ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47

R. Calderon
08-05-2008, 13:56
قدرتمندترين تيم اروپا رو داريم سخني از استاد end_of_world

kasra_khan2003
08-05-2008, 17:51
خوب اول یه عکس میذارم که تا عمر هستش با این عکس بکوبین سر هر چه بارسایی هست....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه بهترش رو هم پیدا کردم میذارم ول خدایشش افتخارو کف میکنین!!!!!!!!!!!

آره آره:21: ديگه هرگز از ياد نميره!

h_starboy
08-05-2008, 18:03
دیشب واقعا یکی از بهترین شبهایی بود که تا ۳ بیدار بودم. هیچ وقت یادم نمیره. خصوصا اینکه تو این تاپیک با بچه ها بودیم. ایول به همتون.

cyrus_ln
08-05-2008, 18:41
کل فصل و قهرمانی یه طرف این یه بازی یه طرف
یاد اون بازیی افتادم که تماشاچی های رئال بلند شدن و واسه رونالدینیو دست زدن ولی دیشب خبری از اون بارسا نبود خبری هم از رونالدینیو و هیچکدوم از بازیکنهای بارسا نبود یه تیم داغون بود که نمی تونست نفس بکشه.درکل این بازی خیلی بهم چسبید

کسری جان اجازه هست از امضات استفاده کنم؟؟؟؟

david23
08-05-2008, 19:42
آقا یه سوال بی ریط -- مدل موی ژاوی چرتکه اسمش چیه - خیلی باهاش حال کردم!!!!!!!!

Sam Fisher 11
08-05-2008, 19:57
وای که چقدر من بدبختم....
دیشب خوابم برد...

اما خوشحالم که بردیم مهم اینه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

david23
08-05-2008, 20:06
وای که چقدر من بدبختم....
دیشب خوابم برد...

اما خوشحالم که بردیم مهم اینه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اشکال نداره به هر حال مدیر باشگاه یه فصل سخت رو پشت سر گذاشته وباید خسته باشه

ما اینجا جای شما رو سعی کردیم پر کنیم :10::10::10::10:

ahmad08
08-05-2008, 20:17
سلام رئیس فیشر و سلام به همه رفقای عزیز .........
ایول به همه شما ........راستی خیلی خوب بازی کردیم ها رسمآ به همه شما تبریک میگم ویه سوال دارم:
میگم شما بازیهای بعدی رئال هم تو این تاپیک میایین یا نه؟

david23
08-05-2008, 20:20
من شاید بیام ---- از خردادم که adsl میگیرم و صبح تا شب اینجا پلاسیم!!!1

احمد جان درباره مدل مو چیزی نمیدونی؟؟

ahmad08
08-05-2008, 20:40
خوب بکام جان این مسئله به این تاپیک ربطی نداره ولی خوب تاپیک رئاله دیگه ...
خوب باید بگم که نه والا من در تمام طول بیست او اندی که از خدا عمر گرفتم به خدا تنها چیزی که برام مهم نبوده مدل مو هستش و تو عمرم تنها تو 13-14 سالگی فقط یه دو سه باری ژل زدم و بقول معروف تریپ زدم ولی همیشه موهام رو با یه شونه چوبی کوچیک که همیشه تو جیبم هست حالت میدهم ........
راستی پس اینو براتون بگم که فرانک ریکارد اظهار داشته که من واقعآ زحمتمو در بارسا کشیدم و شاید در حال تنها و اسانترین راه رفتن از بارسا هست......

david23
08-05-2008, 20:51
احمد جان نظرت درباره امضا چیه؟؟

shympw
08-05-2008, 21:18
احمد جان نظرت درباره امضا چیه؟؟

بذار ما هم یه نظری بدیم.
ایول خیلی باحاله یاد بازیش افتادم. یادش بخیر, چه سانتر هایی می کرد.

فک کنم الان خیابانی پس افتاده ! دیشب چه گیری به مسی و مصدومان بسیار زیاد بارسا داده بود !!! :27: هر 2 دقیقه یه بار می گفت.

"یعنی چه کسی یا اتفاقی می تونه بارسا رو از این گرداب دربیاره" از سخنان گزارشگر کار بلد شبکه سه :27:(با چه ناله ای هم می گفت !!!) !!!! :27:

6 تا دیگه می زدیم کاملا از گرداب در می اومدن !!

vampire_snake
08-05-2008, 21:23
سلام دوستان .
من سال 2005 اسنجا عضو شدم اما تازه الان شروع به پست زدن كردم . ( ته سوژه خندستا )
ولي اومدم كه به جمع رئالي ها بپيوندم چون رئاليم خفن !!!!

V A H I D
08-05-2008, 21:27
خوش اومدید ...
راستی خیلی زیاد شدیم ها ...

vahidhgh
08-05-2008, 21:32
حالا فقط یه جام باشگاهها رو کم داره
فصل بعد فقط کاپ باشگاهها

V A H I D
08-05-2008, 21:36
رايکارد :‌آسان ترين چيز رفتن است .

به گزارش سایت هوادارا ن رئال و به نقل از تریبال فوتبال فرانک رایکارد سرمربی بارسلونا اذعان داشت که قبول ندارد که تیمش در بازی دیشب تحقیر شده است .
هنگامی که از او پرسیده شد که بازیکنانش تحقیر شده اند رایکارد گفت : نمی توانید این را این قدر ساده بگویید . ما ضعیف بودیم و باختیم . این بخشی از فوتبال است . این پایان سیکل ما نبود . شما بعد از یک شکست همه چیز را نمی بازید . ما باید فقط به بازی بعدی توجه کتید . شاید آسان ترین چیز خارج شدن از بارسا باشد . من به آن فکر نکرده ایم . من با تیم هستیم و همین طور در لحظات بد . من بخشی از یک گروهم .

V A H I D
08-05-2008, 21:37
وسلی اشنايدر : نگذاشتم برادرم به رئال بيايد !

به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از تریبال فوتبال وسلی اشنایدر اظهار داشت که مانع از حضور برادرش در رئال مادرید شده است !
رودنی (برادر وسلی) آماده بود که پس از پایان فصل از تیم جوانان آژاکس راهی رئال مادرید شود .
اما وسلی ستاره ی رئال اظهار داشت : رئال مادرید او را می خواست و رودنی بسیار از این خوشحال بود . اما وقتی که شنیدم این بحث را متوقف کردم . من دوست ندارم که بازیکنان خام و بی تجربه راهی تیمهای بزرگ شوند . به او گفتم که ایتدا باید خودش را در تیم اصلی آژآکس نشان دهد .

V A H I D
08-05-2008, 21:38
کاسياس : ريکاردو زامورا برای کل تيم است .

به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از گل ایکر کاسیاس از بدست آوردن جایزه ی ریکاردو زامورا بسیار شادمان است .
وی گفت : این جایزه برای کل تیم است زیرا تیم از این جایزه بزرگتر بود . ما خودمان را برای بهترین بودم آماده کرده بودیم . این جایزه به دروازه بان می رسد اما متعلق به کل تیم است . این بازی مهم بود چون که با عملکرد ویکتور والدس همه چیز برای او تمام شد . این عالیترین جایزه ای بود که دوست داشتم اما حقیقتا این برای کل تیم است .

* الحق والانصاف امسال کاسیاس بهترین دروازه بان اروپا بود . اگه اول فصلو به یاد بیاریم واقعا نقششو تو این قهرمانی می فهمیم .

V A H I D
08-05-2008, 21:39
يحيی توره : تحقير شديم .

به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از گل یحیی توره اعتقاد دارد که بارسا تحقیر شده است .
وی گفت : تحقیر شدیم . من هم عضوی از آن وضعیت تمسخر آمیز بودم . مادرید با انگیزه شروع کرد خوب بازی کرد و بسیار ممتاز بود .
وی اظهار داشت که برای اولین بار فرانک رایکارد را این قدر ناراحت می بیند .

V A H I D
08-05-2008, 21:39
هيگواين : نمی خواستيم تحقيرشان کنيم !

به گزارش سایت هواداران رئال هیگواین و مارسلو هم از پیروزی در بازی دیشب شادمان اند.
هیگواین گفت : بسیار خوشحالم . چون ما علیرغم قهرمانی لیگ در پامپلونا در الکلاسیکو ریلکس نبودیم در حالی که وضعیت قهرمانی هم مشخص شده بود . چهار گل چیز مناسبی برای بارسلونا نیست . نمی خواستیم تحقیرشان کنیم .
مارسلو نیز گفت : این بهترین بازی عمرم بود . از زمانی که در اینجا هستم در آرزوی چنین چیزی هستم . این که بارسا را در یک بازی بزرگ در هم بکوبیم .

V A H I D
08-05-2008, 21:40
شوستر : اختلاف ۱۷ امتيازی با بارسا يک شگفتی بزرگ است .

به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از تریبال فوتبال برند شوستر که از پیروزی در الکلاسیکو خوشحال است گفت :بعد از زدن اولین گل می خواستیم تا در استادیوم پر جلوی هوادارانمان بهتر باشیم . شیوه ی بازی تیم مثال زدنی بود . گاهی اوقات وقتی که قهرمانی در جیب شماست می توانید در برابر بارسائی که خیلی بد بوده راحت باشید . در میان یک جو تیمی مثبت بارسا را شکست دادیم .
وی در مورد بارسا گفت : وضعیت بارسا نمی توانست برای یک مدت طولانی خوب باشد . اختلاف ۱۷ امتیازی با بارسا یک سورپرایز بزرگ است . من ذر ابتدای فصل اصلا انتظارش را نداشتم . ما باید خوشحال باشیم .

V A H I D
08-05-2008, 21:41
بيشترين تماشاچی در بازی ديشب

در کل دیدارهای تاریخ دوباشگاه از سال ۲۰۰۴ به بعد،هیچ بازی به اندازه ال کلاسیکو ی دیشب در اسپانیا نظاره گر نداشت در دیدار دیشب ۹ میلیون و ۲۶۴ هزار اسپانیایی از تلویزیون شاهد این بازی بودند.

vampire_snake
08-05-2008, 21:46
خوش اومدید ...
راستی خیلی زیاد شدیم ها ...
ممنون .
رئال ديگه . كاريش نميشه كرد

R. Calderon
08-05-2008, 21:51
مثل اينكه ويكتور والدس از خود طرفداران بارسلون منطقي تر است !!!

«ويكتور والدس» دروازه‌بان بارسلونا كه در برابر رئال مادريد، چهار بار توپ را از دروازه‌اش بيرون آورد، معتقد است رئالي‌ها بسيار بهتر از آنها بازي كرده و شايسته‌ي اين پيروزي درخشان بوده‌اند.

به گزارش ايسنا، والدس هيچگاه دروازه‌بان مطمئني براي بارسا نبوده و به نظر مي‌رسد «خوان لاپورتا» بايد براي فصل آ‌ينده دروازه‌بان بهتري را به بارسلونا بياورد.

والدس گفت: امشب (چهارشنبه) شبي است كه بايد خيلي زود آن را فراموش كنيم. آنها فراتر از حد تصور ما خوب بودند. در تمامي خطوط برتري نسبي داشتند به خوص در خط مياني همين موضوع موجب شد، ما نبص بازي را به آنها واگذار كنيم و در نهايت به بدترين شكل ممكن ببازيم.
والدس ادامه داد: تمام شكست‌ها سخت هستند ولي باختن به رئال مادريد آن هم با اين نتيجه نمي‌تواند قابل قبول باشد. اميدوارم هواداران ما را ببخشند. اميدوارم با حفظ كادر كنوني در فصل آينده بتوانيم بهترين نتيجه‌ها را بگيريم.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نظر خود من :
خدمت بارسلونايي هاي عزيز از صميم قلب تسليت ميگم البته من هميشه از ريختتون بيزارم اما اين دفعه وضع فرق مي كنه
واقعا شرايطتون سخته
اميدوارم تيمتون رو از نو و بهتر از هميشه بسازيد و شاهد بازي هاي جذاب و ديدني اين دو تيم در ال كلاسيكو باشيم

:40:زنده باد ارتش سفيد مادريد:40:

V A H I D
08-05-2008, 21:56
نظر خود من :
خدمت بارسلونايي هاي عزيز از صميم قلب تسليت ميگم البته من هميشه از ريختتون بيزارم اما اين دفعه وضع فرق مي كنه
واقعا شرايطتون سخته
اميدوارم تيمتون رو از نو و بهتر از هميشه بسازيد و شاهد بازي هاي جذاب و ديدني اين دو تيم در ال كلاسيكو باشيم
منم قبول دارم ....
وقتی دیشب رایکارد رو دیدم سرشرو انداخته بود پایین یا اون موقع که داشت گریه می کرد . دلم براش سوخت ....

V A H I D
08-05-2008, 22:09
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9930FDCFC4C15FBB

V A H I D
08-05-2008, 22:18
یه ذره حجمش زیاده لینکش رو گزاشتم ....

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

V A H I D
08-05-2008, 22:19
اینم زیدان ....

R. Calderon
08-05-2008, 22:51
بابا دمت گرم عكساي باحالي بودن
راستي بچه ها منو شناختين ؟:21:

Sam Fisher 11
08-05-2008, 23:10
اشکال نداره به هر حال مدیر باشگاه یه فصل سخت رو پشت سر گذاشته وباید خسته باشه

ما اینجا جای شما رو سعی کردیم پر کنیم :10::10::10::10:
فدات بشم عزیز حیف چقدر زود تورو از دست دادیم ... اومدی مادرید یه سر بیا باشگاه ;)

وسلی اشنايدر : نگذاشتم برادرم به رئال بيايد !

به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از تریبال فوتبال وسلی اشنایدر اظهار داشت که مانع از حضور برادرش در رئال مادرید شده است !
رودنی (برادر وسلی) آماده بود که پس از پایان فصل از تیم جوانان آژاکس راهی رئال مادرید شود .
اما وسلی ستاره ی رئال اظهار داشت : رئال مادرید او را می خواست و رودنی بسیار از این خوشحال بود . اما وقتی که شنیدم این بحث را متوقف کردم . من دوست ندارم که بازیکنان خام و بی تجربه راهی تیمهای بزرگ شوند . به او گفتم که ایتدا باید خودش را در تیم اصلی آژآکس نشان دهد .
اوه اوه چه تیریپ داش بزرگی برداشته...
بش بگو شما خودت هم معلوم نیست فصل بعد اینجا باشی :27:

کاسياس : ريکاردو زامورا برای کل تيم است .

به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از گل ایکر کاسیاس از بدست آوردن جایزه ی ریکاردو زامورا بسیار شادمان است .
وی گفت : این جایزه برای کل تیم است زیرا تیم از این جایزه بزرگتر بود . ما خودمان را برای بهترین بودم آماده کرده بودیم . این جایزه به دروازه بان می رسد اما متعلق به کل تیم است . این بازی مهم بود چون که با عملکرد ویکتور والدس همه چیز برای او تمام شد . این عالیترین جایزه ای بود که دوست داشتم اما حقیقتا این برای کل تیم است .

* الحق والانصاف امسال کاسیاس بهترین دروازه بان اروپا بود . اگه اول فصلو به یاد بیاریم واقعا نقششو تو این قهرمانی می فهمیم .
سنت سنت پولی که بهش داده شده از شیر مادر حلال ترش باشه!

شوستر : اختلاف ۱۷ امتيازی با بارسا يک شگفتی بزرگ است .
به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از تریبال فوتبال برند شوستر که از پیروزی در الکلاسیکو خوشحال است گفت :بعد از زدن اولین گل می خواستیم تا در استادیوم پر جلوی هوادارانمان بهتر باشیم . شیوه ی بازی تیم مثال زدنی بود . گاهی اوقات وقتی که قهرمانی در جیب شماست می توانید در برابر بارسائی که خیلی بد بوده راحت باشید . در میان یک جو تیمی مثبت بارسا را شکست دادیم .
وی در مورد بارسا گفت : وضعیت بارسا نمی توانست برای یک مدت طولانی خوب باشد . اختلاف ۱۷ امتیازی با بارسا یک سورپرایز بزرگ است . من ذر ابتدای فصل اصلا انتظارش را نداشتم . ما باید خوشحال باشیم .
می خوایم بابت هر یه امتیاز اختلاف یه میلیون به قرار دادش بیافزاییم :10:

منم قبول دارم ....
وقتی دیشب رایکارد رو دیدم سرشرو انداخته بود پایین یا اون موقع که داشت گریه می کرد . دلم براش سوخت ....
آره عجیبه منم هر سری که بعد از باخت چهره اش رو میبینم می خوام بغلش کنم... خیلی مظلومه...
به نظرم از سر بارسایی ها هم زیاده... متعصبا لیاقت ندارن کسی واسشون کاری بکنه
رائول افت کرده بود یادتون میاد هوادارا چیزی بهش گفته باشن؟
اما این بیچاره که بارسارو قهرمان اروپا کرد(در کل بارسا 2بار قهرمان شده) و از اون حالت وخیم رهاش کرد اینجوری باهاش برخورد میکنن و بهش حمله میکنن(چند وقت پیش به خونش حمله شد)...

--------------------------------------
راستی وحید جان بابت تصاویر ممنون خیلی زیبا بودن :)

احمد جان امضات خیلی باحاله ;)

--------------------------------------
دوستان کسی میتونه فیلم کامل بازی رو گیر بیاره؟

R. Calderon
08-05-2008, 23:18
بازيكن برزيلي بي‌رقيب تيم فوتبال ميلان از علاقه قلبي خود براي پيوستن به رئال مادريد سخن گفت.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از توتو اسپورت، مهاجم آ.ث ميلان ايتاليا در نشست خبري روز گذشته خود اظهارداشت: اين تيم فصل نسبتا خوبي را پشت سر گذاشت. ما با تمام مشكلات، بالاخره هواداران خود را به خصوص با پيروزي در دربي، راضي كرديم.

كاكا افزود: از اينكه رئال مادريد با تمام سردي‌هاي من در گذشته، همچنان به دنبالم است، بسيار خوشحالم. اين مسئله براي من بسيار ارزشمند و با اهميت است.
وي عنوان كرد: رئال مادريد قهرمان لاليگا شده است. اين تيم درسال آينده با هدف قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا وارد ميادين مي شود.

R. Calderon
08-05-2008, 23:20
دوستان خواهش مي كنم بگرديد اگه فيلم كامل بازي رو پيدا كرديد حتما بذاريد
به خدا خيلي حياتيه
اين بازي بايد براي هميشه حفظ بشه
همه دست در دست هم بديد و بگرديد
خواهش مي كنم تمام سعي تون رو بكنيد

R. Calderon
08-05-2008, 23:22
گل هاي بازي ديشب :

رائول: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روبن: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیگوئن: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نیستلروی: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه لينك فيلم كامل بازي رو پيدا كرديد بذاريد

vampire_snake
08-05-2008, 23:23
دوستان خواهش مي كنم بگرديد اگه فيلم كامل بازي رو پيدا كرديد حتما بذاريد
به خدا خيلي حياتيه
اين بازي بايد براي هميشه حفظ بشه
همه دست در دست هم بديد و بگرديد
خواهش مي كنم تمام سعي تون رو بكنيد

داشي من فيلم بازي رو دارم . خيالت راحت :5:

R. Calderon
08-05-2008, 23:29
واقعا داري
منم ميخوام از كجا دانلودش كنم
لينكشو داري؟

shympw
08-05-2008, 23:30
اوه اوه چه تیریپ داش بزرگی برداشته...
بش بگو شما خودت هم معلوم نیست فصل بعد اینجا باشی :27:

دست شما درد نکنه دیگه !:31:
راست میگه دیگه اگر بیاد باید بره قرضی تو تیمهای دیگه بازی کنه مثل چند تا از بازیکنها
رئاله شونصد تا بازیکن توپ داره. بهتره بیشتر تجربه کسب کنه. این نصیحت من به داداشم بود !!:27:

R. Calderon
08-05-2008, 23:45
سلام بچه ها من لينك تورنت بازي رو پيدا كردم
اونايي كه سرعت بالا دارن لذت ببرن
من كه از همين الان گذاشتم واسه دانلود

اينم لينك دانلود

R. Calderon
09-05-2008, 00:02
سانتياگو برنابئو يسته ( 8 ژوئن 1895 - 2 ژوئن 1978) يكي از مهمترين اشخاص رئال مادريد در طول تاريخ است كه رئال مادريد را از تيم دوم مادريد به پرافتخار ترين تيم اسپانيا و اروپا رساند . استاديو فعلي هم به نام اين قهرمان است .

جواني :
او متولد آلمانسا (آلباسته) بود اما خانواده ي برنابئو به مادريد مهاجرت كردند در حالي كه سانتياگوي جوان سني نداشت و در سال 1909 در 14 سالگي به رئال مادريد پيوست .
در 1912 وقتي كه باشگاه به آدرس جديدش در خيابان او دانل نقل مكان كرد برنابئو يكي از داوطلبان پرداخت پول بايت زمين و رنگ فنس ها بود . او از 17 سالگي به تركيب اصلي راه يافت و ركورد 1200 گل را از خود به جا گذاشت و تا بازنشستگي اش در سال 1927 بارها بازوبند كاپيتاني را به بازو بست . او تا سال 1935 نیز با تیم همکاری کرد . ایتدا به عنوان مدیر فنی سپس کمک مربی و در نهایت مربی. در سال 1936 با شروع جنگهای چریکی اسپانیا او از فوتبال دست کشید . در طی جنگ او به عنوان یک سرباز فاشیست زیر نظر جنرال مونیز گراندز به مقابله با جنرال فرانکوی آزادی خواه پرداخت .
پس از جنگ
برنابئو شروع به کاشتن باشگاه از نو کرد . او از هر جهت باشگاه را دوباره ساخت . به طوری که این تیم از یک تیم معمولی به یک وضعیت حوفه ای در آینده تبدیل شد . او شروع به استخدام مردمی که عاشق حقیقی رئال بودند همچون ریموندو ساپورتا کرد .
او سپس شروع به تاسیس استادیومی کرد که امروزه به نامش است و بزرگترین استادیوم اروپاست . کار او در آن زمان " تاسیس استادیوم بزرگ برای یک باشگاه کوچک " نامیده شد . طرح این زمین بسیار حرفه ای بود که در طی این سالها هیچ گزندی به آن نرسیده است . او استراتژی بعدی خود که به خدمت گرفتن بازیکنان بزرگ جهان بود را نیز آغاز کرد که بزرگترین آنها آلفردو دی استفانو بود . در طی ریاست برنابئو بسیاری از اسطوره ها همچون مولونی ، مونیز ، دی استفانو ، گنتو ، ریال ، سانتاماریا ، کوپا ، پوشکاش ، آمانسیو ، پیری ، نتزر ، سانتیانا ، خوانیتو و کاماچو و بسیاری از افراد دیگر آمدند و رفتند .
میراث او برای اروپا
در سال 1955 ، گابریل هانوت خبرنگار روزنامه ی اکیپ پیشنهاد برگزاری کوپا لاتین ( یک تورنمنت که باشگاه های فرانسه ، اسپانیا ، پرتغال و ایتالیا در آن رقابت می کردند) را مطرح کرد . برنابئو به همراه گوستاو سه بس و بدریگنان او را در هتل سفیر پاریس ملاقات کرد و چیزی که امروز لیگ قهرمانان نامیده می شود را تاسیس کرد .
÷یش از نزگ برنابئو 35 سال مدیر رئال مادرید بود و موفق به برد یک جام بین قاره ای و 6 جام اروپایی و 16 لالیگا و 6 جام اسپانیایی شد . او در سال 1978 وفات یافت در حالی که در حال مشاهدی ی جام جهانی در آرژانتین بود .
فیفا به افتخار او سه روز از این تورنمنت را با اندوه سپری کرد .

در 2002 او به عنوان الگوی فیفا شناخته شد .

جا دارد در اين سال كه قهرماني خود را جشن گرفتيم به ياد او باشيم و بخاطر شادي روح اين عزيز دعا كنيم
:11:روحش شاد و يادش گرامي :11:

vahidhgh
09-05-2008, 00:05
سلام بچه ها من لينك تورنت بازي رو پيدا كردم
اونايي كه سرعت بالا دارن لذت ببرن
من كه از همين الان گذاشتم واسه دانلود

اينم لينك دانلود

دستت درست
لذت بردیم

ahmad08
09-05-2008, 00:14
ایول بابا کولاک کردین به خدا اگه میدونستیم که تا الان هستین صد در صد می اومدم خوب خوشحالم که روز به روز به تعداد رئالی ها اضافه میشود و رئال همون رئال 2002 می شه ولی یه نکته بسیار مهم رو باید یاد اوری کنم:
اول باید بگم که خدا گواهه که نه قصد نصیحت دارم و نه قصد توهین فقط و فقط یه نکته شخصی هست که اگه موافقین که ایول و اگه نیستین هم به من چه خوب نکته اینه که واقعآ اگر طرفدار رئال هستیم در هر وضعی طرفدارش باشیم ونشه خدای ناکرده با یه افت و یه باخت و یه حذف شدن دلمون رو بزنه همونطور که خیلیا بودن و با 2 سال ناکامی رئال و درخشش بارسا رفتن هوادار بارسا شدن من میگم اگه مثلآ من طرفدار رئال اسمم هست واقعآ باید دو اتیشه طرفدارش باشم و خدا رو شکر که من از 99 به اینور صد در صد طرفدار رئال بوده ام و به این مسئله افتخار میکنم و سال بعد از هواداری من 10 سال میگذرد و یا از دوستان این تاپیک مثلآ چارلی بعد اوت شدن رئال از لیگ قهرمانان من فکر میکردم بره وبر نگرده اخه خیلی دلشکسته بود ولی هنوز 2 روز نشده بود که برگشت اونم چه برگشتنی طوفانی و ده برابر بیشتر طرفدار رئال شد خوب اینه روش صحیح و امیدوارم که همه ما روش چارلی عزیز یا همون گاگوی خودمان رو پیش بگیریم..........
امیدوارم که منو ببخشید و حمل بر خودخواهی بنده نشه فقط خواستم بگم که دوستان عزیز ما باید تا اخر اخر که اخر نداره با رئال باشند ............

R. Calderon
09-05-2008, 00:20
احمد چقدر چرت و پرت ميگي:21:
اگه شناختي من كيم؟:27:

R. Calderon
09-05-2008, 00:22
دوستان اينم جشن قهرماني براي كسايي كه اينترنت پرسرعت دارند
قول ميدم همينكه گرفتم عكساي كامل رو بذارم لحظه به لحظه از مراسم اينو قول ميدم

اينم لينك تورنت :

ahmad08
09-05-2008, 00:25
چند نکته(نزن بابا از اون نکته ها نیس جواب بعضی از دوستانه که از من سوال کردن):
1:رئیس فیشر جوووون اول که دست درست امضای شما هم خیلی قشنگه ولی خیلی ....نه خوبه ما که چیزی نگفتیم و اینکه نه مرد حسابی تو بازی به این حساسی رئیس میره میخوابه ها؟؟؟نه جون ما کدوم رئیس میره میخوابه که شما رفتین خوابیدین؟؟؟؟
2:بکام جان درباره امضات من این بیت از شهریار یادم اومد...(به دل انگیزترین نوحه بنالی ای دل ----که دل انگیزترین نغمه سرا میمیرد)گرچه دیوید نمرده و رفته اما برای رئال تموم شد و تنها خاطرات شیرین ولی غمناک اخرین شبش رو جاودانه کرد خیلی به خدا اون شب گریه کردم ....هم واس کارلوس و هم واس بکام و البت بابت زیزو من خیلی خیلی دوسش داشتم یعنی به نظر من بینظیر ترین بازیکن دنیا در کل تاریخ همین زیزو بود.......
3:میگم داش اند بدجوری پر تلاش نشون میدی ها!!!!!دس مریضا خیلی عالیه ولی نکنه یه وقت ببنی ها!!!(شوخی کردم)

R. Calderon
09-05-2008, 00:27
احمد منظورت چي بود
مگه كار بدي مي كنم براتون عكس و فيلم از قهرمان شدن آماده مي كنم
خيلي ناراحتم كردي

shympw
09-05-2008, 00:30
ایول بابا کولاک کردین به خدا اگه میدونستیم که تا الان هستین صد در صد می اومدم خوب خوشحالم که روز به روز به تعداد رئالی ها اضافه میشود و رئال همون رئال 2002 می شه ولی یه نکته بسیار مهم رو باید یاد اوری کنم:
اول باید بگم که خدا گواهه که نه قصد نصیحت دارم و نه قصد توهین فقط و فقط یه نکته شخصی هست که اگه موافقین که ایول و اگه نیستین هم به من چه خوب نکته اینه که واقعآ اگر طرفدار رئال هستیم در هر وضعی طرفدارش باشیم ونشه خدای ناکرده با یه افت و یه باخت و یه حذف شدن دلمون رو بزنه همونطور که خیلیا بودن و با 2 سال ناکامی رئال و درخشش بارسا رفتن هوادار بارسا شدن من میگم اگه مثلآ من طرفدار رئال اسمم هست واقعآ باید دو اتیشه طرفدارش باشم و خدا رو شکر که من از 99 به اینور صد در صد طرفدار رئال بوده ام و به این مسئله افتخار میکنم و سال بعد از هواداری من 10 سال میگذرد و یا از دوستان این تاپیک مثلآ چارلی بعد اوت شدن رئال از لیگ قهرمانان من فکر میکردم بره وبر نگرده اخه خیلی دلشکسته بود ولی هنوز 2 روز نشده بود که برگشت اونم چه برگشتنی طوفانی و ده برابر بیشتر طرفدار رئال شد خوب اینه روش صحیح و امیدوارم که همه ما روش چارلی عزیز یا همون گاگوی خودمان رو پیش بگیریم..........
امیدوارم که منو ببخشید و حمل بر خودخواهی بنده نشه فقط خواستم بگم که دوستان عزیز ما باید تا اخر اخر که اخر نداره با رئال باشند ............

100% موافقم. عشق به رئال تو خون ماست !!!

ahmad08
09-05-2008, 00:30
NEXT MATCHE
R.Madrid vs Zaragoza
مکان:استادیوم ساراگوسا
زمان:22 اردیبهشت ساعت23:30

ahmad08
09-05-2008, 00:33
اه اه ایول پس بلاخره خودتو لو دادی اند عزیز نه جون ما تورو خدا شم پلیسی و یه پا شرلوک هلمز بودن رو حال کردی ها؟؟؟؟؟؟؟؟
ما اینیم دیگه داداش وقتی بخواهیم کسی رو بشناسیم از راهی استفاده میکنیم که خودش با زبون خودش اقرار کنه.......
کف کردی؟؟؟؟

R. Calderon
09-05-2008, 00:36
اه اه ایول پش بلاخره شناختمت نه جون ما تورو خدا شم پلیسی و یه پا شرلوک هلمز بودن رو حال کردی ها؟؟؟؟؟؟؟؟
ما اینیم دیگه داداش وقتی بخواهیم کسی رو بشناسیم از راهی استفاده میکنیم که خودش با زبون خودش اقرار کنه.......
کف کردی؟؟؟؟

بگم خدا چيكارت نكنه :27:
راستش اون يكي نام كاربريم بن شد البته چند روزي
بابك جونم گفت چند روز ديگه باز مي كنه
اين نام كاربري رو ساختم :31:

راستي احمد تو جشن قهرماني رو ديدي
من دارم دانلودش مي كنم
ميخوام از جاي جاي قهرماني براي بچه ها عكس بذارم شايدم كليپش كردم به حجم هاي كوچيك تر
در ضمن اون صحنه اي غرورآفريني كه بازيكنان بارسا واسه ما دست زدند رو هم ميخوام يه كليپ بكنم
نظر تو چيه ؟ چيزي رو از قلم نينداختم؟ :21:

ahmad08
09-05-2008, 01:04
ها کاکا جون این اخری رو باهات موافقم خفن و اینکه نه بابا مگه ما فقرا adsl مونم کجا بود ........
ولی میشه که کلیپ و عکس رو سریعتر بذاری و حال هم ن چند عکس بسی دیدنی از رائول دارم که میذارم واستون....
خوب اگه بقیشو میخواهید و در سایز بزرگتر من ادرسشو میذارم خودتو برید یه نگاهی بندازید:
در پست بعدی چون الان یه مشکلی تو کپی ادرسش دارم

ahmad08
09-05-2008, 01:12
خوب اینم ادامه عکسها:
ادرسهای اونا:
تورو خدا خانواده دوستی و سالم زندگی کردن رو کف میکنین!!!
تو کجایی دنیا البت غیر از مادرید همچین چیزی دیدین که یه فوتبالیست معروف و با امکانات فراوان و جوان اینطور خانواده دوست باشه ها؟؟؟؟؟؟

maxeemo
09-05-2008, 02:25
سلام به همگی... :11:

بچه های طرفدار رئال... :21:

تاپیک رو درست اومدم؟! شرمنده دیگه، اگه اسپم هست ببخشید. :20:

فقط :40:Real:40:، انقدر خوشحالم من این 2-3 روزه، مخصوصا امروز که دیشبش بعض ها رو له کردیم... :31: نتونستم جلوی خودم رو بگیرم.

زنده باد رئال و رئالی... :40:

:40::40::40::40::40:

Sam Fisher 11
09-05-2008, 06:26

فقط :40:Real:40:، انقدر خوشحالم من این 2-3 روزه، مخصوصا امروز که دیشبش بعض ها رو له کردیم... :31: نتونستم جلوی خودم رو بگیرم.

e
تو هم آره؟
بابا نصف انجمن رئالی بودن و ما خبر نداشتیم ...
تبریکات صمیمانه منو بپذیر دوست عزیز :40::40::40:
خدایی هر چی مدیر کار درسته رئالیه ;)(80% تعریف از خود بید :31: )
--------------------------
احمد جون بابت عکسایی که میذاری ممنون ولی این آخریا نیومدن.سایتش میاد همش تبلیغه خبری از عکسا نیست!!! ولی خومونیم عجب استیلی داره ;) ;) راستی بار آخرت باشه راجع به ویل اسمیت از اون نظرا میدی ها :13:
آقا بجز مینی نوا و تورنت لینک ندارین؟
راستی یه چیزی احمد جون منم از زمان قهرمانی رئال تو اروپا با شوکر خراب رئال شدم. یه پوستر اصل* هم از سال 2002 تو اتاقم زدم... یاد مورینتس و فیگو و دل بوسکه و سولاری بخیر...
*دوست داییم یه پیرهن و پوستر از باشگاه سفارش داد ... پوسترشو داد داییم... داییم هم داد به من :40:
اینم یه جمله از داییم در وصف بازی دربی :31::
بارسا در کولاک سفید نابود شد

V A H I D
09-05-2008, 07:46
خوب اینم ادامه عکسها:
ادرسهای اونا:
تورو خدا خانواده دوستی و سالم زندگی کردن رو کف میکنین!!!
تو کجایی دنیا البت غیر از مادرید همچین چیزی دیدین که یه فوتبالیست معروف و با امکانات فراوان و جوان اینطور خانواده دوست باشه ها؟؟؟؟؟؟

مد جون بابت عکسایی که میذاری ممنون ولی این آخریا نیومدن.سایتش میاد همش تبلیغه خبری از عکسا نیست!!! ولی خومونیم عجب استیلی داره راستی بار آخرت باشه راجع به ویل اسمیت از اون نظرا میدی ها

سلام...
این سایته یه ذره می خواست بپیچونه ولی با من نباید از این کارا کرد ....
اینم عکساش ....

V A H I D
09-05-2008, 07:49

سلام..
خوش اومدی ....
ولی خداییش رئال از همه جا بیشتر طرفدار داره این هم از این تایپیک معلومه ....

V A H I D
09-05-2008, 08:48
این رو دیده بودید ؟؟؟
مال فصل پیشه ولی الان دیدم اینو ....

david23
09-05-2008, 11:03
100% موافقم. عشق به رئال تو خون ماست !!!

منم 160% موافقم - رئال اگه بره دسته دو که نمیره ما باز ازش حمایت میکنیم تا بیاد دسته 1

:40::40::40::40::40::40::40::40:رئال مادرید :40::40::40::40::40::40::40::40:

S0R3N4
09-05-2008, 11:16
دوستان رئال با بارسا چه کار کرد؟

ahmad08
09-05-2008, 11:54
کاری نکرد میخواست 10 تا بزنه که شانس نیاوردند و خوب اینو ولش کن اینو بچسپ که باز رئالی ها دارن یه دست میشن و من به این افتخار میکنم خوب وحید جان خیلی باحالی ولی واس چی باز نشد من خودم امتحان کردم مشکلی نداشت سایتا که چطور مال شما مشکل داشت ولی از اینکه عکسا رو گذاشتی ممنون خیلی خیلی ممنون...
خوب من هم از طرف خودم به مکسیمو جان خوش امد میگویم و ارزوی لحظاتی خوش برایشان را دارم....

ahmad08
09-05-2008, 12:09
توجه توجه چند خبر بسیار خوب:

1:(بسار مهم است.) به گزارش سایت هوادارن رئال مادرید و به نقل از گل،راموس در مصاحبه ای با روزنامه آپاسووی اعلام کرد قصد دارد تا پایان عمر ورزشی اش در رئال باشد.
بازیکن ملی پوش رئال مورد توجه باشگاه چلسی قرار گرفته است.چلسی حاضر است برای خرید او مبلغی نجومی را اعلام کند تا جایی که آنها با کسر بودجه مواجه شوند.
راموس دیروز اعلام کرد:فقط به بازنشسته شدن در رئال فکر می کنم.
ولی شایعات رسانه های انگلیس هم چنان ادامه دارد.روزنامه دیلی مرر دیروز اعلام کرد چلسی پیشنهادی ۲۰ میلیون پوندی برای او ارائه داده است که البته این برخلاف صحبت های قبلی مبنی بر نجومی بودن مبلغ است.
به نظر میرسد کالدرون و راموس در این مورد با هم ،هم عقیده هستند و آن این است که راموس جایی نمی رود.ولی فقط یک مانع در این کار وجود دارد و آن این است که راموس هنوز قراردادش را تمدید نکرده است و این ممکن است در ادامه کار او اختلال ایجاد کند چرا که چلسی ممکن است باز هم با پیشنهادی بالاتر به میدان بیاید.

2:جشن قهرماني رئال مارديد با غلبه قاطعانه برابر بارسلونا باشكوه تر از هفته گذشته و اين بار در سانتياگو برنابئو برگزار شد.
به گزارش سایت هوادارن رئال مادرید و به نقل از فارس،رئال مادريد در شب نخست هفته سي و ششم لاليگا برابر بارسلونا به پيروزي 4 بر يك دست يافت تا قهرماني شماره 31 اين تيم تحت تاثير ناكامي مقابل شاگردان ريكارد قرار نگيرد.
مادريدي‌ها كه با درخشش كاپيتان رائول گونسالس، روبن، هيگواين و فان نيستلروي به اين مهم دست پيدا كرده بودند، پس از سوت پايان مسابقه، در موج كم نظيري از هواداران به سمت ميدان مركزي شهر، لاپلاسامايور حركت كردند و تا ساعاتي از بامداد 5 شنبه گذشته جشن قهرماني را ادامه دادند.
خانواده سلطنتي اسپانيا نيز به همين مناسبت پيغامي براي رئال مارديد فرستاد. بيشتر مقامات دولتي و بزرگان سياسي و اقتصادي اسپانيا در ديدارهاي جداگانه با رامون كالدرون رئيس رئال مادريد، اين قهرماني را تبريك گفتند.

3: به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از گل استبان گرنرو همچون مشتاق به حضور در رئال مادرید است .
وی گفت : من عاشق پیداکردن جا در رئال مادریدم . عضوی از این تیم بودن رویای هر بازیکنی در اسپانیا و حتی دنیا است .
وی در مورد این فصل ختافه گفت : ما به جاهایی دست یافتیم که کسی انتظارش را نداشت . هرچند از پیشرفتمان در یوفا ناکام بودیم .
بازگشت روبن ؟
ستاره ی ختافه نیز که از این تیم به تیم ملی اسپانیا راه یافته است مشتاق بازگشت به برنابئوست .
وی گفت : من در ختافه خودم را نشان داده ام و امیدوارم به مادرید بازگردم .
وی در مورد تیم ملی اسپانیا گفت : بسیار امیدوارم که به اسپانیا در یک تورنمنت بزرگ کمک کنم .

4: به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از رویترز سرانجام خبر برکناری فرانک رایکارد سرمربی پرافتخار بارسلونا رسما توسط مدبر این باشگاه اعلام شد .
لاپورتا گفت : فرانک رهبر تیمی بود که شادی را در پاریس برای ما به ارمغان آورد . اما دوره اش تمام شده است . زیرا نتایج دو سال گذشته ی ما مثبت نبوده است . وضعیت فصل قبل خیلی بد بود . ما قادر نبودیم که اشتباهات را انجام دادیم تصحیح کنیم پس تصمیم گرفتیم که فرانک در پایان فصل از ما جدا شود .
وی اذعان داشت که یوهان نیسکنس و اوزه بیو هم باشگاه را ترک می کنند و گواردیولا رسما سرمربی بارسا در فصل بعد است .
وی گفت : ما به پپ گواردیولا اطمینان داریم زیرا او لایق رهبری پروژه ی ورزشی جدید ماست . او کسی است که ما را از ادامه ی راه قهرمانی مطمئن می سازد .

5: بازیکنان بارسا پس از شکست سنگین از رئال در فرودگاه مورد اهانت طرفداران خشمگین قرار گرفتند.
با وجود فضای آرام در اتوبوس تیم آنها نتواستند این حالت را به تماشاگران خشمگین تلقین کنند.
دیشب به محض خروج بازیکنان بارسا از اتوبوس،گروهی ۴۰ نفره از تماشاگران تیم بارسلونا به شدت به تیم بارسلونا توهین کردند.
این تماشاگران هم چنین می خواستند به اتوبوس صدماتی وارد کنند که با میانجیگری پلیس این حمله ناکام ماند.

امیدوارم که لذت ببرین ............
زنده باد سرخیو راموس این بازیکن با غیرت رئال مادرید...

V A H I D
09-05-2008, 12:15
راستی احمد جوون اون عکس توی امضات رو بزار وسط ....

V A H I D
09-05-2008, 12:20
والپیپر بکام....

ahmad08
09-05-2008, 12:30
کاسیاس جون سلام عزیزم خوبی بابا انگار نه انگار که ما رائولیم ها دیگه کسی به من احمد نگه ها وگرنه .......
چشم کاسیاس جونم اینم از امضا ولی نظرت درباره امضای جدیدم چیه؟؟؟

خوب چند عکس بینظیر دارم واستون که برین حال کنین...
اول از رایکارد که خیلی دلم واسش سوخت ...

دوم این هانری بد بخت که نیومده اخراج شد...

سوم هم جشن کوچک بعد از گل ولی اشنایدر رو دارین؟؟؟

چهارم پویول هستش که بیچاره تلاشش رو کرد...

پنجم هم باز جشن گل ولی خدایشش روبن خیلی واس رئال ارزش داره...

ششم هم صحنه پنالتی ...یا سوتی پویول

هفتم هم عکسی از دفاع عالی په په

هشتم هم عکس از لشکر که انگار از پسشان میکشند...

نهم هم این ستاه نو فروغ و جوان و اینده دار رئال ...گنزالو هیگواین..

و اخر هم عکس که من تو امضام استفاده کردم....راستی میدونستید که رئال هیچ گاه تو لالیگا از رده دومی پایین تر نرفته؟؟؟؟؟

امیدوارم که خوشتون اومده باشه .....التماس دعا دارم..

shympw
09-05-2008, 14:19
اشنایدر داره گریه می کنه ؟ :40:

عجب عکس باحالی, تا دنیا دنیاست این فراموش نمیشه !!! :27:

R. Calderon
09-05-2008, 16:47
عجب عكسيه
راستي بچه ها از خريدهاي احتمالي كسي خبري داره؟

V A H I D
09-05-2008, 21:54
اقا یه مدت این رو بزارید توی امضاتون تا این بارسایی ها بسوزن ....

shympw
09-05-2008, 21:59
اقا یه مدت این رو بزارید توی امضاتون تا این بارسایی ها بسوزن ....

بد جور پایه ام !
از خرید ها کسی خبر داره ؟

V A H I D
09-05-2008, 22:02
مصاحبه جالب راموس با آس : چلسی چاپلوسی می کند !

به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از سایت رسمی باشگاه سرجیو راموس در مصاحبه ای خود را خواستار رائول برای حضور در یورو ۲۰۰۸ دانست . وی گفت :
الکلاسیکو همیشه با هر بازی دیگری فرق دارد و در حقیقت یکی از این دو تیم قهرمان لالیگا می شود . ما از بازسلونا برتر بودیم در حالی که آنها بیشتر خواستار برد در این بازی بودند زیرا خیال ما از بابت قهرمانی راحت بود . هم تیمیهای من همچون ژآوی و پویول در این تیم بودند .
تنها ناراحتی من از حذف از چمپیونزلیگ بود . ما در فصل بعد به این رقابت بازمی گردیم و برای حضور در فینال تلاش می کنیم .
هیچ کس از تیمهای انگلیسی برای من پیشنهاد یا نظری نداده است . باشگاه های بزرگ چاپلوسی مرا می کنند که می گویند به من علاقمندند اما من فقط به بازنشستگی در رئال مادرید فکر می کنم .
به عنوان یک دوست یک هوادار فوتبال و یک هم تیمی دوست دارم که رائول به تیم ملی اسپانیا در یورو ۲۰۰۸ دعوت شود . آراگونس باید بهترین ها را فرا خواند و فکر می کنم که رائول در این جمع برترین است . فکر می کنم که سن او مشکلی برای حضورش در این تورنمنت باشد .
هنوز نمی خواهم استراحت کنم . من احساس خیلی خوبی دارم . بازی در سطح بالا در چند روز اخیر عالی بود . اما این مربی است که تصمیم می گیرد که چرخشی رخ دهد یا خیر .
ایکر کاسیاس توپهای بسیاری را گرفته است . کل تیم از کار او بردن ریکاردو زامورا راضی است زیرا سالهاست که مردم می گویند دفاع ما بد است .

Majid393
09-05-2008, 22:05
آقا بازی بعدی رئال با کدوم تیم هست ؟؟؟
فردا شب هست ؟؟؟ ساعت چند ؟؟

برد رو رئال رو هم بهتون تبریک میگم با اینکه از وقتش گذشته.....
ولی رائول عجب گلی زد..... خیلی باحال بود...
بزنید ورزش از نگاه دو داره از بازی رئال - بارسلون میگه....

david23
09-05-2008, 22:28
آقا اجازه هست ما هم از این امضا استفاده کنیم بچه ها -- vahid =ahmad08--shympw????

shympw
09-05-2008, 22:33
آقا اجازه هست ما هم از این امضا استفاده کنیم بچه ها -- vahid =ahmad08--shympw????

بزن تو رگ امضا رو, یه مدت اساسی حال گیریه !!! :21:

ahmad08
09-05-2008, 23:07
هیچی دیگه دس گل خودم درد نکنه این عکس رو گذاشتم یکی نیومد بگه خسته نباشی ....شوخی کردم میدونم همتون گلین اقا از طرف من ازاد ازاد برین و تو هر جای دوست داشتین بزنید ....ولی خدایشش افتخاریه ها ...
من اسمش رو میزارم --تونل افتخار--

ahmad08
10-05-2008, 19:18
سلام به همگی:
نیستید کجایین ها؟
خوب من باز هم چند خبر نسبتآ جالب دارم که امیدوارم خوشتون بیاد..

اول اینو بگم که بازی بعدی رئال با ساراگوسا در ورزشگاه حریف و یکشنبه ساعت 23:30 هست که به احتمال زیاد نشونش بدن ولی میگم دوستان توجه کردین فکر کنم از سال 2008 به اینور رئال همش یکشنبه ها بازی داشته؟؟!!

1:به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، سس فابرگاس اظهار داشت: با آرسنال قرارداد دارم و نمي توانم به طور شخصي تصميم بگيرم تا به تيم ديگري بروم. ابتدا بايد ديد پاسخ تيم ما چيست.
اين بازيكن اسپانيايي كه قدم در 21 سالگي گذاشته است،‌ افزود: احتمال حضورم در رئال بسيار بعيد است. آرسنال مايل به از دست دادن و فروشم من نيست. من هم به شرايط اين تيم عادت كرده و موقعيت خوبي در آن دارم. بديهي است علاقمند به حفظ چنين فضاي كاري براي خود هستم.
سس فابرگاس از سال 2003 در آرسنال است و براي اين تيم تا كنون 135 بازي انجام داده و 14 گل نيز زده است. وي در دوران نوجواني عضو بارسلونا بوده و اكنون رئال مادريد سخت مي‌كوشد بازيكني كه زماني در تيم رقيبش بازي كرده، ‌را جذب كند.

2: به نقل از دياريو اسپورت، كرستين كاستيوي، اوريول خيرالت و چيكي بگيريستاين در جلسه مديران اين تيم با هم درگير شدند.
آنها يكديگر را به كم كاري و ثروت اندوزي در بارسا متهم مي كردند. اين زد و خورد چند دقيقه اي، با پا در مياني كاركنان باشگاه خاتمه يافت.
اين مديران بر سر انتخاب عجولانه پپ گوارديولا با يكديگر مشكل داشتند. خوان لاپورتا از ديد برخي از آنها ناكارآمد توصيف شد.
بگيريستاين دست راست لاپورتا، با پيشنهاد انتخابات زودهنگام به شدت مخالفت كرد و خواست تا به گوارديولا، بازيكن سابق اين تيم فرصت داده شود.

3: به نقل از آس اسپانيا، سرخيو راموس، مدافع رئال مادريد عنوان كرد: از ديد من، رائول گونسالس به اندازه كافي در لاليگا درخشش داشته است. آراگونس بايد دست از لجبازي در اين مورد بردارد.
وي افزود: لوئيس بازي‌هاي رئال مادريد را تماشا نمي كند. او بيشتر اوقات نتايج كسب شده از سوي اين تيم را نمي داند.
راموس اظهار داشت: از من مي پرسيد، او هيچ علاقه اي به تماشاي بازي‌هاي رائول گونسالس ندارد.

4: به نقل از ماركا، در حالي كه اين تيم اسپانيايي مكررا پيشنهادات يووتوس براي خريد جوانان خود را رد كرده و حاضر به همكاري نيست، اين باشگاه ايتاليايي مي كوشد تا گونسالو هيگواين را با مبلغ 27 ميليون يورو به خدمت بگيرد.
رئال مادريد با گل سرنوشت ساز هيگواين برابر اوساسونا، قهرماني شماره 31 خود را رسما جشن گرفت. بي ترديد هواداران اين تيم از فروش اين آرژانتيني جوان راضي نيستند .

5: به گزارش سايت هواداران رئال مادريد در ايران و به نقل از سايت ورزشي گل آكويلاني بازيكن تيم آ.ث. رم كه از اينتر و رئال مادريد و حتي آ.ث. ميلان پيشنهاد دارد در اين تيم باقي خواهد ماند .
زاواگلايا آيجنت اين بازيكن گفت: هم من و هم اين بازيكن دوست داريم كه آكويلاني در آ.ث. رم باقي بماند. او مال اينجاست و من فكر نمي‌كنم كه قادر به ترك اينجا باشد و خيال واهي تيم‌هاي ديگر است كه آكويلاني را مي‌خرند.
او افزود: در حال حاضر آكويلاني از ۳ تيم ميلان، اينتر و رئال مادريد پيشنهاد دارد. البته زمزمه‌هايي هم در مورد تيم يوونتوس به گوش مي‌رسد كه در اين ميان رئال مادريد بيشترين علاقه را به خريد اين بازيكن دارد.

6: با افشاگري بازيكن سابق والنسيا و ارسال مدارك رسمي به روزنامه ها، رسوايي مالي و اخلاقي جديدي گريبان گير بارسا شد.
به گزارش سایت هوادارن رئال مادرید و به نقل از فارس،فرناندو خينر، مدافع سابق والنسيا و چند تن از هم تيمي هاي سابقش، در پي قهرماني شماره سي و يكم رئال مادريد مداركي دال بر رشوه گيري در سال 1994 از بارسلونا به روزنامه ها ارائه كردند.
داستان از اين قرار است كه بارسا در سال 1994 براي قهرماني نياز به توقف دپورتيوو لاكرونيا برابر والنسيا داشت. رئيس وقت مبلغي كه ميزان آن هنوز فاش نشده، به اين مدافع و چند بازيكن ديگر اختصاص مي دهد.
هرچند طبق عرف از چنين عملي به عنوان پاداش به بازيكنان ياد مي شود؛ اما اين پول قبل از بازي پرداخت شد و بدون هماهنگي با مقامات والنسيا صورت گرفته است. البته پيروز نشدن اين تيم از شرايط پرداخت قسمت دوم پول بود كه مي تواند جرم محسوب شود.
دادن پول براي پيروزي جرم نيست؛ اما پنهان كاري بارسلونا در اين مورد از ديد فدراسيون اسپانيا با برخي بي نظمي هاي مالياتي اين تيم در آن سال‌ها بي‌ارتباط نيست. اين پرونده براي بررسي بيشتر به دادگاه عالي ورزش مسترد شده است.
خنير 43 ساله با حضور در دفتر روزنامه ماركا گفت: شب قبل از بازي ما را در محلي جمع كردند و مقدار زيادي پول دادند تا هر طور شده مقابل لاكرونيا مقاومت كنيم. در ازاي دادان اين رقم تهديداتي نيز داشتند كه براي اثبات ادعاي خود حداقل 5 شاهد دارم.
بازي ميان والنسيا و دپورتيوو لاكرونيا با تساوي بدون گل به پايان رسيد تا از همه نظر به نفع بارسلونا تمام شده باشد.

7:به گزارش سایت هواداران رئال مادرید و به نقل از گل،کالدرون حاضر است با امکان به وجود آمدن کسری بودجه،پیشنهادی ۸۰ میلیون یورویی به رونالدو بدهد.
به نظر می رسد کالدرون می خواهد رکرو فلورنتینو پرز رئیس سابق رئال را در نقل و انتقالات بشکند.
رئال مدت هاست به دنبال رونالدو است و در پروژه های خرید کاکا و فابرگاس تقریبا نا موفق بوده است.کالدرون می خواهد دست به هر کاری بزند تا رونالدو را به برنابئو بیاورد.
مطبوعات اسپانیا اعلام کردند:کالدرون از خرج کردن پول هیچ باکی ندارد.
رونالدو سالانه ۱۳ میلیون یورو از منچستر دریافت می کتد و تا سال ۲۰۱۴ قرارداد دارد.
کالدرون قول داده بود بازیکنان بزرگی را به رئال بیاورد که به جز یک مورد آن در دیگر موارد نا موفق بود و حالا او حاضر است برای آوردن بهترین بازیکن امسال جهان هر کاری بکند.

8:و اخرسر هم مصاحبه جالب رود فان نیستلروی:

در روز ۵ شنبه به اطرافم نگاه کردم و فکر کردم یک بازیکن دیگر به چه چیزی نیاز دارد؟
نیستلروی بسیار خوشحال است.او بهبودی کامل یافته است و در اولین حضورش در میدان پس از مصدومیت از روی نقطه پنالتی گل زد.او از هم تیمی هایش رائول وهیگوین تمجید کرد و حمایت خود را از فرانک رایکارد اعلام کرد.
س:موقعی که تیم لالیگا را فتح کرد چه احساسی داشتی؟
ج:روز خیلی ویژه ای بود برای من،تیم رئال مادرید و همه ی مادریدیسمو.من تمام سعی ام را کردم تا به این بازی ها برسم.آن شب واقعا رویایی بود من نمی توانم با چند کلمه آن شب راتوصیف کنم.
س:از هنگامی که جام را بردی بهترین صحنه ای که برایت اتفاق افتاد کی بود؟
ج:پنج شنبه در مقابل بارسا.من خودم را گرم کردم و و به میدان آمدم.به تماشاگران و هم تیمی هایم نگاه کردم.و از خودم پرسیدم یک بازیکن دیگر به چه چیزی نیاز دارد؟تیم قهرمان شده بود،بازی عالی ارائه داده بودیم،تماشاگران بسیار خوشحال بودند و من گل زدم.
س:راز سازگاری هلندی ها در تیم رئال چیست؟
ج:این راز هلندی هاست(خنده)فکر می کنم این به شخصیت بازیکن بر میگردد.کیفیت مهمترین چیز نیست.مهم این است که خودت را به تیم متصل کنی.تیم ما روحیه خوبی داشت و خیلی سخت تمرین کرد.کلید بازی در گرو تلاش و حرفه ای بودن است وتیم ما این کار را کرد.ما این فصل خوب کار کردیم.
س:تصور قهرمانی در چمپیونز لیگ...
ج:این برای هر کدام از ما یک آرزو است که با رئال قهرمان شویم.ما سخت تمرین می کنیم و خود را برای رسیدن به این هدف آماده می کنیم.
س:هیگوین فصل را با قدرت به پایان می برد...
ج:او مثل همه بازیکنان تیم عالی بازی می کند.وضعیت برای ما فرق می کند ما قهرمان شدیم. و می خواهیم فصل را با قدرت تمام به پایان برسانیم.
س:آیا به هیگوین جوان نصیحت هایی کردی؟
ج:این کار ضروری نیست.او خیلی خوب پیشرفت می کند.و گل میزند و من به او می گویم:تو بارها گل میزنی و ممکن است در یک روز همه ی توپ هایت وارد دروازه شود.این خوب نیست که در این مورد برای خودت ایجاد مشکل روحی بکنی.او بسیار جوان است و خیلی پیشرفت کرده است ومهمترین گل های زندگی اش را در این فصل به ثمر رسانده است.
س:صحبت های زیادی در مورد مصدومیتت وجود داشت،چه اتفاقی افتاد؟
ج:من در مقابل آلمریا مصدوم شدم.و باید برای بازی با رم و ختافه آماده می شدم.من قبل و بعد از بازی ها تمرین نکردم و از داروهای مورد نیاز استفاده کردم.نمی توانستم این گونه ادامه دهم.و باشگاه هم با عمل جراحی من موافقت کرد.دکتری که مرا در هلند عمل کرد جز بهترین دکترها در جهان است.من تصمیم گرفتم که عمل شوم و بعد به سختی تمرین کنم تا در هفته های آخر به فرم خوبم برگردم.
س:مردم معتقدند بیشتر برای یورو ۲۰۰۸ عمل کردی تا رئال...
ج:من نمی توانستم آن گونه ادامه دهم.من فکر کردم این بهترین راه است.یکی بازیکن باید با این مشکلات بسازد.عمل جراحی آسانی بود و من باید از عواقب بد آن پیشگیری می کردم.بعد از آن هم به هلند و رئال فکر کردم.
س:نظرت در مورد حذف رایکارد از بارسا چیست؟
ج:او کمی ناراحت است من برای او متاسف شدم چرا که او مربی و انسان بزرگی است وبرای بارسا کارهای بزرگی انجام داد.او با شرایط بد خوب کنار می آید و فکر می کنم هر جایی که باشد موفق می شود.
س:نظرت درباره بازی با ساراگوسا چیست؟
ج:مثل همیشه.ما قهرمان شدیم و می خواهیم این قهرمانی را برجسته تر کنیم.ما تمام تلاشمان را برای کسب پیروزی انجام می دهیم.
س:شما ممکن است با تیم ملی اسپانیا در یک چهارم نهایی یورو ۲۰۸۸ رو در رو شوید...
ج:امیدوارم به آن مرحله برسیم.ما گروه بسیار سختی داریم.فرانسه،ایتالیا و رومانی تیم های خوبی هستند.ما فعلا نباید به یک چهارم نهایی فکر کنیم.
س:آیا می توانی دلیل بازی نکردن رائول در یورو ۲۰۰۸ را بفهمی؟
ج:نمی توانم بفهمم.من هم سال قبل چنین وضعیتی داشتم.بعضی از مواقع مربیان اشتباهاتی می کنند و بر سر این اشتباه پافشاری می کنند.رائول امسال ۱۸ گل در لالیگا به ثمر رسانده است.و قطعا یکی از بهترین اسپانیایی های حال حاضر است ولی مربی تیم تصمیمیش را گرفته است و قصد ندارد آن را عوض کند.

امیدوارم که خوشتون اومده باشه و زنده و جاوید باشید...

V A H I D
10-05-2008, 19:23
مرسی رائول جان....
ما که هستیم ....
شما نیستید ...

Sam Fisher 11
10-05-2008, 21:13
سلام
اخبار الان گفت رئال پیشنهاد 60 میلیونی واسه کیریستیانو داده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رکورد زیدان شکسته میشه!
اشتباه این بازیکن 30تا بیشتر نمیرزه...

shympw
10-05-2008, 21:37
مرسی رائول جون دستت درد نکنه. یک تنه جور تاپیک رو می کشی,
شرمنده.

V A H I D
10-05-2008, 21:59
سلام
اخبار الان گفت رئال پیشنهاد 60 میلیونی واسه کیریستیانو داده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رکورد زیدان شکسته میشه!
اشتباه این بازیکن 30تا بیشتر نمیرزه...

برای تورمه ...:27::27:

ahmad08
10-05-2008, 22:14
خواهش میکنم اشنادر جان وظیفه است خوب همین که شما قدر دان هستین واسم کافی است و بیش از پیش انرژی میگیرم ...
خوب رئیس فیشر نه دیگه کریس واقعآ الان حداقل 50 رو شاخشه و بسی خوب بازی میکنه و اگه توجه کنی وقتی تو بازی نیس اصلآ منچستر روحیه نداره و واقعآ تو منچستر یه وزنه به حساب میاد و اینو هم توجه بدار که خیلی جون هست و تو این سن عالی بازی میکنه و خوب اینم بگم که من تو پست قبلیم تو اخبار هست که کالدرون 60 تا نه 80 تا میخواد بده واسش که با این حساب کسری بودجه هست ولی واقعآ اگه بیاد یکی از ارزوهام به حقیقت پیوسته...
خوب نگفتین نظرتون درباره تونل افتخار چیه؟
و اینکه میگم وحید جان امروز مث اینکه داری با اوتارت ور میری تا با ما باشی!!(شوخی کردم ناراحت نشو)

david23
10-05-2008, 22:27
رائول جان این عکس رو امروز روزنامه همشهری هم زده بود ونوشته بود >>> پایان عصر ریکارد<<<

من که خیلی باهاش حال کردم --- این طرفدارای بارسا که یکیشون داداشم ودو تا دیگو که دایی هام هستن خیلی از دیدن این عکس ناراحت شدن .........

h_starboy
11-05-2008, 08:55
ایول به همه بچه های باحال رئالی. این روزها هر بارسایی رو که میبینم هیچ حرفی واسه گفتن ندارن. دلم واسشون میسوزه.

R. Calderon
11-05-2008, 11:26
دلت نسوزه عزيز
اينا حقشونه چهارتا خوردن بازم كمشونه

kasra_khan2003
11-05-2008, 11:32
خبرگزاري فارس: مهاجم جوان تيم آژاكس آمستردام در راه فوتبال باشگاهي اسپانيا (لاليگا) است.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، كلاوس- يان هونتلئار، گلزن جوان هلندي از سوي دو باشگاه بارسلونا و رئال مادريد زير نظر گرفته شده است.
مادريد مشتري قديمي وي محسوب مي‌شود و بارسلونا به تازگي وارد رقابت با پايتخت درباره اين مهاجم شده است.
وينچنزو مورابيتو، وكيل اين بازيكن اين هفته ميهمان دو باشگاه مذكور است. هونتلئار بايد تا پايان هفته به يكي از اين دو باشگاه پاسخ قطعي بدهد.
كرايوف، برگ برنده بارسلونا در تشويق اين بازيكن به سمت كاتالونيا است.

kasra_khan2003
11-05-2008, 11:35
خبرگزاري فارس: سهامدار تيم فوتبال بوكاجونيورز آرژانتين از وضعيت ناراحت كننده مسي در بارسلونا خبر داد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از لارازون، ديه‌گو آرماندو مارادونا اظهار داشت: اصلا دوست ندارم كه اين حرف را بزنم؛ اما مسي در بارسلونا حرام مي شود.
وي ادامه داد: او در ال دربي يك تنه مقابل رئال مادريد بازي كرد. اكنون با بي مهري براي تمديد قرارداد، بايد از بارسا خواهش كند.
مارادونا عنوان كرد: مسي مي توانست به يك پديده تكرار ناشدني تبديل شود؛ اما مديريت اشتباه در بارسلونا او را هم نابود كرده است.

خوب بگو بياد رئال ديگه :21::21:

ahmad08
11-05-2008, 12:40
اینو پایه ام خراب که مسی بیاد رئال بد جوری میخوره تو ذوق هر چه بارسای هست ها ولی فک نکنم اخه اونا واسش خیلی زحمت کشیدن ....
راستی بچها اینو هم بدونید که رئال هم کم هلندی نداره که به اومد هانتلار کمک کنه این بازیکن میتونه خیلی خوب باشه واس ما در کنار رائول و رود خیلی خوب جفت و جور میشن ها...
اینو بگم که باور کنید فصل بعد فصل رئال مادرید هست در سطح اروپا و جهان هست فقط ما چند تا بازیکن خوب رو نیمکت میخواهیم که اگه مث امسال مصدوم شد بازیکنی اون سریع بیاد جای اونو بگیره....

ahmad08
11-05-2008, 13:09
دوستان منو ببخشید یه مسئله هست بین منو اند عزیز و باید اینجا بگم اخه سیستم پی امش خرابه ...
اند بابا باور کن اونجا شوخی کردم منظور بدی نداشتم حالا چرا قهر کردی معذرت خوبه دیگه تکرار نمیشه من دوست ندارم که دوستان خوبم رو از دست بدم.....

V A H I D
11-05-2008, 14:41
دوستان منو ببخشید یه مسئله هست بین منو اند عزیز و باید اینجا بگم اخه سیستم پی امش خرابه ...
اند بابا باور کن اونجا شوخی کردم منظور بدی نداشتم حالا چرا قهر کردی معذرت خوبه دیگه تکرار نمیشه من دوست ندارم که دوستان خوبم رو از دست بدم.....

با روحیه ی مردم بازی کردن جرمه عزیز ...دی:
اند برو از رائول شکایت کن .....دی:

و اینکه میگم وحید جان امروز مث اینکه داری با اوتارت ور میری تا با ما باشی!!(شوخی کردم ناراحت نشو)

اره ....
همین جوری دارم عوض می کنم ..

charlize
11-05-2008, 15:10
سلام به همه دوستان رئالی..............
بابا تونل افتخارات.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:1 9::19::19:
نه خوشم اومد..........:46:میگم پیشنهاد احمد(رائول) بود دیگه ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دمت گرم خیلی حال این بارسایی ها رو میگیره..........:21::21::21::21:ولی فکر کنم دیگه بسه.........اینطوری میگن ما تا حالا از این اتفاقات برامون نیوفتاده............
راستی احمد اون حرف هایی که در مورد من زدی تعریف بود یا انتقاد؟؟؟؟؟من اگه قرار باشه علاقم به رئال 10 برابر بشه که دیگه هیچ........این تیم یه گل بخوره باید خودکشی کنم......!!!!من هر وقت رئال از اروپا حذف میشد تا دو روز با کسی حرف نمی زدم......و این برای من طبیعی بود....ولی هیچ وقت از رئال نا امید نمیشم....
میگم این محمد چرا دیگه نیستش؟؟؟؟؟؟؟
در مورد خریدهامون هم به نظر من ما نباید فقط به نام بازیکن یا حتی آمادگی اون توجه کنیم......مهمترین مسئله کمبودهای تیم خودمونه..........یادتون هست که بکهام اومد و فیگو رفت رو نیمکت.........؟؟؟؟من اصلا نمیخوام اینطوری بشه......در ضمن خواهشا اینقدر از کاناوارو ایراد نگیرید..........تویه رئال هر مربی باید به فکر حمله باشه پس نمیشه خیلی به دفاع خوب فکر کرد.........مگه بازی با همین بارسا کاناوارو تو زمین بود که بازیکنا اون اشتباه وحشتناک رو کردند؟؟؟؟؟؟؟؟انصافا قدر بازیکنامون رو باید بیشتر از اینها بدونیم....مثلا همین فرق بین ما و بارسایی هاست.........دیدید چه بلایی رو سر این رایکارد اوردن؟؟؟؟؟آخه نامردا قهرمان اروپاتون کرده.......!!!لا اقل بزارید فصل تموم شه بعد عوضش کنید.......امیدوارم مربی یه تیم اسپانیایی بشه و مقابل این بارسلون بیفته تا بدونن دارن چه مربی رو از دست میدن.....
ببخشید زیاد حرف زدم.......اومدم یه سری بهتون بزنم........امیدوارم بازم وقت کنم بیام پیشتون.......
به امید بازی رائول تویه جام ملت های اروپا و قهرمانی اسپانیا......!!!!

R. Calderon
11-05-2008, 16:50
چارليز كمي فكر منم بود ديگه
راستي بچه ها قرار ما امشب ساعت 11

V A H I D
11-05-2008, 20:25
بازی رو امشب نشون می ده .....
ولی تیم دووممونه ....
فک نکنم بازی قشنگی بشه ....
فک کنید من توی دروازه نباشم .....

ahmad08
11-05-2008, 21:11
نه دودک هستش تو دروازه ولی میشه بازی قشنگی باشه من که دوست دارم بشینم نگاه کنم شما چطور؟
راستی من به احتمال 90% امشب نیستم منو عفو کنید دوستان ولی بازی قشنگی هستش مطمئنم ببینین ...
راستی منم تو ترکیب نیستم...

david23
11-05-2008, 22:12
آقا منم عفو کنید امشب نیستم --- چارلیز جان اسپا نیا قهرمانه اگه این مایه هایه ننگو نداشته باشه --- ژاوی -پویول - اینییستا-

R. Calderon
11-05-2008, 22:17
آقا من امشب هستم :27:
از كنار مدير عامل باشگاه زاراگوزا در قسمت Vip ورزشگاه بازي رو مي بينم:21:

ahmad08
11-05-2008, 22:59
اقا سلام بازی یک یک مساوی هست و باز داش نیستلروی گل زد رئال نسبتآ خوب بازی میکنه......

kasra_khan2003
12-05-2008, 10:53
توقف رئال و شكست بارسلونا در نيوكمپ

خبرگزاري فارس: در بازي‌هاي همزمان از هفته سي و هفتم لاليگا، بارسلونا با قبول شكست خانگي برابر مايوركا با اتلتيكو مادريد رقيب خود براي رسيدن به ليگ قهرمانان اروپا هم امتياز شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، بارسلونا كه در بازي برابر مايوركا دو بر صفر پيش افتاده بود، ناگهبان عقب نشيني كرد و مايوركا در نيوكمپ 3 گل به اين تيم زد.
رئال مادريد قهرمان زودهنگام مسابقات نيز مقابل ساراگوسا به تساوي 2 بر 2 رضايت داد.
نتايج رقابت‌هاي هفته سي و هفتم لاليگا:
*اتلتيك بيلبائو صفر - راسينگ سانتاندرز صفر

*آلميريا صفر - ركرتيوو 2
گلها مونيس 24 و پونگوسه 43

* اتلتيكو مادريد يك - دپورتيوو لاكرونيا صفر
گل: فورلان 45

*بارسلونا 2- رئال مايوركا 3
گلها: هانري 17 و اتوئو 56 براي بارسلونا و والرو 67 و وه بو 70 و گيسا 91 براي مايوركا

*لوانته يك - والنسيا 5
گلها: سرانو 32 براي لوانته و ويا 14، 30 ، 67، ماتا 35 و آنگولو 66 براي والنسيا

* اوساسونا 2 - رئال مورسيا يك
گلها: دادي يك و خوان فران 53 براي اوساسونا و آبل 91 براي مورسيا

* رئال بتيس صفر - سويا 2
گلها: فابيانو 32 و فاتزيو 51

*وايادوليد صفر - ختافه صفر

* ويارئال 2 - اسپانيول صفر
گلها: بنتا 31 و پيرس 43

*رئال سارگوسا 2 - رئال مادريد 2
گلها: اوليويه را 19 و سرخيو 86 براي سارگوسا و فان نيستلروي 26 و روبنيو 77 براي رئال مادريد

Majid393
12-05-2008, 13:36
آقا عجب بازی بود دیشب .....
زاراگوزا خیلی خوب بازی کرد .... رئال هم همینطور ...
انصافا خدا رحم کرد که بازی رو 3-2 نباختیم ....
خیلی موقعیت داشتن ....

دودک هم عالی دروازه بانی کرد و به نظر من بهترین بازیکن میدان بود ....

بازی بعدی با کدوم تیم هست ؟؟
چه روزی ؟؟؟

V A H I D
12-05-2008, 14:32
ببخشید من دیر رسیدم خونه ....
دیشب با بروبکس رفته بودیم شب گردی ...دی:

h_starboy
12-05-2008, 19:07
آقا شرمنده من دیشب نبودم. البته از لحاظ نتیجه که مهم نبود ولی به نظر میرسه با توجه به نتیجه بازیه قشنگی بوده.
ببینم گوتی بودش؟؟؟
ما هم به تونل افتخاریها پیوستیم.

cyrus_ln
12-05-2008, 20:37
من هم امضام رو اینجوری کردم
دوستان یه طرح توپ(منظور اون توپ نیست) آماده کنید تا همه بذاریم تو امضاهامون.

david23
12-05-2008, 21:29
یه والپیپر توپ

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ahmad08
13-05-2008, 09:21
سلام به همگی:منو ببخشید دوستان اینترنتم مشکل پیدا کرده و الان از یه کافی نت دارم پست میدم معذرت به محض درست شدنش بیشتر میام ولی از این به بعد فک کنم یه چند روزی کم رنگ میشیم منو که عفو میکنید؟؟؟؟
خوب اول باید بگم که از دوستانی که این جور از ابداع من خوششون اومده بسیار تشکر میکنم منظور تونل افتخار بود خیلی با مسما بود باور کنید یه دفعه وسط بازی بارسا رئال که صحنه رو نشون داد گفتم که اه عجب تونل افتخاریه خوب اینم از این ابداع جالب خوب ممنون دوستان من افتخار میکنم به این تاپیک و به شما ها ...........
راستی بکام عجب والپیپر بود به خدا خیلی باهاش حال کردم ولی حیف که نمیتونم الان استفاده کنم ازش حتمآ در اولین فرصت که وصل شم کپیش میکنم.............ممنون
خوب حرف اخر اینکه در نبود من هوای این تاپیک رو مث همیشه داشته باشین مبادا که بره خاک بخوره....
پس تا پست بعدی که معلوم نیس کی هست ...یا حق

BehzadKiNG
13-05-2008, 10:13
سلام ...
ببخشید این شوستر برا فصل بعد می مونه یا نه ، رفتنیه ؟؟؟

david23
13-05-2008, 11:04
آقا بخشید این والپیپر نظم تایپیک رو به هم ریختا

منم یه چند روز نمیام آخه امتحانات شروع شده...........

V A H I D
13-05-2008, 15:43
سلام ...
ببخشید این شوستر برا فصل بعد می مونه یا نه ، رفتنیه ؟؟؟

سلام بهزاد جوون....
معلوم نیست برادر ....
ما که دوست داریم بره ....
ولی خداییش امسال رئال ندیدم دفاعی بازی کنه ....

BehzadKiNG
13-05-2008, 22:54
ممنون از جوابت وحید جان
منم می خواهم بره ... من امسال بیشتر دلم می خواست رئال یه پای فینال جام قهرمانان اروپا باشه عوض اینکه حتی با صد امتیاز اختلاف قهرمان لالیگا بشه ..
به هر حال بازم ممنون...

h_starboy
14-05-2008, 18:17
والا آنقدرها هم شوستر بد نبوده. ولی خوب همه انتظار دارن تیم تو جام قهرمانان نتیجه بگیره.
ایشالا :33: :33:

Majid393
14-05-2008, 18:36
سلام بهزاد جوون....
معلوم نیست برادر ....
ما که دوست داریم بره ....
ولی خداییش امسال رئال ندیدم دفاعی بازی کنه ....

نه بابا وحید جان ....
کجا بره ؟؟؟
به غیر لیگ قهرمانان انصافا بد کار کرده ؟؟؟

V A H I D
14-05-2008, 20:17
نه بابا وحید جان ....
کجا بره ؟؟؟
به غیر لیگ قهرمانان انصافا بد کار کرده ؟؟؟

اصلا با چینش بازیکناش حال نمی کنم ....

راموس به هواداران: مطمئن باشيد مي‌مانم.

به گزارش سايت هواداران رئال مادريد در ايران و به نقل از تريبال فوتبال سرخيو راموس مدافع اسپانيايي و جوان رئال مادريد به هواداران اين تيم گفت: مطمئن باشيد در رئال مادريد مي‌مانم.

سرخيو راموس گفت: من تحت تاثير پيشنهادات تيم‌هاي بزرگي همچون ميلان و چلسي قرار گرفته‌ام. ولي هنگامي كه همه چيز در اينجا خوب پيش مي‌رود دليلي ندارد من اين تيم را رها كنم.

راموس افزود: من در اينجا قرارداد طولاني مدتي دارم و زود است كه در اينجا بازنشسته شوم. من واقعا با هم‌تيمي‌هايم و خانواده‌ام و شهرم خوب هستم و دليلي براي ترك آن نمي‌بينم.

V A H I D
14-05-2008, 20:18
رائول و بوخان قطعا در فهرست اسپانيا نيستند

به نقل ازآس اسپانيا، در فهرستي كه يكي از نزديكان اين مربي در اردوي تيم ملي اسپانيا منتشر كرده، نام دو بازيكن مورد انتظار خبرنگاران و كارشناسان يعني بوخان كركيچ و رائول گونسالس ديده نمي‌شود.
بسياري از كارشناسان تصور مي‌كردند در پي درخشش رائول گونسالس در تركيب رئال مادريد و جو سازي‌هاي اخير اين كاپيتان، به تيم ملي دعوت مي شود؛ اما در نهايت از فهرست قطعي وي خط خورد.
بوخان كركيچ نيز در فهرست ارائه شده اوليه وجود ندارد. هواداران اسپانيا از اين مسئله به شدت شگفت زده شده اند.

shympw
14-05-2008, 20:50

به نقل ازآس اسپانيا، در فهرستي كه يكي از نزديكان اين مربي در اردوي تيم ملي اسپانيا منتشر كرده، نام دو بازيكن مورد انتظار خبرنگاران و كارشناسان يعني بوخان كركيچ و رائول گونسالس ديده نمي‌شود.
بسياري از كارشناسان تصور مي‌كردند در پي درخشش رائول گونسالس در تركيب رئال مادريد و جو سازي‌هاي اخير اين كاپيتان، به تيم ملي دعوت مي شود؛ اما در نهايت از فهرست قطعي وي خط خورد.
بوخان كركيچ نيز در فهرست ارائه شده اوليه وجود ندارد. هواداران اسپانيا از اين مسئله به شدت شگفت زده شده اند.

این یارو آراگونز خله ؟ عجب ابلهیه !!

cyrus_ln
15-05-2008, 20:08

مرتیکه..... بالاخره کار خودش رو کرد
خیلی حیف شد که رائول تو یورو 2008 نیست:41:

h_starboy
16-05-2008, 10:07
واقعا برای آراگونز متاسفم. مرتیکه ۸۰ سالشه اومده مربی شده. رائول خیلی حیف شد.
من که اسپانیایی هستم دیگه دل و دماغ دیدن بازیهای اسپانیا رو بدون رائول ندارم.

kasra_khan2003
16-05-2008, 10:37
خبرگزاري فارس: رياست باشگاه رئال مادريد براي آن كه هوادرانش در هفته پاياني بدون تماشاي بازي ورزشگاه را ترك نكنند به دنبال باشگاه هايي از انگليس و پرتغال است.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، رامون كالدرون گفت: هواداران رئال مادريد براي بازي آخر برنامه ريزي كرده و بليت خريده اند بنابراين نبايد آنها را بدون تماشاي بازي به سمت خانه هايشان هدايت كنيم.
رئال مادريد در صورت عدم حضور لوانته در بازي هفته آخر هر 3 امتياز بازي را تصاحب مي كند؛ اما مدير عامل تيم قهرمان لاليگا نمي خواهد هوادارانش دست خالي به خانه بروند و فقط شاهد مراسم دريافت جام و جشن قهرماني باشند.
رئال مادريد قصد دارد از يك باشگاه انگليسي يا پرتغالي به دليل پايان يافتن بازي هاي باشگاهي در اين دو كشور دعوت به بازي دوستانه كند.
بازيكنان لوانته از دو فصل گذشته تا كنون حقوق خود را دريافت نكرده اند.

kasra_khan2003
16-05-2008, 11:04
همين الان تو سايت گل خوندم كه رونالدو در آخرين مصاحبه ي خود گفت بعد از بازي فينال جام قهرمانان اروپا تصميم ميگيرد كه بماند يا برود!
همينطور دوباره تكرار كرد كه در اولترافورد آرام و خوشحال هست ولي همانطور كه بارها گفته دوست دارد روزي در يك تيم اسپانيايي بازي كند. ضمن اينكه به اين نكته اشاره كرد كه بسيار خوشحال هست كه كسي مثل رومان كالدرون تا اين حد به دنبال او هست.

خبر ديگه:
اين يكي رو كوتاه ميگم، از اونجايي كه تيم والسنيا نيزهمانند تيم يوونتوس داره بازكنانش رو به حراج ميزاره و اين وسط ديويد ويا بسيار مورد علاقه ي تيم رئال است، تيم آرسنال هم به جمع تيم هاي خواستار ويا پيوست و فابرگاس طي آخرين مصاحبه ي خود اعلام كرد كه بسيار علاقه داره كه ويا رو دركنار خود (درتيم آرسنال) ببيند!

ahmad08
17-05-2008, 10:14
سلام دوستان:
واقعآ شرمنده به خدا نمیدونم چی بگم به خدا که مشکل داشتم و اگه این مشکل رو نداشتم هر روز میمودم و حال این مشکل داره عصابمو خورد میکنه ولی یادتون نره که دوستی به نام احمد داشتین ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در مورد اراگونس هم که باید بگم که صد در صد احمق هست تمام وقتی بهترین گلزن تیم قهرمان رو دعوت نمیکنه میخواد کیو دعوت کنه حتمآ میخواد که سولدادو رو دعوت کنه ها؟؟
یه چیز میگم که گرچه خوب نمیشه ولی اگه بازیکنای دعوت شده رئال مث کاسیاس و راموس بخاطر رائول نرن تیم ملی اخ چقدر خوب میشه و عمرآ اگه که کسی بتونه جای این دو رو پر کنه ...نظرتون چیه؟؟
باز هم معذرت ولی سعی میکنم از این بیشتر خدمتتون باشم..........
به امید انجام بازی رئال مقابل لوانته

kasra_khan2003
17-05-2008, 18:26
خبرگزاري فارس: ملي پوش سابق فرانسه در حمايت از مدير عامل رئال مادريد وي را عامل اساسي قهرماني اين تيم دانست.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ال موندو دپورتيوو، زين الدين زيدان بازيكن سابق رئال مادريد گفت: رامون كالدرون مدير خوبي است. او رئال مادريد را احيا كرده و با اين تيم به نتايج بسيار مطلوبي دست پيدا كرده است.
وي افزود: مادريد به داشتن مدير عامل خود افتخار مي كند و با چنين درايتي مي شود به فتح ليگ قهرمانان اروپا اميد داشت.

kasra_khan2003
17-05-2008, 18:26
خبرگزاري فارس: مدافع سابق سويا تصريح كرد: هرگز رئال مادريد را ترك نمي كنم و به قرارداد خود پايبند خواهم بود.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، سرخيو راموس مدافع ملي پوش رئال مادريد در جمع خبرنگاران اظهار داشت: به تمام هوادران اطمينان مي دهم در رئال مادريد باقي خواهم ماند و تحت هيچ شرايطي اين تيم را رها نمي كنم.
وي افزود: شعار هوادران را شنيده‌ام. آنها نگران وضعيت من و چند تن از هم تيمي هاي من هستند؛ اما باور كنيد جايي نمي روم.

kasra_khan2003
17-05-2008, 18:27
خبرگزاري فارس: مدير اجرايي وب سايت رئال مادريد از تحقق قريب الوقوع آرزوي اين باشگاه در خريد مهاجم پرتغالي منچستر يونايتد خبر داد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از وب سايت رئال مادريد ، ميگل آنخل آرويو نايب رئيس و معاون كالدرون در امور نقل و انتقالات رئال مادريد و مدير اجرايي وب سايت اين باشگاه گفت: آرزوي كالدرون و تمام هواداران رئال مادريد به زودي تحقق خواهد يافت.
وي گفت: هيچ مشكل مالي نداريم و بي شك رونالدو را به خدمت خواهيم گرفت. در واقع خود رونالدو است كه بايد تصميم بگيرد. تاكنون تمام شروط وي و وكيلش را پذيرفته ايم و افزودن كوچكترين شرط ديگر به منزله جواب رد اين بازيكن است.
وي در ادامه افزود: رونالدو به احتمال فراوان راهي مادريد مي شود و در فصل آينده با لباس رئال، فوتبال حرفه اي را تجربه خواهد كرد.

V A H I D
17-05-2008, 20:38
مرسی ... از دادن خبر ها ...

ahmad08
17-05-2008, 22:11
سلام به همگی :
خیلی خبر درباره رئال کم شده هر چه میگردی نیس....!!!!
خوب اینو بگم که دوستان خوبی از ما به دلیل بحث بی مورد بن شدن خواهشن این کار رو نکنید ما به شما نیاز داریم.
راستی میگم این لوانته داره چکار میکنه با این تفاسیر بدجوری فردا تو ذوق ما خواهد خورد اگه بخوان بازی رو شبکه سه نشون بده ؟؟؟؟

david20+3
17-05-2008, 23:15
خوب اینو بگم که دوستان خوبی از ما به دلیل بحث بی مورد بن شدن خواهشن این کار رو نکنید ما به شما نیاز

سلام به همگی منو که شناختین!!!؟؟؟؟؟؟:31::31:

kasra_khan2003
18-05-2008, 12:59
مهاجم برزيلي تيم رئال مادريد اسپانيا گفت: كريس رونالدو بهترين مهاجم كنوني جهان فوتبال است.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، روبينيو اظهار داشت: كريستيانو رونالدو بي ترديد بهترين مهاجم جهان است. او مي تواند آينده اي روشن در رئال مادريد داشته باشد و از اين كه كنار ما باشد، احساس غرور مي‌كنم.
وي ادامه داد: برخي بازيكنان آنقدر بزرگ هستند كه ارزش دارد به خاطر آنها مدت‌ها در حال مذاكره باشيم.
روبينيو عنوان كرد: بزرگي بازيكنان ربطي به سن آنها ندارد. رونالدو در عين جواني، بي رقيب و تكرار ناشدني است.

kasra_khan2003
18-05-2008, 12:59
مهاجم هلندي رئال مادريد گفت: در سال آينده براي فتح دو جام تلاش مي‌كنيم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، وسلي اشنايدر، گلزن رئال مادريد عنوان كرد: تيم ما مستحق قهرماني براي دومين سال پياپي بود. براي سال آينده نيز مي كوشيم تا لاليگا را از آن خود كنيم.
وي ادامه داد: ليگ قهرمانان اروپا در سال آينده هدف اصلي ما محسوب مي شود؛ اما اين بدين دليل نيست كه لاليگا را فراموش كنيم.
رئال مادريد امشب آخرين بازي فصل را تجربه مي كند؛ اما هنوز مشخص نيست كه حريف بحران زده اش، لوانته در زمين حاضر مي شود يا خير.

kasra_khan2003
18-05-2008, 13:00
باشگاه فرانسوي موناكو مي‌كوشد براي فصل آينده مدافع ملي پوش رئال مادريد را به خدمت بگيرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، اين تيم فرانسوي قصد دارد براي فصل آينده چند بازيكن بزرگ خريداري كند.
فابيو كاناوارو شايعه دريافت پيشنهاد رسمي از باشگاه موناكو را تاييد كرد و گفت كه اين پيشنهاد را بررسي مي‌كند و برايش قابل احترام است.
وي اظهار داشت: براي يك مدافع، دريافت يك پيشنهاد هميشه اهميت دارد و بسيار با ارزش است. قطعا از وكيل خود مي‌خواهم تمام شرايط را مورد ارزيابي قرار دهد.

kasra_khan2003
18-05-2008, 13:01
مدير عامل باشگاه رئال مادريد ضمن احترام به درخواست جدي كاپيتان خود تاكيد كرد: بيشتر از رقم پيشنهادي براي ويا نمي دهيم.

به گزارش خبرگزراي فارس و به نقل از آس اسپانيا، رامون كالدرون مدير موفق رئال مادريد گفت: به نظر رائول احترام مي گذارم، البته براي من دليل درخواست وي مهم نيست، چرا كه در مسائل تيم ملي دخالتي نمي كنم.
وي ادامه داد: موضع خود را قبلا در اين مورد اعلام كرده ام؛ اما براي آنكه به نظر كاپيتان تيم خود احترام گذاشته باشم، اعلام مي كنم تحت هيچ شرايطي رقم پيشنهادي خود را (15 ميليون پوند) افزايش نخواهم داد.
رائول گونسالس پيش از اين گفته بود: نمي توانم قبول كنم بازيكني هم تيم من باشد كه پيراهن مرا در تيم ملي پوشيده و از من در تمام مصاحبه هاي خود بد گفته است.

من اين رو نمي دونستم!!! از ويا بدم اومد!!!! بره آرسنال، به درك!

kasra_khan2003
18-05-2008, 13:03
فيفا مانند سال‌هاي گذشته فهرست متعصب‌ترين و فعال ترين بازيكنان تيم ها را منتشر كرد.

به گزارش خبرگزارش فارس و به نقل از سان لندن، رائول گونسالس، نامزد برترين بازيكن كهنه كار در فدراسيون بين‌المللي فوتبال شناخته شد.
داوران فيفا تا پايان اين هفته از ميان اسامي زير، متعصب‌ترين بازيكن تيم‌هاي باشگاهي را انتخاب مي كنند:
رائول گونسالس، ديويد بكام، رايان گيگز، فرانچسكو توتي، روبرتو كارلوس، داويد ترزه‌گه، لوئس فيگو، بوفون، كاناوارو، هانري و دل پيه‌رو

فقط رائول و توتي! يكي از اين دوتا!

vorojax
18-05-2008, 14:39
سلامون علیکم!
اول از همه قهرمانی رو به تمام دوست داران روال تبریک می گم!
دوم از همه قضیه این عکس تونل رئال چیه؟

V A H I D
18-05-2008, 17:27
هیچی ...
قبل از اینکه رئال بیاد توی زمین بارسایی ها براشون وایستادن و دست زدن و اون ها رو تشویق کردن ....

ahmad08
18-05-2008, 20:41
سلام وحید جان دیدم هستی گفتم سلامی بگم:
خوب مث اینکه خیلی اخبار کم شده ولی اینو بگم که دیگه حاضر نیستم به هیچ عنوان ویا بیاد رئال لعنت به هرچه ویا هستش بره گمشه به درک به من فحش داده این ابله خرفت بره با همون اراگونس لیاقتش همون اراگونس هست وقتی دلبوسکه جون بیاد ببینم چکار میکنه....
راستی بچها میگم میلان هم که نتونست بیاد لیگ قهرمانان خوب کاکا مث اینکه جداشدنش یه جورایی سهل به نظر میرسه ها میگم اگه کاکا و دیگو و کریستیانو رونالدو بیان رئال فکرشو بکنین چه تیمی میشیم ما وای خیلی عالی میشه......

cyrus_ln
18-05-2008, 20:47
رائول گونسالس پيش از اين گفته بود: نمي توانم قبول كنم بازيكني هم تيم من باشد كه پيراهن مرا در تيم ملي پوشيده و از من در تمام مصاحبه هاي خود بد گفته است.

من اين رو نمي دونستم!!! از ويا بدم اومد!!!! بره آرسنال، به درك!

شدیدا ازش بدم اومد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پررو
این که انگشت پای رائول هم نمیشه میاد از رائول بد میگه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](شرمنده به خاطر این اسمایلی نتونستم نذارم)

ahmad08
18-05-2008, 20:57
سلام به مه دوستان چه کسرا و چه کریوس و چه داش وحید
خوب باز هم که چند نفری جمع شدیم...
خوب اینو بگم که والا یه ذره منطقی باشیم حال این اخبار واقعآ صد در صد واقعی هست؟؟؟

V A H I D
18-05-2008, 20:57
سلام وحید جان دیدم هستی گفتم سلامی بگم:
خوب مث اینکه خیلی اخبار کم شده ولی اینو بگم که دیگه حاضر نیستم به هیچ عنوان ویا بیاد رئال لعنت به هرچه ویا هستش بره گمشه به درک به من فحش داده این ابله خرفت بره با همون اراگونس لیاقتش همون اراگونس هست وقتی دلبوسکه جون بیاد ببینم چکار میکنه....
راستی بچها میگم میلان هم که نتونست بیاد لیگ قهرمانان خوب کاکا مث اینکه جداشدنش یه جورایی سهل به نظر میرسه ها میگم اگه کاکا و دیگو و کریستیانو رونالدو بیان رئال فکرشو بکنین چه تیمی میشیم ما وای خیلی عالی میشه......

سلام...
بازیه اینتر رو دیدید ؟؟؟
این ابراهیموویچ خیلی خوب بازی کرد .. خدا کنه اون هم بیاد رئال ..
راستی چرا از ویا بدت اومد ؟؟؟؟؟

شدیدا ازش بدم اومد
پررو
این که انگشت پای رائول هم نمیشه میاد از رائول بد میگه(شرمنده به خاطر این اسمایلی نتونستم نذارم)
کی ازش خوشش می اد ؟؟؟
عقلش کار نمی کنه ...

ahmad08
18-05-2008, 21:03
واس اینه که به کپتان رائول توهین کرده ازش بدم اومده ولی من به این اخبار اطمینان ندارم شاید اشتباه باشه اخه رائول خیلی بزرگتر از این حرفا است...

V A H I D
18-05-2008, 21:06
این ها شایعه هستن ..
شایعه خیلی زیاده مثل همین اومدن رونالدم .. یه جوری گفتن من فکر کردم اومد رئال ....

charlize
19-05-2008, 00:06
میگم چرا کسی اینجا نیست ؟؟؟؟؟؟؟
من گفتم بیام ببینم بازی چی شد می بینم که ازتون خبری نیست..........!!!!!!!فکر کردید بازی برگزار نمیشه؟؟؟؟؟؟؟خیلی خوبم برگزار میشه......اههههههههههههههه گل خوردیم.....:41::41:...این خیخو جیجو کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟اسمشم من تا حالا نشنیدم .....حالا واسه ما اومده و دوتا گل زده بمون......!!!!!!!!
خوب عیبی نداره......الان سکته کردین؟؟؟؟؟باید بگم نتیجه بازی تا به الان که دقیقه 70- 4 به 2 نفع ماست.........!!!:21::21::21:
گلها :
نیستلروی دقیقه 22 و 40
راموس 27
اشنایدر 52 زدن......
خیلی جالبه که بگم کودینا توی دروازه ما هستش.........!!!!!!!:19:البته بقیه تیم کامل کامله.....
اینم ترکیب:
کودینا-راموس-کاناوارو-په په-مارسلو-دیارا-اشنایدر-گوتی-روبینهو-رائول-نیستلروی
تعویض ها:
کاناوارو رفته بیرون بجاش متزلدر اومده تویه زمین
روبینهو هم رفته بیرون و روبن اومده تو
هر دوتا تعویض دقیقه 62 بوده....
مارسلو هم یک کارت زرد گرفته.....

charlize
19-05-2008, 00:07
هیگواین هم اومد جای نیستلروی....

charlize
19-05-2008, 00:10
راموس...............................
ویوا مادرید...............گل پنجم برای ما..........

charlize
19-05-2008, 00:13
ای نامردا کجایید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثلا بازی اخره ها.................!!!!
منکه گفتم نمیام اومد چون این بازی آخره........

charlize
19-05-2008, 00:17
خوابید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من داشتم تا همین نیم ساعت پیش تلاش میکردم که برم خونه دوستم تا بتونم بازی رو ببینم ......
بعد شما گرفتید خوابیدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟

charlize
19-05-2008, 00:24
بازی هم تموم شد............
بازیکنان دارن به شدت خوشحالی میکنن....................................
بیچاره داور.....اخه اخرین قضاوتش بود..........
رائول چه خوشحالی میکنه...............................
ویوا مادرید..........
جان شما چه حال و هوایی داره ورزشگاه.................

charlize
19-05-2008, 00:40
حیف که adsl ندارم............وگرنه براتون این فیلمی که دارم میگیرم رو میزاشتم..........
البته مطمئنا اگر بگردید پیدا میکنید........
ولی جدا این داور حالمون رو گرفتها......
داشت گریه میکرد که کاپیتان رائول رفت و اونو بغل کرد..........
خیلی صحنه جالبی بود........
این یه عکسی که سایت گل گزاشته از بازی ....خدایی دم این سایت گل گرم....من اصلا فکر نمی کردم بازی برگزار بشه........گفتم بیام ببینم شما خبری دارین یا نه که نداشتین منم رفتم سایت گل و دیدم بازی داره برگزار میشه......کلی گشتم تا اینکه تونستم بازی رو ببینم...جالبه که بتون بگم آخرم نفهمیدم کدوم شبکه بازی رو نشون داد.........فکر کنم الجزیره اسپورت بود......

charlize
19-05-2008, 00:42
ما که رفتیم........
ولی یادتون باشه که این آخرین بازی هم ما رو تنها گزاشتید......
ویوا مادرید.....ویوا رئال......ویوا هواداران رئال...!!!
یا علی.....

shahshahani
19-05-2008, 10:43
فصل 2007 -2008 لالیگا در یک نگاه:

موقعیت جغرافیایی تیم های حاضر در این فصل:

shahshahani
19-05-2008, 10:45
جدول لالیگا:

shahshahani
19-05-2008, 10:48
نتایج بدست آمده در این فصل در یک نگاه:

shahshahani
19-05-2008, 10:52
نتایج بدست آمده در این فصل در یک نگاه:

ahmad08
19-05-2008, 13:07
سلام به همگی :
اول اینکه چارلی جوون خیللی ممنون از گزارشت و اینو بگم من چند وقتی هست که اینترنت در اختیار ندارم و الان هم از کافی دارم مینویسم وگرنه حتمآ میومدم ولی خیلی خوب بوده بازی من گلهاش رو دیدم واقعآ به این میگن رئال خیلی خوشم اومد و اینو بگم ایول ایول ایول ایول به لباس خوشگل و جدید رئال خیلی خیلی عالی بود دقیقآ شبیه سال 2000 من که خیلی خوشم اومد از لباس جدید رئال و اینو بگم چارلی بازی رو از کجا دیدی ؟؟؟؟
والا اینو بگم که خدایشش شما از رائول بزرگتر و بینظیر تر بازیکن دیدین وای که چقدر این ستاره داره میدرخشه خدایشش من فوق فوق عاشقشم ................

charlize
19-05-2008, 13:24
سلام به همه........
خوبی احمد جان.........؟؟؟
منم موافقم لباس دیشب رئال خیلی جالب بود.....درواقع لباس از بنفشی درومده بود....رفته بود سمت مشکی........
راستی منکه گفتم رفتم خونه دوستم.......ماهواره بدرد همین موقع ها میخوره.........!!!:27::27::27:
میگم گل اشنایدرو دیدید؟؟؟؟؟؟تا آخر بازی 50 بار نشونش داد.......اینقدر نشونش داد من فکر می کردم دارم از ایران بازی رو نگاه میکنم و اونا دارن سانسور میکنن....!!!!ولی گل آخر راموس هم خیلی خوشکل بود.......
اینم 5 تا عکس از بازی .....ولی بازم میگم حیف که adsl ندارم وگرنه اون فیلمی که گرفتم رو که تا الان 100 بار دیدمش رو براتون میزاشتم........
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] aza.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1202833420553&ssbinary=true
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3%B1a.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1202833432234&ssbinary=true
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] elrooy_controla_el_bal%C3%B3n.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1202833433325&ssbinary=true
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] elrooy_volvi%C3%B3_a_marcar.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1202833439022&ssbinary=true
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] elrooy.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1202833418209&ssbinary=true

ahmad08
19-05-2008, 13:30
وای که این لباس جدیدشون عالیه خیلی خوشگله ........
راستی من خودمو کشتم تو هر سایتی گشتم فیلم دیشب رو پیدا نکردم منظور پایان بازی و جام گرفتن رئال .......
چاری ممنون من خوبم شما چطورین دوست عزیز نبودی چند وقتی؟

V A H I D
19-05-2008, 13:35
سلام...
مرسی ازگزارشت و عکسا ...
من فک کردم بازی نیست ....
اه......

ahmad08
19-05-2008, 13:35
کاسیاس جان دیدم هستی گفتم سلامی بگم خوبی ؟
راستی نظرت درباره لباس جدید رئال چیه؟

Mahdi_Shadi
19-05-2008, 13:36
ايول به مرام همه‌ي بچّه‌ها....چه لباس محشري....عشق كردم.....هم با طرح كلّيش...هم با فونت حروف و عددهاش....معركه بود...واقعاً معركه بود...

ahmad08
19-05-2008, 13:48
اووووووووووو چه عجب مهدی جان بلاخره اومدی کجا رفیق اول که قهرمانی مبارک ........

charlize
19-05-2008, 15:40
سلام مجدد به همه.....
دیدم همه تویه دیدن مراسم موندید...گشتم و عکس های جشن دیشب رو گیر اوردم....
امیدوارم از دیدنشون لذت ببرید.....هر چند که من دارم با فیلمش حال می کنم.....ولی این عکس ها هم خیلی قشنگن.....
کاسیاس جون اینم مخصوص شما....::5:

اینم عکس هایی از بازی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _vc802.jpg?x=276&y=345&sig=VLFlGYyHOoTByw4giIbIlg--
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _vc803.jpg?x=323&y=345&sig=_Eq_e8lHV2DAOJ1bulpTbA--
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _ba803.jpg?x=400&y=280&sig=q5uP9A90feZDMgZ4jK43jg--
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _ba806.jpg?x=219&y=345&sig=ZtlYouF0_15aPRfKWveVbg--
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _vc813.jpg?x=400&y=251&sig=h3y8MzPEeaGHiZEUPqQhWg--
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _ba801.jpg?x=400&y=278&sig=bL5dECtvaOTeiNCyNWJXBg--
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _ba804.jpg?x=400&y=284&sig=lw0Qc4Lz0kQadj3zKsabUg--
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _vc806.jpg?x=400&y=331&sig=DQnCgoL2SfkcPIw7QTtxcg--
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _vc804.jpg?x=400&y=267&sig=z4yFht2V1uj9H_xH9HQpoA--

charlize
19-05-2008, 16:00
بازم سلام......
اینم چند تا عکس دیگه.......
این عکسا واسه امضا خیلی جالبن......جون میدن واسه امضا شدن.....:46:
راستی من دارم صحبتهای تمام بازیکنان بعد این بازی رو ترجمه می کنم و سعی می کنم قبل از ساعت 10 شب بزارم......
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1202833443743&ssbinary=true
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] l_abrazado_por_Calder%C3%B3n.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1202833444750&ssbinary=true
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _levanta_la_Copa_de_la_Liga.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1202833437867&ssbinary=true
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] s_levantando_la_Copa_de_la_Liga.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1202833440796&ssbinary=true
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] s_saludan.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1202833442003&ssbinary=true
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] dores_posan_con_la_Copa_de_la_Liga.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1202833445851&ssbinary=true
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] s_saludan.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1202833443652&ssbinary=true
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2C_Salgado%2C_Baptista%2C_Robinho_y_Van_Nistelrooy _.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1202833442157&ssbinary=true
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %C3%A1n%2C_feliz.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1202833471788&ssbinary=true

V A H I D
19-05-2008, 16:51
مرسی دستت درد نکنه چارلیز جوون....
منتظرم ...
راستی در مورد لباس گفتی :
من از همون رنگ بنفش بیشتر خوشم می اومد .. رئال یه ذره متفاوت تر شده بود نسبت به قبل....
فونتش هم خوبه ....
من لباس سوم رئال خوشم می اد ... مشکی نه ها سفید هم نه اونیکی ....

charlize
19-05-2008, 19:31
بازم سلام.....
خواهش دارم وحید جان......
منظورت همون لباس بنفش مایل به آبیه دیگه ها....؟؟؟؟؟؟؟
اینم 5 تا عکس داغ دیگه.....این عکس های جشن امروز بازیکنا تویه میدون اصلی شهر و در کنار مردم.......
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] l_y_Guti_saludan.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1202833493817&ssbinary=true
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %C3%BAs_del_equipo_llega_al_Ayuntamiento.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1202833493899&ssbinary=true
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] dos_fotograf%C3%ADan_y_felicitan_a_los_jugadores.j pg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1202833494063&ssbinary=true
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] tud_saluda_al_equipo_en_el_Ayuntamiento.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1202833492286&ssbinary=true
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] dores_con_Gallard%C3%B3n_en_el_Ayuntamiento.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1202833492730&ssbinary=true

اینم بگم که مصاحبه ها اماده شدن.....
فقط چون من بیرون بودم 4 تا از بازیکنا باقی مونده که هر وقت حوصله داشتم اونا رو هم ترجمه می کنم و ایشا... قبل از ساعت 10 شب براتون میزارم......

V A H I D
19-05-2008, 19:44
خوشتیپ ترین بازیکنمون سولدادوهه .....
مرسی بازم منتظرم ...

shympw
19-05-2008, 20:45
اینم بگم که مصاحبه ها اماده شدن.....
فقط چون من بیرون بودم 4 تا از بازیکنا باقی مونده که هر وقت حوصله داشتم اونا رو هم ترجمه می کنم و ایشا... قبل از ساعت 10 شب براتون میزارم......

دمت گرم چارلیز جون, واقعا خسته نباشی.

charlize
19-05-2008, 21:30
ما چاکر همه دوستان هستیم........
خوب همونطور که وعده داده بودم مصاحبه 25 بازیکن رئال در مورد قهرمانی رو براتون ترجمه کردم....
با توجه به شماره بازکنان این صحبت های کوتاه اما پر هیجان رو می خونیم...

1-ایکر کاسیاس:این جام برای هواداران ماست.کسانی که به این جشن علاقه داشتن.بردن زامورا مرا مغرور کرده ولی این جایزه را من با همتیمی هایم شریک هستم.من بدون آنها نمی توانستم.

2-میشل سالگادو:این دهمین عنوان من با رئال است.گر چه این چهارمین عنوان لیگ من با رئال است.ولی من اینو بیشتر دوست دارم.چون من نمیدانم ولی شاید این اخرین جام من باشد.پس من از هر لحظه ان لذت می برم.این خداحافظی من نیست.من امیدوارم باز هم اینجا ادامه بدهم و دوران خوبی داشته باشم.(اشکم درومد...!!!)

3-په په:قهرمانی در لیگ پاداشی است برای تلاش های سختمان در این فصل.هواداران وما برای این عنوان شایسته بودیم.

4-سرخیو راموس:ما به برگزاری جشن در اینجا(سانتیاگو برنابئو)احتیاج داشتیم.چون میخواستیم از هواداران تشکر کنیم برای حمایتهایشان از ما در این فصل.

5-فابیو کاناوارو:ما خیلی خوشحالیم.ما سرانجام توانستیم در خانه و در کنار هوادارانمان جشن را بگیریم.ما جام را بردیم و رمز موفقیت ما این بود که ما مثل یک تیم کامل و واقعی بودیم.ما خوشحالیم که اینجا بین هوادارانمان هستیم و در این خوشحالی با آنها شریک هستیم.

6-محمد دیارا:پس از قهرمانی می خواستیم جشن را در سانتیاگو برنابئو ببریم.ما خوشحالیم که این خوشحالی را با هوادارانمان شریک هستیم.

7-رائول گونزالس:این یک فصل خیلی خوب بود.الان دیگر زمان استراحت است و ما باید باتریهایمان را برای فصل بعد شارژ کنیم.ما احتیاج داشتیم تا با هوادارانمان جشن را بگیریم و ما برای این مجبور بودیم تا هفته اخر صبر کنیم.

8-فرناندو گاگو:ما از جشن های قبلیمان هم لذت بردیم.اما این جشن چیز دیگری بود.چون ما در کنار تماشاگرانمان بودیم.ما خیلی خوشحال هستیم.

9-روبرتو سولدادو:برپایی جشن در سانتیاگو برنابئو خیلی مخصوص است.هواداران ما شایسته این بودند.

10-روبینهو:من از این فصل راضی هستم.من به سال بعد امیدوار هستم که ان را تکرار کنیم.من می خواهم در این مادرید ادامه بدهم.ما شایسته این قهرمانی بودیم چون خیلی سخت کار کردیم.ما برای این برد خوشحالیم.من امیدوارم سالهای بشتری را در اینجا این چنین سپری کنم.

11-آرین روین:این قهرمانی ثمره تلاش سخت ما بود.هواداران شایسته این بودند و ما آنرا انجام دادیم.حالا وقت فکر کردن به یورو(جام ملت های اروپا) است.

12-مارسلو:ما مشتاقانه منتظر این لحظه بودیم تا با هوادارانمان جشن بگیریم.این یک شب بزرگ بود.اما الان زمان استراحت است.

13-خوردی کودینا:من همیشه می خواستم تا برای رئال بازی کنم و این فرصت در آخرین بازی برای من فراهم شد آن هم در مقابل لوانته.من می خواهم از مربی تشکر کنم چون به تلاش های سخت من توجه کرد.ما بردیم و من خیلی خوشحال هستم.من امیدوارم لوانته مشکلات خود را برطرف کند.این خیلی احساساتی است و ما از همه ممنون هستیم.

14-خوزه ماریا گوتیرز:این جام مهمی برای ما بود ولی آسان نبود.این جشن در خانه بسیار بزرگ است.من دوست داشتم تا در یورو 2008 بازی کنم اما شاید این فرصت برایم پیش بیاید که در جام جهانی بازی کنم.

15-رویستون درنته:این بزرگ است.تکان دهنده.جام را بردن و در کنار هواداران جشن گرفتن خیلی مخصوص است.

16-گابریل هاینزه:من هرگز نمی خواهم که امشب تمام شود.من غرق در این جشن و شادی با هوادارانمان در برنابئو هستم.

17-رود ون نیستلروی:من بسیار خوشحالم چون این دومین جام من با این تیم است.من بسیار امیدوارم تا در رئال مادرید جام های بیشتری را ببرم.

18-خاویر ساویولا:من خیلی خوشحال هستم که این جام را بردیم و من هم جزئی از این تیم هستم.

19-خولیو باپتیستا:من امیدوارم که بتوانم بیشتر اینجا بمانم تا عنوان های بیشتری را کسب کنم و در کنار هواداران باشم.

20-گونزالو هیگواین:واقعا شنیدنی بود وقتیکه تماشاگران نام مرا صدا میزند.دیشب یک شب بزرگ بود.

21-کریستوف متزلدر:من خیلی خوشحالم که جام را بردیم.من امیدوارم که جام های بیشتری را با رئال ببرم.

22-میگل تورس:این هواداران تماشایی هستند.آنها شایسته برگزاری این جشن بودند.گرچه ما در سیبیل قهرمان شدیم اما مجبور بودیم در برنابئو هم جشن بگیریم.این جشن خیلی مخصوص بود.

23-وسلی اشنایدر:این یک سال مخصوص برای من بود.بردن جام شگفت انگیز بود.من بسیار خوشحالم.

24-خاویر بالبوا:هواداران شایسته برگزاری این جشن بودند.من برای آنها خیلی خوشحالم.

25-یرژی دودک:ما می خواستیم دوباره جشن بگیریم.البته این بار با هوادارانمان.من خیلی خوشحالم .من امیدوارم تا بتوانم با این تیم جام های بیشتری را ببرم.

charlize
19-05-2008, 23:43
گلهای بازی دیشب:

نیستلروی:

راموس:

نیستلروی:

اشنایدر:حتما دانلود کنید...

راموس:

charlize
19-05-2008, 23:46
و اینم چیزی که همه دنبالش بودن.......
جشن قهرمانی....البته من نمیدونم که کدوم قسمتشه.....چون دانلودش نکردم....آخه من فیلم کاملش رو دارم......:27::27::27:

vorojax
20-05-2008, 00:22
هیچی ...
قبل از اینکه رئال بیاد توی زمین بارسایی ها براشون وایستادن و دست زدن و اون ها رو تشویق کردن ....
داداش دارم می بینم!!
منتها می گم دلیل خاصی داره؟؟
بابا بارسا و رئال که عین کاردو پنیرن!!بعد بیان واسه هم دست بزن!!عجیبه ها!!

shympw
20-05-2008, 07:40
داداش دارم می بینم!!
منتها می گم دلیل خاصی داره؟؟
بابا بارسا و رئال که عین کاردو پنیرن!!بعد بیان واسه هم دست بزن!!عجیبه ها!!

این یه رسم تو لا لیگاست ! :27:
تیمی که قهرمان شده در بازی بعد تیم مقابل تشویقش می کنه ! :27:
خدا پدر مادر کسی که این رسم رو دراورده نگه داره ! :21:

kasra_khan2003
20-05-2008, 21:39
و اینم چیزی که همه دنبالش بودن.......
جشن قهرمانی....البته من نمیدونم که کدوم قسمتشه.....چون دانلودش نکردم....آخه من فیلم کاملش رو دارم......:27::27::27:

من دانلود كردم! نميدونم جريان چيه ولي، اصلا شبي اون عكسا نبود! اصلا از سكو خبري نبود! تازه نشون نداد كه اون پارچه رو به رائول دادن!

اول نشون داد كه تك تك بازيكن ها از جايگاه ويژه ردميشدن و دست ميدادن (جام هم اونجا بود ) آخرين نفر رائول بود كه جام رو ازاونجا برداشت و آورد تو چمن با بقيه بقل كردن جام و دورزمين چرخيدن! حدود 20 دقيقه بود زمان فيلم

MH_SANIANI
20-05-2008, 21:52
وای پسر....
من این عکسرو همین الان دیدم...
واقعا اخر تحقیره..!!!
بارسلونا برای رئال کف بزنه..!!
دمشون گرم..!!!

Sam Fisher 11
21-05-2008, 07:56
سلام به رئالی های گل...
میبینم که همچنان تاپیک داغه...
charlize ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان مرسی بابت خبرها و مصاحبه ها و همچنین ویدئوها...

h_starboy
21-05-2008, 10:50
بچه ها دمتون گرم هم برای عکسای قشنگتون هم اخبارهای جدید
از نقل و انتقالات بیشتر خبر بزارید کیا میمونن کیا میرن. ممنون

ahmad08
21-05-2008, 10:59
خوب دیگه تنها اینجا ما بوقیم باشه داداش اشکال نداره شوخی کردم دست درد نکنه چارلی خودت میدونی که واقعآ اینجا بچها قدر شناسن بابت همه تلاشهایت تشکر میکنم ..........
خوب دوستان میبینم که خبرای خوبی دارین ولی من یه خبر دست اول دست اول براتون دارم:
اولین خرید رئال مادرید انجام شد!!!......
بله رئال با خرید گارای مدافع ارژانتینی راسینگ سعی در تقویت خط دفاعی کرد این بازیکن در ازای 10 میلیون یورو به رئال پیوست البت این در حالی هست که بارسا17 میلیون رو به اون پیشهاد کرده بود ...
خوش اومدی گارای....

charlize
21-05-2008, 12:09
سلام به همه دوستان......
چند نکته:
اول به کسرا جان که باید بگم که من گفتم نمیدونم کدوم قسمت قهرمانیه...........
دوم به وحید که خیلی با امضات حال کردم.....منظورم همون امتحان و ایناست.....:27::27:
سوم به مدیر تیم.....فیشر عزیز ما چاکرتم هستیم........اینها انجام وظیفست.....
و در آخر به احمد گل.....دوست عزیز منکه این فیلم رو براتون گزاشتم......گرچه خودم ندیدم ولی دیدی که کسرا گفت 20 دقیقه هستش!!!!......اینو دانلود کن ببین خوشت میاد یا نه......منم اگر تونستم دانلودش میکنم تا ببینم کجای قهرمانیه.....تا اگر چیزه مهمی مونده بود اونوقت یه فکری بکنیم........در ضمن دیگه صحبت از پرداخت هزینه و اینجور چیزا نکن......مشکل چیزای دیگه ای هستن.....
و در آخر اینکه من احتمالا از فردا به مدت نامشخصی آفتابی نمیشم......(اینم بگم احمد جان که هر وقت برگشتم بیشتر با هم راجع به این موضوع صحبت می کنیم)
پس فعلا خداحافظ...

h_starboy
21-05-2008, 14:22
ایول گارای جان خوش اومدی. آقا راموس موندنیه دیگه؟؟

shympw
21-05-2008, 16:28
اولین خرید رئال مادرید انجام شد!!!......
بله رئال با خرید گارای مدافع ارژانتینی راسینگ سعی در تقویت خط دفاعی کرد این بازیکن در ازای 10 میلیون یورو به رئال پیوست البت این در حالی هست که بارسا17 میلیون رو به اون پیشهاد کرده بود ...
خوش اومدی گارای....

:27: آخره تحقیره ! 17 میلیون پیشنهاد دادن نرفته, البته هر ادم عاقلی با 100 میلیون هم بارسلونا نمی ره ! :21:

Mahdi_Shadi
21-05-2008, 17:26
...ايول....خداييش آدم خوشش مياد ميبينه شعور بازيكناي دنيا رو به افزايشه....!هيچي ديگه...هم به مناسبت اين خريد جديد...هم به خاطر فردا كه روز بسيار بسيار محترم و دوست داشتنيه واسه من( و ايشالا واسه شماها!) همتون امشب شام مهمون من....!d:...تكليف اين كاناوارو چي شد بچّه‌ها؟

Majid393
21-05-2008, 17:30
این گارای همون که فصل پیش (فصل کاپلو ) 2 گل به رئال زد و رئال از ریسینگ باخت ...

Majid393
21-05-2008, 17:32
خودمونیم ولی دیشب بد جور باختیم هااااا .....

V A H I D
21-05-2008, 19:45
اون بازی الکی بوده ....
*--
خواهش می کنم چارلیز جون:دی
*--
راستی شنیدم دوباره گارای برگشته به رایسینگ به طور قرضی. ...

kasra_khan2003
21-05-2008, 20:44
سلام به رئالی های گل...
میبینم که همچنان تاپیک داغه...
charlize ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان مرسی بابت خبرها و مصاحبه ها و همچنین ویدئوها...

فيشر جان نشد جايه ديگه بگم، اما اگه امكانش هست، به من يه pm بده، ايديم هم كه همون نام كاربريم هست تو p30world

MH_SANIANI
21-05-2008, 21:01
من نمیدونستم رئال اینقدر طرفدار داره.....
قربون همتون..!
راستی این بازی دوستانه با النصر مگه رئال چیکار کرده..؟!!
نکنه باخته..؟!!!
شوخی میکنید..؟!!!!
بابت عکس و فیلم ها ممنونم و همینطور مصاحبه ها.....

ahmad08
21-05-2008, 22:21
ُسلام به همگی دوستان :
خوب اول اینو بگم ها الان یادم اومد چارلی جان مسئله رو گرفتم ایول و ینکه اینو بگم خدمت همه بچهای گل که دیشب با نتیجه4-1 باختیم که به درک مهم نیس خوب اینو بگم که نه وحید جان کالدرون جوون خواسته با این کارا راسینگیا رو خرش کنه..........

ahmad08
22-05-2008, 01:43
بچها باز هم سلام:
نه یه وقت فکر نکنید الان از خونه یه عده از دوستان دارم وصل میشم و چون اونا ماه واره دارند رفتم ولی قربون شبکه 3 خودمون گرچه جشن رو کامل نشون داد ولی واقعآ فردوسی پور جالب گزارشگری میکنه ..........
خوب من امسال رو شانس بودم از یه طرف رئال عزیز قهرمان شد و از یه طرف منچستر هم در لیگ و هم در قهرمانان قهرمان شد و هم اینتر که یه ذره هنوز دوسش دارم اونم به خاطر خاویر زانتی و ابرام قهرمان شد از این بیشتر میشه خوشبخت بود؟؟؟؟؟؟
ایشالا سال بعد رئال اول میشه هم در لیگ و هم در لیگ قهرمانان و هم در جام حذفی و هم در جام باشگاهای جهان و دیگه اونوقته که من .......هیچی دیگه میمیرم تموم....................
زنده باد رئال ....زنده باد منچستر ..........زنده باد اینتر .......

shympw
22-05-2008, 14:20
ُسلام به همگی دوستان :
خوب اول اینو بگم ها الان یادم اومد چارلی جان مسئله رو گرفتم ایول و ینکه اینو بگم خدمت همه بچهای گل که دیشب با نتیجه4-1 باختیم که به درک مهم نیس خوب اینو بگم که نه وحید جان کالدرون جوون خواسته با این کارا راسینگیا رو خرش کنه..........

معمولا تیمهای بزرگ میان با عربا بازی می کنن و می بازن !!!
خوب پولو بچسب. رئال 4 تا به بارسلونا زده بیاد 4 تا از تیم شنگول آباد اولیا بخوره ؟!

B L A S T E R
22-05-2008, 23:50
رونالدو میاد یا نه؟

ahmad08
23-05-2008, 00:28
به به بلاستر جان چطوری عزیز خوبی یا نه؟
نه رونالدو رو خط بزن ایشون موندنی شدن تو من یونایتد و فعلا کاکا رو بچسب که شاید بیاد......

MH_SANIANI
23-05-2008, 00:35
بعید میدونم..!!!
تازه با منچستر قهرمان شده..!
تازه داره بهش خوش میگذره..!!!
وای ...
اگه پنالتی تری گل میشد..!!!
90% رونالدو میومد رئال..!!!

shympw
23-05-2008, 10:29
منم فکر می کنم داره بازارگرمی می کنه تا منچستر حقوقشو زیاد کنه !

Mahdi_Shadi
23-05-2008, 15:14
ولی چه گریه ای می کرد وقتی قهرمان شدند...خیلی حال کردم با کارش...!
.
.
.
چرا بچّه های تیم این جوری می کنن؟!....نیستلروی می ره میلان یا می مونه؟ دیارا می ره یا نه؟ ویا میاد یا نه؟ دروگبا میاد یا نه؟............................................ .................................................. ....یا نه؟!!!

V A H I D
23-05-2008, 18:09
بي سابقه ترين پيشنهاد در تاريخ فوتبال

به نقل از رويترز، كريستيانو رونالدو از سوي باشگاه رئال مادريد مبلغ 90 ميليون يورو پيشنهاد دريافت كرده و در هفته معادل 150 هزار يورو حقوق دريافت مي كند. اين بي سابقه ترين پيشنهاد مالي در تاريخ فوتبال جهان است چرا كه رئال جدا از اين ارقام، منزل مسكوني، اتومبيل ويژه، پرواز اختصاصي در تعطيلات و امتياز خريد سهام دو هتل بزرگ وابسته به اين باشگاه را نيز براي رونالدو در نظر گرفته است كه منچستر يونايتد هرگز نمي تواند در اين موارد با مادريد رقابت كند. رونالدو در مورد پاسخگويي به اين درخواست رسمي فقط تا 7 ماه ژوئن فرصت دارد و كالدرون مدير عامل رئال مادريد در خواست رونالدو براي پاسخ گويي پس از يورو 2008 را قبول نكرده است.

V A H I D
23-05-2008, 18:10
البته توجه کنید که این پول علاوه بر پولی هست که به منپستر می دهد تا قرار داد فسخ شه ....

h_starboy
23-05-2008, 19:32
عجب پیشنهادی بود. من که واقعا کپ کرده بودم. اووووووووووووووف
فکر کنم از بکهام هم مایه دار تر بشه این رونالدو

ahmad08
23-05-2008, 21:09
نه وحید جان 150 تا نیس ولی اینو مطمئن هستم که 600 هزار دلاره حالا فک کنم یه 500 یورویی بشه که خووووووووووووفه به خدا اینو اخبار ساعت 7 گفت...

V A H I D
23-05-2008, 21:11
سلام..
این رو من کپی کردم..
نمی دونم...

ahmad08
23-05-2008, 21:12
اره همین الان اخبار ساعت 10 شبکه سه باز هم تکرارش کرد:
پیشنهاد رئال:
خود انتقال 90 میلیون یورو
و هفته ای 600 هزار دلار ..........
برای کریستیانو رونالدو که به احتمال بسیار زیاد بهترین بازیکن اروپا و جهان خواهد بود......

V A H I D
23-05-2008, 21:45
فهمیدم ..
ما 90 میلیون رو به خود کریس رونالدو می دیم.... ولی اون باید 90 میلیون رو به منچستر برای فسخ قرار دادش بده ....

shympw
23-05-2008, 22:12
این که شد همون فلورنتینو پرز ؟! بازیکن واسه پول که نباید بیاد یه تیم.
فقط رونالدو خوبه اما این میشه آغاز همون کارای پرز, اولش خوبه اما یکی دو فصل بعد بد میشه !

h_starboy
24-05-2008, 14:52
فهمیدم ..
ما 90 میلیون رو به خود کریس رونالدو می دیم.... ولی اون باید 90 میلیون رو به منچستر برای فسخ قرار دادش بده ....

یعنی هیچی واسه خودش نمیمونه؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر نکنم همشو بده به تیم ها...
اکه بیاد خیلی خوووووف میشه.

Mahdi_Shadi
24-05-2008, 15:42
آخ اگه این بیاد رئال...بدون شک جام باشگاه ها مال خود ماست....
...هرچند...اگه نیاد بازم مال ماست...!
امّا اگه باشه بهتره دیگه....!

V A H I D
24-05-2008, 16:27
کريستيانو رونالدو و توافقش با رئال مادريد

کريستيانو رونالدو گلزن پرتغالي تيم فوتبال منچستر يونايتد انگليس روز جمعه با تکذيب اخبار مربوط به توافقش با رئال مادريد اسپانيا براي پيوستن به اين تيم اعلام کرد تا دو هفته ديگر اينده ام را مشخص مي کنم.
به گزارش خبرگزاري المان از ليسبون ، کريستيانو رونالدو بيست و سه ساله پس از ورود به ليسبون براي حضور در اردوي تيم ملي کشورش گفت " تا اين لحظه هيچ ارتباطي با رئال مادريد نداشته ام."
وي افزود " من تا سال دو هزار و دوازده به منچستر يونايتد متعهد هستم و درباره اينده ام دو هفته ديگر تصميم خواهم گرفت."
رونالدو با اين اظهارات خود به صورت قاطع اخبار منتشر شده در رسانه هاي اسپانيا را که ادعا کرده بودند رونالدو با رئال مادريد به توافق رسيده است تکذيب کرد.
رونالدو افزود " در حال حاضر قصد دارم با اسودگي خيال تمرين کنم تا از امادگي خوبي براي بازي در تيم ملي پرتغال برخوردار باشم و پس از ان براي اينده فوتبالم تصميم گيري کنم."

Mahdi_Shadi
24-05-2008, 16:42
چه لوس....!....از خداش باشه که بیاد رئال....!...اصلاً می دونی چیه....ناز الکی نمی کشیم...نمیاد نیاد!خودمون میریم تو زمین!

ahmad08
24-05-2008, 21:48
بهتره بجای این همه پول که چند بازیکن طراز اول جوون بگیریم و اگه این اقای رئیس خیلی دلش رونالدو میخواد بره کارسما رو بگیره که اگه بیش از رونالدو تکنیکی نباشه کم هم نیس...
راستی اینو میدونستید که با نصف این پول کاکا به سرعت نور در رئال خواهد بود........

D o l f i n
24-05-2008, 21:52
آره به خدا کاکا بنظر من خیلی بهتره
راستی بچه ها زیدان گفته بود حاضرم دوباره بیام رئال چی شد؟

SAEED_BARCELONA
24-05-2008, 22:23
من نمیدونم برا چی اینقد ناز این جغلرو میکشن.
به من ربطی نداره ولی دوست ندارم بیفتین تو چاه
این پسر دوتا خطا بهش بزنن 'i گیج بنفش میگیره اعصابش خورد میشه خراب میکنه!!

shympw
24-05-2008, 22:56
بهتره بجای این همه پول که چند بازیکن طراز اول جوون بگیریم و اگه این اقای رئیس خیلی دلش رونالدو میخواد بره کارسما رو بگیره که اگه بیش از رونالدو تکنیکی نباشه کم هم نیس...
راستی اینو میدونستید که با نصف این پول کاکا به سرعت نور در رئال خواهد بود........

10000% موافقم. بازیکنی که با این همه شرایط بخواد بیاد بعدا خیلی واسه تیم دردسر میشه. بازیکن باید بخاطر تیم
بیاد نه حقوق !!
فکر می کنم کالدرون زیر فشاره که یه بازیکن دهن پرکن بخره واسه همین انقدر نازه رونالدو رو میکشه, کاکا از این
بهتر نباشه بدتر هم نیست. حالو روز میلان خوش نیست وگرنه چیزی کم نداره.
رونالدو بیاد خوبه اما نه با این همه عشوه و پول!

MH_SANIANI
25-05-2008, 00:43
کاکا هم خیلی افت کرده....
اون کاکا قدیم نیست...!!
به نظرم رونالدو زیادی....
کجا میخواد بازی کنه..؟!!!
روبینیو هست دیگه..!!!
ولی اگه بیاد چی میشه..!!

taghi444
25-05-2008, 11:25
اخه چرا خودتون نمیتونین ندارین یه بازیکن فقط یه بازیکن بسازین فقط میلیون دلاری پیشنهاد بدین بازیکنای دیگرارو بخرین شرم کنین بازیکن که نمیسازین هیچ خرابشونم میکنین ریس مورینتس رونالدو کاناوارو کاسانو کاپلو کاماچو لوکزامبرگه و... بازیکن و مربیانی که تر زدین توشون گرونترین نقل و انتقالم که مال زیدان و خودتونه تازه افتخارم میکنین!!!واقعا

amirtaker
25-05-2008, 11:30
اخه چرا خودتون عرضه ندارین یه بازیکن فقط یه بازیکن بسازین فقط میلیون دلاری پیشنهاد بدین بازیکنای دیگرارو بخرین شرم کنین بازیکن که نمیسازین هیچ خرابشونم میکنین ریس مورینتس رونالدو کاناوارو کاسانو کاپلو کاماچو لوکزامبرگه و... بازیکن و مربیانی که تر زدین توشون گرونترین نقل و انتقالم که مال زیدان و خودتونه تازه افتخارم میکنین
بعد هم میاین ازرم 4 تا میخورین!!!!واقعا

سریعا پستت رو ویرایش کن.

taghi444
25-05-2008, 11:32
اره مثل امسال و پارسال و سالهای قبل البته اکه رم و یوونتوس و ارسنال و ... مردونگی به خرج بدن و مارو حذف نکنن و البته لیون به جای 3 تا که هر سال میزنه 2 تا بزنه

taghi444
25-05-2008, 11:46
سریعا پستت رو ویرایش کن.
چطور اون روزی که اینا رئالیا ریخته بودن تو تایپیک بارسل چیزی نبود و ویرایش نمیخواست اما حالا میخواد:18:

ahmad08
25-05-2008, 12:51
اشکال نداره دوست عزیز ولی اینو خاطر نشان کنم که شخصآ با اون سیاست باشگاه یعنی خرید زیدانها به جد مخالف بودم و هستم ولی این رو بگم که باید داخل تیم چند ستاره باشند دیگه نه؟؟؟
خوب اینو بهتون بگم اگه رئال هر چه بازیکن خراب کرده باشه بازیکنای در حد هانری نبودند و همه از هانری بد تر بودند ولی هانری که به اون زیبایی و خوبی تو ارسنال بازی میکرد چی شد معلوم نیست...
خوب در مورد مورینتس بگم اصلا میشناسیش ؟؟؟؟؟؟(قصد توهین ندارم اخه اون بچه ناف مادریده عزیز)
و اینکه از اینده سازان باشگاه گفتین:بینم ایا شما :روبینهو -اشنایدر-گاگو-کاسیاس-راموس-هیگواین-په په -دلارد-گارسیا-نگردو ...رو فراموش کردین همه بازیکنای هستن که رئال اونا رو پرورش داده و یا کشف کرده و رشدشون داده درحالی قبلا یه بازیکن ساده و بسیار جوان بودند و اینو بهت قول میدم بارسا حاضره اتوو رو بده فقط هیگواین مارو داشته باشه اینو صد در صد بپذیر که اینده این جوان خیلی خوشتر از اتوو خواهد شد.........
خوب دوست عزیز سوالی پرسیده و شکی بر انگیخته بودین جواب دادم بدون قصد دیگری امیدورام موفق باشید...
اگه باعث ناراحتی شما شدم بنده را عفو کنید قصد بدی نداشتم...
ممنون

amirtaker
25-05-2008, 13:29
چطور اون روزی که اینا رئالیا ریخته بودن تو تایپیک بارسل چیزی نبود و ویرایش نمیخواست اما حالا میخواد:18:

شرمنده من اون موقع پست اون ها رو ندیده بودم .اگر میدیدم حتما تذکر میدادم.

taghi444
25-05-2008, 14:59
اشکال نداره دوست عزیز ولی اینو خاطر نشان کنم که شخصآ با اون سیاست باشگاه یعنی خرید زیدانها به جد مخالف بودم و هستم ولی این رو بگم که باید داخل تیم چند ستاره باشند دیگه نه؟؟؟
خوب اینو بهتون بگم اگه رئال هر چه بازیکن خراب کرده باشه بازیکنای در حد هانری نبودند و همه از هانری بد تر بودند ولی هانری که به اون زیبایی و خوبی تو ارسنال بازی میکرد چی شد معلوم نیست...
خوب در مورد مورینتس بگم اصلا میشناسیش ؟؟؟؟؟؟(قصد توهین ندارم اخه اون بچه ناف مادریده عزیز)
و اینکه از اینده سازان باشگاه گفتین:بینم ایا شما :روبینهو -اشنایدر-گاگو-کاسیاس-راموس-هیگواین-په په -دلارد-گارسیا-نگردو ...رو فراموش کردین همه بازیکنای هستن که رئال اونا رو پرورش داده و یا کشف کرده و رشدشون داده درحالی قبلا یه بازیکن ساده و بسیار جوان بودند و اینو بهت قول میدم بارسا حاضره اتوو رو بده فقط هیگواین مارو داشته باشه اینو صد در صد بپذیر که اینده این جوان خیلی خوشتر از اتوو خواهد شد.........
خوب دوست عزیز سوالی پرسیده و شکی بر انگیخته بودین جواب دادم بدون قصد دیگری امیدورام موفق باشید...
ممنون
من مورینتس رو میشناسم مورینتس همونیه که به تنهایی در بازی مقابل موناکو حذفتون کرد اونم با چه گلهایی!!
همونی که روی یه کرنری یه هد زد کارلوس بدبخت گذاشته بودنش تیر 2 هرچه تلاش کرد و پرید قدش نرسید توپ رو بزنه ولی خدا خواست رئال 4 تایی نشه و توپ به دیرک خورد خنده دارترین صحنه ای که از فوتبال یادمه همینه
مورینتس تو رئال رشد کرد ولی درش کردین رفت موناکو برش گردوندین و دوباره درش کردین لیورپول
حیف که اسلام دست و بال مارو بسته وگرنه ... مطمئن باش اینقدری که من اطلاعات فوتبالی دارم هیچ کس نداره هیچ کس:19::27:
خیلی ببخشید شما روبینیو رو پرورش دادین پس بابت عمه همسایمون کلی پول به سائوپاولو دادین یا مثلا اشنایدر وقتی تو تیم ملی هلند بود قبلش تو رئال بود و از اون جا به تیم هلند رسید و ا÷اکس ... بود !!! و...
پس اگه جای ارسنال بودین که برای خرید کلیچی و کلوتره خودش به افریقا رفت و به پدر مادر جفتشون تضمین داد اتفاقی براشون نمیفته و اینطوری به لندن اوردشون چی میگفتین:18:
اما هانری هانری به همون دردی دچار شد که کریمی در بایرن به اون دچار شد (ترس)
او هانری ارسنال نبود و بازیای اخر خوب شد من طرفدار پرو پاقرص ارسنالم فقط ارسنال تیمه فقط و هانری همون بازیکنی که اون گل رویایی رو با دریبل کردن 5 د فاعتون 3 فصل پیش بهتون زد
با تشکر و بخشش:11:

charlize
25-05-2008, 15:36
سلام به همه رئالیها.........
تقی جان من از طرف اون کسی که قبلا اومده تویه تاپیک بارسلونا از شما معضرت می خوام.......
و خواهش دارم که برو تویه تاپیک خودتون و اینجا رو به میدون جنگ تبدیل نکن........

یه خبر از کریس.....
به نقل از آس اسپانيا، كريستيانو رونالدو در نشست خبري خود گفت: نه تلويزيون مي بينم و نه با فرگوسن هماهنگ هستم. او نمي تواند براي آينده من تصميم بگيرد. سه وكيل دارم و آنها تمام پيشنهادها را بررسي مي كنند.
وي افزود: مشخص است كه براي تيم خود احترام قايل هستم و سرالكس فرگوسن براي من بزرگترين مربي دنيا است؛ اما قرار نيست خارج از مفاد قرارداد خود شاهد دخالت باشگاه منچستريونايتد باشم.
وي تصريح كرد: پيشنهاد رئال مادريد براي من بسيار ارزشمند است و آن را رد نكرده ام. قرار است تا پايان هفته به آنها پاسخ دهم، البته احتمال تمديد قرارداد من با منچستر يونايتد بيش از ساير گزينه ها است.

-----------------------------------------------------
-----------------------------------------------------

به نظر من کریس بهترین بازیکن فعلی دنیاست که البته بعید نیست که تا چند سال این عنوان رو داشته باشه.....ولی ما باید به تیم خودمون نگاه کنیم و بعد بازیکن بخریم......ما الان روبینهو رو در سمت کریس داریم....البته خیلی های دیگه هم میتونن اونجا بازی کنن ولی روبینهو بهترینشونه.....و خوب فکر نمی کنم از لحاظ روبینهو مشکلی داشته باشیم......من فکر می کنم روبینهو هم از این مسئله دیگه ناراحت و اعلام کرده که باید حقوقشو 2 برابر کنند.....!!!!!!!با این شرایطی که روبینهو داره ساز مخالف میزنه من فکر کنم که از رئال بره........و اون وقته که ما باید بریم دنبال کریس......ولی فعلا روبینهو رو داریم......البته روبن هم اون سمت الان داره به روزای آرمانی خودش میرسه.........
اینم بگم که کالدرون حتما این تابستون یه خرید بزرگ داره...چون دو ساله پیش این قول رو داده و خیلی فشار روش زیاده.........
و اینکه رئال هم داره مسیر منچستر رو طی میکنه......چون اینطور که معلومه رئال بد طوری دنبال جوون گرایی.....اینطور که من شنیدم استعداد یابان رئال از برزیل بیشتر از 2000 تا پرونده بازیکن با خودشون اوردن......!!!!!!!! اونم جوونایی که اکثرشون کمتر از هیجده سالشونه..........فکر کنم علاوه بر چند بازیکن جوونی که الان تیم داره مثل گاگو و هیگواین.....یه چند تا جوون دیگه تا 3 یا 4 سال آینده میان تو تیم....و اون موقع ایشاا... که تا چند سال با کمترین تغییر تویه تیم فهرمانیهای زیادی رو میاریم.....البته به مربی مثل فرگوسن نیاز داریم.....که فکر کنم این شوستر بتونه گزینه مورد نظر باشه....چون فصل پیش اینکارو با ختافه خیلی خوب انجام داد.........

charlize
25-05-2008, 15:37
به نقل از نشريه كيكر، كريستف متسلدر اظهار داشت: به خاطر حضور در تيمي بزرگ و كسب عنوان قهرماني اروپا از بروسيا دورتموند جدا شده و به رئال مادريد پيوستم.
متسلدر 27 ساله كه پيش بيني مي‌شود در رقابت‌هاي جام ملت‌هاي اروپا رهبر خط دفاعي تيم ملي آلمان باشد، افزود: در اولين فصلي كه رئال را همراهي كردم، نتوانستم به هدف خود برسم، زيرا با مشكل مصدوميت مواجه بودم و تيم نيز نتوانست تا بازي نهايي ليگ قهرمانان اروپا پيش رود؛ اما در آينده، وضعيت فرق خواهد كرد.
او ادامه داد: در فصل آينده تلاش خواهم كرد تا بيشتر در خدمت تيم باشم. مي‌كوشيم به مقام قهرماني اروپا برسيم.
وي شايعه ترك مادريد را بي اساس خواند و اظهار داشت: با رئال قرار داد داشته و مي خواهم نسبت به آن متعهد باشم.

charlize
25-05-2008, 15:40
روزنامه ی مارکا با اعلام پیشنهاد ۹.۵ میلیون یورو در سال رئال مادرید به کریستیانو رونالدو کار حضور این بازیکن در مادرید را قطعی دانست .
به نظر می رسد که چنین دستمزد سنگینی بتواند رونالدو را برای حضور در رئال نرم کند . این دستمزد با این پیش شرط به او داده می شود که هیچ مقدار از آن بابت مالیات کسر نشود ( در اسپانیا نصف دستمزد بابت مالیات کسر می شود) و این مبلغ رونالدو را به گرانقیمت ترین بازیکن جهان تبدیل می سازد .در حال حاضر رائول با دستمزد 6 میلیون یورو در سال بیشتر حقوق را دریافت میکند....

V A H I D
25-05-2008, 16:24
1.
اینو بگم این خرید بیشتر جنبه ی تبلیغاتی داره و این خیلی به نفع رئاله ....
یعنی در اصل کارایی که بکام انجام می داد الان می خوان به عهده ی این بزارن ....
این پول الکی صرف نمی شه ...
مطمن باشید ...
2.
رامون کالدرون می خواد به قولش عمل کنه ... که گفته بود روبن و کریس رونالدو و کاکا و فابرگاس رو می اره رئال
3.
رامون کالدرون می خواد خودش رو از این اتهام تبرعه کنه که بهش می گن خسیس .....

Mahdi_Shadi
25-05-2008, 18:25
1_ اگه واقعاً خودشو لوس نکنه و پاشه بیاد...خب واضحه که تو رئال خیلی بهتر از منچستر می تونه رشد کنه
2_ حالا از حق هم نگذریم...کالدرون واقعاً مدیر خوبیه...حتّی اگه خسیس باشه!
3_ دلفین جان دست رو دلم نذار که خونه....از یه طرف دلم داره برای یه بار دیگه بازی زیدان رو دیدن غنج می زنه...از یه طرفم نمی خوام دوباره بازی کنه...چون تو اوج بازی رو کنار گذاشت و این اصلاً چیز کمی نیست... اگه بیاد ممکنه به سرنوشت علی دایی دچار بشه!
4_ از تقی 444 هم فقط میتونم خواهش کنم که هم یه سری مسائل رو رعایت کنه...هم خیلی رو اطلاعات فوتبالش حساب باز نکنه و هم جدای از هر چیزی انصاف رو رعایت کنه...بارسا تیم بزرگیه...امّا این اصلاً دلیل قانع کننده ای برای جر و بحث با طرفدارای رئال نیست...ما رئال رو دوست داریم و به غیر از علاقه دلایل زیادی برای دوست داشتنمون داریم....ما ممکنه خیلی گلای بد خورده باشیم, خیلی کارای مضحک تو زمین انجام داده باشیم...امّا هیچ کس تو دنیا( حتی طرفدارای افراطی بارسا که بعد از اومدن فیگو به رئال, تو اولین ال کلسیکویی که انجام شد و تو نیوکمپ هم بود, سر خوک رو به طرف زمین و نقطه ی کرنر که فیگو داشت کرنر می زد پرت کردند!) نمی تونه ادّعا کنه که رئال تیم خوبی نیست....اون هم به هزار و یک دلیل که خودت می تونی یه کم بهشون فکر کنی...
پس لطفاً منصف باش و بحث الکی نکن....من هم مثل بقیّه از طرف اون کسی که پست داده بود تو تاپیک شماها معذرت می خوام!

MH_SANIANI
25-05-2008, 19:18
ممنون بابت اخبار charlize عزیز......[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی ....
از دیارا چه خبر..؟!
موندنی شد..؟!

V A H I D
25-05-2008, 19:39
ممنون

خوبه حالا این اتوو رو ما ادم کردیم ها ....
اومدن دم در سانتیاگو وایستادن اشغالامون رو جمع می کنن ....
ور می دارن می برن براشون می شه بهترین بازیکنشون ....

ahmad08
25-05-2008, 21:55
به به باز مییبینم که تاپیک یه رنگ و بوی تازه گرفته مبارکه و دست همه شما دوستان درد نکنه....
در مورد اقا تقی بگم که ایشون یه ذره اطلاعاتشون خیلی زیاده وگرنه من یادم نمیاد مقابل موناکو حذف شده باشیم شاید فک کرده تاپیک پورتو هستش...
خوب ولش کنید این حرفا رو مهم اینه که اماده باشن که سال بعد یه تونل بهتری درست کنن واس ما....(منظور تونل افتخاره)
این رو بگم که باور کنید یکی از دلایل که در امد منچستر امسال بیش از رئال شده همین کریس رونالدو هست وگرنه تو این 8 سال از 2000 به اینور هیچ وقت در امد هیچ باشگاهی از رئال بیشتر نبوده و میخوان که دوباره بشن پردرامدترین باشگاه جهان که صد در صد میشه..
ایشالا که فصل بعد تو رئال ببینمش شما چی؟؟

ahmad08
25-05-2008, 22:03
بچها جان من سر وصدای که این انتقال پیدا کرده رو دارین به این میگن یه انتقال داغ و حساس که ایشالا صورت بگیره هر جا و تو هر سایتی میری یه حد اقل 5 بار این خبر به انواع گوناگون گفته شده ......

charlize
26-05-2008, 00:06
سلام به همه دوستان رئالی عزیز...............
با دست پر برگشتم.........چند تا مطلب و مصاحبه براتون از سایت رسمی رئال ترجمه کردم که براتون میزارم.....امیدوارم لذت ببرید......

charlize
26-05-2008, 00:09
اول یه مصاحبه.........

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %ADn.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1202824829572&ssbinary=true
آگوستین رودریگز سانتیاگو دروازبان سابق و بزرگ رئال مادرید محصول تیم جوانان این تیم بود.وی یکی یکی مراحل را طی کرد تا بعنوان دروازبان اول رئال انتخاب شود.آگوستین بیش از 15 سال برای رئال به میدان رفت و در این سالها چهار بار قهرمان لالیگا شد،یکبار قهرمان جام یوفا و یکبار برنده جایزه زامورا در فصل 1982.83 شد.وی با سایت رسمی رئال مصاحبه ای کوتاه کرده که با هم می خوانیم.

دلیل بردن جایزه توسط کاسیاس چه بود؟
-این جایزه نتیجه سالها تلاش وی بود.رئال در این سالها شرایط متفاوتی داشته.آنها گل های زیادی را دریافت کردند تا به اینجا برسند که بهترین دفاع لیگ را داشته باشند.این یک پاداش برای کار و تلاش زیاد ایکر است.
مهمترین ویژگی های وی چیست؟
-... و انعکاس بدنی.دو اصل ضروری.
به نظر شما بهترین دروازبان تاریخ رئال کیست؟
-سخت است.من خود بیش از 10 سال در تیم اصلی بازی کردم.ولی شما فقط به عناوین نگاه میکنید.به هر حال در این چند سال گذشته ایکر بهترین دروازبان رئال بوده.

charlize
26-05-2008, 00:11
دوم هم یه مصاحبه کوتاه از مارسلو..........
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1202833716279&ssbinary=true
رئال مادرید قهرمان سی و یکم خود را چند روز پیش به دست آورد.این جام بطور رسمی مجددا به باشگاه رئال تحویل داده شد و مارسلو نخستین بازیکنی است که از آن دیدار می کند.وی پس از دیدن تالاز افتخارات رئال گفت"باورنکردنی است وقتی که میبینید رئال چند عنوان قهرمانی دارد.من مغرور هستم که عضو بهترین تیم در دنیا هستم.من میدانستم که رئال مقام های زیادی داشته اما تاکنون اینجا نیامده بودم.این باشگاه همه چیز دارد.بهترین بازیکنان دنیا در اینجا بودند.
وی در مورد این فصل لیگ نیز گفت"من انتظار نداشتم که در این فصل در 25 بازی برای تیم بازی کنم اما شوستراینکار را کرد.من احساس خوبی دارم.من می توانم که در فصل بعد کامل کار کنم و تمام تلاشم را می کنم تا اطمینان مربی را بدست بیاورم.ما یک تیم قوی هستیم که جام را بدست آوردیم.من امیدوارم که بتوانم در فصل بعد به این تیم کمک کنم.

charlize
26-05-2008, 00:13
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ichaje_de_la_2008%2F09.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1202833601862&ssbinary=true

ازکوئیل گارای بازیکن تیم سانتاندر از اینکه با تیم رئال قرارداد بسته است بسیار خوشحال است.البته وی باید سال بعد هم در همین تیم باقیمانده و در رقابت های جام یوفا شرکت کند.وی در مصاحبه با روزنامه های مارکا و آ اس چنین گفت"من خوشحالترین مرد دنیا هستم!بستن قرارداد باچنین باشگاه بزرگی آرزوی هر بازیکنی است که تلاش زیادی می کند.من یکسال دیگر در رسینگ هستم و در این تیم، تمام تلاشم را برای تیمم می کنم.مصابقات پایانی ما در این فصل بسیار رویایی بود اما من بخاطر مصدومیت آنرا از دست دادم.ما شایسته حضور در جام یوفا بودیم.من با رئال قرارداد بستم و این عالی است"
گارای همچنین در مورد ورزشگاه سانتیاگو برنابئو گفت:"خانواده ام مرا می بینند و میدانند من چقدر خوش شانس هستم.غیر ممکن است که بتوانید در ورزشگاهی مثل سانتیاگو برنابئو شرکت کنید و عاشق آن نشوید.این بزرگترین ورزشگاهی است که من دیدم.وی همچنین در مورد تیم رئال گفت:این مهمترین کار من است و من آنرا قبول کردم.من در یک باشگاه کوچک بودم و چنین وضعی را در خوابم جستجو می کردم!همه اعضا خانواده من و خود من خوشحال و مغرور هستیم.رئال مادرید بزرگترین تیم اسپانیاست و یکی از بهترین تیمهای دنیا.چند سال قبل آنها تلاش کرند تا مرا بگیرند اما هرگز نشد و من خوشحالم که آنها دوباره ه من علاقه مند شدند.
وی در پایان گفت"من گاگو،هیگواین و ساویولا را میشناسم اما هنوز هاینزه را ندیدم.انها به من کمک می کنند تا تاریخ باشگاه و بزرگی ان را یاد بگیرم.تیم پر از بازیکنان بزرگ است.من مغرور هستم که می توانم با این بازیکنان بزرگ بازی کنم.من جون هستم و می توانم چیزهای بیشتری را یاد بگیرم.من هر کاری که برای تیم سودمند باشد را انجام میدهم.

charlize
26-05-2008, 00:18
تیم رئال مادرید در این فصل لالیگا در حالی قهرمان شد که سه عنصر بسیار مهم را در اختیار داشت که هر کدام در لیگ آمار جالبی دارند.این سه بازیکن کاسیاس،گوتی و رائول هستند.دلیل انتخاب این سه عنصر را باهم می خوانیم.
کاسیاس:وی در 36 بازی فصل برای رئال بازی کرد.این در حالی بود که رئال تنها 32 گل را در این بازیها دریافت کرد.یعنی میانگین 89/0 درصد گل در هر بازی .رئال تنها تیمی بود که میانگین دریافت گل کمتر از 1 را در هر بازی داشت.اما نکته جالب این بود که ایکر 139 بار از دروازه خود در برابر مهاجمان حریف دفاع کرد!بعد از کاسیاس ،سزار از ساراگوسا دوم بود.همچنین وی 292 بار به مدافعان خود در دفع توپ کمک کرد که از این نظر باز هم سزار را شکست داد.

گوتی:بدون شک این بهترین فصل گوتی بود.وی در این فصل بعنوان بهترین پاسور لالیگا برگزیده شد.وی 14 پاس گل را در این فصا به هم تیمی های خود داد.ایباگازا هم 14 پاس گل داد.اما وی در زمان بیشتری اینکار را کرد و امتیازات کمتری را گرفت.گوتی همچنین 1725 پاس صحیح را در این فصل داد و از این نظر در رده چهارم بود.سرخیو راموس نیز با 1482 پاس صحیح در رده هشتم بود.دیگر بازیکنان رئال که در جمع بیست نفر اول بودند، روبینهو،اشنایدر و نیستلروی بودند.

رائول:کاپیتان یک فصل زیبا داشت.وی 18 گل در لیگ زد.همچنین وی در دیگر جام ها 5 گل زد.رائول از این نظر بعد از دنی گویزا(27 گل)(برنده پی چی چی) و لوئیز فابیانو(24) و کان آگرو(19 گل) در رده چهارم حضور داشت.رائول سه گل را با ضربه سر زد.سه گل را با پنالتی، و یک گل را از روی یک ضربه ایستگاهی.رائول این فصل برترین بازیکن رئال مادرید و ... شد( خبرهای تکمیلی این موضوع رو آخر میزارم)

charlize
26-05-2008, 00:22
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] l%2C_Robinho_%26_Van_Nistelrooy.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1202833895892&ssbinary=true

رئال مادرید در حالی قهرمان این فصل رقابت های لالیگا شد که عنوان بهترین خط حمله را بدست آورد.در این میان سه بازیکن برای این تیم بیش از 10 گل زدند.روبینهو،نیستلروی و رائول. چیزی که از سال 2002.2003 تاکنون اتفاق نیوفتاده بود.رئال در این فصل بیش از صد بار دروازه حریفان را باز کرد.اما این باعث نشد تا رئال دفاع خود را از دست بدهد و این تیم با دروازبانی ایکر کاسیاس صاحب بهترین خط دفاع باشد تا کسی در شایسته بودن رئال برای قهرمانی شک نکند.
رئال در این فصل بیش از صد گل زد که 84 گل آن در لیگ بود.اما در حالی سه بازیکن تیم بیش از 10 گل زدند که در این فصل دوازده تن از بازیکنان تیم گل زدند تا نشان دهند که در رئال یک بازیکن همه چیز تیمشان نیست.رائول 18 گل،نیستلروی 16 گل و روبینهو 11 گل برای رئال زدند تا نقش مهمی در قهرمانی رئال داشته باشند.
آخرین باری که این اتفاق افتاد سال 2002.03 بود که برای رئال رونالدو 23 گل،فیگو 16 گل و رائول 10 گل زدند.همچنین زیدان هم 9 گل زد.البته این بازیکنان سال بعد هم تغریبا چنین آماری را خلق کردند اما فیگو 9 گل زد تا تنها رائول و رونالدو بیش از 10 گل بزنند.(یادش بخیر چه تیمی بودیم).سال پیش هم نیستلروی 25 گل زد و و رائول 7 گل.همچنین امسال هیگواین هم 8 گل برای رئال زد.

charlize
26-05-2008, 00:25
در مورد نقل و انتقالات فصل هم به دوست خوبم "mh_saniani"(ببخشید متوجه اسمت نشدم ....حالا اگه دوست داشتی اسمتو به فارسی بنویس تا درست بدونم) بگم که گارای رو رئال خرید و دوباره اونو به رسینگ قرض داد.کاسانو هم بطور رسمی به سمپدوریا رفت.من الان میگشتم دیدم که ژاوی گارسیا هم از اوساسونا به رئال اومده.... که البته من نمیدونم این خبر چقدر درسته ولی حتی گفته شده که قراردادم بسته شده.......باید یه دو سه روزی منتظر موند تا ببینیم که خبری میشه یا نه......؟؟؟و اینکه آدریانو گونزالس از رئال به ختافه رفته....اینم بگم که هنوز خبری از دیارا نیست.....

charlize
26-05-2008, 00:30
و دوتا خبر خیلی خوب....
اول........

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2C_Ramos_y_Guti.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1202833936200&ssbinary=true

سایت رسمی یوفا (uefa.com) اسامی تیم منتخب فصل 08/2007 لیگ اسپانیا را اعلام کرد.تیم رئال با داشتن سه بازیکن بیشترین سهم را دارد.این در حالی است که از تیم رقیب رئال یعنی بارسا تنها یک بازیکن حضور دارد.سه بازیکن تیم رئال کاسیاس،راموس و گوتی هستند.همچنین په په در تیم دوم لیگ قرار دارد.اسامی بازیکنان این تیم که سیستم 3-3-4 را دارند به این شرح است:

ایکر کاسیاس(رئال مادرید)-سرخیو راموس(رئال مادرید)-کاپدویا(ویارئال)-کلوچینی(دپورتیوو لاکرونیا)-کاتا دیاز(ختافه)-گوتی(رئال مادرید)-آندرس انیستا(بارسلونا)-خورخه لوپز(رسینگ سانتاندر)-گویزا(مایورکا)-لوئیز فابیانو(سویا)-آگرو(اتلتیکو مادرید)
همچنین مارچلینو گارسیا سرمربی تیم رسینگ بعنوان مربی سال برگزیده شد.

ترکیب تیم دوم یا همان ذخیره ها که با سیستم 2-2-4 بازی می کنند به شرح زیر است:
دیگو لوپز(ویارئال)-په په (رئال مادرید)-مارتین کاسیرس(رکراتیوو)-برونو(آلمریا)-فلیپه لوئیز(دپورتیوو لاکرونیا)-روبن دلارد(ختافه)-استبان گرانرو(ختافه)-کاپل(سویا)-سی سی(وایادولید)-بویان کرکیچ(بارسلونا)-آلوارو نگردو(آلمریا)

واقعا جای رائول خالیه.....تویه پست بعدی این مسئله رو کاملا مشخص میکنم...

charlize
26-05-2008, 00:34
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %ADa_Ra%C3%BAl.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1202833541697&ssbinary=true

از سوی خوانندگان روزنامه مارکا جایزه برترین بازیکن لالیگا به کاپیتان تیم رئال مادرید ،رائول گونزالس بلانکو اهدا شد!رائول بالاتر از کان آگرو و ایکر کاسیاس این عنوان را بدست آورد.روزنامه مارکا 50 نام را انتخاب کرده بود و از مردم خواسته بود که برترین بازیکن لالیگا را انتخاب کنند.این جایزه که از امسال هر ساله به بازیکن برتر سال داده می شود بنام دی استفانو بازیکن افسانه ای سالهای دور رئال مادرید است.بازیکنان قدیمی فوتبال هم داوری این مسابقه را بر عهده داشتند.بازیکنانی مانند: والدانو، زوبیزارتا(با اینکه بارسلونایی بود ولی انصافا تویه دروازبانی بی نظیر بود و الان کاسیاس باید خیلی تلاش کنه تا به اون برسه که خیلی بعیده کسی زوبیزارتا بشه!)،هیرو،بوتراگوئنو،لوئی ز آراگونس،گاراته،سوآرز،کویی نی،دیاز وگا،ادواردو ایندا،سانتیاگو سگورولا و موروتالا داوران این مسابقه بودند.سخنان برخی از این چهرها را با هم می خوانیم.

دی استفانو:رائول یک فصل رویایی را داشت.برای همین من به یو رای دادم.

فرناندو هیرو:اگر از طرف مردم و مدیران ،رائول انتخاب شده فقط به یک دلیل بود،رائول شایسته این عنوان بود.

خورخه والدانو:رائول موقعیت های خود را گل میکند.در حمله عالیست.از نظر روحی بسیار عالیست.وی تواناییش را ثابت کرده است.وی یک مثال برای همه بازیکنان است.چه از نظر فوتبال چه روحیه بازی.

بوتراگوئنو:اسامی زیادی وجود داشتن اما ما باید فقط یکی را انتخاب می کردیم و آن هم رائول بود.وی یک فصل شگفت انگیز را سپری کرد

charlize
26-05-2008, 00:37
خوب امیدوارم از تلاشم راضی بوده باشید......انصافا منفجر شدم.....البته با خوندن این خبر آخر خستگی ازم دور شد.....
دیدید ثابت کردم که جای رائول و البته خیلی های دیگه خالیه...........
اینم بگم این کان آگرو عجب بازیکنیه........فکر کنم بدردمون بخوره....
کسی امار دقیقی ازش داره........؟؟؟؟؟؟؟؟؟

MH_SANIANI
26-05-2008, 01:20
دوست من....
اسمم حسینه...!
m=محمد
h=حسین
باقیشم فامیلیمه......
ممنونم به خاطر مصابحه ها عزیز...

ahmad08
26-05-2008, 10:22
دس گلت درد نکنه عزیز خلیی مممننننوووون بابت هم خبر و هم اون خبر خیلی زحمت کشیدی عزیز ممنون.......
خوب بسی در باره انتقالات بگم که گارسیا که از اوساسونا گفتین بازیکن قرضی خودمون بود و احتمالآ که دلارد هم دوباره بر میگرده به باشگاه عزیزمون و من به دلارد و خورخه بد جور علاقه دارم مخصوصآ دلارد که مقابل بارسا خیلی خوب بازی کرد....
و اینکه فک کنم رئال به دیارا احتیاج داره واس همون هم فک نکنم بره ...
سوم هم اینکه کریس کم کم داره دلش میخواد بره تو لباس سفید پیشا پیش اومدنش رو اگه ایشالا بیاد تبریک میگم ...

taghi443
26-05-2008, 10:35
:27:
به به باز مییبینم که تاپیک یه رنگ و بوی تازه گرفته مبارکه و دست همه شما دوستان درد نکنه....
در مورد اقا تقی بگم که ایشون یه ذره اطلاعاتشون خیلی زیاده وگرنه من یادم نمیاد مقابل موناکو حذف شده باشیم شاید فک کرده تاپیک پورتو هستش...
خوب ولش کنید این حرفا رو مهم اینه که اماده باشن که سال بعد یه تونل بهتری درست کنن واس ما....(منظور تونل افتخاره)
این رو بگم که باور کنید یکی از دلایل که در امد منچستر امسال بیش از رئال شده همین کریس رونالدو هست وگرنه تو این 8 سال از 2000 به اینور هیچ وقت در امد هیچ باشگاهی از رئال بیشتر نبوده و میخوان که دوباره بشن پردرامدترین باشگاه جهان که صد در صد میشه..
ایشالا که فصل بعد تو رئال ببینمش شما چی؟؟
پس شما یادتون نمیاد من خوب یادم میاد شما که ادعات میشه ...تازه تمرکز شما فقط روی رئاله در مورد هر تیمی سوال داشتی بیا یپرس مثلا یادته 4 سال پیش تو مرحله گروهی با لورکوزن همگروه شدین و تو المان 3-0 باختین بهد اون بازی کاماچو استعفا کرد میخوای بهت بگم حتی گلارو کی و چه جوری زد گل اول رو خوان زد به تیر و خورد به دست کاسیاس و رفت تو گل و... به جان خودم نرفتم جایی دیگه هم بخونم موناکو بازی رفت رو 4-2 باخت برگشت رو 3-1 برد و بعد به چلسی خورد رفت رو 3-1 برد برگشت رو درحالی که 2-0 عقب بود با گلای مورینتس مساوی کرد فینالم 3-0 به پرتو باخت :27:
جمش کنین باتشکر:11:

ahmad08
26-05-2008, 10:59
تقی من مث یه مرد این و میپذیرم درسته اصلا یادم رفته بود خیلی خوب قبول میگم حالا شمارو جمع کنم یا چیز دیگرو...
خوب عزیز دل خبری داری یا فقط میایی و دعوا راه میندازی و اسپم میدی ها؟؟؟
خوب عزیز دل اینو بگو بینم که در سال 1944 و در فینال لیگ قهرمانان اروپا اگه اطلاعاتتون کامله کی قهرمان شد؟(نری از یه جا نگاه کنی شیطون)
اشکال نداره عزیز دل اگه بلد نیستی خودتو نکش لطفآ با ما کل کل نکن نمیخوام بن شم اگه خیلی خوب یادته و اطلاعات داری بیا یاهو مسنجر ..بحث تمام..........برو جمعش کن عزیز دل

یک اعتراض:
من همیشه از اینکه به بازیکنای بزرگ تیمم ببالم خوشم میاد و دوست دارم همیشه تو اوج باشن ولی از همه اونا بیشتر دوست دارم که به باشگاهم به بالم و هیچ وقت من از اینکه بخوام باشگاه رو مقابل بازیکن قرار بدم متنفرم و شاید تا چند سال قبل فکر میکردم که من باشگاه رو به خاطر اون بازیکن دوست دارم گرچه شاید من باشگاه رو با اون بازیکن شناخته باشم ولی مطمئنن بعد جدایی اون بازیکن فهمیدم نه من باشگاه رو هنوز دوست دارم مقصود از این همه وراجی این است که اگه روبینهو بخواد ناز کنه و باشگاه رو تحت فشار قرار بده به درک حالا میخواد پله هم باشه باز هم به درک مهم باشگاه هست و مردم میان بازی رئال رو نیگاه کنند نه روبینهو اقا اگه میخوای بری راه بازو جاده دراز برو کسی جلوت رو نگرفته اگه حتی کریس هم نیاد ما هیگواین رو داریم که صد برابر تو اقاتر و باحالتره و تازه مث تو این همه پز و ادعا هم نداره ....
شکی نیس که روبینهو بازیکن خوبیه حال ببینید که از باشگاه که اونو رشد داده جدا بشه چی میشه یه بازیکن خرابی بشه که نگو اینو من به همه دوستان میگم باور کنید هر وقت بازیکنی از باشگاهی که اونو رشدش داده و تو اون به یه اسمو رسمی رسیده جدا بشه افت میکنه خدا...
مانند شوا در میلان که با رفتنش به چلسی چی شده و یا اون در لیورپول و یا رونالدو در اینتر که به رئال اومد و یا هانری در ارسنال و یا ....
در کل اینو بگم که اگه به من باشه و بازیکنی اینطوری واسم ناز کنه دکش میکنم بیرون اقا اسم رئال مقدسه و اگه شما میخوای بهش توهین کنی هری برو یه جای دیگه .........

charlize
26-05-2008, 13:18
سلام به همه دوستان......
یه خبر از بارسا دارم خیلی خنده داره..........

خوان لاپورتا سهامدار هتل بزرگ لا كاتالونيا، نامه آنتونيو بورخانو نوجوان شانزده ساله بارسلونايي را مقابل خبرنگاران قرائت كرد.
در اين نامه آمده است: هر روز يك يورو براي رفتن به محل بازي و مدرسه مي گرفتم؛ اما آن را خرج نمي‌كردم تا شايد بتوانم بليت يكي از بازي‌هاي بارسلونا را تهيه و رونالدينيو را تماشا كنم.
در ادامه عنوان شده است: به دليل مخالفت والدينم، پول هايم را صرف خريد پيراهن رونالدينيو كردم تا از اين طريق به باشگاه نيز كمك كرده باشم؛ اما وقتي چند بازي آخر او را از تلويزيون ديدم، به شدت پشيمان شدم.
در بخش ديگري از اين نامه اظهار شده است: او در زمين قدم مي زد و همان رفتاري را داشت كه در جام جهاني آلمان با برزيل در پيش گرفته بود. باشگاه من جاي اين رفتارها نيست. اميدوارم اين بار پول هايم را براي خريد پيراهن بازيكني جمع كنم كه ارزشش را داشته باشد.
لاپورتا در پي افشاي اين نامه عنوان كرد: كد عضويت اين هوادار رديابي شده و بليت تمام بازي هاي فصل آينده به صورت رايگان براي او ارسال مي شود؛ اما رونالدينيو بايد هر روز يك يورو به ما بدهد تا يادش باشد در اين تيم چه كرده است.

charlize
26-05-2008, 13:23
روبینیو تا ۲۰۱۰ با رئال مادرید قرارداد دارد اما به نظر می رسد که از دستمزد فعلیش در سانتیاگو برنابئو ناراضی است و می خواهد که اگر رئال خواسته هایش را تامین نکند این تیم را ترک کند . پس از زمزمه هایی که مبنی برپیوستن رونالدو به رئال به گوش می رسد به نظر می رسد که تنگ شدن جایش موجب نارضایتی او شده باشد .
او به گلوبی اسپورت گفت : هیچ چیز در منچستر تغییر نمی کند . رونالدو نخواهد خواست که بیابد . او تازه چمپیونزلیگ را کسب کرده و می خواهد بهترین بازیکن جهان باشد . در مورد انتقالم به چلسی معلوم نیست چه رخ می دهد چون من پیشنهادی هم از میلان دارم .
وگنر ریبریو وکیل این بازیکن گفت کهدر لندن بوده است تا با پیتر کنیون مدیر ورزشی چلسی صحبتهایی داشته بشد . وی گفت : چلسی پیشنهاد ۳۵ میلیون یورویی برای روبینیو مطرح کرده است . ما در مورد طول قرارداد و دستمزد صحبت نکردیم . مشکل این است که رئال مادرید کریستیانو رونالدو را می خواهد اما سرالکس فرگوسن گفته است که فقط در یک صورت این بازیکن را به رئال می دهد و آن این است که روبینیو به منچستر بیاید .

با اینکه خیلی ازش خوشم میومد.....اما الان دیگه بره بمیره......آدم یه بازیکنی مثل رائول با این بزرگی که داره کنارش باشه و هیچ حرفی از پول نزنه ولی خودش بگه من بخاطر پول بازی میکنم..........!!!!!!!!!!! امیدوارم اون قسمتی که پر رنگ کردم واقعی باشه تا انجام بشه......

charlize
26-05-2008, 13:24
خبرگزاري فارس: بازيكن پرتغالي منچستريونايتد با وجود تاكيد شديد بر تمديد احتمالي قرارداد با تيم انگليسي، از طريق اينترنت اتومبيل خود را نيز براي زندگي در مادريد انتخاب كرده است.
به گزارش خبرگزاري فارس، كريستيانو رونالدو به وسيله اينترنت يك آئودي مدلR-8 خريده و قبض آن در غفلت او به دست خبرنگار ماركا رسيده است.
روزنامه ماركا كه دو روز پيش از فرگوسن به خاطر تهمت هاي وي شكايت كرده بود با اين كار سرمربي كهنه كار منچستريونايتد را وارد دردسر جديدي كرده است.
اين كه در قبض خريد اتومبيل رونالدو واژه عدم خروج از مادريد ذكر شده بدون ترديد بيانگر آن است كه وي از اين اتومبيل در پايتخت اسپانيا استفاده خواهد كرد.

Mahdi_Shadi
26-05-2008, 13:31
ممنون از اخبارت چارلیز جون....من نمی فهمم...چرا فصلی یه بار یه سری از بازیکنا باید خودشونو و اسه ما لوس کنن!...این روبینیو اگه بذاره بره خودم پا میشم می رم یه کاری دستش می دم...!ولی اول و آخرش من که می دونم هیشکی( و نه چیز دیگه!) زیدان نمیشه!

ahmad08
26-05-2008, 14:17
اون که صد در صد مهدی جان زیدان عجوبه ای بود تمام شد و رفت و اینا اصلا قابل مقایسه با زیزو نیستند ...
خدایا چی میشد که یه زیدان دیگه واسمون مفرستادی؟

shympw
26-05-2008, 17:36
دستت درد نکنه چارلیز جون, اگر نبودی اینجا سوت و کور بود.
اگه ماجرای ماشینه درست باشه که کار تمومه ! نه؟
به زور که نمیشه بازیکن رو نگه داشت.
روبینیو هم که داره ساز مخالف میزنه !!!! :41: (البته یه کم حقوقش رو بیشتر کنن بد نیست .)

V A H I D
26-05-2008, 20:51
مرسی چارلیز .....
--------
اینم کان سرجیو اگرو ....
اینم بیو گرافیش ....
خودتون زحمت بکشید ترجمه کنید ...
من نمی تونم الان ترجمه کنم باید برم ....
SERGIO KUN AGUERO BIOGRAPHY

Sergio Aguero was born on June 2, 1988 in Quilmes, Buenos Aires, Argentina. He is a football striker and is also known as Kun Aguero.

Aguero started playing for Argentine First Division club Independiente and was the youngest player to debut in the Argentine First Division at only 15 years and 35 days, in a match against San Lorenzo.

After the 2005/06 season Kun Aguero was transferred to the Atletico Madrid of Spain. He signed a 6-year contract after Independiente agreed on a 20 million euros fee. He is considered an up-and-coming talent and has already shown what he is capable of doing. He has also been called up for the Argentina national senior team. Previously he played for the national youth team and they won the world cup championship in Canada 2007. Aguero was considered the best player of the tournament.

V A H I D
27-05-2008, 10:18
روبينيو + ديارا + راموس + ۵۰ ميليون يورو = رونالدو !

سایت هواداران رئال : رسانه های انگلیس گزارش دادند که منچستر در قبال رونالدو از رئال مادرید خواسته است که راموس دیارا و روبینیو به علاوه ی ۵۰ میلیون یورو بدهد !
بعد از مشاجره های لفظی کالدرون و سرالکس فرگوسن این آخرین خبری است که پیرامون انتقال این ستاره به رئال مادرید به گوش می رسد .
به نظر می رسد که با این پیشنهاد منچستر رئال قید رونالدو را بزند .
--------------------------------
شایعه از این بزرگتر ندیده بودم ....
رئال فقط باید پول فخس قرار داد رو بده و منچستر فقط باید اون پول رو بگیره و دست منچستر به هیچ جا نمی رسه ...
ما باید کریس رونالدو رو متقاعد کنیم ... اصلا منچستر هیچ کاری نمی تونه بکنه .. اگه کریس بخواد ...

ahmad08
27-05-2008, 12:43
سلام خدمت همگی دوستان:
میگم مگه قرار داد روبیهنو تا سال 2010 نیست پس چی که این داره هی قصد جدایی داره ها؟؟

Mahdi_Shadi
27-05-2008, 14:25
هیچی دیگه مدشده....یا یحتمل بوی پول به مشامش خورده...!...رائول جونم!....مرسی بابت همدردیت!...امّا اصلاً دعا نکن که یه زیدان دیگه بیاد....باور کن که همچین کسی خلق نشده!

V A H I D
27-05-2008, 16:24
این یع قانون توی اروپاهه ...
دقیقا همین کاری که داره کریس رونالدو می کنه ... می تونه روبینیو بکنه ....
یعنی این 2 سال اخر رو قرار داد رو لغو کنه بعد یه پولی به باشگاه بده ... بعد هم هر جا خواست بره ....

h_starboy
27-05-2008, 18:57
اینجوری باشه رونالدو رو نمیخوام. بهترین هامونو بدیم که رونالدورو بگیریم. ۱۰۰ سال سیاه نمیخوام.

shympw
27-05-2008, 20:04
[B][COLOR="Sienna"]
شایعه از این بزرگتر ندیده بودم ....
رئال فقط باید پول فخس قرار داد رو بده و منچستر فقط باید اون پول رو بگیره و دست منچستر به هیچ جا نمی رسه ...
ما باید کریس رونالدو رو متقاعد کنیم ... اصلا منچستر هیچ کاری نمی تونه بکنه .. اگه کریس بخواد ...

100% همین طور هست. یعنی کریس می تونه پول فسخ قراردادش رو به منچستر بده اصلا بره خونه بشینه.
اگر کمتر از مبلغ فسخ به باشگاه بخواهن بدن اون موقع این پیشنهاد ها میشه.

ahmad08
28-05-2008, 12:42
یک خبر:
باشگاه من یونایتد رسمآ از باشگاه عزیزمون بخاطر وسوسه و راهای غیرقانونی برای جلب نظر کریس رونالدو شکایت کرد...
این باشگاه طی نامه ای رسمآ به فیفا از باشگاه رئال مادرید بخاطر دخالت و وسوسه و ارتباط مخفی با کریس رونالدو بدون مذاکذه با سران باشگاه یونایتدقصد خرید رونالدو رو داشته و همچنین دخالت در تصمیم گیری و غیره شکایت کرد.

نظر شخصی:خوب دیگه این کالدرونم زیادی خودشو درگیر کرده بابا ولش کن بجای این همه پول دیگو و هانتلار و کاکا رو بگیر و خیال خودت رو راحت کن عزیز اه ده ولش کن این کریس رو بذار هر وقت سر عقل اومد خودش میاد برو دنبال بقیه...

Mahdi_Shadi
28-05-2008, 14:40
100% همین طور هست. یعنی کریس می تونه پول فسخ قراردادش رو به منچستر بده اصلا بره خونه بشینه.
اگر کمتر از مبلغ فسخ به باشگاه بخواهن بدن اون موقع این پیشنهاد ها میشه.
اگه این جوری باشه به میمنت و مبارکی منچستر میمونه و حوضش!:46:

Mahdi_Shadi
28-05-2008, 14:43
حالا قبول دارم که داره زیادی ادا در میاره...خودمم حوصله ی این همه ادا اصول رو ندارم...امّآ خداییش اگه بیاد به نظر من خیلی موثرتر از بودن کاکا تو تیمه

kasra_khan2003
28-05-2008, 17:14
حالا قبول دارم که داره زیادی ادا در میاره...خودمم حوصله ی این همه ادا اصول رو ندارم...امّآ خداییش اگه بیاد به نظر من خیلی موثرتر از بودن کاکا تو تیمه

واي واي، اين حرفت رو الان بعضي ها ميخونن، يه جنگ ديگه رو شروع ميكنن:31::31:

ahmad08
28-05-2008, 17:48
سلام به همگی دوستان:
خوب این مسئله تقریبآ با شکایت من یونایتد کنسل شده ولش کنید...
نظرتون درباره بازیکنهای که جدیدی که میخواین بخریم چیه؟(چه بازیکنهای و با ذکر تمامی مشخصات و نکات بارزشان)

Mahdi_Shadi
29-05-2008, 12:53
آخ آخ راست می گی کسری جون...اصلاً حواسم نبود!!!آقا اشتیاه شد...همون کاکا بیاد خیلی هم خوبه!!!
.
.
.
یعنی احمد جان می گی ما خودمون پیشنهاد بدیم چه بازیکنی رو بخرن...یا از اونایی که اسمشون رو اعلام کردن(اعلام کردن؟!) بگیم؟