مشاهده نسخه کامل
: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News
resident_evil
02-07-2009, 13:45
منم با 4-3-3 موافقم شدید ! عاشق این ترکیبم ! : دی
الان تو گل نوشته بود خرید های بعدی رئال : آلونسو آربلوا و و بگم؟ بگم؟ داوید سیلوا
البته باید به اینا ریبری رو هم افزود
اگه اینا بیان تو تیم ملی فکر کنم 6 نفرو داریم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازیکن هلندی رئال در آستانه پیوستن به فیورنتینا قرار دارد...
سایت گل : رئال در مهلت نقل و انتقالات کاکا، کریس رونالدو و رائو آلبیول را تا به حال جذب کرده است و مطمئنا برای فصل بعد تعدادی زا بازیکنانش مازاد خواهند بود و باید آنها را در لیست فروش قرار دهد.
یکی از بازیکنانی که باید رئال را ترک کند، رویستون درنته است که در آستانه پیوستن به فیورنتینا قرار دارد.پانتالئو کوروینو مدیر ورزشی ویولا قرار است طی چند روز اینده سفری به مادرید انجام دهد تا مراحل نهایی جذب درنته را به فیورنتینا انجام دهد.ژوان وارگاس قرار است به فنرباغچه بپیوندد و مسئولان ویولا معتقدند درنته گزینه مناسبی برای جایگزینی او خواهد بود.
بازیکن اسبق فاینورد در فصل گذشته تنها در 5 بازی از ابتدا در ترکیب اصلی کهکشانی ها به میدان رفت و اکنون قصد دارد فصل آینده در تیمی بازی کند که بتواند به راحتی در ترکیب اصلی آن به بازی گرفته شود.
این بهترین خبر عالم بود !
اگه هاینزه هم بره بمیره بینظیر میشه !!! :27::27:
اگه هاینزه هم بره بمیره بینظیر میشه !!!
شدیدا تائید میشه
Ahmad-Ra
02-07-2009, 14:17
از تکاک بر و بچزی که خوش امد گفتن ممنونم:40:. البته اونایی هم که نگفتن چون نشناختن نگفتن وگرنه باید بگن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلم واسه همتون تنگ شده بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بسی خوشحالم که دوباره میتونم اینجا باشم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2000 تا پست تو این تاپیک داده بودم که همه پاک شدن:19: .
خدایی پرز داره میترکونه.
اول ژانویه تا اول جولای : کاکا - رونالدو - البیول - بنزما
تازه هنوز واسه خرید 2 ماه دیگه وقت داره! البته امیدوارم زیاد از حد بازیکن نخره چون میمونن رو دستمون:27: .
امضا رو حال کنید. Fichado!!!
ممد دوست داریم... خوش اومدی عزیزم :)
resident_evil
02-07-2009, 14:18
این ریبری که 100% میاد دیگه ! باید با چه زبونی بگه میخوام برم رئال ؟! : دی
تمدید نکرده خیلی واضح گفته میخوام برم !
Ahmad-Ra
02-07-2009, 14:22
بچه ها یه کم فکر میکنم میبینم که انگاری این ریبری رئالی نخواهد شد...!
ممد دوست داریم... خوش اومدی عزیزم :)
مرسی داش احمد. آقایی:40:.
==================
صفحه اول سایت گل
فرانک ریبری ستاره فرانسوی در صحبتهایی ابراز تمایل کرده که علاقه زیادی دارد تاعضوی از انقلاب کهکشانی رئال باشد.
سایت گل:ستاره فرانسوی باشگاه بایرن مونیخ در مورد شایعاتی که در بازار نقل و انتقالات از پیوستن احتمالی او به رئال مادرید به گوش می رسد، نظر داده است. طبق گزارشی که در روزنامه اکیپ منتشر شده، ریبری اعلام کرده که فقط می خواهد در تیم سفیدپوش رئال توپ بزند. این درحالی است که کریم بنزما، دیگر ستاره تیم ملی فرانسه در روزهای آتی به تیم مادریدی خواهد پیوست و ریبری نیز در صحبتهایی از آرزویش برای پیوستن به برنابئو سخن گفته است.
او روز 5شنبه در گفت و گو با اکیپ گفت:«من تصمیمم را گرفته ام.می خواهم بایرن را ترک کنم و مقصدم یا رئال مادرید خواهد بود و یا هیچ تیم دیگری.» سران باشگاه بایرن رسما اعلام کرده اند که این ستاره 26 ساله که در سال 2007 از المپیک مارسی به این تیم پیوسته است، را به فروش نخواهند رساند. در این میان اوتمار هیتسفیلد، مربی سابق بایرن اعلام کرده که سران باواریایی می بایست واقع بین بوده و نباید جلوی انتقال ریبری به رئال را بگیرند. این در حالی است که ریبری روز گذشته پیشنهاد تمدید قراردادش با بایرن را در کرد و فقط به پیوستن به رئال و همراهی کاکا، کریستیانو رونالدو و کریم بنزما می اندیشد.
روزنامه های اسپانیایی امروز ژابی آلونسو، آلوارو آربلوآ و داوید سیلوا را به عنوان خریدهای بعدی رئال مادرید معرفی کردند...
سایت گل : رئال مادرید شب گذشته خرید کریم بنزما از ---- را قطعی کرد اما به نظر می رسد خریدهای رئال هنوز ادامه خواهد داشت.روزنامه مارکا امروز اعلام کرد مذاکرات کهکشانی ها برای جذب ژابی آلونسو و آلوارو آربلوآ از لیورپول مراحل نهایی را طی می کند.این در حالی است که مارکا در ادامه می نویسد رئال به جذب این دو بازیکن نیز کفایت نمی کند و بعد از جذب آنها از لیورپول مذارکات خود را برای جذب داوید سیلوا از والنسیا آغاز خواهد کرد.
گفته می شود سیلوا در حدود 20 تا 25 میلیون برای رئال هزینه در بر داشته باشد اما باید علاقه بارسا را نیز به جذب این بازیکن در نظر گرفت، باید دید در رقابت برای جذب این بازیکن کدام تیم موفق تر خواهد بود.والنسیا با وجود دست و پنجه نرم کردن با مشکلات مالی اعلام کرده فقط یکی از دو ستاره خود (داوید ویا و یا داوید سیلوا) را در مهلت نقل و انتقالات برای بهبود وضعیت اقتصادی باشگاه خواهد فروخت.
یوفا: به اعتقاد "خوزه آلتافيني" اسطوره سابق باشگاه ميلان ايتاليا و برزيل، "کاکا" بهتر از "کريستيانو رونالدو" است و براي دومين بار جايزه بهترين بازيکن سال فيفا را به دست خواهد آورد.
به گزارش یوفا: کاکا سه شنبه شب طي مراسمي با شکوه و پرهيجان در حضور 50 هزار تماشاگر در ورزشگاه سانتياگو برنابو، رسما به عنوان بازيکن باشگاه رئال معرفي شد.
آلتافيني براين باور است که مهاجم جوان تيم ملي برزيل، پيشاپيش رونالدو، ستاره تيم کهکشاني رئال خواهد بود.
وي در گفت و گو با اسکاي اسپورت اظهارداشت: فکر مي کنم در تقدير کاکا نوشته که در رئال مادريد به بزرگي خواهد رسيد و به اسطوره اين تيم تبديل خواهد شد همان طور که در ميلان و سائو پائولو بود.
به گفته وي نمي توان عملکرد کاکا و رونالدو را بر اساس تعداد گلهاي زده مورد ارزيابي قرار داد.
آلتافيني به مارادونا و په له اشاره کرده و افزود: به اعتقاد من، و البته نه به خاطر اين که برزيلي هستم، کاکا بهترين است. رونالدو قدرت و توان فوق العاده اي دارد اما کاکا بهتر است و دوباره جايزه توپ طلايي را خواهد برد.
از نظر اين بازيکن اسطوره اي کاکا شخصيت و منش مثال زدني دارد و هواداران باشگاه ميلان پس از جدايي او، به شدت متاثر خواهند شد.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
با حرف خوزه مخالفم ! :13:
resident_evil
02-07-2009, 14:45
به نظر منم از نظر شخصیت و اخلاق و رفتار کاکا بهتره ! ولی خب رونالدو هم کلش داغه دیگه ایشالا آدم میشه !
MH_SANIANI
02-07-2009, 14:46
رونالدو یه ذره بهتره...
باید واقع بین بود...!
h_starboy
02-07-2009, 14:48
حالا که ریبری دوست داره بیاد رئال پس چرا پرز و بقیه عکس العملی نشون نمیدن ؟
شایدم مثل بنزما که ما نفهمیدیم کی اومد اینم یهو بیاد . وااااای اگه بیاد عالی میشه.
ژابی آلونسو یا سیلوا رو هم حتما میخوایم اگه دیارا بره
آربلوا خوبه بازیش ؟ تو رئال جواب میده به نظرتون ؟
ای ول گفته یا رئال یا میرم تو خونه بس میشینم
درباره کاکا بگم منم قبول دارم از نظر شخصیتی خیلی بالاتر از رونالدوست اما از نظر فوتبالی نه
resident_evil
02-07-2009, 14:50
به نظر من لاس دیارا خیلی بازیکن خوبیه ! با انگیزه و پر تلاش ! از نظر دفاع هم اون وسط زمین کم نمیاریم !
میگم بچه ها تمرینات از کی شروع میشه ؟
راستی امروز ریبری تو تمرینات بایرنم شرکت نکرد درسته؟؟
MH_SANIANI
02-07-2009, 14:55
یه جورایی نمیدونم چرا قیافش منو یاد جوونی های زیدان میندازه..!!!!!!!
بازی هاشو دیدم از اوناس معلوم نیست چی بشه...!
یا بهترین بازیکن رئال میشه یا نابود میشه..!
h_starboy
02-07-2009, 14:59
ریبری دیگه بره تو تمرینای بایرن که چی ؟ میاد رئال زودتر :D
به نظر من لاس دیارا خیلی بازیکن خوبیه ! با انگیزه و پر تلاش ! از نظر دفاع هم اون وسط زمین کم نمیاریم !
منم موافقم ولی خوب اگه آلونسو و سیلوا رو بگیریم که نیمکت نشین میشه احتمالا
در مورد کاکا و رونالدو هم بگم که هر ۲ تا از جهاتی بهتر از هم هستن . من واقعا نمیتونم بگم کدوم کاملا بهتره ولی به شخصه کاکا رو یکم بیشتر دوست دارم . این آواتورم هم که بیشتر از ۱ ساله دارم اینو تایید میکنه
Retired User
02-07-2009, 14:59
يادت رفته تو بازي با ليورپول چه افتضاحي به بار آورد؟ دي:
همون باعث شد اون طوري ببازيم
شايدم بازي با بارسا بود
يادم نيست دي:
h_starboy
02-07-2009, 15:01
یه جورایی نمیدونم چرا قیافش منو یاد جوونی های زیدان میندازه..!!!!!!!
بازی هاشو دیدم از اوناس معلوم نیست چی بشه...!
یا بهترین بازیکن رئال میشه یا نابود میشه..!
من خیلی قبولش دارم و باور کنین آرزوم بود که بیاد تو یکی از تیمهایی که طرفدارشم . الانم خیلی خوشحالم . استیلش از ویا بهتره
ali_ranger22
02-07-2009, 15:01
ریبری:می خواهم به رئال بروم
الان کدوم بازیکنه که نخواد بیاد رئال ؟!
وقتی بهترینا تو تیم ما هستن ... همه می خوان عضوی از این تیم باشن
پس فردا مسی هم به پای پرز می افته می گه منو بیار رئال ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :27:
Retired User
02-07-2009, 15:04
من دوست دارم 2-1-2-1-4 بازي كنيم
يعني اينطوري:
---------هيگواين---------- بنزما------------
---------------------کاکا---------------------
رونالدو--------------------------------ریبری
--------------------آلونسو----------------------
راموس-------البیول-------په په------مارسلینهو?(هاينزه دي: )
-----------------------ایکر----------------------
هاينزه شوخي بود ها
جدي نگيريد دي:
resident_evil
02-07-2009, 15:04
يادت رفته تو بازي با ليورپول چه افتضاحي به بار آورد؟ دي:
همون باعث شد اون طوري ببازيم
شايدم بازي با بارسا بود
يادم نيست دي:
بازی با بارسا بود ولی اون بازی کلا تمام مدافع هامون بد بازی کردن ! یعنی همه بد بودن !
ولی من میگم لاس خوبه : دی
Retired User
02-07-2009, 15:06
به نظر می رسد وزلی اشنایدر توانسته سران باشگاه را متعاقد کند و خود را از لیست فروش نجات دهد.
به نظر می رسد اظهارات اشنایدر مبنی بر ماندن در رئال مادرید و جنگیدن برای بازی در تیم جواب داده است. چرا که سران باشگاه تصمیم گرفته اند تا این هافبک هلندی را در تیم نگه دارند.
سران رئال مادرید تصمیم داشتند وزلی اشنایدر را در قرارداد برای خرید کاکا به آ.ث میلان بفروشند تا بتوانند قیمت بالای 67 میلیون یورویی را کاهش دهند اما این بازیکن محکم ایستاد و به باشگاه گفت که قصد ترک باشگاه را به هیچ عنوان ندارد.
بعد از این ماجرا سران رئال مادرید تصمیم داشتند تا وی به علاوه 25 میلیون یورو را به اینتر میلان بدهند و مایکون رو خریداری کنند. پیشنهادی که به نقل از روزنامه ها سران اینتر میلان قبول کرده بودند ولی باز هم این خود اشنایدر بود که از علاقه وافرش برای ماندن در تیم صحبت کرد.
این مسائل در خرید فرانک ریبری از بایرن مونیخ هم اتفاق افتاد که باز هم سران بایرن مونیخ پیشنهاد رئال مادرید را قبول کرده بودند ولی باز اشنایدر اعلام کرد که هیچ علاقه ای به ترک مادرید و بازی در لیگ آلمان را ندارد.
از این رو سران رئال مادرید تصمیم گرفتند وی را در تیم نگه دارند.
اشنایدر در سال 2007 از آژاکس به اسپانیا آمد و تا به امروز 51 بازی در لیگ اسپانیا برای رئال مادرید انجام داده است و 13 گل به ثمر رسانده است.
Retired User
02-07-2009, 15:08
بازی با بارسا بود ولی اون بازی کلا تمام مدافع هامون بد بازی کردن ! یعنی همه بد بودن !
ولی من میگم لاس خوبه : دی
يه توپ معمولي رو آخه همين لو داد بعد همون رفت تو گل
ديگه شيرازه تيم از هم پاشيد دي:
به نظر من به درد فيكس نميخوره
راستي رائول توي هيچ كدوم اين تركيبهايي كه شما گفتيد فيكس نبود دي:
ali_ranger22
02-07-2009, 15:09
خوب حالا حرفی هست؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
ممد دستت درست ! منم همینارو بهشون می گفتم ولی کو گوش شنوا !! اینا دارن می سوزن ! :دي
آربلوا خوبه بازیش ؟ تو رئال جواب میده به نظرتون ؟
تکنیکی نیست. سرعت خوبی نداره. ولی بسیار کم اشتباه هست.
من مارسلو رو ترجیح میدم.
کاملا موافقم. لاس امسال بهترین بازیکنمون بود. 24 سال هم بیشتر نداره و میتونه از این هم بهتر بشه.
Retired User
02-07-2009, 15:09
به نقل از روزنامه اسپانیایی رئال مادرید تصمیم دارد پس از خرید ژابی آلونسو و آربلوآ به سراغ داوید سیلوا از والنسیا برود.
در حالیکه که به تازگی کریم بنزما به لیست تیم اضافه شده، تیمی که کاکا و کریس رونالدو را هم در خود میبیند، به نظر می رسد رئال مادرید هنوز نیمی از راه را برای کامل کردن تیم خود را در بردارد.
روزنامه مارکا که دیروز اولین خبرگزاری بود که خبر خرید بنزما را پخش کرد امروز خبر دیگری مبنی بر خرید ژابی آلونسو و آربلوآ از لیورپول را به چاپ رسانده است. این روزنامه معتقد است که مذاکرات برای خرید این دو بازیکن در مراحل آخری است.
اما فقط این نیست، مارکا همچنین معتقد است که رئال مادرید دوباره می خواهد به سراغ داوید سیلوا برود و قصد دارد پس از اتمام مذاکرات با لیورپول دوباره مذاکرات جدیدی برای خرید داوید سیلوا انجام دهد.
این روزنامه بر این باور است که قیمت داوید سیلوا چیزی ما بین 20 تا 25 میلیون یورو باشد اما فروش این بازیکن توسط والنسیا به فروختن یا نفروختن داوید ویا به بارسلونا نیز دارد.
والنسیا هفته های گذشته داوید سیلوا را غیرقابل فروش اعلام کرد و پس از چند روز داوید ویا را هم به همین صورت. اما بدا اعلام کردند که فقط یک نفر از این دو بازیکن را در صورت مشکلات مالی شدید خواهند فروخت.
Retired User
02-07-2009, 15:11
قدرت , استعداد و جوانی, مهمترین خصوصیات مدافع جدید رئال, رائول آلبیول.
رئال مادرید یکی از بهترین مدافعین اسپانیا و یکی از با استعداد ترین ها در اروپا را به خدمت گرفته است. رائول آلبیول 23 ساله که متولد 4 سپتامبر سال 1985 در شهر والنسیا است در حال تبدیل شدن به یکی از چهره های شاخص فوتبال اسپانیاست. آلبیول یک مدافع سریع و قدرتمند و استاد بازی هواییست. مدافع جوان رئال مادرید یکی از بازیکنان تیم ملی اسپانیا بود که در کنار هم تیمی هایش توانست جام ملتهای اروپا در سال 2008 را فتح کند. جوانی و تجربه در کنار هم باعث شده تا او یک بازیکن جذاب برای هر مربی فوتبال باشد مربیانی که او را به عنوان یک بازیکن موثر و تاثیر گذار در جریان بازی تلقی می کنند.
رائول آلبیول در یکی از شهرکهای کوچک والنسیا به نام ویامارچانته که در سمت شرق رود ورینا قرار دارد متولد شد. در زمان کودکی سرگرمی او بازی با یک توپ فوتبال بود و بلافاصله مورد توجه باشگاه والنسیا قرار گرفت و این باشگاه او را در آکادمی خودش ثبت نام کرد. در 24 سمپتامبر 2003 در حالی که 18 سال بیشتر نداشت رافا بنیتز او را برای آزمودن شانسش در اولین حضورش در جام یوفا در برابرتیم AIK Solna به میدان فرستاد. بنیتز استعداد عجیبی در او می دید اما این بازیکن که در تیم جوانان والنسیا بازی می کرد نیاز داشت تا در تیم بزرگسالان والنسیا تجارب بیشتری کسب کند.
شروعی دوباره
به جهت کسب تجربه در لیگ برتر اسپانیا, والنسیا آلبیول را به گتافه فرستاد ولی آنجا جایی بود که رائول آلبیول سخت ترین و ناراحت کننده ترین دوران عمر بازیگریش را سپری کرد. آلبیول در راه سفر به پایتخت اسپانیا دچار یک تصادف شدید شد و 17 روز در بیمارستان تحت مراقبت های ویژه قرار گرفت. پزشکان, طحال او را از بدنش خارج کردند و به او 2 ماه استراحت اجباری دادند. آن روزها روزهای سختی برای اهالی والنسیا بود و همه تصور می کردند که او دیگر نخواهد توانست به میادین فوتبال بازگردد اما در کمال شگفتی, او مراحل بهبودی را به سرعت طی کرد و در میانه فصل به جمع بازیکنان گتافه ملحق شد و حتی در برابر رئال مادرید نیز یک گل برای تیمش به ثمر رساند و در آن هنگام بود که باور و اعتقاد مربی گتافه Quique Sanchez Flores به سمت آلبیول جلب شد و تعجبی نداشت که در هنگام ملاقاتش با رئیس وقت باشگاه والنسیا خواستار ماندگار شدن آلبیول در گتافه شود.
موقعیت او در میدان, پست هافبک دفاعی بود اما پس از بازگشت به والنسیا پست خود را به دفاع مرکزی تغییر داد و پیشرفت های بیشتری برایش حاصل شد. آلبیول و آیالا دو تن از سرسخت ترین مدافعین لالیگا محسوب می شدند.
قد بلند, سرعت و قدرت, عواملی هستند که آلبیول را در پیش بردن توپ به سمت جلو و رساندن آن به هافبک ها با امنیت کامل, زبانزد همگان کرده است و مهارتهایی که در دوران بازیش در پست هافبک آموخته نیز در این راه بسیار موثر واقع می شود. علاوه بر اینها قد بلند آلبیول باعث می شود او در روی هوا بر روی توپ مسلط باشد و همین باعث شده تا او به هنگام ارسال شدن سانترهای مواج به محوطه جریمه ی حریف, یک تهدید جدی به حساب آید!
قهرمانی اروپا به همراه تیم ملی اسپانیا
بدون شک بهترین فصل دوران بازیگری حرفه ای آلبیول فصل 2008-2007 بود. آلبیول برای شرکت در یورو 2008 توسط لوییزآراگونز باردیگر به تیم ملی اسپانیا دعوت شد و نام تازه ای را برای خود در میان بازیکنان ملی پوش اسپانیا دست و پا کرد. شروع بازیهای ملی آلبیول به 13 اکتبر سال 2007 در مقابل تیم ملی دانمارک برمی گردد. پس از آن بود که اندکی بعد از آنکه والنسیا توانست کوپا دل ری را فتح کند با شروع رقابت های ملی, آلبیول برای حضور در ترکیب تیم ملی اسپانیا در جام ملتهای اروپا به میزبانی سویس و اتریش در تیمش حاضر شد و در کنار هم تیمی های رئالی فعلیش (راموس و کاسیاس) درترکیب تیم ملی اسپانیا قرار گرفت. آلبیول در برابر سوئد و یونان به میدان رفت و در نهایت مسابقات را با قهرمانی تیمش در جام ملتهای اروپا به پایان رساند.
هم اکنون با اینکه رائول آلبیول 23 سال بیشتر ندارد رئال مادرید او را به جمع کهکشانی ها آورده است. بازیکنی که باتجربه و بزرگ است و ترسی از اینکه مسئولیت بزرگی را در میان بزرگان رئال قبول کند ندارد. در فصل گذشته آلبیول به همراه والنسیا در 45 بازی به میدان رفت که توانست 2 گل نیز برای تیمش به ثمر برساند. بحث در مورد اینکه آیا او بازیکن مناسبی است یا نه ناشی از دست کم گرفتن این بازیکن است . او در طول 5 فصل بازی در لالیگا فقط 1 بار کارت قرمز گرفت. کاسیاس درباره ی این بازیکن در تیم ملی اسپانیا می گوید: " اگر شما بخواهید یک چهره در تیم ملی اسپانیا انتخاب کنید قطعا او کسی نیست جز آلبیول چراکه او تمام ویژگی های برتر تیم را در خود متجلی ساخته
ali_ranger22
02-07-2009, 15:12
دوستان یادتون باشه ها ... کاکا منم !
Retired User
02-07-2009, 15:14
تکنیکی نیست. سرعت خوبی نداره. ولی بسیار کم اشتباه هست.
من مارسلو رو ترجیح میدم.
مارسلو لفت بكه ولي آربلوا رايت بكه
پستشون با هم فرق ميكنه
اينم بگم كه اربلوا پرورش يافته آكادمي رئال مادريده
resident_evil
02-07-2009, 15:19
يه توپ معمولي رو آخه همين لو داد بعد همون رفت تو گل
ديگه شيرازه تيم از هم پاشيد دي:
به نظر من به درد فيكس نميخوره
راستي رائول توي هيچ كدوم اين تركيبهايي كه شما گفتيد فيكس نبود دي:
خب از رو نیمکت به بچه ها روحیه میده ! در ضمن اون امضاتم ویرایش کن ! در حال ترک پی سی !
تازه این فصل میخوایم این تاپیک رو بترکونیم ...
به نظر می رسد وزلی اشنایدر توانسته سران باشگاه را متعاقد کند و خود را از لیست فروش نجات دهد.
ای بابا ! باشگاه باید طوری باشه که بازیکن بخواد توش بمونه نه اینکه باشگاه بخواد بازیکن توش بمونه : دی !
این یعنی قدرت باشگاه ...
مارسلو لفت بكه ولي آربلوا رايت بكه
پستشون با هم فرق ميكنه
اينم بگم كه اربلوا پرورش يافته آكادمي رئال مادريده
اربلوا هم چپ بازی میکنه هم راست.
دوستان یادتون باشه ها ... کاکا منم !
اون که من بودم که:31:! عیبی نداره من رونالدو دی:.
Retired User
02-07-2009, 15:39
اربلوا هم چپ بازی میکنه هم راست.
اون که من بودم که:31:! عیبی نداره من رونالدو دی:.
خب اگه بخوايم توي چپ بذاريم كاراييش پائين مياد
همون مارسلو بهتره
در حال ترک پی سی
راست میگه دیگه تو کجا غم احمد کمه ؟؟ تو هم میخای بری امضاتو عوض کن برادر
بی باک بی بال
02-07-2009, 16:57
آقا یون جنبه داشته باشید
آقا یون جنبه داشته باشید
حاجی اشتباه اومدی!: دی
dirty_coat
02-07-2009, 17:32
بچه ها قرارداد کاکا چه جوریه؟
سلام
عجب خبرایی ... پرز دیگه کیه؟! ... داره منتخب جهان درست میکنه....
بچه ها قرارداد کاکا چه جوریه؟
6ساله بسته
کاپیتان عزیزمون
فک نکنم دفاع چپ خوبی مث کارلوس یگه پیدا کنیم!!
namakdoon
02-07-2009, 18:30
:41:
فک نکنم دفاع چپ خوبی مث کارلوس یگه پیدا کنیم!!
مارسلو به این خوبی به نظر من بازیکنی خیلی خوبی هست آیندش روشنه
resident_evil
02-07-2009, 18:39
مارسلو به این خوبی به نظر من بازیکنی خیلی خوبی هست آیندش روشنه
منم به شدت با مارسلو موافق هستم !
ali_ranger22
02-07-2009, 18:39
اون که من بودم که[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]! عیبی نداره من رونالدو دی:.
آره رونالدو برا تو !! ولی کاکا جون مال من ! :40:
منم به شدت با مارسلو موافق هستم !
منم گفتم که خوبه: دی
منم که دیوید بازیکن سابق تیمم :31:
resident_evil
02-07-2009, 18:43
شما گفتی بهتر از کارلوس پیدا نمیشه ! اسنادش هم موجوده ! تو صفحه ی قبل : دی
بگـــــــــــــــــــــــ ـــــــم ؟!
آقا این درنته هنوز نرفته که بابا ! اون فائوبرت کجا میره بنده خدا ؟! : دی
ali_ranger22
02-07-2009, 18:44
من امسال به شدت دوست دارم جام اروپا رو بگیریم ... فک کنید تنها تیمی که به دهمین جام خودش می رسه و عمرا به این زودی این رکورد شکسته نخواهد شد !
خوب دفاع چپم که هست
جانشین به این خوبی .یه زمانی افتخار میکرد که ذخیره کارلوسه
من امسال به شدت دوست دارم جام اروپا رو بگیریم ... فک کنید تنها تیمی که به دهمین جام خودش می رسه و عمرا به این زودی این رکورد شکسته نخواهد شد !
جام 10 اونم تو ورزشگاه خودمون دیگه از این بهتر میشه؟
Retired User
02-07-2009, 18:48
من تو فكر ريبري ام
واي اگه ريبري هم بياد ديگه چي ميشه دي:
راستي علي ديگه تو تاپيك اونا پست نده
اينجوري بهتره
شما گفتی بهتر از کارلوس پیدا نمیشه ! اسنادش هم موجوده ! تو صفحه ی قبل : دی
بگـــــــــــــــــــــــ ـــــــم ؟!
آقا این درنته هنوز نرفته که بابا ! اون فائوبرت کجا میره بنده خدا ؟! : دی
مدارک منم موجوده!: دی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راست میگه
راستی من یه معذرت خواهی به شما بدهکارم
فکر کنم پارسال بود که بهت گفتم تو منچستری هستی یا رئالی (با یه لحن بد ):41:
به هر حال معذرت:10::11:
H a m e e d
02-07-2009, 19:01
من تو فكر ريبري ام
واي اگه ريبري هم بياد ديگه چي ميشه دي:
اگه همون موقعی که تو مارسی بود و اینقدر نرخش نرفته بود بالا اونو جذب میکرد چی میشد!
H a m e e d
02-07-2009, 19:04
جام اروپا اسم جدید جام یوفائه.
بر و بچز آخرین خبرها حاکی از اون هست که ریبری امروز در تمرین پیش فصل بایرن شرکت نکرده.
این ویدئو رو دانلود کنید حالل کنید! اون قسمتی که با حرکت بدن دروازه بان رو دریبل میزنه آخرشه!!!
Karim Benzema-The New Number 10
حجم : 77 مگابایت
زمان : 3.38 دقیقه
Or
80 دانلود کنیم واسه 3 دقیقه؟:31::31:
نمیارزه با این سرعت!: دی
80 دانلود کنیم واسه 3 دقیقه؟:31::31:
نمیارزه با این سرعت!: دی
3 دقیقه نه 3.38 :31: . در عوض کیفیتش خیلی توپه. از من به تو نصیحت حتما دان کن.
Retired User
02-07-2009, 19:48
حجمش خيليه
من اينو دانلود كنم اينترنم تمومه دي:
يكم حجمشو پائين بيار تا بتونيم
ممنون
ali_ranger22
02-07-2009, 19:51
جام اروپا اسم جدید جام یوفائه.
جان ؟! یوفا با جام باشگاه های اروپا فرق فوکوله !
Retired User
02-07-2009, 19:52
راست میگه
راستی من یه معذرت خواهی به شما بدهکارم
فکر کنم پارسال بود که بهت گفتم تو منچستری هستی یا رئالی (با یه لحن بد ):41:
به هر حال معذرت:10::11:
با مني؟
من اصلا ياد نمياد
ali_ranger22
02-07-2009, 19:52
میدونم ولی هی پول پول می کردن اینو باید یادشون می اوردم که بازیکنا به خاطر اسم رئال میان نه پول
Retired User
02-07-2009, 19:59
میدونم ولی هی پول پول می کردن اینو باید یادشون می اوردم که بازیکنا به خاطر اسم رئال میان نه پول
اون حرفا به خاطر سوزششونه
ماهم اگه جاي اونا بوديم همين حرفارو ميزنيم
پستاي بعضيهاشون رو ببين مثلا اين
دوستان من می گم بیایم دعا کنیم امسال ما از رئال 6 تا نخوریم :37: میدونین چرا ؟؟ ما نه دفاع خوبی داریم نه نیمکت ذخیره های قوی و بازیکن خاصی هم نخریدیم !! خدا کمکمان کند :14:
معلومه كه ترسيدن
Retired User
02-07-2009, 20:02
Ariensport.com: " دیدیر دشام " سرمربی المپیک مارسی معتقد است انتقال بازیکن جوان ---- به اسپانیا به لیگ فراسنه ضربه خواهد زد.
با وجود رقابت المپیک مارسی و المپیک لیون، " دیدیر دشام " معتقد است انتقال " کریم بنزما " به رئال مادرید انتقال اشتباهی برای لیگ فرانسه است. بهرحال، " دشام " احساس میکند لیگ فرانسه به خاطر رفتن ستاره تیم ---- ضربه خواهد خورد.
او به RCM گفت:« این یک خبر بد برای لیگ فرانسه است. این یک شکست برای این لیگ است. کریم بنزما حتی اگر هنوز جوان هم باشد، واقعا یکی از بهترین بازیکنان است. من فکر میکنم برای بهبود لیگ فرانسه، بهتر بود او میماند، برای اینکه لیگ به یک ستاره فرانسوی نیاز دارد.»
Retired User
02-07-2009, 20:03
حضور ستاره اینده دار فرانسوی در مادرید
کریم بنزما در تاریخ 17 دسامبر 1987 در شهر ---- دیده به جهان گشود . او هم اکنون در سن 21 سالگی , یکی از بهترین مهاجمان جهان است .
این بازیکن توسط مسئولان باشگاه ---- فرانسه کشف شد و به تیم جوانان ---- راه یافت . در همان ایام , سران باشگاه از او به عنوان ستاره تابناک فرانسه در سالهای اینده نام می بردند و این بازیکن اینده دار را با رونالدوی برزیلی بخصوص از نظر فیزیک بدنی مقایسه میکردند .
کریم بنزما تنها با 17 سال سن به تیم اول ---- راه پیدا کرد و اولین بازی خود را در مقابل تیم متز انجام داد . او در 13 دقیقه ی پایانی بازی , وارد زمین شد و تیم ---- ان بازی را با نتیجه 2 بر صفر بسود خود پایان برد
او به پیشرفتهای خود ادامه داد تا اینکه برای اولین بار در فصل 2006 _2005 به ترکیب اصلی تیم راه یافت و در کنار بازیکنانی همچون مالودا و کرو مشغول به بازی شد و منجر به نیمکت نشینی بازیکنی چون سیلوین ویلتورد در تیم ---- شد .
قدرت بالای حمل توپ کریم , به همراه سرعت خیره کننده و ضربات محکم او زنگ خطری برای دفاع هر تیمی بود . کریم از هر راه نفوذی در دفاع تیمها برای گلزنی استفاده میکرد و کابوسی برای دروازه بانان تیم های باشگاهی فرانسه بود .
کریم بنزما, بازیکن جدید رئال مادرید در حالی ---- را ترک میکند که 4 قهرمانی در لاشامپیونه, 3 قهرمانی در سوپر جام فرانسه و یک قهرمانی در جام حذفی را در کارنامه خود دارد.
حال این بازیکن با عقد قراردادی 6 ساله به عضویت تیم کهکشانیها در امده است و بهترین فرصت برای اوست تا بار دیگر خود را به فوتبالدوستان نشان دهد و یاد رونالدوی برزیلی را در اذهان زنده کند .
Retired User
02-07-2009, 20:04
آلبیول اکنون در حال بازدید از برنابئو است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] l_Albiol.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1202889446429&ssbinary=true
آلبیول در شهر کوچک والنسیا به دنیا آمده است.رافا بنیتز این شانس را به او داد تا در سن هجده سالگی کار خود را آغاز کند.والنسیا این بازیکن را به ختافه قرض داد تا او بتواند در لیگ اسپانیا تجربه ای کسب کند.در همان سال او درگیر حادثه ای شد که مجبور شدند طحال او را بردارند.و به همین دلیل او به مدت دو ماه فعالیت را کنار بگذارد.اما او یک ریکاوری کامل را پشت سر گذاشت و به فوتبال بازگشت.و او اکنون یک بازیکن تازه کار و با تجربه برای تیم ملی است.لیست جامهایی که او بالای سر برده است شامل یک جام لالیگا،یک کوپا دل ری،یک کاپ یوفا و یک جام اروپایی است.اکنون رائول آلبیول قسمتی جدید از زندگی اش را امضا کرده است.در ساعت 21 که او در سانتیگو برنابئو معرفی می شود رائول آلبیول مدافع بلند قامت و قوی بازیکن جدید رئال مادرید خواهد بود.یک روز طولانی انتظار.روزی جادویی آماده است.
ورود به مادرید
بعد از ورود به ترمینال شماره ی 2 در فرودگاه بین المللی باراخاس.آلبیول اظهار داشت بودن در مادرید و یک مادریدیستا بودن او را بسیار خوشحال می کند.این بازیکن که به همراه پدر،همسر،برادرانش و دخترش آمده بود به هتل میراسیررا سوتس برده شد تا قبل از روز بزرگش یک شب استراحت داشته باشد.
آماده برای حرکت
رائول آلبیول آزمایشات جسمی را قبل از معرفی اش در ساعت 21 با موفقیت پشت سر گذاشت.این بازیکن امتحان بیومکانیک خود را در بیمارستان سانیتاس لا مورالخا به نتیجه رساند.رئیس خدمات پزشکی رئال مادرید درباره ی وی گفت:"رائول در وضعیت جسمانی فوق العاده ای است.تمام نتایج رضایت بخش بودند.او برای هر تقاضایی از سوی مربی ها آماده است.او قطعا می تواند تمرینات پیش فصل را بدون هیچ مشکلی آغاز کند.
در ورزشگاه سانتیگو برنابئو
بعد از گذراندن آزمایشات پزشکی که در صبح زود انجام گرفت او توسط خورخه والدانو در ورزشگاه سانتیگو برنابئو مورد استقبال قرار گرفت.هم چنین میگوئل پادزا مدیر ورزشس و امیلیو باتراگوئنو مدیر روابط رسمی ورود او را به باشگاه تبریک گفتند.آلبیول از امکانات و کارمندان باشگاه بازدید کرد.
آلبیول از سایت رسمی رئال مادرید دیدن می کند.
با وجود اینکه او صبح زود از خواب بیدار شده بود اما لبخند از روی صورتش محو نمی شد.در طول بازدید از برنابئو او شانس دیدن زمین را از روی لژ ریلست و ملاقات با چند تن از کارمندان را از دست نداد.در یکی از پرمشغله ترین روزهای زندگی اش او موفق شد تا به سایت رسمی رئال مادرید هم سر بزند و به خوبی دید که خبر ها درباره ی او چطور نوشته می شوند و بر روی وب سایت قرار می گیرند.
ناهار و استراحت
پس از صحبت با رئال مادرید تی وی و قدم زدن اطراف سانتیگو برنابئو او برای خوردن ناهار با خورخه والدانو،میگوئل پاردزا و مانوئل گارسی هم نشین شد.بعد از ناهار او دوباره به هتل بازگردانده خواهد شد تا دوباره در ساعت 19:30 برای مراسم خود آماده شود.
Retired User
02-07-2009, 20:05
Retired User
02-07-2009, 20:05
Retired User
02-07-2009, 20:06
اطلاعیه ی رسمی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rid_Club_de_F%C3%BAtbol.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1202827745634&ssbinary=true
سایت رسمی رئال مادرید اعلام کرد که روبن دلارد به دلیل آزمایشات سخت پزشکی که در چند ماه اخیر پشت سر گذاشته است نمی تواند به تیم ملحق شود.هم چنین نتایج آزمایشات او را برای انجام ورزش دلسرد کرده است.باشگاه رئال مادرید هم چنان به دنبال راه حل برای وی می باشد و از نظر شخصی و حرفه ای همدردی های خود را با این بازیکن ابراز کرده است.
Retired User
02-07-2009, 20:06
مراسم معارفه ساعت چنده؟
مراسم معارفه ساعت چنده؟
9 به وقت اسپانیا
---------------
cyrus_ln
02-07-2009, 20:25
خوش برگشتی ممد:40:
دوستان من می گم بیایم دعا کنیم امسال ما از رئال 6 تا نخوریم میدونین چرا ؟؟ ما نه دفاع خوبی داریم نه نیمکت ذخیره های قوی و بازیکن خاصی هم نخریدیم !! خدا کمکمان کند
من که شدیدا منتظر ال کلاسیکو هستم
ایشالا یه 6 هفتا گل می خورن دل من خنک میشه
با مني؟
من اصلا ياد نمياد
نه با علی رنجر بودم خودش میدونه : دی
آخی نازی ! 6 تا نه اما 4 تا رو می خورین. (البته اگر دچار بحران نشین مث فصل قبل ما. اونموقع هیچی دیگه !)
پارسال تیم ما چطوری بود وضعش! انصاف داشته باش ! هر بلایی که فک کنی سر تیم اومد. دیگه حتی رئیس هم استعفا داده بود.
کلا این نتایج عجیب غریب دلیل عجیب غریب هم داره. وگرنه فاصله دو تا تیم اونقدر نیست.
-----------------------------------
خداییش این کالدرون رو از کجا پیدا کرده بودن ! تو خبرا بود که 24 میلیون یورو از محل نقل و انتقال بازیکن تو رئال پول بالا کشیده !!!!
resident_evil
02-07-2009, 20:39
بر و بچز آخرین خبرها حاکی از اون هست که ریبری امروز در تمرین پیش فصل بایرن شرکت نکرده.
این یعنی ریبری هم به جمع ما پیوست : دی !
ریبری بدتر از کاکا و رونالدو خراب رئال هست ! :27::40:
این فک کنم از اون ااول معلوم بود!: دی
resident_evil
02-07-2009, 20:42
ریبری بدتر از کاکا و رونالدو خراب رئال هست ! :27::40:
آره والا ! قرارداد تمدید نکرده تو تمرینم شرکت نکرده بعد هم گفته من رئال میخوام : دی !
این فک کنم از اون ااول معلوم بود!: دی
غیز از بنزما همه ازون اول مشخص بود : دی !
ویا خیلی به بارسلونا نزدیک شده . والنسیا 50 میلیون واسه ویا می خواد !!!!
resident_evil
02-07-2009, 20:45
ویا خیلی به بارسلونا نزدیک شده . والنسیا 50 میلیون واسه ویا می خواد !!!!
ویا الان بیاد رئال باید توپ جمع کنه همون بهتر که بره تیم مقابل ! البته اگه بارسا بتونه پولشو بده ... !
تو گل یه مقاله نوشته بود که اومدن بنزما مانع پیشرفت هیگواین میشه.
نظر شما چیه ؟
ویا الان بیاد رئال باید توپ جمع کنه همون بهتر که بره تیم مقابل ! البته اگه بارسا بتونه پولشو بده ... !
: دی
نکته جالب همین جاست می خوان یه بازیکن هم ضمیمه کنن تا پولشو کمتر کنن !
به عمو پرز میگیم بخره براشون : دی
برای اینکه 10-0 نبریمشون و اونا بتونن لاقل 2 تا گل بزنن ویا رو بهشون هدیه کنیم ! بذاریم جشن نیکوکاری اهدا کنیمش ! :27:
resident_evil
02-07-2009, 20:59
تو گل یه مقاله نوشته بود که اومدن بنزما مانع پیشرفت هیگواین میشه.
نظر شما چیه ؟
اتفاقا من فکر میکنم الان وضعیت هیگو هم بهتر میشه : دی !
اینارم یه نگاه بندازین ! : دی
من در عجبم یوهو چی شد بنزما اومد رئال : دی !
در ضمن یکی از دوستان گفته بود کهکشانی 1 چی بوده که حالا 2 بخواد باشه ! اونو پیدا نکردم : دی !
دقت کردین اولین تیمی که به ویا پیشنهاد داد ما بودیم بعد یوهو همه بهش پیشنهاد دادن آخر ما بیخیالش شدیم چون دیگه خز شده بود : دی !
در راستای این خبر : Benzema Is Close To Joining Manchester United - Lyon Teammate Pjanic
خود بازیکن مزبور (Pjanic) این نقل قول رو انکار کرده !!!! : دی
اتفاقا من فکر میکنم الان وضعیت هیگو هم بهتر میشه : دی !
اینارم یه نگاه بندازین ! : دی
من در عجبم یوهو چی شد بنزما اومد رئال : دی !
در ضمن یکی از دوستان گفته بود کهکشانی 1 چی بوده که حالا 2 بخواد باشه ! اونو پیدا نکردم : دی !
دقت کردین اولین تیمی که به ویا پیشنهاد داد ما بودیم بعد یوهو همه بهش پیشنهاد دادن آخر ما بیخیالش شدیم چون دیگه خز شده بود : دی !
قبول نیست هی لینک میذاری!: دی
فهمیدیم همکاری!: دی
یه پست باحال!
Iker Casillas G
10 Wesley Sneijder M
13 Codina G
11 Arjen Robben M
25 Dudek G
14 Guti M
- Albiol D
15 Drenthe M
- Velayos D
17 Parejo M
2 Michel Salgado D
18 Julien Faubert M
3 Pepe D
23 Rafael Van der Vaart M
4 Sergio Ramos D
28 Tébar M
12 Marcelo D
35 Palanca M
16 Gabriel Iván Heinze D
- Bueno F
21 Cristoph Metzelder D
- Karim Benzema F
24 Javi García D
7 Raúl F
36 Gary D
17 Ruud Van Nistelrooy F
- Cristiano Ronaldo M
19 Klaas-Jan Huntelaar F
8 Kaká M
20 Higuaín F
6 Lassana Diarra M
5 Fernando Gago M
resident_evil
02-07-2009, 21:14
قبول نیست هی لینک میذاری!: دی
فهمیدیم همکاری!: دی
یه پست باحال!
بسیار جالب بود ...
من فقط هدفم خدمت هستش ولا غیر : دی !
آقا این ریبری مراسم معرفیش کی هستش ؟!
|| مصاحبه کاکا با شبکه رئال مادرید ||
سایز : 58 مگابایت
:40::40:
فابرگاس: دوست دارم به بارسلونا بروم، ولی..
بار دیگر سوالاتی درباره آینده سسک مطرح شده، اما این بار رسانهها این سوالات را طرح نکردهاند
سایت گل: سسک فابرگاس کاپیتان آرسنال در یک گفتکو رفتنش به بارسلونا را تکذیب نکرده است. با وجود آن که او بارها اعلام کرده به توپچیها وفادار است، اما مرتبا از او پرسیده میشود که آیا به بارسلونا خواهد رفت یا نه. رسانهها هرگز از پاسخهای او متقاعد نشدهاند. طرفداران او در شهر زادگاهش مارسمه هم به همچنین.
فابرگاس روز شنبه این هفته به همراه جرارد پیکه، دوست صمیمیاش به مجتمع ورزشی آرنیس دمار رفته بود تا در اردوی تابستانی «کمپوس سسک» شرکت کند. در این کمپ، 70 دانشآموز حضور داشتند. یکی از اولین سوالاتی که آنها پرسیدند این بود: «سسک، چرا به بارسلونا برنمیگردی؟» به نوشته روزنامه الموندو دپورتیوو، او پاسخ داد: «دوست دارم، اما قراردادی با آرسنال دارم و باید به آن احترام بگذارم.» هیچ کدام از طرفداران جوان او از این پاسخ خیلی خوشحال نشدند. آنها رو به پیکه کرده و گفتند: «چرا سسک را راضی نمیکنی به بارسلونا بیاید؟»
و مدافع آبی و اناریپوش هم گفت: «نمیدانم چند بار تلاش کردم تا او را متقاعد کنم، اما هیچ راهی برای حال حاضر وجود ندارد.» فابرگاس همچنین به یک طرفدار آرسنال گفت: «کاپیتان آرسنال هستم و به بازی در این تیم ادامه میدهم.»
ای ول حال شانسلونا رو گرفت:27:
رئال مادرید به دنبال مایکون
رئال به زودی پیشنهادی جالب برای خرید مایکون ارائه خواهد کرد.
سایت گل: آنتونیو کالیندو، مدیر برنامههای مایکون گفته رئال مادرید قصد دارد برای خرید این مدافع اینتر پیشنهاد گزافی ارائه دهد.
این مدافع اینتر بارها گفته آیندهاش مبهم است و گفته میشود او به دنبال قراردادی بهتر در اینتر است. رئال مادرید نشان داده به این بازیکن برزیلی علاقمند است. کالیندو انتظار دارد رئال برای خرید او پا پیش نهد: «اکنون رئال مادرید خریدهای هجومیاش را انجام داده و نوبت به خرید مایکون رسیده است. ما منتظر مایکون هستیم. آنها پیشنهادی عالی ارائه خواهند کرد.»
ارنستو پائولیلو، مدیر اینتر اخیرا اعلام کرده که باشگاه با مایکون درباره آینده مذاکره میکند.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اگه بیاد باید وسط بازی کنه یا ذخیره راموس شه:19:
رونالدو: رونی برای منچستر میمیرد
قیمتیترین بازیکن فوتبال دنیا از همتیمی سابقش ستایش کرده است.
سایت گل: کریستیانو رونالدو، گرانترین خرید رئال مادرید از وین رونی، همتیمی سابقش در منچستر یونایتد تمجید کرده و توانایی و رفتار او را ستوده است و گفته او حاضر است برای منچستر یونایتد بمیرد. این دو بازیکن در جام جهانی 2006 با هم به مشکل برخوردند. در بازی پرتغال و انگلیس، رونالدو پس از اخراج وین رونی به سوی نیمکت تیمش چشمک زد و همین باعث شد در بازگشت به لیگ برتر طرفداران به شدت از او متنفر باشند، اما سر الکس فرگوسن با مدیریت بینظیرش اوضاع را آرام ساخت.
رونالدو اکنون می گوید: «لیگ برتر سرشار از استعدادهای درخشان است، اما از دید من بهترین بازیکن این لیگ وین رونی است. تواناییهای او فوقالعاده است و وقتی فوتبال بازی میکند گویی قصد دارد جانش را برای تیمش بگذارد.» بسیاری میگویند قدرت منچستر یونایتد پس از جدایی رونالدو و توز کاهش یافته اما رونالدو می گوید: «به نظر من فصل بعد هم قهرمانی از آن منچستر است و امیدوارم این قهرمانیها سالها ادامه یابد.»
سلام
مراسم معارفه کریس کی هست؟؟؟؟
سلام 2شنبه شب .به وقت ایران فکر کنم 11 شب
---- فاننیستلروی را جانشین بنزما میکند
---- با فروش کریم بنزما به رئال موافقت کرده و به دنبال جانشین او از رئال است.
سایت گل: باشگاه المپیک ---- قصد دارد رود فاننیستلروی را متقاعد کند به این تیم بپیوندد و جانشین کریم بنزما شود. ---- ابتدا کلاس یان هونتلار را در نظر گرفته بود اما او پیشنهاد ---- را نپذیرفت. باشگاه فرانسوی به سرعت دنبال یافتن جانشین بنزما است که به رئال مادرید خواهد رفت. هونتلار قصد دارد در رئال بماند و خود را ثابت کند و گفته میشود فاننیستلروی چندان متمایل به رفتن نیست. او به تازگی از مصدومیتی بلندمدت رهایی یافته است.
اما حضور چند بازیکن گرانقیمت در رئال ممکن است باعث شود بعضی از بازیکنان که پیش از این در ترکیب ثابت جای داشتند به نیمکت منتقل شوند و یا حتی به آنها شماره پیراهنی تعلق نگیرد. پیش از حضور چهرههای جدید، مادریدیها 29 بازیکن در اختیار داشتند که تنها 25 نفر از آنها میتوانند قراردادشان را ثبت کنند و گفته میشود فاننیستلروی اولین بازیکنی است که از رئال میرود.
وزلی اسنیدر هم گفته در رئال می ماند. ---- امیدوار است فاننیستلروی را بخرد، به ویژه آن که این باشگاه فرانسوی در لیگ قهرمانان هم حضور دارد. این بازیکن سابق منچستر یونایتد و PSV مورد توجه تاتنهام هم هست، ولی این باشگاه انگلیسی در لیگ قهرمانان حضور ندارد
Retired User
03-07-2009, 01:14
آزمایشات پزشکی آلبیول
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] l_Albiol.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1202889405968&ssbinary=true
رائول آلبیول آژمایشات پزشکی خود را امروز صبح قبل از مراسم معارفه اش پشت سر گذاشت.این بازیکن آزماسشات بیو مکانیک خود را در بیمارستان سانیتاس لا مولارخا انجام داد.در حالی که او وارد می شد و از امکانات هیجان زده شده بود دوازده هوادار به او خوش آمد گفتند.
آلبیول در ساعت 9 به بیمارستان سانیتاس لا مولارخا رسید و همانجا از سوی هواداران به وی خوش آمد گفته شد و در حالی که از آنجا خارج می شد هواداران از او برای عکس و امضا درخواست کردند.
پیرو آزمایشات پزشکی که شامل گرفتن نمونه ی خون و ادرار،ثبت ضزبان قلب،اکو،ام آر آی،ایکس ری،میزان حرکت عضلات و آزمایشات بیومکانیک بود آلبیول به سوی سانتیگو برنبئو رفت تا آنجا را به عنوان خانه ی خود در فصل بعد ببیند.
زمانی که از دکتر درباره ی تصادف او پرسیده شد که آیا بر روز فوتبال وی تاثیر خواهد داشت یا خیر دکتر جواب داد:"نه ابدا.ما هیچ شکی در این مورد نداریم"او هم چنین اضافه کرد:"او بسیار هیجان زده است اما او می خواهد تا بعد از بازی در جام کنفدراسیون ها استراحت کند."
Retired User
03-07-2009, 01:15
پس از کاکا، کریس رونالدو و فرناندو آلبیول، هم اکنون کریم بنزما چهارمین خرید گرانقیمت فلورنتینو پرس به مادرید رسید و آنگونه که خبر می رسد، فرانک ریبری هم در راه است. بیش از 180 میلیون پوند تا به حال خرج شده. آیا روزهای پرافتخار سانتیاگو برنابئو نزدیک است؟ یا باید منتظر شکست سیاست های پرخرج انتحاری مدیران جدید رئال باشیم؟!!
سرمایه گذاری بزرگ
از حدود یک ماه پیش که حکومت دوباره فلورنتینوپرس در رئال مادرید آغاز شد، شایعات متعددی منتشر شده است اما با خرید رکوردشکن کاکا از میلان به مبلغ 56 میلیون پوند و اعلام خرید قریب الوقوع کریستیانو رونالدو، زنگ خطر در بازار انتقالات به صدا در آمد و همگان فهمیدند که پرس آمده تا دوران خوش قبلی خود را در مادرید تکرار کند. تا زمان قطعی خرید کاکا، کارشناسان به دیده تردید به موضوع نگاه می کردند ولی با تصاحب تاریخی و 80 میلیون پوندی رونالدو توسط لوس بلانکوس ها، حالا بحث سیاست های پرس بسیار جذاب شده است. خیلی ها پیش بینی می کردند که خریدهای بزرگ رئالی ها در همین مقطع به پایان برسد ولی بلافاصله فرناندو آلبیول با 14 میلیون پوند و کریم بنزما با قراردادی 30 میلیون پوندی به سپیدپوشان پیوستند. هنوز هم نمی دانیم که آیا این سرمایه گذاری کلان ادامه دارد یا خیر؟ ولی از شواهد پیداست که پرس می خواهد اعتبار خدشه دار شده رئال مادرید و لقب درحال فراموشی کهکشانی ها را دوباره زنده کند و بهترین راه آن را گردآوری فوق ستارگان دنیای فوتبال در سانتیاگو برنابئو می داند. به نظر می رسد که بمب خبری دیگری نیز در راه باشد و آن هم جذب فرانک ریبری از بایرن مونیخ است و در صورتیکه این انتقال هم انجام گیرد آنگاه به جرات می توان گفت که رئال مادرید قویترین خطوط هافبک و فوروارد اروپا را از نظر نفرات در اختیار گرفته است. البته به غیر از سرمایه هنگفتی که در این راه استفاده شده، عامل های دیگری نیز در گردآوری ستارگان موثر بوده است. یکی از این عوامل وجود اسپانسرهای بزرگ در پشت این سرمایه گذاری است که مهمترین آنها شرکت لوازم ورزشی آدیداس است که حالا رونالدو را از چنگ نایک و بنزما را از اختیار شرکت آمبرو خارج کرده و آدیداس پوش کرده است و این یعنی پیروزی آدیداس و اقمارش. نکته مهم دیگر در این سرمایه گذاری قدرت و اعتباری است که لا لیگا کسب می کند تا از رقیب سرسختش یعنی لیگ برتر جزیره جلو بزند و این سبقت یعنی جذب بیشتر تبلیغات و بالا رفتن حق پخش تلویزیونی و در نتیجه تزریق پول بیشتر به بازار فوتبال اسپانیا و جذب تماشاگر و هوادار بیشتر و این به مفهوم فروش بیشتر محصولات با استفاده از برند رئال مادرید و دیگر باشگاههای اسپانیایی است. گاهی به ثمر رسیدن ترانسفرهای بزرگ بر اساس رابطه ها نیز اتفاق می افتد. بطور مثال، وجود زین الدین زیدان در کادر مدیران رئال مادرید، بی شک باعث جذب بنزما و احتمالا ریبری خواهد شد یا روابط گرم مندز وکیل رونالدو با شخص پرس به انتقال رونالدو به مادرید کمک شایانی کرده است.
قمار خطرناک
جدا از مزایای شمرده شده در این سرمایه گذاری بزرگ، همانقدر که سود کلانی برای گروه مادریدی و شرکا متصور است، به همان میزان ریسک پذیری بالایی نیز رئال را تهدید می کند. فرضا مصدوم شدن هر کدام از ستاره های خریداری شده یا عدم پاسخگویی تفکرات مربی انتخاب شده و یا هماهنگ نشدن فوق ستاره ها در کنارهم و حتی نداشتن کارایی این بازیکنان در سیستم های بکار گرفته شده. هریک از این خطرات، فاجعه بزرگی را رقم خواهد زد و این روزهای خوش به شب تیره ای مبدل خواهد شد. خوش باوران سطحی نگری که احتمال این وقایع را کم می دانند، سخت در اشتباهند. تجارب زیادی در این زمینه ها تا به حال رخ داده است که معروفترین آنها در زمان نزدیک، خرید اوون هارگریوز هافبک خلاق انگلیسی از بایرن مونیخ بود که فقط مدت کوتاهی در منچستریونایتد بازی کرد و الان بیش از یک سال است که هر دوپای خود را به تیغ جراحی سپرده و تاریخ بازگشت وی مشخص نیست. مثال دیگر تیم میلان است که در دوفصل اخیر با وجود بازیکنان صاحب نام، مقام درخور توجه ای را بدست نیاورده است. خطر دیگری که مادرید را تهدید می کند، انتخاب سرمربی است که پلگرینی نام دارد. وی دارای سطحی متوسط از دانش مربیگری است و در تیم نسبتا متوسط ویارئال مشغول بکار بوده است. عجیب اینکه مدیریت رئال مادرید دست به خرید فوق ستاره های گرانقیمت تهاجمی می زند ولی برای مربیگری تیمش، پلگرینی نه چندان بزرگ با تفکرات نسبتا دفاعی را برمی گزیند. هم اکنون بیش از 180 میلیون پوند تا به حال خرج شده است. آیا روزهای پرافتخار سانتیاگو برنابئو نزدیک است؟ یا باید منتظر شکست سیاست های پرخرج انتحاری مدیران جدید رئال باشیم؟!!...
Retired User
03-07-2009, 01:16
مشخص نیست دلارد کی به بازی برخواهد گشت، البته در صورتی که بازگشتی در کار باشد...
سایت گل: رئال مادرید اعلام کرده روبن دلارد، هافبک این تیم به دلیل مشکلات پزشکی نمیتواند به تیم بازگردد. این بازیکن اسپانیایی در یک بازی رئال در سال گذشته غش کرد و به جز یک دیدار خیریه در هیچ بازی دیگری به میدان نرفته است. پزشکان هنوز بیماری او را کشف نکردهاند و مشخص نیست آیا او میتواند به فوتبال ادامه دهد یا نه.
خبر تاییدشده این است که او فصل آینده برای رئال مادرید بازی نخواهد کرد، اما باشگاه گفته هر کاری از دستش برمیآید برای تشخیص بیماری او انجام خواهد داد. رئال مادرید در بیانیهای آورده است: «روبن دلارد در چند ماه اخیر مورد معاینات شدید پزشکی قرار گرفته و به تیم اصلی بازنخواهد گشت. با وجود آن که گزارشهای پزشکی دلارد را از حضور در میادین منع کرده، اما رئال مادرید به دنبال راه حل میگردد و قصد دارد به دلارد کمک کند.» گفته میشود دلارد شاید مربی جوانان رئال شود.
Retired User
03-07-2009, 11:12
مادریدیستای جدید در مراسم معارفه اش با اولین خوش امد گویی گرم هواداران روبرو شد.
سانتیاگو امروز میزبان سومین مراسم معارفه بعد از پلگرینی و کاکا بود.اینبار نوبت رائول آلبیول بود.سرشار از هیجان و در زمان مناسب او زمین شد.صحبتهای او چند بار به خاطر فریادهای هواداران قطع شد. این اولین کلمات وی بود:
"من هرکاری میکنم تا اعتمادی که در من وجود دارد را حفظ کنم."
رائول آلبیول از هواداران جدیدش حس مهربانی و گرمی دیده است.او بی صبرانه منتظر اغاز مراسم بود و تشریفات برای این مراسم اماده میشد.
اولین نفری که در روی سکو ظاهر شد فلورنتینو پرز همراه دی استفانو بود.او از هزاران طرفدار برای حضور در انجا تشکر کرد و برای انها دست تکان داد.
"از همه ممنونیم که امشب ایجا هستند تا جدیدترین مادریدیستا را معرفی کنیم.شما قبلا این را ثابت کرده اید این باشگاه با تشکر از شما و احساسات شما هرروز قویتر خواهد بود.و این 3 روز اخیر بهترین مثال برای چنین شرایطی است.رئال مادرید نشان میدهد که هواداران چقدر مهم هستند و نقشی پررنگ را در باشگاه ایفا میکنند.کسانی مانند من که در باشگاه کار میکنند به شما هواداران که به ما توانایی و انگیزه میدهید افتخار میکنند.این به ما کمک میکند تا رویاها را حقیقت ببخشیم."
پرز ادامه داد:"رائول عزیزم،تو هم اکنون هم متوجه شور و شوق هواداران و محبتی که به بازیکنان تیمشان دارند شده ای.وجود تو ما را بهتر و قوی تر خواهد کرد.ما با یک بازیکن مستعد قرارداد بسته ایم.او یکی از بهترین مدافعان اسپانیا و اروپاست.او یک مثال عالی ار ترکیب استعداد،تلاش و فداکاری است.بازیکن جدید ما توانیی این را داشت مشکلات سخت را پشت سر بگذارد.او اشکارا بر مشکلش فائق امد و من الان امیدوارم از انچه که استحقاقش را دارد لذت ببرد.ما مفتخریم که تو هم میخواهی قسمتی از این پروژه باشی.به خانه ی خودت خوش امدی!به رئال مادرید خوش امدی!"
با وجود هیجانات زیاد،البیول با هواداران که نام او را صدا میزدند ملاقات کرد.
"من بسیار خوشحالم که اینجا هستم.من از باشگاه متشکرم و هر کاری میکنم تا اعتمادی را که در من وجود دارد را حفظ کنم.از همه چیز متشکرم.زنده باد مادرید!
Retired User
03-07-2009, 11:53
ببخشید این اقا پیره کیه همیشه همه جا هست؟: دی
اسمش چیه؟!
يعني آلفردو دي استفانو رو نميشناسي؟:18:
یه عکس جالب! تو این عکس کلکسیونی از پیش بینی ها و شاید هم دروغهای روزنامه های کاتالانی ال موندو و اسپورت رو میبینید که در مقاطع مختلف پیش بینی کرده بودن بنزما و رونالدو و کاکا به بارسلون میرن ولی هیچکدوم محقق نشد:
Sam Fisher 11
03-07-2009, 12:50
یه عکس جالب! تو این عکس کلکسیونی از پیش بینی ها و شاید هم دروغهای روزنامه های کاتالانی ال موندو و اسپورت رو میبینید که در مقاطع مختلف پیش بینی کرده بودن بنزما و رونالدو و کاکا به بارسلون میرن ولی هیچکدوم محقق نشد:
آدمو یاد روزنومه های حامی دولت میندازن...
آقا امشب هم کسیو معرفی میکنن؟
همونطور که میدونید تو قرارداد بنزما یه بندی هست که طبق اون تحت شرایطی مبلغ انتقال میتونه از 35 میلیون به 41 میلیون برسه. در واقع 6 میلیون یورو اضافه بشه. مفاد اون بند:
1- اگه طی 4 سال آینده بنزما بتونه جایزه بهترین بازیکن سال فیفا رو ببره 1 میلیون یورو به ---- داده میشه.
2- اگه طی 4 سال آینده بنزما بتونه توپ طلای اروپا رو به خودش اختصاص بده 1 میلیون یورو به ---- داده میشه.
3- طی 4 سال آینده به ازای هر قهرمانی رئال در لیگ قهرمانان 1 میلیون یورو به ---- داده میشه. که ماکزیمم میشه 4 میلیون یورو.
پ.ن : 4 میلیون رو که باید رفته بدونیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . میمونه اون دو میلیون که فکر نکنم محقق بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
resident_evil
03-07-2009, 14:07
دوستان من تصاویر این پست رو نمیتونم ببینم میشه یکی یه جا دیگه آپ کنه !
*
در ضمن وقتی میاید پست هارو پاک میکنین دقت کنین که باید پاک بشه یا نه !
در ضمن وقتی میاید پست هارو پاک میکنین دقت کنین که باید پاک بشه یا نه ! همه رو الکی پاک کردن!
اینم از عکسها:
دوستان من تصاویر این پست رو نمیتونم ببینم میشه یکی یه جا دیگه آپ کنه !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
جالبه ژاوی گفته اصلا دوست نداشته رونالدو رو تو شوتسلونا ببینه
همه رو الکی پاک کردن!
اینم از عکسها:
آره بابا ! همه پست ها در مورد تیم بود. حتی اینجا هم سان.سور !!! :41:
-----------------
ای وای ! رئال واسه درنته بیش از 9 میلیون از فیورنتینا می خواد !!!! نه ! من حاظرم 2 برابر این پولو بدم تا این بره بمیره ! :27:
جالبه ژاوی گفته اصلا دوست نداشته رونالدو رو تو شوتسلونا ببینه
خوب معلومه !
1- چون بقیه تیمشون پیش رونالدو مث باقالی هستن !
2- نمی تونسته اصلا تصور این رو هم بکنه ! بارسلونا عمرا نصف این پولم نداره !
3- یاد بلای که سر رونالدینیو آوردن افتاده ! حیفش اومده اینم نابود کنن !
4-ماجرای گربه دستش به گوشت ....
:27::27::27::27::27::27:
میگم وام بدیم به بارسلونا یکم هم روش بذارن برن نیکبخت رو بخرن. بلکه بختشون واشه !!! :27::27:
بهترین بازیکن سری آ - کاکا
بهترین بازیکن لیگ برتر - رونالدو
بهترین بازیکن لیگ فرانسه - بنزما
و حالا بهترین بازیکن لیگ آلمان - ریبری
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پرز
resident_evil
03-07-2009, 15:20
آره مثل اسب میدوئید ولی به پاس دادنو شوت زدن که میرسید ............ دیگه خودتون میدونید : دی
هیچ وفت اون تک به تکی رو که تو بازی با بارسا تو نیو کمپ از دست دادو یادم نمیره ! اینقدر خنگه این !
Masoud King
03-07-2009, 15:32
فردا پس فردا هستش که برم این پرز رو ترورش کنم : دی
آخه این ریبری ما رو می خواد چیکار کنه؟!
اصلا این بازیکن در این حد نیستش که بره رئال : دی
واسه همون بایرن خوبه : دی
resident_evil
03-07-2009, 15:34
فردا پس فردا هستش که برم این پرز رو ترورش کنم : دی
آخه این ریبری ما رو می خواد چیکار کنه؟!
اصلا این بازیکن در این حد نیستش که بره رئال : دی
واسه همون بایرن خوبه : دی
آره خب ! خودش گفته یا رئال یا هیچی !
بایرنتون چند مسعود ؟! کلا ! : دی
The Real Madrid up-to-date Squad List--- Who comes, who goes, who stays?
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rid_Club_de_F%C3%BAtbol.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1202827745634&ssbinary=true
Keepers:
1 - Iker Casillas
25 - Jerzey Dudek
Defenders:
# - Raul Albiol - Signed from Valencia for 5 years
# - Garay - Returns from loan spell with Racing de Santander
2 - Michel Salgado
3 - Pepe
4 - Sergio Ramos
12 - Marcelo
16 - Gabriel Heinze
21 - Christoph Metzelder
22 - Miguel Torres
Midfielders:
# - Cristiano Ronaldo Transferred to Real Madrid from Manchester United
5 - Fernando Gago
6 - Mahamadou Diarra
6 - Lassana Diarra
8 - Kaka - Transferred to Real Madrid from AC Milan
10 - Wesley Sneijder
11 - Arjen Robben
14 - Guti
15 - Royston Drenthe
17 - Daniel Parejo
23 - Rafael van der Vaart
24 - Javi Garcia
Strikers:
# - Karim Benzema - Signed from Olympique Lyon
# -Negredo - Repurchase clause with Almeria.Returns to Madrid.
7 - Raul
17 - Ruud van Nistelrooy
19 - Klaas-Jan Huntelaar
20 - Gonzalo Higuain
Transfers In:
1. Manuel Pellegrini from Villarreal
2. Kaka from AC Milan
3. Raul Albiol from Valencia
4. Cristiano Ronaldo from Manchester United
5.. Karim Benzema from Olympique Lyonnais
6. Garay from Racing de Santander
7. Negredo from Almeria.
Transfers Out:
1. Fabiio Cannavaro to Juventus
2. Juande Ramos' contract not renewed
3. Javier Saviola to Benfica
4. Jordi Codina to Getafe.
18 - Julien Faubert - Loan spell over, purchase option not taken.
Retirements, others:
# - Ruben De la Red - Will not play any professional football next season.
Ahmad-Ra
03-07-2009, 15:39
بهترین بازیکن سری آ - کاکا
بهترین بازیکن لیگ برتر - رونالدو
بهترین بازیکن لیگ فرانسه - بنزما
و حالا بهترین بازیکن لیگ آلمان - ریبری
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پرز
خیلی حال کردم :5:
resident_evil
03-07-2009, 15:41
ممنون بابت پست بالا ! وافعا با فراوانیه بازیکن مواجه شده ایم : دی !
ببینم این نگردو میمونه یا میدنش که بره ؟! اون گارای کیه ؟! مدافع خوبیه ؟
ali_ranger22
03-07-2009, 16:00
میگم یه ذره این 11 تایی ها تحمل ندارن ! چقدر حسودی آخه ! هی ریپورت می دن !
ali_ranger22
03-07-2009, 16:01
بچه ها ریبری قطعی شد ؟
خبری نیست ولی خیلی باحاله این ریبری ! مثل بچه ها که مامان مامان می کنن اینم رئال رئال می کنه ! :دي
ali_ranger22
03-07-2009, 16:10
جالبه تا الان گیر میدادن می گفتن اینا به خاطر پول اومدن حالا که فهمیدن بحث پول نبوده گیر دادن به مانکن بودن رونالدو ! بچه ها فک کنم باید سد بشکونیم تا آتیششون خاموش شه ! :دي
بچه ها کسی عکس از تیم بانوان بارسا نداره ؟؟؟
ali_ranger22
03-07-2009, 16:17
خودمونیم این ریبری ترسناکه یه کم ! :دي
ali_ranger22
03-07-2009, 16:35
نظرات دو نفر از طرفدارای بارسا ... اونایی که جرات دارن واقعیتی که تو دلشون هست رو بگن !!
الان بشدت از دست لاپورتا خشمگینم و می خوام...
مدیری كه میدونه هر چی بیشتر لفت بده به ضررشه و هنوزم داره وقت رو میكشه نمیدونم تا چه حد میتونه انقد ریلکس باشه؟
من تعجبم از كرایوفه كه چرا همینجوری ساكت نشسته و صداش در نمیاد!زمانه کرایوف چی بودا.
یه زمانی نفر اول بود بود در انتقاد كردن و خط دادن به لاپورتا ولی انگار الان رفته مرخصی .همه خیلی راحتن.میترسم دوباره مغرور بشن
بارسا تا همین الانشم كلی فرصت از دست داده و خیلی ضعیف كار كرده دیگه نباید بیشتر از این فرصت از دست بده و باید خریدهاشو شروع كنه.(گرچه بعید میدونم امسال با این وضعیت بتونیم بیشتر از دو سه تا بازیكن معمولی یا حداكثر یه فوق ستاره كار خاصی بكنیم!)
دیگه نتونستم جلوی خودم و بارسایی های متعصب و بگیرم
هردم از این باغ دمی میرسد!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنزما با رئال مادرید به توافق رسيد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خدایی دیگه نمیشه چشمامونو ببندیم و بگیم هیچ اتفاقی نیوفتاده!!! این کم کاری مطمئنا تو این فصل بعد گریبانگیر بارسا میشه!! تا حالا فکر کردین اگه مسی و آنری مصدوم بشن چه اتفاق هولناکی میوفته؟!؟! اتوئو ام که کارش معلوم نیست یهو دیدین رفت منچستر سیتی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر حال باید قبول کرد رئال خیلی تقویت شده و خطرناک میترسم امسال بارسا دنبال رئال بدوئه!! ...
ali_ranger22
03-07-2009, 16:37
مجتبی خودت هم می دونی که اینا انتحاری نیست .. پول ندادیم که نیکبخت بخریم مثلا !! بهترین های جهان رو خریدیم
MoJtaBa.R
03-07-2009, 16:50
مجتبی خودت هم می دونی که اینا انتحاری نیست .. پول ندادیم که نیکبخت بخریم مثلا !! بهترین های جهان رو خریدیم
حرف من بود ؟
از سايت گل بود
در ضمن همه چيز امکان داره : گذشت اون زمان که نتايج رو کاغذ ميشد تعيينش کرد الان تيما ي ديگه هم مشکل آفرينن
لطفا طرفدارای 7 کوتوله وارد نشوند !
قوانين رو مطالعه کن
kasra_khan2003
03-07-2009, 16:53
اینام که فقط دنبال اینجور خبرها هستن، که خودشون رو امیدوار کنن خرید های ما اشتباه هست:27:
تازه این خبرا و تحلیل ها هم زیاده! اونقدر بخونین تا ... :31:
اما فایده نداره!
یه ریبری و یه آلربوا بیاد، تیم دیگه تکمیل هست، بقیه بازیکنا در درجه دوم نیازمندیم، مثل ژابی آلنسو با اون پاس های خطرناکش:21:
قوانين رو مطالعه کن
اگه کل کل دلت می خواد ای دی اسکایپت رو بده ! بهت بگم !!
رئال مادرید، افتخار یا انتحار؟!!
اولا این خبرو خودمون گذاشته بودیم
دوما میخوای copy & paste یخورده متنو تمیز کن بعد بزار اینجا
MoJtaBa.R
03-07-2009, 16:55
تا حالا فکر کردین اگه مسی و آنری مصدوم بشن چه اتفاق هولناکی میوفته؟!؟! اتوئو ام که کارش معلوم نیست یهو دیدین رفت منچستر سیتی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر حال باید قبول کرد رئال خیلی تقویت شده و خطرناک میترسم امسال بارسا دنبال رئال بدوئه!! ...
به هر حال همين احتمال برا خريداي بزرگ هم هست : بيمه بدنه که نيستن !
راستي تيماي ديگه مث اينتر و منچستر رو هم به بارسا و تعجباتت اضافه کن : سياست کاريها فرق داره ، يکي به جيبش نگاه ميکنه و ديگري به ضعف تيمش در خطوط مختلف : اينم هست که دارندگي برازندگي ولي با فکر بهتره
قوانين رو مطالعه کن
منتظر بودم شما بگی
در ضمن شما یادت نیست 2 فصل پیش چقدر تیمتون خار شد؟ اختلاف 18 امتیازی گریه کردن هانری تو الکلاسیکو
یجوری میگی تو زمین انگار تا حالا ما تو زمین جوابتونو ندادیم
MoJtaBa.R
03-07-2009, 16:59
اگه کل کل دلت می خواد ای دی اسکایپت رو بده ! بهت بگم !!
ديروز علي چنتا حرف زد توي تاپيک بارسا : کسي به اسم کل کل نگاه نکرد به حرفاش ، حداقل من نکردم . در ضمن پروفايلت رو ببيني بد نيست ، شما که ميزني ادعاي رفاقت اين رو بدون دوستان با هم حرف ميزنن نه کل کل . توهين با حرف زدن فرق داره
بنده با علي چون دوست هستيم اينا کل کل نيست . ميخواستم جوابت رو ندم ولي تاسف خوردم از اينکه يه رفيق !!! مياد يه همچين حرفي رو ميزنه .
ديروز علي چنتا حرف زد توي تاپيک بارسا : کسي به اسم کل کل نگاه نکرد
ما چیکار کنیم آبمون با شما تو یه جوب نمیره شاید اولش از حرف شروع شه ولی آخرش به کل کل ختم میشه شمام میتونی نظراتتو به دوستت که رئالیم هست پ خ کنی -اگه بد میگم بگو بد میگی
kasra_khan2003
03-07-2009, 17:06
به هر حال همين احتمال برا خريداي بزرگ هم هست : بيمه بدنه که نيستن !
راستي تيماي ديگه مث اينتر و منچستر رو هم به بارسا و تعجباتت اضافه کن : سياست کاريها فرق داره ، يکي به جيبش نگاه ميکنه و ديگري به ضعف تيمش در خطوط مختلف : اينم هست که دارندگي برازندگي ولي با فکر بهتره
آقا شما مشکلتون چیه؟
اصلا شما که باید خوشحال باشین ما اشتباه خرید میکنیم:27:
نکنه اومدین مارو ارشاد کنین! :2:
شما بهترین، شما بازیکن ساز، ما بازیکن خراب کن! خوبه؟
فردا تو زمین چمن جواب حرفاتون رو میگیرین!
شما برین دوتا بازیکن بخرین که داره فصل تموم میشه لاپرتا هنوز کنار ساحل داره هموم آفتاب میگیره! شاید هم نیاز ندارین! خدا عالم است!
MoJtaBa.R
03-07-2009, 17:16
ما چیکار کنیم آبمون با شما تو یه جوب نمیره شاید اولش از حرف شروع شه ولی آخرش به کل کل ختم میشه شمام میتونی نظراتتو به دوستت که رئالیم هست پ خ کنی -اگه بد میگم بگو بد میگی
جالبش همينه ديگه : اين پست هيچ گونه اسپم يا بد و بيراه نداشت : کل کل هم به حساب نمياد :13:
بهتره که ديدتون رو عوض کنيد .
بد هم نميگي : پ.خ کردم همش cannot شد کل صفحه !!!! :41:
اون موقع که پروفايل بود ميشد راحت تر کار کرد ولي . . .
آقا شما مشکلتون چیه؟
اصلا شما که باید خوشحال باشین ما اشتباه خرید میکنیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif
نکنه اومدین مارو ارشاد کنین! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).gif
شما بهترین، شما بازیکن ساز، ما بازیکن خراب کن! خوبه؟
فردا تو زمین چمن جواب حرفاتون رو میگیرین!
شما برین دوتا بازیکن بخرین که داره فصل تموم میشه لاپرتا هنوز کنار ساحل داره هموم آفتاب میگیره! شاید هم نیاز ندارین! خدا عالم است!
بههههههههههه : يه متن شد ارشاد ؟ :5:
در کل هر اسپم يا کل کلي رو هم ميتونين گزارش بدين : مديرا ميدونن و اون پست مربوطه . زحمت اينهمه پست دادن رو هم نکشيد
رئال مادرید، افتخار یا انتحار؟!!
پس از کاکا، کریس رونالدو و فرناندو آلبیول، هم اکنون کریم بنزما چهارمین خرید گرانقیمت فلورنتینو پرس به مادرید رسید و آنگونه که خبر می رسد، فرانک ریبری هم در راه است. بیش از 180 میلیون پوند تا به حال خرج شده. آیا روزهای پرافتخار سانتیاگو برنابئو نزدیک است؟ یا باید منتظر شکست سیاست های پرخرج انتحاری مدیران جدید رئال باشیم؟!!
2009/7/3 1:47:28
سایت گل-
سرمایه گذاری بزرگ
از حدود یک ماه پیش که حکومت دوباره فلورنتینوپرس در رئال مادرید آغاز شد، شایعات متعددی منتشر شده است اما با خرید رکوردشکن کاکا از میلان به مبلغ 56 میلیون پوند و اعلام خرید قریب الوقوع کریستیانو رونالدو، زنگ خطر در بازار انتقالات به صدا در آمد و همگان فهمیدند که پرس آمده تا دوران خوش قبلی خود را در مادرید تکرار کند. تا زمان قطعی خرید کاکا، کارشناسان به دیده تردید به موضوع نگاه می کردند ولی با تصاحب تاریخی و 80 میلیون پوندی رونالدو توسط لوس بلانکوس ها، حالا بحث سیاست های پرس بسیار جذاب شده است. خیلی ها پیش بینی می کردند که خریدهای بزرگ رئالی ها در همین مقطع به پایان برسد ولی بلافاصله فرناندو آلبیول با 14 میلیون پوند و کریم بنزما با قراردادی 30 میلیون پوندی به سپیدپوشان پیوستند. هنوز هم نمی دانیم که آیا این سرمایه گذاری کلان ادامه دارد یا خیر؟ ولی از شواهد پیداست که پرس می خواهد اعتبار خدشه دار شده رئال مادرید و لقب درحال فراموشی کهکشانی ها را دوباره زنده کند و بهترین راه آن را گردآوری فوق ستارگان دنیای فوتبال در سانتیاگو برنابئو می داند. به نظر می رسد که بمب خبری دیگری نیز در راه باشد و آن هم جذب فرانک ریبری از بایرن مونیخ است و در صورتیکه این انتقال هم انجام گیرد آنگاه به جرات می توان گفت که رئال مادرید قویترین خطوط هافبک و فوروارد اروپا را از نظر نفرات در اختیار گرفته است. البته به غیر از سرمایه هنگفتی که در این راه استفاده شده، عامل های دیگری نیز در گردآوری ستارگان موثر بوده است. یکی از این عوامل وجود اسپانسرهای بزرگ در پشت این سرمایه گذاری است که مهمترین آنها شرکت لوازم ورزشی آدیداس است که حالا رونالدو را از چنگ نایک و بنزما را از اختیار شرکت آمبرو خارج کرده و آدیداس پوش کرده است و این یعنی پیروزی آدیداس و اقمارش. نکته مهم دیگر در این سرمایه گذاری قدرت و اعتباری است که لا لیگا کسب می کند تا از رقیب سرسختش یعنی لیگ برتر جزیره جلو بزند و این سبقت یعنی جذب بیشتر تبلیغات و بالا رفتن حق پخش تلویزیونی و در نتیجه تزریق پول بیشتر به بازار فوتبال اسپانیا و جذب تماشاگر و هوادار بیشتر و این به مفهوم فروش بیشتر محصولات با استفاده از برند رئال مادرید و دیگر باشگاههای اسپانیایی است. گاهی به ثمر رسیدن ترانسفرهای بزرگ بر اساس رابطه ها نیز اتفاق می افتد. بطور مثال، وجود زین الدین زیدان در کادر مدیران رئال مادرید، بی شک باعث جذب بنزما و احتمالا ریبری خواهد شد یا روابط گرم مندز وکیل رونالدو با شخص پرس به انتقال رونالدو به مادرید کمک شایانی کرده است.
قمار خطرناک
جدا از مزایای شمرده شده در این سرمایه گذاری بزرگ، همانقدر که سود کلانی برای گروه مادریدی و شرکا متصور است، به همان میزان ریسک پذیری بالایی نیز رئال را تهدید می کند. فرضا مصدوم شدن هر کدام از ستاره های خریداری شده یا عدم پاسخگویی تفکرات مربی انتخاب شده و یا هماهنگ نشدن فوق ستاره ها در کنارهم و حتی نداشتن کارایی این بازیکنان در سیستم های بکار گرفته شده. هریک از این خطرات، فاجعه بزرگی را رقم خواهد زد و این روزهای خوش به شب تیره ای مبدل خواهد شد. خوش باوران سطحی نگری که احتمال این وقایع را کم می دانند، سخت در اشتباهند. تجارب زیادی در این زمینه ها تا به حال رخ داده است که معروفترین آنها در زمان نزدیک، خرید اوون هارگریوز هافبک خلاق انگلیسی از بایرن مونیخ بود که فقط مدت کوتاهی در منچستریونایتد بازی کرد و الان بیش از یک سال است که هر دوپای خود را به تیغ جراحی سپرده و تاریخ بازگشت وی مشخص نیست. مثال دیگر تیم میلان است که در دوفصل اخیر با وجود بازیکنان صاحب نام، مقام درخور توجه ای را بدست نیاورده است. خطر دیگری که مادرید را تهدید می کند، انتخاب سرمربی است که پلگرینی نام دارد. وی دارای سطحی متوسط از دانش مربیگری است و در تیم نسبتا متوسط ویارئال مشغول بکار بوده است. عجیب اینکه مدیریت رئال مادرید دست به خرید فوق ستاره های گرانقیمت تهاجمی می زند ولی برای مربیگری تیمش، پلگرینی نه چندان بزرگ با تفکرات نسبتا دفاعی را برمی گزیند. هم اکنون بیش از 180 میلیون پوند تا به حال خرج شده است. آیا روزهای پرافتخار سانتیاگو برنابئو نزدیک است؟ یا باید منتظر شکست سیاست های پرخرج انتحاری مدیران جدید رئال باشیم؟!!...
خوب این موارد همیشه بوده و هست. رونالو هم (09 ها !) بعضی مواقع مصدوم می شد اما در کل خیلی عالی واسه تیم بازی کرد.
چون ممکنه آدم تصادف کنه و خرج رو دستش بمونه, دلیل نمیشه که ماشین نخره !!!
این که زیاد هزینه می کنیم به سیاست پرز مربوطه کما اینکه اون کالدرون گاو هیچ کاری نکرد ! اما خوب قطعا این هزینه در مدت حداکثر 2 سال بر میگرده. 100%
مسئله هزینه نیست چون سرمایه گزاریه.(مثلا اون مدتی که آخر دوران قبلی پرز جام نبردیم هنوز هم پر درآمد ترین باشگاه بودیم.)
اگر بازیکن ها با هم مچ بشن (شاید یکم زمان ببره) انصافا بهترین تیم دنیا هست.
اما فک کنم مربی کارش سخت باشه چون باید با این همه بازیکن شاخ ,سرو کله بزنه. :40:
----------------------------
راستی بچه ها کل کل نکنین که ! چه اشکالی داره بارسلونایی ها هم بیان اینجا. هر دو طرف منطقی بحث کنن. (هیچ جا آزادی بیان مهم نیست لااقل اینجا مهم باشه !)
ali_ranger22
03-07-2009, 17:44
بچه ها مجتبی از بچه های گل روزگاره ... حالا چون طرفدار بارساست که دلیل نمیشه رفاقتا بره کنار ...
resident_evil
03-07-2009, 17:45
بچه ها مجتبی از بچه های گل روزگاره ... حالا چون طرفدار بارساست که دلیل نمیشه رفاقتا بره کنار ...
100%
پرسپولیسیه اصیله ...
MoJtaBa.R
03-07-2009, 17:46
خوب این موارد همیشه بوده و هست. رونالو هم (09 ها !) بعضی مواقع مصدوم می شد اما در کل خیلی عالی واسه تیم بازی کرد.
چون ممکنه آدم تصادف کنه و خرج رو دستش بمونه, دلیل نمیشه که ماشین نخره !!!
این که زیاد هزینه می کنیم به سیاست پرز مربوطه کما اینکه اون کالدرون گاو هیچ کاری نکرد ! اما خوب قطعا این هزینه در مدت حداکثر 2 سال بر میگرده. 100%
مسئله هزینه نیست چون سرمایه گزاریه.(مثلا اون مدتی که آخر دوران قبلی پرز جام نبردیم هنوز هم پر درآمد ترین باشگاه بودیم.)
اگر بازیکن ها با هم مچ بشن (شاید یکم زمان ببره) انصافا بهترین تیم دنیا هست.
اما فک کنم مربی کارش سخت باشه چون باید با این همه بازیکن شاخ ,سرو کله بزنه. :40:
----------------------------
راستی بچه ها کل کل نکنین که ! چه اشکالی داره بارسلونایی ها هم بیان اینجا. هر دو طرف منطقی بحث کنن.
منظورم از بيمه بدنه ماشين ذکر کردن نبود :31:
به هر حال هر کس يه فکري داره و نظرها هم فرق دارن با هم :46:
D o l f i n
03-07-2009, 17:46
بیخیال بچه ها کل کل نکنید تا یه نفر میاد بهم میریزید هر کی از تیم مقابل یه پست زد کافی هیچ اعتنایی نکنید این بهترین تنبیه
کاملا درسته. خوب هر کسی یه تیمی رو دوس داره.
کل کل دوستانه انجام بدین ! :31: که کسی ناراحت نشه.
-------------
راستی ویا رو تقریبا بارسلونایی باید دونست. تا هفته بعد تکلیفش مشخص میشه.
kasra_khan2003
03-07-2009, 17:51
جالبش همينه ديگه : اين پست هيچ گونه اسپم يا بد و بيراه نداشت : کل کل هم به حساب نمياد :13:
بهتره که ديدتون رو عوض کنيد .
بد هم نميگي : پ.خ کردم همش cannot شد کل صفحه !!!! :41:
اون موقع که پروفايل بود ميشد راحت تر کار کرد ولي . . .
بههههههههههه : يه متن شد ارشاد ؟ :5:
در کل هر اسپم يا کل کلي رو هم ميتونين گزارش بدين : مديرا ميدونن و اون پست مربوطه . زحمت اينهمه پست دادن رو هم نکشيد
جواب شما رو تو تاپیک خودتون دادم، لطفا دیگه بحث رو خاتمه بدید!
MoJtaBa.R
03-07-2009, 17:52
بابا بيخيال : ميدونستم يه پستي که ميدم اينجا منفجر ميشه و ... نميدادم خوب :20:
100%
پرسپولیسیه اصیله ...
مشکل شد دوتا الان آبيهاي عزيز هم ميان و ... :31:
منظورم از بيمه بدنه ماشين ذکر کردن نبود :31:
به هر حال هر کس يه فکري داره و نظرها هم فرق دارن با هم :46:
: دی !!
من بعد اینکه جوابو دادم دیدم تو هم در مورد ماشین نوشتی !!! :31:
هر چی فک می کنم چیزی واسه آنتی اسپم گیر نمی آرم !:19:
آهان : مدیر لی.ون گفته اگه منم جای کریم بودم به رئال می رفتم ! :40:
ali_ranger22
03-07-2009, 17:54
چه عیبی داره بحث بشه بین دو طرف !!؟ امسال در همه زمینه ها ما برتریم پس بحثا به نفعمونه !! :27:
بیخیال بچه ها کل کل نکنید تا یه نفر میاد بهم میریزید هر کی از تیم مقابل یه پست زد کافی هیچ اعتنایی نکنید این بهترین تنبیه
آره درسته. اگه منطقی باشه میشه ادامه داد. (مث بعضی ها نباید باشیم که مخالفها رو صداشونو خفه می کنن ! :41:)
اما اگه نه فقط واسه ناراحت کردن ما بود خوب میشه توجه نکرد. خداروشکر سرعت تاپیک انقدر زیاد هست که دو دقیقه ای میره 10 صفحه قبل تر !
----------------------
خوبه حالا علاوه بر زیدان , بنزما رو هم داریم ! ریبری داره میمیره واسه اومدن ! :40:
ali_ranger22
03-07-2009, 18:01
ریبری هم به نظر من 100 درصده ...
میگم فک کنین برزیل بیاد جلو ما بازی کنه ! 8 تا می خوره !!! :27: :31:
MoJtaBa.R
03-07-2009, 18:02
آره درسته. اگه منطقی باشه میشه ادامه داد. (مث بعضی ها نباید باشیم که مخالفها رو صداشونو خفه می کنن ! :41:)
اما اگه نه فقط واسه ناراحت کردن ما بود خوب میشه توجه نکرد. خداروشکر سرعت تاپیک انقدر زیاد هست که دو دقیقه ای میره 10 صفحه قبل تر !
----------------------
خوبه حالا علاوه بر زیدان , بنزما رو هم داریم ! ریبری داره میمیره واسه اومدن ! :40:
:
پ.ن: من همیشه گفتم که هرکی سرش به کار خودش باشه! تو تاپیک بقیه هم نره!
جواب شما رو تو تاپیک خودتون دادم، لطفا دیگه بحث رو خاتمه بدید!
جناب کسري تشريف بياريد جوابتون رو در تاپيکمون دادم ، شاد ميکني مارو :5:
kasra_khan2003
03-07-2009, 18:03
رومنيگه: فرانك ميماند
به نوشتهي روزنامهي فرانسوي اكيپ "فرانك ريبري" خواهان جدايي از باشگاه بايرن مونيخ شده است.
بازيكن مسلمان مونيخيها قصد ترك اين تيم و پيوستن به رئال مادريد را دارد.
روزنامهي فرانسوي اكيب روز پنجشنبه به نقل از اين بازيكن نوشت: «تصميمم را گرفتهام. ميخواهم بروم. ميخواهم به رئال بروم نه جاي ديگر.»
ريبري در حالي اين سخنان را مطرح ميكند كه سران باشگاه بايرن مونيخ تاكنون بارها و بارها اعلام كردهاند حاضر به واگذاري او به باشگاه ديگري نيستند.
كارل هاينس رومنيگه نايب رييس باشگاه بايرن مونيخ در واكنش به حرفهاي ريبري گفت: «ما كاملا خونسرد هستيم. حرفهاي فرانك را اينگونه تفسير ميكنم يا رئال يا هيچ كجاي ديگر. جواب ما هم بسيار روشن است هيچ جاي ديگر. آيا شما ما را ناراحت ميبينيد؟ ما ناراحت نيستيم. فرانك ميماند.»
مرد شمارهي دو بايرن در گفتوگو با روزنامهي مونيخي tz اين مطالب را عنوان كرد.
پيش از اين اولي هوينس مدير بايرن مونيخ هم در پايان نخستين تمرين بايرن در فصل جاري زيرنظر لوئيس فانخال از عدم فروش ريبري گفته بود: «چند تقاضا درمورد او درمورد ريبري مطرح است. بالاترين آن هم از سوي رئال مادريد اما، جوابي روشن در اين باره وجود دارد و آن هم اين است كه ما ميخواهم فرانك را در مونيخ نگه داريم.»
در رسانهها از مبلغ 50 ميليون يورو براي انجام شدن اين جابهجايي صحبت ميشود.
resident_evil
03-07-2009, 18:04
سویا گفته قیمت فابیانو 60 میلیون بعد میلان گفته با 15 تا میخوایمش ! واقعا چه فکری کردن همچین قیمتی رو فابیانو گذاشتن ؟!
D o l f i n
03-07-2009, 18:08
دوستان عزیزان یه لطف کنن اگه لازم دونستن هر کی از بچه های بارسا اومد هیچی نگن و جواب ندن تا نه تایپیک اسپم بشه نه اعصاب خرد کنیم نه اخطار بگیرم یا خدایی نکرده تایپیک رو قفل کنن
kasra_khan2003
03-07-2009, 18:08
جناب کسري تشريف بياريد جوابتون رو در تاپيکمون دادم ، شاد ميکني مارو
ما که 10 بار refresh کردیم چیزی ندیدیم!
مجبور شدم همینجا جواب بدم!
مجتبی جان، بهتره بجای این همه کش دادن و جار و جنجال! بری عاقلانه نگاه کنی که این همه پست اضافه و بحث، بخاطر یک خبر تکراری و جنجالی شما به عنوان رقیب دیرینه ی رئال بود که بوجود اومد!
امیدوارم که درس گرفته باشید و تکرار نکنید! بجای اینکه این کار رو طبیعی و بدون مشکل بدونید...
سویا گفته قیمت فابیانو 60 میلیون بعد میلان گفته با 15 تا میخوایمش ! واقعا چه فکری کردن همچین قیمتی رو فابیانو گذاشتن ؟!
: دی
این خرید های ما روی تیم ها رو خوب وا کرده ! آخه یکی نیست بکه اون کاکاه با این قیمت میاد ! 60 میلیون واسه این ! :27:
iammahdi
03-07-2009, 18:10
الان اخبار گفت که هواداران بارسلونا از خرید های رئال احساس نگرانی کردند و از مسولان خواستن بیان یه کار بکنین ...
Retired User
دوستان اين كل كل رو خاتمه بديد
اينا اگه قدرت درك سياست پرز رو داشتند كه اين حرفارو نميزدند
پس ادامه نديد
ممنون
هر بارسايي هك كه اومد تو تاپيك گزارش بديد
به همين راحتي دي:
ali_ranger22
همه مثل عمو پرز Large نیستن که !!
resident_evil
03-07-2009, 18:12
همه مثل عمو پرز Large نیستن که !!
آخه به نظر من خیلی بخوان برا این بازیکن پول بگیرن 20 میلیون ! 60 تا !!!
iammahdi
03-07-2009, 18:13
خوب بود از این پرز ا یکیم ما داشتیم که این پرسپولیس این قدر بدهی بالا نیاره از بیت المال برداره ...
الان اخبار گفت که هواداران بارسلونا از خرید های رئال احساس نگرانی کردند و از مسولان خواستن بیان یه کار بکنین ...
خوب انصافا خوف ناک شدیم. حالشون شبیه فصل قبل ماست که اون کالدرون .... ! هیچی نخرید ! :41:
هر بارسايي هك كه اومد تو تاپيك گزارش بديد
به همين راحتي دي:
مث آواتارت خشن و ترسناک شدی ها ! : دی
------------------------------
پرز گفته که نمی تونسته زیاد منتظر ویا بمونه. تا 30 ژوئن به والنسیا فرصت داده بود.(الکی که نیست ! همچین قدرتی رو منتظر گذاشتن !)
Retired User
03-07-2009, 18:16
رائول آلبیول در اولین کنفرانس مطبوعاتی اس به عنوان یک مادریدیستا بسیار خوشحال به نظر میرسید
.
آیا از پذیرایی که از تو شد راضی هستی؟
البته.روز بسیار زیبایی بود.من انتظار نداشتم که این همه طرفدار را در استادیوم ببینم.انها خوشامدگویی شگفت انگیزی به من گفتند و من بسیار سپاسگزارم.من امیدوارم که بتوانم با سختکوشی و تهییج محبتشان را جبران کنم.
آیا فکر میکنی شایدبعضی از هم تیمی های قبلی تو در والنسیا به رئال بپیوندند؟
همه از ویا صحبت میکنند اما من نظری ندارم.به عنوان دوست و هم تیمی او برایش بهترینها را ارزو دارم.اطمینان دارم که او هر جا که بازی کند عالی خواهد بود.
تو میخواهی شماره 18 را بپوشی.شماره ای که به روبن دلارد،هم تیمی تو در اسپانیا تعلق داشت.آیا معنی این کار تو حمایت است؟
روبن یکی از بهترین دوستان من است.من و او در تیم های جوانان و بعد در تیم اصلی اسپانیا با هم همبازی بوده ایم.من افتخار میکنم که پیراهن او را بپوشم.اطمینان دارم او بهبود خواهد یافت و آن زمان خوشحال خواهم شد تا پیراهنش را به او برگردانم چرا که این شماره در واقع به او تعلق دارد.من امسال تمام سعی ام را میکنم تا از این پیراهن دفاع کنم.
آیا خودت را یک مادریدیستا تعریف میکنی؟
من خودم را وقف باشگاه میکنم زیرا این وظیفه ی هر بازیکن حرفه ای است.منتوقع نداشتم که اینگونه از من پذیرایی شود و برایم بسیار عالی بود.
اولین روزت در سانتیاگو برنابئو چگونه بود؟
شگفت انگیز بود.هرگزا انرا فراموش نخواهم کرد.من میخواهم مادرم را ببوسم زیرا میدانم که او مرا نگاه میکند.تمام خانواده ی من از قرارداد من بسیار راضی هستند.
تو بعشی از هم تیمی های جدیدت را از قبل میشناسی.آیا در مورد بازی با کریستیان و کاکا مشتاق هستی؟
این افتخاری است تا با 2 بازیکن کلاس جهانی بازی کنم.و همچنین افتخاری است تا با مادریدی های دیگر همبازی شوم.من بیصبرانه منتظر دیدنشان هستم و مشتاقانه منتظر هستم تا فصل جدید اغاز شود.همه ی ما هیجان زده هستیم.
آیا امضای قرارداد با رئال مادرید سخت بود؟
به عنوان بازیکن والنسیا،برایم سخت بود تا باشگاه را ترک کنم.اما میدانستم چه میخواهم.من خواهان بازی در رئال بودم.من خیلی از علاقه ی رئال مادرید به من سپاسگزارم و باید آنرا جبران کنم.
تو قرار است با په په در خط دفاعی بازی کنی.
په په بازیکنی عالی است.او بسیار قوی است و یکی از بهترین دفاع وسط های دنیا است.من خوشحالم که هم تیمی چون او دارم.
چه احساسی داری؟
حس خاصی دارم.این اولین معارفه ی عمرم بوده است و فکر میکنم انچه که انها برایم داده اند شگفت انگیز است.سخت است که در این شرایط توضیح دهم.من میخواهم دوباره از همه تشکر کنم.و تاکید کنم که سخت کار خواهم کرد تا انتظاراتشان را براورده سازم.
ایا به هم تیمی های سابقت و هم تیمی های تیم ملی توصیه میکنی که با باشگاه قرارداد امضاء کنند؟
من دوست دارم که هم تیمیهای در تیم ملی را در کنار خودم ببینم.طبیعی است که من خوشحال میشوم اگر هریک از انها چنین کاری کند.اما این به من بستگی ندارد که تصمیم بگیرم و نظر دهم.رئال تیمی عالی دارد و من اطمینان دارم انها به اهدافشان خواهند رسید.
آیا زمانی که کودک بودی رویایی از بازی در رئال داشتی؟
من رویاهای زیادی داشته ام.من فکر میکنم هر بچه ای که دوست دارد فوتبال بازی کند رویایش این است که برای باشگاهای بزرگ بازی کند و یکی از انها هم رئال مادرید است.من در زمان کودکی ارزو داشتم که در تیم والنسیا هم بازی کنم و خوشحالم که این رویا به حقیقت پیوست.
به کدامیک از مربی هایت مدیونی؟
سانچز فلورز و فران اسکریوا به من ایمان داشتند و پس از تصادف هم کمک شایانی به من کردند.من نمیدانستم ایا دوباره میتوانم در همان سطح فوتبال بازی کنم یا نه اما انها به من اعتماد دادند.این قدم مهمی برایم بود و من به خاطر کمک انها الان اینجا هستم.من خیلی از کمکهایی که در انروزها به من شد تشکر میکنم.
مصاحبه با خورخه والدانو
پلاتینی امروز گفت که کارهایی که رئال مادرید میکند را نمیپسندد .
رئال مادرید توانایی اینرا دارد که پول زیادی را به دست اورد زیرا بازیکنانی با کیفیت دارد.این کارامدی در قبل هم ثابت شده و ما میخواهیم انرا حفظ کنیم.ما موفقیتی در حد متوسط نمیخواهیم.ما میخواهیم بهترین باشیم و برای بهترین بودن به بازیکنان کلاس جهانی نیاز داریم.
ایا البیول تنها امضاء قرارداد اسپانیایی این فصل خواهد بود؟
ما هنوز در حال مذاکرات با بازیکنان اسپانیایی دیگر هستیم و امیدورایم همه چیز به اسانی قرارداد البیول رخ دهد.
آیا انتظار داشتید که به این زودی با این همه بازیکن قرارداد امضاء کنید؟
ما کار بروری بعضی قرارداد ها را قبل از تصویب شدن ریاست پرز اغاز کردیم بنابراین انتظار هم داشتیم.ما هم اکنون ارامتر حرکت میکنیم و من شگفت زده نمیشوم اگر بعضی قرارداد ها در اخرین دقایق زمان نقل و انتقالات به امضاء برسد.
آیا هدف شما این است که دفاع را محکم کنید؟
ما میخواهیم به کل تیم نیرو بخشیم و میدانیم که پیشرفتهایی خواهیم داشت.ما میخواهیم تیمی قابل رقابت بسازیم.
آیا این شایعه است که نیستلروی به المپیک ---- خواهد پیوست؟
ما درباره ی خیلی از بازیکنان منتظر مذاکرات هستیم اما این به پیشنهاداتی که دریافت میکنیم مربوط میشود.
Retired User
03-07-2009, 18:16
" کریم بنزما " در مورد رویای حضور خود در رئال مادرید صحبت کرده و اعلام کرده که میخواهد در رده باشگاهی هم در کنار " فرانک ریبری " بازی کند.
رئال مادرید یکی از بزرگترین خریدهای خود را انجام داده و " کریم بنزما " اعلام کرده که از کودکی رویای حضور در مادرید را داشته است.
او ابتدا گفت:« رئال مادرید رویای من است. آن تیمی است که من از زمانیکه کوچک بودم دوستش داشتم. من به مادرم قول دادم که برای آنها بازی کنم.»
« همیشه من میگفتم خواهم توانست برای آنها بازی کنم. علاوه بر این، من فقط مسابقات فوتبال اسپانیا را دوست دارم و تنها چیزی که تماشا میکردم لالیگا بوده است.»
او اضافه کرد:« این زمانی بود که زیدان، رونالدو و دیوید بکام در مادرید حضور داشتند.»
از " بنزما " در مورد اینکه اگر اجازه داشت ---- را به مقصد بایرن مونیخ ترک و بازی در کنار دوست خود " ریبری " را تجربه کند پرسیده شد که او گفت:« این به این معنا نیست که من بوندسلیگا را دوست دارم اما حقیقت این است که ریبری دوست خوب من است و او کسی است که میخواهم در کنارش بازی کنم. فرقی نمیکند که در چه تیمی ما بازی میکنیم.»
resident_evil
03-07-2009, 18:17
خوانده راموس: بارسا تیم است، رئال هنوز نه!
منبع
بالاخره ما نفهمیدیم شماها خبرگذاری های ایرانی رو قبول دارید یا نه !
در ضمن شما هنوز متوجه قضیه نشدی ظاهرا ! لطف کن دیگه تشریفتو تو این تاپیک نیار ...
Retired User
03-07-2009, 18:17
" کاکا " ستاره جدید رئال مادرید خواستار حضور " ژابی آلونسو " بازیکن لیورپول در این تیم شده است.
این تیم اسپانیایی پیش از این " کاکا "، " کریستیانو رونالدو " و "رائول آلبیول " را جذب کرده، در حالی که پیشنهاد آنها برای " کریم بنزما " نیز با موافقت رو به رو شده است. " آلونسو " یکی دیگر از اهداف رئال است و در گزارشات آمده آنها پیشنهاد خود که حدود 30 میلیون پوند است را در اواخر جولای ارائه خواهند کرد.
زمانی که از " کاکا " در مورد " آلونسو " پرسیده شد، گفت:« من دوبار در مقابل او در فینال لیگ قهرمانان بازی کردهام. او بازیکن بسیار خوبی است، او اسپانیایی است بنایراین خیلی مورد استقبال قرار خواهد گرفت.»
آخی بیچاره خوان ده راموس! این که بوی سوختن ... اش می آد !
اما خوب حرف بدی هم نزده. یکم زمان واسه هماهنگ شدن لازم داریم.(البته چون بازیکن هامون تاپ هستن باید زمان کمی نیاز باشه)
به نظرم مربی که رئال داره در نظر اول در سطح این تیم و بازیکنای بزرگش نیستش
بزرگترین اشتباه رئالیا به نظرم اخراج کاپلو بودش
Retired User
03-07-2009, 18:22
دوستان خواهشا فقط گزارش بديد
فقط
ممنون
Retired User
03-07-2009, 18:22
به نظرم مربی که رئال داره در نظر اول در سطح این تیم و بازیکنای بزرگش نیستش
بزرگترین اشتباه رئالیا به نظرم اخراج کاپلو بودش
+ اخراج دل بوسكه
iammahdi
03-07-2009, 18:26
نه به اون پارسال که برا رونالدو پدر رئال در اومد و تو تیم حسابی دعوا شد که این یارو چرا این همه پول می گیره نه به امسال که ...
وای دوباره رئال هجومی ...
یکی از ابزار ای تیم بازیکنه ، امیدوارم بتون با هم مچ شن ...
iammahdi
03-07-2009, 18:28
" کاکا " ستاره جدید رئال مادرید خواستار حضور " ژابی آلونسو " بازیکن لیورپول در این تیم شده است.
وای این ا رو باش ...
اصلا" یکی بیاد بره بگه این زیدانم بیاد دوباره بازیکن بشه ، چه حالی می ده : دی
ظاهرا درگیری ها همچنان ادامه داره.
ببینید دوستان من میخوام یه چیزی رو واستون روشن کنم. بارسلونیها ( از هوادار گرفته تا مربی و بازیکن و رئیس باشگاه ) تو این 1 ماه اخیر به رئال و رئالی اظهار لطف کردن. البته این یه امر عادی هست. وقتی کسی میبینه حریفش ازش بهتره و اگه آماده باشه حرفی برای گفتن در مقابلش نداره میزنه تو جاده خاکی.
من میخواستم یه سوال از بارسلونی ها بپرسم. خداییش بیاید روشن کنید چرا اینقدر در مورد رئال نظر میدید؟ یعنی اگه یه روز در مورد رئال حرف نزنید روزتون شب نمیشه؟
من ازتون میخوام مثل بچه ادم بیاید بگید مشکلتون چیه که اینقدر در مورد ما اظهار نظر میکنین؟
اولش که بحث ضعیف بودن رئال بود و هرجا میرفتی 3تا جامشون رو به رخت میکشیدن. بعدش ایرادها از پرز و خریدهاش شروع شد. حالا هم کارشون به جایی رسیده که گستاخانه در مورد بازیکنان رئال صحبت میکنن!
باید خدمت اقای ژاوی عرض کنم که بله رونالدو مانکن هست. چون هم تیپش رو داره هم هیکلش رو. ولی شما نداری! اینیستا هم نداره! مسی هم نداره! پویول هم نداره! والدز هم نداره! هانری هم نداره! هیچکدومتون ندارین! بنابراین کسی باهاتون کاری نداره. به همین سادگی!!
به قول شاعر گفتنی یارو دستش به فلان چیز نمیرسید میگفت بده ( مثال رو حال کنید دی: )! همین ژاوی باور کنید از خداشه دوتا عکاس بیان ازش عکس بگیرن ولی خوب نمیان! بخاطر همین داره میسوزه و این حرفا رو زده.
ژاوی اگه آدم باشخصیتی بود نمیومد پشت سر مردم اینطوری حرف بزنه. شخصیت خودش رو با این حرف نشون داد.
دیگه اخبارم آبروتونو برد ولی ما به کسی نمیگیم : دی
طرفدارای تیمای دیگه لطف کنن حتی نظر خوبم درباره رئال ندن همین و بس:19:
راستی داش کسری تو این عکس رونالدو که برا امضات گذاشتی کاملا مشخص شد بدن هیچ بازیکنی بهش نمیرسه
چه زیر بغلایی داره ای ول
kasra_khan2003
03-07-2009, 18:45
به نقل از مارکا که معارفه ریبری پنجشنبه هفته ی دیگه هست!:18:
اگه بشه چی میشه! دیگه حمله تکمیل! بریم دفاع!!!
kasra_khan2003
03-07-2009, 18:47
ظاهرا درگیری ها همچنان ادامه داره.
ببینید دوستان من میخوام یه چیزی رو واستون روشن کنم. بارسلونیها ( از هوادار گرفته تا مربی و بازیکن و رئیس باشگاه ) تو این 1 ماه اخیر به رئال و رئالی اظهار لطف کردن. البته این یه امر عادی هست. وقتی کسی میبینه حریفش ازش بهتره و اگه آماده باشه حرفی برای گفتن در مقابلش نداره میزنه تو جاده خاکی.
من میخواستم یه سوال از بارسلونی ها بپرسم. خداییش بیاید روشن کنید چرا اینقدر در مورد رئال نظر میدید؟ یعنی اگه یه روز در مورد رئال حرف نزنید روزتون شب نمیشه؟
من ازتون میخوام مثل بچه ادم بیاید بگید مشکلتون چیه که اینقدر در مورد ما اظهار نظر میکنین؟
اولش که بحث ضعیف بودن رئال بود و هرجا میرفتی 3تا جامشون رو به رخت میکشیدن. بعدش ایرادها از پرز و خریدهاش شروع شد. حالا هم کارشون به جایی رسیده که گستاخانه در مورد بازیکنان رئال صحبت میکنن!
باید خدمت اقای ژاوی عرض کنم که بله رونالدو مانکن هست. چون هم تیپش رو داره هم هیکلش رو. ولی شما نداری! اینیستا هم نداره! مسی هم نداره! پویول هم نداره! والدز هم نداره! هانری هم نداره! هیچکدومتون ندارین! بنابراین کسی باهاتون کاری نداره. به همین سادگی!!
به قول شاعر گفتنی یارو دستش به فلان چیز نمیرسید میگفت بده ( مثال رو حال کنید دی: )! همین ژاوی باور کنید از خداشه دوتا عکاس بیان ازش عکس بگیرن ولی خوب نمیان! بخاطر همین داره میسوزه و این حرفا رو زده.
ژاوی اگه آدم باشخصیتی بود نمیومد پشت سر مردم اینطوری حرف بزنه. شخصیت خودش رو با این حرف نشون داد.
این تیکه رو باید قاب بگیرم بزنم به دیوار: دی
خیلی باحال گفتی!
بچه ها نظرتون درباره امضای جدیدم چیه؟:31:
resident_evil
03-07-2009, 18:48
الان اینو جدی گفتی ؟! :18:
بهترین دفاع حمله هستش :18:
همون کاسیاس کافیه برای دفاع : دی
این تیکه رو باید قاب بگیرم بزنم به دیوار: دی
خیلی باحال گفتی!
امضات هم عالیه ! همه میتونن مانکن مارو ببینن : دی !
یکی هم برا من قاب بگیر پست کن درب منزلمون : دی !
عالی
بنده خدا هنوز قرارداد امضا نکرده معارفه کجا بود؟!
iammahdi
03-07-2009, 18:53
بچه ها نظرتون درباره امضای جدیدم چیه؟
رونالدو زیر بغلاش خوبه اما ، بالا سینه هاش از همه بهتره ،شیمکشم که خوبه یعنی حداقل به سینه هاش گیر نداده ...
در کل بدنه خوبی داره ... بره مستر المپیا یه چیزی گیرش می یاد ...
resident_evil
03-07-2009, 18:53
عالی
بنده خدا هنوز قرارداد امضا نکرده معارفه کجا بود؟!
احتمالا به صورت مخفیانه قرارداد بستن ! بی خبر ! مثل بنزما !
Retired User
03-07-2009, 18:57
به اين آلمانيا نميخوره كه به اين راحتي بنزما رو به ما بدن
يكم غير قابل باوره
kasra_khan2003
03-07-2009, 18:57
الان اینو جدی گفتی ؟! :18:
بهترین دفاع حمله هستش :18:
همون کاسیاس کافیه برای دفاع : دی
امضات هم عالیه ! همه میتونن مانکن مارو ببینن : دی !
یکی هم برا من قاب بگیر پست کن درب منزلمون : دی !
برن بازیکنای توپشون رو لخت کنن، بیارن ببینیم کدومشون اندامش مثل اینه:27:
ببینیم اونایی که ادعای بهترین بازیکن بودن رو دارن، هیکلشون چی واسه گفتن داره!
این هیکل یه چیز رو نشون میده = میزان سختی های کشیده شده برای رسیدن به اینجا!!!
Retired User
03-07-2009, 19:03
فعلا بارسا رئال, کهکشانی ها, 6 تایی ها یا هر چیزی که دوست دارید اسمشو بزارید 8 2 برده. منچستر رو هم که در فینال شکست داده. 3 جام هم که کسب کرده. حرفی هست؟
اطلاعات پائينتر از 0
ممنون كه مارو شاد ميكنيد
رئال پیشنهاد 41 میلیون یورویی به لیورپول می خواد بده. البته تو این پول نگردو هم حساب کردن.
نگردو + $ = 41میلیون= آلونسو !
ریبری که بهتره !
اگه ریبری و آلونسو بیان ترکیب تیم چه مدلی میشه ؟! چند تا دفاع تو زمین می ذاره ؟!
kasra_khan2003
03-07-2009, 19:04
به اين آلمانيا نميخوره كه به اين راحتي بنزما رو به ما بدن
يكم غير قابل باوره
بابا بخدا پرز یهویی کار رو انجام میده!
اصلا باور کنید از اولش هم نمیخواست ویا رو بیاره!
فقط اونجا شلوغ بازی در آورد، که کسی سراغ بنزما نره! منچستر عجله نکنه سر خریدش!
الان هم ریبری رو میاره: دی
البته ممکن هست که ضایع شیم، یعنی ریبری هم طعمه باشه واسه جذب ژابی آلنسو!!!
Retired User
03-07-2009, 19:08
This Is Because of Our History, Our Honor, Our Shirt and Our Name
شديدا تاييد ميشه دي:
kasra_khan2003
03-07-2009, 19:22
خوب همین الان گل یه خبر جدید زد بیرون که براتون ترجمه میکنم.
خوب همه میدونن که رئال دنبال داوید ویا بود، حالا بعد از عقد قرار داد با کریم بنزما، فلورنیتینو پرز، اظهار کرد که او مجبور که بنزما رو تا بخرد، چون اگر از 30 ژوئن رد میشدن، کل بحث ها بیهوده بود و خریدی انجام نمیشد.
والینسیا گفت که ویا غیر قابل انتقال هست و دیگه کاری از دست ما بر نمیومد. در مصاحبه با Cuatro
هرچند پرز علاقه ی خودش برای به خدمت گرفتن داوید ویا در آینده ای نچندان دور رو رد نکرد.
در فوتبال هیچ وقت نمیشه با قاطعیت گفت که چیزی تمام شده است، ما از آینده خبر نداریم، اما در حال حاضر والنسیا گفته که خیال فروش این بازیکن را ندارد، به همین دلیل ما تصمیم گرفتیم بازیکن بزرگ دیگری ( کریم بنزما ) رو خریداری کنیم.
پرز ادامه داد که هنوز به تلاش خود در بازار نقل و انتقالات ادامه میدهد و در نظر دارد دو بازیکن بزرگ دیگر، یعنی ژابی آلنسو و فرانک ریبری را خریداری کند: من فکر میکنم اگر بتونیم دو خرید دیگه بکنیم، تیم جدید بسته شده.
پرز در پاسخ به اینکه بایر مونیخ تمام درها برای خرید ستاره ی فرانسوی رو بسته گفت:
در حال حاضر این حقیقت دارد.
kasra_khan2003
03-07-2009, 19:24
بچه ها ارزش نداره بخاطر دو تا تیم که صاحب داره وهیچیش به ما نمیرسه(صاحبانشون هم مردم مادرید و بارسلونا هستند) با هم کل کل کنیم همین دو دستگی ها با عث شده این آخو** ها این بلاها را سر ما بیارند من این پست را تویه تاپیک بارسا هم میزنم
بیاید با هم خوب باشیند ما پارسال که سه جام گرفتیم هیچیش به من نرسید
با تشکر
شدیدا تایید میشه! هرچند عشق به یک چیز دوری و نزدیکی نمیشناسه! اما بهتره در کل باهم دوست باشیم:11:
resident_evil
03-07-2009, 19:24
امیدوارم که ریبری رو بزارن بیاد ...
در ضمن خریدهای جدیدتون را هم تبریک میگم خصوصا بنزما را آخه شدیدا ازش خوشم میاد خوشحالم که در لالیگا میبینمش
resident_evil
03-07-2009, 19:29
دیگه فکر میکنم امسال سطح لالیگا بره بالا شدید ! چه شود الکلاسیکو ! کلکسیونی از بازیکنان فوق العاده ی دنیا در هر 2 تیم ! دیگه منتخب جهان لازم نیست بزارن ! ترکیب رئال و بارسا میشه منتخب جهان : دی !
cyrus_ln
03-07-2009, 19:35
زندگی شیرین می شود:40:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول اینجوری خوبه دوست باشین با هم , کل کل نکنین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه فکر میکنم امسال سطح لالیگا بره بالا شدید ! چه شود الکلاسیکو ! کلکسیونی از بازیکنان فوق العاده ی دنیا در هر 2 تیم ! دیگه منتخب جهان لازم نیست بزارن ! ترکیب رئال و بارسا میشه منتخب جهان : دی !
هرچی ستارست جمع شده تو لا لیگا امسال بازیهای با کیفیتی(حتی بیشتر از لیگ انگلیس) میبینیم
resident_evil
03-07-2009, 19:37
زندگی شیرین می شود:40:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول اینجوری خوبه دوست باشین با هم , کل کل نکنین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه با هم متحد شیم بر ضد لیگ انگلیس : دی !
بچه ها بیاید با هم دوست باشیم و به هدف والا فکر کنیم (آزادی*آزادی)
اگه فوتبال ما هم صاحب داشت الان ما هم تو فوتبال حرفی برایه گفتن داشتیم حیف که فقط افسوسش میمونه برا ما
دوستان رئالی یه چند روزی اگه میشه این پرز را قرض بدید میخواهیم بزاریمش رییس جمهور ایران آخه واقعا مغز اقتصاده
-----------------------------والدز-----------------------------
ابیدال------------پیکه-----------------پویول--------------الوز
-----------------------------توره------------------------------
----------------اینیستا----------------ژاوی-----------------
هانری---------------------اتوئو------------------------مسی
El Classico
رونالدو---------------------بنزما------------------------ریبری
-----------------الونسو-----------------کاکا------------------
-----------------------------لاس------------------------------
راموس-------------په په------------البیول-----------مارسلو
---------------------------کاسیاس---------------------------
حالا که همه کوتاه اومدن مام کوتاه میایم البته امیدوارم بعد از الکلاسیکو هم همینطوری دوست بمونیم : دی
resident_evil
03-07-2009, 19:45
El Classico
یا خــــــــــــــــــــــــ ــــدا ! این همه ستاره تو 100 متر جا ؟! : دی
kasra_khan2003
03-07-2009, 19:45
آره: دی
فکر کن ال کلاسیو: کاکا، رونالدو، بنزما، ریبری، از اونور مسی، ویا، هانری، ژاوی و ...
بعد از همه اینا گذشته، چه کلی بشه بین این دوتا تو Pro Evolution Soccer!!!!
در ضمن خریدهای جدیدتون را هم تبریک میگم خصوصا بنزما را آخه شدیدا ازش خوشم میاد خوشحالم که در لالیگا میبینمش
ممنون، ایشالا شما هم ویا رو بخرین!
هرچی ستارست جمع شده تو لا لیگا امسال بازیهای با کیفیتی(حتی بیشتر از لیگ انگلیس) میبینیم
اینگلیس دیگه پوکید! وقتش هست دوباره لالیگا بشه بهترین لیگ اروپا!
اگه فوتبال ما هم صاحب داشت الان ما هم تو فوتبال حرفی برایه گفتن داشتیم حیف که فقط افسوسش میمونه برا ما
دوستان رئالی یه چند روزی اگه میشه این پرز را قرض بدید میخواهیم بزاریمش رییس جمهور ایران آخه واقعا مغز اقتصاده
بابا بسه: دی
الان بن میشیا!
راستی اون رو ساختی؟!! هنوز داری تو اون زمینه ادامه میدی؟
مثل اینکه بعضیا کینه شتری دارن
از این به بعد هرکی به غیر از s-b بیاد اینجا من یکی یجوری جوابشو میدم که دیگه اینورا پیداش نشه
کسری جان تو اون زمینه دارم کار میکنم امیدوارم که بتونم بسازمش تا یه حالی از این پایگاه بسیج که تو محلمون هست بگیرم
resident_evil
03-07-2009, 19:59
Franck Ribery Skips Bayern Munich Training ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بابا ولش کنین بزارید بیاد دیگه !
kasra_khan2003
03-07-2009, 20:03
مثل اینکه بعضیا کینه شتری دارن
از این به بعد هرکی به غیر از s-b بیاد اینجا من یکی یجوری جوابشو میدم که دیگه اینورا پیداش نشه
1. بیخود خودت رو بن نکن!
2. هرچی میگین همینجا بگین که بیخود بهونه دست اونا ندیم!
کسری جان تو اون زمینه دارم کار میکنم امیدوارم که بتونم بسازمش تا یه حالی از این پایگاه بسیج که تو محلمون هست بگیرم
مراقب باش! کمک خواستی هستم، اطلاعاتی چیزی.
Franck Ribery Skips Bayern Munich Training ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بابا ولش کنین بزارید بیاد دیگه !
عجب خبری: دی
شاد کردی مارو!
خوب بچه ها من از صبح تا همین الان یه ضرب نشستم دارم خبر ترجمه میکنم، نقل میکنم، دعوا میکنم :31: و ...
دیگه خسته شدم!
ما رفتیم، شاید آخر شب یه سر بازم اومدم.:40::40::40:
ali_ranger22
03-07-2009, 20:04
واقعا یه کم فکر کنید پرز چیکار کرد ! در کمتر از 1 ماه فک جهان فوتبال رو به خاک کشوند ! :دي
واقعا قابل ستایشه این مرد ... دمش گرم که ابهت رو به تیممون بر گردوند
cyrus_ln
03-07-2009, 21:42
نوید پستت پاک شده آکوا به منم پیغام داده : دی
Reason: شکایت مکرر کاربران/مشمول بستن دسترسی به انجمن
میگم کلن بی خیال بحث و کل کل و اینا شین یهو دیدی تاپیکمونم بستن :|
میگم کلن بی خیال بحث و کل کل و اینا شین یهو دیدی تاپیکمونم بستن
اوکی ما دیگه فقط راجب به تیمه عزیزمون بحث میکنیم
resident_evil
03-07-2009, 22:42
نوید پستت پاک شده آکوا به منم پیغام داده : دی
Reason: شکایت مکرر کاربران/مشمول بستن دسترسی به انجمن
میگم کلن بی خیال بحث و کل کل و اینا شین یهو دیدی تاپیکمونم بستن :|
کدوم پستم ؟!
در ضمن کسی اینجا کل کل نکرد ! اول میگن اگه کل کل نکنید ایرادی نداره بعد کل کل هم نمیکنیم پاک میکنن !
واقعا که عجب وضعیت قشنگی داره این فروم !
میگم کسری ، احمد ، اسی کلاقدیمیا چرا این end_of_world نمیاد اینجا ؟؟ بچه خوبی بود نکنه اینجا براش لتفاقی افتاده که نمیاد؟ جاهای دیگه پست میده ولی اینجا نه میگم بهش پ خ بدم که بیاد ؟؟
aRThaS_08
03-07-2009, 23:05
احمد مگه میری گوانتانامو ! : دی یعنی 1 ساعت اینترنت تو غربت گیرت نمی آد !
نه : دی
(البته من احمد نیستم : )) )
احمد اونور آب اینترنت ریخته !!!!! روزی نیم ساعت یعنی نمی تونی بیای نت ؟!!
شما ندیده میگی ؟ : دی
من دیروز برگشتم میدونم چه خبره :"
رسما شدیم چت روم ! واقعا مسخرست ...
ازین به بعد آدرس اینجارو بدم به اونایی که نمیتونن برن تو یاهو چت کنن ! : دی
اسمایلی پد رو فقط برای همین پست ران کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/Messenger/Media/Smileys/24.gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/Messenger/Media/Smileys/21.gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/Messenger/Media/Smileys/21.gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/Messenger/Media/Smileys/21.gif
میگم احمد اونجا دانشگاهاش اینترنتشون چند ده مگی هست !! :دي مطمئنم وقت می کنی سر بزنی ;)
تصحیح میکنم ... دانشگاه ها اینترنت اور میدن : دی
مايكون كه فقط ياد داره سانتر كنه
من نظرم راجع بهش برگشت
اصلا خلاقيت نداره
راموس یه چیز دیگس
اول راموس بعد کریس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/Messenger/Media/Smileys/4.gif
بازیکن خوبیه ! :دي
در مورد مایکن ! اصلا خوب نیست ! من خوشم نیومده ازش ! هم استیلش هم تریپ سانتر کردنش ! من اصلا نمی تونم تصوور کنم بخواد جای راموس بازی کنه ! راموس خیلی سر تره ! تازه راموس فقط 23 سالشه !
دقیقا منم همین نظرو دارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/Messenger/Media/Smileys/8.gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/Messenger/Media/Smileys/8.gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/Messenger/Media/Smileys/8.gif
نزدیک 200 تا سانتر کرد 2 تاش خطرناک بود دیگه ! همش توپ رو سانتر می کرد تو در و دیوار ! مدافع های امریکا می زدن بیرون !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/Messenger/Media/Smileys/24.gif
--------------------------------------
در آخر دهنتون چیزز یعنی اللهم صل علی محمد ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/Messenger/Media/Smileys/4.gif
هنوز 60صفحه مونده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/Messenger/Media/Smileys/18.gif این 60تایی هم که خوندم همه اسپم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/Messenger/Media/Smileys/20.gif
Retired User
03-07-2009, 23:22
مایکل اوون به منچستریونایتد پیوست
این مهاجم به شیاطین سرخ ملحق شده. انتقال او شگفتی بزرگ تابستان را رقم زد.
اگه خريد اوون شگفتيه
پس خريدهاي ما چيه؟
kasra_khan2003
03-07-2009, 23:25
owen که مدام مصدوم میشه! بدرد نمیخوره!
Retired User
03-07-2009, 23:27
ستاره فرانسوی عزم خود را برای ترک رختکن باواریایی ها جزم کرده است.
گل: به نظر می رسد که فرانک ریبری علاقه ای ندارد تا فصل آینده را در بایرن سپری کند و بنا به اخبار منتشره تمایل زیادی دارد تا به هموطنش در رئال مادرید ملحق شود. این در حالی است که سران بایرن تاکنون تمام پیشنهادات برای خرید ریبری را رد کرده اند و کارل هاینز رومینیگه خاطرنشان کرده که به این بازیکن تحت هیچ شرایطی اجازه ترک آلیانس ارنا داده نخواهد شد.
این در حالی است که این ستاره ملی پوش فرانسوی تمایل زیادی دارد تا با قدرت خود همه کار انجام دهد تا نشان دهد که می تواند برخلاف سران باشگاه آلمانی این تیم را ترک کند و این امر را با غیبت در تمرینات روز جمعه باواریایی ها به نمایش گذاشته است. توماس بائور، یکی از مسئولان بخش آلمانی گل دات کام در این رابطه گفت:« ریبری روز پنجشنبه نیز به بهانه مشاهده برجستگی برروی کف پایش تمرینات تیم را ترک کرده بود و روز جمعه نیز به طور کل برسر تمرینات حاضر نشد. سران بایرن صحبتهای زیادی در مورد این برجستگی می کنند ولی مطبوعات آلمان شک وشبهه زیادی برسر دلیل اصلی این ماجرا دارند و برجستگی را یک بهانه می دانند، شرایط بسیار ناآرامی حاکم است.»
این در حالی است که ریبری تا سال 2011 با باشگاه آلمانی قرارداد دارد و قیمت کنونی او حدود 70 میلیون یورو برآورد می شود.
Retired User
03-07-2009, 23:27
رئال مادرید از فروش رویستون درنته به فیورنتینا پول بیشتری می خواهد...
سایت گل : فیورنتینا خواهان جذب رویستون درنته بازیکن هلندی رئال است.به نوشته روزنامه گاتزتادلواسپورت مسئولان ویولا قصد دارند طی قراردادی قرضی و یک ساله درنته را از رئال به خدمت بگیرند و در صورتی که تمایل داشتند در پایان فصل او را به صورت قطعی از رئال خریداری کنند.
گفته می شود باشگاه ایتالیایی در پایان فصل آینده در صورتی که بخواهد درنته را از رئال به بخرد رقمی در حدود 9 میلیون یورو پرداخت خواهد کرد.این در حالی است که رئال برای فروش این بازیکن مبلغ بیشتری را می خواهد.پانتالئو کروینو مدیر ورزشی فیورنتینا طی چند روز آینده به مادرید سفر می کند تا برای انتقال درنته به ایتالیا با مسئولان رئال به توافق برسد.از طرف دیگر درنته نیز خواهان بازی در تیمی است که بتواند در آن به صورت ثابت به میدان برود، به نظر می رسد او فصل آینده با پیراهن فیورنتینا به میدان برود.
resident_evil
03-07-2009, 23:33
واقعا برای بایرن خیلی بد شده ! بهترین بازیکنش میخواد بره ولی به زور نگهش داشتن ! این اصلا برای باشگاه خوب نخواهد بود !
پس خريدهاي ما چيه؟
هنوز برا خریدای ما لغتی در فرهنگنامه ها پیدا نشده : دی
فک کنم اگه الونسو هم بیاد تیم تکمیله!
دفاع هم داریم دیگه !!
راموس ...په په...البیول...مارسلو
دفاع نمیخوایم دیگه: دی
بر و بچز یه عکس براتون اوردم در حد المپیک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ون گال: برو تو تمرین
ریبری: دستتو بنداز گنده بک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mokafating
04-07-2009, 00:38
من که دارم از خوشحالی میمیرم / ایول پرز / ایول رئال / ایول خودم / ایول خودت / ایول خودش / :8::31::46::20::7:
MH_SANIANI
04-07-2009, 00:56
El Classico
اگه دقت کنید بر فرض محال همه نقاط رو برابر بدونم یه جا هست که واسه بارسلونا سولاخه...!
کاسیاس کجا والدس کجا..!!!!!!!!
ehsan-totti
04-07-2009, 01:19
رئال مادرید از فروش رویستون درنته به فیورنتینا پول بیشتری می خواهد...
جونه هر کی دوست دارین بزارین بره دیگه بابا :19::19::19:
هنوز برا خریدای ما لغتی در فرهنگنامه ها پیدا نشده : دی
100%
اصلآ کلمات قاصرآ (نمیدونم درسته یا نه گیر ندین :31:)
-----------------------------XXX-----------------------------
XXX------------XXX------------------XXX-------------XXX
-----------------------------XXX------------------------------
----------------XXX----------------XXX-----------------
XXX---------------------XXX------------------------XXX
El Classico
اینارو تنهایی چیدی یا کسی کمکت مرده ؟ :31::31:
این لاس چیه گذاشتی اون وسط :2:
اونجا جای گاگو عزیزه دله منه :40::40:
resident_evil
04-07-2009, 01:55
بر و بچز یه عکس براتون اوردم در حد المپیک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ون گال: برو تو تمرین
ریبری: دستتو بنداز گنده بک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمت گرم جیگر نصف شبی کلی خندیدیم : دی !
danijon_2006
04-07-2009, 02:19
میگم این ونگال اصلا هم غذا نداره بدبخت به اندازه یه بشکه نفت شکم داره ریبری کم مونده فقط با مشت بزنتش
Rock Magic
04-07-2009, 05:04
سلام رفقا
ایول ترکوندید شماها!!
آقا رئال چه شود امسال .... خبری از خریدهای جدید و لیست خریدهای آینده ندارید؟
همگی خوش باشید
keep Fu...ing Supporting Real
Death prince
04-07-2009, 07:07
در این خبر می توانید اوضاع بازار نقل و انتقالات در 20 تیم حاضر در رقابتهای دسته اول لالیگا را مشاهده کنید. نقل و انتقالات، بازیکنان آزاد و تمامی اطلاعات دیگر. این راهنمای کاملی است که با دنبال کردن آن می توانید تمام جزئیات در مورد روند نقل و انتقالات هر تیم در رقابتهای لالیگا در بازار تابستانی را مشاهده کنید.البته این لیست تا روز آغاز رقابتهای لالیگا به روز می شود.
سایت گل: بازار نقل و انتقالات تابستانی، اجازه نفس کشیدن به خبرنگاران نمی دهد ولی سایت رسمی گل دات کام به زبان اسپانیایی ، یک سورپرایز بزرگ برای هوادارانش دارد. در خبر منتشره می توانید اوضاع نقل و انتقالات در تک تک بیست تیم حاضر در رقابتهای دسته اول لالیگا را مشاهده کنید. می خواهید ببینید که چه کسانی به تیمهای رئال مادرید،بارسلونا، والنسیا، خرس یا ساراگوسا منتقل شده اند؟چه بازیکنانی به اتلتیکو، سویا، دپور یا والنسیا پیوسته اند؟در زیر لیست روند نقل و انتقالات را مشاهده می کنید:
آلمریا:
خرید: فابیان بارگاس(آزاد)، داوید رودریگس(بازگشتی از قرض)، سیسما (بازگشتی از قرض)
فروش: ایرینی (آزاد)، برونو (آزاد)، کارلوس گارسیا (قرضی)، مانه (انتقال)
اتلتیک بیلبائو:
خرید:اینیگو دیاس دسریو( آزاد)، لافوئنته(بازگشتی از قرض)، تیکو(بازگشتی از قرض)، سوبیائوره (بازگشتی از قرض)
فروش: خاوی کاساس (آزاد)، دل اولمو (قرضی)
اتلتیکو مادرید:
خرید: خوانیتو (آزاد)، کابررا( انتقال)، بالرا (بازگشتی از قرض)، ریس(بازگشتی از قرض)، خورادو (بازگشتی از قرض)، کلبر سانتانا (بازگشتی از قرض)
فروش: لئو فرانکو(آزاد)، گئورگیوس سیتاریدیس(آزاد)، کوپه( انتقال)، بانگا(پایان قرارداد قرضی بودن)
بارسلونا:
خرید: انریکه ( بازگشتی از قرض) فروش: سیلوینیو( آزاد) دپورتیوو: خرید: آنگولو(قرضی)، خوکا(آزاد)، آدریان( بازگشتی از قرض)، آیتامی(بازگشتی از قرض)، عمر براوو( بازگشتی از قرض)
فروش: لافیتا( خرید مجدد)، دی گوژمن(آزاد)، پابلو آمو، فابریسیو، وردو( آزاد) ، مونوآ (آزاد)، بارراگان(آزاد)
اسپانیول:
خرید:بن سحر (انتقال)، ناکامورا( آزاد)، وردو(آزاد)، کاماچو(قرضی)
فروش: نه نه ،کیکو کاسیا، لاکروس، روفه ته و خوردی گومس
ختافه:
خرید: مانه (انتقال)، پدرو ریوس( انتقال)، خوردی کودینا(انتقال)، ناچو(آزاد)
فروش: استوجکوویچ(پایان قرارداد قرضی بودن)، خاکوبو (پایان قرارداد قرضی بودن)، پولانسکی (انتقال)
مایورکا:
خرید: امیلیون انسوئه (بازگشتی از قرض)
فروش: میگل مویا( انتقال)، خوان آرانگو( انتقال)، دورادو( آزاد)، خورادو ( پایان قرارداد قرضی بودن)، کلبر سانتانا (پایان قرارداد قرضی بودن)
مالاگا:
خرید: لوپس مونیس (مربی)، چابی تورس(آزاد)، امتیلیگا(آزاد)، مونوآ(آزاد)، سیلوا (بازگشتی از قرض)
فروش: الیسیو(انتقال)، آنتونیو تاپیا(مربی)، کایخا(آزاد)، گویتیا(آزاد)، لوکه، پابلو بارروس، دودا، لولو، آدریانو، ناچو، چلی ، روساتو، سالوا
اوساسونا:
خرید: خاوی کایه خا(آزاد)، اریسه (بازگشتی از قرض)،خوکین اسپارسا(بازگشتی از قرض)،نیکو مدینا(بازگشتی از قرض)
فروش: کروچاگا(خداحافظی از دنیای فوتبال)،اکتور فونت(آزاد)، سانی(پایان قرارداد قرضی بودن)، ایدالگو(پایان قرارداد قرضی بودن)، تیاگو گومس(پایان قرارداد قرضی بودن)، مارگایراس(آزاد)، خاویر فلانیو(آزاد)
راسینگ:
خرید: ماندیا(مربی)، آرانا(انتقال)، کرسپو(قرضی)
فروش: مارکانو(انتقال)، ژیگیچ(پایان قرارداد قرضی بودن)، جاناتان پریه را( پایان قرارداد قرضی بودن)، بالرا (پایان قرارداد قرضی بودن)
رئال مادرید:
خرید: مانوئل پیگرینی( مربی)، کاکا(انتقال)، کریستیانو رونالدو(انتقال)، آلبیول (انتقال)، بنزما( انتقال)
فروش: ساویولا(انتقال)
سویا:
خرید:آلفارو(بازگشتی از قرض)، دودا(بازگشتی از قرض)، دمول(بازگشتی از قرض)
فروش:کرسپو(قرض)، خاوی ناواررو( خداحافظی از دنیای فوتبال)، موسکرا(انتقال)
اسپورتینگ خیخون:
خرید: میگل دلاس کوئواس(انتقال)، ریورا(آزاد)، آرنولین(انتقال)، خوان پابلو(انتقال)
فروش: لافوئنته(پایان قرارداد قرضی بودن)، کامارا (آزاد)، کولین، نرو، سرخیو سانچس
تنریفه:
خرید: -
فروش: آلفارو (پایان قرارداد قرضی بودن)، کریستو (آزاد)، اسکار پرس، کلاورو
والنسیا:
خرید: میگل مویا(انتقال)، ماتئو(آزاد)، برونو(آزاد)، دیالبرت(آزاد)، زیگیچ (بازگشت از قرض)، بانگا( بازگشت از قرض)،بیویس(بازگشت از قرض)، خوردی آلبا(بازگشت از قرض)
فروش:آلبیول (انتقال)، کوررو تورس، مورینتس، میگل ، اوگو ویانا، ادو، مورتی، آنگولو
وایادولید:
خرید: اکتور فونت(آزاد)، نائوست(آزاد)، بارراگان(آزاد)، آسیر( بازگشت از قرض)، خاکوبو(بازگشت از قرض)، آلوارو آنتون(بازگشت از قرض)
فروش: اسکودرو(قرض)،آگیره(قرض)، ویکتور(آزاد)، گویتوم(قرض)، آلبرتو (آزاد)،اینییاکی بئا(آزاد)، بیبار دورادو(آزاد)، اولدونی(پایان قرارداد قرضی بودن)
ویارئال:
خرید: ارنستو والورده(مربی)، مارکانو(انتقال)، تیاگو دوترا(انتقال)، برونو رنان(انتقال)، داوید فوستر(خرید مجدد)، جفرسون مونرو(بازگشت ازقرض)
فروش: مانوئل پیگرینی(مربی)، نیهت(انتقال)، ماتیاس فرناندس(انتقال)، سیگان (آزاد)، گییه فرانکو (آزاد)، ویه را(آزاد)
خرس:
خرید: -
فروش: استبان ویگو(مربی)، پدرو ریوس(انتقال)، مندوسا، برایان سارمینتو (پایان قرارداد قرضی بودن)، آسیر(پایان قرارداد قرضی بودن)، آیتامی(پایان قرارداد قرضی بودن)، کرسپی (پایان قرارداد قرضی بودن)، کایه(پایان قرارداد قرضی بودن)، سیلوا(پایان قرارداد قرضی بودن)
ساراگوساک:
خرید: لافیتا(خرید مجدد)، دبارروس(پایان قرارداد قرضی بودن)
فروش: کوارترو(خداحافظی از دنیای فوتبال)، لوپس بایخو، تونی، پینگول، ساپاراین و چوس ارررو
Death prince
04-07-2009, 07:09
بازیکن برزیلی قصد دارد نشان دهد چقدر باشگاه جدیدش را دوست دارد.
سایت گل: مراسم معارفه رسمی کاکا به عنوان بازیکن رئال مادرید پنجشنبه در ورزشگاه این تیم مقابل بیش از 40 هزار طرفدار مشتاق برگزار شد. باشگاه رئال مادرید اعلام کرده کاکا پیش از آن که پا روی زمین چمن ورزشگاه بگذارد، کارت رسمی هواداری رئال را دریافت کرده است.
با این کارت میتوان تخفیفهای بسیاری گرفت و در جلسات تمرینی تیم حضور داشت. این بازیکن برزیلی با افتخار کارت خود را که شماره 540،000 داشت به همه نشان داد و گفت که از پیوستن به خانواده رئال مادرید خوشحال است. کاکا که با مبلغ 67 میلیون یورو از میلان به رئال رفت در جام صلح اولین دیدارهای خود با پیراهن تیم جدیدش را انجام خواهد داد.
Death prince
04-07-2009, 07:10
این روزها مدیربرنامه های ژابی آلونسو از صحبت کردن در مورد پیشنهادات موجود برای خریداری این ستاره اسپانیایی طفره می رود.
سایت گل: در حالی که این روزها اخبار در مورد احتمال پیوستن ژابی آلونسو به تیم رئال مادرید قوت می گیرد، احتمال جدایی او از باشگاه لیورپول روز به روز پررنگ تر می شود و در این میان مدیر برنامه های او از صحبت کردن در مورد پیشنهادات موجود، طفره می رود.
سران باشگاه رئال در گزارشهایی اعلام کرده اند که با اینیاکی ایبانیس در ارتباط نزدیک هستند و به نظر می رسد که مذاکرات میان آنها در جریان است. این در حالی است که مدیربرنامه های آلونسو در صحبتهایی به اسکای سپورت نیوز گفته که نمی تواند به سوالاتی در مورد وجود یا عدم وجود پیشنهادات برای این بازیکن پاسخ دهد. فلورنتینو پرس در پاسخ به پرسش خبرنگار اسکای در مورد آلونسو نیز گفته است:"ژابی آلونسو بازیکن بزرگی است و از هفته آینده تا ماه آگوست زمان کافی برای مذاکره در این رابطه داریم."
Death prince
04-07-2009, 07:12
روزنامه های اسپانیایی امروز ژابی آلونسو، آلوارو آربلوآ و داوید سیلوا را به عنوان خریدهای بعدی رئال مادرید معرفی کردند...
سایت گل : رئال مادرید شب گذشته خرید کریم بنزما از ---- را قطعی کرد اما به نظر می رسد خریدهای رئال هنوز ادامه خواهد داشت.روزنامه مارکا امروز اعلام کرد مذاکرات کهکشانی ها برای جذب ژابی آلونسو و آلوارو آربلوآ از لیورپول مراحل نهایی را طی می کند.این در حالی است که مارکا در ادامه می نویسد رئال به جذب این دو بازیکن نیز کفایت نمی کند و بعد از جذب آنها از لیورپول مذارکات خود را برای جذب داوید سیلوا از والنسیا آغاز خواهد کرد.
گفته می شود سیلوا در حدود 20 تا 25 میلیون برای رئال هزینه در بر داشته باشد اما باید علاقه بارسا را نیز به جذب این بازیکن در نظر گرفت، باید دید در رقابت برای جذب این بازیکن کدام تیم موفق تر خواهد بود.والنسیا با وجود دست و پنجه نرم کردن با مشکلات مالی اعلام کرده فقط یکی از دو ستاره خود (داوید ویا و یا داوید سیلوا) را در مهلت نقل و انتقالات برای بهبود وضعیت اقتصادی باشگاه خواهد فروخت.
رییس رئال مادرید گفته دیگر نمیتوانست بیش از این منتظر داوید ویا بماند.
سایت گل: رئال مادرید به جذب کریم بنزما و داوید ویا علاقه داشت اما سرانجام بازیکن ---- را به خدمت گرفت، چرا که باشگاه ---- برای فروش او تاریخی را به عنوان ضربالاجل تعیین کرده بود. گفته میشود ویا شاید به بارسلونا برود، اما والنسیا قصد ندارد هیچ پیشنهادی را برای فروش ویا بپذیرد.
فلورنتینو پرس رییس باشگاه مادریدی گفته دیگر نمیتوانست منتظر ویا بماند، چرا که باشگاه ---- اعلام کرده بود بنزما را تنها تا 30 ژوئن خواهد فروخت: «والنسیا اعلام کرد ویا فروشی نیست و دیگر کاری از دست ما برنمیآمد.» وقتی از پرس پرسیده شد آیا ویا دیگر به رئال نخواهد رفت، او پاسخ داد: «در فوتبال هرگز وجود ندارد. نمیدانیم در آینده چه خواهد شد. فعلا والنسیا تمایلی به فروش او ندارد و ما تصمیم گرفتیم بنزما، یک بازیکن بزرگ دیگر را بخریم.»
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه خبر دیگه هم نوشته بود منچستر به دنبال خرید زلاتانه . مگه با اینتر تمدید نکرد ؟!!!
یوفا: هيات مديره رئال مادريد بر خريد قطعي و بدون قيد و شرط داويد سيلوا مهاجم والنسيا اسپانيا تاكيد دارد.
به گزارش یوفا: فلورنتينو پرس مي كوشد داويد سيلوا مهاجم كليدي والنسيا را به خدمت بگيرد.
بسياري از كارشناسان سيلوا را در سطح داويد ويا مي دانند.
اگر سيلوا به رئال مادريد بيايد به واقع تصور اينكه سرمربي رئال مادريد چگونه خطوط هافبك و حمله را آرايش مي دهد سخت است.
سيلوا درخشش خيره كننده اي در تيم ملي اساپنيا به خصوص در يورو 2008 داشته و رغبتي براي تمديد قرارداد خود با والنسيا ندارد.
یوفا: مهاجم تازه وارد رئال مادريد گفت: از حضور در رئال خوشحالم چرا كه اين تيم، تيم رويايي من است.
به گزارش یوفا كريم بنزما گفت: از كودكي آرزو داشتم روزي براي رئال مادريد بازي كنم اما تصور نمي كردم هرگز به چنين آرزوي بزرگي دست پيدا كنم.
وي افزود: براي مراسم معارفه خود لحظه شماري مي كنم و اميدوارم بتوانم دوران بسيار باشكوهي را در رئال مادريد تجربه كنم.
بنزما خاطرنشان كرد: هراسي از ترافيك ستاره در رئال مادريد ندارم و مي كوشم با رقابت سالم در رئال مادريد خود را به تركيب ثابت تيم تحميل كنم.
یوفا: بازيكن سابق منچستريونايتد گفت: مردان فرگوسن بدون من قهرمان فصل بعد ليگ برتر انگليس ميشوند.
به گزارش یوفا كريستيانو رونالدو اظهار داشت: سرآلكس فرگوسن كه از سال 2003 تا تابستان سال جاري مربي من بود، بركارش براي قهرماني منچستريونايتد مسلط است. او چنان خوب و مقتدرانه برنامه ريزي مي كند كه حتي الان بدون من هم منچستر خواهد رفت و قهرمان فصل آتي ليگ برتر خواهد شد.
اين بازيكن افزود: از نظر من قدرت منچستريونايتد فراتر از ساير رقبا در ليگ انگليس است. پس فصل بعد هم قهرمان مي شود و اين روند را براي هميشه حفظ خواهد كرد.
رونالدو تاكيد كرد: با وجودي كه مدت زيادي نيست از منچستر جدا شده ام، اما دلم براي هم تيمي هاي سابق، به ويژه وين روني تنگ شده است. از نظر من قدرت و قابليت هاي وين روني بسيار بالا و كم نظير است. او بر توپ بسيار مسلط است.
جیگرتو بخورم خوش تیپ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
(چون راجع به رئال صحبت کرده میزارم !)
یوفا: سرمربي بارسلونا اسپانيا سكوت خود را شكست و گفت: با خريدهاي رئال مادريد و اوضاع حاكم بر بارسلونا توقع غيرمنطقي از من نداشته باشيد.
به گزارش یوفا: پپ گوارديولا تصريح كرد: رئال مادريد رونالدو و كاكا را دارد و شايد بعد از بنزما بتواند ريبري را هم به خدمت بگيرد. البته من به عنوان يك مربي اعتقادي به داشتن اين همه بازيكن خوب ندارم اما اين تيم در خط دفاعي نيز آلبيول را خريده و مانوئل پيگريني در صورت مديريت بر ترافيك ستارگان خود مي تواند مدعي اول قهرماني در لاليگا و ليگ قهرمانان اروپا باشد.
گوارديولا افزود: من بازيكنان بزرگي دارم و مي توانم با همين امكانات نيز قول قهرماني دهم اما نبايد از من توقع داشته باشند كه در صورت بروز بحران هاي مثل مصدوميت بازيكنان يا افت گروهي آنها همچنان تيم را در شرايط ايده آل حفظ كنم.
خیلی خیلی عذر میخوام ولی نمیتونم جلوی خودم رو بگیرم : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یوفا: بازيكن برزيلي رئال مادريد در TVe گفت: در رئال مادريد جاودانه خواهم شد.
به گزارش یوفا: كاكا دو روز پس از مراسم معارفه خود در شبكه ملي اسپانيا گفت: كاري مي كنم شماره 8 را به نام من سند بزنند.
وي افزود: نمي خواهم اين تصور در هواداران رئال مادريد به وجود آيد كه من به خاطر پول زياد راهي رئال مادريد شده ام در واقع بيش از پولي كه گرفته ام براي رئال مادريد سود خواهم داشت و اين را به همه ثابت مي كنم.
كاكا خاطرنشان كرد: مردم جهان به خصوص آنها كه فوتبال را دوست دارند مي دانند كه من بازيكن بي تقاوتي نيستم و به تيم خود تعصب دارم.
aRThaS_08
04-07-2009, 09:10
من از این 130صفحه ای که طی 12روزی که من نبودم جلو رفتید اینا دستگیرم شد : دی
kaka 8
gago 5
ronaldo 9
albiol 18
drenthe to fiorentina
nistelroy to lyon
codina to getafe
metzelder to bashiktash
van der vaart to hamburger SV
guti 14
garay from racing santander
saviola to benfica
Negredo from Almeria
eto'o to man city (che rabti be in topic dasht :D)
نظر من اینه :
اشنایدر 23
رونالدو 10
بنزما 9
آلونسو 14
آربلوآ 15
ریبری 11 (جای روبن)
سیلوا هم 21 (بجای متزلدر) : دی
فائوبرت کجا میره که نقل و انتقالات رو توی ساکر اعمال کنم ؟ : دی
پ.ن : منم که راموس هستم
بعد از تورس عشق من راموس :ایکس
بعد تورس و راموس هم کاکا رو دوس دارم :ایکس
اگه آلونسو و آربلوآ و ماسکرانو از لیورپول برن دیگه لیورپول تیم نمیشه که : ((
اینهمه صبر کردم به یجایی برسه حالا که خوب کار کرده فقط تورس رو داریم : (
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.