مشاهده نسخه کامل
: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News
Retired User
03-06-2009, 13:31
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به گزارش RmadridFC: مربی جدید رئال مادرید میگوید چقدر از پیوستن به این تیم خوشحال است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مانوئل پلگرینی فاش کرده که همواره رویای حضور در رئال مادرید را داشته و حالا به این رویا دست یافته. این مربی شیلیایی از سوی فلورنتینو پرس رییس جدید رئال مادرید برگزیده شده. او پیش از این هدایت ویارئال را به عهده داشت و این تیم کوچک والنسیایی را تبدیل به تیمی مدعی ساخت
. اکنون پلگرینی قصد دارد یکی از بزرگ ترین تیمهای دنیا را متحول کند. او که چند ساعت پس از انتخاب پرس به عنوان مربی رئال برگزیده شد میگوید: «دشوار میتوانم احساسات و غرور خود را از این که مهمترین باشگاه دنیا من را خواسته شرح دهم. 23 سال پیش وقتی مربیگری را شروع کردم گفتم روزی به رئال مادرید خواهم رفت. حالا در زمانی مناسب به این باشگاه آمدم و میدانم بهترین فرد برای هدایت این تیم هستم. رئال طوری بازی خواهد کرد که شایسته هواداران باشد.»
Retired User
03-06-2009, 13:33
اولین مصاحبه ی ویژه ی مربی جدید با تلویزیون باشگاه اولین مصاحبه ی ویژه ی مانوئل پیگرینی به عنوان مربی جدید رئال مادرید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ni_en_RMTV.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1202884474084&ssbinary=true
کلوپ هواداران رئال مادرید در ایران:
به رئال مادرید خوش آمدید.
خیلی ممنون.من حتی ساعاتی بعد از حضورم در اینجا احساس خوبی در خانه داشتم و از امضای این قرارداد بسیار راضی و خشنودم.
اولین ساعات شما به عنوان مربی جدید در اینجا چگونه سپری شد؟
احساس شگفت انگیزی بود چرا که همه ی مربیان عاشق این شغل هستند.از این که مسئولیت این پروژه ی عظیم را بر عهده دارم به خودم می بالم.انتظارات بسیاری از من هست که من امیدوارم با ماندنم در اینجا در سالهای طولانی بتوانم آنها را برآورده کنم.
آیا تمام مربیان از جایی که شروع می کنند در انتها رویای حضور در رئال مادرید را در سر می پرورانند؟
این یک مسئله ی تصادفی است اما خود من قبلا به آن فکر کرده بودم.هنگامی که کارم را شروع کردم به برادرم گفتم که هیچ کدام از مربیان شیلیایی به چنین جایگاهی نرسیده اند و من هرگز فکر نمی کردم چنین رویداد بزرگی رخ دهد.ما برای رسیدن به بهترین ها تلاش بیساری کردیم.ما برای رسیدن به عناوین قهرمانی در شیلی،ونزوئلا و آرژانتین آنقدر تلاش کردیم که من توانستم به اسپانیا بیایم.اکنون کسانی که مرا می شناسند می دانند که من کسی هستم که می دانم می خواهم چطور تیمم را رهبری کنم.من می خواهم رئال مادرید هم چون دیگر تیم هایم بازی کند.والدانو به من گفت این دقیقا همان چیزی است که برنابئو مشتاق دیدنش است و من در زمان خوبی به اینجا آمده ام.
رئیس باشگاه گفته است شما باید تیم را دوباره به جایگاه جهانی اش بازگردانید.دقیقا همان کاری که با ویارئال و با آن گل های غیر قابل تصور به انجام رساندید.
هنگامی که من به ویارئال رسیدم همه چیز غیر قابل باور بود.آنها فکر می کردند انتظارات من برای به دست آوردن یک موقعیت بزرگ زیاد از حد است.اما من آدم پر تلاشی هستم و معتقدم که تمام رویاها می توانند به حقیقت بپیوندند.من معتقدم ما می توانیم رئال مادرید را به جایی که تعلق دارد بازگردانیم و این رقابتی بزرگ خواهد بود.
دوست دارید به طرفدارانی که زمانی شما را در ویارئل می دیدند چه بگویید؟
من از افتخاری که در ویارئال کسب کردیم به خودم افتخار می کنم.من معتقدم رئال مادرید با فوتبال خوب تمام انتظارات را بر آورده خواهد کرد.
شما در بازی خداحافظی زیدان حضور داشتید...
من در آن بازی به عنوان مربی ویارئال حضور داشتم.من هم چنین در مراسم تقدیر از آلفردو دی استفانو نیز بوده ام...بودن در سانتیگو برنابئو یک هیجان بزرگ است و به عهده گرفتن این مسئولیت افتخار بزرگی است.تیم همیشه برنده خواهد بود چرا که همیشه برنده بوده است.اما من سعی می کنم ایده های جدیدی را ارائه بدهم که باشگاه همیشه به دنبال آن بوده است.
چطور با بازیکنان کنار می آیید؟
احتمالا من درباره ی روابطم با آنها کار خواهم کرد.من هرگز در صدر نبوده ام و بودن در رئال مادرید نیز این مسئله را تغییر نخواهد داد.این وظیفه ی من نیست تا هر روز در تلویزیون باشم.
با تشکر از شما.
من هم تشکر می کنم.من در هر صورتی برای بر طرف کردن نیازتان به شما کمک خواهم کرد و از کار برای این باشگاه بسیار خوشحالم.
Retired User
03-06-2009, 13:41
رئال بالاتر از بارسلونا
تيم بارسلونا اسپانيا با وجود كسب ۳ جام قهرمانى در سال جارى ميلادى و داشتن بهترين خط حمله، نتوانست به ركورد ۱۰۷ گل رئال مادريد دست يابد. تيم بارسلونا به سرمربيگرى پپ گوارديولا در فصل اخير فوتبال (۲۰۰۹_۲۰۰۸) اسپانيا بازى هاى درخشانى از خود به نمايش گذشت و با داشتن بهترين خط حمله توانست ۱۰۳ گل به ثمر برساند اما در رسيدن به ركورد ۱۰۷ گل رئال مادريد ناكام ماند. رئال مادريد ركورد ۱۰۷ گل را در سال ورزشى ۱۹۹۰-۱۹۸۹ ميلادى را برجا گذشته كه تاكنون پا برجا مانده است.
تيم رئال مادريد در سال ورزشى ۱۹۹۰ - ۱۹۸۹ كه سرمربيگرى آن را جان توشاك ولزى بر عهده داشت و معروف به رئال مادريد »كينتا د بوئيتره بود، توانست ۱۰۷ گل به ثمر برساند. اين نام را در آن سال به خاطر حضور ۵ بازيكن اسپانيايى بوتراگنيو، ميچل، مارتين بازكز، سانچز و پاردزا بر رئال مادريد گذاشته بودند. خاطر نشان مى شود كه هوگو سانچز مهاجم سرشناس سابق رئال مادريد در آن سال ۳۸ گل براى تيم خود به ثمر رساند كه اين ركورد نيز همچنان در تاريخ لاليگا اسپانيا بر جاى مانده است.
تيم بارسلونا در سال جارى با نمايش بازى هاى زيبا ،مورد تحسين تمام فوتبالدوستان جهان قرار گرفت و توانست ۳ جام سال جارى لاليگا، جام قهرمانان اروپا و جام حذفى اسپانيا را از آن خود كند. بارسلونا با وجود كسب ۳ مقام قهرمانى در يك سال كه هيچ تيم ديگر اسپانيايى موفق به آن نشده بود، نتوانست با به ثمر رساندن ۱۰۵ گل ركورد گل جديدى بر جاى بگذارد. اين در حالى است كه تيم بارسلونا در هفته سى وچهارم لاليگا ۱۰۰ گل به ثمر رسانده بود و ۴ هفته ديگر براى شكستن اين ركورد فرصت داشت اما با پيروزى زودرس در لاليگا از شدت فعاليت خود كاست و در نهايت موفق به ثمر رساندن شمار گل هاى لازم براى بر جاى گذاشتن ركورد جديد نشد. خاطر نشان مى شود كهرئال مادريد در سال مذكور در خانه خود ۷۸ گل و در بيرون از خانه ۲۹ گل به ثمر رسانده بود در حالى كه بارسلونا امسال در خانه خود ۶۱ گل و در بيرون از زمين خود ۴۳ گل به ثمر رسانده است.
Ahmad-Ra
03-06-2009, 14:49
خبر آخر حال داد
Retired User
03-06-2009, 14:55
خبر آخر حال داد
بارسلونا هميشه زير سر رئاله
حتي اگه توي يه فصل 6 تا جام بگيره(امكانش هست)
Retired User
03-06-2009, 17:05
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به گزارش RmadridFC: مربی برزیل اعتقاد دارد کاکا در صورت حضور در رئال مادرید میتواند به درخشش خود ادامه دهد.
کارلوس دونگا مربی تیم ملی برزیل نسبت به تمام شایعاتی که درباره کاکا شنیده میشود بیتفاوت است. او با این حال میگوید کاکا در هر باشگاهی موفق خواهد بود.
رسانههای ایتالیا و اسپانیا متقاعد شدهاند که ستاره میلان در آستانه پیوستن به رئال مادرید است. سهشنبهشب هم آدریانو گالیانی مدیر میلان از سوی فلورنتینو پرس رییس رئال برای صرف شام به مادرید دعوت شد.
البته کاکا هیچ حرفی نمیزند ولی دونگا گفته است: «کاکا کیفیتی والا دارد و میتواند بی هیچ مشکلی به بازی در هر کشوری عادت کند. او نشان داده چه کارهایی میتواند انجام دهد و اگر در ایتالیا موفق بوده در هر جایی میتواند موفق باشد.»
Retired User
03-06-2009, 17:06
میلان قصد دارد پول دریافتی از فروش کاکا را برای خرید یک برزیلی دیگر اختصاص دهد.
سایت گل- در صورتی که کاکا از میلان برود، لئوناردو مربی جدید میلان آمائوری مهاجم یوونتوس را خواهد خرید. میلان قصد دارد آمائوری را به خدمت بگیرد. آنها در تابستان هم خواهان او بودند ولی مهاجم برزیلی به یوونتوس پیوست.
البته یووه قصد فروش او را ندارد چرا که دیوید ترزگه، دیگر مهاجم این تیم احتمالا به زودی از جمعشان جدا خواهد شد. همچنین پیشنهاد 30 میلیون پوندی برای خرید آمائوری چیزی نیست که سران یوونتوس بتوانند آن را به راحتی رد کنند و در صورتی که آمائوری را بفورشند ترزگه را نگاه خواهند داشت.
یوونتوس قرارداد وینچنتزو یاکویینتا را تمدید کرده و در آستانه خرید گوران پاندف از لاتزیو هم هست. اگر پاندف بیاید طرفداران میتوانند با جدایی آمائوری کنار بیایند. آمائوری در نیمفصل اول عالی بود و در نیمفصل دوم به دلیل مصدومیت درخشش چندانی نداشت. او در 32 بازی سری A، 12 گل زد.
سلام بر دوستان عزیز بالاخره بعد از گذشت یک سال با محبت جناب pop محدودیت من برداشته شدو دوباره اومدم من یه زمانی برو بیایی داشتم الان فکر کنم 3 نفر یا چهار نفر منو بشناسن لقب من اون زمانا دیوید بود
Ahmad-Ra
03-06-2009, 18:08
در کل خوش برگشتی
سلام بر دوستان عزیز بالاخره بعد از گذشت یک سال با محبت جناب pop محدودیت من برداشته شدو دوباره اومدم من یه زمانی برو بیایی داشتم الان فکر کنم 3 نفر یا چهار نفر منو بشناسن لقب من اون زمانا دیوید بود
آره من یادمه ! خوش اومدی دیوید!:40:
Retired User
03-06-2009, 18:43
مانوئل پلگرینی و میگوئل پاردزا از شهرک رئال مادرید دیدن کردند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ni_en_Valdebebas.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1202884580131&ssbinary=true
ساعاتی بعد از اعلامیه ی رسمی باشگاه برای معرفی دو تن از مادریدیستاهای ارزشمند،این دو مهره ی مهم از امکانات والدا بباس دیدن کردند.مانوئل پلگرینی و میگوئل پاردزا نگاهی اجمالی به زمین های تمرین و سالن آکادمی انداختند.
امروز مدیر ورزشی میگوئل پاردز و مانوئل پلگرینی سرمربی تیم برای اولین بار به دفتر کارشان رفتند.
قدم اول بازدید از زمین تمرینی بود که تیم اصلی رئال مادرید به صورت روزانه در آنجا تمرین می کند.پلگرینی نما را از بلکنی که مشرف به زمین تمرین بود مشاهده کرد.سپس آنها از زمین های آکادمی،اتاق کنفرانس مطبوعاتی،باشگاه بدنسازی،اتاق آب درمانی،رختکن و و اتاق اقامت آکادمی بازدید کردند.
Retired User
03-06-2009, 18:44
خبرهای خوب از رئال مادرید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] elrooy_y_Diarra.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1202884592402&ssbinary=true
بعد از مصاحبه ی هفته ی گذشته با رود فن نیستلروی که خبر از بهبودی او داشت اکنون او فقط یک قدم تا ریکاوری کامل فاصله دارد.او امروز یک دور کامل را در والدا بباس به آرامی دوید.اما محمدو دیارایی که از ماه دسامبر دچار مصدومیت شده بود نیز همراه هم تیمی هلندی خود تمرین کرد.
این کابوس برای رود فن نیستلروی در آخرین دقایق بازی با یوونتوس آغاز شد.هیچ کس دلیل مصدومیت را نمی دانست.هر چند خود رود اظهار داشت که احساس خوبی در این مورد ندارد.یک هفته ی بعد او یک عمل جراحی را بر روی زانوی راستش انجام داد که این عمل جراحی باعث می شد که او به مدت شش تا نه ما به دور از میادین باشد.
مصدومیت محمدو دیارا نیز بر روی زانوی راست وی و در بازی برای مالی تیم ملی وی رخ داد.در سی ام همان ماه دیارا در معرض بازگشت قرار داشت اما دوباره در همان زانو دچار مصدومیت شد.
بعد از شش یا هفت ماه تمرین و تلاش در فیزیوتراپی و باشگاه بدنسازی اکنون نیستلروی و دیارا روز چهارشنبه برای یک دویدن مختصر به روی چمن آمدند.
هدف بعدی برای هر دو بازیکن کار با توپ است و به محض اینکه شانسی برای بازی داشته باشند به میدان باز خواهند گشت.
Retired User
03-06-2009, 18:44
سرمربي تيم ملي فوتبال اسپانيا گفت: از ديد من پيگريني براي رئال مادريد بزرگ و مناسب است.
ويسنته دل بوسكه تصريح كرد: پيگريني يكي از مربيان با سابقه در لاليگا است و من تصور نمي كردم پيشنهاد پرس را قبول كند. او نبايد كلاس مربيگري خود را اين گونه زير سوال مي برد. به هر حال براي او آرزوي موفقيت مي كنم و اميدوارم با تمام مشكلاتي كه مثل روز برايم روشن است پيش روي او قرار مي گيرد موفق شود.
دل بوسكه خود نيز زخم خورده مربيگري در رئال مادريد در زمان مديريت فلورنتينو پرس است.
Retired User
03-06-2009, 18:45
باشگاه گالاتاسراي تركيه با خوانده راموس براي مربيگري در فصل آينده وارد مذاكره شده است.
پس از عزيمت مربيان بزرگي مثل آراگونس و دل بوسكه به تركيه رابطه خوبي ميان واسطه هاي ترك و همتايان اسپانيايي آنها برقرار شده است.
خوانده راموس سرمربي سابق رئال مادريد كه جاي خود را در اين تيم به پيگريني سرمربي سابق ويارئال داده است از اين پيشنهاد استقبال كرده اما شرط قبول اين پيشنهاد از سوي وي خريد سه بازيكن موردعلاقه اش عنوان شده كه نامشان هنوز فاش نشده است.
كارشناسان، اسپانيوليزه شدن فوتبال تركيه را به ضرر اين كشور مي دانند اما پيشرفت باشگاه هاي تركيه و درآمد حاصل از اين نقل و انتقالات محل درآمد جديدي براي بزرگان سياسي و اقتصادي تركيه محسوب مي شود.
Retired User
03-06-2009, 18:46
بازيكن پيشين رئال مادريد پس از سكوتي چند ساعته سرانجام درب ورودي برنابئو را به روي خبرنگاران گشود و خبر انتقال كاكا را تاييد كرد.
زين الدين زيدان، مشاور ارشد فلورنتينو پرس كه به احترام گالياني نمي خواست تا قبل از مراسم معارفه كاكا در برنابئو از قرارداد با اين بازيكن سخن بگويد به خاطر اصرار خبرنگاران تجمع كرده پشت در برنابئو سكوت خود را شكست و گفت: كاكا به رئال مادريد آمده و شكي در عقد قرارداد با او نيست اما امضاي نهايي بايد در قلب كاكا حك شود كه شده و مشكلي در اين رابطه وجود ندارد.
زيدان به عنوان مشاور ارشد پرس مسئول مستقيم خريد فرانك ريبري از بايرن مونيخ است.
منابع خبري مهم اسپانيا از جمله روزنامه ماركا، راديو كادناسر، سايت ABC و تلويزيون دولتي TVe اين خبر را مورد تاييد رسمي قرارداده اند اما برخي منابع از عقد قرارداد رسمي كاكا با رئال مادريد در هفته آينده نوشته اند.
روزنامه كيكر آلمان نيز اين خبر را تاييد كرده و از اين انتقال به عنوان انتقال بزرگ سال ياد كرده است.
اين اولين بمب خبري پس از بازگشت فلورنتينو پرس به رئال مادريد بوده در حالي كه پرس ماه ژانويه را براي انفجار اين بمب ها انتخاب كرده ا
Retired User
03-06-2009, 18:48
خب داهداف بعدي:
1 ريبري
2 رونالدو
3ويا
4آلونسو
راستش دوستان من تا مراسم معارفه رو نبینم باور نمیکنم:31: همین پارسال بود که هی گفتیم کریس اومد فردا میاد اخرشم نیومد . البته امسال ته دلم روشنه چون پرز بزرگ برگشته :8:حالا نمیدونین مراسم معارفه کاکا چه روزیه؟ :5:
MH_SANIANI
03-06-2009, 19:22
خب داهداف بعدي:
1 ريبري
2 رونالدو
3ويا
4آلونسو
سیلوا رو جا انداختی...!
از همشون بهتره..!
سیلوا رو جا انداختی...!
از همشون بهتره..!
نه دیگه اونقدر !! : دي
آقا دوباره چلسی پرید وسط بحث کاکا و رئال! فقط توهین نکنید به چلسی خواهشا! : دی
ظاهرا آبراموویچ پیشنهاد 73.5 میلیون پوندی رو کرده !!!!!
ali_ranger22
03-06-2009, 21:23
کاکا عمرا چلسی نمی ره ! بعد هم مثل اینکه ما قراردادو بستیم !
واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااای دیوید جونم چطوری, خوبی ؟! :40::40::40:
چقدر جات خالی بود. یادش بخیر تا صبح تو گروه رئال اسپم می دادیم ! : دی
آقا دوباره چلسی پرید وسط بحث کاکا و رئال! فقط توهین نکنید به چلسی خواهشا! : دی
ظاهرا آبراموویچ پیشنهاد 73.5 میلیون پوندی رو کرده !!!!!
اگه جایی بره حتما رئال می آد چون پرز هم با برلوسکونی دوست هست هم با گالیانی !
Retired User
03-06-2009, 22:14
آره بابا
اگه قرار بود بره چلسي همون اول ميرفت
چلسي بره .....
کاکا فروشی نیست.:5::5::5::5::5::5:
واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااای دیوید جونم چطوری, خوبی ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif
چقدر جات خالی بود. یادش بخیر تا صبح تو گروه رئال اسپم می دادیم ! : دی
چاکر داش اسی خودمونم هستیم دیدی بعد یک سال بالاخره محدودیت تموم شد اما حیف که -وحید -ممد مادرید-چارلیز..... دیگه نیستن البته اشکال نداره همه رئالیها برا ما عزیزن (ببخشید دارم اسپم میدما)اون زمانا تو گروه به عشق رئال وبا علم این موضوع که همه تیمها همیشه زیر رئال بودن وخواهن بود اسپم میدادیم که در اون زمینم سر امد بودیم
Retired User
04-06-2009, 00:18
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به گزارش RmadridFC: رئال مادرید قصد دارد تا برای فصل آینده خط دفاعی خود را قدرتمند سازد.
از گزارشات رسیده از انگلیس آمده است که رئال مادرید قصد دارد مدافع جوان منچستر یونایتد یعنی نمانیا ویدیچ را به خدمت بگیرد.
اگر چه الان رئال به دنبال خرید کاکا است اما سران رئال مشکالت دغاعی تیم را نیز فراموش نکرده اند.
پپه که به دلیل محرومیت نمی تواند در 4 بازی اول لیگ حضور یابد رئال به دنبال حل این مشکل است به نقل از The Independent : رئال مادرید قصد دارد برای به خدمت گرفتن ویدیچ پیشنهادی 30 میلیون یورویی به به منچستر یونایتد ارائه دهد.
ویدیچ از زمانی که به منچستر پیوسته زوجی رویایی با فردیناند تشکیل داده است و به همین دلیل به یکی از بهترین مدافعان جهان مبدل شده است.
در این میان که همسر ویدیچ مدت هاست نتوانسته با شرایط انگلیس وفق شود خواستار جدایی ویدیچ از منچستر و رفتن ویدیچ به تیمی که کشور آن تیم کشوری با آب و هوایی گرم باشد و پرس نیز قصد دارد از این فرصت استفاده کرده و ویدیچ را به سانتیاگو برنابئو بکشاند.
اما دیروز مدیر برنامه های ویدیچ یعنی سیلوانو مارتینا اعلام کرده بود که ویدیچ از منچستر جدا نخواهد شد.
Retired User
04-06-2009, 00:19
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به گزارش RmadridFC: گزارشات رسیده از اسپانیا بیانگر آن است که کاکا روز دو شنبه در جایگاه مخصوص سانتیاگو برنابئو معرفی خواهد شد.
به نقل از Radio Onda Cero : کاکا هفته آینده در جایگاه مخصوص سانتیاگو برنابئو رسما" به عنوان اولین خرید باشگاه معرفی خواهد شد.
Radio Onda Cero تصریح کرد:"ما می دانیم که رئال و میلان بر سر مبلغ حدود 65 میلیون یورو به توافق رسیده اند و کاکا نیز حقوقی سالیانه 6 میلیون یورو خواهد داشت"
روزنامه ی مارکا نیز اعلام کرده که شماره ی پنجی که قبل ها برتن زیدان و کاناوارو بوده را به کاکا خواهند داد و تمام مطبوعات اسپانیا و ایتالیا این انتقال را قطعی می دانند.
دونگا که می داند این خبر ها به تیم ملی برزیل لطمه ای نمی زند و در ادامه به تمجید از کاکا می پردازد و می گوید:"کاکا بازیکنی بزرگ و توانایی هایی فراوان است و در هر باشگاه و کشوری که باشد بدون هیچ مشکلی بازی خواهد کرد او قبلا" هم نشان داده که چه کارهایی می تواند انجام دهد و در اسپانیا هم موفق خواهد بود"
کاکا که خو تحت تعقیب چند خبرنگار در برزیل بود توانست از دست آنها در رود.
Retired User
04-06-2009, 00:20
امروز کاکا در اردوی تیم ملی برزیل از جواب دادن به سوالات یک خبرنگار در مورد حضورش در مادرید امتناع کرد.
کاکا که در اردوی تیم ملی برزیل به سر می برد و خود را برای بازیهای مقدماتی جام جهانی مقابل اروگوئه آماده می کند. خبرهای زیادی حاکی از حضور وی در رئال مادرید به گوش میرسد. خبرنگاری از ایتالیا و شبکه SKy به برزیل رفته بوده تا از این انتقال و خبرها اطلاعات بیشتری کسب کند ولی کاکا از جواب دادن به سوالهای وی امتناع کرده است.
کاکا جوابی به سوالات مکرر خبرنگار Sky در مورد حضورش در مادرید و در فصل آینده نداده و این سکوت باعث می شود تا رفتنش به رئال مادرید قوی تر شود.
بسیاری از خبرگزاری های اسپانیا و ایتالیا این انتقال را قطعی و تمام شده می دانند و فقط منتظرند تا خبر از سوی دو باشگاه رسما اعلام شود.
سیلویو برسلوسکونی هم ساعاتی پیش اعلام کرده است که تا دوشنبه باید صبر کنیم تا خبری قطعی و رسمی از سوی باشگاه میلان مبنی بر فروختن یا نفروختن کاکا بشنویم.
Retired User
04-06-2009, 00:20
وکیل زلاتان ابراهیموویچ، سوپر مهاجم اینتر میلان در اسپانیاست تا با هردوی رئال مادرید و بارسلونا مذاکره کند.
روزنامه ایتالیایی گاتزا دلا اسپورت مدعی شده که وکیل زلاتان ایبراهیموویچ در اسپانیا به سر می برد تا مذاکراتی با رئال مادرید و بارسلونا بر سر ایبراهیموویچ انجام دهد.
زلاتان چند هفته پیش بود که اعلام کرد دوست دارد در اسپانیا فوتبال بازی کند و اینکه دیگر در ایتالیا به هر چه می خواسته رسیده است و حال می خواهد تجربه ای جدید کسب کند.
ایبراهیموویچ تنها بازیکنی است که گواردیولا از سران باشگاه بارسلونا خواسته وی را بخرند. قهرمان اروپا تصمیم دارد یک پیشنهاد 25 میلیونی به علاوه ساموئل اتوو را به اینتر پیشنهاد دهد در حالی که رئال مادرید هم به احتمال زیاد قصد دارد پیشنهادی 40 میلیونی به علاوه اشنایدر به اینتر پیشنهاد دهد.
ریولا، وکیل زلاتان تصمیم دارد پیشنهادی بیشتر از قرارداد زلاتان با اینتر پیدا کند و به همین دلیل تمایل دارد موکلش را به یکی از این دو باشگاه اسپانیایی بفروشد.
زلاتان در این فصل با 25 گل آقای گل لیگ ایتالیا شد.
Retired User
04-06-2009, 00:21
فلورنتینو پرز هدف جدید برای خط حمله خود را دیگو فورلان اعلام کرده است.
به نقل از آُس، فلورنتینو پرز که از اتلاف وقت توسط والنسیا با درخواستهای بالا برای داوید ویا خسته شده است، تصمیم دارد به سراغ دیگو فورلان مهاجم اتلتیکو مادرید برود که در این فصل هم بهترین گلزن اسپانیا و هم اروپا شد.
فورلان هم شخصا از علاقه رئال مادرید به خودش باخبر است و احتمال هم می دهد که در صورت حضور در رئال مادرید به یک بازیکن تیم اول تبدیل شود چرا که احتمال می رود خورخه والدانو دو تن از مهاجمان تیم، رود فان نیستلروی و کلاس-یان هونتلار را در این تابستان به فروش برساند.
Retired User
04-06-2009, 00:22
سیلویو برلوسکونی اعلام کرد هر تصمیمی که برای کاکا بگیریم را دوشنبه اعلام می کنیم.
رییس باشگاه میلان، امروز عصر درباره فروش احتمالی کاکا به مادرید گفت که تصمیم باشگاه را دوشنبه اعلام می کنیم.
در دو روز اخیر تمام خبرگزاریهای اسپانیا و ایتالیا خبرهایی مبنی بر حضور کاکا در رئال مادرید چاپ کردند که مطمئن هستند کاکا دیگر یک مادریدی است و این خبر امشب وقتی قوت بیشتر یگرفت که چلسی هم اعلام کرد پیشنهادی برای خرید کاکا نداده است.
هرچند کاکا هم اکنون در برزیل به سر می برد و هنوز هیچ خبری به طور رسمی اعلام نشده است.
برلوسکونی در مصاحبه با Porta a Porta در مورد این انتقال عظیم گفت: " دوشنبه شاید بتوانم قطعی تر صحبت کنم چرا که الان هنوز به یک تصمیم قطعی نرسیده ایم. دوشنبه اعلام می کنم که چه اتفاقی قرار است رخ دهد. هم اکنون هیچ تصمیمی گرفته نشده چرا که به خود کاکا دسترسی نداریم. دوشنبه باید با وی صحبت کنم و بعد تصمیم بگیرم. با تمام دوستی که با کاکا و پدرش دارم ولی معامله در دست پدر کاکا است و وی کسی است که تصمیم نهایی را می گیرد. اگر کاکا برود ما هنوز رونالدینیو را داریم."
kasra_khan2003
04-06-2009, 02:47
بابا پرز سرش بره کاکا رو نمیزاره بره!
الان سایت گل یه مقاله نوشته:
حالا کاکا تو کیفش هست، کسی میتونه جلو پرز رو بگیره؟!
ehsan-totti
04-06-2009, 05:10
ایول کاکا:40:
پرز عاشقتــــــــــــــــــــ ــــــممممممم:36:
ehsan-totti
04-06-2009, 05:13
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به گزارش RmadridFC: رئال مادرید قصد دارد تا برای فصل آینده خط دفاعی خود را قدرتمند سازد.
از گزارشات رسیده از انگلیس آمده است که رئال مادرید قصد دارد مدافع جوان منچستر یونایتد یعنی نمانیا ویدیچ را به خدمت بگیرد.
اگر چه الان رئال به دنبال خرید کاکا است اما سران رئال مشکالت دغاعی تیم را نیز فراموش نکرده اند.
پپه که به دلیل محرومیت نمی تواند در 4 بازی اول لیگ حضور یابد رئال به دنبال حل این مشکل است به نقل از The Independent : رئال مادرید قصد دارد برای به خدمت گرفتن ویدیچ پیشنهادی 30 میلیون یورویی به به منچستر یونایتد ارائه دهد.
ویدیچ از زمانی که به منچستر پیوسته زوجی رویایی با فردیناند تشکیل داده است و به همین دلیل به یکی از بهترین مدافعان جهان مبدل شده است.
در این میان که همسر ویدیچ مدت هاست نتوانسته با شرایط انگلیس وفق شود خواستار جدایی ویدیچ از منچستر و رفتن ویدیچ به تیمی که کشور آن تیم کشوری با آب و هوایی گرم باشد و پرس نیز قصد دارد از این فرصت استفاده کرده و ویدیچ را به سانتیاگو برنابئو بکشاند.
اما دیروز مدیر برنامه های ویدیچ یعنی سیلوانو مارتینا اعلام کرده بود که ویدیچ از منچستر جدا نخواهد شد.
من که چشم آب نمیخوره :31:
اما اگه بیاد چی میشه :8:
ehsan-totti
04-06-2009, 05:14
وکیل زلاتان ابراهیموویچ، سوپر مهاجم اینتر میلان در اسپانیاست تا با هردوی رئال مادرید و بارسلونا مذاکره کند.
روزنامه ایتالیایی گاتزا دلا اسپورت مدعی شده که وکیل زلاتان ایبراهیموویچ در اسپانیا به سر می برد تا مذاکراتی با رئال مادرید و بارسلونا بر سر ایبراهیموویچ انجام دهد.
زلاتان چند هفته پیش بود که اعلام کرد دوست دارد در اسپانیا فوتبال بازی کند و اینکه دیگر در ایتالیا به هر چه می خواسته رسیده است و حال می خواهد تجربه ای جدید کسب کند.
ایبراهیموویچ تنها بازیکنی است که گواردیولا از سران باشگاه بارسلونا خواسته وی را بخرند. قهرمان اروپا تصمیم دارد یک پیشنهاد 25 میلیونی به علاوه ساموئل اتوو را به اینتر پیشنهاد دهد در حالی که رئال مادرید هم به احتمال زیاد قصد دارد پیشنهادی 40 میلیونی به علاوه اشنایدر به اینتر پیشنهاد دهد.
ریولا، وکیل زلاتان تصمیم دارد پیشنهادی بیشتر از قرارداد زلاتان با اینتر پیدا کند و به همین دلیل تمایل دارد موکلش را به یکی از این دو باشگاه اسپانیایی بفروشد.
زلاتان در این فصل با 25 گل آقای گل لیگ ایتالیا شد.
هااااان ؟ :18:
اشنایدر ؟ :19:
نه بابا :18:
ehsan-totti
04-06-2009, 05:16
فلورنتینو پرز هدف جدید برای خط حمله خود را دیگو فورلان اعلام کرده است.
به نقل از آُس، فلورنتینو پرز که از اتلاف وقت توسط والنسیا با درخواستهای بالا برای داوید ویا خسته شده است، تصمیم دارد به سراغ دیگو فورلان مهاجم اتلتیکو مادرید برود که در این فصل هم بهترین گلزن اسپانیا و هم اروپا شد.
فورلان هم شخصا از علاقه رئال مادرید به خودش باخبر است و احتمال هم می دهد که در صورت حضور در رئال مادرید به یک بازیکن تیم اول تبدیل شود چرا که احتمال می رود خورخه والدانو دو تن از مهاجمان تیم، رود فان نیستلروی و کلاس-یان هونتلار را در این تابستان به فروش برساند.
والدانو باید کل مهاجما رو به فروش برسونه :31:
البته رائول بحثش جداس :40::40::40:
اما فورلان که مالی نیست :31:
2-3 تا بازیکن بزرگ بگیرن
فورلان هم فکر میکنم سنش بالا باشه نه ؟
ehsan-totti
04-06-2009, 05:20
سرمربي تيم ملي فوتبال اسپانيا گفت: از ديد من پيگريني براي رئال مادريد بزرگ و مناسب است.
آخ یادش بخیر
چه دورانی بود :27::27::27:
عجب تیمی بود رئال زمان این دل بوسکه :8::8::8:
ehsan-totti
04-06-2009, 05:21
خب داهداف بعدي:
1 ريبري
2 رونالدو
3ويا
4آلونسو
آلونسو که خیلی وقته حرفش هست
فکر نکنم لیورپول هم اونقدر روش حساس باشه :31:
ehsan-totti
04-06-2009, 05:25
این لیست خریدشون رسمآ اعلام نشده ؟
هان ؟
زلاتان
ریبری
رونالدو
الونسو
ویدیچ
سیلوا
همیناس ؟ تموم ؟
Retired User
04-06-2009, 08:21
این لیست خریدشون رسمآ اعلام نشده ؟
هان ؟
زلاتان
ریبری
رونالدو
الونسو
ویدیچ
سیلوا
همیناس ؟ تموم ؟
همينا ميدوني چه قيمتي دارن؟
اگه رئال بتونه اين هارو بگيره كه خيلي خوبه ولي من بعيد ميدونم
Retired User
04-06-2009, 12:05
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به گزارش RmadridFC: این روزها، برای مدیر ورزشی رئال مادرید روزهای بسیار سختی است. او که چندی پیش مجبور به کناره گیری از سمت خود در برنابئو شد، اکنون در سوگ پسرش نشسته است.
پدرا میاتوویچ و خانواده اش روزهای بسیار سختی را پشت سر می گذارند. آندرئا، پسر 15 ساله میاتوویچ روز گذشته، در بیمارستان والنسیا و پس از تلاشهای فراوان پزشکان برای حفظ او، در گذشت.
این اتفاق روز 4شنبه رخ داد و دلیل مرگ این نوجوان 15 ساله،ازدیاد بیش از اندازه مایعات در مغز او که اصطلاحا به آب آوردن مغز مشهور است، اعلام شده. پسر میاتوویچ دو هفته پیش برای انجام عمل جراحی برای حل این مشکل به بیمارستان رفته بود و از آن زمان تحت کنترل در بیمارستان بستری است. آندرئا در چند روز گذشته و پس از آنکه حالش رو به وخامت گذاشت، مورد عمل جراحی قرار گرفت ولی انجام این جراحی ها نیز نتوانست به حفظ او کمکی نماید.
میاتوویچ در دوران ریاست کالدرون برباشگاه ماردیدی، در سمت مدیرورزشی رئال مشغول به فعالیت بود ولی پس از برکناری کالدرون، شرایطی به وجود آمد که او نیز مجبور به کناره گیری شد.
Retired User
04-06-2009, 12:06
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به گزارش RmadridFC: این طور به نظر می رسد که مراسم معارفه رسمی کاکا به عنوان بازیکن جدید رئال مادرید، در اسپانیا صورت نخواهد گرفت.
در حالی که منابع آگاه خبر پیوستن کاکا به رئال مادرید را تائید می کنند، هنوز هیچ خبر رسمی ای در این رابطه منتشر نشده است.
ستاره باشگاه میلان، در حال حاضر در اردوی تیم ملی برزیل به سر می برد و خود را برای دیدار مقابل اروگوئه و پاراگوئه که در تاریخهای 6 و 11 ژوئن برگزار خواهد شد، آماده می کند و طبق اخبار منتشره مراحل پیوستن او به رئال مادرید، به پایان رسیده است و در آینده ای نزدیک، اخبار رسمی در این رابطه منتشر خواهد شد ولی مسئولان فدراسیون فوتبال برزیل به کاکا اجازه نخواهند داد تا برای مراسم معرفی رسمی اش به مادرید سفر کند.
سخنگوی فدراسیون فوتبال برزیل به اسکای اسپورت گفت:«کاکا اجازه ندارد تا برای مراسم معرفی اش در رئال، به اروپا بازگردد.»
طبق آخرین اخبار منتشره، این بازیکن، پاسخ مثبتش را به باشگاه مادریدی اعلام کرده و با قراردادی 65 میلیون یورویی به رئال خواهد پیوست. کاکا در سال 2003 به عضویت میلان درآمد و همراه با روسونری به موفقیت های زیادی دست یافت، فتح یک اسکودتو،یک قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا و کسب توپ طلای سال 2007 از افتخارات کاکا در میلان است.
Retired User
04-06-2009, 12:07
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به گزارش RmadridFC: فلورنتینو پرس همچنان امیدوار است و به هواداران رئال قول داد تمام تلاشش را برای به خدمت گرفتن کاکا و رونالدو انجام خواهد داد.
در حالی که رئال در آستانه جذب کاکا ستاره برزیلی میلان قرار دارد پرس خرید بزرگ بعدی خود را اعلام کرد.پرس به هواداران رئال قول داده تمام تلاشش را برای جذب رونالدو هافبک منچستریونایتد انجام خواهد داد.او در گفتگو با Antenna 3 می گوید :"در این هفته هیچ اتفاق خاصی رخ نخواهد داد اما من تمام تلاشم را انجام خواهم داد که کاکا و کریستیانو رونالدو را به رئال بیاورم.البته باید بگویم که با توجه به فشاری که وجود دارد جذب این دو بازیکن به هیچ عنوان کار آسانی نیست.من تنها 3 روز است که ریاست باشگاه را به عهده گرفته ام و هیچ کس در مورد توافق نامه ای که با رونالدو به امضا رسیده با من صحبت نکرده است".
ما می توانیم رونالدو را برای فصل بعد به سانتیگو برنابو بیاوریم.پرس همچنین در مورد به خدمت گرفتن کاکا گفت :"مشکل ما تنها این است که آیا کاکا می خواهد در رئال بازی کند یا خیر.خبر خوب این است که چلسی رسما اعلام کرده در جذب کاکا با ما رقابت نخواهد کرد.ما روابط خوبی با میلان داریم و من و آدریانو گالیانی دوستان نزدیک هستیم که این باعث آسان سازی این انتقال خواهد شد."
Retired User
04-06-2009, 12:08
"من هر روز نزدیک و نزدیک تر می شوم"
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] elrooy.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1202884601074&ssbinary=true
مدتی کوتاه پس از دریافت جایزه ی دیپورته گردوس گیساندو رود فن نیستلروی با سایت رسمی رئال مادرید گفت و گوی کوتاهی داشت تا درباره ی اتفاقات این چند روز و مربی جدید صحبت کند.
"کار کردن با دیار بسیار عالی است.ما هر دو در موقعیت های مشابهی هستیم و به همین دلیل توانسته ایم کمک های بسیاری به یکدیگر بکنیم.از نظر مه با هم کار کردن ما باعث شده است تا این فشار را راحت تر تحمل کنیم."
"من هنوز هم بر روی ریکاوری ام کار میکنم و فقط چند روز دیگر تا قبل از تعطیلاتم وقت دارم.من دوباره دویدن را شروع کردم و از اینکه توانستم واقعا خوشحالم.دویدن بعد از هفت ماه واقعا حس خوبی داشت."
"پلگرینی کار بسیار بزرگی را در ویارئال انجام داد.تمام کسانی که او را می شناسند و با او کار کرده اند از او توصیفهای بسیاری کرده اند اما اجازه بدهید تا ما ببینیم اوضاع چطور پیش می رود ولی من مطمئن هستم همه چیز خوب خواهد بود."
"یک دوره ی جدید در پیش است و ما از ابتدا شروع خواهیم کرد.اکنون تمام تمرکز من بر روی زانویم است و امیدوارم هر چه زودتر بهبودی کامل را برای حضور در زمین پیدا کنم."
Retired User
04-06-2009, 12:08
یوفا: "خورخه والدانو" مديرفني جديد باشگاه رئال مادريد، زمزمه هاي اخير مبني بر اين که "رائول" ديگر ارزش به تن کردن پيراهن سفيد اين تيم را ندارد، بي اساس خواند.
به گزارش یوفا: "خينس کارباخال" مديربرنامه هاي رائول، در هفته گذشته اعلام کرده بود که کاپيتان رئال خود را آماده کرده تا اگر هيات مديره و کادر فني جديد باشگاه او را مناسب برنامه هاي خود ندانند، سانتياگو برنابو را ترک کند.
والدانو در گفت و گو با "ال لارگوئرو" اظهارداشت: رائول هرگز مشکلي براي باشگاه نخواهد بود. او به جانشين آلفردو دي استفانو تبديل شده است.
جانشين پردراگ مياتوويچ افزود: من احترام بسياري براي وي قايلم و اغلب او را مي بينيم و البته بازي هاي او را همواره با علاقه دنبال کرده ام.
به اعتقاد والدانو رائول در تمام 15 سال گذشته که در رئال بوده، فقط در جهت کمک به باشگاه تلاش کرده است. او يک انسان محترم، علاقمند و مادريدي است.
وي در ادامه به دو نامزد سرمربيگري باشگاه رئال، آرسن ونگر و خوزه مورينيو، اشاره کرد که رقابت براي تصرف اين کرسي را به مانوئل پلگريني واگذار کردند.
مدير فني باشگاه رئال گفت: اگر ونگر روز شنبه هم به ما تلفن مي زد، باز دير بود چون قبلا تصميم مان را گرفته بوديم. ونگر کسي است که کمتر ريسک مي کند اما در مقابل محسنات بسياري هم دارد، بعلاوه، وضعيت او در باشگاهش بسيار خوب است و تقريبا مالک تيم به نظر مي رسد.
به اعتقاد وي حضور ونگر در مادريد به معني آغاز روابطي کاملا متفاوت بود، اما در مورد مورينيو گفت: با او يک فنجان قهوه خورده ام. او بارها مورد انتقاد قرار گرفته اما روابط عمومي فوق العاده اي دارد. مورينيو مرد بسيار باهوشي است و اگر قرار بود به مادريد بيايد، مي دانست چطور رفتار کند و چطور خود را با مقتضيات باشگاه هماهنگ نمايد.
Retired User
04-06-2009, 12:09
یوفا: مادريد – "فلورنتينو پرز" رييس جديد باشگاه رئال مادريد وعده داد که بهترين بازيکنان اسپانيا و جهان را جذب اين تيم کند، اما ازهيچ بازيکني نام نبرد.
به گزارش یوفا: فلورنتينو پرز که از روز گذشته به طور رسمي به رياست باشگاه رئال مادريد معرفي شده است، با وجود اظهارات گذشته اش مبني بر جذب "کاکا " برزيلي و "کريستيانو رونالدو" پرتغالي تصريح کرد: اين بازيکنان خريداري نشده اند .
بنا برگزارش ايرنا، فلورنتينو پرز از چند هفته پيش از انتخابش به عنوان رييس باشگاه رئال مادريد طي مصاحبه هاي مختلفي اعلام کرده بود که حداقل هفت ستاره بزرگ فوتبال جهان ازجمله کاکا و رونالدو را به رئال خواهد آورد .
حتي برخي منابع خبري دراين باره گزارش دادند که پرز با بهره گيري از روابط دوستانه خود با برلوسکني مديرعامل باشگاه آث ميلان ايتاليا مقدمات پيوستن کاکا به رئال را با قراردادي به ارزش 65 ميليون يورو فراهم کرده، اما پرز اکنون خواستار صبر و حوصله بيشتر علاقه مندان در مورد خريد بازيکنان جديد شده است .
پرز شب گذشته دريک برنامه تلويزيوني شبکه اول تلويزيون دولتي اسپانيا ، ضمن اينکه بارديگر وعده حضور بهترين بازيکنان در رئال مادريد را داد، خواستار صبرو حوصله نسبت به خريد بازيکنان جديد شد.
وي ضمن اينکه از ذکر نام بازيکنان مورد نظرش خودداري کرد، يادآورشد که "کاکا" مهاجم برزيلي آث ميلان و "کريستيانو رونالدو" مهاجم پرتغالي باشگاه منچستر يونايتد را خريداري نکرده است.
برخي کارشناسان معتقدند که علت عدم اعلام نام بازيکنان مورد نظر پرز، اين است که وي قصد ندارد، پيش از به نتيجه رسيدن اقداماتش اسامي آنها را فاش کند تا مانعي دراين راه ايجاد نشود.
براساس مقررات باشگاه رئال مادريد ، پرز به خاطر اينکه هيچ فرد ديگري نامزد تصدي پست رياست باشگاه رئال مادريد نبود، دوشنبه شب بدون برگزاري انتخابات به سمت رياست اين باشگاه برگزيده شد، زيرا دو رقيب وي پيش از برگزاري انتخابات از شرکت درآن انصراف داده بودند.
پرز چند هفته پيش در گفت وگو با خبرنگاران ضمن تشريح برنامه هايش براي اداره باشگاه رئال مادريد اعلام کرده بود که براي خريد بازيکنان بزرگ وسرشناس مبلغ 250 ميليون يورو پيش بيني شده است .
فلورنتينو پرز، شب گذشته دراظهارنظر جديدش دراين باره ضمن تاکيد براينکه بودجه درنظر گرفته شده براي خريد بازيکنان دو سه برابر فصلهاي پيش است، گفت: ارقامي که توسط برخي رسانه ها ذکر مي شود غير واقعي است و بايد تلاش نمود که آنها را به واقعيت نزديک کرد.
رييس جديد رئال مادريد اظهار داشت : تيم رئال بر حسب 3 محور اصلي ، جذب بهترين بازيکنان جهاني ، بهترين بازيکنان داخلي و جواناني که سرمايه رده هاي پايين تر رئال مادريد هستند، ساخته خواهد شد.
وي تصريح کرد: براي اين کار بودجه اي بالغ بر دو يا سه برابر فصلهاي پيش در نظر گرفته است.
وي درعين حال بدون تاييد و يا رد نام هيچيک از بازيکنان جديد گفت که کاکا مي تواند يکي ازاين هدفها باشد، اما رقم هايي که در وسايل ارتباط جمعي ذکر مي کنند خارج از واقعيت است و بايد تلاش کرد که به واقعيت برسند و با بودجه باشگاه تطابق پيدا کنند.
پرز در مورد خريد بازيکنان جديد تصريح کرد که برخي از موارد در چند روز و بعضي ديگر درچند ماه آينده حل خواهند شد.
وي در مورد "چابي آلونسو" بازيکن اسپانيايي خط مياني ليورپول انگليس نيز گفت: چابي آلونسو بازيکن بزرگي است و شايد بهترين پاس دهنده در اروپا باشد، اما تا زماني که با " رافا بنيتس" سرمربي اسپانيايي ليورپول صحبت نشود در مورد اين بازيکن نمي توان حرفي زد.
پرز همچنين ضمن اعلام بي خبري در مورد قرارداد خريد رونالدو با اشاره به "زين الدين زيدان" که اکنون سمت مشاور وي را بر عهده دارد، در مورد ارزش رونالدو در بازار فوتبال گفت: چيزي که اکنون به نظر گران مي آيد، بعدا بسيار ارزان خواهد بود .
فلورنتينو پرز در مورد "مانوئل پلگريني" سرمربي شيليايي جديد رئال مادريد نيز اظهار داشت که وي به خوبي پاسخگوي فرهنگ رئال مادريد خواهد بود.
وي خاطر نشان ساخت که به کارگيري پلگريني با پيشنهاد "خورخه بالدانو" مدير کل جديد باشگاه انجام گرفته است .
رييس جديد رئال مادريد با بيان اينکه 10 بازيکن بايد از اين تيم حذف شوند ،تاکيد کرد :اکنون 29 بازيکن در رئال مادريد فعاليت دارند و براي خريد شش بازيکن جديد بايد 10 تن از آنها اين تيم خارج شوند، البته بايد به بازيکنان و قراردادهاي آنها احترام گذاشته شود.
Retired User
04-06-2009, 12:10
یوفا: مادريد – "فلورنتينو پرز" رييس جديد باشگاه رئال مادريد وعده داد که بهترين بازيکنان اسپانيا و جهان را جذب اين تيم کند، اما ازهيچ بازيکني نام نبرد.
به گزارش یوفا: فلورنتينو پرز که از روز گذشته به طور رسمي به رياست باشگاه رئال مادريد معرفي شده است، با وجود اظهارات گذشته اش مبني بر جذب "کاکا " برزيلي و "کريستيانو رونالدو" پرتغالي تصريح کرد: اين بازيکنان خريداري نشده اند .
بنا برگزارش ايرنا، فلورنتينو پرز از چند هفته پيش از انتخابش به عنوان رييس باشگاه رئال مادريد طي مصاحبه هاي مختلفي اعلام کرده بود که حداقل هفت ستاره بزرگ فوتبال جهان ازجمله کاکا و رونالدو را به رئال خواهد آورد .
حتي برخي منابع خبري دراين باره گزارش دادند که پرز با بهره گيري از روابط دوستانه خود با برلوسکني مديرعامل باشگاه آث ميلان ايتاليا مقدمات پيوستن کاکا به رئال را با قراردادي به ارزش 65 ميليون يورو فراهم کرده، اما پرز اکنون خواستار صبر و حوصله بيشتر علاقه مندان در مورد خريد بازيکنان جديد شده است .
پرز شب گذشته دريک برنامه تلويزيوني شبکه اول تلويزيون دولتي اسپانيا ، ضمن اينکه بارديگر وعده حضور بهترين بازيکنان در رئال مادريد را داد، خواستار صبرو حوصله نسبت به خريد بازيکنان جديد شد.
وي ضمن اينکه از ذکر نام بازيکنان مورد نظرش خودداري کرد، يادآورشد که "کاکا" مهاجم برزيلي آث ميلان و "کريستيانو رونالدو" مهاجم پرتغالي باشگاه منچستر يونايتد را خريداري نکرده است.
برخي کارشناسان معتقدند که علت عدم اعلام نام بازيکنان مورد نظر پرز، اين است که وي قصد ندارد، پيش از به نتيجه رسيدن اقداماتش اسامي آنها را فاش کند تا مانعي دراين راه ايجاد نشود.
براساس مقررات باشگاه رئال مادريد ، پرز به خاطر اينکه هيچ فرد ديگري نامزد تصدي پست رياست باشگاه رئال مادريد نبود، دوشنبه شب بدون برگزاري انتخابات به سمت رياست اين باشگاه برگزيده شد، زيرا دو رقيب وي پيش از برگزاري انتخابات از شرکت درآن انصراف داده بودند.
پرز چند هفته پيش در گفت وگو با خبرنگاران ضمن تشريح برنامه هايش براي اداره باشگاه رئال مادريد اعلام کرده بود که براي خريد بازيکنان بزرگ وسرشناس مبلغ 250 ميليون يورو پيش بيني شده است .
فلورنتينو پرز، شب گذشته دراظهارنظر جديدش دراين باره ضمن تاکيد براينکه بودجه درنظر گرفته شده براي خريد بازيکنان دو سه برابر فصلهاي پيش است، گفت: ارقامي که توسط برخي رسانه ها ذکر مي شود غير واقعي است و بايد تلاش نمود که آنها را به واقعيت نزديک کرد.
رييس جديد رئال مادريد اظهار داشت : تيم رئال بر حسب 3 محور اصلي ، جذب بهترين بازيکنان جهاني ، بهترين بازيکنان داخلي و جواناني که سرمايه رده هاي پايين تر رئال مادريد هستند، ساخته خواهد شد.
وي تصريح کرد: براي اين کار بودجه اي بالغ بر دو يا سه برابر فصلهاي پيش در نظر گرفته است.
وي درعين حال بدون تاييد و يا رد نام هيچيک از بازيکنان جديد گفت که کاکا مي تواند يکي ازاين هدفها باشد، اما رقم هايي که در وسايل ارتباط جمعي ذکر مي کنند خارج از واقعيت است و بايد تلاش کرد که به واقعيت برسند و با بودجه باشگاه تطابق پيدا کنند.
پرز در مورد خريد بازيکنان جديد تصريح کرد که برخي از موارد در چند روز و بعضي ديگر درچند ماه آينده حل خواهند شد.
وي در مورد "چابي آلونسو" بازيکن اسپانيايي خط مياني ليورپول انگليس نيز گفت: چابي آلونسو بازيکن بزرگي است و شايد بهترين پاس دهنده در اروپا باشد، اما تا زماني که با " رافا بنيتس" سرمربي اسپانيايي ليورپول صحبت نشود در مورد اين بازيکن نمي توان حرفي زد.
پرز همچنين ضمن اعلام بي خبري در مورد قرارداد خريد رونالدو با اشاره به "زين الدين زيدان" که اکنون سمت مشاور وي را بر عهده دارد، در مورد ارزش رونالدو در بازار فوتبال گفت: چيزي که اکنون به نظر گران مي آيد، بعدا بسيار ارزان خواهد بود .
فلورنتينو پرز در مورد "مانوئل پلگريني" سرمربي شيليايي جديد رئال مادريد نيز اظهار داشت که وي به خوبي پاسخگوي فرهنگ رئال مادريد خواهد بود.
وي خاطر نشان ساخت که به کارگيري پلگريني با پيشنهاد "خورخه بالدانو" مدير کل جديد باشگاه انجام گرفته است .
رييس جديد رئال مادريد با بيان اينکه 10 بازيکن بايد از اين تيم حذف شوند ،تاکيد کرد :اکنون 29 بازيکن در رئال مادريد فعاليت دارند و براي خريد شش بازيکن جديد بايد 10 تن از آنها اين تيم خارج شوند، البته بايد به بازيکنان و قراردادهاي آنها احترام گذاشته شود.
فكر كنم خبرش قديمي باشه
Retired User
04-06-2009, 14:29
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به گزارش RmadridFC: طبق اعلام مطبوعات اسپانیا، ستاره روسونری آماده است تا با امضای قراردادی جدید به باشگاه مادریدی بپیوندد
به نقل از روزنامه های اسپانیایی، کاکا آماده نقل انتقال از میلان به رئال است. این ستاره برزیلی روز چهارشنبه و در جریان تمرینات تیم ملی فوتبال برزیل، در گفت و گو با خبرنگار اسکای ایتالیا، از صحبت در مورد این موضوع سرباز زد ولی هم تیمی ها و دوستان صمیمی کاکا، کاملا از نظر نهایی او مطلعند.
کاکا در گفت و گو با روزنامه AS اسپانیا در رابطه با این موضوع گفت:« همه چیز تقریبا تمام شده است. من می دانم که به زودی به مادرید خواهم رفت و بسیار خوشحالم.»
تنها نکته روشنی که اکنون وجود دارد این است که دست کم در هفته آتی، مراسم معارفه رسمی کاکا برگزار نخواهد شد. سیلویو برلوسکونی ،رئیس باشگاه میلان در صحبتهایی اعلام کرده که دوشنبه و قبل از اینکه کاکا تصمیم نهایی اش را اعلام کند، با او صحبت خواهد کرد. این در حالی است که فلورنتینو پرس، رئیس باشگاه مادریدی اعلام کرده که هیچ اتفاقی در این هفته رخ نخواهد داد.
طبق گزارش روزنامهAS برلوسکونی تصمیم دارد تا برنامه معارفه کاکا را به تعویق بیندازد، چرا که او می ترسد که اعلام خبر فروش کاکا باعث شود تا از تعداد آرای او در انتخابات پارلمان اروپایی که روز یکشنبه، هفتم ژوئن برگزار خواهد شد، کاسته شود.
Retired User
04-06-2009, 14:30
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به گزارش RmadridFC: سرمربی هلندی بایرن قصد دارد دو بازیکن هموطنش را برای تقویت تیمش به خدمت بگیرد...
سرمربی جدید بایرن قصد دارد از نارضایتی فان در فارت و اسنایدر در رئال استفاده کرده و هر دو بازیکن را به آلیانس آره نا بیاورد.به نوشته روزنامه بیلد لوئیس فان گال که فصل بعد هدایت باواری ها را به عهده خواهد داشت رافائل فان در فارت و وسلی اسنایدر را به عنوان خریدهای تابستانی خود در نظر گرفته است.
این دو بازیکن ملی پوش و هلندی در این فصل از زمان کم بازی شان در ترکیب رئال شکایت داشتند و به احتمال فراوان برای حضور در تیمی که بتوانند در ترکیب اصلی آن به میدان بروند سانتیاگو برنابو را ترک خواهند کرد.
به نوشته روزنامه اسپانیایی AS فلورنتینو پرس رئیس جدید رئال قصد دارد با فروش این دو بازیکن هزینه لازم برای به خدمت گرفتن فرانک ریبری را تهیه کند.
به به علی عزیز
چطوری داداش خوبی
خدا رو شکر گذاشتن بیایی خیلی خوشحالم خیلی
امیدوارم فعال باشی
علی جان من یکی دو روزه نیستم جای منم پر کن.
================
بچها من یه روزه نبودم و تو یه روز تاپیک 8 صفحه به پیش رانده خدایشش همشم خبر و پستهای مفید و فنیه
من که کف کردم .
اینطور که بوش میرسه کاکا دیگه رئالیه تبریک میگم
ایشالا هفته دیگه کریس رونالدو
پرز زنده باد
lord_alone_dark
04-06-2009, 17:28
من هم خوشحالم انگار تمام بیچارگیها تمام شده
kasra_khan2003
04-06-2009, 17:55
چاکر داش اسی خودمونم هستیم دیدی بعد یک سال بالاخره محدودیت تموم شد اما حیف که -وحید -ممد مادرید-چارلیز..... دیگه نیستن البته اشکال نداره همه رئالیها برا ما عزیزن (ببخشید دارم اسپم میدما)اون زمانا تو گروه به عشق رئال وبا علم این موضوع که همه تیمها همیشه زیر رئال بودن وخواهن بود اسپم میدادیم که در اون زمینم سر امد بودیم
علی جون بازگشت به وطن رو بهت تبریک میگم: دی
پرز کارت رو راه انداخت نه؟! فقط جای احمد بیچاره خالیه:8:
پرز کارت رو راه انداخت نه؟! فقط جای احمد بیچاره خالیه:8:
اره والا جای احمد خالی
نامرد بهم قول داد بعد عید میادش ولی معلوم میشه مرد نیستش دی
کسرا یادته روز اولی که اومده بود بهش نظر داشتی ؟ :31:
آخر خنده بودش من که ترکیده بودم از خنده
=========
پرز کارت رو راه انداخت نه؟! فقط جای احمد بیچاره خالیه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](14).gif
چاکریم کسری جان شما ما رو یادته ؟ ای ول ...
داش احمد سلام ویژه به شما داریم میگم کی به کی نظر داشته ؟؟؟
kasra_khan2003
04-06-2009, 18:57
اره والا جای احمد خالی
نامرد بهم قول داد بعد عید میادش ولی معلوم میشه مرد نیستش دی
کسرا یادته روز اولی که اومده بود بهش نظر داشتی ؟ :31:
آخر خنده بودش من که ترکیده بودم از خنده
=========
احمد بیخودی شایعه پراکنی نکن: دی
چاکریم کسری جان شما ما رو یادته ؟ ای ول ...
داش احمد سلام ویژه به شما داریم میگم کی به کی نظر داشته ؟؟؟
تو فوضولی؟: دی
کسی به کسی نظر نداشت...
ali_ranger22
04-06-2009, 19:00
بچه ها راستی واقعا احمد کجاست ؟ چند ماه اصلا نیست حتی یاهو هم آن نشده
lord_alone_dark
04-06-2009, 19:12
احتمالا تو هیئت مدیره پیش پرز هستش
iammahdi
04-06-2009, 19:23
به ... داش علیرضا کجا بودی ورزشکار...
من از احمد این یادمه که با یه بارسلونایی که اومده بود تو این تاپیک اختلافی پیدا کرده بود و گفت من رفتم گروه هر کی خواست بیاد اون جا ...
گروه هم که از وقتی دچار تغییرات شده هیچکی نمی ره گروه...
احمد مشکلش از یه جا دیگه بود
با یکی از رئالیها مشکلش شروع شد
و گفت دیگه اینجا نمیام هر کاری کردم نیومد.
گفت بعد عید میام که اونم.
==========
کسرا مثل احمدی نژآد من به تو میگم
قضیه اون خانومه رو میگم
بگم؟
بگم ؟
دی
=================
Retired User
04-06-2009, 20:17
بچه ها راستی واقعا احمد کجاست ؟ چند ماه اصلا نیست حتی یاهو هم آن نشده
تو پروفايلش چيز خاصي نزده
Retired User
04-06-2009, 20:19
به گزارش RmadridFC: آدریانو گالیانی نایب رئیس باشگاه میلان فروش کاکا را تایید کرد و تصریح کرد که به دلیل بالا بودن مالیات در ایتالیا کاکا را به فروش می رسانند و در آینده نیز به جدا شدن بزرگان فوتبال از سری آ نباید تعجب کنیم.
میلان خود را برای اعلام کردن فروش کاکا آماده می کند و آدریانو گالیانی فروش کاکا را تایید کرد و دلیل فروش او را فقط مشکلات مالی اعلام کرد.
گالیانی در مصاحبه با شبکه ی تلویزیونی Sky Italia گفت:"فقط کاکا به فروش می رسد و به غیر از کاکا همه در میلان می ماند و از ماندن پاتو نیز اطمینان داریم" و در مورد فروش کاکا نیز تصریح کرد:"میلان برای اولین برای به خاطر پول یک بازیکن را می فروشد و مالیات زیاد در ایتالیا را نیز نباید فراموش کنیم و فقط می توانیم با پولی که مادریدی ها خواهند داد و با فروش کاکا می توانیم این مشکل را برطرف کنیم"
پاتو را نمی فروشیم
گالیانی در مورد جدایی ستارگان فوتبال از سری آ به خاطر مشکلات اقتصادی در آینده نیز توضیح داد:"از طرفداران عذر خواهی می کنم و می دانم که ناراحت هستند اما در مورد نگه داشته شدن پاتو قول می دهم . آنجلوتی دوست مان هست و من مطمئنم که از ما در خواست بازیکن نخواهد کرد"
کاکا روز 2شنبه در مادرید به طور رسمی معرفی می شود.
Retired User
04-06-2009, 20:22
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به گزارش RmadridFC: قرمزپوشان ممکن است ستاره اسپانیایی شان را به فروش برسانند.
به نقل از روزنامه دیلی میل انگلستان، مسئولان باشگاه رئال مادرید آماده اند تا برای خرید ژابی آلونسو، ستاره اسپانیایی لیورپول بر سر میز مذاکره بنشینند.
فلورنتینو پرس، رئیس باشگاه مادریدی علنا اعلام کرده که یکی از طرفداران پر و پا قرص ژابی آلونسو است و آماده است پیشنهادی 23 میلیون یورویی را برای خرید او به دفتر آنفیلد ارسال کند.
در این میان، رافا بنیتس، مربی اسپانیایی لیورپول نیز تمایل زیادی دارد تا با به فروش رساندن این ستاره، وجه قابل توجهی را دریافت نماید ولی مبلغ درخواستی او برای فروش آلونسو،40 میلیون یورو می باشد.بنیتس اعلام کرده تنها در صورتی این ستاره 27 ساله را به فروش خواهد رساند که این ستاره خود نیز به دنبال جدایی از آنفیلد باشد. البته این طور به نظر می رسد که آلونسو تمایل دارد در باشگاه لیگ برتری باقی بماند ولی شایعات پی در پی ای در مورد جدایی او از آنفیلد به گوش می رسد.
سران رئال مادرید، پیشنهادشان را علنا اعلام کرده اند و امیدوارند تا بتوانند آلونسو را متقاعد به پیوستن به سانتیاگو برنابئو نمایند.
آلونسو در سال 2004 و با قراردادی 12.1 میلیون یورویی از بتیس به لیورپول پیوست و در 210 حضورش در این تیم ، توانست 18 گل به ثمر برساند.
احمد بیخودی شایعه پراکنی نکن: دی
تو فوضولی؟: دی
...
آره :دی :31:- حالا این برادر احمد اسم مستعارشون یعنی نام کاربریشون چی بود؟؟
به ... داش علیرضا کجا بودی ورزشکار...
من از احمد این یادمه که با یه بارسلونایی که اومده بود تو این تاپیک اختلافی پیدا کرده بود و گفت من رفتم گروه هر کی خواست بیاد اون جا ...
گروه هم که از وقتی دچار تغییرات شده هیچکی نمی ره گروه...
چاکریم داش مهدی گل زیر پاتو نیگاه کنی ما رو میبینی:10:
آره :دی :31:- حالا این برادر احمد اسم مستعارشون یعنی نام کاربریشون چی بود؟؟
همون عشق چارلز ترون دیگه
یادت اومد
Charlize رو میگم .
================
بچها میگم بلیت رفت و برگشت اسپانیا جقدره مث اینکه واجب شد دوشنبه برم مادرید و مراسم معارفه اونجا باشم :27:
ولی خدایشش فکرشو بکنید
کاکا - رونالدو - زالاتان
همین سه تا بیان رئال مخصوصا از نظر تبلیغاتی میترکونه رئال
همین سه تا بیان رئال مخصوصا از نظر تبلیغاتی میترکونه رئال
یعنی فقط دنبال اینی که رئال از نظر تبلیغاتی از بقیه سرتر باشه؟
خب یه فشن بزنید که کارتون بیشتر میگیره
ولی پرز باید یه کم دیدگاهاشو عوض بکنه
اگر به جای اینکه به فکر خرید بازیکن برای تبلیغات باشید،بازیکنای موثر بگیرید تا ضعفاتونو بپوشونید خیلی بهتره
Retired User
04-06-2009, 22:28
یعنی فقط دنبال اینی که رئال از نظر تبلیغاتی از بقیه سرتر باشه؟
خب یه فشن بزنید که کارتون بیشتر میگیره
ولی پرز باید یه کم دیدگاهاشو عوض بکنه
اگر به جای اینکه به فکر خرید بازیکن برای تبلیغات باشید،بازیکنای موثر بگیرید تا ضعفاتونو بپوشونید خیلی بهتره
اين چه حرفيه
مگه كاكا براي تبليغه؟
پرز دفعه قبل مجبور بود اون مدل خريد هارو داشته باشه تا سهام باشگاه بره بالا
ولي الان ديگه رئال اونقدر پول داره كه نيازي به اينكارها نباشه
Retired User
04-06-2009, 22:31
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به گزارش RmadridFC: اینطور به نظر می رسد که سیلوا نیز به رئال ترانسفر خواهد شد.
خبر های رسیده حاکی از آن است امروز صبح مدیر برنامه های داوید سیلوا یعنی خولیو یورنته با مسئولان رئال مذاکره کرده است.
امسال که سیلوا جدایی اش از والنسیا قطعی است به نظر می رسد از بین رئال و لیورپول به یکی از آن ها بپیوندد.
به گزارش AS:امروز صبح خولیو یورنته در مورد حقوق سیلوا با سران رئال مذاکره کرده است.
در این مذاکره که به مدت 1:30 به طول انجامید خولیو یورنته و سران رئال در مورد خواسته های سیلوا به مذاکره پرداختند و گمان زده می شود که رئال پیشنهادی 20 میلیئ یورویی به سیلوا خواهد داد.
در لیست رئال به غیر سیلوا بازیکنانی همچون ریبری-کاکا و رونالدو نیز قرار دارند .
همون عشق چارلز ترون دیگه
یادت اومد
Charlize رو میگم .
ای ول داش احمد خودمونو میگی پس
الان دوزاریم افتاد کسرا خان:دی
M A X I M U M
04-06-2009, 22:52
فقط اين پرز رو با اون كالدرون احمق مقايسه كنيد !!!
فقط اين پرز رو با اون كالدرون احمق مقايسه كنيد !!!
واقعا ، مارو 4 ماه سر کار گذاشته بود که فردا رونالدو میاد پس فردا میاد
----------------------------------------------------------------------
میگم اجازه هست از امضاتون استفاده کنیم؟؟
Retired User
05-06-2009, 00:19
امضا كي؟
آره بابا قابل تو رو نداره دي:
M A X I M U M
05-06-2009, 01:05
واقعا ، مارو 4 ماه سر کار گذاشته بود که فردا رونالدو میاد پس فردا میاد
----------------------------------------------------------------------
آره ديويد جون
قابل تورو نداره خودمم از يه جا كش رفتمش :دي
Retired User
05-06-2009, 01:19
آره ديويد جون
قابل تورو نداره خودمم از يه جا كش رفتمش :دي
امضاي منم دزديه
kasra_khan2003
05-06-2009, 01:27
زیدان هم که اومد تو یه کنفرانس خبری و گفت که کاکا رسما به رئال پیوسته!
میگم این طرفدارهای میلان چه دارن میسوزن: دی
افتخار من اینه که امضام مال خودمه و از رو کسی کش نرفتم بلکه از یکی دزدیدم دی
===========
خوب بچها مثل اینکه بعد کاکا باید سیلوا رو هم اضافه کنیم به تیم
همین الان کلیپی از سیلوا دیدم که خود سیلوا در جمع خبرنگراها گفته که رفتن اون به رئال هم به والنسیا کمک میکنه هم به خودش.
و خود سیلوا هم راضیه.
==========
قضیه داوید ویا رو هم من تموم شده گرفته بودم که چلسی موش دوند و یه پیشنهاد خفنی ارائه کرده با توجه به پول نیاز بودن والنسیا امکان اینکه با این پیشنهاد مقابله کنند سخته
===============
امیدوارم که از بین ابراهیموویچ و رونالدو یکی از اینا رو هم بگیریم اونوقته میگم پرز چاکرتم بینظیری به خدا
=================
Retired User
05-06-2009, 09:34
افتخار من اینه که امضام مال خودمه و از رو کسی کش نرفتم بلکه از یکی دزدیدم دی
===========
خوب بچها مثل اینکه بعد کاکا باید سیلوا رو هم اضافه کنیم به تیم
همین الان کلیپی از سیلوا دیدم که خود سیلوا در جمع خبرنگراها گفته که رفتن اون به رئال هم به والنسیا کمک میکنه هم به خودش.
و خود سیلوا هم راضیه.
==========
قضیه داوید ویا رو هم من تموم شده گرفته بودم که چلسی موش دوند و یه پیشنهاد خفنی ارائه کرده با توجه به پول نیاز بودن والنسیا امکان اینکه با این پیشنهاد مقابله کنند سخته
===============
امیدوارم که از بین ابراهیموویچ و رونالدو یکی از اینا رو هم بگیریم اونوقته میگم پرز چاکرتم بینظیری به خدا
=================
ويديچ رو جا انداختي
به نظر من گرفتن يه مدافع خوب از رونالدو بهتره
Retired User
05-06-2009, 11:38
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به گزارش RmadridFC: زیدان که یکی از مسئولان جدید رئال است اعلام کرد که کاکا حتی قرار داد با رئال را هم امضا کرده است.
یکی از مشاوران رئال یعنی زیدان اعلام رسمی پیوستن کاکا را که از چند روز پیش همه منتظر آن بودند را اعلام کرد و تصریح نمود که کاکا حتی قرارداد با رئال را هم امضا کرده است.
دیروز که در یک کنفرانس خبری یکی از خبرنگاران در مورد وضعیت کاکا از زیزو پرسید وی چنین جواب داد:"کاکا خیلی وقته که قراردادو امضا کرده ,مگه اینطور نیست؟"در واقع این حرف از دهن زیدان پرید بیرون و زیدان هرچه قرد که تلاش کرد موضوع را جمع کند ولی نتوانست.
زیدان که به عنوان اولین و تنها منبع رسمی هست که پیوستن کاکا به رئال را اعلام کرد و وقتی در مورد شماره ی کاکا از او پرسیدند چنین جواب داد:"اگر آن شماره ی 5 مرا بر تن کند بسیار خوشحال خواهم شد و حسودی نخواهم کرد"
انتظار ها به پایان رسید
داستان این انتقال که باعث شده بود طرفداران میلان اعتراض کنند به پایان رسید زیرا گالیانی در مصاحبه ای که داشت گفته بود که در فروش کاکا عوامل اقتصادی نقش به سزایی داشتند.
کاکا در سال 2003 به میلان پیوست که یک قهرمانی در سری آ و یک قهرمانی در سال 2007 در CL و در همان سال هم توپ طلا را نیز دریافت کرد.
Retired User
05-06-2009, 11:42
ستاره هلندی همراه با محمدو دیارا بار دیگر به تمرینات تیم مادریدی بازگشتند.
سایت گل: رود فان نیستلروی، ستاره هلندی باشگاه رئال اعلام کرد که از بازگشت به تمرینات تیم مادریدی بسیار خوشحال است و از اینکه پس از هفت ماه، به تمرینات بازگشته احساس فوق العاده ای دارد. این ستاره هلندی از سال گذشته تاکنون در بند مصدومیت بود و روز گذشته به زمین تمرینات بازگشته است. او و محمدو دیارا روز گذشته برای اولین بار و بدون هیچ مشکلی، اولین جلسه تمرینی شان را برگزار کردند. نیستلروی در گفت و گو با وب سایت رئال مادرید از بازگشتش ابراز خوشنودی نموده است.
او در این رابطه گفت:« احساس بسیار خوبی است و ازاینکه همراه با دیارا تمرین می کنم، بسار خوشحالم. ما در شرایط مشابهی هستیم و به یکدیگر کمکهای زیادی می کنیم. انجام تمرینات در کنار هم بسیار آسانتر است. من هنوز برای بهبود تمرین می کنم و هنوز چند روز دیگر از تمریناتم، پیش از آغاز تعطیلات تابستانی باقی مانده است.شروع به دویدن کرده ام واز این بابت بسیار خوشحالم. دویدن برای اولین و پس از هفت ماه، حس بسیار خوبی است.» بازگشت نیستلروی برای مادریدی ها خبر بسیار خوبی است و پیگرینی مربی جدید رئال شکی ندارد که این بازیکن را در فصل بعد، آماده وقبراق در اختیار خواهد داشت. نیستلروی در ادامه صحبتهایش گفت:« پیگرینی در ویارئال و در طول سالهای اخیر،بسیار موفق کار کرد. همه کسانی که او را می شناسند و با او کار کرده اند، از او تعریف می کنند. باید دید که امور چطور پیش خواهد رفت ولی من مطمئنم که همه چیز خوب خواهد بود. فصل جدیدی در باشگاه مادریدی آغاز شده و همه ما از نو آغاز خواهیم کرد. تمام نگرانی من در مورد زانویم است و امیدوارم که بتوانم در اولین فرصت ممکن به اوج آمادگی برسم.»
ali_ranger22
05-06-2009, 11:52
ولی من افتخار می کنم نه امضا و نه آواتورو کش نرفتم ! :دي
کاکا رو هم تبریک می گم ... حالا یه مهاجم و دفاع عالی می خوایم
B L A S T E R
05-06-2009, 11:53
ولی من افتخار می کنم نه امضا و نه آواتورو کش نرفتم ! :دي
کاکا رو هم تبریک می گم ... حالا یه مهاجم و دفاع عالی می خوایم
یه دونه کمه جون علی:27:
بچها میدونید من دلم واس کی میسوزه خیلی که تو این میون هم بد جوری حروم شد و هم الان اشکش در میاد؟
روبینهو
بله این بشر با اون حماقت تاریخیش مطمئنا الان وقتی میشنوه هر چه ستارس داره تو رئال سرازیر میشه و پرز برگشته مطمئنن حالش بسی گرفتس.
کار خدا همینه دیگه خائن باید به جزای اعمالش برسه.
خطاب به مديران بخش نقل و انتقالات
پرس: رونالدو را مي خرم، شما نام بعدي را بگوييد
خبرگزاري فارس: مديرعامل جديد باشگاه رئال مادريد از خريد كريس رونالدو اطمينان دارد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، فلورنتينو پرس گفت: رونالدو را مي خرم، شما نام بعدي را بگوييد. من معطل خريد كريستيانو نمي شوم اما بايد از هم اكنون به فكر گزينه سوم باشيم.
پرس كه كاكا را خريده قول داده تا پايان هفته، رونالدو را به رئال مادريد بياورد و گزينه سوم او از ميان ديهگو فورلان و داويد ويا ستارگان كليدي اتلتيكو مادريد و والنسيا انتخاب خواهد شد.
==============================
عاااااااااااااااااااااااا اااااشقتم به مولا فل پرز
در واكنش به انتقال كاكا
رائول: از من گذشته نگران باشم
خبرگزاري فارس: كاپيتان رئال مادريد در واكنش به انتشار خبر مربوط به انتقال كاكا به پايتخت اسپانيا گفت: از من بعد از اين همه سال گذشته كه نگران چيزي باشم.
به گزارش خبرگزاري فارس، رائول گونسالس بلانكو عنوان كرد: در سال هاي گذشته مهاجمان زيادي به رئال مادريد آمده و رفته اند و من هرگز احساس خطر نكرده ام. مهاجمي كه بهتر باشد بازي مي كند و سايرين روي نيمكت مي نشينند. اين مسئله پيچيده اي نيست.
وي افزود: كاكا بازيكن بزرگي است و دوست صميمي من محسوب مي شود. اميدوارم سال درخشاني در كنار او تجربه كنم.
======================
عاااااااااااااااااااااااا اشق تو هم هستم کاپیتان
این حرفش یه معنی خاصی میده اینکه سال آخر بازی کاپیتانه
فکر اینکه رائول رو نبینم مثل وقتی که زیزو رفت آژارم میده
Retired User
05-06-2009, 12:04
خطاب به مديران بخش نقل و انتقالات
پرس: رونالدو را مي خرم، شما نام بعدي را بگوييد
خبرگزاري فارس: مديرعامل جديد باشگاه رئال مادريد از خريد كريس رونالدو اطمينان دارد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، فلورنتينو پرس گفت: رونالدو را مي خرم، شما نام بعدي را بگوييد. من معطل خريد كريستيانو نمي شوم اما بايد از هم اكنون به فكر گزينه سوم باشيم.
پرس كه كاكا را خريده قول داده تا پايان هفته، رونالدو را به رئال مادريد بياورد و گزينه سوم او از ميان ديهگو فورلان و داويد ويا ستارگان كليدي اتلتيكو مادريد و والنسيا انتخاب خواهد شد.
==============================
عاااااااااااااااااااااااا اااااشقتم به مولا فل پرز
ويا بهتر از فورلانه
دوستان كسي سوال من رو جواب نداد
يعني هيچ كس نميدونه؟
چرا پرز والدانو رو بركنار كرد و آريگو ساچي رو به جاش آورد؟
و چند خبر جدید هم هست که تیتر وار و هم چین ساده میگم حال کنید:
-------
1:اوریلیو بازیکن تیم لیورپول گفته :با رفتن ژابی الونسو دلمون واسش تنگ میشه.(اینطور که معلومه اینم از ما شد )
2:فلو پرز به دنبال سه ملی پوش یعنی آلبیول - سیلوا و داوید ویا هستش که از این بین سیلوا تقریبا قطعی شده .
3:خبرها حاکی از اینه که پرز به بنزما هم علاقه نشون داده و خود بنزما هم مثل همیشه عشقش به مادرید رو پنهان نکرده.
4:منچستر سیتی ببخشید همون نخود هر آش باز خودش رو قاطی کرده و میخواد ژابی رو اونا بخرن(کور خوندین )
5:و اخر اینکه مذاکرات برای به خدمت گرفتن نمانیا ویدیچ هم گویا شروع شده.
===================
ويا بهتر از فورلانه
دوستان كسي سوال من رو جواب نداد
يعني هيچ كس نميدونه؟
چرا پرز والدانو رو بركنار كرد و آريگو ساچي رو به جاش آورد؟
دادا گیر دادی خراب ها دی
من شخصا که اطلاعی ندارم
اما مطمئنم که پرز درس عبرت گرفته چون اگه اینطور نبود الان باید ساچی رو می اورد که این کارو نکرد باز همون والدانو عزیز رو اورد که باهاش قهرمان شدیم.
lord_alone_dark
05-06-2009, 12:24
اوضاع بهتر میشه فکر کنم شتر ها از مادرید دور شدن دیگه هاااانننن
Retired User
05-06-2009, 12:24
برلوسکونی، رئیس باشگاه میلان اعلام کرده که تمایل فراوانی دارد تا برنده توپ طلای فصل قبل را در پیراهن روسونری ببیند. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل:سیلویو برلوسکونی رئیس باشگاه میلان اعلام کرده که تصمیم دارد کریس رونالدو را به سن سیرو بیاورد. او معتقد است که ستاره پرتغالی می تواند جانشین مناسبی برای کاکا باشد که به احتمال فراوان به رئال مادرید خواهد پیوست.البته جذب کریستیانو رونالدو، به نظر کار بسیار سختی می رسد، هر چند که کریس در صحبتهای اخیر خود اعلام کرده که در مورد آینده اش در اولدترافورد دچار ابهام شده است.
برلوسکونی اعلام کرده که تمایل فراوانی برای جذب ستاره پرتغالی دارد و این موضوع را در جریان فینال هفته گذشته رم به گوش کریس نیز رسانده است. برلوسکونی به استودیو اسپورت گفت:« کریس رونالدو؟ من در گوش او نجوا کردم و به او گفتم که دوست دارم او را در پیراهن روسونری ببینم و او هم به من لبخند زد. چه کسی است که دوست نداشته باشد پیراهن باشگاهی مثل میلان را برتن کند.»
رئیس باشگاه روسونری زمانی که رونالدو مدال خود را پس از پایان دیدار فینال لیگ قهرمانان اروپا دریافت می کرد، درگوش او این جملات را نجوا کرده است. او در جایگاه VIP ورزشگاه رم، در جمع توزیع کنندگان جوایز دو تیم حاضر بود.
Retired User
05-06-2009, 12:25
مدیربرنامه های فورلان اعلام کرده که این بازیکن اروگوئه ای به احتمال فراوان در اتلتیکو خواهد ماند.
سایت گل:این طور به نظر می رسد که دیه گو فورلان تابستان امسال را در اتلتیکو سپری خواهد کرد و دانیل بولوتنیکوف، مدیر برنامه های او هم این خبر را تائید کرده است.ستاره اروگوئه ای در رقابتهای این فصل توانسته 32 گل برای اتلتیکو به ثمربرساند و علاوه بر کسب عنوان آقای گلی در رقابتهای این فصل، جواز صعود به رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا را برای اتلتیکو کسب کند.ولی مدیر برنامه های فورلان اعلام کرده که به رغم شایعات منتشره، سران هیچ تیمی، نه بارسلونا، نه رئال مادرید و نه منچستر سیتی برای جذب او وارد عمل نشده اند.
مدیر برنامه های فورلان گفته است:« ما هیچ پیشنهادی از بارسلونا دریافت نکرده ایم و تا هم اکنون هیچ تماسی با آنها نداشته ایم. فورلان هیچ پیشنهادی از هیچ تیمی دریافت نکرده است.او با اتلتیکو قرارداد دارد و در این تیم راضی به نظر می رسد.رئال مادرید نیز برای جذب او وارد عمل نشده است و تمام اینها شایعاتی است که در روزنامه ها به چاپ می رسد. من نمی دانم آیا کسی برای جذب او باسران باشگاه تماس گرفته یا نه ولی کسی با ما ارتباطی برقرار نکرده است.فورلان در اتلتیکو راضی است و فصل خوبی را پشت سر گذاشت. واقعیت این است که همه چیز در دنیای فوتبال در عرض چند ثانیه تغییر می کند و اگر مسائل تغییر کند، باید ببینیم که چه تصمیمی خواهیم گرفت.»
resident_evil
05-06-2009, 13:17
احمد اون خبرهایی که گذاشتی منبعش فارس هستا من یکم نگرانم !
برلوسکونی، رئیس باشگاه میلان اعلام کرده که تمایل فراوانی دارد تا برنده توپ طلای فصل قبل را در پیراهن روسونری ببیند. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل:سیلویو برلوسکونی رئیس باشگاه میلان اعلام کرده که تصمیم دارد کریس رونالدو را به سن سیرو بیاورد. او معتقد است که ستاره پرتغالی می تواند جانشین مناسبی برای کاکا باشد که به احتمال فراوان به رئال مادرید خواهد پیوست.البته جذب کریستیانو رونالدو، به نظر کار بسیار سختی می رسد، هر چند که کریس در صحبتهای اخیر خود اعلام کرده که در مورد آینده اش در اولدترافورد دچار ابهام شده است.
برلوسکونی اعلام کرده که تمایل فراوانی برای جذب ستاره پرتغالی دارد و این موضوع را در جریان فینال هفته گذشته رم به گوش کریس نیز رسانده است. برلوسکونی به استودیو اسپورت گفت:« کریس رونالدو؟ من در گوش او نجوا کردم و به او گفتم که دوست دارم او را در پیراهن روسونری ببینم و او هم به من لبخند زد. چه کسی است که دوست نداشته باشد پیراهن باشگاهی مثل میلان را برتن کند.»
رئیس باشگاه روسونری زمانی که رونالدو مدال خود را پس از پایان دیدار فینال لیگ قهرمانان اروپا دریافت می کرد، درگوش او این جملات را نجوا کرده است. او در جایگاه VIP ورزشگاه رم، در جمع توزیع کنندگان جوایز دو تیم حاضر بود.
اینم از اون حرفهاست ! 65 میلیون دارن کاکا رو میفروشن تا قرض و قوله های میلان رو صاف کنن ! بعد می خوان 80 میلیون بدن واسه رونالدو ! فوتبال ایتالیا از این پولها نداره ! فعلا خریدهای بزرگ ماله اسپانیا و انگلستان هست !
رئال اگه رونالدو رو تا 30 ژوئن , 25 روز دیگه به قیمت 85-90 میلیون یورو نخره باید 30 میلیون یورو به رونالدو غرامت بده !
ااین ماجرا هم خوبه هم بد !
لااقل تا 25 روز دیگه رونالدو تو رئال هست !
اگر هم نیاد باید 30 میلیون بدیم بهش ! (اینم از کارهای کالدرون !)
رئيس آث ميلان قطعي شدن انتقال كاكا به رئال مادريد را تكذيب كرد
سيلويو برلوسكوني مالك باشگاه آث ميلان ميگويد به رغم گزارشهاي رسيده از اسپانيا مبني بر قصد كاكا براي پيوستن به رئال مادريد در ازاي يك قرار داد ۶۵ميليون يورويي ، اين بازيساز برزيلي كماكان يك بازيكن ميلان است .
ايستگاه راديويي كادنا سر اسپانيا روز سه شنبه گزارش داده بود فلورنتينو پرز رئيس تازه منصوب شده رئال و آدريانو گالياني نايب رئيس ميلان و همچنين بوسكو ليته پدر كاكا و نمايندهاش ، بر سر قرارداد انتقال وي به توافق رسيدهاند .
.ولي برلوسكوني تاكيد كرد كه هنوز هيچ تصميمي در مورد يك انتقال قطعي صورت نگرفته و وي روز دوشنبه با اين بازيكن پس از بازگشت وي از ديدار آخر هفته در مقابل اروگوئه در مقدماتي جام جهاني ملاقات خواهد كرد .
برلوسكوني گفت : من پس از ملاقات با كاكا در روز دوشنبه آنچه پيش ميآيد به اطلاع شما خواهم رساند .
وي با اشاره به اينكه همواره اين بازيكنان هستند كه بايد در مورد آينده و ادامه فعاليت خود تصميم بگيرند ياد آور شد كه به رغم رابطه نزديكي كه وي با سرگئي شوچنكو مهاجم اوكرايني ميلان داشت وي سرانجام در سال ۲۰۰۵اين باشگاه را ترك كرد و به چلسي رفت .
در همين حال خبرگزاري ايتاليايي آنسا از برلوسكوني نقل كرد : من نمي دانم كه ما ميتوانيم كاكا را در ميلان نگهداريم يا نه چرا كه رئال مبلغ كلاني به وي پيشنهاد داده است .
در همين حال ، باشگاه چلسي كه به تازگي كارلو آنجلوتي سرمربي ميلان را به خدمت گرفته است خبر ارائه يك پيشنهاد ۸۵ميليون يورويي براي به خدمت گرفتن كاكا را به همراه يك حقوق سالانه ده ميليون يورويي تكذيب كرد .
گالياني انتقال کاکا به رئال مادريد را تکذيب کرد
آدريانو گالياني نائب رئيس باشگاه آث ميلان ايتاليا خبر انتقال ريکاردو کاکا مهاجم برزيلي اين تيم را به رئال مادريد نادرست خواند.
به گزارش پايگاه اينترنتي الکره گالياني گفت من در ايتاليا در ساحل دريا هستم و هرگز به اسپانيا نرفتم نمي دانم چگونه خبر توافق من با فلورانتينو پرز منشتر شده است ،گالياني وجود هر گونه مذاکره با باشگاه رئال مادريد را تکذيب کرد و گفت هيچ گونه مذاکره اي هم اکنون بين دو تيم در جريان نيست.
شماري از رسانه ها اسپانيايي و ايتاليايي امروز از توافق دو باشگاه براي انتقال کاکا به رئال مادريد در قراردادي به ارزش شصت و پنج ميليون يورو خبر داده بودند.اين رسانه ها درامد ساليانه کاکا را در رئال مادريد نه ميليون يورو اعلام کرده بودند .
Retired User
05-06-2009, 14:29
دوستان 2 خبر بالا ماله چند روز پيشه
من نميفهمم ميلانيها چرا قبول نميكنن؟
Retired User
05-06-2009, 14:30
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به گزارش RmadridFC: پرس اکنو بعد از خرید کاکا ریبری را نیز می خواهد.این مدیر افسانه ای قبلا" هم اعلام کرده بود که رونالدو را هم می خواهد.
پرس از روزی که دوباره سکان هدایت کهکشانی هارا در دست گرفته اخبار روز دنیا را تعیین می کند و از هم اکنون یک هدف دیگر را برای خود مشخص کرد و آن هدف کسی نیست جز بازیکن فرانسوی بایدن مونیخ یعنی فرانک ریبری.
پرس در صحبتی که با L'Equipe انجام داد گفت:"با دوست هایم کارل هاینس و اولی هوینس صحبت خواهم کرد و نظر هایشان را در مورد این موضوع خواهم پرسید"
"تیمی که از بهترین بازیکان جهان تشکیل شده است"
پرس که از پیوستن کاکا به رئال مطمئن است در مورد بودجه ی امسال هم توضیحاتی داد که این بودجه به اندازه ی250 میلیون یورو است و اگر این مبلغ به خرید هایی که باشگاه انجام خواهد داد نرسد پرس قصد دارد با سرمایه گذاری در بانک ها کردی کارت دریافت کند که بعد از 3 سال باید شروع به پرداختن قسط آن بکنند و پرس در مورد این موضوع توضیح داد:"تیمی خواهم ساخت با بهترین بازیکنان حهان که بهترین تیم اسپانیا و جهان خواهد شد البته با استفاده از استعداد های جوان تیم کاستیا"
Retired User
05-06-2009, 14:30
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به گزراش RmadridFC : لاس دیارا بازیکنی که در زمستان از لیگ برتر راهی لالیگا و تیم رئال مادرید شد او با بازی فوقالعاده اش همه را شگفت زده کرد .
او زیاد در خدمت تیم نبود و حضورش سرو صدای زیادی بوجود نیاورد اما در آخر فصل مهره کلیدی برای تیم به حساب می آمد لاس اسپانیا رو خانه اش میدونست این هافک فرانسوی به طور غیر منتظره همه نگاه ها را به خودش جلب کرد.عملکرد لاس خیلی خوب بود به طوری که اودر لیگ قهرمانان هم رئال را همراهی میکرد
حتی سایت یوفا ار او تمجید کرد :
شرکت رئال مادرید درنقل و انتقالات زمستانی خیلی موثر بود آنها در مدت کوتاهی بازیکنانی خوبی گرفتند بازیکنی که آنها را قانع کرد برای اداره تیم از یک بازیکن دارای قدرت بدنی مانند لاس استفاده کنند. لاس ثابت کرد مهارت کنترول توپ را دارد همین باعث شد که مربی قانع بشه که او را بازی بدهد.
Retired User
05-06-2009, 14:31
اگر رئال مادرید از خریدن رونالدو سرباز زند، باید غرامت سنگینی را بپردازد.
درست است که کالدرون از ریاست باشگاه استفاء داده و رفته است ولی هنوز کارهای قبلیش گرینبانگیر رئال مادرید است. وی در آخرین روزهای ریاستش قراردادی با رونالدو عقد کرده بوده است که رئال مادرید درصورت پرداخت 85 میلیون به باشگاه منچستریونایتد می تواند این بازیکن را به خدمت بگیرد.
اما این جریان همینجا به اتمام نمی رسد چرا که در این قرارداد ذکر شده اگر رئال مادرید ار این قرارداد سرباز زند باید 30 میلیون یورو به شخص رونالدو غرامت پرداخت کند.
رییس جدید باشگاه، فلورنتینو پرز و مدیر اجرایی باشگاه، خورخه والدانو بارها اعلام کرده اند که از این قرارداد هیچ اطلاعی ندارند ولی قصد دارند که رونالدو را به خدمت بگیرند. رئال مادرید اگر تن به این قرارداد دهد باید پول زیادی را خرج کند چرا که 85 میلیون مبلغ قرارداد است، 8 میلیون به عنوان کمیسیون به وکیل رونالدو تعلق می گیرد و سالیانه 12 میلیون به خود رونالدو. با این حساب رئال مادرید در صورت خرید رونالدو باید مبلغی نزدیک به 120 میلیون بپردازد که می تواند مبلغ سنگینی برای باشگاه باشد.
Retired User
05-06-2009, 14:32
درست است که کالدرون از ریاست باشگاه استفاء داده و رفته است ولی هنوز کارهای قبلیش گرینبانگیر رئال مادرید است. وی در آخرین روزهای ریاستش قراردادی با رونالدو عقد کرده بوده است که رئال مادرید درصورت پرداخت 85 میلیون به باشگاه منچستریونایتد می تواند این بازیکن را به خدمت بگیرد.
اما این جریان همینجا به اتمام نمی رسد چرا که در این قرارداد ذکر شده اگر رئال مادرید ار این قرارداد سرباز زند باید 30 میلیون یورو به شخص رونالدو غرامت پرداخت کند.
رییس جدید باشگاه، فلورنتینو پرز و مدیر اجرایی باشگاه، خورخه والدانو بارها اعلام کرده اند که از این قرارداد هیچ اطلاعی ندارند ولی قصد دارند که رونالدو را به خدمت بگیرند. رئال مادرید اگر تن به این قرارداد دهد باید پول زیادی را خرج کند چرا که 85 میلیون مبلغ قرارداد است، 8 میلیون به عنوان کمیسیون به وکیل رونالدو تعلق می گیرد و سالیانه 12 میلیون به خود رونالدو. با این حساب رئال مادرید در صورت خرید رونالدو باید مبلغی نزدیک به 120 میلیون بپردازد که می تواند مبلغ سنگینی برای باشگاه باشد.
قورباغه نيشت بزنه كالدرون
Retired User
05-06-2009, 14:33
استون ویا ممکن است یکی دیگر از ستاره های خود را نیز از دست بدهد.
باشگاه استون ویا اینبار دیگر سخت می تواند مهاجم خود، اشلی یانگ را در تیم نگه دارد. باشگاه های چلسی و رئال مادرید که همیشه از مشتریان سرسخت این بازیکن بودند باز هم در تابستان به سراغ وی خواهند آمد.
یکی از مسئولین خرید و فروش باشگاه چلسی که علاقه زیادی به این وینگر دارد، تصمیم دارد وی را با مبلغی نزدیک به 22 میلیون به چلسی بیاورد. این مهاجم جوان که چهار بازی ملی هم برای کشورش انگلیس انجام داده 23 میلیون یورو ارزش دارد و یکی از مزیتهایی که این بازیکن دارد این است که می تواند در هر دو سمت بازی کند.
رئال مادرید هم که در زمستان سخت به دنبال این بازیکن بود شاید دوباره با قیمتی حتی بیشتر از 23 میلیون یورو به سراغ وی بیاید و این مهاجم متسعد را به برنابئو بیاورد و باز هم در پروژه ای دیگر چلسی را ناکام بزارد.
اشلی یانگ در سال 2007 با 11 میلیون از واتفورد به ویا پارک ملحق شد و از آن روز بازیهای قابل قبولی را از خود به نمایش گزاشته است. وی در 100 بازی که در رقابتهای مختلف برای استون ویا انجام داده 10 گل به ثمر رسانده است.
احمد اون خبرهایی که گذاشتی منبعش فارس هستا من یکم نگرانم !
نه نگران نباش
چون همچین خبرهای تو گل هم مشاهده شده دی
=========================
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به گزارش RmadridFC: پرس اکنو بعد از خرید کاکا ریبری را نیز می خواهد.این مدیر افسانه ای قبلا" هم اعلام کرده بود که رونالدو را هم می خواهد.
پرس از روزی که دوباره سکان هدایت کهکشانی هارا در دست گرفته اخبار روز دنیا را تعیین می کند و از هم اکنون یک هدف دیگر را برای خود مشخص کرد و آن هدف کسی نیست جز بازیکن فرانسوی بایدن مونیخ یعنی فرانک ریبری.
پرس در صحبتی که با L'Equipe انجام داد گفت:"با دوست هایم کارل هاینس و اولی هوینس صحبت خواهم کرد و نظر هایشان را در مورد این موضوع خواهم پرسید"
"تیمی که از بهترین بازیکان جهان تشکیل شده است"
پرس که از پیوستن کاکا به رئال مطمئن است در مورد بودجه ی امسال هم توضیحاتی داد که این بودجه به اندازه ی250 میلیون یورو است و اگر این مبلغ به خرید هایی که باشگاه انجام خواهد داد نرسد پرس قصد دارد با سرمایه گذاری در بانک ها کردی کارت دریافت کند که بعد از 3 سال باید شروع به پرداختن قسط آن بکنند و پرس در مورد این موضوع توضیح داد:"تیمی خواهم ساخت با بهترین بازیکنان حهان که بهترین تیم اسپانیا و جهان خواهد شد البته با استفاده از استعداد های جوان تیم کاستیا"
شوی شوی حاجی (به ترکی یعنی یواش یواش ) دی
کی گفته دیوانه شده ؟
خیلی هم عاقله
مگه ما غیر این میخواستیم
وقتی پرز میخواد بهترین باشه کسی نمیتونه جلوش رو بگیره
پرز عاشقتیم برو جلو عمو
----------
به یه نکته توجه کردین؟
از وقتی پرز اومده کلا فوتبال اسپانیا تکون خورده
همه ستارها اسپانیا میگن همگی اسپانیا میگن
دنیا شده اسپانیا
زنده باد پرز
مگه میشه ؟
کریس مال خودمونه
غرامتی هم در کار نیستش
پس اگه اینطوریه من با اجازتون کریس رو هم میریزم تو خزانه باشگاه دی
گالياني انتقال کاکا به رئال مادريد را تکذيب کرد
آدريانو گالياني نائب رئيس باشگاه آث ميلان ايتاليا خبر انتقال ريکاردو کاکا مهاجم برزيلي اين تيم را به رئال مادريد نادرست خواند.
به گزارش پايگاه اينترنتي الکره گالياني گفت من در ايتاليا در ساحل دريا هستم و هرگز به اسپانيا نرفتم نمي دانم چگونه خبر توافق من با فلورانتينو پرز منشتر شده است ،گالياني وجود هر گونه مذاکره با باشگاه رئال مادريد را تکذيب کرد و گفت هيچ گونه مذاکره اي هم اکنون بين دو تيم در جريان نيست.
شماري از رسانه ها اسپانيايي و ايتاليايي امروز از توافق دو باشگاه براي انتقال کاکا به رئال مادريد در قراردادي به ارزش شصت و پنج ميليون يورو خبر داده بودند.اين رسانه ها درامد ساليانه کاکا را در رئال مادريد نه ميليون يورو اعلام کرده بودند .
ئيس آث ميلان قطعي شدن انتقال كاكا به رئال مادريد را تكذيب كرد
سيلويو برلوسكوني مالك باشگاه آث ميلان ميگويد به رغم گزارشهاي رسيده از اسپانيا مبني بر قصد كاكا براي پيوستن به رئال مادريد در ازاي يك قرار داد ۶۵ميليون يورويي ، اين بازيساز برزيلي كماكان يك بازيكن ميلان است .
ايستگاه راديويي كادنا سر اسپانيا روز سه شنبه گزارش داده بود فلورنتينو پرز رئيس تازه منصوب شده رئال و آدريانو گالياني نايب رئيس ميلان و همچنين بوسكو ليته پدر كاكا و نمايندهاش ، بر سر قرارداد انتقال وي به توافق رسيدهاند .
.ولي برلوسكوني تاكيد كرد كه هنوز هيچ تصميمي در مورد يك انتقال قطعي صورت نگرفته و وي روز دوشنبه با اين بازيكن پس از بازگشت وي از ديدار آخر هفته در مقابل اروگوئه در مقدماتي جام جهاني ملاقات خواهد كرد .
برلوسكوني گفت : من پس از ملاقات با كاكا در روز دوشنبه آنچه پيش ميآيد به اطلاع شما خواهم رساند .
وي با اشاره به اينكه همواره اين بازيكنان هستند كه بايد در مورد آينده و ادامه فعاليت خود تصميم بگيرند ياد آور شد كه به رغم رابطه نزديكي كه وي با سرگئي شوچنكو مهاجم اوكرايني ميلان داشت وي سرانجام در سال ۲۰۰۵اين باشگاه را ترك كرد و به چلسي رفت .
در همين حال خبرگزاري ايتاليايي آنسا از برلوسكوني نقل كرد : من نمي دانم كه ما ميتوانيم كاكا را در ميلان نگهداريم يا نه چرا كه رئال مبلغ كلاني به وي پيشنهاد داده است .
در همين حال ، باشگاه چلسي كه به تازگي كارلو آنجلوتي سرمربي ميلان را به خدمت گرفته است خبر ارائه يك پيشنهاد ۸۵ميليون يورويي براي به خدمت گرفتن كاكا را به همراه يك حقوق سالانه ده ميليون يورويي تكذيب كرد
مهران جان ناراحت نباش
کاکا جای دوری نمیره من و تو که رفیقیم دی
خوب تو هم بیا رئالی بشو عزیز بهتر نیست؟
دیگه هیچ کسی نیست باور کنه کاکا رئالی نیستش
یادته بهت گفتم کاری نکنید پرز بیاد و بگه کاکا بیا
تقصیر خودتونه
من همین هشدار رو به بارسلوناییها هم میدم
اعصاب پرز رو خط خطی نکنید که یه دفعه بگه مسی چند اونوقت هیچ کسی جلودارش نیست.
---------------
ولی جدا باید بگم که نشانه های زیادی مبنی بر انتقال کاکا به رئال مادرید هستش که نمیشه از آنها گذشت.
حالا هی هر کی میخواد بگه نه و تکذیبیه بیاره.
استون ویا ممکن است یکی دیگر از ستاره های خود را نیز از دست بدهد.
باشگاه استون ویا اینبار دیگر سخت می تواند مهاجم خود، اشلی یانگ را در تیم نگه دارد. باشگاه های چلسی و رئال مادرید که همیشه از مشتریان سرسخت این بازیکن بودند باز هم در تابستان به سراغ وی خواهند آمد.
یکی از مسئولین خرید و فروش باشگاه چلسی که علاقه زیادی به این وینگر دارد، تصمیم دارد وی را با مبلغی نزدیک به 22 میلیون به چلسی بیاورد. این مهاجم جوان که چهار بازی ملی هم برای کشورش انگلیس انجام داده 23 میلیون یورو ارزش دارد و یکی از مزیتهایی که این بازیکن دارد این است که می تواند در هر دو سمت بازی کند.
رئال مادرید هم که در زمستان سخت به دنبال این بازیکن بود شاید دوباره با قیمتی حتی بیشتر از 23 میلیون یورو به سراغ وی بیاید و این مهاجم متسعد را به برنابئو بیاورد و باز هم در پروژه ای دیگر چلسی را ناکام بزارد.
اشلی یانگ در سال 2007 با 11 میلیون از واتفورد به ویا پارک ملحق شد و از آن روز بازیهای قابل قبولی را از خود به نمایش گزاشته است. وی در 100 بازی که در رقابتهای مختلف برای استون ویا انجام داده 10 گل به ثمر رسانده است.
اشلی بازیکن خوبیه
اما به نظر من تو تیم استون ویلا بهترین اگبون لاهوره
یه بازیکن خیلی خوش تکنیک سرعتی و آینده دار
مهاجم هم هستش و میتونه برا باشگاه مفید تر باشه
با توجه به اینکه ما داشته باشیم کاکا و رونالدو و ریبری رو (شاید)
در اینصورت ترافیک خط میانی زیاد میشه به نظر من که مهاجم بیشتر به دردمون میخوره
دوستان 2 خبر بالا ماله چند روز پيشه
من نميفهمم ميلانيها چرا قبول نميكنن؟
اینا همش سیاست هست کار تموم شده 100%. برلوسکونی واسه انتخابات داره سیاه بازی می کنه.
میلان شدیدا به این پول نیاز داره.
اين اشلي يانگ رو براي چ ميخوان بخرن ؟ رئال از آستون ويلا بايد گابريل آگبنلاهور رو بخره . در حال حاظر سرعتي ترين بازيكن تو ليگ برتره .
اين اشلي يانگ رو براي چ ميخوان بخرن ؟ رئال از آستون ويلا بايد گابريل آگبنلاهور رو بخره . در حال حاظر سرعتي ترين بازيكن تو ليگ برتره .
آفرین بلاخره یکی حرف مارو تایید کرد
دقیقا همینو من چند پست قبتر گفتم
ایول داداش دمت گرم
ای ول عمو پرز البته من دوست داشتم بوسینوا با فابرگاسم بیاره
فکر کنید این دو تام بیان دیگه چه شود
Retired User
05-06-2009, 19:54
نميدونم امروز اخبار گوش كرديد با نه
ولي اعلام كرد كه باشگاه هاي انگليسي امسال كلي ضرر داشتند
در صدر اين ليست هم منچستره
پس احتمال داره كه منچستر هم مثل ميلان براي جلوگيري از ضرر بيشتر رونالدو رو بفروشه
Retired User
05-06-2009, 20:14
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به گزارش RmadridFC : رييس باشگاه والنسيا از سمت خود استعفا كرد.
به دنبال اوضاع وخيم مالي در باشگاه والنسيا ويسنته سوريا رييس اين باشگاه از سمت خود استعفا كرد.
به نوشته روزنامههاي اسپانيايي باشگاه والنسيا اين روزها با يك بدهي 450 ميليون يورويي روبرو است و همين مساله ممكن است باعث فروش بازيكنان بزرگ اين تيم از جمله داويد ويا و داويد سيلوا شود.
در حال حاضر باشگاههاي بزرگي از جمله بارسلونا و رئال مادريد خواهان جذب ويا و سيلوا هستند.
Retired User
05-06-2009, 20:15
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به گزارش RmadridFC : این بازیکن ریز نقش در راه پیوستن به مادرید است .
سیلوا معتقد است پیوسن او به رئال هم برای او خوب است هم به نفع والنسا است
این بازیکن ریز نقش خبر داد که از طرف پایتخت اسپانیا گفت و گویی با او شده و به نظر میرسد در تابستان او به برنابئو منتقل شود.
این بازیکن میگوید
" والنسیا نباید نگران از دست دادن من باشد مسلما من رئال مادرید را به اندازه والنسیا دوست دارم "خبر ها حاکی از آن است که سیلوا قصد تغیر در تیمش را دارد
او در این باره گفت گفت:
"من اکنون در تیم ملی به سر میبرم و نمام ذهنم برای موفقیت تیم ملی است اما به پیشنهاد رئال احترام میگذارم اما قبل از این باید بدانید من فعلا در والنسیا ام "
"من احساس خوبی دارم در چند هفته گذشته بازی انجام نمی دادم ولی الان به زودی بازیها شروع میشود ، ما باید یک گروه باشیم و همچنین باید ما مربی خودمان ظاهر بشیم."
همچنین او گفت:
"هنوز تصمیم قطعی نگرفته ام ولی در هفته آینده تصمیم صد در صد خود را میگویم "
Retired User
05-06-2009, 20:21
یوفا: مادريد - "فلورنتينو پرز" رييس باشگاه رئال بارديگر تصريح کرد که درتلاش براي جذب "کاکا" مهاجم برزيلي آث ميلان و " کريستيانو رونالدو" مهاجم پرتغالي منچستر يونايتد است .
به گزارش یوفا: فلورنتينو پرز که پيش از انتخابش به عنوان رييس باشگاه رئال مادريد وعده داد بود درصورت تصدي اين سمت ، حداقل هفت ستاره و بازيکن بزرگ ازجمله کاکا و رونالدو را به رئال مادريد خواهد آورد ، ازهواداران اين تيم مادريدي خواست که دراين مورد صبر پيشه کنند.
بنا برگزارش ايرنا ، پرز در گفت و گويي با شبکه تلويزيوني "آنتنا 3 " درخصوص انتقال کاکا به رئال مادريد تصريح کرد : مشکل در معرفي اين بازيکن نيست بلکه در توانايي (مالي )باشگاه براي به خدمت گرفت وي است.
پرز پيش از تصدي رياست باشگاه رئال مادريد که از روز دوشنبه گذشته صورت گرفت، پيش بيني کرده بود که براي جذب بازيکنان بزرگ به اين تيم مبلغ 250ميليون يورو مورد نياز است ، اما اخيرا مقامات باشگاه آث ميلان براي انتقال کاکا به رئال تقاضاي 65ميليون کرده اند که رقم بسيار بالايي است .
اين درحاليست که پس از اعلام اين رقم رسانه ها گزارش دادند که مقامات باشگاه چلسي انگليس براي به خدمت گرفتن کاکا رقم 100ميليون يورو را پيشنهاد کرده است که البته اين مطلب بعدا از سوي مقامات باشگاه چلسي رد شد.
پرزدر گفت وگو با شبکه تلويزيوني آنتنا 3 با بيان اينکه عدم دخالت باشگاه چلسي براي خريد کاکا خبر خوبي است ، گفت : ما روابط خوبي با تيم ميلان داريم و من دوست "گالياني " رييس باشگاه ميلان هستم و اين امرکسب توافق دراين زمينه را راحت مي کند به ويژه اينکه نيز تمايل خود را براي بازي در رئال نشان داده است. پرز همچنين ضمن ابراز بي اطلاعي نسبت به وجود توافق ميان رونالدو و رئال گفت :" بولودا" رييس موقت قبلي رئال مادريد و هيچکس ديگري در اين مورد چيزي به او نگفته است.
خاطر نشان مي شود ،پس از برکناري "رامون کالدرون" رييس سابق باشگاه رئال مادريد (که چند ماه قبل صورت گرفت ) بولودا بطور موقت تا زمان برگزاري انتخابات اين باشگاه ، براي تعيين رييس جديد آن به اين سمت برگزيده شد و وي روز دوشنبه گذشته پس از برگزيده شدن پرز، اين سمت را تحويل وي داد.
پرز درگفت وگو با تلويزيون مذکور با تاکيد بر اهميت حضور بازيکنان سرشناس در رئال مادريد تصريح کرد: حضور بازيکنان مهم در رئال بسيار مهم است و رونالدو يکي از اين بازيکنان است.
وي همچنين در پاسخ به اظهارات "خوان لاپورتا" رييس باشگاه بارسلونا گفت : سياست کنوني رئال مادريد مبتني بر ورود و خروج بازيکنان به اين تيم است ، اما تاکنون هيچ بازيکني خريداري نشده است .
لاپورتا رييس باشگاه بارسلونا اخيرا ، پرز را متهم به برهم زدن بازار نقل و انتقال فوتبال با پرداخت 65 ميليون يورو براي خريداري کاکا کرده بود.
رييس باشگاه رئال مادريد دراين باره اظهار داشت : هنوز هيچ مبلغي براي انجام اين انتقال پرداخت نشده است.
رييس باشگاه رئال مادريد در پاسخ به اين سووال که آيا حاضر است دوباره "ساموئل اتوو" مهاجم کامروني بارسلونا را به خدمت بگيرد، تصريح کرد : کادر فني باشگاه رئال تاکنون چنين درخواستي را مطرح نکرده اند .
ساموئل اتوو مهاجم کامروني بارسلونا که در سال ورزشي 2008- 2009با به ثمر رساندن 30گل به گلزن اول بارسلونا تبديل شد، روز گذشته مورد بي مهري "پپ گوارديولا" سرمربي اين تيم قرار گرفت و به او اعلام شد که از ترکيب اين تيم خارج خواهد شد.
resident_evil
05-06-2009, 20:24
رييس جديد باشگاه رئال مادريد همچنان در پي خريد کاکا و رونالدو است
همچنان ؟! مگه کاکا رو نخریده ؟!
kasra_khan2003
05-06-2009, 20:34
بچه ها اینم لباس جدید رئال، البته زیاد فرقی نکرده، فقط یکم رنگ طلائی اومده روش که خوب شده...
انصافا لباس دومشون خیلی قشنگه میگم لباس 3 با لباس ایکر مقدسو نداری؟؟؟
Retired User
05-06-2009, 22:34
آخ كه چه قدر دوست دارم روز معارفه كاكا برم تو تاپيك مبلان و اونهايي كه هي شايعه ميدونستن انتقال كاكا رو و پرز رو نميشتاختن مسخره كنم
Retired User
05-06-2009, 22:35
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به گزارش RmadridFC: در حالی که ممکن است ستاره اسپانیایی در تابستان امسال از آنفیلد جدا شود، هنوز مشخص نیست که مقصد نهایی او کجا خواهد بود.
طبق خبر منتشره در روزنامه دیلی میرر،سران باشگاه منچسترسیتی در حال آماده کردن پیشنهادی برای به خدمت گرفتن ژابی آلونسو، در تابستان امسال هستند. این در حالی است که شایعات فراوانی در مورد پیوستن این ستاره اسپانیایی به باشگاه مادریدی به گوش می رسد و البته هنوز پیشنهادی رسمی از سوی باشگاه رئال به دفتر آنفیلد ارسال نشده است.
پیشنهادی 22.5 میلیون یورویی می تواند منجر به جدایی این ستاره از آنفیلد شود و این در حالی است که گزارشهایی که هفته های گذشته منتشر شده بود، حاکی از آن بود که قرمز پوشان مبلغی در حدود 40 میلیون یورو برای به فروش رساندن آلونسو را درخواست کرده اند. در حال حاضر باشگاه سیتی به عنوان رقیب اصلی رئال مادرید برای جذب این ستاره 27 ساله محسوب می شود و نام این ستاره را در صدر لیست خرید خود قرار داده اند. این طور به نظر می رسد که آلونسو ، با توجه به رابطه نه چندان خوبش با رافا بنیتس، از زمانی که او را در لیست فروش تیمش قرار داده، به فکر ترک آنفیلد است. بنیتس آماده است تا ستاره سابق باشگاه رئال سوسیدادرا در تابستان امسال به فروش برساند و البته به نحوی که این ستاره مجبور به ترک این باشگاه نیست.
در این میان تیمهایی از جمله رئال مادرید و حتی بارسلونا به دنبال جذب او هستند و به نظر می رسد که آلونسو نیز تمایل بیشتری دارد تا به سرزمین مادری اش بازگردد. از سوی دیگر پیوستن به سیتی نیز می تواند به منزله ادامه حضور او وخانواده اش در انگلستان باشد.
Retired User
05-06-2009, 22:35
رئیس باشگاه اتلتیکو تمایل دارد که فورلان در این تیم باقی بماند.
سایت گل:انریکه سرسو، رئیس باشگاه اتلتیکومادرید اعلام کرد که سران هیچ یک از دو باشگاه رئال مادرید و بارسلونا برای به خدمت گرفتن فورلان وارد عمل نشده اند. این در حالی است که شایعات زیادی در مورد جدایی این ستاره اروگوئه ایی از اتلتیکو و پیوستنش به تیمهای دیگر به گوش می رسد.
سرسو، رئیس اتلتیکو در این رابطه اعلام کرد که اتلتیکو فروشنده نیست و در این راستا نیز پیشنهادی دریافت نکرده است. سرسو گفت:«پرس برای جذب فورلان وارد عمل نشده و لاپورتا هم همین طور.اگر به تائید و تصدیق نیاز دارید، از خود آنها بپرسید. ما هیچ پیشنهادی را مطالعه نمی کنیم ولی من می خواهم بدانم که بازیکنانم دوست دارند در کدام تیم بازی کنند. تنها دو سال از قرارداد فورلان سپری شده و اگر او می خواهد در جمع ما بماند، این شرایط برای او فراهم است و اگر هم این طور نیست، پیشنهادات دیگری باید برای او باشد ولی من به این قرارداد متعهد هستم.ما نمی خواهیم هیچ یک از بازیکنانمان را به فروش برسانیم. ما می خواهیم به عناوین قهرمانی برسیم و برروی فورلان نیز در برنامه هایمان حساب باز کرده ایم، هیچ پیشنهادی را دریافت نکرده ایم و هیچ بازیکنی را برای فروش قرار نداده ایم. این حرفی است که همیشه می زنم. اتلتیکو همیشه فقط بازیکن می خرد ، حتی وقتی که کم پول باشیم.»
سرسو در مورد تمدید قرارداد رسینو گفت:« آبل فصل بعد را نیز در جمع ما سپری خواهد کرد و قرارداد او بدون هیچ مشکلی برای یک سال دیگر نیز تمدید شد. صبح امروز او این قرارداد را امضا کرد و همه چیز واضح و روشن است. هدف ما این است که در جمع 3 یا 4 تیم برتر رقابتهای فصل بعد باشیم و به دیدار فینال کوپا دل ری برسیم و به علاوه با ارائه بازیهای خوب در لیگ قهرمانان اروپا، دست کم به مرحله یک چهارم پایانی برسیم.»
Retired User
05-06-2009, 22:36
فلورنتینو پرز رسما اعلام کرد که فرانک ریبری را میخواهد.
سایت گل- ماجرای انتقال کاکا به رئال تیترها را به خود اختصاص داده ولی رئال مادرید در این میان به دنبال قطعی ساختن خرید فرانک ریبری است. فلورنتینو پرس قصد دارد هر چه سریعتر این انتقال انجام شود.
او گفته: «بینهایت خوشحال خواهم شد اگر ریبری به جمع ما بیاید. اما اول از همه باید با باشگاه فعلی او، بایرن مونیخ صحبت کنم. در طول روزهای آینده با دوستانم کارل هاینس رومنیگه (رییس بایرن) و اولی هوینس (مدیر باشگاه) بر سر ریبری مذاکره خواهیم داشت.» ریبری سومین هدف پرس پس از کاکا و ژابی آلونسو است و گفته می شود بایرن قیمت او را 100 میلیون پوند تعیین کرده. زینالدین زیدان که مشاور پرس است میتواند فاکتوری مهم برای خرید ریبری باشد. این دو نفر دوستان صمیمی هستند. پرس میگوید: «زیدان به عنوان مشاور بسیار از ریبری گفت. او توضیح داد که ریبری کاملا با فلسفه رئال هماهنگ است. ما هم به او گوش دادیم.»
رئال بیش از یک سال است خواهان ریبری است ولی حالا با حضور پرس این انتقال محتملتر به نظر میرسد.
آخ كه چه قدر دوست دارم روز معارفه كاكا برم تو تاپيك مبلان و اونهايي كه هي شايعه ميدونستن انتقال كاكا رو و پرز رو نميشتاختن مسخره كنم
بله اینا پرز رو نمیشناسن
کهکشانیهای 2 نزدیک است........
به نقل از mirror : اگر پیشنهاد 75 میلیون پوندی (85 میلیون یورویی) از رئال واسه رونالدو ارائه بشه منچستر به رونالدو اجازه می ده که به رئال بره.
خاک تو سر این کالدرون گاو نفهم ! اگه اون قرارداد رو با رونالدو نبسته بود الان مجبور نبودیم با این قیمت رونالدو رو بخریم.
تا کی باید تاوان حماقت های این مدیر بی لیاقت و نادان رو بدیم !
اگه بیاد که خوب میشه از بقلش این پول در میاد
میگم پرز به فکر پروژه سقف ورزشگاه هست یا الان فقط به فکر خرید بازیکناس؟؟
اگه بیاد که خوب میشه از بقلش این پول در میاد
میگم پرز به فکر پروژه سقف ورزشگاه هست یا الان فقط به فکر خرید بازیکناس؟؟
همین دو تا کاکا و رونالدو با حقوقشون 170-180 میلیون خرج داره !
2 تا دیگه هم بخره دیگه فک کنم تموم بشه پولش.
احتمالا پروژه بلند مدته خرجشم زیاد نبود تا اونجایی که یادمه.
با پول تبلیغات رونالدو و کاکا و .... حسابی نونمون تو روغن هست ! :27::40:
B L A S T E R
06-06-2009, 11:10
بچه ها این تبلیغاتی که میگید قضیش چیه/یعنی یه بازیکن چه جوری تبلیغ میکنه؟میره قر میده؟:31:
ali_ranger22
06-06-2009, 12:06
دم پرز گرم .. داره می ترکونه
اتوو هم بد نیستا....
بعدش یعنی چی 100 میلیون پوند واسه ریبری؟؟؟
الان اخبار گفت کریس یه حساب بانکی تو اسپانیا باز کرده یعنی...
همه بگین هورا پرز
بچه ها این تبلیغاتی که میگید قضیش چیه/یعنی یه بازیکن چه جوری تبلیغ میکنه؟میره قر میده؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
پول لباس، اسپانسر و کلی چیز دیگه الان یکی از اسپانسرای رونالدو نایکه که اگه بیاد رئال میشه ادیداس
kasra_khan2003
06-06-2009, 12:42
الان اخبار گفت کریس یه حساب بانکی تو اسپانیا باز کرده یعنی...
همه بگین هورا پرز
اون سری هم یه آئودی لمن با نمره اسپانیا خریده بود!
اما نیومد...
هر چند، این پرز، از اون کالدرون ها نیست!!!
بچه ها، اگر زلاتان بره بارسا، خیلی بد میشه! زلاتان بدجور بازیکن خوبی هست!!!
هر مدافعی نمیتونه اونو متوقف کنه! قدرت بدنیش فوق العاده بالا هست! امیدوارم مورینیو اجازه نده!!!
kasra_khan2003
06-06-2009, 12:44
اتوو هم بد نیستا....
بعدش یعنی چی 100 میلیون پوند واسه ریبری؟؟؟
سران بایرن اینو گفتن! اما گویا رئال میخواد ریبری رو هم، به همون قیمت کاکا بخره.
ضمن اینکه ما تو خرید ریبری، به زبون زیدان نیاز داریم! باید خودش رو با خرید ریبری با حداقل هزینه نشون بده!!!
B L A S T E R
06-06-2009, 12:45
اخبار ورزشی گفت رونالدو تو بانک مرکزی اسپانیا حساب باز کرده! و احتمالا به رئال مره!
kasra_khan2003
06-06-2009, 13:23
اخبار ورزشی گفت رونالدو تو بانک مرکزی اسپانیا حساب باز کرده! و احتمالا به رئال مره!
پست اول همین صفحه رو نگاه کن: دی
ali_ranger22
06-06-2009, 13:38
بابا ریبری که 65 میلیون پولش بود ! :دي
پست اول همین صفحه رو نگاه کن: دی
اون ماشین بود این فرق فوکوله حساب بانکیه : دی
kasra_khan2003
06-06-2009, 15:17
اون ماشین بود این فرق فوکوله حساب بانکیه : دی
خو نقل قول رو ببین! رفیقمون اشاره کرد که اخبار خبر بانک رو گفته: دی.
حالا اینو چی میگی:
یوفا: مهاجم پرتغالي منچستريونايتد حساب بانكي جديد خود را در آستانه فصل نقل و انتقالات تابستاني در بانك مركزي اسپانيا افتتاح كرد.
به گزارش یوفا: كريستيانو رونالدو مهاجم پرتغالي منچستريونايتد كه اخيرا با نامزد انگليسي خود قطع رابطه كرده و نامزدي مادريدي دارد، حساب بانكي خود را در بانك اسپريتو سانتو اسپانيا تحت نظارت مستقيم بانك مركزي اين كشور كه در پرتغال نيز داراي شعبه فعال است افتتاح كرد.
كارشناسان بر اين باورند كه اين مسئله نشان ميدهد رونالدو در حال ترك انگليس و انتقال ثروتش به اسپانيا و به احتمال فراوان عقد قرارداد با باشگاه رئال مادريد اسپانيا است.
دو حامي مالي بزرگ رونالدو، فيلم فوجي و نايك نيز با انتقال او به مادريد موافقند.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بچها
در مورد زالاتان حق با کسرا است
واقعا بازیکن خوبیه باید از چنگ بارسا درش بیاریم حالا به هر نحوی شده
ولی خوب نمیشه ما همه خوبها رو داشته باشیم
ابرا رو بگیریم ریبری میمونه
اونو بگیریم کریس میمونه
اونو بگیریم یکی دیگه میمونه
اصلا وضعیت عجیبه امسال
امیدوارم خلاصه تیم خوبی جمع بشیم.
==============
داشتیم اخبار ورزشی میدیدم
اخبار گفت که میلان خواهان کریس رونالدو است
داییم زد زیر خنده و گفت ایول و هیجانزده شد خیلی هم خوشحال چون طرفدار میلانه.
بلافاصله گفت که کریس در مادرید حساب باز کرده
یعنی حالش گرفته شده بود
اینقدر فحش میداد به برلوس کونی که نگو دی
==============
kasra_khan2003
06-06-2009, 15:19
این وسط، فقط گیر دادن به من؟!
دیواری کوتاه تر از من نبود؟!
شما همه هنوز دارین تبلیغ میکنین، بعد گرفتن آواتر من رو عوض کردن!
kasra_khan2003
06-06-2009, 15:23
سلام بچها
در مورد زالاتان حق با کسرا است
واقعا بازیکن خوبیه باید از چنگ بارسا درش بیاریم حالا به هر نحوی شده
ولی خوب نمیشه ما همه خوبها رو داشته باشیم
ابرا رو بگیریم ریبری میمونه
اونو بگیریم کریس میمونه
اونو بگیریم یکی دیگه میمونه
اصلا وضعیت عجیبه امسال
امیدوارم خلاصه تیم خوبی جمع بشیم.
==============
داشتیم اخبار ورزشی میدیدم
اخبار گفت که میلان خواهان کریس رونالدو است
داییم زد زیر خنده و گفت ایول و هیجانزده شد خیلی هم خوشحال چون طرفدار میلانه.
بلافاصله گفت که کریس در مادرید حساب باز کرده
یعنی حالش گرفته شده بود
اینقدر فحش میداد به برلوس کونی که نگو دی
==============
احمد چند فصل هست من و تو، تو این تاپیک هستیم؟! فکر کنم سه فصل شده دیگه نه؟!
اما تو آخر اسم من رو یاد نگرفتی! بس که خنگی: دی
بعد میگن مادرید به استعداد هاش نگاه نمیکنه! خو این احمد الان استعداد داره؟! توپ جمع کن! :31:
میگم بنزما رو یادمون رفته ها!
اونم بیاریم خوبه! کاکا مصدوم باشه، کی جاشو بگیره؟!
ما هم که شانس نداریم! میخواد از هواپیما پیاده شه، پاش پیچ میخوره نصف فصل رو از دست میده!!!
خوب اونای که قضیه کاکا رو شایعه میدونستن بگم که
این امضای که روی پیرهن مشاهده می فرمایید مال جناب کاکا هستش
و تنها چیزی که میشه گفت اینه
WELCOME TO MADRID KAKA
احمد چند فصل هست من و تو، تو این تاپیک هستیم؟! فکر کنم سه فصل شده دیگه نه؟!
اما تو آخر اسم من رو یاد نگرفتی! بس که خنگی: دی
بعد میگن مادرید به استعداد هاش نگاه نمیکنه! خو این احمد الان استعداد داره؟! توپ جمع کن! :31:
میگم بنزما رو یادمون رفته ها!
اونم بیاریم خوبه! کاکا مصدوم باشه، کی جاشو بگیره؟!
ما هم که شانس نداریم! میخواد از هواپیما پیاده شه، پاش پیچ میخوره نصف فصل رو از دست میده!!!
اره والا سه فصل میشه
که هستیم با هم
یادمه کسرا مینوشتم گفتی کسری
بعد گفتم کسری گفتی کسرا
گفتم کسرا گفتی نه کسری
من موندم چیکار کنم .
حالا کی خنگه ؟
:31:
===============
آره والا بنزما خیلی خوبه زوج بنزما - هانتلار رویاییه.
منم موافقم ولی خوب یکی از چیزای که منو میترسونه همنیه
تو این این روزهای عجیب میترسم مسئولین از این ستارها غافل شن و از دست برن.
================================================
کاکا که اومده.
رونالدو هم حتما می آد. منچستر مشکلی نداره با فروشش.
ریبری هم میاد رئال 60 میلیون بذاره رو میز عمرا نه نمیگن.
به به عمو پرز ببین چه میکنه.
حالا سیلوا و ویا و ... هم هست ! ناسلامتی 250 میلیون پوله!
کاکا که اومده.
رونالدو هم حتما می آد. منچستر مشکلی نداره با فروشش.
ریبری هم میاد رئال 60 میلیون بذاره رو میز عمرا نه نمیگن.
به به عمو پرز ببین چه میکنه.
حالا سیلوا و ویا و ... هم هست ! ناسلامتی 250 میلیون پوله!
باید از این 250 میلیون,یه میلیونشو بدن به یه شر خر,یارو میره با زور تهدید 10 بازیکن برتر دنیا رو مجانی میاره رئال!
به گزارشRmadridFC : گویا مسئولان بایرن با هفتاد ملیون یورو جازه ترک ستاره خود را میدهند
بر طبق روزنامه سان چاپ انگلیس باشگاه قوی رئال مادرید در برابر آبرامویچ مالک روس پیروز شده است
مدیر عامل باشگاه رئال مادرید اعلام کرد که مهاجم 26 ساله روز جمعه به رئال ترانسفر میشود
هرچند رئال در اولین خرید ستاره میلان کاکا را به خدمت گرفتند(70 میلیون یورو ) اما آنها باید برای خرید این ستاره فرانسوی هم همانند آن پیشنهاد هزینه کنند
هوینس(مدیر بایرن) به تازگی اعلام کرده است که برای خرید ریبری باید 100 میلون یو رو هزینه شود
بایرن مونیخ نباید به این سختی بر خورد کند پیشنهاد 70 میلیون یورویی برای بازیکن میتونه کافی باشد ،میشه گفت حتی پیشنهاد چلسی هم درست بود.
فابرگاس جانشین کاکا در میلان؟
بر اساس آخرین خبرها مسئولان روسونری با توجه به پیوستن احتمالی کاکا به رئال مادرید قصد دارند هافبک اسپانیایی آرسنال را به عنوان جانشین او جذب کنند...
سایت گل : به نوشته روزنامه گاتزتا دلواسپورت باشگاه میلان قصد دارد سسک فابرگاس هافبک آرسنال را به عنوان جانشین کاکا که احتمال دارد در چند روز آینده به رئال بپیوندد جذب کند.به احتمال فراوان انتقال رسمی کاکا به رئال مادرید در روز دوشنبه اعلام خواهد شد و مسئولان میلان قصد دارند با مبلغ حاصل از فروش این ستاره برزیلی به رئال مادرید سسک فابرگاس را از آرسنال جذب کنند.
گفته می شود فابرگاس بعد از حضوری 6 ساله در آرسنال به دنبال تجربه جدیدی است و متیو فلامینی و فیلیپ سندروس دو هم تیمی اسبق او که به میلان رفته اند به دنبال متقاعد کردن او برای حضور در میلان هستند.این در حالی است که جذب فابرگاس که از مهره های کلیدی آرسنال محسوب می شود کار آسانی نخواهد بود.این بازیکن پیش از این نیز اعلام کرده بود تنها در صورتی آرسنال را ترک خواهد کرد که بخواهد به بارسلونا برود.
میلان همچنین به دنبال جذب روبینیو مهاجم منچسترسیتی و همچنین فلورنت مالودا هافبک کناری چلسی نیز هست.البته سیلویو برلوسکونی رئیس میلان دیروز در گفتگو با شبکه تلویزیونی میلان اعلام کرد رونالدینیو جانشین اصلی کاکا خواهد بود و روسونری روی او برای فصل بعد حساب ویژه ای باز خواهد کرد.
lord_alone_dark
06-06-2009, 17:44
به به چه بخر بخری هست یکی بیاد منو بخره دفاع اخر خوبی هستم تخصص در زدن ساق پا دارم جوری مسیو بزنم که بلند نشه
M A X I M U M
06-06-2009, 18:09
به پرز توصيه ات مي كنم :دي
به به چه بخر بخری هست یکی بیاد منو بخره دفاع اخر خوبی هستم تخصص در زدن ساق پا دارم جوری مسیو بزنم که بلند نشه
همون یک بار که زدی بازیکن خودی رو ناکار کردی برا هفت پشتمون بسه
===============
حتی برای خودم هم سخته این خبر رو بذارم از بس دیگه ضایع شده ولی خوب میگم
=
برلوسکونی:با رفتن کاکا حالا همه امیدمان به رونالدینهو است
رئیس باشگاه میلان اعلان داشت که حالا وظیفه سنگینی به عهده بقیه بازیکنان میلان است.
وی ابزار داشت که ستاره بریزیلی تیمش رونالدینهو بیش از دیگران باید این امر را درک کند چون حالا همه امیدمان به اوست.
=======================
resident_evil
06-06-2009, 18:59
خب حالا 75 تا برای رونالدو میده ؟!
250+ بازیکنایی که باید بفروشیم همین الان بایرن دنبال بازیکنای هلندیه ماست .اما هنوز من بوسینوا رو برا دفاع میخوام یکی اینو به پرز بگه
میگم کسری مدیرا آواتارتو عوض کردن؟ ما اینجا که هیچی الان تو ولیعصرم داشتیم تبلیغشو میکردیم
kasra_khan2003
06-06-2009, 19:12
اره والا سه فصل میشه
که هستیم با هم
بعد گفتم کسری گفتی کسرا
گفتم کسرا گفتی نه کسری
من موندم چیکار کنم .
حالا کی خنگه ؟
:31:
===============
آره والا بنزما خیلی خوبه زوج بنزما - هانتلار رویاییه.
منم موافقم ولی خوب یکی از چیزای که منو میترسونه همنیه
تو این این روزهای عجیب میترسم مسئولین از این ستارها غافل شن و از دست برن.
================================================
من هیچی، تو خودت سواد نداری؟ خنگول! این همه تو تیم جوانان پات پول ریختیم، کمی هوش و زکاوت از خودت نداری؟!
بابا کسری!!!!!!!!!:31:
kasra_khan2003
06-06-2009, 19:14
250+ بازیکنایی که باید بفروشیم همین الان بایرن دنبال بازیکنای هلندیه ماست .اما هنوز من بوسینوا رو برا دفاع میخوام یکی اینو به پرز بگه
میگم کسری مدیرا آواتارتو عوض کردن؟ ما اینجا که هیچی الان تو ولیعصرم داشتیم تبلیغشو میکردیم
آره، میگم که دیواری کوتاهتر از مال من پیدا نکردن!!!
خدا خیرتون بده! مارو از دست این نجات بدین!!!
امروز یه کلیپ به یکی از طرفدارهای پرا پر قرص احمدی نژاد نشون دادم، فقط سکوت کرد: دی
توش اون صحبت هاش با آیت الله آملی بود که بهش گفته بود من رو یه هاله ای از نور فراگرفته بود موقع سخنرانی تو سازمان ملل، با اون سخنرانیش که گفته بود یه بچه 2 ساله اسپانیایی این رو به اسم کوچیک صدا کرده بود!!!
امروز یه کلیپ به یکی از طرفدارهای پرا پر قرص احمدی نژاد نشون دادم، فقط سکوت کرد: دی
توش اون صحبت هاش با آیت الله آملی بود که بهش گفته بود من رو یه هاله ای از نور فراگرفته بود موقع سخنرانی تو سازمان ملل، با اون سخنرانیش که گفته بود یه بچه 2 ساله اسپانیایی این رو به اسم کوچیک صدا کرده بود!!!
بابا کسرااااااااااااا جون اینارو واسه ما هم بفرست کلی صفا کنیم !
پرز گفته کاکا متولد شده که در رئال بازی کنه ! :40:
lord_alone_dark
06-06-2009, 20:03
مرسی از حمایت دوستان همون طوری که نیستلروی مارو ناکار کردن ما هم اونها رو ناکار میکنیم
Ahmad-Ra
06-06-2009, 20:10
احمد تحویل بگیر منه احمد رو !
اقا قربون دستت دنبال اون کلیپ میگشتم.میشه یه جا آپ کنی بچه ها فیض ببرند؟
kasra_khan2003
06-06-2009, 20:37
اقا قربون دستت دنبال اون کلیپ میگشتم.میشه یه جا آپ کنی بچه ها فیض ببرند؟
بابا کسرااااااااااااا جون اینارو واسه ما هم بفرست کلی صفا کنیم !
پرز گفته کاکا متولد شده که در رئال بازی کنه ! :40:
براتون پیغام خصوصی میفرستم! ضمن اینکه لینک زیر رو برین عضو شین!
با Youtube که مشکل ندارین؟!
با این نرم افزار هم میتونین ویدئو های youtube رو با فرمت FLV دانلود کنین:
میگم تا بحث سیاسی نشده بگو این فرمت با چه برنامهای میشه دید؟؟ :دی
آقا راستی به پرز بگید مسی رو به هر قیمتی شده بخره اونوقت به مربی بگه فقط بزارتش رو نیمکت تا برا دیگران الگو شه :دی
اره والا سه فصل میشه
که هستیم با هم
بعد گفتم کسری گفتی کسرا
گفتم کسرا گفتی نه کسری
من موندم چیکار کنم .
حالا کی خنگه ؟
من اخر سر نفهمیدم کودومشون درس بودا !! :دي
3 فصل ؟؟؟ خدا بیشترش کنه !! :دي
احمد ولی خداییش هنوز یادنگرفتی :دي رو درست بنویسی ها !! : دي
میگم تا بحث سیاسی نشده بگو این فرمت با چه برنامهای میشه دید؟؟ :دی
آقا راستی به پرز بگید مسی رو به هر قیمتی شده بخره اونوقت به مربی بگه فقط بزارتش رو نیمکت تا برا دیگران الگو شه :دی
اونو باید با چشم دلت ببینی عزیز !! :دي
با codec باید ببینی ! البته اگه firefox داری می تونی بری add-on دانلود کنی که با فرمت 3gp هم دانلودش کنی !
احمد تحویل بگیر منه احمد رو !
به احمد عزیز صفا اوردی داداش
ای به روی دو تخمهای چشمم
خوش برگشتی
من اخر سر نفهمیدم کودومشون درس بودا !! :دي
3 فصل ؟؟؟ خدا بیشترش کنه !! :دي
احمد ولی خداییش هنوز یادنگرفتی :دي رو درست بنویسی ها !! : دي
فرق نمیکنه چه کسری چه کسرا ولی برا شادی روح مرحوم اجمعین کسرا دی
بله داداش 3 فصله
از شروع کالدرون احمق تا الان که میشه دو فصل و نیم.
در مورد کلمه وزین دی هم بگویم این دیگه یاد گیری نداره میگیم که یه وقت دوستان نرنجن دی
===============
فرق نمیکنه چه کسری چه کسرا ولی برا شادی روح مرحوم اجمعین کسرا دی
بله داداش 3 فصله
از شروع کالدرون احمق تا الان که میشه دو فصل و نیم.
در مورد کلمه وزین دی هم بگویم این دیگه یاد گیری نداره میگیم که یه وقت دوستان نرنجن دی اون دیوان ایرج میرزا رو یادته دادی به من منو منحرف کردی ؟؟ : دي
اخه اون : رو نمی زاری !! :دي
-----------------
ماشالله چه قدر احمد بوده توی این تایپیکا !! :دي
چارلیز ! 08 ! ra
پرس: کاکا برای مادرید زاده شده
رییس سفیدپوشان نمیتواند شادیاش را از ورود قریبالوقوع ستاره برزیلی پنهان سازد.
سایت گل: در چند روز آینده افسانه کاکا به اوج خود خواهد رسید. فلورنتینو پرس رییس باشگاه رئال مادرید مانند یک کودک منتظر جشن تولد در انتظار کاکا به سر میبرد. او گفته است: «کاکا یکی از بازیکنانی است که به دنیا آمده تا برای رئال مادرید بازی کند. او من را از برخی جهات یاد زیدان میاندازد.»
گفته میشود کاکا یک پیراهن رئال مادرید را برای یک طرفدار در برزیل امضا کرده. پرس میگوید: «واقعا؟ خیلی خوشحالم که ببینم چه اتفاقی روز دوشنبه خواهد افتاد.» میلان باشگاه مالک کاکا اصرار کرده تنها در صورتی کاکا به رئال فروخته میشود که خود او بخواهد. کاکا روز دوشنبه اعلام میکند که به رئال خواهد رفت یا نه.
==========================
این خبر منو کمی نگران کرد
ولی شما نگران نباشید
دی
رئال به دنبال سیلوا و ویا
سران باشگاه مادریدی تمایل فراوانی برای جذب زوج پرتوان والنسیا دارند ولی حاضر نیستند مبلغ هنگفتی را برای جذب آنها هزینه کنند.
سایت گل:فلورنتینو پرس، رئیس باشگاه مادریدی اعلام کرده که تمایلی ندارد که بیشتر از 20 و 25 میلیون یورو برای جذب داوید سیلوا و داوید ویا هزینه کند. والنسیا رقابتهای این فصل را در جایگاه ششم به پایان برد و جایگاه ششم، همراه با مشکلات اقتصادی باشگاه ممکن است منجر به جدایی این دو ستاره از مستایا در تابستان امسال شود.
این در حالی است که سران باشگاه مادریدی پیش از این نیز پیشنهادی 65 میلیون یورویی را برای خرید کاکا به میلان ارسال کرده اند وتمایل ندارند تا چنین مبلغ هنگفتی را برای خرید ویا یا سیلوا بپردازند. روزنامه مارکا در گزارشی در این رابطه اعلام کرده که پرس از خورخه بالدانو ، مدیر ورزشی تیمش خواسته تا مذاکراتی را با سران والنسیا آغاز کند ولی مبلغی بیش از 20 میلیون یورو برای سیلوا و 25 میلیون یورو برای ویا را نپذیرد. بدین ترتیب بسیار بعید به نظر می رسد که سران والنسیا نیز حاضر باشند تا بازیکنان کلیدی شان را با این قیمت کم به فروش برسانند و تیم مادریدی در صورتی که بخواهد ویا و سیلوا را در اختیار بگیرد، می بایست رقم پیشنهادی اش را افزایش دهد.
این درحالی است که آلوارو نگردو و استبان گرانرو به احتمال فراوان در تابستان امسال به برنابئو بازخواهند گشت. مدیربرنامه های سیلوا اعلام کرد که هفته گذشته به مادرید رفته بود تا در این رابطه مذاکراتی را با سران رئال انجام دهد ولی به نظر می رسد که این ماجرا برای ویا تا حدود زیادی سخت تر باشد. مشکل بزرگ اینجاست که سران والنسیا مبلغ 40 میلیون یورو برای فروش ویا می خواهند و سران چلسی آماده اند تا برای خرید او 45 میلیون یورو بپردازند.
==============
اون دیوان ایرج میرزا رو یادته دادی به من منو منحرف کردی ؟؟ : دي
اخه اون : رو نمی زاری !! :دي
-----------------
ماشالله چه قدر احمد بوده توی این تایپیکا !! :دي
چارلیز ! 08 ! ra
چارلز 08 را
باحال اومدی اینو دی
================
: برای حرف وزین دی اصلا مهم نی به قول شاعر مقصود توی این همه کارا بهانست :21:
===========
در مورد دیوان فقط همین:18::18::18:
حاجی به جان خودم من اسمتو هم یادم نمیاد البت شرمندم
چه برسه به اینکه یادم بیاد من همچین کار بدی کرده باشم
حاجی بگو بینم واقعا اینکارو کردم؟؟
من یادم نمیاد
اگه شده خدا بر ما ببخشاید
حالا داداش اگه راضی بودی ورژن دوش مال خودم هم آماده واس شما دوستانه.
دی
بابا اصلا نه کسرا نه کسری ار این به بعد میگیم کسرا خان : دی
resident_evil
06-06-2009, 22:49
کثرا هم قشنگه ! بابا بسه دیگه بیخیال !
رونالدو کی میاد ؟! : دی
کثرا هم قشنگه ! بابا بسه دیگه بیخیال !
رونالدو کی میاد ؟! : دی
نوید جان تو بذار قضیه همین کاکا به سلامتی تموم بشه اون پیش کش
من تو همین کاکا هم یه جورایی جدیدا به شک افتادم نمیدونم چرا
ولی خوب وقتی دوشنبه ببینم دیگه مطمئن میشم.
resident_evil
06-06-2009, 23:10
نوید جان تو بذار قضیه همین کاکا به سلامتی تموم بشه اون پیش کش
من تو همین کاکا هم یه جورایی جدیدا به شک افتادم نمیدونم چرا
ولی خوب وقتی دوشنبه ببینم دیگه مطمئن میشم.
آره منم همین طور ! دیگه تا رسما نیان مادرید قرارداد رسمی نشه باور نمیکنم !
پرز می خواد اشنایدر و وان در وارت رو با ریبری عوض کنه ! :((
پرز می خواد اشنایدر و وان در وارت رو با ریبری عوض کنه
البته خودشونم بدشون نمیاد برن یه جایی که ثابت بازی کنن
نظر من اینه که حداقا اسنایدرو نیگه داره
وان در وارتم با ریبری + مقداری پول عوض کنن
شماره 23 بمونه برا دیوید عزیزم : دی
یه خبر خوشحال کننده
Ariensport.com: باشگاه اینتر پیشنهاد بارسلونا برای جذب " زلاتان ابراهیموویچ " را رد کرد...
به گزارش Gazzetta Dello Sport، مسئولان باشگاه اینتر و بارسلونا طی ملاقاتی در مورد احتمال انتقال " ابراهیموویچ " به نیوکمپ بحث کردند. این مهاجم سوئدی علاقهاش برای انتقال به بارسا را پنهان نکرده اما به نظر میرسد برای بازی در لالیگا باید مدت بیشتری منتظر بماند.
براساس این گزارش، لاپورتا 25 میلیون یورو بعلاوه " ساموئل اتوئو " را در ازای " ابراهیموویچ " و " مکسول " پیشنهاد داده است اما " موراتی " رئیس باشگاه اینتر این پیشنهاد را پایینتر از حد تصورش میداند.
تلاش نافرجام بارسا برای جذب " ایبرا " شانس باشگاههای چلسی و رئال مادرید را افزایش داده است. " زین الدین زیدان " به " فلورنتینو پرز " رئیس باشگاه رئال مادرید پیشنهاد داده تا مهاجم گلزن اینتر را به خدمت بگیرد. چلسی نیز آماده ارائه پیشنهاد خود است.
به نظر میرسد سران باشگاه اینتر برای فروش " زلاتان ابراهیموویچ " به مبلغی کمتر از 80 میلیون یورو راضی نخواهند شد.
منبع:سایت گل
Retired User
07-06-2009, 12:20
یه خبر خوشحال کننده
Ariensport.com: باشگاه اینتر پیشنهاد بارسلونا برای جذب " زلاتان ابراهیموویچ " را رد کرد...
به گزارش Gazzetta Dello Sport، مسئولان باشگاه اینتر و بارسلونا طی ملاقاتی در مورد احتمال انتقال " ابراهیموویچ " به نیوکمپ بحث کردند. این مهاجم سوئدی علاقهاش برای انتقال به بارسا را پنهان نکرده اما به نظر میرسد برای بازی در لالیگا باید مدت بیشتری منتظر بماند.
براساس این گزارش، لاپورتا 25 میلیون یورو بعلاوه " ساموئل اتوئو " را در ازای " ابراهیموویچ " و " مکسول " پیشنهاد داده است اما " موراتی " رئیس باشگاه اینتر این پیشنهاد را پایینتر از حد تصورش میداند.
تلاش نافرجام بارسا برای جذب " ایبرا " شانس باشگاههای چلسی و رئال مادرید را افزایش داده است. " زین الدین زیدان " به " فلورنتینو پرز " رئیس باشگاه رئال مادرید پیشنهاد داده تا مهاجم گلزن اینتر را به خدمت بگیرد. چلسی نیز آماده ارائه پیشنهاد خود است.
به نظر میرسد سران باشگاه اینتر برای فروش " زلاتان ابراهیموویچ " به مبلغی کمتر از 80 میلیون یورو راضی نخواهند شد.
خدا عمرت بده
B L A S T E R
07-06-2009, 12:30
بچه ها مث اینکه کاکا مالید...یا من بد شنیدم!
اخبار ورزشی گفت کاکا گفته میخوایم میلانو دوباره بسازیم؟!
عجب گوشی دارما....:27:
یکم شبیه هم بود ولی:31:
بله صد در صد دی
=========
بچها اینم صفجه نخست روزنامه اسپانیایی مارکاس
که این روزها اصلا حال و هوای دیگری داره با اومدن پرز به رئال و تیم مورد نظر پرز در فصل آتی رو نشون میده
پرز اصلا کل اسپانیا رو یه جوراییی تغییر داده.
زنده باد
M A X I M U M
07-06-2009, 13:49
تيم فوق العاده ايه فقط من با مارسلو حال نمي كنم
بجاي اون يكي مثل اسين رو لازم داريم
واي چي ميشه
Retired User
07-06-2009, 14:00
بله صد در صد دی
=========
که این روزها اصلا حال و هوای دیگری داره با اومدن پرز به رئال و تیم مورد نظر پرز در فصل آتی رو نشون میده
زنده باد
به اين تيم چي ميگن؟
كهكشانيها
فقط من با مدافع ها حال نميكنم
به خصوص مارسلو و اون يكي دگيرو هم كه نميشتاختم
آلبيول؟
resident_evil
07-06-2009, 14:14
ولی متاسفانه په په رو تا چند هفته نخواهیم داشت به خاطر اون حرکت بچه گونش !
ولی احمد اگه فصل بعد ترکیب ما بشه همینی که عکسشو گذاشتی 1ماه گلد پیش من داری ! LIVE ! : دی
M A X I M U M
07-06-2009, 14:18
آلبيول دفاع خوبيه
واقعا خوب بازي مي كنه
malkemid
07-06-2009, 14:34
تيم فوق العاده ايه فقط من با مارسلو حال نمي كنم
بجاي اون يكي مثل اسين رو لازم داريم
واي چي ميشه
اسین چه ربطی به مارسلو داره که بجاش بیاد؟!! پستاشون فرق داره..نوع بازیشون فرق داره...باز مثلا می گفتی اشلی کول بیاد یه چیزی!
ولی متاسفانه په په رو تا چند هفته نخواهیم داشت به خاطر اون حرکت بچه گونش !
ولی احمد اگه فصل بعد ترکیب ما بشه همینی که عکسشو گذاشتی 1ماه گلد پیش من داری ! LIVE ! : دی
ای عزیز کل عمر گیمری من تا یکی دو هفته دیگه برا همیشه به پایان میرسه تو از گلد میگی
تو فکر فروش ابر کامپیوترم هستم و همچنین ایکس باکسم.
فقط یه لپ تاپ میمونه واسم
هر چی که واس بازی بود دارم میفروشم.
اگه تا یه ماه دیگه من لایو بودم تو یه ساله لایو پیش من داری
اسین چه ربطی به مارسلو داره که بجاش بیاد؟!! پستاشون فرق داره..نوع بازیشون فرق داره...باز مثلا می گفتی اشلی کول بیاد یه چیزی!
منم اول شک کردم ولی بعد فهمیدم منظورش بسینگوا هستش
ولی خوب بر خلاف همتون من میگم مارسلو باید باشه
رفقا این بازیکن تو رئال رشد کرده و رئالو میشناسه و غیرت رئالی داره
این فصل واقعا پیشرفت کرده بود نسبتا به قبلا
من مطمئنما رفته رفته بهتر و بهتر میشه
resident_evil
07-06-2009, 15:14
ای عزیز کل عمر گیمری من تا یکی دو هفته دیگه برا همیشه به پایان میرسه تو از گلد میگی
تو فکر فروش ابر کامپیوترم هستم و همچنین ایکس باکسم.
فقط یه لپ تاپ میمونه واسم
هر چی که واس بازی بود دارم میفروشم.
اگه تا یه ماه دیگه من لایو بودم تو یه ساله لایو پیش من داری
خودم تا 1 ماه نگه میدارمت تو LIVE ! : دی !
نقل و انتقالات تا کی هستش ؟!
Retired User
07-06-2009, 16:03
دوستان كسي متن آهنگ اصلي باشگاه يعني HALA MADRID رو داره؟
lord_alone_dark
07-06-2009, 16:33
من هم دنبالشم بزارم روی موبایل
فک کنم اینه !
خودم تا 1 ماه نگه میدارمت تو LIVE ! : دی !
نقل و انتقالات تا کی هستش ؟!
نوید جان اگه اینطور سوال میکردی بهتر بودش
نقل و انتقالات کی شروع میشه؟ دی
تازه شروع شده کو تا تموم شدنش
تا اوایل مهر ماه هم ادامه داره
یعنی 4 ماه
ببینم چیکار میشه کرد.
resident_evil
07-06-2009, 17:30
نوید جان اگه اینطور سوال میکردی بهتر بودش
نقل و انتقالات کی شروع میشه؟ دی
تازه شروع شده کو تا تموم شدنش
تا اوایل مهر ماه هم ادامه داره
یعنی 4 ماه
ببینم چیکار میشه کرد.
4 ماه ؟!
بابا تو این مدت 2 3 تا تیم دیگم میشه ساخت !
kasra_khan2003
07-06-2009, 18:05
بله صد در صد دی
=========
زنده باد
عجب تیمی میشه! این تیم اصلا مدافع نمیخواد که!
یه کاسیاس تو دروازه باشه کافیه!!!
بچه ها مث اینکه کاکا مالید...یا من بد شنیدم!
اخبار ورزشی گفت کاکا گفته میخوایم میلانو دوباره بسازیم؟!
نه اخبار گفت1- طرفدارای میلان به خیلی ناراحتن از فروش کاکا2-برلوسکونی هم گفته با پول فروش کاکا دوباره میلان رو میسازیم
Retired User
07-06-2009, 19:00
چه عجب ميلاني ها قبول كردند و باز نميگن شايعه است
خسته شديم بس كه از كاكا براشون خبر گذاشتيم
ریبری گفته از آب و هوای انگلیس خوشش نمی آد.
Retired User
07-06-2009, 20:30
ریبری گفته از آب و هوای انگلیس خوشش نمی آد.
از شتر ها چه خبر؟
من نمیدونم برا جی همش پستهای من بدبخت باید حذف بشه دی
خوب یه خبر بسی جالب دیگه (قابل توجه میلانیهای عزیز)
این خبر توسط خیلی از خبرگزاریهای معتبر تایید شده نمونش گل:
========
کاکا آماده میشود تا در برزیل تستهای پزشکی رو انجام دهد.
تعجب نکنید
خوان کارلوس هرناندز پزشک باشگاه رئال مادرید فردا به برزیل سفر میکند تا تستهای لازم رو از کاکا بگیره.
کاکا در صورت قبولی در این تستها فردا پس فردا رسما اعلام خواهد شد.
lord_alone_dark
07-06-2009, 20:42
شتر ها جاشون خوبه سلام میرسونن
D o l f i n
07-06-2009, 22:54
یه خبر خوشحال کننده
خدا کنه این یه ترفند نباشه
من عاشق بازی زلاتان هستم واقعا باید بیاد رئال به سبک بازی رئال هم می خوره این از اون بازیکنهایی هست که بره هر تیمی جز رئال من حسرتش رو می خورم خدا کنه پرز این یکی رو هم به لیستش اضافه کنه
ehsan-totti
08-06-2009, 02:42
بنزما چی شد
دیگه حتی اسمش هم نیست
من که میگم الان بهترین موقعه که یه بارسلونایی رو بگیریم.اتوو مگه چشه؟
h_starboy
08-06-2009, 10:41
اتوو چیه بابا . به گرد پای زلاتان هم نمیرسه .
پرز زلاتان رو باید بیاره. ریبری هم خوبه.
سیلوا اومد رئال یا نه ؟؟؟؟؟؟؟
ali_ranger22
08-06-2009, 11:01
بارسا می خواد ویدیچ رو بگیره !
بارسا چه قدر باشگاه مضخرفیه ! این همه بازیکن داره بازم چشش دنبال بازیکنمای دیگس !!
اه.. اعصاب ادم رو خورد می کنه !
h_starboy
08-06-2009, 12:34
بارسا چه قدر باشگاه مضخرفیه ! این همه بازیکن داره بازم چشش دنبال بازیکنمای دیگس !!
اه.. اعصاب ادم رو خورد می کنه !
آره ولی خوب ویدیچ خیلی بازیکن خوبیه و یکی از بهترین دفاع های جهانه الان
اخبارم الان گفت پزشک و وکیل باشگاه رئال بعد از گرفتن تست از کاکا امضا رو هم گرفتن ازش.
کاکا رئالی شد
امیدوارم ریبری هم بیاد
آره ولی خوب ویدیچ خیلی بازیکن خوبیه و یکی از بهترین دفاع های جهانه الان
اخبارم الان گفت پزشک و وکیل باشگاه رئال بعد از گرفتن تست از کاکا امضا رو هم گرفتن ازش.
کاکا رئالی شد
امیدوارم ریبری هم بیاد
ریبری با کریس بیان اون وقت روبن رو چی کارش کنیم ؟؟ بدیمش بارسا چه طوری ؟؟ :دي
تبریک می گم واسه کاکول !! :دي
lord_alone_dark
08-06-2009, 15:53
جا زیاده میدیم توپ جم کن بشه نگران جا نباشین
جا زیاده میدیم توپ جم کن بشه نگران جا نباشین
باید با عصا توپارو جمع کنه اون وقت !! :دي
کسی امار اینو داره روبن چن تا بازیکرد توی این فصل ؟؟؟ :دي
B L A S T E R
08-06-2009, 19:05
بابا روبن بازیش خوبه که!فقط مث شیشست:31: زود میشکنه:27:
resident_evil
08-06-2009, 19:06
بابا روبن بازیش خوبه که!فقط مث شیشست:31: زود میشکنه:27:
زیاد باحال نیست : دی ! ولی خب برا ذخیره خوبه ! البته اگه بازیکنای خوبی بگیریم !
زیاد باحال نیست : دی ! ولی خب برا ذخیره خوبه ! البته اگه بازیکنای خوبی بگیریم !
روبن بازیش خوب نیست ؟؟؟
بازی های توی چلسیش رو یادت رفته ؟؟؟؟ واقعا خدا بود ! اون موقع مسی تو شیکم مامانش بود ! فقط به دلیل مصدومیت های پیاپی افت کرده ! و تا می اد رو فرم 2باره مصدوم می شه ! وگرنه اگه مصدوم نشه خیلی عالیه !
resident_evil
08-06-2009, 19:13
ولی یکم زیادی تکروی میکنه ! تیتیش مامانیم هست ! زودی اوخ میشه !
ولی یکم زیادی تکروی میکنه ! تیتیش مامانیم هست ! زودی اوخ میشه !
فقط مشکلش همینه ! ولی تکنیکش عالیه ! شوتای پشت 18ش عالیه تو حرکت البته !
نیستروی می خواد بره یا تاتنهام یا فولام !
B L A S T E R
08-06-2009, 19:40
فقط مشکلش همینه ! ولی تکنیکش عالیه ! شوتای پشت 18ش عالیه تو حرکت البته !
اگه با بارسا اینم نداشتیم 6 -0 میخوردیم!:27:
سلاااااااااااااام
با چند خبر تووووووووووپ اومدم
اولین پست امرومه
تقدیم به همه رئالیهای عزیز
=================
از قدیما شنیدیم و از بزرگترها یاد گرفتیم که تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها
دوستان عزیز مطمئنا این همه هیاهو بی خودی نیست و مطمئنا خبری در میان هست.
هر روز هم روشنتر و روشنتر و روشنتر میشود.
و امشب ساعت 5:30 بامداد همه چیز مشخص خواهد شد.
بله باز هم قضیه انتقال کاکا هست.
اگر باز هم شک دارید باید عرض کنم که
فدراسیون برزیل هم اینو تایید کرده که به کاکا چند ساعت مرخصی داده تا تست های پزشکی رئال رو بده.
باز هم بگوید که نه
و مدرکی مهمتر
عکسهای کاکا که وارد آزمایشگاه میشه به همراه پزشک ارشد تیم اعزامی برای گرفتن تست از کاکا مشخص کننده همه چیز هستش.
اینم عکسها
خودتون قضاوت کنید:
تو اولین عکس شما صحنه آمدن کاکا رو به آزمایشگاه می بینید.
خوب این عکس هم خوان کارلوس رو به شک کاملا واضح نشون میده
کارلوس هرناندز پزشک رئال مادرید می باشد.
و عکس اخر هم صحنه خروج کاکا و اتمام تستها رو مشاهده میکنید
کاکا خوشحال و راضی به نظر میرسد.
من نیز خوشحالم
شما چطور؟
B L A S T E R
08-06-2009, 21:32
شما چطور؟
ما نیز خوشحال گشتیم.
ولی این کم است.باز نیز میخواهیم:31:
Ahmad-Ra
08-06-2009, 21:44
خوشحالیمم سبززز :دی
عزیزان دل
اینم یه عکس دیگه واستون
به اضافه یه خبر خوب دیگه:
طبق آخرین اخبار رسیده از سانتیاگو برنابئو
رئال مادرید برای خرید سه ستاره والنسیا یعنی داوید ویا و داوید سیلوا و آلبیول 75 میلیون یورو پیشنهاد داده.
پرز این پیشنهاد رو کرده به نظرم اگه در نظر بگیریم از این 75 تا
40 تا برای ویا همون چیزی که والنسیا خواسته
20 تا هم برای سیلوا که نمیدونم قبول میکنه یا نه
15 تا هم برای آلبیول که از سرش هم زیاده
============================
خسته نباشم دی
kasra_khan2003
08-06-2009, 23:35
عزیزان دل
اینم یه عکس دیگه واستون
به اضافه یه خبر خوب دیگه:
طبق آخرین اخبار رسیده از سانتیاگو برنابئو
رئال مادرید برای خرید سه ستاره والنسیا یعنی داوید ویا و داوید سیلوا و آلبیول 75 میلیون یورو پیشنهاد داده.
پرز این پیشنهاد رو کرده به نظرم اگه در نظر بگیریم از این 75 تا
40 تا برای ویا همون چیزی که والنسیا خواسته
20 تا هم برای سیلوا که نمیدونم قبول میکنه یا نه
15 تا هم برای آلبیول که از سرش هم زیاده
============================
خسته نباشم دی
درمونده نباشین: دی
بین سه تا ستاره والنسیا، سخته آدم بگه کدوم واسه تیم مهمتر هست!
اما جدا هیچی یه مهاجم شش دانگ نمیشه!
پس ویا مهمترین هست!
h_starboy
09-06-2009, 01:16
احمد ترکووووندی خدایی دمت گرم .
من چون به جز رئال میلانی هم هستم از این انتقال هم خوشحالم هم ناراحت ولی بیشتر خوشحال
دو مورد والنسیا هم بگم ویا رو حتما میخوایم . سیلوا هم اگه بشه عالی میشه
MH_SANIANI
09-06-2009, 01:40
به نظر من سیلوا رو حتما میخوایم...!
ویا اگه بشه عالی میشه..!
و باز هم عکسی دیگر
که بسیار مشخص تر و واضح تر هست.
دوستان تا ساعات و دقایقی و ثانیهای دیگر اروزها به واقعیت تبدیل خواهد شد.
حتما میدانید که اونی که شرتک پوشیده کاکای معروف هست.
و این آقای محترم که کت و شلوار پوشیده و پشتش به دوربین هست جنان کارلوس هرناندز میباشد.
خوانندگان عزیز توجه فرمایید
دوستان عزیز توجه فرمایید
رئالیهای عزیز توجه فرمایید
بلاخره بعد از مدتها
کهکشانیها به حقیقت پیوست
================
ریکاردو کاکا رسما بازیکن رئال مادرید برای 6 سال شد.
============
تبریک میگم
زنده باد فلورنتینو پرز
زنده باد رئال مادرید
مرگ بر کالدرون ( دی )
==================
:7::7::7::26::26::26::26::26::26::26::34::34::34:: 34::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbs up:
حیف که شما بچها خوابین من دارم این موقع شب از خوشحالی بندری میرقصم.
من که دیوانه وار منتظرم که کاکا رو سفید پوش ببینم
چند عکس از ریکاردو کاکا یکی از کهکشانیهای رئال میزارم
===============================
کاکا خوش اومدی
کریس صب کن زودی تو هم میایی
مسی؟
ممنون فعلا نیاز نداریم تیم پره
لباس زرد که بهت خوب میاد ولی مطمئنا لباس سفید رئال بیشتر میاد بهت
====================
واقعا من نمیدونم به پرز چی بگم
اگه بگم خدای بد میشه و شرک میشه
اگه بگم ادمی در قاموس یک ادم این همه قدرت نمی گنجه
اگه بگم بی نظیری یه چیز پیش پا افتاده گفتم
من موندم این پرز کیو نمیتونه بیاره
اون کیه که پرز روش دست بزاره و نیاد؟!!!!!!!!!!
=======================
Sam Fisher 11
09-06-2009, 04:10
ایول احمد جون...
خوش خبر باشی عزیزم...
ایشالا که زیدان دوم بشه....
بالاخره سران رئال فهمیدن ویا ارزش مایه رو داره....
امشب کاکا به رئال پیوست
فردا شب نوبت کیست؟
====
رونالدو؟؟؟؟؟؟؟؟
ریبری؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سیلوا؟؟؟؟؟؟؟
ویا؟؟؟؟؟؟؟
آلونسو؟؟؟؟؟؟
ابرا هیموویچ؟؟؟؟؟؟؟
=========
شما چه فکر میکنید؟
Sam Fisher 11
09-06-2009, 04:32
بنده ریبری رو ترجیح میدم: دی
من تا کاکا رو تو لباس خودمون نبینم خوشحالی نمیکنم.ولی خداییش تو این چند ساله هیچ موقع بازیکنی رو مثل کاکا دوس نداشتم که بیاد ...
من ترجیح میدم بعدی این 3 تا والنسیایی ها باشن : دی
:.:.: Hamid :.:.:
09-06-2009, 08:48
ان شا الله همشون میان ولی چون ریبری رو زیدان پیشنهاد داده باید اول از همه بگیریمش بازیشم خیلی خوبه همیشه تیم حریف رو خوب آزار میده:5: بعدشم ابراهیموویچ چون بارسا می خوادش و باید زود به چنگ بیاریمش :27:بعدشم بقیه:40:
تبریک می گم برای کاکا !! :دي
منم دوس دارم امشب اون 3 تا باشن چون خیلی بهتره !!: دي
75 میلیون کم نیست ؟؟؟ بازیکن هم بهشون می دیم یا نه ؟؟؟
یوهو !!!
یه افتخار دیگر برای مادریدی های عزیز ! کاکا با این قرار داد دوومین ترانسفر گرون کل جهان شد !!!
Zinedine Zidane (Juventus - Real Madrid) 2001 - €76m
Kaka (AC Milan - Real Madrid) 2009 - €65m
Luis Figo (Barcelona - Real Madrid) 2000 - €58.5m
جالبه ! کاکا همین جوری می خواد دنبال زیدان باشه ! شماره 5 رو هم انگار ور داشته !!: دي
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] cial_Edition.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1202882565924&ssbinary=true
اقا ماشین خواستین بگیرین از اینا بگیرین ! :دي
Retired User
09-06-2009, 09:42
كهكشانيها شروع شد
راستي اين حرفاي لاپورتا خيلي جالبه
نميتونه با پرز رقابت كنه بعد مياد چرت ميگه
اون همیشه چرت می گه ! یادت رفته فصل پیش به خاطر این که رئیس بارسا بمونه جلوی خبر نگارا گریه می کرد ؟؟؟
M A X I M U M
09-06-2009, 09:47
واي
كاكا اومد
ريكاردو اومد
پرز قربونت برم
بچه ها تبريك ميگم
پرز منتظر بقيه اش هستيم :دي
M A X I M U M
09-06-2009, 09:50
Real Madrid land Kaka
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1202885406184&ssbinary=true
The dream is now a reality: Kaka, one of the best players on the planet, is now a Madridista
بچه ها توجه کردین 1 صفحه تا صفحه ی 1000 مونده ؟؟؟ :دي
M A X I M U M
09-06-2009, 09:51
دوستان انگار كاكا شماره 21 رو مي پوشه
M A X I M U M
09-06-2009, 09:52
M A X I M U M
09-06-2009, 09:52
M A X I M U M
09-06-2009, 09:53
دوستان انگار كاكا شماره 21 رو مي پوشه
پس 5 رو کی می پوشه ؟؟ :دي
M A X I M U M
09-06-2009, 09:54
aRThaS_08
کاکا در لباس رئال مشاهده شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/Messenger/Media/Smileys/21.gif
درضمن ویا و سیلوا رو لیورپول هم میخواد و من بین رئال و لیور ترجیح میدم برن لیور [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/Messenger/Media/Smileys/4.gif
M A X I M U M
پس 5 رو کی می پوشه ؟؟ :دي
اونو ريبري بپوشه بهتره
اقا راستی فهمیدین موراتی پیشنهاد در مورد ابراهیموویچ رو رد کرد ؟؟ :دي
aRThaS_08
09-06-2009, 09:55
10000 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/Messenger/Media/Smileys/4.gif
M A X I M U M
کاکا در لباس رئال مشاهده شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درضمن ویا و سیلوا رو لیورپول هم میخواد و من بین رئال و لیور ترجیح میدم برن لیور [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو بيرون خائن :31:
Retired User
نه كاكا قراره 5 يعني شماره زيدان رو بپوشه
زيدان هم گفته خوشحاله كه كاكا شمارش رو ميپوشه
ما الان بايد به دفاع بگيريم
رو متذلدر كه نميشه حساب كرد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.