ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47

charlize
07-11-2008, 13:11
همه تیترها در تخسیر الكس
الكس برای اثبات شایستگی خود نیازی به ستایش ندارد اما او درخشید تا اسپانیا زیر پای به لرزه دراید. به مرور برخی از تیتر های روزنامه های اسپانیا می پردازیم.

کوستا : دل پیرو مانند اشراف زاده های رم از زمین خارج شد لقب اووتزیونه به اشرافی در رم باستان بود. دل پیرو اشراف زاده ای مانند رونالدینیو که برنابئو را به اتش کشاند..
مارکا : دل پیرو مادرید را تحقیر کرد.
اسپورت : برنابئو تسلیم دل پیرو شد.
پیبلیکو : پینتوریکیو برای همیشه
ال پاییس : دل پیرو نقاش مادرید
و تیترهای دیگری که همگی ارزش و شایستگی الکس را نشان می داد.

دوست عزیز...شما دنبال دردسری؟!اگه هر جایه دیگه رفته بودی تا الان بهت گیر میدادن...دیگه ما رئالیها هیچی نمیگیم تو....!
--------------------------------

خدایی بازیکنی که هواسش نیست پاشو کجا میذاره باس انداختش تو همون بطری پرتش کرد تو دریا...
اگه تو تعطیلات رئال نتونه یه ستاره جذب کنه باید کالدرون کرد تو خاک روش بتون ریخت
واقعا این هفته اعصابم داغون شد بسکه رئال مفتضح شد... این تیم یه شوک میخواد تا دوباره به خودش بیاد..شوستر اگر میخواد همه این فکرو نکنن که تیم کاپلورو قهرمان کرده این فصل باید یه تکونی به خودش بده...

کاملا تایید میشه...
ولی حسن ما پیشنهاد دادیم که خودت بشی مدیر تیم...چطوره؟!
--------------------------

راستش نمیشد به این حرفت جوابی ندم. معیار ما خود بازیکن نیست بلکه تیمیه که بازیکن روبروی اون بازی میکنه!

دایی گلزن و رائول و نیستلروی هم گلزن! تو درست میگی ولی به همون اندازه که اینا از لحاظ کیفیت با هم تفاوت دارت رقباشون هم تفاوت دارن چارلیز جان.

اگه دایی روبروی کره و امارات و عربستان و... بازی میکرد رائول و نیستلروی باید جلوی امسال بارسلون و منچستر و یوونتوس و... بازی کنن!

گرفتی؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش!
جوابتو دادم اما دیدم قول دادم دیگه بحثی نکنم!بذار فکر کنن ما کم اوردیم اما لااقل سر حرفم که گفتم جواب نمیدم موندم!گرفتی چی شد؟!: دی
-----------------------------

به پشم حاج فیروز اردبیلی !
وحید!دوباره میخوای بن شی؟!

ali_ranger22
07-11-2008, 13:20
علی جون..این موقعیت طلبی اونا و درواقع الکس بود...در ضمن اونا یه شانس عالیه دیگه داشتن که شانس اوردیم توپ الکس با اختلاف یه مو از کنار تیرک رد شد!
دقیقا این فرق رئال با یووه تویه این دو بازی بود...در مجموع رئال بیشتر از 15 تا موقعیت گل داشت که فقط یکی زد و یووه 5 تا موقعیت درست و حسابی هم نداشت و 4 تا زد!!
اگه دلپیرو هتریک می کرد که واقعا میکشتمش !

در ضمن الکس بازیکن بسیار محترمیه...من بعید میدونم که حتی خودتم باهاش مشکلی واقعا داشته باشی...مثل مالدینی میمونه که همه براش احترام قائلن...
یه تیم باید اونقدر قوی باشه که بتونه روبه روی تیم های دفاعی کار کنه...بقول این کارشناسه الان هرکسی که بتونه با تیم های دفاعی بهتر بازی کنه موفق تره...چون الان دیگه همه دارن میرن سمت دفاع...ایتالیا هم که دیگه نیازی به توضیح نداره!

من کلا برای هیچ ایتالیایی ارزش قایل نیستم ! :دي نه دلپیرو نه مالدینی نه هیچ کس دیگه ! :دي

charlize
07-11-2008, 14:31
من کلا برای هیچ ایتالیایی ارزش قایل نیستم ! :دي نه دلپیرو نه مالدینی نه هیچ کس دیگه ! :دي
این دیگه خیلی نامردیه بابا!!!
مالدینی-دلپیرو-توتی و خیلیهایه دیگه که مثه اینها هستن واقعا با بقیه فرق میکنن...

pentoriko
07-11-2008, 14:46
دوست عزیز...شما دنبال دردسری؟!اگه هر جایه دیگه رفته بودی تا الان بهت گیر میدادن...دیگه ما رئالیها هیچی نمیگیم تو....!
!
charlizeعزيز من كه كاري نكردم تيتر روزنامه رو نوشتم :31: اونم از نوع اسپانياييش

دفعه پيش هم يه نكته رو اشاره كردم كه اونم به فرهنگ بالاي تماشاگرهاي رئال اشاره داشتم:31:

(منظورم دست زدن براي الكس و قبلا رونالدينيو و قبل وقبل ترش براي مارادونا همين):31:

charlize
07-11-2008, 17:09
charlizeعزيز من كه كاري نكردم تيتر روزنامه رو نوشتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif اونم از نوع اسپانياييش

دفعه پيش هم يه نكته رو اشاره كردم كه اونم به فرهنگ بالاي تماشاگرهاي رئال اشاره داشتم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

(منظورم دست زدن براي الكس و قبلا رونالدينيو و قبل وقبل ترش براي مارادونا همين)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
پسر خوب...شما تاپیک تیم خودت رو داری و اینجا تاپیک تیم رئال و شما هم طرفدار رئال نیستید!
پس ورود شما به اینجا هیچ دلیلی نداره جز...!تازه بعد از بازی با تیم محبوبت هم اومدی اینجا و...!
شما برو پست اولی رو که اینجا دادی رو بخون!جو اینجا رو بهم ریختید با اون پستتون!
ما خودمون الان ناراحتیم و شما هم میای هی میری رو اعصاب ما!یهو ما هم یه چیزی میگیم که...!
نمونش همین صفحه قبله که یه چیزی نوشتی و یکی از بچه های ما یه چیزی گفت که نباید میگفت!
ما خودمون کلی ضربه خوردیم از همین مسئله اما هیچ وقت به کسی ضربه نزدیم...کلی از بچه های ما برای رفتن به تاپیک تیم های دیگه "بن" شدن!اما افرادی میومدن اینجا و هرچی دلشون میخواست میگفتن و ما فقط به خودشون اعتراض میکردیم و هیچ وقت کاری نکردیم که کسی بن بشه...نمیخوایم که این رفتار خوب ما باعث سوءاستفاده بقیه بشه!(کلی گفتم و منظورم شما نبودید)
در ضمن ممنون برا اینکه خبر گذاشتی اما همه کسایی که اینجا هستن اول اینکه زبانشون خوبه و خودشون میتونن برن تیترها رو بخونن...دوم اینکه اخبار هم به زبان فارسی تویه سایت های مربوط هست و اگه لازم باشه از طرف بچه ها گذاشته میشه!پس دلیلی نیست که شما بیاید خبر بذارید!
در هر صورت بازم ممنون برا تیتر روزنامه ها اما...
بازم ممنون...

aRThaS_08
07-11-2008, 18:49
سلاملکم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ببینم من هنوز راموس هستم بعد از ماهها دوری ازین تاپیک یا یه راموس دیگه استخدام کردید ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ali_ranger22
07-11-2008, 19:26
این دیگه خیلی نامردیه بابا!!!
مالدینی-دلپیرو-توتی و خیلیهایه دیگه که مثه اینها هستن واقعا با بقیه فرق میکنن...
همینیست که هست ! :دي :دي

charlize
07-11-2008, 19:33
همینیست که هست ! :دي :دي
بیخود کردی!!!: دی :د ی
باید سلیقت رو عوض کنی!خودت عوض میکنی یا عوضش کنم؟!!!!!: دی :د ی :د ی

charlize
07-11-2008, 19:57
شوستر: رئال مقابل يوونتوس فوق العاده بود.
--------------------------------
سرمربي رئال مادريد با وجود نمايش بسيار ضعيف شاگردانش مقابل يوونتوس، تيم خود را بسيار منسجم و عالي توصيف كرد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برند شوستر گفت: از ديد من رئال مادريد بسيار خوب بازي كرد و ما فوق العاده بوديم. تنها روي دو اشتباه دروازه ما مقابل يوونتوس باز شد كه اين نمي تواند معيار قضاوت در مورد تيم باشد.

وي افزود: روي يك سري از جزئيات مشكل داشتيم كه آنها هم برطرف مي شوند.

شوستر هو شدن توسط هواداران را تكذيب كرد و گفت: يادم نمي آيد چيزي شنيده باشم. به هواداران بگوييد با صداي بلند تري مرا هو كنند، شايد بشنوم
----------------------------
این دیگه کیه بابا؟!!!!
عجب پر رویی!!!

charlize
07-11-2008, 19:58
گوتي: نبايد بي انگيزه باشيم
--------------------
هافبك بازي ساز رئال مادريد نسبت به بي انگيزگي در ميان بازيكنان تيمش هشدار داد.

به نقل از رويترز، خوسه ماريا گوتيرس ملقب به گوتي گفت: مقابل يوونتوس هم خيلي خوب بازي كرديم و هم خيلي بد. ما به شدت بد شانس بوديم.

وي ادامه داد: نمي دانم كه اگر داور بازي آن 3 پنالتي كاملا واضح را به سود ما اعلام مي كرد اكنون جملات من تا چه حد رنگ عوض مي كرد.

وي افزود: نبايد بي انگيزه باشيم. هيچ مشكلي به وجود نيامده است و ما در لاليگا و ليگ قهرمانان همچنان مدعي هستيم.

charlize
07-11-2008, 20:00
هفته دهم رقابت‌هاي لاليگا از فردا آغاز مي‌شود.

برنامه اين مسابقات به شرح زير است:

شنبه 18/8/87

رئال‌مادريد – مالاگا

بارسلونا – وايادوليد

يكشنبه 19/8/87

دپورتيوولاكرونيا – اسپانيول

مايوركا – اتلتيك بيلبائو

نومانسيا – رئال بتيس

اوساسونا – اتلتيكو مادريد

راسينگ سانتاندر – اسپورتينگ خيخون

ويارئال – آلمريا

سويا – ركرتيوو

ختافه - والنسيا
----------------------------------------------------------------------------------------------
اين هفته 6 مسابقه بطور مستقيم از شبكه 3 پخش ميشود

مسابقات لیگ انگلیس

شنبه 11/8/87 آرسنال و منچستر یونایتد ساعت 16:10

یکشنبه 19/87/87 بلکبرن و چلسی ساعت 17:00

چهارشنبه 22/8/87 تاتنهام و لیورپول ساعت 23:10

مسابقات لیگ اسپانیا

شنبه 18/8/87 رئال مادرید و مالاگا ساعت 22:30

یکشنبه 19/8/87بارسلونا و وایادولید ساعت 00:30

مسابقات لیگ ایتالیا

یکشنبه 19/87/87 لچه و آث میلان ساعت 23:00

charlize
07-11-2008, 20:03
عکسهای تمرینات دیروز
-----------------------------------------------------------------

---------------------------------
بابا اینا دیگه کین؟!چه شادن!!!: دی
ولی ببینید من چقدر سردم شده!!!:‌ دی

h_starboy
07-11-2008, 20:34
انگار نه انگار که گند ردن. اون از مصاحبه شوستر اینم از این. مسخره ها

V A H I D
07-11-2008, 21:15
مرسی از خبرا !!!
-------------------------
اقا این یارو سیاهه کیه ؟؟؟

ali_ranger22
07-11-2008, 21:15
بیخود کردی!!!: دی :د ی
باید سلیقت رو عوض کنی!خودت عوض میکنی یا عوضش کنم؟!!!!!: دی :د ی :د ی

داری یه کاری میکنی برم ایتالیا همشون رو بکشم ! :دي

V A H I D
07-11-2008, 21:17
احتمالا همون نیجریه ایه نیست ؟؟؟

pentoriko
07-11-2008, 21:23
پسر خوب...شما تاپیک تیم خودت رو داری و اینجا تاپیک تیم رئال و شما هم طرفدار رئال نیستید!
پس ورود شما به اینجا هیچ دلیلی نداره جز...!تازه بعد از بازی با تیم محبوبت هم اومدی اینجا و...!
شما برو پست اولی رو که اینجا دادی رو بخون!جو اینجا رو بهم ریختید با اون پستتون!
ما خودمون الان ناراحتیم و شما هم میای هی میری رو اعصاب ما!یهو ما هم یه چیزی میگیم که...!
نمونش همین صفحه قبله که یه چیزی نوشتی و یکی از بچه های ما یه چیزی گفت که نباید میگفت!
ما خودمون کلی ضربه خوردیم از همین مسئله اما هیچ وقت به کسی ضربه نزدیم...کلی از بچه های ما برای رفتن به تاپیک تیم های دیگه "بن" شدن!اما افرادی میومدن اینجا و هرچی دلشون میخواست میگفتن و ما فقط به خودشون اعتراض میکردیم و هیچ وقت کاری نکردیم که کسی بن بشه...نمیخوایم که این رفتار خوب ما باعث سوءاستفاده بقیه بشه!(کلی گفتم و منظورم شما نبودید)
در ضمن ممنون برا اینکه خبر گذاشتی اما همه کسایی که اینجا هستن اول اینکه زبانشون خوبه و خودشون میتونن برن تیترها رو بخونن...دوم اینکه اخبار هم به زبان فارسی تویه سایت های مربوط هست و اگه لازم باشه از طرف بچه ها گذاشته میشه!پس دلیلی نیست که شما بیاید خبر بذارید!
در هر صورت بازم ممنون برا تیتر روزنامه ها اما...
بازم ممنون...

چشم من ديگه اينجا پست نميدم اميدوارم تيمتون موفق باشه:11::11::11:

فقط يه چيزي بگم بعد برم
شما داشتيد راجبه بعضي از بازيكنا حرف ميزديد بايد بگم بعضي از بازيكنا خيلي محترم هستن و قابل احترام و دوستتون داشت اشتباه ميكرد

به نظر من بايد به اين بازيكنا 100% احترام گذاشت رائول زيدان دلپيرو مالديني اينا واسه خودشون اسطوره هستن و نبايد ازشون بد گفت

اينم آخرين پست من تو اين تاپيك خداحافظ

V A H I D
07-11-2008, 21:27
بعد از صحیتهای کادر فنی 20 عضو تیم اصلی به همراه 2 بازیکن از تیم جوانان به یک بازی سرگرم کننده مابین موانع قرار داده شد پرداختند که در این بازی درنته, متزلدر, کاسیاس, ساویولا و هاینزه به ترتیب اول تا پنجم شدند.
منظورت این بود ؟؟؟؟

charlize
07-11-2008, 22:17
روبینهو دیشب باز هم گل زد. خوشحالی بعد از گل روبینهو[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :

اینا رو گذاشتم تا به شتر بودن کالدرون و میاتوویچ بیش از پیش پی ببریم
من علاوه بر این نقل قول دومی، به این مسئله پی بردم که روبینهو دیوونست!: دی...این چه کاریه که این کرده؟!؟!احتمالا این شکلکها رو برای کالدرون دراورده!: دی‌:د ی
------------------------------

فقط يه چيزي بگم بعد برم
شما داشتيد راجبه بعضي از بازيكنا حرف ميزديد بايد بگم بعضي از بازيكنا خيلي محترم هستن و قابل احترام و دوستتون داشت اشتباه ميكرد

به نظر من بايد به اين بازيكنا 100% احترام گذاشت رائول زيدان دلپيرو مالديني اينا واسه خودشون اسطوره هستن و نبايد ازشون بد گفت
من هم همین مسئله رو داشتم میگفتم به این دوستمون...اما خب این یه چیزه شخصیه که ایشون از ایتالیاییها بدشون میاد...
------------------------

داری یه کاری میکنی برم ایتالیا همشون رو بکشم ! :دي
جون علی اگه بذارم!!!: دی....مگه اینکه قبلش من رو بکشی!: دی :دی

V A H I D
07-11-2008, 22:29
روبینیو چه ترسناک شده !! :دي توی رئال قشنگتر بودا !! :دي

charlize
07-11-2008, 23:06
روبینیو چه ترسناک شده !! :دي توی رئال قشنگتر بودا !! :دي

دقیقا!: دی

لابد خیال کرده خیلی خوشگله گفته بزار یکم خودمو زشت کنم دخترای مردم غش نکنن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جون من بگو دیگه از این خیالا نکنه!: دی
------------------------

بچگی شوستر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :

: دی...
ولی میگم تو اون سالا چطوری تونستن یه چنین عکس با کیفیتی بگیرن من موندم!!!!(لااقل سیاه وسفیدش میکردن!)

ali_ranger22
08-11-2008, 11:49
برترین گلزنان لیگ برتر در این فصل:

۱- روبينيو - منچسترسيتى: ۸۶ درصد گل در هر بازى
۲- فرناندو تورس- ليورپول: ۸۳ درصد گل در هر بازى
۳- اموزاكى - ويگان: ۷۰ درصد گل در هر بازى
۴- كريستيانو رونالدو- منچستريونايتد: ۶۰ درصد گل در هر بازى
۵- گابريل آگبنلاهور- آستون ويلا: ۶۰ درصد گل در هر بازى

امیدوارم آقای گل بشه
این کالدرون .... ش بسوزه ! :دي

این جدی بچه گی هاشه ؟ فک نکنما
بابا اون موقع عکس رنگی نبوده که

ali_ranger22
08-11-2008, 11:54
جون علی اگه بذارم!!!: دی....مگه اینکه قبلش من رو بکشی!: دی :biggrin:

پس مراقب باش چون من تو رو به این راحتی نمی کشم مگه این که مجبور بشم !:دي

ahmad08
08-11-2008, 12:54
سلام بر همگی:
والا در این هفته ها اصلا حال اومدن رو ندارم حالم از هر چه شوستر و کالدرون هست بهم میخوره.
اما یه نکته دیگه بگم رفقا که خدایشش شما به هر کی چیزی میگین به میاتوویچ نگین.
میاتوویچ واقعا برای ما تا اونجا که بهش اجازه دادن خوب کار کرد.
بجز اوردن یه چند بازیکن در حد پشم بقیه خیلی خوب کار کرده.
مثلا:
1:اشنایدر
2:گاگو
3:نیستلروی
4:رفا فن در فارت
5:کاناوارو
6:په په
7:روبن
8:دیارا
9:هیگواین

میبینید که میاتوویچ چندان هم بد کار نکرده و بازیکنهای نسبتا خوبی رو وارد تیم کرده که عاملان اصلی قهرمانی دو بار اخیر رئال شده است.
کالدرون در این خرید ها چندان نقش نداشته بلکه تمام این کارها را میا انجام داده حتی یادمه با اومدن فن گل موافق نبود کالی که به اصرار میا اومد حالا هم که میدونید برای ما چقدر گلزنی کرد.
در کل میاتوویچ واقعا عشق رئال هستش و برای رئال زحمت میکشه دستش درد نکنه و اگه کالدرون هم تو بازار نقل و انتقالات گذشته همش رئال و بودجه رئال رو صرف رونالدو نمیکرد و میذاشت میاتوویچ کار خودشو بکنه شرط میبندم حد اقل سه بازیکن خوب رو بجز رافا وارد تیم میکردش.
نمونش کریم بنزما بود و هانتلار.
راستی ممد جان میگم چطوری فهمیدی اینجا تو 1500تا پست دادی ؟؟
اگه پستهای اینجا هم بحساب میومد الان ما همگی خدای فورم بازها میشدیم دی:
ایشالا که رئال از این بحران به سلامت عبور کنه و بگذره .
همگی بگین ایشالا .....
و همینطور دعا کنید که تو نقل و انتقالات ژانویه خریدهای خوبی کنه وگرنه کلامون چی پس معرکس.

h_starboy
08-11-2008, 14:43
بازی با مالاگا

----------------------هیگواین-------------رائول-------------------------

---------اشنایدر-----------------گوتی---------------فن در فارت-------

-----------------------------------گاگو-----------------------------------

سالگادو-------------کانا-------------------- متزلدر--------------مارسلو

--------------------------------کاسیاس--------------------------------

ترکیب بدی نیست. البته اگه گوتی آماده باشه نه اینکه همه توپهارو لو بده. ضمنا خدا کنه به جای گاگو دیارا رو نذاره. آخه این شوستر عاشق دیارا هستش.
وضعیت روبن چطوره نمیتونه بازی کنه؟؟

V A H I D
08-11-2008, 16:51
اگه پستهای اینجا هم بحساب میومد الان ما همگی خدای فورم بازها میشدیم دی:
من یه 1000 تا پست دیگه که شمارش نمی شه توی تایپیک ترایبال دارما !! :دي
من نظرم اینه !
Dudek
Marcelo Cannavaro Metzelder Ramos
Gago
Wesley Guti Van
Higuain Raul

ahmad08
08-11-2008, 18:20
واااااااااااااای
رفقا قصه من گوش کنید
قصه بی سرو سامانی من گوش کنید.
نیستلروی و روبن برای دوماه مصدوم هستن .
وااااای بار الها این دیگر چه مصیبت ناگوار و کار ناصواب هست .
بار الها کمکان کن که تو یاور بیچارگان هستی.
خدایشش اگه این ژانویه یه مهاجم شش دانگ نگیریم نتنها کلامون بلکه کلهم پس معرکه ایم.

charlize
08-11-2008, 19:00
الان اخبار گفت رئال ماریو گومژ رو خریده!
مهاجم بدی نیست اما خیلی گزینه ها بودن که از اون بهتر بودن!

h_starboy
08-11-2008, 19:05
الان اخبار گفت رئال ماریو گومژ رو خریده!
مهاجم بدی نیست اما خیلی گزینه ها بودن که از اون بهتر بودن!

گند زدن بابا. این کیه برداشتن آوردن. فکر با این قضیه دیگه بنزما رو نگیرن. مسخره ها

charlize
08-11-2008, 19:25
الان رفتم تو سایت گل. درسته نیستلروی ممکنه 2 تا 3 ماه نتونه بازی کنه. مسئولان رئال هم دارن تلاش میکنن گومز رو بخدمت بگیرن

هنوز نخریدنش

اخبار گفت که رئال با لیورپول در رقابت بوده و آخر سر هم تونسته با 20 میلیون با گومژ قرارداد داخلی امضا کنه...
البته سایت گل هنوز خبر خریدش رو نزده و گفته گزینه اصلی رئال برا جانشینی رود که 2-3 ماه نیستش...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

V A H I D
08-11-2008, 19:32
ای دهنشونو !!!
چرا بنزما رو نخریدن ؟؟؟ این گومز خوبه ولی به بنزما نمی رسه !!! اه اعصابم خورد شد !!
من کریم ترکه رو می خوام !! :دي ( این یکی دیگه ترک نیست !: دي )

این هلندی ها هم دیگه شورش رو در اووردن ! اون از اشنایدر و روبن این هم از نیستروی ! هنوز نوبت فن در فاارت نرسیده !!

charlize
08-11-2008, 19:38
این هلندی ها هم دیگه شورش رو در اووردن ! اون از اشنایدر و روبن این هم از نیستروی ! هنوز نوبت فن در فاارت نرسیده !!
درنته هم که بود و نبودش یکیه!همون بهتر که اینم مصدوم بشه!
ولی جدی اینا چرا اینطوری هستن؟!خیلی سوسول....!: دی

V A H I D
08-11-2008, 19:41
درنته هم که بود و نبودش یکیه!همون بهتر که اینم مصدوم بشه!
ولی جدی اینا چرا اینطوری هستن؟!خیلی سوسول....!: دی
خداییش هلندی ها خیلی مصدوم می شن ! همین فن پرسی هم همین جوریه ها !

می دونی که هلندیا به چی معروفن توی اروپا ؟؟؟ فک کنم به همون خاطر ویتامینای بدنشون رو از دست می دن و این باعث می شه استخواناشون ضعیف تر باشه و هم ماهیچه هاشون !

V A H I D
08-11-2008, 19:47
اقا بازی سمیر ناسری رو دیدید ؟؟؟
چه قدر گفتم اینو باید بیارن رئال ؟؟؟ ببین حالا چه قدر شاخ شده ! حالا دقیقا همین اتفاق با بنزما می افته ! پا می شه می ره یه تیم انگلیسی اقای گل می شه !

charlize
08-11-2008, 20:34
من میگم خودمون بریم تو تیم بهتر اینا بازی میکنیم!: دی
------------------
بی ربط:ممد چه آواتاری زدی!جالب بید...

V A H I D
08-11-2008, 20:54
هرچی بازیکن سوسوله ما میریم میخریم. بازیکن باید مثل کریس رونالدو باشه تو 5 سال اخیر فقط 1 بار مصدوم شده که اونم مصدومیت نبود یه عمل جراحی بود
اون هم واسه این بود که به رئال داشت نزدیک می شد !! :دي

V A H I D
08-11-2008, 20:55
آواتارو حال کنین
تکراریه !! :دي
نه فوتو شاپه !! :دي
نه اصلا ! تایید می شه !! :دي
( این ها 3 جوابی هست که خیلی توی انجمن استفاده می شن !! :دي )

cyrus-ht
08-11-2008, 21:35
.................................................
ویرایش

cyrus_ln
08-11-2008, 21:37
می دونی که هلندیا به چی معروفن توی اروپا ؟؟؟ فک کنم به همون خاطر ویتامینای بدنشون رو از دست می دن و این باعث می شه استخواناشون ضعیف تر باشه و هم ماهیچه هاشون !
هلندی ها به یه چیز معروفن منظورت همونه آیا؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نیستلروی کی مصدوم شد؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ali_ranger22
08-11-2008, 21:39
آواتارو حال کنین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باحال بیدش !

V A H I D
08-11-2008, 22:22
هلندی ها به یه چیز معروفن منظورت همونه آیا؟

نیستلروی کی مصدوم شد؟
اره دیگه !! :دّی !
تازه مصدوم شده !!

V A H I D
08-11-2008, 22:23
بازی هم که داره شروع می شه !
به امید باخت رئال !! :دي

charlize
08-11-2008, 22:39
مسخره تر از این نمیشه!گل اونا دوبرابر گل ما می ارزید!با این شرایط نمیشه رو این بازی هم خیلی اومیدی داشت!
امیدوارم بهتر بازی کنن...

charlize
08-11-2008, 22:45
من موندم کمبود گزارشگر بود؟!کمبود کارشناس! بوده؟!
ترکیبم اینه:
...........................کاسیاس........... ..............
مارسلو.......هاینزه.................ف ابیو..........راموس
........................گاگو.................. ...............
درنته!........................گوتی....... ..................
............اشنایدر..................وان در وارت..........
.............................هیگواین....... ................

charlize
08-11-2008, 23:17
منکه فقط میتونم به تیم بخندم!
خاک تو سر همشون...دلشون خوشه بازی میکنن...بازیکنا شموشک نوشهر از اینا بهتر بازی میکنن!

ali...
08-11-2008, 23:23
معلوم نیس گوتی تو زمین داره چکار میکنه

h_starboy
08-11-2008, 23:24
منکه فقط میتونم به تیم بخندم!
خاک تو سر همشون...دلشون خوشه بازی میکنن...بازیکنا شموشک نوشهر از اینا بهتر بازی میکنن!

آره خدایی. چند نکته باید بگم :
۱- راموس کاملا واضح بود که دلش با رئال نیست. دیگه اون تعصب رو نسبت به رئال نداره. از بازیش مشخص بود.
۲- بدترین و ضعیف ترین مدافع جهان رو رئال داره. اگه گفتین کی؟ (مشخصه دیگه هاینزه)
۳- خیلی ها میگفتن نباید رائول رو بزاره. مثلا الان که نیست خیلی بهتر شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
۴- شوستر در حد رئال نیست.
۵- روبن کجا واین آقای درنته کجا !!!!!!!!!!!!!!!!!
۶- دیگه سرتونو بیشتر از این درد نمیارم ...

معلوم نیس گوتی تو زمین داره چکار میکنه
باز گوتی ۲ -۳ تا پاس فوق العاده داد که یکیش گل شد.

h_starboy
08-11-2008, 23:30
امیدوارم تو نیمه ی دوم بتونیم پیروزی رو بدست بیاریم

دعا میکنم که همینطور بشه. خدایی خیلی نامردیه که هر تیمی با بارسا بازی میکنه هفته بعدش بیاد با رئااال.
خیلی نامردیییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییه

charlize
08-11-2008, 23:38
آره خدایی. چند نکته باید بگم :
۱- راموس کاملا واضح بود که دلش با رئال نیست. دیگه اون تعصب رو نسبت به رئال نداره. از بازیش مشخص بود.
۲- بدترین و ضعیف ترین مدافع جهان رو رئال داره. اگه گفتین کی؟ (مشخصه دیگه هاینزه)
۳- خیلی ها میگفتن نباید رائول رو بزاره. مثلا الان که نیست خیلی بهتر شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
۴- شوستر در حد رئال نیست.
۵- روبن کجا واین آقای درنته کجا !!!!!!!!!!!!!!!!!
۶- دیگه سرتونو بیشتر از این درد نمیارم ...

خیلی حرفات به دلم نشست....واقعا حرف دل من رو زدی....همشون رو 100000000000٪! قبول دارم....دمت گرم....
بخصوص اون اولی رو...حداقل تا زمانیکه این کادر مدیریت رو رئال داره،متاسفانه دل راموس با رئال نخواهد بود...

charlize
09-11-2008, 00:22
خدایا این دیگه چه بازی بود؟!
باو کنید این اولین بار تویه عمرم بود که مطمئن نبودم که دوست دارم کدوم تیم ببره!هنوزم نمیدونم باید خوشحال باشم یا ناراحت!
اما تویه یه چیز مطمئن هستم و اونم اینکه امیدوارم گونزالو دوپینگ نکرده باشه!!!: دی

h_starboy
09-11-2008, 00:24
بردیییییییییییییییییییییی مم واااااااااااااای
خیلی خوشحالم باورم نمیشه. عین یه بچه شدم که بابام واسم یستنی میخره.
خیلی حال داد. عاشق هیگواین شدم.

خیلی حرفات به دلم نشست....واقعا حرف دل من رو زدی....همشون رو 100000000000٪! قبول دارم....دمت گرم....
بخصوص اون اولی رو...حداقل تا زمانیکه این کادر مدیریت رو رئال داره،متاسفانه دل راموس با رئال نخواهد بود...
خیلی مخلصیم به مولا. این سران رئال دارن با بی تدبیری یه بازیکن خوب رو از دست میدن. امیدوارم این اتفاق نیفته.
ایشالا بازیهای بعد رو هم ببریم.

B L A S T E R
09-11-2008, 00:28
دم فن در فارت گرم:دی
و همچنین هیگواین:دی

h_starboy
09-11-2008, 00:31
هیگواین چند گله شد با این ۴ تا ؟؟
سایت گل چرت وپرت زده ۷ تا !!!!!!!!!!!!!!

charlize
09-11-2008, 00:37
حالا هی بگید هیگواین بده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آقا از این به بعد به من بگید هیگواین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به گونزالو جون...چطوری هم وطن؟!دیدی گل رو زدی من اول همه پریدم بغلت!برو حال کن!: دی

h_starboy
09-11-2008, 00:39
هیگواین 9 گله شد.

گلزنان لالیگا:

داوید ویا 10 گل
اتوئو و هیگواین 9 گل

ایول به هیگواین. خدایی گل سومش خیلی قشنگ بود شبیه گل دلپیرو به رئال بود. یه نکته باحال هستش که چرا همه پنالتی هاشو دقیقا همونجا میزنه؟ بازی با اتلتیکو مادرید رو هم همونجا زد.

charlize
09-11-2008, 00:40
خیلی خوشحالم باورم نمیشه. عین یه بچه شدم که بابام واسم یستنی میخره.
: دی......عجب مثالی زدی!: دی
-------------------------------

خیلی مخلصیم به مولا. این سران رئال دارن با بی تدبیری یه بازیکن خوب رو از دست میدن. امیدوارم این اتفاق نیفته.
ما بیشتر...آره..واقعا راموس حیفه...یکی از بهترین بازیکنایی که من دیدم...الان فقط با تیم و شوستر داره لج میکنه...

charlize
09-11-2008, 00:41
چرا همه پنالتی هاشو دقیقا همونجا میزنه؟ بازی با اتلتیکو رو هم همونجا زد.
مثه علی دایی!: دی
منتها پنالتی های دایی رو فقط سه دروازبان تونستن بگیرن...
انصافا هر سه تا رو هم بد زد هیگواین!

h_starboy
09-11-2008, 00:43
: دی......عجب مثالی زدی!: دی
اون لحظه خیلی جو زده شدم. اصلا امید نداشتم. آخه همش عقب میافتد. ولی میگم پنالتی نبود فکر کنم. حرفه ای خودشوزد زمین.

charlize
09-11-2008, 00:50
ولی میگم پنالتی نبود فکر کنم. حرفه ای خودشوزد زمین.
هیچ کدوم پنالتی نبودن
!اولی بیرون محوطه بود و دومی هم اصلا خطا نبود!

h_starboy
09-11-2008, 00:51
بارسلونا ۱ گل زد. اتوئو. دقیقه ۱۲.
اولی من میگم تو بود یا فوقش رو خط.
البته مهم برد بود که گرفتیم. بازم به همه تبریک میگم. تا فردا فعلا خداحافظ همگی

kasra_khan2003
09-11-2008, 01:51
آخه برین تو رو خدا این نمره دادن سایت گل رو نگاه کنید! به گاگو داده 5 بعد به درنته احمق که یک نفر هم نمیتونه دریبل کنه، یه سانتر درست حسابی نمیتونه بکنه، داده 7!!!!!!!

مشکل دارن اینا بابا!!!

ali_ranger22
09-11-2008, 11:53
عجب بازیه خفنی بود !
بارسا هم حیف شد که برد
هیگواین هم که چت ریک کرد (چ اول مخفف چهار ) یا فت ریک کرد (ف مخفف four ) اینو از خودم در کردم ! :دي :دي
ولی پنالتی هاشو اصلا خوب نمی زنه نه اولی نه دومی ...

kasra_khan2003
09-11-2008, 13:10
اتئو دیشب 4 تا گل زد و الان با 13 گل بعد ویا با 10 گل بهترین گل زن لالیگا هست.

هیگواین هم که 9 تا گل زده، سوم هست.

بچه ها من فکر میکنم این بارسا و گواردیلیو، دقیقا مثل پارسال ما هست. یعنی نتیجه های پرگل میگیره، اما بخواتر اینکه بقیه ضعیف هستن. مثل خودمون! اگه ما دوبازی قبل تر رو میبردیم. الان 2 امتیاز از ما جلو نبودن! اما هنوز خیلی فرصت هست.

Majid393
09-11-2008, 14:03
سلام به بروبچ رئالی ....

اول از همه معذرت که دیشب نتونستم بیام .... اینترنت نداشتم (تلفن قطع بود ) ..... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوم هم اینکه بازی خیلی جالبی بود ... مخصوصا" اینکه اونا هم می افتادن جلو .... ما مساویش میکردیم .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا" بازی خوبی بود ..... بهترین بازیکنهای زمین هم به نظرم هیگواین ، ون در فارت ، گوتی ( دیدید نیمه دوم چه تکلهایی می زد ؟؟؟؟ ) :دی

آواتارو حال کنین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خیلی حال کردیم .... باحال بود .... :دی

من موندم کمبود گزارشگر بود؟!کمبود کارشناس! بوده؟!
ترکیبم اینه:
...........................کاسیاس........... ..............
مارسلو.......هاینزه.................ف ابیو..........راموس
........................گاگو.................. ...............
درنته!........................گوتی....... ..................
............اشنایدر..................وان در وارت..........
.............................هیگواین....... ................
گزارش که به طور کلی مرخص بود .....:27:... میگفت اشنایدر پا چیه ....:18:

دم فن در فارت گرم:دی
و همچنین هیگواین:دی
تایید میشه .....:دی

ایول به هیگواین. خدایی گل سومش خیلی قشنگ بود شبیه گل دلپیرو به رئال بود. یه نکته باحال هستش که چرا همه پنالتی هاشو دقیقا همونجا میزنه؟ بازی با اتلتیکو مادرید رو هم همونجا زد.
قاطی کرده بود بنده خدا :دی ...... اگه پنالتی دوم گل نمیشد من میدونستم و اون .....:دی

هیچ کدوم پنالتی نبودن
!اولی بیرون محوطه بود و دومی هم اصلا خطا نبود!
مطمئنی ؟؟؟؟ :18:

iammahdi
09-11-2008, 14:56
حالا خیلی مونده واسه تبریک گفتن ...
خدا به داد رئال برسه این فصل ...

ahmad08
09-11-2008, 15:04
سلام بچها:
اقا منم مث مجید جان شرمندگی خودم رو بابت دیشب اعلام میکنم ولی خوب به دلایل نبودم .
عجب بازی بود من که داشتم سکته رو میزدم اگه اون پنالتی گل نمیشد این هیگواین رو تیکه تیکه میکردم.
بازی قشنگی بودش اما تنها نکته منفی بازی حرکت غیر ورزشی راموس بودش که اصلا باهاش حال نکردم هم تیم رو ضعیف کرد هم حرکتش بد بود.
در کل بازی قشنگی بودش.
در مورد تیم بارسلونا هم بگم دوستان که یه مثل هست میگه جوجه رو چی اخر پاییز میشمارن.
تیم ارسنال یادمون نرفته فصل قبل چه غوغا میکرد و به هر تیمی 5-6 تا میزد ولی نیم فصل دوم کم اوردن این تیم جوان بارسا هم کم میاره میگین نه نگاه کنید.
رئال و منچستر و اینرت و اینا تیمهای با تجربن میدونن چکار کنن .
حالا با اومدن ماریا گومز شاید بهتر بشیم و بتونیم بهترتر بازی کنیم.
به نظر من که تیم باید کمی هم از بازیکنهای جوان تیم کاستیا استفاده کنه.
مثلا پارخو بازیکن جوان غنای رو بیاره .
ممد خیییییلی باحاله عکسه دمت گرم.
دوستان دم شما گرم.
ایشالا تیم یونیون رو به سیخ میکشیم.
بگید ایشالا.

charlize
09-11-2008, 15:19
مطمئنی ؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif
بدون کوچکترین شکی!: دی

V A H I D
09-11-2008, 16:31
سلام !!
ایول خیلی حال کردم !!
مخصوصا وقتی راموس اخراج شد !! :دي

charlize
09-11-2008, 18:07
گوتي: نبايد اين گونه بازي كنيم
--------------------
كاپيتان دوم رئال مادريد گفت: رئال مادريد نبايد هواداران خود را براي شادي معطل كند.

به نقل از ماركا، خوسه ماريا گوتيرس گفت: از ديد من سطح بازي رئال مادريد ده‌ها برابر بالاتر از سطح بازي تيمي مثل مالاگا است و ما نبايد اين گونه بازي كنيم.

وي افزود: متاسفانه تعداد اشتباهات فردي بازيكنان بسيار بالا بود و خود من يكي از همين بازيكناني هستم كه اگر جريمه شوم هيچ اعتراضي نخواهم داشت.

اين بازي با نتيجه 4 بر 3 به سود رئال مادريد به پايان رسيد.

charlize
09-11-2008, 18:09
رائول: از نيمكت نشيني ناراضي نيستم
كاپيتان اول رئال مادريد نيمكت نشيني خود در بازي برابر مالاگا را طبيعي دانست.

به نقل از ماركا، رائول گونسالس گفت: در غياب من هيگواين توانست جاي خالي مرا پر كند.حتي اجازه نداد غيبت فان نيستلروي احساس شود.

وي ادامه داد: هيگواين چهار گل زد و نشان داد بيهوده به جاي مسي به تيم ملي آرژانتين دعوت نشده است.

وي افزود: من بازيكن اين بازي نبودم و نبايد وارد ميدان مي شدم. از نيمكت نشيني ناراضي نيستم.
قابل توجه بعضی از بازیکنا که به همین دلیل رفتن یا میخوان برن!

charlize
09-11-2008, 18:10
شوستر: هرگز راضي نيستم
---------------------
سرمربي آلماني رئال مادريد گفت: با وجود تلاش تحسين برانگيز بازيكنان، بايد بگويم كه هرگز راضي نيستم.

به نقل از رويترز، برند شوستر عنوان كرد: رئال مادريد نبايد در خانه با اين وضعيت پيروز شود. خوب بازي نكرديم و ميزان اشتباهات فردي ميان بازيكنان بسيار بالا بود.

وي افزود: مالاگا تيمي نبود كه بتواند ما را تحت فشار قرار دهد؛ اما وقتي عقب نشيني ما را ديد، جرات حمله پيدا كرد.

شوستر از اظهار نظر در مورد داور خودداري كرد.

charlize
09-11-2008, 18:12
نمرات بازيكنان رئال در بازي ديشب

..::بازيكنان اصلي::..

كاسياس 6
كاناوارو 6
راموس 5
هاينزه 5
مارسلو 5
گاگو 5
گوتي 6
اشنايدر 5
ون در وارت 6
درنته 7
هيگواين 9

..::بازيكنان تعويضي::..

ديارا 6
سالگادو 6
ساويولا 5
میرم میزنم میشکم این کسیکه این نمره ها رو داده!من 5 باید بگیرم؟!؟!؟!

Majid393
09-11-2008, 18:31
این هم اظهارات جالب روبینیو :

روبينيو: مي‌خواهم بهترين بازيكن دنيا شوم

"رابسون دوسوزا" يا همان "روبينيو" در آخرين روز نقل و انتقالات فوتبال اروپا از رئال مادريد جدا و راهي ليگ برتر و منچستر سيتي شد. او هم‌اكنون از جو حاكم در اطراف اين تيم بسيار شگفت‌زده شده و به نسبت تحت تاثير جو حاكم بر اين تيم ليگ برتري است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين بازيكن برزيلي هدف‌هايي در سر دارد و حتي از بازگشت به زادگاهش سخن مي‌گويد. اما با همه اين حرف‌ها مي‌خواهد بهترين بازيكن دنيا بشود.

تابستان گذشته زماني كه مالكان جديد منچستر سيتي اعلام كردند روبينيو را از رئال مادريد به خدمت گرفته‌اند، سروصداي زيادي به پا شد. تمام اروپا به دنبال مهاجم كهكشاني‌ها بودند، با اين همه او در نهايت به جمع «فيروزه‌اي»‌ها پيوست. او تا به امروز از رفتنش به اين تيم ليگ برتري پشيمان نيست.

روبينيو گفت: «بسياري فكر مي‌كردند، در انگليس كار برايم دشوارتر است، آن هم به خاطر تيمي كه انتخاب كرده‌ام. اما اين درست نيست. شايد حتي ساده‌تر هم باشد. در منچستر سيتي هميشه روي من حساب مي‌شود. در رئال تنها در بازي‌هاي دشوار اين گونه بود. شايد رئال بهترين باشگاه دنيا باشد، اما براي من جايي كه در آن هميشه بتوانم بازي كنم، بهترين است. باشگاه بزرگ براي من چه حاصلي دارد، وقتي كه هيچ گاه در آنجا به ميدان نمي‌روم؟»

تاكنون خريد اين برزيلي به سود سيتي بوده است. او با گل‌هايش توانسته است براي باشگاه چند امتياز را به دست بياورد. او در جام يوفا هم موفق بوده است. درست از همين روست كه اين بازيكن 24 ساله مي‌خواهد به چيزهاي زيادي دست پيدا كند.

او ادامه داد: «مي‌خواهم بهترين بازيكن دنيا بشوم.»

او در اين گفته چندان هم متواضع نشان نمي‌دهد. از اين گذشته او به درخشش خود ايمان دارد، البته اگر به هدف‌هاي بعدي‌اش برسد:«با منچسترسيتي مي‌توانم بهترين بشوم. علاوه بر اين مي‌خواهم قهرمان جام جهاني شده و به باشگاه سانتوس برزيل بازگردم و با اين باشگاه جام كوپا ليبرتادورس را هم فتح كنم.»

روبينيو در فاصله سال‌هاي 2002 تا 2005 در سانتوس توپ مي‌زد و از آنجا راهي رئال مادريد شد. او از جايگاهش در جمع قوهاي سپيد هيچ گاه راضي نبود.

در تابستان گذشته باشگاه‌هاي اروپايي زيادي در پي خريد او بودند، اما او در نهايت تصميم گرفت، راهي منچستر سيتي بشود.

V A H I D
09-11-2008, 19:21
رائول: از نيمكت نشيني ناراضي نيستم
كاپيتان اول رئال مادريد نيمكت نشيني خود در بازي برابر مالاگا را طبيعي دانست.

به نقل از ماركا، رائول گونسالس گفت: در غياب من هيگواين توانست جاي خالي مرا پر كند.حتي اجازه نداد غيبت فان نيستلروي احساس شود.

وي ادامه داد: هيگواين چهار گل زد و نشان داد بيهوده به جاي مسي به تيم ملي آرژانتين دعوت نشده است.

وي افزود: من بازيكن اين بازي نبودم و نبايد وارد ميدان مي شدم. از نيمكت نشيني ناراضي نيستم.
دمش گرم !! خیلی حال کردم ! بازیکن یعنی این !! بیخودی الکی نیست که !! :دي

charlize
09-11-2008, 23:48
در حالي كه دو ماه از نظر درمان مدت زيادي نيست اما وضعيت نيستلروي دقيقا مشابه مصدوميتي است كه در سال ‪ ۲۰۰۰‬داشت و يك سال تمام از حضور در مسابقات محروم شد
شوخی نکنید!یکسال؟!!!!!اینطوری که تیم نابود میشه!!!
---------------------------

دسامبر سياه يعني ماهي كه رئال بايد با والنسيا ، بارسلونا، سوي يا و ويارئال ديدار كند
جون من تعارف نکنید!
بیاید یه بازی با ایرانم! برا رئال تدارک ببینید دیگه!!مسخره ها!
چی میمونه دیگه از تیم؟!

kasra_khan2003
09-11-2008, 23:52
خوب دیگه! مصدومیت های مداوم نیسروی شروع شد! همون چیزی که پیش بینی میشد! کهولت سن باعث این چیزا هم میشه دیگه. رائول موندم چه جون سگی داره که مصدوم نمیشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ali_ranger22
10-11-2008, 11:26
دسامبر سياه يعني ماهي كه رئال بايد با والنسيا ، بارسلونا، سوي يا و ويارئال ديدار كند

عجــــــــــــــــبــــــ ا
یعنی چی آخه
تو 1 ماه می خوان سر یه تیم رو ببرن !
برنامه ریزی لیگ خلیج فارس از اینا بهتره ! :دي

h_starboy
10-11-2008, 13:34
امیدوارم بازیهامونو ببریم.
بارسلون ۶ تا ۶ تا میزنه ما به زورو شانس میبریم. این چه وضعیه؟؟

V A H I D
10-11-2008, 16:11
ما تو دوران افتمون داریم مثل بارسلون تو اوجش نتیجه میگیریم. وای به روزی که ما اوج بگیریم و بارسلون افت کنه!
حالا اگه توی این وعضعیت بخوریم به بارسلون که بد بخت می شیم !!

Majid393
10-11-2008, 18:00
رئال مادريد درصدد جايگزيني شوستر با ريكارد

آخرين اخبار منتشره در اسپانيا حاكي از اين است كه در صورت بهبود نيافتن عملكرد و نتايج تيم فوتبال رئال مادريد، فرانك ريكارد هلندي در ماه ژانويه جانشين برند شوستر خواهد شد.

مسوولان باشگاه رئال مادريد، دو ماه ديگر به سرمربي آلماني خود فرصت داده اند تا تحول لازم را در تيم ايجاد كند اما به نظر مي‌رسد از بي‌نظمي در تمرينات و ادامه كسب نتايج ضعيف، مايوس شده اند.

به گزارش ايرنا به نقل از سايت گل، در فهرست گزينه‌هايي كه باشگاه رئال مادريد مدنظر دارد، ريكارد در صدر قرار دارد به ويژه به اين دليل كه با حضور پنج بازيكن هلندي در تيم رئال، مي‌تواند به سرعت احترام و مساعدت آنان را جلب كند.

رامون كالدرون رئيس باشگاه و شماري از مديران اين تيم از تحقق هر پيشرفتي تحت سرمربيگري شوستر مايوس شده اند.

دو شكست پياپي برابر يوونتوس نيز توانمندي شوستر براي هدايت رئال تا مراحل بالاتر مسابقه‌هاي فوتبال جام قهرمانان باشگاههاي اروپا را كاملا زير سوال برده است.

يكي ديگر از عوامل ايجاد تنش، مانولو روييز دستيار اصلي شوستر است كه به نوشته روزنامه اسپورت، مورد علاقه بازيكنان نيست و هميشه با تندخويي در حال انتقاد از عملكرد آنهاست در حاليكه روش‌هاي تمريني او نيز به خوبي اجرا نمي‌شود.

تمام اين گمانه زني‌ها در حالي است كه احتمال نپذيرفتن پيشنهاد باشگاه رئال از سوي ريكارد و مخالفت برخي افراد با انتصاب او نيز وجود دارد.

مقصد آينده ريكارد به احتمال بسيار زياد تيم آ.ث ميلان ايتاليا است و منطق ايجاب مي‌كند كه شوستر نيز در پايان رقابتهاي فصل جاري بركنار شود.

Majid393
10-11-2008, 18:01
رایکارد ..... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Majid393
10-11-2008, 18:30
دروغه. ایرنا به نقل از سایت گل و گل به نقل از روزنامه ی کاتالانی ال موندو دپیورتیوو!!

ایول .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ali_ranger22
10-11-2008, 19:15
حالا اگه توی این وعضعیت بخوریم به بارسلون که بد بخت می شیم !!

دقیقا منم می خواستم همینو بگم
توی این موقعیتی که داریم بازی با بارسا خیلی خطریه !

kasra_khan2003
10-11-2008, 19:48
رئال مادريد درصدد جايگزيني شوستر با ريكارد

آخرين اخبار منتشره در اسپانيا حاكي از اين است كه در صورت بهبود نيافتن عملكرد و نتايج تيم فوتبال رئال مادريد، فرانك ريكارد هلندي در ماه ژانويه جانشين برند شوستر خواهد شد.

مسوولان باشگاه رئال مادريد، دو ماه ديگر به سرمربي آلماني خود فرصت داده اند تا تحول لازم را در تيم ايجاد كند اما به نظر مي‌رسد از بي‌نظمي در تمرينات و ادامه كسب نتايج ضعيف، مايوس شده اند.

به گزارش ايرنا به نقل از سايت گل، در فهرست گزينه‌هايي كه باشگاه رئال مادريد مدنظر دارد، ريكارد در صدر قرار دارد به ويژه به اين دليل كه با حضور پنج بازيكن هلندي در تيم رئال، مي‌تواند به سرعت احترام و مساعدت آنان را جلب كند.

رامون كالدرون رئيس باشگاه و شماري از مديران اين تيم از تحقق هر پيشرفتي تحت سرمربيگري شوستر مايوس شده اند.

دو شكست پياپي برابر يوونتوس نيز توانمندي شوستر براي هدايت رئال تا مراحل بالاتر مسابقه‌هاي فوتبال جام قهرمانان باشگاههاي اروپا را كاملا زير سوال برده است.

يكي ديگر از عوامل ايجاد تنش، مانولو روييز دستيار اصلي شوستر است كه به نوشته روزنامه اسپورت، مورد علاقه بازيكنان نيست و هميشه با تندخويي در حال انتقاد از عملكرد آنهاست در حاليكه روش‌هاي تمريني او نيز به خوبي اجرا نمي‌شود.

تمام اين گمانه زني‌ها در حالي است كه احتمال نپذيرفتن پيشنهاد باشگاه رئال از سوي ريكارد و مخالفت برخي افراد با انتصاب او نيز وجود دارد.

مقصد آينده ريكارد به احتمال بسيار زياد تيم آ.ث ميلان ايتاليا است و منطق ايجاب مي‌كند كه شوستر نيز در پايان رقابتهاي فصل جاري بركنار شود.

رایکارد هم شد مربی؟!

اون موقع هم اگه قهرمان شد، چون بهترین بازیکنا رو داشت! وگرنه هیچی نیست!!! بیخود با عقده های باقی مونده از بارسا میاد رئال رو به گند میکشه!

Majid393
10-11-2008, 20:47
رایکارد هم شد مربی؟!

اون موقع هم اگه قهرمان شد، چون بهترین بازیکنا رو داشت! وگرنه هیچی نیست!!! بیخود با عقده های باقی مونده از بارسا میاد رئال رو به گند میکشه!

مگه ندیدی اینجوری کردم وقتی اسم رایکارد رو شنیدم ؟؟؟؟ ::::::[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

iammahdi
10-11-2008, 22:11
بارسلونا 34 گل در ده هفته ....
رئال با این وضعیت نمی تونه در مقابل بارسلونا تاب بیاره و می بازه ....

ahmad08
10-11-2008, 23:27
سلام:
اول که خدمتون عرض کنم اومدن من شخصا با اومدن رایکارد موافقم .. دی: (بابا شوخی کردم نزن)
والا من هیچ وقت از این شتر خوشم نیومد من دوست دارم که هر چه زودتر بره اما نه وسطای فصل که تیم به گند کشیده بشه.
به نظر من باتوجه به نا رضایتی خوزه مورینهو باید اونو بیاریم سانتیاگو.
در ضمن باید خدمت دوستان عرض کنم رفقا تیمی بیاد و 6تا 6تا بزنه باید ازش ترسید چی میگین شما .
درسته ما بازیکنهای خوبمون رو در اختیار نداریم و اگه داشتیم 7 تا بهشون میزدیم اما باید بگم که ما در هر صورتی باشیم مقابل بارسا خیلی خوب بازی خواهیم کرد اینو من مطمئنم هستم و خواهش دارم گول این ظاهر فریبی ها رو نخورید.
کاش هیگواین همینطور روی فورم باشه و بتونه بیشتر و بیشتر اینطوری بازی کنه.
راستی دوستان میگم این تیم چلسی داره همینطور بازیکن میخره مگه فصل نقل و انتقالات تموم نشده پس چطوری میتونه بخره ؟

ahmad08
10-11-2008, 23:34
سلام:
اول که خدمتون عرض کنم اومدن من شخصا با اومدن رایکارد موافقم .. دی: (بابا شوخی کردم نزن)
والا من هیچ وقت از این شتر خوشم نیومد من دوست دارم که هر چه زودتر بره اما نه وسطای فصل که تیم به گند کشیده بشه.
به نظر من باتوجه به نا رضایتی خوزه مورینهو باید اونو بیاریم سانتیاگو.
در ضمن باید خدمت دوستان عرض کنم رفقا تیمی بیاد و 6تا 6تا بزنه باید ازش ترسید چی میگین شما .
درسته ما بازیکنهای خوبمون رو در اختیار نداریم و اگه داشتیم 7 تا بهشون میزدیم اما باید بگم که ما در هر صورتی باشیم مقابل بارسا خیلی خوب بازی خواهیم کرد اینو من مطمئنم هستم و خواهش دارم گول این ظاهر فریبی ها رو نخورید.
کاش هیگواین همینطور روی فورم باشه و بتونه بیشتر و بیشتر اینطوری بازی کنه.
راستی دوستان میگم این تیم چلسی داره همینطور بازیکن میخره مگه فصل نقل و انتقالات تموم نشده پس چطوری میتونه بخره ؟

Majid393
11-11-2008, 13:33
شبکه یک گفت یه جراح ایرانی میخواد پای نیستلروی رو عمل کنه .... :دی

نظرتون چیه ؟؟؟ :دی

iammahdi
11-11-2008, 15:57
شبکه یک گفت یه جراح ایرانی میخواد پای نیستلروی رو عمل کنه .... :دی

نظرتون چیه ؟؟؟ :دی
این که گفتی یعنی چی ....
الان بهترین جراح مغز و اعصاب ایرانیه با پسرشم مصاحبه می کردن موبایلش هی زنگ می خورد ....
تو ناسا هم که نمی دونم تو کدوم قسمتش یه ایرانی مسوله ....
علی کردی هم که تو قسمته بازاریابیه گوگله ...

اونا بهشون امکانات داد این شدن ...
خب پای نیتسلروی ایرانی عمل کنه چیه مگه ...

باید دید می یاد تو ایران پاش عمل بشه یا اینکه تو اسپانیا دکترش ایرانیه ....

iammahdi
11-11-2008, 16:01

احمد جان اینو گفتی یاده دیشبه نود افتادم که نمی دونم کدوم تیم برابره پیام بازی می کرد لباسه بارسلونا پوسیده بودن ...

Majid393
11-11-2008, 16:07
احمد جان اینو گفتی یاده دیشبه نود افتادم که نمی دونم کدوم تیم برابره پیام بازی می کرد لباسه بارسلونا پوسیده بودن ...

ذوب آهن بود .....:27:

Majid393
11-11-2008, 16:10
این که گفتی یعنی چی ....
الان بهترین جراح مغز و اعصاب ایرانیه با پسرشم مصاحبه می کردن موبایلش هی زنگ می خورد ....
تو ناسا هم که نمی دونم تو کدوم قسمتش یه ایرانی مسوله ....
علی کردی هم که تو قسمته بازاریابیه گوگله ...

اونا بهشون امکانات داد این شدن ...
خب پای نیتسلروی ایرانی عمل کنه چیه مگه ...

باید دید می یاد تو ایران پاش عمل بشه یا اینکه تو اسپانیا دکترش ایرانیه ....

حالا مگه چی گفتم ؟؟؟ :دی
هر کی نظری داره .... :20: ..... نظرش هم محترمه ......:46:

فک کردی منظورم این بود که دکتر ایرانی جراحی بلد نیست ؟؟؟؟ :دی

iammahdi
11-11-2008, 18:59
حالا مگه چی گفتم ؟؟؟ :دی
هر کی نظری داره .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... نظرش هم محترمه ......[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فک کردی منظورم این بود که دکتر ایرانی جراحی بلد نیست ؟؟؟؟ :دی

اختیار داری عزیز ...
من هم منظوری نداشتم ...
قربانت ...

Majid393
11-11-2008, 19:36
اختیار داری عزیز ...
من هم منظوری نداشتم ...
قربانت ...

خواش میکنم مهدی جان ..... :10:
منم فقط گذاشتن خبر رو داشتم .....

:11::11::11:

charlize
11-11-2008, 20:52

charlize
11-11-2008, 20:54
با اعلام رسمي از سوي دفتر مكاتبات مشخص شد - تلاش مجدد رئال مادريد براي جذب آرشاوين
----------------------------------------
باشگاه رئال مادريد مي كوشد در فصل نقل و انتقالات زمستاني مهاجم تواناي زنيت روسيه را به خدمت بگيرد.

به نقل از آس اسپانيا، آندري آرشاوين مهاجم ملي پوش زنيت روسيه كه در يورو 2008 درخشش قابل توجهي از خود نشان داده است، در فصل تابستان به پيشنهاد رئال مادريد پاسخ رد داد؛ اما اكنون به نظر مي آيد مشتاقانه در انتظار آغاز فصل نقل و انتقالات زمستاني است.

رئال مادريد تلاش مي كند با مبلغ قطعي و بدون تغيير 25 ميليون يورو اين گل زن جوان(!!!) را خريداري كند و اين در حالي است كه بارسلونا نيز از مشتريان وي محسوب مي شود.

چند باشگاه انگليسي و ايتاليايي نيز به دنبال جذب اين مهاجم روسي هستند.

charlize
11-11-2008, 20:55
در اقدامي عجيب از سوي هواداران - 60 هزار بليت برنابئو به دو برابر قيمت خريداري شد
-------------------------------------
هواداران رئال مادريد براي بازي تيمشان برابر رئال اونيون بليت ها را به دو برابر قيمت خريداري كردند.

به نقل از ماركا، وقتي در يك وب سايت هواداري و البته غير رسمي رئال مادريد اين خبر منتشر شد كه رامون كالدرون مدير عامل باشگاه رئال مادريد براي خريد آرشاوين در زمستان با مشكل مالي مواجه مي شود، هواداران رئال مادريد در اقدامي نمادين بليت هاي بازي نه چندان مهم تيمشان برابر رئال اونيون در كوپا دل ري را به دو برابر قيمت خريداري كردند.

برخي گزارشها حاكي از آن است كه برخي خبرنگاران اين بليت ها را حتي با چند برابر قميت خريداري كرده اند تا بتوانند بيشتر از سايرين به باشگاهشان كمك كنند.
اين در حالي است كه باشگاه رئال مادريد در چند سال گذشته رقابت نزديكي با منچستر يونايند بر سر كسب عنوان ثروتمند ترين باشگاه در جهان داشته است.
چرت ترین خبری که شنیدم!همون خط آخر همه چیز رو شخص میکنه!

charlize
11-11-2008, 20:58
شرط منچستريونايتد براي "رونالدو" - ابراز علاقه براي دستمزد بالاتر!!!
باشگاه منچستر يونايتد براي بالا بردن حقوق هفتگي كريستيانو رونالدو شرط گذاشت.

روزنامه SUN مدعي شد كه سران منچستر يونايتد تا زماني كه رونالدو علاقه كامل خود براي ماندن در اين باشگاه را نشان دهد، به وي پيشنهاد جديدي ارائه نخواهند كرد.

رونالدو در حال حاضر با دستمزد هفتگي 147 هزار يورو پردرآمدترين بازيكن تاريخ منچستر يونايتد محسوب مي شود اما او چندي پيش خواستار بالا بردن اين مبلغ از سوي سران منچستر شده بود.

كاپيتان تيم ملي فوتبال پرتغال كه 23 سال سن دارد تابستان امسال از علاقه خود براي پيوستن به رئال مادريد خبر داده بود اما مسئولان منچستريونايتد به هر طريق ممكن مانع از جدايي بهترين بازيكن كنوني خود شدند.

به نظر مي رسد رونالدو بايد حداقل تا ماه ژانويه به انتظار بنشيند و در فصل نقل و انتقالات اين ماه جدايي يا باقي ماندن در كنار شياطين سرخ را بررسي كند.
----------------------
فرگوسن یادمه که یه چیزایی گفته بو!ژنرال فرانکو و...!
حالا معلوم میشه که.......!

h_starboy
11-11-2008, 21:51
بیخیال رونالدو. آرشاوین اگه بیاد چی میشه این رئال.

ali...
11-11-2008, 22:03
در اقدامي عجيب از سوي هواداران - 60 هزار بليت برنابئو به دو برابر قيمت خريداري شد
[

هوادارم هوادارای ریال

Majid393
11-11-2008, 23:03
امشب شبکه 3 بازی با اونیون رو پخش نمیکنه ؟؟؟؟

charlize
11-11-2008, 23:37
6-7 دقیقه از بازی گذشته و 0-0 مساویه بازی....

MORINIO
11-11-2008, 23:49
ای تو روحشون . هنوز بازی شروع نشده یکی خوردن از یونیون:2:

h_starboy
12-11-2008, 00:13
دقیقه 42 1-1 مساوی
رائول دقیقه 36 گل مساوی رو زده.

h_starboy
12-11-2008, 00:21
نیمه اول 1-1 مساوی تموم شد. امیدوارم اینجوری حذف نشیم.

kasra_khan2003
12-11-2008, 01:20
4-3 جلو هستیم، دقیقه 90. زائول هتریک کرد!!!

حالا با این کارش باید از فردا فیکس بازی کنه!

kasra_khan2003
12-11-2008, 01:25
بازی با همین نتیجه تموم شد! فکر کنم حذف شدیم. با توجه به گل زده در خانه ی حریف:

اونور 3-2 باختیم، اینور 4-3 بردیم، در مجموع 6-6. اما اونا 3 تا گل تو زمین ما، بهمون زدن.

بود و نبود کاسیای تو دروازه مهم هست؟! بجاش یه مهاجم بیاریم!

ehsan-totti
12-11-2008, 01:26
عجب تيم باحالي شده رئال:18::18::41::41::41::41:

h_starboy
12-11-2008, 10:39
حذف شدیییییییییییییییییییم. همونطور که بعد از بازی رفت من پیش بینی کرده بودم حذف میشیم.

دقیقه ۸۶ رائول گل ۴ ام رو زد ولی دقیقه ۹۰ گل سوم رو خوردیم و از گردونه رقابت ها اونم تو خونه خودمون حذف شدیم.

ali...
12-11-2008, 15:34
آسيب ديدگي‌ها دست از سر رئال مادريد برنمي‌دارند. اكنون نوبت به مهاجم هلندي مادريدي‌ها رسيده است تا پرافتخارترين تيم اسپانيا را تا شروع سال نو ميلادي همراهي نكند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، رودفان نيستلروي در سال 2008 ديگر براي رئال به ميدان نمي‌رود. علت غيبت اين مهاجم 32 ساله آسيب ديدگي است و احتمال مي‌رود او ناچار شود زانوي آسيب ديده‌اش را نيز به تيغ جراحان بسپارد. او در بازي برگشت رئال مادريد برابر "ايرون" كه به حذف كهكشاني‌ها از جام حذفي اسپانيا انجاميد، حضور نداشت.

مهاجم سال‌هاي پيش آيندهوون هلند و منچستريونايتد در حال حاضر به آمريكا پرواز كرد تا زيرنظر ريچارد استيدمن يكي از پزشكان شناخته شده و ماهر به درمان پاي خود بپردازد. نيستلروي هشت سال پيش زماني كه در فوتبال باشگاهي در هلند توپ مي‌زد، از همين ناحيه جراحي شد. در آن زمان هم همين پزشك روي پاي او كار كرده و درمانش نيز نتيجه‌بخش بود.

مايكل اوون، فيليپ لام و حسن صالح حميدزيچ از بيماران شناخته شده اين پزشك هستند.

نيستلروي در حال حاضر نوزدهمين بازيكن رئال است كه از شروع فصل جاري به علت آسيب ديدگي به استراحت اجباري رفته است. آخرين بار محمد ديارا، هافبك 27 ساله‌ي كهكشاني‌ها به دليل آسيب ديدگي سه هفته در خدمت تيم برند شوستر نبود. او همانند آرين روبن كه دچار پارگي تاندون شده، شايد در ميانه ماه دسامبر به فوتبال بازگردد.

زمان دوري نيستلروي از فوتبال طولاني‌تر از روبن و ديارا خواهد بود.

رسانه‌هاي اسپانيا روز سه‌شنبه اعلام كردند، اين مهاجم با خطر دوري دو تا سه ماهه از فوتبال روبه‌روست.

كهكشاني‌ها به دليل اين همه بازيكن آسيب ديده قصد دارند در مهلت زمستاني نقل و انتقال‌هاي فوتبال اروپا دست به كار شوند. رامون كالدرون رييس باشگاه رئال مادريد به برند شوستر گفته است، به دنبال بازيكنان جديد باشد.

روزنامه اسپانيايي "as" از يافتن جانشين نام آشنا براي نيستلروي خبر داد. مادريدي‌ها آندري آرشاوين روس از تيم زنيت سنت پترزبورگ را براي جايگزيني نيستلروي مدنظر دارند.

مادريدي‌ها مي‌خواهند او را براي نيم فصل دوم به صورت قرضي به خدمت بگيرند. از آنجايي كه زنيت در فصل جاري ليگ قهرمانان اروپا از آرشاوين بهره برده، رئال نمي‌تواند از اين مهاجم در ليگ قهرمانان اروپا استفاده كند

llvlloji
12-11-2008, 19:15
این شوستر مربی نیست باید شوتش کنن بیرون ابروم جلوی دوستام رفته از بس مسخره میکنن این چه طرزشه نه شوستر چیزی حالیشه ه اوون کالدرون احمق با این سیاستاشون

charlize
12-11-2008, 21:24
تبریک برا باخت!
چی میشه گفت واقعا الان؟!
من نمیدونم...فقط اومد رو زبونم که تبریک بگم و منم گفتم!
حالا نحوه برداشتش با خودتون...

V A H I D
12-11-2008, 23:36
این کاسیاس رو باید داد جاش یه بوق گذاشت توی در وازه !! :دي
خیلی خر شده ! یعنی چی ؟؟ 3 ماه نشده از جام ملت ها می گذره !! چه جوری این قدر افت کرده ؟؟؟
اگه کاسیاس برگرده و ادم بشه کل تیم روحیه می گیره ! پارسال کاسیاس 2 تا واکنشکه نشون می داد همه بازیکنا جو می گرفتشون !

ehsan-totti
13-11-2008, 05:32
آسيب ديدگي‌ها دست از سر رئال مادريد برنمي‌دارند. اكنون نوبت به مهاجم هلندي مادريدي‌ها رسيده است تا پرافتخارترين تيم اسپانيا را تا شروع سال نو ميلادي همراهي نكند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، رودفان نيستلروي در سال 2008 ديگر براي رئال به ميدان نمي‌رود. علت غيبت اين مهاجم 32 ساله آسيب ديدگي است و احتمال مي‌رود او ناچار شود زانوي آسيب ديده‌اش را نيز به تيغ جراحان بسپارد. او در بازي برگشت رئال مادريد برابر "ايرون" كه به حذف كهكشاني‌ها از جام حذفي اسپانيا انجاميد، حضور نداشت.

مهاجم سال‌هاي پيش آيندهوون هلند و منچستريونايتد در حال حاضر به آمريكا پرواز كرد تا زيرنظر ريچارد استيدمن يكي از پزشكان شناخته شده و ماهر به درمان پاي خود بپردازد. نيستلروي هشت سال پيش زماني كه در فوتبال باشگاهي در هلند توپ مي‌زد، از همين ناحيه جراحي شد. در آن زمان هم همين پزشك روي پاي او كار كرده و درمانش نيز نتيجه‌بخش بود.

مايكل اوون، فيليپ لام و حسن صالح حميدزيچ از بيماران شناخته شده اين پزشك هستند.

نيستلروي در حال حاضر نوزدهمين بازيكن رئال است كه از شروع فصل جاري به علت آسيب ديدگي به استراحت اجباري رفته است. آخرين بار محمد ديارا، هافبك 27 ساله‌ي كهكشاني‌ها به دليل آسيب ديدگي سه هفته در خدمت تيم برند شوستر نبود. او همانند آرين روبن كه دچار پارگي تاندون شده، شايد در ميانه ماه دسامبر به فوتبال بازگردد.

زمان دوري نيستلروي از فوتبال طولاني‌تر از روبن و ديارا خواهد بود.

رسانه‌هاي اسپانيا روز سه‌شنبه اعلام كردند، اين مهاجم با خطر دوري دو تا سه ماهه از فوتبال روبه‌روست.

كهكشاني‌ها به دليل اين همه بازيكن آسيب ديده قصد دارند در مهلت زمستاني نقل و انتقال‌هاي فوتبال اروپا دست به كار شوند. رامون كالدرون رييس باشگاه رئال مادريد به برند شوستر گفته است، به دنبال بازيكنان جديد باشد.

روزنامه اسپانيايي "as" از يافتن جانشين نام آشنا براي نيستلروي خبر داد. مادريدي‌ها آندري آرشاوين روس از تيم زنيت سنت پترزبورگ را براي جايگزيني نيستلروي مدنظر دارند.

مادريدي‌ها مي‌خواهند او را براي نيم فصل دوم به صورت قرضي به خدمت بگيرند. از آنجايي كه زنيت در فصل جاري ليگ قهرمانان اروپا از آرشاوين بهره برده، رئال نمي‌تواند از اين مهاجم در ليگ قهرمانان اروپا استفاده كند

اين آرشاوين هم به درد رئال نمي خوره مشكل جاي ديگه اس
:41::41::41:
همون اول فصل بايد به فكر خريد مي افتادن :41::41::41:
هي كريس كريس كردن هم روبينيو رفت هم حالا بايد تو سر خودشون بزنن واسه بازيكن :41::41:

ehsan-totti
13-11-2008, 05:35
بهتر که حذف شدیم. این جام حذفی اصلا اهمیت نداره فقط باعث خستگی بازیکنا میشه. ولی با این وضع تو دو جام دیگر هم امیدی نداریم

]
درسته که جام حذفی مهم نیست :8:
ولی دیگه حذف شدن توی سانتیاگو برنابئو :41:
جلوی طرفدارای خودی :13:
حالا اگه تیم لیگ ۱ هم بود حرفی نبــــــــــــود :19:
ولی ...

ehsan-totti
13-11-2008, 05:36
مذاکره ون نیستلروی با پزشک امریکایی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به گزارش RMadrid C.F: رود ون نیستلروی به امریکا سفر کرده است تا در مورد وضعیت زانوی خود با پزشکی امریکایی مشورت کند .

این پزشک که تجربه بالایی در این زمینه دارد با نیستلروی صحبت کرده و بعد از معاینه وی خواهد گفت که ایا این هلندی به عمل جراحی احتیاج دارد یا خیر .

نیستلروی روز گذشته با پروازی مستقیم , مادرید را به مقصد کولورادوی امریکا ترک کرد تا با دکتر ریچارد استیدمن در مورد زانوی خود صحبت کند .

دکتر استیدمن همان پزشکی است که در سال 2000 بعد از اولین مصدومیت زانوی نیستلروی او را عمل کرده تا این هلندی بتواند از ایندهوون راهی منچستریونایتد شود .

کلینیک پزشکی باشگاه رئال مادرید نیز توافق خود را با این موضوع به طور رسمی اعلام کرده است و طی پیامی رسمی اعلام نمود که در وضعیت فعلی بهترین تصمیم همین است .

طی معاینات اولیه ای که پزشکان باشگاه روی زانوی این مهاجم گلزن انجام داده اند تخمین زده شده است نیستلروی چیزی نزدیک به 2 ماه از میادین به دور خواهد ماند .

اینم دیگه بازیکن بشو نیست :41:
تموم شده فوتبالش:41:
می خواد برگرده بشه رونالدو :27:

ehsan-totti
13-11-2008, 05:38
quote=Mamad_Madrid;3167660]
رونالدوی کوچک به رئال مادرید پیوست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به گزارش RMadrid C.F: رئال مادرید موفق شد , الیپیو دوارته برناردو , ستاره برزیلی تیم ریو اوه پرتغال را به خدمت بگیرد .

به گزارش مارکا , رئال مادرید دیروز عصر پس از رقابتی نزدیک با چلسی موفق به بستن قرارداد با این بازیکن تکنیکی و سرعتی شد .

مسئولان استعداد یابی باشگاه رئال مادرید بیش از یک سال است که به دنبال خرید این استعداد جوان هستند و بعد از این مدت تلاش سرانجام موفق شدند تابستان امسال رضایت این بازیکن را جلب کنند .

برناردو , تابستان امسال 16 ساله شد و می تواند با هر باشگاهی قرارداد حرفه ای ببندد ؛ در رسانه های پرتغال این بازیکن را کریستیانو رونالدوی دوم می نامند زیرا در حرکت با توپ بسیار شبیه به ستاره پرتغالی منچستریونایتد است .

دوارته برناردو به تیم کاستیا یا همان رئال مادرید ب خواهد پیوست تا بتواند با پشت سر گذاشتن مراحل ترقی سرانجام به تیم اصلی راه یابد .

برناردو برای انتخاب بین رئال مادرید و چلسی کار سختی داشت ولی سرانجام وی تصمیم گرفت به تیم اسپانیایی منتقل شود زیرا فرهنگ کشور اسپانیا تا حد زیادی به کشور پرتغال نزدیک است و او می تواند در فوتبال این کشور سریعتر رشد کند .

خوان کاسترو و مانو سیانز دو استعدادیاب رئال مادرید دیروز طی یک نشست با برناردو و پدرش در مورد انتظارات این بازیکن از باشگاه جدیدش صحبت کردند .

ریو اوه , باشگاه سابق این بازیکن خیلی راضی به فروش شماره 9 خود نبود ولی سران این باشگاه وقتی متوجه شدند دیگر نمی توانند بیش از این امکانات پیشرفت این بازیکن را فراهم کنند تصمیم به فروش وی گرفتند .

مادریدی ها در ماه های اخیر مهاجمان بزرگ اروپا چون هانتلار و بنزما را در تیررس خرید خود قرار داده بودند ولی به نظر می رسد این بار تصمیم درست را گرفته اند و می خواهند به جای صرف پول های گزاف برای ستاره , روی استعدادهای جوان سرمایه گذاری کنند .

سران باشگاه مادریدی طعم شیرین موفقیت در این راه را چشیده اند مخصوصا بعد از اینکه در پروژه خرید و سرمایه گذاری روی هیگوئین به سرمنزل مقصود رسیدند .

هلدر دانیل , وکیل این بازیکن که اتفاقا وکیل کریستیانو رونالدو نیز هست خبر انتقال این بازیکن به رئال مادرید را تائید کرده است . گفتنی است باشگاه پرتغالی از فروش این بازیکن 550 هزار یورو بدست اورده است .

انتظار می رود برناردو اواخر این هفته به پایتخت اسپانیا پرواز کرده و قرارداد خود را نهایی کند و به نظر می رسد از روز چهارشنبه تمرینات خود را اغاز نماید .[/quote]

به به :5:

تا باشه از این رونالدو کوچولوها باشه :8::8:
ولی امیدوارم قدر اینارو بدونن و مثله قضیه روبینیو نشه :41:

ehsan-totti
13-11-2008, 05:39
رونالدوی کوچک به رئال مادرید پیوست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به گزارش RMadrid C.F: رئال مادرید موفق شد , الیپیو دوارته برناردو , ستاره برزیلی تیم ریو اوه پرتغال را به خدمت بگیرد .

به گزارش مارکا , رئال مادرید دیروز عصر پس از رقابتی نزدیک با چلسی موفق به بستن قرارداد با این بازیکن تکنیکی و سرعتی شد .

مسئولان استعداد یابی باشگاه رئال مادرید بیش از یک سال است که به دنبال خرید این استعداد جوان هستند و بعد از این مدت تلاش سرانجام موفق شدند تابستان امسال رضایت این بازیکن را جلب کنند .

برناردو , تابستان امسال 16 ساله شد و می تواند با هر باشگاهی قرارداد حرفه ای ببندد ؛ در رسانه های پرتغال این بازیکن را کریستیانو رونالدوی دوم می نامند زیرا در حرکت با توپ بسیار شبیه به ستاره پرتغالی منچستریونایتد است .

دوارته برناردو به تیم کاستیا یا همان رئال مادرید ب خواهد پیوست تا بتواند با پشت سر گذاشتن مراحل ترقی سرانجام به تیم اصلی راه یابد .

برناردو برای انتخاب بین رئال مادرید و چلسی کار سختی داشت ولی سرانجام وی تصمیم گرفت به تیم اسپانیایی منتقل شود زیرا فرهنگ کشور اسپانیا تا حد زیادی به کشور پرتغال نزدیک است و او می تواند در فوتبال این کشور سریعتر رشد کند .

خوان کاسترو و مانو سیانز دو استعدادیاب رئال مادرید دیروز طی یک نشست با برناردو و پدرش در مورد انتظارات این بازیکن از باشگاه جدیدش صحبت کردند .

ریو اوه , باشگاه سابق این بازیکن خیلی راضی به فروش شماره 9 خود نبود ولی سران این باشگاه وقتی متوجه شدند دیگر نمی توانند بیش از این امکانات پیشرفت این بازیکن را فراهم کنند تصمیم به فروش وی گرفتند .

مادریدی ها در ماه های اخیر مهاجمان بزرگ اروپا چون هانتلار و بنزما را در تیررس خرید خود قرار داده بودند ولی به نظر می رسد این بار تصمیم درست را گرفته اند و می خواهند به جای صرف پول های گزاف برای ستاره , روی استعدادهای جوان سرمایه گذاری کنند .

سران باشگاه مادریدی طعم شیرین موفقیت در این راه را چشیده اند مخصوصا بعد از اینکه در پروژه خرید و سرمایه گذاری روی هیگوئین به سرمنزل مقصود رسیدند .

هلدر دانیل , وکیل این بازیکن که اتفاقا وکیل کریستیانو رونالدو نیز هست خبر انتقال این بازیکن به رئال مادرید را تائید کرده است . گفتنی است باشگاه پرتغالی از فروش این بازیکن 550 هزار یورو بدست اورده است .

انتظار می رود برناردو اواخر این هفته به پایتخت اسپانیا پرواز کرده و قرارداد خود را نهایی کند و به نظر می رسد از روز چهارشنبه تمرینات خود را اغاز نماید .

تا باشه از این رونالدو کوچولوها باشه :8::8:
ولی امیدوارم قدر اینارو بدونن و مثله قضیه روبینیو نشه :41:

ehsan-totti
13-11-2008, 05:41
اولتیماتوم به شوستر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به گزارش RMadrid C.F: بعد از بازی دیشب رئال مادرید در برابر یونیون , هیئت مدیره باشگاه در نشستی سریع تصمیم گرفتند به برند شوستر اولتیماتوم دهند .

در این نشست که درست ساعتی بعد از بازی برگزار شد مدیران باشگاه تصمیم گرفتند تا طی اولتیماتومی به شوستر از وی بخواهند هر چه سریعتر تیم را از این وضعیت خارج کند .

بعد از حذف رئال مادرید از جام حذفی توسط تیمی دسته سومی , فشار انتقادات از این تیم بیشتر و بیشتر شده است و این موضوع را حتی می توان در روزنامه های مادریدی چون مارکا نیز دید .

مارکا در صفحه اول چاپ صبح امروز خود , عکسی از رائول را نشان داده بود که ایستاده و دستش را روی سرش گذاشته بود در حالیکه کمی ان طرفتر بازیکنان یونیون در حال جشن صعود خود به مرحله بعد بودند .

ولی ساعتی پیش رادیو مارکا در یکی از برنامه های خود فاش ساخت که اعضای هیئت مدیره باشگاه رئال مادرید درست بعد از بازی دیشب سریعا جلسه ای برقرار کردند و در این جلسه بنا نهاده شد که از شوستر خواسته شود تا در بازی برابر ویادولید حتما برنده از میدان خارج شود در غیر اینصورت تصمیم دیگری گرفته خواهد شد .

طی گمانه زنی های انجام شده به نظر می رسد در صورت اخراج شوستر , مدیر فنی فعلی باشگاه , میگل انخل که سابقه مربیگری در راسینگ و رئال مادرید ب را دارد به طور موقت جای شوستر را خواهد گرفت .

شوستر بعد از بازی دیشب در اظهار نظری مغرورانه اعلام کرده بود که مطمئن است در پست خود باقی خواهد ماند :

هیچ شکی ندارم که به کارم ادامه خواهم داد ولی می دانم که بعضی ها دوست دارند این را قبول نکنند چون برای انها خوشایند است که در مورد من و کارم مشکوک باشند ... ولی خواهیم دید که چه خواهد شد.

آخ که من چقدر دوست دارم ونگر بیاد رئال :8::21::10:
شوستر این فصلشو بمونه بعد هر گوری خواست بره:27:

ahmad08
13-11-2008, 11:35
سلام رفقا:
دلم خییییلی گرفته بودش اصلا حال و حوصله اومدن نداشتم .
اما خوب رئال رئاله و هوادرشم باید مث رئال باشه خدایشش رئالیها بهترین هواداران رو دارند.
تیم رئال یه نکته فوق جذاب که داره اینه که هوادرانش عضو هستن.
یعنی کارت عضویت باشگاه رو دریافت میکنن که خیلی جالبه.
من که خیلی خوشم اومد ایول به رئال عزیز ایشالا به امید موفقعیت های پیش رو.
ولی خدایشش وقتی که سخنهای رائول رو شنیدم تنها چیزی که به ذهنم رسید این بود:(تنها ترین سردار )
افرین صد افرین به رائول مردانه جنگید تا حذف شد اون تمام تلاشش رو کرد مشکل از شوستر الاغ هستش که هیگواین رو کنار دستش نذاشت.
شما فکر میکنید اگه رئال 6 بازیکن مصدومش رو در اختیار داشت تیمی میتونست اونا رو ببره ؟؟؟؟؟؟!!!!!!
صد در صد که نه مشکل ما مصدومان خیلی زیادمونه .
نیم فصل اول که هیچی گند زدیم بهش رفت اما نیم فصل دوم رو باید چسپید بهش مطمئنا با چند خرید خوب برامون ارزش مند میشه.

ahmad08
13-11-2008, 11:36
کلمات نمیتونه حس درونی من رو بگه.
میخوام اینو بگم که رئال مادرید چقدر دوست دارم.
واقعا نمیشه گفت که چقدر فقط میگم خیلی از خییلی دوسش دارم.
زنده باد رئال مادرید

kasra_khan2003
13-11-2008, 11:49
اینم دیگه بازیکن بشو نیست :41:
تموم شده فوتبالش:41:
می خواد برگرده بشه رونالدو :27:

دقیقا من هم میخواستم هیمن رو بگم! بازیکن به این سن برسه دیگه همش قوزه بالا قوز هست! فقط خرج میزاره رو دستمون

ali...
13-11-2008, 12:26
دقیقا من هم میخواستم هیمن رو بگم! بازیکن به این سن برسه دیگه همش قوزه بالا قوز هست! فقط خرج میزاره رو دستمون

به نظر منم نباید زیاد روش حساب کنن

V A H I D
13-11-2008, 14:46
آخ که من چقدر دوست دارم ونگر بیاد رئال
شوستر این فصلشو بمونه بعد هر گوری خواست بره
ونگر ؟؟؟ نه بابا همین شوستر از ونگر بهتره !!! ونگر تنها کاری که می کنه اینه که بازیکنای جوون رو می خره که اونم کار ونگر نیست کار استعداد یاباهه !!

ali...
13-11-2008, 15:28
ونگر بیاد عــــالی میشه

ehsan-totti
13-11-2008, 15:29

:41::41::41::41::41:

ehsan-totti
13-11-2008, 15:34
به نظر منم نباید زیاد روش حساب کنن

اصلآ دیگه نمیــــشه روش حساب کرد :41::10:

ehsan-totti
13-11-2008, 15:36
ونگر ؟؟؟ نه بابا همین شوستر از ونگر بهتره !!! ونگر تنها کاری که می کنه اینه که بازیکنای جوون رو می خره که اونم کار ونگر نیست کار استعداد یاباهه !!

درسته که ونگر بازیکن نمیاره تو تیم ولی هر سال داره با یه تعداد جوون بهترین بازیارو انجام میده :8::8:

ehsan-totti
13-11-2008, 15:36
ونگر بیاد عــــالی میشه
:10::10::10::10::10::10::10::10:

charlize
13-11-2008, 16:09
من شوستر رو به ونگر ترجیح میدم!
ولی هنوزم من افسوس کاپلو رو میخوردم...باور کنید این قهرمانی شوستر یک هزارم و اون قهرمانی زمان فابیو بهم نچسبید!
کجایی فابیو؟!(الان زنگ زد و جواب داد!گفت:"تیم ملی انگلیس"!!!!: دی)

kasra_khan2003
13-11-2008, 18:40

چون بودجه ای بهش نمیدن که رونالدو رو بخره! تازه بازیکنای خوبش رو ازش میگیرن!!!

از این گذشته بیاد رئال بخواد از این کارا کنه، جلوش رو میگیریم:27: آدمش میکنیم

V A H I D
13-11-2008, 19:05
درسته که ونگر بازیکن نمیاره تو تیم ولی هر سال داره با یه تعداد جوون بهترین بازیارو انجام میده

اگه بازی هاش هم قشنگ باشه به خاطر همون جووناس !
آنری وقتی از ارسنال رفت ! فابرگاس گفت : ما تنها تاکتیکی که داشتیم این بود که به آنری پاس بدیم !!

اون فرگوسن هم فک کرده شاهکار کرده رفته 4 تا دونه بازیکن خریده فک کرده انگار چی کار کرده !! همین رافائل و فابیویی که هم تازه خریده هر کی بازی های المپیک رو می دید می تونست بگه اون ها بازی کنای خوبی هستن و اینده ی خوبی دارن !
اون اندرسون و نانی رو من هم می شناختم و می دونستم بازی کنای خوبی می شن ! حالا ببینید چه قدر به حساب فرگوسن در می اد ! هیچ کاری نکرده حالا اینا به اسمش در می اد !

charlize
13-11-2008, 20:47
آنری وقتی از ارسنال رفت ! فابرگاس گفت : ما تنها تاکتیکی که داشتیم این بود که به آنری پاس بدیم !!

اون فرگوسن هم فک کرده شاهکار کرده رفته 4 تا دونه بازیکن خریده فک کرده انگار چی کار کرده !! همین رافائل و فابیویی که هم تازه خریده هر کی بازی های المپیک رو می دید می تونست بگه اون ها بازی کنای خوبی هستن و اینده ی خوبی دارن !
اون اندرسون و نانی رو من هم می شناختم و می دونستم بازی کنای خوبی می شن ! حالا ببینید چه قدر به حساب فرگوسن در می اد ! هیچ کاری نکرده حالا اینا به اسمش در می اد !
برا اولین بار! با وحید موافقم!..اونم کاملا...مربی نیستن اینا!

charlize
13-11-2008, 23:14
زيدان: رئال را دوست دارم اما بارسلونا بهتر است
زين‌الدين زيدان اسطوره فرانسوي فوتبال جهان، با بيان اينكه در حال حاضر باشگاه بارسلونا بسيار بهتر از رئال مادريد بازي مي‌كند ابراز اميدواري كرد تيم سابقش به زودي به روند ناكامي هايش خاتمه دهد.

زيدان كه براي شركت در يك رقابت داخل سالن به اسپانيا سفر كرده، اظهارداشت تمام مسابقات لاليگا (ليگ اسپانيا) به ويژه ديدارهاي رئال مادريد را با علاقه پيگيري مي‌كند و اميدوار است بتواند در آينده براي ايفاي نقشي موثر به فوتبال اين كشور بازگردد.

به نوشته روزنامه ماركا، در حالي كه تيم رئال مادريد در هفته جاري باز هم شكست ديگري را پذيرا شده و با جام حذفي باشگاههاي اسپانيا خداحافظي كرد، تيم بارسلونا به درخشش خود ادامه مي‌دهد اما زيدان واهمه‌اي ندارد كه بگويد: من هوادار تيم رئال هستم و هميشه مي‌خواهم پيروز شود، اما كاملا واضح است كه بارسلونا فعلا بازي‌هاي بهتري انجام مي‌دهد.

وي در ادامه گفت و گو با روزنامه ماركا افزود: به نظر مي‌رسد تيم رئال در شرايط دشواري قرار دارد اگرچه من معتقدم رئال در شرايط سخت هم تيم قدرتمندي است و با همه حساسيتي كه وجود دارد، آنها بهتر خواهند شد.

زيدان سپس از مذاكرات خود با رامون كالدرون رييس باشگاه رئال، براي بازگشت به سانتياگو برنابئو خبر داد و تصريح كرد هنوز هيچ تصميم يا توافقي صورت نگرفته است.

عضو سابق تيم رئال گفت: در حال حاضر مي‌توانم از چيزهايي لذت ببرم كه قبلا امكان آن را نداشتم اما دوست دارم به فوتبال برگردم. كالدرون با من تماس گرفت و براي يك مسابقه دعوتم كرد اما به او گفتم بهتر است در يك رستوران ملاقات كنيم، در آنجا راجع به همه چيز صحبت كرديم و يكي از موارد هم حضور من در مادريد بود.

زيدان بعد از اينكه با اعلام خداحافظي خود از فوتبال همه علاقمندان فوتبال را شوكه كرد، همچنان معتقد است كه در زمان مناسب خداحافظي كرده است.

وي توضيح داد: من ‪ ۳۴‬ساله بودم و اگرچه سن زيادي نبود اما به جايي رسيدم كه ديگر از بازي كردن لذت نمي‌بردم، الان هم به هيچ وجه از اين بابت پشيمان نيستم چون دوست داشتم پيراهن رئال مادريد آخرين پيراهني باشد كه بر تن مي‌كنم.

ehsan-totti
14-11-2008, 03:45
من شوستر رو به ونگر ترجیح میدم!
ولی هنوزم من افسوس کاپلو رو میخوردم...باور کنید این قهرمانی شوستر یک هزارم و اون قهرمانی زمان فابیو بهم نچسبید!
کجایی فابیو؟!(الان زنگ زد و جواب داد!گفت:"تیم ملی انگلیس"!!!!: دی)

البته قهرمانی زمان کاپلو به منم بیشتر چسبید :10:
ولی نامرد جونمونو به لبمون رسوند :31:
تا بازی آخر هنوز معلوم به قهرمانی نبود:18:
چند تا از بازیا هم که دقیقه های آخر گل زدن:19:
یادش بخیر چقدر گریه کردما :20:
فکر کنم بازیه با اسپانیول بود ۴-۳ شدیم :5:
کارلوس دقیقه ی آخر گل زد:10:

ولی خب قهرمانی زمان شوستر هم یه حالی داشت دیگه:5:
مثه ماشین بازیارو میبردن :3:
بعد فصل قبل یه غرور داشتیم ماا:12:
سرمون بالا بود :26:
بازیه با بارسلونا هم که دیگــــــــــه .... :15:
صحنه ی تاریخی بوداااا:16:
یادم نمیره هیچوقت :8:
با این اوضاعی که بوش میاد حالا حالا ها دیگه از این صجنه ها نمیبینم :37::37:

ehsan-totti
14-11-2008, 03:48
چون بودجه ای بهش نمیدن که رونالدو رو بخره! تازه بازیکنای خوبش رو ازش میگیرن!!!

از این گذشته بیاد رئال بخواد از این کارا کنه، جلوش رو میگیریم:27: آدمش میکنیم

دیگه بسشه با جوونای گمنام:5::5:
بیاد رئال یکمی هم با بازیکنای بزرگ کار کنه :22:
اگـــــــــــه بیــــــاد ...:33:

ehsan-totti
14-11-2008, 03:52

اینطوریا هم نیست که بگی فرگوسن هیچ تاثیری نداشته :46:
مربی دیگه اینقدر سابقه داره :8:

خیلی حالیشه :10:

مثلآ چیزی که من فهمیدم همون موقعی که رونالدو رفته بود منچستر بهش گفته بود چه شماره ای می خوای رونالدو فکر کنم گفته بود ۲۸ یعد فرگی گفته بود نه باید ۷ برداری :34:
خب این خیلی تاثیر داره :47:
روحیه داده به طرف :3:
خیلی کارای دیگه هم کرده :22:

ehsan-totti
14-11-2008, 03:54
برا اولین بار! با وحید موافقم!..اونم کاملا...مربی نیستن اینا!

پس مربی کیه ؟ :47:

ehsan-totti
14-11-2008, 03:56
زيدان: رئال را دوست دارم اما بارسلونا بهتر است
زين‌الدين زيدان اسطوره فرانسوي فوتبال جهان، با بيان اينكه در حال حاضر باشگاه بارسلونا بسيار بهتر از رئال مادريد بازي مي‌كند ابراز اميدواري كرد تيم سابقش به زودي به روند ناكامي هايش خاتمه دهد.

زيدان كه براي شركت در يك رقابت داخل سالن به اسپانيا سفر كرده، اظهارداشت تمام مسابقات لاليگا (ليگ اسپانيا) به ويژه ديدارهاي رئال مادريد را با علاقه پيگيري مي‌كند و اميدوار است بتواند در آينده براي ايفاي نقشي موثر به فوتبال اين كشور بازگردد.

به نوشته روزنامه ماركا، در حالي كه تيم رئال مادريد در هفته جاري باز هم شكست ديگري را پذيرا شده و با جام حذفي باشگاههاي اسپانيا خداحافظي كرد، تيم بارسلونا به درخشش خود ادامه مي‌دهد اما زيدان واهمه‌اي ندارد كه بگويد: من هوادار تيم رئال هستم و هميشه مي‌خواهم پيروز شود، اما كاملا واضح است كه بارسلونا فعلا بازي‌هاي بهتري انجام مي‌دهد.

وي در ادامه گفت و گو با روزنامه ماركا افزود: به نظر مي‌رسد تيم رئال در شرايط دشواري قرار دارد اگرچه من معتقدم رئال در شرايط سخت هم تيم قدرتمندي است و با همه حساسيتي كه وجود دارد، آنها بهتر خواهند شد.

زيدان سپس از مذاكرات خود با رامون كالدرون رييس باشگاه رئال، براي بازگشت به سانتياگو برنابئو خبر داد و تصريح كرد هنوز هيچ تصميم يا توافقي صورت نگرفته است.

عضو سابق تيم رئال گفت: در حال حاضر مي‌توانم از چيزهايي لذت ببرم كه قبلا امكان آن را نداشتم اما دوست دارم به فوتبال برگردم. كالدرون با من تماس گرفت و براي يك مسابقه دعوتم كرد اما به او گفتم بهتر است در يك رستوران ملاقات كنيم، در آنجا راجع به همه چيز صحبت كرديم و يكي از موارد هم حضور من در مادريد بود.

زيدان بعد از اينكه با اعلام خداحافظي خود از فوتبال همه علاقمندان فوتبال را شوكه كرد، همچنان معتقد است كه در زمان مناسب خداحافظي كرده است.

وي توضيح داد: من ‪ ۳۴‬ساله بودم و اگرچه سن زيادي نبود اما به جايي رسيدم كه ديگر از بازي كردن لذت نمي‌بردم، الان هم به هيچ وجه از اين بابت پشيمان نيستم چون دوست داشتم پيراهن رئال مادريد آخرين پيراهني باشد كه بر تن مي‌كنم.

دلم واسه بازیای زیزو تنگ شــــــده:41::41:

kasra_khan2003
14-11-2008, 08:39
بچه ها خبر دارین چی شده؟!!! :41:

نیسروی تا آخر فصل نمیتونه به بازی برگرده!!!!!!!!

charlize
14-11-2008, 09:42
بچه ها خبر دارین چی شده؟!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif

نیسروی تا آخر فصل نمیتونه به بازی برگرده!!!!!!!!

آره...متاسفانه بین 6 تا 9 ماه نمیتونه بازی کنه...!اینم متن خبرش از سایت باشگاه:

The striker underwent surgery and will miss the rest of the season
Following an exploratory arthroscopic operation on Wednesday, it was determined that Ruud van Nistelrooy had a partially torn meniscus and cartilage damage in his right knee. Real Madrid's medical staff, Dr. Steadman and the player decided to surgically repair the damaged knee, by which he will miss between six and nine months.

V A H I D
14-11-2008, 12:00
نیستروی تموم شد ! فک نکنم بتونه برگرده دیگه !!

V A H I D
14-11-2008, 12:01
پس مربی کیه ؟
مورینیو رو می پسندم !!

h_starboy
14-11-2008, 12:02
چه خبرای بدی!!!!!! اه اه

V A H I D
14-11-2008, 12:03
اینطوریا هم نیست که بگی فرگوسن هیچ تاثیری نداشته
مربی دیگه اینقدر سابقه داره

خیلی حالیشه

مثلآ چیزی که من فهمیدم همون موقعی که رونالدو رفته بود منچستر بهش گفته بود چه شماره ای می خوای رونالدو فکر کنم گفته بود ۲۸ یعد فرگی گفته بود نه باید ۷ برداری
خب این خیلی تاثیر داره
روحیه داده به طرف
خیلی کارای دیگه هم کرده
هر کی 100 سال مربی یه تیم باشه خوب بالاخره یه چیز یاد می گیره که !!! ولی قبول کن اگه رونالدو توی منچستر نباشه منچستر هیچی نیست !! ( دقیقا مثل ما !! :دی ) یا همین بارسا که وقتی مسی مصدوم شد !

charlize
14-11-2008, 12:22
مورینیو رو می پسندم !!
برا دومین بار در تاریخ! من با وحید کاملا موافقم....!: دی

ali...
14-11-2008, 16:06
حمايت سنگربان رئال از "شوستر"
كاسياس: تا پايان با او هستيم

سنگربان شماره يك رئال مادريد به حمايت از سرمربي آلماني اين تيم پرداخت.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در حالي كه اين روزها رئال مادريد با حذف از جام حذفي اسپانيا توسط تيم دسته سومي رئال يونيون و دو شكست پياپي در ليگ قهرمانان اروپا با بحران دست و پنجه نرم مي‌كند، سران باشگاه اسپانيايي چندي پيش به سرمربي آلماني خود هشدار دادند كه تيم را از وضعيت فعلي خارج كند چرا كه در غير اين صورت از كار بركنار خواهد شد.

ايكر كاسياس دروازه‌بان شماره يك رئالي‌ها با حمايت از برند شوستر به روزنامه ماركا گفت: «ما از همان ابتدا با شوستر هم صدا بوده‌ايم و بدون شك به حمايت از او ادامه خواهيم داد. او از زمان روي كار آمدن خود حال و هواي ديگري به تيم ما بخشيده است و همه از بازيكنان گرفته تا اعضاي كادر باشگاه تا پايان در كنار او هستند.»

كاسياس درمورد ديدارهايي كه چندي پيش بين سران رئال مادريد و برند شوستر انجام شد، تاكيد كرد كه اين ديدارها كاملا دوستانه بوده و هيچ اختلافي در ميان نبوده است.

وي گفت: «اين ديدارها به هيچ وجه با وخامت همراه نبوده است. انجام گرفتن اين ديدارها تنها در راستاي حل مشكل‌هاي اخير و اتحاد بخشيدن هرچه بيشتر به تيم بوده است.»

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران

V A H I D
14-11-2008, 16:30
كاسياس: تا پايان با او هستيم
می گم کاسیاس قاطی کرده همینه دیگه !!

ali...
14-11-2008, 17:59
رئيس باشگاه جنوا اعلام كرد كه قصد فروش "ديگو ميليتو" به رئال مادريد را ندارد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ميليتو كه طي 12 بازي اخير خود براي جنوا 10 گل به ثمر رسانده است مدت هاست تحت نظر سران رئال مادريد قرار دارد. اين مساله در حالي قوت پيدا مي كند كه رود فان نيستلروي دست كم تا 6 ماه قادر به همراهي رئالي ها نخواهد بود و به اين ترتيب برند شوستر به يك مهاجم براي جايگزيني او نياز خواهد داشت.

با اين وجود، "پرزيوسي" رئيس باشگاه جنوا تاكيد كرد كه به هيچ وجه قصد فروش مهاجم آرژانتيني خود را ندارد. وي به روزنامه گاتزتا دلو اسپورت گفت: «رئالي ها بايد به فكر يافتن يك بازيكن ديگر باشند و نبايد به ارائه پيشنهاد در فصل نقل و انتقالات ژانويه فكر كنند. ما ميليتو را از دست نخواهيم داد، به ويژه پس از تمامي سختي هايي كه براي جذب او كشيديم.»

پرزيوسي افزود: «مسئولان رئال مادريد مي توانند 40 و يا 50 ميليون يورو براي خريد ديگو پيشنهاد دهند اما ما با اين مبالغ او را نخواهيم فروخت.»

باشگاه رئال مادريد در حال بررسي گزينه هايي براي جانشيني فان نيستلروي آسيب ديده براي ماه ژانويه است. پيش تر از آندري آرشاوين، ديديه دروگبا و هرنان كرسپو به عنوان گزينه هاي احتمالي رئال مادريد ياد مي شد.

charlize
14-11-2008, 18:05
شوستر از سوي كميته انضباطي جريمه شد
------------------------
مربي تيم فوتبال رئال مادريد در پي درگيري با خبرنگار ماركا از سوي كميته انضباطي جريمه شد.

به نقل از ماركا، برند شوستر در نشست خبري روز گذشته خود و در پاسخ به اين سوال كه آيا براي جبران نقاط ضعف تيم تمهيداتي انديشيده شده يا خير گفت: بي ترديد در فصل نقل و انتقالات زمستاني بازيكناني

به رئال مادريد ملحق مي شوند؛ اما در تمرينات اخير نيز روي نقاط ضعف تيم تمركز ويژه اي داشته ايم.

يكي از خبرنگاران خط دفاعي رئال مادريد به آبكش تشبيه كرد و علت اين مشكل را از شوستر پرسيد كه باعث شد سرمربي رئال به طور فيزيكي با وي درگير شود.

كميته انضباطي فدراسيون فوتبال اسپانيا گزارش اين نشست خبري را از ناظر خود دريافت كرده است و در واكنش به آن وي را با جريمه مالي 2500 يورويي محكوم كرده است.

سرمربي آلماني رئال مادريد كه بابت بازي برابر رئال اونيون اولتيماتوم دريافت كرده است، به شدت تحت فشار بوده و ممكن است از نشستن روي نيمكت نيز محروم گردد.

charlize
14-11-2008, 18:06
ته وز در صدر ليست خريدهاي زمستاني رئال مادريد
نام مهاجم آرژانتيني تيم فوتبال منچستر يونايتد به عنوان گزينه نخست جذب در فصل نقل و انتقالات

زمستاني توسط سران رئال مادريد مطرح شده است.

"برند شوستر" سرمربي رئال مادريد در فصل تابستان اعلام کرد که به يک مهاجم ديگر نياز دارد و به نظر مي رسد در فصل نقل و انتقالات زمستاني به اين آرزوهاي خود برسد.

در صدر ليست مورد نظر سران تيم پايتخت نشين اسپانيا نام "کارلوس ته وز" ديده مي‌شود.علاقه سران رئال به اين مهاجم جوان زماني بيشتر شد که او اعلام کرد نسبت به آينده خود در منچستر يونايتد اطمينان

ندارد.

اين حرف ها در حالي است که در ژوئن 2008 "آدريان رائوکو" با رئالي ها در چند مرحله مذاکراتي را انجام داد.

ته وز که با 37 ميليون پوند رسماً منچستري شد،هم اکنون با توجه به حضور "ديميتار برباتوف" و "وين روني" کمتر در ترکيب ثابت تيم "سرالکس فرگوسن" به ميدان مي رود و همين مساله نارضايتي او را در پي

داشته است.

"گيلهرم" از کروزيرو، "الکس مينيرو" از پالميراس، "آلن ژاگوئف" از زسکا مسکو و "آدم لياجيچ" از پارتيزان ديگر نفرات حاضر در ليست سران رئال مادريد هستند

charlize
14-11-2008, 18:08
گل هاي رائول به مرز 300 رسيد
--------------------
كاپيتان رئال مادريد همزمان با تيره روزي هاي تيمش تعداد گل هاي خود را به مرز 300 رساند تا تنها 7 گل

تا ركورد رويايي دي استفانو فاصله داشته باشد.

به نقل از ماركا، رائول گونسالس هفته گذشته برابر رئال اونيون هت تريك كرد و با 3 گل زده خود تعداد گل هاي زده براي رئال مادريد را به عدد 300 رساند.

اين اولين هت تريك رائول در كوپا دل ري بود.

كاپيتان رئال مادريد براي رسيدن به مرز ركورد دي استفانو بايد هفت گل ديگر به ثمر برساند كه چندان دور از ذهن نيست.

210 گل، 492 بازي رسمي و 40627 دقيقه بازي در لباس رئال مادريد ركوردي قابل توجه براي كاپيتاني است كه با رئال مادريد فوتبالش را شروع كرد و با رئال مادريد آن را به پايان مي رساند.

بزرگاني چون سانتيانا با 290 گل، پوشكاش 236 گل و هوگو سانچس 207 گل پايين تر از رائول در جدول گلزنان ايستاده اند.

charlize
14-11-2008, 18:09
دروگبا: اين بار پيشنهاد رئال مادريد را قبول مي كنم
---------------------------------
مهاجم گل زن چلسي به پيشنهاد رسمي رئال مادريد چراغ سبز نشان داد.

به نقل از رويترز، ديديه دروگبا گفت: رئال مادريد مدت ها است كه به دنبال من است. وقتي بازي هاي رئال را تماشا مي كنم به خاطر نداشتن يك مهاجم تمام كننده ناراحت مي شوم. اين تيم به يك گل زن احتياج داد

و اين بار پيشنهاد آنها را قبول مي كنم.

وي افزود: با اسكولاري مشكلي ندارم و مديون هواداران چلسي نيز نيستم، بنابراين با خيال راحت قرارداد پيشنهاد شده را به امضا مي رسانم.

وي ادامه داد: بازيكناني كه به رئال مادريد مي روند معمولا مشكل مالي با تيمشان ندارند و اين همان چيزي است كه من مي خواهم، چرا كه ديگر تصميم گرفته ام فقط به فوتبال فكر كنم.

charlize
14-11-2008, 18:11
"نيستلروي" دست كم 6 تا 8 ماه دور از ميادين
مهاجم هلندي رئال مادريد ناكامي‌هاي خود را در اين فصل تكميل شده ديد.

رودفان نيستلروي كه از ناحيه زانوي پاي راست آسيب ديده بود پس از معالجه توسط جراح معروف ريچارد استدمن قرار است تحت عمل جراحي قرار گيرد.

نيستلروي 32 ساله با وجود آسيب ديدگي خود در اين فصل شش بار در رقابت‌هاي لاليگا براي رئال مادريد به ميدان رفت و چهار گل براي اين تيم به ثمر رساند. او در ليگ قهرمانان اروپا نيز سه گل در چهار بازي براي

رئالي‌ها در اين فصل به ثمر رسانده است.

گفته مي‌شود دوره نقاهت اين بازيكن بين 6 تا 9 ماه به طول خواهد انجاميد و به اين ترتيب نيستلروي پايان ناخوشايندي در فصل 2009 - 2008 داشت. در حال حاضر آرين روبن و محمد ديارا از ديگر بازيكنان آسيب ديده

تيم اسپانيايي هستند و روبن دلارد هم همچنان دوره نقاهت خود را پشت سر مي‌گذارد.

charlize
14-11-2008, 18:12
رئال مادريد به دنبال كرسپو است
------------------------
باشگاه رئال مادريد مي كوشد براي تقويت خط حمله خود مهاجم آرژانتيني اينترميلان را به خدمت بگيرد.

به نقل از رويترز، ارنان كرسپو كه در مادريد از وي به عنوان والدانيتو( والدانو كوچك) ياد مي كنند با مقامات اينترميلان مشكل مالي دارد و نمي خواهد در نيم فصل دوم امسال با پيراهن اينترميلان فوتبال حرفه اي را

تجربه كند.

كارشناس نقل و انتقالات رئال مادريد فردا ميهمان وكيل كرسپو، خوسه مورينيو و مديرعامل باشگاه اينترميلان است.

مصدوميت فان نيستلروي و غيبت حداقل يك فصلي او باعث شده تا رئال مادريد به دنبال يك جايگزين بزرگ براي او باشد

charlize
14-11-2008, 18:13
برنامه هفته یازدهم لالیگا
----------------------
هفته یازدهم رقابت های لالیگا فردا شب آغاز می شود.

برنامه این مسابقات به شرح زیر است:

شنبه 25/8/87

وایادولید - رئال مادرید

والنسیا - اسپورتینگ خیخون

یکشنبه 26/8/87

آلمریا - مایورکا

اتلتیکومادرید - دپورتیوولاکرونیا

ختافه - سویا

مالاگا - ویارئال

رئال بتیس - راسینگ سانتاندر

بیلبائو - اوساسونا

رکرتیوو - بارسلونا

charlize
14-11-2008, 18:14
جدال رئال با وايادوليد تحت تاثير اولتيماتوم كالدرون به شوستر
-----------------------------------------
در دو بازي از شب اول هفته يازدهم لاليگا اسپانيا رئال مادريد در خانه وايادوليد ميهمان است و والنسيا در

خانه خود از اسپورتينگ گيخون پذيرايي مي كند.

فردا شب رئال وايادوليد كه هفته گذشته شكست سنگيني را برابر بارسلونا متحمل شده است در زمين خود به مصاف رئال مادريد مي رود.

اين ديدار براي رئال مارديد بسيار حياتي است و يك پيروزي خارج خانه مي تواند اين تيم را از بحران خارج كند؛ اما عكس اين روند نيز بر سرنوشت رئال مادريد موثر است.

رامون كالدرون مديرعامل باشگاه رئال مادريد بابت نتيجه اين بازي به سرمربي مورد علاقه خود شوستر اولتيماتوم داده و اخراج شوستر پس از شكست در خانه وايادوليد محتمل به نظر مي رسد.

ali_ranger22
14-11-2008, 18:33
به دروگبا پیشنهاد رسمی دادیم ?؟

V A H I D
14-11-2008, 18:40
به نقل از رويترز، ديديه دروگبا گفت: رئال مادريد مدت ها است كه به دنبال من است. وقتي بازي هاي رئال را تماشا مي كنم به خاطر نداشتن يك مهاجم تمام كننده ناراحت مي شوم. اين تيم به يك گل زن احتياج داد
دمش گرم !!
من خودم خیلی از این بازیکن خوشم می اد ! ولی سنش ......
به حر حال 2 سال دیگه ازش استفاده می کنیم !! :دي

V A H I D
14-11-2008, 18:42
رئال مادريد به دنبال كرسپو است
اهههه از این این قد بدم می اد !!!
به نظرم ادریانو هم گزینه ی خوبیه ! چون با خوزه مورینیو مشکل پیدا کرده می خوان بفروشنش !!
ولی اخرش بنزما یه چیز دیگس !!

ali...
14-11-2008, 18:46
کرسپو هم شد بازیکن:19:

Majid393
14-11-2008, 19:06
دمش گرم !!
من خودم خیلی از این بازیکن خوشم می اد ! ولی سنش ......
به حر حال 2 سال دیگه ازش استفاده می کنیم !! :دي

اهههه از این این قد بدم می اد !!!
به نظرم ادریانو هم گزینه ی خوبیه ! چون با خوزه مورینیو مشکل پیدا کرده می خوان بفروشنش !!
ولی اخرش بنزما یه چیز دیگس !!

دروگبا و آدریانو هم خوبن ..... :46:

ولی من نظرم روی زلاتان هست ..... :40:
حرف نداره .... :دی

ali...
14-11-2008, 19:16
اینا رو بنزما موندن
شما میگی زلاتان
البته اگه بیاد عالی میشه

Majid393
14-11-2008, 19:18
اینا رو بنزما موندن
شما میگی زلاتان
البته اگه بیاد عالی میشه

یِادم رفت بنویسم اگه بیاد ...... :دی
عفو کن ..... :دی

iammahdi
14-11-2008, 19:25
نیستلروی هشت ماه نیست ...
چه خبره ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی دروگبا خیلی خوبه بیاد ....

ahmad08
14-11-2008, 21:15
سلام بر همگی دوستان عزیز و گرامی:
خوب بلاخره مثل اینکه رئال به فکر مهاجم خوب افتاده کاش به اضافه مهاجم خوب یه دفاع خوب هم میگرفت تا اینطوری دیگه بخاطر هاینزه و ماینزه ما گل الکی نخوریم.
به نظر من که دروگبا عالیه اگه بشه در کنارش ما توز رو هم بگیریم عالیه.
به نظر من که ادریانو مفتش گرونه خیلی سنگینه و همینطور بهتره عقلی فکر کنیم امکان نداره اینتر الماس خودشو بفروشه (منظورم ابرام بود کرسپو رو نمیگم)
در کل تیم اگه این دو تا مهاجم رو در زمستان بگیره عالی میشه مخصوصا اگه یه دفاع خوب هم بگیره دیگه میشه گلستون.
امیدوارم که این ارزوهای که کردم به حقیقت تبدیل بشه ایشالا .
شما هم بگید ایشالا.

ehsan-totti
14-11-2008, 21:15
مورینیو رو می پسندم !!

:5::5::5::5::5:

ehsan-totti
14-11-2008, 21:19
مورینیو رو می پسندم !!

که اینطور :31:
ولی مورینیو هم زیاد خودشو نشون نداده که :8:
هم توی پورتو هم چلسی دستش باز بود و بازیکنای خوبی داشت :27:
الان هم که میبینی توی اینتر کم بازیکن نداره :46:

ehsan-totti
14-11-2008, 21:21
هر کی 100 سال مربی یه تیم باشه خوب بالاخره یه چیز یاد می گیره که !!! ولی قبول کن اگه رونالدو توی منچستر نباشه منچستر هیچی نیست !! ( دقیقا مثل ما !! :دی ) یا همین بارسا که وقتی مسی مصدوم شد !

هر چند سال که بوده میبینی که چقدر افتخار اورده واسه منچستر :8:
اگه رونالدو نباشه یکی دیگه میاد:10:
یا مسی نباشه یکی دیگه میاد جاش :46:
مگه رونالدینیو نرفت ? :5:

ehsan-totti
14-11-2008, 21:23
رئيس باشگاه جنوا اعلام كرد كه قصد فروش "ديگو ميليتو" به رئال مادريد را ندارد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ميليتو كه طي 12 بازي اخير خود براي جنوا 10 گل به ثمر رسانده است مدت هاست تحت نظر سران رئال مادريد قرار دارد. اين مساله در حالي قوت پيدا مي كند كه رود فان نيستلروي دست كم تا 6 ماه قادر به همراهي رئالي ها نخواهد بود و به اين ترتيب برند شوستر به يك مهاجم براي جايگزيني او نياز خواهد داشت.

با اين وجود، "پرزيوسي" رئيس باشگاه جنوا تاكيد كرد كه به هيچ وجه قصد فروش مهاجم آرژانتيني خود را ندارد. وي به روزنامه گاتزتا دلو اسپورت گفت: «رئالي ها بايد به فكر يافتن يك بازيكن ديگر باشند و نبايد به ارائه پيشنهاد در فصل نقل و انتقالات ژانويه فكر كنند. ما ميليتو را از دست نخواهيم داد، به ويژه پس از تمامي سختي هايي كه براي جذب او كشيديم.»

پرزيوسي افزود: «مسئولان رئال مادريد مي توانند 40 و يا 50 ميليون يورو براي خريد ديگو پيشنهاد دهند اما ما با اين مبالغ او را نخواهيم فروخت.»

باشگاه رئال مادريد در حال بررسي گزينه هايي براي جانشيني فان نيستلروي آسيب ديده براي ماه ژانويه است. پيش تر از آندري آرشاوين، ديديه دروگبا و هرنان كرسپو به عنوان گزينه هاي احتمالي رئال مادريد ياد مي شد.

من نفهمیدم چرا میلیتو رفت جنوا :41::41:

شماها فهمیدین ؟ :13:
خوب بازیکنی بودااااااا:10:
هنوزم هست البته :27:

ehsan-totti
14-11-2008, 21:25
ته وز در صدر ليست خريدهاي زمستاني رئال مادريد
نام مهاجم آرژانتيني تيم فوتبال منچستر يونايتد به عنوان گزينه نخست جذب در فصل نقل و انتقالات

زمستاني توسط سران رئال مادريد مطرح شده است.

"برند شوستر" سرمربي رئال مادريد در فصل تابستان اعلام کرد که به يک مهاجم ديگر نياز دارد و به نظر مي رسد در فصل نقل و انتقالات زمستاني به اين آرزوهاي خود برسد.

در صدر ليست مورد نظر سران تيم پايتخت نشين اسپانيا نام "کارلوس ته وز" ديده مي‌شود.علاقه سران رئال به اين مهاجم جوان زماني بيشتر شد که او اعلام کرد نسبت به آينده خود در منچستر يونايتد اطمينان

ندارد.

اين حرف ها در حالي است که در ژوئن 2008 "آدريان رائوکو" با رئالي ها در چند مرحله مذاکراتي را انجام داد.

ته وز که با 37 ميليون پوند رسماً منچستري شد،هم اکنون با توجه به حضور "ديميتار برباتوف" و "وين روني" کمتر در ترکيب ثابت تيم "سرالکس فرگوسن" به ميدان مي رود و همين مساله نارضايتي او را در پي

داشته است.

"گيلهرم" از کروزيرو، "الکس مينيرو" از پالميراس، "آلن ژاگوئف" از زسکا مسکو و "آدم لياجيچ" از پارتيزان ديگر نفرات حاضر در ليست سران رئال مادريد هستند

زمانی که ته وز منتظر پیشنهاد رئال بود این کالدرون احمق رفت ساویولا رو گرفت :41::41:
حالا باید بیفتن دنبال منچستر و دوباره .... :41:

ehsan-totti
14-11-2008, 21:28
دروگبا و آدریانو هم خوبن ..... :46:

ولی من نظرم روی زلاتان هست ..... :40:
حرف نداره .... :دی
مگه فیلم هندیه ؟؟؟ :46:
فکر کردی همه ی باشگاهه مثه رئال هستن که بازیکنای خوبشونو بفروشن ؟؟؟؟:2::2::41::41:

charlize
14-11-2008, 21:45
هفته‌ي آينده 11 مسابقه‌ي فوتبال از جمله ليگ‌هاي اروپايي، آسيايي و رقابت‌هاي دوستانه به طور مستقيم روي آنتن شبكه‌ي سه سيما مي‌رود.

شنبه (25آبان ماه) ساعت 16و15 دقيقه از مسابقات ليگ برتر فوتبال انگلستان بازي بولتون با ليورپول و ساعت18و30دقيقه ديدار آرسنال با استون ويلا پخش مي‌شود.

ساعت 22و30 دقيقه از رقابت‌هاي ليگ دسته يك اسپانيا بازي وايادوليد با رئال مادريد روي آنتن مي‌رود.

يك‌شنبه (26آبان ماه) ساعت 23 از مسابقات ليگ دسته يك ايتاليا شهرآورد رم بين تيم‌هاي رم و لاتزيو روانه‌ي آنتن مي‌شود.

دوشنبه (27آبان ماه) ساعت 21و30دقيقه ديدار دوستانه ياران رونالدو و زيدان پخش همزمان مي‌شود.

ساعت 22و15دقيقه، بازي دوستانه تيم‌هاي ملي برزيل و پرتغال و ساعت 23و15 دقيقه ديدار تيم‌هاي ملي آلمان و انگليس پخش مي‌شود.

پنج‌شنبه (30آبان ماه) ساعت 30 دقيقه بامداد هم رقابت دوستانه تيم هاي ملي اسپانيا و شيلي روانه‌ي آنتن مي‌شود

charlize
14-11-2008, 21:47
عکس تمرینات امروز...چه شادن اینا!!!

iammahdi
15-11-2008, 05:29
دوشنبه (27آبان ماه) ساعت 21و30دقيقه ديدار دوستانه ياران رونالدو و زيدان پخش همزمان مي‌شود.

یادم نیست ولی زیدان از یه یازیکنه ایرانی هم دعوت کرده بوذ واسه این مسابقه فکر کنم ...

ehsan-totti
15-11-2008, 07:26
یادم نیست ولی زیدان از یه یازیکنه ایرانی هم دعوت کرده بوذ واسه این مسابقه فکر کنم ...

نکونام رو میگی ؟ :10:
نکونام نامه نوشته به زیدان و گفته که نمی تونه به دلیل بازیه تیم ملی بره واسش بازی کنه:8::5::5:

ali...
15-11-2008, 13:31
همه جانشينان "نيستلروي"
"كرسپو" و 29 مهاجم ديگر

از ماريو گومس و لوكاس پودولسكي به عنوان گزينه‌هاي احتمالي جانشيني رودفان نيستلروي در رئال مادريد ياد مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، روزنامه‌ي ورزشي ماركا چاپ اسپانيا گومس مهاجم جوان اشتوتگارت را در رتبه سوم فهرست سي نفره‌ي مهاجمان پيشنهادي براي جايگزيني نيستلروي جاي داد.

در فهرست ياد شده‌ي جانشينان نيستلروي كه به دليل آسيب ديدگي طولاني نمي‌تواند رئال مادريد را همراهي كند، هرنان كرسپو (اينتر) و كلاس يان هونته‌لار (آژاكس) در مكان‌هاي اول و دوم جاي دارند.

پودولسكي مهاجم نيمكت نشين بايرن مونيخ هم در مكان دوازدهم اين فهرست جاي دارد. از ديگر بوندسليگايي‌هاي موردنظر ماركا براي جانشيني مهاجم هلندي كهكشاني‌ها ملادن پتريچ مهاجم كروات هامبورگ و وداد ايبيسيويچ، مهاجم بوسنيايي هوفنهايم ياد مي‌شود.

سران مادريد در زمستان مي‌خواهند مهاجمي اسمي را به سانتياگو برنابئو ببرند. رودفان نيستلروي به دليل آسيب ديدگي در فصل جاري ديگر نمي‌تواند براي كهكشاني‌ها به ميدان برود.

برند شوستر سرمربي آلماني قوهاي سپيد مادريد روز جمعه در نشستي خبري اين موضوع را تاييد كرد ولي از گزينه‌هاي احتمالي نام نبرد «بايد ببينيم آيا گزينه‌اي وجود دارد يا خير. اگر بود، آن وقت بدون ترديد از آن استفاده خواهيم كرد.»

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران

V A H I D
15-11-2008, 17:06
مگه فیلم هندیه ؟؟؟
فکر کردی همه ی باشگاهه مثه رئال هستن که بازیکنای خوبشونو بفروشن ؟؟؟؟
شما اصلا اخبار مخبارو کاریش نداری ؟؟؟ مگه نشنیدی آدریانو با مورینیو مشکل داره ؟؟؟

charlize
15-11-2008, 17:07
كرسپو: بازي در مادريد يك رويا است
مهاجم آرژانتيني اينتر ميلان بازي در رئال مادريد را يك روياي بزرگ توصيف كرد.

به نقل از ماركا، هرنان كرسپو ملقب به والدانيتو (والدانو كوچك)، قصد دارد در فصل نقل و انتقالات زمستاني راهي پايتخت اسپانيا شود.

وي گفت: بازي در مادريد برايم يك روياي بزرگ است. مي خواهم هرچه سريعتر به عضويت اين تيم درآيم.

وي افزود: رئال مادريد تيم بزرگي است و آرزو دارم روزي براي اين تيم بازي كنم. با اينترميلان به توافقي نرسيده و به احتمال فراوان مذاكرات نهايي را در پايان اين هفته برگزار مي كنيم.

iammahdi
15-11-2008, 19:19
ایول ....
اگه رئال تو بحران نبود اینا چی می کردن ...

داشته باشین اینارو.....

اگه گفتین چی دارن بازی می کنن ..

دارن بالا بلندی بازی میکنن این دستش به یکی بخوره که تو اون محدوره که باید باشه نباشه می بازه البته اینجا دیگه بالا بلندی نیست می گن چی نری تو خونت می بازی (یه همچین چیزایی) ..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]{{{{ رئال با این وضعیت این فصل می بره حالا می بینید}}}}[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

V A H I D
15-11-2008, 19:22
نه خیر ! این عکس ها مربوط به انتخاب سیستم بازی از طریق شوستره !!! :دي شوستر گفته هر کی اخر بمونه توی ترکیب اصلی قرار می گیره !! :دي

charlize
15-11-2008, 20:50
نه خیر ! این عکس ها مربوط به انتخاب سیستم بازی از طریق شوستره !!! :دي شوستر گفته هر کی اخر بمونه توی ترکیب اصلی قرار می گیره !! :دي

خدا بگم چیکارت کنه وحید!چشام پر اشک شد!
خیلی جالب بود...ایول...
یه روحیه ای به ما دادی جوکر!: دی

charlize
15-11-2008, 21:37
Casillas, Iker
Ramos, Sergio
Cannavaro, Fabio
Raúl
Gago, Fernando
Sneijder, Wesley
Vieira, Marcelo
Guti
Heinze, Gabriel
Higuaín, Gonzalo
van der Vaart, Rafael
-----------------
Salgado
Saviola, Javier
Drenthe, Roysten
Torres, Miguel
Garcia, Javi
Dudek, Jerzy
Bueno Calvo, Alberto

Retired User
15-11-2008, 21:42
دروگبا نمياد؟

kasra_khan2003
15-11-2008, 22:27
یه حسی به من میگه که این بازی رو میبازیم!!!

ehsan-totti
15-11-2008, 22:35
شما اصلا اخبار مخبارو کاریش نداری ؟؟؟ مگه نشنیدی آدریانو با مورینیو مشکل داره ؟؟؟

خب مشکل داشته باشن :31:
هر کی با مربیش مشکل داشت باید بیاد رئال ؟ :5:

ehsan-totti
15-11-2008, 22:37
دروگبا نمياد؟

دروگبا کیه بابا :31:
یه بازیکن بگیرین ۴-۵ سال بشه استفاده کرد ازش :10:
دروگبا ۱ پاش لبه گوره :27::21::8:

ehsan-totti
15-11-2008, 22:38

آخ چه حالی میده :5::8::8:
ببازیم بریم تو بحران :27:

ali...
15-11-2008, 22:39
دروگبا کیه بابا :31:
یه بازیکن بگیرین ۴-۵ سال بشه استفاده کرد ازش :10:
دروگبا ۱ پاش لبه گوره :27::21::8:

باهات موافقم:27:

Majid393
15-11-2008, 23:06
من دارم بازی رو می بینم .... :دی
احتمالا" بین دو نیمه نتونم بیام .... ولی سعی خودمو میکنم که بیام .... :دی

گوتی هم کارت زرد گرفت .... :دی

V A H I D
15-11-2008, 23:20
اون شوستر رو ور دارن جاش یه دونه از همون شترا رو بزارن بهتره !!! یعنی که چه اخه ؟؟؟ می شه یکی بگه تاکتیکمون توی این بازی چی بود به جز اینکه بزنیم زیر توپ شاید توپ رسید به یه نفر ؟؟؟ اخه این چه تاکتیک .... ییه ؟؟؟

kasra_khan2003
15-11-2008, 23:21
آخ جون داریم می بازیم : دی

Majid393
15-11-2008, 23:22
این گارسیا رو از کدوم گوری آوردن ؟؟؟
اشنایدر کجاست ؟؟؟

h_starboy
15-11-2008, 23:26
چه وضع افتضاحیه . خدا بخیر بگذرونه.
خدا کنه تا بازی با بارسا تیم ردیف بشه. مصدوم هامونم خیلی زیادن.
روبن - اسنایدر - نیستلروی و ...

Majid393
15-11-2008, 23:29
چه وضع افتضاحیه . خدا بخیر بگذرونه.
خدا کنه تا بازی با بارسا تیم ردیف بشه. مصدوم هامونم خیلی زیادن.
روبن - اسنایدر - نیستلروی و ...

مگه اشنایدر هم مصدومه ؟؟؟:18:

V A H I D
15-11-2008, 23:31
هلندی ها همه دست به یکی کردن که دیگه بازی نکنن !! :دي فقط فان در فاارت جزوشون نیست که می ره بعدا !! :دي

Majid393
15-11-2008, 23:34
گل خوردیم .... !!!!!!!

ehsan-totti
15-11-2008, 23:37

مبارك باشه:10::41::41::41:

ali...
16-11-2008, 00:24
به این میگن یه بحران دروسوحسابی

kasra_khan2003
16-11-2008, 00:28
ایول! من شنا کردن تو بحران رو دوست دارم : دی!

شوستر رو دیدن؟ دشات برا آخرین بار به بازیکنای رئال نگاه میکرد! فکر کنم میدونست دیگه نمیتونه مربی این تیم باشه!!! :31:

ali...
16-11-2008, 00:34
حالا ببینیم کالدرون چه میکنه

iammahdi
16-11-2008, 04:23
همين بازی تموم شد دیدین هز چی خبرنگار بود رفت پیشه شوستر ...
درکل هنر واقعی رو اون سرمربی داره که اگه بازیکنای خوبش مصدوم شدن بتونه از باقیمونده یه جور استفاده کنه تا بازیکنا خوب بشن وگرنه اگه بهترین بازکنا به درچه پایین ترین سرمربی هم داده بشه حرفی واسه گفتن داره ...
الان دیارا - په په- نیتسلروی - روبن مصدومن باید یه جوری ترکیب رو ....
ولش ولی همه چی تا چند روز دیگه معلوم می شه ...

h_starboy
16-11-2008, 10:39
دیشب بعد از باخت دیگه حسش نبود بیام تو تاپیک. خیلی هم خسته بودم.
چند تا نکته از بازی به ذهنم میرسه :
۱- من فکر کردم اشنایدر مصدومه که از اول نذاشته بودش ولی فهمیدم کار این شوستر احمق بوده
۲- اصلا از باخت ناراحت نیستم چون اصلا حقمون نبود. هیچ تاکتیکی نداشتیم. اونا خوب کار کردن.
۳- (بازم حرف های تکراری) به ناقص بودن عقل شوستر مطمئنتر شدم.
۴- من ( یعنی گوتی) خیلی افتضاح بازی کردم مخصوصا نیمه اول - وقتی رائول اینجوری کار میکنه دیگه از بقیه چه انتظاری میره
کلا همه بازیکنا خیلی بی انگیزه بودن.
۵- یه حرف تکراری دیگه بزنم و دیگه تموم : کی میشه از دسته این هاینزه راحت بشیم.

ali...
16-11-2008, 11:00
آغاز هفته‌ي يازدهم لاليگا
شكست رئال مادريد و والنسيا
شوستر در آستانه‌ي اخراج از سانتياگوبرنابئو

هفته‌ي يازدهم رقابت‌هاي لاليگا با شكست رئال مادريد در خانه‌ي ويادوليد آغاز شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، شنبه شب با انجام دو ديدار يازدهمين هفته‌ي رقابت‌هاي فوتبال دسته اول باشگاه‌هاي اسپانيا آغاز شد.

در اين ديدارها رئال مادريد و والنسيا برابر حريفان خود شكست خوردند. رئال در خانه‌ي وايادوليد با يك گل تن به شكست داد. والنسيا هم در ورزشگاه خانگي‌اش برابر اسپورتينگ خيخون سه بر دو شكست خورد.

شكست رئال جايگاه برند شوستر سرمربي آلماني اين تيم را به شدت به خطر انداخته است و زمزمه‌هاي اخراج اين مربي بيش از پيش به گوش مي‌رسد.

پيش از اين عنوان شده بود كه اين مربي براي حفظ جايگاه خود بايد از ديدار برابر ويادوليد پيروز خارج شود.

هفته‌ي يازدهم رقابت‌هاي لاليگا يكشنبه شب با انجام هشت ديدار دنبال مي‌شود. در جدول اين رقابت‌ها بارسلونا و ويارئال به ترتيب با 25 و 24 امتياز از 10 بازي صدرنشين هستند. والنسيا با 23

امتياز از 11 بازي سوم است.

نتيجه‌ي ديدارها:

* رئال وايادوليد: يك

كانوبيو (48)

رئال مادريد: صفر

* والنسيا: 2

ويا (68، پنالتي)، ماتا (89)

اسپورتينگ خيخون: 3

لوئيس موران (20)، بارال (51)، كاسترو (81)

برنامه‌ي ديدارهاي يكشنبه:

آتلتيكو مادريد - دپورتيوو لاكرونيا

رئال بتيس - راسينگ سانتاندر

اسپانيول - نومانسيا

آلمريا - مايوركا

ختافه - سويا

مالاگا - ويارئال

آتلتيك بيلبائو - اوساسونا

ركرتيوو اوئلوا - بارسلونا

ehsan-totti
16-11-2008, 11:29
ديديه دشان الان مربي كجاس ؟ :40:

نمياد رئال ؟؟ :27:
البته اين تيم با اين همه مصدوم حتی خداداد عزیزی رو هم بزار مربی نمی تونه کاری کنه :41::41::41:

خوشم مياد مربي احمقهاااااااااااااااا
۲ تا بازیکن کند بالای ۳۰ سال رو گذاشته دفاع وسط خب معلومه وقتی یه فوروارد تیز بیاد جلوش پدرشونو در میاره
:41::41::41::41:

ehsan-totti
16-11-2008, 11:29
اخراج شد یا نــــــــــــــــــــــــ ـــه ؟ :31::31::31:

ali_ranger22
16-11-2008, 11:31
دیگه هر بازیه رئال رو که می بینم بیشتر اعصابم خرد میشه
چه وضعیه
ما بد جوری کم بود بازیکن داریم
اصلا بیشتر بازیکن هایی که تو زمین بودن در حد رئال نیستن
همین گوتی هم دیگه باید بزاره بره
ما توی هر پست به حداقل یه بازیکن نیاز داریم ولی این کالدرون احمق نه بازیکن خوب خرید نه روبینیو رو نگه داشت
اگه روبینیو بود الان خیلی از مشکلات ما کمتر بود

ali_ranger22
16-11-2008, 11:33
من یه چیز بگم ما بیشتر مشکل بازیکن داریم در واقع کمبود بازیکن داریم تا مربی مشکل داشته باشه
وقتی بازیکن نداره شوستر چیکار کنه خب معلومه یه سری درب و داغون رو مجبوره بزاره تو زمین

Majid393
16-11-2008, 11:45
در پي شكست رئال مادريد برابر وايادوليد
شوستر: مشكلي ندارم؛ اما مي توانند اخراجم كنند

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد پس از شكست اين تيم مقابل وايادوليد گفت: مشكلي نداشته و اهل استعفا هم نيستم؛ اما مي توانند اخراجم كنند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، برند شوستر گفت: در زمين سوريا تيمي به نام رئال مادريد وجود نداشت و تنها من بودم كه به ياد كارگردان و گزارشگر بازي مي انداختم كه تيم آبي رنگ نامش رئال مادريد است.
سرمربي رئال مادريد با كنايه به بازيكنان رئال مادريد گفت: از رئال فقط من به وايادوليد سفر كرده ام و متاسفانه ساير بازيكنان نيامده اند.
وي افزود: هيچ مشكلي ندارم و تا به حال در زندگي خود اين همه آرامش نداشته ام. بازيكنان رئال مادريد مقصرند و بايد پاسخگو باشند.
شوستر تاكيد كرد: من اهل استعفا نيستم؛ اما رئال مادريد مي تواند مرا اخراج كند.

Majid393
16-11-2008, 11:46
رائول: بايد آن موقعيت را به گل تبديل مي كردم

خبرگزاري فارس: كاپيتان رئال مادريد گفت: بازي بسيار بدي را مقابل وايادوليد به نمايش گذاشتيم و من بيشترين سهم را در شكست داشتم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل ازماركا، رائول گونسالس بلانكو گفت: رئال در بحران بسيار جدي فرو رفته و اوضاع تيمي ما اصلا خوب نيست؛ اما مي شود به آينده اميدوار بود.

وي ادامه داد: زمان كاپلو تيم ما حتي تا رتبه 14 جدول هم سقوط كرده بود؛ اما در نهايت قهرمان شد.
كاپيتان رئال كه در دقايق پاياني فرصت مسلم گلزني را از دست داد، افزود: بايد آن موقعيت تك به تك را به گل تبديل مي كردم. اگر چنين مي شد وضعيت خيلي فرق مي كرد. بيشترين سهم را در اين شكست داشته ام.
رئال مادريد در خانه رئال وايادوليد تن به شكست يك بر صفر داد.

ahmad08
16-11-2008, 13:46
سلام بچها: خوبین سلامتین؟ نگین که چه سلامی چه علیکی این چه وضعیه. بابا هر تیمی تو بحران میره که یه راه حلی داره ولی هنوز مسئولان رئال راه حل برون رفت از بحران فعلی ما پیدا نکردن. امیدوارم که به زودی راه حلش رو پیدا کنند و به زودی بتونیم بهتر بشیم. مطمئن هستم با اولین برد از بحران خارج میشیم. یه نکته دیگه در مورد کرسپو: باید بگم که مسئولان به این خاطر اونو در اختیار میگیرن که تو لیگ قهرمانان هم ازش استفاده کنند . به نظر من که ما باید چند دفاع هم باید در اختیار بگیریم.

ahmad08
16-11-2008, 14:00
در پي شكست رئال مادريد برابر وايادوليد
شوستر: مشكلي ندارم؛ اما مي توانند اخراجم كنند

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد پس از شكست اين تيم مقابل وايادوليد گفت: مشكلي نداشته و اهل استعفا هم نيستم؛ اما مي توانند اخراجم كنند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، برند شوستر گفت: در زمين سوريا تيمي به نام رئال مادريد وجود نداشت و تنها من بودم كه به ياد كارگردان و گزارشگر بازي مي انداختم كه تيم آبي رنگ نامش رئال مادريد است.
سرمربي رئال مادريد با كنايه به بازيكنان رئال مادريد گفت: از رئال فقط من به وايادوليد سفر كرده ام و متاسفانه ساير بازيكنان نيامده اند.
وي افزود: هيچ مشكلي ندارم و تا به حال در زندگي خود اين همه آرامش نداشته ام. بازيكنان رئال مادريد مقصرند و بايد پاسخگو باشند.
شوستر تاكيد كرد: من اهل استعفا نيستم؛ اما رئال مادريد مي تواند مرا اخراج كند.

مشکلی نداری؟؟؟؟
خسته نباشی واقعا.
گند زدی به تیم رفت حالا میاد میگه مشکلی ندارم بله درسته برا ما هم مشکلی نیست که اخراجت کنیم ایشالا که به زودی اخراج شی ما رو از شرت راحت کنی ای چی بگم من به این کالدرون احمق که کاپلو به اون خوبی رو از دست داد.
حالا باید هی بگردیم دنبال یه مربی خوب اخر فصل هم نیستش که بگیم مورینهو رو بیاریم.
اوضاع اونقدر قمر در عقربه که گیج شدم و شخصا هیچ فکر به ذهنم نمیرسه.
شما چی؟

Retired User
16-11-2008, 14:04
شوستر هر چه سريعتر بايد اخراج بشه موافقيد؟

h_starboy
16-11-2008, 14:09
امیدوارم هر چه زودتر شوستر رو اخراج کنن. الان وسط فصل که فکر نمیکنم مربی خوب پیدا بشه. چی بگم والا

Majid393
16-11-2008, 14:20
امیدوارم هر چه زودتر شوستر رو اخراج کنن. الان وسط فصل که فکر نمیکنم مربی خوب پیدا بشه. چی بگم والا

پس از شكست يك بر صفر رئال برابر وايادوليد
شوستر: تك فرصت آنها تبديل به گل شد

برند شوستر پس از شكست يك بر صفر تيمش برابر وايادوليد گفت: بد اقبال بوديم. واگذار كردن بازي كه فكر نمي‌كرديم آن را واگذار خواهيم كرد، بسيار نااميد كننده است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تيم رئال مادريد كه اين روزها در وضعيت بحراني به سر مي‌برد، شنبه شب خارج از خانه به مصاف وايادوليد رفت و با نتيجه يك بر صفر بازي را به حريف واگذار كرد تا سرمربي آلماني رئال در لبه تيغ قرار بگيرد.

برند شوستر پس از اين شكست گفت: «تيم ما سخت تلاش مي‌كرد تا وضعيت را سامان بخشد. ما به دليل از دست دادن يكي از بازيكنان چند تغيير در تركيب تيم ايجاد كرديم. تيم حريف به جز گلي كه به ثمر رساند هيچ موقعيت گلزني ديگري ايجاد نكرد. مساله مهم همين است كه از خط دفاعي ضربه نخوريم. ما يكي، دو فرصت گلزني داشتيم اما، تلاش‌هايمان حاصلي در بر نداشت.»

وي ادامه داد: «ما سخت در تلاش هستيم تا بهترين راه چاره را براي تيم پيدا كنيم. نتيجه اين ديدار هيچ كمكي به ما نمي‌كند. قصد ما نباختن و بدست آوردن حداقل يك امتياز بود. قصد ما اين بود كه از فشارهاي وايادوليد جلوگيري كنيم و به همين دليل گوتي، گاگو و خاوي گارسيا در خط مياني كنار يكديگر بازي كردند. فصل گذشته در اين ورزشگاه با توجه به فشاري كه وايادوليد وارد آورد آسيب بسياري خورديم و در راستاي جلوگيري از اين موضوع سعي كرديم بيشتر از بازي مستقيم براي موقعيت‌سازي مهاجمان استفاده كنيم. به همين دليل بود كه طبق معمول بازي نكرديم.»

شوستر در پايان گفت: «حقيقت اين است كه آنها در نيمه نخست هيچ موقعيتي نداشتند و در نيمه دوم هم تنها يك فرصت گلزني داشتند كه به گل تبديل شد. اين همان چيزي است كه به تلاش‌هاي ما كمك مي‌كند.»

در حال حاضر از خوانده راموس، روبرتو مانچيني، مايكل لادروپ و ديديه دشام به عنوان گزينه‌هاي احتمالي جانشيني برند شوستر در رئال مادريد ياد مي‌شود.

MORINIO
16-11-2008, 14:30
شوستر باید گم شه بیرون!

باید خوانده راموس رو بیارن یا یه مربی بزرگتر

ایول حس:31::31:

ali_ranger22
16-11-2008, 16:10
حالا باید هی بگردیم دنبال یه مربی خوب اخر فصل هم نیستش که بگیم مورینهو رو بیاریم.

من که اصلا مورینیو رو نمی پسندم !

V A H I D
16-11-2008, 16:20
شوستر باید گم شه بیرون!

باید خوانده راموس رو بیارن یا یه مربی بزرگتر
اره منم روی راموس فک کردم اگه بیاد باحال می شه !! ولی می ترسم مثل :31: بشه !

Rock Magic
16-11-2008, 16:21
ای وای!!!!!!!!!!!
این مردک آلمانی رو باید شوت کنن بیرون !
به نظره من شوستر یه استعداد کش واقعی هستش با اون تفکرات آلمانی و ماشینی در فوتبال!

D o l f i n
16-11-2008, 17:06
اخراج الان شوستر عجولانس باید یکم بهش فرصت داد شاید هنوز هم بتونه تیم رو جمع و جور کنه
من که با خرید کرسپو مخالفم ابراهیمویچ رو بتونیم بگیریم بهتره و بقول بچه ها چند تا دفاع مربی هم اگه قراره اخراج کنیم خدا کنه عجله نکنن و یک مربی بزرگ بیارن من از زمان رفتن کاپلو میدونستم رئال با این مربی به مشکل میخوره که آخرشم خورد

ahmad08
16-11-2008, 17:30
به به میبینم که یاران قدیمی هم بلاخره سرو کلشون پیدا شد .
چطوری مجیک جان کجای بابا نیستی ؟
فک کنم فقط این تاپیک رو زدی و رفتی راستی اصلا فکر میکردی یه زمانی برترین تاپیک تیمهای باشگاهی خارجی در پی سی ورلد بشه؟
والا چی بگم گفتم که هم میترسم اگه اخراجش کنیم بیشتر گندش در اد و هم میترسم که در کار خیر استخاره کرده باشیم.
موندم اساسی مثل اهوی که تو گل گیر میکنه.
در ضمن من عجیب با این دیده دشام موافقم البت خوانده راموس رو هم میپسندم هم مربی بودش که با تاتنهام خیلی خوب کار کرد گرچه که گند اون تیم رو اوایل فصل در اورد دلیلش هم این بودش که ما بهترین یارامون رو (البته راس میگفتا) از دست دادیم منظورش برباتوف و کین بود.
اما خوب اگه قرار باشه بیاد رئال و رئالی که همیشه نصف از تیم اصلیش مصدومن میخود چه غلطی بکنه .
به نظر من دیده دشام مربی جون و خوبیه اما فکرم جاهای دیگری هم هست مث رافا بنیتز که مربی جونان ما هم بوده.
واقعا نمیدونم چی به چیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Retired User
16-11-2008, 18:41
پس همه موافق اخراجند دي:
اي كاش يه مربي اي مثه مورينيو هم براي رئال پيدا بشه

D o l f i n
16-11-2008, 20:59
من بر عکس عاشق ونگرم :46:یکی مثل اون میتونه رئال رو رویایی کنه حیف که نمیتونن یا نمی خوان که جذبش کن

Rock Magic
16-11-2008, 21:19
به به میبینم که یاران قدیمی هم بلاخره سرو کلشون پیدا شد .
چطوری مجیک جان کجای بابا نیستی ؟
فک کنم فقط این تاپیک رو زدی و رفتی راستی اصلا فکر میکردی یه زمانی برترین تاپیک تیمهای باشگاهی خارجی در پی سی ورلد بشه؟
والا چی بگم گفتم که هم میترسم اگه اخراجش کنیم بیشتر گندش در اد و هم میترسم که در کار خیر استخاره کرده باشیم.
موندم اساسی مثل اهوی که تو گل گیر میکنه.
در ضمن من عجیب با این دیده دشام موافقم البت خوانده راموس رو هم میپسندم هم مربی بودش که با تاتنهام خیلی خوب کار کرد گرچه که گند اون تیم رو اوایل فصل در اورد دلیلش هم این بودش که ما بهترین یارامون رو (البته راس میگفتا) از دست دادیم منظورش برباتوف و کین بود.
اما خوب اگه قرار باشه بیاد رئال و رئالی که همیشه نصف از تیم اصلیش مصدومن میخود چه غلطی بکنه .
به نظر من دیده دشام مربی جون و خوبیه اما فکرم جاهای دیگری هم هست مث رافا بنیتز که مربی جونان ما هم بوده.
واقعا نمیدونم چی به چیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

سلام
قربانت آقا...
والا چی بگم سرم خیلی شلوغه یعنی میام نت خیلی وقته زیاد وقت فوتبال نگاه کردن ندارم تا اینکه دیشب گند رئال رو دیدم و دوباره غیرتی شدم!!:21:
والا به نظره من مربی های آلمانی نوع نگاهشون و نوع تاکتیکاشون تو دنیا خاص هست یه فوتبال خشک و ماشینی...خودتون بازی های رئال رو میبینید دیگه رئال دیگه اون فوتبال شناور سابق رو ارائه نمیده خیلی خشک و خشن بازی میکنن و بیشتر گلها هم رو خلاقیت نفرات خاص صورت گرفته تا کار جمعی!! حالا که گندش بزنن گلم نمیزنن هی فرت فرت میخورن!
واقعا این همه استعداد جوان و با انگیزه رو این مربی تلف میکنه!:13:

charlize
16-11-2008, 23:24
من مخالف تغییر مربی هستم!در واقع من موافق با یک شوک تویه تیم هستم اما نه به اون بزرگی!خیلی وحشتناکه!مربی وسط فصل...!
من میگم یه دوسه تا بازی از بازیکنای جوون استفاده کنه تا بازیکنای اصلی تیم به خودشون بیان...
هنوز خیلی از فصل مونده و همون بهتر که الان دچار بحران شدیم...
بیاین کماکان به این شتر امید داشته باشیم!: دی(منظورم شوستر بود!)

ahmad08
16-11-2008, 23:32
سلام بچها:
اول خدمت مجیک جان عزیز عرض کنم که دقیقا منم موافقم اما یه نکته اینه که شوتسر اصلا تاکتیک بلد نیستش شما اگه یه کم تجربه شو غیر قهرمانی رئال برای من ذکر کنید خوشحال میشم .
میبنیید که اصلا تجربه کافی و تاکتیک و غیره نداره و اصلا در حد رئال نیستش.
کاش دلبوسکه سرمربی اسپانیا نمیشد و کاش اون مربی ما بودش.
خدایشش نمیدونم چی بگم اونقدر شرایط عجیب و غریب هستش که نمیدونم چی بگم.
فعلا رئال مادرید فقط نیاز به یه انقلاب داره همین یه انقلاب اساسی که رئال رو متحول کنه.
اما
اما
اما
کشفیدم!!!!
یه بازیکن خییلی خییلی توپ کشفیدم!!!!
((زاراته))
بله زاراته بازیکن 21 ساله تیم لاتزیو واقعا بازیکن توپی هستش من که وقتی دیدم گفتم این همونی هستش که به دردمون میخوره.
تکنیک داره واقعا خوب.
خلاقیت که نگو بسیار بالا.
قدرت بدنی واقعا مناسب.
گلزنی بلفطره.
در کل یه بازیکن تمام عیار.
ای کاش که سران باشگاه اونو ببینند به نظر من که بازیکن واقعا خوبیه.
اگه که بهش بگن با پا که هیجی با سر میادش.
به نظر من که وقاعا بازیکن خوبی اومد .
نظر شما چیه؟

Retired User
16-11-2008, 23:43
سلام بچها:
اول خدمت مجیک جان عزیز عرض کنم که دقیقا منم موافقم اما یه نکته اینه که شوتسر اصلا تاکتیک بلد نیستش شما اگه یه کم تجربه شو غیر قهرمانی رئال برای من ذکر کنید خوشحال میشم .
فعلا رئال مادرید فقط نیاز به یه انقلاب داره همین یه انقلاب اساسی که رئال رو متحول کنه.
اما
اما
اما
کشفیدم!!!!
((زاراته))
بله زاراته بازیکن 21 ساله تیم لاتزیو واقعا بازیکن توپی هستش من که وقتی دیدم گفتم این همونی هستش که به دردمون میخوره.
تکنیک داره واقعا خوب.
قدرت بدنی واقعا مناسب.
گلزنی بلفطره.
نظر شما چیه؟

احمد جان شما احتمالا توي كميته استعداد يابي رئال نيستي؟ دي:

ahmad08
16-11-2008, 23:51
من بیشتر بازیهای که شبکه 3 سیما نشون میده رو نگاه میکنم و همچین مث این کارشناسها نیگاه میکنم و به دنبال بازیکنها خوب میباشم.
در این چند بازیهای اخیر که دیدم نظر من رو دو بازیکن عجیب جلب کرد.
1:زاراته ----که دربارش تو پست قبلی گفتم.
2:اگبون لاهور
مهاجم خارق العاده تیم استون ویلا .
یه بازیکن سریع -خلاق- و خوش تکنیک .
فرصت طلب -گلزن.
به نظر من بجای این بازیکنها مسخره که رئال به دنبالشونه مث کرسپو و ملیتو و الویرا بهتره که به دنبال این دو بازیکن باشیم.
حتی به نظر من در این برهه از زمان از دروگبا و هانتلار هم برامون بهترن.
به هزارو یک دلیل که دو دلیلش رو فعلا بهتون میگم خواستین پی ام بدین 999 دلیل دیگشو بهتون بگم.
--
--
به دو دلیل و اونم اینکه:
1:سنشون پایینتره و میتونن برای رئال چندین سال مفید باشن و فعلا در تیمهای خودشون عالی هستن.
2:تیمهاشون در لیگ قهرمانان حضور نداره و میتونیم ازشون تو لیگ قهرمانان هم استفاده کنیم.
کلا فعلا این دوتا رو داشته باشید تا بعد .
اما فعلا برای خریدهای زمستانی این دو بازیکن بهترین گزینه هستش.

و یه نکته دیگه اینکه بهتره یه مربی رو بیاریم که بتونه از جوانان بهتر استفاده کنه و شجاعت استفاده از اونا رو داشته باشه و به جوانان اعتماد به نفس بده مثل فرگوسن و ونگر (اونا رو نمیگم مربیهای مث اونا) .

باز هم نظر خود شما چیه؟

amin_rj
16-11-2008, 23:54
از نظر من ( که یکی از طرف داران رئال مادرید و سفید پوشان هستم ) شوستر آلمانی نمیتونه گزینه ی مناسبی برای رئال مادرید پر افتخار باشه .......... این مربی نمیتونه مهره های رئال رو به خوبی در کنار هم بچینه حتی به نقل از خبر ها توی تمرینات نمیتونه با بازیکنان کنار بیاد ....... این میشه که بازیکنان روحیه خود رو از دست میدن...مربی اولین نقش توی پیروزی یا باخت یک تیم داره.......از یک طرف به قول بچه ها اواسط فصل نمیشه یک مربی خوب رو پیدا کرد .......شایعات شده بود که رایکارد میتونه جای شوستر رو بگیره که من نمیدونم واقعا اگه این اتفاق بیفته چه میشه ؟
سایت هواداران رئال

ahmad08
16-11-2008, 23:55
در باره عضویت در کمیته استعداد یابی رئال هم بگم که :
بله بله برای بنده چندین و چندین بار پیشنهاد دادن اما به دلیل فشار عجیب دروس راهنمای و دبیرستان و فعلا دانشگاه جواب رد دادم. دی:
اما خدایشش من از اونا بهتر میدونم کی به درد رئال میخوره.
از هر کی میپرسیدی بهت میگفت خرید کاسانو-متذلدر-هاینزه-ساویولا-باپتیستا- اشتباه محض بوده .
حالا اینکه این عجوبه ها چطوری کشفیدن خدا عالمه.
اگه شما فهمیدین نکات مثبت این بازیکنها برای رئال چی بود و یا هست برا منم بگید که یه کم روشن شم.

Retired User
17-11-2008, 00:08
در باره عضویت در کمیته استعداد یابی رئال هم بگم که :
بله بله برای بنده چندین و چندین بار پیشنهاد دادن اما به دلیل فشار عجیب دروس راهنمای و دبیرستان و فعلا دانشگاه جواب رد دادم. دی:
اما خدایشش من از اونا بهتر میدونم کی به درد رئال میخوره.
از هر کی میپرسیدی بهت میگفت خرید کاسانو-متذلدر-هاینزه-ساویولا-باپتیستا- اشتباه محض بوده .
حالا اینکه این عجوبه ها چطوری کشفیدن خدا عالمه.
اگه شما فهمیدین نکات مثبت این بازیکنها برای رئال چی بود و یا هست برا منم بگید که یه کم روشن شم.

نكات مثبت فقط اين بوده كه به رئال بگن كهكشاني
واسه امشب بسه تا مربي جديد نگيريم به جايي نميرسيم
من كه رفتم

D o l f i n
17-11-2008, 10:46
من بیشتر بازیهای که شبکه 3 سیما نشون میده رو نگاه میکنم و همچین مث این کارشناسها نیگاه میکنم و به دنبال بازیکنها خوب میباشم.
فرصت طلب -گلزن.
به نظر من بجای این بازیکنها مسخره که رئال به دنبالشونه مث کرسپو و ملیتو و الویرا بهتره که به دنبال این دو بازیکن باشیم.
به هزارو یک دلیل که دو دلیلش رو فعلا بهتون میگم خواستین پی ام بدین 999 دلیل دیگشو بهتون بگم.
--
--
به دو دلیل و اونم اینکه:
1:سنشون پایینتره و میتونن برای رئال چندین سال مفید باشن و فعلا در تیمهای خودشون عالی هستن.
2:تیمهاشون در لیگ قهرمانان حضور نداره و میتونیم ازشون تو لیگ قهرمانان هم استفاده کنیم.

و یه نکته دیگه اینکه بهتره یه مربی رو بیاریم که بتونه از جوانان بهتر استفاده کنه و شجاعت استفاده از اونا رو داشته باشه و به جوانان اعتماد به نفس بده مثل فرگوسن و ونگر (اونا رو نمیگم مربیهای مث اونا) .

باز هم نظر خود شما چیه؟
یه دلیل دیگه هم داره که می خوان خودشون رو نشون بدن پس با تمام وجود برا رئال بازی میکنن تا خودشون رو ثابت کنن
من که با ونگر موافقم 1000%:20:
ولی از زمان رفتن دل بوسکه هنوزم رئال مثل اون سالها نشده:41:

h_starboy
17-11-2008, 10:56
به نظر من هر چه زودتر باید مربی عوض بشه. هزار تا بازیکن جدید هم بگیره با این کادر فنی به هیچ جا نمیرسه.

ali...
17-11-2008, 12:43
به نظر من ونگر و اسپالتی گزینه های خوبی برای جانشینی شوستر هستن

Retired User
17-11-2008, 14:29
دوستان مربيهايي رو پيشنهاد بدين كه بشه بيان مثلا رم و آرسنال كه ايرانو ول نميكنند
اي كاش ميشد گاس هيدينگ بياد نه؟

ahmad08
17-11-2008, 14:58
اسپالتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
والا نمیدونم علی جون این تحفه رو چطوری انتخاب کردی به نظر من که اصلا مناسب نیستش و از اون بهتر خوانده راموس هستش.
شاید هم اسپالتی خوب باشه اما نمیدونم والا چی بگم فقط اینو میدونم که در شرایط فعلی بهترین گزینه مربی لیورپول رافا بنیتز هستش.
کالی در نقل و انتقالات بسیار اشتباه کرد نمیدونم چطوری فصل قبل رو یادش نبود ما دقیقا فصل قبل هم به همین مشکل خوردیم.
مصدومیت بازیکنانمون و بدبختی های بعدی.
من فکر میکردم در نقل و انتقالات خوب کار کنند که قربونشون برم.

ali...
17-11-2008, 15:28
اسپالتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
والا نمیدونم علی جون این تحفه رو چطوری انتخاب کردی به نظر من که اصلا مناسب نیستش و از اون بهتر خوانده راموس هستش.
شاید هم اسپالتی خوب باشه اما نمیدونم والا چی بگم فقط اینو میدونم که در شرایط فعلی بهترین گزینه مربی لیورپول رافا بنیتز هستش.
کالی در نقل و انتقالات بسیار اشتباه کرد نمیدونم چطوری فصل قبل رو یادش نبود ما دقیقا فصل قبل هم به همین مشکل خوردیم.
مصدومیت بازیکنانمون و بدبختی های بعدی.
من فکر میکردم در نقل و انتقالات خوب کار کنند که قربونشون برم.

ببخشید احمد جون همین تحفه دو سال بهترین مربی ایتالیا شده ها

ali_ranger22
17-11-2008, 15:46
شوخی میکنین !
ونگر !!!
عمرا ز آرسنال بیاد بیرون
در ضمن زیاد ازش خوشم نمیاد
به جای مربی باید فکر به حال خرید بازیکن بکنیم

V A H I D
17-11-2008, 16:50
ببخشید احمد جون همین تحفه دو سال بهترین مربی ایتالیا شده ها
ایتالیا چی هست که بهترین مربی داشته باشه !! :دي

V A H I D
17-11-2008, 16:54
فرصت طلب -گلزن.
--
--
به دو دلیل و اونم اینکه:

باز هم نظر خود شما چیه؟
اون یارو اگبون لاهور رو قبول دارم بازیکن خوبیه ! ولی اون اوولیه رو ندیدم !! ( اصلا ایتالیا نگاه نمی کنم ! )

kasra_khan2003
17-11-2008, 17:05
سلام بچها:
اما
اما
اما
کشفیدم!!!!
((زاراته))
تکنیک داره واقعا خوب.
قدرت بدنی واقعا مناسب.
گلزنی بلفطره.
نظر شما چیه؟

خوب پس چکش رو بنویسم؟ :دی

آقا ما خیلی وقت هست که برای تو فصل پیاپی یک مربی نداریم!

دیگه به خدا خسته شدم! با این وضعیت، سایت گل درست میگفت که رئال این فصل هیچ جامی رو نمیبره! :41:

باید هر چه سریعتر بازیکنای پیرمون رو جایگزین کنیم، نه اینکه بازیکنای جوون ( روبینیو ) رو از دست بدیم!!!

charlize
17-11-2008, 17:25
رئال مادريد آرشاوين را خريد؟!
------------------------
يك روزنامه محلي در سنت پترزبورگ روسيه از سرانجام خوش مذاكرات رئال مادريد و مدير برنامه هاي آرشاوين خبر داد.

به نقل از وب سايت فوتبال 365، آندري آرشاوين، يكي از اهداف رئال مادريد در فصل نقل و انتقالات زمستاني، طبق ادعاي يك روزنامه محلي در روسيه، با رئال مادريد قرارداد داخلي منعقد كرده است.

اين بازيكن بنا به ادعاي اين روزنامه با دريافت مبلغ اوليه 35 ميليون يورو، تن به امضاي اين قرارداد داخلي داده كه 13 درصد آن متعلق به زنيت سنت پترزبورگ است.

اين خبر هنوز از سوي رسانه هاي اسپانيايي تكذيب نشده و رئال مادريد آن را تاييد يا رد نكرده است

charlize
17-11-2008, 17:27
يشنهاد 50 ميليون يورويي رئال مادريد به آمائوري!!!
-------------------------------
باشگاه رئال مادريد براي تقويت خط حمله خود مي‌كوشد تا گلزن و بازيساز يوونتوس را به خدمت بگيرد.

به نقل از گازتا دلو اسپورت، در پي تماس رسمي رئال مادريد با وكلاي بازيكناني چون كرسپو، ميليتو، آرشاوين، لاو و دروگبا، نام بازيساز يوونتوس، آمائوري نيز وارد فهرست خريدهاي محتمل زمستاني شده است.

باشگاه يوونتوس اين پيشنهاد رسمي را با توجه به مشكلات مالي اخير در بازسازي ورزشگاه دل آلپي رد نكرده است.

charlize
17-11-2008, 17:29
10 میلیون یورو ، ارزش کرسپو
-----------------------
باشگاه اينتر ميلان ايتاليا جهت انتقال كرسپو به مادريد، مبلغ حداقلي 10 ميليون يورو را پيشنهاد كرد.

به نقل از آس، رئال مادريد مي تواند براي خريد كرسپو تا ابتداي ژوئن صبر كند چرا كه قرارداد اين بازيكن در آن تاريخ به اتمام مي رسد؛ اما اگر قرار بر خريد اين مهاجم در فصل نقل و انتقالات زمستاني باشد، بايد به قيمت ارائه شده تن دهد.

كرسپو پر رنگ ترين گزينه براي پر كردن جاي خالي رود فان نيستلروي به حساب مي آيد.

لازم به ذکر است، جدا از كرسپو، رئال مادريد به دنبال بازيكناني نظير ميليتو، هونتلئار و دروگبا نيز باشد.

charlize
17-11-2008, 17:31
رئال مادريد در جست و جوي چند مهاجم
در پي آسيب ديدگي رود فان نيستلروي، مهاجم هلندي و قطعي شدن غيبت او تا پايان رقابتهاي فصل جاري، باشگاه رئال مادريد بي‌درنگ جست و جو براي به عضويت گرفتن يك مهاجم جديد را آغاز كرد.

فهرست گزينه‌هاي مورد نظر تيم رئال مادريد به سه نفر رسيده كه در اين بين ريكاردو اوليويه را ظاهرا از بيشترين شانس براي پيوستن به كهكشان ستاره ها (رئال) برخوردار است.

به نوشته سايت گل، اين مهاجم برزيلي هم اكنون با حقوق ‪۲/۳‬ ميليون يورو در سال، عضو باشگاه رئال زاراگوزا است و ‪ ۳۰‬ميليون يورو هزينه فسخ قرارداد وي تعيين شده اما به نظر مي‌رسد مسوولان اين باشگاه از يك پيشنهاد ‪ ۲۰‬ميليون يورويي نيز استقبال مي‌كنند.

يكي از محاسن اين انتقال اين است كه اوليويه را مجبور نيست تا فصل نقل و انتقالات صبر كند و مي‌تواند در رقابتهاي چمپيونز ليگ (جام قهرمانان باشگاههاي اروپا) نيز بازي كند.

ديگر بازيكن مورد نظر رئال، هرنان كرسپو، مهاجم ‪ ۳۳‬ساله باشگاه اينترميلان است كه تقريبا به بازنشستگي رسيده. نام كرسپو در فهرست بازيكنان اينتر براي رقابتهاي چمپيونز ليگ داده نشده اما مي‌بايست تا شروع فصل نقل و انتقالات زمستاني در روز اول ماه ژانويه صبر كند.

رئال مادريد نمايندگان خود را براي زيرنظر گرفتن عملكرد كرسپو به ايتاليا اعزام كرده اگرچه خوزه مورينيو علاقه‌اي به فروختن ستاره آرژانتيني خود ندارد.

سرمربي اينتر با وجود اينكه زمان بازي كمي به كرسپو مي‌دهد، اعلام كرده - اگر كرسپو براي مادريد مهم است پس براي اينتر هم بايد مهم باشد.> آخرين گزينه در فهرست تيم رئال مادريد، واگنر لاو برزيلي از باشگاه زسكا مسكو است. وي ‪۳۰‬گل در دو فصل گذشته به ثمر رسانده و تنها ‪ ۲۴‬سال دارد.

علاوه بر اينكه مي‌تواند در چمپيونز ليگ هم بازي كند. مبلغ مورد تقاضاي وي ‪ ۲۰‬ميليون يورو است.

در صورتي كه جذب هيچ يك از اين سه بازيكن محقق نشود، بازيكنان ديگري نيز مورد نظر رئال هستند. كارلوس ته وس با مبلغ ‪ ۳۸‬ميليون يورو و ديه گو ميليتو كه باشگاه جنوا او را به كمتر از ‪ ۳۰‬ميليون نمي‌فروشد.

charlize
17-11-2008, 17:32
انتشار خبر اخراج در روزنامه اي جعلي - شوستر و دخترش در سالامانكا هستند.
-------------------------------------------
خبر اخراج سرمربي آلماني رئال مادريد توسط يك روزنامه جعلي با آرم ماركا در پايتخت اسپانيا پخش شد.

به نقل از ماركا، صبح امروز افرادي ناشناس كه پليس دو تن از آنها را در حين پخش روزنامه جعلي دستگير كرد، خبر اخراج برند شوستر را ميان هواداران رئال مادريد پخش كردند.

برنارد شوستر به همراه دخترش در سالامانكا به سر مي برد و روزنامه جعلي مذكور اين خبر را با اخراج وي در ارتباط دانسته و از باشگاه رئال مادريد خواسته است تا با هوادارانش شفاف و بدون ابهام رابطه داشته باشد.

اين كه شوستر در تمرينات رئال مادريد حاضر نشده و با دخترش در سالامانكا به سر مي برد، جاي سوال است؛ اما خبر اخراج وي هنوز به تاييد هيچ منبع رسمي نرسيده است.

charlize
17-11-2008, 17:33
در تمرين امروز رخ داد - شعار هواداران رئال مادريد عليه مياتوويچ
هواداران رئال مادريد در تمرين امروز صبح رئال مادريد نايب رئيس باشگاه خود را مقصر اصلي ناكامي هاي اخير تيم دانستند.

به نقل از آس اسپانيا، هواداران تيم چهارم جدول لاليگا تا پايان هفته يازدهم با حضور در زمين تمرين رئال مادريد (والدبباس) عليه پدراگ مياتويچ نايب رئيس اهل صربستان باشگاه شعار داده و او را هو كردند.

روي پارچه نوشته هاي هواداران مي شد عبارت هاي "غربيه از اسپانيا برو بيرون" و " با پول هاي ما چه كرده اي؟" را مشاهده كرد.

رئال مادريد در آستانه اخراج شوستر و مذاكره با چند مربي است؛ اما بازيكنان اين تيم بر حمايت از مربي آلماني خود تاكيد جدي دارند.

charlize
17-11-2008, 17:34
در واكنش به اهانت هواداران - مياتوويچ: آنها همه چيز را فراموش كرده اند
--------------------------------------------------
نايب رئيس رئال مادريد گفت: تيم را در اوج بحران تحويل گرفتيم و با آن قهرمان شديم و اكنون، همه چيز فراموش شده است.

به نقل از رويترز، پدراگ مياتوويچ تصريح كرد: هواداران رئال مادريد فراموش كرده اند كه اين تيم را از پرس، در بدترين شرايط تحويل گرفتيم. باشگاه در شرايط مالي بسيار اسفناكي به سر مي برد.

وي ادامه داد: كالدرون و من، بيش از دو برابر ساعت كاري در نظر گرفته شده، كار مي كرديم. در دو سال گذشته حتي در تعطيلات هم به كشورم بازنگشته ام.

وي افزود: اكنون مرا غريبه خطاب مي كنند؛ در حالي كه روزگاري آشناترين بازيكن رئال مادريد با آنها بوده ام.
هواداران رئال مادريد در آخرين تمرين اين تيم، عليه مياتوويچ شعار داده و عملكرد وي را نقد كرده‌اند.

kasra_khan2003
17-11-2008, 20:27
در تمرين امروز رخ داد - شعار هواداران رئال مادريد عليه مياتوويچ
هواداران رئال مادريد در تمرين امروز صبح رئال مادريد نايب رئيس باشگاه خود را مقصر اصلي ناكامي هاي اخير تيم دانستند.

به نقل از آس اسپانيا، هواداران تيم چهارم جدول لاليگا تا پايان هفته يازدهم با حضور در زمين تمرين رئال مادريد (والدبباس) عليه پدراگ مياتويچ نايب رئيس اهل صربستان باشگاه شعار داده و او را هو كردند.

روي پارچه نوشته هاي هواداران مي شد عبارت هاي "غربيه از اسپانيا برو بيرون" و " با پول هاي ما چه كرده اي؟" را مشاهده كرد.

رئال مادريد در آستانه اخراج شوستر و مذاكره با چند مربي است؛ اما بازيكنان اين تيم بر حمايت از مربي آلماني خود تاكيد جدي دارند.

این دیگه طه نامردی هست!!!

فراموش نکنید که همین بود که گل پیروزی ما رو جلو یوونتوس تو فینال جام باشگاه های اروپا زد!

تازه راست میگه، خیلی وضع تیم خراب بود و سر و سامونش دادن! به نظر من، اگه کسی مقصر باشه کالدرون هست، که وقت و انرژی رو برای گرفتن رونالدو، که در واقع تبلیغات خودش بود حروم کرد!