PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47

shympw
20-04-2008, 22:37
به این می گن رئال !

V A H I D
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا من از این ها نمی خورم ...دی:
ولی یه چیزی ...
پاس های راموس رو دیدید ؟؟؟ کف کردم چشماش رو می بست می زد زیر توپ می رفت اون طرف زمین می رسید به یه بازیکتن....
اون موقعیتی که روبن خراب کرد خیلی بد بود. . ازش بعید بود ..
حالا بالبوا جوونه یه چیزی و لی رووبن ...

end_of_world
اينم تقديم به ياران بارسلون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ahmad08
20-04-2008, 22:40
بچها این اخرین پست من هست البت امشب و اینو بگم الان بجز چند تا ازدوستان مث زیزو و بلاستر بقیه هستن من از همین اتاق کوچک ام و از طریق امواج محترم پی سی ورلد خدمت شما دوستان جان پیشانی بلند و روسپید هستم پس باز کن دکان که وقت عاشقی است....(جدیدآ میگه به لب بام بیا و گوشه ابرو بنما)
منظور اینکه اول ولف یواش یواش نه بدو بدو باید سراغ قهرمانی بریم ....
دوم دوستان الان دیگه باید سریع به فکر بازی کنهای جدید باشیم تا اگه مث امسال مهرهای کلیدیمون مصدوم شدن مث اهو تو گل گیر نکنیم...
من کاملآ باهات موافقم وحید جان هنوز میگن که مورینهو بیاد خیلی خیلی خوبه.......
چهارم رفقا میگم تو تابستان چکار کنیم سریع همین الان id هاتون رو بذارین تا یوقت گمتون نکنیم و تو تابستان هم با هم باشیم....
پنجم خیلی هم شما و هم رئال و هم کاپیتان رائول رو دوست دارم .......
اینم سریع السیر عکسی از بازی:

shympw
20-04-2008, 22:41
رئال 72
ویا 62
بارسا 61

بارسا رو داشته باشین !!! ههههههههه !!!

end_of_world
قهرماني شايسته ماست
بچه ها ببينيد بزنم تو دماغ رايكارد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حال كرديد ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

kasra_khan2003
کسرا جان واس چی تاپیک رو ببندیم ؟
مگه فصل دیگه ای وجود نداره ها؟

منظورم رو نگرفتي! يعني اينجور spam بازار كرديم، الان دوباره در تاپيك رو تخته مي كنن! تا فصل بعد هم باز نمي كنن! :31:

جانم ؟؟؟؟
مسرا جوون می گم خیلی خوشحال شدید ها ...
اصولا در وازه بان اخر می پره پس شما بپرید منم اخر می پرم ...

كسري رو كه با الف مي نويسيد، حالا بجا ك هم ميم ميزارين؟ ): ديگه يهو كلا اسم ما رو عوض كنيد، راحت كنيد خودتون رو!

ببخشيد كسرا ولي معمولا هر كي پيشنهاد ميده اول انجام ميده.........:31:

من كه مصدوم هستم، يه پام عملي به خدا! شما بپرين، من با كاسياس آخر از همه ميايم! :27:

charlize
20-04-2008, 22:43
اين ها فقط براي رئال و رئاليها و براي هواداران رئال و بخصوص كاپيتان رائوله.........

ahmad08
20-04-2008, 22:43
فک کنم که عکسه نیومده ها اشکال نداره این سایز بزرگش:

اقا نمیذارین مارو بخوابیم پس همه بپرین اول هم باید کسرا بپره بعد از همه من با کاپ میپرم رو همه ...قبول؟

end_of_world
20-04-2008, 22:44
من كه مصدوم هستم، يه پام عملي به خدا! شما بپرين، من با كاسياس آخر از همه ميايم! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخر از همه من ميام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :27:

ahmad08
20-04-2008, 22:46
چاکریم چارلی خجالت زده ام کردی به خدا همین که من کاپ رو دریافت میکنم و اول من تو دستام احساسش میکنم و اینکه شما دوستان اینقدر لطف دارین به ما برای ما کافیه .........خیلی مخلصیم.............
پس اینم تقدیم به همه عاشقان رئال:
:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11: :11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11: :11:

charlize
20-04-2008, 22:47
ما قزويني نيستيم اما به عشق رئال و بخصوص كاپيتانش ما اول ميپريم........
ديگه چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟يخورده شما هم مايه بزاريد........

V A H I D
كسري رو كه با الف مي نويسيد، حالا بجا ك هم ميم ميزارين؟ ): ديگه يهو كلا اسم ما رو عوض كنيد، راحت كنيد خودتون رو!
میمش از قصد نبود ولی الفش از قصد بود ..دی:

رئال 72
ویا 62
بارسا 61
بارسلونا بازی نداره ..
اوول فصل که میلیتو و انری رو خرید من کف کردم گفتم فهرمانه اخه این دوتا فقط نبودن که بازم خریده بود ..
یادتونه اوولای فصل به اینتر چند تا گل زد ؟؟؟

end_of_world
واااااااااااااااااااي بچه ها چيكار كرديم
انجمنو به آتيش كشيديم
بهتره با مديريت صحبت كنم تاپيكو صد يا دويست سال ببندن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اون وقت وقتي اينطوري شديم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بيايم اينجا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من رفتم لالا
خداحافظ همگي
كمك خواستيد صدام كنيد
مخصوصا در مورد جنگ با بارسلون و هر چيزي كه به بارسلون باشه ... خلاصه در خدمتيم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

shympw
اوول شوستر رو بگیریم بندازیم زمین !!!!!
بقیه هم می پریم روش !

V A H I D
20-04-2008, 22:51
صدام كنيد
مگه صدام هم اره ؟؟؟؟

اوول شوستر رو بگیریم بندازیم زمین !!!!!
بقیه هم می پریم روش !
الان حسین می اد بنت می کنه ها ( همون سم فیشر خودمون)

اااااااااااااااااااي بچه ها چيكار كرديم
انجمنو به آتيش كشيديم
بهتره با مديريت صحبت كنم تاپيكو صد يا دويست سال ببندن اون وقت وقتي اينطوري شديم بيايم اينجا
من رفتم لالا
خداحافظ همگي
كمك خواستيد صدام كنيد
مخصوصا در مورد جنگ با بارسلون و هر چيزي كه به بارسلون باشه ... خلاصه در خدمتيم
منم رفتم بخوابم ...

ahmad08
20-04-2008, 22:53
ممد جان چیه ترسیدی ؟بیا بابا نترس انگار نه انگار قهرمان شدیم ها؟بیا نترس تو جشن شرکت کن داداش....
اره وحید جان بعد بازی با اینتر که 5 تا زدند من کفم برید گفتم اینا دیگه چه غولی شدن ها ولی دلم روشن به این بود که وقتی رئال بکام و رونالدو و زیزو و اوون و خیلیهای دیگه رو داشت همه میگفتن که بهترین است و دیگه امکان نداره رئال قهرمان نشه ولی دیدی که نشد من دلم به اون روشن بود که اینا دقیقآ به مشکل ما دچار میشن و گرفتار بازیکنهای میشن که واس پول بازی میکنن نه برای عشق اون بازی ..
خدایشش بعد بازی رو دیدید که چجور تیم همه از دلهره ایستاده بودند به این میگن تیم که همه برای تیم عشق میورزند ها....
بچها اگه حرفی چیزی گفتم که شاید موجب ازدگی نه تنها شما دوستان بلکه کل بچهای سایت شده معذرت میخوام ....تا دیدار بعد یا حق...............

charlize
20-04-2008, 22:53
همگي امشب بريد بخوابيد و تويه خوابتون پيشاپيش در جشن قهرماني شركت كنيد............
ما كه رفتيم بخوابيم تا بيشتر بتونيم تويه قهرماني شركت كنيم.......
چاكر همتونم هستم..........
تا فردا......
ورزش يعني فوتبال
فوتبال يعني اسپانيا
اسپانيا يعني رئال
رئال يعني كاپيتان
كاپيتان يعني رائول

V A H I D
20-04-2008, 22:56
بچه ها به همتون تبریک می گم ...نه برای قهرمانی برای اینکه
تونستیم بیشترین پست رو توی اخبار ورزشی داشته باشیم...
2,903 پرسپولیس...
رئال...
2,931
عالیه .

shympw
20-04-2008, 22:57
غلط کردم خودم اول از همه می پرم !!!!!!

راستی بازی بعدی یکشنبه بعد ساعت 11:30 هست
رئال - بیلبائو (تیم 11 جدول)

V A H I D
20-04-2008, 23:03
اینم حرفیه که مزدک گفت ... معاوضه نيستلروي با پيرلو

به گزارش سايت هواداران رئال مادريد در ايران و به نقل از تريبال فوتبال رئال مادريد قصد فروش نيستلروي به آ.ث. ميلان را دارد.

بعد از اينكه مدير رئال مادريد روي اين بازيكن هلندي قيمت ۱۰۰ ميليون يورو را گذاشت همگي فكر كردند امكان دارد اين قرارداد اصلا صورت نگيرد ولي اخبار حاكي از اين است كه كالدرون حاضر است نيستلروي را بدهند و به جاي اين بازيكن آندره پيرلو را به سانتياگو برنابئو بياورد.

kasra_khan2003
21-04-2008, 08:56
خبرگزاري فارس: در شب دوم از هفته سي و سوم لاليگا اسپانيا رئال مادريد موفق شد برابر راسينگ سانتاندر به پيروزي برسد.

به گزارش خبرگزاري فارس، شاگردان شوستر با ارائه يك بازي منطقي توانستند دروازه راسينگ را دو بار و توسط رائول گونسالس و هيگواين باز كنند.
به اين ترتيب رئال مادريد مي تواند با كسب كامل امتيازات در هفته آينده به قهرماني شماره 31 اميدوار باشد.
از ديگر نتايج جالب شب دوم شكست تلخ 5 بر يك والنسيا برابر اتلتيك بيلبائو بود.
نتايج بازي هاي شب دوم از هفته سي و سوم لاليگا اسپانيا:
لوانته 3 - ختافه يك
گلها: خوانما 41 و برسون 44 و لئون 53 براي لوانته و دلارد (پنالتي 59)

اوساسونا صفر - دپورتيوو لاكرونيا يك
گل‌: سرخيو (پنالتي 64)

رئال مورسيا يك - رئال مايوركا 4
گل‌ها: گيسا 8 و 46 و 86 و آرانخو 18 براي مايوركا و بايانو 89 براي مورسيا

ويارئال 2- رئال وايادوليد صغر
گل‌ها: نيت قهوه چي 16 و كاسورلا 46

راسينگ سانتاندر صفر - رئال مادريد دو
گل‌ها: رائول 14 و هيگواين 94

اتلتيك بيلبائو 5 - والنسيا يك
گل‌ها: مارتينس 19، يورنته 50 و 66، ايرائولا 85 و آدوريس 91 براي بيلبائو و ويا 74 براي والنسيا

kasra_khan2003
21-04-2008, 09:01

kasra_khan2003
21-04-2008, 09:04

kasra_khan2003
21-04-2008, 09:10
خبر خوش اين كه ( همانطوري كه تو اون خبر درج شده از خبرگزاري فارس ديديد ) اگه يك بازي ديگه، فقط يك بازي ديگه قبل از بازي با بارسا رو ببريم، قهرمان زود هنگام لاليگه ميشم!
حالا او ريسنگ كه شاختر از اين اتلتيكو شاختر بود رو، تو زمين خودش شكست داديم! چه برسه به اين تيم! تازه اين بازي تو زمين هودمون هم هست. از همه مهمتر اينكه بازي بعد اون هم با اوساسونايي هست كه مثل بارسا ميمونه! :27: از اين لحاظ كه همه ازش به راحتي امتياز مي گيرن!!! اونم سه تا سه تا! :31:

charlize
21-04-2008, 16:11
مقايسه دو تيم رئال مادريد و اتلتيكو بيلبائو طبق آمار:

رتبه:
رئال:اول(72 امتياز)
بيلبائو:دوازدهم(43 امتياز)

برد:
رئال:23 برد
بيلبائو:11برد

مساوي:
رئال:3 مساوي
بيلبائو:10 مساوي

باخت:
رئال:7 باخت
بيليائو:11 باخت

وضعيت در خانه:
رئال:14 برد-2 باخت
بيلبائو:7 برد-7 مساوي-3باخت

وضعيت در خانه حريفان:
رئال:9 برد-3مساوي-5 باخت
بيلبائو:4برد-3 مساوي-8باخت

گل زده:
رئال:68 گل(بهترين خط حمله)
بيلبلائو:34 گل(چهارمين خط حمله ضعيف ليگ)

گل خورده:
رئال30 گل(بهترين خط دفاع)
بيلبائو:32 گل خورده(سومين خط دفاع برتر ليگ)

بهترين گل زن در كل فصل:
رئال:رائول (22 گل)
بيلبائو:لورنته(9 گل)

V A H I D
21-04-2008, 16:54
بيلبائو:32 گل خورده(سومين خط دفاع برتر ليگ)
دفاعشون قوی هست ..
باید یه کاری بکنیم. ..

amir_rahmani
21-04-2008, 19:13
دفاعشون قوی هست ..
باید یه کاری بکنیم. ..

ما هم بهترین خط حمله و خط دفاع را داریم.
حالا اونا باید به فکر چاره باشند.

cyrus_ln
21-04-2008, 20:14
وقتی بلند می شی جلوت یه نوشستس ...
خیلی شبیه این اهنگ بود ....
مگه از این اهنگ های بد هم گوش می دی ؟؟؟
بچه ها بازی رو تلویزیون می ده ...
چی کار کنیم ؟؟؟؟

نه به خدا
اصلا اینی که گفتی چی هست؟کی هست؟

دوستان سلام
قهرمان شدیم رفت
به همه تبریک میگم
البته فکر کنم دیر اومدم
به خاطر کمبود وقته ببخشین دیگه.
رائول جون هم که گل زد بسی زیاد حال کردیم
الان هم در وضعیت ذوق شدید به سر می برم به خاطر قهرمانی رئال.

end_of_world
21-04-2008, 22:35
به نقل از خبرگزاري تاپيك بروبچ رئال بارسلونا اعلام كرد در باشگاه خود را تخته خواهد كرد

david23
21-04-2008, 23:12
آقا میگم بریزیم و این تایپیک بارسا تختش کنیم وقتی باشگاش تخته بشه دیگه تایپیک میخواد چیکار

V A H I D
22-04-2008, 00:53
به نقل از خبرگزاري تاپيك بروبچ رئال بارسلونا اعلام كرد در باشگاه خود را تخته خواهد كرد

زدن کیلیسای باشگاه رو داغون کردن...

نه به خدا
اصلا اینی که گفتی چی هست؟کی هست؟
در جوابت استاد پیشرو می گه: اره جون عمت...

cyrus_ln
22-04-2008, 09:14
در جوابت استاد پیشرو می گه: اره جون عمت...

در جواب باز هم میگم نمیدونم از چی حرف میزنی:13:
استاد پیشرو کیه؟

end_of_world
22-04-2008, 10:14
به نقل از خبرگزاري تاپيك بروبچ رئال مادريد رومان كالدرون خواهش لاپورتا را مبني بر قبول عضويت وي در ليست خدمتكاران باشگاه را رد كرد.

در اين بين به گوش مي رسيد لاپورتا براي جلب توجه او اعلام كرده بود حتي مي تواند ليونل مسي رو بعنوان توپ جمع كن كنار زمين داشته باشد تا به اين ترتيب تبليغ خوب و درآمدي بهتري از بازي ها كسب كند اما كالدرون در جواب لاپورتا گفت : ما فقط يك جا براي شما داريم و آن هم اين است كه شما بايد مدير ارشد دستشويي باشگاه شويد.
مذاكرات هنوز ادامه دارد.
*** اما گويا لاپورتا اين پيشنهاد كالدرون را پذيرفته است. عكس زير اين موضوع را نشان مي دهد .

cyrus_ln
22-04-2008, 12:51
دوستان می بینم که باز دارین همت میکنین تا تاپیک قفل بشه.

charlize
22-04-2008, 14:37
end اين چه كاريه كه ميكني؟؟؟؟؟؟؟؟
به جون خودم مي بندن دوباره اينجارو.....و ديگه بازشم نميكنن.........

V A H I D
22-04-2008, 14:43
خبر خبره ....
فقط اند لینکش رو هم بزار تا قانونی تر بشه ....

ahmad08
22-04-2008, 14:54
سلام به همگی:
وحید جان دیدیم هستی واس همین میگم سلام به اندازه لحظات سخت زندگی.........
توجه.......................................... ...........توجه............................... .........توجه

خواهشن ......التماسآ ..............جون هر کی دوست دارین.............................شمار ور به خدا................
فقط درباره رئال و هر بد و بی راه هم اگه میخواهید بگید به خودمون بگید و به تیم های دیگر چیزی نگید و اینکه نتنها به اونها صدمه نزدیم و کاری نکردیم بلکه اول شخصیت تیممون وتاپیکمون رو زیز سوال میبریم و دوم اینکه میزنیم و هم خودمون و هم تاپیک رو بن میکنیم و باعث میشیم یه عده دیگه که گناهی ندارن هم محروم شوند.............پس خواهشن اگه درباره حریفان مینویسیم بیشتر خوبی هایشان را بگوییم نه بدی هایشان و اگه هم که نقاط ضعف رو میگیم باید کارشناسانه باشه.........ممنونم دوستان...........

charlize
22-04-2008, 14:59
مسئولان تيم سمپدوريا براي خريد گونزالو هيگواين اعلام آمادگي كردند.
پس از اينكه آنتونيو كاسانو به اين تيم پيوست و توانست براي اين تيم مفيد باشد هم اكنون مسئولين اين تيم ايتاليايي قصد دارند تا با راضي كردند رئاليها قرارداد دائم با اين بازيكن ببندند.همچنين يكي از مسئولين اين تيم كه براي مذاكره در مورد كاسانو به مادريد آماده است اعلام كرد:بازيكنان زيادي هستند كه قصد خريد آنها را داريم.هيگواين يكي از اين بازيكنان است كه البته بايد شرايط براي اين انتقال فراهم شود.

ahmad08
22-04-2008, 15:19
چند خبر :
1:
به گزارش سایت هواداران رئال مادرید و به نقل از گل،
مادرید به دنبال تابستانی پر از پول خرج کردن است به نظر می رسد این تیم قصد دارد اسین را به جای دیارا خریداری کند و حاضر است مبلغ ۳۵ میلیون پوند بابت او به چلسی بدهد البته به نظر فروش دیارا حدود ۳۰ میلیون پوند برای رئال به همراه دارد.
بعد از رفتن مورینیو به نظر اسین و دروگبا قصد ترک استمفورد بریج را دارند.و همین طور دیارا هم به احتمال بسیار زیاد سال آینده در تیمی ایتالیایی بازی می کند.
مدیر برنامه های دیارا می گوید:او رئال را ترک می کند چون زیاد بازی نمی کند.
به نظر می رسد شوستر به دنبال هافبک دفاعی جدیدی می گردد و از حضور اسین به جای دیارا خشنود خواهد شد.

2:دانلود گلهای بازی قبل رئال:
رائول:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هیگواین:

end_of_world
22-04-2008, 16:06
اي بابا مگه من چي گفتم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حقيقت تلخه ديگه ... اي بابا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

end_of_world
22-04-2008, 20:51
اي بابا
باشه ديگه چيكار ميشه كرد
اما خبر خبره ديگه

charlize
22-04-2008, 22:19
چند خبر:
رائول:
رائول کاپیتان رئال مادرید معتقده که اگر امسال قهرمان لیگ شوند؛بسیار شادمان تر از قهرمانی لالیگا در فصل پیش خواهد بود.
رائول با اشاره به اینکه بسیار تحت تاثیر خرید های این فصل رئال قرار گرفته است ؛چرا که انها راه را برای قهرمانی هموار کردند و همگی زیر سلطه برند شوستر در این فصل بوده اند.او در ادامه گفت:این فصل احساس می کنم که بسیار خوشحالم از کل تیم؛ما ترکیبی جدیدیم؛که بسیار عملکرد خوبی داشته است و همه بازیکنان در این فصل همکاری خوبی داشتند.من هنوز معتقدم که ما می توانیم بهتر از اینها نیز بازی کنیم نه به دلیل اینکه تیم همانگی بالایی دارد بلکه ما می توانیم در نوع بازی کردن نیز پیشرفت کنیم.

تعويض ديارا با اسين
رئال مادرید آماده است تا میشل اسین هافبک تیم چلسی را با دیارا معاوضه کند؛مسئولان رئال منتظر جواب چلسی هستند تا این انتقال صورت بگیرد.
میاتوویچ نیز در سفری که به لندن برای تماشای بازی چلسی و فنرباغچه رفته بود؛دیدار با پیتر کنیون داشت درباره رقم پیشنهادی ۳۵ میلیون یورو با یکدیگر گفتگو کردند.این رقم ۱۰ میلیون بیش از رقمی بود که رئال مادرید خواستار ان بودند ولی قیمت دیارا ۳۰ میلیون یورو بر آورد شده است.
با این اوصاف که دیارا نیز خودش اعلام کرده که در اخر فصل رئال را ترک می کند؛اگر این انتقال صورت بگیرد انتقال خوبی برای رئال خواهد بود چرا که اسین جدا از قدرت بدنی خوبش گلزن ماهری نیز است.

سرقت از خانه ريكارد:
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل آس اسپانيا، ظهر امروز، زماني كه خانواده سرمربي تيم فوتبال بارسلونا براي خريد به مركز كاتالونيا رفته بودند، تمامي اموال اين خانواده در منزل مورد سرقت قرار گرفت.
نامه باقيمانده در منزل وي، اعتراض هواداران اين تيم به اين مربي و تهديد جاني اعضاي خانواده وي را مي‌رساند.
در ميان اموال سرقت شده، مي‌توان به جواهرات گرانقيمت همسر ريكارد و افتخارات باارزش او در زمان بازيگري اشاره كرد.
به نظر مي‌رسد اين شوك روحي تاثير به سزايي در بازي فردا شب بارسلونا مقابل منچستر يونايتد در مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا داشته باشد.
پليس كاتالونيا اطمينان داده به سرعت سارقين را دستگير خواهد كرد؛ اما نكته جالب اينجا است كه كليه هواداران اين تيم اسپانيايي در يك وب‌ سايت غيررسمي، مسئوليت اين سرقت را برعهده گرفتند.
خوآن لاپورتا، رئيس باشگاه بارسلونا در نامه‌اي رسمي به ريكارد، اطمينان داده كه طبق قرارداد، تمام خسارت وي پرداخت خواهد شد

end_of_world
23-04-2008, 00:15
ايول ايول [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربون رايكارد برم با اين دزدگيرش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

kasra_khan2003
23-04-2008, 10:52
عجب حرفي زدي!!! به اينا ميگن هوادار! آقا بزارين يه چيزي بگم! من هوادار بارسا هستم، خودم دزديدم! من دزديدم! :27::31:

ahmad08
23-04-2008, 12:30
خوب مث اینکه دزد معلوم شد کیه حالا بای دنبال سر دسته دزدا بگردند و اگه گفتید که اون کیه؟

charlize
23-04-2008, 14:43
رئاليها طرفدار بارسا......!!!
برند شوستر مربي رئال و وسلی اشنایدر بازيكن اين تيم اذعان کردند که هر دو به برد بارسلونا مقابل منچستر علاقه مند هستند.گفته اين دو در حالي عجيب تر مي شد كه قبلا کالدرون،رائول ،گوتی و په په نیز این اظهار نظر را کرده بودند.
اشنایدر گفت:من دوست دارم بارسلونا ببرد چون وقتی بچه بودم طرفدار بارسلونا بودم.
شوستر که تجربه بازی در نیو کمپ را دارد گفت:از بازی در تیم کاتالان ها فاکتور هایی با من مانده است می دانم آنها فصل سختی داشته اند.و اميدوارم كه بتوانند منچستر را حذف كنند.

V A H I D
23-04-2008, 14:46
رند شوستر مربي رئال و وسلی اشنایدر بازيكن اين تيم اذعان کردند که هر دو به برد بارسلونا مقابل منچستر علاقه مند هستند.گفته اين دو در حالي عجيب تر مي شد كه قبلا کالدرون،رائول ،گوتی و په په نیز این اظهار نظر را کرده بودند.
منم دوست دارم بارسا ببره (قابل توجه احمد دی:) چون از تیمی که خیلی قوی باشه خوشم نمی اد ...

ahmad08
23-04-2008, 17:55
منم دوست دارم بارسا ببره (قابل توجه احمد دی:) چون از تیمی که خیلی قوی باشه خوشم نمی اد ...
اییییییییییییییییییییییی نامردا اخه این بد بختها چکار کردند که شما اینجور باهاشان پدر کشتگی دارین مگه نه اینکه ما بازیکنهای خوب از این تیم خریدیم و هم رابطه خوبی داریم و هم داریم تلاش میکنیم که ستارهای این تیم رو به چنگ اوریم...........قابل توجه وحید............منظور کریس از ستاره جدید و بازیکنهای چون نیستلروی -بکام -هاینزه از قدیمیها.........

charlize
23-04-2008, 18:51
منم با احمد موافقم........
من هميشه از منچستر البته بيشتر از شماره هاي 7 اين تيم مثل اريك كانتونا - ديويد بكهام و الانم كريس رونالدو خوشم ميومده و انصافا از ديدن باز ي اونها لذت مي بردم.....
والبته بقول احمد ما خيلي از بازيكنان بزرگ خودمون رو از منچستر گرفتيم........
اما يه خبر جالب.......
مسئولين همين تيم منچستر براي اينكه مانع از رفتن كريس رونالدو بشن مي خوان بهش پيشنهاده دستمزد هفتگي 190 هزار پوند رو بدن..............!!!!!!!!!!!!!!!!مسئولين رئال هم كه از اين موضوع با خبر شدن گفتن كه اينكار منچستريها غير كارشناسي بوده........حالا رئاليها موندن كه آيا پيشنهاد بالاتري به اين بازيكن بدن يا نه......
به نظر من كه اين بازيكن واقعا ارزش اين پيشنهاد رو داره......

end_of_world
23-04-2008, 20:24
اوي اوي اوي
مواظب حرف زدنتون باشيد
بازيكن فقط كاكا
مگه همين كاكا نبود كه پوز اين كريس رونالدو به زمين زد
اما دوست دارم امشب منچستر پدري از اين بارسا دربياره كه ديگه زرت و پرت نكنند
من كلا مخالف بارسا هستم كلا
حالا تيم مخالفش حتي استقلال باشه كه از ريخت و قيافه الاغ مانندشون متنفرم
خيلي خيلي هم متنفرم اما اگه اين بارسا با استقلالم بازي بكنه
اونقدر استقلال رو تعريف مي كنم تا بارسا از يادها بره
زنده باد رئال مادريد - از طرف يه طرفدار صد آتيشه كه تمام دشمنان در آتش خشمش خواهند سوخت

ahmad08
23-04-2008, 21:23
سلام به همگی دوستان خوب رئالی:
اول اینکه رفقا کریس الان تنها 23 سال سن داره یعنی پارسال 22 سال داشت پس واقعآ باید به او بگن یه فوق ستاره و یه فوق فوق فوق ستاره بخاطر اینکه واقغآ یه بازیکن در سن 22 سالگی بیاد و نفر سوم بشه خیلی حرفه راستی حالا نگید خوب مسی هم جوونه اینو بهتون بگم که مسی اگه تونست تو اون لیگ وحشی ها اونجور خودنمایی کنه من نتنها به اون بعنوان بهترین دنیا بلکه بهترین تاریخ میگویم.

V A H I D
23-04-2008, 21:26
راستی سپاهان چند چند کرد ؟؟؟

بعد بهترین بازیکن اراگونس هست ...دی:
الا با اون سن کمش ببینید چه جوری بازی می کنه ...دی:

ahmad08
23-04-2008, 21:38
وحید جان فعلآ که مساوی اند و کار این سپاهان داره بد جور خیط میشه و اینکه رفیق منظورت از اون کم سن وسال کی بود؟

met@llica
23-04-2008, 22:05
بچه ها فقط روبینیو.راستی جدید ترین بازیکنانی که می خواد بخرند نام ببرید.:10:

V A H I D
23-04-2008, 22:20
احمد جوون تحویل بگیر ....
الان داشتم یاس گوش می دادم دیدم یهو فردوسی پور داد زد ...
پنالتی ...
ولی معلوم بود اونجا می زنه منظورم بالا هست من همیشه جهت پنالتی هاش رو تشخیص می دم ...

charlize
23-04-2008, 22:21
حالا تيم مخالفش حتي استقلال باشه كه از ريخت و قيافه الاغ مانندشون متنفرم
خيلي خيلي هم متنفرم اما اگه اين بارسا با استقلالم بازي بكنه
اونقدر استقلال رو تعريف مي كنم تا بارسا از يادها بره

سلام به همه رئاليها.....
اميدوارم امشب بارسلونا نابود بشه.........
داره با سه تا مهاجم بازي ميكنه منچستر.......!!!!!!!:19:
ايول پنالتي براي منچستر.........
كريس رونالدو........!!!!!!!!!!!چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41::41:حيف شد....عيبي نداره نابود ميشه بارسلونا......:21::21::21:
end عزيز با تمام احترامي كه براي شما قائل هستم....لطف كن تا با هم ديگه مشكلي پيدا نكرديم....ديگه از اين حرف ها نزن.......چون من عاشق استقلال هستم.....حالا در هر شرايطي كه مي خواد باشه.......:40:
راستي به نظر من كريس رونالدو الان بهترين بازيكن دنياست.....:46:

charlize
23-04-2008, 22:22
ميگم دوستان فكر كرديد بازي رئاله كه اومديد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

V A H I D
23-04-2008, 22:23
بچه ها فقط روبینیو.راستی جدید ترین بازیکنانی که می خواد بخرند نام ببرید.:10:

خیلی ها هستن ..
رونالدو . دیگو.فابیانو . دروگبا ....دیگه یادم نیست ولی خیلی زیاد ترن ...

V A H I D
23-04-2008, 22:25
ميگم دوستان فكر كرديد بازي رئاله كه اومديد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من هر روز از صبح تا شب آنم ...
فقط فرقش اینه که تا ساعت 11 12 روز های معمولی هست ولی بازی رئال باشه تا اخرش هستم ..

ahmad08
23-04-2008, 23:57
چارلز جان چاکرتیم خیلی ممنون که با من هم نظر هستی .............
راستی میگم این داور بازی بارسا منچستر از سران باشگاه بارسا پول نگرفته به نظر شما ؟؟؟؟؟؟؟
اخه یه بار دو بار نه سه بار دیگه .......همش دارن این کریس رو میزنن و پنالتی هم هست ولی این داورر...................

david23
24-04-2008, 09:38
آقا مام طرفدار استقلال هستیم - انقدر به این تیم توهین نکنید ترو خدا در ضمن باید بگم کریست خیلی بهتر از بازیکنای دیگه اروپاس یعنی در حال حاضر بهترینه - خرید کا کا رو باید بیخیال شید چون فکر نکنم حتی یکی از طرفدارای رئالم حاضر باشه کا کا با راموس تعویض شه.....................

ahmad08
24-04-2008, 12:20
صد در صد تایید میشه.....

end_of_world
24-04-2008, 13:49
عجب دنياييه
باباجان مثل اينكه لازم شد گوش كالدرون و شوستر رو بكشم
باباجان ما الان به چه بازيكنايي احتياج داريم؟
ما بايد براساس نيازمون بازيكن بخريم نه بر اساس پولمون
ما كه شكر خدا از نظر مالي مشكلي نداريم آقا بريم يه دفعه باشگاه منچستر و چلسي و بارسا و ... با هم بخريم بيايم
چرا اينقدر اين و اون ور مي كنيم
اي بابا ...
بايد براساس نياز خريد كنيم
مثلا الان به نظر من در تيم بجاي گاگو كاكا رو بياريم خوبه چون بهترين بازيكن دنياست
يا بجاي رائول كه بايد خيلي جلو بازي بكنه وفقط حال كنه و گل بزنه
كريس رونالدو رو هم كه منچستر نميده پس الكي خودتون رو خراب نكنيد اينجا
شخصيت ما خيلي بالاست
در ضمن خدمت اونايي كه با كاكا مشكل دارند بايد بگم :
ريكاردو بازيكن فوق العاده ايه
مگه همين ريكاردو نبود كه پوز منچستر رو با همين كريس رونالدو با اون فرديناندش با اون همه كوفت و زهر مارش به زمين زد
مگه همين ريكاردو نبود كه در اون بازي حساس سه بار توپ رو از لاي پاي پويول رد كرد و حسابي مسخرش كرد
كدوم بازيكن هستش كه از ستارگان دنياي قديمي بتونه تنهايي يه تيم رو قهرمان بكنه؟
كي ميتونه مثل ريكاردو مسلمان باشه
كي ميتونه مثل ريكاردو اون قدر بخشنده باشه كه جايزه دريافتيش از بهترين بازيكن جهان و اروپارو صرف ساختن 30 مسجد فوق العاده بزرگ در شهرهاي مهم دنيا بكنه
كي مثل ريكاردو حس وفاداري رو بلده
نه اينكه همين رونالدو نبود كه چند ماه پيش گفته بود اگه حقوقم نره بالا ميخوام از منچستر برم
دوستام هر كي يه نظري داره اما خواهشا كمي عاقلانه فكر كنيد
اگه الان كاكا مثلا ميومد در اينتر بازي مي كرد فكر مي كنيد اصلا اسمي از رونالدو شنيده مي شد
من قسم مي خورم رونالدو از خاطره ها مي رفت
اينتر تمام تيم ها رو پنج تا پنج ميزد حتي رئال عزيزمون رو
رئال با تمام ستارگانش در مقابل اينتر با كاكا مانند مورچه اي بيش نيست و بقيه تيم ها هم همينطور
يعني بخاطر اينكه اين ميلان مزخرف مياد اين فصل بد بازي مي كنه بخاطر يه سري بازيكن پير و چمپتش بهترين بازيكن جهان بايد اين حرفارو بشنوه
ريكاردو فوق العاده است فقط اينو ميتونم بگم
جنگ كريستيانو و ريكاردو جنگ خوبي و بديست
و ريكاردو بهترينه ... اون انساني پاك و مسلمانه و خيرخواه ...
اما كريستيانو مفسدترين بازيكن حال حاضر فوتبال دنياست
تا حالا 4 تا نامزد عوض كرده كه همش فاحشه هايي بيش نبوده اند
الان هم ميدونيد با چه فاحشه اي دوست شده
كسي كه تمام عمرش رو جلوي دوربين به نشان دادن بدنش گذرونده
كريستيانو اگه بازيكن خوبيه بياد و كاكا رو شكست بده
تا به امروز ريكاردو كريستيانو رو شكست داده ... اون هميشه در ميدان بهتر بوده
من يه تار موي ريكاردو به صدتا رائول نميدم و هزاران رئال مادريد
رئال در قلبم جا داره اما ريكاردو در تمام وجودم
و بگم كه من هميشه عاشق او خواهم ماند ... اون براي من يك الگو هستش
و او مسلماني پاك هست
براش آرزوي موفقيت و سلامتي دارم - اون بهترين دنياست

ahmad08
24-04-2008, 14:18
ولف جان اینو بگم که کریس رو راس میگی بلاخره از یادها خواهد رفت همین الان تو فرانسه کسی بزور زیزوی بزرگ رو یادشه با اون معرکه بودنش خوب حالا این بچه قرطی ها کین بخوان جاودانه شن خدایشش ادم باید روح بزرگی باید داشته باشه تا بهترین بشه نه اینکه با یه بار بهترین شدن جاودانه شه نه بابا همین دنلسون که یه زمانی گرانقیمت ترین بازیکن جهان بود حالا کجاس کو کسی اصلآ ازش خبر داره ولی تا دنیا دنیا است هیچ کی ارنستو چگوارا-امام راحل-انیشتین-هیتلر-ناپلئون و خیلی های دیگه رو فراموش نمیکنند چون که اینا دارای اراده محکم و روحی بزرگ بودند...

charlize
24-04-2008, 14:57
اما كريستيانو مفسدترين بازيكن حال حاضر فوتبال دنياست
تا حالا 4 تا نامزد عوض كرده كه همش فاحشه هايي بيش نبوده اند
الان هم ميدونيد با چه فاحشه اي دوست شده
كسي كه تمام عمرش رو جلوي دوربين به نشان دادن بدنش گذرونده
كريستيانو اگه بازيكن خوبيه بياد و كاكا رو شكست بده
تا به امروز ريكاردو كريستيانو رو شكست داده ... اون هميشه در ميدان بهتر بوده
من يه تار موي ريكاردو به صدتا رائول نميدم و هزاران رئال مادريد
رئال در قلبم جا داره اما ريكاردو در تمام وجودم
و بگم كه من هميشه عاشق او خواهم ماند ... اون براي من يك الگو هستش
و او مسلماني پاك هست
براش آرزوي موفقيت و سلامتي دارم - اون بهترين دنياست

سلام به همه دوستان......
سلام به end عزيز كه خيلي عصبانيه.....
بايد بگم كه نه من و نه هيچ هوادار از هر تيمي نيست كه دوست نداشته باشه كاكا تويه اون تيم بازي كنه......
اما يه نكته رو شما فراموش كردي.....اگه بخواي فوتبال رو با بقيه مسائل قاطي كني اشتباه كردي....
كريس رونالدو با هشت نفر نامزد بوده نه چهار نفر.....اما همين زيداني كه ادعا مي كرد مسلمونه رفت و با يه زن رقاص ازدواج كرد....پس ببين كه دين هيچ ربطي به خوب بودن يا بد بودن انسان ها نداره......
هر فردي در هر شغلي كه مي خواد باشه تويه بيرون از شغلش هر كاري كه ميخواد ميتونه بكنه و بخودش ربط داره....اما تويه زمينه فعاليتش بايد درست كار كنه.......كه كريس اينكارو مي كنه....يا همين كاكا....
نمي خوام درس اخلاق بدم....ولي ظاهر انسان ها با باطن اونها خيلي فرق داره.....هزار ها مثال ميشه در اين مورد زد....چون كاكا رفته به يه جايي كمك كرده كه دليل نميشه انسان خوبي باشه....
مثلا همين آنجلينا جولي بازيگر معروف هاليوود....ميدوني تا حالا چقدر به اين و اون كمك كرده؟؟؟؟؟اما خودت بهتر از من ميشناسيش آيا انسان خوبيه؟؟؟؟؟؟يا همين خواننده عرب هيفا وهبي.......كه ميگه من مسلمونمو وقتي كه ازش ميپرسن روزه ميگيري عصباني ميشه و ميگه كه من مثل يه مسلمون دارم زندگي مي كنم...!!!
ببين هر كس يه عقيده اي داره.....اما من بهت قول ميدم كه هر بازيكني در شرايط رائول بود الان تمام دنيا رو بهم مي ريخت....اما ميبيني كه اون كماكان با همون زن اولشه كه خيلي ها عكسش رو ديدن باورشون نميشد كسي كه بين مردم اسپانيا مثل يه بت پرستيده ميشه اين زنش باشه.....من شما رو نميدونم اما من افتخار مي كنم كه چند سال پيش با داييم رفتيم سر تمرين تيم و من اونو ديدم و به كمك داييم باهاش يه دو كلمه حرف زدم....و واقعا همونجا عاشق معرفت اون شدم........
البته به نظر من هيچ كس كامل نيست.....همه ما نواقصي داريم.....اما همه بايد تلاش كنيم تا به بهترين جايي كه ميتونيم برسيم،برسيم......كه انسان هاي زيادي اينكارو كردند....كه احمد يه چند مورد رو مثال زد....
خلاصه اينكه هيچ كس نمياد كسي رو كه چندين سال عاشقش بوده بخاطر يه نفر بفروشه.......من نتنها يه تار موي رائول رو به هزارتاي امثال رونالدو و كاكا نميدم.....البته در زمينه بازي چون همون ديدار چند دقيقه اي هم نمي تونه چيزي رو مشخص كنه........در زمينه فوتبال اين بازيكنا ميتونن الگو خوبي باشن اما براي زندگي بايد دنبال كسايه ديگه اي بگردي...كسايي مثل مولاء علي......كه تمام دنيا در مقابلش هيچه........
ببخشيد كه زياد حرف زدم اما مي خواستم بگم كه همونطور كه همه مي دونن ظاهر و باطن آدمها خيلي با هم فرق داره.......

ahmad08
24-04-2008, 15:12
چارلی جان چاکرتیم...................دربست
ایول حرف دل منو زدی داداش.............راستی اینو صددرصد مطمئن هستم که کاکا هیچ وقت نگفته که مسلمونه و اینو هم زنش گفته که کاکا مسلمون نیست ویه مسیحی است.......

end_of_world
24-04-2008, 15:29
براتون از صميم قلب متاسفم
يادتون باشه هر انساني هر كاري كه مي كنه براش دليلي داره اما خوبي كردن تنها كاريه كه دليل نميخواد
شماها ريكاردو رو نمي شناسيد
اون موقعي كه ازدواج كرد مسيحي بود يعني سه سال پيش اما بعدش با مسلمان شد بخاطر رو بازش
حالا اگه طبق گفته شما ما بيايم و از اين بحث ها هم خارج بشيم در اين مستطيل سبز كاكا بازهم از تمام بازيكن ها بهتر بوده
از تمامشون
مثلا از همين رائول خودمون
مثلا از همين كريس رونالدو كه سال همه ديديم چه بلايي سر نه تنها رونالدو بلكه منچستر آورد
من كاكا رو از نزديك نديدم اما مطمئنم خواهم ديد
من سعي مي كنم فوتباليست بزرگي بشم ... من روزها و شب تمرين مي كنم تا بتونم مثل اون بشم
من الگوم رو انتخاب كردم
متاسفانه شما چارليزجان در انتخاب نوع الگو هم در اشتباه هستيد
من اگه بخوام الگوي زندگي براي خودم انتخاب كنم پيامبرم رودارم يعني حضرت محمد (ص)
امام علي (ع) نيز ايشون رو الگوي خودشون قرار داده بودند اما در زمان اونا فوتبال نبود
من اخلاقم رو مثل اونا مي كنم
اخلاقي مانند كاكا
هيچ كي نيست كه بگه ريكاردو بده
اگه مسئله واقعا در دنياي و در اين زمين سبزه به همه تون قول ميدم ريكاردو همه رو شكست خواهد داد
بحث همينجا تموم شد

end_of_world
24-04-2008, 15:32
اينم خبرها براي شما :
كاكا به دين مبين اسلام گرويد
كاكا، هافبك جوان و ملي*پوش برزيلي تيم فوتبال آ.ث ميلان مسلمان شد.

به گزارش روزنامه الرياضي عربستان، اين بازيكن توانمند و تكنيكي بعد از مطالعه عميق در دين مبين اسلام، به اين آيين گرويده است.

اين روزنامه نوشت: كاكا از مدت*ها قبل تلاش كرد تا به دين اسلام آشنا شود. او براي اين منظور از دوستان مسلمان خود كمك گرفت و از آنها پرسش هايي درباره دين اسلام كرد؛ حتي به منابع دين اسلام دسترسي پيدا كرد و به آگاهي زيادي از اين دين رسيد.

بنا بر نوشته اين روزنامه، كاكا اكنون دين اسلام را پذيرفته و به اين آيين گرايش پيدا كرده است.

براساس اين گزارش، كاكا نام عبدالرحمان را براي خود برگزيده است.

روزنامه الرياضي از زبان کاکا هم نوشته است : اسلام پيامي زيبا و هدفمند دارد براي صلح و دوستي در جهان و چه خوب است که انسان به اين دين مبين گرايش پيدا کند.

شخصيت اسلام در وجود هر مسلماني مجسم ميشود و من فکر مي کنم آدمي به دنيا آمده تا مسلمان باشد.

وي ادامه داد: من به دين صلح ايمان آوردم در حالي که امر دين کاملا شخصي است و هر انساني در اين زمينه آزاد است.

کسي حق دخالت در اين موضوع را ندارد و من هم به صورت کامل و مستقل مسلمان شدم.

end_of_world
24-04-2008, 15:32
«كاكا» ستاره برزيلي فوتبال جهان مسلمان شد

كيهان: همزمان با ايام ماه مبارك رمضان و شب قدر خبر مسلمان شدن هافبك سرشناس برزيلي مهمترين خبر ورزشي منتشر شده در خاورميانه بود.
براساس گزارش منتشر شده از سوي اين روزنامه كاكا در كويت ورود خودش به دين مبين اسلام را اعلام كرد.
در سال هاي اخير تعداد زيادي از فوتباليست هاي مطرح اروپايي به دين مبين اسلام گرايش پيدا كرده اند اما در اين بين تاكنون شاهد مسلمان شدن هيچ بازيكني از كشور برزيل نبوده ايم در حالي كه مردم اين كشور تعصب زيادي نسبت به اعتقادات خود دارند و تغيير دين در ميان برزيلي ها كمي عجيب است اما يك روزنامه عربستاني خبر داد كه ستاره برزيلي ميلان مسلمان شده است.
روزنامه الرياضيه چاپ رياض با چاپ اين خبر آورده است؛ كاكا هافبك برزيلي ميلان ايتاليا در سفري كه به كويت داشت اعلام كرد مسلمان شده است.
الرياضيه در اين خصوص مصاحبه اي از هافبك برزيلي به چاپ به نقل از كاكا مي نويسد: «من به دين صلح ايمان آوردم در حالي كه امر دين كاملاً شخصي است و هر انساني در اين زمينه آزاد است. كسي حق دخالت در اين موضوع را ندارد و من هم به صورت كاملاً مستقل مسلمان شدم. اميدوارم پس از مسلمان شدن نظر هيچ كس در خصوص من تغييري نكند، خصوصاً مسئولان و اعضاء باشگاه ميلان و همچنين تيم ملي برزيل و البته همه دوستان و طرفداران من».

end_of_world
24-04-2008, 15:33
من ميليون ها دليل ميتونم بيارم كه كاكا مسلمان شده راستي چارليزجان ميشه اسن اون هشت نامرد كريستيانو رو بنويسي
خود اون بدبخت گفته من اشتباه كردم كه چهارتا داشتم حالا شما هم چهارتا روش اضافه كردي ؟
جالبه !!!

V A H I D
24-04-2008, 15:37
ااااا....
کف می کنیم ...
بابا به چشم ما رحم نمی کنید به کیبردتون رحم کنید ....
بد بخت می شم این همه رو بخونم ....
---------------------------------------------------------------
اقا بسه دیگه ادامه ندید ....
البته اگه دوست دارید ...

end_of_world
24-04-2008, 15:42
چشم وحيدجان
من تموم مي كنم
اما بدونيد هر موقع حاضرم همه چيزو ثابت كنم
همه تون رو دوست دارم اگرم تند صحبت كردم ببخشيد اما خيلي عصباني شده بودم
موفق باشيد دوستان - به اميدقهرماني زودهنگام در خانه اين بدبخت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

V A H I D
24-04-2008, 15:53
اما همين زيداني كه ادعا مي كرد مسلمونه رفت و با يه زن رقاص ازدواج كرد....پس ببين كه دين هيچ ربطي به خوب بودن يا بد بودن انسان ها نداره......
یحتمل می خواستی ارشادش کنه ..دی:
ولی خواهشن در مورد رائول حرفی نزنید.....
توی اخلاق بهترینه...

چشم وحيدجان
من تموم مي كنم
مرسی ...

charlize
24-04-2008, 17:49
end عزيز......
در مورد كريس رونالدو بايد بگم كه اون فقط با سه تا مجري دوست بوده حالا بقيش بمونه......البته بايد بگم كه اون فقط دوتا نامزد داشته اما خارجي ها دوست رو در شرايطي خاص نامزد حساب مي كنند.........
اما در مورد خوبي نمونه خيلي ساده اون همين فيلم امپراطور درياست........و بانو جمي كه نمي دونم فيلم رو ميبيني يا نه....
و در مورد حضرت علي......بايد بگم كه داستان به معراج رفتن پيامبر رو حتما شنيدي......خداوند در قالب حضرت علي با پيامبر صحبت مي كنه......و در ضمن شرايط پيامبر با حضرت علي كاملا متفاوت....به نظر من كار حضرت علي خيلي مهمتر از كار پيامبر بود.....دليل حرف من هم اينه كه پيامبر اسلام رو معرفي كرد در حالي كه حضرت علي اونو حفظ كرد و گسترش داد مثل كاريكه پسرانش كردند.....و يه مسئله ديگه اينكه هر كسي براي خودش يه الگو داره.....اما من ميگم تا وقتي انسان هايي مثل مولاء علي و پيامبر و ساير معصومين هستند آدم نبايد طرف انسان هاي ديگه بره......چه مي خواد كاكا باشه و چه رائول كه اخلاقش واقعا بي نظيره......
به هر حال من براي شما آرزوي موفقيت مي كنم.....اميدوارم روزي مثل الگوي خودت بشي.....
بازم ببخشيد زياد حرف زدم........
اين بحث همينجا تمومه....البته از طرف من........

aRThaS_08
24-04-2008, 18:21
یکی یه عکس توپ 150x150 بزاره که من به جای آواتارم بزارم , و البته از بازیکنان رئال باشه

aRThaS_08
25-04-2008, 11:06
ممنون , ولی اگه یه بازیکن سفیدپوست و با لباس اصلی رئال باشه خیلی بهتره

V A H I D
25-04-2008, 11:27

aRThaS_08
25-04-2008, 13:18
خوبه, در مورد این به نظرتون آواتار خودم قشنگتره یا اینی که وحید جان گذاشت ؟؟

'POP'
25-04-2008, 14:13
موضوع چرا رفت از یک طرف به آنجلیا جولی و از طرف دیگه به پیامبر و دین اسلام و مسیحیت و... ؟
این حاشیه رفتن ها جالب نیست عزیزان
برگردید به بحث ورزشی خودتون لطفا

ضمنا پستهای نامربوط رو در هرجا Pm بزنید پاک بشه

aRThaS_08
25-04-2008, 14:43
ممد جان اینو که تو امضات هست 150x150 نداری ؟؟؟

end_of_world
25-04-2008, 15:21
چشم پاپي جونم
راستش ما از بس تو حال و هواي قهرماني زودهنگام هستيم به اميد خدا كه بعضي چيزارو مي قاطيم
خب يه چيزي من ميخوام بپرسم
اين نام كاربري Blaster كه مياد اينجا آخرش طرف ماست يا بارسا ؟
اينو براي من مشخص كنيد لطفا با بدونم چطور بايد باهاش برخورد كرد
لطفا هم يه نگاهي به اين پست بندازيد

V A H I D
25-04-2008, 15:24
اين نام كاربري Blaster كه مياد اينجا آخرش طرف ماست يا بارسا ؟
از خودمونه ...
رئالیه ...
اما بعضی وقت ها دیوونه می شه ...
اگه اشتباه نکنم تایپیک منچستر بود نه ؟؟؟
خوب منم دوست داشتم بارسا ببره ....
چون بره توی الدترافورد یه 7 8 تایی بخوره ...
اسمش هم ممده ...

V A H I D
25-04-2008, 15:37
راستی وحید ( ارتس) بازی های رئال توی این تایپیک می ای دیگه ؟؟؟

charlize
25-04-2008, 17:53
یوفا: مدير برنامه‌هاي روبينيو در گفت‌وگويي ابراز خوشبيني كرد اين بازيكن برزيلي ماه مه آينده با رئال مادريد قرارداد تازه‌اي را به امضا برساند.واگنر ريبيرو، مدير برنامه‌هاي روبينيو در اين گفت‌وگو درباره‌ي آينده‌ي موكلش در كهكشاني‌ها گفت: «روبينيو از بودن در مادريد بسيار خوشحال است و دوست دارد در اين تيم بماند. اگر بخواهيم در ماه مه با هم گفت‌وگو كنيم از طرف او هيچ مشكلي وجود نخواهد داشت.

charlize
25-04-2008, 17:56
به گزارش سایت گل رود ون نیستلروی بعد 2 ماه مصدومیت امروز اولین تمرین خود را با تیم بعد 2 ماه انجام داد.

فابیانو که تا سال 2009 با سویا قرارداد داشت قرارداد خود را تا سال 20010 تمدید کرد تا به شایعه آمدنش به رئال پایان دهد.

دیگو که مورد توجه تیم های مختلفی قرار گرفته گفت وردربرمن را ترک نخواهد کرد بنابر این او به مادریذ نمی اید.

راستی وحید تو اسم اصلی تمام کاربران رو میدونی؟؟؟؟؟از کجا اسم اونها رو فهمیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

V A H I D
25-04-2008, 18:04
راستی وحید تو اسم اصلی تمام کاربران رو میدونی؟؟؟؟؟از کجا اسم اونها رو فهمیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثلا عضو Fbi هستیم ها ...دی:
همین جوری فهمیدم ....
مثلا بلستر که اصلا می شناختمش خارج از اینترنت ...
ارتاس هم که توی بازی ...

ahmad08
25-04-2008, 19:52
سلام دوستان:
میدونم میدونم که خیلی وقته نیومدم واقعآ ببخشید عمه خانم از خارج اومدن و من که نمیدونم واس چی خیلی واسشون مهم هستم باید همه جا ببرمشون و همه جا هم کمکشون کنم پیرزن رو خوب معذرت دوستان:
اه اه اه دیدی این مردیگه دیگو واس چی نیومد اخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واس چی فابیانو که داشت بال بال میزد حالا زده زیر همه چی؟؟؟؟
ولی از اینا گذشته هنوز امید دارم که شاید ابراهیموویچ و شاید و شاید رونالدو و دروگبا بیاد امیدوارم .....

kasra_khan2003
25-04-2008, 20:44
به فكر يكي باشين كه اين مركز زمين رو اداره كنه بابا!!! اونام ممكنه بيان! سياستشون هست! مي خوان باشگاه هم به نوايي ببره، واسه همين قرار داد رو تمديد مي كنن :27:

kasra_khan2003
25-04-2008, 20:47
موضوع چرا رفت از یک طرف به آنجلیا جولی و از طرف دیگه به پیامبر و دین اسلام و مسیحیت و... ؟

اين خط آخر يعني چي؟

kasra_khan2003
25-04-2008, 20:51
خبرگزاري فارس: مقامات باشگاه فوتبال آ.ث ميلان ايتاليا در نظر دارند مدافع ملي پوش رئال مادريد را به خدمت بگيرند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، سرخيو راموس، بازيكن سابق سويا آندولوسيا به خاطر مشاجره با كالدرون درباره برخي بي توجهي ها در تمديد به موقع قرارداد، مدام از ترك مادريد مي گويد؛ اما به خاطر قراردادش بايد تابع باشگاه باشد.
آ.ث ميلان رسما با وكيل اول وي مذاكره كرد و پيشنهاد چهار و نيم ميليون پوندي خود را تقديم كرد.
كالدرون قصد دارد در پروژه راموس، پاسخ كارشكني هاي ميلان در انتقال كاكا به مادريد را بدهد؛ اما مدافع جوان نمي‌خواهد بازيچه لجبازي‌هاي اين دو باشگاه شود.

اين كله پوك مي خواد آخه بره ميلان چي كار كنه؟ با رونالدينيو تو جام UEFA ي چي هست، اونجا توپ بزنه؟

V A H I D
25-04-2008, 20:56
اين خط آخر يعني چي؟
زیاد خودت رو ناراحت نکن ....

به فكر يكي باشين كه اين مركز زمين رو اداره كنه بابا!!! اونام ممكنه بيان! سياستشون هست! مي خوان باشگاه هم به نوايي ببره، واسه همين قرار داد رو تمديد مي كنن
دقیقا اون جوری باید پول بیشتری بدیم بهشون تا بیان ...
-----
این جوری که داره پیش می ره رئال هیچ کس رو نمی تونه بخره تابستون ..

V A H I D
25-04-2008, 20:58
فابیانو که تا سال 2009 با سویا قرارداد داشت قرارداد خود را تا سال 20010 تمدید کرد تا به شایعه آمدنش به رئال پایان دهد.
اون جوری که باید 7 نسلش توی سویا بازی کنن ....دی:

ahmad08
25-04-2008, 21:16
باور کنید که این راموس یه جورای خیلی عجیب مینماید ها نه از اونکه گفته بود تیم بهش اهمیت نمیده و این چرت و پرتها معلوم میشه یه سر و سوری با این تیم میلان داره ها خیلی عجیبه نه؟؟؟

V A H I D
25-04-2008, 21:22
این جوری که معلومه نه تنها نتونستیم بازکن بخریم داریم بازی کن از دست می دیم .....

V A H I D
25-04-2008, 21:24
جشن قهرمانی رئال....
وعده ی دیدار
همین تایپیک....

یکشنبه هشتم اردیبهشت
ساعت : 23:30

V A H I D
25-04-2008, 21:29

ahmad08
25-04-2008, 21:33
ها این سمیر نصری هم یه بازیکن بسیار خوبی است که امیدوارم تیم به دنبال اون باشه و اینکه نگاه کن یه بازیکن محکم داشتیم که اونم داره کم کم از دست میره ...

B L A S T E R
25-04-2008, 21:44
بـــــــــــه بـــــــــــه!
افــــــــــرین!

V A H I D
25-04-2008, 23:09
ها این سمیر نصری هم یه بازیکن بسیار خوبی است که امیدوارم تیم به دنبال اون باشه
منم بسی ازش خوشم می اد ....

'POP'
26-04-2008, 02:35

اين خط آخر يعني چي؟ یعنی اینکه اگر جایی کل کل بی مورد ، پستهای بیهوده یا اشتباهی و... بود از طریق PM بمن اعلام بفرمایید شما(بعضی دوستان اعلام می کنند این موارد رو) تا پاک کنم خصوصا موارد کل کل واسپمینگ بمنظور رقابت بر سر تعداد صفحات تاپیک!:13:
البته اگر نمی خواهید تاپیک مثل مورد قبل قفل بشه و یکی از آقایون دسترسی شون دوباره بسته بشه

کلا این انجمن برای ذکر خبر هست دوست خوب نه برای کل کل
این حرف من نیست بلکه سیاست سایت موقع ایجاد این انجمن خبر ورزشی بوده و هست که با کلی اصرار و خواهش خصوصا از طرف آقای FEiZ مجوزش رو گرفتیم ؛ هنوز هم یکسری انتقادها به من از طرف سایر مسوولین فروم میرسه که بعضی دوستان چرا انجمن خبر ورزشی رو با انجمن ورزشی اشتباه گرفتند
من هم چاره ای ندارم جز اینکه ابتدا تذکر میدم اگه رعایت نشد دسترسی یکی دو تا از آقایون رو می بندم به این انجمن یا تاپیک برای یک مدت قفل میشه

kasra_khan2003
26-04-2008, 11:35
یعنی اینکه اگر جایی کل کل بی مورد ، پستهای بیهوده یا اشتباهی و... بود از طریق PM بمن اعلام بفرمایید شما(بعضی دوستان اعلام می کنند این موارد رو) تا پاک کنم خصوصا موارد کل کل واسپمینگ بمنظور رقابت بر سر تعداد صفحات تاپیک!:13:
البته اگر نمی خواهید تاپیک مثل مورد قبل قفل بشه و یکی از آقایون دسترسی شون دوباره بسته بشه

این حرف من نیست بلکه سیاست سایت موقع ایجاد این انجمن خبر ورزشی بوده و هست که با کلی اصرار و خواهش خصوصا از طرف آقای FEiZ مجوزش رو گرفتیم ؛ هنوز هم یکسری انتقادها به من از طرف سایر مسوولین فروم میرسه که بعضی دوستان چرا انجمن خبر ورزشی رو با انجمن ورزشی اشتباه گرفتند
من هم چاره ای ندارم جز اینکه ابتدا تذکر میدم اگه رعایت نشد دسترسی یکی دو تا از آقایون رو می بندم به این انجمن یا تاپیک برای یک مدت قفل میشه

اينا رو كه خودم مي دونستم:31: من يه لحظه فكر كردم منظورت از PM همون اصطلاح اشتباهي IM هست كه دوستان در مسنجر استفاده مي كنن، و نگاه كردم و ديدم شما كه اصلا ID خودتون رو قابل ديدن نكرديد! اما الان فهميدم كه منظورتون از PM همون Private Message خودمون هست! :27: والا ما هم زبونمون مو در آورد:31: اما بچه ها گاهي يادشون ميره اين قوانين رو كه از عصبانيت و يا خوشحالي زياد مي باشد! :40:

charlize
26-04-2008, 13:43
سلام یه همه رئالیها..........
من از طرف خودم از همه دوستان عضر خواهی می کنم......میدونید من روی رائول خیلی حساسم....:40:.....نمی تونم حرفی بر ضدش رو تحمل کنم........
میگم این آراگونس هم مشکل داره......مردیکه اومده میگه رائول بهترین بازیکن اسپانیاست اما من قرار نیست از بهترین ها استفاده کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:2::2 ::2:
آخه چی باید به این گفت........؟؟؟؟؟؟؟
امیدوارم یا فردا قهرمان بشیم یا دو هفته بعد که تویه زمین خودمون قهرمان شده باشیم........

charlize
26-04-2008, 13:46
به نقل از گل،
هاینزه امیدوار است روزی رونالدو نیز راه او را بپیماید ولی می داند که در حال حاضر این امر غیر ممکن است.
خرید تازه رئال مادرید که به انتقال به لیورپول بسیار نزدیک بود،اعلام کرد دوست دارد بازی رونالدو در تیم رئال را ببیند.
او می گوید:بله،ما باید او را به این جا بیاوریم ولی این امر حالا غیر ممکن است.با این شرایط که او دست راست فرگوسن است جذب او برای هر تیمی بسیار سخت است.او از بازی در کنار فرگوسن لذت می برد و تا فرگوسن در منچستر هست ،آوردن رونالدو به برنابئو تقریبا غیر ممکن است.او در مورد رئال نظر خوبی دارد،کریستیانو هنوز جوان است و برای پیوستن به تیم خودش زمان زیادی دارد.

charlize
26-04-2008, 13:46
شایعات زیادی در مورد خروج زلاتان از اینتر،پس از ابراز علاقه او به بازی در انگلیس و اسپانیا به وجود آمده است.
رئال مادرید هم یکی از طرفداران پر و پا قرص این بازیکن سوئدی است وشوستر بارها برای خرید او ابراز تمایل کرده است.
بر اساس گزارش امروز صبح کوریره ایتالیا،رئال مادرید ۵۰ میلیون یورو به علاوه دیارا را به اینتر می دهد تا در ازای آن زلاتان را به برنابئو ببرد.
اینتر هم قبل از این بارها برای جذب دیارا هافبک دفاعی رئال اعلام آمادگی کرده است

charlize
26-04-2008, 13:47
پس از مصدومیت خفیف رائول و گوتی، به نظر می رسد رئال بتواند این ۲ بازیکن را در بازی بیلبائو به میدان بفرستد.
این دو بازیکن ۵ شنبه با فیزیو تراپ های باشگاه کار کردند ولی امروز هر دو به همراه دیگر بازیکنان در میدان تمرین کردند.رئال مادرید می تواند از این ۲ بازیکن در بازی با بیلبائو که امکان قهرمانی رئال در آن بازی وجود دارد،بازی کنند.کاناوارو هم به علت محرومیت نمی تواند تیمش را در بازی بعدی یاری کند.

charlize
26-04-2008, 13:51
به گزارش مطبوعات اسپانیا فرانک ریکارد سرمربی بارسا قصد دارد تا از بازیکنان ذخیره خود در برابر دپور استفاده کند.وی که قهرمانی لالیگا را از دست رفته میداند می خواهد تمام قدرت خود را برای بازی در مقابل منچستر در لیگ قهرمانان کنار بگذارد.هرچند که وی با توجه به مساوی صفر بر صفر در خانه خود برابر این تیم انگلیسی کار بسیار سختی را همراه با بازیکنانش در مقابل یکی از آماده ترین تیم های دنیا دارد.

اینطور که پیداست فردا شب اینجا همه جشن قهرمانی میگیریم.........
البته به امید خدا.........

aRThaS_08
26-04-2008, 15:15
راستی وحید ( ارتس) بازی های رئال توی این تایپیک می ای دیگه ؟؟؟

بابا به خدا اگه یه بار وارکرافت بازی کرده باشی میدونی این آراتاسه,در ضمن نه من نمیتونم بیام چون اصلا وقت ندارم توی تاپیک دیگه ای به جز ترایبال برم

V A H I D
26-04-2008, 15:21
خصوصا موارد کل کل واسپمینگ بمنظور رقابت بر سر تعداد صفحات تاپیک
مثلا که چی این کارو کنیم ؟؟؟
تازه این رو همه می دونن طرفدار های رئال هم بیشترن هم صفحه ی تایپیک رئال از همه جا هم بیشتره ..
پس دلیلی نداره ...
++++

خوب نمی شه یه انجمن برای ورزش بزنیم ؟؟؟
اون جوری خیلی بهتر می شه ....

kasra_khan2003
26-04-2008, 16:52
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال رئال مادريد گفت: فصل آينده را با شخصيت اروپايي آغاز مي‌كنيم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، سرخيو راموس اظهار داشت: سال ديگر براي ليگ قهرمانان مي جنگيم. امسال در لاليگا جاي خود را محكم كرديم و بايد براي قهرماني در اروپا تلاش كنيم.
وي ادامه داد: رئال مادريد در سطح اروپايي خوب كار نكرد. برنامه شوستر در فصل آينده معطوف ليگ قهرمانان اروپا خواهد بود.
راموس در آستانه جدال با اتلتيك بيلبائو عنوان كرد: بايد در تمام بازي هاي باقيمانده به پيروزي برسيم و كاري با ساير نتايج كسب شده نداشته باشيم.

kasra_khan2003
26-04-2008, 16:56
در تكميل خبر چارلز
خبرگزاري فارس: سرمربي 58 ساله تيم ملي اسپانيا در نشست خبري مشترك با كاپيتان رئال مادريد از وي به عنوان بهترين بازيكن اسپانيا ياد كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، لوئيس آراگونس مربي سابق رئال مايوركا، در مورد علت دعوت نكردن رائول به تيم ملي اسپانيا گفت: هنوز فهرست اصلي خود را اعلام نكرده ام. خيلي خوب مي دانم رائول گونسالس بهترين بازيكن اسپانيا است و خواهد بود اما من سبك خاص خودم را دارم و قرار نيست در هر پستي بهترين ها به درد من بخورند.
وي ادامه داد: براي انتخاب بازيكنان مستعد بايد تمام شراطي را در نظر بگيرم و در اين مورد تحت هيچ فشاري نيستم.

kasra_khan2003
26-04-2008, 16:57
خبرگزاري فارس: مقامات باشگاه رئال مادريد در نظر دارند با پرداخت مبلغي قابل توجه و انتقال هافبك خود به اينتر مهاجم سوئدي اين تيم را به خدمت گيرند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از كوريره دلو اسپورت، رئال مادريد مبلغ 35 ميليون پوند براي ايبراهيمويچ مهاجم سوئدي اينترميلان كنار گذاشته است؛ اما از آنجايي كه باشگاه ايتاليايي مبلغ فوق را براي اين مهاجم خلاق و تمام كننده، بسيار كم مي داند، سران رئال مادريد حاضر شده اند محمد ديارا هافبك جلوزن خود را نيز اضافه بر مبلغ مورد توافق به اينترميلان تحويل دهند.
برنارد شوستر مربي رئال مادريد نيز بار اين روند موافق است چرا كه ديارا از ديد وي كارنامه چندان درخشاني در لباس رئال مادريد نداشته است.

end_of_world
26-04-2008, 17:57
ميگم پاپ جان شما اجازه بده فردا به اميدخدا جشن قهرماني رو بگيريم بد تا فصل آينده اصلا اين تاپيكو ببيند
اما لطفا اين روزا گير نده كه بدجور مستيم
قربونت داداش

charlize
26-04-2008, 18:11
آقا جون مادرتون بگید چارلیز...............ما رو دیوونه کردید.......!!!!!!
میگم ببین همتون هستید.....ولی هیچکدوم نمیاید اینجا.........!!!!!
منم کاملا با end موافقم....این چند روزه ما نمی فهمیم چی میکنیم........این چند روزه خواهشا هیچ مدیری اینجا نیاد........در واقع هیچ کسی به جز ما اینجا نیاد.......
راستی میگم به این عکسه دقت کنید.......:

رائول داره میگه:این دیگه چه آدم ..........!!!!

سرخيو راموس اخيرا توضيح داد که چرا رئال را نکوهش کرد
دفاع جوان گفت که وقتي که در بازي با مايورکا اخراج شد و باشگاه از او حمايت نکرد او احساس کرد که بايد تيم را ترک کند زيرا زماني که باشگاه به او احتياج داشت از او حمايت نکرد
هر چنداو هم اکنون واکنشش را کاهش داده و مي گويد: که وضع به گونه ي ديگري هم مي توانست کنترل شود

V A H I D
26-04-2008, 18:13
سرجيو ناراحت نيست

سرجيو راموس اخيرا توضيح داد که چرا رئال را نکوهش کرد
دفاع جوان گفت که وقتي که در بازي با مايورکا اخراج شد و باشگاه از او حمايت نکرد او احساس کرد که بايد تيم را ترک کند زيرا زماني که باشگاه به او احتياج داشت از او حمايت نکرد
هر چنداو هم اکنون واکنشش را کاهش داده و مي گويد: که وضع به گونه ي ديگري هم مي توانست کنترل شود

charlize
26-04-2008, 18:13
راستی end اون فثل رو درستش کن.....

رامون کالدرون رئیس باشگاه رئال مادرید گفت:تیم بارسا در بازی چهارشنبه شب در برابر منچستر سزاوار پیروزی بود؛و بارسا نشان داد که لالیگا لیگ قدرتمندی است.
وی در ادامه گفت:لالیگا لیگ بدی نیست و این بازی بارسا جواب محکمی به منتقدان لیگ اسپانیا داد؛بارسا بازی بسیار زیبایی را به نمایش گذاشت و انها بهتر از تیم منچستر بازی کردند؛ چرا که منچستر بهترین تیم انگلیس بود و در صدر لیگ انگلیس قرار داشت.

V A H I D
26-04-2008, 18:14
بارسا نااميد از لاليگا

در حالی که تیم بارسلونا امشب در ریازور بازی سختی در برابر دیپورتیوو لاکرونیا دارد؛ریکارد سرمربی این تیم مسی؛اتوو و ژاوی را برای بازی سه شنبه شب در برابر منچستر استراحت داد.

با این اوصاف بارسا دیگر امیدی به فتح لالیگا ندارد و تمام نیروی خود را برای لیگ قهرمانان گذاشته است.

V A H I D
26-04-2008, 18:22
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] FP%202007.jpg

ahmad08
26-04-2008, 19:04
سلام به همگی :
فردا که دیگه همه تون هستین ها؟یادتون نره ساعت 22:30
راستی چارلیز میگم چرا عصبی و ناراحتی ها؟منو ببخش مشکل داشتم واس همین نیومدم ایشالا میام فردا
وحید این مردیکه دیگه از رائول چی میخواد ها نه جون من بگید این------وقتی بهترین اسپانیا رو دعوت نمیکنه باید بره --------
راستی بچها همه دست بردارید و دعا کنید که این سه بازیکن بیاد رئال دیگه هر کی نیومد به درک:
1:زالات ابراهیموویج
2:کان اخرو
3:ریچارد

end_of_world
26-04-2008, 19:13
اي بابا
ديگه كم كم دارن اون روي سگ من بالا ميارن
همچين برم اين سرخيو راموس رو بندازم تو دسشويي
آخه الاغ عوضي تو كه هم چيزت تو رئال خوبه
نمي توني الاغ بازي درنياري و عرعر نكني
اين تيم بدبخت ما بعد از چند مدت ميخواد روز هاي خوب ببينه
ديگه دارم حسابي عصباني ميشم
اصلا اين الاغ رو بندازيد بيرون
بيشعور احمق نفهم ... مرديكه عوضي ... يعني نميشه ما روزهاي خوش ببينيم
چي ميشه اين آمادگي و مهرباني رو حفظ كنيم
ميخوام بزنم دماغشو بشكنم

V A H I D
26-04-2008, 19:36
سلام به همگی :
فردا که دیگه همه تون هستین ها؟یادتون نره ساعت 22:30
راستی چارلیز میگم چرا عصبی و ناراحتی ها؟منو ببخش مشکل داشتم واس همین نیومدم ایشالا میام فردا
وحید این مردیکه دیگه از رائول چی میخواد ها نه جون من بگید این------وقتی بهترین اسپانیا رو دعوت نمیکنه باید بره --------
راستی بچها همه دست بردارید و دعا کنید که این سه بازیکن بیاد رئال دیگه هر کی نیومد به درک:
1:زالات ابراهیموویج
2:کان اخرو
3:ریچارد
فقط زلاتان رو می خوان!!!
منم دوست دارم این ها بیان....

اي بابا
ديگه كم كم دارن اون روي سگ من بالا ميارن
همچين برم اين سرخيو راموس رو بندازم تو دسشويي
آخه الاغ عوضي تو كه هم چيزت تو رئال خوبه
نمي توني الاغ بازي درنياري و عرعر نكني
اين تيم بدبخت ما بعد از چند مدت ميخواد روز هاي خوب ببينه
ديگه دارم حسابي عصباني ميشم
اصلا اين الاغ رو بندازيد بيرون
بيشعور احمق نفهم ... مرديكه عوضي ... يعني نميشه ما روزهاي خوش ببينيم
چي ميشه اين آمادگي و مهرباني رو حفظ كنيم
ميخوام بزنم دماغشو بشكنم

بی خیال اند این ها همه حرفه و شایعه بین تیم ماست فقط می خوان جو تیم رو خراب کنن....
مگه کالدرون مخش کمه که راموس رو بفروشه ؟؟؟
الان اون بهترین بازیکن جوون ماست و فوق العاده اینده دار....
دقیقا مثل کریس توی منچستر تازه راموس 2 سال کوچیکترم هست ....
مطمن باش حداقل 5 سال دیگه توی رئال می مونه ...
زیاد خودت رو عصبی نکن ....
اگه بخوان بازیکن بفروشن باید اونن هایی که خیلی اضافین رو بفروشن ....
نه اینو که ...

end_of_world
26-04-2008, 20:17
آخه مگه ميشه
من همش اعصابم بهم ميريزه
نه اينكه خودم كم گرفتاري دارم اينام پدر منو درميارن
اي بابا
باباجان بايد اين تيمو نگه داريم
اين روحيه
اين جو تيم
اين قدرت تيمي
اين همكاري
بايد سعي كنيم پيشرفت بشيم نه اينكه پسرفت كنيم
حالا اون حرف از رفتن مي كنه
خداكنه همينطور باشه ... خداكنه تيم ما همين شكل بمونه تا سال آينده
با چند تا بازيكن خوب ميتونيم تيممون رو به اميد خدا شكست ناپذير كنيم

V A H I D
26-04-2008, 20:23
حالا اون حرف از رفتن مي كنه
همه ی این ها کشکه ...
اخه کاپیتان چهارم رئال هم هست ....
اوولا رئال با میلان سر کاکا غیر ممکنه تا چند سال معامله کنه ....

ahmad08
26-04-2008, 21:38
دوستان اینو ولش کنین جدیدآ تو اخبار اومده که گالیانی اعلام کرده که به دلیل مشکلات مالی شاید مجبور شدیم کاکا رو این فصل بفروشیم.....
عالیه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

V A H I D
26-04-2008, 21:41
دوستان اینو ولش کنین جدیدآ تو اخبار اومده که گالیانی اعلام کرده که به دلیل مشکلات مالی شاید مجبور شدیم کاکا رو این فصل بفروشیم.....
عالیه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فک کنم شایعه ای بیش نیست ....
چون می دونی اونها چه قدر می خوان این تابستون بخرن ؟؟؟
شاید دو برابر فصل پیش ما چون دیگه سال دیگه بازیکن ندارن کافو . مکالدینی امبروسینی و.... دیگه تا چند سال می تونن میلان رو ببرن جلو ؟؟؟؟

charlize
26-04-2008, 23:09
سلام به همه.........
اول:میگم ناراحت راموس نباشید......این دید روبینهو یخورده سر و صدا کرد دارن قرارداد جدید باهاش می بندن داره از این کارا می کنه........
دوم:اگه بخوایم منطقی نگاه کنیم خیلی بعیده فردا قهرمان بشیم......بارسا که2 بر 0 عقبه و حقشه بیشتر هم بخوره....و بعید میدونم به نتیجه برسه کارش......اما از اون طرف رقیب اصلی ما ویارئال نه این بارسلونا بدبخت.....ویارئال خیلی بعیده که نتونه فردا بتیس رو ببره.......
سوم:ولی با این اوصاف من یه چند تا عکس از ورزشگاه خودمون(سانتیاگو برنابئو) می ذارم که ایشالله فردا خواستیم تویه ورزشگاه جشن بگیریم گم نشیم....!!!:31:

charlize
26-04-2008, 23:23
میگم این بارسلونایی ها دیگه رو دارن حرف بزنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:27::27::2 7::27::27::27::27:

Antonio Andolini
26-04-2008, 23:35
میگم این بارسلونایی ها دیگه رو دارن حرف بزنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:27::27::2 7::27::27::27::27:
قبلا یه اسمایل دیدم ولی الان هر چی دنبالش می گردم نیستش ولی اگه میزاشتمش دیگه جرات نمی کردی اسم بارسا رو بیاری.....

V A H I D
26-04-2008, 23:52
قبلا یه اسمایل دیدم ولی الان هر چی دنبالش می گردم نیستش ولی اگه میزاشتمش دیگه جرات نمی کردی اسم بارسا رو بیاری.....

به ما چه ؟؟؟؟:27::27::27::27:

Antonio Andolini
26-04-2008, 23:57
به ما چه ؟؟؟؟:27::27::27::27:
کی با تو بود؟؟؟؟:27::27::27::27:

V A H I D
27-04-2008, 00:04
خوب داد زدی منم شنیدم دیگه ..
از خواب پریدم ..
شماره ی 110 چنده ؟؟؟
بزار زنگ بزنم ببینم چی می گی ....

Antonio Andolini
27-04-2008, 00:18
خوب داد زدی منم شنیدم دیگه ..
از خواب پریدم ..
شماره ی 110 چنده ؟؟؟
بزار زنگ بزنم ببینم چی می گی ....
نه من تو همچین موقع هایی دا نمیزنم....... تو کل کل کردن همیشه به طرف مقابلم می خندم :27::27::27: شماره 110؟از روبینیو بپرس شاید بلد باشه .... تازه آی کیو مگه نمی بینی آن لاین هستم تلفنمون اشغاله:27::27:ب

kasra_khan2003
27-04-2008, 09:45
اينجا جاي كل كل نيست! تمومش كنيد!
وحيد، تو بچه پايتخت اسپانيا هستي، اين كارا از تو بعيده:31:

charlize
27-04-2008, 13:15
سلام به همه رئالی ها...........
میگم چی میگی بچه پر رو.........:20:این حرف کل کل تو منو یاده یه داستانی انداخت که نمی گم چون میدونم اینجا رو می بندن ولی واقعا برات با این نوع تفکرت متاسفم که هنوز فرق شوخی رو با جدی نمی دونی........:41::41:

یه خبر ویژه................
تیم بسکتبال رئال مادرید توانست با نتیجه 90 به 73 تیم بارسونای اسپانیا را با اقتدار شکست دهد تا روحیه فوتبالیست های این باشگاه برای بازی در مقابل اتلتیکو که برای قهرمانی زود هنگام خواهند جنگید افزایش یابد... :8::8::8:....این بازی در زمین رئال برگزار شد...

charlize
27-04-2008, 13:19
این مسئولین فوتبال اسپانیا هم بیکارن ها.......رفتن از توی موزه باشگاه رئال....جام رو آوردن تویه ورزشگاه رئال...!!!!این معلومه که ما قهرمانیم و البته به امید خدا همین امشب هم قهرمانیم....و اونا (مسئولین لیگ اسپانیا) این رو خیلی خوب میدونند ولی بازم واسه باشگاه دردسر درست می کنند....البته تا باشه از این دردسر ها...!!!!

charlize
27-04-2008, 13:23
هفته ۳۴ لالیگا رئال مادرید تیم ۱ جدول،آتلتیکو بیلبائو تیم ۱۰ جدول
۲۷ آوریل ۲۰۰۸ سانتیاگو برنابئو داور:دیوید فرناندز بربالان
رئال مادرید اگر در این بازی پیروز شود و ویارئال نتوانند حریف خود را شکست دهد،مادریدی ها باید دومین جشن پیاپی قهرمانی خود را برپا کنند.
البته در این بازی آتلتیکو بیلبائو هم بی انگیزه نیست این تیم هم برای سهمیه یوفا می جنگد.
بازی های هفته های قبل دو تیم این نتایج را به دنبال داشت:
رئال مادرید
رئال مادرید ۲- سانتاندر ۰
رئال مادرید۱-مورسیا ۰
رئال مادرید ۱-مایورکا ۱
رئال مادرید ۳-سویا ۱
رئال مادرید ۲-والنسیا۳
رئال مادرید ۰-دیپورتیو لاکرونیا ۱
بیلبائو
بیلبائو ۵-والنسیا ۱
بیلبائو ۰-دیپورتیو ۳
بیلبائو ۱ -اسپانیول ۰
بیلبائو ۱ -هوئلوا ۱
بیلبائو ۱ -ختافه ۰
بیلبائو ۲ -وایادولید ۰
اخبار دو تیم
رئال مادرید
نیستلروی پس از یک مصدومیت بد این هفته به تمرینات بازگشت ولی به بازی یک شنبه نخواهد رسید.به نظر شوستر بتواند از او در مقابل اوساسونا استفاده کند.
متزلدر هم به علت مصدومیت خود نمی تواند برای رئال به میدان رود.رائول و گوتی هم در ابتدای هفته مصدومیتی خفیفی داشتند ولی می توانند برای رئال بازی کنند.ولی فابیو کاناوارو به علت محرومیت نمی تواند برای رئال به میدان رود.
ترکیب احتمالی ۴-۳-۳:کاسیاس/مارسلو-هاینزه-په په -راموس/اشنایدر-دیارا-گوتی/روبن رائول -روبینیو
بیلیبائو
بیلبائو نمی تواند از دروازه بان خود ایرایزوز و بازیکنانی مانند اسیو،یسته،اوربایز و مونیوز استفاده کند.
ترکیب احتمالی ۴-۴-۲:آرماندو/کوکیلی-آموروبیتا-اوستاریتز-ایرائولا/گابیلوندو-مارتینز-گورپگی-سوسائتا/لورنته-اچبریا
پیش بینی ها
بازیکنان کلیدی دو تیم
رائول از رئال مادرید
آموربیتا از بیلبائو
پیش بینی نتیجه :
رئال مادرید ۲- بیلبائو ۰

ahmad08
27-04-2008, 13:54
خبر فوری .....خبر فوری:
سردمداران لالیگا و مسئولین لیگ اسپانیا امروز و بنا به دلیل اینکه رئال با اقتدار در صدر قرار دارد و در صورت پیروزی قهرمان خواهد شد کاپ زیبای لالیگا رو به جایگاه کاپ که به قهرمان داده میشود انتقال دادند یعنی به.....
سانتیاگو برنابئو

V A H I D
27-04-2008, 14:25
همینه پسر...
رئال باید الان هم توی چمپیونز لیگ هم بود.. تا به کل اروپا نشون بدیم قدرت رئال که دوباره مثل چندین سال پیش شده ...

ahmad08
27-04-2008, 14:38
خوب اول اینو بگم که به اون بارسای که نمیدونم چی داشت میگفت:داداش هر کی هستی باش ولی اینجا من و وحید و چارلز و ممد و غیره نداریم اینجا همه یه یکی هستیم اگه به کسی فحش دادی یعنی به ما و کلآ همه رئالی ها فحش دادی اون دوستمون هم که حرف بدی نزدند و شمارا تحقیر نکردند فقط یه ذره از حقیقت رو گفتند و خواهشن دوباره اینجا جنجال نیافرین خوبه هی ما میگیم خدا کنه که بارسا قهرمان بشه باز شما ها نامردی کنید و هی باز هم نامرد بازی در ارید خیلی خوب اقا کاری نداره که خدایا پروردگارا یه کاری کن که بارسا 8 تا از منچستر بخوره تو اولدترافورد....
همه بگید ایشااااااااااااااالا....
خوب از اینا گذشته وحید جان میگم هاواقعآ اگه تو اون زمان نیستلروی و اشنایدر و په په و راموس و روبینهو که نصف تیم رئال هستن مصدوم و محروم نبودند ما این رم بدبخت رو چکار که نمیکردیم !!!!!!!و الان خیلی زودتر رفته بودیم فینال...

aRThaS_08
27-04-2008, 15:15
من ساعت چند اینجا باشم که همه باشید ؟؟؟ فکر کنم یه بار گفتید 10:30 !آره ؟

V A H I D
27-04-2008, 15:49
راموس: قبول دارم كه اشتباه كردم

خبرگزاري فارس: مدافع ملي پوش رئال مادريد در نشست خبري به خاطر توهين به خبرنگاران و برخي هم تيمي هاي خود عذر خواهي كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، سرخيو راموس گفت: قبول دارم كه اشتباه كردم. از تمام هم تيمي هايم به خاطر جملاتي كه در بازي آخر گفته ام عذرخواهي مي كنم و اميدوارم همه ما با فراموش كردن كدورت‌هاي قبلي براي جشن قهرماني آماده باشيم.
وي افزود: از اين ماجرا درس بزرگي گرفتم كه از اين پس آن را به كار خواهم بست، از ديد من بايد هميشه آرام بود و بيهوده و با خشم صحبت نكرد.

دیدی اند ؟؟؟
راستی می دونستید راموس گفته که اگه رئال قهرمان نشه پاش رو قطع می کنه ؟؟؟؟!!!!!

من ساعت چند اینجا باشم که همه باشید ؟؟؟ فکر کنم یه بار گفتید 10:30 !آره ؟
11:30 شروع می شه ....
نمی دونم باید ببینی بچه ها قبلش هم می خوان بیان یا نه ؟؟!!!

Majid393
27-04-2008, 16:11
سلام
راستی امشب نیستلروی بازی میکنه ؟؟؟
اصلا از مصدومیت رها شده یا نه ؟؟؟
وعده ما 11:30 شب،همینجا،جشن قهرمانی رئال مادرید

ahmad08
27-04-2008, 17:47
اه اه این حرف رو نزن وحید جان مگه میشه که نیان خودم تک تک رفتم در خونشون و خبرشون کردم ....
راستی فکر کنم که امروز نیستلروی بازی نکنه ولی تو تمرینات بوده..........
ها ارتاس جان از این به بعد اگر که بطور دائم با ما هستی اسم مستعار شما سرخیو راموس هست و اینجا بچها به این اسم صداتون میکنند حالا قبول میکنی یا نه؟

V A H I D
27-04-2008, 17:52
اه اه این حرف رو نزن وحید جان مگه میشه که نیان خودم تک تک رفتم در خونشون و خبرشون کردم ....
راستی فکر کنم که امروز نیستلروی بازی نکنه ولی تو تمرینات بوده..........
ها ارتاس جان از این به بعد اگر که بطور دائم با ما هستی اسم مستعار شما سرخیو راموس هست و اینجا بچها به این اسم صداتون میکنند حالا قبول میکنی یا نه؟

به زور براش اسم انتخاب کردیا !!!!
راستی کسی این جا رپ گوش نمی ده ؟؟؟:41:

ahmad08
27-04-2008, 18:36
ناراحت نشی وحید جان ولی هر کی سلیقه خودش رو داره بنده شخصآ از هرچی رپ هست حالم بهم میخوره من از اونای هستم که فقط با موزیکهای ارام و کلاسیک حال میکنند و موزیکهای غمگین ....از اینجور اهنگها نداری؟
راستی من عاشق موزیک فوتبال و یا برنامه گزارش ورزشی هستم کسی اونو داره ؟

Antonio Andolini
27-04-2008, 19:18
خوب اول اینو بگم که به اون بارسای که نمیدونم چی داشت میگفت:داداش هر کی هستی باش ولی اینجا من و وحید و چارلز و ممد و غیره نداریم اینجا همه یه یکی هستیم اگه به کسی فحش دادی یعنی به ما و کلآ همه رئالی ها فحش دادی اون دوستمون هم که حرف بدی نزدند و شمارا تحقیر نکردند فقط یه ذره از حقیقت رو گفتند و خواهشن دوباره اینجا جنجال نیافرین خوبه هی ما میگیم خدا کنه که بارسا قهرمان بشه باز شما ها نامردی کنید و هی باز هم نامرد بازی در ارید خیلی خوب اقا کاری نداره که خدایا پروردگارا یه کاری کن که بارسا 8 تا از منچستر بخوره تو اولدترافورد....
همه بگید ایشااااااااااااااالا....

دوست من!
نمی خواستم ادامه بدم چون اینو گفتی پس بگم که شما خودتون گفتید که همتون یکی هستید و دیدم برخی ها در تاپیک منچستر حرف هایی زدند بر خلاف صحبت های شما پس ما آخر نفهمیدید شما ها با ما هستید یا منچستر؟ اگه واقعا همتون یکی هستید پس چرا این اختلاف نظر وجود داره؟البته من فقط به اونایی که از بارسا در چمپیونز لیگ حمایت کردند الان قهرمانی رئال را تبریک میگم.(بقیشون یکم ببخشید جنبه ندارند)

مجید فینا
27-04-2008, 19:26
امشب ایشالا رئال مادرید قهرمان لیگ میشه

kasra_khan2003
27-04-2008, 20:11
به نام خدا

در صورت قهرماني چه كنيم؟

از دوستان و همكاران عزيز كه يك فصل تمام در كنار هم، با تمام سختي ها از جمله بسته شدن و تخته شدن در تاپيك براي مدتي، بن شدن يكي از دوستان و مسائل ديگر، در كنار هم بوديم و ايستاديم و خواهيم ايستاد، كمال تشكر را دارم و اما براي جلوگيري از تكرار اين اتفاق، بهم ريختگي تاپيك، نخ دست دشمنان دادن و ... درخواست مي كنم هر شخص در يك پست، فقط و فقط در يك پست، تبريكات و خوش حالي خود را با بقيه تقسيم كند! ضمن اينكه مي توانيد عكس هايي از بازي، قهرماني، كاپ و يا فيلم هايي با همين عنوان ها در پست هاي جدا گانه قرار دهيد!

با تشكر، دوست و همكار و هم تيمي شما، كسري

V A H I D
27-04-2008, 20:29
ناراحت نشی وحید جان ولی هر کی سلیقه خودش رو داره بنده شخصآ از هرچی رپ هست حالم بهم میخوره من از اونای هستم که فقط با موزیکهای ارام و کلاسیک حال میکنند و موزیکهای غمگین ....از اینجور اهنگها نداری؟
راستی من عاشق موزیک فوتبال و یا برنامه گزارش ورزشی هستم کسی اونو داره ؟
اگه اهنگ یاس رو گوش بدی همچین حرفی نمی زنی....(فحش نمی ده )
شما یاس رو گوش بده ...
هم برات غمگین می خونه هم اروم هر مدلی بخوای داره ...
1 اهنگش رو گوش بده ....
من این اهنگ های فوتبالی رو مخصوصا وقتی بازی رئاله داره شب نشون می ده خیلی دوست دارم ....
برو سایت نود اونجا فک کنم داشت ( یعنی داشت ها الان نمی دونم داره یا نه )!!!
90tv.ir

V A H I D
27-04-2008, 20:31
به نام خدا

در صورت قهرماني چه كنيم؟

از دوستان و همكاران عزيز كه يك فصل تمام در كنار هم، با تمام سختي ها از جمله بسته شدن و تخته شدن در تاپيك براي مدتي، بن شدن يكي از دوستان و مسائل ديگر، در كنار هم بوديم و ايستاديم و خواهيم ايستاد، كمال تشكر را دارم و اما براي جلوگيري از تكرار اين اتفاق، بهم ريختگي تاپيك، نخ دست دشمنان دادن و ... درخواست مي كنم هر شخص در يك پست، فقط و فقط در يك پست، تبريكات و خوش حالي خود را با بقيه تقسيم كند! ضمن اينكه مي توانيد عكس هايي از بازي، قهرماني، كاپ و يا فيلم هايي با همين عنوان ها در پست هاي جدا گانه قرار دهيد!

با تشكر، دوست و همكار و هم تيمي شما، كسري
چرا همه ی کسرا ها رو اشتباه نوشتی ؟؟؟؟دی:

امشب ایشالا رئال مادرید قهرمان لیگ میشه
ایشالله ....

aRThaS_08
27-04-2008, 20:31
صحبت موسیقی شد منم بگم از دث متال خوشم میاد در ضمن من اسم مستعارم همین آرتاس هست و اگر هم میخواهید به اسم صدا کنید که توصیه میکنم اینکارو نکنید
وحید هستم

ahmad08
27-04-2008, 20:41
نه وحید2 جان من که احمد هستم دوستان رائول صدام میکنند بخاطر اینکه دیگه تو این تاپیک تلپ شدم و مثلآ همین وحید خودمون رو کاسیاس میگویم و فقط و فقط تو همین تاپیک و بین طرفداران دائمی رئال هستش نه بینندگان تفننی و حال که دوست نداری باشه .........چطوری اکتاس....
راستی انتونیو جان من شخصآ منچستر رو بسی دوست میدارم ولی در این تاپیک حرف جمع حرف جمع هست و چون ما تیم هستیم حرف جمع به حرف من اهمیت بیشتری داره .......گرفتی؟

V A H I D
27-04-2008, 20:45
چطوری اکتاس....
نگاه کن احمد این رو که بهش می گی الان از صد تا فحش بد تره براش ....
باید بگی
" آرتاس "

aRThaS_08
27-04-2008, 20:53
بابا اگه بگید راموس این چیزا حل میشه , باشه قبوله ولی منم شخصا از کاسیاس بیشتر خوشم میاد و بعد از اونم رائول

Antonio Andolini
27-04-2008, 20:56
راستی انتونیو جان من شخصآ منچستر رو بسی دوست میدارم ولی در این تاپیک حرف جمع حرف جمع هست و چون ما تیم هستیم حرف جمع به حرف من اهمیت بیشتری داره .......گرفتی؟
:5::5::5::5:

charlize
27-04-2008, 21:09
سلام به عاشقان رئال.........
فقط خواستم یه خبر بد رو بدم......
متاسفانه ویارئال با گل مارکوس سنا(16) از بتیس جلو.....
فکر کنم بازی تویه دقیقه 40 باشه....

kasra_khan2003
27-04-2008, 21:13
اگه اهنگ یاس رو گوش بدی همچین حرفی نمی زنی....(فحش نمی ده )
شما یاس رو گوش بده ...
هم برات غمگین می خونه هم اروم هر مدلی بخوای داره ...
1 اهنگش رو گوش بده ....
من این اهنگ های فوتبالی رو مخصوصا وقتی بازی رئاله داره شب نشون می ده خیلی دوست دارم ....
برو سایت نود اونجا فک کنم داشت ( یعنی داشت ها الان نمی دونم داره یا نه )!!!
90tv.ir

واي شما درست بشو نيستيد!!! :37:
نگا نگا!!! داره اينجا حرف از ياس ميزنه!!! :42:

چرا همه ی کسرا ها رو اشتباه نوشتی ؟؟؟؟دی:

وحيد حرف نزن كه جفت پا ميامااااااااا

من آخر تك تك شما رو ميفروشم، جاتون دوتا خروس قندي مي خرم!!! دق دادين من رو!:45:

cyrus_ln
27-04-2008, 21:14
رائول بهترین بازیکن اسپانیاست اما من قرار نیست از بهترین ها استفاده کنم
الان به این نتیجه رسیدم آراگونس دارای مشکل عقلیه:grrr::grrr::evil2::evil2:

charlize
27-04-2008, 21:55
دقیقه 70 بازی .....ویارئال هنوز 1 بر 0 جلو......:41::41::41::41:

ahmad08
27-04-2008, 21:55
hey hey guy it's nothing import...that villa will winner or loser that imp...wa are have a great party and festival in here 3 hours later....ok

ahmad08
27-04-2008, 21:57
رائول بهترین بازیکن اسپانیاست اما من قرار نیست از بهترین ها استفاده کنم
الان به این نتیجه رسیدم آراگونس دارای مشکل عقلیه:grrr::grrr::evil2::evil2:
you know that right now??????!!!!!!!

ahmad08
27-04-2008, 21:59
راستی چارلی و ممد خیلی نامردین ها خیلی بگید دیگه چجوری این امضاها رو درست میکنید اه اه اه؟؟؟؟

charlize
27-04-2008, 22:23
قهرمانی تویه این هفته از دست رفت.......................................!!!!! !!!!!!!
ویا 1 بر 0 برد..............

charlize
27-04-2008, 22:26
راستی چارلی و ممد خیلی نامردین ها خیلی بگید دیگه چجوری این امضاها رو درست میکنید اه اه اه؟؟؟؟

سلام به احمد.......
منکه این رو با فتوشاپ درست کردم که البته اصلا خوب هم نشد.........:41::41::41:چون تویه 1 ساعت-1ساعت و نیم درستش کردم........چون عجله داشتم.......

ahmad08
27-04-2008, 22:33
رفقا میگم خطری شد وضعیت ها.....این ویارئال هم واسمون شاخ شده ....
امیدوارم که هفته اینده دیگه صد در صد قهرمان شیم .........بگید ایشالا...

david23
27-04-2008, 22:34
به به بازیم شروع شد برید بشینید ببینید .... این هفته قهرمان نمیشیم اما باید فاصله با بارسا به 14 امتیاز حتما برسه آخه خیلی حال میده

charlize
27-04-2008, 22:38
ببین قول دادن سر حرفشون نموندن...............
پس اینا چرا نیستن؟؟؟؟؟؟؟
راستی کمبود گزارشگر بود که گزارشگر فوتسال اوردن؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
حالا که اینطور شد ما هم میریم تویه ورزشگاه و بین دو نیمه میام.......به هر حال وسط زمین دست منه........

david23
27-04-2008, 23:02
دقیقه 30 یه فوق واکنش از دیوار چین ( ایکر کاسییاس ) . حالا این ایکر یا دیواره چین؟

ahmad08
27-04-2008, 23:09
چی میکنه این کاسیاس .......
وحید جان کجایی که داری غوغا میکنی ...........
رسمآ بنده اعلام میکنم که بهترینی تو واقعآ بهترینی.......
خدا اگه ما کاسیاس رو نداشتیم چکار میکردیم..........

charlize
27-04-2008, 23:16
ببین با نامردی هم نتونستن کاری کنن............
ولی فقط میشه گفت..............
عاشقتیم کاسیاس..........:40::40::40::40::40::40:

charlize
27-04-2008, 23:26
میگم حال کردید اون وسط زمین رو چطور گرفته بودم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توپ بیاد طرف من حتما میگیرمش...........

charlize
27-04-2008, 23:31
میگم این جاودانی یارو رو سر کار گذاشته....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حیف که رئالی و داره خوشحالیش رو نشون میده و گر نه حالش رو می گرفتم......
بعد بازی من بر می گردم........
به امید گلهای بیشتر برای رئال......

david23
27-04-2008, 23:47
اگه ایکر نبود که ما 2 فصل پیش دوم نمیشدیم . خدایی تنها بازیکن ماست که اگه تیمم بد بازی کنه اون خوب بازی مینه درست نمیگم...........

charlize
28-04-2008, 00:17
تمام........................
حیف که قهرمان نشدیم........البته منظورم تویه این بازیه.......

charlize
28-04-2008, 00:20
ولی چه تعویض هایی کرد.......
ولی انصافا حال کردید وسط زمین رو چطور گرفته بودم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اوساسونا از والنسیا 3 تا خورد..........حالا ببین از ما چند تا می خوره.................
بازی خیلی قشنگ بود....ولی بازم حیف که جشن قهرمانی رو نگرفتیم..........

charlize
28-04-2008, 00:23
راستی در مورد خرید های تابستون حتما نظرتون رو بگید......چه الان چه فردا.........
البته روی حساب و کتاب..........بگید کدوم بازیکنان هم باید از تیم برن........

charlize
28-04-2008, 00:27
71 گل زدیم..................!!!!!!!!!!!!!! اونم تویه 34 تا بازی........................
فوق العادست نه.........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

charlize
28-04-2008, 00:30
یه عکس فوری فوتی از بازی..............

ahmad08
28-04-2008, 00:30
این اخرین پست من در امشب هست و یه تحلیل کوتاه از بازی و بازیکنان:
رئال مادرید فوق العاده حرفه ای بازی کرد و باز و با تمام وجود ودر طرف مقابل این بیلبائو بود که بسیار خطرناک بود ولی باز هم این ستاره شهیر و بزرگ رئال ایکر کاسیاس بود که رئال رو نجات داد...
بازیکنان رئال:
1:کاسیاس:بینظیر-معرکه-رفلکس بی مانند و در کل بهترین دروازبان حال حاضر جهان...
2:په په:شجاع-خارق العاده-بسیار دونده و بسیار متعصب البت بهتر از کانوارو
3:هاینزه:همیشه با تعصب بازی میکنه و دونده و در این بازی با تمام وجود بازی کرد در کل عالی بود
4:مارسلو:جوان است و یه ذره دوست نداره ریسک کنه و امید میرود با بالاتر رفتن سنش و تجربه بیشتر بهتر و بهتر شود...
5:گاگو:بهترین بود عالی دفاع کرد و عالی هم حمله رو تدارک میدید و در هر جای زمین اثری از اون بود و در کل امروز خارق العاده بود...
6:گوتی:حرفی دربارش نیست که اون با اون پاسهاش خارق العادترین بود و بسیار بسیار متعصب که عالی است...
7:روبینهو:امروز چندان موفق نبود ولی باز هم نشان داد که در رئال بازیکن متعصب و خوب است ...
8:اشنایدر:بینظیر بود بسیار خوب و جوان و جویای نام که به نظر من میتونه بهترین باشه....
9:راموس:عالی دفاع کرد و بسیار هم سریع به حمله اضافه میشد و کلآ نسبت به قبل خیلی خوب بازی کرد...
10:ساویولا:بعد از مدت مدیدی که نبود تو این بازی فوق فوق بازی رو نشون داد که بسیار بسیار عالی بازی کرد حرکات سریع و حرکات بسیار تکنیکی و بسیار از خود گذشته بازی کرد...
11:رائول:گرچه شاید بگن تو این بازی خوب بازی نکرد ولی اگه یه ذره کارشناسانه نگاه کنیم به نقش بسیار بزرگ اون در نتنها این بازی بلکه در همه بازیها پی میبریم...
12:روبن:بسیار عالی بود با اون گل عالیش و اون بازی تکنیکی و خارق العاده که روی گل سوم هم اثر مثبت داشت...
13:هیگواین:یک ذخیره طلایی به حساب میاد یه گل زد و یه پاس گل داد دیگه بهتر از این نمیشه...
14:درنت:میتونه بهتر از این باشه اگه بهش بازی بدن ....

نظر یادتون نره دوستان خیلی بابت این زحمت کشیدم....

shahshahani
28-04-2008, 06:19
راستی در مورد خرید های تابستون حتما نظرتون رو بگید......چه الان چه فردا.........
البته روی حساب و کتاب..........بگید کدوم بازیکنان هم باید از تیم برن........

بنزما
بن عرفه
کریس رونالدو
ریبری
توتی

اونایی که باید برن:
سولدادو
ساویولا
هیگواین
کاناوارو:2:
تورس

end_of_world
28-04-2008, 14:11
سلام به همه
ديشب رفته بودم مربي ويارئال رو بكشم به همين خاطر نشد بيام
خب به سلامتي بدون من هم سه تا زديد و برديد
حالا X بگيريد كه اگه من بودم چندتا مي زديم
الان اعضابم كمي خورده يعني از ديشب بهترما
شب مي بينمتون وقتي كاملا آروم شدم
فعلان برم اون يكي در ماشينمون رو هم بشكنم

aRThaS_08
28-04-2008, 14:34
تبریک به خاطر برد رئال
و تسلیت به خاطر ویارئال
و دیگر هیچ ...

amir_rahmani
28-04-2008, 14:45
قهرمان (((((((((رئال مادرید)))))))))

charlize
28-04-2008, 15:17
گل های بازی دیشب........
ساویولا:

روبن:

هیگواین:

charlize
28-04-2008, 15:49
به گزارش اینجانب و به نقل از سایت رسمی باشگاه رئال برند شوستر سرمربی رئال در مورد بازی دیشب تیمش در مقابل بیلیائو گفت:همه چیز بی نقص بود.
شوستر که از بازی شاگردانش خوشحال بود ادامه داد:من واقعا دوست داشتم برنده شویم چون همه چیز ما عالی بود.این بازی یکی از بهترین بازیهای این فصل ما نبود اما بازی خوبی بود.تنها نکته منفی امشب(شب بازی) برد ویارئال بود که قهرمانی را به تاخیر انداخت.
وی ادامه داد:ما همه از نتیجه راضی هستیم چون میدانستیم بازی سختی داریم.ما خوشحال هستیم ولی همه ما غمگین هم هستیم چون نمی توانیم جشن قهرمانی را در زمین خود بگیریم.
شوستر همچنین در مورد ساویولا گفت:خاویر بازی شایسته ای را به نمایش گذاشت.او مثل یک بازیکن بزرگ بود و خیلی در نیمه اول فعال بود.او نمره کامل را از من گرفت.
وی همچنین در مورد رائول و تعویض های خود گفت:رائول مصدومیت کوچکی داشت و نتوانست بازی همیشگی خود را انجام دهد به همین دلیل او را بیرون بردم و روبن و هیگواین را به بازی آوردم.در مورد آنها(روبن-هیگواین) چه می توان گفت؟آنها امشب عالی بودند.
برند شوستر در پایان نیز در مورد بازی هفته بعد در مقابل اوساسونا گفت:ما در مقابل آنها بازی آسانی نداریم.اما من نگران این موضوع نیستم.ما می خواهیم هر چه زودتر قهرمان شویم.ما الان فقط به خودمان وابسطه هستیم.ولی بازی در مقابل اوساسونا سخت است چون آنها بیشتر از ما به امتیاز احتیاج دارند.

charlize
28-04-2008, 15:56
نمره بازیکنان رئال در بازی دیشب از دید سایت گل:
کاسیاس:9.5 (احتمالا این نمره یه رکورد برای دروازبانان خواهد بود)
راموس:7
مارسلو:6
په په:8.5
هاینزه:6.5
گوتی:8
گاگو:7.5 (اخه نامردا به این خوبی بازی کردم....!!!!)
اشنایدر:7.5
روبینهو:6
رائول:7
ساویولا:8

تعویضیها:
روبن:7.5
هیگواین:7.5
درنته:6

بهترین بازیکن تیم بیلبائو هم (ایرواولا-سوستا-لورنته) بودند که همگی نمره 7.5 گرفتند.

charlize
28-04-2008, 16:21
به گزارش اینجانب و به نقل از سایت گل ایکر کاسیاس فوق ستاره رئال مادرید و برترین بازیکن بازی دیشب رئال در مقابل بیلبائو در مورد بازی گفت:یک روز عجیب بود...
ایکر در مورد بازی دیشب گفت:من همیشه باید توپ گیری کنم اما دیشب واقعا شبی عجیب بود.ایکر از اینکه نتوانستند در خانه جشن قهرمانی را بگیرند ناراحت بود و گفت:متاسفانه من برای این موضوع نمی توانم کاری کنم...

charlize
28-04-2008, 16:23
به گزارش اینجانب و به نقل از سایت رسمی باشگاه گونزالو هیگواین که در بازی دیشب رئال در مقابل بیلبائو توانست در ابتدای ورودش به بازی یک گل بسازد و یک گل بزند گفت:من خیلی خوشحال هستم.این تیم عنوان قهرمانی را می خواهد و آن را کسب خواهد کرد.ما خیلی خوشحالیم چون که ما پیشرفت کرده ایم.
وی در مورد قهرمان نشدن در این هفته نیز گفت:ما مجبوریم آرام بمانیم و سخت کار کنیم.ما خواهیم دید که چه اتفاقی در بازی مقابل اوساسونا می افتد.
وی در مورد خودش گفت:من مجبور هستم که به همین شیوه به کار خود ادامه دهم.ولی من خوشحال هستم چون تیم ما بازی خوبی انجام داد.ما جام را هنوز نبرده ایم و مجبوریم به تلاش خود ادامه دهیم.ولی ما جام را می خواهیم و هر چه زودتر آنرا بدست بیاوریم بهتر است.

charlize
28-04-2008, 16:24
به گزارش اینجانب و به نقل از سایت رسمی باشگاه خاویر ساویولا که بعد از هفته ها توانست در ترکیب رئال بازی کند و البته بازی خوبی را به نمایش بگذارد گفت:من خیلی خوشحال هستم چون همه چیز عوض شده.
وی ادامه داد:ما به عنوان قهرمانی خیلی نزدیک هستیم.این جام میتواند برای ما باشد.همه چیز به خود ما بستگی دارد.
وی در مورد تیم نیز گفت:من فکر می کنم تیم در وضعیت خوبی است و ما می توانیم جام را ببریم.من برای خودم خیلی خوشحال هستم.همچنین برای تیم و برای هواداران تیم.
وی همچنین در مورد بازی بعد تیم در مقابل اوساسونا گفت:ما سعی می کنیم بازی بعد را ببریم تا قهرمان شویم.

charlize
28-04-2008, 16:53

به گزارش اینجانب و به نقل از سایت رسمی باشگاه پیروزی دیشب رئال بازتاب گسترده ای در مطبوعات اسپانیا داشت.که مهمترین نکات آن به شرح زیر است.
AS:
مادرید قهرمانی را عقب انداخت اما خوشحالی هنوز ادامه دارد.هیچ تیمی بهتر از مادرید نیست و این تیم قهرمان است.آنها تیمی خوب دارند و برای آینده نیز مشکلی ندارند.چون بازیکنانی مانند اشنایدر-هیگواین-په په و گاگو را دارند که جوان هستند که کسی فکر نمی کرد که بازیکنان خوبی باشند اما آنها تیم را اداره می کنند.

MARCA:
آغاز جشن.مردم تمام ورزشگاه سانتیاگو برنابئو را پر کرده بودند تا جشن بگیرند اما قهرمانی در پامپلونا اتفاق می افتد.

El Mundo:
برگزاری جشن به هفته بعد موکول شد.مادرید بسیار خوب بازی کرد و بازیکنی بزرگ داشت.کاسیاس بسیار باشکوه بود.

La Razón:
ویارئال قهرمانی را به تاخیر انداخت.سیبیل می تواند منتظر باشد.

ABC:
سیبیل منتظر است تا قهرمانی در آنجا جشن گرفته شود.رئالیها می خواهند در این بازی قهرمان شوند.

Público:
لیگ زیر پای قهرمانان.مادرید می خواهد در پامپلونا جشن را بگیرد.

El País:
یک پیروزی.این جشن کاسیاس بود.

charlize
28-04-2008, 17:03
بازم بگید که این تاپیک خبر نداره...........!!!!!!!!!
آخه کدوم یک از تاپیک ها یکی از کاربرانش میره و یه مطلب رو دو ساعت تر جمه می کنه و توی تاپیک قرار میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان امیدوارم از تلاش من راضی بوده باشید......

aRThaS_08
28-04-2008, 17:04
به خاطر خدمات ارزنده ای که ارائه میدی یه نسخه از امضات که توسط من ادیت شده ولی بهتر شده رو برات میزارم

V A H I D
28-04-2008, 17:47
سلام....
ببخشید دیشب نتونستم بیام اینترنتم وصل نمی شد .....
اما عجب بازیی بود ها ....
اگه ویار رئال می باخت برای قهرمانی خیلی خوب بود این بازی .....
ولی یه چیز در مورد ساویلا 1 گل زد حدود 431 رو نزد .....
کاسیاس رو دیدید ؟؟؟؟ من کف کردم یاد بازی با اسپانیول افتادم ....
باز هم عالی ...
ولی این دفعه خودش بود و خودش دیگه تیر در وازه هم نبود ....

V A H I D
28-04-2008, 20:17
کپچر شد .....دی:

shympw
29-04-2008, 08:46
آقا تبریک به همه.:11::40:
زمین بره آسمون, آسمون بیاد زمین قطعا قهرمانیم. :20:
میگم یه قراری بذاریم همه بیان تو تاپیک و اندکی جشن بگیریم .(بعد گرفتن کاپ):27:

ahmad08
29-04-2008, 10:27
سلام به همگی :
خوب میبینم که خوب ترکوندین این تاپیک رو ها....
اول و اول و اول از همه باید بگم گاگو جان بابت این همه تلاشت وبابت این همه زحمتت خیلی خیلی ممنونم و بعنوان کاپیتان اعلام میکنم واقعآ بازی قبل شما هم جزو بهترین ها بودید ............باز هم بابت زحماتت تشکر میکنم....
خوب من که از همین الان اون لباس اصلی رئالمو اماده کردم با یه کیک سفارشی و چند تا نوشابه بومبا و چند تا هم دوستان سفت و سخت رئالی که بازی بعدی که فکر کنم صد در صد شبکه 3 نشون بده رو باهم و درکنار هم شما و هم دوستان یه جشن اساسی بگیریم و با یه برد شیرین دیگر با بازیکنان رئال این جشن رو بگیریم و امیدوارم امیدوارم و باز هم امیدوارم که این شبکه 3 جشن قهرمانی رو نشون بده ............

aRThaS_08
29-04-2008, 21:17
این تاپیک تخته شد تا هفته دیگه با اوساسونا

ahmad08
30-04-2008, 00:13
سلام به همگی:
خوب این هم از بارسا هی باز برن فقط دنبال لیگ قهرمانان بابا این لیگ هم خودش مهمه حالا خوبه ما یه جام گرفتیم ....
خوب از اینا گذشته دوستان هنوز لالیگا لالیگا است ....

charlize
30-04-2008, 13:56
نیستلروی پس از مصدویمت چند ماهه اش بالاخره می تواند به ترکیب تیمش در بازی با اوساسونا برسد.
این مهاجم هلندی ،در این ماه یک عمل جراحی موفق روی زانوی چپش داد که این اجازه بازگشت او برای ۴ بازی آخر لالیگا را می دهد.
در ماه مارس او قبل از بازی با رم مصدوم شد در ابتدا مصدومیت او جدی به نظر نمی رسید ولی متاسفانه این مصدومیت سبب دوری او از میادین برای مدت زیادی شد.
در حین مصدومیتش در مصاحبه ای با آس به کالدرون گفت:آقای رئیس ،پزشکان به من اصمینان دادند تا ۶ هفته دیگر به میادین بر میگردم.من در ۴ بازی آخر می توانم به تیم کمک کنم.
او می توانست در بازی قبلب هم بازی کند ولی پزشکان به او توصیه کردند یک هفته دیگر هم استراحت کند.

charlize
30-04-2008, 13:58
به نقل از آس اسپانيا، لوئيس كونسخا آراگونس، سرمربي سابق رئال مايوركا قصد دارد در صورت برآورده شدن انتظاراتش، رائول گونسالس را به تيم ملي فوتبال اسپانيا دعوت كند.
وي در اين خصوص گفت: ممكن است رائول را دعوت كنم چرا كه نه. اگر همان بازيكني شود كه به درد تيم ملي بخورد، او را دعوت مي كنم.
وي ادامه داد: براي من نام بازيكنان مهم نيست؛ بلكه بازي آنها اهميت دارد. اگر كاپيتان رئال مادريد لياقت حضور در تيم ملي را دارد، بايد آن را به من ثابت كند.
آراگونس اظهار داشت: او اخيرا خيلي خوب بازي كرده و قطعا ديدارهاي باقيمانده او را تماشا مي كنم.

charlize
30-04-2008, 13:59
به نقل از آس اسپانيا، خاوير ساويولا مهاجم سابق بارسلونا پس از مصدوميت و نيمكت نشيني هاي طولاني مدت مقابل اتلتيك بيلبائو حضوري درخشان داشت.
وي گفت: از شوستر دلخور بودم؛ اما توقع نداشتم پس از بازي از من عذرخواهي كند. واقعا شگفت زده شدم و از اين كه مربي از بازي من راضي است بسيار خوشحال بودم.
وي افزود: در بازي‌هاي باقيمانده نيز اگر مربي بخواهد بازي مي كنم، چنين نيمكت نشيني را دوست دارم چون مي دانم مربي تيم مرا زير ذره‌بين داشته و قدر بازي خوبم را مي داند

charlize
30-04-2008, 13:59
باشگاه رئال مادرید خبر بازگشت هافبک تدافعی ژاوی گارسیا را به برنابئو در ازای ۴ میلیون پوند تایید کرد.

بازی های این بازیکن تیم زیر ۲۱ سال اسپانیا از هنگامی که با مبلغ ۲.۵ میلیون پوند به تیم اساسونا پیوست تاپیر گذار بوده .اگرچه گارسیا در تیم این فصل برند شوستر جایی نداشت اما وی تصمیم گرفته تا فرصت بازی دوباره در برنابئو را به این بازیکن ۲۱ ساله بدهد .مادریدی ها با توجه به قرارداد این بازیکن و بندی که در آن هست میتوانند در ازای مبلغ ۴ میلیون پوند دوباره وی را بخرند .
گارسیا در این فصل برای اوساسونا ۲۶ بار به میدان رفته و ۲ گل نیز به ثمر رسانده است

charlize
30-04-2008, 14:00
به نقل از آس اسپانيا، وسلي اشنايدر، گلزن هلندي رئال مادريد اظهار داشت: چرا بايد به بارسلونا بروم؛ وقتي در اولين سال حضورم با لباس رئال مادريد قهرمان لاليگا مي‌شوم؟ انتقال من به اين تيم مضحك است.
وي افزود: بارسا در بحراني‌ترين سال خود به سر مي‌برد. موقعيت خود را در تيم ملي هلند به واسطه درخشش در رئال مادريد تثبيت كرده ام.
وي تصريح كرد: نيازي به مشاوره با كرايوف ندارم. احترام به او باعث نمي شود به هرچه او مي خواهد، عمل كنم.

ahmad08
30-04-2008, 15:16
چارلی جان بابت خبرا ممنون مخصوصآ که اگه این کسرا بفهمه که اماده هست و با اوساسونا بازی میکنه اونوقته که دیگه تعداد صفحات این تاپیک میشه بینهایت ................
راستی کسی نگفت که ما چه کسای رو بهتره که برای فصل جدید بخریم؟؟؟؟(البت اینو بگم که بهترین گزینه همونیه که باشگاه میخره اگه به ما بود مث فصل پیش چند بازیکن مشهور ولی بی رگ رو میگرفتیم و اونوقت وضعمون بدتر از بارسا بود.))
نظر شخصی من:
1:هر کسی رو که باشگاه بهتر میدونه
2:اخرو
3:ابراهیموویج
4:دیگو
5:میسا ریچاردز

kasra_khan2003
30-04-2008, 18:18
چارلی جان بابت خبرا ممنون مخصوصآ که اگه این کسرا بفهمه که اماده هست و با اوساسونا بازی میکنه اونوقته که دیگه تعداد صفحات این تاپیک میشه بینهایت ................
راستی کسی نگفت که ما چه کسای رو بهتره که برای فصل جدید بخریم؟؟؟؟(البت اینو بگم که بهترین گزینه همونیه که باشگاه میخره اگه به ما بود مث فصل پیش چند بازیکن مشهور ولی بی رگ رو میگرفتیم و اونوقت وضعمون بدتر از بارسا بود.))
نظر شخصی من:
1:هر کسی رو که باشگاه بهتر میدونه
2:اخرو
3:ابراهیموویج
4:دیگو
5:میسا ریچاردز

احمد آدرس خونت رو به من ميدي؟ :31:

h_starboy
30-04-2008, 19:37
هر کیو میخره خدا کنه افت نکنه یا اینکه مصدوم نشه شانس بد ما. ولی این ابراهیموویچ خوبه. دروگبا هم اگه بشه خیلی حال میده.
به امید قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپای سال بعد.

charlize
30-04-2008, 21:03
سلام به همه رئالیها.........
اینم دوتا مصاحبه از رئالی ها که بنده ترجمه کردم و اوردم برای شما که امیدوارم استفاده ببرید.....:46:
اول مرده همیشه سربلند....ایکر کاسیاس:40:فقط ببینید چقدر با معرفت...

ما باید ببریم و می توانیم اینکار را بکنیم ...
ایکر کاسیاس دروازبان جوان رئال مادرید فاصله چندانی با جایزه زامورا ندارد.اما وی تنها به عنوان قهرمانی در لیگ فکر می کند.وی در مصاحبه ای با روزنامه AS به سوالات خبرنگار این روزنامه پاسخ داد که در زیر می خوانید:

- آیا شما ناراحت هستید که نتوانستید در خانه جام قهرمانی را ببرید؟
دوست داشتیم جشن را در کنار هواداران خود بگیریم که نشد.اما این مسئله مهمی نست.مهم قهرمانی است که ما هنوز آنرا نبرده ایم.

- با این حال هواداران در ورزشگاه به حدی تشویقتان می کردند که انگار قهرمان شده اید...
ما به کسب قهرمانی خیلی نزدیک هستیم و من این قول را به هواداران می دهم.و در اینجا به خاطر حمایتهایشان از ما تشکر می کنم.

-هواداران دوست دارند تا شما قهرمانی را با برد در مقابل بارسا جشن بگیرید...
ما تمام تلاشمان را می کنیم تا هر چه زودتر قهرمان شویم و برایمان مهم نیست در کجا و کی.این شعار ماست :هر چه زودتر بهتر...

-اما آیا از لذت آن(قهرمانی)کم نخواهد شد که دور از هواداران جشن قهرمانی می گیرید؟
مهم نیست شما جام را در کجا می برید این کار(قهرمانی) همیشه کاری بزرگ است.ما به (سیبیل)می رویم و جشن را می گیریم و به مادرید برمی گردیم.

-شما پنالتی های زیادی را در لیگ از حریفان میگیرید واین دومین پنالتی در سال جدید بود...
من همیشه می خواهم از دروازه خودم محافظت کنم در واقع این وظیفه من است.اما من قبول نمی کنم که بهترین هستم پس هیچ وقت از تلاش کردن دست بر نمی دارم.

-آیا واقعا حدس زدید که توپ کجا می رود؟
اصلا!او(بازیکن حریف) ضربه خود را محکم زد و من هم توپ را گرفتم.من خوش شانس بودم که توپ بالای دستم بود.

-شما امسال بیشتر از هر بازیکنی بازی کرده اید.آیا شوستر بعد از قهرمانی به شما استراحت خواهد داد تا جایزه زامورا را ببرید؟
من نمی دانم اما انچه که بگویند انجام میدهم.کار من مثل قطار روزانه بوده است!ما در تمام سال بهترین تیم بوده ایم.

-اما رقیب شما والدس بیشتر از این بازی نخواهد کرد...
ما با هم فرق می کنیم.شرایط وی به من ربطی ندارد.همانطور که گفتم من هر کاری که مربی بگوید می کنم.

-آیا میدانستید که بازی با بیلبائو که دروازه شما بسته بود صدمین بازی بود که شما دروازه خود را بسته نگه داشتید؟
واقعا...! من این را نمی دانستم.این عدد بسیار زیادی است.حتما ما دفاع خوبی داشتیم.

charlize
30-04-2008, 21:06
دوم زننده گل اول بازی با بیلبائو...خاویر ساویولا.......
ما همه می خواهیم که ببریم
خاویر ساویولا بازیکن تاثیر گزار بازی رئال در مقابل بیلبائو بود.وی در طی مصاحبه ای مطبوعاتی گفت که قصد دارد در رئال بماند...

-آیا بازی برابر بیبائو نظر شما را عوض نکرد که از رئال بروید؟
خیر.من همیشه دوست داشتم برای این تیم بازی کنم.من قصد دارم تا خود را در اینجا ثابت کنم.

-ایا می خواهید سال بعد هم اینجا بمانید؟
بله این هدف من است.من قصد دارم تا ثابت کنم که بازیکن تاثیر گزاری برای رئال هستم.این مهمترین چیز برای من است.

-تیم در چه حالی است؟
ما همه می خواهیم جام را ببریم.ما مجبوریم در مقابل اوساسونا بجنگیم تا بتوانیم قهرمان شویم.این بازی سخت خواهد بود.

-ممکن است شما قبل از بازی قهرمان شوید؟
بله امکان دارد این اتفاق رخ دهد و ما به کار خودمان ایمان داریم و آماده هستیم.

-خیلی ها دوست دارند که شما در چهارشنبه و در بازی مقابل بارسلونا جشن قهرمانی را ببرید؟
البته این هم یک ایده است.اما من معتقدم بهتر است هر چه زودتر جام را ببریم.

-آیا شما تعجب می کنید که برای قهرمانی با ویارئال می جنگید نه بارسا؟
بله.بارسلونا موقعیت های خوبی داشت که آنها را از دست داد.این یک جام عجیب است.

-آیا از حمایت تماشاگران لذت بردید؟
بله واقعا همین طور بود.البته فکر نمی کنم انها برای یک بازیکن خوشحال بودند.بلکه انها برای تیمی خوشحال بوند که آماده جنگیدن استو بازی زیبایی ارائه می دهد.وقتی شما به مردم احتیاج دارید آنها هم کمکتان می کنند.

-آیا بازی منچستر و بارسلونا را دیدید؟
بله من واقعا از دیدن این بازی لذت بردم.من میدانم که بیشتر مردم می خواستند که بارسلونا ببرد چونکه یک تیم اسپانیاییست.من هم دوستان زیادی در بارسلونا دارم.اما منچستر برای این برد که شایسته تر از بارسا بود.

-آیا فکر می کنید دوران تیم بارسلونا تمام شده است؟
من میدانم که هر تیمی یک زمان سخت دارد.آنها دو سال پیش لیگ را بردند و همه از آنها راضی بودند.تیم ها باید جام ها را آرام آرام ببرند.به هر حال من برای آنها آرزوی موفقیت می کنم.

-آیا شما فکر می کنید لیگ انگلیس بهتر از لیگ اسپانیاست؟
من فکر می کنم برای هر کشوری سخت است که در جمع چهار تیم نیمه نهایی سه تیم برای آن کشور باسد.پس آنها ختما تلاش کردند.اما ما هم باید سال بعد تلاش کنیم تا نشان دهیم فوتبال اسپانیا از انگلیس بهتر است.

ahmad08
30-04-2008, 22:02
سلام به همگی:
1:کسرا جون ادرس میخوای چکار به جون خودم و خودت و همه رئالی های عزیز که من نامرد نیستم و مرد هستم....(گرفتی؟؟)
2:چارلی عزیز خیییییلی معرکه هستی من که باید فقط بیایم و اینجا و اسپم بدم ولی این شما ها هستین که واقعآ دارین در این تاپیک تلاش میکنید و خبرا رو با سرعت مافوق نور منتقل میکنید پس دست همه شمارو میبوسم و تشکر میکنم از همه زحمت کشان این تاپیک...
3:یک خبر نسبتآ بد :
باشگاه اینتر میلان ایتالیا که رئال به دنبال ستاره سوئدی این تیم یعنی زلات ابراهیموویج است در مقابل این بازیکن که قبلا رئال پذیرفته بود دیارا +35میلیون یورو بدهد حال این تیم ایتالیایی دبه کرده و اعلام نموده که فقط در صورت اینکه رئال رود فان نیستلروی رو به انها بدهد حاضر به فروش این بازیکن خواهند شد......

ahmad08
30-04-2008, 22:09
سلام به همگی:
1:کسرا جون ادرس میخوای چکار به جون خودم و خودت و همه رئالی های عزیز که من نامرد نیستم و مرد هستم....(گرفتی؟؟)
2:چارلی عزیز خیییییلی معرکه هستی من که باید فقط بیایم و اینجا و اسپم بدم ولی این شما ها هستین که واقعآ دارین در این تاپیک تلاش میکنید و خبرا رو با سرعت مافوق نور منتقل میکنید پس دست همه شمارو میبوسم و تشکر میکنم از همه زحمت کشان این تاپیک...
3:یک خبر نسبتآ بد :
باشگاه اینتر میلان ایتالیا که رئال به دنبال ستاره سوئدی این تیم یعنی زلات ابراهیموویج است در مقابل این بازیکن که قبلا رئال پذیرفته بود دیارا +35میلیون یورو بدهد حال این تیم ایتالیایی دبه کرده و اعلام نموده که فقط در صورت اینکه رئال رود فان نیستلروی رو به انها بدهد حاضر به فروش این بازیکن خواهند شد......

V A H I D
01-05-2008, 00:57
نظرتون در باره ی این چیه ؟؟؟
به نظرم فکر بدی نباید باشه (کسرا تو هم بگو) ....

Sam Fisher 11
01-05-2008, 01:30
سلام
واسه من که فرقی نمیکنه چون هر دو خودین :10:

بازی الان دیدید؟ حال کردم چلسی پوز بنیتزو به خاک مالید :27: خیلی چسبید... فقط بیچاره طبقه پایینمون چی کشیدن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

kasra_khan2003
01-05-2008, 10:31

نظر من رو مي خواي؟!
الان بهت ميگم!
من اول تو (كاسياس) بعد اون رائول رو ميفروشم، ميرم با پولش هركي كه دلم مي خواد رو ميخرم:27:

آره وهيد جون:31:

در ضمن اعمد زيادي حرف مي زني ها:31::40:
به قول خودت كه اسپم ميدي، حالا چرا دوتا دوتا؟ خيلي عجله داري در اينجا رو تخته كني؟

charlize
01-05-2008, 13:14
سلام به همه رئالیها........
احمد جان...نظر لطفت......
به هر حال شما دارید تویه تیم بازی می کنید و ما هم تا وقتیکه این دیارا هست(ایشاالله اینتر ببرتش)روی نیمکت هستیم.پس باید بدین شکل به باشگاه خدمت کنیم..........میگم قرار بود ما دو سال خدمت کنیم اما نمیدونم که چرا هی خودم میرم در خواست اضافه خدمت تویه رئال رو می کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی کسرااااااااا ...... تو چرا اینقدر زود ناراحت میشی؟؟؟؟؟.....بچه ها همه میدونند که اسم درست شما کسرااااااا .........!!!!!!!!!!!!!!!!! :21::21::21::21: ولی دارن با هات شوخی می کنند..........راستی چرا اینقدر سریع نیستلروی رو فروختید؟؟؟؟؟؟زلاتان بازیکن خوبیه اما به نظر من رود بهترین مهاجم دنیاست.......:20::20::20:

رئال مادرید قصد دارد ساویولا را با وجود بازی های خوبش در آخر فصل،بفروشد.به نظر می رسد این عمل برای کسب بودجه بیشتر و خرید یک مهاجم قدرتمند تر است.
پس از بازی خوب ساویولا در مقابل بیلبائو او انتظار دارد شوستر او را برای فصل بعدی در برنابئو نگه دارد.
شوستر اعلام کرده که اگر زلاتان یا دروگبا به رئال بیایند ساویولا مجبور است برنابئو را ترک کند.
رئال مادرید فصل قبل این مهاجم آرژانتینی را از بارسلونا خریداری کرد و به نظر قیمت فروش ساویولا را ۵ میلیون یورو تعیین کرده است.

charlize
01-05-2008, 13:15
مصاحبه سایت رسمی رئال با یکی از کهکشانی های سال های دور ،یعنی پاکو بویو ، او آخرین کسی است که از رئال زامورا را فتح کرده است.
س:چرا کاسیاس زامورا را می برد؟؟
ج:او فصل عالی داشته است و دروازه بان مطمئنی است.
س:نقاط قوت او چیست؟
ج:او در تمام ۹۰ دقیق بازی تمرکز کامل دارد.او شجاع است سرعت عکس العمل بالایی دارد و از آمادگی بالای بدنی برخوردار است.
س:فکر میکنید بهترین دروازه بان تاریخ رئال کیست؟
ج:رئال مادرید در تاریخ خود دروازه بان های بزرگی داشته است ولی من معتقدم کاسیاس به اندازه همه ی آنها عالی است.
س:بردن زامورا برای یک دروازه بان چه معنایی دارد؟
ج:این یک آرزو است.یک مقام و افتخار شخصی.این مقام وقتی در رئال بازی می کنی پر رنگ تر است چرا که رئال تیمی تهاجمی است.این نوع بازی فضای زیادی برای بازیکنان حریف ایجاد می کند.و من معتقدم که بردن زامورا در این حالت کار ویژه ای است.

charlize
01-05-2008, 13:17
در آماری که سایت های خبری اعلام کردند ثروتمندترین باشگاه های جهان مشخص شدند.
۱-منچستر یونایتد با ۱.۸ بیلیون دلار با رشدی ۲۵ درصدی نسبت به سال قبل
۲-رئال مادرید با ۱.۲۸۵ بیلیون دلار
۳-آرسنال با ۱.۲ بیلیون دلار
۴-لیورپول که با صاحبان جدید باشگاه از رتبه ۱۱ به رتبه ۴ آمد.
۵-بایرن مونیخ
۶-میلان
۷-بارسلونا
۸-چلسی
۹-یوونتوس
ثروتمندترین بازیکن هم دیوید بکهام اعلام شد.

البته به نظر خودم که این آمار اصلا درست نیست.......برای مثال لیورپول به خاطر مشکلات مالی میخواد تورس رو بفروشه.........!!!!

charlize
01-05-2008, 13:19
پس از اعلام علاقه شوستر به اسین ،مسئولان رئال آماده هستند تا پیشنهاد رسمی خود را به چلسی ارائه دهند.
شوستر اعلام کرد که این هافبک غنایی هم مثل ده روسی و پولسن از گزینه های او برای جانشینی دیارا است.
رئال مادرید ممکن است مبلغ بالایی پیشنهاد کند ولی چلسی هم بازیکنی که با ۳۶ میلیون یورو خریداری کرده است به این راحتی از دست نمی دهد.
به گزارش آس ،آبراموویچ حاضر است با قیمتی مناسب اسین را بفروشد.
میاتوویچ به علاوه این کار دلیل دیگری برای رفتن به لندن داشت.آن هم جذب دروگبا.دروگبا امسال به احتمال زیاد چلسی را ترک می کند .شوستر هم که از آینده نیستلروی نا مطمئن است می خواهد مهاجم گلزن دیگری به تمیش اضافه کند.و به نظر این مهاجم دروگباست.

عجب شانسی داریم ما.........مردیم از دست این دیارا داشتیم راحت می شدیم....حالا نوبت اسین.........!!!!!!!!!!

end_of_world
01-05-2008, 16:04
در آماری که سایت های خبری اعلام کردند ثروتمندترین باشگاه های جهان مشخص شدند.
۱-منچستر یونایتد با ۱.۸ بیلیون دلار با رشدی ۲۵ درصدی نسبت به سال قبل
۲-رئال مادرید با ۱.۲۸۵ بیلیون دلار
۳-آرسنال با ۱.۲ بیلیون دلار
۴-لیورپول که با صاحبان جدید باشگاه از رتبه ۱۱ به رتبه ۴ آمد.
۵-بایرن مونیخ
۶-میلان
۷-بارسلونا
۸-چلسی
۹-یوونتوس
ثروتمندترین بازیکن هم دیوید بکهام اعلام شد.

البته به نظر خودم که این آمار اصلا درست نیست.......برای مثال لیورپول به خاطر مشکلات مالی میخواد تورس رو بفروشه.........!!!!

اين آمار اشتباهه
خود سايت رسمي فوتبال اروپا رئال مادريد رو بعنوان ثروتمندترين باشگاه جهان اعلام كرده و منچستر دومه

V A H I D
01-05-2008, 16:42
اند خودت می تونی بری توی اون سایت یه تحقیقی بکنی ؟؟؟
یه لینک بدی ازش ؟؟؟
سرعتت که بالاه ....

V A H I D
01-05-2008, 16:45
عجب شانسی داریم ما.........مردیم از دست این دیارا داشتیم راحت می شدیم....حالا نوبت اسین.........!!!!!!!!!!
اسین اقعا بازیکن عالیی هست ...
دفاعش خیلی عالیهه بعد حملش هم خوبه ... استامینا داره مث سگ ....
اگیلیتی هم داره ... سرعتش هم خوبه .. ازاین بهتر فکر نمی کنم هافبک دفاعی باشه ...
اگه دی شب رو دیده باشه توی دفاع راست بازی می کرد ....

MORINIO
01-05-2008, 20:08
پس از اعلام علاقه شوستر به اسین ،مسئولان رئال آماده هستند تا پیشنهاد رسمی خود را به چلسی ارائه دهند.
شوستر اعلام کرد که این هافبک غنایی هم مثل ده روسی و پولسن از گزینه های او برای جانشینی دیارا است.
رئال مادرید ممکن است مبلغ بالایی پیشنهاد کند ولی چلسی هم بازیکنی که با ۳۶ میلیون یورو خریداری کرده است به این راحتی از دست نمی دهد.
به گزارش آس ،آبراموویچ حاضر است با قیمتی مناسب اسین را بفروشد.
میاتوویچ به علاوه این کار دلیل دیگری برای رفتن به لندن داشت.آن هم جذب دروگبا.دروگبا امسال به احتمال زیاد چلسی را ترک می کند .شوستر هم که از آینده نیستلروی نا مطمئن است می خواهد مهاجم گلزن دیگری به تمیش اضافه کند.و به نظر این مهاجم دروگباست.

شما از اسین بازیکن بهتر سراغ داری که داری اینطوری حرف میزنی؟؟؟:13:

اسین رو با دیارا مقایسه می کنی؟؟؟:2:

charlize
01-05-2008, 22:54
اسین اقعا بازیکن عالیی هست ...
دفاعش خیلی عالیهه بعد حملش هم خوبه ... استامینا داره مث سگ ....
اگیلیتی هم داره ... سرعتش هم خوبه .. ازاین بهتر فکر نمی کنم هافبک دفاعی باشه ...
اگه دی شب رو دیده باشه توی دفاع راست بازی می کرد ....

این رو به من گفتی یا به شوستر؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما از اسین بازیکن بهتر سراغ داری که داری اینطوری حرف میزنی؟؟؟:13:

اسین رو با دیارا مقایسه می کنی؟؟؟:2:

دوست عزیز شما مثل اینکه از اوضاع ما بی خبری..........من اینجا از طرف گاگو صحبت می کنم......
ولی دیارا هم دیگه اینقدر بدبخت نیست....!!!!!!!
من در کل فکر می کنم که اگر به گاگو فرصت بدن و کمی تجربه کسب کنه بهترین بازیکن تویه پست خودش میشه......نمونش بازی با بیلبائو......این رو هم بعنوان یه هوادار نمی گم.....با توجه به بازیش میگم.....

در ضمن end عزیز......من فکر می کنم که این آمار متعلق به امسال...منظورم اینه که آمار فقط با توجه به رشد درامد امسال نسبت به ساله قبلشونه........چون حتی رسانه ها هم اعلام کردند........

charlize
01-05-2008, 23:31
مصاحبه مطبوعاتی فابیو کاناوارو که مهمترین نکاتش رو بنده برای شما ترجمه کردم........:46:

این یک لیگ آسان نبود........

فابیو کاناوارو مدافع همیشه خندان رئال از اینکه قهرمانی را باید روز یکشنبه و یک هفته دیرتر جشن بگیرند ناراحت است.وی همچنین از بازگشت به رئال پس از یک هفته دوری بعلت محرومیت خوشحال است...

آیا با زامبروتا در مورد وضعیت بارسلونا صحبت کرده اید؟
خیر..اما میتونم حدس بزنم که بعد از حذف از لیگ قهرمانان ناراحت است.این چیز ها اتفاق می افتد.

آیا درباره بازی در پامبلونا با هم صحبت می کنید؟
مهم بازی است.ما سه امتیاز را می خواهیم.تیم در وضعیت خوبی از نظر بدنی و روانی قرار دارد.ما خوب کار می کنیم.

آیا دوست داشتید که جای لیورپول و یا چلسی در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان باشید؟
بله.طبیعتا.ما بازیکن فوتبال هستیم.ما قدری نسبت به این تیم حسادت می کنیم.ما برای این در این مرحله حضور نداریم که قبلا حذف شدیم.ما در مقابل رم در وضعیت جالبی نبودیم.

آیا می خواهید که قبل از بازی قهرمان شوید؟
مهم این است که قهرمان شویم.چیزی که مشابه آن برای من در ایتالیا اتفاق افتاده است.مسئله مهم برای رئال مادرید این است که تیم در پایان فصل قهرمان است.

ایا فکر می کردید که امسال لیگ آسان باشد؟
همه میگویند که اسان بوده اما نبود.ما یک نیم فصل موفق داشتیم.ما پیروزیهای خوبی در نیوکمپ و مستایا و ویسنته کالدرون داشتیم.همچنین ما قدری می ترسیدیم زمانیکه بارسلونا و ویارئال به ما نزدیک شدند.این یک لیگ آسان نبود.

ahmad08
02-05-2008, 09:44
سلام به همگی:
میبینم در این دو روزی که ما نبودیم کولاک کردین نه خوشم اومد ایول باریکلا خیلی کارتون درسته بابا هم بحث کارشناسی هست و هم خبرای نو نو و ....خیلی عالیه من که دیگه روم نمیشه بدون خبر بیام اینجا.....
اما اما یک صحبتی دارم درباره اسین:
اسین بازیکن خوبی هست بن نظر من و واقعآ میشه اینو گفت که ممکنه جای ماکلله رو برای ما پر کنه ولی بودجه ما در کل 80 میلیون هست برای خرید و اگه قرار باشه که 35 تا به این و 35 تا به ابراهیموییچ بدیم پس دروگبا و هنتلار و دیگو و اخرو چی میشه گرچه ممکنه بعضی از اینها شایعه باشه ولی خدایشش باید ما دیگو رو بگیریم دید وقتی که مثلآ روبن و روبینهو و گوتی نباشن وسط زمین ما کیو داریم که بازی سازی کنه در کل باید ما دیگو و یا مث دیگو رو به خدمت بگیریم....

صحبتی درباره نیستلروی:
باید بگم که گرچه ممکنه البت که ممکنه ابراهیموویچ بازیکن خوبی باشه ولی من حاضر نیستم که یه موی نیستلروی رو با اون عوض کنم این نیستلروی بازیکنی نیست که الکی شوت بزنه ویا اینکه فقط سرعت بگیره تا همه رو جا بزاره و اخر شاید گل شه این از تک فرصت ها نهایت استفاده رو میبره واس اینه که میگم اون همانطور که سال قبل خیلی ها میگفتند و حتی تو اخبار ورزشی هم اعلام شد بعنوان بهترین مهاجم شناخته شد واقعآ کجا دیدی که یه بازیکن تو یه تیم جدید در اولین فصلش با وجود اینکه با جو اون لیگ جدید نا اشنا باشه بتونه 25 گل رو بزنه ها؟؟؟؟
باز هم میگم نیستلروی بهترینه....................

charlize
02-05-2008, 14:52
مهاجم ملی پوش والنسیا (دیوید ویا) امیدوار است در این تابستان رئال مادرید به او پیشنهاد دهد.
مارکا امروز صبح در خبری جنجالی اعلام کرد پیشنهاد تاتنهام برای جذب این بازیکن رد شد ولی به هر حال او امسال مستایا را ترک می کند تا شاید مشکلات مالی والنسیا کمتر شود.
روزنامه مارکا بر خلاف خبر های دیگر روزنامه ها اعلام کرد ویا دوست ندارد به راموس در تاتنهام بپیوندد.
امسال شوستر به دنبال یک مهاجم تراز اول می گردد و فعلا هانتلار اولین گزینه اوست و وجود ویا هم او را از خرید این هلندی منصرف نمی کند.
ولی والنسیایی ها هم برای خود قوانینی دارند و دوست ندارند یک بازیکن از مستایا به برنابئو برود.

end_of_world
02-05-2008, 15:37
ميگم اين احمد نمياد نمياد وقتيم مياد انگار كلش به ديوار خورده هي از اين و از اون ميگه :دي:31:

end_of_world
02-05-2008, 15:40
به نظر من ما الان مشكلي نداريم بزرگترين عيبمون اينه كه به جز گوتي يه بازيساز خوب نداريم
ما مهاجم ميخوايم چيكار
نيستلروي رو كه همه دنيا حتي آدم فضاييا دنبالشن چون بهترين گلزنه
رائولم كه بهتره راجب حرفي نزنم كه حرف نداره
اما خداييش هافبك هاي خوبي نداريم
اگه كسي مثل كاكا - پيرلو - ديگو - كريس رونالدو يا حتي آلكساندر هلب بيان خوب ميشه

V A H I D
02-05-2008, 16:03
برای مهاجم بیشتر برای سنشون هست .....
و دیدید که مصدوم شد حتی یه جانشین خوب براش نداشتیم ....
و در مورد هافبک راست می گی ....
هلب هم خوبه .....

desperanish
02-05-2008, 16:23
سلام بچه ها این طور که پیش میره زلاتان ابراهیموویچ با 70میلیون+دیارا میاد رئال

desperanish
02-05-2008, 16:25
سلام بچه ها این طور که پیش میره زلاتان ابراهیموویچ با 70میلیون+دیارا میاد رئال

V A H I D
02-05-2008, 16:59
70 میلیون چی ؟؟؟
اگه دلار باشه خوبه ولی اگه یورو باشه خیلیه ....
خود دیارا 30 40 میلیون می ارزه ....

ahmad08
02-05-2008, 19:42
نه نه نه همون 70 تا دلار هم نمی ارزه حالا چی دیارا را هم بهش اضافه کنیم نه بهتره که به فکر دروگبا که خیلی بازیکن خوبیه وبه قول کاسیاس استامینا داره مث سگ و گلزن هم که هست و مصدومیت هم که اگه بگیره زود خوب میشه ولی نیستلروی زود مصدوم میشه و اگه اون نباشه واقعآ رائول تنهای خیلی کارش سخته .....
راستی اند جان واس چی گفتی سرم خورده به دیفال ؟؟؟من که نفهمیدم؟؟؟؟

V A H I D
02-05-2008, 20:02
جواد نکونام ، هافبک ایرانی تیم فوتبال اوساسونا، گفت تیم او قادر خواهد بود قهرمانی رئال مادرید را در رقابت های لالیگا به تاخیر بیندازد.:27::27:

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، تیم فوتبال رئال مادرید روز یکشنبه در پامپلونا با اوساسونا دیدار خواهد کرد و پیروزی در این دیدار، به سی و یکمین قهرمانی تیم مهمان منجر خواهد شد. نکونام که به تازگی پس از هشت ماه مصدومیت به میادین فوتبال بازگشته، بر این باور است که اوساسونا مانع از قهرمانی زودهنگام رئال مادرید می شود.

وی گفت: ما جشن قهرمانی رئال مادرید را به تاخیر می اندازیم. آنها با جام قهرمانی از زمین ما بیرون نمی روند. من اطمینان دارم که تیم ما در این دیدار مقابل صدرنشین رقابت های لالیگا به برتری می رسد.

اوساسونا در پایان هفته سی و پنجم رقابت های لالیگا تنها دو امتیاز با منطقه خطر فاصله دارد و برای فرار از سقوط ، نیاز دارد که در این دیدار پیروز شود.

ahmad08
02-05-2008, 21:27
میگم حالا این نکونام رو اصلآ بازی میدن که اینجور اظهار نظر کرده ها؟؟؟؟؟

V A H I D
02-05-2008, 21:33
فک نمی کنم...
چون تازه از مصدومیت در اومده ....
ممکنه اخرش بازی کنه ....

charlize
02-05-2008, 22:05
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] illas.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1202831911227&ssbinary=true
ایکر کاسیاس سنگربان رئال مادرید دو روز قبل از بازی با اساسونا.با مطبوعات مصاحبه ای انجام داده که برای شما دوستان عزیز مهمترین نکاتش رو ترجمه کردم.......

آیا شما همه چیز را تمام می کنید؟
من انجام می دهم.هرچه زودتر بهتر.یکشنبه به نظر میرسد ما قهرمان می شویم.اما ما منتظر هستیم ما فقط به بردن فکر می کنیم.ما می خواستیم هفته قبل قهرمان شویم اما ویارئال نگذاشت.

آیا شما ترجیح می دهید که قبل از بازی قهرمان شوید؟
چیزی که مهم است این است که ما ببریم.این امکان دارد که ما قبل از بازی قهرمان شویم.اما زیباتر است اگر با بازی خودمان قهرمان شویم.

آیا هواداران اوساسونا برای شما مشکل ایجاد می کنند؟
این یک ورزشگاه غیر عادی است چون تماشاگران به ما خیلی نزدیک هستند.آنها به خوبی از تیمشان حمایت می کنند.اما سال پیش آنها به طرف من یک فندک پرتاب کردند.مردم دیوانه همه جا هستند.اما این دلیل نمیشود که همه را دیوانه بدانیم.

بارسلونایی ها در فقدان جام به سر می برند.چه راهنمایی برای انها دارید؟
راهنمایی؟آنها بازیکنان بزرگی دارند که میداند در این مواقع چه کار کنند.بارسلونا یک تیم برنده است بنابراین نبردن جام برای آنها سخت است.بعضی وقتها این چنین می شود.

شما کدام را ترجیح می دهید؟بردن جایزه زامورا یا بردن بارسلونا...
ال کلاسیکو همیشه باشکوه است.بردن بارسلونا در برنابئو بهترین چیزی است که می تواند رخ بدهد.زامورا جایزه بسیار بزرگی است.

دیروز الیور کان از مسابقات اروپایی خداحافظی کرد...
این چیزی است که روزی برای همه اتفاق می افتد.کان دوران خوبی داشت.بهترین بازیکن تیمش و کسی که توپ گیری های خوبی داشت.او همیشه یکی از بهترین دروازبان های دنیاست.اما زمانش پایان رسیده و ما جوانترها باید از او بخاطر چیزهایی که از او یاد گرفتیم تشکر کنیم.من برای او آرزوی بهترین ها را می کنم.

وضعیت تیم نسبت به پارسال چه تغییری کرده است؟
ما امسال کمتر باخته ایم و منظم تر بوده ایم.با بازی های بد کمتر.سال قبل ما بعضی وقتها می بردیم.اما امسال نه.ما زیبا بازی می کنیم و می بریم.

شما درباره بازی امسال بازیکنان آرژانتینی خود چه فکر میکنید؟
آنها عالی بودند.گاگو و هیگواین خیلی جوان هستند و خودشان را نشان دادند.آنها با فوتبال اسپانیا کنار آمدند و فصل خوبی داشتند.هاینزه بازیکن با تجربه ای است.ساویولا هم فوتبال اسپانیا را خوب می شناسد.

آیا شکست اوساسونا آسان نخواهد بود؟
آنها در وضعیت پیچیده ای هستند.اما ما می خواهیم درباره خودمان فکر کنیم.نه درباره رقیبانمان و یا داور.ما می جنگیم تا ببریم.

ahmad08
02-05-2008, 22:43
گاگو جان دست درد نکنه میگم خدایشش میبینید که این کاسیاس چقدر فروتن هستش ها.....؟
یه چیز دیگه خوب مث اینکه این دروگبا خیلی بازیکن چغریه به نظر شخصی من اگه ما دنبال یه مهاجم خوب هستیم اون بهترین گزینه میتونه باشه...

charlize
02-05-2008, 22:49
سلام به همه...........
بعد مدتها بیشتر دو نفر هستیم.......
خوبی کسراااااااااااااااااااااا اااا ؟؟؟؟
احمد جان شما چطوری؟؟؟؟؟؟
راستی به نظر من گوتی الان بهترین بازیساز ممکن برای رئاله.........اما یه جانشین نیاز داره....که من فکر نمی کنم بازیکنان بزرگی مثل کاکا گزینه خوبی باشن..........
و در مورد نستلروی هم بهترین مهاجم این چند سال اخیر رئاله..........اونم یه جانشین نیاز داره که دیدیم ساویولا خوب کار کرد.......ولی فکر کنم بازیکنی مثل فابیانو خوب باشه.......در صورتی که دروگبا اصلا نمیتونه نیمکت نشین باشه.......

ahmad08
03-05-2008, 14:44
چارلی جان در مورد گوتی صد در صد موافقم بله اون بتهرین گزینه بازیسازی برای ماست ولی اینو باید بگم که کاکا گزینه خوب بله گزینه خوبی برای اون نیست بلکه برای جایگزین بودن اون بهترین گزینه هست و برای نمیکت نشین شدن اون بهترین گزینه هست.........

kasra_khan2003
03-05-2008, 14:59
خبرگزاري فارس: در دومين شب از هفته سي و پنجم لاليگا اوساسونا در خانه خود ميزبان رئال مادريد است.

به گزارش خبرگزاري فارس، در حالي كه قهرماني شماره 31 رئال مادريد در صورت شكست مقابل اوساسونا و پيروزي ويارئال در ال مادريگال به ال دربي كلاسيكو موكول مي شود، هم تيمي هاي جواد نكونام مي كوشند با غلبه بر رئال مادريد به كسب سهميه اروپايي اميدوار باشند.
فردا شب بارسلونا نيز در ديداري حساس ميزبان والنسيا است و در صورت ناكانمي در خانه خود رتبه سوم خود را نيز در خطر از دست دادن مي بيند.
در ليگ دسته دوم اسپانيا نيز ديدار هاي حساسي در هفته سي و ششم برگزار مي شود. 3 تيم نومانسيا ، مالاگا و اسپورتينگ گيخود بيشترين بخت را براي صعود به لاليگا دارند.
برنامه بازي هاي شب دوم از هفته سي و پنجم لاليگا :
آلمريا - رئال بتيس
اتلتيك بيلبائو - رئال مايوركا
لوانته - اسپانيول
راسينگ سانتاندر - رئال مورسيا
سويا - رئال وايادوليد
ويارئال - ختافه
بارسلونا - والنسيا
اوساسونا - رئال مادريد

kasra_khan2003
03-05-2008, 15:01
خبرگزاري فارس: مهاجم ملي پوش والنسيا قصد دارد در فصل آينده با لباس رئال مادريد فوتبال حرفه اي را تجربه كند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل ازآس اسپانيا، داويد ويا گل زن اول والنسيا مثل بسياري از هم تيم هاي خود و به دليل مشكلات شديد مالي در باشگاهش قصد ترك تيم خود را دارد.
وي كه از گزينه هاي قديمي چلسي است، اخيرا پيشنهاد با ارزش تاتنهام انگليس را نيز رد كرده است تا شانس حضور در رئال مادريد را از دست ندهد.
ويا در اين خصوص گفت: اميدوارم مقامات رئال مادريد ارزش اين كار مرا بدانند و اجازه ندهند مجبور به قبول پيشنهادات كاهش يافته ساير مشتريان شوم.

kasra_khan2003
03-05-2008, 15:02
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه رئال مادريد گفت: براي به خدمت گرفتن مهاجم من يونايتد صبر زيادي ندارم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سان لندن، رامون كالدرون عنوان كرد: رونالدو فقط تا آخر هفته فرصت دارد. او بايد هر چه سريعتر به رئال مادريد پاسخ بدهد. نمي توانيم مثل برخي باشگاه ها يك فصل تمام به خاطر يك بازيكن صبر كنيم.
وي افزود: كريستيانو رونالدو يك مهاجم ايده‌آل و بي‌نقص است؛ اما ارزش او بيشتر از ارزش باشگاه نيست. رونالدو بايد بداند كه اعزام كارشناس و وكيل براي مذاكره جهت گذران وقت نيست.

زرشك! اونم همين فردا چمدونش رو مي بنده و مياد:27: ديدن حرف آدم حاليش نميشه، گفتن يك زوركي سعي كنيم بفهمونيمش! :31:

kasra_khan2003
03-05-2008, 15:04
خبرگزاري فارس: هيئت مديره بارسلونا روز گذشته به نمايندگي خوان لاپورتا،‌ فهرست اخراجي‌هاي قطعي و خريد تابستاني درحال مذاكره را منتشر كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، فهرست اخراجي‌هاي قطعي بارسلونا عبارتند از: فرانك ريكارد، تورام، ادميلسون، ايكه رو، دكو، گوديانسن، سيلوينيو، ماركس، زامبروتا، هانري و رونالدينيو
فهرست خريدهاي بارسلونا نيز به شرح زير است:
دانيل آلوس(سويا)، فيليپ لام و لوسيو (بايرن مونيخ) فابريسو كولوكسيني(دپورتيوولاكروني )، اسكيل خاراي (راستنيگ سانتاندر)، كيتا و پولسن (سويا)، فابرگاس(آرسنال)، بنزما (----) و هونتلئار (آژاكس)
بارسلونا براي اين اسامي به جز سود حاصل از اخراجي‌ها تنها 90 ميليون پوند كنار گذاشته است.

البته ما كه به اين باشگاه هاي درپيت كار نداريم، اما اين بازيكنا رو بعضياشون رو مي تونيم بخريم! رو هوا بزنيم! :21:

kasra_khan2003
03-05-2008, 15:10
خبرگزاري فارس: هيئت مديره بارسلونا روز گذشته به نمايندگي خوان لاپورتا،‌ فهرست اخراجي‌هاي قطعي و خريد تابستاني درحال مذاكره را منتشر كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، فهرست اخراجي‌هاي قطعي بارسلونا عبارتند از: فرانك ريكارد، تورام، ادميلسون، ايكه رو، دكو، گوديانسن، سيلوينيو، ماركس، زامبروتا، هانري و رونالدينيو
دانيل آلوس(سويا)، فيليپ لام و لوسيو (بايرن مونيخ) فابريسو كولوكسيني(دپورتيوولاكروني )، اسكيل خاراي (راستنيگ سانتاندر)، كيتا و پولسن (سويا)، فابرگاس(آرسنال)، بنزما (----) و هونتلئار (آژاكس)
بارسلونا براي اين اسامي به جز سود حاصل از اخراجي‌ها تنها 90 ميليون پوند كنار گذاشته است.

البته ما كه به اين باشگاه هاي درپيت كار نداريم، اما اين بازيكنا رو بعضياشون رو مي تونيم بخريم! رو هوا بزنيم! :21:

V A H I D
03-05-2008, 15:56
خبرگزاري فارس: مهاجم ملي پوش والنسيا قصد دارد در فصل آينده با لباس رئال مادريد فوتبال حرفه اي را تجربه كند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل ازآس اسپانيا، داويد ويا گل زن اول والنسيا مثل بسياري از هم تيم هاي خود و به دليل مشكلات شديد مالي در باشگاهش قصد ترك تيم خود را دارد.
وي كه از گزينه هاي قديمي چلسي است، اخيرا پيشنهاد با ارزش تاتنهام انگليس را نيز رد كرده است تا شانس حضور در رئال مادريد را از دست ندهد.
ويا در اين خصوص گفت: اميدوارم مقامات رئال مادريد ارزش اين كار مرا بدانند و اجازه ندهند مجبور به قبول پيشنهادات كاهش يافته ساير مشتريان شوم.
خدا کنه بیاد .....

البته اسمش رو نمی شه گزاشت اخراج چون اگه اخراج بود باشگاه باید بهشون پول هم بده ....

ahmad08
03-05-2008, 18:38
خوب سلام به همگی:
اول اینو بگم خدمت همه دوستان که والنسیا و ویا رسمآ پیشنهاد 15 میلیونی رئال رو............................................ر د کرد بله ناراحت نشید که اگه دروگبا و ابرام بیام دیگه غمی نیست داداش.

charlize
03-05-2008, 19:14
سلام به همه دوستان عزیز رئالی......

برند شوستر سرمربی المانی رئال مادرید می خواهد هر چه زودتر قهرمان شود اما می گوید که قصد دارد تمام چهار بازی بعدی را ببرد.مصاحبه مطبوعاتی شوستر که بنده مهمترین نکاتش رو ترجمه کردم.........خدمت شما...:5:...اگه اشتباهی دیدید به بزرگی خوتون ببخشید.......:46:

هدف ما بردن چهار بازی آخر است.
هفته قبل هم وضعیتی مشابه الان داشتید...
من فکر می کنم این هفته بهتر شده است چون کاملا همه چیز به خودمان بستگی دارد.این یک امتیاز بزرگ است.به این دلیل که ما فقط درباره پیروزی خودمان فکر می کنیم.ما در مسیر دستی هستیم و به نتایج سایر تیم ها کاری نداریم.

آیا ترکیبتان مشخص است؟
این عقیده من است.چیزی شبیه هفته قبل.روبن و هیگواین بیرون از زمین هستند.اما احتمالا روبینهو بازی می کند.ما انتخاب های زیادی داریم و همه به بازی می روند.

ایا در صورتیکه قبل از بازی قهرمان شوید ترکیب تیمتان را عوض می کنید؟
فکر نمیکنم.اینکار لازم نیست.من شاید یک یا دو نفر را عوض کنم.

آیا میخواهید الان قهرمان شوید یا تا زمان بازی با بارسا؟
برد ما در خانه در مقابل بیلبائو بی نقص بود.اما ما مجبوریم ببریم قبل از آن.

آیا روبینهو در برنامه های سال بعد شما جای دارد؟
روبینهو دارد سخت تلاش می کند.او خوب کار می کند.او بازی های بزرگی داشت انجام میداد تا اینکه مصدوم شد.اما من فکر می کنم (روبی) خیلی مهم است.او و روبن پستهای مهمی دارند.آنها خیلی خوب جاهایشان را با هم عوض می کنند.این برای فصل بعد لازم هستند.

در مورد اوساسونا صحبت ها زیاد است...
انها در وضعیت خوبی نیستند.اما در خانه بازی می کنند و حمایت طرفداران را دارند.اما هم ما وهم انان به این امتیاز احتیاج داریم و نمی خواهیم این امتیازات را از دست بدهند.

نظرتان راجع به شایعات نقل وانتقالات مثلا داوید ویا چیست؟
ویا فقط یک نام است.مثل بثیه نام ها که گفته شده است.را زیادی می خواهد تا وی اینجا بیاید.و تعداد زیادی هستند که شرایط ویا را دارند.باشگاه در حال انجام کارهای لازم برای این مسائل است.

خیلی ها می گویند امسال سطح لیگ پایین بود...
اما آمار این را نشان نمی دهد.تیم های ختافه و سویا امسال در اروپا خوب کار کردند.و حتی تیم بارسلونا.

charlize
03-05-2008, 19:22
په په مدافع پرتغالی رئال مادرید در مصاحبه ای باروزنامه AS اسپانیا از نخستین فصل حضورش در مادرید گفت که ترجمه اون توسط بنده خدمت شما...

این تیم می تواند عنوان های بیشتری را ببرد...

خود را برای این جام چگونه اماده می کنید؟
من واقعا مشتاق هستم.بازی در رئال مادرید و قهرمانی با این تیم واقعا زیباست.حضور مردم در ورزشگاه واقعا شگفت انگیز بود.اما ما باید در پامپلونا جشن بگیریم.

این سومین جام شما است...
من از عنوان های متوالی پورتو خسته شده ام.در اسپانیا همه تیم ها شانس قهرمانی دارند برای همین لیگ پیچیده است.

آیا وقتی که بارسا به دو امتیازی شما رسید فکر می کردید کنترل جام را از دست دادید؟
خیر.ما بازهم مثبت فکر می کردیم.ما بیش از اندازه انرژی پیدا کردیم و در بقیه بازی ها بهتر بودیم.هر کس فکر می کند که ما قهرمان شایسته ای نیستیم سخت در اشتباه است.

آیا شما با شوستر موافقید که شما و راموس و کاناوارو و هاینزه بهترین خط دفاعی اروپا هستید؟
من فکر می کنم این یک ادعا بزرگ باشد.ما همه با استعداد هستیم.اما هنوز به این خوبی نبودیم که این حرف در مورد ما زده شود.

شما فکر می کنید در کجا ها باید بهتر شوید؟
در همه جا.من با مربی تیم در مورد مسائل مختلف مثل سرعت و توپگیری کار می کنم.من میدانم همیشه می توانم بهتر شوم و برای همین همیشه تلاش می کنم.

آیا مادرید بازی شما را بهتر کرده است؟
من بهتر شده ام.ضربات سر من بهتر شده است.من از کاناوارو چیز های زیادی یاد گرفتم.من اینجا مجبور هستم دفاع کنم.اما بعضی وقتها برای لذت بیشتر به جلو می روم.اما ما خیلی بازیکن داریم تا اینکار را انجام بدهند.

اسطوره های شما چه کسانی هستند؟
فرناندو هیرو و ریکاردو روکا بازیکنان بسیار مهمی برای من هستند.من همیشه در رقابت با آنها خسته می شود.

رمز موفقیت شما چیست؟
ما یک تیم متحد هستیم.ما بازی می کنیم تا ببریم نه اینکه عکسمان گرفته شود.ما تیمی جوان هستیم که به هم احترام می گذاریم.اگر من رائول را ببینم که برای توپ مدام می دود چرا من نباید اینکار را انجام بدهم.این تیم می تواند عنوان های بیشتری را ببرد.

مادرید برای قهرمانی در لیگ قهرمانان به چه احتیاج دارد؟
باشگاه باید از بازیکنانش حمایت کند و اشتباهات را تکرار نکند.امسال بازیکنان جدید زیادی امدند.اما ما سال بعد بزرگ تر و بهتر می شویم و میدانیم مادرید از ما چه می خواهد.من میدانم ما سال بعد اگر تلاش کنیم می توانیم قهرمان شویم

charlize
03-05-2008, 19:27
یه خبر خیلی جالب اینکه تمام اعضای تیم رئال به پامپلونا رفتند...
چون احتمال قهرمانی رئال در این هفته تغریبا 100 درصد .... پس تمام مسئولین تیم به همراه 25 بازیکن به پامپلونا رفتند تا در جشن قهرمانی احتمالی رئال شرکت کنند.فقط احتمالا گوتی به پامپلونا نرفته چون از ناحیه پا مصدوم شده.........
ایشالله ما خودمون فردا اینجا یه جشن بزرگ برگزار می کنیم............
کی میاید.......؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته مثل اوندفعه نکنید که قول بدید ولی پیداتون نشه.......!!!!!!!!!!!
منتظر اعلام زمانتون هستم.........
این بازی یه چیزه دیگست ها......................................

h_starboy
03-05-2008, 19:29
ایول ایول خیلی حال میده. من پایه ام.
I Love Real Madrid