ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47

Ahmad-Ra
02-03-2009, 23:23
نمیدونم اون سمت راستی رو یه جا دیدم... یادم نمیاد اسمش رو ... اه :دی

ashi-khan
03-03-2009, 00:06
ا امدن فلورنتینو پرز هر چیزی امکان پذیر می شود

به گزارش RMadridFC: ادریانو گالیانی , نایب رئیس باشگاه اث میلان اظهار داشت در صورت انتخاب پرز به عنوان رئیس باشگاه رئال مادرید , احتمال انتقال کاکا به این باشگاه اسپانیایی زیاد خواهد بود .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گالیانی که دوستی دیرینه ای با فلورنتینو پرز رئیس سابق باشگاه رئال مادرید دارد از دوباره بر مسند نشستن پرز در باشگاه رئال مادرید حمایت می کند .

روابط دو باشگاه رئال مادرید و اث میلان از 2 فصل پیش کمرنگ تر شده و این مساله به خاطر پافشاری های بیش از حد رامون کالدرون , رئیس مستعفی رئال مادرید مبنی بر خرید کاکا نشات گرفته شده بود .

در فصل نقل و انتقالات زمستانی بود که شایعاتی مبنی بر امدن کاکا به رئال مادرید شنیده شد , زیرا در ان زمان باشگاه منچسترسیتی حاضر شد به خاطر خرید کاکا , 100 میلیون یورو بپردازد ولی پرز که رابطه ای دوستانه با سران اث میلان دارد از قبل , قول خرید کاکا را از انها گرفته بود و فقط منتظر اینست که انتخابات تابستانی رئال مادرید انجام پذیرد .

ادریانو گالیانی در گفت و گو با روزنامه مارکا گفت :

پرز یک تاجر بزرگ و دوستی خوب برای من است و امیدوارم که باری دیگر ریاست باشگاه رئال مادرید را برعهده بگیرد و هر انچه که بین ما وجود داشته در تعامل دو طرفه بوده است , من هیچ گاه این حرفها را در مورد هر رئیس باشگاهی نمی زنم .

سپس گالیانی در مورد احتمال انتقال کاکا به رئال مادرید در صورت امدن پرز گفت :

در این مورد با کاکا صحبتی نداشته ام ولی با دوستی ای که بین ما و پرز وجود دارد امکان وقوع هر اتفاقی هست .

ashi-khan
03-03-2009, 00:06
وظیفه ما برنده شدن است

خوانده راموس
می دانستیم که بازی اسانی در انتظارمان نیست چون اسپانیول با برد هفته پیشش در برابر بارسلونا روحیه بسیار خوبی داشت و به دنبال یک پیروزی دیگر این بار جلوی هواداران خودی می گشتند .

در نیمه اول بازی خیلی سخت و مشکل پیش رفت ولی بعد از اینکه گوتی گل اول را زد انها فضای بیشتری برای بازیسازی و خلق موقعیت به بازیکنان ما دادند .

هنوز بازیهای زیادی باقی مانده و احتمال وقوع هر اتفاقی هست , پیروزی در این بازی برای ما بسیار مهم بود چون بعد از شکست در برابر لیورپول باید دوباره به وضعیت سابق خود بازمی گشتیم .

هر دو تیم در نیمه اول می خواستند بازی را ببرند برای همین بازی کمی طاقت فرسا شد در نیمه دوم هم هر دو تیم خیلی محکم بازی کردند ولی ما توانستیم به خوبی از گوتی استفاده کنیم .

ما جلوی رائول , 2 مهاجم گذاشته بودیم و در واقع رائول واسطه ای بین خط حمله و خط هافبک بود , به نظر من او خیلی خوب کار کرد و حقش را با گلی که زد بدست اورد .

در هفته های گذشته توانسته بودیم چند نتیجه خیلی خوب را کسب کنیم و تا قبل از بازی با لیورپول تیم ما روحیه بسیار خوبی داشت ولی شکست در ان بازی به ما صدمه زد .

برای همین تلاش کردیم تا دوباره به وضعیت سابق خود برگردیم ولی نباید فراموش کنیم که بازی ما در لیگ قهرمانان هنوز 90 دقیقه دیگر ادامه دارد و مطمئنم که رئال مادرید توانایی پیروزی در هر ورزشگاهی را دارد .

خیلی نگران بازی امشب اتلتیکو مادرید و بارسلونا نیستم چون وظیفه ما کسب پیروزی است که توانستیم در بازی دیشب ان را عملی کنیم .

میاتوویچ
تیم عالی کار کرد , هر چند می دانستیم که اسپانیول با روحیه خوبی پای به این میدان می گذارد ولی با ارامش توانستیم انها را شکست دهیم و از حالا باید خود را مهیای داربی کنیم .

روبن برای ما و تمام مادریدیسموها بازیکن مهمیست و از اینکه می بینم به خوبی بازی می کند لذت می برم و مطمئنم که او در رسیدن به اهدافمان کمک بزرگی خواهد بود , خوانده نیز از او راضیست .

فائوبرت در چند روز گذشته دچار مصدومیت شده بود ولی ما دوست داریم که او هر چه زودتر به میادین بازگردد . گوتی با باشگاه قرارداد دارد و با گلی که دیشب زد نشان داد چقدر برای تیم مهم است , همه ما می دانیم که او بازیکن مستعدیست .

ashi-khan
03-03-2009, 00:07
رئال مادرید در مقابل اتلتیکومادرید ؛ بدون په په و اشنایدر

رئال مادرید اسپانیا در بازی مقابل تیم همشهری خود ، اتلتیکو نمیتواند په په و اشنایدر را در اختیار داشته باشد و این را مدیون بازی مقابل اسپانیول است .

دلیل غیبت په په در بازی بعدی تیمش اخطاری است که به دلیل انداختن نه نه بازیکن برزیلی اسپانیول بر زمین ، گرفته است و اما دلیل نبود اشنایدر نیز کارت زرد زود هنگامش در نیمه ی دوم همdن بازی است که به دلیل تکل از پشت به ایوان آلونسو گرفته است .

در این صورت خواندi راموس از نبود این دو بازیکن در بازی مهم تیمش ناراحت است و این وضعیت نیز با لب مرز بودن 7 تن از بازیکنانش امکان وخیم تر شدن نیز دارد .

ashi-khan
03-03-2009, 00:07
ریمون کوپا : با وجود رائول هست که تیم ما رئال مادرید واقعی است

در پی درخشش خیره کننده رائول در گلزنی های خود در سال 2009 و به ثمر رساندن گل دوم تیم رئاد ر بازی با اسپانیول 9همین گل خود در 10 بازی خود در سال جدید به ثمر رساند.
پس از شکست رکورد دست نیافتنی الفردو دی استیفانو در 2 هفته پیش توسط رائول در تعداد گل زنی در تیم باشگاهی ال سیه ته الان به طور درخشنده ای در صدر لیست قرار داره و خودش رو در اونجا قرار داده و کسی که قبلا در این مکان قرار داشت هم تیمی دی استیفانو در دوران طلایی بوده که الان داره از کاتپیتان فعلی رئال مادرید تعریف و نمجید می کنه!!

اون در مصاحبه خود با خبرگزاری as بیان کرد که : "من باور دارم که رائول میتونه در تیم بسیار خوب ما بازی کند" این مرد 77 ساله فرانسوی هم چنان اضافه کرد که "رائول جوان بسیار خوب و با استعدادی هست و اون خیلی بازیکن پر تلاشی هست"

ashi-khan
03-03-2009, 00:08
داش زیدان وقتی جوون بود :

pedramch
03-03-2009, 00:14
انشالله امسال قهرمان میشیم...
واقعا باخت بارسا حال داد...

ahmad08
03-03-2009, 00:18
داش زیدان وقتی جوون بود :

به به این خوشگله کیه این کنار ؟ دی:
داش زیدان مبارک باشه.

ashi-khan
03-03-2009, 17:13
گالياني اعلام كرد:

حضور پرس تنها شرط فروش كاكا به رئال مادريد

خبرگزاري فارس: نايب رئيس باشگاه آ.ث ميلان ايتاليا گفت: اگر فلورنتينو پرس بيايد كاكا را به رئال مادريد مي فروشم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، آدريانو گالياني مرد ثروتمند ميلان گفت: با دوست خوبم پرس همه چيز امكان دارد. او مي تواند مرا براي فروش اين بازيكن برزيلي تيم ترغيب كند اما اگر مديري مثل كالدورن در رئال مادريد باشد هرگز در اين مورد همكاري نخواهم كرد.
كالدرون در مدت زمان مديريت خود بارها تلاش كرد كاكا را به خدمت بگيرد اما هرگز موفق نشد. او حتي حاضر شد كاكا را به قيمت 150 ميليون يورو خريداري كند اما باز هم با مخالفت مسئولان ميلان مواجه شد.

ashi-khan
03-03-2009, 17:14
در واكنش به بيانيه هيات مديره

مياتوويچ: تا پايان سال 2010 قرارداد دارم

خبرگزاري فارس: نايب رئيس باشگاه رئال مادريد به هيچ وجه خيال استعفا و ترك باشگاه را ندارد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، پدراگ مياتوويچ نايب رئيس و بازيكن اسبق رئال مادريد گفت: در بيانيه هيات مديره آمده است كه چون كالدورن رفته من هم بايد بروم. من اموال باشگاه نيستم كه با رفتن يك نفر در موردم قضاوت شود.
وي افزود: تا پايان 2010 قرارداد دارم و هرگز استعفا نمي كنم. باورم نمي شود پس از اين همه تلاش براي باشگاه اين چنين پاسخم را بدهند.
مياتوويچ در استخدام كاپلو نقش مستقيم داشت اما مخالف آمدن شوستر به رئال مادريد بود.

ashi-khan
03-03-2009, 17:14
بولودا: بارسلونا هنوز هم مدعي قهرماني است
در ال كلاسيكوي دوم پيروز مي شويم

رييس موقت باشگاه رئال مادريد اميدوار به پيروزي اين تيم در ديدار برگشت ال‌كلاسيكو است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در حالي كه دو ماه تا ديدار برگشت تيم هاي رئال مادريد و بارسلونا در چارچوب رقابت هاي لاليگا باقي مانده است، ويسنته بولودا رئيس موقت باشگاه رئال مادريد ابراز اميدواري كرد تا كهكشاني ها بتوانند در "سانتياگو برنابئو" با درخشش ظاهر شوند.
"ويسنته بولودا" در گفت‌وگويي با راديو Punto ابتدا در مورد امتيازهاي از دست رفته بارسلونا طي بازي هاي اخير اين تيم اظهار داشت: «بي‌ترديد از دست دادن هشت امتياز در سه ديدار، احساس خوشايندي را براي بارسلونا به همراه ندارد. با اين حال اميدوارم كه آنها يك امتياز ديگر هم از دست بدهند چرا كه من اطمينان دارم كه ما مي‌توانيم آنها را در ال‌كلاسيكو شكست دهيم.»
بولودا با وجود خوش بيني زيادي كه نسبت به قهرماني رئال در اين فصل دارد، خاطرنشان كرد: «اينكه در حال حاضر كمي شادي بيش از حد وجود دارد، باعث نگراني من مي‌شود. ما نبايد در آسمان‌ها سير كنيم چرا كه دشواري‌هاي بسياري پيش‌رو هستند. بازيكنان بايد فشار زيادي را تحمل كنند و با انتظارهاي زيادي كه در حال حاضر از آنها مي‌رود، كناربيايند.»
وي همچنين گفت: «بارسلونا هنوز هم مدعي قهرماني در لاليگا است؛ اما، من باور دارم كه ما هم بخت قهرماني در اين فصل از رقابت‌ها را داريم.»
رييس موقت باشگاه رئال مادريد در پايان پيرامون ديدار هفته آينده رئال مادريد برابر ليورپول در خانه حريف گفت:«تنها اميدوارم كه ليورپول كمي بازتر بازي كند و ما بتوانيم بيش از يك گل به ثمر برسانيم.»
بولودا پيش بيني كرده بود كه رئال مادريد ديدار رفت خود برابر ليورپول را با پيروزي 5 بر يك پشت سر خواهد گذاشت، اما تيم اسپانيايي در خانه با نتيجه يك بر صفر مغلوب حريف خود شد.

ashi-khan
03-03-2009, 17:15
در آستانه دربي مادريد

راموس:

تيره روزي هاي بارسا تمام نشده است

خبرگزاري فارس: سرمربي رئال مادريد در سخنراني جنجالي خود ضمن اشاره به دربي مادريد گفت: اطمينان دارم كه تيره روزي هاي بارسا تمام نشده است.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، خوانده راموس گفت: رئال مادريد داراي فرهنگ جالبي در درون خود است كه واقعا به آن احترام مي گذارم. آنها معتقدند كه يك مربي فقط با پيروزي تيمش مي تواند ادعاي بزرگي كند.
وي ادامه داد: آنها فقط به تابلوي نتايج نگاه مي كنند و كاري به اين ندارند كه يك شكست چه دليل يا دلايلي داشته است. اين براي من ارزشمند است و من هم قبول دارم كه يك مربي مسئول همه چيز در يك تيم است.
وي افزود: لغزش هاي بارسلونا ادامه دارد و اين تداوم را در دو هفته آينده نيز مشاهده خواهيد كرد.

ashi-khan
03-03-2009, 19:30

این یارو چقدر شبیه حنطه مربی ابومسلمه !!!!

Ahmad-Ra
03-03-2009, 19:50
یاده فیلم the god father کردم :دی

ali_ranger22
03-03-2009, 22:36
آقا بازی امشبه ؟

shahshahani
04-03-2009, 12:00

این یارو چقدر شبیه حنطه مربی ابومسلمه !!!!

اين آدريانو گالياني نايب رئيس باشگاه ميلانه

ali_ranger22
04-03-2009, 12:58
بازی بعدی کی هست ؟

ashi-khan
04-03-2009, 16:44
اين آدريانو گالياني نايب رئيس باشگاه ميلانه
جدی میگی ؟؟؟
من فکر کردم پدر حنطه است !!

ashi-khan
04-03-2009, 16:47
تغيرات لوگو از اول تا نهايي

ashi-khan
04-03-2009, 16:48
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ashi-khan
04-03-2009, 16:48
در يك نظرسنجي
مردم اسپانيا رئال مادريد را قهرمان مي‌دانند

خبرگزاري فارس: در نظر سنجي سراسري كه با همكاري بيش از 5 روزنامه بزرگ ورزشي اسپانيا صورت گرفته است شانس رئال مادريد براي قهرماني بيش از بارسلونا است.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، با گذشت 4 روز از اين نظر سنجي بيش از نيم ميليون نفر شركت كرده اند كه طي آن 65 درصد از مردم اسپانيا بر اين باورند رئال مادريد قهرمان لاليگا خواهد شد.
روزنامه هاي اسپانيايي همچنين نوشته اند يك پيشگوي آندولوسي قهرماني شماره 32 رئال مادريد در لاليگا را مطرح و ادعا كرده آن را با چشم خودش ديده است.

Ahmad-Ra
04-03-2009, 20:19
قشنگ معلومه این ممد چه عشقی دار هبه هونتلار :دی

ahmad08
04-03-2009, 22:30
ممنون ممد جان عالی بودش.
خوشم اومد ایشالا که بازی مقابل اتلتیکو رو هم میبریم و بارسا میبازه و دیگه نتنها اسپانیا همه جهان میگن رئال قهرمانه.

ali_ranger22
05-03-2009, 10:57
مرسی ممد جان بابت خبر ها و عکس ها

ahmad08
05-03-2009, 15:16
ممنون ممنون ممد عزیز
خیلی عالی بودش
من که اگه هر روز از رائول خبر بذارین باز سیر نمیشم.
تمومی نداره این بشر.
ماه فبریه هم که به اسمش شد باید گفت مبارک باشه دی:
و حالا اینم بهترین در 10 سال گذشته
زنده باد رائول زنده باد رئال

lord_alone_dark
05-03-2009, 18:16
ای ول یک تایپیک رئال باز ها ای جونم داریم میریم صدر جدول

lord_alone_dark
05-03-2009, 18:30
احتمال لغو دربي 72 مادريد به دليل مسائل امنيتي

خبرگزاري فارس: طبق گزارش منتشر شده در روزنامه بيست دقيقه مادريد و سايت خبري ايالتي اين شهر، احتمال لغو دربي شماره 72 بين رئال مادريد و اتلتيكو مادريد به دليل مسائل امنيتي وجود دارد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، پس از تهديد تلفني روساي باشگاه هاي رئال مادريد و اتلتيكو مادريد توسط اشخاصي كه خود را وابسته به گروه خرابكار اتا در باسك معرفي كرده اند، تمهيدات امنيتي در اطراف برنابئو تشديد شده است.
اين در حالي است كه فرصت كافي در اختيار نيروهاي امنيتي براي مهار تمام احتمالات بمب گذاري وجود ندارد و بعيد نيست كه اين بازي حساس دستخوش تغييران زماني قرار گيرد.
از طرفي چون بازي هاي رئال مادريد و بارسلونا بايد همزمان باشد در صورت لغو اين ديدار، جدال اتلتيك بيلبائو و بارسلونا نيز لغو خواهد شد.
طبق برنامه اين بازي ها بايد شنبه شب برگزار شود

ahmad08
05-03-2009, 19:54
کاش لغو بشه به نظرم خوبه دی:
چون بازیکنهای مصدوممون بعدش میرسن و اینکه بیشتر استراحت میکنن و بازی لیور سرحال سرحالن.
کلا خیلی نکات بارزی داره لغو شدنش من دعا میکنم که اون دوستان اهل باسک سریعتر دست بکار شن و چند تلف دیگر نیز بزنن.

Retired User
05-03-2009, 20:23
به خبرهای فارس نمیشه اطمینان کرد. شاید اینم یه دروغ دیگه باشه
به شدت تاييد ميشه

lord_alone_dark
05-03-2009, 20:31
این طرف رو که تازه خریدن اسمش رو یادم نیست چرا بازی نمیدن سیاه پوست هم هست کسی میدونه

ahmad08
05-03-2009, 21:14
سلام بر همگی:
خوشحالم تاپیک فعال و پویایی داریم.
lord alone dark عزیز میشه اسمتونو بگید تا راحتتر باشیم؟
در مورد اون سیاهه که گفتین .
ما چند خرید سیاه رنگ داشتیم:
1:درنت
2:لاسانا دیارا
3:دانیل اوپاره
4:کمی فائوبرت
=================
درنت که هیچی بازیش هم گاهی میدن اما خیلی دیگه ول معطله کلا این درنت عزیز با جاذبه زمین مشکل داره .
===
لاسانا هم که یکی از بهترین خریدهامونه و همه بازیهای بازیکن فیکس هستش و بازی میکنه.
===
اوپاره هم جزو تیم جوانان رئال مادرید به حساب میادش و غنایی میباشه و یکی از ستارهای جوانان به حساب میادش و به احتمال زیاد که سال اینده و یا سالهای اینده در ترکیب رئال باشه.
===
فائوبرت همانطور که ممد عزیز گفتن مصدوم هستش و نمیتونه بازی کنه .
باید دید ایا لایق این هستش که شماره 10 زیدان رو در فرانسه باز هم به تن کنه!
==============
هر سوالی بود خودم و عزیز همه رئالیها ممد جان و بقیه دوستان در خدمتتن .
=====================
منم به شدت به جذب اگوئرو موافقم خیلی بازیکن ایده ال و خوبیست و مطمئنا خیلی به دردمون میخوره.
و اگر که این خریدهای زیر انجام بشه ب اومدن پرز و این ترکیب باشه به نظرم هیچ تیمی توان مقابله با رئال رو نداره البت که راموس مربی تیم باشه.
====
-------------------------کاسیاس------------------------------
-
؟-----------متذلدر-------------------په په-----------------راموس
-
-------------------------لا دیارا------------------------------------
-
رونالدو------------------------کاکا----------------------------روبن
-
------------------------------------اگوئرو------------------------
-----------------------هانتر(بنزما)--------------------------------
=======
مربی : راموس
==============================
البت شاید بگن اوه دیگه چیزی نمیخوای باید بگم که درست کردن همچین ترکیبی اصلا سخت نیستش .
رونالدو که به احتمال زیاد رئالی هستش.
کاکا هم پرز بیادش خود گالیانی گفته خیلی راحت میادش رئال.
اگوئرو خود رئیس اتلتیکو گفته باهاش قرارداد دخلی رئال بسته.
بنزما هم که دیگه بدبخت نمیدونه با چه زبونی بگه فقط رئال.
در مورد ؟ باید بگم که فعلا هیچ بازیکنی رو به ذهنم نمیرسه مگه اینکه استعداد یابان رئال به فکر بیفتن.
هاینزه دیگه تحمل قیافش رو هم ندارم .
مارسول اصلا ،خیلی تهاجمی تره تا تدافعی.
به نظرم که اورا یا فلیپ لام و اگه بشه خود ازکوئل گارای رو بیاریم مناسب باشه.
و به این ترتیب پرز باید این خریدها رو داشته باشه:
--
رونالدو
کاکا
بنزما
اگوئر
؟(در دفاع)
-------
و از شر این بازیکنها خلاص شه
درنت
ساویولا
کانا (یا متذلدر)
دودک
سالگادو(به نظرم باید خیلی محترمانه ازش تقدیر بشه و کفشاش رو اویزون کنه چون خیلی برامون زحمت کشیده)
هاینزه
ممد دیارا
رافا فن در فارت (اگر که دوباره به روزهای خوبش بر نگرده)
----------------------------------------------------------
اونوقت شما ذخیره ها رو توجه کنید:
رائول
نیستلروی
هیگواین
گوتی
اشنایدر
هانتر(بنزما)
مارسلو
کودینا
فن در فارت(اگه رو فورم باشه)
گاگو (میتونه جای لاس باشه)
--------------------------------
والا این نظر من بودش ممکنه غلط باشه ممکن درست.
ولی همه میدونیم که تیم نیاز به تقویت شدن داره نیاز به چن بازیکن طراز اول.
اگه بشه مخ این ویدیچ رو زد خیییییییلی عالی میشه یه دفاع مرکزی عالی کنار په په .
====================================

lord_alone_dark
05-03-2009, 22:03
سلام منظورم فائوبرت بود پس مصدومه که بازیش نمیدن
درنته قبلا خوب بازی میکرد اما الان تعریفی نداره بفروشنش بهتره کلا از بازیکن با حاشیه خوشم نمیاد
سالگادو هم پیر شده دیگه هم کفشاشو باید اویزون کنه هم خودشو
این دودک هم بچه بدی نیست بی ازاره بد بخت چی کارش دارین داره یک حقوقی میگیره دیگه
بنزما مگه با بارسلون قرار داد نبستش
گوتی جدیدنا خرفت شده یا حالش بده بد بازی میکنه
کاناوارو خوبه باید نگهش داشت
این هاینزه صلواتیو باید بدن یک چیزی هم بدن که بره خیلی بد بازی میکنه
یک بازیکن شوت زن می خواییم که دروازه رو به شوت ببنده نه هی ساندر کنه
من حسین هستم از اشنایی با همه خوشحالم

resident_evil
05-03-2009, 23:45
آقا اين خبر گذاري فارس چي ميگه !!!
ميگه ريبري & بنزما قرارداد داخلي با بارسا بستن !!!

lord_alone_dark
06-03-2009, 01:07
کسی از صحت این خبر اطلاع داره

Saman_Figo
06-03-2009, 02:13
یوونتوس تصمیم دارد در فصل بعد چند بازیكن به تركیب تیم خود اضافه كند از این رو لیستی از چند بازیكن مد نظر خود را تهیه كرده است كه نام اشنایدر نیز در بین انها به چشم میخورد .

یوونتوس به دنبال جایگزینی برای پاول ندود در خط میانی است و از همین رو یكی از گزینه های مد نظر این تیم هافبك هلندی تیم رئال مادرید وسلی اشنایدر میباشد .

اسم تعدادی بازیكن مطرح در لیست خریدهای یونتوس قرار دارد كه در این بین نام اشنایدر و همینطور دیگو بازیكن برزیلی تیم وردربرمن نیز در این لیست دیده میشود و یوونتوس قصد دارد در صورت عدم موفقیت در به خدمت گرفتن دیگو پروژه Plan B را به اجرا بگذارد .

B در اینجا اشاره به برنابئو دارد جایی كه چشمان مقامات یوه به دنبال هافبك هلندی تیم رئال مادرید است . با وجود اینكه اشنایدر در این اواخر عملكرد خوبی نداشته است اما این میتواند دلالیل مختلفی داشته باشد .

شاید افت این بازیكن به علت مصدومیت وی بوده است به هر حال توتو اسپورت بر این باور است كه این بازیكن هلندی در تابستان مادرید را به مقصد تورین ترك خواهد كرد . گزارش های رسیده حاكی از ان است كه راموس نیز از عملكرد این بازیكن راضی نیست و روز به روز شایعه جدایی این بازیكن از مادرید بیشتر شنیده میشود .

به نظر میرسد یوونتوس برای خرید این بازیكن باید 27 میلیون بپردازد كه مبلغ نسبتا زیادی برای این باشگاه به حساب می اید با این وجود اگر مذاكرات در اینده . به خوبی پیش برود امكان این انتقال زیاد خواهد بود .

Saman_Figo
06-03-2009, 02:15
بنا بر تصمیم کادر فنی رئال مادرید سرجیو راموس در مقابل اتلتیکو مادرید به عنوان مدافع میانی بازی خواهد کرد.

په په مدافع مرکزی رئال مادرید بدلیل 5 اخطاره شدن در دیدار مقابل اسپانیول نمی تواند تیم خود را برابر اتلتیکو مادرید همراهی کند. به همین دلیل خوانده راموس گزینه های مختلفی را جهت پر کردن جای په په مد نظر قرار داده و به نظر می رسد انتخاب خود را انجام داده است.

به گزارش مارکا خوانده راموس پس از بررسی های بسیار تصمیم گرفته که از سرجیو راموس مدافع سمت راست خود در مرکز خط دفاعی استفاده کند و سمت راست را به مدافع باتجربه ی خود میشل سالگادو بسپارد.

سالگادو مدت زیادی از سال جدید را مصدوم بوده و بازی در برابر اتلتیکو اولین بازی او در سال 2009 برای رئال مادرید خواهد بود.

سرمربی اهل لامانچا ی رئال مادرید در تمرینات روزهای گذشته ترکیبات متفاوتی را برای خط دفاعی خود آزمایش کرده و به این نتیجه رسیده است که از راموس در خط میانی استفاده کند.

او می داند که فابیو کاناوارو به یک زوج پر سرعت در خط دفاعی جهت مهار آگرو و فورلان نیاز دارد و به همین دلیل از راموس در مرکز خط دفاعی استفاده خواهد کرد.

در سمت چپ خط دفاعی نیز همانند بازیهای گذشته هاینزه بازی خواهد کرد. پس از نمایش ضعیف هاینزه در بازیهای اخیر به نظر می رسید راموس در استفاده از او تجدید نظر کند ولی سرمربی رئال مادرید باز هم به او اطمینان کرده است.

مارسلو نیز که در روزهای اخیر در پست جدید خود موفق ظاهر شده است به احتمال فراوان از روی نیمکت بازی را آغاز خواهد کرد.

Saman_Figo
06-03-2009, 02:19
" ایکر کاسیاس " دروازه بان رئال مادرید معتقد است باید تمام حواس خود را معطوف بازی این هفته در لالیگا کنند و سپس به شکست لیورپول فکر کنند...

رئیس باشگاه رئال مادرید اعلام کرد که تیمش می تواند با شکست لیورپول در آنفیلد به مرحله بعدی جام قهرمانان اروپا صعود کند اما " کاسیاس " معتقد است ابتدا باید به دربی مادرید توجه داشته باشند.

" ایکر کاسیاس " گفت: « در هیچ زمانی سخنان رئیس باشگاه ما را اذیت نمی کند. می دانیم او می خواهد ما را به آینده خوشبین کند. ما می دانیم یک بازی مهم در جام قهرمانان اروپا برابر لیورپول داریم، اما نمی توانیم به آن فکر کنیم و فقط باید روی بازی با اتلتیکو تمرکز کنیم. »

سنگربان رئال مادرید در مورد " لاسانا دیارا " خرید جدید این تیم می گوید: « همه ما از این خرید خوشحال هستیم. زمانی که آمد هیچ کس او را نمی شناخت اما با شباهت بازی اش با کلود ماکه له له نشان داد چه بازیکن خوبی است. لاسانا در تیم توازن ایجاد کرد. »

" په په " مدافع پرتغالی رئال مادرید برای دربی محروم است اما " کاسیاس " نگران این موضوع نیست: « په په بازیکن مهمی برای ماست اما زمانی که سایر هم تیمی حاضر هستند می توانند به خوبی او از عهده کارها برآیند. »

Saman_Figo
06-03-2009, 02:21
هافبک رئال مادرید در مورد بارسلونا و دربی مادرید صحبت می کند.

" گوتی " هافبک رئال مادرید با اعلام اینکه دوست دارد همیشه بارسلونا بازی هایش را ببازد، احساس خود را نسبت به این تیم بیان کرد.

وی گفت: « ما می خواهیم در جایگاهمان در جدول تغییر ایجاد کنیم. من نمی خواهیم روش بازی مان تغییر کند زیرا در فرم خوبی قرار داریم. »
او افزود: « این یک آشفتگی است و آن ها خوب بازی نمی کنند مثل گذشته ما. سال گذشته این اتفاق برای ما افتاد و طبیعی است که امتیاز از دست می دهند. روز گذشته آن ها بازی سخت و دشواری برابر مایورکا انجام دادند. از دست دادن پنالتی خیلی چیزها را تغییر داد حتی بیشتر از ورود مسی به میدان تاثیرگذار بود. من همیشه می خواهم بارسلونا ببازد. با این راهی که در این فصل در پیش گرفته ایم می توانیم به هدفمان برسیم. ما ترکیب بزرگی در اختیار داریم. »

اگر این هفته رئال مادرید موفق به شکست اتلتیکو شود پتانسیل این را دارند که به فاصله یک امتیازی بارسلونا برسند اما " گوتی " می داند بازی مقابل اتلتیکو دشوار خواهد بود، بخصوص با آمادگی " دیگو فورلان " و " سرجیو آگوئرو ".

" گوتی " در این باره گفت: « فورلان یکی از بهترین مهاجمان لالیگا است. این بازی جایی است که لازم نیست به بازیکنان در مورد رقبای همشهری یادآوری شود، این یک بازی مهم برای هر بازیکنی است و انگیزه در وجود بازیکنان به نهایت خواهد رسید. گرفتن امتیاز از این دیدار مهم است زیرا بعد از آن باید با روحیه مضاعف در لیگ قهرمانان اروپا بازی کنیم که دشوار خواهد بود. »

Saman_Figo
06-03-2009, 02:30
خدا نکنه ریبری بره بارسا :41::41::41:
به نظر من خرید ریبری خیلی بهتر از خرید رونالدوست :46:
و حیف که نیستلروی مصدومه وگرنه هیشکی نمیتونه جاشو پر کنه.

lord_alone_dark
06-03-2009, 13:40
فعلا که هر چی ما می خواییم بخرییم می ره بارسلونا

ahmad08
06-03-2009, 14:41
سلام بچها
من کلا یه اطلاعاتی در مورد این خبرگزاری فارس بهتون بدم راحت شید.
این خبر گذاری جلبکی قسمت ورزش خارجیش مخصوصا فوتبالش دقیقا بر عکس خبرهای داخلی و سیاسیش هست.(گرچه گاهی این قسمتش هم پر شایعس)
بنده خدا ها برا اینکه خودشون رو فعال نشون بدن و یه کمی هم جلب توجه کنند اخبار خودشون رو از تریبال فوتبال میگیرن.
تریبال فوتبال هم در اروپا دست مارکا و اس و هر چه روزنامه شایعس رو از پیش بسته .
خدای شایعه به تمام معنا.
بدین ترتیب اخبار این فارس بیچاره 80 درصدش اکاذیب محض میباشد.
پس
راحت باشید.
تازه گیرم که همه اینها اومدن کی صد در صد میگه اینها قهرمانن من که میگم اوضاعشون بدتر هم میشه .
مث زمانی که هانری رو گرفتن .

Ahmad-Ra
06-03-2009, 14:48
من موافقم با احمد

Retired User
06-03-2009, 14:50
سلام بچها
من کلا یه اطلاعاتی در مورد این خبرگزاری فارس بهتون بدم راحت شید.
این خبر گذاری جلبکی قسمت ورزش خارجیش مخصوصا فوتبالش دقیقا بر عکس خبرهای داخلی و سیاسیش هست.(گرچه گاهی این قسمتش هم پر شایعس)
بنده خدا ها برا اینکه خودشون رو فعال نشون بدن و یه کمی هم جلب توجه کنند اخبار خودشون رو از تریبال فوتبال میگیرن.
تریبال فوتبال هم در اروپا دست مارکا و اس و هر چه روزنامه شایعس رو از پیش بسته .
خدای شایعه به تمام معنا.
بدین ترتیب اخبار این فارس بیچاره 80 درصدش اکاذیب محض میباشد.
پس
راحت باشید.
تازه گیرم که همه اینها اومدن کی صد در صد میگه اینها قهرمانن من که میگم اوضاعشون بدتر هم میشه .
مث زمانی که هانری رو گرفتن .

resident_evil
06-03-2009, 14:59
man city براي مسي 112 ميليون پيشنهاد داده !!!:27::27::27:

lord_alone_dark
06-03-2009, 15:31
به زار ببرنش به درد من سیتی هم می خوره

ali_ranger22
06-03-2009, 16:05
این من سیتی خیلــــــــــــــی پولداره ! :دي

ali_ranger22
06-03-2009, 18:34
ولی من میگم اتلتیک رو 4-1 میزنیم ! لیور رو 2-1 میزنیم ! :27: :دي

Ahmad-Ra
06-03-2009, 19:03
خداوکیلی برد لیورپول یعنی همه چیز!

Retired User
06-03-2009, 19:22
اتلتيكو رو 3-2 ميبريم
از ليورپول 2-1 ميبازيم

lord_alone_dark
06-03-2009, 20:06
بازی لالیگا مهم نیست چون امسال هم قهرمانیم من از لیور پول میترسم

Diego
06-03-2009, 20:10
یکی آخرین گزارشات رو بده.باز دانشگاه شروع شد...من هی رفت و آمد میکنم از اخبار عقب میمونم.کی مرده؟:19:

Retired User
06-03-2009, 20:20
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به گزارش RMadridFC : باشگاه رئال مادريد در 6 مارچ 1902 تاسيس شد و توانست عنوان بهترين تيم قرن بيستم را به خود اختصاص دهد .

رئال مادريد از همان ابتداي تاسيس با قدرت كار خود را شروع كرد و هم اكنون يكي از مهمترين باشگاههاي جهان به شمار ميرود .

پرافتخارترين باشگاه اروپا و جهان توسط فيفا به عنوان بهترين باشگاه قرن بيستم برگزيده شد و هم اكنون بسياري از اهالي ورزش از اين باشگاه به عنوان بزرگترين و بهترين باشگاه تاريخ ورزش ياد ميكنند .

تيم فوتبال رئال مادريد توسط عده اي از هوادارن فوتبال به طور رسمي در سال 1902 تاسيس شد و خوان پدروس به عنوان اولين رئيس باشگاه انتخاب گرديد و در كنار او افرادي مثل انريكه وارلا , مانوئل منديا , خوزه گوروستيزاگا , انتوني نيرا , ماريو گيرالت , كارلوس مرتنز , الوارو اسپوتورنو , و ارتور ملندز در پستهاي مختلف باشگاه به فعاليت پرداختند .

اعتبار و شخصيت رئال مادريد پس از ان رفته رفته افزايش يافت و توانست به عنوان پرافتخارترين و پرهوادارترين باشگاه تاريخ انتخاب شود .

طبق تحقيقي كه توسط دانشگاه هاروارد در سال 2006 انجام گرفت رئال مادريد با داشتن 228 ميليون هوادار به عنوان طرفدارترين باشگاه جهان انتخاب شد و منچستر يونايتد با 168 ميليون هوادار در رتبه دوم قرار گرفت .

دو تيم فوتبال و بسكتبال رئال مادريد بيشتر افتخار بين المللي و داخلي را در كارنامه خود دارند و پرافتخارترين تيمهاي قاره به حساب مي ايند .

Retired User
06-03-2009, 20:21
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به گزارش RMadridFC: خوانده راموس لیست بازیکنان برای دیدار مقابل اتلتیکو مادرید را اعلام کرد که در آن نام گاگو و فائوبرت نیز به چشم میخورد.

فرناندو گاگو بازیکن 22 ساله و آرژانتینی باشگاه رئال مادرید بدلیل مصدومیت از ناحیه ی مچ پا این هفته نتوانست به طور مطلوب تمرین کند ولی خوانده راموس او را برای بازی مقابل اتلتیکو فراخوانده کرده است.

فائوبرت خرید جدید رئال مادرید نیز که در نیم فصل به جمع پایتخت نشینان اضافه شد برای این بازی دعوت شده است. او بدلیل مصدومیت چند بازی اخیر رئال مادرید را از دست داده بود.

په په مدافع میانی رئال مادرید به دلیل 5 اخطاره بودن نمیتواند تیمش را برابر اتلتیکو مادرید همراهی کند.

نکته ی جالب در این لیست دعوت شدن درنت و خارج ماندن اشنایدر است.

لیست بازیکنان دعوت شده جهت دیدار با اتلتیکو مادرید

دروازه بانان

کاسیاس - دودک

مدافعان

راموس - کاناوارو - هاینزه - متزلدر - مارسلو - سالگادو

هافبک ها

گاگو - دیارا - فن در فارت - گوتی - درنت - روبن - فائوبرت

مهاجمان

رائول - هانتلار - هیگواین

Retired User
06-03-2009, 20:22

لالیگا ( هفته بیست و ششم )

شنبه 17 اسفند 1387
ساعت : 22.30
ورزشگاه:

Santiago Bernabeu

lord_alone_dark
06-03-2009, 20:35
درنته رو بیاره اشنایدر رو نیاره یک اشتباه دیگه

ali_ranger22
06-03-2009, 21:28
بازی رو نشون میده دیگه ؟

cyrus_ln
06-03-2009, 22:32
این فائوبرت کی هست؟
از کدوم تیم اومده؟

Ahmad-Ra
06-03-2009, 23:47
واقعا که هر وقت اسم این فائوبرت رو میبینم تاسف میخورم ! این دیگه کی بود!

kasra_khan2003
07-03-2009, 00:07
اتلتيكو رو 3-2 ميبريم
از ليورپول 2-1 ميبازيم

بخش باخت تایید میشه!

با چندتا گل، نمیدونم!

فکر کنم راموس هم اخراج بشه: دی

ashi-khan
07-03-2009, 00:18
/هفته بيست و ششم لاليگا اسپانيا/

همه چيز تحت تاثير دربي مادريد

خبرگزاري فارس: در اولين شب از هفته بيست و ششم لاليگا اسپانيا رئال مادريد ميزبان اتلتيكو مادريد است.

به گزارش خبرگزاري فارس، در بازي هاي شنبه شب رئال مادريد كه با 4 امتياز اختلاف نسبت به بارسلونا در رده دوم است در خانه از همشهري خود اتلتيكو مادريد پذايرايي مي كند.
اين بازي همزمان با جدال بارسلونا و اتلتيك بيلبائو برگزار مي شود تا نتيجه هيچ كدام از دو بازي تاثيري بر روند ديگري نداشته باشد.

برنامه بازي هاي فردا شب:
بارسلونا - اتلتيك بيللبائو
رئال مادريد - اتلتيكو ماديد
ويارئال - اسپانيول

ashi-khan
07-03-2009, 00:19
/دربي شماره 72 مادريد/

هيگواين:

در پيروزي رئال شك نكنيد

خبرگزاري فارس: مهاجم گلزن رئال مادريد در آستانه دربي مادريد گفت: در پيروزي رئال مادريد برابر اتلتيكو شك نكنيد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، گونسالس هيگواين عنوان كرد: اين دربي در حكم يك فينال بزرگ است و ما بايد در آن به پيروزي برسيم.
وي افزود: با خودمان تعارف نداريم و نمي توانيم به خودمان دروغ بگوييم. اتلتيكو مادريد يك تيم بسيار بزرگ و ريشه دار است و ما شب سختي را تجربه خواهيم كرد.
هيگواين خاطرنشان كرد: قول گلزني نمي دهم اما مي دانم كه شب با شكوهي را تجربه خواهيم كرد.

ashi-khan
07-03-2009, 00:19
/دربي شماره 72 مادريد/
ديدار مديران رئال و اتلتيكو در برنابئو

خبرگزاري فارس: مديران دو باشگاه رئال مادريد و اتلتيكو مادريد در آستانه دربي شماره 72 در برنابئو با هم ديدار كردند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، ويسنته بلودا و انريكه كرسو دو رئيس باشگاه در حالي در محل مخصوص ميهمانان ويژه در سانتياگو برنابئو گرد هم آمدند كه دربي پايتخت به خاطر تهديد اتا در آستانه لغو است.
بلودا رئيس رئال مادريد در اين ديدار گفت: به تهديدات هيچ توجهي نداريم. هر چند سال يك بار چنين تماس هاي تلفني بر قررا مي شود و بيهوده خود را به دردسر مي اندازيم. هيچ مشكلي نيست و اميدوارم اين بازي بزرگ بدون هيچ مشكلي برگزار شود.
كرسو رئيس اتلتيكو مادريد نيز گفت: اميدوارم دربي بعدي مادريد را در شهر رم و در فينال ليگ قهرمانان اروپا برگزار كنيم.
دربي مادريد شنبه شب برگزار مي شود.

ashi-khan
07-03-2009, 00:20
/دربي شماره 72 مادريد/
كاسياس: از آخرو گل نمي خورم

خبرگزاري فارس: دروازه بان ملي پوش رئال مادريد در آستانه دربي مادريد گفت: از آخرو گل نمي خورم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، ايكر كاسياس تصريح كرد: دربي مادريد براي من از ال كلاسيكو مهمتر است و بايد در پيروزي تيمم برابر اتلتيكو مادريد نقش پر رنگي ايفا كنم.
كاسياس در مورد قول گلزني آخرو به هواداران اتلتيكو مادريد گفت: او در اين بازي گل نمي زند چون من درون دروازه ايستاده ام.
وي افزود: رئال مادريد براي قهرمان شدن بايد در اين دربي بزرگ پيروز شود.
دربي مادريد فردا شب برگزار مي شود.

ashi-khan
07-03-2009, 00:21
گروه اتا تهديد به بمب‌گذاري كرد

احتمال لغو دربي 72 مادريد به دليل مسائل امنيتي

خبرگزاري فارس: طبق گزارش منتشر شده در روزنامه بيست دقيقه مادريد و سايت خبري ايالتي اين شهر، احتمال لغو دربي شماره 72 بين رئال مادريد و اتلتيكو مادريد به دليل مسائل امنيتي وجود دارد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، پس از تهديد تلفني روساي باشگاه هاي رئال مادريد و اتلتيكو مادريد توسط اشخاصي كه خود را وابسته به گروه خرابكار اتا در باسك معرفي كرده اند، تمهيدات امنيتي در اطراف برنابئو تشديد شده است.
اين در حالي است كه فرصت كافي در اختيار نيروهاي امنيتي براي مهار تمام احتمالات بمب گذاري وجود ندارد و بعيد نيست كه اين بازي حساس دستخوش تغييران زماني قرار گيرد.
از طرفي چون بازي هاي رئال مادريد و بارسلونا بايد همزمان باشد در صورت لغو اين ديدار، جدال اتلتيك بيلبائو و بارسلونا نيز لغو خواهد شد.
طبق برنامه اين بازي ها بايد شنبه شب برگزار شود.

Majid393
07-03-2009, 12:38
امروز در شبکه سه :
پخش مستقیم فوتبال منچستر یونایتد فولام 20:45

پخش مستقیم فوتبال رئال مادرید و اتلتیکو مادرید 22:45

انشاالله اگه تونستید ساعت 10 تو تاپیک باشین ....... :دی

lord_alone_dark
07-03-2009, 13:11
من نیستم چون دارم میرم دانشگاه شهرستان اما امید وارم بازی رو ببریم

kasra_khan2003
07-03-2009, 18:06
یه حسی به من میگه، این بازی رو نمیبریم!!!

Diego
07-03-2009, 18:24

مساوی میشه متاسفانه

ali_ranger22
07-03-2009, 19:22

حست بی خود کرده ! :27: :دي

Retired User
07-03-2009, 21:00
چرا ميبريم

3-0 میبریم.هانتلار 2 - رائول 1
ولي نه تا اون حد
با اختلاق يه گل

مساوی میشه متاسفانه
مساوي كه اصلا نميشه
بازي برنده داره

حست بی خود کرده ! :27: :دي
تاييد ميشه

ahmad08
07-03-2009, 21:19
سلام
بر عکس من فکر میکنم که با اختلاف خوبی میبریم.
نمیدونم دوستانی که میگن میبازیم چرا و به چه دلیل و چگونه دی:
ایشالا میبریم.

ali_ranger22
07-03-2009, 21:26
من دیگه مطمئن شدم اینا دارن بر ضد فردوسی پور یه کارایی می کنن الان خیلی وخته که نزاشتن عادل گزارش کنه
امیدوارم امشب عادل باشه نه خیابانی ... !
چون الان مزدک که داره گزارش میکنه

Retired User
07-03-2009, 22:01
سلام
بر عکس من فکر میکنم که با اختلاف خوبی میبریم.
نمیدونم دوستانی که میگن میبازیم چرا و به چه دلیل و چگونه دی:
ایشالا میبریم.
ما بازي با ليورپول رو ميگيم كه احتمالا ميبازيم

shympw
07-03-2009, 22:24
من دیگه مطمئن شدم اینا دارن بر ضد فردوسی پور یه کارایی می کنن الان خیلی وخته که نزاشتن عادل گزارش کنه
امیدوارم امشب عادل باشه نه خیابانی ... !
چون الان مزدک که داره گزارش میکنه

بیچاره عادل :41:
حتما این خیابانی ... ! گزارش می کنه ! اه ! یعنی بازم باید بدون صدا گوش کنم ! :27:

iammahdi
07-03-2009, 22:38
می می گم رئال می بره 2-1

ali...
07-03-2009, 23:03
خیابانیه..............تی وی رو خاموش کردم...بیخیال بازی

cyrus_ln
07-03-2009, 23:10
این خیابانی احمق مثل خ.... داره کیف می کنه از گل خوردن رئال

Majid393
07-03-2009, 23:18
اون مدافعین احمق چرا 4تاشون رفته بودن جلو موقع کرنر قبل از خوردن گل ؟؟؟ ااااااهههههه ...........

kasra_khan2003
07-03-2009, 23:20
من که گفتم میبازیم! بهم الهام شده بود!

اگه هم نبازیم، مساوی میشه!

اگه بردیم، من دست احمد رو میبرم: دی

iammahdi
07-03-2009, 23:24
بازیش به دل نچسبید ....

Ahmad-Ra
07-03-2009, 23:30
ای بابا ! :(

cyrus_ln
07-03-2009, 23:31
نیمه دوم شروع شد
ایشالا که می بریم

resident_evil
07-03-2009, 23:51
عجب گلي زد هانتلار !!!

Ahmad-Ra
07-03-2009, 23:52
دمشششششششششششششششششششش گرممممممممممممممممممممممم مممم
ایولااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ا

kasra_khan2003
08-03-2009, 00:21
دیدین گفتم مساوی میشه: دی

دست خوش بهت کسری جون، آخره پیش گوئی هستی: دی

اما حیف شد که اختلاف زیاد شد!

با این حال، من هنوز امید دارم، اگه په په بود خیلی خوب بود!

راموس چون بعد مدت ها اومده بود مرکز دفاع، خوب کار نکرد! جای په په خالی بود

Ezmir
08-03-2009, 00:24
حیف شد که نبردیم .
اختلاف می شد 4 امتیاز.
حیف ...

malkemid
08-03-2009, 02:19
به نظر من نتیجه خوبی بود...اتلتیکو هم یه پا منتخب جهان بود

Ahmad-Ra
08-03-2009, 08:35
حق اتلتیک بود ببره! چندین موقعیت..! رئالی ها فقط میشوتیدن! انگار حرف دیگه ای نداشتن!
بازم خوبه مساوی شد! ولی حق با برد اتلتیک بود انصافا! چی بگیم!

Majid393
08-03-2009, 09:59

ahmad08
08-03-2009, 10:17
سلام
بازی دیشب رو کامل ندیدم از بس حالم بهم خورد و اعصابم ریخت بهم.
چی بگم از دست این احمقها .
روبن که فکر کرده خونه خالشه چهارتا دفاع جلوشه باز میشوته در حالی که سمت راست بنده خدا تک به تکه بازیکنمون.
هیگواین که هیچی پشم .
رائول چیزی نمیتونم بگم مثل همیشه جنگنده و فعال بود اما مفید نه.
هانتر بازم دمش گرم یه گل زد.
گاگو به نظرم خوب بودش مث لاسانا.
فن در فارت در حد جلبک
مارسلو خوب بودش نسبت به بقیه
هاینزه ابله ترین بازیکنی که تو عمرم دیدم .
راموس فکر کرده نوبرشو اورده پر از غرور و تکبر
کانا با تموم کهولت سنش خوب بودش واقعا متواضع هست اما خوب بیچاره ...
سالگادو خوشم اومد ازش از راموس در هر صورت در سمت راست بهتر بود.
بقیه هم که موندن ول معطل چون اصلا تو بازی دیده نشدن.
و بهترین بازیکن زمین هیچ کسی نیست بجز ایکر کاسیاس .
در هر صورت برد خیلی شیرین بودش که نشد .
به نظرم باید بازیکنهای خلاق و تکنیکی اورد .
کاکا یا رونالدو
به همراه یه دفاع مرکزی خوب و یه دفاع چپ خوب که از شر این الاغ هانیزه راحت شیم.
و یه مهاجم سرعتی و خوب دیگه.

h_starboy
08-03-2009, 10:53
بچه ها من بازی دیشب رو از 10 دفیفه آخر نیمه اول دیدم.
گلمووون که آفساید بووود . من میگم حق اتلتیکو بود . اگه منطفی فکر کنیم اونا چند تا موقعیت 100 % رو نزدن مخصوصا آگیرو
ایشالا بازی با لیورپوول جبران میکنیم.

Retired User
08-03-2009, 11:10
ديشب واقعا خوش شانس بوديم
آگيرو 3 تاگل رو نزد يا بهتر بگم كاسياس 3 تا گل رو گرفت
رائول غير يه برگردون هيچ كار ديگه اي نكرد.
سن رائول از بازيهاي مهم و سريع گذشته
هاينزه و گوتي كه رفتن بيرون تازه رئال جون گرفت
گوتي بايد همين امسال خدا حافظي كنه
روبن و راموس خيلي تكروي ميكردن
كاسياس محشر بود
با بازي ديشب مارسلو، ياد كارلوس افتادم عجب شوتي زد
هانتلار هم خوب بود
گاگو 2،3 اشتباه خيلي بد داشت كه نزديك بود گل بخوريم

نادر1368
08-03-2009, 11:28
آگيرو 3 تاگل رو نزد يا بهتر بگم كاسياس 3 تا گل رو گرفت
یکی رو کاسیاس گرفت سه تا رو نزد.
رائول یه چندتا حرکت خوبم کرد با اون دفاع رائول انصافا خوب بازی کرد دو تا گل هم نزد.

Retired User
08-03-2009, 11:47
دوستان براي لوگو اين بهتر نيست؟

Ahmad-Ra
08-03-2009, 19:33
این هونتلار وقتی گل میزنه از خوشحالی چقدر ترسناک میشه :دی

ali_ranger22
08-03-2009, 21:27
ببخشید دیر سر میزنم ! الان رسیدم خونه ! :دي :27:
خب ما حقمون برد بود 20 تا موقعیت داشتیم گل نکردیم ! گل اتلتیکو آفساید بود ! گل ما آفساید نبود ! رائول 5 تا تک به تک گل نکرد و... ! ( همه ی اینا رو به سبک میثاقیان یا علی دایی بخونید !! :27: :دي :دي )
خب ولی من اصلا امیدم رو از دست ندادم
6 امتیاز فاصله که در واقع 3 تا چون بارسا رو می بریم بارسا هم یه باخت بده تمومه
بعدش هنوز خیلی تا آخر فصل مونده
مـــا قهــــرمانیم
این گوتی هم افتضاح شده بهرته هر چی زودتر خداحافظی کنه بره ! :دي :27:

ali_ranger22
08-03-2009, 21:33
دوستان براي لوگو اين بهتر نيست؟

نه همین که هست بهتره به نظرم
پست آخر من صفحه قبل هم بوخونید ! :دي

kasra_khan2003
09-03-2009, 10:55
به گزارش RMadridFC: کاناوارو معتقد است که اتلتیکو در بازی دیشب فرصتهای زیادی را از دست داد ولی دیگر باید از حالا به بازی سه شنبه شب فکر کرد .

به نظر من , ما دیشب فقط یک امتیاز بدست اوردیم چون اصلا خوب بازی نکردیم . بازیکنان اتلتیکو خیلی خوب جاگیری کرده بودند برای همین توانستند در ضد حمله به گل برسند .

در نیمه دوم , انها بارها در ضد حمله ظاهر شدند و این بدلیل این بود که ما می خواستیم گل تساوی و همین طور پیروزی را بزنیم با این وجود به نظر من اتلتیکو فرصتهای زیادی را خراب کرد .

وقتی که یک تیم به خوبی در زمین بالانس نداشته باشد طبعا نمی تواند نمایش خوبی ارائه دهد و اتفاقاتی از این قبیل برایش در زمین روی می دهد .

باید سعی کنیم دوباره به روند سابق خود برگردیم چون سه شنبه حق شکست خوردن نداریم , باید مثل یک تیم بازی کنیم و این بازی را خیلی زود به فراموشی بسپاریم و از حالا فقط باید در مورد لیورپول صحبت کنیم .

دیشب خوب بازی نکردیم ولی این اتفاق عادیست مخصوصا بعد از کسب 10 پیروزی متوالی و همین طور قبل از یک مسابقه مهم مثل بازی مقابل لیورپول ولی باید همیشه امیدوار بود مخصوصا در فوتبال چون هر اتفاقی امکان دارد روی دهد .

kasra_khan2003
09-03-2009, 10:56
به گزارش RMadridFC: گونزالو هیگوئین و ارین روبن بعد از بازی دیشب , نظرات خود را در مورد داربی مادرید این گونه بیان کردند .

هیگوئین

بازیکنان زیادی در تیم حضور دارند و اصلا مهم نیست که بعضی وقتها نیمکت نشین شد , ما یک تیم هستیم . در بازی ای که باید حتما پیروز می شدیم به تساوی رسیدیم ولی هنوز بازیهای زیادی باقی مانده , ما رئال مادرید هستیم و نباید از رقابت دست بکشیم .

همه ما انگیزه زیادی برای بازی کردن در انفیلد داریم چون می خواهیم که به مرحله بعدی صعود کنیم , مطمئنم که جو بسیار خوبی در انجا حکمفرما خواهد بود .

روبن

بازی خیلی باز بود و هر دو تیم فرصتهای زیادی داشتند , به دنبال کسب یک پیروزی دیگر بودیم ولی نباید خیلی بابت این تساوی نگران باشیم .

ما باید تلاش خود را بیشتر کنیم تا بتوانیم در کورس قهرمانی بمانیم و البته اینکه از حالا فقط روی بازی سه شنبه شب و لیورپول تمرکز کنیم .

بازی در برابر لیورپول برای رئال مادرید خیلی مهم است , باید بار دیگر تلاش زیادی از خود نشان دهیم چون تمام بازیهایی که از فصل باقی مانده برای ما مثل فینال است .

kasra_khan2003
09-03-2009, 10:56
به گزارش RMadridFC : رئال مادريد دو امتياز حساس در برابر اتلتيكو را از دست داد اما راموس معتقد است تيمش هنوز توانايي كسب جام را دارد .

راموس كه از تساوي تيمش مقابل اتلتيكو زياد هم ناراحت نبود اظهار كرد تيمش هنوز اميد خود براي كسب جام را از دست نداده است .

با پيروزي بارسلونا و تساوي رئال فاصله امتيازات رئال با تيم صدر نشين دوباره افزايش يافت و به عدد 6 رسيد اما راموس اعتقاد دارد اميد تيم براي كسب قهرماني با اين نتيجه كم رنگ نشده است :

ما هنوز هم اميدواريم چرا كه 6 امتياز اختلاف فاحشي نيست و انها بايد يك بازي نيز در زمين ما انجام دهند و هنوز 12 بازي تا پايان فصل باقي مانده است .

در بازي ديشب اتلتيكو مادريد موقعيتهاي زيادي را براي گلزني هدر داد اما راموس معتقد است تيمش ميتوانست در صورت استفاده از فرصت هاي گلزني برنده اين بازي باشد :

اگر ميتوانستيم گل اول را بزنيم شرايط فرق ميكرد زماني كه بازي 0-0 بود دو موقعيت بسيار خوب گلزني را از دست داديم و در هر دو صحنه روبن شانس مسلم گلزني را از دست داد او ميتوانست با پاس خود مارسلو را در موقعيت تك به تك با دروازه حريف قرار دهد .

تيم رقيب نيز فرصتهاي بسيار خوبي براي گلزني داشت .

به نظر ميرسد راموس از تك روي هاي روبن زياد خشنود نيست اما در پاسخ به اين سوال گفت :

روبن زماني با درخشش خود باعث كسب پيروزي براي تيم ميشود و زماني نيز موقعيت گلزني را از دست ميدهد و اين بخشي از طبيعت بازي روبن است .

در اخر راموس در باره بازي تيمش برابر ليورپول و اينكه تيمش توانايي برگرداندن نتيجه را دارد سخن گفت :

بازي مهمي است كه بايد برنده شويم و با انجام يك بازي خوب دل هوادارن خود را شاد كنيم .

kasra_khan2003
09-03-2009, 10:57
به گزارش RMadridFC : به نظر ميرسد پرز در صورت پيروزي در انتخابات زيدان را نيز به رئال مادريد خواهد اورد اما نه به عنوان سرمربي تيم .

زيدان تصريح كرد دوست دارد در باشگاه رئال مادريد فعاليت كند ولي به پستهايي مثل سرمربي گري يا مدير ورزشي باشگاه علاقه اي ندارد و فقط دوست دارد در برخي از اوقات به عنوان سفير رئال مادريد انجام وظيفه كند .

در صورتي كه پرز در انتخابات باشگاه شركت كرده و به پيروزي برسد اين بازيكن افسانه اي ميتواند به برنابئو بازگردد .

پستهايي مثل رايزن باشگاه براي زيدان مناسب هستند اما اين بازيكن به هيچ وجه دوست ندارد جانشين راموس و يا عضوي از هيئت مديره باشگاه شود .

بخشي از صحبتهاي زيدان :

من دوست دارم به عنوان سفير باشگاه فعاليت كنم و اگر پرز به رئال مادريد برگردد احتمال وقوع اين اتفاق زياد خواهد بود با اين حال بايد صبر كرد و ديد در اينده چه اتفاقي مي افتد .

اگر انها چيزي از من بخواهند كه توانايي انجام ان را داشته باشم بدون شك ان كار را انجام ميدهم , من دوست دارم دوباره به صحنه فوتبال بازگردم . قرار نيست هر بازيكني كه نمايش درخشاني از خود ارائه ميدهد سرمربي يا مدير خوبي نيز باشد .

به نظر ميرسد در صورت پيروزي پرز در انتخابات باشگاه زيدان ميتواند نقش كليدي در انتقال فرانك ريبري به رئال مادريد ايفا كند .

kasra_khan2003
09-03-2009, 10:58
به گزارش RMadridFC: تمامی بازیکنان تیم , در اخرین جلسه تمرین جهت امادگی برای بازی فردا شرکت کردند .

همه بازیکنان در آخرین جلسه تمرین قبل از سفر به لیووپول حضور داشتند. کسانی که در بازی با اتلتیکو مادرید از ابتدا وارد میدان شدند تمرینات ریکاوری انجام دادند در حالی که بقیه تیم کار با توپ را در برنامه ی کار خود داشتند. سالگادو در پایان جلسه به تمرین در سالن پرداخت.

در ابتدای تمرین خوانده راموس طی صحبتهایی که انجام داد سعی کرد تا مردانش را از اهمیت بازی سه شنبه آگاه کند.

بعد از آن بازیکنان شروع به دویدن آهسته دور زمین کردند. سپس آنها به تمرینات کششی و ریکاوری پرداختند تا ماهیچه هایشان را آزاد کنند.

سپس تیم به دو گروه تقسیم شد.بازیکنانی که شب گذشته مقابل اتلتیکو مادرید به میدان رفتند تمرینات ریکاوری بیشتری انجام دادند و بقیه زیرنظر مارکوس آلوز کمک راموس به کار با توپ پرداختند.

kasra_khan2003
09-03-2009, 10:58
به گزارش RMadridFC: په په معتقد است که لیورپول در برنابئو دفاعی ظاهر شد ولی انها در انفیلد به این شیوه بازی نخواهند کرد و این رئال مادرید است که باید از این وضعیت استفاده کند .

نظرتان در مورد داربی چیست ؟

ما به تمام امتیاز بازی نیاز داشتیم ولی در اخر فقط یک امتیاز بدست اوردیم اما این دلیل نمی شود که لالیگا را تمام شده تصور کنیم .

فکر می کنید غیبت شما , تاثیر زیادی روی عملکرد خط دفاعی داشت ؟

اتلتیکو فرصتهای زیادی را خلق کرد چون مهاجمان اماده ای دارند و باید با تلاش بیشتری روبروی انها بازی می کردیم اما باید بگویم که فشار زیادی روی ما وارد شد .

هنوز فکر می کنید که می توانید قهرمان لالیگا شوید ؟

بارسلونا باید در برنابئو بازی کند که اگر بتوانیم انها را شکست دهیم انوقت فقط به 3 امتیاز دیگر نیاز داریم , لیگ اسپانیا هنوز در دسترس ماست و باید که برای ان بجنگیم .

فکر می کنید نیمکت نشین کردن هیگوئین کار اشتباهی بود ؟

ما باید برای هر شرایطی خود را اماده کنیم , مربی می خواست که به هیگوئین استراحت دهد تا برای بازی با لیورپول اماده باشد چون او مهره مهمی برای ماست و البته اینکه باید از تصمیماتی که سرمربی می گیرد حمایت کنیم .

رمز پیروزی در انفیلد چه می تواند باشد ؟

بازی برگشت خیلی مشکل خواهد بود که به اعتقاد من لیورپول دیگر مثل بازی رفت ان طور دفاعی بازی نخواهد کرد و ما باید از این فرصت استفاده کنیم .

ایا نگران حضور جرارد نیستید ؟

من نگران کل تیم انها هستم . چون بازیکنان لیورپول خیلی خوب می دانند که باید چی کار کنند . انها بازیکنان خوبی دارند به طوری که غیبت جرارد در برنابئو به چشم نیامد و برای کسب پیروزی فقط باید روی بازی تمرکز کنیم .

kasra_khan2003
09-03-2009, 10:59
به گزارش RMadridFC: سرمربي رئال مادريد نسبت به راهيابي اين تيم به مرحله يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا اميدوار است .

در آستانه ديدار سه‌شنبه شب دو تيم رئال مادريد و ليورپول ، خوانده راموس سرمربي اسپانيايي رئالي‌ها از انگيزه بالاي بازيكنانش خبر داد .

راموس در گفت‌وگو با راديو Cadena SER اظهار داشت :

همه بازيكنان از انگيزه فوق‌العاده‌اي برخوردار هستند و ما به بازي برابر ليورپول به عنوان يك فينال نگاه مي‌كنيم .

بازيكنان نسبت به اينكه بايد شكست ديدار رفت در برنابئو را جبران كنند ، كمي مضطرب هستند و ما همه تلاش خود را براي رسيدن به مرحله يك چهارم و خوشحال كردن هواداران نشان مي‌دهيم .

راموس ادامه داد :

هر احتمالي وجود دارد. شايد برتري از آن ليورپول باشد چرا كه آنها هفت روز براي استراحت كردن زمان داشتند در حالي كه ما تنها سه روز فرصت براي استراحت داريم.

اما ، با اين حال ما با انگيزه هستيم و هر اتفاقي مي‌تواند رخ دهد . به علاوه ، در چنين بازي‌هايي عوامل روحي و ذهني از عامل جسماني كارسازتر است .

سرمربي اسپانيايي رئال مادريد در پايان خاطرنشان كرد :

به عنوان يك مربي مسووليت تمامي اتفاق‌هايي كه در زمين مي‌افتد را برعهده مي‌گيرم و هر انتقادي را مي‌پذيرم .

اما ، برخي انتخاب‌ها ضرورت دارند ، مانند تصميم جايگزيني په په با سرخيو راموس به جاي استفاده از متذلدر و يا استفاده از لاسانا ديارا به عنوان مدافع سمت راست .

kasra_khan2003
09-03-2009, 11:00
میگم اون متزلدر بازهم مصدوم هست؟!

ahmad08
09-03-2009, 18:11
امیدوارم بچها وقتی بر میگردن به مادرید با شاخه گل استقبالشون کنن.
و بهشون بخاطر صعود به مرحله بعد تبریک بگن.
بسی امیدوارم و دعا میکنم اینطوری بشه.

ali_ranger22
09-03-2009, 21:32
وااای دل شوره دارم ! :دي
امیدوارم ببریم و تیم با برنامه کار کنه یعنی دفاع الکی نکشه جلو

h_starboy
09-03-2009, 22:31
ایشالا میبریم. اگه بازی همیشگیمونو بکنیم میبریم.
زنده باد مادرید و همه رئالی ها

ashi-khan
10-03-2009, 00:50
بچه هاااا :
i love them
فردا عجب روزیه برا من خداییییییی !!!
از صبح تا شب استرس.
خدا یا فقط خودت کمک کن ببریم.
به امید پیروزی و پیروزی

Ahmad-Ra
10-03-2009, 09:07
ایشالا که به کمک خدا و البته هوشیاری خود بازیکن ها میبریم!

من فقط تو پست 9556 ممد عکس اون هاینزه الاغ رو میبینم حرصم میگیره

shahshahani
10-03-2009, 10:04
انشاءالله میبریم....

ali_ranger22
10-03-2009, 10:31
من امروز چقد استرس دارم هم پرسپولیس بازی داره هم رئال !
واااای خدا کنه جفتشون ببرن

MORINIO
10-03-2009, 13:06
کاش هانته لار هم میتونست بازی کنه !!! امیدوارم هیگواین جاشو پر کنه...

ali_ranger22
10-03-2009, 14:48
امیدوارم دوباره این خیابانی ... گزارش نکنه ...
دیگه حالم داره ازش بهم می خوره

Retired User
10-03-2009, 17:26
امیدوارم دوباره این خیابانی ... گزارش نکنه ...
دیگه حالم داره ازش بهم می خوره
دنيا دنيا تاييد ميشه
راستي ممد جان ممنون براي عكسها
اين هاينزه و گوتي كه امشب بازي نميكنن نه؟خدا كنه

ali_ranger22
10-03-2009, 18:26
خب خدا رو شکر پرسپولیس که برد رئالم ببره ما حال کنیم
بازم خدا رو شکر خیابانی گزارش کرده دیگه رئالو نمیدن بهش
به احتمال خیلی زیاد می دن به عادل ..آخ جون !

cyrus_ln
10-03-2009, 21:00
اگه بازم به کسری الهام نشه می بریم :دي
راستی یه سوال!
این cf که آخر اسم خیلی از تیمها هست یعنی چی؟

Majid393
10-03-2009, 21:16
پس CF و FC هردوتا میشن Football Club ؟؟؟

Ahmad-Ra
10-03-2009, 21:44
امیدارم امشب رئال بترکونه ...

kasra_khan2003
10-03-2009, 21:46
آقا من که باز نضر کردم: دی ( نضر هست دیگه نه؟ )

ali_ranger22
10-03-2009, 22:10
پس cf و fc هردوتا میشن football club ؟؟؟

نه fc درسته

cyrus_ln
10-03-2009, 22:18
ممنون بابت راهنمایی اینا : )
درسته
من اشتباه نوشتم
همون fc درسته

kasra_khan2003
10-03-2009, 22:33
نذر هست کسری جان

همون: دی

شما هم بکنین! بلکه ببریم!!!

cyrus_ln
10-03-2009, 22:59
بازی به این مهمی
چرا اینقد خلوته
احمدم که همیشه میومد نیست!

Retired User
10-03-2009, 23:07
بازي 5 دقيقه ديگه شروع ميشه به اميد برد رئال

iammahdi
10-03-2009, 23:09
من می گم می بازیم ....

Retired User
10-03-2009, 23:11
جرارد تو تركيبه
منم كه قبلا پيش بينيم رو كردم
2-1 ليورپول
تا فردا دوستان

Majid393
10-03-2009, 23:14
ما اومدیم ...... :دی
بازی داره شروع میشه .........

♠ ♥ ♦ ♣
10-03-2009, 23:39
خیلی خوب بازی میکنه لیور پول...گل اولو هم خوردیم!بازم میخوریم!البته رو په په هم خطا شده بود فک کنم:(((((((

Majid393
10-03-2009, 23:44
بابا این داور که رید به بازی ........ اه .......

♠ ♥ ♦ ♣
10-03-2009, 23:44
بله!هندم نبود!پنالتیه بیخود!بله گل!!
داور حروم زاده مادر به خطا!!!:((((((((((((((((((((((((((((((((

cyrus_ln
10-03-2009, 23:45
یه پنالتی مزخرف و الکی :(
کجاش پنالتی بود آخه؟

ahmad08
10-03-2009, 23:58
سلام
قبلا گفتم به این بازی امیدی ندارم
اگه که هم نیاد رئال بالا ناراحت میشم اما چندان زیاد نه.
تغییر مربی
تغییر مدیر
مشکلات بازیکنها
انتقالات مزخرف
یک عالمه مشکل.
بذارید پرز برگرده اونوقت من ببینم کدوم تیمی هستش که بتونه جلو ما قد علم کنه.
فعلا خدا رحمت کنه این تیم رئال رو
اولین کسی هم که پرز باید بندازه بیرون هاینزه خر باید باشه.
در کل رئال فصل بعد.
من مطمئنم فصل بعد فصل رئال خواهد بود.

MH_SANIANI
11-03-2009, 00:06
من از 20 نمره به تیم داوری 40 میدم...!
واقعا عالی داره کار میکنه...
دست مریزاد

kasra_khan2003
11-03-2009, 00:06
سلام
قبلا گفتم به این بازی امیدی ندارم
اگه که هم نیاد رئال بالا ناراحت میشم اما چندان زیاد نه.
تغییر مربی
تغییر مدیر
مشکلات بازیکنها
انتقالات مزخرف
یک عالمه مشکل.
بذارید پرز برگرده اونوقت من ببینم کدوم تیمی هستش که بتونه جلو ما قد علم کنه.
فعلا خدا رحمت کنه این تیم رئال رو
اولین کسی هم که پرز باید بندازه بیرون هاینزه خر باید باشه.
در کل رئال فصل بعد.
من مطمئنم فصل بعد فصل رئال خواهد بود.

آخه ببین چند فصل هست ما این مشکل ها رو دنبال خودمون میکشیم؟!!!

کی میخواد تموم بشه آخه؟!!!

h_starboy
11-03-2009, 00:09
خاک بر سر رئال با این بازیشون
و همچنین تبریک میگم به داوری که بازی رو به خوبی گند کشوند.
باید برای همیشه از داوری خلعش کنن. هر ۲ تا گل اشتباه داوری بود.
نمیخوام بازی گند تیممو توجیه کنم ولی میشد تا الان گل نخوریم.

Ezmir
11-03-2009, 00:10
اینقدر رئال و خوار ندیده بودم.
واقعا تاسف داره.

♠ ♥ ♦ ♣
11-03-2009, 00:10
گریه کنیم یا بخندیم؟!

Ezmir
11-03-2009, 00:12
چند ساله داریم گریه می کنیم فایده نداشته.
الان باید دیگه بخندیم.

h_starboy
گریه کنیم یا بخندیم؟!

یخند داداش بخند واسه چی گریه کنیم. پولشو اونا میگیرن مابشینیم گریه کنیم. مگه عقلمونو از دست دادیم ؟!!!!

MH_SANIANI
گریه کنیم یا بخندیم؟!
صلوات بفرست..!

♠ ♥ ♦ ♣
11-03-2009, 00:14
اخه یه طرفدار بدبخت چقد میتونه صب کنه!!هی میگیم فصل بعد!هی سر خودمونو کلاه میزاریم!

♠ ♥ ♦ ♣
11-03-2009, 00:17
واقعا کاسیاس ایول داره. اگه منچستر کاسیاس رو داشت در کل فصل 2گل هم نمیخورد. حیف این دروازه بان که همچین بازیکنایی جلوش بازی میکنن
گفتی گوز!!گوز حداقل یه خاصیتی داره!ولی تیم ما الان....

Ezmir
11-03-2009, 00:17
واقعا کاسیاس ایول داره. اگه منچستر کاسیاس رو داشت در کل فصل 2گل هم نمیخورد. حیف این دروازه بان که همچین بازیکنایی جلوش بازی میکنن

ایول. گل گفتی.
خیلی با غیرته. قربونش.

cyrus_ln
11-03-2009, 00:19
توی دروازه
توی دروازه
:(((((((((((((((

♠ ♥ ♦ ♣
گل سووووووووم...هوووووووورااا ااا...دس دس...شادی کنید!!!!

pedramch
وای.
آبرومون رفت!:دی
این لیورپولی ها دوپینگ کردن؟

Ezmir
بازی شروع شد.
بریم ببینیم چند تا دیگه می خوریم.
ای لعنت به مدیر باشگاه.

Majid393
واقعا" دیگه بشینید بخندید به این تیممون ........
سومی رو هم خوردیم ......

♠ ♥ ♦ ♣
11-03-2009, 00:20
ابرو ریزیه!!لیوپول 4 -0 رئال!
بیشترم میشه!
این بازی دیگه دیدن نداره!!

kasra_khan2003
11-03-2009, 00:20
یه گل دیگه هم خوردیم!!!

من که دیگه خاموش کردم!

cyrus_ln
11-03-2009, 00:21
من میرم اویل بازی کنم : )

♠ ♥ ♦ ♣
11-03-2009, 00:21
بر و بچز پاره شدیم
دور از جون پاره!!ترکیدیم رسما":41:

♠ ♥ ♦ ♣
11-03-2009, 00:28
خدا کنه حداقل یه دونه بزنیم!!!فردا کی حال داره تو مدرسه با لیورپولیا کل کل کنه!!

cyrus_ln
11-03-2009, 00:30
امشب اگه کاسیاس رئال رو نداشت معلوم نبود چندتا گل می خوره
کسی اینو مجبور کرده گزارش کنه؟
کم بی اعصاب نیستیما

malkemid
11-03-2009, 00:39
داور گند زد به بازی...هیچی نشده تورس خطا کرد گل زدن...بعدشم پنالتی الکی...دیگه چی می مونه از تیم

cyrus_ln
11-03-2009, 00:43
دوتا گل اول کاملا مشکل داشت مخصوصا اون پنالتی مزخرف
واقعا چیزی از تیم نمی مونه اونم تو انفیلد

♠ ♥ ♦ ♣
11-03-2009, 00:56
یه گل!یه افساید!

cyrus_ln
11-03-2009, 01:01
4 تا دیگه خیلی زور داره
خیلی خیلی خیلی

franch
11-03-2009, 01:02
ليورپول چهارمي رو هم زد.

Majid393
11-03-2009, 01:06
شب خوبی نبود ....

MH_SANIANI
11-03-2009, 01:09
یه خبر بود که پرز بیاد 20 نفرو میندازه بیرون...!
الان که فکر میکنم میبینم کار خوبی میکنه.!

♠ ♥ ♦ ♣
11-03-2009, 01:10
این ریدمان عزیم! رو به همه طرفدارای باهال رئال از جمله خودم تسلیت میگم!
شب خوش!

Majid393
11-03-2009, 01:25
من میگم اگه داوری درست بود ، میشد یه نتیجه ی بهتر از این گرفت ....
مفت مفت 2 تا گل بهشون تقدیم شد !!

MH_SANIANI
11-03-2009, 01:28
حرفی نمونده...!
بریم تیممونو جمع کنیم..!:d

اماستیاف
11-03-2009, 01:29
من میگم اگه داوری درست بود ، میشد یه نتیجه ی بهتر از این گرفت ....
مفت مفت 2 تا گل بهشون تقدیم شد !!
بله بله !
....

Majid393
11-03-2009, 01:30
آقایون ما رفتیم بخوابیم ........ بای .

Saman_Figo
11-03-2009, 06:49
نیمه ی اولو کامل ریدیم :41:
ولی نیمه ی دوم بد نبودیم ولی اونا رو ضد حمله دو تا گل زدن
داورم که دیگه مفصل رییییید تو بازی گل اول که خطا بود گل دومم هند نبود
دیگه همین 2 تا گل بس بود برای تموم کردن کار رئال
باید اون داور مادر... رو کلا از داوری محرومش کنن مثه داور بازیه ایتالیا و اکوادور
آبرومون رفت رئال با اون همه دک و پزش رو هم 5 - 0 باخت :41:
من هنوز خواب نرفتم :41:
ساعت 7
من هنوز باید کلی نیش و کنایه بشنوم :41:
همه دور و اطرافم یا بارسایین یا انگلیسی یا ایتالیایی
من تنهام به دادم برسین :41::41::41:

Saman_Figo
11-03-2009, 07:07
5 ساله که هی داریم میگیم ساله دیگه..... مردیم
اون پیمان یوسفی پدر سگم که همش طرفدار لیورپول بود
مثلا موقعیت ماله رئال بود میگفت موقعیت برای لیورپول بعد درستش میکرد
اونجام که داشت کاسیاسو نشون میداد که به مرزه گریه رسیده (که منم میخواستم گدیه کنم) یوسفی گفت یه صحنه ی زیبااااا
خیابانی هم که با کارشناسش از اول تا آخر درباره ی برد لیورپول بحث میکردن
خلاصه همه وهمه دست به دسته هم دادن تا رئال ببازه
آخه چراااااا؟؟؟
من میخوام یه نامه برای صدا وسیما بفرستم و بگم چرا این گزارشگراش اینقدر جانبداری میکنن؟
بازیه با اتلتیکو مادرید و هم که یادتونه؟
خیابانی همش یا از اتلتیکو مادرید تعریف کرد یا بارسلونا و مسی
و اینکه اتلتیکو مادرید چه جوری میتونه به گل برسه تا بارسا قهرمان بشه
یا مگفت مسی تکنیکش خیلی بیشتر از روبنه اصلا قابل مقایسه نیستن
همشون رو اعصابمون راه میرن!!!

Saman_Figo
11-03-2009, 07:08
دلم خونه از دسته همههههههههههه

Mojtaba-MCI
11-03-2009, 07:52
می دونم که از باخت تیمتون ناراحتی ولی انصافا رئال جلوی لیورپول هیچی نبود...
حالا اگه بگیم 2 گل بازی هم حساب نیست بازم لیورپول 2 هیچ برده!
حتی اگه این بازی رو حساب نکنیم بازی توو سانتیاگو برنابئو رو دیگه چی می گی؟!
اونجا هم برای لیورپول به نفع گرفتن؟!
به هرحال این وسط خووان د راموس بیچاره کاملا تحقیر شد و باید حداقل یه کاری کنه تا بتونه توو لیگ برتر به قهرمانی برسه ، البته با بازی های بارسا بعیده...

ahmad08
11-03-2009, 09:54
می دونم که از باخت تیمتون ناراحتی ولی انصافا رئال جلوی لیورپول هیچی نبود...
حالا اگه بگیم 2 گل بازی هم حساب نیست بازم لیورپول 2 هیچ برده!
حتی اگه این بازی رو حساب نکنیم بازی توو سانتیاگو برنابئو رو دیگه چی می گی؟!
اونجا هم برای لیورپول به نفع گرفتن؟!
به هرحال این وسط خووان د راموس بیچاره کاملا تحقیر شد و باید حداقل یه کاری کنه تا بتونه توو لیگ برتر به قهرمانی برسه ، البته با بازی های بارسا بعیده...
سلام دوست عزیز
ممنون از اینکه در بحث شرکت کردی.
در سانتیاگو
لیور چیکار کرد تا دقیقه 81 فقط دفاع کرد بجز یک حرکت از تورس همون دقیقه اول دیگه هیچ چیزی از لیور ندیدیم.
اصلا تاکتیک تیم لیورپول بازی خراب کردنه.
برو بازیهای منچستر رو ببین آدم کیف میکنه از بازیشون.
بعد بیا با بازی کثیف لیورپول مقایسه کن.
لیور کارش همینه یه بازی دفاعی مسخره که حال تیم حریفم بهم میخوره .
و یه سیاست مزخرف که تمام لیگ ها رو رها کن فقط فکر لیگ قهرمانان باش .
بازی برگشت من نیمه اول دیدم باید حق رو گفت رئال از اسپورتینگ گیخون هم بدتر بودش.
ناراحتم اما نه زیاد چون رئال این فصل اونقدر سراشییبی و مشکلات داشت که نگو .
از تغییر مدیر و مربی و اینا گرفته
تا بازیکنها که چس مثقال ارزش ندارن و اون تابستون مسخره که کالدرون برامون رقم زد همه و همه دلیل افت رئال به حساب میان.
ولی همینجا باهمتون شرط میزنم که فصل بعد که پرز میادش.
رئال دیگه این رئال نیست و اینطور که خودش گفته 16 بازیکن از این تیم رو اخراج میکنه.
منم صد در صد موافقم.
همون بهتر که بندازشون بیرون تا اینطوری تحقیر بشیم.
سال بعد رئال دیگه این تیم رئال نیست.
مطمئن باشید یه رئال رویایی رو خواهید دید .
سال بعد من ببینم کدوم تیمیه که بتونه جلوی ما قد علم کنه.
امسال تیم رو کالدرون بسته بود با اون شتر که باید گفت هیچ امیدی بهشون نبود.
ولی بذار پرز بیاد و یه مربی خوب بیاره و تیم رو ببنده اون وقت میبینی که رئال چی میشه.

ahmad08
11-03-2009, 10:00
خدا لعنتت کنه کالدرون که رو سیاهمون کردی. مرتیکه متقلب میمون
تایییییییییید میشه صد در صد
خدا رو سیاهش کنه که ابرومونو برد.
ابله تر از این مرتیکه من تو عمرم ندیدم.
خاک تو سر فکر کرده بود پرزه میره دنبال رونالدو.
به جان شما اگه قضیه رونالدو نبودش خیلی بازیکنهای توپ دیگه میتونستیم بگیریم.
که الان خیلی خیلی به دردمون میخورد ولی بخاطر این مردک اشغال کالدورن به این روز افتادیم.

Mojtaba-MCI
11-03-2009, 10:15
سلام دوست عزیز
ممنون از اینکه در بحث شرکت کردی.
در سانتیاگو
لیور چیکار کرد تا دقیقه 81 فقط دفاع کرد بجز یک حرکت از تورس همون دقیقه اول دیگه هیچ چیزی از لیور ندیدیم.
اصلا تاکتیک تیم لیورپول بازی خراب کردنه.
برو بازیهای منچستر رو ببین آدم کیف میکنه از بازیشون.
بعد بیا با بازی کثیف لیورپول مقایسه کن.
لیور کارش همینه یه بازی دفاعی مسخره که حال تیم حریفم بهم میخوره .
و یه سیاست مزخرف که تمام لیگ ها رو رها کن فقط فکر لیگ قهرمانان باش .
بازی برگشت من نیمه اول دیدم باید حق رو گفت رئال از اسپورتینگ گیخون هم بدتر بودش.
ناراحتم اما نه زیاد چون رئال این فصل اونقدر سراشییبی و مشکلات داشت که نگو .
از تغییر مدیر و مربی و اینا گرفته
تا بازیکنها که چس مثقال ارزش ندارن و اون تابستون مسخره که کالدرون برامون رقم زد همه و همه دلیل افت رئال به حساب میان.
ولی همینجا باهمتون شرط میزنم که فصل بعد که پرز میادش.
رئال دیگه این رئال نیست و اینطور که خودش گفته 16 بازیکن از این تیم رو اخراج میکنه.
منم صد در صد موافقم.
همون بهتر که بندازشون بیرون تا اینطوری تحقیر بشیم.
سال بعد رئال دیگه این تیم رئال نیست.
مطمئن باشید یه رئال رویایی رو خواهید دید .
سال بعد من ببینم کدوم تیمیه که بتونه جلوی ما قد علم کنه.
امسال تیم رو کالدرون بسته بود با اون شتر که باید گفت هیچ امیدی بهشون نبود.
ولی بذار پرز بیاد و یه مربی خوب بیاره و تیم رو ببنده اون وقت میبینی که رئال چی میشه.
به هرحال هر تیمی یه سبک بازی داره...
سبک بازی لیورپول که به قول شما کثیف بازی می کنه هم همینجوریه.
بهتر بگم ، با همین سبک کثیف رئال رو به بدترین شکل ممکن شکست داد.
رئالی که 9 یا 10 دوره دقیق نمی دونم قهرمان لیگ قهرمانان شده بود!
منم که این حرفا رو می زنم کاملا بی طرفم.
خود من شخصا از طرفدارای پروپاقرص بارسلونا هستم ، امیدوارم رئال بهتر از اینا بشه چون با این بازی ای که اینا نشون دادن فقط و فقط آبروی اسپانیا و لالیگا رو بردن...

Mojtaba-MCI
11-03-2009, 10:17
از همه بیشتر دلم برای کاسیاس سوخت ، تقریبا میشه گفت آبروی رئال رو خرید وگرنه معلوم نبود رئال چندتا دیگه گل بخوره...

B3HZ@D
11-03-2009, 10:58
سلام خدمت دوستان رئالی
اولا که من کمی تا حدودی با احمد موافقم
مشکلاتی که کالدرون به وجود اورد رو میشه قبول کرد
ولی باید بگم خود رئال هم توی این بازی هیچی برای گفتن نداشت
واقعا رئال به معنای کلمه بد بازی کرد...هیچ برنامه ای نداشت
برعکس رئال لیورپول بود که خوب بازی می کرد در اصل باید بگم عالی بازی می کرد و بازی توی دست اونا بود.
البته گل دوم لیورپول روی اشتباه داور بود ولی گل اول به نظر من خطا نبود یعنی اگه حالت دست تورس رو نگاه می کردین مشخص بود که هیچ فشاری روی بازیکن رئال (په په) وارد نکرد.
البته من قصد کارشناسی داوری ندارم فقط میخواستم بگم رئال خیلی وقته ار فرم اروپایی خودش خارج شده و اون رئال قدیم نیست.
شما بازیکنان رئال رو ببینید توی اسپانیا چطور مقابل حریفان بازی می کنند و هر کاری بخوان می کنن ولی توی بازی های اروپایی نمی تونن اون بازی رو به نمایش بذارن.چون که رئال برای بازی های بزرگ و مقابل تیم های بزرگ اماده نیست و یا این که اماده اش نکردن.
این مسئله هم بر می گرده به کارد فنی و مدیریتی.البته یک سری بازیکنان رئال در حد این تیم نیستن که اسمشون رو نم گم که یه موقع مشکلی پیش نیاد.
البته با این گفته احمد خان که میگه پرز بیاد رئال قوی میشه و هیچکی جلودارش نیست موافق نیستم.
پرز هم که بیاد اول باید از نظر روحی این تیم رو درست کنه.دوم این که موفقیت تیم به ستاره های بیشتر نیست.
باید روحیه تیمی و جنگندگی بازیکنان رئال تقویت بشه و برای اینجور مسابقات اماده بشن.
دیگه حرفی ندارم...

ali_ranger22
11-03-2009, 11:28
ای لعنت بر این داور گور به گور شده ی کور عوضی که نمی فهمه چه غلطی داره میکنه
همون دو اشتباه باعث شد تیم از هم بپاشه ... دیگه تو زمین حریف چیزی نمی مونه
اگه اون دو اشتباه مسخره رو نمی کرد نتیجه کاملا برعکس بود
حالم از بازیه فیزیکی و فشرده ی لیور به هم می خوره .. هر کی از ما صاحب توپ می شد 3 نفر حمله می کردن بهش و پِرسش می کردن
لیور جز این کار کار دیگه ای نکرد
تو محوطه جریمه هم که دیدین رائول رو دو نفر لهش کردن !
از این هاینزه ما تا کی باید زجر بکشیم آخه ... مسخره ی عوضی ... خدا لعنتت کنه کالدرون که یه همچین اسگل هایی رو ورداشتی آوردی
این قدر فشرده و کثیف بازی کردن نزاشتن اصلا روبن دو تا حرکت بزنه
خط دفاعی هم افتضاح بود به تمام معنا ..باز خوبه راموس رو داریم وگرنه کاناوارو که همش جا می موند ..دیگه نمی تونه بدوئه .. بعد من نمی دونم چطوری سران خر باشگاه قرارداد باهاش تمدید کردن
واقعا دم کاسیاس با غیرت گرم که از همه با غیرت تر بازی کرد ... خدا ایکر رو از ما نگیره
یه بازیکن نداریم که بتونه راحت بازیکن حریف رو دریبل کنه ولی این لیوپولیا چقدر راحت ما رو دریبل میزدن .. واقعا به بازیکن بزرگ مثل رونالدو یا ریبری نیاز داریم
به معنای واقعی کلمه پر افتخار ترین تیم جهان مفتضح شد
فقط منتظرم پرز برگرده و یه چیز دیگه این که این باخت روی ما برای لیگ تاثیر منفی نزاره تا حداقل توی اون جام قهرمان بشیم

B3HZ@D
11-03-2009, 11:31
اصلا حرفاتون منطقی نیست
فقط از روی احساس حرف می زنید

B3HZ@D
11-03-2009, 12:10
نه منظورم جناب علی رنجر بود

ali_ranger22
11-03-2009, 12:24
کدوم حرفم غیر منظقیه ؟ بگو تا جواب بدم

shahshahani
11-03-2009, 12:34
راست میگه علی آقا دیگه...
گل اول که خطا روی په په بود. گل دوم هم که پنالتی نبود.
واقعا داور گند زد تو بازی....

pmg_acmilan
11-03-2009, 13:00
از همه بیشتر دلم برای کاسیاس سوخت
داوری هم بد بود

B3HZ@D
11-03-2009, 13:04
ای لعنت بر این داور گور به گور شده ی کور عوضی که نمی فهمه چه غلطی داره میکنه
همون دو اشتباه باعث شد تیم از هم بپاشه ... دیگه تو زمین حریف چیزی نمی مونه
اگه اون دو اشتباه مسخره رو نمی کرد نتیجه کاملا برعکس بود
حالم از بازیه فیزیکی و فشرده ی لیور به هم می خوره .. هر کی از ما صاحب توپ می شد 3 نفر حمله می کردن بهش و پِرسش می کردن
لیور جز این کار کار دیگه ای نکرد
تو محوطه جریمه هم که دیدین رائول رو دو نفر لهش کردن !
این قدر فشرده و کثیف بازی کردن نزاشتن اصلا روبن دو تا حرکت بزنه

اولا که گل اول بازی به نظر من سالم بود...دوم این که رئال تا صبح هم بازی می کرد به گل نمی رسید.
چون که هیچ برنامه ای برای حمله نداشت.
دوم این که بازی فیزیکی و فشرده جزئی از فوتباله و جزو تاکتیک های فوتبال حساب میشه و روش اسنت برای یارگیری و گرفتن توپ از حریف...شما که میگی لیورپول کار دیگه ای نمی کرد پس حتما رئال بود که داشت چپ و راست حمله می کرد
اگه کاسیاس نبود امکان داشت نتیجه دو رقمی بشه...واقعا کاسیاس عالی بود
من این حرفم رو درباره روبن دیشب به برادرم گفتم که روبن در مقابل بازیکنان قدرتی و یا سرعتی کم میاره...
شما نگاه کن روبن توی اسپانیا چه راحت دریبل می کنه و میره جلو...ولی توی بازیهای اروپایی مقابل این توانایی رو نداره
چون که سطح بازیکنان بالاست و روبن کم میاره...اگر هم که دو نفر کنترلش کنن مثل بازی دیشب کلا از جریان بازی خارج میشه
حالا من موندم فشرده بازی کردن چه ربطی به بازی کثیف داره
اگه لیورپول میخواست کثیف بازی کنه این همه حمله نمی کرد

D o l f i n
11-03-2009, 13:49
جدا از داوری که به نظر من بدم نبود امسال سال رئال نبود و اصلا شایسته رسیدن به مرحله بعد رو نداشتیم من که از سال 2002 منتظرم یه رئال مثل اون سال داشته باشیم هنوز تو حسرت گل زیدان و پاس کارلوسم چه تیمی بود

ahmad08
11-03-2009, 13:59
قبلا گفتم بازم میگم.
از رئال این فصل نباید انتظاری داشت کلا از رئال کالدرون ابله نباید انتظاری داشت.
اومد گند زد به تیم نه تنها تیم رو درست نکرد بلکه ابرومون رفت.
اون قهرمانیها هم هیچ ربطی به کالدرون نداره همش کار دن فابیو بودش و پارسال هم شوستر کار شاقی نکرد هیچ تیمی در لالیگا رقیب ما نبود همه افتضاح بودن و ما که یه نمه خوب بودیم اونم بخاطر چیدامان اولیه دن فابیو قهرمان شدیم.
اشکال صد در صد با ممد موافقم فنی بودش.
وقتی تیمی در این سطح با هیچ برنامه ای بازی نمیکنه معلومه که خانه از پایبست ویران است.
مطمئنم و اعتقاد دارم که با اومدن پرز همه چیز در رئال تغییر خواهد کرد.
لعنت بر این کالدورن خر که دن فابیو بهترین مربی تاریخ رو گذاشت کنار.
اشتباه مرگباری که پرز هم با دلبوسکه کرد.
امیدوارم اینبار دیگه اون اشتباه رو تکرار نکنه.
فقط امیدوارم امشب منچستر بتونه اینتر رو بترکونه تا یه کم از غصه هام کم بشه .

ali_ranger22
11-03-2009, 14:19
راموس فک نمی کرد که لیور هجومی بازی کنه بعد چون هجومی بازی کرد ما غافل گیر شدیم ...

اولا که گل اول بازی به نظر من سالم بود...دوم این که رئال تا صبح هم بازی می کرد به گل نمی رسید.
من که اونو خطا دیدم ...

دوم این که بازی فیزیکی و فشرده جزئی از فوتباله و جزو تاکتیک های فوتبال حساب میشه و روش اسنت برای یارگیری و گرفتن توپ از حریف...شما که میگی لیورپول کار دیگه ای نمی کرد پس حتما رئال بود که داشت چپ و راست حمله می کرد

آره جزیی از فوتباله ولی اگه قراره اینطوری باشه ایتالیایی در این زمینه اولن ولی وحشی بازی در نمیارن به کسی فضا نمیدن نه اینکه 3 نفری بریزن رو سر کسی که توپ دستشه و باعث بشن طرف هیچ کاری نتونه بکنه ... به خاطر این میگم کثیف .. چون این جور فوتبال بازی کردن حالمو بهم میزنه

خلاصه مفتضح شدیم رفت
امیدوارم سال دیگه سال رئال باشه
با احمد هم موافقم امیدوارم امشب منچستر ببره و بعدا هم به لیور بخوره تا انتقام ما رو بگیره !

resident_evil
11-03-2009, 14:24
ولي الان اخبار گفت خود تورس گفته خطا كردم رو په په و براي گل زدن هر كاري ميكنم !!!
گل دوم هم كه همه ديدين هند نبود !!!
در كل تيم اگه يه ذره روحيه و انگيزه داشت با همون دو گل از بين رفت !!!
ولي بازم خوشحالم كه يكي مثل كاسياس داريم و زماني كه تيم رو فرم بياد كاسياس
ميتونه از نظر گل نخوردن شديدا مارو Support كنه ... به هر حال هنوز لاليگا هستش ...
قهرماني در لاليگا ميتونه خيلي با ارزش باشه ... مخصوصا با اين شرايط ...

ali_ranger22
11-03-2009, 14:45
بچه ها پست این آرتاس بی غیرت رو ببینین

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیگه تحویلش نمی گیریم !!

♠ ♥ ♦ ♣
11-03-2009, 17:23
بچه ها پست این آرتاس بی غیرت رو ببینین

دیگه تحویلش نمی گیریم !!
ادمی که طرفدار 4 تا تیمه معلومه چی میشه!!

SAEED_BARCELONA
11-03-2009, 17:29
دوستان تسلیت میگم بهتون. بارسلونا امشب انتقام این 4تا گل رو میگیره

B3HZ@D
11-03-2009, 17:36
راموس فک نمی کرد که لیور هجومی بازی کنه بعد چون هجومی بازی کرد ما غافل گیر شدیم ...

من که اونو خطا دیدم ...

آره جزیی از فوتباله ولی اگه قراره اینطوری باشه ایتالیایی در این زمینه اولن ولی وحشی بازی در نمیارن به کسی فضا نمیدن نه اینکه 3 نفری بریزن رو سر کسی که توپ دستشه و باعث بشن طرف هیچ کاری نتونه بکنه ... به خاطر این میگم کثیف .. چون این جور فوتبال بازی کردن حالمو بهم میزنه

خلاصه مفتضح شدیم رفت
امیدوارم سال دیگه سال رئال باشه
با احمد هم موافقم امیدوارم امشب منچستر ببره و بعدا هم به لیور بخوره تا انتقام ما رو بگیره !

نظر شما هم کاملا محترمه
من هیچکدام از نظرات شما رو رد نمی کنم...هر کسی یک نظری داره
امیدوارم در ادامه بازی های لیگ موفق باشین...رئال تیم بزرگیه و نباید اینطوری زود و راحت حذف بشه
جای میلان هم که خالی بود تا حال لیورپول رو بگیره...فصل بعد با قدرت بر می گردیم
راستی من هم امیدوارم اینتر به زیبایی هر چه تمام تر حذف بشه تا من یک حال اساسی بکنم
البته شانس اینتر مقابل من یو یک درصد هست
موفق باشین

s-b
11-03-2009, 17:40
لالیگا با 4تایی شدن رئال زیر سوال رفت

shympw
11-03-2009, 18:09
این بازیکن ها در حد لیگ قهرمانان نیستن. یه فروارد درست و حسابی نداریم. یه هافبک بازیساز نداریم.
کاش پرز بیاد و بازیکنهای بدرد بخور بخره نه الکی پول حروم کنه.
انصافا هر مدل تغییری بود امسال رئال تجربه کرد. دیگه تیمی نمی مونه با این وضع ! فقط این میاتویچ ... ! کنگر خورده لنگر انداخته !

♠ ♥ ♦ ♣
11-03-2009, 18:28
الان بهترین فرصته تیم ملی با رئال بازی دوستانه بزاره:31:

Mojtaba-MCI
11-03-2009, 19:03
بارسا ---- رو با اختلاف 2 گل یا بیشتر می بره...
اینتر هم که از همین الان حذف شده س!

Ahmad-Ra
11-03-2009, 21:49
سلام...
من دیشب بازی رو دیدم دیگه تا الان دانشگاه بودم!
تو دانشگاه هم هی میگفتن رئال 4 تا خورد!
مثلا دیشب یووه هم حذف شد لا اقل 2 تا گل زد!!
افتضاح ترین حالتی که من در شاید 1 ، 2 سال اخیر از رئال دیدم همین بود!!!

من هنوزم یه جورایی به کاپلو اعتقاد دارم راستش! به نظرم خیلی از بقیه بهتر بود! اشتباه هم بود که بیرونش کردن!

دیشب ابروی تمامی بازیکن ها + هواداران + لالیگا رفت!
واقعا یه طورایی جای گریه داشت ( با اینکه فوتبال و ادم مشغله مهمتر از اینها هم داره ولی...)

من واقعا نمیدونم کی میخواد رئال درست بشه! ای بابا ... احمد جان ( رئیس) حتی پرز هم بیاد وقت میخواد رئال رو بسازه! من که طاقتم کمه! به خدا همش حرص میخورم!!! ای بابا!!!!!

عجب اوضاعی هست! رئال مدعی با این همه افتخارات باید دیشب خوار و خفیف میشد جلوی یه لیورپولی که تازه داره رو پا میاد!!؟؟؟ این ستمه به خدا

ashi-khan
11-03-2009, 22:18
الهی درد و بلای کاسیاس بخوره تو سر هاینزه و یه مشت گاو دیگه.
ایکر دوست داریم.
عاشقتم ایکر.
من راموس رو مقصر میدونم.
ولی همه چیز تقصیر اون نیست. مشکل بازیکن داریم خدایی.
من که میگم مربی خوبیه.

lord_alone_dark
12-03-2009, 00:47
واقعا باخت بدی بود شیرازه تیم از هم پاشید

malkemid
12-03-2009, 01:07
آقا ما به داور در درجه اول و در درجه بعد به زیرکی مربی حریف باختیم.
کدوم تیم رو سراغ دارین وقتی 2 تا گل مفت به حریف بدن و مجبور باشه 3 تا گل بزنه ...چیزی ازش بمونه؟
به نظر منم راموس خیلی بیخیال بازی می کنه...اصلا مهم نیست براش

ahmad08
12-03-2009, 11:06
بیخیالی راموس رو صد در صد قبول دارم بازیش رو تو تیم ملی با رئال مقایسه کنید زمین تا اسمون فرق داره .
حالم از این نوع بازیش بهم میخوره .
فکر کرده نوبرشه باور کن بره اونقدر بازیکن خوب اونور هست که خیلی ازش بهترن .
همش جا میمونه
همش پشت سرش خالیه
اصلا راموس سالهای قبل نیستش.
ادم باید مث کاسیاس باشه در همه حال متواضع بنازم این کاسیاس رو که مرد هستش مرد.
احمد جان نگران نبی دادا پرز بیاد حله .
لا اقل با وجود چند ستاره در تیم بقیه هم انگیزه میگیرن و مث راموس نمیشن.

Retired User
12-03-2009, 16:59
بارسلونا هم كه برد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ali_ranger22
12-03-2009, 18:15
مثل اینکه 5 تایی زدن !!

Retired User
12-03-2009, 18:19
کسی میدونه چند چند برد؟؟
مثل اینکه پویول و میلتو و آبیدال را هم تو خط دفاع نداشتند
دوست عزيز تو تاپيك ما چي كار ميكني؟
بارسلونا خودش تاپيك داره برو همونجا بپرس
بهتره رويتو تا بن نشدي عوض كني

Retired User
12-03-2009, 18:27
به گزارش RmadridFC: سرخیو راموس بعد از شکست رئال مادرید برابر لیورپول گفت:« همه ما بسيار پريشان حال هستيم و فقط مي خواهيم از هواداران تيم عذرخواهي كنيم

پس از شكست تحقيرآميز كهكشاني ها در ديدار سه شنبه شب ورزشگاه آنفيلد بازيكنان اين تيم واكنش هاي متفاوتي در اين رابطه داشتند. رائول گونسالس بلانكو، كاپيتان كهكشاني ها با تبريك به بازيكنان ليورپول گفت:
« ما انگيزه هاي زيادي داشتيم تا بتوانيم در اين ديدار خوش بدرخشيم ولي موفق نشديم و اكنون تنها كاري كه مي توانيم بكنيم اين است كه به ليورپول تبريك بگوئيم، چرا كه آنها نشان دادند از هر نظر بهتر از ما بودند. آنها از دقايق ابتداي ديدار، بهتر و منسجم تر از ما عمل مي كردند و به هيچ وجه نمي توانيم دو گل اولي كه دريافت كرديم را توجيه كنيم اين دردناك ترين شكستي بود كه در طول تمام دوران ورزشي ام در رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا متحمل شده بودم. شكست با نتيجه 4 بر صفر بسيار دردناك است. در هر صورت از هواداران تيم متشكرم كه ما را مورد حمايت خود قرار دادند و از اينكه نتوانستيم در ديدار سه شنبه شب منسجم ظاهر شويم،عذر خواهي مي كنم. ما بايد از اين شكست درس بگيريم، چرا كه ما هنوز در رقابتهاي لاليگا اميدهاي زيادي داريم و نبايد نااميد شويم. روزهاي آتي براي ما روزهاي سختي خواهند بود ولي باید آرامش خود را حفظ كنيم ، چرا كه شنبه بازي مهم پيش رو خواهيم داشت و باید بلافاصله روحيه مان را بازيابيم.»

از سوي ديگر سرخيو راموس و په په ، مدافعان باشگاه مادريدي نيز با ابراز تاسف فراوان از هواداران باشگاه مادريدي عذرخواهي كردند. راموس در اين رابطه گفت
:« همه ما بسيار پريشان حال هستيم و فقط مي خواهيم از هواداران تيم عذرخواهي كنيم.هيچ توجيهي براي اينكه نتوانستيم در ديدار سه شنبه شب انتظارات آنها را برآورده كنيم، نداريم و به آنها قول مي دهيم با تمام قوا در رقابتهاي لاليگا بجنگيم» په په هم با تكميل صحبت هاي هم تيمي اش ادامه داد:« همه ما از اينكه به اين نحو از رقابتها حذف شديم،‌بسيار ناراحتيم و تنها راهي كه براي تشكر از هواداراني كه براي تشويق ما به آنفيلد آمده بودند وجود دارد اين است كه به خاطر اين شكست دردناك از آنها معذرت بخواهيم.در حال حاضر مهمترين نكته اين است كه براي كسب قهرماني در رقابتهاي لاليگا ا بجنگيم . چراکه اين تنها رقابتي است كه همچنان در آن حضور داریم.»رئال مادريد در حال حاضر با اختلاف 6 امتياز نسبت به بارسلونا در جايگاه دوم جدول لاليگا قرار دارد و شنبه شب باید در هفته بيست و هفتم اين رقابتهابه مصاف اتلتيك بيلبائو برود.

Retired User
12-03-2009, 18:28
به گزارش RMadridFC : پس از شكست تلخ در انفيلد مياتويچ نتوانست ناراحتي خود را از نتيجه به دست امده پنهان كند .

مدير ورزشي رئال مادريد در پايان بازي و شكست 4-0 رئال مادريد در انفيلد حرفي براي دفاع كردن از باشگاه و بازيكنان نداشت و به شدت از عملكرد نا اميد كننده بازيكنان در زمين عصباني بود .

اين يك باخت تلخ و بسيار دردناك بود و ما يك بار ديگر از صعود به مرحله بعد باز مانديم .از همان دقيقه اول تا اخر بازي تنها سايه اي از تيم ما در زمين بود و چيزي براي ارائه كردن نداشتيم ما نگران اين نتيجه هستيم چرا كه تصوير بدي از خود بر جا گذاشتيم .در هر دوبازي ليورپول بهتر از ما بود اما نمايش امشب انها خيره كننده بود و انگار تيمي جلوي انها بازي نميكرد .

رئال مادريد با نتيجه 1-0 در بازي رفت و 4-0 در بازي برگشت شكست خورد و از دور رقابتها حذف شد .

Retired User
12-03-2009, 18:28
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به گزارش RMadridFC : هوداران رئال مادريد كه هنوز در شوك باخت سنگين مقابل ليورپول هستند حمايت خود از بازگشت هرچه سريعتر پرز را اعلام كردند .

اكثر هوداران مادريد خواستار بازگشت پرز هستند و كليد موقيت رئال مادريد را در دستان اين مرد ميبينند .

شكست فاجعه بار 4 - 0 برابر ليورپول باعث شد رئال مادريد يك بار ديگر از ليگ قهرمانان اروپا حذف شود و همين امر موجب شده است هواداران رئال مادريد به فكر برگذاري هر چه سريعتر انتخابات بيافتند .

از همين رو فشارها از سوي هيئت مديره نيز بر بروي بلودا افزايش يافته و انها خواستار برگذاري انتخابات قبل از موعد مقرر هستند چرا كه اين امر باعث ميشود پرز براي اجراي برنامه هاي خود زمان بيشتري داشته باشد .

هرچند هنوز پرز اعلام نكرده است كه قصد شركت در انتخابات باشگاه را دارد اما اكثر هوداران تيم معتقدند كه وي كانديد انتخابات خواهد شد و اين در حالي هست كه روزنامه آ.س نه تنها از پرز به عنوان پيروز قطعي انتخابات نام ميبرد بلكه به وي لقب نجات دهنده باشگاه را داده است .

بعد از باخت سنگين مقابل ليورپول بازيكنان تيم سه شنبه شب از فرودگاه لنون ليورپول به سوي مادريد پرواز كردند و زماني كه با هوادارني كه همراه تيم به ليورپول سفر كرده بودند مصاحبه شد همگي از بازگشت پرز به باشگاه حمايت ميكردند .

قسمتي از سخنان يك هوادار :

با پرز ما يكبار ديگر شخصيت و اعتبار خود را باز مي يابيم چيزي كه در طي سالهاي گذشته لكه دار شده است .

هوادارن همچنين باور دارند پرز ميتواند يك بار ديگر بازيكنان ستاره اي مثل كريس رونالدو را به باشگاه بياورد و تيم را به دهمين قهرماني در اروپا برساند , كاري كه كالدرون از انجام ان عاجز بود .

Retired User
12-03-2009, 18:29
به گزارش rmadridfc : پس از شكست تلخ در انفيلد مياتويچ نتوانست ناراحتي خود را از نتيجه به دست امده پنهان كند .

مدير ورزشي رئال مادريد در پايان بازي و شكست 4-0 رئال مادريد در انفيلد حرفي براي دفاع كردن از باشگاه و بازيكنان نداشت و به شدت از عملكرد نا اميد كننده بازيكنان در زمين عصباني بود .

اين يك باخت تلخ و بسيار دردناك بود و ما يك بار ديگر از صعود به مرحله بعد باز مانديم .از همان دقيقه اول تا اخر بازي تنها سايه اي از تيم ما در زمين بود و چيزي براي ارائه كردن نداشتيم ما نگران اين نتيجه هستيم چرا كه تصوير بدي از خود بر جا گذاشتيم .در هر دوبازي ليورپول بهتر از ما بود اما نمايش امشب انها خيره كننده بود و انگار تيمي جلوي انها بازي نميكرد .

رئال مادريد با نتيجه 1-0 در بازي رفت و 4-0 در بازي برگشت شكست خورد و از دور رقابتها حذف شد .
چقدر از اين بدم مياد
همه گندها سر همين بود

Retired User
12-03-2009, 18:31
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به گزارش rmadridfc : هوداران رئال مادريد كه هنوز در شوك باخت سنگين مقابل ليورپول هستند حمايت خود از بازگشت هرچه سريعتر پرز را اعلام كردند .

اكثر هوداران مادريد خواستار بازگشت پرز هستند و كليد موقيت رئال مادريد را در دستان اين مرد ميبينند .

شكست فاجعه بار 4 - 0 برابر ليورپول باعث شد رئال مادريد يك بار ديگر از ليگ قهرمانان اروپا حذف شود و همين امر موجب شده است هواداران رئال مادريد به فكر برگذاري هر چه سريعتر انتخابات بيافتند .

از همين رو فشارها از سوي هيئت مديره نيز بر بروي بلودا افزايش يافته و انها خواستار برگذاري انتخابات قبل از موعد مقرر هستند چرا كه اين امر باعث ميشود پرز براي اجراي برنامه هاي خود زمان بيشتري داشته باشد .

هرچند هنوز پرز اعلام نكرده است كه قصد شركت در انتخابات باشگاه را دارد اما اكثر هوداران تيم معتقدند كه وي كانديد انتخابات خواهد شد و اين در حالي هست كه روزنامه آ.س نه تنها از پرز به عنوان پيروز قطعي انتخابات نام ميبرد بلكه به وي لقب نجات دهنده باشگاه را داده است .

بعد از باخت سنگين مقابل ليورپول بازيكنان تيم سه شنبه شب از فرودگاه لنون ليورپول به سوي مادريد پرواز كردند و زماني كه با هوادارني كه همراه تيم به ليورپول سفر كرده بودند مصاحبه شد همگي از بازگشت پرز به باشگاه حمايت ميكردند .

قسمتي از سخنان يك هوادار :

با پرز ما يكبار ديگر شخصيت و اعتبار خود را باز مي يابيم چيزي كه در طي سالهاي گذشته لكه دار شده است .

هوادارن همچنين باور دارند پرز ميتواند يك بار ديگر بازيكنان ستاره اي مثل كريس رونالدو را به باشگاه بياورد و تيم را به دهمين قهرماني در اروپا برساند , كاري كه كالدرون از انجام ان عاجز بود .
تيتر تاييد ميشه

راستي چرا هيچكي اينجا نيست؟
هوادار واقعي كسيه كه هميشه و در هر حالتي تيمش رو حمايت كنه

ahmad08
12-03-2009, 19:56
دوست عزيز تو تاپيك ما چي كار ميكني؟
بارسلونا خودش تاپيك داره برو همونجا بپرس
بهتره رويتو تا بن نشدي عوض كني

نه این عزیز رو فک کنم رئالیه
فقط سوال پرسید مشکلی نیستش.

Retired User
12-03-2009, 22:11
نه من كلي تو تاپيك بارسا ديدمش
اينو ببين:

حالا اينو ببين:

Ahmad-Ra
12-03-2009, 23:10
من فعلا اینقدر از دست رئالی ها اعصابم خورده که باقی بازی هاش رو فعلا حوصله نگاه کردن ندارم راستش... ولی هنوز دوسش دارم

kasra_khan2003
12-03-2009, 23:56

بارسائی هست بابا!

تو تاپیک ما هم همش فوضولی میکنه!

چند سری حتی پست های من رو ریپورت داده...

iammahdi
13-03-2009, 00:01
درباره بازی زئال با لیور پول باید بگم هز چند دیر شده ولی باید اعتراف کنم که ....

بابا اینا کین دیگه این تماشاچیای لیور پول رو می گما ... بازی باریکنه تیم طرفه مقابل رو خرات کنن ...

باز یه کاسیاس باید تبریک گفت که چه مجکم حتی در مقال این همه هوادار لیور پول وایستاد ...

ashi-khan
13-03-2009, 00:30
بالدانو: رئال به پاکسازی اساسی نیاز دارد

مدیر ورزشی سابق باشگاه مادریدی معتقد است که این تیم ، نیاز به تغییراتی ساختاری و اساسی در رده های بالایی نیاز دارد تا بتواند به بحران های کنونی اش پایان دهد

سایت گل: رئال مادرید با تقبل شکست 4 بر صفر دیدار سه شنبه شب ، در مجموع دو دیدار رفت و برگشت، با نتیجه 5 بر صفر مغلوب لیورپول شد و خداحافظی تلخی با رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا داشت. در این میان سران باشگاه مادریدی از برگزاری انتخابات در این باشگاه در زودتر از زمان مقرر خبر داده اند تا دارودسته رامون کالدرون هر چه سریعتر از سانتیاگو برنابئو خارج شده و دوره مدیریتی جدیدی در این باشگاه آغاز کردد. این تصمیمی است که خورخه بالدانو، اسطوره افسانه ای سفیدپوشان با آن موافق است . او اعتقاد دارد که سران رده بالای باشگاه می بایست عوض شوند:« شکست مقابل لیورپول، بحران در رده های بالایی در رئال را بارزتر از پیش کرد. به نظر من به ازای هر گلی که آنها وارد دروازه ما کردند، می بایست انتخابات باشگاه مادریدی را 15 روز جلوتر بیاوریم.» او در گفت و گویی که در کانال کاراکول تلویزیون کلمبیا پخش می شد، ادامه داد:«شاید این سوال مطرح شود که چه تغییراتی می بایست در مدل مدیریتی باشگاه اعمال شود؟ اعضا هر چهار سال برای انتخاب رئیس باشگاه رای می دهند، رئیس جدید روی کار می آید ولی هیچ کس از اشتباهات روسای قبلی درسی نمی گیرد و فقط به عنوان یک رئیس باشگاه سعی می کنند تا تمام اشکالاتی که در سیستم قبلی موجود بوده را اصلاح نماید. نفر جدیدی روی کار می آید و جای مدیر قبلی را می گیرد و دوباره همه چیز از نو آغاز می شود. هیچ یک از سه رئیس قبلی باشگاه سعی نکردند تا برنامه هایشان را به پایان برسانند و این همان نکته ای است که تمام ساختارها با شکست مواجه می شوند، چرا که این نیاز وجود دارد تا روی هر برنامه ای کارهای لازم صورت گیرد. » بالدانو پیش از این یکی از بازیکنان و مربیان باشگاه مادریدی قبل از روی کار آمدن فلورنتیو پرس بود. او اعلام کرد که از حضور در جمع مادریدی ها دست نکشیده ولی احتمال حضور در جمع سران رده بالای باشگاه مادریدی را رد کرد.

ashi-khan
13-03-2009, 00:31
کاسیاس:رئال روی لالیگا تمرکز می کند

سنگربان افسانه ای باشگاه مادریدی اعلام کرد که حذف از رقابتهای اروپایی، در تلاش آنها برای رسیدن به بارسلونا در رقابتهای لالیگا تاثیری نخواهد گذاشت

سایت گل:ایکر کاسیاس، سنگربان 27 ساله باشگاه مادریدی کلیه اعضای رئال مادرید را در شکست سه شنبه شب کهکشانی ها مقابل لیورپول از سری رقابتهای مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا مقصر دانست و اعلام کرد همه مادریدی ها دراین رابطه مسئولند. کهکشانی ها در دیدار سه شنبه شب مقابل حریف انگلیسی شان تحقیر شدند و این این میان کاسیاس موفق شد چندین بخت مسلم گل را از تیم میزبان بگیرد و این دیدار در مجموع دو دیدار رفت و برگشت با نتیجه 5 بر صفر به سود لیورپول خاتمه پذیرفت.
کاسیاس در گفت و گویی با روزنامه AS اسپانیا اعلام کرد که نباید فرد خاصی را در مورد این نتیجه تحسین و یا تنبیه کرد:« وقتی اتفاقاتی این چنینی، مثل شکست سنگین سه شنبه شب آنفیلد رخ می دهد، مردم به دنبال یک مقصر می گردند ولی همه ما در این شکست مسئول بودیم و من در آن دیدار 4 گل دریافت کردم ولی نباید مرا در گروه مجزایی قرار داد.» او با رد اخباری که به گریه کردن او در پایان این دیدار اشاره می کرد، گفت:« من گریه نکردم ولی بسیار عصبانی بودم، چرا که چنین شکستی، واقعا دردناک است. لوئیس آراگونس همواره به ما می گفت که فرصتهای زیادی برای انتقام وجود دارد.اگر نتیجه دیگری رقم می خورد، ما می توانستیم صحبتهای دیگری انجام دهیم ولی رقم خوردن شکست 4 برصفر برای تیمی مثل مادرید، اصلا خوب نیست. ما به شدت سرخورده شده ایم، چرا که بار دیگر و زمانی که می خواستیم در اروپا حرفهای مهمی بزنیم، مجددا شکست خوردیم»
او در پایان در مورد شرایط کنونی باشگاه مادریدی ،با اشاره به اینکه تنها می بایست بررقابتهای لالیگا تمرکز کنند، گفت:« من چندین بار در شرایطی این چنینی قرار گرفته ام و برایم چندان تعجب آور نیست. وقتی رئال با چنین وضعیتی از گردونه رقابتها حذف می شود، صحبتهای زیادی انجام می شود تا اوضاع را وخیم تر جلوده دهد. صحبتهایی در مورد انتخابات باشگاه، رئیس جدید و جذب ستاره های تازه، ولی ما تنها برروی رقابتهای لالیگا تمرکز کرده ایم و می دانیم که کار سختی را نیز پیش رو داریم. فاصله 6 امتیازی میان ما و بارسا وجود دارد که می بایست آن را کاهش دهیم وباید در نظر داشته باشیم که اتفاقی که 2 فصل گذشته رخ داده بود ، همیشه رخ نمی دهد ولی باید نهایت تلاشمان را انجام دهیم.»

Retired User
13-03-2009, 10:27
سنگربان افسانه ای
هنوز رائول هم افسانه اي نشده چه برسه به كاسياس

Retired User
13-03-2009, 10:33
دوستان از اين به بعد هر كي اومد راجع به تيمهاي ديگه به غير از رئال(مخصوصا بارسا) صحبت كرد
همه دكمه تخلف رو بزنيم كه حالش جا بياد

Retired User
13-03-2009, 10:55
چه ربطی داره؟ همه چیز رو که نباید با رائول مقایسه کرد! رائول برای ما یه اسطوره هست ولی تو فوتبال امروز خیلی ها هستن که از رائول بهترن.

دروازه بانی که تو 27 سالگی 2 بار قهرمانی لیگ قهرمانان شده و 5 بار قهرمان لالیگا شده و 1 بار قهرمان جام ملتهای اروپا شده و کاپیتان تیم ملی اسپانیا هست و پارسال هم به عنوان بهترین دروازه بان دنیا انتخاب شده ( در حالیکه فقط 27 سالشه ) و حداقل 10 سال دیگه میتونه تو اوج بازی کنه حقشه بهش بگن دروازه بان افسانه ای.

افسانه اي با اسطوره اي خيلي فرق ميكنه

Retired User
13-03-2009, 10:56
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به گزارش RMadridFC : گلزن اول لیورپول معتقد است که رئال مادرید نتوانست در برابر ریتم بازی سرخپوشان مقابله کند

هرچهارتیم لیگ برتری حاضر در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان با شکست دادن رئال مادرید و سه حریف ایتالیایی خود به دور بعد این مسابقات راه یافتند. فرناندو تورس مهاجم اسپانیائی لیورپول معتقد است که دلیل اصلی شکست رئال مادرید عدم توان کافی بازیکنان این تیم برابر ریتم بازی حریف انگلیسی بوده است.

تورس در گفت و گویی با سایت اختصاصی این باشگاه گفت:
" من فکر می کنم ما بهتر از آنها خود را برای این دیدار آماده کرده بودیم و مربی به خوبی به ما گفته بود جلوی آنها چطور بازی کنیم. نقشه ما برای این دیدار بازی با سرعت زیاد بود. فوتبال اسپانیا از کیفیت بازی خوبی برخوردار است ولی آنها کندتر از انگلیسیها هستند و برای همین ما می دانستیم که با سرعت بخشیدن به بازی، آنها را با مشکل مواجه خواهیم کرد." تورس ادامه داد:" من به نمایشی که ما ارایه دادیم و همچنینن هوادارانی که داریم افتخار می کنم. می دانستیم که جو حاکم بر ورزشگاه عالی خواهد بود ولی بازهم همه چیز از آنچه انتظار داشتیم خیلی بهتر پیش رفت"

انگلیسیها در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان چهارنماینده دارند و اسپانیا با دو نماینده و کشورهای آلمان و پرتغال هرکدام با یک تیم در این مرحله حضور دارند.

Retired User
13-03-2009, 11:01
منم منظورم افسانه ای هست. دروازه بان ما که نمیتونه واسه بقیه اسطوره باشه!!

افسانه ماله زمانيه كه ديگه وجود نداشته باشه
مثلا ما الان به رائول ميگيم اسطوره اي و به زيدان كه فوتبالش تموم شده ميگيم افسانه اي
بنابراين كاسياس يه اسطوره است نه يك افسانه

ali_ranger22
13-03-2009, 11:04
من با اومدن جرارد مخالفم ... این یه جور بازیکن مثل رائول برای لیورپول میمونه ... سنش هم نمی دونم چقدره ولی فک کنم بالا باشه

Retired User
13-03-2009, 11:18
من با اومدن جرارد مخالفم ... این یه جور بازیکن مثل رائول برای لیورپول میمونه ... سنش هم نمی دونم چقدره ولی فک کنم بالا باشه
آره اصلا جرارد و مسي به درد ما نميخورن
تاريخ تولدش:Date of birth: 30 May 1980

Retired User
13-03-2009, 11:23
حتما که نباید بازنشسته بشه که بهش بگن افسانه ای!

اتفاقا من نظرم مخالفه تويه

ahmad08
13-03-2009, 11:24
سلام بر و بچ:
ممد جان ایول خوشم اومد با از خبر پرز.
پرز خدایش کارش درسته و بدبخت تنها مشکلش این بود که تو دورانش مربی خوبی نداشت همین .
اووف فکرش رو بکنید دوباره رئال میشه رئال کهکشانی ها .
اگه هیچی هم نداشتیم حد اقلش ابهت داشتیم.
الان هر تیم مسخره ای جلوی ما شاخ میشه.
زنده باد رئال
زنده باد پرز

ali_ranger22
13-03-2009, 11:43
ولی واقعا خیلی از مشکلات ما از همین نبودن روبینیو به وجود اومد ! اگه داشتیمش خیلی خوب می شد ! لعنت به این کالدرون

lord_alone_dark
13-03-2009, 12:09
فعلا که همه چیز روی هواست بزارین بیان ببینیم چی کار میکنه

Ezmir
13-03-2009, 15:01
یه خبر جدید تو سایت گل:

up to 17 players could leave real madrid in the summer - report

با این خبر فکر کنم کالدرون می خواد اخراج بشه و پرز بیا جاش.
امیدوارم خیر باشه.

ali_ranger22
13-03-2009, 15:15
ایول خیلی خوبه این خبر !!

ali_ranger22
13-03-2009, 15:16
البته اخراج نشد به خاطر در خطر بودن آبروی نداشتش :27: کناره گیری کرد ! :دي

Ezmir
13-03-2009, 15:17
کجای کاری رفیق کالدرون 2 ماه هست که اخراج شده

مگه الان جزء هیئت مدیره رئال نیست؟

kasra_khan2003
13-03-2009, 15:40
یکی از حرکات روبینیو تو بازی دیشب در جام یوفا :

محمدجان لینکش انگار مشکل داره

Ahmad-Ra
13-03-2009, 20:21
مگه این لینکه چی بود حالا ؟؟ :دی

kasra_khan2003
13-03-2009, 23:02
نه من كلي تو تاپيك بارسا ديدمش
اينو ببين:

حالا اينو ببين:

این لینک تعداد پست های هر فرد تو هر تاپیک رو چحوری به دست میاری؟

kasra_khan2003
13-03-2009, 23:17
به گزارش RMadridFC: در صورت بازگشت فلورنتینو پرز به باشگاه رئال مادرید , ممکن است به خواست وی , 17 بازیکن این تیم را ترک کنند .

فلورنتینو پرس به بازگشت به باشگاه مادریدی می اندیشد و به دنبال آن است تا نقشه های مشابهی با دوره قبل حضورش در رئال را در سانتیاگو برنابئو پیاده کند . بدین ترتیب ممکن است 17 نفر از بازیکنان تیم مادریدی در تابستان امسال از این تیم جدا شوند.

طبق اخبار منتشره تیم کهکشانی ها در تابستان امسال دستخوش تغییرات زیادی خواهد شد و این احتمال وجود دارد که طبق سیاست هایی که برای بازسازی این تیم در نظر گرفته شده، حدود 17 نفر از بازیکنان این تیم، مجبور به ترک برنابئو شوند.

هر فردی که در انتخابات آتی رئال مادرید برگزیده شود، قطعا تاخیرات زیادی را در کادر مدیریتی و رختکن این تیم اعمال خواهد کرد و روزنامه اسپورت کاتالونیا نیز معتقد است که این تغییرات از هم اکنون در حال شکل گیری است.

جدایی 5 بازیکن از رختکن کهکشانی ها از هم اکنون قطعی به نظر می رسد , ژولین فائوبرت که به عنوان بازیکن قرضی در رئال است ، دراین تیم نخواهد ماند و یرزی دودک ، میشل سالگادو ، فابیو کاناوارو و خاویر ساویولا قطعا اردوی کهکشانی ها را ترک خواهند کرد .

سالگادو که در پایان رقابتهای این فصل از فوتبال خداحافظی خواهد کرد و کاناوارو نیز که آرزو دارد فوتبالش را در ایتالیا به پایان برد ، به سری A باز خواهد گشت . در این میان ، بازیکنان دیگری هم هستند که ادامه حضور آنها در سانتیاگوبرنابئو در پس پرده ای از ابهام است.

بازیکنانی از جمله رویستون درنته ، دانیل پارخو ، کریستوف متسلدر ، خاوی گارسیا ، رافائل فان در فارت و روبن دلارد ممکن است در پایان این فصل از رئال جدا شوند .

درنته ممکن است به صورت قرضی به باشگاه دیگری منتقل شود و در این میان ، سران باشگاه از مستلدر خواسته اند تا به دنبال باشگاه دیگری برای خود باشد.

رافائل فان در فارت هلندی نیز که در طول مدت حضور در رئال ، به دلیل نیمکت نشینی های پی در پی ، از اعتماد به نفسش به شدت کاسته شده ، به دنبال آن است تا به صورت قرضی به تیم دیگری رفته و یا کلا به تیم دیگری بپیوندد .

این سه ستاره نتوانسته اند آن طور که باید و شاید نظر مثبت خوان ده راموس را به خود جلب کنند و نقش موثری در ترکیب تیم مادریدی نداشتند .

در این میان فرناندو گاگو ، محمد دیارا ، گوتی و گابریل هاینزه هم ممکن است از سانتیاگو برنابئو بروند . گاگو در بازیهای اخیر مادریدی ها سختی های زیادی را متحمل شده است و این طور به نظرمی رسد که مصدومیت طولانی مدت محمد دیارا باعث شده تا بازیکن دیگری که هم اسم او نیز هست ، جای او را در ترکیب کهکشانی ها پر کند .

هاینزه هنوز دو دل است و گوتی هم برای اینکه بتواند در تیم مادریدی بماند ، باید ثابت کند که هنوز در بالاترین سطح فوتبالش به سر می برد .

البته این 4 بازیکن هنوز ممکن است بتوانند جایگاه خود در رختکن کهکشانی ها را حفظ کنند و در رئال ماندنی شوند ولی پرس در سال 2003 و در پی درخشش موفقیت آمیز کهکشانی ها اجازه نداد که بیشتر از 16 بازیکن ، اردوی مادریدی ها ترک کنند .

kasra_khan2003
13-03-2009, 23:19
نمیدونم چرا احساس خوبی از اومدن پرز ندارم!!!

من میگم، آزموده را آزمودن خطاست!!!!

باز شما همش بگین پرز باید بیاد!!!

همون کالدرون احمق، اگه کاپلو رو نگه میداشت، الان وضعیت ما این نبود!!! معلوم نیست چه مسائلی پشت پرده بود، که کاپلو رو انداختن بیرون!

حالا این پرز هم که انگار مورینیو رو نمیخواد بیاره! کیو میخواد بیاره نمیدونم!!!

kasra_khan2003
13-03-2009, 23:26
به گزارشRmadridFC:فلورنتينو پرز در صورت پيروزي در انتخابات رياست باشگاه فوتبال رئال مادريد، در حالي سرمربي جديدي براي تيمش انتخاب خواهد كرد كه خوزه مورينيو ديگر يكي از گزينه‌هاي مورد نظر او نيست.

انتخابات رياست باشگاه رئال مادريد پس از پايان مسابقات فصل جاري برگزار مي‌شود و طبق پيش بيني‌هاي انجام شده، پرز در صورت انتخاب تعدادي از ستارگان و يكي از مربيان صاحب نام دنيا را به تيمش خواهد برد.

مورينيو بعد از موفقيتي كه به همراه چلسي كسب كرد، گزينه نخست اين فهرست به شمار مي‌رفت اما عملكرد او در ايتاليا و مشكلاتي كه خارج از زمين به وجود آورده، نظر رئالي‌ها را نسبت به او عوض كرده است.

اين مربي پرتغالي بعد از ترك استمفوردبريج مي‌توانست به برنابئو برود اما از آن زمان تاكنون تغييرات زيادي به وجود آمده است.

پيش از اين برند شوستر به خاطر رفتارش با رسانه‌ها مورد انتقاد سران باشگاه رئال قرار گرفت و پرز مطمئن است، بي‌ثباتي كه مورينيو در مدت حضورش در ايتاليا نشان داده مي‌تواند مشكلاتي را براي اين غول اسپانيايي به وجود بياورد.

همچنين روش بازي و ناكامي او در مسابقات اروپايي نيز كارلو آنجلوتي را با توجه به احتمال انتخاب فرانك ريكارد به جاي او در سن سيرو، به گزينه نخست رئال مادريد تبديل كرده است.

از سوي ديگر گرچه مورينيو توانست تيم منتخب خود را در چلسي داشته باشد اما تكرار اين موفقيت در باشگاهي كه قبلا ثبات خود را به دست آورده، كار سختي است.

ashi-khan
13-03-2009, 23:27
منم با مورینیو موافق نیستم.
مورینیو جلو منچستر نشون داد که فعلا جا داره تا بخواد به امثال فرگی برسه.
من کلا با تعویض مربی مخالفم.
راموس خودمون بهتره.

Majid393
13-03-2009, 23:35
این لینک تعداد پست های هر فرد تو هر تاپیک رو چحوری به دست میاری؟

رو اونی که دورش خط کشیدم (:دی) کلیک میکنی :

kasra_khan2003
13-03-2009, 23:36
نه اون آنجلوتی مربی هست، نه رایکارد!

رایکارد پشت رونالدینیو قهرمان لیگ قهرمانان شد، آنجلوتی هم پشت رایکارد!

اتفاقا مربی مثل مورینیو که با پورتو قهرمان میشه خوبن!

یا فرگوسن که خودش بازیکن میسازه، یا بنیتز، یا ونگر (البته ونگر یکم کلش خرابه: دی )

ashi-khan
13-03-2009, 23:45
نه اون آنجلوتی مربی هست، نه رایکارد!

رایکارد پشت رونالدینیو قهرمان لیگ قهرمانان شد، آنجلوتی هم پشت رایکارد!

اتفاقا مربی مثل مورینیو که با پورتو قهرمان میشه خوبن!

یا فرگوسن که خودش بازیکن میسازه، یا بنیتز، یا ونگر (البته ونگر یکم کلش خرابه: دی )

اونسالی که مورینو با پورتو قهرمان شد فینال بین موناکو بود و پورتو پس تکلیف معلومه !!! سال کلا عجیب بود.
مورینیو با اون همه بازیکن تو چلسی کجا رو گرفت چیکار کرد !!!؟ یا همین اینتر.
ریکارد که منم باهات موافقم.
ولی کارلتو کارش درسته. اصلا نمیشه گفت مربی کوچیکیه.
الان هم دیگه میلان نیاز به تحول کلی داره و اندیشه های کارلو اونجا جواب نمیده که اوصاعشون اینجوری شده.
فرگوسن که به همتاست.

ali...
14-03-2009, 01:32
اگه ونگر بیاد باید منتظر حضور بازیکنان کاستیا در تیم باشیم. میانگین سنی تیم رو میکنه 9 سال. مورینیو هم باید اخلاقش خوب بشه. هرچی هم بادانش باشه با این رفتاری که داره در شان رئال نیست. بهترین گزینه ها بنیتز و آنجلوتی هستن

عزیزم اگه آنجلوتی بیاد میانگین سنی تیم میشه 90
همون بنیتز خوبه

kasra_khan2003
14-03-2009, 01:42
عزیزم اگه آنجلوتی بیاد میانگین سنی تیم میشه 90
همون بنیتز خوبه

آنجلوتی الان واسه میلان حکم مترسک رو داره! خرید ها رو اون انجام نمیده، در واقع اون از فصل پیش اخراج شد!!!

خرید رونالدینیو و میلان، نشان دهنده ی وضع خراب میلان از نظر مالی هست! این دو بازیکن الان فقط برای تبلیغ خوبن!

kasra_khan2003
14-03-2009, 01:46
اونسالی که مورینو با پورتو قهرمان شد فینال بین موناکو بود و پورتو پس تکلیف معلومه !!! سال کلا عجیب بود.
مورینیو با اون همه بازیکن تو چلسی کجا رو گرفت چیکار کرد !!!؟ یا همین اینتر.
ریکارد که منم باهات موافقم.
ولی کارلتو کارش درسته. اصلا نمیشه گفت مربی کوچیکیه.
الان هم دیگه میلان نیاز به تحول کلی داره و اندیشه های کارلو اونجا جواب نمیده که اوصاعشون اینجوری شده.
فرگوسن که به همتاست.

ببین، چلسی وقتی مربیش مورینیو شد، کلا رو لیگ اینگلیس تاثیر گذاشت!

برای چند فصل چلسی حرف اول و آخر رو میزد، او 2 فصل هم که خوب بودن، تو جام باشگاه های اروپا بدشانسی میاوردن!

کلا جلسی خیلی بد شانس هست، تو بازی های مهم، مهمترین بازیکناش اخراج میشن! مثل لمپارد!!!

الان هم که مورینو جلو فرگوسن باخت، اگه بازی رو دیده باشی، چلسی دوتا تیرک زد!

تازه، فرگوسن بازیکنایی مثل رونالدو رو داره! رونی، فردیناند...

بهترین بازیکن مورینیو، ابراهیموویچ بود! بقیه در سطح بازیکنای فرگوسن نبودن! ساموئلی رو که ما انداختیم بیرون رو اینتر خرید!!!

Ezmir
14-03-2009, 06:55
الان هم که مورینو جلو فرگوسن باخت، اگه بازی رو دیده باشی، چلسی دوتا تیرک زد!

اینتر نه چلسی:31::31::31:

lord_alone_dark
14-03-2009, 09:35
من هم احساس خوبی ندارم نسبت به پرز نباید الان بگه که کیو می خواد اخراج کنه اگه بیاد و نتونه کسی رو بیاره کارمون تمومه همه می خوان برن کسیو نداریم بازی کنه

shahshahani
14-03-2009, 11:19
سلام
به نظر من اگه اون سرمربی Lyon فرانسه رو که 6 بار پشت سر هم قهرمان فرانسه کرد رو بیارن خوب میشه...
مخصوصا اینکه بنزما هم میخواد بیاد...

ali_ranger22
14-03-2009, 11:26
نه مورینیو نه بنیتز ... بنیتز رو دوست دارم بیاد ولی عمرا لیورپول نمیزاره ! باهاش قرارداد دارن ...
مورینیو هم بدم میاد ازش !
ولی اگه پرز بتونه بنیتز رو بیاره عالیه

ali_ranger22
14-03-2009, 11:27
سلام
به نظر من اگه اون سرمربی lyon فرانسه رو که 6 بار پشت سر هم قهرمان فرانسه کرد رو بیارن خوب میشه...

اون فرق داره ... ---- تو فرانسه رقیب درست و حسابی نداره بخاطر همین هر سال راحت قهرمان میشه

ahmad08
14-03-2009, 12:04
سلام
به نظر من اگه اون سرمربی lyon فرانسه رو که 6 بار پشت سر هم قهرمان فرانسه کرد رو بیارن خوب میشه...
اینا همش کار یک مربی نبوده.
فک کنم سه تا مربی تو این مدت ---- عوض کرده که هر سه تا همیشه قهرمان فرانسه کردن ---- رو.

Majid393
14-03-2009, 12:36
امشب ساعت 12:30 : اتلتیک بیلبائو - رئال مادرید -شبکه 3 - زنده