مشاهده نسخه کامل
: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News
ما اینیم دیگه !
بازم که روبی رو تعویض کرد !!!
به جان شما الان میخواستم که بگم شوستر دمت گرم که میگم خاک تو سرت ....
حالا یکی نیس بهش بگه مردک بهترین دفاع حمله کردن است نه اینکه روبی رو ببری وبجاش سالگادو بیاری ...
نفهم بفهم ...نفهههم بفهههم...
راستی دوستان اشنایدر الان تو تاپیک است بقول وحید جون کجایی رفییییق که بغل.....نه زشته که بگم ایووووولت
kasra_khan2003
13-04-2008, 21:59
يك تعويض براي رئال مادريد
روبينيو ميره بيرون، مايكل سالگادو مياد تو
از اونور هم Pignol كه گذاشته بود اشنايدر گل بزنه ( خدا خيرش بده ) ميره بيرون Movilla مياد. يك مدافع بيرون، يك بازيكن مركزي تو!
همچنين Dani Aquino با Jofre تعويض ميشه، يك مهاجم بيرون يك بازيكن مركزي ديگه داخل! ميخواد مركز زمين رو بگيره!!!
kasra_khan2003
13-04-2008, 22:03
بچه ها بزارين من كارم و بكنم ديگه!!!هي بين پست هاي من پست نديد!!! فقط نگاه كنيد، حال كنيد :31:
همين الان اشنايدر سك سانت از سمت راست انجام ميده،
دروازبان مياد بيرون،
توپ و مشت مي كنه
دروازه خاليه و توپ ميفته جلوي پاي كاپتان رائول!!! پاس ميده به گوتي...
اما حيف كه گوتي نميتونه تعادلش رو حفظ كنه، زير توپ زدن ياران مورسيا!
وارد دقيقه 70 بازي ميشيم!
ما هم بازی رو تحلیل می کنیم !!!!
kasra_khan2003
13-04-2008, 22:08
دقيقه 75
يك ضربه آزاد كه روبن گرفت اما چيزي گيرمون نيومد ازش
سالگادو يك كارت زرد گرفت
اين كلمنته اونقدر گفت كه داور به نفع ما ميگيره كه كم مونده داور به تماشاگرا هم كارت نشون بده!!!
هر کاری میکنین بکنین اقا اشکال نداره فقط خبر خوش باشه وگرنه حسابتون با کرام الکاتبین است ها...
راستی دوستان فقط 10 دقیقه به پایان بازی مونده و ایشالا که بازی رو ببریم و بازی بعد با تمام قوا بریم تو زمین ...
با نیستلروی و راموس و فک کنم متذلدر هم اماده میشه بازی بعد نه؟
Majid393
13-04-2008, 22:10
به همتون گل رو تبریک میگم.
پس این نیستلروی کجاست ؟؟هنوز مصدومه ؟؟
منو تعویض کرد.!!!!!!
شوستر دیوانه هست ؟؟؟؟!
V A H I D
13-04-2008, 22:12
به همتون گل رو تبریک میگم.
پس این نیستلروی کجاست ؟؟هنوز مصدومه ؟؟
اولا گوشیت مبارک..
دوما چرا زنگ می زنی در می ری ؟؟؟:27::27:
----
اصلا سالگادو تعویض مفیدی نیود...
گلزن بازی هم تغویض شد و بجاش درنت به بازی میاد ولی خدا خیرش بده مارو از تساوی نجات داد...
V A H I D
13-04-2008, 22:13
منو تعویض کرد.!!!!!!
شوستر دیوانه هست ؟؟؟؟!
کسرا جان باید می گفت ها ...
ولی با حرفت موافقم خفن ....
kasra_khan2003
13-04-2008, 22:13
دقيقه 80 بازي
چيزي نمونده بچه ها! چيزي نمونده تا قهرماني!
درنته داره خودش رو گرم مي كنه تا شايد به بازي بياد!
مادريد دوست داره يه گل ديگه بزنه تا خيالش راحت شه، از اون طرف هم مورسيا به دنبال گل مساوي هست!
ياران مورسيا دارن فشار ميارن و موقعيت هايي هم بدست ميارن
دقيقه 82
درنته جاي اشنايدر به بازي مياد
خط دفاع قوي تر ميشه
V A H I D
13-04-2008, 22:14
راستی گل اشنایدر رو هم بگید چه جوری بود ....
B L A S T E R
13-04-2008, 22:18
bravo
عالیه...
بارسلونا هم که زرت و زرت مساوی میکنه
کم مونده داور به تیر دروازه و پرچم کرنر هم کارت بده !!!!!
kasra_khan2003
13-04-2008, 22:20
دقيقه 86
ديارا داره خودش رو گرم ميكنه تا آخرين تعويض بازي انجام بشه
يك موقعيت فوق العاده رو از دست داديم!!! واي
توپ از جلو پاي همه رد شد
خوب ديارا جاي گوتي اومد تو زمين
روبن يه كارت زرد به دليل تاخير در شروع بازي گرفت! فدا سرش :31: دمش گرم
Majid393
13-04-2008, 22:20
اولا گوشیت مبارک..
دوما چرا زنگ می زنی در می ری ؟؟؟:27::27:
----
اصلا سالگادو تعویض مفیدی نیود...
سلامت باشی آقا وحید....
منظورت از این زنگ می زنی،در می ری چی بود ؟؟؟:31::31:
گل اینطوری بود که یه سانتر کردن و من با سر توپ رو در شرایط ایده ال به اشنایدر دادم و اونم دیگه وقت تلف نکرد و مستقیم الهدف ..........
هوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووراااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااا
بردیییییییییییییییییییییی یییییییم.
kasra_khan2003
13-04-2008, 22:23
ايشالا كه پست بعدي پست آخر باشه! منظورم اينه كه بازي تموم شه!
وارد وقت هاي تلف شده ميشم! 3 دقيقه نفس گير!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچها بازی در دقایق خیلی پایانی بازی ادامه داره و اینطور که بوش میاد ما بازی رو بردیم و با این حساب اختلاف ما با بارسلونا به 9 امتیاز میرسه و این یعنی اینکه تقریبآ داره از دور بوی قهرمانی میاد و از الان به مشام تک تک رئال ها میرسه ...پس viva real madrid
آقا معضرت, نتونستم جلوی شعفم رو بگیرم !!!!
kasra_khan2003
13-04-2008, 22:25
سالگادو يه ضربه آزاد تووووپ ميگيره، روبن ميزنه
گل؟
گل؟
نه! با اختلاف كمي از بالاي دروازه به بيرون ميره!
خوبه اين اواخر هم بازي دست ماست!
موج رو بيا :31:
V A H I D
13-04-2008, 22:26
سلامت باشی آقا وحید....
منظورت از این زنگ می زنی،در می ری چی بود ؟؟؟:31::31:
خیلی وقت بود نیومده بودی اخه ...
kasra_khan2003
13-04-2008, 22:27
واي! چه مي كنه اين روبن!!! بابا يه 90 دقيقه ديگه بازي كنيم!!!
اين روبن خودش يه گل ديگه ميزنه!!!
يه پاس تو عمق زيبا واسه ي درنته، شوت ميزنه، بلوكه ميشه!!! ))))):
بازي تموم شد! تبريك ميگم! حالا نظرتون چيه؟ در مورد گزارشم!
بچها من از طرف خودم به شما این برد سخت رو تبریک میگم و امیدوارم که شب خوب و خوشی را داشته باشید ....
این هم یه بازی دیگه و یه فینال دیگه تموم شد و بازی رو بردیم ..........
دوستان اگه میشه جدول لیگ رو بذارین....ممنون میشم
پس تا فردا ...یاحق
Majid393
13-04-2008, 22:29
بازی تموم شد یا نه ؟؟
V A H I D
13-04-2008, 22:31
به افتخار اشنایدر این وال ها رو داشته باشین....
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رئال 69
بارسا 60
ویارئال 59
V A H I D
13-04-2008, 22:33
رئال 69
بارسا 60
ویارئال 59
دیدی چی شد ؟؟
قهرمان شدیم رفت ...:27::27:
بازی تموم شد یا نه ؟؟
اره...
عالی بود....:11:
Majid393
13-04-2008, 22:34
خیلی وقت بود نیومده بودی اخه ...
آره.راست میگی.چند تا دلیل داشت :
برای تعطیلات عید رفته بودم مشهد و شمال.اونجا هم کامپیوتر در دسترس نبود.روزایی که می رفتم کافی نت،رئال عزیز بازی نداشت.
این بازی های آخر رئال حالمو گرفته بودن....
این برد رو هم به همتون تبریک میگم....
ضمنا آقا کسرا،گزارشگریت عالی بود.به کلاس بذار برا خیابانی تا بیاد یاد بگیره ازت:31:
من که بازی رو نمیدیدم کاملا تو جو بازی بودم. عااااااااااالی بود. مرسی
V A H I D
13-04-2008, 22:46
V A H I D
13-04-2008, 22:48
llvlloji
14-04-2008, 11:14
ey val man az sneijder kheyli khosham miad akhare bazi saze damesh garm
llvlloji
14-04-2008, 11:14
ey val man az sneijder kheyli khosham miad akhare bazi saze damesh garm
llvlloji
14-04-2008, 11:15
ey val man az sneijder kheyli khosham miad akhare bazi saze damesh garm golzan ham ke hast bishtar damesh garm
دوست عزیز اول که خوش اومدی و امیدوارم که لحظات خوبی با ما و با p30world داشته باشی مسئله اینه که طبق قوانین سایت باید فارسی بنویسی نه پنگلش و ااینکه اون که بللللللللللللله دم همشون گرم مخصوصآ خودم (تعجب نکن یه ذره اگه با ما باشی میفهمی).
خوب دوستان اشنایدر بعد بازی از این گل بعنوان مهمترین گلش یاد کرده و گفته که بسیار خوشحالم که من باعث شدم که از این بن بست به اسم مورسیا گذشتم و تونستم گل پیروزی بخش تیممو به ثمر برسونم و من هم بهش تبریک میگم و ما از اون بیشتر خوشحال هستیم ...
راستی وحید جان بابت عکسهات بینهایت ممنون من که همه رو کپی کردم تو هارد ...میگم یکی که با لباس مادرید باشه و خیلی شفاف و واضح نداری؟؟
kasra_khan2003
14-04-2008, 14:21
Casillas - 6 | Torres - 5 | Pepe - 6 | Heinze - 7 | Marcelo - 7 | Gago - 6 | Robben - 6 | Sneijder - 7 | Guti - 5 | Robinho - 5 | Raul - 6
kasra_khan2003
14-04-2008, 14:22
خبرگزاري فارس: مهاجم جوان تيم فوتبال رئال مادريد در ديدار برابر رئال مورسيا به شدت آسيب ديد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از وب سايت رئال مادريد، رويستن درنته، جانشين روبن در خط حمله مادريد از ناحيه زانو و مچ پاي راست به شدت مصدوم شد. وي به احتمال زياد بازي هاي آينده را از دست خواهد داد.
تيم رئال مادريد فردا ساعت 11 تمرين مي كند تا خود را براي رويارويي با راسينگ سانتاندر آماده كند.
درنته در پي درخشش در تيم جوانان هلند به رئال آمد و در بازي هاي انجام شده نيز نقش پررنگي داشت.
kasra_khan2003
14-04-2008, 14:36
ديشب هم ويارئال نتونست آلمريا رو شكست بده!!! و اختلافش با رئال به 10 امتياز رسيد!
جدول بازي ها
بازي هاي هفته ي بعد:
kasra_khan2003
14-04-2008, 14:37
پست اضافي!
kasra_khan2003
14-04-2008, 14:39
ديشب هم ويارئال نتونست آلمريا رو شكست بده!!! و اختلافش با رئال به 10 امتياز رسيد!
جدول بازي ها
بازي هاي هفته ي بعد:
V A H I D
14-04-2008, 15:31
بتیس و رایسینگ؟؟؟
قهرمانیم...
V A H I D
14-04-2008, 15:49
دوست عزیز اول که خوش اومدی و امیدوارم که لحظات خوبی با ما و با p30world داشته باشی مسئله اینه که طبق قوانین سایت باید فارسی بنویسی نه پنگلش و ااینکه اون که بللللللللللللله دم همشون گرم مخصوصآ خودم (تعجب نکن یه ذره اگه با ما باشی میفهمی).
خوب دوستان اشنایدر بعد بازی از این گل بعنوان مهمترین گلش یاد کرده و گفته که بسیار خوشحالم که من باعث شدم که از این بن بست به اسم مورسیا گذشتم و تونستم گل پیروزی بخش تیممو به ثمر برسونم و من هم بهش تبریک میگم و ما از اون بیشتر خوشحال هستیم ...
راستی وحید جان بابت عکسهات بینهایت ممنون من که همه رو کپی کردم تو هارد ...میگم یکی که با لباس مادرید باشه و خیلی شفاف و واضح نداری؟؟
مرسی ..
همه جا رو زیرو رو کردم نیود...
V A H I D
14-04-2008, 15:54
په په و اشنایدر:ما مثل یک تیم جنگیدیم
اشنایدر:بازی سختی بود.من فکر می کنم با وجود ۱۰ نفره بودن مثل یک تیم جنگیدیم.امشب مهمترین گلم را زدم.ما به جام خیلی نزدیکیم،باید مثل این بازی ،بازی کنیم.من از گلی که زدم خوشحالم،چون بازی گره خورده بود ولی خوش بختانه ۳ امتیاز را گرفتیم ما باید آرام و صبور باشیم.
په په:بازی ها و امتیازات زیادی مانده و هر اتفاقی ممکن است،ما باید تا موقعی روی کاغذ و قطعا قهرمان شویم،به سختی کار کنیم، باید فروتن باشیم و غرور را از خود دور کنیم.در مورد بازی هم،به نظر بازی با ۱۰ بازیکن سخت است و فکر نمی کنم اتفاقی که بین من و آکوینو افتاد پنالتی بود، احساس خستگی می کنم ولی خیلی کم.ما خوب بازی کردیم و ۳ امتیاز مهم را گرفتیم.اخراج تورس کار را برای ما مشکل کرد،مورسیا هم خوب بازی کرد ولی ما با تدبیر کار کردیم و توانستیم بازی را ببریم.
V A H I D
14-04-2008, 15:55
ووچینیچ آینده اش را در رم تضمین نمی کند.
ووچینیج بودنش در رم را تضمین نکرد.او فصل خوبی داشته و گل های مهمی برای رم به ثمر رسانده است.او درباره آینده اش میگوید:فعلا در رم هستم و تلاشم را برای بهترین بازی ممکن می کنم.به نظر می رسد به جز تیم رئال مادرید ،سر آلکس فرگوسن هم به دنبال به خدمت گرفتن این بازیکن ۲۴ ساله است.
V A H I D
14-04-2008, 15:55
رونالدينيو می خواهد به رئال بيايد !
به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از تریبال فوتبال رئال مادرید به رونالدینیو ستاره ی بارسلونا پیشنهاد داده است .
دیاریو اسپورت گزارش داد که روبرتو ده آسیس وکیل و برادر رونالدینیو به اطلاع مسئولان رئال رسانده است که رونالدینیو تمایل دارد تا در آخر فصل راهی رئال مادرید شود .
فعلا رئال جوابی نداده است و مسئولان گفته اند که فعلا در فکر قهرمانی این فصل هستند . هنوز چیزی از انتقال این ستاره ی بزریلی در پایان فصل روشن نشده است .
V A H I D
14-04-2008, 15:56
به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از تریبال فوتبال رئال قصد دارد تا با به خدمت گرفتن فلچر در پایان فصل او را به طور قرضی راهی باشگاه های دیگر کند .
به نظر می رساند ستاره ی ۲۱ ساله در پایان فصل راهی اسپانیا شود چون تیمهایی همچون ختافه - اسپانیول و ساراگوسا خواهان به خدمت گرفتن قرضی این بازیکن هستند .
ختافه در حال حاضر دو تن از بازیکنان رئال مادرید - گرنرو و دلارد - را به طور قرضی در اختیار دارد و آنخل تورس سانچز رئیس این تیم گفت : ما با رئال در به خدمت گرفتن بازیکنان جوانشان رابطه داریم. آماده ایم که یک بار دیگر این کار را انجام دهیم .
پاکو هره را مدیر ورزشی اسپانیول نیز گفت : ما تماسهای خوبی با رئال داشتیم و به نظر می رسد که این بازیکن را قرضی در اختیار خواهیم گرفت .
ساندی میل اعتقاد دارد که ساراگوسا سومین باشگاهی است که فلچر را می خواهد و می خواهد که این بازیکن در در کنار میلیتو - گارسیا - آیمار و ماتوزالم داشته باشد .
پس از ملاقات میاتوویچ مدیر ورزشی رئال و مدیران هیبز در اولد ترافورد در خلال دیدار رم - منچستر به نظر می رسد که به احتمال زیاد در فصل بعد فلچر راهی رئال شود
V A H I D
14-04-2008, 15:57
کاسانو در سمپ می ماند .
به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از گل مدیر ورزشی سمپدوریا یکبار دیگر تاکید کرد که با او به توافق رسیده است و تا دو - سه هفته دیگر با این بازیکن مذاکره می کند .
عملکرد شگفت انگیز کاسانو در سمپ موجب شده که مدیران این تیم تصمیم بگیرند که قرارداد او را در تابستان تمدید کنند .
وی گفت : ما با کاسانو به توافق رسیدیم . حالا با دو - سهفته صبر خواهیم کرد و سپس با مدیران رئال مادرید ملاقات خواهیم داشت .
کاسانو حاضر شده که از ۵۰ درصد دستمزد ۴.۵ میلیون یورویی خود در مادرید گذشت کند تا در جنوآ بماند .
رئال مادرید ۵.۵ میلیون یورو برای فروش این بازیکن درخواست کرده است اما مدیر ورزشی سمپ اعتقاد دارد که می تواند این مبلغ را کاهش دهد .
V A H I D
14-04-2008, 15:57
شوستر : نگران بارسا نيستم .
برند شوستر پس از برد دیشب رئال برابر مورسیا از شاگردان خود راضی است . وی گفت :
حدس می زنم که می توانیم بگویم که این سه امتیاز وقتی که بازیهای سختی را پشت سر گذاشتیم بسیار مهم بود . این پیروزی یک گام کوچک دیگر برای قهرمانی در پایان فصل بود . هر چیزی می توانست امشب رخ دهد . وقتی که یک بازیکن زود از بازی اخراج می شود همه چیز پیچیده می شود . می توانیم با هم بحث کنیم که این کارت قرمز داشت یا نه .
من زیاد نگران داور نبودم نمی توانید او را مقصر این بازی بدانید . من به تیمم اعتقاد دارم که این می تواند هر راهی را باز کند . آنها با ۱۰ مرد به سوی برد هجوم بردند . ما شانسهای خوبی پس از اخراج تورس داشتیم . مهم ترین چیز آن بود که به شانسهایمان اعتقاد داشته باشیم .
پیدا کردن فضاهای حمله بسیار سخت تر شده بود . فکر می کنم که ما شایسته ی این برد بودیم اما دوست داشتم که این بازی متفاوت تر باشد .
نگران بارسا یا تیمهای دیگری که در راه قهرمانی هستند نیستم . مهمترین چیز بردن هر بازی در وقت خودش است و تلاش برای همان بازی . این چیزی است که برای آن تلاش می کنیم .
رونالدينيو می خواهد به رئال بيايد !
به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از تریبال فوتبال رئال مادرید به رونالدینیو ستاره ی بارسلونا پیشنهاد داده است .
دیاریو اسپورت گزارش داد که روبرتو ده آسیس وکیل و برادر رونالدینیو به اطلاع مسئولان رئال رسانده است که رونالدینیو تمایل دارد تا در آخر فصل راهی رئال مادرید شود .
فعلا رئال جوابی نداده است و مسئولان گفته اند که فعلا در فکر قهرمانی این فصل هستند . هنوز چیزی از انتقال این ستاره ی بزریلی در پایان فصل روشن نشده است .
میگم اینو باشین ها عجب علاقه ای داره به رئال ولی بدکم نمیشه اگه بیاد رئال لااقل از نگاه پول و تبلیغات واسمون مفید هست و شخصآ راضی هستم که بیاد رئال شما چطور؟
V A H I D
14-04-2008, 19:41
منم دوست دارم بیاد رئال ...
لااقل یه بازیکن ناراضی بارسایی رو گرفیم ...
ولی میشه دوباره به خودش یه تکونی بده و مث رونالدو کم کم به روزهای اوجش برگرده ویا اینکه هنوز در اون اون خلاقیت همیشگی اون باشه و کلآ امیدورام که بیاد ولی فک نکنم به این راحتی بارسا بدتش به ما....
V A H I D
14-04-2008, 21:43
اره این هم هست ...
ولی اگه بشه مثل ساویلا چی ؟؟؟
خیلی بد میشه ...
نه وحید جون اینو قبول ندارم اخه به این بدبخت بعد 2 ماه بازی داد و اونم گل زد و بعدش هم 3 ماه بعد تو بازی با مایورکا اومد که مصدوم شد بدبخت دقیق مث سولدادو اخه باید به جونا بیشتر فرصت بدن دیگه..
همین من وقتی که بازی فوتبال تو کامپیوتر بازی میکنم تو بازی همیشه نیمه دوم رو از جونا استفاده میکنم ....
V A H I D
14-04-2008, 22:23
نه وحید جون اینو قبول ندارم اخه به این بدبخت بعد 2 ماه بازی داد و اونم گل زد و بعدش هم 3 ماه بعد تو بازی با مایورکا اومد که مصدوم شد بدبخت دقیق مث سولدادو اخه باید به جونا بیشتر فرصت بدن دیگه..
همین من وقتی که بازی فوتبال تو کامپیوتر بازی میکنم تو بازی همیشه نیمه دوم رو از جونا استفاده میکنم ....
فقط پایین 23 سال رو می خرم ...
ولی باید تو بازیها چند با تجربه باشند یا نه؟
تو مستر لیگ که تا وقتی خودبازیکنا خدافظی نکن دست از سرشون بر نمیدارم و کلآ روش جالبی دارم من یه هفته از بازیکنای اصلی و نسبتآ ترکیبی از جونا و با تجربه ها رو میذارم و هفته بعد تیم دومم رو که نسبتآ همشون جون هستند و اینکه هیچ وقت دیگه نیازی به تعویض ندارم و همیشه اونا هفته قبل رو استراحت کردند و میتونند کامل واس من بازی کنند...جالبه نه
V A H I D
15-04-2008, 14:58
ولی باید تو بازیها چند با تجربه باشند یا نه؟
تو مستر لیگ که تا وقتی خودبازیکنا خدافظی نکن دست از سرشون بر نمیدارم و کلآ روش جالبی دارم من یه هفته از بازیکنای اصلی و نسبتآ ترکیبی از جونا و با تجربه ها رو میذارم و هفته بعد تیم دومم رو که نسبتآ همشون جون هستند و اینکه هیچ وقت دیگه نیازی به تعویض ندارم و همیشه اونا هفته قبل رو استراحت کردند و میتونند کامل واس من بازی کنند...جالبه نه
من همه رو می ندازم بیرون کاری به اسمشون ندارم ...
کاپل به خاطر علاقه رئال به او،به خودش افتخار می کند.
کاپل بازیکن با استعداد و جوان سویا از هرگونه پیشنهاد رئال استقبال می کند.
او می گوید:باعث افتخار من است که مورد توجه رئال قرار گرفته ام.خانواده ام همه طرفدار رئال هستند و من هم از بچگی طرفدار رئال بودم.ولی فعلا من یک سویایی هستم و باید برای موفقیت تیم تلاش کنم.
V A H I D
15-04-2008, 14:59
اشنایدر:می توانیم قبل از بازی با بارسلونا می توانیم قهرمان شویم.
هافبک استثنایی رئال اعلام کرد تیم رئال می تواند قبل از رویارویی با بارسلونای ۶۰ امتیازی قهرمان شود.رئال اگر بتواند ریسینگ،اوساسونا و بیلبائو را شکست دهد،قهرمانی خود را مسجل کرده است.اگر رئال این ۳ بازی را ببرد دیگر بازی با بارسا یک بازی تشریفاتی است.اشنایدر می گوید:ما اگر ۳ بازی را ببریم باید جشن قهرمانی خود را قبل از بازی با بارسا برپا کنیم.
این بازیکن جوان با رکورد گلهای زیدان در ۲ فصل پیش فقط یک گل فاصله دارد.ولی به نظر او گل زدن او مهم نیست فقط بردن تیم است که مهم است.
او صحبتش را ادامه می دهد:این من نبودم که ۴ امتیاز برای تیم جمع آوری کرد.این کار همه ی ما بود.چه وقتی که می بریم و چه وقتی که می بازیم ما همه با هم در نتیجه نقش داریم.اگر کسی برای تمیش ۸ گل بزند برای تیمش مهم است ولی باید سخت کار کند و سعی کند بهترین بازی اش را ارائه دهد.
V A H I D
15-04-2008, 15:00
تمام حرف ها در مورد انتقال فلچر دروغ محض است
رئیس باشگاه هیبرنیان تمامی صحبتها در مورد انتقال استیون فلچر به مبلغ ۴.۵ میلیون را تکذیب کرد.مطبوعات اسپانیایی خبر از عقد فرارداد میان میاتوویچ ومدیر هیبرنیان برای جذب این بازیکن با استعداد و ۲۱ ساله خبر دادند.ولی رئیس باشگاه هیبرنیان می گوید:هنوز هیچ قراردادی به امضا نرسیده است.
وحید جان بابت خبرات ممنون..
اینو میخواستم بگم که این کاپل تو تیم سویا بازیکن خوب هست حالا که ما بگیریمش یا نه؟
و اینکه یکم درباره فلچر توضیح بدید؟
V A H I D
15-04-2008, 17:40
خواهش می کنم عزیزم...
فلچر رو نمیشناسم ...
یه بازیکن اسکاتلندی هست که 21 سالشه ...
اگه اشتباه نکنم...
کاپل هم اگه درست گفته باشم هم سن درنته هست ...
V A H I D
15-04-2008, 17:41
رئال به دنبال کاپيتان مارسی
به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از گل رئال لوریک کانا کاپیتان مارسی را تحت نظر دارد .
علاقه ی رئال به سمیر نصری تقریبا مشهور است اما به نظر می رسد که ملی پوش آلبانیایی در حال حاضر هدف تازه است .
این هافبک دفاعی پیش از حضور در مارسی در تیمهای لوزان سوئیس و پاریس سن ژرمن حضور داشته است .
وی گفت : من در مارسی راحتم . هدف هر بازیکن حضور در چمپیونزلیگ است و من می خواهم با مارسی به آن برسم و اگر باشگاه به آن برسد دلیلی برای ترک آن ندارم .
کانا ۲۴ ساله است و ۲۹ بازی ملی دارد .
V A H I D
15-04-2008, 17:42
نادال از ديگو خواست به رئال بيايد .
به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از تریبال فوتبال نادال ستاره ی تنیس به دیگو توصیه کرد که به رئال بیاید .
نادال در جام دیویس در بازی میان دو تیم اسپانیا آلمان حضور داشت ک. جایی که دیگو ملی پوش برزیلی تماشاگر بود . این دو همدیگر را دیدند و نادال از این بازیکن خواست که راهی مادرید شود تا برای رئال بازی کند .
نادال به عنوان یک هوادار رئال شناخته می شود و مارکا نوشت که شماره دو تنیس جهان به عنوان واسطه این کار را انجام داده است .
V A H I D
15-04-2008, 17:42
تماس رئال با گتوزو !
به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از تریبال فوتبال رئال مادرید تماسهایی با گنارو گتوزو ستاره ی میلان داشته تا او را برای حضور در رئال ترغیب کند .
توتو اسپورت نوشت که رئال مادرید با مدیر برنامه ی گتوزو تماسی داشته است .
رئال مادرید گتوزو را جانشین دیارا می بیند و قصد دارد که برای او ۱۵ میلیون پوند بپردازد .
نادال از ديگو خواست به رئال بيايد .
به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از تریبال فوتبال نادال ستاره ی تنیس به دیگو توصیه کرد که به رئال بیاید .
نادال در جام دیویس در بازی میان دو تیم اسپانیا آلمان حضور داشت ک. جایی که دیگو ملی پوش برزیلی تماشاگر بود . این دو همدیگر را دیدند و نادال از این بازیکن خواست که راهی مادرید شود تا برای رئال بازی کند .
نادال به عنوان یک هوادار رئال شناخته می شود و مارکا نوشت که شماره دو تنیس جهان به عنوان واسطه این کار را انجام داده است .
ایول بابا خیلی خبر عالی بود من که شخصآ از اینکه همچین هوادار دو اتیشه ای داریم افتخار میکنم....
راستی دوستان اینو هم بگم که انتونیو بانداراس از نادال هم با اتیشش واس رئال بشتر است ها ...
اینم دو عکس از این دو:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
V A H I D
15-04-2008, 18:06
غول های اروپا به دنبال هلب
بعد از عملکرد عالی هلب در این فصل باشگاه های بزرگ اروپایی برای خرید یکی از بهترین بازیکنان آرسنال هستند.مدیر برنامه های این هافبک تکنیکی اهل بلاروس می گوید:من چیزی برای پنهان کردن ندارم.آلکساندر یک بازیکن در سطح جهانی است.تا امروز باشگاه های بارسا،رئال مادرید و یووه به او ابراز علاقه کردند ولی هنوز هیچ پیشنهاد رسمی رد و بدل نشده است.
V A H I D
15-04-2008, 18:08
واعا چه قدر زیباست ...دی:
V A H I D
15-04-2008, 22:15
مرسی بابت اخبار وحید جون. اگه بتونیم این روند رو حفظ کنیم 3 هفته مونده به پایان بازیها قهرمانیم.
این است
:40:رئال:40:
انجام وظیفه بود ...:27::27:
رئال که امسال قهرمانه توی لالیگا..
ولی باید بریم دنبال بازیکن های خوب تا بتونیم سال دیگه توی چمپیونز لیگ هم قهرمان بشیم خیلی وقته رئال نرفته
بالا...
بیا یه ادم حسابی داشتیم تو مدیریت که اونم داره کم کم تحت تاثیر بقیه قرار میگیره ....
اخه کسی نیس به این مردک بگه اگه بارسا قهرمان بشه اونوقته که دیگه محاله بازیکنهای خوب رو به تو بدن بد بخت همه میرن بارسا خوب والا من که سر از کار اینا در نمیارم میشه یه توضیح بدید ؟
راستی رئال واس چی رفته سراغ گتوزو کهنسال ؟
باور کنید که هاتینگا از گتوزو بهتره؟
kasra_khan2003
16-04-2008, 12:56
بیا یه ادم حسابی داشتیم تو مدیریت که اونم داره کم کم تحت تاثیر بقیه قرار میگیره ....
اخه کسی نیس به این مردک بگه اگه بارسا قهرمان بشه اونوقته که دیگه محاله بازیکنهای خوب رو به تو بدن بد بخت همه میرن بارسا خوب والا من که سر از کار اینا در نمیارم میشه یه توضیح بدید ؟
راستی رئال واس چی رفته سراغ گتوزو کهنسال ؟
باور کنید که هاتینگا از گتوزو بهتره؟
شايد چون ميدونه گتوزو محاله ممكن هست كه بياد!!! :31:
من ازش اما خوشم مياد! به قول خودمون: با غيرت بازي مي كنه j-:
نه بابا همین کانوارو خودمون جان من بازیش تو یووه رو دیده بودی یا تو اینتر چطوری بازی میکرد ده تا گتوزو رو میخوردش ولی حالا چی ؟اگه تو خط دفاعیمون نباشه مث بازی قبل اصلآ گل نمیخوریم اخه هرچه پنالتی است رو اون میده....
V A H I D
16-04-2008, 15:34
نه بابا همین کانوارو خودمون جان من بازیش تو یووه رو دیده بودی یا تو اینتر چطوری بازی میکرد ده تا گتوزو رو میخوردش ولی حالا چی ؟اگه تو خط دفاعیمون نباشه مث بازی قبل اصلآ گل نمیخوریم اخه هرچه پنالتی است رو اون میده....
حرف دلمو زدی در مورد کانناوارو ....
amir_rahmani
16-04-2008, 16:58
ما امسال قهرمانيم عشق است رئال
V A H I D
16-04-2008, 22:00
بخونید..
اعتراف رسمي اتوئو
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، اعتراف رسمي اتوئو در يك برنامه تلويزيوني بازتاب عجيبي در روزنامههاي صبح اسپانيا داشته است.
وي گفت: بهتر بود در رئال مادريد ميماندم. در آنصورت به افتخارات بيشتر و ثروت قابل توجهي دست پيدا ميكردم و تا اين حد به خاطر رنگ پوست و ناكاميهاي ملي مورد تمسخر قرار نميگرفتم.
اتوئو ادامه داد: ماندن در پايتخت به نفع من و خانوادهام بود. من مرتكب اين اشتباه بزرگ شدم.
V A H I D
16-04-2008, 22:00
بعد از يك شروع نا اميد كننده ، باپتيسا توانست جايگاهش را در تيم اصلي براي مدت كوتاهي بدست آورد .اما در بازگشت گوتي و اشنايدر به روز هاي خوبشان ، در زير سايه آنها قرار گرفت.
روزنامه آ.س گفت : باپتيستا در برنامه شوستر براي فصل آينده جايي ندارد و كالدرون نيز به مياتوويچ اجازه داده تا او را به فروش برساند. باشگاه هايي مانند يونتوس، فنرباخچه و تاتنهام ممكن است تا علاقمند به جذب او در نقل و انتقالات تابستاني باشند. يك گزينه ديگر اين است كه رئال باپتيستا را به همراه مبلغي با دني آلوز از سويا مبادله كند .
V A H I D
16-04-2008, 22:01
مطابق گزارش دلا اسپورت ، رئال آماده ارائه پيشنهاد 70 ميليون پوندي براي به خدمت گرفتن ابراهيموويچ است. مدت زمان زيادي است كه رئال مايل به جذب اين بازيكن است و گزارش ها حاكي از اين است كه يوونتوس اين پيشنهاد را در فصل اول بازي اين سوئدي در فصل 2004-2005 از طرف مادريدي ها رد كرده است.
اين روزنامه ميگويد: مادريد به دنبال يك مهاجم مياني ،با كلاس جهاني براي فصل آينده مي باشد و آماده ارائه پيشنهاد 70 ميليون پوندي به اينتر است . آنها همچنين آماده افزايش دستمزد سالانه ابراهيموويچ به 12 ميليون پوند هستند.
با فروش كرسپو ، سائوزو و احتمالآ آدريانو به نظر نميرسد كه پيشنهاد مادريد موفقيت آميز باشد. هرچند فرم بد بازي ابراهيموويچ در نيمه دوم فصل ممكن است اينتري ها را بر سر ميزه مذاكره بنشاند. ابراهيموويچ 26 ساله داراي آسيب ديدگي زانو ميباشد كه ممكن است اين آسيب ديدگي هيچوقت خوب نشود.
V A H I D
16-04-2008, 22:02
دروگبا در رئال مادريد!!!
«ديديه دروگبا» مهاجم ساحل عاج چلسي به احتمال زياد تابستان سال جاري راهي رئال مادريد خواهد شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، «پدراگ مياتوويچ» مدير ورزشي رئال هفتهي گذشته در لندن حضور يافت تا مقدمهي اين انتقال را فراهم آورد
V A H I D
16-04-2008, 22:02
آرسنال به جمع هواداران کاسیرس پیوست
آرسنال نیز به دنبال جذب ستاره جوان خط دفاعی ویارئال است.کاسیرس امسال به طور قرضی در ویا رئال بازی کرد و فصل بسیار خوبی را پشت سر گذاشت.به همین خاطر باشگاه های چلسی و رئال مادرید در یک رقابت برای جذب این بازیکن هستند.تیم چلسی با پیشنهادی ۸ میلیون یورویی و رئال با پیشنهادی ۱۲ میلیونی پیش آمده است.آرسن ونگر نیز اعلام کرده است می خواهد این جوان با استعداد را به تیم جوانش اضافه کند.
V A H I D
16-04-2008, 22:03
گوتی در بازی با ریسینگ نخواهد بود
گوتی هافبک خلاق رئال مادرید در مقابل مورسیا و به علت تمارض یک کارت زرد گرفت و بازی بعدی تیمش در مقابل ریسینگ را از دست داد.این در حالی است که رئال مادرید به فدراسیون اعلام کرد که روی گوتی واقعا خطا شده است ولی کمیته داوری اسپانیا این حرف را قبول ندارد و در خواست فرجام خواهی این باشگاه را رد کرد.
میگل تورس،ماتوزالم از ساراگوسا و دیه گو لوپز از ویا رئال نیز به خاطر گرفتن کارت قرمز بازی های این هفته را از دست خواهند داد.
محرومان این هفته لالیگا:
سیلوا از والنسیا،پابلو از لاکرونیا،مونریال از اوساسونا،پولی از هوئلوا،پاوونی از بتیس،کلوو از وایادولید،گویتوم از مورسیا و کرسات از آلمریا
V A H I D
16-04-2008, 22:03
کریزرو:آگرو فروشی نیست.
رئیس باشگاه آتلتیکو مادرید اعلام کرد که هیچ مبلغی نمی تواند ستاره جدید آتلتیکو را از این تیم جدا کند.به نظر میرسد هم کالدرون و هم آبراموویچ این بازیکن را به لیست خود اضافه کرده اند.مدیر باشگاه بعد از از دست دادن اسطوره تیمش تورس در فصل قبل اجازه خروج آگرو را در آستانه حضور در چمپیونز لیگ،نمی دهد.
او می گوید:ما آگرو را نمی فروشیم،نه به رئال و نه به هیچ باشگاه دیگر.
پس از حضور نه چندان قدرتمند ریس در آتلتیکو،شایعاتی مبنی بر فروش او به باشگاه های دیگر بود ولی کریزرو اعلام کرد:ما هنوز روی او حساب می کنیم.
بخونید..
اعتراف رسمي اتوئو
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، اعتراف رسمي اتوئو در يك برنامه تلويزيوني بازتاب عجيبي در روزنامههاي صبح اسپانيا داشته است.
وي گفت: بهتر بود در رئال مادريد ميماندم. در آنصورت به افتخارات بيشتر و ثروت قابل توجهي دست پيدا ميكردم و تا اين حد به خاطر رنگ پوست و ناكاميهاي ملي مورد تمسخر قرار نميگرفتم.
اتوئو ادامه داد: ماندن در پايتخت به نفع من و خانوادهام بود. من مرتكب اين اشتباه بزرگ شدم.
همین که خبرگزاری مارکا و اونم تو این موقع از فصل این خبر رو منتشر کرده گواه بر همه چیز هست.
مارکا همه جای دنیا به عنوان دروغ گو ترین خبرگزاری شهره است.
V A H I D
16-04-2008, 22:26
همین که خبرگزاری مارکا و اونم تو این موقع از فصل این خبر رو منتشر کرده گواه بر همه چیز هست.
مارکا همه جای دنیا به عنوان دروغ گو ترین خبرگزاری شهره است.
شهره نیست شکیلا هه ...
اتوئو در يك برنامه تلويزيوني بازتاب عجيبي در روزنامههاي صبح اسپانيا داشته است.
درست بخون بعدا حرف بزن...
شهره نیست شکیلا هه ...
درست بخون بعدا حرف بزن...
خوشمزه هم که هستی!
من این خبر رو صبح کاملش رو خوندم دوست عزیز و شما هم هر چی روزنامه ها مینویسن رو باور نکن.
met@llica
16-04-2008, 23:02
قهرمانی رئال رو پیشاپیش تبریک میگم...:26:
اینم یه عکس از ستاره تیممون...
kasra_khan2003
17-04-2008, 10:07
ببينم اين خبرگزاري ماركا و آس ، سايتشون بخش اينگليسي نداره؟ فقط اسپانيايي هست؟!!
kasra_khan2003
17-04-2008, 10:35
قابل توجه او دوستمون كه گفت ماركا دروغ ميگه! خبرگزاري فارس هم بدون ذكر منبع اين خبررو درج كرده! يعني اونا از ماركا خبررو نگرفتن، مستقيم از تلويزيون گرفتن!
اتوئو: بهتر بود در مادريد ميماندم
خبرگزاري فارس: كامروني گلزن كاتالونيا در پي ناكامي براي دومين سال پياپي در لاليگا، گفت: كاش هرگز از آكادمي رئال مادريد نميرفتم.
لينك خبر:
kasra_khan2003
17-04-2008, 10:36
كوئيرز: 96 ميليون پوند براي رونالدو كم است
خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال منچستر يونايتد انگليس گفت: اختصاص حتي 96 ميليون پوند براي جذب بازيكني نظير كريستانو رونالدو كم است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ديلي ميرر، كارلوس كوئيرز گفت: حتي اگر رئال مادريدي ها بخواهند براي رونالدو رقمي بالغ بر 96 ميليون پوند بپردازند، اين رقم براي او بازهم كم است و ارزش اين بازيكن بيشتر از اين هاست.
كوئيرز كه براي مدت يك سال هدايت تيم رئال مادريد را برعهده داشت و اينك دستيار اول فرگوسن در تيم منچستريونايتد محسوب مي شود، اظهارداشت: خصوصيات و قابليت هاي رونالدو بسيار است. براي هر تيمي مي تواند بسيار ارزشمند باشد. از اين رو اين بازيكن با كمتر از 96 ميليون پوند به فروش نخواهد رفت.
اين مربي ادامه داد: مي توانيد به همه دنيا قيمت بدهيد. ولي وقتي قيمتي كه پيشنهاد مي دهيد كمتر از حدي است كه كالايتان ارزش دارد، هيچگاه نمي توانيد آنرا خريداري كنيد.
كريستانو رونالدو 23 ساله از سال 2003 در خدمت تيم منچستريونايتد است.
وي قبل از اين كه راهي اولدترافورد شود، در تيم اسپورتينگ ليسبون در قالب يك پديده 16 ساله مطرح شد و توانست با ورود به منچستر راه پيشرفت و ترقي را در پيش بگيرد.
باشگاه متمول رئال مادريد در پي آن است تا اين بازيكن شاخص را در تابستان سال جاري بخدمت گيرد.
kasra_khan2003
17-04-2008, 10:37
خبرگزاري فارس: مقامات باشگاه رئال مادريد در تلاش هستند تا بازيكن پرتغالي منچستر يونايتد را بخدمت بگيرند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اس اسپانيا، كريستيانو رونالدو از باشگاه انگليسي خود پيشنهاد حقوق هفتگي صد و پنجاه هزار پوندي دريافت كرده و براي رد پيشنهاد رئال مادريد، بهانههاي كافي در دست دارد.
مسئولين مادريد ميكوشند تا با ارائه پيشنهادات مشابه، او را به بازي در اسپانيا ترغيب كنند. در تاريخ رئال به غير از چند مورد استثنايي، بيشتر غير بوميها موفق ظاهر شدهاند و رونالدو پرتغالي چندان هراسي از افت احتمالي در اسپانيا نخواهد داشت.
كريس مشتريان جدي دارد كه هر يك مي توانند مسير درخشش او را در جهان فوتبال حرفه اي مشخص كنند.
قابل توجه او دوستمون كه گفت ماركا دروغ ميگه! خبرگزاري فارس هم بدون ذكر منبع اين خبررو درج كرده! يعني اونا از ماركا خبررو نگرفتن، مستقيم از تلويزيون گرفتن!
اتوئو: بهتر بود در مادريد ميماندم
خبرگزاري فارس: كامروني گلزن كاتالونيا در پي ناكامي براي دومين سال پياپي در لاليگا، گفت: كاش هرگز از آكادمي رئال مادريد نميرفتم.
لينك خبر:
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا
این چیه اون موقع؟
خبرگزاری فارس همیشه 1 پای ثابت نقل کننده خبرهای مارکا هست.
بعد از يك شروع نا اميد كننده ، باپتيسا توانست جايگاهش را در تيم اصلي براي مدت كوتاهي بدست آورد .اما در بازگشت گوتي و اشنايدر به روز هاي خوبشان ، در زير سايه آنها قرار گرفت.
روزنامه آ.س گفت : باپتيستا در برنامه شوستر براي فصل آينده جايي ندارد و كالدرون نيز به مياتوويچ اجازه داده تا او را به فروش برساند. باشگاه هايي مانند يونتوس، فنرباخچه و تاتنهام ممكن است تا علاقمند به جذب او در نقل و انتقالات تابستاني باشند. يك گزينه ديگر اين است كه رئال باپتيستا را به همراه مبلغي با دني آلوز از سويا مبادله كند .
اول که سلام دوم اینکه مگه الوز با بارسا قرارداد نبسته بود که این خبرا اینطور پخشه؟
مطابق گزارش دلا اسپورت ، رئال آماده ارائه پيشنهاد 70 ميليون پوندي براي به خدمت گرفتن ابراهيموويچ است. مدت زمان زيادي است كه رئال مايل به جذب اين بازيكن است و گزارش ها حاكي از اين است كه يوونتوس اين پيشنهاد را در فصل اول بازي اين سوئدي در فصل 2004-2005 از طرف مادريدي ها رد كرده است.
اين روزنامه ميگويد: مادريد به دنبال يك مهاجم مياني ،با كلاس جهاني براي فصل آينده مي باشد و آماده ارائه پيشنهاد 70 ميليون پوندي به اينتر است . آنها همچنين آماده افزايش دستمزد سالانه ابراهيموويچ به 12 ميليون پوند هستند.
با فروش كرسپو ، سائوزو و احتمالآ آدريانو به نظر نميرسد كه پيشنهاد مادريد موفقيت آميز باشد. هرچند فرم بد بازي ابراهيموويچ در نيمه دوم فصل ممكن است اينتري ها را بر سر ميزه مذاكره بنشاند. ابراهيموويچ 26 ساله داراي آسيب ديدگي زانو ميباشد كه ممكن است اين آسيب ديدگي هيچوقت خوب نشود.
اخیش خدا کنه که این انجام بشه همون چیزی که من ارزوشو داشتم امیدورام که اونو دروگبا و دیگو بیان دیگه ارزوی ندارم....
اول اینکه ممد جان چون دیدم هستی گفتم سلام گفته باشم و دوم اینکه خیلی بابت خبرا ممنون و اینو باید بگم که نه مارکا گفته و نه اس بلکه دیلی اینو گفته بود که رونالدو بعد دریافت مقام سومی بهترین سال قبل گفته بوده که من اون وقت بود که ارزش پیرهن مقدس رئال روفهمیدم و اینو فهمیدم که هر کی این پیرهن رو پوشیده و رفته اون تیم بلافاصله همون سال بهترین جهان شده مث:رونالدو (2002)-زیزو(2001)-فیگو(فک کنم2000)-کانوارو(2006)بسه یا بازم بگم...؟
V A H I D
17-04-2008, 14:50
1 خبر جالب..
رئال مادریرید می خواهد سویا رو بخره ..دی:
افبك سويا مورد توجه رئال مادرید و بارسا
بازي هاي درخشان سيدو كيتا هافبك تيم سويا باعث شده كه سران تيم هاي بارسلونا و رئال مادريد خواهان جذب وي شوند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران و به نقل از خبرگزاري آلمان، سيدو كيتا هافبك دفاعي تيم سويا كه از ابتداي سال جاري ميلادي درخشش زيادي را داشته است توانسته نظر تيم هاي رئال مادريد و بارسلونا را به سوي خود جلب كرده است.
بنابراين گزارش، تيم هاي يوونتوس و ليورپول نيز از مشتريان اروپايي وي هستند.
يادآور مي شود، كيتا هافبك 28 ساله سويا تا سال 2011 با تيمش تحت قرار داد دارد.
V A H I D
17-04-2008, 14:51
مصاحبه گوتی با سایت رسمی رئال مادرید
"ما هنوز قهرمان نشدیم ولی هر تیمی دوست دارد به جای ما باشد."
گوتی،کاپیتان دوم رئال اهمیت کسب تمامی امتیازات را می داند ولی به ویا رئال و بارسلونا اعتقادی ندارد.
چه اتفاقی ممکنه جلوی قهرمانی شما را بگیره؟
ما همه بازی ها را ببازیم و حریفان ما همه تیم ها را ببرند.ولی ما الان در شرایط خوبی هستیم،قهرمان نیستیم ولی هر تیمی دوست داره به جای ما باشه.ما باید سعی کنیم تمام امتیازات را بگیریم و باید بدونیم که دو تیم خطرناک دیگر پشت سر ما هستند.
در مورد قرارداد مادام العمر خودت بگو!
رئیس همه ی کارها را انجام داده ولی الان این تنها چیزی نیست که مهمه.مهم اینه که تیم قهرمان شود.
کالدرون گفته دوست داره بارسا قهرمان اروپا شود،نظرت در این مورد چیه؟
من نمیدونم ...دوست دارم بارسا قهرمان بشه چون که اونها یک تیم اسپانیایی هستند.
رئیس گفته که دوست داره رئال توسط بارسا تشویق بشه...
کار سختیه ما باید همه ی بازی هامون رو ببریم.اگر این اتفاق بیفته طبیعتا اونه باید این کار رو بکنن.
دوست داری این اتفاق بیفته...
بله،ولی نه به خاطر این که اونها مجبورن بلکه بخاطر اینکه ما قهرمان شدیم..
یک شبکه خبری اعلام کرد که تو هفتمین بازیکن محبوب اسپانیا هستی..
این باعث افتخاره که مردم به سبک بازی من علاقه دارن این واقعل منو خوشحال می کنه.
داور بازی قبلی یک پنالتی روی تو نگرفت تاره بهت هم یه کارت زرد داد،به نظرت باشگاه می تونه محرومیتت رو کم کنه....
امیدوارم،من اونجا واقعا تعادلم رو از دست دادم.این برای من خیلی سخته که بازی بعدی رو از دست بدم.
دوست داری کدوم تیم جام حذفی رو بگیره،ختافه یا والنسیا؟
این سوال خیای سختیه.شما منو تو یه موقعیت خیلی سخت قراردادین ختافه تیم شهر منه ولی من با کانیزارس،هلگرا و مورینتس دوست هستم.امکانش نیست که دو تیم قهرمان بشن...
نظرت در مورد بازی بعدی چیه؟
ریسینگ تیم خوبیه و مربی خوبی داره که از هر بازیکن تمامی استفاده را می کنه.اونها برای چمپیونز لیگ می جنگن ولی من فکر می کنم ما شانس برد رو داریم.
آیا فکر می کنی در این فصل به اندازه کافی جدی نبودین؟
من فکر می کنم فتح دو کاپ خیلی سخته ولی ما الان به لالیگا خیلی نزدیکیم.طرفداران هم انتظار قهرمانی دارن.
V A H I D
17-04-2008, 14:52
تصميمگيري براي روبينهو تا ماه آينده
به گزارش سايت هواداران رئال مادريد در ايران و به نقل از تريبال فوتبال تكليف روبينهو در ماه آينده روشن خواهد شد. آ.س. اسپانيا نوشت: مدير برنامههاي روبينهو در پي اين است كه قراردادي جديد براي اين بازيكن ببندد.
مدير عامل رئال مادريد هم علاقه خود را نسبت به تمديد قرارداد روبينهو نشان داده است ولي به نظر ميرسد مياتووچ فعلا در مورد تمديد دو به شك است. مدير برنامههاي روبينهو گفت:
روبينهو در اين جا بسيار خوشحال و شاداب است و من به هواداران اين بازيكن و تيم رئال مادريد وعده ميدهم كه مديران اين تيم را مبني بر تمديد قرارداد راضي كنم. قابل ذكر است قرارداد روبينهو تا سال ۲۰۱۰ است.
V A H I D
17-04-2008, 14:52
دنيل آلوز: دوست دارم در بارسا بازي كنم
به گزارش سايت هواداران رئال مادريد در ايران و به نقل از تريبال فوتبال دنيل آلوز بازيكن تيم سويا به مدير عامل اين باشگاه گفته است دوست ندارم در تابستان به تيم ديگهاي بروم.
دني آلوز افشا كرد كه باشگاه مي خواهد كه من از اين تيم بروم. آلوز در مورد تيم آينده خودش گفت: من حضور در رئال مادريد و بارسا را دوست دارم ولي حضور در بارسا افتخاري ديگر است. او در مورد حضور در ايتاليا و انگليس (آ.ث. ميلان و چلسي) گفت: من دوست دارم در اين باشگاهها بازي كنم ولي رفتن به كشوري ديگر يعني شروع از صفر!!!
به هر حال اگر بخواهم ميان دو تيم رئال مادريد و بارسلونا يكي را انتخاب كنم حتما بارسا گزينه اصلي است.
V A H I D
17-04-2008, 14:53
رئال مادرید به دنبال هافبک بلژیکی
به گزارش سایت هواداران رئال مادرید و به نقل از تریبال فوتبال،پدراگ میاتوویچ یک شنبه در بلژیک بوده و با نایب رئیس باشگاه استاندار لیگ ملاقاتی داشته است.
در این ملاقات میاتوویچ از علاقه رئال به جذب فلیانی هافبک وسط این تیم صحبت کرده است.
به نظر می رسد این دو نفر در مورد آینده جوانان رئال با هم صحبت کردند و تصمیم گرفتند که تیم استاندار لیگ بازیکنان جوان رئال را به طور قرضی و برای کسب تجربه به بلژیک بیاورد.
V A H I D
17-04-2008, 14:54
کاناوارو،درنت را به یووه پیشنهاد کرد
مدافع رئال مادرید فابیو کاناوارو،رویستن درنت را به آلسیو سکو پیشنهاد کرد.
کاناوارو که ۲ بار با یووه قهرمان سری آ شده است،دیروز،با سکو ناهار خورد.
او به سکو پیشنهاد داد تا مدافع چپ رئال یعنی درنت را به خدمت بگیرد.درنت معمولا به عنوان بازیکن ذخیره بازی کرد ولی قابلیت بازی در تمامی پست های سمت چپ رمین را داراست.به نظر می رسد او از ذخیره ی مارسلو و هاینزه خسته شده و قصد ترک برنابئو را دارد.
V A H I D
17-04-2008, 14:55
ساویولا به ترکیب برمی گردد
به نظر می رسد پس از عملکرد خوب ساویولا و رهایی او از مصدومیت،در بازی با ریسینگ او به جای روبینیو بازی کند.روبینیو بعد از مصدومیتی که داشت نتوانسته است انتظارات شوستر را برآورده کند،اگر ساویولا در ترکیب اصلب بازی کند این اولین بازی است که به طور ثابت در لالیگا بازی می کند.
به علت محرومیت گوتی،احتمالا دیارا یا خولیو باپتیستا به میدان خواهند رفت که احتمال حضور دیارا بیشتر است.رئال مادرید در ۶ هفته به پایان با ریسینگ بازی خواهد کرد این در حالی است که اگر رئال این بازی را ببرد تقریبا شانس بارسلونا برای متوقف کردن رئال از بین خواهد رفت.
V A H I D
17-04-2008, 14:56
کريس رونالدو
به نقل از اس اسپانيا، كريستيانو رونالدو از باشگاه انگليسي خود پيشنهاد حقوق هفتگي صد و پنجاه هزار پوندي دريافت كرده و براي رد پيشنهاد رئال مادريد، بهانههاي كافي در دست دارد.
مسئولين مادريد ميكوشند تا با ارائه پيشنهادات مشابه، او را به بازي در اسپانيا ترغيب كنند. در تاريخ رئال به غير از چند مورد استثنايي، بيشتر غير بوميها موفق ظاهر شدهاند و رونالدو پرتغالي چندان هراسي از افت احتمالي در اسپانيا نخواهد داشت.
كريس مشتريان جدي دارد كه هر يك مي توانند مسير درخشش او را در جهان فوتبال حرفه اي مشخص كنند
B L A S T E R
17-04-2008, 17:50
اقا نزنین این حرفارو زشته..
V A H I D
17-04-2008, 18:06
اقا نزنین این حرفارو زشته..
فقط به خاطر تو...
گوتي از اين كه كارت زردش در مقابل مايوركا بخشيده نشده بسيار متعجب و از اينكه نميتواند در مقابل ريسينگ بازي كند بسيار ناراحت است .اين بازيساز 31 ساله در بازي يكشنبه مقابل مايوركا كارت زرد گرفت و با توجه به كارت هاي قبلي از بازي مقابل ريسينگ محروم شد . مادريد درخواستي را براي تجديد نظر در كارت داده شده و بخشش گوتي داد اما پس از بررسي آنها اين درخواست بخشش را رد كردند .
گوتي سپس به اظهار نظر نسبت به افرادي پرداخت ،كه معتقدند يك دشمني نسبت به او وجود دارد و به خاطر آن است كه كارت زرد وي بخشيده نشده است .
بازي نكردن در روز يكشنبه خيلي سخت است زيرا من دوست داشتم تا در اين روز بازي و به تيمم كمك كنم .من نميفهمم كه چرا مردم مي گويند اين يك جريمه براي من است زيرا زماني كه داور كارت ميداد مطمئنآ صحنه را نديده بود . من اميد داشتم تا كميته انظباطي با مشاهده فيلم بازي به اشتباه داور پي ببرد اما آنها اين محروميت و كارت را تاييد كردند. قطعآ من باور نميكنم كه چنين مبارزه اي عليه من باشد ، آنها فقط اين تصميم را گرفتند كه دادن كارت درست بوده است.
فقط به خاطر تو... این روز ها همه به سگ محل نمی گزارند شما چه طور ؟؟؟
گوتي از اين كه كارت زردش در مقابل مايوركا بخشيده نشده بسيار متعجب و از اينكه نميتواند در مقابل ريسينگ بازي كند بسيار ناراحت است .اين بازيساز 31 ساله در بازي يكشنبه مقابل مايوركا كارت زرد گرفت و با توجه به كارت هاي قبلي از بازي مقابل ريسينگ محروم شد . مادريد درخواستي را براي تجديد نظر در كارت داده شده و بخشش گوتي داد اما پس از بررسي آنها اين درخواست بخشش را رد كردند .
گوتي سپس به اظهار نظر نسبت به افرادي پرداخت ،كه معتقدند يك دشمني نسبت به او وجود دارد و به خاطر آن است كه كارت زرد وي بخشيده نشده است .
بازي نكردن در روز يكشنبه خيلي سخت است زيرا من دوست داشتم تا در اين روز بازي و به تيمم كمك كنم .من نميفهمم كه چرا مردم مي گويند اين يك جريمه براي من است زيرا زماني كه داور كارت ميداد مطمئنآ صحنه را نديده بود . من اميد داشتم تا كميته انظباطي با مشاهده فيلم بازي به اشتباه داور پي ببرد اما آنها اين محروميت و كارت را تاييد كردند. قطعآ من باور نميكنم كه چنين مبارزه اي عليه من باشد ، آنها فقط اين تصميم را گرفتند كه دادن كارت درست بوده است.
پیشنهاد میکنم از این به بعد هر موقع خواستید پست بنده را بخوانید یک لیوان آب سرد هم کنارتان باشد.
خیلی زورت زیاده ها که بلدی چپ و راست فحش بدی.
سلام به همگی:
1:لطفآ دوستان شان و قدر و منزلت این تاپیک را حفظ کنید.....
2:از انجام بحثهای بی مورد و بی منطق جدآ خودداری کنید تا نه شما بن شید و نه تاپیک...
3:کاسیاس جون و اقای کور (اگه واقعآ طرفدار رئال هستی )همدیگه رو ببخشین و دیگه بحث بی بحث و اینکه گور پدر اتوئو کرده که تو رئال میموند یا میرفت بارسا مهم اینه که الان میخواد با این حرفا خودشو به ما قالب کنه که یه چیزی خودشه...
4:خلاصه قصدم فقط اروم کردن شما دوستان و تاپیک بود و امیدوارم که منو ببخشید و یه وقت منو نزنید لت و پار کنید (کاسیاس جون رو کتکاش رو من خوردم یه کوتک بدیه که نگو و نپرس...)و....خلاصه اگه رئالی هستید به خاطر رئال بگید ....viva real madrid
سلام به همگی:
2:از انجام بحثهای بی مورد و بی منطق جدآ خودداری کنید تا نه شما بن شید و نه تاپیک...
3:کاسیاس جون و اقای کور (اگه واقعآ طرفدار رئال هستی )همدیگه رو ببخشین و دیگه بحث بی بحث و اینکه گور پدر اتوئو کرده که تو رئال میموند یا میرفت بارسا مهم اینه که الان میخواد با این حرفا خودشو به ما قالب کنه که یه چیزی خودشه...
4:خلاصه قصدم فقط اروم کردن شما دوستان و تاپیک بود و امیدوارم که منو ببخشید و یه وقت منو نزنید لت و پار کنید (کاسیاس جون رو کتکاش رو من خوردم یه کوتک بدیه که نگو و نپرس...)و....خلاصه اگه رئالی هستید به خاطر رئال بگید ....viva real madrid
دوست عزیز من طرفدار بارسلونا هستم.
در مورد پست هایی هم که ارسال کردم بنده هیچگونه بی احترامی به ایشان نکردم اما ایشان در 3 پست خود از الفاظ نامناسبی استفاده کردند که باز بنده پاسخ زشتی به ایشان ندادم.
با همه این حرف ها اگر باعث آزار طرفداران رئال در این تاپیک شده ام از تمامی طرفداران این تیم عذرخواهی می کنم و هیچ موقع هم به خودم اجازه نمیدم به خاطر تیم مورد علاقم به فرد دیگری فحش و ناسزا بدهم برعکس کاری که اون دوست عزیز انجام دادند.
اون دوست عزیز هم اگر از بنده ناراحت هستند در پیغام خصوصی جوابگوی ایشان خواهم بود.
موفق باشید.
B L A S T E R
17-04-2008, 22:21
اقا صلوات بفرست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگی:
به به. صد در صد موافقم.
الحق منشتم مثل رئوله
متین و ساکت و بی حاشیه
V A H I D
17-04-2008, 22:54
ايکر، زامورا !!!
ایکر کاسیاس دروازه بان پر افتخار،جوان و البته با تجربه رئال دو قهرمانی اروپا،سه قهرمانی لالیگا و چندین و چند افتخار شخصی دارد.او در این فصل با دریافت ۳۰ گل در ۳۲ بازی بهترین دروازه بان لالیگا تا اینجای کار بوده است.
دروازه بانان بعدی،والدز از بازسا با ۳۱ گل و ریکاردو از اوساونا با ۳۲ گل هستند.
۱۵ دروازه بان از رئال و بارسا این افتخار را کسب کردند و حالا شکستن این تساوی تاریخی در دستان ایکر کاسیاس است.
V A H I D
17-04-2008, 22:55
رائول هم دوست دارد بارسا قهرمان اروپا شود
رائول هم مانند کالدرون از علاقه خود برای قهرمانی بارسا در اروپا سخن گفت.
کالدرون هفته قبل اعلام کرد دوست دارد بارسا قهرمان شود چرا که این تیم ،یک تیم اسپانیایی است.
رائول هم امروز در سخنانی مشابه اعلام کرد دوست دارد این تیم اسپانیایی چمپیونز لیگ را فتح کند و اگر بارسا نتوانست،لیورپول این کار را انجام دهد ،چرا که این تیم هم با یک مربی اسپانیایی و بازیکنانی اسپانیایی کار می کند.
رائول بعد از حذف از چمپیونز لیگ،این جام را پی گیری کرده است.او می گوید:دوست دارم تمام بازی ها را ببینم و امیدوارم هر تیمی که بهتر بازی می کند بازی را ببرد.
بر خلاف رائول و کالدرون بازیکنان دیگر رئال همچون گوتی و هیگوین بارها از علاقه خود به حذف بارسا سخن گفتند!!
V A H I D
17-04-2008, 22:55
روبينيو طلب حقوق دو برابر کرد
روبسون دی سوزا بازیکن خط حمله ی رئال مادرید که امسال قراردادش با رئال به پایان می رسد طلب حقوقی دو برابر برای تمدید قراردادش کرد.این اظهار نظر زیاد میاتوویچ را خوشحال نکرد که بازیکنی که سالانه ۳ میلیون می گرفت طلب ۶ میلیون یورو کند.
در مورد آینده این بازیکن در صورت خروج از برنابئو هم می توان از میلانی یاد کرد که فصل قبل نیز برای خرید او قدم پیش گذاشت ولی رئال پیشنهادش را رد کرد.
ونگر روبیرو،مدیر برنامه های او اعلام کرد فعلا اولین انتخاب بازیکن مادرید است.
او می گوید:او از باشگاه راضی است و دوست دارد بماند،و در صحبت هایی که در ماه می با باشگاه داشت مشکلی وجود نداشت.
اگر قرارداد او امضا شود به صورت اتوماتیک بندی به قراردادش اضافه خواهد شد که در ازای مبلغ ۱۵۰میلیون یورو او می تواند باشگاه را ترک کند.
V A H I D
17-04-2008, 22:57
تصميمگيري براي روبينهو تا ماه آينده
به گزارش سايت هواداران رئال مادريد در ايران و به نقل از تريبال فوتبال تكليف روبينهو در ماه آينده روشن خواهد شد. آ.س. اسپانيا نوشت: مدير برنامههاي روبينهو در پي اين است كه قراردادي جديد براي اين بازيكن ببندد.
مدير عامل رئال مادريد هم علاقه خود را نسبت به تمديد قرارداد روبينهو نشان داده است ولي به نظر ميرسد مياتووچ فعلا در مورد تمديد دو به شك است. مدير برنامههاي روبينهو گفت:
روبينهو در اين جا بسيار خوشحال و شاداب است و من به هواداران اين بازيكن و تيم رئال مادريد وعده ميدهم كه مديران اين تيم را مبني بر تمديد قرارداد راضي كنم. قابل ذكر است قرارداد روبينهو تا سال ۲۰۱۰ است.
خوب میبینم که این موضوع بی حاصل و بی منطق به خوبی و خوشی تموم شد و اینکه اشنایدر جان ممنون نظر لطفتون هست ما هر چی هستیم با پاس های طلایی شما دوستان هست و اینکه میگم روبینهو واس چی داری ناز میکنی واس ما و 3 میلیون کمته گفتی 6 میلیون میخوام خوب تو همون 3 تا رو مصرف کن کمت اومد از خود من بگیر دادا ما که با هم تعارف نداریم..(این قسمت اخر رو با ممد بودم)
V A H I D
18-04-2008, 09:04
یه سوال اخه کودوم تیم می اد برای روبینیو 160 میلیون بده ؟؟؟؟
اخه این از بوجه ی چلسی هم 20 میلیون بیشتره ....
B L A S T E R
18-04-2008, 09:09
میخواید من بهش بدم؟!
V A H I D
18-04-2008, 11:51
اینجوری که تو خیال میکنی نیست. این در حالی هست که باشگاه نخواد روبینیو رو بفروشه. اگه بخواد میتونه با 10 میلیون هم اونو بفروشه. اوفتاد؟:31:
اخه توی قرار داد بازیکن نوشته شد ه که بعد از اخر این فصل هر تیمی بخواهد بازیکن رو بخره می تونه بخره بدون اینکه رئال کاری بتونه بکنه ...
فقط باشگاه مقابل در صورتی می تونه بخرش که 160 میلیون بده ..
برای همینه می خوان با هاش تمدید کنن
منم واسه همین اینو گفتم..
سلام دوستان :
اول که داش ممد نشد دیگه با من کل کل نکن که دیگه گل واستون گل نمیزنم و دیگه اونوقته که باید قید قهرمانی رو بزنید ها ....
خوب دوستان خدایشش رائول اگه به اندازه کریس هم پول بگیره حقش است من یادم هنوز یادم نرفته که چلسی سال اول قدرتش خیلی تلاش کرد که رائول رو بگیره و اونوقت صد میلیون یورو میخواست بهش بده ولی اون بخاطر ما نرفت واس اینه که به اون میگن بهترین ....
راستی روبی جان الان شما خیلی جون هستی و وقتی شما بهتر از رائول میشی که به سن اون برسی و باز هم در سطح اول فوتبال جهان باشی و در لیگ سومین گلزن برتر باشی و همه کارشناسان و مردم بخاطر اینکه تورو یه مربی خرفت تیم ملی دعوتت نمیکنه به هر نحوی از اون انتقاد بکنن حالا اگه باز هم نظرت همونه من به نظر شما احترام میذارم ولی منم نظر خودمو دارم...امیدوارم که این بازی بلاخره گل بزنی ها
end_of_world
18-04-2008, 12:56
مي بينم كه تمام بروبچ جمعند :20:
اومدم يه دوري بزنم ببينم اوضاع چطوره:10:
راستي پيشاپيش قهرماني رو تبريك ميگم:40:
خداكنه بارسلون از باشگاههاي اروپا هم حذف بشه تا دست خالي بمونه و پوزش بخوره به خاك:21:
V A H I D
18-04-2008, 13:19
نامرد چرا رفتی ؟؟؟
مگه قرار نبود برگردی ؟؟؟
چرا ؟؟؟
V A H I D
18-04-2008, 20:00
كالدرون: شوستر هيچجا نميرود.
به گزارش سايت هواداران رئال مادريد در ايران و به نقل از گل:
رامون كالدرون بعد از حذف از ليگ قهرمانان هيچگونه حرفي در مورد اخراج شوستر نزد ولي او قبلا گفته بود تنها راه حضور اين مربي در فصل آينده قهرماني در اروپاست.
كالدرون: ما الان در بهترين زمان ممكن هستيم و فقط با ۳ برد به قهرماني دست مييابيم. رامون كالدرون افزود: حتي در صورت اينكه قهرمان لاليگا نشويم شوستر در اين تيم باقي خواهد ماند. (حالا اين حرف رو ميزنه كه ديگه قهرماني قطعي شده)
كالدرون بر حضور شوستر در اين تيم اصرار زيادي دارد. او ميگويد: ما با شوستر پروژهاي دراز مدت داريم و به شما اميد ميدهم تا چند سال ديگه حتما رئاليها قهرماني ۱۰ را جشن خواهند گرفت. (شايد منظورش سال ۲۰۱۰ هست كه فينال تو مادريده).
كالدرون در خصوص بارسا گفت: من بسيار علاقهمندم كه اين تيم قهرمان اروپا شود زيرا احساس مسئوليت وطني اين را از من ميخواهد.
سلام به همگی:
اخ اخ اول اینو بگم که داشتم فوتبال بازی میکردم که یه هو پام پیچید و که تا چند دقیقه در حالت بیهوشی بودم باور کنید یه دردی داشت که نگو و منو بردن خونه و پام زیر اب سرد و یخ و غیره تا اینکه پام رو الان با دو متر پارچه و دو 6کیلو پماد و تخم مرغ و غیره بستن اخه بخدا بدجور پیچیده بود واسه اینه که چند ساعتی نبودم و حالا دراز کش دارم واستون مینویسم (فکری نکنید مال من لپ تاپه)خوب از این گذشته ممد جون قبول کردی مسئله مورد بحث قبلی مون رو؟
خوب دوستان مسئله جدید که رئال رو داره کم کم نگران میکنه رفتن و یا موندن روبینهو است که به نظر من باید الاغ باشه اگه بره اخه این رئال بود که اون بازیهای بدش رو تحمل کرد تا اینکه الان شده روبینهو خدا کنه نره من که شخصآ خیلی ازش خوشم میادمسئله اینه که نظر شما چیه دوست دارید که رئال سالیانه 6 میلیون بهش بده یا اینکه بره بهتره؟؟؟
نستلروی پشت دروازهای میلان:
بله میلان به سختی به دنبال به خدمت گرفتن این گلزن طراز اول ما هست و اینطور که بوش میاد به سختی هم پشت اینکار ایستاده اند واس اینه که رئال هم قبول کرده که واس دروگبا 15 تا به چلسی بده و این همه نشان از توافقات داره و انگار میلان قراره برای رود 4 میلیون فقط 4 تا نه بیتشتر بده در حالی که در رئال بیشتر از اینها میگیره .
من که می گم هر چقدر حقشه بدن, 3 یا 6, مهم اینه به اندازه کاراییش بگیره. نه بازار گرمی !!!
مثلا باید حقوق منو زیاد کنن :31: 10 میلیون بدن !!! :27:
V A H I D
18-04-2008, 21:35
سلام به همگی:
اخ اخ اول اینو بگم که داشتم فوتبال بازی میکردم که یه هو پام پیچید و که تا چند دقیقه در حالت بیهوشی بودم باور کنید یه دردی داشت که نگو و منو بردن خونه و پام زیر اب سرد و یخ و غیره تا اینکه پام رو الان با دو متر پارچه و دو 6کیلو پماد و تخم مرغ و غیره بستن اخه بخدا بدجور پیچیده بود واسه اینه که چند ساعتی نبودم و حالا دراز کش دارم واستون مینویسم (فکری نکنید مال من لپ تاپه)خوب از این گذشته ممد جون قبول کردی مسئله مورد بحث قبلی مون رو؟
خوب دوستان مسئله جدید که رئال رو داره کم کم نگران میکنه رفتن و یا موندن روبینهو است که به نظر من باید الاغ باشه اگه بره اخه این رئال بود که اون بازیهای بدش رو تحمل کرد تا اینکه الان شده روبینهو خدا کنه نره من که شخصآ خیلی ازش خوشم میادمسئله اینه که نظر شما چیه دوست دارید که رئال سالیانه 6 میلیون بهش بده یا اینکه بره بهتره؟؟؟
بیا این برگه رو ببر بده حساب داری 1 میلیون ازت خسارت می گیرم....
من الان در حکم رئیس افتخاری گزارش دادم به کالدرون این ها رو کالدرون گفتش ...
end_of_world
18-04-2008, 22:21
براساس گفته هاي سايت رسمي P30world مهرداد ( رائول گونزالز ) فوق كهكشاني تاريخ باشگاه رئال مادريد بخاطر ترس از وحيد، ممد رئالي، كسرا،احمد و بقيه بروبچس مخصوصا چارليز كه در خيابان اورا دنبال كردند دوباره به اين تيم بازگشت .
به اين ترتيب رئال مادريد قهرماني خود را در باشگاههاي اسپانيا،اروپا،حذفي،جهاني براي X سال تمديد كرد .
منبع : P30world
سلام بچه ها من برگشتم
end_of_world
18-04-2008, 22:23
من که می گم هر چقدر حقشه بدن, 3 یا 6, مهم اینه به اندازه کاراییش بگیره. نه بازار گرمی !!!
مثلا باید حقوق منو زیاد کنن :31: 10 میلیون بدن !!! :27:
مي بينم كه بروبچ جديد زياد اضافه شدن:46:
بابا يكي اينارو معرفي بكنه كي به كيه اينجا:20:
خذمت جديدالورودها من رائول هستم :5:
end_of_world
18-04-2008, 23:43
سلام به همه
كسي نيست اينجا؟
اي بابا !!!
اينطوري از مهمونتون پذيرايي مي كنيد؟
خوب ولف عزیز خوش اومدی من بد بخت تا حالا سه بار پست دادم که هیچ کدم ارسال نشدن نمیدونم چرا تو هر کدم هم یه 10 خطی نوشته بود که همش دود شد رفت هوا ولی خلاصه همه اونا اینه :
دوستان که جدیدآ امدن و خیلی از من بهتر و رفیق تر هستند.
1:shympw:معروف به اشناید یه دوست واقعی
2:blaster:از اون بچهای هست که یهو یه چیزی میگه که بد ضد حال میخورین و اون هموجور میخنده ولی بچه بسیار گلی هست معروف به کانوارو
3:mehdi shadi:این دیگه خیلی قدیمی هست از اون با بنیه هاست که از من و تو بیشتر تو این تاپیک بوده که چند وقتی نبود و جدیدآ بازگشته و معروف به زیزو هست.
4:morinio:قبلآ خیلی می اومد ولی جدیدآ کم میاد شاید اصلآ نمیاد ولی کلآ خیل بچه خوب بود.
راستی بعد رفتن تو دیگه هیچ کی از چارلی خبری نداره....تو چی؟
و الان دوستان دیگر رو به خاطر ندارم و امیدوارم که منو عفوم کنن و اینکه این مسئله حمل بر بی ادبی ما نشه ...
راستی ولف جان چون که تو خداحافظی کردی و رفتی و مارو تنها گذاشتی این اتفاقات افتاد...
اسم مستعار شمارو به بنده هم دادند و هم گرفتم (پیشنهاد کردم و دوستان پذیرفتن)پس من رائول گنزالز بلانکو هستم و میتونی منو رائول صدا کنی و اینکه اسم مستعار منو دادن به ممد و از ممد رو به مجید و از مجید رو به یکی دیگه که الان یادم نمیاد خلاصه اگه خواستی من اونموقع هم گفتم که اگه برگردی با کمال میل میتونی اونو پس بگیری ولی حال باور کن بدجوری بهش وابسته شدم و دوستان هم که هی از چپ و راست رائول و رائول و من کلآ رفتم تو کف جو گیرا و اگه بنده تو هیچی استعداد نداشته باشم تو جو گیر شدن دست هرچه استاد هست رو از پشت بستم و خلاصه اینکه اگه اونو به من ببخشی ممنون میشم و اگه که نه ...که نه مال تو و من هم واس همیشه ..........اینو بعدآ میگم
end_of_world
18-04-2008, 23:49
خواب ديدي خير باشه
رائول هميشه رائوله
آيييييييييييييييييييييييي ييييي نفس كش
راستش منم از چارليز خبر ندارم
راستش همه چيز تقصير من شد
يادمه اون گفت چون تو خداحافظي كردي من بهتره نيام
يعني يه جوري دلسرد شده بود
اما خودم ميارمش مطمئن باش
راستي بروبچ جديد هم خوب اضافه شدنا
اوه چقدر من زود مهربون شدم اصلا نميشه من بايد رائول باشم
اصلا هيچ كي جز خود من نمي تونه اسامي رو تغيير بده چون كاپيتاني گفتن چيزي گفتن
اصلا نميشه ... من ميخوام پستم برگرده واگرنعه دنبالت مي كنما احمد
به من ميگن ولف
ولف جان من که گفتم میتونی پس بگیری ولی مسئله اینه که من خیلی بهش وابسته شدم و نذار که اون قسمت اخر پست قبلی رو بگم ها..........شوخی کردم ادامه این مبحث رو بهت با پی ام حل میکنم پس خوب دوستان میتونید منو مث همیشه که میگفتید .....................نه باز هم رائول صدا کنید بله رائول و تمام...............
حرفی ننننننننننننننننننننننننن ننننننننننباشه باشه نه نبااااااااااااااااااااااا اااشه.........
دوستان از این که بحث یه کم به حاشیه رفت ببخشید و اینکه ولف جان یه چیزای هست که شما تو جریان نیستین و این مربوط میشه به تعهد بین من و مهدی و ممد و کسرا و وحید و بکام بین ما 6 نفر و اون یه توافق نامه هست که بین ما به اجرا در اومد و طبق اون من نمیتونم این اسم رو به شما بدم اخه یه مسئولیتهای من دارم و یه مسئولیت های ممد که اگه ........بقیشو بعدآ میگم خلاصه اینکه مشکل است و گرنه با کمال میل قابل شما رو نداره راستی خبر داری که دیگو و دروگبا و چند بازیکن بسیار خوب به رئال فوق نزدیک اند میتونی از اسم اونا استفاده کنی یا ازی ستارگان درخشان قبل رئال مث مهدی که زیزو رو انتخاب کرد.(فقط یه پیشنهاده و اجبار نیست.)
end_of_world
19-04-2008, 00:06
احمد مثل اينكه زبون آدميزاد نمي فهمي :34:
مثل اينكه بايد يه برخورد ديگه باهات بكنم :32:
يا بايد به طرف كره ماه شوتت بكنم :47:
يا رائولو ميدي و اگرنه يكي از اينا ...
در ضمن تو رائلو بده من خودم بقيه رو يه كاريش مي كنم
بعدشم معلوم نيست كه اين بازيكنا بيان يا نيان
اما اگه ريكاردو كاكا بياد من اون هستم فقط در اين صورت از رائول مي گذرم:10:
end_of_world
19-04-2008, 00:17
اي بابا
باشه بابا قبول
امان از دست اين رفاقت :31:
چيكار كنيم ديگه :5:
باشه آقا منم ريكاردو كاكا كه اميدوارم به رئال بياد
حتما خبرهارو شنيديد :46:
اولی یه کم ناجور است و میشه اینو استنباط کرد که راموس کم کم داره ساز جدایی میزنه و امیدوارم که خدا بخیر بگذرونه:
به گزارش سايت هواداران رئال مادريد و به نقل از گل مدافع راست و جوان تيم رئال مادريد اسپانيا از اينكه برخي از بازيكنان اين تيم خودخواه شدهاند و خودشان به تنهايي ميخواند گل بزنند ابراز تاسف كرد.
راموس: من واقعا از اين كار متعجب هستم. من از كسي انتظاري ندارم ولي به نظر من براي جلورفتن يك تيم نياز است همه تلاش و همكاري بكنند ولي در هر صورت من هيچ كاري به كسي ندارم و اگر هيچ يك از بازيكنان همتيمي به من پاس ندهند من كار خود را انجام ميدهم.
سرخيو افزود: البته در تيم ما هيچ كس احمق نيست و ميداند دارد چه كاري انجام ميدهد ولي به من در تيم احساس تنهايي ميكنم.
دومی خطری خطری است و میشه گفت که خیلی بده!!!!(ولی مطمئن باشین که جدی نیست..)
به گزارش سايت هواداران رئال مادريد در ايران و به نقل از تريبال فوتبال باشگاه اينتر ميلان ايتاليا در حال مذاكره با ديگو هافبك برزيلي وردربرمن است و به نظر ميرسد اين تيم بتواند رئال مادريد را در اين رقابت كنار بگذارد.
بعد از مذاكرات ديگو و پدرش (!!!) با دو تيم رئال مادريد و يوونتوس و نرسيدن به نتيجه اين بازيكن ميگويد: بازي در اينترميلان هم لذت بخش است.
ماسيمو موراتي مديرعامل باشگاه اينتر ايتاليا گفت: بعد از اينكه به نظر ميرسد رونالدينيو را در اينتر ببينيم حالا بايد منتظر ديگو باشيد. او مبلغ احتمالي اين بازيكن را ۱۸ ميليون پوند اعلام كرده است.
خوب این اخرین پست من امشب بود و میرم که بخوابم امیدوارم شب خوبی داشته باشید پس تا فردا و فرداها یا حق
اخباری چند از طرف رائول..........
end_of_world
19-04-2008, 00:20
دمت گرم برو لالا
سلام دوستان چند خبر بسیار خوب واستون دارم:
1:بازی رئال و راسینگ بطور زنده فردا شب از شبکه سه سیما پخش خواهد شد.....
2:اینم دو خبر از رود فان نیستلروی..........
به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از گل،
دیروز در روزنامه کاتالان دیلی اسپورت مقاله ای به چاپ رسید که میلان قصد دارد ستاره خط حمله رئال را خریداری کند.آن هم با مبلغ شرم آور ۷ میلیون یورو!!!!
بعد از پخش این خبر مارکا به نقل از مدیر ورشی رئال نوشت تمامی شایعات دروغ است و نیسلروی فقط با مبلغ ۱۵۰ میلیون یورو به فروش می رسد.
او می گوید:ما دلیلی برای از دست دادن نیستلروی نمی بینیم و من مطمئنم او فصل های بعدی هم در رئال خواهد بود.در مورد شایعات هم چیزی نمی دانم.یکی از دوستانم از من پرسید آیا نیستلروی به میلان می رود یا نه؟من هم گفتم او به تازگی قراردادش را تمدید کرده است و در برنابئو خوشحال است.
این هم خبر دوم که شبیه به خبر اول رود است ولی یه ذره متفاوت تر و از یه نگاه دیگر:
رئال مادرید در مورد فروش نیستلروی به میلان هشدار داد.
مدیر ورزشی این باشگاه در مورد نیستلروی چنین می گوید:او فروشی نیست و اگر میلان او را می خواهد باید ۱۰۰ میلیون پوند پرداخت کند.
او می گوید:چرا نیستلروی را از دست دهیم ما روی او حساب می کنیم و من مطمئم او یکی از شانس های کسب ال پی چی چی در سال آینده است.او برای تیم مهره ای مهم است.
ممد جان بابت خبرات ممنونم صبح اومدم هیچ کی نبود و بعد رفتم راستی امضات غوغاس خیلی خوشگله .....
kasra_khan2003
19-04-2008, 14:11
دست روي دست تو اين تاپيك زياد شده :31:
بايد كم كم بازنشسته شيم!
البته من كه فعلا مصدوم هستم! در جريانيد ديگه؟ :27:
منظورت چیه نیستلروی جان من که اینهمه خبر از تو اوردم باز میخوای بازنشسته شی ها؟
kasra_khan2003
19-04-2008, 16:25
منظورت چیه نیستلروی جان من که اینهمه خبر از تو اوردم باز میخوای بازنشسته شی ها؟
منظورم اين بود كه، خداييش اصلا وقتم خالي نيست! اگه زياد نميام اينجا و مثل گذشته خبر نميزارم، مارو ببخشيد! ماشالا شما هم خبرها رو رو هوا ميزنيد!
خلاصه يه مفت خوري مثل من هم بايد باشه كه بياد فقط خبرهاي شما رو بخونه :31:
مسابقات لیگ اسپانیا – سانتاندر و رئال مادرید
زمان پخش : یکشنبه 1/2/87 – ساعت 30 : 21
V A H I D
19-04-2008, 19:12
اسامی بازيکنان دعوت شده در برابر ريسينگ
دروازبانان: کاسیاس ـ دودک
مدافعان: راموس ـ سالگادو ـ پپه ـ مارسلو ـ کاناوارو ـ هاینزه
هافبک ها: دیارا ـ بالبوا ـ گاگو ـ روبینیو ـ روبن ـ باپتیستا ـ اشنایدر
مهاجمان: ساویولا ـ رائول ـ هیگوئن
دعوت نشدگان: نیستلروی و متذلدر(به علت مصدومیت) گوتی ـ تورس (محرومیت)کودینا ـ درنته ـ سولدادو (به صلاح دید کادرفنی)
نکته جالب دعوت شدن بالبوا و ساویولا به ترکیب رئال بود.
V A H I D
19-04-2008, 19:12
کاپل
درست یک هفته بعد از پیشنهاد غیر رسمی رئال برای جذب کاپل،تاتنهام هم به جمع هواداران این بازیکن جوان اضافه شد.
این بازیکن بر سر دوراهی است که به سمت قهرمان لالیگا برود یا به تیم مربی قبلی اش یعنی خوان د راموس؟!
به نظر کاپل رفتن به سوی راموس را بهتر از آمدن به رئال می داند.قیمت این بازیکن ۸ میلیون پوند بیان شده است.
V A H I D
19-04-2008, 19:13
تورس و بابل برای فروش
خبر داغ این هفته مطبوعات انگلستان نشان از مشکلات مالی لیورپول دارد و به نظر می رسد این باشگاه برای حل این مشکل قصد فروش رایان بابل و فرناندو تورس را دارد.
به نظر می رسد این تیم نتوانسته است مبلغ وام خود را پرداخت کند و برای این کار باید تورس وبابل را بفروشد.زمزمه هایی مبنی بر پا پیش گذاشتن یووه و میلان به گوش می رسد ولی هنوز خبری از رئال مادرید و بارسلونا نیست.
سلام به همگی دوستان به به میبینم که خبرا رو از تولید به مصرف میذارین بسیار سریع و فوق العاده بابت این ویژگی باید تاپیک رو بروز ترین تاپیک این بخش بدونن .............بعنوان کاپیتان اول شما از همه شما تشکر میکنم
V A H I D
19-04-2008, 19:46
اند بازم اومدی ؟؟؟
اونو از توی امضات بردار دیگه ....
احمد قبول دارم با سرعت نور ...
نه نترس میخواد یه کم ناز کنه و دوباره قراردادش تمدید خواهد شد اینو بهت قول میدم ...
راستی امضات رو چجوری درست کردی ؟
amir_rahmani
19-04-2008, 20:14
چاکریم:10:
راستی مثل اینکه قضیه ی روبینیو یکم پیچیده شده و داره خطری میشه...
اره مثل اینکه می شه یه کمی بیشتر توضیح بدی؟
سلام بچه ها من دوباره اومدم پیشا پیش قهرمانی رئال رو تبریک میگم - ایکر کاسیاس گفته که ما فردا حتما رسینگ رو میبریم تا به اتلتیکو کمک کنیم چون آنها با بردن بارسا به ما کمک کردن به هر حال اتلتیکو مال شهر مادریده .
بکام جون خوش اومدی و ایشالا که با هم قهرمانی رو جشن میگیریم ....بگو ایشالا...
راستی وحید جان باور کن با سرعت نور هم اگه بفرستن اینقدر سریع نمیشه پس باید به این تاپیک تاپیک براق بگن.(میدونید که براق چیه؟)
دوستان فردا بعد بازی با راسینگ میام اگه بردیم و اگه نبردیم بدونید مردم....
V A H I D
19-04-2008, 22:09
اگه امشب بارسا با اختلاف 10 گل ببازه قهرمانیم ...
بارسا صفر-صفر کرد و 61 امنیازی شد
رئال 69
بارسا 61
ویا 59
البته فعلا !
بچها بارسا متوقف شد .....................................0-0
راستی دوستان اگه فردا بازی سختمون رو ببریم به احتمال 99.99999999999999999999999999% که قهرمان هستیم و تنها چیزی که باعث خواهد شد ما قهرمان نشیم غرور بی حد و بی جا است دوستان خدا لعنت کنه شیطان رو که باعث غرور بیجا میشه ایشالا که بازیکنان با تفکر ما از این تله به خوب بگذرند و ما همگی جشن رو تو تاپیک بگیریم .......
تا فردا یعنی تا شب فردا خدمتتون باشم یا حق........
end_of_world
19-04-2008, 23:30
سلااااااااااااااااااااااا اااااام دوستان
دارم از خوشحالي ميميرم
بارسلون بازهم نشون داد اصلا شايستگي مقايسه شدن با رئال مادريد رو نداره چه برسه به رقابت كردن با اين
به اميد و ياري خداوند رحمان و رحيم فرداشب همين موقع قهرماني رو جشن خواهيم گرفت
فرداشب شبيست كه جام پرافتخار باشگاههاي اسپانيا بر دستان رائول گونزالز بلانكو فوق ستاره فوتبال رئال مادريد و جهان خواهد درخشيد
پيشاپيش تبريك ( خيلي خيلي خيلي خيلي خوشحالم )
به اميد خدا بارسلون در مقابل منچستر هم حذف بشه ( كه مطمئن باشيد حذف ميشه اين منچستر اين بارسلون رو ميذاره تو جيب بغلش) تا اين فصل رو بدون جام باشند و ديگه بخاطر چند قهرماني به تيم هاي ديگه فخر نفروشند .
end_of _world عزیز معلومه که شما هم مثل ما دل پری از بارسا داری ........... ایشالا این کاتالان از اسپانیا جداشه -در جواب به احمد جان ایشالاااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااا
end_of_world
20-04-2008, 12:40
end_of _world عزیز معلومه که شما هم مثل ما دل پری از بارسا داری ........... ایشالا این کاتالان از اسپانیا جداشه -در جواب به احمد جان ایشالاااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااا
عزيز مثل اينكه شما تازه واردي :5:
من رو همه ي كسايي كه اينجا هستند مي شناسند :19:
عجيبه و غريبه ها ... من دشمن خوني بارسلون هستم :32:
بچه ها به اين تازه واردها پيشكسوت هارو معرفي نكرديد :13:
ديگه نبينما ... همه تون رو از تيم ميندازم بيرون :27:
راستي ديويد اين عكسه چيه گذاشتي بكهام كه رفت يه شخصيت جديد پيدا كن اي بابا آبرومونو بردي :13:
نه ولف جان اتفاقآ بکام از زمان شما اینجا بود خوب هم تو بحثها شرکت میکرد ولی نمیدونم چطور یادت نمیاد و اینکه مطمئنی خواب نیستی؟اخه اگه امشب هم ببریم باز 100% قهرمان نیستیم ها چه برسه به کاپ ولی میشه اینو نتیجه گرفت که کار بارسا و هر تیمی تمام است و رئال برای دومین بار پیاپی قهرمان میشه و در کل این 31 قهرمانی رئال است و راستی میگم این ----خله خیابانی میگه رئال اگه اینبار قهرمان بشه 29 قهرمانیش است و نزدیک به 30 قهرمانیشون میشن ولی این مردک نمیفهمه که اینبار 31 قهرمانیش هست اخه.......
V A H I D
20-04-2008, 15:30
100 در 100 قهرمانیم ..
همین جوری یعنی اصلا می گم نبریم ...
ولی هم امشب می بریم هم الکلاسیکو رو هم همهی بازی های مونده رو ...
راستي ديويد اين عكسه چيه گذاشتي بكهام كه رفت يه شخصيت جديد پيدا كن اي بابا آبرومونو بردي :13:[/quote]
عشق دیوید تو خون ما هست کاریشم نمیشه کرد:21:
cyrus_ln
20-04-2008, 17:33
بارسا با ستاره هاش چه .....ندی زد این فصل[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بارسا رو بیخیال رئال خودمون رو عشقه
آماده هستین واسه جشن قهرمانی؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
V A H I D
20-04-2008, 19:58
بارسا رو بیخیال رئالو رو عشقه
وقتی بلند می شی جلوت یه نوشستس ...
خیلی شبیه این اهنگ بود ....
مگه از این اهنگ های بد هم گوش می دی ؟؟؟
بچه ها بازی رو تلویزیون می ده ...
چی کار کنیم ؟؟؟؟
charlize
20-04-2008, 20:24
سلـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــام به همه عاشقان رئال..............
خيلي چاكريم................
ببخشيد كه اينقدر دير اومدم......
وحيد جون خيلي شرمندم...........
end عزيز حتما توي يكي دو روز آينده ميام.....
اميدوارم همين امشب جشن رو بگيريم.....هر چند ميگن هنوز مونده....ولي ما از اگه مساوي هم كنيم قهرمانيم......حالا ببين كي گفتم......
يه سلام ويژه خدمت احمد جان....همينطور كسرا.....و ديويد عزيز كه عاشقه ديويد و هيچ كاريش نميشه كرد....و محمد جان كه اگه اشتباه نكنم همون محمد مادريد باشه......درست ميگم؟؟؟؟؟
V A H I D
20-04-2008, 20:27
ب به ...
ترکیه گرفته بودنت ؟؟؟
کجا بودی ؟؟؟
charlize
20-04-2008, 20:29
راستش هوايي شده بودم.........
ميفهمي كه چي ميگم؟؟؟؟!!!!!!!!
V A H I D
20-04-2008, 20:31
خوب ...
همه چیز دیگه داره عالی می شه ..
برای جشن قهرمانی الان دیگه هممون هستیم..
(مثل اوول فصل)
ولی نباید ول می کردید ها ...
به به به به بلاخره بعد مدت مدید از زندان مث اینکه رهات کردن این ترکهای ترکیه ها؟
اول اینکه سلام خدمت شما دوست عزیز و عزیز و عزیز که یه مدت نبودی و بلکل گزارش بازی های که پخش نمی شد خوابیده بود ایشالا که با اومدن شما دوست خوب نه تنها من بلکه همه دوستان دیگه دوباره تاپیک یه جون تازه میگیره........
بله چارلی جان ممد مادرید همون ممد رئالی هست خوب عزیزم بگو دیگه چطوری خوبی کجا بودی نبودی دیر اومدی رفته بودی و حال برگشتی ؟(فهمیدی چی گفتم؟)
امششششششششششششششششششششششش شششب میترککککککککککککککککککککک ککککککککککونیمممممممممممم مممممممممممممممممممم نه ؟
charlize
20-04-2008, 20:34
ويارئال هم 2 بر 0 برد..........
با رسلون رفت سوم!!!!!!!!!!!!
charlize
20-04-2008, 20:37
چاكرتيم احمد جان..........
هم آره هم نه.........
از يه لحاظ استفاده برديم!!!!!!!!!! از يه لحاظ ما رو از شما دور كرده بودن.........
دقيقه 5 بازي
0 بر 0 مساوي
ولي اين راسينگ هم خطرناكه ها.......
charlize
20-04-2008, 20:39
ميگم بازم كه ديارا و گاگو كنار هم هستند!!!!!!!!
charlize
20-04-2008, 20:40
دقيقه 8
0-0
داشتيم گل رو مي زديم ها........
charlize
20-04-2008, 20:43
دقيقه 10
0-0
به نظر من فعلا اشنايدر بهترين بازيكنه رئاله.......
charlize
20-04-2008, 20:46
گــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــل
رائول
charlize
20-04-2008, 20:50
چه ميكنه اين كاپيتان رائول.............
اين اراگونس ديگه چطور روش ميشه بگه رائول آماده نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دقيقه 15
رئال مادريد 1-0 رسينگ
charlize
20-04-2008, 20:52
حيف كه آفسايد بود و گر نه چه گلي ميشد........
دقيقه 20
1-0
چارلی جون به نظر من که دراه رئال یکی از بهترین بازیهای خودش رو انجام میده واقعآ منسجم و زیبا و با انگیزه و این نشان از یه تیم بسیار منسجم داره و اینکه من دارم از بازی زیبای کاپیتان رائول و جاعوض کردنهای بی نظیر روبی و روبن دارم بلکل لذت میبرم وای که به این میگن رئال و به ما میگن مادردیسما و به این میگن یه بازی زیبا....
charlize
20-04-2008, 20:54
ميگم ما اگه نخوايم اين مزدك از رئال تعريف كنه بايد كيو ببينيم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هي داره چشممون ميزنه......
charlize
20-04-2008, 20:56
موافقم احمد جان.......
ميگم نميشه اين جان رو از آخر اسم هامون بر داريم؟؟؟؟؟؟اينطوري خيلي رسميه!!!!!!
دقيقه 24
1-0
charlize
20-04-2008, 20:58
اگه اين روبن مثل زماني كه تويه چلسي بود الان آماده بود.........الان اون توپ رو خودش گل مي كرد......
دقيقه 26
1-0
charlize
20-04-2008, 21:01
اينا بازم كارشناسي كردن كه اخبار بايد بين بازي رئال پخش بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
charlize
20-04-2008, 21:03
دقيقه 28
1-0
مثل اينكه كاسياس دروازه تيم رو نجات داده........
kasra_khan2003
20-04-2008, 21:03
ايول! روبن و روبينيو با هم بازي مي كنن!
اين روبن جلو روبينيو كم آورده :27:
كس اين راموس به بازي رسيد؟
آخه اين ديارا كه خوب بازي مي كنه، چرا مي خوان بندازنش بيرون؟
B L A S T E R
20-04-2008, 21:06
ایول...
ولی گل رو رائول نزد!
charlize
20-04-2008, 21:08
ايول دوباره همه دوره هم..............
دقيقه 35
1-0
end_of_world
20-04-2008, 21:09
سلام سلام
من اومدم
ببينيد من مدير افتخاري رئال هستم
ايول ايول
قهرماني مال ماست
احمد چقدر ضد حالي تو
بابا منظورم اينه كه اگه اين بازي رو به اميد خدا ببريم قهرماني ما صددرصده
ايول ايول
kasra_khan2003
20-04-2008, 21:09
Moratón مدافع تيم سانتاندر كارت زرد گرفت!
توجه كردين الان چند تا از بچه ها با هم تو اين تاپيك هستن؟ D:
end_of_world
20-04-2008, 21:10
ایول...
ولی گل رو رائول نزد!
چرا رائول زد ...
گل به نام رائول ثبت شد
عشق است اين كاپيتانو :5:
حالا خدا کنه اون بازی که رئال میخواد جشن بگیره آخر شب باشه چون امکان داره جشن قهرمانی رو بخاطر اخبار قطع کنن:41::21: - ولی خدایی بچه ها چه بازی روونی میکنن:8::8:
kasra_khan2003
20-04-2008, 21:10
ایول...
ولی گل رو رائول نزد!
موافقم! توپ مستقيم رفت! اما اگه رائول نبود گل نمي شد، دروازبان مي گرفت
end_of_world
20-04-2008, 21:11
واي واي واي ببين كي اينجاست
چطوري كسرا جونم
امشب اينجا قراره بجشنيما ...
امشب يه رقصي بكنم من ببينيد و حال كنيد
جشن جشن قهرماني
charlize
20-04-2008, 21:12
دقيقه 37
1-0
charlize
20-04-2008, 21:13
حالا بايد اخبارو كامل بدن.......
charlize
20-04-2008, 21:14
دقيقه40
1-0
end_of_world
20-04-2008, 21:14
بي خيال بابا
اينا ميخوان اينطوري اعصاب مارو خورد كنن
بذار پس فردا شب منچستر كار بارسا رو بسازه تا اين فصلو بدون جام باشن
وااااااااااي چه حالي ميده
end_of_world
20-04-2008, 21:15
نه بابا مثل اينكه اينجا همه مشغولن كسي مارو تحويل نمي گيره
من برم بازي رو ببينم
charlize
20-04-2008, 21:15
چه عجب.............
V A H I D
20-04-2008, 21:16
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 7 (7 کاربران و 0 مهمان)
یاد اوول فصل اوفتادم..
دقت کردین وقتی همه هستیم رئال خوب بازی می کنه ؟؟؟
بازی عالی بود من اصلا از رئال اون پاس های ریز و سریع و خوفناک رو انتظار نداشتم...
کف کردم وقتی دیدم این جوری پاس کاری می کنن ...
charlize
20-04-2008, 21:16
نرو End............
نزديك بود ها.....
دقيقه 44
1-0
V A H I D
20-04-2008, 21:17
نه بابا مثل اينكه اينجا همه مشغولن كسي مارو تحويل نمي گيره
من برم بازي رو ببينم
تحویل می گیریم....دی:
charlize
20-04-2008, 21:17
ايول راموس....
واقعا داريم شانس مياريم..........
اوووووووووووووووووووووه همه که هستین بابا منم که رفتم یه ذره و برگشتم و اینکه درسته چارلی جان بهتره این جان رو برداریم مثلآ من به شما که نه به تو نه بی ادبیه به شما بگم ها چطوری چارلی خوبی؟ ها این درسته پس به همه شما سلام به ممد چطوری ؟ولف چطوری؟دیوید چطوری؟وحید چطوری؟کسرا چطوری؟..........این خوبه نه؟
اینا رو ولش کنین از خوشحالی دارم حزیون میگم............عجب موقعیت رو داشتن این پینیوز خدارو شکر که گل نشد ............
charlize
20-04-2008, 21:18
آخه تموم شد.........
V A H I D
20-04-2008, 21:19
نیمه تموم شد که ..
end_of_world
20-04-2008, 21:22
ميگم كمي شانسيديما اما اشكال نداره
نيمه دوم به اميد خدا يه گل ديگه مي زنيم
ايول ايول
خوب حالا که بین دو نیمه هستیم دارم ماموران مخفی رو میبینم بد بخت انجی خواهرش مرد.....
اینو ولش کن وحید میگم این دی که اخر حرفات میذاری چیه؟
در ضمن وحید جان با اون حرفت که گفتی هر وقت ما همه با هم هستیم رئال میبره رو صد در میلیون قبول دارم وای که دارم از خوشحالی پر میکشم یعنی دوباره همه دور هم جمع شدیم ؟؟؟؟انگار خواب میبینم...
راستی باز بعد که احتمآلآ بازی رو نشون نمیدن هستین ؟؟؟؟؟همه ها نه من و وحید ویا من و چند تای دیگه همه با هم برای یکی و یکی برای همه.........
charlize
20-04-2008, 21:22
آقا خجالت نكشيد حرف بزنيد...........
charlize
20-04-2008, 21:25
اين وحيد كجا رفت؟؟؟؟؟
شما ها هم كه اينگار حرفي نداريد؟؟؟؟؟؟!!!!!!
V A H I D
20-04-2008, 21:26
اینو ولش کن وحید میگم این دی که اخر حرفات میذاری چیه؟
همون d: خودتون هست که توی یاهو مسنجر می زارید ...
V A H I D
20-04-2008, 21:29
اين وحيد كجا رفت؟؟؟؟؟
شما ها هم كه اينگار حرفي نداريد؟؟؟؟؟؟!!!!!!
چی؟؟؟
دیگه جلوی خودمون هم پشت سرمون حرف می زنی ؟؟؟دی:
خوب چی بگیم ..
یکی بحث رو شروع کنه برای صفحه ی 290 بریم که بتونیم به تایپیک پرسپویس برسیم ..
خیلی نزدیکیم بهشون ...
میگم جای اشنایدر ما با زیزو خالی است...
این جاودانی چی میگه مردک ؟یعنی چی که میگه رئال داری خط دفاع ضعیف هست و دفاع ضعیفی داره اخه کسی نیس به این بگه اقا رئال داری بهترین دفاع لالیگاست اینو میفهمی یا نه یه جور دیگه بفهمونمت؟؟؟؟
راستی ممد جان گل رائول رو داشتی ؟بازی زیبای رائول رو داشتی ؟کاپیتانی رائول رو داشتی؟
charlize
20-04-2008, 21:33
بازي شروع شد......
اقا نرو الان بازی شروع میشه و شما نیستییییییییییییییییییی اون وقته که من باید به تنهای جور همه رو بکشم ها؟
میگم وحید جان این دی رو من نفهمیدم نکنه شبیه این ها من است ها؟
V A H I D
20-04-2008, 21:34
چارلیز هست دیگه ...
V A H I D
20-04-2008, 21:35
نه وحید جون بخوایم الکی پست بدیم اسپم بازار میشه. تا بعد از بازی خداحافظ..
اینم حرفی هست ...
میگم وحید جان این دی رو من نفهمیدم نکنه شبیه این ها من است ها؟
برو توی یا هو مسنجر این رو بزن یه دونه از اون اسمایلی ها بهت می ده ..
charlize
20-04-2008, 21:35
دقيقه48
1-0
charlize
20-04-2008, 21:37
احمد قرار شد جون رو نگي..........!!!!!!!
دقيقه50
1-0
واقعا راسينگ خطر ناكه...
V A H I D
20-04-2008, 21:37
منم رفتم بازی رو ببینم ..
charlize
20-04-2008, 21:40
دقيقه 53
1-0
اين بازيكن راسينگ فكر كرده داره زو بازي مي كنه.....!!!!!!!
charlize
20-04-2008, 21:41
ايول بازي جوانمردانه.......
دقيقه 54
1-0
charlize
20-04-2008, 21:44
بازيكن جديدشون هم هيچ كاري نمي تونه بكنه.........
دقيقه 58
1-0
charlize
20-04-2008, 21:47
واي چه حركتي بود..............
دقيقه 60
1-0
خدا خیرت بده چارلی و اینکه همچنین عوضت بده .......
سلام اشنایدر جان دمت گرم داری خوب بازی میکنی ها....
charlize
20-04-2008, 21:53
ديديد چطور توپ بازيكنان حريف رو بيرون زدم؟؟؟؟؟؟؟؟
دقيقه 66
1-0
charlize
ميگم رئال بازي هاي بعديش خيلي سخته.....
دقيقه 68
1-0
charlize
رئال 3 تا بازي توي خونه داره و و بجز اين بازي دو تا بيرون از خونه......
كه خوشبختانه آخرين بازي تويه خونه خودمونه........
خدا خیرت بده چارلی و اینکه همچنین عوضت بده .......
سلام اشنایدر جان دمت گرم داری خوب بازی میکنی ها....
به پای اساتید که نمی رسیم.
گل رو که شما زدی. دستت (پات!) درست !
charlize
20-04-2008, 21:57
دقيقه 70
1-0
charlize
20-04-2008, 22:01
هفته ديگه رئال با اتلتيكو تويه زمين خودش بازي داره كه ساعت 10:30 به وقت تهران
دقيقه 75
1-0
charlize
20-04-2008, 22:03
دقيقا 28 روزه ديگه لاليگا تموم ميشه وما جشن قهرماني رو مي گيريم........
روبينهو رفت بيرون بجاش هيگواين اومد.....
دقيقه 77
1-0
charlize
20-04-2008, 22:05
هفته 34 رئال ميهمان اوساسوناست.....
واي.....................روين.......
ما که پیشاپیش میریم واسه جشن گرفتن:8:
هی گفتی اساتید یاد جوونیا افتادم اون موقع که من از سانچز و میاتوویچ داشتیم درس میگرفیم و هی به اونها استاد میگفتم یادش بخیر ..............
اینو ولش کن بازی رو کف کردی عجب ضربه زدم حیف که این دروازه بانه خیلی خوبه وگر نه که بازی رو به راحتی برده بودیم ها............
charlize
20-04-2008, 22:11
اي نامردا...........اين دوتا.....
دقيقه 85
1-0
بالبوا جاي روبن........
دیوید اشکم در اومد عجب شبی بود باور کن با تمام وجود داشتم میگریستم از اینکه باید اون ستارهای خوب رو اخر فصل از دست بدیم و از اینکه باید بلاخره اون دوران نحس رو داشتیم پشت سر میگذاشتیم و اون جشن بینظیر ......ام ام ام عجب شبی بود یادش بخیر و فرداش بود که من با لباس رئال بیرون رفتم و از خوشحالی هر کی رو میدیدم سلام میکردم ......و چهره طرفداران بارسا که چقدر دیدنی بود ...و من که از غرور داشتم می مردم.....
راستی مث اینکه قرار نیست این ساویولا بد بخت برای رئال بازی کنه ها....
charlize
20-04-2008, 22:18
دقيقه 91
4 دقيقه وقت اضافه.......
charlize
20-04-2008, 22:20
سوت رو كه زدن همه بريزين تو زمين.
گــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــل
هيگواين
charlize
20-04-2008, 22:21
جشن رو بگيريم...................................... ....................
بيايد ديگه.............
بچهااااااااااا قهرمانییییییییییییییییی مبارک ک کک ک کک کک کک کک کک کک ک کک ک کک کک ک ک
بچها قهرمانی مبارککک کک ک کک کک ک کک کک ک ک کک ک کک ک ک
بچهای پیروزی مبارکک ک کک ک ک کک کک ک ک کک ک ک ک کک ک
بچها رئال مبارک کک ک کک کک ک کک ک کک ک کک ک
charlize
20-04-2008, 22:22
تموم...................................
ديگه قهرمانيــــــــــــــــــ ــــــــــم..............
ويوا مادريد
ويوا مادريد
ويوا مادريد
ويوا مادريد
ويوا مادريد
charlize
20-04-2008, 22:24
سايت گل هم سر از پا نميشناسه.................
زننده گل رو كاسياس نوشته...................
خدایشش که بهترین هستیم....
خدایشش که این رئال فوق العاده است.....
فردا با پیرهن رئال میرم بیرون .............
فردا حتمآ چند پی ام واسم بزنید یه وقت نمرده باشم ها....
این تیم رو میگن تیم و این رو میگن باشگاه....
این رو میگن کاپیتان و این رو میگن رائول گنزالز بلانکو.....
برید و ببینین که این جاودانی و بقیه چجوری چشاشون در اومده
برید و از خوشحالی با تمام وجود در این موقع شب بلند داد بزنید .............
viva real madrid
end_of_world
20-04-2008, 22:27
من اومدم
گل گل گل گل گل گل
ويوا مادريد
يواش يواش بريم سراغ جشن
kasra_khan2003
20-04-2008, 22:28
آقا قهرماني رو تبريك ميگم!
آقا واسه جشنه قهرماني همه بپريم رو هم D:
حالا اول كي مي پره؟ ((: من قزويني نيستماااا "-:
راستي، ببينم مي تونيد قبل اينكه اين رائول كاپ رو بگيره دستش، تاپيك رو قفل كنيد!!!
خدایا یعنی ممکنه - بچه ها تبریککککککککککککککککککککک کککککککککککککککک
آقای جاودانی دیشب میگه رئال با احتمال 99.9%قهرمانه حالت امشب میگه به احتمال 70% -------------------
حال کردم بچه های تیمم بعد از گل 2 مثل ما جشن قهرمانی به را انداخته بودن
V A H I D
20-04-2008, 22:30
زننده گل رو كاسياس نوشته...................
یووووووووووووهههههههههههو ووووووووووووووو
جشن قهرمانی رو دیدید بعد از گل هیگوین ؟؟؟
بازی قشنگی بود ولی من بازم می گم شوستر مشکل داره اخه روبن بد بخت خسته شده نمی تونه بدوه می اد روبینیو رو تعویض می کنه ....
کسرا جان واس چی تاپیک رو ببندیم ؟
مگه فصل دیگه ای وجود نداره ها؟
V A H I D
20-04-2008, 22:31
رآقا واسه جشنه قهرماني همه بپريم رو هم D:
حالا اول كي مي پره؟ ((: من قزويني نيستماااا "-:
جانم ؟؟؟؟
مسرا جوون می گم خیلی خوشحال شدید ها ...
اصولا در وازه بان اخر می پره پس شما بپرید منم اخر می پرم ...
V A H I D
20-04-2008, 22:32
آقای جاودانی دیشب میگه رئال با احتمال 99.9%قهرمانه حالت امشب میگه به احتمال 70% -------------------
طرف مشکل داره ....
دیشب که نبرده بودیم می گفت 99 در صد امشب که بردیم می گه 70 در صد ؟؟!!
charlize
20-04-2008, 22:32
ببخشيد كسرا ولي معمولا هر كي پيشنهاد ميده اول انجام ميده.........:31:
end_of_world
20-04-2008, 22:33
اينم جشن قهرماني
يووووووووووووهووووووووووو ووووووووو بابانوئل اومده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
end_of_world
20-04-2008, 22:36
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.