PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47

mbn373
31-03-2008, 18:32
باز این سه نقطه اومد...

ahmad08
31-03-2008, 20:19
سلام به همگی:
ای بابا کاسیاس جون اینقدر این رفیق ما رو اذیتش نکن میره وبر نمیگرده ها اونوقته که این تاپیک کم رنگ میشه...
راستی این هم یک خبر که تیم سویا اعلام کرده که خواهان به خدمت گرفتن ساویلا این خرگوش تنبل این روزهای مادرید است و اگر اینطور باشه شما از همین الان فابیانو رو از خدمون بدونید...
و دیگر اینکه کاسیاس به نظر بنده موافق بوده و اعلام کرده که همه بازیهای اینده رئال سخت است البت سختر از همه تیمهای دیگر...

mbn373
31-03-2008, 20:23
دیگر اینکه کاسیاس به نظر بنده موافق بوده و اعلام کرده که همه بازیهای اینده رئال سخت است البت سختر از همه تیمهای دیگر...
تکذیب می کنم من همچین خرفی نزدم.....دی:
فک کنم ما با 10 امتیاز دیگه قهرمان می شیم ...

B L A S T E R
31-03-2008, 20:38
راست ميگه ديگه
به من چي كار داري؟

mbn373
31-03-2008, 20:47
بچه ها گل ها رو دیدی ؟؟؟
گل رائول خیلی تمیز بوود. ..
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ahmad08
31-03-2008, 21:09
تو چرا خودت قاطی میکنی کاسیاس منظورم کاسیاس بود نه کاسیاس ...فهمیدی
منظور کاسیاسی اصلی بود...
راستی گل رائول با اون لجاجت خاصش معرکه بود ولی گل کریس رونالدو رو که شنبه زد رو دیدی؟

B L A S T E R
31-03-2008, 21:12
ولي گل سويا هم خيلي قشنگ بود.

ahmad08
31-03-2008, 21:19
دو روز وقت دارین که لقب روبینهو رو برای خودتون بگید کسای که میخوان بگن من پیش خودم قرعه کشی میکنم و جواب رو میگم پس بنده از این به بعد...........رائول گنزالز بلانکو.........
پس یک والپیپر بسیار ناز واستون میذارم از تنهاترین سردار که کف کنید...

ahmad08
31-03-2008, 21:22
میگم اینا راس میگن میگی نه بلاستر جان ها داری کم کم اون روی منو بالا میاری ولی راس میگی قشنگ بود ولی حیف که روی نتیجه بازی تاثیر نداشت...هه هه هه
راستی بلاستر بگو بینم اسم مستعار چی میخای باید از اسامی بازیکنان رئال باشه بگو تا برات نبشش کنم.

B L A S T E R
31-03-2008, 21:47
كاناوارو
ممنون:-)

M_Abieteh
31-03-2008, 21:56
سلام دوستان عزیز

لطفا در نظر سنجی شرکت کنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ahmad08
31-03-2008, 23:13
خوب من یک اطلاع کلی از وضعیت اسامی میدم و چند خبر:
1:چارلز:گاگو
2:mbn:کاسیاس
3:کسری:نیستلروی
4:ممد:په په (فعلآ)
5:بلاستر:کانوارو
6:سم فیشر 08:مربی تیم(حالا هر کسی که مربی باشه چه مورینیو و چه شوستر)
7:end :فعلآ مشخص نیست زیرا یه دوماهی است که ازش خبری نیست...
8:و در اخر خودم:با رای اکثریت دوستان:رائول گنزالز بلانکو(البت اینو بگم که اگه end عزیز برگرده لقبشون بر خواهد گشت)
هر کسی که دوست داره با ما باشه اگه دوست داشته باشن هر اسم مستعاری رو دوست داشتن بگن ...
این هم والپیپر هیگواین واس دوستداران این بازیکن...

mbn373
31-03-2008, 23:44
سلام دوستان عزیز

لطفا در نظر سنجی شرکت کنید.

ممد (بلستر) مگه این دختره رو نداده بودم دست تو ؟؟؟
دوباره که ول می چرخه ...

amirtoty
01-04-2008, 00:21
عجب....
کاش رئال حذف نمیشد ....

mbn373
01-04-2008, 01:19
به گزارش سایت هواداران رئال مادرید در ایران و به نقل از تریبال فوتبال مربی آلمانی رئال مادرید همچنان مصمم است که خاویر ساویولا باید در لیست فروش باقی بماند. با توجه به مصدومیت چند هفته ای نیستلروی هنوز فرصتی برای این مهاجم جوان به دست نیامده است.
ساویولا گفت: با توجه به حضور کمی که در این فصل در رئال مادرید داشتم مصمم هستم که در پایان این فصل سانتیاگو برنابئو را ترک کنم.

ahmad08
01-04-2008, 01:35
خدا رو شکر..
کسرا جان دیدم هستی گفتم سلامی بگم ولی چرا اینقدر کم و دیر میایی تاپیک؟
خوب واس این اومدم که همین حالا داشتم یه فیلم از گلهای برتر رائول میدیدم که بینظیر است و به شما هم توصیه میکنم که حتمآ ببینید...
اینم ادرسش:

یادتون نره حتمآ ببینید معرکه واقعآ که رائول اون زمان ها یه پا مارادونا بوده واس خودش میگی نه نگاه کن.

mbn373
01-04-2008, 01:40
احمد می گم دل رو زدی به در یا دیگه شب ها هم می ایی ؟؟؟

ببخشید رائول صدات نکردم....

Sam Fisher 11
01-04-2008, 03:35
سلام به همگی
سال نو مبارک، امیدوارم تعطیلات خوش گذشته باشه...

به به ...به به... ایول رئال...
مربی !!! :دی
خیلی ممنونم :دی

ا حتی لقب مربی رئال هم باعث افتخاره ;)

راستی خبر دارین که مورینیو داره با اینتریا مذاکره میکنه ؟ خدارو شکر که هنوز اینوریه ;) و نرفت بارسا

mbn373
01-04-2008, 10:14
ساویولا در لاتزیو
به گزارش سایت هواداران رئال مادرید در ایران و به نقل از سایت گل
باشگاه لاتزیو به دنبال به خدمت گرفتن خاویر ساویولا میباشد

احتمال احضار فابيو کاپلو به دادگاه به جرم عدم افشاء اطلاعات

فابيو کاپلو سرمربي تيم ملي فوتبال انگليس به اتهام پنهان نگه داشتن اطلاعات در دادگاهي در ايتاليا حاضر خواهد شد.
به گزارش شبکه تلويزيوني اسکاي نيوز،فابيو کاپلو سرمربي ايتاليايي تيم ملي فوتبال انگليس به اتهام افشا نکردن اطلاعات در دادگاهي در ايتاليا حاضر خواهد شد. فابيو کاپلو قبلا در دادگاهي در رم که شش شاکي وي را به تهديد و خشونت عليه بازيکنان فوتبال براي قبول مفاد قرارداد متهم کرده بودند شهادت داده بود ولي گفته مي شود وي اطلاعات کافي ارائه نکرده است. اين اتهام مرتبط با يک موسسه بين المللي فوتبال در ايتاليا است.
اسکاي نيوز به نقل از منابع قضايي ايتاليايي ادامه مي دهد، در حال حاضر يک دادستان ايتاليايي به دنبال گشودن پرونده
اي عليه کاپلو به جرم عدم افشاء اطلاعات است.

mbn373
01-04-2008, 10:17
سلام به همگی
سال نو مبارک، امیدوارم تعطیلات خوش گذشته باشه...

به به ...به به... ایول رئال...
مربی !!! :دی
خیلی ممنونم :دی

ا حتی لقب مربی رئال هم باعث افتخاره ;)

راستی خبر دارین که مورینیو داره با اینتریا مذاکره میکنه ؟ خدارو شکر که هنوز اینوریه ;) و نرفت بارسا
واقعا ؟؟؟
باید بیاد رئال من نمی دونم...
رونالدینیو هم که با رئال و چلسی داره مذاکره می کنه وعلوم نیست چی بشه ولی به احتمل زیاد می ره چلسی
چون قرار بود لمپارد بیاد بارسلونا ....

mbn373
01-04-2008, 12:39
پس یه کاری کنیم لقب ها تون رو توی امضاتون بنویسید یا اواتارتون رو بزارید....

mbn373
01-04-2008, 15:05
چرا یوزرت رو عوض کردی ؟؟؟؟

mbn373
01-04-2008, 15:48
هر جور خودت دوست داری یه لحظه شک کردم خودتی ولی از نقل قول هایی که از پستات کرده بودم شناختمت ...

KambiaZ
01-04-2008, 17:32
برند شوستر با قرار دادن روبن در ترکیب اصلی و نشاندن روبینیو روی نیمکت ذخیره ؛ به همه بازیکنان تیم هشدار داد.
سرمربی المانی رئال مادرید در بازی برابر سویا ارین روبن را به روبینیو ترجیح داد و بازیکن هلندی را در ترکیب اصلی تیمش قرار داد.
برند شوستر قصد داشت با این کار به بازیکنانش نشان دهد که هیچ بازیکنی جایگاهی تضمین شده در ترکیب اصلی ندارد و بازیکنان را صرفا به خاطر نامشان در لیست ۱۱ نفره قرار نمی دهد.
بعد از اینکه سالها در رئال مادرید فقط اسمها بازی می کردند و هر بازیکنی که مشهور تر بود در زمین قرار می گرفت حالا شوستر قصد دارد ملاک حضور در ترکیب اصلی را فقط امادگی در تمرینات قرار دهد.
در تمرینات اخیر رئال مادرید روبن تلاش زیاد و امادگی خوبی از خود نشان داد در حالی که روبینیو به تازگی از اردوی تیم ملی برزیل برگشته بود و فقط یک جلسه ریکاوری انجام داده بود.
لالیگا به ایستگاههای اخر خود رسیده است و رقابت بر سر قهرمانی سختتر شده است و شوستر قصد دارد به هیچ بازیکنی امتیاز خاصی ندهد و رائول را نمونه و الگوی این کار می داند که در تمرینات طوری شرکت می کند که گویی بازیکنی ذخیره است و در پی پیدا کردن جایی در ترکیب اصلی است.
رقابت بر سر قرار گرفتن در ترکیب اصلی خون تازه ای به رگهای تیم وارد می کند و شوستر به این وسیله قصد دارد پیمودن راه قهرمانی را اسانتر کند.
در اخر این هفته رئال به سمت مایورکا حرکت خواهد کرد و در این سفر روبن و روبینیو نیز همراه تیم هستند و باید ببینیم که ایا این برزیلی از نیمکت نشینی در برابر سویا پند گرفته است یا خیر.

MORINIO
01-04-2008, 17:42

اگه بره بارسا که 100 درصد من یوزرمو عوض می کنم:27:

KambiaZ
01-04-2008, 19:10

صحنه های عشقولانه داره ...

ahmad08
01-04-2008, 20:22
سلام به همگی :
راستی واس چی این mbn عزیز بن شده مگه چکار کرده بیچاره؟
خوب یک دوست دیگه رو هم از دست دادیم.....
من که هم امضا و هم اواتارم درسته با اسم مستعارم میخوره شما هم همین الان دست به کار شوید...
راستی بچها خبر دارین که نیستلروی اعلام کرده که بهترین بازیکن حال حاضر جهان کسی نیست بجز کریستیانو رونالدو و گفته که کریس بهترین بازیکن جهان خواهد شد هم از رونالدینهو و هم از مسی و هم از کاکا بهترتر خواهد بود.

KambiaZ
01-04-2008, 20:25
من جاش رو می گیرم ...
اشکالی نداره من کاسیاسم پس ..
الان هم درست می کنم ...

ahmad08
01-04-2008, 21:45
والا کامبیاز جان نمیدونم شاید که این رفیق شفیق و صدیق و ...من دوباره بیاد و شاید هم دوباره از بنی دربیاد....
راستی خبر دارید بچها که این رقیب ما در خرید نابغهای جدید منظورم چلسی است قصد داره که هانتلر این ماهی بزرگ و خوشمزه رو از چنگمون در ارند....

B L A S T E R
01-04-2008, 22:41
سلام كامبيز چطوري؟

shympw
01-04-2008, 23:21
سلام به بروبچه های رئالی, فکر میکردم قبلا اینجا پست دادم (خیلی وقت پیشا !)
اما اشتباه می کردم. خلاصه سلاااااااااااااام, ما رو هم در این جمع بپذیرید.

ahmad08
02-04-2008, 00:22
shempw جان خوش اومدی و از اینکه با ما هست ما خوشحال خواهیم شد ..
اول از همه باید به شما بگم کسانی که اینجا بصورت دائمی پست میدند و شرکت میکنند دارای اسامی مستعار اند واس اینکه راهتتر باشند شما هم اگه دوست دارید از اسامی بازیکنان رئال یکی رو انتخاب بکنید تا واستون نبشش بکنم..
نظر شخصی من:چون اواتارتون اشنایدر است منم میگم اگه دوست دارید همون اشنایدر واستون بنویسم چطوره..(اینکه میگم بنویسم یا بنگاشم پیش خودم و تو دفتر مربوط به اینکار مینویسم نه تو سایت و یا جایی دیگه)
خوب یک خبر خوب واستون بگم و اون اینکه منچستر یونایتد جونم تونست انتقام شکست مارو از این رم بگیره و این تیم رو تو خونش 2-0 شکست بده پس همگی ...هورا

KambiaZ
02-04-2008, 01:03
والا کامبیاز جان نمیدونم شاید که این رفیق شفیق و صدیق و ...من دوباره بیاد و شاید هم دوباره از بنی دربیاد....
راستی خبر دارید بچها که این رقیب ما در خرید نابغهای جدید منظورم چلسی است قصد داره که هانتلر این ماهی بزرگ و خوشمزه رو از چنگمون در ارند....
3 ماه مونده

سلام كامبيز چطوري؟

ار تو بهترم.....

shympw
02-04-2008, 10:04
اشنایدر خوبه. مرسی رائول جان.
چرا منچستر تو رم برد اما ما تو خونه نتونستیم ؟!
یاده اون روزها بخیر که یکه تاز بودیم (6-5 سال پیش بود فکر کنم)
فکر کنم اشکال از مربی هاست نه ؟

KambiaZ
02-04-2008, 10:14
اشنایدر خوبه. مرسی رائول جان.
چرا منچستر تو رم برد اما ما تو خونه نتونستیم ؟!
یاده اون روزها بخیر که یکه تاز بودیم (6-5 سال پیش بود فکر کنم)
فکر کنم اشکال از مربی هاست نه ؟

چون فقط رم بلده جولوی ما خوب بازی کنه ..
توتی نبود. خوان نبود ..
اون یارو اکوالینی اصلا انگار توی بازی نبود... توی بازی ما 2 تا تیرک زد ...
ووچنیچ که اصلا خوب بازی نمی کرد ... موقعیت هایی رو خراب کرد که جلوی بازی ما اگه بود همش گل می شد ...
مانسینی هم همینطور ...
دونی هم که فقط بلد بوود توپ های ما رو بگیره ..
ولی عجب گلی زد کریس رونالدو.. ئلی گل رونی چرت ترین گل بود..
ما اصلا نمی تونیم این جوری گل بزنیم چون اصلا شانس نداریم..
پروتا چی شده ؟؟؟؟
و خیلی چیز های دیگه که بخوام بنویسم خیلی می شه ...

منچستر = همیشه خوش شانس

KambiaZ
02-04-2008, 11:15
رم همونطوری بازی کرد که جلوی ما بازی کرد. منتها باید قبول کنیم تو شرایط فعلی منچستر خیلی از ما قویتره

کی مثل ما بازی کرد ؟؟؟
اون تک به تک از وچنیچ ؟؟؟
اره ؟؟
اصلا قبول ندارم
ولی منچستر از ما بهتر هست ولی نه این قدر ....

اون هم فقط به خاطر هافبک هاشه که ما نداریم ولی اون ها دارن ....

ahmad08
02-04-2008, 12:03
سلام به همگی:
1:اینکه منچستر این فصل بهترین تیم اروپا و جهان است که شک نکنید..
2:اینکه کریس رونالدو امسال بهترین است در جهان شک نکنید..
3:اینکه ما این فصل از نگاه مربی بد شانس بودیم شک نکنید..
4:اینکه ما اون دو بازی مقابل رم 40% بازیکنان اصلی مون رو نداشتیم شک نکنید..
5:اینکه سال بعد ما بهترین خواهیم بود اگه مورینیو جای شوستر بیاد و چند محاجم و دو دفاع خوب بگیریم شک نکنید..
6:بقیشو خودتون حدس بزنید..

KambiaZ
02-04-2008, 12:07
سلام به همگی:
1:اینکه منچستر این فصل بهترین تیم اروپا و جهان است که شک نکنید..
2:اینکه کریس رونالدو امسال بهترین است در جهان شک نکنید..
3:اینکه ما این فصل از نگاه مربی بد شانس بودیم شک نکنید..
4:اینکه ما اون دو بازی مقابل رم 40% بازیکنان اصلی مون رو نداشتیم شک نکنید..
5:اینکه سال بعد ما بهترین خواهیم بود اگه مورینیو جای شوستر بیاد و چند محاجم و دو دفاع خوب بگیریم شک نکنید..
6:بقیشو خودتون حدس بزنید..

بقیش رو خودمون شک می کنیم ...:27::27::27:

kasra_khan2003
02-04-2008, 13:21
بچه ها رئال مي خواد De Rossi رو بخره!
امروز مياتوويچ به آكولاني گفت، چند ميدي؟ :27:

kasra_khan2003
02-04-2008, 13:35
راستي، درست فهميدم؟ به دلايل سياسي اسپانيا از Euro 2008 كنار گذاشته شد و انگلستان جاگزينش شد؟؟؟!!!

ahmad08
02-04-2008, 13:37
نیستلروی جان منظورت رو یه جورایی عجیب بیان نمودی؟
و اینکه کامبیز جان شک میکنیم نه شک نمی کنیم درسته....:27:
اینم چند خبر:
اول خبر بسیار فوری و بسیار بد و نا امید کننده...

فیفا و یوفا اعلام کردند که اسپانیا از بازی کردن در یورو ۲۰۰۸ محروم است و انگلیس به جای این کشور بازی خواهد کرد.
چند هفته پیش فیفا به اسپانیا هشدار داده بود که دولت این کشور در مسائل فدراسیون فوتبال اسپانیا دخالت می کند اما دولتمردان این کشور اعتنایی به هشدارهای فیفا نکردند .
سب پلاتر در این باره گفت :
ما به طور واضح به دولت اسپانیا هشدار دادیم که اگر به دخالتهای خودشان در فوتبال این کشور ادامه دهند تیم ملی انها را از شرکت در رقابتهای بین المللی محروم خواهیم ساخت.
ولی انها به عمد به هشدارهای ما اعتنایی نکردند و به دخالتهای خودشان ادامه دادند برای همین ما راهی جز حذف اسپانیا از رقابتهای یورو ۲۰۰۸ نداشتیم.
به جای اسپانیا تیم ملی انگلیس در یورو ۲۰۰۸ شرکت خواهد کرد چون در بین تیمهای اروپایی که نتوانستند به این مسابقات راه پیدا کنند انگلیس بهترین رتبه جهانی را دارد به همین دلیل شاگردان کاپلو می توانند در یورو ۲۰۰۸ شرکت کنند.
انگلیس در گروه D با تیمهای یونان - سوئد و روسیه همگروه خواهد شد.
این اتفاق قبلا نیز افتاده بود و در سال ۹۲ کشور یوگوسلاوی در اخرین روزهای قبل از مسابقات از یورو ۹۲ کنار کشیده شد و به جای انها کشور دانمارک روانه مسابقات شد که در ان تورنمنت دانمارک حتی تا فینال هم راه یافت و در فینال توانست المان را با نتیجه ۲ --- ۰ شکست دهد و قهرمان ان جام شد.
حالا انگلیسی ها نیز امیدوارند این اتفاقی که برای دانمارک افتاد دقیقا برای انها نیز بیفتد.خوب از این بدتر دیگه امکان نداره حالا که رائول تازه داشت امیدوار میشد به بازی کردن ....

خوب اینم خبر دیگه از شوستر:

برند شوستر اعلام کرد که مطمئنا قصد دارد تا یان هانتلار مهاجم گلزن اژاکس را به خدمت بگیرد.
این پسر دقیقا شبیه نیستلروی و فان باستن است و به نظر می رسد که هر ۳ تای این بازیکن را در یک ازمایشگاه و از یک سلول ساخته اند ( به به - به به شوستر شیمی و زیست هم بلده و ما نمی دونستیم )
او تمام خصوصیات نیستلروی و فان باستن را با هم دارد و خیلی شبیه انها حرکت می کند و قدی بلند دارد و در هوا خوب کار می کند و همچنین با دو پا می تواند شوت بزند.
همین طور او مانند نیستلروی و فان باستن از یک مدرسه فوتبال خوب می اید و خیلی زود یاد می گیرد و واقعا یک بازیکن حرفه ای است و وقتی که او را خریدیم خیالمان راحت می شود. ( میگم این شوستر هانتلار رو با پله اشتباه نگرفته ؟!!! )
ممکن است او در لالیگا مانند لیگ هلند نتواند ۳۰ گل بزند اما ۲۵ تا را می تواند بزند.
وقتی از برند شوستر در این مورد سوال شد که رئال فابیانو و دروگبا را نیز می خواهد گفت :
این دو بازیکن نیز خیلی عالی هستند و هر وقت رئال به دنبال مهاجم است این دو نیز به خوبی خود را به عنوان یک انتخاب نشان می دهند.
شوستر در مورد ادامه لالیگا و اینکه ۸ بازی دیگر باقی مانده نیز گفت :
هنوز ۸ بازی دیگر باقی مانده است و خیلی خوب می شد که همین حالا اخر لیگ را می دیدیم اما ما نمی توانیم این حرف را بزنیم چون حریفان اینده ما نیز حرف برای گفتن دارند.
بعضی از انها برای رسیدن به جام یوفا و بعضی از انها نیز برای رسیدن به لیگ قهرمانان بازی می کنند و بقیه نیز برای باقی ماندن در لالیگا می جنگند .
مایورکا - ریسینگ - اوساسونا - ساراگوسا چهار تیمی هستند که ما باید با انها در خارج از خانه بازی کنیم و همه انها انگیزه برای رقابت دارند.
مسیر قهرمانی هرگز اسان نیست و چه کسی می توانست شکست ما در برابر لاکرونیا و بتیس را پیش بینی کند و این ۸ بازی خیلی فریب دهنده هستند.
خیلی خوشحالم که ما به خودمان وابسته هستیم و اگر ذهن خود را از مسائل متفرقه پاک کنیم و مثل بازی با سویا در تمام مسابقات شرکت کنیم و چند مورد را بهبود دهیم ان وقت همان تیمی می شویم که من می خواستم .
بازی کردن مثل بازی در برابر سویا مطمئنا ما را قهرمان خواهد کرد.

میگم این شوستر خودش مظمئن هست که سال دیگه اینجا است و داره اینجور از کیسه خلیفه میبخشه....؟

KambiaZ
02-04-2008, 13:54
رائول جون من ایمیلت رو بده کارت دارم ...
یه چیزی بهت می خواهم بگم ..
فقط سریع....

KambiaZ
02-04-2008, 13:55
چند هفته پیش فیفا به اسپانیا هشدار داده بود که دولت این کشور در مسائل فدراسیون فوتبال اسپانیا دخالت می کند اما دولتمردان این کشور اعتنایی به هشدارهای فیفا نکردند .
بابا قبول کردن ...

KambiaZ
02-04-2008, 14:00
بچه ها رئال مي خواد De Rossi رو بخره!
امروز مياتوويچ به آكولاني گفت، چند ميدي؟ :27:

اکولانی بازیش خیلی خوبه ...

KambiaZ
02-04-2008, 18:54
فک کنم مصدومیتی کوچیکی داشته ...
مسئولان اشتوتگارت ۵۰ میلیون یورو در قبال گومز می خواهند

مسئولان تیم اشتوتگارت المان به طور غیر رسمی اعلام کردند هر تیمی که ماریو گومز را می خواهد باید ۵۰ میلیون یورو به این باشگاه بپردازد ( مگه می خوایم کریس رونالدو بخریم ؟!! )

این مهاجم ۲۲ ساله در ۲۰ بازی ای که در این فصل برای اشتوتگارت انجام داده است موفق شده است ۱۵ گل بزند و در بازی اخیر تیم ملی المان نیز که منجر به پیروزی ۴ --- ۰ المان در برابر سوئیس شد ۲ گل از ۴ گل المان را این بازیکن زد.

تیمهایی چون رئال مادرید - چلسی - اث میلان - اس رم و بارسلونا قصد خرید این بازیکن را دارند.

هانتلار : به لیگی می روم که بهترین شرایط را داشته باشد

هانتلار مهاجم ۲۴ ساله اژاکس اعلام کرد به لیگی خواهد رفت که بهترین شرایط را داشته باشد.

این مهاجم جوان و گلزن گفت :

در صورت ترک هلند به کشوری می روم که لیگش بهترین شرایط را دارا باشد و در ان احساس راحتی کنم. اسپانیا از تمام ویژگی ها مقداری از ان را دارد ؛ انگلیس تماشاگر و جو خوبی دارد ؛ در ایتالیا سطح جو ورزشگاهها کمی پائین است اما مردم ایتالیا دیوانه فوتبال هستند و برای فوتبال زندگی می کنند.

شوستر : نیستلروی برای بازی برگشت ال کلاسیکو اماده می شود

یکی از بازیکنان مصدوم رئال مادرید مهاجم گلزن این تیم نیستلروی است که شوستر به او ایمان زیادی دارد :

من مطمئنم که نیستلروی قبل از ۷ می ( روز بازی با بارسلونا ) اماده خواهد شد و می تواند چند هفته پایانی را در تیم بازی کند ؛ وی بازیکنی بسیار حرفه ای است و به او ایمان دارم و امیدوارم هر چه زودتر به میادین بازگرد

ahmad08
02-04-2008, 19:24
نه اون مصدومیتش جدی نبود ولی اینو میخواستم واستون بگم که این دیارا چرا داره دروازه بانی میکنه ولی در کل اول که روبی جون دست واسه عکسا درد نکنه و اینکه کامبیز جان از اینکه خبر بازی کردن نیستلروی رو تو ال کلاسیکو دادی بس خوشحالم کردی .....
راستی کامبیز جون من زیر اواتارم اگه ببینی میبینی که ایمیلم با علامت یاهو است خوب اشکال نداره واست مینویسم:
ahmmazloom2010@yahoo.com
خوشحال میشم که دوستان با من در ارتباط باشند....

Mahdi_Shadi
02-04-2008, 19:46
خب ديگه......زيدانتونم اومد تا كلكسيون كامل شه....رائول جان ممنون كه دوباره منو راه انداختي.....اومدم كه باشم و با هم بتركونيم جميعاً.....!

ahmad08
02-04-2008, 19:59
به به به به اومدن عالی مبارک خوشحالم که برگشتی رفیییییییییییییق ...
بچها ...رفقا ....دوستان....توجه کنید توجه کنید توجه کنید..
این رفیق شفیق ما که خودشو زیزو معرفی کرد یکی از بهترینهای این تاپیک بود ولی یه مدتی به دلیل مشکلاتی نبوده خوب حالا دوباره برگشه تا مث قدیما این تاپیک رو بهتر که هست بهترتر بکنه من با اجازه شما و از طرف شما بهش خوش امد میگویم و بهش میگم که.....
زیزوی عزیز خوش اومدی ...

ahmad08
02-04-2008, 20:02
خوب این دومین باره که دارم ویرایشش میکنم که هر کار کردم نشد که نشد خوب واستون یه چند خبر خوب میذارم....
راستی کامبیز جون ایمیل زدی یا نه؟

1:شوستر بلاخره یک حرف درست و حسابی زد و اون اینه که اعلام کرده به هیج عنوان علاقه خود به بازی کریستیانو رونالدو را پنهان نمیکنم و مطمئن هستم که روزی او به رئال خواهد امد .
2:اینکه بازی بعدی ما روز یکشنبه ساعت 00.30 برگزار خواهد شد در مقابل مایورکا در خانه حریف و در ورزشگاه انو ستادی در هفته سی و یکم لالیگا برگزار میشود که امیدوارم بازی سخت رو با پیروزی پشت سر بگذاریم.

KambiaZ
02-04-2008, 20:54
خب ديگه......زيدانتونم اومد تا كلكسيون كامل شه....رائول جان ممنون كه دوباره منو راه انداختي.....اومدم كه باشم و با هم بتركونيم جميعاً.....!

قبلا ها بیشتر می اومدی عزیز ...
با فوتبال خداحافظی کردی چرا این جا نمی ایی ؟؟؟؟

KambiaZ
02-04-2008, 21:23
احمد میلت رو بچک.....

ahmad08
02-04-2008, 21:33
واقعآ بچها ببخشید که دارم خارج از برنامه حرف میزنم...
کامبیز جان رفتم چک کردم فارسی نوشتی انگار اخه یه خطوط عجیب و غریب بود که هیجی نفهمیدم خواهشن فارسی ننویس و پنگلش بنویس ...(چون پیغام خصوصیهات غیر فعال است واست اینجا نوشتم)
باز هم از دوستان معذرت دیگه تکرار نمیشه...

KambiaZ
03-04-2008, 01:14
دوباره بچک ...

KambiaZ
03-04-2008, 01:33
به گفته شوستر و به نقل از اسپورتز فیلبلاد رونالدو می تواند روزی به رئال بپیوندد.شوستر به کریس رونالدو علاقه زیادی دارد و هیچ وقت هم این علاقه را پنهان نکرده است.او می گوید:رونالدو در حال حاضر بهترین بازیکن دنیا است و منچستر قصد فروش او را ندارد ولی شوستر معتقد است که عمر ورزشی رونالدو در رئال به اتمام می رسد.

cyrus_ln
03-04-2008, 10:06
تو این 2 سه هفته رئال بازی نداشته؟
اگه داشته چیکار کرده؟

KambiaZ
03-04-2008, 10:16
یه بازی با والنسیا که 2-0 جلو بودیم ششد 3-2 باختیم...
یه بازی با سویا که 3-1 بردیم ...
توی این بازی ها اگه اشتباه نکنم رائول 3 تا گل زد ...

KambiaZ
03-04-2008, 10:16

B L A S T E R
03-04-2008, 10:53
منچستر مگه .... که رونالدو رو بفروشه؟

cyrus_ln
03-04-2008, 17:10

نههههههههههههههههههههه
از والنسیا درب داغون شکست خوردیم:19:
دم رائول گرم همیشه دوست دارم تو هر بازی رئال رائول گل بزنه
حالا چندمیم تو جدول دوم نشدیم که؟؟؟

KambiaZ
03-04-2008, 17:41
نه بابا ....
6 امتیاز با ویا رئال اختلاف داریم و بارسا سوم هست ...

MORINIO
03-04-2008, 17:45
اگه اشتباه نکنم مایورکا مارو از جام حذفی حذف کرد:13:

این هفته یه حالی بدیم بهشون دیگه از اینکارا نکنن:27:

ahmad08
03-04-2008, 22:29
اینا بیا تحویل بگیر این همه همه میگن که رئال بال چپش مشکل داره و هی باید تورس و مارسلو رو بذاره از بی بازیکنی میرن بجای اینکه دنی الوز رو بگیرن چسپیدن به فابیانو.....نمیدونم اینا چی میخوان از این بازیکن که به نظر من هر چی گل زده از خلاقیت خودش نبوده باید ما از سویا دنی رو میگرفتیم....

KambiaZ
04-04-2008, 00:25
وام
یحتمل بد ترجمه شدده..
احمد جوون با فشار خونت بازی نکن عزیز...

kasra_khan2003
04-04-2008, 00:55
روبينيو كارت حرف نداره! خبرات عاليه!

KambiaZ
04-04-2008, 01:01
به به کسرا

چرا کم می ایی؟؟

Mahdi_Shadi
04-04-2008, 10:46
بچّه‌هااز همتون ممنونم.....!...لطف داريد همتون....!از اين به بعد بيشتر ميام ايشالا....!
اين دني آلوزم ولش كنيد بابا....بذاريد بره همون بارسا تا بيشتر به جفتشون بخنديم....!

KambiaZ
04-04-2008, 10:48
مهدی جان چرا زنگ می زنی در می ری ؟؟؟؟دی:

ahmad08
04-04-2008, 10:56
سلام به همگی:
اول که مهدی نه و زیزو چون همه اسم مستعار و دوم اینکه بله روبی جون دست درد نکنه خیلی محشری پسر...
یک درخواست دارم که اگه بشه بسیار ممنون میشم...
میشه که برام یه والپیپر خوب از فرناندو هیرو بذارید....ممنون

Mahdi_Shadi
04-04-2008, 10:58
من يه پيشنهادي دارم....درسته كه اين جا تاپيك خبره....امّآ حالا كه بهترين منبع اطّلاعاتي ما همون يه وبلاگه...بياين چند نفر مسئول گزينش اخبار اون وبلاگ بشن و اونا رو براي همه بذارن...چند نفرم تو اين جا كه تاپيك ما رئال مادريدي‌هاست....بيان و يه جوري كه با قوانين تاپيك مغايرت نداشته باشه و تو سايزهاي كوچيك...براي بچّه‌ها عكس بذارن....كه اگه موافقت كنيد از الان مي‌تونيد آرشيو عكس زيدان رو ازش مطمئن باشيد....البتّة كم و بيش اين كار مي‌شه...امّآ اگه موافق باشيد قشنگ يه بخش مجزّا بشه تو تاپيك....
البتّة فقط يه پيشنهاده اگه همتون موافق باشيد...اگرم نيستيد كه...خب نيستيد ديگه....!d:

KambiaZ
04-04-2008, 11:10
اینم فرناندو هییرو///

اقا مهدی منظورت رو از بخش مجزا نفهمیدم....

Mahdi_Shadi
04-04-2008, 11:14
يعني تو همين تاپيك...به غير از خبر...چند نفرم مثل الان شما(!) براي بچّه‌ها آلبوم عكس رئال رو جمع كنن....

KambiaZ
04-04-2008, 11:20
الان داشتم اوول های تایپیک رو می خوندم که بارسایی ها (مخصوصا این بهروزه)
هی زرت و پرت می کردن ...
فکر خوبیه ...
زیزو شما عکس ها رو می زاری ؟؟؟
روبی هم که خبر ها رو می زاره من و رائول هم که اسپم می دیم ...دی:
بقیه هم بیان خودشون بگن ....

Mahdi_Shadi
04-04-2008, 11:25
آره...اگه همتون موافق باشيد من از خدامه.....چون يه آلبوم كامل عكس از زيدان كه دارم....از بقبْه‌ي بچّه‌هاي تيمم دارم امّآ يه كاملي زيدان نيست...براي همين هم آلبوم خودم كامل مي‌شه...هم براي شماها عكس مي‌ذارم....فقط اگه سايز عكس‌ها رو كوچيك كنم كه ديگه گير نمي‌دن....؟

KambiaZ
04-04-2008, 11:32
آره...اگه همتون موافق باشيد من از خدامه.....چون يه آلبوم كامل عكس از زيدان كه دارم....از بقبْه‌ي بچّه‌هاي تيمم دارم امّآ يه كاملي زيدان نيست...براي همين هم آلبوم خودم كامل مي‌شه...هم براي شماها عكس مي‌ذارم....فقط اگه سايز عكس‌ها رو كوچيك كنم كه ديگه گير نمي‌دن....؟

نگاه کن اپلود کردی یا نه ؟؟؟
اگه نکردی توی یه سایتی اپ کن که تامب نیل داشته باشه بعد عکس بزرگ رو لینکش رو بزار بعد عکس کوچیک که همون تامب نیل خودمونه بالاش بزار این جوری بهتره ...
اگه خواستی برات یه بار این کارو بکنم ببین ...

ahmad08
04-04-2008, 13:27
ایول روبی جون دست درد نکنه میگم اینکه به دندوناش سیم زده دیگو نیست ؟
این دیگو عجیب من ازش خوشم میاد بازیش حرف نداره...کاش بیاد رئال...
من که از الان چندین پوشه برای خودم ساختم یکی مال زیدان و یکی مال روبی و یکی مال کاسیاس و غیره و اینکه منم عکسهای رائول گنزالز بلانکو رو میذارم عیبی که نداره؟؟؟؟؟؟ (مث همین امضای من که تو کفش هستین هنوز....)

david23
04-04-2008, 23:19
عکسای دیویدم از من

kasra_khan2003
05-04-2008, 10:29
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا مهاجم جوان آژاكس آمستردام را شبيه به فان باستن و بسيار تكنيكي توصيف كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، برنارد شوستر آلماني گفت: هونتلئار فقط يك مهاجم معمولي نيست. مي تواند سال‌هاي سال در تركيب رئال مادريد به عنوان يك كهكشاني بدرخشد.
وي افزود: نوع بازي، تكنيك و ميزان تاكتيك پذيري وي را زير ذره بين داريم. بارها به من ثابت شده كه بازيكني شبيه به فان باستن يا فان نيستلروي است و مي تواند نماينده شايسته اي در تركيب رئال باشد.
هونتلئار بازي خود را از پي.اس.وي آيندهوون آغاز كرد و سپس راهي آژاكس شد.
او متولد سال 1983 ميلادي است و در تيم ملي هلند نيز مورد حمايت فان باستن است.

kasra_khan2003
05-04-2008, 10:30
خبرگزاري فارس: مقامات باشگاه رئال مادريد در تلاشند تا مهاجم جوان اتلتيكو مادريد را براي فصل آينده به خدمت گيرند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، سرخيو آخرو ملقب به ال كان يكي از چندين مارادوناي دوم آرژانتين است كه مي كوشد جاي مسي و ريكلمه را در قلب مردم آرژانتين اشغال كند.
وي درخشش قابل قبولي در تيم خود داشته و قراردادش با اتلتيكو مادريد تا پايان سال 2010 ميلادي است.
مسئولان باشگاه رئال مادريد قصد به خدمت گيري اين بازيكن را دارند و 55 ميليون يورو رقم ابتدايي است كه بر سر زبان‌ها افتاده است؛ اما رئال هنوز به صورت رسمي اين مبلغ را تاييد نكرده است.

يادتون هست اين آخرو تو بازي با بارسا چجوري پدرشون رو در آورد:27:
اگه بياد خيلي توپ ميشه! مسي جلو اين بايد لنگ بندازه :19:

kasra_khan2003
05-04-2008, 10:38
در ضمن با توجه به مصدوميت شش هفته اي رونالدينيو، احتمالا بازي برگشت با رئال رو از دست مي دهد.

ahmad08
05-04-2008, 13:01
کسرا جان ممنون از خبرات راستی میگم کاش رونالدینهو بود که اولش که بازی جذابتر میشد و دیگه اینکه بارسا 10 نفره بازی میکرد...!!
راستی این امکان نداره که اخرو بیاد رئال این حاضرم با هر کسی شرط ببندم که نمیاد...ولی باید بگم که اگه دنبال این ستاره که من خیلی دوسش دارم نباشن اشتباه کردند....ولی یکم بدم میاد ازش واس اینکه گفته خدا کنه بارسا قهرمان شه ولی اگه بیاد رئال ادم میشه ....
راستی این همونیه که خودشو کشت و به اب و اتیش زد نتونست به کاسی ما گل بزنه پس دم کاسیاس گرم...
من یه سری عکس از رائول اماده دارم که براتون میذارمش...

Mahdi_Shadi
05-04-2008, 17:07
خب...اينم اولين سري عكس‌هاي عزيز من!فقط يه احساسي بهم مي‌گه كه عكس‌ها رو زيادي براتون كوچيك كردم...اگه اين جوريه بگيد تا دفعه‌ي بعدي براتون بزرگ تر بذارم...:11:

( فقط ببينيد چقدر دل آدم مي‌سوزه براش!)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ahmad08
05-04-2008, 18:19
زیزو جان دست درد نکنه من که اشک به چشمانم اومد میدونستی که تو بازی از اول واسش برنامه چیده بودن؟؟؟؟
ولی به نظر من که بهترین بازیکن جهان باید میشد اون سال که به نامردی تمام ازش گرفتند اون مقام رو.....

KambiaZ
05-04-2008, 19:05

عاشق این صحنش هستم ...
وقتی ماتراتزی وحشی رو با اون قد درازش انداخت زمین حالی کردم که تو عمرم نکرده بودم توی
فوتبال ....
می خواستم بگیرم این ماتراتزی رو بزنم ...
ولی خودش ترتیبش رو داد ...

چه بازی هایی کرد توی تیم ملی فرانسه توی 2006 با یه خاطره ی خوب خداحافظی کرد ...
کاش اخراج نمی شد با حد اقل اون انری نمی مرد که جاش ترزگه بیاد پنالتی رو خراب کنه ....

pedramch
05-04-2008, 19:27
دوستان خوب رئالی........
بنده از صندلی های طبقه دوم سانتیاگو برنابئو میام!!!!
از امروز در خدمت این تاپیک هستیم....در ضمن میتونین منو په په صدا کنید. . .

KambiaZ
05-04-2008, 19:34
سلام عزیزم خوبی ..
خوش اومدی ...
په په دست دوم شده ها ؟؟!!!دی:

معرفی می کنم من پشت شما هستم دروازه بان
««Iker Casillas»»
الا مصدومیتت مگه برطرف نشده ؟؟؟
بگم حسین (شوستر)دعوات کنه ؟؟؟

ااا دیدمت دارم برات دست تکون می دم...
امیدوارم اهل شب نشینی باشی برای بازی های رئال...

KambiaZ
05-04-2008, 19:48
سلام هاحمد اا ببخشید رائول ججوون...

بازی یادتون نره ..
Mallorca Real Madrid
سایت گل زده بود ساعت 22 من حساب کردم می شد ساعت 12:30 همین جوری حدس زدم...
شما ها هستید دیگه انشا الله ؟؟؟

ahmad08
05-04-2008, 20:03
سلام رفقا منم اومدم خوبید یا نه؟
خوب نه په په رو کسی الان در اختیار نداره قبلآ ممد رو په په میگفتیم که الان روبی شده و راحت میتونید په په صداش کنید و باید بگم که خوش اومدی رفیق....
راستی بنده رائول کاپیتان شما هستم و چند عکس اماده کردم واستون بذارم...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 284831B75F48EF45
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید تو اواتارتون بذارین.....

اخرین عکس رو واستون میذارم و ایشالا که عکسهای بیشتر که اکثرش مال شخص رائول در بیرون از زمین هست رو واستون میذارم...
امیدوارم خوشتون اومده باشه حتمآ نظرتون رو بگید...

KambiaZ
05-04-2008, 20:13

خداییش بچه بوده ها ....

B L A S T E R
05-04-2008, 20:19
رائول الا چن سالشه ؟

KambiaZ
05-04-2008, 20:27
رائول الا چن سالشه ؟

30
سالشه ..

KambiaZ
05-04-2008, 20:45
یه خبر خوش:

بازی رئال و مایورکا امشب ساعت 0.30 از شبکه ی 3 به صورت مستقیم پخش میشه

دمت انجلینا جولی ...:27::27:

پس من همین جا فتوا صادر می کنم..
دیدن نیمه ی اوول بازی امشب واجب هست نیمه ی دوم هم مستحبه ...
ندیدنش هم گناه کبیرس...
گزارش این بازی هم مسحب الوداع هست ... (به به )

ahmad08
05-04-2008, 20:59
بابا گزارش رو ولش کنید اخه تلویزو خودش پخش میکنه واس چی میخواین گزارش کنید ؟
بین دو نیمه یه سری بهتون میزنم و تحلیل از بازی و برد رئال ایشالا...

KambiaZ
05-04-2008, 21:06
نه منظورم گزارش گرش بود...

اخر بازی نمی تونم بیام ...

KambiaZ
05-04-2008, 22:11
ترکیب رئال از سایت گل...

1. Casillas, Iker
4. Ramos, Sergio
5. Cannavaro, Fabio
7. Raúl
8. Gago, Fernando
11. Robben, Arjen
12. Vieira, Marcelo
14. Guti
16. Heinze, Gabriel
20. Higuaín, Gonzalo
23. Sneijder, Wesley
3. Pepe
6. Diarra, Mahamadou
10. Robinho
15. Drenthe, Roysten
18. Saviola, Javier
19. Baptista, Júlio
22. Torres, Miguel
25. Dudek, Jerzy

KambiaZ
05-04-2008, 22:14
می گم هیچی حالیش نیست هی بگید حالیشه ترکیبش به درد عمش می خوره ...
نمی تونیم بازی رو به راحتی ببریم .

ahmad08
05-04-2008, 22:27
ای بابا واس چی این مردیکه روبی رو تو زمین نمیاره اگه نباختیم حالا ببین کی گفتم این مردک اصلآ ترکیب چیدن بلد نی که....
راستی بچها یه سوال داشتم خدمتتون :
کسی عکسی از بازیکنان تیم ب رئال نداره به غیز از اوپاره ....؟

shympw
05-04-2008, 22:30
چرا شوستر گیر داده روبی رو بذاره رو نیمکت؟! هیگوئین سیبیله شوسترو چرب کرده ؟!

kasra_khan2003
05-04-2008, 23:09
خيلي ببخشيد، باز اين گاگول هاينزه رو داره ميزاره وست؟!!!!
تيممون شده عين دسته بي!!!
همش يه مشت پخمه!!!
بابا اين روبن و روبينيو رو بازي بده با هم ديگه خو! آمادن كه!

KambiaZ
05-04-2008, 23:25
راس می گی هاینزه رو می زاره وسط وقتی په په مصدوم نیست اون موقع مصدوم بود یه چیزی ولی الان ...
هیگویین کارش از سیبیل گزشته...
کسی هیچ کس گوش می ده ؟؟؟
یه مش سربازش رو الان دان کردم خیلی باحاله ...

باید با این رفتار این الاق بلوند BLond عادت کنیم ...
بازی بعدی که نیستر روی بیاد می زارش جای کاسیاس....
حالا ببین کی گفتم...

kasra_khan2003
05-04-2008, 23:27
فكر كن! نيسروي جاي كاسياس!!!!! باحال گفتي :31:

kasra_khan2003
06-04-2008, 00:25
يعني من از همه زودتر رسيدم؟ :27:
ميگم اين روبن خوب بازي كردا!!!
هيگوئين هم همينطور! عين اسب هم ميدوئيد:31:
ايول! مي ارزه نيمه دوم رو ببينيم!

KambiaZ
06-04-2008, 00:29
روبن اگه مصدوم نباشه بازیش خیلی خوبه چون هم تکنیک داره هم سرعت هم تقریبا جوونه...
این خیابونی رو داشتید اوول بازی همچین گزارش می کرد فک کردم بازی بارسلونه...

kasra_khan2003
06-04-2008, 01:27
حيف شد بازي مساوي شد!
اما اين يك امتياز هم خوب بود!!!
خدا بده بركت!
شب بخير :31:

KambiaZ
06-04-2008, 01:36
خیلی بد شد..
اگه من یه روز شوستر رو ببینم ...
الاغه الاغ

برای دفاع تورس و دیارا رو میاره ولی په په رو نمی اره ...

KambiaZ
06-04-2008, 14:45
خیلی بد شد راموس اخراج شد 2 بازی دیگه دوباره نیست ...

V A H I D
06-04-2008, 15:27
سلااامم
بالاخره از بنی در اومدم نمی دونم چی کار کنم خیلی خوشحالم اعصابم خورد بود این چند روز...

V A H I D
06-04-2008, 15:30
کالدرون:از حریفان دیگر می ترسم.

رئیس لس مرنگوئس ها اعلام کرد از حریفانی مانند بارسا و ویارئال می ترسد.پس از بازی دیشب او امیدوار است بارسلونا و ویارئال امتیاز لازم را کسب نکنند.او می گوید:من از حریفان می ترسم،ویا رئال و بارسلونا تیم های خوبی هستند و ما نمی توانیم تا بازی آخر بازی صبر کنیم.بازی های زیادی تا پایان مانده و ما باید از همین حالا به فکر بازی بعد باشیم.امیدوارم امسال شانس با ما یار باشد.کالدرون معتقد است بازی در مقابل تیم های دیگر با ۱۰ بازیکن آن هم در خانه ی حریفان کار سختی بوده.ما در مقابل تیمی قرار گرفتیم که والنسیا را شکست داده.امتیازی که ما الان از دست دادیم ممکن است در پایان فصل به ضررمان باشد.ما دیگر نباید امتیازی از دست بدهیم.

V A H I D
06-04-2008, 15:31
شوستر خواهان جذب دروگبا

برندشوستر، سرمربى رئال مادريد علاقه مند است ديديه دروگبا مهاجم چلسى را جذب كند. شوستر اميدوار است در تابستان ديديه دروگبا مهاجم چلسى يا لوئيس فابيانو مهاجم سويا به اين تيم بپيوندند. شوستر در اين باره گفت: «به نظر من اين ۲ بازيكن از بهترين هاى فوتبال جهان هستند و اگر باشگاه رئال مادريد بتواند آنها را جذب نمايد، آن گاه موفقيت ما تضمين خواهد شد.» گفتنى است دروگبا و فابيانو مهاجمان چلسى و سويا هر ۲ علاقه مند هستند در تابستان تيم هاى خود را ترك كنند.

V A H I D
06-04-2008, 15:31
رئال مادريد « آگوئرو» را مى خواهد

مقامات رئال مادريد در تلاش هستند «سرجيو آگوئرو» مهاجم جوان اتلتيكو مادريد را به خدمت بگيرند. آگوئرو يكى از چندين مارادوناى دوم آرژانتين است كه مى كوشد جاى مسى و ريكلمه را در قلب مردم آرژانتين اشغال كند. وى در جمع قرمزوسفيدهاى پايتخت اسپانيا درخشش قابل قبولى داشته و قراردادش با آتلتيكو مادريد تا پايان سال ۲۰۱۰ ميلادى اعتبار دارد اما مسئولان رئال مادريد بى توجه به اين قضيه قصد به خدمت گيرى آگوئرو را دارند و ۵۵ ميليون يورو هم در نظر گرفته اند؛ هر چند اين مبلغ تأييد نشده است.

V A H I D
06-04-2008, 15:32
هشدار رئيس مارسى: همه ليون، بنزما است

«پاپه ديوف» رئيس المپيك مارسى اعتقاد دارد رقيب امشب تيم او تنها به كريم بنزما اتكا نكرده و در هر پست صاحب بازيكنى در حد و اندازه هاى اين بازيكن است. ديوف گفت: «بازى با ---- براى ما و حريف بسيار اهميت دارد. تلاش مى كنيم با كسب برد به موقعيت بهترى دست يابيم.» اين مقام عاليرتبه ضمن هشدار به بازيكنان مارسى بيان كرد: «نبايد فكر كنيم ---- تنها يك كريم بنزما دارد. اين تيم در هر پست خود صاحب بازيكنان قدرتمندى است. اگر اين مسأله را به خوبى درك كنيم و به حركات بازيكنان ---- توجه داشته باشيم، مى توانيم برنده اين بازى شويم.» وى تصريح كرد : «ليونى ها شرايط بهترى داشته و از بخت بيشترى براى كسب برد در اين بازى برخوردار هستند اما ما نااميد نيستيم و با در نظر گرفتن طرح و برنامه اى كامل مى توانيم ---- را شكست دهيم.»

V A H I D
06-04-2008, 15:33
مدير برنامه های ساويولا:او به آرژانتين بر نمی گردد

پس از شایعاتی مبنی بر رفتن ساویولا به بوکا جونیورز مدیر برنامه های او اعلام کرد این آرژانتینی به ،آرژانتین بر نمی گردد.دیه گو کوییروگا گفت:من وقتی با او در مورد علاقه بوکا صحبت کردم فکر کرد،قصد شوخی با او را دارم.او اعلام کرد:خاویر از باشگاه های اروپایی زیادی پیشنهاد دارد.این در حالی است که این بازیکن به طور قرضی در تیم های موناکو و سویا نیز بازی کرده است.

kasra_khan2003
06-04-2008, 15:47
سلام وحيد جون!
تبريك ميگم! :40::40::40::40:
اينجا رو نگاه كنيد!

فقط هفت بازي ديگه مونده! فقط 7 بازيييييييي
تا اينجا اومديم! تا اينجا با هم بوديم بچه ها، از اول فصل تا الان، هميشه صدر بوديم، بازم ميمونيم:40:

V A H I D
06-04-2008, 16:32
سلام وحيد جون!
تبريك ميگم! :40::40::40::40:
اينجا رو نگاه كنيد!

فقط هفت بازي ديگه مونده! فقط 7 بازيييييييي
تا اينجا اومديم! تا اينجا با هم بوديم بچه ها، از اول فصل تا الان، هميشه صدر بوديم، بازم ميمونيم:40:
سلام کسرا
جوون..
مرسی

تبریییک:10:

مرسی ...
من با شوستر در موردت امرئز صحبت می کنم
چرا دیشب توی بازی نبودی ؟؟
فک کنم واسه اینکه نیومدی تایپیک...:31::31::31:دی:

ahmad08
06-04-2008, 17:07
سلامممممممممممممم و تبریکککککککککککککک خدمت وحید جون خودم نمیدونی چقدر خوشحالم که از بنی در اومدی پس باید خدمت کامبیز جان عرض کنم با عرض معذرت لقب کاسیاس رو از دست دادید چون صاحب اصلیش از بنی در اومده.....
خوب کاسیاس جون شروع طوفانی داشتی ها خیلی خوبه مخصوصا این اخورو که خیلی من ازش خوشم میاد کاش بیاد این لامذهب که اگه بیاد دهن هرچه تیمه سرویس میکنیم....همه بگید ایشالا...
راستی بلاخره این شوستر فهمید و دنبال یه مهاجم درست و حسابی هست اگه هم اخرو و هم دروگبا بیاد معرکه و تمام یعنی ....خدای تیم میشم ها...

V A H I D
06-04-2008, 17:10
سلامممممممممممممم و تبریکککککککککککککک خدمت وحید جون خودم نمیدونی چقدر خوشحالم که از بنی در اومدی پس باید خدمت کامبیز جان عرض کنم با عرض معذرت لقب کاسیاس رو از دست دادید چون صاحب اصلیش از بنی در اومده.....
خوب کاسیاس جون شروع طوفانی داشتی ها خیلی خوبه مخصوصا این اخورو که خیلی من ازش خوشم میاد کاش بیاد این لامذهب که اگه بیاد دهن هرچه تیمه سرویس میکنیم....همه بگید ایشالا...
راستی بلاخره این شوستر فهمید و دنبال یه مهاجم درست و حسابی هست اگه هم اخرو و هم دروگبا بیاد معرکه و تمام یعنی ....خدای تیم میشم ها...

مرسی احمد جوون ...
این شوستر دوست داره همه رو بخره اخر فصل خودش رو می ندازن بیرون...:27::27::27:

shympw
06-04-2008, 18:39
شوستر واقعا حالش بده ؟ اصلا عین خیالشم نیست! این چه وضعه تیم بستنه ؟!
میخاد چی رو ثابت کنه ؟ (البته به جز اینکه خیلی ...ه !)

Mahdi_Shadi
06-04-2008, 19:34
وحيد جون منم تبريك!البتّه وحيد كه نه....كاسياس...!
البتّة در مورد شوسترم نامردي نكنيد...اينو چيزخورش كردن.....اولاي فصل كه اين جوري نبود كه....!

V A H I D
06-04-2008, 19:43
مرسی مهدی جان..
اول فصل بازی کن ها خوب بازی می کردن ...

روبینیو عالی بود کانناوارو سوتی نمی داد راموس الکی کارت نمی گرفت ...کاسیاس رو اوجش بود نیستروی خوب
گل می زد ..رائول خوب گل می زد اشنایدر خوب بازی می کرد...گوتی خوب پاس می داد و....
شما که بازی دیشب رو دیدی اخه کدوم ادم عاقلی می یاد دیارا که هافبک دفاعی با سرعت بسیار بسیار کم
رو می زاره دفاع راست ؟؟؟

ahmad08
06-04-2008, 20:23
سلام به همگی دوستان :
خوب اینم نمره بازیکنان در بازی مزخرف دیشب...
کاسیاس (7) راموس (6) کاناوارو (7) هاینزه (6.5) مارسلو (6.5) گوتی (5.5) گاگو (7) اشنایدر (6.5) هیگواین (5) رائول (6) روبن (7)
ذخیره ها : دیارا (6) تورس (-) باپتیستا(-)
تورو خدا ببین هیگواین ضعیفترین است و هی باز شوستر اونو بازیکن ثابت میذاره....

V A H I D
06-04-2008, 20:25
نگردو دوست دارد به اتلتیکو برود .

به گزارش سایت هواداران رئال نگردو ستاره ی آلمریا اظهار داشت که آرزوی بازی در اتلتیکو مادرید را دارد .
وی گفت : سرجیو آگرو و دیگو فورلان در سطح بالایی قراردارند و امیدوارم روزی با آنها بازی کنم . در آلمریا راحتم اما هر بازیکنی رویای بازی در یک باشگاه خوب را دارد . اگر به من وقت بازی داده نشود دوست ندارم به رئال بازگردم .

kasra_khan2003
06-04-2008, 20:45
سلام کسرا
جوون..
مرسی

مرسی ...
من با شوستر در موردت امرئز صحبت می کنم
چرا دیشب توی بازی نبودی ؟؟
فک کنم واسه اینکه نیومدی تایپیک...:31::31::31:دی:

كاسياس تو مدرك تحصيليت چي هست؟ :31:
صد بار گفتم كسري!!!
بابا زدن پاي ما رو فلج كردن! شانس بيارم برا بازي با بارسا مي رسم!
ايشالا كه بازي با بارسا يه بازي تشريفاتي خواهد بود و ما از قبل جام برديم خونه! :40::27:

V A H I D
06-04-2008, 20:49
كاسياس تو مدرك تحصيليت چي هست؟ :31:
صد بار گفتم كسري!!!
بابا زدن پاي ما رو فلج كردن! شانس بيارم برا بازي با بارسا مي رسم!
ايشالا كه بازي با بارسا يه بازي تشريفاتي خواهد بود و ما از قبل جام برديم خونه! :40::27:

کسرا جان من سیکل داشته بیدم...

ahmad08
06-04-2008, 21:11
میگم دیگه کاسیاس جون اینقدر به رود گیر نده دیگه میروه بر نمیگرده ها .....حالا بین کی گفتم..
راستی بچها اینو میخواستم بگم که عجب وضع بحرانی داریم ما خیلی خرابه همه اگه بازی دیشب رو میبردن یه روحیه کامل و با قدرت به بازی های بعدی میرفتن ولی حالا گرچه ما بدجور شانس اوردیم نباختیم مساوی هم خوبه ولی نبود این سرخیو بدجوری داره به ما صدمه میزنه....

B L A S T E R
06-04-2008, 21:24
کسرا جان من سیکل داشته بیدم...
سیکل رو که رد شدی:27::27:

shympw
06-04-2008, 21:40
خدا کنه بقیه ی بازی ها اینجوری بازی نکنن !!!
مخصوصا هیگواین ! چون اینجوری که بوش می آد تا آخر فصل ثابت بازی می کنه !

kasra_khan2003
06-04-2008, 22:13
بازي سويا رو دارين؟ خوداييش عجب بازي اي مي كنن! آدم حال مي كنه!
بريم طرف داره سويا بشيم :31: شوخي بود بابا نزنين! هنوز 10 مين به پايان بازي مونده، ايشالا كه سويا مي بره!

ahmad08
06-04-2008, 22:43
بله سویا برد و از شر یکیش راحت شدیم و حالا مونده این بارسلونا که ایشالا با باخت اونا امشب ما یه نفس راحت میکشیم راستی دلارد رو دارین حتمآبازیش رو زیز زره بین بذارین ....

kasra_khan2003
07-04-2008, 00:30
حالا بگيد رئال بد بازي مي كنه!
شوستر گاوه!
بابا اين بارسا كه يه پا گاوداري هست!!! :31:
دمش گرم!
حالا ما اگه مي برديما، اينا ختافه رو 6تا مي زدن!
انگاري هر كاري ما كنيم اونا هم همون كار رو مي كنن! :27:

shympw
07-04-2008, 00:38
بارسلونا هم مساوی کرد.
-------------------------------
رئال مادرید 66
بارسلونا 59
ویارئال 59
------------------------------

ahmad08
07-04-2008, 14:11
سلام رفقا خوب از شرش دیگریش هم راحت شدیم و خدا رو شکر که این هفته هم بخیر گذشت ولی باور کنید که با این وضع نمیشه بازی کرد نمیشه که ما هر هفته با بد بازی کردن امید به این داشته باشیم که بارسا و ویا مساوی کنند و یا ببازن باید بهترین باشیم و دیگه نباید اینطور امتیاز از دست دهیم...اگه موافقین اجمعین بگید بلللله

V A H I D
07-04-2008, 15:44
حالا بگيد رئال بد بازي مي كنه!
شوستر گاوه!
بابا اين بارسا كه يه پا گاوداري هست!!! :31:
دمش گرم!
حالا ما اگه مي برديما، اينا ختافه رو 6تا مي زدن!
انگاري هر كاري ما كنيم اونا هم همون كار رو مي كنن! :27:

خیلی باحال یود...
به نظر من بیان تیم دووم رو بازی بدن ....
چون هیچ فرقی نداره ما ببریم یا ببازیم ..
بالاخره اول هستیم...

V A H I D
07-04-2008, 15:45
سلام رفقا خوب از شرش دیگریش هم راحت شدیم و خدا رو شکر که این هفته هم بخیر گذشت ولی باور کنید که با این وضع نمیشه بازی کرد نمیشه که ما هر هفته با بد بازی کردن امید به این داشته باشیم که بارسا و ویا مساوی کنند و یا ببازن باید بهترین باشیم و دیگه نباید اینطور امتیاز از دست دهیم...اگه موافقین اجمعین بگید بلللله

این که بله ....

kasra_khan2003
07-04-2008, 21:32

والا، ما هرچي دفاع كنيم، حتي به حق هم باشه، باز باخت باخته!
اما خوب فكر كنيد، من تو بازي نباشم، معاومه شما نمي تونيد گل بزنيد:27::27:
اگه من بودم، الان كار تموم بود!:21: از الان بازي ها تشريفاتي مي شد!

ahmad08
07-04-2008, 22:49
نه بابا کجایی کاری رود جان باور کن که هنوز نمیشه نود درصد هم گفت که رئال قهرمان است باید تا بازی با بارسلون تمامی تلاشمون رو بکنیم و خیلی تلاش کنیم تا هرچه ممکنه امتیاز جمع کنیم و اونوقته که قهر مانی مال ماست و ایشالا تو همین تاپیک به هم جشن رو میگیریم خوبه نه؟؟؟؟
راستی میگم حالا کی میرسی به بازیها ؟؟

Sam Fisher 11
08-04-2008, 08:22
خب خدارو شکر اونا هم گند زدن... ولی بگم اینجور قهرمان شدن ارزش نداره! قهرمانی با باخت... :13:

david23
08-04-2008, 10:59
آره خداییش قهرمانی پارسال خیلی چسبید 12 هفته پشت سر هم برد .ولی مهم قهرمانییه
من اینجا کمترمیام دارم تو یه تایپیک با دو سه تا طرفداره رم کل کل میکنم اگه دیگه نیومدیم بدونین که بن شدیم .فعلا

kasra_khan2003
08-04-2008, 13:19
نه بابا کجایی کاری رود جان باور کن که هنوز نمیشه نود درصد هم گفت که رئال قهرمان است باید تا بازی با بارسلون تمامی تلاشمون رو بکنیم و خیلی تلاش کنیم تا هرچه ممکنه امتیاز جمع کنیم و اونوقته که قهر مانی مال ماست و ایشالا تو همین تاپیک به هم جشن رو میگیریم خوبه نه؟؟؟؟
راستی میگم حالا کی میرسی به بازیها ؟؟

دكترا ميگن سر بازي با بارسا ميرسم، اما اگه به اون بازي نرسم، ديگه بازي آخر هم حتي اگه آماده باشم، فكر نكنم شوستر بازيم بده، ميره واسه فصل بعد!:13:

ahmad08
08-04-2008, 13:56
سلام به همگی دوستان :
خوب اول اینو بگم که اگه رود بازی ال کلاسیکو نرسی و کلآ این فصل نرسی مطمئن باش که جات رو یکی دیگه میگره ها پس سریع خوب شو و برگرد...
اینم چند خبرخوب:
به نظر می رسد رئال دوباره روبن دلا رد را خواهد خرید.آس نوشت:روبن دلارد ۲۲ ساله با قراردادی ۴ ساله به ختافه آمد ولی رئالی ها از یکی از بندهای قرارداد او (که برگشت به برنابئو را سبب می شود)استفاده می کنند تا او را بازگردانند.برند شوستر در مکالمه ای با کالدرون علاقه خود به دلارد را اعلام کرد.تیم های انگلیسی آرسنال،تاتنهام،لیورپول و اورتون خواهان این بازیکن هستند.رئال باید برای برگرداندن این بازیکن جوان ۴.۵ میلیون یورو خرج کند.

پس از عملکرد ضعیف تیری هنری این مهاجم فرانسوی و زدن تنها ۷ گل در لالیگا بارسا قصد فروش او را دارد.یکی از منابع آگاه می گوید:ما در ها را به روی او نبستیم،ولی اگر پیشنهاد خوبی از طرف تیمهای دیگر اعلام شود ما به مذاکره می نشینیم.تیم های نیو کاسل،تاتنهام،وستهام و منچستر سیتی خود را آماده می کنند تا در صورت نیاز پیشنهاد ۱۶ میلیونی خود را ارائه دهند. (چه بلای سر این بدبخت اوردن ؟؟!!)

سسک فابرگاس هافبک استثنایی آرسنال درست بعد از دو سال از اظهار نظر کالدرون که قول داده بود سسک را به برنابئو بیاورد،بازی در رئال یک شانس بزرگ خواند.او یکی از سه ستاره ای است که رئال به دنبال آنها است.البته به نظر می رسد این تغییر بسیار مشکل است.او می گوید چه کسی به بازی در رئال علاقه ندارد.بازی در ۴ تیم برای من یک رویاست.مادرید،بارسا،میلان و البته آرسنال. (من که فک کنم بره بارسا چون که اولم اونجا بازی میکرد ولی اگه اخرو بیاد دیگه معرکه و نیاز به هیچ بازیکنی نداریم)

باشگاه رئال مادريد اعلام كرد كه آنها مى توانند تابستان با «كريستيانو رونالدو» مهاجم منچستريونايتد قرارداد منعقد نمايند. به گزارش رسانه هاى اسپانيايى «كريستيانو رونالدو» تا سال ۲۰۱۰ با منچستريونايتد قرارداد دارد اما با توجه به قوانين فيفا باشگاه هاى ديگر مى توانند با وى قرارداد امضا كنند به همين خاطر منچستريونايتد قصد دارد با وى يك قرارداد جديد امضا كند اما باشگاه هاى بزرگ اروپايى اعلام آمادگى كرده اند كه در صورتى كه «رونالدو» با منچستريونايتد به توافق نرسد همين تابستان وى را جذب كنند (ها اگه این بیاد دیگه هیچی میتونیم رکورد خودمونو که 5 سال متوالی قهرمان قهرمانان شدیم رو بشکنیم)

بازیکن قرضی رئال در سمپدوریا،در مصاحبه ای با شبکه ری ۲ اعلام کرد دوست دارد به رئال برگردد.بازیکن سابق رم که برای بازگشت به شرایط آرمانی اش به سمپدوریا رفت،توانست قابلیت های خود را اثبات کند و دوباره به تیم ملی ایتالیا دعوت شود.به هر حال او از علاقه خود به بازگشت به رئال سخن می گوید.به هر حال سمپدوریا باید ۵.۵ میلیون یورو برای ثابت کردن قرارداد او به رئال بدهد. (حالا دیگه میخواد بیاد چکار کنه !!!به نظر من که ما الان بیشتر بهش احتیاج داریم و چند بازی قبل و نه سال اینده که ایشالا چند تا خوب خوب میخریم)

خوب دوستان امیدوارم که لذت برده باشید خلاصه امیدوارم که منو عفو کنید دوستان اگه کاستی است و اینکه مخلص همه شما دوستداران رئال........ahmad08

V A H I D
08-04-2008, 15:31
چه قدر کم میاین توی این چند روز فقط 2 صفحه رفتیم جلو...

V A H I D
08-04-2008, 15:32
رئال هریستوف را می خواهد !!!

به گفته مدیر برنامه های هریستوف این بازیکن بلغاری مورد توجه رئال قرار گرفته است.این بازیکن ۲۳ ساله در ۲۵ بازی ۱۵ گل برای تیمش به ثمر رسانده است(او در لیگ آ بلغارستان بازی می کند).مدیر برنامه های او می گوید:او از کایزرسلاترن آلمان پیشنهاد داشت ولی قرارداد با این تیم منعقد نشد.مدتی است که رئال او را زیر نظر دارد و به نظر می رسد به او اعتقاد پیدا کرده است.

V A H I D
08-04-2008, 15:32
بارسا به طرفداران برباتوف پیوست

نام برباتوف به لیست خرید های بارسا اضافه شد.برباتوف یکی از مهره های اساسی تاتنهام و خوان ده راموس است.ولی باشگاه اعلام کرده اگر پیشنهادی به مبلغ ۵۰ میلیون یورو داده شود او را خواهد فروخت.میلان،اینتر،چلسی،رئ ل و منچستر دیگر باشگاه های بزرگ خواهان او هستند.به هر حال به نظر می رسد برباتوف آخرین فصل خود را در تاتنهام می گذراند.

V A H I D
08-04-2008, 15:33
آماوری از علاقه خود به یووه می گوید

تیم های رئال مادرید،چلسی،میلان و یوونتوس به دنبال به خدمت گرفتن این بازیکن برزیلی هستند.این بازیکن ۲۷ ساله که از کیه وو به پالرمو (با قیمت ۸ میلیون)آمد تا سال ۲۰۱۱ قرارداد دارد.در حال حاضر ارزش این بازیکن ۲۰ میلیون یورو است.او میگوید:بازی برای یوونتوس برای هر کسی یک آرزو است.شایعاتی هست ولی باید صبر کرد،وضعیت من در تابستان مشخص می شود.

V A H I D
08-04-2008, 15:34
دیه گو لوپز:انتقال به ویارئال بهترین تصمیم زندگی ام بود

ذخیره سابق ایکر کاسیاس که با مبلغ ۷ میلیون یورو به ویا رئال رفت،قرارداد خود را تا سال ۲۰۱۴ تمدید کرد.او گفت:این تصمیم سختی بود ولی بازی در رئال و در سایه کاسیاس تقریبا غیر ممکن است.و این برای من سخت بود که نتوانم بازی کنم.کاسیاس دوست و بازیکنی خوب است.او در رئال یک افسانه خواهد بود.

V A H I D
08-04-2008, 19:08
رونالدو مي‌خواهد از طريق فلامنگو به ميلان برگردد

به نقل از خبر گزاری ایرنا : رونالدو مهاجم برزيلي اميدوار است قبل از بازگشت به تركيب بازيكنان آث ميلان ايتاليا براي مدت كوتاهي به صورت قرضي در فلامنگو برزيل بازي كند.

به گزارش سايت گل، اين در حاليست كه به نظر مي‌رسد بهبودي اين بازيكن بعد از عمل جراحي بر روي زانوي آسيب ديده‌اش به سرعت و طبق برنامه پيش مي رود.

وي در اين‌باره به مجله گازتا دلواسپورت گفت: به اميد بهبودي چهار يا پنج ساعت در روز تمرين مي‌كنم. دلم مي‌خواهد بتوانم با دوستانم در ساحل فوتبال بازي كنم و زندگي عادي داشته باشم.

رونالدو افزود: پزشكان در جريان آخرين معايناتي كه در پاريس داشتم به من اميد و تضميني را كه لازم داشتم، دادند. نزديك به دو ماه از عمل جراحي ام مي گذرد و زانويم خيلي بهتر شده است. مي‌خواهم چند ماه براي فلامنگو بازي كنم بعد به ميلان بازگردم.

گزارش‌هاي زيادي در ماه ژانويه در مورد تلاش فلامنگو براي امضاي قرارداد با رونالدو منتشر شده بود اما اين انتقال هرگز اتفاق نيفتاد.

V A H I D
08-04-2008, 21:57
اشکال نداره ما هستیم در خدمتتون ...

kasra_khan2003
09-04-2008, 00:30
بچه ها ميگم يكي ميتونه يه ليست مرتب از بازيكنايي كه قرار رئال بخره يا بصورت قرضي رفتن و بر مي گردن (كلا هر كي كه ممكنه فصل ديگه بياد رئال) درست كنه؟
.
من اگه دير ميام چون هم دانشگاه دارم، هم سر كارم بايد حاضر باشم، اصلا نمي فهمم روزم كي شب ميشه به خدا!

kasra_khan2003
09-04-2008, 00:47
ستاره فوتبال فرانسه پس از دیدار نهایی رقابت های جام جهانی 2006 برای همیشه از صحنه بازیگری در فوتبال خداحافظی کرد. آلن باراتاد، مسئول برگزاری این دیدار گفت:" این ایده بروکلین، پسر هشت ساله ام، بود. او گفت چرا زیزو را به سیدنی نیاوریم؟ من برای 18 ماه زیدان را تعقیب کردم. پاسخ او از همان ابتدا مثبت بود اما تعیین زمان دقیق برگزاری دیدار، زمان زیادی برد."

بر پایه این گزارش، ستاره پیشین تیم های فوتبال رئال مادرید و یوونتوس در تاریخ 31 ماه مه (11 خرداد) وارد سیدنی می شود و در یک دیدار خیریه در کالدونیای جدید به میدان می رود.

فیفا دو روز قبل از ورود زیدان به استرالیا، در سیدنی کنگره ای برپا خواهد کرد و باراتاد ابراز امیدواری کرد حضور زیدان در سیدنی، بخت استرالیا را برای میزبانی رقابت های جام جهانی 2018 افزایش دهد.

تیم ملی استرالیا در روز برگزاری این دیدار خیریه در چارچوب رقابت های مقدماتی جام جهانی 2012 با عراق دیدار می کند بنابراین هیچ یک از بازیکنان این تیم در دیدار خیریه فوق حضور نخواهند داشت.

ahmad08
09-04-2008, 12:54
کسرا جان اشکال نداره مهم هم اونا هستن و این یه جور تفریح است امیدوارم هم تو درس وهم تو کار و هم تو زندگی موفق باشی....
خوب اینم به چشم و لیست کامل بازیکنان که رئال میخواد بخره اونا رو...
1:فابیانو -سویا
2:هانتلار-اژاکس
3:اخرو-اتلتیکو مادرید
4:بنزما-لیون
5:دیگو-وردربرمن
6:کریس رونالد و ابراهیمویچ که احتمالشون خیلی خیلی کمه...

خوب این هم کسانی که بطور قرض واس بقیه تیمها بازی میکنن و احتمالآ بر میگردن..
1:دلارد که باید بخرنش ولی چون تو بند قرارداد اومده که رئال هر وقت بخواد میتونه پسش بگیره من اینجا اوردم...
2:نگردو-ال مریا
3:گانرو-؟
وال من دیگه چیزی یادم نمیاد اگه چیزی رو از قلم انداختم لطفا سریعآ بگید ...

ahmad08
09-04-2008, 13:02
خوب دوستان اینم چند خبر:
1: به گزارش سایت تریبال فوتبال تیم رئال مادرید آماده است تا پیشنهاد ۸۰ میلیونی خود را برای کریستیانو رونالدو اعلام کنند.این در حالی است که رئال یک بار با پیشنهاد ۷۰ میلیونی شانس خود را آزمایش کرده است ولی به نتیجه نرسیده است. خوب این همون چیزی است که ما در به در دنبالش بودیم ولی هنوز هم میگم که اگه اخرو بیاد رئال بهتره ...

2: کوین کیگان قصد دارد مدافع آلمانی رئال را با ۱۲.۵ میلیون یورو به نیوکاسل ببرد.او در تابستان و قبل از آمدن شوستر به رئال پیوست.با وجود مصدومیت های زیاد و وجود په په و کاناوارو او شانس بازی را پیدا نکرده است.کیگان قصد دارد او را برای تقویت تیمش به سنت جیمز پارک ببرد.به نظر می رسد مسئولان نیو کاسل این بازیکن را از روی لیست تیم آلمان برای جام ملتهای اروپا انتخاب کردند. (این بدبخت هم هرچه بازیکن مصدوم و زوار در رفته تیمهای دیگه است رو میخره و جدیدآ اعلام کرده که هر طور شده این فصل هانری رو دوباره به انگلیس میاره)

3: روبن معتقد است ستاره آژاکس در رئال موفق خواهد بود.روبن به آس گفت:لیگ هلند با اسپانیا تفاوت دارد ولی هانتلار بازیکن خوبی است،گلزن است.من با او هم بازی بوده ام.او الان در تیم ملی هم جایگاه خود را دارد.من مطمئنم اگر او موقعیت گل داشته باشد،گل میزند،او بازیکن قوی و قدرتمندی است و یک فوروارد عالی است. ها این همون چیزی است که ما واقعآ بهش احتیاج داریم و اگه دیگو و اخرو رو هم بزنین تنگش که عالی و حرف نداره دیگه همین...

امیدوارم که خوشتون اومده باشه ....مارو از دعای خیرتون بی نصیب نذارین ها...

V A H I D
09-04-2008, 15:36
گومز و الوز هم هستن ولی احتمالش خیلی کمه چون باید برای هر کودوم باید 50 میلیون بدن ....

V A H I D
09-04-2008, 21:16
پرونده حضور مورينيو در بارسلونا بسته شد

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از نويه‌زورخرسايتونگ، خوان لاپورتا كه اين روزها به شدت خود را نزديك به خط قرمز بركناري مي‌بيند، طبق افشاگري يك روزنامه سوئيسي چندي پيش در جلسه اي محرمانه با مورينيو، مربي بيكار پرتغالي به شدت درگير شده و مشاجره لفظي داشته است.
اين روزنامه علت اصلي درگيري لاپورتا و مورينيو را مسائل مالي و درخواست برخي اختيارات غيرمنطقي توصيف كرده است.
به اين ترتيب و در صورت بقاي لاپورتا در بارسلونا، گزينه هاي اصلي براي مربيگري در اين تيم در فصل آينده پپ گوارديولا مربي كنوني بارسلونا B و مانوئل پيگريني مربي فعلي ويارئال هستند.
لاپورتا پرونده مورينيو را براي هميشه بسته است

V A H I D
09-04-2008, 21:17
بارسلونا در بحران

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، پس از توقف خانگي بارسلونا مقابل ختافه هواداران اين تيم بسيار خشمگين شده و طي دو شب گذشته خسارات بسياري را به امكانات عمومي نيوكمپ و خيابان‌هاي اطراف وارد كرده اند.
تماشاگران عصباني خواستار استعفاي لاپورتا تا قبل از بازي امشب هستند و او را به شورش در ورزشگاه در صورت نشستن در جايگاه ويژه تهديد كرده اند.
خوان لاپورتا رئيس باشگاه بارسلونا روز گذشته از شدت فشار عصبي به بيمارستان قلب منتقل شد و مشخص نيست در بازي امشب مقابل شالكه روي صندلي مخصوص مديران بنشيند.
بارسلونا در ديدار رفت موفق به پيروزي يك بر صفر در خانه شالكه شد

B L A S T E R
09-04-2008, 21:21
رِئال چرا انقد مساوی میکنه؟

V A H I D
09-04-2008, 21:26
بله اقای جوودانی ( جو گرفت این محصص ه هی می گه)
به نظر من مربی اشکال نداره نظر شما چه می باشد ؟؟؟

V A H I D
09-04-2008, 21:33
اصلا قبول ندارم ...
وقتی که اقای برند شوستر می اد رونالدینیو رو روی نیم کت می شونه اخه به اقای احمدی نزاد چه ربطی داره که مارادونا نیومده ایران ؟؟؟

ahmad08
09-04-2008, 23:10
سلام دوستان میگم اصلآ به ما چه که کدوم تیم در بحرانه باید تلاش کنیم که خودمون در بحران نباشیم و اینکه نباید از این به بعد اینجوری گند بزنیم به بازی با هی کارت گرفتن و هی هم مساوی کردن باور کنید اگه ما یه ذره شبیه طرفداران بارسا بودیم الان سانتیاگو رو اتیش زده بودیم ....

'POP'
10-04-2008, 05:01
درود بر شما گرامیان

انتظار بود و هست که خود شما دوستان از به انحراف رفتن موضوعات و قفل شدن دوباره ی تاپیک پیشگیری کنید .
تعدادی پست در پی شکایت کاربران پاک شد.

ضمنا آن دوست گرامی که با چند Id پست داده ، در صورت ادامه ی این روش ، طبق قانون 26 فروم ، همه ی Idهای ایشون برای همیشه ممکنه بسته بشه .

لطفا قوانین فروم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])و انجمن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را رعایت کنید.

ahmad08
10-04-2008, 11:17
سلام به همگی:
اول اینکه من شخصآ اگه خطای سر زده عذر میخوام و قول میدم که تکرار نشه و اینکه دوستان هم اگه لطف کنند و یه ذره توجه کنند و اس اینکه دوباره تاپیک بسته نشه خوب خیلی خوبه و اینکه میگم چند وقته که داش کامبیز نمیاد؟؟؟

B L A S T E R
10-04-2008, 11:36
بازیه بعدیه رئال کی هست؟
داش کامبیز رفیق منه...گفت چن روز نمیتونم بیام.

ahmad08
10-04-2008, 13:15
خوب اینم اطلاعات کامل درباره بازی بعدی رئال:
رئال مادرید-مورسیا
یکشنبه:27 فروردین ساعت 21:30
ورزشگاه:سانتیاگو برنابئو

V A H I D
10-04-2008, 14:39
رود به بازي با بارسا رسيد

به تقل از سايت گل : رود فان نيستروي مهاجم رئال در تمرينات تيمي شركت و فعاليت نمود او در اين هفته از بند مصدويت رها شد و با تيم شروع به تمرين كردن كرده است اين در حالي مي باشد كه فقط ۲۰ روز از مصدوميتش گذشته است اين خبر بسيار خوبي براي رئالي هاست چرا كه در مقابل بارسلونا رود رو در تركيب اصلي خواهيم داشت.

V A H I D
10-04-2008, 14:40
ماموريت : جذب رونالدو

سایت تاپ ساکر نوشت مسئولان رئال مادرید به پدراگ میاتوویچ ماموریت داده اند به هر شکل ممکن رضایت رونالدو را برای پیوستن به رئال مادرید بدست آورد . میاتوویچ قرار است بزودی برای به خدمت گرفتن رونالدو وارد عمل شود . رونالدو مهمترین هدف رئال برای فصل نقل و انتقالات تابستانی است . بعید است مسئولان منچستر به این سادگی ها اجازه خروج رونالدو از اولدترافورد را صادر کنند !

V A H I D
10-04-2008, 14:42
آنري در چلسي ؟؟

پس از اینکه مسئولان باشگاه بارسلونا اعلام کدند در صورتی که پیشنهاد خوبی برای تیری آنری مطرح شود مانع خروج او نمی شوند امروز باشگاه چلسی از علاقه مندی خود برای به خدمت گرفتن آنری خبر داد . مسئولان چلسی قصد دارند آنری را جانشین دروگبا کنند که به احتمال فراوان آخرین فصل حضور خود در استنفورد بریج را می گذراند . مسئولان چلسی اعلام کردند بزودی مذاکرات خود را با مدیر برنامه های آنری اغاز می کنند .

پیش از این اخباری مبنی بر پیوستن آنری به لیگ آمریکا منتشر شده بود .

shympw
10-04-2008, 17:50
من مطمعنم تو الکلاسیکو, شوستر روبی و رود رو میزاره رو نیمکت و هیگواین رو میاره تو زمین !!!!
خدا از دهنتون بشنوه, اگه رودی به بازی برسه چی میشه ؟!

V A H I D
10-04-2008, 17:54
خاویر کلمنته:طرفداران رئال احمق ترین طرفدارانند

مربی حال حاظر مورسیا هم چنان به جنگ روانی خود با رئال ادامه میدهد.این مربی که این هفته باید به برنابئو بیاید،گفت:بدترین برخورد با من در ورزشگاه برنابئو اتفاق افتاده است.اما رفتار بد ۲۰ درصد از تماشاگران همه ی آنها را زیر سوال نمی برد.من در هر بازی با این پرسش رو به رو هستم که چرا فقط برای دفاع کردن به میدان می روم.ولی من اهمیتی نمی دهم،با رئال هم دفاعی بازی می کنیم و هیچ گلی نیز دریافت نخواهیم کرد.اگر قرار باشد مدالی برای حرف های زشت به تماشاگران یک تیم بدهند آن تیم رئال مادرید خواهد بود.آن ها حتی به من چاقو پرتاب می کنند و من مجبورم به جای امن ورزشگاه بروم.

V A H I D
10-04-2008, 17:55
اخبار کوتاه

رئال دروگبا را می خواهد

به نقل از دیلی استار:رئال مادرید با ۲۰ میلیون پوند قصد دارد دیدیر دروگبا را به برنابئو ببرد.این در حالی است که آنها به سختی به دنبال جذب رونالدو هستند.

میلان و شوچنکو

به نظر می رسد میلان دوباره قصد خرید شوچنکو را دارد.این در حالی است که برلوسکونی قصد دارد رونالدینیو را هم خریداری کند.

هیدینگ در چلسی

به نقل از سایت گل:احتمالا گاس هیدینگ مربی تیم ملی روسیه این تیم را به مقصد استمفورد بریج ترک کند.با وجود قرارداد ۲ ساله او با فدراسیون فوتبال روسیه آبراهاموویچ قصد دارد او را به چلسی ببرد.

V A H I D
10-04-2008, 17:56
رئال پیشنهاد خود را برای دروگبا بالاتر می برد

بازیکن ملی پوش چلسی مصمم است این تیم را ترک کند.به نظر رئال هم به دنبال جذب این ستاره ساحل عاجی است چرا که میاتوویچ قصد حضور در یک مذاکره رسمی با چلسی را دارد.میاتوویچ گفت:ماموریت من کشف و خرید بازیکن برای تیم است.دروگبا قبلا بارها اعلام کرده است که پس از رفتن مورینیو انگیزه ای برای بازی در چلسی ندارد.و آمدن آنلکا هم دلیلی دیگر برای مصمم تر شدن او برای ترک چلسی است.در این چند ماهه اخیر نیز دروگبا درگیری هایی با هم تیمی هایش داشته است.دلیل این خرید،مصدومیت های نیستلروی ،آماده نبودن ساویولا و ضعیف بودن سولدادو است.

پیشنهاد اول ۲۰ میلیون پوند بود ولی رئال قصد دارد این مبلغ را تا ۲۵ میلیون نیز بالا ببرد.

V A H I D
10-04-2008, 17:57
رایکارد:ما به رئالی ها مانند قهرمانان خوش آمد می گوییم

فرانک رایکارد اعلام کرد اگر قهرمانی رئال قبل از بازی با تیمش قطعی شود در بازی که در برنابئو برگزار می شود ،قبل از بازی این تیم را تشویق خواهد کرد.او اعلام کرد تیمش برای تبریک گفتن به رئالی ها در تونل منتهی به زمین خواهند بود.این یک رسم است که تیم هایی که قهرمانی آنها زودتر قطعی می شود،در بازی های بعدی توسط تیم های دیگر تشویق می شوند.رایکارد اعلام کرد که او و تیمش نیز این کار را خواهند کرد.او گفت:ما این کار را برای رئال می کنم همان گونه که برای هر تیم دیگر می کنیم،ولی هنوز معتقدم می توانیم این تیم را متوقف کنیم.مارکا در نظر سنجی از طرفداران بارسا اعلام کرد:که ۵۲ درصد آنها دوست دارند بارسلونایی ها،رئالی ها را تشویق کنند تا این که رئال با بردن بارسا جام را فتح کند.

V A H I D
10-04-2008, 17:58
ساویولا:هر بازی یک فینال است.

رئال مادرید این هفته در مقابل مورسیا به میدان می رود تا فاصله ۷ امتیازی خود را با تیم دوم حفظ کند.رئال با مورسیا فاصله ای ۳۷ امتیازی دارد ولی کلمنته معتقد است می تواند رئال را شکست دهد.بر روی کاغذ این باید بازی ساده ای برای رئال باشد،ولی آنها از ۵ بازی قبلی ۳ بازی را واگذار کردند.برای همین ساویولا به تیمش اخطار می دهد.او می گوید:ما باید بازی بعدی را مانند تمام بازی های پایانی لیگ بازی کنیم.ما باید به عنوان یک فینال به بازی های بعدی نگاه کنیم.بازی های بیشتر در برنابئو راه ما را آسان تر می کند ولی هیچ حریفی آسان نیست.

این هفته بارسلونا با رکرتیو و ویا رئال با آلمریا بازی خواهد کرد.

V A H I D
10-04-2008, 21:11
پیشنهاد 125 میلیون یورویی برای كریستیانو رونالدو!!!

باشگاه رئال مادرید یك پیشنهاد وسوسه كننده برای خرید كریستیانو رونالدو هافبك پرتغالی منچستریونایتد ارائه كرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر ، نشریه سیكستا چاپ اسپانیا نوشت رئال پیشنهادی 125 میلیون یورویی را برای خرید رونالدو 23 ساله ارائه كرده تا وی را در تابستان به سانتیاگو برنابئو بیاورد.

این در حالی است كه رئال حاضر است 10 میلیون یورو در سال به وی دستمزد بدهد.

رونالدو تا سال 2012 با منچستر قرارداد دارد.

این روزنامه همچنین نوشت كریستیانو رونالدو در حال حاضر بخت اصلی كسب جایزه توپ طلای مجله فرانس فوتبال در سال 2008 است.

این قیمت هایی که این جا نوشته خیلی زیاده ..
باهاش می شه یه تیم متوسط به بالا رو بست ....

kasra_khan2003
10-04-2008, 21:13
پیشنهاد 125 میلیون یورویی برای كریستیانو رونالدو!!!

باشگاه رئال مادرید یك پیشنهاد وسوسه كننده برای خرید كریستیانو رونالدو هافبك پرتغالی منچستریونایتد ارائه كرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر ، نشریه سیكستا چاپ اسپانیا نوشت رئال پیشنهادی 125 میلیون یورویی را برای خرید رونالدو 23 ساله ارائه كرده تا وی را در تابستان به سانتیاگو برنابئو بیاورد.

این در حالی است كه رئال حاضر است 10 میلیون یورو در سال به وی دستمزد بدهد.

رونالدو تا سال 2012 با منچستر قرارداد دارد.

این روزنامه همچنین نوشت كریستیانو رونالدو در حال حاضر بخت اصلی كسب جایزه توپ طلای مجله فرانس فوتبال در سال 2008 است.

وا ويلا!!!!!!!
125 ميليون يورو؟؟؟
شوخي مي كني!!!
واي اگه بياد من اسمم رو ميزارم رونالدو:31:
از الان زنبيل گذاشتمااااا!!!!:27::27:

V A H I D
10-04-2008, 21:20
وا ويلا!!!!!!!
125 ميليون يورو؟؟؟
شوخي مي كني!!!
واي اگه بياد من اسمم رو ميزارم رونالدو:31:
از الان زنبيل گذاشتمااااا!!!!:27::27:

نه از الان نمی شه باید بعد از خبر عقد قرار داد باشه ...:27::27::27::27:

kasra_khan2003
10-04-2008, 21:45
خبرگزاري فارس: تيم قهرمان جام جهاني 1998 فرانسه در ورزشگاه استادو فرانس پاريس به ميدان خواهد رفت.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار ورزش آلمان، اين تيم كه مركب از بازيكناني بزرگ و پرآوازه چون زين الدين زيدان،‌ يوري جوركايف، ديديه دشان و ... بود، قرار است به فاصله گذشت يك دهه از كسب عنوان قهرماني خويش به بازي بپردازد.
اين ديدار قرار است 12 جولاي (شنبه 22 تير 1387) ميان تيم فرانسه سال 1998 كه به مقام نخست دنيا رسيد، با تيمي منتخب از ستارگان جهان انجام شود.
تيم موفق فرانسه در بازي نهاي جام جهاني 98 توانست برزيل را 3 بر صفر شكست دهد. در آن بازي زين الدين زيدان به تنهايي 2 گل به ثمر رساند.

V A H I D
10-04-2008, 22:01
خبرگزاري فارس: تيم قهرمان جام جهاني 1998 فرانسه در ورزشگاه استادو فرانس پاريس به ميدان خواهد رفت.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار ورزش آلمان، اين تيم كه مركب از بازيكناني بزرگ و پرآوازه چون زين الدين زيدان،‌ يوري جوركايف، ديديه دشان و ... بود، قرار است به فاصله گذشت يك دهه از كسب عنوان قهرماني خويش به بازي بپردازد.
اين ديدار قرار است 12 جولاي (شنبه 22 تير 1387) ميان تيم فرانسه سال 1998 كه به مقام نخست دنيا رسيد، با تيمي منتخب از ستارگان جهان انجام شود.
تيم موفق فرانسه در بازي نهاي جام جهاني 98 توانست برزيل را 3 بر صفر شكست دهد. در آن بازي زين الدين زيدان به تنهايي 2 گل به ثمر رساند.

چه حالی می ده ...

ahmad08
10-04-2008, 23:34
اول سلام به همگی:(راستی جواب سلام واجبه ها!!!)
خوب اینکه به نظر من رونالدو تو همون منچستر بمونه بهتره ....ها داشتم میگفتم بجای اینکه 125 میلیون یورو بدیم واس یه بازیکن بجاش میتونیم 5تا بازیکن خوب 25 میلیونی بخریم که اولیش دروگبا است که واقعآ واس تیم لازمه و با 25 تا صد در صد تو رئاله...
و اینکه فعلا بهترین ها رو میشه با 25 تا وسوسه کرد مث هانری که الان بارسا در به در دنبال تیمی هست که 20 تا واسش بدن...
خوب اگه بشه که کاکا رو بگیریم با قیمتی کمتر که خیلی خوبه و چون میلان وضع خوبی نداره شاید بیاد و رونالدو یه جورایی محال به نظر میرسه امدنش و مال کاکا سهل القبول تره....
کلا به نظر من که این بازیکن ها اگه بیان رئال خیلی خیلی خوبه....
1:کان اخرو
2:کوارسما
3:کاکا
4:دیگو
5:هانتلار
6:ابراهیموویچ
7:ریچارد (همون دفاع منچستر سیتی)
8:بنزما
9:لیونل مسی(از رونالدو که اسون تره خریدنش)
10:کرسیتیانو رونالدو..(واس این اخر اوردمش که بسیار دشواره خریدنش و معلومه خریدن بهترین بازیکن جهان چندان اسون نیست)
همشو لازم نیست از بین اینا ببینیم که رئال کدوما رو میخره و اینکه من امیدوارم که اخرو و بنزما و کاکا و دیگو رو فصل بعد تو تیم ببینم واس این فردا میرم 1000 تومن صدقه میدم شاید خدا قبول کرد...
راستی دروگبا هم خوبه ولی یه ذره کهن سال شده بدبخت...

V A H I D
10-04-2008, 23:39
سلام...
ما 2 تا مها جم خوب با یه دفاع وسط توپ با 2 تا هافبک وسط خوب می خواییم دیگه...
یه دفاع چپ هم می خواییم..
تازه اگه متزلدر هم بفروشیم باید یه دفاع وسط دیگه هم بگیریم...

M A R S H A L L
10-04-2008, 23:45
ببخشيد اما رونالدو اصلاً فروشي نيست.
اخيراً خودش اعلام كرد.
تازه به نظر من اينطوري به جايي نمي رسيد.
بقيه مربياي توانمند برن كشف استعداد كنن رئال بخوره بعدشم بندازتشون زباله دوني.
نه جانم.
اين خبرا نيست.اين روزا فوتبال دست اسم و نام و اينا نيست؛دست ابتكاره.
فقط همين.

ahmad08
10-04-2008, 23:52
هر کسی نظرخودشو بگه مثلآ چه بازیکنی رو دوست داره که بیاد رئال با اطلاعات کامل از باشگاهش و خودش و سبک بازیش...
خوب من اولی رو میگم و اونی که خودم دوست دارم سریع بیاد رئال...

کان اخرو...
بازیکن باشگاه اتلتیکو مادرید و یه ستاره جوان و اینده دار که هنوز کسی به این زودی ها بازی زیبای اون در مقابل بارسلونا در این فصل و بازی او در مقابل رئال در هر دو بازی رفت و برگشت رو فراموش نخواهد کرد.
او بازیکنی بسیار فعال و خوش تکنیک است و در بازیهای که اتلتیکو داشته اکثرآ بازیکن تاثیر گذار و مهم به حساب میاد و کلا از اون ستاره های اینده دار ارژانتینی است که خیلی ها او را از همین الان در تیم های بزرگ میبینند و چه بهتر که اون تیم بزرگ رئال مادرید باشد...

ahmad08
11-04-2008, 00:02
داش مارشال او اینو بگم که توانایشو داریم داداش مث تیمهای دیگه نیستیم که ریسک کنیم ولی من از این کار متنفرم و دوست دارم بازیکن های بیان رئال که هنوز جوان اند و دوست دارند که به درجه های بالای از فوتبال برسن و خوشبختانه تا زمان پرز اون وضع خفت بار بود ولی حالا وضع فرق کرده داداش...اینو میشه از بازیکنهای جوان و اینده دار رئال مث:اشنایدر-گاگو-راموس-هیگواین و بقیه ستاره های جوان رئال که فعلآ در تیم های دیگه خوش دارن میدرخشن نام برد و رئال دیگه دنبال ستاره ها رو به افول نیست دنبال اونایه که میخوان تازه اوج بگیرن که از اون جمله میشه به بازیکن های زیر اشاره کرد:
1:اخرو 2:رونالدو 3:هانتلار 4:بنزما و خیلی های دیگه که هنوز شاید تیمهای بزرگی مث یونایتد کشفشون نکرده ولی رئال اونا رو کم کم داره میاره به سانتیاگو که از اون جمله هم میشه به بازیکنهای زیر اشاره کرد:
1:تیاگو مارتین 2:دانیل اوپاره و خیلی از نوجوانهای دیگه که پیش بینی میشه که اینده بسیار درخشانی داشته باشن و اینو بگم که سال بعد میبینم که کدوم تیم هست که جلوی رئال قد الم کنه....

V A H I D
11-04-2008, 00:03
اگرو . ریچاردز . دیگو .گومز / بنزما

V A H I D
11-04-2008, 00:06
یه چیزی بگم ..
منچستر این بازی کنای جوونو هیچ کدوم رو خودش پرورش نداده ..
مثلا همین اندرسون . نانی . رونالدو .رونی . ...
همه رو از تیم های دیگه خریده ..
ولی ما بازیکن سازیمون بهتر بوده ...
همین سولدادو ( نمی دونم چرا توی رئال بد بازی کرد ولی پارسال توی اوساسونا عالی بازی می کردد)
دلارد ( میترسم بیاد رئال مثل سولدادو بشه..)گرانرو ( اگه درست گفته باشم...)
نگردو ...
کاسیاس ..

V A H I D
11-04-2008, 15:46
آراگونس لیست ۳۱ نفره تیم ملی اسپانیا را اعلام کرد که باز هم رائول در این لیست نیست.رائول که ۱۰۳ بازی ملی دارد پس از جام جهانی ۲۰۰۶ دیگر به تیم ملی دعوت نشده است.نکته جالب توجه دعوت دو بازیکنی که هیچ سابقه ای در تیم ملی ندارند،است.یعنی کرکیچ از بارسلونا و هرناندز از ختافه.

لیست ۳۱ نفره تیم ملی اسپانیا بدین شرح است:

دروازه بان ها:کاسیاس از رئال مادرید،رینا از لیورپول و پالوپ از سویا

مدافع ها:آنخل لوپز از ویا رئال ـ آربلوا از لیورپول ـ سرخیو راموس از رئال مادرید ـ پویول از بارسلونا ـ خوانیتو گوتیرز از بتیس ـ آلبیول از والنسیا ـ مارچنا از والنسیا ـ ایبانز از آتلتیکو مادرید

ـ پرنیا از آتلتیکو مادرید ـآنتونیو لوپز از آتلتیکو مادرید ـ کاپدویا از ویا رئال و ناوارو از مایورکا

هافبک ها:سنا از ویا رئال - آلونسو از لیورپول ـ فابرگاس از آرسنال ـ ژاوی از بارسلونا ـ اینیستا از بارسلونا ـآلبلدا از والنسیا ـ دلارد از ختافه ـ هرناندز از ختافه -ریرا از اسپانیول

فوروارد:سانچز از والنسیا - سیلوا از والنسیا ـویا از والنسیا ـکرکیچ از بارسلونا ـگیسا از مایورکا ـتورس از لیورپول ـتامودو از اسپانیول ـگارسیا از اسپانیول

V A H I D
11-04-2008, 15:51
مسي به تركيب بارسا بازگشت

به ليونل مسي اجازه بازي در مقابل ركرتيوو داده شده و اين يك كمك بزرگ براي بارسلون خواهد بود.اين مهاجم آرژانتيني از حدود يك ماه پيش زماني كه در جام باشگاه هاي اروپا و در بازي مقابل سلتيك در نيو كمپ مصدوم شد بازي نكرده است. يك پارگي كوچك در ماهيچه ران اين بازيكن به معني آن بود كه نمي تواند براي شش هفته بازي كند. پس به آرژانتين رفت تا مرحله اول درمان خود را انجام دهد . از زماني كه به بارسلون بازگشت به امادگي نصبي رسيده بود حتي در بازي در مقابل شالكه توانايي انجام بازي را داشت اما رايكارد به او چند روز بيشتر وقت داد تا به آمادگي بيشتري برسد .

بارسا به اوئلوا رفته تا در برابر ركرتيوو بازي كند مسي نيز در جمع آنها حضور دارد اما مسائلي هست كه رايكارد بايد مورد توجه قرار دهد . با توجه به بازي وسط هفته در مقابل شالكه به نظر ميرسد تيري هانري ، اينيستا و كركيچ آمادگي لازم را براي بازي در مقابل ركرتيوو نداشته باشند ، و آنها مي بايست در تست آمادگي شركت كنند تا مشخص شود كه به بازي ميرسند يا نه !

V A H I D
11-04-2008, 15:51
گوتی قرار داد مادام العمر را امضا کرد!!!!

هافبک خوش فکر و ۳۱ ساله رئال،تا سال ۲۰۱۱ تمدید کرد و هر فصل که او بیش از ۳۰ بازی انجام دهد به صورت اتوماتیک ۱ سال دیگر به قراردادش اضافه می شود.گوتی پس از کاسیاس و رائول سومین بازیکنی است که از این نوع قرارداد امضا می کند.کالدرون قول داده بود هر طور که شده قرارداد او را نیز مادام العمر کند.او اولین پیشنهاد را رد کرد ولی بالاخره کالدرون او را پای میز مذاکره نشاند.گوتی از ۸ سالگی برای رئال بازی کرده است،او از سال ۱۹۸۴ تا ۱۹۹۵ در تیم جوانان رئال بود.بعد به تیم رئال ب آمد بعد از یک سال نیز اولین بازی اش را برای تیم اصلی رئال انجام داد.

V A H I D
11-04-2008, 15:52
در آستانه بازی با رئال ،آرزو داوران را زير سوال برد

دفاع تیم مورسیا با حمایت از مربی اش اعلام کرد داور بازی با رئال به نفع رئال سوت خواهد زد.مورسیا یک شنبه با رئال مادرید بازی خواهد کرد و آرزو مدافع مورسیا اعلام کرد نگرانی هایی فراتر از رئال و هوادارانش وجود دارد.او می گوید:ما می دانیم چه چیزی در انتظار ماست.رئال مادرید ۱۱ نفره،هوادارانش و تیم داوری.

او دوباره حرفهای خاویر کلمنته را تکرار کرد:رئال مادرید و هوادارانش بدترین برخورد ها را با تیم های حریف دارند.

به نظر می رسد مورسیا این گونه می خواهد جو برنابئو را به هم بزند و تیم داوری را تحت فشار قرار دهد.

V A H I D
11-04-2008, 15:53
مقاله رسمی سایت فیفا در مورد لالیگا

لا لیگا:رئال به فتح جام نزدیک است.

فاصله ۷ امتیازی تیم شوستر با ویارئال و بارسلونا نشان از این دارد که او و یارانش سکانداران لا لیگا هستند.رئال این هفته در خانه باید به مصاف تیم ته جدولی مورسیا برود .که روی کاغذ شانس بالایی دارد.

تیم های ویا رئال و بارسلونا هم به ترتیب به مصاف آلمریا و رکرتیو هوئلوا می روند.

سایت فیفا نقل قولی هم از وسلی اشنایدر در مورد هفته های پایانی لا لیگا داشت:هفت بازی تا پایان مانده است و هر بازی برای ما یک فینال است و من می دانم که ما می توانیم به صدرنشینی ادامه دهیم.این خلیی خوب است که بازی با مورسیا در خانه برگزار می شود.و من مطمئنم با حمایت تماشاگران می توانیم بازی خوبی از خود نشان دهیم.

V A H I D
11-04-2008, 15:53
رئال به دنبال کاپل

به گزارش آس اسپانیا تیم رئال مادرید به دنبال بازیکن جوان سویا یعنی دیگو کاپل است.به نظر می رسد رئال قصد دارد او را با مبلغ۱۲ میلیون یورو به ترکیب خود اضافه کند.طبق اعلام قبلی باشگاه بارسونا این تیم قصد داشت کاپل را خریداری کند ولی به نظر می رسد کاپل به بازی در تیم شوستر علاقه مند است.اگر او تعداد بازی هایش برای سویا را به ۴۰ بازی برساند قیمت او به ۱۵ میلیون افزایش می یابد.این در حالی است که تیم های انگلیسی لیورپول و تاتنهام هم به بازی او ابراز علاقه کردند.

V A H I D
11-04-2008, 15:54
رئال به دنبال کاپل

به گزارش آس اسپانیا تیم رئال مادرید به دنبال بازیکن جوان سویا یعنی دیگو کاپل است.به نظر می رسد رئال قصد دارد او را با مبلغ۱۲ میلیون یورو به ترکیب خود اضافه کند.طبق اعلام قبلی باشگاه بارسونا این تیم قصد داشت کاپل را خریداری کند ولی به نظر می رسد کاپل به بازی در تیم شوستر علاقه مند است.اگر او تعداد بازی هایش برای سویا را به ۴۰ بازی برساند قیمت او به ۱۵ میلیون افزایش می یابد.این در حالی است که تیم های انگلیسی لیورپول و تاتنهام هم به بازی او ابراز علاقه کردند.

V A H I D
11-04-2008, 15:54
بارسلونا - رکرتیو

به گزارش خبرگزاري فارس، شورش هواداران بارسلونا هر چند تحت تاثير ليگ قهرمانان طي دو روز گذشته سمت و سويي ديگر پيدا كرد؛ اما آنها در هفته هاي پاياني لاليگا از تيمشان فقط و فقط پيروزي هاي قاطعانه مي خواهند.
فرداشب بارسلونا در زمين كوچك و كم جمعيت ركرتيوو اوئلوا ميهمان است و قطعا به كسب تمام و كمال امتيازات مي انديشد.
اوئلوا تا پايان هفته سي و يكم لاليگا در خانه تنها 5 بار تن به تساوي داده و 5 بار هم متحمل شكست شده است.
هواداران بارسلونا هر چند از راه دور؛ اما به رسم ديرين پارچه هاي سپيد رنگ اعتراض خود را هنگام تماشاي بازي در دست خواهند داشت.

V A H I D
11-04-2008, 15:55
به نقل از خبرگزاري فرانسه، رود فان نيستلروي كه زانوي خود را طي دو ماه گذشه دو بار به تيغ جراحان سپرده بود، در سلامت كامل به تمرين بازگشت تا به احتمال فراوان از هفته آينده در تركيب ثابت اين تيم حضور پيدا كند.
مرد شماره يك گلزني رئال مادريد در فصل گذشته با 25 گل زده، اظهار داشت: نمي دانم براي هفته آينده آماده باشم يا خير. بدون توپ تمرين كردم و همه چيز خوب و طبق پيش بيني هاي پزشكان بود؛ اما اطمينان دارم كه براي 4 هفته پاياني به شرايط ايده آل خواهم رسيد

V A H I D
11-04-2008, 15:56
ساویولا به ترکیب برمی گردد!!!

به نقل از آس اسپانيا، خاوير ساويولا، بازيكن سابق بارسلونا از آغاز ماه دسامبر تا كنون براي رئال مادريد بازي نكرده و اميدوار است با برطرف شدن آسيب ديدگي بتواند در هفته‌هاي پاياني درتركيب حضور پيدا كند.
وي گفت: اطمينان دارم كه رئال به من نياز دارد و اين يك رابطه دو طرفه است. دوست دارم گل قهرماني را به ثمر برسانم. اميدوارم شوستر به من اعتماد كند.
ساويولا افزود: دلخوري از كسي ندارم. شوستر به عنوان سرمربي هميشه بهترين تصميم ها را گرفته است.
ساويولا در مورد بازگشت رود فان نيستلروي به تمرين رئال مادريد گفت: او يك مهاجم بزرگ و گلزن است. از اين كه مي تواند زودتر از موعد براي تيم باري كند، بسيار خوشحالم

V A H I D
11-04-2008, 15:56
لا پورتا در بیمارستان

هواداران بارسلونا با سر دادن شعار بارسا بله، لاپورتا نه، به سمت منزل مسكوني لاپورتا رفته و خساراتي را به خانه وي وارد كردند.
هواداران اين تيم در راه خود خسارات جبران ناپذيري نيز به اموال عمومي زدند و مقابل نيوكمپ تجمع كردند.
لاپورتا كه براي توضيح به نيوكمپ آمده بود، نتوانست مقابل مردم حاضر شود. اين شايعه نزد محافل ورزشي قوت گرفته كه دچار سكته قلبي شده است.

از روز گذشته تا كنون هيچ خبري از لاپورتا نيست. خبرنگاران اجازه ورود به بيمارستان قلب اين شهر را ندارند

V A H I D
11-04-2008, 15:57
کاسانو:خودم را دوباره پیدا کردم

كاسانو: در سامپدوريا دوباره به فوتبال بازگشتم

كاسانو دوران خوبي را در رئال سپري نكرد و در بيشتر مواقع با سرمربي وقت درگير بود.
كاسانو گفت: سران رئال به خوبي مي‌دانند كه من پايتخت اسپانيا را فراموش كرده‌ام و ديگر نمي‌خواهم به آن فكر كنم. به هيچ وجه روزگار خوبي در اسپانيا نداشتم و فكر مي‌كنم در آنجا همه برعليه من بودند.

به هيچ وجه دوست ندارم حتي به خاطره‌ هايي كه از آنجا دارم فكر كنم زيرا در سامپدوريا يك بار ديگر به فوتبال برگشته‌ام و مي‌خواهم به همين شيوه به سوي آينده بروم.

V A H I D
11-04-2008, 15:58
آرین روبن و تمجيد از مورينيو

یوفا: آرین روبن، مهاجم تیم فوتبال رئال مادرید، به حمایت از خوزه مورینیو ، سرمربی پیشین تیم فوتبال چلسی، پرداخت
به گزارش یوفا: بازیکن فصل گذشته تیم فوتبال چلسی که همواره به دلیل آسیب دیدگی از حضور در میادین به دور بوده است، گفت: مورینیو مربی خوبی است، یکی از بهترین های اروپا. من چیزهای زیادی از او یاد گرفتم و از کار کردن با او لذت بردم. او چهره افراد خودپسند را دارد اما وقتی با او کار می کنید، نظر کاملا متفاوتی پیدا می کنید.

V A H I D
11-04-2008, 15:58
خريد هلب در دستور كار بارسلون

بارسلونايي ها علاقمند به جذب بازيساز بلاروسي هستند و گزارش ها نشان ميدهد كه آنها آماده انجام صحبت هاي رسمي با توپچي ها هستند تا آرسنالي ها قيمت اين بازيكن را اعلام كنند. اما آنها در اين راه تنها نيستند ، زيرا گفته ميشود كه اينتر نيز اين بازيكن سابق اشتوتگارت را زير نظر دارند .

آرسن ونگر تمام نقل و انتقالات را غير محتمل شمرده اما اگر بارسلونايي ها از فروش رونالدينيو مبلغ زيادي عايدشان شود قادر خواهند بود تا با ارائه پيشنهاد قيمت بالاتري از قيمت اصلي هلب ، تصميم ونگر را براي به خدمت گرفتن اين بازيكن تغيير دهند . آنها همچنين ميتوانند از كمك هانري براي مذاكره با آرسنال استفاده كنند .

هلب توانايي بازي در دو سمت را دارد و بازي او در كنار فابرگاس بسيار تاثير گذار بوده است

kasra_khan2003
11-04-2008, 16:44
به نقل از خبرگزاري فرانسه، رود فان نيستلروي كه زانوي خود را طي دو ماه گذشه دو بار به تيغ جراحان سپرده بود، در سلامت كامل به تمرين بازگشت تا به احتمال فراوان از هفته آينده در تركيب ثابت اين تيم حضور پيدا كند.
مرد شماره يك گلزني رئال مادريد در فصل گذشته با 25 گل زده، اظهار داشت: نمي دانم براي هفته آينده آماده باشم يا خير. بدون توپ تمرين كردم و همه چيز خوب و طبق پيش بيني هاي پزشكان بود؛ اما اطمينان دارم كه براي 4 هفته پاياني به شرايط ايده آل خواهم رسيد

اي بابا! نمي گفتي اينو، مي خواستم يهو بيام تو تركيب بچه ها رو سورپرابز كنم :31:
خوب آره حالم خيلي بهتره! خودم واستون گل قهرماني رو ميزنم!!!

V A H I D
11-04-2008, 19:47
هانتلار و ناپولی

بعد از ابراز علاقه ۴ باشگاه مطرح اروپا یعنی چلسی،رئال مادرید،منچستر و شالکه به جذب هانتلار،این بار باشگاه ناپولی و طرفدارانش به سختی به دنبال جذب او هستند.به طوری که در یکی از سایت های محلی ایتالیا قسمتی از صحبت های طرفداران ناپولی نوشته شده بود:

اگر به ناپولی بیایی تو هم مانند مارادنا به یک اسطوره تبدیل میشوی !!!!

اگر به ناپولی بیایی به بهترین بازیکن ناپولی تبدیل می شوی!!!!

و ..

این هم قسمتی از اظهار نظر های طرفداران ناپولی بود که در نوع خود جالب توجه بود.

V A H I D
11-04-2008, 19:48
تکراری دی :
رئال قصد دارد مبلغ پيشنهادی را به ۱۲۰ ميليون یورو رساند.

قیمت بازیکن پرتغالی منچستر روز به روز بالاتر می رود به طوری که شایعات حاکی از آن است که رئال حاضر است ۱۲۰ میلیون یورو که یک مبلغ بی نظیر است را برای این بازیکن بپردازد.رکورد قبلی نقل و انقالات متعلق به زیدان با ۶۵ میلیون یورو است.

V A H I D
11-04-2008, 19:48
نیهات هدف ما دوم شدن است.

نیهات مهاجم گلزن ویا رئال اذعان کرد تیمش به دنبال شکست بارسلونا و کسب مقام دومی لالیگا است اگر چه او می داند ویا رئال هم شانس قهرمانی دارد.

ویا رئال و بارسلونا با ۷ امتیاز کمتر نسبت به رئال صدر نشین در رده دوم و سوم قرار دارند.اگر وضعیت همین گونه پیش رود ویا رئال تیم دوم خواهد بود.

نیهات گفت:اگر ما نبازیم ،بارسلونا به ما نمی رسد.

اگر ویا رئال تمام امتیازات را کسب کند،به نظر نیهات ویا رئال نمی تواند به رئال برسد اگر چه هیچ چیز در فوتبال غیر ممکن نیست.

او گفت:اگر ما تمام بازی ها را ببریم،قطعا قهرمان نمی شویم چون رئال هم می تواند امتیاز بیشتری جمع آوری کند.در فوتبال امروز گل نخوردن خیلی مهم است و آلمریا هم در این امر تخصص از خود نشان داده است.این دلیلی است که ما باید به خاطر آن به آنها احترام بگذاریم.

ahmad08
11-04-2008, 21:26
سلام به همگی:
اول اینکه خیلی خیلی بابت خبراتون ممنون و اینکه یه سوالی خیلی وقته این ذهن منو مشغول کردم و این اینه که راستی مگه انتقال بکام 250 میلیون نبود خوب پس واس چی بالاترین رقم به حساب نمیاد...؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!

shympw
11-04-2008, 21:57
فکر کنم اون پول حوقوقش بود !!!!
اگه حوقوقش باشه باید بکام پر درآمد ترین فوتبالیست باشه, هست ؟

ahmad08
12-04-2008, 11:57
نه اخه در امدش رو فقط نوشته بودند 36 میلیون در سال حالا پر در امدترین فوتبالیست هست نه ورزشکار اخه تو ورزشکارا تایگر ودز فک کنم اوله ولی این که اومده و چی شده رو ولش کن کسی بلده لطفآ توضیح بده؟

V A H I D
12-04-2008, 17:36
نه اخه در امدش رو فقط نوشته بودند 36 میلیون در سال حالا پر در امدترین فوتبالیست هست نه ورزشکار اخه تو ورزشکارا تایگر ودز فک کنم اوله ولی این که اومده و چی شده رو ولش کن کسی بلده لطفآ توضیح بده؟

به دلار بوده ...
و یه چیز دیگه شاید از طریق قانون یوفا رفته یعنی همون 2 سال ...
پس باید یه قسمتی از پ.ل رو به باشگاه بده ...
و این که خرید محسوب نمی شه (برای پست بالاترت گفتم) این یه جور فروش حساب می شه ...
فک کنم...:27::27:

V A H I D
12-04-2008, 17:38
تاتنهام با گرانرو مذاکره را آغاز کرد.

بعد از اظهار علاقه نیوکاسل به جذب این جوان ۲۰ ساله،این بار تاتنهام هم به جمع طرفداران او پیوست.مبلغی که دو تیم ارائه دادند ۱۰ میلیون پوند است.او در این فصل به طور قرضی در ختافه و زیر نظر لادروپ بازی کرد و در ۳۴ بازی ۶ گل به ثمر رسانده است.به نظر می رسد استعدادیابان دو تیم تاتنهام و نیوکاسل از کشف این بازیکن بسیار خوشنود هستند.

V A H I D
12-04-2008, 17:39
مویلا:ما میتوانیم رئال را شکست دهیم.

هافبک تیم مورسیا اعلام کرد تیمش برای کسب ۳ امتیاز به مادرید آمده است.چون آنها به شدت به این ۳ امتیاز نیاز دارند.

مویلا در مصاحبه ای اعلام کرد بازی های کمی تا پایان مانده است و آنها باید ۳ امتیاز بازی با رئال را بگیرند تا خطر سقوط را کمتر کنند.مویلا که قبلا در آتلتیکو مادرید بازی می کرد او از خاطات خوب خود در برنابئو می گوید.

او میگوید:حتی وقتی در ساراگوسا بودم رئال را در جام حذفی حذف کردیم.آن سال،سال خوبی برای من بود.در آن سال به نظر می رسید رئال همه جام ها را فتح میکند ولی این طور نشد.

وقتی از او می پرسند راه شکست دادن رئال چیست؟می گوید:ما باید با تمام وجود بازی کنیم ما باید از تمام توانایی هایمان استفاده کنیم.در هر حال ما نیاز به ۳ امتیاز داریم و برای ما مهم نیست که حریفمان چه تیمی باشد.آنها تیم بسیار خوب با بازیکن خوبی هستند.آنها بازیکنانی دارند که در صورت گره خوردن بازی این گره را باز کنند.به همین دلیل ما باید خوب دفاع کنیم و از تمام توانمان برای این بازی استفاده کنیم.

V A H I D
12-04-2008, 17:40
تیم تاتنهام و نیوکاسل از کشف این بازیکن بسیار خوشنود هستند.
اینا رو نگا ...
بازیکن رو رئال کشف کرده اون ها به زور به نام می زنن....

V A H I D
12-04-2008, 17:41
ديگو : آخر فصل در مورد رئال تصميم می گيرم .

به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از گل ، دیگو از این که می بیند برند شوستر مربی رئال مادرید به او علاقه دارد خوشحال است اما فعلا قصد دارد به وردر کمک کند تا برای فصل بعد راهی چمپیونزلیگ شود .
علیرغم آن که بسیاری از باشگاه های اروپایی به این جوان 23 ساله علاقمندند اما خود این بازیکن اعتقاد دارد که رئال مادرید را بیشتر از بقیه دوست دارد .
وی گفت : برای من سخت است که از مادرید صحبت کنم در حالی که مادرید از من سخن نگوید . بله ، چیزهای زیادی گفته می شود . مثلا این که شوستر گفته است که از بازی من قدردانی می کند و این شاید بدین معنا باشد که او دوست دارد من در تیمش باشم . اما هنوز اتفاقی نیفتاده است . من باید مواظب باشم دز وقتی که از مادرید صحبت می کنم چون ممکن است در آلمان از حرفهای من برداشت منفی شود . هرچند این زیباست که یک مربی مرا نمونه ی یک بازیکن تاپ بداند .

روبینیو
دیگو چند سال در سانتوس با روبینیو بوده است . وی در این باره گفت : دو بچه به جهان بالغ ها چیره شدند . آنها اوقات خوبی که مملو از شادی بود با هم داشتند و ما اکنون برای فهرمانی با هم تلاش می کنیم .
روبینیو چند هفته ای است که از ترکیب دور است و دیگو اعتقاد دارد که او مصدوم است . وی گفت : من با او صحبت کردم و می دانم و می دانم که او از ناحیه شکم مصدوم شده است که باعث کند شدن حرکت او شده . اما همچنان از بهترین بازیکنان مادرید است .

توقف برای زمستان
بر خلاف صحبتهای پدر و وکیلش با رسانه ها که او قطعا فصل بعد از این تیم جدا می شود او گفت که هنوز با وردر اهدافی دارد و در این مورد در تابستان تصمیم می گیرد .
وی گفت : رئیس به من گفت که ما شاید در پایان فصل صحبت کنیم . هیچگاه نگفته ام که در وردر ناراحتم . هر چند قبول دارم که باشگاه های زیادی به من ابراز علاقه کرده اند . الان وقتی نیست که این چیزها حل شود . خیلی خوشحالم که باشگاه های بزرگ مرا می خواهند اما از کارم در وردر راحتم . مادرید یک باشگاه بزرگ است . همینطور بارسا ، چلسی و یووه . همه باشگاه های مهمی هستند اما الان به چیزهای مهمی که وردر باید به آنها دست یابد تمرکز کرده ام .

V A H I D
12-04-2008, 17:41
روبينهو به بازی با مورسيا می رسد.

برند شوستر قصد دارد در بازی با مورسیا از روبینهو و په په که تازه از بند مصدومیت رها شده اند،میدان دهد.روبینهو از بازی با والنسیا به بعد فقط دو دقیقه بازی کرده است.ولی به نظر می رسد شوستر قصد دارد به او فرصت بازی در مقابل مورسیا را بدهد.روبینهو تمام هفته را تمرین کرده است.و به نظر برای بازی آماده است.اگر روبینهو به ترکیب برگردد به منزله خروج هیگوین از ۱۱ نفر اصلی است.به نظر په په هم برای بازی آماده است اگر او بیاید هاینزه باید نیمکت نشین شود.تورس هم به جای راموس بازی می کند در سمت چپ دفاع هم مارسلو این هفته نمایش خوبی از خود در تمرینات نشان داد.به نظر او برای رئال در این پست به میدان رود.

V A H I D
12-04-2008, 19:51
اسامی بازيکنان دعوت شده برابر مورسيا

دروازبانان:کاسیاس ـ دودک

مدافعان:پپه ـ سالگادو ـ مارسلو ـ هاینزه ـ تورس

هافبک ها: درنته ـ روبن ـ گوتی ـ گاگو ـ دیارا ـ باپتیستا ـ اشنایدر

مهاجمان:روبینیو ـ ساویولا ـ رائول ـ هیگوئن

بازیکنان دعوت نشده :بالبوا ـ کودینا ـ کاناوارو ـ سولدادو (به تصمیم کادر فنی )

متذلدر ـ نیستلروی (مصدومیت) سرجیو راموس(محرومیت) مرحومیت نخونید ها ...دی:

V A H I D
12-04-2008, 19:52
پيشنهاد ۴۰ ميليون پوندی من يو برای رونالدو

به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از روزنامه تلگراف چاپ انگلیس منچستر با امضای قرارداد ۴۰ میلیون پوندی با رونالدو او را به گرانقیمت ترین بازیکن جهان تبدیل می کند .
یک نماینده باشگاه منچستر به روزنامه سان گفت : این بزرگترین قراداد تاریخ باشگاه است . دلیلش نیز مشخص است . جای او تنها در اولد ترافورد است .
این قرارداد جدید او را بالاتر از دستمزد وین رونی می کند و او را بالاتر از بالاک و تری قرار می دهد .

ahmad08
12-04-2008, 20:46
وحید جان انگار که من و تو تنها تو این تاپیک داریم قاز میدونیم ها خوب مشکلی نیست خودمو خودت باشه؟
راستی فردا اگه بازی رو نشون نداد لطفآ یک بازی رو بصورت زنده گزارش کنه ها!!!!
راستی اصلآ بازی رو فردا نشون میده؟

V A H I D
12-04-2008, 21:28
وحید جان انگار که من و تو تنها تو این تاپیک داریم قاز میدونیم ها خوب مشکلی نیست خودمو خودت باشه؟
راستی فردا اگه بازی رو نشون نداد لطفآ یک بازی رو بصورت زنده گزارش کنه ها!!!!
راستی اصلآ بازی رو فردا نشون میده؟

اگه چارلیز بود گزارش می کرد ...
اگه با هم باشیم من هم هستم...

احمد جون دستت درد نکنه یعنی ما بوقیم؟

در مورد پخش بازی تو سایت شبکه 3 چیزی ننوشته ولی احتمالا نشون میده

اگه روبینیو فردا بازی نکنه میام اینجا هرچی از دهنم درمیاد به شوستر میگم

بی خیالل ممد جان ندیدت لابد ...:27::27:

KambiaZ
12-04-2008, 21:37
غلط کردن نشون ندن . بازی بارسا رو امشب
نشون می دن

ahmad08
12-04-2008, 23:03
خوب اول باید بگم شما دوستان تاج سر ما و سرور ما ولی منظور من در همون هزارم ثانیه بود که با وحید بودیم و نه در کل خلاصه اگه فردا تورو بازی نده من میام و هر چی از دهنم در بیاد به اراگونس میگم...
راستی دوستان شنیدم منچستر میخواد که قرارداد کریس رو 40 میلیون بکنه اخه معلومه که نظر کریس چیه ...با یه دانش ریاضی ساده میشه فهمید که 120 بیشتره یا 40 !!!!
خوب دوستان راستی میگم جدیدآ این ستارهای جوان رئال دارن غوغا میکنن ها!!!منظور گرانرو و دلارد است ولی خدایشش خاک تو سر سولدادو بکنن نه خاک تو سر شوستر که به این بیچاره بازی نمیده حالا یکی نیس بهش بگه اشکال نداره یکی دو بازی بد بازی کرد ولی باید بهشون فرصت داد....

V A H I D
12-04-2008, 23:08
خوب اول باید بگم شما دوستان تاج سر ما و سرور ما ولی منظور من در همون هزارم ثانیه بود که با وحید بودیم و نه در کل خلاصه اگه فردا تورو بازی نده من میام و هر چی از دهنم در بیاد به اراگونس میگم...
راستی دوستان شنیدم منچستر میخواد که قرارداد کریس رو 40 میلیون بکنه اخه معلومه که نظر کریس چیه ...با یه دانش ریاضی ساده میشه فهمید که 120 بیشتره یا 40 !!!!
خوب دوستان راستی میگم جدیدآ این ستارهای جوان رئال دارن غوغا میکنن ها!!!منظور گرانرو و دلارد است ولی خدایشش خاک تو سر سولدادو بکنن نه خاک تو سر شوستر که به این بیچاره بازی نمیده حالا یکی نیس بهش بگه اشکال نداره یکی دو بازی بد بازی کرد ولی باید بهشون فرصت داد....

اون 40 میلیون رو می خوان بدن به خود کریس روالدو ....
ولی رئال 120 میلیون رو می خواد بده به باشگاه بعد سالی 10 میلیون به خود کریس رونالدو..
در مورد سولدادو باحات موافقم ..
اخه کسی که پارسال به تیم ملی دعوت شد ولی امسال نه ...
فقط به خاطر بازی نکردن بود دیگه ....

kasra_khan2003
13-04-2008, 01:41
بارسلونا 2 - 2 ركرتيو اوئلوا
خوب بچه ها ديگه اين هفته ها انگاري همه از اين بارسا امتياز مي گيرن!!!
جدا كه شدن استاد مساوي دادن!!!

چه حالي ميده اگه رئال بازي بعديش رو كه مقابل رئال مورسيا ( تيم 19هم جدول ) ببره تا يه جورايي قهرمانيمون صد در صد بشه!!!

اما يه خبر بد هم دارم، اونم اينكه تيم ريسينگ سانتاندر تونست والنسيا رو تو زمينشون با نتيجه 2 - 1 شكست بده تا يه جورايي زنگ خطر رو براي رئال كه دو هفته ديگه ميهمان سانتاندر هست، به صدا در بياره!!!

kasra_khan2003
13-04-2008, 09:40
بازي رو نشون نميده! اما من آماده هستم تكي بازي رو براتون گزارش كنم!!! :31:

ahmad08
13-04-2008, 12:56
خوب همه چی داره درس میشه واس قهرمانی ما مث اینکه ولی از این گذشته در باره بازی امشب باید بگم که کسرا جان پس منتظرت هستیم ما و دوستان تا بازی رو زنده واسمون گزارش کنی ....
اینم تیراژش:
گزارشگر:کسرا خان
مدیر تولید:ممد مادرید
تهیه کننده:وحید
مدیرصحنه:بکام
.
.
.
کارگردان:احمد08

V A H I D
13-04-2008, 15:10
سلام ...
منم هی سر می زنم ....
اگه ساعت 9:30 نبود خودمl گزارش می کردم ....

V A H I D
13-04-2008, 15:12
0.

اسامی بازيکنان دعوت شده برابر مورسيا

دروازبانان:کاسیاس ـ دودک

مدافعان:پپه ـ سالگادو ـ مارسلو ـ هاینزه ـ تورس

هافبک ها: درنته ـ روبن ـ گوتی ـ گاگو ـ دیارا ـ باپتیستا ـ اشنایدر

مهاجمان:روبینیو ـ ساویولا ـ رائول ـ هیگوئن

بازیکنان دعوت نشده :بالبوا ـ کودینا ـ کاناوارو ـ سولدادو (به تصمیم کادر فنی )

متذلدر ـ نیستلروی (مصدومیت) سرجیو راموس(محرومیت)

0.

V A H I D
13-04-2008, 15:13
شوستر:من و کلمنته شبيه هم هستيم

شوستر سرمربی رئال مادرید احساس می کند که او و خاویر کلمنته سرمربی تیم مورسیا دارای ویژگی های مشترکی در بوجود آوردن جنگ لفظی هستند.

رئال مادرید و مورسیا که یکشنبه شب به مصاف یکدیگر می روند؛که حواشی زیادی قبل از بازی در مورد قضاوت داوری به وجود امده که باعث جنگ روانی بین این دو تیم شده است.شوستر در مورد این حواشی گفت:من ارتباط خوبی با خاویر دارم.من به عنوان سرمربی به او احترام می گذارم؛زیرا او همیشه یک سرمربی کاردان و با تجربه بوده است.او سزاوار احترام در جهان است.اختلافاتی که افتاده بین ما مسائل حاشیه ای و داوری بازی است که در این زمینه همانند یکدیگر می اندشیم.

V A H I D
13-04-2008, 15:14
ده روسی ۴۵ ميليون يورو ارزش دارد!!!

به گزارش سایت هواداران رئال مادرید و به نقل از کالچیومرکتو،پدراگ میاتوویچ در سفر آخر خود به رم وضعیت ده روسی را بررسی کرد نه آکوییلانی و ووچینیچ.

به نظر می رسد رم قیمت این بازیکن را ۴۵ میلیون یورو اعلام کرده است.رئال مادرید از نظر مالی مشکلی ندارد حتی ممکن است بابت فروش دیارا به یک تیم ایتالیایی بودجه خود را بالاتر ببرد.به همین دلیل تیم رم قصد دارد قرارداد هافبک ملی پوش خود را تا سال ۲۰۱۳ تمدید کند.ارزش این قرارداد ۳.۵ میلیون یورو در سال برآورد شده است.
+++ چه قدر بازیکن گرون شده این به خاطر تورم توی ایرانه ها ...

V A H I D
13-04-2008, 15:15
وکیل دیارا هافبک دفاعی رئال،اعلام کرد دیارا می تواند از رئال برود.

او می گوید:در حال حاضر نقل و انتقال یک بازیکن کار سختی است.چرا که قهرمانان لیگ های مختلف،تیم های سقوط کننده،مربیان اخراجی و... هنوز مشخص نشده اند.در حال حاضر هر گونه صحبت در مورد نقل و انقال کار سختی است ولی یک تیم باید وضعیت بودجه خود را بداند.ممکن است دیارا سرانجام به یک باشگاه بزرگ برود،شاید در ایتالیا.ولی باز هم تکرار می کنم هنوز هیچ پیشنهاد رسمی از باشگاه های ایتالیایی نیامده است.

V A H I D
13-04-2008, 15:15
لبخند بکام برابر جريمه پليس !

ديويد بكهام سه روز پس از اينكه به خاطر كسب 31 ميليون يورو در سال به عنوان پردرآمدترين بازيكن جهان انتخاب شد،‌ در هنگامي كه در ورودي هاليوود در حال رانندگي با يكي از 12 دستگاه خودرو خود بود،‌ از سوي پليس 160 دلار جريمه شد.
روزنامه اكسپرس در اين خصوص گزارش داد كه بكهام به علت گردش به چپ چنين جريمه شد.
اين گزارش حاليست، بازيكن سابق رئال مادريد و منچستر يونايتد به محض دريافت قبض جريمه، برخلاف دفعات قبل كه خشمگين مي‌شد،‌ با لبخندي اقدام به دريافت آن و پرداخت نقدي كرد.
اين ستاره وقتي شماره گواهينامه بين‌المللي وي به علت انجام خلاف و ثبت نمره منفي در پرونده‌اش از سوي پليس يادداشت شد، لبخند زد.

V A H I D
13-04-2008, 15:18
شوستر : روبينيو همچنان روبينيوست .

به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از تریبال فوتبال شوستر سرمربی رئال مادرید اظهار داشت که هنوز روبینیو از اعضای اصلی تیمش است .
بازیکن برزیلی در هفته های گذشته از ترکیب اصلی دور مانده است اما شوستر گفت : بازیکن تغییر نکرده و همین طور عقیده ی من . اجبار نیست که یک بازیکن مهم که همیشه بازی کند . او به یک استراحت نیاز داشت و ما هنوز از او به عنوان یک بازیکن مهم یاد می کنیم . ما به باز گشت او فکر میکند چون او اکنون کاملا ریکاوری کرده است .

kasra_khan2003
13-04-2008, 17:41
آقا من تنها كار مي كنم :31:
چه حالي ميده ما ببريم، اين ويارئال هم ببازه!!! خيلي شاخ شدن!

V A H I D
13-04-2008, 17:47
بازی بعدی که باختن...
ما امشب رو ببریم ..
ال کلاسیکو رو هم ببریم به احتمال 90 در 100 قهرمانیم ....

kasra_khan2003
13-04-2008, 18:46
بچه ها موقع گزارش بازی حواستون باشه اسپم بازار نشه...

نه، منظم كار مي كنم!:46:
حداكثر تو 20 تا پست بازي رو گزارش مي كنم!!!

ahmad08
13-04-2008, 20:39
سلام خدمت همه دوستان در خدمت شما هستیم با گزارش زنده بازی مورسیا و رئال مادرید در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو من فعلآ در خدمتتون هستم با گزارش این بازی تا وقتی که گزارشگر معروف ما کسرا از راه برسن ...
فعلآ بازی یه 5 دقیقه ای میشه که شروع شده و هنوز نتیجه 0-0 است .

ahmad08
13-04-2008, 20:43
خوب اول این خبر خوش رو بگم که روبینهو داره ثابت بازی میکنه و اینم ترکیب رئال:
کاسیاس
په په
رائول
گاگو
روبن
دیارا
هاینزه
تورس
اشنایدر
گوتی
و مارسلو

ahmad08
13-04-2008, 20:54
خوب دوستان دو خبر براتون دارم که مطمئن هستم از عصبانیت بترکین...
1:تورس الاغ در همین دقایق اول بازی کارت قرمز گرفته....
2:په په خان هم زده و یه کارت زرد نوش جان کرده که .....

V A H I D
13-04-2008, 21:16
آرزو هم کارت زرد گرفت.....

kasra_khan2003
13-04-2008, 21:21
هيچي نشده اينا كارت گرفتن:
Guti, Pepe, Torres (Red) For Madrid

Goitom, Arzo Amposta For Murcia

آقا شرمنده دير شد! تو فروم فيلم Chet كرده بودم! :31:

ahmad08
13-04-2008, 21:22
چه عجب چشممون به جمالتون روشن شد بابا کجایید شما ها نه کجای دنیا دیدید که کارگردان گزارشگری کنه ها؟
راستی بر منچستر مبارک و اینکه مث اینکه روبن داره امشب خیلی خوب بازی میکنه پس خدا خیرش بده...
راستی گوتی هم کارت گرفت.

ahmad08
13-04-2008, 21:25
بازی نیمه اول 0-0 به پایان رسید ...
مث اینکه بدجوری داریم دچار بحران میشیم ...اگه خدا رحم نکنه ...نه ایشالا که رحم میکنه و این بازی رو میبریم..
پس این مردکا درن اون تو زمین چه غلتی میکنن خوب مگه مورسیا هم تیمه که مارو متوقف کنه ....اه خدا لعنتش کنه این شوستر رو بابا ببرن این مردک رو بجاش یه ادم رو بیارن ...

kasra_khan2003
13-04-2008, 21:25
خوب اين تصوير گوياي خيلي چيز ها هست! بچه پست بيخود نديد! اگه چيز خاصي مي دونيد بنويسد! اصلا پست يك جمله اي نداريم!!!

V A H I D
13-04-2008, 21:26
ارزو چرا کارت گرفت ؟؟
اگه من داووره رو نبینم...

kasra_khan2003
13-04-2008, 21:29
ارزو چرا کارت گرفت ؟؟
اگه من داووره رو نبینم...

ظاهرا زير اشنايدر رو موقع زدن ضربه سر خالي كرد! يا اينكه باهاش پريد جفت پا خوابوند تو دماغش :31: خلاصه تو هوا بود :13:

kasra_khan2003
13-04-2008, 21:33
بچه ها اينجا يكي از مهمترين لحظات بازي در نيمه اول شكل گرفت!

Red Card Torres
Ohhhh and Miguel Torres has been sent off! He came in from behind on Dani Aquino and his foot has gone down the back of the youngster, but it didn't look like anything more than a yellow card, it looked like a soft dismissal! Madrid are down to 10 and it will be interesting now!

فكر كنم، اگه درست فهميده باشم، تورس حقش اخراج نبود!!!

نميه دوم شروع شد!

ahmad08
13-04-2008, 21:37
پس خدا لعنتش کنه این داور رو و خدا لعنت کنه کلمنته رو که جنگ روانی بدی رو راه انداخته بود...
میگم برای چی این روبینهو هیچ کاری نمیکنه؟
اخ اخ دارم اتیش میگیرم واس چی داریم اینقدر بد بازی میکنیم واس چی اینقدر کم گل میزنیم واس چی اینقدر کارت قرمز میگیرم لطفآ به من جواب بدید دارم میمیرم...

kasra_khan2003
13-04-2008, 21:41
يه شوت از Aquino! كاسياس مي پره!

يعني ميتونه اين شوت رو بگيره؟!!!

نههههههههههههه

توپش اصلا تو چهارچوب نبود! :31:

كاسياس هم زياد به خودش فشار نياورد!

kasra_khan2003
13-04-2008, 21:44
دقيقه 50 بازي رو سپري مي كنيم!

بازي بين Real Madrid و Real MOORCHE!!! :27:

روبينيو و روبن دارن در كنار هم خوب كار مي كنن!

روبن يه پاس خوب به روبينيو ميده، اما Carini ( دروازه بان ) مياد بيرون و توپ رو دفع مي كنه!

بازي جاي شكرش باقيه كه شوستر برا برد نيمه دوم رو شروع كرده! وگرنه روبن يا روبينيو رو مينداخت بيرون!

kasra_khan2003
13-04-2008, 21:46
حالا ضد حمله!!!

Goitom ميره جلو

هاينزه رو دور ميزنه

وارد محوطه پنالتي ميشه

روبينيووووووووو، عجب كار خطارناكي مي كنه! اما داور پنالتي نمي گيره!

Gointo باورش نميشه! رو چمن دراز كشيده!

V A H I D
13-04-2008, 21:48
این که چیزی نیست منم شنیدم الکی به ارزو کارت زرد داده ....
ارزو بچه ی خوبی بود می گفتم چش شده اخه این قدر خشن نبود که کارت بگیره ...
لوکاس با روزینی تعویض می شه

kasra_khan2003
13-04-2008, 21:50
دقيقه 55 بازي

گوتي يه پاس به صورت چيپ ميندازه واسه كاپيتان رائول!

رائول با دروازبان تك به بك هست!!! اما Pingol از پشت مياد و توپ رو جمع مي كنه!!! عجب موقعيتي بود!

تعويش براي رئال مورچه!

Rosenei مياد تو، Lucas ميره بيرون

kasra_khan2003
13-04-2008, 21:51
Goal

Sneijder

دقيقه 60

كاپتان رائول با يك سانت بلند، اشنايدر رو صاحب توپ مي كنه، اونم با پاي راست، گل اول رو ميزنه!!!

ahmad08
13-04-2008, 21:51
نیستلروی خودت تو زمین نیستی و زدی مارو این جور مث اهو تو گل گیر انداختی و حالا میای و پستای خوفناک میدی اگه یه بار دیگه این عمل رو تکرار کنی خودم با همین دست های خودم یه کف مرتب واست میزنم که خوب شاگردی کردی نزد ما....بابا نزن شوخی کردم اه اه
خوب دوستان بازی شروع شده و دقیقه 53 است و یه موقعیت خطرناک رو روبن با کمک روبینهو داشته که هیچی بی ثمر بود...
مث اینکه روبن داره واس رئال خیلی خوب بازی میکنه ها

V A H I D
13-04-2008, 21:52
اشنایدر کجایی عزیز که گل زدی..

V A H I D
13-04-2008, 21:54
Robinho Salgado
تعویض شد...
به نظر من خیلی دفاعی بود

ahmad08
13-04-2008, 21:54
اوهوووووووووووووووووو گل دست درد نکنه کسری من یه چند دقیقه ای عقب هستم ولی عیبی نداره من این گل رو به همه شما تبریک وگوم ..........دمت گرم اشناید من همیشه به این بازیکن امید داشتم....