ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47

charlize
05-09-2008, 15:13
گذر كاروان دل بوسكه از دروازه آراگونس -داويد ويا تك مهاجم تيم ملي اسپانيا است

سرمربي تيم ملي اسپانيا همان راهي را براي رسيدن به جام جهاني 2010 طي مي كند كه آراگونس مربي

قبلي طي كرده است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به نقل از آس، ويسنته دل بوسكه، سرمربي سابق رئال مادريد و كنوني تيم ملي فوتبال اسپانيا، همان بازيكناني را دعوت كرد كه لوئيس آراگونس به كمك آنها در يورو 2008 به قهرماني رسيد.

نوع تمرين دل بوسكه نيز دقيقا مشابه آراگونس است و بازيكنان اسپانيا عقيده دارند تغيير تاكتيكي را در اين مدت تجربه نكرده اند.

بازيكنان دعوت شده به اردوي تيم ملي فوتبال اسپانيا با رفتن داويد ويا به نوك خط حمله، اطمينان پيدا كردند كه دل بوسكه ادامه دهنده راه آراگونس به صورت مطلق و بدون تغيير است.

charlize
05-09-2008, 15:15
كاسياس: اميدوارم دل‌بوسكه موفق باشد.

ايكر كاسياس سنگربان تيم ملي اسپانيا با يادي از خاطرات گذشته از هماهنگي بازيكنان و سرمربي جديد سخن گفت.

پس از آنكه ويسنته دل بوسكه سرمربي جديد تيم ملي اسپانيا مردانش را به اردوي آمادگي تيم ملي براي شركت در رقابت‌هاي انتخابي جام جهاني 2010 دعوت كرد، كاسياس در گفت و گويي اظهار داشت: "دوران بسيار خوبي را با آراگونس داشتيم.

در حال حاضر هم همه مي‌توانند متوجه شوند كه چه جو خوب و دوستانه‌اي در اردو بين بازيكنان و كادر فني جديد وجود دارد. اميدوارم دل‌بوسكه بتواند

همان‌گونه كه در رئال‌مادريد موفق بود، در تيم ملي نيز به موفقيت دست يابد. مطمئناً بازي به بازي بهتر خواهيم شد."

charlize
05-09-2008, 15:18
قرارداد مادام العمر راموس منعقد مي شود.

باشگاه رئال مادريد در نظر دارد قرارداد چند بازيكن خود را به صورت مادام العمر تمديد كند.

به نقل از لارازون، سرجيو راموس به زودي مانند برخي بازيكنان قديمي رئال مادريد، قراردادي مادام العمر با باشگاه منعقد خواهد كرد.

سرجيو راموس در اين خصوص گفت: داشتن چنين قراردادي به هيچ وجه براي من و هم تيمي هايم جنبه مالي ندارد؛ بلكه يك افتخار بزرگ محسوب مي شود.

وي گفت: هميشه دوست داشتم در موزه برنابئو حضور داشته باشم. اكنون به آروزي خود رسيده ام. به صورت مادام العمر يك مادريدي هستم و اين برايم يك پيروزي بزرگ است.
------------------
پ.ن:این خبر تکمیلی بود...

charlize
05-09-2008, 15:23
رئال مادريد پيشنهاد فروش نيستلروي را رد کرد.

پس از قطعي شدن فروش "روبينيو" برزيلي به باشگاه منچسترسيتي، باشگاه رئال مادريد اعلام کرد: منچستري ها پيشنهاد خريد "رود فان نيستلروي" را نيز مطرح کرده بودند که مورد موافقت قرار نگرفت .

به گزارش روزنامه مارکا،‌ هيچ ترديدي نيست که "گروه سرمايه گذاري ابوظبي" اراده خود را براي تبديل منچسترسيتي به بزرگترين باشگاه ليگ برتري و احياي نام و اعتبار گذشته آن جزم کرده است.

اراده و انگيزه آنان وقتي ثابت شد که بلافاصله بعد از به دست گرفتن مالکيت باشگاه، روبينيو را در آخرين فرصت باقي مانده از فصل نقل و انتقالات به مبلغ 32 ميليون پوند که رکورد بريتانياست، از رئال مادريد به عضويت گرفته و هواداران را شگفت زده کردند.

اکنون نيز براي اينکه نشان دهند چقدر ثابت قدم هستند، اخباري از تلاش "سليمان الفهيم" رييس گروه، براي جذب "رود فان نيستلروي" با ارايه پيشنهادي فوق العاده شنيده مي شود.

با وجود اينکه رقم دقيق پيشنهاد گروه ابوظبي افشا نشدهاست، روزنامه مارکا چاپ مادريد، اعلام کرد: الفهيم مبلغي را به "رامون کالدرون" همتاي خود در

باشگاه رئال و مدير فني او "پدراگ مياتوويچ" پيشنهاد کرده اما روساي سانتياگو برنابو از وسوسه اين پول هنگفت گريخته و حاضر به فروش نيستلروي نشده اند.

علاوه بر اين باشگاه زنيت سن پترزبورگ نيز بعد از پيشنهاد 25 ميليون يورويي بابت به عضويت گرفتن "گونزالو هيگواين" بازيکن 20 ساله رئال، پاسخ رد شنيده است.

charlize
05-09-2008, 15:26
چندي پيش رود فان نيستلروي تصميم گرفت با فوتبال ملي خداحافظي کند تا بتواند تمامي زمان خود را وقف

تيم باشگاهي اش، رئال مادريد کند.

مهاجم هلندي کهکشاني ها در نشست رسانه اي در پاسخ به پرسش هاي خبرنگاران مبني بر کناره گيري خود از تيم ملي کشورش گفت: "اميدوارم اين تصميم به من اجازه دهد که سال ها در رئال مادريد باقي

بمانم".

وي همچنين پيرامون تصميم روبينيو در مورد جدايي از رئال مادريد گفت: "من به طور کامل به تصميم او احترام مي گذارم".

*نظر شما در مورد پديده مولتي ميليونري در فوتبال انگليس چيست؟ شايعه ها از چک سفيد منچستر سيتي براي شما خبر مي دهند.

اين مساله براي من اهميتي ندارد چرا که ترجيح مي دهم در اين باشگاه باشم. درباره آن در روزنامه چيزهايي خواندم اما هيچکس چيزي به من نگفته است. وضعيت در انگليس به اين ترتيب است اما بازيکنان به

مسائل مهمتر از پول فکر مي کنند.

*فکر مي کنيد ترکيب فعلي قادر به تلاش براي کسب سه جام در يک سال است؟

به نظر من اين تيم از کيفيت بالايي برخوردار است و ما براي کسب تمامي عنوان ها تلاش خواهيم کرد اما رسيدن به اين هدف آسان نخواهد بود. هيچ چيز آسان نصيب ما نخواهد شد و تمامي رقابت ها دشوار

خواهند بود اما رئال مادريد راه پيروزي را خوب مي داند. بازيکنان با تجربه بسياري در تيم هستند و شک ندارم که اين مساله به ما کمک خواهد کرد.

*فکر مي کنيد کنار کشيدن از تيم ملي تصميم درستي بود؟

در اين روزها، تمرين به بهترين شکل ممکن، کمي بهبود يافتن و تفکر در مورد بازي‌هاي آينده براي من بسيار مهم است. اميدوارم اين تصميم به من اجازه دهد که سال ها در اينجا باقي بمانم.

*در حالي که خيلي ها باشگاه خود را به قصد تيم ملي ترک مي کنند عجيب است که شما خود را کنار کشيديد؟

بله. من 10 سال براي تيم ملي بازي کردم اما زمان خداحافظي ام فرا رسيده بود. به خوبي نسبت به ميزان دشواري فصل هاي بلند به دليل تعداد بالاي بازي ها آگاهي دارم. براي من داشتن زمان کافي براي

بهبود يافتن و تمرين در بين بازي ها بسيار مهم است.

*از نظر شما يک بازيکن چرا بايد رئال مادريد را ترک کند؟

هرکس دلايل خودش را دارد و فکر مي کنم که بايد به اين دلايل احترام گذاشت. اميدوارم روبينيو دوران خوبي را سپري کند چرا که از نظر شخصي به او علاقه بسياري دارم. او همواره در تيم خوب کار مي کرد و در

نزد اعضاي تيم نيز محبوب بود. اين مساله از اهميت بالايي برخوردار است. از بابت تصميم نهايي او غافلگير شدم چرا که فکر مي کردم راهي چلسي خواهد شد. من به طور کامل به تصميم او احترام مي گذارم.

*باپتيستا، سولدادو و روبينيو از تيم جدا شدند. آيا شما و رائول در خط حمله تحت فشار هستيد؟

تيم ما چهار مهاجم در اختيار دارد: ساويولا، هيگوآيين و ما دو نفر. فکر مي کنم اين تعداد مهاجم براي اين زمان کافي است. ما به معناي واقعي تمرين مي کنيم و در انديشه پيروزي در بازي ها هستيم. درحال

حاضر امکان جذب بازيکنان جديد وجود ندارد و ما تنها به بازي هاي پيش رو فکر مي کنيم نه در مورد کريستيانو رونالدو، روبينيو و سايرين. ما بايد با همين ترکيب به فکر کسب تمامي عنوان ها باشيم.

*روبينيو گفت رئال مادريد را ترک مي کند چون مي خواهد بهترين بازيکن جهان شود.

اين تصميم او است. گمان مي کنم او با مالکان جديد منچستر سيتي پيرامون برنامه هاي آينده باشگاه در مورد خودش گفت و گو کرده است. بايد صبر کنيم و ببينيم چه مي شود. موقعيت او و باشگاه هردو پيچيده

بود. ما نبايد از حرکت بايستيم.

*چندي پيش سالگادو گفته بود که بازيکنان هلندي بيش از برزيلي ها قابل اطمينان هستند.

نمي دانم. فکر نمي کنم مي توان گفت که تمامي هلندي ها يا تمامي برزيلي ها اينگونه و آنگونه هستند. فکر مي کنم اين تيم بازيکنان حرفه اي و قابل اتکاي بسياري دارد. حرفه اي بودن لازمه منطقي هر

بازيکني است که به يک تيم مي پيوندد. اگر شما بردباري پيشه نکنيد خيلي زود از تيم کنار مي رويد.

*غيبت روبينيو به اين معني است يک بازيکن کمتر براي ارسال پاس هاي منجر به گل در تيم وجود دارد.

موقعيت فعلي به اين ترتيب است. روبن تنها بازيکن کناري ما است اما هيگوآيين هم به نحوي توانايي بازي در اين پست را دارا است. اميدوارم روبن در اين فصل مشکلي نداشته باشد. ما بايد مراقب اين موقعيت

از زمين باشيم و فکر مي کنم باشگاه در حال حاضر بسيار درست عمل مي کند.

charlize
05-09-2008, 15:28
این رو بخونید!

مقامات باشگاه رئال مادريد اسپانيا براي حفظ مهاجم هلندي خود چك سفيد دادند.

به نقل از ماركا، پس از ترك رئال مادريد از سوي روبينيو به مقصد منچستر سيتي، مسئولان اين تيم اسپانيايي براي جبران اين ناكامي و محبوبيت از دست رفته در ميان هواداران، در اقدامي عجيب و بي سابقه

براي تمديد قرارداد رود فان نيستلروي، چك سفيد صادر كردند.

ماجرا از اين قرار است كه رئال مادريد چك دريافتي از حساب گروه تجاري ابوظبي بابت فروش روبينيو به منچستر سيتي را به رود فان نيستلروي تحيل داده و در چك سفيدي از وي خواسته تا كمبود اين مبلغ را خود يادداشت كند.

جدا از اين اقدام شگفت انگيز كه بيشتر به يك لجبازي مالي شبيه است، رود فان نيستلروي از هر گل زده خود در ليگ قهرمانان اروپا مبلغ 100 هزار يورو اضافي دريافت خواهد كرد.

charlize
05-09-2008, 15:32
مهاجم آرژانتيني رئال مادريد سخنان اخير سرمربي تيم ملي فوتبال اسپانيا در مورد رائول را خط داده شده و غرض ورزانه دانست.

به نقل از آس، گونسالو هيگواين، جوان آرژانتيني رئال مادريد گفت: دعوت نكردن يك بازيكن به تيم ملي فقط به مربي ربط دارد و كسي نمي تواند در اين مسئله دخالت كند؛ اما توهين به بازيكن دعوت نشده مقوله

ديگري است.

دو روز پيش دل بوسكه در مورد رائول گونسالس گفته بود كه كاپيتان رئال مادريد ديگر تمام شده و بايد از فوتبال خداحافظي كند و مقامات رئال مادريد بيهوده مي كوشند از وي يك سمبل يا فلسفه رائوليسم ميان

هواداران بسازند. او هرگز در حد اسطوره هايي چون برنابئو يا پوشكاش نيست.

هيگواين در ادامه سخنان خود، در مورد اظهارات دل بوسكه گفت: رائوليسم غير قابل انكار است. اين يك فلسفه خود ساخته و تازه نيست؛ بلكه سال‌هاي سال است ميان هواداران ريشه كرده و همه آن را باور

دارند.

وي افزود: رائول به همان دليلي سمبل مادريد و بازيكن تمام ناشدني است كه برنابئو و پوشكاش بودند. بازيكن غير بومي رئال هستم؛ اما به اندازه مادريدي‌ها به شخصيت قابل احترام رائول، علاقه دارم.

-------------------------------------------
دیگه حالم از این دلبوسکه بهم میخوره...باوجود حضور ایکر و راموس،امیدوارم اسپانیا به جام جهانی نره تا این رو بندازن بیرون...

charlize
05-09-2008, 15:33
مهاجم هلندي تيم رئال مادريد فاش ساخت يك نماينده باشگاه منچسترسيتي انگليس با وي تماس گرفته است.

به نقل از بي بي سي، رود فان نيستل روي گفت: در شرايطي كه مشغول مذاكره با باشگاه رئال براي تمديد قراردادم بودم،‌ نماينده باشگاه منچسترسيتي با من تماس گرفت و پيشنهادي را ارائه كرد.

اين مهاجم بيان داشت: با احترام به اين پيشنهاد، در همان لحظه از طريق مدير برنامه هايم پاسخ منفي دادم، زيرا بحث حضور در اين تيم انگليسي براي من مهم نيست.

اين مهاجم 32 ساله هلندي بيان كرد: براي من در حال حاضر رئال مادريد حائز اهميت است. خواهان ادامه و استمرار همكاري ام با اين باشگاه بزرگ اسپانيايي هستم و به شرايطي كه ازطرف منچسترسيتي و هر تيم ديگري به من پيشنهاد شود، فكر نمي‌كنم.

با توجه به تغيير و تحول در مديريت باشگاه منچسترسيتي و حضور يك شركت اماراتي به عنوان مالك و سهامدار، اين باشگاه در صدد است تا ستارگان بزرگ اروپا و جهان را استخدام كند.

اين تيم چندي پيش روبينيو مهاجم برزيلي رئال مادريد را جذب كرد

-----------------------------------
ایول به داش رود خودمون....بعضیها باید یاد بگیرن....

charlize
05-09-2008, 15:39
زندگینامه برند شوستر....(عمل سخت کپی پیست رو انجام دادم!)

برند شوستر(سرمربی حال حاضر رئال مادرید)متولد ۲۲ دسامبر ۱۹۵۹ در شهر آوسبورگ در آلمان غربی هست.

پدر برند دیتریچ کارگر ساختمان و مادرش ژیسلا خانه دار بود.پدر برند هفت سال پیش درگذشت.
برند فوتبال رو از ۴ سالگی با بازی در خیابانهای شهر بزرگ و قدیمی آوسبورگ واقع در ۴۰ کیلومتری مونیخ شروع کرد.

برند علاقه ی زیادی به درس خوندن نداشت و هر وقت از مدرسه بر می گشت قبل از اینکه تکالیفش رو انجام بده به کوچه می رفت و ساعتها بازی میکرد.برند میتونست با بچه های بزرگتر از خودش هم بازی کنه چون هم قدرتمند بود هم با تکنیک.

استعداد زیاد برند در بازی تو پست هافبک باعث شد معلمهای او اون رو به باشگاههای محلی از جمله باشگاه آماتورهای آوسبورگ معرفی کنن بعد از چند
سال بازی در این تیم برند به تیم اصلی آوسبورگ راه پیدا کرد و از همون طریق به تیم ملی زیر ۱۸ ساله های آلمان غربی هم تونست راه پیدا کنه.

بازیهای درخشان برند در این تیم باعث شد تا مسئولان تیم کلن به او توجه کنن و این بازیکن جوون رو به خدمت بگیرن.

برند از سال ۱۹۷۸ تا ۱۹۸۰ در ۶۱ بازی با پیراهن کلن به میدان رفت و ۱۰ گل هم به ثمر رسوند.

اما بازیهای موثر برند به همراه استعداد بالاش باعث شد تا تیم بارسلونای اسپانیا برای به خدمت گرفتنش دست به کار بشه و به این ترتیب برند در سال ۱۹۸۰ به بارسلونا پیوست.

میشه گفت که بهترین دوران بازیگری برند در کل زندگیش برمیگرده به همین حضورش در بارسلونا.برند از سال ۱۹۸۰ تا ۱۹۸۸ در بارسا فصلهایی رویایی رو پشت سر گذاشت.

اون در این سالها موفق شد با بارسا سه بار قهرمان لالیگا سه بار قهرمان جام حذفی یه بار قهرمان سوپر کاپ اسپانیا و یه بار هم قهرمان جام در جام باشگاههای اروپا بشه.
همچنین در سالهای ۱۹۸۲ و ۱۹۸۵ هم دوبار به عنوان سومین بازیکن برتر فوتبال اروپا شناخته شد.

برند در طول ۸ فصل حضورش در بارسا با پیراهن شماره ی ۸ خودش به یکی از ستونهای اصلی بارسا مبدل شده بود و حتی در مقطعی از حضورش هم به عنوان کاپیتان بارسلونا انجام وظیفه میکرد.برند در زمان حورش در بارسا ۱۷۰ بازی برای این تیم انجام داد و ۶۳ گل هم به ثمر رسوند.

اما برند که یه بازیکن جنحالی بود بعد از هشت سال پوشیدن پیراهن بارسا این تیم رو به قصد رقیب دیرینه یعنی رئال مادرید ترک کرد.
برند از سال ۱۹۸۸ تا ۱۹۹۰ در رئال حضور داشت و با رئال هم سالهای خیلی خوبی رو گذروند.

برند در این مدت ۲ بار قهرمان لالیگا شد و یه بار هم قهرمان جام حذفی.شوستر با پیراهن رئال ۶۲ بازی رو انجام داد و ۱۳ گل به ثمر رسوند.

اما این آقای جنجالی بعد از رئال اینبار به رقیب رئال یعنی اتلتیکو پیوست و از سال ۱۹۹۰ تا ۱۹۹۳ ۸۳ بار با پیراهن اتلتیکو به میدان رفت و ۱۱ بار هم موفق به گلزنی شد.

اتلتیکو آخرین ایستگاه برند به عنوان بازیکن در اسپانیا بود.اون به آلمان برگشت و از سال ۱۹۹۳ تا ۱۹۹۶ به عنوان بازیکن بایرلورکوزن به میدان رفت و در این مدت در ۵۹ بازی برای لورکوزن ۸ گل به ثمر رسوند.

بالاخره برند در آخرین فصل بازیگریش یعنی سال ۱۹۹۶-۱۹۹۷ به مکزیک رفت و به عضویت تیم پوماس مکزیک در اومد و در تنها ۹ بازی که برای این تیم انجام داد موفق به گلزنی نشد.
برند شوستر کلا در ۴۴۶ بازی باشگاهی که به میادین مختلف رفت موفق شد ۱۰۵ گل رو وارد دروازه ی حریفان کنه.

اما در عرصه ی ملی برند ۱۰ بازی برای تیم ملی زیر ۱۸ ساله های آلمان غربی انجام داد و ۲ گل به ثمر رسوند برای تیم ملی زیر ۲۱ ساله های همین کشور فقط یه بازی رو انجام داد و سرانجام برای تیم ملی بزرگسالان آلمان غربی ۲۱ بازی رو انجام داد و ۴ گل هم به ثمر رسوند.

شوستر در یورو ۱۹۸۰ در ایتالیا به همراه تیم ملی آلمان غربی قهرمان اروپا شد و به دلیل تاثیر زیادش در قهرمانی آلمانها تو همون سال به عنوان دومین بازیکن برتر فوتبال اروپا شناخته شد.

در کل برند شوستر به دلیل عملکرد بسیار خوبش در تیمهایی که بازی کرده همیشه به عنوان یکی از بهترین هافبک های تاریخ فوتبال اروپا شناخته میشه.

در عرصه ی مربیگری هم برند شوستر تا به حال تیمهای فورتنا کلن و کلن آلمان - خرز اسپانیا - شاختار اوکراین - لوانته ی و ختافه ی اسپانیا رو هدایت کرده و در حال حاضر هم به بزرگترین آرزوی دوران مربیگریش که هدایت تیم بزرگ و پرافتخار رئال مادرید هست رسیده.

اما یکم هم از زندگی خصوصی برند بگم که فقط یه خواهر به نام کلودیا داره که ۱۰ سال از اون کوچیکتره.در جوانی با دختری آلمانی به نام گابی ازدواج کرد که حاصل این ازدواج ۴ تا فرزنده.۲تا پسر به نامهای بنیامین و دیوید و ۲تا دختر به نامهای سارا و ربه کا.

charlize
05-09-2008, 21:20
ستاره فرمول يك اسپانيا و جهان: رئال مادريد درمورد "روبينيو" پيروز شد

قهرمان رقابت‌هاي فرمول يك و راننده تيم مك لارن به روزنامه ماركا گفت: روبينيو انسان پولدوستي نيست و من از اين واژه براي او استفاده نمي‌كنم. او قصد ترك رئال مادريد را داشت و در پايان همين كار را كرد.

فرناندو آلونسوي اسپانيايي كه از هواداران نامدار رئال مادريد است، گفت: فكر مي‌كنم رئال مادريد را بايد به عنوان طرف پيروز در مورد مساله روبينيو شناخت چرا كه آنها دوست ندارند يك بازيكن ناراضي همه چيز را تحت تاثير قرار دهد. پيشنهاد دريافتي رئال براي روبينيو بد نبود.

آلونسو كه اين هفته خود را براي حضور در رقابت‌هاي spa grand prix در بلژيك آماده مي‌كند، پيروزي در اين رقابت را با پيروزي‌هاي رئال مادريد و بارسلونا در ورزشگاه خانگي خودشان مقايسه كرد.

وي گفت: اين رقابت و رقابت موناكو عنوان‌هايي هستند كه هر كسي مايل به كسب آنهاست. آنها برابر با بازي در سانتياگو برنابئو يا نوكمپ هستند. پيروزي در اين دو ورزشگاه بيش از سايرين ارزش دارد.
--------------------------
من که خیلی این فرناندو رو دوست دارم...کارش درسته...انصافا با اون قسمت صحبتهاش هم موافقم که قرمزشون کردم....

charlize
06-09-2008, 17:00
دیگه دارم غاطی میکنم!
کجایید شما؟!؟!؟؟!
یه حرکتی کنید خوب!

ali_ranger22
06-09-2008, 17:53
ایول بر رئال قهرمان! حرکتو داشتی؟!

charlize
06-09-2008, 18:07
ایول بر رئال قهرمان! حرکتو داشتی؟!

الان تو کفش موندم!
ایول به هیگواین....بلانصبت شما (....) به هیکل روبینهو!:دی

kasra_khan2003
06-09-2008, 19:48
هی من میخوام بیام اینجا رو بترکونم هی میبینم یکی به روبی یه تیکه پرونده هی پشیمون میشم!!

خوب ديگه بايد اين روبينيو رو فراموش كني:31:

charlize
06-09-2008, 20:13
هی من میخوام بیام اینجا رو بترکونم هی میبینم یکی به روبی یه تیکه پرونده هی پشیمون میشم!!

محمد جان...من چاکرتم هستم...ولی خداییش حالم ازش بهم میخوره!
یعنی اولا که اومده بود خیلی دوسش داشتم..اما با این کاراش حالم رو بهم زد....
دی استفانو زنش مرد چون اون به بارسا نرفت و اومد رئال!اما این گریه کرد که از رئال بره!
خیلی پر رو بود....هنوز هیچی بارش نبود و کلی ادعا داشت....!
بازم اگه نارحتت کرددم ببخشید....سعی میکنم دیگه چیزی ازش نگم......
ولی این رو بگم که حال کردم هیگواین بهش تیکه انداخت!وقتی یووه یه پیشنهاد عالی بهش داده بود....
هیگو جون گفته بود:با پول نمیشه همه چیرو بدست آورد و منم با روبینیو فرق میکنم.......
ایول.....( کلن آرژانتینیهاخیلی با برزیلی ها فرق میکنن!)
من دیگه درباره روبینهو چیزی نمیگم(مگه اینکه بحثی دربارش بشه)
---------------------------
زنده باد رئال مادرید

iammahdi
06-09-2008, 22:08
فهمیدید امروز روبینهو با هلی کوپتر رفت سر تمرین...اما روبیهو خوب بودا چرا آخه این جوری شد همش این رونالدو و کالدرون تقصیرداشتند البته خودشم تقصیر داشتا یه کم....

david23
06-09-2008, 22:25
آقا شانس ما رو میبینی داییم لباس دیوید پیدا نکرده بدون اینکه به من بگه 2 هفته پیش لباس رئالو برام گرفته شمارش ماله روبینیوه هیچ وقت شانس نداریم- درباره اینکه روبینیو با بالگرد میاد سر تمرین به خاطر چیه ؟چون یه بازیکنیه که مشهوره ولی کجا مشهور شده ؟ تو رئال البته محمد جان ناراحت نشیا شما چشه مایی اگه خواستی بگو اون لباس روبینیو رو به قیمت خوب بهت میدم:دی

david23
06-09-2008, 22:33
راستی بچه ها میدونید تو روزنامه همشهری چی نوشته بود- فکر میکنید ثروت اونکه منچستر سیتی رو خریده بود چقدره؟

نوشته بود ثروت این خانواده یعنی برادراش و خواهراشو پدرش 1000 میلیارد دلار من که کف کردم بیل گیتس با اون همه عظمت ثروتش 40 میلیارد دلاره - منچستر سیتی رو هم به ارزش تقریبی 200 میلیون دلار خریده به نظر من این کارا براش مثله تفریح میمونه- البته روبنیو رو به قیمت خریده

david23
06-09-2008, 22:40
دیگه دارم غاطی میکنم!
کجایید شما؟!؟!؟؟!
یه حرکتی کنید خوب!

خوب برادر ما چیکار کنیم بازیهای مقدمات جام جهانیه؟ ّبزار شروع بازیها خودم یه حرکتی میکنیم

charlize
06-09-2008, 23:11
آقا شانس ما رو میبینی داییم لباس دیوید پیدا نکرده بدون اینکه به من بگه 2 هفته پیش لباس رئالو برام گرفته شمارش ماله روبینیوه هیچ وقت شانس نداریم- درباره اینکه روبینیو با بالگرد میاد سر تمرین به خاطر چیه ؟چون یه بازیکنیه که مشهوره ولی کجا مشهور شده ؟ تو رئال البته محمد جان ناراحت نشیا شما چشه مایی اگه خواستی بگو اون لباس روبینیو رو به قیمت خوب بهت میدم:دی

به این میگن زرنگی!
از وقت استفاده کرد و به فکر یه درآمد افتاده!ایول علیرضا!

راستی بچه ها میدونید تو روزنامه همشهری چی نوشته بود- فکر میکنید ثروت اونکه منچستر سیتی رو خریده بود چقدره؟

نوشته بود ثروت این خانواده یعنی برادراش و خواهراشو پدرش 1000 میلیارد دلار من که کف کردم بیل گیتس با اون همه عظمت ثروتش 40 میلیارد دلاره - منچستر سیتی رو هم به ارزش تقریبی 200 میلیون دلار خریده به نظر من این کارا براش مثله تفریح میمونه- البته روبنیو رو به قیمت خریده

1000 هزار دلار!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(اسم ایلی که شاخ درآورده!)
علیرضا اشتباه میکنی!
ثروتمند ترین آدم دنیا که یه مکزیکیه و بیل گیتس رو بعد از 10 سال کنار زد کلن 70 تا خورده ای میلیارد دلار بودجشه...این با این پولش میتونه بره یه جهان واسه خودش بزنه!!:دی....شاید بودجه کله خانوادشون 100 میلیارد بوده و یه صفر بهش اضافه شده....
هزار میلیارد دلار بودجه چند تا کشور میشه!

خوب برادر ما چیکار کنیم بازیهای مقدمات جام جهانیه؟ ّبزار شروع بازیها خودم یه حرکتی میکنیم
اخبار رئال که متوقف نمیشه!تازه هفته اول کجا بودید؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟!

charlize
06-09-2008, 23:18
در آستانه بازي قهرمان اروپا مقابل بوسني -رائول: به عنوان يك اسپانيايي بازي تيم ملي را مي‌بينم

كاپيتان رئال مادريد در واكنش به تحليل برخي كارشناسان در مورد اختلافات ريشه اي وي با فدراسيون فوتبال اسپانيا اين ادعاها را بي اساس توصيف كرد.

به نقل از لارازون اسپانيا، رائول گونسالس گفت: در زمان مربيگري آراگونس نيز همين خبرنگاران مي كوشيدند براي داشتن تيتر پر فروش خود مدام براي من حاشيه درست كنند. اين اخبار در سراسر جهان ترجمه مي شود و درست نيست كه اين گونه با شخصيت يك ورزشكار ملي بازي شود.

وي افزود: در تحليل يك روزنامه آمده است كه من هيچ علاقه اي به تيم ملي و تماشاي بازي هاي آن ندارم و ترجيح مي دهم كه هم زمان با آن تنيس يا ورزش هاي ديگري را تماشا كنم؛ ولي اين درست نيست.

كاپيتان رئال مادريد تاكيد كرد: نمي دانم كه چنين تحليل هايي با كدام سند يا مدركي نوشته مي شود. چرا فكر مي كنيد بازي را تماشا نمي كن؟ من هم به عنوان يك اسپانيايي با علاقه اين بازي ها را تماشا مي كنم.

charlize
06-09-2008, 23:20
پايگاه اينترنتي Transfer markt.de اعلام كرد، بارسلونا با داشتن بازيكناني به ارزش ‌٤٠٠ ميليون يورو، ارزشمندترين تيم دنياست.

كادر لوكس كاتالاني‌ها به نوشته اين پايگاه اينترنتي ‌٢/٣٩٢ ميليون يورو مي‌ارزد و اين به خاطر بازيكني چون ليونل مسي، ژاوي هرناندس،‌ آندرياس اينيستا و يا تيري آنري است.

چلسي هم با ارزش ‌٩/٣٨٩ ميليون يورو در مكان دوم جاي دارد.

‌١٠ تيم برتر از نگاه Transfermarkt.de

‌١- بارسلونا (اسپانيا) ‌٢/٣٩٢ ميليون يورو

‌٢- چلسي (انگليس) ‌٩/٣٨٩ ميليون يورو

‌٣- منچستريونايتد (انگليس) ‌٣٧٥ ميليون يورو

‌٤- رئال مادريد (اسپانيا) ‌٣٦٥ ميليون يورو

‌٥- اينتر (ايتاليا) ‌٢/٣٤١ ميليون يورو

‌٦- ميلان (ايتاليا) ‌٥/٣١٢ ميليون يورو

‌٧- ليورپول (انگليس) ‌٣٠١ ميليون يورو

‌٨- يوونتوس (ايتاليا) ‌٢٦٠ ميليون يورو

‌٩- بايرن مونيخ (آلمان) ‌٩/٢٥٣ ميليون يورو

‌١٠- آرسنال (انگليس) ‌٢٤٧ ميليون يورو

charlize
06-09-2008, 23:24
با رد پيشنهاد يوونتوس -هيگواين: من با روبینهو تفاوت دارم...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مهاجم آرژانتيني تيم رئال مادريد، پيشنهاد نجومي يوونتوس ايتاليا را رد كرد.

به نقل از رويترز، گونسالو هيگواين در واكنش به حملات مطبوعاتي ايتاليا گفت: قرار نيست با هر پيشنهاد نجومي همه چيز را فراموش كنيم. تفاوت‌هايي ميان من و روبينهو وجود دارد.

وي ادامه داد: هرگز هواداران رئال مادريد را در آستانه لاليگاي حساس امسال تنها نمي گذارم. اين وظيفه من است كه مطيع سياست هاي باشگاه خود باشم و با رد پيشنهاد يوونتوس هيچ انتظار غير معقولي از رئال مادريد ندارم.

وي افزود: به غير از يوونتوس از زنيت روسيه و آ.ث ميلان نيز پيشنهاداتي داشتم كه ضمن احترام، تمام آنها را رد كرده ام.

iammahdi
07-09-2008, 02:54
چارلیز علیرضا راست می گه اینا از اون خر پولان...

پيشنهاد 135 ميليون پوندي مالک جديد منچسترسيتي به رونالدو

مالک جديد باشگاه منچسترسيتي در يک اقدام جالب توجه و البته عجيب پيشنهادي 135 ميليون پوندي را به باشگاه منچستريونايتد براي جذب "کريستيانو رونالدو" ارائه کرد.

"به گزارش سرويس ورزشي برنا" و به نقل از "گل"،"سليمان الفهيم" در حالي اين پيشنهاد را مطرح کرده است که پيش از اين اعلام کرده بود قصد دارد بهترين بازيکنان جهان را در منچسترسيتي گرد هم بياورد.
اين اقدام در حالي صورت گرفت که الفهيم دو روز قبل در اولين خريد خود روي دست چلسي بلند شد و "روبينيو" را با مبلغ 5/32 ميليون پوند به خدمت گرفت.
اين مالک عرب که ثروتي معادل 10 برابر دارايي "رومن آبراموويچ" دارد،قصد دارد 18 بازيکن با پتانسيل بالا را در ترکيب منچسترسيتي قرار دهد و به همين دليل نيز 300 ميليون پوند را براي اين کار اختصاص داده است.
الفهيم هدف خود را کمک به باشگاه منچسترسيتي براي تبديل شدن به بهترين باشگاه جهان عنوان کرد و اعلام نمود که قصد دارد رونالدو را در فصل نقل و انتقالات زمستاني جذب کند.
او در اين باره گفت: رونالدو گفته بود که مي خواهد در بزرگترين باشگاه جهان بازي کند.حالا ما نيز بايد تا ماه ژانويه صبر کنيم تا ببينيم او چقدر در اين باره جدي حرف زده است.
الفهيم افزود: رئالي ها ارزش اين بازيکن را چيزي در حدود 90 ميليون پوند تخمين زده بودند،اما ما براي جذب او بايد بيش از اين مبلغ خرج کنيم.قيمت پيشنهادي من 135 ميليون پوند.چرا که نه؟ما مي خواهيم به بزرگترين باشگاه جهان حتي بزرگ تر از رئال مادريد و منچستريونايتد تبديل شويم.
شبکه "اسکاي اسپورت" نيز گزارش داد که "فرناندو تورس" مهاجم ليورپول و "سسک فابرگاس" هافبک آرسنال از ديگر اهداف الفهيم هستند.هر چند به نظر مي رسد اين مالک اماراتي راهي طولاني در جذب اين بازيکنان داشته باشد...

iammahdi
07-09-2008, 02:57
مالک اماراتي منچسترسيتي با 70 ميليون يورو بدنبال "بوفون"

"سليمان الفهيم" مالک امارتي تيم منچستر سيتي بدنبال جذب "جيان لوييجي بوفون" دروازه بان ملي پوش تيم يوونتوس ايتالياست.

به گزارش ايسنا از دبي، روزنامه الاتحاد در شماره امروز خود از پيشنهاد 70 ميليون يورويي الفهيم به بوفون خبر داد.

اين مالک اماراتي همچنين از علاقه به جذب تيري هانري فرانسوي – رودفان نيستلروي هلندي و ديويد ويا اسپانيايي خبر داده است.

تيم منچستر سيتي به تازگي از مالک تايلندي به گروه مالي ابوظبي به مالکيت الفهيم منتقل شده است.

iammahdi
07-09-2008, 02:58
الفهيم: منچسترسيتي بزرگترين باشگاه ليگ برتر مي شود

خبرگزاري فارس: مالك جديد منچستر سيتي انگليس گفت‌: هدف ما بسيار ساده است و مى‌خواهيم سيتى بزرگترين باشگاه ليگ برتر شود.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از بي بي سي، دكتر سليمان الفهيم، نماينده و رئيس گروه سرمايه گذار ابوظبي كه هفته گذشته اقدام به خريد تمام سهام منچستر سيتي كرد، اظهار داشت: تلاش مي كنيم در اولين گام در راه هدفي كه در سر داريم، جزو چهار تيم بالاي جدول باشيم.
وي افزود: پس از اين اقدام، كليه بدهي ها را پرداخت خواهيم كرد. از انتظارات علاقمندان سيتي مطلع هستيم و مي خواهيم پس از سال‌ها، به آنها پاسخ بدهيم.
الفهيم اوايل هفته گذشته به نمايندگي از شركت خود، در پايان مذاكراتي سه هفته اي، ‌سهام منچسترسيتي را از تاكسين شيناواترا تايلندي خريداري كرد.

iammahdi
07-09-2008, 03:11
اینم عکس سليمان الفهيم :

charlize
07-09-2008, 03:18
چارلیز علیرضا راست می گه اینا از اون خر پولان...
آره.....اما نه اینقدر....
یخورده فکر کنیم میبینیم که با عقل جور در نمیاد.....

Saatrap
07-09-2008, 03:21
منچستر سیتی Talent داره اندازه ی هیکل آرسنال !!! فقط امکانات نداشت که الان پیدا کرده !!!

iammahdi
07-09-2008, 03:29
آره.....اما نه اینقدر....
یخورده فکر کنیم میبینیم که با عقل جور در نمیاد.....

حالا من به اونش کار ندارم ولی ببین ده برابر آبرامویچ یعنی چی...

charlize
07-09-2008, 04:30
منچستر سیتی Talent داره اندازه ی هیکل آرسنال !!! فقط امکانات نداشت که الان پیدا کرده !!!

به رئیس گروه!
چطوری و.......د؟!؟!؟!!!!!!!!!!!
خیلی میخوامت.......

حالا من به اونش کار ندارم ولی ببین ده برابر آبرامویچ یعنی چی...
بابا آبراموویچ جز 7-8تای اول هم نیست!(ثروتمندترینها رو میگم...)
البته اینکه پولدار هستن شکی نیست...ولی نه اونقدری که گفته شد.....
1000 میلیارد دلار!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

saman65
07-09-2008, 04:58
الجزیره اسپورت روی نایل ست میگیره؟

آره ولی کارتیه ها

دیگه حالم از این دلبوسکه بهم میخوره...باوجود حضور ایکر و راموس،امیدوارم اسپانیا به جام جهانی نره تا این رو بندازن بیرون...

.... ...ش(فحش بود به جناب دلبوسکه عزیز.شما هم جای نقطه چین یه چیز بزارید)

محمد جان...من چاکرتم هستم...ولی خداییش حالم ازش بهم میخوره!
یعنی اولا که اومده بود خیلی دوسش داشتم..اما با این کاراش حالم رو بهم زد....
دی استفانو زنش مرد چون اون به بارسا نرفت و اومد رئال!اما این گریه کرد که از رئال بره!
خیلی پر رو بود....هنوز هیچی بارش نبود و کلی ادعا داشت....!
بازم اگه نارحتت کرددم ببخشید....سعی میکنم دیگه چیزی ازش نگم......
ولی این رو بگم که حال کردم هیگواین بهش تیکه انداخت!وقتی یووه یه پیشنهاد عالی بهش داده بود....
هیگو جون گفته بود:با پول نمیشه همه چیرو بدست آورد و منم با روبینیو فرق میکنم.......
ایول.....( کلن آرژانتینیهاخیلی با برزیلی ها فرق میکنن!)
من دیگه درباره روبینهو چیزی نمیگم(مگه اینکه بحثی دربارش بشه)
زنده باد رئال مادرید

دمت گرم.:10:

پیشنهاد یوونتوس چند بوده؟؟؟

___

یکی بره این اماراتیه رو خفه کنه :27:که بد داره دنیای فوتبال رو به هم میریزه...:19:
کاش فیفا یه قانونی واسه خرید بازیکن میذاشت که مثلا هر تیمی تو هر سال بتونه n$ رو صرف خرید بازیکن کنه:31:

david23
07-09-2008, 11:04
خوب چارلیز جان من که از خودم نگفتم شما روزنامه همشهری رو قبول داری؟ تو شماره دیروز نوشته بود که ثروت خانوادش انقدره در ضمن تو اون لیست اسم اینجور آدما رو نمیگن اگه اینجوری بود 100% رتبه اول ماله یک ایرانی بود فهمیدی که چی گفتم ( بیا تو گروه تا کامل برات بگم)

ali_ranger22
07-09-2008, 11:54
این جا تاپیک رئاله یا سیتی؟!

charlize
07-09-2008, 12:55
این جا تاپیک رئاله یا سیتی؟!

در مورد مسائل رئال صحبت میشه....
حالا یکی از بازیکنامون رفته من سیتی....ما هم داریم میبحثیم که چرا رفته من سیتی....اصلا این من سیتی کیه!

amirtaker
07-09-2008, 14:00
مالک اماراتي منچسترسيتي با 70 ميليون يورو بدنبال "بوفون"

"سليمان الفهيم" مالک امارتي تيم منچستر سيتي بدنبال جذب "جيان لوييجي بوفون" دروازه بان ملي پوش تيم يوونتوس ايتالياست.

به گزارش ايسنا از دبي، روزنامه الاتحاد در شماره امروز خود از پيشنهاد 70 ميليون يورويي الفهيم به بوفون خبر داد.

اين مالک اماراتي همچنين از علاقه به جذب تيري هانري فرانسوي – رودفان نيستلروي هلندي و ديويد ويا اسپانيايي خبر داده است.

تيم منچستر سيتي به تازگي از مالک تايلندي به گروه مالي ابوظبي به مالکيت الفهيم منتقل شده است.

بوفون بعد از بازی با ایتالیا مصاحبه کرده و گفته خوشحاله که مفید بوده و تونست به تیم ملی کمک کنه.و اینکه فکر میکردند راحت ببرند ولی خیلی به مشکل برخوردند و ازین حرفا،

بعد ازش پرسیده راجب پیشنهاد منچستر سیتی چه نظری داری ؟
گفت من فوتبال رو دوست دارم،نه تخیل فوتبال ! ما داریم توی واقعیت زندگی می کنیم. اصلا ارزش نظر دادن نداره.

charlize
07-09-2008, 14:05
من از کسایی که از آب گل آلود ماهی میگیرن متنفرم! پیشنهاد یوونتوس یه پیشنهاد کاملا معمولی بود نه نجومی! تازه از این گذشته این قضیه مال 2 ماه پیش بوده و این که جناب هیگواین چرا الان مطرحش کرده رو همتون میدونید... خودشیرین!
محمد...خودشیرینی یعنی چی؟!؟!؟!؟!؟!چرا بخاطر روبینهو همه بازیکنا رو داری فراموش میکنی؟؟؟
اصلا اینا رو ول کن......
ببین من قبول دارم که مسئولین رئال با روبینهو بد رفتار کردن.......
اما قبول کن که روبینهو خیلی بچه بازی و ندیده بازی درآورد.....دیگه این اواخر داشت به رئال توهین میکرد!میگفت که من اگه تویه رئال بمونم نمیتونم بشم بهترین بازیکن دنیا!!!حالا جدای از اینکه از همین الان خودشو داره میبره تویه حاشیه....به تمام تیم و هواداران با این حرفش توهین کرد.....

------------------------------------

.... ...ش(فحش بود به جناب دلبوسکه عزیز.شما هم جای نقطه چین یه چیز بزارید)

اسپانیا دیشب با بدبختی 1-0 بازی رو برد....!

دمت گرم.
چاکریم....

یکی بره این اماراتیه رو خفه کنه که بد داره دنیای فوتبال رو به هم میریزه...
کاش فیفا یه قانونی واسه خرید بازیکن میذاشت که مثلا هر تیمی تو هر سال بتونه n$ رو صرف خرید بازیکن کنه
یادت نیست 3-4 سال پیش خودمون همین کارو میکردیم...حالا اگه اون موقع این قانون رو میزاشتن میگفتیم با رئال لجن...تویه فوتبال باید آزادی باشه....

خوب چارلیز جان من که از خودم نگفتم شما روزنامه همشهری رو قبول داری؟ تو شماره دیروز نوشته بود که ثروت خانوادش انقدره در ضمن تو اون لیست اسم اینجور آدما رو نمیگن اگه اینجوری بود 100% رتبه اول ماله یک ایرانی بود فهمیدی که چی گفتم ( بیا تو گروه تا کامل برات بگم)

علیرضا...من هم گفتم اونجا یه صفر رو اشتباهی و زیادی گذاشتن.....اینجور افراد کین بابا...اگه قراره اسم ثروتمندترینا رو اعلام کنن باید همه رو اعلام کنن....در ضمن اون ایرانی رو هم که میگی میدونم منظورت کیه....ولی اون فکر نکنم جز 10 تای اول باشه....ولی جز 20 تا حتما هست......(دخترش تویه لندن یه خیابون خریده بود!!!!!!!!!)

charlize
07-09-2008, 14:38
اشنایدر به ترکیب اصلی رئال بازگشت.
--------------------------------------------------------------------
هلندي بازيساز رئال مادريد پس از رفع مصدوميت از هفته دوم در تركيب ثابت قرار مي‌گيرد.

به نقل از ماركا، وسلي اشنايدر، مهاجم هلندي رئال مادريد دوران استراحت خود را پشت سر گذاشته و اكنون آماده انجام وظيفه در تركيب است.

برنارد شوستر، سرمربي آلماني نيز نام اين بازيكن را براي بازي هاي آينده وارد فهرست ثابت كرده است.

پزشك رئال مادريد پيش از اين نام اشنايدر را در فهرست بازيكنان آماده ماه اكتبر لحاظ كرده بود؛ اما اين بازيكن هلندي زودتر از موعد اعلام شده براي بازي آماده شده است.
---------------------------------------------
تبریک میگم به همه.....بخصوص به امین جونم!

shympw
07-09-2008, 14:46
اشنایدر به ترکیب اصلی رئال بازگشت.
--------------------------------------------------------------------
هلندي بازيساز رئال مادريد پس از رفع مصدوميت از هفته دوم در تركيب ثابت قرار مي‌گيرد.

به نقل از ماركا، وسلي اشنايدر، مهاجم هلندي رئال مادريد دوران استراحت خود را پشت سر گذاشته و اكنون آماده انجام وظيفه در تركيب است.

برنارد شوستر، سرمربي آلماني نيز نام اين بازيكن را براي بازي هاي آينده وارد فهرست ثابت كرده است.

پزشك رئال مادريد پيش از اين نام اشنايدر را در فهرست بازيكنان آماده ماه اكتبر لحاظ كرده بود؛ اما اين بازيكن هلندي زودتر از موعد اعلام شده براي بازي آماده شده است.
تبریک میگم به همه.....بخصوص به امین جونم!

OH , Yeaaaaaaaaaah !
ایول البته من 10 روز پیش می دونستم !!!

این پولدارا هم واسه معروف شدن میان تیم می خرن و فوتبالو نابود می کنن !
واقعا طرف انقدر بیشعوره ؟! 135 میلیون ؟! چیو می خواد ثابت کنه ؟ اینکه خیلی خره ؟!!!
تیم باید متناسب با چیزی که در می آره بازیکن بخره ! نه اینکه اون یارو مکزیکیه بیاد تیم شنگول یونایتد رو بخره
بعد با 700 میلیون پوند !!! همه بازیکن ها رو بیاره توی تیم !

charlize
07-09-2008, 19:50
مقامات رئال مادرید در تلاش هستند تا مهاجم ناراضی بایرن مونیخ آلمان را به سانتیاگو برنابئو بیاورند.

به نقل از سایت گل پودولسکی مهاجم آلمانی بایرن از نیمکت نشینی در این تیم ناراضی است و قصد خروج از این باشگاه را دارد.

این مهاجم توانا که جام جهانی 2006 درخشش قابل توجهی داشت و این درخشش او باعث شد تا مقامات بایرن او را از باشگاه کلن خریداری کنند.

این بازیکن با وجود مهاجمانی بزرگ در بایرن مثل لوکا تونی و میرسلاو کلوزه فرصتی برای درخشش در این تیم را نداشته و اخیرا آمدن به بایرن مونیخ را یک اشتباه تلقی کرده.

این بازیکن ملی پوش مورد علاقه سران باشگاه رئال مادرید و برند شوستر قرار گرفته و احتمال خرید او در نیم فصل را زیاد دانسته اند که با خرید این بازیکن می توانند ناکامی هایی که در خرید رونالدو و فابریگاس و... بوده را تا حدودی جبران کنند.

به گزارش مارکا سران مادریدی قصد دارند تا قبل از شروع نقل انتقالات زمستانی و نیم فصل برای خرید این بازکن اقدام کنند تا در ماه ژانویه او را به راحتی و بدون دردسر به سانتیاگو برنابئو بیاورند.
-------------------------------
به نظر من خرید خیلی خوبیه.....همونطوری که گفتم..به نظر من رئال به مهاجم خیلی بزرگ احتیاج نداره... به جوونی مثل لوکاس احتیاج داره....اونم میشه مثل هیگواین...یه یار تعویضی که خیلی +ه.....

david23
07-09-2008, 22:03
نمیدونم چرا از مهاجمای آلمانی بدم میاد به نظرم به درد تیم نیخوره

Diego
07-09-2008, 22:10
نمیدونم چرا از مهاجمای آلمانی بدم میاد به نظرم به درد تیم نیخوره
من عقیده دارم یه هافبک دفاعی تمام عیار بیشتر به درد تیم میخوره.

david23
07-09-2008, 22:31
میگم فهمیدید این عربه میخواد چیکار کنه ؟500 میلیون پوند گذاشته کنار برا نیم فصل خرید اصلیشم کاکا حتما میخواد 200 میلیون پوند پیشنهاد بده اونوقت کاکام نخواد میلان به زورم شده میده به منچستر سیتی .طرف میخواد گند بکشه به فوتبال اروپا

kasra_khan2003
07-09-2008, 23:28
میگم فهمیدید این عربه میخواد چیکار کنه ؟500 میلیون پوند گذاشته کنار برا نیم فصل خرید اصلیشم کاکا حتما میخواد 200 میلیون پوند پیشنهاد بده اونوقت کاکام نخواد میلان به زورم شده میده به منچستر سیتی .طرف میخواد گند بکشه به فوتبال اروپا

موافقم!!!!!

charlize
08-09-2008, 01:39
هافبک دفاعی میخوایم چیکار؟؟!؟!؟!؟!
هم دیارا هست....هم گاگو....
ما مهاجم میخوایم....بازی با دپور رو اگه دیده باشی حرفه منو تایید میکنی....یه بازیکن تهاجمی نداشتیم تا بیاریم تو زمین...به نظر من لوکاس خرید خیلی خوبیه....
در مورد این عربه هم بگم که...پول داره و هرکاری که بخواد میکنه....این بازیکنه که باید تصمیم بگیره که میخواد بره یا نه...مثل بوفون که گفت نمیرم...این کاکا هم که چند وقته پیش چلسی 100 وخورده ای تا بهش پیشنهاد داده بود..وسوسه شده بود...احتمالا اگه این عربه بهش پیشنهاد بده...قبول کنه....
بازم میگم که همه چی به خود بازیکن بستگی داره....لوکاس هم خیلی بدرد میخوره...

Alireza Taji
08-09-2008, 02:04
من خوندم که منچستر سیتی متعلق به یک شرکت هست نه یک نفر!
فکر کنم شرکت توسعه ابوظبی بود برای همین هم هست همچین پولهایی خرج میکنه ابرامویچ با 30 میلیارد ثروت هیچوقت همچین ولخرجی های نکرد...
ثروتمندترین مرد جهان یک چیزی در حدود 70 میلیون دلار پول داره پس عمرا این بابا 10 برابر ابرامویچ پول داشته باشه احتمالا کلا سرمایه شرکتشون 10 برابر سرمایه ابرامویچ هست...
خبر بد دیگه که شنیدم اینه که یک شرکت اماراتی دیگه شاید لیورپول را بخره!
خدا بخیر کنه...

ما مهاجم میخوایم....بازی با دپور رو اگه دیده باشی حرفه منو تایید میکنی....یه بازیکن تهاجمی نداشتیم تا بیاریم تو زمین...به نظر من لوکاس خرید خیلی خوبیه....
در مورد این عربه هم بگم که...پول داره و هرکاری که بخواد میکنه....این بازیکنه که باید تصمیم بگیره که میخواد بره یا نه...مثل بوفون که گفت نمیرم...این کاکا هم که چند وقته پیش چلسی 100 وخورده ای تا بهش پیشنهاد داده بود..وسوسه شده بود...احتمالا اگه این عربه بهش پیشنهاد بده...قبول کنه....
بازم میگم که همه چی به خود بازیکن بستگی داره....لوکاس هم خیلی بدرد میخوره...

من حرف شما را چندان قبول ندارم درسته که نظر بازیکن شرط هست اما حرف اول و اخر را باشگاه می زنه یعنی اگه غیر از این بود فوتبال بهم میریخت...
نمونش کریس رونالدو دیدید چیکار کرد تا به رئال بیاد اما منچستر نذاشت...

Saatrap
08-09-2008, 02:08
من حرف شما را چندان قبول ندارم درسته که نظر بازیکن شرط هست اما حرف اول و اخر را باشگاه می زنه یعنی اگه غیر از این بود فوتبال بهم میریخت...
رونالدو اگه 100 میلیون به منچستر پول می داد می تونست بره !

david23
08-09-2008, 10:24
ثروتمندترین مرد جهان یک چیزی در حدود 70 میلیون دلار پول داره پس عمرا این بابا 10 برابر ابرامویچ پول داشته باشه احتمالا کلا سرمایه شرکتشون 10 برابر سرمایه ابرامویچ هست...

خوب منم گفتم این ثروت کل خانوادشونه نه یه نفر خانواده عربام که 4-5 نفره نیست حداقا 5تا داداش داره 3-4 تاخواهر تازه باباشم حساب کنید- درضمن چارلیز جان من حاضرم علی کریمی رو بیارن ولی تو تیم بازیکن آلمانی نباشه همون متزلدرم برامون کافیه تازه ارزش یه بازیکن نیم کت نشین مثل پودولسکی 10 تا نباید بیشتر باشه رئالم تا نیم فصل احتیاجی به مهاجم نداره اون بازیم یجورایی به خاطر روحیه بود اگه همه تیمم مهاجم بودن نمیشد تو اون ورزشگاه دیپور برد چون همین بازیکنا بودن با والنسیا بازی کردن تازه فاندر فارت و اشنایدرم بیان 2 تا هافبک سرعتی داریم که عالیه

charlize
08-09-2008, 11:42

تویه خبرها داشتیم که روبینهو رو رئال میخواد بده به منچستر...بعدشم با چلسی موافقت کردن...حالا روبینهو کجاست؟!؟!؟!؟

آره...یا اینکه میگفتن 80 میلیون با روبینهو....!

درضمن چارلیز جان من حاضرم علی کریمی رو بیارن ولی تو تیم بازیکن آلمانی نباشه همون متزلدرم برامون کافیه تازه ارزش یه بازیکن نیم کت نشین مثل پودولسکی 10 تا نباید بیشتر باشه رئالم تا نیم فصل احتیاجی به مهاجم نداره اون بازیم یجورایی به خاطر روحیه بود اگه همه تیمم مهاجم بودن نمیشد تو اون ورزشگاه دیپور برد چون همین بازیکنا بودن با والنسیا بازی کردن تازه فاندر فارت و اشنایدرم بیان 2 تا هافبک سرعتی داریم که عالیه
مشکل داری با آلمان؟!؟!؟!؟!
چیکار کردن مگه این آلمانیا...؟!؟؟!؟!
خدایی پودولسکی مهاجم خوبیه...تازه الان مربیمون هم آلمانیه....!
ولی جدی بدرد میخوره..متزلدر هم دفاع خوبیه...شانسش همش مصدوم میشد....
مهاجم نمیخوایم ما؟!!؟!؟!؟!؟!؟!؟....اههههههههه ههههههههه!
نکنه انتظار داری رافائل و وسلی برن خط حمله؟!؟!؟!
اینو نگو دیگه....الان تنها مهاجم نوکی که داریم نیستلروی...بعدش رائول و ساویولا(که نمیدونم اصلا هنوز تویه تیمه یا نه!) و هیگواین مهاجم دوم هستن....حالا ببین اگه خدای نکرده رود مصدوم بشه...چیکار کنیم؟!؟!؟!؟فصل قبل رو بزور رد کردیم..تازه اون موقع هم روبی بود(که مهاجم دوم بود)،هم این... اسمش یادم رفت!حالا!همونکه رفت!(جدی اسمش یادم رفتاااا!:دی)
خدایش هر موقع تویه بازی با دپور ارداه میکردن توپ میومد خط حمله...اما تویه خط حمله بازیکنا نمیتونستن کاری کنن...به هر حال هر تیمی به یه روش دفاع میکنه و نمیتونیم همیشه روی نیستلروی حساب کنیم...
-------------------------
جان من رضایت بدید من زنگ بزنم کالدرون بگم لوکاس رو بگیره!!!:دی

charlize
08-09-2008, 11:44
راستی چرا دوباره بن شدی؟!؟!؟!؟!؟:دی

david23
08-09-2008, 12:39
جان تو نمیشه چارلیز جان من کلا با آلملان مشکل دارم تازه مربیمون از اول تو لیگ اسپانیا بازی کرده و فوتبال آلمانو به عنوان فوتبال حرفه ای قبول نداره در ضمن من نگفتم اسی و فاندر برن خط حمله با سرعتشون میتونن موقعیت سازی زیادی برا خط حمله کنن اینو میگم .

kasra_khan2003
08-09-2008, 20:33
خوب، الان تو سايت Goal خوندم كه شوستر به هيچ كدوم از بازيكنايي كه ميخواست نرسيد، اينم ليستش:

مهاجمين: چند مهاجم براي پركردن جاي نيسروي و رائول، در اول ليست نام ديويد ويا از والنسيا ديده ميشه، همچنين لوئيز فابيانو از سويا، اما جريان خريد كريستيانو رونالدو، تلاش براي خريد اين بازيكنان رو عقب انداخت به طوري كه در آخرين لحظه رئال دنبال جذب ويا بود!

يك هافبك مركزي خلاق: از اونجايي كه شوستر در مركزفقط گوتي و اشنايدر رو داره، بايد چند تا هافبك ديگه هم داشته باشه، اول ليست نام سس فابرگاس ديده ميشه، كه نيومد، ديگو هم امكان داشت بياد، اما اعتماد زيادي از نظر تكنيكي به وي نميشد كرد، جريان كريستيانو رونالدو هم كه همتون ميدونيد، اما اينجا سخن شوستر قابل ارج نهادن هست: رونالدو فقط يه نام هست، من ميدونم باشگاه دنبال چي هست، اما تيم از نقاط ديگه هم بايد تقويت بشه، من نميخوام حضور رونالدو باعث ابطال باقي نقشه ي من بشه!!!!

مدافع مركزي: خوب كاناوارو كه داره پير ميشه، يعني شده! دنيل ده روسي در ابتداي ليست خريد شوستر بود كه رئال پولي رو كه رم خواسته بود رو نداد! 40 ميليون يورو

مدافع گوش راست و چپ: دنيل آلوز يكي از كساني بود كه شوستر اون رو به عنوان جانشين خوبي براي راموس ميدونست، اما خوب در نهايت اين بارسا بود كه اين بازيكن رو گرفت! فيليپ لام هم براي گوش چپ در نظر گرفته بود كه باشگاه با توجه به پولي كه براي رونالدو گذاشته بود، اصلا دنبال اين بازيكن نرفت چون گفتن پول نداريم!!!

تازه خيلي اسم هاي ديگه هم بود، كه حالا اينجا اسمشون برده نشد، با اين وجود، اين فصل هيچ جامي هم نبريم، نبايد بگيم تقصير شوستر بوده!!!

ahmad08
08-09-2008, 22:05
salam bacheha
Bavareton nemeshe age begam az koja in post ro medam.
Az dakhel masjed al haram be jon khodam qasam ras megam ba mobile alan on hastam .faqat eno mekhastam begam ke khele delam vaston tang shode. 0hamin alan ye levan ab zam zam be yad shoma mekhoram.0ya haq.

charlize
08-09-2008, 23:07
من کاملا با حرفای شوستر موافقم. تمام تمرکزمون رو گذاشتیم رو رونالدو در حالیکه با یکم دقت میتونستیم امسال هانتلار و اسین و کارسما رو جذب کنیم. در مورد حرف یکی از دوستان هم که گفته بود ما به هافبک دفاعی نیاز داریم باید بگم که کاملا مخالفم! گاگو به این توپی هافبک دفاعی میخوایم چیکار؟
محمد خیلی حال دادی با این جملت بهم!ایول....اقا میگم این روبینهو واقعا حیف بود که رفت!!!:دی
خداییش کلن چسبیده بودن به رونالدو....این همه بازیکن...ولی جدی این آلوس اگه میومد فقط برامون حاشیه میشد!وقتی راموس هست دیگه به اون بازی نمیرسه....
علیرضا.....جان من بیا رضایت بده!الان تیم به مهاجم احتیاج داره..........
من نمیدونم این کاناوارو چیکار کرده که شما باهاش اینقدر لجین؟!!؟!؟؟!یادتون رفته که اولین فصلیکه اومد...تویه ال کلاسیکو و زمانی که رونالدینهو تویه بهترین شرایط خودش بود،چطوری حالش رو گرفت؟!؟!این از هر 10 بازی...تویه یکیش فاجعست ..قبول...اما حداقل تویه 7 تاش عالیه و اون 2 تا روهم متوسط....قدرشو باید بیشتر بدونیم.....
و اینکه احمد جون مارو هم دعا کن....ماه رمضونی ببینم با دعاهای تو خدا مارو آدم میکنه!؟!؟؟!:دی

ali_ranger22
08-09-2008, 23:08
آره قبول دارم مهاجمی که بتونه نفوذ کنه نداریم نیستلروی هم گلزن خوبیه ولی تکنیک بالا نداره و خوب نمی تونه نفوذ کنه...

saman65
09-09-2008, 00:31
[QUOTE]یادت نیست 3-4 سال پیش خودمون همین کارو میکردیم...حالا اگه اون موقع این قانون رو میزاشتن میگفتیم با رئال لجن...تویه فوتبال باید آزادی باشه....

آره.ولی پیشنهاد های رئال انقده هم غیر منطقی نبود.(جز پیشنهادش به رونالدو)
بعدش هم رئال هر فصل دنبال یه ستاره بود.ولی این میخواد تو 1.2 تیم من سیتی رو بکنه تیم منتخب دنیا.اونم با هر قیمتی...

saman65
09-09-2008, 00:40
منم از آلمانی ها بدم میاد.ولی با پودولسکی حال میکنم.یعنی کلا با بازیکن شوت زن...

احمد جان التماس دعا...فقط حواست باشه موبایلت رو ازت نگیرن.چون اگه بگیرن خیلی مشکله که پسش بدن.دوربین من رو گرفتن.با 1000 خواهش بهم پسش دادن:دی

david23
09-09-2008, 11:51
میگم مگه مدت نقل وانتقالات تموم نشده؟ بچه ها باید به یه چیزی اعتراف کنم جای خالیه روبینیو خیلی طول میکشه پر شه مثل دیوید بکهام(این هنوزم جاش خالیه یادش بخیر فصل آخر ترکونده بود) ولی گفته باشم اگه بخوان مهاجم بگیرن یا کریم یا هانتلار یا هیچی من با آلمانیا دشمن خونیم

charlize
09-09-2008, 14:42
روبینهو کیه بابا!!:دی(راستی دیروز محمد از گاگو جونم تعریف کرد)
راست میگی علیرضا...منکه خیلی جایه خالیش رو احساس میکنم..روبی کجایی که یادت بخیر...!:دی
سامان جون...رئال اینقدر چند ساله پیش وحشیانه(ببخشید این اصطلاح رو بکار بردم...تنها کلمه مناسب همین بود)دنبال ستاره ها بود که حد نداشت...رونالدو میگرفت..اوون میگرفت...بکهم..فیگو..زیدان و....همون موقع بود که گفتن کهکشانیها....اینم میخوات همین کارو بکنه...اما من به این نتیجه رسیدم که اینکار مفید نیست...فقط باعث دعوای بازیکنا با هم میشه....تازه اون موقع اگه رئال میبرد..میگفتن که با این همه بازیکن بایدم ببره...اگه میباخت که دیگه هیچی....تا شش ماه جرات نداشتی اسم رئال رو بیاری...هی میزدن تو سرت....

charlize
09-09-2008, 15:04
افزايش تنش ميان مقامات رئال -شوستر: براي هيچ خريدي با من مشورت نشد!
------------------------------------------------------------------

سرمربي رئال مادريد به شدت بابت ناهماهنگي ميان مقامات باشگاه در خريد بازيكنان عصباني است.

به نقل از آس، برنارد شوستر در نامه اي، به كالدرون هشدار داد كه براي خريدهاي احتمالي در زمستان كاملا هماهنگ عمل كند.

وي گفت: مياتوويچ هنوز هم به خاطر آمدن من و رفتن كاپلو ناراحت است. او نمي خواهد قبول كند نايب رئيس باشگاهي است كه آن را به قهرماني رسانده ام.

وي افزود: رامون كالدرون خريد بازيكنان باشگاه را حتي با منشي خود هماهنگ مي كند؛ اما با من هماهنگي ندارد.

charlize
09-09-2008, 15:06
بيش از 13 هزار امضا رسمي به فيفا ارسال شد - كاسياس بخت اول تصاحب توپ طلا
------------------------------------------------------------------------

بيش از 13 هزار امضاي رسمي از سراسر دنيا به سود دروازه‌بان تيم ملي اسپانيا و رئال مادرید در وب سايت فيفا حك شد.

به نقل از آس، ايكر كاسياس که در فصل گذشته بهترین بازیکن و بهترین دروازه بان (زامورا) لالیگا شد از ديد كارشناسان اروپايي بخت مسلم كسب توپ طلا است.

بيشتر امضاهاي به ثبت رسيده كه طي پر شدن فرمي پيچيده در سايت فيفا به رسميت مي رسيد، از سوي هواداران رئال مادريد ارسال شده است.

مجله فرانس فوتبال در گام بعدي به سراغ جمع آوري راي كارشناسان و بيش از 3000 مربي معتبر جهان مي رود و در نهايت نظر كلي خود را منتشر مي سازد.
-----------------------------------------------
only IKER

charlize
09-09-2008, 15:07
دکو : روبينيو فقط بخاطر پول به منچسترسيتي رفت
--------------------------------------

هافبك تيم ملي پرتغال و عضو فصل جاري تيم چلسي انگليس گفت: حضور روبينيو درتيم منچسترسيتي هيچ دليلي به غير از مسائل مالي ندارد.

به نقل از روزنامه ديلي تلگراف، دكو اظهار داشت: براي من و بسياري از نفراتي كه از نزديك درگير مسائل فوتبال انگليس هستيم، خروج روبينيو از تيم رئال مادريد، ‌غيرقابل تصور نبود؛ اما مثل خيلي ها فكر نمي كردم به تيم منچسترسيتي ملحق شود.

وي افزود: بنظر من روبينيو براي رفتن به منچسترسيتي تنها پول و دستمزد را درنظر گرفت و موارد ديگر برايش مهم نبوده است.
دكو يك هفته پس از خاتمه موعد نقل و انتقالات بازيكنان در تيم هاي اروپايي و انتقال روبينيو در ازاي 32 ميليون پوند به منچسترسيتي با لحن انتقادي از بازيكن برزيلي بيان كرد: روبينيو هميشه مي گفت برايش مسائل فني و اعتبار بيشتر از مسائل مالي اهميت دارد.

به همين خاطر وقتي با چلسي مذاكره كرد، همه تصور كردند او در حال عمل به ادعاي خود است؛ اما منچسترسيتي به او پول بيشتري پيشنهاد كرد و از فكر آمدن به چلسي منصرف شد.

charlize
09-09-2008, 15:09
منچستريونايتد مخالفتي با فروش رونالدو ندارد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

در صورت دريافت پيشنهادي اغوا كننده از سوي منچستر سيتي، منچستر يونايتد اجازه انتقال را به مهاجم پرتغالي خويش مي‌دهد.

به نقل از ديلي ميل، ديويد گيل، مدير اجرايي منچستر يونايتد، اظهار داشت: نمي توانم باور كنم در صورتي كه بيش از صد ميليون پوند بابت كريستانو رونالدو پيشنهادي برسد،‌ از فروش وي چشم پوشي كنيم.

اين مقام چند روز پس از اينكه مقامات جديد سيتي اظهار كردند درصدد خريد كريستانو رونالدو از يونايتد در ازاي 135 ميليون پوند هستند،‌ عنوان كرد: در صورتي كه چنين پيشنهادي به نشاني منچستر يونايتد برسد،‌ آنوقت بايد با فرگوسن و مالكين باشگاه صحبت كنيم تا بازيكنمان را به فروش رسانيم.

اين مقام گفت: بايد منتظر ماه‌هاي آينده شويم تا ببينيم چه اتفاق مي افتد. اگر در عمل چنين اتفاقي بيفتد، آنوقت بايد به فكر باشيم تا بازيكني در حد رونالدو را در نظر گيريم.
----------------------------------
khodaeish ina divanan....namarda!1

charlize
09-09-2008, 15:11
نگاهي به مهمترين نقل و انتقالات فوتبال اروپا در تابستان امسال
-----------------------------------------------------

فرصت نقل و انتقالات تابستاني در فوتبال اروپا در حالي به اتمام رسيد که برخي از باشگاههاي بزرگ و هميشه فعال اين قاره نظير منچستريونايتد، چلسي و رئال، هيچ يک خريد فوق العاده اي انجام ندادند اما جنجال هاي بزرگي مثلا در مورد انتقال "کريستيانو رونالدو" به رئال مادريد اتفاق افتاد.

در صدر فهرست مهمترين نقل و انتقالات امسال، نام "رافائل فان درفارت" هلندي به چشم مي خورد که باشگاه هامبورگ را به مقصد سانتياگو برنابو، ورزشگاه اختصاصي رئال مادريد ترک کرد.

به نقل از سايت گل، فان درفارت که در تمام عمرش هوادار باشگاه بارسلونا بود و امروز يکي از بهترين هافبک هاي فوتبال جهان است، سرانجام با 9 ميليون يورو از تيم رئال مادريد سر درآورد.

چيزي که عجيب است، پرداخت تنها 9 ميليون يورو بابت خريد چنين بازيکني است و عجيب تر اينکه تيم هامبورگ چطور حاضر شد وي را با اين بها از دست بدهد.

او کسي است که بدون هيچ حاشيه و دردسري به کمک تيم تحت رهبري "برند شوستر" خواهد آمد.

نفر دوم فهرست،‌ "ماتيو فلاميني" است که از آرسنال به ميلان ملحق شد. وي در فصل گذشته يکي از بهترين بازيکنان آرسنال بود و انتقال او به ميلان کمتر از کودتا نبود. انتقال او به عنوان بازيکن آزاد، يکي از مهمترين اتفاقات تابستان امسال بود.

انتقال "الکساندر هلب" از آرسنال به بارسلونا در رتبه سوم فهرست قرار دارد. با توجه به اينکه "ليونل مسي" آرژانتيني احتمالا نقش اصلي را در خط حمله تيم بارسلونا ايفا خواهد کرد، آنچه که نيوکمپ کم داشت نه يک رونالدينيوي ديگر بلکه بازيکني تازه نفس و خستگي ناپذير بود تا حمايت لازم را براي مهاجمان فراهم کند.
بارسلونا با قيمتي بسيار پائين به همه آنچه مي خواست رسيد.

ساير بازيکنان فهرست برترين انتقالات اروپايي عبارتند از:

4 - لوکا مودريچ (دينامو زاگرب به تاتنهام)

5 - رونالدينيو (بارسلونا به ميلان)

6 - سمير نصري (مارسي به آرسنال)

7 - روبينيو (رئال مادريد به منچسترسيتي)

8 - ديميتار برباتوف (تاتنهام به منچستريونايتد)

9 - کوارسما (پورتو به اينتر)

10 - دانيل آلوز (سوي يا به بارسلونا)

11 - وينسنت کومپاني (هامبورگ به منچسترسيتي)

12 - آموري (پالرمو به يوونتوس)

13 - رابي کين (تاتنهام به ليورپول)

14 - ديويد بنتلي (بلکبرن به تاتنهام)

15 - آمانتينو مانسيني (رم به اينتر)

16 - دکو (بارسلونا به چلسي)

17 - ازکيل گاراي (ريسينگ سانتاندر به رئال مادريد)

18 - سيدو کيتا (سوي يا به بارسلونا)

19 - خوليو باپتيستا (رئال مادريد به رم)

20 - آندري شوچنکو (چلسي به ميلان)

charlize
09-09-2008, 15:13
تمرینات امروز با بازگشت خوشحال کننده اشنایدر همراه بود
------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
eival be wes....migam nazaretoon chie ke shmare 10 ri bedim be wes????1

charlize
09-09-2008, 15:14
دلارد در تلویزیون اختصاصی رئال مادرید
------------------------------------------

*زمان زيادي از پيوستن تو به رئال ميگذره.

درسته.زمان زود ميگذره.وقتي شما شروع به بازي در يك تيم ميكنيد هيچوقت نميدونيد كه چه زماني و در چه تيمي به كارتون پايان ميدهيد.در ابتدا فقط هيجان براي ياد گرفتن و پيشرفت كردن وجود دارد اما به مرور هدفهاي خودتون رو مشخص ميكنيد.

*ايكر.رائول.گوتي.....ايا شما اون ها رو به عنوان الگو در تيمتون قبول داريد؟

البته.همه ي بازيكنان جوان تيم همه چيز رو از انها ياد ميگيرند.اما رسيدن به مرحله اي كه انها در حال حاضر بهش رسيدند سخت است.من.تورس.خاوي گارسيا و ديگر بازيكنان جوان رئال ميدونيم كه براي رسيدن به اهدافمون بايد تلاش سختي داشته باشيم و سعي ميكنيم كه حتي روز هاي يكشنبه هم به تمرين بپردازيم

*4 سال پيش شما موفق شديدجام يوروي زير 19 سال رو ببريد.و اين اتحاد شما بود كه باعث شد تا اين اتفاق بيفتد.

درسته.تقريبا تمام ما حتي يك بار هم با باشگاه هامون در تورنمنت ليگ قهرمانان شركت نكرده بوديم و تجربه اي نداشتيم.اما با اتحاد و اعتماد به نفس موفق شديم اين جام رو تصاحب كنيم.بعضي از بازيكناي ما در ليگ دسته دوم اسپانيا و بعضي ها هم حتي در دسته سوم بازي ميكردند.

*زماني كه جام رقابتهاي يورو2008 رومتعلق به كشورت ديدي چه احساسي داشتي؟

اوه.احساس عالي و وصف ناشدني بود.عالي تر از اوني بود كه من تصورشو ميكردم.هيچكدوم از ما در ابتدا باور نميكرديم.حتي ديدن اون جشن بزرگ درپر از هيجان و شور و شادي بود.ما بازيكنان خوب زيادي داشتيم.اما مردم هميشه به دنبال مسئله اي كه از قلم افتاده ميگردند.اما بازيكنان ما نشون دادند كه هيچ چيز رو از دست ندادن.

*از روز فينال چه چيز ديگه اي رو به ياد داري؟

حريف تيم ما تيم قوي مثل المان بود.اما بعد از زدن 1 گل كمي اروم تر شديم و اون گل به ما كمك كرد كه به بازيكنان و تيممون اعنماد داشته باشيم.انها شروع به بازي تدافعي كردندن و همچنين حمله را هم فراموش نكردند.ما به اين بازي اميد زيادي داشتيم جون با عبور كردن ازحريفان قدرتمندي مثل ايتاليا و روسيه تونستيم به فينال برسيم.و زماني كه به فينال رسيديم ميدونستيم تا حالا چيزي رو از دست نداديم و نبايد بدهيم. تيم پر از اعتماد به نفس و شور بود تا توانست جام رو تصاحب كنه.

*فصل پيش براي تو فصل خوبي بود.با درخشش در ختافه درهاي زيادي به روي تو باز شد و توجه خيلي ها رو به خودت جلب كردي.

همه ي بازيكنان تازه وارد در ختافه ميخواستند در تركيب اصلي قرار بگيرند و براي رسيدن به هدفشون تلاش زيادي ميكردند.ام من شانس زيادي داشتم و بعد از چند جلسه تمرين در تر كيب اصلي قرار گرفتم.در بعضي مواقع قبل ازشروع بازي احساس ميكردم.امدگي براي بازي كردن ندارم اما تمام تلاشم رو ميكردم تا خودم رو با تيم هماهنگ كنم و خوشبختانه تلاشم فايده داشت و من به تيم ملي دعوت شدم.

*تو اخيرا گل بسيار زيبايي رو در سوپر كاپ به ثمر رسوندي

من واقعا شوت از راه دور به سمت هدف رو دوست دارم و خيلي براي بهتر شدن شوت هام تمرين ميكنم.من تمام تلاشم رو كردم و تا حدودي هم شانس به من كمك كرد تا اون گل رو به ثمر برسونم.من اين شوت ها رو از سبك شوت هاي سانتي اراگون تقليد كردم كه البته هنوز نتونستم مثل او و در موقعيت هاي سختي كه اون شوت ميزد و توپ رو به گ تبديل ميكرد ضربه هاي خوبي به توپ بزنم.اما خوشبختانه پيشرفتم رو در اين زمينه احساس ميكنم

*آيا باور داريد كه تيم رئال تيم يكپارجه و هماهنگي است؟

تيم رئال موفق شده در يك مدت زمان كوتاه 3 عنوان را به دست بياره اما با اين حال انگيزهاش رو براي به دست اوردن عنوانهاي ديگر از دست نداده است و همين باعث ايجاد جو خوبي براي بازيكناني مثل من كه تازه به اين تيم پيوسته اند ميشود.و اين به ما كمك ميكنه كه مشكلي از نظر ناهماهنگ بودن با بازيكنان ديگر و تيم نداشته باشيم.

*آيا از زماني كه شما تيم رئال رو ترك كرديد تغيير زيادي در تركيب اين تيم به وجود اومده؟

من بيشتر بازيكنان رو ميشناسم و ما روابط خوبي با هم داريم.چون من تا 31 اگوست سال پيش با اون ها بودم.اما زماني كه به ختافه رفتم خيلي از بازيكنان رو نميشناختم و خيلي ديرتر با تيم هماهنگ شدم

*آيا تصميم شما بود كه با وجود داشتن پيشنهاد از تيم هاي ديگر توي اين تيم بمونيد؟

بله.من قبل از زماني كه پيشنهاد هايي رو دريافت كنم تصميمم رو گرفته بودم و همچنين مسئولان باشگه از من خواستند كه در اين باشگاه بمانم.

*فصل خوبي رو در لاليگا شروع نكرديد.....

ما اتحادمون رو از دست دايم و زماني كه داشتيم دوباره به دستش مياورديم انها از اين فرصت استفاده كرند.ديپورتيوو هم خودش رو براي لاليگا خوب اماده كرده بود و متاسفانه تونستند برنده اين بازي باشند.

*كم كم داريم به مسابقات ليگ قهرمانان نزديك ميشيم.نظرت در اين باره چيه؟

اين فصل كاملا براي من متفاوته.ما در مقابل بهترين تيم هاي اروپا و قهرمانان ديگر ليگ هاي حرفه اي بازي خواهيم كرد.و بايد مراقب تيم هايي كه براي اولين بار در اين تورنمنت شركت ميكنند باشيم.چون به عقيده من انه براي صعود به مراحل بالاتر انگيزه ي زيادب دارند.

*آرين روبن در اين فصل شروع خوبي رو داشته.

اون بازيكن پر سرعتي است و ميتونه در جناحين خطر زيادي رو براي تيم حريف ايجاد كنه و وقتي فضاي كافي براي حركت داشته باشد گرفتن توپ از او بسيار سخته.

*در بازي برگشت سوپر كاپ در بين دونيمه چه اتفاقي در رختكن افتاد؟

دقيقا نميدونم.ما تصميم گرفتيم اتحاد هميشگيمون رو به دست بياريم و وقتي يكي از بازيكن ها شروع به حمله كنه همه ي ما به اون مي پيونديم و اماده ميشيم گاهي اوقات بعد از باخت هر بازي احساس ميكني كه ذاشتي بازي رو ميبردي اما چون خيلي خيلت راحت بود به راحتي بازيه برده رو به يك باخت بد تبديل ميكني.اما در اكادمي رئال به شما ياد داده ميشه كه حتي در دقايق پاياني بازي هم بايد محكم باشيد.و اين تصميمي بود كه ما در اون زمان در رختكن گرفتيم.

*خودت رو در اين فصل چگونه ميبيني؟

از اعتماد به نفس بالايي برخوردار هستم.بازي هاي فضل پيش در ختافه كمك زيادي به پيشرفتم كرد.يك بازيكن بايد اعتماد به نفس داشته باشد و سعي كند تمام تلاش خودش را در هر بازي براي تيمش انجام دهد.روش هاي زيادي براي رسيدن به اين هدف وجود دارد.

*دوست داري شماره اصليت در رئال چه شماره اي باشه؟

۱۸

*آيا تو روي بازيكنان قديني رئال مثل رائول و گوتي حساب ميكني؟

البته كه همينطوره.اون ها سال هاي زيادي رو در رئال گذروندند.و با گذشت هر سال نشون دادند كه چقدر براي تيم مهم هستند و همه ميدونند كه انها جزو مهره هاي قدرتمند و اصلي تيم رئال براي بازيها هستند

saman65
10-09-2008, 08:23
خب منم واسه اولین بار میخوام یه تکونی به خودم بدم.بسم الله...

:دی

saman65
10-09-2008, 08:24
طبق نظرسنجی روزنامه مارکا از هواداران رئال مادرید که 21661 نفر در آن شرکت کردند، 80% هواداران معتقد بودند که تیم محبوبشان در رقابت های این فصل لالیگای اسپانیا به مقام قهرمانی نخواهد رسید.
رئال مادرید در اولین دیدار خود در ورزشگاه ریازور مغلوب دپورتیوو شد.

منبع: مارکا

saman65
10-09-2008, 08:26
به نوشته روزنامه مارکای اسپانیا، بازیکنان مسلمان حاضر در لالیگای اسپانیا با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان اقدام به گرفتن روزه کرده اند. این روزنامه نام هشت بازیکن را که در لالیگای اسپانیا روزه داری می کنند اعلام کرد.

1.یحیی توره - بارسلونا
2.آبیدال - بارسلونا
3.کیتا - بارسلونا
4.کانوته - سویا
5.کانی - سویا
6.جواد نکونام - اوساسونا
7.مسعود شجاعی - اوساسونا
8.دیارا - رئال مادرید

saman65
10-09-2008, 08:27
مهاجم سابق رئال مادريد قصد دارد امسال با والنسيا قهرمان لاليگا شود.

فرناندو مورينتس، بازيكن گلزن والنسيا گفت: امسال سال آخر بازي من است. با اتمام لاليگا، از دنياي فوتبال نيز خداحافظي مي كنم.
وي افزود: خاطرات تلخ و شيرين من در فوتبال از سوي ديگران رقم خورده است؛ اما امسال مي خواهم براي خودم يك خاطره خوب رقم بزنم.
مورينتس كه سابقه بازي در ليورپول انگليس را هم در كارنامه خود يدك مي كشد، قصد دارد در لاليگا امسال نيز بدرخشد.

saman65
10-09-2008, 08:28
دروزاه بان ملي پوش تيم فوتبال رئال مادريد از روبينيو به خاطر ترک اين تيم و پيوستن به منچسترسيتي متنفر نيست.

روبينيو در تابستان امسال جنجال فراواني را برپا کرد تا سانتياگو برنابئو را ترک کند.
به رغم اينکه اين مهاجم 24 ساله تلاش زيادي براي ترک رئال مادريد کرد و مشکلاتي را ايجاد نمود،"ايکر کاسياس" اعلام کرد که احساس بدي نسبت به او ندارد.
کاسياس در اين باره گفت:تمامي اينها مربوط به گذشته است.هر بازيکني مي تواند درباره آينده خود تصميم گيري کند و روبينيو نيز تصميم گرفته بود که رئال مادريد را ترک کند.
وي افزود: از اين مهاجم برزيلي به خاطر تمامي کارهايي که براي باشگاه انجام داد،متشکرم و برايش آرزوي بهترين ها را در منچسترسيتي دارم.

saman65
10-09-2008, 08:29
اختصاصی آرین اسپورت دات کام – با انتقادات زیادی که از رومن کالدرون، رئیس باشگاه رئال مادرید می شود، احتمال دارد فلورنتینو پرز رئیس پیشین این باشگاه بار دیگر به جمع کهکشانی ها بازگردد.

رئال مادرید بعد از دو انتقال بزرگ در تاریخ فوتبال جهان در تصویر عمومی بهترین تیم در نقل و انتقالات تابستان است. اما اکنون رئیس باشگاه، رومن کالدرون و دست راست وی، پدراگ میاتوویچ زیر انتقادهای شدید طرفداران و بازیکنان سابق رئال مادرید قرار گرفته اند.
شایعاتی از اسپانیا به گوش می رسد که رئیس پیشین کهکشانی ها، فلورنتینو پرز خودش را آماده می کند تا در انتخابات میان دوره ای این باشگاه شرکت کند و بار دیگر اداره این باشگاه را برعهده بگیرد.
روزنامه الموندو پیش از این پیش بینی کرده بود که این مرد 61 ساله می تواند زمانی که تاریخ انتخابات را اعلام کردند، تصمیم به بازگشت بگیرد.
اکنون یک سوال برای هواداران رئال مادرید مطرح است که برای نقل و انتقالات میان فصل در زمستان چه کسی امور این باشگاه را برعهده دارد؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]érez_466000540.jpg

saman65
10-09-2008, 08:30
باشگاه رئال مادريد در آستانه خلق يک رکورد جاودانه در تاريخ فوتبال اسپانيا قرار دارد.

گلي که "رود فن نيستلروي" در ديدار مقابل لاکرونيا به ثمر رساند،4999 اُمين گلي بود که رئال مادريد در تاريخ لاليگا وارد دروازه حريفان کرده بود.
بازي بعدي رئالي ها برابر نومانسيا که دو هفته ديگر در ورزشگاه"سانتياگو برنابئو" برگزار خواهد شد،بهترين فرصت است تا پرافتخارترين تيم اسپانيا تعداد گل هاي زده خود را در ليگ اين کشور به عدد 5000 برساند.بنابراين کسي اين گل را به ثمر برساند،نامش در تاريخ باشگاه ثبت خواهد شد.
همچنين بايد به اين نکته نيز اشاره کرد که نومانسيا که در فصل جديد از دسته دوم راهي دسته اول شده است،موفق شد بارسلوناي مدعي را با تمامي ستارگانش 1-0 شکست دهد.
در تاريخ لاليگا رئال مادريد هم اکنون با 4999 گل زده و کسب 3572 امتياز بهترين آمار را دارد؛بارسلونا با 4935 گل زده و کسب 3427 امتياز در مکان دوم است و اتلتيک بيلبائو با 4164 گل زده و 2868 امتياز جايگاه سوم را به خود اختصاص داده است

منبع:برنا

saman65
10-09-2008, 08:30
مهاجم تازه وارد منچستر سيتي انگليس گفت: كالدرون نه به دلايل انساني، بلكه فقط به دلايل مالي مرا فروخت.

روبينيو كه در ثانيه‌هاي آخر فصل نقل و انتقالات تابستاني، منچستر سيتي را به چلسي ترجيح داد، در واكنش به سخنان مديرعامل رئال مادريد كه گفته بود روبينيو را به دلايل ورزشي و انساني فروخته‌ايم، اظهار داشت: تصميم نداشتم از رئال مادريد و چيزهايي كه خبرنگاران منتظر شنيدن آنها هستند، صحبت كنم.
وي ادامه داد: سخنان كالدرون وادارم كرد تا از خود دفاع كنم. متوجه نمي‌شوم منظور كالدرون از دلايل انساني چيست. او فقط به خاطر دلايل مالي مرا فروخته و اين حقيقت را همه هواداران بايد بدانند.
وي افزود: كوچكترين توجهي به خواسته‌هاي من صورت نگرفت و خود را در تركيب رئال مادريد يك غريبه احساس مي‌كردم.

saman65
10-09-2008, 08:32
مطبوعات اسپانیایی نوشتند رئال مادرید هنوز هم ارتباط خود را به طور كامل با كریستیانو رونالدو قطع نكرده و هنوز هم در پی خرید اوست.

روزنامه آ اس نوشت سر الكس فرگوسن به رونالدو گفته است كه اگر واقعاً دوست دارد از منچستر جدا شود فصل بعد می تواند اینكار را بكند و این خبر باعث امیدواری رئالی ها كه می خواهند او را با 80 میلیون یورو به خدمت بگیرند شده است.

از سوی دیگر سلیمان فهیم مالك جدید باشگاه منچسترسیتی نیز قصد دارد با پیشنهادی 170 میلیون یورویی این بازیكن پرتغالی را در شهر منچستر حذف كند اما منچستریونایتد اعلام كرده كه اگر قرار باشد او را بفروشد فقط به تیم بزرگی چون رئال خواهد فروخت.

كریستیانو رونالدو اخیرا در مصاحبه با مجله یونایتد گفت : من بار دیگر تكرار می كنم كه رویای من بازی در رئال مادرید است اما تا زمانی كه در منچستر هستم شخصیت و وظیفه ای حرفه ای ام حكم می كند كه با همه وجود بازی كنم.

منبع:سایت شبکه خبر

charlize
10-09-2008, 12:59
ممنون سامان جان برای فعالیتت...
-----------------------------------------------------------
خرید های زمستانی رئال - رئال اینبار درپی جوانان آینده دار

اسامی بازیکنانی که در لیست خرید زمستانی باشگاه رئال مادرید قرار دارند فاش شد که در این بین اسم 5 بازیکن دیده می شود .

مسئولان باشگاه قصد دارند بعد از شکست در خریدهای تابستانی جهت تقویت تیم در فصل نقل و انتقالات زمستانی با قدرت بیشتری شرکت کنند.

برند شوستر به خاطر توجه نکردن به لیست درخواستی وی از سران باشگاه بسیار دلخور شده است از اینرو کالدرون و میاتوویچ قصد دارند تا در زمستان این دلخوری را از بین ببرند .

اولویت رئال مادرید در فصل زمستان خرید یک مهاجم نوک و یک بال می باشد که در این دو پست اولویت با دی ماریا و یان هانتلار است .

رئال مادرید قصد دارد تا جای خالی روبینیو را با دی ماریا بازیکن 20 ساله و ارژانتینی باشگاه بنفیکا پر کند این بازیکن جوان بازیهای خوبی از خود در المپیک چین به نمایش گذاشت و به جز رئال مادرید باشگاه اینترمیلان نیز به دنبال خرید وی است.

یان هانتلار مهاجم 25 ساله تیم اژاکس نیز یکی از بازیکنان مورد علاقه شوستر است و قصد دارد تا در صورت مصدومیت رائول یا نیستلروی بتواند جای خالی انها را با این هلندی پر کند.

از دیگر گزینه های خرید رئال مادرید می توان به بازیکنانی چون پالاسیو مهاجم تیم بوکاجونیورز - لنون هافبک تیم تاتنهام و نیلمار مهاجم تیم اینترناسیونال برزیل اشاره کرد .

charlize
10-09-2008, 13:00
رئال شدیدا در پی مهاجم ناراضی بایرن

براساس نوشته‌ي بيلد آن‌لاين، رئال مادريد براي به خدمت گرفتن لوكاس پودولسكي 20 ميليون يورو به بايرن مونيخ مي‌دهد.

برند شوستر، سرمربي رئال مادريد در روزهاي گذشته بارها و بارها از كمبود مهاجم در تيمش شكايت كرده است. رئال كه به خريد بازيكنان جديد اميدوار بود، در آوردن هيچ يك از بازيكنان موردنظرش به سانتياگو برنابئو موفق نشد.

يكي از اين مهاجمان "داويد ويا" مهاجم والنسيا بود. بنابراين ممكن است كه رئال در فرصت زمستاني جابه‌جايي بازيكنان براي خريد پودولسكي تلاش كند.

عملكرد خوب اين بازيكن خط حمله در بازي‌هاي تيم ملي آلمان و نيمكت نشيني او در بايرن مونيخ، احتمال جابه‌جايي او را هر روز بيشتر مي‌كند.

يورگن كلينزمن نيز همانند اوتمار هيتسفلد زوج توني - كلوزه را در خط حمله‌اش ترجيح مي‌دهد و پودولسكي در اين ميان نقشي جانشين را برعهده دارد. كلن هم‌چون گذشته گزينه‌ي شماره يك براي بازگشت پودولسكي نيز هست.

charlize
10-09-2008, 13:02
یک خرید تازه...اما باز هم نه برای این فصل
--------------------------------------

متئو پابلو ماساچیو مدافع جوان و ارژانتینی باشگاه ریورپلات ارژانتین به باشگاه رئال مادرید پیوست .
این بازیکن با قراردادی رسمی به رئال مادرید منتقل شده ولی با توافق بین دو باشگاه به طور قرضی در باشگاه سابقش خواهد ماند.
این بازیکن 18 ساله در تاریخ 26 اگوست 1990 در شهر روزاریوی ارژانتین بدنیا امده است و در پست دفاع مرکزی بازی می کند .

اولین بازی این مدافع برای باشگاه ریورپلات در سال 2006 انجام شد وی در ان سال فقط 16 سال سن داشت و در ان فصل 4 بار برای تیمش به میدان رفت .

این بازیکن سابقه بازی در تیمهای زیر 17 سال و زیر 20 سال ارژانتین را دارد و جمعا 18 بار برای این دو تیم بازی کرده و 1 بار نیز موفق به گلزنی شده است .

هنوز معلوم نیست که این بازیکن قراردادش با باشگاه رئال مادرید چند ساله و به چه مقدار است ولی مطمئنا فصل اتی را در تیم ریورپلات به طور قرضی توپ خواهد زد .

رئال مادرید پیش از این اسکیل گارای دیگر مدافع جوان و مرکزی که اهل ارژانتین است را از باشگاه راسینگ خریداری کرده و اجازه داد وی فصل اتی را به طور قرضی در تیم سابقش بازی کند.

charlize
10-09-2008, 13:04
احتمال غیبت رائول در بازی برابر نومانسیا

پیش بینی های برند شوستر در مورد خط حمله تیمش به نظر می رسد کم کم دارند رنگ واقعیت به خود می گیرند.
احتمال می رود که کاپیتان مادریدی ها رائول نتواند به دلیل مصدومیت در بازی روز یکشنبه در برابر نومانسیا شرکت کند .

برند شوستر بارها احتمال مصدومیت در بین مهاجمان مسن خود را به سران باشگاه هشدار داده بود ولی انها توجه ای به شوستر نکردند و حالا معلوم می شود که نگرانی های این المانی بی مورد نبوده است .

به گزارش مارکا رائول گونزالز در 8 روز اخیر نتوانسته است بر روی زمین چمن تمرین کند و در این مدت فقط در سالن حضور پیدا می کرده و تمرینات ریکاوری را دنبال می کرده است .

هنوز سطح امادگی رائول به درستی مشخص نیست هرچند مشخصا تیم نومانسیا تیم انچنان قدرتمندی نیست که شوستر بخواهد از غیبت رائول نگران شود و به نظر می رسد برای اینکه شماره 7 رئال مادرید بتواند در اولین بازی تیمش در لیگ قهرمانان که هفته دیگر در برابر تیم بوریسوف انجام می پذیرد شرکت کند برند شوستر به او استراحت خواهد داد .

شوستر برای پر کردن جای خالی رائول دو گزینه به نامهای هیگوئین و ساویولا دارد که احتمال بازی کردن گزینه اولی بیشتر از دیگری است

charlize
10-09-2008, 13:05
در آستانه دیدار با نومانسیا شوستر گفت : حريف ما بارسلونا را شكست داده است

سرمربي آلماني رئال مادريد حريف هفته دوم تيم خود را بسيار مرموز و خطرناك توصيف كرد.

به نقل از لارازون، برند شوستر، بازيكن سابق و مربی کنونی رئال مادريد در آستانه هفته دوم لالیگا و دیدار با نومانسیا عنوان كرد: حريف ما، بارسلونا را شكست داده است. اين تيم در بازي برابر بارسلونا، كنترل نسبي را

در اختيار داشت و خيلي ساده بازيكنان بارسلونا را مغلوب تاكتيك خود كرده بود.

وي ادامه داد: بايد هوشيار باشيم. آنها از نام رئال مادريد نمي ترسند و پس از پيروزي مقابل بارسا، اكنون به پيروزي برابر ما مي انديشند.

charlize
10-09-2008, 13:06
كالدرون: رئال طلسم 15 ساله را خواهد شكست

مديرعامل رئال مادريد يكي از اهداف اصلي باشگاهرا در اين فصل كسب كوپا دل ري توصيف كرد.

به نقل از وب سايت رئال مادريد، رامون كالدرون عنوان كرد: جام پادشاهي اسپانيا تنها عنواني است كه رئال مادريد در سال‌هاي گذشته موفق به كسب آن نشده است .

رئيس باشگاه رئال مادريد در ملاقات با بازيكنان حاضر در اردوي تيم، گفت: نهايت تلاشتان را براي كسب عنوان كوپا دل ري به كار ببنديد؛ عنواني كه از سال 1993 به آن دست نيافته ايم. از بازيكنان خواسته ام براي فتح كوپا دل ري تلاش كنند.

بعضي بازيكنان قديمي تيم چون سالگادو، گوتي، رائول و كاسياس در ساليان گذشته در كسب اين عنوان ناكام بوده و طلسم كوپا دل ري براي رئال مادريد 15 ساله شده است.

charlize
10-09-2008, 13:07
كالدرون به بازيكنان رئال وعده داد: يك ميليون يورو، پاداش قهرماني در اروپا و لاليگا
---------------------------------------------------

رئال مادريد در صورت قهرماني اين تيم در ليگ قهرمانان اروپا و لاليگا به هر بازيكن خود يك ميليون يورو پاداش خواهد داد.

رامون كالدرون در گفت‌وگو با رائول گونسالس كاپيتان رئال مادريد قول داد، در صورت رسيدن رئال به هر دو عنوان قهرماني اين جايزه به هر يك از بازيكنان اين تيم پرداخت خواهد شد.

برند شوستر، سرمربي رئال مادريد هم در صورت رسيدن به اين مهم دو برابر اين رقم پاداش مي‌گيرد.

به نوشته روزنامه اسپانيايي "ماركا" قهرماني در لاليگا براي هر كدام از بازيكنان كهكشاني‌ها 350 هزار يورو پاداش در پي خواهد داشت. قهرماني در اروپا هم براي هر بازيكن پانصد هزار يورو جايزه به بار مي‌آورد

charlize
10-09-2008, 13:09
گوتي: رئال‌مادريد بزرگترين باشگاه قرن بيستم است

در حالي که روز يک‌شنبه رئال مادريد فرصت به ثمر رساندن 5 هزارمين گل تاريخ خود را برابر نومانسيا دارد، هافبک کهنه کار اين تيم در حال حاضر با مشکل آسيب ديدگي دست و پنجه نرم مي کند.

"گوتي"، مرد هميشه آماده کهکشاني ها و کاپيتان دوم رئال مادريد در يک نشست خبري از سومين قهرماني پياپي رئال مادريد در لاليگا خبر داد. وي همچنين از رئال مادريد به عنوان بزرگترين باشگاه قرن بيستم ياد کرد.

* اخيراً شاهد حضور شما در زمين نبوده ايم. آيا از مشکل فيزيکي رنج مي بريد؟

من از ناحيه استخوان درشت ني دچار کمي مشکل شدم. کمي با سوزش پا روبرو هستم و تا بهبودي کامل بهتر است تمرين نکنم. نمي دانم اين آسيب ديدگي تا چه زمان ادامه خواهد داشت. تنها کاري که مي توانم انجام دهم صبر کردن است. اميدوارم هرچه زودتر به ميدان ها بازگردم تا بتوانم در ديدار روز يک‌شنبه به تيم کمک کنم.

* چند روز گذشته براي رئال مادريد کمي عجيب بوده است، نظر شما چيست؟

قصد ندارم در مورد بازيکناني صحبت کنم که ديگر اينجا نيستند.

به روبينيو احترام مي گذارم اما او ديگر عضوي از رئال مادريد نيست. براي او آرزوي بهترين ها را دارم. من آنهايي را که نمي خواهند عضوي از بهترين باشگاه قرن بيستم باشند را درک نمي کنم. او بايد به طور کامل نسبت به گفته هاي خود آگاهي داشته باشد. ما از بابت حضور در اين باشگاه احساس غرور مي کنيم و بسياري از بازيکناني که رئال مادريد را ترک کرده اند هم از اينکه زماني در اين باشگاه توپ زده اند احساس غرور مي کنند.

* فکر مي کني تيم فعلي توانايي کسب هر سه عنوان را دارد؟

من فکر مي کنم اين تيم جا براي بهتر شدن دارد اما در صورتي که دچار آسيب ديدگي هاي دنباله دار نشويم مي توانيم در هر سه رقابت خوب کار کنيم.

* دوست داري روز يکشنبه 5 هزارمين گل تاريخ رئال مادريد را به ثمر برساني؟

مي خواهم تيم در اين ديدار برنده شود چرا که ما شروع فصل پيچيده اي در ورزشگاهي که به طور معمول در آن خوب کار نمي کنيم داشتيم. بايد پس از 15 روز توقف بازي ها بازهم هواداران را شگفت زده کنيم و يک پيروزي خانگي بهترين راه براي اين کار است.

* علاقه شخصي شما اين بود که بازيکنان جديد بيشتري تابستان امسال به تيم اضافه شوند، اما در پايان تعداد بازيکناني که از تيم جدا شدند بيش از بازيکنان اضافه شده به تيم بود.

فکر مي‌کنم باشگاه تلاش بسياري براي جذب بازيکن انجام داد و در مورد مساله فان در فارت که يک بازيکن بزرگ است موفق بود. در ساير موارد موفقيت کمتري را شاهد بوديم. به نظر من تيم ما براي تلاش در تمامي رقابت ها به اندازه کافي خوب است اما من بر اين باور هستم که تيم همواره جاي پيشرفت دارد.

* کاناوارو اين هفته 35 ساله مي شود و چندين بازيکن ديگر همچون خود شما 30 ساله مي شوند. فکر مي کنيد سن و سال به دليل تجربه اي که به بازيکن مي بخشد يک امتياز به حساب مي آيد؟

فکر مي کنم تيم ما متعادل است. ممکن است پنج يا شش بازيکن بالاي 30 سال در تيم باشند اما به همين اندازه هم بازيکنان جوان در تيم وجود دارند. سن بيشتر تجربه ما را افزايش داده و در همين حال از توانايي هاي ما مي کاهد. آنچه مهم است داشتن يک تيم متوازن است.

* آيا در راستاي بالا بردن انگيزه تيم به بازيکنان وعده داده شده است که در صورت قهرماني در لاليگا و ليگ قهرمانان به آنها پاداشي اعطا شود؟

ساده ترين چيزي که انگيزه ما را افزايش مي دهد ماهيت پيروزي است. زماني که همه چيز به خوبي انجام مي شود همانند هر کار ديگري يک پاداش در ميان

است اما ما بالاتر از اينها هستيم. ما مي خواهيم پيروز شويم و خوب بازي کنيم به ويژه در اروپا چرا که طي چند سال گذشته هيچ چيز در اروپا بر وقف مراد ما نبوده است.

* فکر مي کني اسنايدر، فان در فارت و شما مي توانيد درکنار هم بازي کنيد؟

پاسخ به اين پرسش دشوار است. هر سه ما توانايي بازي در دو پست را داريم که اين موضوع رقابت را ميان ما دشوار مي سازد و در زماني که نياز به استراحت باشد زمان بيشتري در اختيار ما قرار مي دهد. اين براي سرمربي، تيم و خود ما بهترين مساله است.

* حالا که دل بوسکه سرمربي تيم ملي اسپانيا شده است، فکر مي کني که بخت بيشتري براي دعوت شدن به تيم ملي داشته باشي؟

اين موضوع دور از دسترس نيست چرا که او مرا مي شناسد. او مربي من بوده است و ما يکديگر را خوب مي شناسيم. با اين وجود فکر مي کنم تغيير در اين برهه زماني چندان آسان نباشد چرا که تيم ملي چندي پيش در يورو 2008 به مقام قهرماني دست يافت.

* برخي در بارسلونا بر اين باور هستند که اين فصل قهرماني در لاليگا را بدست خواهند آورد. نظر شما چيست؟

به نظر من آنها به اندازه هر تيم بزرگ ديگر حاضر در ليگ که تجديد قوا کرده اند به قهرماني خود اطمينان دارند. ما بايد ثابت کنيم که چرا دو سال پياپي قهرماني را بدست آورده ايم و قصد داريم براي سومين سال متوالي قهرمان لاليگا شويم.

* نومانسيا با پيروزي برابر بارسلونا همه را حيرت زده کرد. فکر مي کنيد آنها در برنابئو چه عملکردي خواهند داشت؟

آنها با روحيه بالايي برابر ما ظاهر خواهند شد اما با اين حال مي دانند در ورزشگاهي بازي مي کنند که کمتر تيمي در آن بخت کسب پيروزي پيدا مي کند.

شک ندارم که آنها تلاش خواهند کرد شرايط را براي ما دشوار سازند و ما شک نداريم که اين ديدار پر از حيله خواهد بود. ما بايد سخت کار کنيم و از ابتداي اين ديدار با انگيزه ظاهر شويم چرا که کوچکترين اشتباه مي تواند سرنوشت ساز باشد. ما مردان رئال مادريد هستيم و بايد در خانه پيروز شويم

charlize
10-09-2008, 13:17
کلیپ بسیار زیبا از تمرینات امروز
---------------------
4mb

rapidshare

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

zshare

megaupload

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نکته : برای اجرای این فایل، باید از برنامه FLV Player استفاده کنید. دانلود این برنامه در لینک های زیر:
2.5mb
rapidshare

zshare

megaupload

MH_SANIANI
10-09-2008, 17:04
ممنون چارلیز جان بابت کلیپ و خبرا....
نمیتونستم تشکر نکنم..!!!:دی

david23
10-09-2008, 21:42
منم اینجوری ازت تشکر میکنم آخه اینجا کنتور نمیندازه :دی ---راستی میگم 13 آگوست بازی بعدیه؟

charlize
10-09-2008, 23:54
salam...man fonte farsi nadaramo majbooram intory benevisam...bebakhshid
-------------------------------------------------------------------------
khahesh daram...anjame vazifast.....1
alireza...august ke 11 roze ke tamoom shode!baziee badi 1shanbast...ke mishe 14september....1
felan.....1

iammahdi
11-09-2008, 02:01
ایول چار لیز منم همه فونتای فارسیم کار میکنه جز ذ (ذ بی نقطه) که به جاش می نویسه پ این جور که پیش می ره بایذ به خاطر همین مسئله کوچولو وینذوز رو عوض کنم...هر کاری کرذم نشذ تو رجینال لنگواچ رفتم ...نشذ که نشذ....عهذ کرذم که وینذوز رو نصب کرذم یه ایمیج با نورتون گست بگیرم.....این کارو کنم ذیگه ذر عرض 4 ذقیقه وینذوز با بنذ و بساطش (منظورم برنامه های کاربرذیه ها) که قبلا" ایمیچ گرفته بوذم نصب می شه... نه ذیگه چهل پنچاه ذقیقه واسه نصبش معطل شم....

ذرضمن الان می یان گیر می ذن اینا چیه تو انجمن ورزشی نوشتی....ذر جوابشون بگم این 3 خط و نذیذه بگیرن خواستم بگم از اون کلیپا که گذاشتی ممنون...

charlize
11-09-2008, 02:22
ایول چار لیز منم همه فونتای فارسیم کار میکنه جز ذ (ذ بی نقطه) که به جاش می نویسه پ این جور که پیش می ره بایذ به خاطر همین مسئله کوچولو وینذوز رو عوض کنم...هر کاری کرذم نشذ تو رجینال لنگواچ رفتم ...نشذ که نشذ....عهذ کرذم که وینذوز رو نصب کرذم یه ایمیج با نورتون گست بگیرم.....این کارو کنم ذیگه ذر عرض 4 ذقیقه وینذوز با بنذ و بساطش (منظورم برنامه های کاربرذیه ها) که قبلا" ایمیچ گرفته بوذم نصب می شه... نه ذیگه چهل پنچاه ذقیقه واسه نصبش معطل شم....

ذرضمن الان می یان گیر می ذن اینا چیه تو انجمن ورزشی نوشتی....ذر جوابشون بگم این 3 خط و نذیذه بگیرن خواستم بگم از اون کلیپا که گذاشتی ممنون...

salam...baba to 1 harfet neminevise..man aslan farsi nadaram!1
vali image gereftan kheily mofide,ama man age hfte ei 1 bar windows ro khodam avaz nakonam azab vejdan migiram!:d
vali 1 do haftast ke hal nadaramo avazesh nakardam!1
baraye tashakor ham begam ke anjame vazife bood...1

saman65
11-09-2008, 03:19
بازی رئال با نومانسیا چه شبی و ساعت چنده؟

لیگ قهرمانان اروپا چی؟اون بازی کیه؟

david23
11-09-2008, 10:23
بابا چارلیز گیر نده منظورم سپتامبر بود . ویندوزه منم مثل مهدی مشکل داره نوشتم آگوست:دی البته یه مشکلی دیگم داره این دکمه شیفته کیبردم گیر میکنه باید یه کیبردم بخرم آخه یه روزایی تو گروه با این کیبرد کل همه رو خوابوندیم یادتونه که؟

ساعت : 21.30

محمد جان این ساعت به وقت ایرانه یا مادرید؟

charlize
11-09-2008, 12:17
salam be hame....1
alireza joon,man ke chizi nagoftam!oon harfi ro ke neveshte az tarafe man nabood ke!in ro keyboard man baraye
keyboard to nevesht!!!:d
----------------------------------
cheghadr shoma dar mored bazihaye real soal mikonid!berid toye in site...oonja bazihaye har rooz ro ke bekhaid baratoon zade....agar ham natonestid azesh estefade konid,begid ta rahnamaeeitoon konam...1

charlize
11-09-2008, 12:23
barname laliga ro baratoon up kardam....down konid ta dige moshkeli baratoon pish nayad...1
kamtar az 30kb!1

realmadrid-alireza
11-09-2008, 13:58
به به سلام بر همگی چارلیز جان دستت درد نکنه گل کاشتیا ولی چرا نوشتی کمتر از 30 کیلو بایت ؟ مینوشتی 27 کیلوبایت البته شاید مشکل کیبرده که عدد 7 نداره:دی- بچه ها انقدر این محمدو اذیت نکنید تاپیکو تحریم میکنه ها :دی

iammahdi
11-09-2008, 14:16
be khater e hamdardi ba charliz keyboard man tasmim gereft ke in posto fingilishi type cone...
bashad ke badan farsi ra pasesh bedarim....
Dar mored oon filei ham ke gozashti bayad begam ke khoob bood sorate hameye download ha oon joori bood bad chi mishod!!

charlize
11-09-2008, 16:16
به به سلام بر همگی چارلیز جان دستت درد نکنه گل کاشتیا ولی چرا نوشتی کمتر از 30 کیلو بایت ؟ مینوشتی 27 کیلوبایت البته شاید مشکل کیبرده که عدد 7 نداره:دی- بچه ها انقدر این محمدو اذیت نکنید تاپیکو تحریم میکنه ها :دی

salam alireza joon....1
na..chon motmaeen nabodam ke 26 ya 27...baraye hamin zadam kamtar az 30kb!!!1
karish nadarim ma mamad ro!:d
baba hagh ezhare nazar ma nadarim?!?!?!?!man badam omade az in robi....khoob chikar konam ke baddam miad?!?!?goftam ke age bahs sare oon bashe man nazaramo midam...agar ham nabood ke chizi nemigam!1

be khater e hamdardi ba charliz keyboard man tasmim gereft ke in posto fingilishi type cone...
bashad ke badan farsi ra pasesh bedarim....
Dar mored oon filei ham ke gozashti bayad begam ke khoob bood sorate hameye download ha oon joori bood bad chi mishod!!

nemibakhshamet mehdi!chera intory charlize ro neveshti?!?!!?!?!?!?!?!?:d
bayad migofti hajme har file,na soraat...chon soraat ke farghi nakarde...hajme file kam shode....1
felan...fadatoooooooooooooooooooooon!:d

iammahdi
11-09-2008, 18:03
من منظورم این بود که چه خوب می شذ که اگه می خواستی یه فایل 300 مگایی ذانلوذ کنی این قذر سرعتش بالا بوذ مثل همین سرعت ذانلوذ این فایل 27 کیلویی (شتر ذر خواب بینذ پنبه ذانه) البته خوذم می ذونم چون حجمش کم بوذ سرعت اینقذر بالا بوذ...
راستی اون بعدا" بود که نوشتم چرا اونو قرمزش کردی...

اون ایی چارلیزم که نزاشتم به خاطره اینه که کیبورذم به جای ایی اسپیس می زنه :ذی

راستی از روبیهو چه خبر...اینو واسه این گفتم که یه چیزه ورزشی ام گفته باشم...به قول امین این شنگول سیتی کاکایی..بوفونیی چیزی نخرید ...

david23
11-09-2008, 22:12
سلام بروبچ منم میخواستم فینگیلیسی بنویسم گفتم تاپیکو میبندن راستی دیشب تا دقیقه 84 منتظر موندم تا این کاپلو دیویدو بیار تو برداشتن شماره 7 دیویدو دادن به بچه پر رو ولکات ولی عشق کردم دیوید موقع تعویض با اینکه 6 دقیقه بیشتر بازی نکردد خوشحال بود از برد تیم لاکردار بازم اراده می کرد از وسط زمین دقیق مینداخت تو پو جلو پای رونی - خدا کنه تو جام جهانیم بازی کنه -دیوید دوست داریم از ته دل

راستی از روبیهو چه خبر

خطاب به تیم شیلی گفته یادتون باشه که برزیل بزرگترین تیم دنیاست که چرت گفته

داش مهدی میگم شاید مشکل کیبرده نکنه برداشتی دکمه e رو گذاشتی رو اسپیس؟ :دی

iammahdi
12-09-2008, 21:08
داش مهدی میگم شاید مشکل کیییییییییبرده نکنه برداشتی دکمه e رو گذاشتی رو اسپیس؟ :دیحالا تو جذی نگیر من یه چیزی گفتم برای خوپم:ذی

david23
12-09-2008, 21:49
میگم داش مهدی تو نقل قولت این کیبردو درست کن من درستش کردم

Kahkeshani
13-09-2008, 18:21
سلام دوستان من یکی از قدیمیا این تاپیکم البته خیلی قدیم که مدتها بود دیگه نمیومدم الان سعی می کنم که بازم سر بزنم هم استفاده کنم هم اگه تونستم کمکی کنم حالا جدیدن تو تاپیک چه خبرا هست؟

david23
13-09-2008, 22:17
سلام دوستان من یکی از قدیمیا این تاپیکم البته خیلی قدیم که مدتها بود دیگه نمیومدم الان سعی می کنم که بازم سر بزنم هم استفاده کنم هم اگه تونستم کمکی کنم حالا جدیدن تو تاپیک چه خبرا هست؟

خوش اومدی ولی لقب رائول ماله داش احمد گله که بعد از ماه رمضون میاد

david23
13-09-2008, 23:03
به روبی خیلی فشار اومد چون قبلا تو یه تیمی بود که اکثر بازیهاشو میبرد ولی الان براش سخت بود تو یه تیم از دستش کاری بر نمیاد البته با اینکه هنوز هماهنگ نشده ولی با یه ستاره نمیشه چلسی رو برد اما انصافا گل قشنگی به چک زد حال کردم نمیدونم چرا ولی وقتی گلو زد زیاد ازش بدم نیومد احساس میکردم از زندگی تو انگلیس راضیه

kasra_khan2003
14-09-2008, 18:05
پخش مستقیم فوتبال رئال مادرید نومانسیا 21:45

MH_SANIANI
14-09-2008, 21:20
عجب بازی ای بود..!!!
دمش گرم..!!
این گزارشگر اسکله کیه..؟؟!!
پیمان یوسفیه..؟؟!
3 ساعته نفهمیده متسلدر تو دفاع داره بازی میکنه..!!..هنوز داره میگه مرته ساکر..!!
...

david23
14-09-2008, 22:06
3 ساعته نفهمیده متسلدر تو دفاع داره بازی میکنه..!!..هنوز داره میگه مرته ساکر..!!

واقعا یکی اونجا نبود به این بگه انقدر گفت مرته ساکر که منم داشتم شک میکردم گفتم کی رئال مرته ساکرو خریده ولی دفاع بد کار کرد موافقین؟ ایکرم روزش نبود

h_starboy
14-09-2008, 22:35
ببخشید دیر اومدم ولی برد رئال رو تبریک میگم. گوتی هم خیلی خوب کار کرد مخصوصا نیمه اول.
خدایی نومانسیا هم عجب تیمی بودا.
در مورد دفاع هم خوب باید بگم کاناوار و کجا و این مت زدلر کجا. در کل تیم راضی کننده بود.

saman65
14-09-2008, 23:31
منم تبریک میگم.ولی به خاطر امتحانم نتونستم بازی رو ببینم که ای کاش اصلا امتحان نمیدادم.رد شدم. فردا دوباره باید امتحان بدم...
راستی...بازی رئال تو لیگ قهرمانان کی و چه ساعتیه؟:دی

saeed_h1369
15-09-2008, 09:41
منم درس داشتم اما اومدم سر زدم دیدم 4-2 بودند چند چند شد آخر؟

david23
15-09-2008, 09:50
من موندم شما تو تابستون چه امتحانی داشتید که نتونستید بازی رو ببینید - اما به هر حال رئال بازی رو دست کم گرفت وقتی اخبار رو نشون داد دقیقه 31 بود و بازی 2-2 بعد اخبار که برگشت دقیقه 40 بود و بازی 4-2 که گل چهار م مدافع حریف زد - بارسام که تو خونش به تساوی رسید

saeed_h1369
15-09-2008, 11:54
عزیزم من کنکور دارم نمیتونم وگرنه سال قبل همه بازی ها رو میدیدم رئال رو که یه باره

david23
15-09-2008, 12:15
عزیزم من کنکور دارم نمیتونم وگرنه سال قبل همه بازی ها رو میدیدم رئال رو که یه باره

منظورت ساله دیگس؟ فکر نمیکنم دیگه امسال کنکوری مونده باشه ولی از من به تو نصیحت من کسی رو ندیدم ساعت 9:30 شب درس بخونه چون هیچی نمیهمه. نتیجه بازیم 4-3 تموم شد

charlize
15-09-2008, 15:11
سلام به همه...
عجب بازی بودااااا...این نومانسیا عجب تیمی بود!تا وقتیکه داور سوت رو نزده بود منکه داشتم سکته میکردم!اون توپ آخریه هم که فکر کنم یه لحظه قلب من ایستاد!!:دی
این کاسیاس یه مدته که رو فرم نیست...تغصیر این وحیده که هی بن میشه!ولی چه گلی زد رافائل...محشر بود...
راستی این پیمان اعصاب همه رو خورد کرده بود...مرته ساکر کیه بابا؟!؟!؟!؟
راستی چه تصادفی کردن این متذلدر و دیارا....
ولی جای گاگو و کاناوارو خالی....انصافا اگه بود اینطوری نمیشد...دفاع خیلی ضعیف بود...اونا هم که همشون روبرتو کارلوس شده بودن برا ما!
در کل تبریک میگم....
راستی علیرضا جون...بعضی ها کلاس میرن و امتحان دارن....گیر نده دیگه...!

saman65
15-09-2008, 15:11
من موندم شما تو تابستون چه امتحانی داشتید که نتونستید بازی رو ببینید -

اولا من ایران نیستم:10:
دوما کلاس زبان میرم.تموم کردم.این امتحان آخر بود:10:اونم چون 5 شنبه مسافرم مجبور بودم زود امتحان بدم تا مدرکم رو بهم بدن...

david23
15-09-2008, 17:00
اولا من ایران نیستم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif
دوما کلاس زبان میرم.تموم کردم.این امتحان آخر بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gifاونم چون 5 شنبه مسافرم مجبور بودم زود امتحان بدم تا مدرکم رو بهم بدن

بابا داش سامان من که منظوری نداشتم . البته از امضات میشه فهمید که یا داری میری یا رفتی اون وره آب در هر صورت اگه ناراحت شدی بخشش- راستی بازیهای چهار گروه اول لیگ قهرمانان رو گفتن رئام که تو گروه 8 بازیش میوفته فکر کنم 2 هفته دیگه 4 شنبه

realmadrid-alireza
15-09-2008, 17:11
سلام به بروبچ تبریک میگم برد تیمو - میگم زیاد به این پیمان گیر ندید یهو دیدید بازی بعد سرهنگ علیفرو گذاشتن برا گزارش

saman65
15-09-2008, 17:12
بابا داش سامان من که منظوری نداشتم . البته از امضات میشه فهمید که یا داری میری یا رفتی اون وره آب در هر صورت اگه ناراحت شدی بخشش- راستی بازیهای چهار گروه اول لیگ قهرمانان رو گفتن رئام که تو گروه 8 بازیش میوفته فکر کنم 2 هفته دیگه 4 شنبه

نه داداش.من کوچیکتم.این چه حرفیه.خدایش من دوست ندارم حتی یکی از بازیهای رئال رو هم از دست بدم.ولی دیروز باید این ساعت امتحان میدادم.برگشتم خونه دقیقه 54 بود و 4-2.دیدم مامامنم اینا دارن فیلم شبکه 1 رو نگاه میکنن.دلم نیومد خودخواهانه بزارمش رو بازی رئال و خودم بشینم بازی رو نگاه کنم...

saman65
15-09-2008, 17:15
من نمیدونم این پیمانه چجوری گزارش کرده.اما انگار ری...ولی هرچی باشه از اون مزدک ...(فحشش رو هم نوشتما:دی.ولی گفتم ماه رمضونه زشته پاکش کردم)بهتره.یه روز از عمرم باقی مونده باشه این مزدک 2 روز بارسلونایی شده رو خفه میکنم....

david23
15-09-2008, 17:38
دلم نیومد خودخواهانه بزارمش رو بازی رئال و خودم بشینم بازی رو نگاه کنم

ای ول منم تا پارسال با این مشکل مواجه بودم مخصوصا سر بازیهای لیگ قهرمانان که اگه سه شنبه بود همه میخواستن پرستاران ببینن شانس مام قبلش نیم ساعت مقامات محترم جلسه داشتن ولی امسال رفتم یه کارت کپچر 25 تومنی خریدم با یه آنتن 2 تومنی راحت تو اتاق خودم بازی برو بچ رو میبنم

saeed_h1369
15-09-2008, 18:26
منظورت ساله دیگس؟ فکر نمیکنم دیگه امسال کنکوری مونده باشه ولی از من به تو نصیحت من کسی رو ندیدم ساعت 9:30 شب درس بخونه چون هیچی نمیهمه. نتیجه بازیم 4-3 تموم شد
باورت نشد ؟ ولی من میخونم به خدا

david23
15-09-2008, 18:38
باورت نشد ؟ ولی من میخونم به خدا

میدونم میخونی ولی برا سال آینده دیگه درسته؟ البته بیخیال رئالو عشق است

saeed_h1369
15-09-2008, 18:44
میدونم میخونی ولی برا سال آینده دیگه درسته؟ البته بیخیال رئالو عشق است
آره واسه ساله دیگه و نمیتونم بیخیال بشم اما رئال ها رو میبینم ان شا الله بازی های بعد که ساعت 11 باشه

ali_ranger22
15-09-2008, 20:32
تبریک میگم
دفاع خوب کار نکرد گل هایی هم که خوردیم تقصیر کاسیاس نبود اون توپ ها رو نمیشد گرفت اصلا !!

iammahdi
15-09-2008, 21:35
تایید می شه بازی های رئال ساعت 9 پخش نشه خوبه یازده به بعد خیلی خوبه برای پخشش...

charlize
15-09-2008, 22:13
تایید می شه بازی های رئال ساعت 9 پخش نشه خوبه یازده به بعد خیلی خوبه برای پخشش...

salam dobare....mehdi alaan zang mizanam fedrasioon espania o migam ke bazihaye real ro 2 saat bendazan agab!!!:d
----------------
dar mored iker ham baiad goft ke chand haftast ro form nist...aksare tophaee ke mioomad roye darvazash ro faghat negah mikoone!1

shympw
16-09-2008, 01:19
تیم رئال مادرید توانست در یک بازی نفس گیر حریف در ظاهر ضعیفش را به سختی شکست دهد .
برند شوستر معتقد است که تیمش خیلی زود به گل اول نومانسیا عکس العمل نشان داد و شاگردانش نشان دادند وظیفشان پیروزی است .
سرمربی المانی رئال مادرید که انتظار چنین بازی سختی را در خانه نداشت بعد از بازی گفت :
ما در نیمه دوم خسته نبودیم و این انگیزه بالای نومانسیا حتی بعد از دریافت چهار گل بود که ما را کمی به عقب کشاند و بازی انها حتی بعد از دریافت گل نیز بهتر شد .
انها هر هفته خیلی خوب خود را برای بازی اماده می کنند و این رقابت را برای حریفشان سخت می کند و این مساله در بازی انها برابر بارسلونا کاملا مشهود بود .
من در چندین زمینه نگران بودم ولی صرف نظر از نتیجه فقط می خواستم پیروز شویم فرقی نمی کند 1 - 0 یا 4 - 3 مهم اینست که برنده شویم و بازی زیبا در اولویت بعد قرار دارد .
مهمترین نقطه مثبت این بازی این بود که ما قدرت زیادی در بازگشت به بازی وقتی که از حریف عقبیم داریم و ما باید در نیمه دوم با اینکه کمی عقب کشیدیم ولی باید راحتتر بازی را به پایان می رساندیم .
برند شوستر همچنین از بازی خوب نومانسیا تمجید کرده و معتقد است یکی از دلایل ضعیف بازی کردن تیمش به بازی های ملی برمی گردد :
نومانسیا بسیار خوب بازی کرد و فرصت های زیادی را بدست اورد و بازی خوب خودش را در دو مسابقه رو در رو با دو تیم بزرگ اسپانیا نشان داده است . اینکه فصل را خوب شروع کنی بسیار مهم است چون هر تیمی نمی تواند بازیهای اول فصلش را برنده شود .
من نگران این نیستم که بازی چگونه ارائه شد چون انتظار همچین بازی ای را بعد از بازیهای ملی داشتم و وظیفه ما صرف نظر از روش و نتیجه بازی فقط پیروزی است .
در پایان شوستر در مورد بازی این هفته لیگ قهرمانان در برابر بوریسف گفت :
حریف ما در لیگ قهرمانان روی کاغذ ضعیفترین تیم حاضر در گروه هشتم است ولی ما باید مراقب انها باشیم و وقتی جلو افتادیم باید بازی را کنترل کنیم .

shympw
16-09-2008, 01:20
یک رئال مادریدی واقعی پنج هزارمین گل تیم در لیگ را به ثمر رساند. گوتی به تاریخ پیوست و پایه گذار آن شد.
گوتی: از به ثمر رساندن پنج هزارمین گل خوشحالم, اما از پیروزی تیم خشنود ترم.

گوتی پس از بازی این گونه اظهار کرد :
من از به ثمر رساندن پنج هزارمین گل؛ بسیار خوشحالم به رغم اینکه این کار عظیم فقط یک حکایت ساده است. نومانسیا کار را برای ما سخت کرد و بازی بسیار پیچیده ای بود. چیزی که مهم است؛ این است که ما در خانه و مقابل هواداران پیروز شدیم.
ما میدانستیم که نومانسیا دفاعی بازی خواهد کرد. انها از موقعیت هایشان به خوبی استفاده کردند.این مسابقه نشان داد که لیگ امسال بسیار سخت و فشرده است.
ما اکنون یک ماه سخت را در پیش رو داریم و این مطلب برای اینکه نشان دهد ما شایستگی چه چیزی را داریم، مفید خواهد بود.
من گل پنج هزارم را به خانواده ام تقدیم میکنم. همیشه به ثمر رساندن گل فوق العاده است, اما همان طور که قبلا گفتم چیزی که واقعا اهمیت دارد پیروزی تیم است.

shympw
16-09-2008, 01:21
بعد از بازی دیشب رئال مادرید در برابر نومانسیا برخی از بازیکنان این تیم در مصاحبه هایی نظرات خود را درباره این بازی بیان کردند .
په په مدافع پرتغالی رئال مادرید ضمن خوشحالی از این پیروزی اظهار کرد که انها ماه سختی را در پیش رو دارند .

په په
بابت پیروزی امشب بسیار خوشحالم ولی باید بیشتر کار کنیم تا نواقص تیم رفع شود چون در ماه اینده 7 , 8 بازی سخت خواهیم داشت .
ما باید از حالا به فکر اولین بازی خود در لیگ قهرمانان باشیم حریف بعدی ما از کشور بلاروس است باید این بازیها را با قدرت شروع کنیم .

روبن
ما بازی را با اشتباهاتی زیادی شروع کردیم و گل اولی که انها زدند روی اشتباه من به ثمر رسید چون من بازیکنی که گل را زد مهار نکرده بودم ولی مساله مهم اینست که توانستیم 4 گل بزنیم و بازی را ببریم .
نومانسیا تیم کوچکی است ولی بازیکنان قدرتمندی دارد و همگی انها از وضعیت خوبی که در حال حاضر دارند لذت می برند انها هفته پیش در برابر بارسلونا و حالا در برابر رئال مادرید نشان دادند که دیگر در فوتبال امروزی تیم کوچک وجود ندارد .

متذلدر
دریافت 3 گل ان هم در خانه بسیار بد است ما در نیمه دوم کار را برای خودمان سخت کردیم چون مثل یک تیم بازی نکردیم ولی در عوض انها بسیار خوب کار کردند و ما را مجبور کردند برای گرفتن 3 امتیاز تا اخرین دقایق بجنگیم .

من 4 بار مواد بی حس کننده زدم چون وقت نداشتیم و من باید خیلی زود به بازی برمی گشتم ولی حالا دوباره درد به سراغم امده است .

shympw
16-09-2008, 01:24
فابیو كاناوارو مدافع ایتالیایی رئال مادرید دقیقاً همان بازیكنی بود كه تیم رئال از نداشتن او ضربات جبران ناپذیری خورد. كاپیتان دوست داشتنی تیم ملی ایتالیا ۲ سال را در تركیب رئال مادرید سپری كرده و به خوبی توانسته جانشین فرناندو ایرو مدافع افسانه ای رئال باشد. در واقع از زمانی كه ایرو فوتبال را رها كرد رئالی ها به سختی توانستند جای او را پر كنند.
مدافعان زیادی را مورد آزمایش قرار دادند اما مركز خط دفاعی تیم مادریدی آسیب پذیر بود تا اینكه فابیو كاناوارو را از یوونتوس خریداری كردند. به جرأت می توان گفت كه این مدافع ایتالیایی از لحاظ توانایی های فنی از بازیكنانی چون ایرو و بیری، ۲ تن از اسطوره های رئال قابلیت های بیشتری دارد. او در تیم ملی ایتالیا هم یك اصل غیر قابل انكار در موفقیت های آتزوری بوده و همچنان كاپیتان تیمی است كه هدایت آن را مارچلو لیپی به دست دارد. روزنامه كوریره دلواسپرت گفت وگویی را با این ستاره بی رقیب خط دفاعی تیم ملی ایتالیا و رئال مادرید انجام داده كه از نظر گرامیتان می گذرد.

● فابیو، در چند سال اخیر به ندرت دیده شده كه شما یك بازی را در تیم ملی ایتالیا یا تیم باشگاهی تان از دست بدهید. آیا رازی وجود دارد؟
▪ فكر می كنم كه خیلی خوش شانس بوده ام چرا كه در این سال ها زیر نظر مربیان بزرگی بازی كرده ام . همگی به من و توانایی هایم ایمان داشته اند. البته من به خودم هم توجه ویژه ای دارم. خوب و با قدرت تمرین می كنم و به خوبی می دانم كه محدودیت هایی در مقررات وجود دارد كه باید آنها را با دقت رعایت كنم. من هیچ تفاوتی بین تیم ملی و تیم باشگاهی ام نمی بینم و در هر ۲ به یك شكل تلاش می كنم.

● به عنوان یك مدافع شما در تمام نقاط خط دفاعی بازی كرده اید. در كدام قسمت احساس بهتری دارید و راحت تر كار می كنید؟
▪ این سؤالی است كه همه از من می پرسند و بارها جواب آنها را داده ام. فكر می كنم شما هم مثل من خیلی كم روزنامه می خوانید(با خنده). من در طول این سال ها بیشتر یك مدافع میانی بوده ام اما هرگز اولویتی را برای خودم تعیین نكرده ام. خیلی دوست دارم در كارهای هجومی شركت كنم و بی شك در پست مدافع كناری آزادی عمل بیشتری دارم، با این حال برایم هیچ فرقی نمی كند چرا كه شما می توانید در زمان ضربات ایستگاهی از كناره ها یا ضربات كرنر مرا در مقابل دروازه حریف مشاهده كنید. مثل یك مهاجم همیشه دوست دارم گلزنی كنم.

● دوست نداشتید مهاجم باشید؟
▪ شاید اگر جوان تر بودم پست مهاجم را خیلی دوست داشتم اما من در حال حاضر فقط یك مدافع هستم. در حالی كه مدافع میانی هستم به جلو می روم و در حركات هجومی شركت می كنم. خوشبختانه تمام مربیانی كه با آنها كار كرده ام مخالفتی با میل هجومی من نداشته اند.

● در حال حاضر لیپی یا شوستر هم این آزادی را به شما می دهند؟
▪ بله، هر ۲ موافق حضور من در حركات رو به جلوی تیم هستند اما فقط مواقعی است كه قرار است ضربه ای ایستگاهی یا كرنر نواخته شود.

● اما یك لغزش هنگام حمله می تواند سایر مدافعان را در موقعیت خطرناكی قرار دهد؟
▪ به هر حال باید پذیرفت كه هر حركتی نیاز به ریسك دارد اما مسأله ای كه برای كل تیم اساسی است هماهنگی كلیه بازیكنان با یكدیگر است. در روش شوستر ما با ۲ محور در دفاع كار می كنیم و آنها می توانند شما را در ضدحملات پوشش دهند اما پر واضح است كه در اكثر مواقع شده در ضدحمله حریف دچار مشكل می شوند و ۳۰ درصد آنها هم تبدیل به گل می شود.

● به نظر می رسد در طول ۲ فصل گذشته درك خیلی خوبی از همتیمی هایتان پیدا كردید؟
▪ بله به این خاطر كه در رئال همیشه جو خیلی خوبی وجود دارد. حتی آنهایی كه می گویند ما در رختكن دچار مشكل هستیم كاملاً در اشتباه هستند. در سومین سال حضورم در رئال به جرأت می توانم بگویم كه جو اینجا عالی است و بازیكنان رابطه خیلی خوبی با هم دارند. چه در زمان فابیو كاپلو و حالا شوستر.

● شما در مورد موضوعی حرف می زنید كه خیلی از روزنامه نگاران طرفدار رئال در رابطه با بحران هایی كه در این تیم وجود دارد نقطه نظر مشتركی دارند...
▪ می خواهم حقیقت را بگویم كه همه آنها شایعه بوده و هیچ كسی به خوبی من یا سایر بازیكنان و كادر فنی كه به تیم نزدیك هستند از جو خوب حاكم بر تیم آگاه نیست. احساسم این است كه آنها روی تیم خیلی حساس شده اند و نظراتشان هم كاملاً احساسی است. باید اعتراف كنم كه بازیكنان رئال همیشه متحد بوده اند.

● در تیم ملی ایتالیا هم جوی كه از آن صحبت می كنید وجود دارد؟
▪ بله و شاید خیلی محكم تر از رئال چرا كه همه از یك ملیت هستیم و سالهاست با هم كار می كنیم. در ایتالیا همیشه یك رابطه خوب و نزدیك بین بازیكنان یا بازیكنان با مربی وجود داشته كه علت اصلی بیشتر موفقیت های ما بوده و من از این بابت خیلی خوشحالم.

● موفقیت و پیشرفت شما به عنوان یك فوتبالیست بزرگ حیرت آور بوده است. همه اعتقاد دارند كه كاناوارو یك بازیكن كامل است. آیا فكر می كنید چیز دیگری وجود دارد كه بخواهید آن را فرا بگیرید و در نوع بازی خود اصلاح كنید؟
▪ با توجه به اینكه هنوز به فوتبال در سطح بالا فكر می كنم باید بگویم كه هر فرصتی به دست آورم به آنها چنگ خواهم زد. من در تیم های بزرگی چون ناپولی، پارما، اینتر و یوونتوس بازی كرده ام و همیشه سعی كرده ام تا فهم و شعور تاكتیكی ام را بالا ببرم. هنوز احساس می كنم كه می توانم در همه زمینه ها بهتر باشم.

● به عنوان یك فوتبالیست با تجربه شانس این را داشته اید كه با بازیكنان بزرگی همراه باشید. چه كسی به شما نكته بیشتری را یاد داده است؟
▪ همانطور كه گفتم من در تیم های بزرگی بازی كرده ام و با بهترین بازیكنان جهان همبازی بوده ام و از هر یك چیزهای ارزشمندی یاد گرفته ام. من هیچ یك از آنها را فراموش نخواهم كرد.

● در ۲ فصل گذشته توانسته اید با فابیو كاپلو و سپس شوستر قهرمانی در لالیگا را تجربه كنید. با سبك كدام یك احساس بهتری دارید؟
▪ من به همان اندازه كه زیر نظر كاپلو راحت بودم زیر نظر شوستر هم راحت هستم. اما یقیناً هر مربی روش خودش را دارد كه با آن یكی متفاوت است. در فوتبال حرفه ای یك بازیكن باید یاد بگیرد كه با هر روشی خودش را تطبیق دهد و طبیعتاً بهترین مربیان هم می دانند كه چگونه باید بهترین عملكرد را از بازیكنانشان داشته باشد.

● از كدام یكی از این گزینه ها لذت می برید. قهرمانی در لالیگا یا لیگ قهرمانان اروپا؟
▪ من در كلكسیون افتخاراتم فقط قهرمانی در جام باشگاه های اروپا را كم دارم. موفقیت های زیادی كسب كرده ام و حالا زمان آن رسیده تا یك عنوان بزرگ اروپایی كسب كنم. در سال ۱۹۹۹ با پارما در فینال جام یوفا مارسی را در مسكو شكست دادیم و به قهرمانی رسیدیم اما لیگ قهرمانان اروپا چیز دیگری است.

● بنابراین آرزوی بزرگتان برای این فصل، قهرمانی با رئال در لیگ قهرمانان اروپا است؟
▪ بله. البته ما دنبال هر ۳ جام بزرگ این فصل هستیم اما در اولویت اهدافمان لیگ قهرمانان اروپا قرار دارد.

● از اینكه با یوونتوس در یك گروه قرار دارید خوشحالید یا متأسف؟
▪ بیشتر خوشحالم چرا كه بار دیگر می توانم به تورینو باز گردم. از اینكه یووه به همان جایگاه شگفت آور بازگشت ابراز خرسندی می كنم و بی صبرانه در انتظار این بازی هستم.

● بازگشت به ناپولی تا چه اندازه حقیقت دارد؟
▪ خداحافظی با پیراهن ناپولی قسمتی از رؤیاهایم است اما در حال حاضر من با رئال قرارداد دارم و به آن احترام می گذارم. دوره پر افتخاری با ناپولی داشته ام و این تیم و مردم شهر همیشه جایگاه ویژه ای در قلب من دارند. امیدوارم بتوانم روزی به این رؤیای بزرگ دست یابم.

shympw
16-09-2008, 01:25
روزنامه مارکا هر ساله در اوایل فصل جدید به بهترین بازیکن فصل قبل لالیگا جایزه ای تحت عنوان الفردو دی استفانو می دهد. بهترین بازیکن فصل قبل رائول گونزالز انتخاب شد و جایزه امسال به کاپیتان تیم رئال مادرید رسید .

مارکا هر ساله قبل از شروع فصل جدید طی یک رای گیری بین خواننده های خود لیستی 50 نفره از بهترین بازیکنان را انتخاب می کند و سپس بوسیله یک گروه از بازیکنان بزرگ و سابق لالیگا بهترین بازیکن از بین این 50 نفر انتخاب می شود
امسال در بین هیئت داوری اسم زین الدین زیدان اسطوره فرانسوی سالهای نه چندان دور رئال مادرید نیز دیده می شود همچنین نامهایی چون الفردو دی استفانو و بوتراگوئنو نیز هستند .
دیشب قبل از شروع بازی رئال مادرید و نومانسیا طی مراسمی جایزه الفردو دی استفانوی امسال توسط خود الفردو و ادواردو ایندا رئیس مارکا به رائول گونزالز اهدا گردید .
این در حالیست که پیش از این خیلی ها انتظار داشتند برنده جایزه امسال ایکر کاسیاس باشد زیرا این دروازه بان فصل گذشته درخشش بسیار خوبی داشت .

shympw
16-09-2008, 01:26
ریکاوری و اماده سازی برای مبارزه در لیگ قهرمانان برای نبرد پیش رو مقابل باته بوریسف فقط 48 ساعت دیگر باقی مانده است.
ترکیب اغاز کننده بازی یکشنبه مقابل نومانسیا در سالن کار خود را اغاز کردند در حالی که سایر هم تیمی هایشان روی چمن تمرین کردند.

ترکیب تیم بر اساس بازی دیروز به دو گروه کاری مجزا تقسیم شدند. کاسیاس ، په په ، سالگادو، متزلدر، مارچلو، دیارا، گوتی ، فندر فارت، نیسترروی ، هیگواین و روبن در سالن و استخر مشغول به کار شدند و ماساژ گرفتند.

بازیکنان رزرو و کسانی که در بازی دیشب حضور نداشتند در گروه های دو نفره زیر نظر یوردی گارسیا به تمرین پاس کاری و کنترل توپ پرداختند.میگوئل تورس با رائول ، خاوی گارسیا با دلارد ؛ درنته با کاناوارو و گاگو با ساویولا و هاینتزه به تمرین مشغول شدند.

در بخش تمرین تاکتیک این 9 نفره به سه تیم سه نفره تقسیم شدند و به بازی تمرینی پرداختند.

گروه نارنجی : رائول ، دلارد و هاینتزه
گروه زرد: درنته، ساویولا و کاناوارو
گروه سفید : گاگو ، خاوی گارسیا و ساویلا

مربیان از بازیکنان کارهای سرعتی ، چابکی و تحرک بیشتر را درخواست کردند که در قالب تمرین های پرس و جلو بردن توپ طراحی شده بودند.

رئال مادرید سه شنبه مجددا جهت بازی با باته بوریسف تمرین خواهد کرد.

تمرین بعدی :

سه شنبه 16 سپتامبر ساعت 11 صبح در Valdebebas

shympw
16-09-2008, 01:27
گل دقیقه 19 گوتی در بازی دیشب جایگاه خاصی در بین هواداران و تاریخ باشگاه پر افتخار رئال مادرید دارد .
خوزه ماریا گوتیرز با به ثمر رساندن این گل تعداد گلهای رئال مادرید در لالیگا را به عدد 5000 رساند .

هواداران رئال مادرید دیشب بسیار خوشحال بودند نه به این خاطر که توانسته بودند پیروز شوند بلکه به این خاطر که تعداد گلهای انها در لالیگا به عدد رویایی 5000 رسیده بود .
گوتی با گل دیشب خود به یک ماه بحث و پیش بینی در مورد زننده گل پنجم هزارم رئال خاتمه داد . نیستلروی , هیگوئین , فان در فارت همه اینها امید اول گلزنی بودند ولی یک مادریدی با سابقه این گل را به نام خود ثبت کرد .
این 5000 گل در 80 سال سابقه زده شده است و رئال مادرید تنها تیمی محسوب می شود که به این افتخار دست پیدا کرده است و این یعنی میانگین 62 گل در هر فصل .
گوتی با این گل به لیست بلند بزرگان رئال مادرید پیوست لیستی که بازیکنان بزرگی در ان دیده می شوند که رکوردهای جالبی را به نام خود زده اند .

لوزکانو اولین گل باشگاه رئال مادرید در لالیگا را در سال 1928 به ثمر رساند و 22 سال بعد هزارمین گل را پاهینیو برای مادریدیسموها به ارمغان اورد .

گنتو بازیکنی که به همراه رئال مادرید توانسته است 6 بار قهرمان اروپا شود دو هزارمین گل را در سال 1963 زد و خوانیتو نیز گل 3000 ام را در تاریخ باشگاه به نام خود ثبت نمود .

ایوان زامورانو مهاجم شیلیایی رئال مادرید نیز در برابر ویادولید چهار هزارمین گل را نواخت و رائول گونزالز کاپیتان پرافتخار مادریدی ها در برابر ساراگوسا گل 4500 ام را به ثمر رساند .

shympw
16-09-2008, 01:29
تیم دیویس کاپ اسپانیا از مشاهده پیروزی رئال مادرید لذت برد.
تنیسور هایی که نماینده اسپانیا در نیمه نهایی دیویس کاپ مقابل امریکا هستند، شاهد کسب نخستین پیروزی این فصل رئال مادرید در برنابئو بودند.
رافائل نادال مرد شماره یک تنیس جهان و طرفدار سرسخت رئال مادرید در کنار دیوید فرر، فرناندو ورداسکو؛ فیلیسیانو لوپز و نیکولاس المگرو از تماشای این بازی لذت بردند.

اظهارت این ستارگان تنیس جهان :

فیلیسیانو لوپز:
رئال مادرید همیشه هنگامی که در خانه بازی میکند محبوب است ؛ ما توانایی های بالایی داریم که در این بازی بسیار مهم است.

دیوید فرر:
به رغم اینکه طرفدار والنسیا هستم ؛ اما بودن در اینجا بسیار لذت بخش است . سانتیاگو برنابئو باور نکردنی است.

نیکولاس المگرو :
پیش از دیدار شوستر گفت که پیروزی در این بازی بسیار مهم است . تیم باید این سه امیتاز را در خانه کسب کند.

املیو سانچز ویکاریو:
من فکر میکنم تیم کمی به زحمت افتاد ، نومانسیا خیلی با انگیزه بود . اما تیم شایسته ، پیروز مسابقه است . مساله کسب سه امتیاز است.

shympw
16-09-2008, 01:30
متزلدر: اولویت ما بهتر شدن دفاع و کمتر گل خوردن است.
کریستف متزلدر در کنفرانس مطبوعاتی دوشنبه شرکت کرد و در ان از مشکلات دفاع روی ضربات ایستگاهی گفت و همچنین درباره اولین بازی پیش رو در لیگ قهرمانان اظهار نظر کرد.

ایا دریافت گل های زیاد ، دفاع را اذیت نمیکند؟
به عنوان یک مدافع؛ من از دریافت گل های زیاد خوشحال نمیشوم، به خصوص زمانی که در خانه بازی میکنیم. ما میدانیم که در دفاع مقابل ضربات ایستگاهی مشکلاتی داریم، اما برای بهتر شدن ان کار میکنیم. فقط 2 هفته از لیگ را سپری کرده ایم و عده ای از ما زمان خیلی کمی داشتیم تا پس از یورو 2008 به روند سابق برگردیم؛ اما به زودی به صد در صد توانمان میرسیم و مشکلات را برطرف میکنیم.

ایا شما دفاع در مقابل ضربات ایستگاهی را در تمرینات ؛ تمرین میکنید؟
ما در کل طول هفته روی ان کار میکنیم و قبل از هر مسابقه ضعف های دفاعمان را بررسی میکنیم، اما شاید این موضوع مربوط به تمرکز میشود. تیم های کمی در ضربات ایستگاهی تخصص دارند زیرا این اسان ترین راه برای انها در دست یابی به گل است.

دیروز شما با دیارا از ناحیه سر برخورد داشتید، چه کسی سرش ، سخت تر و محکم تر است؟
متزلدر با خنده گفت: سر دیارا از من محکم تر است، اما من راحت خوابیدم والان خوبم. ان فقظ یک شک کوچک بود.

اگر شما میخواهید در لیگ قهرمانان پیروز شوید ؛ دفاع باید به طور چشم گیری بهبود یابد.
ما میدانیم که بازی در لیگ قهرمانان همیشه متفاوت است. چهارشنبه در مقابل تیم کوچکی قرار میگیریم؛ اما نمیتوانیم خیلی مطمئن باشیم و باید تدابیر لازم برای مسابقاتمان در مقابل یوونتوس را به کار گیریم. بهتر شدن در دفاع مطمئنا در اولویت است.

گفته شد که کاسیاس هم در مقابل نومانسیا ضعیف عمل کرده است.
البته اکنون صحبت های زیادی درباره دروازه بان و دفاع بیان میشود، ولی استعداد کاسیاس غیر قابل انکار است . شاید همه ما دیروز مشکل داشتیم، اما الان زمان انتقاد کردن نیست.

بنابراین همه در قبال اشتباهات مسئول هستند، نه فقط دورازه بان و دفاع.
همه تیم باید دفاع کنند. همه ما میدانیم که چه کسی باید کنترل شود.من از دیدن اینکه چگونه بازیکن نومانسیا در هنگام ضربه کرنر منجر به گل ، ازاد شد؛ شگفت زده شدم.

بازی در مقابل بته بریسف چگونه خواهد بود؟
باید شبیه به بازی دیروز برابر نومانسیا باشد برای اینکه انها تیم کوچکی هستند، اما میخواهند کل جهان را تحت تاثیر قرار دهند ، بنا براین انها تا اخرین دقیقه بازی مبارزه خواهند کرد.ما میخواهیم از زمان استفاده کنیم و شایستگی خودمان را نشان دهیم و اولین گل را به ثمر برسانیم.

ایا سوت زدن در برنابئو تیم را اذیت نمیکند؟
چیزی برای ناراحتی وجود ندارد. هواداران از ما میخواهند که خوب بازی کنیم و تا جایی که امکان دارد گل های کمتری را دریافت کنیم.

charlize
16-09-2008, 03:38
mamnoon amin joooooooooooon
------------------

روزنامه مارکا هر ساله در اوایل فصل جدید به بهترین بازیکن فصل قبل لالیگا جایزه ای تحت عنوان الفردو دی استفانو می دهد. بهترین بازیکن فصل قبل رائول گونزالز انتخاب شد و جایزه امسال به کاپیتان تیم رئال مادرید رسید .

مارکا هر ساله قبل از شروع فصل جدید طی یک رای گیری بین خواننده های خود لیستی 50 نفره از بهترین بازیکنان را انتخاب می کند و سپس بوسیله یک گروه از بازیکنان بزرگ و سابق لالیگا بهترین بازیکن از بین این 50 نفر انتخاب می شود
امسال در بین هیئت داوری اسم زین الدین زیدان اسطوره فرانسوی سالهای نه چندان دور رئال مادرید نیز دیده می شود همچنین نامهایی چون الفردو دی استفانو و بوتراگوئنو نیز هستند .
دیشب قبل از شروع بازی رئال مادرید و نومانسیا طی مراسمی جایزه الفردو دی استفانوی امسال توسط خود الفردو و ادواردو ایندا رئیس مارکا به رائول گونزالز اهدا گردید .
این در حالیست که پیش از این خیلی ها انتظار داشتند برنده جایزه امسال ایکر کاسیاس باشد زیرا این دروازه بان فصل گذشته درخشش بسیار خوبی داشت .

migam man in khabar ro 3-4 mahe pish tarjome kardamo gozashtam!ama alaan elam mishe ke bein 2 ta bazi moshakhas shode?!?!?!kheily ajibe!1
--------------------------------------------
rasti..in metzelder nist ke!mertesakere!:d
-----------------------------------------
goooooole guti ro ham tabrik migam....manke kheily dost dashtam ke ya guti bezane ya raul....guti hamishe bedarde real khorde
----------------------------------------------
amin in shomare 23 ro dige baiad bekooni 10....ina khodaro shokr..fekr kardano 10 ro dadan be wesley joooon...haghesham boood....1
-----------------------------------------------
harki tarkibe khodesho baraye bazie lig ghahremanan bege....1

charlize
16-09-2008, 03:46
be nazare man in tarkibe khobi baraye bazi toye lig gharemanane.....albate nemidoonam wesley khob mishe ya na?!?!1
-------------------------------------------------------------------------------------
.......................iker.......................
ramoos........fabio......pepe........miguel
..................gago.......................
..........................guti.................
.......rafael.................................
............................wesley(gonzalo).1
............raul..............................
........................nistelroy............
----------------------------------------
age eshtebahe emlaee didid bebakhshid!man chsham dige bezoor bazen!:d

saman65
16-09-2008, 03:53

به نظرتون با این انتخواب الان چه فحشی لایق دلبوسکه هستش؟:19:(من هی فحش فحش میکنم شوخیه ها.نگین ناف سامان و با فحش بریدن.من اصلا تو زندگی عادیم فحش نمیدم:11:)

MH_SANIANI
16-09-2008, 07:21
-------------------------------------------------------------------------------------
.......................iker.......................
ramoos........fabio......pepe........miguel
..................gago.......................
..........................guti.................
.......rafael.................................
............................wesley(gonzalo).1
............raul..............................
........................nistelroy............
----------------------------------------

ارین روبن بیچاره کجا بره..!!!
درسته من ازش خوشم نمیاد ولی بعضی موقع ها بازیش بگیره خوب میشه ها..!!:46:

charlize
16-09-2008, 12:24
ارین روبن بیچاره کجا بره..!!!
درسته من ازش خوشم نمیاد ولی بعضی موقع ها بازیش بگیره خوب میشه ها..!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif
salam...
2haftast ke ruben amade nist...age darvazebani dar hade iker ham dashtim,oon ro ham jaye iker mizashtam...

charlize
16-09-2008, 16:21
ويدئو كامل جشن قهرماني رئال در فصل 2007/2008
ويديوى كامل جشن رئالى ها از Real Madrid TV
با كيفیت 950 و حجم 499 مگابايت و مدت زمان 1 ساعت و 13 دقيقه
لينكها به 6 قسمت تقسيم شده
------------------------------------------------------------------

صحنه اهداي جام

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
man daram film down mikonam o nemitoonam in ro felan down konam...vali harki down kard bege chetorie....1

charlize
16-09-2008, 16:24
دلايل ثروتمند بودن رئال مادريد -بيش از 10 هزار نفر در يك شب از موزه برنابئو ديدن كردند!!!
-------------------------------------------------------------------

باشگاه رئال مادريد در يك شب از فروش بليت موزه برنابئو 450 هزار يورو درآمد داشت.

به نقل از وب سايت رئال مادريد، در حالي كه برخي كارشناسان مديريت باشگاه هاي ثروتمند اروپايي را به داشتن ارتباط با مافيا متهم مي‌كنند، رئال مادريد به برخي از علل ثروتمند بودن خود اشاره كرد.

موزه برنابئو كه در آن جام ها، تصاوير، فيلم هاي تاريخي و آرشيوي و محصولات ورزشي براي تماشا و خريد عموم قرار گرفته شده، هر هفته به طور متوسط پذيراي بيست هزار توريست و هوادار است.

شب گذشته بيش از 10 هزار نفر بليت 45 يورويي موزه برنابئو را تهيه كردند و اين خود به تنهايي كافي است تا كارشناسان به علت ثروتمند بودن رئال مادريد پي ببرند.

رئال مادريد در بازار بورس شركت دارد و 45 وكيل ارشد حقوقي در بخش هاي مختلف اين باشگاه، تمام امور اداري را زير نظر گرفته اند.

بيش از 50 بازارياب آموزش ديده رئال دو سال در كشورهاي جنوب شرق آسيا اردو زدند تا بهترين بازار را براي فروش محصولات اين باشگاه پيدا كنند.

هواداران مادريد در ابتداي فصل بليت كل فصل را مي خرند؛ اما براي كمك مالي بيشتر در هر بازي باز هم پول بليت آن را به صندوق واريز مي كنند.

رئال مادريد يك تيم مجهز حفظ چمن و كاشت آن در اختيار دارد كه با چندين و چند باشگاه آسيايي و افريقايي قرارداد داشته و در سال براي بازرسي نوع و كيفيت چمن به اين كشورها مي روند.

حاميان مالي غول پيكر دنيا نيز بيهوده از رئال مادريد حمايت نمي كنند. آنها مي‌دانند لوگوي مورد نظرشان در تلويزيون باشگاه، برنامه هاي راديويي باشگاه، پخش مستقيم بازي ها در سراسر جهان و ... تبليغ مي شود.

saman65
16-09-2008, 20:30
میگم این بلیط های یه فصل کامل بازی های رئال رو کسی نمیدونه چنده؟؟؟؟

saman65
16-09-2008, 20:32
رئال مادريد با پيراهن جديد به ميدان مي رود
مادريد ـ تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا اولين بازي خود در اين دوره از رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا را با پيراهني که نقش پرچم اسپانيا بر روي آن حک شده است، آغاز خواهد کرد.

روزنامه ورزشي "آس" چاپ مادريد روز سه شنبه ضمن اعلام اين مطلب خاطرنشان کرده است، سفيد پوشان تيم رئال مادريد، فردا در اولين رويارويي خود در بازيهاي ليگ قهرمانان به مصاف تيم "باته بوريسوو" از کشور "بلاروس" خواهند رفت.
به گزارش ايرنا از منابع خبري: بازيکنان رئال مادريد اين بازيها را با پيراهن جديدي که شرکت "آديداس" براي اين تيم طراحي کرده و پرچم اسپانيا در سمت راست آن حک شده است، آغاز خواهند کرد.
تيم رئال مادريد طي 106 سالي که از زمان تاسيس آن مي گذرد، براي اولين بار است که با پيراهن منقش به پرچم اسپانيا در رقابت هاي جام قهرمانان اروپا شرکت مي کند.
_______
5.6 ساله لباس رئال رو نخریدم.این بیاد بازار حتما میگیرمش:دی
راستی کسی اگه سایت اینترنتی واسه خرید لباس رئال میدونه بگه ممنون میشم....

saman65
16-09-2008, 20:41
ادو لاتک": پودولسکي بايد از بايرن مونيخ برود
برلين- سرمربي اسبق تيم فوتبال بايرن مونيخ آلمان گفت: با توجه به اختلافات عميق سرمربي تيم فوتبال بايرن مونيخ با لوکاس پودولسکي" اين بازيکن لهستاني الاصل بايد سريعا اين تيم را ترک کند.

"ادو لاتک "که سابقه مربيگري در تيم هاي بروسيا دورتموند و بارسلونا را نيز دارد و هم اکنون از معروفترين مفسران ورزشي آلمان محسوب مي شود، افزود: انتقاد شديد "يورگن کلينزمن" از "پودولسکي" و تاکيد وي بر ادامه نيمکت نشيني اين بازيکن، تاييدي بر لزوم جدايي وي از اين تيم است.
سرمربي تيم فوتبال بايرن مونيخ اخيرا در پاسخ به انتقادات "لوکاس پودولسکي "از نيمکت نشيني در بايرن مونيخ گفت: اين بازيکن شايد سالها در نيمکت ذخيره هاي اين تيم بنشيند.
"لاتک" که‏ بايرن مونيخ‌‏‌‏ را دو بار در زمان مربيگري خود به قهرماني اروپا رسانده است، افزود: اين بازيکن جوان حدود دو سال است که تلاش مي کند تا در ترکيب ثابت تيم قرار گيرد، ولي به نظر مي رسد که اين تلاش ها فايده اي ندارد.
وي گفت: من مطمئن هستم که تيم فوتبال بايرن مونيخ نيز به دنبال فروش اين بازيکن است و فقط با ادعاي اينکه قصد فروش وي را ندارد مي خواهد قيمت او را بالا ببرد.
وي با بيان اينکه به عنوان يک مربي اظهارات "کلينزمن" را در باره يک بازيکن نمي پذيرد، افزود: "پودولسکي" يک بازيکن احساساتي است و نياز به محبت بيشتري دارد تا در سطح عالي بازي کند.
وي با اشاره به حضور پودولسکي در ترکيب ثابت تيم ملي فوتبال آلمان گفت: "يوا خيم لاو" رفتار بهتري با پودولسکي در تيم ملي دارد و به همين دليل نيز وي در اين تيم موفق تر است.
وي گفت: کلينزمن بايد شرايط روحي و رواني بازيکنان و مسووليت يک مربي را درک کند.
وي افزود: کلينزمن در دوران بازيکني خود به هنگام تعويض از سوي تراپاتوني حرکاتي در کنار زمين انجام مي داد که اکنون خود وي به هيچ وجه حاضر به تحمل آنها نيست.

ایشالا که بیاد رئال....

charlize
16-09-2008, 21:29
salam...saman joon..fekr konam ke toye site real beshe ham lebase jadido ham blete bazihaye tim ro gereft...bayad ye mablaghi bedi ta ozve rasmie oonja beshio bad inkarharo bekooni...albate man ta hala khodam in karo nakardam...ama yeki migoft ke anjam dade...hala koja mikhaye beri????1

charlize
16-09-2008, 21:30
hala koja mikhaye beri????
newzeland nemikhay beri?!?!?!?choon hame alaan daran miran oonja!nemidoonam chera..ama age khobe,bego maham biaim!:d

shympw
16-09-2008, 22:24
میگل تورس مدافع جوان باشگاه رئال مادرید در مصاحبه تلویزیونی شبکه رئال مادرید حضور پیدا کرد .
این بازیکن اسپانیایی در این مصاحبه تلویزیونی در مورد سالهای اغازینش در این باشگاه و همچنین اینده اش صحبت کرد .

در مورد سالهایی که در اکادمی باشگاه سپری کردید صحبت کنید ...
من این شانس را داشتم که تمام تجربیات خود را در این باشگاه کسب کنم من بازی را از زمین های خاکی شروع کردم و بعد از ان بازی در چمن مصنوعی را نیز تجربه کردم و حالا نیز روی چمن طبیعی کار می کنم , یک بازیکن باید تمام مراحل را پشت سر بگذارد تا بتواند رشد کند و به یک فوتبالیست کامل تبدیل شود .

چگونه وارد اکادمی باشگاه رئال مادرید شدید ؟
من دانش اموز یکی از مدارس نزدیک به ورزشگاه برنابئو بودم و یک روز از طرف مدرسه به اردوی یک روزه جهت تماشای تالار افتخارات باشگاه فرستاده شدیم و بعدها من تصمیم گرفتم که در ازمون های استعدادیابی ثبت نام کنم ولی فکر نمی کردم یک روز بتوانم در باشگاه بزرگی چون رئال مادرید بازی کنم . من فقط می خواستم بازی کنم و لذت ببرم و اصلا به فکر گلزنی نبودم سپس من برای بازی در یک تورنمنت وابسته به باشگاه دعوت شدم جایی که چندین تیم وجود داشتند که روی انها اسامی بازیکنان تیم بزرگسالان گذاشته شده بود اسم تیم من هم زامورانو بود .

چگونه فهمیدید که پذیرفته شده اید ؟
وقتی که انها تماس گرفتند من مدرسه بودم و پدرم بود که گوشی را برداشت و شوکه شده بود چون او خبر نداشت که من در این باشگاه اسم نوشته ام و اولین روز حضور من در باشگاه مصادف شد با روزی که بازیکنان تیم اصلی از تمرینات بازگشته بودند و یادم می اید که با ماشین چندو عکس گرفتم او بعد ها این عکس را دید و خاطره ماشین قدیمی اش برایش زنده شد .

ایا هنوز با چندو رابطه نزدیک دارید ...
او کمک زیادی به من کرد خود او نیز در گوشه ها بازی می کرد چندو همیشه من را راهنمایی می کرد چون هم پست بودیم .

شما از همان اول هم هوادار رئال مادرید بودید ؟
بله . من در مادرید بدنیا امده ام و یک مادریدیسمو هستم همه دوستانم از من حمایت می کنند و می توانند این حرف را تائید کنند .

بیشتر بازی چه بازیکنانی را دنبال می کردید ؟
من بیشتر روی بازیهای مدافعان توجه می کردم مدافعانی چون چندو , پانوچی و هیه رو چون وقتی بچه بودم کمک زیادی به من کردند و تا حدودی نیز با انها شباهت فیزیکی دارم .

اکادمی برای یک باشگاه مثل رئال مادرید همیشه مهم است ...
همین طور است شما یاد می گیرید که چگونه پیشرفت کنید و نواقص خود را برطرف می کنید پیروزی در هر بازی بسیار مهم است چون باعث می شود شما بزرگتر شوید و اهدافی که در سر دارید نیز عظیم تر شوند و فکر نمی کنم بازیکنی در اکادمی رئال مادرید باشد که نخواهد در این باشگاه به موفقیت برسد .

ایا دوست دارید در ترکیب اصلی بازی کنید ؟
بعضی از والدین هستند که فرزندانشان را مجبور می کنند هر جور شده به تیم اصلی راه پیدا کنند ولی من فقط می خواهم بازی کنم و لذت ببرم و دوست دارم وارد یک فضای جدید و بالاتر شوم و این بدان معناست که من یک قدم به هدف اصلیم نزدیک تر شده ام .

ورود به تیم اصلی باید کار مشکلی باشد ...
خوشبختانه والدین من همیشه برای دیدن تمرینات من به والدیبیباس می ایند و اگر یک روز نتوانند بیایند من را خبر می کنند و من بدون انها نمی توانم در اینجا بمانم , من هیچ توجه ای به پول ندارم و فقط دوست دارم عضوی از باشگاه باشم .

زمانیکه در تیم ب رئال مادرید بازی می کردید میشل سرمربی شما بود کسی که الان رئیس اکادمی باشگاه است ...
در واقع مربیگری میشل در تیم جوانان برای من بسیار مهم بود و او در زندگی ورزشی من نقش مهمی دارد اگرچه خود او این را قبول ندارد میشل بود که من را شناسایی کرد و اجازه داد در تیم ب بازی کنم من از همان ابتدا در پست دفاع چپ بازی می کردم و حضورم در تیم اصلی نیز مدیون میشل هستم .

و سرانجام پرواز بلند خود را شروع کردید ...
همه چیز رویایی و خوب پیش رفت من احساس خوبی داشتم و هیچ توجه ای به وضعیت زمین نداشتم روز مسابقه بود و من انروز را هرگز فراموش نمی کنم . روزهای اول خیلی خجالتی بودم ولی بازیکنان بزرگتر من را به خوبی یاری کردند.

نومانسیا بیشتر از انچه انتظار داشتید شما را ازار داد ...
انها خیلی خوب بازی کردند و به ما فضا نمی دادند تا بخواهیم همکاری کنیم و موقعیت بسازیم انها نشان دادند که می توانند رقابت کنند و همین موضوع باعث سخت شدن کار برای ما شد .

رائول بعنوان بهترین بازیکن فصل قبل معرفی شد و جایزه الفردو را کسب کرد ...
او کاپیتان و بازیکن باسابقه تیم است و هر چه بگوید برای من ارزش بسیاری دارد رائول برای بازیکنان جوانتر یک الگوست , رائول همیشه مراقب ماست و از ما می خواهد که خود را وقف رئال مادرید کنیم در کل ما در تیممان چند کاپیتان خوب را در اختیار داریم .

هیگوئین پیشرفت خوب و محسوسی داشته است ...
او بازیکن مهمی برای ماست و خود او باید بیشتر از هر کس دیگر از این مساله اگاه باشد و یادگیری ارزشها در زمین برای هر بازیکن جوانی بسیار مهم است .

روی کاغذ باته بوریسف تیم اسانی خواهد بود ...
راه یابی به مرحله نهایی لیگ قهرمانان کار اسانی نیست ولی انها اینکار را کرده اند حالا انها می خواهند خود را در برنابئو بار دیگر بر سر زبانها بندازند ولی ما نیز باید کار را برای انها سخت کنیم تا بتوانیم مثل سابق در بازیهای خانگی پیروز شویم من ارزو دارم که برای دهمین بار قهرمان اروپا شویم .

ایا از لباسی که قرار است در لیگ قهرمانان بپوشید خوشتان می اید ؟
من عاشق ان هستم حتی دوست دارم در لالیگا انرا بپوشم .

shympw
16-09-2008, 22:25
سرجیو راموس مدافع اسپانیایی رئال مادرید اجازه حضور در بازی فردا شب را پیدا کرد .
این مدافع ملی پوش با گرفتن چراغ سبز از کادر پزشکی باشگاه می تواند در برابر تیم باته به میدان برود .

پس از آسیب دیدگی راموس در بازیهای مقدماتی جام جهانی همراه با اسپانیا و بازی نکردن در مقابل نومانسیا به نظر نمی رسید بتواند در لیگ قهرمانان بازی کند .
بعد از اینکه راموس نتوانست در تمرینات روز دوشنبه رئال مادرید شرکت کند انتظار می رفت شوستر نمی تواند از این بازیکن در روز چهارشنبه استفاده کند.
ولی بعد از اینکه روز سه شنبه کشاله ران راموس تحت یک تست پزشکی قرار گرفت نتیجه ازمایش رضایتبخش بوده و پزشکان باشگاه اجازه بازی کردن را به وی دادند .
در چند روز اخیر مجادلاتی بین سرمربی این تیم و فدراسیون فوتبال اسپانیا اتفاق افتاد زیرا شوستر معتقد بود هر وقت بازیکنان رئال مادرید به بازیهای ملی می روند مصدوم بر می گردند .
این در حالیست که پزشکان فدراسیون مدعی بودند که سرجیو راموس در هنگام بازگشت از بازیهای ملی هیچ گونه مصدومیتی نداشته است .
روبن دلارد و په په بدلیل گرفتن کارت قرمز در بازی فصل قبل نمی توا نند تیم را همراهی کنند و وسلی اشنایدر هم از جمله مصدومان رئال است .

shympw
16-09-2008, 22:26
سانتیاگو برنابئو اولین مسابقه لیگ قهرمانان این فصل خود را در ساعت 20:45 دقیقه چهارشنبه به وقت اروپای مرکزی میزبانی خواهد کرد.
حریف رئال مادرید، بته بریسف خواهد بود. رئالی ها اخرین تمرین خود برای این مسابقه را امروز انجام دادند.
سرجیو راموس و اشنایدر در زمین مشعول شدند اما په په در سالن ماند.
برند شوستر امروز با تمام بازیکنان به استثنای په په تمرین کرد . په په امروز در سالن بود و او بازی فردا را به دلیل محرومیت از دست خواهد داد.
از سوی دیگر راموس و اشنایدر هم بدون اینکه مشکلی داشته باشند با سایر اعضای تیم تمرین کردند.
یوردی گارسیا مربی بدنساز تیم ؛ بخشی را شامل تمرینات دویدن و پرش از روی موانع و مخروط ها و همین طور دو با مانع را طراحی کرده بود.
بازیکنان کار با توپ و همچنین گل زدن با سر را تمرین کردند. و جلسه تمرینی امروز با یک بازی تمرینی به پایان رسید.

shympw
16-09-2008, 22:28
هاینتزه: ما مشتاق هستیم تا توپ را به گردش دربیاوریم.
گابریل هاینتزه که برند شوستر را در مصاحبه مطبوعاتی پیش از مسابقه همراهی میکرد اظهار کرد که علاقه تیم بدست اوردن لیگ قهرمانان است.

ایا تیم اماده است؟
ما بی صبرانه منتظر بازی هستیم و تمایل داریم توپ را در زمین به گردش دربیاوریم. لیگ قهرمانان همواره امادگی خاصی را میطلبد و وقتی که برای چنین تیمی بازی میکنید این امادگی حتی باید بیشتر باشد.ما نگران هستیم، اما سخت تمرین کرده ایم. اجازه دهید ببینیم فردا چه پیش می اید. این یکی از هدف های باشگاه است.

بحثی وجود دارد مبنی بر اینکه ایا تیم اشتباهات دفاعی مرتکب میشود یا اینکه انها فقط روی ضربات ایستگاهی دچار اشتباه میشوند.
همه ما میدانیم که جه مساله ای رخ میدهد. شما در باره اشتباهات روی ضربات ایستگاهی صحبت میکنید؛ که این مسائل اشتباهات دفاعی نیستند .
ضربات ایستگاهی خطاهای تیمی هستند و نه فقط دروازه بان و دفاع.این مطلب به توجه و دقت مربوط میشود و مشکلی وجود ندارد. برای اینکه راه حل ان موجود است. این چیزی نیست که مرا عصبانی کند؛ اما من تاکید میکنم که از توجه و دقت ناشی میشود.
ما از این مطلب اگاه هستیم و درباره ان صحبت کرده ایم ؛ همه میدانیم که این موضوع نباید دوباره اتفاق بیفتد. همه ما به وظیفه خود عمل میکنیم تا از تکرار ان دوری کنیم. دلیل اصلی همان عدم توجه است.

به نظر میرسد که بته بریسف ضعیف ترین تیم گروه است. ایا این حقیقت میتواند باعث بی انگیزگی بازیکنان تیم شود؟
نباید چنین شود زیرا این اشتباه بزرگی است که ما میتوانیم مرتکب شویم. من به همه احترام میگذارم.در حال حاظر فوتبال بسیار هم سطح و نزدیک به هم بازی میشود. یک نام ممکن است از دیگری شناخته شده تر باشد؛ اما درون زمین همه ما یکسان هستیم. ممکن است اگر ما دقت نکنیم به مشکل بریخوریم.
انگیزه ؟ چه کسی ممکن است دوست نداشته باشد که در لیگ قهرمانان برای رئال مادرید بازی کند؟ هر کسی که با انگیزه نباشد باید معاینه شود. بازی در لیگ قهرمانان ان هم برای چنین تیمی.

ایا شما درباره تصمیم رویبنیو فکر کرده اید؟
من همیشه یک چیز را میگویم. هر کسی تصمیم خودش را میگیرد. اگر تصمیم او این است من برای او بهترین ها را ارزو میکنم.

تیم مورد نظر شما برای بدست اوردن لیگ قهرمانان چیست؟
من هیچ گاه در باره تیم مورد نظرم بحث نمیکنم زیرا هر چیزی ممکن است رخ دهد . لیگ قهرمانان بسیار منحصر به فرد است.
من ممکن است در طول مسابقات نظرات متفاوتی داشته باشم. من فقط میخواهم رئال مادرید تیم مورد نظر و علاقه من باشد و نه هیچ چیز دیگری. امیدوارم که تیم های اسپانیایی عملکرد خوبی داشته باشند.

ایا فوتبال انگلیس از اسپانیا بهتر است؟
من نمیدانم که چنین است یا خیر، اما انها چیزی ارائه کردند که فوتبال اسپانیا نتواست . انها دو تیم در فینال لیگ قهرمانان فصل گذشته داشتند، که اغلب این اتفاق رخ نمیدهد.
این باید مفهومی داشته باشد. شاید یک گام به جلو باشد. فوتبال انگلیس اکنون همه جا دیده میشود، و در بازار نقل و انتقالات هم انها خوب عمل کردند.

ایا شما به بازنشستگی از بازیهای تیم ملی ارژانتین فکر کرده اید؟
این ساده است. شما باید بدانید که پوشیدن ان پیراهن چه احساسی دارد. غیر ممکن است که به ان "نه" بگویید. بقیه مسائل خصوصی هستند و من درباره انها با هیچ کسی صحبت نخواهم کرد. محال است که به تیم ملی ارژانتین "نه" گفت.

saman65
17-09-2008, 01:24
salam...saman joon..fekr konam ke toye site real beshe ham lebase jadido ham blete bazihaye tim ro gereft...bayad ye mablaghi bedi ta ozve rasmie oonja beshio bad inkarharo bekooni...albate man ta hala khodam in karo nakardam...ama yeki migoft ke anjam dade...hala koja mikhaye beri????1

ممنون بابت راهنماییت.ایشالا دارم میرم آمریکا...

david23
17-09-2008, 12:08
ممنون بابت راهنماییت.ایشالا دارم میرم آمریکا...

ای ول از آواتارت معلومه راستی بهترین سایتی که توش میتونی لباس رئالو بخری ebay.com - البته تو امریکا رئال نمایندگی زیاد داره

saman65
17-09-2008, 20:14
آره.سایت Ebuy هم 2.3 بار رفتم.نامرد از شیر مرغ داره تا جون آدمیزاد...
ایول رو ایشالا 7.8 سال دیگه بهم بگین.هر موقع درسم تموم شد و رفتم مادرید زندگی کنم:دی
Just Madrid

2 ساعت دیگه بازی رئال شروع میشه.واسه آخرین بار برم قهوه خونه و یه قلیون مشت بزنم و بازی رو هم ببینم:دی
به امید برد شکوهمندانه رئال....

david23
17-09-2008, 22:35
این شبکه 3 نامرد که بازی رو نداد ولی بازی تا دقیقه 11 - 0-1 به نفع رئال گلم راموس زده هرکی از بچه ها عکس از لباس جدید رئال داره بزاره دارم میمیرم

david23
17-09-2008, 22:38
راستی سامان جام من منظورم همون سایت ebay بود یه سر بزن -راستی دیگه اگه ندیدمت بای

kasra_khan2003
18-09-2008, 00:21
تبريك! 2-0 برديم با گل راموس و نيسروي! اونام دقيقه 62 اخراجي دادن! گاگو هم فكر كنم مصدوم شد!!! تا چه حد نميدونم!

يوونتوس 1-0 برد، پس فعلا ما سرگروهيم با اختلاف گل زده :دي

MH_SANIANI
18-09-2008, 03:26
چرا 2 تا..!!
کمه که..!!
عکسای لباس جدید رو میزارین..؟!
ممنون...

Amin
18-09-2008, 10:00
سلام
اینقدر تو کف لباسای جدید نباشین !
همچین همه جا اعلام کردن که بعد از 106 سال رئال لباسشو عوض کرد
که من فکر کردم نیمه سمت راست لباسشون قرمز و زرد شده !!!
این لباس جدید که این همه براش تبلیغ کردن
همون لباس معمولیه
سمت راست یه پرچم اسپانیا
در اندازه خیلی کوچیک نقش بسته

والا تا اووونجا که من یادمه
به جز لباس اول رئال که همیشه سفید بوده
لباس دوم و سوم رئال هر سال در حال تغییر (و شاید بهتر باشه بگم چرخش) بوده
آبی ... نیلی ... سیاه ... خاکستری ... بنفش ................

بیخیال !

kasra_khan2003
18-09-2008, 11:24
اگه اشتباه نكنم قبلا لباس رئال يقه نداشت! اما اينجا داره!

david23
18-09-2008, 12:02
اگه اشتباه نكنم قبلا لباس رئال يقه نداشت! اما اينجا داره!

لباس دوم رئال که آبیه یقه نداره ولی لباس اول یقه داره اما خدایی این لباس دوم خیلی خوشگله من که حال کردم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] nline.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1202844727961&ssbinary=true

Amin
18-09-2008, 12:26
لباس دوم رئال که آبیه یقه نداره ولی لباس اول یقه داره اما خدایی این لباس دوم خیلی خوشگله من که حال کردم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] nline.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1202844727961&ssbinary=true
آره !! خیلی !!
شبیه لباس چلسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میمونه
همون مشکی نمیدونم چش بود

david23
18-09-2008, 13:58
آره !! خیلی !!
شبیه لباس چلسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میمونه
همون مشکی نمیدونم چش بود

معلومه شما پرسپولیسی هستی :دی

ولی بیشتر تیما هر سال برمیدارن رنگ لباس دومو عوض میکنن رئالم پارسال سرمه ای بود امسال کردش نفتی احتمالا سال دیگه میشه ابی آسمانی

kasra_khan2003
20-09-2008, 18:32
خبرگزاري فارس: كاپيتان سابق تيم ملي فوتبال فرانسه پس از گذشت 2 سال، از رفتار خود در بازي نهايي جام جهاني 2006 اظهار تاسف كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از خبرگزاري اتريش، زين الدين زيدان كه در اواخر بازي فرانسه و ايتاليا در ديدار نهايي جام جهاني آلمان بخاطر توهين ماركو ماتراتزي به خانواده‌اش با سر به سينه وي كوبيد و از زمين اخراج شد، از رفتار خود اظهار تاسف و پشيماني كرد.
اين چهره مسلمان در كتاب خود كه بتازگي منتشر شده است،‌ عنوان كرد: من نبايد پس از توهين ماتراتزي از كوره در مي رفتم و بايد اعصابم را كنترل مي كردم.
زيدان در اين كتاب كه توسط بسما لاهوري روزنامه نگار فرانسوي به رشته تحرير در آمده است، عنوان كرد: هر چند با ضربه سري كه به صورت ماتراتزي زدم از خانواده‌ام دفاع كردم؛ اما اخراجم از زمين مسابقه، باعث ناكامي فرانسه در كسب عنوان قهرماني شد.

چون اين خبر رو تو سايت گل هم ديده بودم، اينجا پست كردم، وگرنه خبرگزاري فارس، دروغگوئي بيش نيست!

kasra_khan2003
20-09-2008, 18:32
خبرگزاري فارس: دروازه‌بان ملي پوش رئال مادريد ناكامي در تعداد گل هاي خورده را متوجه هافبك هاي تدافعي دانست.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، ايكر كاسياس تمام انتقاداتي را كه از وي و خط دفاعي رئال مادريد مي شود را رد مي كند و معتقد است وي هيچ اشتباهي نداشته است.
رئال مادريد در دو بازي اخير 5 گل دريافت كرده و انتقادهاي زيادي از عوامل دفاعي اين تيم همين طور كاسياس شده است.
كارشناسان اسپانيا مدافعين و دروازه بان اين تيم را تحت فشار قرار داده اند؛ ولي كاسياس تمام اين انتقادات را بي اساس دانسته و مي گويد: اگر 5 بازي اخير را مورد تحليل بي طرفانه قرار دهيم مي بينيم كه در اين 5 بازي ما 10 گل دريافت كرده ايم كه واقعا مايه نگراني است.
وي افزود: اين كه عملكرد دفاعي تيم را بعد از 5 بازي بسنجيم درست نيست چون ارزيابي از يك تيم بايد بعد از يك دوره بلند مدت انجام گيرد.
كاسياس افزود: اشتباهات هافبك هاي تدافعي ما به خط دفاعي اجازه اجراي درست تاكتيك ها را نمي دهد، به عنوان مثال سالگادو در بازي اخير مدام مجبور بود جاي خالي هم تيمي مقابل خود يعني گوتي را پر كند.

david23
20-09-2008, 21:43
کسری جان دستت درد نکنه بابت اخبار .خداییشم رو اون گلا ایکر هیچ تقصیری نداشت راستی بازی فردا شب ساعت چنده به وقت ایران؟

h_starboy
20-09-2008, 23:08
فقط كاسياس.
به اميد برد رُُِِئال تو بازي فردا.

saman65
21-09-2008, 10:02

آره.به نظر منم خیلی قشنگتره.به زودی میخرمش:31:

kasra_khan2003
21-09-2008, 13:41
فكركنم بازي رئال رو نشون نده! يعني الان تو سايت صدا سيما بودم، چيزي ننوشته بود!

david23
21-09-2008, 14:36
فكركنم بازي رئال رو نشون نده! يعني الان تو سايت صدا سيما بودم، چيزي ننوشته بود!

بازی چلسی و چسمنترم نشون نمیده؟ باید به فکر برپا کردن دیس باشیم

saman65
21-09-2008, 16:59
میگم سایتی نیستش که بشه بازی رو آنلاین نگاه کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

MORINIO
21-09-2008, 19:12
آره !! خیلی !!
شبیه لباس چلسی میمونه
همون مشکی نمیدونم چش بود

خیلی هم دلت بخواد:27: لباس به این قشنگی:40:

david23
21-09-2008, 19:38
خیلی هم دلت بخواد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif لباس به این قشنگی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif

خدایی آخرشه من یه لباس رئال ماله فصل 2002-2003 دارم با یه لباس روبینیو ماله فصل پیش حاظرم بدم اینو با شماره راموس بگیرم :دی

ولی جدی تو تهران میشه اینو گیر آورد؟

david23
21-09-2008, 20:18
بازی داره شروع میشه

david23
21-09-2008, 20:24
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]رئال اگه 8-0 ببره میاد چهارم وگرنه میاد 5

david23
21-09-2008, 20:29
کسی نیست
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

david23
21-09-2008, 20:33
دقیقه 3 - 0-0

david23
21-09-2008, 20:37
بازی بارسا رو ممکنه بده ولی رئالو نه ماله بارسا 10:30 شروع میشه

david23
21-09-2008, 20:38
بازیکنای اصلی با ذخیره دو تیم

david23
21-09-2008, 20:47
جالب اینکه دلارد تو ترکیب اصلیه

kasra_khan2003
21-09-2008, 21:45
جالب اینکه دلارد تو ترکیب اصلیه

خوب گاگو و اشنايدر كه مصدوم بودن! گوتي هم مثل اينكه مصدوم بود، اما فرقي نميكنه، چون گوتي رو همين الان زدن مصدوم كردن،!

در ضمن همين الان گل اول بازي رو زديم!

دقيقه 54

دلارد هم گل اول رو زد :دي

kasra_khan2003
21-09-2008, 22:08
Racing Santander0 - 2 Real Madrid

گل اول از دلارد، دقيقه 54
گل دوم از نيسروي، دقيقه 74

نكته جالب گرفتن پنج كارت زرد بود!
در ضمن، ساويولا هم در اين بازي تونست دقايقي، توپ بزنه

david23
21-09-2008, 22:11
ای ول با این برد اومدیم 5

david23
21-09-2008, 22:18
آقا حیف شد الان 6 هستیم چون تفاضل گلمون +2 هست

Majid393
21-09-2008, 22:47
الان صدر جدول کدوم تیم هست ؟؟؟

برد رئال رو هم تبریک میگم ....

david23
21-09-2008, 22:51
الان صدر جدول کدوم تیم هست ؟؟؟

برد رئال رو هم تبریک میگم ....

تو صفحه قبل کل جدول و گذاشتم البته قبل بازی رئال - الان رئال 6 با 6 امتیاز والنسیا با 7 امتیاز اول - نگران نباش هفته دیگه صدر جدول ماله خودمونه

ahmad08
22-09-2008, 11:19
سلام :
بلاخره برگشتم بعد یه ماه و نصفی .
شرمنده که دیر کردم .
خوب زنده باد رئال عزیز:
باز هم بردی دیگر و شایستگی دیگر از جوانان رئال:
رئال تیم راسینگ را در خانه خودش مثل سال گذشته با نتیجه 2-0 شکست داد ولی نکته جالب اینه که جوانها و با تجربه ها در کنار هم عالی بازی میکنن .
خییلی عالیه من که بدون بازیکنهای کلیدی همچین بازی رو انجام میده افتخار میکنم.
زنده باد رئال
ایشالا بیشتر و بیشتر میام
از این به بعد پر رنگ میشم
باز هم زنده باد رئال و خییلی دلم واستون تنگ شده بود.

قضنفر
22-09-2008, 14:43
سلام !! علی رضا چچرا بن شد ؟؟ :دی
خوب منم تبریک می گم !!!

kasra_khan2003
23-09-2008, 12:27
كسي نميدونه گوتي چند وقت از ميادين دور ميمونه؟

ahmad08
23-09-2008, 15:26
با سلام خدمت تمام دوستان گل:
ابتدا باید عرض کنم که ایشالا عبادات شما مورد قبول حق قرار گرفته باشد و نماز و روزه شما قبول درگاه حق ایشاالله.
در ادامه خدمت کسرا عزیز عرض کنم که گوتی بیچاره باید 15 روز از میادین دور باشه و مسئله گوتی هم قوز بالا قوز شده واس ما کلا تیم مثل اینکه دست به عصا شدنشون بدک نیست.
و خبرهای دیگر:
به گزارش RMadridFC.com: البرتو فاچینی مدیر نقل و انتقالات اژاکس اعلام کرد که هر دو باشگاه رم و رئال مادرید علاقه مند هستند تا کلاس یان هونتلار مهاجم اژاکس را به خدمت بگیرند و این انتقال ممکن است در ماه ژانویه به وقوع بپیوندد.

این بازیکن هلندی که یک رکورد گلزنی فوق العاده را به ثبت رسانده بود ؛ پیش بینی می شد که این تابستان امستردام را به مقصد اسپانیا , ایتالیا و یا انگلستان ترک کند.

گرچه او با باقی ماندن در اژاکس به همه چیز پایان داد اما این گلزن هلندی تقریبا مطمئن است که امسال تیمش را ترک می کند و به نظر می رسد رئال مادرید و رم در رقابت برای جذب او هستند.

فاچینی به پاور استیشن گفت:

من با دنیله پراده مدیر ورزشی باشگاه رم صحبت کردم و او از من اطلاعاتی در خصوص هونتلار طلب کرد.

این یک پیشنهاد یا درخواست جدی برای این بازیکن از سوی باشگاه رم نبود ، اما من مطمئنم که هونتلار پیشنهادات را در زمستان مورد بررسی قرار می دهد.

او می تواند در ژانویه به تیم دیگری انتقال یابد اما اژاکس هم باید گزینه های مورد نظرش را بررسی کند.

هونتلار میتواند برای رم مفید باشد به عنوان مثال در لیگ قهرمانان و در بازی مقابل CFR Cluj انها به روی وینچنزو مونتلا حساب کرده بودند و با تمام احترامی که برای او قائل هستیم ، اما او خصوصیات هونتلار را ندارد.

هرچند ما باید به خاطر داشته باشم که این انتقال آسانی نخواهد بود زیرا رئال مادرید هنوز به او علاقه مند است.

مادرید به دنبال یک جانشین بلند مدت برای رود فن نیسترروی میگردد که تابستان اینده 33 ساله خواهد شد.

به گزارش RMadridFC.com: هیگوئین امیدوار است تا برای اولین بار برای بازیهای مقدماتی جام جهانی 2010 به تیم ملی ارژانتین دعوت شود .
این جوان ارژانتینی توانسته است در هر 3 بازی ابتدایی رئال مادرید در لالیگا جز ترکیب اصلی قرار بگیرد و بازیهای موثری نیز از خود به نمایش بگذارد .

هیگوئین یک بار جهت شرکت در تیم المپیک ارژانتین به این تیم دعوت شد و توانست در اولین بازیش برای این تیم 2 گل بزند ولی بعدها از لیست ان جهت اعزام به المپیک خط خورد .

هیگوئین در مورد شانسش برای دعوت شدن به تیم ملی گفت :

امیدوارم که بتوانم برای تیم ملی بازی کنم , این ارزوی هر بازیکنی است و من انگیزه زیادی برای تحقق این ارزو دارم و می خواهم بهترین نمایشهایم را ارائه دهم و هر روز ارزوی پوشیدن لباس تیم ملی را در سر می پرورانم .

من خیلی تلاش کردم تا به ترکیب اصلی رئال مادرید برسم , هیچ بازیکنی در تیم ما فیکس نیست و من هم برای اینکه به شوستر ثابت کنم شایسته حضور در ترکیب اصلی هستم هر روز تمرین می کنم .

هیگوئین در شهر برست فرانسه بدنیا امده است ولی در سال 2006 دعوت تیم زیر 18 سال این کشور را رد کرد و یک سال بعد اعلام کرد که تصمیم دارد در تیم ملی ارژانتین بازی کند تصمیمی که به گفته خودش هیچگاه ان را رد نمی کند.

سرمربی ارژانتین لیست بازیکنان مورد نظرش برای بازی های مقدماتی جام جهانی در برابر اروگوئه و شیلی که ماه اینده برگزار خواهد شد را این جمعه اعلام می کند .

امیدورام که شروع خوبی داشته باشم و دوستان از من راضی باشند.
عشق است رئال مادرید.

kasra_khan2003
24-09-2008, 00:19
ممنون اهمد جان! راستي اين هيگوئين خوداييش بازيكن خوب و آينده داريه! خوب شد به يوونتوس نفروختيمش! اميدوارم بازم هم همينطور پيشرفت كنه و در رئال بمونه

ahmad08
24-09-2008, 12:27
با سلام:
دقیقا ممد جان اصلا نمیدونم واس چی بازیکنها ما اینقدر نازک نارنجی هستن و یا شاید عصاب حریفان رو خورد میکنند و یا شاید که بازیکنهای حریف وقتی میشنوند که اینا بازیکنها تیم رئال هستند دوست دارند یه جورایی از خودشون یه یادگاری بذارن یا گل قشنگ میزنن یا تک قشنگ یا خطای قشنگ کلا فکر کنم بیشتر بخاطر اینه که تیمهای حریف دوست دارن بدنشون یه بار به بدن یه رئالی بخوره واس اونه که این قدر محبت دارن.

kasra_khan2003
24-09-2008, 20:18
ناف تيم رو با مصدوم بريدن!!!!

امشب هم بازي رو نشون نميده؟ بارسلون 6 تا زده به اين تيم، ماميخوايم 12 تا بزنيم :دي

ahmad08
24-09-2008, 21:20
اقا یعنی امشب بازی رو نشون نمیدن؟
اخ اخ خدا لعنتشون کنه من که دیدن یه بازی رئال به دلم مونده عجیب هم معتادشیم .
حالا میان بازی میلان و رجینا رو نشون میدن جون من کی میاد اخه بازی میلان رو نگاه کنه که دارن نشون میدن (با عرض پوزش از محضر میلانی های عزیز این رو به این دلیل گفتم که بازی چندن مهمی نیستش ولی مال رئال بستگی به صدر نشینی داره).
حالا میگم اخر شب چی شاید نشون بده اون موقع هم نشون نمیده؟
در ضمن اگه که ساعت دقیق به وقت تهران رو یکی بذاره ممنون میشم.

MORINIO
24-09-2008, 22:52
دمشون گرم بازی رو پخش میکنن از ساعت 23:50

امشب حال میکنیم به امید برد رئال:40:

MH_SANIANI
24-09-2008, 23:05
چی..؟؟
الان بازی پخش میکنن..؟؟!

MORINIO
25-09-2008, 00:12
جشنواره گل رئال رو از دست ندین

الان بازی 3-0 هست

چه گلی زد فن در فارت!:40:

kasra_khan2003
25-09-2008, 00:24
بابا گل اول عجب كار تيمي بود! با ضربه ي سرضرب فندرفارت!

جاي من (نيسروي) خاليه اون وسط فقط:دي

charlize
25-09-2008, 00:43
رئال گل چهارم رو هم زد!
هتریک رافائل!
یه دونه هم هیگواین....ایول به بچه ها.....
هنوز دقیقه 55 هم نشده!

charlize
25-09-2008, 00:46
ایول شبکه 3!چرا کسی نگفت بازی پخش میشه؟؟؟؟

charlize
25-09-2008, 00:49
6-1.........................
رائول................

saman65
25-09-2008, 01:17
6-1.........................
رائول................

میگم هیچ سایتی وجود نداره که بشه بازی رئال رو انلاین نگاه کرد؟؟؟:41:

charlize
25-09-2008, 01:21
تبریک میگم....عجب بازی بود....
حیف که رئال تویه 30 دقیقه اخر حمله نکرد...وگرنه بجای 7 تا 10 تا میزد!
بازم تبریک...

charlize
25-09-2008, 01:31
میگم هیچ سایتی وجود نداره که بشه بازی رئال رو انلاین نگاه کرد؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
تو که ایران نیستی که مشکلی داشته باشی!کاری داره بازی رو با ماهواره دیدن؟!؟!؟!تازه بعضی از شبکه های اونجا بعضی وقتها نشون میدن...
برای آنلاین دیدنش هم منکه سایتی سراغ ندارم...اما یه نرم افزارایی هست که میشه باهاشون شبکه های ماهواره ای رو دید..اونم بدون هیچ سخت افزاری...که اونم سرعت بالا میخواد که دیگه تو اونم داری....
دوستان بازم تبریک میگم....
گلهای بازی:
وان در وارت 18-33-47
هیگواین37
روبن 51
رائول59-64

saman65
25-09-2008, 05:09
تو که ایران نیستی که مشکلی داشته باشی!کاری داره بازی رو با ماهواره دیدن؟!؟!؟!تازه بعضی از شبکه های اونجا بعضی وقتها نشون میدن...
برای آنلاین دیدنش هم منکه سایتی سراغ ندارم...اما یه نرم افزارایی هست که میشه باهاشون شبکه های ماهواره ای رو دید..اونم بدون هیچ سخت افزاری...که اونم سرعت بالا میخواد که دیگه تو اونم داری....
دوستان بازم تبریک میگم....
گلهای بازی:
وان در وارت 18-33-47
هیگواین37
روبن 51
رائول59-64

اینجا باید tv رو هم مثا adsl و تلفن و چیزهای دیگه اشتراک گرفت.که ما نگرفتیم.بعدش هم اکثر بازی ها موقعیه که من خونه نیستم...ولی خب تو داشنگاه با لپ تاپ میشه دید(اگه سایتی باشه)
آره.نرم افزارهای TV Player هست.ولی اونها کانالهای پولی رو باز نمیکنه...:41:

Majid393
25-09-2008, 05:19
تبریک میگم .....
الان تو جدول چندم هست رئال ؟؟؟؟

ahmad08
25-09-2008, 09:49
نه نه نه نه
اخ چی میشد که نیم ساعت دیگه هم تو نت میبودم......
ای چقدر بدشناسم من ای چقدر بد شانسم من .
اقا میمردن این مسئولین شبکه 3 که اون زیر مال رئال رو هم مینوشتن؟
من ساعت 11 نشده و دقیقا اونجا که میلان گل زد دیگه خودم نبودم چنان خوابم برد که نگو.(وای دقیقا همین الان که داشتم این پست رو مینوشتم چنان زمین لرزه شد که نگو از ترس نزدیک بود ....اتاق من طبقه بالا هم هست اصلا داشتم تکون میخوردم خییییلی ترسیدم.)
اها میگفتم اقا ندیدم باز هم بازی رئال عزیز رو ندیدم .
البته جدیدا نمیدونم چرا از وقتی که از مکه اومدم به جان خودم ساعت 9 نشده واقعا انگار دارم از بیخوابی میمیرم باید بخوابم دیشب هم هنر کردم تا 10:30 بیدار موندم.
ولی خوب باید بگم برد شیرین رئال رو تبریک میگم و همچنین باز شدن پای رائول کبیر به گلزنی رو هم تبریک میگم ایول رئال ایول رائول ایول فان در فارت ایول هیگواین کلا ایول به همه رئالیها.

ahmad08
25-09-2008, 10:05
خدمت دوست عزیزم مجید بگم که رئال فعلا با یک امتیاز کمتر و با 9 امتیاز به همراه اتلتیکو و با تفاضل گل بالاتر از اون در رده دوم قرار دارد.
در ضمن نظرات روبن و هیگواین رو براتون میذارم جالبه:
روبن

بازی زیبایی هم برای ما و هم برای هواداران بود , ما در برابر باته موقعیتهای زیادی را از دست داده بودیم ولی امشب اشتباهات گذشته را دیگر تکرار نکردیم .

من از نحوه ارائه بازی بسیار خوشحالم چون واقعا رویایی بود , موقعیتهای زیادی داشتیم که توانستیم در 70 دقیقه 7 گل بزنیم .

من سعی می کنم که در همه بازیها کارم را به خوبی انجام دهم و این تنها چیزی است که به ان فکر می کنم و می دانم که هواداران از سبک بازیم راضی هستند و به من اعتماد دارند و این مایه خوشحالیم است .

تصور می کنم که در بازیهای اخیر تیم ما دوباره اعتماد به نفسش را بازیافته , هرچند ما فصل را خوب شروع نکردیم ولی الان در فرم خوبی هستیم و می خواهیم در همین مسیر ادامه دهیم .

کلیه اعضای تیم برای رائول خوشحالند چون او کاپیتان تیم ماست بنابراین برای ما خیلی اهمیت دارد و امشب نیز عالی کار کرد , بازی در برابر بتیس نیز خیلی سخت خواهد بود چون انها تیم قدرتمندی دارند ولی ما هر 3 امتیاز ان بازی را می خواهیم .

هیگوئین

گلی که امشب زدم حاصل زحماتم بود و خوشحالم که هواداران از این گل قدردانی کردند , ما در برابر اسپورتینگ منظم بازی کردیم و از تمام فرصتهایی که بدست اوردیم به نحو احسن استفاده کردیم که این خیلی مهم است .

تمام 24 بازیکن حاضر در تیم باید همیشه اماده باشند چون ما بازیهای زیادی در پیش رو داریم و فرصت بازی به همه ما خواهد رسید خوشحالم که تمام گلهایی که زدیم جز یک یا دو مورد همه از روی کارهای گروهی بودند.

رائول امشب عالی بازی کرد و توانست 2 گل به ثمر برساند و از این بابت همه ما خوشحالیم چون او مستحق همچین چیزی بود .

این هم گلهای بازی واس کسانی که مثل من نتونستن ببینن:

گل اول رئال مادرید -- 1-0 -- Van der vaart
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... rt_1-0.avi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

گل دوم رئال مادرید -- 2-0 -- Van der vaart
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... rt_2-0.avi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

گل سوم رئال مادرید -- 3-0 -- Higuain
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... in_3-0.avi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

گل چهارم رئال مادرید -- 4-0 -- van Der Vaart
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... rt_4-0.avi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

گل پنجم رئال مادرید -- 5-0 -- A. Robben

گل اول اسپورتینگ -- 5-1 -- E.K. Mateo
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... eo_5-1.avi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

گل ششم رئال مادرید -- 6-1 -- Raul

گل هفتم رئال مادرید -- 7-1 -- Raul

امیدوارم که خوشتون اومده باشه .
ما که ندیدیم ولی اونایی که دیدن خدایشش عجب حالی کردن کاش بیدار میبودم.

kasra_khan2003
25-09-2008, 11:39
اينم جدول گل زنان تا هفته ي چهارم

Rafael Van der Vaart 4 Real Madrid
Lionel Messi 3 Barcelona
Mate Bilic 3 Sporting of Gijón
Álvaro Negredo 3 Almeria
Florent Sinama-Pongolle 3 Atlético of Madrid
Samuel Eto'o 3 Barcelona
Ernesto Javier Chevantón 2 Sevilla

اين فندرفارت، من رو ياد اوايل اشنايدر ميندازه! فقط اميدوارم مثل اون يهو افت نكنه! خريد فوق العاده اي كرديم!:40:

ali_ranger22
25-09-2008, 12:50
تبریک میگم
من اصلا یادم نبود بازی داریم ....
چه برد فوق العاده ای

saman65
26-09-2008, 07:18
عجب گلی زد این فن در فارت.فقط حیف که به پای مدافع حریف خورد...

ahmad08
26-09-2008, 08:29
با سلام :
اقا به پای کی خودر مهم نیست مهم اینه که عجب گلی زد .
راستی گلش به نومانسیا رو هم که حتما دیدین از زاویه بسته همچنان گلی معرکه بود خدایشش بدجوری حال کردم با گولش.
کلا خریدهای میاتوویچ حرف نداره میگه نه پس گوش کن:
1:نیستلروی (دربارش هر چی بگم کم گفتم اوایل همه مخالف بودن که اون فلان و بهمان و پیر هستش ولی دیدین که چی از اب در اومد.)
2"کانوارو(به نظر شخصی من اون ابهت و اقتدار و قدرت سابقش رو نداره ولی هر چی باشه کانا هستش و هیچ مهاجمی جرات نزدیک شدن بهش رو هم نداره.)
3:اشنایدر(بهترین خرید پارسال اروپا همین و بس.)
4:گاگو(همین که اونو دارن با فرناندو ردوندوی معروف مقایسه میکنن و حتی بهتر از اون میدوننش کافیه.)
5:هیگواین(به شخصه حاضر نیستم که این الماس خودمون رو با ویا و دروگبا و ابراهیمویچ مبادله کنیم.)
6:ون در فارت(اگه کسی میگه که خرید بدیه باید روی عقلش شک کرد.)
7:دیارا(همیشه دغدغه این بود که کسی بیاد جان ماکلله رو پر کنه و تنها کسی که تونست بعد از مدتها همین ممد دیارا بود)
8:...

و در مقابل خریدهای بدی هم وجود داشت که اصلا به چشم نمیان مثلا :امرسون و ساویولا و سولدادو (قرضی) که در مقابل این همه خوب چند تا گندیده اصلا مهم نیستش.

کلا به نظر من که باید رو استعداد یابی میاتوویچ حساب کرد و کالدرون تنهای کاری رو صورت نده یادمون هست که میاتوویچ سخت مخالف اومدن رونالدو بود چون میدونست عاقبتش چی میشه ولی اگه همین میاتوویچ اونو نیاورد حالا نگا کنید.

kasra_khan2003
26-09-2008, 15:02
احمد به نظر من ساويولا خيلي هم خوبه! بازيكن سرعتي هست! فقط تو تيم بزش بهش نميدن! اگه نگاه كني، تو Pes خيلي خوب هست! از رائول تو Pes بهتره :دي

shympw
26-09-2008, 15:08
سلام. خوفین ؟!
آیییییییییییییییی نفس کششششششششششششش.
کی گفته اسی افت کرده ؟! زدن درب و داغونش کردن. وایسا بیاد ! :دی
امسال باید قهرمان اروپا بشیم وگرنه خودم شخصا کالدرون رو دار می زنم !
واسه زمستون خبری از خرید نیست ؟

ahmad08
26-09-2008, 16:37
به به وسلی مون هم که برگشت مبارکه وسلی جوون به امید برگشت به تیمت. راستی میگم نبودی خدا بد نده مشکلیه؟ خوب در مودر میاتوویچ اون مطلبی که گفته بودم اینم سندش تمام. سخن میاتوویچ درباره وضع رونالدو و شکست رئال: در تابستان امسال مدافع عنوان قهرمانی لالیگا بارها برای خرید رونالدو اقدام کرد و پیشنهادهای زیاد و مختلفی را به این بازیکن و باشگاهش ارائه داد ولی سرانجام موفق به خرید این ستاره پرتغالی نگردید . ولی مدیر ورزشی رئال مادرید در مصاحبه با رادیو مارکا عنوان کرد که ان چنان هم که در رسانه ها پخش شده است ما در پروژه رونالدو شکست نخورده ایم : ما علاقه زیادی به خرید وی داشتیم و وضعیت اقتصادی باشگاه نیز این اجازه را به ما می داد ولی منچستریونایتد علاقه ای به مذاکره با ما در این زمینه نداشت . وقتی که باشگاه مخاطب دوست ندارد مذاکره کند دیگر کاری از دست ما بر نمی اید , انها حتی حاضر نشدند یک قیمت را اعلام کنند پس من شکستی در این پروژه نمی بینم . ما هر کاری که می توانستیم برای خرید رونالدو انجام دادیم و اگر یک تبصره برای فسخ قرارداد رونالدو با منچستر در قرارداد این بازیکن وجود داشت , الان او اینجا بود . میاتوویچ گفت که در انتخاب بهترین بازیکن اروپا وی رای خود را به کاسیاس خواهد داد : کاسیاس عملکرد بسیار خوبی را از خود به نمایش گذاشته است ولی در برابر بازیکنی چون رونالدو شانسی نخواهد داشت اما با این وجود من به کاسیاس رای خواهم داد .

Sam Fisher 11
26-09-2008, 17:10
سلام به همگی
مرسی...خبرهای خیلی جالبی بود...مرسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sam Fisher 11
27-09-2008, 05:11
هر سه خبر عالی بودن...

مانند ظاهری زنانه , تغییر شکل مداوم , خوش گذرانی و افت و خیز زیاد در بازی اش
گوتی از اون دست بازیکنای بیخیاله که خیلی خودشونو به زحمت نمیندازن.... گوتی بازیش کاملا ذاتیه.... اگر تلاشش بیشتر بود مطمئنن تا حالا یه ستاره شده بود. البته من با همین تیریپشم خیلی حال میکنم

سیاست کهکشانی ها را پایه گذاری کرده بود.

خدایی من ک هبا این تیریپ جدید رئال حال نمیکنم.... رئال اگر قهرمانم بشه اما ستاره نداشته باشه مثل لیورپول میمونه... رئال باید هم ستاره داشته باشه هم قهرمان باشه...
+
ممد جون امضات خیلی باکلاسه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ahmad08
27-09-2008, 13:32
رئیس سابق باشگاه رئال مادرید بازداشت شد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به گزارش RMadridFC.com: مارکا گزارش داد که لورنزو سانز رئیس اسبق مادرید در کوردبا به اتهام کلاه برداری باز داشت شد.

گزارش شده است پلیس ملی ، سانز را به خاطر اتهام به کلاه برداری تحت تعیقب قرار داده بود و به جز او 2 نفر دیگر را نیز دستگیر کرده اند.

سانز مدت کوتاهی را قبل از فلورنتینو پرز در دهه نود به عنوان ریاست برنابئو خدمت کرده بود .و سیاست کهکشانی ها را پایه گذاری کرده بود.

سانز همچنین به جنوب اسپانیا و مالگا رفت و سهام این باشگاه را در اختیار گرفت. فرناندو پسر وی رئیس باشگاه مالگا است.

خانواده سانز تا به حال در باره این افشاگری اظهار نظر نکرده اند.

تبرئه شد....

charlize
27-09-2008, 15:31
salam be hame...mamad in avatar chie ke goozashti?!?!?!?bar dar baba!:d
in pesare adame khoobi nist!:d...vali jedi eival...hal kardam...damet garm....

charlize
27-09-2008, 15:47
نوشته شده توسط حسین!

نام کاربریت رو نمیگم تا کسی نفهمه که با توام!:دی...البته همه میشناسنت!
تو بجای اینکه هر 6 ماه بیای و یه سرکی بزنی و بری،یخورده فعالیت کن!همش چسبیدی به اون بازی!:دی
چی داره اون بازی که تو ولش نمیکنی؟!!!!:دی
با تمام نظراتتم مخالفم!:دی...چی میگی واسه خودت؟!!!!:دی

ahmad08
27-09-2008, 18:47
ایها العجب چارلی فعال شد!!!!!!!!!!!!!
گاگو جان کجای بابا خبری ازت نیست ماهم برگشتیم تبریک مبریکی نمیگی عزیز ؟دی:
راست میگه مربی عزیز چرا فعال نیستی اینجا(به در میگم دیوار بشنو یعنی به حسین میگم اما منظورم یکی دیگه بنام گاگو هستش.)
خوب گاگو جان مصدوم که هستی. دی:
اینجا هم که نمیایی. دی:
خبرم از ما رفقا نمیگیری. دی:
به راموس هم گیر میدی دی:

خوب خودت بگو چطوری مجازاتت کنیم؟
از این به بعد بیشتر بیا عزیز .
امشب بیا بازی رو نشون نمیدن میخوام مث سابق هم بترکونیم هم گزارش داشته باشیم ها.
یا حق

charlize
27-09-2008, 19:53
سلام احمد جان...(خودم رو دارم صدا میکنم!)
بابا منکه همون موقع که گفتی اونجایی و داری با موبایل میای تویه نت،بهت تبریک گفتم و ازت خواستم برامون دعا کنی!
بعدشم من فعالیت نمیکنم؟!!!!من 2 روز تویه نت نبودم و مسلما اینجا هم نتونستم بیام...
وگر نه همون بازی 7-1 رو که باوجود پخش زنده،من گزارش کردم...ولی در کل خوب من مصدومم!:دی
به محمد چیزی نگفتم که!ازش تشکر کردم...
در ضمن همیشه به فکر شما هم هستم...میتونی از امین(وسلی خودمون)بپرسی....(امین سه نکنی ها!:دی:دی)
در مورد حسین هم بگم که من یه چیزی بهش گفتم که خودش میدونه منظورم چی بود....من دارم ازش مثلا انتقام میگیرم(حسین این رو نخون!البته شوخی میکنماااا..یه همشهری که بیشتر نداریم...تا بتونیم هم پشتش هستم......)
به هر حال امشب اگه تونستم میام...(اگه قرار رو دوباره با امین کنسل کنم میوفته دنبالم!:دی)
دوباره هم میگم که زیارت قبول...

ahmad08
27-09-2008, 21:08
سلام احمد جان...(خودم رو دارم صدا میکنم!)
بابا منکه همون موقع که گفتی اونجایی و داری با موبایل میای تویه نت،بهت تبریک گفتم و ازت خواستم برامون دعا کنی!
بعدشم من فعالیت نمیکنم؟!!!!من 2 روز تویه نت نبودم و مسلما اینجا هم نتونستم بیام...
وگر نه همون بازی 7-1 رو که باوجود پخش زنده،من گزارش کردم...ولی در کل خوب من مصدومم!:دی
به محمد چیزی نگفتم که!ازش تشکر کردم...
در ضمن همیشه به فکر شما هم هستم...میتونی از امین(وسلی خودمون)بپرسی....(امین سه نکنی ها!:دی:دی)
در مورد حسین هم بگم که من یه چیزی بهش گفتم که خودش میدونه منظورم چی بود....من دارم ازش مثلا انتقام میگیرم(حسین این رو نخون!البته شوخی میکنماااا..یه همشهری که بیشتر نداریم...تا بتونیم هم پشتش هستم......)
به هر حال امشب اگه تونستم میام...(اگه قرار رو دوباره با امین کنسل کنم میوفته دنبالم!:دی)
دوباره هم میگم که زیارت قبول...

ما چاکریم احمد جان(من با خودم نبودم با تو ام احمد)
ای معذرت داداش من که نتونستم دیگه بیام پی سی با موبایل بعدش فقط همون موقع اومدم و یه پست دادم تمام.
حق با شماست عزیز .
امین هم نیستش چند وقته نمیدونم کجاس شما خبر ندارین؟ دیروز یه پستی داد ولی خوب خبری نیست ازش.
خوب پس شما همشهری مربی هستی ها باشه باشه میگم واس چی همش بهت بازی میده نگو همشهریین با هم.:31:
بیا داداش امشب بیا راستی بازی ساعت چنده به وقت ایران؟
خییییلی مخلصیم داداش خدا قبول کنه ایشالا به همه شما هم دعا کردیم .
یا حق

shympw
27-09-2008, 21:20
سلام.
احمد , احمد داره خالی می بنده که احمد به فکر احمد بوده درحالی که وقتی که احمد رفته بوده مکه احمد بفکر احمد نبود در نتیجه احمد الکی میگه که احمد , به فکر احمد بوده و .... !!!!!!! :دی من فقط به فکرت بودم ! :دی (چشت در اومد چارلیز!! :دی)
(البته شوخی می کنم چون احمد ,وقتی احمد نبود خیلی بفکر احمد بود !!!!!!!)
چی شد ! :دی
امشب باید ببریم.

رئال بتیس - رئال مادرید
به گزارش RMadridFC.com: امشب دو تیمی که از حامیان سلطنت و پادشاهی اسپانیا هستند در سویا به مصاف یکدیگر می روند .
رئال مادرید در 4 بازی اخیر خود صاحب 9 امتیاز شده و در رده سوم قرار دارد و بتیس نیز با 4 بازی 2 امتیاز جمع کرده و در رتبه 17 جدول جای گرفته است .
این دو تیم ساعت 20 به وقت محلی و در ورزشگاه مانوئل روئیز ده لوپیرا , پنجمین بازی خود را در لالیگا اغاز خواهند کرد . رئال بتیس در پیش فصل نتایج بسیار خوبی کسب کرد و هواداران را به خود بسیار امیدوار کرد ولی نتایج خوب پیش فصل در لیگ ادامه پیدا نکرد .
در فصل جدید انها بازیها را عینا مانند سال قبل شروع کردند و در 4 بازی اخیر خود صاحب 2 شکست و 2 تساوی شده اند , انها در 7 سال گذشته فقط یک بار توانسته اند رئال مادرید را شکست دهند.
رئال بتیس در بازی قبل میهمان بارسلونا بود و در حالیکه با نتیجه 2 - 0 عقب بودند توانستند بازی را به تساوی بکشند ولی گل دقایق اخر گودیانسن مانع از این شد که انها دست پر از نیوکمپ برگردند .
تیم بتیس از تاریخ 19 اوریل 2007 به این ور دیگر نتوانسته است در لالیگا به پیروزی برسد و 5 بازی اخر خود را با 4 تساوی و 1 شکست به پایان رسانده است .
دو تیم رئال مادرید و رئال بتیس در 7 سال اخیر 17 بار به مصاف هم رفته اند که در این 17 بازی تیم بتیس فقط یک بار پیروز شده است و ان هم به پیروزی سال گذشته انها برمی گردد که توانستند در خانه 2 - 1 رئال مادرید را شکست دهند .
در سوی دیگر میدان تیم قهرمان لالیگا قرار دارد که در حالی به سویا سفر خواهد کرد که توانسته است بازی هفته گذشته خود را با 7 گل پشت سر بگذارد و از سویی دیگر امار انها در شوتزنی نسبت به گذشته بسیار بهتر شده است , انها در بازی برابر گیخون 16 شوت زدند که 12 تای انها در چارچوب قرار داشت و از این تعداد شوت 7 تا به گل تبدیل شد .
در حالیکه انها هفته گذشته و در چارچوب لیگ قهرمانان به مصاف باته رفتند و مجموعا 29 شوت زدند که 9 تای انها در چارچوب بود و فقط 2 تا از این شوتها وارد دروازه شد .
همچنین بهبودی در دیگر ویژگی ها از جمله درک متقابل بازیکنان از همدیگر و پیوستگی , کاملا در تیم پایتخت نشین به چشم می اید و همه بازیکنان در زمین وظایف خود را با ریتمی مناسب انجام می دهند .
در یک جمله می شود گفت که رئال مادرید بار دیگر مثل یک تیم بازی می کند ؛ مهاجمان و هافبکها به مدافعین کمک می کنند و در عوض مدافعین و هافبک ها نیز در حمله شرکت می کنند و اگر انها بتوانند در همین مسیر کارشان را ادامه دهند می توان شکستشان در فصل نقل و انتقالات تابستانی را فراموش کرد .
یکی از دغدغه های برند شوستر برای عدم کسب نتیجه احتمالی در بازی امشب می تواند این باشد که بازیکنانش نیم نگاهی هم به بازی در برابر زنیت خواهند داشت .
راه حلی که شوستر دارد اینست که می تواند همانند بازی با گیخون از سیستم چرخشی استفاده کند ولی این المانی خوب می داند که بتیس مانند گیخون نخواهد بود .

5 بازی اخیر رئال بتیس :
بارسلونا 3 - رئال بتیس 2 ( لالیگا )
رئال بتیس 0 - سویا 0 ( لالیگا )
ختافه 0 - رئال بتیس 0 ( لالیگا )
رئال بتیس 0 - رکرتیوو 1 ( لالیگا )
المریا 3 - رئال بتیس 1 ( دوستانه )

5 بازی اخیر رئال مادرید :
رئال مادرید 7 - گیخون 1 ( لالیگا )
راسینگ 0 - رئال مادرید 2 ( لالیگا )
رئال مادرید 2 - باته 0 ( لیگ قهرمانان )
رئال مادرید 4 - نومانسیا 3 ( لالیگا )
لاکرونیا 2 - رئال مادرید 1 ( لالیگا )

اخبار تیمها :

رئال بتیس :
ژیسکو مهاجم اصلی رئال بتیس به خاطر مصدومیت قوزک پا به مدت 6 هفته باید از میادین دور بماند و همچنین ادو دیگر مهاجم این تیم به خاطر سپری کردن دوره نقاهت نمی تواند در بازی امشب حضور پیدا کند هافبک المانی این تیم , اودونکور نیز به دلیل مصدومیت فصل را کامل از دست داده است .

ترکیب احتمالی : ( 4 - 1- 4 -1 )
کاستو - نلسون - ارزو - خوانیتو - فرناندو ویگا - اورلیو - سرجیو گارسیا - ایمانا - کاپی - مارک گونزالز - پاوونه

رئال مادرید :
طبق برنامه چیده شده گوتی و اشنایدر می توانند از هفته اینده برای رئال مادرید به میدان بروند و فرناندو گاگو نیز حداقل باید 3 هفته از فوتبال دور باشد . سرجیو راموس و نیستلروی نیز که در برابر گیخون استراحت کردند احتمال می رود امشب از ابتدا در زمین حضور داشته باشند و احتمال می رود هاینزه نیز جای مارسلو را در سمت چپ خط دفاعی بگیرد .

ترکیب احتمالی : ( 4 - 3 - 3 )
کاسیاس - راموس - متذلدر - په په - هاینزه - دیارا - دلارد - فان در فارت - هیگوئین - نیستلروی - رائول

ستاره های احتمالی :
در تیم رئال بتیس از سرجیو گارسیا که یک ملی پوش است و در هفته پیش نیز بازی خوبی از خود در برابر بارسلونا نشان داد می توان انتظار درخشش داشت و همین طور از هافبک این تیم ایمانا انتظار یک بازی خوب می رود .

در رئال مادرید نیز دو مهاجم این تیم رائول و نیستلروی انگیزه های زیادی برای نشان دادن خود دارند و هافبک جوان و ملی پوش این تیم یعنی روبن دلارد نیز به خاطر درخشش خیره کننده اش در هفته های اخیر امید زیادی به ادامه این درخشش حتی در برابر رئال بتیس دارد .

نتیجه احتمالی :
همیشه بازیهای این دو تیم کم گل از اب در می اید مخصوصا وقتی که بازی به میزبانی تیم رئال بتیس برگزار می شود و رئال نباید انتظار یک جشنواره گل دیگر را داشته باشد ولی با توجه به وضعیت هر دو تیم انتظار می رود رئال مادرید بتواند با پیروزی 2 - 1 به مادرید برگردد .

ahmad08
27-09-2008, 21:32
به به اشنایدر جان عزیز :
اقا میگم بریم رو اسامی مستعار اینا رو ولش.
خوب چون که روبینهو رفت ممد جان فکر کنم رافا براش خوب باشه حالا هر چه خودش میخواد یا همون په په قدیمی هر چه میخواد مشکلی نی.
خوب بازی تا دقایقی دیگر شروع خواهد شد به امید برد رئال عزیز.
در ضمن باید یاد کنم از علیرضای عزیز و یا دیوید گل که چند وقتی هست ازش خبر ندارم اگر کسی اطلاعی داره که شاید زنده باشه خبر بده.
رئال مادرید-رئال بتیس
0-0
دقیقه:0
بهترین گلزن لالیگا:رافا فان در فارت
دیگه چیزی به مخم نمیرسه حالا کی بازی رو گزارش میکنه من که فکر نکنم کامل باشم.

charlize
27-09-2008, 22:02
سلام.
احمد , احمد داره خالی می بنده که احمد به فکر احمد بوده درحالی که وقتی که احمد رفته بوده مکه احمد بفکر احمد نبود در نتیجه احمد الکی میگه که احمد , به فکر احمد بوده و .... !!!!!!! :دی من فقط به فکرت بودم ! :دی (چشت در اومد چارلیز!! :دی)
(البته شوخی می کنم چون احمد ,وقتی احمد نبود خیلی بفکر احمد بود !!!!!!!)
چی شد ! :دی
امشب باید ببریم.
ایول امین...خیلی حالیدیم....دمت گرم.....
--------
به احمدم بگم که(منظورم خودم نیستماااا!:دی)ما خیلی چاکریم....حسینم کجا به ما بازی داده؟!؟!؟!؟فقط حال گیری میکنه....حالا حالش رو میگیرم..:دی

charlize
27-09-2008, 22:08
رئال 1-0 تا دقیقه 37 جلو......
جالبه که هاینزه در دقیقه 19 گل رو زده...

charlize
27-09-2008, 22:11
رافائل کارت زرد گرفت!

charlize
27-09-2008, 22:12
مارسلو هم کارت گرفت!!

ahmad08
27-09-2008, 22:16
به سلامتی یه گول جلو هستیم ایشالا که بازی رو ببریم.
ولی چیزی که بده اینه که هم رافا و هم مارسلو کارت زرد گرفتن ایشالا که کسی اخراج نشه و بازی هم به نفع ما تموم شه.
تا دقیقه 45 رئال هنوز با نتیجه1-0 جلو هستش.

charlize
27-09-2008, 22:16
ترکیب:
کاسیاس-په په-راموس-هاینزه-مارسلو-دیارا-رافائل-روبن-دلارد-رائول-رود
نیمه اول هم داره تموم میشه....

charlize
27-09-2008, 22:18
نیمه اول تموم شد

ahmad08
27-09-2008, 22:18
خدا خیرتون بده دوستان
من باید برم به امید برد شیرین رئال
واقعا معذرت ولی مجبورم برم دلیلش رو یه وقت دیگه میگم فعلا یا حق
همینم بگم که سرخیو گارسیا از تیم حریف هم کارت زرد گرفته و بازی نیمه اول با همون نتیجه تمام شده بدانید.

charlize
27-09-2008, 22:20
گارسیا هم از اونا تویه نیمه اول کارت گرفته بود...

charlize
27-09-2008, 22:23
بای احمد...
جالبه که بازی ویارئال و گیخون،نیمه اولش بدون گل تموم شد...درسته که بازی تویه خونه گیخونه...اما واقعا عجیبه کا بازم 2-3 تا نخورده!

charlize
27-09-2008, 22:27
از لیگ های دیگه هم یه چند تا نتیجه بگم....
انگلیس:
لیورپول2-0اورتون
منچستر2-0بولتون
چلسی2-0استوک
ایتالیا:
یووه0-0سمپدوریا
آلمان:
دورتموند3-0اشتوتگارت
هانوفر1-0بایرن

charlize
27-09-2008, 22:33
نیمه دوم هم شروع شد

charlize
27-09-2008, 22:36
دقیقه 50....
1-0 به سود رئال

charlize
27-09-2008, 22:41
به به!
گل خوردیم!

charlize
27-09-2008, 22:42
احمد چه چشمی زدی ها!
مارسلو هم اخراج شد!!!

Majid393
27-09-2008, 22:44
به به ...
گل خوردیم .... 10 نفره هم هست ....
بازی دقیقه چنده ؟؟؟؟

MORINIO
27-09-2008, 22:45
خاک وچوک 1-1 شد مارسلو هم اخراج:2:

انگار پنالتی تو برگشت گل شده درسته؟

charlize
27-09-2008, 22:49
دقیقه 63...
1-1....

charlize
27-09-2008, 22:51
به به ...
گل خوردیم .... 10 نفره هم هست ....
بازی دقیقه چنده ؟؟؟؟

تغریبا 65....
-----------------

انگار پنالتی تو برگشت گل شده درسته؟
این سایتی که من بازی رو دارم ازش گزارش میکنم که چیزی نمنویسه که چطوری گل زده شده!بذار یه نگار کنم ببینم چیزی گیر میاد یا نه!

charlize
27-09-2008, 22:54
یادم رفت که بگم!
رائول رفت بیرون و تورس اومد جاش....(59)

charlize
27-09-2008, 22:59
دقیقه 72
1-1.....

charlize
27-09-2008, 23:01
اونا یه تعویض داشتن و بعدشم خاوی گارسیا بجای دلارد اومد تو زمین.....(دقیقه 69)

charlize
27-09-2008, 23:03
کاسیاسم کارت گرفت!
اینطور که بوش میاد پنالتی شده!

charlize
27-09-2008, 23:05
انگار پنالتی یه شایعه بوده از طرف من!:دی
1-1....

charlize
27-09-2008, 23:07
اونا یه تعویض دیگه کردن....
دقیقه 77....
1-1 مساوی....

Majid393
27-09-2008, 23:08
با اجازه charlize :

پنالتی شده ... ولی S.Garcia زده بیرون ....

1-1 مساوی .... دقیقه 78