مشاهده نسخه کامل
: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News
بچها این بازی یاران زیزو و رنالدو چی شد مگه دوشنبه نبود پس چرا نذاشتش؟؟؟!!!
Majid393
18-11-2008, 02:38
مسئولان باشگاه رئال مادريد از شوستر حمايت کردند
در پي حمايت مسئولان باشگاه فوتبال رئال مادريد اسپانيا از برند شوستر سرمربي اين تيم، وي همچنان در اين سمت به فعاليت خود ادامه خواهد داد.
پديا مياتوويچ مدير ورزشي باشگاه رئال مادريد عصر دوشنبه اعلام کرد به رغم نتايج اخير، شوستر همچنان مورد اطمينان وي است. مياتوويچ در کنفرانسي خبري گفت اعتماد من به شوستر از اغاز فصل تاکنون هيچ تغييري نکرده است.
مياتوويچ شرايط جاري رئال مادريد را با دو سال پيش مقايسه کرد که طرفداران اين تيم در جريان مسابقات خواستار استعفاي فابيو کاپلو سرمربي وقت رئال شدند، با اين حال اين تيم در پايان فصل قهرمان شد.
وي گفت در نخستين فصل فعاليت کاپلو تصميم گيري سختي در ارتباط با کاپلو گرفتيم که اشتباه نبود اکنون نيز اعتماد زيادي به شوستر داريم که فصل گذشته را بسيار عالي نتيجه گرفت.
وي گفت مسئولان باشگاه همچنان از شوستر رضايت کامل دارند.
مياتوويچ افزود اينکه ما مسابقات اخير نتايج مطلوب را کسب نکرده ايم به بد شانسي ما مربوط مي شود و در پايان فصل بايد ببينيم چه تصميماتي بايد اتخاذ کنيم.
وي همچنين گفت رئال در جريان تعطيلات نيم فصل بايد به منظور ترميم ترکيب خود که بيشتر اعضايش اسيب ديده هستند قراردادهايي امضا کند.
وي گفت ما در تعطيلات نيم فصل نبايد تنها به اين اکتفا کنيم که بايد قرارداد امضا کنيم بلکه بايد بازيکناني را به خدمت بگيريم که تيم را ياري کنند. وي گفت چندين نام را مد نظر داريم که براي امضاي قرارداد با دو تا سه بازيکن هر کاري لازم باشد صورت خواهيم داد.
گفتني است هرنان کرسپو بازيکن ارژانتيني اينتر ميلان ، ديه گو ميليتو بازيکن جنواي ايتاليا و ريکاردو اوليويرا از تيم دسته دومي زاراگزا از جمله اين اسامي هستند.
در پي مصدوميت رود فان نيستلروي مهاجم هلندي رئال مادريد، توان تهاجمي اين تيم کاهش يافته است.
در پي شکست يک بر صفر رئال مادريد در مقابل وايادوليد بيشتر رسانه هاي اسپانيا پيش بيني مي کردند شوستر برکنار شود. رئال با شکست اين هفته خود با پنج امتياز اختلاف با بارسلوناي صدر نشين در رده سوم جدول لاليگاي اسپانيا قرار دارد.
نتايج نظر سنجي روزنامه هاي مارکا و اس نشان مي دهد بيشتر هواداران رئال خواستار حمايت از شوستر هستند که پس از برکناري کاپلو از ژوئيه دو هزارو هفت از باشکاه ختافه به رئال مادريد پيوسته است.
ehsan-totti
18-11-2008, 10:01
من مخالف تغییر مربی هستم!در واقع من موافق با یک شوک تویه تیم هستم اما نه به اون بزرگی!خیلی وحشتناکه!مربی وسط فصل...!
من میگم یه دوسه تا بازی از بازیکنای جوون استفاده کنه تا بازیکنای اصلی تیم به خودشون بیان...
هنوز خیلی از فصل مونده و همون بهتر که الان دچار بحران شدیم...
بیاین کماکان به این شتر امید داشته باشیم!: دی(منظورم شوستر بود!)
الان نباید بحث عوض کردن مربی باشه :41:
مگه اسپانیا امارات یا عربستانه ؟ :31:
چطور فصل قبل همه به به و چه چه میکردن :46:
حالا هم ربطی به شوستر و تاکتیک نداره :8:
بازیکن نداره :19:
یا مصدومن بازیکناش یا افت کردن :19::19:
ehsan-totti
18-11-2008, 10:03
سلام بچها:
اول خدمت مجیک جان عزیز عرض کنم که دقیقا منم موافقم اما یه نکته اینه که شوتسر اصلا تاکتیک بلد نیستش شما اگه یه کم تجربه شو غیر قهرمانی رئال برای من ذکر کنید خوشحال میشم .
میبنیید که اصلا تجربه کافی و تاکتیک و غیره نداره و اصلا در حد رئال نیستش.
کاش دلبوسکه سرمربی اسپانیا نمیشد و کاش اون مربی ما بودش.
خدایشش نمیدونم چی بگم اونقدر شرایط عجیب و غریب هستش که نمیدونم چی بگم.
فعلا رئال مادرید فقط نیاز به یه انقلاب داره همین یه انقلاب اساسی که رئال رو متحول کنه.
اما
اما
اما
کشفیدم!!!!
یه بازیکن خییلی خییلی توپ کشفیدم!!!!
((زاراته))
بله زاراته بازیکن 21 ساله تیم لاتزیو واقعا بازیکن توپی هستش من که وقتی دیدم گفتم این همونی هستش که به دردمون میخوره.
تکنیک داره واقعا خوب.
خلاقیت که نگو بسیار بالا.
قدرت بدنی واقعا مناسب.
گلزنی بلفطره.
در کل یه بازیکن تمام عیار.
ای کاش که سران باشگاه اونو ببینند به نظر من که بازیکن واقعا خوبیه.
اگه که بهش بگن با پا که هیجی با سر میادش.
به نظر من که وقاعا بازیکن خوبی اومد .
نظر شما چیه؟
خب دل بوسکه هم سابقه ی مربیگری نداره که :5:
سابقه اش فقط رئال بوده و توی ترکیه :5:
حالا هم اومده اسپانیا:21:
یه مربی بزرگ باید باشه :27:
ولی حالا نــــــه
فصل بعد :40:
ehsan-totti
18-11-2008, 10:08
و یه نکته دیگه اینکه بهتره یه مربی رو بیاریم که بتونه از جوانان بهتر استفاده کنه و شجاعت استفاده از اونا رو داشته باشه و به جوانان اعتماد به نفس بده مثل فرگوسن و ونگر (اونا رو نمیگم مربیهای مث اونا) .
باز هم نظر خود شما چیه؟
احسنت این تیکه ی اخر و خوب گفتی در مورد فرگوسن و ونگر:8::8:
رئال خیلی وقته جرات استفاده کردن از بازیکن جوون نداره :19:
خودش بازیکن درست میکنه توی تیم امیدش :13:
مثه سولدادو یا پرتیلو :41:
بعد میده به تیمای دیگه :31:
بازیکنایی هم که میگیره اکثرشون سنشون زیاده :41:
جوون هم که میگره به زور میارنش تو ترکیب:41::41::41:
ehsan-totti
18-11-2008, 10:11
به نظر من ونگر و اسپالتی گزینه های خوبی برای جانشینی شوستر هستن
چه خوش اشتهـــــــــــــــــــــ ا :10:
ehsan-totti
18-11-2008, 10:12
دوستان مربيهايي رو پيشنهاد بدين كه بشه بيان مثلا رم و آرسنال كه ايرانو ول نميكنند
اي كاش ميشد گاس هيدينگ بياد نه؟
یعنی تو فکر میکنم هیدینگ دوباره میاد تو رئال ؟ :36:
هرگز :3:
ehsan-totti
18-11-2008, 10:15
رئال مادريد آرشاوين را خريد؟!
------------------------
يك روزنامه محلي در سنت پترزبورگ روسيه از سرانجام خوش مذاكرات رئال مادريد و مدير برنامه هاي آرشاوين خبر داد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نقل از وب سايت فوتبال 365، آندري آرشاوين، يكي از اهداف رئال مادريد در فصل نقل و انتقالات زمستاني، طبق ادعاي يك روزنامه محلي در روسيه، با رئال مادريد قرارداد داخلي منعقد كرده است.
اين بازيكن بنا به ادعاي اين روزنامه با دريافت مبلغ اوليه 35 ميليون يورو، تن به امضاي اين قرارداد داخلي داده كه 13 درصد آن متعلق به زنيت سنت پترزبورگ است.
اين خبر هنوز از سوي رسانه هاي اسپانيايي تكذيب نشده و رئال مادريد آن را تاييد يا رد نكرده است
حالا که یه بازیکنی پیدا شده وسط فصل که به درد بخوره اگه نگیرنش شخصآ میرم مادرید و سر کالدرون رو .... :8::5:
ehsan-totti
18-11-2008, 10:19
يشنهاد 50 ميليون يورويي رئال مادريد به آمائوري!!!
-------------------------------
باشگاه رئال مادريد براي تقويت خط حمله خود ميكوشد تا گلزن و بازيساز يوونتوس را به خدمت بگيرد.
به نقل از گازتا دلو اسپورت، در پي تماس رسمي رئال مادريد با وكلاي بازيكناني چون كرسپو، ميليتو، آرشاوين، لاو و دروگبا، نام بازيساز يوونتوس، آمائوري نيز وارد فهرست خريدهاي محتمل زمستاني شده است.
باشگاه يوونتوس اين پيشنهاد رسمي را با توجه به مشكلات مالي اخير در بازسازي ورزشگاه دل آلپي رد نكرده است.
موقعی که یارو توی پالرمو داشت بازی میکرد ( فکر کنم پالرمو بود نه ؟ ) همون موقع نگرفتنش حالا که قیمتش به 3-4 برابررسده می خوان بگیرن :18:
اخرشم هیچ کاری نمیکنن :37:
همه اش حرفه :12:
اگه ندیدن فردا اعلام کرد هنریک لارسن اومده رئال :26::26::26::26:
ehsan-totti
18-11-2008, 10:20
10 میلیون یورو ، ارزش کرسپو
-----------------------
باشگاه اينتر ميلان ايتاليا جهت انتقال كرسپو به مادريد، مبلغ حداقلي 10 ميليون يورو را پيشنهاد كرد.
مفتش گرونه :2::2::2:
ehsan-totti
18-11-2008, 10:22
رئال مادريد در جست و جوي چند مهاجم
-----------------------------
در پي آسيب ديدگي رود فان نيستلروي، مهاجم هلندي و قطعي شدن غيبت او تا پايان رقابتهاي فصل جاري، باشگاه رئال مادريد بيدرنگ جست و جو براي به عضويت گرفتن يك مهاجم جديد را آغاز كرد.
فهرست گزينههاي مورد نظر تيم رئال مادريد به سه نفر رسيده كه در اين بين ريكاردو اوليويه را ظاهرا از بيشترين شانس براي پيوستن به كهكشان ستاره ها (رئال) برخوردار است.
به نوشته سايت گل، اين مهاجم برزيلي هم اكنون با حقوق ۲/۳ ميليون يورو در سال، عضو باشگاه رئال زاراگوزا است و ۳۰ميليون يورو هزينه فسخ قرارداد وي تعيين شده اما به نظر ميرسد مسوولان اين باشگاه از يك پيشنهاد ۲۰ميليون يورويي نيز استقبال ميكنند.
يكي از محاسن اين انتقال اين است كه اوليويه را مجبور نيست تا فصل نقل و انتقالات صبر كند و ميتواند در رقابتهاي چمپيونز ليگ (جام قهرمانان باشگاههاي اروپا) نيز بازي كند.
ديگر بازيكن مورد نظر رئال، هرنان كرسپو، مهاجم ۳۳ساله باشگاه اينترميلان است كه تقريبا به بازنشستگي رسيده. نام كرسپو در فهرست بازيكنان اينتر براي رقابتهاي چمپيونز ليگ داده نشده اما ميبايست تا شروع فصل نقل و انتقالات زمستاني در روز اول ماه ژانويه صبر كند.
رئال مادريد نمايندگان خود را براي زيرنظر گرفتن عملكرد كرسپو به ايتاليا اعزام كرده اگرچه خوزه مورينيو علاقهاي به فروختن ستاره آرژانتيني خود ندارد.
سرمربي اينتر با وجود اينكه زمان بازي كمي به كرسپو ميدهد، اعلام كرده - اگر كرسپو براي مادريد مهم است پس براي اينتر هم بايد مهم باشد.> آخرين گزينه در فهرست تيم رئال مادريد، واگنر لاو برزيلي از باشگاه زسكا مسكو است. وي ۳۰گل در دو فصل گذشته به ثمر رسانده و تنها ۲۴سال دارد.
علاوه بر اينكه ميتواند در چمپيونز ليگ هم بازي كند. مبلغ مورد تقاضاي وي ۲۰ميليون يورو است.
در صورتي كه جذب هيچ يك از اين سه بازيكن محقق نشود، بازيكنان ديگري نيز مورد نظر رئال هستند. كارلوس ته وس با مبلغ ۳۸ميليون يورو و ديه گو ميليتو كه باشگاه جنوا او را به كمتر از ۳۰ميليون نميفروشد.
هنریک لارسن :8::8::8::27:
ehsan-totti
18-11-2008, 10:25
عزیزم بازیش مغایر با فرهنگ اسلامی بود :27:
منع شرعی داشت :10:
هم کمک داور زن داشت :15:
هم بازیکن زن :26::26::26:
ehsan-totti
18-11-2008, 10:27
قرار بود بزاره ولی بعد مثه اینکه دیده بودن چه خبره پخش نکردن :31::31:
چون نود هم قرار بود 23:30 پخش بشه یعنی بعد از فوتبال :36:
اما 22:30 شروع شد :32:
ای بابا دلمون خوش بود بعد مدتها بار دیگه زیزوی عزیز رو تو مستطیل سبز میبنیم که گندش بزنن این شبک 3 رو بگو اقا تو پخش کن اون صحنه ها ما چشامونو میگیریم .
نمیدونم اونقدر اینها گزینه ریختن که نمیدونم بلاخره کدومشون رو میخوان منم فکر میکنم کرسپوی 18 ساله و جوون با طراوت با اون لارسن 17 ساله سرعتی و جووون رو اخرش گیرشون بیاد باز باید شکر کنند.
از الان دنبال چند گزینه به جد باشن بهتر از اینه.
مربی هم که حفظ شد باز هم باید قیافه این مرتیکه رو نگاه کنیم.
باز هم باید دفاع ضعیف رو شاهدش باشیم.
باز هم باید گل خوردن رو تجربه کنیم.
باز هم باید هاینزه رو در ترکیب اصلی ببینیم.
باز هم باید بازیکنهای دیگر رو بجهای اسفناج و هویچ فرض کنیم.
باز هم...
بازهم ......
بازهم ..........
من که به شخصه از این مرتیکه خوشم نمیاد میخوام سر به تنش نباشه.بهتر همون که بره و برنگرده.
همه با هم.
شوستر حیا کن
تیم مارو رها کن.
اره اره یالا همه
شوستر حیا کن
تیم مارو رها کن.
اینه اره.
شتر اه اه ببخشید شوستر حیا کن...
باز هم باید دفاع ضعیف رو شاهدش باشیم.
باز هم باید گل خوردن رو تجربه کنیم.
باز هم باید هاینزه رو در ترکیب اصلی ببینیم.
باز هم باید بازیکنهای دیگر رو بجهای اسفناج و هویچ فرض کنیم.
باز هم...
بازهم ......
بازهم ..........
:41: :41: :41: :41:
:19: :19: :19:
مانچيني زيرنظر سران رئال
اميدهاي جيورجيس براي مذاكره رسمي مادريديها
مدير برنامههاي روبرتو مانچيني اميدوار است تا باشگاه رئال مادريد مذاكره رسمي با سرمربي ايتاليايي را آغاز كند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، روبرتو مانچيني از زمان جدايي از باشگاه اينتر بيکار شده است اما چند باشگاه مطرح فوتبال اروپا که رئال مادريد يکي از آنهاست علاقمند به جذب وي هستند.
باشگاه اسپانيايي به تازگي دچار بحران شده است و روزنامه اسپانيايي As مدعي شد که سران رئال در صورت دستور اخراج برند شوستر از سوي رامون کالدرون رئيس باشگاه به دنبال جذب روبرتو مانچيني خواهند بود.
با اين حال، مائوريتزيو جيورجيس مدير برنامههاي سرمربي پيشين اينتر با رد شايعه هاي مربوط به مذاکره هاي رسمي رئال مادريد با موکل خود اعلام کرد، در صورت دريافت پيشنهاد رسمي از سوي باشگاه اسپانيايي، اين پيشنهاد را بررسي خواهد کرد.
وي به پايگاه اينترنتي گل گفت: «ما از شنيدن اين خبر كه سران رئال به جذب مانچيني علاقه پيدا كردند، خوشحال هستيم و اين خبر به گوش ما رسيده است اما، هنوز هيچ مذاكره رسمي صورت نگرفته است. اينها همه شايعههاي بيپايه و اساس هستند، رئال مادريد با ما پيرامون روبرتو مانچيني تماسي نگرفته و هيچ چيز رسمي نشده است.»
جيورجيس افزود: «با اين حال اميدوارم اين خبر بيپايه و اساس نباشد اما، همانگونه كه گفتم باشگاه اسپانيايي پيشنهاد قراردادي نداده است.»
در حالي كه باشگاه كوئينز پارك رنجرز هم از علاقه خود براي جذب مانچيني خبر داده بود، مدير برنامههاي وي تاكيد كرد كه مانچو هدايت اين تيم دسته اولي ليگ برتر را عهدهدار نخواهد شد.
جيورجيس گفت: «بدون شك Qpr گزينه مانچيني نخواهد بود. ما احترام بسياري براي اين تيم قائل هستيم اما، فكر نميكنم مانچيني به اين تيم برود. اگر رئال مادريد را با Qpr مقايسه كنيد، متوجه دليل اين مساله ميشويد. باشگاه Qpr همچون باشگاه فلاويو برياتوره با ما در تماس نبوده است. اين هم شايعه ديگري از سوي رسانهها است كه نميتوان چيز بيشتري درمورد آن گفت.»
مدير برنامههاي سرمربي پيشين اينتر در پايان پيرامون جايزه اعطايي به مانچيني به عنوان بهترين سرمربي رقابتهاي سري A كه به نيمكت طلايي معروف است، گفت: «از بابت اين جايزه خوشحال هستيم. او شايسته دريافت آن بود. مانچيني مربي بزرگي است و عناوين بسياري بدست آورده و شايستگي كسب اين عناوين را دارد.»
مانچيني اميدوار است تا دير يا زود بتواند جانشين سرمربي آلماني رئال مادريد شده و هدايت کهکشاني ها را به عهده بگيرد.
charlize
18-11-2008, 18:02
میاتوویچ : ما هنوز هم به شوستر اطمینان داریم
------------------------------
در حالی که تیم رئال مادرید شدیدا در بحران به سر میبرد،نایب رییس باشگاه پدراگ میاتوویچ از اعتماد باشگاه به سرمربی آلمانی تیم خبر داد و گفت که شوستر تنها کسیست که می تواند تیم را از این بحران دربیاورد.
پس از باخت به رئال وایادولید خیلی از روزنامه های اسپانیایی اعلام کردند که موقعیت شوستر هر لحظه بدتر می شود و مربیانی از جمله روبرتو مانچینی و حتی فرانک رایکارد در لیست جایگزینی هستند.هر چند که کالدرون و میاتوویچ هر دو از مربی خود حمایت می کنند.
میاتوویچ در آخرین کنفرانس مطبوعاتی خود اعلام کرد: شوستر حتما به کار خود ادامه می دهد و ما مشکلی با او نداریم و مطمئن هستیم که او می تواند تیم را از این بحران در بیاورد.باید تا زمستان صبر کنیم تا در بازار نقل و انتقالات بازیکانی را بخریم.کمبود بازیکن در تیم ما را مجبور به حضور در این بازار کرده زیرا که بازیکن گیری در این زمان از نقل و انتقالات بسیار دشوار است.ما لیستی آماده کرده ایم تا مقداری از فضاهای خالی تیم را پر کنیم و اولین هدف ما پر کردن جای خالی فان نیستلروی می باشد.ما تمام تلاش خود را می کنیم تا بازیکنانی را خریداری کنیم که تا ژوئن سال آینده به تیم کمک کنند.
charlize
18-11-2008, 18:03
رونالدو به رئال مادرید امید دارد
---------------------
رونالدوی برزیلی مهاجم سابق رئال مادرید ابراز امیدواری کرد که تیم سابقش دوباره به روزهای اوج خود باز می گردد.
رونالدو که خود چند سالی در رئال مادرید توپ می زد،پس از اینکه دیشب در یک بازی خیرخواهانه بازی کرد به سوالات رادیو مارکا در مورد وضع کنونی تیم سابقش پاسخ داد.
رونالدو در جواب سوالات رادیو مارکا گفت:" هواداران دوست دارند رئال مادرید همیشه و همیشه برنده زمین باشد و بازی ها را با گل های فراوان ببرد.اما باید این را هم بدانند که هر تیمی روزهای بد هم دارد.من بازیهای رئال را در برزیل دنبال می کنم و مطمئنم که تیم به اوج بازمی گردد.رئال مادرید برای رسیدن با این امر بازیکنان خیلی خوبی در اختیار دارد."
رونالدو دیشب در یک بازی دوستانه در مقابل تیم زین الدین زیدان دوست همیشگی خود به میدان رفت.
charlize
18-11-2008, 18:04
اولين حركت رسمي مادريد براي جبران مافات - منچيني جاي شوستر را مي گيرد
--------------------------------------
منابع خبري ايتاليا از مذاكره تلفني مديرعامل باشگاه رئال مادريد با سرمربي سابق اينترميلان ايتاليا خبر دادند.
به نقل از ماركا، روزنامه هاي صبح امروز ايتاليا پيش بيني كرده اند منچيني جاي برند شوستر آلماني را در رئال مادريد مي گيرد.
به نظر مي رسد روبرتو منچيني پر رنگ ترين گزينه براي جانشيني شوستر باشد.
وكيل رئال مادريد نيز در سفري معني دار راهي ميلان شده تا در منزل مسكوني منچيني با وي ملاقات داشته باشد.
اگر خبر مذاكره با منچيني صحت داشته باشد، شوستر در بازي بعدي رئال مادريد روي نيمكت حاضر نخواهد شد.
charlize
18-11-2008, 18:06
ائتلاف جديد در رئال عليه كالدرون - زيدان: اگر پرس باشد من هم مي آيم
---------------------------------------
مثلث رئيس سابق رئال مادريد، زيدان و رونالدو قصد دارند مديريت رئال را در اختيار خود بگيرند.
به نقل از آس اسپانيا، زين الدين زيدان كه شب گذشته در يك بازي خيريه با حمايت مالي خود و رونالدو شركت كرد، طي ديداري با پرس از او خواست به صورت رسمي تشكيل ائتلاف خود را براي نجات رئال مادريد اعلام كند.
زيدان گفت: اگر فلورنتينو پرس بيايد من هم مي آيم و اگر رونالدو هم در كنار ما باشد، مي توانيم رئال مادريد را نجات دهيم.
وي افزود: رئال اين روزها به شدت در سايه قرار گرفته و روزنامه ها از بي تجربگي مديران اين باشگاه سوء استفاده كرده و مدام عليه رئال مادريد مطلب مي نويسند. من و رونالدو نمي توانيم اين وضعيت را تحمل كنيم و اگر هواداران موافق باشند بايد انتخابات زودهنگام برگزار كرد.
charlize
18-11-2008, 18:08
با حمايت باشگاه رئال مادريد، شوستر ماندني شد
------------------------------------
باشگاه رئال مادريد اسپانيا، دوشنبه شب از سرمربي آلماني خود برند شوستر، به رغم نتايج بسيار ضعيفي كه اخيرا كسب كرده، حمايت و ادامه حضور وي را تضمين كرد.
پديا مياتوويچ مدير فني اين باشگاه در يك كنفرانس خبري اظهار داشت:به اين سرمربي اعتماد كامل داريم. او با وجود بدشانسي در مسابقات اخير، كارش را بسيار خوب انجام ميدهد.
رئال مادريد بعد از شكست هايي كه اخيرا داشته، با پنج امتياز اختلاف نسبت به تيم صدرنشين بارسلونا ، در رتبه پنجم جدول مسابقههاي لاليگا (ليگ دسته اول اسپانيا) قرار دارد.
رئال روز شنبه با نتيجه يك بر صفر مغلوب تيم وايادولد شد، در حاليكه چند روز پيش از آن توسط تيم دسته سومي رئال يونيون شكست خورده و از دور رقابتهاي جام حذفي باشگاههاي اسپانيا حذف شده بود.
تمام اين اتفاقات موجب شد كه در مطبوعات اسپانيايي، شايعه نارضايتي سران باشگاه از عمكرد شوستر و شروع جست و جو براي سرمربي جديد قوت گيرد.
مياتوويچ بر همين اساس اظهار داشت: برخي مطالب منتشر شده در مورد شوستر، وي را به حيرت انداخته و افزود:وضعيت او از آغاز فصل تغييري نكرده. ما همچنان از عملكرد شوستر راضي هستيم و نتايج اخير نبايد ما را به يك تصميم گيري نادرست سوق دهد. اما در پايان فصل، جمع بندي كاملي از داشته ها، اهداف، اقدامات لازم و برنامههاي آينده خواهيم داشت.
وي تاكيد كرد:اطمينان دارم كه اين تيم در پايان فصل، همه ما را خشنود خواهد كرد.
مشكل اصلي تيم رئال، گلزني است در حاليكه هفت گل در سه مسابقه اخير دريافت كرده. علاوه بر ضعف دفاع، مصدوميت رود فان نيستلروي و آرين روبن نيز مزيد بر علت شده است. مسئولان باشگاه در تلاشند با به عضويت گرفتن آندري آرشاوين مهاجم روسي باشگاه زنیت سن پترزبورگ، بخشي از مشكلات خود را حل كنند.
charlize
18-11-2008, 18:09
كارمبئو: آماده كمك به زيدان و رئال هستم
--------------------------------
بازيكن سابق رئال مادريد براي كمك به زيدان و رئال مادريد اعلام آمادگي كرد.
به نقل از آس اسپانيا، كريستين كارمبئو دوست صميمي وكيل كريم بن زما است و به زيدان قول داده كه اگر بر سر كار بيايد، اين بازيكن را وادار به انتقال ميكند.
وي گفت: اگر پرس برگردد و رونالدو و زيدان نيز در كنار او باشند، همه ما به نجات رئال مادريد اميدوار خواهيم شد. من هم هستم و با همه توان در خدمت رئال مادريد خواهم بود.
charlize
18-11-2008, 18:10
آ.ث ميلان، شوچنكو را به رئال مادريد ميدهد
در صورت صحت شايعههاي منتشره، باشگاه فوتبال آ.ث ميلان ايتاليا آماده است اندري شوچنكو را به رئال
مادريد اسپانيا پيشنهاد بدهد.
اين در حاليست كه روند بحران در رئال مادريد بعد از شكست يك بر صفر شنبه شب مقابل رئال وايادوليد همچنان ادامه دارد، ضعف در خط حمله اين تيم كاملا مشهود است و اخبار اخير در مورد اينكه رود فان نيستلروي تا آخر فصل نمي تواند بازي كند، نيز بيش از پيش اعتماد به نفس بازيكنان اين تيم را پائين آورده است.
رئال قصد داد در فصل نقل و انتقالات زمستانه، دست به جيب شده و تعدادي از بازيكنان صاحب نام را براي تقويت خود به خدمت بگيرد.
پيش از اين و در هفتههاي اخير خبرهايي از رفتن بازيكناني مانند اندري آرشاوين، هرنان كرسپو، كارلوس ته وز، ديه گو ميليتو و كلاس يان هانتلار به رئال منتشر شده و اكنون به نظر ميرسد كه اندري شوچنكو، آخرين بازيكني است كه به اين فهرست اضافه شده.
روزنامه ماركا افزود: باشگاه كنوني اين مهاجم اوكرايني يعني آ.ث ميلان از آنجايي كه شوچنكو جايي در برنامههاي باقي فصل كارلو آنجلوتي ندارد، آماده است او را به برنابئو پيشنهاد دهد.
اين بازيكن ۳۲ساله در ديدار آ.ث ميلان مقابل بولونا كه به شكست ۲بر يك آنها انجاميد، يكي از بازيكنان اصلي تيمش بود اما از آن پس با توجه به اينكه آنجلوتي سيستم ۴-۳-۲-۱را انتخاب كرده و با قرار گرفتن كاكا و رونالدينيو پشت سر تك مهاجم اين تيم، نيمكتنشين شده است.
گفته ميشود شوچنكو بعد از فيليپو اينزاگي، پاتو و حتي ماركو بوريه لو جوان، چهارمين انتخاب آ.ث ميلان در خط حمله باشد.
ظاهرا رابطه رئال مادريد با ميلان بعد از اينكه باشگاه اسپانيايي دست از اصرار خود براي جذب كاكا برداشت، بهبود چشمگيري يافته است و انتقال شوچنكو ميتواند به سود همه به خصوص رئال باشد گرچه اين بازيكن هم مي تواند در جام قهرمانان باشگاههاي اروپا بازي كند.
charlize
18-11-2008, 18:12
در واكنش به سخنان هافبك سابق رئال - كالدرون: زيدان به دنبال پول و شهرت است
----------------------------------------------------
مديرعامل باشگاه رئال مادريد در واكنش به سخنان زيدان، وي را نيازمند پول و شهرت توصيف كرد.
به نقل از خبرگزاري فرانسه، رامون كالدرون با انتقاد شديد از سخنان شب گذشته زين الدين زيدان گفت: هواداران وي را مي شناسند. نمي خواهم ماجراي تمديد قرارداد اين بازيكن را فاش كنم كه به خاطر چند صد يورو تا چه حد دچار مشكل شده بود.
مديرعامل رئال ادامه داد: درست است كه او اين روزها در بازي هاي خيريه شركت مي كند؛ اما دليل نمي شود خاطرات گذشته را فراموش كرده باشد.
كالدرون تاكيد كرد: او مي خواهد رئال مادريد را نجات دهد اين خيلي خوب است و من نيز استقبال مي كنم. او مي تواند در انتقال بن زما به رئال مادريد موثر باشد؛ اما چرا اين كار را انجام نمي دهد؟ آيا بايد تكليف سهم مالي او روشن شود تا ما را نجات دهد؟
h_starboy
18-11-2008, 19:19
نظر شما در مورد این اخبار چیه؟ اگه پرز بیاد زیدان و رونالدو هم بیان بهتره یا همین کالدرون و شوستر و ...
من که واسه اون روز لحظه شماری می کنم که پرز بیاد . حالم از این کالدرون و مخصوصا شوستر به هم میخوره. بعید میدونم بنزما رو بتونن بیارن.
آخه شوچنکو اگه آماده بود تو میلان بازی می کرد.
دیگه دارم گیج میشم :9: :45:
kasra_khan2003
18-11-2008, 20:41
نظر شما در مورد این اخبار چیه؟ اگه پرز بیاد زیدان و رونالدو هم بیان بهتره یا همین کالدرون و شوستر و ...
من که واسه اون روز لحظه شماری می کنم که پرز بیاد . حالم از این کالدرون و مخصوصا شوستر به هم میخوره. بعید میدونم بنزما رو بتونن بیارن.
آخه شوچنکو اگه آماده بود تو میلان بازی می کرد.
دیگه دارم گیج میشم :9: :45:
زیدان و رونالدو دو تا نام بسیار بزرگ هستن که میتونن فقط و فقط تو خرید بازیکن بدرد بخورن! وگرنه، مدیر یه چیز دیگه هست.
سلام بچها:
شرمنده
بلاخره ای دی اس ال مارو وصل کردن فقط باید اینو بگم که گندش بزنن.
به جان خودم سرعت خود خط تلفن عادی ما با این چندان فرقی نمیکنه.
ولش کن.
من عجیب با اومدن زیزو و رونالدو و اون پرز لعنتی موافقم داش میدونی چیه خیلی باحال میشه(همش تقصیر فیلم اسلحه مرگبار هستش که اینطوری صحبت میکنم جو گیر شدم دی:)
به نظر من که یه تفکر جدید رو احساس کردن و تجربه کردن چندان بدک نباشه.
عشق است کهکشانی ها
لا اقلش اینه که دیگه مث این کالدرون گند نمیزنن و ابروی تیم رو نمیبرن.
ehsan-totti
19-11-2008, 02:08
مانچيني زيرنظر سران رئال
اميدهاي جيورجيس براي مذاكره رسمي مادريديها
مدير برنامههاي روبرتو مانچيني اميدوار است تا باشگاه رئال مادريد مذاكره رسمي با سرمربي ايتاليايي را آغاز كند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، روبرتو مانچيني از زمان جدايي از باشگاه اينتر بيکار شده است اما چند باشگاه مطرح فوتبال اروپا که رئال مادريد يکي از آنهاست علاقمند به جذب وي هستند.
باشگاه اسپانيايي به تازگي دچار بحران شده است و روزنامه اسپانيايي As مدعي شد که سران رئال در صورت دستور اخراج برند شوستر از سوي رامون کالدرون رئيس باشگاه به دنبال جذب روبرتو مانچيني خواهند بود.
با اين حال، مائوريتزيو جيورجيس مدير برنامههاي سرمربي پيشين اينتر با رد شايعه هاي مربوط به مذاکره هاي رسمي رئال مادريد با موکل خود اعلام کرد، در صورت دريافت پيشنهاد رسمي از سوي باشگاه اسپانيايي، اين پيشنهاد را بررسي خواهد کرد.
وي به پايگاه اينترنتي گل گفت: «ما از شنيدن اين خبر كه سران رئال به جذب مانچيني علاقه پيدا كردند، خوشحال هستيم و اين خبر به گوش ما رسيده است اما، هنوز هيچ مذاكره رسمي صورت نگرفته است. اينها همه شايعههاي بيپايه و اساس هستند، رئال مادريد با ما پيرامون روبرتو مانچيني تماسي نگرفته و هيچ چيز رسمي نشده است.»
جيورجيس افزود: «با اين حال اميدوارم اين خبر بيپايه و اساس نباشد اما، همانگونه كه گفتم باشگاه اسپانيايي پيشنهاد قراردادي نداده است.»
در حالي كه باشگاه كوئينز پارك رنجرز هم از علاقه خود براي جذب مانچيني خبر داده بود، مدير برنامههاي وي تاكيد كرد كه مانچو هدايت اين تيم دسته اولي ليگ برتر را عهدهدار نخواهد شد.
جيورجيس گفت: «بدون شك Qpr گزينه مانچيني نخواهد بود. ما احترام بسياري براي اين تيم قائل هستيم اما، فكر نميكنم مانچيني به اين تيم برود. اگر رئال مادريد را با Qpr مقايسه كنيد، متوجه دليل اين مساله ميشويد. باشگاه Qpr همچون باشگاه فلاويو برياتوره با ما در تماس نبوده است. اين هم شايعه ديگري از سوي رسانهها است كه نميتوان چيز بيشتري درمورد آن گفت.»
مدير برنامههاي سرمربي پيشين اينتر در پايان پيرامون جايزه اعطايي به مانچيني به عنوان بهترين سرمربي رقابتهاي سري A كه به نيمكت طلايي معروف است، گفت: «از بابت اين جايزه خوشحال هستيم. او شايسته دريافت آن بود. مانچيني مربي بزرگي است و عناوين بسياري بدست آورده و شايستگي كسب اين عناوين را دارد.»
مانچيني اميدوار است تا دير يا زود بتواند جانشين سرمربي آلماني رئال مادريد شده و هدايت کهکشاني ها را به عهده بگيرد.
:2:
ehsan-totti
19-11-2008, 02:11
ائتلاف جديد در رئال عليه كالدرون - زيدان: اگر پرس باشد من هم مي آيم
مثلث رئيس سابق رئال مادريد، زيدان و رونالدو قصد دارند مديريت رئال را در اختيار خود بگيرند.
به نقل از آس اسپانيا، زين الدين زيدان كه شب گذشته در يك بازي خيريه با حمايت مالي خود و رونالدو شركت كرد، طي ديداري با پرس از او خواست به صورت رسمي تشكيل ائتلاف خود را براي نجات رئال مادريد اعلام كند.
زيدان گفت: اگر فلورنتينو پرس بيايد من هم مي آيم و اگر رونالدو هم در كنار ما باشد، مي توانيم رئال مادريد را نجات دهيم.
وي افزود: رئال اين روزها به شدت در سايه قرار گرفته و روزنامه ها از بي تجربگي مديران اين باشگاه سوء استفاده كرده و مدام عليه رئال مادريد مطلب مي نويسند. من و رونالدو نمي توانيم اين وضعيت را تحمل كنيم و اگر هواداران موافق باشند بايد انتخابات زودهنگام برگزار كرد.
اخ اگه بشه چی میشـــــــــــــه :40::40::27::27::27:
ehsan-totti
19-11-2008, 02:13
آ.ث ميلان، شوچنكو را به رئال مادريد ميدهد
در صورت صحت شايعههاي منتشره، باشگاه فوتبال آ.ث ميلان ايتاليا آماده است اندري شوچنكو را به رئال
مادريد اسپانيا پيشنهاد بدهد.
اين در حاليست كه روند بحران در رئال مادريد بعد از شكست يك بر صفر شنبه شب مقابل رئال وايادوليد همچنان ادامه دارد، ضعف در خط حمله اين تيم كاملا مشهود است و اخبار اخير در مورد اينكه رود فان نيستلروي تا آخر فصل نمي تواند بازي كند، نيز بيش از پيش اعتماد به نفس بازيكنان اين تيم را پائين آورده است.
رئال قصد داد در فصل نقل و انتقالات زمستانه، دست به جيب شده و تعدادي از بازيكنان صاحب نام را براي تقويت خود به خدمت بگيرد.
پيش از اين و در هفتههاي اخير خبرهايي از رفتن بازيكناني مانند اندري آرشاوين، هرنان كرسپو، كارلوس ته وز، ديه گو ميليتو و كلاس يان هانتلار به رئال منتشر شده و اكنون به نظر ميرسد كه اندري شوچنكو، آخرين بازيكني است كه به اين فهرست اضافه شده.
روزنامه ماركا افزود: باشگاه كنوني اين مهاجم اوكرايني يعني آ.ث ميلان از آنجايي كه شوچنكو جايي در برنامههاي باقي فصل كارلو آنجلوتي ندارد، آماده است او را به برنابئو پيشنهاد دهد.
اين بازيكن ۳۲ساله در ديدار آ.ث ميلان مقابل بولونا كه به شكست ۲بر يك آنها انجاميد، يكي از بازيكنان اصلي تيمش بود اما از آن پس با توجه به اينكه آنجلوتي سيستم ۴-۳-۲-۱را انتخاب كرده و با قرار گرفتن كاكا و رونالدينيو پشت سر تك مهاجم اين تيم، نيمكتنشين شده است.
گفته ميشود شوچنكو بعد از فيليپو اينزاگي، پاتو و حتي ماركو بوريه لو جوان، چهارمين انتخاب آ.ث ميلان در خط حمله باشد.
ظاهرا رابطه رئال مادريد با ميلان بعد از اينكه باشگاه اسپانيايي دست از اصرار خود براي جذب كاكا برداشت، بهبود چشمگيري يافته است و انتقال شوچنكو ميتواند به سود همه به خصوص رئال باشد گرچه اين بازيكن هم مي تواند در جام قهرمانان باشگاههاي اروپا بازي كند.
اه اه اه :2:
همون لارسن رو بیارن بهتره تا این یارو :41::31::21::27::2:
ehsan-totti
19-11-2008, 02:16
در واكنش به سخنان هافبك سابق رئال - كالدرون: زيدان به دنبال پول و شهرت است
----------------------------------------------------
مديرعامل باشگاه رئال مادريد در واكنش به سخنان زيدان، وي را نيازمند پول و شهرت توصيف كرد.
به نقل از خبرگزاري فرانسه، رامون كالدرون با انتقاد شديد از سخنان شب گذشته زين الدين زيدان گفت: هواداران وي را مي شناسند. نمي خواهم ماجراي تمديد قرارداد اين بازيكن را فاش كنم كه به خاطر چند صد يورو تا چه حد دچار مشكل شده بود.
مديرعامل رئال ادامه داد: درست است كه او اين روزها در بازي هاي خيريه شركت مي كند؛ اما دليل نمي شود خاطرات گذشته را فراموش كرده باشد.
كالدرون تاكيد كرد: او مي خواهد رئال مادريد را نجات دهد اين خيلي خوب است و من نيز استقبال مي كنم. او مي تواند در انتقال بن زما به رئال مادريد موثر باشد؛ اما چرا اين كار را انجام نمي دهد؟ آيا بايد تكليف سهم مالي او روشن شود تا ما را نجات دهد؟
یعنی زیدان دنبال پول و شهرته ؟ :28:
فکر نمیکنم اینطوری باشه هااااااااا:23:
بعدشم زیدان چیکارس که بیاد بنزما رو بیاره رئال :38:
وظیفه ی توی ... اون پدی .... :35::22::4:
ehsan-totti
19-11-2008, 02:18
زیدان و رونالدو دو تا نام بسیار بزرگ هستن که میتونن فقط و فقط تو خرید بازیکن بدرد بخورن! وگرنه، مدیر یه چیز دیگه هست.
به جای پدی میتونن کار کنن :8::27::27:
اونقدر اعتبار و احترام دارن که بتونن 2 تا بازیکن فینگیلی رو راضی کنن :10::10::10:
سلام بر همگی:
عجب اوضاعی شده ها.
هر کسی از سوی برای خودش حرفی بقول برره ای ها در وکنه.
اصلا معلوم نیست که کی اصل کاریه کی نیستش.
یه بار میگن شوستر رفت فرداش میبنیم قبراغ و سرحال داره باز اون تمارین احقانه خودش رو ادامه میده.
یه بار میگن که کار تمومه شوچینکو میادش رئال فرداش میشنوید گالیانی گفته شوچینکو هیچ گوری نمیره.
دروگبا-بنزما-ماریو گومز-الویرا-وگنر لاو-امائوری-میلیتو-کرسپو-هنتلار.....!!!!!!
واقعا نمیشه پیش بینی کرد که چه اتفاقی در رئال مادرید رخ میدهد که هیچی چه چیزی در حال رخ دادن هست.
اصلا نمیشه فهمید و اصلا نمیشه حدس زد.
فقط امیدوار هستم تیم خلاصه این فصل بتونه باز خودش رو پیدا کنه و بر سکوی قهرمانی تکیه بزنه.
زنده باد رئال مادرید.
Retired User
19-11-2008, 14:41
دلم براي زيزو خيلي تنگ شده
به خاطر اون زنه هم كه بازيشو پخش نكردن يكم از دلتنگي درييايم
h_starboy
19-11-2008, 15:00
به جای پدی میتونن کار کنن :8::27::27:
اونقدر اعتبار و احترام دارن که بتونن 2 تا بازیکن فینگیلی رو راضی کنن :10::10::10:
ایول خوب گفتی. منم همین نظر رو دارم.
دلم براي زيزو خيلي تنگ شده
به خاطر اون زنه هم كه بازيشو پخش نكردن يكم از دلتنگي درييايم
آخ گفتی. خیلیییییییییییییی دوست داشتم بازیشو ببینم. حیف شد.
ehsan-totti
19-11-2008, 16:36
سلام بر همگی:
عجب اوضاعی شده ها.
هر کسی از سوی برای خودش حرفی بقول برره ای ها در وکنه.
اصلا معلوم نیست که کی اصل کاریه کی نیستش.
یه بار میگن شوستر رفت فرداش میبنیم قبراغ و سرحال داره باز اون تمارین احقانه خودش رو ادامه میده.
یه بار میگن که کار تمومه شوچینکو میادش رئال فرداش میشنوید گالیانی گفته شوچینکو هیچ گوری نمیره.
دروگبا-بنزما-ماریو گومز-الویرا-وگنر لاو-امائوری-میلیتو-کرسپو-هنتلار.....!!!!!!
واقعا نمیشه پیش بینی کرد که چه اتفاقی در رئال مادرید رخ میدهد که هیچی چه چیزی در حال رخ دادن هست.
اصلا نمیشه فهمید و اصلا نمیشه حدس زد.
فقط امیدوار هستم تیم خلاصه این فصل بتونه باز خودش رو پیدا کنه و بر سکوی قهرمانی تکیه بزنه.
زنده باد رئال مادرید.
هنریک لارسن رو نگفتیـــــــــــا :19:
بزارش اول لیست :27::8::8::8:
charlize
19-11-2008, 21:30
انتقاد کالدرون از "پرس" در حاشيهي ديدار ياران زيدان - ياران رونالدو
---------------------------------------------------------
رييس باشگاه رئال مادريد، فلورنتينو پرس رييس پيشين اين باشگاه را به باد انتقاد گرفت.
پيش از ديدار دوستانه دو تيم "ياران زيدان" و "ياران رونالدو" که دوشنبه شب در مراکش با هدف مبارزه با فقر برگزار شد، "فلورنتينو پرس" رييس سابق باشگاه رئال مادريد در كنار زينالدين زيدان و رونالدو ستارههاي پيشين رئال حضور پيدا کرده و با آنها عکس انداخت. سپس اين سه به گفت و گوي دوستانه پرداخته و زيدان به پرس وعده داد در صورتي که پرس بازهم رياست باشگاه رئال مادريد را به دست بگيرد او نيز به اين تيم بازخواهد گشت و اين دو وضعيت رئال مادريد را سامان مي بخشند.
عكس نامبرده به شدت رامون كالدرون رييس كنوني رئال را كه از مساله رخ داده چندان خوشحال نشده بود آزرده خاطر كرد.
كالدرون روز چهارشنبه با اشاره به اينکه پرس همواره در هنگام گرفتار شدن رئال مادريد در بحران از اين تيم ياد مي کند، به خبرنگاران گفت: «ديدن چنين عكسي از فلورنتينو به شدت براي من رنجآور است.»
وي همچنين با كنايه زدن به آنتونيو کاسانو مهاجم پيشين رئالي ها که دوران ناکامي را در اين تيم سپري کرد گفت: «احتمالا فردا پرس درکنار يك بازيكن ديگر كه 4 ميليون يورو از باشگاه دريافت كرده و به گفته خودش از آن براي روسپيگري استفاده ميكرده است، عكس خواهد گرفت.»
کاسانو در بين سال هاي 2006 تا 2008 براي رئال مادريد توپ زد و با وجود مبلغ هنگفتي که از تيم اسپانيايي دريافت کرد تنها 2 گل براي اين تيم به ثمر رساند.
charlize
19-11-2008, 21:31
روبرتو مانچینی و آرزوی مربیگری در مادرید
---------------------------
روبرتو مانچینی سرمربی اسبق اینتر میلان از علاقه خود برای مربیگری در تیم رئال مادرید پرده برداشت.
مانچینی، در پایان فصل گذشته با وجود آنکه نراتزوری را به سومین قهرمانی اسکودتو رساند، از اینتر میلان اخراج شد و حالا مورد توجه قهرمان فصل گذشته اسپانیا قرار گرفته است.
مانچینی با تفکر خاصی گفت: " آرزوی من به حقیقت خواهد پیوست. "
" اما چیزی در این رابطه نمی دانم. من تنها می توانم امیدوارم باشم که این شایعات حقیقت داشته باشد. "
رئال مادرید قبل از شکست 1-0 مقابل وایادولید در هفته گذشته، بعد از شکست مقابل رئال یونیون دسته سومی از مسابقات کوپا دل ری کنار رفت.
شوستر که فصل گذشته رئال مادرید را به عنوان قهرمانی مسابقات لالیگا رساند، در کنفرانس دیروز سران باشگاه رای مثبت گرفت اما برای دیدار هفته آینده مقابل رکرتیوو همچنان تحت فشار قرار دارد.
charlize
19-11-2008, 21:32
هاينسه: انتقادها بسيار تند هستند
------------------------
بي ترديد تيم رئال مادريد اين روزها يکي از دشوارترين وضعيت هاي خود طي 3 سال گذشته را سپري ميکند و کهکشاني ها چند هفتهاي است که در رقابت هاي معتبري همچون لاليگا و ليگ قهرمانان اروپا خوب نتيجه نميگيرند.
دو شکست پياپي در ليگ قهرمانان اروپا، حذف از جام حذفي اسپانيا برابر تيم دسته سومي رئال يونيون و شکست برابر وايادوليد در رقابت هاي لاليگا از جمله نتايج ضعيف رئالي ها طي هفته هاي گذشته هستند.
با اين وجود، " گابريل هاينسه " بر اين باور است که رئال مادريد بحران هاي موجود را پشت سر گذاشته و دوباره به روند مثبت خود باز مي گردد. مدافع آرژانتيني در گفت و گو با روزنامه اسپانيايي مارکا با اعلام حمايت از برند شوستر، وعده داد که رئالي ها خيلي زود خود را از وضعيت موجود جدا خواهند کرد.
* به نظر مي رسد تيم رو به سقوط است؛ مشکل کار در چيست؟
عجيب به نظر مي رسد، گويي تمام تلاش هاي ما جواب نمي دهند. ما روند بدي را پشت سر مي گذاريم اما شک ندارم که از اين وضعيت خارج خواهيم شد.
* چه کاري مي توان انجام داد؟
فکر مي کنم سخت کوشي و فداکاري تنها راهکارها هستند. ما بايد غرور را کنار گذاشته و درک کنيم که بايد بيش از اينها تلاش کرد. تيم خوبي در اختيار داريم و تنها دليل اينکه به نتيجه نمي رسيم روند بدي است
که گرفتار آن شده ايم. همه ما پيرامون رخدادهاي کنوني ناراحت هستيم. نااميدي هواداران را درک مي کنم اما مي خواهم آنها بدانند که اين تيم اعتماد بنفس و توانايي هاي لازم براي قهرماني دوباره در لاليگا را
دارد. حداقل ما تمامي تلاش خود را خواهيم کرد.
* تيم پس از شکست برابر وايادوليد در چه وضعيتي قرار داشت؟
همه ما بسيار غمگين بوديم. ما همچنين به خاطر پذيرش يک شکست ديگر عصباني نيز بوديم. قصد داشتيم در راستاي پايان بخشيدن به جريان کنوني، در اين ديدار پيروز شويم. ما تيم متحدي هستيم و همواره
گفته ايم که بايد مدام تلاش کنيم، اين حرف بر زبان ما جاري بوده است. در چنين شرايط دشواري ما به يکديگر نزديکتر مي شويم.
* فکر ميکني تيم کنوني توانايي به دست آوردن هيچگونه عنواني را در اين فصل دارد؟
بله، بي ترديد ما به اندازه کافي توانايي داريم. ما چندين بار در رقابت هاي اين فصل به نسبت خوب کار کرده ايم و بازهم اين کار را انجام خواهيم داد. تيم ما کيفيت براي نمايش بازي هاي خوب و قهرمان شدن را
دارد. در حال حاضر تنها مساله روند بدي است که دچار آن شده ايم و آن را پشت سر خواهيم گذاشت.
* آيا بازيکنان تيم جاي خالي نيستلروي را احساس مي کنند؟
فان نيستلروي يک بازيکن بزرگ است اما من همواره مي گويم که يک بازيکن به تنهايي نتيجه بازي يک تيم را رقم نمي زند. آسيب ديدگي او به معناي واقعي باعث ناراحتي است اما شک ندارم که ساير بازيکنان
باعث ارتقاي رتبه تيم شده و به بهتر شدن وضعيت کنوني کمک خواهند کرد. به عنوان مثال، هيگوآيين اين روزها همين کار را مي کند.
* فکر مي کني باشگاه بايد در فصل نقل و انتقالات ژانويه بايد به دنبال جذب نيروهاي جديد باشد؟
اين موضوع در حيطه کاري من نيست. من نمي توانم راجع به جذب بازيکن صحبت کنم. من تنها مي توانم در مورد بازيکنان حاضر در تيم اظهار نظر کنم.
* پس از ديدار برابر وايادوليد گفتي که بازيکنان تيم احساس تنهايي مي کردند، دليل اين مساله چه بود؟
زماني که ما يک بازي را واگذار مي کنيم انتقادها بسيار تند هستند و مردم صحبت هايي مي کنند که حقيقت ندارد. در زمان شکست بيش از زماني که پيروز مي شويم احساس تنهايي مي کنيم. مي خواستم
بگويم که ما وقتي شکست مي خوريم بايد با همديگر متحد شويم چرا که هيچ فردي خارج از باشگاه به ما کمکي نخواهد کرد. تمامي اعضاي تيم نسبت به اين مساله آگاه هستند. همه چيز به تلاش هاي ما
بستگي دارد. ما همچنين مي دانيم که هرچه انتقادها از تيم بيشتر باشد اتحاد ما نيز بايد بيشتر شود.
* آيا مي پذيري که تيم هم اکنون در بحران به سر مي برد؟
اين مساله جزوي از فوتبال است و در اين رشته ورزشي شما به برد، باخت و يا تساوي دست پيدا مي کنيد. در حال حاضر ما بازي هاي خود را واگذار مي کنيم اما دوباره روند پيروزي هاي خود را بازخواهيم يافت و
من شکي نسبت به اين مساله ندارم. نمي توانم بگويم در بحران به سر مي بريم؛ اگر فکر مي کردم که توانايي خارج شدن از اين وضعيت را نداريم ديگر به ميدان مسابقه نمي رفتم. همه ما مي دانيم که مي
توانيم دوباره روند رو به رشد خود را بازيابيم. اينگونه مسائل در فوتبال رخ مي دهند. خوشبختانه، نه لاليگا و نه ليگ قهرمانان اروپا هيچکدام خارج از دسترس ما نيستند. فصل درازي پيش رو است و ما به موقع واکنش
نشان خواهيم داد.
* چه احساسي داري؟
احساس خوبي ندارم اما مصمم به خارج شدن از وضعيت فعلي هستم. فوتبال چهره زشت خود را به ما نشان مي دهد. ما بايد با حقايق روبرو شده و بر مشکل ها غلبه کنيم.
* در مورد شوستر چه نظري داري؟
او همانند سايرين نگران است. ما از او حمايت مي کنيم. شايعه هاي مربوط به ازهم گسستگي تيم حقيقت ندارد.
charlize
19-11-2008, 21:33
كرسپو: مادريد قسمتي از تاريخ فوتبال است
--------------------------
مهاجم آرژانتيني اينتر ميلان ايتاليا از انتقال قريب الوقوع خود به رئال مادريد خبر داد.
به نقل از آس، ارنان كرسپو عنوان كرد: به عقيده من، رئال مادريد قسمت غير قابل انكاري از تاريخ فوتبال جهان است. وقتي در موزه برنابئو قدم ميزني، انگار در موزه فوتبال هستي.
وي افزود: به زودي راهي رئال مادريد ميشوم. به عنوان بازيكن ثابت تن به اين انتقال مهم مي دهم. قصد دارم با تمام وجود براي اين تيم بزرگ بازي كنم؛ تيمي كه هميشه آرزو داشتم عضوي از تاريخش باشم.
كرسپو اظهار داشت: انتقال من در مراحل پاياني خود است؛ اما همچنان به اينتر پايبندم و مي دانم بايد در خدمت اين تيم باشم.
charlize
19-11-2008, 21:35
مسي در حمايت از شوستر / هنوز راه درازي تا پايان فصل باقي مانده است
--------------------------------------------
ليونل مسي به حمايت از سرمربي آلماني رئال مادريد پرداخت.
به دنبال توافق ميان فدراسيون فوتبال آرژانتين و باشگاه بارسلونا درمورد حذف نام مسي براي حضور وي در ديدار دوستانه تيم ملي كشورش برابر اسكاتلند، ليونل كوچك روز چهارشنبه فرصتي بدست آورد تا در تبليغات شركت Konami ژاپن براي بازي ويديويي Pro Evolution Soccer 2009 حضور پيدا كند.
طي نشست رسانهاي كه در جريان اين تبليغات انجام شد، مسي درباره وضعيت خودش و باشگاه بارسلونا و همچنين مسائل مربوط به رقيب ديرينه يعني رئال مادريد صحبت كرد. وي صحبتهاي خود را با حمايت از برند شوستر سرمربي آلماني رئاليها آغاز كرده و گفت:«شوستر كارهاي زيادي براي رئال مادريد انجام داده است و حالا برخي ميخواهند از دست او خلاص شوند. در حالي كه هنوز به پايان نيم فصل نزديك نشدهايم اين زير سوال بردن شوستر كار درستي به نظر نميرسد.»
مسي هم چنين گفت: «هواداران بارسلونا و رئال مادريد همواره هنگامي كه اين دو تيم چند بازي متوالي را با شکست پشت سر مي گذارند خشمگين ميشوند، اما بايد به خاطر دا شته باشيم كه هنوز راه درازي تا انتهاي فصل باقي مانده است.»
در ادامه اين نشست توجه همگان به ارتباط ميان مسي و گوارديولا سرمربي بارسا معطوف شد. بازيكن 21 ساله آرژانتيني بلافاصله شايعههاي مربوط به اختلاف ميان خودش و گوارديولا را رد كرد و اين مساله که وي از سرمربي اسپانيايي درخواست کرده بود در تمرين بارسلونا شرکت نکرده و براي تماشاي ديدار دوستانه آرژانتين برابر اسکاتلند راهي همپتون پارک شود را تکذيب کرد.
مسي گفت: «نبايد هر آنچه من ميگويم به يك مساله جنجال برانگيز تبديل شود. اگر بارسلونا تمرين داشته باشد من در آن حضور پيدا ميكنم.»
وي خاطرنشان كرد: «از همان ابتدا گوارديولا همواره سعي كرده است تا شرايط مرا بهتر از پيش سازد و اين موضوع تنها به زمين فوتبال محدود نميشود.»
سرانجام خبرنگاران از مسي پيرامون اظهار نظر اخير رونالدو مبني بر اين كه وي خود را برترين بازيكن جهان دانسته است پرسيدند و بازيكن آرژانتيني نيز از وارد شدن به اين بحث امتناع ورزيد.
charlize
19-11-2008, 21:36
موراتي :اين كار كرسپو اصلا درست نيست
-----------------------------
مديرعامل باشگاه اينترميلان ايتاليا گفت: اين رسم فوتبال نيست كه يك بازيكن از تيمي ديگر به عنوان تيم رويايي خود سخن بگويد.
به نقل از رويترز، ماسيمو موراتي تصريح كرد: اينتر ميلان در اثرگذاري خود در فوتبال كمتر از رئال مادريد نيست. ورزشگاه جوزفه مئاتزا دست كمي از برنابئو ندارد و تاريخ فوتبال ايتاليا هميشه قابل تامل و احترام بوده است. وي افزود: اگر كرسپو مي خواهد به رئال مادريد برود، به اين تيم تبريك مي گويم. براي رقيب اسپانيايي احترام قايل هستم؛ اما آنها را هرگز تيم رويايي خطاب نمي كنم. اين كار كرسپو اصلا درست نيست
charlize
20-11-2008, 17:46
مياتوويچ: بيشتر از خيليها براي رئال مادريد زحمت كشيدهام
-------------------------------------
نايب رئيس باشگاه رئال مادريد گفت: مدعيان نجات رئال بايد بدانند كه من بيشتر از خيلي ها براي اين باشگاه زحمت كشيده ام.
به نقل از لارازون، پدراگ مياتوويچ تصريح كرد: امروز بسياري از قديمي هاي رئال مادريد مدعي شده اند كه مي توانند اين تيم را نجات دهند؛ اما مسئله مهم اين است كه ما احتياجي به كمك ديگران نداريم و مشكلي در داخل باشگاه وجود ندارد.
وي افزود: بيشتر از خيلي ها براي مادريد زحمت كشيده ام و جالب نيست كه زيدان خود را دلسوز رئال مادريد بداند و مرا نابود كننده تيم خطاب كند.
نايب رئيس رئال تاكيد كرد: وارث انديشه هاي گذشتگان نبوده ام كه امروز از آنها الگو بگيرم.
charlize
20-11-2008, 17:47
کرسپو : ترجیح می دهم بمانم!
---------------------
هرنان کرسپو مهاجم اینتر میلان اظهار داشت : ترجیح می دهم در تیمی بازی کنم که هر چند کم بازی می کنم ولی عناوین بیشتری را می برم.
مهاجم آرژانتینی اینتر میلان چند روزیست در روزنامه ها از احتمال انتقال وی به رئال مادرید صحبت می شود.
کرسپو همچنین اضافه کرد: من می توانم به تیم دیگری بروم اما ترجیح می دهم کمتر بازی کنم ولی بیشتر ببرم.حاضرم در تیم بمانم و به تیم کمک کنم تا افتخارات بیشتری کسب کنیم.
آخرین خبرها در رابطه با این مهاجم آرژانتینی حاکی از آن است که وکیل این مهاجم به مادرید سفر کرده تا در رابطه با جزییات این انتقال با سران مادرید صحبت کند.
kasra_khan2003
20-11-2008, 18:57
کرسپو؟!! خرید یک مهاجم دست چندم چه فایده داره؟!!!
واقعا این رئال خریداش شده مثل پرسپولیس!!! ( من استقلالی نیستم! )
Majid393
21-11-2008, 10:56
پس از عمل جراحي زانو
"نيستلروي" به مادريد بازگشت
مهاجم هلندي رئال مادريد به مادريد بازگشت.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، رودفان نيستلروي پس از عمل جراحي بر روي زانوي پاي راست خود در روز 13 نوامبر كه در آمريكا انجام شد، به مادريد بازگشت.
مهاجم هلندي رئال مادريد كه تا پايان فصل قادر به همراهي تيمش نخواهد بود، روز پنجشنبه به مادريد برگشته و در حال حاضر دوره نقاهت خود را سپري ميكند.
در حال حاضر سران رئال به دنبال يك جانشين براي اين بازيكن در ماه ژانويه هستند.
h_starboy
21-11-2008, 12:41
کرسپو؟!! خرید یک مهاجم دست چندم چه فایده داره؟!!!
آره واقعا چی بگم والا. اون گومز بود کی بود نیومد؟؟
charlize
21-11-2008, 17:29
از مغرورى سركش تا عروسك خيمه شب بازى
-------------------------------
برند شوستر در سن ۲۴ سالگى از تيم ملى آلمان غربى خداحافظى كرد زيرا به اين باور رسيده بود كه تيم ملى براى او محدوديت ايجاد مى كند.
او يكى از اعضاى ثابت تيم ملى كشورش بود و نقش بسزايى در كسب قهرمانى جام ملت هاى اروپا در سال ۱۹۸۰ داشت و به درستى به عنوان يكى از بااستعدادترين هافبك هاى اروپا مورد تمجيد و تشويق قرار مى گرفت اما هنگامى كه يوپ دروال مربى وقت آلمان به او اجازه نداد از انجام بازى دوستانه اين تيم با آلبانى به خاطر حضور در خانه به هنگام تولد فرزندش معاف شود اردوى تيم ملى را ترك كرد و هرگز به آن بازنگشت.
شوستر بازيكن مغرور، قدرتمند و تأثيرگذار بود اما شوستر مربى، داستانى كاملاً متفاوت دارد و خيلى سخت مى توان مخالفت اين مربى هميشه موافق را با نظرات رامون كالدرون رييس و پردراگ مياتوويچ مدير ورزشى باشگاه رئال مادريد مشاهده كرد.
شكست خارج از خانه اين هفته رئال مادريد برابر وايادوليد چهارمين باخت اين تيم در ۸بازى اخير در تمام رقابت هاست البته پيروزى هاى رئال هم چندان چشمگير نبوده، اين تيم ۳-2 تيم سختكوش اتلتيك بيلبائو را شكست داده و ۲ پيروزى ناپلئونى ۴-3 برابر مالاگا و تيم دسته سومى رئال يونيون به دست آورده است. در حالى كه آنها جزو چهار تيم برتر لاليگا هستند و از موقعيت خوبى هم براى صعود به مرحله حذفى ليگ قهرمانان برخوردارند اما نمى توان انكار كرد كه اين باشگاه در يك وضعيت بحرانى است.
در واقع پس از حذف از كوپا دل رى به وسيله يونيون، ترديدهايى درباره آينده اين مربى به گوش رسيد و اين شكست به اين ترديدها قوت بخشيد. همان طور كه از زير ذره بين ترين باشگاه روى زمين انتظار مى رود، شايعات بسيارى به گوش مى رسد.
يك شبكه راديويى گزارش مى دهد كه چندين بازيكن ديگر به حرف هاى مربى گوش نمى دهند، يكى ديگر از خوددارى مربى از صحبت كردن با بازيكنان در بين دو نيمه آخرين ديدار خبر مى دهد و ديگرى اعلام مى كند اوضاع فنى باشگاه از دستان مربى خارج شده است. برخى ديگر هم وقتشان را به انتخاب جانشين احتمالى شوستر اختصاص داده و ميچل هافبك قديمى رئال كه هم اكنون مربيگرى تيم جوانان را برعهده دارد را داراى بيشترين شانس دانسته اند.
تعيين ميزان صحت و سقم اين شايعات كار دشوارى است اما قدر مسلم اين كه از زمان به دست گرفتن سكان هدايت رئال مادريد و جانشينى فابيو كاپلو، شوستر در رئال مادريد بيشتر يك مسافر بوده تا يك راننده. او در زمان استخدام با يك هدف معين و مشخص به كار گرفته شد: تعويض روش ظاهرا خسته كننده كاپلو با فوتبالى جذاب و تماشاگرپسند كه با شيوه باشگاه پرطرفدارى مانند رئال مادريد منطبق باشد.
باوجود كسب عنوان قهرمانى لاليگا در فصل گذشته، بسيارى از رسانه ها براى او اعتبارى قائل نشدند و معتقد بودند اين قهرمانى ميراثى از موفقيت كاپلو بوده البته اين كارشناسان همان هايى بودند كه چند ماه قبل بر اخراج دن فابيو پافشارى مى كردند و اين نشان از دمدمى مزاج بودن رسانه ها دارد اما پاسخ شوستر چه بود سكوت و حرف هاى تكرارى و تمجيد از رييس و مدير ورزشى رئال.
اما تعريف براى چه جز اين كه اولى حقوقش را مى دهد و دومى او را بر سر كار آورده و حفظ كرده حقيقت اين است كه رئال ۱۶ ماه پس از آمدن شوستر در زمين هويتى ندارد و اگر بردى به دست مى آورد بر اثر نبوغ فردى است تا انسجام تيمى كه اگر باشد به مربى مربوط مى شود.
سياست نقل و انتقالات باشگاه هم فاجعه بار بوده است، از ۱۲ بازيكنى كه در زمان شوستر خريدارى شده هيچ يك بيشتر از سه چهارم بازى ها را به عنوان بازيكن اصلى حضور نداشته اند. برخى آن را با مصدوميت بازيكنانى نظير پپه، آرين روبن و گابريل هاينتزه توجيه كرده اند و بعضى ناكارآمدى نفراتى مانند رويستون درنته، كريستوف متزلدر و خاوير ساويولا را دليل اين مسأله دانسته اند. تلاش بى ثمر كالدرون براى جذب كريستيانو رونالدو در تابستان گذشته و درگيرى لفظى اش با سرالكس فرگوسن نتيجه اى جز آشفتگى باشگاه نداشته است.
حالا آينده شوستر به يك مو آويزان است، اگر او بخواهد خود را نجات دهد بايد اين كار را بدون رود فان نيستلروى مهاجم هلندى اش انجام دهد كه تا آخر فصل قادر به بازى نيست. حل چنين مشكلى هميشه براى يك مربى رئال دشوار بوده اما شگفت انگيز اين كه شوستر با خونسردى كامل از همه اين مشكلات سخن مى گويد.
او با مياتوويچ يا كالدرون يا مطبوعات يا حتى بازيكنان مخالفتى نمى كند كه كاملاً با رفتار او به عنوان يك بازيكن مغايرت دارد اما بايد قبول كنيم همه ما هنگامى كه ۲۴ سال داريم شجاع تريم.
charlize
21-11-2008, 17:30
كهكشانى ها به آخرخط رسيده اند
-----------------------
بدبين ترين هوادار رئال مادريد نيز فكر نمى كرد كهكشانى ها در فصل جارى با بحران جدى روبه رو شوند.
بدون ترديد رئال در يكى از بدترين شرايط خود در چند سال اخير قرار گرفته است به طورى كه مسؤولان اين تيم حتى نمى دانند عامل اصلى اين بحران چيست. واقعا چه اتفاقى براى كهكشانى ها رخ داده است چند هفته اى است كه شاگردان برند شوستر در سطح بازيكنان متوسط ظاهر شده اند و به اين نكته توجه ندارند كه در چه تيم بزرگى توپ مى زنند. قصد داريم علل بروز اين بحران را بررسى كنيم.
.::مصدوميت هاى پى در پى::.
به نظر مى رسد كه نشانه هاى اوليه بحران در رئال از ابتداى فصل زمانى كه چند بازيكن ازجمله گاگو، گوتى و اشنايدر مصدوم شدند، نمايان شد. غيبت اين سه بازيكن كليدى به وضوح در تركيب رئال نمايان بود اما اين مصدوميت ها فقط گريبانگير اين سه بازيكن نشد و پس از آن بود كه ديارا، دلارد و فان درفارت نيز با مصدوميت روبه رو شدند حالا هم كه مصدوميت گريبانگير ۲ بازيكن اثرگذار هلندى، رود فان نيستلروى و آرين روبن شده است. به هر حال مصدوميت جزيى از فوتبال است و نمى توان آن را عامل اصلى بروز بحران در رئال معرفى كرد. اين نكته بر كسى پوشيده نيست كه در پر افتخارترين تيم اروپا بازيكنان مطرحى هستند كه مى توانند جايگزين مصدومان شوند اما شايد نتوانند به اندازه بازيكن اصلى در تيم موثر واقع شوند.به عنوان مثال رويستون درنته هافبكسيه چرده هلندى عجول و با استرس بازى مى كند و هيچ وقت خونسردى روبن را ندارد و رئال از غيبت اين بازيكن كه در زمان حمله كارايى بسيارى دارد، ضربه زيادى خورده است، اين موضوع در مورد نيستلروى نيز صدق مى كند.
.::كندى در فصل نقل و انتقالات::.
پس از قهرمانى در فصل گذشته، شوستر براى تقويت تيمش خواستار جذب ۴ بازيكن در خط دفاع، هافبك، جناح چپ و حمله شد. اما انتظارات اين مربى آلمانى به هيچ وجه برآورده نشد و مسؤولان رئال فقط وقت خود را صرف متقاعد كردن كريس رونالدو براى حضور در سانتياگو برنابئو كردند. كالدرون و مياتوويچ آنقدر خود را درگير موضوع به خدمت گرفتن اعجوبه منچستر كردند كه فصل نقل و انتقالات به پايان رسيد. پس از ناكامى در جذب رونالدو صحبت از به خدمت گرفتن داويد ويا، داويد سيلوا و كاسورلا مطرح شد اما مشخص نبود كه چرا كالدرون به هيچ وجه در جذب اين بازيكنان مطرح جدى عمل نمى كند. در نهايت فقط فان درفارت به عنوان بازيكن جديد در جمع كهكشانى ها حضور پيدا كرد.
.::اشتباهات مكرر دفاعى::.
در مقايسه با فصل گذشته رئال گل هاى بسيار بيشترى را تا كنون دريافت كرده است و بايد گفت پس از اسپورتينگ گيخون، نومانسيا، اتلتيك بيلبائو، اتلتيكو مادريد، ركرتيو اوئلوا و آلمريا، رئال بيشترين گل خورده را به نام خود به ثبت رسانده است. رئال مادريد از فصل ۲۰۰۲- 2001 اين تعداد گل را در چند بازى ابتداى فصل دريافت نكرده بود. بى شك يكى از ضعيف ترين عملكرد ها در ميان مدافعان را سرخيو راموس داشته است. او در حال حاضر در شرايط خوبى به سر نمى برد و مرتكب اشتباهات مكررى شده به گونه اى كه انتقاد شديد شوستر را نيز در پى داشته است.
.::عدم كشف استعداد ها در تيم هاى پايه::.
رائول، كاسياس و گوتى نمونه هاى بارز رشد استعداد ها در تيم هاى پايه رئال هستند اما سياست هاى اين تيم در چند فصل اخير به هيچ وجه در راستاى كشف استعدادهاى جوان اسپانيايى نبوده است.
.::كاسياس در سراشيبى::.
ايكر جوان پس از عملكرد فوق العاده در يورو ۲۰۰۸ به نوعى در سراشيبى قرار گرفته است و در برخى موارد نااميد كننده ظاهر شده است.كاسياس كه يكى ازبخت هاى كسب توپ طلا محسوب مى شد عملا با ارائهبازى هاى ضعيف شانس بيشترى را به كريس رونالدو داده است، ديگر خبرى از واكنش هاى سريع و خارق العاده سنگربان كهكشانى ها نيست. او در بازى مقابل يوونتوس فقط نظاره گر ضربه كاشته منحصر به فرد دل پيه رو شد او حتى توان واكنش در برابر اين ضربه كاشته را نيز نداشت.
.::سير نزولى::.
پس از پيروزى مقابل اتلتيكو مادريد در ويسنته كالدرون، رئال امتيازهاى مهمى را از دست داده است. در مصاف با مالاگا در سانتياگو برنابئو به سختى و با اختلاف يك گل توانست اين تيم را با شكست بدرقه كند. از آن به بعد بود كه بحران بر رئالى ها سايه افكند و به نوعى تمامى بازيكنان حس كردند كه تيم شان در شرايط عادى به سر نمى برد. اين در حالى است كه عدم انگيزه كافى و تلقين به ناكامى ها در ميان بازيكنان موج مى زند. ضعيف ترين نتايج رئال مادريد در فصل جارى در ليگ قهرمانان اروپا و جام حذفى موسوم به كوپا دل رى رقم خورده است. در بازى رفت مقابل يووه، رئال بازى را در تورين واگذار كرد اما هواداران كهكشانى ها اميدوار بودند كه تيم محبوب شان در بازى برگشت از اين تيم ايتاليايى انتقام بگيرد اما اتفاقات به گونه اى ديگر رقم خورد. رئال در سانتياگو برنابئو تيمى دست و پا بسته بود و مقابل يووه زانو زد. آشكارا مشخص بود كه رئال با بحران جدى روبرو شده است. حتى كار به جايى رسيد كه شكست رئال از تيم دسته سومى رئال يونيون تعجب همگان را برانگيخت. آيا رئال به پايان راه رسيده است
.::شوستر در آستانه اخراج::.
بى ترديد سرمربى آلمانى رئال دوران بسيار پر تنشى را در اين تيم تجربه مى كند. درست است كه او در قهرمانى رئال در فصل گذشته نقش بسزايى ايفا كرد اما نتايجى كه كهكشانى ها تاكنون كسب كردند به واقع در شأن اين تيم نيست و نشان دهنده ضعف جدى در رئال است. تحليلگران معتقدند كه طرح هاى شوستر ديگر براى رئال مادريد كارايى ندارد و زمان آن فرا رسيده كه مربى جديدى سكان هدايت سفيدپوشان مادريد را برعهده بگيرد.
.::سوء مديريت كالدرون::.
اكثر هواداران رئال معتقدند كه پس از خداحافظى فلورنتينو پرس، مدير سابق اين باشگاه ديگر نشانى از تيم رويايى رئال نبوده است. پس از حضور كالدرون، ستارگان كمى جذب اين تيم شده اند چون او به حضور بزرگان فوتبال دنيا در سانتياگو برنابئو اعتقادى نداشت و بر انسجام تيمى و جوانگرايى تاكيد مى كرد. مشخص است كه استراتژى هاى كالدرون به هيج وجه موثر واقع نشده و سوء مديريت هاى وى يكى از عوامل بروز بحران در اين تيم محسوب مى شود.
منابع: ماركا و آ.س
charlize
21-11-2008, 17:32
كرسپو: رئال بايد با من تا 2010 قرارداد منعقد كند
مهاجم آرژانتيني تيم فوتبال اينترميلان ايتاليا شرط پذيرش پيشنهاد رئال مادريد را ضمانت اجرايي براي قرارداد تا پايان سال 2010 دانست.
به نقل از آس اسپانيا، هرنان كرسپو گفت: از ديد من رئال مادريد تيم بسيار بزرگي است و مي تواند براي من يك سكوي پرتاب بزرگ براي دنياي شهرت و فوتبال حرفه اي باشد؛ اما من هم ارزش خود را مي دانم.
وي تاكيد كرد: اگر رئال مادريد مرا مي خواهد بايد تا پايان سال 2010 با من قرار داد منعقد كند.
مهاجم آرژانتيني افزود: بازي در لباس رئال مادريد براي من يك آرزوي بزرگ است؛ اما دلم نمي خواهد در مورد اين انتقال بزرگ غير حرفه اي عمل كنم.
charlize
21-11-2008, 17:33
ميليتو: رئال مادريد خانه امني براي من نيست
-------------------------
مهاجم جنووا ايتاليا پيشنهاد رئال مادريد را قابل تامل؛ اما معمولي توصيف كرد.
به نقل از رويترز، ديه گو ميليتو كه سابقه درخشش در رئال ساراگوسا را نيز در كارنامه دارد، گفت: بي ترديد رئال مادريد خانه امني براي من نيست. تيمي كه هنوز نمي داند مربي آينده اش چه كسي است چگونه مي تواند به من اطمينان دهد كه بازيكن ثابت آن خواهم بود؟
وي ادامه داد: من براي ملي پوش شدن نياز به تداوم در درخشش بازي هاي باشگاهي خود دارم.
مهاجم آرژانتيني جنووا افزود: خيلي از بازيكنان، رئال مادريد را تيم رويايي خود مي دانند در حالي كه اين مسئله در مورد من صدق نمي كند. تيم رويايي من تيم ملي كشورم است و جايي براي من بهتر است كه مرا براي تيم ملي كشورم بهتر از جاهاي ديگر تقويت و آماده كند.
charlize
21-11-2008, 17:34
آرشاوین در مسیر پیوستن به رئال مادرید
وکیل "آندری آرشاوین" ادعا می کند رئال مادرید هم اکنون اصلی ترین خواهان ستاره زنیت سنت پترزبورگ است.
"آرشاوین" بعد از یورو 2008 در مسیر پیوستن به تاتنهام قرار داشت، اما بعد از این که زنیت قیمت او را 27 میلیون یورو تعیین کرد، این انتقال به بن بست رسید.
بهرحال، این مهاجم روسی در نقل و انتقالات زمستان این تیم را ترک خواهد کرد و وکیل وی ادعا می کند به احتمال زیاد او به برنابئو خواهد رفت.
"دنیس لوچر" به وب سایت فرانسوی Footmercato.net گفت: << او در حال حاضر از انگلستان، ایتالیا و اسپانیا پیشنهاد دارد.>>
<< اما این پیشنهادات به صورت رسمی نیست. رئال مادرید در صدر این لیست قرار دارد، اما ما هنوز مذاکره ای انجام نداده ایم.>>
h_starboy
21-11-2008, 17:35
كرسپو: رئال بايد با من تا 2010 قرارداد منعقد كند
ما اصلا نمیخوایم تو رو حالا واسه ما شرایط هم میزاره. برو بابا خدا جای دیگه روزیتو بده.
آرشاوین بیاد عالی میشه.
charlize
21-11-2008, 17:35
هفته دوازدهم لاليگا اسپانيا/ رئال به مصاف تيم قعرنشين اوئلوا مي رود
----------------------------------------
قهرمان فصل گذشته لاليگا فردا شب در هفته دوازدهم در ورزشگاه سانتياگو برنابئو ميزبان ركرتيوو اوئلوا است.
تيم رئال مادريد كه هفته قبل مقابل وايادوليد تسليم شد و در وضعيت بحراني قرار گرفت، براي فرار از اين اوضاع فردا(شنبه) تيمي را پيش رو دارد كه با 7 امتياز در قعر جدول قرار گرفته است.
*برنامه ساير مسابقات فردا:
ويارئال - وايادوليد
سويا - والنسيا
*جدول رده بندي:
1- بارسلونا 28 امتياز
2 - ويارئال 25 امتياز
3- والنسيا23 امتياز
4- رئال مادريد23 امتياز
5- سويا 23 امتياز
Retired User
21-11-2008, 17:37
باز آرشاوين بهتر از كرسپويه
h_starboy
21-11-2008, 17:38
باز آرشاوين بهتر از كرسپويه
آره خدایی بازیکن خوبیه.
سلام بر رفقای گل و گلاب:
اقا ما ای دی اس ال گرفتیم راحتتر بیاییم کار سختر شده برامون . دی:
خوب رفقای عزیز خوب و سلامت و راحت و نمیدونم کلا حالتون خوبه؟
امشب ایشالا با یه برد شیرین در خونه بحران کمتر میشه.
ولی خدایشش نیاز به بازیکن بدجوری حس میشه.
باید به فکر بازیکن باشیم.
اصلا انگار نه انگار هم که این په په و روبن باید برگردن. معلوم نی کی برمیگردن؟
اطلاعیه جدید:
دوستان عزیز .
همسنگران و همدلان و هم پیمانان عزیز و گرامی:
بهوش باشید.
که سنگر و جبهه ما همین تاپیک میباشد.
سنگرها را خالی نکنید.
تاپیک ها را خالی نکنید.
تنها نگذارید همرزمان خود را .
بر علیه دشمن غاصب و بتازید .
همه شاهد هستن که شما بر حق هستین و پیروزی و نور از ان شماست.
یا حق.
Retired User
22-11-2008, 15:36
امروز توي روزنامه خوندم پرز داره براي رياست مياد
charlize
22-11-2008, 20:12
هدیه سال نو کالدرون
-----------------
رامون کالدرون رییس باشگاه رئال مادرید هدیه ای به منسابت سال نو برای اعضای تیم درنظر گرفته است که البته مثل همیشه شرطی دارد.
کالدرون در پی اعلام این هدیه شرطی هم برای این هدیه تعیین کرد.شرط مدیر باشگاه این می باشد که اگر بازیکنان تیم بتوانند 5 بازی پیش روی خود را ببرند به هر یک از بازیکنان 120000 یورو پاداش می دهد که این پاداش در نوع خود زیاد است.
5 حریف رئال مادرید در بازی های آینده به ترتیب عبارتند از:رکرتیوو اوئلوا،باته بوریف،ختافه،سویا و زنیت سنت پترزبورگ
charlize
22-11-2008, 20:14
به نقل از مارکا : توز به مادرید می آید!!!
به نقل از روزنامه ی مادریدی، مارکا : کارلوس توز مهاجم منچستر یونایتد برای فصل آینده راهی رئال مادرید خواهد شد.
تیتر امروز روزنامه مارکا این بود که توز پیشنهاد مادرید برای فصل بعد را قبول کرد.به نقل از این روزنامه قراردادی بین رئال مادرید و بازیکن آرژانتینی امضا شده که این قرارداد توز را برای فصل بعد یک مادرید اعلام می کند.
هر چند سرمربی منچستر این مسئله را چند هفته پیش تکذیب کرده اما با وجود مهاجمانی آماده همانند برباتف و رونی در منچستر این انتقال دور از انتظار هم نیست زیرا که توز در منچستر به یک نیمکت نشین تبدیل شده و می تواند در رئال به یک بازیکن ثابت تبدیل شود.
همچنین می تواند با ساویولا و هیگواین خط حمله خوبی را برای رئال تشکیل دهد.
charlize
22-11-2008, 20:15
روبرتو كارلوس: پرس ميخواهد رئيس رئال مادريد شود
------------------------------------
مدافع سابق رئال مادريد از بازگشت پرس در قالب مثلث تشكيل شده با زيدان و رونالدو حمايت كرد.
به نقل از ماركا، روبرتو كارلوس عنوان كرد: اطمينان دارم كه پرس مي تواند مادريد را نجات دهد. او مدير خوبي است و نبايد بدبياريهاي گذشته او را ملاك قضاوت قرار داد. وي افزود: اگر پرس بازگردد، من هم حاضرم به رئال مادريد كمك كنم. برخي گزينه هاي برزيلي را براي انتقال به رئال مادريد ترغيب كنم.
بازيكن كنوني فنرباغچه در اين خصوص اظهار داشت: "فلورنتينو پرس ميخواهد بار ديگر به باشگاه بازگردد و رئيس باشگاه رئال مادريد شود. او براي فوتبال زندگي ميكند و دلش براي رئال تنگ شده است. بسياري از بازگشت او خوشحال خواهند شد."
كارلوس در فوتبال تركيه صاحب دو آكامي جوانان است و مي تواند بازيكنان مستعد ترك را نيز براي مذاكره به پايتخت اسپانيا بياورد.
charlize
22-11-2008, 20:16
كاسياس: نتايج خوب از راه ميرسند
ايكر كاسياس خوشبيني، صبر و روحيهاي مبارز را عوامل خروج رئال مادريد از بحران كنونياش خواند.
سنگربان رئال مادريد و تيم ملي اسپانيا گفت: «به زودي نتايج خوب از راه ميرسند. رئاليها در هفتههاي گذشته دليل چنداني براي خوشحالي نداشتهاند.»
شاگردان "برند شوستر" در ليگ قهرمانان اروپا در برابر يوونتوس در دو بازي رفت و برگشت بازنده از ميدان خارج شدند. آنها در جام حذفي اسپانيا هم برابر تيمي دسته سومي به نام "ايرون" شكست خوردند و در
همان دور نخست از اين رقابتها كنار رفتند. كهكشانيها در ليگ اسپانيا هم برابر وايادوليد يك بر صفر تن به شكست دادند.
ايكر كاسياس سنگربان مادريديها با وجود بحران اخيري كه در رئال بروز كرده است، دليلي براي ناراحتي و نااميدي ندارد. اين بازيكن 27 ساله در اين باره گفت: «طبيعي است كه ما از شرايط كنوني راضي نيستيم.
بايد همچنان سخت تلاش كنيم آن وقت نتايج خوب دوباره از راه ميرسند. در فصل جاري ما لحظههاي خوب و بدي را سپري كردهايم اكنون بايد ثابت كنيم كه با وجود همه شايعهها تيم هستيم. بايد با هم كار كنيم و
درست همانند فصل پيش سخت تلاش كنيم.»
راهيابي رئال مادريد به مرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا هنوز قطعي نشده است. كاسياس با اين حال نگران اين موضوع نيست. او گفت: «در بازي رفت برابر يووه فرصت خوبي را از كف داديم تا خيالمان را
از بابت صعود به دور بعد راحت كنيم. با اين حال ما تا صعود فاصله زيادي نداريم. در بازيهاي آينده همه چيز شدني است.»
charlize
22-11-2008, 20:17
كرسپو: ترك اينترميلان قطعي است
------------------------
مهاجم آرژانتيني اينترميلان ايتاليا از ترك قطعي باشگاه خود در فصل زمستان گفت.
به نقل از رويترز، هرنان كرسپو گفت: در حالي كه من از رئال مادريد و چند باشگاه ديگر پيشنهاد رسمي دارم، اينترميلان هيچ تلاشي براي تمديد قراردادم نمي كند و حتي به انتقال قرضي من نيز راضي است.
وي افزود: ترك اينتر قطعي است و من مي توانم به عنوان بازيكن آزاد راهي يكي از باشگاه هاي طرف مذاكره خود شوم.
رئال مادريد پيشنهاد 25 ميليون يورويي را در گام نخست ارائه كرده است.
charlize
22-11-2008, 20:18
رئال مادريد آرشاوين را قرضي مي خواهد
باشگاه رئال مادريد قصد دارد مهاجم زنيت روسيه را به صورت قرضي در اختيار بگيرد.
به نقل از رويترز، رئال مادريد كه مدت ها است مشتري شماره يك آندري آرشاوين به حساب مي آيد، براي آنكه مدير عامل زنيت سنت پترزبورگ روسيه نيز راضي شود، حاضر شده اين بازيكن را به صورت قرضي در اختيار بگيرد تا اين باشگاه تازه احيا شده روس نيز از داشتن ستاره خود آسوده خيال باشد.
آرشاوين از طريق وكيل خود انتقال قرضي را راهي درست و مناسب توصيف كرده و حاضر است تحت قرارداد قرضي نيز راهي رئال مادريد شود.
charlize
22-11-2008, 20:19
دو بازيكن بزرگ در راه برنابئو هستند
-----------------------
نايب رئيس رئال مادريد به هوادران خود وعده خريد دو بازيكن بزرگ را داده است.
به نقل از وب سايت رئال مادريد، پدراگ مياتوويچ گفت: هواداران رئال مادريد بدانند كه دو نام بسيار بزرگ در فصل نقل و انتقالات زمستاني راهي باشگاه مي شوند.
وي افزود: دو بازيكن را زير نظر داريم و مذاكرات با آنها جدي تر از سايرين ادامه دارد.
وي ادامه داد: با كمك پرتوگال مربي و دوست عزيز خود مي توانيم يك شوك سنگين و مثبت را به رئال مادريد وارد كنيم.
charlize
22-11-2008, 20:21
ون دروارت: نيستلروى يك جنگجوى واقعى است
----------------------------
رافائل ون دروارت تاكنون نتوانسته است انتظارات را در تيم جديدش برآورده كند. زمانى كه اين هافبك
هلندى به رئال آمد، همگان منتظر درخشش وى در برنابئو بودند.
ون دروارت كه در هامبورگ به او لقب " فرشته كوچك " را داده بودند هنوز نتوانسته است تمام توانايى هاى خودش را در تيم جديدش به نمايش بگذارد. او تاكنون هيچ نشانى از هافبك آماده و تأثيرگذار فصل گذشته هامبورگ نداشته است. هافبك هلندى كهكشانى ها اميدوار است در هفته هاى آتى، روزهاى بهترى را در مادريد تجربه كند. وى براى درخشش در رئال ،بسيار باانگيزه است.
روزنامه بيلد چاپ كشور آلمان مصاحبه اى را با هافبك فصل گذشته هامبورگ انجام داده است. شما را به خواندن اين مصاحبه دعوت مى كنيم:
• ناكامى هاى رئال در لاليگا همواره ادامه دارد. از اين نگران نيستيد كه خاطره تلخى از اولين فصل حضورتان در رئال مادريد به جا بماند؟!
- نگرانى درباره آينده هيچ فايده اى ندارد. ما نبايد به گذشته فكر كنيم نگرانى در مورد آينده هم كارساز نيست. تنها تلاش ما بايد اين باشد كه به ناكامى هاى رئال مادريد پايان دهيم. رسيدن به اين هدف مستلزم اين است كه در تمرينات با تمام توانمان ظاهر شويم. در حال حاضر هيچ اختلافى بين اعضاى رئال وجود ندارد با وجود اينكه با نتايج ضعيفى كسب كرده ايم هنوز هم جو آرامى در باشگاه ما حاكم است. براى بازگشت به روزهاى خوب فقط كافى است تلاشمان را دوچندان كنيم و دوباره به اين باور برسيم كه براى بزرگترين و بهترين تيم اسپانيا بازى مى كنيم. كسى كه پيراهن رئال مادريد را بر تن مى كند بايد اعتماد به نفس زيادى داشته باشد. ما بايد بدانيم كه جزو بهترين هاى دنياى فوتبال بوده ايم كه شانس حضور در برنابئو را پيدا كرده ايم.
• يعنى شما مشكل رئال را فقط در اعتماد به نفس بازيكنان مى بينيد؟
- بله. اما نبايد فراموش كرد كه همين مشكل تبعات منفى زيادى را به دنبال خواهد داشت. يك ستاره بدون اعتماد به نفس نمى تواند به تيم خود كمك كند به عنوان مثال يك بازيكن هرچقدر هم كه در زدن ضربات ايستگاهى تبحر داشته باشد اگر آن اعتماد به نفس لازم را نداشته باشد نمى تواند توپ خوبى را به سمت دروازه بفرستد.
• به همين دليل است كه رئال مدت ها است از ضربات ايستگاهى به گل نرسيده؟
- بله. دقيقاً براى اثبات اين ادعا كافى است آمار ضربات ايستگاهى موفق رئال مادريد در فصل گذشته را با اين فصل مقايسه كنيد.
• در ديدار رئال مادريد در چهارچوب رقابت هاى جام حذفى در دقايق پايانى صاحب يك ضربه ايستگاهى شديد، به نظر آمد براى پشت توپ ايستادن بين شما، رائول و اسنايدر جنگ لفظى پيش آمد. اين مسأله اتفاق جالبى براى باشگاهى مثل رئال مادريد نيست.
- خب كاملاً شرايط خاصى داشتيم تيم در حال حذف شدن بود و هر كسى دوست داشت از اين اتفاق جلوگيرى كند واقعاً فشار زيادى روى تيم ما بود به هر حال درشرايط خاصى چنين مسائلى پيش مى آيد فرداى همان روز وقتى در تمرينات حاضر شديم من از رائول عذرخواهى كردم. باور كنيد او اصلاً يادش نبود كه روز قبل چه اتفاقى افتاده بود ممكن است در مقطعى مشكلاتى بين ما پيش بيايد اما ما همه با هم رابطه دوستانه اى داريم و همه چيز را خيلى زود فراموش مى كنيم.
• نيستلروى ۹ ماه ازميادين دور خواهد بود. حال و روزش چگونه است. با او صحبت كرده ايد؟
- بله. رود يك جنگجوى واقعى است. او تسليم ناپذير است. رود براى بازگشت به ميادين فوق العاده انگيزه دارد. در رفتار و صداى او به هيچ عنوان نشانى از يأس و نااميدى نبود. همه ما به ياد داريم كه او در آيندهوون چه دورانى را پشت سر گذاشت شايد اگر كس ديگرى جاى او بود همان سال ها با فوتبال خداحافظى مى كرد و يا حداقل نمى توانست بازگشت موفقى به دنياى فوتبال داشته باشد اما رود با مصدوميتش جنگيد و توانست با قدرت تر وموفق تر از هميشه به ميادين بازگردد. شك ندارم اين بار هم همين اتفاق خواهد افتاد. همه ما منتظر بازگشت قدرتمندانه رود به دنياى توپ گرد هستيم.
• هيچ كس بازى هاى زيباى شما را در هامبورگ فراموش نكرده است. شما در هامبورگ بهترين بوديد. چرا هنوز در رئال نتوانسته ايد همان بازيكن موفق و تأثيرگذار هامبورگ باشيد؟
- رئال تيم پرمهره اى است. تمام بازيكنان اين تيم مدعى حضور در تركيب اصلى هستند. اين انتخاب را براى مربى تيم بسيار سخت تر مى كند. براى جا افتادن در تركيب چنين تيمى به زمان احتياج دارم. از پيشرفت خودم در مادريد راضى ام. با بهتر شدن شرايط تيم، من هم به شرايط ايده ال خودم بازمى گردم. با مرور زمان همه چيز بهتر مى شود.
• رئيس اسبق باشگاه رئال مادريد از كادر مديريتى كنونى باشگاه به شدت انتقاد كرده نظر شما در اين باره چيست؟
- من هيچ شناختى از رئيس سابق باشگاه رئال مادريد ندارم. راستش را بخواهيد با كالدرون هم زياد برخورد نداشته ام. به هر حال ما به عنوان بازيكن حق اظهارنظر در مورد اتفاقات اخير را نداريم. فقط مى دانم كسى كه خودش را طرفدار رئال مادريد مى داند در اين شرايط خاص نبايد به خودش اجازه انتقاد بدهد. ما در اين شرايط بيشتر به حمايت احتياج داريم تا انتقاد.
• برخلاف رئال مادريد، بارسلونا اين فصل در لاليگا و ليگ قهرمانان حضورى خيره كننده داشته است. تابستان گذشته بارسا هم به دنبال شما بود. از اينكه به نوكمپ نرفتيد پشيمان نيستيد؟
- خير. رئال مادريد يكى از بزرگترين باشگاه هاى دنيا است. پوشيدن پيراهن اين تيم افتخار بزرگى است. من افتخار مى كنم كه شانس بر تن كردن پيراهن رئال را دارم. اميدوارم بتوانم سال هاى خوبى را در رئال تجربه كنم.
• چه چيزى باعث شد رئال مادريد را به بارسلونا ترجيح دهيد؟
- خب رئال فصل قبل شرايط به مراتب بهترى را نسبت به بارسا داشت. اين تيم قهرمان لاليگا شده بود و شوستر نيز جايگاهش در برنابئو تثبيت شده بود. به نوعى مى توانم بگويم آرامش در مادريد حاكم بود. بارسا چنين شرايطى را نداشت. به همين دليل رئال مادريد را انتخاب كردم.
• دلتان براى هامبورگ تنگ نشده؟
- سال هاى بسيار خوبى را در هامبورگ پشت سر گذاشتم. سال هاى حضور در هامبورگ بهترين سال هاى زندگى من و خانواده ام بود. در آنجا همه چيز عالى بود. با اين تفاسير مگر مى شود دلم براى شهر و تيم هامبورگ تنگ نشده باشد؟! واقعاً اگر به فكر پيشرفت و حرفه خود نبودم مطمئناً در هامبورگ مى ماندم.
• چه تفاوتى هايى بين فوتبال آلمان و اسپانيا وجود دارد؟
- فوتبال آلمان كاملاً قابل پيش بينى است. در آلمان مى توان پيش بينى كرد كه رقيب از كدام سيستم استفاده مى كند. مى توانم اينطور بگويم كه تيم هاى آلمانى قابليت تغيير تاكتيك را ندارند. معمولاً به يك سيستم و روش تكيه مى كنند و سعى دارند تا پايان فصل نيز از همين روش استفاده كنند. به نظر من اين يكى از ضعف هاى تيم هاى آلمانى است كه البته آلمانى ها در تلاشند اين ضعف را برطرف كنند. در مقابل تيم هاى اسپانيايى بسيار انعطاف پذيرند. تيم هايى مثل رئال، بارسا، ويارئال يا والنسيا قادرند با ۴ يا ۵ سيستم مختلف بازى كنند بدون اينكه مشكلى ايجاد شود. بازيكنى كه در تيم هاى اسپانياى بازى مى كند بايد توانايى بازى كردن در سيستم هاى مختلف و حتى پست هاى مختلف را داشته باشند به عنوان مثال در بازى هاى لاليگا بارها و بارها شاهد تغيير پست بازيكنان هستيم. يك بازيكن در دقايقى به عنوان هافبك راست بازى مى كند و سپس به دستور مربى به جناح چپ منتقل مى شود. در هيچ ليگ ديگرى تا اين حد شاهد تعدد اين تغييرات نيستيم.
• زمان نسبتاً زيادى از حضورتان در اسپانيا مى گذرد. كدام بازيكن بيشتر توانسته شما را تحت تأثير قرار دهد؟
- بازيكنان بسيار خوبى در ليگ اسپانيا حضور دارند. بسيارى از آنها جزو بهترين هاى دنياى فوتبال هستند. من از تماشاى بازى مسى، اينى يستا و ژاوى لذت مى برم. اين ۳ بازيكن مثلث موفقيت بارسا هستند. در رئال هم ما بازيكن خوب كم نداريم. هيگواين بى نظير است. دلارد فوق العاده بااستعداد است. كاسياس دروازه بان فوق العاده اى است و رائول هم به عنوان يك اسطوره در رئال مادريد الگوى بسيارى از بازيكنان جوانتر است.
• تا چه زمانى قصد داريد به حضورتان در برنابئو ادامه دهيد؟
- براى رسيدن به اهدافم در دنياى فوتبال رئال مادريد را انتخاب كردم و قصد دارم در برنابئو بمانم و براى رسيدن به اهدافم تلاش كنم و براى رسيدن به اين مهم از هيچ تلاشى دريغ نخواهم كرد.
• چه اهدافى داريد؟
- خب قهرمانى در ليگ قهرمانان اروپا بزرگترين و معتبرترين عنوان در رده باشگاهى است. دوست دارم قهرمانى در ليگ قهرمانان را تجربه كنم ضمن اينكه قهرمانى در لاليگا هم ارزش كمترى نسبت به قهرمانى در ليگ قهرمانان ندارد. اميدوارم با رئال بتوانم عناوين زيادى را كسب كنم.
charlize
22-11-2008, 20:22
هفته دوازدهم لالیگا: آخرین شانس شوستر در مادرید
هفته دوازدهم لالیگای اسپانیا روزهای شنبه و یکشنبه پیگیری خواهد شد.
در یکی از دیدارهای مهم این هفته، رئال مادرید در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو میزبان رکرتیوو اوئلوا است. "برند شوستر" که بعد از شکست مقابل وایادولید تحت فشار شدید انتقادات قرار گرفته است، آخرین فرصت های خود را برای ماندن در مادرید سپری می کند شاید عدم نتیجه گیری در این دیدار زمینه اخراج وی را فراهم کند. بهترین خبر برای رئال مادرید بازگشت "په په" مدافع پرتغالی است که می تواند نقطه ضعف رئال مادرید در بازی های اخیر را پوشش دهد، رکرتیوو نیز که هفته گذشته با دو گل مغلوب بارسلونا شد، با انگیزه های فروان پا به میدان می گذارد و شاید همین انگیزه بلای جان مادریدی ها شود.
بارسلونا، صدرنشین لالیگا نیز روز یکشنبه در ورزشگاه نیوکمپ میزبان ختافه خواهد بود. بارسلونا در این فصل در بازی های خانگی حریفانش را گلباران کرده اما ختافه همواره مقابل این تیم خوب ظاهر شده و گربه سیاه این تیم است.
charlize
22-11-2008, 20:23
در پی شایعات برکناری/ شوستر : دلیلی برای استفاء ندارم!
سرمربی رئال مادرید که امروزه سخت تحت فشار رسانه ها و هواداران می باشد، در آخرین مصاحبه خبری خود اعلام کرد هیچ دلیلی برای استفاء ندارم و ترسی هم از برکناری ندارم.
خبرها حاکی ار این است که مربی آلمانی پس از حذف از جام پادشاهی ، باخت در لیگ قهرمانان و همچنین وضعیت بد درد لا لیگا سخت تحت فشار است،اما این مربی 49 ساله در آخرین مصاحبه خود گفت:"من در رابطه با رفتن فکر نمی کنم چرا که دلیلی برایش نمی بینم و باور دارم که باشگاه هم مرا حمایت می کند."
درحالی که نامهای زیادی همچون کارلو آنچلوتی، سانچس فلورس و مربیان دیگر برای جانشینی مرد آلمانی شنیده می شود اما شوستر اعتقادی به اخراج خود ندارد حتی اگر بازی با رکرتیوو را هم از دست بدهد.
رئال مادرید امشب در ساعت 20:30 به وقت اروپا در زمین خود به مصاف رکرتیوو ائلوا می رود.
kasra_khan2003
22-11-2008, 20:28
یکی نمیگه بازی ساعت چند هست؟! اصلا نشون میده؟
Majid393
22-11-2008, 20:53
فک نکنم نشون بده ......... چون ساعت 9 بازیه منچستر هست و ساعت11 بازیه اینتر-یوونتوس ........
بازی هم ساعت 10 و نیم به وقت تهران شروع میشه ........
charlize
22-11-2008, 21:31
بهتر که نشون ندن!
من دارم به این نتیجه میرسم که هر وقت بازی رئال رو نشون دادن، بچه ها باختن!
نشون ندن سنگین تریم!: دی
D o l f i n
22-11-2008, 22:41
کسی از نتیجه بازی تا الان خبر نداره؟
charlize
22-11-2008, 22:51
کسی از نتیجه بازی تا الان خبر نداره؟
بازی تا دقیقه 20 صفر-صفر مساویه...
لینک بازی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
charlize
22-11-2008, 23:16
خب نیمه اول تموم شد و با گل وسلی بردیم...
خدا رو شکر!: دی...امیدوارم حمله کنن و به فکر دفاع نباشن!
بازم خودم !
دقیقه 50 رئال 1 بر صفر جلو هست. من گل رو زدم. :دی
kasra_khan2003
22-11-2008, 23:52
ایول! ویارئال داره میبازه!
اگه والنسیا از سویا ببازه یا مساوی کنه خیلی خوب میشه!
دیگه اونوقت فقط ما هستیم و بارسا!
سلام
این دیگه چه وضعی شده تورو خدا نیگاه.
تو خونه تو سانتیاگو برنابئو تو دیگ جوشان مادرید.
بیایم و تیم قعر نشین لالیگارو تنها با یه گل ببریم .
شرم اوره این برد از باخت هم بدتره به نظر من که باید شوستر بره.
توچه کردین اصلا تاکتیک و چیزی نداره اصلا تیم با تاکتیک و اصولی بازی نمیکنه.
فقط امیدوارم که تیم تا نیم فصل خوب باشه بعدش خدا کریمه.
charlize
23-11-2008, 00:33
تبریک...چه عجب بردیم ما!: دی
Majid393
23-11-2008, 02:53
منم تبریک میگم در ساعت 3 نصفه شب روز 1شنبه ....... :دی
ali_ranger22
23-11-2008, 10:58
ایول پس بردیم !
iammahdi
23-11-2008, 19:43
تو اخبار گفت رئال بد بازی کرد ...
با باختن فرقی نداره این ...
charlize
23-11-2008, 20:05
ایول پس بردیم !
آره...قبول دارم باورش سخته اما واقعا بردیم!: دی
----------------------------
اخبار همه چیز میگه!مگه به بازی خوبه؟!امتیاز رو گرفتیم و تویه این شرایط همین از همه چیز بهتره!
charlize
23-11-2008, 20:07
ای بابا!
هیگواین مصدوم شد!!!شانس نداریم ما!
فابیو هم بازی ليگ قهرمانان رو از دست داد!
kasra_khan2003
23-11-2008, 21:02
واسه خودش میگه! انجا رو ببین:
مهمترین چیز سه امتیاز بود! که گرفتیم.
ما تا اینجا 10 امتیاز نگرفتیم فقط
Majid393
23-11-2008, 21:15
ای بابا!
هیگواین مصدوم شد!!!شانس نداریم ما!
فابیو هم بازی ليگ قهرمانان رو از دست داد!
---------------------------------------------------------------
حدود 15min دیگه هم بازیه بارسلونا شروع میشه ......
D o l f i n
23-11-2008, 22:54
فعلا که 1بر 0 عقبه امیدوارم ببازه بارسلونا
فعلا که مساوی شده :41: :41:
Majid393
23-11-2008, 23:25
بازیه بارسلونا-ختافه مساوی تموم شد ........
kasra_khan2003
23-11-2008, 23:40
بازیه بارسلونا-ختافه مساوی تموم شد ........
آره، حالا اختلاف شد دو امتیاز! من میگم ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازست! اگه تو نقل و انتقالات زمستانی خوب عمل کنیم، با همین شستر لالیگا رو حداقل میتونیم ببریم دیگه!
h_starboy
24-11-2008, 10:39
۲ -۳ روز اینترنت نداشتم بیاد. بخشید دیگه دیر اومدم. برد رئال رو تبریک میگم. ولی من انتظار داشتم حداقل ۳ تا گل بزنن ولی به هر حال جای شکرش باقیه که بردیم.
بازی بعدیمون خیلی سخته تو زمین ختافه.
ali_ranger22
24-11-2008, 11:03
ختافه رو شوستر خیلی خوب میشناسه
باید ببریم
V A H I D
24-11-2008, 15:59
این قدر از این خیابانی بدم می اد !! چه قدر یه طرفه گزارش می کنه !!
D o l f i n
24-11-2008, 23:50
رئال بابت داشتن 20 بازیکن مصدوم امتیاز منفی گرفته واقعا شاهکاره این همه مصدوم
واقعا کار شوستر سخته باید از این بابت بهش حق داد هر کی باشه کم میاره
ehsan-totti
25-11-2008, 03:02
اصلآ رئال واسه این بازی بازیکن داره که بفرسته تو زمین یا نه ؟ :41::41:
مسئول بدن سازی کدوم احمقی بوده :19:
همه ی بازیکنا که مصدوم شدن دیگه :19::19:
11 نفر سالم داره الان ؟؟؟؟؟:31::41::41::41:
h_starboy
25-11-2008, 10:23
امیدوارم به این زودی از جام قهرمانان حذف نشیم. امشب بازی داریم فکر کنم.
kasra_khan2003
25-11-2008, 15:28
امیدوارم به این زودی از جام قهرمانان حذف نشیم. امشب بازی داریم فکر کنم.
آره دقیقا! اگه این بازی رو ببازیم دیگه فکر نکنم امید چندانی باشه! تو زمین اونا همه هست...
BATE Borisov
v
Real Madrid
بازی رو نشون میده؟
سلام بچها چطورین شما خوبین؟ خسته نباشید. میگم یه خبر دیگه هم واستون دارم . وسلی اشنایدر رو هم به لیست کسانی که به بلاروس نمیتونن برن اضافه کنید. واقعا نمیدونم چی بگم فرط و فرط مصدوم میشن. روبن -اشنایدر-هیگواین-نیستلروی-په په-متذلدر-دیارا-.... نمیدونم این کادر پزشکی چکار میکنن اصلا بلدن تیم رو ریکاوری کنند یا نه. نگران کننده است این روند مصدومان که فعلا امارشون به 11 نفر رسیده. دیگه حرفی برا گفتن نمیمونه . فقط بگم که بنازم به این رائول خودم که 90 دقیقه تمام بازیها بازی میکنه جانانه و محکم و عشقی و با مرام هم بازی میکنه اونقدر محکم هم هستش که مث این سوسولها مصدوم نمیشه. کارش درسته رائول.
V A H I D
25-11-2008, 16:39
Omg !!
دهنشونو سرویس !! فک کنم کالدرون این ها رو ریکاوری می کنه !! بعدش هم این ها اصلا فک نکنم بدنسازی کرده باشن اوول فصل !!
V A H I D
25-11-2008, 16:40
بازی رو نشون میده؟
نه ! بازی یوونتوس رو نشون می ده !
h_starboy
25-11-2008, 16:49
بازی یووه که ساعت ۹ هستش. ولی بازی ما فکر کنم ۱۱:۱۵ باشه رو نشون نمیده و به جاش بازی آرسنال و دیناموکیف رو نشون میده. من به کانال ۳ حق میدم که بازی ما رو پخش نکنه.
charlize
25-11-2008, 18:35
بازی یووه که ساعت ۹ هستش. ولی بازی ما فکر کنم ۱۱:۱۵ باشه رو نشون نمیده و به جاش بازی آرسنال و دیناموکیف رو نشون میده. من به کانال ۳ حق میدم که بازی ما رو پخش نکنه.
من از شبکه سه تشکر میکنم که بازی رو نشون نمیده!
دقت کنید!بعد چند هفته یه بار بازی رئال رو پخش نکرد و رئال برد!
charlize
25-11-2008, 18:41
بولت اين هفته به برنابئو مي رود
یوفا: "اوساين بولت" بهترين دونده سال جهان رسما دعوت باشگاه فوتبال رئال مادريد اسپانيا را براي شرکت در تمرينات اين تيم پذيرفت.
به گزارش یوفا: وي قرار است ظرف چند روز آينده وارد برنابئو شود.
بولت جامائيکايي و ستاره مسابقه هاي دووميداني بازيهاي المپيک 2008 پکن که توانست در اين بازيها علاوه بر رکورد شکني، سه مدال طلا بگيرد، يکي از طرفداران پروپا قرص باشگاه رئال مادريد است.
اين دونده 22 ساله، هفته گذشته در گفت و گو با سايت انجمن بين المللي مطبوعات ورزشي (ايپز) گفته بود، اگر رئال از او رسما دعوت کند، بدون ترديد دعوت آنها را مي پذيرد و بلافاصله به برنابئو خواهد رفت.
وي قبل از صحبت در مورد بازيکن مورد علاقه اش يعني "رود فان نيستلروي" هلندي اظهار داشت: بله، دعوت آنها به دستم رسيده است و به آنجا خواهم رفت.
بولت افزود: بازي فان نيستلروي را از زماني که در تيم منچستريونايتد بود، دنبال مي کنم و مي دانم که او بازيکن بزرگي است. بي صبرانه منتظر ديدار با اين بازيکنان بزرگ هستم. ظرف چند روز آينده به رئال مادريد مي روم.
charlize
25-11-2008, 18:45
نبود بازيكن مشكل رئال ... بيشترين مصدوم لاليگايي در رئال مادريد
باشگاه رئال مادريد اسپانيا صاحب بيشترين تعداد مصدوم در رقابت هاي لاليگا است.
کابوس وحشتناک مصدومیت همچنان در رئال مادرید موج می زند به طوریکه در حال حاضر رئال مادرید در بین تیمهای اسپانیایی از لحاظ داشتن بازیکن مصدوم در رتبه اول قرار دارد و در اروپا بعد از چلسی در مکان دوم جای گرفته است .
رئال مادرید در کمتر از دو هفته , 3 بازیکن کلیدی خود را از دست داده است که اولین انها رود ون نیستلروی بود و بعد از ان مدافع ایتالیایی این تیم فابیو کاناوارو دچار مصدومیت شد .
اخرین انها نیز مهاجم جوان و ارژانتینی این باشگاه یعنی گونزالو هیگوئین است که او نیز در بازی برابر رکرتیوو دچار مصدومیت گردید .
اگر تعداد بازیکنان مصدوم این تیم از اول این فصل تا به اینجای کار حساب شود مجموعا 20 بازیکن در کلینیک این باشگاه پرونده پزشکی تشکیل داده اند .
بعد از رئال مادرید که 20 بازیکن مصدوم داشته است , سویا با 17 , بارسلونا با 13 , بیلبائو با 12 , والنسیا با 10 و ویارئال با 6 بازیکن مصدوم در رده های بعدی قرار دارند .
حتی شوستری که تا هفته های اخیر ارامش خود را حفظ کرده بود از این مساله احساس نگرانی می کند :
این موضوع ما را ازار می دهد و باید این وضعیت را تغییر دهیم ؛ من نمی دانم که چه اتفاقی افتاده است و حتی نمی توانیم با ان مقابله کنیم .
در اروپا فقط تیم چلسی است که از رئال مادرید بیشتر بازیکن مصدوم دارد , این تیم لندنی از ابتدای فصل تا به حال 26 بازیکن مصدوم را در لیست خود دیده است .
یکی از عوامل مهم مصدومیت بازیکنان رئال مادرید به زمین چمن برنابئو برمی گردد حتی پیش از این نیز , بازیکنان زیادی از وضعیت برخی از نقاط این زمین انتقاد کرده بودند و خود شوستر هم به این موضوع اعتراف کرده است :
90 درصد مصدومیتها در زمین خودی اتفاق افتاده است و حتما باید بررسی شود که مشکل چیست .
از اینرو واحد نظارت و رسیدگی به چمن ورزشگاه برنابئو سریعا برای تعمیر قسمتهایی که مشکل دارد مخصوصا زمینی که در ناحیه جنوبی ورزشگاه قرار دارد اقدام کرده است .
charlize
25-11-2008, 18:46
اسکولاری در فهرست رئال مادرید
مسوولان باشگاه رئال مادرید نام لوئیس فیلیپه اسکولاری, سرمربی چلسی را نیز به فهرست جانشینان احتمالی برند شوستر اضافه کردند.
به نقل از ساندی اکسپرس, چنانچه مقامات برنابئو موفق به امضای قرارداد همکاری با آرسن ونگر, سرمربی آرسنال در پایان فصل جاری نشوند, با همتای برزیلی وی وارد مذاکره خواهند شد.
گفته می شود اسکولاری از محدودیت های مالی چلسی راضی نیست و ممکن است این تیم را ترک کند.
charlize
25-11-2008, 18:47
با غیبت کاناوارو , راموس بار دیگر در مرکز دفاع بازی خواهد کرد
بعد از اینکه معلوم شد فابیو کاناوارو به دلیل مصدومیت نمی تواند در برابر باته حضور یابد , احتمال داده می شود راموس بار دیگر در مرکز دفاع بازی کند .
این روزها رئال مادرید حال و روز خوشی ندارد و از طرفی نتایج ضعیف این تیم و از طرف دیگر مصدومیتهای پی در پی بازیکنان رئال فشار زیادی را بر پیکره این تیم وارد کرده است .
یکی از این بازیکنان مصدوم رئال , کاناوارو است که سرانجام به دلیل مصدومیت نتوانست به همراه کاروان این تیم به بلاروس سفر کند و در مادرید ماند .
با اماده نشدن کاناوارو برای این بازی خیلی از کارشناسان احتمال می دهند که شوستر بار دیگر راموس را در مرکز دفاع خواهد گذاشت .
این تجربه یک بار در بازی این تیم در برابر رکرتیوو بدست امد و اتفاقا نتیجه خوبی هم داد و بعید نیست که شوستر دوباره بخواهد راموس را در کنار په په جای دهد هر چند متذلدر مدافع مرکزی و المانی این تیم نیز بهبود یافته و به همراه تیم به بلاروس سفر کرده است .
charlize
25-11-2008, 18:48
اشنايدر هم از سفر به بلاروس محروم شد !
باشگاه رئال مادريد اعلام کرد : " وسلي اشنايدر " مهاجم -هافك هلندي اين باشگاه به دليل مصدوميت ا ديدار سه شنبه شب رئال با " باته بوريسف " در ليگ قهرمانان اروپا را از دست داده است
همچنين باشگاه رئال مادريد اعلام کرد : " گونزالو هيگواين " مهاجم آرژانتيني اين باشگاه به دليل مصدوميت ناشي از پيچ خوردگي قوزک پا ديدار سه شنبه شب رئال با " باته بوريسف " در ليگ قهرمانان اروپا را از دست داده است .
رئال در بيانيه اي که روز يکشنبه انتشار يافت گفت : هيگواين که با به ثمر رساندن 9 گل بهترين گلزن باشگاه در مسابقات فصل جاري لاليگا است با هدف " بهبودي هرچه سريعتر " تحت عمل فيزيوتراپي قرار خواهد گرفت .
ولي " وسلي اشنايدر " هافبک هلندي رئال نيز که در ديدار شنبه شب تيمش با " رکرتيوو اوئلوا " مصدوم شده بود قادر به سفر به بلاروس خواهد بود.
رئال پيش از اين چندين بازيکن کليدي خود بويژه " رود فان نيستلروي " را به دليل مصدوميت از دست داده است . اين مهاجم هلندي به دليل عمل زانو تا پايان فصل نخواهد توانست رئال را ياري دهد .
" فابيو کاناوارو " مدافع ايتاليايي نيز که برند شوستر سرمربي رئال اميدوار بود بتواند از مصدوميت بازگردد براي ديدار سه شنبه شب در تيم نخواهد بود .
رئال با چهار امتياز کمتر از يوونتوس که پيش از اين به مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا راه يافته است در مکان دوم گروه هشت قرار دارد .
charlize
25-11-2008, 18:49
as مدعي شد رئال مادريد در دو قدمي "کرسپو"
روزنامه as اسپانيا از نزديک شدن سران باشگاه رئال مادريد به جذب "هرنان کرسپو" خبر داد.
اين روزنامه مدعي شد که "پدراگ مياتوويچ" مدير ورزشي رئال مادريد به کرسپو پيشنهادي ارائه کرده است که طي آن مهاجم آرژانتيني تا ژوئن 2009 براي باشگاه اسپانيايي توپ خواهد زد و مي تواند براي يک سال ديگر نيز اين قرارداد را تمديد کند.
با اين حال، به نظر مي رسد مهاجم اسبق چلسي و کنوني اينتر ترجيح بدهد تا ژوئن 2010 براي رئالي ها بازي کند که اين درخواست مورد پذيرش سران رئال مادريد نيست. اکنون همه چيز به تصميم خود کرسپو بستگي دارد که در صورت جدا نشدن از اينتر بايد همچنان در تيم مورينيو نيمکت نشين باشد.
در صورتي که کرسپو با پيشنهاد رئال مادريد موافقت کند از ماه ژانويه 2009 مي تواند براي اين تيم به ميدان برود.
رئال مادريد اين روزها با کمبود مهاجم و آسيب ديدگي شمار بسياري از بازيکنان خود روبرو هستند. رود فان نيستلروي مهاجم هلندي اين تيم به دليل آسيب ديدگي از ناحيه زانو و عمل جراحي اخير خود تا پايان فصل جاري قادر به همراهي کهکشاني ها نخواهد بود.
kasra_khan2003
25-11-2008, 19:25
نبود بازيكن مشكل رئال ... بيشترين مصدوم لاليگايي در رئال مادريد
باشگاه رئال مادريد اسپانيا صاحب بيشترين تعداد مصدوم در رقابت هاي لاليگا است.
کابوس وحشتناک مصدومیت همچنان در رئال مادرید موج می زند به طوریکه در حال حاضر رئال مادرید در بین تیمهای اسپانیایی از لحاظ داشتن بازیکن مصدوم در رتبه اول قرار دارد و در اروپا بعد از چلسی در مکان دوم جای گرفته است .
رئال مادرید در کمتر از دو هفته , 3 بازیکن کلیدی خود را از دست داده است که اولین انها رود ون نیستلروی بود و بعد از ان مدافع ایتالیایی این تیم فابیو کاناوارو دچار مصدومیت شد .
اخرین انها نیز مهاجم جوان و ارژانتینی این باشگاه یعنی گونزالو هیگوئین است که او نیز در بازی برابر رکرتیوو دچار مصدومیت گردید .
اگر تعداد بازیکنان مصدوم این تیم از اول این فصل تا به اینجای کار حساب شود مجموعا 20 بازیکن در کلینیک این باشگاه پرونده پزشکی تشکیل داده اند .
بعد از رئال مادرید که 20 بازیکن مصدوم داشته است , سویا با 17 , بارسلونا با 13 , بیلبائو با 12 , والنسیا با 10 و ویارئال با 6 بازیکن مصدوم در رده های بعدی قرار دارند .
حتی شوستری که تا هفته های اخیر ارامش خود را حفظ کرده بود از این مساله احساس نگرانی می کند :
این موضوع ما را ازار می دهد و باید این وضعیت را تغییر دهیم ؛ من نمی دانم که چه اتفاقی افتاده است و حتی نمی توانیم با ان مقابله کنیم .
در اروپا فقط تیم چلسی است که از رئال مادرید بیشتر بازیکن مصدوم دارد , این تیم لندنی از ابتدای فصل تا به حال 26 بازیکن مصدوم را در لیست خود دیده است .
یکی از عوامل مهم مصدومیت بازیکنان رئال مادرید به زمین چمن برنابئو برمی گردد حتی پیش از این نیز , بازیکنان زیادی از وضعیت برخی از نقاط این زمین انتقاد کرده بودند و خود شوستر هم به این موضوع اعتراف کرده است :
90 درصد مصدومیتها در زمین خودی اتفاق افتاده است و حتما باید بررسی شود که مشکل چیست .
از اینرو واحد نظارت و رسیدگی به چمن ورزشگاه برنابئو سریعا برای تعمیر قسمتهایی که مشکل دارد مخصوصا زمینی که در ناحیه جنوبی ورزشگاه قرار دارد اقدام کرده است .
حال میکنی تو رو خدا؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو همه چی رکورد داریم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Majid393
25-11-2008, 19:27
ّبازی هم ساعت 11:15 شروع میشه ......
V A H I D
25-11-2008, 19:47
من از شبکه سه تشکر میکنم که بازی رو نشون نمیده!
دقت کنید!بعد چند هفته یه بار بازی رئال رو پخش نکرد و رئال برد!
موافقم باهات ! اگه یادتون باشه بهترین بردمون رو هم پارسال تلویزیون نشون نداد ! 7-1 رو می گم !! :دي
V A H I D
25-11-2008, 19:51
در حمايت از مربي آلماني
لاپورتا: رئال مادريد لياقت شوستر را ندارد
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه بارسلونا، تيم رئال مادريد را لايق داشتن مربي مثل شوستر ندانست.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، خوان لاپورتا گفت: شوستر كارش را بلد است و خيلي خوب تيمش را رو به جلو مي برد. او مربي بزرگي است؛ اما رئال مادريد لياقت ندارد چنين مربياني را حفظ كند.
وي ادامه داد: هواداران اين تيم هم مي دانند كه به خاطر ندانم كاري هاي مديران قبلي چه مربيان بزرگي را از دست داده اند. من به عنوان يك مدير اگر مربي مثل گوارديولا را نداشتم، قطعا شوستر را انتخاب مي كردم.
مديرعامل بارسا افزود: مربي كه در بدترين شرايط روحي بازيكنان دست به تغييرات تاكتيكي مي زند، مربي كوچكي نيست و بايد او را حفظ كرد.
مدیری که که برای حفظ سمتش به گه خوردن افتاده بود پارسال و جولوی خبرنگارا گریه می کرد حالا ببینید چه قد قدی می کنه !!
D o l f i n
25-11-2008, 21:58
خدا کنه رئال بتونه ونگر رو جذب کنه
Ariensport.com: باشگاه رئال مادرید نیز به جمع مشتریان " باستین شوان اشتایگر " هافبک آلمانی بایرن مونیخ اضافه شد.
قرارداد این ملی پوش آلمانی در پایان فصل به اتمام می رسد و طبق گزارشات رسیده از آلمان، قهرمان فصل گذشته اسپانیا در این هفته مذاکراتش را با او آغاز خواهد کرد.
طبق گزارش کیکر، نمایندگان رئال مادرید، شامل " پدراگ میاتوویچ " و" رومن کالدرون " برای گفتگو با مشاور " شوان اشتایگر " راهی مونیخ خواهند شد، در زمانی که بایرن مونیخ در چهارچوب رقابت های جام قهرمانان اروپا میزبان استوابخارست است.
اگرچه رسانه های اسپانیایی حدس زده اند میاتوویچ، منشی فنی خود " میگوئل آنخل پورتگال " را برای گفتگو راهی مونیخ کند.
قهرمان آلمان می داند قرارداد " شوان اشتایگر " در حال اتمام است، اما علاقمندی میلان، یوونتوس، آرسنال، چلسی و منچستر یونایتد به این هافبک 24 ساله، کار آن ها را برای حفظ او در " آلیانز آرنا " دشوار کرده است.
" شوان اشتایگر " از ماه ژانویه آزاد است تا با باشگاه های علاقمند به وی مذاکره کند.
Majid393
25-11-2008, 23:29
رئال دقیقه 6 توسط رائول گل زد ........
charlize
25-11-2008, 23:30
دقیقه 15 و 1-0 جلو هستیم...
لینک گزارش بازی:
Majid393
25-11-2008, 23:30
گزارش بازی :
charlize
25-11-2008, 23:33
نکته قشنگش اینه که سایت گل زده که اشنایدر داره بازی میکنه!!!!!!!!!!
charlize
25-11-2008, 23:35
یه دقیقه بعد گل هم هاینزه یه کارت زرد گرفته!
Majid393
25-11-2008, 23:35
اول جای اشنایدر ، فان در فارت رو گذاشته بود تو بازی این سایت گل ........ :دی
charlize
25-11-2008, 23:37
ترکیب به نقل از سایت گل:
1. Casillas, Iker
3. Pepe
4. Ramos, Sergio
7. Raúl
8. Gago, Fernando
9. Saviola, Javier
10. Sneijder, Wesley
14. Guti
15. Drenthe, Roysten
16. Heinze, Gabriel
22. Torres, Miguel
charlize
25-11-2008, 23:38
اول جای اشنایدر ، فان در فارت رو گذاشته بود تو بازی این سایت گل ........
آخه مسئله اینه که گفته شده که اصلا وسلی با تیم نرفته!!!!!
charlize
بازیکن اونا یه کارت زرد گرفت...
kasra_khan2003
وقتش هست ساویولا بازیش رو نشون بده!
با این ترکیب قهرمانیم: دی
kasra_khan2003
25-11-2008, 23:41
آقا من باید صبح زود از خواب پاشم، میرم لا لا! ایشالا که برنده از زمین میایم بیرون
Majid393
25-11-2008, 23:46
آخه مسئله اینه که گفته شده که اصلا وسلی با تیم نرفته!!!!!
راست میگیا ....... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
charlize
25-11-2008, 23:49
تغریبا دقیقه 35 و کماکان با گل رائول 1-0 جلو هستیم و وسلی هم در زمین هست!!!!
Majid393
26-11-2008, 00:06
بروبچ به طرز خفنی خوابم میاد ...... :دی
برم بخوابم .......
صبح قبل از رفتن به مدرسه پامیشم و نتیجه رو نیگا میکنم ....... :دی
فقط امیدوارم برنده بشیم ......
h_starboy
26-11-2008, 00:41
باز هم رائول در لیگ قهرمانان گل زد. ماشالا به این غیرت. آفرین.
دقیقه ۶۷ همچنان ۱-۰ به نفع رئال
سلام: هنوز 1-0 جلو هستیم و یحتمل که بازی رو خواهیم برد. تو خونه بات بلاروس رئال مادرید 1-0 برده همگی دست دست . بابا بیان جمع کنن این شتر رو داره چکار میکنه مردک ابله. مقابل باته به زور اونم مطمئنم رو خلاقیت و تیزهوشی رائول بوده گل زده. اصلا و ابدا این شتر تاکتیک نداره و من شدیدا باهاش مخالفم. از قدیم گفتن هرچه احمد گفت درسته نه ببخشید از قدیم گفتن در کار خیر جای هیچ استخاره چی نمیگم ..اها نیست. در کار خیر جای هیچ استخاره نیست. بله باید هر چه زودتر این شتر رو بندازیم بیرون و رافا بنیتز رو بیاریم. تو یکی از خبرا خوندم که رئال به دنبال اسکولاری هستش بیا گل بود و به سبزه نیز اراسته شد. اونقدر اینو و اون میکنن که اخرش هیچ کیو نمیخرن حالا ببینید کی گفتم. مث کسی هستش که میره تو بازار از بس همه چی تو چشمش قشنگی میکنه میخواد همه رو بخره اما در واقع هیچ کدوم رو نمیتونه بخره. دعا کنید بچها دعاکنید شما جوونید دلتون پاکه قبول میشه این شتر بره دی: ایشالا درست میشه اینقدر خواهشن ایه نحس نخونید .
ای بابا. من این همه قشنگ جمله بندی میکنم. و جمله ها رو از هم جدا میکنم . باز اینا که سر هم نوشته شده میدونید مشکل چیه؟ خدمت گوتی هم عرض ارادت و سلام دارم. ((((رفقا خواهشن تو تاپیک از اسامی مستعار استفاده کنید که یه جورایی هم سکرت بمونه کاراتون هم جو قشنگی ایجاد بشه هم کلاس بره بالا)))) بازی تقریبا در اخرین دقایق خود به سر میبره و هنوز همان 1-0. مبارکه به شتر
h_starboy
26-11-2008, 00:50
همچین هم دقایق آخر نیست. دقیقه ۷۵ ==> ۱-۰
:31: فعلا اینجوریم ==== >> :8:
اگه زد حال نزنن.
charlize
26-11-2008, 00:54
تغریبا دقیقه 80 و هنوز 1-0 جلو هستیم...
جالبه که تازه اولین تعویض تیم انجام شد!!!!
h_starboy
26-11-2008, 00:55
باید هر چه زودتر این شتر رو بندازیم بیرون و رافا بنیتز رو بیاریم. تو یکی از خبرا خوندم که رئال به دنبال اسکولاری هستش بیا گل بود و به سبزه نیز اراسته شد
آخ گفتی من عاشق رافا بنیتزم. خیلی ازش خوشم میاد.
راستی تو اخبار گفت دنبال ونگر هم هستن.
charlize
26-11-2008, 01:00
نتایج بقیه بازیها در دقایق پایانی:
گروه پنج:
آلبورگ 2-1 سلتیک
منچستر 0-0 ویارئال
-------------------
گروه شش:
بایرن 3-0 استوا
فیورنتینا 1-2 المپیک لی-ون
--------------------
گروه هفت:
آرسنال1-0 دیناموکیف
فنر 1-2 پورتو
----------------------
گروه هشت:
باته 0-1 رئال
h_starboy
26-11-2008, 01:02
تعویض دوم دقیقه ۸۵ گارسیا به جای سلطان رائول
مخلص گاگوی عزیز هم هستیم.
charlize
26-11-2008, 01:03
بابا بیان جمع کنن این شتر رو داره چکار میکنه مردک ابله. مقابل باته به زور اونم مطمئنم رو خلاقیت و تیزهوشی رائول بوده گل زده.
ما خیلی چاکریم رائول جون امامخالفم...تویه این شرایط ما فقط باید به فکر بردن باشیم و نتیجه و بازی رو بیخیال شیم....
charlize
26-11-2008, 01:04
تعویض دوم دقیقه ۸۵ گارسیا به جای سلطان رائول
مخلص گاگوی عزیز هم هستیم.
بوئنا هم جای خاویر به بازی اومد....
ما هم خیلی چاکریم....
charlize
26-11-2008, 01:05
نتایج بقیه بازیها در دقایق پایانی:
گروه پنج:
آلبورگ 2-1 سلتیک
منچستر 0-0 ویارئال
-------------------
گروه شش:
بایرن 3-0 استوا
--------------------
گروه هفت:
آرسنال1-0 دیناموکیف
فنر 1-2 پورتو
----------------------
گروه هشت:
باته 0-1 رئال
منچستر بازیش تموم شد....
charlize
26-11-2008, 01:05
بازی بایرن هم تموم شد...
آرسنال هم تموم...
سلتیک هم تموم....
charlize
26-11-2008, 01:06
لی-ون هم تموم شد....
charlize
26-11-2008, 01:08
تبریک میگم....
بازی تموم شد و بردیم....
charlize
26-11-2008, 01:08
بازی پورتو هم تموم شد....
-----------------
ولی رائول تو چه دقیقه ای هم گل رو زد!دقیقه 7!
h_starboy
26-11-2008, 01:09
تبریک میگم. به مرحله بعد هم صعود کردیم ولی چون احتمالا به عنوان تیم دوم هستیم کارمون سخت تر میشه.
charlize
26-11-2008, 01:10
نتایج دور پنجم رقابت های جام قهرمانان اروپا:
گروه پنج:
آلبورگ 2-1 سلتیک
منچستر 0-0 ویارئال
-------------------
گروه شش:
بایرن 3-0 استوابخارست
--------------------
گروه هفت:
آرسنال1-0 دیناموکیف
فنرباغچه 1-2 پورتو
----------------------
گروه هشت:
باته 0-1 رئال
زنیت 0-0 یوونتوس
1-0 بردیم مبارکه برای جناب شتر دست مرتب. الان میگین بابا چرا با این بنده خدا لجی. خیلی خوب من لج نیستم این هفته مقابل ختافه میبینیم چکار میکنه. میگید نه نگاه کنید.
ای بابا این چه وضعیه نزنید بابا تیم رو نمیگم نمیتونم نه رنگ رو عوض کنم نه از نقل قول استفاده کنم فقط میشه تایپ کرد همین. در مورد حرف گاگو جان میخواستم بگم. اول که مابیشتر داداش خییییلی مخلص هم شما و هم تمام رئالیون عزیز دل بودیم و هستیم و اگه باشیم خواهیم بود. دوم هم بگم که ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازست. منظور اینکه اگه این شتر بره و بنی خرگوشه بیادش اول که چون قبلا تو رئال بوده خیلی خوب جا میفته و راحت میتونه خودش رو سریع ظرف چند هفته وفق بده و کارا روبه راه بشه. تازه لا اقل اون تاکتیک و تجربه داره شتر جون چی داره؟ همینطور بگم که من مخالف شتر نیستم اما در این سن رئال براش لقمه بزرگیه بهتره تجربشو بیشتر کنه. خلاصه ما مخلص همه هستیم دربست. بقول بچها گفتنی (شما دداش خودمایی دداش)(به لهجه مشهدی برین تو کارش) خیلی نوکریم امیدوارم سلامت و تندرست و شاداب و خوشوقت باشید تا بازگشتی دیگر یا علی مدد خدا نگهدار.
kasra_khan2003
26-11-2008, 07:13
ببینید تا بیدار شدم اومدم نتیجه رو چک کردم:31: تبریک میگم! ایشالا بازی رئال رو هیچ وقت پخش نکنن! اینم نمره بازیکنا
به نمره ی راموس، اشنایدر و گاگو توجه کنید!
Casillas – 6
Miguel Torres – 6.5
Sergio Ramos – 7.5
Pepe – 8
Heinze – 6
Sneijder – 7
Gago – 8
Guti – 6
Raúl – 7
Saviola – 5.5
Saviola – 5.5
تعویضی ها:
Van der Vaart – 6
Javi García – 5.5
h_starboy
26-11-2008, 10:18
گوتی باز زیاد خوب کار نکرد. گاگو مثل همیشه عالی بود.
هاینزه هم بیشتر از این ازش انتظار نمیره. په په و راموس هم عالی. رائول هم که دمش گرم یه گل ۳ امتیازی زد.
Death prince
26-11-2008, 10:52
سلام به تمام دوستان رئالی این برد مهم رو به هممون تبریک میگم:11:
یک سوال فنی چرا وقتی دوره اموزشی هستیم نمیشد تو این تاپیک نظر داد :5:
ولی به نظر من برای مربیگری تیمی مثل رئال یکی مثل فان باستن هلندی بدرد می خوره چون هم تیمش هجومی هم نتایجش پر گله:21:
ali_ranger22
26-11-2008, 14:21
تبریک میگم
بسی حال کردم
charlize
26-11-2008, 14:58
گوتی باز زیاد خوب کار نکرد. گاگو مثل همیشه عالی بود
اختیار داری گوتی جون...ما کوچیکا باید از شماها یاد بگیریم حالا حالاها...
Death prince
26-11-2008, 15:34
اسامی تیم منتخب هفته 12 لالیگا
GK
Roberto Abondanzieiri _Getafe
DEF
Miguel_Valencia
Iván Marcano _Racing SantanderDomingo _Numancia
Luciano Monzón_Real Betis
MID
Andrés Guardado_ Deportivo La Coruña
:11:Wesley Sneijder_Real Madrid
Achille Emana_ Real Betis
Jonathan Sesma_Valladolid
ST
Manu Del Moral _ Getafe
Jonathan_Racing Santander
SUB
Daniel Aranzubia (Deportivo La Coruna)
:2:Dani Alves (Barcelona)
Juanfran (Osasuna)
Javier Camuñas (Recreativo Huelva)
Nabil Baha _Málaga
باز خوبه ما یک نفر رو تو ترکیب اصلی داریم با این همه مصدوم:8:
ehsan-totti
26-11-2008, 19:04
سلام به تمام دوستان رئالی این برد مهم رو به هممون تبریک میگم:11:
یک سوال فنی چرا وقتی دوره اموزشی هستیم نمیشد تو این تاپیک نظر داد :5:
ولی به نظر من برای مربیگری تیمی مثل رئال یکی مثل فان باستن هلندی بدرد می خوره چون هم تیمش هجومی هم نتایجش پر گله:21:
خواهشن دیگه اسم مربی نیارین :41:
همینی که داریم خوبه :5:
تا آخر فصل خیلی مونده :27:
همین شوستر هم فصل قبل بازیاش هم هجومی بود هم پرگل :27::27:
این فصل تیمش مشکل داره :41:
ehsan-totti
26-11-2008, 19:06
:31:این فصل نباید زیاد امیدوار باشیم
هر چند هنوز خیلی راه داریم تا آخرش :8:
ولی من تو این تیم نمیبینم قهرمان بشه :41:
ایشالا فصل بعد :8::8::27:
یه سری بازیکن توووووووووپ هم بگیرن :10::10::10::10:
charlize
26-11-2008, 19:15
بنیتز؛تنها گزینه رئال
روزنامه نيوز آو د ورلد چاپ انگليس مدعي شد رافا بنيتز سرمربي باشگاه ليورپول تنها گزينه مورد نظر تيم فوتبال رئال مادريد براي جانشيني برند شوستر آلماني است.
موقعيت شوستر در باشگاه رئال با تداوم نتايج ضعيف و قرار گرفتن زير سلطه رقيب سنتي خود ، بارسلونا، همچنان متزلزل به نظر ميرسد.
پيروزي نزديك شنبه شب برابر ركرتيوو هوئلوا، رئال را در فاصله كمي با بارسلونا نگه داشته اما هر لغزشي از اين پس، شوستر را بيشتر به درهاي خروجي ورزشگاه سانتياگو برنابئو نزديك خواهد كرد بويژه اينكه گفته ميشود هيات مديره باشگاه مجددا در انديشه يافتن جانشيني مناسب براي وي هستند.
در اين بين، رافا بنيتز ازهنگامي كه ليورپول را در سال ۲۰۰۵قهرمان چمپيونز ليگ (جام قهرمانان باشگاههاي اروپا) كرد و حتي كمي پيشتر از آن كه با والنسيا به دو مقام قهرماني در لاليگا (ليگ دسته اول باشگاههاي اسپانيا) دست يافت، مورد توجه رئال بوده است.
وي، دريافت هر نوع پيشنهادي از سوي رئال را رد كرده و مصمم است اجراي برنامه هايش در آنفيلد را پي بگيرد.
در شرايطي كه سرخ پوشان، بهترين نتايج خود طي ۱۰سال گذشته را در مسابقه هاي ليگ برتر كسب كرده اند، جدايي بنيتز از ليورپول و پيوستن به رئال شوك بزرگي خواهد بود.
اين درحالي است كه روابط او با مالكان آمريكايي باشگاه چندان هم خوب نيست و مذاكرات با رئال هنوز وارد مرحله جدي نشده.
شايد يك پيشنهاد نامناسب از سوي ليورپول، بنيتز را با همه چمدان هايش به فرودگاه جان لنون بكشاند اما اين اتفاق تا پايان فصل جاري رخ نخواهد داد.
charlize
26-11-2008, 19:19
خبرهای چند روز گذشته
----------------------------------------
حمايت گاسپارت و كلمنته از شوستر
رئيس سابق بارسلونا و سرمربي اسبق تيم ملي اسپانيا از سرمربي آلماني رئال مادريد حمايت كردند.
به نقل از آس اسپانيا، خوان گاسپارت مديرعامل سابق باشگاه بارسلونا گفت: فكر كنم بد نيست كمي هم براي رتبه دوم بودن در جدول احترام قائل شويم. شاگردان شوستر در رتبه دوم لاليگا هستند و اين چيز كمي نيست.
وي افزود: رئال در فاصله 3 امتيازي بارسلونا است و با يك بازي همه چيز تغيير مي كند، بنابراين نبايد براي مادريدي ها جاي نگراني باشد.
كلمنته سرمربي سابق تيم ملي اسپانيا نيز در اين باره گفت: باورم نمي شود با شوستر چنين برخوردي شود. اين شايسته باشگاه بزرگي مثل رئال مادريد نيست كه مربي خود را پس از قهرماني در لاليگا آن هم در زماني كه در رتبه دوم جدول است، اخراج كند.
---------------------------------------------------
لاپورتا: رئال مادريد لياقت شوستر را ندارد.
مديرعامل باشگاه بارسلونا، تيم رئال مادريد را لايق داشتن مربي مثل شوستر ندانست.
به نقل از آس اسپانيا، خوان لاپورتا گفت: شوستر كارش را بلد است و خيلي خوب تيمش را رو به جلو مي برد. او مربي بزرگي است؛ اما رئال مادريد لياقت ندارد چنين مربياني را حفظ كند.
وي ادامه داد: هواداران اين تيم هم مي دانند كه به خاطر ندانم كاري هاي مديران قبلي چه مربيان بزرگي را از دست داده اند. من به عنوان يك مدير اگر مربي مثل گوارديولا را نداشتم، قطعا شوستر را انتخاب مي كردم.
مديرعامل بارسا افزود: مربي كه در بدترين شرايط روحي بازيكنان دست به تغييرات تاكتيكي مي زند، مربي كوچكي نيست و بايد او را حفظ كرد.
------------------------------------------------------
رئال مادريد به دنبال شواين اشتايگر است.
مقامات باشگاه رئال مادريد مي كوشند هافبك مركزي بايرن مونيخ را به خدمت بگيرند.
به نقل از كيكر، رئال مادريد كه قصد دارد كم كاري هاي تابستاني خود را در فصل زمستان جبران كند در كنار گزينه هاي فراوان و گران قيمت فهرست مذاكرات خود، مي كوشد بازي ساز تيزهوش بايرن مونيخ را نيز به خدمت بگيرد.
پرتوگال دستيار اسپانيايي شوستر در حال مذاكره مستقيم با مدير برنامه هاي اين بازيكن است.
----------------------------------
ديدار محرمانه وكيل تهوز با مياتوويچ
باشگاه رئال مادريد مي كوشد در كنار ساير گزينه ها در فصل نقل و انتقالات زمستاني، گل زن آرژانتيني منچستر يونايتد را نيز به خدمت گيرد.
به نقل از گاردين، كارلوس تهوز بازيكن جنجالي فوتبال جزيره كه پس از يك سال مذاكره با وستهام در نهايت راهي منچستر يونايتد شد، روز گذشته از طريق وكيل خود به صورت محرمانه با پدراگ مياتوويچ نايب رئيس باشگاه رئال مادريد ديدار و گفت و گو كرد.
روزنامه مذكور با اشاره به وجود برخي مشكلات مالي ميان تهوز و منچستر يونايتد احتمال نشان دادن چراغ سبز وي به رئال مادريد را بالا دانسته است.
------------------------------------------
مذاكرات ونگر با سران رئال براي جانشيني شوستر
سرمربي فرانسوي آرسنال در حال مذاكره با باشگاه رئال مادريد به سر مي برد.
به نقل از منابع خبري اسپانيا، آرسن ونگر كه هفته هاي توام با ناكامي را با آرسنال سپري مي كند، در حال مذاكره با رئال مادريد است.
رئال مادريد با پيروزي در هفته دوازدهم به رتبه دوم جدول رسيده است؛ اما گويا مقامات اين تيم تصميم خود را مبني بر اخراج شوستر گرفته اند.
--------------------------------------
كرسپو: قدر اين موقعيت را مي دانم
مهاجم آرژانتيني اينتر ميلان ايتاليا گفت: بيترديد قدر اين موقعيت به دست آمده را ميدانم.
به نقل از آس اسپانيا، ارنان كرسپو گفت: رئال مادريد باشگاه بزرگي است. نمي خواهم فرصت انتقال به اين باشگاه را از دست بدهم.
وي افزود: اكنون بازيكن اينتر ميلات هستم و به قرارداد خود پايبند خواهم بود؛ حتي تا آخرين ثانيه اما اگر اينترميلان تلاشي براي تمديد قراردادم نكند، ترديد ندارم كه به رئال ملحق خواهم شد.
-----------------------------------------
دل بوسكه: رئال مادريد بازيهاي خوبي ارائه ميكند.
سرمربي تيم ملي اسپانيا اوضاع تيم باشگاهي رئال مادريد را خوب و مثبت ارزيابي كرد.
به نقل از ماركا، ويسنته دل بوسكه گفت: از ديد من مردان شوستر خيلي خوب بازي مي كنند و ضريب اشتباهات آنها در هفته هاي اخير به شدت كاهش يافته است.
وي در حمايت از سرمربي آلماني رئال كه به نظر مي رسد در آستانه بركناري قرار دارد، گفت: شوستر مربي كوچكي نيست و همه ما او را مي شناسيم.
سرمربي سابق رئال افزود: سران مادريد بايد از عجله در اين كار پرهيز كند و اميدارم رامون كالدرون اشتباهي را كه پرس مرتكب شده بود، تكرار نكند.
charlize
26-11-2008, 19:21
دانلود تک گل بازی رئال مادرید و باته
.::کاپیتان رائول::.
RapidShare
zShare
kasra_khan2003
26-11-2008, 22:37
ممنون بابت گذاشتن گل بازی، عجب شوتی از این رائول!
توجه کردین تیریپ کاپلو داریم بازی میکنیم؟: دی
دوتا بازی هست که 1 - 0 داریم میبریم!
h_starboy
27-11-2008, 12:16
گاگو جان بابت گل ممنون.
رئال مادريد به دنبال شواين اشتايگر است.
دیشب اخبار یه لیست ۷ - ۸ نفره رو نام برد که یکیش شواین بود.
مذاكرات ونگر با سران رئال براي جانشيني شوستر
ونگر خوبه ولی من بنیتز و میخوااااااااااااااااااااا ااام.
Death prince
27-11-2008, 15:27
سلام:40:
دیروز روزنامه های marca خبری مبنی بر تعویض پاتو مهاجم میلان ایتالیا را با راموس را اعلام کردند
میلانی ها میخواهند راموس را جایگزین مالدینی کنند که گویا فصل اخر حضورش را در فوتبال حرفه ای سپری میکند
وبا این تغییر قصد تهاجمی تر کردن تیمش را دارد
همچنین در روزنامه Marca شایعاتی در مورد امدن انجلو دیماریا بازیکن ارژانتین به تیم رئال مادیرید است
البته همه اینا متن کامل داره ولی چون هیچی اسپانیایی بلد نبودم نتونستم کامل معنی کنم :31:
Death prince
27-11-2008, 15:39
به نقل از روزنامه گل در ماه ژوئن کارلوس توز مهاجم منچستر به صورت قرضی به تیم ایتالیایی اینتر خواهد پیوست:5:
charlize
27-11-2008, 15:49
خواهش دارم دوستان...انجام وظیفست...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
براي تقويت هرچه بيشتر خط حمله - مادريد در انديشه خريد اوليويه را است
باشگاه رئال مادريد ميكوشد براي تقويت خط حمله خود مهاجم سابق رئال ساراگوسا را به خدمت بگيرد.
به نقل از رويترز، ريكاردو اوليويه را قرار است با قبول پيشنهاد رئال مادريد، به عنوان بازيكن قرضي در لباس چلسي فوتبال حرفهاي را تجربه كند. كارشناسان علت اين امر را توان رئال در مبادله اوليويه را با بالاك مي دانند.
اين بازيكن تا كنون در لاليگا خوش درخشيده است.
مصدوميت رود فان نيستلروي باعث شده تا مسئولان رئال مادريد با گزينه هاي فراواني براي يافتن يك جانشين مناسب در حال مذاكره باشد.
رئال بخره این بازیکن رو بعدش بره برا چلسی بازی کنه؟!!!!!!!
charlize
27-11-2008, 15:52
رئال مادريد الگوي باشگاه داري در جهان - سود 51 ميليون يورويي از محل فروش محصولات ورزشي
------------------------------------------------
باشگاه رئال مادريد از فروش محصولات ورزشي خود در جهان به سود ساليانه 51 ميليون يورو دست پيدا كرد.
به نقل از رويترز، رئال مادريد از فروش محصولاتي از قبيل مداد تراش، جامدادي، لباس ورزشي، شال گردن، كفش و ساعت نسبت به سال گذشته 16 ميليون يورو بيشتر سود كرده و در كل 51 ميليون يورو سود خالص و معاف از ماليات را وارد خزانه خود كرده است.
به اين ترتيب رئال مادريد در خزانه خود هم اكنون 400 ميليون يورو ذخيره كرده كه در تاريخ اين باشگاه ثروتمند بي سابقه بوده است.
رئال مادريد از سوي فيفا براي سومين سال پياپي الگوي باشگاه داري شناخته شده است.
D o l f i n
27-11-2008, 16:40
خدا کنه تو این شرایط عجله نکنن هر چی مهاجم و بازیکن آشغال و بدرد نخور هست رو خریداری کنن
charlize
28-11-2008, 18:41
در پي آسيب ديدگي برابر باته بوريسف - راموس با سر بانداژ شده بازگشت
مدافع ملي پوش تيم فوتبال رئال مادريد از ناحيه سر آسيب جدي ديده است.
به نقل از رويترز، سرخيو راموس در بازي مقابل نماينده بلاروس به شدت از ناحيه سر آسيب ديده و براي ديدار برابر ختافه در هفته سيزدهم لاليگا مشكل دارد.
پزشكان مادريد براي معاينه نهايي وي، به زمان احتياج دارند و از او خواسته اند مقابل درخواستشان مبني بر استراحت مطلق در خانه مقاومت نكند.
راموس از ناحيه مينيسك نيز آسيب سطحي ديده كه گويا چندان مشكل ساز نيست.
charlize
28-11-2008, 18:43
در آستانه بازي برابر ختافه - بازيكن تيم رئال ماريد مصدوم شد
كاپيتان دوم تيم فوتبال رئال مادريد از ناحيه گيجگاه و زانو به شدت آسيب ديده است.
به نقل از ماركا، خوسه ماريا گوتيرس در بازي مقابل باته بورسف بلاروس به شدت از ناحيه سر و زانو آسيب ديده است.
بازيكنان بلاروس با قدرت بدني بالا، موجب آسيب ديدگي بازيكنان رئال شده اند.
گوتي در كلينيك مركزي مادريد بستري است؛ اما گويا براي بازي برابر ختافه مجبور به غيبت نيست.
مربيان رئال مادريد به شدت نگران بحران مصدوميت بازيكنان اين تيم هستند.
این دیگه چه مسخره بازیه؟!این دوتا هم مصدوم بشن که دیگه هیچی!تازه باید دید بقیه خوب هستن یا نه!
من موندم چطور جفتشون از ناحیه سر دچار مشکل شدن؟!!!!
charlize
28-11-2008, 22:57
هفته سيزدهم رقابتهاي لاليگا فردا با برگزاري 2بازي آغاز خواهد شد.
برنامه مسابقات اين هفته به شرح زير است:
شنبه 9/9/87
ختافه – رئالمادريد - ساعت : 22:30 - پخش از شبکه سوم سیما
سويا – بارسلونا
يكشنبه 10/9/87
آلمريا – دپورتيوولاكرونيا
بيلبائو – نومانسيا
اسپانويل – خيخون
مالاگا – اوساسونا
ركرتيوو – ويارئال
ويايدوليد – مايوركا
والنسيا – بتيس
اتلتيكومادريد – راسينگ سانتاندر
-----------------------
خب به سلامتی این بازی رو میبازیم!
باورتون نمیشه؟!
مگه نمیبینید که قراره بازی پخش بشه؟!!!
امکان نداره بازی رو ایران پخش کنه و تیم ببره!حالا میگی نه،نگاه کن!
ali_ranger22
29-11-2008, 10:57
:42::42::18::2::19:
این چه وضعیه بابا هی مصدوم میدیم دیگه شورشو در آورده
فک کنم تا یه مدت دیگه تیم امیدمون میره تو زمین :31:
pentoriko
29-11-2008, 16:43
ببخشيد من دوباره اينجا دارم پست ميدم اما اينو ميخواستم بگم براي يكي از دوستان كه از ايتاليايي ها بدش مياد:13:(اونم از نوع الكسي:13:)
اينو يكي از بچه ها تو پارس فوتبال گفت:11:
يادتونه بازی رفت یووه-رئال دو تا هوادار رئال کشته شده بودن؟ قضیه از این قرار بود که اتومبیل حامل هوادارای رئال که عازم ورزشگاه المپیک بودن تو یه شهر کوچیک در ناحیه کوهستان آلپ و در خاک ایتالیا دچار حادثه شدن.
الکسی ضمن ارسال پیام تسلیت به خانواده قربانیان جایزه ای رو که بخاطر man of the match شدن از نماینده یوفا گرفته بود + 20 هزار یورو تقدیمشون کرد. و همینطور قول داد که خودش و سایر بازیکنای یووه به هر نحوی که شده (مثل انجام بازی خیریه) به اعضای خانواده این دو قربانی کمک کنن...
ali_ranger22
29-11-2008, 18:47
ببخشيد من دوباره اينجا دارم پست ميدم اما اينو ميخواستم بگم براي يكي از دوستان كه از ايتاليايي ها بدش مياد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](اونم از نوع الكسي[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اينو يكي از بچه ها تو پارس فوتبال گفت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب که چی الان ؟!
pentoriko
29-11-2008, 22:35
خب که چی الان ؟!
:20::44:
هيچي بيخيال:3:
=======
من نميدونم چرا نحسي آوردم فكر كنم براي تيمتون همين الان گل خورد شرمنده :23:
charlize
29-11-2008, 23:22
من الان به این نتیجه رسیدم که شوستر بهترین مربی دنیاست!
بابا یه زمان رو بگید که تیم کامل رو این در اختیار داشته!
همینطوری داره مصدومی میده تیم!بیچاره داشت اشکش در میومد!
راستی...من میخوام تعویض شم!هی دارن من رو میزنن نامردا!بی کی باید باید بگم تا من رو تعویض کنن؟!؟!
charlize
29-11-2008, 23:24
خب که چی الان ؟!
تایید میشه...
--------------------
هيچي بيخيال
خب خوش گذشت دیگه!
بای!:13:
iammahdi
29-11-2008, 23:26
من الان به این نتیجه رسیدم که شوستر بهترین مربی دنیاست!
بابا یه زمان رو بگید که تیم کامل رو این در اختیار داشته!
همینطوری داره مصدومی میده تیم!بیچاره داشت اشکش در میومد!
فوتبال این چیزا حالیش نمی شه ...
چطور بگم یه جورایی بعضی وقتا نامرد می شه ...
یهو دیدی همین فردا بگن بای بای شوستر : دی
iammahdi
29-11-2008, 23:36
چیزی ندارم بگم ......
2 تا خوردیم !
اشکال از بدنسازی و تمریناس ! و البته تیم احمق پزشکی !
شوستر همین الان باید به گناهانش اعتراف کنه !!!!!
شوسترو داشته باشین !!! :
Schuster:
"The best medicine in football is winning"
یکی جولو این یارو رو بیگیره !!!!
انقدر پست نداده بودم که وقتی آواتار و امضامو دیدم ذوق کردم !!!!! :دی
charlize
30-11-2008, 00:25
تبریک میگم!
من خودم میگم که یکی از بدترین بازیکنای زمین تویه نیمه دوم بودم...خیلی توپ خراب کردم...
اما تیم واقعا ضعیف بود...
کاسیاس هم که شاهکار!من به این نتیجه رسیدم که کاسیاس با دفاع های تیم مسابقه گذاشته!مسابقه سر اینکه کدوماشون بیشتر میتونن به تیم ضربه بزنن!!!!
charlize
30-11-2008, 00:26
انقدر پست نداده بودم که وقتی آواتار و امضامو دیدم ذوق کردم !!!!!
یکی از دلایل باخت تو بودی!
چرا مصدوم شدی کلنگ؟!
Majid393
30-11-2008, 00:27
عجب باختی متحمل شدیم .....:دی
اعصابمون هم خیلی خراب شد ........:دی
D o l f i n
30-11-2008, 00:28
بله دوباره باختیم ولی واقعا دلم برا شوستر سوخت لشکری از مصدوم حق دارن
ولی دیگه نمیمونه فکر کنم فردا خبر اخراجش پخش بشه
سلام:
منم چیزی نمیتونم بگم.
وقتی قیافه شوستر رو دیدم تمام و کمال فهمیدم بدبخت مشکل ازش نیست.
تورو خدا کدوم تیم از مجبوریت درنت رو میاره.
کدوم تیم از مجبوریت ساویولا رو بازی میده.
کدوم تیم از مجبوریت بازیکنها مصدوم مثل گوتی و اشنایدر رو بازی میده .(اینا مصدوم شده بودن و به زور به این بازی رسیدم)
خدایشش یه کم هم حق بدین به شتر (خودم رو میگم)طفلک کی رو بزاره تو ترکیب خود بدنساز رو بیاره خوبه؟
والا مشکل از پایبست ویرانه همانطور که گفتم فقط رفتن کالدورن دوای درد ماست نه چیز دیگه.
به نظر بنده حقیر بهترین کار در شرایط فعلی گرفتن چند بازیکن با استعداد و غیرتی از تیم کاستیامون هست و دعا کنیم که سریع نیم فصل تموم شه و ببینیم تو خریدهای زمستونی چه خاکی به سرمون میتونیم بکنیم.
یه توصیه:
نیم فصل اول رو با تمام اتفاقاتش فراموش کنید.
تا اینجا هم بد نتیجه نگرفتیم
با این اوضاع قمر در عقربمون
امیدوار به نیم فصل دوم باشید .
فعلا یا حق
charlize
30-11-2008, 00:42
با اخراج شوستر مخالفم شدید...اصلا حقش نیست...تیم نداریم ما!بقول احمد کدوم تیم به بازیکنای مصدومش بازش میده؟!
بازم با احمد موافقم و میگم باید تا نیم فصل صبر کرد تا دو سه تا بازیکن خوب بیارن...
البته به نظرم تیم قهرمان واقعی لیگه تا الان!دلیلشم خیلی مشخصه...یه مقایسه کنید تیم رو با تیم های دیگهتا به حرف من برسید...
در کل تویه این بازی تمام تیم شاهکار نشون دادن از خوشون که دلیلشم دوتا مصدومیت اول بازی بود که هر چی تاکتیک تیم داشت رو نابود کرد...
من به بازی خودم از 10 نمره، نمره 4 رو میدم...
تا فردا...
به امید روزهای بی مصدومیت برای رئال!!!
با این اوضاع تیم امیدم به بازی ال کلسیکو نمیرسه...
resident_evil
30-11-2008, 03:55
منم دعا مي كنم اين ال كلسيكو زودتر برسه و به خوبيو خوشي بگذره !!!چرا اين نيم فصل كوفتي تموم نميشه :41:
منم دلم برا شوستر مي سوزه بيچاره هيچ راهي نداره فقط به بازيكن نياز داريم و شايد رفتن كالدرون :19: امشب
عجب باختي بود واقعا !!! اميدمون به كاسياس بود كه اونم اين فصل نمي دونم چش شده :41:
به اميد روزاي خوب و يه رئال طوفاني :40:
گل سوم رو که خوردیم tv رو خاموش کردم.سویا و بارسا چیکار کردند دیشب؟
ehsan-totti
30-11-2008, 09:55
:41::41::41::41::41:
ال كلاسيكو رو چيكار كنــــــــــــيــــــــــ ـــم :41::41:
اتوو هم ديشب نامردي كرد اخطار گرفت كه واسه ال كلاسيكو تو زمين باشه :41::41:
كاشكي هر چه زودتر جنگ جهاني سوم شروع بشه :19::19::19::19:
Majid393
30-11-2008, 10:18
بارسلونا 3-0 سویا رو برد
h_starboy
30-11-2008, 14:23
سلام بچه ها. منم دقیقا بعد گل سوم همین کارو کردم.
همین الان دوباره اومدم دیدم همون ۳-۱ باختن. بارسا هم سویا رو در زمینشون ترکوند با نتیجه ۳-۰.
امیدوارم در ال کلاسیکو لوله نشیم. ۴ تا ۵ تا گل نخوریم.
:9::9: :42::42::42:
charlize
30-11-2008, 14:46
چه بیکارید شما من داشتم به خودم و این تیم و مصدوماش و مربیش و مدیرانش و ... میخندیدم!!!
البته از اون خنده ها که از گریه بدتره!
ali_ranger22
30-11-2008, 16:37
دیدید من هی میگم شوستر هیچ کارس شما میگفتین تقصیر شوستره
به هر حال همین شوستر خیر سرش مارو پارسال به زیبایی قهرمان کرد
آخه این بازیکنایی که میرن تو زمین اصلا در حد رئال نیستن متاسفانه مشکل مدیریت داریم
کالدرون هم بازیکن از دست داد هم بازیکن خوب نگرفت
charlize
30-11-2008, 17:14
علی جون منم که همیشه گفتم مقصر شوستر نیست!البته قهرمانی پارسال رو هم خیلی نباید بحسابش گذاشت!
البته به نظرم فعلا مقصر اصلی این وضع تیم کالدرون هم نیست!بلکه تیم پزشکی و شانس مضخرفیه که ما داریمه!
ali_ranger22
30-11-2008, 17:44
علی جون منم که همیشه گفتم مقصر شوستر نیست!البته قهرمانی پارسال رو هم خیلی نباید بحسابش گذاشت!
البته به نظرم فعلا مقصر اصلی این وضع تیم کالدرون هم نیست!بلکه تیم پزشکی و شانس مضخرفیه که ما داریمه!
من پارسال همیشه بین دوستام از شوستر تعریف میکردم به هر حال چون بازیکن داشت تیم در کل بهتر بود
یکی دیگه اینکه تعویض هاشو خیلی قبول داشتم ! (البته الان چون بازیکن نداره...)
تیم پزشکی هم که قربونش برم ! از صنایع سمنان ضعیف تره ! :دي
resident_evil
30-11-2008, 19:30
الان اخبار يه امار داد كه 22تا بازيكن مصدومن كه 12تا استراحت مطلقن بقيه تحت درمانن اين يعني چي؟؟؟:18:
ali_ranger22
30-11-2008, 20:27
الان اخبار يه امار داد كه 22تا بازيكن مصدومن كه 12تا استراحت مطلقن بقيه تحت درمانن اين يعني چي؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی بد شانسیه رئال مادرید ! :دي
الان اخبار يه امار داد كه 22تا بازيكن مصدومن كه 12تا استراحت مطلقن بقيه تحت درمانن اين يعني چي؟؟؟:18:
یعنی امسال بیخیال جام
جام مال بارسایه ماست
charlize
30-11-2008, 20:59
تویه فرهنگ لغت یه تغییر بوجود اومده!
مصدومیت= تیم فوتبال رئال مادرید اسپانیا(!!!!!!)
charlize
30-11-2008, 21:01
یعنی امسال بیخیال جام
جام مال بارسایه ماست
این یعنی اینکه شما دلت میخواد که بن بشی؟!!!!درسته؟!...
هر چی ما نمیخوایم چیزی بگیم،هی میان و ... دیگه صبر ما هم یه حدی داره...
بس کنید دیگه!البته لطفا!
charlize
30-11-2008, 21:04
رئال مادريد با تهوز مذاكره كرده است
باشگاه رئال مادريد اسپانيا در كنار ساير گزينه ها در حال مذاكره با مهاجم آرژانتيني منچستر يونايتد است.
به نقل از آس اسپانيا، رئال مادريد مي كوشد تا با جلب رضايت مديربرنامه هاي كارلوس تهوز، اين مهاجم را به خدمت بگيرد.
هيگواين و هاينزه دوستان صميمي تهوز نيز به صورت تلفني با وي صحبت و از او براي انتقال به مادريد دعوت كردهاند.
روزنامه سان لندن ضمن اشاره به تاييد خبر فوق از سوي روزنامه هاي اسپانيايي نوشت: تهوز خود نيز نمي خواهد در فوتبال انگليس بماند و اسپانيا را به هياهوي ليگ برتر ترجيح مي دهد.
charlize
30-11-2008, 21:06
شوستر در نشست خبري پايان بازي با ختافه: اين باخت دردناك نبود
برند شوستر روزهاي سختي را در رئال مادريد سپري ميكند.
كهكشانيها كه پس از دو پيروزي هفته گذشته در لاليگا و ليگ قهرمانان اروپا دست كم براي يك هفته از بحران خارج شده بودند، بار ديگر شكست خوردند تا اوضاع اين تيم چندان هم آرام نشود.
قوهاي سپيد مادريد شنبه شب در يكي از داربيهاي پايتخت اسپانيا برابر تيم كوچك ختافه سه بر يك تن به شكست دادند.
اين سومين باخت رئال در سيزده هفته سپري شده از رقابتهاي لاليگا بود. باختي كه شوستر برابر شاگردان سابقش آن را تجربه كرد. اين مربي آلماني كه باز هم بايد منتظر انتقاد شديد هواداران و رسانههاي
اسپانيايي باشد، در نشست خبري پايان بازي گفت: «اين شكست دردآور نيست، چرا كه از همان دقيقه نخست بازي شاهد بوديم كه روز سختي است. در جريان بازي رخدادهاي زيادي اتفاق افتاد، با اين حال
هرگز احساس نكرديم ميتوانيم برنده باشيم. از همين رو اين شكست دردناك نبود. باخت تنها زماني دردناك است كه تيم شايسته پيروزي بوده باشد.»
"فرشته موطلايي" در تمجيد از عملكرد شاگردان سابقش گفت: «ختافه تيم برتر بازي بود. آنها بازي فوقالعادهاي را به اجرا گذاشتند و از همين رو نتيجه بازي عادلانه بود.»
شوستر در پاسخ به پرسشي پيرامون علت باخت كهكشانيها از تيمي كوچك و محلي گفت: «زماني كه تيم در هر نيمه تنها پس از دو دقيقه از شروع بازي يك گل دريافت كند، به اين معناست كه برنامهاش ايراد دارد. شايد هنوز هم خستگي بازي ليگ قهرمانان اروپا در ساقهاي ما بود.»
------------------
عجب گیجیه این!
خب این حرفت یعنی تیمم هیچ تاکتیک نداشته و این برمیگرده بخودت شتر!!!
charlize
30-11-2008, 21:11
رائول: بحران مصدوميت بهانه خوبي نيست
كاپيتان تيم فوتبال رئال مادريد برخي توجيه ها براي شكست هاي اخير را بچه گانه خواند.
به نقل از وب سايت رئال مادريد، رائول گونسالس بلانكو عنوان كرد: وقتي نتيجه نمي گيريم، هر بازيكني به يك نكته خاص اشاره مي كند و مي كوشد خود را تبرئه كند. حقيقت اين است كه اصلا خوب بازي نكرده و باخته ايم.
وي افزود: بايد قبول كنيم كه بحران مصدوميت بهانه خوبي نيست. درست است كه بازيكنان كليدي ما غايب هستند؛ اما اين مشكل حريفان ما نيست.
رائول گفت: تيمي كه بيش از 10 بازيكن اصلي خود را در اختيار ندارد، ضعيف است و بايد تاوان اين ضعف را بدهد.
------------------------
خب استاد!(به اون فحش دادم اما به تو نمیشه فحش داد!: دی)خودت داری میگی ما 10 تا بازیکن اصلیمون رو نداریم!خب این مشکل تیمه نه ضعف تیم!ضعف کادر پزشکیه!نه ضعف تیم!
charlize
30-11-2008, 21:14
با اضافه شدن اسنايدر، په په و تورس - تعداد مصدومان رئال مادريد به مرز 22 نفر رسيد
باشگاه رئال مادريد اعلام كرد براي اولين بار در تاريخ اين تيم تعداد بازيكنان آسيب ديده به مرز 22 نفر رسيده است.
به نقل از رويترز، در پي آسيب ديدگي ميگل تورس، په په و اشنايدر تعداد بازيكنان آسيب ديده رئال مادريد به 22 نفر رسيده است.
در ميان اين 22 بازيكن 12 بازيكن براي استراحت مطلق اردو را ترك كرده اند و سايرين تحت مداواي پزشكان قرار دارند.
رئال مادريد در بازي هفته آينده برابر سويا به ميدان مي رود تيمي كه قطعا براي مرهم گذاشتن روي زخم هاي حاصل از شكست برابر بارسلونا وارد ميدان مي شود.
charlize
30-11-2008, 21:23
ادعاي مقامات رسمي باشگاه - كايريسون با مادريد قرارداد بست
مهاجم 19 ساله برزيلي با تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا قرارداد داخلي بسته است.
به نقل از آس اسپانيا، ده كايريسون ده سوزا بازيكن گلزن كروزيرو برزيل ضمن رد پيشنهادات رسمي بارسلونا و چلسي با باشگاه رئال مادريد قرارداد داخلي منعقد كرد.
وي مذاكرات نهايي را به زودي با اين تيم از سر مي گيرد و مدير برنامه هايش نيز در پايان هفته ميهمان رامون كالدرون مديرعامل باشگاه رئال مادريد است.
والدين كايريسون در امريكا به سر مي برند و از انتقال فرزندشان به رئال مادريد استقبال كرده اند.
charlize
30-11-2008, 21:24
ايرائولا: عضويت در مادريد باعث افتخار من است
گلزن تيم فوتبال اتلتيك بيلبائو در راه انتقال به رئال مادريد قرار دارد.
به نقل از ماركا، آندروي ايرائولا، بازيكن قديمي و محبوب اتلتيك بيلبائو در واكنش به انتشار شايعه دريافت پيشنهاد از رئال ماديد، گفت: اگر اين خبر صحت داشته باشد، بايد بگويم كه به بازي خود اميدوار شده ام.
وي افزود: عضويت در رئال باعث افتخار من است. اگر اين تيم بخواهد مرا در اختيار بگيرد، چندان بر سر مسائل مالي مشكل نخواهم داشت.
گويا رئال مادريد رقم 17 ميليون يورو به اين بازيكن پيشنهاد داده است.
charlize
30-11-2008, 21:27
در واكنش به سخنان كالدرون - شوستر: نبايد همه چيز را گفت
سرمربي رئال مادريد از سخنان شفاف مديرعامل باشگاهش انتقاد كرد.
به نقل از ماركا، برند شوستر عنوان كرد: به نظر من نبايد همه چيز را گفت. خبرنگاران اين روزها از مسائل موهوم و غير واقعي، تحليل هاي طولاني مي نويسند؛ چه برسد به اينكه واقعيت هاي داخل باشگاه را به آنها بگوييم.
وي افزود: به جاي خريد بازيكنان جدي، بهتر است نخست قرارداد كاسياس و ساير بازيكنان كليدي تيم را با مبلغي بالاتر تمديد كنيم و سپس به فكر خريد باشيم.
charlize
30-11-2008, 21:28
شوستر: به وجود بحران معتقد نيستم
سرمربي آلماني رئال مادريد در پي شكست تيمش در خانه ختافه گفت: برابر تيمش شكست خورديم كه خود آن را به سطح حرفه اي رسانده ام.
به نقل از اسپورت كاتالونيا، برند شوستر كه در نشست خبري پس از بازي بسيار ناراحت به نظر مي رسيد، گفت: پيش از اين بازي تصميم گرفتم در صورت شكست تيم استعفا دهم؛ اما برخي مسائل مشكوك در داخل تيم باعث شد از اين تصميم صرف نظر كنم.
وي افزود: به برخي مصدوميت ها مشكوكم و اساسا به وجود بحران معتقد نيستم. بايد با پزشكان تيم صحبت كنم.
charlize
30-11-2008, 21:29
اظهارات رئيس باشگاه زنيت روسيه - ديوكف: تصميم فروش آرشاوين را نداريم
رئيس باشگاه زنيت روسيه گفت: تصميمي براي فروش آندري آرشاوين نداريم و مايليم از او به بهترين نحو بهره گيريم.
به نقل از رويترز، آلكساندرديوكف اظهار داشت: در مورد آرشاوين، مطبوعات بيهوده دست به جنجال مي زنند. آنها عنوان مي كنند كه آرشاوين با پيشنهادات زيادي مواجه است؛ در حاليكه واقعيت چيز ديگري است. او با پيشنهاد جدي مواجه نيست و ما هم دوست داريم از او به شكل مطلوبي در تيم بهره بگيريم.
عالي ترين مقام باشگاه زنيت سن پترزبورگ ادامه داد: هر زمان كه براي وي پيشنهاي جدي موجود باشد، آمادگي مذاكره را خواهيم داشت. در اين صورت، شرايط خود را اعلام كرده و رايزني انجام مي دهيم؛ اما مايليم از وي در زنيت استفاده كنيم.
آرشاوين در جام ملت هاي اروپا (يورو 2008) همراه روسيه درخشيد و گل هاي قابل توجهي زد كه در آن هنگام مورد توجه تيم هاي اروپايي قرار گرفت.
resident_evil
30-11-2008, 21:41
واقعا خدا كنه توي تعطيلات خوب عمل كنن و چند تا بازيكن خوب بگيرن كه به درد تيم بخورن:41: يه چيز درست حسابيم
بدن اين بازيكنا بخورن تپ تپ مصدوم نشن :31: واقعا توي بدنسازي اينا چي كار مي كنن؟؟؟هروز توي پارك نرمش مي كردن
اينقدر زود و راحت مصدوم نمي شدن :13:
iammahdi
30-11-2008, 22:41
با اضافه شدن اسنايدر، په په و تورس - تعداد مصدومان رئال مادريد به مرز 22 نفر رسيدخدا به داد رئال برسه در آینده ...
کاسیاس حالا این وسط چیزیش نشه ...
به قوله شاعر هر دم از این باغ بری می رسد ...
راستی داش ممد کجاست ...
کسی خبری نداره ...
charlize
01-12-2008, 00:00
راستی داش ممد کجاست ...
کسی خبری نداره ...
ممد که همینجاست...
فقط نمیدونم چرا سر نمیزنه؟!!!
--------------------------------------------
واقعا توي بدنسازي اينا چي كار مي كنن؟؟؟هروز توي پارك نرمش مي كردن
اينقدر زود و راحت مصدوم نمي شدن
چه توقع هایی داریهااااا!
اینا نمیدونن بدنسازی چیه و تو میگی حرفه ای هم باید بدنسازی کنن؟!
سلام بچها:
اول بگم که اقا برا چی خودتونو ناراحت میکنید همینو به من بگید؟
درسته ادم عصابش خورد میشه و اینا .
اقا جان ما دو ساله چی قهرمان شدیم یه سال میخوایم استراحت کنیم و بزاریم بچه ها و جوجه ها بیان قهرمان شن.
به نظر من رفقا مهمترین چیز اتحاد بین بازیکنهای ماست که امسال وجود نداره .
ایشالا درست میشه .
غصه نخور فدای سرت........
ببین ای بابا گوش نمیکنی گوش کن ببین چی میگم اگه بدت اومد بعد.......
بارسا یه بازی مسی نبود و مصدوم شدش خوب یه بازی دیدین چه گندی زد مقابل ختاف.
ما رو میگی 22 بازیکن مصدوم داریم که 10 تای اونا اصلین خوب به کی بگم من 10 بازیکن اصلی مصدوم حالا کار ندارم مشکل چیه چمن رنگش رفته بود بازیکن حریف قوی بود کادر پزشکی بد کار کرد بازیکنهای ما سوسولن کار ندارم مهم اینه مصدوم شدن.
با این اوصاف ما باز هم چندان کم نمیاریم.
باته رو بردیم
رکراتیو رو بردیم
چندان بد هم نتیجه نگرفتیم.
یه کم منطقی لطفا.......
هم چنین طبق اخرین تلاشها و تحقیقات بنده به این نتیجه رسیدم که تیم ما رو یه آدم از خدا بیخبر و نا جنسی چش زده و کالدرون و پدیا رو دستور اکید دادم دنبال یه رمال خوب باشن که این چش زدگی رو رفع کنه.
و به زودی این مشکلات حل خواهد شد و همچنین به شوستر گفتم که قبل شروع بازی یه تیکه سنگ ضد چشم هم بزار گوشه جیبت که بنده خدا اول شکه شده بود ولی چون دستور اکید بود قبول کرد.
مهم اینه که به زودی مشکلات حل خواهد شد و بهتون قول میدم آن دو چشم حسود کور خواهد شد.
---------------------------------------------------------------------------------------------
یه مطلب برا گاگو جان عزیز:
میگم کار خوبی کردی به برادر بارسایی مراتب ناراحتی خود را ابراز کردی.
و تو گفتی که دیگه صبر نداری و اونا شورش رو در اوردن مگه قبلا اومدن بنده خدا اولین بارش بود جدیدا خیلی زود جوش میاری ها : دی:
--------------------------------------------------------------------------------------------
charlize
01-12-2008, 00:50
هم چنین طبق اخرین تلاشها و تحقیقات بنده به این نتیجه رسیدم که تیم ما رو یه آدم از خدا بیخبر و نا جنسی چش زده و کالدرون و پدیا رو دستور اکید دادم دنبال یه رمال خوب باشن که این چش زدگی رو رفع کنه
این در تخصص فیروزه(کریمی) !!!: دی...بگید یه چند تا کارشناس بفرستن اینجا تا از فیروز خان(!) چند تا نکته مهم یاد بگیرن!: دی
یه مطلب برا گاگو جان عزیز:
میگم کار خوبی کردی به برادر بارسایی مراتب ناراحتی خود را ابراز کردی.
و تو گفتی که دیگه صبر نداری و اونا شورش رو در اوردن مگه قبلا اومدن بنده خدا اولین بارش بود جدیدا خیلی زود جوش میاری ها : دی:
(در مورد اون قسمت قرمز):آقا اجازه؟!خیلی پاستوریزه هستن این جملات و ما نمیتونیم بفهمیم چی میگن!: دی
ولی در مورد اون خط سوم بگم که کلی گفتم بابا!در ضمن تو با مایی یا با دشمن؟!: دی...
ولی جدا از شوخی کلی تا حالا قبل از اون اومدن..مثل همون دوست یوونتوسی که اومده بود...و یا خیلی های دیگه..اما مسئله ای که باعث عصبانیت من شد،نحوه گفتن جملات این شخص بود...او دوست ایتالیایی ما با رفتار خوبی اومد و حرفش رو زد و رفت...اما این شخص...!
در مورد عصبانیت و جوش اوردن هم بگم که دو دلیل کلی داره!:
اول نبودن و ندیدن وحید طی این چند شبه(ببخشید!شما روز بخونید!: دی): دی.... دومی هم این وسلی...دیوانه کرده مارو!باید با این شترا من اول برم پیش اون!: دی.....امین هر چند غیر ممکنه اما میکشمت!: دی
desertwolf
01-12-2008, 01:31
ادعاي مقامات رسمي باشگاه - كايريسون با مادريد قرارداد بست
مهاجم 19 ساله برزيلي با تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا قرارداد داخلي بسته است.
به نقل از آس اسپانيا، ده كايريسون ده سوزا بازيكن گلزن كروزيرو برزيل ضمن رد پيشنهادات رسمي بارسلونا و چلسي با باشگاه رئال مادريد قرارداد داخلي منعقد كرد.
وي مذاكرات نهايي را به زودي با اين تيم از سر مي گيرد و مدير برنامه هايش نيز در پايان هفته ميهمان رامون كالدرون مديرعامل باشگاه رئال مادريد است.
والدين كايريسون در امريكا به سر مي برند و از انتقال فرزندشان به رئال مادريد استقبال كرده اند.
سلام. اگه میشه منبع این خبرتون رو بگید. طبق دو لینک زیر، والنسیا به این بازیکن نزدیکتره و هنوز هیچ چیز مشخص نیست.
h_starboy
01-12-2008, 08:47
به نقل از سایت گل وسلی اشنایدر ۲ بازی بعدی رئال رو که در مقابل سویا و زنیت هست از دست داد ولی به بازی بارسا در تاریخ ۱۳ دسامبر میرسه.
لینک خبر :
این در تخصص فیروزه(کریمی) !!!: دی...بگید یه چند تا کارشناس بفرستن اینجا تا از فیروز خان(!) چند تا نکته مهم یاد بگیرن!: دی
(در مورد اون قسمت قرمز):آقا اجازه؟!خیلی پاستوریزه هستن این جملات و ما نمیتونیم بفهمیم چی میگن!: دی
ولی در مورد اون خط سوم بگم که کلی گفتم بابا!در ضمن تو با مایی یا با دشمن؟!: دی...
ولی جدا از شوخی کلی تا حالا قبل از اون اومدن..مثل همون دوست یوونتوسی که اومده بود...و یا خیلی های دیگه..اما مسئله ای که باعث عصبانیت من شد،نحوه گفتن جملات این شخص بود...او دوست ایتالیایی ما با رفتار خوبی اومد و حرفش رو زد و رفت...اما این شخص...!
در مورد عصبانیت و جوش اوردن هم بگم که دو دلیل کلی داره!:
اول نبودن و ندیدن وحید طی این چند شبه(ببخشید!شما روز بخونید!: دی): دی.... دومی هم این وسلی...دیوانه کرده مارو!باید با این شترا من اول برم پیش اون!: دی.....امین هر چند غیر ممکنه اما میکشمت!: دی
حتی تصور باطل هم نکن ! : دی ما جاودانه ایم !!
کلا تیم مججل داره ! ار کالدرون بگیر تا شتر و تیم ابله پزشکی و بدنساز و بازیکنهای حیف نون ! :21:
احمد میگم 11 تا از بچه های همین جارو بردار بریم واسه بازی با بارسا !!!! اگه ببازیم هم با 1 گل می بازیم ! : دی
چرا همیشه بارسا و رئال وقتی بازی می کنن که یکیشون نابودشده !؟ :41:
این یعنی اینکه شما دلت میخواد که بن بشی؟!!!!درسته؟!...
هر چی ما نمیخوایم چیزی بگیم،هی میان و ... دیگه صبر ما هم یه حدی داره...
بس کنید دیگه!البته لطفا!
چی میگی تو؟؟؟
charlize
01-12-2008, 12:45
چی میگی تو؟؟؟
ببین احمد...حالا هی بیا طرفداریشون رو کن!
دوست عزیز شما طرفداره رئال مادرید هستی؟!
بابا من حرف بدی نزدم من پارسال همین مواقع که بارسا گند زده بود به همه گفتم امسال جام مال رئاله و همین هم شد ولی امسال باید قبول کنیم که بارسا امسال رویایی بازی میکنه و جام مال اونه
از لحاظ روحی امسال بازیکنان بارسا وضعیت بهتر دارند و رئالی ها روحیه ندارند درست مثل فصل پیش بارسا که بارسا روحیه نداشت و تمامی بازیکنان حتی رونالدینیو در حد خودشون نبودند
charlize
01-12-2008, 12:48
حتی تصور باطل هم نکن ! : دی ما جاودانه ایم !!
کلا تیم مججل داره ! ار کالدرون بگیر تا شتر و تیم ابله پزشکی و بدنساز و بازیکنهای حیف نون !
احمد میگم 11 تا از بچه های همین جارو بردار بریم واسه بازی با بارسا !!!! اگه ببازیم هم با 1 گل می بازیم ! : دی
میدونم..برا همین گفتم که محاله!: دی
کشته من و این سوتیهات!: دی
بریم... من خودم مرکز زمین رو دارم...در ضمن مطمئن باش یه 7-8 تایی هم گل میزنیم!قول میدم!: دی
خب الان بررسی کردیم و به این نتیجه رسیدیم که متاسفانه بلیط نیست!!!!!!!!: دی...تو که میدونی من خیلی دوست داشتم بریم اما خب بلیط نیست دیگه!: دی
charlize
01-12-2008, 12:51
بابا من حرف بدی نزدم من پارسال همین مواقع که بارسا گند زده بود به همه گفتم امسال جام مال رئاله و همین هم شد ولی امسال باید قبول کنیم که بارسا امسال رویایی بازی میکنه و جام مال اونه
از لحاظ روحی امسال بازیکنان بارسا وضعیت بهتر دارند و رئالی ها روحیه ندارند درست مثل فصل پیش بارسا که بارسا روحیه نداشت و تمامی بازیکنان حتی رونالدینیو در حد خودشون نبودند
خب عزیز من حق با شما...این جام برای شما...
اما مسئله اینجاست که چرا شما میاید اینجا این حرف رو میزنید؟!
حالا این به کنار...اما اگه میومدید و اینطوری میگفتید، مشکلی نبود اما برید و ببینید که چطوری اومدید و حرف خودتون رو زدید!
ali_ranger22
01-12-2008, 14:25
با این وضعیت خدا به دادمون برسه تو بازیه الکلاسیکو ! اینطوری پیش بریم واویلاست !
شما لطف کن رئال رو بارسا مقایسه نکن ...
جوجه رو آخر پاییز می شمرن برای رئال البته !
چون بارسا از همون اول معلومه که آخرش چیکار میکنه
h_starboy
01-12-2008, 21:20
بروبکس نگران نباشین. خودمون میریم تو زمین بارسا رو شکست میدی. غمتون نباشه. خودم واستون هت تریک میکنم.
charlize
02-12-2008, 00:41
بروبکس نگران نباشین. خودمون میریم تو زمین بارسا رو شکست میدی. غمتون نباشه. خودم واستون هت تریک میکنم.
خوبه دیگه...منم قول میدم که وسط زمین رو نگه دارم...
در نتیجه...خب دیگه 3-0 میبریم...
دیگه چی میخواین؟!
بگین...(بدلیل استقبال شدید(!)، سفارشات ابتدایی در اولویت هستند!: دی)
---------------------------------------------------------سلام سلام سلام--------------------------------------------------------------- توجه--------------------------------------------------------توجه----------------------------------------------------------توجه ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مدتها بود که خبر خوش و شیرین از باشگاه عزیز و کبیر خود نمی شنیدیم. فقط قصه قصه مصدومان بود و مجروحان . قصه شکستها و غفلت ها . ای دوستان به هوش باشید و اگاه........... که تمام شد ........بله اخبار نا خوش و بد تمام شد و رئال از خواب غفلت بیرون امد و کالدرون به یکی از وعدهای خود عملید(گیر نده دیگه یعنی همون عمل کرد.) بله بله................................ رئال مادرید پر افتخارترین باشگاه جهان توانست برترین گلزن فصل قبل رقابتهای باشگاهی هلند و دومین گلزن برتر اروپا بعد از کریستیانو رونالدو را به خدمت بگیرد. کلایانس هانتلار بازیکن جوان و با انگیزه و توانای باشگاه اژاکس امستردام به رئال مادرید پیوست. یک خبر بسیار خوشحال کننده و شادی بخش. این هم متن خبر: سرانجام بعد از مدتها یکی از وعده های بزرگ کالدرون به حقیقت پیوست و هانتلار به رئال مادرید منتقل شد . کالدرون که اخیرا وعده داده بود مهاجمی جوان و اینده دار را به رئال مادرید خواهد اورد به وعده خود عمل کرده و امروز عصر معلوم شد که این مهاجم هانتلار است . به گزارش رسانه های اسپانیایی , رئال مادرید به طور قطع با مهاجم جوان باشگاه اژاکس به توافق رسیده است و در فصل زمستان این قرارداد را نهایی می کند . روزنامه هایی چون اس , مارکا , ال موندو و کادینا از اسپانیا و همچنین در هلند روزنامه دی تلگراف , همگی این خبر را تائید کرده اند . یکی از محاسن قرارداد با این بازیکن 25 ساله اینست که رئال مادرید می تواند در لیگ قهرمانان نیز از مهاجم هلندی و توانای خود استفاده کند .
D o l f i n
02-12-2008, 10:10
خدا رو شکر یه حرکتی به خودش داد یعنی مجبور بود بده و گرنه باید از مدیریت کنار میرفت
kasra_khan2003
02-12-2008, 10:56
همین الان خبرش رو خوندم اومدم خودم بگم که این احمد دسته دوم کردش : دی
مبارک هست!
ایکاش میشد واسه بازی با بارسا بیاد!
kasra_khan2003
02-12-2008, 11:10
در ضمن رونالدو بهترین بازیکن شد!
به ترتیب:
2008 Ballon d'Or Top Ten Classification
1. Cristiano Ronaldo (Portugal/Manchester United) - 446 points
2. Lionel Messi (Argentina/Barcelona) - 281 pts
3. Fernando Torres (Spain/Liverpool) - 179 pts
4. Iker Casillas (Spain/Real Madrid) - 133 pts
5. Xavi Hernandez (Spain/Barcelona) - 97 pts
6. Andrei Arshavin (Russia/Zenit St. Petersburg) - 64 pts
7. David Villa (Spain/Valencia) - 55 pts
8. Kaka (Brazil/AC Milan) - 31 pts
9. Zlatan Ibrahimovic (Sweden/Inter) - 30 pts
10. Steven Gerrard (England/Liverpool) - 28 pts
ali_ranger22
02-12-2008, 11:23
ایول یه حرکت مثبت از کالدرون دیدیم !
ولی هنوز یه هافبک درس حسابی می خوایم که جای روبینیو رو پر کنه
Majid393
02-12-2008, 13:21
مدافع رئال مادرید یک ماه از میادین فوتبال دور می ماند
" پپه "ملی پوش پرتغالی تیم فوتبال رئال مادرید، به دلیل مصدومیت بین سه تا چهار هفته قادر نخواهد بود تیم خود را همراهی کند.
به گزارش خبرگزاری مهر، " پپه " در دیدار شنبه شب مقابل ختافه که به شکست رئال مادرید انجامید از ناحیه ران دچار مصدومیت شد.
برپایه گزارش اسپورت باکس، این بازیکن دیدار مقابل تیم های سویا، بارسلونا و والنسیا در رقابت های فوتبال باشگاهی اسپانیا را از دست خواهد داد.
" پپه" همچنین در دیدار هفته آینده مقابل زنیت سنت پترزبورگ در چارچوب رقابت های لیگ قهرمانان اروپا هم قادر به همراهی تیم فوتبال رئال مادرید نیست.
وسلی اشنایدر و میگوئل تورس هم در دیدار برابر ختافه دچار مصدومیت شدند.
Majid393
02-12-2008, 13:25
سه مصدوم جديد رئال راهي بيمارستان مركزي شدند
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، وسلي اسنايدر، ميگل تورس و په په، سه مصدوم جديد رئال مادريد كه تا روز گذشته در فهرست موقف آسيب ديدگان به سر مي بردند، براي درمان راهي بيمارستان مركزي شده و حداقل تا يك ماه از همراهي رئال مادريد محروم شدند.
به اين ترتيب رئال مادريد كه از صعود خود به مرحله حذفي ليگ قهرمانان اروپا اطمينان كامل دارد، از بازيكنان درجه دوم خود برابر زنيت پترزبورگ بهره مي برد تا در بازي هاي بسيار حساس لاليگا برابر والنسيا و بارسلونا با تمام قدرت وارد ميدان شود.
رئال مادريد بي ترديد در ال دربي كلاسيكو بازيكناني مثل رود فان نيستلروي، په په، اسنايدر، تورس، كاناوارو، ديارا، دلارد و روبن را در اختيار نخواهد داشت.
V A H I D
02-12-2008, 16:34
ووووووئاااااااااااااااااا اااههههه!
سلام بروبکس ! ببخشید نبودم ! از این به بعد دیگه هستم !! :دي
یکی سریع تند زود ! :دي بهم بگه چند هزار تا مصدوم داریم ؟؟؟ :دي
kasra_khan2003
02-12-2008, 18:11
اینجوری که خیلی طول میکشه! از این به بعد باید پرسید آقا کیا مصدوم نیستن!!! :31::31:
چقدر حال میده هاتلار هم تو بازی اول مصدوم بشه ! :دی
کالدرون ابله هست تازه الان فهمیده چه حماقتی تو نقل و اتتقالات کرده !
شوسترم در حد رئال نیست ! یاد اون بازی های گند تیم بیفتین ! هر روز یکی از بازیکنهای درست و حسابی رو نیمکت بود !
تعویضاشم که نگو !
شترها آمادن ها ! منتظر فرمان منن ! از راه ابریشم قراره بریم اسپانیا ! فک کنم به بازی فصل بعد رئال با بارسلون برسیم ! :دی
Retired User
02-12-2008, 22:08
خدا كنه با اين وضع توي نيو كمپ تحقير نشيم
charlize
02-12-2008, 22:20
چرا اومدی اینجا خائن؟!بگم به بچه ها که چه خیانتی در حق تیم کردی؟!
در ضمن بقول کسرااااااااااااااااا(!) بگو کیا مصدوم نیستن تا بهت بگیم!: دی..البته بعید میدونم در این صورت بتونیم کسی رو بهت معرفی کنیم: دی
چقدر حال میده هاتلار هم تو بازی اول مصدوم بشه !
شترها آمادن ها ! منتظر فرمان منن ! از راه ابریشم قراره بریم اسپانیا ! فک کنم به بازی فصل بعد رئال با بارسلون برسیم !
آره حال میده...اما بیشتر وقتی حال میده که من بخاطر این چشه شورت بکشمت!: دی(بازم خیالات!: دی)
کل این پست رو داد که بگه آره...شتر ها زیرنظر من کار میکنن!!!اخه من چی بهت بگم؟!اینم دیگه ارزش گفتن داره؟!
در ضمن! جاده ابریشم نهایتا تا لب مرز مارومیبره!دیگه بیشتر از اون کار شترای تو نیست!: دی :د ی
سلام به همگی:
اول که کسری جان شرمنده دیدم خبر خوشحال کننده ای هستش گفتم که همه خوشحال شن.
اما من جدیدا یه مشکل واقعا عصاب خودر کن پیدا کردم.
همین پست قبلی من رو دقت کنید من خیلی قشنگ جمله بندی و ایناش رو انجام دادم اما همش اومده سرهم نوشته شده!!
من نمیدونم چرا اینطوری میشه یه جورییه که مخاطب حالش بهم میخوره اینطور پیامی رو بخونه.
همه منو میشناسین خیلی سعی میکنم متن جذاب و مخاطب پسند بنویسم و جمله بندی و فاصله ها و اینا رو دقت میکنم اما جدیدا اینطوری میشه کسی میدونه دلیلش چیه؟
و اینکه به نظر من که روند مصدومیت کاملا به وضوح نشان میده که مشکل از کادر پزشکی هستش.
ولی دوستان شتر جان یه حرف دیگه هم زده گفته بعضی از بازیکنها به دروغ خودشونو به مصدومیت میزنن منم مث اون فکر میکنم کمی میدونید چرا؟
اخه متذلدر گاو کی بازی میکنه که بخواد مصدوم بشه به نظر من داره تو مادرید خوش میگذرونه بدون اینکه حتی کمی به خودش زحمت تمرین و بازی بده.
شما چه فکر میکنید؟
h_starboy
03-12-2008, 10:03
الاان میشه یکی لیست نفراتی که میتونن بازی کنن رو بنویسه تا ببینیم وضعیت چطوره. ممنون میشم.
Majid393
03-12-2008, 12:54
الاان میشه یکی لیست نفراتی که میتونن بازی کنن رو بنویسه تا ببینیم وضعیت چطوره. ممنون میشم.
فقط اینو میدونم که شوستر امروز با 13 نفر تمرین کرده .......
Majid393
03-12-2008, 13:30
فقط اینو میدونم که شوستر امروز با 13 نفر تمرین کرده .......
امروز در زمين رئال مادريد مشاهده شد
شوستر تنها با 13 بازيكن تمرين كرد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد در تمرين امروز فقط با 13 بازيكن وارد ميدان شد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، برند شوستر كه تيمش به شدت از بحران مصدوميت رنج مي برد، امروز با 13 بازيكن كه بيشتر آنها را بازيكنان درجه دوم تيم تشكيل مي دهند، وارد زمين تمرين شد.
ديارا و متسلدر، دو بازيكن تاثيرگذار رئال مادريد كه قرار بود امروز در تمرين بدون توپ حاضر باشند، نتوانستند همراه شوستر باشند و پزشك تيم از تجويز اين تمرين خودداري كرد.
بيشتر بازيكنان رئال مادريد آسيب ديده هستند و مشخص نيست اين تيم بحران زده در بازي با بزرگاني چون والنسيا، سويا و بارسلونا چه خواهد كرد.
V A H I D
03-12-2008, 16:29
نه تقصیر کادر پزشکی نیست !! تقصیر Fitness Coach هست !
خدا كنه با اين وضع توي نيو كمپ تحقير نشيم
این جوری بهتره :
خدا كنه با اين وضع توي نيو كمپ زیاد تحقير نشيم !
charlize
03-12-2008, 18:49
یک مصاحبه کوتاه هونتلار با سایت و شبکه رئال کرده که پیشنهاد میکنم برید و بخونید...
به هر حال اولین مصاحبشه...خیلی مختصر مفیده این مصاحبه...
3 تا عکس زیبا هم ازش گذاشته که میتونید ببینید...
لینک مصاحبه:
iammahdi
03-12-2008, 19:36
می گم تو خبر های ورزشی یه تاپیک بزنیم به نام لیست مصدومان رئال بعد روزی یه دونه اضافه کنیم به این لیست ...
ولی به نظر من این مصدومیتها یه بویی می ده ... چطور می شه 22 نفر مصدوم بشن یهو ؟
این جور که پیش بره شوستر با 8 نفر باید بازی کنه ... (اگه اون جور بشه همون هشت نفرم واقعا" مصدوم می شن و تیم دیگه بازیکن نداره ....)
باز می گم ...
یه کاسه ایی زیر نیم کاسست ....
کادر پزشکی هم هر چقدر ناشی ولی به نظر شما اسپانیا به این بزرگی به غیر از کادر پزشکی دکتره دیگه ایی نداره ...
مصدوم شدنه بازیکنا که دست کادر پزشکی نیست ...خوب کردنه بازیکنا دست کادر پزشکیه که اگه خوب کار نکنن عوض می شن یا اصلا" بازیکنا یه جای دیگه می رن ...
در مورد بدنسازی هم مگه می شه 22 نفر یهو کم بیارن ...
می گم نکنه تو غذاشون چیزی ریختن که باعثه مصدومیتشون شده ...
اشکال از آشپزه نباشه : دی
بابا قیده این شترا رو بزنید این بازیکنای رئال که یکی یکی دارن می افتن بعد اون شترا رو هم ببرین یهو رم می کن با لگد یه جور می زنن که همون دو سه نفرم تا چند سال باید از تو خونه تلوزیون ببین ...
kasra_khan2003
03-12-2008, 23:18
من میگم آخر سر همین شوستر و کالدرون، با میاتوویچ، لباس تن میکنن میان تو زمین ...: دی
Majid393
03-12-2008, 23:48
عکسهای هونتلار در تست پزشکی :
( اندازه بزرگ عکسها : لینکی که توی code گذاشتم _تا تاپیک شلوغ نشه_ ) .....:دی
h_starboy
04-12-2008, 12:49
تیم ملی هلند شدیم جدی جدی.
روبن - اسنایدر - فن در فارت - نیستلروی - هانتلار - درنته
البته بیشترشون مصدومن.
راستی بازی بعدی کی هستش؟
charlize
04-12-2008, 20:23
دلارد در دوران نقاهت
روبن دلارد نسبت به پشت سر گذاشتن دوره نقاهت خود خوش بین است و همچنین از تمام کسانی که وی را مورد لطف قرار دادند تشکر می کند .
می دانم که وضعیت خوبی دارم و برای همین ارامش خود را حفظ کرده و روحیه بالایی دارم ولی از طرف دیگر برای کمک به تیم انگیزه زیادی دارم .
من باید واقع بین باشم چون در وضعیتی که به سر می برم باید صبر داشته باشم تا همه چیز ارام سپری شود . در واقع باید الان بیشتر از اینکه به فکر دلارد بازیکن باشم باید به فکر روبن(!) باشم .
من باید تمام ازمایشات را انجام دهم و منتظر نتیجه انها بمانم و امیدوارم که در اینده تمام این اتفاقاتی که در این مدت برایم افتاده اند را فراموش کنم . این روزها در خانه و در کنار خانواده ام هستم و روزهای خوبی را با پسرم تجربه می کنم و می توانم بازیهای زیادی را ببینم .
تیم از نظر مصدومیت وضعیت بدی دارد ولی رئال مادرید همیشه بزرگ بوده و گروهی از بازیکنان طراز اول را در اختیار داشته است . ما بازیهای مهمی را در برابر سویا , بارسلونا و ویارئال داریم که مطمئنم همتیمی هایم می توانند از عهده انها بربیایند چون دو سال قهرمانی رئال مادرید اتفاقی نبوده است .
تشکر کردن از تک تک کسانی که در سرتاسر اسپانیا از من حمایت کردند و به من دلداری دادند برایم مقدور نیست , این محبتها در بهبودی هر چه زودتر من نقش بزرگی دارند .
charlize
04-12-2008, 20:24
براي تقويت خط مياني - رئال مادريد به سيلوا پيشنهاد داد
مقامات باشگاه رئال مادريد مي كوشند بازي ساز ملي پوش والنسيا را به خدمت بگيرند.
به نقل از آس اسپانيا، رئال مادريد در حال مذاكره رسمي با باشگاه والنسيا براي خريد داويد سيلوا است.
اين بازيكن جوان پيش از اين در رقابت هاي يورو 2008 تاكيد كرده بود كه هرگز به رئال مادريد نمي رود.
داويد سيلوا از رئال مادريد پيشنهاد 25 ميليون يورويي دريافت كرده كه رقم منطقي به نظر مي رسد.
والنسيا در بحران شديد مالي به سر مي برد و بهانه براي فروش سيلوا به مادريد وجود دارد.
charlize
04-12-2008, 20:25
هونتلئار: بازي در لباس مادريد يك رويا است
ششمين بازيكن هلندي رئال مادريد در اولين مصاحبه رسمي خود ضمن تاييد خبر عقد قرارداد رسمي با مادريد به هوادران قول گل زني داد.
به نقل از آس اسپانيا، كلاس يان هونتلئار گفت: به رئال مادريد آمده ام چون مي خواهم قهرماني در لاليگا را تجربه كنم.
وي ادامه داد: باورم نمي شود عضو تيمي هستم كه در نوجواني براي تماشاي بازي بازيكنانش مدت ها انتظار مي كشيدم و حتي دير به خانه بر مي گشتم.
هونتلئار افزود: براي من بازي در لباس مادريد يك رويا است و به هوادران رئال مادريد قول مي دهم در حد خود گل زني كرده و آنها را شادمان به خانه بدرقه كنم.
charlize
04-12-2008, 20:27
پس از خريد هونتلار - مياتوويچ: شوستر قدر اين بازيكنان را بداند
نايب رئيس رئال مادريد در اظهاراتي معني دار از سرمربي تيمش خواست قدر خريد هاي باشگاه را بداند.
به نقل از رويترز، پدراگ مياتويچ گفت: مدتي است كه ناكامي هاي باشگاه مدام به ماجراي بحران مصدوميت مرتبط مي شود؛ اما شوستر بايد بداند كه اين آسيب ديدگي ها نمي تواند دليل مناسبي براي ناكامي هاي ما باشد.
وي افزود: شوستر بايد قدر اين بازيكنان را بداند. در فصل زمستان هم خريدهاي خوبي براي او داريم؛ اما ديگر نمي تواند بهانه اي داشته باشد. نايب رئيس باشگاه اسپانيايي تاكيد كرد: رئال مادريد بايد در نيم فصل دوم صدر جدول را از آن خود كند و ما غير از اين نمي خواهيم.
-----------------------
اینم اولین هشدار جدی به شوستر!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.