مشاهده نسخه کامل
: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News
رئال مادرید عزم خود را برای حفظ روبینیو جذب کرده است و حاضر نیست که هر چقدر هم چلسی پیشنهادش را بیفزاید او را بفروشد .
مقامات رئال مادرید توانسته اند ستاره ی برزیلی شان را آرامش ببخشند و از او بخواهند که تا در رئال بماند و در حال حاضر تمامی پیشنهادات رسیده را رد کند .
شوستر از روبینیو به عنوان یکی از بازیکنان کلیدی اش نام برده و حاضر نیست بهیچوجه او را از دست دهد .
تنها مسئله ی روبینیو با رئال این بود که او می خواست دستمزدش به اندازه ی برترین های دنیا باشد
سر الکس فرگوسن مربی پیر منچستر یونایتد گفت که رئال مادرید در طول این مدتی که به رونالدو ابراز علاقه می کرده است هیچ پیشنهاد رسمی تقدیم من یو نکرده است !
وی گفت : اخیرا هیچ تماسی با رئال مادرید نداشته ایم . البته من شنیده ام که تنها یک پیشنهاد از سوی آنها رسیده است که نمی دانم فکس یا نامه یا چه بوده است . فقط یکی . اما اولین بی علاقگی آنها به رونالدو در پایان یورو مشخص شد زمانی که آنها گفته بودند که چند هفته بعد رونالدو را به برنابئو می برند . او قبلا دوست داشته برود و حالا نمی خواهد . تغییری در روابط ما ایجاد نشده است .
سال 1960 میلادی بازی دو تیم رئال مادرید و فرانکفورت در ورزشگاه خانگی این باشگاه المانی برگزار شد.
این دیدار فینال لیگ قهرمانان اروپا بود و در ورزشگاه هماپدن پارک فرانکفورت برگزار شد در حالیکه 127 هزار نفر از نزدیک شاهد این بازی و خود را برای جشن قهرمانی فرانکفورت اماده کرده بودند.
اما ان شب رویایی ترین شب برای هواداران مادرید بود زیرا با نتیجه ای خارق العاده همراه بود . رئال توانست در ان بازی با نتیجه سنگین و عجیب 7 - 0 میزبان خود را شکست دهد و برای پنجمین بار قهرمانی در لیگ اروپا را جشن بگیرد.
سایت هواداران رئال : تیم المپیک برزیل که با امیدهای زیادی پا به المپیک پکن گذاشته است توانست با پنج گل تیم نیوزیلند را شکست دهد .
پاس گل تماشایی ستاره ی رئال مادرید مارسلو برای پاتو موجب گل دوم برزیل شد .
سایر گلهای برزیل را رونالدینیو (۲) پاتو - اندرسون - سوبیس به ثمر رساندند .
برزيل با كسب اين پيروزي و با 6 امتياز در صدر گروه C قرار گرفت.
در دیگر بازی که رئالی ها در آن حضور داشتند تیم آرژانتین توانست با یک گل استرالیا را شکست دهد .
فرناندو گاگو ستاره ی رئال مادرید در این بازی در دقیقه ی چهل و چهارم یک فرصت مسلم گلزنی را از دست داده است . دیگر ستاره ی رئال اسکیل گارای هم در این بازی ۹۰ دقیقه حضور داشته است .
در سایر بازیها ؛ از گروه B، ژاپن 2 بر يك برابر نيجريه شكست را پذيرا شد. اوبينا و آنيچبه براي نيجريه و تويودا براي ژاپن گلزني كردند.
كامرون در گروه D يك بر صفر از سد هندوراس گذشت. امبيا در دقيقه 74 تك گل مسابقه را به سود كامرون به ثمر رساند.
Rock Magic
11-08-2008, 05:01
سلام و درود و تکبیر به همه دوستداران و عاشقان رئال!
چه قدر به زنم به تخته طرفدار داره تو p30 !!ایول...
یه مدته بسیار طولانی بنده از این تاپیک بی خبر بودم ..همین امشب به صورت بسیار اتفاقی واردش شدم!!
یه زمانی کلنگشو زدیم و بعده به مدت دسته کلنگ شکست و منم ول کردم رفتم ...
خلاصه از دوست عزیز[shympwL بابت اطلاع رسانی سریعشون تشکر می کنم..
راستی مهدی شادی تو معلوم هست کجایی پسر؟
خوب رونالدو رو هم رئال گرفت و دیگه به سلامتی یه مانکن فشن دیگه هم به رئال اضافه شد....حداقل امیدوارم مثه خیلی از ستاره هایی که از انگلیس میان تباه نشه تو رئال! استثنا اوون بود فقط..
مخلصیم..انشاله از 1 2 هفته دیگه بنده عضو ثابت اینجا خواهم شد...
بدرود
speedp30
11-08-2008, 07:50
سلام.
ببخشید لالیگا از کی شروع میشه ؟
سلام.
ببخشید لالیگا از کی شروع میشه ؟
8 یا 9 شهریور
میگم بچه ها مگه رونالدو اومد رئال؟
kasra_khan2003
11-08-2008, 10:19
سلام و درود و تکبیر به همه دوستداران و عاشقان رئال!
چه قدر به زنم به تخته طرفدار داره تو p30 !!ایول...
یه مدته بسیار طولانی بنده از این تاپیک بی خبر بودم ..همین امشب به صورت بسیار اتفاقی واردش شدم!!
یه زمانی کلنگشو زدیم و بعده به مدت دسته کلنگ شکست و منم ول کردم رفتم ...
خلاصه از دوست عزیز[shympwL بابت اطلاع رسانی سریعشون تشکر می کنم..
راستی مهدی شادی تو معلوم هست کجایی پسر؟
خوب رونالدو رو هم رئال گرفت و دیگه به سلامتی یه مانکن فشن دیگه هم به رئال اضافه شد....حداقل امیدوارم مثه خیلی از ستاره هایی که از انگلیس میان تباه نشه تو رئال! استثنا اوون بود فقط..
مخلصیم..انشاله از 1 2 هفته دیگه بنده عضو ثابت اینجا خواهم شد...
بدرود
میگم بچه ها مگه رونالدو اومد رئال؟
دو حالت داره! يا اين دوست تازه واردمون از يك سري مسائل پشت پرده خبر داره كه ما نداريم :31: يا از هيچي خبر نداره! :41:
رئال مادرید بار دیگر تمرینات خود را بعد از بازگشت از کلمبیا از سر گرفت در حالیکه که در این تمرینات بازیکنان ملی پوش نیز در کنار سایر بازیکنان به تمرین می پردازند.
بازیکنان رئال مادرید که روز پنج شنبه در برابر تیم ایندپندنته به میدان رفتند توانستند به پیروزی 2- 1 برسند و به محض بازگشت از کلمبیا بعد از 2 روز استراحت روز یکشنبه تمرینات را از سر گرفتند.
سرمربی این تیم برند شوستر تصمیم گرفته است که دوره جدید تمرینات با شدت بیشتری دنبال شود و نحوه تمرینات سختتر شده است.
نکته جالب این دوره از تمرینات حضور چهار تن از بازیکنان ملی پوش رئال مادرید است. ایکر کاسیاس - سرجیو راموس - دلارد و متذلدر به دلیل حضور در فینال یورو 2008 از سوی باشگاه اجازه داشتند مدت بیشتری استراحت کنند و در تمرینات اخیر نیز حضور پر رنگی نداشتند.
شوستر به این چهار تن اطلاع داده است که علیرغم بازی نکردن در کلمبیا ولی در بازی فردا در برابر فرانکفورت از انها استفاده خواهد کرد.
همچنین به نظر می رسد گونزالو هیگوئین بازیکن جوان و ارژانتینی این تیم که از ناحیه دندان دچار مصدومیت و درد شده بود از سوی کادر پزشکی باشگاه این اجازه را دارد که دقایقی به میدان رود.
خولیو باپتیستا بازیکن برزیلی رئال مادرید نیز همچنان در تمرینات این تیم حضور دارد و مسئولان باشگاه امیدوارند هر چه زودتر اینده او مشخص شود.
این بازیکن با باشگاه اس رم ایتالیا به توافقات شخصی رسیده است و به نظر نمی رسد شوستر از او در بازی فردا استفاده کند.
بازی دوستانه فردا در برابر فرانکفورت اخرین بازی تدارکاتی رئال مادرید است و بعد از ان باید در تاریخ 16 اگوست به والنسیا سفر کند تا بازی رفت سوپرکاپ اسپانیا را در برابر این تیم انجام دهد.
ممنون.
راستی آخرین خبر از رونالدو اینه که فعلا تو منچستر موندنی شد و چون با رئال قرار داد داخلی امضا کرده باید 17 میلیون
پون غرامت بده !! که احتمالا این مسئله اینطوری حل شه که رونالدو فصل بعد حتما می آد رئال و رئال هم بی خیاله
17 میلیون غرامت می شه !
من اون خبرو که رونالدو با پیراهن رئال اومده تو تمرین فقط تو روزنامه سان دیدم. احتمالا الکی نوشته ! یه جوری باید فروش بره روزنامه دیگه !
Mahdi_Shadi
11-08-2008, 15:06
خداییش شما بگید....این چندمین دفعه است که من غیبم میزنه....خب چی میشه برام دعا کنید که کارم حل شه و بتونم همیشه پیشتون باشم....؟!
.
.
.
خوبید همتون....دیوید من کو......؟من سند گذاشتم...امّا شایعات حاکی از این بود که سند من توسط مقامات مربوطه به پیچ رفت....؟!
همتون خوبید....رائول،ویزلی،روبینی و، ایکر.....همتون دیگه....خوبید؟!
Mahdi_Shadi
11-08-2008, 15:12
ببینم ویزلی جون...سان همون روزنامه انگلیسیست؟!
خداییش شما بگید....این چندمین دفعه است که من غیبم میزنه....خب چی میشه برام دعا کنید که کارم حل شه و بتونم همیشه پیشتون باشم....؟!
.
.
.
خوبید همتون....دیوید من کو......؟من سند گذاشتم...امّا شایعات حاکی از این بود که سند من توسط مقامات مربوطه به پیچ رفت....؟!
ببینم ویزلی جون...سان همون روزنامه انگلیسیست؟!
همه دعا می کنیم زیزو جووون.
دیوید آزاد شده فکر کنم کار داره یا مسافرته نمی تونه بیاد اینجا. سندت کار خودشو کرد !
آره اینم لینک خبر :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باشگاه راسینگ اعلام کرد در صورتی اجازه بازگشت گارای به رئال مادرید را خواهد داد که رئال مادرید میگل تورس یا ژاوی گارسیا را برای فصل اینده به طور قرضی به انها دهد.
به گزارش مارکا فرانسیسکو پرنیا رئیس باشگاه راسینگ سانتاندر عنوان کرده است تنها راه ممکن برای بازگشت گارای به رئال مادرید این است که یک بازیکن از برنابئو قرضی به راسینگ داده شود.
اولین گزینه باشگاه راسینگ میگل تورس مدافع جوان رئال مادرید است ولی انتقال این بازیکن تقریبا غیرممکن به نظر می رسد چون برند شوستر بارها اعلام کرده است که این مدافع جوان در برنامه های وی قرار دارد.
گزینه بعدی راسینگ ژاوی گارسیا دیگر مدافع جوان مادرید است که او نیز در برنامه های اینده سرمربی المانی رئال مادرید جای دارد.
ژاوی گارسیا مدافع 21 ساله و اسپانیایی رئال مادرید فصل گذشته را به طور قرضی در تیم اوساسونا پشت سر گذاشت و به دلیل درخشش در ان تیم نظر شوستر را به خود جلب کرده است .
به نظر می رسد برای بازگشت اسکیل گارا ی برند شوستر باید نظر نهایی را دهد .
رئال مادرید در این فصل از نقل و انتقالات اسکیل گارای مدافع 21 ساله و ارژانتینی راسینگ سانتاندر را با 10 میلیون یورو از این باشگاه خریداری کرد ولی برای کسب تجربه و بازی در جام یوفا اجازه داد این بازیکن فصل اتی به طور قرضی در راسینگ توپ بزند ولی حالا با مصدومیت کاناوارو نیاز مبرم به یک مدافع در مرکز خط دفاعی دارد .
سران باشگاه رئال مادرید بار دیگر اقدامات لازم برای خرید یان هانتلار یا دیوید ویا را از سر گرفتند.برند شوستر از مسئولان باشگاه درخواست کرده است برای قویتر شدن خط اتش تیم باید از بین یان هانتلار و دیوید ویا یکی را به مادرید بیاورند.
شوستر با مدیر ورزشی و رئیس باشگاه پدیا میاتوویچ و رامون کالدرون صحبت کرده است و دلایل خود برای خرید یک مهاجم را با انها در میان گذاشته است.
دلایل شوستر توانسته است که انها را متقاعد به خرید کند ولی هنوز معلوم نیست که کدام یک از این دو مهاجم به رئال مادرید خواهند امد.
در حالیکه پدیا میاتوویچ تمام سعی خود را می کند تا دیوید ویا را از والنسیا بخرد ولی میگل انخل مدیر فنی باشگاه علاقه بیشتری نسبت به یان هانتلار دارد.
مدیر باشگاه والنسیا عنوان کرده است که حاضر به فروش ویا نیستند و همچنین وکیل این بازیکن اخیرا اظهار کرده است که این مهاجم در مستایا خواهد ماند بنابراین اگر رئال مادرید قصد دارد وی را به خدمت گیرد باید پیشنهادی عظیم ارائه کند تا بتواند رضایت انها را جلب کند.
از طرف دیگر هانتلار نیز در تابستان امسال از سوی چندین باشگاه بزرگ اروپا پیشنهادات خوبی دریافت کرده و منچستریونایتد یکی از مشتری های جدی او به حساب می اید و رئال مادرید در خرید وی نیز مشکل زیادی خواهد داشت.
رائول و نیستلروی دو انتخاب اصلی شوستر هستند و بعد از انها گونزالو هیگوئین ارژانتینی حضور دارد.
speedp30
11-08-2008, 16:46
ببخشید
میشه یکی لیست بازیکنای رئال رو بگه
مربی همون مربی فصل قبله ؟
V A H I D
11-08-2008, 17:29
بابا همه واسه رئال ادم شدن !!
aRThaS_08
11-08-2008, 18:05
السلام علیک یا همگی
من بدبخت که تو اینجا راموس بودم دارم از دست میرم :31:
realmadrid-alireza
11-08-2008, 18:13
السلام علیک یا همگی
من بدبخت که تو اینجا راموس بودم دارم از دست میرم :31:
من به نفع شما کنار رفتم شما از این به بعد میشی داش راموس :دی:31:
.
.
.
سلام داش زیزو گل زیارت قبول برادر خیلی چاکریم -فقط باید بگم این احمد یه دفعه گذاشت رفت و گفت شاید هیچ وقت نیام منم خیلی ناراحت شدمو کمتر میام ولی لیگ که شروع شه بیشتر میام و نمیزارم کسی دست رو اسم رائول بزاره
aRThaS_08
11-08-2008, 19:29
من به نفع شما کنار رفتم شما از این به بعد میشی داش راموس :دی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ااا من چند روز (هفته :31:) نبودم لقب برا تو شد ؟؟؟
مشکلی نداره شما راموس باش من همون توپ جمع کن یا پزشک تیم هستم :31:
خبرگزاري فارس: مهاجم پرتغالي منچستر يونايتد براي ماندن در باشگاه خود خيال همه را راحت كرد.
كريستيانو رونالدو، هدف نخست رئال مادريد براي خريد و انتقال به پايتخت اسپانيا، در مصاحبه با خبرنگاران اسپانيايي خيال همه را راحت كرد و اين اتفاق را به سال آينده موكول كرد.
وي گفت: مادريد؟ سال ديگر صحبت ميكنيم. در تيمم مي مانم.
اتلاف وقت براي پاسخگويي به منچستر و مادريد محبوبيت وي نزد هواداران دو تيم را به شدت كم كرده است.
تیم رئال مادرید اخرین تمرین خود پیش از اعزام به المان انجام داد در حالیکه در تمرینات امروز کاناوارو و اشنایدر حضور نداشتند.
به محض بازگشت از کلمبیا با صلاحدید کادر فنی بازیکنان دو روز استراحت کردند تا بتوانند با نیروی بیشتری یکشنبه تمرینات خود را از سر گیرند. همه بازیکنان راس ساعت 9.30 به وقت مادرید در والدیبیباس حضور یافتند .
در شروع تمرینات مربی بدنسازی باشگاه یوردی گارسیا بازیکنان را به صورت ارام دواند و با انجام یک سری تمرینات کششی بدنهای انها را گرم کرد.
سپس بازیکنان به بازی درون تیم پرداختند تا تاکتیکهای مورد نظر کادر فنی را مرور کنند البته به دستور شوستر بازیکنان با احتیاط زیادی بازی کردند تا هیچ بازیکنی دچار مصدومیت نشود.
تنها غایبین امروز فابیو کاناوارو و ویسلی اشنایدر بودند . مرد ایتالیایی رئال مادرید از ناحیه قوزک پا پیش از شروع مسابقات یورو 2008 دچار مصدومیت شد و هم اکنون در مرحله نقاهت به سر می برد.
در حالیکه هافبک بازیساز و هلندی این تیم به دلیل پارگی رباط داخلی تقریبا 3 ماه از میادین فوتبال به دور خواهد بود .
همچنین مارسلو - درنت و گاگو به دلیل حضور در المپیک نمی توانند رئال مادرید را همراهی کنند.
در پایان برند شوستر اسامی بازیکنانی که به المان سفر خواهند کرد را اعلام نمود :
دروازه بانان :
کاسیاس - دودک - کودینا
مدافعین :
سالگادو - تورس - هاینزه - په په - راموس - متذلدر
هافبک ها :
دیارا - گوتی - باپتیستا - روبینیو - روبن - فان در فارت - دلارد - ژاوی گارسیا
مهاجمین :
رائول - نیستلروی - ساویولا - هیگوئین
رئال مادرید فردا در دیداری دوستانه به مصاف تیم المانی اینتراخت فرانکفورت می رود دیداری که یاداور بزرگترین فینال در کل تاریخ لیگ قهرمانان اروپاست.
این دو تیم در تاریخ 18 می 1960 در بازی فینال لیگ قهرمانان به مصاف یکدیگر رفتند که در ان بازی رئال مادرید موفق شد با نتیجه 7 - 3 این تیم را که اتفاقا در ان سال میزبان فینال لیگ قهرمانان نیز بود شکست دهد.
در ان دیدار خاطره انگیز زوج طلای و افسانه ای تاریخ رئال مادرید یعنی الفردو دی استفانو و فرانس پوشکاش خوش درخشیدند و هر 7 گل رئال مادرید را این دو به ثمر رساندند و ان فینال به عنوان بزرگترین فینال کل تاریخ لیگ قهرمانان اروپا به حساب می اید.
و حالا نگاهی اجمالی به این تیم قدیمی خواهیم داشت :
باشگاه اینتراخت فرانکفورت در تاریخ 8 مارس 1899 رسما تاسیس شد نام ابتدایی این باشگاه فرانکفورتر فوتبال کلوپ ویکتوریا بود .
نام این باشگاه بعدها باز هم تغییر کرد و به ترتیب به نامهایی چون فرانکفورتر فوتبال کلوپ کیکرس و فرانکفورتر اف وی معروف شد.
با شروع جنگ جهانی اول تعداد زیادی از بازیکنان این تیم وارد کارزار شدند و در پایان جنگ تعداد کمی از بازیکنان به این تیم برگشتند.
در سال 1946 و با اتمام جنگ جهانی دوم نام این باشگاه بار دیگر تغییر کرد و به نام فعلی یعنی اس جی اینتراخت فرانکفورت نامیده شد.
این تیم در فاصله سالهای 1920 تا 1930 به تیمی موفق تبدیل شده بود ولی تا پایان سال 1959 به مقام درخور توجهی نرسیدند.
در این سال انها توانستند برای اولین بار قهرمان لیگ المان شوند و سال بعد از ان توانستند در اولین حضورشان در لیگ قهرمانان اروپا اولین تیم المانی باشند که به فینال این مسابقات راه پیدا می کند.
انها در فینال میزبان رئال مادرید بودند که در ان بازی شکستی سنگین دریافت کردند و با نتیجه 7 - 3 شکست خوردند.
از دیگر افتخارات این باشگاه می توان به 4 بار قهرمانی در جام حذفی المان - 1 بار قهرمانی در جام یوفا و 1 بار قهرمانی در جام اینترتوتو اشاره کرد.
در سال 1963 زمانی که بوندس لیگا رسما افتتاح شد انها یکی از 16 تیمی بودند که به این جام راه یافتند و جز در سال 1996 که به دسته دو المان سقوط کردند همیشه در بوندس لیگا 1 بازی می کردند.
Mahdi_Shadi
12-08-2008, 11:32
همه دعا می کنیم زیزو جووون.
دیوید آزاد شده فکر کنم کار داره یا مسافرته نمی تونه بیاد اینجا. سندت کار خودشو کرد !
آره اینم لینک خبر :
قربونت داداش!:31:
بابا به این روزنامه سان توجه نکنید...اصولاً یه چیزی تو مایه های البرز ورزشی این جاست...یا شاید مثل روزنامه استقلال......!:دی:25:(البته با ارزش پوزش از رئالی هایی که شاید احیاناً طرفدار استقلال باشن!!:29:)
Mahdi_Shadi
12-08-2008, 11:35
سلام داش زیزو گل زیارت قبول برادر خیلی چاکریم -فقط باید بگم این احمد یه دفعه گذاشت رفت و گفت شاید هیچ وقت نیام منم خیلی ناراحت شدمو کمتر میام ولی لیگ که شروع شه بیشتر میام و نمیزارم کسی دست رو اسم رائول بزاره
سلام دیوید جونم...می بینم که تو علیرضا جون جفتتون حسابی مشغولیدا....!!!:21:
ممنونم....امّا یعنی چی که احمد دیگه نمیاد...من احمدمو از تو میخوام دیوید....!:دی
بی شوخی کجاست....یه نمور نگرانم کردیا....
وحید چی....روبی...بقیه کجان....؟
سلام دیوید جونم...می بینم که تو علیرضا جون جفتتون حسابی مشغولیدا....!!!:21:
ممنونم....امّا یعنی چی که احمد دیگه نمیاد...من احمدمو از تو میخوام دیوید....!:دی
بی شوخی کجاست....یه نمور نگرانم کردیا....
وحید چی....روبی...بقیه کجان....؟
آخرین باری که با هم صحبت کردیم می خواست بره مسافرت. یه یکی دو ماهی نیست !
2 بازيكن كليدي والنسيا كه پيش از اين تاكيد ميكردند قطعا در تيمشان ميمانند، پس از دريافت پيشنهاداتي از رئال مادريد و بارسلونا براي ماندن در تيم خود دچار ترديد شدند.
به نقل از لارازون آرژانتين، داويد سيلوا هافبك بازيساز والنسيا كه به خاطر درخشش در يورو 2008 مد نظر بارسلونا قرار گرفته است، خود را در آستانه پيوستن به این تیم ميبيند.
از طرفي داويد ويا گزينه مورد علاقه قهرمان لالیگا یعنی رئال مادريد به احتمال فراوان تيمش را ترك ميكند.
كارشناسان معتقدند والنسيا پول كافي براي حفظ اين بزرگان را ندارد و طي چند روز آينده بازيكنان بزرگ خود را از دست مي دهد.
سایت هواداران رئال : به نقل از ماركا، رافائل پس از پيروزي برابر حريف ايتاليايي خود در المپيك 2008 پكن آسيب ديد و باعث شد وليعهد اسپانيا به شدت نگران وضعيت جسماني وي شود.
نادال در ديدار خود با دن فليپ و پرنس اسپاتيا دنيا لنيسيا اطمينان خاطر داد با تمام قدرت بازي خواهد كرد و طلاي المپيك 2008 پكن را به دست مي آورد.
وي در مورد فدرر گفت: از من انتظار نداشته باشيد كه بازي با او را پيش بيني كنم، فقط مي توانم بگويم كه با همه توان در خدمت كشورم خواهم بود.
مهاجم برزیلی تیم فوتبال رئال مادرید دقایقی پس از انتقال به رم ایتالیا گفت: رئال ارزش مرا نمی دانست.
به نقل از ماركا، ژولیو باپتیستا كه با وجود ناكامی های متعدد در درخشش وعده داده اش، مهره ای كلیدی برای رئال مادرید بود، به آ.اس رم ایتالیا پیوست و این روزها فرصت خوبی نصیبش شده است تا از بی مهری رئال مادریدی ها در حقش بگوید.
وی گفت: وقتی وارد رختكن می شدیم مربیان بازیكنان اصلی را به اتاق دیگری می بردند و ما از تاكتیك های اصلی بی خبر بودیم. این كار نادرستی بود و خود بازیكنان هم از این ماجرا ناراحت بودند.
باپتیستا تاكید كرد: رئال ارزش مرا نمی دانست. امیدوارم در رم به حق خود برسم.
-------------------------------
جدی این یارو خیال کرده با اون همه بازیکن عالی بهش بازی میرسه !؟
سایت هواداران رئال : "روژه فدرر" سوييسي بعد از صعود به دور دوم پيکارهاي تنيس بازي هاي المپيک پکن، به "رافائل نادال" اسپانيايي هشدار داد که دوباره مرد شماره يک تنيس جهان خواهد شد.
به گزارش خبرگزاري فرانسه، فدرر روز دوشنبه "دميتري تورسونوف" از روسيه را با نتايج 4بر6 و 2 بر 6 شکست داد در حاليکه نادال مقابل "پوتيتو استاراس" از ايتاليا به برتري دست يافت.
فدرر بعد از اين پيروزي گفت: هدف من اين است که دوباره عنوان شماره يک مرد تنيس جهان را از آن خود کنم. اين تنها چيزي است که در حال حاضر به آن فکر مي کنم.
رکورد 235 هفته اي فدرر براي داشتن عنوان مرد تنيس شماره يک جهان ‘ روز 18 اوت يعني يک روز بعد از فينال المپيک به پايان مي رسد.
وي با بيان اينکه به شکست هاي سال جاري خود فکر نمي کند‘ افزود : براي اينکه در 15 سال آينده در جمع 10 نفر اول تنيس جهان باشم ؛ برنامه ريزي دقيقي کرده ام.
فدرر فينال مسابقات آزاد فرانسه و ويمبلدون را به نادال باخت و بعد از آن هم مقابل "گيلز سيمون" و "ايوو کارلوويچ" نتوانست به پيروزي برسد.
وي که اکنون 27 ساله است ‘ براي دهه 30 خود هم برنامه ريزي کرده است.
اين تنيس باز برجسته گفت : درجه يک بودن به معني شماره يک جهان بودن، نيست.
فدرر بعد از کسب عنوان چهارمي در بازي هاي المپيک 2000 و کسب فقط يک پيروزي در بازي هاي المپيک 2004، به دنبال اولين مدال المپيکي خود در پکن است.
سایت هواداران رئال : رامون کالدرون رئیس رئال مادرید در طول این هفته با فرانسیسکو پرنیا مدیر راسینگ ملاقاتی خواهد داشت .
موضوع بحث اصلی در مورد آینده ی اسکیل گارای خواهد رود .
پرنیا در حال حاضر می خواهد که این مدافع را یک فصل به طور قرضی در تیمش داشته باشد .
همه چیز این هفته مشخص می شود .
او در حال حاضر در پکن برای تیم المپیک آرژانتین می درخشد .
Rock Magic
12-08-2008, 12:21
دو حالت داره! يا اين دوست تازه واردمون از يك سري مسائل پشت پرده خبر داره كه ما نداريم :31: يا از هيچي خبر نداره! :41:
هه هه هه
کجایی بابا.....قرارداد داخلی امضا کردن..ولی رونالدو زده زیرش:21:
این لغت تازه وارد رو واس یکی دیگه به کار ببر نا سلامتی اینجا رو بنده راه انداختم:27:
این مهدی عجب آدمیه!!رفیق قدیمی چی شده دیگه تحویل نمیگیری! نکنه ترفیع گرفتی؟:13:
Mahdi_Shadi
12-08-2008, 13:31
آخرین باری که با هم صحبت کردیم می خواست بره مسافرت. یه یکی دو ماهی نیست !
خدا کنه مسافرت باشه....چیزیش نشه رائول ما...
راستی ویزلی جون...یه سوال...مگه باپتیستا الان بازیکن رم نیست....پس چرا اسمش تو لیست مسافرای آلمانه؟:18:
Mahdi_Shadi
12-08-2008, 13:34
هه هه هه
کجایی بابا.....قرارداد داخلی امضا کردن..ولی رونالدو زده زیرش:21:
این لغت تازه وارد رو واس یکی دیگه به کار ببر نا سلامتی اینجا رو بنده راه انداختم:27:
این مهدی عجب آدمیه!!رفیق قدیمی چی شده دیگه تحویل نمیگیری! نکنه ترفیع گرفتی؟:13:
چچچچچچچچچییی میگی...؟!!
داشتیم داداش....مگه اصلاً امکان داره یادم بره روزایی رو که فقط و فقط خودم و خودت بودیم...نه به خدا...میگم که حتی تو اون دو هفته هم واقعاً یاد همتون بودم...اصلاً من کی هستم که بخوام تحویل بگیرم....اگه کوتاهی بوده (که بوده) شرمنده!:11::11::11:
kasra_khan2003
12-08-2008, 13:35
به نقل از سايت گل: اين يارو فرگوسن زماني كه براي راضي كردن رونالدو رفته بوده پيشش بهش گفته كه: هر جايي ميتوني بري، حتي بارسلونا، اما رئال مادريد نه!
بارسا كه هميشه دلش ميخواست رونالدو رو داشته باشه و حتي فرگوسن حاضر بود تا رونالدو رو به بارسا بده، اين در حالي هست كه پيشنهاد بارسا تقريبا نصف قيمت پيشنهادي رئال بوده!
تازه به نقل از ماركا، رونالدو به دوستاش گفته كه اگه نظارن براي فصل 10-2009 بياد رئال، خودش اين انتقال رو ( فكر كنم منظورش اينه كه به منچستر جريمه ميده و خودش رو آزاد ميكنه - فسخ يك طرفه ي قرارداد) ممكن ميكنه!
از اون طرف هم، گويا رئال براي جذب فيگو هم در گذشته از همين شيوه، يعني قرار داد داخلي استفاده كرده بودن! كه اگه او نميومد مادريد، كه حالا امدش و بعد هم رفت، بايد مبلغ زيادي جريمه ميداد!
* real *
12-08-2008, 13:49
سلام به برو بچه هاي گل رئالي
من هم يك رئالي تمام عيارم كه از بچگي فقط و فقط طرفدار كهكشاني هام.
از اين به بعد مارم از خودتون بدونين
اگه اشكالي نداره اسم مستعارمو فـــانــــدر انتخاب كردم.
اينم تصاوير ماجراي مصدوميت اشنايدر...
البته ببخشيد كه واسه گذاشتن اين عكسا يكم ديره!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mahdi_Shadi
12-08-2008, 14:10
سلام به فاندر عزیز!
به جمع ما خوش اومدی...با یه نگاه کوتاه به همین چند صفحه قبلی و یه نگاه به آواتار بچه ها...می تونی اسم های مستعار ما رو هم ببینی...خوشحالم که رئالیه دیگه به رئالی هایی که میشناسم اضافه شد....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
فقط لطف کن و از این به بعد عکس ها رو یه کمی کوچیک تر کن...
راستی...حالا چرا « فاندر »؟
aRThaS_08
12-08-2008, 18:06
برا منم یه لقب جدید انتخاب کنید :40:
بی معرفتا :19: چند روز(هفته:31:) نبودم لقبمو دادید به یکی دیگه ؟ :18:
باشه اشکال نداره :46:
خب یه لقب برام بدین :5:
شخصا خودم از کس دیگه ای به جز کاسیاس و نیستروی و رائول و راموس :11:
خوشم نمیاد که همه انتخاب شدند :20: (البته من چند روز(هفته:31:) پیش راموس بودم :10:)
Mahdi_Shadi
12-08-2008, 18:28
برا منم یه لقب جدید انتخاب کنید :40:
بی معرفتا :19: چند روز(هفته:31:) نبودم لقبمو دادید به یکی دیگه ؟ :18:
باشه اشکال نداره :46:
خب یه لقب برام بدین :5:
شخصا خودم از کس دیگه ای به جز کاسیاس و نیستروی و رائول و راموس :11:
خوشم نمیاد که همه انتخاب شدند :20: (البته من چند روز(هفته:31:) پیش راموس بودم :10:)
خوب همین دیگه....ماها رو ول می کنی با راموس میری این ور و اون ور بعد میای میگی چرا برات لقب پیدا نمیشه.....!!!!:دی:10:
خودت یه کم بگرد دیگه....الان یه کسایی مثل مارسلو،گاگو،هیگواین، دودک(!!!)،...یا حتی میخوای از بازیکنای قدیمی بردار....مثل من که زیزو هستم....مثلاً آلفرد دی استفانو رو دوست داری؟!!
iammahdi
12-08-2008, 18:33
این امضا ما هم شده عجب فیلمی برای ما.
بابا مگه من اینجا از میلان حرفی زدم و یا کل کل کردم!!!!!!!!
توی هر تایپیکی می رم نظر می دم میگن تو که میلانی هستی
تورو چه به اینجا!!!!!!!!!!!!
ایول...
منم میلانیم اما اول رئال بعد میلان
خوش اومدی دااش فاندر.
ای داغ منو تازه کردی ! ای ونگر دیوونه ........
رفته از قبایل وحشی آفریقا استعداد یابی کرده خیر سرش! روانی !
1 جو عقل تو سر این دیابی نیست ! یکی باید بهش قبل مسابقه تفهیم کنه بازی دوستانه یعنی چی !
سایت هواداران رئال : رئال مادرید با شرکت ژاپنی : ورزشهای کلی آسیا : برای ساخت یک وبسایت رسمی برای تلفن همراه رئال مادرید به توافق رسید .
تلفن همراه رئال مادرید شامل امکاناتی مانند اخبار هفتگی باشگاه ؛ مصاحبه ها ؛ صحنه های گل ؛ برنامه ی بازها ؛ نتایج و گلها برای مشترکان ژاپنی خواهد بود .
مسئول فروش رئال مادرید ؛ بوگونیا سانز گفت : با با شرکت Mlj به توافق رسیده ایم و این به ما کمک می کند که بازار فروش خود را در ژاپن گسترش دهیم و بتوانیم یک کانون هواداری خوب در این کشور درست کنیم .
سایت هواداران رئال : بنابر اخبار رسیده علیرغم شایعاتی که مبتنی بر حضور روبینیو در بازی امشب برابر آینتراخت بود این ستاره در این نیبرد تاریخی حضور خواهد یافت .
رئال مادرید 48 سال پیش در گلاسکو در فینال چمپیونزلیگ با برد 7-3 برابر آینتراخت قهرمان اروپا شده بود. روبینیو در حالی که تمام خبرنگاران او را احاطه کرده و از او سوال می کردند با بدخلقی بدون پاسخگویی آاز آنها دور شد .
در حالی که چلسی مصرانه خواهان این بازیکن است اما پس از ناکامی رئال مادرید در جذب رونالدو شوستر به هیچ وجه حاضر نیست این ستاره را از دست بدهد .
شوستر در جمع 21 نفره ی بازش امشب نام روبینیو را هم قرار گرفته است تا ابهامات رفع شود . فرناندو گاگو – رویستن درنت و مارسلو به خاطر المپیک غایب هستند و وسلی اشنایدر و کاناوارو هم در مصدومیت به سر می برند .
سایت هواداران رئال : خوردی کودینا دروازه بان سوم رئال مادرید اظهار داشت که علیرغم تمامی شایعات خوشبین است که روبینیو فصل بعد را هم در برنابئو سپری کند .
وی در مصاحبه با سایت رسمی باشگاه پیش از سفر به آلمان برای انجام دیدار تاریخی با آینتراخت گفت : من احساس خوبی در زمین دارم . من از فصل قبل هنوز بازی نکردم چون که مصدوم شدم و فرصت بازی در بازیهای دوسته را نیافتم اما خیلی راحتم و مشکلی برای بازگشت ندارم .
وی در مورد باپتیستا گفت : خولیو هنوز اینجاست اما اگر بخواهد برود از تصمیمش حمایت می کنیم . اما حالا او با ما بازی می کند و هنوز تصمیمی نگرفته است .
وی در مورد روبینیو ناراحت هم افزود : هیچ وقت او را ناراحت ندیده ام . او همیشه یکی از شادمان ترین بازیکنان زمین است . مطمئنم که می ماند و امیدوارم این کار برای سالیان دراز باشد .
او در پایان هم در مورد گلزنی رافان فان در فارت برابر سانتا فه در کلمبیا گفت : او در ابتدا کمی عصبی به نظر می رسید اما بهتر شد و یک گل زد و یک پاس گل داد . او فوفق العاده بود .
سایت هواداران رئال : کارلوس مارچنا ستاره ی ملی پوش و موثر والنسیا به دلیل مصدومیت از ناحیه مچ پا بازی برابر رئال مادرید در سوپر کاپ را از دست داد .
این ستاره حداقل سه هفته نمی تواند در میادین حضور یابد .
سایت هواداران رئال : خاویر کلمنته مربی پیر و از کار افتاده که حتی نتوانست مورسیا را در لیگ حفظ کند باز هم به رئال مادرید حمله کرد.
وی گفت : رئال مادرید دست نیافتنی است ؟ البته که دست یافتنی است ! چه وقت ؟ وقتی که آنها بد باشد . وقتی که آنها مثل مریض ها رفتار می کنند . وفتی که که خوب نیستند .
وی افزود : خبرنگارانی که رئال مادرید را کورکورانه حمایت می کنند فقط می خواهند که مدیر به آنها نشان رئال مادرید را بدهد . اما آنها بهتر است که بدانند نشان رئال مادرید فقط هفت پزو می ارزد !
سایت معتبر گل لیست 20 ترانسفر برتر اروپا را در این تابستان اعلام نمود که رافائل فان در فارت خرید تازه رئال مادرید در صدر این لیست قرار دارد.
به جز رافائل فان در فارت نام دیگر خرید رئال مادرید یعنی اسکیل گارای نیز در این لیست به چشم می اید.
اسامی بازیکنان موجود در این لیست به شرح ذیل می باشد :
1 - رافائل فان در فارت ( از هامبورگ به رئال مادرید )
2 - متئو فلامینی ( از ارسنال به اث میلان )
3 - الکساندر هلب ( از ارسنال به بارسلونا )
4 - لوکا مودریچ ( از دیناموزاگرب به تاتنهام )
5 - رونالدینهو ( از بارسلونا به اث میلان )
6 - سمیر نصری ( از مارسی به ارسنال )
7 - دنیل الوز ( از سویا به بارسلونا )
8 - امائوری ( از پالرمو به یوونتوس )
9 - رابی کین ( از تاتنهام به لیورپول )
10 - دیوید بنتلی ( از بلکبرن به تاتنهام )
11 - امانتینو مانسینی ( از اس رم به اینتر میلان )
12 - دکو ( از بارسلونا به چلسی )
13 - اسکیل گارای ( از راسینگ به رئال مادرید )
14 - سیدو کیتا ( از سویا به بارسلونا )
15 - البرتو جیلاردینهو ( از اث میلان به فیورنتینا )
16 - حاتم بن عرفا ( از لیون به مارسی )
17 - جیوانی دوس سانتوس ( از بارسلونا به تاتنهام )
18 - توماس یوفالوسی ( از فیورنتینا به اتلتیکومادرید )
19 - مارتین کاسیرس ( از ویارئال به بارسلونا )
20 - میرکو ووچینیچ ( از لچه / اس رم به اس رم )
رئال مادرید به روبینیو اعلام کرد که وی یکی از بازیکنان انها محسوب می شود و باید در بازی امشب به میدان برود .
دو تیم رئال مادرید و اینتراخت فرانکفورت امشب در ورزشگاه خانگی تیم المانی به مصاف هم خواهند رفت این دیدار یاداور خاطره ای شیرین برای مادریدی ها است.
تمام بازیکنانی که 48 سال قبل در ان فینال رویایی حضور داشتند از شرکتشان در ان بازی افتخار می کنند و از ان بازی به عنوان یکی از بهترین خاطره های خود نام می برند.
در حالیکه تمام توجه های عمومی معطوف به تاریخ و سابقه این بازی است ولی رسانه های اسپانیایی با نگاهی دیگر به این بازی تمرکز کرده اند.
روزنامه اس در تحلیل خود از این بازی بیشتر روی بازی یا عدم بازی روبینیو توجه کرده است و معتقد است این بازی می تواند نشان دهنده وضعیت اینده این برزیلی باشد.
تمام سران باشگاه مادرید از علاقه خود به تمدید قرارداد با روبینیو می گویند و خواستار این هستند که ستاره سابق سانتوس را در تیمشان نگه دارند . همچنین بعد از ناکامی رئال مادرید در خرید رونالدو سرمربی رئال نیز اعلام کرده است که روبینیو یکی از ارکان اصلی ترکیب او در فصل اتی خواهد بود.
ولی اس در گزارش خود عنوان کرده است که روبینیو ناراحتتر از قبل با خبرنگاران و عکاسان برخورد می کند و علاقه ای به صحبت در این باره ندارد.
برند شوستر اسامی 21 تن از بازیکنان تیمش را برای این بازی معرفی کرده است که نام روبینیو نیز در ان دیده می شود ولی باید تا پایان بازی منتظر ماند.
Mahdi_Shadi
12-08-2008, 18:51
چندتا چیز مهم:
1_ اون پست مربوط به میلان اگه اشتباه نکنم مال اولای تاپیکه...نه؟!
2_ با نظر داش ویزلیم در مورد ونگر موافقم!
3_ این کلمنته نمی خواد آدم بشه؟ تا حالا چند بار از این حرف ها زده و هیچ کس حتی سران بارسلونا هم تحویلش نگرفتن...؟!
4_ لیست جالبیه...فقط یه سوال...لمپارد رفت اینتر یا همون چلسی موند؟!
سلام داش مهدی خیلی مخلصیم
و سلامی دوباره خدمت اسی جان ،im majdi و فاندر عزیز میکم بچه ها این وحید کجاست ؟
Majid_17_206
12-08-2008, 20:28
فقط یه سوال...لمپارد رفت اینتر یا همون چلسی موند؟! لمپارد نرفت اینتر یعنی چلسی نذاشت چون هنوز 1 سال دیگه قرار داد داره
برند شوستر و رائول گونزالز سرمربی و کاپیتان رئال مادرید در کنفرانس قبل از بازی امشب نظرات خود را در مورد مسائل مختلف بیان نمودند.
برند شوستر :
این بازی چه معنایی می تواند برای تیم شما داشته باشد ؟
بازیهای لیگ در حال شروع شدن است بنابراین بازی در برابر فرانکفورت می تواند محک خوبی قبل از شروع فصل و بازی سوپرکاپ باشد. فرانکفورت تیم بسیار خوبی است و به سبک تیمهای المانی بازی می کند .
وضعیت فان در فارت چگونه است ؟ ایا او امشب بازی خواهد کرد ؟
فکر کنم که بازی کند ولی معلوم نیست که چه مدت در زمین خواهد بود . او بازیکن بزرگی است و از وقتی به ما اضافه شده وظایف سنگینی بر عهده او گذاشته ایم . رافائل اولین بازیش را در کلمبیا انجام داد که شروع خوبی هم داشت و نشان داده است که می تواند خیلی سریع در تیم جا بیفتد.
ایا ترکیب اصلی شما در این بازی همان ترکیب شما در بازی برابر والنسیا خواهد بود ؟
شبیه ان است ولی دقیقا خیر . ما می دانیم که په په در بازی برابر والنسیا به میدان نخواهد رفت ولی امشب بازی می کند.
ایا تمام بازیکنان را برای بازی سوپرکاپ با خود به والنسیا خواهید برد ؟
امیدوارم که فرانکفورت امشب برای پیروزی وارد میدان شود ولی این باعث نشود که بازیکنی از تیم ما مصدوم شود و امیدوارم با بازیکنان سالم و ترکیبی کامل به والنسیا برویم چون سوپرکاپ یک رقابت رسمی است و ما دوست داریم که در ان قهرمان شویم و واقعا رقابت مهمی است.
نظرتان در مورد ماجرای رونالدو و چگونگی ختم شدن ان چیست ؟
من فقط روی تیم خودم تمرکز می کنم و به ان نیز ایمان کامل دارم . اگر رونالدو می امد ما خوشحال می شدیم ولی حالا که نیامده چندان مشکل خاصی نداریم و امیدوارم که سال موفقی در پیش رو داشته باشیم.
و در مورد روبینیو چه طور ...
روبینیو به نظر خوب می اید چون او مانند سایر هم تیمی هایش تمرین می کند و از وضعیتش راضی است .
ایا باپتیستا را بازی خواهید داد ؟
دوست دارم که همه بازی کنند. سرجیو راموس - دلارد و متذلدر اولین بازی رسمی خود را انجام می دهند و باید ببینیم در چه وضعیتی قرار دارند ما روی دیگر بازیکنان نیز نظر داریم چون همه بازیکنان باید بازی کنند. باپتیستا نیز در نیمه دوم به میدان خواهد رفت چون او عضو تیم ماست.
رائول :
بازی امشب یک رقابت ویژه است چون یاداور پنجمین قهرمانی در لیگ اروپاست ...
وقعا بازی ویژه ای است چون بخشی از تاریخ باشگاه رئال مادرید است و باید به بازیکنان قدیمی هر دو باشگاه احترام گذاشت. به هر حال ما باید به جلو نگاه کنیم و این بازی برای تیم ما بسیار مهم است چون نشان می دهد در چه وضعیتی قرار داریم . بسیاری از بازیکنان ملی پوش ما امشب برای اولین بار به میدان می روند ولی ما باید خود را اماده کنیم چون یکشنبه اینده باید در بازی رفت سوپرکاپ در برابر والنسیا قرار بگیریم.
در زمین چه احساسی خواهید داشت ؟
ما خوشحالیم که در اینجا حضور داریم و امیدواریم که تمام کسانی که بازی ما را تماشا می کنند از دیدن ان لذت ببرند.
----------------------------------------------
نتیجه بازی 1-1 شد گل رئال رو هم روبینیو زد !
با وجود دریافت یک گل زود هنگام از حریف ولی رئال مادرید بازی سراسر هجومی را از خود به نمایش گذاشت که منجر به خلق چندین موقعیت صد در صد گل شد.
همه چیز برای شروع یک فصل طولانی و طاقت فرسا مهیاست ولی بازیکنان رئال مادرید پیش از این باید 4 روز سخت را پشت سر بگذارند تا خود را برای بازی رفت سوپرکاپ اماده کنند.
بازی دیشب یک امتحان سخت و البته لازم برای شاگردان شوستر بود زیرا به این مربی المانی نشان می داد که بازیکنانش بالاخص انهایی که تا به حال کم بازی کرده بودند یا اصلا شانس بازی به انها نرسیده بود در چه وضعیتی قرار دارند.
بازیکنانی چون کاسیاس - راموس - دلارد و متذلدر از این دسته بازیکنان بودند که دیشب توانستند برای تیمشان به میدان روند.
هر دو تیم با امادگی کامل پای به این میدان گذاشته بودند و این را با دوندگی های زیاد نشان دادند.
نیمه اول
در نیمه اول هر دو تیم موقعیتهای زیادی برای گل زدن داشتند که به جز یک مورد و ان هم برای تیم میزبان هیچ کدام به گل تبدیل نشد.
در دقیقه 6 بازی تیم فرانکفورت صاحب یک ضربه ازاد شد که با ارسال ان به سمت دروازه په په در یک دفع اشتباه توپ را با سر به سمت دروازه خودی روانه کرد که توپ با برخورد به تیرک افقی جلوی پای یار حریف افتاد و او نیز به راحتی توپ را وارد دروازه کاسیاس کرد.
بعد از دریافت گل رئال مادرید خیلی سریع به بازی بازگشت و توانست با پاسکاری های بسیار خوبی که بین رائول و فان در فارت انجام می شد صاحب چندین موقعیت گلزنی شود که هیچ کدام از انها به نتیجه نرسید.
گوتی و نیستلروی نیز صاحب چندین موقعیت گلزنی شدند که انها نیز به موفقیتی نرسیدند.
اما بهترین موقعیت گلزنی در نیمه اول را سرجیو راموس از دست داد زمانیکه هاینزه از سمت چپ دروازه حریف توپ را به راموس داد ولی او نتوانست گل خالی را در فاصله 1 متری باز کند.
در دقیقه 22 رائول با یک پاس رو به عقب فان در فارت را پشت محوطه جریمه صاحب یک فرصت شوتزنی کرد که این هلندی نیز با شوتی محکم دروازه بان فرانکفورت را به عکس العمل وادار کرد.
نیمه دوم
در نیمه دوم مردان برند شوستر با توپ بیشتری وارد زمین شدند و تقریبا نیمه دوم متعلق به رئال مادرید بود.
روبن در دقایق 53 و 55 و راموس در 58 می توانستند بازی را به تساوی بکشند که موفق به این امر نشدند.
تا اینکه در دقیقه 70 طی یک حمله سراسری ساویولا که یک پاس توی عمق را از هیگوئین دریافت کرده بود با گذشت از دفاع مستقیم خود وارد محوطه جریمه شد و توپ را برای روبینیو پاس داد تا او نیز به راحتی دروازه تقریبا خالی را باز کند.
در دقیقه 89 خود ساویولا نیز می توانست بازی خوبش را با یک گل تکمیل کند که با سرعت گرفتن توپ و دور شدن ان از ساویولا این بازیکن دیر به توپ رسید و با ضربه به توپ ان را با فاصله ای کم از کنار تیرک عمودی به بیرون روانه کرد.
از نکات جالب توجه این بازی می توان به سوت زدن هواداران فرانکفورت در زمانی که توپ زیر پای فان در فارت قرار می گرفت اشاره کرد.
همچنین بازی کردن مهدی مهدوی کیا بازیکن ایرانی تیم فرانکفورت در 30 دقیقه پایانی نیز از نکات جالب توجه بود که این ایرانی بازی تقریبا خوبی را از خود نشان داد.
ترکیب رئال مادرید :
کاسیاس - سرجیو راموس ( سالگادو 65 ) - هاینزه ( متذلدر 45 ) - په په ( گارسیا 79 ) - تورس - دیارا ( دلارد 45 ) - گوتی ( باپتیستا 45 ) - فان در فارت ( هیگوئین 65 ) - روبن - رائول ( ساویولا 65 ) - نیستلروی ( روبینیو 45 )
بازی دیشب دو تیم رئال مادرید و فرانکفورت با حساب 1 - 1 به پایان رسید و برند شوستر بعد از اتمام بازی نظر خود را بیان کرد.
شما از عملکرد تیمتان راضی هستید ؟
ما انتظار همچین بازی را از تیممان داشتیم و از بعضی جهات بازی جالبی بود و تماشاگران نیز از این بازی لذت بردند و خودم نیز از این بازی لذت بردم و از بازیکنانم راضی هستم و حالا باید روی سوپرکاپ تمرکز کنیم و از اینکه مصدومی نداشتیم بسیار خوشحالم.
در کدام نقطه شما باید تقویت بشوید ؟
دو مورد بود که من از انها راضی نبودم اولی گل زود هنگامی بود دریافت کردیم و دومی عملکرد ما در تبدیل نکردن موقعیتهای فراوان بود چون اگر نتوانیم گل بزنیم باید خسارت سنگینی بابت ان بپردازیم و اگر بخواهیم روز یکشنبه این طور موقعیتها را خراب کنیم به مشکل برخورد خواهیم کرد.
عملکرد بازیکنان ملی پوش را چگونه ارزیابی می کنید ؟
مهمترین مساله این بود که انها برای اولین بار برای تیم بازی کردند و نشان دادند که واقعا برای تیم ما حیاتی و مهم هستند مثلا برای متذلدر مهم بود که دیگر از بند مصدومیت رهایی یافته و همین طور از دلارد نیز راضی هستم . همه انها به خوبی توانستند وارد جریان بازی شوند و امدن نیروی تازه نفس و ساقهای اماده ای چون روبینیو و باپتیستا این اجازه را به ما داد که در نیمه دوم بهتر ظاهر شویم.
و اینکه فان در فارت بار دیگر عملکرد خوبی از خود نشان داد ...
من از اینکه او به این سرعت با تیم وفق شده اصلا تعجب نمی کنم چون سبک بازی ما برای او بسیار مناسب است و این را قبلا در کلمبیا نیز نشان داده بود رافائل بازیکن با استعدادی است که سریع در تیم حل شد و حالا برای ما یک مهره با ارزش به حساب می اید.
همچنین 3 تن از بازیکنان تیم بعد از بازی نظرات خود را این گونه بیان کردند.
هاینزه
ما بازی خوبی را نشان دادیم ولی به نظر من رئال مادرید باید همیشه برنده شود و چگونه بازی کردن در اولویت دوم قرار دارد این بازی باعث شد که ما از اشتباهات خودمان درس بگیریم و نمی توانیم که این اشتباهات را مقابل والنسیا تکرار کنیم و باید حتما یکشنبه اینده بتوانیم گلزنی کنیم تا قهرمان شویم.
فان در فارت
من از وضعیت فعلی خودم در رئال مادرید بسیار راضی هستم این یک بازی صرفا دوستانه نبود چون هر دو تیم می خواستند برای شروع فصل اماده شوند و بازیکنان نیز قصد داشتند امادگی خود را به مربی تیمشان نشان دهند تیم ما بهتر بازی کرد ولی دروازه بان انها مانع بزرگی بر سر راه گلزنی ما بود.
متذلدر
با وجود اینکه فقط 2 هفته است تمرینات خود را شروع کرده ام ولی از خودم راضی هستم مهمترین هدف ما در فصل جدید لیگ قهرمانان است ولی اهمیت لالیگا را نیز از یاد نبرده ایم.
بازی کردن در المان همیشه برای من یک اتفاق خاص هست .
راموس و کاسیاس به خاطر پیروزیشان در برابر المان من را دست نینداختند و معتقدم انها مستحق قهرمانی بودند .
ما فرصت زیادی برای اماده شدن جهت بازی در سوپرکاپ نداریم ولی همه امیدواریم که بتوانیم این جام را به خانه ببریم.
aRThaS_08
13-08-2008, 12:03
الان یه کسایی مثل مارسلو،گاگو،هیگواین، دودک (!!!) :10:
گاگو خوبه :5:
نه نه هیگواین بهتره :10:
خب داش هیگواین هستیم :21:
سعی میکنم :40: روزی یه بار رو سر بزنم :19:
قربون همه :11:
سایت معتبر گل لیست 20 ترانسفر برتر اروپا را در این تابستان اعلام نمود که رافائل فان در فارت خرید تازه رئال مادرید در صدر این لیست قرار دارد.
به جز رافائل فان در فارت نام دیگر خرید رئال مادرید یعنی اسکیل گارای نیز در این لیست به چشم می اید.
اسامی بازیکنان موجود در این لیست به شرح ذیل می باشد :
1 - رافائل فان در فارت ( از هامبورگ به رئال مادرید )
2 - متئو فلامینی ( از ارسنال به اث میلان )
3 - الکساندر هلب ( از ارسنال به بارسلونا )
4 - لوکا مودریچ ( از دیناموزاگرب به تاتنهام )
5 - رونالدینهو ( از بارسلونا به اث میلان )
6 - سمیر نصری ( از مارسی به ارسنال )
7 - دنیل الوز ( از سویا به بارسلونا )
8 - امائوری ( از پالرمو به یوونتوس )
9 - رابی کین ( از تاتنهام به لیورپول )
10 - دیوید بنتلی ( از بلکبرن به تاتنهام )
11 - امانتینو مانسینی ( از اس رم به اینتر میلان )
12 - دکو ( از بارسلونا به چلسی )
13 - اسکیل گارای ( از راسینگ به رئال مادرید )
14 - سیدو کیتا ( از سویا به بارسلونا )
15 - البرتو جیلاردینهو ( از اث میلان به فیورنتینا )
16 - حاتم بن عرفا ( از لیون به مارسی )
17 - جیوانی دوس سانتوس ( از بارسلونا به تاتنهام )
18 - توماس یوفالوسی ( از فیورنتینا به اتلتیکومادرید )
19 - مارتین کاسیرس ( از ویارئال به بارسلونا )
20 - میرکو ووچینیچ ( از لچه / اس رم به اس رم )
دستت درد نکنه
خیلی وقت بود از نقل و انتقالات خبر نداشتم
راستی ویا به رئال نیومد؟
V A H I D
13-08-2008, 13:21
بچه ها این وحید کجاست ؟
منو صدا کردی ؟؟؟ :دی
دستت درد نکنه
خیلی وقت بود از نقل و انتقالات خبر نداشتم
راستی ویا به رئال نیومد؟
خواهش می کنم.
ماجرای ویا معلوم نیست یه روز میگن میشه یه روز والنسیا میگه نمیذاره ویا بره.
اما فکر نکنم والنسیا پول و قدرت نگه داشتن ویا رو داشته باشه.
اگه رئال پیشنهاد خوبی بده والنسیا قبول می کنه چون وضع مالی خوبی نداره !
مهاجم برزيلي تيم فوتبال رئال مادريد گفت: متاسفانه مقامات رئال از سكوت و صبر من سوء استفاده مي كنند. به نقل از ماركا، روبينيو كه از باشگاه چلسي پيشنهاد رسمي 25 ميليون پوندي دريافت كرده است، براي تمديد قرارداد خود با رئال مادريد مبلغ 5 ميليون اضافي نسبت به قبل تقاضا كرده كه هنوز در اين مورد جوابي نگرفته است. وي گفت: برابر اينتراخت فرانكفورت گلزني كردم؛ اما گل زدن من ربطي به تمديد قرارداد ندارد و مشكل همچنان به قوت خود باقي است.
رویستن درنت ستاره جوان و هلندی رئال مادرید این روزها همراه با تیم المپیک کشورش در چین به سر می برد .
ایا فکر می کنید در این دوره قهرمان می شوید ؟
البته . همه ما این را می خواهیم و می خواهم در المپیک بدرخشم تا بتوانم اغاز خوبی در رئال مادرید نیز داشته باشم و با این تیم در اروپا قهرمان شوم و نسبت به فصل جدید احساس خوبی دارم.
در چین چه چیزی بیشتر شما را تحت تاثیر قرار داد ؟
گرما و البته ورزشگاههای بزرگ انجا . اهالی چین مردمی خوب و خونگرم هستند و امنیت عمومی نیز در سطح بالایی قرار دارد.
برگردیم به رئال مادرید نظرتان در مورد فان در فارت چیست ؟
او واقعا خرید خوبی است رافائل بازیکن بزرگی به حساب می اید و و با توپ کارهای زیادی انجام می دهد بدون شک او برای رئال مادرید ساخته شده است . فان در فارت بازیکن مستعدی است و حتما موفق خواهد شد.
با این حساب شما هلندی ها رئال مادرید را به تسخیر خود در اورده اید ...
رئال مادرید پنج بازیکن هلندی دارد و این فوق العاده است در تیم ما بازیکنان برزیلی - ارژانتینی و اسپانیایی هم کم نیستند در واقع ما تیمی چند ملیتی هستیم.
از بعد شخصی انتظار شما از فصل اینده چیست ؟
به طور حتم من پیشرفت خواهم کرد می خواهم که بیشتر بازی کنم و بیشتر گل بزنم و به بازیکنی مهم در تیم تبدیل شوم و برای این منظور همیشه سخت تمرین می کنم تا به هواداران نشان دهم که چه بازیکن خوبی هستم.
وضعیت اشنایدر باعث تاسف است ...
وقتی که این خبر را به من رساندند در چین حضور داشتم و شب بود فردا صبح به او زنگ زدم و اشنایدر به من گفت که مصدومیتش ان طور که گفته اند زیاد وخیم نیست ویسلی یکی از بزرگترین بازیکنان دنیاست و فصل گذشته بسیار عالی بازی کرد.
realmadrid-alireza
13-08-2008, 21:33
دستت درد نکنه امین جان- بچه ها یه قرار میزارم تو گروه فردا ساعت 10 شب هر کی پایه بود بیاد فعلا بای
aRThaS_08
13-08-2008, 21:33
منو صدا کردی ؟؟؟ :دی
فکر کنم با من بودن :31:
V A H I D
13-08-2008, 22:01
تو زیادی فک نکن خسته می شه !! :دی
* real *
13-08-2008, 23:04
سلام به فاندر عزیز!
به جمع ما خوش اومدی...با یه نگاه کوتاه به همین چند صفحه قبلی و یه نگاه به آواتار بچه ها...می تونی اسم های مستعار ما رو هم ببینی...خوشحالم که رئالیه دیگه به رئالی هایی که میشناسم اضافه شد....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
فقط لطف کن و از این به بعد عکس ها رو یه کمی کوچیک تر کن...
راستی...حالا چرا « فاندر »؟
چاكر داش زيزو هم هستيم:46:
ما خيلي وقته(8-7 ماهي ميشه) كه تو اين لينك پرسه ميزنيم.البته تا يه هفته پيش به عنوان مهمان!
بنابراين همه ي رئالي هاي گل از جمله اشنايدر عزيز :46:(و...) رو ميشناسم.
در مورد عكسا هم بالاخره اولين بارمون بود ديگه...:13:شما ببخشيد.نمي دونستم اين شكلي از آب در مياد:13:از اين به بعد اگه عكسي داشتم (ما كه مثل شما فعال نيستيم)سعي ميكنم بهتر عمل كنم:31:
فاندر، به به احترام فاندر فارت، عضو جديد(مثل خودمون) و بزرگ تيم.مگه عكسشو تو آواتارم نديدي!...
میگم داش فاندر شما منم میشناسی ؟؟؟- ولی یه سوال دارم ازت چرا 7-8 ماه به عنوان مهمان ؟ در کل اینجا تنها تایپیکی هست که با تازه واردا برخورد بسیار خوبی دارن مثل تایپیکای دیگه نیست چاکریم
گاگو خوبه
گاگو که لقب چارلیزه الان خون به پا میشه
:31:
دو روزه احمد نیست, تمام لقب ها قاطی شدن !:27: ببینم میتونین دوئل کنین !!! :18:
بعد از تساوی ناامید کننده رئال مادرید در برابر فرانکفورت رافائل فان در فارت در اظهار نظری اعلام کرد تیم باید قبل از بازی سوپرکاپ قویتر شود.
تیم رئال مادرید شب گذشته علیرغم ارائه یک بازی سراسر هجومی ولی در امر گلزنی نتوانست خیلی موفق باشد و به تساوی 1 - 1 مقابل تیم فرانکفورت رضایت داد.
این تیم یکشنبه اینده باید در چارچوب سوپرکاپ اسپانیا به مصاف والنسیا برود و در ورزشگاه مستایا باید بازی رفت این جام را انجام دهد این در حالیست که خرید تازه این تیم معتقد است برای قهرمان شدن در این جام مهم رئال مادرید باید قویتر شود.
این ستاره هلندی در مورد وضعیت تیمش گفت :
ما تا قبل از بازی رفت سوپرکاپ 3 جلسه تمرین خواهیم داشت و باید روی نقاطی که در بازی برابر فرانکفورت از خود ضعف نشان دادیم بیشتر کار کرده و بهتر شویم.
تاکنون فان در فارت دو بار برای رئال مادرید به میدان رفته است که در هر دو بازی عملکرد مثبتی از خود به نمایش گذاشته است :
از عملکردم در دو بازی اخیر بسیار راضی هستم و همه چیز همان طور که دوست دارم پیش می رود و احساس می کنم خیلی زود توانسته ام با سیستم رئال مادرید هماهنگ شوم.
aRThaS_08
14-08-2008, 09:59
من نمیدونستم :41:
ولی اگه بعدشو خونده باشی :8:
دیدی که گفتم هیگواین :46:
راستی چطور وقتی داشتین راموس(:40:) رو بذل و بخشش میکردین یاد من نیفتادید که بدبخت درس داره چند روز نمیتونه بیاد ؟؟؟ :19:
برخورد چارلیز فک نکنم به این تندی باشه :18:
در هر صورت من هیگواین رو می انتخابم :11:
سلام سلام سلام
اي اگه بدونيد چقدر دلم واستون تنگ شده اي اگه بدونيد.
خوبين سلامتين ؟
منم خوبم الهي شكر
چه خبرا بلاخره اين رونالدو اومد يا نه؟
اصلا نميدونم چي بگم فقط اينو بگم كه الان از يه نا كجا اباد انلاين شدم و اگه بدونيد سرعتش چطوريه كف ميكنيد واي معركه هستش به خدا.
واقعآ اين دو هفته كه نبودم مثل اينه كه از دنيا بي خبرم واقعآ زنده باد p30 .
عشق است رئال
زنده باشيد
من باز هم اگه فرصت بشه
سر ميزنم
ولي احتمالا تا دو ماه ديگه هم شايد هر 2 هفته بتونم يه بار انلاين بشم و شايدم كل دوماه خاموش باشم
ولي خوب اميدوارم كه سلامت باشيد.
يا حق
دوستدار تمام رئاليها احمد08
عليرضا-امين-داش زيزوي بزرگ-وحيد جون-احمد جان (خودم رو نميگم)-ارتاس -ممد سرباز و تمامي رئاليهاي گل و عزيز كه خييلي دلم واستون تنگ شده بود .
خييييييلي مخلصيم.
راستي ميبينم دوستان جديد اضافه شدن مباركه فقط بدونيد كه من هنوز رائول هستم و كسي سلطان رو نميتونه از من بگيره.
واي كه چقدر اينجا گرمه خدا نصيبتون هم بكنه هم نكنه .
ديروز عشق فوتبال رفتيم فوتبال بزنيم نميدوني به خدا 2 دقيقه نشده دهن همه سرويس شد .
خوشحالم كه هنوز اينجا رونق خودشو داره
زنده باشيد
ياحق
aRThaS_08
14-08-2008, 16:23
ارتاس
وحید هستم :31:
البته هیچ وجه اشتراکی با و ح ی د ندارم :27:
iammahdi
14-08-2008, 17:13
زیارت قبول باشه احمد جان خیلی خوشحال شدم که سر زدی گفتم رفت تا دو ماه دیگه...
سرعت اینتر نت اونجا چنده الان؟
رونالدو ام نیومد رئال میگه سال دیگه ...آهان جون ...
end_of_world
14-08-2008, 17:38
زنده باد رئال مادريد
احمدجان التماس دعا
سلام داش احمد گل ببخشید احساساتی شدم داش رائول گل زیارت قبول با اینکه حاجی نمیشی ولی برا ما حاجی هستی راستی احمد مگه مکه 2 هفته بیشتر نیست 2 ماه خیلی زیاده زودتر بیا پیش ما
برند شوستر با جدیت بسیار تمرینات تیم را درست یک روز بعد از بازگشت از المان شروع کرد.
تیم رئال مادرید باید یکشنبه اینده برای انجام بازی رفت سوپرکاپ اسپانیا به مصاف والنسیا برود.
در این دیدار تیم والنسیا به عنوان قهرمان جام حذفی میزبان رئال مادرید قهرمان لالیگا خواهد بود.
در تمرینات دیروز شوستر برای بازیکنانی که در بازی برابر فرانکفورت زمان زیادی بازی کردند برنامه ای سبک تدارک دیده بود تا ریکاوری شوند و برای بازیکنانی که فرصت کمتری برای بازی کردن داشتند تمرینات سختتری را طراحی کرده بود.
در این 3 روز باقی مانده بازیکنان رئال مادرید باید روزی 2 نوبت تمرین کنند و در این تمرینات مهمترین قسمت شوتزنی و موفقیت در امر گل زدن است.
بعد از اینکه رئال مادرید در بازی برابر فرانکفورت به تساوی 1 - 1 رسید شوستر فهمید مشکل تیمش در گل نزدن است.
زیرا در ان بازی علیرغم اینکه رئال مادرید فرصت های گلزنی بسیار زیادی بدست اورد ولی نتوانست به جز یک مورد بقیه را به گل تبدیل کند از اینرو شوستر ضعف تیمش را در گل نزدن می بیند.
این المانی امیدوار است در این 3 روز باقی مانده بتواند این گره را از تیمش باز کند تا بتوانند در مستایا موفق به گلزنی شوند.
بعد از اینکه رئال مادرید فصل گذشته جام سوپرکاپ را در برابر تیم سویا از دست داد امسال شوستر تمام تلاش خود را انجام می دهد تا این جام را به هواداران رئال مادرید هدیه دهد.
اخرین بازی انجام شده بین این دو تیم که در مستایا برگزار شد بر می گردد به بازی رفت فصل گذشته که رئال مادرید موفق شد میزبانش را با حساب 5 - 0 شکست دهد.
گونزالو هیگوئین جوان ارژانتینی رئال مادرید معتقد است که این تیم قدرت کسب هر 4 جام سوپرکاپ - لالیگا - لیگ قهرمانان و جام حذفی را دارد.
هیگوئین عنوان کرد که با وجود 4 مهاجم تراز اول در رئال مادرید کار او برای حضور در ترکیب اصلی بسیار سخت شده است.
از حالا شما به فکر بازی با والنسیا هستید درست است ؟
این موضوعی است که به خاطر ان سخت کار کرده ایم. در برابر فرانکفورت خوب عمل کردیم و امیدواریم که مقابل والنسیا بهتر بازی کنیم.
در طی تمرینات پیش فصل چه احساسی داشتید ؟
از عملکرد خودم و تیم راضی بودم ما در چهار جام رسمی حضور داریم و سخت تمرین کرده ایم تا بتوانیم هر چهار جام را کسب کنیم.
با وجود مهاجمینی چون نیستلروی و رائول ایا انتظار دارید امسال به شما فرصتی دهند ؟
خوشبختانه تیم ما چهار مهاجم تراز اول دارد که همه ما برای حضور در یک یا دو پست با همدیگر رقابت می کنیم همه ما با هم رقابت سالمی داریم و دوست دارم که بتوانم در این رقابت پیروز شوم و در ترکیب اصلی برای خود جای ثابتی پیدا کنم.
روبینیو در چه وضعیتی قرار دارد ؟
مانند سایر روزها خوب به نظر می رسد و امیدواریم که او بهترین تصمیم را بگیرد و نزد ما بماند .
سوپرکاپ مانند یک مسیر بسته می ماند این جام چقدر برای شما اهمیت دارد ؟
این گونه که شما می گوئید نیست بلکه این جام بسیار مهم است و اولین جام رسمی است که ما در ان شرکت می کنیم و دوست داریم این جام را به خانه ببریم همان طور که دوست داریم قهرمان لالیگا - جام حذفی و اروپا شویم رئال مادرید برای کسب هر چهار جام اماده است.
ایا بازیهای تیم المپیک ارژانتین را با حسرت دنبال می کنید ؟
از اینکه من در المپیک حضور ندارم بسیار متاسفم ولی این طور هم نیست که با حسادت به ان نگاه کنم زیرا تمام بازیکنانی که انجا حضور دارند همه مستحق این جام بودند من در حال حاضر در خدمت رئال مادرید هستم ولی بازیهای تیم کشورم را نیز دنبال می کنم.
فکر می کنید امسال چند گل به ثمر برسانید ؟
هر چه بیشتر باشد قاعدتا بهتر است هر مهاجمی دوست دارد گلهای زیادی بزند فصل گذشته موفق شدم 8 گل بزنم و امیدوارم در این فصل تعداد ان بیشتر شود.
شما تصور می کنید ترکیب فعلی به تقویت احتیاج دارد ؟
به نظر من ترکیب تیم کافی است ولی تصمیمات در این زمینه بر عهده کادر فنی و باشگاه است اگر بازیکن جدیدی گرفته شود از او استقبال می کنیم و اگر خریدی نداشته باشیم باز هم فکر می کنم تیم فعلی به اندازه کافی قدرت دارد.
سایت هواداران رئال : پس از آن که کالدرون رئیس رئال مادرید تمایلش را به جذب هونته لار اعلام کرد ووکیل این بازیکن ان را تکذیب کرد .
روزنامه ی مارکا چاپ پنج شنبه نوشت که رئال مادرید به جذب این ستاره ی ۲۵ ساله علاثقمند است و آژاکس پیشنهادی ۲۵ میلیون یورویی برای ستاره اش مطرح کرده است .
اما آرنولد استرویر با تکذیب این اخبار گفت : نه ؛ هیچ چیز در حال حاضر رخ نداده است . شایعات واقعیت ندارند .
هونته لار در فصل گذشته در ۳۳ بازی ۳۴ گل به ثمر رسانده است .
احمد مارم دعا کن.
کس دیگه هم می ره مکه ؟
تا حالا 2 تا بچه ها رفتن.
:40: زیزو و رائول :40:
سلام. فقط 2 هفته دیگه مونده تا این خدمت لعنتی تموم بشه. تموم که شد در خدمتتون هستم اساسییییی!
راستی بازی سوپر جام کیه؟ بازیهای لالیگا کی شروع میشه؟
سلام داش ممد گل میگم چه شانسی داری تا قبل ماه رمضون تمومه خدمت - بازی سوپر جامو نمیدونم ولی لالیگا 8 شهریور شروع میشه -راستی ممد جون لباس دوم رئال آبیه خیلی حال کردم باهاش
سلام. فقط 2 هفته دیگه مونده تا این خدمت لعنتی تموم بشه. تموم که شد در خدمتتون هستم اساسییییی!
راستی بازی سوپر جام کیه؟ بازیهای لالیگا کی شروع میشه؟
ای ول داش ممد !:40:
خوش میگذره اونجا ؟! :18:
سلام خدمت تمامي دوستان عزيز:
خوب اول كه از ابراز محبت شما دوستان عزيز بسيار خوشنود و خرسند هستم و در كنار بارگاه حضرت دوست براي شما دوستان هم طلب مغفرت خواهم نمود و شما هم مارا از دعاي خيرتان بي نصيب نسازيد.
شنديم كه ممد جان سربازي تمامه ايشالا زنده باد ايول داداش به اين ميگن سربازي نرفته كه برگشتي كه d:
در مورد اينترنت اينجا بگم كه واقعآ عاليه اصلا تو يوتيوب انگار داري فيلم نگاه ميكني اصلا نياز به صبر كردن نيستش.
كل خانواده تصميم داشتن كه كل رمضان رو برن مكه مارو هم با خودشون همراه كردن ديگه بايد بريم واس اين طولاني هستش و يه ماه دبي يه ماه هم مكه ميشه دو ماه ديگه .
تا دو ماه واقعآ دلم واستون تنگ ميشه رفقاي عزيز ولي خوب اميدوارم كه در اين مدت كم اتفاقات خوبي براي باشگاه رخ بده.
زنده باشيد
يا حق
سلام خدمت تمامي دوستان عزيز:
خوب اول كه از ابراز محبت شما دوستان عزيز بسيار خوشنود و خرسند هستم و در كنار بارگاه حضرت دوست براي شما دوستان هم طلب مغفرت خواهم نمود و شما هم مارا از دعاي خيرتان بي نصيب نسازيد.
شنديم كه ممد جان سربازي تمامه ايشالا زنده باد ايول داداش به اين ميگن سربازي نرفته كه برگشتي كه d:
در مورد اينترنت اينجا بگم كه واقعآ عاليه اصلا تو يوتيوب انگار داري فيلم نگاه ميكني اصلا نياز به صبر كردن نيستش.
كل خانواده تصميم داشتن كه كل رمضان رو برن مكه مارو هم با خودشون همراه كردن ديگه بايد بريم واس اين طولاني هستش و يه ماه دبي يه ماه هم مكه ميشه دو ماه ديگه .
تا دو ماه واقعآ دلم واستون تنگ ميشه رفقاي عزيز ولي خوب اميدوارم كه در اين مدت كم اتفاقات خوبي براي باشگاه رخ بده.
زنده باشيد
يا حق
kasra_khan2003
15-08-2008, 12:50
خوب ديگه از اين بهتر نميشه! اين رونالدو بايد از روبينيو ياد بگيره!!!
روبينيو گفته كه نه تنها قرار دادم رو تمديد نميكنم، حتي براي بازي سوپر جام مقابل والنسيا همراه تيم نميرود!
اما رئال هم فقط درقبال افزايش قيمت تيم چلسي در حد 40 ميليون يورو، حاضر هست تا اين بازيكن رو بفروشه!
kasra_khan2003
15-08-2008, 12:54
خوب بعد از مدت ها كه اين كالدرون نتونست رونالدو رو بخره، شوستر گفته كه بابا لااقل اين بنزماي 20 ساله رو برام بيار!
من نميدونم به خدا، آخه اين همه پول درايم، بعد داريم اين دست اون دست ميكنيم! اين بنزما خيلي بازيكن خفن و آينده داريه، من كه ازش خوشم مياد
دروگبا كه چلسي موند، ويا كه ميگه نميام، و ميخواد با والنسيا بمونه، برباتوو هم گويا دلش ميخواد بره منچستر، هانتلر هم كه در كل زياد شوستر ازش خوشش نمياد، گويا مي خواد با آژاكس باشه، ميمونه همين بنزما!
اما بازم چشم آب نميخوره اينم كالدرون بتونه بخره
من با این بنزما خیلی حال میکنم اگه بیاد خیلی خوب میشه...
iammahdi
15-08-2008, 13:48
روبينيو گفته كه نه تنها قرار دادم رو تمديد نميكنم، حتي براي بازي سوپر جام مقابل والنسيا همراه تيم نميرود!
اما رئال هم فقط درقبال افزايش قيمت تيم چلسي در حد 40 ميليون يورو، حاضر هست تا اين بازيكن رو بفروشه!
انتظارش می رفت ...این رئالیها به این کارایی که سر انتقال رونالدو با روبینهو کردن هر لحظه اونو از رئال دور کردن.. آخر سرم نتو نستن رونالدو رو بیارن رئال...روبینهو که دلش از پولو این چیزا پر بود ...اسکولاریم که رفته چلسی...
همه اینا دست به دست هم داده تا روبینهو دلش از رئال پر باشه...
نمی دونم با این وضعیت صلاحه روبینهو تو تیم باشه...
در ضمن ممد جان ما منتظرتیم...
جا داره اینجا بگم: خاک همه عالم بر سر کالدرون. احمق دلش خوشه 17 میلیون از رونالدو مدرک دستش داره.
عوض 80 میلیون به رونالدو میشد فن در فارت و ویا رو خرید روبینیو رو هم نگه داشت تازه کلی پول هم می موند !
اما حالا چی فقط فن در فارت رو داریم !:41:
kasra_khan2003
15-08-2008, 22:01
گويا رئال يه پيشنهاد مالي جديد براي روبينيو دارن كه نزديك به پيشنهاد چلسي و درخواست خودش هست!
چلسي دستمزدي معادل 6 ميليون يورو براي وي درنظر گرفته.
مدير برنامه هاي روبينيو اظهار كرد كه امكان دارد موكلش يك فصل ديگه با ناراحتي بازي كنه و تابستان فصل بعد در حالي كه فقط يك فصل ديگر با رئال قرار داد داره و همونطو رك هديگه همطون ميدونيد در چنين شرايطي ميتونه زئال رو ترك كنه، اما با مبلغي خيلي كمتر از الان!
مدير برنامه هاي روبينيو: كالدرون با ما بسيار مؤدب بود، من بهش گفتم كه اونا يه پيشنهاد 32ميليون يورويي از طرف چلسي دارن و روبي خواهان ترك باشگاه هست. اون گفت كه نمي خواد حرفي مبني بر ناراحتي يكي از بازكناي تيمش بشنوه و در نهايت هم اتفاق خاصي نيفتاد!
مدير برنامه هاي روبينيو همچنين اين مطلب را به كالدرون گوشزد كرد كه آنها همان كاري را ميكنند كه منچستر با رونالدو كرد و بلاتر آن را برده داري نوين ناميد!
كالدرون به وي گفت كه حاضر نيست روبينيو رو حتي براي 100 ميليون يورو بفروشه ( زرشك! ) اون اين حرف رو با تاكيد بسياري گفت! من ملاقاتمون رو تموم كردم و با تعدادي از مديران ديگه ي باشگاه هم حرف زدم و درنهايت به اين نتيجه رسيدم كه شايد موكلم بتونه كمي تغيير عقيده بده.
نكته ي قابل توجه اينه كه اگه روبينيو بخواد تابستان ديگه رئال رو ترك كنه، مبلغ خيلي كمتري از الان كه چلسي بهش پيشنهاد كرده ممكن هست بگيره!
درنهايت گويا رئال ميخواهد يك ميليون كمتر، يعني 5 ميليون يورو را به روبينيو بدهد.
end_of_world
15-08-2008, 22:21
اين روبينيو هم ديگه شورشو دراورده
اي كاش كريستيانو ميومد و اين نارگيل سياه مي رفت
هيچ وقت فكر نمي كردم اينقدر نامرده
الان كه تيم بايد يك دست و متحد باشه ببين چه بازي ها كه در نمياره
ali_ranger22
15-08-2008, 22:51
خدا کنه نره این روبینیو....تیم خیلی بهش نیاز داره
آره.خدا نکنه بره.من خیلی بازیش رو دوس دارم.واقعا اگه گل های پارسال روبینیو نبود ما الان همین یه جام رو هم نداشتیم
ولی با این کاراش داره از چشم میفته...
V A H I D
16-08-2008, 11:49
داره بازی در می اره می خواد رئال رو اذیت کنه !!!
خودتون رو بزارید جاش !!! خیلی به ادم بر می خوره !!! حاظرن واسه رونالدو 100 میلیون بدن ولی برای روبینیو 5 میلیون نمی دن ؟؟؟
خیلی کار بدی باهاش کردن !!
سلام ايها الرفقا(تاثير اب و هواس)
خوب ميگم عجب قاطي پاطي شده اين چند روزه كه نبوديم .
رونالدو كه تا وقتي من بودم ميگفت ميام كه نشد.
روبي گفته بود ميمونم كه ميگه ميرم.
ويا رو ميخواستيم بگيريم كه نشد.
هانتلار رو شوستر نميخواد بلاخره يكي توضييح بده اين يه هفته اي كه نبوديم چي به چي شده كه من اصلا درك نميكنم؟؟؟؟
kasra_khan2003
16-08-2008, 16:19
خوب سايت گل يه امكان جديد گذاشته كه جالبه! ميتونيد در قسمت كامنت اين صفحه كه ميدم، از بين اين بازيكنا تركيب دلخواه خودتون رو انتخاب كنيد! براي جزئيات، و شكل نوشتن و ... به كامنت هاي بقيه كه در پايين صفحه هست، نگاه كنيد:
Goalkeepers: Iker Casillas, Jordi Codina, Jerzy Dudek.
Defenders: Fabio Cannavaro, Gabriel Heinze, Marcelo, Metzelder, Pepe, Sergio Ramos, Míchel Salgado, Miguel Torres, Ezequiel Garay*.
Midfielders: Mahamadou Diarra, Fernando Gago, Julio Baptista, Rubén de la Red, Javi García, Royston Grentha, 'Guti', Wesley Sneijder, Arjen Robben, Rafael van der Vaart.
Forwards: Gonzalo Higuaín, Raúl, Robinho, Ruud van Nistelrooy, Javier Saviola.
البته گاراي كه 100% نشده، اما ظاهرا داره مياد! خواستين تركيب رو اينجا هم پست كنيد اگه اينجا هم تركيب رو ذكر ميكنيد، با نظم، و بدون حرف اضافه انجام بديد كه شلوغ پلوغ نشه! نفري هم يكي، بعد من تركيبي رو كه اشتراك بيشتري داره رو اعلام ميكنم!
در حال حاضر یکی از پر سر و صداترین بازیکنان شاغل در اروپا روبینیو ستاره برزیلی باشگاه رئال مادرید است.
هر روز شایعات زیادی پیرامون این بازیکن 24 ساله و به تازگی جنجالی شنیده می شود و حالا وکیل این بازیکن به اتش این شایعات دامن زده است.
بنا به گفته ریبیرو وکیل روبینیو احتمال دارد رئال مادرید قرارداد جدیدی را با موکل وی به امضا برساند.
براساس گفته های این وکیل برزیلی قرارداد جدید می تواند رویای رفتن به چلسی را از سر روبینیو بیرون کند و عاملی برای ماندن وی در مادرید شود.
این وکیل معتقد است روبینیو می تواند فصل اینده را نیز در رئال مادرید بماند و تابستان اینده بدون اینکه احتیاجی به مجوز رئال مادرید داشته باشد به چلسی برود.
روبینیو سال 2005 با قراردادی 5 ساله به رئال مادرید پیوست که تاکنون 3 فصل از ان گذشته است و اگر سال اینده که سال چهارم می شود را پشت سر بگذارد می تواند در تابستان اینده با فسخ قرارداد با رئال مادرید و پرداخت غرامت به طور بازیکن ازاد به استمفورد بریج نقل مکان کند.
اما این در حالیست که وکیل روبینیو قصد دارد راهی را برای مادریدی ها باقی بگذارد و ان هم بستن یک قرارداد جدید است و عنوان کرده است روبینیو حاضر است با حقوق سالیانه 5 میلیون یورو قراردادی جدید و 5 ساله با باشگاه رئال مادرید ببندد این در حالیست که باشگاه چلسی حاضر شده است به روبینیو حقوقی معادل 6 میلیون یورو در سال بپردازد.
واگنر ریبیرو در مصاحبه با روزنامه اس این چنین گفت :
روبینیو در برخی از اوقات خود را پوچ و بی اساس احساس می کند و گمان می کند برای تیمش مهره ای مهم به حساب نمی اید این در حالیست که خود بازیکن از بودن در کنار هم تیمی هایش و بازی کردن زیر نظر شوستر لذت می برد و عاشقانه مادرید را دوست دارد.
این وکیل با تجربه در ادامه گفت :
کالدرون به ما گفته است که حاضر نمی شود روبینیو را حتی با 100 میلیون یورو بفروش برساند و قصد دارد همان طور که منچستری ها برای ماندن رونالدو به اب و اتش زدند او نیز این رفتار را در قبال روبینیو انجام دهد.
گابریل هاینزه معتقد است که روبینیو هیج وقت عنوان نکرده است که برای انجام دیدار سوپرکاپ به همراه تیم به والنسیا نخواهد امد.
این مدافع ارژانتینی و باتجربه امیدوار است که روبینیو فصل اینده نیز در رئال مادرید و کنار انها توپ بزند.
با وجود شایعات زیاد پیرامون انتقال روبینیو به چلسی ولی هاینزه از همتیمی خود خواسته است که همراه انها بماند و در سومین قهرمانی پیاپی رئال مادرید در لالیگا به تیم کمک کند.
با وجود اینکه برخی رسانه های اسپانیایی فاش کرده اند که رئال مادرید پیشنهاد جدیدی برای روبینیو تدارک دیده است ولی برخی دیگر اذعان می کنند که این بازیکن از اینکه باشگاه مانع انتقال وی به استمفورد بریج شده بسیار ناراحت است.
گابریل هاینزه در مصاحبه با سایت رسمی باشگاه عنوان کرد :
من فکر نمی کنم که او انچنان که شایعه شده است خیلی ناراحت باشد و گمان نمی کنم به همراه تیم به والنسیا نیاید.
روبینیو پسر باهوش و زیرکی است و مطمئنم که برای انجام بازی سوپرکاپ همراه تیم خواهد بود.
این ارژانتینی در ادامه اظهار کرد که :
دقیق نمی دانم که روبینیو ناراحت است یا خوشحال ولی این را می دانم که از بودن روبینیو در کنار خودم بسیار خوشحال هستم زیرا این برزیلی بازیکن بزرگی است و به ماندنش در تیم امیدوارم.
و در پایان هاینزه گفت :
من خودم نیز عقیده و تفکر مخصوص به خود دارم و سایر افراد نیز همین طور هستند و دوست دارند از عقیده خود دفاع کنند و دوست دارند به چیزی که می خواهند دست یابند و امیدوارم که باشگاه بتواند با روبینیو به توافق برسد.
امتناع کردن روبینیو از سفر به والنسیا ممکن است باشگاه رئال مادرید را مجبور به فروش این بازیکن کند ولی می تواند برای خود این بازیکن نیز درد و سر ساز شود.
رئال مادرید فردا شب باید برای انجام بازی رفت سوپرکاپ در برابر والنسیا قرار بگیرد ولی روبینیو قصد دارد در این بازی شرکت نکند و به همراه تیم به والنسیا نرود.
روبینیو برای اینکه سران مادرید را مجاب به فروش وی به تیم چلسی کند قصد دارد مزاحمتهایی از این قبیل برای رئال مادرید بوجود اورد.
اخیرا مادریدی ها برای راضی کردن بازیکن خود پیشنهاد جدیدی تقدیم او کرده اند که بر اساس ان حاضر شده اند سالیانه 5 میلیون یورو به روبینیو بپردازند.
به گزارش روزنامه اسپورت چاپ کاتالان این برزیلی پیشنهاد جدید رئال مادرید را رد و از انها درخواست کرده است اجازه دهند او به چلسی بپیوندد.
به گزارش این روزنامه اگر روبینیو حاضر نشود به همراه رئال مادرید به والنسیا سفر کند عواقب سختی در انتظار وی خواهد بود.
در صورت شکایت رئال مادرید از روبینیو نزد فیفا این فدراسیون براساس قانون می تواند وی را از دو سال بازی کردن در میادین مختلف فوتبال منع کند.
ولی این برزیلی راه دیگری نیز برای سفر نکردن به والنسیا دارد و ان هم این است که اعلام کند بمدت 3 شبانه روز است که نخوابیده و از نظر روحی مشکل دارد و در صورت تائید این ادعا از سوی یک روان پزشک این برزیلی می تواند در سوپرکاپ شرکت نکند.
اخرین راه باقی مانده برای هر دو طرف اینست که رئال مادرید در عوض انتقال روبینیو به چلسی دیدیه دروگبا که هنوز قراردادش را با چلسی تمدید نکرده است به خدمت بگیرد.
--------------------------------
جا داره بگم خاک تو سر کالدرون !
اسکیل گارای مدافع جوان و ارژانتینی رئال مادرید سال اینده را در تیم راسینگ به طور قرضی خواهد گذراند.
بعد از اینکه سران باشگاه مادریدی از تصمیم خود مبنی بر بازگشت این بازیکن به برنابئو منصرف شدند گارای فصل اینده نیز در راسینگ خواهد ماند.
اسکیل گارای تابستان امسال با 10 میلیون یورو از تیم راسینگ به رئال مادرید منتقل شد ولی براساس تصمیمات گرفته شده قرار بود این بازیکن سال اینده نیز در تیم راسینگ بماند.
ولی برند شوستر سرمربی المانی رئال مادرید با وجود مصدومیت بازیکنانی چون کاناوارو و په په از مسئولین باشگاه درخواست کرده بود اقدامات لازم جهت بازگشت این مدافع 21 ساله را انجام دهند.
بعد از رهایی یافتن کاناوارو و په په از بند مصدومیت به نظر می رسد که برند شوستر از تصمیم خود منصرف شده و اجازه می دهد که گارای فصل اینده را در راسینگ بازی کند.
به گزارش مارکا دلیل انصراف شوستر از این تصمیم بدین جهت است که این المانی از بازیکنان فعلی خود راضی است و با داشتن مدافعانی چون کاناوارو - په په و متذلدر که در پست مرکز دفاع بازیکنانی تخصصی به حساب می ایند و همین طور داشتن راموس و هاینزه که می توانند در این پست بازی کنند دیگر احتیاجی به امدن گارای ندارد.
همچنین برند شوستر با داشتن جوانانی چون ژاوی گارسیا و روبن دلارد که انها نیز توانایی بازی کردن در این پست را دارند دستش برای انتخاب باز است .
با قرار گرفتن نام روبینیو در لیست بازیکنان اعزامی به والنسیا تمام شایعات پیرامون این برزیلی نقش بر اب شد.
پیش از این شایعه شده بود که ستاره برزیلی رئال مادرید از حضور در بازی رفت سوپرکاپ اسپانیا خودداری خواهد کرد.
براساس شایعات منتشره روبینیو برای اینکه مسئولان باشگاه را وادار به فروش وی کند قصد داشت در برابر والنسیا بازی نکند که این شایعه با دعوت شدن وی به این بازی رد شد.
برند شوستر سرمربی المانی رئال مادرید نام روبینیو را در لیست بازیکنان دعوت شده به این بازی درج کرده است.
تیم چلسی برای خرید این بازیکن حاضر شده است که سالیانه 6 میلیون یورو به وی حقوق دهد و روبینیو نیز در خطاب به سران باشگاه رئال مادرید اعلام کرده است فقط در صورتی حاضر به ماندن خواهد شد که انها نیز حقوق 6 میلیون یورویی به وی دهند.
مسئولین باشگاه رئال مادرید به این برزیلی هشدار داده اند که فرقی نمی کند وی قراردادش را تمدید کند یا خیر ولی در هیچ صورتی نمی گذارند این بازیکن تابستان امسال به استمفورد بریچ رود زیرا برند شوستر اعلام نموده که در فصل جدید احتیاج مبرم به این بازیکن دارد.
اخرین پیشنهاد رئال مادرید به روبینیو حقوق سالیانه 5 میلیون یورو بوده است.
برند شوستر سرمربی المانی باشگاه رئال مادرید اسامی 18 بازیکن را برای دیدار مقابل والنسیا اعلام کرد.
در این بین نام ستاره برزیلی و جنجالی این تیم یعنی روبینیو نیز دیده می شود در حالیکه پیش از این گفته می شد او از شرکت در بازی فردا سر باز خواهد زد.
این لیست اولین لیست رسمی رئال مادرید در فصل جدید است که برای بازی رفت سوپرکاپ اسپانیا اعلام می شود.
بجز نام روبینیو که تعجب همگان را برانداخت می شود به حضور گوتی در این لیست اشاره کرد زیرا به دلیل مصدومیت حضور وی در بازی فردا در هاله ای از ابهام قرار داشت ولی گوتی توانست بدون هیچ گونه مشکلی در تمرینات امروز شرکت کند تا امادگی خود را نشان شوستر دهد.
از جمله بازیکنانی که شوستر نمی تواند به همراه خود ببرد می توان به اشنایدر و کاناوارو به دلیل مصدومیت - په په به دلیل محرومیت از فصل گذشته و گاگو - مارسلو و درنت به دلیل حضور در المپیک اشاره کرد.
بازی فردا شب در ورزشگاه خانگی والنسیا مستایا و راس ساعت 00.30 بامداد روز دوشنبه به وقت تهران اغاز خواهد شد.
نام بازیکنان دعوت شده بدین صورت است :
دروازه بانان :
کاسیاس - دودک
مدافعین :
سالگادو - راموس - هاینزه - متذلدر - گارسیا - تورس
هافبک ها :
دیارا - دلارد - گوتی - روبینیو - فان در فارت
مهاجمین :
روبن - رائول - نیستلروی - ساویولا - هیگوئین
برند شوستر سرمربی المانی رئال مادرید در مصاحبه مطبوعاتی مربوط به بازی فردا شب شرکت کرده و اخرین اخبار تیم را در اختیار رسانه ها قرار داد.
در این مصاحبه شوستر عنوان کرد تیم تحت هدایتش قصد دارد بازیهای بهتری را نسبت به فصل قبل به نمایش بگذارد.
روبینیو نیز در این سفر همراه شماست ؟
بله او نیز با ماست و از این بابت خوشحالست.
ایا طی چند روز گذشته با روبینیو صحبتی هم داشته اید ؟ اخیرا وکیل وی عنوان کرده که روبینیو از وضعیت فعلیش ناراضی است ...
بله صحبت کرده ام و می دانم که این بازیکن در شرایط خوبی قرار دارد و دوست هم ندارم در کار مدیر برنامه بازیکنان دخالت کنم. خود این بازیکن در شرایط بدنی خوبی به سر می برد و تمرینات را به طور عادی دنبال می کند روبینیو می خواهد که بازی کند و ما نیز به او فرصت بازی کردن می دهیم زیرا این بازیکن برای ما ارزش زیادی دارد. او در تمرینات پیش فصل همراه ما بود و در زمین به خوبی بازی می کرد و از این بابت خوشحال بود و هیچ تغییری در وضعیت او احساس نمی کنم.
شما سال گذشته والنسیا را در مستایا 5 - 1 شکست دادید ایا فردا شب از همان بازیکنان استفاده خواهید کرد ؟
ان بازی یک خاطره به یاد ماندنی است ولی دلیلی ندارد که فردا نیز از همان بازیکنان استفاده کنم چون از ان زمان به بعد خیلی چیزها تغییر کرده است . والنسیا یک مربی جدید با یک سری تفکرات جدید و متفاوت دارد و هر بازی با سایر بازیهای دیگر تفاوت دارد . رئال مادرید می خواهد که قهرمان سوپرکاپ شود از اینرو برای کسب یک نتیجه خوب راهی والنسیا می شویم.
وضعیت تیم چگونه است ؟
همه بازیکنان روی تمرینات تمرکز کرده اند تمرینات امروز را نیز به خوبی انجام دادیم و از بازیکنانم خواستم که مراقب گوتی باشند چون او هنوز کمی درد دارد.
بعد از رفتن باپتیستا ایا تصور نمی کنید احتیاج به خرید تازه ای دارید ؟
قبل از اینکه باپتیستا برود فان در فارت را به تیم تزریق کردیم و فکر می کنم اقدامات لازم از قبل انجام شده است.
در برابر فرانکفورت فان در فارت از ابتدا وارد زمین شد ایا فکر می کنید او می تواند فردا بازیساز تیم باشد ؟
تصور من اینست که وضعیت رافائل در تیم جدیدش با وضعیتش در هامبورگ فرق می کند زیرا در هامبورگ او مسئولیت بیشتری داشت و باید گلسازی و یا گلزنی می کرد ولی در رئال مادرید وظایف تقسیم شده است.
ایا تیم برای کسب سوپرکاپ نسبت به فصل قبل اماده تر است ؟
در تابستان امسال ما پیش فصل را به طور یک تیم کامل انجام دادیم و کارها بهتر پیش می رفتند که این می تواند پوئن مثبتی به حساب بیاید و به کسب جام بسیار امیدواریم.
باختیم...
حقمون بود...
نه دفاعی.نه هافبکی....فقط یه نیستر روی داشتیم با یه کاسیاس.همین
این نارگیل هم اگه میخواد تا آخر فصل همینجور بی انگیزه بازی کنه بره واسمون بهتر
حق والنسیا بود که ببره.حداقل 2 برابر ما فرصت داشت.ما همش 5.6 تا فرصت داشتیم که دو تاش گل شد.نه برنامه ای.هیچی...
اگه دفاعمون بخواد همینجوری کار کنه وای به حالمون...
سلام خدمت دوستان عزيز:
در مورد بازي بگم كه توجه داشته باشيد كه ما بازي رو در خانه حريف انجام داديم و اگر توجه كرده باشيد بزرگترين مشكل ما دفاع بود نه حمله پس ما مشكل در گلزني نداريم در دفاع داريم به نظر من كه بايد كاناوراو رو گرچه خييلي ازش خوشم مياد ولي پرش رو بايد وا كنيم و يه دفاع خوب و مطمئن بگيريم و روي دفاع بيشتر كنيم.
ايشالا كه بازي رفت دهنشون رو سرويس ميكنيم.
نگران نباشيد.
به اميد خدا قهرمان هستيم.
* real *
18-08-2008, 21:08
میگم داش فاندر شما منم میشناسی ؟؟؟- ولی یه سوال دارم ازت چرا 7-8 ماه به عنوان مهمان ؟ در کل اینجا تنها تایپیکی هست که با تازه واردا برخورد بسیار خوبی دارن مثل تایپیکای دیگه نیست چاکریم
Aديويد مگه ميشه تو اين 8-7 ماه شمارو نشناخته باشيم!
به عنوان مهمان چون كه مي دونستم (مثل الان!:13:) نميتونم واسه تايپيك فعال و مفيد باشم.:13:ربطي به رفتارتون نداشت.مخلصيم:46:
* real *
18-08-2008, 21:31
آره Aديويد مگه ميشه شما رو نشناسيم.فقط مشكل اينجاست كه گمونم 2تا ديود داريم!
8-7 ماه چون ميدونستم (مثل الان!:13:) نميتونم واسه تايپيك مفيد و فعال باشم:13:ربطي به رفتار اين تايپيك گل:40: نداشت.مخلصيم:20:
البته ببخشيد كه جوابتو دير دادم.آخه (جاتون خالي)يه سر رفته بوديم امامزاده ابراهيم(و...)
* real *
18-08-2008, 21:37
والنسیا3-رئال مادرید2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بازی دو تیم والنسیا و رئال مادرید در چارچوب سوپرکاپ اسپانیا با نتیجه 3 - 2 به سود تیم میزبان یعنی والنسیا خاتمه یافت.
بازی برگشت سوپرکاپ هفته اینده و در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو برگزار و تیم قهرمان در ان بازی مشخص خواهد شد.
نیمه اول
بازی در حالی اغاز شد که برند شوستر تیمی با تجربه و البته مسن را وارد زمین کرده بود بازیکنانی چون سالگادو - هاینزه - رائول و نیستلروی تا حدودی میانگین سنی این تیم را بالا برده بودند.
در خط دفاع سالگادو - هاینزه - گارسیا و میگل تورس بازی را شروع کردند که می شود گفت همان ترکیب دفاعی است که در اکثر بازهای پیش فصل نیز حضور داشتند.
برند شوستر در انتخاب مهره های دفاعی تا حدودی درست انتخاب کرده بود چون با وجود دریافت سه گل از والنسیا ولی خط دفاعی عملکرد قابل قبولی را از خود به نمایش گذاشت و در این بین هاینزه و گارسیا بهتر از بقیه بودند.
فان در فارت ستاره هلندی این تیم نیز که اولین بازی رسمی خود را انجام می داد در اکثر زمان بازی فعال بود و با زدن چندین ضربه ایستگاهی خوب می توانست برای تیمش راه گشا باشد .
در سوی مقابل تیم والنسیا که با مربی جدید خود پای به میدان گذاشته بود از همان ابتدا با چرخش سریع توپ در نقاط مختلف زمین سعی داشت مالکیت بازی را در اختیار بگیرد که تا حدود زیادی نیز موفق بود.
در دقیقه 5 بازی بود که کاسیاس نشان داد بی علت نبوه است که او را بهترین دروازه بان حال حاضر جهان می نامند و با مهار شوت بسیار قوی دیوید ویا بار دیگر امادگی خود را نشان داد.
در حالیکه تیم میزبان در حال پی ریزی حملات از سمت چپ خود جایی که دیوید سیلوا بازی می کرد می بود ولی رئال مادرید نیز بیکار ننشسته بود و حملات متفرقه ای را روی دروازه هیلده براند انجام می داد.
در دقیقه 10 بازی بود که ون نیستلروی با سانتری که فان در فارت برای او ارسال کرده بود اولین موقعیت رئال را ایجاد کرد ولی درست 3 دقیقه بعد با پاسی که از دلارد نصیب او شد توانست با ضربه ای فنی دروازه والنسیا را بگشاید.
این گل خلاف جریان بازی به ثمر رسید و باعث شد بازیکنان والنسیا با وجود ناامیدی که بر انها تحمیل شده بود بار دیگر حملات خود را اغاز کنند ولی این بار حملات انها بی برنامه و روی احساسات بود.
در دقیقه 31 بازی رافائل فان در فارت می توانست گل دوم تیمش را بزند این فرصت خوب را میگل تورس با سانتری زیبا برای این هلندی فراهم کرد که ضربه سر رافائل وارد دروازه نشد.
در دقایق پایانی نیمه اول بود که ماتا بازیکن سابق تیم جوانان رئال مادرید از سمت چپ تیم والنسیا نفوذش را اغاز کرد ولی سالگادو با تکلی بلند توپ را به بدن این بازیکن زد که بنا به اتفاق توپ سرعت گرفت و به یک باره با تیر دروازه کاسیاس برخورد کرد که خوشبختانه بازیکنان رئال توانستند ان فرصت را از والنسیا بگیرند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] elrooy_celebra_el_segundo_gol.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1202841719108&ssbinary=true
نیمه اول بازی با حاکمیت و تسلط بیشتر والنسیا ولی به سود رئال مادرید به پایان رسید.
نیمه دوم
والنسیا نیمه دوم را طوفانی تر از نیمه اول شروع کرد و خوان ماتا بازیکن جوان این تیم توانست در دقیقه 55 توپ را با شوتی بسیار محکم وارد دروازه کاسیاس کند.
این گل برخلاف روند بازی والنسیا به ثمر رسید زیرا پیش از این اکثر حملات والنسیا از سمت چپ انجام می گرفت ولی در این هنگام خواکین با حرکت خود از سمت راست والنسیا به نقطه کرنری نزدیک شد و توپ را به سمت محوطه جریمه سانتر کرد که توپ به دیوید سیلوا رسید ولی او گذاشت توپ از وی رد شود و به ماتا برسد او نیز که از سوی هیچ کدام از مدافعین رئال تحت فشار قرار نگرفته بود به راحتی دروازه این تیم را باز کرد.
ولی این پایان کار نبود چون 4 دقیقه بعد بار دیگر ماتا با نفوذ از سمت چپ توپ را برای دیوید ویا سانتر کرد و این مهاجم اماده نیز قبل از اینکه کاسیاس به توپ برسد با ضربه سر گل دوم را برای تیمش به ثمر رساند تا حساب کار 2 - 1 به سود میزبان شود.
با این گل در ورزشگاه مستایا شور و صر و صدای زیادی به راه افتاد و انها با تشویق تیم خود قصد داشتند تلافی شکست سنگین سال گذشته را از رئال مادرید بگیرند.
شوستر که می دید سمت راست دفاعش بسیار اسب پذیر است راموس را به جای سالگادو و روبن را به جای روبینیو که در این بازی خیلی ضعیف ظاهر شده بود وارد زمین نمود.
تعویض هجومی شوستر خیلی سریع جواب داد و ارین روبن در تنها حرکتی که در این بازی انجام داد با دریبل 2 نفر از بازیکنان والنسیا از سمت چپ توپ را زمینی سانتر کرد تا این نیستلروی باشد که برای دومین بار گلزنی می کند .
نیستلروی توپ ارسالی از سمت چپ را به گوشه دروازه هیلده براند فرستاد تا ورزشگاه مستایا بار دیگر ساکت شود.
ولی بازیکن تازه به زمین وارد شده والنسیا ویسنته درست دقایقی بعد از ورودش به زمین بار دیگر از سمت راست رئال نفوذ کرد و این بار با اشتباه محرض هاینزه که در دفع توپ تعلل کرده بود برای بار سوم تیم میزبان را به گل رساند تا بازی رفت سوپرکاپ با حساب 3 - 2 به پایان برسد و تیم قهرمان در برنابئو مشخص شود.
ترکیب رئال مادرید :
کاسیاس - سالگادو ( راموس 63 ) - گارسیا - هاینزه - تورس - دیارا - دلارد - فان در فارت - روبینیو ( روبن 63 ) - رائول ( گوتی 73 ) - نیستلروی
گلها :
نیستلروی 13
ماتا 55
ویا 59
نیستلروی 67
ویسنته 80
* real *
18-08-2008, 21:41
شوستر:نيازي به خريد بازيكن جديد نيست!
به نقل از آس، برند شوستر، بازيكن اسبق رئال مادريد عنوان كرد: از عملكرد بازيكنان خود كمال رضايت را دارم. عقد قرارداد با بازيكني جديد را به نفع تيم نمي دانم.
وي ادامه داد: سازگار ساختن يك بازيكن جديد، هرچه قدر هم كه بزرگ باشد، در اين شرايط به ضرر ما است و تاكتيك هاي مرا به هم مي ريزد.
شوستر اظهار داشت: رئال مادريد در اوج آمادگي است. دليلي وجود ندارد كه بازيكن جديدي به جمع ما اضافه شود.
* real *
18-08-2008, 21:43
كاسياس:پروژه ي كريس رونالدو به بيراهه نرفته است!!!
به نقل از رويترز، ايكر كاسياس عنوان كرد: واضح است كه مديرعامل رئال همواره كوشيده تا رونالدو را به مادريد بياورد. اينكه عده اي وي را به كم كاري متهم مي كنند، كمال بي انصافي است.
وي افزود: پروژه رونالدو هرگز به بيراهه نرفته و اين رونالدو است كه نمي خواهد به رئال مادريد بيايد.
كاسياس عنوان كرد: نبايد فراموش كنيم كه كالدرون براي بهبود وضعيت تيم، اين همه تلاش كرده است.
* real *
18-08-2008, 21:46
روبينهو و اتوو روي يك سكه
بارسلونا و رئال مادرید، ۲ رقیب بزرگ، آب و آتش، كارد و پنیر، كاتالونیا و كاستیا. بله این اصطلاحات بارها و بارها تكرار شده اند. این ۲ باشگاه بزرگ نماینده ۲ فرهنگ و ۲ تاریخ متفاوت هستند اما وجه تشابه آنها این است كه هر ۲ مولتی میلیونر هستند و از خرج كردن هیچ ابایی ندارند و به این ترتیب به دنیای فوتبال رونق می دهند.تفاوت در عملكرد این ۲ باشگاه در فصل نقل و انتقالات، بارسلونا را یك پله جلوتر قرار داد. به این ترتیب بارسلونایی كه فصل بدی را پشت سر گذاشت امروز در شرایط بهتری نسبت به قهرمان فصل ۲۰۰۸ اسپانیا قرار دارد.
● اتوئو ماندگار شد
اگر به صحبت های پپ گواردیولا در ۲۱ ژوئن نگاهی بیندازیم، می بینیم كه او از ساموئل اتوئو به عنوان یك ضلع مثلث شیطانی بارسلونا نام برد. رونالدینیو و دكو ۲ ضلع دیگر را تشكیل می دادند اما به نظر می رسد كه این فقط یك شعار تبلیغاتی بوده است. زمانی كه بازیكن برزیلی و پرتغالی این تیم به سمت در خروجی نوكمپ هدایت شدند، همگان انتظار داشتند این مهاجم كامرونی به همان سرنوشت دچار شود اما او این كار را نكرد و در واقع چند باشگاه دیگر در پی جذب او بودند كه میلانی ها جدی ترین مشتری این بازیكن سیه چرده محسوب می شدند اما هیچ یك به صورت رسمی پیشنهاد خود را مطرح نكردند.
ساموئل كه از باشگاه خود ناراضی بود با پیشنهاد خوبی از سوی ازبك ها روبرو شد اما سرانجام اعلام شد كه با سایر بازیكنان به تمرینات كاتالان ها بازگشته است و اینجا بود كه همه چیز عوض شد. اتوئو كه به شخصیت جیوه ای و رفتار خودخواهانه معروف است به ناگاه به یكی از ستارگان آبی و اناری ها تبدیل شد. در تمرینات پیش فصل بسیار خوش درخشید و بهترین مرد گواردیولا در بازی های دوستانه بود گویی كه یك شبه متحول شده است. به این ترتیب پپ به سرعت تغییر عقیده داد.
چرا باید از شر یك همچنین بازیكنی كه تشنه گلزنی است خلاص شود؟ البته نظر او بدون تأیید مدیر ورزشی و رئیس باشگاه ارزشی ندارد. خوان لاپورتا قبول كرد كه او در نوكمپ بماند. تكسیكی نیز تلویحاً موافقت خود را اعلام كرد. به این ترتیب او ماندگار شد و این همان چیزی بود كه مربی می خواست. در این میان ۲ نكته حائز اهمیت است؛ اولاً بارسلونا در تمام مدت بسیار صادقانه رفتار كرد. ابتدا اعلام كردند كه او این باشگاه را ترك می كند بعد اعتراف كردند كه در این مورد شك دارند و حالا او را حفظ می كنند. دوماً اتوئو كه بیش از همه در تابستان اذیت شد، مسلماً از این صداقت بیشترین سود را برد.
● روبینیو می رود؟
روبینیو كه ستاره رئالی ها در نیم فصل اول بود، كار خود را در برنابئو تمام شده دید. پرداختن به حاشیه، عملكرد او را خراب كرد و باعث شد خیلی زود به خط پایان برسد، در حالی كه سایر بازیكنان به شدت در حال پیشرفت بودند.البته این مشكل بزرگی نیست چرا كه او با رئال مادرید یك قرارداد طولانی مدت دارد و گفته می شود یكی از اركان اصلی این تیم در فصل جاری خواهد بود.
سران باشگاه می توانند بی بند و باری های این مهاجم برزیلی را نادیده بگیرند و روی او به عنوان یك بازیكن مقتدر حساب كنند. به هر حال رامون كالدرون كه از تعقیب كریستیانو رونالدو خسته شده است دوست ندارد ستاره خود را از دست بدهد. اگر این هافبك پرتغالی به جمع قوهای سپید می پیوست، حتماً در تركیب اصلی قرار می گرفت و به این ترتیب عرصه را بر سایرین تنگ می كرد.
به همین دلیل روبینیو مجبور می شد این تیم را ترك كند اما موضوع این نبود بلكه در واقع رئالی ها می خواستند از مهاجم برزیلی خود به عنوان بخشی از مبلغ پرداختی به شیاطین سرخ برای كریس استفاده كنند و این برای بازیكنی مثل روبینیو بسیار ناراحت كننده است؛ هر چند تنها پیشنهاد رسمی اسپانیایی ها به فرگوس شامل این بازیكن نمی شد اما در تمام مدتی كه داستان رونالدو- كالدرون ادامه داشت، شایعاتی مبنی بر پیشنهاد ۶۰ میلیون یورویی آنها به اضافه روبینیو به گوش می رسید و به نظر می رسید كالدرون برای مهاجم برزیلی خود هیچ ارزشی قائل نیست. علاوه بر این عدم حضور در مسابقات المپیك به بهانه مصدومیت بشدت او را ناراحت كرد. در هر صورت علاقه آبی های لندن به روبینیو كاملاً مشخص است و آنها با آغوشی باز از او استقبال می كنند. زمانی كه سران رئال مادرید او را از حضور در المپیك منع كردند، گریه كرد و به همین دلیل احتمالاً هنوز از آنها كینه به دل دارد. البته هنوز مدتی تا پایان فصل نقل و انتقالات فرصت داریم.
● مصالحه و سازش
رئالی ها با وجود شكست مقابل فرگوسن تابستان خوبی داشته اند. برای موفقیت در فصل جاری تركیب این تیم نیاز به یك خانه تكانی داشت. با توجه به حضور «روبن دلارد» و «رافائل ون دروارت» اگر كالدرون بخواهد باز هم از چك های خود استفاده كند در این صورت «میاتوویچ» می تواند به دنبال یك مهاجم بگردد.در حال حاضر اگر چه بارسلونایی ها یكی از اركان خود را حفظ كردند اما سران رئال مادرید نیز با روبینیو سازش كرده اند. البته هنوز آینده او كاملاً مشخص نشده است و باید تا۳۱ آگوست صبر كنیم.
آره Aديويد مگه ميشه شما رو نشناسيم.فقط مشكل اينجاست كه گمونم 2تا ديود داريم!
8-7 ماه چون ميدونستم (مثل الان.gif) نميتونم واسه تايپيك مفيد و فعال باشم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gifربطي به رفتار اين تايپيك گل[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif نداشت.مخلصيم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif
البته ببخشيد كه جوابتو دير دادم.آخه (جاتون خالي)يه سر رفته بوديم امامزاده ابراهيم(و...)
سلام داش فاندر گل اول بابت اخبار ممنون دوم اینکه اون یکی دیوید آشناست بدجور تو پ خ برات توضیح میدم
iammahdi
19-08-2008, 14:49
مهاجم گلزن والنسيا پيشنهادات باارزش خود را رد كرد و فردا قراردادش را با تيم اول استان والنسيا تمديد مي كند.
به نقل از آس اسپانيا، داويد ويا كه از باشگاه هاي رئال مادريد ، بارسلونا، ميلان و آرسنال پيشنهاد دريافت كرده است ضمن رد تمام اين پيشنهادات تصميم گرفت قراردادش را با والنسيا تمديد كند.
پيش از وي داويد سيلوا ديگر بازيكن تاثير گذار والنسيا نيز قرارداد خود را با تيمش تمديد كرده بود.
باشگاه والنسيا كه ناكامي هاي فراواني را در چند سال گذشته تجربه كرد، موظف به قهرماني در لاليگا است و با اين برزيكنان بزرگ، يك مدعي محسوب مي شود.
* real *
20-08-2008, 11:55
رونالدو خودرو 600ميليونتوماني خريد
به نقل از روزنامه اكسپرس، كريستيانو رونالدو پس از اينكه به طور رسمي اعلام كرد در فصل جاري نيز همراه منچستر يونايتد خواهد بود و به رئال مادريد اسپانيا نخواهد رفت، يك رولزرويس 440 هزار يورويي (حدود 600 ميليون تومان) خريداري كرد. اين رقم پرداخت شده معادل يك ماه حقوق رونالدو در تيمش است.
با خريداري اين دستگاه، رونالدو در پاركينگ منزلش خوردو گران قيمت تازه را به مجموعه خودروهاي قبلي كه شامل يك دستگاه آستون مارتين (350 ميليون تومان)، يك دستگاه ب.ام.و (480 ميليون تومان) و فراري (700 ميليون تومان) اضافه كرد.
يكي از دوستان بازيكن پرتغالي اظهار داشت: او خودروهايش را خيلي دوست دارد و سعي كرد در شروع فصل جديد با خودرويي تازه در تمرين حاضر شود.
سلام خدمت دوستان عزيزم:
در مورد روبينهو بگم كه پروژه اين يكي از رونالدو هم مسخره تر شده خوب حالا وقتي دارن بهت ميگن بمون بمون ديگه ناز چيه كه ميكني؟
خوشبختانه كه رودي گل هم دوباره افتاده رو قلتك گل زدن و دو گل مقابل والنسيا زد ايشالا كه مشكل گل زدنمون رو كمتر ميكنه.
اين شوستر نميدونم ديوانه شده مريض شده نه اينكه هي داد ميزد مهاجم و نه حالا كه هي داد ميزنه نميخوام بازيكن.
در كل من فكر ميكنم تيم در ارامش كامل به سر ميبره و اين روزنامه ها و نشريات هستند كه به حاشيه ميكشن تيم رو در حالي كه هيچ خبري نيستش.
Retired User
20-08-2008, 19:29
سلام
Real امسال غير از ون در فارت كي رو خريده؟
iammahdi
21-08-2008, 13:52
سلام
Real امسال غير از ون در فارت كي رو خريده؟
بگو کی رو نخریده ...
فعلا" که فان در فارت و خریده ...
تازه روبینهو ام که خیلی از دست سران رئال ناراحته...
ویا م که منطفی شد...
رونالدو هم که فرگوسن مخشو زد...
* real *
21-08-2008, 17:06
شوستر: مطمئنام جلوي هوادارانخودمان بهتر بازي ميكنيم
برند شوستر از بازی خوب دیشب والنسیا اصلا تعجب نکرده بود و معتقد است که هر دو تیم بازی خوبی را به نمایش گذاشته اند.
شوستر امیدوار است که در بازی برگشت و در برابر هواداران خودی تیمش عملکرد بهتری داشته باشد و در بازی برگشت قهرمان سوپرکاپ شوند.
شوستر صحبتهای بعد از بازی خود را اینگونه اغاز کرد :
هنوز در اوایل فصل قرار داریم و برای کار کردن و بهتر شدن جا زیاد داریم و امیدوارم که در برابر هواداران خودمان بازی بهتری را به نمایش بگذاریم.
ما می دانستیم که بازی بسیار سختی در پیش رو داریم چون رقابت بر سر کسب جام سوپرکاپ است و فکر می کنم هر دو تیم بازی بسیار خوبی را انجام دادند هر چند که معتقدم تیم بعضی از نکات را که ما گوشزد کرده بودیم به خوبی به اجرا نگذاشت و باید بیشتر روی انها کار کنیم ولی در کل تماشاگران بازی بسیار زیبایی را دیدند.
والنسیا کم کم دارد به همان تیمی تبدیل می شود که ما انتظار داشتیم هیچ کس تصور نمی کرد که تیم والنسیا سال گذشته دچار چنان بحرانی شود ولی حالا به نظر می رسد که به دوران اوج خود نزدیک می شوند.
من به این دلیل تصمیم گرفتم این 4 مدافع را بگذارم زیرا انها در اکثر بازیهای پیش فصل بازی کرده بودند و باور داشتم که انها می توانند بهترین انتخاب باشند.
ما باید مراقب می بودیم و از بازیکنانی که کمتر از 45 دقیقه بازی کرده اند نباید استفاده می کردیم چون ریسک بالایی داشت.
متاسفانه ما خیلی با والنسیا محترمانه بازی کردیم و گذاشتیم بیش از حد حمله کنند و در زمین خودمان اسیر شدیم و نتوانستیم توپ را زیاد در اختیار داشته باشیم.
در کل گمان می کنم عملکرد بسیار خوبی داشتیم هر چند در همه نقاط عالی نبودیم.
هفته اینده ما یک 90 دقیقه سخت دیگر را در پیش رو داریم و نتیجه 1 - 0 هم برای قهرمانی ما کافیست و به کسب این جام در برنابئو بسیار امیدوارم.
ارین روبن در تمرینات پیش فصل بسیار سخت تمرین کرد و امسال می تواند سال درخشش مجدد روبن باشد.
رود ون نیستلروی زننده 2 گل رئال مادرید در بازی دیشب نیز گفت :
همیشه خوشحال کننده است که فصل را با گل شروع کرد و این بازی هم بسیار برای ما مهم بود ولی این پایان کار نیست و هنوز امید داریم.
نکته مثبت این بازی اینست که توانستیم در خارج از خانه 2 گل بزنیم و البته بازی در برنابئو برای هیچ تیمی اسان نخواهد بود حتی برای والنسیا و ما روی حمایتهای طرفداران حساب باز کرده ایم.
فکر می کنم روبینیو مثل همیشه تمرین و بازی می کند و همه ما از او حمایت می کنیم.
ما نه تنها برای لیگ قهرمانان که برای تمام جامها خواهیم جنگید و خود را برای پیروزی در هر رقابتی اماده می کنیم.
فان در فارت در پیش فصل عالی ظاهر شد زیرا او فراتر از یک بازیکن خوب است رافائل عالی است.
* real *
21-08-2008, 17:08
11 رئالي راهي تيم هاي مليشان شدند
یازده تن از بازیکنان رئال مادرید برای انجام بازیهای دوستانه به اردوی تیم های ملی شان دعوت شدند.
کادر فنی باشگاه تا روز پنجشنبه باید منتظر این تعداد از بازیکنان باشد تا تمرینات جدی خود را برای سوپرکاپ از سر بگیرد.
در حالیکه یکشنبه اینده بازی برگشت سوپرکاپ در برنابئو برگزار خواهد شد ولی متاسفانه رئال مادرید نمی تواند تا روز پنجشنبه تیم کامل خود را داشته باشد.
کاسیاس - راموس - دلارد - ژاوی گارسیا - تورس - هاینزه - روبن - فان در فارت - کاناوارو - دیارا و په په 11 بازیکنی هستند که از سوی تیمهای ملی دعوت شده اند.
همچنین گاگو و مارسلو نیز در مسابقات فوتبال المپیک حضور دارند و مطمئنا نمی توانند برای بازی برگشت خود را به اردوی تیم برسانند.
11 بازیکن دعوت شده 21 اگوست یعنی روز پنجشنبه به مادرید بازخواهند گشت تا خود را برای بازی برگشت سوپرکاپ اماده کنند.
رویستن درنت بازیکن تیم المپیک هلند که چند روز پیش تیمش در برابر ارژانتین شکست خورد روز چهارشنبه خود را به کادر فنی در مادرید معرفی می کند.
کاسیاس - راموس و دلارد که به تیم ملی اسپانیا دعوت شده اند باید اولین بازی ملی خود را زیر نظر مربی جدید این تیم ویسنته دل بوسکه برگزار کنند تیم ملی اسپانیا روز چهارشنبه میهمان تیم دانمارک خواهد.
همچنین میگل تورس و ژاوی گارسیا به تیم زیر 21 سال اسپانیا دعوت شده اند و باید به همراه این تیم به کشور روسیه سفر کنند و برای انتخابی قهرمانی زیر 21 سال اروپا در برابر این تیم بازی کنند.
دو تن دیگر از ملی پوشان رئال مادرید یعنی ارین روبن و فان در فارت نیز باید به روسیه سفر کنند و این بار انها باید در برابر تیم بزرگسالان روسیه بازی کنند.
این دیدار یاداور بازی خاطره انگیز و البته جالب این دو تیم در یورو 2008 است که در میان تعجب همگان تیم روسیه توانست با مربیگری گاس هیدینگ هلندی تیم ملی هلند را با نتیجه 3 - 1 شکست دهد.
دیگر ملی پوش رئال مادرید کاپیتان تیم ملی ایتالیا است فابیو کاناوارو نیز برای شرکت در بازی دوستانه مقابل تیم ملی اتریش به اردوی لاجوردی پوشان دعوت شده این بازی قرار است در شهر نیس فرانسه برگزار شود.
په په بازیکن پرتغالی رئال مادرید نیز از سوی کارلوس کرش برای بازی مقابل جزایر فارو دعوت شده است.
ولی هیچ کدام از این بازیکنان به اندازه دیارا و هاینزه از مادرید دور نمی شوند زیرا هاینزه برای انجام بازی دوستانه باید به بلاروس سفر کند.
همچنین محمد دیارا هافبک دفاعی رئال مادرید باید به کشورش بازگردد تا در دیدار برابر گابن به تیم ملی اش کمک کند.
لازم به ذکر است که تمام این بازیهای دوستانه روز چهارشنبه برگزار خواهد شد و بازیکنان رئال مادرید باید روز پنجشنبه در والدیبیباس حضور یابند.
* real *
21-08-2008, 18:24
كاسياس خواهان حفظ روبينيو
ایکر کاسیاس دروازه بان ملی پوش باشگاه رئال مادرید از هم تیمی برزیلی خود روبینیو حمایت کرد.
کاسیاس در مصاحبه با روزنامه اس خاطر نشان کرد که ماجراهای اتفاق افتاده در فصل تابستان روی روبینیو تاثیر منفی گذاشته است.
دروازه بان اماده حال حاضر رئال مادرید در مورد هم تیمی اش گفت :
مشخص است که مجادله و بحث هایی که پیرامون او بوجود امده تا حد زیادی بر روی کیفیت بازی وی در زمین تاثیر گذاشته است.
بازیکنان ماشین نیستند و قاعدتا وقتی افراد اطراف انها زیاد به انها توجه و تمرکز می کنند باعث می شود در عملکرد بازیکنان تاثیر منفی بگذارد و نتوانند تمام توانایی های خود را در زمین نشان دهند.
این مساله برای روبینیو نیز مصداق دارد و باید از او حمایت کنیم و نگذاریم بیش از این روبینیو افت کند.
کاسیاس همچنین در مورد شکست دیشب رئال مادرید در بازی رفت سوپرکاپ عنوان کرد :
ما نباید طوری بازی می کردیم که والنسیا بتواند 3 گل در 45 دقیقه به ما بزند و این کمی باعث نگرانی می شود.
البته نباید فراموش کنیم که این تازه بازی رفت بود و هنوز بازی برگشت هم در میان است که ان بازی در خانه خودمان برگزار خواهد شد.
حتما باید در چند روز اینده روی نقاط ضعف خودمان بیشتر کار کنیم و انها را اصلاح کرده و نقاط قوت خود را تقویت ببخشیم.
ولی به هر حال وقتی که شما چنین نتیجه ای را بدست می اورید با سرافکندگی و ناراحتی به خانه باز می گردید.
در نیمه اول قبل از اینکه گل بزنیم فقط یک فرصت گلزنی داشتیم ولی با این وجود با توجه به 2 گلی که زدیم هنوز امیدهای زیادی داریم.
* real *
21-08-2008, 18:25
رئال خواهان ديگو ميليتو !
سایت هواداران رئال : رئال مادرید امیدوار است تا دیگو میلییتو ستاره ی ساراگوسا را به خدمت بگیرد .
آس نوشت که مادرید در صورتی که بتواند خاویر ساویولا را راهی نیوکاسل انگلستان کند به دنبال دیگر مهاجم آرژانتینی خواهد بود .
میگل آنخل پرتغال مدیر فنی رئال مادرید یکی از هواداران میلیتو است و تلاش می کند تا پایان تابستان او را به خدمت بگیرد . قیمت این ستاره ۱۰ میلیون پوند برآورد شده است
* real *
21-08-2008, 18:28
فان گل شروع كرد
سایت رسمی باشگاه رئال مادرید در تحلیل خود از مهاجم هلندی تیم رود ون نیستلروی عنوان کرد این مهاجم دوباره گلزنی هایش را اغاز کرده است.
رود ون نیستلروی که به موتور گلزنی و همچنین ون گل معروف است در اولین بازی رسمی رئال مادرید در فصل 2009 - 2008 برای تیمش دو گل به ثمر رساند.
در بازی رفت سوپر کاپ اسپانیا علیرغم اینکه رئال مادرید شکست خورد ولی خبر خوش برای هواداران این تیم می تواند امادگی دوباره نیستلروی باشد.
نیستلروی توانست در این بازی دو گل از سه گل والنسیا را جبران کند تا رئال مادرید با خیالی اسوده تر به بازی برگشت فکر کند.
نیستلروی اواسط نیم فصل دوم بود که دچار مصدومیت شدیدی شد و مایه نگرانی برند شوستر در خط حمله شد که در بازیهای بعد معلوم شد این نگرانی بی مورد نبوده و امار گلزنی تیم تا حدودی پائین امد.
... و نیستلروی گل می زند این جمله ای است که این مهاجم گلزن و باهوش بارها در عمر بازیگری خود شنیده و هیچگاه از ان خسته نشده است.
استعداد گلزنی بالا به وی اجازه داده است تا در هلند - انگلیس و اسپانیا به عنوان بهترین گلزن لیگ معرفی شود اتفاقی که فقط تا به حال برای دیگر رئالی یعنی الفردو دی استفانو افتاده است.
الفردو نیز با رسیدن به عنوان اقای گلی در سه کشور ارژانتین - اسپانیا و کلمبیا توانسته است در سه لیگ مختلف بهترین گلزن رقابتها نام گیرد.
هیچ کس گلزنی های وی را در نیوکمپ فراموش نکرده است وی در اولین فصل حضورش در اسپانیا توانست در بازی رفت و در ورزشگاه برنابئو گل دوم رئال را به بارسلونا بزند و در بازی برگشت و در مقابل هواداران عصبانی بارسلونا 2 گل از 3 گل رئال را به ثمر رساند این در حالی بود که نیستلروی اولین فصل حضورش را در لالیگا سپری می کرد.
در فصل 2007 - 2006 نیستلروی توانست با 17 گل زده خارج از برنابئو در تاریخ باشگاه رئال مادرید در این زمینه رکوردار شود زیرا پیش از این هوگو سانچز و پوشکاش بودند که با 16 گل زده خارج از برنابئو در تاریخ باشگاه رکورددار محسوب می شدند.
زیباترین گل نیستلروی در لباس رئال مادرید مربوط می شود به فصل 2007 - 2006 و بازی مقابل والنسیا در ورزشگاه برنابئو که ان گل به عنوان زیباترین گل فصل لالیگا نیز معرفی شد.
با رد و بدل شدن چند پاس تک ضرب که از زمین خود رئال مادرید شروع شده بود توپ به میگل تورس در نزدیکی نقطه کرنر رسید و او نیز با سانتری زیبا توپ را برای نیستلروی فرستاد که این هلندی فرصت طلب بدون این که اجازه دهد توپ به زمین برخورد کند یک راست ان را به گوشه دروازه والنسیا هدایت کرد.
به نظر می رسد بعد از ان مصدومیت سنگین که این هلندی را چندین ماه از میادین دور کرده بود با اماده شدن وی اکنون می توان روزهای خوشی را برای خط اتش تیم و هواداران ان متصور شد.
* real *
21-08-2008, 18:38
رئال جايگزين روبينيو را پيدا كرد
به نقل از وب سايت المپيك، اين تيم كه 4 استعدادياب به پكن فرستاده، تصميم گرفته تا آنخل فابين دي ماريا، بازيكن آرژانتيني بنفيكا را به خدمت بگيرد.
وي 20 سال داشته و بازيساز تيم المپيك آرژانتين است.
اگر روبينيو به چلسي برود، دي ماريا گزينه خوبي براي جانشيني وي محسوب مي شود.
آرژانتين و نيجريه ديدار نهايي فوتبال المپيك را برگزار مي كنند و رئال مادريد اجازه دارد پس از برگزاري آن، با دي ماريا مذاكره كند.
* real *
21-08-2008, 18:41
اينم دي ماريا 20 ساله:
* real *
21-08-2008, 18:51
آمدن سلطان نزديك است...
فابیو کاناوارو مدافع تنومند و ایتالیایی رئال مادرید تمرینات ریکاوری خود را با نظم و جدیت خاصی دنبال می کند.
به نظر می رسد با روندی که بهبودی این بازیکن پیدا کرده است می توان امیدوار بود وی به موقع به تیم اضاف شود.
فابیو امروز صبح بعد از مدتها توانست در تمرینات گروهی شرکت کرده و امیدوار است برای بازی اول رئال مادرید در لالیگا اماده شود.
ارزوی کاناوارو مبنی بر قهرمانی در یک جام بین المللی دیگر همراه با ایتالیا زمانی به نابودی نقش بر اب شد که درست چند روز قبل از شروع مسابقات یورو 2008 این بازیکن در اردوی تیم ایتالیا که در اتریش بر پا شده بود دچار مصدومیت شد.
در این مصدومیت رباط پای چپ کاناوارو دچار پارگی شد که این بازیکن مجبور شد زیر نظر دکتر الفونسو دل کورال رئیس کلینیک باشگاه رئال مادرید تحت عمل جراحی قرار گیرد.
با این وجود مسئولان تیم ملی ایتالیا تصمیم گرفتند برای بالا بردن روحیه بازیکنان تیم کاناوارو را به همراه خود به یورو 2008 ببرند.
بعد از اتمام مسابقات یورو این بازیکن چند روزی را به استراحت پرداخت ولی در تمام این مدت به بازگشت و تمرینات ریکاوری فکر می کرد.
در 2 ماه پیش فصل کاناوارو تمام مدت را به تنهایی و با برنامه ویژه تمرین کرد و به همراه رئال مادرید به اردوی تفریحی پرتغال و همچنین اردوی اتریش سفر کرد.
با اینکه کاناوارو در اردوی پرتغال مصدوم بود و نمی توانست در تمرینات گروهی شرکت کند ولی وجود او توانست کمک زیادی به اتحاد و همبستگی بازیکنان کند.
در اردوی اتریش وضعیت این مدافع بهتر شد و توانست در 11 روزی که تیم در انجا اردو زده بود هم در سالن تمرینات و هم در زمین چمن تمرین کند.
با اینکه نمی توانست در هیچ کدام از بازیهای پیش فصل شرکت کند ولی در تمام انها بازیکنان را به شدت تشویق می کرد و در کنار زمین مایه دلگرمی انان می شد.
بازگشت او نزدیک است : من انگیزه زیادی برای بازگشت دارم چون غیبت در یورو 2008 برای من خیلی سنگین تمام شد . می خواهم به تیم برگردم و دوباره قهرمان جامهای مختلف شوم.
* real *
21-08-2008, 18:55
ساويولا: اميدوارم امسال خوش شانس باشم
شـمـاره 9 رئال براي ستاره ي آرژانتيني
ساویولا از اینکه تیم کشورش توانسته به فینال رقابتهای فوتبال المپیک راه پیدا کند بسیار خوشنود است.
همچنین این ارژانتینی اظهار کرد تمام همتیمی هایش اماده شکست والنسیا و قهرمانی در سوپرکاپ هستند.از اینکه ارژانتین به فینال رسیده است بسیار خوشحالید ...
بله همین طور است در بازی دیروز انها عالی و زیبا بازی کردند و نه تنها من بلکه همه مردم ارژانتین خوشحال هستند و دیروز روزی بسیار خوش یمن بود.
روبینیو را اذیت هم کردید ؟
خیلی کم . مدتی کوتاه با هم شوخی کردیم و بعد به تمرینات ادامه دادیم.
دی ماریا یکی از بهترین بازیکنان ارژانتین در المپیک است که در رسانه های پرتغال فاش شده این بازیکن به رئال مادرید می اید نظر شما در این باره چیست ؟
صادقانه بگویم که او را خیلی نمی شناسم ولی در المپیک من را خیلی متعجب کرده است او با وجود سن کم ولی پست مهمی در تیم ملی دارد و مطمئنم که در اینده در یکی از تیمهای بزرگ بازی خواهد کرد ولی نمی دانم که ایا به رئال مادرید خواهد امد یا خیر.
در مورد اینده شما نیز حرفهای زیادی شنیده می شود ...
خب من هم در روزنامه ها مطالب زیادی را خوانده ام ولی تا به حال هیچ تیمی با من تماس نگرفته و اینده من در رئال مادرید خواهد بود رقابتها هنوز شروع نشده ولی باید بدانم که چه وضعیتی خواهم داشت و می خواهم که برای انجام بازی بیشتر تلاشم را افزون کنم و برای یک بازیکن اعتماد مربی به او خیلی مهم است که خوشبختانه شوستر اعتماد به من دارد.
شما شماره 9 را می پوشید ...
من شماره 7 را خیلی دوست دارم بپوشم ولی در رئال مادرید همچین چیزی امکان ندارد و من نیز شماره 9 را انتخاب کردم که امیدوارم برایم خوش شانسی بیاورد.
نظرتان در مورد بارسلونا در فصل جدید چیست ؟
انها دستخوش تغییرات زیادی شده اند و در پیش فصل نیز عالی ظاهر شدند و مطمئنم که می توانند رقیب سرسختی برای ما باشند . مربی جدید انها تیم را قویتر کرده است و معتقدم اگر بتوانند همین طور ادامه دهند سال درخشانی در انتظار انها خواهد بود.
ایا شکست والنسیا در بازی برگشت امکان پذیر است ؟
بازی سختی خواهد بود ولی باور دارم که می توانیم شکست بازی رفت را جبران کنیم . ما باید همیشه برای پیروزی در خانه بهترین بازی خود را ارائه دهیم هر چند رقیب ما نیز تیمی قوی است ولی ما می خواهیم که قهرمان سوپرکاپ شویم.
* real *
21-08-2008, 18:56
هانتلار يا ميليتو ؟!
برند شوستر سرانجام ممکن است که به خواسته خود مبنی بر خرید یک مهاجم مرکزی برسد .
این مربی المانی مدتهاست که از سران باشگاه درخواست کرده است که برای تقویت خط حمله یک مهاجم تراز اول خریداری کنند.
به گزارش روزنامه اسپورت چاپ کاتالان سران باشگاه در اخرین روزهای فصل نقل و انتقال دوباره تلاشهای خود را برای خرید یک مهاجم از سر گرفته اند.
پیش از این مسئولین رئال مادرید به شوستر اعلام کرده بودند با وجود رائول - نیستلروی و ساویولا لزومی نمی بینند که مهاجم جدیدی را به خدمت بگیرند ولی وقتی که پافشاری های شوستر ادامه یافت انها پا عقب گذاشته و در برابر این خواسته تسلیم شدند.
پدیا میاتوویچ برای اینکه شوستر را از تصمیم خود منصرف کند با او ملاقاتی را تدارک دید ولی در این ملاقات شوستر بود که میاتوویچ را راضی به خرید مهاجم کرد.
هر چند که گزینه مد نظر شوستر مهاجم ساحل عاجی تیم چلسی دیدیه دروگباست ولی سران باشگاه با این خواسته مخالفت کرده و به 2 گزینه دیگر توجه دارند که اولی هانتلار و دومی میلیتو است.
میاتوویچ از بین این دو گزینه بیشتر روی هانتلار نظر دارد ولی برند شوستر عنوان کرده است که سبک بازی این مهاجم مناسب سیستم تیمش نیست ولی حالا با توجه به اینکه زمان زیادی تا پایان نقل و انتقالات باقی نمانده است امکان دارد شوستر با خرید این مهاجم هلندی موافقت کند.
گزینه دوم یعنی دیگو میلیتوی ارژانتینی شانس بیشتری برای عضویت در رئال مادرید دارد شوستر علاقه بیشتری به این مهاجم دارد زیرا معتقد است وی سرعت و استعداد بیشتری نسبت به هانتلار دارد و سریعتر از این هلندی می تواند در سیستم تیم جا بیفتد و در هر نقطه از خط حمله نیز کارایی زیادی دارد.
علاوه بر این او به خاطر حضور چندین ساله اش در فوتبال اسپانیا اشنایی بیشتری از لالیگا دارد و هانتلار برای اشنا شدن با جو لیگ اسپانیا به زمان احتیاج دارد.
یکی دیگر از برتری های میلیتو نسبت به هانتلار اینست که راحتتر می شود این ارژانتینی را خرید زیرا تیم ساراگوسا با توجه به سقوطش به دسته دوم اسپانیا بعید به نظر می رسد که بتواند این مهاجم را به ماندن در این باشگاه راضی کند.
سران باشگاه رئال مادرید برای خرید میلیتوی 29 ساله پیشنهادی 20 میلیون یورویی اماده کرده اند که به نظر می رسد با این قیمت باید میلیتو را فصل اینده در لباس رئال مادرید دید.
ولی نکته جالب توجه امار گلزنی این دو مهاجم است که به هیچ وجه قابل قیاس نیستند هانتلار در 4 سال گذشته در 128 بازی 104 گل به ثمر رسانده است ولی میلیتو در 167 بازی توانتسه است 84 گل بزند.
* real *
21-08-2008, 18:58
ناراحتي شوستر از كالدرون...
«برند شوستر» سرمربی آلمانی تیم فوتبال رئال مادرید از بی اعتنایی باشگاه نسبت به درخواست خود برای خرید یك مهاجم تازه به ستوه آمده است.
«رامون كالدرون» رئیس باشگاه رئال، ساعاتی قبل از شروع دیدار رفت تیم رئال مادرید مقابل والنسیا در چهارچوب رقابت های «سوپر كوپا» اعلام كرد باشگاهش از بازار نقل و انتقالات خارج می شود. اعلام این خبر برای شوستر كه هنوز منتظر خرید یك مهاجم است، به معنی پایان انتظار است در حالی كه مطبوعات پیش بینی می كنند وی به زودی خونسردی اش را نسبت به هیأت مدیره باشگاه از دست خواهد داد. ظاهرا شوستر در ماه مه ملاقاتی با «پردراگ میاتوویچ» مدیرفنی باشگاه رئال، داشته و هر ۲ توافق كرده بودند كه این تیم به یك مهاجم و ۲ هافبك نفوذی نیاز دارد اما رئالی ها از سه بازیكن تنها موفق به خرید یكی شده اند و شوستر همچنان اصرار دارد اولویت اول او یك مهاجم است.
از سوی دیگر تعلل رئال در بازار نقل و انتقالات آنقدر ادامه یافت كه روبرتو سولدادو از ختافه سر درآورد، خولیو باپتیستا به رم ملحق شد و اكنون هم خاویر ساویولا در راه انگلیس است تا به نیوكاسل بپیوندد. در دیدار رفت مقابل والنسیا در ورزشگاه مستایا، رود ون نیستلروی هر ۲ گل رئال را به ثمررساند اگرچه برای ممانعت از باخت ۳بر۲ كافی نبود. شوستر از وقت تلف كردن كالدرون در مورد خرید كریستیانو رونالدو نیز بشدت عصبانی است و درحالی تیم را مدیریت می كند كه انتخاب چندانی ندارد. گفته می شود او حتی آمادگی شروع رقابتهای فصل جدید را هم ندارد و اگر خواسته هایش محقق نشود باید منتظر بروز اختلاف نظر شدید میان سرمربی و رئیس باشگاه بود.
* real *
21-08-2008, 19:01
روبينيو به آبي هاي لندن نزديك( تـر ) شد
به گفته Daily Mail مدير چلسي پيتر كنيون به مادريد آماده تا براي انتقال روبينيو به چلسي با سران رئال مذاكره كند.
مسئولان چلسي آماده اند تا از دو هدف اصلي شان در اين تابستان يكي را به خدمت بگيرند.يكي از اهداف چلسي روبينيو از رئال مادريد و ديگري كاكا از ميلان است و مسئولان چلسي آماده اند تا يكي از اين دو ستاره با استعداد را به خدمت بگيرند.
اما مسئولان چلسي براي به خدمت گرفتن كاكا بايد 102 ميليون يورو بپردازند در صورتي كه مي توانند روبينيو را فقط با 25 ميليون يورو خريداري كنند.
از وقتي كه مسئولان رئال به سراغ خريدن رونالدو رفته اند آينده اين بازيكن در وضع نامعلومي قرار گرفته و چلسي مي خواهد از اين موقعيت استفاده كند.
اسكولاري مربي چلسي علاقه زيادي به اين ستاره برزيلي دارد و منتظر انتقال اين بازيكن به استمفورد بريج است.
مسئولان چلسي هم سعي مي كنند تا با 19 ميليون پوند اين بازيكن را از برنابئو خارج كنند.
اما در خبر ها از سوي مسئولان رئال شنيده مي شود كه روبينيو جايي نخواهد رفت.
* real *
21-08-2008, 19:33
اينم عكسهاي باپتيستاي تفــاله تو رم :
* real *
21-08-2008, 20:41
من كه از اون اولشم از اين بي عرضه(منظورم باپتيستاست) حالم به هم مي خورد. اصلا هم باهاش حال نمي كردم.
خلاصه از رفتنش ناراحت نيستم هيچ، تازه خوشحالم هستم!
بالاخره يكم جا واسه ستاره هاي باهال نيمكت نشين تيم هم باز شد.
راستي موندن ساويولا رو هم تبريك ميگم.چون بر عكس باپتيستا با اين يكي خيلي حال ميكنم(من كلا از بازيكناي سرعتي و تكنيكي خوشم مياد)
من كه از اون اولشم از اين بي عرضه(منظورم باپتيستاست) حالم به هم مي خورد. اصلا هم باهاش حال نمي كردم.
خلاصه از رفتنش ناراحت نيستم هيچ، تازه خوشحالم هستم!
بالاخره يكم جا واسه ستاره هاي باهال نيمكت نشين تيم هم باز شد.
راستي موندن ساويولا رو هم تبريك ميگم.چون بر عكس باپتيستا با اين يكي خيلي حال ميكنم(من كلا از بازيكناي سرعتي و تكنيكي خوشم مياد)
ولی اون گلش به بارسلون تاریخی بود!:40::8::40:
بازی برگشت سوپر کاپ کیه؟
بازی برگشت سوپرکاپ
دوشنبه 4 شهریور 1387
ساعت 00.30 به وقت تهران
ورزشگاه:
سانتیاگو برنابئو
به نقل از RMadridFC.com: باشگاه رئال مادرید برای خرید هانتلار مهاجم باشگاه اژاکس پیشنهادی رسمی و 25 میلیون یورویی ارائه داد.
سران رئال مادرید به درخواست سرمربی تیم در اخرین روزهای نقل و انتقالات برای خرید یک مهاجم تراز اول تلاش های خود را افزون کرده اند.
بعد از اینکه شوستر اعلام کرد تیمش در خط حمله احتیاج به تقویت دارد لیست بلند بالایی از مهاجمین برتر اروپا تهیه شد که در ان می شد نامهایی چون دروگبا - دیوید ویا - برباتوف - میلیتو و هانتلار دید.
ولی به نظر می رسد سرانجام برند شوستر گزینه مورد نظر خود را انتخاب کرده و ان کسی نیست جز مهاجم 25 ساله باشگاه اژاکس یعنی کلاس یان هانتلار که مدتهاست تحت نظر مسئولان باشگاه قرار دارد.
به گزارش مجله هلندی ووئتبال قهرمان لالیگا پیشنهادی 25 میلیون یورویی به سران اژاکس داده است تا بتواند کاپیتان انها را به خدمت بگیرد.
هانتلار چهارشنبه شب در گفت و گویی کوتاه اظهار کرد :
من نیز از این مساله اگاهم ولی باید این سوال که ایا من به مادرید خواهم رفت را از اژاکس بپرسید و در حال حاضر نیز با تیم اژاکس تمرین می کنم ولی مسلم است که رئال مادرید باشگاه بسیار بزرگی است.
ولی یکی از مشکلات رئال مادرید در خرید این بازیکن سرمربی جوان اژاکس مارکو فان باستن است که عنوان نموده برای فصل جدید به این بازیکن احتیاج مبرم دارد زیرا باشگاه اژاکس سالهاست قهرمان لیگ هلند نشده است و انها امیدوارند امسال با مربیگری فان باستن و گلزنی این مهاجم جوان بار دیگر قهرمان هلند شوند.
به غیر از این باشگاهی که به تازگی رابطه بسیار خوبی نیز با رئال مادرید پیدا کرده است یعنی منچستریونایتد نیز بدنبال خرید این هلندی جوان می باشد.
Mahdi_Shadi
22-08-2008, 12:52
...چی میبینم.....دیوید...محمد....موری نیو......رائول....ایول.....!...امّ ببینم...کسی از وحید خبر نداره...؟
فاندر جان...دمت گرم داداش...حسابی جای خالی بچه ها رو داری پر می کنیا....
در مورد هانتلار و میلیتو...شخصاً با میلیتو اصلاً حال نمی کنم...اونم بعد از اون مسخره بازی های که پارسال در آورد...اگه یکی از این دوتا قراره بیاد...من هانتلار رو ترجیح میدم....
در مورد باپتیستا هم درسته که اصولاً خودم تا حالا ندیدم کسی بگه که از اون خیلی خوشش میاد...اونم بعد اون همه بازی خوبی که تو آرسنال انجام داد و تو رئال نه....امّآ خب انصافاً یک خاطره از این باپتیستا رو هیچ وقت فراموش نمی کنیم...پیروزی یک بر صفر رئال تو نیوکمپ....
ايها دوستان سلام العليكم:
خوبين ؟
سلامتين؟
الهي شكر ما هم با دعاهاي شما خوبيم ممنون.
در مورد هانتلار و مليتو بايد بگم كه هانتلار بهتره ولي خوب ديگه اون وقت فقط ون در سار ميمونه كه اگه اونم بياد بايد رئال رو بجاي تيم ملي هلند بفرستن جام جهاني و ديگر اينكه به نظر من بجاي اين دو بازيكن كريم بنزما بهترين گزينه هستش و يا داويد ويا.
در مورد باپتيستا هم خوب شد كه يه جاي خالي واس نفس كشيدن تو تيم پيدا شد تا اكسيژن بيشتر به بازيكنها برسه.
در مورد ناراحتي شوستر هم بگم به جهنم ميخواست از اول برنامه مشخص رو به كالي ميداد.
در مورد روبينهو بگم كه خيلي وقته از چش من افتاده گرچه هنوز بازيهاي زيباش رو بخاطر دارم ولي هيچ گاه نبايد به تيم پشت كنه چون كه همه براي يكي نيستش بلكه يكي براي همه هستش.
و در اخر هم بابت زحمات تك تك دوستان در اين تاپيك و زنده نگه داشتن و هنوز هم فعالترين تاپيك بودن تشكر ميكنم.
دوستدار شما احمد
Mahdi_Shadi
22-08-2008, 18:06
داش احمد...درسته که کاپیتانی...امّا دلیل نمیشه این قدر رسمی بحرفیا....ما خودمون کلی سال تو فرانسه کاپیتان بودیم هیچ وقت این قدر رسمی نحرفیدیم....!:دی
قبول دارم حرفت رو...امّا ویا که به طور کل منتفی شد....کریم بنزما هم که خیلی بعیده بیاد...من جدّاً نگرانما....رئال امسال تو نقل و انتقالات خیلی بی کار نشسته....
سلام مهدی جان بزار لیگ شروع شده بیشتر میام فعلا فاندر عزیز زحمت اخبارو میکشه دستت درست داش فاندار-در ضمن احمد رفته سفر آبو هواش عوض شده رسمی صحبت میکنه وگرنه من که خودت میدونی زیاد کاپیتان بودم
ايها دوستان سلام العليكم:
خوبين ؟
سلامتين؟
الهي شكر ما هم با دعاهاي شما خوبيم ممنون.
در مورد هانتلار و مليتو بايد بگم كه هانتلار بهتره ولي خوب ديگه اون وقت فقط ون در سار ميمونه كه اگه اونم بياد بايد رئال رو بجاي تيم ملي هلند بفرستن جام جهاني و ديگر اينكه به نظر من بجاي اين دو بازيكن كريم بنزما بهترين گزينه هستش و يا داويد ويا.
در مورد باپتيستا هم خوب شد كه يه جاي خالي واس نفس كشيدن تو تيم پيدا شد تا اكسيژن بيشتر به بازيكنها برسه.
در مورد ناراحتي شوستر هم بگم به جهنم ميخواست از اول برنامه مشخص رو به كالي ميداد.
در مورد روبينهو بگم كه خيلي وقته از چش من افتاده گرچه هنوز بازيهاي زيباش رو بخاطر دارم ولي هيچ گاه نبايد به تيم پشت كنه چون كه همه براي يكي نيستش بلكه يكي براي همه هستش.
و در اخر هم بابت زحمات تك تك دوستان در اين تاپيك و زنده نگه داشتن و هنوز هم فعالترين تاپيك بودن تشكر ميكنم.
دوستدار شما احمد
به به. سلام رائول جون.
سلام بر فاندر و داش زیزوی گل و بقیه بچه های گل. :11:
هم شوستر و هم کالدرون تو نقل و انتقالات گند زدن ! عمرا رئال 50-40 میلیون بده بنزما رو بیاره رو نیمکت !
ویا حیف شد. بنزما هم خوبه. اما ما دو تا مهاجم با سن بالا دایرم که خوبن, اگه جوونه بیاد یکی باید بره رو نیمکت !
iammahdi
22-08-2008, 21:50
آقا جان من یه چیز می خوام بگم گیر ندینا...
به نظر من اگه به جای این کالدرون ,کفاشیان بره اون جا مدیریت کنه بهتره!!!!
این چه مدل مدیریته ...من نمی فهمم...
عجب فصل نقل و انتقالاتی شدا...همش که سر کاریه...
باشگاه رئال مادرید در استانه بستن قرارداد با متئو ماساچیو مدافع جوان و مرکزی باشگاه ریورپلات ارژانتین است.
این مدافع جوان و 17 ساله هفته اینده وارد 18 سالگی خواهد شد و می تواند رسما با رئال مادرید قرارداد به امضا برساند.
رئال مادرید برای اینکه بتواند این مدافع اینده دار را به خدمت بگیرد 4 میلیون یورو به باشگاه ارژانتینی پیشنهاد داده است.
به گزارش مارکا هفته اینده باشگاه ریورپلات هکتور گرینبرد نماینده خود را روانه مادرید خواهد کرد تا اقدامات نهایی برای عقد این قرارداد را انجام دهد.
این در حالیست که سران ریورپلات امیدوارند باشگاه رئال مادرید اجازه دهد این بازیکن فصل اینده به طور قرضی در این تیم بماند و توپ بزند.
رئال مادرید پیش از این نیز گارای ارژانتینی را از راسینگ خریده و اجازه داد به طور قرضی فصل اینده در تیم سابقش بماند.
به نظر می رسد که استراتژِی باشگاه رئال مادرید تغییر کرده است زیرا این باشگاه در سالیان نه چندان دور فقط بازیکنان معروف و البته پا به سن گذاشته را می خرید و تقریبا همه انها در پست تهاجمی بازی می کردند.
ولی این باشگاه از اشتباهات خود در گذشته درس گرفته و چند سالی می شود که رو به خرید بازیکنان جوان و البته با استعداد اورده است که چند تن از انها نیز در پست دفاع بازی می کنند.
بازیکنانی چون سرجیو راموس - مارسلو - گارای - اوپاره - کریستوفر سورش و میگل تورس که ساخته خود باشگاه است از این دست بازیکنان دفاعی هستند.
لازم به ذکر است که باشگاه رئال مادرید 2 سال پیش نیز گونزالو هیگوئین مهاجم جوان خود را از همین باشگاه ریورپلات خریداری نمود .
روبینیو ستاره برزیلی رئال مادرید با صحبتهای خود فوتبال اسپانیا را به تعجب واداشت.
روبینیو در مصاحبه ای رسما اعلام کرد که دوست دارد رئال مادرید را ترک و به چلسی بپیوندد و شوک سنگینی بر رئال مادرید وارد نمود .
بعد از اظهارات چند روز پیش واگنر ریبیرو وکیل روبینیو مبنی بر اینکه احتمال انتقال این برزیلی به چلسی در فصل جاری وجود ندارد ولی روبینیو عنوان کرد که دوست دارد در همین تابستان به چلسی بپیوندد.
این بازیکن 24 ساله در اخرین گفت و گوی خود اینچنین گفت :
ارزو دارم که در لیگ انگلیس بازی کنم و تیم چلسی نیز ترکیب بسیار خوبی را دارد و انها پیشنهادی داده اند که هم برای من و هم برای رئال مادرید سودمند است.
روبینیو ادامه داد :
من هرگز دوست ندارم در برابر تیم فعلی ام موضع بگیرم و در مقابل انها بایستم زیرا انها را بسیار دوست دارم ولی در حال حاضر هدف من ترک رئال مادرید و پیوستن به چلسی است و امیدوارم همه مشکلات بزودی حل شود تا این خواسته تحقق یابد.
این اظهارات می تواند شوک سنگین و منفی بر پیکره رئال مادرید وارد کند زیرا انها در استانه بازی برگشت سوپرکاپ هستند و گفته های روبینیو می تواند در روحیه تیم تاثیر بدی به جای بگذارد.
ولی با این وجود هنوز هیچ چیز قطعی نشده است زیرا جریان امور در دست روبینیو و وکیلش نیست و تصمیم گیرنده نهایی شوستر و سران باشگاه مادریدی هستند و این در حالیست که کالدرون اخیرا عنوان نمود که روبینیو بازیکنی غیر قابل فروش است.
باشگاه چلسی در اخرین پیشنهاد خود برای خرید روبینیو 40 میلیون یورو را تقدیم رئال مادرید کرده است.
سلام بر رفقاي عزيزم:
اول كه خييلي عذر ميخوام دوستان بابت اينكه رسمي حرف زدم كه گناهش پاي من نييييييسسست همه از دست دله.
خوب ولش ولي در كل خيييييلي دلم تنگ شده واستون.
در مورد روبينهو كه بايد بگم اين نامرد هم كه رفت .اگه رونالدو ميومد عجيب اين شعر خوب ميومد در مورد اين انتقال:(روني عزيز امد و روبي عزيز رفت-صد شكر كه اين امد و صد حيف كه ان رفت)
خوب بيد؟؟
و اينكه راستي داش زيزو اينو بگم كه خدايشش تيم ما كه بارسلونا نيست كه بايد ده تا بندازيم بيرون ده تا بگيريم.
اسكلت كلي تيم بسيار خوبه و اگه روبي نميرفت و همين فان در فارت كه گرفتيم كار تمومه .
حالا كه د ماريا و شايد هانتلار در راهن خييلي بهتر هستش.
به نظر من چندان به بازيكن جديد نياز نداريم .
اگر روبي نميرفت حالا كه رفته حتما بايد از بين اينها يكي رو بگيريم:
1:ديگو
2:كاپل
3:د ماريا
4:شايد رونالدو
5:اگوئرو
رئال مادرید رسما با انتقال روبینیو موافقت کرد
به نقل از RMadridFC.com: سرانجام باشگاه رئال مادرید با انتقال روبینیو ستاره برزیلی تیمش به باشگاه چلسی موافقت کرد.
این باشگاه در سایت رسمی اش اعلام کرد انها به 2 دلیل حاضر شده اند که روبینیو را به چلسی بدهند.
اصرارها و ابراز علاقه زیاد روبینیو به ترک برنابئو و پیوستن به چلسی در پایان به نتیجه نشست و این بازیکن به خواسته خود رسید.
باشگاه رئال مادرید در مورد این انتقال در 2 بند توضیح داده است :
1 - باشگاه رئال مادرید به خوبی از اظهارات اخیر روبینیو اگاه است و عمیقا از اینکه بازیکنی حرفه ای در ورزش و زندگی شخصی چون روبینیو را دارد از دست می دهد بسیار ناراحت است.
2 - باشگاه رئال مادرید هیچ وقت حاضر نمی شود بازیکنی را خلاف میلش نگه دارد و هیچ وقت یک طرفه قضایا را حل نمی کند.(قابل توجه فرگوسن!)
به نظر می رسد صحبتهای دیروز روبینیو مبنی بر اینکه دوست دارد رئال مادرید را ترک و به چلسی بپیوندد فشار زیادی بر باشگاه وارد کرده و انها را سرانجام متقاعد به فروش وی کرده است.
كاپل بهترين گزينه به جاي روبينيو ؟
به نقل از RMadridFC.com : سران باشگاه رئال مادريد سرانجام پس از ساعت ها مذاكره با مسئولان چلسي براي فروش روبينيو به توافق نهايي رسيدند.
اكنون رئال به دنبال جانشين اين بازيكن است و ديگو كاپل ستاره خوش تكنيك سويا يكي از آن گزينه هاست.
سران رئال مادريد سرانجام پس از کش و قوص هاي فراوان تصميم به فروش روبينيو گرفتند و با رفتن اين بازيکن به چلسي موافقت کردند و روبينيو ستاره برزيلي رئال مادريد در چند روز اينده برنابئو را به مقصد استمفورد بريج ترک مي کند.
ديگو كاپل كه با درخشش در فصل پيش و همينطور در بازي برابر تيم ملي دانمارك خوش درخشيده مورد نظر بارسلونا و رئال مادريد قرار گرفته است و مسئولان رئال او را بهترين گزينه براي جانشيني روبينيو مي دانند.
اين بازيكن 20 ساله و جوان نظر مسئولان رئال را به خود جلب كرده و ممكن است راهي مادريد شود و كالدرون حاضر است براي به دست آوردن اين بازيكن 15 ميليون يورو بپردازد يعني مسئولان باشگاه رئال مادريد مي توانند اين بازيکن را فقط با نصف مقداري که از فروش روبينيو بدست مياوردند به خدمت بگيرند.
انها روبينيو را با سي ميليون يورو به چلسي خواهند فروخت و در عوض مي توانند با 15 ميلوين يورو اين ستاره اسپانيايي و ملي پوش را به خدمت بگيرند
يکي از فوايد خريد کاپل ملي پوش بودن وي است که اخيرا کالدرون رئيس باشگاه عنوان کرده بود دوست دارد تا تعداد اسپانيايي هاي ملي پوش باشگاه را افزايش دهد
شايان ذکر است که وکيل ديگو کاپل برادر سرجيو راموس مي باشد که مي تواند مسير خريد اين بازيکن را براي باشگاه مادريدي هموارتر کند.
ديدار برگشت در برنابئو
رئال مادريد در انتظار هشتمين سوپرجام
خبرگزاري فارس: بازيكنان رئال مادريد مي كوشند با پيروزي برابر والنسيا، براي هشتمين بار سوپر جام اسپانيا را به خانه بياورند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از وب سايت رسمي رئال مادريد، بازيكنان برند شوستر در ديدار رفت از سوپر جام اسپانيا برابر والنسيا تن به شكست 3 بر 2 داده اند و اكنون فرصت مناسبي براي جبران دارند.
رئال مادريد كه در سالهاي 1988 ، 1989، 1990، 1997، 2001 و 2003 قهرمان سوپرجام اسپانيا شد و يك بار نيز در دو جام لاليگا و كوپا دل ري به قهرماني رسيد و نيازي به برگزاري سوپرجام نبود.
اين تيم كه عنوان پرافتخارترين تيم باشگاهي اسپانيا و اروپا را يدك مي كشد، تنها به يك پيروزي يك بر صفر مقابل والنسيا نياز دارد تا قهرماني در سوپر جام را جشن بگيرد.
Mahdi_Shadi
23-08-2008, 17:57
سلام به دیوید عزیز و ویزلی گل و همه بر و بچ تیم
حالا دیوید جون اشکال نداره...من و تو زیاد این ور و اون ور بودیم...امّا رائول از بچگی تو همین رئال بوده و جز مادرید جایی رو ندیده...بذار یه کم با این [...!] عربی خوش باشه!:دی
ویزلی جون...یه جورایی باهات موافقم...اگه بیاد بعداً اینا رو چی کارش کنیم...امّآ میشه به ساویولا و هیگواین همچنان امید داشت؟
iammahdi ...حق داری...ولی رائولم راست میگه....
این روبینیو هم که میخوام صد سال دیگه هم برنگرده....بره که لیاقتش همون هم بازی شدن با عروسک های آبراموویچه...نشون داد که جنبه توجه نداره...باید تو همون سانتوس خاک میخورد تا آدم شه!
در مورد کاپل هم که ایول...اگه وکیلش داش رخیوی خودمونه که دیگه عمراً براه بارسا....ایول!:دی
Mahdi_Shadi
23-08-2008, 17:58
راستی دمت گرم مورینیو جون به خاطر خبرت
راستی دمت گرم مورینیو جون به خاطر خبرت
ما چاکریم مهدی جون:40:
رئال مادرید در ازای روبینیو 45 میلیون یورو درخواست کرد
به نقل از RMadridFC.com: باشگاه رئال مادرید اعلام کرد اگر چلسی خواهان به خدمت گرفتن روبینیو است باید 45 میلیون یورو بپردازد.
40 میلیون یورو در ازای خود بازیکن و 5 میلیون یورو در ازای فسخ قرارداد این بازیکن می باشد زیرا روبینیو 2 سال دیگر با رئال مادرید قرارداد دارد.
باشگاه رئال مادرید رسما به ستاره برزیلی خود و همچنین باشگاه چلسی اعلام نمود اگر خواهان این هستند که به یکدیگر برسند باید 45 میلیون یورو بپردازند.
باشگاه 40 میلیون یورو بر روی خود روبینیو و همچنین 5 میلیون یورو برای خرید قرارداد فعلی روبینیو درخواست کرده است که به اصطلاح به ان رضایت نامه می گویند.
چلسی در اخرین تلاش خود برای خرید این برزیلی 40 میلیون یورو پیشنهاد داده بود این در حالیست که قیمت مورد نظر انها 5 میلیون یورو کمتر از رقم مورد نظر باشگاه مادریدی است.
تصمیم نهایی با باشگاه لندنی می باشد و باید منتظر نشست و دید که ایا انها حاضر خواهند شد 5 میلیون یوروی دیگر اضاف کنند یا خیر.
روبینیو که در ابتدای فصل گذشته عنوان کرده بود تا اخر عمر بازیگری خود در رئال مادرید خواهد ماند ولی در عرض چند هفته نظرش عوض و خواهان ترک این باشگاه و پیوستن به چلسی شد.
روبینیو به بازی امشب دعوت شد!
به نقل از RMadridFC.com: برند شوستر سرمربی المانی رئال مادرید اسامی بازیکنان منتخب برای بازی امشب در برابر والنسیا را معرفی کرد.
در میان تعجب همگان نام روبینیو ستاره جنجالی رئال مادرید که انتظار می رفت در بازی امشب شرکت نکند نیز در این لیست دیده می شود.
رئال مادرید باید برای کسب هشتمین جام سوپرکاپ امشب در برابر والنسیا صف ارایی کند در حالیکه بازی رفت با حساب 3 - 2 به سود تیم میزبان یعنی والنسیا به پایان رسید و حالا رئال مادرید در بازی برگشت و در ورزشگاه خانگی این شانس را دارد که شکست هفته پیش خود را جبران کند.
از اینرو برند شوستر 17 بازیکن را به این بازی فراخوانده است که نام روبینیو نیز در بین انها دیده می شود ولی از سویی دیگر شوستر ساویولا - سالگادو - کاناوارو و اشنایدر را به خاطر مصدومیت در اختیار نخواهد داشت.
همچنین مارسلو و درنت که در بازیهای المپیک حضور داشتند موفق شدند به بازی امشب برسند ولی گاگو که دیروز به همراه تیم ارژانتین قهرمان المپیک شد به این بازی نرسیده است.
اسامی بازیکنان دعوت شده بصورت زیر می باشد :
دروازه بانان :
کاسیاس - دودک
مدافعین :
هاینزه - په په - راموس - تورس - گارسیا - مارسلو
هافبک ها :
فان در فارت - درنت - دیارا - روبن - دلارد
مهاجمین :
رائول - نیستلروی - هیگوئین - روبینیو
iammahdi
24-08-2008, 22:16
فصل جديد رقابت هاي فوتبال باشگاه هاي دسته اول اسپانيا از روز شنبه 30آگوست-9 شهريور ماه- آغاز خواهد شد.
برنامه کامل نيم فصل نخست رقابت هاي لاليگا به شرح زير است:
هفته اول 31/8/2008
* ريسينگ سانتاندر – سويا
* اتلتيک بيلبائو - آلمريا
* اسپانيول – وايادوليد
* نومانسيا - بارسلونا
* لاکرونيا – رئال مادريد
* اوساسونا - ويارئال
* بتيس – رکرتيوو هوئلوا
* اسپورتينگ گيخون - ختافه
* والنسيا - مايورکا
* اتلتيکومادريد - مالاگا
هفته دوم 14/9/2008
* آلمريا - والنسيا
* مالاگا – اتلتيک بيلبائو
* وايادوليد - اتلتيکومادريد
* رکرتيوو هوئلوا - اسپانيول
* ختافه - بتيس
*سويا – اسپورتينگ گيخون
* بارسلونا – راسينگ سانتاندر
* رئال مادريد - نومانسيا
* ويارئال - لاکرونيا
* مايورکا - اوساسونا
هفته سوم 21/9/2008
* آلمريا - مالاگا
*اتلتيک بيلبائو - وايادوليد
*اتلتيکومادريد – رکرتيوو هوئلوا
* اسپانيول - ختافه
* بتيس - سويا
* اسپورتينگ گيخون - بارسلونا
*راسينگ سانتاندر- رئال مادريد
* نومانسيا - ويارئال
* لاکرونيا-مايورکا
* والنسيا - اوساسونا
هفته چهارم 24/9/2008
* مالاگا - والنسيا
* وايادوليد - آلمريا
*رکرتيوو هوئلوا – اتلتيک بيلبائو
*ختافه - اتلتيکومادريد
* سويا - اسپانيول
* بارسلونا - بتيس
*رئال مادريد – اسپورتينگ گيخون
*ويارئال –راسينگ سانتاندر
*مايورکا - نومانسيا
*اوساسونا-لاکرونيا
هفته پنجم 28/9/2008
* مالاگا-وايادوليد
* آلمريا-رکرتيوو هوئلوا
* اتلتيک بيلبائو - ختافه
*اتلتيکومادريد - سويا
*اسپانيول - بارسلونا
*بتيس-رئال مادريد
*اسپورتينگ گيخون - ويارئال
* راسينگ سانتاندر - مايورکا
* نومانسيا - اوساسونا
* والنسيا – لاکرونيا
هفته ششم 5/10/2008
* وايادوليد - والنسيا
* رکرتيوو هوئلوا-مالاگا
*ختافه -آلمريا
* سويا – اتلتيک بيلبائو
* بارسلونا - اتلتيکومادريد
* رئال مادريد - اسپانيول
* ويارئال - بتيس
* مايورکا - اسپورتينگ
* اوساسونا – راسينگ سانتاندر
* لاکرونيا - نومانسيا
هفته هفتم 19/10/2008
* وايادوليد - رکرتيوو هوئلوا
* مالاگا - ختافه
* آلمريا - سويا
* اتلتيک بيلبائو - بارسلونا
* اتلتيکومادريد – رئال مادريد
* اسپانيول - ويارئال
* بتيس - مايورکا
* اسپورتينگ گيخون - اوساسونا
* راسينگ سانتاندر - لاکرونيا
* والنسيا - نومانسيا
بازی ال کلسیکو هفته چندمه؟؟؟
pedramch
24-08-2008, 23:26
این رونالدوی نامرد نیومد؟؟!
9 نفره والنسیا رو در هم کوبیدییییییییم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .وای به حال تیمهایی که قراره 11 نفره جلوشون بازی کنیم:21:
لالیگا اماده باش...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
kasra_khan2003
25-08-2008, 12:04
با نتيجه 4-2 پيروز شديم! دمش گرم D:
Mahdi_Shadi
25-08-2008, 13:21
قهرمانی بسی تبریک به همگان....!
iammahdi
25-08-2008, 13:22
اینه قدرت رئال مادرید...9 نفره چی می کنه...ایول به مرد شیشه ای مون...دیشب گل کاشت این روبن...خدا کنه دیگه مصدوم نشه...اون دو تا اخراجی باعث شد قدرت رئال معلوم بشه...
تبریک می گم به همه رئالیها...
ali_ranger22
25-08-2008, 13:40
از این بهتر نمیشد قهرمان بشیم...9 نفر شدیم سه تا گل زدیم!! خیلی بازی قشنگی بود بازیکن ها غیرت خودشونو نشون دادن
عجب بازی قشنگی بود!
گل دلارد رو حال کردین؟؟:40:
kasra_khan2003
25-08-2008, 21:49
والنسيا، آخرين پيشنهاد رئال مادريد را براي فروش مهاجم خود، يعني ديويد ويا كه پس از شكست آنها در سوپرجام اسپانيا صورت گرفته بود، رد كرد.
پس از شكست والنسيا، كالدرون يك بار ديگر به مهاجم اول تيم والنسيا پيشنهاد 47 ميليون يورويي داد كه ويسنته سوريانو آن را رد كرد و دليلش را قولش به هواداران تيم والنسيا مبني بر اينكه به هيچ قيمتي سيلوا و ويا را نخواهد فروخت، ذكر كرد.
MH_SANIANI
25-08-2008, 22:41
کسی فیلم گلارو داره...!؟؟؟
h_starboy
26-08-2008, 10:48
قهرمانی رِیال تو سوپر جامو به همه بچه ها تبریک میگم. ببخسی یه کم دیر شد.
ویا هم که نیومد. حیف
h_starboy
26-08-2008, 10:52
راستی روبینیو چی شد؟؟
سلام خدمت دوستان عزيز:
اقا عجب بازي بود ولي خوب من فقط از اخبار ديدم .
ايول بچها كه گل كاشتن 9 نفره و توانستن والنسيا رو نابودش بكنن.
زنده باد رئال مادريد
معذرت ميخوام كه دير تبريك ميگم مشكل انلاين شدم.
راستي گل اخر والنسيا يه جورايي فكر ميكنم افسايد هستش.
نظر شما چيه؟
و اينكه خدايشش تيم باحالي داريم و در ضمن من به كاپل بسيار اطمينان دارم بازيكن خوبي هستش شايد باورتون نشه سويا با بارسا بازي داشت كه من بازيش رو ديدم همونجا گفتم عجب بازي داره كاش به رئال بياد .
حالا هم كه در راه رئال هستش.
خدا رو شكر
ولي كاش رونالدو ميومد.
سلام بچه ها.من چند وقته کخ به علت مشغله و مسافرتهای زیاد به کلی از اخبار و اینترنت دور بودم.میشه در باره نقل و انتقالات رئال توضیح بدید؟چه کسانی اضافه شدند و چه کسانی رفتند؟
iammahdi
26-08-2008, 20:30
فعلا" که فقط فان در فارتو گرفتیم...
روبنهو هم که داره بوی رفتنش به چلسی می یاد...
می خواستیم ویا رو بگیریم که با والنسیا دوباره تمدید کرد...
رونالدو ام که همه رو گذاشت سر کار و آخر سر تو منچستر موند ...
کلا" فصل نقل وانتقال بدی بود...
ویسلی اشنایدرم که تو بازی دوستانه با آرسنال زدن نا کارش کردن و چند هفته خونه نشین شده...
اما استخون بندی رئال خیلی خوبه اینو تو بازی با والنسیا که 9 نفره بازی کردن می شد دید...
تو بازی با والنسیا همه خوب بازی کردن اما حیف شد که روبن نتونس گل بزنه...خیلی بازیش قشنگ بود...
9 شهریورم لالیگا شروع می شه...
در ضمن فان در فارت خیلی زود با تیم یکی شده ...
فعلا" که فقط فان در فارتو گرفتیم...
روبنهو هم که داره بوی رفتنش به چلسی می یاد...
می خواستیم ویا رو بگیریم که با والنسیا دوباره تمدید کرد...
رونالدو ام که همه رو گذاشت سر کار و آخر سر تو منچستر موند ...
کلا" فصل نقل وانتقال بدی بود...
ویسلی اشنایدرم که تو بازی دوستانه با آرسنال زدن نا کارش کردن و چند هفته خونه نشین شده...
اما استخون بندی رئال خیلی خوبه اینو تو بازی با والنسیا که 9 نفره بازی کردن می شد دید...
تو بازی با والنسیا همه خوب بازی کردن اما حیف شد که روبن نتونس گل بزنه...خیلی بازیش قشنگ بود...
9 شهریورم لالیگا شروع می شه...
در ضمن فان در فارت خیلی زود با تیم یکی شده ...
مرسی از جوابت.بارسلونا تو فصل نقل و انتقالات چیکار کرد؟
iammahdi
26-08-2008, 21:59
ممنون...این خبرم داشته باشین روبینهو رفت...معلوم بود که داره می ره...
همزمان با فروش 35 ميلويون يورويي روبينيو، رئال مادريد 2 بازيكن سرشناس را به خدمت مي گيرد.
به نقل از آس اسپانيا، رئال مادريد قصد دارد كاپل از سويا و هونتلئار از آژاكس را به خدمت گيرد.
برنارد شوستر از اين طرح به عنوان طرح بتا ياد كرد و گفت: در ادامه نيز اتفاقات جالبي براي رئال مادريد رخ مي دهد. ما تيم بزرگي ساخته ايم و از 2 قهرماني پياپي خود در لاليگا دفاع خواهيم كرد.
شوستر تاكيد كرد: امسال هدف اصلي رئال مادريد قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا است و به اين هدف نيز خواهيم رسيد.
h_starboy
27-08-2008, 10:28
بازیکنی که دلش با ريال نباشه همون بهتر که بره. ۲ تا بازیکن جدیدم که بیان خیلی خوب میشه.
ویا چی شد؟ نمیاد؟
ايها الرفقا سلام عليكم:
با عرض خسته نباشيد خدمت يكان يكان شما دوستان جان پيشاني بلند رو سپيد.
در خدمت شما دوستان هستم از طريق امواج محترم پي سي ورلد.
در مورد رونالدو بگم كه بابا بنده خدا حتي با پيرهن رئال تو تمارين رفت تا شايد بذارن بيادش ولي نذاشتن.ايشالا فصل بعد
روبي هم كه رفت بذار بره دقيقا منم موفقم كه بازيكني كه دلش با رئال نيست و با تيم ديگه هست همون بهتر طلاقش بديم بره پي كارش.
و در مورد كاپل من نميدونم چرا ولي ازش خوشم مياد بازيكن باهوشي هستش و تازه هم تكنيك خوبي داره و هم قدرت بدني خوبي.
و در مورد بازيكن جوان تيم دلارد بگم كه واقعا اون يه بازيكن بسيار بسيار اينده دار هستش و بايد مربي بهش اعتماد كرده و اونو بذ اره كه تو ليگ بدرخشه و نشه كه مثل سولدادو دهنش سرويس بشه.
و در مورد كليت تيم بايد بگم كه تيم در وضعيت بسيار خوبي قرار داره و ادم رو به فصل بعد اميدوار ميكنه و نيازي به اون صورت به بازيكن جديد نداريم.
فقط اگه يه مهاجم خوب داشته باشيم كافيه.
مارو عفو كنيد كه زياد نمياييم به خدا دست خودم نيست ميدونم .
يا حق
دوستدار شما احمد
iammahdi
27-08-2008, 16:36
ببینید رئال مادرید برای ویا داره چی کار می کنه...
باشگاه رئال مادريد ميكوشد با پيشنهاد نجومي خود مهاجم ملي پوش والنسيا را به خدمت بگيرد.
به نقل از آس، رئال مادريد كه روز گذشته حاضر شده بود براي خريد داويد ويا رقم 47 ميليون پوندي خود را به مرز 51 ميليون پوند افزايش دهد، امروز صبح از پيشنهادي جديد خبر داد؛ پيشنهادي كه مقامات والنسيا را به شدت وسوسه كرده و شايد در اين مورد كنار بيايند.
اين تيم حاضر است دو بازيكن جوان و به واقع تاثيرگذار خود را به نامهاي هيگواين و دلارد در اختيار والنسيا بگذارد و مبلغ 45 ميليون پوند نيز پرداخت كند.
داوبد ويا بارها در مصاحبه هاي خود تاكيد كرده كه خيال ترك والنسيا را ندارد.
iammahdi
27-08-2008, 16:41
مهاجم هلندي رئال مادريد از سرمربي تيمش خواسته تا وي را در جناح راست به خدمت گيرد.
و به نقل از ماركا، آرين روبن هافبك جلو زن و به تازگي مهاجم رئال مادريد از برنارد شوستر خواست تا طوري تاكتيك تيمي را تغيير دهد كه بتواند از وي در جناح راست استفاده كند.
روبن گفت: شوستر از گلزني من راضي است. پاس گل هم مي توانم بدهم. او بارها در تمرينات شاهد درخشش من در جناح راست بوده و از اين رو گمان مي كنم كه بي انصافي است همچنان در جناح چپ فعاليت كنم.
وي تاكيد كرد: در فوتبال اسپانيا هويت تاكتيكي خود را از دست داده ام و اگر در سمت راست بازي كنم و اجازه نفوذ بيشتري داشته باشم بيشتر به درد رئال مادريد مي خورم...
ایول روبن..
iammahdi
27-08-2008, 16:43
در هفته نخست از رقابت هاي فوتبال باشگاه هاي اسپانيا موسوم به لاليگا، رئال مادريد ميهمان دپورتيوو لاكرونيا است.
شنبه شب هفته آينده لاليگا 2008 - 2009 كليد مي خورد و در شب اول 2 بازي برگزار مي شود.
اسپانيول در زمين خود ميزبان رئال وايادوليد است و والنسيا از رئال مايوركا پذيرايي مي كند.
در شب دوم نيز در مهمترين ديدارها بارسلونا ميهمان نومانسيا تيم تازه به لاليگا صعود كرده است و رئال مادريد به مصاف دپورتيوو لاكرونيا خواهد بود.
برنامه بازي هاي شب دوم از هفته اول لاليگا:
اتلتيك بيلبائو - آلمريا
اتلتيكو مادريد - مالاگا
نومانسيا - بارسلونا
اوساسونا - ويارئال
راسينگ سانتاندر - سويا
رئال بتيس - ركرتيوو اوئلوا
اسپورتينگ گيخون - ختافه
دپورتيوو لاكرونيا - رئال مادريد
Mahdi_Shadi
27-08-2008, 20:22
ببینید رئال مادرید برای ویا داره چی کار می کنه...
باشگاه رئال مادريد ميكوشد با پيشنهاد نجومي خود مهاجم ملي پوش والنسيا را به خدمت بگيرد.
به نقل از آس، رئال مادريد كه روز گذشته حاضر شده بود براي خريد داويد ويا رقم 47 ميليون پوندي خود را به مرز 51 ميليون پوند افزايش دهد، امروز صبح از پيشنهادي جديد خبر داد؛ پيشنهادي كه مقامات والنسيا را به شدت وسوسه كرده و شايد در اين مورد كنار بيايند.
اين تيم حاضر است دو بازيكن جوان و به واقع تاثيرگذار خود را به نامهاي هيگواين و دلارد در اختيار والنسيا بگذارد و مبلغ 45 ميليون پوند نيز پرداخت كند.
داوبد ويا بارها در مصاحبه هاي خود تاكيد كرده كه خيال ترك والنسيا را ندارد.
اول که ممنون از اخبارت:11:
من شخصاً با این کار باشگاه مخالفم.....ترجیح میدم جای ویا....با این که خیلی هم بازیکن خوب و آماده ایه....همون دلارد و هیگواین رو داشته باشیم...
حالا اگه ویا همین جوری با 47 یا 51 میلیون اومد که اومد...اگه نه اصلاً دوست ندارم دو تا بازیکن جوون و آینده دار و آماده رو فدای یه بازیکن بکنم که تو پستش 4،3 تا بازیکن خیلی خوب داریم...
iammahdi
27-08-2008, 20:49
شما جدی نگیرید...از کجا معلوم این خبرم مثل بقیه خبرها انجام بشه...ولی اگه انجام بشه عین دیونگیه آخه کدوم آدم عاقل این کار رو انجام می ده تازه 47 میلیونم بده ....جدا" این سران رئال از بازیکناش چقدر حال می گیره اون از روبنهو که می خواستن با رونالدو عوضش کنم اینم از هیگواین و دلارد که می خوان دو تا بازیکن رو بزارن رو هم یه پولی ام بدن ویا رو بگیرن..کلا" اگه هم این کار انجام نشه باز به بازیکن لطمه می خوره ...نمی دونم این سران رئال چرا این کارا رو می کنن اون از روبینهو اینم از اینا ...ولی کلا" این مدل فکرا که اینا می کنن و آخر سرم انجام نمی شه از پایه اشتباست و باعث پایین آوردن روحیه بازیکن می شه...
سلام خدمت رئالي هاي عزيز پي سي ورلد
ويا كه تا 2014 تمديد كرده چلسي هم شروع به فروش پيراهن روبي كرده كازورلا هم تمديد كرده مونده كاپل كه بايد ديد چي ميشه ام در مورد اون پيشنهاد فكر كنم يه اشتباهي شده و با شگاه والنسيا بوده كه گفته ويا رو ميديم با 45 ميليون و يكي از اينها يعني هيگوئين رو يا دلارد رو ميگيريم و حتي گفته بود ويا رو ميديم و هيگوئين رو دلارد رو ميگريم در عوض پول كمتري ميگيريم البته شايد هم من اشتباه ميكنم ولي فكر كنم اين خبر مال فارس هست و خبر رو دروغ نوشته و پيشنهاد والنسيا رو به رئال نسبت داده (مطمئن نيستم )
نوكر همه رئالي هاي جهان هم هستيم .
Majid393
28-08-2008, 18:33
سلام رئالیون عزیز:دی
روبینیو رفت چلسی یا نه ؟؟؟؟
بازی رئال با دیپورتیو دقیقا ساعت چنده؟
iammahdi
28-08-2008, 20:21
رئال چهارشنبه شب در بازي خانگي با حريف پرتغالي 5 بار دروازه حريف را گشود و در مقابل، 3 بار نيز دروازه خويش را باز
اين تيم در اين بازي از سوي گونزالول هگوين 17 و 24، آرين روبن 19، رائول گونزالس 40 (پنالتي) و رافائل فان درفارت 44 به گل رسيد. در نقطه مقابل، اسپورتينگ ليسبون به وسيله مارات اسماعيلف 31، دجالو 75 و ولوسو 90 گلزني كرد.
تيم وردربرمن آلمان 3 بر يك مقابل تيم فا.اف.ب لايپزيك به برتري رسيد. در اين ديدار تيم وردربرمن كه مدعي كسب عنوان قهرماني بوندس ليگا است، با گل هاي كلمنس 13، هوگو آلميدا 61 و بارگرفدا 89 (بازيكن وردربرمن) اين برد را در آستانه هفته سوم به دست آورد. لايپزيك تك گل خود را توسط انگر در دقيقه 51 زد...
سلام به رئالیهای گل از فردا پس فردا پر رنگ میشم یه وقت لقب منو ندین به کسی راستی مهدی جان بابت اخبارت ممنون
رئال هم گروه نسبتا سختی بهش خورد.
رئال-یوونتوس-زنیت-بوریسوف
ali_ranger22
28-08-2008, 21:28
رئال-یوونتوس-زنیت-بوریسوف
زیاد هم برای رئال سخت نیست...
charlize
29-08-2008, 03:43
گروه A:
چلسی، رم، بوردو، کلوج (؟)
گروه B:
اینتر میلان، وردربرمن، پاناتینایکوس، آنارتوسیس
گروه C:
بارسلونا، اسپورتینگ، اف سی بازل، شاختار
گروه D:
لیورپول، آیندهوون، مارسی، اتلتیکو مادرید
گروه E:
منچستر یونایتد، ویارئال، سلتیک، آلبورگ
گروه F:
لیون، بایرن مونیخ، استوا بوخارست، فیورنتینا
گروه G:
آرسنال، پورتو، فنرباغچه، دیناموکیف
گروه H:
رئال مادرید، یوونتوس، زنیت، باته
بخاطر حضور دوتا از بزرگترینا تویه این گروه(رئال و یووه)به نظرم این گروه...گروه مرگه....
به نظر من این رده بندی گروه ها از سخت به آسونه...
1-گروه H(دو تا از بزگترین تیم ها توش هستن.زنیت هم تیم خوبی شده)
2-گروه D(همشون تغریبا تویه یه سطح هستن و تیم های خوبی هستن)
3-گروه F(انصافا میتونه سخترین گروه هم باشه.چون خیلی با هم اختلافی ندارن)
4-گروه G(آرسنال یخورده بالاتره.وگرنه بقیشون هم سطح هستن)
5-گروه B(اینتر و وردربرمن رقابت خوبی با هم میتونن داشته باشن.پاناتینایکوس هم میتونه برای اونا دردسر درست کنه)
6-گروه A(چلسی که یکی از بخت های قهرمانیه و هیچ.اما رم و بوردو رقابت جالبی میتونن داشته باشن)
7-گروه E(منچستر که صعود کرده.ویارئال و سلتیک رقابت خوبی میتونه باشه.)
8-گروه C(بعنوان یه طرفدار رئال اینو نمیگم.اما انصافا راحت ترین گروه رو بارسا داره.خیلی راحت صعود میتونه بکنه.اسپورتینگ هم شانس بعدیه.)
یووه که اون یووه چند سال پیش نیست ایشالا به عنوان تیم اول میریم بالا اما اگه به آرسنال بخوریم خوبه انتقامو میگیریم
amirtaker
29-08-2008, 11:23
یووه که اون یووه چند سال پیش نیست ایشالا به عنوان تیم اول میریم بالا اما اگه به آرسنال بخوریم خوبه انتقامو میگیریم
اما انگیزش خطرناکه.:13:
Mahdi_Shadi
29-08-2008, 11:33
سلام به رئالیهای گل از فردا پس فردا پر رنگ میشم یه وقت لقب منو ندین به کسی راستی مهدی جان بابت اخبارت ممنون
دیوید جونم نگران لقبت نباش...اتفاقاً یه مدّت که نبودی یه کی بود اسمش علیرضا بود....با اسم سرخیو اومد...می خواست لقب تو رو هم صاحب بشه...امّا ما بهش گفتیم که دیوید فقط یه دونست و بس...!!!:46::31:
Mahdi_Shadi
29-08-2008, 11:35
نگاه کن تو رو خدا این باسایی ها چه شانسی دارن...این یووه هم که یه جورایی گربه سیاه ماست...
گروه خوشگله ی بازیها هم احتمالاً گروه آرسناله...!!
نگاه کن تو رو خدا این باسایی ها چه شانسی دارن...این یووه هم که یه جورایی گربه سیاه ماست...
گروه خوشگله ی بازیها هم احتمالاً گروه آرسناله...!!
آره والا.گروه اونا رو ببینین.:13:
چقدر من از این یووه بدم میاد.2 سال نبود راحت بودیم.فقط 2.3 سال همین تیم لعنتی ما رو حذف کرد...
کسی نمیدونه بازی فردا ساعت چنده؟
منم دل خوشی از یووه ندارم
ولی مطمئنم رئال قهرمانه
یک شایعه : روبینیو می ماند !
به نقل از RMadridFc.com: به نظر می رسد ماجرای روبینیو تمام شدنی نیست و حتی باید تا ساعت 24 روز یکشنبه صبر کرد زیرا هر لحظه امکان دارد در مورد این برزیلی خبری تازه شنیده شود.
تازه ترین شایعه را روزنامه های مادریدی اس و مارکا پخش کرده اند مبنی بر اینکه رئال مادرید دیگر قصد فروش روبینیو را ندارد .
در حالی که انتظار می رفت انتقال روبینیو به باشگاه چلسی امروز قطعی شود ولی دو روزنامه اسپانیایی خلاف ان را پخش کرده و معتقدند روبینیو یک رئالی خواهد ماند .
خوان اگناسیو گارسیا خبرنگار روزنامه مارکا عنوان نموده که سران باشگاه رئال مادرید دیگر قصد فروش روبینیو ندارند و این برزیلی فصل اینده نیز در رئال مادرید خواهد بود.
پیتر کنیون مدیر اجرایی باشگاه چلسی که چند روزی هست در مادرید به سر می برد تمام تلاشهای خود را برای خرید روبینیو انجام داده است و حتی در نامه ای که به باشگاه لندنی ارسال کرده اظهار نموده که کار انتقال روبینیو به چلسی تمام شده و حتی فروشگاه اختصاصی باشگاه چلسی نیز فروش لباس با نام روبینیو را اغاز کرده است.
باشگاه چلسی برای خرید روبینیو حاضر شده است که 32 میلیون یورو بپردازد و حتی ان را تا 37 میلیون نیز ارتقا داده ولی از سوی دیگر مسئولان باشگاه مادرید فقط حاضرند در ازای 40 میلیون ستاره خود را به چلسی دهند.
پیش از این کالدرون اعلام کرده بود یکی دیگر از شرطهای فروش روبینیو اینست که انها بتوانند جانشینی برای وی پیدا کنند ولی با توجه به اینکه فقط 2 روز دیگر تا پایان زمان فصل نقل و انتقالات باقی مانده رئال فرصت پیدا کردن جانشین برای روبینیو ندارد و با این شرایط به نظر نمی رسد که انها حاضر بفروش روبینیو شوند .
سران باشگاه رئال مادرید به خوبی می دانند که اگر روبینیو امسال نیز در رئال بماند ولی حاضر به تمدید قرارداد با انها نشود این برزیلی سال دیگر می تواند بدون هیچ مشکلی این تیم را ترک کند ولی مادریدی ها با دانستن این شرایط باز هم گویی حاضر بفروش وی نشده اند.
این خبر هنوز از سوی باشگاه رسما اعلام نشده از اینرو باید تا 2 روز دیگر صبر کرد تا مشخص شود که روبینیو فصل اینده در کدام تیم توپ خواهد زد.
iammahdi
29-08-2008, 14:51
تيم فوتبال رئال مادريد با غلبه بر نماينده پرتغالي موفق شد جام سانتياگو برنابئو را بالاي سر ببرد.
به نقل از رويترز، بازيكنان رئال مادريد موفق شدند با نتيجه 5 بر 3 برابر اسپورتينگ ليسبون به پيروزي برسند.
روبن و هيگواين از ديد مربي تيم، بهترين بازيكنان رئال در اين ديدار بودند.
رئال مادريد در اين بازي از كاسياس استفاده نكرد و دودك، دروازبان اول اين تيم اسپانيايي بود.
iammahdi
29-08-2008, 14:53
یونتوس بزرگه اما نه واسه رئال........................
بابا یکی بگه بازی فردا ساعت چنده؟:19:
فردا شب میخوام برم بیرون نیگاه کنم:19:
بابا یکی بگه بازی فردا ساعت چنده؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif
فردا شب میخوام برم بیرون نیگاه کنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif
سلام داش سامان گل منو که میشناسی ؟ بازی رو تو سایت زده بود 21 به وقت مادرید که به وقت ایران میشه 30:10
kasra_khan2003
29-08-2008, 19:30
بچه ها ظاهرا رئال ميخواد روبينيو رو با دروگبا عوض كنه!
راستي اين يوونتوس خيلي شاخه، اما به قول زيدان، ماميزنيمش! بازي كاناوارو جلو تيم سابقش رو عشقه D:
kasra_khan2003
29-08-2008, 19:34
بابا یکی بگه بازی فردا ساعت چنده؟:19:
فردا شب میخوام برم بیرون نیگاه کنم:19:
مگه يكشنبه بازي نيست؟! :19:
charlize
29-08-2008, 20:26
سلام به همه......
میگم از پس فردا دوباره اینجا رو میترکونیم....
جان من بیاید برنامه ریزی کنید که هر هفته یه نفربازی رو گزارش کنه....
یادتونه قبلا...4 تا پست داده میشد و همه میگفتن که مثلا رئال گل زد!
هر هفته رو یه نفر گزارش کنه...
کسایی که میتونن بگن و اعلام امادگی کنن تا یه نظمی بدیم به تاپیک....
قربان همه رئالیها....
راستی علیرضا جون....تو همیشه فعال بودی...
علیرضا....میگم توکه با محمد خیلی رفیقی نمیدونی کی میاد؟؟؟این سربازیش چی شد؟؟؟
charlize
29-08-2008, 20:28
مگه يكشنبه بازي نيست؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif
امروز 29 آگوست....
بازی هم 31 آگوست....
پس میشه همون یکشنبه که تو میگی کسراااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااا!:دی
سلام به همه......
میگم از پس فردا دوباره اینجا رو میترکونیم....
جان من بیاید برنامه ریزی کنید که هر هفته یه نفربازی رو گزارش کنه....
یادتونه قبلا...4 تا پست داده میشد و همه میگفتن که مثلا رئال گل زد!
هر هفته رو یه نفر گزارش کنه...
کسایی که میتونن بگن و اعلام امادگی کنن تا یه نظمی بدیم به تاپیک....
قربان همه رئالیها....
راستی علیرضا جون....تو همیشه فعال بودی...
علیرضا....میگم توکه با محمد خیلی رفیقی نمیدونی کی میاد؟؟؟این سربازیش چی شد؟؟؟
چشم چارلیز جان منم حتما عکسای گلا رو با صحنه های حساسو میزارم البته از کانال 3 خودمون درباره ممد بگم والا نمیدونم ولی اونطوری که حساب کرده بود 2 هفته از لالیگا نیست
مگه يكشنبه بازي نيست؟! :19:
چرا ساعتشم که 22:30 به وقت ایران
charlize
30-08-2008, 09:33
چشم چارلیز جان منم حتما عکسای گلا رو با صحنه های حساسو میزارم البته از کانال 3 خودمون درباره ممد بگم والا نمیدونم ولی اونطوری که حساب کرده بود 2 هفته از لالیگا نیست
چاکرتیم علیرضا جان.......میگم تو چرای دیشب یهو غیبت زد؟!؟!؟!؟!؟!؟!
برای خبرت درباره محمد هم ممنون...خوبه که...من فکر میکردم خیلیش رو نباشه....
سلام سلام سلام:
اقا سلام و عليكم چطور مطورین بسی دلمون واستون تنگیده بود .
خوبین ایشالا که سلامتین؟
رفقا دم رئال گرم که تاحالا دو جام رو بالای سر برده و مونده سه جام دیگه که ایشالا به دو تای اونها میشه گفت :
Real Madrid King Of Europe
رئال رو عشق است عجب تیمی داریم ما ایول.
راستی اقا چه میکنه این هیگواین من خییییلی دوسش دارم ایولش.
مارو عفو کنید که نمیتونیم سر بزنیم.
قضیه هانتلار و کاپل به کجا رسید ؟
فکر کنم فردا هم یه سری بزنم ولی خوب شاید اخرین باری باشه که الان سر میزنم بهتون تا 1 ماه کامل که برگردم.
فراموش نکن تا میتوانی
یا حق
دوستدار شما
احمد08
سلام داش سامان گل منو که میشناسی ؟ بازی رو تو سایت زده بود 21 به وقت مادرید که به وقت ایران میشه 30:10
نه داداش گلم.شرمنده...به جا نمیارم عزیزم:40::31:
هرکی هستی عزیزمی:40:
سلام:
يا الله يا مدد ديگه امشب بازي كه 17 ساله نبرديم رو ميخوايم ببريم دعا كنيد.
باز اين روبينهو چش منو دور ديده داره ناز ميكنه ؟
يه امار درباره بازي مقابل لاكرونيا :(نگيد همش اسپم ميدم اينم يه كار مثبت)
رئال مادرید باید دفاع از عنوان قهرمانی خود را از ورزشگاهی شروع کند که 17 سال است تا به حال در ان پیروز نشده است .
هر چند این بازی بسیار سخت است ولی سپید پوشان باید خوشحال باشند که این بازی سخت در اواسط یا اواخر فصل اتفاق نمی افتد .
این بازی از هفته اول لالیگا و در ورزشگاه ریازور ورزشگاه خانگی دیپورتیوو لاکرونیا و راس ساعت 23.30 به وقت تهران برگزار خواهد شد .
لاکرونیا به نظر می رسد که قصد دارد دوباره به سطح اول فوتبال اسپانیا بازگردد و تیمی قدرتمند را روانه مسابقات کرده است انها در اخرین بازی خود توانستند تیم هاجدوک اسپلیت را در چارچوب جام یوفا 2 - 0 شکست دهند .
تیم لاکرونیا به تیمی شکست ناپذیر در برابر رئال مادرید در ریازور معروف شده است چون انها 17 سال است در ریازور در مقابل رئال مادرید رنگ شکست را به خود ندیده اند .
به غیر از امتیاز میزبانی تیم لاکرونیا یک برتری دیگر نسبت به رئال مادرید دارد انها برای حضور در رقابتهای مقدماتی جام یوفا مجبور بودند تمرینات بدنسازی و تاکتیکی خود را زودتر شروع کنند از اینرو انها در حال حاضر نسبت به رئال مادرید در وضعیت بهتری قرار دارند .
اگر در اول راه شما موفق نشدید باز هم تلاش کنید تلاش کنید ... این شعار رئال مادرید برای این بازی است زیرا انها قصد دارند طلسم 20 ساله را بشکنند .
رئال مادرید بعد از سال 1991 همه ساله با روحیه ای خوب به سمت شمال اسپانیا سفر می کند ولی با روحیه ای خراب به پایتخت برمی گردد .
رئال مادرید امتیازی که دارد اینست که انها در حال حاضر در اوج روحیه و اعتماد به نفس هستند زیرا توانستند در سوپرکاپ اسپانیا با اقتدار قهرمان شوند و بعد از ان نیز اسپورتینگ را با 5 گل شکست دادند .
تیم لاکرونیا در 5 بازی اخیر خود در برابر تیمهای اتلتیکومادرید و هاجدوک ( بازی برگشت ) صاحب پیروزی و در برابر تیمهای کروز ازول و همچنین هاجدوک ( بازی رفت ) صاحب تساوی و در برابر تیم تاچیرا شکست خورده است .
از سوی دیگر رئال مادرید در 5 بازی اخیر خود در برابر تیمهای والنسیا ( بازی برگشت ) - اسپورتینگ لیسبون و ریورپلات کلمبیا صاحب پیروزی و در برابر تیم والنسیا ( بازی رفت ) شکست و در برابر فرانکفورت یک تساوی کسب کرده است .
در تیم لاکرونیا کاپیتان فصل گذشته این تیم یعنی کولوچینی در فصل نقل و انتقالات به تیم نیوکاسل رفت و 3 تن از بازیکنان این تیم نیز به دلیل مصدومیت نمی توانند در بازی امشب شرکت کنند.
در اردوی رئال مادرید نیز غایبان بزرگی دیده می شوند از جمله اشنایدر که به دلیل مصدومیت تا 2 ماه اینده از میادین بدور خواهد بود و دیگر ستاره این تیم یعنی روبینیو نیز به خواست شوستر به این بازی دعوت نشده است .
رافائل فان در فارت نیز به دلیل دریافت کارت قرمز مستقیم از داور در بازی سوپرکاپ نمی تواند در این بازی شرکت کند ولی نیستلروی چون به خاطر گرفتن 2 کارت زرد از بازی اخراج شده بود اجازه حضور در این بازی را دارد .
به احتمال زیاد برند شوستر امشب تیمش را با این ترکیب راهی میدان خواهد کرد :
کاسیاس - راموس - کاناوارو - په په - هاینزه - گاگو - گوتی - هیگوئین - روبن - رائول و نیستلروی
از جمله بازیکنانی که در تیم لاکرونیا امید هواداران این تیم به انهاست می توان به بازیکن مکزیکی انها گوئاردادو که در حمله بازی می کند و همچنین خوان کارلوس والرون نام برد که فرماندهی وسط زمین را بر عهده دارد که زمانی او را زیدان اسپانیا می نامیدند .
در رئال مادرید نیز بیشترین امید به ارین روبن و گونزالو هیگوئین است که در بازی برابر اسپورتینگ نمایش بسیار خوبی از این دو بازیکن دیده شد .
هر چند رئال مادرید در 17 سال گذشته نتوانسته است لاکرونیا را در ریازور شکست دهد ولی با توجه به اینکه غایبان بیشتری در تیم لاکرونیا دیده می شود و همچنین روحیه بالای بازیکنان رئال مادرید می توان احتمال داد که این بازی با نتیجه 2 - 1 به سود رئال مادرید به پایان برسد .
بازيكنان دعوت شده به اين بازي:
هرچند که انتظار می رفت با منتفی شدن انتقال روبینیو به چلسی از این به بعد شوستر از این برزیلی استفاده کند ولی این طور نشد .
برند شوستر در مسابقات قبلی از جمله بازی برگشت سوپرکاپ در برابر والنسیا و همچنین جام سانتیاگو برنابئو در برابر اسپورتینگ نیز از روبینیو استفاده نکرده بود .
لیست اسامی بازیکنان دعوت شده بصورت زیر است :
دروازه بانان :
کاسیاس - دودک
مدافعین :
راموس - کاناوارو - په په - هاینزه - مارسلو - متذلدر - تورس
هافبک ها :
دیارا - دلارد - گاگو - روبن - گوتی - درنت
مهاجمین :
رائول - نیستلروی - هیگوئین
به اميد برد شيرين رئال در بازي امشب.
عشق است رئال مادريد
ايها الرفقا :
ميگم قضيه اينكه كريس جايزه اي جديدي گرفته چيه؟
اينم ادرسش:
iammahdi
31-08-2008, 18:01
به دلم برآت شده که امشب رئال می بره....
charlize
31-08-2008, 19:08
سلام به همه......
چطوری احمد جون؟(بقولت اینگار دارم با خودم حرف میزنم!)
کریس بعنوان بهترین بازیکن فصل قبل رقابتهای لیگ های باشگاهی در اروپا انتخاب شد...(چی شد!)
راستی ما امشب دپور رو نابود میکنیم!این یه قوله....اونم فقط با درخشش روبن....دوستان شما حمله و دفاع رو داشته باشید و من وسط رو دارم....میگم بچه ها اسماشون چی بود؟؟؟!!مستعار ها رو میگم...
احمد:اونکه خودشو کرد رائول!هر چی ما گفتیم نه اون گفت من رائول....وگرنه قهر میکنم!:دی
خودم!:گاگو جون
امین:وسلی(دلم براش تنگ شده!)
وحید:ایکر جون
محمد:راموس بود یا روبینهو؟!؟!؟!؟!
مهدی(اون که از اعضای قدیمیه و منم خیلی نمیشناسمش!!!:دی):زیدان
علی رضا:دیوید
کسراااااااااااااااااااااا ااا!:رود(معلوم نیست کجاست این کسرا!)
سامان:(که اصلا پیداش نیست!)روبرتو
حسین خودمون:اونکه مدیر تیم و همشهری ما!!!:دی
مهدی(یار جدیدمون!):نمیدونم!!!!قرار بود کریس باشه اگه اشتباه نکنم؟!...که کریس نیست دیگه...یکی دیگه رو انتخاب کن...گوتی-روبن(فکر کنم یکی روبن بود!!)-رافائل و...
راستی end چی بود؟؟؟؟!
------------------------------------------------------------------------------
اگه کسی جا مونده منو ببخشه!
انتقال روبینیو به چلسی بالاخره به کجا رسید؟
charlize
31-08-2008, 19:27
انتقال روبینیو به چلسی بالاخره به کجا رسید؟
سلام به شما...
اگه یخورده دقت میکردی جوابت رو پیدا میکردی....
بازيكنان دعوت شده به اين بازي:
هرچند که انتظار می رفت با منتفی شدن انتقال روبینیو به چلسی از این به بعد شوستر از این برزیلی استفاده کند ولی این طور نشد .
برند شوستر در مسابقات قبلی از جمله بازی برگشت سوپرکاپ در برابر والنسیا و همچنین جام سانتیاگو برنابئو در برابر اسپورتینگ نیز از روبینیو استفاده نکرده بود .
میگم بچه ها اگه بازی ساعت 12 باشه من نمیتونم بیام نمیدونم این اداره برق چه مرگشه برقای ما رو از پریشب 12 شب میبرن و نمیدونم که میارن چون دیگه ما خوابیم آخه مگه ساعت 12 زمان اوج مصرفه؟ میگم برو بچ من رفتم کارت کپچر گرفتم اما هنوز درگیر نصب آنتنم کسی کارت کپچر داره یه کمکی کنه به ما مدلش win fast tv2000 xp rm اگه درست شه میخوام گلای بازیها رو سیو کنم بزارم اینجا
سلام به شما...
امشبم نرفته با تیم لاکرونیا و نمیخواد فصل جدید و با لباس رئال شروع کنه
iammahdi
31-08-2008, 20:07
خدا کنه برقای ما ام نره چون دیشب ساعت 10:30 بود که برقامون رفت...
در ضمن علیرضا جان اذیت کردن که شاخ و دم نداره اگه همین جور پیش بریم یهو دیدی برقام ور داشتن کارتی کردن و اگه بیشتر از اندازه ام مصرف کردی باید بری آزاد برق بگیری...
می دونستی بازی ایران و مکزیک تو جام جهانی 2006 برقای ما رفت ...آقا منم هی به اداره برق زنگ می زدم اشغال می زد...آخ که چه روزی بود اما بعد که اون شوت میزاپور و گل و دیدم گفتم خدایا چه حکمتی... می دونستی اگه برقا نمی رفت و من این بازی رو می دیدم چی می شد که برقامونو بردی...اما الان برای من فرقی نداره ایران 20 تام گل بخوره به ما چه ...حقشه...
بچه ها اگه امشب نیومدم بدونید برقا رفته
charlize
31-08-2008, 22:54
سلام علیرضا جون.....
دیدی برقا نرفت!!!!
بارسا هم 1-0 به نومانسیا باخت!!!!!!!!!!!!!:دی:دی(اسمایلی که دلش برای بارسا میسوزه!اخه گناه دارن!!!!!!!!!:دی:دی:دی)
رئال هم تا دقیقه 22 0-0 مساویه..........
charlize
31-08-2008, 23:00
نخیر!
ما باید به این دپور هی ببازیم!
1-0 افتادیم عقب!
charlize
31-08-2008, 23:02
خدا این شوستر رو بکشه!:دی
میگم چرا گل خوردیم...!من تویه زمین نیستم دیگه!بره بابا با این ترکیب ریختنش!
اه!دقیقه 30....میستا هم گل دپور رو زده...!
charlize
31-08-2008, 23:07
اههههههههههههههه!(تعجب کردن!)
اتلتیکو 4 تا به مالاگا زده!!!!!!!!
charlize
31-08-2008, 23:24
این شوستر هنوز نفهمیده که هیگواین تویه نیمه دوم جواب میده؟!؟!!!!!!!!!!!!
منم که گذاشته بیرون...دیدی این دیارا چقدر توپ خراب کرد؟!؟!؟!
charlize
31-08-2008, 23:33
خیلی جالبه!
الا نهیچ بازیکن تهاجمی نداریم که بیاریم زمین!
تهاجمی ترین بازیکنمون درنتست!...
واقعا چی داره میکنه این شوستر؟!
تویه این وضع با روبینهو لج کرده؟!؟!؟!!!!!!!
سلام به شما...
[/COLOR]
دقت کردم...ولی یه عده میگن قطعی شده..یه عده میگن کنسل شده.
charlize
01-09-2008, 00:23
شد 18 سال!
واقعا دستتون درد نکنه.تو این 4.5 روز 3 بار پرسیدم که بازی ساعت چنده؟خودم رو کشتم تا گفتین 10:30.منم خیالم راحت بود که بازی ساعت 10:30 هست.ولی چی؟بازی ساعت 10 شروع شد و من 30 دقیقه اول رو از دست دادم.
اگه جای این همه خبرهای تکراری در مورد نقل و انتقال ساعت دقیق بازی ها رو بگین خیلی ممنون میشیم
یا حداقل یه سایت بگین که ساعت بازی ها رو دقیق نوشته باشه:13:
دوستان از حرفم ناراحت نشنا.من نوکر همه رئالی ها هستم و بابت همه خبرهاتون هم ممنون:10::40:آخه 2 ماه منتظر این بازی بودم آخرش هم 30 دقیقش رو از دست دادم:19:هرچند باختیم.ولی خب.دور از انتظار نبود...رئال ببری.ببازی.بازم دوستتتتتتتتتتتتتتتتتتتت دارم:40::40::40:
مهم نیست بچه ها از نظر روحی مشکل دارن تو این ورزشگاه ولی بارسا چی که تو خونه خودش به تیم تازه واردی که از دست دو اومد ه باخت در ضمن سامان جان من ساعت بازی رو از سایت رئال دیدم ولی اگه میخوای مطمئن چی صبح بازی بری تو سایت گل ساعتشو زده البته به زمان محلی حالا اختلاف اسپانیا با ایران فک کنم 1:30 باشه ولی اگه مثله اینکه میخوان ساعتو به خاطر روزه دارا از فردا 1 ساعت بکشن عقب که اختلاف میشه نیم ساعت ولی اروپا هم بعد تابستون 1 ساعت میره جلو پس دو هفته دیگه میشه همون 1:30 حالا این شبکه 3 چرا بازی رو این ساعت نشون داد نکنه اختلاف ساعتی بیشتره؟؟؟
مهم نیست بچه ها از نظر روحی مشکل دارن تو این ورزشگاه ولی بارسا چی که تو خونه خودش به تیم تازه واردی که از دست دو اومد ه باخت در ضمن سامان جان من ساعت بازی رو از سایت رئال دیدم ولی اگه میخوای مطمئن چی صبح بازی بری تو سایت گل ساعتشو زده البته به زمان محلی حالا اختلاف اسپانیا با ایران فک کنم 1:30 باشه ولی اگه مثله اینکه میخوان ساعتو به خاطر روزه دارا از فردا 1 ساعت بکشن عقب که اختلاف میشه نیم ساعت ولی اروپا هم بعد تابستون 1 ساعت میره جلو پس دو هفته دیگه میشه همون 1:30 حالا این شبکه 3 چرا بازی رو این ساعت نشون داد نکنه اختلاف ساعتی بیشتره؟؟؟
شبکه سه خیلی با تاخیر نشون داد.ترکیه کامل نشون داد.درست سر وقت.
iammahdi
01-09-2008, 18:17
شبکه 3 تازه افکت صدای تماشاچیارو ام گذاشته بود و صدای اصلیش نبود... از یه جهت خوب بود چون که اگه اون گزارشگره عربی باشه 5 دقیقه یه ضرب می ره و با صدای گزارشگره ایرانی قاطی می شه و نمی شه فهمید چی می گند اما از یه جهتم بد شد چون اون احساساته تماشگران هنگام زدن گل شنیده نمی شد...
charlize
01-09-2008, 18:20
واقعا دستتون درد نکنه.تو این 4.5 روز 3 بار پرسیدم که بازی ساعت چنده؟خودم رو کشتم تا گفتین 10:30.منم خیالم راحت بود که بازی ساعت 10:30 هست.ولی چی؟بازی ساعت 10 شروع شد و من 30 دقیقه اول رو از دست دادم.
اگه جای این همه خبرهای تکراری در مورد نقل و انتقال ساعت دقیق بازی ها رو بگین خیلی ممنون میشیم
یا حداقل یه سایت بگین که ساعت بازی ها رو دقیق نوشته باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif
دوستان از حرفم ناراحت نشنا.من نوکر همه رئالی ها هستم و بابت همه خبرهاتون هم ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gifآخه 2 ماه منتظر این بازی بودم آخرش هم 30 دقیقش رو از دست دادم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gifهرچند باختیم.ولی خب.دور از انتظار نبود...رئال ببری.ببازی.بازم دوستتتتتتتتتتتتتتتتتتتت دارم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif
سامان جون مثل اینکه حواست نیستااااا....
ما 50 بار گفتیم ساعت 11:30 بازیه و بازی هم ساعت 11:30 بود....اگر هم از شبکه 3 بازی رو دیدی باید بگم که خود شبکه 3 بازی رو با نیم ساعت تاخیر داد...دیگه من نمیدونم شما از کجا میگی بازی ساعت 10 شروع شد؟!؟!!!!!
بايد براي پيروزي در بازي هاي آينده تلاش كنيم
پس بازي ديشب و باخت 2-1 رئال به دپورتيوو نيستلروي-راموس-هيگواين-روبن و مارسلو صحبت هايي داشتند كه با هم آن ها را مرور مي كنيم:
نيستلروي :
اين باخت به ما صدمه زد و ما دو گل بد و يك شكل دريافت كرديم و اين باعث شرمساري هست.ما مي توانيم از اشتباه هايمان درس بگيريم و با بر طرف كردن آنها و ارائه بازي بهتر در بازي هاي آينده پيروز شويم.اين شروع خوبي براي فصل نبود.اما اين بازي اول بود و هنوز زمان زيادي تا پايان ليگ مانده است.
هيگواين :
ما بازي خوبي را در نيمه اول ارائه داديم اما گل اول دپورتيوو همه چيز را عوض كرد.. هم اكنون به بازي هاي بهتر و امتياز بيشتر فكر مي كنيم. ما دو هفته براي بازي بعدي وقت داريم و براي حسابي كار كنيم تا برابر نومانسيا در خانه پيروز شويم.
سرخيو راموس :
ما براي پيروزي به كرونيا رفته بوديم و اين باعث شرمساري است كه فصل را اين گونه آغاز كرديم.ما مي خواستيم فصل را با پيروزي اغز كنيم و خسته هم بوديم اما دليلي براي اين باخت نيست.ما از نو شروع خواهيم كرد و همه چيز در باره ي اين بازي را فراموش مي كنيم.
آرين روبن :
گل هاي دپورتيوو توسط اشتباهات ما به ثمر رسيد. ما بد بازي نكرديم اما اشتباهات زيادي داشتيم.ما بايد اين 2هفته را خوب تمرين كنيم تا در بازي بعدي به پيروزي برسيم.اين فقط بازي اول بود و ما مي توانيم از نو شروع كنيم و بازي هاي بهتري ارائه بديم.
مارسلو :
ما بازي اول را باختيم اما بايد سخت تلاش كنيم تا در بازي بعدي پيروز شويم و اشتباهات اين بازي را كه در نتيجه تاثير مستقيم داشت در بازي هاي بعدي تكرار نكنيم.مهم اين است كه از اشتباه هايي كه مرتكب شديم درس بگيريم.
fernando hierro کجایی که جات خیلی خالیه..............
یادش بخیر....اگه دیشب تو خط دفاعی بود میدونست چیکار کنه.......
Mahdi_Shadi
01-09-2008, 20:12
باخت رئال تسلیت...باخت بامزه و روحیه بخش و مفتضحانه بارسا هم مبارک هممون!
درسته که بچه ها به خاطر این حاشیه های اخیر یه کم به هم ریختن...اینم درسته که ایکر عشق و سالار تمام رئالیای دنیاست...امّا خودمونیم...بعضی وقت ها بد گل می خوره ها...دیشبم 3 تا دفاع پریدن هوا نتونستن کاری بکنن امّآ کافی بود ایکر یه کم حواسشو بیشتر جمع میکرد....
امّا من عاشق وقتاییم که ایکر گل میخوره...البته استیلشو میگم...همیشه دست به کمر وایمیسته و جلو رو نگاه میکنه...بعضی وقتها هم همون طوری دست به کمر مدافع هارو نگاه می کنه و شونه شو می اندازه بالا...
.
.
.
در هر صورت تازه هفته ی اول بود دیگه...حالا کلی مونده...
Mahdi_Shadi
01-09-2008, 20:14
...خداییش که این فرنانندو هیرو چه بازیکنی بود...
.
.
.
راستی دیشب دیدید مزدک چی گفت...گفت عقشولی من...پیش بینی کرده که امسال رئال قهرمان اروپا میشه...پس دیگه خیالتون جمع...وقتی زیزو گفته...یعنی میشیم!
iammahdi
01-09-2008, 21:47
جمیعا" سلام ....
الان برقای ما رفت تو کوچمون تصادف شد ...یارو از تاریکی استفاده کرد و فرار کرد...خیلی با حال بود...
این یکی از معایب رفتن برق تو شب بود...
تو یه خیابون پر تردد شب برقا رفت 5 دقیقه بعد پلیس 110 اومد...این دومیش...
تو خونه های آپارتمون نشین فکرشو بکنین برقا بره از اون طرف ,طرف ساعت 12 شب می خواد بگیره بخوابه از گرما نمی تونه...
جالا اینا رو ولش تو یه بازار ه به این بزرگی شب برقا رفته بود ....
آخه به نظر شما فقط می شه از آب برق گرفت از راههای دیگه نمی شه...
از همه بدتر می دونید چیه ...داری یه فوتبال می ببینی یهو برقا بره...
چرا پارسال برقا نمی رفت پارسالم هوا گرم بود وخشکسالی بود...
فکر کنم از این به بعد هر شب یا یه شب در میون برقا بره...
آخه آدم به کی بره بگه ...شب برقا رو نبرید...
شرمنده تو گلوم گیر کرده بود....
در ضمن رئال دیشب باخت...خب باخت که باخت فدای سرش...
در ضمن ایول به زیدان...
دوستان یه توصیه ای هم دارم شب خواستین فوتبال ببینید برقارو خاموش کنین تا همه بتونن فوتبال ببینن:27:
میگم جهت پربارترشدن این تاپیک بیایم یکی یکی اسطوره ها و مفاخر باشگاه رئال+بیوگرافیشون رو بنویسیم.
میگم بچه ها حیف که بازی بعدی 13 روز دیگس - راستی مهدی جان خیلی راه برا تولید برق وجود داره یکیش باده خیلی راحت تو ارتفاعات میشه برق تولید کرد البته اینا فکر کنم به کشورای همسایه برق میدن واسه همین الکی میگن خوشکسالی شده- در آخر بگم با با diego موافقم میتونیم تا بازی بعد درباره اسطوره ها صحبت کنیم
من با این شروع میکنم.شما هم بعدی ها رو بذارید....
نام کامل: سرجیو راموس گارسیا
تولد: ۳۰ مارس ۱۹۸۶
محل تولد: کاماس - سویا -اسپانیا
شماره: ۴
تیم فعلی: رئال مادرید
تیم قبلی: سویا
سرجیو راموس فوتبال خود را از بازی در دفاع راست شروع کرد پستی که بیشتر عمر فوتبالی خود را در ان پست سپری کرده است اما بعد از چند سال به پست دفاع مرکزی منتقل شد.
سرجیو راموس تابستان ۲۰۰۵ با قراردادی ۲۷ میلیون یورویی از سویا به رئال مادرید امد تا نهمین بازیکنی نام بگیرد که از سویا به رئال می اید. این بازیکن بعد از وین رونی گران ترین بازیکن نوجوان نام گرفت. او در رئال مادرید اکثرا در مرکز دفاع بازی می کرد اما در چند بازی اخیر در دفاع راست بازی می کند و شماره ۴ فرناندو هیرو را بر تن کرده است. او اولین گل خود برای رئال در لیگ قهرمانان را برابر تیم المپیاکوس زد. او در فصل ۲۰۰۰۷-۲۰۰۶ توانایی خود را در سانتر کردن نیز نشان داد و همچنین خطرناکترین بازیکن رئال در هوا نیز بود او در فصل گذشته ۵ گل را با ضربه سر به ثمر رساند.
در سال ۲۰۰۴ برای اولین بار برای تیم ملی اسپانیا برابر تیم چین به میدان رفت تا در سن ۱۹ سالگی جوانترین بازیکن ملی پوش اسپانیا در ۵۵ سال گذشته باشد او این رکورد را در اختیار داشت تا زمانی که فابرگاس این رکورد را شکست.
جزئیات:
او یک خواهر ( میریان ) و یک برادر بزرگتر ( رنه ) دارد که وکیل او نیز محسوب می شود.
در دست راست او باندی پیچیده شده است که برای او و برادرش مفهوم خاصی دارد.
بر روی بازوی چپ او نیز نوشته شده است ( من هرگز شما را فراموش نخواهم کرد )
کلا بر روی جاهای مختلف بدن او جملات زیادی خالکوبی شده است.
در تیم ملی اسپانیا بیشتر با فرناندو تورس دمخور است.
منبع:
kasra_khan2003
02-09-2008, 20:32
درباره باخت بگم كه اشكال نداره، خيلي فصل ها با باخت شروع كرديم و در نهايت قهرمان شديم
تاپيك هم وقتي بازي ها بيشتر بشه، كم كم شلوغ ميشه
خوب ظاهرا كالدرون در آخرين لحظه، باز هم سعي خودش رو كرد كه ويا رو به خدمت بگيره و به درخواست مربي تيمش ( خريد يك مهاجم براي تكميل خط حمله ) جواب مثبت بدهد، اما والنسيا همانطور كه قبلا گفته بود، ويا و سيلوا را جايي نميفرسته!
اينبار اين پيشنهاد مبلغ 55 ميليون يورو بوده!
kasra_khan2003
02-09-2008, 20:41
بچه ها اين خبر خيلي جالبه!
ظاهرا كالدرون تمام حرفاش يك بازي زيركانه بوده! منظورم سر جريان روبينيو هست! آخه اصلا قرار نبوده اون بره چلسي، بلكه قرار بوده بره منچستر سيتي !
كالدرون خطاب به روبينيو گفت: روبينيو، تو باختي!
درحالي كه همه فكر ميكردن روبينيو و چلسي دو زوج خوشبخت در آينده خواهند بود و چلسي همينطور پيشنهاد خود را بالا ميبرد و روبينيو بيشتر ساز مخالف ميزد، رومان كالدرون و همدست وي، مياتوويچ، يه درس فراموش نشدني بهش دادن! اونا با بازار گرمي، قيمت رو بالا بردن و در نهايت روبي به چلسي نرفت! حالا هم چلسي بازي رو باخت هم روبينيو! و كالدرون با پولي كه گيرش اومد، برد!
بطور رسمي اعلام شد كه روبينيو به منچستر سيتي پيوست!
مبلغ انتقال: 42 ميليون يورو!
حالا بورو تو منچستر سيتي گم و گور شو!!!
ظاهرا كالدرون تمام حرفاش يك بازي زيركانه بوده! منظورم سر جريان روبينيو هست! آخه اصلا قرار نبوده اون بره چلسي، بلكه قرار بوده بره منچستر سيتي !
درحالي كه همه فكر ميكردن روبينيو و چلسي دو زوج خوشبخت در آينده خواهند بود و چلسي همينطور پيشنهاد خود را بالا ميبرد و روبينيو بيشتر ساز مخالف ميزد، رومان كالدرون و همدست وي، مياتوويچ، يه درس فراموش نشدني بهش دادن! اونا با بازار گرمي، قيمت رو بالا بردن و در نهايت روبي به چلسي نرفت! حالا هم چلسي بازي رو باخت هم روبينيو! و كالدرون با پولي كه گيرش اومد، برد!
اره منم شنیدم.خبر عجیبی بود.روبینیو آینده ی درخشانشو از دست داد.
iammahdi
02-09-2008, 21:34
یعنی روبینهو رفت منچستر سیتی ..چه خبری...
kasra_khan2003
02-09-2008, 22:26
اتفاقا برعکس... روبینهو رفت سیتی که خوشبخت بشه. مالک جدید منچسترسیتی یه عرب هست مثل آبراموویچ! منچسترسیتی هم راهی رو خواهد رفت که چلسی رفت. امسال هم که تو لیگ خیلی خوب کار کرده!
اما اینجا رو گوش کنید که مالک جدید منچستر سیتی برای رونالدو یه پیشنهاد 135 میلیون یورویی داده و برای هانتلار یه پیشنهاد 40 میلیون یورویی! روبینهو خواهد درخشید مطمئن باشید...
آره از يك يا دو فصل ديگه البته!
چرا همه اين مايه دارا ميرن ليگ اينگيليس؟ بيان اسپانيا خو:31:
iammahdi
03-09-2008, 02:15
مادريد باشگاه رئال مادريد، روبسون دسوزا معروف به روبينيو بازيكن برزيلي خود را به مبلغ ۴۲ميليون يورو فروخت.
روزنامه لاوانگوارديا چاپ مادريد روز سه شنبه ضمن اعلام اين مطلب گزارش داد : مقامات باشگاه رئال مادريد، دوشنبه شب در آخرين دقايق پيش از خاتمه زمان نقل و انتقالات بازيكنان فوتبال اين كشور، روبينيو را به باشگاه منچسترسيتي انگليس فروختند.
در حاليكه برنارد شوستر سرمربي تيم رئال مادريد با فروش اين بازيكن مخالف بود، اما اصرار روبينيو و شرايط نابساماني كه تاكيد وي براي خروج از باشگاه رئال مادريد ايجاد كرده بود، مقامات اين باشگاه را به موافقت در انتقال وي به منچسترسيتي وا داشت.
روبينيو در چند روز گذشته تمايل خود را به انتقال به باشگاه چلسي انگليس كه حاضر به پرداخت ۳۲ميليون يورو براي خريداري وي بود ابراز كرده بود اما مقامات باشگاه رئال مادريد حاضر به فروش وي كمتر از مبلغ ۴۵ميليون يورو نبودند.
رامون كالدرون دوشنبه شب در برنامههاي مختلف راديويي و تلويزيوني اعلام كرد: روبينيو با مشكل روحي مواجه شده بود و درخواست خروج از رئال مادريد را داشت و به اين خاطر با انتقال وي موافقت شده است.
خاطرنشان ميشود، در آغاز فصل تابستان، مطبوعات اسپانيا اعلام كردند كه مقامات رئال مادريد ۱۰۰ميليون يورو براي خريد بازيكنان جديد بويژه كريستيانو رونالدو ستاره پرتغالي باشگاه منچستريونايتد اختصاص داده اند.
اين در حاليست كه مقامات اين باشگاه نه تنها نتوانستند رونالدو را جذب كنند بلكه يكي از بازيكنان اصلي خود را نيز از دست داده اند.
بسياري از مطبوعات اسپانيا، عملكرد مقامات باشگاه رئال مادريد در اين زمينه را به باد انتقاد گرفته و آن را فقدان برنامه ريزي صحيح براي خريد بازيكنان جديد توصيف كرده اند.
iammahdi
03-09-2008, 02:17
بيش از ده هزار نفر با امضاي يك طومار اينترنتي، خواستار انتخاب ايكر كاسياس دروازه بان تيم رئال مادريد اسپانيا براي دريافت جايزه بهترين بازيكن سال اروپا شدند.
استبان پارو شهردار شهر موستولس در حومه مادريد كه كاسياس در آن بزرگ شده است به خبرنگاران گفت: ۱۰۴۵۸نفر از روز ۲۵اوت تاكنون اين طومار را امضا كرده اند. طرفداران كاسياس تا روز ۳۱اكتبر فرصت دارند طومار فوق را امضا كنند. سپس اين طومار به مجله فرنس فوتبال فرستاده ميشود. جايزه Ballon d'Orكه يكي از معتبرترين جوايز فوتبال در اروپا است از سال ۱۹۵۶تاكنون هر ساله بعد از رايگيري از خبرنگاران و مسوولان اين حوزه توسط مجله فرنس فوتبال به بهترين بازي سال اروپا داده ميشود. كاسياس كاپيتان تيم ملي فوتبال اسپانيا بعد از اينكه دو پنالتي را در جريان پيروزي تيم ملي فوتبال كشورش مقابل ايتاليا در يك چهارم نهايي يورو ۲۰۰۸گرفت، به يك قهرمان ملي تبديل شد. اسپانيا اين مسابقه را بعد از تساوي بدون گل در وقت اضافي، با نتيجه ۴بر ۲در ضربتات پنالتي برد. لف ياشين از تيم دينامو مسكو روسيه، آخرين دروازه باني بود كه در سال ،۱۹۶۳جايزه بهترين بازيكن سال اروپا را دريافت كرد. كاكا هافبك برزيلي تيم آث ميلان ايتاليا نيز در سال ۲۰۰۷موفق به كسب اين جايزه شد.
سلام علیکم :
خوب به همین سادگی به همین بدمزگی روبینهو رو هم از دست دادیم.
و در مقابل تنها توانستیم ما رافا رو بیگریم که اصلا با هم دیگه هم پست هم نیستند.
والا من موندم به کارهای این اقای کالدرون که چطوری برنامه ریزی کرده و اون برنامه های طرح a & b که میگفت کجا شد.
در کل باید بگم که فقط باید امیدوار به نقل و انتقالات زمستانی بود و گرنه فاتحه گرچه من باید خدمت دوستان عزیز بگم که به این تیم و ترکیب فعلی ایمان دارم و اگر اشنایدر برگرده دیگه اصلا نیازی هم فک نکنم بجز مهاجم داشته باشیم.
و دیگر اینکه خدمت شما دوستان گرامی عرض کنم برباتف هم که رفت منچستر حالا فکر کنید اگه رونالدو برگرده چه ترکیب خوفی داره منچستر واقعا بازی برباتف و کلا سبکش عالیه .
در اخر هم معذرت که دیر پست میدم مشکلش دست خودم نیست میدونی.
یا حق
دوستدار شما احمد
زنده باد رئال مادرید
kasra_khan2003
03-09-2008, 22:13
خوب بچه ها، پله در اظهار نظري گفت كه روبينيو نياز به مشاور داره!
پس از انتقال روبينيو از رئال به منچستر سيتي، پله اظهار كرد: "چلسي بسيار خوش شانس بود، اين بازيكن خيلي بد، مشاوره شده بود!"
"اين اتفاق يكي از شرم آور ترين، اتفاقات در فوتبال برزيل بود! روبينيو براي بچه ها يك الگو هست، اما رفتاري كه از خودش نشان داد، مانند يك شخص نمونه نبود!"
"ما شرمسار هستيم كه همچين بازيكني را به جهان فوتبال عرضه كرديم!"
حالا این شبکه 3 چرا بازی رو این ساعت نشون داد نکنه اختلاف ساعتی بیشتره؟؟؟
من که تو دلم کلی .. نثار عوامل شبکه 3 و مجموعه ترانه مادری کردم.آخه رئال داره بازی میکنه بعد اومدن تکرار آخرین قسمت ترانه مادری رو واسه بار دوم میزارن...آدم چی بهشون بگه...
شبکه سه خیلی با تاخیر نشون داد.ترکیه کامل نشون داد.درست سر وقت.
ما هم الجزیره داریم.ولی ساعتش رو نمیدونستم.فکر میکرده ساعت 12 بازی دارن...
شبکه 3 تازه افکت صدای تماشاچیارو ام گذاشته بود و صدای اصلیش نبود... از یه جهت خوب بود چون که اگه اون گزارشگره عربی باشه 5 دقیقه یه ضرب می ره و با صدای گزارشگره ایرانی قاطی می شه و نمی شه فهمید چی می گند اما از یه جهتم بد شد چون اون احساساته تماشگران هنگام زدن گل شنیده نمی شد...
این بازی رو الجزیره فقط با گزارش انگلیسی پخش کرد:31:
سامان جون مثل اینکه حواست نیستااااا....
ما 50 بار گفتیم ساعت 11:30 بازیه و بازی هم ساعت 11:30 بود....اگر هم از شبکه 3 بازی رو دیدی باید بگم که خود شبکه 3 بازی رو با نیم ساعت تاخیر داد...دیگه من نمیدونم شما از کجا میگی بازی ساعت 10 شروع شد؟!؟!!!!!
ببخشید من 10 به وقت خودمون رو گفتم.ولی یکی بهم گفت بازی ساعت 12 ه.11:30 شروع شده بود:31:
فدا سرتون.میگم یکی رو بزاریم که 1 روز قبل هر بازی ساعت دقیقش رو بگه...ممنون میشیم....
راستی دیشب دیدید مزدک چی گفت...!
وای.اسم این مزدکه رو نیارین.که تا اسمش میاد تو دلم شروع میکنم بهش ... دادن.ماه رمضونی نمیخوام گناه کار شم:31:
وای عجب خبر خوشحال کننده و ناراحت کننده ای.اول اینکه ما بهش احتیاج داشتیم.ولی این پولکی نارگیل کله .. باید میرفت(با عرض پوزش از محمد جان)
(هرچند گلهای حساس پارسالش و ماچ هایی که بعد از زدن گل واسش میفرستادم رو یادم نمیره:41:)ولی بد کرد با رئال و هواداراش.حالا پول ندادند.نمیدونم میخواستن جای پول بدنش به منچستر یا هر چیز دیگه ای.حق نداشت انقده دم از رفتن بزنه و تهدید کنه.رفت که رفت.به درک..........با فروشش 42 میلیون یورو گیر رئال اومد(البته یه درصدیش رو میدن خودش.ولی نمیدونم چقدر:دی).ولی اگه میموند و یه فصل هی قر میزد.نه خوب بازی میکرد.اعصاب همه رو هم خورد میکرد.فصل بعد هم میرفت بدون اینکه پولی گیر رئال بیاد....
ولی جاش خالی میمونه...کاش زودتر از اینها یکی رو به جاش گرفته بودیم...
منم حرف پله رو تایید میکنم:دی
ما هم الجزیره داریم.ولی ساعتش رو نمیدونستم.فکر میکرده ساعت 12 بازی دارن...
این بازی رو الجزیره فقط با گزارش انگلیسی پخش کرد:31:
الجزیره اسپورت روی نایل ست میگیره؟
kasra_khan2003
04-09-2008, 22:35
گويا بعضي از اين شايعه درس كنا گفتن كه اين ماشين گلزني ما ميخواد بره سيتي!
اما امروز نيسروي كامل توضيح داد كه در مادريد خوش حال است و اصلا فكر بازگشت به ليگ برتر اينگليس رو نداره و طرفداران منچستر يونايتد خيالشون راحت باشه!
وي همچنين در اين باري كه از تيم ملي خداحافظي كرده، توضيح داد و گفت كه بسيار ناراحت هست كه ديگه جزء نارنجي پوش هاي هلند نيست، اما نياز داشت تا با اين كار زماني استراحتي داشته باشه و انرژي خودش رو بدست بياره تا به اين وسيله بازي خودش رو بهبود ببخشه.
kasra_khan2003
04-09-2008, 22:38
خوب خبر جالب اين كه پيتر كنيون، كه نميدونم چي كاره ي چلسي هست ( فكر كنم سخن گو و وكيل چلسي براي خريد روبينيو ) گفت كه چلسي هرگز حاضر به پرداخت اون پولي كه مارديد درخواست كرده بود نبود چون تصور نمي كنيم روبينيو ارزشي در اندازه 40 ميليون يورو و بالاتر را داشته باشه!
راست میگه.40 میلیون کم پولی نیست.فکر کنم رئال واسه زیدان هم کمتر از اینها پول داد نه؟
kasra_khan2003
05-09-2008, 13:02
سرجيو راموس، مدافع موفق و گرانقيمت رئال تا چند روز ديگر با پيشنهاد تميديد قرار داد به مدت 10 سال از سوي باشگاه خود مواجه خواهد شد.
"بسيار خوشحالم كه همچين قراردادي را تا چند روز آينده عقد خواهم كرد، آرزوي من بازي در مادريد است، اين تيم و اين شهر را دوست دارم" مدافع 22 ساله رئال اين سخنان را به خبرنگاران گفت.
"از حالا تمام نيرويم را به تيم ملي و رئال و اسپانيا خواهم داد" وي همچنين سخناني در باره تمايل بازنشتگيش و كنار گذاشتن فوتبال با پيراهن مادريد گفت.
kasra_khan2003
05-09-2008, 13:07
بازيكن سابق رئال مادريد و حال منچستر سيتي در پاسخ به سخنان پله در باره ي خود گفت:
"در ابتدا بايد بگويم، هرچه پله بگويد قبول دارم، اما به واقع او جاي من نبود، اگر بود همان كاري را ميكرد كه من كردم! "
"رئال من را نمي خواست، اگر آنها روي من حساب مي كردن، من نيز باشگاه را ترك نمي كردم، اين چيزي بود كه به كالدرون گفتم"
"من توقع نداشتم كه من را به عنوان بخشي از پولشان براي خريد C.Ronalo با منچستريونايتد و يا جاي ديگر بدهند، هدف اصلي من بازي در چلسي بود، جايي كه واقعا من را ميخواستن"
"زماني كه فهميدم به منچستر سيتي كه در آخرين دقايق به من پيشنهاد داد منتقل شده ام، گريه ام گرفت، ميتونيد از كالدرون بپرسيد"
"من براي بيرون رفتن گريه نكردم، من فقط بهش گفتم كه ديگه نمي خوام اونجا باشم، براي همين خواستم كه از تيم جداشم"
charlize
05-09-2008, 15:07
سلام به همه....
میگم چرا اینجا اینقدر خوابیده؟!!!!
ما باید بشیم همون بچه هایی که این تاپیک رو تا حد انفجار رسوندن...درست مثل شبی که قهرمان شدیم....
به هر حال من یه چند تا خبر براتون میزارم....
charlize
05-09-2008, 15:10
روبرتو كارلوس، مقامات رئال را به باد انتقاد گرفت
روبرتو كارلوس مدافع برزيلي و ستاره سابق باشگاه رئال مادريد، رئيس و مدير فني باشگاه رئال مادريد را به خاطر بيهوده كاري و لودگي كه در فصل نقل و انتقالات تابستاني انجام دادند، آماج انتقاد قرار داداسطوره
سابق ورزشگاه سانتياگو برنابو كه اكنون فوتبالش را در ليگ فوتبال تركيه در باشگاه فنرباغچه پيگيري ميكند، خوان كالدرون رئيس و پدراگ مياتوويچ مدير فني رئال را به خاطر سياستگذاري غلط و ناكامي در بازار نقل و انتقالات مقصر ميداند.
كارلوس معتقد است: كالدرون و مياتوويچ كساني هستند كه در زمينه مديريت و اداره يك باشگاه هيچ تجربهاي ندارند.> وي ادامه داد: -فلورنتينوپرز در زمان مديريتش توانست بدهيهاي باشگاه را بپردازد و اكنون در هيات مديره شاهد حضور اين دو نفري هستيد كه اصلا نمي دانند، چه ميكنند.
ستاره چپ پاي فنرباغچه سپس به همدردي با روبينيو، مهاجم هموطنش پرداخته و گفت او در تمام ماه گذشته به خاطر اصرار بر پيوستن به چلسي تحت فشار قرار داشت و كاملا براي او قابل درك است كه چطور ناگزير شد در ازاي ۴۲ ميليون يورو با منچسترسيتي قرارداد امضا كند.
وي گفت: حال روبينيو را ميفهمم. رئيس و مدير فني باشگاه احترامي براي او قائل نشدند. در حاليكه بازيكنان فوتبال يعني ما كالا نيستيم. آنها اين موضوع را هنگامي هم كه فكر ميكردند به امضاي قرارداد با كريستيانو رونالدو نزديك شده اند، فراموش كرده بودند.
كارلوس بعد از تقريبا يك دهه بازي در سانتياگو برنابو، در سال ۲۰۰۷تيم رئال مادريد را به دليل خودداري باشگاه از تمديد قراردادش با شروط بهتر به مقصد تركيه ترك كرد و روابطش با اين باشگاه همچنان تيره است.
-------------------------------------------------
البته شکی نیست که این فصل نقل و انتقالات برای رئال یه کابوس بود...ولی این هم از وقتیکه از رئال رفت دیگه با مسئولین تیم هی ساز مخالف میزنه....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.