مشاهده نسخه کامل
: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News
Retired User
20-06-2009, 16:49
اسامی چهار مهاجم تراز اول دنیا روی میز رئیس باشگاه رئال مادرید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت مارکا امروز اعلام کرد که اسامی زلاتان ایبراهیمویچ , دیگو فورلان , کریم بنزما , و الواره نگردو بر روی میز فلورنتینو پرز قرار دارد و پرز قصد دارد تا با کمک خورخه والدانو و میگل پاردزا , یکی از این چهار مهاجم با کیفیت را برای فصل اینده جذب نماید.
در جمعه ی این هفته وکیل زلاتان , Mino Raiola با سران مادریدی پیرامون انتقال زلاتان ایبراهیمویچ سوئدی صحبت کرد و این احتمال میرود که این بازیکن سوئدی پس از پایان حضورش در لیگ ایتالیا و بازی در تیم های یوونتوس و اینتر ایتالیا , فصل اینده در سانتیاگو برنابئو توپ بزند.
ماسیمو موراتی , رئیس باشگاه اینتر میلان تمایل دارد تا این مهاجم سوئدی را در تیم خود نگه دارد اما با فروش این بازیکن , علاوه بر سود مالی بسیاری که بدست خواهد اورد , میتواند بازیکنان مد نظر خوزه مورینیو , سرمربی تیم اینتر میلان , که در رئال مادرید توپ میزنند از جمله گونزالو هیگواین , محمدو دیارا , وسلی اشنایدر و ارین روبن را خریداری کند.
MH_SANIANI
20-06-2009, 16:52
هیگواین و اشنایدر رو حیفه بفروشیم...
Retired User
20-06-2009, 16:56
هیگواین و اشنایدر رو حیفه بفروشیم...
آره حيفه ولي ديگه بهشون نيازي نيست بايد بشينن رو نيمكت
ون در فاارت رو بندازیم به یکی راحت شیم ! به نظرم بنزما بهتره واسمونا ! سنش خیلی کمه !
Retired User
20-06-2009, 17:57
الان نظر سنجي كلوپ هواداران رو ديدم
برام جالب بود
سوالش اينه: با فروش کدامیک از بازیکنان مخالف هستید؟
بعد نتايجش به اين صورته:
1 Higuaín
Arjen Robben 2
Ruud Van Nistelrooy 3
Klaas-Jan Huntelaar 4
Wesley Sneijder 5
Rafael Van der Vaart 6 Drenthe 7
يعني هواداران بيشتز از همه مخالف فروش هيگواين هستند و همچنين اصلا از درنته راضي نيستن
Lyon: Karim Benzema May Go To Manchester United
shit !
يعني هواداران بيشتز از همه مخاف فروش هيگواين هستند و همچنين اصلا از درنته راضي نيستنفک کنم همه این نظرو داشته باشن !
این بازیکن اقای گل ما بود ! تازه 21 سالشه ! خودمون ساختیمش !! نباید به همین راحتی از دستش بدیم !
دیارا رو هم باید رد کنیم بره !
resident_evil
20-06-2009, 18:00
Higuain تو این مدت خیلی خوب بازی کرده برای تیم ! فروشش یه کار احمقانس ...
Retired User
20-06-2009, 18:01
Lyon: Karim Benzema May Go To Manchester United
shit !
فک کنم همه این نظرو داشته باشن !
این بازیکن اقای گل ما بود ! تازه 21 سالشه ! خودمون ساختیمش !! نباید به همین راحتی از دستش بدیم !
دیارا رو هم باید رد کنیم بره !
ما به بنزما نيازي نداريم
بذار بره همون منچستر
راستي اين پست 500 من توي اين تاپيك بود دي:
هیگواین بازیکن خوبیه...نباید از دست بدیمش
h_starboy
20-06-2009, 19:58
آره هیگواین خیلی عالیه
سلام بر عزیزان دل دوستان رئالی و همیشه سفید خودم
خوب با خبرهای زیادی اومدم خدمتون.
اول در مورد فروش هیگواین بگم
من خیلی قبولش دارم
و بدجوری دوسش دارم
اما وقتی که رئال باخت از بارسا یه چیزی گفتم
پرز بیا اگه رائول و کاسیاسم فروختی مهم نیست فقط بیا
حالا هم هر کاری پرز بکنه منم موافقشم.
این در حالیه که خدمت دوستان عرض کنم این خبر کذبه باور نکنید
========================================
اما برم سراغ اخبار
خدمت دوستان خودم عرض کنم که
مراسم معارفه دو فوق ستاره جدید رئال مادرید
یعنی
کرستیانو رونالدو و ریکاردو کاکا
قراره که به ترتیب 8 و 16 جولای در برنابئو برگزار بشود.
اینم یه عکس خوشگل واس تزئیین این پست بنده
چه روزی شود اون روز
Ahmad-Ra
20-06-2009, 20:57
واقعا چه شود احمد... مطمئنی کریس میاد ؟
و خبر دوم و خوشحال کننده اینکه:
ژابی الونسو بازیکن خوب تیم لیورپول بیش از پیش به رئال مادرید نزدیک شد.
ژابی از بازگشت به اسپانیا و بازی کنار ستارگانی چون کاکا و رونالدو حرف زده
و اینکه تنها مانع فعلا دوستی بین اون و بنیتز هستش
ولی وقتی پای رئال مادرید و فلو پرز به میون بیاد
کارش نمیشه کرد.
باید صبر کرد و دید
بنیتز پیروز است یا پرز
نکته:بشین بینیم با فرگوسن با اون عزمتش نتونست جلوی پرز رو بگیره تو اومدی این وسط که چی؟
واقعا چه شود احمد... مطمئنی کریس میاد ؟
جاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااان؟
سلام بر احمد عزیز
داداش گلم میگم چند ماهه تو تاپیک نیومدی؟
کریس رئالی شد رفت عزیز
این که میگم تاریخ معارفش هست
تو کریس رو رئال بدون
اگه ساکر و فیفا بازی میکنی سریع ترانسفرش کن رئال مادرید. :31:
آخی بعد چند ماه باز اومدم این تاپیک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا یکی این ترمز دستی پرز رو بکشه بگه بسه بابا همین کاکا و رونالدو برای هر تیمی کافین دیگه نیازی نیست به بقیه : دی
حالا بنزما بد نیست
تازه ریبیری که با بایرن تمدید کرد چرا هی میگین میاد رئال : دی ( بهتر تا نیاد چیه بخدا خوشم نمیاد ازش )
میگم فقط یکی پیدا کنیم مثله کارلوس باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دفاع کنار نداریم
مایکون رو با اشنایدر عوض نکرد اینتر ؟
اخه اسنایدر اونجا خیلی بهتر میتونه بازی کنه مخصوصا لیگ ایتالیا و ون در وارت هم همین طور بزارن برن اونجا پیشرفت کنن
یادتونه با تیم ملی هلند چه بلایی به سر ایتالیا اوردن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه بزارین 2 تا هم بره بارسا گناه داره بابا گریش میگیره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :دی
خلاصه سال بعد رئال رو عشق است [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان هر کسی میتونه بگرده برام اسمایل مایه بزاره تا فصل بعد واسه شادی از اسمایل ها استفاده کنیم ( میتونین بهم پیغام خصوصی هم بدین)
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جای ممد مادرید هم خالی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Retired User
20-06-2009, 21:09
كسي ميدونه پرز به دنبال دفاع چپ هست يا نه؟
كليچي چي شد؟
يعني مارسلو بايد دفاع چپمون باشه؟
Retired User
20-06-2009, 21:11
مدافع برزیلی اینتر اعلام کرد در صورتی که با این تیم نتواند لیگ قهرمانان را فتح کند به تیم دیگری خواهد رفت...
سایت گل : مایکن مدافع بزیلی اینتر که در سال 2006 به این تیم پیوسته نمایش بسیار خوبی در این مدت داشته و اکنون فتح لیگ قهرمانان به همراه اینتر را اولویت خود می داند، جامی که اینتر از سال 1960 تا به حال نتوانسته آن را کسب کند.
باشگاه رئال مادرید علاقه خود را به جذب مدافع اسبق موناکو ابراز کرد اما او اعلام کرد که قصد ترک اینتر را ندارد.مایکن می گوید :"رئال مادرید تیم فوق العاده ای است و بازی در این تیم برای هر بازیکنی افتخار بزرگی محسوب می شود اما من تا سال 2011 با اینتر قرارداد دارم."نراتزوری در چهار سال اخیر لیگ قهرمانان بعد از صعود از گروه خود به ترتیب به وسیله تیم های ویارئال، والنسیا، لیورپول و منچستریونایتد از گردونه رقابت ها حذف شده اند."
می خواهم به همراه اینتر لیگ قهرمانان را فتح کنم و در صورتی که موفق به این کار نشوم این تیم را ترک خواهم کرد."مایکن هم اکنون به همراه تیم ملی برزیل در آفریقای جنوبی حضور دارد و در پیروزی 3 بر صفر برزیل مقابل ایالات متحده آمریکا یکی از بازیکنان موثر تیمش بود.
Retired User
20-06-2009, 21:12
هانیزه ، ون نیستلروی و په په همه آماده هستند تا در کنار کریس رونالدو بازی کنند.
کریس رونالدو منچستر یونایتد را ترک خواهد کرد تا در اسپانیا بازی کند. رونالدو منچستر را ترک خواهد کرد تا در کنار دو همبازی سابق خود(نیستلروی و هاینزه) و همبازی فعلی خود در تیم ملی پرتغال بازی کند.
گوشه ای از صحبتهای این سه بازیکن رئال مادرید در مورد رونالدو :
نیستلروی :
" بازیکنان ستاره همیشه خوشایند هستند.کریس بهترینه "
" او خیلی جونه ولی تجربه بسیار بالایی داره چون در جام جهانی ، لیگ قهرمانان اروپا و لیگ انگلستان سابقه بازی داره . او هم از لحاظ بدنی و هم از لحاظ فنی قدرت بسیار بالایی داره "
هاینزه :
" ما دوستان بسیار خوبی هستیم و ما در منچستر هر دو همبازی بودیم "
" او فوق الاده باهوشه و همچنین یک بازیکن برجسته در فوتبال "
په په :
" من فکر می کنم بازیکن پیش روی مادرید (رونالدو) همیشه بهترین گزینه بوده است . او همیشه رئال مادرید را دوست داشته و بازی در رئال مادرید همیشه رویای او بوده است و او حتی به شهر مادرید هم علاقه فراوانی دارد."
" رونالدو یک بازیکن درجه یک است . او نقش تعیین کننده ای در ثانیه های یک بازی دارد. "
هاینزه
برو خونتون بابا !!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مایکن اینتر را ترک می کند؟
خدا کنه ترک نکنه !!
Ahmad-Ra
20-06-2009, 22:08
جاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااان؟
سلام بر احمد عزیز
داداش گلم میگم چند ماهه تو تاپیک نیومدی؟
کریس رئالی شد رفت عزیز
این که میگم تاریخ معارفش هست
تو کریس رو رئال بدون
اگه ساکر و فیفا بازی میکنی سریع ترانسفرش کن رئال مادرید. :31:
سلام داش احمد.. به خدا من هر روز اینجام فقط پست نمیدم زیاد... اخه اینقدر شایعه زیاده ادم به خدا تو شک میفته یکی میگه میاد یکی میگه نمیاد.. دیوونه شدم :31:
من pes بازی میکنم از 5 ماه پیش اوردمش تو رئال :دی :27:
Ahmad-Ra
20-06-2009, 22:08
هاینزه :
" ما دوستان بسیار خوبی هستیم و ما در منچستر هر دو همبازی بودیم "
" او فوق الاده باهوشه و همچنین یک بازیکن برجسته در فوتبال "
بز پیر هم اظهار نظر کرد!
هاینزه امشب مهمون شتر هاست ! غلط اضافی داره می کنه !
یه خبر با نمک ! : ریبری به بارسا نزدیک تره تا رئال. اگه قرار باشه ریبری بره میره بارسا !!! : دیـــــــــــــــــــــــ ــی!
منبع رو داشته باش !: الموندو دپورتیوو !
زیدان واسه ریبری مث بابا می مونه ! بگه بیا رئال, ریبری بکن بایر رو هم تو توبره تحویلش میده ! : دی
بارسلونا میتواند فرانک ریبری را بخرد
سایت گل- بارسلونا نسبت به سایر تیمهای اروپایی بخت بیشتری برای خرید فرانک ریبری دارد. اگر بایرن مونیخ تصمیم به فروش او بگیرد، بارسلونا گزینه اصلی خواهد بود. گفته میشد این بازیکن فرانسوی در تابستان از بایرن خواهد رفت و بارسلونا و رئال مقاصد احتمالی او هستند.
اما حالا منابع خبری میگویند بارسلونا برای خرید او بخت بیشتری دارد. گفته میشود خوان لاپورتا، رییس باشگاه بارسلونا با کارل هاینس رومنیگه نایبرییس بایرن در تماس بوده است. این دو نفر رابطه خوبی با هم دارند. لاپورتا از رومنیگه قول گرفته که اگر آنها قصد فروش ریبری را داشتند، بارسلونا را در اولویت بگذارند. بایرن در هر حال گفته ریبری فروشی نیست اما گفته میشود اگر پیشنهاد بزرگی برسد آنها شاید تصمیم به فروش ریبری بگیرند.
البته رئال مادرید هم از زینالدین زیدان بهره میبرد که دوست ریبری است. تیری آنری و اریک ابیدال، بازیکنان فرانسوی بارسلونا در تماس با ریبری هستند ولی به نظر نمیرسد نفوذ زیدان را روی او داشته باشند.
------------------------------------
بیچاره لاپورتا بدجوری ضایع شده ! بعد از بردن اون جامها فک می کرد همه توجه ها به بارسا خواهد بود ! اما زهی خیال باطل !
اگه وامی چیزی خواست بگه با پرز صحبت کنم یکی دو میلیارد بنداریم جلوشون !! :دي
lord_alone_dark
20-06-2009, 22:39
این ها فکر کردن کاتولونیا شهره
Retired User
21-06-2009, 00:10
sokhi ba mazeyi bood
farsim kharab shode
sharmande
sokhi ba mazeyi bood
farsim kharab shode
sharmande
من تصحیح می کنم ! :دي
شوخی بامزه ای بود ! :دي
فارسیم خراب شده .
شرمنده .
malkemid
21-06-2009, 00:55
هاینزه امشب مهمون شتر هاست ! غلط اضافی داره می کنه !
یه خبر با نمک ! : ریبری به بارسا نزدیک تره تا رئال. اگه قرار باشه ریبری بره میره بارسا !!! : دیـــــــــــــــــــــــ ــی!
منبع رو داشته باش !: الموندو دپورتیوو !
زیدان واسه ریبری مث بابا می مونه ! بگه بیا رئال, ریبری بکن بایر رو هم تو توبره تحویلش میده ! : دی
آقا این شتر ها استعاره از کیاست؟!
Retired User
21-06-2009, 00:56
لباس دروازه بانان :
لباس تیم :
عکی دیگه از لباس تیم :
اگر دقت کنید بالای آرم bwin روی لباس، 1 آرم برجسته هم هست ( توی لباس مشکی کاملا مشخص هست ) که این هست :
Retired User
21-06-2009, 00:57
Retired User
21-06-2009, 01:00
لباس دروازه بانان :
لباس تیم :
عکی دیگه از لباس تیم :
اگر دقت کنید بالای آرم bwin روی لباس، 1 آرم برجسته هم هست ( توی لباس مشکی کاملا مشخص هست ) که این هست :
فارسيم درست شد
با تشكر از همكاري شما دي:
پوشيدن اين پيراهنها لياقت خاصي ميخواد
راستي كسي از كسري خبر نداره؟
چند روزه نيومده
Retired User
21-06-2009, 01:00
اين كنايه است دي:
به بخش ادبيات رجوع شود دي:
شتر یه نوع حیوان اهلی می باشد که برای حمل و نقل استفاده می شود و در اینجا در زمان اقای کالدرون وارد فرهنگنامه ی این تایپیک شد ! و در ان زمان اهالی تایپیک برای رفتن به سانتیاگو از ان حیوان استفاده می کردند ! :دي
kasra_khan2003
21-06-2009, 01:10
همه باید افتخار کنن که این پیراهن رو می پوشن:
اما ما باید افتخار کنیم که کاسیاس این پیراهن رو میپوشه!
شتر یه نوع حیوان اهلی می باشد که برای حمل و نقل استفاده می شود و در اینجا در زمان اقای کالدرون وارد فرهنگنامه ی این تایپیک شد ! و در ان زمان اهالی تایپیک برای رفتن به سانتیاگو از ان حیوان استفاده می کردند ! :دي
تایید میشه...فکر کنم این پیشنهاد اولین بار توسط امین خان ارائه داده شد...دی
سلام بچه ها ! ببخشید چند وقتی نبودم رفته بودم اسپانیا ! :31::31:
جدی می گما ! بی شوخی الان توی مادریدم ! تو این مدت که اسباب کشی داشتیم شترا روشون فشار خاصی اومده ! :دي
خلاصه دیگه قل می دم از این به بعد همیشه آن باشم و پیش شما باشم !
راستی تبریک به خاطر رونالدو و کاکا ! امیدوارم ویا هم بیاد ! و چند تا دفاع هم بگیریم !
امیدوارم بتونیم 2باره همگی با هم توی تایپیک آن بشیم و مثل قبل بریزیم سر احمد ! :31::31:
یادش به خیر توی گروه عکس دسته می اوورد ! می گفت کودوم بهتره :31::31:
وای پسر تو کجا بودی توی این چند سال ؟؟؟ :31::31: چرا سر نمی زنی اخه به ما نمی گی افسردگی می گیریم ؟؟؟
:31::31:
احممممممممممممممممممممممم ممممممممد
اول میکشمت
دوم خفت میکنم
سوم دارت میزنم
چهارم میندازمت جلو شترا
پنجم زیر امین (سنیگن وزنه ) میندازمت له شی
اخه نامرد نمیگی دل تنگ میشششششششششششششششیم؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟!!!!!!!
حالا چرا پستش پاک شده من ندیدم پستش رو؟
خوب احمد جون مادرید چطوره جدا مادرید رفتی؟
خوش به حالت
منم به زودی بهت میپیوندم
خیلی زود
----------------
از این به بعد فعال نباشی که کلت کندس همین
خوش برگشتی داداش صفا اوردی
=============================
در مورد لفظ و اصطلاح شتر خدمت دوستمون عارض شوم که
همانطور که دوستان گفتن شتر ابتدا توسط امین ارائه شد
و بعدها بچها گفتن که قبلا مثل اینکه تجربه بدی داشته و میدونسته چقدر بده
این بود که گفتیم کالدرون و هر کی ضد رئال ههم این تجربه امین جان رو داشته باشه.
دی
چاکر داش امییییییین دی
-==============-
كسي ميدونه پرز به دنبال دفاع چپ هست يا نه؟
كليچي چي شد؟
يعني مارسلو بايد دفاع چپمون باشه؟
دوستان عزیز
اصلا نگران نباشید
هم والدانو و هم زیزو اعلام کردند که
تمام کارهای رئال تا حالا طبق برنامه پیش رفته و از برنامه مدون که چیده شده بود خارج نشده
مطمئن باشید تو این برنامه خرید دفاع و تقویتش هم در نظر گرفته شده
هنوز دو هفته از نقل و انتقالات میگذره
صبر کنید.
سلام داش احمد.. به خدا من هر روز اینجام فقط پست نمیدم زیاد... اخه اینقدر شایعه زیاده ادم به خدا تو شک میفته یکی میگه میاد یکی میگه نمیاد.. دیوونه شدم :31:
من pes بازی میکنم از 5 ماه پیش اوردمش تو رئال :دی :27:
به به
احمد جان به تو میگن رئیس لایق و مدیری مدبر
موندم با وجود شما چرا پرز اومده ریاست رئال
شما کار پرز رو 6 ماه پیش انجام دادین
دی
پیش خودت بمونه منم همون که فیفا09 اومد کریس و کاکا رو اوردمشون دی
Ariensport.com: بازیکن نارنجیپوش خط میانی رئال مادرید تاکید کرد در تابستان برنابئو را ترک نخواهد کرد...
در حالی که " فلورنتینو پرز " امضا قرارداد با فوق ستارههای جهان را همچنان در دستور کار دارد، " وسلی اشنایدر " مصمم است در رئال مادرید بماند. این بازیکن 25 ساله که با قیمت 27 میلیون یورو به مادرید آمده هنوز آمادگی خروج از سانتیاگو برنابئو را ندارد.
او زمانی که از تعطیلات از هلند بازگشت به AS گفت:« من قصد ترک رئال مادرید را ندارم. هیچکس با من تماس نگرفته که راجع به این موضوع چیزی بگوید و من میخواهم در مادرید بمانم. آنها برای من خیلی پول برداخت کردند و من میخواهم با این باشگاه موفق شوم.»
" اشنایدر " تصدیق کرد از دگرگونی سریع در باشگاه متعجب شده اما او مشتاق است برای جایگاه خود با برخی از بهترین بازیکنان جهان رقابت کند.
او گفت:« بازی در کنار کریستیانو رونالدو، کاکا یا فرانک ریبری برای هر فوتبالیستی یک افتخار است. اما من از رقابت نمیترسم. من فقط بازیکنی هستم که میخواهم کمک کنم مادرید به جایگاه واقعی خود در فوتبال بازگردد.»
میلان ظاهرا علاقه خود را نسبت به " اشنایدر " نشان داده اما رئال مادرید قصد دارد او را به به عنوان بخشی از مبلغ قرارداد " فرانک ریبری " به بایرن مونیخ دهد.
منبع:سایت گل
احممممممممممممممممممممممم ممممممممد
اول میکشمت
دوم خفت میکنم
سوم دارت میزنم
چهارم میندازمت جلو شترا
پنجم زیر امین (سنیگن وزنه ) میندازمت له شی
اخه نامرد نمیگی دل تنگ میشششششششششششششششیم؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟!!!!!!!
حالا چرا پستش پاک شده من ندیدم پستش رو؟
خوب احمد جون مادرید چطوره جدا مادرید رفتی؟
خوش به حالت
منم به زودی بهت میپیوندم
خیلی زود
----------------
از این به بعد فعال نباشی که کلت کندس همین
خوش برگشتی داداش صفا اوردی
=============================
در مورد لفظ و اصطلاح شتر خدمت دوستمون عارض شوم که
همانطور که دوستان گفتن شتر ابتدا توسط امین ارائه شد
و بعدها بچها گفتن که قبلا مثل اینکه تجربه بدی داشته و میدونسته چقدر بده
این بود که گفتیم کالدرون و هر کی ضد رئال ههم این تجربه امین جان رو داشته باشه.
دی
چاکر داش امییییییین دی
-==============-
آخه من به تو چی بگم ! : دی
شترها رو میفرستم سراغت ها ! یه دلی از عزا در بیارن ! : دی
----------------------------------
چارلیز کجایی ؟! نمیگی نگران می شیم ! می کشمت ! شترها همشون تو راه هستن تا ... !!!! : دی
ali_ranger22
21-06-2009, 09:48
من که دلم واسه این احمد (چارلیز ) خیلی تنگ شده
kasra_khan2003
21-06-2009, 10:57
بچه ها احمد خانوم اومده؟: دی
کو؟! پس چرا هرچی میگردم پستش رو نمیبینم!!!
توهم زدین؟! ها؟!!!
بچه ها من یه معذرت می خوام از همه به خصوص احمد ! :دي
من دیشب حوصلم سر رفته بود گفتم یه کاری کنم بخندیم ! :دي ور داشتم داشتم تایپیک رو نگاه می کردم ( قدیم ) بعد این چارلی (:دي الان بببینه بهش گفتم چارلی بر می گرده !: دي ) رو هی می دیدم گفتم بزار بچه های تایپیک رو سر کار بزاریم ! :دي ور داشتم یه نامه از طرفش نوشتم !: دي
من دیشب حوصلم سر رفته بود گفتم یه کاری کنم بخندیم ! :دي ور داشتم داشتم تایپیک رو نگاه می کردم ( قدیم ) بعد این چارلی (:دي الان بببینه بهش گفتم چارلی بر می گرده !: دي ) رو هی می دیدم گفتم بزار بچه های تایپیک رو سر کار بزاریم ! :دي ور داشتم یه نامه از طرفش نوشتم !: دي
هیچی نه دیگه تموم
خودتو مرده حساب کن
این احمد اون احمد نداره
همگی با شترها میاییم خدمتت
====
فتوا فتوا
این هوادار که با این کارش احساسات شاعرانه مارو جریجه دار کرد خونش حلال و کشتنش حلالتر است
شروع کنید الحمد الله
سپاس خدای راست که همچین موجودی را افرید . :31:
من بی گناهم
i gotta plead innocent !!
درس نوشتم ؟؟ :دي
فقط خواستم دل جوونای مردم رو شاد کنم !!: دي
kasra_khan2003
21-06-2009, 11:33
بچه ها توجه کردین که بازی جام اتحادیه اسپانیا بین رئال و بارسا هست؟
نمیدونم، هست اصلا؟!
بچه ها توجه کردین که بازی جام اتحادیه اسپانیا بین رئال و بارسا هست؟
جام اتحادیه که مال انگلیسه! : دی
ولی سوپر جام اسپانیا فکر کنم بین رئال و بارسا باشه! ولی مطمئن نیستم!
ظاهرا پرز میتونه با یه پیشنهاد 30 میلیونی میتونه آلونسو رو بخره. آلونسو نمیخواد برای دومین بار شانس بازی در برنابئو رو از دست بده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
============
ویا گفته این هفته ای که گذشت هفته ای بسیار سخت براش بوده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
============
وکیل مایکون قیمت اون رو 30 میلیون بیان کرده. به نظر میرسه بازیکنهایی مثل دیارا , اشنایدر , روبن و هیگواین چشم اینتری ها رو گرفتن
============
ظاهرا پرز بدنبال پیکه مدافع بارسلونا هست. البته اینو بگم که منبع خبر الموندو دپورتیوو هست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
============
فرناندو تورس گفته ویا نمیخواد به انگلیس بره و پیشنهادهای منچستر و چلسی اون رو اغوا نمیکنه. تورس گفته ویا دوست داره در اسپانیا بمونه
============
به نظر میرسه اگر رئال نتونه آلونسو رو بخره بره دنبال لوچو گنزالس. مسئولان پورتو منتظر پیشنهاد رئال هستن. منبع : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
============
رونالدو دلایلش رو برای ترک یونایتد اینگونه بر شمرد...
============
به اسپم دادن ادامه بدید.منم اسپم دوست دارم دی .ولی اونروز بعد عمری اینجا یه نیمه اسپم دادم فورا aQoa اومد سراغم که پستت بیهوده بوده|:
__________________________________________________ _______________________________________________
" کریستیانو رونالدو " آشکار کرد برای این تصمیم به ترک منچستریونایتد گرفت که همیشه رویای او بازی در رئال مادرید بوده است.
" رونالدو " تصمیم گرفت یک فصل بیشتر در اولدترافورد بازی کند که او در این فصل موفق شد عنوان بهترین بازیکن اروپا و جهان را کسب کند و به همراه یونایتد برای سومین سال متوالی قهرمان لیگ برتر انگلستان شود. بهرحال، این بازیکن 24 ساله اعلام کرد پس از شکست چلسی در فینال لیگ قهرمانان اروپا در سال 2008، تصمیم داشت به رئال مادرید بپیوندد.
" رونالدو " به News of the World گفت:« بعد از اینکه ما لیگ قهرمانان را فتح کردیم من فکر کردم دیگر افتخاری وجود ندارد که من با آنها به دست نیاورده باشم. و زمانی که شما همه چیز به دست آورده باشید، میدانید که زمان یک رقابت جدید است. یک فصل دیگر ماندم و آن زیبا بود که سه قهرمانی پشت سر هم کسب کنید اما رویای من بازی در مادرید بود.»
بازیکن سابق اسپورتینگ لیسبون پافشاری میکند که به خاطر پول به رئال مادرید نرفته اما به دنبال آرزوی بزرگ خود رفته است.
او اضافه کرد:« البته، من برای پول نرفتم. به دنبال بزرگترین هدفم رفتهام. آن کار بسیار دشواری است، اگرچه هدف من است. اگر شما یکی از بزرگترین بازیکنان مادرید باشید، این بدین معنی است که شما یکی از بزرگترین بازیکنان تاریخ هستید.»
منبع:اسکای اسپورت
Retired User
21-06-2009, 13:17
اينكه از اولش معلوم بود
من وقتي كه روي شماره پست زدم يه پست ديگه رو آورد
اما ايول سر كاري با حالي بود
راستي جريان سوپر جام اسپانيا چيه؟
در اصل بازي بايد بين رئال و شانسونا باشه اما برگزار ميشه؟
Retired User
21-06-2009, 13:17
مشاور ورزش پرس گفت با ریبری مذاکره کرده ام و میدانم مرا شرمنده هواداران نخواهد کرد.
به نقل از ال اکیپ فرانسه زین الدین زیدان گفت تنها مقصد هم تیمی سابقش در تیم ملی فرانسه،سانتیاگو برنابئو است.
مشاور ورزشی رئال مادرید اعلام کرد فرانک ریبری ستاره بایرن مونیخ اگر از آلیانس آره نا برود باید به رئال مادرید بیاید.
خبرهای زیادی مبنی بر پیوستن ریبری به بارسلونا یا رئال مادرید وجود دارد،ولی به نظر
می رسد رئالی ها بیشتر مایل به خرید ین بازیکن 26 ساله باشند.
زیدان اظهار داشت: به هواداران رئال قول دادم ریبری را به این تیم بیاورم، و حتما خواهم آورد البته آلمانی ها پیشنها 65 میلیونی ما را نپذیرفتند،اما این امر به معنای منتفی شدن انتقال ریبری نیست.
وی تاکید کرد:رایزنی های خوبی برای انتقال و جذب ریبری صورت گرفته است.هواداران اگر کمی صبر کنند حتما ریبری را هم در کنار کاکا و کریستیانو رونالدو در این تیم خواهند دید.
Retired User
21-06-2009, 13:18
بهترین بازیکن سال 2008 جهان بعد از گذراندن تعطیلاتش در لوس آنجلس وارد لیسبون شد...
سایت گل - کریستیانو رونالدو ستاره پرتقالی منچستریونایتد که به احتمال فروان به زودی قراردادش را با باشگاه رئال مادرید به امضا خواهد رساند تعطیلات مرفهی را در لوس آنجلس گذراند.
او به همراه گروه پاریس هیلتون در MyHouse دیده شده است و همچنین در یک مهمانی خصوصی در خانه ای در بورلی هیلز شرکت کرده است.او امروز با هواپیمای خصوصی اش وارد فرودگاه لیسبون شد.
بازیکن اسبق اسپورتینگ که با فراری اش فرودگاه را ترک کرد قصد دارد چند روز آینده را به تعطیلات در کشورش بگذراند.
Retired User
21-06-2009, 13:18
" کریستیانو رونالدو " آشکار کرد برای این تصمیم به ترک منچستریونایتد گرفت که همیشه رویای او بازی در رئال مادرید بوده است.
" رونالدو " تصمیم گرفت یک فصل بیشتر در اولدترافورد بازی کند که او در این فصل موفق شد عنوان بهترین بازیکن اروپا و جهان را کسب کند و به همراه یونایتد برای سومین سال متوالی قهرمان لیگ برتر انگلستان شود. بهرحال، این بازیکن 24 ساله اعلام کرد پس از شکست چلسی در فینال لیگ قهرمانان اروپا در سال 2008، تصمیم داشت به رئال مادرید بپیوندد.
" رونالدو " به News of the World گفت:« بعد از اینکه ما لیگ قهرمانان را فتح کردیم من فکر کردم دیگر افتخاری وجود ندارد که من با آنها به دست نیاورده باشم. و زمانی که شما همه چیز به دست آورده باشید، میدانید که زمان یک رقابت جدید است. یک فصل دیگر ماندم و آن زیبا بود که سه قهرمانی پشت سر هم کسب کنید اما رویای من بازی در مادرید بود.»
بازیکن سابق اسپورتینگ لیسبون پافشاری میکند که به خاطر پول به رئال مادرید نرفته اما به دنبال آرزوی بزرگ خود رفته است.
او اضافه کرد:« البته، من برای پول نرفتم. به دنبال بزرگترین هدفم رفتهام. آن کار بسیار دشواری است، اگرچه هدف من است. اگر شما یکی از بزرگترین بازیکنان مادرید باشید، این بدین معنی است که شما یکی از بزرگترین بازیکنان تاریخ هستید.»
Retired User
21-06-2009, 13:19
ستاره پرتغالی منچستر یونایتد در صحبتهایی از دلایلش برای جدایی از اولدترافورد و پیوستن به برنابئو سخن می گوید.
سایت گل- کریستیانورونالدو در اولین مصاحبه پس از آنکه با پیوستن به باشگاه مادریدی موافقت کرده، دلایلی که منجر به این انتقال شده است را برشمرده.
او در گفت و گو با news of the world در این رابطه خاطرنشان کرده که مدتی است انتقال به سانتیاگو برنابئو را بررسی می کرده. او در این رابطه گفت:« پس از آنکه ما در رقابتهای اروپایی (لیگ قهرمانان اروپای فصل قبل) به پیروزی رسیدیم، من حس کردم که دیگر عنوان دیگری برای من باقی نمانده که بخواهم با منچستر یونایتد به آن عنوان برسم.من دریافتم که وقتی که همه چیز را کسب کرده ای، دیگر زمان تغییر فرا رسیده است. من یک سال دیگر هم در منچستر ماندم و از حضورم در این تیم لذت بردم ولی رویای همیشگی من بازی برای رئال مادرید بود.»
بسیاری معتقدند که دلیل اصلی پیوستن کریس به منچستر،بعد اقتصادی ماجراست ولی ستاره پرتغالی این شایعه را رد می کند:« قطعا من به خاطر پول به رئال نمی روم. تنها چیزی که من می خواهم این است که برترین بازیکن فوتبال دنیا باشم و برای رسیدن به این عنوان باید تلاش فراوانی کرد و این هدف اصلی من است. این واضح است که اگر بتوانی بهترین بازیکن تیم رئال مادرید باشی، قطعا یکی از بهترینهای تاریخ خواهی بود.»
رونالدو با قراردادی 94 میلیون یورویی به رئال مادرید خواهد پیوست که این رقم به منزله رکورد جدیدی در بازار نقل و انتقالات فوتبال دنیاست.
Retired User
21-06-2009, 13:23
او به همراه گروه پاریس هیلتون در MyHouse دیده شده است
اين احتمالا gf جديديشه دي:
Retired User
21-06-2009, 13:27
ظاهرا پرز میتونه با یه پیشنهاد 30 میلیونی میتونه آلونسو رو بخره. آلونسو نمیخواد برای دومین بار شانس بازی در برنابئو رو از دست بده
============
ویا گفته این هفته ای که گذشت هفته ای بسیار سخت براش بوده
============
وکیل مایکون قیمت اون رو 30 میلیون بیان کرده. به نظر میرسه بازیکنهایی مثل دیارا , اشنایدر , روبن و هیگواین چشم اینتری ها رو گرفتن
============
ظاهرا پرز بدنبال پیکه مدافع بارسلونا هست. البته اینو بگم که منبع خبر الموندو دپورتیوو هست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
============
فرناندو تورس گفته ویا نمیخواد به انگلیس بره و پیشنهادهای منچستر و چلسی اون رو اغوا نمیکنه. تورس گفته ویا دوست داره در اسپانیا بمونه
============
به نظر میرسه اگر رئال نتونه آلونسو رو بخره بره دنبال لوچو گنزالس. مسئولان پورتو منتظر پیشنهاد رئال هستن. منبع : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
============
رونالدو دلایلش رو برای ترک یونایتد اینگونه بر شمرد...
============
1 پرز قبلا گفته بود كه نميخواد از شانسلونا بازيكن بگيره
2 تورس گفته كه ويا دوست داره پيش اون تو ليور بازي كنه
حالا معلوم نيست كدومش درست ياشه
اما در هر صورت رئال بايد از بين وبا و ايبرا و بنزما يكي رو بگيره
ali_ranger22
21-06-2009, 13:34
نه بابا پاریس هیلتون الان صاحب هتل های زنجیره ای هیلتون بید دیگه ! ارث رسیده بهش!
Retired User
21-06-2009, 13:39
نه بابا پاریس هیلتون الان صاحب هتل های زنجیره ای هیلتون بید دیگه ! ارث رسیده بهش!
نه بابا؟ شوخي ميكني؟ دي:
Elendil1
21-06-2009, 14:31
من منچستري هستم ، ولي از اومدن كريس رونالدو به رؤال خيلي خوشحالم!به جز رونالدو و كاكا ديگه كيا اومدن؟؟اگر ويا و ريبري هم باشن ديگه خيلي خوب ميشه!! ميخوام دهن اين بارسلون سرويس شه!!
Ahmad-Ra
21-06-2009, 14:42
من پیشنهاد میکنم شما تیم دومت حتما رئال باشه :دی
Elendil1
21-06-2009, 14:56
من پیشنهاد میکنم شما تیم دومت حتما رئال باشه :دی
يشنهاد قابل قبوليه!!قبلآ هم خيلي از بازيكنايي كه خيلي دوست داشتم تو اين تيم بودن:::زيدان،ديويد بكام ، كارلوس ،مخصوصآ كارلوس!!!::::
Retired User
21-06-2009, 15:25
يشنهاد قابل قبوليه!!قبلآ هم خيلي از بازيكنايي كه خيلي دوست داشتم تو اين تيم بودن:::زيدان،ديويد بكام ، كارلوس ،مخصوصآ كارلوس!!!::::
پس اين امضات رو عوض كن بنويس منچستر و رئال
Retired User
21-06-2009, 15:27
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به گزارش RmadridFC: مقامات باشگاه رئال مادريد در مراسمى باشكوه پيراهن جديد تيم فوتبال خود را رونمايى كردند
در پيراهن جديد رئال مادريد كمپانى چند مليتى شرط بندى Bwin روى پيراهن حك شده است. در سمت راست پيراهن يك نقش قديمى ديده مى شود كه آرمى است تلفيق شده از ۲ حرف B و S از كلمات برنابئو و سانتياگو. اين لباس جديد در فروشگاه هاى رئال مادريد در مادريد، ژاپن، چين، امارات، آرژانتين، برزيل، آفريقاى جنوبى و اتريش به فروش رسيده و طى ۲ روز گذشته فروش عجيبى داشته است. اقبال عمومى در خريد لباس جديد رئال مادريد با توجه به اينكه در سال گذشته هيچ موفقيتى در اين تيم كسب نشده در نوع خود كم نظير است.
پ.ن: در صفحه قبل عكسهارو گذاشتم
Retired User
21-06-2009, 15:28
در حالی که این روزها همه ستاره آرژانتینی را در راه نوکمپ می بینند، سران باشگاه مادریدی اعلام کردند که تصمیم ندارند تا در این موضوع مداخله کنند.
سایت گل- برخلاف شایعاتی که این روزها در مورد مداخله سران باشگاه مادریدی در مورد خریداری ماسچرانو به گوش می رسد، مادریدی ها اعلام کرده اند که درخواستی برای خرید این ستاره آرژانتینی نداده اند.سران باشگاه بارسلونا مدتهاست که نهایت عزم خود را برای به خدمت گرفتن این ستاره جزم کرده اند و شنیده می شد که در روزهای اخیر سران باشگاه رئال نیز به جمع مدعیان خریداری این ستاره اضافه شده اند.
مدیر برنامه های ماسچرانو در گفت و گو با راک1 اعلام کردند که هنوز پیشنهادی از سران باشگاه مادریدی نگرفته اند. بدین ترتیب سران باشگاه کاتالان هنوز پرامیدترین تیم برای خریداری ستاره باتجربه لیورپول هستند. مدیر برنامه های ماسچرانو هنوز در اسپانیا به سر می بردند و مشغول مذاکره با مسئولان اجرایی بارسا می باشند و به نظر می رسد که در روزهای آتی این ستاره نیز سفری به اسپانیا خواهد داشت.
پیش از این،گزارشها حاکی از آن بود که سران بارسا پیشنهادی 41.5 میلیون یورویی را به سران لیورپول داده اند که احتمالا بویان نیز بخشی از این انتقال خواهد بود.
اقا به نظرم 2 تا دیارا ها رو بدیم با یه پولی یا این ماسکرانو رو بگیریم یا الونسو !
kasra_khan2003
21-06-2009, 17:48
آقا من حوصلم سر رفته! چند وقته خبر داغ نداشتیم.
به این کریس بگین حداقل بیاد لباسش رو تحویل بگیره، دوتا روپا هم بزنه تو چمن سانتیاگو، یکم سرگرم بشیم: دی
kasra_khan2003
21-06-2009, 17:55
پیراهن رئال مادرید دارای پیشینه ی صد ساله است و تا به حال به وسیله ی بهترین بازیکنان کره ی زمین پوشیده شده است.اما این تنها لباس نیست که گذشته ی جالبی را دارد.سبک ها و تکنولوژی جدید ابریشم این امکان را فراهم ساخته است تا هر فصل شاهد تغییرات جدیدی بر روی لباس ها باشیم.اما در پس همه ی این نشانه ها یک داستان جدید خوابیده است.
پیراهن فصل آینده شامل نام و شماره ی بازیکنان به صورت برجسته و کلفت و با جلوه های استثنایی خواهد بود.یک نگاه سه بعدی و ماهرانه از هر عمل غیر قانونی جلوگیری خواهد کرد.هر حرف و شماره شامل یک مارک مخفی و امنیتی خواهد بود که به وسیله ی دستگاه های حرارتی بر روی لباس درج می شود.لباس ها بسیار سبک و انعطاف پذیر هستند و در برابر آب نیز مقاوم می باشند.
اسپرتینگ آی دی کمپانی است که از سال 2003 اجرای طرح را بر عهده داشته است.این شرکت زنجیره ی تامین بسیار قوی و معتبری برای استخدام و آگاه سازی مردم دارد.این کمپانی هم چنین توانایی صادر کردن محصولات را به صورت مستقیم به رئال مادرید و فروشگاه های آدیداس در طول سابقه ی کاری خود دارد.
در آغاز سال 2005 که با ورود دیوید بکام به رئال مادرید همزمان بود فن چاپ زرد و مشکی در لباس ها به کار برده شد.این طراحی از برج های کیو و معماری مادرید الهام گرفته شده بود و دوباره درهای رئال مادرید را به سوی جهان گشود.در فصل جاری امکانات ورزشی رئال مادرید نیز ارائه خواهد شد.سانتیاگو برنابئو اصلی ترین اشتیاق برای طرح فصل 2007/08 بود و در فصل آینده از یک نمای سه بعدی و منحصر به فرد برای حروف و شماره ها استفاده خواهد شد تا آن ها را هم چون شیئی برجسته نمایش دهد.
M A X I M U M
21-06-2009, 18:00
عجب چه خبره
اين لباس جديد تيم قشنگه ها
من كه خوشم مياد :دي
ali_ranger22
21-06-2009, 18:17
آره پیرهن جدید خیلی قشنگ میزنه
خونت حلاله ! : دی
اما خوب رفتیم سر کار ! :27::11:
----------------------------------------------
آنتی اسپم !!! : ال موندو چقدر باحاله خبرهاش ! فکاهیه ! شده گل آقا ! : دی
---------------------------------------------
این روز ها همه خالی می بندن شما چطور !!! : دی
نمیدونم چرا ولی بنده
با شمارهای پیرهن جدید اصلا حال نمیکنم
یادش بخیر شمارهای پیرهنمون زمان بکام و زیدان
وای یه حالت کشیده داشت
غوغا میکرد
من الانم یه پیرهن مال بکامش رو دارم
اصل اصله بعد 5 سال هنوز خوشگله و هیچ اسیبی ندیده.
================================
سال بعد ببینید این پرز چه پیرهنی میزنه
این پیرهن مخیله کالدرون و بلودا هستش
کار پرز نیست
من منتظرم باز شاهکاری دیگه ازش ببینم
نمیدونم چرا ولی بنده
وای یه حالت کشیده داشت
غوغا میکرد
100 خریدی ؟؟؟
یکی از بچه های ما رئالیه تیر بد جور ! منچستر هم خوشش نمی اد ! رفته بود دبی جو گیر شده بود لباس منچستر رو گرفته بود 100 تومن !!: دي
نه مال من گرونتر بودش
به درهم امارات میشد 599 درهم.
که میشه حول و حوش 150 تومن
ولی خوب اونقدر خوشگله و اصله که می ارزه
=
آگوئرو، انتخاب جدید مادریدی ها
سایت گل- این طور به نظر می رسد که فلورنتینو پرس حتی برای لحظه ای لیست بلندبالای خریدهایش را کنار نمی گذارد و طبق اخبار منتشره، نام سرخیو آگوئرو، مهاجم 21 ساله و آرژانتینی اتلتیکو مادرید در صدر لیست خرید او قرار گرفته است.
به نقل از روزنامه ال موندو دپورتیوو، مدیر باشگاه مادریدی که در خریداری بازیکنان از تیمهای رقیب،ید طولایی دارد ، پیشنهادی 65 میلیون یورویی را برای خریداری آگوئرو آماده ساخته است.
این درحالی است که مذاکرات این باشگاه با داوید ویا، زلاتان ایبراهیموویچ ، کریم بنزما و دیه گو فورلان با مشکلاتی مواجه شده است و در این میان پرس ترجیح می دهد که مذاکره با سران باشگاه را فراموش کرده و مستقیما با بازیکنان تماس برقرار نماید. البته متقاعد کردن آگوئرو برای پیوستن به رئال کار سختی است.
این ستاره آرژانتینی در آخرین صحبتهایش در این رابطه گفته:« رئال مادرید، تیم حریف اتلتیکو است و اصلا درست نیست که بخواهی به هواداران تیم،هم تیمی ما و سران باشگاه خیانت کنی، به ویژه اینکه آنها همیشه با من بسیار خوب برخورد می کرده اند.»
از سوی دیگر سران رئال برای جذب این ستاره جوان می بایست رقابت حساسی را با سران چلسی داشته باشند، چرا که سران باشگاه لندنی نیز پیشنهادی 52 میلیون یورویی را برای خرید آگوئرو به دفتر اتلتیکو ارسال کرده اند.
====================
وااااااای
من عاشق این بازیکنم
دیونه اگوئرو هستم
به نظرم یکی از بهترینهاس
چه شود این ترکیب
فکرشو بکنید
-------------------------------------------
----------------------کاسیاس------------------------------
آربیلوا----------راموس--------------په په-------------مایکون
-
--------------------------دیارا-------------------------------
-
-ریبری------------------کاکا------------------------رونالدو
-
---------------------------------------آگوئرو(هیگواین)----
-
---------------------ابراهیموویچ(هانتلار)-------------------
==================================
من که غش کردم
ali_ranger22
21-06-2009, 21:35
وای پسر عجب خط هافبک رویایی میشه !!
resident_evil
21-06-2009, 21:40
خوبه ! هر 2 تیم مادریدی هستن دیگه ! آگوئرو بیاد رئال انگار که تو اتلتیکو مادریده ! : دی
kasra_khan2003
21-06-2009, 22:08
اما من دلم بازیکن اسپانیایی میخواد!
تازه از آگوئره بدم میاد، چون فامیل مارادونا هست، مارادونا هم گاوه، چون هیگواین رو دعوت نمیکنه تیم ملی!!!
تازه اتلتیکو مادرید که به همین راحتی به رئال بازیکن نمیده!!!
resident_evil
21-06-2009, 22:11
تازه از آگوئره بدم میاد، چون فامیل مارادونا هست، مارادونا هم گاوه، چون هیگواین رو دعوت نمیکنه تیم ملی!!!
فقط به خاطر شما ویا و سیلوا رو میاریم ! 2تا اسپانیاییه توپ !
موندم والنسیا تا 2 روز پیش نون نداشت بخوره حالا واسه ما شاخ شده میگه ویا فروشی نیست !
اون احمدم که کلا عاشق همه هست !
نه مال من گرونتر بودش
به درهم امارات میشد 599 درهم.
که میشه حول و حوش 150 تومن
ولی خوب اونقدر خوشگله و اصله که می ارزه
=
خوب رئال یه چیز دیگس بایدم گرونتر باشه !! :دي
اون شماره و اسم بازیکن روش نداشت !
ماشالله استدلال !!!:دي
اون احمدم که کلا عاشق همه هست !
خوب وقتی بازیکن خوب باشه مگه می شه چیز دیگه ای گفت ؟؟؟
وااااااای
من عاشق این بازیکنم
دیونه اگوئرو هستم
به نظرم یکی از بهترینهاس
چه شود این ترکیب
فکرشو بکنید
give me six !!:D
ایول !! منم پارسال می گفتم ولی کالدرون خر نمی فهمید !! حالا پرز عزیز اومده !!: دي
وااااااااای رفقا
چه بازی میکنه این کاکا
بهترین بوده تو بازی ایتالیا-برزیل
ایشالا تو رئال بهتر از این باشه
خیلی قشنگ بازی کرد
زنده باد پرز با این خرید رویاییش
کاکا ترکونده ! خیلی تمیز بازی می کنه ! راستی گل بازی قبل رو دیدین کاکا زد ؟؟؟ دیریبلش رو دیدین تو محوطه جریمه ؟؟ اون وقت می گم فرناندو تورس خونسرد ترینه !! اگه این جوره کاکا واسه خودش یه ماره ( اگه درس گفته باشم !: دي )
خیلی وقت بود بازی کاکا رو ندیده بودم...واقعا حال کردم...به این میگن ستاره................
Retired User
22-06-2009, 00:30
خیلی وقت بود بازی کاکا رو ندیده بودم...واقعا حال کردم...به این میگن ستاره................
آره واقعا قشنگ بازي كرد
هر يه پاسي كه ميداد مزدك ازش تعريف ميكرد
Retired User
22-06-2009, 00:38
رئال مادرید ژوان مدافع برزیلی رم را راه حل مشکلات خط دفاعی خود می دانند...
سایت گل : ارنستو برونزتی مسوول نقل و انتقالات رم اعلام کرد دانیله دروسی به رئال مادرید نخواهد رفت اما امکان پیوستن ژوان به کهکشانی وجود دارد.برونزتی در گفت وگو با ForzaRoma.info گفت :"یکی از هدف های رئال تقویت خط دفاعی در مهلت نقل و انتقالات است و اگر ژوان درخشش خود را در رقابت های جام کنفدراسیون ها ادامه دهد بدون شک مسئولان رئال برای جذب او اقدام خواهند کرد."
البته این روزها بحث فروش باشگاه توسط مالکان رم، بقیه موضوعات را در حاشیه قرار داده است.تا روشن شدن موضوع مالکیت باشگاه به نظر می رسد هیچ نقل و انتقالی صورت نگیرد.رئال باید مبلغ قابل توجهی برای به خدمت گرفتن مدافع برزیلی رم بپردازد چرا که این بازیکن کمتر از یک ماه پیش قراردادش را با جلوروسی تا سال 2013 تمدید کرد.
Retired User
22-06-2009, 00:44
رویستون درنته باید رئال مادرید را ترک کند و با پیشنهاد های متفاوتی روبرو شده است...
سایت گل : باشگاه آژاکس قصد دارد رویستون درنته بازیکن رئال را جذب کند.مارتین یول سرمربی آژاکس از درنته به عنوان یکی از اولویت های خود در مهلت نقل و انتقالات یاد می کند.رئال تقریبا تمام بازیکنان هلندی خود را در لیست فروش قرار داده استودرنته دو فصل پیش از باشگاه فابنورد به رئال پیوست.در آن زمان بسیاری بر این عقیده بودند که این انتقال بزرگ برای این بازیکن جوان کمی زود است و ابراز امیدواری کردن او بار دیگر به هلند بازگردد.
فیورنتینا به علاوه چند باشگاه لیگ برتری خواهان جذب این بازیکن 22 ساله هستند، از طرف دیگر مسئولان باشگاه پاناتینایکوس نیز خواهان جذب درنته هستند اما به نظر نمی رسد او بخواهد فصل آینده در لیگ یونان بازی کند.باید صبر کرد و دید این بازیکن جوان و در عین حال با تجربه از بین تیم های پیشنهاد دهنده در نهایت چه تیمی را انتخاب کرده و فصل آینده پیراهن آن را بر تن می کند.
Retired User
22-06-2009, 00:44
رئال مادرید با جذب رونالدو در آستانه شکستن رکورد گرانقیمت ترین انتقال جهان است.فان نیستلروی معتقد است این انتقال برای رئال موفقیت بزرگی محسوب می شود چرا که رونالدو بازیکنی است که همه چیز یک بازیکن کامل را دارد....
سایت گل : رود فان نیستلروی از مهاجم هلندی رئال از پیوستن کریس رونالدو به جمع کهکشانی ها هیجان زده است و معتقد است هم تیمی سابقش همه فاکتورهای یک بازیکن کامل را دارد.آینده مهاجم هلندی در رئال در هاله ای از ابهام قرار دارد اما او معتقد است جذب رونالدو برای رئال موفقیت بزرگی محسوب می شود.رئال قرار است رقمی در حدود 94 میلیون یورو برای جذب رونالدو به منچستریونایتد بپردازد و فان نیستلروی از اینکه بار دیگر شانس بازی در کنار هافبک پرتقالی را پیدا می کند خوشحال است.
او در گفتگو با وب سایت رسمی رئال می گوید :"رونالدو بازیکن فوق العاده ای است.او در عین اینکه بسیار جوان است تجربه بسیار زیادی دارد.او تجربه بازی در جام جهانی ، جام ملتهای اروپا، لیگ قهرمانان و لیگ برتر انگلیس را دارد."فان نیستلروی معتقد است تجربه بازی در بالاترین سطح فوتبال جهان رونالدو را به کسب عنوان بهترین بازیکن جهان نزدیک می کند."او هم از لحاظ تکنیکی و هم از لحاظ فیزیکی در سطح بسیار بالایی قرار دارد.به نظر من او همه فاکتورهای یک بازیکن کامل را دارد."
Retired User
22-06-2009, 00:46
سایت گل : ارنستو برونزتی مسوول نقل و انتقالات رم اعلام کرد دانیله دروسی به رئال مادرید نخواهد رفت اما امکان پیوستن ژوان به کهکشانی وجود دارد.برونزتی در گفت وگو با ForzaRoma.info گفت :"یکی از هدف های رئال تقویت خط دفاعی در مهلت نقل و انتقالات است و اگر ژوان درخشش خود را در رقابت های جام کنفدراسیون ها ادامه دهد بدون شک مسئولان رئال برای جذب او اقدام خواهند کرد."
البته این روزها بحث فروش باشگاه توسط مالکان رم، بقیه موضوعات را در حاشیه قرار داده است.تا روشن شدن موضوع مالکیت باشگاه به نظر می رسد هیچ نقل و انتقالی صورت نگیرد.رئال باید مبلغ قابل توجهی برای به خدمت گرفتن مدافع برزیلی رم بپردازد چرا که این بازیکن کمتر از یک ماه پیش قراردادش را با جلوروسی تا سال 2013 تمدید کرد.
اينكه امشب مصدوم شد دي:
Retired User
22-06-2009, 00:47
ملیپوش پرتغالی میگوید هیاهو بر سر انتقال او بیدلیل است.
سایت گل: با وجود آن که کریستیانو رونالدو به زودی گرانترین بازیکن تاریخ فوتبال دنیا خواهد شد، اما او گفته جنجال بر سر انتقال او بیدلیل است و این قرارداد تفاوتی با سایر انتقالات ندارد. مبلغ 94 میلیون یورویی که برای او پرداخت میشود او را گرانترین بازیکن دنیا میسازد. فلورنتینو پرس قصد دارد با خرید او و کاکا رئال مادرید را وارد دوران جدید کهکشانی کند.
با این حال رونالدو میگوید: «این انتقال تفاوتی با دیگر خریدها ندارد. من گفتم دوست دارم در رئال مادرید بازی کنم و دو باشگاه هم به توافق رسیدند.» این بازیکن همچنین گفته میتوانست این انتقال را مخفی نگاه دارد: «اشتباهاتی که روی داد تقصیر من بود، نه رئال یا منچستر. من دهانم را باز کردم و همین باعث شد دو باشگاه به مشکل برخورد کنند. میتوانستم اوضاع را به گونه دیگری کنترل کنم و همه چیز را فریاد نزنم.»
Retired User
22-06-2009, 01:07
ديدي حدس من درست از آب در اومد علي؟
حالا عكساش در اومده
برات آف ميذارم برو ببين
شرمنده از بقيه دوستان
نميشد اينجا بذارم
شرمنده از بقيه دوستان
نميشد اينجا بذارم
بده من می زارم !! :دي
Retired User
22-06-2009, 01:20
بده من می زارم !! :دي
id ايت رو بده برات بفرستم
نمیدونم چرا ولی بنده
وای یه حالت کشیده داشت
غوغا میکرد
================================
سال بعد ببینید این پرز چه پیرهنی میزنه
این پیرهن مخیله کالدرون و بلودا هستش
کار پرز نیست
من منتظرم باز شاهکاری دیگه ازش ببینم
از کجا خریدی احمد؟؟؟
منم می خوام!!! :13:
من خودمم دل خوشی از مارادونا ندارم، اما توهین نکن! چون به عنوان یه بازیکن، مورد علاقه و محبوب من و خیلی از افراد دنیاست. :46:
id ايت رو بده برات بفرستم
پیام خصوصی کن !
از کجا خریدی احمد؟؟؟
منم می خوام!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دبی احتمالا 1 چون قیمتشم به همو ن جایی نوشته ده بود
از کجا خریدی احمد؟؟؟
منم می خوام!!! :13:
من خودمم دل خوشی از مارادونا ندارم، اما توهین نکن! چون به عنوان یه بازیکن، مورد علاقه و محبوب من و خیلی از افراد دنیاست. :46:
همونطور که دوست عزیزمون Td گفتن همونی که اسمش رو نمیدووونم دی
از دبی گرفتم
=============
در مورد مسئله دوم هم بگم بچها درسته به بعضی از اسطورها توهین نکنید
ممکنه یکی عاشق اون باشه
مث ابولفضل جان
در مورد مسئله دوم هم بگم بچها درسته به بعضی از اسطورها توهین نکنید
ممکنه یکی عاشق اون باشه
مث ابولفضل جان بله ابولفضل هم خودش یه اسطورس !! :دي
اینم عکسای
cr17 !!:D
این موقعی هست که تو پاریس بوده !!: دي
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Retired User
22-06-2009, 01:49
بله ابولفضل هم خودش یه اسطورس !! :دي
اینم عکسای cr17 !!:D
دوستان حتما 313 مگ رو دانلود كنيد دي:
چيز ديگه نبود بذاري؟
چيز ديگه نبود بذاري؟
منظورت چی بود دکتر ؟؟؟ :دي
kasra_khan2003
22-06-2009, 01:53
چيز ديگه نبود بذاري؟
تایید میشه: دی
این عکس هست، یا فیلم؟!!!
resident_evil
22-06-2009, 01:54
تایید میشه: دی
این عکس هست، یا فیلم؟!!!
متاسفانه عکس بود : دی !
چقدر این Paris Hilton ... تشریف داره !
به همه یه حالی داده : دی !
اقا این 313 کیلوبایته !
از روی پارسا اسپیس هم ورش داشتم الان به جرم منافق بودن می گیرنمون !!: دي
این رپید شیر !
به همه یه حالی داده : دی ! ببشخیدا الکی actress ها معروف نمی شن که !! :دي
در ضمن اگه هر کسی اعتراضی داره بگه ورش دارم ! نظم اینجا رو هم به هم نریزه تو پیام خصوصی بگه !
اعتراض واسه چی.4 تا عکس بود دیگه : دی
اعتراض واسه چی.4 تا عکس بود دیگه : دی
برای بروبکس bجنبه گفتم !! :دي
یه جا دیگه اپ کن بابا!رپیدشر هم شد جا واسه اپلود؟:31:
Retired User
22-06-2009, 11:32
بابا 7 تا عكسه ها
Retired User
22-06-2009, 11:36
ستاره برزیلی پس از پیروزی مقتدرانه تیم ملی این کشور مقابل ایتالیا اظهارات جالبی داشت.
سایت گل:برزیل در دیدار دیشب این تیم مقابل ایتالیا توانست با نتیجه 3 برصفر مقابل ایتالیا به پیروزی برسد و بدین ترتیب به عنوان تیم صدرنشین گروه B راهی مرحله نیمه نهایی این رقابتها شد. هر سه گل زردپوشان در طول هفت دقیقه از راه رسید و بدین ترتیب آتزوری از رسیدن به مرحله بعدی این رقابتها باز ماند.
کاکادر پایان این دیدار در کنفرانسی خبری در این رابطه گفت:« نتیجه 3 بر صفر نتیجه شوکه کننده ای برای من بود ولی این گویای آن است که ما بازی فوق العاده ای را به اجرا گذاشتیم.همه ما از نتیجه این بازی و صعودمان به مرحله نیمه نهایی بسیار راضی هستیم و اکنون می بایست به دیدارهای مراحل بعدی و فینال تماشایی مقابل اسپانیا بیندیشیم. برای ایتالیا بسیار متاسفم ، چرا که هیچ کس انتظار دو شکست این تیم در جام کنفدراسیون ها را نداشت ولی آنها همچنان تیم قدرتمندی هستند و همه می دانند که ایتالیا تیم قهرمان دنیاست.من در هر صورت از ایتالیایی ها به خاطر تمام چیزهایی در طول این مدت در اختیار من قراردادند متشکرم و برای تمام چیزهایی که در این مدت کسب کرده ام، مدیون آنها هستم.»
ستاره سابق باشگاه میلان اعلام کرد که بسیار خوب می شود که آندره آ پیرلو، هم تیمی سابقش را در رئال مادرید ببیند و در این رابطه ادامه داد:«اگر پیرلو در آستانه جدایی از میلان است، به سران باشگاه مادریدی پیشنهاد می کنم که او را خریداری کنند.» برزیلی ها می بایست خود را برای دیدار با آفریقای جنوبی آماده کنند. آنها در صورت پیروزی مقابل تیم میزبان، در فینال این رقابتها به مصاف اسپانیا یا آمریکا خواهند رفت.
Retired User
22-06-2009, 11:36
به همه یه حالی داده : دی !
تاييد ميشه دي:
خداییش این کاکا سرعت خیلی بالاست
توی سوکر باید سرعتش رو 95 یا 93 بزارن
ایول تو سوکر هم رئال میشه تیم منتخب
یه خبر جالب:
موراتی رئیس باشگاه اینتر اعلام کرده که ابراهیموویچ و مایکون میتونن این تیم رو ترک کنن
این درحالیه که تنها باشگاه مصمم برای خرید اونها رئاله که پیشنهاد فوق العاده ای هم به اونا کرده
اشنایدر +فن در فارت +75 میلیون یورو
====================
به نظر من گرچه دیوانگی میادش ولی خوب می ارزه
من عاشق ابراهیموویچ هستم دی
شوخی کردم ولی جدا خوب بازی میکنه
Retired User
22-06-2009, 12:26
یه خبر جالب:
موراتی رئیس باشگاه اینتر اعلام کرده که ابراهیموویچ و مایکون میتونن این تیم رو ترک کنن
این درحالیه که تنها باشگاه مصمم برای خرید اونها رئاله که پیشنهاد فوق العاده ای هم به اونا کرده
اشنایدر +فن در فارت +75 میلیون یورو
====================
به نظر من گرچه دیوانگی میادش ولی خوب می ارزه
من عاشق ابراهیموویچ هستم دی
شوخی کردم ولی جدا خوب بازی میکنه
منبعش كه فارس نيست نه؟
الان اخبار ورزشی گفت یه مجله فرانسوی مدارکی داره که حاکی از انتقال ریبری به رئال هست . یعنی میشه ؟!!!
«کهکشاني هاي ²» با بودجه يي 300 ميليون يورويي به تهيه کنندگي «فلورنتينو پرز» در حال ساخته شدن است.
رئيس جديد باشگاه رئال مادريد در بازگشتش به رياست اين باشگاه پايتخت نشين اسپانيا همان طور که در مبارزه هاي انتخاباتي خود به هواداران مادريدي وعده داده بود، ستارگان بزرگ دنياي فوتبال را به سانتياگوبرنابئو مي برد. نخست کاکا با 65و در پي او کريستيانو رونالدو با 93ميليون يورو پيراهن سفيد قوهاي سپيد مادريدي را به تن کردند. گفته مي شود او قصد دارد براي ساخت تيم مورد نظرش 300ميليون يورو هزينه کند. پرداخت اين رقم هاي نجومي آن هم در روزهايي که دنيا گرفتار بحران مالي سنگيني است، عجيب تر و شگفت انگيزتر از هميشه به نظر مي رسد. پرسش اين است که پرز 62ساله در سني که انسان ها بيشتر از هميشه محتاط و حسابگر مي شوند، چگونه و به چه دليل حاضر به پرداخت اين همه پول شده است و به گفته اين مثل يوروهايش را همچون ريگ خرج مي کند؟ او که مالک يک شرکت بزرگ ساختماني است، از اين سرمايه گذاري چه قصد و هدفي را دنبال مي کند؟
حقيقت اين است که پرز يکي از بانفوذترين افراد در کشور اسپانيا از اين پرداخت ها در کنار رئال مادريد سود مي برد؛ پرداخت هايي که صداي بسياري از جمله ميشل پلاتيني، اوتمار هيتسفلد يا فرناندو تورس را درآورده است. رئيس فرانسوي اتحاديه فوتبال اروپا پرداخت اين رقم ها را در اين روزهاي بحران مالي جهاني «ناجوانمردانه و به دور از انصاف و اخلاق» قلمداد کرد. پرز در اين ميان البته هواداراني هم دارد؛ از جمله سپ بلاتر رئيس سوئيسي فدراسيون جهاني فوتبال که مي گويد، مردم در فوتبال چشم شان به ستارگان است و تشنه تماشاي بازي ستاره ها در ميدان هستند. شيوه تجارت رئال مادريد فوتبال را در اين روزها به موضوعي سياسي تبديل کرده است. بيش از همه اتحاديه کارگري اسپانيا از ترانسفر در شرف انجام و 93ميليون يورويي کريستيانو رونالدو از منچستريونايتد به رئال مادريد عصباني شده و از کوره دررفته اند. نيکلاس ردوندو فرزند يکي از رهبران افسانه يي اتحاديه کارگري در واکنش به اين موضوع مي گويد؛ «اين يک رسوايي و آبروريزي است. در حالي که برخي از شرکت ها در اين کشور غاسپانياف به خاطر اينکه از بانک ها هيچ وام و اعتباري دريافت نمي کنند، ناچار به تعطيلي هستند، ديگراني هستند که ميليون ها يورو را حرام مي کنند تا يک بازيکن فوتبال را خريداري کنند.» بسياري از هموطنان او هم با توجه به آنکه به يک کارگر خارجي از پرتغال براي هر ساعت کار 1084يورو پرداخت مي شود، همين نظر را دارند و ابراز ناراحتي مي کنند.
اما اين همه ماجراجويي هاي فلورنتينو پرز نيست و ولخرجي هاي او به همين جا ختم نمي شود؛ اين مدير 62ساله نخست کاکا را به مادريد برد و دو روز بعد هم از توافقش با منچستريونايتد براي به خدمت گرفتن کريس رونالدو خبر داد و در ادامه با 40ميليون يورو به ديدار سران والنسيا رفت تا داويد ويا آقاي گل يورو 2008را با خود مسافر مادريد کند. پرز روي هم رفته قصد دارد 300ميليون يورو خرج تيمش کند تا «انقلابي را پايه گذاري کرده و هيجان را برگرداند.» پرز با رد ترديدها در اين مورد که اين جنون خريد آن هم با وجود قوانين مناسب مالياتي در اسپانيا از نظر اقتصادي توجيه ناپذير جلوه مي کند، گفت؛ «رئال به اين انقلاب و دگرگوني نياز داشت و ما هم زمان بسيار زيادي را از دست داده ايم.» پرز در شروع ماه ژوئن بدون آنکه رقيبي برايش مانده باشد، بدون مبارزه رئيس باشگاه رئال مادريد شد. هيچ يک از نامزدهاي رياست باشگاه مادريدي نتوانسته بودند از پس وثيقه 75ميليون يورويي مورد نياز براي شرکت در انتخابات رياست باشگاه بربيايند، اما اين مانعي بر سر راه او نبود؛ او با ثروتي دو ميليارد يورويي ششمين مرد ثروتمند اسپانيا شمرده مي شود. به نوشته مجله معروف «فوربس» پرز در ميان 600فرد ثروتمند جهان جاي دارد.
پرز پس از تکيه زدن بر صندلي رياست خيلي زود دست به کار شد و بزرگ ترين بحران مالي اسپانيا را دور زد، حتي هواداران فوتبال هم از اقدامات او با ناراحتي صحبت مي کنند. اسپورت روزنامه چاپ بارسلونا با انتقاد از پرز نوشت؛ «اين کار نوعي اسراف و عملي تحريک آميز در دوران بحران است.» اين انتقادها براي پرز عادي است. او به گفته خودش در پي شهرت و اعتبار دوباره باشگاه است. ژرونيمو فاره دوست دوران مدرسه پرز و يکي از متخصصان شناخته شده قلب و عروق در حال حاضر که با حضور دوباره پرز در باشگاه به عنوان يکي از اعضاي هيات رئيسه باشگاه برگزيده شده است، با يادآوري گذشته مي گويد؛ «فلورنتينو هيچ وقت بهترين دانش آموز کلاس نبود ولي رهبر بي چون و چراي گروه ما بود.»
پرز امروزه يکي از بانفوذترين مردان اسپانياست ولي از خانواده يي بسيار معمولي مي آيد. پدرش داراي دو فروشگاه لوازم آرايشي بود. او «فلورو»ي کوچک را زماني که تنها چهار ساله بود، براي نخستين بار به ورزشگاه سانتياگوبرنابئو برد. همين کار باعث علاقه مندي او شد و او را با رئال پيوند زد. ماري همسر پرز هم جايي درباره شوهرش گفت؛ «فوتبال تنها عادت بد اوست.» البته در کنار پول و قدرت. پرز همواره مي دانست چگونه بايد از موقعيت سود جسته و خودش را مطرح کند. او در سال 1975پس از مرگ فرانکو ديکتاتور اسپانيا وارد دنياي سياست و در امور مربوط به ساخت و ساز و صادرات فرد برجسته يي شد؛ حوزه هايي که امروزه هم مي تواند به آنها تکيه کند. خيلي زود از يک سياستمدار يک صاحب شرکت پديد آمد. او در سال 1983شرکتي ساختماني را در ازاي 30هزار يورو خريداري و آن را به يک غول پيشتاز در صنعت ساختمان سازي تبديل کرد. اسپانياي تازه راه يافته به اتحاديه اروپا در آن زمان از بروکسل ميلياردها يورو براي خيابان ها و ديگر پروژه هاي زيرساختي دريافت کرد. شرکت ساختماني پرز همواره نقشي در اين امور داشت و رفته رفته گسترش يافت. در سال 1997شرکتش را به يک تراست بزرگ با نام ACS تبديل کرد. کارشناسان مي گويند هيچ قرارداد بزرگ ساخت و سازي نيست که از زير دست پرز رد شود. او نخستين بار در سال 2000 رئيس باشگاه رئال مادريد شد. رئيس باشگاه از نظر اعتبار اندکي پايين تر از پادشاه اسپانيا و بالاتر از نخست وزير قرار داشت و بر همين اساس در لژ خود پذيراي ميهماناني از شخصيت هاي سياسي و اقتصادي بود. اين به معناي فرصتي مناسب براي رسيدن به قراردادهاي پرسود و همچنين دسترسي به تامين کنندگان مالي براي باشگاه بود. استعداد او براي ايجاد ارتباط با افراد فوق العاده است. او به خوبي مي تواند هر کسي را به سوي خود بکشاند حتي منتقدانش را. روش پرز يعني ايجاد ارتباط هاي شخصي و پيوند دادن آن با علايق کاري در باشگاه بدهکار جواب داد. او به لطف روابطش با شهرداري در نخستين دوره رياست خود توانست در مرکز شهر مادريد زمين ساختمان کنوني باشگاه را تنها در ازاي نيم ميليارد يورو خريداري کند، که به گفته کارشناسان بسيار پايين تر از قيمت واقعي اش بود. اکنون خريدهاي پرسر و صداي او هم به جاي آنکه او را فقيرتر کند، او را ثروتمند تر مي کند. رسانه ها خبر دادند دو بانک بزرگ اسپانيا (بانک بزرگ سانتاندر و کاخامادريد) اعتباري حدود 150ميليون يورو به رئال مادريد اختصاص مي دهند. اين دو بانک براي ضمانت بخشي از قرارداد حق پخش تلويزيوني رئال مادريد را در نظر گرفته اند؛ قراردادي که در هفت سال آينده رقمي حدود ±/± ميليارد يورو را عايد کهکشاني ها خواهد کرد. به هر حال رئال با پرز راه خود را مي رود. ورژن ² کهکشاني ها تا چندي ديگر روي پرده خواهد رفت
Retired User
22-06-2009, 12:42
ستاره برزیلی پس از پیروزی مقتدرانه تیم ملی این کشور مقابل ایتالیا اظهارات جالبی داشت.
سایت گل:برزیل در دیدار دیشب این تیم مقابل ایتالیا توانست با نتیجه 3 برصفر مقابل ایتالیا به پیروزی برسد و بدین ترتیب به عنوان تیم صدرنشین گروه B راهی مرحله نیمه نهایی این رقابتها شد. هر سه گل زردپوشان در طول هفت دقیقه از راه رسید و بدین ترتیب آتزوری از رسیدن به مرحله بعدی این رقابتها باز ماند.
کاکادر پایان این دیدار در کنفرانسی خبری در این رابطه گفت:« نتیجه 3 بر صفر نتیجه شوکه کننده ای برای من بود ولی این گویای آن است که ما بازی فوق العاده ای را به اجرا گذاشتیم.همه ما از نتیجه این بازی و صعودمان به مرحله نیمه نهایی بسیار راضی هستیم و اکنون می بایست به دیدارهای مراحل بعدی و فینال تماشایی مقابل اسپانیا بیندیشیم. برای ایتالیا بسیار متاسفم ، چرا که هیچ کس انتظار دو شکست این تیم در جام کنفدراسیون ها را نداشت ولی آنها همچنان تیم قدرتمندی هستند و همه می دانند که ایتالیا تیم قهرمان دنیاست.من در هر صورت از ایتالیایی ها به خاطر تمام چیزهایی در طول این مدت در اختیار من قراردادند متشکرم و برای تمام چیزهایی که در این مدت کسب کرده ام، مدیون آنها هستم.»
ستاره سابق باشگاه میلان اعلام کرد که بسیار خوب می شود که آندره آ پیرلو، هم تیمی سابقش را در رئال مادرید ببیند و در این رابطه ادامه داد:«اگر پیرلو در آستانه جدایی از میلان است، به سران باشگاه مادریدی پیشنهاد می کنم که او را خریداری کنند.» برزیلی ها می بایست خود را برای دیدار با آفریقای جنوبی آماده کنند. آنها در صورت پیروزی مقابل تیم میزبان، در فینال این رقابتها به مصاف اسپانیا یا آمریکا خواهند رفت.
Retired User
22-06-2009, 12:43
سنگ بزرگ رو میتونی بزنی؟؟؟ نفرین تاریخی شیطان سرخ!
پیشنهاد80 میلیون پوندی رئال مادرید پذیرفته شد و اجازه داده شد تا پایان ژوئن کار انتقال کریستیانو رونالدو مرد سال 2008 فیفا به مادرید انجام شود. بهت و حیرت بین مردم و هواداران و نیز کارشناسان حکمفرماست...، دیوانه اند؟ فوتبال به کجا می رود؟ واقعا فلورنتینو پرز این پول را می پردازد؟ روزهای اول با حرص و ولع خاصی همه از این انتقال صحبت کردند ولی هر چه زمان می گذرد، نه خبری از قرارداد است و نه مصاحبه کاملی از کریس. چه خبر است؟
وزیر ورزش اسپانیا از قیمت سرسام آور انتقال ایراد می گیرد، رئیس یوفا از مبلغ جابجایی انتقاد می کند، حتی سپ بلاتر عالیترین مرجع فیفا از ارایه قوانین جدید جلوگیری از ترانسفرهای دیوانه وار صحبت می کند. بابی چارلتون اسطوره یونایتد معتقد است قیمتی که رئال خواهد پرداخت احمقانه است. اما چیزهایی هست که هر صاحب نظری را مشکوک می کند: موافقت غافلگیرکننده یونایتد با فروش رونالدو در حالیکه سرآلکس اعلام کرده بود در این تابستان خرید و فروش عمده ای صورت نخواهد گرفت، عدم اعلام رسمی مواضع رسمی رئال در صورتیکه خرید کاکا فقط 72 ساعت طول کشید، حتی تیم پزشکی باشگاه مادریدی به برزیل رفت و در اردوی تیم ملی تست سلامتی کاکا را انجام داد!،
مصاحبه مختصر کریس با رسانه ها و اعلام تاریخی بودن پیشنهاد این انتقال و نه بیشتر، ادامه تعطیلات رونالدو در لس آنجلس با خونسردی تمام و نیز اظهارنظر سرد سرآلکس مبنی بر نداشتن اصرار بر نگهداری رونالدو به زور، ادامه دست و پا زدن رئال مادرید برای خرید فرانک ریبری که با رونالدو هم پست است، اعلام ژورگه مندز وکیل کریس مبنی بر بن بست مذاکرات با مادریدی ها بر سر حق کپی رایت محصولاتCR7 و پول تبلیغات مربوط به او. به راه افتادن زمزمه هایی مبنی بر هزینه بالای 100 میلیون پوند برای رئال مادرید با احتساب حقوق سالانه رونالدو و حق کمیسیون نماینده بازیکن!!!
واقعیت این است که به نظر می آید رئالی ها در دام تبلیغاتی شیاطین سرخ گرفتار شده اند، از یک طرف پیشنهاد سرسام آور مادریدی ها پذیرفته شد که به نوعی آزمایش تعارف آنها بود و از طرفی دیگر فشار از روی یونایتد برداشته شد و به اردوی سانتیاگو برنابئو وارد شد. تابستان سال پیش را به یاد بیاورید که حتی سرآلکس مجبور شد برای راضی کردن کریس به ماندن، به پرتغال پرواز کند ولی امسال با آرامش و لبخندی بر لب در سواحل جنوبی فرانسه به نظاره سیرک مادریدی ها که باز توسط پرز به راه افتاده نشسته است. اگر 80 میلیون آماده شود و کریس برود با آن پول می توان خیلی کارها کرد و اگر رئال نتواند سنگ بزرگ را بزند، رونالدو برای سالها با شیاطین سرخ خواهد ماند. آیا کریستیانو اشتباه گذشتگان خود را تکرار می کند و دچار نفرین شیطان سرخ می شود و پا جای پای بکهام و نیستلروی می گذارد یا پیراهن مقدس شماره هفت خود را نگهداری می کند و به افسانه هایی مانند جورج بست و اریک کانتونا می پیوندد؟! برای پاسخ به این پرسش چند روز دیگر صبر می کنیم تا پایان ژوئن فرا برسد...
Retired User
22-06-2009, 12:44
بنا به صحبتهای یکی از کارشناسان فوتبال، او فصل بعد پیراهن آبی چلسی را بر تن خواهد کرد.
سایت گل-فابیو پاریسی، مدیر برنامه های تعدادی از بازیکنان مطرح دنیای فوتبال در صحبتهایی نظرش را در مورد آینده زلاتان اعلام نموده است. او معتقد است که این ستاره سوئدی را فصل بعد در پیراهن چلسی خواهیم دید.
پاریسی معتقد است که به طور قطع زلاتان به چلسی خواهد پیوست و رئال مادرید تیم آتی این ستاره سوئدی نخواهد بود. او در گفت و گو با اسکای در این رابطه گفت:« با توجه به شایعاتی که این روزها در اخبار به گوش می رسد، من معتقدم که زلاتان، می تواند آخرین خرید آنچلوتی برای تکمیل رختکن چلسی باشد و دراین میان شرایط متعددی دیده می شود که مرا به این جمع بندی رسانده است. و 50 میلیون یورو برای دروگبا؟این در حالی است که دروگبا شانس حضور در تعدادی از بازیهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا را ندارد و حدود یک ماه را نیز برای حضور در رقابتهای آفریقایی با تیم ملی کشورش از دست خواهد داد.»
او ادامه داد:« فکر می کنم موراتی بیش از هر بازیکن دیگری به دنبال جذب بنزماست، بازیکنی که جوان تر از دروگباست و عطش بیشتری برای درخشش در زمین مسابقه دارد.»
این در حالی است که ژوزه مورینیو، مربی پرتغالی اینتر در صحبتهایی خواستار آن شده که تکلیف تمام انتقالات در تیمش پیش از دوازدهم جولای که تمرینات پیش فصل نرآتزوری آغاز می شود، مشخص گردد و بدین ترتیب می بایست منتظر اخبار زیادی از نقل و انتقالات در روزهای اخیر در باشگاه اینتر باشیم.
نه اون خبری که من گذاشتم منبعش سایت گل هستش.
واقعا معلوم نیست که چه پیش میادش ولی من احتمال رو به این میگیرم که به نفع ما باشه
بدین ترتیب این بازیکنها فصل بعد در کنار هم چه بازیهای خواهند کرد.
================
1:کاکا
2:رونالدو
3:ابراهیموویچ
4:مایکون
5:آگوئرو
6:ریبری
7:آلونسو
8:ویا
9:آلبیول
10:برونو آلوز
==================
خودش یه تیم کامله
حالا اینها رو + تیم فعلی کنید ببینید چه معجونی میشه
==========================
1:کاسیاس
2:مایکون
3:په په
4:راموس
12:مارسول
6-دیارا
9:کریس رونالد
5:کاکا
10:ریبری
8:ابراهیموویچ
20:هیگواین
==============
ذخیره ها:
رائول
متذلدر
گوتی
هانتلار
نیستلروی
اگوئرو
دلارد
دیارا
..
=======
مای چه تیمی
منتظریییم
Retired User
22-06-2009, 13:21
فكر ميكنم براي خريد همه اينها 500 ميليون دلار داشته باشيم دي:
Retired User
22-06-2009, 13:48
فلورنتينو پرس: منطقي حركت ميكنيم
یوفا: مديرعامل باشگاه رئال مادريد گفت: منطقي حركت ميكنيم و بيهوده به دنبال بازيكن سفارش شده نيستيم.
به گزارش یوفا فلورنتينو پرس اظهار داشت: مذاكره با زلاتان ابراهيموويچ شايعه نيست و من شخصا اين پرونده را عهده دار شده ام چون نمي خواهم موراتي با فردي پايين تر از رده خود گفت و گو كند.
وي افزود: در روزنامه ها اين حركت من به صورت لجبازي با لاپورتا توصيف شده در حالي كه در سطح مديريتي اين اقدامات هرگز اينگونه توصيف نمي شود.
Retired User
22-06-2009, 14:04
گفته میشود، "کریستیانو رونالدو" ستاره پرتغالی تیم فوتبال منچستریونایتد انگلیس بالاخره با رئال مادرید اسپانیا به توافق رسیده است.
روزنامه "دیلی میل" چاپ انگلیس در این باره نوشت: ظاهرا این انتقال 94 میلیون یورویی به دلیل مخالفت رونالدو با شرایط حق پخش تصاویر خود با رئال متوقف شده بود.
این روزنامه مدعی شده است که رئال مادرید قصد داشت مبلغ حق پخش تصاویر رونالدو را به نصف کاهش دهد اما مدیر برنامههای وی در مذاکرات خود سعی کرد 60 درصد آن را برای موکلش قطعی کند.
گرچه جزییات دقیقی در این باره ارایه نشده است اما به نظر میرسد بهترین بازیکن سال 2008 جهان با رئال به توافق رسیده و قرار است انتقال 94 میلیون یورویی خود را به سنتیاگو برنابئو نهایی کند.
رونالدوی 24 ساله قرار است در رئال مادرید هفتهای 237 هزار یورو دستمزد معاف از مالیات بگیرد. این مبلغ سالانه نیز 25 درصد افزایش خواهد یافت.
Retired User
22-06-2009, 14:16
روزي 10 بار داره آواتارم حذف ميشه دي:
چه فايده با اين وضع كشور
راستي جريان ربري چيه؟
گويا يكي از خبرگزاريهاي فرانسوي گفته كه مداركي داره كه ربيري با رئال قرارداد بسته
كسي چيزي ميدونه؟
Retired User
22-06-2009, 14:19
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به گزارش RmadridFC: به نظر می رسد که همین روزها باید آماده انتقال کریس رونالدو با قراردادی 94 میلیون یورویی از منچستر یونایتد به رئال مادرید باشیم و تمام توافقات حاصل شده است.
به نقل از روزنامه دیلی میل، کریستیانو رونالدو، ستاره باشگاه منچستر یونایتد در نهایت با بندهای شخصی باشگاه مادریدی توافق کرده است .پیش از این مشکلاتی در مورد توافق بر سر برخی از حقوق این بازیکن( حق پخش تصاویر) به وجود آمده بود که اکنون برطرف شده است.
این طور به نظر می رسد که سران باشگاه مادریدی به دنبال آن بودند که حق تصویر این بازیکن را لغو کنند ولی ژرژ مندس، مدیر برنامه های این ستاره برای در اختیار گرفتن 60% از این حق، مذاکرات را متوقف کرده بود. هرچند که اکنون جزئیات زیادی در این رابطه منتشر نشده است ولی به نظر می رسد که کریستیانو رونالدو با 94 میلیون یورو به سانتیاگو برنابئو منتقل خواهد شد.
بدین ترتیب کریستیانو رونالدو هفته ای 237000 یورو (معاف از مالیات) دریافت خواهد کرد و سالیانه 25 درصد به دستمزد او افزوده خواهد شد.
Retired User
22-06-2009, 14:20
ستاره برزیلی اینتر اعتقاد دارد که سران اینتر آن طور که باید و شاید به او و توانایی هایش توجه نمی کنند.
مایکون یکی از ستاره های تیم ملی برزیل در دیدار دیشب این تیم مقابل ایتالیا بود و نقش موثری در پیروزی تیم ملی کشورش در این دیدار داشت.این روزها او در مورد آینده اش فکر می کند و شایعاتی نیز در مورد حضور احتمالی او در ترکیب فصل بعد تیم مادریدی به گوش می رسد.
او در رابطه با این موضوع گفت:« پیش از این مطمئن بودم که 100% در اینتر خواهم ماند ولی اکنون دیگر اطمینانی از این قضیه ندارم و این تقصیر من نیست.همان طور که قبلا هم گفته بودم دوست داشتم تا در اینتر بمانم ولی فکر می کنم سران این باشگاه می بایست اندکی بیشتر به من توجه کنند و زحماتی که در طول سه سال حضورم در این تیم کشیده ام، شایسته توجه و قدردانی بیشتری است. این توقع و خواسته منطقی و عادلانه ای است. من تا سال 2013 با اینتر قرارداد دارم و اینتر را ناگهانی ترک نمی کنم، چون رابطه خوبی با موراتی، رئیس این باشگاه دارم.»
این هفته، قطعا هفته سرنوشت سازی در مورد آینده مایکون خواهد بود، چرا که سران باشگاه مادریدی آماده اند تا مذاکراتشان با اینتر را برسر انتقال این ستاره برزیلی به سانتیاگو برنابئو آغاز کنند.
Retired User
22-06-2009, 14:27
رئیس نراتزوری اعلام کرد دو ستاره تیمش می توانند سن سیرو را ترک کنند...
سایت گل : این روزها باشگاه های بزرگ اروپایی از جمله رئال مادرید، چلسی و بارسلونا علاقه خود را به جذب مایکن و زلاتان ایبراهیموویچ دو ستاره اینتر اعلام کرده اند.موراتی در گفتگو با Il Giornale می گوید :"به عنوان یک طرفدار اینتر دوست دارم این دو بازیکن در اینتر بمانند اما به عنوان رئیس باشگاه نمی توانم وقتی آنها می خواهند باشگاه را ترک کنند جلوی آنها را بگیرم.هر تیمی که آنها را می خواهد ارزششان را نیز می داند."
موراتی در ادامه در مورد سفر مارکو برانکا مدیر تیم به اسپانیا و ملاقات او با فلورنتینو پرس رئیس رئال گفت :"برانکا برای مذاکره در مورد وضعیت مایکن به مادرید سفر کرد و با مسئولان رئال مذاکراتی را انجام داد اما خوشبختانه پرس علاقه چندانی به جذب مدافع ندارد."موراتی همچنین سفر اخیرش به بارسلونا را تکذیب کرد و گفت :"اخیرا به بارسلونا سفر نکرده ام اما در آخرین باری که به اسپانیا رفتم با خوان لاپورتا دیداری داشتم.ما دوستان قدیمی هستیم.در مورد انتقال زلاتان از او پرسیدم و او در جواب گفت هنوز برای جذب او مطمئن نیست.ما در مورد اتوئو هیچ صحبتی نکردیم."
Retired User
22-06-2009, 14:30
آخه ما مايكون رو ميخوايم چي كار؟
مايكون دفاع راسته كه ما توي اون پست راموس رو داريم
از رپید باز برو دکتر !! :31::31:
resident_evil
22-06-2009, 15:10
هر روز یه خبر از توافق رئال با رونالدو میاد !
چند بار باید به توافق برسن ؟!
فلورنتينو پرس: منطقي حركت ميكنيم
یوفا: مديرعامل باشگاه رئال مادريد گفت: منطقي حركت ميكنيم و بيهوده به دنبال بازيكن سفارش شده نيستيم.
به گزارش یوفا فلورنتينو پرس اظهار داشت: مذاكره با زلاتان ابراهيموويچ شايعه نيست و من شخصا اين پرونده را عهده دار شده ام چون نمي خواهم موراتي با فردي پايين تر از رده خود گفت و گو كند.
وي افزود: در روزنامه ها اين حركت من به صورت لجبازي با لاپورتا توصيف شده در حالي كه در سطح مديريتي اين اقدامات هرگز اينگونه توصيف نمي شود.
حرف کلفتی زده ها !! :دي
مایکون:شایسته توجه بیشتری هستم
برو بابا !! من شخصا از مایکن خوشم نمی اد ! چه برسه که بخواد بیاد جای راموس ! تازه اگه بخاد این بیاد راموس افسرده می شه ! به نظرم راموس باید حمله کنه ! اگه حمله نکنه اصلا نمی شه مث اینه که بیای دنی الوز رو بزاری دفاع وسط !
اینا می خوان راموس رو بزارن وسط که اصلا خوب نیس ! تئوریش خیلی خوبه ها ! ولی اصلا عملی نیس ! راموس کارایی یه دفاع وسط رو در حد کانناوارو مث دیشب داره ! واقعا نمی شه گزاشتش اونجا مثل مرغ تو قفسه !! :31::31:
هر روز یه خبر از توافق رئال با رونالدو میاد !
چند بار باید به توافق برسن ؟!
اون که توافق با منسچتر بود !
از رپید باز برو دکتر !! :31::31:
عجب چیزی بوداااااا:27:
روزي 10 بار داره آواتارم حذف ميشه دي:
چه فايده با اين وضع كشور
راستي جريان ربري چيه؟
گويا يكي از خبرگزاريهاي فرانسوي گفته كه مداركي داره كه ربيري با رئال قرارداد بسته
كسي چيزي ميدونه؟
مال من و نگاه کن:27:
قیمت ابرا چنده ؟من یه کم پول تو قلکم دارما:31:
Retired User
22-06-2009, 16:12
کاپیتان سابق تیم ملی فرانسه معتقد است که هیچ قیمتی نمی توان برای ریبری، ستاره ارزشمند بایرن مونیخ تعیین کرد.
سایت گل- آینده فرانک ریبری یکی از داغ ترین بحث های روز فوتبال اروپاست و مارسل دزایی نیز در رابطه با این موضوع به اظهارنظر پرداخته است.
این در حالی است که تیمهای بزرگی از جمله رئال مادرید، منچستر یونایتد و بارسلونا به دنبال جذب این ستاره بزرگ هستند و سران بایرن مونیخ که در سال 2006 این ستاره را به خدمت گرفته اند، هنوز تصمیم نهایی خود را در این رابطه اتخاذ نکرده اند.
در این میان، مارسل دزایی در صحبتهایی ریبری را به عنوان یکی از دو بازیکن برتر دنیا دانسته ( که دیگری قطعا ستاره پرتغالی است) . ریبری ممکن است در نهایت جانشین کریس رونالدو در اولدترافورد شود و یا به او در رختکن برنابئو بپیوندد.
ستاره سالهای نه چندان دور چلسی در گفت و گو با دیلی استار دراین رابطه گفته:« من ریبری را یکی از دو بازیکن جناحی برتر دنیا می دانم. اولین بازیکن که کریس رونالدو است و بعد از او هم بلافاصله نام ریبری می آید.»
در این میان سران باشگاه مادریدی در تابستان امسال خرج های هنگفتی کرده اند و در ابتدا کاکا را با67.5 میلیون یورو خریداری نموده و پس از آن هم درخواستی 94 میلیون یورویی را برای جذب کریس رونالدو ارائه کرده اند. با این وجود مارسل دزایی معتقد است که ارزش ریبری آن قدر بالاست که نمی توان برای او قیمتی تعیین کرد.او در این رابطه گفت:«اگر بخواهیم درمورد استعداد صحبت کنیم، هیچ قیمتی نمی توان برای ریبری گذاشت. اگر فردا کسی بخواهد بازیکنی را با 150 میلیون پوند خریداری کند، هیچ مشکلی نخواهد بود، چرا که فوتبال در تمام دنیا درحال رشد و پیشرفت است.»
Retired User
22-06-2009, 16:12
کاپیتان سابق تیم ملی فرانسه معتقد است که هیچ قیمتی نمی توان برای ریبری، ستاره ارزشمند بایرن مونیخ تعیین کرد.
سایت گل- آینده فرانک ریبری یکی از داغ ترین بحث های روز فوتبال اروپاست و مارسل دزایی نیز در رابطه با این موضوع به اظهارنظر پرداخته است.
این در حالی است که تیمهای بزرگی از جمله رئال مادرید، منچستر یونایتد و بارسلونا به دنبال جذب این ستاره بزرگ هستند و سران بایرن مونیخ که در سال 2006 این ستاره را به خدمت گرفته اند، هنوز تصمیم نهایی خود را در این رابطه اتخاذ نکرده اند.
در این میان، مارسل دزایی در صحبتهایی ریبری را به عنوان یکی از دو بازیکن برتر دنیا دانسته ( که دیگری قطعا ستاره پرتغالی است) . ریبری ممکن است در نهایت جانشین کریس رونالدو در اولدترافورد شود و یا به او در رختکن برنابئو بپیوندد.
ستاره سالهای نه چندان دور چلسی در گفت و گو با دیلی استار دراین رابطه گفته:« من ریبری را یکی از دو بازیکن جناحی برتر دنیا می دانم. اولین بازیکن که کریس رونالدو است و بعد از او هم بلافاصله نام ریبری می آید.»
در این میان سران باشگاه مادریدی در تابستان امسال خرج های هنگفتی کرده اند و در ابتدا کاکا را با67.5 میلیون یورو خریداری نموده و پس از آن هم درخواستی 94 میلیون یورویی را برای جذب کریس رونالدو ارائه کرده اند. با این وجود مارسل دزایی معتقد است که ارزش ریبری آن قدر بالاست که نمی توان برای او قیمتی تعیین کرد.او در این رابطه گفت:«اگر بخواهیم درمورد استعداد صحبت کنیم، هیچ قیمتی نمی توان برای ریبری گذاشت. اگر فردا کسی بخواهد بازیکنی را با 150 میلیون پوند خریداری کند، هیچ مشکلی نخواهد بود، چرا که فوتبال در تمام دنیا درحال رشد و پیشرفت است.»
چه قدر از اين بدم ميومد
هنوزم بدم مياد دي:
آره.الانم یه پولی از ریبری گرفته داره قیمتش رو بالا میبره. دی
سال 2006 بعد جام جهانی کدوم احمقی رییس رئال بود؟ریبری تو جام جهانی نشون داد که کیه...اون موقع ما باس میگرفتیمش و نه حالا
ehsan-totti
22-06-2009, 17:00
اتفاقاً خودش گفته از اشتباهات سال دوم در دوره اول ریاستش درس گرفته. پرز هم یکی از اشتباهاتش توجه بیش از حد به مهاجم بود. من مطمئنم که اون درس گرفته. چون توی نقل و انتقالات اول بازیکنایی که توی فاز تهاجمی هستن، ترنسفر میشن! پس ما هنوز چیزی رو از دست ندادیدم و خیلی فرصت داریم. :46: وتی فاز تهاجمی تکمیل شد، اونوقته که مدافعین ستاره می تونن با خیال راحت بیان، چون میگن ما کارمون رو انجام میدیدم و نمی زاریم تیم گل بخوره و از اون طرف هم رئال ب این ستاه ها تیم مقابل رو آبکش میکنه!!!!!! :31::46::10::8::21:
اینطوری که نشون میده انگاری درس نگرفته :41:
حالا مهاجم که داره
اولیتشو باید بزاره واسه مدافع :19::19::19::19:
الان تیم دفاع نداره:19::19:
په په هم که تا چند هفته نیست :41:
فابیو که رفت:31:
میخواد تیم امیدش رو بیاره ؟ :31::31::31:
سلام برو بچز
تاپیک چقدر خفن فعاله ! چند ساعته 10 تا میره جلو !
خیلی خیلی ... خفن شده :31:
اتفاقا من فكر ميكنم تركيب ویدیچ با په په خيلي خوب بشه
:8::8: 2تا وحشی :27::27: بازیکن سالم تو زمین نمیمونه :27::27::21:
بچه ها اين يازده تاييا بدجوري دارن مي سوزن ها
خوش داريد به پرز بگم مسي رو بخره بذاريمش رو نيمكت عقده اي بشه :27:
نه نکن این کارو
بچه اس هنوز
تو روحیه اش تاثیر میزاره میره معتاد میشه :31: بعد باید از تو جوغ آب جعمش کنن :31::31:
بچه ها از فارس دیگه خبر نزارین ... همه باید تحریمش کنیم
موافقم
1000 بار گفته شده تا حالا ولی بازم میزارن :41:
1 رائول پيره
2 هيگواين و هونتلار تو ليسته فروش هستند
3 هنوز ريبري و ويا قظعي نشدن پس ما بايد گزينه هاي ديگرو هم داشته باشيم
4 كاكا كه هافبكه نه مهاجم
5 هيشكي ايبرا نميشه
6 ديگه نيست دي:
1 پیر خودتی
2 هیگواین :41::41:
3 صحیح است
4 کاکا خیلی هم هافبک نیست :31: بیشترش مهاجمه :31:
5 توز :40::40:
6 نداره :31:
سایت مارکا امروز اعلام کرد که اسامی زلاتان ایبراهیمویچ , دیگو فورلان , کریم بنزما , و الواره نگردو بر روی میز فلورنتینو پرز قرار دارد و پرز قصد دارد تا با کمک خورخه والدانو و میگل پاردزا , یکی از این چهار مهاجم با کیفیت را برای فصل اینده جذب نماید.
در جمعه ی این هفته وکیل زلاتان , Mino Raiola با سران مادریدی پیرامون انتقال زلاتان ایبراهیمویچ سوئدی صحبت کرد و این احتمال میرود که این بازیکن سوئدی پس از پایان حضورش در لیگ ایتالیا و بازی در تیم های یوونتوس و اینتر ایتالیا , فصل اینده در سانتیاگو برنابئو توپ بزند.
ماسیمو موراتی , رئیس باشگاه اینتر میلان تمایل دارد تا این مهاجم سوئدی را در تیم خود نگه دارد اما با فروش این بازیکن , علاوه بر سود مالی بسیاری که بدست خواهد اورد , میتواند بازیکنان مد نظر خوزه مورینیو , سرمربی تیم اینتر میلان , که در رئال مادرید توپ میزنند از جمله گونزالو هیگواین , محمدو دیارا , وسلی اشنایدر و ارین روبن را خریداری کند.
اینتر هم خوب از رئال بازیکن میخرهــــــــا :31::31:
Higuain تو این مدت خیلی خوب بازی کرده برای تیم ! فروشش یه کار احمقانس ...
از احمقانه هم اونور تره
الونسو بیاد تکلیف گاگو چی میشه ؟ :41::41::41:
-------------------------------------------
----------------------کاسیاس------------------------------
آربیلوا----------راموس--------------په په-------------مایکون
-
--------------------------دیارا-------------------------------
-
-ریبری------------------کاکا------------------------رونالدو
-
---------------------------------------آگوئرو(هیگواین)----
-
---------------------ابراهیموویچ(هانتلار)-------------------
==================================
من که غش کردم
غش کردی ؟ :19:
یکی تنفس مصنوعی برسونه :31::31:
4-1-3-2 گذاشتی مثه شوستر :31::31:
حالا بگین پرز درس گرفته :19::19::19:
اقا این 313 کیلوبایته !
از روی پارسا اسپیس هم ورش داشتم الان به جرم منافق بودن می گیرنمون !!: دي
این رپید شیر !
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدببشخیدا الکی actress ها معروف نمی شن که !! :دي
در ضمن اگه هر کسی اعتراضی داره بگه ورش دارم ! نظم اینجا رو هم به هم نریزه تو پیام خصوصی بگه !
دم این پاریس جوون گرم :40:
منم خیلی دوسش دارم :31: کاش یه حالی هم به ما میداد :31::31:
بکهام هم که رفته بود امریکا یه مدت دنبالش بود ولی زن بکهام بهش اخطار داد نزدیک شوهرم نشو :31::31::31::31::31:
نه اون خبری که من گذاشتم منبعش سایت گل هستش.
واقعا معلوم نیست که چه پیش میادش ولی من احتمال رو به این میگیرم که به نفع ما باشه
بدین ترتیب این بازیکنها فصل بعد در کنار هم چه بازیهای خواهند کرد.
================
1:کاکا
2:رونالدو
3:ابراهیموویچ
4:مایکون
5:آگوئرو
6:ریبری
7:آلونسو
8:ویا
9:آلبیول
10:برونو آلوز
==================
خودش یه تیم کامله
حالا اینها رو + تیم فعلی کنید ببینید چه معجونی میشه
==========================
1:کاسیاس
2:مایکون
3:په په
4:راموس
12:مارسول
6-دیارا
9:کریس رونالد
5:کاکا
10:ریبری
8:ابراهیموویچ
20:هیگواین
==============
ذخیره ها:
رائول
متذلدر
گوتی
هانتلار
نیستلروی
اگوئرو
دلارد
دیارا
..
=======
مای چه تیمی
منتظریییم
مگه دلارد هنوز میخواد فوتبال بازی کنه ؟ :31:
یه دیارا رو نیمکته یکی هم تو زمین
کدومشونن اینا ؟
مشخص نشده هنوز ؟ :31::31:
شاید میخوان راموس رو بفروشن :37::37:
ااااووووفففففف عجب پستی شد :31:
به خودم خسته نباشید میگم :31:
kasra_khan2003
22-06-2009, 17:23
بچه ها یه خبر جدید!
یه هفته دیگه کریس میاد واستون روپا میزنه: دی
طبق خبر سایت گل، 30 جون ( الان 22 هستیم ) کریس میاد و همه چی رو تموم میکنه! میشه بازیکن رسمی تیم رئال مادرید!
Ahmad-Ra
22-06-2009, 17:28
چه قدر از اين بدم ميومد
هنوزم بدم مياد دي:
منم :31: :31:
Ahmad-Ra
22-06-2009, 17:32
برلوسکونی: رئال مادرید دیوانه است
سایت گل: سیلویو برلوسکونی رییس باشگاه میلان درباره خریدهای بزرگ رئال مادرید در چند هفته گذشته حرف زده و گفته حس میکند پولهایی که رئال در این روزها خرج میکند از سر جنون محض است. برلوسکونی در یکی از جنجالیترین انتقالات فصل، که رفتن کاکا به رئال مادرید بود نقشی مستقیم داشت.
این انتقال 65 میلیون یورو به میلان آورد. انتقال کریستیانو رونالدو به برنابئو هم قطعی است و برلوسکونی میگوید رئال دارد به شدت روی فوتبال دنیا تاثیر میگذارد: «دادن چنین مبالغی برای خرید بازیکنان دیوانگی محض است. این اعداد ربطی به اقتصاد طبیعی ندارد و فراتر از عقل سلیم است.» او همچنین درباره انتقادات از فروش کاکا گفته: «کاکا که فوتبال را اختراع نکرده است.» سر بابی چارلتون اسطوره منچستر یونایتد هم انتقال کریستیانو رونالدو را بسیار زشت دانسته و یوهان کرویف اسطوره هلندی هم گفته رونالدو و کاکا ارزش این همه پول را ندارند.
ali_ranger22
22-06-2009, 17:44
اینا داره چشون در میاد ما اینقدر پولداریم !!:27:
اینا داره چشون در میاد ما اینقدر پولداریم !!:27:
مردک پول خودش رو گرفته حالا میگه ما دییونه ایم:19:
دیوونه تویی که 5 تا زن داری و 10 تا دوست دخنر:27:
kasra_khan2003
22-06-2009, 18:48
ستاره 94 میلیون یورویی باشگاه مادریدی ، رکورد دیگری را به نام خود ثبت کرده است و این ماجرا در حالی است که این داستان ربطی به مسائل فوتبالی ندارد.
سایت گل:کریستیانو رونالدوبه زودی و زمانی که انتقالش از منچستر به رئال مادرید صورت پذیرد، به گران قیمت ترین بازیکن تاریخ فوتبال مبدل خواهد شد.البته حق پخش تصویر کریس نیز که مورد توافق سران رئال قرار گرفت، در نوع خود نوعی رکورد شکنی محسوب می شود. بدین ترتیب کریس خواهد توانست رکورد تبلیغاتی دیوید بکام را که ثروتمندترین بازیکن فوتبال دنیاست پشت سر بگذارد.
به نقل از روزنامه آس اسپانیا، فلورنتینو پرس بندی 200 میلیون یورویی در قرارداد کریس قرارداده تا در زمانی که او بخواهد تا زودتر از موعد مقرر از باشگاه مادریدی برود، تیم خریدار او می بایست این مبلغ را پرداخت کند. پرس کاملا آگاه است که سران متمول باشگاه های بزرگ از جمله مالکان عرب منچسترسیتی، در کمین خرید این بازیکن بزرگ هستند و ژانویه گذشته در آستانه خرید کاکا با قراردادی به مبلغ 115 میلیون یورو بودند و یا با قراردادی 150 میلیون یورو به دنبال جذب کاسیاس بودند ولی با این بند، می تواند تا حدود زیادی نسبت به ماندن ستاره پرتغالی اش اطمینان داشته باشد.
خود رونالدو از این ماجرا تا حدود زیادی راضی و خوشحال به نظر می رسد، چرا که احساس می کند بدین ترتیب باارزش ترین بازیکنان تاریخ بازار نقل و انتقالات نیز خواهد بود.چراکه او رکورد مسی را که مبلغ 150 میلیون یورویی را در بندی مشابه در قراردادش می بیند، پشت سر گذاشته است.
kasra_khan2003
22-06-2009, 18:49
رویستون درنته باید رئال مادرید را ترک کند و با پیشنهاد های متفاوتی روبرو شده است
سایت گل : باشگاه آژاکس قصد دارد رویستون درنته بازیکن رئال را جذب کند.مارتین یول سرمربی آژاکس از درنته به عنوان یکی از اولویت های خود در مهلت نقل و انتقالات یاد می کند.رئال تقریبا تمام بازیکنان هلندی خود را در لیست فروش قرار داده استودرنته دو فصل پیش از باشگاه فابنورد به رئال پیوست.در آن زمان بسیاری بر این عقیده بودند که این انتقال بزرگ برای این بازیکن جوان کمی زود است و ابراز امیدواری کردن او بار دیگر به هلند بازگردد.
فیورنتینا به علاوه چند باشگاه لیگ برتری خواهان جذب این بازیکن 22 ساله هستند، از طرف دیگر مسئولان باشگاه پاناتینایکوس نیز خواهان جذب درنته هستند اما به نظر نمی رسد او بخواهد فصل آینده در لیگ یونان بازی کند.باید صبر کرد و دید این بازیکن جوان و در عین حال با تجربه از بین تیم های پیشنهاد دهنده در نهایت چه تیمی را انتخاب کرده و فصل آینده پیراهن آن را بر تن می کند.
به گزارش RmadridFC : تيم رئال مادريد با توجه به انجام خريدهاى بزرگ كانون توجهات عموم در سراسر جهان قرار گرفته و با ادامه اين روند قطعاً هيجانات و حساسيت ها پيرامون آنها افزايش مى يابد.
خريد رونالدو و كاكا و ثبت ركوردهاى جديد در بازار نقل و انتقالات دنيا از يك سو و قرار گرفتن نام ديويد ويا، بنزما، ريبرى و ابراهيموويچ از سوى ديگر حكايت از علاقه گروه جديد مديريتى به عناصر تهاجمى دارد. خريدهاى بزرگ ، موجى از شادمانى را براى دوستداران رئال همراه داشته اما به موازات اين شادمانى و پايكوبى نگرانى هايى وجود دارد كه يكى از آنها مربوط به ترافيك خط حمله و احتمالاً نيمكت نشينى كاپيتان رائول گونزالس است كه تمامى ركوردها و افتخارات باشگاه را به خود اختصاص داده است. ون نيستلروى مهاجم هلندى و كاركشته رئال پس از طى كردن دوران نقاهت تمريناتش را آغاز كرده و با شروع تمرينات گروهى مطمئناً مى تواند همراه ساير ستاره ها مراحل آمادگى را طى كرده و مدعى پوشيدن پيراهن اصلى رئال خواهد بود آن هم با آن سابقه روشن و قدرت تمام نشدنى در گلزنى. هيگوآين مهاجم جوان آرژانتينى و برترين گلزن اين فصل برنابئو نيز مطمئناً با آن قدرت وصف ناپذير و آينده درخشان قابل چشم پوشى نيست و از آنجايى كه پلگرينى مربى شيليايى و جديد اين گروه علاقه زيادى به استفاده از بازيكنان آمريكاى لاتين دارد احتمالاً نگاه خريدارانه به هيگوآين خواهد داشت. از اين بين وضعيت رائول بدجورى به هم پيچيده است. بازيكنى محبوب و ماندگار با آن پيشينه قوى و باقى مانده از تيم كهكشانى قبلى در ترافيك خط حمله گير كرده و معلوم نيست چه سرنوشتى خواهد داشت. رائول در زمره مهاجمانى است كه به صورت ايستا و در محوطه جريمه بازى مى كند و قدرت حمل توپ و دريبلينگ حريف را ندارد. او قدرت فوق العاده و هوش بالايى دارد كه به كمك همين خصلت ها گل هاى ناب و تماشايى زده و بارها هوادارانش را به وجد آورده است در اين بين زدن ضربات چيپ و فرستادن توپ از بالاى سر دروازه بان هنر ارزشمند مهاجم كهنه كار رئال است كه به گفته اكثر كارشناسان تنها همين بازيكن مى تواند با تجربه بالا و هوش بسيارى كه دارد چنين گل هايى را بزند. رائول با تمام تجربه و افتخاراتى كه دارد مى داند در رئال جديد با اين همه ستاره بزرگ در خط حمله كار بسيار دشوارى براى قرار گرفتن در تركيب اصلى پيش رو دارد. هانتلار، روبن و درنته از جمله مردان هلندى و هجومى رئال هستند كه به تناوب در خط حمله قرار مى گيرند و ساويولا آرژانتينى هم در ليست قرار گرفته و اين مسأله نشان مى دهد حتى بدون ورود چهره هايى نظير ابراهيموويچ و بنزما هم كاپيتان ارزشمند و باسابقه برنابئو مشكلات زيادى براى ورود به چرخه تهاجمى خواهد داشت و با توجه به اينكه سن و سال او افزايش يافته قدرت و انرژى او كاهش مى يابد لذا الان كه ۲ مرد سال فوتبال جهان و اروپا به تركيب اضافه شده و رقابت فشرده تر شده بيم آن مى رود كه روز به روز از جمع ۱۱ نفر اصلى دور شده و به ماه هاى پايانى فوتبالش نزديك و مجبور به خداحافظى از ميادين فوتبال گردد. او اميدوار است كه حداقل فصل آينده را با كسب مقام هاى قهرمانى به پايان رسانده و با فصلى رؤيايى از چمن سبز وداع كند و بدين ترتيب مرد دوست داشتنى رئال مادريد كه سال ها با پيراهن اين تيم در كنار جمعى از برترين بازيكنان جهان تداوم فوق العاده اى داشت و افتخارات زيادى كسب كرد برگ زرينى در كارنامه اش ثبت كرده و وداعى شيرين خواهد داشت و بايد ديد اين فصل چگونه براى او تمام خواهد شد.
Retired User
22-06-2009, 20:27
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به گزارش RmadridFC: كريستيانو رونالدو هافبك تيم ملي فوتبال پرتغال، اعلام كرد بعد از خاتمه تعطيلاتش عازم اسپانيا شده و از ابتداي ماه آينده ميلادي /جولاي/ به ساير بازيكنان تيم رئال مادريد ملحق خواهد شد.
رونالدو در خاتمه ماه ژوئن رسما در باشگاه رئال مورد استقبال قرار گرفته و بعد از خاتمه تعطيلاتش، عنوان گران قيمتترين بازيكن جهان را از آن خود خواهد كرد.
ستاره پرتغالي باشگاه منچستريونايتد، بعد از سفر خبرسازي كه به لس آنجلس داشت، اكنون به كشورش بازگشته و در آنجا بسر ميبرد.
وي كه دوران استراحت بعد از يك فصل پركار و شلوغ را سپري ميكند، همچنان بخش مهمي از مطالب مطبوعات جهان را به مبلغ هنگفت قرارداد خود با رئال مادريد، اختصاص داده است.
روزنامه ماركا چاپ اسپانيا به نقل از او نوشت:"تصور ميكنم معارفه رسمي من در روز ۳۰ژوئن ( ۹تير) انجام شود."
بنابر گزارشهاي منتشره در مطبوعات اسپانيا، رونالدو پيش از تاريخ اعلام شده به مادريد سفر خواهد كرد تا قراردادش را امضا كند اما قرار نيست هيچ خبري به صورت رسمي در اين خصوص منتشر شود.
Retired User
22-06-2009, 20:42
سایت گل: سیلویو برلوسکونی رییس باشگاه میلان درباره خریدهای بزرگ رئال مادرید در چند هفته گذشته حرف زده و گفته حس میکند پولهایی که رئال در این روزها خرج میکند از سر جنون محض است. برلوسکونی در یکی از جنجالیترین انتقالات فصل، که رفتن کاکا به رئال مادرید بود نقشی مستقیم داشت.
این انتقال 65 میلیون یورو به میلان آورد. انتقال کریستیانو رونالدو به برنابئو هم قطعی است و برلوسکونی میگوید رئال دارد به شدت روی فوتبال دنیا تاثیر میگذارد: «دادن چنین مبالغی برای خرید بازیکنان دیوانگی محض است. این اعداد ربطی به اقتصاد طبیعی ندارد و فراتر از عقل سلیم است.» او همچنین درباره انتقادات از فروش کاکا گفته: «کاکا که فوتبال را اختراع نکرده است.» سر بابی چارلتون اسطوره منچستر یونایتد هم انتقال کریستیانو رونالدو را بسیار زشت دانسته و یوهان کرویف اسطوره هلندی هم گفته رونالدو و کاکا ارزش این همه پول را ندارند.
مردک پول خودش رو گرفته حالا میگه ما دییونه ایم:19:
دیوونه تویی که 5 تا زن داری و 10 تا دوست دخنر:27:
خيلي باحال بود
انگار بايد عكسهاي اينم بذاريم تو تاپيك
آخه ... خجالتم نميكشه
بعضي از gf هاش كمتر از 17 سالند
بعد به پرز ميگه ديوانه
بعضي از gf هاش كمتر از 17 سالند
بده ا.ن نشون بده تو تلویزیون !! :دي
برلوسکونی: رئال مادرید دیوانه استزنت دیوونس !
اقا این ابی نیس ؟؟ خیلی شباهت دارن ا !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نگرانی برای کاپیتان رائول
من به نظرم باید بره کنار زیدان ! خیلی کلاسش بیشتره !
lord_alone_dark
22-06-2009, 22:13
مردم دلشون جونه همه دختر های زیر 18 رو دوست دارن دیگههه
Retired User
22-06-2009, 22:28
مردم دلشون جونه همه دختر های زیر 18 رو دوست دارن دیگههه
آره
ولي نه اونايي كه زن و بچه دارن
بچه ها فكر كنيد رفته يه مدل رو به عنوان باديگارد استخدام كرده بعد به پرز ميگه ديوونه دي:
خودتون قضاوت كنيد
راستي اون پيشنهاد ا.ن هم خيلي جالب بود
Ahmad-Ra
22-06-2009, 22:42
کدوم ؟ :دی پیشنهاد زیاد میده
Retired User
22-06-2009, 23:02
کدوم ؟ :دی پیشنهاد زیاد میده
پيشنهاد اينكه ا.ن دستش رو رو كنه
روزیست که دختر پاک ایرانی در دستان پدر پرپر شد
تا پستم پاك نشده
اين همون پشت بوست كه دختره رو با تير ميزنن؟
لينكش رو داري؟
Retired User
22-06-2009, 23:23
نمی دونستم فیل هم از این کارا می کنه !! :دي
اون موقع رونالدو بچه بوده ! :دي
من از اول میدونستم این اقای رونالدو بچه تمیزی نیس!
اون از اون حرکتش با اقای رونی اینم از این!
ولی خودمونیما عجب چیزیه:40::27:
Retired User
23-06-2009, 00:58
بله..؟؟
شما هم؟؟؟ دي:
بله..؟؟
شما هم؟؟؟ دي:
چی گفتی؟دزد خودتی:27:
-----------------
یه سوال میکنم نخندیدااااااا: دی
فصل بعد کی شروع میشه؟:31:
Retired User
23-06-2009, 01:23
-----------------
دزد؟
-----------
22/6/2009
-----------------
فصل بعد تقریبا نزدیکهای مهر یا بهتره بگیم تو شهریور ماه شروع میشه
-------------
بچها خواهشا این عکس و پست رو ویرایش کنید
و به این بحث خاتمه بدین
اولا که اصلا در شان مادریدیها نیست و تاپیک مادرید
دوما که ممکنه خدای ناخواسته بن شوید.
Retired User
23-06-2009, 01:32
فصل بعد تقریبا نزدیکهای مهر یا بهتره بگیم تو شهریور ماه شروع میشه
-------------
بچها خواهشا این عکس و پست رو ویرایش کنید
و به این بحث خاتمه بدین
اولا که اصلا در شان مادریدیها نیست و تاپیک مادرید
دوما که ممکنه خدای ناخواسته بن شوید.
بابا به من چه كه كريس اينطوريه؟
من فقط عكسش رو گذاشتم
دوستان خودشون رعايت كنن دي:
شب بخير
lord_alone_dark
23-06-2009, 08:18
همه اینجا دارن کم کم منحرف می شن ای وایی از 18 ساله شروع شد به کجا رسید
میلان تو فکر معاوضه گاگو با پیرلو ه!
کاکا هم به پیرلو زنگیده که پاشو بیا اینجا
یوفا: مقامات باشگاه اينترميلان اين هفته ميهمان مسئولان باشگاه رئال مادريد هستند.
به گزارش یوفا: رئال مادريد مي كوشد مايكون برزيلي، بازيكن تاثيرگذار اينترميلان را به خدمت بگيرد.
به اين منظور موراتي به همراه ماركو برانكا(وكيل اول اينترميلان) راهي مادريد شده اند. هياتي 6 نفره اين دو را همراهي مي كنند.
مايكون از سوي رئال مادريد پيشنهاد 20 ميليون يورويي دريافت كرده است. در اين مذاكرات در مورد انتقال زلاتان ابراهيموويچ به رئال نيز بحث خواهد شد.
یوفا: مديرعامل باشگاه بارسلونا گفت: به هواداران اطمينان ميدهم بارسلونا ابراهيموويچ را به خدمت ميگيرد.
به گزارش یوفا خوان لاپورتا تصريح كرد: اجازه نمي دهم ابراهيموويچ به دام پرس بيفتد و با تمام توان مديريتي و سياسي خود مي كوشم اين بازيكن را بخرم.
وي خاطرنشان كرد: به احتمال فراوان تا دو روز ديگر اتوئو با ابراهيموويچ معاوضه مي شود در غير اين صورت اين بازيكن را مي خرم.
تلاش لاپورتا در حالي براي خريد زلاتان شدت گرفته كه فلورنتينو پرس مدعي است اين بازيكن را تا پايان ساعت كاري فردا به خدمت مي گيرد.
یوفا: بازيكن هلندي رئال مادريد ميكوشد مقامات اين باشگاه را براي تمديد قرارداد خود متقاعد كند.
به گزارش یوفا: وسلي اشنايدر ضمن رد شايعه مذاكره خود با تاتنهام انگليس گفت: اين شايعات را دلالاني بر سر زبان ها مي اندازند كه مي كوشند قيمت را بالا برده و با من قرارداد ببندند در حالي كه من هيچ وكيلي به جز وكيل هلندي خود در فدراسيون فوتبال هلند ندارم و او نيز هيچ پيشنهادي در اين مدت براي من دريافت نكرده است.
وي افزود: انگيزه اي براي ترك مادريد ندارم و مي خواهم قراردادم را با اين تيم تمديد كنم.
ali_ranger22
23-06-2009, 10:28
احتمالا این فصل راموس دیگه میاد دفاع وسط
Retired User
23-06-2009, 10:51
یوفا: مديرعامل باشگاه بارسلونا گفت: به هواداران اطمينان ميدهم بارسلونا ابراهيموويچ را به خدمت ميگيرد.
به گزارش یوفا خوان لاپورتا تصريح كرد: اجازه نمي دهم ابراهيموويچ به دام پرس بيفتد و با تمام توان مديريتي و سياسي خود مي كوشم اين بازيكن را بخرم.
وي خاطرنشان كرد: به احتمال فراوان تا دو روز ديگر اتوئو با ابراهيموويچ معاوضه مي شود در غير اين صورت اين بازيكن را مي خرم.
تلاش لاپورتا در حالي براي خريد زلاتان شدت گرفته كه فلورنتينو پرس مدعي است اين بازيكن را تا پايان ساعت كاري فردا به خدمت مي گيرد.
اين خبر ماله چند روز پيشه
2 روزش هم تموم شد ولي هيچ كاري نتونست بكنه دي:
Retired User
23-06-2009, 10:52
رئال مادرید به بازسازی ادامه میدهد و بسیاری از بازیکنان آنها نمیدانند عضو تیم جدید خواهند بود یا نه.
سایت گل- گابریل هاینتزه گفته شاید در تابستان به انگلیس بازگردد، البته اگر رئال مادرید به او بگوید که در برنامههایشان جایی ندارد.
این بازیکن آرژانتینی در هفتههای اخیر مورد توجه تاتنهام قرار گرفته و حالا گفته باشگاههای متعددی درباره وضعیت او پرسیدهاند. پاریسنژرمن هم گفته خواهان اوست ولی اگر هاینتزه از برنابئو برود ترجیح میدهد به لیگ برتر بازگردد. مادرید خواهان بازسازی دفاعش است و این بازیکن 31 ساله هنوز با هیئت مدیره و مربیان جدید صحبت نکرده است.
او میگوید: «بدم نمیآید بار دیگر در انگلیس بازی کنم. میدانم باشگاههای متعددی من را میخواهند ولی اول باید با رئال صحبت کنم. ایدهای ندارم که به کجا خواهم رفت و هنوز درباره آینده تصمیمی نگرفتهام. با رئال قراردادی دارم و باید رفتاری حرفهای داشته باشم. البته با هم مذاکره خواهیم کرد. هنوز یک سال از قرارداد من مانده و بودن در رختکن در کنار بازیکنان بزرگ عالی است.»
ehsan-totti
23-06-2009, 11:34
دیوونه باباته :31:
آره
ولي نه اونايي كه زن و بچه دارن
بچه ها فكر كنيد رفته يه مدل رو به عنوان باديگارد استخدام كرده بعد به پرز ميگه ديوونه دي:
خودتون قضاوت كنيد
مگه اونایی که زن دارن دل ندارن ؟ :31::31:
کاش من جای فیل بودم :27::31::31:
رئال مادرید به بازسازی ادامه میدهد و بسیاری از بازیکنان آنها نمیدانند عضو تیم جدید خواهند بود یا نه.
سایت گل- گابریل هاینتزه گفته شاید در تابستان به انگلیس بازگردد، البته اگر رئال مادرید به او بگوید که در برنامههایشان جایی ندارد.
این بازیکن آرژانتینی در هفتههای اخیر مورد توجه تاتنهام قرار گرفته و حالا گفته باشگاههای متعددی درباره وضعیت او پرسیدهاند. پاریسنژرمن هم گفته خواهان اوست ولی اگر هاینتزه از برنابئو برود ترجیح میدهد به لیگ برتر بازگردد. مادرید خواهان بازسازی دفاعش است و این بازیکن 31 ساله هنوز با هیئت مدیره و مربیان جدید صحبت نکرده است.
او میگوید: «بدم نمیآید بار دیگر در انگلیس بازی کنم. میدانم باشگاههای متعددی من را میخواهند ولی اول باید با رئال صحبت کنم. ایدهای ندارم که به کجا خواهم رفت و هنوز درباره آینده تصمیمی نگرفتهام. با رئال قراردادی دارم و باید رفتاری حرفهای داشته باشم. البته با هم مذاکره خواهیم کرد. هنوز یک سال از قرارداد من مانده و بودن در رختکن در کنار بازیکنان بزرگ عالی است.»
انشالله که شرش رو کم میکنه :31:
یک سوال : دلیل دشمنی شما با هاینزه چیه ؟ من تازگیا میام این تاپیک خبر ندارم !
kasra_khan2003
23-06-2009, 12:08
یک سوال : دلیل دشمنی شما با هاینزه چیه ؟ من تازگیا میام این تاپیک خبر ندارم !
برای اینکه همیشه تر میرنه به تیم!!!
هر وقت تو بازی بوده، مخصوصا بازی های مهم، یا پنالتی داده، یا اخراج شده، یا کلا دلیل مصلم گل بوده!
تو حمله افتضاحه!
سانتر کردن که بلد نیست!
سرعت که نداره، دریبل که نداره!
تو نبردهای هوایی همیشه چشم بسته میپره!!! :18:
هر وقت تو بازی بوده، مخصوصا بازی های مهم، یا پنالتی داده، یا اخراج شده، یا کلا دلیل مصلم گل بوده!
تو حمله افتضاحه!
سانتر کردن که بلد نیست!
هیچ وقت بادم نمیره اون بازیو!!!
رفت گل زد ...به طرز فجیعی خوشحالی کرد!!2 دقیقه هم نشد اومد به خودمون گل زد....:31:دلم واسش سوخت انقد:31:
Retired User
23-06-2009, 13:24
رفت گل زد ...به طرز فجیعی خوشحالی کرد!!2 دقیقه هم نشد اومد به خودمون گل زد....:31:دلم واسش سوخت انقد:31:
كدوم بازي رو ميگي؟
من يادم نمياد
ehsan-totti
23-06-2009, 13:24
تو حمله افتضاحه!
سانتر کردن که بلد نیست!
و 1001 عیب دیگه :31::31:
كدوم بازي رو ميگي؟
من يادم نمياد
هووم یادم نمیاد با کجا بودیم!فک کنم اخر 3-2 بردیم!!
Retired User
23-06-2009, 13:39
چي شده امضا تورو هضف نميكنن؟ دي:
Retired User
23-06-2009, 13:41
مهاجم سوئدي اينتر ميلان گقت:احساس ميكنم مورينيو براي فصل اينده به من نياز دارد.
زلاتان ابراهيموويچ عنوان كرد:ماسيمو موراتي يكي از موفق ترين مديران فوتبالي در سراسر جهان است اما اين روزها تحت تاثير فشار هاي پرز از يك سو وپيشنهادات عجيب لاپورتا از سويي ديگر حرف هاي دور از انتظار به زبان مي اورد.
اين بازيكن اظهار داشت:از لحاظ احساسي پس از اظهارات و تصميمات اخيرا موراتي نبايد به اينتر ميلان فكر كنم اما انقدر به اين مجموعه احترام ميگذارم كه حاضرم در در صورت تمايل كادر فني و تماشاگران بار ديگر پيراهن اين تيم را بپوشم.خوزه مورينيو در مصاحبه اش تاكيد كرده كه فصل اينده به من نياز دارد.اين سخنان باعث دلگرمي من است.اينتر ميلان هنوز هم اولويت من براي فصل بعد به حساب مي ايد.وي افزود:اين روزها تا حدودي از اوضاع پيش امدهشگفت زده و ناراحت شده ام.من به اينتر ميلان عشق مي ورزمو همه جايگاه هاي فوتبالي ام را با اين تيم به دست اورده ام.در سال هاي حضورم در اين تيم فراموش نشدني پيشنهاد هاي نجومي بسياري را از تيم هاي بزرگ اروپايي رد كردم اما پس از شنيدن ماجراي معاوضه من و اتوئو جا خوردم.ابراهيموويچ تاكيد كرد:ارزش بازيكنان به عنوان مهره هاي اصلي فوتبال تا اين حد پايين اورده شده كه با انها نوعي مبادله كالا با كالا انجام ميدهند.بارسلونا تيم بسيار خوبي است هر چند در كنار بارسا پيشنهاد هايي از رئال و منچستر يونايتد هم دارم اما فعلا قصد دارم تصميمي نگيرم تا اين اوضاع نابسامان تقل و انتقالات به نتيجه اي مشخص برسد.
kasra_khan2003
23-06-2009, 13:49
آره منم یادمه!
چقدر خندیدیم!!! :27:
تازه یادمه بازی قبلش هم تر زده بود، اومد مثلا جبران کنه!
ali_ranger22
23-06-2009, 14:16
اووووه آره منم یادم اومد
ته خنده بود
Ahmad-Ra
23-06-2009, 14:17
بابا این زلاتان هم عجب تریپ میاد .. به نظرم استیلش هم اصلا با رئال نمیخوره یعنی رئال سر تره :دی
كدوم بازي رو ميگي؟
من يادم نمياد
یه بار ایشی زاکی برعکس این حرکت رو زد !! :دي
چي شده امضا تورو هضف نميكنن؟ دي:
فک کنم حفظ می کنن !! :دي
تو حمله افتضاحه!
سانتر کردن که بلد نیست!
آهان ! :18: از اون لحاظ !!!
kasra_khan2003
23-06-2009, 17:30
منابع خبری اسپانیا اطمنیان دارند که سران باشگاه مادریدی آخرین مراحل جذب ستاره فرانسوی باشگاه بایرن را پشت سر می گذارند.
سایت گل: سران باشگاه مادریدی روز گذشته اعلام کردند که از تلاش برای خریداری داوید ویا، ستاره اسپانیایی باشگاه والنسیا دست کشیده اندو این طور به نظر می رسد که نهایت تمرکزشان را برای به خدمت گرفتن فرانک ریبری متمرکز کرده اند.
به نقل از روزنامه AS مذاکرات میان سران باشگاه مادریدی و مسئولان بایرن مونیخ در روزهای اخیر وارد مراحل پایانی خود شده است ولی سران باشگاه مادریدی امیدوارند تا این مذاکرات همچنان در پشت دربهای بسته و به دور از چشمهای جامعه صورت گیرد ولی سران باشگاه باواریایی در انتظار آنند تا هر چه سریعتر و باامضای این قرارداد، این خبرهادر مطبوعات به انتشار برسد.
طبق خبری که در این روزنامه منتشر شده، آلن میگلیاچو، مدیر برنامه های ریبری که در این میان به سان واسطه ای میان سران دو باشگاه عمل می کند، سعی در آن دارد تاسران بایرن را متقاعد ساخته تا این ستاره را اندکی ارزان تر از 60 میلیون یورو به فروش برسانند. درادامه این گزارش می خوانیم که ریبری حتی محل اقامتش در مادرید را نیز تعیین کرده است. او می خواهد در محله کنده دی اوگاس اقامت داشته باشد، محله ای که در همسایگی اش زین الدین زیدان را می بیند.
Retired User
23-06-2009, 17:32
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به گزارش RmadridFC: سران باشگاه مادریدی به دنبال آن هستند تا زوج اسپانیایی لیورپول را به خدمت بگیرند.
سایت گل: تنها چند ساعت پس از انتشار خبر خریداری گلن جانسون توسط سران باشگاه لیورپول به قیمت 17 میلیون پوند، سران باشگاه رئال مادرید پیشنهادی 45 میلیون یورویی را برای به خدمت گرفتن ژابی آلونسو ارائه کرده اند. البته این طور به نظر می رسد که پیوستن گلن جانسون به ترکیب قرمز پوشان راه رابرای جدا شدن آلوارو آربلوا از ترکیب این تیم و پیوستنش به سانتیاگو برنابئو با قیمت 9.5 میلیون یورو آسان تر خواهد کرد.
سران باشگاه مادریدی از تلاش برای جذب آلونسو ناامید نشده اند و با وجودی که ماه گذشته پیشنهاد 23 میلیون یورویی آنها از سوی سران لیورپول رد شده بود، بار دیگر و با پیشنهادی بزرگتر وارد عمل شده اند. فلورنتینو پرس، رئیس جدید باشگاه مادریدی تحت فشار تعدادی از هواداران در صدد آن است تا بار دیگر تیم کهکشانی رئال را با خریداری ستاره های بزرگ احیا کند. از سوی دیگر سران چلسی نیز برای جذب آلونسو وارد عمل شده اند ولی رافا بنیتس ترجیح می دهد تا این ستاره را به یکی از حریفانش در لیگ برتر نفروشد.
این بازیکن باسکی که فوتبالش را در رئال سوسیداد آغاز کرد اعلام کرده که از حضور در تیم بنیتس راضی نیست و بازگشت او به لیگ اسپانیا بسیار محتمل به نظر می رسد. بنیتس برای حفظ یکی دیگر از بازیکنانش نیز تلاش بی شائبه ای را آغاز کرده، چرا که سران بارسلونا به شدت خواهان جذب خاویر ماسچرانو،ستاره آرژانتینی لیورپول هستند و بنیتس دوست ندارد این ستاره اش را از دست بدهد.
Retired User
23-06-2009, 17:34
کاسیاس بر روی وب سایت منچستر یونایتد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] illas.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1202887781645&ssbinary=true
رسانه های دیجیتالی به پروفایل ایکر کاسیاس بر روی وب سایت منچستر یونایتد اشاره کرده اند و این موضوع را به امضای قرارداد این باشگاه با کاسیاس مرتبط کرده اند.اما حقیقت این است که پروفایل کاسیاس به عنوان یکی از رقبای منچستر یونایتد بر روی وب سایت قرار گرفته است که بسیاری از آنها اکنون بازنشسته شده اند.
روزنامه ی دیلی میل روز سه شنبه مقاله ای مبنی بر علاقمندی منچستر یونایتد به کاسیاس منتشر کرده است.این شایعه هنگامی بیشتر شد که رسانه های دیجیتالی به پروفایل این مادریدیستا بر روی وب سایت منچستر یونایتد اشاره کردند.همه ی کاربران می توانستند با تاپی کردن"ایکر کاسیاس در وب سایت منچستر یونایتد"به راحتی به آن دسترسی پیدا کنند.
اگر ایجاد پروفایل به معنای علاقمندی باشگاه به بازیکن باشد منچستر یونایتد باید برای امضای قرارداد با بازیکنانی چون:رائول،گوتی،میشل سالگادو،زی روبرتو،فرناندو مورینتس،روبرتو کارلوس،جرمی،الگرا،ایوان کمپو،سزار، و بازیکنان بازنشسته ای مانند:زیدان،فیگو،فرناندو هیرو،مک منمن،ساویو،ویتور بایا و رابرت پرسینکی که پروفایل آنان را منتشر کرده اقدام می کرد.
منچستر یونایتد اخیرا مقاله ای را منتشر کرده است که به شایعات بسیاری در مورد امضای قرارداد با آرین روبن،فرناندو تورس،ساموئل اتوئو،داوید سیلوا و سرخیو آگرو دامن زده است.
Retired User
23-06-2009, 17:34
کریستیانو رونالدو:"من واقعا مشتاق شروع کار هستم."
کریستیانو رونالدو بی صبرانه منتظر بازگشت به کار است.این بازیکن پرتغالی این شانس را خواهد داشت تا بازی در کنار بازیکنانی هم چون کاکا،کاسیاس،رائول و گوتی را بچشد.
"مذاکره ها هنوز ادامه دارند اما من دوست دارم پیش فصل را هر چه زودتر آغاز کنم.ابتدا دوست دارم چند روزی برای استراحت اینجا بمانم تا در وضعیت مطلوبی قرار بگیرم.اما حقیقت این است که من شدیدا مشتاق شروع به کار هستم."
"هدف من بعد بر روی مبارزه است.همانطور که در منچستر این کار را می کردم.اما کمی برایم متفاوت خواهد بود چرا که همه چیز برایم جدید است.من میدانم که انتظارات بسیار بالا هستند اما من باید قلق کار را به دست بیاورم.من به خوبی می دانم که چه کسی هستم و چه کاری را می توانم انجام دهم.الان من به کمی آرامش با خانواده ام نیاز دارم تا بتوانم در هنگام ورودم به مادرید در بهترین وضعیت جسمس و روحی باشم."
"رئال مادرید باشگاهی است که من همیشه می خواستم برایش بازی کنم.و از بابت تلاشهایم بسیار خشنود هستم."
"بازی در کنار بازیکنی مانند کاکا که توپ طلا را کسب کرده و بهترین بازیکن دنیا بوده است عالی خواهد
بود.هم چنین بازی در کنار بازیکنانی هم چون رائول،گوتی و کاسیاس فوق العاده خواهد بود."
"تنها هدف کسب جام هاست.مادرید باید مانند منچستر همیشه برنده باسد.من بسیار هیجان زده هستم و مطمئنم همه چیز خوب خواهد بود."
"ممکن است در ابتدا کمی پیچیده باشد چرا که من به مدت شش سال در منچستر بوده ام.فوتبال در انگلستان بسیار سریعتر و فیزیکی تر است.برای سازگار شدن با هر نوع فوتبالی کمی زمان احتیاج است و به میزان خوب بودن شما بستگی ندارد.من فقط امیدوارم به سرعت سازگار شوم"
Retired User
23-06-2009, 17:35
در 24 جولای رئال مادرید در جام صلح شرکت مییابد و کاکا در این تیم بازی خواهد کرد. اما آیا کریستیانو رونالدو و داوید ویا را هم خواهیم دید؟ گل دات کام مصاحبههایی اختصاصی در این زمینه انجام داده است.
«رئال مادرید نوین» فلورنتینو پرس اولین بازی خود را در جولای در جام صلح انجام خواهد داد. این رقابتها در اندلس برگزار میشود و بزرگترین ستارههای دنیا در آن حضور خواهند داشت. سایت گل هم این رویداد را گزارش خواهد کرد. یوونتوس در این رقابتها دیهگو، خرید جدید خود را که به تازگی از وردربرمن با قیمت 24 میلیون یورو خریداری شده معرفی خواهد کرد.
سویا و مالاگا هم در این مسابقات حضور دارند. اما همه نگاهها سمت مادرید است. کاکا در این رقابتها حضور خواهد داشت و احتمالا بازیکنان جدید هم در ترکیب رئال به میدان خواهند رفت. انتقال قریبالوقوع کریستیانو رونالدو از منچستر یونایتد هم احتمالا پیش از شروع جام است و شاید داوید ویا هم تا آن مدت به رئال پیوسته باشد. این رقابتها فرصتی عالی برای دیدن تیم مانوئل پلگرینی است و میتوانید همه اخبار آن را از سایت گل دنبال کنید!
ali_ranger22
23-06-2009, 17:37
میگم چقدر بازیکن می خوایم بخریم !!!! :دي
کاسیاس بر روی وب سایت منچستر یونایتد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] illas.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1202887781645&ssbinary=true
رسانه های دیجیتالی به پروفایل ایکر کاسیاس بر روی وب سایت منچستر یونایتد اشاره کرده اند و این موضوع را به امضای قرارداد این باشگاه با کاسیاس مرتبط کرده اند.اما حقیقت این است که پروفایل کاسیاس به عنوان یکی از رقبای منچستر یونایتد بر روی وب سایت قرار گرفته است که بسیاری از آنها اکنون بازنشسته شده اند.
روزنامه ی دیلی میل روز سه شنبه مقاله ای مبنی بر علاقمندی منچستر یونایتد به کاسیاس منتشر کرده است.این شایعه هنگامی بیشتر شد که رسانه های دیجیتالی به پروفایل این مادریدیستا بر روی وب سایت منچستر یونایتد اشاره کردند.همه ی کاربران می توانستند با تاپی کردن"ایکر کاسیاس در وب سایت منچستر یونایتد"به راحتی به آن دسترسی پیدا کنند.
اگر ایجاد پروفایل به معنای علاقمندی باشگاه به بازیکن باشد منچستر یونایتد باید برای امضای قرارداد با بازیکنانی چون:رائول،گوتی،میشل سالگادو،زی روبرتو،فرناندو مورینتس،روبرتو کارلوس،جرمی،الگرا،ایوان کمپو،سزار، و بازیکنان بازنشسته ای مانند:زیدان،فیگو،فرناندو هیرو،مک منمن،ساویو،ویتور بایا و رابرت پرسینکی که پروفایل آنان را منتشر کرده اقدام می کرد.
منچستر یونایتد اخیرا مقاله ای را منتشر کرده است که به شایعات بسیاری در مورد امضای قرارداد با آرین روبن،فرناندو تورس،ساموئل اتوئو،داوید سیلوا و سرخیو آگرو دامن زده است.
کاسیاس:27:دلشون خوشه!!
kasra_khan2003
23-06-2009, 19:11
میگم من که میبینم اینا از خرید کاسیاس حرف میزنن، کفرم در میاد، ببینین حالا اونا چقدر عصبی هستن که ما کریس رو ازشون گرفتیم: دی
میگم من که میبینم اینا از خرید کاسیاس حرف میزنن، کفرم در میاد، ببینین حالا اونا چقدر عصبی هستن که ما کریس رو ازشون گرفتیم: دی
از یه ناحیه ای دارن میسوزن!! : دی
cyrus_ln
23-06-2009, 19:29
به تاپیکشون سر بزنین ببینین چقدر عصبین
به رئال می کن تیم بازیکن خراب کن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](آخی نازی گناه دارن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به رئال می کن تیم بازیکن خراب کن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](آخی نازی گناه دارن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
می خواستم یه چیز بگم گفتم الان تایپیکو می بندن !! :دي
ما اصولا خراب می کنیم ولی نه بازیکنا رو فقط f ها رو .....
سریعا باید دفاع بگیریم !!
سلام بچها
از خستگی دارم میمیرم ولی بخاطر عشق به رئال اومدم
میبینم چه اخبار خوبی گذاشتین تمام خستگیم در اومد خدا خیرتون بده
اقا اگه این ریبری بیادش چه شووود فکرشو بکنید
یا کریس
یا ریبری
یا روبن
یکی باید بشینن نیمکت که میتونه بگه کدومشون دی
-----------------------
خوب حالا که اینا رو شما گذاشتین بزارین که دو خبر شیرین من هم بذارم.
--------------
طبق گفته روزنامهای اسپانیایی :
ریبری دم در سانتیاگو برنابئو
طبق گفته روزنامه ها ریبری در نزدیکی ترین حد خود به رئال مادرید رسیده و طی این هفته یا هفته بعد نهایتا مادریدی میشود
(همگی هیپ هیپ هورااااااااا هیپ هیپ هوراااااااااااااااا)
-------------------------
و باز هم از همان منبع
آن این است که
آلبیول تا ساعتاتی دیگر در مادرید
طبق گفته روزنامها البیول مدافع بلند قامت والنسیا تا ساعاتی دیگر به مادرید خواهد پیوست و مادریدی میشود.
(شخصا موافقم که بیادش میتونه کنار په په بازی کنه)
--------------------------------
و خبر دیگر هم اینکه
لیورپول گلن جانسون رو خرید گلن دقیقا پستی بازی میکنه که آربیلوا بازی میکنه تو لیور
و آنطور که مشخصه تنها خریدار آربیلوا رئاله پس باید اون رو هم رئالی دونست.
(این یکی چیزی نمیتونم بگم بخاطر اینکه ما تو پست اون راموس رو دارم تازه اگه بگیریم راموس بره وسط باز مایکون رو داریم ولی خوب برا نیمکت خوبه)
----------------------------------
فعلا اینها رو داشته باشید تا بعد
دزد؟
-----------
22/6/2009
امروز 23/6/2009 هستش!!!!!! :31::21:
میلان تو فکر معاوضه گاگو با پیرلو ه!
کاکا هم به پیرلو زنگیده که پاشو بیا اینجا
دیوونگیه!!! دوست ندارم هیچ رقمه هیگوئین و گاگو رو از دست بدیم. :13::19:
دیوونگیه!!! دوست ندارم هیچ رقمه هیگوئین و گاگو رو از دست بدیم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
fn [,vd xvtnhv hvChkjdkd l'i ki ??
بد جوری طرفدار ارژانتینی مگه نه ؟؟ :دي
هیگویین که بله ! باید باشه ! ولی گاگو به دد نیم کت می خوره !
Xavi: I Would Not Pick Up The Phone To Talk To Florentino Perez
عجب حرفی باحالی زده این !!: دي
nlj 'vl ]i ofvhd
دمت گرم چه خبرای خوبی !! :دي
Xavi: I Would Not Pick Up The Phone To Talk To Florentino Perez
عجب حرفی باحالی زده این !!: دي
nlj 'vl ]i ofvhd
دمت گرم چه خبرای خوبی !! :دي
آره چیم گفته دی
بدبخت میترسه گوشی رو برداره یه وقت پرز بگه بیا و نتونه نه بگه دی
ولی جدا من موندم چرا کسی نمیتونه به پرز نه بگه
مدتیه تو این فکرم دی
resident_evil
23-06-2009, 22:56
آره چیم گفته دی
بدبخت میترسه گوشی رو برداره یه وقت پرز بگه بیا و نتونه نه بگه دی
مدتیه تو این فکرم دی
تهدیدشون میکنه ! میگه نیاین میکشمتون ! : دی
H a m e e d
23-06-2009, 23:43
چون خیلی جذبه داره:21:
fn [,vd xvtnhv hvChkjdkd l'i ki ??
بد جوری طرفدار ارژانتینی مگه نه ؟؟ :دي
هیگویین که بله ! باید باشه ! ولی گاگو به دد نیم کت می خوره !
درسته که من یه آرژانتینی متعصب هستم. اما هیچ وقت سلایق ملی رو در باشگاه دخیل نکردم. همونجوری که از اومدن کاکا و مایکون حمایت کردم از موندن هیگوئین و گاگو و رفتن هاینزه هم حمایت می کنم! مگه 2 تای اولی برزیلی و 3 تای دوم آرژانتینی نیستن؟؟؟!!!!
البته ساویلا خیلی جوونه و با اینکه هیچ وقت به نیمکت نشینی اعتارضی نداشته دوست دارم واسه نیمکت نیگهش داریم. چون یه بازیکن بزرگ که روی نیمکت نمیشینه! از طرفی دلم می خواد بره، چون تنها راه برگشت به اوجش رفتن از رئاله. من منکر این هم نمیشم که دوست دارم ستاره های آرژانتینی در تیم باشن. مثلاً چی می شد باتیستوتا:40: یکی از اسطوره های رئال می بود؟! یا ورون؟ یا زانتی و یا ....! مثل اینکه الان دوست دارم مسی در رئال باشه. :10:
Retired User
24-06-2009, 00:47
امروز 23/6/2009 هستش!!!!!!
امروز 24 هست
اون تاريخ سركاري بود دي:
مثل اینکه الان دوست دارم مسی در رئال باشه.
خواهش ميكنم اين حرفو نزن:2:
من از مسي متنفرم
Retired User
24-06-2009, 00:47
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به گزارش RmadridFC: رئال مادرید که در بازار نقل و انتقالات بسیار فعال است اینبار برای به خدمت گرفتن رائول آلبیول وارد عمل شده که به نظر می رسد از شروع مذاکره تا الان راه بسیاری را طی کرده باشد.
رئال که قصد دارد تا حداقل یک بازیکن از والنسیا بخرد بعد از اعلام اینکه ویا را نخواهند فروخت اینک دنبال ان است تا رائول آلبیول را به خدمت گیرد.
به نقل از Marca: احتمال می رود تا مذاکره انتقال آلبیول از والنسیا به رئال بسیار زود به پایان برسد.گفته میشود این مدافع 23 ساله در اثر اصرار زیاد مانوئل پلگرینی خریده خواهد شد.
فقط 15 میلیون یورو
رئال که در این مدت از بازار نقل و انتقالات همیشه دنبال بازیکنانی با صفات هجومی بود وبرای خرید کاکا و رونالدو بیش از 160 میلیون یورو خرج کرده است قصد دارد با خرید این مدافع جوان با قیمت 15 میلیون یورو خط دفاع خود را قوی تر سازد.
آلبیول اکنون با تیم ملی اسپانیا در کنفدراسیون کاپ به سر میبرد و 109 بار نیز پیراهن والنسیا را به تن کرده است.
وای پسر اگه گارای هم بیاد خیلی عالی می شه !
درسته که من یه آرژانتینی متعصب هستم. اما هیچ وقت سلایق ملی رو در باشگاه دخیل نکردم. همونجوری که از اومدن کاکا و مایکون حمایت کردم از موندن هیگوئین و گاگو و رفتن هاینزه هم حمایت می کنم! مگه 2 تای اولی برزیلی و 3 تای دوم آرژانتینی نیستن؟؟؟!!!!
البته ساویلا خیلی جوونه و با اینکه هیچ وقت به نیمکت نشینی اعتارضی نداشته دوست دارم واسه نیمکت نیگهش داریم. چون یه بازیکن بزرگ که روی نیمکت نمیشینه! از طرفی دلم می خواد بره، چون تنها راه برگشت به اوجش رفتن از رئاله. من منکر این هم نمیشم که دوست دارم ستاره های آرژانتینی در تیم باشن. مثلاً چی می شد باتیستوتا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی از اسطوره های رئال می بود؟! یا ورون؟ یا زانتی و یا ....! مثل اینکه الان دوست دارم مسی در رئال باشه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با ساویولا اصلا موافق نیستم تو نوشتت !
اصلا از تیریپش خوشم نمی اد ! حالا این نظر منه !
ولی من اصلا به ملیت ها اهمیت نمی دم ! :دي
چون خیلی جذبه داره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بد بخت زنش چه حرصی می خوره !! :دي
! یا ورون؟
ورون همچین بازیه قشنگی نمیکرداااا!
ورون همچین بازیه قشنگی نمیکرداااا!
شما به پیریاش رسیدی برادر !! :دي
جوونیاش خوب بازی می کرده ! الکی که ستاره نشده بوده !! :دي
شاید:31:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3%98%C2%A7%C3%98%C2%A7%C3%98%C2%A7%C3%98%C2%A7
ehsan-totti
24-06-2009, 01:27
البته ساویلا خیلی جوونه و با اینکه هیچ وقت به نیمکت نشینی اعتارضی نداشته دوست دارم واسه نیمکت نیگهش داریم. چون یه بازیکن بزرگ که روی نیمکت نمیشینه! از طرفی دلم می خواد بره، چون تنها راه برگشت به اوجش رفتن از رئاله. من منکر این هم نمیشم که دوست دارم ستاره های آرژانتینی در تیم باشن. مثلاً چی می شد باتیستوتا:40: یکی از اسطوره های رئال می بود؟! یا ورون؟ یا زانتی و یا ....! مثل اینکه الان دوست دارم مسی در رئال باشه. :10:
اگه اینا همه توی رئال بودن که اون موقعه رئال میشد اینتر :2::2:
ساویولا خیلی جوونه ؟ 27 سال میگی خیلی جوون ؟ :31:
موافقم
سال 2000 که با اریکسون لاتزیو رو قهرمان کردن فوق العاده بود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به گزارش RmadridFC: رئال مادرید که در بازار نقل و انتقالات بسیار فعال است اینبار برای به خدمت گرفتن رائول آلبیول وارد عمل شده که به نظر می رسد از شروع مذاکره تا الان راه بسیاری را طی کرده باشد.
رئال که قصد دارد تا حداقل یک بازیکن از والنسیا بخرد بعد از اعلام اینکه ویا را نخواهند فروخت اینک دنبال ان است تا رائول آلبیول را به خدمت گیرد.
به نقل از Marca: احتمال می رود تا مذاکره انتقال آلبیول از والنسیا به رئال بسیار زود به پایان برسد.گفته میشود این مدافع 23 ساله در اثر اصرار زیاد مانوئل پلگرینی خریده خواهد شد.
فقط 15 میلیون یورو
رئال که در این مدت از بازار نقل و انتقالات همیشه دنبال بازیکنانی با صفات هجومی بود وبرای خرید کاکا و رونالدو بیش از 160 میلیون یورو خرج کرده است قصد دارد با خرید این مدافع جوان با قیمت 15 میلیون یورو خط دفاع خود را قوی تر سازد.
آلبیول اکنون با تیم ملی اسپانیا در کنفدراسیون کاپ به سر میبرد و 109 بار نیز پیراهن والنسیا را به تن کرده است.
هر دم از این والنسیا چیزی میرسد :31::31:
ورون لانشم در حد یه ستارست برای آرژانتین و تیم باشگاهیش.
بابا بی خیال ! الان کجا بازی می کنه ؟؟:دي
ehsan-totti
24-06-2009, 02:32
الانش ؟ مطمئنی ؟ دیدی بازیاشو جدیدن ؟ :31::31:
الان توی استودیانتس بازی میکنه
به گزارش RmadridFC: سران باشگاه آبی پوش چلسی باید به شدت مراقب ستاره هایشان باشند، چرا که مدیر برنامه های اسین به تازگی در صحبتهایی اعلام کرده که او پیشنهادهای دو باشگاه رئال و بارسلونا را با دقت تمام دنبال خواهد کرد.
این طور به نظر می رسد که ستاره غنایی باشگاه چلسی آماده است تا پیشنهادات سران دو باشگاه بزرگ اسپانیا یعنی رئال مادرید و بارسلونا را با دقت تمام بررسی کند.فابیان پیوتئو، مدیر برنامه های اسین در صحبتهایی اعلام کرده که در صورتی که سران هر یک از دو باشگاه بارسا( با سه عنوان قهرمانی دررقابتهای فصل گذشته) و رئال( تیمی با نه بار قهرمانی در اروپا) با آنها تماس بگیرند، قطعا این پیشنهادات وسوسه انگیز را بررسی خواهند کرد.
پیوتئو در ادامه بیان کرده که اسین چلسی را دوست دارد ولی هشدار داده که فوتبال، فوتبال است. او در گفت و گویی اعلام کرد:« برخی از باشگاه ها به جذب اسین ابراز تمایل کرده اند. او نیز چلسی را بسیار دوست دارد ولی فوتبال، فوتبال است و اگر رئال مادرید، بارسلونا یا برخی باشگاه های بزرگ دیگر برای جذب او وارد عمل شوند،اومی بایست در این رابطه بر سر میز مذاکره بنشیند و در مورد بهترین آینده برای خودش تصمیم گیری کند.»
اسین جزو یکی از تاثیرگذارترین بازیکنان چلسی در فصل گذشته بود و البته مصدومیت، برای مدتی او را از ترکیب اصلی تیم کنار گذاشت
امروز 24 هست
اون تاريخ سركاري بود دي:
خواهش ميكنم اين حرفو نزن:2:
من از مسي متنفرم
منم با اینکه آرزانتینی ه 3 آتیشم ولی از مسی بدم میاد:2:
Retired User
24-06-2009, 11:23
آره آواتار من رو همن هضف كرده بودند
فكر ميكنم اصلا معناش رو نميدونستند
آخه جمله ي : خشونت عليه تظاهر كنندگان در ايران رو متوقف كنيد ؛ سياسيه؟
ويرايش: امضام رو هم كه هضف كردند آخه من كه اينو بعد از محدوديتهاشون گذاشتم
پس باز چه جوري حجمش نا متعارفه؟
Retired User
24-06-2009, 11:26
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به گزارش RmadridFC : برند شوستر قصد ندارد دست از سر باشگاه رئال مادريد بردارد!
سرمربى اسبق رئال مادريد همچنان به انتقادات خود از كادر مديريتى وقت اين باشگاه اسپانيايى مى پردازد و آنها را عامل اصلى ناكامى هاى رئال مادريد در سال ۲۰۰۸ ميلادى مى داند. شوستر در آخرين مصاحبه مطبوعاتى خود حرف هاى جديدى را به زبان آورده است كه خواندن آن براى فوتبالدوستان بسيار جالب است. شوستر در اين مصاحبه مطبوعاتى عنوان كرده است كه از همان هفته هاى آغازين حضورش در برنابئو مى دانسته كه چه سرانجامى در انتظار خود او و تيمش است. مى توانستم آينده را پيش بينى كنم. بعد از اينكه
۱۰ روز از حضورم در مادريد گذشت، به دوست صميمى خود گفتم كه سال ،۲۰۰۸ سال ناكامى من و رئال مادريد خواهد بود. برايم كاملاً روشن بود كه بدون كسب موفقيت قابل توجهى در سال ۲۰۰۸ برنابئو را ترك مى كنم و باشگاه رئال مادريد نيز سال بسيار بدى را تجربه مى كند. به نظر من، كادر مديريتى سال ۲۰۰۸ رئال مادريد ضعيف ترين كادر مديريتى تاريخ اين باشگاه بود. آنها هيچ كارى براى موفقيت تيم انجام نمى دادند. آنها از من و بازيكنان، انتظار بهترين ها را داشتند، بدون اينكه خودشان كارى انجام دهند! طبيعى است در چنين شرايطى تيم نمى تواند كار خاصى انجام دهد. به نظر من رئال مادريد در پايان فصل شكست نخورد! شكست رئال در همان بازار نقل و انتقالات قبل از آغاز فصل مسجل شد. من كريس رونالدو را مى خواستم، به جاى آن باپتيستا و روبينيو فروخته شدند! من ديويد ويا را مى خواستم، به جاى آن سران باشگاه ۲ بازيكن جوان و بى تجربه را به عنوان ۲ پديده فوتبال جهان به من معرفى كردند! در چنين شرايطى چطور مى توانستم تيم را به قهرمانى برسانم. شوستر در ادامه مى افزايد:
حالا شرايط در مادريد تغيير كرده است. با آمدن پرز به برنابئو رئال مادريد دوباره به قدرت فوتبال اروپا تبديل خواهد شد. پرز تمامى شرايط لازم را براى موفقيت تيم فراهم كرده است. پلگرينى در اين شرايط ايده آل كار آسانى براى قهرمان كردن رئال مادريد دارد. كاكا و رونالدو به برنابئو آمده اند يك ستاره ديگر نيز در راه است. حالا رئال مى تواند به آينده اميدوار باشد.
شوستر آلمانى در ادامه در خصوص زمان بازگشت خود به عرصه مربيگرى مى گويد:
به زودى باز خواهم گشت. من مى خواهم در دنياى فوتبال ثابت كنم كه توانايى انجام چه كارهايى را دارم. براى بازگشت به عرصه مربيگرى گزينه هاى زيادى دارم. خودم تمايل زيادى براى حضور در فوتبال آلمان دارم. دوست دارم بعد از مدت ها هدايت يك تيم آلمانى را بر عهده بگيرم. اين فصل شانس اين را داشتم كه به بوندس ليگا برگردم. باشگاه لوركوزن حاضر شده بود براى تأمين خواسته هاى من هر كارى بكند. آنها پيشنهاد خوبى به من داده بودند اما به دلايل شخصى به آن نه گفتم. به هر حال مطمئناً در ادامه شانس هاى زيادى خواهم داشت. مطمئن باشيد از همين حالا به فكر بازگشتى قدرتمندانه به عرصه مربيگرى هستم.
Retired User
24-06-2009, 11:27
انتقال رویایی به رئال به زودی تبدیل به کابوس شد.
ژولین فوبرت میگوید که در رئال قربانی شد و وقتی اوضاع خوب پیش نرفت همه تقصیرها را به گردن او انداختند. این ملیپوش فرانسوی در زمستان به صورت قرضی از وستهم به رئال رفت و میخواست از این انتقال رویایی استفاده کند. اما خوانده راموس او را کنار گذاشت. گفتند او اضافه وزن دارد و یک بار هم او در حالی روی نیمکت دیده شد که خواب بود.
او حالا قصد دارد به کابوسش در پایتخت اسپانیا پایان دهد و به باشگاهی برود که او را مورد ستایش قرار دهند: «نمیخواهم بیش از این زمان را هدر دهم. امیدوارم شور فوتبال را که از دست دادهام بازیابم. روزگار دشواری داشتم و به من نمیگفتند چرا بازی نمیکنم. صبر میکردم ولی آنها میگفتند دوست ندارم بازی کنم. به نظرم من را قربانی ساختند. وقتی متوجه شدم بازی به من نمیرسد به فکر رفتن از رئال افتادم.»
Retired User
24-06-2009, 11:29
دو باشگاه رئال مادرید و والنسیا دوباره برسر میز مذاکره نشسته اند ولی دیگر مذاکره برای خرید داوید ویا نیست.
روزنامه مارکا دیروز مدعی شد که رئال مادرید دوباره به سراغ والنسیا رفته اند تا یک بازیکن دیگر را از آنها خریداری کنند. به نقل از مارکا، رئال مادرید 15 میلیون یورو برای خرید رائول آلبیول به والنسیا پیشنهاد داده است.
حالا وکیل این بازیکن، مانوئل گارسیا نیز در مصاحبه با رادیو Cadena SER اعلام کرده که رئال مادرید و والنسیا در حال انجام مذاکرات رسمی هستند و اینکه والنسیا به زوری قیمت مورد نظرش برای آلبیول را به رئال مادرید اعلام خواهد کرد.
مانوئل گارسیا همچنین در مصاحبه اش به نکته جالبی اشاره کرد که گفت: "هیچ بازیکنی در والنسیا غیرقابل فروش نیست. تنها فرق بین بازیکنا قیمت آنهاست."
وی در ادامه گفت: "آلبیول بازیکن با انگیزه ایست و بهترین تصمیم را خودش میگیرد. اگر دو باشگاه با هم به توافق برسند، آلبیول هم به این انتقال تن می دهد."
مانوئل گارسیا که وکیل آربلوآ، دفاع چپ لیورپول است به این موضع اشاره کرد که آربلوآ در این تابستان لیورپول را ترک می کند و به احتمال زیاد هم به رئال مادرید می آید.
وی در این باره نیز گفت: "آربلوآ یک سال دیگر با لیورپول قرارداد دارد و رافا بنیتز هم می داند که اگر وی را الان بفروشد بهتر است تا سال بعد مجبور به فروش مجانی وی شود. هر بازیکن در سطحهای مختلفی بازیکن می کند. آربلوآ بازی را از رئال مادرید شروع کرد و در لیورپول تجربه کسب کرده است، حال می تواند هر جای اروپا بازی کند."
مانوئل گارسیا در پاسخ به سوالات متعدد رادیو Cadena SER درباره حضور یا عدم حضور دیگر موکل خود، روبن دلارد، نیز صحبت کرد: "روبن هم مثل هر بازیکن دیگر بی صبرانه منتظر بازگشت به میدان است اما وضعیت وی با بقیه فرق می کند ما باید منتظر جواب پزشکان باشیم که آیا وی می تواند به بازیش ادامه دهد یا مجبور به خداحافظی زود هنگام است."
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اسین در انتظار رئال و بارسا
همینه !! واای اسین رو خیلی دوس دارم ! خدا کنه بیاد رئال !!
kasra_khan2003
24-06-2009, 11:58
خبرگزاري فارس: بيش از 25 هزار تماشاگر با خريد بليت 75 يورويي در مراسم معارفه كريستيانو رونالدو در ورزشگاه سانتياگو برنابئو حاضر ميشوند
ایول بابا! فارس هم یه خبر خوب گذاشت!
kasra_khan2003
24-06-2009, 12:00
خبرگزاري فارس: مرد سال فوتبال اروپا و جهان گفت: به محض ورود به اسپانيا و اقامت در مادريد، در اولين اقدام به دنبال خريد چند دست لباس هستم
به گزارش خبرگزاري فارس، كريستيانو رونالدو اظهار داشت: از مدت ها قبل در انتظار ورود به مادريد بودم. مي خواستم وقتي به اين شهر وارد مي شوم ، در خيابان هاي كه بهترين فروشگاههاي لباس واقع هستند، چند دست لباس خريد كنم.
اين بازيكن پرتغالي كه در ابتداي سال ميلادي جاري دو عنوان مرد سال اروپا و جهان را به دست آورد، در يك برنامه راديويي در كشورش به صورت زنده پخش شد، اين اظهارات را بر زبان آورد.
وي در پاسخ به سئوال مجري اين برنامه كه از او پرسيد اولين اقدام رونالدو پس از اقامت در خاك اسپانيا به منظور شروع همكاري با رئال مادريد چيست، تصريح كرد: اولين كاري كه به محض ورود به مادريد مي كنم، لباس خريدن هست. لباس هاي مردانه اسپانيا زيبا و با كيفيت هستند. من هم كه هميشه دنبال خريد لباس هاي زيبا هستم.
در پي بيان اين جملات از سوي رونالدو، مجري برنامه يادشده به صورت تلويحي از ستاره پرتغال و جهان خرده گرفت و عنوان كرد كه به جاي خريد لباس، بازيكن تازه خريداري شده مادريدي ها بايد به فكر كارهاي مثل انجام تست پزشكي، آشنايي با هم تيمي ها و مربي، شناخت افزون تر رئال مادريد و بطور كلي در پيش گرفتن راه پيشرفت در اين ورزش باشد.
رونالدو كه در كنار برخورداري از قابليت هاي بالاي فني، زندگي پرحاشيه اي نيز دارد، چندي پيش از منچستريونايتد انگليس جدا شد و در ازاي رقم نجومي و تاريخي 94 ميليون يورو به رئال مادريد پيوست.
خبرگزاري فارس: بيش از 25 هزار تماشاگر با خريد بليت 75 يورويي در مراسم معارفه كريستيانو رونالدو در ورزشگاه سانتياگو برنابئو حاضر ميشوند
واو ! چه گروون ! ما می ریم ازادی بلیطش 2 تومنه هزارتا فحش می دیم بهشون !! :دي
لباس خريدن هست. لباس هاي مردانه اسپانيا زيبا و با كيفيت هستند.
من فک می کردم ایتالیا بهترین رو داره !! :دي
Retired User
24-06-2009, 12:10
من فک می کردم ایتالیا بهترین رو داره !! :دي
آره ايتاليا هم لباساش خيلي خوبه
مگر قرار نبود فارس رو تحريم كنيم؟
همين خبرشم بازم توش يه مواردي داره
Retired User
24-06-2009, 12:11
سرمربی تیم ملی اسپانیا از اینکه باشگاه مادریدی حاکمیت بربازار نقل و انتقالات تابستانی را در دست گرفته راضی نیست.
سایت گل:بیسنته دل بوسکه، سرمربی تیم ملی اسپانیا از ولخرجی های باشگاه مادریدی در بازار نقل و انتقالات تابستانی انتقاد کرده و گفته:« ویژگی باشگاه های بزرگ انجام خریدهای بزرگ نیست.»
سران باشگاه مادریدی قرارداد کاکا را نهایی کرده اند و در آستانه به خدمت گرفتن کریستیانو رونالدو هستند و این به معنای خرج حدود 150 میلیون یورو است. مربی سابق باشگاه مادریدی از شرایط کنونی حاکم بر برنابئو راضی نیست و در صحبتهایی احساس واقعی اش در این رابطه را به زبان آورده است:«این طور به نظر می رسد که سران مادریدی پولی را در دست دارند و می خواهند به هواداران خود هدیه ای بدهند.آنها با انجام چنین خریدهایی به دنبال جلب توجه هستند و باشگاه های بزرگ تنها با خریدهای بزرگ شناخته نمی شوند.»
این دو خرید بزرگ توسط باشگاه مادریدی در حالی انجام گرفت که اقتصاد جهانی، اوضاع باثباتی ندارد. بیسنته دل بوسکه در ادامه صحبتهایش در مقایسه اوضاع باشگاه رئال با سایر باشگاه های اسپانیایی گفت:«در اسپانیا باشگاه هایی هستند که با خرج مبالغ هنگفت بازیکنانی را خریداری می کنند، که مهمترین آنها رئال مادریداست. هر چند که پول زیادی در اسپانیا در جریان نیست ولی این طور به نظر می رسد که سران باشگاه مادریدی پول زیادی را در اختیار دارند.»
kasra_khan2003
24-06-2009, 12:13
آره ايتاليا هم لباساش خيلي خوبه
مگر قرار نبود فارس رو تحريم كنيم؟
همين خبرشم بازم توش يه مواردي داره
آره آره! حواسم نبود! این خبر هم مضخرف هست!
از این به بعد هیچ خبری از دروغ گزاری فارس نقل نمیشه!!!
Retired User
24-06-2009, 12:18
آره آره! حواسم نبود! این خبر هم مضخرف هست!
از این به بعد هیچ خبری از دروغ گزاری فارس نقل نمیشه!!!
سپاس
اين خبرگزار زياد رو اعصاب ما راه ميره
يه كليپ گذاشته شير زني كه از يه بسيجي دفاع كرد
تلويزيون هم نشون داد
اخبار ورزشی رو دیدید ؟
کاسیاس با رد شایعات پیوستنش به منچستر گفته : تا پای مرگ سفید هستم و در رئال می جنگم !
اخبار ورزشی رو دیدید ؟
کاسیاس با رد شایعات پیوستنش به منچستر گفته : تا پای مرگ سفید هستم و در رئال می جنگم !
من دیدم!
واقعا حال کردم!:40::40:
يه كليپ گذاشته شير زني كه از يه بسيجي دفاع كرد
تلويزيون هم نشون داد بسیج ما داره مظلوم واقع می شه !! من واقعا تعجب می کنم ! :دي
الان ببینید بسیجی ها رو زنا نجات می دن ! بعد شما می گین اتونا مردم رو می زنن ؟؟ :دي
کاسیاس با رد شایعات پیوستنش به منچستر گفته : تا پای مرگ سفید هستم و در رئال می جنگم ! یه loyalist واقعی !! :دي
من به ایشون علاقه دارم !! :دي
كاسياس اگه بخواد خودش ميتونه همه بازيكناي منچستر رو بخره !
كاسياس اگه بخواد خودش ميتونه همه بازيكناي منچستر رو بخره !
جالب بود!: دی
اینو تو تاپیک منچستر بگو:31::31:
Ahmad-Ra
24-06-2009, 13:40
آره بوگو :دی
Ahmad-Ra
24-06-2009, 13:42
سرمربی تیم ملی اسپانیا از اینکه باشگاه مادریدی حاکمیت بربازار نقل و انتقالات تابستانی را در دست گرفته راضی نیست.
به درک ... نمیخوای نخواه بمیر :دی
Retired User
24-06-2009, 14:05
به درک ... نمیخوای نخواه بمیر :دی
چي شده به آواتار و امضاي تو گير نميدن؟
real دیگه شورشو در آورده ...
شیطونه میگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پاشم برم مادرید ... یقه ی پرز رو بگیرم ... استغفروالله ...
بن فاستر هم در وازه بان خوبیه ... آینده داره ...:thumbsup:
شما همین جا بیا بشین روش ! چرا خودت رو به زحمت می ندازی بلند شی بری مادرید ؟؟
Retired User
24-06-2009, 15:16
يه نظر بذارم بخنديم:
كاسياس در حد منچستر نيست ، ديگه مثه گذشتش خوب بازي نميكنه ، يه زماني خوب بود، و لي امسال واقعآ گند زد ، خيلي گلهاي مزخرفي مي خورد، رو چه حساب فرگوسن دنبال اين ابله فرستاده؟؟ تو اين ليگ يه 50، 60 گلي خورده!!حالا حساب كنيد تو ليگ انگليس كه اينقدر تيم خوب داره چيكار ميكنه!
گربه دستش به دنبه نميرسه ميگه بو ميده:27:
Retired User
24-06-2009, 15:19
" کریستیانو رونالدو " در میان 25 هزار نفر به هواداران رئال مادرید معرفی خواهد شد...
با وجود اینکه هنوز بیانیه رسمی از توافق شخصی " کریستیانو رونالدو " با مسئولان رئال مادرید منتشر نشده، اما رسانههای اسپانیایی چگونگی مراسم معرفی این ستاره پرتغالی را شرح دادهاند.
به گزارش AS، روز دوشنبه 6 جولای زمانی است که باشگاه رئال مادرید مراسم معارفه مرد سال فوتبال جهان را برگزار خواهد کرد و انتظار میرود 25 هزار تماشاگر در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو از نزدیک برای اولین بار " رونالدو " را در پیراهن سفید رئال مادرید ببینند.
رکورد حضور تماشاگر برای مراسم معارفه یک بازیکن در باشگاه رئال مادرید به 26 آگوست سال 2005 بازمیگردد که 11 هزار تماشاگر مادریدی برای تماشای معرفی " روبینیو " به ورزشگاه آمدند. همچنین مراسم معارفه " زینالدین زیدان " رکوردار بیشترین حضور خبرنگار را از آن خود کرده است که 400 گزارشگر و خبرنگار در جریان معارفه این ستاره فرانسوی حضور داشتند. انتظار میرود در مراسم معارفه " رونالدو " 500 خبرنگار از 25 کشور در مادرید حاضر باشند.
Retired User
24-06-2009, 15:19
Ariensport.com: " خوره والدانو " مدیر رئال مادرید اعلام کرد این باشگاه دیگر برای امضای قرارداد با " دیوید ویا " تلاش نخواهد کرد.
از زمان بازگشت " فلورنتینو پرز " به باشگاه رئال مادرید، " ویا " یکی از مهمترین اهداف تابستانی این رئیس ثروتمند محسوب میشد اما " والدانو " امروز پذیرفت که باید به دنبال گزینه دیگری باشند.
" والدانو " گفت: « با این وضعیت پرونده ویا برای ما 100% بسته شده است. طی تماسهای که با رئیس باشگاه والنسیا داشتیم، او به ما گفت که ویا فروشی نیست. ما متوجه شدیم که باید به دنبال مهاجم دیگری باشیم و روی آن کار کنیم. »
Ahmad-Ra
24-06-2009, 15:23
تو چیکار داری حالا من پارتی دارم :31::31::31: :27:
--------
ویرایش : الان گفتی چشمم کردی میان ور میدارن دلت خنک شد :دی
كاسياس در حد منچستر نيست ، ديگه مثه گذشتش خوب بازي نميكنه ، يه زماني خوب بود، و لي امسال واقعآ گند زد ، خيلي گلهاي مزخرفي مي خورد، رو چه حساب فرگوسن دنبال اين ابله فرستاده؟؟ تو اين ليگ يه 50، 60 گلي خورده!!حالا حساب كنيد تو ليگ انگليس كه اينقدر تيم خوب داره چيكار ميكنه!
:کلی خندیدیم :31:
Elendil1
24-06-2009, 15:28
:کلی خندیدیم :31:
از گلي كه تو بازيه اوساسنو خورد مي خندي؟؟:31:
اخبار ورزشی رو دیدید ؟
جون.کاسیاس عشقه.کاسیاس و رائول و گوتی.این 3 تا یعنی رئال:40:
راس میگه:5:.چرا به شما گیر نمیدن:31:.من 5 بار امضام رو تو این 3 هفته پاک کردن.ولی این بار یکی از مدیران گفته پاک کردن بهم بگو:31:
H a m e e d
24-06-2009, 15:34
:طی تماسهای که با رئیس باشگاه والنسیا داشتیم، او به ما گفت که ویا فروشی نیست. ما متوجه شدیم که باید به دنبال مهاجم دیگری باشیم و روی آن کار کنیم. »
این ویا و والنسیا عادت دارن هر سال تابستون که میشه تیمای بزرگو وسوسه کنن و به اونا سوسو بدن، آخرشم آب از آب تکون نخوره.
H a m e e d
24-06-2009, 15:36
جون.کاسیاس عشقه.کاسیاس و رائول و گوتی.این 3 تا یعنی رئال:40:
مث اینکه هر سه تاشونم قرارداد مادام العمر دارن، نه؟
Ahmad-Ra
24-06-2009, 15:40
راس میگه:5:.چرا به شما گیر نمیدن:31:.من 5 بار امضام رو تو این 3 هفته پاک کردن.ولی این بار یکی از مدیران گفته پاک کردن بهم بگو:31:
گفتم که پارتی دارم :31:
الان همه میگن از اخر پاک که نمیکننن هیچی به جرم اینکه گفتیم پارتی دارم میگیرن بن هم میکنن :27:
گفتم که پارتی دارم :31:
الان همه میگن از اخر پاک که نمیکننن هیچی به جرم اینکه گفتیم پارتی دارم میگیرن بن هم میکنن :27:
شیطونه میگه بیام امضا و آواتورت رو بزارم واسه خودم.مطمئنم 1 روزه پاکش میکنن:31:.بعد که پاک کردن میرم میگم اینم مثل مال من گذاشته:19:چرا مال اون رو پاک نکردین:27:
از گلي كه تو بازيه اوساسنو خورد مي خندي؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه به لایی هایی که فن در سار و بن فاستر و اون خره کژاک می خورن می خندیم !! :دي
Retired User
24-06-2009, 17:38
اوني كه گفته بود چرا كاسياس همچين گلي از اوساسونا خورد بايد خودشو بذاره جاي كاسياس
توي يك فصل كاملا ناموفق كه سنگين ترين شكستهاي تاريخ باشگاه بوجود ميان چه انتطاري از يه بازيكن داري؟
من مطمئنم كاسياس دستكش طلايي جام كنفدراسيونهارو ميگيره وشماها ديگه بي منطق ازش انتقاد نميكنيد
مث اینکه هر سه تاشونم قرارداد مادام العمر دارن، نه؟
بله ! فک کنم کاسیاس تا 2017 قرار داد داره !!: ديي
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.