PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47

Death prince
25-04-2009, 21:06
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _la_liga_pw104.jpg?x=400&y=312&q=85&sig=Iw7O_ZRCZNmoITnn8sfdrg--

این کارو باید تو ال کلاسیکو رو مسی انجام میداد الان این همه مصیبت نداشتیم :27:

بارسلونا - مسی = 0:5:

ashi-khan
25-04-2009, 22:10
زور په په به مگس هم نمی رسد

مربی اسپانیایی رئال مادرید به دفاع از مدافع تیمش پرداخته است.

سایت گل: خوان ده راموس، مربی رئال مادرید عملکرد په په در جریان دیدار مقابل ختافه را مورد آنالیز قرار داده است.
در حالی که بازیکنان تیم مادریدی خود را برای مصاف مقابل سویا آماده می کنند، مربی این تیم ، بار دیگر به دفاع از په په پرداخته است:« په په به خوبی می داند که کارهای او به شدت جدی مورد توجه قرار می گیرد و نباید چنین اتفاقی مجددا رخ دهد. او آرامشش را از دست داد و برای یک لحظه عصبی شد و آن اتفاق رخ داد. ولی په په مثل یک تکه نان است. او حتی نمی تواند به یک مگس هم آزاری برساند.
او از ما اجازه خواست تا در کنفرانس خبری شرکت کند، چرا که می خواست عذرخواهی نماید. او برای ما تعریف کرد که چه اتفاقی افتاده و چرا عصبی شده.من اصلا دوست ندارم در مورد نظرهای سایرین صحبتی کنم.من باز هم تکرار می کنم که او فقط کنترلش را از دست داد. به علاوه اگر او واقعا می خواست کاسکرو را آزار دهد این کاررا می کرد. په په اشتباه کرد ، چرا که نمی خواست آسیبی به کسی برساند.»

ashi-khan
25-04-2009, 22:11
دلارد: خانواده مهمتر از فوتبال

ستاره جوان باشگاه مادریدی می بایست قبل از هر چیز دیگری شرایط قلبی اش را برای بازگشت به میادین فوتبال در نظر داشته باشد.

سایت گل: روبن دلارد اعلام کرده که ممکن است پس از این، زمانش را وقف زندگی شخصی اش کرده و در صورتی که برایش خطرناک باشد، هرگز به میادین فوتبال بازنگردد. دلارد سال گذشته و در جریان دیدار تیمش در رقابتهای جام حذفی به ناگهان غش کرد و ربروی زمین افتاد و پس از آن دیگر نتوانست تا برای مادریدی ها به میدان برود.
انتظار می رفت که او ابتدای فصل آتی به میادین بازگردد ولی همه چیز به نتایج آزمایشات او که در تابستان صورت خواهد گرفت، برمی گردد. او در گفت و گو با اسکیره، اعلام کرد که تصمیم گیری در مورد آینده، به اوضاع قلبی اش بستگی دارد و باتوجه به نتایج آزمایشهای پزشکی، تصمیم نهایی اش را خواهد گرفت.
دلارد گفت:« همسر و فرزندم از فوتبال بسیار مهمتر هستند. من تصمیمی نخواهم گرفت که زندگی و آینده ام رابا خطر مواجه کند. در زندگی می بایست منطق را بیشتر از احساس درنظر گرفت و من اکنون به واژه هایی مثل فروتنی، کمک و انسانیت بیش از پیش اهمیت می دهم، چرا که هیچ کس نمی داند که فردا چه رخ خواهد داد.»
این در حالی است که آینده دلارد کاملا مبهم است و در این رابطه گفته:«رئال مادرید مهمترین باشگاه دنیاست وسران باشگاه برای بهبود من، هرکاری که می توانستند انجام داده اند.»

ashi-khan
25-04-2009, 22:13
در پي جوسازي‌هاي اخير

رئال مادريد از روزنامه اسپورت كاتالان شكايت كرد

خبرگزاري فارس: مقامات باشگاه رئال مادريد در 3 دادگاه مختلف و با 3 موضوع متفاوت از مدير مسئول روزنامه اسپورت كاتالونيا رسما شكايت كردند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسپورت كاتالونيا، پس از انتشار مقاله‌اي در روزنامه اسپورت كاتالونيا كه رئال مادريدي ها آن را توهين آميز مي دانند مقامات اين باشگاه از روزنامه مذكور شكايت كرده اند.
روزنامه اسپورت كه به وضوح از بارسلونا حمايت مي كند در يك نظرسنجي از مردم اسپانيا خواسته بود در مورد ميزان محروميت په په، مدافع رئال مادريد راي بدهند و انتشار نظر مردم در راي فدراسيون فوتبال تاثير بسزايي داشت.
نويسنده مقاله اسپورت مقامات رئال مادريد را به ترويج خشونت، فحاشي و مافياي قدرت و پول در فوتبال متهم كرده است.
در اسپانيا روزنامه ها به خاطر هر حكم محروميتي بيمه هستند و خيلي كم پيش مي آيد كه دادگاه عليه روزنامه ها حكمي صادر كند.
په په بازيكن رئال به دليل درگيري و حركات خشن در ديدار با ختافه از سوي فدراسيون فوتبال اسپانيا 10 جلسه محروم شد.

ashi-khan
25-04-2009, 22:14
هونتلار به تمرینات بازگشت

به نظر می رسد که ستاره هلندی باشگاه مادریدی به روزهای اوجش بازگشته وقادر خواهد بود تا دردیدار مقابل سویا، شاگردان خوان ده را همراهی کند.

سایت گل:کلاس یان هونتلار، امروز به تمرینات کهکشانی ها بازگشت و به نظر می رسد که قادر خواهد بود تا در دیدار فردا شب این تیم مقابل سویا به میدان برود. او که در طول هفته اخیر به شدت تحت مراقبت قرار داشت، از مصدومیتی جزئی رنج می برد و به صورت انفرادی تمریناتش را دنبال می کرد.
روزنامه AS در خبری در این رابطه نوشته که هونتلار از صبح شنبه تمریناتش را با سایر بازیکنان مادریدی از سر گرفته و آماده حضور در میدان سانچس پیسخوان است. این در حالی است که مربی اسپانیایی رئال نمی تواند از ستاره های بزرگی از جمله په په ،روبن و اسنایدر استفاده کند.این احتمالا وجود دارد که فابیو کاناواروی مصدوم بتواند به موقع به این دیدار برسد.
بازگشت احتمالی او می تواند خبربسیار خوشی برای راموس باشد، چرا که در غیبت او کار برای مربی اسپانیایی بسیار سخت خواهد شد.به احتمال فراوان راموس متسلدر را جایگزین په په در زمین مسابقه خواهد کرد. کهکشانی ها یکشنبه شب در آندالوسیا به مصاف سویا خواهد رفت .

ashi-khan
25-04-2009, 22:15
مانسین مورد توجه کهکشانی ها

سران باشگاه مادریدی ممکن است برای به خدمت گرفتن مدافع جوان چلسی وارد عمل شوند.

سایت گل: به نقل از خبری که در روزنامه سان منتشر شده، سران باشگاه مادریدی، در نظر دارند تا مایکل مانسین را به عنوان یکی از خریدهای تابستانی شان به رختکن برنابئو بیاورند. این مدافع جوان که در ترکیب تیم ملی زیر 21 سال انگلستان نیز توپ می زند، قادر است در مرکز یا جناح راست زمین بازی کند و درطول مدت حضورش در استمفورد بریج این فرصت را نیافته تا توانایی هایش را به نمایش بگذارد و مادریدی ها به دنبال آنند تا از این فرصت بهره ببرند.
این بازیکن 21 ساله از فوریه 2009 که به رختکن استمفورد بریج آمده،تنها 4 بار با پیراهن این تیم روانه زمین شده است. او به صورت قرض در طول سالهای 8-2006 در کوئینز پارک رنجرز توپ می زد و در طول این مدت 61 بار با پیراهن این تیم روانه میدان شده بود. در صورتی که فلورنتینو پرس به ریاست باشگاه مادریدی برگزیده شود، ممکن است مانسین را تابستان امسال در ترکیب کهکشانی ها ببینیم.

ashi-khan
25-04-2009, 22:16
كاناوارو:

بازي با سويا حكم مرگ و زندگي دارد

خبرگزاري فارس: مدافع ايتاليايي تيم فوتبال رئال مادريد گفت: براي رسيدن به هدف خود ورزشگاه سانچس پيسخوان را به آتش مي كشيم.

به گزارش خبرگزاري فارس، فابيو كاناوارو گفت: بايد سويا را شكست دهيم. بازي بعدي ما برابر بارسلونا است و نبايد با روحيه اي تخريب شده وارد آن ميدان شويم. 3 امتياز بازي با سويا براي ما حكم مرگ و زندگي را دارد. بايد بدانيم سويا تيم كوچكي نيست و اين تيم نيز براي پيروزي وارد ميدان مي شود.

ashi-khan
25-04-2009, 22:16
براي حضور در رئال مادريد

پرس با ابراهيموويچ مذاكره كرد

خبرگزاري فارس: مديرعامل اسبق رئال مادريد با مهاجم اينترميلان مذاكره كرده است.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، فلورنتينو پرس روز گذشته با زلاتان ابراهيموويچ گلزن اينترميلان مذاكره كرده و گويا به وي پيشنهادي مناسبي داده است.
اگر فلورنتينو پرس در انتخابات آينده رئال مادريد پيروز شود بازيكنان بزرگي نظير رونالدو، كاكا و ابراهيموويچ به رئال مادريد مي آيند.
اين ادعاي پرس در روزنامه هاي اسپانيايي به عنوان يك پيش فرض مطرح شده و مورد تحليل قرار گرشته است.
وكيل ابراهيموويچ امروز با روزنامه هاي ايتاليايي مصاحبه و صحت اين موضوع را تاييد كرده است.

MH_SANIANI
25-04-2009, 22:53
بارسا زد سویا رو..؟!

malkemid
26-04-2009, 00:12
بارسا زد سویا رو..؟!

زد له کرد بابا..4 صفر

Diego
26-04-2009, 00:34
والنسیا فعلا 2 به 1 از بارسا جلو افتاده...دمش گرم...

ahmad08
26-04-2009, 02:16
سلاااااااااام
سلام سلام
خوب مث ایکنه خبرهای خوشی از ویسنته به گوش میرسد .
و باز هم شانس و باز هم تساوی
و 2 امتیاز پر
یعنی رسیدن امتیازات به عدد 4
اگر که ما بازیمون رو امروز ببریم به امید ایزد منان با یک تساوی و باخت بارسا در سانتیاگو همه چی تمام هست و برد از آن ماست
الهی امین

Death prince
26-04-2009, 06:44
منم تساوی بارسلونا رو به همه تبریک میگم:21: اما اگه می باخت خیلی بیشتر حال میداد :4:

kasra_khan2003
26-04-2009, 08:24
تساوی این کاتالانی های از خود راضی رو تبریک میگم!

اما ما هم بازی سختی جلو سویا تو زمین خودش داریم! اونم با نبود په په و روبن!!!

امیدوارم ببریم تا اختلاف بشه 4 امتیاز

آره قربونشششش: دی

ashi-khan
26-04-2009, 10:27
در دفاع از سرمربي

بلودا:

بايد بي‌انصاف باشيم كه راموس را نخواهيم

خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه رئال مادريد گفت: خوانده راموس، رئال مادريد را نجات داده است.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، ويسنته بلودا گفت: وقتي هيچ اميدي به رئال مادريد نبود راموس اين مسئوليت بزرگ را بر عهده گرفت و رئال مادريد را نجات داد.
وي افزود: بايد خيلي بي انصاف باشيم كه راموس را نخواهيم. اگر فلورنتينو پرس سر كار بيايد با تمام احترامي كه به راي مردم قائلم بايد بگويم كه او حق ندارد راموس را كنار بگذارد. اين كمال بي انصافي است.

Ahmad-Ra
26-04-2009, 10:42
امیدوارم امشب قهرمان شیم و سویا رو بزنیم...

خبر بارسا هم خوشحال کننده بود :)

kasra_khan2003
26-04-2009, 10:55
بالاخره فارس هم یه خبر راست گفت! اون خبر مذاکره پرس با زلاتان مذاکره کرده رو میگم، تو گل هم نوشته بود.

جدا هم خیلی نامردیه که راموس رو بندازیم بیرون! به نظر من باید اون باشه، مخصوصا به عنوان مربی بدنساز تیم!!!

ebibarati
26-04-2009, 13:12
اگه خدا بخواد امشب فاصله مون با بارسا كم ميشه با تساوي كه ديشب بارسا در مقابل والنسيا گرفت اگه رئال امشب ببره فاصلش به 4 امتياز مي رسه و آل گلاسكو مهيج تر ميشه

resident_evil
26-04-2009, 13:15
اگه خدا بخواد امشب فاصله مون با بارسا كم ميشه با تساوي كه ديشب بارسا در مقابل والنسيا گرفت اگه رئال امشب ببره فاصلش به 4 امتياز مي رسه و آل گلاسكو مهيج تر ميشه

يوهو ميگفتي آلاسكا ديگه :دي

ديشب روي اشتباه سانچز گل خوردن و بازي مساوي شد !!!
تاريخ مصرف اين دروازه بان ديگه گذشته !!!
خيلي حيف شد ولي ما ديگه بايد بازيه ديشب رو فراموش كنيم و به فكر پيروزي در بازيه بسيار سخته امشبمون باشيم !!!
بعد هم پيروزي در ال كلاسيكو !!! :40:

nafas
26-04-2009, 14:09
سلام منم محمود
احمد و ممد مادرید و کسرا میشناسن منو
.......
یا همون هانتلار

دیشب هم که بارسا خراب کرد ایشالله دیگه قهرمانیم

ahmad08
26-04-2009, 18:35
سلام بر دوستان گل
خوب اقا امیدوارم مث همین استقلال ما هم قهرمان شیم.
بازی امشب فوق حساس هستش .
یه چیزی هست اینه که این سویا مقابل همه کشکه وقتی به ما میرسه میشه خدا
اینقدر ا همچین تیمهای مزخرفی بدم میاد که نگو
یه بازیکن دارن که از خیلی وقت چشم منو گرفته اسمش دیگو کل هست .
امشب بازیش رو ببینید مطمئنا خیلی خطرناکه
اگه به استعداد یابی من افرین نگفتین.
یه چیز موندم این میاتوویچ ابله این فائوبرت الاغ رو برا چی خرید خیلی راحت میتونست کاپل رو بگیره تازه میتونه تو لیگ قهرمانان هم بازی کنه.
به امید برد امشب
الهی امین

ahmad08
26-04-2009, 18:37
سلام منم محمود
.......
یا همون هانتلار

سلام داداش خوش برگشتی
قبلا با همین پروفایل اومدی یا نه؟
امیدوارم که دیگه تنهامون نذاری و بری به امان خدا.
موفق باشی
این هم از 1000 مین پست من تو تاپیک عشق.
عشق است رئال

kasra_khan2003
26-04-2009, 18:45
سلام منم محمود
.......
یا همون هانتلار

سلام پسر، خوب هستی؟ کجا هستی؟ با کی هستی؟ چرا با ما نیستی؟: دی

آقا امشب میبریم! اگه نبردیم من احمد رو میکشم که از میزان غمتون کم بشه: دی

ali_ranger22
26-04-2009, 19:52
ایول ! بارسا ریده ! :دي
امشب هم می بریم حتما شکی نیست
ولی من از این بارسا می ترسم تو ال کلاسیکو !! :دي
په په رو هم نداریم !
ولی ایشالله سوسکشون می کنیم :27:

resident_evil
26-04-2009, 19:54
اگه امشب بازي رو ببريم قهرمان ميشيم حالا ببينين كي گفتم :دي

nafas
26-04-2009, 20:28
قبلا با همین پروفایل اومدی یا نه؟

نه ...............
ایشالله میترکونیم

resident_evil
26-04-2009, 21:12
بسيار بسيار ضعيف !!!

همين ...

ali_ranger22
26-04-2009, 21:21
ایــــول رئال ایـــول رائول !!
دمش گرم رائول تیمو برگردوند به بازی
خوب بازی نکردیم ولی امیدم برای برد با این گل خیلی زیاد شد

resident_evil
26-04-2009, 21:23
بازم رائول گل زني كرد دمش گرم ...

lord_alone_dark
26-04-2009, 21:31
بازی چند چنده جونه من بگین

ashi-khan
26-04-2009, 21:49
بازی چند چنده جونه من بگین
1 -1
مساویه

ashi-khan
26-04-2009, 21:51
تا گفتم 1-1 ، 2-1 شد!!!
بازم رائول.
بازم بگید رائول فلانه بیساره !!!

ashi-khan
26-04-2009, 21:54
3-1
بازم رائوووووووووووووووووووووو ووووووول...........

cyrus_ln
26-04-2009, 21:55
راااااااااااااااااااااااا ااااااااااائووووووووووووو ووووووووووووووول : )

lord_alone_dark
26-04-2009, 21:55
رائول دوباره داره حماسه میسازه خیلی بازی خدا شده بازی 3.1 به نفع رئال

cyrus_ln
26-04-2009, 22:20
تبریک میگم
بردیم دیگه , تموم شد : )

shympw
26-04-2009, 22:23
به به 4-1
آقا تبریک.

lord_alone_dark
26-04-2009, 22:25
حماسه افریدیم دوباره حالا نوبت اون اب انار فروش ها هستن که حالشونو جا بیاریم بازی بعدی با کیه و کی هستش

resident_evil
26-04-2009, 22:25
4-2 برديم تبريك !!!
رفتيم واسه قهرماني ...
رائول هم كه مثل هميشه تركوند ...

h_starboy
26-04-2009, 22:28
خیلی حال داد تبریک میگم
بازی بعدی با بارسا ست. میریم واسه برد و ۱ اختلافی

h_starboy
26-04-2009, 22:30
سلطااااااااااااااان رائول هم که ترکووووند مثل همیشه

shympw
26-04-2009, 22:31
آخ 4-2 بود ! :دی

خوب بارسا حالا آماده باش !!!

mrchangiz
26-04-2009, 22:33
سلام به رئالی ها:31:
آقا تبریییییییییییییییییییییی ییییییک:10:
گل کاشتی رائول:11:
بازی توئ نیمه اول خوب نبود ولی نیمه دوم تقریبا ترکوندیم
آقا اختلاف شد 4 تا
ایشا الله در پایان هفته بعد بشه 1 امتیاز:5:
یه چیز دیگه به نظر شما فرق بارسا با منچستر و وجه اشتراک منچستر با رئال چیه؟
نظر من: منچستر تیمیه که میتونه ت و بازی های مهم به بازی برگرده و باخت و با پیروزی عوض کنه(بازی با تاتنهام و استون ویلا)
رئال هم همینجوره(چند بازی بود که رئال تو نیمه اول چند تا میخورد نیمه دوم میبرد)
ولی بارسا اینجوری نیست ! اگه چند گل پشت سر هم بخورند نظام تیمی شون بهم میخوره فوقش بتونن مساوی کنن (بازی دیشب)

kasra_khan2003
26-04-2009, 22:35
سلطااااااااااااااان رائول هم که ترکووووند مثل همیشه

آره حسابی لاشخوری کرد تو محوطه جریمه: دی

به نظر من هانتلار خوب کار کردا! چندین بار وقتی مدافعین ما میزدن زیر توپ، توپ میرفت تو زمین سویا، هانتلار فشار میاورد اوت میگرفت و ما رو از زیر فشار در میاورد!

اما تعویض گوتی خوب نبود، نمیدونم چرا این وندروارت بد داره بازی میکنه!

فکر کنم نیاز به یه شوک روحی و انگیزش داره

h_starboy
26-04-2009, 22:37
به نظر تو این سطح فوتبال و مخصوصا تیمهای شاخ نمیشه خیلی به طور یقین گفت اینجوریه و تو همه تیمها میبینیم که انگیزه خیلی بالاست ولی تو تیمهای اروپایی بهترینش به نظر من لیورپوله.
ما هم انصافا این فصل خیلی از بازیهارو همینطور که گفتی بردیم.

mrchangiz
26-04-2009, 22:38
حماسه افریدیم دوباره حالا نوبت اون اب انار فروش ها هستن که حالشونو جا بیاریم بازی بعدی با کیه و کی هستش
بازی بعد ال کلاسیکو با وانسیا تو مستایا
بعدشم فکر کنم با ویارئاله

h_starboy
26-04-2009, 22:41
به نظر من هانتلار خوب کار کردا! چندین بار وقتی مدافعین ما میزدن زیر توپ، توپ میرفت تو زمین سویا، هانتلار فشار میاورد اوت میگرفت و ما رو از زیر فشار در میاورد!

اما تعویض گوتی خوب نبود، نمیدونم چرا این وندروارت بد داره بازی میکنه!

فکر کنم نیاز به یه شوک روحی و انگیزش داره
کسری جان کاملا با این ۲ تا حرفت موافقم.
ولی خدایی از حق نگذریم کار خوانده راموس هم حرف ندااااااشت. انصافا تیم رو متحول کرده .

mrchangiz
26-04-2009, 22:47
ولی خدایی از حق نگذریم کار خوانده راموس هم حرف ندااااااشت. انصافا تیم رو متحول کرده .
آقا پسر ستاره
تایید میشه
راستی تا حالا چند تا بازی رو برده؟

ali...
26-04-2009, 22:53
منم تبریک میگم

Crespo
26-04-2009, 23:03
بشکن بشکنه، بشکن. من نمیشکنم، بشکن! پس کی بشکنه؟ رئال میشکنه! چیو میشکنه؟ طلسمو! کجا میشکنه؟ تو سانچز پیزخوآن!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام بر تمام دوستان گلم. این برد واقعاً شیرین تر از عسل رو تبریک میگم. واقعاً غوغا کردن این رئالی ها. قربون این پسر طلائی برنابئو برم من. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا یکی یکی بدخواهی رائول بیان جلو!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کجان اونایی که می گفتن رائول دیگه واسه بازی های بزرگ تموم شده؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در حال حاظر ما بازی سخت تر و نفس گیرتر از این بازی داشتیم؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا به حرف من رسیدین که بازی بزرگ مرد بزرگ هم می خواد؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی شیرین تر از هرچیزی برد رئال بود که اونم با تلاش یکایک بچه ها محقق شد. حالا این برد واسه من یه شیرینی خاصی هم داره چون رائول هت تریک کرده و خوشحالم که توی اون پستم که از خدا خواستم پای کاپیتانمون دوباره به گل باز بشه، اینقدر زود جوابمو داد. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن1: کاش از خدا یه چندتا چیز دیگه هم درخواست می کردم!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن2: اینقدر از دست این گزارشگر کفری شده بودم که حد نداشت! این مردک چرا گیر داده بود به سن ایکر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همش سعی داشت موفقیتهایی رو که تا حالا به دست آورده نشات گرفته از این بدونه که اسپانیا و رئال دروازه بان بهتری نداشته!!!!!! آخه ... تو کل دنیا، ایکر همتا نداره، اونوقت تو این چرت و پرتا رو می گی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن3: خدائیش من از همون اولم کریستوف کلومب [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو از په په بیشتر قبول داشتم. (البته منکر این نمیشم که قیافه این دو بازیکن هم توی این انتخاب تاثیر داشته!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). اما واقعاً خیلی بزیش از این موجود (په په) بهتره. نوسان خیلی کم داره. ثباتش زیاده و ... . اما به گمونم په په یه جورایی مثل والدس بارسا می مونه. چون خیلی بگیر نگیر داره!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن4: من از همون اول بازی همش حرص خوردم و کار به جایی رسید که دقیقه 80 بابا بهم گیر داد و گفت برو تو اتاقت و اگه گل زدن من بهت می گم!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بابام می گفت: بچه، اینقدر حرص نخور. سکته می کنی، ها!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن5: پاس گل سوم رو کی به کاپیتان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داد؟
پ.ن6: گل چهارم رو ندیدم، چون داشتم با بابام صحبت می کرد و یه خوردشو دیدم و کلی از دست این کوتوله (مارسلو !!!) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خندیدم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن7: فعلاً چیز دیگه ای یادم نمی یاد!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
.
.
.
.
.
.
پ.ن8: بسه دیگه، چقدر شماها دنباله پ.ن می گردین، ها!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

h_starboy
26-04-2009, 23:05
آقا پسر ستاره
تایید میشه
راستی تا حالا چند تا بازی رو برده؟

از اون موقعی که اومده فکر کنم ۱۵-۱۶ تا برده باشه.
واقعاااا شاهکاره

Crespo
26-04-2009, 23:07
آره حسابی لاشخوری کرد تو محوطه جریمه: دی

یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟ این چه طرزشه؟ بهتر درست صحبت کنی!!!! :13:

h_starboy
26-04-2009, 23:12
برو بچ راست میگن خدایی نباید درمورد سلطان اینجور صحبت کرد.

kasra_khan2003
26-04-2009, 23:18
این چه طرز صحبت کردنه!!!!!
خجالت بکش بابا.
ماشاالله بابا تو دیگه چه جور طرفداری هستی!!!!
واقعا چطوری میتونی اینجوری حرف بزنی !!!!!!!!!!!!؟

یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟ این چه طرزشه؟ بهتر درست صحبت کنی!!!! :13:

خوب خداییش همینطور بود دیگه! توپ برنداشت 4نفر رو دریبل کنه بزنه تو گل! همشون افتاد جلو پاش، اونم نشون داد تموم کننده خوبیه! یعنی بی نظیر! که من هم همیشه گفتم رائول تو محوطه جریمه بسیار خونسرد هست و همتا نداره!

اما با هتریک فوق العادش هم میگم، مهاجمی نیست که توپ رو بتونه از پشت محوطه خودش بکشه داخل و گل کنه! چون دیگه اون سرعت و چابکی گذشته رو نداره...

اما مثل خودم ( نیسروی ) تو محوطه جریمه اگه توپ بهش برسه، رحم نمیکنه:31:

ahmad08
27-04-2009, 02:11
سلام بچها
تبریک تبریک
عجب بازی بودش
عجب رائولی بودش
عجب فوتبالی بودش
کم مونده بود سکته بزنم
رئال نشون داد که با هیج تیمی قابل قیاس نیست.
رئال در حالی که خیلی از بازیکنهای اصلیش رو نداشت نشون داد که فوتبال یعنی چی.
امیدوارم که بازی بعدی
یعنی ال کلاسیکو نیز بچها مثل تمام بازیهای گذشته حقانیت خودشونو ثابت کنند و انشا الله که جام رو بالای سر میبرند.
به امید قهرمانی رئال عزیز
الهی امین

kasra_khan2003
27-04-2009, 10:21
بچه ها خبر داشتین که ما 6 سال و یک روز بود که نتونسته بودیم تو زمین سویا پیروز بشیم؟: دی

zahedy2006
27-04-2009, 11:55
پ.ن5: پاس گل سوم رو کی به کاپیتان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داد؟
پاس گل اول از متزلدر بود عجیبه مدافع پاس گل میده خیلی من کم دیدم
پاس گل دوم و که ندیدمک
پاس گل سوم هم باز هم یه مدافع میگل تورس
گل چهارم هم یه مدافع مارسلو
عجب مدافعهایی داریم بعضی به تیم حریف گل میزنن یکی هم به خودمون (هاینزه)

kasra_khan2003
27-04-2009, 11:58
آرین روبن هافبک هلندی رئال از این که منتقدان او را یک بازیکن تک رو می دانند خسته شده و اعلام کرد به همین شیوه خود در بازی های آینده ادامه خواهد داد.

روبن در گفتگو با رسانه های هلندی می گوید :"من در رئال پیشرفت کرده ام.منتقدان می گویند من تک روی می کنم اما این شیوه بازی من است و هر کسی تعبیری از آن می کند.در زمین بازی تصمیم گیری با سرعت بالایی صورت می گیرد و من همیشه منافع تیم را به منافع شخصی خود ترجیح داده ام.اما باز هم انتقادها ادامه دارد.من از انتقادها خسته شده ام."

روبن در این فصل 20 بازی برای کهکشانی ها انجام داده و 7 بار هم موفق به گلزنی شده است.

kasra_khan2003
27-04-2009, 11:59
ماموریت انجام شد. شاگردان خوان ده راموس، با درخشش تماشایی رائول گونسالس که منجر به هت تریک شد و به لطف لغزش شنبه شب کاتالونیایی ها ( در پی کسب تساوی مقابل والنسیا)، موفق شدند تا فاصله شان با صدر جدول لالیگا را به 4 امتیاز برسانند.

این دیدار در حالی بود که در دقیقه 17 رناتو، اولین گل تیم میزبان را وارد دروازه کهکشانی ها کرد ولی کاپیتان جنگنده تیم مادریدی در دقایق 45،63 و 66 سه گل ارزشمند را وارد دروازه سویا کرد تا روحیه را به اردوی مادریدی عا بازگرداند.14
دقیقه بعد کاپل یکی دیگر از سه گل خورده را جبران کرد و در دقیقه 92 بود که مارسلو با به ثمر رساندن چهارمین گل تیم مادریدی، کهکشانی ها را به کاتالونیایی ها در صدر جدول نزدیک تر کند. در این دیدار لاس دیارا و متسلدر نمایشی خیره کننده را به اجرا گذاشتند. ستاره فرانسوی رئال بسیار درخشنده ظاهر شد و این در حالی بود که بازیکن آلمانی بسیار جنگنده و پرتلاش بازی می کرد. با 4 امتیاز تفاوت میان تیمهای اول و دوم جدول لالیگا، شنبه شب شاهد یکی از حساس ترین ال کلاسیکوهای تاریخ خواهیم بود.
چرا که دیدار مستقیم می تواند تکلیف تیم قهرمان را تا حدودی مشخص کند و سه امتیاز دیدار شنبه شب به مراتب حساس تر از سایر سه امتیازهای دیگر خواهد بود و در این میان سویا نیز می بایست در دیدار بعدی خود مقابل ویارئال قرار بگیرد. رئال مادرید اکنون و درپایان هفته سی و سوم رقابتهای لالیگا با 78 امتیاز در تعقیب بارسلوناست.

kasra_khan2003
27-04-2009, 12:01
پاس گل اول از متزلدر بود عجیبه مدافع پاس گل میده خیلی من کم دیدم
پاس گل دوم و که ندیدمک
پاس گل سوم هم باز هم یه مدافع میگل تورس
گل چهارم هم یه مدافع مارسلو
عجب مدافعهایی داریم بعضی به تیم حریف گل میزنن یکی هم به خودمون (هاینزه)

خیلی باحال گفتی:31: البته خدا رو شکر راموس فهمید اون هاینزه خیلی گاو هست، انداختش بیرون!

راستی بچه ها، این ساویولا هنوز زنده هست؟: دی

lord_alone_dark
27-04-2009, 12:18
فکر میکنم هنوز زنده هستش کیا رو برای بازی بعدی داریم یعنی کیا زنده هستن و زنده میشن

Death prince
27-04-2009, 13:25
منم این برد شیرین را به همه تبریک میگم :11:
ولی عجب بازی نفس گیری بود :5:سویا گل دوم رو که زد حالم کلا گرفته بود راموس رو اونقدر الکی فرستادن پیش روانشناس داره روانی میشه :dجلوی هردو گل سویا رو میتونست راحت بگیره :41:
رائول دیروز روی اوج بود مهاجم باید این طوری باشه تو محوطه باید هرچی اومد بزنه :8:
به امید پیروزی ال کلاسیکو اگه رئال جدی بازی کنه بارسا رو با اون دفاع متزلزل و والدس خوشحال قاطعانه میبره :10:

ahmad08
27-04-2009, 16:43
سلام بچها چطورین خوبین؟
من یه چیزی رو موندم این متذلدر به این خوبی چرا بازیش نمیدن خیلی بهتر از اون په په کچله.
کسرا جان ممنون اذت که خبرها رو میذاری داداش
تا الان ممد خیلی خوب این وظیفه رو به عهده گرفته بودش حال که ممد مدتی رخت بر بسته در درجه اول چون کسرا جان شروع کرده اگه میتونه و میخواد ادامه بده و گرنه که یکی رو انتخاب کنیم و این وظیفه رو به عهدش بذاریم.
ممد به یادت هستیم

kasra_khan2003
27-04-2009, 17:16
به گزارش RmadridFC: کاپیتان رئال با هت تریک در بازی حساس مقابل سویا نقش پر رنگی در برد تیمش داشت و اظهار داشت که هم تیمی هایش نیز کمتر از او برای این برد زحمت نکشیده اند.

رئال مادرید در حالی که مقابل سویا با نتیجه ی 1-0 عقب بود با هت تریک کاپیتان خود توانست اختلاف امتیاز خود را با تیم کاتالانی به 4 امتیاز کاهش دهد.

رائول در مصاحبه با سایت رسمی باشگاه گفت:"سویا خیلی زود به گل رسید ولی ما با گلی که در دقایق پایانی نیمه ی اول به ثمر رساندیم, روحیه ای مضاعفی به دست آوردیم و با این روحیه پا به نیمه ی دوم گذاشتیم و با رسیدن به 3 گل متوالی به آرامش رسیدیم .
ما می دانستیم که بازی با سویا یک بازی سخت و حساس خواهد بود ولی این را هم می دانستیم که بازی 90 دقیقه است و به یک برد شیرین و ارزشمند دست یافتیم"

با وجود اینکه اختلاف رئال با صدر به 4 امتیاز کاهش یافته ولی کاپیتان از این موضوع راضی نیست و اعتقاد دارد که کنترل لیگ هنوز هم در دست یاران کاتالان است.

"در جدول رده بندی اختلاف را بسیار کاهش دادیم ولی هنوز به صدر نرسیده ایم.ما و بارسا بازی های بسیار سختی در پیش داریم که یکی از این بازی ها در مقابل بارسا در همین هفته ی پیش رو است و تنها کاری که از دست ما بر می آید بردن بازی های باقی مانده است"

رائول در ادامه افزود:"بازی سختی در مقابل بارسا داریم ولی این بازی در سانتیاگو برنابئو است و ما با استفاده از جو ورزشگاه می توانیم از این بازی با 3 امتیاز خارج شویم.من با تمام هم تیمی هایم و کادر فنی احساس غرور می کنم و از به تن کردن پیراهن رئال مادرید احساس غرور می کنم"

رائول در ادامه از هت تریک خود گفت:"من از این هت تریک بسیار خوشحالم ولی این هت تریک ارزشمند را مدیون هم تیمی ها و بازی گروهی تیم هستم"

kasra_khan2003
27-04-2009, 17:16
به گزارش RmadridFC: رئال مادرید با هت تریک کاپیتان خود توانست سویا را از پیش رو بردارد و فاصله خد را با صدر جدول به 4 امتیاز کاهش دهد

کاسیاس:7

سرجیو راموس:5.5

متذلدر:8

کاناوارو:7

میگل تورس:6

گاگو:6

لاس:5

هیگوایین:7.5

گوتی:6.5

مارسلو:7

رائول:9

بازیکنان تعویضی:

هونته لار:5

خاوی گارسیا:6

فان در فارت:5

ali_ranger22
27-04-2009, 19:33
ایــــــــــــول رئال ایـــــــــــــول رائــــــول افسانه ای
واقعا عجب کارایی میکنه این رائول
چه گلایی زد خدایی
کفم برید
واقعا قشنگ بازی کرد
دمش گرم
دمش جیز
جیگرشو بخورم
عاشقشم
من تا فردا بنویسم می خوای بخونی ؟!؟ :دي
تبریک میگم بچه ها خیلی حال کردم خیلی زیاد
این سویا هم اولش شاخ شده بودا ! ولی دم راموس گرم خوب تیمو جمع کرد
البته بازم بر می گرده به رائولی که جیگرشو بخورم ! :دي که آخر نیمه اول گل زد و این خیلی کمک کرد
دیگه قهرمانیم !

ashi-khan
27-04-2009, 22:05
بارسا رو میترکونیم.
زنده از برنابئو بیرون نمیرن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ashi-khan
27-04-2009, 22:19
واكنش كاپيتان به جوسازي روزنامه‌ها

رائول:

تمامش كنيد؛ من به درد تيم ملي نمي‌خورم

خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال رئال مادريد پس از هت تريك در بازي برابر سويا گفت: درخشش من در رئال مادريد الزاما در تيم ملي تكرار نمي‌شود.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، رائول گونسالس گفت: روزنامه ها هميشه در انتظار گلزني من هستند تا از دعوت نشدنم بنويسند اما اين درست نيست. مردم مرا مي شناسند و مي دانند كه در اين مدت هرگز عليه مربيان تيم ملي يا فدراسيون فوتبال حرفي نزده ام.
رائول خطاب به روزنامه ها گفت: تمامش كنيد؛ من به درد تيم ملي نمي خورم.
رائول در بازي برابر سويا هت تريك كرد. رئال در اين بازي با نتيجه 4 بر 2 پيروز شد.

ashi-khan
27-04-2009, 22:20
پس از پيروزي در خانه سويا

گوتي:

براي شكست دادن بارسا لحظه شماري مي‌كنم

خبرگزاري فارس: كاپيتان دوم تيم فوتبال رئال مادريد گفت: بدون ترديد قهرمان لاليگا مي‌شويم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، خوسه ماريا گوتيرس تصريح كرد: براي شكست دادن بارسا لحظه شماري مي كنم و اطمينان دارم كه اين تيم در سانتياگو برنابئو از ما شكست مي خورد.
وي افزود: بايد مراقب گل خوردن باشيم. بارسلونا زهردار است و براي پيروزي به برنابئو مي آيد. اگر در دقايق ابتدايي آنها را كنترل كنيم ديگر مشكلي نخواهيم داشت.
ديدار رئال و بارسا هفته آينده برگزار مي شود

ashi-khan
27-04-2009, 22:20
در حمله مردم آندولوس به اتوبوس رئال مادريد

هواداران سويا باعث جريمه تيمشان شدند

خبرگزاري فارس: پس از شكست خانگي سويا برابر رئال مادريد هواداران تيم ميزبان به اتوبوس رئال مادريد حمله و خساراتي به آن وارد كردند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، هواداران خشمگين سويا در حالي كه عليه مربي سابق تيم خود، خوانده راموس شعار مي دادند شيشه هاي اتوبوس رئال مادريد را شكستند. به همين دليل بازيكنان مجبور شدند براي رسيدن به فرودگاه از هواداران فاصله گرفته و تحت تدابير امنيتي به مقصد برسند.
باشگاه سويا به خاطر حركات توهين آميز هواداران خوود در محوطه ورزشگاه پيسخوان و خسارت وارد شده به تيم ميهمان از سوي فدراسيون فوتبال اسپانيا مبلغ 5 هزار يورو جريمه نقدي شد.
سويا ديشب در خانه خود با نتيجه 4 بر 2 مغلوب رئال مادريد شد.

ashi-khan
27-04-2009, 22:21
توهين هوادران سويا به سرمربي رئال مادريد

چهره راموس در دلارهاي آندولوسي

خبرگزاري فارس: هواداران تيم فوتبال سويا با در دست داشتن دلارهاي منقش به چهره خوانده راموس وي را پول پرست و خيانتكار خواندند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت رئال مادريد، هواداران سويا در جريان بازي تيمشان برابر رئال مادريد مدام خوانده راموس سرمربي سابق تيمشان را هو مي كردند و عليه او شعار مي دادند.
مديريت باشگاه سويا به همين دليل از همتاي مادريدي خود عذرخواهي كرد اما اين مسئله باعث نشد فدراسيون فوتبال اسپانيا جدا از جريمه حاصل از تخريب اتوبوس رئال مادريد محروميت دو بازي بدون تماشاگر را لحاظ نكند.

ashi-khan
27-04-2009, 22:22
پس از پيروزي برابر سويا

راموس:

از شكست تيم سابقم خوشحال نشدم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال رئال ماديد در كنفرانس خبري بعد از بازي با سويا ابراز تاسف كرد و گفت: هرگز به خاطر پول از سويا نرفتم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، خوانده راموس تصريح كرد: هواداران سويا در مورد من بي انصافي مي كنند. اين را قبول ندارم كه به خاطر پول از سويا رفته باشم. من به دنبال دنياي وسيع تري بودم و مي خواستم مربيگري را در انگليس تجربه كنم؛ حتي اگر نيمي از پول گرفته شده را هم دريافت نمي كردم.
وي افزود: از شكست تيم سابق خود خوشحال نشدم ولي به خاطر پيروزي رئال مادريد بسيار خوشحالم.
رئال مادريد شب گذشته با نتيجه 4 بر 2 برابر سويا به پيروزي رسيد.

Ahmad-Ra
28-04-2009, 10:15
سویا و بارسلونایی ها جفتشون کاتالانی هستن؟
چقدر این سویایی ها بد بخت و و خشونت طلبن که اینطور رفتار میکنن

shahshahani
28-04-2009, 11:26
لطفا تشریف ببرید تاپیک خودتون...
چند بار باید به شماها گفت تو تاپیک تیم رقیب کل کل نکنین؟؟؟

resident_evil
28-04-2009, 13:15
میدونم برای هواداران بارسا خیلی سخته 12 امتیاز رسیده به 4 امتیاز !!!
دوستای منم دیگه صداشون در نمیاد !!!
قبلا میگفتن 12 تا اختلاف امکان نداره زیر 10 تا بیاد !!!
در ضمن شما اول به فکر بازیه امشبتون باشید ...
لطفا دیگم تو این تاپیک نیایید ... : دی

M A X I M U M
28-04-2009, 18:09
بارسايي ها تونل افتخار رو فراموش نكنيد

ali_ranger22
28-04-2009, 19:29
الان طرفداران بارسا خیلی ترسیدن نمی دونن چیکار کنن !

ali_ranger22
28-04-2009, 19:30
مارسلو و روبن مسئول مهار مسی

خوان ده راموس برنامه های خاصی را برای مهار مسی در نظر دارند ، چرا که می داند تیمش در دیدار ال کلاسیکو با مشکلات زیادی مواجه خواهد شد.

سایت گل:درصورتی که آرین روبن به موقع از بند مصدومیت رها شده و به دیدار ال کلاسیکو برسد، یکی از مهره های مهار لیونل مسی خواهد بود.او تنها چند دقیقه پس از ورود به زمین مسابقه در جریان دیدار ختافه، دچار مصدومیت شد و به نظر می رسید که تا میانه های ماه می، از میادین ورزشی دور باشد ولی انتظار می رود که زودتر از موعد مقرر به روزهای آرمانی اش بازگردد. در نهایت پنجشنبه یا جمعه مشخص می شود که روبن به این دیدار خواهد رسید ولی در هر صورت مارسلو در این دیدار به کار گرفته خواهدشد.
هر دوی این بازیکنان می بایست در زمانی که بارسا پا به توپ شده و در حال حمله است، درپست تدافعی بازی کنند و مسئول مهار مسی هستند. گابریل هاینتزه و سرخیو راموس،هر دو در جناح چپ به کار گرفته می شوند ولی راموس درنظر دارد تا از سرعت مارسلو برای مهار مسی بهره گیرد. مربی مادریدی امیدوار است تا بتواندمیانه میدانش را به گوتی بسپارد و از او در کنار گاگو یا لاسانو دیارا استفاده کند.

h_starboy
28-04-2009, 19:32
الان طرفداران بارسا خیلی ترسیدن نمی دونن چیکار کنن !

دقیقا همینطوره علی جان

Ahmad-Ra
28-04-2009, 20:52
روبن و مارسلو که هیچی کل رئال+میاتوویچ+دی استفانو + خوانده راموس و بلودا هم بیان به گرد مسی هم نمیرسن
اتوئو و آنرری رو فراموش نکنید
غرور بیش از حد موجب شکسته!
بیخودی هم شلوغش نکن.

kasra_khan2003
28-04-2009, 20:59
غرور بیش از حد موجب شکسته!
بیخودی هم شلوغش نکن.

فقط واسه این آقا دکمه اعتراض بزنین! خود به خود بن میشه:27:

بردن بارسا کاری نداره، نیازی هم نیست مسی رو بگیریم!

باید نزاریم توپ به مسی برسه اصلا!

اونم با مهار ژاوی و اینیستا!!!

Death prince
28-04-2009, 21:57
طرفدارای بارسا با این کارا میخواهن نشون بده شعور استفاده از این جور تاپیک ها رو ندارن :41:البته خوب نتایج اخیر بازسا هم رو این موضوع تاثیر گذاره :5:
فقط لاس برای نابود کردن بازی سازی بارسا کافی :21:

resident_evil
28-04-2009, 22:00
طرفدارای بارسا با این کارا میخواهن نشون بده شعور استفاده از این جور تاپیک ها رو ندارن :41:البته خوب نتایج اخیر بازسا هم رو این موضوع تاثیر گذاره :5:
فقط لاس برای نابود کردن بازی سازی بارسا کافی :21:

اینو خوب اومدی !!! واقعا لاس دیارا فوق العادس ...

kasra_khan2003
29-04-2009, 00:12
نظرتون راجب به مساوی بارسا چیه؟

من هم ناراحت شدم، هم خوشحال!

خوشحالی که مشخص هست چرا

اما ناراحت چون که دوست دارم یه تیم از لالیگا هم تو فینال باشه، تا سطح لیگمون بالاتر بره...

lord_alone_dark
29-04-2009, 00:40
هیدینگ خوب تیمو بسته بود جونه بارسلونا رو گرفت ما هم باید همین کارو کنیم فکر نکنم جونی برای بازی با ما داشته باشن

Crespo
29-04-2009, 00:52
سویا و بارسلونایی ها جفتشون کاتالانی هستن؟
چقدر این سویایی ها بد بخت و و خشونت طلبن که اینطور رفتار میکنن

سه ویا از کاتالان نیست!
سه وبا از والنسیاست. :10:

resident_evil
29-04-2009, 01:12
هیدینگ خوب تیمو بسته بود جونه بارسلونا رو گرفت ما هم باید همین کارو کنیم فکر نکنم جونی برای بازی با ما داشته باشن

البته به نظر من باید از همون اول حمله کنیم !!!
حیف که په په نیستش !!!
ولی ما بازیه رفت هم خیلی خوب بازی کردیم ولی بد شانسی آوردیم ...

malkemid
29-04-2009, 01:31
به نظر من شانس بارسا هنوزم خوبه...تو بازی بعدی 1 گل بزنه...(که با توجه به بازتر بازی کردن چلسی نسبت به امشب امکانش کم نیست) چلسی کارش خیلی سخت می شه.
امیدورام راموس از هیدینک درس بگیره...واقعا مربی بزرگیه این هیدینک...ال کلاسیکو چندمه به تاریخ ما؟و ساعت؟

resident_evil
29-04-2009, 01:33
به نظر من شانس بارسا هنوزم خوبه...تو بازی بعدی 1 گل بزنه...(که با توجه به بازتر بازی کردن چلسی نسبت به امشب امکانش کم نیست) چلسی کارش خیلی سخت می شه.
امیدورام راموس از هیدینک درس بگیره...واقعا مربی بزرگیه این هیدینک...ال کلاسیکو چندمه به تاریخ ما؟و ساعت؟

شنبه ساعت 10:30 فکر کنم !!! الان این جاودانی گفت ...

kasra_khan2003
29-04-2009, 08:42
من نیمه دوم همش داشتم دنبال مسی میگشتم!

تعویض شد؟!!!

دیدین نیمه اول اینیستا 50 تا پاس داده بود؟ حالا اگه این بازیکن رو مارک کنیم، دیگه قلب بارسا رو زدیم!!!

M A X I M U M
29-04-2009, 08:50
چلسي فوق العاده منظم و با برنامه دفاع كرد
نيمه دوم اسمي از مسي نبود يا از همون اينيستاشون
فقط من موندم چرا دروگبا اون توپارو گل نكرد اصلا گل كردن كه هيچي شوت ميزد خب اما انگار نه انگار فقط ميخواد دريبل بكنه بره جلو
چلسي عالي بود... بارسايي هاي كدو حتما فكر مي كنن چلسي تو زمين خودشم اينطوري بازي مي كنه خبر ندارن براي هر بازي برنامه دارن ...
كسري تو هم بارسا رو حذف شده بدون به اميد خدا سال ديگه با پرز كهكشاني خودمون آبروي فوتبال اسپانيا رو مي خريم

ali_ranger22
29-04-2009, 10:28
من نمی دونم الان از مساوی بارسا خوشحال باشم یا ناراحت ! آخه از جفت تیما بدم میاد ! هم چلسی هم بارسا !

MORINIO
29-04-2009, 13:45
امیدوارم هفته بعد با برد رئال و بعدش چلسی جلوی بارسلون کارشونو تموم کنیم!

Retired User
29-04-2009, 14:16
بچه ها ممد چرا بن شد ؟!!!!!!!! :((((((
چرا ما اینقدر تلفات میدیم ؟! :دي
فكر نميكنم سر فوتبال بن شده باشه

امیدوارم هفته بعد با برد رئال و بعدش چلسی جلوی بارسلون کارشونو تموم کنیم!
قطعا همينطوريه

kasra_khan2003
29-04-2009, 19:14
چلسي فوق العاده منظم و با برنامه دفاع كرد
نيمه دوم اسمي از مسي نبود يا از همون اينيستاشون
فقط من موندم چرا دروگبا اون توپارو گل نكرد اصلا گل كردن كه هيچي شوت ميزد خب اما انگار نه انگار فقط ميخواد دريبل بكنه بره جلو
چلسي عالي بود... بارسايي هاي كدو حتما فكر مي كنن چلسي تو زمين خودشم اينطوري بازي مي كنه خبر ندارن براي هر بازي برنامه دارن ...
كسري تو هم بارسا رو حذف شده بدون به اميد خدا سال ديگه با پرز كهكشاني خودمون آبروي فوتبال اسپانيا رو مي خريم

والدرز تو عمرش اینجوری توپ نگرفته بود! اونم دو ضرب پیاپی که این دومین بارش باشه!!!

Retired User
29-04-2009, 20:30
ال كلاسيكو رو چه جوري پيش بيني ميكنيد؟
من ميگم 3-2 رئال(از اون بازيهايي كه رئال لحظه آخر ميبره)

راستي جاي ممد خيلي خاليه

MORINIO
29-04-2009, 20:53
والدرز تو عمرش اینجوری توپ نگرفته بود! اونم دو ضرب پیاپی که این دومین بارش باشه!!!

البته ضربه اول رو صاف زد جایی که والدز بود مطمئنا اگه مترسک هم تو دروازه بود اون توپ اول گل نمیشد اما توپ دومو قبول دارم خوب گرفت!

mrchangiz
29-04-2009, 21:24
سلام رفقای عزیز:10:
من منتظر شنبه هستم شما ها چی؟:21:
تا والدز تو دروازه بارسا هست برد رئال تضمین شده است
اصلا قدرت دروازه بانی نداره اونوقت رکورد زوبی زارتا رو میشکنه
یه نظر دارم شاید مسخره باشه من فکر میکنم گواردیولا با بارسا تو تمرین ها شون سعی میکنن تا پاس دادن تیم حریف و حدس بزنن
دیگه اگه دقت کرده باشین همیشه مسی از سمت راست میاد به سمت وسط،ژاوی یا اینیستا به دنی آلوز که خالی شده پاس میدن و اونم میکشه تو محوطه جریمه؛باید مواظب باشند
به امید برد رئال:20:

kasra_khan2003
29-04-2009, 22:22
به گزارش RmadridFC:لارس بندر جوان از سال 2010 به لورکوزن خواهد پیوست. او یک فصل دیگر در مونیخ 1860 می‌ماند.

بایر لورکوزن لارس بندر ستاره تیم دسته دومی مونیخ 1860 را با قیمتی فاش‌نشده به خدمت گرفت. این بازیکن 20 ساله یک فصل دیگر به صورت قرضی در باشگاه فعلی‌اش خواهد ماند تا بتواند تجربه بیشتری در زمینه حضور در تیم اول کسب کند و بعد در تابستان 2010 به لورکوزن برود.

بندر یکی از آینده‌دارترین بازیکنان آلمان به شمار می‌رود و اوایل این فصل گفته می‌شد رئال مادرید او را می‌خواهد. این بازیکن جوان به این دلیل به رئال نرفت که گفت دوست دارد در کشورش بماند.

او و سون، برادر دوقلویش عضو تیم زیر 19 ساله‌های آلمان بودند که در مسابقات زیر 19 ساله‌های اروپا در سال 2008 قهرمانی را به دست آورد.

kasra_khan2003
29-04-2009, 22:22
به گزارش RmadridFC:این مدافع آماده حضور در ال‌کلاسیکو خواهد بود.

گابریل هاینتزه امروز صبح به تمرینات رئال مادرید اضافه شود و برای بازی این هفته مقابل بارسلونا آماده خواهد بود. این بازیکن آرژانتینی دچار مصدومیت از ناحیه پای راست شده بود ولی امروز نشان داد می‌تواند پا به پای هم‌تیمی‌هایش بدود.

سایت رسمی رئال گزارش داده که او کاملا از مصدومیت رهایی یافته و می‌تواند به ترکیب ثابت بازگردد. البته خبر بد برای رئال این که وزلی اسنیدر، آرین روبن و فرناندو گاگو همه به جای این که در زمین چمن تمرین کنند در سالن تمرین کردند. گفته می‌شد روبن دیدار با بارسلونا را به دلیل مصدومیت مقابل رکرئاتیوو اوئلوا از دست داده ولی او شاید بتواند به این بازی برسد. گاگو هم می‌تواند مقابل بارسا حضور یابد و البته اسنیدر در این دیدار غایب است. در تمرینات امروز رئال، بازیکنان تمرینات کششی انجام دادند و بعد به سه گروه تقسیم شدند تا کنترل توپ و پاس‌های تک‌ضرب را تمرین کنند. اگر رئال بارسا را ببرد فاصله دو تیم تنها به یک امتیاز کاهش می‌یابد، در حالی که چهار هفته به انتهای فصل باقی خواهد بود.

kasra_khan2003
29-04-2009, 22:23
به گزارش RmadridFC: پیروزی در کلاسیکو می تواند همه چیز را عوض کند...پایان بردن لیگ به عنوان قهرمان فوق العاده خواهد بود, اين بخشي از صحبتهاي زيدان ستاره اسبق رئال مادريد است .

زین الدین زیدان درباره ی هیجان و شعف برد برابر بارسلونا در دوران بازیگری خودش به عنوان یک مادریدی توضیح میدهد.مرد فرانسوی چند دقیقه ای درباره ی کلاسیکوی هفته ی آینده صحبت میکند.
"کسب برد در کلاسیکو بسیار ضروری است.اگر رئال مادرید عنوان قهرمانی را میخواهد باید امشب بارسلونا را مغلوب کند.آنها به حمایت طرفداران نیز احتیاج دارند."
"این روزها بارسلونا فوتبال را عالی بازی میکند،بنابراین فکر میکنم بازی امشب بسیار زیبا خواهد بود اما من معتقدم پیروزی رئال مادرید می تواند همه چیز را عوض کند و پایان بردن لیگ به عنوان قهرمان فوق العاده خواهد بود."
"مغلوب کردن بارسلونا مانند پرت کردن چکش است و این برد می تواند شانسی دیگر را به رئال بدهد تا بتوانند لیگ را به عنوان قهرمان به پایان برسانند.اختلاف یک امتیازی از بارسا به آنها این شانس را میدهد تا جام را از آن خود کنند."

kasra_khan2003
29-04-2009, 22:23
به گزارش RmadridFC: مسئولان رئال مادرید می خواهند پیشنهاد خرید فان در فارت، هافبک هلندی خود را به چند باشگاه لیگ برتری ارائه دهند...

مسئولان رئال مادرید قصد دارند خرید رافائل فان در فارت هافبک هلندی خود را به باشگاه لیگ برتری چلسی پیشنهاد کنند.رئالی ها تصور می کنند گاس هیدینک سرمربی هلندی چلسی خرید فان در فارت ، هموطنش را ، به مسئولان این تیم لندنی توصیه خواهد کرد به همین منظور قصد دارند پیشنهاد خرید هافبک اسبق هامبورگ را به مسئولان استمفورد بریج ارائه دهند.

این در حالی است که رئال این پیشنهاد را به آرسنال ، اورتون و لیورپول نیز ارائه خواهد کرد.گفته می شود رئالی ها رقمی در حدود 8.9 میلیون یورو (8 میلیون پوند) برای فروش ملی پوش هلندی خود طلب خواهند کرد.

فان در فارت سال گذشته با رقم 13 میلیون یورو (11.6 میلیون پوند) هامبورگ را به مقصد سانتیاگو برنابو ترک کرد.او با وجود درخشش در بازی های ابتدای فصل نتوانست خودش را در ترکیب رئال جا بیندازد اکنون در لیست فروش این باشگاه قرار گرفته است.

kasra_khan2003
29-04-2009, 22:24
در ضمن گویا گوتی مصدوم شده و به بازی نمیرسه!!!

malkemid
30-04-2009, 00:22
به گزارش rmadridfc:این مدافع آماده حضور در ال‌کلاسیکو خواهد بود.

گابریل هاینتزه امروز صبح به تمرینات رئال مادرید اضافه شود و برای بازی این هفته مقابل بارسلونا آماده خواهد بود. این بازیکن آرژانتینی دچار مصدومیت از ناحیه پای راست شده بود ولی امروز نشان داد می‌تواند پا به پای هم‌تیمی‌هایش بدود.

سایت رسمی رئال گزارش داده که او کاملا از مصدومیت رهایی یافته و می‌تواند به ترکیب ثابت بازگردد. البته خبر بد برای رئال این که وزلی اسنیدر، آرین روبن و فرناندو گاگو همه به جای این که در زمین چمن تمرین کنند در سالن تمرین کردند. گفته می‌شد روبن دیدار با بارسلونا را به دلیل مصدومیت مقابل رکرئاتیوو اوئلوا از دست داده ولی او شاید بتواند به این بازی برسد. گاگو هم می‌تواند مقابل بارسا حضور یابد و البته اسنیدر در این دیدار غایب است. در تمرینات امروز رئال، بازیکنان تمرینات کششی انجام دادند و بعد به سه گروه تقسیم شدند تا کنترل توپ و پاس‌های تک‌ضرب را تمرین کنند. اگر رئال بارسا را ببرد فاصله دو تیم تنها به یک امتیاز کاهش می‌یابد، در حالی که چهار هفته به انتهای فصل باقی خواهد بود.

بدترین خبر.....وای بدبخت شدیم

kasra_khan2003
30-04-2009, 16:46
به گزارش RmadridFC: گوتی مصدوم شده و نمی‌تواند مقابل بارسلونا بازی کند...

رئال مادرید در دیدار مقابل بارسلونا گوتی را در اختیار نخواهد داشت. این بازیکن در تمرینات امروز مصدوم شد. این بازیکن تاثیرگذار در ناحیه مچ پای چپ خود دچار آسیب‌دیدگی شده و باید مورد معاینه پزشکان قرار می‌گرفت. چند ساعت بعد، وب‌سایت رئال مادرید تایید کرد که گوتی در این دیدار غایب خواهد بود.

بیانیه باشگاه رئال مشخص نکرده که او چه زمانی به میادین بازخواهد گشت و اعلام کرده مصدومیت او تحت بررسی است: «بعد از معاینات و آزمایش‌هایی که در بیمارستان سانیتاس لا مورالخا انجام شد مشخص شد مچ پای او پیچ خورده و البته به استخوانش آسیبی نرسیده. گوتی مقابل بارسلونا غایب است و با توجه به وضعیتی که دارد تیم پزشکی شرایط او را بررسی خواهد کرد تا ببینیم چه مدت باید از میادین دور باشد.» این خبر بدی برای خوان‌ده راموس است که حالا مجبور شده جای او را به رافائل فان‌درفارت بدهد.

kasra_khan2003
30-04-2009, 16:48
به گزارش RmadridFC: کاپیتان تیم ملی ایتالیا منتظر است که یوونتوس قرارداد او را قطعی کند.

مطبوعات اسپانیا و ایتالیا نوشته‌اند که فابیو کاناوارو مدافع میانی رئال مادرید در تابستان به یوونتوس برخواهد گشت.

مدیر برنامه‌های او گفته که موکلش می‌خواهد بار دیگر در تورین بازی کند: «منتظر یوونتوس هستیم. قرار است آنها یک فکس به رئال مادرید ارسال کنند. ما دو هفته صبر می‌کنیم تا ببینیم بهترین کار در این قبال چیست و چه راه حل‌هایی وجود دارد. در هر حال، پیشنهاد یوونتوس جذاب‌ترین تا حالا بوده. فابیو البته در حال حاضر بر روی پایان فصل با رئال مادرید به بهترین شکل تمرکز دارد.»

این بازیکن 35 ساله در سال‌های 2004 تا 2006 با غول‌های سری A بازی کرد و بعد از ماجرای کالچوپولی از این تیم رفت. او دو قهرمانی در لیگ اسپانیا را با رئال کسب کرد. قرارداد فعلی او در تابستان به پایان می‌رسد.

kasra_khan2003
30-04-2009, 16:48
به گزارش RmadridFC: اینتر قصد دارد کمی خط هافبک خود را تقویت کند...

بعد از اینکه ناپولی نسبت به جذب فان در فارت ابراز علاقه کرد مسئولان نراتزوری نیز وارد رقابت برای جذب این هافبک هلندی شدند.فان در فارت بعد از این که تابستان گذشته از هامبورگ به سانتیاگو برنابو پیوست نتوانست جایگاه ثابتی در ترکیب کهکشانی ها برای خود دست و پا کند به نظر می رسد برای از دست ندادن شانس حضور در جام جهانی به همراه تیم ملی کشورش تابستان این تیم را ترک می کند.

به نوشته ItaSportPress ژوزه مورینیو قصد دارد با جذب این بازیکن 26 ساله کمی خلاقیت را به خط هافبک خود تزریق کند.گفته می شود گاس هیدینک سرمربی هلندی چلسی نیز خرید فان در فارت را در مهلت نقل و انتقالات تابستانی به مسئولان چلسی توصیه کرده است.رئالی ها برای جذب این بازیکن رقمی در حدود 12 میلیون یورو به هامبورگ پرداخت کردند و انتظار می رود مبلغی در همین حدود برای فروش او طلب کنند.فان در فارت در این فصل تا کنون تنها 12 بار در ترکیب اصلی رئال به میدان رفته است.

kasra_khan2003
30-04-2009, 16:51
به گزارش RmadridFC: اینتر ممکن است در پایان فصل مانسینی را با اسنایدر مبادله کند...

آمانتیو مانسینی مهاجم برزیلی اینتر که در آغاز فصل از رم به این تیم پیوست نتوانسته انتظارات را برآورده کند به طوری که ژوزه مورینیو قصد دارد این بازیکن را در پایان فصل در لیست فروش قرار دهد.

به نوشته روزنامه Mundo Deportivo مسئولان اینتر قصد دارند وسلی اسنایدر را به عنوان جانشین مانسینی در تابستان جذب کنند.اسنایدر مدتهاست مورد توجه سرمربی پرتغالی اینتر است و آنها قصد دارند پیشنهاد مبادله این دو بازیکن را به سران رئال مادرید ارائه کنند.این در حالی است که باشگاه رئال مادرید از زمانی که مانسینی در رم بود خواهان جذب او بودند و به نظر می رسد حاظر شوند اسنایدر را با او مبادله کنند.

گفته می شود مسئولان اینتر همچنین قصد دارند با رافائل فان در فارت، هموطن اسنایدر نیز که به احتمال فراوان در پایان فصل رئال را ترک خواهد کرد مذاکراتی انجام دهند.

Retired User
30-04-2009, 19:01
به گزارش rmadridfc: اینتر قصد دارد کمی خط هافبک خود را تقویت کند...

بعد از اینکه ناپولی نسبت به جذب فان در فارت ابراز علاقه کرد مسئولان نراتزوری نیز وارد رقابت برای جذب این هافبک هلندی شدند.فان در فارت بعد از این که تابستان گذشته از هامبورگ به سانتیاگو برنابو پیوست نتوانست جایگاه ثابتی در ترکیب کهکشانی ها برای خود دست و پا کند به نظر می رسد برای از دست ندادن شانس حضور در جام جهانی به همراه تیم ملی کشورش تابستان این تیم را ترک می کند.

به نوشته itasportpress ژوزه مورینیو قصد دارد با جذب این بازیکن 26 ساله کمی خلاقیت را به خط هافبک خود تزریق کند.گفته می شود گاس هیدینک سرمربی هلندی چلسی نیز خرید فان در فارت را در مهلت نقل و انتقالات تابستانی به مسئولان چلسی توصیه کرده است.رئالی ها برای جذب این بازیکن رقمی در حدود 12 میلیون یورو به هامبورگ پرداخت کردند و انتظار می رود مبلغی در همین حدود برای فروش او طلب کنند.فان در فارت در این فصل تا کنون تنها 12 بار در ترکیب اصلی رئال به میدان رفته است.
هر روز يك تيم خواهانش ميشه:
ميلان ؛ اينتر ؛ منچستر؛منچستر سيتي و...

kasra_khan2003
30-04-2009, 23:55
هر روز يك تيم خواهانش ميشه:
ميلان ؛ اينتر ؛ منچستر؛منچستر سيتي و...

آره، دقیقا!

البته وندروات بازیکن خوبی هست، مثل اشنایدر شده!

به گمونم نیاز به یه شک داره که دوباره بیاد رو اوج، اعتماد به نفسش رو از دست داده!

مثلا بکام بعد اینکه دوباره کاپلو اونو دعوت کرد به تیم، متحول شد!!!

ali_ranger22
01-05-2009, 11:27
امیدوارم فردا این جا هممون به هم تبریک بگیم نه تسلیت ! :دي

kasra_khan2003
01-05-2009, 11:53
به گزارش RmadridFC: رئال مادرید نیاز به حمایت طرفداران دارد تا آنها را به پیروزی برساند. رئال برای قهرمانی در لیگ بسیار به این برد نیاز دارد.

رائول بر این باور است که رئال مادرید به احتمال بیشتری برنده ال‌کلاسیکو خواهد شد چون آنها در خانه بازی می‌کنند. او با این حال می‌‌گوید تیمش مقابل یکی از بهترین تیم‌های تاریخ بارسلونا قرار خواهد گرفت.

کاپیتان سفیدها می‌داند که بازی در برنابئو اهمیت بیشتری دارد، چون هر چیزی جز پیروزی خانگی باعث خواهد شد بارسلونا در صدر جدول به پیشتازی ادامه دهد: «ما در برنابئو بازی می‌کنیم و قاعدتا بخت بیشتری داریم. هر دو تیم می‌توانند پیروز شوند ولی جو و طرفداران به ما کمک خواهند کرد. باید به خود و روش بازی‌مان باور داشته باشیم و بدانیم که می‌توانیم برای بارسلونا مشکل‌ساز شویم. این بازی همیشه به دلیل رقابت بین دو تیم دیدار خاصی بوده، ولی حالا ما برای قهرمانی می‌جنگیم و این بازی را ویژه‌تر می‌سازد.

هر دو تیم در این فصل خیلی عالی کار کرده‌اند. ما در این فصل روندی عالی داشته‌ایم و آنها هم همین طور. اما آنها در چند بازی اخیر به دشواری خورده‌اند و ما سعی داریم بهتر از آنها باشیم. یکی از نقاط قوت بارسلونا این است که آنها تیمی بزرگ هستند و بسیار متعادل عمل می‌کنند. تمام بازیکنان آنها مهم هستند. یک تیم بر مبنای جوایزی که برده مورد قضاوت قرار می‌گیرد، ولی با این حال این تیم فعلی بارسا یکی از بهترین‌های تاریخ آنهاست. آنها چند بازیکن استثنایی دارند و بقیه هم که زیاد معروف نیستند هم دارند عالی بازی می‌کنند.»

kasra_khan2003
01-05-2009, 11:54
به گزارش RmadridFC: مدافع ملی پوش رئال معتقد است رئال باید بارسلونا را در ال کلاسیکو شکست دهد تا ناکامی های این فصل را به دست فراموشی بسپارد...

رئال مادرید برای باقی ماندن در کورس قهرمانی لالیگا فردا شب در ورزشگاه سانتیاگو برنابو میزبان بارسلونا است.سرخیو راموس مدافع ملی پوش رئال معتقد است هر نتیجه ای به غیر از پیروزی رئال امیدهای این تیم را برای قهرمانی در لالیگا از بین خواهد برد.ا

و در گفتگو با La Sexta می گوید :"با توجه به اختلاف چهار امتیازی ما با بارسای صدر نشین ما باید در بازی فردا مقابل آنها پیروز شویم تا هم این بازی سنتی و حساس را به نفع خود به پایان برسانیم و هواداران خود را خوشحال کنیم و هم فاصله امتیازی را با صدر جدول کاهش دهیم و امیدهای قهرمانی خود را زنده نگه داریم." "مسی خطرناکترین بازیکن بارسا است و ما برای مهار او برنامه داریم.اگر فضا را از این بازیکن بگیریم می توانیم به خوبی او را مهار کنیم." راموس در ادامه از خوان ده راموس سرمربی رئال تمجید کرد و گفت :"خوان ده از زمان ورودش به سانتیاگو برنابو تاثیر بسزایی در نتایج خوب رئال داشته و توانسته ناکامی های این تیم را پشت سر بگذارد.امیدوارم در پیروزی در بازی فردا همچنان خود را در کورس قهرمانی نگه داریم."

kasra_khan2003
01-05-2009, 11:54
به گزارش RmadridFC: هافبک هلندی رئال می تواند در بازی حساس فردا شب مقابل بارسا رئال را همراهی کند.

روبن توانست در تمرینات گروهی شرکت کند و به احتمال زیاد در بازی با بارسلونا به میدان خواهد رفت.

روبن که در بازی مقابل ختافه بعد از اینکه در نیمه ی دوم به بازی آمد بعد از 10 دقیقه بازی به علت مصدومیت از بازی خارج شد و پزشکان رئال گفته بودند که روبن به بازی مقابل بارسا نخواهد رسید ولی روبن با بازگشت زود هنگامش دل مربیان و طرفداران رئال را شاد کرد.

روبن که با پایی بانداژ شده تمرین می کرد نشان داد که مصدومیتش کاملا" برطرف شده است.

در خبری که در سایت رسمی باشگاه اعلام شد گفته شد که مصدومیت روبن کاملا برطرف شده و می تواند مقابل بارسا به میدان رود.

تنها بازیکنانی که در رئال به تمرین پرداختند ولی نمی توانند مقابل بارسا به میدان روند گوتی و وسلی اسنایدر هستند.

kasra_khan2003
01-05-2009, 11:55
به گزارش RmadridFC: رونالد مهاجم اسبق رئال مادرید که بارها برای این تیم در ال کلاسیکو به میدان رفته است، در آستانه بازی دو تیم معتقد است رئال برنده بازی است...

اگر یک بازیکن باشد که به خوبی ال کلاسیکو را بشناسد و تجربه کرده باشد، او رونالدو است.این مهاجم برزیلی 8 بار در بزرگترین داربی جهان به میدان رفته است.2 بار با پیراهن بارسا و 6 بار با پیراهن رئال.او همچنین پنج بار در این داربی گلزنی کرده است (1 بار برای بارسا و چهار بار برای رئال).

رونالدو که در سال 2007 رئال را به مقصد میلان ترک کرد و اکنون هم در کورینتیانس توپ می زند جایی که موفق شده در 11 بازی 11 گل به ثمر برساند در آستانه داربی حساس رئال مقابل بارسا در گفتگو با روزنامه AS می گوید :"بارسا در این فصل تیم فوق العاده ای است که در چند جبهه برای کسب جام می جنگد.اما رئال همیشه روحیه پیروزی طلبی اش را دارد و من مطمئنم بارسا را تا آخرین لحظات برای کسب عنوان قهرمانی لالیگا تحت فشار قرار خواهد داد.من معتقدم رئال در بازی فردا پیروز خواهد شد چرا که آنها در سانتیگو برنابو بازی می کنند و هر تیمی در این ورزشگاه مقابل رئال فشار زیادی را تحمل می کند.این فشار وقتی تیم مقابل بارسا باشد حتی بیشتر هم خواهد شد."

رونالدو در ادامه بازی را نیز پیش بینی می کند و حتی نام گلزنان را هم می گوید."رئال با نتیجه دو بر صفر پیروز خواهد شد و رائول و سرجیو راموس نیز گلزنان بازی خواهند بود.من مطمئنا بازی را تلویزیون تماشا خواهم کرد و امیدوارم در پایان فصل رئال که در قلب من جا دارد قهرمانی لالیگا را کسب کند."

kasra_khan2003
01-05-2009, 11:56
امیدوارم فردا این جا هممون به هم تبریک بگیم نه تسلیت ! :دي

منم همینطور: دی

البته خدا رو شکر، روحیه بچه ها عالی هست!!!

کلا راموس از وقتی که اومده، روحیه جنگندگی بالایی داده به بازیکنا:46:

زنده باد مادرید

:40::40::40:

Retired User
01-05-2009, 12:49
به گزارش rmadridfc: هافبک هلندی رئال می تواند در بازی حساس فردا شب مقابل بارسا رئال را همراهی کند.

روبن توانست در تمرینات گروهی شرکت کند و به احتمال زیاد در بازی با بارسلونا به میدان خواهد رفت.

روبن که در بازی مقابل ختافه بعد از اینکه در نیمه ی دوم به بازی آمد بعد از 10 دقیقه بازی به علت مصدومیت از بازی خارج شد و پزشکان رئال گفته بودند که روبن به بازی مقابل بارسا نخواهد رسید ولی روبن با بازگشت زود هنگامش دل مربیان و طرفداران رئال را شاد کرد.

روبن که با پایی بانداژ شده تمرین می کرد نشان داد که مصدومیتش کاملا" برطرف شده است.

در خبری که در سایت رسمی باشگاه اعلام شد گفته شد که مصدومیت روبن کاملا برطرف شده و می تواند مقابل بارسا به میدان رود.

تنها بازیکنانی که در رئال به تمرین پرداختند ولی نمی توانند مقابل بارسا به میدان روند گوتی و وسلی اسنایدر هستند.

بهترين خبر ممكن

اي كاش ميگفتي كه هاينزه مصدومه

M A X I M U M
01-05-2009, 13:59
عجب بازي بشه بازي فردا
اين بازي ، بازي مرگ و زندگيه
يا بايد ببريم و قهرمان بشيم يا بايد امتياز از دست بديم و قهرماني رو فراموش كنيم
به اميد خدا مي تركونيمشون

kasra_khan2003
01-05-2009, 16:07
بهترين خبر ممكن

اي كاش ميگفتي كه هاينزه مصدومه

زیاد روش حساب نکن، ممکنه برای روحیه دادن باشه فقط!

شاید آماده نباشه، حسم میگه نیمه دوم به عنوان تعویض میاد تو زمین

Ahmad-Ra
01-05-2009, 16:41
ایشالا که میبریم
فردا بازی رو شبکه ۳ نشون میده ؟‌ساعت چند ؟

M A X I M U M
01-05-2009, 16:57
بايد نشون بده
فكر كنم همون 11:15 باشه

ali_ranger22
01-05-2009, 17:09
دیگه اینو نشون ندن باید درشون رو با دستای خودشون گِل بگیرن ! :دي

Retired User
01-05-2009, 17:48
صدا وسيما اينطوري زده:

شنبه 12/2/88 رئال مادرید و بارسلونا ساعت 22:25

ahmad08
01-05-2009, 18:00
سلام بچها:
اه چطور بگم
شرمندم به خدا
ای دی اس ال قطعیده نمیشه بیام
الانم از کافی نت اینو مینویسم.
امیدوارم که دفعه بعدی که کافی نت بیام تبریک برد رو بدم
و کاهش امتیاز به 1 امیدوارم.
خوب گوتی گاو هم که نیومده رفت اگه میبود خوب میشد.
دیگر اینکه امیدوارم که سریع این پرز بیادش و سال دیگه اینطوری دعا نکنیم
گرچه دعا همیشه نیازه
فعلا
یاحق

Crespo
01-05-2009, 18:40
احمدجان!!!!!!!!!! گوتی گاو چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از تو انتظار نداشتم!!!!

M A X I M U M
01-05-2009, 19:43
گوتي بازيكن خوبيه
اگه به اين بازي مهم مي رسيد خيلي خوب ميشد
من شنيدم وضعيت اشنايدر هم 50 50 هستش

shympw
01-05-2009, 20:35
بچه ها باید همه تلاششونو بکنن. امسال خیلی اتفاقها افتاد که تیم که هیچی مملکت رو بر باد می ده !
باید ببریم ! و میبریم.

Retired User
01-05-2009, 20:39
احمد تنش ميخاره

M A X I M U M
01-05-2009, 20:53
موافقم ...
احمد عين آدم بيا معذرت خواهي بكن واگرنه سروكارت با شترهاست :دي

Retired User
01-05-2009, 20:59
موافقم ...
احمد عين آدم بيا معذرت خواهي بكن واگرنه سروكارت با شترهاست :دي

تو همون ممد نيستي؟

لالیگا ( هفته سی و چهارم )
شنبه 12 ارديبهشت 1388
ساعت : 22:30
ورزشگاه:

Santiago Bernabeu

Retired User
01-05-2009, 21:02
يه نكته خيلي مهم:
فردا كي گزارش ميكنه؟

Diego
01-05-2009, 21:14
يه نكته خيلي مهم:
فردا كي گزارش ميكنه؟

استاد بزرگ گزارشهای ورزشی: حضرت علیفر!!!!

Retired User
01-05-2009, 21:31
استاد بزرگ گزارشهای ورزشی: حضرت علیفر!!!!
مطمئني؟
فردوسي پور نيست؟
باز خدارو شكر خياباني نيست وگرنه ميرفت رو اعصاب

shympw
01-05-2009, 21:48
بازی به این مهمی رو میدن به علیفر ؟!
بازم بدون صدا باید تماشا کنیم ! : دی

احمد شترهارو دارم گرم می کنم !

M A X I M U M
01-05-2009, 22:07
تو همون ممد نيستي؟

شنبه 12 ارديبهشت 1388
ورزشگاه:

santiago bernabeu

نه
من مهرداد هستم يكي از قديميترين ها

M A X I M U M
01-05-2009, 22:08
البته چند باري مجبور شدم نام كاربري عوض كنم
قبلنا خيلي فعال بودم خيلي خيلي
اين احمد ميدونه
راستي احمد موتور شترا گرم شده زود باش بيا بريم مادريد :دي

shympw
01-05-2009, 22:23
البته چند باري مجبور شدم نام كاربري عوض كنم
قبلنا خيلي فعال بودم خيلي خيلي
اين احمد ميدونه
راستي احمد موتور شترا گرم شده زود باش بيا بريم مادريد :دي

اول باید با شترها یه سری به احمد بزنیم ! تنش می خاره دیگه !!! : دی
اونلی رئال مادرید !وی ویل وین ال کلاسیکو !:21:

Mokafating
02-05-2009, 01:18
real 3 - 0 barcelona

Death prince
02-05-2009, 06:57
ترکیب احتمالی گل
رئال مادرید

------- رائول------- هونتلار-------

هیگواین------------------ مارسلو

--------گاگو ---------- لاس ------

راموس -- کاناوارو---- متذلدر----تورس

--------------- ایکر ------------------

بارسا هم مهم نیست:31:

تازه به احتمال زیاد بارسا هانری رو هم نداره و با دو هافبک دفاعی بازی میکنه :5:

اگه راموس بتونه اینیستا رو تو راست اداره کنه اونور هم مسی با دوندگی فوق العاده لاس جمع میشه اون وقت بارسا نابود میشه:21:

real 3 _ 1 barca

پیش بسوی پیروزی:11:

M A X I M U M
02-05-2009, 08:40
تو اين تركيب جاي روبن كو ؟

M A X I M U M
02-05-2009, 08:42
به گزارش RmadridFC: هافبک هلندی رئال می تواند در بازی حساس امشب مقابل بارسا رئال را همراهی کند.

M A X I M U M
02-05-2009, 08:43
به گزارش RmadridFC: رونالد مهاجم اسبق رئال مادرید که بارها برای این تیم در ال کلاسیکو به میدان رفته است، در آستانه بازی دو تیم معتقد است رئال برنده بازی است...

اگر یک بازیکن باشد که به خوبی ال کلاسیکو را بشناسد و تجربه کرده باشد، او رونالدو است.این مهاجم برزیلی 8 بار در بزرگترین داربی جهان به میدان رفته است.2 بار با پیراهن بارسا و 6 بار با پیراهن رئال.او همچنین پنج بار در این داربی گلزنی کرده است (1 بار برای بارسا و چهار بار برای رئال).

رونالدو که در سال 2007 رئال را به مقصد میلان ترک کرد و اکنون هم در کورینتیانس توپ می زند جایی که موفق شده در 11 بازی 11 گل به ثمر برساند در آستانه داربی حساس رئال مقابل بارسا در گفتگو با روزنامه AS می گوید :"بارسا در این فصل تیم فوق العاده ای است که در چند جبهه برای کسب جام می جنگد.اما رئال همیشه روحیه پیروزی طلبی اش را دارد و من مطمئنم بارسا را تا آخرین لحظات برای کسب عنوان قهرمانی لالیگا تحت فشار قرار خواهد داد.من معتقدم رئال در بازی فردا پیروز خواهد شد چرا که آنها در سانتیگو برنابو بازی می کنند و هر تیمی در این ورزشگاه مقابل رئال فشار زیادی را تحمل می کند.این فشار وقتی تیم مقابل بارسا باشد حتی بیشتر هم خواهد شد."

رونالدو در ادامه بازی را نیز پیش بینی می کند و حتی نام گلزنان را هم می گوید."رئال با نتیجه دو بر صفر پیروز خواهد شد و رائول و سرجیو راموس نیز گلزنان بازی خواهند بود.من مطمئنا بازی را تلویزیون تماشا خواهم کرد و امیدوارم در پایان فصل رئال که در قلب من جا دارد قهرمانی لالیگا را کسب کند."

M A X I M U M
02-05-2009, 09:16
Real Madrid vs Barcelona

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rid_vs_Bar%C3%A7a.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1202880456131&ssbinary=true

امشب ديدار حساس ال كلاسيكو بين پر افتخارترين تيم اسپانيا و جهان رئال مادريد كبير و بارسلونا برگذار مي شود. ورزشگاه سانتياگو برنابئو بهترين ورزشگاه جهان و معروف به اليزه فوتبال دنيا كه در آن تا كنون مادريدي ها 3 سال است رنگ باخت را در مقابل بارسلونا نديده اند ميزبان اين بازي مهيج است. 80000 طرفدار سرسخت مادريدي كه از روزها قبل بليط مسابقه را تهيه كرده اند و هزينه بالايي را براي ساختن غول موزاييكي متحمل شده اند تا نشان بدهند امشب از پرافتخارترين تيم دنيا، از شگفت انگيزترين تيم دنيا، از پراعتبارترين تيم دنيا، از آبرومدترين تيم دنيا فقط و فقط برد ميخواهند. شايد بسياري از مادريديسموها ميخواهند تيم محبوبشان امسال قهرمان نشود اما اين بازي را ببرد. بازي كه با اين برد بارسلونا كه به عقيده بسياري از كارشناسان بهترين تيم بارسلوناي تاريخ است بهانه اي نخواهد داشت و همچين نه انگيزه و نه روحيه اي كه در بازي حساس مقابل چلسي كاري بكند. اين يك بازي معمولي نيست. امشب بازي مرگ است، بارسلونا با اين باخت احتمالا هر دو جام و شايد هر سه جام را از بدهد كاتالونيايي ها خوب ميدانند روحيه تيمشان در اين شرايط چقدر پايين ميايد. بايد منتظر بود و ديد ...
پيش بيني بازي از سايت رسمي پيش بيني فوتبال : Real Madrid 3 - 1 Barcelona

نويسنده : Дttractive ζ

saman65
02-05-2009, 09:18
من برگشتم: دی

امیدوارم برگشتم خوش یمن باشد: دی
12 ساعت دیگه...

M A X I M U M
02-05-2009, 09:18
روبن بازگشت ...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] egar%C3%A1_Robben%3F.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1202880526576&ssbinary=true

lord_alone_dark
02-05-2009, 09:29
واییی چه بازی هست امشب قلبم داره میاد تو دهنم

saman65
02-05-2009, 12:36
الان اخبار گفت پرز گفته 100% کاکا جون فصل دیگه میاد : دی

ali_ranger22
02-05-2009, 12:38
من قلبم اومده تو دهنم ! داره میزنه بیرون !! :دي :دي
می بریم ! (امیدوارم)

MORINIO
02-05-2009, 14:26
انتخابات رییس رئال کی برگزار میشه؟

ما نمیتونیم رای بدیم؟ : دی

M A X I M U M
02-05-2009, 15:24
طرفداران رئال ميتونن راي بدن اما فكر كنم در اسپانيا ...
اگه اينترنتي ميشد :دي

ali_ranger22
02-05-2009, 15:40
کالدرون:رئال 3-1 می برد

رئیس سابق باشگاه مادریدی معتقد است که کهکشانی ها دیدار شنبه شب را با پیروزی به پایان خواهند رساند.

سایت گل: رامون کالدرون ، رئیس باشگاه مادریدی در صحبتهایی پیش گویی کرد که مادریدی ها شنبه شب با نتیجه 3بر یک از سد تیم کاتالان عبور خواهند نمود. او در گفت و گو با روزنامهAS با ابراز تاسف از اینکه برای تماشای این دیدار دعوت نشده است، گفت:«متاسفانه حتی صمیمی ترین دوستانم نیز تصمیم گرفته اند تا ازمن فاصله بگیرند و بنا به دلایلی که همه ما می دانیم، از من دعوت به عمل نیاورده اند.»

او در ادامه صحبتهایش با اشاره به این نکته تکراری که پرس در زمان حضورش در برنابئو، رائول را نمی خواسته، گفت:«رائول بازیکنی بود که پرس او رانمی خواست ولی تدریجا رائول توانایی هایش را به نمایش گذاشته و بازوبند کاپیتانی را مال خود کرد و توانست اهمیتش را به عنوان بازیکن تیم ثابت کند.» او در ادامه بار دیگر انتقاداتی را روانه شوستر،مربی سابق رئال نموده و گفت:« من به بهترین نحو ممکن او را مورد حمایت خود قرار می دادم و در نهایت با برخورد نامناسب او مواجه شدم که اصلا توقع آن را نداشتم و از این بابت واقعا متاسفم. زمانی که تصمیم به برکناری او گرفتیم، این بهترین راه حل برای او و تیم بود. در رئال اطمینان زیادی به خوان ده راموس وجود دارد و عملکرد او نیز موفقیت آمیز بوده است. به نظر من دوره حضورم در تیم مادریدی به سرآمده است و من اجازه ندارم مسائلی که سالهای اخیر گریبانگیر خانواده ام شده بود را مجددا برای آنهاتکرار کنم.اکنون فرد دیگری دررئال روی کار خواهد آمد و امیدوارم که با او، همان رفتاری که با من شد، نشود.»

ahmad08
02-05-2009, 17:28

سلام
اول که بابت متن بالا شرمنده حواصم نبودش ولی میدونید که منظور بدی نداشتم
منظورم این بودش که اخه این مرتیکه چشه نیومده رفت که؟
این بود در هر حال تورو خدا شترها رو روشن نکنید طرز کارشون رو که رو وحید انجام شد رو یادمه دی
خوب امشب ال کلاسیکو هستش
امیدوارم که بچها مث همه بازیهای گذشته جنگنده تا اخر باشن و بازی رو ببرن
اگه امسال قهرمان شیم خیییییییییلی قهرمانی شیرینی خواهد بودش
مث سال 2007 با مربی گری کاپلو
به امید برد

M A X I M U M
02-05-2009, 17:37
احمد يه لحظه مياد همه چيزو درست مي كنه ميره :دي

M A X I M U M
02-05-2009, 18:33
به گزارش RmadridFC:در حالی که به برگزاری ال کلاسیکو نزدیک می شویم، هاینتزه و روبن به آمادگی لازم برای حضور در این دیدار رسیده اند.

آرین روبن و گابریل هاینتزه، هر دو در لیست باشگاه مادریدی برای دیدار شنبه شب ورزشگاه سانتیاگو برنابئو قرار دارند. این دو بازیکن در طول هفته اخیر تلاش زیادی را برای آنکه بتوانند به مرز آمادگی برسند انجام دادند و اکنون آماده اند تا در دیدار ال کلاسیکو به میدان بروند. روزنامه مارکا در گزارشی در این رابطه اعلام کرد که روبن که در جریان دیدار ختافه دچار مصدومیت شده بود، به روزهای اوجش بازگشته است.

البته برخی رسانه ها در این رابطه نوشته بودند که مصدومیت روبن، چندان هم جدی نبوده ولی اکنون می تواند با اطمینان خاطر برای تیم مادریدی به میدان برود. این طور به نظر می رسد که او و هاینتزه در دقایق پایانی به لیست تیم مادریدی رسیده اند. خبر بدی که در اردوی کهکشانی ها به گوش می رسد این است که گوتی در اوج آمادگی نیست و به این دلیل در لیست بازیکنان فراخوانده شده به اردوی تیم مادریدی دراین دیدار قرار ندارد.علاوه بر گوتی، اسنایدر هم با مصدومیت دست و پنجه نرم می کند و په په هم که محروم است. در این میان خوردی کودینا و میشل سالگادو هم بنا به تصمیمات فنی از ترکیب تیم کنار گذاشته شده اند و خاویر ساویولا هم شانسی برای حضور در مقابل تیم سابقش نخواهد داشت. بازیکنان رئال روز جمعه تمریناتشان را در حضور بیسنته بولودا، رئیس باشگاه مادریدی انجام دادند و پیش از آغاز این تمرینات، او با بازیکنان صحبت کرد.

M A X I M U M
02-05-2009, 18:34
به گزارش RmadridFC: برند شوستر که در نیم فصل به خاطر کسب نتایج ضعیف برکنار شد و چای خود را به خوانده راموس داد گفت:"بارسا از رئال می ترسد"

مربی سابق رئال معتقد هست که در لالیگا تنها تیمی که می تواند بارسا را اذیت کند رئال مادرید است.

شوستر که در مورد بازی امشب رئال اظهار کرد که بارسا از رئال می ترسد ودر ادامه نیز اضافه کرد:"هر چقدر انسان ها از ویروس جدید آنفلوآنزای خوکی می ترسند بارسلونا نیز همان قدر از رئال می ترسد.خود بارسایی ها نیز می دانند که تنها تیمی که میتواند قهرمانل را از آنها بگیرد رئال مادرید است, اما رئالی ها ترسی از آنها ندارند"

M A X I M U M
02-05-2009, 18:44

شنبه 12 ارديبهشت 1388
ورزشگاه : Santiago Bernabeu

Mokafating
02-05-2009, 18:57
اخبار گفت kaka فصل بعد 100 درصد میاد real :26::33:

ali_ranger22
02-05-2009, 19:34
ایـــــــــــــول ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

M A X I M U M
02-05-2009, 20:25
من تا با چشم خودم نبينم باور نمي كنم ....

resident_evil
02-05-2009, 20:26
من تا با چشم خودم نبينم باور نمي كنم ....

منم همین طور : دی

ehsan-totti
02-05-2009, 21:12
استرس دارم شدید :19:

ashi-khan
02-05-2009, 21:14
من اومدم !!!
میرم ساعت 12.20 میام که جشنو برپا کنیم دیگه.
حلههههههههههههههههههههههه ههههه !!!

saman65
02-05-2009, 21:47
GOooooooooooool
Higuinnnn

ali...
02-05-2009, 21:48
گلللللللللللللللللللللللل للللللللل

saman65
ایران با یه 30 ثانیه تاخیر پخش میکنه....

lord_alone_dark
گل اول رو زدیم

kasra_khan2003
یکی جلو من رو بگیره!!! فوحش میدماااااااا : دی : دی : دی

saman65
02-05-2009, 21:49
اووووووووف شانس اوردیم

saman65
02-05-2009, 21:54
نمی دونم چی بگم و به کی فحش بدم.اینم دومیش....

ali...
02-05-2009, 22:09
اینم سومی...................

saman65
02-05-2009, 22:15
دارن دیووونم میکنن با این بازیشووووووووووووون

shympw
02-05-2009, 22:19
شترها روشن هستن !
لینک واسه تماشای آنلاین دارین ؟ البته همچین تماشایی هم نداره !

saman65
02-05-2009, 22:20
هیچیمون مثل اونها نیست.نه تکنیکمون.نه بازیسازی.نه هماهنگی.نه پاسکاری.هیچی )):

اینم لینک

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

kasra_khan2003
02-05-2009, 22:22
آقا امید داشته باشید! میبریم!

به این زودی بیخیال شدین؟؟؟

خوبه شما توی ورزشگاه نیستین!!!!!

حتی ببازیم هم چیزی عوض نمیشه!

اینا همش تقصیر اون کالدرون هست که بازیکن نخرید هیچ، روبینیو رو هم از دست داد...

saman65
02-05-2009, 22:23
آره.الان به خودم می گفتم اگه روبینیو بود....

lord_alone_dark
02-05-2009, 22:23
بازی خوب هستش فکر کنم هانریو میاره بیرون شانس اوردن اون ها اما هنوز می شه جبران کرد اما خدایی دارن خوب بازی می کنن

shympw
02-05-2009, 22:25
آقا امید داشته باشید! میبریم!

به این زودی بیخیال شدین؟؟؟

خوبه شما توی ورزشگاه نیستین!!!!!

حتی ببازیم هم چیزی عوض نمیشه!

اینا همش تقصیر اون کالدرون هست که بازیکن نخرید هیچ، روبینیو رو هم از دست داد...

بابا خوب انصافا این فصل فصل ما نبود. تیم نابود شد و دوباره بلند شد. اینی که میگن پرز گفته کاکا رو می آره راسته ؟
پرز مرده ! (آقا !) :31:

saman65
02-05-2009, 22:26
خوب بازی می کنن.ولی در مقایسه بارسلونا...

saman65
02-05-2009, 22:27
بابا خوب انصافا این فصل فصل ما نبود. تیم نابود شد و دوباره بلند شد. اینی که میگن پرز گفته کاکا رو می آره راسته ؟

امروز تو اخبار گفت که با برلوسکونی حرف زده گفته قطعیه

شایدم یه شعار تبلیغاتیه

kasra_khan2003
02-05-2009, 22:30

امروز تو اخبار گفت که با برلوسکونی حرف زده گفته قطعیه

شایدم یه شعار تبلیغاتیه

هیچی معلوم نیست! پرز هیچ مصاحبه ی رسمی ای انجام نداده...

shympw
02-05-2009, 22:32
هیچی معلوم نیست! پرز هیچ مصاحبه ی رسمی ای انجام نداده...

آره. تو گل هم نبود !
معلوم نیست اینا خبرهاشونو از کجا می آرن !

resident_evil
02-05-2009, 22:36
نمیدونم واقعا چی بگم ...
دفاع از همون اول بازی خالی بود واقعا بد بازی کردن ...
بازم دم کاسیاس گرم که همیشه رو فرمه ...
در کل الان فقط میتونم به اون 31 قهرمانی که در کل کسب کردیم فکر کنم تا از عصبانیتو ناراحتیم کم شه ...
هنوزم امید داریم البته اگه درست بازی کنن ... فکر نمیکردم اینقدر بد بازی کنن
در کل این فصل , فصل ما نبود ... خریدای بد و مسخره مصدومین و محرومین بسیار زیاد ...
نمیدونم چی بگم دیگه .

cyrus_ln
02-05-2009, 22:39
3 تا :((((((((((((((((((((((((((((
اگه ببازن من ناراحتی روحی میگیرم :( : دی

saman65
02-05-2009, 22:46
گلللللللللللللللللللللللل لللللللللللل

resident_evil
02-05-2009, 22:49
خب اینم از شاهکار مدافع ما !
به هوای آفساید لطف کردن وایسادن تا هانری راحت بره گل بزنه ...
امشب نمیدونم چه مرگشونه اینا ...
دفاع واقعا ضعیف بازی کرده ...
من فکر میکرم دیگه لاس دیارا میتونه جلو اینارو بگیره بعدش دیدیم یه گلو تقدیم کرد بهشون ...

saman65
02-05-2009, 22:49
اههههههههههههههههه
ای خدااااااااااا

shympw
02-05-2009, 22:55
یکی بزن یکی بخور شده !

cyrus_ln
02-05-2009, 23:04
اینم از پنجمی :(((
تا پایان بازی بازم می خوریم :|

saman65
02-05-2009, 23:05
من که دیگه بستمش.5-2 p-:

حقشونه قهرمان بشن...

امیدوارم فقط اروپا حذف شن

shympw
02-05-2009, 23:12
6-2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

resident_evil
02-05-2009, 23:13
تسلیت میگم به همتون و امیدوارم بتونید سرتون رو بالا بگیرین تا چند روز جلوی آب انار ی ها ...

cyrus_ln
02-05-2009, 23:13
تحقیر شدیم رفت

shympw
02-05-2009, 23:14
همه بازیکن ها باید اعدام بشن !
آبرو ریزی شد !

shympw
02-05-2009, 23:19
به به تبریک می گم !
2-6 باختیم ! مفتضحانه بود !

shympw
02-05-2009, 23:21
بنده همین جا این برد شیرین رو به بارسلونایی ها تبریک می گم. نوش جونشون.
به احتمال خیلی زیاد هم قهرمان میشن بازم نوش جونشون.
کاش تو اروپا هم اسپانیا رو سربلند کنن.
امسال که چشم آب نمی خوره اما ببینیم سال بعد چی میشه.

malkemid
02-05-2009, 23:22
له می شویم!

shympw
02-05-2009, 23:23
له می شویم!

لوله شدیم !

shympw
02-05-2009, 23:24
شيش شيش شيش تاييها
شيش شيش شيش تاييها
شيش شيش شيش تاييها
شيش شيش شيش تاييها
شيش شيش شيش تاييها
شيش شيش شيش تاييها
شيش شيش شيش تاييها
شيش شيش شيش تاييها
شيش شيش شيش تاييها
شيش شيش شيش تاييها

شرم میکنیم ! :41:
بابا حالا تو دیگه نمک نپاش خودمون رو به موتیم !

mohsen.rajabi
02-05-2009, 23:26
حاجی وقت برد رئالی هستی !!!
وقت شکست رئالی نیستی !!!
این که نشد دادا.
من که رئالیم.
باختم ایرادی نداره همه اینا تقصیره اون کالدرون بی نامووووووووسه !!!!:31:

دوست من بازی نکردید که می گی تقصیر فلانی هست

باختید بگید بد بازی کردیم باخیتم

resident_evil
02-05-2009, 23:30
دوستان عزیز از هرگونه پاسخ به این با فرگهنگا خودداری کنید ...

گزارش تخلف ...

ممنون ...

shympw
02-05-2009, 23:32
من که خوشبختانه ندیدم !
اشکال از کجا بود ؟!
شانسی که 6 تا نمیشه خورد ! بازم تریپ حیف نونی بازی کردن !؟

Diego
یاد روزهایی که زیدان و فیگو و رونالدو و فرناندو هیرو توی رئال پادشاهی میکردند بخیر................

BehzadKiNG
من پرز می خوام :41:
خدا بگم چیکارت کنه ، کالدرون همش تقصیر توست . . . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

shympw
02-05-2009, 23:35
من پرز می خوام :41:
خدا بگم چیکارت کنه ، کالدرون همش تقصیر توست . . . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کاش پرز بیاد و درست خرید کنه ! نه واسه نمایش تو تلویزیون !

kasra_khan2003
02-05-2009, 23:35
6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6
تایی تایی تایی تایی تایی تایی تایی تایی تایی تایی

دوستان اصلا نگران نباشین! اینا خودشون قبلا 6 تا خورده بودن از ما!!!

فصل 49-50 ما اینا رو بردیم، تازه ما 6-1 بردیم!!!

تو سایت ویکیپدیا هم هست مدرکش:

cyrus_ln
02-05-2009, 23:37
چه ذوقی کردن اینا
خوبه آدم جنبشو داشته باشه

shympw
02-05-2009, 23:39
فقط منتظرم چرت و پرت های کالدرون رو در مورد این نتیجه بشنوم !

ashi-khan
02-05-2009, 23:39
دوستان اصلا نگران نباشین! اینا خودشون قبلا 6 تا خورده بودن از ما!!!

فصل 49-50 ما اینا رو بردیم، تازه ما 6-1 بردیم!!!

تو سایت ویکیپدیا هم هست مدرکش:

حاجی پرچم رئال انقدر بالاست که با این چیزا پایین نمیاد.
بعد 3 سال بالاخره مارو تونستن اینجا ببرن.
قبلا هم که 6-1 داشتیم.

ashi-khan
02-05-2009, 23:40
فقط منتظرم چرت و پرت های کالدرون رو در مورد این نتیجه بشنوم !
کالدرون چیکاره حسنه دیگه !!!؟؟؟
مگه مهمه دیگه !!؟
حاجی نکنه نمیدونی کالدرون رفته ؟!!!!:31:

M A X I M U M
02-05-2009, 23:41
نميخوام نظرمو الان بگم با اين عصبانيت
فردا يه پست كامل ميزنم اما در مورد نتايج قبل بگم كه ما اينا رو قبلا 8-2 هم برده بوديم

shympw
02-05-2009, 23:42
کالدرون چیکاره حسنه دیگه !!!؟؟؟
مگه مهمه دیگه !!؟
حاجی نکنه نمیدونی کالدرون رفته ؟!!!!:31:

آخه هر روز یه مصاحبه می کنه ! به ... هم نیست که انداختنش بیرون ! می خوام ببینم چه چرتی می گه این دفه !

kasra_khan2003
02-05-2009, 23:42
چه ذوقی کردن اینا
خوبه آدم جنبشو داشته باشه

یه بارسایی میبازه، بهش sms میدی گوشیش خاموشه! جرات ندارن بیان حرف بزنن!

حالا تا میبرن...

بعده دو فصل قهرمان شدین بابا، خوب حالا!!!

Majid393
02-05-2009, 23:44
نميخوام نظرمو الان بگم با اين عصبانيت
فردا يه پست كامل ميزنم اما در مورد نتايج قبل بگم كه ما اينا رو قبلا 8-2 هم برده بوديم

آره .... اتفاقا" منم همین الان میخواستم همینو بگم .

ashi-khan
02-05-2009, 23:47
اون همونه که امشب تحقیرتون کرد به این زودی چهرش از یادت رفت!!!!!!
مرسی کلی خندیدیم !!!!:27:
در سطح این حرفا نیست آخه.

shympw
02-05-2009, 23:52
آره خدایی.
به قول اکبر میثاقیان :
گزارش گر کیه ؟؟ آقا عادله ؟؟ آی بابا مزدکه؟؟ **************!!!!:27:

:27::27::27::27:
بازم خوبه به این خیابانی حیف هوا ! ندادن گزارشو ! :21:

lord_alone_dark
02-05-2009, 23:53
خوب اخرش هم این بازی تموم شد واقعا اگه امسال بارسلون ببره حقشه اما زیاد شلوغ نکنید امشب خوب بازی کردن امسال ما زیاد مصدوم داشتیم بد بازی کردیم نیم فصل اول مربی عوض شد اما نباید بهونه اورد امسال تیم خوبی نبودیم اما 18 تا برد داشتیم پشت سر هم نباید از یاد برد واقعا دلم خیلی سوخت اما من به عنوان یک هوادار دو اتشه به بچه های بارسلون تبریک میگم اما فکر نکنم از صد چلسی بگذرین من به پشتوانه افتخاراتمون 9 بار قهرمانی در جام قهرمانان اروپا و31 بار برنده شدن در لالیگا این حرف رو می زنم که فصل دیگه کارتون تمومه بچه ها لطفا به هیچ عنوان جواب بارسلونا یی هارو ندین من هم عصبانی هستم این ها دارن فرهنگ خودشونو نشون میدن لطفا جوابشونو ندین

shympw
02-05-2009, 23:55

پرز چه تیمی رو تحویل گرفت و چی تحویل داد !
این یابو هم چه تیمی رو تحویل گرفت چی تحویل داد ! :41:
از همون اولشم بدم می اومد ازش ! جوون گرایی ! آخه یابو بچه 20 ساله می آد رئال تجربه کسب کنه !
انگار تیم دسته 3 هست بازیکن سازی میکنه باقلوا !

kasra_khan2003
03-05-2009, 00:02
مهم نیست، فصل بعد جبران میکنیم.

بعد دو فصل قهرمان شدن، سر از پا نمیشناسن!

shympw
03-05-2009, 00:04
ولا خدا یکم جنبه بده !
ما باختیم ناراحتیم, از این بابا ریلکس تریم !
چه ذوقی کرده عمو !

resident_evil
03-05-2009, 00:06
ایشالا بازی های بعدی رو ببرن و دیگه فصل بعد قهرمانی برای 32 بار برای ماست ...

shympw
03-05-2009, 00:31
REAL MADRID (4-4-2)

Casillas 7
Sergio Ramos 6
Fabio Cannavaro 4
Metzelder 4
Heinze 3.5
Robben 7
Lassana Diarra 5
Gago 4.5
Marcelo 6
Higuain 7
Raul 5

Substitutes

Huntelaar 5
Van der Vaart 5.5

BARCELONA (4-3-3)

Victor Valdes 7
Dani Alves 7.5
Pique 9
Puyol 7
Abidal 7
Xavi 9
Yaya Toure 7.5
Iniesta 7.5
Messi 9
Eto'o 6.5
Henry 9.5

Substitutes

Keita 6.5

shympw
03-05-2009, 00:32
بازم این هاینزه آخر شد. آخه این موجود چقدر گاوه !
کی این رو خرید ؟! منچستر یعنی اینو کرد تو پاچمون !

kasra_khan2003
03-05-2009, 01:31
بازم این هاینزه آخر شد. آخه این موجود چقدر گاوه !
کی این رو خرید ؟! منچستر یعنی اینو کرد تو پاچمون !

کاملا موافقم!!!

من بهتر از اون بازی میکنم!!!

خدا رو شکر پنالتی نداد بهشون!

kasra_khan2003
03-05-2009, 01:32
احمد کجاست؟؟

دید باختیم سرش رو کرده تو برف؟!!!

من خابم نمیبره!!! اعصابم خورده!!!

کسی آدرس کالدرون رو نداره؟؟

ashi-khan
03-05-2009, 02:16
امتیازاش خیلی عجیب بود !!!
والدز 7 !!!!!!!!!!! ایکر کبیر هم 7 !!!!!!!!!!!!!
جوک گفته طرف !!!

shahshahani
03-05-2009, 08:11
من هم به نوبه ي خودم تسليت ميگم

Ahmad-Ra
03-05-2009, 08:15
اره واقعا تسلیت داره... خدا وکیلی حق بارسا هم بود ببره قشنگ بازی کرد! ولی تیم ما چی! بعد ۲ ماه اومدیم بازی real رو ببینیم اینجوری شد!

shahshahani
03-05-2009, 08:24
رئال بازيكن نداره...
يه قياس نفر به نفر بين بازيكن هاي رئال و بارسلونا ميكردي معلوم ميشد بازيكن هاي رئال در حد بازيكن هاي بارسلونا نيستن.
و اين رامون كالدرون مزخرف اينا رو ورداشت آورد رئال.
آخه رئال جاي همچين بازيكنهاييه؟؟؟؟

ebibarati
03-05-2009, 12:21
تحقير شديم رفت
من كه مهمان هم داشتم بدبختي مهمانمون بارسايي سر سخت دراومد فقط سكته نكردم

Diego
03-05-2009, 12:49
تحقير شديم رفت
من كه مهمان هم داشتم بدبختي مهمانمون بارسايي سر سخت دراومد فقط سكته نكردم

قانون مهم:پذیرائی و راه دادن مهمونهایی که طرفداران بارسا هستند ممنوعه....

بردیا
03-05-2009, 13:06
آقا من خیلی وقته از تحولات مدیریتی رئال خبر ندارم
یکی بگه کالدرون کی رفت؟
کی اومده به جاش؟
انتخابات انجام شده؟
کلا یه توضیح کوتاه
شنیدم راموس رو میخوان بندازن بیرون
البته این شنیده مربوط به قبل از بازی دیشب هستش

resident_evil
03-05-2009, 13:14
آقا من خیلی وقته از تحولات مدیریتی رئال خبر ندارم
یکی بگه کالدرون کی رفت؟
کی اومده به جاش؟
انتخابات انجام شده؟
کلا یه توضیح کوتاه
شنیدم راموس رو میخوان بندازن بیرون
البته این شنیده مربوط به قبل از بازی دیشب هستش

2ماهی هست رفته فکر کنم خدا پشت و پناهش نباشه ایشالا : دی
بلودا موقته !!!
ماهه دیگه انتخابات هستش ...
توضیح دادم دیگه : دی
آره با چند نفری هم مذاکره کردن یکیش ونگر بود که رد کرده درخواستشونو ... اون یکیم آنجلوتی بود ...
ما هم قبل از بازی شنیده بودیم : دی

در کل امیدوارم حال همتون خوب باشه ...
من که دیشب هرکی sms میداد همچین جوابشو میدادم خودش میرفت دنبال کارش !!!
یکی از بچه ها اصلا بحثو عوض کرد گفت نمایشگاه E3 کی شروع میشه : دی
خلاصه ازین ها بیشتر نمیشه انتظار داشتین دیگه . شماهام سرتون رو بالا بگیرید مثل یک مرد ...
تیم ما بارسا نیست که ما رئال مادرید هستیم پر افتخار ترین تیم تاریخ بشریت ...
به نظر من اینقدر افتخار کسب کردیم که بارسا توش گمه !!! ( الان آب اناری ها که میخونن اینو میگن اینا همش بر میگردن به گذشته : دی )
دیشب این یارو مزدک (بارساییه دیگه انتظار بیشتری ازش نداریم ) گفت به والدز میگن ایکر کاتالان : دی
ایکر مقدس مارو بدجور بردن زیر سوال ... الان دیگه همه قبول دارن بهترین درواره بان جهان ایکر خودمونه ...
در بدترین شرایط بهترین بازی رو انجام میده برای تیم ...

:40:موفق و پیروز باشید رئالی های عزیزم:40:

Retired User
03-05-2009, 13:35
خداییش این رئال یه خواب راحتو ازمون گرفت و به کابوس تبدیل کرد ! موجب شد تحقیر بشیم جلوی تمامی دوستان و آشنایان !!! اعصابمونو ریخت به هم !!!! تا دو هفته تو شوک این حقارتیم !!!!! دیگه تا اطلاع ثانوی نمی تونیم کل کل کنیم و کلی از فوتبال حرف بزنیم !!! هرچی دیگران می گن باید بگیم چشم !!! و ....... .
تمامی این موارد در زمان بازی با لیورپول صدق می کرد ولی اونو راه فرار داشتی اونم بستن به داوری بود و امید داشتن به این بازی ولی دیگه هیچگونه راه فراری نداشتی
حالا می خوام ببینم چه کسی می خواد همه ی این مواردو جبران کنه ؟؟؟؟؟
آیا فلورنتینو پرز می تونه ؟؟؟؟

Retired User
03-05-2009, 13:36
راستي ما قبلا به خياباني ميگفتيم گزارشگر ضد رئالي
حالا بايد يكي اين ميرزايي رو بگيره

cyrus_ln
03-05-2009, 14:11
خداییش این رئال یه خواب راحتو ازمون گرفت و به کابوس تبدیل کرد
آره
از صبح تا حالا هر کی منو میبینه میگه 6 تایی :|

ehsan-totti
03-05-2009, 14:16
دیشب چقدر زنگ خوره گوشیه من رفته بود بالا :31:
همه 6تایی شدنمونو تبریک میگفتن :27:
مبارکمون باشه :40::40:
الکی نبود قبل بازی استرس داشتمااااا
تو دلم بود که بد میبازیم :41:
ولی فکر نمیکردم بیشتر 4 تا بشه :10:
شانس اوردیم انری .... :8:

ashi-khan
03-05-2009, 14:38
/هفته سي و چهارم لاليگا اسپانيا/

رئال مادريد با 6 گل تحقير شد

خبرگزاري فارس: تيم فوتبال رئال مادريد با قبول شكست خانگي 6 بر 2 برابر بارسلونا در ورزشگاه سانتياگو برنابئو تحقير شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، در حالي كه مردان خوانده راموس به پيروزي خانگي برابر بارسلونا نياز جدي داشتند، اين بارسلونا بود كه شايستگي خود را براي قهرماني در لاليگا اثبات كرد و تا نزديكي جام پيش رفت.
بارسا در حضور 98 هزار نفر تماشاگر ورزشگاه را بر سر رئال ويران كرد. در دقيقه 14 راموس موفق شد آبيدال را كنار بزند و سانتر زيباي او با ضربه سر گونسالو هيگواين تكميل شد تا رئال مادريد يك بر صفر پيش بيفتد اما اين گل خيلي زود با گل ويران كننده هانري پاسخ داده شد.
اين آغاز هنرنمايي هاي مردان گوارديولا بود و كارلوس پويول كاپيتان بارسلونا در دقيقه 20 گل دوم را به ثمر رساند و بازوبند منقش به پرچم كاتالونيا را به رخ تلويزيون دولتي اسپانيا كشيد.
ليونل مسي ديگر مهاجم بارسلونا نيز كاسياس را از موج تحقير در نيمه اول بي نصيب نگذاشت تا بارسلونا با نتيجه 3 بر يك وارد رختكن شود.
رئال مادريد در نيمه دوم نيز تسليم بازي بارسلونا شد و گل سرخيو راموس در دقيقه 56 نيز نتوانست برابر سونامي مردان گوارديولا دوام بياورد.
هانري 58، مسي 75 و پيكه 82 گلزنان نيمه دوم بارسا بودند تا در نهايت نماينده كاتالونيا با نتيجه 6 بر 2 برابر رئال مادريد به پيروزي برسد.
نتايج بازي هاي شب گذشته:

رئال مادريد 2 - بارسلونا 6
گل ها: هيگواين 14 و راموس 56 براي رئال مادريد و هانري 17 و 58 و مسي 35 و 75 و پويول 20 و پيكه 82 براي بارسلونا

نومانسيا 2 - مالاگا صفر
گل ها: مورنو 2 و پينو 61

ويارئال صفر - سويا 2
گل ها: فابيانو 58 و كانوته 85

به اين ترتيب در فاصله 4 هفته مانده به پايان رقابت ها رئال مادريد با 78 امتياز و با فاصله 7 امتياز در رتبه دوم ايستاد و بارسلونا با كسب 85 امتياز در صدر جدول خيمه زد.
سويا با پيروزي شب گذشته خود به رتبه سوم با 60 امتياز رسيد و ويارئال با شكست خانگي و حفظ امتياز 55 تا رتبه پنجم و پشت سر والنسيا (56، يك بازي كمتر) ايستاد.

ashi-khan
03-05-2009, 14:39
آنالیزی متفاوت ازبزرگترین و حساس ترین بازی لالیگا

از دید بسیاری از کارشناسان، مسابقه رئال مادرید-بارسلون موسوم به ال کلاسیکو، بزرگترین و مهمترین بازی باشگاهی در سطح اروپا و یا حتی جهان است. در این بازی دو تیمی به مصاف هم می روند که قیمتی ترین بازیکنان جهان را چه از نظر ارزش فنی و چه از بعد مالی در اختیار دارند و در هر لحظه از بازی، شاهد رویارویی بهترینها هستیم.
از جهات متفاوتی می توان به این بازی نگریست. مثلاً از بعد تبلیغاتی، مدیریتی، فنی، آماری و... اما آنچه در اینجا و در حد بضاعت خود به آن می پردازم نگاهی تحلیلی به شکست سنگین رئال در خانه است تا شاید خوانندگان این مقاله در پایان، از دید متفاوتی به حوادث بازی بنگرند. اما قبل از آن، به نکته ای حاشیه ای اشاره کنم که خالی از لطف نیست: در دقیقه بیستم، پویول گل دوم را زد تا ورق به سود بارسلونا برگردد، در اینجا بود که به خود گفتم: 22 تن از بهترینها و گرانترین فوتبالیستها در مقابل هم ایستاده اند و تاکنون فقط به فکر انجام دستورات تاکتیکی هستند، کمترین توقف ممکن را بر اثر خطاهای بی مورد داشته اند، 3 گل رد و بدل شده و هیچ برخورد زننده ای هم با یکدیگر ندارند. اما طی دربی خودمان، تا دقیقه 90 هم شاهدخلق کمترین فرصتهای گل، بیشترین توقف، خطاهای بیمورد، کمترین تعداد گل و گاهی بی احترامی به رقیب هستیم. امیدوارم روزی برسد که داربی حساس تهران و سایر بازیهای بزرگ فوتبال ما نیز از نظر فنی و جذابیت مثبت، نه همپای ال کلاسیکو، لااقل 50% آن شود.
اما چرا رئال بعد از هفته ها پیروزی، اینگونه زمین گیر شد؟
جواب ساده این است که بارسلون قوی بود. اما دلایل زیر برای برتری بارسا وجود دارد که قطعاً بخشی از عوامل پیروزی آنان است:
1- با وجود آنکه همگان قدرت یاران بارسا را در طراحی و سپس به ثمر رساندن حمله می دانند، اما بخش دفاعی رئال مادرید در مهار این سازمان حمله دچار مشکل و اشتباه شد. یکی از مهمترین آنها این بود که مادریدیها فضای زیادی به طراحان بارسا می دادند تا حرکات را از میانه میدان پایه ریزی کنند. این ضعف فقط به هافبکهای دفاعی رئال برنمی گردد، هر چندکه مسئول مستقیمش آنان هستند، اما نفراتی که در جلوی این هافبکها بودند، مثل مارسلو در چپ ، روبن در راست ، هیگوئن و رائول در وسط، اصلاً وظایف دفاعی را خوب انجام ندادند، زیرا در فوتبالی با این سطح از تنوع تاکتیکی و سرعت بالای حرکات و دوندگی بازیکنان قطعاً همه ی آنان باید ترکیبی از دفاع و حمله را ارائه دهند.
ضمن آنکه سرعت کم مدافعان رئال و ضعف آنان در حرکات انفجاری و نیز عدم توانایی در قطع توپهای حریف نیز عاملی شد که در واقع مانعی برای سیل هجوم بارسا باقی نماند. برای آنکه بهتر متوجه شوید مثالی میزنم: در نیمه اول که بارسا 3 گل زده بود، 5 بار نیز کاسیاس به طور جدی مانع فروپاشی دروازه گردید. یعنی آنکه تیمی پیدا شد تا در طی 45 دقیقه، 8 بار از دفاع رئال رد شود و به دروازه برسد.دفاعی که فرمانده اش کاناواروست و بازیکنان توانمندی مثل هاینتزه و راموس در آن هستند.(متزلدر هم که جزو دفاعهای بد دنیا نیست.) عوامل این اتفاق را بررسی کردیم: قدرت فوق العاده بارسا در طراحی و به نتیجه رساندن حمله از یک طرف، ضعف سازمان دفاعی رئال در سرعت دوندگی، دادن فضای طراحی به حریف، عدم بازیخوانی مناسب برای قطع توپ حریف و عدم اجرای صحیح وظائف دفاعی ،چه نفر به نفر (مثل گل پویول که یاران رئال در یارگیری او کاملاً اشتباه کردند.)و چه منطقه ای آنان از سوی دیگر.
2- از نظر روحی و روانی، بازیکنان باید آمادگی بالایی برای این بازی آنهم در شرایط موجود ( اواخر فصل) داشته باشند. بازیکنان بارسلون بعد از 2 مساوی در لیگ قهرمانان با چلسی و مقابل والنسیا در لالیگا پا به این میدان گذاشته بودند و همان گونه که مربی آنها(گواردیولا) گفته بود، نگران از دست دادن هر 2 جام بودند، آنچه که کادر بارسا برای بازسازی روحی خود قبل از بازی به کار برده اند، بر ما معلوم نیست، اما 2 نکته در هنگام مسابقه مشهود بود، اول آنکه از نظر ذهنی انقدر آماده بودند که انگارقرار گذاشته اند به محض خوردن گل، در اسرع وقت به تلافی بپردازند که دقیقاً بعد از هر گل رئالیها بلافاصله با گل پاسخ دادند و اینکه بتوانند قرارهای قبل از بازی را در حین بازی دقیقاً اجرا کنند، فقط از عهده ی بازیکنان ********حرفه ای بر می آید!
و دوم اینکه بارسلون تصمیم نداشت برای این بازی بزرگ دست به حرکات محیرالعقول بزند و از اصول ساده فوتبال رویگردان شود. کاری که به وفور در تیمهای خود می بینیم که ناشی از پائین بودن درایت مربی و کمبود توان روحی و ذهنی است، مثلاً تیمی که با دفاع 4 نفره تمرین و بازی کرده، به ناگهان در آستانه بازی حساس خود، آرایش 3 نفره را برمی گزیند، یا تیمی که از سمت راست قوی برخوردار است، درحساس ترین بازی، تصمیم به اجرای بازی گوش ، آنهم از سمت چپ!! می گیردو برای این مقصود مدافع راست نفوذی خودرا به سمت چپ منتقل می نماید!! اما دیدیم که بارسا با همان ترکیب همیشگی پا به میدان گذاشت و اساس حمله خود را نه بنا به ضعف رئال در عمق دفاع، بلکه بر اساس آنچه که در طول فصل دریافت و اثبات کرده، مانند همیشه به بازی روی زمین بدون دور زدن مدافعان و پرهیز از بازی گوش روی آورد و صد البته ضعفهای دفاعی رئال بویژه در عمق نیز به آنان کمک کرد تا نتیجه ای خلق کنند که سالها در خاطره ها می ماند.

ashi-khan
03-05-2009, 14:39
پس از پيروزي در ال كلاسيكو

گوارديولا: اين بهترين روز زندگي من بود

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال بارسلونا پس از پيروزي مردانش برابر رئال مادريد گفت: بي ترديد اين بهترين روز زندگي من بود.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، پپ گوارديولا عنوان كرد: بارسلونا بسيار بهتر از رئال مادريد بازي كرد. اكنون خيلي دوست دارم با آنها كه منتظر لغزش ما بودند صحبت كنم و دليل آن همه كارشناسي مغرضانه را بپرسم.
وي افزود: در اين مدت همه روزنامه ها عليه ما مطلب نوشتند. من هيچ اعتراضي نكردم اما بارسلونا حرفش را در زمين فوتبال زد.
بارسا با نتيجه 6 بر 2 رئال مادريد را شكست داد.

ashi-khan
03-05-2009, 14:40
مسی و آنری کار را تمام شده نمی دانند

" لیونل مسی " و " تیری آنری " معتقد هستند که جشن را باید زمانی گرفت که بارسلونا قهرمان لالیگا شده باشد. " لیونل مسی " و " تیری آنری " در دیدار " الکلاسیکو " موفق شدند هر یک، دو گل را برای تیمشان به ثمر برسانند تا تیم بارسلونا یک پیروزی بزرگ را کسب کند.
در پایان دیدار شب گذشته، لیونل مسی گفت: " ما مستحق این پیروزی بودیم. این یک بازی بزرگ بود و ما با حفظ کردن سبک بازی همیشگی خودمان در این فصل، نشان دادیم که شایسته قهرمانی هستیم. "
ستاره آرژانتینی بارسلونا در ادامه به بازی لیگ قهرمانان این تیم اشاره کرد و گفت: " اکنون ما باید گام مهم دیگری را در لندن برداریم. من احساس بسیار خوبی دارم و ما باید این اعتماد به نفس را در آن دیدار هم حفظ کنیم. "
تیری آنری نیز مثل مسی از پیروزی تیمش بسیار خوشحال بود. او در مورد دیدار تیمش و این پیروزی گفت: " امروز یک روز مخصوص برای بارسایی ها به حساب می آید. پیروزی مثل یک جشن است و ما باید از آن لذت ببریم. "
آنری در ادامه به نتیجه بازی اشاره کرد و دیدار سال گذشته تیمش در مقابل رئال مادرید را به یاد آورد. او گفت: " بعد از اتفاقات سال گذشته، ما مجبور بودیم که پیروز شویم. من در دیدار سال گذشته بازی کردم، دیدار دشواری بود، اما امسال خیلی بهتر بود. "
در حالی که همه بارسلونایی ها جشن می گیرند، اما آنری معتقد است که هنوز کار تمام نشده است. وی در این مورد گفت: " ما هنوز قهرمان نشده ایم. بازی های زیادی هنوز باقی مانده است و ما باید ببینیم بعد از دیدار با چلسی، چه اتفاقی می افتاد. در ضمن اینکه رئال مادرید نشان داد که ناامید نخواهد شد. "

ashi-khan
03-05-2009, 14:42
پيشنهاد 25 ميليون يوريويي ليورپول به راموس

خبرگزاري فارس: تيم فوتبال ليورپول در نظر دارد مدافع ملي پوش رئال مادريد را جذب كند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، سرخيو راموس مدافع رئال مادريد از باشگاه ليورپول پيشنهاد 25 ميليون يورويي دريافت كرده است.
اين رقم براي يك مدافع، ارزشمند و قابل تامل به نظر مي رسد.
رئال مادريد هنوز واكنشي به انتشار اين خبر نشان نداده است اما با توجه به رابطه خوب فلورنتينو پرس و راموس بعيد است رئال مادريد اين مدافع تاثيرگذار را از دست بدهد.

ashi-khan
03-05-2009, 14:43
پس از تحقير برابر بارسلونا

راموس:

ما همين بوديم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد گفت: ما همين بوديم و بيشتر از اين كاري از دستمان بر نمي‌آمد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، خوانده راموس تصريح كرد: رئال مادريد تلاش خود را كرد اما بارسلونا بسيار بهتر از ما بود و حق داشت اينگونه جشن پيروزي بگيرد.
وي افزود: نبايد چيزي را توجيه كرد. ما بد بازي كرديم و من مسئول اين اتفاقات هستم. از بازيكنان مي خواهم تا پايان لاليگا به تلاش خود ادامه دهند تا رتبه دوم را از دست ندهيم و براي سال آينده سهميه لازم را كسب كنيم.

ashi-khan
03-05-2009, 14:43
پس از شكست برابر باسلونا

رائول:

در برنابئو تحقير شديم

خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال رئال مادريد گفت: بد بازي كرديم و نتيجه اين وضعيت، تحقير در برنابئو بود.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، رائول گونسالس بلانكو عنوان كرد: به بازيكنان بارسلونا تبريك مي گويم. اميدوارم برابر چلسي نيز نماينده خوبي براي اسپانيا باشند.
وي افزود: خيلي بد بازي كرديم و نتيجه اين بازي بد، تحقير در برنابئو بود.
رائول ادامه داد: به پيروزي برابر بارسا نياز داشتيم. حالا روحيه بازيكنان به شدت تخريب شده است؛ اما به عنوان كاپيتان، سعي مي كنم نشاط را به اردو برگردانم.

ashi-khan
03-05-2009, 14:44
پس از شكست برابر بارسلونا

كاسياس:

بارسا مثل تراكتور از روي ما گذشت

خبرگزاري فارس: دروازه‌بان تيم فوتبال رئال مادريد گفت: ديگر حرفي باقي نمانده چرا كه بارسلونا مثل تراكتور از روي ما گذشت.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، ايكر كاسياس اظهار داشت: بارسلونا مثل يك تراكتور از روي ما گذشت. ديگر هيچ حرفي باقي نمانده تا چيزي را توجيه كنيم.
وي افزود: در هر 6 گل، شاهد اشتباهات فردي تاريخي از بازيكنان خود بوديم. آنقدر از دست مدافعين ناراحتم كه نمي خواهم با آنها صحبت كنم. من در هيچ يك از گل‌هاي دريافتي مقصر نبودم.
رئال مادريد با نتيجه 6 بر 2 برابر بارسلونا تن به شكست داد.

ashi-khan
03-05-2009, 14:44
با اشاره به آرايش اشتباه راموس

مياتوويچ:

اگر كاپلو يا بنيتس بودند، نمي‌باختيم

خبرگزاري فارس: نايب رئيس باشگاه رئال مادريد گفت: اگر كاپلو يا بنيتس روي نيمكت بودند، نمي‌باختيم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از لارازون، پدراگ مياتوويچ تصريح كرد: اگر تنها يك دليل ديگر مانده بود تا فلورنتينو پرس راهي رئال مادريد شود همين شكست خانگي بود.
وي افزود: بارسلونا خيلي بهتر از ما بازي كرد و دليل اصلي اين اتفاق آرايش بسيار غلط تيم بود. اگر سرمربي رئال مادريد فردي در حد كاپلو يا بنيتس بود هرگز اين اتفاق رح نمي داد.
بارسلونا با نتيجه 6 بر 2 برابر رئال مادريد به پيروزي رسيد.

ashi-khan
03-05-2009, 14:45
س از شكست تحقير كننده

هيگواين:

ما هنوز نمرده‌ايم

خبرگزاري فارس: مهاجم آژرانتيني تيم فوتبال رئال مادريد گفت: شكست تلخي بود اما ما هنوز نمرده‌ايم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسپورت كاتالونيا، گونسالو هيگواين تصريح كرد: رئال مادريد خوب بازي نكرد. بارسلونا بهتر از ما بود اما نبايد روحيه خود را از دست بدهيم.
وي افزود: ما قرارداد داريم و بايد به قرارداد خود پايبند باشيم. اكنون چهار بازي ديگر باقي است و ما بايد بهترين بازي خود را ارائه كنيم.
رئال ديشب در زمين خود با نتيجه 6 بر 2 مغلوب بارسا شد.

ashi-khan
03-05-2009, 14:46
پاسخ منفي ونگر به پيشنهاد 45 ميليون يورويي رئال مادريد

خبرگزاري فارس: سرمربي فرانسوي تيم فوتبال آرسنال پيشنهاد 45 ميليون يورويي رئال مادريد را نپذيرفت.

به گزارش خبرگزاري فارس، اين مربي فرانسوي حاضر نشد با وجود دريافت پيشنهاد رئال، اقدام به ترك لندن كند.
براساس اين گزارش باشگاه رئال مادريد كه شنبه شب مقابل بارسلونا، باخت تحقيرآميز و خانگي 6 بر 2 را تجربه كرد،‌ در پي بازسازي تيم فوتبال خود است.
در اين گزارش عنوان شده رئال مادريد حاضر بود 45 ميليون يورو را براي مدت 5 سال به ونگر پرداخت كند.
اين مربي فرانسوي كه از سال 1996 سرمربي آرسنال است تا سال 2014 با اين باشگاه قرارداد دارد.

ashi-khan
03-05-2009, 14:46
به دنبال شكست 6 بر 2 برابر بارسلونا

رائول: بايد بارسا را ستود

به دنبال شكست فاجعه آميز رئال مادريد برابر بارسلونا، كاپيتان رئالي ها همانند بسياري ديگر به برتري حريف ديرينه اعتراف كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پس از شكست 6 بر 2 رئال مادريد برابر بارسلونا، رائول گونزالس كاپيتان رئالي‌ها گفت:‌ «بايد به خاطر اين سه امتياز و برتري بارسا آنها را ستود. ما همه تلاش‌مان را كرديم اما پيروزي ما غيرممكن بود. قصد داشتيم با گل زودهنگام خود آنها را غافلگير كنيم اما بارسا خيلي زود گل ما را پاسخ داد. زماني كه آنها توپ را در اختيار دارند متوقف ساختن آنها بسيار دشوار است.»
رائول افزود: «ما احساس ضعف كرديم. چنين شكستي بسيار دردناك است. شكست اين چنين در خانه احساس درماندگي به همراه دارد. سرنوشت قهرماني بارسلونا در دست اين تيم است. به هر حال اينكه آنها 10 ماه است در اوج به سر مي برند بي دليل نيست.»
كاپيتان رئال مادريد در پايان گفت: «ما سعي مي كنيم فصل را به بهترين شكل ممكن به پايان برسانيم. چهار بازي ديگر باقي مانده است و بايد در تمامي آنها پيروز شويم.»

Retired User
03-05-2009, 14:48
اين خبر ها چيه ميذاري؟
اينجا كه تاپيك بارسلونا( :2: ) نيست

دوستان نظرتون راجع به بازي سرخيو راموس چيه؟
با اينكه يه گل زد و يه پاس گل داد ولي خيلي بد بازي كرد
تمام حملات اونا از سمت راست يعني جايي بود كه راموس بازي ميكرد
آنري هم كه با يه حركت محوش ميكرد
توي 2 تا گل هم تاثير بسيار بدي داشت(يكي رو ايستاد تا آنري گل بزنه و يكي رو هم اومد برگردون بزنه كه نشد)
در كل خيلي بد بازي كرد
گاگو و لاس و رائول و هاينزه و متذلدر همه اصلا توي بازي نبودن
مخصوصا گاگو و رائول

Death prince
03-05-2009, 14:53
دیشب چقدر زنگ خوره گوشیه من رفته بود بالا :31:
همه 6تایی شدنمونو تبریک میگفتن :27:
مبارکمون باشه :40::40:
الکی نبود قبل بازی استرس داشتمااااا
تو دلم بود که بد میبازیم :41:
ولی فکر نمیکردم بیشتر 4 تا بشه :10:
شانس اوردیم انری .... :8:

برید خداتون رو شکر کنید همه از بیرون به شما کنایه میزنن حالا من بدبخت باید از برادرم بشنوم اونم جه برادری یه بارسایی:41:
واقعا که حالا میفهمم چرا اینقدر شایعه سر کنار گذاشتن راموس هست لیاقت مربیگری تیم به این بزرگی رو نداره فقط میتونه کمک باشه جلوی تیمای بزرگ حرفی برای گفتن نداره اون از لیورپول اینم از بارسا :2:
این شکست رو نمیشه با کمبود بازیکن توجیه کرد باز شکست با تفاضل 2 گل رو میشه ولی این اختلاف رو هرگز نمیشه توجیه کرد یعنی از والنسیا هم کمتریم:18: