ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47

david23
29-05-2008, 14:26
سلام به همگی- آقا ما بالا خره از بنی در آمدیم -- از مدیران محترم کمال تشکر رو دارم من دیگه بیجا کنم برم تایپیک بارسا ----

david23
29-05-2008, 14:37
در مورد رونالدو باید بگم در این که بهترین بازیکن دنیاست هیچ شکی درش نیست ولی ارزش اینو نداره که 3 تا از بهترین بازیکنای تیمو فداش کرد ..... مخصوصن راموس که کاپیتان چهارمه تیمه

ahmad08
29-05-2008, 17:11
بکام جان خوش اومدی داداش مبارکه شرینی یادت نره
اگه خودتم بخوای علیرضا جان من نمیذارم که دیگه بری اونجا
خوب مهدی جان نه نظر خودتو بگو دوست داری چه بازیکنی بیاد رئال و البت تمام نکات بارز و اطلاعات جامعی رو هم ازش بده.......

D o l f i n
30-05-2008, 08:22
بخدا حیف راموس هستش من میگم اگه از دستش بدیم میشه مثل یه ماکه له له (درست نوشته باشم خوبه) دیگه
من هنوزم میگم کاکا بهتره از رونالدو

V A H I D
30-05-2008, 10:09
البته من دیروز یه چیزی رو خوندم خیلی جالب بود.....
شنیدید که می گن رونالدو توی بازی های مهم نمی تونه گل بزنه ؟؟؟؟یا خوب بازی کنه ؟؟
چون توی بازی های مهم یه دفاع خوب جلوش بازی می کنه ....
اگه به دفاع عای تیم های انگلیسی هم نگاه کنید خیلی با دفاع های تیم های اسپانیایی فرق دار ن....
میانگین سن دفاع های انگلیسی خیلی بالا هست و هم قوی نیستن ..
رونالدو به راحتی می تونه با سرعت و قدرت دیریبلش جا بزارشون ...
ولی دفاع های اسپانیایی خیلی قوی ترن ... در اسپانیا بازی کنای تکنیکی 100 برابر بیشتر از انگلیس
پیدا می شه ...مثلا تیم بارسلون اندازه ی تمام انگلیس بازیکن تکنیکی داره ....
برای همین دفاع ها براشون اون تکنیک ها خیلی عادی شده ... مثلا کسی که می تونه مسی رو بگیره مطمنان رونالدو براش کاری نداره ... قبول دارید که تکنیک مسی بیشتره ؟؟...
مثال خوبش همین روبنه .. یادتونه توی انگلیس چه قدر خوب بازی می کرد ؟؟؟؟
چه حرکاتی داشت ؟؟؟ چه سرعت و دریبلی می زد .. ولی توی اسپانیا اصلا در حدی نبود که توی چچلسی بازی می کرد ... شما الان یه ذره فک کنید می بینید که رونالدو توی اسپانیا نمی تونه دووم بیاره ...
ولی کاکا می تونه .. چون توی ایتالیا بازی می کنه.. اون دفاع های خشن و وحشی که فقط به قصد پا تکل می کنن ...
توی بازیهای مهم هم کاکا همیشه عالیه ...
ولی چو کریس روبروش توی بازی های مم یه بازیکن مهم و خوب هست هیچ کاری نمی تونه بکنه ...
دیدید جلوی زامبروتا چه جوری کم اوورد ؟؟؟
ولی چون توی بازی چلسی اسین رو که یک هافبک دفاعی هست جلوش گزاشته بودن راحت با سرعتش جاش می زاشت و اصلا کار اسین اون قسمت نبود ....
من حاظرم سر هر چی شرط ببندم که الان منچستر با رئال بازی کنه . کریس رونالدو اصلا هیچ کاری نمی تونه بکنه ..
وقتی راموس رو جلوش بزارن اصلا هیچ کاری نمی تونه بکنه ....

ahmad08
30-05-2008, 10:41
سلام خدمت همه دوستان
در مورد کریس که تا فصل قبل درست است که فصل قبل اصلا نمیتونست جلوی تیمهای بزرگ خوب بازی کنه ولی این فصل واقعآ پیشرفت خارقالعاده داشته و مهم اینه که فعلا بهترین بازیکن جهان هستش و همینطور هم بیاد بگم که اون نتنها جلوی تیمهای ضعیف بلکه مقابل تیمهای که دفاع خوبی داره مثل لیورپول و ارسنال و چلسی و رم و لیون بازی خیره کننده از خودش به نمایش گذاشت باید این رو بپذیریم که بازی اون این فصل پیشرفت باور نکردنیه داره ....
من که با اومدنش موافقم البت در صورت اینکه فقط با پول بیاد نه اینکه ما ستاره هامونو بدیم که اون وقت به درک نیاد...

V A H I D
30-05-2008, 11:04
من اون بازی های خاراقلعاده در برابر تیم های بزگ رو ندیدم ....

david23
30-05-2008, 12:03
براي دهمين بار
مياتوويچ: رئال مادريد مي تواند قهرمان اروپا شود

خبرگزاري فارس: نايب رئيس رئال مادريد از اراده جدي باشگاهش براي دهمين قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا خبر داد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، پدراگ مياتوويچ، بازيكن سابق رئال مادريد اظهار داشت: اين تيم مي تواند در سال آينده قهرمان اروپا شود. توانايي رسيدن به اين مهم را داريم.
وي افزود: در فصل نقل و انتقالات بازيكن كمتري مي‌خريم؛ اما سعي مي كنيم روي اصول باشد و تيمي كامل به فصل آينده بفرستيم.
مياتوويچ عنوان كرد: براي دهمين بار قهرمان ليگ قهرمانان اروپا مي شويم تا از هر نظر غير قابل دسترس باشيم.

به امید 10 قهرمانی

david23
30-05-2008, 12:03
براساس اعلام سايت بارسلونا؛
منچستر سيتي با رونالدينيو به توافق رسيد
خبرگزاري فارس: باشگاه دوم شهر منچستر ادعا مي‌كند با رونالدينيو براي انعقاد قراردادي دو ساله به توافق رسيده است.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از وب سايت بارسلونا، به نظر مي‌رسد قرارداد اوليه ميان وكيل رونالدينيو و باشگاه منچستر سيتي انگليس منعقد شده باشد، اما قرارداد نهايي و رسمي بايد در فيفا به ثبت برسد كه تاكنون خبري در اين مورد منتشر نشده است.
اين تيم اسپانيايي كه از داشتن اين بازيكن برزيلي براي فصل آينده نااميد شده است، مي‌كوشد او را به بهترين قيمت بفروشد تا با سود حاصل از آن، بتواند ابراهيموويچ را از اينتر ميلان به خدمت بگيرد.

ahmad08
30-05-2008, 12:47
خوب دوستان اول اینکه بد بخت شدیم رفت فیفا 5+6 رو تصویبش کرد که باید باشگاه ها حتمآ 6 بازیکن بومی داشته باشن مه که چندان ضرر نمیکنیم ولی میگم ارسنال باید بره دست دو چون تو کل تیمش فقط ولکات هستش انگلیسی بد بختن بیچاره ها.....
در مورد کریس بازی لیون بازی برگشتش و در بازی رم که نگو و نپرس و در بازی با چلسی باز رفتش و در بازی با لیورپول هم بازی رفت و هم بازی برگشت مخصوصآ برگشت......

V A H I D
30-05-2008, 13:52
توی بازی با رم کی جلوش بود ؟؟؟؟
لیورپول کی جلوش بود ؟؟؟
لیون کی جلوش بود ؟؟؟
اگه دقت کنی می بینی که بازیکنای بزرگ هیچ وقت جلوش قرار نگرفتن وقتی خوب بازی کرده ...

خوب دوستان اول اینکه بد بخت شدیم رفت فیفا 5+6 رو تصویبش کرد که باید باشگاه ها حتمآ 6 بازیکن بومی داشته باشن مه که چندان ضرر نمیکنیم ولی میگم ارسنال باید بره دست دو چون تو کل تیمش فقط ولکات هستش انگلیسی بد بختن بیچاره ها.....
ما که داریم ...
کاسیاس.راموس.گوتی.(وای مخم ترکید .. اون دفاع راستمون کی بود ؟؟) رائول.سولدادو.کودینا...

Mahdi_Shadi
30-05-2008, 15:12
بکام جون منم تبریک عرض می کنم!!!
میدونید چیه...شاید شماها از این بازیکنی که می خوام بگم خوشتون نیاد...امّا میدونید...من واقعاً تو این فصل اخیر ازش خوشم اومد....فکر می کنید کیو میگم...یه مدافع.....نمانیا ویدیچ...(گفتم که شاید خوشتون نیاد!) ولی واقعاً تو این یه فصل آخر تو منچستر فوق العاده بازی کرد...حتّی بهتر از ریو فردینانند بود...بهتر از براون و خیلی های دیگه بود...یه استیل خاصّی داره تو بازی...کمتر اشتباه می کنه و هم رو هوا و هم روی زمین واقعاً مسلّطه....اگه کاناوارو بخواد بره...به نظر من ویدیچ می تونه یکی از بهترین ها باشه...! هر چند که برای هزارمین بار می گم شاید شماها خوشتون نیاد ازش!

ahmad08
30-05-2008, 18:00
منظورت تورس هست؟
خوب وحید جان اینو بگم که داداش باید که تو زمین 6 تا بازیکن اسپانیایی باشه نه اینکه تو کل تیم 6 بازیکن اسپانیایی باشه که در اون صورت ما بیشتر از این اسپانیایی داریم.......
صد در صد که ویدیچ امسال بهترین دفاع لیگ برتر بوده باور کنید که اگه بیاد رئال دیگه چیزی کم نداریم کاش بجای اون همه پول به رونالدو به اون میدادیم چون می ارزید.....

david23
30-05-2008, 19:33
آقا انقدر بحث نکنید ---- رونالدو بازیکن خوبی هست تکنیکش مثل مسی نرم نیست ولی دوست داره حرکاتی انجام بده که همه انگشت به دهن بمانند ... در کل اگه بیاد رئال میتونه خودشو یک ماهه درست کنه چون قبلا تو پرتغال بازی کرده به نظر من فوتبال پرتغال یه نمه شبیه به اسپانیاست...........

در مورد ویدیچ بگم که گزینه خوبی برای رئال هست .......

david23
30-05-2008, 19:38
ولی حالا رئال بیشتر باید دنبال بازیکنای بومی باشه

V A H I D
30-05-2008, 21:57
اره منظورم تورس بود...
ویدیچ رو نمی فروشن ..

B L A S T E R
30-05-2008, 22:23
به به برو بکس رئالی!چه خبرا؟

ahmad08
31-05-2008, 09:31
بلاستر جان خوش اومدی باز یه کار نکن بن شی ها؟
خوب دوستان چه خبر خوبین میگم قراره اماده سازی از جولای شروع بشه خیلی خوبه برای تیم ما خیلی مهم است....

david23
31-05-2008, 09:47
هافبك بلاروسي در سه راهي
بارسلونا براي خريد هلب رقيب رئال و اينتر شد‌
خبرگزاري فارس: بارسلونا به عنوان ضلع سوم مثلث مشتريان هابك اهل بلاروس تيم فوتبال آرسنال معرفي شد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، الكساندر هلب در فهرست خريد قطعي سه باشگاه اينترميلان ، رئال مادريد و بارسلونا قرار گرفته است.
چيكي بگيريستاين نايب رئيس بارسلونا روز گذشته با حضور در دفتر كار وكيل هلب به اين مذاكرات و بازار داغ شايعات دامن زد.
عده اي از دلالان اروپايي نام چلسي را هم وارد متن روزنامه كرده اند تا قيمت اين هافبك بالاتر برود.
رقابت شديدي ميان موراتي، لاپورتا و كالدرون روساي سه باشگاه ثروتمند اروپا براي فتح امتياز خريد هلب به وجود آمده است.

MORINIO
31-05-2008, 10:37
در مورد کریس بازی لیون بازی برگشتش و در بازی رم که نگو و نپرس و در بازی با چلسی باز رفتش و در بازی با لیورپول هم بازی رفت و هم بازی برگشت مخصوصآ برگشت......

این قانون از همین فصل آینده باید اجرا بشه؟

Mahdi_Shadi
31-05-2008, 13:11
قانون که بله باید از همین فصل اجرا بشه اگه اشتباه نکنم...امّا خدا رو شکر ما مشکلی نداریم
آره...ویدیچ که عمراً نمیاد....امّا یه چیزی...من یه جورایی اصلاً از این هلب خوشم نمیاد...نمی دونم چرا امّا به دلم نمیشینه!

ahmad08
31-05-2008, 13:16
مورینهو جان اول که سلام داداش کجا بودی چند وقت نبودی؟
دوم که بگم نه این هنوز جای بحث داره چون میشل پلاتینی مخالف اون هستش؟
ولی میگم اگه این قانون تصویب بشه خیلی از انگلیسی ها باید برن جمع کنن .......

ahmad08
31-05-2008, 13:19
استاد مهدی سلام و علیکم...
ببخشی که قبلا سلام نکردم حواسم نبود معذرت اوستا....
خوب در مورد ویدیچ که بگم اگه میومد دیگه دفاع رئال میشد بهترین دفاع کهکشان راه شیری........
و در مورد هلب تکنیک بدی نداره و همچنین سرعت مناسبی داره اگه بیاد ممکنه بهمون کمک کنه .....

Mahdi_Shadi
31-05-2008, 13:45
اگه تو میگی خب بیاد...اشکال نداره! قبول داداش!!!!این قدر هم مار خجالت نده که اصولاً بین این همه آدم حسابی من خیلی به حساب نمیام!
گفتی پلاتینی مخالفه...امّا وقتی بلاتر رسماً اونو تصویب کرد مگه دیگه نظر پلاتینی مهمّه؟

david23
31-05-2008, 13:52
آموزش فوتبال بكهام به كودكان ترينيداد و توباگو
خبرگزاري فارس: ستاره قديمي انگليس به كودكان علاقمند در ترينيداد و توباگو درس فوتبال داد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، ديويد بكهام كه همراه با تيم ملي انگليس جهت انجام ديداري دوستانه راهي پورت او اسپين در ترينيداد و توباگو شده است، درحاشيه حضور خود در اين كشور براي كودكان شيفته ورزش فوتبال اقدام به برپايي يك جلسه آموزشي كرد.
بكهام روز جمعه در زميني مجاور زمين محل تمرين تيم انگليس و با اجازه از فابيو كاپلو، سرمربي تيم ملي ايتاليا اقدام به آموزش فوتبال كرد.
وي سعي كرد به مدت يك ساعت نحوه صحيح كنترل توپ و تكنيك هاي پايه را به نونهالان ترينيدادي آموزش دهد.
ديدار دوستانه انگليس مقابل ترينيداد، فردا (يكشنبه) انجام خواهد گرفت

به هر حال این خبر در مورد دیوید بود حیفم اومد نزارم

ahmad08
31-05-2008, 14:01
بابا من کی گفتم بیاد گفتم شاید بدرد بخوره زیزو شما بابا پیشکسوتین ما کی هستیم........
بکام جان ایول ایول و باز هم ایول البت که رئالی باید اینگونه باشه من که با اون عکس واقعآ حال کردم نشون داد رئالی و رئال یعنی چی و چطور باید باشه نه به همه دنیا از جمله این فوتبالستای ما که تا به همین تیم شموشک نوشهر میرسن چنان خودشونو میگیرن که نگو نشون بدی این عکسو بگی نیگاه بزرگی داداش به تیم نیس به اخلاقه ایول بکام خوشم اومد.........
راستی وحید جان اگه اومدی سلام عرض میکنیم شما که خبری نمیگیرین...........ببخشید کاسیاس جونم که گفتم وحید دیگه کسی به من احمد نگه ها ناسلامتی خودمونو کشتیم و اسم مستعار گرفتیم بنده رو که یادتون نرفته؟

Mahdi_Shadi
31-05-2008, 14:08
در هر صورت هر چی رائول بگه ما قبول داریم...!
ایول دیوید جون کارت عالیه...دمت گرم!

david23
31-05-2008, 14:25
خواهش میکنم بچه ها شما لطف دارین

بچه ها نظر شما چیه یه تایپیک عکس درباره wallpaper تمام بازیکنای رئال از اول تا حالا و البت بیشتر جدید ترا بزنیم ؟؟؟ اگرم هست که آدرسشو به من بدبد

Mahdi_Shadi
31-05-2008, 14:37
فکر نکنم باشه داش دیوید!....فکر خوبیه....اصلاً قرار بود هیمن جا هر کی یه سری عکس از شخصیت رئالیش بذاره...امّا هممون چند بار بیشتر این کار رو نکردیم....من شخصاً موافقم!

MORINIO
01-06-2008, 01:15
مورینهو جان اول که سلام داداش کجا بودی چند وقت نبودی؟
دوم که بگم نه این هنوز جای بحث داره چون میشل پلاتینی مخالف اون هستش؟
ولی میگم اگه این قانون تصویب بشه خیلی از انگلیسی ها باید برن جمع کنن .......

فعلا تا 25 ام زیاد نیستم:27:

آره مخصوصا آرسنال که به قول یکی از بچه ها فقط والکاتو داره! :27:

david23
01-06-2008, 10:34
فکر نکنم باشه داش دیوید!....فکر خوبیه....اصلاً قرار بود هیمن جا هر کی یه سری عکس از شخصیت رئالیش بذاره...امّا هممون چند بار بیشتر این کار رو نکردیم....من شخصاً موافقم!

پس اگر احمد جان ببخشید رائول و بقیه هم موافق باشن تا شب یه اسم برا تایپیک پیدا کنید تا ردیفش کنم:10:

david23
01-06-2008, 14:54
اعلام منابع خبري اسپانيا
رونالدو 2 روز ديگر براي حضور در مادريد تصميم مي‌گيرد
خبرگزاري فارس: مهاجم پرتغالي منچستر يونايتد گفت: قطعا تا دو روز آينده تصميم جدي و نهايي خود را در خصوص پيشنهاد رئال مادريد اعلام مي كنم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، كريستيانو رونالدو تصريح كرد: از ديد من پيشنهاد رئال مادريد به اندازه كافي ارزشمند است و آن را به دقت توسط وكيل خود بررسي كرده ام. تا دو يا سه روز آينده تصميم قطعي خود را اعلام مي كنم.
رونالدو به احتمال فراوان راهي رئال مادريد مي شود، مگر آن كه منچستر يونايتد در دقايق پاياني اين پروژه بزرگ و طولاني مدت پيشنهادي عجيب و تاريخي به وي ارائه كند.

************************************************** ************************************************** **

در پي درخشش در بازي ملي
كالدرون: به فان نيستلروي مديونيم
خبرگزاري فارس: رئيس باشگاه رئال مادريد اسپانيا گفت: مهاجم هلندي ما يك نعمت بزرگ براي باشگاه است و به او مديونيم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، رامون كالدرون تصريح كرد: رود فان نيستلروي بي نظير است و ما تحت هيچ شرايطي وي را از دست نمي دهيم.
وي افزود: اين مهاجم يكي از بهترين خريد هاي رئال مادريد در تاريخ اين باشگاه بوده و قدر اين بازيكن بزرگ را مي دانيم.
رئيس باشگاه رئال مادريد تاكيد كرد: نيستلروي در بازگشت از رقابت هاي يورو 2008 قرارداد خود را با بازنگري وعده داده شده تمديد مي كند.

در پي انتشار شايعه عقد قرارداد
مياتوويچ: توافقي با رونالدو نداشته ايم
خبرگزاري فارس: نايب رئيس باشگاه رئال مادريد تاكيد كرد: هيچ توافقي با با رونالدو نداشته‌ ايم و همچنان در حال مذاكره هستيم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، پدراگ مياتوويچ بازيكن اسبق رئال مادريد گفت: رونالدو تصميم گيرنده نيست و مهم نظر باشگاه منچستريونايتد است. اگر فرگوسن اجازه ندهد باشگاه انگليسي نيز مجوز انتقال وي را صادر نمي كند.
وي افزود: همچنان تلاش مي كنيم او را به خدمت بگيريم و اگر به خاطر رونالدو تا آخرين دقايق از فصل نقل و انتقالات تابستاني، زمان صرف كنيم ضرر نكرده ايم.
مياتوويچ در مورد خريد بازيكنان جديد گفت: كم اما مفيد، اين فلسفه ما در خريد بازيكنان اين فصل است و تلاش مي كنيم درست حركت كنيم.

ahmad08
01-06-2008, 15:17
بکام جان بابت اخبار و اطلاعاتت ممنون عزیز
خیلی تشکر میکنم باور کن مال من بالا نمی امد وگرنه کمکت میکردم باز هم تشکر........
ولی در مورد کریس فکر نکنم که بیاد شایدم بیاد در کل هیچ چیزی معلوم نیست......

V A H I D
01-06-2008, 16:11
مرسی دستتون درد نکنه ...
یه سوال این جا چرا تگ نداره ؟؟؟؟

V A H I D
01-06-2008, 16:36
راستی فک کنم احتمال حظور رونالدو هم بیشتر بشه ....
برای همین قانونه می گم ....

Mahdi_Shadi
01-06-2008, 17:38
من که خودم شخصاً بی خیال رونالدو شدم...!حیف شد امّا چاره ای نیست اگه خودشم نخواد...!
راستی داش دیوید تاپیک جدید چی شد؟

ahmad08
01-06-2008, 18:06
وحید جان سلام خوبی داش منظورت از تگ چیه؟

V A H I D
01-06-2008, 18:11
بچه ها ..
بیایید یه گروه درست کنیم ...
این جوری تا دلتون بخواد می تونید اسپم بدید ....

V A H I D
01-06-2008, 18:14
وحید جان سلام خوبی داش منظورت از تگ چیه؟

سلام خوب هستی ؟؟؟
تگ دیگه ..
برای سرچه ....
از وقتی که پی سی ورلد اپ گرید شده اومده ....

V A H I D
01-06-2008, 18:20
بچه ها دیگه اینجا پست ندید ..
این جا فقط اخبار قرار می گیره
بیایید اینجا

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این جا گروه ما هست ...
خوبیش اینکه فقط خودمونیم ... و کسی نمی تونی چیز هایی رو که نوشتیم بخونه ...
فقط مدیر ها و خودمون ... یعنی یه چیز توپ .. بریزید ...دیگه کسی مزاحممون نمی شه ...
کسی هم خواست عضو بشه به من پی ام بده ...

david23
01-06-2008, 19:00
من که خودم شخصاً بی خیال رونالدو شدم...!حیف شد امّا چاره ای نیست اگه خودشم نخواد...!
راستی داش دیوید تاپیک جدید چی شد؟

گفتم مهدی جان که شما و بچه ها یه اسم پیشنهاد بدبد

david23
02-06-2008, 21:03
اعتراف رييس رئال به ناكامي در جذب "رونالدو"

رامون كالدرون" اعتراف كرد كه رئال مادريد بايد پس از هفته ها به تلاش هاي خود براي جذب "كريستيانو رونالدو" پايان دهد.
به گزارش ايسنا، رئيس باشگاه رئال مادريد اعلام كرد كه نمي خواست هنگامي كه درصد احتمال پيوستن رونالدو به رئال كاهش يافته بود، به طرفداران اين تيم حضور رونالدو را وعده بدهد.
سران منچستر اعلام كرده بودند در صورتي كه اخبار رسانه ها در مورد رونالدو ادامه پيدا كند به فيفا شكايت خواهند كرد.
كالدرون در اين باره گفت: ما در صورت ملحق شدن رونالدو به تيم خوشحال خواهيم شد اما اگر كريستيانو با ما قرار داد امضا نكند مشكل خاصي نخواهد بود.
باشگاه منچستر يونايتد اعلام كرد كه به هيچ وجه قصد فروش رونالدو را ندارد.
با اين حال، رونالدو در اقدامي هوشمندانه در طي هفته اخير اعلام كرد كه در حال تفكر بر روي اين مساله است و تا روز سه شنبه تصميم قطعي خود را اعلام خواهد كرد.:21:

david23
02-06-2008, 21:04
چلسي و منچستر گزينه‌هاي "روبينيو" براي ترك مادريد
"روبينيو" اعلام كرد كه مشكلي با ترك تيم رئال مادريد نخواهد داشت و باشگاه بايد در مورد پيشنهادهاي رسيده از چلسي و منچستر يونايتد به او اطلاع دهد.
به گزارش ايسنا، ستاره برزيلي رئال مادريد به طور جدي پيشنهادهاي اين دوتيم قدرتمند انگليسي را دنبال مي‌كند اما همواره اعلام كرده كه اولين اولويت براي او باقي ماندن در برنابئو است.
گرچه روبينيو مدعي است كه به كار در مادريد ادامه خواهد داد، اما او و مديرانش درخواست‌هايي مبني بر پرداخت حقوق برابر از سوي باشگاه‌هاي مطرح جهان دريافت كرده‌اند.
اين درخواست‌ها به باشگاه‌هاي چلسي و منچستر يوناتيد معطوف مي‌شود و هردوي آن‌ها بخت خود را براي بدست آوردن اين بازيكن آزمايش مي‌كنند.
روبينيو دراين باره گفت: من هرگز علاقه‌ام براي ماندن در مادريد را مخفي نكرده‌ام اما اگر آن‌ها به‌طور مشخص چيزي را رد و بدل كنند من هيچ مشكلي با ترك تيم نخواهم داشت.

ahmad08
02-06-2008, 22:50
تاپیک عزیزم رائولت برگشت .......
خوب واقعآ این تاپیک یه چیز دیگه ای هست و با هر تاپیک تو دنیا متفاوته توش عشق هست صفا هست مهربانی هست دوست هست و خوب تعصب نیز هست واس همین میگم بهترین تاپیک تو تمام اینترنت هستش..........
بکام جان بابت اخبارت ممنون خوب بنده هم تو پس بعدی یه سری اخبار دست اول اول میذارم ........

ahmad08
02-06-2008, 23:19
مقداری اخبار بسیار خوب حتمآ بخونید:

1:سایت هواداران رئال : رئال مادرید با ۹۷ میلیبون یورو سود در امسال به یک پرش ۴۰ میلیون یورویی نسبت به سال گذشته داشته است . این را رامون کالدرون گفته است .
پول معلمله شده در باشگاه حدود ۳۶۰ میلیون یورو بوده است که ۲۴۷۰ میلیون از زمانی که کالدرون باشگاه را تحویل گرفته بهتر بوده است . با این سرمایه رئال مادرید به ثروتمندترین باشگاه جهان تبدیل شده است که بالاتراز تیمهای منچستر یونایتد - بارسلونا و چلسی قرار گرفته است .

2:تيم هلند كه در گروه سوم رقابت هاي جام ملت هاي اروپا در كنار فرانسه، ‌ايتاليا و روماني قرار دارد،‌ يكشنبه شب در ورزشگاه دكويپ روتردام، با نتيجه 2 بر صفر ولز را شكست داد.
آرين روبن در دقيقه 35 و وسلي اسنايدر در دقيقه 54 براي هلند در اين ديدار گلزني كردند.
اين تيم پيش از اين ديدار، مقابل دانمارك يك بر يك متوقف شده بود.
تيم تحت رهبري ماركو فان باستن نخستين بازي خود را در جام ملت ها در تاريخ دوشنبه 20 خرداد مقابل ايتاليا در ورزشگاه برن سوئيس انجام مي دهد.

3:سایت هواداران رئال : اینتر میلان پیشنهاد ۲۲ میلیون پوندی را برای محمد دیارا ستاره ی رئال مادرید مطرح کرده است .
رئال مادرید هفته ی گذشته به دیارا اعلام کرده است که او را می خواهد اما به نظر می رسد که پیشنهاد اینتر خیلی جدی باشد .
رئال مادرید در این پست بازیکن آماده ای همچون فرناندو گاگو را دارد .

4:سایت هواداران رئال : اتلتیکو مادرید آماده ی به خدمت گرفتن جولیو باپتیستا ستاره ی رئال مادرید با پیشنهاد ۱۸ میلیون یورویی است .
بر اساس نشریات پس از پیشنهاد دو تیم لیگ برتری به باپتیستا قیمت او به شدت افزایش یافته است .
این بازیکن در فصلی که قرضی در آرسنال بود به شدت از غذاهای انگلیسی تنفر داشت و همین احتمال حضورش در لیگ برتر را کاهش می دهد .
خاویر آگیره سرمربی اتلتیکو معتقد است که اتلتیکو می تواند با همان ۱۸ میلیون یورو رئال را متقاعد کند .

5: سایت هواداران رئال : یونای امری سرمربی جدید والنسیا اذعان داشت که به داوید ویا ستاره ی تیمش نیازمند است .
ویا آماده ی ترک والنسیا است اما امری گفت : می خواهم بماند . من هر چه بشود قبول دارم اما می خواهم توضیحی برای ترک او پیدا کنم . می دانم که اگر او را حفظ کنیم وضعمان بهتر می شود . او می تواند والنسیا را بزرگتر کند

6:سایت هواداران رئال : ایوان هلگرا بازیکن سابق رئال مادرید از پردراگ میاتوویچ و رامون کالدرون روسای فعلی این باشگاه انتقاد کرد .
هلگرا دو سال قبل شماره پیراهن شش خود را به دیارا داد و در سال گذشته راهی والنسیا شد . وی گفت : نه کالدرون و نه پدخا برای رئال مادرید مناسب نیستند . آنها نمی توانند مدیر و مدیر ورزشی یک باشگاه بزرگ باشند .
وی در مورد فلورنتینو پرز گفت : یک دنیا تفاوت میان این دو رئیس است . با فلورنتینو علیرغم این که سه سال هیچ چیز نبردیم همه از او راضی هستند زیرا او کارهای بزرگی برای باشگاه کرد . کالدرون در راهش به موفقیتهایی رسیده و دو جام برده است . با پرز تیم مزیتهایی داشت که حالا ندارد . همین که کالدرون از حمایت مردمی برخوردار نیست این را ثابت می کند .
وی در مورد میاتوویچ گفت : او مدیر ورزشی نیست چون که نمی داند با مردم چطور برخورد کند . برادر من وقتی که با هم در فیورنتینا هم بازی بودند او را دوست نداشت و من می دانم که این برای بقیه هم بوده است . رفتارش با من وقتی که شماره پیراهن را از من گرفت و از من خواست بروم نشان داد که او برای این پست ساخته نشده است . والدانو برای این پست شایسته تر است .
وی انتقادات شدیدی هم به لوئیس آراگونس سرمربی فعلی اسپانیا داشت : نظر خوبی درباره اش ندارم . به نظر من او بشتر به دنبال شخص خودش است . به نظر من باید بعد از جام جهانی ۲۰۰۶ می رفت !

خوب امیدوارم خوشتون اومده باشه اون قسمت که مربوط به انتقال باپتیستا هست کمی مشکوک میزنه ولی خوب من کلا موافق این انتقال هستم پول خوبی هم بهش میدن
و اینکه دوستان باید رئال دیارا رو حفظ کنه من شخصآ خیلی بهش اعتقاد دارم بازیکن بسیار خوبی هست باید در رئال بمونه تازه اون میانه ما خوب شده ...

V A H I D
03-06-2008, 09:51
کانناوارو مصدوم شد ................

V A H I D
03-06-2008, 09:55
و اینکه دوستان باید رئال دیارا رو حفظ کنه من شخصآ خیلی بهش اعتقاد دارم بازیکن بسیار خوبی هست باید در رئال بمونه تازه اون میانه ما خوب شده ...
دیارا اگه بره باید اسین بیاد و دیگر هیچ .....

Mahdi_Shadi
03-06-2008, 19:16
ایول بر و بچ گل..........خداییش که تاپیک یه چیز دیگست....
من شاید نیام تو گروه اجتماعی...یعنی خیلی کم بیام....امّا پایه ی این جا هستم بد جور....!
این دیاراهم بی خود میکنه بره...یادتون اومد چی گفت....؟....گفت رویای دوران کودکیش به تحقّق پیوسته....حالا می خواد بره واقعاً؟

shympw
03-06-2008, 20:55
روبینیو داره اذیت می کنه داره بازی در می اره
می شه رونالدو ی ما, منچستر تلافی نکنه خوبه !
چه جنجالی بشه ! :27:

david23
03-06-2008, 23:53
سلام بچه ها من اومدم .
این دیا را بیخود کرده بره تازه داره جا می یوفته -- من با روبینهو صحبت کردم گفت نمیرم فقط میخوام قیمتمو ببرم بالا- راستی بچه ها هر چی فکر میکنم میبینم کل تیم ملی هلند رو برو بچ رئالی داره میچرخه -- وزلی -- داش نیستر - داش روبن

ahmad08
04-06-2008, 15:06
خوب دوستان چن خبر دست اول اول اول واستون دارم که برین بخونید حالشو ببرین .......

1:رونالدو پول نقد رئال را انتخاب میکند نسبت به ماندن در منچستر

کریستیانو رونالدو میخواهد منچستر را برای حقوق 150000 یورو در هفته ای رئال ؛ ترک کند .
گاردین میگوید : بازیکن ملی پرتقال به مدیر برنامه هایش ، جرج مندز گفت : که او می خواهد در اسپانیا بازی کند و
برنامه او هم اکنون برای مادرید است , تا انها را تشویق کند تا تلاش هایشان را برای خرید وی از اولترافورد افزایش دهند.
به رونالدو دستمزد 150000 یوروی ای در هفته پس از کسر مالیات پیشنهادشده است . او به یکی از نزیدکانش گفت مشوق های مالی همان قدر خوب است که بازی کردن در تیمی با پرستیز رئال مادرید.
....
مندز ( مدیر برنامه های رونالدو ) اعتقاد دارد که باید به طور روزانه با مادرید در تماس باشد تا راه هایی را برای نرم کردن باشگاه منچستر یونایتد پیدا کنند. چه بسا احتمال شکایت باشگاه منچستر از رئال به فیفا وجود دارد

2:مهاجم تیم فوتبال ajax هلند به امضا قرار داد با رئال بسیار نزدیک است.
مدیر برنامه های این بازیکن یعنی وینچنزو مورابیتو دیشب اشکار ساخت "که موکلش بسیار به رئال نزدیک شده است.و یک موافقت نامه وجود دارد و شانس بسیاری هست که به طور موفقیت امیزی کامل شود "
مربی رئال برند شوستر هم به طور اشکار امیدواری خود را برای پیوستن هونلار به رئال در این تابستان اعلام کرده است.

3:عمل جراحی فابیو كاناوارو با موفقیت انجام شد.

قوزك پای چپ فابیو كاناوارو امروز صبح در وین جراحی شداین عمل توسط كادر پزشكی تیم ملی ایتالیا با سرپرستی رییس تیم پزشكی باشگاه رئال مادرید آلفونسو دل كورال انجام شد.
دكتر دلكورال این عمل را كاملا موفقیت آمیز خواند و اضافه كرد كه انتظار می رود كاناوارو در ماه آگوست به هم تیمی هایش بپیوندد
دیروز رامون كالدرون رییس باشگاه و پدیا میاتوییچ مدیر ورزشی باشگاه و تعدادی از بازیكنان و اعضای باشگاه با كاناوارو تماس گرفتند برای او آرزوی بهبودی هرچه سریع تر را کردند.

david23
04-06-2008, 15:22
دستت درست احمد جان ---

حالا با هم --------------- رئالی بسه دیگه غیرتتو نشون بده

flatrish
04-06-2008, 15:24
می بینم که تمام تلاشتونو میکنید تا رونالدوی ما بیاد رئال مادرید
دعا میکنم اگه از منچستر بره بشه مثل بکهام:31:

Mahdi_Shadi
04-06-2008, 15:37
از اونجا که دیگه این تاپیک خیال دعوا نداره....صبر میکنیم تا ببینیم چی میشه حالا!:دی
دیوید...نگو احمد....رائول دیگه!خب؟!
ولی باهات موافقم در مورد تیم ملی هلند....

david23
04-06-2008, 15:57
عزیز من ما بیخیال شدیم دیگه حالا رونالدو آفتاده دنبال ما:31: -- بعدشم لطفا دیگه اینجا پست نده - به مدیران گزارش میشود:21::21:

flatrish
04-06-2008, 16:10
:blink::blink::blink:
اون یه شوخی بود چقدر شما جدی گرفتین!
بعدشم فکر نمی کنم مدیرا به خاطر چنین پستی کاری کنند.

david23
04-06-2008, 17:11

به هر حال من بن خونم اومده پایین دفعه پیشم بخاطر کل کل ورزشی سه هفته بن بودم :21:
تو کل کل کم نمیارم -- پس یه کاری نکن 2 تاممون بن شیم

V A H I D
04-06-2008, 17:16

برو ساسی مانکن ...:27::27::27::27:

برو حالش رو ببر ....

ehsssssan
04-06-2008, 17:52
وحید امضای مشتی داری کلی خندیدم عالیه

V A H I D
04-06-2008, 17:54
مرسی ...
قابل شما رو نداره ...
می خوای بدم برای تو ؟؟؟ :دی :دی :دی

V A H I D
04-06-2008, 17:56

توی تایپیک مخالف نوشه پست داد ولی خیالی نیست نمی دونم ما چند تا پست توی تایپیک بارسا دادیم ولی هیچ چیزی نشد ....:31::31:

ahmad08
05-06-2008, 10:33
سلام به همگی دوستان عزیز تر از عزیز :
خوب اول به دوستمون بگم که باور کن اگه کوارسما رو بگیریم از رونالدو بهتره واس اینکه اون هنوز میخواد پیشرفت کنه ولی خوب رونالدو به اون چیزی که میخواست یعنی بهترین در جهان رسیده ....
و به دوستانم توصیه میکنم که از جنجال بپرهیزن دوس ندارم دوباره اینجا سوت و کور بشه و من وزیدان تنهای تنها باشیم.......

Mahdi_Shadi
05-06-2008, 11:16
آخی! نه رائول جونم هیچی نمیشه!دیوید که حبس کشیده و متنبّه شده!!!وحیدم که تا داره ساسی مانکن گوش میده کاری به این کارا نداره!!!!
فصل نقل و انتقالات رسماً شروع شده بچّه ها؟؟؟

ehsssssan
05-06-2008, 11:36
بکام تا کی میخواد اونجا بمونه؟ یعنی قراردادش تا کی هستش؟

Mahdi_Shadi
05-06-2008, 11:40
بچّه ها این خبرا رو از سایت برداشتم براتون...بخونین جالبن:

1-
رئال مادرید برای اینکه بتونه کریستین رونالدو را به خدمت بگیرد حضر است سه بازیکن خودرا بفروشد
اس گزارش داد که رومان کالدرون رئیس باشگاه با برند شوستر ملاقات داشته تا سه بازیکن خود به نام های روبینیو باپتیستا و سولدادو را بفروشد و پولی در حدود ۳۵ ملیون یورو بدست بیاورد
باشگاه قصد دارد سولدادو را ۵ ملیون یورو و باپتیستا را ۱۰ ملون یورورابفروشد

2_ مارکا:با وجود اینکه منپستر بار ها اعلام کرده که کریستین رونالدو را نخواهیم فروخت اما دراقدامی عجیب بارسلونا همبه کریستین رونالدو پیشنهاد همکاری داد به گفته مارکا این انتقال امسال انجام نخواهد شد و در سال ۲۰۱۰ این مرد پرتغالی به جمع ابیو اناری پوشان میپیوندد
( میخوام بدونم...شد ما یه غلطی بکنیم بارسا نپره وسط؟!!!)

3_
کریستیانو رونالدو هافبک پرتغالی تیم منچستر یونایتد با گفتن این حرف به دوستان و اقوام خود که حداکثر تا یک سال دیگر در منچستر می ماند شوک سنگینی را بر هواداران این تیم وارد کرد.
این بازیکن خود علاقه زیادی به ترک اولترافورد و رفتن به سانتیاگو برنابئو دارد ولی با مخالفت شدید الکس فرگوسن مواجه شده است و مجبور است یک سال باقی مانده از قرارداد خود با منچستر را نیز فصل بعد در این تیم سپری کند .
به گزارش روزنامه انگلیسی سان این بازیکن و وکیلش قصد داشتند تا برنامه انتقال این بازیکن به مادرید را در این تابستان طراحی کنند که بدلیل مخالفت زیاد فرگوسن به احتمال زیاد این پروژه سال اینده اجرایی خواهد شد.
رونالدو در صحبت با یکی از دوستان نزدیک خود این گونه بیان کرده است :
درست است که این فصل نمی توانم به رئال مادرید بروم ولی سال اینده مطمئنا این کار را خواهم کرد.

رائول این واسه خود خود تو فقط:
رائول گونزالز بازیکن بسیار کم حاشیه ای در دنیای فوتبال محسوب می شود و کمتر دیده ایم که او اسیر حواشی شود مگر از این دست که خدمتتان عرض می کنیم.
او به تازگی یک تلویزیون استثنایی به شرکت سامسونگ سفارش داده است که هزینه ای معادل ۳ میلیون دلار(چه قدر کم)برایش اب خورده است.این تلویزیون که ۸۵ اینچ است فقط از نظر بزرگی شاخص نیست بلکه جالب طرحی است که رائول برای قاب این تلویزیون در نظر گرفته است.او یک عکس ۲ نفره از خودش و همسرش برای حکاکی روی قاب این تلویزیون سفارش داده است و قرار است شرکت سامسونگ علاوه بر اعمال این طرح امتیاز ان را به هیچ فرد دیگری ندهد.
(((برگرفته از مجله سان اسپورت)))

Mahdi_Shadi
05-06-2008, 11:41
سایت هواداران رئال : مارتین کاسرس مدافع ویارئال اظهار داشت که به بارسلونا می رود .
وی گفت : برای هر بازیکنی هیجان انگیز است که برای باشگاهی مانند بارسلونا بازی کند . در هفته های گذشته همه چیز عوض شد . اول می خواستم به رئال مادرید بروم اما حالا بارسلونا . من در هر تیمی آماده ی رقابتم .

ahmad08
05-06-2008, 11:42
زیدان جونم سلام خوبی داش سلامتی ؟
نمیدونم ولی خوب گارای رو که گرفتیم فک کنم شروع شده.....

Mahdi_Shadi
05-06-2008, 11:44
پس چرا این قدر سوت و کور رائول؟ هیچ خبر خاصّی نیست انگار!

V A H I D
05-06-2008, 11:50
آخی! نه رائول جونم هیچی نمیشه!دیوید که حبس کشیده و متنبّه شده!!!وحیدم که تا داره ساسی مانکن گوش میده کاری به این کارا نداره!!!!
فصل نقل و انتقالات رسماً شروع شده بچّه ها؟؟؟

اتفاقا دارم دیسش رو گوش می دم....اصلا از ساسی خوشم نمی اد ....
بابا من هستم ...
یه وقت پشت سرم حرف نزنید ...:31::31::31:

david23
05-06-2008, 11:53
بکام تا کی میخواد اونجا بمونه؟ یعنی قراردادش تا کی هستش؟

قرار داد دیوید 5 سالس - برا هر فصل هم 50 میلیون دلار میگیره --

david23
05-06-2008, 11:57
آقا ما هم هستیم عمرا بزارم اینجا سوت و کور شه بچه ها:10::10:

Mahdi_Shadi
05-06-2008, 11:58
اتفاقا دارم دیسش رو گوش می دم....اصلا از ساسی خوشم نمی اد ....
بابا من هستم ...
یه وقت پشت سرم حرف نزنید ...:31::31::31:
:27::27:
آخی! خوب شد گفتی داداش!:27:
داشتم نگران میشدم!:46:

دیویدم که هست و ..... این صحبتا!:27:

Mahdi_Shadi
05-06-2008, 12:01
من فقط از این لجم گرفته که چرا بارسا هم پیشنهاد همکاری داده به کریس رونالدو....؟! آخه یکی نیست به اینا حالی کنه که لا اقل حالا که کسی آدم حسابشون نمیکنه خودشونو سنگین نگه دارن؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif

ehsssssan
05-06-2008, 12:04
کریس میخواد از منچستر بره؟

اگه بره که منچستره . . .. میشه.

V A H I D
05-06-2008, 12:09
اقا این احمد داره به شدت دنبال من می گرده اگه فهمید اخر ....

ahmad08
05-06-2008, 12:15
وحییییییییییییییید اگه گیرت نیارم حالا سر به سر من میذاری ها حالا که از کشور ژاپن هستی ها حالا که تو ولز زندگی میکنی ها حالا که یاد نداری به انگلیسی بنویسی ولز ها.......
خوب مهدی جان میگم نه بابا کریس از خداشه بیاد رئال ولی اجازش نمیدن اونوقت بره بارسا........

V A H I D
05-06-2008, 12:36
اونو سوتی دادم .. خودم وقتی اینتر رو زدم فهمیدم ...ولی دیگه تموم شده بود ....

shympw
05-06-2008, 12:38
رونالدو امسال نیاد سال بعد 100% رئال هست.
فرگوسن اگه همین فصلم رونالدو رو به زور نگه داره واقعا . . . هست, از فرگوسن بعیده
زورکی که نیست, می خواد بیاد رئال .

بارسلونا این وسط چی میگه , اونا برن وضع خودشون رو درست کنن بعد بیان وسط گود !!

ahmad08
05-06-2008, 12:47
به اسی جون خوبی دوست عزیز ؟
راستی در مورد بارسا بگم که نه اونا همچین کاری رو نخواهند کرد ...
و اینو بگم که رفقا به نظر من به احتمال 99% رونالدو این فصل نمیاد و اگه این فصل نیاد فصل بعد هم نمیخوام بیاد......
و در ضمن اینو بگم که دوستان یه خبر بد:
هانتلار وکیل دومش اعلام کرده که هنوز هیچی معلوم نیست و موکلش اصلا به رئال نزدیک نیست و بعد یورو تصمیم میگیره......
خوب با این تفاسیر دوستان :
1:رونالدو که احتمال بسی زیاد نمیاد
2:هانتلار هم هنوز مشخص نیس
3:دیگو هم که از اون بد تر
4:یعنی کلا هیچ خرید مثبتی نداریم
5:در عوض روبیهو داره ساز جدایی میزنه

از این بدتر وضع در نقل و انتقالات ممکنه.......

david23
05-06-2008, 16:27
سلام خدمت دو ستانم احمد جان مهدی جان و وحید جان و اسی جان ( نزنین بابا اشتباه تایپی بود ) غلط کردم الان درستش میکنم raul- zizo -iker-vezliاز آواتارم لذت میبرین ؟؟

میگم این فرگی هم خیلی پر رو شده شیطونه میگه بزنم لب پایینشم بپرونم آخه میدونید که لب بالا نداره ؟داستانش طولانی هست اینو با عکس هم به همه ثابت کردم

Mahdi_Shadi
05-06-2008, 20:09
آره دیوید.....برو دعا کن رائول اشتباه تایپیتو نبینه!!!:دی
آواتارتم که باز منو تو خودش غرق کرد و برد تو یه دنیای دیگه...خیلی قشنگه.....!
قضیه ی لب فرگی چیه؟ تعریف کن..............!
رائول جونم تو هم راست میگی...خیلی دارن ضایع کار میکنن...خدا نکنه بخوان همین جوری ادامه بدن...خیر سرمون داشتیم میرفتیم برای قهرمانیه اروپا....!

Mahdi_Shadi
05-06-2008, 20:18
انخال تورس مدیر باشگاه ختافه بیان کرد که به احتمال زیاد مسئولان باشگاه رئال مادرید قصد دارند تا به گرانرو اجازه دهند تا یک سال دیگر در ختافه بماند.
این صحبتها از سوی تورس در حالی زده می شود که شوستر بارها گفته است که روی گرانرو در فصل اتی حساب باز کرده است و خود این بازیکن نیز دوست دارد تا به برنابئو برگردد.
تورس مدیر ختافه قصد دارد تا با این حرفها رئالی ها را در عمل انجام شده قرار دهد و انها را مجبور کند تا اجازه دهند گرانرو یک فصل دیگر در ختافه بماند.
گرانرو هافبک ۲۰ ساله تیم ب رئال مادرید که فصل گذشته به طور قرضی از رئال به ختافه رفت بعد از سپری کردن یک فصل بسیار موفق در این تیم حالا قصد دارد تا به تیم اصلیش بازگردد ولی وی گفته است در حالی برمی گردد که بداند در افکار شوستر جایگاه شایسته ای دارد.
تورس معتقد است که اگر گرانرو به مادرید برگردد باز باید یک فصل کامل روی نیمکت بنشیند و فصل بعد دوباره مجبور می شود که به ختافه بیاید

مسئولان باشگاه رئال مادرید قصد دارند تا استفان لیختینر ستاره سوئیسی تیم لیل فرانسه را به خدمت بگیرند.
از اعتبار قرارداد این بازیکن با تیم لیل فقط یک سال دیگر باقی مانده است و این بازیکن می تواند طبق قانون فیفا با خرید این یک سال به عنوان بازیکن ازاد به تیم دیگری برود.
مسئولان فنی رئال مادرید قصد دارند تا جانشین خوبی برای سرجیو راموس بر روی نیمکت داشته باشند و اعتقاد دارند این مدافع راست ۲۴ ساله می تواند ان شخص مورد نظر باشد.
خود بازیکن در این مورد گفت :
افتخار می کنم که باشگاهی همچون رئال مادرید علاقمند به جذب من است ولی اولویت من رقابتهای یورو ۲۰۰۸ است و باید با برادرم که وکیلم نیز هست صحبت کنم.

یان هانتلار مهاجم ۲۴ ساله و هلندی تیم اژاکس در استانه بستن قرارداد با باشگاه رئال مادرید است.
وکیل ایتالیایی این بازیکن ؛ وینچنزو مورابیتو این گونه بیان کرد که :
او خیلی به رئال مادرید نزدیک است و به نظر می رسد دیگر این بازیکن می تواند به رئال مادرید برود چون تمام توافقات بین هر دو طرف به انجام رسیده است.
برند شوستر سرمربی المانی تیم رئال مادرید همیشه از یان هانتلار به عنوان یکی از خریدهای مهم خویش در این فصل از نقل و انتقالات تابستانی نام برده است.
این مهاجم ۲۴ ساله در این فصل از رقابتهای لیگ هلند موفق شده است ۳۱ بار برای اژاکس گلزنی کند.
(رائول تو که یه چیز دیگه گفتی؟ چه جوریاس؟!)

مسئولان باشگاه ریسینگ سانتاندر قصد دارند تا ۴ تن از بازیکنان رئال مادرید را به تیم خود منتقل کنند.
به نظر می رسد بعد از اینکه رئال مادرید موفق شد تا گارای مدافع ۲۱ ساله و ارژانتینی سانتاندر را به خدمت بگیرد اکنون مسئولان تیم سانتاندر قصد دارند از این موقعیت استفاده کرده تا بتوانند رضایت مسئولان تیم مادریدی را جهت خرید ۴ بازیکن از این تیم فراهم بیاورند.
فرانسیسکو پرنیا رئیس باشگاه سانتاندر که حالا دیگر رابطه خوبی با مسئولان تیم رئال دارد می خواهد رویستن درنت - میگل تورس - روبرتو سولدادو - ژاوی گارسیا و گرانرو را به خدمت بگیرد.
گفتنی است ژاوی گارسیا هافبک دفاعی جوان رئال مادرید فصل گذشته به طور قرضی در تیم اوساسونا بازی کرد و بعد از درخشش در تیم اوساسونا حالا به تیم رئال مادرید برگشته است و گرانرو هافبک تهاجمی و جوان رئال مادرید نیز فصل گذشته در تیم ختافه بازی کرد و او نیز مانند گارسیا بعد از درخشش در تیم ختافه اکنون قصد دارد به تیم اول پایتخت برگردد

مسئولان رئال مادرید قصد دارند تا با پیشنهادی واقعا نجومی و غیر متعارف کریستیانو رونالدو را متقاعد کنند به برنابئو بیاید.
این بار دیگر نه مارکا و نه اس بلکه اکثر روزنامه های انگلستان گزارش دادند که رئال مادرید با ۷۵ میلیون پوند !!! شانس خود را بار دیگر برای خرید کریستیانو امتحان می کند.
مسئولان باشگاه مادریدی به وکیل این بازیکن هشدار داده اند که روی این قیمت بسیار خوب فکر کنند چون دیگر پیشنهاد بالاتری در کار نخواهد بود.
بیشترین پولی که تا الان در جهان فوتبال به بازیکنی داده شده است متعلق به زین الدین زیدان بازیکن و اسطوره فراموش نشدنی رئال مادرید است که این باشگاه مادریدی زیدان فرانسوی را در سال ۲۰۰۱ با ۴۶ میلیون پوند از یووتنوس ایتالیا به مادرید منتقل کردند.
بر این اساس براورد می شود که رونالدو حقوقی معادل ۳۰۰ هزار پوند در هفته دریافت خواهد کرد که بیشترین حقوق هفتگی در بین بازیکنان حال حاضر دنیاست

Mahdi_Shadi
05-06-2008, 20:19
البته خودم فکر کنم بیشترین قیمت از زیزوی من منتقل شد به دیوید.....نشد؟!
در هر صورت زیزو بازم یه چیز دیگست برای من!

ahmad08
05-06-2008, 20:40
بکام جان دیگه تکرار نشه ها و کرنه من میدونم تو
و دوم زیزوی بزرگ از بزرگیت ممنون...
و دوباره اینکه زیزوی عزیز فک کنم تو تاریخ فوتبال دیگه محاله تیمی واس کسی این ابر پیشنهاد رو بده......و اگه رونالدو نیاد باید به عقل سلیمش شک کرد......
و اینکه درباره راسینگ واقعآ ایول رفیق خیلی خوب هستش من که بسیار موافق این سیاست هستم که تیمی مث ختافه و راسینگ رو از خودمون کنیم تا بازیکنهای جوانمون تو اونا رشد کنن ......
باز هم از همکاری شما ممنون

Mahdi_Shadi
05-06-2008, 20:45
خواهش....!امّآ چرا این قدر رسمی رائول حونم....؟!ما که یه زمانی داداشت بودیم!!!

ahmad08
05-06-2008, 21:06
زیزو جون از دست این بکام عصبانی بودم ها
نه من که جدی نبودم خیلی هم داداشی صحبت کردم داشی و هنوز هم واس همیشه داداش بزرگه مایه داش زیزو.......
بکام جان ناراحت نشی تو هم داشی داش....
میگم این دست مزد هفته ای 300 هزار یورو به تومن در سال چقدر میشه؟
فک نکنم اگه ما در کل عمرمون شب و روز 24 ساعت کار کنیم باز نصف این پولو بدست بیاریم......

B L A S T E R
05-06-2008, 21:14
رونالدو گفت فصل بعد در رئال بازی میکنم

Mahdi_Shadi
05-06-2008, 21:14
اخبار همین الان اعلام کرد که کریس رونالدو رسما اعلام کرده که فصل بعد قطعا در رئال بازی میکنه..........
.
.
.
موفق شدیم.........تبرییییییییییککک کککککک

B L A S T E R
05-06-2008, 21:20
اصلا خوشم نمیاد ازش

ahmad08
05-06-2008, 21:55
نه مهدی جان هنوز معلوم نیست اخه منچستر مگه به این سادگیا ول کن کریس هست......
راستی میگم بدجوری کریس دوستدار رئال هست واس همین باید بگم دمش گرم.......

V A H I D
05-06-2008, 22:28
اگه خودش بخواد که منچستر کاری نمی تونه بکنه ...
فقط می تونه مادرش رو گروگان بگیره بگه همین جا بمون ....

shympw
05-06-2008, 22:31
والا بللا به زور نمیشه بازیکن رو نگه داشت منچستر هم خوب می دونه !
کریس بخواد بیاد هیچ کس نمی تونه جلوشو بگیره ! بازی ها در سطح اروپاست ها !
لیگ شنگول آباد نیست که, یه رونالدوی نارازی و بد می تونه منچستر رو کاملا به هم بریزه !

david23
05-06-2008, 22:35
من با رونالدو صحبت کردم وگفت من فکر همه جا رو کردم وبرا مادم 14 تا مامور گذاشتم ... تا در زمانی من در اتریش هستم کسی نتونه کاری کنه ---

ahmad08
05-06-2008, 22:37
به میبینم که عجب فعاله تاپیک ایول دوستان:
خوب اینو بگم که خدمت دوستان دلم عجیب ها واقعآ عجیب واس بازیهای رئال تنگ شده .........
اگه به من بود همین الان میگفتم که سریع این 3 ماه بگذره و بازیهای تیم رئال رو ببینم بدجوری عاشقتم رئال مادرید.......
میگم دوستان کسی از دانیل اوپاره نداره؟

V A H I D
05-06-2008, 22:39
واقعآ عجیب واس بازیهای رئال تنگ شده .........
راست می گی ...
اون شبا یادته ؟؟؟
چه حالی می داد ها ....ساعت 2 نصفه شب. ...

V A H I D
05-06-2008, 22:41
Full name: Daniel Opare
Date of birth: October 18, 1990
Birthplace: Accra, Ghana
Nationality: Ghanaian
EU passport: No
Height: 173 cms
Weight: 63 kgs

Club: Real Madrid Castilla
Position: Defender [R]
Squad Number: 0

david23
05-06-2008, 22:52
belanco جان من شر مندتم داشی (ببخشید برادر) :11::11:
اینم بگم والا من الان دارم با گلایی که از فصل پیش دانلود کردم حال میکنم وگرنه دیگه الان من در میان شما نبودم دوستان -

میگم حیف دیوید برا به هم زدن قراردادش خیلی باید پول بده وگرنه اگه بر میگشت چی میشد ( این کلمه رو که گفتم اشک تو چشام جمع شد )

V A H I D
05-06-2008, 23:04
برادر ها دعوا نفرمایید ..:دی

ehsssssan
05-06-2008, 23:34
رونالدو با این سرعتی که رشد کرد و یه استار شد به همین سرعت هم پس رفت میکنه.

david23
05-06-2008, 23:47
اینها ار عواقب دیدن فیلمهای حماسی هست - سید خدا

david23
05-06-2008, 23:57
رونالدو با این سرعتی که رشد کرد و یه استار شد به همین سرعت هم پس رفت میکنه.

نگو این حرفو داره میاد رئال- بچه عشق رئال از سرش نمیره بیرون حتی 1 لحظه

ehsssssan
06-06-2008, 00:04
بیاد رئال میخواد تو پست کی بازی کنه؟

V A H I D
06-06-2008, 00:07
دقیقا منم توی کفم ...
ما دو تا wing داریم ..
یکی روبن یکی هم روبینیو ...
که هم پسته با روبینیو ...
واسه همین روبینیو هی می گه می خوام برم ..حق داره بی چاره منم جاش بودم می رفتم ...

ahmad08
06-06-2008, 00:09
خوش بحالت بکام جان بنده که باید بسازمو بسوزم..
ولی خوب پارسال تا دلت بخواد یعنی 100 بار من جشن قهرمانی رو از realmadridtv دیدم ولی حالا خدا لعنتش کنه کسانی که نمیدونم واس چی اونو تغییرش دادند و دیگه اصلآ تو هاتبرد نیست!!!!!!
کسی اگه تو این زمینه بتونه به من کمک کنه هزاران بار از اون تشکر خواهم کرد...........

david23
06-06-2008, 00:13
من خداییش ماهواره ندارم ولی یه داش رائول که بیشتر نداریم تا فردا برات آمارشو میفرستم.

david23
06-06-2008, 00:15
اون گلا رو هم از همین جا دانلود کردم

V A H I D
06-06-2008, 00:15
خوش بحالت بکام جان بنده که باید بسازمو بسوزم..
ولی خوب پارسال تا دلت بخواد یعنی 100 بار من جشن قهرمانی رو از realmadridtv دیدم ولی حالا خدا لعنتش کنه کسانی که نمیدونم واس چی اونو تغییرش دادند و دیگه اصلآ تو هاتبرد نیست!!!!!!
کسی اگه تو این زمینه بتونه به من کمک کنه هزاران بار از اون تشکر خواهم کرد...........
شما فرقتون با بقیه چیه ؟؟؟:دی
ما نمی تونیم ببینیم شمما هم نباید ببینید ..:دی

ahmad08
06-06-2008, 00:22
کاسیاس میام خفت میکنم ها
بابا من میخوام این شبکه رو باور کنید اونقدر باحاله که حد نداره مخصوصآ برنامه که 4 تا کارشناسو میاره و درباره تیم حرف میزنن عالیه و فصل قبل درباره بهترین ترکیب یکی از برنامه هاشون بود یعنی اونقدر پر محتوا و قشنگ و خوب بود که نگو و نپرس امسال دیگه بدون این شبکه دارم دیووونه میشم من همه امیدم این شبکه بود که اونم چندین ماهه که نیستش و نو سیگنال رو مینویسه.........
و همینطور من برنامه که در اون بازیکنهای تازه امده رو معرفی میکرد مثلآ وسلی و درنت و متذلدر رو که اومده بودن داشت بررسی میکرد که کامل اول مصاحبش رو بعد هم پیراهنش رو بعد اونجا که میان واس نمایش روپایی میرن و غیره رو نشون داد بعدش هم تست پزشکی شون که داشتن از اونا میگرفتن که نشون داد واقعآ این رئال مادرید یه غول فوتبال هست اونقدر امکانات داشت که باورم نمیشد کلا اگه یه بار این شبکه رو ببیند ول کنش نمیشین......

ahmad08
06-06-2008, 00:28
نه بچها دیگه دنبالش نباشید خودم مشکل رو فهمیدم.........
نه خدای من .......
کلا تو خاورمیانه این شبکه رو نمیگیره چون از روی هاتبرد رفته.............

V A H I D
06-06-2008, 00:30
فک کنم کارشناساش مونثن وگرنه این قدر مشتاق نمی شدی ..:دی :دی :دی

david23
06-06-2008, 00:51
raul میفهمم چی میگی رفیق من خودم تا پارسال تابستون هم ماهواره داشتم خدایی چه کانالی بود ولی چرا بازی رئالو پخش زنده نمیکرد - من دارم اسباب کشی میکنم برم یه کشور که جزو خاور میانه نباشه

ehsssssan
06-06-2008, 01:00
کسی قیمت کریس رو هم داره؟

ahmad08
06-06-2008, 01:32
میگم کاسیاس جون نه داداش گرچه مجری های بس نازی داشت ولی خوب ما که اهل اینکارا نه دوست عزیز محاله نه جون تو اصرار نکن نه ما کجا و شما شما اوستاترین در این زمینه از ما.........
راستی بکام جان منم کم کم میخوام اسباب کشی کنم.....
و احسان جان قیمت که واس کریس پیشنهاد شده 75 میلیون پوند هستش و هفته ای 300هزار یورو ........
میگم اگه تونستی به تومن حساب کنی منو خبر کن.............

ehsssssan
06-06-2008, 01:47
000/000/000/500/112 اینقدر تومن اگه هر پوند 1500 تومن بود

میشه با این ماشین زانتیا هم گرفت :دی

ahmad08
06-06-2008, 10:32
دوستان یک خبر :
اینو میدونم میدونید و خوب انقدر خوشحال کننده هست که دوباره شاید دارم مینویسم:
کریستیانو رونالدو رسمآ اعلام کرده که فصل اینده در رئال مادرید است و این خبر را شما در سایتها معروفی چون بی بی سی و گاردین و گل و خیلهای دیگه و حتی سایت شخصی کریس رونالدو هم این خبر رو به چاپ رسانیده است........

خوب با این تفاسیر من واس اونروزی که لباس زیبای و مقدس رئال رو در جلسه معارفه بر قامتش ببینم لحظه شماری میکنم و واس بازی اول فصل که بازی اون و بازی تیمم رو دوباره ببینم واقعآ تحمل ندارم و ثانیه شماری میکنم ازبس دلم واس بازیهای رئال تنگ شده......

ahmad08
06-06-2008, 10:55
دوستان یه سری عکس واستون دارم که برین حال کنین به تمام معنی یعنی به این میگن کاربر فعال (شوخی کردم بابا نزن ما خاک پای همه دوستانیم):

خوب تو پست دیگه عکسهای از بازی رو هم براتون میذارم........

ahmad08
06-06-2008, 11:02
دوستان عزیز اینم عکسهای از بازی رئال و النصر عربستان:
اول اینا رو بذارم بعد اونم میذارم:

خوب امیدوارم که خوشتون اومده باشه ............لذت ببرید............
راستی میگم این نشاط اکرم هم بازیکن خیلی خوبی هست ها من که شخصآ به خدا خیلی ازش خوشم میاد نمیدونم چرا ولی خوب یکی اون و یکی شاتسکیخ در اسیا خیلی خوشم میاد و به نظر من هیچ بازیکن ایرانی مث این دو نیستند.........

Mahdi_Shadi
06-06-2008, 20:22
من یه روز نبودما....مجبور شدم 5دقیقه فقط بشینم و پست هاتونو بخونم!

Mahdi_Shadi
06-06-2008, 20:24
دمت گرم رائول جونم....!راستی وحید یه چیزی....مگه یادت نیست که روبینیو خیلی وقت ها جاش رو با اشنایدر عوض می کرد....هم راست بازی میکرد هم چپ.....حالا اگه کریس هم بیاد( که ایشالا دیگه حتماً میاد) ما برای دو تا پست 4تا بازیکنداریم....خب این خیلی هم بد نیست!هست؟

david23
06-06-2008, 20:50
دستت درست داش رائول

راستی بچه ها اخبار همین الان گفت کریس با رئال به توافق کامل رسیده .و بعد از یورو قرارداد 5 ساله میبنده با رئال - من که میگم جام ملتها زودتر تموم شه بره- تا کریس جون بیاد رئال

کریس عا شقتممممممممممممممممممممم

Mahdi_Shadi
06-06-2008, 20:56
خوش خبر باشی دیوید جونم......ایول............به افتخار رئال همه دستا بالا......آهان دِ....!!!:دی
ولی خداییش چی میشه ها........ایول!

ahmad08
06-06-2008, 22:21
اقا سلام اول که باید بگم نه بابا وظیفه است رفقا ما چاکر همه دوستان هستیم و دوم اینکه اومدن کریس رو تبریک میگم......... و چهارم اینکه دوستان باز هم اومدن کریس رو تبریک میگم.......... و پنجم هم طرفداری خودم رو از تیمهای 1:پرتقال 2:هلند 3:اسپانیا اعلام میکنم و به این دلیل سوم اسپانیا چون اول از اراگونس مث اشغال بدم میاد و دوم اینکه وقتی سلطان داخل اون نباشه یعنی زنبور بی عسل......

david23
06-06-2008, 22:32
رائول جان منم بهت تبریک میگم -

درباره اسپانیا بگم که در یورو گرانترین بازیکنارو داره از نظر دستمزد
ومن در یورو با اینکه از نبودن رائول ناراحتم ولی با اینکه بازو بنده کا پیتانی بر روی بازوی ایکر بسته شده 1 اسپا نیا 2 هلند 3 - پرتغال - و خوشحالم در پرتغال دو ملی پوش داریم

shympw
07-06-2008, 00:06
رونالدو فصل 2008-2009 می آد یا بعد اون ؟

david23
07-06-2008, 12:07
گرد وحشت بر اردوي اسپانيا پاشيده شد
خبرگزاري فارس: ماتادورهاي آراگونس در شرايطي وارد اتريش شدند كه هيچ كارشناسي آنها را يك مدعي جدي نمي داند.

به گزارش خبرنگار گروه فوتبال خارجي فارس از يورو 2008، بازيكنان تيم ملي فوتبال اسپانيا در پي پيروزي يك بر صفر برابر امريكا با تك گل ژاوي ارناندس در دقيقه 79، راهي اتريش و شهر اينسبروك شدند تا خود را براي رويارويي با روسيه و سوئد آماده كنند.
بر اردوي اسپانيا گرد غم پاشيده شده است؛ اين، عنوان بيشتر روزنامه هاي اتريش و سوئيس بود چرا كه داويد ويا، اميد اول گلزني آراگونس، از ناحيه ران پا دچار گشيدگي عضله شده است. ژاوي ارناندس نيز مصدوم است و بايد استراحت كند.
تيره روزي‌هاي اسپانيا تا اين حد متوقف نمي شود؛ بلكه تورس نيز در تمرينات روز گذشته آسيب ديد. اكنون آراگونس نمي داند با اين مهره هاي كليدي اما مصدوم، چه كند؟

david23
07-06-2008, 12:09
حالا یه خبر خوب

رونالدو: رفتن من به رئال مادريد قطعي است.
خبرگزاري فارس: مهاجم مورد علاقه رئال مادريد در حاشيه تمرين تيم ملي پرتغال از علاقه قلبي خود براي پيوستن به اين باشگاه خبر داد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرنگار گروه فوتبال خارجي فارس از يورو 2008، كريستيانو رونالدو، مهاجم تيم ملي پرتغال در نشست خبري كه در ژنو برگزار شد، اظهار داشت: اگر مسئولان باشگاه رئال مادريد به وعده هاي خود عمل كنند، بايد بگويم كه رفتن من به اين تيم اسپانيايي قطعي است.
وي ادامه داد: اكنون فقط به يورو 2008 فكر مي كنم. ما حريفان بزرگي داريم و بايد تركيه، سوئيس و جمهوري چك را شكست بدهيم.

Mahdi_Shadi
07-06-2008, 13:41
ایول بر و بچ..........! منم ضمن اعلام تنفّر و انزجار از آراگونس غاصب(!) اعلام میکنم که: 1_ اسپانیا 2_ هلند 3_ پرتغال
البته اگه زیزو بازی میکرد که اول باید میگفتم فرانسه!
امیدوارم ایتالیای لجن و عوضی هم تو گروهش آخر بشه و اون ماتراتزی [.................................................. .......] هم تو سانحه ی هوایی از هواپیمای حامل بازیکنا بیفته پایین و منفجر بشه!!!
.
.
.
چیه....؟!خیلی هم جدّی گفتم!

Mahdi_Shadi
07-06-2008, 13:44
رونالدو فصل 2008-2009 می آد یا بعد اون ؟
ایشالا همین فصل داداش:12:

V A H I D
07-06-2008, 13:52
منم از ماتراتزی بدم می اد .......................

ehsssssan
07-06-2008, 14:16
کی هز ماتراتزی خوشش میاد؟؟
اصلا چه ربطی به رئال داشت

shympw
07-06-2008, 14:19
منم از ماتراتزی بدم می اد .......................

کسی هم مگه از این ایکبیری خوشش می آد !!!
1- هلند 2- اسپانیا (مرده شوره آراگونس خرو ببرن !)

david23
07-06-2008, 18:11
بازتاب قرارداد پنج ساله رونالدو با رئال مادريد
خبرگزاري فارس: خبرگزاري هاي معتبر جهان ساعاتي پس از انتشار خبر عقد قرارداد رونالدو با رئال مادريد به سمت ژنو حركت كردند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري فارس به سوئيس، كريستيانو رونالدو مهاجم پرتغالي منچستريونايتد در حالي كه به بهانه موجه حضور در يورو 2008 از دسترس سر آلكس فرگوسن دور بود، توانست با باشگاه رئال مادريد به توافق نهايي پنج ساله دست پيدا كند.
خبرنگاران اسپانيايي اين خبر را زودتر از ساير رقبا ارسال كردند و به سرعت راهي شهر مرزي ژنو شدند تا با وي مصاحبه داشته باشند.

بچه ها تبریککککککککککککککککککککک ککک:10::10:

Mahdi_Shadi
07-06-2008, 21:48
کی هز ماتراتزی خوشش میاد؟؟
اصلا چه ربطی به رئال داشت
ربطش اینه که اصولاً همه ی حرف های من به زیدان ختم میشه....!
برای همین هم وقتی یادم میفته دیگه کلّاً میزنم اون کانال....
مرسی از حمایت بچّه ها!!!:46:

Mahdi_Shadi
07-06-2008, 21:49
وحید جونم مشکلی پیش اومده داداش...؟

david23
07-06-2008, 23:07
zizo جان راستی منم ار ماتراتزی بدم میاد --- :10:

david23
07-06-2008, 23:10
بچه ها دیدید عادل چی گفت

ahmad08
08-06-2008, 13:46
بچها خیلی معذرت واقعآ شرمنده که نتونستم یه دو روزی در خدمت شما دوستان باشم...
و اینکه خیلی متشکرم مهدی جان و بکام جان و داش وحید که فک کنم مث من نبوده و وووو داش وسلی چطوری داش خوبی میخوام ببری ها بازی با ایتالیا ها؟
خوب دوستان اینم از په په که فکرشو میکرد این کچل دوست داشتنی رئال یه روزی به این خوبی باشه و یه خرید فوق خوبی واسمون در اد واقعآ ایول پدراک با این خریدش..
و همچنین باید خدمت دوستان عرض کنم که بنده از ماترازی نه مث مث هر حیوونی بلکه مث ماتراتزی ازش بدم میاد .
وای زیزوی عزیز دوست دارم تا بینهایت خیلی بازیکن عالی بود کاش تو این جام هم بود مطمئن هستم اه بود قهرمان میشد فرانسه....

ahmad08
09-06-2008, 13:26
خوب دوستان اومدم با دست پر هم اومدم یه عالمه خبر خوب واس شما دوستان:

1:کلود ماکله له هافبک با تجربه تیم فرانسه و چلسی از کریستیانو رونالدو خواست از فرصت بدست امده مبنی بر انتقال به رئال مادرید استفاده کند.

این هافبک کهنه کار که سابقه بازی در همین تیم مادریدی را داراست به این ستاره پرتغالی توصیه کرد که فرصت بدست امده را در چنگ بگیرد.

کلود در مصاحبه با روزنامه اس گفت :

مطمئنا من به او توصیه می کنم که به رئال مادرید برود زیرا رئال مادرید بهترین باشگاه دنیاست که متاسفانه من ان را از دست دادم ولی هنوز دوستان زیادی در مادرید دارم.

رونالدو به اندازه کافی باهوش است که بداند باید چی کار کند .

از طرف دیگر پدیا میاتوویچ از دی سالوو مربی بدنسازی رئال مادرید که اوایل این فصل از منچستر یونایتد به رئال مادرید امد سوالاتی در مورد رونالدو پرسید.

و این بدنساز ایتالیایی در جواب گفت :

در تمرینات و تعهد به اصول باشگاه رونالدو یکی از بهترین بازیکنان منچستر یونایتد بود .

2:تيم ملي اسپانيا در انبوه هواداران خود وارد اتريش شد و تمرينات خود را از روز نخست آغاز كرد.

اردوي تيم ملي اسپانيا روز گذشته بسيار شلوغ و با طراوت بود و بازيكنان اين تيم مدعي در سه نوبت و به صورت فشرده تمرين كردند.
تيم ملي اسپانيا در نزديكي شهر اينسبروك اردو زده و مي كوشد براي سازگاري بيشتر با محيط در چند نوبت تمرين كند.
نشست خبري اسپانيا با حضور گيسا، آربلوا و ناوارو سه بازيكن تاثيرگذار اين تيم برگزار شد.
گيسا مهاجم مورد علاقه آراگونس در پاسخ به سوالی در خصوص اينكه آيا اسپانيا مي تواند بدون مشكل از گروهش صعود كند، گفت: هنوز چيزي مشخص نيست. هر سه حريف خود را بسيار ارزشمند مي دانيم و مي كوشيم در هر بازي براي پيروزي وارد ميدان شويم.
آربلوا ديگر بازيكن اسپانيا در پاسخ به سوالی مبني بر علت درگيري آراگونس با تورس و او گفت: مشكل جدي نبود و ما فقط در مورد برخي نكات تاكتيكي بحث مي كرديم. آراگونس نگران است و همه ما به او حق مي دهيم.

3:پیتر چک دروازه بان تیم ملی چک و تیم چلسی در مصاحبه ای با روزنامه تایمز نظرات خود را در مورد تنی چند از دروازه بانهای حاضر در یورو ۲۰۰۸ بیان کرده است دروازه بانانی مانند کاسیاس - بوفون - ینس لمن - ون در سار - کوپت

نظر او در مورد ایکر کاسیاس را با هم می خوانیم :

او می تواند در این تورنمنت بازیکنی کلیدی برای تیم ملی اسپانیا باشد . ایکر در دو فصل گذشته بازیهای بسیار درخشانی را برای رئال مادرید انجام داده است و یکی از دلایل دو بار قهرمان شدن پیاپی رئال مادرید در لالیگا به حساب می اید.

من مطمئنم کاسیاس در کنار فرناندو تورس دو بازیکن حیاتی تیم اسپانیا هستند.

کاسیاس در دنیای فوتبال یکی از سریعترین دروازه بانهای دنیاست و انعطاف پذیری بدنی او واقعا حیرت اور است .

فرقی نمی کند شما در تیم ملی بازی می کنید یا در تیم باشگاهی بلکه باید همیشه دروازه بانی داشته باشید که بتوانید به او تکیه کنید.

کاسیاس یکی از اون دسته دروازه بانهایی است که همیشه در بهترین فرم قرار دارد .

شما همیشه می دانید که او دقیقا همان جایی قرار دارد که باید باشد و از زمانی که جوان بوده است همیشه در بالاترین سطح بازی کرده است و تجربه بسیار زیادی دارد.

4:پس از قهرمانى رئال مادريد در لاليگا مربى آلمانى اين تيم مى خواهد ثابت كند رئال به طور تصادفى اين عنوان را كسب نكرده است. شوستر مى داند كه فصل سختى را پيش رو دارد. او از هم اينك به دنبال برنامه ريزى دقيق براى حضور مقتدرانه در لاليگا و ليگ قهرمانان اروپا در فصل آينده است.
۱۰ ماه پيش در مصاحبه اى عنوان كرده بوديد كه به مادريد آمدم تا اين تيم بازيهاى فوق العاده اى به نمايش بگذارد. آيا واقعا به اين هدف رسيده ايد
مى پذيرم كه هنوزدر اين زمينه به طور كامل در اوج قرار نگرفته ايم اما به اين هدف نزديكيم. براى ارائه بازيهاى فوق العاده و رسيدن به اهدافمان تقريبا غير ممكن است كه طى يك سال جواب بگيريم.
در شروع فصل، رئال مربى جديد و هشت بازيكن تازه به خود ديد. بنابراين لازم بود زمان بگذرد تا همه با هم هماهنگ شوند و ممكن است شرايط دلخواه پس از چندين سال به وجود آيد.
موفقيت رئال در فصل گذشته به چه عواملى بستگى داشت
ما تيم بزرگى هستيم. فردگرايى در رئال در حاشيه قرار داشت. همه ما يكصدا بوديم و هيچ كس به ديگرى برترى نداشت. رئال بسيار قابل احترام است چون تيمى متشخص با قابليت هاى فراوان است.
اما هواداران رئال تيم قوى ترى را مى خواهند
بله احساسات هواداران رادرك مى كنم ولى ما با برنامه كار مى كنيم و نمى توانيم به خاطر احساسات طرفداران تمامى پروژه هاى خود را كنار بگذاريم.
چه اندازه در جريان كارهاى بازيكنان قرار داريد
بازيكنان در اين سطح از فوتبال حرفه اى نيازى به داشتن برنامه ريزى ندارند. خودشان به طور كامل در جريان امور باشگاه قرار دارند و در راستاى برنامه هاى كلان اين تيم حركت مى كنند. رفتار بازيكنان با يكديگر نيز بسيار خوب و قابل ستايش بود. نسبت به آنچه مردم تصور مى كنند با بازيكنانم صحبت مى كنم و در جريان فعاليت هايشان قرار دارم. هميشه دوست داشتم با بازيكنان رابطه اى دوستانه و صميمى داشته باشم. مربى هميشه بايد با بازيكنان رابطه خوبى داشته باشد. اين يكى از اصول مربيان حرفه اى در دنياى فوتبال است.
شخصيت بازيكنان چه اندازه براى شما مهم است
در رئال بازيكنان متشخص زيادى حضور دارند. رائول، كاسياس، كاناوارو، گوتى، هاينزه، پپه و... در رفتارشان كاملا مى توان نظم و انضباط را احساس كرد. آنچنان كه در زمين بازى جدى هستند در خارج زمين نيز شوخ طبع و قابل احترام هستند.
تلخ ترين لحظه فصل جارى چه زمانى بود
شكست از رم در سانتياگو برنابئو، واقعا شرايط سختى بود به طورى كه غير قابل تحمل بود. اين بازى به ما نشان داد كه هنوز هم ضعف هاى جدى در رئال وجود دارد.
صحبت از حضوركريستيانو رونالدو در جمع كهكشانى هاست. فكر مى كنيد حضور او در رئال چه كمكى به شما بكند
واقعا بازى او را مى پسندم. اين اعجوبه فوتبال هر كارى كه مى خواهد با توپ انجام مى دهد بنابراين حضور او در رئال مى تواند بسيار مفيد وتعيين كننده باشد. به عنوان مربى حرفه اى نمى خواهم فقط از توانمندى فوتباليست هاى بزرگ صحبت كنم و افسوس نداشتن آنها را بخورم. آنچه براى من مهم است نظم، شخصيت و حرفه اى گرى بازيكن است. بايد بگويم كه رونالدو بسيار با فكر بازى مى كند. در مورد انتقالش به رئال در وضعيت پيچيده اى قرار گرفته كه براى بازيكنى جوان مثل او تجزيه و تحليل امور در اين شرايط بسيار سخت است.
فكر نمى كنيد حضور احتمالى رونالدو در رئال مشكلى را براى او به همراه داشته باشد
به هيچ وجه، تمامى بازيكنان رئال متشخص هستند. مطمئنم كريس در برنابئو با هيچ مشكلى روبه رو نخواهد شد اما او بايد مواظب باشد كه پس از حضور در رئال بايد فقط به فكر فوتبال باشد و به حواشى هاى مربوط به خودش توجهى نكند وگرنه عاقبت ديويد بكام نصيبش مى شود. كريس بازيكنى است كه واقعا از بازى كردن در زمين لذت مى برد.
تصور نمى كنيد با آمدن او به سانتياگو برنابئو سبك فوتبالش تغيير كند و كارآيى كه در منچستر داشته را در رئال نداشته باشد
سبك فوتبال در لاليگا و ليگ برتر متفاوت است. ممكن است بازيكنى در ليگ برتر ۴۰ گل به ثمر برساند اما در لاليگا نتواند بيشتر از ۳۰ گل به ثمر برساند. آنچه مسلم است تفاوت هر ليگ است بنابراين بازيكنانى كه قصد دارند از ليگ برتر به لاليگا بيايند بايد به اين موضوع توجه داشته باشند و خود را براى رويارويى با شرايط جديد آماده كنند.
زمانى كه كريس در بازى فينال مقابل چلسى پنالتى حساس را از دست داد فكر نمى كنيد ممكن است شانسش براى حضور در رئال كمرنگ شود.
-(با خنده) مگر با از دست دادن يك پنالتى موقعيت بازيكن به خطر مى افتد. اين موضوعات را نبايد با توانمندى هاى بازيكنان مقايسه كرد. جان ترى نيز پنالتى از دست داد پس بايد بگويم كه او بازيكن خوبى نيست. از دست دادن پنالتى محك خوبى براى شناخت توانايى هاى بازيكنان نيست.
به غير از كريس رونالدو به دنبال چه بازيكنانى هستيد
گزينه هاى زيادى وجود دارند. در خط هافبك به دنبال بازيكن خلاقى هستيم تا بتوانيم ضعف هاى مان را در اين پست از بين ببريم و خط هافبكمان را هر چه بيشتر تقويت كنيم. دو ماه است كه طرحى ويژه براى خط هافبكمان طراحى كردم ومطمئن هستم به اهدافمان مى رسيم. گلب مى تواند در اين طرح به ما كمك زيادى كند.
پس حضور گلب در رئال حتمى است
نمى دانم آيا ونگر اجازه خواهد خواهد داد او به سانتياگو برنابئو بيايد. اما در چند روز گذشته مسؤولان آرسنال با انتقالش موافق بودند.
راموس در فصل آينده رئال چه جايگاهى دارد
راموس بازيكن فوق العاده ومتعصبى است. به او نياز داريم ولى هنوز مشخص نيست كه آيا براى فصل آينده در خط دفاعى رئال حضور خواهد داشت يا خير.
مارسلو چطور
از حضورش در رئال خوشحالم. دوست داريم در پيستون چپ رئال باشد و به احتمال فراوان فصل آينده در تركيب رئال حضور خواهد داشت. تا زمانى كه مارسلو در سانتياگوبرنابئو بازى مى كند، رئالى نيازى به پيستون چپ ندارد.
گفته مى شود روبينيو به دنبال ترك رئال است
او از حضور در رئال راضى است و فكر نمى كنم قصد جدايى از رئال را داشته باشد.

5:تيم ملى هلند با «ماركوفان باستن» يكى از اسطوره هايش مسافر يورو ۲۰۰۸ است و اين روزها مشغول برگزارى آخرين ديدارهاى دوستانه و طى كردن مراحل نهايى آماده سازى مى باشد تا از گروه مرگ اين تورنمنت صعود كند. گذر از ايتاليا و فرانسه دشوار است و در كنار اين ۲ تيم، رومانى يكى از قدرت هاى شرق اروپا حضور داشته و مطمئناً حريف آسانى براى مردان سرزمين لاله هاى نارنجى نيست و درست به همين علت گروه فوق را گروه مرگ قلمداد مى كنند. هدايت هلند در دست «ماركوفان باستن» است. اسطوره اى كه به همراه باشگاه ميلان جام هاى معتبر اروپا و جهان را كسب و ۳ مرتبه آقاى فوتبال جهان لقب گرفت. درخشش او به اندازه اى بود كه بدون توفيق در عرصه ملى توانست مقام آقاى فوتبال جهان را به خود اختصاص دهد و از اين حيث يك استثنا بود. هلندى ها كه هميشه با فوتبال زيبا و ناب خود زينت بخش مسابقات ملى در صحنه هاى گوناگون بوده اند، تنها يك مقام قهرمانى در جام ملت هاى اروپا به سال ۸۸ در خاك آلمان و رويارويى با (شوروى سابق) را در كارنامه دارند كه اتفاقاً زننده گل برترى اين تيم به «داسايف» سنگربان افسانه اى رقيب، همين «فان باستن» بود كه بعدها به دليل مصدوميت از مچ پا در اوج آمادگى و ۲۸ سالگى وداعى تلخ با جهان فوتبال داشت. او جام جهانى ۲۰۰۶ را تجربه كرده و حالا در آخرين روزهاى حضورش به همراه تيم ملى كشورش چشم به روزهايى طلايى دارد تا با مقامى شايسته به «آژاكس» بازگشته و اين تيم را در ميادين باشگاهى همراهى كند. تا چه اندازه مى توان به اين رؤيا دل بست و آيا «ماركو» و مردانش مى توانند تا كمتر از يك ماه ديگر به اين مهم جامه عمل بپوشانند؟! هلند در فاصله ۲۰ سال از كسب مقام قهرمانى در عرصه اروپا ستاره هاى ريز و درشت فراوانى را در كنار خود داشته كه هر كدام در تركيب تيم هاى باشگاهى بارها مقام قهرمانى را لمس كرده و جشن هاى به يادماندنى را بر پا كردند اما هيچ گاه در كالبد تيم ملى كشورشان توفيقى حاصل نكردند تا ثابت شود اين كشور روح قهرمانى و شخصيت لازم را ندارد و تنها بايد به عنوان گرمى بخش رقابت هاى مهم قلمداد شود. در تركيب تيم امروزى هلند خبرى از «سيدورف» و «داويدز» ۲ ستاره كهنه كار وهافبك هاى مجربى كه در باشگاه هاى بزرگ اروپايى افتخارآفرينى كرده اند نيست و اكثر نفرات را جوانانى شايسته تشكيل مى دهند كه بيشتر از دل ليگ برتر يا بوندس ليگا به اين اردو دعوت شده اند.
عناصر با تجربه و تأثير گذار
«ون درسار» دروازه بان كهنه كار هلند با ۲ قهرمانى در ليگ برتر و ليگ قهرمانان باشگاه هاى اروپا فصلى رؤيايى را سپرى كرد و با مهار ضربات پنالتى در فينال مسكو ستاره آن ميدان لقب گرفت و با اين آمادگى روانى مى تواند كمك شايسته اى به تيم در جهت بسته نگاه داشتن دروازه اش مقابل حريفان مرحله مقدماتى نمايد. «ون برونكهورست» پس از چند فصل بازى در اسپانيا به هلند بازگشته و عملكردش در «فاينورد» به گونه اى بود كه «فان باستن» را به دعوت از خود مجاب كرد. او نيز در خط دفاعى بسيار گره گشا خواهد بود. «ون بومل» هافبك درگير و فيزيكى تيم بايرن مونيخ كه گفته مى شود احتمالاً از فصل آينده كاپيتان باواريايى ها لقب مى گيرد نيز از جمله عناصر مجرب لاله هاى نارنجى است. «نيستلروى» موتور گلزنى هلندى ها پس از سپرى كردن مصدوميتى سنگين به بازى هاى آخر فصل رئال مادريد رسيد و نشان داد به مرز آرمانى نزديك شده و قطعاً اين مهاجم تنومند پس از رفع مشكلاتى كه در جريان جام جهانى با سرمربى پيدا كرده بود، امروز تلاش مى كند در كنار مهاجمان جوان كشورش نقشى اساسى در جهت سنت شكنى و بالا رفتن در جدول مسابقات داشته باشد. اين ۴ بازيكن با كوله بارى از تجربيات باشگاهى و افتخارات متعدد مى توانند عصاى دست سرمربى باشند، به شرطى كه جوانى و خامى ساير بازيكنان كار دست اين تيم ندهد.
ليدر تيم از بندر هامبورگ
براى نخستين بار طى سال هاى اخير و در جريان تورنمنتى مهم خبرى از هافبك هاى شاغل در كالچو، لاليگا يا ليگ برتر به عنوان ليدر نيست. اكثراً اين عنوان را بازيكنانى از دل ۳ ليگ ياد شده و يا حتى ليگ هلند به خود اختصاص مى دادند اما اين بار رافائل ون دروارت، هافبك و بازيساز هلندى چنين نقشى را ايفا مى كند. او يك فانتزيست ماهر است كه به بازى تهاجمى علاقه دارد و عاشق گلزنى است. بسيار ماجراجو و با انگيزه بازى مى كند و به اين مسابقات چشم دوخته تا با تكميل هنر بازى اش شرايطى را براى جدايى از بوندس ليگا فراهم سازد. او قصد حضور در كالچو يا لاليگا را دارد و حتم بدانيد يورو ۲۰۰۸ مى تواند وى را به آرزويش برساند، چرا كه «ون دروارت» به عنوان هدايت كننده مركزى تيم بيش از سايرين به چشم مى آيد. فراموش نكنيم با توجه به حضور عناصر تكنيكى در كناره هاى زمين مربيان حريف بايد توان دفاعى را معطوف به كناره ها نمايند و فشردگى در مركز ميدان كمتر شده و «رافائل» بهتر مى تواند حركت و بازيسازى نمايد.
اوج نشاط و شادابى در حمله
«آرين روبن» از رئال، «ون پرسى» از آرسنال و «كوئيت» از ليورپول ۳ عنصر مطرح در كنار «هانتلار» پديده ليگ هلند و مرد مورد علاقه «فان باستن» هستند كه قرار است جور گلزنى براى هلند را به همراه «نيستلروى» مهاجم اول و با تجربه تيم بكشند. اگر «رايان بابل» ستاره سيه چرده ليورپول آسيب نمى ديد او نيز در اين ليست قرار مى گرفت كه بنا به اظهار نظر پزشكان هلند، جام را از دست داد. نفراتى كه در بالا نام برديم جوانى، سرعت، تكنيك، هوش، انگيزه، تجربه لازم و خلاصه تمام فاكتورهاى لازم در فوتبال حرفه اى را دارا هستند. قدرت حمل توپ بالا و دريبلينگ از جمله نكات اساسى در بازى جوانان خط حمله هلند است كه شوت هاى ناگهانى و تغيير مسير به سمت دروازه حريف نيز از خصلت هاى آنها است. روبن و ون پرسى استاد زدن ضربات آزاد هستند و شايد شاهد گل هاى آنها از اين طريق باشيم. به راستى نيروى انسانى اين تيم كم است؟! هلند براى بزرگى در ميادين مختلف نياز به چه فاكتورهايى دارد؟! همان گونه كه اشاره شد هلندى ها بازى هاى مقدماتى هر تورنمنت را مقتدرانه پشت سر مى گذارند اما در دور نهايى روند رو به افت آنها مشهود است. معلوم نيست كه آيا از اين گروه سربلند خارج مى شوند يا نه اما ترديد نكنيد با فوتبالى زيبا و شناور مثل هميشه طرفدارانى براى خود دست و پا مى كنند. «فان باستن» و مردانش مقابل ۲ تيم كهنه كار و حرفه اى يعنى ايتاليا و فرانسه رقابتى دشوار پيش رو دارند كه اگر از اين رقابت سربلند خارج شوند قطعاً لياقت خود را براى رسيدن به فينال نشان مى دهند هر چند كه هنوز معتقديم اين تيم تنها گرمى بخش رقابت هاى مهم است نه مدعى درجه اول فتح جام.

امیدوارم که خوشتون اومده باشه مخصوصآ با این قسمت اخری کلا من با تیم اسپانیای بدون رائول اصلآ حال نمیکنم ولی خوب هلند رو بسی دوست میدارم و خوب پرتقال که جای خود را داره اونم فقط بخاطر اول کریس و بعد هم په په

ahmad08
09-06-2008, 21:23
درد دل ........

ساعت راس 20:30 بود بازی کم کم شروع شد......
باز هم ان لباس ابی و باز هم خروسی نقش بسته بر ان.......
باز هم شنیدن صدای که فرانس فرانس میگفت و بازهم فرانسه.......
.
.
.
امید داشتم بازی مث سال 2006 و سال 2004 و سال2000 ببینم اون بازیهای که فرانسه واقعآ خوب کار میکرد و اون بازی که قدرتی نبود که اونها نتونن مقابلش قد علم کنند.........
اما یه چیزی کم بود یه چیزی که طراوت و زیبایی بازی فرانسه رو گرفته بود یه چیزی که باعث میشد فرانسه فرانسه باشه حال چی شده بود معلوم نبود........
وسط زمین فرانسه بسیار ضعیف و مریض بازی میکرد.........
حرکات ریبری کمی نشان از بازی ان سالها میداد ولی خوب باز هم هیچ.......
وقتی این تیم رو با تیم سال 2006 مقایسه کردم فهمیدم تنها مشکلش نبود زین الدین زیدان بازیکن کبیر رئال مادرید هست........
زین الدین زیدان کسی که به تنهای برزیل -اسپانیا رو اوت کرد کسی که در بازی با برزیل به همه برزیلیها نشان داد فوتبال یعنی چی در حالی که همه ستارگان هر دو تیم فقط تماشاگر هنرنمایی زیزوی کبیر بودند........
حرکات ناب اون..........
دریبلهای به موقع و چشم نواز اون.........
پاس های طلایی و معرکه اون........
بازیسازی خارق العاده اون.......
بازی بدون حتی یک اشتباه اون........
.
.
.
و در اخر حرکت زیدانی اون.........

هر چی بگم کم گفتم کسی که در نبودش در سال 2002 اوج بدبختی فرانسه رو مشاهده کردیم و حال نبود زیزو کاملا مشخص است که فرانسه بدون اون هیچ تفاوتی با سال 2002 ندارد .........
همیشه فرانسه رو بخاطر زیدان دوست داشتم و همیشه فرانسه و کلا فوتبال رو با زیدان شناختم حال نبود اون یعنی نبود فوتبال ...
ایا باز میتوانم دوباره بازی زیبای اون رو ببینم و ایا باز زیدانی متولد خواهد شد؟؟؟؟؟!!!!!!
من هرگز اون 10 دقیقه طلایی فرانسه مقابل انگلیس در یورو 2004 رو فراموش نمیکنم و من هرگز بازی فرانسه مقابل برزیل رو فراموش نمیکنم.....و من هرگز نمایش بی بدیل اون مقابل ایتالیا هم در سال 2000 و هم در سال 2006 رو فراموش نمیکنم......
من زیدان رو فراموش نمیکنم ............من فوتبال رو فراموش نمیکنم............
همچنین من نامردی رو نیز فراموش نمیکنم................من ماتراتزی رو فراموش نمیکنم..........من زیدان رو فراموش نمیکنم....
زنده باد زیدان ..........زنده باد فوتبال ...........زنده بادجوانمردی

Sam Fisher 11
09-06-2008, 22:06
مرسی احمد جان...
جالب بیدن... مخصوصا صحبتهای ماکلله راجع به رونالدو!

اصولا یه بازکن تا نیاد رئال کامل نمیشه... تو کلکسیون افتخاراتش هر چی باشه عضویت رئال نباشه یعنی بازیکن خیلی بزرگی نبوده... چون اگر بوده حتما رئال جذبش میکرده :27:

shympw
09-06-2008, 22:25
امروز تولد من هست.
9 june تولد 24 سالگی اونم تو این بازی !!!

ahmad08
09-06-2008, 23:09
به وسلی جان مبارکه داش هم تولدو میگم هم گل زدنت تو این بازی و هم سرزدنت به این تاپیک همه مبارک.........
اقا یه چیزی ................
بازیکنان زیر را میشناسید؟؟؟؟؟

1:رود فان نیستلروی
2:وسلی اشنایدر

جواب شما :بله اینها بازیکنان خوب رئال هستن و همچنین بازیکنان تیم هلند .....
ولی نه شما اشتباه کردین این دو قاتلین ایتالیا هستن..............

KambiaZ
09-06-2008, 23:17
فقط رئال .......
بسی حالیدم ....
رئال قهرمان این تورنومنته ...
اون از په په این از نیستروی و اشنایدر ....
واقعا باید به خودمون افتخار کنیم...
تازه گلی که اشنایدر زد ....
خیلی قشنگ بود...مشت محکمی بر دماغ طرفداران بوفون بود ........
فقط کاسیاس .................................................. ...........

Mahdi_Shadi
11-06-2008, 13:19
ویزلی جونم تولّدت مبارک........
رائول عزیزم.آخ که چقدر این تاپیک بدون تو بی حاله...مرسی بابت اخباری که گذاشتی امّا رائول جونم.....خودت الان میدونی تو دل من چه خبره...خودت الان می دونی بعد از خوندن اون نوشته راجع به زیزو چه حالی شدم....دِ واسه همینه که میگم زیزو ناموس منه!...عاشقشمممممممممم......یه حالی شدم متنتو خوندم....
.
.
.
زیدااااااااااان....زیزووووو وووووووو.....آخ دلم...................!:دی

Mahdi_Shadi
11-06-2008, 13:21
هلند که برد....اسپانیا هم که کولاک کرد...امّا یه چیزی...با این که از ویا خوشم میاد....امّا مگه اینا اعتصاب نکرده بودن که شماره 7 رو کسی نپوشه تا رائول برگرده...پس چرا این ویای[...] شماره 7 پوشیده بود؟!
.
.
.
کل یورو 2008 یه طرف....گزارش های این جواد خیابانی اسگل یه طرف.....!به خدا خله این بشر....!

shympw
11-06-2008, 14:16
هلند که برد....اسپانیا هم که کولاک کرد...امّا یه چیزی...با این که از ویا خوشم میاد....امّا مگه اینا اعتصاب نکرده بودن که شماره 7 رو کسی نپوشه تا رائول برگرده...پس چرا این ویای[...] شماره 7 پوشیده بود؟!
.
.
.
کل یورو 2008 یه طرف....گزارش های این جواد خیابانی اسگل یه طرف.....!به خدا خله این بشر....!

واقعا رئالی ها روسفیدمون کردن, بیشتر تیمها در سایه بازیکنهای ما می برن !
راستی اشنایدر بهترین بازیکن زمین تو بازی با ایتالیا شد ! :40:
خیابانی آدمه اصلا ؟! زیزو جون خودتو ناراحت نکن این . . . ,این مدلیه !!!

Mahdi_Shadi
11-06-2008, 19:29
واقعاً ویزلی جون...واقعاً.....کل فوتبال دنیا...یا لااقل کل فوتبال اروپا داره رو بازیکنای ما می چرخه....
اشنایدرم که واقعاً حقش بود بشه...راتس سر گل نیستلروی که فیفا هم اعلام کرد درسته دیدید اون مدافع احمق ایتالیا کجا دراز کشیده بود و آفساید رو پر کرده بود؟!!!مردم از خنده!
ویزلوی جونم راستی یه بار دیگه هم تولّدت مبارک[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif
.
.
.
از این خیابانی هم چند تا سوتی ناب دارم که می ترسم بذارم دیگه صدای همه در بیاد چون هم خیابانی هم سوتی هاش جزو تبصره های اولیه ی اسپمه!! ولی اگه خهواستین بگین تابراتون نعریف کنم دور هم بخندیم!

ehsssssan
11-06-2008, 20:24
موضوع از چه قراره الان داشتم فوتبال پرتغال چک رو میدیدم مجریه گفت منچستر از رئال شکایت کرده به خاطر کریستین؟

ahmad08
11-06-2008, 21:52
دوستان عزیز سام علیکم :
امیدوارم که خوب و خوش و سر حال باشید......
اول که زیزو جونم چاکریم بابا این حرفا چیه اونم واقعآ از ته دل و با تمام وجودم نوشتم .........
و صد در صد موافقم که واقعآ فوتبال اروپا داره رو تیم رئال میچرخه میگه نه پس بشنو:
1:ایتالیا:اگه کانوارو نباشه چی میشه؟معلومه 3 تا میخوره
2:هلند :همین یکی بس که اگه وسلی و رود گل نباشه تمومه هیچی نیست........
3:پرتقال:خوب په په که گل میزنه کریس هم که کل تیم حریف رو یه تنه حریفه دیگه چی بگم
4:اسپانیا:فقط راموس و یا ایکر یکیشون رو بگیر خودت میبینی چه گندی میزنن
5:برزیل:همین بس که پارسال روبینهو جون بهترین بازیکن و گلزن تیمش بود.....
.
.
.
و و و
که اگه بگم میشه کل فوتبال جهان رو رئال داره میچرخونه............
خیلی عالی هست نه؟
خوب یک خبر فوق زیبا هم من میزارم واستون:
اینم یه عکس زیبا از کریس ولی عکس متفاوت و عکسی مهم:

خوب عکسو دیدن ؟
حالا یه توضییح کوچیک این جناب که لباس مشت پوشیده و سمت راست ایستاده بهترین بازیکن حال حاضر جهان کریس رونالدو هست.
و حالا اون وسطیه رو بنده نمیشناسم و اصلآ مهم نیست.......
اما
اما
اما
اون اقای خوش تیپ سمت چپی میدونین کیه؟
بله اون مربی بدنساز رئال مادرید هست !!!!!!!!!!!!!!!
تعجب کردین نه که مربی بدنساز رئال اینجا چیکار میکنه
باید بگم این عکس یه عکس واقعی و بسی نو هستش.
خوب مث اینکه خیلی با هم خوشحال هستن و این خبر بسی خوب واس مارئالی ها هستش.
یه ذره درباره مربی بدنساز رئال:
ایشون 1 سال پیش تو منچستر بود و از سال پیش به رئال نقل مکان کرد و حال واس رئال داره کار میکنه واگه بگیم یکی از عوامل قهرمانی رئال بوده دروغ نگفتیم و همینطور اینکه ایشون از رونالدو اطلاعات بسیار زیادی داره ویکی از رفقای بسیار صمیمی رونالدو هست و خوب رونالدو کم کم از همین الان بوی چمن سانتیاگو رو حس میکنه..........همانطور که من از همین الان بازیهای زیبای اونو مشاهده میکنم در لباس مقدس رئال مادرید.

david23
11-06-2008, 22:55
موضوع از چه قراره الان داشتم فوتبال پرتغال چک رو میدیدم مجریه گفت منچستر از رئال شکایت کرده به خاطر کریستین؟

به خاطر اینکه رئال زیگیله رونالدو شده و منچستر به این خاطر که رئال بیخیال شه رفته به فیفا و یوفا شکایت کرده -- ولی یه چیزو نمیدونه که رئال وقتی کریس رو میخواد یعنی میخواد حالا اگه فیفا و یوفا هم رئالو جریمه کنن بازم کریس مال ماست...

shympw
11-06-2008, 23:02
منچستر با شکایت تیرش رو در تاریکی پرتاب میکنه تا کریس رو نگه داره.
اما غیر ممکنه رئال جریمه بشه, فوقش جریمه نقدیه !
البته رئال بسیار زیرکانه داره جلو میره, یه نمونش مربی بدن سازه !!!

Mehrdad The Great
11-06-2008, 23:54
سلام بچه ها من برگشتم
قوي ترين عضو تاپيك قديمي رئال
از بروبچ قديمي كسي هست اينجا ؟
احمد كجايي كه داست اومد

ahmad08
12-06-2008, 10:54
سلام خدمت دوستان عزیز:
اول که مهرداد جان خوش اومدی داش میگم حال میکنی چه تاپیک باحالی رو بهت معرفی کردم؟!
خوب دوم که دوستان این رفیق ما یکی از رفقای من تو یه جای دیگه بود وقبلا هم یه باری اومده بود ولی خوب حالا مث اینکه کامل دیگه انیجا میخواد کلا موندنی بشه من از طرف شما و به نمایندگی شما اگه اجازه بدین اول بهش خیر مقدم بگم و بعد لقب کریس رونالدو رو بهش اعطا کنم چطوره موافقین؟؟

kasra_khan2003
12-06-2008, 11:26
سلام بچه ها، اين امتحانا كه نميزاره من اينجا بيام!

احمد الان اون خبري رو كه گزاشتي تو سايت گل خوندم، اما اونا عكس رو نذاشته بودن، مطمئا بودم كه يكي از بچه هاي فعال اين تاپيك اين عكس رو پيدا ميكنه و اينجا ميزاره... پس فوري اومدم تو تاپيك و .... :31:

البته تو يه بار كه من سر سري خبر رو تو گل خوندم فك كنم گفت مربي بدن ساز سه سال تو منچستر بود، يه سال هست كه اومده رئال!

ضمن اينكه اين عكس يه جورايي شمشير دو لبه هست! چون كه حالا منچستر يه مدرك داره كه به قول خودشون ثابت كنن به فيفا ما داريم از زاه هاي غير قانوني زور ميزنيم رونالدو رو از چنگشون در بياريم :27: اما به قول بچه ها، آخرش جريمه نقدي هست! وقتي خود رونالدو ميخواد بياد رئال، فيفا هم نميتونه جلوش رو بگيره....

فعلا خداحافظ

shympw
12-06-2008, 11:34
دیدار رونالدو و مربی بدنساز اصلا مدرک نیست جون باهم دوست هستن و رئال خیلی زرنگه !!!
اصلا مدرک دست منچستر نمیده !

shympw
12-06-2008, 13:11
فیفا نظر خود را در مورد شکایت منچستر از رئال اعلام کرد انها معتقدند که منچستر هیچ دلیلی برای اثبات ادعاهای خود ندارد.

اخیرا منچستری ها به دلیل اینکه رئال مادرید از راههای غیر قانونی می خواهد رونالدو را به خدمت بگیرد از این باشگاه مادریدی به فیفا شکایت کرده بودند.

ولی امروز یکی از سخنگوهای فیفا که جز هیئت رئیسه این فدراسیون نیز هست گفت :

شانس یونایتدی ها برای تنبیه کردن رئال مادرید تقریبا صفر است.

من فکر می کنم که دیگر همه می دانند در فوتبال از این نوع اتفاقها همیشه رخ می دهد اما اثبات اینکه خطایی روی داده بسیار سخت و غیر ممکن است.

رئال مادرید بسیار قدرتمند است و فکر نمی کنم انها خیلی نگران شکایت منچستری ها باشند.
:40:

Mehrdad The Great
12-06-2008, 13:19
اين منچستر هم بيكاره
واقعا براش افت نداره بره الكي از رئال شكايت كنه
وقتي كريس رونالدو راضيه ********** تو دو غورت و نيمت باقيه

shympw
12-06-2008, 13:24
کریش بعد بازی با چک گفته که بازی با لباس سفید رو بیشتر از قرمز دوست داره !
آخه این منچستری ها ... هستن ,بچه به این تابلویی داره میگه فقط رئال, بازم چرت می گن !
خداییش می خوان قیمتو ببرن بالا !

ahmad08
12-06-2008, 13:54
به به نیستلروی عزیز خوبی داش چه عجب چشممون به جمالتون روشن شد عزیز خوبی داش سلامتی؟
در مورد کریس همین بس که اون تو تمام طول عمرش ارزوش این بوده که روزی خودش رو سفید پوش ببینه......
و اینکه خدمت دوستان گل عرض کنم که بسی خوشحالم که تاپیک رنگ و بوی تازه گرفته ممنون از همکاریتون امیدوارم که دوستان دیگر هم کم لطفی نکنند.......

MORINIO
12-06-2008, 14:03
خداییش می خوان قیمتو ببرن بالا !

کالدرون که گفته قیمت اصلا مهم نیست!

shympw
12-06-2008, 14:40
واسه منچستر افت داره به همین راحتی از دستش بده واسه همین اینجوری می کنه, اما کریس تو رئاله.
با هر قیمتی بخریم 2 برابر بیشتر سود می کنیم. الکی نیست که !
100 میلیون یورو خوبه فکر کنم رو همین به توافق برسن بعد جام ملت ها.
آخ بیاد چی میشه ؟!
بهترینهای تمام دنیا تو رئال خواهند بود.

shympw
12-06-2008, 14:42
مسئولان رئال مادرید اماده هستند تا پیشنهاد برزگی را برای خرید دیوید ویا به مسئولان والنسیا ارئه کنند.

هتریک دیوید ویا مقابل تیم روسیه در حالی اتفاق افتاد که پدیا میاتوویچ مدیر ورزشی رئال مادرید از نردیک شاهد ان بازی بود.

حالا بار دیگر سران مادریدی علاقه دارند تا ویا را سال اینده در برنابئو ببینند.

راموس مدافع جوان رئال نیز در این باره گفت :

به خوبی در رئال مادرید از دیوید ویا استقبال می کنیم.

مربی جدید تیم ب رئال مادرید منصوب شد

david23
12-06-2008, 17:37
به به چطورید بچه ها ؟ اسی چه خبر خوش میگذره ؟

سلام ویژه به عضو جدید مهرداد گل ( کریس )

بچه ها فقط یه سوتی از تقوی بازیکن پگاه گرفتم حال کنید
تو بازی با استقلال تو جام حذفی برگشته میگه مهم اینه 3 امتیاز رو گرفتیم - خدایی من داشتم 1 ساعت میخندیدم

david23
12-06-2008, 17:41
راستی برو بچ تو مسابقه پیش بینی شرکت کردین برا یورو؟؟:31: -- به برنده چی میدن؟:41:؟

:8::8::8:

shympw
12-06-2008, 23:37
ما چاکریم.شما چطوری دااش دیوید ؟
بیچاره یادش رفته آزادیی هم هست با 100 هزار نفر یه دست آبی !
من همه مسابقه ها رو غلط پیش بینی کردم ! :41:
ایول به خودم ! به نفر آخرم جایزه میدن ؟ :31:

david23
13-06-2008, 13:10
:27:نه اسی توجه نکردی آخه تو جام حذفی مگه امتیاز اهمیت داره که میگه مهم بود سه امتیاز رو بگیریم --:31:

راستی بچه ها من بسیار نگرانم از این خبر که منچستر گفته راموس با روبینهو رو میخواد داره مقابله با مثل میکنه؟ حالا روبینهو هیچی ولی راموس نهههههههههه -:41::41:

Mehrdad The Great
13-06-2008, 13:48
از بازي هاي دوستانه رئال خبري هست واسه تعطيلات ؟
راستي كريستيانو رونالدو بعد بازي هاي يورو مياد به رئال اينو برادرش تاييد كرده
اگه بتونم متن خبرو ميذارم در اينجا

shympw
13-06-2008, 17:51
می دونم دیدید جون, واسه خاطر زیادی کیف کردنش گفتم.
فکر کرده لیگه و بازی رو بردن !

قرار شده رئال تو یه تورنمنت 4 جانبه شرکت کنه.

shympw
13-06-2008, 18:03
روز 2 اگوست Hamburger SV--Real Madrid C.F----جام امارات
روز 3 اگوست AS Roma--Real Madrid C.F---جام امارات
روز 27 اگوست Real Madrid C.F.-----Sporting Lisbon-----جام سانتیاگو برنابئو

ehsssssan
13-06-2008, 19:00
آخه روبینیو که . . . . .
بدنش بره شرش کم شه ولی سرجی راموز بره مثل اینکه 50 درصد روح این تیم رو ازش گرفتی

MH_SANIANI
13-06-2008, 22:09
راموس نمیره ........
مگه کشکه..؟!!!
یه رئال میگن سه تا بازیک از بقلش میزنه بیرون..!!!!!!!!!!!
رائول................کاسیاس............ راموس.........و دیگر هیچ..!!!
نگران نباشین.....احتملا روبینیو رو با کریس عوض میکنن یه پولی هم میدن به این یونایتد.........همین......
مگه الکیه..؟!!

shympw
14-06-2008, 13:12
به گزارش خبرنگار اعزامي فارس، وسلي اشنايدر به عنوان بازيكن برتر ديدار شب گذشته كه به برتري چهار بر يك هلند انجاميد، انتخاب شد و جايزه خود را از يكي از حاميان مالي يورو2008 دريافت كرد.
اشنايدر پس از كسب اين عنوان به اتفاق پسر 3 ساله خود به طرف تماشاگران هلندي رفت و شادي خود را با آنها تقسيم كرد.
هلند چهار بر يك تيم فرانسه نايب قهرمان جهان را شكست داد و از گروه مرگ به عنوان تيم اول به مرحله يك چهارم نهايي صعود كرد.
اشنايدر يكي از گل هاي تيمش را به ثمر رساند.

عجب بازیکنی ام من ! :40:
تو 2 تا بازی هم بهترین بازیکن بودم, تو هر کدوم 1 گل زدم ! پاس گل هم دادم ! :18:
بازم رئالی ها دارن قله های اروپا رو فتح می کنن !

Mahdi_Shadi
14-06-2008, 14:43
سلام به همه! سرم خیلی شلوغه اگه نه بیشتر سر میزدم( البته اصولاً کسی دعوتم نکرده که! دارم خودمو تحویل میگیرم که چی! :دی)
منم با تأخیر به مهرداد عزیز و کریس رونالدوی این تاپیک ورودشو تبریک میگم.
رئالی بازم دیشب گل کاشت....
...البته منظورم هلند بود...امّا خب مگه فرقی هم میکنه؟! گل اشنایدر که جای خود داره...امّا دیدی روبن بعد از گل چی کار کرد....انگار یه کار خیلی معمولی انجام داده....
.
.
.
یه بار دیگه هم پیشاپیش ورود کریس رونالدوی عزیز ( مهرداد جونم تو رو نمیگم...اون اصلیه!)رو به تیم تبریک میگ....اصولاً همه هم می دونن که منچستر کاری از پیش نمیبره
در مورد پیشنهاد مسخره اش به رئال برای سرخیوی عزیز و روبینیو هم باید بگم که روبینیو رو باشگاه باید اجازه بده...امّا سرخیو رو من اجازه نمیدم!!!:دی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

Mahdi_Shadi
14-06-2008, 14:46
راستی رئال یه باشگاه خصوصی داره که کسایی که توش عضون متعهّد شدن که تا آخر دوران بازیگریشون تو رئال بشان و اینا دیگه آخر تعصّب و مرامن واسه رئال....همون که رائول و گوتی و کاسیاس و اینا توش عضون...اسمشو یادم رفته هر چی هم فکر میکنم یادم نمیاد.....شماها یادتونه؟
.
.
.
اینو گفتم که بگم مگه این منچستری های [...!] نمی دونن که سرخیو راموس هم عضو این باشگاه شده که میان الکی خودشونو ضایع میکنن و بهش پیشنهاد میدن؟!

david23
14-06-2008, 17:07
ای ول اصلا خودم یادم رفته بود که رئال به خاطر اون قانون فیفا هم شده راموس رو از دست نمیده .......
برد شیرین رئال ببخشید هلند رو تیریک میگم........

shympw
15-06-2008, 13:01
یان هانتلار مهاجم ۲۴ ساله تیم اژاکس امستردام و تیم ملی هلند در مورد نحوه زندگی در مادرید از هم تیمی های خود پرس و جو کرده است.

این مهاجم گلزن که مدتهاست مورد نظر مسئولان باشگاه رئال مادرید است درباره شرایط زندگی در مادرید از هم تیمی های خود - ارین روبن و اشنایدر و نیستلروی - که در تیم رئال مادرید عضویت دارند سوالاتی کرده است .

یان هانتلار در این باره گفت :

من درباره خیلی از مسائل با این ۳ بازیکن صحبت کرده ام ولی چیز خاصی نبوده است.

من از انها در مورد سبک و شرایط زندگی در شهر مادرید پرسیدم و فوتبال زیبایی که در لیگ اسپانیا به نمایش در می اید .

خیلی احمقانه است که من در مورد رئال مادرید چیز دیگری غیر از این چیزها بگویم چون رئال مادرید تیمی است که همیشه ان را دوست داشته ام و انها در حال اماده کردن تیمی هستند که شانس زیادی برای قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا دارد و این مساله برای من خیلی مهم است.

shympw
15-06-2008, 13:02
مسئولان منچستر یونایتد در حال برنامه ریزی برای انتقام گرفتن از رئال مادرید در فصل نقل و انتقالات هستند.

همان طور که می دانید مسئولان رئال مادرید سخت به دنبال گرفتن کریستیانو رونالدو از منچستریونایتد هستند و خود این پرتغالی نیز تمایل زیادی به پیوستن به برنابئو دارد و اخیرا اعلام کرده است که دیگر دوست ندارد به اولترافورد بازگردد.

مسئولان منچستر یونایتد و بالاخص سرمربی اسکاتلندی این تیم یعنی فرگوسن که از این اظهارات رونالدو بسیار خشمگین شده اند و انتظار همچین اظهار نظری از طرف ستاره جوان خود نداشتند قصد دارند در فصل نقل و انتقالات تابستانی از رئال مادرید بابت پافشاری در خرید رونالدو انتقام بگیرند.

انها در ابتدا به سراغ خرید دو بازیکن مطرح این تیم مادریدی یعنی سرجیو راموس و روبینیو رفتند ولی خیلی زود دریافتند که رئالی ها هرگز و به هیچ قیمتی حاضر به فروش سرجیو راموس نیستند و از طرف دیگر اسپانیایی در صورتی حاضر به دادن روبینیو هستند که رونالدو را از منچستر بگیرند.

منچستری ها که تا حدود زیادی در پروژه خرید این دو بازیکن شکست خورده اند اکنون در فکر خرید فوق ستاره هلندی رئال مادرید ویسلی اشنایدر هستند.

ویسلی اشنایدر که در مسابقات یورو ۲۰۰۸ بسیار خوش درخشیده است و تا به الان موفق شده است ۲ گل و چندین پاس گل دهد سال گذشته با ۲۷ میلیون یورو از اژاکس به رئال مادرید امد و فصل بسیار درخشانی در این تیم مادریدی داشت و موفق شد با این تیم در اولین فصل حضورش به قهرمانی در لالیگا برسد.

اکنون مسئولان منچستری که خود نیز نمی دانند می خواهد چه کنند قصد دارند تا این بازیکن را به اولترافورد ببرند ولی با وجود درخشش خارق العاده اخیر این هلندی ۲۴ ساله در یورو ۰۸ بعید است که رئالی ها حاضر به فروش این ستاره جوان شوند و به احتمال زیاد منچستر در خرید این بازیکن نیز شکست خواهد خورد.

shympw
15-06-2008, 13:05
بیچاره الکس فرگوسن بد جوری قاطی کرده !
و البته بد جوری هم ضایع شده ! دارن منچستری ها به در و دیوار می زنن تا به خیال خودشون تلافی کنن ! هه هه !
آب زرشک !! اشنایدر بره منچستر ! امکان نداره.

Mahdi_Shadi
15-06-2008, 13:26
آره خداییش ویزلی جونم....زده به سرش اساسی!
ولی خب بچه ها مسخره نکنید...پیرمرده بیچاره....گناه داره!...بذارید بشینن دور هم زور بزنن لااقل خودشون یه کم تخلیه ی روانی بشن!!!:دی
ولی میگم خدا رو شکر داریم به چیزی که میخوایم تو یویرو میرسیما.....هلند...پرتغال...اس انیا....
خلاصه که بسی کیفمان کوک است!!!

ahmad08
15-06-2008, 20:29
سلام خدمت همگی دوستان گلم: اقا اول که دستون درد نکنه 4 روزه سر نزدم یه نگفتین این اقا زنده هست و یا که مرده اصلآ انگار نه انگار 4 روزه سر نزدم!(شوخی کردم بابا نزنید) در مورد خرید های منچستر باید بگم که گرچه خیلی دوسش دارم ولی خوب میگم دیگه دارن بدجوری خیال بافی میکنن یکی بهشون بگه اینکارا درست نیست یه کاری میدین دست خودتون اونوقته که مارا مسئول میدویند ها؟ خوب دوستان میگم اگه رئالیها تو یورو نبودند چی میشد فک کنم کلآ باید تعطیل میشد اخه وقتی همه رئالیها دارن بهترین بازیکن زمین میشن مث په په و اشنایدر و کریس خوب چی بگم. در اخر هم اینکه اقا شرمنده سر نزدم مشکلی دارم که ایشالا دو سه روز دیگه پررنگ میشیم امیدوارم که مارو ببخشید. اقا مهرداد داش خوش اومدی میگم کف میکنی تاپیک رو؟

Mehrdad The Great
15-06-2008, 20:50
ميگم چقدر اينجا سوت و كور شده
ياد قديما بخير عجب روزايي بود

V A H I D
15-06-2008, 21:44
من امادم برای ترکوندن اینجا ولی بعد از یورو ....الان هم هستم ها ....
----
در مورد فرگوسن بگم یاد این بچه ها افتادم خیلی مسخرس کاری که داره منچستر می کنه این کارایی هست که بچه 3 ساله ها میکنن...
واقعا خندم می گیره وقتی می بینم داره به راموس پیشنهاد می ده یا اشنایدر ... بازی کن های unloyal جمع کرده که چی ؟؟
وقتی بازیکنش می گه می خوام منچستر رو ول کنم دیگه اخه چی بگم ون هم درصورتی که نیم کت نشین نبوده که بگه مثلا از اون ناراضیه ...

shympw
15-06-2008, 23:57
یه خبر عجیب !
روزنامه آبزرور (Observer) گفته ماجرای انتقال کریس به رئال بین دو باشگاه حل شده و کریس به رئال می آد.
این توافق چند هفته هست که صورت گرفته ! و مسئولان هر دو باشگاه دارن پنهان کاری می کنن !
یکی از منچستری ها گفته که الکس فرگوسن قدرتی نداره تا جلوی این انتقال رو بگیره !

V A H I D
16-06-2008, 00:51
فرگوسن که هیچی خود منچستر هم نمی تونست جلوی این انتقال رو بگیره ....

ahmad08
16-06-2008, 11:34
اره یه جورایی بوی این انتقال به مشام میرسه .....
اخه وقتی بازیکن میگه میخواد بیاد و باشگاه هم نمیتونه جلوش رو بگیره واس خود باشگاه خوبه که رسما این کار انجام بشه تا لااقل چیزی واس اونا هم بماسه.......
در مورد اشناید که باید رئال بخواد که بره چون اون یه فصله که اومده و اونم اینکه رئال که نمیخواد........
در مورد راموس چرا میتونه بره ولی خوب اون که نمیره اگه میخواست بره میلان میرفت......
در مورد روبینهو هم که باشگاه گفته اصلا و ابدا نمیره وقتی بگه نمیره که نمیره........
در مورد خودم هم که یه مدت نیستم شما هوای تاپیک را داشته باشید........

Mahdi_Shadi
16-06-2008, 14:00
رائول جوووووووووونممم...چی شدی داداش؟
ویزلی اگه این جوری باشه که میگی من میرم دعوا! البته با رئال که نه...با منچستر...!...یعنی چی که اونا توافقشو کردن و دارن پنهان کاری میکنن...اون وقت حرصشو این جا ما باید بخوریم؟!

Mahdi_Shadi
16-06-2008, 14:15
این آراکونس نفهم هم صدای همه رو درآورده...ببینید:
لابيسلائو خاوير مونينو در پاسخ به اينكه مشكل اصلي اسپانيا با وجود شروع موفقش در يورو 2008 چيست، اظهار داشت: از ديد من، آراگونس به زودي به خاطر نداشتن رائول دچار مشكل مي شود.
وي افزود: تجربه نزد بازيكنان اسپانيا مشاهده نمي شود. براي بازي هاي بزرگ به شدت جاي بازيكني مثل رائول خالي است.
تيم ملي اسپانيا با كسب دو پيروزي پياپي سوئد و روسيه، به مرحله بعدي صعود كرده است.
.
.
.
راستی...عشق کردم با کار فیلیپ اسکولاری....چقدر سر و صدا کرد که تو تیمش تا آخر یورو کسی( مخصوصاً کریس) حرفی از انتقالش به باشگاه ها نزنه...امّا خودش چند روز بیشتر طاقت نیاورد و همه جا پر کرد که داره میره چلسی...!خدایی خیلی باحاله این اسکولاری...!:دی

shympw
17-06-2008, 00:06
فرگوسن برگشته گفته اگه رونالدو بره من هم بازنشسته می شم !
این پیره مرد قاط زده ؟! دیگه این مدلیشو ندیدیم ! مگه زوره آخه ؟
رونالدو گفته رئالو دوست داره و نمیخواد منچستر برگرده, حالا اگه اینا فهمیدن.

ehsssssan
17-06-2008, 00:32
فرگوسن برگشته گفته اگه رونالدو بره من هم بازنشسته می شم !
این پیره مرد قاط زده ؟! دیگه این مدلیشو ندیدیم ! مگه زوره آخه ؟
رونالدو گفته رئالو دوست داره و نمیخواد منچستر برگرده, حالا اگه اینا فهمیدن.

احتمالا دم رونالدو رو بستن به فرگوسن :دی

shympw
17-06-2008, 00:34
سر پیری بچه بازی داره درمیاره, این کارا از فرگوسن بعیده.
پیرا میشن الکی بهونه میگیرن, شده عین اونا !

LeBron
17-06-2008, 09:01
چقدر از این فرگوسن و تیمش متنفرم عین بچه های 4 ساله لج کرده!

ehsssssan
17-06-2008, 13:24
دماغ سئخته خریداریم
الان تو اخبار 1.15 گفت که فیفا شکایت منچستر رو از رئال مبنی بر درخواست غیر قانونی ونالدورو نا وارد و شکایت رو رد کرده
پس هرچه سریعتر فرگوسن استعفاء بده برای خودش بهتره و بعد از اون هم منچستر سقوط میکنه

ahmad08
17-06-2008, 13:40
سلام خدمت همه دوستان:
اقا سلام اول که مهدی جونم مشکل من مث مشکل خییلی از بچهای تاپیک هست اونم بخاطر فصل امتحانات است.پ
و دیگر اینکه دوستان از اینکه تاپیک رو فراموش نکردین ممنون .
و مسئله دیگر اینکه اقا میگم فرگوسن فک کنم اگه رونالدو بیاد رئال کلآ شاید سکته اخرو بزنه خلاص.
ولی خوب از فرگی بزرگ واقعآ بعیده که این حرفا رو بزنه.........
وای که خییلی دوست دارم هرچه سریعتر لباس رئال رو بپوشه که بنظر من خییلی بهش هم میاد.

ahmad08
17-06-2008, 13:45
اها یادم رفت ولی خوب این یه پست ویژه خدمت همه دوستان پی سی ورلد است.

چهارمین سال تولد این انجمن معرکه را خدمت همه دوستان عزیز تبریک میگم .

Mahdi_Shadi
17-06-2008, 19:32
خب خدا رو شکر که رائولم مشکلش جدی نیست و به زودی پا به توپ میشه!(خودتو میگیم بابا!)
میگم چقدر بیخود و الکی بعد رئال این منچستر رو دوست داشتم.....تو ذوقم خورد!واقعاً از فرگوسن بعید بود....

Mahdi_Shadi
18-06-2008, 13:41
آهای...همه ی آدمای دنیا....
حالا همتون دیدی که فرانسه بدون زیدان یعنی چی.....
حالا همه دیددن هنر گل زنی تیری آنری تو خیلی از مسابقه های ملّی مال خودش نبود...
حالا همه یادشون اومد که فقط یه بازیکن بود که زیر بیشترین استرس و فشار روانی و وسط فینال جام جهانی پنالتیشو به همین ایتالیای کثیف چیپ زد!
اصلاً همون بهتر که فرانسه ی بدون زیدان حذف شد....شاید این جوری بیشتر دل همشون بسوزه...

Mahdi_Shadi
18-06-2008, 13:44
حالا من ناراحتم...شماها چرا نمیاین سر بزنین!:دی
حالا براتون یه خبر خیلی خوب میذارم:
به گزارش خبرنگار اعزامي فارس، لوئيس آراگونس پيش از اين نيز اعلام كرده بود در پايان يورو 2008 تيم ملي اسپانيا را ترك مي كند.
نمايندگان باشگاه فنرباغچه تركيه روز گذشته با آراگونس قرارداد داخلي منعقد كردند.
كار او با تيم بزرگ تركيه، يك ماه پس از پايان يورو 2008 آغاز مي شود.
2 باشگاه آمريكايي نيز با آراگونس تماس داشته اند.

Mahdi_Shadi
18-06-2008, 13:47
حالا بشنوید از همون داستان همیشگی که باز تا رئال یه غلطی کرد بارسا هم پرید وسط:
به گزارش خبرنگار اعزامي فارس، در جريان يورو 2008 مشتريان اسپانيايي به طور مداوم در حال تماس با وكيل آندره پيرلو هافبك طراح تيم ايتاليا هستند.
گفته مي شود اين ميلاني محبوب در ايتاليا خيال ماندن در تيمش را ندارد و تصميم گرفته فصل آينده در فوتبال اسپانيا حضور داشته باشد.
منابع خبري ميلان از پاسخ منفي سيلويو برلوسكوني به مشتريان پيرلو مي نويسند؛ اما اسپانيايي ها براي به خدمت گرفتن وي به شدت اميدوارند.
هم اكنون رقابت شديدي بين رئال مادريد و بارسلونا براي جذب پيرلو بوجود آمده است

( من میخوام بدونم...اگه رئال بره [ س....... ب...... ت.. ..ک......م...خ....ک...ک...ش!:دی] بارسا هم میخواد این کار رو بکنه؟!)

کریستیانو رونالدو ستاره پرتغالی منچستریونایتد قصد دارد تا با ارائه درخواستی کتبی به مسئولان تیم انگلیسی از انها بخواهد که مانع انتقال او به رئال مادرید نشوند.
به گزارش مجله تایمز انگلیس رونالدو به یکی از دوستان خود گفته است که می خواهد هر کاری که می تواند انجام دهد تا موفق شود در تابستان به رئال مادرید رود.
مسئولان منچستر هنوز روی تصمیم خود پافشاری می کنند و اعلام کرده اند که رونالدو را به هیچ قیمتی نخواهند فروخت ولی رونالدو قصد دارد تا با نوشتن نامه ای به سران باشگاه مجوز انتقال به سانتیاگو برنابئو را بگیرد.
یکی از نزدیکان این بازیکن فاش ساخت که شب گذشته رونالدو در صحبت با وی اظهار کرده است که هر چه در توان دارد رو خواهد کرد تا منچستری ها او را به رئال مادرید بفروشند

V A H I D
18-06-2008, 15:00
بنزما خیلی خوب بازی می کرد خوشم امد ............

ahmad08
18-06-2008, 22:05
سلام خدمت همه دوستان:
اول که اقا دست درد نکنه زیدان جان بابت اخبار قشنگت ممنون داش.
از زیدان نگو که اشکم در اومد زیدان یعنی فوتبال وقتی اون نباشه مگه میشه فوتبال بازی کرد.
و در اخر هم باید بگم که اقا این رونالدو بد بخت اگه انتقالش صورت نگیره فک کنم خود کشی کنه.......
از این به بعد بیشتر میام مشکلم رفع شده ..........................

shympw
18-06-2008, 22:40
یونایتد اگه رونالدو رو نگه داره و نذاره بازی کنه هر 2 تاشون بدبخت می شن.
اگه نگه داره و بذاره بازی کنه , یونایتد بد بخت میشه.
اگه نگه داره سال بعد بفروشه مثل خیلی از باشگاهها ضرر وحشتناکی می کنه ! مثل آرسنال تو قضیه پاتریک ویرا !
بهترین کار فروختنش با بالاترین قیمت هست!
پس 2 حالت داریم یا میاد رئال یا میمونه منچستر و کلا بی خیال همه چی میشه و بازیشو میکنه,تا وقتی بتونه بیاد رئال.

david23
18-06-2008, 23:00
سلام به همگی ببخشید یه چند روز نمیام - من و احمد این چند روز رفته بودیم تا حریفان احتمالیه اسپانیا در دور بعد رو آنالیز کنیم

بعد هی احمد به آراگونس میگفت رائول رو چرا نیاوردی هی من میگفتم چرا گوتی رو نیاوردی این شد که ما رو از اردو انداختن بیرون - ولی جدی جای گوتی خیلی تو تیم ملی خالیه -

خطاب به آراگونس که چقدر میتونی کثیف باشی کاری که تو کردی بدتر بود از اسید پاشی..........

MH_SANIANI
19-06-2008, 13:03
دلارد مگه بازیکن رئال نبود جلو یونان بازی کرد...به یونان هم گل زد.........
چرا باید دلارد دعوت بشه ولی گوتی دعوت نشه...؟!!
همون شعر یاس رو دوباره بخونید..!!!!!!!

david23
19-06-2008, 16:04
دلارد مگه بازیکن رئال نبود جلو یونان بازی کرد...به یونان هم گل زد.........
چرا باید دلارد دعوت بشه ولی گوتی دعوت نشه...؟!!
همون شعر یاس رو دوباره بخونید..!!!!!!!

چرا ولی قرضی رفته ختافه فکر کنم برگرده این فصل

خوب اینم یه شعر دیگه درباره آراگونس که میگه

تو که خود را میکشی واسه ژاوی تو هی که دست میزنی واسه ژاوی - ژاوی گفت اگر رائول نباشه مامیشیم بدبخت - نه که تو هی واسه ما با بزنی کف دست....

ahmad08
19-06-2008, 21:17
به بکام جان دست درد نکنه رپر شدی داش ایول...
خوب بعد مدت مدیدی که من و بکام رو مخ اراگونس کار کردیم فهمیدیم که اون اصلا مخ نداره که بشه رو مخش کار کرد.....
و اینکه شک نکنید که رونالدو از خودمون است شک نکنید.......
و اینکه دلارد یه بازیکن جوان و بینظیر واس ماست واقعآ کارش درسته ایولش من شخصآ خیلی ازش خوشم میاد میتونه تو رئال خییل خوب باشه.......

david23
20-06-2008, 01:19
رائول دیگه خجالت زده نکن بچه ها در خواست کردن ...

راستی بهت بگم فردا تو فرودگاه منتظرتم باید بریم سویئس برا آنالیز ایتالیا .. یه وقت خدایی نکرده ما هم مثل پرتغال نشیم -- کاری هم به مربی نداریم ما باید به راموس و ایکر خط بدیم -- البته بگم تو تیم ملی باند بازی نداریم - در آخر بگم که شاید شما هم مثل من مقداری از حذف پرتغال خوشحال شده باشید چون کریست راحت میاد دیگه به منچستر حرفشو میزنه میگه حرف حسابتون چیه .. یه چیزه دیگه چرا کریست بعد بازی زیاد ناراحت نشد؟؟؟؟؟؟؟؟

shympw
20-06-2008, 13:48
کریس رونالدو اعلام کرد علاقه مند است به طور قطعی به رئال برود و گفت : من به شدت خواهان رفتن به رئال هستم و آرزوی بازی در آنجا را دارم.

و فکر کنم این انتقال قطعی خواهد بود و طی دو روز آینده انجام خواهد شد.

Mahdi_Shadi
20-06-2008, 15:13
ایول ویزلی جون...خدا کنه همین جوری باشه....
دیوید جون...اول که نوبدم...وقتی اومدم کلی سر پستات خندیدم..ایول! بعدشم...آره کریس اصلاً ناراحت نبود....امّا بقیه هم همچین عکس العمل خاصّی نشون ندادن...
فقط خوشم اومد از اون جایی که آخر بازی متزلدر و په په داشتن خوش و بش میکردن...با حال بود...

V A H I D
20-06-2008, 16:50
نامردا توی گروه دارم می میرم بیایینن .................

shympw
20-06-2008, 20:02
اشنایدر : زمانی که من آژاکس تیم زندگیم رو ترک کردم, تنها می خواستم به مادرید – بهترین باشگاه جهان- برم.
و حالا من اینجا هستم و تنها چیزی که آرزو دارم, بدست آوردن جامهای زیاد و بازی کردن برای دفاع از این پیراهن هست.
من پیشنهاد هیچکس رو -در مورد ترک رئال- نه قبول می کنم و نه بهش فکر می کنم. :40:

ahmad08
20-06-2008, 22:17
ایولش دمش گرم واقعآ نشون میده که غیرت یعنی چی.....
به نظر من که بعد از رائول و کاسیاس اون تو تیم تاثیر خارق العاده ای داره ایولش واقعآ ایولش.....
وخوب کم کم دارم به اینده این پسر رونالدو امیدوارم میشم با باخت پرتقال دیگه باید اونو پشت درهای سانتیاگو ببینیم .......
پرتقال من تیم دوم مورد علاقه من تو یورو2008 حذف شد حال تنها و تنها هلند مونده ایشالا که قهرمان شه ......
اقایون از فردا دیگه من تلپم شدید هواتونو دارم تا اخر .....

ahmad08
21-06-2008, 12:06
سلام سلام سلام سلام:
خوب دوستان احمدتون اومد بله دوباره بنده فعال شدم و دوباره باید منو تحمل کنید .
از این به بعد خیلی پر رنگ خواهم شد و از دوستانی که در نبود من تاپیک رو فراموش نکردند بسیار سپاسگزارم ممنون دوستان.
خوب میرم سراغ اخبار:
سایت هواداران رئال : ایکر کاسیاس کاپیتان رئال مادرید به صحبت در مورد بازی حساس اسپانیا - ایتالیا پرداخت که به شرح زیر است .
من بسیار آرامم . فکر می کنم که استراحت تیم بسیار عالی بود . تیم های مقابل شانس اندکی برای گلزنی به ما دارند . ما همه با کاری که می کنیم راحتیم اما می دانیم که در برخی موارد باید بهتر شویم . مهم ترین چیز شانس اندکی است که تیمهای مقابل برای گلزنی به ما دارند .
کاپیتان سرخها
بازی پرتغال-آلمان را دیدم و فکز می کنم بازی زیبا و مهیجی بود . من تنها بازی خوب را تشویق کردم زیرا هم تیمی هایم په په و متزلدر در دو طرف بودند . هر دو تیم بزرگ بودند .
کار خوبی که به عنوان کاپیتان در اسپانیا انجام می دهم نتیجه ی تجربه ی من در کنار کاپیتانهایی در تیم ملی اسپانیا و رئال مادرید است . گاهی دوست دارد که یک جوان باشم و دیگران باتجربه باشند .
یک چهارم نهایی ها
تجربه ی ایتالیا و بازیکنان جدیدشان مرا نگران کرده است . آنها تیم بسیار بانجربه با ترکیب متوازن هستند که بسیار شخصیت دارند . شخصا فکر نمی کنم که ما نباید در باد بردهایمان بخوابیم . ایتالیا بسیار کار آزموده است . اما ما بسیار با انگیزه تر هستیم که خیلی مهم است . ما متحدیم چه در بیرون چه در زمین . غیبت پیرلو خیلی مهم است . آنها شیوه ی خودشان را پس از باخت برابر هلند تغییر دادند اما به هدفشان رسیدند . ما با مردم تشنه ای که در کتار ما هستند بسیار راحتیم . ما امیدواریم که نمایشمان را ادامه دهیم اما این برابر ایتالیا آسان نخواهد بود . ما همیشه می خواهیم که مردم تیممان را تشویق کنند و بهترین کاری را که می توانند انجام دهند .

سایت هواداران رئال : پدخا میاتوویچ مدیر ورزشی رئال مادرید اظهار داشت که دانیله ده روسی بهترین بازیکن جهان در پست خودش است و عاشق این است که او را در تیم خود داشته باشد .
وی گفت : شگفت زده شدم که او را در ترکیب اصلی بازی با هلند ندیدم . معتقدم که او در پست خودش یکی از بهترینهای جهان است . من ارتباط خوبی با دانیله پرادی (مدیر بخش ترانسفر رم) دارم . فکر نمی کنم آنها بخواهند به او اجازه بدهند که برود . این احساس من است .
وی سپس گفت : آتزوری ها بعد از یک شروع سخت به بازی که از آنها می شناختیم برگشتند . آنها تیم قدرتمندی هستند اما فکر می کنم که ترس اندکی در تیم ملی اسپانیا وجود داشته باشد . شخصا ترجیح می دادم که اسپانیا با تیم دیگری روبرو می شد .

در سومين شب از مرحله يك چهارم نهايي جام ملت هاي اروپا، سايت يورو 2008 بر اساس آخرين تحولات روي داده در اردوي 2 تيم هلند و روسيه تركيب احتمالي 2 تيم را براي مصاف مقارن ساعت 15/23 به وقت تهران اينچينن اعلام كرد:
هلند:فان در سار، بولاهروز، اوج ير، ماتيسن، فان برونكهورست، هيتنگا، ديونگ، فان پرسي، فان در فارت ، اشنايدر،‌فان نيستلروي
سرمربي : ماركو فان باستن

روسيه: آكين فيف، آنيويف، ايگناشويچ، كولودوين، زيركف، سماك، زيرانف، سمشف، بيلادين نف، آرشواين،‌پاولين شكف
سرمربي : هيدينك

داور: لوبوس ميشل(اسلواكي)
كمك داور: زيسلكو و بالتكو(اسلواكي)
داور چهارم:بوساكا(سوئيس)

و در اخر هم دوستان باید بگم که رونالدو همین امروز فردا تصمیم نهایی خود را مبنی بر ماندن یا رفتن به رئال اعلام میکند و این در حالی هست که طبق اخرین اطلاعات رونالدو بطور کاملا اشکار اعلام کرده که به رئال خواهد پیوست.

(خدایشش اینو دارین اگه رونالدو بیاد همین که اومده رئال بهترین جهان نیز خواهد شد وای نیگاه کاناوراو -فیگو-زیدان-رونالدو بزرگ-کریس رونالد-و خیلی های دیگه اومدنی به رئال بهترین شدن)

Mahdi_Shadi
21-06-2008, 13:31
اول از همه ایول به ویزلی عزیز...دمش گرم...
بعدشم رائول جون....مرسی از اخبارت...فقط کاش اسم فیگو رو از این چند تا اسم آخری که نوشتی برداری....

V A H I D
21-06-2008, 15:32
تو که خود را میکشی واسه ژاوی تو هی که دست میزنی واسه ژاوی - ژاوی گفت اگر رائول نباشه مامیشیم بدبخت - نه که تو هی واسه ما با بزنی کف دست....
خیلی قشنگ بود ....:دی :دی

david23
22-06-2008, 14:43
با عرض سلام باید بگم هلند حقش بود حذف بشه -با این بازی کردنشون ........

ahmad08
22-06-2008, 21:36
سلام خدمت دوستان:
اول که نه حق هلند نبود حق فان باستن بود با اون تعویضاش...
خوب دیگه یورو هیچ ارزشی نداره ولی خوب حیف اشنایدر و نیستلروی و روبن.....
ولی خوب یه نکته خوبی داره که رئالیها زودتر جمع میشن و رونالدو زودتر تصمیم میگیره و فرصت برای خرید بیشتر هست و تیم زودتر جمع میشه......

ahmad08
23-06-2008, 01:05
سلام خدمت همگی دوستان:
اقا اسپانیا رفت نیمه نهایی و روسیه هم که مالی نیست واس اسپاینا پس قهرمانی تو دستمونه ولی ولی ولی ولی:
کی میگه کاسیاس بهترین دروازه بان جهان نیست؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
کی میگه رئالیها بهترینهای جهان نیستند؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
کی میگه کاملا خوش شانس بود اسپانیا و کاسیاس؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!

هر کسی این نظر رو داره باید بگم اصلا از فوتبال حالیش نیست و بازی زیبای رئالیها نتنها در این تورنمنت بلکه در کل ادوار و تواریخ رو نه دیده و اگر هم دیده باشه کاملا با چشمی بسته نگاه کرده است و کوردلانه بازی رئالیها رو نیگا کرده......

زنده باد رئال مادرید
زنده باد رئال مادرید
زنده باد رئال مادرید
زنده باد رئال مادرید
زنده باد رئال مادرید
زنده باد رئال مادرید
زنده باد رئال مادرید
زنده باد رئال مادرید
زنده باد رئال مادرید
زنده باد رئال مادرید
زنده باد رئال مادرید
زنده باد رئال مادرید
زنده باد رئال مادرید
زنده باد رئال مادرید
زنده باد رئال مادرید
زنده باد رئال مادرید

و در اخر زنده باد باز هم رئال مادرید

LeBron
23-06-2008, 01:06
عجب دروازه بانیه این کاسیاس امشب عالی بود!
----
دیواره دیگه چیکار میشه کرد؟

MH_SANIANI
23-06-2008, 02:09
ای جان کاسی جونم..........................چه میکنه این کاسی......لامصب توپ رو نگاه میکرد کجا میره بعد میپرید....به این میگن دروازبان ملی...!!!!!!!
رئال در یورو همچنان زنده است..!!!
وای خداااااا.........
بوفان رو بگو............
دم کاسیاس گرم...........
زنده باد رئال و هر چی رئالیه..!

amirtoty
23-06-2008, 02:53
به نظر من در حال حاظر کاسیلاس بهترین دربازبانه!

david23
23-06-2008, 09:45
بچه ها تیریک حالا میریم برا انتقام هلند و بعد آلمان ----------------خدایی عشق است ایکر با اون رفلکس عالیش - بوفون یه جچورایی سنگین بود حالا جام تو دستای خودمونه با اینکه ناراحتم جام رو رائول نمیگیره ولی مهم اینه که یه رئالی اول از همه جام رو میگیره -- راست بچه ها امروز یه خبر بد خوندم که رئال برا وسوسه فرگی بهش گفته اسنایدر با روبینهو رو بهت میدیم و بعد با 40 میلیون پوند رونالدو رو میخریم ......

david23
23-06-2008, 09:47
راستی ایکر تا اینجا فقط 2 تا گل خورده که 100% بعنوان بهترین گلر جام جهان باید انتخاب شه.....

V A H I D
23-06-2008, 10:58
اون بازی با یونان رینا در وازه بود ................:دی
--------------------------------------
کاسیاس ترکونده ...خیلی حال کردم ...بازم مثل همیشه بوفون نصف پنالتیا رو خلاف جهت پرید .....
می گم این کاسیاس همه رو سمتشون پرید ولی خیلی خوب می زدن ....
دیدید پنالتی دیناتاله رو چه جوری گرفت ؟؟؟؟ این یعنی اخر تحقیر .....
عین این بچه ها گرفت ...خیلی حال کردم .....
من می گم این یار گیسا اصلا در حد تیم ملی نبود ..اصلا بلد نبود پاس بده ......
پنالتیش رو هم مطمن بودم خراب می کنه ...... که کرد .....
واقعا اون حق رائول بود ....
تازه جام رو رائول نگیره در عوض کاسیاس می گیره .....

ahmad08
23-06-2008, 12:14
سلام خدمت همه دوستان:
خوب اول که مهم نیست اگه من نباشم تو یورو ولی مهم اونه که دوست عزیزم وحید جام رو روی سرش ببره که واسم ارزشمند تره و کلی حال میکنم و شاید برای اولین بار بهترین بازیکن جهان یک دروازه بان باشه که ایشالا ایشالا کاسیاس بتونه این عنوان رو کسب کنه اگر چه کریس رونالدو رو بیشمار دوست میدارم ولی خوب دوست دارم کاسیاس اول بشه.
و اینکه دوستان میگم کسی نیست واسم یه امضا درست کنه میخوام که عکسهای رائول-زیزو-رونالدو نزروا دلیما-کریس رونالدو-کاسیاس رو واسم ادیت کنه من فوتو شاپ ندارم وگرنه میتونستم ولی اگه کسی میتونه اگه این کار رو واسم کنه خیلی ممنون میشم.

ahmad08
23-06-2008, 12:53
تولد زیدان کبیر مبارک

بیوگرافی از زیزوی کبیر بخاطر روز تولدش:
نگاهی کوتاه به زیدان :
نام کامل : زین الدین یزید زیدان ** روز تولد : 23 ژوئن 1972 ** مکان تولد : مارسی فرانسه ** قد : 1.85 متر ** پست بازی : هافبک تهاجمی ( بازنشسته)
باشگاه های دوره جوانی: {1982-1983} سن هنری ** {1983-1987} سپ تمز والون ** {1987-1988} کن
باشگاه های اصلی : {1988-1992} آث کن {61 بازی و 6گل) ** {1992-1998} بوردو(135 بازی و 28 گل) ** {1998-2001} یوونتوس ( 151 بازی و 24 گل) ** رئال مادرید (155 بازی و 37 گل)
عرصه ی ملی : {1991-2006} فرانسه (108 بازی و 31 گل)

زین الدین یزید زیدان (متولد 23 ژوئن 1972 در مارسی) ملقب به زیزو فوتبالیست سابق و حرفه ای فرانسه است که اصلیتی الجزایری دارد . این ستاره با تیم ملی فرانسه در سال 1998 قهرمان جهان و یورو 2000 شد و همچنین در سال 2006 به توپ طلای جام جهانی رسید و در فینال پس از درگیری با مارکو ماتراتزی از زمین اخراج شد .
او در 4 باشگاه اروپا بازی کرده است که در این میان نامهای یوونتوس و رئال مادرید دیده می شود که با آنها لالیگا و سری آ را برده است . او در فینال چمپیونزلیگ 2002 گل پیروزی بخش رئال مادرید را به ثمر رساند و جزء دو بازیکنی است که سه بار عنوان برترین یازیکن سال جهان را کسب کرده است (دیگری رونالدو است) و سه بار دیگر هم جزء سه بازیکن برتر سال بوده است و در سال 1998 برترین بازیکن سال اروپا شده است . در سال 2004 مردم او را به عنوان برترین بازیکن نیم قرن اخیر اروپا برگزیدند و همچنین توسط په له به عنوان یکی از 125 بازیکن برتر تاریخ جهان انتخاب شده است .

عرصه ی باشگاهی
سالهای اولیه ، کن و بوردو

زیدان زمانی که خیلی کودک بود (10 سالگی) فوتبال را با تیم سن هنری - یک باشگاه محلی در کاستیانه در حوزه های مارسی- شروع کرد . در 14 سالگی ، او سپ تمز را رها کرد وبرای اولین سال در یک تیم حرفه ای حضور یافت . استعدادیاب آث کن "ژین وارائود" او را کشف کرد و او به این باشگاه رفت تا تنها شش هفته در این باشگاه بماند اما به دلیل هنرش در این تیم پذیرفته شد حضور او در این تیم و بازی در سطح حرفه ای چهار سال ادامه یافت .

زیدان در هفده سالگی در لاشامپیونه حضور یافت و اولین گلش را در 8 فوریه 1991 به ثمر رساند که او به عنوان هدیه برای این گل یک جایزه از رئیس تیم دریافت کرد . اولین فصل او با کن با راهیابی این تیم به جام یوفا توام شد .
زیدان در فصل 93-1992 به بوردو ترانسفر شد و با این تیم در سال 1995 قهزمان جام اینترتوتو و در فصل 96-1995 نایب قهرمان جام یوفا در چهار سال حضور در این باشگاه شد . او در این تیم با "لیزارازو" و "کریستوف دوگاری" همراه شد که این سه نفر با هم در جام جهانی 1998 و در بوردو به یک نماد تبدیل شدند . در 1995 "کنی دالگلیس" مربی بلکبرن به خرید هر دوی دوگاری و زیدان ابراز علاقه کرد که در این زمان "جک واکر" مدیر تیم به او پاسخ داد : چرا می خواهی زیدان را بخری در حالی که ما "تیم شر وود" را داریم ؟

یوونتوس (1996-2001)
در 1996 ، زیدان با 3 میلیون پوند راهی تیم قهرمان چمپیونزلیگ ، یوونتوس شد . زیدان در تیم "مارچلو لیپی" با بازیسازی فوق العاده اش در فصل 97-1996 قهرمان اسکودتو کرد و مسابقه ی جام بین قاره ای برابر ریور پلات را 1-0 برد . او همچنین به فینال چمپیونرلیگ 1997 راه یافت که در این سال یووه 3-1 مغلوب بوروسیا دورتموند شد .

او با 7 گل در 32 بازی یوونتوس را بازی کرد تا در فصل بعد از قهرمانی اش در ایتالیا دفاع کند و همچنین برای دومین سال پیاپی راهی فینال چمپیونزلیگ شود که در این سال 1-0 مغلوب رئال مادرید (به مربیگری "یوپ هنکس" شود . در 01-2000 یوونتوس با دو امتیاز کمتر از رم در ایتالیا دوم شد . در مجموع او 24 گل در 5 فصل حضورش در یوونتوس به ثمر رساند و یا این تیم یک جام بین قاره ای ، جام اینترتوتو 1999 و دو اسکودتو را برد .

در 2001 ، زیدان با 76 میلیون یورو به عنوان گرانقیمت ترین بازیکن تاریخ فوتبال قرارداد چهار ساله ای با رئال مادرید منعقد کرد .
او در این تیم به موفقیتهای پی در پی تیمی و فردی رسید که اوج آنها شلیک فوق العاده ی او در فینال چمپیونزلیگ سال 2002 در پیروزی 2-1 برابر لورکوزن در گلاسکو بود . در فصل بعد ، رئال مادرید سوپرکاپ اروپا و سوپر کاپ اسپانیا را برد و زیدان به عنوان برترین بازیکن سال در سال 2003 برای سومین بار برگزیده شد تا در این عرصه با رونالدو برابر شود .

او اولین و آخرین هت تریک خود را در رئال مادرید در پیروزی 4-2 برابر سویا انجام داد . آخرین سال بازیگری زیزو چندان مثمر ثمر نبود . او با رئال خیلی زود از جام پادشاهی (به مربیگری "رومن لوپز کارو" و چمپیونزلیگ (به مربیگری "واندرلی لوکزامبورگو" کنار رفت و فصل را با 12 امتیاز اختلاف نسبت به بارسلونا در رتبه دوم به پایان رساند .
در 7 می 2006 او رسما اعلام کرد که یک ماه بعد بازنشسته می شود . آخرین بازی او با رئال مادرید با گلزنی در تساوی 3-3 برابر ویارئال همراه بود . هم تیمی های زیدان در این بازی با پوشیدن پیراهنهایی که در کنار لوگوی رئال مادرید "زیدان 2006-2001" نوشته بود از او یاد کردند . هواداران در طول بازی زیدان را تشویق کردند . او در این بازی پیراهنش را با "خوان رومن ریکلمه" (ستاره ی محبوب فعلی من!) تعویض کرد . هواداران با گفتن کلمه ی "مرسی" به تشویق وی پرداختند .>> پیراهنی که رئالی ها در آن بازی پوشیدند .

عرصه ی ملی
این گونه شایعه شده است که زیدان در حالی که می توانست بین فرانسه و الجزایر یک تیم را انتخاب کند بازی در الجزایر را انتخاب کرد اما گویا عبدالحمید کرمالی مربی وقت الجزایر از استفاده از او امتناع کرد زیرا اعتقاد داشت که این بازیکن جوان سرعت کافی ندارد . زیدان در سال 2005 این شایعه را رد کرد و گفت که زمانی بحث بازی در الجزایر مطرح شد که او برای فرانسه بازی کرده بود و چاره ای نبوده است .
او اولین بازی ملی اش را برای تیم ملی فرانسه با حضور از دقیقه 63 بازی دوستانه برابر جمهوری چک در 17 آگوست 1994 انجام داد که این بازی 2-2 تمام شد و زیدان هر دو گل بازی را به ثمر رساند تا فرانسه از شکست 2-0 فرار کند .

یورو 1996
در این زمان ، "امه ژاکه" مربی وقت فرانسه ترجیح داد که از او در کنار "اریک کانتونا" ستاره ی وقت منچستر یونایتد استفاده کند اما پس از مصدومیت بلند مدت کانتوتا در ژانویه 1995 پس از برخورد با یک هوادار ، ژاکه تصمیم گرفت که زیدان را تنها بازیساز تیمش کند . علیرغم تمامی انتقادات کارشناسان و هواداران در مورد این اقدام او ، فرانسه راهی نیمه نهایی یورو 1996 شد که در این مرحله در حالی که در وقت قانونی بازی 0-0 شد در ضربات پنالتی جمهوری چک برنده شد .

جام جهانی 1998
در دومین بازی فرانسه در دور اول زیدان در پیروزی 4-0 برابر فرانسه زیدان با کارت قرمز مواجه شد و دو بازی محروم شد . او در این بازی به "فواد امین" بازیکن عربستان لگد زد . او بعدها اظهار داشت که امین به او اهانت کرده است . بعد از پیروزی در ضربات پنالتی برابر ایتالیا ، او دو گل با ضربه ی سر برابر برزیل دئر فینال به ثمر رساند تا این تیم با نتیجه ی 3-0 برنده ی جام جهانی 1998 شود .

یورو 2000
زیدان با بازیهای موثرش به تیم کمک کرد تا به فینال یورو 2000 راه یابد . او در مقابل اسپانیا در یک چهارم نهایی یک کاشته به ثمر رساند و در نیمه نهایی هم با یک ضربه ی پنالتی برابر پرتغال گل طلایی را به ثمر رساند . فرانسه در فینال با برد برابر ایتالیا قهرمان اروپا شد تا پس از آلمان غربی 1974 دومین تیمی باشد که چنین کاری می کند . فرانسه از سوی یوفا به مقام تیم اول جهان رسید .

مصدومیت ، بازنشستگی و بازگشت (2002-2006)
مصدومیت ران پا مانع از بازی زیزو در دو بازی اول جام جهانی 2002 شد او برای بازی سوم به طور ناقص آماده شد و نتوانست کار خاصی برابر دانمارک انجام دهد و این تیم بدون زدن حتی یک گل از این جام کنار رفت .
آنها راهی یورو 2004 شدند تا از موفقیتهای پیشینشان دفاع کنند . زیدان و تیمش بسیار استوار بودند و زیدان یک پنالتی و یک کاشته به ثمر رساند تا این تیم در مرحله گروهی 2-1 انگلیس را ببرد . در 12 ژوئن 2004 بعد از شکست حیرت انگیز فرانسه برابر یونان این تیم حذف شد و زیدان تصمیم گرفت که از فوتبال ملی کناره گیری کند هر چند که تلاشهای "ریموند دومنک" و به مشکل خوردن فرانسه برای راهیابی به جام جهانی 2006 موجب شد که زیدان در 3 آگوست 2002 زیدان اعلام کرد که بازنشستگی را کنار گذاشته و بلافاصله کاپیتان تیم شد. او با برد 3-0 برابر جزایر فارو در 3 سپتامبر 2005 حضور پر قدرتی داشت و فرانسه صدرنشین گروه خود شد . در 25 آوریل 2006 بعد از یک فصل مصدومیت در رئال مادرید زیدان اعلام کرد که پس از جام جهانی 2006 رسما از فوتبال حرفه ای کناره گیری می کند .
در 27 می 2006 زیدان صدمین بازی ملی خود را برابر مکزیک در سنت دنیز انجام داد . این آخرین بازی او در این استادیوم بود و او چهارمین بازیکن در طول تاریخ فرانسه بود که به باشگاه صدتایی ها می پیوست . بعد از "مارسل دسایی" ، "دیدیده دشامپ" و "لیلیان تورام" .

جام جهانی 2006
فرانسه این تورنمنت را به یک نمایش ناموفق شبیه به جام جهانی کره-ژاپن شروع کرد . آنها در ابتدا با سوئیس 0-0 کردند و در آخرین دقایق بازی برابر کره گل خوردند . زیدان در این بازی به خاطر هل دادن یک مدافع کره کارت زرد گرفت که دومین کارتش در این تورنمنت بود و او را از بازی فینال گروه محروم کرد . فرانسه در بازی پایانی 2-0 توگو را شکست داد تا زیدان باز هم برای فرانسه بازی کند . در بازی با اسپانیا ضربه ی کاشته ی او با ضربه ی سر پاتریک ویرا همراه شد و در دقیقه 91 هم پنالتی او به هم تیمی اش در رئال ایکر کاسیاس موجب صعود فرانسه شد . این پیروزی فرانسه را راهی یک چهارم نهایی کرد تا فینال جام جهانی 1998 برابر برزیل در این مرحله تکرار شود . ضربه ی کاشته ی زیدان در این بازی و ارسال توپ برای تیری هانری موجب شد تا یک بار دیگر برزیل مغلوب فرانسه شود و راهی نیمه نهایی شود که زیدان در این بازی برترین بازیکن میدان شد . در نیمه نهایی برابر پرتغال در چهار روز بعد زیدان با یک پنالتی تک گل بازی را به ثمر رساند تا یک تنه تیم را به فینال برده باشد . در 9 جولای فرانسه و ایتالیا در فینال جام جهانی 2006 بازی فینال یورو 2000 را تکرار کردند .
بعد از گلزنی زیدان در دقیقه هفت از روی نقطه ی پنالتی با یک ضربه ی چیپ زیدان چهارمین بازیکن جهان شد که در دو فینال گلزنی کرده است پیشتر فقط "پل برایتنر "، "په له" و "واوا" چنین کرده بودند . هر چند که زیدان در این بازی در دقیقه 110 از زمین اخراج شد و شانسی برای حضور در ضربات پنالتی نیافت . ایتالیا در ضربات پنالتی 5-3 برنده شد . علیرغم این کارت قرمز زیزو موفق به دریافت توپ طلای این جام شد .

انضباط
زیدان به خاطر خلق تنگ خود در زمین مشهور است به طوری که چهارده بار در طول دوران بازیگری اش از زمین اخراج شد . علاوه بر این اخراحها در حام جهانی های 2006 و 1998 او زمانی که در یوونتوس بود با ضربه ی آرنج به "یوخن کینتز" در بازی با هامبورگ در چمپیونزلیگ حمله ور شد . او یکی از چهار بازیکنی است که در فینال جام جهانی اخراج شده است . او همچنین به همراه "ریگوبرت سونگ" تنها دو بازیکنی هستند که در دو جام جهانی متفاوت اخراج شده اند . او تنها بازیکنی است که در وقت اضافه ی فینال جام جهانی اخراج شده است .

مواجهه با مارکو ماتراتزی
زیدان پس از برخورد با ماتراتزی در فینال جام جهانی از زمین اخراج شد که بعد از مسابقه رسانه ها در پی این بودند که چه حرفی از ماتراتزی زیدان را تا این حد خشمگین کرده است و زیزو را مجبور کرده است تا با ضربه ی سر به سینه ی ماتراتزی شاخ بزند . این صحنه توسط داور چهارم "لوئیز مدینا کانتالخو" گرفته شده بود و خود "هوراسیو الیزوندو"ی آرژآنتینی داور این بازی آن را ندیده بود .
صحنه های تلویزیونی اثبات کرد که ماتراتزی به زیدان توهین لفظی کرده است . رسانه های انگلیسی در مطالب خود به آنچه ماتراتزی گفته بود پرداختند . روزنامه ی "تایمز" نوشت که ماتراتزی زیدان را " فرزند تروریست فاحشه " خطاب کرده است . زیدان در اولین اظهار نظرها در این باره گفت که اگر یک بار دیگر در چنین شرایطی قرار بگیرد کار خود را تکرار می کند و توهین به خواهر و مادر او چنین واکنشی را در پی داشته است . ماتراتزی هم پذیرفت که توهین کرده است اما اعتقاد داشت که رفتار زیدان در مقابل آن کار کوچک گستاخانه بوده است !
ماتراتزی همچنین اظهار داشت که هیچ توهینی به مادر زیدان ( که در آن زمان مریض بود) نکرده است . وی گفت : "من درباره ی مادرش صحبت نکردم . من وقتی 15 ساله بودم مادرم را از دست دادم و هنوز نمی توانم درباره ی ی او به خوبی سخن بگویم " . اما زیدان جواب داد که ماتراتزی مکررا به مادر و خواهرش توهین کرده است و قطعا این صداها از دهان ماتراتزی خارج شده است . سپس در یک برنامه ی تلویزیونی از بچه ها ، فرهیختگان و بییندگان عذرخواهی کرد اما از کارش پشیمان نبود چون اعتقاد داشت که کار درستی برابر ماتراتزی انجام داده است . دو ماه بود در یک برنامه ی تلویزیونی رسما عذرخواهی از زیدان را رد کرد اما خواهان مصالحه با زیزو شد . اما گفت که زمانی که پیراهن زیدان را می کشیده است زیدان به او نیشخند تمسخرآمیز زده است و ماتراتزی نیز پاسخش را داده است که خواهرش را ترجیح می دهد ! بعدها ماتراتزی در یک برنامه ی تلویزویونی این جمله را دقیقا بیان کرد که چنین بود : "فاحشه ای را که خواهرت است ترجیح می دهم ."

عکس العمل ها
بعد از فینال "ژاک شیراک" رئیس جمهور وقت فرانسه به زیدان به عنوان قهرمان ملی درود فرستاد و او را " مرد دل و جانها" نامید . شیراک بعدها گفت که درست است که این حمله غیر قابل قبول بوده است اما فکر می کند که زیدان تحریک شده است . "عبدالعزیز بوتفلیکا" رئیس جمهور الجزایر حمایتش را در یک بیانیه ی رسمی از زیدان اعلام کرد . هر چند که "فیگارو" روزنامه ی فرانسوی این ضربه ی شاخ را "نفرت انگیز" و "غیرقابل قبول" نامید . روزنامه نگارهای مجله ی اکیپ به مقایسه ی زیدان با محمد علی پرداختند . آنها از زیدان خواستند تا به میلیونها بچه در سراسر جهان پاسخگو باشد . مجله ی تایمز او را نماد "مبارزه با فرهنگ سازی" در اروپا نامید . اما اسپانسرهای زیزو اعلام کردند که او را حمایت می کنند . این حادثه تا مدت ها در اینترنت به سوژه ای برای طرفداران فرهنگ در سراسر جهان تبدیل شده بود . این صحنه ی ویدیویی به پرطرفدارترین صحنه در یوتیوب تبدیل شده بود و ترانه ای هم به نام کوپ بوله ( به معنای ضربه ی شاخ) به صدر آهنگهای پر طرفدار فرانسه رسید .این صحنه به نماد یک شرکت چینی به نام "مارژ گیمر" تبدیل شد .

پیگیری فیفا
فیفا پرونده ی این حادثه را در کمیته انضباطی خود گشود و از تصمیم ایزوندو برای اخراج زیدان حمایت کرد . فیفا دو بازی محرومیت برای ماتراتزی و پرداخت 5000 فرانک در نظر گرفتن و زیدان نیز سه بازی محروم شد که زیدان بازنشسته شد و از محرومیت در امان ماند .

فعالیت های نیکوکارانه
در 24 فوریه 2007 زیدان در شمال تایلند حضور یافت تا در یک بازی انساندوستانه برای تیم "کیودارون" برای مبارزه با ایدز حضور یابد . زیدان در این بازی یک گل زد و یک پاس گل به هم تیمی مالزیایی اشش داد تا این بازی 2-2 شود . این بازی 10 هزار تماشاگر داشت و 7750 دلار نیز کمک انسانی جمع آوری شد .
در 19 نوامبر 2007 زیدان در پنجمین بازی سالانه ی مبارزه با فقط در مالاگا حضور یافت که این بازی هم 2-2 تمام شد . زیدان در این بازی گل نزد اما درد دقیقه 70 موقعیت گل را برای هم تیمی اش آماده کرد . او و هم تیمی سابقش رونالدو هر ساله در یک بازی انساندوستانه ستاره های جهان را جمع آوری می کنند . او از سال 2001 به عنوان سفیر فقر برگزیده شده است. او پیش از بازی باران رونالدو - یاران زیدان گفت : "هر کسی می تواند هر کاری انجام دهد تا جهان بهتری داشته باشیم."

جایزه ها ، افتخارات و منصب ها
در 2004 ، محله ی "فوربز" زیدان را به عنوان چهل و دومین ورزشکار پردرآمد جهان با در آمد 15.8میلیون دلار در سال نامید . زیدان مدیریت یک باشگاه فرانسوی به نام "لابف فور نوویه واگ" را که باشگاهی در مارسی به مربیگری برادرش "فرید" است به عهده دارد . از سال 2000 زیدان در یک نظر سنجی روزنامه ای به عنوان یکی از محبوبترین شخصیتهای فرانسه حضور داشت . او در سالهای 2000 ، 2003 ، 2004 و 2006 رتبه ی اول در 2005 رتبه ی دوم و ذر 2001 و 2002 رتبه ی چهارم محبوبترین شخصیت فرانسه را بدست آورد .
در نوامبر 2006 ، زیدان به بنگلادش سفر کرد تا مهمان "محمد یونس" برنده ی جایزه ی نوبل شود . "ناز هاکه اتک" مدیر انگلسی بنگلادش رپر بنگلادشی نیز رفیق دیرینه ی اوست . زیدان به رسانه ها گفت که هاکه به همان خوبی ترانه هایش است . او همچنین زادگاهش را در الجزایر ملاقات کرد و ملاقاتی نیز با عبدل بوتفلیکا داشت .

اسپانسر
زیدان تا کنون با کمپانی های زیادی همچون : آدیداس ، لژو ، فرانس تله کام ، اورنج ، آئودی و کریستین دیور به توافق رسیده است . این اسپانسرها به او 8.6 میلیون یورو کمک کرده اند که از دستمزد سالانه ی او در رئال مادرید (6.4 میلیون یورو در سال در فصل آخر) بیشتر است و او را به ششمین بازیکن پردرآمد تاریخ تبدیل کرده است .

خانواده
زیدان زنش ورونیک فرناندز مانکن اسپانیایی را زمانی که در کن بود در 92-1991 ملاقات کرد . پسرانشان ، انزو فرناندز و لوکا زین الدین زیدان عضوی از تیمهای پایه رئال مادرید هستند .

افتخارات
باشگاهی
بوردو
جام یوفا : نایب قهرمان (1996) / اینترتوتو (1995)
یوونتوس
سری آ (1997 و 1998) / سوپرکاپ اروپا (1996) / جام بین قاره ای (1996) / سوپرکاپ ایتالیا (1997) / چمپیونزلیگ (نایب قهرمانی در 1997 و 1998)
رئال مادرید
لالیگا (2003) / چمپیونزلیگ (2002) / جام بین قاره ای (2002) / سوپرکاپ اروپا (2002) / سوپرکاپ اسپانیا (2001 و 2003)
ملی
قهرمانی جام جهانی (1998) / نایب قهرمانی جام جهانی (2006) / قهرمانی اروپا (2000)

فردی
بهترین هافبک اروپا : سال 1998
بهترین بازیکن سال ورلدساکر : 1998
بهترین بازیکن سال جهان : 1998 ، 2000 و 2003
دومین بازیکن سال جهان : 2006
سومین بازیکن سال جهان : 2002 و 1997
بهترین بازیکن سال اروپا : 1998
موثرترین بازیکن سال چمپیونزلیگ : 2002
بهترین بازیکن نیم قرن اخیر اروپا : 2004
برنده ی توپ طلای جام جهانی : 2006
حضور در تیم منتخب جهان : 2005 و 2006
جایزه ی اونز :1998 ، 2000 و 2001
بهترین بازیکن چمپیونزلیگ : 2000
حضور در تیم سال جهان : 1998 و 2006
حضور در بهترین 11 بازیکن اروپا : 2001 ، 2002 و 2003
عنوان شوالیه ی لژیون فرانسه : 1998
حمل کننده ی مشعل المپیک تابستانی : 2004

و در اخر هم عکسی از این ستاره بینظیر.

Mahdi_Shadi
23-06-2008, 13:56
زنده باد زیزووووووو.....تولّدش مبارک.....الهی قربونش برم که چقدر ماهه این زیزوی من!(باز زدم اون کانال!!)
هلند که هیچ...امّآ مگه میشه از اسپانیا و خصوصاً ایکر عزیز حرف نزد...بیخود نیست که تو رئال لقب ناجی رو بهش دادن.....حالا که رائول نیست...خداییش کی بیشتر از ایکر ما لیاقت داره که کاپ قهرمانی رو بالای سرش بگیره......
.
.
.
زنده باد رئال....

V A H I D
23-06-2008, 14:13
کاپدويا : کاسياس خدا بود !

سایت هواداران رئال : "ايوان كاپدويا" مدافع اسپانيا پس از پيروزي بر ايتاليا گفت كه "ايكر كاسياس" بهترين دروازه‌بان طي چندين سال اخير بوده است.

كاسياس در ديدار برابر ايتاليا توانست ضربه‌هاي "دانيله دروسي" و "آنتونيو دي‌ناتاله" را مهار كند تا اسپانيا را راهي نيمه نهايي يورو 2008 بكند.

كاپدويا گفت: «پس از بازي به كاسياس گفتم كه درون دروازه‌ي اسپانيا خدايي كرده و ادامه‌ي اين روند را برايش آرزو كردم. او بهترين بازيكن ما در برابر ايتاليا بود. پس از اين پيروزي روحيه و اعتماد به نفس ما دو چندان شده و فكر مي‌كنم به راحتي بتوانيم راهي ديدار نهايي شويم.»

وي ادامه داد: «طي دو سال اخير روزهاي سختي داشتيم و همواره تمرين كرده‌ايم تا بتوانيم در يك تورنمنت معتبر قهرمان شويم. كشور ما از سال 1964 در هيچ جامي قهرمان نشده و اين چيزي است كه همه‌ي ما را ناراحت مي‌كند. مردم ما نيز شايسته‌ي شادماني و قهرماني هستند. اميدوارم به چهل و چهار سال بدون جام كشورمان پايان دهيم. »

كاپدويا اظهار داشت: «ما تدافعي‌ترين تيم دنيا را شكست داديم و از اين منظر به خود مي‌باليم. ما تيم برتر بوديم زيرا در طول بازي به دنبال گلزني بوديم نه در انديشه‌ي دفاع. در حال حاضر تيم بسيار قدرتمندي داريم و مي‌توانيم هر تيمي را با شكست روبرو كنيم.»

V A H I D
23-06-2008, 14:14
کاسياس : اين بازی با روسيه با بازی اول فرق دارد .
سایت هواداران رئال : ايكر كاسياس گفت: بوفون بهترين دروازه‌بان دنيا است و هميشه الگوي من بوده است. بارها در مصاحبه هاي خود تاكيد كرده ام كه اين ايتاليايي تكرار ناشدني است.
وي افزود: مستحق پيروزي و صعود به نيمه نهايي بوديم و اكنون بايد به روسيه فكر كنيم.
دروازه بان اسپانيا در پايان خاطر نشان كرد: بازي بسيار سختي برابر ايتاليا داشتيم و بسيار خسته شديم. يك بار روسيه را شكست داده ايم و اكنون بايد بدانيم كه بازي مجدد ما با بازي اول فرق دارد.
اسپانيا شب گذشته از مرحله يك چهارم نهايي جام ملت هاي اروپا پس از تساوي بدون گل در وقت هاي قانوني و اضافي مقابل ايتاليا،‌ در ضربات پنالتي به برتري 4 بر 2 دست يافت و راهي مرحله نيمه نهايي شد.

V A H I D
23-06-2008, 14:14
زيزو : تحت تاثير بازی آلمان قرار گرفتم .
سایت هواداران رئال : زين الدين زيدان اظهار داشت: همانند هميشه تيم ملي آلمان با مشكلاتي كارش را در اين جام شروع كرد؛ اما بتدريج پيشرفت كرد تا جايي كه مقابل پرتغال بازي در خور توجهي ارائه داد.
وي كه در محل مسابقات جام ملت ها بسر مي برد، افزود: باور دارم بازي آلمان ها مقابل پرتغال بسيار درخشان و زيبا بود.
كاپيتان سابق فرانسه تاكيد كرد: در اين بازي همه بازيكنان تيم ملي آلمان خوب كار كردند؛ اما ميشائيل بالاك كاپيتان تيم خارق العاده عمل كرد. تا جايي كه توانست تيمش را به سوي پيروزي هدايت كند.
اين چهره استثنايي فوتبال فرانسه و جهان اظهار كرد: منتظرم ببينم آيا آلمان ها در بازي دور نيمه نهايي با تركيه بازي باكيفيت خود را مقابل پرتغال تكرار مي كنند يا خير. در صورتي كه اين اتفاق رخ دهد از بخت بالايي براي قهرماني برخوردار مي شوند.
تيم ملي فوتبال آلمان در بازي مرحله يك چهارم نهايي پنجشنبه شب 3 بر 2 مقابل پرتغال پيروز شد تا حريف تركيه درمرحله نيمه نهايي در ديدار چهارشنبه شب شود.

V A H I D
23-06-2008, 14:15
ويا : اين احترام تاريخ به ما بود .
سایت هواداران رئال :آقاي گل جام ملت هاي اروپا با 4 گل زده موفق به گل زني در جريان بازي مقابل ايتاليا نشد و در پايان كار گفت: نمي شود پيروزي در ضربات پنالتي را دليل برتري يك تيم دانست. به شخصيت تيمي ايتاليا احترام مي گذارم و عقيده دارم تاريخ به ما احترام گذاشت و ما را به آنچه كه سال ها است از آن محروم هستيم رساند.
وي افزود: اسپانيا بايد پيروز مي شد چون هوادارانش محق ترين هواداران براي حضور تيمشان در نيمه نهايي بودند.
اسپانيا شب گذشته در مرحله يك چهارم نهايي جام ملت هاي اروپا پس از تساوي بدون در وقت هاي قانوني و اضافي،‌ در ضربات پنالتي 4 بر 2 به پيروزي رسيد و راهي مرحله نيمه نهايي شد.

V A H I D
23-06-2008, 14:16
آراگونس : اين حق ما بود .
سایت هواداران رئال : به نظر لوييز آراگونس برتري اسپانيا مقابل ايتاليا در ديدار مرحله يك چهارم نهايي يورو ‪ ۲۰۰۸‬كه به ضربات پنالتي كشيد، جاي هيچ شك و شبهه اي ندارد و تيمش كاملا به حق جواز حضور در نيمه نهايي را گرفته است.

آراگونس تصريح كرد كه حتي اگر تيمش بهترين بازي خود را انجام نداده باشد بازهم بيشتر از حريفش تلاش كرده و شايسته پيروزي بود.

ديدار دو تيم بعد از ‪ ۱۲۰‬دقيقه بازي بدون گل به ضربات پنالتي كشيده شد و بعد از دو مهار فوق‌العاده توسط ايكر كاسياس، سسك فابرگاس گل تمام‌كننده را زد.

آراگونز به خبرنگاران گفت: -اين پاداش ماموريتي است كه به خوبي انجام داديم. ما سزاوار آن بوديم و با برتري كامل صعود كرديم اما هنوز بايد به ترميم و بهبود عملكرد تيم فكر كنيم.>
وي افزود:-تيم كنوني اسپانيا واقعا منسجم است اما نه اسپانيا نه ايتاليا هيچيك بازي فوق‌العاده‌اي انجام ندادند درحاليكه ترجيح مي‌داديم سرعت بيشتري به بازي بدهيم.>
اسپانيا در نيمه نهايي به مصاف روسيه مي‌رود و توصيه آراگونز اين است كه با در پيش داشتن ديدار بعدي، نبايد در خوشحالي افراط كنند.

وي در خاتمه با اشاره به حضور خوان كارلوس پادشاه اسپانيا و ملكه سوفيا در ورزشگاه -ارنست هاپل شهر وين، گفت: -براي پنجمين بار با پادشاه ملاقات كردم و به ما تبريك گفتند.

V A H I D
23-06-2008, 14:17
کاناوارو : می دانستم کاسياس موفق می شود .
سایت هواداران رئال : فابيو كاناوارو مدافع مصدوم تيم ملي ايتاليا گفت : هيچوقت پنالتي را دوست نداشته ام. مي دانستم كه اگر بازي به پنالتي كشيده شود، كاسياس اسپانيا را نجات مي دهد.
وي افزود: حق اسپانيا صعود نبود و ما بهتر از آنها بازي كرديم. بازي اسپانيا احساسي بود و ايتاليا فوتبال زيبايي را به نمايش گذاشت.
كاناوارو در پايان تصريح كرد: از ديد من كاسياس به تنهايي اين پيروزي را براي اسپانيا به ارمغان آورد. ما با هم در يك تيم باشگاهي هستيم و او را به خوبي مي شناسم.
اسپانيا شب گذشته در مرحله يك چهارم نهايي جام ملت هاي اروپا پس از تساوي بدون در وقت هاي قانوني و اضافي،‌ در ضربات پنالتي 4 بر 2 به پيروزي رسيد و راهي مرحله نيمه نهايي شد.

david23
23-06-2008, 16:20
آقا به چهره تونی توجه کردین ؟؟؟؟؟؟؟

سیبیلشو میگم من که کلی خندیم یاد سریال دهکده پزشکان بود چی بود یه همچین چیزایی بود شبیه یکی از بازیگراش شده بود

Mahdi_Shadi
23-06-2008, 19:17
زيزو : تحت تاثير بازی آلمان قرار گرفتم .
سایت هواداران رئال : زين الدين زيدان اظهار داشت: همانند هميشه تيم ملي آلمان با مشكلاتي كارش را در اين جام شروع كرد؛ اما بتدريج پيشرفت كرد تا جايي كه مقابل پرتغال بازي در خور توجهي ارائه داد.
وي كه در محل مسابقات جام ملت ها بسر مي برد، افزود: باور دارم بازي آلمان ها مقابل پرتغال بسيار درخشان و زيبا بود.
كاپيتان سابق فرانسه تاكيد كرد: در اين بازي همه بازيكنان تيم ملي آلمان خوب كار كردند؛ اما ميشائيل بالاك كاپيتان تيم خارق العاده عمل كرد. تا جايي كه توانست تيمش را به سوي پيروزي هدايت كند.
اين چهره استثنايي فوتبال فرانسه و جهان اظهار كرد: منتظرم ببينم آيا آلمان ها در بازي دور نيمه نهايي با تركيه بازي باكيفيت خود را مقابل پرتغال تكرار مي كنند يا خير. در صورتي كه اين اتفاق رخ دهد از بخت بالايي براي قهرماني برخوردار مي شوند.
تيم ملي فوتبال آلمان در بازي مرحله يك چهارم نهايي پنجشنبه شب 3 بر 2 مقابل پرتغال پيروز شد تا حريف تركيه درمرحله نيمه نهايي در ديدار چهارشنبه شب شود.

وحید جونم...همه ی خبرات خیلی قشنگ بودن...امّا حتماً خودتم میدونی که این خبر اصولاً یه چیز دیگه بود!:46::40::40::40:زیزووووووووو:40 ::40::40:

Mahdi_Shadi
23-06-2008, 19:18
آقا به چهره تونی توجه کردین ؟؟؟؟؟؟؟

سیبیلشو میگم من که کلی خندیم یاد سریال دهکده پزشکان بود چی بود یه همچین چیزایی بود شبیه یکی از بازیگراش شده بود
آره...منم کلی خندیدم....این چرا این جوری کرده بود با خودش!!!؟!!!:27::27::27:
فکر کنم بیچاره از بس گل نزده زده به سرش!...الانم که حذف شده احتمالاً گزینه ی بعدیش سبیل هیتلریه!:27:

V A H I D
23-06-2008, 21:30
تونی فیلم میلم زیاد دیده بود ... هروقت نشونش می داد خندم می گرفت .. راستی پنالتی نزد ؟؟؟؟

ehsssssan
24-06-2008, 02:18
کاسیاس واقعا تکه
همه ی پنالتی هاو دقیق به سمتشون رفت

david23
24-06-2008, 13:05
تونی فیلم میلم زیاد دیده بود ... هروقت نشونش می داد خندم می گرفت .. راستی پنالتی نزد ؟؟؟؟

اتفاقا اونو برا پنالتی گذاشته بود که مثل همه شوتاش نزنه بیرون که اصلا نزد تا اونجا که یادم میاد آخه انقدر تو کف ایکر بودم که ایتالیایی ها رو ندیدم.. راستی بچه ها مادر ایکر بخاطر برد اسپانیا سکته کرده دعا کنید تو روحیه ایکر تاثیر نراره

kasra_khan2003
24-06-2008, 16:43
سعود اسپانيا رو تبريك ميگم، راستي كسي خبر تازه اي از رونالدو نداره؟ :31:

Mahdi_Shadi
24-06-2008, 17:42
کسری جان اگه منظورت صعوده منم تبریک میگم![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
یعنی چی که مادر ایکر سکته کرده...آخه چرا بیچاره...؟خب مگه میشه تو روحیه ی این بچّه تأثیر نذاره؟!

david23
24-06-2008, 18:37
خوب از خوشحالی یهو سکته زده- راستی همین الان اخبار گفت که رومن کالدرون بخاطر مشکلات مالی از خرید رونالدو صرف نظر کرده.........

Ali Pacino
24-06-2008, 19:47
رونالدو هم بگیرین نمی تونین قهرمان اروپا بشین مربی تون سطحش خیلی پاینه

ahmad08
24-06-2008, 21:56
سلام خدمت همه دوستان:
اول که به داش کسری بلاخره چشممون به جمالتون روشن شد چند وقت که چه عرض کنم چن ماهی نبودی سلامتیه ایشالا دیگه؟
خوب دوم اینکه دوستان مادر ایکر الان حالش خیلی خوب هست و جای نگرانی نیستش.
سوم هم که بکام جان نه مشکلی نیست و رئال در هر صورت رونالدو رو میخواد وقتی رئال اراده کنه محاله که نیاد.
چهارم هم اینکه منتظر خبرای خوب در هفته اینده باشید ......

ahmad08
24-06-2008, 22:00
خوب اینم اولین خبر خوب من که شروع و ادامه و کاملترش رو در هفته اینده میگم.
سایت هواداران رئال : به نقل از گل رئال مادرید معتقد است که هفتم جولای (هفدهم تیر) می تواند اعلامیه ی به خدمت گرفتن رونالدو را منتشر سازد و سرانجام در این جنگ پیروز شود .
مارکا نوشته است که غولهای اسپانیایی معتقدند که آنها بالاخره می توانند منچستر یونایتد را در وضعیتی قرار دهند که به از دست دادن این بازیکن راضی شود .
اخیرا سر الکس فرگوسن رئال مادرید را متهم کرده است که از مارکا به عنوان وسیله ای برای رسیدن به اهدافش استفاده می کند تا با استفاده از تحریکات این روزنامه رونالدو را به چنگ آورند .
در حالی که برند شوستر پیشتر گفته بود که حاضر است هرگونه بهایی را برای این بازیکن بپردازد اما کالدرون در حال چانه زدن با مسئول مالی باشگاه است تا ضرری به خزانه ی این تیم وارد نشود .
کالدرون پیشتر در تصاحب سسک فابرگاس و کاکا ناکام مانده است .

MORINIO
24-06-2008, 22:56
کالدرون که تا امروز پولدار بود چطور یهو بی پول شد؟؟؟؟:27::27:

david23
25-06-2008, 00:20
رونالدو هم بگیرین نمی تونین قهرمان اروپا بشین مربی تون سطحش خیلی پاینه

شما با چی اندازه گرفتی که فهمیدی سطحش پایینه:31::31:- در ضمن رئال اراده کنه بهترین مربی های جهان واسش بال بال میزنن همونطور که بهترین بازیکن جهان داره بال بال میزنه:5:- کلا هر کی بیاد تو رئال چه مربی چه بازیکن سطحش بالا میره - جواب کامل رو هم ایشالا فصل بعد میگم وقتی جام تو دستای سلطان دیدی:19::19:

david23
25-06-2008, 00:23
کالدرون که تا امروز پولدار بود چطور یهو بی پول شد؟؟؟؟:27::27:

والا من هم از اخبار کانال سه شنیدم - مثل اینکه مسئولان بالا رتبه رئال به کالدرون تذکر دادن در ضمن اینم گفته بودن برا پرداخت بدهی مجبوریم 8 تا از بازیکنا رو بفروشیم که من میگم چرت گفته

Ali Pacino
25-06-2008, 00:40
شما با چی اندازه گرفتی که فهمیدی سطحش پایینه:31::31:- در ضمن رئال اراده کنه بهترین مربی های جهان واسش بال بال میزنن همونطور که بهترین بازیکن جهان داره بال بال میزنه:5:- کلا هر کی بیاد تو رئال چه مربی چه بازیکن سطحش بالا میره - جواب کامل رو هم ایشالا فصل بعد میگم وقتی جام تو دستای سلطان دیدی:19::19:
دوست عزیز اینجوری ها هم نیس که شما گفتی بارسلونا بیشتر طرفدار داره بین بازیکنا و مربیا تا رئال:31:
وقتی کاپلو به اون عظمت رو بیرون انداختین باید حتما نتیجه می گرفتین تو اروپا اما بازم تو اسپانیا قهرمان شدین:21:
سال به سال قهرمانی تو اروپا سخت تر می شه همه تیما خودشونو تقویت می کنن امسال تو اروپا سال اینتر هستش:40:امیدوارم تو فینال ببینیمتون:27:
موفق باشین:46:

david23
25-06-2008, 10:10
دوست عزیز اینجوری ها هم نیس که شما گفتی بارسلونا بیشتر طرفدار داره بین بازیکنا و مربیا تا رئال:31:
وقتی کاپلو به اون عظمت رو بیرون انداختین باید حتما نتیجه می گرفتین تو اروپا اما بازم تو اسپانیا قهرمان شدین:21:
سال به سال قهرمانی تو اروپا سخت تر می شه همه تیما خودشونو تقویت می کنن امسال تو اروپا سال اینتر هستش:40:امیدوارم تو فینال ببینیمتون:27:
موفق باشین:46:

پس شما اینتری هستی :27: همون تیمی که تو یه لیگ مرده داره با زور قهرمان میشه- سطح لیگ اسپانیا با ایتالیا زمین تا آسمون - برادر :19: مثلا فکر کردی 10 سال پیشه - اینم بگم که رئال رو یه بازیکن نمیچرخه که شما میگی رونالدو هم بخرید قهرمان نمیشید رونالدو فقط برا تقویت تیمه :8:

Ali Pacino
25-06-2008, 12:32
پس شما اینتری هستی :27: همون تیمی که تو یه لیگ مرده داره با زور قهرمان میشه- سطح لیگ اسپانیا با ایتالیا زمین تا آسمون - برادر :19: مثلا فکر کردی 10 سال پیشه - اینم بگم که رئال رو یه بازیکن نمیچرخه که شما میگی رونالدو هم بخرید قهرمان نمیشید رونالدو فقط برا تقویت تیمه :8:
ببین دوست عزیز من تیم شما رو مسخره نکردم ولی شما اینکارو کردی:19: من به بزرگی خودم این دفعه رو بی خیال می شم و جواب شما رو نمی دم:31:شاید اشتباه کردم اینجا پست دادم :13: من فقط نظرمو گفتم امسال تو اروپا اینتر تو اسپانیا بارسا و تو ایتالیا هم اینتر بازم قهرمان می شه:40:آینده ثابت خواهد کرد:21:
همین امسال یه تیم ایتالیایی شما رو حذف کرد:27:رو چه حسابی می گی لیگ ایتالیا مرده لیگش بهترین مدافع ها و دروازه بانا رو داره و قهرمانی توش واقعا سخته کجا با زور قهرمان شدیم:18: