفاداره
در مورد وضعیت میلان هم بگم که وضعیتش از رئال بدتر نیست...رئال که توی لیگ شانسی نداره
توی لیگ قهرمانان هم مثل همیشه زود حذف شد
خبری هم از لج و لجبازی نیست و برای همه حرف هام دلیل داشتم
چقدر عصبانییییییییییییی !!!!!:41:
همونطوریکه قبلا هم گقتم شما یه کم مثه بچه ها لجت گرفته !!! نمیدونم چرا !!!
مثه بچه دبیرستانی ها حرف میزنی !!! نقل قول از شما: من داشتم با احمد صحبت می کردم.... کسی با شما صحبت نکرد که خودت رو قاطی کردی .............. (زشته بابا یه کم جنبه کم اوردن داشته باش خوب!)
تیکه هایی که میخوای به من بندازی تا دیگه تویه تاپیک نیام :
هر وقت گفتن خاک انداز ............
آش ماش بیرون باش ...........
آینه آینه ...........
احمد لجش گرفته مورچه ........... .
اینا تیکه هایی بود که میخواستی به من بندازی دیگه درسته !!!:27: تیکه ناب !!!!!! :27:
برادر دیگه اینو کل اروپا میدونن که اگه رئال دست رو یه بازیکن بذاره و واقعا بخوادش دیر یا زود میارتش. کاکا و پاتو انقدر جوون بودن که به درد رئال نمیخوردن اون موقع. باید میومدن تو تیمای درجه دو مثه میلان تا یه کم بیان رو فرم.
میلان وضعش از رئال بدتر نیست !!!!!!!!!!!!
شما که تو یوفا حذف شدید تو لیگ هم که دیگه هیچ !!!
یه 50 سالی هم هست کالچیو رو نبردید. اینو قبول کن که از همه لحاظ اوضاع شما خیلی خراب تره.
از لحاظ مالی که دیگه .............. !!! حتما میلان رو با لچه یا کالیاری مقایسه کردی و گفتی شرایط مالیتون خویه!
چطوری میگی وضعتون بهتر از ماست!
راستی اطلاعاتتون یه کم سوخته هااااااا !!!
حالا هم چون اون پایین 6-0 زدی(:46:) دیگه کوتا میام.
اگه فرهنگ داری بفهم که اینجا تاپیک رئال هستش وشما طرفدار میلانی نباید بیای اینجا کل کل راه بندازی
و بعد هم شاکی بشی .....
پس به قول خودت احترام خودت رو نگه دار دیگه اینجا پست نده .......
البته اگه توبه کردی و ایکر مقدس و کاپیتان رو به سروری قبول کردی و رئالی شدی بیا ما در خدمتت هستیم.
ممنون دوست عزیز
فعلا که شما در حد بچه ها حرف میزنی
وقتی بلد نیستی عین ادم حرفت رو بزنی و همه چی رو به تمسخر میگیری نباید بیش از این از شما انتظار داشت
الان اگه ازت بپرسن تاریخچه تیمت رو بگو نمی دونی که چی بگی
اگه پیش من بودی مشخص میشد که چقدر فوتبال حالیته و از رئال چی میفهمی و برای چی طرفدار یک تیم شدی
البته الان هم مشخصه اطلاعاتت در چه حده و طرز فکرت چجوریه
دیگه از طرز و سطح فکرت مطلع شدم و نیازی به ادامه بحث با شما نمی بینم
برو مسخره کن و مسخره بازی در بیار ببینم به کجاها قراره برسی...
تابستون هم مشخص میشه که کی و چه تیمی خودش رو برای یک بازیکن مسخره کرده
برو با این طرز فکرت خوش باش
lord_alone_dark
19-03-2009, 10:05
شما تو تایپیک ئال چی کار میکنید لطفا برید تو تایپیک خودتون پست بدین
ali_ranger22
19-03-2009, 11:01
این حرفو از کجا میزنی ؟ خیلی غیر منطقی هست ... رئال شانس اول قهرمانیه
lord_alone_dark
19-03-2009, 11:42
این نمک ها تایپیک رو شور میکنه هر حرفی دارین در مورد کل کل تو پیغام خصوصی به هم بزنید
ashi-khan
19-03-2009, 11:59
فعلا که شما در حد بچه ها حرف میزنی
وقتی بلد نیستی عین ادم حرفت رو بزنی و همه چی رو به تمسخر میگیری نباید بیش از این از شما انتظار داشت
الان اگه ازت بپرسن تاریخچه تیمت رو بگو نمی دونی که چی بگی
اگه پیش من بودی مشخص میشد که چقدر فوتبال حالیته و از رئال چی میفهمی و برای چی طرفدار یک تیم شدی
البته الان هم مشخصه اطلاعاتت در چه حده و طرز فکرت چجوریه
دیگه از طرز و سطح فکرت مطلع شدم و نیازی به ادامه بحث با شما نمی بینم
برو مسخره کن و مسخره بازی در بیار ببینم به کجاها قراره برسی...
تابستون هم مشخص میشه که کی و چه تیمی خودش رو برای یک بازیکن مسخره کرده
برو با این طرز فکرت خوش باش
خدا را شکر.
بعضی از حرفها انقدر مسخره هست که باید به تمسخر گرفتشون.
بخشی از تارخ تیمم تو امضام هست.
شما هم لطف کن دیگه نیا تویه این تاپیک نظر بده تا اینجوری ضایع نشی.
ممنون
ashi-khan
19-03-2009, 12:00
شما تو تایپیک ئال چی کار میکنید لطفا برید تو تایپیک خودتون پست بدین
100% تایید میشه.
منم باهت موافقم.
ashi-khan
19-03-2009, 12:02
رياست در رئال مادريد به من و زندگي خانوادگي ام آسيب هاي زيادي مي زد
كالدرون: حضور رونالدو درسانتياگو برنابئو را بايد نتيجه تلاش هاي من دانست
رئيس پيشين باشگاه رئال مادريد اعلام كرد، ستاره ي پرتغالي منچستريونايتد فصل آينده به سانتياگو برنابئو خواهد پيوست. او معتقد است، حضور رونالدو در مادريد را بايد دستاورد تلاش هاي او دانست.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، رامون كالدرون، رئيس پيشين باشگاه رئال مادريد كه چندي پيش از سمت خود كناره گيري كرد، هنوز پرونده ي انتقال كريستيانو رونالدو را دنبال مي كند. او كه در حال حاضر هيچ سمتي در باشگاه رئال ندارد، معتقد است، رونالدو در پايان اين فصل به برنابئو خواهد رفت و همه ي اين ها را نتيجه ي تلاش شخصي اش مي داند.
او در گفت و گو با برنامه ي El larguero در اين باره گفت:« بر اين باورم كه عملكردم در باشگاه رئال مادريد خوب بوده است. همراه با رئال به شش عنوان قهرماني دست يافته و موفق شدم، درآمد باشگاه را دو برابر كنم. به علاوه، يكي از بزرگترين بازيكنان دنيا در پايان رقابت هاي اين فصل به سانتياگو برنابئو خواهد آمد كه حضور او در برنابئو را بايد ثمره ي تلاش هاي من دانست. تابستان گذشته زمان مناسبي براي انجام قراردادهاي بزرگ نبود ولي رئال مادريد هميشه ستاره هاي بزرگ را به خدمت خود در مي آورد، چرا كه در اين باشگاه آن رقمي كه بازيكنان مي خواهند، حاضر است.»
هر چند كالدرون در طول برنامه نامي از بازيكني خاص را به ميان نياورد، ولي روزنامه ي AS در مطلبي با تجزيه و تحليل حرف هاي كالدرون، روشن كرد، اين ستاره كسي جز كريستيانو رونالدوي پرتغالي نيست. اين درحالي است كه كالدرون به تازگي شايعه ها درباره ي گفت و گو با كاكا در فرودگاه را رد كرد و گفت:« دوست ندارم، انتظارهاي بي جايي را ايجاد كنم، چرا كه اين خبرها هرگز درست نيستند. در هر صورت تنها نكته اي كه مهم و لازم به نظر مي رسد اين است كه رئيس جديد باشگاه بايد بهترين بازيكنان دنيا را به خدمت بگيرد.»
به نوشته ي پايگاه اينترنتي GOAL.com كالدرون 57 ساله، در پايان به اين نكته اشاره كرد كه در انتخابات آتي رياست باشگاه رئال مادريد شركت نخواهد كرد و قصد ندارد دوباره به امور مديريتي اين باشگاه بازگردد. او در اين باره عنوان كرد:« زماني كه از من خواسته مي شود تا از قدرت در برنابئو كناره گيري كنم، در انتخابات نيز شركت نخواهم كرد. من تنها مي خواهم بگويم كه از كسي خودم را پنهان نمي كنم و به علاوه تصميم هم ندارم تا در انتخابات حاضرباشم. من از اين شغل كناره گيري كردم، چرا كه به من و زندگي خانوادگي ام آسيب هاي زيادي مي زد.»
ashi-khan
19-03-2009, 12:03
تمايل ديگو براي حضور در رئال مادريد
به گزارش RMadridFC : ستاره برزيلي تيم وردربرمن المان گفت : ارزوي هر بازيكني است كه روزي در رئال مادريد بازي كند
اين ستاره برزيلي كه به احتمال زياد در پايان فصل تيم وردربرمن را ترك خواهد كرد از يونتوس پيشنهاد جدي دارد و به نظر ميرسد مقصد اصلي اين بازيكن تيم ايتاليايي باشد .
با اين حال اين بازيكن با بيان جملاتي مبني بر علاقه وي به رئال مادريد و ستايش اين تيم اميدهاي يوونتوس را كمرنگ كرده است و اگر رئال مادريد خواستار جدي اين بازيكن باشد راه براي حضور اين بازيكن در جمع كهكشاني ها هموار خواهد بود .
اين بازيكن كه با زبان پرتغالي با روزنامه الماني Die Welt سخن ميگفت هنگامي كه اين سوال مطرح شد كه چه انتظاري از اينده خود دارد با زبان اسپانيايي اينگونه پاسخ داد ؛ رئال مادريد تيمي است كه هر بازيكني ارزوي حضور در ان را دارد و او نيز با بقيه بازيكنان فرقي ندارد .
هر يك از بازيكنان فوتبال دوست دارند در جمع كهكشاني ها باشند و من نيز شامل انها ميشوم . مادريد تيمي است كه همواره بري كسب عنوان ميجنگد و از تاريخ باشكوه و پرافخاري برخوردار است .
اين بازيكن برزيلي از سال 2006 در تركيب تيم پورتو حضور در اروپا را تجربه كرد و سپس به تيم وردربرمن المان پيوست و به نظر ميرسد ديگر قصد حضور در اين باشگاه الماني را ندارد و به احتمال زياد در فصل بعد راهي يك باشگاه بزرگتر خواهد شد .
گرفتن دیگو به عنوان یه بازیساز بعد از دفاع چپ که جایگزین اتوبان هاینتزه بشه اولویت دوم ماست.تیم کمبود خلاقیت داره که با اومدن دیگو این مشکل رفع میشه.
ashi-khan
19-03-2009, 12:04
از ايدهي انتقال به رئال استقبال خواهد کرد
آنجلوتي: فکر نمي کنم در پايان فصل اخراجم کنند
با اين که در ايتاليا گفته مي شود مربي ميلان قصد دارد همچنان در اين تيم بماند، مطبوعات اسپانيايي معتقدند که او از پينشهاد رئال مادريد براي مربيگري کهکشاني ها استقبال خواهد کرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، کارلو آنجلوتي درها را براي انتقال به نيمکت رئال مادريد در تابستان آينده بازگذاشته و ازاين که فلورنتينو پرس، نامزد رياست باشگاه اسپانيايي او را به عنوان مربي بعدي تيم درنظرگرفته، ابراز خشنودي کرده است. اگر رئيس سابق کهکشاني ها بار ديگر به اين سمت انتخاب شود، آنگاه احتمال نشستن "کارلتو" روي نيمکت رئال هم بسيار زياد خواهد بود.
در هفته هاي اخير روزنامه هاي ايتاليايي نوشته بودند، آنچلوتي مي خواهد در ميلان بماند ولي رسانه هاي اسپانيايي نظر ديگري دارند و به اعتقاد آنها او از ايده ي انتقال به رئال استقبال خواهد کرد. روزنامه ي اسپانيايي "مارکا" به نقل از مربي روسونري نوشت، او پس از بازي اين هفته ي ميلان با سيه نا به خبرنگاران گفت:" هراتفاقي که بخواهد مي افتد. من از اين که پرس خواهان من است، خوشحالم."
آنجلوتي با اين که ميلان از دور رقابت هاي جام يوفا کنار رفت، معتقد است که تيمش اين فصل خيلي بد کار نکرده است:" فکر مي کنم اين فصل براي ما خوب بوده است. براي همين فکر نمي کنم که من را در پايان فصل اخراج کنند."
ashi-khan
19-03-2009, 12:05
كشمكش ستارگان هلندي رئال
روبن و هونته لار تحمل همديگر را ندارند
دو ستاره ي هلندي باشگاه رئال مادريد اين روزها رابطه ي خوبي با يكديگر ندارند و با وجود آن كه در زمين مسابقه بسيار تاثير گذار ظاهر مي شوند، حتي با هم احوالپرسي هم نمي كنند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، آرين روبن و كلاس يان هونتلار از برترين بازيكنان خوان ده راموس در جريان ديدار شنبه شب مقابل اتلتيك بيلبائو بودند و در پيروزي 5 بر 2 كهكشاني ها نقش بسيار پررنگي داشتند. آرين روبن نخستين گل تيم مادريدي را به ثمر رساند و هونتلار نيز دو بار براي اين تيم به گل رسيد. بسياري موفقيت شنبه شب مادريدي ها را نتيجه ي شكست سنگين اين تيم در ديدار مقابل ليورپول و حذف زودهنگام كهكشاني ها از اين رقابت ها مي دانند. روزنامههاي معتبر اسپانيايي از جمله اسپورت و as گزارش داده اند كه اين دو ستاره هلندي، رقابت همه جانبهاي را با يكديگر آغاز كرده اند.
در طول رقابت ديدارشنبه شب هونتلار به روبن گفت كه چرا توپ را به او پاس نداده و روبن در پاسخ به او گفت:« خفه شو». هونتلار نيز پاسخ او را داد.
كشمكش ميان دو ستاره ي هلندي باز هم ادامه يافت. دقايق بعد زماني كه هونتلار جاي خود را به "داني پارخو" داد و پس از آن كه روبن جاي خود را به "ژولين فابره" داد، ستاره سابق آژاكس به سمت نيمكت رفت تا بر روي آن بنشيند. ستاره ي سابق باشگاه چلسي هم دستش را به سمت هونتلار دراز كرد تا با او دست دهد ولي هونتلار پاسخ او را نداد. اين در حالي است كه در طول هفته هاي اخير هم هونتلار گهگاهي از روبن طلب توپ كرده و درخواستش بي جواب مانده است.
سلام
بچها خواهشن تند نرید
این فقط یه بحث هستش.
بهزاد جانم من خیلی وقته میشناسمش وا ولین رفیق من تو این فورم به حساب میاد.
خیلی مودب هستن .
فقط ما بحث کردیم کاری به لج بازی و این حرفا نداریم.
اگه که تو تاپیک رئال فقط رئالیها باشن و هیچ کسی وارد نشه که نمیشه میشه؟
به نظر من باید اجازه بدیم بحثهای منتطقی راه بیفته که هم باعث رونق تاپیک بشه هم باعث افزایش بار فنی تاپیک.
هم اینکه با دوستان جدیدی اشنا بشیم.
البت که بحث منطقی .
======================================
یک نکته شایان ذکر هستش که .
اگر توجه کرده باشید در بین تیمهای اروپایی
بعضی تیمها قوی هستن به واقع یعنی قوی هستن و این رو باید گفت.
مث منچستر مث بارسا
اینا تو این دوره قوی هستن صحیح.
اما بعضی تیمها ممکنه مقابل اینا شکست بخورن و نسبت به اینها ضعیف باشن اما کلاسشون از اینا بالاتره
در ایتالیا میلان
در انگلیس لیورپول
در اسپانیا رئال
در المان بایرن
اینها تیمهای هستن که هر چقدر هم که تیم ضعیف باشه اما هر بازیکنی ارزوی بودن در آن رو داره اینها رو میشه گفت که 5 ستاره های اروپان .
و جالب اینه که در بین تمام اینها بعد رئال یه ستاره باز بالاتره.
خدایشش اینو بدون هیچ غرضی میگم که رئال کلاسش نسبت به تمام تیمها بالاتره.
===============================================
ایشالا که با اومدن پرز افتخارات جدیدی رو نیز کسب کنیم.
خدا را شکر.
بعضی از حرفها انقدر مسخره هست که باید به تمسخر گرفتشون.
بخشی از تارخ تیمم تو امضام هست.
شما هم لطف کن دیگه نیا تویه این تاپیک نظر بده تا اینجوری ضایع نشی.
ممنون
فعلا که حرف های تو خیلی مسخره هست
تو تاریخ رو فقط در کاپ گرفتن دیدی...این نشون از فهم فوتبال تو داره
تاریخی که من میگم تاریخ پیدایش تیم...تاریخ لباس رسمی تیم
تاریخ ساخت این باشگاه و دلیل ساخت این باشگاه
تاریخچه ورزشگاهتون...اسم ورزشگاه...دلیل انتخاب این اسم
و خیلی های دیگه...فعلا اون کسی که ضایع شده شما ویک سری از دوستانتون هستید که بلد نیستین بحث منطقی راه بندازین...یه مشت بچه که فقط بلدید رئال رئال کنین
من هم دیگه نمیام و وقت خودم رو جایی میذارم که طرف مقابل از فوتبال و احترام چیزی حالیش باشه
خوش باشید
ali_ranger22
19-03-2009, 14:08
اصلا من موندم که چی شد یه دفعه دعوا شد ؟ :blink:
سر کاکا بود ؟
این دعوا داره ؟
حالا این بازیکن بیاد یا نیاد (که میاد :27: )
حالا دعوا داره ؟
همه دیگه میدونن که میلان مشکل مالی رو داره حالا چقدر هیچ کدوممون نمی دونیم ولی اینکه داره دیگه قطعیه .. هر بازیکنی هم آرزوی بازی کردن تو رئال رو داره ... نه میلان و نه هیچ تیم دیگه .. همه آرزوشون بازی در رئال افسانه ای هست ..
حالا سر اننتقال یه بازیکن باید دعوا کرد ؟
mrchangiz
19-03-2009, 16:17
آقا چرا اینقدر دنبال مهاجم و هافبک میگردیم باید به دفاع هم توجه داشت
تا امثال هاینزه تو رئال باشه اگه صد تا گل توی فصل بزنیم 30 تا 40 گل بخاطر این دفاع از حریفا می خوریم
به نظر من اول دفاع باید قوی شه سپس هافبک خلاق و بازی ساز(مثل کاکا و کریس رونالدو) سپس مهاجم خوب
lord_alone_dark
19-03-2009, 17:05
گوتی چرا اینقدر گردنش درازه
malkemid
19-03-2009, 17:14
گوتی چرا اینقدر گردنش درازه
والا از نظر زیبایی شناسی گردن دراز جزو زیباییه!:دی
آقا چرا اینقدر دنبال مهاجم و هافبک میگردیم باید به دفاع هم توجه داشت
تا امثال هاینزه تو رئال باشه اگه صد تا گل توی فصل بزنیم 30 تا 40 گل بخاطر این دفاع از حریفا می خوریم
به نظر من اول دفاع باید قوی شه سپس هافبک خلاق و بازی ساز(مثل کاکا و کریس رونالدو) سپس مهاجم خوب
موافقم...ولی نمی دونم هر دفاعی میاد تو رئال اون خاصیتشو از دست می ده..مثل ساموئل...کاناوارو...کلا زیاد گل می خوریم.وقتی جای روبرتو کارلوس هاینتزه میاد همین میشه دیگه.
iammahdi
19-03-2009, 18:07
میلان تیم خیلی خوبیه ...
منم تو تیم های ایتالیایی طرفدار این تیم هستم ...
اما بیان قبول کنین رئال از میلان بهتره ...
iammahdi
19-03-2009, 18:12
اینم بگم اکثر کسایی که از یه تاپیک دیگه می یان تو تاپیک طرفدار یه تیم و به اون تیم هر چی می خوان می گن اکثرشون وقتی یه پست می دن شونصد نفر تو همون تاپیک حرفش رو تکذیب می کنن ...
اگه زیاد مسئله کش بیاد باعث بی احترامی می شه و اگه از خط قرمز رد بشه حتی به بن شدن می انجامه ...
پس لطفا این مسئله رو ادامه ندین ...
البته لطفا"
ممنون ...
بی باک بی بال
19-03-2009, 18:34
من دشمن رئال لم
می خوام کله شونو بکنم
resident_evil
19-03-2009, 18:36
من دشمن رئال لم
می خوام کله شونو بکنم
پس جاي شما تو اين تاپيك نيست :27:
من دشمن رئال لم
می خوام کله شونو بکنم
به به نمردیم و بن لادن هم دیدیم تو تاپیک
با پای خودش اومده که اینجا رو منفجر کنه دی
ولی دوستمون از وجناتش پیداس دشمن نیست نفوذیه دی
iammahdi
19-03-2009, 20:31
رونالدو، کليد پيروزي در انتخابات رئال
1387/12/29
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
در آستانه انتخابات هيات مديره باشگاه رئال، فلورنتينو پرس، يکي از نامزدها و رئيس اسبق باشگاه قصد دارد سياستي را که در سال 2000 اتخاذ کرد را در انتخابات بکار ببرد.
به گزارش ايسنا، پرس در انتخابات سال 2000 با قول جذب لوئيس فيگو رياست باشگاه را از آن خود کرد.اما اين بار او قبل از انتخابش قول جذب کريستيانو رونالدو، کاکا و استيون جرارد را داده است. سر الکس فرگوسن، سرمربي منچستر يونايتد فصل گذشته با امضاي توافق نامه اي رسما اعلام کرد ،اگر رونالدو بخواهد اولدترافورد را در پايان فصل ترک کند مانع او نشود.
گفته مي شود آنخل سانچس که بين سالهاي 2000 تا 2006 معاون پرس رئيس وقت رئال بود رابطه نزديکي با ژرژ مندس ، مدير برنامه هاي رونالدو دارد و مي تواند او را متقاعد کند که رونالدو فصل بعد پيراهن سفيدپوشان مادريدي را بر تن کند.در صورت عقد اين قرارداد رونالدو دستمزد سالانه اي بالغ بر 12 ميليون يورو دريافت خواهد کرد و مندس نيز 8.5 ميليون يورو به عنوان کميسيون مي گيرد.مبلغ اين انتقال در حدود 80 ميليون يورو خواهد بود.
اين در حالي است که ائوخنيو مارتينس براوو، ديگر نامزد انتخابات رئال نظر کاملا متفاوتي دارد و معتقد است در صورتي که در انتخابات پيروز شود 80 ميليون يورو را جور ديگري هزينه مي کند. مارتينس براوو در گفتگو با روزنامه as مي گويد:"من بيشتر به جوانان ميدان خواهم داد و اين مبلغ را براي چندين بازيکن جوان آينده دار هزينه مي کنم و اعتقادي به جمع کردن ستارگان فوتبال دنيا در رئال ندارم."
انتهاي پيام :38:
رونالدو، کليد پيروزي در انتخابات رئال
1387/12/29
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
در آستانه انتخابات هيات مديره باشگاه رئال، فلورنتينو پرس، يکي از نامزدها و رئيس اسبق باشگاه قصد دارد سياستي را که در سال 2000 اتخاذ کرد را در انتخابات بکار ببرد.
به گزارش ايسنا، پرس در انتخابات سال 2000 با قول جذب لوئيس فيگو رياست باشگاه را از آن خود کرد.اما اين بار او قبل از انتخابش قول جذب کريستيانو رونالدو، کاکا و استيون جرارد را داده است. سر الکس فرگوسن، سرمربي منچستر يونايتد فصل گذشته با امضاي توافق نامه اي رسما اعلام کرد ،اگر رونالدو بخواهد اولدترافورد را در پايان فصل ترک کند مانع او نشود.
گفته مي شود آنخل سانچس که بين سالهاي 2000 تا 2006 معاون پرس رئيس وقت رئال بود رابطه نزديکي با ژرژ مندس ، مدير برنامه هاي رونالدو دارد و مي تواند او را متقاعد کند که رونالدو فصل بعد پيراهن سفيدپوشان مادريدي را بر تن کند.در صورت عقد اين قرارداد رونالدو دستمزد سالانه اي بالغ بر 12 ميليون يورو دريافت خواهد کرد و مندس نيز 8.5 ميليون يورو به عنوان کميسيون مي گيرد.مبلغ اين انتقال در حدود 80 ميليون يورو خواهد بود.
اين در حالي است که ائوخنيو مارتينس براوو، ديگر نامزد انتخابات رئال نظر کاملا متفاوتي دارد و معتقد است در صورتي که در انتخابات پيروز شود 80 ميليون يورو را جور ديگري هزينه مي کند. مارتينس براوو در گفتگو با روزنامه as مي گويد:"من بيشتر به جوانان ميدان خواهم داد و اين مبلغ را براي چندين بازيکن جوان آينده دار هزينه مي کنم و اعتقادي به جمع کردن ستارگان فوتبال دنيا در رئال ندارم."
انتهاي پيام :38:
کالدرون هم کار این بابا براوو رو کرد به این فلاکت افتاد ! از همون روز اول گفتم تیمهای بزرگ جای بازیکن تازه و جوون نیست !
جای امتحان پس دادن و تجربه نیست ! پرز خرید های خوبی کرد با همون خرید ها قهرمان شدیم اما بعدش دیگه فقط واسه پول می خرید !
البته حق هم داشت شاید اون موقع هدف بدست آوردن پول بود تا باشگاه از اون وضعیت خارج بشه اما الان با همین بازیکن هایی که داریم هم تو درآمد اول یا دوم هستیم. دیگه پرز نیازی به توجه زیاد به پول نداره.
امیدوارم خریدهای بجایی انجام بده. :40::11:
ashi-khan
20-03-2009, 01:27
فعلا که حرف های تو خیلی مسخره هست
تو تاریخ رو فقط در کاپ گرفتن دیدی...این نشون از فهم فوتبال تو داره
تاریخی که من میگم تاریخ پیدایش تیم...تاریخ لباس رسمی تیم
تاریخ ساخت این باشگاه و دلیل ساخت این باشگاه
تاریخچه ورزشگاهتون...اسم ورزشگاه...دلیل انتخاب این اسم
و خیلی های دیگه...فعلا اون کسی که ضایع شده شما ویک سری از دوستانتون هستید که بلد نیستین بحث منطقی راه بندازین...یه مشت بچه که فقط بلدید رئال رئال کنین
من هم دیگه نمیام و وقت خودم رو جایی میذارم که طرف مقابل از فوتبال و احترام چیزی حالیش باشه
خوش باشید
ممنون که به همگی توهین کردید!!!
شما به نظرم با این اوضاعی که داری کلا از جهان اینترنت خداحافظی کنی سنگین تری برادر.
راستی من گقتم بخشی از تاریخ باشگاه تویه امضام هست.(سوادتم که نم کشیده).
از شیوه نوشتنت کاملا مشخصه که چه جور آدمی هستی.
دیگه به خاطر بچه ها کوتاه میام.
ممنون
ashi-khan
20-03-2009, 01:34
کالدرون هم کار این بابا براوو رو کرد به این فلاکت افتاد ! از همون روز اول گفتم تیمهای بزرگ جای بازیکن تازه و جوون نیست !
جای امتحان پس دادن و تجربه نیست ! پرز خرید های خوبی کرد با همون خرید ها قهرمان شدیم اما بعدش دیگه فقط واسه پول می خرید !
البته حق هم داشت شاید اون موقع هدف بدست آوردن پول بود تا باشگاه از اون وضعیت خارج بشه اما الان با همین بازیکن هایی که داریم هم تو درآمد اول یا دوم هستیم. دیگه پرز نیازی به توجه زیاد به پول نداره.
امیدوارم خریدهای بجایی انجام بده. :40::11:
منم باهات موافقم.
این بابا از همین الان باید بدونه که شکست را پذیرا شده است !!!:27:
و به نظرم قطعا پرز پیروز میشه.
بی باک بی بال
20-03-2009, 10:32
بابا من یه چیزی گفتم شما ببخشید ولی امسال بارسا قهرمانه
منم سال جدید رو به همه ایرانی های عزیز تبریک میگم و امیدوارم سال جدید توام باشه با موفقیتهای پی در پی برای همه:8:.
در مورد پرز هم بگم که اومدنش 100 در 100 هست و در این مورد شک نکنید.
راستی الان سایت گل نوشته از هوادارای رئال خواسته شده که بگن خواستار ورود چه بازیکنی به تیم هستن که آرا به این ترتیب بود:
1- رونالدو ( 38 درصد )
2- اینیستا ( 29 درصد )
3- ویا ( 25 درصد )
4- کاکا ( 18 درصد )
5- فابرگاس ( 17 درصد )
6- ژاوی آلونسو ( 15 درصد )
7- مسی ( 12 درصد )
8- ریبری ( 11 درصد )
سال نو همه مبارک.
می دونی واسه چی نظرخواهی برای اینکه دوست دارین کدون بازیکن بره گمشه رو نذاشتن !؟
چون معلومه هاینزه شتره .... !! اول میشه به اتفاق آرا ! :2:
lord_alone_dark
20-03-2009, 12:40
سال نوی همه مبارک
ali_ranger22
20-03-2009, 15:56
سال نو همه دوستای گلم مبارک
امیدوارم سال خیلی خوبی برای هممون باشه
رئال هم قهرمان بشه !!
resident_evil
20-03-2009, 16:09
سال نو رو به همتون تبريك ميگم به اميد قهرمانيه رئال !!!
و آزاديه ايران عزيز !!!
lord_alone_dark
21-03-2009, 10:45
امشب بازی با کی هستش
Majid393
21-03-2009, 11:17
امشب بازی با کی هستش
امشب نیست ؛
فردا شب هست با آلمریا .
در ضمن عید همتون هم مبارک ......:11:
ashi-khan
21-03-2009, 15:25
هفته بيست و هشتم
رئـــــــــــالمادريد - آلمريـــــــــا
ساعت 20:30 از :
Al Jazeera Sport +2
Nova Sports 3
NTV Spor
SKY Calcio 9
SKY Sport Extra
SKY Super Calcio (پخش با تأخير - ساعت 00:30 بامداد)
سلام به همگی بچهای گل تاپیک رئال
خوبین شما سلامتین؟
اقا من شرمن یه کم دیر میگم دیروز و پریروز اونقققققققققققققققققدر سرم شلوغیده بود که نشد بگم.
عیدتون مبارک ایشالا سالهای خوبی داشته باشید و سالی پر از موفقیت و سالی پر از شادی برای شما ارزومندم.
و ایشالا سال بسیار خوبی برای رئال عزیز همراه با قهرمانیهای متعدد .
سلام به همگی بچهای گل تاپیک رئال
خوبین شما سلامتین؟
اقا من شرمن یه کم دیر میگم دیروز و پریروز اونقققققققققققققققققدر سرم شلوغیده بود که نشد بگم.
عیدتون مبارک ایشالا سالهای خوبی داشته باشید و سالی پر از موفقیت و سالی پر از شادی برای شما ارزومندم.
و ایشالا سال بسیار خوبی برای رئال عزیز همراه با قهرمانیهای متعدد .
و اومدن پرز ! :46:
و بازیکن های درست و حسابی !
احمد می کشمت ! خودت ماهی 1 بار می آی اینجا ! : دی
ماهی یه بار چیه مرد حسابی من تلپم اینجا شاید روزی 50 بار تاپیک رو باز میکنم
اما خوب حرفی ندارم بزنم
اخبار و مطالب که رفقا میزارن رو میخونم گاهی هم نظرم رو میدم
ولی تو چی
حالا حق باکیه؟
می کشممممممممممممممممممممممم مممممممت امین .
ali_ranger22
22-03-2009, 18:15
می بــــریم !!
☺
من نمیدونم چرا این درنته رو میبینم یاد بدبختیای رئال مبفتم:31:
MH_SANIANI
22-03-2009, 19:20
نشون میده تلویزیون..؟!
من نمیدونم چرا این درنته رو میبینم یاد بدبختیای رئال مبفتم:31:
من هاینزه رو میبینم این حس بهم دست میده..!
تا حالا
Real Madrid 2 - Almeria 0
-----
goal 1: marcelo
goal 2 : huntelaar
سومی رو هم زد هونته لار!!!
بله تا اینجای کار 3-0 جلو هستیم
باز مث اینکه این کاسیاس داره غوغا میکنه
چندین فرصت خطرناک رو گرفته
ali_ranger22
22-03-2009, 21:24
بازی شروع شده مگــــــــه ؟!؟
ایول پس جلوییم
دمش گرم
lord_alone_dark
22-03-2009, 22:22
اخرین خبر بازی چیه
ashi-khan
22-03-2009, 23:45
3-0 بردیم
اینم از عیدی بچه ها به ما.
دمشون گرم.
ولی بارسا هم 6-0 زد.
ولی ما امیدواریم.
شب دراز است ...................... !!!
resident_evil
22-03-2009, 23:45
3 - 0 برديم تبريك !!!
يكي زحمت گلارو بكشه !!!
بارسام 6تا زد !!! شاخ شدنا ...
ashi-khan
23-03-2009, 00:10
توهین و حمله به رامون کالدرون
رئیس سابق باشگاه مادریدی روزهای بسیار سختی را پشت سر می گذارد. او در جریان یک فستیوال برای آنکه بیش از پیش گرفتار مشکلاتی نشود، مجبور شد فرار کند.
سایت گل: رامون کالدرون شاید از سمت مدیریت باشگاه مادریدی برکنار شده باشد، ولی این طور به نظر می رسد که هنوز هواداران فوتبال در اسپانیا او را فراموش نکرده اند!!!
Mediterraneo در گزارشی نوشت: رامون کالدرون روز پنجشنبه در فستیوالی شرکت کرده بود که مورد حمله حدود بیست نفر قرار گرفت و برای آنکه بتواند خود را از آسیب نجات دهد، مجبور به فرار شد.
کالدرون در سال میلادی گذشته، پس از مسائل مالی به وجود آمده در باشگاه مادریدی مجبور به استعفاشد. این ماجرا در جشنهای La Magdalena در منطقه کاستیون ، یکی از جشن های معروف اسپانیا ، که کالدرون هر سال در این مراسم شرکت می کند اتفاق افتاد. رئیس سابق باشگاه مادریدی در این مراسم حاضر بود که ناگهان توسط 20 جوان محاصره شد، آنها به کالدرون توهین می کردند و او را مسئول ضعف و مشکلات اخیر تیم مادریدی می دانستند.
این ماجرا کم کم در حال منجر شدن به زد و خورد می شد که اعضای گروهی به نام Colla del Rei Barbut به کمک کالدرون شتافتند. آنها رئیس سابق باشگاه مادریدی را به مکان امنی بردند و او را از دست مهاجمان که همچنان در تعقیبش بودند، نجات دادند.
مدیر سابق باشگاه مادریدی پس از آنکه اوضاع آرام شد، از مخفی گاهش خارج شد ولی یک بار دیگر از سوی افرادی که همچنان در خیابان منتظر اوبودند، مورد اهانت قرار گرفت و حتی آنها به یکی از اعضای گروه Colla del Rei Barbut نیز حمله کردند. پلیس هنوز موفق نشده افرادی را که به او اهانت کرده اند، شناسایی کند.
Majid393
23-03-2009, 10:42
سلام بر همه ی دوستان
عیدتون مبارک .
برد رو دیشب رو به همه تبریک میگم . این اینترنت ما چند روز بود مشکل داشت و دیشب کلا" به ** رفت و نتونستم بیام تو تاپیک .
گل مارسلو هم خیلی قشنگ بود . اگه اشتباه نکنم با پای راست زد . این هونتلار هم که کمتر از 2 گل نمیزنه تو هر بازی ، یا گل نمیزنه یا اگه بزنه حداقلش 2 گل هست ....... :دی
خلاصه امیدوارم همینجوری این روند رو ادامه بدیم .
ali_ranger22
23-03-2009, 11:54
خب ایول منم این برد رو تبریک میگم
این بارسا هم لعنتی از بحران خارج شده دیگه امتیاز از دست نمیده
حیف شد فاصله هنوز همون 6 امتیازه
ali_ranger22
23-03-2009, 11:56
دم هونتلار گرم واقعا .. تو هر بازی داره گل میزنه ! عجب خریدی کردیم ! ایول
ali_ranger22
23-03-2009, 12:27
اوه اوه بچه ها لیور به چلسی خورده تو یک چهارم !!! آخ ببازه حال کنیم ! بدیش هم اینه که من از جفتشون متنفرم ! هر چی ببره نمی دونم خوشحال باشم یا ناراحت ! :دي
ashi-khan
23-03-2009, 15:46
سانچس امیدوار به قهرمانی رئال
ستاره سالهای نه چندان دور باشگاه مادریدی که یکشنبه شب همراه با آلمریا در برنابئو حاضر بود خاطر نشان کرد که کهکشانی ها همچنان می توانند به قهرمانی در رقابتهای لالیگا امیدوار باشند.
سایت گل: اوگو سانچس فورارد سالهای نه چندان دور باشگاه مادریدی اعلام کرد که هنوز امیدوار است تا تیم سابقش بتواند از عنوان قهرمانی فصل گذشته اش در رقابتهای لالیگا، به رغم فاصله شش امتیازی ای که میان این تیم و بارسا در صدر جدول وجوددارد، دفاع کند.
سانچس که یکشنبه شب همراه با آلمریا در ورزشگاه برنابئو حاضر بود، به دنبال آن است تا با کسب امتیازات از دیدارهای باقی مانده، تیمش را از جمع تیم های قعر جدولی نجات داده وبه میانه جدول بیاورد. در حقیقت بازگشت مجدد او به ورزشگاه سانتیاگو برنابئو، یاد آور خاطره های بسیار شیرینی از حضور او در جمع کهکشانی ها در سالهای گذشته بود.
این ستاره مکزیکی در طول هفت سال حضورش در برنابئو، 278 بار پیراهن رئال را بر تن کرد و در طول این مدت موفق شد تا 205 گل برای مادریدی ها به ثمر برساند. در طول آن زمان، سانچس صبحهایش را در بیرون از ورزشگاه برنابئو به امضا دادن و صحبت کردن با هواداران تیم می گذراند.
سانچس 50 ساله اعلام کرد که آرزو دارد تا مادریدی ها بتوانند برای سومین سال پی در پی جام قهرمانی لالیگا را مال خود کنند و گفت:« رئال مادرید امسال نیز قهرمان لالیگا خواهد شد و این دقیقا همان چیزی است که من هم آرزو دارم.»
سلام بچها
اقا چقدر این رئال قشنگ بازی میکنه
چه گلهای قشنگی
این هانتلار گل اولش چه حد زیبا بودش من که کف کردم
از مارسلو هم اون شوت بعیدد بودش
در کل عالیه
امیدوارم که قهرمان شیم
ali_ranger22
24-03-2009, 12:03
رئال به دنبال یوآن ژورکاف
بازی ساز باشگاه میلان که اکنون به صورت قرضی در بوردو توپ می زند، به شدت توجه سران باشگاه کهکشانی را به خود جذب کرده و شاید تابستان امسال او را در برنابئو ببینیم.
سایت گل: مسئولان باشگاه مادرید به دنبال آن هستند تا یوآن ژورکاف،ستاره 22 ساله باشگاه بوردو را در تابستان امسال به رختکن خود بیاورند. روزنامه اکیپ در مطلبی در این باره به علاقه فراوان سران باشگاه مادریدی برای جذب این بازیکن خلاق اشاره کرده و اعلام کرده که سران باشگاه رئال به دنبال آنند تا این ستاره میلان که به صورت قرضی در بوردو توپ می زند را در تابستان امسال به برنابئو بیاورند.
ژورکاف در سال 2006 و با به ثمر رساندن پانزده گل در اولین حضور کاملش در رقابتهای لیگ یک همراه با تیم رن، به یکباره معروف شد و به این تیم کمک کرد تا رقابتهای لیگ را در جایگاه هفتم به پایان برد. در همان زمان توجه سران باشگاه های متعدد اروپایی به این بازیکن جوان جلب شد و خیلی ها او را با زین الدین زیدان مقایسه می کردند.همین ماجرا باعث شد تا ژورکاف در سن بیست سالگی به رختکن روسونری برسد. سران روسونری، در تابستان 2008 او را به عنوان بازیکن قرضی به بوردو فرستادند تا بتواند تجربیات بیشتری را با حضور در این تیم فرانسوی کسب کند. در حال حاضر نیز تیمهای درجه یک فوتبال اروپا به دنبال جذب ژورکاف هستند و این طور به نظر می رسد که سران باشگاه مادریدی عزم خود را جزم کرده اند تا او را به تیم خود بیاورند. این در حالی است که این بازیکن جوان تا سال 2011 با میلان قرارداد دارد ولی روزنامه اکیپ در گزارشی در این رابطه نوشته که این ستاره فرانسوی در حال مشورت با اعضای خانواده و مدیر برنامه هایش است تا بتواند تصمیم مناسبی برای آینده اش اتخاذ کند.
از سوی دیگر سران باشگاه بایرن مونیخ و بوردوی فرانسه نیز تمایل فراوانی دارند تا او را به عضویت تیم خود درآورند ولی این طور به نظرمی رسد که پیشنهاد باشگاه مادریدی، از سایر پیشنهادها وسوسه انگیزتر باشد.
lord_alone_dark
24-03-2009, 12:29
بازی بعدی با کی هستش
h_starboy
24-03-2009, 12:59
بچه ها پيروزي قبلي رئال رو تبريك ميگم. ايشالا بازيهاي بعدي رو هم همينطور ببره.
به اميد سقوط بارسا و قهرماني رئال
...............................................ب زی بعدی.......................................... ...........
===================RealMadrid vs Malaga===================
به گزارش RmadirdFC :بازی ساز باشگاه میلان که اکنون به صورت قرضی در بوردو توپ می زند، به شدت توجه سران باشگاه کهکشانی را به خود جذب کرده و شاید تابستان امسال او را در برنابئو ببینیم.
مسئولان باشگاه مادرید به دنبال آن هستند تا یوآن ژورکاف،ستاره 22 ساله باشگاه بوردو را در تابستان امسال به رختکن خود بیاورند. روزنامه اکیپ در مطلبی در این باره به علاقه فراوان سران باشگاه مادریدی برای جذب این بازیکن خلاق اشاره کرده و اعلام کرده که سران باشگاه رئال به دنبال آنند تا این ستاره میلان که به صورت قرضی در بوردو توپ می زند را در تابستان امسال به برنابئو بیاورند.
ژورکاف در سال 2006 و با به ثمر رساندن پانزده گل در اولین حضور کاملش در رقابتهای لیگ یک همراه با تیم رن، به یکباره معروف شد و به این تیم کمک کرد تا رقابتهای لیگ را در جایگاه هفتم به پایان برد. در همان زمان توجه سران باشگاه های متعدد اروپایی به این بازیکن جوان جلب شد و خیلی ها او را با زین الدین زیدان مقایسه می کردند.همین ماجرا باعث شد تا ژورکاف در سن بیست سالگی به رختکن روسونری برسد. سران روسونری، در تابستان 2008 او را به عنوان بازیکن قرضی به بوردو فرستادند تا بتواند تجربیات بیشتری را با حضور در این تیم فرانسوی کسب کند. در حال حاضر نیز تیمهای درجه یک فوتبال اروپا به دنبال جذب ژورکاف هستند و این طور به نظر می رسد که سران باشگاه مادریدی عزم خود را جزم کرده اند تا او را به تیم خود بیاورند. این در حالی است که این بازیکن جوان تا سال 2011 با میلان قرارداد دارد ولی روزنامه اکیپ در گزارشی در این رابطه نوشته که این ستاره فرانسوی در حال مشورت با اعضای خانواده و مدیر برنامه هایش است تا بتواند تصمیم مناسبی برای آینده اش اتخاذ کند.
از سوی دیگر سران باشگاه بایرن مونیخ و بوردوی فرانسه نیز تمایل فراوانی دارند تا او را به عضویت تیم خود درآورند ولی این طور به نظرمی رسد که پیشنهاد باشگاه مادریدی، از سایر پیشنهادها وسوسه انگیزتر باشد.
به گزارش RmadridFC : طبق گزارش روزنامه های انگلیسی ظاهرا تلاش کهکشانی ها برای دراختیار گرفتن کاپیتان لیورپول به بن بست رسیده است...
رئال مادرید از خرید استیون جرارد کاپیتان لیورپول در فصل نقل و انتقالات تابستانی صرفنظر کرده است. دیلی میل گزارش داده که منابع نزدیک به جرارد به فلورنتینو پرس نامزد ریاست باشگاه رئال گفته اند که جرارد قصد ترک آنفیلد را در هیچ شرایطی حتی اگر پول زیادی به او پیشنهاد دهند هم ندارد.
براساس گزارشها پرس قصد دارد تابستان امسال با سرمایه فراوان برای خرید بازیکنان مطرح به باشگاه سابق خود بازگردد. با اینکه گفته می شود این تیم برای خرید جرارد 80 میلیون یورو به لیورپول پیشنهاد داده، ولی کاپیتان سرخپوشان می خواهد در تیم خود بماند. تورس و ژابی آلونسو هم جزو اهداف تیم مادریدی برای فصل بعد هستند ولی ظاهرا هیچیک از آنها تیمش را تغییر نخواهد داد.
دیلی میل همچنین نوشته که با توجه به جواب منفی جرارد بدین ترتیب پرس همه تلاش خود را برای دراختیار گرفتن کریستیانو رونالدو و کاکا بکار خواهد گرفت. میلان همواره اعلام کرده که مهاجم برزیلی اش فروشی نیست و او حتی به منچسترسیتی هم ژانویه گذشته پاسخ منفی داد. البته رئال مادرید سال گذشته هم در خریدن کریستیانو رونالدو ناکام مانده بود.
به گزارش RmadridFC :به نظر می رسد که عملکرد درخشان روبن در ترکیب تیم مادریدی، باعث شده که تیمهای متعددی از جمله لیورپول خواهان به خدمت گرفتن او باشند.
رافا بنیتس، مربی اسپانیایی لیورپول در نظر دارد تا آرین روبن را در تابستان آتی به آنفیلد بیاورد. مربی سابق باشگاه والنسیا، که به تازگی قراردادش را با سران لیورپول تمدید نموده، از هم اکنون به آینده تیمش می اندیشد و می خواهد تیمش را برای فصل بعدی بازسازی نماید.روزنامه های AS و مارکا، در مطالبی، اعلام کرده اند که آرین روبن که یکی از کلیدی ترین ستاره های تیم مادریدی در این فصل بوده، اولویت اول این مربی اسپانیایی است.
روبن هلندی از چلسی به رئال مادرید پیوست و با وجودی که روزهای زیادی را مصدوم بود، مورد توجه بنیتس قرار گرفته است. در حال حاضر آلبرت ریه را و درک کویت، بالهای کناری این تیم انگلیسی هستند ولی باید گفت که هیچ یک از این دو بازیکن نتوانستند در نقش یک گل ساز ظاهر شوند و در حقیقت هیچ کدام سرعت و مهارت های روبن را ندارند.
به نقل از روزنامه دیلی استار، بنیتس مبلغی در حدود 30 میلیون پوند را برای خریدهای تابستانه اش در اختیار دارد و در این میان حاضر است تا روبن را حتی با مبلغی در حدود 20 میلیون پوند به آنفیلد بیاورد. در صورتی که روبن بخواهد باشگاه مادریدی را به مقصد آنفیلد ترک کند، مشکلاتی وجود دارد. اولا سران برنابئو قطعا حاضر نخواهند شد تا ستاره تیمشان را به راحتی از دست دهند و دوما با آمدن رئیس جدید باشگاه مادریدی، او نیز قطعا نخواهد پذیرفت تا یکی از برترین بازیکنان تیمش به تیمی که یکی از حریفان اروپایی رئال محسوب می شود بپیوندد. حتی با پیشنهادی 20 میلیون پوندی نیز بعید به نظر می رسد که کهکشانی ها حاضر شوند تا یکی از کلیدی ترین بازیکنان این فصلشان را به فروش برسانند.
lord_alone_dark
24-03-2009, 17:36
با سلام خدمت دوستان عزیز
اول می خواستم سایت هواداران رئال مادرید کبیر رو به شما معرفی کنم لطفا همه تو ی اون عضو بشین
دوم تمامی افتخارات رئال رو می نویسم تا همه تیمها بدونن با کی طرف هستند بعدش ادعا کنن منظورم کسانی هست که تو لیگ دسته خاکی ها بازی میکنن
Domestic
La Liga[14]
Winners (31 – record): 1931–32, 1932–33, 1953–54, 1954–55, 1956–57, 1957–58, 1960–61, 1961–62, 1962–63, 1963–64, 1964–65, 1966–67, 1967–68, 1968–69, 1971–72, 1974–75, 1975–76, 1977–78, 1978–79, 1979–80, 1985–86, 1986–87, 1987–88, 1988–89, 1989–90, 1994–95, 1996–97, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08
Runners-up (17): 1928–29, 1933–34, 1934–35, 1935–36, 1941–42, 1944–45, 1958–59, 1959–60, 1965–66, 1980–81, 1982–83, 1983–84, 1991–92, 1992–93, 1998–99, 2004–05, 2005–06
Copa del Rey[14]
Winners (17): 1904–05, 1905–06, 1906–07, 1907–08, 1916–17, 1933–34, 1935–36, 1945–46, 1946–47, 1961–62, 1969–70, 1973–74, 1974–75, 1979–80, 1981–82, 1988–89, 1992–93
Runners-up (19): 1902–03, 1915–16, 1917–18, 1923–24, 1928–29, 1929–30, 1932–33, 1939–40, 1942–43, 1957–58, 1959–60, 1960–61, 1967–68, 1978–79, 1982–83, 1989–90, 1991–92, 2001–02, 2003–04
Supercopa de España[1][81]
Winners (8 – record): 1988, 1989*, 1990, 1993, 1997, 2001, 2003, 2008
Runners-up (3): 1982, 1995, 2007
(* Won Copa del Rey and La Liga)
Copa de la Liga[82]
Winners (1): 1984–85
Runners-up (1): 1982–83
International
European Cup/UEFA Champions League[14]
Winners (9 – record): 1955–56*, 1956–57, 1957–58, 1958–59, 1959–60, 1965–66, 1997–98, 1999–2000, 2001–02
Runners-up (3): 1961–62, 1963–64, 1980–81
(* First ever winners)
Intercontinental Cup[14]
Winners (3 – record): 1960, 1998, 2002
Runners-up (2): 1966, 2000
UEFA Cup[14]
Winners (2): 1984–85, 1985–86
UEFA Cup Winners' Cup
Runners-up (2): 1970–71, 1982–83
UEFA Super Cup[14]
Winners (1): 2002
Runners-up (2): 1998, 2000
ali_ranger22
26-03-2009, 13:12
وحید تویی ؟
رای گیری کردیم خواستیم بدیم به احمد ولی نشد ! چون فعلا نمیشه مدیر رو عوض کرد !
به گزارش RmadridFC : در صورتی که پرس به سمت ریاست باشگاه مادریدی برگزیده شود، آنچلوتی انتخاب اول او برای سمت مربی گری این تیم خواهد بود و حتی حاضر است 300 میلیون یورو برای بنانهادن تیم رویایی اش هزینه کند.
این طور به نظر می رسد که کارلو آنچلوتی ، مربی کنونی میلان در مسیر پیوستن به باشگاه مادریدی قرار دارد و در این راستا، با فلورنتینو پرس نیز دیدار کرده و آن دو به توافقاتی نیز دست یافته اند.
توتو اسپورت در این رابطه، به دیدار این دو نفر در جنوا اشاره کرد و نوشت: آنچلوتی و پرس هفته گذشته در رستوران فلورتو گریل واقع در گرند هتل جنوا با یکدیگر دیدار کردند و علاوه بر صرف شام، در مورد شرایط انتقال این مربی باتجربه به باشگاه مادریدی، به بحث و گفتگو پرداختند.
گزارشها گویای آن است که پرس به آنچلوتی پیشنهاد داده تا با قراردادی سه ساله به برنابئو بیاید و در ازای هر فصل حضور در جمع کهکشانی ها 15 میلیون یورو دریافت نماید.
به علاوه پرس به آنچلوتی پیشنهاد داده که حاضر است تا 300 میلیون یورو برای خریداری بازیکنان جدید در فصل آتی هزینه نماید تا بتواند تیم رویایی اش را که رئال مادریدی کهکشانی است، مجددا شکل دهد . در لیست رویایی پرس نام بازیکنانی همچون کاکا، کریستیانو رونالدو، استیون جرارد و کریم بنزما به چشم می خورد.
در صورتی که آنچلوتی به باشگاه مادریدی بپیوندد، احتمال حضور کاکا در رختکن برنابئو نیز افزایش خواهد یافت و این طور به نظر می رسد که مربی روسونری، ستاره برزیلی اش را نیز همراه خود به مادرید خواهد آورد.
به گزارش RmadridFC : یکی از قهرمانان پشت پرده سویا، نظر مثبت فلورنتینو پرس را به خود جلب کرده است و این احتمال وجود دارد که پرس برای به خدمت گرفتن او وارد عمل شود.
فلورنتینو پرس در صورتی که به سمت ریاست باشگاه مادریدی برگزیده شود به دنبال آن است تا یکی از افراد کادرفنی باشگاه سویا را به سانتیاگو برنابئو بیاورد. او در نظر دارد تا رامون رودریگس، ملقب به مونچی که مدیر فنی باشگاه سویاست را به خدمت بگیرد. به نقل از روزنامه AS پرس به شدت تحت تاثیر عملکرد قوی مثبت مونچی دررابطه با به خدمت گرفتن بازیکنان بزرگی ازجمله دانی آلوس، فردریک کانوته، ژولیو باپتیستا و سیدو کیه تا به سانچس پیسخوان قرار گرفته و در نظر دارد تا او را به رختکن سانتیاگو برنابئو بیاورد. او امیدوار است که ارتباطات سالهای اخیر او با مونچی بتواند در صورت گرفتن این انتقال مدیریتی به او کمک کند.
اگر مونچی پیشنهاد پرس را بپذیرد و پرس مجددا به سمت ریاست باشگاه مادریدی انتخاب شود، مونچی را به عنوان مدیر فنی جدید باشگاه مادریدی خواهیم شناخت. البته این اولین باری نیست که مونچی به ترک ورزشگاه سانچس پیسخوان وسوسه شده است. پیش از این نیز سران باشگاه آلمریا تلاشهای فراوانی انجام دادند تااو را به تیم خود بیاورند.
تاکنون نه سران سویا و نه مونچی، تماسی از سوی پرس را تائید نکرده اند.
به گزارش RmadridFC : كلاس يان هانتلار در گفتگويي با روزنامه ماركا درباره اخبار مربوط پيرامون باشگاه و همينطور رقابت در لاليگا و شرايط خود در رئال مادريد اظهار نظر كرد .
تنها كاري كه ميتوانم با ان به تيم خود كمك كنم گلزني است , بازيكنان زيادي در تيم از جمله رائول , هيگوئين , روبن , اشنايدر توانايي ايجاد موقعيت و فضا را دارند .
صحبتهاي هانتلار در باره نيستلروي :
نيستلروي مهاجمي فوق العاده است كه چيزهاي زيادي از اون اموخته ام ما گاهي وقتها با يك ديگر صحبت ميكنيم و او به من كمك زيادي ميكند زماني كه روزهاي اول من در باشگاه بود و هنوز گلي به ثمر نرسانده بودم نيستلروي به من گفت بايد ارامش خود را حفط كنم و تمركز خود را از دست ندهم و همين باعث شد رفته رفته شرايط بهتري پيدا كنم و از اين بابت مديون نيستلروي هستم .
روزهاي ابتدايي كه وارد باشگاه شدم شادترين دوران زندگي من بود چرا كه وارد بزرگترين باشگاه جهان شده بودم و بايد با پيراهن اين تيم در ورزشگاهي چون برنابئو بازي ميكردم .
ما هر كاري براي پيروز شدن در بازيهاي باقي مانده انجام خواهيم داد و منتظر لغزش بارسلونا هستيم .
به گزارش RmadridFC : دوازده ملي پوش رئال مادريد به منظور حضور در رقابتهاي مقدماتي جام جهاني 2010 در تركيب تيمهاي ملي خود به ميدان خواهند رفت .
نگاهي به برنامه بازيها و حضور بازيكنان رئال در تركيب تيمهاي ملي خود :
رئال مادريد در تركيب خود هلندي هاي زيادي دارد از اين رو بازيكناني همچون روبن , اشنايدر , وندروارت و هانتلار به اردوي تيم ملي هلند دعوت شده اند و بايد طبق برنامه زير به مصاف حريف خود بروند :
ساعت 00:15 بامداد روز یکشنبه 9 فروردین تيم ملي هلند با اسکاتلند بازي ميكند و سه روز بعد در ساعت 23:15 روز چهارشنبه 12 فروردین با مقدونيه ديدار ميكند .
دو ملي پوش اسپانيايي رئال مادريد به نامهاي ايكر كاسياس (كاپيتان تيم ملي ) و همچنين سرجيو راموس نيز در تركيب تيم ملي اسپانيا به ميدان خواهند رفت اين تيم در ساعت 1:30 بامداد روز یکشنبه 9 فروردین [ورزشگاه سانتیاگو برنابئو] به مصاف تركيه ميرود و سه روز بعددر ساعت 22:30 روز چهارشنبه 12 فروردین اينبار در خاك تركيه به مصاف اين تيم ميرود .
گاگو و هاينزه نيز كه توسط ديگو مارادونا به تيم ملي ارژانتين دعوت شده اند طبق برنامه زير به مصاف حريفان خود ميروند :
ساعت 2:40 بامداد روز یکشنبه 9 فروردین آرژانتین با ونزوئلا ديدار ميكند و به فاصله چند روز در ساعت 0:00 بامداد روز پنجشنبه 13 فروردین ميهمان تيم ملي بوليوي خواهد بود .
مدافع ايتاليايي تيم رئال مادريد يعني فابيو كاناوارو نيز بايد در تركيب تيم خود در ساعت 00:15 بامداد روز یکشنبه 9 فروردین ميهمان مونته نگرو باشد و سه روز بعد در ساعت 23:20 روز چهارشنبه 12 فروردین از تيم ملي ايرلند ميزباني كند .
مارسلو جوان نيز كه اعتماد دونگا را كسب كرده است يكبار ديگر در تركيب تيم ملي برزيل به ميدان خواهد رفت و طبق برنامه در ساعت 1:30 بامداد روز دوشنبه 10 فروردین در زمين اكوادور با تيم ملي اين كشور ديدار ميكند و به فاصله چند روز پس از ان ديدار در ساعت 5:40 بامداد روز پنج شنبه 13 فروردین ميزبان تيم ملي پرو خواهد بود .
اما در تركيب تيم ملي فرانسه نيز يك مادريدي ديگر به چشم ميخورد و او كسي جز لاسانا ديارا نيست اين بازيكن با درخشش در رئال مادريد اكنون به هافبك دفاعي تيم ملي كشورش نيز تبديل شده است و طبق برنامه در ساعت 00:15 بامداد روز یکشنبه 9 فروردین تيم ملي فرانسه ميهمان لتوني است و ساعت 23:30 روز چهارشنبه 12 فروردین بايد ميزبان تيم ملي اين كشور باشد .
په په مدافع پرتغالي رئال مادريد نيز در ساعت 1:15 بامداد روز یکشنبه 9 فروردین در تركيب تيم ملي خود از تيم سوئد ميزباني ميكند .
دانیل پارخو نیز به منظور انجام بازيهاي دوستانه در ترکیب تیم جوانان اسپانیا به ميدان خواهد رفت و طبق برنامه در روز جمعه (7 فروردین) در برابر ايرلند و و سه شنبه (11 فروردین) در برابر سوئد بازي ميكند .
به گزارش RmadridFC : كاناوارو در مصاحبه اي با Don Balon در باره موضوعات مختلف همچون شرايط خودش در تيم رئال مادريد و همچنين تيم ملي ايتاليا صحبت كرد .
بخشي از صحبتهاي كاناوارو :
احساس خوبي دارم و فكر ميكنم فصل خوبي را سپري كرد من اكنون 35 سال سن دارم اما انگيزه كنوني من همانقدر است كه در دوران جواني داشتم و بايد بگويم تلاش و كار زياد باعث ميشود هميشه احساس جواني كنم .
من هميشه تمرين كردن را دوست داشتم و همواره احساس ميكنم از نظر انگيزه فرقي با هم تيمي هاي جوان خود ندارم .
از زماني كه به رئال مادريد پيوستم بهترين بازيهاي خود را ارائه دادم و هر روز با اشتياق براي كسب افتخارات بيشتر از خواب بيدار ميشوم .
اروز دارم در جام جهاني در تركيب تيم ملي ايتاليا بازي كنم چرا كه در رقابتهاي اروپايي به خاطر مصدوميت قادر به حضور در ميدان نبودم و تنها حضور در جام جهاني ميتواند ان خاطره بد را از ذهن من پاك كند .
من اكنون از تجربيات كاري خود لذت ميبرم چرا كه در يكي از بهترين تيمهاي جهان يعني ايتاليا و همچنين در بهترين باشگاه جهان بازي كرده ام .
در ليگ قهرمانان اروپا بسيار بدشانس بوديم چرا كه به يكي از تيمهاي قدرتمند و محكم رقابتها خورديم كه از نظر كارهاي تكنيكي و تاكتيكي بسيار بهتر از ما كار كردند ما در طول دو فصل گذشته قهرماني در لاليگا را كسب كرديم ولي تيم ليورپول در بين تيمهاي حاضر بهترين عملكرد را در ليگ قهرمانان از خود ارائه داده است .
خوانده راموس ارامش بيشتري به ما داده است و روي كارهاي تيمي تاكيد دارد په په, راموس , هاينزه و من نبايد اشتباهي مرتكب شويم وقتي خط دفاعي و خط هافبك و حمله وظايف خود را به خوبي انجام ميدهند تيمي توان شكست دادن و باز كردن دروازه ما را ندارد .
من دوست دارم با همه بازيكنان خط دفاعي تيم حرف بزنم ولي نميدانم انها علاقه اي به حرفهاي من دارند يا خير در هر صورت تيم رئال مادريد در خط دفاعي بازيكنان جواني همچون په په مارسلو و راموس را دارد كه اينده درخشاني دارند و بعضي از انها بهتر از گذشته بازي ميكنند .
M A X I M U M
27-03-2009, 01:05
جنگ اسپانیا و فرانسه بر سر پسر زیدان
اسپانیایی ها و فرانسوی ها در تلاشند تا انزو زیدان، پسر زین الدین زیدان، را به عضویت تیم خود درآورند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ترایبل فوتبال، انزو زیدان در حال حاضر در مرکز توجهات مقامات فوتبال اسپانیا و فرانسه واقع شده است.
پسر اسطوره فوتبال فرانسه یکی از نامزدهای حضور در تیم زیر 15 سال اسپانیا است. این در حالی است که فرانسوی ها تلاش می کنند تا او با پیراهن آبی این کشور به میدان برود.
انزو هم همانند پدرش به عنوان یک هافبک هجومی انجام وظیفه می کند و توانایی بالایی در کار با توپ دارد. انزو در حال حاضر در عضویت تیم جوانان رئال مادرید است.
M A X I M U M
27-03-2009, 01:11
رئال مادريد از درآمد بي سابقه در اين فصل خبر داد
رئال مادريد روز پنجشنبه از درآمد بي سابقه اين باشگاه در فصل 09 _2008 خبر داد.
رئال مادريد در سايت اينترنتي خود اعلام کرد درآمدهاي اين باشگاه در اين فصل به 407 ميليون يورو افزايش مي يابد.
اين در حالي است که درآمد فصل گذشته رئال مادريد 366 ميليون يورو بود.
به علاوه اين رقم از ميزان پيش بيني شده در بودجه اين فصل يعني 400 ميليون يورو نيز بيشتر است.
سود اين باشگاه نيز در بودجه فصل جاري 53 ميليون يورو تعيين شده است که پيش بيني مي شود به 58 ميليون يورو افزايش يابد.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از مادريد، رئال مادريد ميزان بدهي هاي اين باشگاه را براي پايان اين فصل يعني سي ام ژوئن ( نهم تير ) 125 ميليون يورو برخلاف 200 ميليون يورو فصل قبل پيش بيني کرد.
--------------
راموس: منتظر لغزش بارسا هستیم
هورا اسپرت: سرمربی اسپانیایی رئال اعلام کرد که او و شاگردانش در تعقیب و گریز بارسلونا در صدر جدول هستند و منتظر کوچکترین لغزشی از تیم پپ می باشند.
خوان ده راموس، سرمربی باشگاه مادریدی در صحبتهایی اعلام کرد که او و شاگردانش آماده اند تا از کوچکترین لغزش کاتالونیایی ها در دیدارهای باقی مانده لالیگا استفاده کرده و فاصله را با تیم پپ در صدر جدول لالیگا کمتر کنند.
کهکشانی ها در حال حاضر 6 امتیاز از تیم کاتالانی عقب هستند و این دو تیم یک دیدار رو در رو در برنابئو خواهند داشت که این می تواند به نفع تیم مادریدی باشد.
خوان ده راموس در صحبتهایی در این رابطه به رادیو رئال مادرید گفت: «ما هیچ زمان ناامید نخواهیم شد و می خواهیم در تک تک دیدارها به پیروزی برسیم و البته کاتالونیایی ها نیز چنین قصدی را دارند. نکته کلیدی این است که به بازیکنان به اندازه کافی استراحت دهیم و به آنها باور داشته باشیم. ما سعی کردیم تا برترین بازی هایمان را ارائه دهیم و بتوانیم در حد تیمی در اندازه های رئال ظاهر شویم. تلاشی که ما روز به روز به نمایش می گذاریم، ما را قادر ساخته تا همچنان به رقابتمان با بارسلونا در صدر جدول لالیگا ادامه دهیم. در صورتی که بارسا کوچکترین لغزشی داشته باشد، ما اینجائیم تا از فرصت به وجود آمده استفاده کنیم. به همین دلیل آنها در صورتی که می خواهند به قهرمانی لالیگا برسند، می بایست بهترین نمایش هایشان را به اجرا بگذارند.»
در حال حاضر کاتالونیایی ها بخت اول قهرمانی در رقابتهای لالیگا محسوب می شوند و البته آنها می بایست در نبردی رو در رو به مصاف رئال بروند.
سلام بر دوستان عزیز:
خوش آمد میگم به دوستان جدید وارزوی بهترین ها براشون.
خبرهای بس جالبی بودش ممنون از جناب اترکتیو .
خبر خبر خبر
یک خبر داغ داغ
=======================
رامون کالدرون رئیس اسبق رئال مادرید در تلاش هستش که در انتخابات آتی که در تابستون برگزار میشه شرکت کنه.
و امیدواره بتونه پرز رو در انتخابات شکست بده .
==============================
این بی بخار باز چه خوابی واس ما دیده.
باز میخواد چطوری تقلب کنه.
خوبه همین دو سه روز پیش ریختن سرش به قصد کشت زدنش ها
ادم بشو نیستش مث اینکه .
فقط امیدوارم تقلب نکنه و پرز عزیز بیادش.
کرایوف:پرس چیزی از فوتبال نمی داند
اسطوره هلندی باشگاه بارسلونا جنگ لفظی جدیدی را با سرلت باشگاه مادریدی آغاز کرده و این بار رئیس آینده باشگاه مادریدی طرف صحبتهای اوست.
2009/3/26 17:01:19
سایت گل:بازیکن سالهای نه چندان دور باشگاه بارسلونا و یکی از مشاوران کاتالونیایی ها در صحبتهایی زبان به انتقاد از سران باشگاه مادریدی گشوده. این در حالی است که تیم مادریدی هم اکنون با مشکلات متعددی دست و پنجه نرم می کند و کرایوف از اینکه این مشکلات حتی به زمین مسابقه نیز منتقل شده، چندان متعجب نیست.
او در گفت و گو با شبکه 4 تلویزیون این کشور گفت:« مادریدی ها به دنبال آنند تا مشکل را در بالاترین سطح تیمشان بیابند و به همین دلیل هم با شکست مواجه می شوند. اگر رده های بالایی درست کار نکنند، رده های پائینی هم موفق نخواهند بود.» کرایوف در ادامه صحبتهایش در مورد احتمال بازگشت پرس به ریاست باشگاه مادریدی گفت:«پرس از فوتبال اطلاعات کافی ندارد و به همین دلیل هم نمی تواند تصمیمات خوبی اتخاد کند. او می بایست برای تصمیم گیری به صحبتهای سایرین اتکا کند و تنها چیزی که پرس به آن نیاز دارد این است که دیگران برای او تصمیم گیری نمایند. من تصور می کنم که اگر او به رختکن برنابئو بازگردد، زیاد در امورات فوتبال وارد نخواهد شد. این تنها موضوع منطقی است .البته من چیزی در مورد ساختار باشگاه مادریدی نمی دانم ولی او نیز چیزی از فوتبال نمی داند . این کاملا واضح و روشن است.»
و کمی از مادر عروس.
نمیدونم به کرایف چه ربطی داره که پرز چیزی از فوتبال میدونه یا نه؟
این رئالیهای همه چیزشون عالیه.
شما دیدین یه بار دی استفانو رئیس افتخاری ما چیزی به سران باشگاه بارسا بگه .
ما که نشندییم
ولی خوب لقمان حکیم را پرسیدند :ادب از کی اموختی گفت از بی ادبان.
به گزارش RmadridFC : مطبوعات اسپانیایی از افتتاح مغازه لوازم مد متعلق به ستاره پرتغالی منچستر در مادرید خبر داده اند.
کریستیانو رونالدو ، ستاره پرتغالی منچستر یونایتد کم کم خود را آماده انتقال از اولدترافورد به مادرید می کند و این روزهاشاید به اقامتش در پایتت مادریدی می اندیشد.
روزنامه تایمز چاپ انگلستان در خبری نوشت: رونالدو در فکر افتتاح مجموعه فروشگاه های لوازم مد ، به نام CR7 در مادرید است و به این نکته اشاره کرده که این اقدام در حقیقت بدین معنی است که این ستاره جوان آماده نقل مکان به باشگاه اسپانیایی می باشد.
فروشگاه های زنجیره ای CR7 ، پیش از این نیز در منطقه مادیرا و پورتوی پرتغال افتتاح شده بود. به نقل از مطبوعات اسپانیا،ممکن است این ستاره، نام فروشگاهش در شهر مادریدی به CR9 تغییر دهد. چرا که پیش از این رائول گونسالس، پیراهن شماره 7 کهکشانی ها را دراختیار دارد.رونالدو در وب سایت شخصی اش از افتتاح شعباتی از مغازه اش در پاریس، میلان، مادرید، لندن، برلین، پراگ، توکیوو لس آنجلس خبر داده و نکته جالب توجه اینجاست که این ستاره جوان تصمیمی ندارد تا شعبه ای در منچستر افتتاح کند.
M A X I M U M
27-03-2009, 13:05
تمجيد ماكلله از لاسانا ديارا
ستاره اسبق رئال مادريد كه با اين تيم 6 عنوان در دو فصل كسب كرد و اكنون قصد كناره رفتن از صحنه فوتبال را دارد در گفتگويي با روزنامه A.S در باره اينده لاسانا ديارا صحبت كرد .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1202876453147&ssbinary=true
چكيده اي از صحبتهاي ماكلله :
دوست دارم اين تيم همان شكل گذشته خود را باز يابد .
من اكنون پير شده ام و نوبت جوانان است كه وارد صحنه شوند .
لاس بازيكني مودب و پر تلاش است و اميدوارم در تيم رئال مادريد موفق شود .
زماني كه اين بازيكن وارد رئال مادريد شد شرايطي شبيه به من داشت و كسي در ابتدا او را نمي شناخت و همه نسبت به خريد اين بازيكن ترديد داشتند اما او با بازيهاي خود نشان داد كه اينده درخشاني دارد .
او حتي از من هم بهتر خواهد شد .
زماني كه اين بازيكن به چلسي پيوست به او گفتم شرايطش در تيم نامعلوم است چرا كه كسي از او شناختي ندارد .
اين بازيكن كارش را دوست دارد و اهل حرف زدن زياد نيست تنها چيزي كه او دوست دارد كار و تلاش زياد است .
ديارا بازيكني باهوش محكم و جاه طلب است و همواره دوست دارد به عنوان يك بازيكن فوتبال روز به روز پيشرفت كرده و بهتر از قبل شود .
او سن كمي نسبت به من در زماني كه به تيم رئال مادريد پيوستم دارد و ميتواند بيشتر از من در اين تيم موفقيت كسب كند و اينده اين بازيكن خيلي درخشان است .
براي حضور در تركيب اصلي بايد تلاش زيادي كرد
ميگل تورس اعتقاد داريد تيمش توانايي كسب قهرماني در لاليگا را دارد به شرطي كه به پيروزي هاي خود ادامه دهد و همانند هفته هاي گذشته باعث ايجاد فشار بر روي تيم صدر نشين شود .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] orres.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1202876613170&ssbinary=true
بخشي از مصاحبه تورس :
بسياري از بازيكنان تيم به اردوي تيم هاي ملي خود رفته اند ايا اين مشكلي براي بازي بعدي ايجاد نميكند ؟
ممكن است ولي همه بازيكنان دوست دارند براي تيم ملي خود بازي كنند اميدوارم هنگام بازگشت همگي در سلامت باشند ما بايد كورس در لاليگا را ادامه داده و فشار را بر روي بارسلونا بيشتر كنيم .
بازيكنان اكادمي براي حضور در تركيب اصلي تيم چه كاري بايد انجام دهند ؟
براي حضور در تركيب اصلي احتياج به كار و تلاش زياد است و باشگاه نيز همواره بر روي اكادمي باشگاه حساب ميكند با اين وجود حضور در تيم اصلي خيلي سخت است و ما وظيفه داريم از هر راه ممكن به تيم كمك كنيم .
هاينزه در بازي با مالاگا محروم است اگر شما به جاي اين بازيكن بازي نكنيد ناراحت ميشويد ؟
ممكن است در بازي مقابل مالاگا شانس حضور در تركيب اصلي را پيدا كنم و اگر بتوانم با ساير بازيكنان تيم هماهنگ شوم كمك زيادي به تيم خواهم كرد .
در پايان فصل باز هم در رئال مادريد خواهي ماند ؟
حضور در تيم اصلي مستلزم كار و تلاش زياد است و فكر ميكنم تابستان امسال چيزهاي زيادي تغيير ميكنند هر فصل از صفر شروع ميشود و اميدوارم فصل بعد شانس بيشتري براي حضور در تيم اصلي پيدا كنم .
ايا تيم واقعا به كسب قهرماني در لاليگا اميد دارد ؟
البته . اينجا مادريد است ما ميخواهيم در هر بازي برنده شويم بارسلونا در فرم بسيار خوبي است ولي بازيكنان همه تلاش خود را خواهند كرد تا فشار بر روي بارسلونا را افزايش دهند .
نظر شما در باره لاس و هانتلار چيست ؟
زماني كه انها به تيم پيوستند شك و ترديد پيرامون انها زياد بود اما انها بازيهاي درخشاني از خود اراده دادند و بازي در كنار انها لذت بخش است .
نظر شما در باره تيم كاستيا چيست ؟ انها توانستند وارد مرحله حذفي شوند ...
انها سال بسيار خوبي داشتند و اميدوارم موفق شوند چرا كه اين اتفاق خوبي براي اكادمي باشگاه است .
...................
iammahdi
27-03-2009, 20:26
رامون کالدرون رئیس اسبق رئال مادرید در تلاش هستش که در انتخابات آتی که در تابستون برگزار میشه شرکت کنه.
و امیدواره بتونه پرز رو در انتخابات شکست بده .
این چه رویی داره واقعا"
اما اگه کریس بیاد رئال چه شود ...
خدمت داش مهدی گلم عرض کنم که :
1:واقعا چه روحیه بالا و روی پر رویی داره که با این همه باز میخواد تو انتخابات شرکت کنه.
2:در مورد کریس شک نکن تابستون تو رئاله شک نکن.پرزم که گفته میخوام بیارمش تموم .
3:تازه به اضافه کریس میتونی کاکا و الونسو و مایکون رو نیز اضاف کنی.
===============================================
اها این خبر یادم رفت.
خبر خبر خبر
یک خبر داغ و جالب.
مایکون
بله رئال به دنبال مایکون هست.
البت بگم پرز بهتره.
به قول سایت گل
هدف دیگر پرز برای تیم رویایی خودش اعلام شده و بعد از کاکا و رونالدو و الونسو اینک نام مایکون نیز در لیست پرز دیده میشود.
=============================
ali_ranger22
27-03-2009, 21:20
سلام بر و بچز !
خوبین ؟
همینطوری اومدم سلام کنم یه وخت نگین این چرا کم پیدا شد ! ما هستیم ! چیزی نداریم بگیم ! :دي
M A X I M U M
28-03-2009, 01:32
دوستان هزار صفحه اي شدن تاپيك رو تبريك ميگم
اميدوارم ملي پوشان كهكشاني در مسابقات ملي بدرخشند
mehrzad3344
28-03-2009, 09:18
دوستان خبر جدید چی دارین
Ahmad-Ra
28-03-2009, 11:32
سلام دوستان گل... ما برگشتیم...
میشه لطفا کسی در مورد نتایج اخیر بازی های رئال که ما نبودیم بگه ؟؟
خوش برگشتین دوستان
در مورد نتایج اخیر رئال عرض کنم که:
بازی نداشتیم بجز بازی مقابل آلمریا در خانه خودمون که با گلهای مارسلو (که این روزها غوغا میکنه ) و هانتلار 2گل(بیشتر این روزها غوغا میکنه) تونستیم 3-0 تیم حریف رو شکست دهیم.
و اینکه برای راحتی دوستان عزیز مختصری از اخبار اخیر رئال رو تیتر وار ذکر میکنم و اگر مایل به شنیدن کامل آن هستن به دو سه صفحه قبل مراجعه کنند.
=======================================
1:اضافه شدن مایکون بازیکن توانای تیم اینتر به لیست بلند بالا و رویایی فلورنتیو پرز.
2:افتتاح مغازه کریس رونالدو ستاره منچستر در مادرید که نشان از مهاجرت این بازیکن به مادرید دارد.
3:کالدرون نیز میخواهد دوباره کاندیدای ریاست باشگاه شود.
4:کانوارو:میخواهم در مادرید بمانم
5:ژابی الونسو:هیچ تماسی از طرف پرز نداشته ام.
6:فابرگاس در تابستان آتی به یکی از دو غول اسپانیا خواهد پیوست.
7:رافا فان در فارت در صدد رهای از مادرید و پیوستن به چلسی است.
8:رائول در ترکیب ثابت و رویایی پرز نیست.
9:انزو زیدان پسر زیدان بزرگ در سر دوراهی انتخاب تیم ملی اسپانیا یا فرانسه.
10-دیدار آنچلوتی با پرز در شهر بلونیا (که توسط خود انچلوتی دیروز رد شد)
11:کرایف (مادر عروس):پرز هیچ چیزی از فوتبال نمی داند.
12:حضور 12 بازیکن رئال در تیمهای ملی.
13:پرز در فکر اوردن مدیر فنی تیم سویا به مادرید بعنوان مدیر فنی رئال.
14:رئال خواهان جذب یوهان ژورکوف بازیکن بازیساز تیم بوردو.
15:پرز حاضر است برای تحقق رویایی تیم رویایی خویش 300 میلیون خرج کند.
16:هانتلار مهاجم موفق این روزهای رئال بعنوان برترین گلزن لالیگا نام گرفت.
17:بازی بعدی رئال مقابل تیم (مالاگا) در خانه حریف ساعت 22:30 روز یکشنبه برگزار میشود.
================================================== =====
این بود مختصری از حوادث و رویدادهای پیرامون رئال مادرید در روزهای اخیر.
M A X I M U M
28-03-2009, 15:38
نام: باشگاه ورزشي رئال مادريد
تاسيس: 6 مارس 1906
ورزشگاه: سانتياگو برنابئو - مادريد
رييس: رامون كالدرون
سرمربي: برند شوستر
باشگاه رئال مادريد يك باشگاه حرفهاي فوتبال است كه در مادريد، پايتخت اسپانيا واقع شده است.
اين باشگاه در سال 1902 تاسيس شد و يكي از پرافتخارترين باشگاههاي فوتبال در قرن بيستم به شمار ميرود. آنها در تاريخ پرافتخار خود 30 بار قهرمان لاليگا شدهاند، هفده بار جام حذفي اسپانيا را فتح كردهاند و نه بار نيز ليگ قهرمانان اروپا (كه ركوردي به شمار ميرود) را به خانه بردهاند.
طي مراسمي كه در 23 دسامبر سال 2000 برگزار شد، رئال به عنوان بهترين باشگاه قرن بيستم انتخاب شد. آنها پرافتخارترين باشگاه در بازيهاي اروپايي هستند. 9 بار قهرماني در ليگ قهرمانان و 2 بار قهرماني در جام يوفا. تنها جام اروپايي كه آنها موفق به فتح آن نشدهاند، جام در جام اروپا بود (كه اكنون ديگر برگزار نميشود).
آنها دو بار به فينال اين رقابتها راه يافتند ولي هر دو بار مغلوب شدند. رئال سال 1971 دو بر يك مغلوب چلسي شد و در سال 1983 نيز دو بر يك بازي را به آبردين اسكاتلند واگذار كرد. در آن سال هدايت آبردين را الكس فرگوسن بر عهده داشت.
بر اساس مطالعات دانشگاه هاروارد در سال 2007، باشگاه رئال مادريد عنوان بزرگترين، مردميترين و ثروتمندترين باشگاه دنيا را از آن خود كرده است.
پايهي اوليهي اين باشگاه در سال 1895 شكل گرفت، جايي كه يك سري از دانشجويان و فارغالتحصيلان دانشگاهي، موسسهاي به نام موسسهي آموزشي آزاد تاسيس كردند و روزهاي يكشنبه در منطقهي "مونك لوا" به بازي فوتبال پرداختند. در سال 1900 اين موسسه به دو بخش "باشگاه اسپانيايي مادريد" و "باشگاه جديد فوتبال مادريد" تقسيم شد. باشگاه دوم در سال 1902 بار ديگر تقسيم شد. نخستين رييس باشگاه "جوليان پالا سيوس" بود كه پس از تقسيمبندي باشگاه در سال 1902 جاي خود را به "خوان پادروس روبيو" داد.
نخستين جام كسب شده توسط رئال مادريد، سه سال پس از تاسيس باشگاه و در سال 1905 بود جايي كه آنها در ورزشگاه "چامارتين" قهرمان جام حذفي اسپانيا شدند.
آنها در سال 1912 به زمين "كامپورز" نقل مكان كردند و در سال 1920 بود كه نام باشگاه به رئال مادريد تغيير كرد. دليل اين امر نامي بود كه پادشاه اسپانيا به رئاليها داده بود. اصل اين نام از اسم Royal گرفته شده است.
"سانتياگو برنابئو يسته" در سال 1945 رياست باشگاه را به عهده گرفت. در زمان مديريت او ورزشگاه رئال كه در جريان جنگهاي داخلي اسپانيا تخريب شده بود، بازسازي شد. همچنين در سال 1953 باشگاه رئال سياست به خدمت گرفتن بازيكنان خوب خارجي را در پيش گرفت و "آلفردو دي استفانو" را به خدمت گرفت. رئال از نخستين باشگاههايي بود كه بازيكناني با چند مليت در تركيب خود داشت.
سال 1955 بود كه به همت "گابريل هانوت" نويسندهي ورزشي نشريهي "اكيپ" فرانسه و هم انديشي ورزشينويسان كشورهاي اسپانيا، پرتغال و ايتاليا، مسابقاتي كه امروزه به عنوان "ليگ قهرمانان" شناخته ميشود، راهآندازي شد.
در زمان مديريت برنابئو بود كه رئال مادريد پنج بار متوالي در بين سالهاي 1956 تا 1960 قهرمان جام باشگاههاي اروپا شد. يكي از فينالهاي به ياد ماندني جام باشگاهها در سال 1960 رقم خورد، جايي كه رئاليها با نتيجهي عجيب هفت بر سه اينتراخت فرانكفورت را در همپدون پارك اسكاتلند شكست دادند. آنها در سال 1966 نيز دو بر يك پارتيزان بلگراد را مغلوب كردند تا بار ديگر قهرمان اروپا شوند.
رئاليها سالهاي 1962 و 1964 نيز نايب قهرمان اروپا شدند تا سالهاي طلايي رئال در دهههاي 50 و 60 ميلادي رقم بخورد.
پس از يك دوره افت كوتاه مدت در سالهاي ابتدايي دهه 80، رئاليها در نيمهي دوم دههي 80، دو بار پياپي قهرمان يوفا شدند و پنج سال متوالي لاليگا را فتح كردند.
سال 1996، "لورنزو سانز" رييس وقت رئال مادريد، فابيو كاپلو را به برنابئو آورد. كاپلو نيز روبرتو كارلوس، پدراگ مياتوويچ، داور شوكر و كلارنس سيدورف را به رئال آورد. بازيكناني چون رائول، فرناندو هيرو و فرناندو ردوندو نيز در تركيب رئال حضور داشتند تا با اضافه شدن نفرات جديد، رئال به يك تيم رويايي تبديل شود.
با اضافه شدن "فرناندو مورينتس" به خط حملهي رئال در سال 97، اين تيم سال بعد از آن توانست به 32 سال حسرت براي به دست آوردن قهرماني اروپا پايان دهد و با "يوپ هاينكس" سرمربي جديدش قهرمان اروپا شود. آنها در فينال و با تك گل «مياتوويچ» يوونتوس را مغلوب كردند.
جولاي 2000 زماني بود كه فلورنتينو پرس بر صندلي رياست باشگاه تكيه زد تا دوران جديدي در تاريخ رئال رقم بخورد. عدهاي وعدهي آوردن "لوئيس فيگو" به رئال مادريد را دليل اساسي رياست "پرس" در رئال ميدانند ولي با تمام اين حرفها او به قولش عمل كرد و "لوئيس فيگو" را از تيم رقيب، يعني بارسلونا به مادريد آورد. "پرس" در سالهاي بعد با شكستن ركورد نقل و انتقالات، زيدان را از يوونتوس به خدمت گرفت و رونالدو را از چنگ اينتر درآورد. ديويد بكام ديگر ستارهاي بود كه رئاليها به خدمت گرفتند تا لقب كهكشانيها را از آن خود كنند.
سالهاي 2002 و 2004 قهرمان اروپا شدند و فصل 2003 نيز قهرماني لاليگا را از آن خود كردند تا هواداران رئال با طعنه به بارسلوناي افت كرده نگاه كنند.
اما سال 2003 خط پاياني براي افتخارآفرينيهاي رئال بود و آنها تا سه سال نتوانستند هيچ جامي را به دست آوردند تا اين كه "رامون كالدرون" رييس باشگاه شد. او بلافاصله "فابيو كاپلو" را براي دومين بار به مادريد آورد و "پدراگ مياتوويچ" را به عنوان مدير ورزش رئال انتخاب كرد. بسياري انتخاب كاپلو را تصميم درستي قلمداد نكردند ولي كاپلو طي فصل دراماتيك توانست به قحطي جام در رئال پايان دهد تا بار ديگر خود را به عنوان يك قهرمان معرفي كند.
در پايان فصل كاپلو با بيمهري اخراج شد و "برند شوستر" سرمربي آلماني ختافه جاي او را گرفت. شوستر در نخستين تجربهي مربيگري در رئال در ديدار سوپر كاپ اسپانيا با نتيجهي پنج بر سه مغلوب سويا شد.
نخستين رييس باشگاه: جولين پالا سيوس 1902- 1900
پرافتخارترين مربي: ميگوئل مونز 14 جام
طولانيترين زمان مريگري: آرتور جانسون 1920 - 1910
كوتاهترين زمان رياست: فرناندو مارتين فوريه 2006 تا آوريل 2006
تعداد قهرماني در لاليگا: 31
نايب قهرماني لاليگا: 17
قهرماني در جام حذفي: 17
نايب قهرماني جام حذفي: 19
سوپر كاپ اسپانيا: 8
نايب قهرمان سوپر كاپ: 3
قهرماني ليگ قهرمانان: 9
نايب قهرمان ليگ قهرمانان:3
جام بين قارهاي: 3
نايب قهرمان جام بين قارهاي: 2
قهرمان جام يوفا: 2
نايب قهرمان جام در جام اروپا:2
قهرمان سوپر كاپ اروپا: 1
نايب قهرمان سوپر كاپ: 2
قهرماني جام لاتين: 2
قهرمان جام مريت فيفا:1
Ahmad-Ra
28-03-2009, 19:39
مرسی احمد جان بابت زحمت گذاشتن تیتر خبر ها..
Sam Fisher 11
28-03-2009, 23:52
ایول احمد...مرسی بابت خبرهات
10-دیدار آنچلوتی با پرز در شهر بلونیا (که توسط خود انچلوتی دیروز رد شد)
پرز فقط همین یه کارو بکنه من پاشو میبوسم!
از باقی دوستان هم متشکرم...
resident_evil
28-03-2009, 23:58
ایول احمد...مرسی بابت خبرهات
پرز فقط همین یه کارو بکنه من پاشو میبوسم!
از باقی دوستان هم متشکرم...
به به عزيز دل ...
خوبي ؟؟؟ :27:
ازين ورا را گم كردي ؟؟؟
چلسي تاپيك نداره ؟؟؟!!!:27:
چقدر ما واقعا قوي بيديم !!!
همه تيم هارو سوسك ميكنيم !!!
رائول جدي تو تركيب روياييه پرز جايي نداره ؟؟؟
به به عزيز دل ...
خوبي ؟؟؟ :27:
ازين ورا را گم كردي ؟؟؟
چلسي تاپيك نداره ؟؟؟!!!:27:
چقدر ما واقعا قوي بيديم !!!
همه تيم هارو سوسك ميكنيم !!!
رائول جدي تو تركيب روياييه پرز جايي نداره ؟؟؟
نه نوید جان این داش حسین از خیلی وقت تو این تاپیک میومد و پست میداد ولی بعد یه مدتی یه مشکلی براش پیش اومد که دیگه نتونست بیادش حالا که دوباره مشکلاش حل شده برگشته.
خوش برگشتی داش حسین.
=================
در مورد رائول بگم که :
نه رائول جزو ترکیب رویایی پرز هستش اما جزو 11 نفر رویایی پرز یا همون ترکیب اصلیش به حساب نمیاد.
اما به نظرم پرز که سهله خود سانتیاگو برنابئو هم اگه بیاد نمیتونه رائول رو کنار بزاره .دی
منم موافق با پرزم که رائول بخاطر سن و سالش همه بازیهای 90 دقیقه تو بازی نباشه گرچه همگان شاهدن که با این وضع هم 90 دقیقه میدوه و تلاش میکنه.
کاری که جوانهای رئال نمیکنند.
ashi-khan
29-03-2009, 23:58
کاناوارو پیشنهاد سیتی را رد کرد
فابیو کاناوارو قصد دارد در سانتیاگو برنابئو بماند...
سایت گل : فابیو کاناوارو مدافع ایتالیایی رئال اعلام کرد علاقه ای به ترک این تیم ندارد به زودی قراردادش را تمدید خواهد کرد.او قصد دارد بعد از انتخابات هیئت مدیره باشگاه قراردادش را تمدید کند.
این در حالی است که قرارداد کاناوارو در پایان این فصل به اتمام می رسد و باشگاه های زیادی علاقه شان را به جذب این بازیکن اعلام کرده اند.منچستر سیتی و میلان دو باشگاهی هستند که در صدر مشتریان مدافع 35 ساله رئال قرار دارند. مارک هیوز، سرمربی منچستر سیتی اخیرا اعلام کرد برای تقویت خط دفاعی خود به یک مدافع با تجربه نیاز دارد.او معتقد است کاناوارو به خوبی می تواند ضعف خط دفاعی سیتی را پوشش دهد.
با وجود علاقه تیم هایی از لیگ برتر و سری A مدافع اسبق یوونتوس می گوید از زندگی در مادرید لذت می برد و به زودی قراردادش را با رئال تمدید خواهد کرد. انریکو فدله مدیر برنامه های کاناوارو می گوید : کاناوارو هیچ مشکل مالی با رئال ندارد به زودی قراردادش را با این تیم تمدید می کند.تنها دلیل که او تا به حال در مورد تمدید قراردادش با مسئولان باشگاه مذاکره نکرده، انتخابات هیئت مدیره باشگاه است.
ستاره سابق ناپولی بیش از 2.5 سال است که در لالیگا به میدان می رود.او 86 بار با پیراهن رئال به میدان رفته است و اکنون تلاش می کند تا سومین قهرمانی پیاپی در لیگا را همراه رئال کسب کند.
ashi-khan
29-03-2009, 23:58
سسک مورد توجه رئال و بارسا
فابرگاس از این که مورد توجه رئال و بارسا قرار گرفته خوشحال است اما قصد ندارد توپچی ها را ترک کند...
سایت گل : سسک فابرگاس بعد از این که از توجه مسولان رئال و بارسا نسبت به خود ابراز خوشحالی کرد موجب شد بسیاری فکر کنند که او بار دیگر به فوتبال انگلیس باز می گردد.
اما فابرگاس می گوید :"به هیچ عنوان دوست ندارم آرسنال را ترک کنم.هر بازیکن خودش بهتر می داند کجا می تواند پیشرفت کند و از فوتبالش لذت ببرد.من نمی توانم جلوی شایعات را بگیرم.مردم چیز های زیادی می گویند،رئال و بارسا دو تیم بزرگ هستند و همه فکر می کنند اگر این دو تیم به من پیشنهاد دهند من به سرعت تیمم را ترک می کنم و به اسپانیا می روم.
فابرگاس در پایان می گوید :"اگر آرسن ونگر بخواهد که من در آرسنال بمانم بدون شک در لندن می مانم."
ashi-khan
29-03-2009, 23:59
فان در فارت، چلسی را می خواهد
ستاره هلندی باشگاه مادریدی تمایل زیادی دارد تا مذاکراتش در رابطه با ترک سانتیاگو برنابئو را آغاز کرده و ترجیح می دهد فصل بعد را در باشگاه لندنی توپ بزند.
سایت گل:رافائل فان در فارت ستاره هلندی باشگاه رئال مادرید تصمیم دارد تا تابستان این باشگاه را ترک کند. او که پس از آمدن خوان ده راموس، در ترکیب تیم مادریدی نقش چندانی ندارد، اعلام کرده که چلسی یکی از گزینه هایی است که ترجیح می دهد به آن بپیوندد.
این ستاره 26 ساله، زمانی به تیم مادریدی آمد که برند شوستر مربی گری این تیم را برعهده داشت و شروع خوبی را همراه با کهکشانی ها پشت سر گذاشت ولی پس از حضور خوان ده راموس برروی نیمکت مربی گری رئال، همه چیز عوض شد و ستاره هلندی در جمع یازده نفر اصلی تیم جایی نداشت.
ستاره سابق باشگاه آژاکس و هامبورگ از حضور در تیم مادریدی ناراضی است و به دنبال آن است تا در فصل نقل و انتقالات تابستانی، سانتیاگو برنابئو را ترک کند.البته بخشی از این مسائل نیز به شرایط گاس هیدینک در چلسی بستگی دارد. در صورتی که این مربی هلندی در سمت خود در باشگاه لندنی باقی بماند، احتمال پیوستن فان درفارت به چلسی افزایش خواهد یافت.
روزنامه تایمز انگلیس به نقل از این ستاره، نوشت:« خوشبختانه، سران چلسی مرا می خواهند و این کاملا واضح و روشن است.اگر گاس در چلسی بماند، فکر می کنم مراحل پیوستن من به این تیم، به زودی پایان خواهد یافت. من می خواهم رئال را ترک کنم.»
فان در فارت در سال 2008 و باقراردادی پنج ساله در ازای دریافت سالانه سیزده میلیون یورو، به باشگاه مادریدی پیوست ولی تنها 22 بار پیراهن این تیم را بر تن کرد و در طول همین حضور مدت، 12 گل برای کهکشانی ها به ثمر رساند.
ashi-khan
30-03-2009, 00:00
کارلوس:اگر میاتوویچ نبود...
مدافع سابق باشگاه رئال معتقد است که درصورت نبود میاتوویچ ، ممکن بود او هنوز در برنابئو توپ بزند.
سایت گل: ستاره برزیلی باشگاه فنرباغچه رامون کالدرون و پدرا میاتوویچ را مقصر مشکلات اخیر باشگاه مادریدی دانسته است. رامون کالدرون در اواخر فصل گذشته رئال را ترک کرد ولی پدرا میاتوویچ، مدیر ورزشی باشگاه مادریدی همچنان در سمت خود باقی است ولی انتظار می رود او نیز در پایان رقابتهای این فصل با برنابئو خداحافظی کند.
روبرتو کارلوس در گفت و گو با روزنامه مارکا اعلام کرد که میاتوویچ در زمان حضور او در باشگاه مادریدی، او را ناامید ساخت و در ادامه شرایط کنونی تیم مادریدی را مورد ارزیابی قرار داد:« می توانستم هنوز هم یکی از بازیکنان رئال باشم ولی میاتوویچ می خواست تمام چیزهایی که فلورنتیو ساخته و تمام دار و ندار باشگاه را نابود کند. مادریدی ها در حال حاضر در شرایط سخت و پیچیده ای قرار دارند .فکر نمی کنم آنها از منچستر یونایتد و بارسلونا چیزی کم داشته باشند ولی آبی اناری پوشان بازیهای تماشایی و خوبی را به اجرا می گذارند.»
کاتالونیایی ها در رقابتهای این فصل بسیار پراثر ظاهر شده اند و مادریدی ها تا اینجای کار از رسیدن به بارسا در صدر جدول لالیگا باز مانده اند. کارلوس اعلام کرد که رئیس جدید باشگاه مادریدی می بایست اوضاع را مجددا مساعد کند و بدین ترتیب حمایت خود از فلورنتینو پرس را اعلام نموده است:« تیم مادریدی با پرس، قهرمان خواهد بود و یکی از برترین تیمهای دنیا خواهد شد. ریاست آتی باشگاه مادریدی وظیفه خواهد داشت تا تمام مشکلات تیم را برطرف کند.»
ashi-khan
30-03-2009, 00:01
از اول هم اومدن فاندر فارت اشتباه بود.
اینم از دسته گلهای جناب کالدرون بود !!!!!!!!!
ali_ranger22
30-03-2009, 12:47
دمش گرم من با فابرگاس حال میکنم اگه بیاد
ashi-khan
30-03-2009, 14:34
به گزارش RmadridFC : کهکشانی ها آماده اند تا انتخابات برگزینی رئیس این باشگاه را برگزار کرده و آینده جدیدی را برای باشگاه رقم بزنند.
سران باشگاه رئال مادرید اعلام کردند که بیسنته بولودا، تا پایان رقابتهای این فصل در سمت ریاست باشگاه مادریدی باقی خواهد ماند. او پس از برکناری رامون کالدرون در سال گذشته میلادی، به عنوان سمت رئیس جدید رئال برگزیده شد.
اعضای اصلی باشگاه مادریدی عصر روز یکشنبه در جلسه ای شرکت کردند و در نظر سنجی ای که صورت گرفت و بنا به رای 248 نفر از 943 نفر، قرار بر این شد تا بولودا تا ماه ژوئن که انتخابات باشگاه مادریدی برگزار می شود، ریاست برنابئو را عهده دار شود. پس از این رای گیری، بولودا اعلام کرد که انتخابات ریاست باشگاه مادریدی روز چهاردهم ژوئن و شاید یک هفته قبل از آن برگزار خواهد شد و بدین ترتیب انتخابات بر عملکرد تیم تاثیری نخواهد داشت.
او در این رابطه گفت:« روند انتخابات با روند تیمم فوتبال و بسکتبالمان تقابلی داشته باشد. چرا که هر یک از این دو تیم در حال نبرد برای قهرمانی هستند و بدین ترتیب رئیس جدید نیز فرصتی کافثی خواهد داشت تا خود را برای فصل جدید رقابتها آماده کند.» پس از آنکه کالدرون در ماه دسامبر سال گذشته میلادی مجبور به ترک برنابئو شد، ناثباتی عجیبی بر برنابئو حاکم شده و شک و شبهات زیادی در مورد تمدید قرارداد ستاره های بزرگ مادریدی از جمله گابریل هاینتزه و فابیو کاناوارو به گوش می رسد.
سیاست سران باشگاه بر این است تا با پایان یافتن رقابتهای این فصل لالیگا، بازیکنان جدیدی را خریداری نمایند و در این میان، نامهایی از جمله کریس رونالدو و کاکا به گوش می رسد. توقع می رود که فلورنتینو پرس، رئیس سالهای نه چندان دور باشگاه مادریدی، در این انتخابات به پیروزی برسد.
سلام سلام سلام
خوب بچها ما دیگه رفتنی شدیم
با اجازتون دارم میرم فردا صبح هم پرواز دارم دعا کنید که بی خطر باشه بسی مترسم از هواپیما دی:
این یه غیبت صغری است خوشحال نباشد هنوز باهاتون کار دارم .
شاید دو سه هفته ای نباشم ولی بعدش دوباره میام .
از همین الان دلم واس همتون تنگ شده .
امیدوارم که مثل همیشه اینجا چه من باشم یا نباشم پر رنگ و رونق و فعال باشه.
برا همتون ارزوی بهترین ها دارم و امیدوارم که هر روزتون بهتر از دیروزتون باشه.
مارو از دعای خیرتون بی بهره نذارید
قربانت تک تک شما عزیزان
غنیمت دان تو این شبها که بعد از روزگار ما
بسی گردش کند گردون بسی لیل و نهار آید
----
فعلا
یاحق
سلام سلام سلام
خوب بچها ما دیگه رفتنی شدیم
با اجازتون دارم میرم فردا صبح هم پرواز دارم دعا کنید که بی خطر باشه بسی مترسم از هواپیما دی:
این یه غیبت صغری است خوشحال نباشد هنوز باهاتون کار دارم .
شاید دو سه هفته ای نباشم ولی بعدش دوباره میام .
از همین الان دلم واس همتون تنگ شده .
امیدوارم که مثل همیشه اینجا چه من باشم یا نباشم پر رنگ و رونق و فعال باشه.
برا همتون ارزوی بهترین ها دارم و امیدوارم که هر روزتون بهتر از دیروزتون باشه.
مارو از دعای خیرتون بی بهره نذارید
قربانت تک تک شما عزیزان
غنیمت دان تو این شبها که بعد از روزگار ما
بسی گردش کند گردون بسی لیل و نهار آید
----
فعلا
یاحق
احمد جون کجا می ری ؟ 2 هفته بی کاپیتان باید سر کنیم.
امیدوارم خوش بگذره بهت. شیطون ! خوب داری جهان گردی می کنی ها !
هر جا یه پی سی گیر آوردی فوری بیا اینجا دلمون تنگ میشه. :40:
ali_ranger22
30-03-2009, 22:38
ای بابا احمد کجا بری ؟ اونم 2 و 3 هفته ! :27:
خوش بری و خوشم برگردی ! منتظریم
سلام.
کجا میری احمد؟؟؟؟؟؟؟
Ahmad-Ra
31-03-2009, 11:30
خوش بگذره احمد جان بهت... اگر قسمت شد شیرازم برو! امیدوارم سحیح و سالم بر گردی
اااا، ممد!!!!! تو که اینجا هم هستی :دی
ashi-khan
01-04-2009, 22:26
در آستانه انتخابات 14 ژوئن
پرس: آنجلوتي و كاكا با هم به رئال ميآيند
خبرگزاري فارس: رئيس سابق رئال مادريد از به خدمت گرفتن قطعي كاكا و مربي ايتاليايي اش در ميلان خبر داد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، كارلو آنجلوتي متولد رجولو ايتاليا با 49 سال سن اكنون دل بوسكه ايتاليا لقب گرفته و خبرنگاران اسپانيايي از او به عنوان نجات دهنده رئال ياد مي كنند.
فلورنتينو پرس كه بخت اول پيروزي در انتخابات 14 ژوئن محسوب مي شود، در اين باره گفت: آنجلوتي و كاكا با هم مي آيند. با آنها مذاكره كرده ام و هيچ مشكلي بر سر راهم وجود ندارد.
وي افزود: آنجلوتي سابقه كار در رم و ميلان را دارد و ثابت كرده است مي تواند با يك تيم متوسط دست به كارهاي بزرگ بزند؛ بنابراين با رئال مادريد به همه چيز خواهد رسيد.
ashi-khan
01-04-2009, 22:27
با رد شايعه حضورش در چلسي
فان درفارت: تا تابستان صبر مي كنم
هافبك هلندي رئال مادريد خبر انتقالش به چلسي را رد کرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، به تازگي منابع نزديک به رافائل فان در فارت اعلام کرده بودند، ملي پوش هلندي رئال به دليل نيمکت نشيني قصد دارد باشگاه مادريدي را به مقصد چلسي ترک کند.
اين بازيكن با وجود عدم رضايت از شرايطش در رئال اين سخنان را تکذيب کرد و در گفتگو با روزنامه ي "سان" گفت :"شنيده ام مي گويند مي خواهم به چلسي بروم، بايد بگويم که هنوز هيچ تصميمي در مورد آينده ام نگرفته ام. تابستان امسال تغييرات زيادي در رئال اتفاق مي افتد. رئيس باشگاه و شايد سرمربي تيم تغيير کنند، من تا آن زمان صبر خواهم کرد."
فان در فارت 26 ساله تنها در 10 بازي اين فصل از ابتدا در ترکيب رئال قرار گرفته و در 12 بازي به عنوان بازيکن جانشين وارد زمين شده و توانسته است، چهار گل را نيز به ثمر برساند.
ashi-khan
01-04-2009, 22:28
رئال مادريد بهترين باشگاه دنيا نيست
کاناوارو: از ميلان پيشنهادي نداشتم
فابيو کاناوارو گفت از ميلان پيشنهادي را دريافت نکرده است و رئال مادريد هم بهترين و بزرگترين باشگاه دنيا نيست.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مدافع ايتاليايي رئال مادريد اعلام کرد با ميلان تماسي بر سر انتقال تابستاني نداشته است. قرارداد اين مدافع ايتاليايي در تابستان به پايان ميرسد و باشگاههاي بسياري به دنبال خريد او هستند.
کاناوارو همچنين گفت که خداحافظي تصميم خيلي بزرگي نيست. گفته ميشد ميلان به شدت به دنبال اوست ولي کاناوارو در گفت و گو با روزنامه ي اسپانيايي "مارکا" اين خبر را رد کرد: «مذاکره با ميلان تنها شايعه است. هيچ کس به من زنگ نزده است، ولي هر کسي که بخواهد ميداند چطور بايد اين کار را انجام دهد. آنها بايد با مدير برنامههاي من هماهنگ کنند. من تا ژوئن با رئال قرارداد دارم. رئال که آخرين باشگاه دنيا نيست. حالا تنها ميخواهم فصل را به خوبي به پايان برسانم چون ما هنوز بارسلونا را نگرفتهايم.»
اگر قراردادي مطابق ميل او در پيش نباشد، کاناوارو به فکر کنارهگيري ميافتد: «اين تصميم خيلي سختي نيست چون من دوران بازي فوقالعادهاي داشتهام.»
ashi-khan
01-04-2009, 22:28
پیشنهاد نجومی رئال برای کریس رونالدو
سران باشگاه مادریدی آماده اند تا برای به خدمت گرفتن ستاره شماره 7 منچستر یونایتد، بیش از 100 میلیون یورو هزینه کنند.
سایت گل: با نزدیک شدن به پایان رقابتهای فصل جاری و آغاز بازار نقل و انتقالات تابستانی، مجددا کشمکش میان سران رئال و منچستریونایتد بر سر کریس رونالدو شروع خواهد شد.
به نقل از روزنامه News of the World سران باشگاه مادریدی آماده اند تا برترین بازیکن سال 2008 را به سانتیاگوبرنابئو بیاورند و به دنبال آنند تا باوجود تلاشهای فرگوسن، رونالدو را پای میز مذاکره بنشانند. آنها در نظر دارند تا پیشنهادی 108 میلیون یورویی را برای جذب ستاره منچستر روی میز بگذارند.
فلورنتینو پرس، کاندیدای ریاست باشگاه مادریدی تمایل فراوانی دارد تا رئال را مجددا مبدل به تیمی کهکشانی نماید و به دنبال آن است تا با صرف مبلغی در حدود 100 میلیون یورو کاکا ، ستاره برزیلی میلان را نیز به رختکن برنابئو بیاورد. البته در این روزها، شایعاتی نیز مبنی بر حضور مایکن، ستاره برزیلی تیم اینتر در رختکن رئال نیز به گوش می رسد.
روزنامه ال موندو دپورتیوو در مطلبی در این رابطه نوشت که سران مادریدی در نظر دارند تا ستاره نرآتزوری را در دفاع راست، به جای سرخیو راموس قرارداده و مدافع جوان اسپانیایی شان را به مرکز خط دفاع منتقل سازند و او را در کنار په په قرار دهند، چرا که به نظر می رسد که فابیو کاناوارو، مدافع ایتالیایی کهکشانی ها به ترک رختکن برنابئو می اندیشد. از سوی دیگر،ائوخنیو مارتینس براوو، رقیب اصلی پرس در انتخابات باشگاه مادریدی نیز به دنبال آن است تا هواداران باشگاه مادریدی را متقاعد کند که انتقال کریس رونالدو به رختکن رئال، با صرف مبالغ هنگفت، کاردرستی نیست ، چرا که تنها می بایست حدود نه میلیون یورو، به عنوان حق الزحمه به ژرژ مندس، مدیربرنامه های ستاره پرتغالی اختصاص یابد که اصلا رقم کمی نیست. او رقابتش با پرس را بدین ترتیب ادامه می دهد.
ashi-khan
01-04-2009, 22:29
رئال و ویارئال دنبال ستاره صرب
دانیل الکسیچ جوان 17 ساله صربستانی مورد توجه باشگاه های معتبر اروپا قرار گرفته است...
سایت گل : دانیل الکسیچ مهاجم 17 ساله باشگاه وجوودینا صربستان مورد توجه رئال مادرید و ویارئال قرار گرفته است.مسئولان این دو باشگاه اسپانیایی برای دیدن بازی این مهاجم جوان امروز به دیدن دیدار تیم ملی زیر 21 ساله های صربستان مقابل آلمان رفته اند.
این مهاجم 17 ساله همچنین عضو تیم ملی بزرگسالان صربستان نیز هست.او که در باشگاه وجوودینا صربستان توپ می زند اولین بازی خود را در سن 16 سالگی در لیگ این کشور انجام داده و رکورد جوان ترین بازیکن لیگ صربستان را در اختیار دارد.او که تا به حال موفق شده 6 گل برای تیم باشگاهیش در این فصل به ثمر برساند در آستانه پیوست به تیم های معتبر صربستان از جمله پارتیزان بلگراد و ستاره سرخ قرار داشت اما او اکنون پیشنهاد هایی از باشگاه های بزرگ اروپایی دارد و می تواند یکی از آنها را برای ادامه فوتبالش انتخاب کند.
گفته می شود علاوه بر دو باشگاه اسپانیایی سه باشگاه آلمانی هرتابرلین، هامبورگ و هوفنهایم خواهان جذب این مهاجم جوان هستند.
ashi-khan
01-04-2009, 22:29
هاینتزه: در رئال خوشبختم
مدافع ملی پوش باشگاه مادریدی اعلام کرد که با هیچ باشگاه دیگری در راستای جدایی از رختکن برنابئو، مذاکره نکرده است.
سایت گل: در حالی که این روزها شایعاتی در مورد جدایی احتمالی گابریل هاینتزه از جمع کهکشانی ها به گوش می رسد، این مدافع آرژانتینی اعلام کرده که از حضور در باشگاه اسپانیایی راضی است. این در حالی است که انتخابات باشگاه مادریدی به زودی برگزار خواهد شد و این احتمال وجود دارد که آینده مبهمی در انتظار او باشد.
در این میان شایعاتی به گوش می رسد که تیمهایی از جمله چلسی، منچسترسیتی و تاتنهام به دنبال جذب ستاره سالهای نه چندان دور منچستر یونایتد هستند. قرارداد هاینتزه در سال 2010 به پایان می رسد و البته خود او نیز در مورد آینده اش اطمینان ندارد:« من در مورد آینده ام نگران نیستم. شایعات زیادی در مورد باشگاه های مختلف به گوش می رسد ولی هنوز صحبت خاصی صورت نگرفته است. من قراردادی را با باشگاه مادریدی به امضا رسانده ام و البته مسائل ممکن است تغییر کند ولی در حال حاضر در اینجا خوشحالم.»
ashi-khan
01-04-2009, 22:31
کارلوس درآرزوی بازگشت به برنابئو
به نظر می رسد که ستاره برزیلی، برای بازگشت به سانتیاگو برنابئو بی قرار است.
سایت گل: در حالی که ممکن است در آغاز فصل جدید رقابتهای لالیگا، تغییر و تحولات فراوانی در تیم مادریدی شاهد باشیم.، روبرتو کارلوس، ستاره برزیلی باشگاه فنرباغچه اعلام کرده که در صورتی که از او بخواهند تا مجددا به پایتخت اسپانیا بازگردد، یک لحظه هم درنگ نمی کند.
اودر گفت و گویی با Antena 3 گفت:« من از نظر فیزیکی بسیار قوی هستم و هنوز انگیزه های زیادی دارم. اگر شرایط برای بازگشتم به رئال فراهم شود، درنگ نخواهم کرد.وقتی شنیدم که فلورنتینو پرس ممکن است به سمت ریاست باشگاه مادریدی برسد و امکان بازگشت من وجود دارد، هر لحظه آماده ام. در صورتی که پرس بازگردد، بسیار خوب خواهد بود. البته اگر خوان اونیوا نیز در انتخابات شرکت کند، خوشحال خواهم شد.»
کارلوس همیشه رامون کالدرون و میاتوویچ را مورد انتقاد قرار داده و آنها را مقصر اصلی جدایی اش از تیم مادریدی می داند:« زمانی که من باشگاه مادریدی را ترک کردم، گفتم که این باشگاه برای کسانی که در صدر مدیریت آن هستند بیش از حد بزرگ است و گفته هایم ثابت شد. می بایست همه دنیا به باشگاه مادریدی احترام بگذارند، چرا که در صورتی که تنها اندکی از این احترام کاسته شود، تیم رو به نابودی خواهد رفت. بسیار خوب می شود که بتوانم مجددابه مادرید، به برنابئو و به فوتبال اسپانیا بازگردم.»
او در پایان با تحسین عملکرد تیم ملی اسپانیا گفت:« آنها تیمی هستند که در بالاترین سطح توپ می زنند وبازیکنان آنها تاریخ ساز خواهند شد. به نظر من اسپانیا درحال حاضر برترین تیم دنیاست.»
هاینتزه: در رئال خوشبختم
مدافع ملی پوش باشگاه مادریدی اعلام کرد که با هیچ باشگاه دیگری در راستای جدایی از رختکن برنابئو، مذاکره نکرده است.
سایت گل: در حالی که این روزها شایعاتی در مورد جدایی احتمالی گابریل هاینتزه از جمع کهکشانی ها به گوش می رسد، این مدافع آرژانتینی اعلام کرده که از حضور در باشگاه اسپانیایی راضی است. این در حالی است که انتخابات باشگاه مادریدی به زودی برگزار خواهد شد و این احتمال وجود دارد که آینده مبهمی در انتظار او باشد.
در این میان شایعاتی به گوش می رسد که تیمهایی از جمله چلسی، منچسترسیتی و تاتنهام به دنبال جذب ستاره سالهای نه چندان دور منچستر یونایتد هستند. قرارداد هاینتزه در سال 2010 به پایان می رسد و البته خود او نیز در مورد آینده اش اطمینان ندارد:« من در مورد آینده ام نگران نیستم. شایعات زیادی در مورد باشگاه های مختلف به گوش می رسد ولی هنوز صحبت خاصی صورت نگرفته است. من قراردادی را با باشگاه مادریدی به امضا رسانده ام و البته مسائل ممکن است تغییر کند ولی در حال حاضر در اینجا خوشحالم.»
ما با تو خوشبخت نیستیم !
یارو چه دل خوشی هم داره ! :27:
ashi-khan
02-04-2009, 14:42
هیدینک: فان در فارت نمی آید
این طور به نظر می رسد که شایعاتی که مبنی بر انتقال ستاره هلندی رئال مادرید به چلسی به گوش می رسید، تنها در حد شایعه بوده و مربی هلندی چلسی در صحبتهایی این انتقال را رد کرده است.
سایت گل: پس از آنکه رافائل فان در فارت، ستاره هلندی موفق نشد تا در ترکیب تیم رئال مادرید آن طور که باید و شاید ظاهر شود، شایعاتی مبنی بر جدایی او از رختکن مادریدی به گوش می رسید و شنیده می شد که به احتمال فراوان چلسی مقصد نهایی او خواهد بود و در تابستان امسال به این تیم لندنی خواهد پیوست.
اما مربی هلندی چلسی شایعه احتمال انتقال هموطنش به این باشگاه را رد کرده. او به اسپورت ویک گفته:« من بارها و بارها گفته ام که در پایان ماه می چلسی را ترک خواهم کرد و هیچ مشاوره ای به مسئولان چلسی برای خریدهای تابستانی نداده ام. این روزها به گوش می رسد که فان در فارت در لیست خرید تابستانی ما قرار گرفته است ولی اینها تنها یک شایعه است. فان در فارت بازیکن بزرگی است ولی حقیقت امر این است که من به سران چلسی نام هیچ بازیکنی را نداده ام. این وظیفه ای است که بر عهده جایگزین من است.»
این طور به نظر می رسد که هیدینک راه را برای حضور یک بازیکن قدرتمند برای خط میانی چلسی هموار کرده ولی هنوز مشخص نیست که فان در فارت فصل بعد را در رئال مادرید سپری خواهد کرد یا خیر.
ashi-khan
02-04-2009, 14:43
تاپیا: مالاگا رئال را میبرد
این مربی اعتقاد دارد که تیمش چالشی سخت برای رئال مادرید رقم خواهد زد....
سایت گل: آنتونیو تاپیا، مربی مالاگا درباره بازی آینده تیمش مقابل رئال مادرید صحبت کرده و گفته که آنها بخت پیروزی مقابل غولهای مادرید را دارند. بازی قبلی دو تیم در برنابئو جشنوارهای از گل بود و به نظر میرسد که این بار هم بازی جذابی پیش رو باشد. تاپیا به مارکا گفته است: «میدانم رئال خیلی قوی است، ولی تیم من هم بخت دارد و میتواند از فرصتهایش استفاده کند. آگاهیم که با تیمی روبرو میشویم که در بازیهای اخیر بسیار عالی بوده و باید واقعگرا باشیم. مادرید تیمی متعادل و سازمانیافته است. آنها دفاعی دارند که باعث میشود پیروزی برابرشان سخت شود. مشکل این است که اگر گل نزنید آنها بسیار به شما آسیب خواهند رساند، چون خط حمله قدرتمندی دارند و با چند موقعیت گل میتوانند پیروز شوند.»
مادرید در این دیدار فرم بهتری دارد چون بازی آخرش را برده در حالی که مالاگا جلوی بارسلونا له شد.
تاپیا میگوید که بازی مقابل رئال آسانتر از بازی مقابل بارسلونا است: «جلوی بارسلونا میخواستیم توپ را بگیریم و از دستش ندهیم، چون اگر توپ نداشته باشید به سختی پیروز میشوید. به نظر من بارسلونا تیمی ترسناک است. آنها با آندرس اینیستا، ژاوی، لیونل مسی، دنی آلوس و بقیه روی زمین کار میکنند. در حالی که مقابل رئال این امتیاز را داریم که در خانه برابرشان قرار میگیریم.»
ashi-khan
02-04-2009, 14:43
مایکون و پیشنهاد رئال
این بازیکن برزیلی ممکن است به مادرید برود...
سایت گل: به گفته ماریو روزی مدیر برنامههیا مایکون، رئال مادرید پیشنهادی رسمی برای خرید مدافع اینتر ارائه کرده است. شایعات بسیاری درباره حضور او در اسپانیا به گوش میرسد و حالا انتقال او محتملتر از همیشه به نظر میرسد.
به گفته مدیر برنامههای او، رئال مادرید یک پیشنهاد رسمی برای خرید او ارائه داده است. البته روزی توضیحات بیشتری در این باره نداده. او به روزنامه آس گفته است: «مادرید یک فکس به اینتر فرستاد و به همین دلیل ممکن است اتفاقات بسیاری روی دهد.» اگر قرار است قراردادی امضا شود، مادرید مجبور خواهد بود 15 تا 20 میلیون یورو برای این بازیکن که او را یکی از بهترین مدافعان راست دنیا میدانند بپردازد.
این مدافع قصد دارد این هفته به ایتالیا بازگردد. گفته میشود که او به دلیل مصدومیت مقابل اکوادور، تا انتهای فصل مصدوم خواهد بود و اگر این قرارداد بسته شود احتمالا او دیگر هرگز برای اینتر بازی نخواهد کرد.
ashi-khan
02-04-2009, 14:44
پیانیچ در رویای رئال
این بازیکن جوان دوست دارد روزی به اسپانیا برود…
2009/4/2 3:06:25
Zoom ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
سایت گل: میرالم پیانیچ گفته که رویای او حضور در رئال مادرید است. این بازیکن بوسنیایی 18 ساله در متز فرانسه خوش درخشید و در ---- هم آیندهای درخشان را انتظار میکشد. او در سال 2008 به صدرنشین فرانسه پیوست و قراردادی پنج ساله امضا کرد که تا سال 2013 اعتبار دارد.
در هر حال او در مصاحبه با casinoweb.org گفته که دوست دارد به اسپانیا برود و در رئال بازی کند: «از زمان زیدان و رونالدو بازیهای رئال را تعقیب میکردم و طرفدارشان بودم. از همان موقع طرفدار رئال مادرید شدم و همیشه هوادار این تیم خواهم ماند. میخواهم روزی برای آنها بازی کنم و برای این هدف تلاش خواهم کرد. در ---- اوضاع خیلی خوب است ولی اگر این طور پیش برود، من روزی به مادرید خواهم رسید.» این ستاره جوان فردا 19 ساله خواهد شد. جالب آن که به نوشته مطبوعات فرانسه، بارسلونا به دنبال خرید اوست
iammahdi
02-04-2009, 17:22
این خبریی که نکنونام می خواد بره رئال راسته ...
احمد زود برگردی ...
به نظر من عمرا راست باشه!! رونالدو رو ول کنن برن نکونام رو بگیرن؟؟؟:27:
ashi-khan
02-04-2009, 20:24
احمد زود برگردی ...
دروغ 13 .........:27:
شک نکنید.
هیچ سایت معتبری اعلام نکرده.
اگه صحت داشت عادل دیشب ازش میپرسید و یا خود نکونام میگفت.
ashi-khan
02-04-2009, 21:15
شنبه 15 فروردین 1388
#######
مالاگــــــــــــا - رئـــــــــالمادريد
ساعت 00:30 بامداد از:
Al Jazeera Sport +2
Nova Sports 3
NTV Spor
SKY Calcio 1
SKY Sport 1
SKY Sports 1 UK
شبكه سوم سيما
احمد زود برگردی ...
اگه یه روزی همچین اتفاقی بیوفته,من از طرفداری رئال استعفا میدم.:2:
resident_evil
02-04-2009, 23:43
اگه یه روزی همچین اتفاقی بیوفته,من از طرفداری رئال استعفا میدم.:2:
اين خبر فكر كنم هم زمان شدبا همون دروغ 13 يا همون April Fool !!!
واقعا با چه روحیه ای این خبر رو ساختن ! : دی
احتمالا نکونام به اون روزنامه ورزشی که شکیبا بهش رشوه می داد پول داده این خبر رو بزنن ! : دی
ashi-khan
04-04-2009, 00:05
کاسیاس:هواداران لذت بردند
تیم ملی اسپانیا در دیداری تماشایی موفق شد تا در دیدار برگشت نیز از سد ترکیه عبور کند.ایکر کاسیاس معتقد است که گاهی وقتها هواداران از تماشای دیدارهای دراماتیک نیز لذت می برند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Zoom ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Iker Casillas, Real Madrid (Marca)
سایت گل: ایکر کاسیاس، سنگربان افسانه ای ماتادورها معقتد است که اسپانیا در جریان دیدارچهارشنبه شب استانبول در اوج نبود ولی آنها در نهایت توانستند با موفقیت از زمین مسابقه خارج شوند.او معتقد است که گاهی وقتها تیم می بایست به هر نحوی که شده به کسب امتیازات دیدار بیندیشد و گاهی وقتها پیروزی هایی این چنینی و در دقایق پایانی، بسیار هیجان انگیز تر است.
کاسیاس به روزنامه AS گفت:« هواداران به چنین سبک پیروزی هایی بسیار احترام می گذارند. این بسیار مهم است که ویژگی تیم را ببینیم و این بسیار مهم است که به روند موفقیت هایمان ادامه دهیم، به ویژه وقتی که تیم میزبان، گل اول را به ثمر می رساند. سه امتیاز استانبول برای ما بسیار مهم و حیاتی بود، چرا که ما در بازی بسیار سختی به پیروزی رسیدیم. ما با انرژی مثبت و احساس بسیار خوبی از زمین مسابقه خارج شدیم، چرا که ترکیه اول به گل رسیده بود ولی ما به خوبی بازی را کنترل کردیم.در نیمه دوم ما زیاد داور مسابقه را اذیت نکردیم، چرا که او به نفع ترکیه سوت می زد و ما به بازی ادامه می دادیم
ashi-khan
04-04-2009, 00:06
روبینیو: با سیتی اوج می گیرم
ستاره برزیلی باشگاه منچسترسیتی معتقد است که با حضور در باشگاه مادریدی برایش تقریبا غیرممکن بود تا به روزهای اوج برسد، چرا که در رئال، در همه دیدارها به میدان نمی رفت.
سایت گل: روبینیو، ستاره باشگاه منچسترسیتی اعلام کرده که زمانی که در این باشگاه انگلیسی بازی می کند، می تواند آرزویش برای کسب برترین بازیکن دنیا را محقق کند، چرا که همراه با سیتی می تواند در تمامی دیدارها به میدان برود. این ستاره برزیلی اعلام کرد که با وجود علاقه ای که به تیم سابقش، رئال داشته و با این وجود که می داند که این تیم سطح فوتبال او را ارتقا داده؛ معتقد است که او تنها در دیدارهای محدودی با پیراهن سفید پوشان به میدان می رفته و همین شانس او را برای کسب عنوان برترین بازیکن فوتبال دنیا کمرنگ می ساخته است.
روبینیو در گفت و گو با تلگراف گفت:« بازی در رئال مادرید، به من دیدگاه های زیادی داد و از اینکه این فرصت را داشتم تا در رئال به بازی بپردازم بسیار خوشحالم ولی من اعتقاد دارم که در رختکن آن تیم نمی توانستم به هدفم که انتخاب به عنوان برترین بازیکن فوتبال دنیاست برسم. به همین دلیل هم تصمیم گرفتم تا برنابئو را ترک کنم. من توانایی و مهارت این را داشتم تا در تیم اصلی حاضر باشم ولی همیشه به بازی گرفته نمی شدم و گهگداری برای رئال به زمین می رفتم. ولی در منچسترسیتی درهر دیدار به زمین مسابقه می روم و تا اینجا یازده گل برای این تیم به ثمر رسانده ام.»
ashi-khan
04-04-2009, 00:07
نگردو بی اطلاع از توجه انگلیسی ها
در حالی که سران باشگاه های بزرگ انگلیسی تمایل زیادی برای به خدمت گرفتن آلوارو نگردو نشان داده اند، ولی این ستاره بزرگ،هنوز از این ماجرا خبر ندارد و شاید به بازگشت مجدد به تیم مادریدی می اندیشد.
سایت گل: آلوارو نگردو اعلام کرد که از ابراز تمایل سران باشگاه های انگلیسی برای جذب او خبر ندارد و امیدوار است تا بتواند روزی مجددا پیراهن باشگاه مادریدی را بر تن کند. این ستاره 23 ساله، در آستانه دعوت به ترکیب تیم ملی اسپانیا، قبل از دیدار مقابل ترکیه بود. سران باشگاه هایی همچون استون ویلا و فولام به دنبال به خدمت گرفتن او هستند ولی این بازیکن جوان از این ماجرا خبری ندارد.
او در گفت و گو با روزنامه مارکا گفت:« افراد زیادی از من در مورد آینده ام سوال می کنند ولی تنها چیزی که من می دانم ، این است که باید به قراردادم با آلمریا احترام بگذارم. سران باشگاه برایم این امکان را فراهم ساخته اند تا در رقابتهای لالیگا حاضر باشم و از این بابت احساس خوبی دارم.»
زمانی که درتابستان 2007، سران رئال مادرید نگردو را به آلمریا فروختند، این شرط در قرارداد منعقده درج شد که در صورتی که نگردو خوب تمرین کرده و سران باشگاه مادریدی او را خواستند، می توانند او را از آلمریا خریداری نمایند.
ashi-khan
04-04-2009, 00:07
/هفته بيست و نهم لاليگا اسپانيا/
رئال مادريد در خانه مالاگا به ميدان ميرود
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال رئال مادريد در ادامه تعقيب بارسلونا فردا شب ميهمان مالاگا است.
به گزارش خبرگزاري فارس، در 6 بازي از شب اول هفته بيست و نهم لاليگا آلمريا ميزبان ويارئال است، اتلتيك بيلبائو از رئال مايوركا پذيرايي مي كند، رئال بتيس به مصاف نومانسيا مي رود، ركرتيوو اوئلوا خود را براي شكست دادن سويا آماده مي كند، رئال وايادوليد ميزبان بارسلونا است و مالاگا برابر رئال مادريد صف آرايي خواهد داشت.
شاگردان خوانده راموس در حالي به مصاف مالاگا مي روند كه حريف هفته گذشته با 6 گل از بارسلونا شكست خورده است.
برنامه بازي هاي فردا شب لاليگا:
آلمريا - ويارئال
اتلتيك بيلبائو - رئال مايوركا
رئال بتيس - نومانسيا
ركرتيوو اوئلوا - سويا
رئال وايادوليد - بارسلونا
مالاگا - رئال مادريد
هم اكنون بارسلونا با 69 امتياز در صدر جدول ايستاده و رئال مادريد با 63 امتياز در رتبه دوم اين تيم را تعقيب مي كند.
سويا 54، ويارئال 48، اتلتيكو مادريد 43 و والنسيا 43 ديگر تيمهاي حاضر در منطقه اروپايي جدول هستند.
در قعر جدول نيز اسپانيول با 22 امتياز در رتبه بيستم ايستاده، نومانسيا با 26 و اوساسونا با 29 امتياز همچنان در منطقه خطر هستند.
ashi-khan
04-04-2009, 00:08
در پايان فصل
كاناوارو رئال مادريد را ترك مي كند
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال رئال مادريد قصد ترك اين تيم را دارد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، منچسترسيتي، تاتنهام و ميلان به دنبال راهي براي جذب كاناوارو هستند.
منچسترسيتي باشگاهي است كه فابيو كاناوارو در تابستان شرايطش را بررسي خواهد كرد.
مدير برنامه هاي كاناوارو گفته است: كاناوارو دوست دارد بخشي از يك پروژه جديد باشد و از اين يكنواختي خسته شده است. او به احتمال فراوان در تابستان از رئال مادريد مي رود.
كاناوارو در 35 سالگي به دنبال حقوق بالاتر نسبت به آنچه كه از رئال مادريد مي گيرد؛است و منچسترسيتي بهترين گزينه از اين جهت به شمار مي رود.
ashi-khan
04-04-2009, 00:08
براي بالابردن بخت پيروزي در انتخابات
پرس مايكون را مي خواهد
خبرگزاري فارس: رئيس احتمالي رئال مادريد در فصل آينده مي كوشد نظر بازيكن 28 ساله اينترميلان را براي انتقال به برنابئو جلب كند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، رئال مادريد اين روزها مي كوشد با تمام ناكامي ها، ضمن كسب سهميه اروپايي ليگ قهرمانان، شانس خود را براي قهرماني امتحان كند.
فلورنتينو پرس نامزد رياست رئال مادريد در انتخابات 14 ژوئن گفت: خريد مايكون به سود رئال مادريد است. اگر حتي در انتخابات شكست بخورم براي انتقال وي به رئال كمك خواهم كرد.
داگلاس سيسناندو مايكون بازيكن جلوزن اينترميلان ايتاليا از ديد مورينيو مهره چندان ارزشمندي نيست كه اينتر به خاطرش با رئال مادريد لجبازي كند.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.