مشاهده نسخه کامل
: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News
V A H I D
24-02-2008, 22:22
کاکا خیلی تهاجمی هست و اگه بیاد باید جای رائول رو بگیره که این اصلا خوب نیست
ولی جراررد یه هافبک کامله هم دفاعش خوبه هم ضربه ایستگاهی(نیاز داریم) هم شوت های
خوفناکی داره ... هم پاس های خوبی میده هم حرکاتش خوبه هم.....
خوب خوب خوب حالا که نظر تو نظر هست باید بگم که بهترین هافبک برای رئال هیچ کسی نمیتواند باشد بجز بجز :
1:کریستیانو رونالدو
2:کاکا
3:فرانکی لمپارد
4:استیون جرارد
5:رونالدینهو(تعجب نکنین خود کالدرون گفته که از بازیکنان ناراضی بارسا استقبال میکنیم)
حالا کسی حرفی داره بزنه؟!!!!
هرچی خوبه رو گفتم حالا مرد کسی که بتونه یکی از اینهارو بگیره.
V A H I D
24-02-2008, 22:45
بارسلون 2-1 جلوهه
الان برات توضیح می دم چرا نه...
رونالدو: روبینیو و روبن رو داریم...
کاکا:گفتم که
لمپارد:سنش زیاده یه ذره ولی خوبه بازم
جرارد:قبولش دارم
رونالدینو:مهرهی سوخته؟؟؟؟
end_of_world
24-02-2008, 22:45
این اراگونز الزایمری چیزی نداره ؟؟؟؟
یا اینکه کوره؟؟؟
یا خره؟؟؟
اجازه صادر میشه ...d:
از این به بعد هرچی بگید در دادگاه علیه شما استفاده خواهد شد ....
بله خوانندگان عزيز
ديدار تيم هاي رئال مادريد و ختافه بزودي شورع خواهد شد
مطمئنا نتيجه ي اين بازي كاملا به سود رئال خواهد بود
رئال پدرشو درمياره
رئال ختافه رو مثل سگ مي كشه
رئال قدرت برتر فوتبال اسپانيا
رئال شيره
بارسلون ميميره
رئال قهرمان باشگاههاي اروپا خواهد شد
ختافه در برابر رئال خواهد مرد
مي بينيد دوستان چقدر عادلانه گزارشگري مي كنه :20:
در ضمن بچه ها ديشب قبل از شروع نيمه ي دوم بازي يوونتوس و رجينا فردوسي پور تو استديو گفت كه ليورپول اينترميلان رو حذف مي كنه
آخ كه چقدر دلم ميخواد اينتر اين ليورپول رو 5-0 بزنه تا .... اين فردوسي پور بسوزه و دل رئاليها خنك بشه :27:
V A H I D
24-02-2008, 22:48
بارسلون 3-1 جلوه
end_of_world
24-02-2008, 22:50
بارسلون 2-1 جلوهه
الان برات توضیح می دم چرا نه...
رونالدو: روبینیو و روبن رو داریم...
کاکا:گفتم که
لمپارد:سنش زیاده یه ذره ولی خوبه بازم
جرارد:قبولش دارم
رونالدینو:مهرهی سوخته؟؟؟؟
بازم ميگم كاكا بهتره در ضمن كاكا بازي ساز هم هست
نيازي نيست جاي رائول رو بگيره
خوب خوب خوب حالا که نظر تو نظر هست باید بگم که بهترین هافبک برای رئال هیچ کسی نمیتواند باشد بجز بجز :
1:کریستیانو رونالدو
2:کاکا
3:فرانکی لمپارد
4:استیون جرارد
5:رونالدینهو(تعجب نکنین خود کالدرون گفته که از بازیکنان ناراضی بارسا استقبال میکنیم)
حالا کسی حرفی داره بزنه؟!!!!
هرچی خوبه رو گفتم حالا مرد کسی که بتونه یکی از اینهارو بگیره.
من هستم كاكا و جرارد رو مي گيرم :46:
کاکا خیلی تهاجمی هست و اگه بیاد باید جای رائول رو بگیره که این اصلا خوب نیست
ولی جراررد یه هافبک کامله هم دفاعش خوبه هم ضربه ایستگاهی(نیاز داریم) هم شوت های
خوفناکی داره ... هم پاس های خوبی میده هم حرکاتش خوبه هم.....
بالا جواب دادم بازم ميگم كاكا جاش واقعا تو رئاله
به خدا اگه كاكا بياد رئال ديگه تو اسپانيا اسمي از مسي نشيده نميشه
من اينو مطمئنم:5:
kasra_khan2003
24-02-2008, 22:52
آقا من ميگم، هم كاكا رو بخره، هم جرارد، هم رونالدو، هم دروگبا :31:
end_of_world
24-02-2008, 22:53
تركيب تيم رئال در بازي امشب به همراه ذخيره ها:
1. Casillas, Iker 4. Ramos, Sergio 5. Cannavaro, Fabio 7. Raúl 8. Gago, Fernando 11. Robben, Arjen 14. Guti 16. Heinze, Gabriel 17. van Nistelrooy, Ruud 19. Baptista, Júlio 22. Torres, Miguel 6. Diarra, Mahamadou 9. Soldado, Roberto 15. Drenthe, Roysten 20. Higuaín, Gonzalo 24. Balboa, Javier 25. Dudek, Jerzy
end_of_world
24-02-2008, 22:55
آقا من ميگم، هم كاكا رو بخره، هم جرارد، هم رونالدو، هم دروگبا :31:
فكر كنم بوفون و دل پيرو و ندود و جونينيو و نستا رو يادت رفت :27::21:
kasra_khan2003
24-02-2008, 23:07
اينا كه پير شدن همه!!! بدرد نمي خورن!
حالا كه لازم شد، اينا رم اضافه كنيد: روني، پيرلو، اسين،
ديگه فعلا كسي يادم نمياد
kasra_khan2003
24-02-2008, 23:08
بابا اين تاژيك خيلي سريع ديگه داره ژيش ميره!!! :31:
هرروز 10-15 تا پست توش ميديم!!!!
Majid393
24-02-2008, 23:21
بارسلون تا دقیقه 90 با نتیجه 5 بر 1 از لوانته جلو هست.
ژاوی-مسی-اتوئو(3بار)
انشاالله رئال هم میبره........
end_of_world
24-02-2008, 23:22
ان شاء الله
Majid393
24-02-2008, 23:23
نتیجه نهایی :
بارسلون با نتیجه 5 بر 1 تیم لوانته رو از پیش رو برداشت
ژاوی14-مسی44-اتوئو 56 و 62 و 87
kasra_khan2003
24-02-2008, 23:32
نظرتون در موزد امضاي جديدم چيه؟
V A H I D
25-02-2008, 00:18
مزدک خودش رو کشت
کانتالخو همون استاد دانشگاهه هست که موهاش یه ذره سفیده....
kasra_khan2003
25-02-2008, 01:29
حالا باختيم به كتار، اختلاف شد 2 امتياز به كنار، تو خونه باختيم هم به كنارررررررر!!!!
گلي به اين مزخرفي تو عمرام نديده بودم!!!
.
همه با رئال تو اين صدا سيما مشكل دارن، برگشته ميگه، حالا بااين باخت، بازي ها زيبا تر ميشه تو لاليگا!!! آره جونه عمت!
خوش حالي بارسا داره به ما ميرسه؟؟؟
V A H I D
25-02-2008, 01:37
این که هی می گفت کانتالخو اعصابم رو خورد می کرد ....
باخت خیلی خیلی .... بود ...
end_of_world
25-02-2008, 06:44
آفرين به بارسلون
رئال اصلا لياقتشو نداره اول باشه
اول شدن براي تيم هايي مثل منچستره يا اينتر كه هميشه بازي هاشون رو مي برن
حداقل هيچ وقت تو خونه نمي بازن
واقعا اين بازيكن ها بايد برن بميرن
اگه بارسلون به ما نرسيد و اول نشد ...
الان هم جلوي رم هم شكست مي خوريم و ميريم پي كارمون
من فكر مي كردم اين ليپي الكي ميگه رم رئال رو شكست ميده اما با نتيجه ي ديشب اين دور از انتظار نيست
shahshahani
25-02-2008, 10:40
سلام به همه.
میبینم که طبق پیش بینی خودم این فاصله امتیاز بالاخره کار دست رئال داد. اما مطمئنم اگه رئال تو شرایط سخت قرار بگیره دوباره به خودش میاد. درضمن خوب نیست قبل از بازی هی برای رئال یقه چاک کنیم بعدش که باختن اینجور فحششون بدیم.
قابل توجه دوستداران کاکا:
در بازی این هفته میلان که تقریبا همزمان با بازی رئال برگزار شد کاکا اینقدر بد بازی کرد که از نیمه دوم گذاشتنش رو نیمکت.
به نظر من جرارد گزینه خیلی خوبیه.
davy jones
25-02-2008, 10:44
الان هم جلوي رم هم شكست مي خوريم و ميريم پي كارمون
من فكر مي كردم اين ليپي الكي ميگه رم رئال رو شكست ميده اما با نتيجه ي ديشب اين دور از انتظار نيستتو بازی دیشب و بازی های قبل مثل بازی با ساراکوزا ، بازیکنای گوش چپ و راست خیلی راحت و بدون مزاحمت توپ رو 60 الی 70 متر جلو می برن بدون این که بازیکنای رئال پرس بیارن.:41:
هافبک های رئال هم در زمان حمله توپ رو خوب به زمین حریف میارن :20: اما به دلیل ناهماهنگی جدیدا زیاد توپ لو می دن و مجددا برای تصاحب توپ پرس رو از جلو نمی آرن.:13:
ضمن این که در نبود روبینیو بار اصلی حمله به جناحین و مشخصا به روبن و راموس منتقل شده است و این به تیم های مقابل به لحاظ بازی خوانی و کنترل تیم کمک می کند.:19:
البته شرایط تیم رم فرق می کنه ...:5: اون ها در بازی با منچستر دقیقا در همین وضعیت بودند و به گمان این که منچستر نیاز به حمله و گل دارد سعی در زدن گل زودهنگام داشتن که همین باعث شد که روی ضد حمله های سریع حریف گل بخورن و بعد رو به بازی احساسی آوردن و می خواستن سریع جبران کنن که بازم ضد حمله خوردن و در مدت 12 دقیقه 3 گل خوردن.:41:
به نظر من رئال در ضد حمله با توجه به مهره های تهاجمی خود بسیار زهردار تر از منچستره :46: و آس رم هم تجربه ی بازی با منچستر رو فراموش نکرده. اونها سعی میکنن مرکز زمین رو از رئال بگیرن و رئال رو مجبور به بازی در جناحین کنن که در این حالت شانس بالایی در ضد حمله خواهند داشت.:8:
kasra_khan2003
25-02-2008, 14:43
خبرگزاري فارس: بسياري از روزنامههاي ورزشي اروپا گل خورده رئال مادريد را زير ذرهبين داوران و كارشناسان خود گرفتند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس ساپانيا، گاردين چاپ لندن نوشت: گل خورده رئال مادريد سالم بود و بسيار عجيب.
از ديد اين روزنامه، كمك داور در آفسايد بودن بازيكن رئال مادريد را خيلي دير اعلام كرد و غفلت وي باعث غفلت بازيكنان و خوشحالي بيهوده آنان شد. قانون در اين باره سكوت ميكند و گل ختافه در هر حال درست است چرا كه قرار نيست يك تيم حتي پس از گل خورده منتظر اتمام خوشحالي حريف خود شود.
سان لندن نيز اين گل را كاملا سالم دانست و نوشت: رئال مادريدي ها نيز مي دانستند كه گلشان ناسالم است. براي همين نيز اعتراض نكردند و گل اوچه كاملا قانوني بود.
kasra_khan2003
25-02-2008, 14:45
خبرگزاري فارس: مدافع سابق تيم فوتبال رئال مادريد گفت: گوتي قدر خودش را نميداند و بيهوده براي خود حاشيه درست ميكند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، روبرتو كارلوس اظهار داشت: اين هافبك رئال مادريد مدام براي خود دردسر درست مي كند و قدر خود را نمي داند.
مدافع كنوني فنرباغچه افزود: متاسفانه گوتي خود را با رائول يا كاسياس مقايسه مي كند. او از كم توجهي مقامات نسبت به خود ناراحت مي شود؛ در حاليكه آنها از محبوبيت وصف ناپذيري در مادريد برخوردار هستند.
رئال مادريد در بازي يكشنبه شب خود مقابل ختافه تن به شكست خانگي داد و فاصله اش با بارسلونا به عدد 2 كاهش پيدا كرد.
kasra_khan2003
25-02-2008, 14:48
بياييد كمي آروم باشيم، و بهشون فرصت بديم! تا حالا با بازي زيبا ما رو راضي كردن، بزاريم راحت باشن، تا دوباره به روزهاي اوج برگردي
.
مشكل اصلي اينه كه ما از اول صدر نشين بوديم، و حالا خيلي احساس حقارت خواهيم كرد كه بارسا حتي براي مدتي كوتاه، بياد صدرنشين شه! اما درواقع در يك فصل ممكنه خيلي اتفاقات بيفته، ولي در نهايت مي پرسيم : فصل 2007-08 كي قهرمان لاليگا شد؟؟؟؟
kasra_khan2003
25-02-2008, 15:02
گوتي در مورد باخت ديشب و گلي كه تيم رئال دريافت كرد گفت: گل نتيجه رفتار خود ما بود كه مثل يه بچه چهار ساله بودش. اين اصلا قابل درك نيست كه همچين اتفاقي براي رئال بيفته! ما نمي تونيم سه امتياز رو بخاطر همچين مساله اي از دست بديم، اونم زماني كه بازي رو در اختيار داريم و خيلي راحت مي تونيم گل بزنيم!
V A H I D
25-02-2008, 15:53
هیچ مشکلی وحود نداره باید با بچه ها امشب صحبت کنم تا به خودشون بیان ...
البته من فک می کنم همش تقصیر ما نیست ...
مثلا گاگو دیشب بد بازی نکرد رید ....
ما دفاع وسط نداریم برای زوج کانناوارو ....
رو بینیو هم که مصدومه ....
یه مشکل دیگه هم داریم اون هم دقت اصلا دیشب اون پاس های عالی رو به هم نمی دادن ....
اشنایدر هم که دیگه خودتون بهتر می دونین ...
اگه همین جوری بخواهیم جلوی رم بازی کنیم بد بخت میشیم میشه مثل بازی رم-منچستر ...
با سلام به همگی دوستان :
استنباطی که من از بازی دیشب کردم و 2 ساعت دیر خوابیدم و بازی رو کامل نگاه کردم این است که خیلی به این شعر نزدیک است:
که شاعر میگه :هوا بس ناجوانمردانه سرد است.
راست میگه تو این چند هفته هرچه نامردی و بدبختی رو فکر کنی رومون اومده و گل دیشب بس ناجوانمردانه بود.
همینجا میگم که ...کمک داور
charlize
25-02-2008, 17:14
سلام...می خوام یخورده رک حرف بزنم....پس اگه به کسی برخورد....ببخشه
راستش من از همون اولش از شوستر خوشم نمیومد....همون موقع که رای گیری کردن کاپلو بمونه یا بره من رای دادم بمونه (مثل بیش از 90 درصد رای دهندگان)....ویا موقع انتخاب جانشین به شوستر رای ندادم......
دلیلم باخت این چند هفته نیست چون این تازه اول بحرانیه که شروع شده.........
مربی که از همون اول کارش با غرور تمام میاد میگه من به نظر هوادارا اهمیتی نمیدم!!!!!!!!!!!!!!!:41::41::41::41::41::41:: 41:خوب این یعنی چی؟؟؟؟؟؟اون تویه دوران بازیگریش هم همین طوری بود و نتونست اونطور که توانایش رو داشت موفق بشه.......
یکی نیست بهش بگه اگه اون موقع که این حرف رو زدی هوادارا دیگه نمیومدن تویه ورزشگاه تو چه غلطی می کردی؟؟؟؟؟؟؟؟شانس اورد که هوادارای بی نظیر رئال تیم رو ول نکردن......
با اینکه این مزدک اعصاب مارو بهم ریخت ولی با یک حرفش موافق بودم که گفت شوستر خیلی مغروره....
کاسیاس اومد گفت که نباید مغرور بشیم....نباید بریم تو حاشیه......بقوله یکی از دوستان دشمن رئال خودشه........وقتی مدیرش تویه این شرایط حساس میگه می خوام از مدیر عاملی کنار برم یامربیش میگه قبل از پایان فصل می رم!!!!!!!!!!!!به نظر شما اینا تاثیر نداره؟؟؟؟؟؟واقعا جای تاسف داره......:41::41::41:
شوستر با غرور کاذبش رئال رو به اینجا کشوند......همه میدونن که غرور انسان رو نابود می کنه....ولی این شوستر از همون اول با غرور بود تا الان و متاسفانه با بازیکنان تیم هم غرور رو تزریق کرد....
بیاین با هم دیگه صادق باشیم...غریبه که اینجا نیست همه رئالی هستیم...خدایش گلمون آفساید بود...خیلی مشخص بود....و همونطور که گوتی گفت یه تیمی مثل رئال نباید اینطوری ناشیانه موقع گلزنی خوشحالی کنه:41::41::41:.........اگه دقت می کردید روی صحنه گل گوتی عقب بود....ولی نگیم که بازیکنان ختافه نامردی کردند!!!!مگه این هانری ضربات ایستگاهیش واسه چی معروف بود......چون سریع بود و غافلگیرکننده......الان هم هر تیمی که نتونه روی زد حمله خوب کار کنه ناموفقه....ومن به لادروپ و شاگردانش تبریک میگم چون واقعا در حد کلاس جهانی کار کردند و رئال رو شوکه کردند......
به هر حال اگه همینطوری بخوایم با غرور کار کنیم نه تنها قهرمانی ها رو از دست می دیم بلکه صعودمون به دوره بعد لیگ قهرمانان هم بعید میشه....اگه غرورمون رو کنار گذاشتیم می تونیم همه کار کنیم....اما با این وضع...
cyrus_ln
25-02-2008, 17:24
خوب شد نیمه دوم رو نگاه نکردم
خدا کنه دیگه الکی امتیاز نده اینجوری بخواد پیش بره دیگه.....
Majid393
25-02-2008, 18:00
قبول دارم شوستر آدم مغروریه ولی دانش فنیش خیلی بالاست. تازه من یه جورایی از غرورش خوشم میاد. شبیه مورینیوه![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاملا تایید میشه
راستی من دیشب خوابم برد و نتونستم بازی رو تا آخر ببینم
یکی جریان گل مردود رئال و شادی بازیکنان رئال و شروع کردن بازی توسط تیم ختافه رو برام به طور مفصل توضیح بده.
هر چی خوندم نفهمیدم چی شد:41::41::41:
V A H I D
25-02-2008, 18:09
سلام...می خوام یخورده رک حرف بزنم....پس اگه به کسی برخورد....ببخشه
راستش من از همون اولش از شوستر خوشم نمیومد....همون موقع که رای گیری کردن کاپلو بمونه یا بره من رای دادم بمونه (مثل بیش از 90 درصد رای دهندگان)....ویا موقع انتخاب جانشین به شوستر رای ندادم......
دلیلم باخت این چند هفته نیست چون این تازه اول بحرانیه که شروع شده.........
مربی که از همون اول کارش با غرور تمام میاد میگه من به نظر هوادارا اهمیتی نمیدم!!!!!!!!!!!!!!!:41::41::41::41::41::41:: 41:خوب این یعنی چی؟؟؟؟؟؟اون تویه دوران بازیگریش هم همین طوری بود و نتونست اونطور که توانایش رو داشت موفق بشه.......
یکی نیست بهش بگه اگه اون موقع که این حرف رو زدی هوادارا دیگه نمیومدن تویه ورزشگاه تو چه غلطی می کردی؟؟؟؟؟؟؟؟شانس اورد که هوادارای بی نظیر رئال تیم رو ول نکردن......
با اینکه این مزدک اعصاب مارو بهم ریخت ولی با یک حرفش موافق بودم که گفت شوستر خیلی مغروره....
کاسیاس اومد گفت که نباید مغرور بشیم....نباید بریم تو حاشیه......بقوله یکی از دوستان دشمن رئال خودشه........وقتی مدیرش تویه این شرایط حساس میگه می خوام از مدیر عاملی کنار برم یامربیش میگه قبل از پایان فصل می رم!!!!!!!!!!!!به نظر شما اینا تاثیر نداره؟؟؟؟؟؟واقعا جای تاسف داره......:41::41::41:
شوستر با غرور کاذبش رئال رو به اینجا کشوند......همه میدونن که غرور انسان رو نابود می کنه....ولی این شوستر از همون اول با غرور بود تا الان و متاسفانه با بازیکنان تیم هم غرور رو تزریق کرد....
بیاین با هم دیگه صادق باشیم...غریبه که اینجا نیست همه رئالی هستیم...خدایش گلمون آفساید بود...خیلی مشخص بود....و همونطور که گوتی گفت یه تیمی مثل رئال نباید اینطوری ناشیانه موقع گلزنی خوشحالی کنه:41::41::41:.........اگه دقت می کردید روی صحنه گل گوتی عقب بود....ولی نگیم که بازیکنان ختافه نامردی کردند!!!!مگه این هانری ضربات ایستگاهیش واسه چی معروف بود......چون سریع بود و غافلگیرکننده......الان هم هر تیمی که نتونه روی زد حمله خوب کار کنه ناموفقه....ومن به لادروپ و شاگردانش تبریک میگم چون واقعا در حد کلاس جهانی کار کردند و رئال رو شوکه کردند......
به هر حال اگه همینطوری بخوایم با غرور کار کنیم نه تنها قهرمانی ها رو از دست می دیم بلکه صعودمون به دوره بعد لیگ قهرمانان هم بعید میشه....اگه غرورمون رو کنار گذاشتیم می تونیم همه کار کنیم....اما با این وضع...
من نمیدونم ها به نظر من اینجوری باشه....
به نظر من ختافه رو شوستر باهاش کازی نکرد که این جوری شد وگرنه الان نمی تونست توی برنابئو ما رو ببره ..
بعد اگه به گذشته ی شوستر نگاه کرده باشید واقعا بد کار کرده .الان درست یادم نیست چه تیمی بود ولی
اون رو از لا لیگا برد به دسته اول .بعد هم توی دسته اول خوب کار نکرد ......
پارسالم که توی ختافه بود دیگه می دونید چی شد ...
الان هم همین طوره وقتی بازیکنای خوبمون رو از دست دادیم جلوی همه ی تیم ها بد بازی می کنیم ...
یعنی فک می کنم این بازیکنان که تیم های شوستر رو خوب جلوه می دن ... مثلا شوستر اومده بهش موقعیت داده که هر کاری دوست دارن بکنن ...
V A H I D
25-02-2008, 18:13
کاملا تایید میشه
راستی من دیشب خوابم برد و نتونستم بازی رو تا آخر ببینم
یکی جریان گل مردود رئال و شادی بازیکنان رئال و شروع کردن بازی توسط تیم ختافه رو برام به طور مفصل توضیح بده.
هر چی خوندم نفهمیدم چی شد:41::41::41:
هیچی . یکی از بازی کنا که فک کنم رائول بود یه ضربه زد که دروازه بان توپ رو دور کرد بعد رسید به روبن که روبن
وقتی رائول ضربه رو زد توی افساید بود بعد اون کمک داور الاغ بعد از این که گل شد پرچم رو زد ...
بعد همه داشتن خوشحالی از خودشون ول می کردن که ختافه ای ها عین مرده خور ها حمله کردن این در حالی بود که گوتی وایستاده بود دفاع ...
V A H I D
25-02-2008, 18:28
ایول ایول ...
فاصله شد 2 امتیاز ...
صدر جدول مال مـــــاست ...
یا حق
:40:
این ها هم خوشحالن ها ...
فاصله هنوز دو امتیاز فک کردن چی ؟؟؟
end_of_world
25-02-2008, 19:00
عزيزان ميدونم همه تون بخاطر اين باخت ناراحت هستيد و اصلا مي تونيد رئال رو نبخشيد چون تيمي مثل رئال حداقل از 5 بازي 4 تارو نمي بازه
همه و همه هم در اين باخت ها سهيم هستند
از بازيكنان گرفته تا شوستر
يكي از دوستان گفته شوستر غرور داره و شوستر رو با مورينيو مقايسه مي كنه
به نظر من شوستر به اندازه يه تار موي مورينيو هم نميرسه
من خودم از مورينيو متنفرم اما بايد حقيقتو گفت
مورينيو مطمئنا بهترين مربي دنياست
با اين گندهايي كه ما در اين بازي ها مي زنيم فكر نكنم بتونيم در صدر جدول بمونيم
يكي از شما گفته بوديد بارسلونايي ها دارن از فاصله ي 2 امتيازي خوشحالي مي كنن
منم بودم خوشحالي مي كردم
كي ميدونه شايد رئال بازي بعد رو هم ببازه و بارسلون ببره
و مطمئنم اگه ما از بارسلون عقب بيفتيم گرفتن بارسلون در صدر جدول خيلي خيلي مشكل خواهد بود
ما كه اختلاف امتياز 9 تايي رو به 2 مي رسونيم بهتره بميريم
در ضمن براي اولين در عمرم به اين نتيجه رسيدم كه رائول هم ممكنه به يه مهاجم مزخرف تبديل بشه
ديشب هر وقت توپ به پاي نيستلروي مي رسيد اعصابم بهم ميريخت
اين الاغ هم ديشب نه مي تونست گل بزنه و نه با توپ حركت كنه
خدا كنه به قول يكي از دوستان اين بحران ها حل بشه
در جواب يكي از دوستان كه گفته بود كاكا اون روز نتونسته خوب بازي كنه و رو نيمكت نشسته بايد بگم
اگه كاكا بياد بارسلون و به رئال 5 تا 5تا گل بزنه اون موقع قدر كاكا رو ميدونيد؟
اگه كاكا پدر رئال رو در بازي ها در بياره اون موقع قدر كاكا رو ميدونيد؟
چرا ميلان سال گذشته قهرمان اروپا شد؟
من ميگم چرا ... فقط بخاطر كاكا
بازيكني كه به تنهايي يه تيم رو قهرمان اروپا مي كنه يعني تمام تيم هايي را كه ادعاي داشتن فوق ستارگان را داشتند شكست ميدهد بايد در بهترين تيم دنيا هم بازي كند تا قابليت هايش را نشان دهد
خيليا فكر مي كنند كاكا لايق دريافت جايزه بهترين بازيكن جهان نبود اما به نظر من كسي كه چنين نظري داره اصلا فوتبال رو نمي فهمه
كاري كه كاكا پارسال كرد قابل وصف نبود
كاكا الان نمي تونه خوب بازي كنه چون تيم خوبي نداره
همين رونالدينيوي زشت و سياه چرده كه اين همه ازش تعريف مي كردند همش بارسلون كمي افت كرد ديديد كه چي شد؟
اصلا اسم رونالدينيو گم شد...
حالا از كاكا چه انتظاري داريد
بذاريد كاكا بياد رئال اون موقع خواهيد قدرت كاكا و رئال رو
:40::40::40:زنده باد ريكاردو كاكا و پيروز باد رئال مادريد :40::40::40:
V A H I D
25-02-2008, 20:32
اقا بسه ...
کاکا = ارنولد
شوستر=الپاچینو ...
kasra_khan2003
25-02-2008, 20:51
از شما انتظار بیشتری هست! بابا شما رئالی هستید! همین شوستر بود که باعث پیشرفت روبینیو شد و الان اونو تبدیل به یه فوق ستاره کرده!
تا پنج هفته ی قبل رئال قدرتمندترین صدرنشین اروپا بود. و مربیش هم شوستر بود! لطفا مثل بارسلونیها نباشید! احساساتی برخورد نکنید.
تاييد ميشه! فكر كنم با همين حرف، بايد اين بحث رو تموم كنيم!
ميريم جلو! حتي اگه صدر جدول رو هم از دست بديم، بايد پشت شوستر باشيم!
kasra_khan2003
25-02-2008, 20:58
كي ميدونه شايد رئال بازي بعد رو هم ببازه و بارسلون ببره
و مطمئنم اگه ما از بارسلون عقب بيفتيم گرفتن بارسلون در صدر جدول خيلي خيلي مشكل خواهد بود
ما كه اختلاف امتياز 9 تايي رو به 2 مي رسونيم بهتره بميريم
:40::40::40:زنده باد ريكاردو كاكا و پيروز باد رئال مادريد :40::40::40:
اصلا موافق نيستم! ببينم اگه تو يه بارسلونايي بودي، تا چند هفته پيش كه با رئال 9 امتياز اختلاف داشتي، چيا مي گفتي به مربي و بازيكن و رئيس باشگاه و ...؟
مي خوام بگم، به اين زودي به همه چيز پشت نكن! هنوز تا آخر فصل خيلي مونده!
كي فكر مي كرد فصل پيشي كه ما اون همه بد بازي مي كرديم، قهرمان بشيم!
بازي آخر حتي يادم هست گل اول رو كه ما خورديم، دوستم sms داد كه بيا، خاك بر سرش و فلان ... اما من مي دونستم مي بريم! برديم، قهرمان هم شديم!
end_of_world
25-02-2008, 21:35
با برد هفته ی آینده مقابل رکرتیوو و متعاقب اون پیروزی مقابل رم و صعود به مرحله ی بعدی لیگ قهرمانان همه ی این اضطرابها و نگرانیها برطرف میشه
تمام آرزوم در اين يه مورد خلاصه شده خدا كنه اينطور بشه :40:
ایول:10:. آدمی که واقعا یه چیزی رو دوست داره در همه ی حالات ازش حمایت میکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم به افتخار برطرف شدن مصدومیت روبینیو[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم حمايت مي كنم
هميشه حمايت كردم و خواهم كرد اما انتظاراتي هم دارم
اصلا انتظار نه هدف:46:
اصلا موافق نيستم! ببينم اگه تو يه بارسلونايي بودي، تا چند هفته پيش كه با رئال 9 امتياز اختلاف داشتي، چيا مي گفتي به مربي و بازيكن و رئيس باشگاه و ...؟
مي خوام بگم، به اين زودي به همه چيز پشت نكن! هنوز تا آخر فصل خيلي مونده!
كي فكر مي كرد فصل پيشي كه ما اون همه بد بازي مي كرديم، قهرمان بشيم!
بازي آخر حتي يادم هست گل اول رو كه ما خورديم، دوستم sms داد كه بيا، خاك بر سرش و فلان ... اما من مي دونستم مي بريم! برديم، قهرمان هم شديم!
ببين عزيز من
اولا من طرفدار بارسلون نيستم كه بخوام خودمو جاي يه بارسلوني جا بزنم يا فكرشم بكنم اما ميخوام از بهترين تيم اروپا بازي هاشو ببره
تاييد ميشه! فكر كنم با همين حرف، بايد اين بحث رو تموم كنيم!
ميريم جلو! حتي اگه صدر جدول رو هم از دست بديم، بايد پشت شوستر باشيم!
قبوله ...
به اميد پيروزي هاي آينده و فوران آتشفشان قدرت رئال در بازي هاي آتي :11:
در ضمن از بقيه بخاطر كمي زياده روي معذرت ميخوام آخه خيلي دلخور بودم ... ببخشيد:11:
اقا بسه ...
کاکا = ارنولد
شوستر=الپاچینو ...
با هيچ كدوم موافق نيستم:13:
ريكاردو كاكا = فوق كهكشاني فوتبال جهان كه جاش در رئال خاليه و خالي خواهد موند
شوستر = شوستر
B L A S T E R
25-02-2008, 21:51
رئال دیشب چطوری گل خورد؟؟؟من نفهمیدم.
Sam Fisher 11
25-02-2008, 21:54
سلام به غوهای سفید...
دوستان توجه داشته باشید که رئال با مصدومیت پیاپی بازیکنانش روبه روست. هر تیمی باشه با بحران مواجه میشه!
روبینیو نقش مهمی در پیروزی های یکی دو ماه اخیر داشته چه در زمینه گل زنی و چه گل سازی. نبود PePe و اشنایدر رو هم اضافه کنید...
رئال امسال فوق ستاره نداشته و همه بازیکنانش به جز کاناوارو و رائول و ون نیستلروی(که اونا هم پیر هستن ) معمولی و جویای نام بودن .
در عوض یه نگاه به جبهه مقابل بکنید ... امسال بارسلونایی هارو باید کهکشانی ها نامید!
اینهارو گفتم که بگم مقصر باخت دیشب شوستر نیست چون روی نیمکت جانشینان خوبی نداره !
Majid393
25-02-2008, 22:24
رئال دیشب چطوری گل خورد؟؟؟من نفهمیدم.
به گفته آقا وحید این جوری بوده:
البته اخبار ورزشی ساعت 6:45 هم نشون داد (شبکه سه) :
هیچی . یکی از بازی کنا که فک کنم رائول بود یه ضربه زد که دروازه بان توپ رو دور کرد بعد رسید به روبن که روبن
وقتی رائول ضربه رو زد توی افساید بود بعد اون کمک داور الاغ بعد از این که گل شد پرچم رو زد ...
بعد همه داشتن خوشحالی از خودشون ول می کردن که ختافه ای ها عین مرده خور ها حمله کردن این در حالی بود که گوتی وایستاده بود دفاع ...
kasra_khan2003
25-02-2008, 22:27
سلام به غوهای سفید...
دوستان توجه داشته باشید که رئال با مصدومیت پیاپی بازیکنانش روبه روست. هر تیمی باشه با بحران مواجه میشه!
روبینیو نقش مهمی در پیروزی های یکی دو ماه اخیر داشته چه در زمینه گل زنی و چه گل سازی. نبود PePe و اشنایدر رو هم اضافه کنید...
رئال امسال فوق ستاره نداشته و همه بازیکنانش به جز کاناوارو و رائول و ون نیستلروی(که اونا هم پیر هستن ) معمولی و جویای نام بودن .
در عوض یه نگاه به جبهه مقابل بکنید ... امسال بارسلونایی هارو باید کهکشانی ها نامید!
اینهارو گفتم که بگم مقصر باخت دیشب شوستر نیست چون روی نیمکت جانشینان خوبی نداره !
دقيقا!!!
بالا بري پايين بياي، در هر تيمي يه بازيكن بسيار سرنوشت سازه، تو رئال اون روبينيو هست، تو آرسنال فابرگاس، تو ميلان كاكا، تو بارسلونا مسي، تو منچستر رونالدو و ...
اما بدبختي رئال فقط اين نيست كه! ما حتي مدافعينمون و مهاجمينمون و حتي كاسياس هم مصدوم شدن!!!
.
به قول شوستر ما فقط در يك بازي خارج اس خانه (مقابل بارسا) بهترين خط دفاع اروپا رو داشتيم!!! بقيه جاها، يكي خلاصه مصدوم بود!
با سلام به همه دوستان:
ناراحت نباشید که در پس هر شکست پیروزیی بزرگ خزیده و در پس هر ناراحتی خنده ای شادان.
روزگار همیشه نشان میدهد که نباید مغرور شد و ما مغرور شده بودیم .
(از امروز به بعد)در در پنجمین پگاه با اولین تشعشعات طلایی خورشید به سمت تلویزیون نگاه کن و شادان خواهی شد از پیروزی و دوری از شکست و بدان و اگاه باش که با گذشت تنها سه پگاه دیگر و در پگاه پنجشنبه باز به تلویزون مراجعه کن و خود ان روز در کنار شما جشن خواهم گرفت ...اری در کنار تک تک شما دوستان جشن خواهم گرفت.(با صدای گاندولف بخونید)
واس اینکه از غم و غصه در بیایم این عکس رو از همسر زیدان میزارم.
اقا من رو ببخشید واس اینکه این پیغام ذو بار اومده خودم نمی دونم که چی شده؟:18::18:
charlize
26-02-2008, 18:58
چرا کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟
عکس های بازی دیشب و تحلیل سایت هواداران رئال:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] E30A760B0D811297
ای خبیث!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] E30A760B0D811297
روود بیچاره!
گوتی جز پف کردن دیگه مونده بود چیکار کنه...
دق آورترین عکس سال
طفلک ترین بازیکن سال
بیشعور ترین داور سال
بدترین ضد حال سال
کم دوام ترین شادی گل سال
اینجا دیگه واقعا اشکم دراومد....
یک کاپیتان تنها....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نقل از آسوشيتد پرس، هيچ كدام از روزنامه هاي اسپانيايي اخبار مربوط به تحريم احتمالي فوتبال اسپانيا را پوشش نمي دهند؛ اما هراس از حذف اسپانيا به وضوح در سطح رسانه اي اين كشور قابل لمس است.
ويليام گايارد سخنگوي بخش دولتي فوتبال اروپا، در اين زمينه گفت: اين هشدار جدي به منزله پايان راه براي فوتبال اسپانيا نيست؛ اما چندان هم با خط پايان فاصله ندارند.
وي افزود: دخالت دولت تحمل ناپذير است. تمام فدراسيون هايي كه تيمشان در المپيك 2008 پكن بازي مي كند، بايد هر چه سريعتر انتخابات را انجام دهند؛ اما اسپانيا صبر مي كند تا دوره 4 ساله رياست ميگل ويار به پايان برسد و اين دخالت آشكار دولت در فوتبال است.
فيفا در ايميلي به فدراسيون فوتبال اسپانيا نوشته است: ما به قوانين بين المللي و داخلي هر كشور نهايت احترام را قائل هستيم؛ اما كشوري كه عضو فيفا مي شود، بايد قوانين آن را نيز اجرا كند و مادامي كه حكمي دريافت مي كند، بدون چون و چرا بايد آن را به مرحله اجرا در آورد.
منابع خبري در گزارشي از روند مذاكرات فيفا با اسپانيا مشكل فيفا با اين كشور را همان مشكلي دانستند كه اين سازمان با ايران، كويت، بوركينافاسو، تركيه و آلباني داشته است.
اين خبرگزاري در ادامه مي نويسد: مشكل فيفا با كشورهاي مذكور حل شد؛ اما اسپانيا همچنان از خود مقاومت نشان مي دهد كه مي تواند باعث حذف قطعي اين تيم از يورو 2008 شود.
B L A S T E R
26-02-2008, 20:13
خیلی نامردی شده...
V A H I D
26-02-2008, 20:45
نیستروی همیشه این جوری بازی می کنه فقط منتظر مقعیته که بهش برسه اگه هاف بک ها خوب بازی نکنن
نیستروی نمی تونه خوب بازی کنه ...
kasra_khan2003
26-02-2008, 21:24
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال سمپدوريا گفت: هيچگونه مذاكره يا صحبت تلفني با سرمربي اينترميلان نداشته ام.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از گازتا دلواسپورت، آنتونيو كاسانو اذعان داشت: هرگز قصد جدا شدن از سمپدوريا را ندارم. همچنان بازيكن رئال مادريد هستم و به صورت قرضي در اين تيم بازي مي كنم.
وي ادامه داد: تلاش من اين است كه در پايان فصل به صورت قطعي با سمپدوريا قرارداد ببندم اما هنوز چيزي مشخص نيست، در هر حال ماجراي انتقال من به اينتر ميلان كذب است و هيچ مذاكره اي با روبرتو منچيني نداشته ام.
kasra_khan2003
26-02-2008, 23:12
ايول! ببينم عكس بچه ي زيدان هم دارين؟ اون چپيه زنش بود ديگه نه؟ :31:
charlize
27-02-2008, 00:00
نـــــــــــــــــه.........:13 ::13::13:
سمت راستیه......:46:
Sam Fisher 11
27-02-2008, 07:11
e؟
من فکر میکردم راستیس؟ نه احمد جان؟
البته شایدم جفتشون باشه؟ها چه اشکالی داره؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
messi_283
27-02-2008, 16:26
آقا واقعا تسلیت میگم اون از جام حذفی که حذفشدید لیگ اروپا هم از پس رم که بر نمیاید میمونه لالیگا که اون هم قهرمان تیمی نیست به جز f.c barcelona:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:: 21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21 ::21:
charlize
27-02-2008, 16:40
آقا واقعا تسلیت میگم اون از جام حذفی که حذفشدید لیگ اروپا هم از پس رم که بر نمیاید میمونه لالیگا که اون هم قهرمان تیمی نیست به جز f.c barcelona:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:: 21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21 ::21:
آقا این تاپیک رو ببندید......چون یه بارسلونایی کثیف اومد تو..........:19::19::19:
آخه شما یی که دوسال زیر سایه رونالدینهو بودید و حالا می خواید بندازیدش بیرون اون بخاطر 5بازی ضعیف....چی میگید....نامردا........................ .................:41::41::41::41::41:
بعدشم جوجه رو آخر پاییز میشمارن:27::27::27::27:.......البته شما رو اصلا نمیشمارند:21::21::21::21:
اینم بگم زن زیدان راستیست.....
و یه خبر کوتاه:
به نقل از خبرگزاری گل، "رائول گونزالس"، مهاجم و کاپیتان باشگاه رئال مادرید اسپانیا در مورد شرایط این تیم در فصل جاری لالیگا گفت: کلید قهرمانی رئال این است که دیگر در بازی های خانگی امتیاز از دست ندهد و همه بازی ها را با پیروزی به پایان رساند.
وی افزود: در نیم فصل دوم ما امتیازات زیادی را از دست دادیم ولی هدف ما قهرمانی در لالیگا است و برای آن همه کار می کنیم.
رائول خاطر نشان کرد: 13 بازی از این فصل باقی مانده است و ما نباید اشتباهات بازی های گذشته را در دیدارهای باقی مانده مرتکب شویم.
V A H I D
27-02-2008, 18:14
پوزت رو از اینجا دور کن تا نترکوندمش ...
هنوز 2 امتیاز فاصله هست ..
مثلا شما چه گهی خوردین توی کوپا دی ری هستید ؟؟؟
MoJtaBa.R
27-02-2008, 18:26
جناب مسي اينکه عضو شدي تا بياي تاپيک ديگران رو بهم بزني باعث شرمه
آقا وحيد از شما هم بعيده به قول يکي از مديرا به جاي توهين ميتونستي دکمه اخطار رو بزني نه اينکه ...
بارسايي ها لطف کنن اينجا پست بيخود ندن . تاپيک جاي اين کارا نيست
از اول قوانين رو ميخونين ولي ...
e؟
من فکر میکردم راستیس؟ نه احمد جان؟
البته شایدم جفتشون باشه؟ها چه اشکالی داره؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرچه همسرش سمت راستی هست اما خوب چپیه هم ارزوش هست که جای سمت راستی باشه!!!
راستی وحید جان خوبیت نداره که با این افراد نهس دهن به دهن شیم .
kasra_khan2003
27-02-2008, 21:18
آقا من فكر كنم يه چيزي خورده بود تو كلم! آخه منم فكركرده بودم كه راستيه هست! اما نمي دونم چرا نوشتم چپيه!!!
charlize
27-02-2008, 21:19
به نقل از سایت گل سالگادو از اشتباهات گذشته ی رئال مادرید عصبانی است .
وی گفت : انتقاد از رئال مادرید همواره وجود دارد و ما باید برای آن آماده باشیم اما درست است که ما در چند بازی گذشته چند اشتباه نابخشودنی داشتیم . ما فاقد بعضی جزئیات کوچک بودیم . ما چهار تا از پنج بازی را باختیم اما با نگاه به بازی رم متوجه می شویم که لایق شکست نبودیم و فقط باید تاسف بخوریم .
وی افزود : در دور دوم بازیها ما با تیمهایی بازی کردیم که از ما آماده تر بودند از بازی رم هر بازی یک فینال است .
وی در مورد بارسلونا گفت : هیچگاه به بارسلونا فکر نمی کنم . فقط رئال مادرید . اما حقیقت آن است که سه شکست باعث شد که رقابت سختی تا پایان فصل با تیم بزرگی همچون بارسلونا داشته باشیم .
در مورد مصدومیت ها گفت : ما نمی توانیم زیادی به آنها تکیه کنیم . ما در طی ژانویه بازیکنان خود را حفظ کردیم و هیچ کس پس از ان چیزی درباره ی آنها نگفت . من کورکورانه گروه پزشکی باشگاه را قبول دارم . هر فصل مصدومانی بدین شکل داشته ایم . کا توجه زیادی به روبینیوی آزاد در این فصل داشتیم . او برگشته است او ستاره ی بزرگی است اما کسی ریتم اسپانیا را نمی داند . او یک بازکن کامل است و با بازگشتش تیم را متحول می کند .
و یک خبر بد:کم بود جن و پری اینم از دریچه پرید:41::41::41:
به نقل از سایت گل بعد از رهایی په په و روبینیو از مصدومیت اکنون نوبت نیستلروی است که مصدوم شود .
در حالی که رئال پس از چند هفته می توانست دوباره ترکیب ثابت خود را بیابد مصدومیت نیستلروی برنامه ها ی شوستر را بهم ریخت . نیستلروی در برابر رکرتیوو غایب است و ساویولا در که در دیدار کوپا دل ری برابر مایورکا مصدوم شد شاید بتواند جای خالی او را پر کند .
kasra_khan2003
27-02-2008, 21:20
واي واي! تا ديروز داشتن گريه مي كردن! حالا چي صداشون در اومده!!!
حالا خوبه هربازي رو ميبرن تماشاگراشنون به خاطر بازي بدشون اينا رو هو مي كنن! مدركش هم صحبت دكو كه تو آرشيو هاي خبري هست!!!!!!
حالا كه زير ما هستين!!! پس سكوت رو رعايت كن كوچولو!
end_of_world
27-02-2008, 21:48
messi_283
حيف كه بخاطر داش وحيد چيزي بهت نميگم اما يه بار ديگه فقط يه بار ديگه ببينم تو الاغ در تاپيك رئاليا پيدات شده به هر مديري كه باشه گزارش مي دم تا همچين بنت كنند تا مجبور باشي روي رايكارد سوار بشي بري خونه ( به قول استادمون در اينجا رايكارد = خر ) :27:
همچنين چارديواري اختياري .... اينجا خونه ي ماست ...
اينجا كلوپ رئالياست ... هر انگلي از بارسلون اينجا مشت ميخوره ... ديگه نميگم ...
از مديريت هم ميخوام با ايشون برخورد بشه ...
پس اگه اينطوره ما هم بريم تو تاپيك بارسايي ها اونجا رو بهم بريزيم :21:
در جواب حرفات هم بگم شما بارسايي ها از اول تا آخر فصلو زرت و پورت مي كنيد درست مثل سال پيش كه از اول فصل يكراست مزخرف گفتيد و واسه ما غوهاي آتشين كركري خونديد اما آخر فصل آتش ما اون تون رو سوزوند ....
مديران محترم لطفا دقت كنند تا ديگه چنين موردي پيش نياد ....
نبايد تاپيك هاي منظم ما بخاطر چنين افرادي خراب بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
end_of_world
27-02-2008, 21:50
قهرماني مال ماست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با قدرت به مصاف رم ميريم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بارسلون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
charlize
27-02-2008, 22:04
مصاحبه شوستر با سایت رسمی رئال:
•نظر شما در مورد اين ديدار چيست؟
- دليل شكست تيم ناهماهنگى و بى نظمى بازيكنان بود. گتافه نيز از اين ناهماهنگى و هرج و مرج به سرعت استفاده كرد و طى يك ضد حمله سريع موفق شد تنها گل خود را به ثمر برساند. جبران اين گل بسيار سخت بود و باعث شد ما در انتها بازنده ديدار باشيم. اخيراً شرايط به ضرر رئال مادريد رقم خورده است و طى چند هفته گذشته اتفاقات و حوادثى را تجربه كرده ايم كه تاكنون هرگز به آنها برنخورده بوديم.
•آيا اتفاقى كه براى رئال مادريد اتفاق افتاد در دوران بازيگرى شما نيز رخ داده است؟
- خير تا به حال هيچ گاه چنين حادثه اى را تجربه نكرده بودم.
•آيا گتافه در فصل جارى نسبت به فصل گذشته قدرتمندتر شده است؟
- نمى دانم. اين وظيفه و مسئوليت من نيست كه در مورد پيشرفت يا ناكامى اين تيم اظهار نظر كنم.
•آيا مى توانيد كمى در مورد مشكلاتى كه اين روزها گريبانگير رئال مادريد شده است توضيح دهيد.
- در هفته هاى اخير مشكلات زيادى فرا روى تيم ما قرار داشته است. ما فرصت هاى زيادى را از دست داده ايم. هر چند بايد اعتراف كنم كه برخى از كارهاى تاكتيكى تيم همچون كارهاى دفاعى پيشرفت كرده است و ما آن اشتباهاتى كه در بازى مقابل آلمريا، سويا و رم مرتكب شديم را تكرار نخواهيم كرد. در هر ۳ ديدار، رقباى ما به لطف اشتباهات فردى توانستند نتيجه را به نفع خود تغيير دهند اما هنوز مدت زيادى تا انتهاى فصل باقى مانده و نبايد از هم اكنون نااميد شويم.
•آيا شكست هاى اخير رئال مادريد تصادفى بوده است؟
- خير، پس از هر شكست طى يك مصاحبه مطبوعاتى به ضعف تيم و متعاقب آن شكست تيم اعتراف كرده ام اما به طور كلى با صحبت كردن در مورد وقايع تلخ گذشته مخالفم چرا كه ما بايد با نگاه به آينده به فكر كسب نتيجه باشيم. ما شايستگى و استحقاق پيروزى در ديدارهايى كه عملكرد قابل قبول ارائه نداده ايم را نداريم.
•اين شكست باعث شد سرنوشت قهرمانى بارسلونا در دست بازيكنان اين تيم قرار بگيرد...
- سرنوشت قهرمانى رئال مادريد در دست بازيكنان اين تيم قرار دارد.
•۷ بازيكن شما مصدوم و ۲ بازيكن ديگر تيم در آمادگى كامل بسر نمى برند آيا با اين شرايط اميدى به موفقيت در هفته هاى آتى داريد؟
- اين بخشى از فوتبال است و كارى نمى توانيم انجام دهيم. همه بازيكنان مراقب سلامتى خود هستند و اعضاى كادر فنى نيز به خوبى آنها را تمرين مى دهند اما بروز چنين مشكلاتى قابل پيش بينى نمى باشد. اميدوارم كه بازيكنان مصدوم تيم در ادامه رقابت ها به تركيب تيم بازگردند زيرا در اين لحظه از فصل بيشتر از هر زمان ديگرى به وجود آنها نياز داريم. هر چند برخى از بازيكنان مصدوم ما قادر خواهند بود در ديدار هفته آينده تيم را همراهى كنند.
•پيش بينى شما از ادامه رقابت هاى لاليگا در هفته هاى آينده چيست؟
- نمى توانم پيش بينى كنم آينده چه سرنوشتى را براى ما رقم خواهد زد. در حال حاضر بيشترين تمركز من بر روى بازى آينده مقابل ركرتيوو است. بازيكنان تيم بايد اتحاد و همبستگى خود را حفظ كنند و به روند گذشته خود ادامه دهند. فكر مى كنم به زودى دوباره به اوج بازگرديم و شكى در آن ندارم.
•آيا با اين موضوع كه رئال مادريد روى نوار شكست قرار گرفته موافقيد؟
- خير.
اینم عکس خانواده زیدان:البته ماله 60 یا 70 ساله پیشه!!!!!!!!!!!:31::31::31:
messi_283
27-02-2008, 22:30
:41::41::41::41::41::41:
من که فقط حقایق رو گفتم
من قبلا می دونستم رئالی ها بی جنبن ولی فکر نمی کردم تا این حد بی ادب باشن
viva barca:40::40:
end_of_world
27-02-2008, 23:17
من که فقط حقایق رو گفتم
اولن بي جنبه شماييد چون اگه شما به اسپانيا سفر كنيد مي بينيد كه هيچ موقع يه بارسايي با يه رئالي حرف نمي زنه ( حقيقتو نميگه ):27:
دومن بهت گفتم نبايد اين ورا پيدات بشه اما مي بينم كه ...:13:
سومن ما بي ادب نيستيم ( با هر كس به اندازه ي شخصيتش برخورد مي كنيم) :21:
و چهارما هم حقيقت تلخه اما اينايي كه تو گفتي هيچ كدوم تلخ نيست چون بارسلون قراره امشب مقابل والنسيا متوقف بشه اگه باور نمي كني خوب بشين و نگاه كن
اميدوارم هفته ي آينده هم همين نظرو داشته باشي :27:
هی هی دوستان اروم لطفآ ما که نباید با یک باخت مسخره خودمون رو ببازیم و همینطور نباید به بقیه توهین کنیم و باید انتقاد پذیر باشیم مثلآ رئال الگوی همه تیم هاست پس ماهم باید الگوی همه باشیم.درسته یا نه؟
پس از این به بعد با وردو هر نفوذی تنها گزارش میدیم نه فحش و نه ناسزا باشه؟
چاکر همه شما رئالیهای دو اتیشه...........
V A H I D
28-02-2008, 14:29
من که فقط حقایق رو گفتم
اخه mj چی میگی تو ..
تو که نداری با ای دی اصلیت بیای اینجا ..شعر اضافی نگو ...
برید از والنسیا بخورید ...
end_of_world
28-02-2008, 14:31
نه مثل اینکه تو دلت کتک میخواد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بي خيال محمد جون ....
اينا ميدونن ما چطوري هستيم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
V A H I D
28-02-2008, 14:36
هی هی دوستان اروم لطفآ ما که نباید با یک باخت مسخره خودمون رو ببازیم و همینطور نباید به بقیه توهین کنیم و باید انتقاد پذیر باشیم مثلآ رئال الگوی همه تیم هاست پس ماهم باید الگوی همه باشیم.درسته یا نه؟
پس از این به بعد با وردو هر نفوذی تنها گزارش میدیم نه فحش و نه ناسزا باشه؟
چاکر همه شما رئالیهای دو اتیشه...........
باشه ولی اگه درست بگه نه چرت و پرت ...
جرارد : قصدی برای ترک ليورپول ندارم .
به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از فاکس اسپورت ؛ جرارد اعلام کرد که قصدی برای ترک لیورپول و عزیمت به مادرید ندارد .
وی گفت : از گفتن چیزی برای بارها و بارها خسته شده ام . نمی توانیم فعلا درباره ی فصل بعد صحبت کنیم . باید به مردم بقبولانم که من ۲۷ ساله ام و نمی خواهم درباره ی فصل بعد از لیورپول صحبت کنم تا زمانی که ۳۲ ساله شوم
************************************************** ********************************
رسانه های اسپانيا: ايا روبينيو می تواند رئال را نجات دهد
در حالی که رئال مادرید یکشنبه این هفته باید به مصاف رکرتیوو برود؛خبر خوب برای رئال بازگشت روبینیو مهره کلیدی رئال بود.به همین علت رسانه های اسپانیایی و مخصوصا مارکا این خبر را پوشش دادند.
روبینیو که این فصل بهترین بازی های خود را در رئال به نمایش گذاشته و ۸ گل نیز زده است؛در این ۳ هفته که به علت مصدومیت قادر به بازی کردن نبود؛رئال نتایج ضعیفی بدست اورد که به دنبال ان باعث کاهش اختلاف بین رئال و بارسا منجر شد.ولی حالا شوستر با بازگشت او امیدوار است که بتواند رئال را به روزهای اوج خود بر گرداند.
************************************************** *********************************
************************************************** ******************************
آلوس : فقط می خواهم از سويا جدا شوم
به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از گل ؛ دنیل آلوس آرزوی ترک سویا را دارد .
وی گفت : تنها چیزی که می دانم آن است که روزی سویا را ترک خواهم کرد . می خواهم ادامه دهم و پیشرفت کنم اما می خواهم در اولین فرصت از سویا جدا شوم .
charlize
28-02-2008, 15:39
میبینم که بارسلون با گل دقیقه 90 و خورده ای خودش مساوی کرد........!!!!!!!!!!تازه شنیدم که رایکارد آب دهانشو انداخته تو صورت مربی حریف!!!!!!!!!!!(جان من با ادبی حال کردید...آب دهان...!!)
V A H I D
28-02-2008, 16:14
میبینم که بارسلون با گل دقیقه 90 و خورده ای خودش مساوی کرد........!!!!!!!!!!تازه شنیدم که رایکارد آب دهانشو انداخته تو صورت مربی حریف!!!!!!!!!!!(جان من با ادبی حال کردید...آب دهان...!!)
ااااااااااااااااااااااا..
من بازی رو دیدم ولی تا 85 ....
فک نمی کردم این قدر شانس داشته باشن ...
داشتم فیلم می دیدم گفتم دیگه تموم شد باخته ....
از رایکارد چیز دیگه ای نمی شه از این بیشتر انتظار داشت ...
kasra_khan2003
28-02-2008, 19:37
بچه ها ديروز تولد من بودا!!!!!!!!!!!
kasra_khan2003
28-02-2008, 19:39
فكرنمي كنم اين طور باشه ها!!!
اگه اينجوري باشه كه پدرش رو در ميارن:27::27::27:
V A H I D
28-02-2008, 19:53
مبارک باشه پس کیکت کو ؟؟؟؟؟
charlize
28-02-2008, 20:06
بچه ها ديروز تولد من بودا!!!!!!!!!!!
kasra_khan2003
28-02-2008, 22:59
مبارک باشه پس کیکت کو ؟؟؟؟؟
ديگه از ما گذشته:31:
kasra_khan2003
28-02-2008, 23:14
تبریک میگم:10:. منم 3 روز پیش تولدم بود:31:
تبريك:40::40::40::40:
charlize
29-02-2008, 00:11
منم 3 روز پیش تولدم بود:31:
میگم کسه دیگه ای نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ه مه که تولدشون الانه!!!!!!!!!!منم به شما تبریک میگم:46::10:.1000 سال به این سالها.......
ديگه از ما گذشته:31:
این چه حرفیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:13::13::13:
از شما بعیده......مگه چند سالته آخه کسرا جان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(البته اگه اسمت همین باشه!!!)
یک چیز جالب یادم اومد بچها در رابطه با جشن تولد :
من تو 15 بهمن به دنیا اومدم و وقتی که تو دبیرستان بودم و از او قبل ترش تو راهنمایی خیلی دوست داشتم که جشن تولد واسم بگیرن و یک بار خیلی باشکوه سال اول راهنمایی واسم گرفتن و تمام اما..
میگفتم اما من یک مادر بزرگ دارم که از اون مادر بزرگای قدیمیه حالا هر وقت میرم پیشش و میگم که کی واسم جشن تولد میگیرین به من میگه که حالا درستو بخون تا بعد میگم اه اخه الان جشن تولدم میگه نه حالا امتحانات خردادتو بده اگه خوب درس خونده باشی واست یک جشن حسابی میگیرم....راستیتش انقدر میخندیم که این حرف رو میزنه که نگو حالا هم واس همه دوستان که تولدشون تو همین نزدیکی است تبریک میگم مخصوصآ کسرا جان.
kasra_khan2003
29-02-2008, 12:41
خبرگزاري فارس: باشگاه آ.ث ميلان ايتاليا اعلام كرد قرارداد هافبك برزيلي خود را تا سال 2013 تمديد كرده است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از گازتادلواسپورت، بازيكن برزيلي ميلان با وجود پر رنگ شدن تمامي شايعات مبني بر ترك ايتاليا، تا پنج فصل ديگر در ميلان باقي خواهد ماند.
كالدرون رئيس رئال مادريد گفت: خيلي ها پس از انتشار خبري مربوط به كاكا منتظر واكنش من هستند؛ اما بايد بگويم برخي بازيكنان مثل اموال يك باشگاه هستند و بهتر است مليت همان كشوري را داشته باشند كه در آن ماندگار شده اند.
وي ادامه داد: به عنوان مثال رائول در مادريد يا توتي در رم اين گونه اند؛ اما مشخص نيست كاكا برزيلي در پايتخت ايتاليا به دنبال چه مي گردد.
كاكا در سال 2003 از باشگاه سائوپائولو برزيل راهي ميلان شد و به خوبي در تركيب با شرايط جديد سازگار شد.
اونقد اونجا بمون تا جونت درآد! لياقت نداري كه...!
kasra_khan2003
29-02-2008, 12:44
خبرگزاري فارس: كاپيتان رئال مادريد از سوي كميته المپيك اسپانيا به تيم زير 21 سال كشورش دعوت شد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، رائول گونسالس كاپيتان سابق تيم ملي بزرگسالان اسپانيا به دعوت سرپرست تيم زير 21 سال كشورش پاسخ مثبت داده و حضور در المپيك 2008 پكن را افتخاري بزرگ براي خود توصيف كرده است.
اين كاپيتان قديمي دشمنان زيادي در تيم زير 21 سال اسپانيا دارد؛ اما با وجود تمام خطرات احتمالي كه شهرت وي را نشانه گرفته اند قصد دارد در المپيك به ميدان برود.
اين در حالي است كه فوتبال اسپانيا اصولا در بحران محروميت به سر مي برد و حضور ش در يورو 2008 و حتي المپيك پكن در هاله اي از ابهام قرار دارد.
kasra_khan2003
29-02-2008, 12:45
خبرگزاري فارس: در شب نخست از هفته بيست و ششم لاليگا بالانشينان جدول بخت خود را براي تغيير جايگاه مي آزمايند.
به گزارش خبرگزاري فارس، بارسلونا مدعي صدرنشيني لايگا فرداشب در خانه اتلتيكو مادريد ميهمان است. اين تيم سال گذشته 6 بر صفر در كالدرون پيروز شده و اكنون براي تكرار آن تلاش مي كند.
رئال مادريد نيز ميهمان ركرتيوو اوئلوا است و با داشتن روبينيو و پهپه بهانه اي براي سومين شكست پياپي خود در لاليگا نخواهد داشت.
برنامه بازي هاي شب اول:
اتليتكو مادريد - بارسلونا
دپورتيوو لاكرونيا - سويا
ركرتيوو اوئلوا - رئال مادريد
اسپانيول - والنسيا
اقا اینا دارن تمرین میکنن یا جنگولک بازی در میارن؟
واس همینه که تو بازی انجوری شبیه بچها در می مونن.
charlize
29-02-2008, 15:58
رائول گونزالز اسطوره و کاپیتان کهکشانی ها تاکید کرد؛هر کاری که لازم باشد انجام می دهد تا رئال به قهرمانی لالیگا و لیگ قهرمانان دست یابد.
رائول در مصاحبه ای با مارکا گفت:من هر دو جام را می خواهم و مطمئنم که می توانیم انها را فتح کنیم؛ما درس های زیادی از شکست هایمون باید بگیریم تا باعث ترقی ما شود. او در ادامه افزود:ما همیشه به بازیهای اینده خودمان متمرکز می شویم و همچنین ما باید به پیروزی در بازیهای خارج از خانه نیز توجه خاصی داشته باشیم چرا که امتیازات بسیار ارزشمندی به دنبال دارد.من خوشحالم به دلیل اینکه امسال نقاط مثبتی داشتیم و فصل خوبی را پشت سر گذاشتیم و امیدوارم فاتح هر دو جام شویم.
V A H I D
29-02-2008, 16:53
راست می گی ...
اینو ما بچه بودیم بازی می کردیم D:
V A H I D
29-02-2008, 16:55
خبرگزاري فارس: كاپيتان رئال مادريد از سوي كميته المپيك اسپانيا به تيم زير 21 سال كشورش دعوت شد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، رائول گونسالس كاپيتان سابق تيم ملي بزرگسالان اسپانيا به دعوت سرپرست تيم زير 21 سال كشورش پاسخ مثبت داده و حضور در المپيك 2008 پكن را افتخاري بزرگ براي خود توصيف كرده است.
اين كاپيتان قديمي دشمنان زيادي در تيم زير 21 سال اسپانيا دارد؛ اما با وجود تمام خطرات احتمالي كه شهرت وي را نشانه گرفته اند قصد دارد در المپيك به ميدان برود.
اين در حالي است كه فوتبال اسپانيا اصولا در بحران محروميت به سر مي برد و حضور ش در يورو 2008 و حتي المپيك پكن در هاله اي از ابهام قرار دارد.
چه خبر خوبی ....
لااقل اینم تیم ملی هست ...
end_of_world
29-02-2008, 20:10
اونقد اونجا بمون تا جونت درآد! لياقت نداري كه...!
واقعا حق داري كسرا جان !!!
اين پسره كله خر نميدونه اگه بياد رئال براي خودشم خوبه
به قول كالدرون منم نميدونم اين كاكا تو ايتاليا دنبال چيه:41:
رائول اسطوره فوتبال اسپانيا و رئال :40::40::40::40:
مطمئن رائول بهترينه :8:
خبرگزاري فارس: در شب نخست از هفته بيست و ششم لاليگا بالانشينان جدول بخت خود را براي تغيير جايگاه مي آزمايند.
به گزارش خبرگزاري فارس، بارسلونا مدعي صدرنشيني لايگا فرداشب در خانه اتلتيكو مادريد ميهمان است. اين تيم سال گذشته 6 بر صفر در كالدرون پيروز شده و اكنون براي تكرار آن تلاش مي كند.
رئال مادريد نيز ميهمان ركرتيوو اوئلوا است و با داشتن روبينيو و پهپه بهانه اي براي سومين شكست پياپي خود در لاليگا نخواهد داشت.
برنامه بازي هاي شب اول:
اتليتكو مادريد - بارسلونا
دپورتيوو لاكرونيا - سويا
ركرتيوو اوئلوا - رئال مادريد
اسپانيول - والنسيا
نتيجه بازي ها :8:
اتليتكو مادريد 10 - بارسلونا 0 :27:
رئال مادريد 10 - ركرتيوو 0 :19:
اقا اینا دارن تمرین میکنن یا جنگولک بازی در میارن؟
واس همینه که تو بازی انجوری شبیه بچها در می مونن.
بايد آدمشون كرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رائول گونزالز اسطوره و کاپیتان کهکشانی ها تاکید کرد؛هر کاری که لازم باشد انجام می دهد تا رئال به قهرمانی لالیگا و لیگ قهرمانان دست یابد.
رائول در مصاحبه ای با مارکا گفت:من هر دو جام را می خواهم و مطمئنم که می توانیم انها را فتح کنیم؛ما درس های زیادی از شکست هایمون باید بگیریم تا باعث ترقی ما شود. او در ادامه افزود:ما همیشه به بازیهای اینده خودمان متمرکز می شویم و همچنین ما باید به پیروزی در بازیهای خارج از خانه نیز توجه خاصی داشته باشیم چرا که امتیازات بسیار ارزشمندی به دنبال دارد.من خوشحالم به دلیل اینکه امسال نقاط مثبتی داشتیم و فصل خوبی را پشت سر گذاشتیم و امیدوارم فاتح هر دو جام شویم.
اين رائول همش حرف دل منو ميزنه
ايول داداش :5:
end_of_world
29-02-2008, 20:13
مشخصات كاپيتان رئال مادريد
birth date: June 27 1977
birth place: Madrid
birth Nation: Spain
height: 180cm
weight: 68Kg
nationality: Spanish
position: Forward
Full Name: Raul Gonzalez Blanco
charlize
29-02-2008, 23:23
بازیکنان دعوت شده به بازی با رکرتیوو:
دروازه بانان : کاسیاس و دودک
مدافعان : په په - راموس - کاناوارو - هاینزه - میگل تورس و مارسلو
هافبک ها : گاگو - دیارا - روبن - بالبوآ و درنت
مهاجمان : رائول - روبینیو - هیگواین - باپتیستا و سولدادو
مصدومان : گوتی - نیستلروی - اشنایدر - سالگادو و متزلدر
دعوت نشده ها : کودینا و ساویولا.
شکایت مسئولین باشگاه واسکو از رئال؟؟!!
به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از گل یوریکو میرندا مدیر واسکودو گاما ابراز داشت که آنها از رئال مادرید به خاطر مذاکره ی غیر قانونی با یکی از بازیکنان این تیم به فیفا شکایت خواهند کرد .
وی گفت : رئال مادرید به خانواده ی این بازیکن پیشنهاد داده است و آنها را وسوسه کرده است . یک قرارداد غیر قانونی . به فیقا و فدراسیون برزیل بابت این قرارداد شکایت کرده ایم . کوتینیو تنها ۱۵ سال دارد ترانسفر بین المللی او تنها در ۱۸ سالگی می تواند رخ دهد .
وی افزود : آنها می خواهند با ژیشنهاد دادن شغل به پدرش در اسپانیا او را طبق قوانین اسپانیا به این تیم ببرند اما آنها نمی توانند واسکو رو راضی کنند .
کوتینیو در ژست هافبک تهاجمی بازی می کند و سبک بازی اش به کاکا تشبیه می شود . او در مقابل این حرفها تنها لبخند می زند .
رئال در منگنه!!
مادرید _ پس از حس غریب باختن در سه بازی، صدرنشینان لیگ اسپانیا امیدوارند که بتوانند در بازی فردا مقابل رکرتیوو اقتدار قبلی خود را بدست بیاورند.
رئال صدرنشینی خود را با 9 امتیاز بیشتر از سایر تیم ها رفته رفته به 2 امتیاز کاهش داد و در این میان رئال مادرید نیاز به برد در قدیمی ترین باشگاه اسپانیا دارد تا از پیش نیفتادن رقیب سرسخت خود،بارسلونا اطمینان حاصل کند.
رائول گونزالس در چهارشنبه این هفته اقرار کرد:سه هفته ی پیش ما برتری هایی داشتیم که هم اکنون نداریم.این یک ناامیدی بزرگ است.
رائول در توضیح به ناکامی های اخیر رئال گفت: با این حال من همیشه فکر می کنم که تکلیف لیگ در ماه می در پنج بازی آخر مشخص می شود.
رئال 56 امتیاز در 25 بازی خود دارد،با 13 بازی مانده، در حالی که بارسلونا در حال حاضر 54 امتیاز دارد.
مشکل اصلی برند شوستر مربی تیم رئال این است که رائول و هم تیمی هایش رکرتیوو (تیم انتهای جدولی که فاصله ی بسیار کمی با صقوط به تیم های دسته ی دو دارد) را جدی نگرفته و تمرکز خود را تنها معطوف به بازی مقابل تیم رم نمایند.
کاپیتان تیم رئال مادرید خاطر نشان کرد: " ما در هیچیک از بازی ها تسلیم نشده و حداکثر تلاش خود را به کار بستیم. امید بسیاری برای قهرمانی رئال در این فصل وجود دارد و الان زمانیست که ما باید اقتدار خود را دوباره بدست آوریم."
دو بازیکنی که می توانند به رئال در این خروج از حالت رکود کمک بسیاری نمایند هافبک برزیلی رئال روبینهو و مدافع پرتغالی این تیم په په هستند.
این احتمال وجود دارد که روبینهو برای پر نمودن جای نیسترروی به جناح چپ منتقل شده و رائول تنها مهاجم خط حمله قرار گیرد. نیسترروی به علت جراحت شدید قوزک پای راست به مدت سه هفته تحت درمان خواهد بود.
تیم بارسلونا در این فصل باختی نداشته و آنها امیدوارند که با پیروزی در مقابل اتلتیکو مادرید تیم چهارم جدولی این فصل پانزدهمین بازی بدون باخت خود را تجربه نمایند.
ترجمه شده از سایت خبری تایمز توسط سایت هواداران رئال
cyrus_ln
01-03-2008, 09:51
اون بازیکن آفریقایی که قرار بود بیاد رئال چی شد؟؟
kasra_khan2003
01-03-2008, 10:02
هم يه خبر خوب دارم هم يه خبر بد! كدوم رو اول بگم؟
خوب بازي رئال رو تو لاليگا، نشون نميدن، اما بازي برگشت رئال و رم رو نشون ميدن!
سه شنبه 14/12/86 آث میلان و آرسنال 23:00 مستقیم
چهارشنبه 15/12/86 منچستریونایتد و لیون 01:00 غیر مستقیم
چهارشنبه 15/12/86 رئال مادرید و رم 23:00 مستقیم
پنجشنبه 16/12/86 چلسی و المپیاکو 01:00 غیر مستقیم
kasra_khan2003
01-03-2008, 10:10
خبرگزاري فارس: مدافع سابق رئال مادريد از اين كه يك سال زود تر از موعد، تيمش را رها كرد، ناراحت و پشيمان است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، روبرتو كارلوس مدافع فعلي تيم فنرباغچه تركيه گفت: رئال مادريد در خط دفاعي خود به خصوص در جناح چپ به شدت مشكل دارد. نبايد رهايشان مي كردم و لازم بود حداقل براي يك فصل ديگر براي رئال بازي مي كردم.
كارلوس در ادامه گفت: رئيس همه مسئوليت هاي خود را به مياتوويچ واگذار و او مادريد را نابود كرد.
وي افزود: مي خواستم قرارداد خود را براي دو سال ديگر تمديد كنم؛ اما مياتوويچ با بي ادبي تمام مقابل همه بازيكنان به من گفت كه ديگر به درد نمي خورم.
بچها میگم این رائول چیه ؟کیه؟این ادم است یا فرشته؟
نه نخندین راست میگم اخه بازیکنی امروزی که به این بزرگی ومتانت و اقتدار و صلابت و خانواده دوست و بزرگ پیدا میشه نه جون من بگید پیدا میشه؟
همون کسای که میگن شاید توتی همه ما کار زشتش تو یورو 2004 یادمون نرفته و یا شاید بگن که بازیکن مثل زیزو که راست میگن این دو تا در اخلاق ورزشی بینظیر اند.
Majid393
01-03-2008, 14:32
چرا شبکه 3 بازی رئال رو پخش نمیکنه ؟؟؟
بازم فردوسی پور کار داده دستمون ؟؟؟
charlize
01-03-2008, 15:40
یک خبر عجیب ولی واقعی:در دو ماه اول سال 2008 لالیگا بارسلون اول-رئال چهارم!!
كسب ۲۰ امتياز از ۸ مسابقه، بارسا را به عنوان موفق ترين تيم لاليگا در ۲ ماه اول سال ۲۰۰۸ معرفى كرد.مردان ريكارد در همين بازى زمانى تنها تيم بدون باخت ليگ اسپانيا نام گرفتند؛ در حالى كه ساير باشگاه ها بيش از يك شكست را متحمل شدند. در جمع صدرنشينان، رئال مادريد و آتلتيكو مادريد ۳ بار دست ها را به علامت تسليم بالا بردند، ويارئال و سويا ۲ بار باختند و اسپانيول بيش از ۵ بار شكست خورد. بارسا به ترتيب مقابل مايوركا، مورسيا، ريسينگ، اوساسونا، زاراگوسا و لوانته به برترى دست يافت و در جدال با بيلبائو و سويا به تساوى رضايت داد كه اين نتايج نشان دهنده از دست دادن تنها ۴ امتياز از ۲۴ امتياز ممكن است با اين عملكرد مطلوب، بارسا طى ۴ هفته اختلاف خود را با رئال مادريد كاهش داد. اگر بخواهيم بر حسب نتايج ۲ ماه اول سال جارى جدول لاليگا را تنظيم كنيم، كاتالان ها را در صدر خواهيم ديد. آلمريا با ،۱۷ سويا با ،۱۶ رئال مادريد با ۱۵ و ويارئال و وايادوليد با ۱۴ امتياز در رتبه هاى بعدى اين جدول فرضى قرار مى گيرند و اسپانيول ۶ امتيازى و مورسيا ۴ امتيازى هم در قعر جدول جاى خواهند گرفت. بارسا فقط در لاليگا مقتدر نبود بلكه در ليگ قهرمانان و جام حذفى اسپانيا هم روزهاى خوب و بدون شكست را تجربه كرد. گذر از سد نه چندان محكم آلكويانو، ويارئال و سويا در جام حذفى و برترى در بازى رفت مرحله يك هشتم نهايى ليگ قهرمانان اروپا مقابل سلتيك ميزبان، يك بارسلوناى شكست ناپذير را به معرض ديد عموم گذاشت.
ای کاش همین الان سال 2008 تموم می شد!!!:2::2::2:
charlize
01-03-2008, 15:43
مصاحبه شوستر با سایت رسمی باشگاه:
شكست قوهاى سفيد در رقابت هاى لاليگا مقابل گتافه و پس از شكست مقابل رم در رقابت هاى ليگ قهرمانان اروپا باعث شد انتقادات زيادى از برند شوستر، سرمربى آلمانى تيم به عمل بيايد.
• درباره اين شكست چه نظرى داريد؟
- ما بازى ناهماهنگى به نمايش گذاشتيم. گتافه توانست از اين موضوع به خوبى استفاده كرده و به گل برسد. آنها در اولين موقعيتى كه به دست آوردند به گل رسيدند. پس از دريافت گل هم بازگشت بازى براى ما بسيار سخت شد. ما با موقعيتى روبرو شديم كه پيش از اين آن را تجربه نكرده بوديم.
• در دوران بازيگرى خود چنين نمايشى داشته ايد؟
- نه. هرگز اينچنين بازى نكرده بوديم.
• به نظر مى رسد گتافه نسبت به سال گذشته تغيير زيادى داشته است؟
- نمى دانم. نمى توانم در اين باره اظهارنظر كنم. همه تيم هاى حاضر در لاليگا تيم هاى خوب و باانگيزه اى هستند.
• به نظر شما تيم چه مشكلاتى دارد؟
- ما اكثراً موقعيت هاى بسيارى را هدر مى دهيم. اين باعث مى شود امتيازات فراوانى را نيز به راحتى از دست بدهيم. البته متوجه شديد كه خط دفاعى نسبت به قبل متحول شده و بهتر كار مى كند اما مقابل سويا و آلمريا اشتباهات زيادى داشتيم. در ۳ بازى اخير تيم مسلط ميدان بوديم و رقبا توانستند با استفاده از اشتباهات جزئى بازيكنان به گل برسند. بايد هرچه زودتر با اين مشكلات مقابله كنيم. براى آنها راه حل هايى نيز پيدا كرده ايم.
• تا پايان فصل، زمان براى جبران اين ناكامى ها داريد؟
- بله. دقيقاً بايد از اين فرصت باقيمانده به خوبى استفاده نماييم و فاصله را با تيم هاى ديگر زيادتر كنيم.
• آيا اين شكست ها اتفاقى است و يا...
- نه، اصلاً. در پايان هر بازى در كنفرانس مطبوعاتى حاضر مى شوم و درباره مسائل صحبت مى كنم و كارى به گذشته ها ندارم. بايد نگاه ما به آينده باشد تا بتوانيم پيشرفت داشته باشيم. شكست هاى اخير شايسته اين تيم نيست و از بابت آنها صدمات زيادى ديده ايم. روحيه تيمى با اين ناكامى ها خيلى متزلزل شده است.
• تقريباً ۹ نفر از بازيكنان خود را دراختيار نداريد. آيا اين براى يك تيم طبيعى است؟
- به هر حال اين مسأله جزئى از فوتبال است. از دست ما هم كارى برنمى آيد. بازيكنان بايد مراقب باشند. ما نيز آنها را به خوبى تمرين مى دهيم تا بتوانيم نتايج خوبى كسب كنيم. از آنها انتظار دارم پس از مصدوميت بتوانند همچون گذشته خوب كار كنند.
• درباره بازى هاى پيش رو چه فكر مى كنيد؟
- نمى توانم درباره آينده اظهارنظر كنم. نزديك ترين بازى ما مقابل ركرتيوو است. تيم هميشه و در همه حال بايد منسجم باشد و بتواند با هماهنگى كار كند. بايد بتوانيم خيلى زود به مسير پيشرفت بازگرديم. در اين باره هيچ ترديدى ندارم.
• فكر نمى كنيد تيم در مسير شكست قرار گرفته است؟
- نه، اصلاً. هر تيمى نمى تواند هميشه بدون شكست باشد. گاهى اوقات شكست هم براى تيم لازم است.
charlize
01-03-2008, 15:44
رائول گونسالس كاپيتان باشگاه رئال مادريد اعلام كرد هدف آنها در اين فصل قهرمانى در دو جام معتبر يعنى ليگ قهرمانان و لاليگاست. در حال حاضر رئالى ها با دو امتياز اختلاف نسبت به بارسلونا در صدر جدول رده بندى ليگ اسپانيا قرار دارند، در حالى كه اين اختلاف تا دو هفته قبل ۷ امتياز بود. رائول به ماركا گفت:« از جام حذفى كنار رفته ايم ولى در اين دو رقابت مى خواهيم قهرمان شويم. باخت هاى اخير در لاليگا موقعيت ما را به خطر انداخته ولى هنوز با دو امتياز اختلاف در صدر قرار داريم. ديگر نمى خواهيم هيچ امتيازى از دست بدهيم. ديدار برگشت ليگ قهرمانان را نيز در زمين خودى برگزار خواهيم كرد و از بابت راهيابى به دور بعد هيچ نگرانى نداريم. فصل فوق العاده اى را مى گذرانيم. مى خواهيم در پايان فصل به هر آنچه كه مى خواهيم رسيده باشيم. براى اين هدف نهايت تلاش مان را به كار خواهيم گرفت.«
V A H I D
01-03-2008, 17:41
اون بازیکن آفریقایی که قرار بود بیاد رئال چی شد؟؟
دنیل اوپاره ؟؟؟
الان مثل اینکه توی rm castilla بازی می کنه
چرا شبکه 3 بازی رئال رو پخش نمیکنه ؟؟؟
بازم فردوسی پور کار داده دستمون ؟؟؟
اگه منم بودم پخش نمی کردم ...
charlize
01-03-2008, 18:15
خیلی نا امیدی وحید جان.........هر چند خودم تا همین چند روز پیش داشتم منفجر می شدم اما همیشه باید امیدوار بود......:46:
یک خبر:
روبینیو بازیکن رئال مادرید که بعد از گذراندن دوران مصدومیت به بازی با رکرتیوو دعوت شده است در مصاحبه با مارکا اعلام کرد که بسیار خوشحال می شود که در لیست نفرات اصلی رئال مادرید در مقابل رکرتیوو که امشب برگزار می شود قرار گیرد.
روبینیو در ادامه صحبت های خود با مارکا گفت:بله؛من دیوانه بازی کردن هستم و بیشتر از این نمی توانم صبر کنم.من از بند مصدومیت رها شدم و حالا احساس خوبی دارم؛امروز هم می خواهم خودم را برای بازی با رم اماده کنم.
راستی چرا کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41::41::41:
خیر سرمون امشب بازیه........!!!!!!!!!!!:46::46::46:
دوستان امشب کی بازی رو گزارش می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟:8:(بازم میگم که این شکله یه میکرفون کم داره!!!)
kasra_khan2003
01-03-2008, 18:56
خبرگزاري فارس: هافبك اهل مالي رئال مادريد در پي جريمه نقدي سنگين خود قصد دارد از تيمش جدا شود.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، محمد ديارا چند روزي را در حاشيه نشيني گذرانده و مرتكب حركات زشتي در زمين شده است و بايد از هوادران رئال مادريد عذرخواهي كند.
وي به خاطر تاخير 10 روزه خود مبلغ دويست هزار پوند جريمه شده و اين رقم از حقوق وي كسر خواهد شد. به همين دليل هافبك اهل مالي قصد جدايي دارد.
وكيل ديارا از روز گذشته مذاكرات خود را با باشگاه اينترميلان ايتاليا آغاز كرده است.
Majid393
01-03-2008, 18:57
نا امیدم کردی آقا وحید،نا امید
:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::4 1:
kasra_khan2003
01-03-2008, 18:58
زمين ركرتيوو اوئلوا به ركورد 643 بازي رسمي سانتيانا در لاليگا مي رسد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، اكنون رائول از اين نظر در رتبه دوم قرار دارد و مي كوشد تا شايد ركورد رويايي 712 سانچيس را بشكند، جالب اين جا است كه رائول گونسالس اين ركورد را با يك پيراهن و بدون تغيير باشگاه بدست آورده كه در نوع خود كم نظير است.
رائول به حكم كميته المپيك اسپانيا روز گذشته به تيم ملي زير 21 سال كشورش دعوت شده است.
end_of_world
01-03-2008, 19:34
سلام به همه من اومدم
قربون رئال و رئال برم كه امشب ميخوايم ببريم
راست میگه منم بودم پخش نمی کردم و اینکه منم دیگه حاضر نخواهم بود بازی رئال و رم رو ببینم مگر که رئال امشب ببره گرچه قلبم از همین حالا شروع به تپیدن کرده....
راستی بچها یک کم هم از امید حرف بزنید از برد یادتون میاد که بعد بازی با وایادولید چی گفتم نه خیلی مغرور شیم و نه خیلی نا امید همیشه اوسط هرچیز رو بگیریم.
end_of_world
01-03-2008, 19:42
دوستان عزيز به حرفام گوش كنيد
ما قوي ترين تيم اروپا هستيم پس قهرماني اروپا دور از انتظار نيست
دوستان من ما بايد چيزي رو بخوايم تا بهش برسيم
عزيزان من از شما خواهش مي كنم اين تيم رو رها نكنيد
مطمئن باش تا ساليان سال من پيشتون خواهم موند و از رئال دفاع خواهم كرد
موضوعي هست كه بايد بهتون بگم
چند روز پيش در پارك با پيرمردي صحبت مي كردم
اونقدر اعصابم از دست اين بازي هاي رئال خورد بود كه پيرمرد هم متوجه شده بود
گفت : جوون چته ؟ چرا اينقدر ناراحتي؟
گفتم : هيچي گفت : نه يه چيزيت هست
براش تعريف كردم كه چقدر رئالو دوست دارم اما رئال نتايج ضعيف مي گيره
اون پيرمرد برام چيزايي گفت كه جالب بود
اون گفت : كسي كه واقعا چيزي رو دوست داره بايد در خوشي ها و ناراحتي بايد اونو دوست داشته باشه
اين درست نيست كه در شاديها با اون سهيم باشيم اما در ناراحتيها تنهاش بذاريم
مطمئن باش اون شخص خودش بيشتر از تو از اين نتايجش ناراحته
بايد بهش فرصت بدي تا دوباره سرپا بشه و بتونه بهترين بشه
منظورش رئال بود رئال قدرتمند رئالي بدون حاشيه و ميليون ها طرفدار
ما بايد اميد داشته باشيم
به اميد خدا شرايط داره درست ميشه
روبينيو كه اومد و په په حالا نوبت ماست
و بدونيد كه بايد تا آخرين لحظه اميد داشت و چون ما بهترين غرور حق ماست اما غروري كه شخصيت داشته باشه
اگه دقت كنيد اين تاپيك نسبت به بقيه ي تاپيك ها از پست هاي بسيار بيشتري برخورداره
اين نشون ميده رئال مادريد چقدر تيم محبوبيه
:11:پس بيايد اتحاد خودمون رو حفظ كنيم:11:
end_of_world
01-03-2008, 19:43
احمدجون من اينجام
با 10 تن روحيه اومدم:31:
charlize
01-03-2008, 19:44
end_of_world دیوونه امضات شدم من.................:40::40::40::40::40:
ولی جدی چه میکنه این رئال........چرا اینقدر ناامیدید شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با کمک خدا امشب یه برد شیرین به دست میاریم..........:5::5::5:
end_of_world
01-03-2008, 19:48
متوجه نشدم چارلي جان
end_of_world
01-03-2008, 19:50
بچه ها كجاييد شما
بايد امشب بتركونيم
چقدر شما سرديد
ما بايد هر بازي اينجا 1000 تا پست بزنيم
كجاييد شما ؟
end_of_world
01-03-2008, 19:55
كجاييد پس ؟:13::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:: 19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:
end_of_world
01-03-2008, 19:56
انقدر داد ميزنم تا بيايد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
end_of_world
01-03-2008, 19:57
بيايد زود باشيد
نميذارم بخوابيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
end_of_world
01-03-2008, 19:58
منو مي زنيد؟
خيلي نامرديد !!!!
ااااااااااااااي نفس كش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
end_of_world
01-03-2008, 20:00
اينم چندتا خبر :
بازگشت روبينيو ستاره ي بي چون و چراي رئال مادريد از محافل خبري اسپانيا بازتاب عظيمي داشته است و آنها در پي يافتن اين جوابند كه آيا روبينيو مي تواند قدرت قبلي رئال را برگرداند يا نه....
ولف جان من که هستم ...تو چی چارلز جان هستی یا نه؟
راستی یک خبر فوق بد و فوق فوق فوق بد....
شنیدم که رئال و بارسا و سویا رو از لیگ قهرمانان و تیم اسپانیا رو از یورو 2008 قراره کنار بزنن ....درام از نگرانی میمیرم اخه یعنی چه مگه رئال مشکل ساز شده .....
نگاه کنید حالا که داریم یک کم خوب بازی میکنیم و بهتر اینطوری باید کنار گذاشته شویم !!!!!!!!!!!!
نه نه اینا دیدند که اسپانیاییها یک کم خوب بازی میکنن اینطوری میخوان جبران کنند!!!!!!!!!!!!!!!!!!
end_of_world
01-03-2008, 20:01
اي روحيه آوردم
كيلويي 1 تومن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
end_of_world
01-03-2008, 20:03
ولف جان من که هستم ...تو چی چارلز جان هستی یا نه؟
راستی یک خبر فوق بد و فوق فوق فوق بد....
شنیدم که رئال و بارسا و سویا رو از لیگ قهرمانان و تیم اسپانیا رو از یورو 2008 قراره کنار بزنن ....درام از نگرانی میمیرم اخه یعنی چه مگه رئال مشکل ساز شده .....
نگاه کنید حالا که داریم یک کم خوب بازی میکنیم و بهتر اینطوری باید کنار گذاشته شویم !!!!!!!!!!!!
نه نه اینا دیدند که اسپانیاییها یک کم خوب بازی میکنن اینطوری میخوان جبران کنند!!!!!!!!!!!!!!!!!!
احمد جان ولف نه ورلد به فارسي ميشه آخر دنيا
دوما غلط كردن مگه دست خودشونه
مطمئن باش فدراسيون فوتبال اسپانيا كوتاه مياد چون اونا نمي تونن با فيفا مقابله كنند :21:
charlize
01-03-2008, 20:03
end_of_world عزیز الان در مورد چی سوال کردی؟؟؟؟؟؟؟
من گفتم امضات خیلی قشنگه........ به جان خودم مسخره نکردم!!!!!!!!
ترکیب رئال از دید سایت گل:(روبینهو رو گذاشته بیرون!!!!!!!!)
کاسیاس-راموس-کاناوارو-هاینزه-تورس-دیارا-گاگو-درنته-روبن-رائول-باپتیستا
end_of_world
01-03-2008, 20:06
روبينيو برگشت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
end_of_world
01-03-2008, 20:09
end_of_world عزیز الان در مورد چی سوال کردی؟؟؟؟؟؟؟
من گفتم امضات خیلی قشنگه........ به جان خودم مسخره نکردم!!!!!!!!
ترکیب رئال از دید سایت گل:(روبینهو رو گذاشته بیرون!!!!!!!!)
کاسیاس-راموس-کاناوارو-هاینزه-تورس-دیارا-گاگو-درنته-روبن-رائول-باپتیستا
ممنون چارلي جان
به نظر من هم بهتره نيمه اول روبينيو بيرون باشه
چون بايد در مواقع خطري استفاده بشه اما مطمئن بدون روبي جون مي تونيم ببريمشون
و خداي بزرگ و رحمان كمك كنه تا بارسلون ببازه و ما بتازيم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
charlize
01-03-2008, 20:10
این خبر محرومیت مثل همون بلایی که سر خودمون اومد(ایران)..ولی بصورت خیلی جدی تر چون دولت ایران قبول کردو دیگه دخالت نکرد....ولی دولت اسپانیا گفته که به... که فیفا می خواد محروممون کنه!!!!:46:
منم موقع بازی برمیگردم و تا آخرش هستم...:46:
.......فعلا بای تا ساعت 10:30.
ولف جان حالت خوبه؟:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31: :31::31::31::31::31::31::31:
میبینی که ما هستیم خوب حالا چی میخوای بپرسی ؟
راستی روبینهو گفته که دیوانه امدن و بازی کردن مقابل تیم اوئلوا است که اگر آماده باشد چه شود.
end_of_world
01-03-2008, 20:13
روبرتو كارلوس ستاره دفاع سال هاي قبل رئال مادريد از ترك اين تيم احساس تاسف كرد
charlize
01-03-2008, 20:13
یادم رفت بگم......
end_of_world عزیز حالا که شما از ahmad08 غلط میگیری منم باید بگم که چارلی اشتباهه...درستش چارلیز...............:5::5::5::5:........م لص همه رئالیها..........تا موقع بازی.....
end_of_world
01-03-2008, 20:15
ولف جان حالت خوبه؟:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31: :31::31::31::31::31::31::31:
میبینی که ما هستیم خوب حالا چی میخوای بپرسی ؟
راستی روبینهو گفته که دیوانه امدن و بازی کردن مقابل تیم اوئلوا است که اگر آماده باشد چه شود.
احمدجون مثل اينكه كتك ميخواي نه؟:31:
قربون روبي جون برم من
اين اوئلوارو مي تركونيم :5:
این خبر محرومیت مثل همون بلایی که سر خودمون اومد(ایران)..ولی بصورت خیلی جدی تر چون دولت ایران قبول کردو دیگه دخالت نکرد....ولی دولت اسپانیا گفته که به... که فیفا می خواد محروممون کنه!!!!:46:
منم موقع بازی برمیگردم و تا آخرش هستم...:46:
.......فعلا بای تا ساعت 10:30.
اي بابا كجا رفتي؟
باشه زود برگرد :8:
ببخشد ورلد جان اشکال نداره بهت بگم ولف ؟اخه بیشتر حال میده.....نمیدونم واسچی اما حال میده دیگه گیر نده...
end_of_world
01-03-2008, 20:16
یادم رفت بگم......
end_of_world عزیز حالا که شما از ahmad08 غلط میگیری منم باید بگم که چارلی اشتباهه...درستش چارلیز...............:5::5::5::5:........م لص همه رئالیها..........تا موقع بازی.....
بين خودمون باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
end_of_world
01-03-2008, 20:17
رائول گونزالز فوق ستاره و رهبر كهكشاني ها گفت :
ما هر دو قهرماني را ميخواهيم
end_of_world
01-03-2008, 20:17
ببخشد ورلد جان اشکال نداره بهت بگم ولف ؟اخه بیشتر حال میده.....نمیدونم واسچی اما حال میده دیگه گیر نده...
باشه بابا بگو ولف ... ولف .... ولف
نه احمد جان مثل اينكه حق با توئه واقعا حال ميده
ولف ... ولف ... ولف :27:
با عرض معذرت از شما دوستان باید بگم که مهمان اومده خونمون و بابام هم از اون بابا های قدیمی است که اگر به مهمان نرسیم با این ریش و سبیلمون به باد کتک خواهد گرفت مارو پس تا زمان بازی خدا حافظ...
end_of_world
01-03-2008, 20:20
يه خبر خيلي خيلي مهم :
ريكاردو كاكا اعلام كرد اگر روزي ميلان را ترك بكند تنها تيمي كه به آن فكر مي كند رئال مادريد اسپانياست و هيچ تيمي اصلا فكر مذاكره با او را نكند
end_of_world
01-03-2008, 20:21
با عرض معذرت از شما دوستان باید بگم که مهمان اومده خونمون و بابام هم از اون بابا های قدیمی است که اگر به مهمان نرسیم با این ریش و سبیلمون به باد کتک خواهد گرفت مارو پس تا زمان بازی خدا حافظ...
توام ...
بچه سوسول :13:
end_of_world
01-03-2008, 20:21
باشه اصلا بريد خودم تنهايي اينجارو مي چرخونم
end_of_world
01-03-2008, 20:26
عكس هايي از ورزشگاه شخصي تيم رئال مادريد سانتياگو برنابئو
end_of_world
01-03-2008, 20:29
تصاويري از قهرماني هاي رئال مادريد
end_of_world
01-03-2008, 20:30
پرچم و نشانه ي تيم رئال در گذر تاريخ
end_of_world
01-03-2008, 20:33
كاپيتان محبوب مادريد رائول گونزالز بلانكو
end_of_world
01-03-2008, 20:33
منم ميرم به بقيه انجمن ها سر بزنم
سر قرار ميام درست 10/30
kasra_khan2003
01-03-2008, 22:08
منم ميرم به بقيه انجمن ها سر بزنم
سر قرار ميام درست 10/30
10:30 چه خبر؟ دعواست؟ :27: منم هستم آقا، وايستا وايستا، راكت تنيسم رو بيارم! :31: خوب بريم :21::21::21:
.
ميگم اين عقابا پس كجان؟ :31: قرار بود اينجا مراقب باشن، اين بارسايي ها نيان بري... به ورزشگامون !!!
V A H I D
01-03-2008, 22:21
عقاب چیه ؟؟؟
اا دعوا دعوا ... تکون نخور از جات ...
نه حواسم نبود 10.5 بازییه دیگه ....
این جوری که گل لاین اپ رو داده روبینو ذخیره است و احتماا به عنوان ذخیره میاد تو بازی ..
end_of_world
01-03-2008, 22:24
منم اومدم دوستان
end_of_world
01-03-2008, 22:24
كسرا خيلي دعوا دوست داري؟
end_of_world
01-03-2008, 22:28
عقاب چیه ؟؟؟
این جوری که گل لاین اپ رو داده روبینو ذخیره است و احتماا به عنوان ذخیره میاد تو بازی ..
با روبينيو و بدون روبينيو وي ويل وين :10:
kasra_khan2003
01-03-2008, 22:28
عقاب چیه ؟؟؟
بابا عقاب بود، شاهين بود، چي بود گذاشته بودن تا اين كبوترا رو بكشن كه كثيف نكنن صندلي ها رو!
.
بهتر! حتي اگه اين بازي رو ببازيم و بارسا ببره، تا آخر فصل خيلي چيزا اتفاق ميفته! اما روبينيو برا بازي با رم بايد هم آماده، هم با انرژي باشه!
end_of_world
01-03-2008, 22:29
10:30 چه خبر؟ دعواست؟ :27: منم هستم آقا، وايستا وايستا، راكت تنيسم رو بيارم! :31: خوب بريم :21::21::21:
.
ميگم اين عقابا پس كجان؟ :31: قرار بود اينجا مراقب باشن، اين بارسايي ها نيان بري... به ورزشگامون !!!
من بهشون مرخصي 1 ساعته دادم:31:
end_of_world
01-03-2008, 22:29
بابا عقاب بود، شاهين بود، چي بود گذاشته بودن تا اين كبوترا رو بكشن كه كثيف نكنن صندلي ها رو!
.
بهتر! حتي اگه اين بازي رو ببازيم و بارسا ببره، تا آخر فصل خيلي چيزا اتفاق ميفته! اما روبينيو برا بازي با رم بايد هم آماده، هم با انرژي باشه!
اوكي اوكي موافقم :8:
end_of_world
01-03-2008, 22:30
چقدر شما كنديد
سريعتر باشيد
end_of_world
01-03-2008, 22:31
پس بچه هاي ديگه كجان
قرار بود امشب دور هم جمع بشيما
اي نامردا
end_of_world
01-03-2008, 22:32
چرا اينقدر كنديد
نكنه مشغول تاپيكاي ديگه باشيد
اي بابا يه شب ما قرار گذاشتيما :41:
end_of_world
01-03-2008, 22:33
كجايييييييييييييييييييييي ييييييييييييييييييييييييي يييييييييييييييييييييد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
end_of_world
01-03-2008, 22:35
بچه ها من سريع ميام
برم يه دوش بگيرم بيام قبل از بازي
شما تاپيكو بچرخونيد تا بيام
end_of_world
01-03-2008, 22:39
آقا ولش كن
الان دقيقه 4 بازي هستش
من به سرعت اسامي بازيكنان رو مي خونم
كاسياس - راموس - كاناوارو - ئيارا - رائول - گاگو - روبن - درنته - هاينزه - بابتيستا - تورس
و نيمكت ذخيره ها :
روبينيو - سولدادو - په په - هيگواين - ويرا - بالبوئا - دودك
woooooooooooooooooooooo
باورم نمیشه که دو ساعته سه صفحه جلو رفته باشید بابا دمتون گرم حالا من هم هستم بگید از بازی چه خبره ما که نمیبینیم اگه کسی میبینه بگه رئال چطور بازی میکنه؟
اخ اخ اخ رئال گل خورد..........
همه عزا بگیرید که صدر رو از دست دادیم....
V A H I D
01-03-2008, 22:53
نه هوز اولیم ....
رم می اد پارما رو بهش 4 تا می زنه او وقت ما دقیقه ی 17 گل می خوریم >>>>>>>>>>>>>
کجایید پس دارم میگم که رئال گل خورد پس عزا بگیرید ....
یک حرفی چیزی بزنید دارم میمرم اخه چرا واس چی باید اینطوری پیش بریم ...
مگه ما چه گناهی مرتکب شدیم که تیم اینطوری داره ذره ذره جلوی چشمانمان اب بشه؟
end_of_world
01-03-2008, 22:55
اشكال نداره اميدوار باشيد
end_of_world
01-03-2008, 22:55
احمد جان كمي صبر كن
بذار بهتر بشيم
من مطمئن و ايمان دارم كه اين بازي رو مي بريم
end_of_world
01-03-2008, 22:57
اي خدا
باورم نميشه رم 4-0 بازي رو برده
خدا به دادمون برسه
اين بارسلون الاغ هم داره خوب بازي مي كنه
charlize
01-03-2008, 22:58
ببخشید یخورده بد قولی کردم..یه مشکلی داشتم...........
تا تلویزیون رو روشن کردیم این فردوسی پور مسخره گفت که رئال گل خورده!!!!!!!!!1
امیدوارم جبران کنیم..
V A H I D
01-03-2008, 22:58
من شرط می بندم می بازیم ...
این جوری که این ها بازی می کنن صنعت نفت هم می برشون .
end_of_world
01-03-2008, 22:59
سلام چارليز خوب شد كه اومدي
end_of_world
01-03-2008, 23:00
وحيد حاضرم باهات شرط ببندم كه مي بريم
end_of_world
01-03-2008, 23:00
هورا بازي مساوي شد
قربون رائول برم من
end_of_world
01-03-2008, 23:01
گل اول بازي نام كاپيتان قدرتمندمون رائول گونزالز
end_of_world
01-03-2008, 23:01
بازي ادامه داره .... بايد اميدوار باشيم
charlize
01-03-2008, 23:02
اینقدر نا امید نباشید.........
مساوی شدیم.................:21::21::21::21::21:
بارسلون هم چه گلی زد............:41::41::41::41::41:
end_of_world
01-03-2008, 23:03
رونالدينيو با ضربه ي برگردون گل اول رو زد
end_of_world
01-03-2008, 23:04
بارسلون و رئال تا اينجا مساوي شدند
عوضيا چقدر خوب بازي مي كنن
بچه ها زود باشيد
گل دوم رو بزنيد
end_of_world
01-03-2008, 23:05
تا اينجا نتايج اينطوريه :
رئال مادريد 1 - اوئلوا 1
بارسلونا 1 - اتلتيك مادريد 0
end_of_world
01-03-2008, 23:08
ديپورتيو هم مساوي كرد
گل ديپورتيو رو ويلهمسون زده
end_of_world
01-03-2008, 23:08
ايول ايول ايول ايول
بارسلون گل خورد
end_of_world
01-03-2008, 23:09
آگوئرو بازيكن محبوب اتلتيك گل مساوي رو مي زنه
ايول ايول
end_of_world
01-03-2008, 23:10
نيمه دوم بهتره روبينيو بياد به بازي
end_of_world
01-03-2008, 23:10
تف تو صورت فردوسي پور
end_of_world
01-03-2008, 23:11
بازي ها ادامه دارند
end_of_world
01-03-2008, 23:11
در دقيقه ي 40 بازي رئال مادريد و اوئلوا هستيم و نتيجه همچنان 1-1 هست
end_of_world
01-03-2008, 23:13
لعنتي
بارسلون شانس آورد گل دوم رو نخورد
end_of_world
01-03-2008, 23:14
اتلتيك خيلي خوب بازي مي كنه
خداكنه گل دوم رو بزنه تا بارسلون بازنده به رختكن بره و اون اين فردوسي پور بسوزه
Majid393
نيمه دوم بهتره روبينيو بياد به بازي
آره.بهتره بیاد به جای درنت:8::8::8:
تف تو صورت فردوسي پور
گل گفتی پسر جان
end_of_world
هورا گل دوم رو خورد بارسلون
end_of_world
01-03-2008, 23:15
هورا هورا هورا هورا
بيشعور عوضي اين فردوسي پور
ميگه مسي مسي
مسي هم بياد تو بازي ببينم چه غلطي ميخواد بكنه
هورا بارسلون ميره تو اونش
Majid393
بارسلون گل خورد
اتلتیک مادرید 2 - بارسلون 1
end_of_world
بارسلون 1 - اتلتيك 2
end_of_world
01-03-2008, 23:16
اميدوارم اتلتيك خوب بازي كنه و رئال بازي رو ببره
به اميد پيروزي
خداي بزرگ كمكمان كن ... خداي خوب و مهربان
end_of_world
01-03-2008, 23:17
نيمه ي اول بازي رو به پايان است
end_of_world
01-03-2008, 23:18
وقت اضافه براي بازي بارسلون 1 دقيقه درنظر گرفته شد
Majid393
ماشالا اتلتیک مادرید....
ایول به ماکسی رودریگز بازیکن آرژانتینی و زننده گل دوم اتلتیکو مادرید......
در عرض 4 دقیقه 2 تا گل خورد این بارسلون احمق.......
end_of_world
در بازي رئال بونزال در دقيقه 18 از داور كارت زرد گرفته
end_of_world
01-03-2008, 23:19
نيمه ي اول بازي ها تموم ميشه
هورا هورا
خدا كنه رئال به خودش بياد
در ضمن روبينيو در نيمه دوم به بازي مياد
end_of_world
01-03-2008, 23:20
بچه ها خسته نباشيد
بريد يه استراحت بكنيد تا نيمه دوم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Majid393
01-03-2008, 23:20
وقت اضافه براي بازي بارسلون 1 دقيقه درنظر گرفته شد
امضات خیلی خیلی باحال شده....
حالی دادی به تاپیک با این گزارش زنده و مستقیم....
دستت درد نکنه......
Majid393
01-03-2008, 23:22
در بازي رئال بونزال در دقيقه 18 از داور كارت زرد گرفته
اینیستا هم از بارسلون دقیقه 17 از داور کارت زرد گرفته.....
end_of_world
امضات خیلی خیلی باحال شده....
حالی دادی به تاپیک با این گزارش زنده و مستقیم....
دستت درد نکنه......
قابلي نداشت دوست من
من هميشه در خدمت شما رئاليا و دوستان خوبم هستم
به اميد قهرماني ميريم تا بتازيم
end_of_world
اینیستا هم از بارسلون دقیقه 17 از داور کارت زرد گرفته.....
بس كه احمق و خل و نفهمه ديگه :27:
end_of_world
01-03-2008, 23:23
اين وحيدم دررفتا
بيا وحيدجون به اميد خدا مي بريم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
charlize
01-03-2008, 23:24
اینطور که معلومه شانس اوردیم نباختیم.........:41::41::41:
مثل اینکه بازم کاسیاس هنرنمایی کرده و رئال رو چند بار نجات داده....:46::46:
سایت گل که میگفت باید په په بیاد تو زمین....!!!
بچها سلام تورو خدا از من دلگیر نشید ها حالا اومدم عجب بازی خوبی بود این بازی بارسلون و اتلتیکو جون که داره مردانه بازی میکنه و عالی ..
میگم اگه این اخورو بیاد دیگه خدای تیمهای میشه رئال چون جون با استعدادی است و نه غرور داره و نه پول زیادی.
charlize
01-03-2008, 23:27
وحید تا نیومدم برگرد...........:4::4:
منتظرم.......
end_of_world
01-03-2008, 23:30
اینطور که معلومه شانس اوردیم نباختیم.........:41::41::41:
مثل اینکه بازم کاسیاس هنرنمایی کرده و رئال رو چند بار نجات داده....:46::46:
سایت گل که میگفت باید په په بیاد تو زمین....!!!
وظيفشه :31:
شوخي كردم دستش درد نكنه ناسلامتي بهترين دروازه بان جهان هست
بچها سلام تورو خدا از من دلگیر نشید ها حالا اومدم عجب بازی خوبی بود این بازی بارسلون و اتلتیکو جون که داره مردانه بازی میکنه و عالی ..
میگم اگه این اخورو بیاد دیگه خدای تیمهای میشه رئال چون جون با استعدادی است و نه غرور داره و نه پول زیادی.
بذار حالا اين بازي رو ببريم :20:
وحید تا نیومدم برگرد...........:4::4:
منتظرم.......
وحيد ميام جور ديگه ميارمتا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در درجه اول باید بگم که شما درست میگید تف به صورتت فردوسی پور و خیابانی و خدا خیرت بده مزدک جون
راستی میگم چقدر خنده داره انصاری فرد رو اوردن کارشناس خیلی خندیدم هه هه هه هه
میگم که باور کنید که در تمام جهان مثل رائول نمیشه پیدا کرد داره با جون و دلش بازی میکنه .
چارلز جان میشه که سایت گل که داره مستقیم و با بررسی بازی رئال رو گزارش میکنه رو لینکش رو بذاری؟(خواهشآ -تورو خدا - جون من)
end_of_world
01-03-2008, 23:33
بچه ها اين فردوسي احمق گفت :
بيرون بودن مسي از بازي در اين بازي مهم و كورس قهرماني عجيبه
اين احمق احمق عوضي نميگه كه روبينيو هم بيرون از زمين بوده
تف تو روش
end_of_world
01-03-2008, 23:34
آره احمدجون منم خندم گرفت
خب بسته بسته
بازي شروع شد
end_of_world
01-03-2008, 23:34
تيري آنري يه موقعيت داشت اما داور خطا گرفت
end_of_world
01-03-2008, 23:35
محمد رئالي چرا اينقدر دير اومدي
اشكال نداره بازي ادامه داره
بازي رئال هم شروع شده
end_of_world
01-03-2008, 23:35
مثل اينكه بازي رئال در شرف شروع هستش
اره ددست میگید شما وحید یا با پای خودت میای ی که (الان بازی شروع شده و هانری الاغ مثل همیشه داره عین یابو بازی میکنه و یک موقعیت خوب رو از دست داد)ها داشتم میگفتم که وحید یا میایی یاکه من با ولف(همون ولرد خودمون)و با چارلز پوستتو قلفتی میکنیم.
charlize
01-03-2008, 23:36
چارلز جان میشه که سایت گل که داره مستقیم و با بررسی بازی رئال رو گزارش میکنه رو لینکش رو بذاری؟(خواهشآ -تورو خدا - جون من)
خوب اینطوری اینجا تعطیل میشه!!!!!!!!!!!!!!
شوخی کردم اینم آدرسش:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
end_of_world
01-03-2008, 23:36
اتلتيك پا به پاي بارسلون داره بازي مي كنه
end_of_world
01-03-2008, 23:37
بچه ها لطفا بحث رو منحرف نكنيد
بعد از بازي بحث خواهيم كرد
مثل اینکه الان همه دوستان بجز وحید هستند امیدوارم که این رفیق ما هم بیاد.
end_of_world
01-03-2008, 23:38
بازي رئال هم شروع شد
اما روبينيو وارد بازي نشده
end_of_world
01-03-2008, 23:39
روبينيو داره خودشو گرم مي كنه
end_of_world
01-03-2008, 23:39
هورا داداش زودتر خودتو گرم كن
هورا هورا
end_of_world
01-03-2008, 23:41
اتلتيك بسيار خوب داره بازي مي كنه
خدا كنه گل سوم رو بزنه و قال قضيه رو بكنه
البته خدارو بايد شكر كرد خدا كنه كه بارسلون داره مي بازه
میگم از شوستر یابوتر پیدا میشه وقتی این بنده خدا میگه که دیوانه وار منتظرم وارد زمین شوم این جوری داره هدرش میده........
wooooooooo همه دوستان اومدن خوش اومدن ولی چرا دیر اومدن(شعر خوبی شد ها)
end_of_world
01-03-2008, 23:42
آگوئرو يه موقعيت خيلي خوب رو از دست داد
واي واي
موقعيت هاي گل بازي 4 بر 1 به نفع اتلتيك هستش
كاماچو از اتلتيك كارت زرد گرفت
charlize
01-03-2008, 23:42
داشتیم حال می کردیم که آگرو توپو زد بیرون.......
end_of_world
01-03-2008, 23:43
نه بابا همه نيومدن
وحيد كه هنوز نيومد
end_of_world
01-03-2008, 23:43
در بازي رئال بتو بازيكن اوئلوا كارت قرمز گرفت هورا
end_of_world
01-03-2008, 23:44
اوئلوا 10 نفره شد و سرخيو راموس هم كارت زرد گرفت
charlize
01-03-2008, 23:45
من حال این وحید میگیرم....
میگم دفاع رئال افتضاحه........
end_of_world
01-03-2008, 23:45
در دقيقه ي 54 بازي رئال هستيم
در دقيقه 51 بتو بازيكن اوئلوا كارت قرمز گرفت و اخراج شد
مسي بجاي آنري وارد بازي شد
بچها انشاال... که بعد نیمه بر میگردم پس تا اخر نیمه...
راستی این یابو علفی هانری عوض شد و بجاش مسی امد زمین.(خدا به دادمو برسه .میگم چه میشه که مصدوم شه و 9 ماه نتونه بازی کنه)
end_of_world
01-03-2008, 23:46
بچه ها اين داور بازي بارسلون و اتلتيك هم زياد حالش خوب نيست
end_of_world
01-03-2008, 23:47
احمد كجا رفتي؟
باشه برو و سريع بيا
بازي ها ادامه دارند
فعلان خبري از ورود روبينيو نيست
end_of_world
01-03-2008, 23:48
ديگه كم كم دارم كفري ميشم
مسي كه اومد تو بازي
روبينيو هم بايد بياد ديگه
kasra_khan2003
اخراج شد! يكي از ركرتيوو اخراج شد!!!!
end_of_world
بازي بارسلون در دقيقه 60
و بازي رئال در دقيقه 57 هست
charlize
پنالتی برای اتتیکو
end_of_world
01-03-2008, 23:49
پنالتي به نفع اتلتيك هورا
هورا
kasra_khan2003
پنالتي براي اتلتيكو مادريد!!!
end_of_world
داور نقطه ي پنالتي رو نشون داد
اين داور بي شعور بايد پويول كسخل بايد اخراج مي كرد اما اينكارو نكرد
گل گل گل
گل سوم براي اتلتيك
kasra_khan2003
01-03-2008, 23:50
اوه! راموس هم اخراج شد! آقا تساوي رو بچسب، برد نخواستيم!!!
end_of_world
01-03-2008, 23:50
ديه گو فرلان با گل سوم دروازه ي بارسلون رو پاره مي كنه
ايول به اتلتيك
حالا رئال بايد گل بزنه
خدايا به رئال كمك كن تا يه گل بزنه
خدايا
end_of_world
01-03-2008, 23:51
راموس اخراج شد
په په بجاي درنته وارد بازي شد اما روبينيو ...
kasra_khan2003
01-03-2008, 23:52
يه تعويض تدافعي براي رئال، درنته بيرون رفت، په په اومد،
end اون پست رو درست كن تا گزك به دست اين مديرا و بارسايي ها ندادي!!!
end_of_world
اتلتيك اونقدر داره خوب بازي مي كنه كه انگار داره بجاي رئالم بازي مي كنه
آخه بچه ها گل بزنيد ديگه
charlize
چرا راموس اخراج شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
په په هم اومد جای درنته....
end_of_world
01-03-2008, 23:53
كسرا كدوم پستو ميگي؟
end_of_world
01-03-2008, 23:54
كسرا درستش كردم
بازي ها ادامه داره
end_of_world
01-03-2008, 23:55
ديپورتيو گل دوم رو به سويا زد
به اين ميگن تيم
end_of_world
01-03-2008, 23:56
كانوته گل دوم ديپورتيو رو زد
در دقيقه ي 65 بازي رئال هستيم و بازي 1-1 مساوي هستش
اين بهترين فرصت براي افزايش اختلافمونه
kasra_khan2003
01-03-2008, 23:57
رائول مارو نجات بده، رائول مارو نجات بده، رائول مارو نجات بده، رائول مارو نجات بده، رائول مارو نجات بده، رائول مارو نجات بده، رائول مارو نجات بده، رائول مارو نجات بده، رائول مارو نجات بده
end_of_world
01-03-2008, 23:57
هنوز خبري از روبينيو نيست
شيطوني ميگه برم گردن اين شوستر رو بشكنم
end_of_world
01-03-2008, 23:58
رائول مارو نجات بده، رائول مارو نجات بده، رائول مارو نجات بده، رائول مارو نجات بده، رائول مارو نجات بده، رائول مارو نجات بده، رائول مارو نجات بده، رائول مارو نجات بده، رائول مارو نجات بده
باشه بابا الان اومدم
بچه ها نميدونم چرا اما به دلم افتاده اين بازي رو مي بريم
به اميد خدا
charlize
01-03-2008, 23:59
گــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــل
end_of_world
گل چهارم براي اتلتيك
بارسلون درهم كوبيده ميشه
Majid393
بازی رئال 1-1 مساوی هست تا دقیقه 73
هر دو تیم هم 10 نفره هستن....
در بازی بارسلون هم مسی به جای هانری و گودیانسن به جای ادمیلسون به بازی اومدن (میخام سر به تنشون نباشه )
اتلتیکو گل 4 رو زد توسط آگرو دقیقه 71
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.