مشاهده نسخه کامل
: کلوپ P910i-P990
mohammad-p990i
11-07-2008, 22:37
محمد جان اين پست ها رو تو برنامه هاي uiq3 ميذاشتي .
حالا كه گذاشتي حداقل لينك مستقيم ميذاشتي چون اين سايت روسيه و من دكمه دانلود رو پيدا نكردم
سايت هاي كه محمد عزيز گذاشتن احتياج به ثبت نام داري بعد از ثبت نام هم بايد چند روزي از ثبت نامـــــت گذشته باشــــه كه اون ديگه معلوم نيســــــت :41:
محمد جان اگه خودتــــ از خيلي وقته عضو هستي دان كن با لينك مستقيم بزار براي دوستان :11:
موفق باشيد!:40:
يا اگه از سايت فارسي ديگه گذاشتي منبعشو بذار ما از اون جا دانلود كنيم
از سايت فارسي كه نذاشته اگه عكس ها رو ببينيد كجا آپلود كرده از همون سايت برداشته با لينك همون صفحه اي كه برنامه هست !
عضو اونجا شدم نذاشت دانلود كنم فكر كنم بايد چند روزي بگـــــذره :11:
لینکها رو تغییر دادم برین هالشو ببرین:11::40:
بزودی برنامه های جدید میارم:27::10:
نميدونم چرا تابحال اين مسئله به اين مهمي رو كسي اينجا قرار نداده يا شايد هم داده و ما نديديم!
به هر حال روشن نگه داشتن چراغ قوه ۹۹۰ هنگام فليم برداري خيلي چيز مهميه كه به نقل از ir tci براتون ميگم:
كاور دوربين رو باز كنين از تنظيمات فلاش رو فعال كنين حالا هر وقت دكمه دوربين رو تا وسط فشار بدين چراغ روشن ميشه
حالا دستتون رو همونطور نگه دارين تا چراغ روشن بمونه و دكمه جاگ ديال رو بچرخونين تا به حالت فيلم برداري برين و هنوز چراغ روشنه!
حالا دكمه دوربين رو تا ته فشار بدين تا فيلم برداري شروع بشه و باز همچنان چراغ روشنه!!!
فقط دقت كنين من زمان زيادي رو امتحان نكردم خب لابد يه مشكلي بوده كه سوني اريكسون اين قابليت رو به طور واضح روي گوشي نذاشته...نزارين زياد چراغ روشن بمونه يهو ديدي تركيد! كي ميدونه!
vahid_civil
12-07-2008, 00:55
نميدونم چرا تابحال اين مسئله به اين مهمي رو كسي اينجا قرار نداده يا شايد هم داده و ما نديديم!
به هر حال روشن نگه داشتن چراغ قوه ۹۹۰ هنگام فليم برداري خيلي چيز مهميه كه به نقل از ir tci براتون ميگم:
كاور دوربين رو باز كنين از تنظيمات فلاش رو فعال كنين حالا هر وقت دكمه دوربين رو تا وسط فشار بدين چراغ روشن ميشه
حالا دستتون رو همونطور نگه دارين تا چراغ روشن بمونه و دكمه جاگ ديال رو بچرخونين تا به حالت فيلم برداري برين و هنوز چراغ روشنه!
حالا دكمه دوربين رو تا ته فشار بدين تا فيلم برداري شروع بشه و باز همچنان چراغ روشنه!!!
فقط دقت كنين من زمان زيادي رو امتحان نكردم خب لابد يه مشكلي بوده كه سوني اريكسون اين قابليت رو به طور واضح روي گوشي نذاشته...نزارين زياد چراغ روشن بمونه يهو ديدي تركيد! كي ميدونه!
مرسی. ولی اینو که همه میدونستن. تازه یه برنامه هم هست که میتونی گوشیتو چراغ قوه کنی بدون باز کردن کاور دوربین. ولی از پست طولانیت ممنون.خسته نباشی
Ultimator
12-07-2008, 01:18
مرسی. ولی اینو که همه میدونستن. تازه یه برنامه هم هست که میتونی گوشیتو چراغ قوه کنی بدون باز کردن کاور دوربین. ولی از پست طولانیت ممنون.خسته نباشی
شما داری دم دستت ؟ یا برم بگردم خدایی نکرده ! ؟
mohammad-p990i
12-07-2008, 03:14
شما داری دم دستت ؟ یا برم بگردم خدایی نکرده ! ؟
من دارم بفرما این هم برنامه چراغ قوه برای p900i :11::40:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نیاز نیست بری خیلی بگردی...!!!!!
Torch سرچ کن پیدا میکنی...آدرس دقیقشو یادم نیست.
.
خیلی جالبه یکی از مدهای هک که آقا حسین زحمتشو کشیدنه...SOS هم داره.
mohammad-p990i
12-07-2008, 04:10
نیاز نیست بری خیلی بگردی...!!!!!
Torch سرچ کن پیدا میکنی...آدرس دقیقشو یادم نیست.
.
خیلی جالبه یکی از مدهای هک که آقا حسین زحمتشو کشیدنه...SOS هم داره.
عزیزم خودت سرچ کن ببین چی پیدا میکنی
بعد هم حالا شاید دوست ما نمی دونه اسمش چیه حالا من براش اینجا گذاشتم
که دیگه نخواد تو این همه پست دنبالش بگرده:8:
shahshahani
12-07-2008, 09:16
عزیزم خودت سرچ کن ببین چی پیدا میکنی
بعد هم حالا شاید دوست ما نمی دونه اسمش چیه حالا من براش اینجا گذاشتم
که دیگه نخواد تو این همه پست دنبالش بگرده:8:
چه عجب شما بالاخره اين نرم افزار رو پيدا كردي.:27:
لطفا اينجا برنامه معرفي نكنين.
ممنون.
حاجی منظورت از SOS دقیقا چیه ؟؟؟ یعنی تریپ صفحه سفید و بعدش قرمز میشه اگه این طوریه لینک این رو هم بده که این طوری باشه خیلی حال میده
shahshahani
12-07-2008, 11:33
حاجی منظورت از SOS دقیقا چیه ؟؟؟ یعنی تریپ صفحه سفید و بعدش قرمز میشه اگه این طوریه لینک این رو هم بده که این طوری باشه خیلی حال میده
بابا شما تا حالا يه گوشي جاواي سوني اريكسون نگرفتي دستت كه چراغ قوه داشته باشه مثل W810 ؟
چهار تا گزينه داره: On , Off , SOS , On for 1 minates
SOS هم يعني چشمك بزنه و هي خاموش روشن بشه.
اينم همون جوريه كه از گوشي G900 پورت شده.اسمشم torch هستش.
موفق باشي.
mohammad-p990i
12-07-2008, 14:20
چه عجب شما بالاخره اين نرم افزار رو پيدا كردي.:27:
لطفا اينجا برنامه معرفي نكنين.
ممنون.
مگه چه میشه شما معرفت نداشتین نمیدادین
شما که اینجوری میگین یه نگاه تو امضا تون بندازین بد نیست:13::21:
نه عزیزم کار میکنه من رو گوشیم امتهان کردم کارکرد
نکته(باید گوشیتون رو در حالت فون به کامپیوتر وصل کنید)
این هم عکسش با گوشی خودم
لطف می کنید یه عکس از بخش مسیج ها بگذارید؟ و همینطور فایل ها ؟
H M R 0 0 7
12-07-2008, 17:03
شرمنده ها ولي خيلي خيلي تكراري بود.فكر كنم بار بيستم بود كه گفته شده.شايدم بيشتر!
البته احتمال خيلي زياد ir tci از اينجا گرفته!
شرمنده ها ولي خيلي خيلي تكراري بود.فكر كنم بار بيستم بود كه گفته شده.شايدم بيشتر!
البته احتمال خيلي زياد ir tci از اينجا گرفته!
چییییی مییییگی!!!وای شدیدا شرمنده همتون هستم!خب حالا امکان داره بگیید این 19 بار قبلی رو کجا میتونم ببینم؟
mohammad-p990i
12-07-2008, 22:25
:5:
لطف می کنید یه عکس از بخش مسیج ها بگذارید؟ و همینطور فایل ها ؟
عزیزم دانلود کن میبینی من بهت قول میدم کار میکنه چون من رو گوشیم امتحان کردم :10:
:5:
عزیزم دانلود کن میبینی من بهت قول میدم کار میکنه چون من رو گوشیم امتحان کردم :10:
دوست من..من 5 دقیقه پس از پست اولی شما دانلود و نصبش کردم..بعد اومدم اون پست رو زدم...
باتری رو ( همونطور که شما هم عکس گذاشتید) نشون میده.
کانتکت ها رو هم نشون میده ..
ولی مسیچ ها و فایل ها رو نشون نمیده ...
گفتم شاید مشکل از فایل دانلودی منه...
حالا بازم اگر بگذارید که یک سپاسگزار خواهم بود..:46:
mohammad-p990i
13-07-2008, 01:30
دوست من..من 5 دقیقه پس از پست اولی شما دانلود و نصبش کردم..بعد اومدم اون پست رو زدم...
باتری رو ( همونطور که شما هم عکس گذاشتید) نشون میده.
کانتکت ها رو هم نشون میده ..
ولی مسیچ ها و فایل ها رو نشون نمیده ...
گفتم شاید مشکل از فایل دانلودی منه...
حالا بازم اگر بگذارید که یک سپاسگزار خواهم بود..:46:
عزیزم رو گوشی من که مسیجها رو نشون میده
این هم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم عکسش
سپاسگزارم..:40:
پس فایل دانلودی من مشکل داره...:13:
Hadi King
13-07-2008, 02:00
این هم عکسش
چرا برنامه فارسي هستش برا ما كه انگليسيـــــــ ميشه لينك برنامه فارسي رو بزاري :11:
mohammad-p990i
13-07-2008, 02:13
:40:
سپاسگزارم..:40:
پس فایل دانلودی من مشکل داره...:13:
شاید مشکل این نباشه شاید مشکل از پورت باشه
اول گوشیت رو به کامپیوتر وصل کن (از روش فون)
بعد برنامه رو باز کن بعد F2 بزن تو قسمت پورت ، پورت گوشیت رو انتخاب کن:11:
mohammad-p990i
13-07-2008, 03:19
چرا برنامه فارسي هستش برا ما كه انگليسيـــــــ ميشه لينك برنامه فارسي رو بزاري :11:
قبل از نصب می نویسه که چه زبانی میخواهید آنجا فارسی هستش:11::40::11:
shahshahani
13-07-2008, 09:56
مگه چه میشه شما معرفت نداشتین نمیدادین
شما که اینجوری میگین یه نگاه تو امضا تون بندازین بد نیست:13::21:
سرچ کردن جزء قوانینه... اگه نخوندین تشریف ببرین بخونین.
بعدشم وقتی من و هادی خان و چند نفر دیگه جواب شما رو دادیم و شما بعد از یکی دو روز تشریف آوردین و حال ندارین برین چند صفحه عقب تر جوابتون رو پیدا کنین ، تقصیر ما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
در مورد قسمت دوم هم منظورتون رو نفهمیدم.مگه امضای من چشه؟
سلام
.
من هر برنامه اي روي مموري كارت گوشيم نصب مي كنم بعد از چند روز خودش پاك ميشه و حجمش رو مي نويسه 0 kb .
گوشيم هم P990i هست.
به نظرتون مموري كارتم خرابه يا گوشي؟
در ضمن گوشيم هم زياد هنگ مي كنه و بعضي مواقع توي هنگ حتي خاموش هم نمي شه و مجبور مي شم باتري رو بيرون بيارم.
تشكر.................
سلام
.
من هر برنامه اي روي مموري كارت گوشيم نصب مي كنم بعد از چند روز خودش پاك ميشه و حجمش رو مي نويسه 0 kb .
گوشيم هم P990i هست.
در ضمن گوشيم هم زياد هنگ مي كنه و بعضي مواقع توي هنگ حتي خاموش هم نمي شه و مجبور مي شم باتري رو بيرون بيارم.
دوست عزيز شما اول از همه بايد گوشيتو آپديت كني . طريقه آپديت هم تو همين تاپيك هست بعد ببين اگه باز همون مشكل رو داشتي مموريتو عوض كن .
لازم نيست هر موقع گوشيت هنگ كرد باتري رو در بياري ، دكمه خاموش روشن رو 25 ثانيه نگه دار گوشيت خاموش ميشه
دوست عزيز شما اول از همه بايد گوشيتو آپديت كني . طريقه آپديت هم تو همين تاپيك هست بعد ببين اگه باز همون مشكل رو داشتي مموريتو عوض كن .
لازم نيست هر موقع گوشيت هنگ كرد باتري رو در بياري ، دكمه خاموش روشن رو 25 ثانيه نگه دار گوشيت خاموش ميشه
تشكر
ميشه بگيد چرا اينقدر هنگ مي كنه. آخه خييل هنگ مي كنه مال همه اينقدر زياد هنگ مي كن؟
تشكر........
mohammad-p990i
13-07-2008, 17:14
تشكر
ميشه بگيد چرا اينقدر هنگ مي كنه. آخه خييل هنگ مي كنه مال همه اينقدر زياد هنگ مي كن؟
تشكر........
اگر همیشه برنامه های باز در قسمتopen در task manegerr رو زور end کنی تا تعداد برنامه ها زییاد نشه
گوشیت هنگ نمیکنه:10:
اگر همیشه برنامه های باز در قسمتopen در task manegerr رو زور end کنی تا تعداد برنامه ها زییاد نشه
گوشیت هنگ نمیکنه:10:
سلام
آخه من حالا هيچ برنامه ي اضافي رو خودم نصب نكردم همون برنامه هايي كه وقتي خريدم روشه! .و هيچ برنامه ي اضافي روش نيست چون خودش برنامه ها در چند روز پاك ميشه!
لطفا راهنمايي كنيد........
mohammad-p990i
13-07-2008, 17:49
سلام
آخه من حالا هيچ برنامه ي اضافي رو خودم نصب نكردم همون برنامه هايي كه وقتي خريدم روشه! .و هيچ برنامه ي اضافي روش نيست چون خودش برنامه ها در چند روز پاك ميشه!
اگه گوشیت رو آپدیت کردی و درست نشده و اگه برنامه اضافی هم نداری
آخرین راه برو گوشیت رو فلش کن:10::46:
اگه گوشیت رو آپدیت کردی و درست نشده و اگه برنامه اضافی هم نداری
آخرین راه برو گوشیت رو فلش کن:10::46:
يه مدتي قبل(حدود دو ماه پيش) يه ديكشنري (PMD) روش نصب كردم و نوشت گوشي رو رياستارت كنم بعد ديگه روشن نمي شد و بردم مغازه و اون رو گفت فلش كرده ولي هنوز خيلي مشكل داره.
vahid_civil
13-07-2008, 18:52
سلام
همیشه به برنامه نصب شده ربط نداره. وقتی برنامه های خود گوشی رو هم چند تاشو با هم اجرا کنی احتمال هنگ هست. هر چند واسه من جز اون اوایل دیگه هنگ نکرد!
همیشه به برنامه نصب شده ربط نداره. وقتی برنامه های خود گوشی رو هم چند تاشو با هم اجرا کنی احتمال هنگ هست. هر چند واسه من جز اون اوایل دیگه هنگ نکرد!
بله ولي من اصلا توي اونها وارد نمي شم و حتي وقتي در دوربين رو باز مي كنم بعضي وقتها صفحه سفيد مي شه و هنگ مي كنه.
در ضمن فايل ها رو هم خراب مي كنه!
تشكر...........
mohammad-p990i
13-07-2008, 19:53
بله ولي من اصلا توي اونها وارد نمي شم و حتي وقتي در دوربين رو باز مي كنم بعضي وقتها صفحه سفيد مي شه و هنگ مي كنه.
تشكر...........
برو گوشیت رو با آنتی ویروس اسکن (با کامپیوتر)
شاید گوشیت ویروسی باشه
در مورد دوربینت یه امنحانی بکن اول میموری گوشیت روبیرون بیار بعد در دوربینت رو باز کن ببین بار هم اینجوری میشه:20:
برو گوشیت رو با آنتی ویروس اسکن (با کامپیوتر)
شاید گوشیت ویروسی باشه
در مورد دوربینت یه امنحانی بکن اول میموری گوشیت روبیرون بیار بعد در دوربینت رو باز کن ببین بار هم اینجوری میشه:20:
با كاسپراسكاي 2007 با كامپيوتر چك كردم ويرروسي نبود.
دوربين هم بعضي مواقع اينطوري ميشه.
shahshahani
13-07-2008, 20:03
سلام
.
گوشيم هم P990i هست.
تشكر.................
تشكر
تشكر........
سلام
يه مدتي قبل(حدود دو ماه پيش) يه ديكشنري (PMD) روش نصب كردم و نوشت گوشي رو رياستارت كنم بعد ديگه روشن نمي شد و بردم مغازه و اون رو گفت فلش كرده ولي هنوز خيلي مشكل داره.
تشكر...........
سلام دوست عزیز....
همه ی این چیزایی که گفتی بر میگرده به مموریت.
منم یه موقعی همین مشکلات رو داشتم و خیلی اعصابم رو خورد میکرد.
برو مموریت رو عوض کن درست میشه.موقع خریدن مموری چه چیزایی رو تست میکنی؟
در ضمن هنگام نصب برنامه PMD پیغام نمیده گوشی رو ریستارت کنید!!!:18: شما چی کار کردی؟
سلام دوست عزیز....
همه ی این چیزایی که گفتی بر میگرده به مموریت.
منم یه موقعی همین مشکلات رو داشتم و خیلی اعصابم رو خورد میکرد.
برو مموریت رو عوض کن درست میشه.موقع خریدن مموری چه چیزایی رو تست میکنی؟
در ضمن هنگام نصب برنامه PMD پیغام نمیده گوشی رو ریستارت کنید!!!:18: شما چی کار کردی؟
تشكر.
براي خريد مموري چه جوري بفهمم كه سالم هست يا نه؟
shahshahani
14-07-2008, 00:36
بزار تو گوشیت چند تا عکس باهاش بگیر و دقت کن حتما تو مموری ذخیره بشن.حدود 10 تا عکس بگیر.بعد برو نگاه کن ببین عکی ها سالمن یا مثل عکس های نصفه دانلود شده ان؟
چند تا برنامه جاوا و سیس بریز و نصب کن رو مموری...چند تا فایل با بلوتوث بگیر و بده و از این جور کارا دیگه....
موفق باشی.
yarihaker
14-07-2008, 10:29
خسته نباشيد!
ميخواستم يه p990 كار كرده بخرم، چه جوري بايد تستش كنم تا از سلامتش مطمعن بشم.
ممنون.
سلام
با يه مموري ديگه تست كن . ولي منم اون اوايل كه خريده بودم زياد هنگ ميكردم بعدش كه آپديت كردم اصلا هنگ نمي كنه ديگه :46:
بزار تو گوشیت چند تا عکس باهاش بگیر و دقت کن حتما تو مموری ذخیره بشن.حدود 10 تا عکس بگیر.بعد برو نگاه کن ببین عکی ها سالمن یا مثل عکس های نصفه دانلود شده ان؟
چند تا برنامه جاوا و سیس بریز و نصب کن رو مموری...چند تا فایل با بلوتوث بگیر و بده و از این جور کارا دیگه....
موفق باشی.
خيلي خيلي متشكرم.............
با يه مموري ديگه تست كن . ولي منم اون اوايل كه خريده بودم زياد هنگ ميكردم بعدش كه آپديت كردم اصلا هنگ نمي كنه ديگه
تشكر فراوان..................................
mohammad-p990i
16-07-2008, 00:51
یه سوال کلوپ از کار افتاده دیگه کسی به اینجا سر نمیزنه چی شده خبریه با ما هم بگین:18:
nakhordemast
16-07-2008, 14:06
یه سوال کلوپ از کار افتاده دیگه کسی به اینجا سر نمیزنه چی شده خبریه با ما هم بگین:18:
نه طوری نشده دچار سرنوشت و810 شده .
به آخرش رسیدن . از این به بعد سیم خارداره.
همه جور بلایی سرش آوردن دیگه کار نکرده نزاشتن.
گوشی های خوب همینجوره
به نظرم بعدش دور دست g900 میفته
mohammad-p990i
16-07-2008, 15:51
نه طوری نشده دچار سرنوشت و810 شده .
به آخرش رسیدن . از این به بعد سیم خارداره.
همه جور بلایی سرش آوردن دیگه کار نکرده نزاشتن.
گوشی های خوب همینجوره
به نظرم بعدش دور دست g900 میفته
ببخشید من منظورتون رو از 810 نفهمیدم:41:
yarihaker
16-07-2008, 16:23
ديروز رفتم الادين p990 بگيرم
صفر كه گير نيومد كار كرده هم جرعت نكردم بگيرم.
p1 صفرهم 300 تومن بود
فرق p990 با p1 چيه؟
mohammad-p990i
16-07-2008, 22:02
p1 صفرهم 300 تومن بود
فرق p990 با p1 چيه؟
فکر نکنم خیلی فرقی داشته باشه ولی من فکر کنم LCD پی990 یه کم بزرگتر باشه از پی1
اون تور که بچه ها میگفتن RAM پی1 بیشتر از پی 990 هستش
اگه میخوای بیشتر بدونی برو به سایت هایی که مبایل معرفی میکنن
مثل
Hadi King
16-07-2008, 23:25
p1 صفرهم 300 تومن بود
فرق p990 با p1 چيه؟
دوست من مقايسه اين دو گوشـــي با هم :11:
دوستان من نمیدونم چرا دوربین فیلمبرداریم تار فیلم میگیره!عکاسیش حرف نداره ها!ولی فیلمبرداریش تاره!):
mohammad-p990i
17-07-2008, 20:07
دوستان من نمیدونم چرا دوربین فیلمبرداریم تار فیلم میگیره!عکاسیش حرف نداره ها!ولی فیلمبرداریش تاره!):
دوست عزیز شما تنظیمات گوشیتون رو دست کاری کردین :5:
اگه درست نشد یه راه هست ولی باخودتونه چون دوربین یکی از دوستام
کهT650 هستش دوربینش اینجوری بود رفت فلش کرد درست شد:10:
vahid_civil
17-07-2008, 22:58
من 990 رو به پی 1 ترجیح میدم. پی 1 منوش از بالاست ولی 990 مثل ویندوزه!
دوربین پی 1 و کیفیت رنگ ال سی دی اون بهتر به نظر میاد ولی 990 بزرگتره.
مموری اش ارزونتره
دوربینش کاور داره.
فلشش موقع فیلمبرداری میتونه روشن بمونه ولی با پی 1 نشد
فرانسویه! ولی پی 1 چینی!
من 990 رو به پی 1 ترجیح میدم. پی 1 منوش از بالاست ولی 990 مثل ویندوزه!
دوربین پی 1 و کیفیت رنگ ال سی دی اون بهتر به نظر میاد ولی 990 بزرگتره.
مموری اش ارزونتره
دوربینش کاور داره.
فلشش موقع فیلمبرداری میتونه روشن بمونه ولی با پی 1 نشد
فرانسویه! ولی پی 1 چینی!
البته p1 هم گوشی خوبیه...ولی ...
تا حدود زیادی درسته ...به نظر من هم به جز رزولوشن دروبین چیز برتری نسبت به p990 نداره p1
خیلی از کارشناسان ورود p1 به بازار رو به خود زنی سونی اریسکون تعبیر کردند...
اگر دقت کرده باشید این اواخر حتی قیمت هاشون تقریبا برابر شده بود..
mohammadrsz
18-07-2008, 11:54
سلام دوست عزیز
مشکل از دوربین نیست
مربوط میشه به تنظیم فاصله کانونی یا همون فوکوس
از اونجایی که تو این گوشی برای فیلمبرداری فوکوس اتوماتیک وجود نداره موقع فیلمبرداری اخرین تنظیم فوکوس که باهاش عکس گرفتی با همون شروع ب=ه فیلمبرداری میکنه
برای اینکه فیلمبرداری خوب و با کیفیت داشته باشی . قبل از فیلمبرداری دوربین رو رو حالت عکس بزار روی سوژه فوکوس کن بعد برو رو حالت فیلمبرداری .
حالا ببین با چه کیفیتی فیلم میگیره :27:
سلام دوستان
ببينم ۹۹۰ شما هم اينقد پرخرج شده يا مال من مشكل داره؟
جاگديالش كه خراب شده...و رنگ براق دوطرف فلزيش هم رفته و قرمز شده...از كريستال هم كه نميشه استفاده كرد چون خيلي گنده ميشه و تازه درست روش نميشينه و در نتيجه قابش پر از خش شده ...گاه گاهي هم وقتي هدفون يا شارژر رو بهش ميزنم قطع و وصل ميكنه و خلاصه كه خيلي اذيت ميكنه و الان هم يه ۶۰ ۷۰ تومني بايد خرجش كنم!
مال شماها هم اينطوريه؟
NimoOol.HD2
18-07-2008, 15:47
سلام
اقا یه چیزی اعصاب منو خورد کرده
هر سری که موبایلم روشن میشه ، 2 ساعت باید برنامه های نصبی رو Cancel بدم . چی کار کنم ؟؟
اون فایل هارو هم پاک کردم ولی بازم نمیشه
اینم تموم فایل ها
کدوماشو پاک کنم ؟؟
برای این برنامه ها :
Brother in arms 3d(BIA3d)
Tweak peaks
Lgg Juck Box
Meteor
Timeblob
Lubisoft Weight log
Gdesk
Iphone Lock
سلام دوست عزیز
مشکل از دوربین نیست
مربوط میشه به تنظیم فاصله کانونی یا همون فوکوس
از اونجایی که تو این گوشی برای فیلمبرداری فوکوس اتوماتیک وجود نداره موقع فیلمبرداری اخرین تنظیم فوکوس که باهاش عکس گرفتی با همون شروع ب=ه فیلمبرداری میکنه
برای اینکه فیلمبرداری خوب و با کیفیت داشته باشی . قبل از فیلمبرداری دوربین رو رو حالت عکس بزار روی سوژه فوکوس کن بعد برو رو حالت فیلمبرداری .
حالا ببین با چه کیفیتی فیلم میگیره :27:
نه رفیق نشد!وقتی فوکوس می کنم و سبز میشه اون دوربین کوچه تا میرم رو دوربین بازم تاره!:41:
در ضمن mohammad-p990i از جواب شما هم ممنون ولی فک نکنم لازم به فلش باشه اون راه دیگتونم بگین امتحان کنیم!
sسلام دوستان
این پی990 من هر مموری کارتی که توش میزاری اولش کار میکنه ولی وقتی گوشی رو روشن و خاموشش میکنی دیگه عمرا نمیشناستش
همون اول مینویسه memory corupted
مموری رو تو رم ریدر هم که میذارم میگه باید فرمت بشه
دوستان پر توان لطفا برسین به داد این ناتوان
vahid_civil
18-07-2008, 20:56
من همیشه با برنامه اطلاعات دارویی مشکل داشتم!
نه ورژن 800 کیلوبایتی و نه ورژن 1.7 مگابایتی .هیچ کدومش اجرا نمیشه.
عکس و آیکنش میاد ولی موقع اجرا گوشی خاموش میشه!
با هر دو هم امتحان کردم. حالت فلیپ بسته امتحان نکردم ولی به دردم نمیخوره.! چون هیچ وقت فلیپ رو وصل نمیکنم.
خیلی برام مهمه ولی نمیشه. شما چنین مشکلی ندارید باهاش ؟
merlin001
19-07-2008, 05:02
mohammad-p990i عزیز منم مثل دوست دیگه مون نتونستم با My phon Explorer شما به فایل های p990 وصل بشم.
دنبال یه نرم افزاری شبیه همین My phon Explorer هستمشه فایل های ذخیره شده در حافظه خود گوشی رو ببینم. منظورم با کامپیوتر هست ها. کسی میتونه کمکم کنه!!!؟؟؟
shahshahani
19-07-2008, 08:28
sسلام دوستان
این پی990 من هر مموری کارتی که توش میزاری اولش کار میکنه ولی وقتی گوشی رو روشن و خاموشش میکنی دیگه عمرا نمیشناستش
همون اول مینویسه memory corupted
مموری رو تو رم ریدر هم که میذارم میگه باید فرمت بشه
دوستان پر توان لطفا برسین به داد این ناتوان
سلام
یعنی مموری فابریک خود گوشی رو هم نمیشناسه؟؟؟:18:
سلام
اققا یه چیزی اعصاب منو خورد کرده
هر سری که موبایلم روشن میشه ، 2 ساعت باید برنامه های نصبی رو Cancel بدم . چی کار کنم ؟؟
اینم تموم فایل ها
کدوماشو پاک کنم ؟؟
برای این برنامه ها :
Tweak peaks
Lgg Juck Box
Meteor
Timeblob
Lubisoft Weight log
Gdesk
Iphone Lock
سلام
اققا یه چیزی اعصاب منو خورد کرده
اینم تموم فایل ها
کدوماشو پاک کنم ؟؟
برای این برنامه ها :
Tweak peaks
Lgg Juck Box
Meteor
Timeblob
Lubisoft Weight log
Gdesk
Iphone Lock
ببين عزيز شما بايد تمام پوشه private رو از داخل مموري كارت و درايو سي پاك كني توجه كن تمام پوشه يعني اصلا خود پوشه رو پاك كن،حالا درست ميشه ولي تمام برنامه هايي كه نصب كردي از بين ميره و بايد دوباره نصب كني...چيكار ميشه كرد اينم مشكل بزرگ ۹۹۰ه ديگه.
met@llica
19-07-2008, 10:31
سلام .بچه ها P990 من Sms فارسی نمی خونه .
لطفا بطور کامل راهنماییم کنید...
ممنونم.
shahshahani
19-07-2008, 11:06
امضای منو دانلود کن عزیز.
راهنمایی هم توشه.
موفق باشی.
NimoOol.HD2
19-07-2008, 11:36
ببين عزيز شما بايد تمام پوشه private رو از داخل مموري كارت و درايو سي پاك كني توجه كن تمام پوشه يعني اصلا خود پوشه رو پاك كن،حالا درست ميشه ولي تمام برنامه هايي كه نصب كردي از بين ميره و بايد دوباره نصب كني...چيكار ميشه كرد اينم مشكل بزرگ ۹۹۰ه ديگه.
اینجوری که نمیشههههههههههههه
اگه private رو پاک کنم تموم هک ها هم پاک میشن .
یه بار شاه شاهانی(البته فکر کنم اون بودا ) ( نمیدونم چجوریخ بنویسیم . اگه اشتباه نوشتم ببخشید عزیزم ) گفت که توی recource فایلای نصبیشو پاک کن . حالا که پاک کردم که نشده
سلام
یعنی مموری فابریک خود گوشی رو هم نمیشناسه؟؟؟
سلام
مموری خودش رو میشناسه ولی مموری های دیگه رو بعد از روشن خاموش کردن اصلا نمیشناسه همون اول بالا اومدن میگه memory corrupt
مموری های رو هم که نمیشناسه همه سالمن چون امروز هر دوتا رو رو چند نوع گوشی امتحان کردم همه سالم بودن
در ضمن وقتی میرم تو فایلمنیجر اطلاعات حافظه اش رو نگاه میکنم با این که تو فایل منیجر خبری از کارت نیست اما اونجا مقدار کارت حافظه رو 4 گیگ نشون میده
در حالی که کارتهای من یک گیگ هستن
ممنون میشم راهنماییم کنین ایا با فلش درست میشه
یه بار شاه شاهانی(البته فکر کنم اون بودا ) ( نمیدونم چجوریخ بنویسیم . اگه اشتباه نوشتم ببخشید عزیزم ) گفت که توی recource فایلای نصبیشو پاک کن . حالا که پاک کردم که نشده
درسته ولي اون فايلهايي كه توي resource هستن فقط آيكونها و چيزهاي متفرقه برنامه ها هستن فايلهاي اصلي هر برنامه اي توي پوشه private هستن.
فقط چيزي كه من ميدونم اينه كه خودم اينكارو كردم و جواب گرفتم تازه مگه هك دوباره گوشي وريختن همون فايلها چقدر طول ميكشه فوقش نيم ساعت!
amateur_viewr
20-07-2008, 08:53
بکاپ از اس ام اس هام چجوری بگیم میخوام اپدیت کنم میترسم بپره اس ام اس ها
قیمت باتری اصلی P990 چقدره؟
باتری من بعد از 4 ماه داغون شد. گوشی سریع خاموش میشه
NimoOol.HD2
20-07-2008, 22:48
درسته ولي اون فايلهايي كه توي resource هستن فقط آيكونها و چيزهاي متفرقه برنامه ها هستن فايلهاي اصلي هر برنامه اي توي پوشه private هستن.
فقط چيزي كه من ميدونم اينه كه خودم اينكارو كردم و جواب گرفتم تازه مگه هك دوباره گوشي وريختن همون فايلها چقدر طول ميكشه فوقش نيم ساعت!
آره ولی اگه بدونی چقدر بی نظم ریختم روی کامپیتور
خودم از اون فولدر به خاطر بی نظمیش بدم میاد !!!
NimoOol.HD2
20-07-2008, 22:49
آره ولی اگه بدونی چقدر بی نظم ریختم روی کامپیتور
خودم از اون فولدر به خاطر بی نظمیش بدم میاد !!!
آقا کسی بالاغیرتا یه بک آپ از اس ام اس هاش نمیزاره؟ من اس ام اس اصلا ندارم !!!!
merlin001
20-07-2008, 23:56
mohammad-p990i عزیز منم مثل دوست دیگه مون نتونستم با My phon Explorer شما به فایل های p990 وصل بشم.
دنبال یه نرم افزاری شبیه همین My phon Explorer هستمشه فایل های ذخیره شده در حافظه خود گوشی رو ببینم. منظورم با کامپیوتر هست ها. کسی میتونه کمکم کنه!!!؟؟؟
کسی نبود جواب ما رو بده؟
mohammad-p990i
21-07-2008, 02:31
کسی نبود جواب ما رو بده؟
با برنامه pc suite که میشه ( cd خود گوشی)
اگه به غیر از این برنامه میخواین تو انجمن روسها میگم ببینم چه میشه :46:
shahshahani
21-07-2008, 08:16
سلام نيما خان
لطفا از اين به بعد بنده حقير رو شهشهاني صدا بفرماييد
ممنون
shahshahani
21-07-2008, 08:18
بکاپ از اس ام اس هام چجوری بگیم میخوام اپدیت کنم میترسم بپره اس ام اس ها
سي دي گوشيت رو نصب كن
يه قسمت داره به نام backup manager
فقط بايد تو حالت فون مود باشي
موفق باشي
merlin001
21-07-2008, 11:19
با برنامه pc suite که میشه ( cd خود گوشی)
اگه به غیر از این برنامه میخواین تو انجمن روسها میگم ببینم چه میشه :46:
متاسفانه من دست دوم خریدم سی دی نداشت. درایور و pc suit رو هم از اینترنت دانلود کردم.
وقتی به pc suit مزیزنم نمیشناسه. من فکر میکردم کلا نمیشناسه.
محمد جان حالا درایورش رو داری همین جا بذار. شاید اشکال از درایور من باشه که درست نصب نشده.
ممنون میشم:11:
mohammad-p990i
21-07-2008, 12:37
متاسفانه من دست دوم خریدم سی دی نداشت. درایور و pc suit رو هم از اینترنت دانلود کردم.
وقتی به pc suit مزیزنم نمیشناسه. من فکر میکردم کلا نمیشناسه.
محمد جان حالا درایورش رو داری همین جا بذار. شاید اشکال از درایور من باشه که درست نصب نشده.
ممنون میشم:11:
بفرما این هم درایور گوشی خودوم
امیدواروم با کارت بخوره:20:
merlin001
22-07-2008, 00:24
بفرما این هم درایور گوشی خودوم
امیدواروم با کارت بخوره:20:
ممنون محمد جان. ولی ماسفانه بازم وصل نشد. نصب میشه ولی پی سی سویت نمیشناسه:41:
سلام به دوستان عزیز و گرامی پی 990 دار
بلاخره یک عدد پی 990 دست دو گرفتم!همین امروز
از دوستان عزیز
1-یه چندتا بازی توپ که مخصوص پی 990 باشه می خاستم
2-ایا میشه وایلسشو واسه کامپیوترم استفاده کرد
3-مروگر خودش خوبه یا روش اپرا نصب کنم؟
4-شنیدم برنامه جاسوس داره!!ولی باور نکردم راسته
5-از کجا بفهمم گوشیم اصل هست و خوب هست و سال ساخت و غیره؟
6-ضرفیت اس ام اس هاش چندتاس و همچنین دفترچه تلفنش و اینکه چی کار کنم با ریست کلی از بین نره؟
7-ایا از این موقیت یابا که ان 82 دار فکر کنم اسمش جی پی اس هست واسه پی 990 هم هست؟
9-طرفندی ، نکته ای ، چیزی بلدید به منم یاد بدید
با تشکر :40:
مخلصیم:40:
یاعلی :40:
amirkhan_20e20
22-07-2008, 21:42
از دوستان عزیز
6-ضرفیت اس ام اس هاش چندتاس و همچنین دفترچه تلفنش و اینکه چی کار کنم با ریست کلی از بین نره؟
7-ایا از این موقیت یابا که ان 82 دار فکر کنم اسمش جی پی اس هست واسه پی 990 هم هست؟
دوست عزیز
همه این پرسشها جوابش توی تاپیک هست .
یه سرچ بزن میبینی .
mohammadrsz
22-07-2008, 23:52
:31:
سلام به همگی
امروز یه p1 هم خریدم
نتونستم طاقت بیارم
:10:
mohammad-p990i
23-07-2008, 04:56
از دوستان عزیز
عزیزم مبارک باشه بدون که بهترین انتخاب رو کردی:10:
این برای هک:46:
این برای برنامه :11:
این برای بازی:11:
این هم برای فهمیده اصلی و تقلبی:21:
بعد:20:
ایا از این موقیت یابا که ان 82 دار فکر کنم اسمش جی پی اس هست واسه پی 990 هم هست؟
نه عزیزم p990 فقط GPRS داره:46:
shahshahani
23-07-2008, 08:07
:31:
سلام به همگی
امروز یه p1 هم خریدم
نتونستم طاقت بیارم
:10:
یعنی الان هم P990 داری هم P1 ؟
بابا تو دیگه کی هستی؟
خوب یکیشو میفروختی...
دوست عزیز
همه این پرسشها جوابش توی تاپیک هست .
یه سرچ بزن میبینی .
دوست عزیز سرچ پی سی ورلد یکم مشکل داره!
به حال چشم سعی بیشتری می کنیم.
عزیزم مبارک باشه بدون که بهترین انتخاب رو کردی
این برای هک
کد:
این برای برنامه
کد:
این برای بازی
کد:
این هم برای فهمیده اصلی و تقلبی
کد:
بعد
نقل قول:
ایا از این موقیت یابا که ان 82 دار فکر کنم اسمش جی پی اس هست واسه پی 990 هم هست؟
نه عزیزم p990 فقط GPRS دار
متشکر دوست عزیز
_________________________-
دوستان این فنت فارسی که تو امضای بچه ها بود رو گرفتم فقط یک سوال این پوشه فونت وقتی با پی سی سوئیت وصل شدم نه تو فون مموری بود نه تو مموری کارد
کجاست؟
______
راستی تا یه جای تایپیک خوندم فهمیدم گوشی اپدیت میشه قضیه اپدیت چیه؟ سیستم عاملش اپدیت میشه؟
بچه ها من ای ام ای گوشیمو دادم این اطلاعاتو داد.
حالا اصله یا نه؟
Information on IMEI
Type Allocation Holder SonyEricsson
Mobile Equipment Type SonyEricsson P990i
GSM Implementation Phase 2/2+
IMEI Validity Assessment
>|<
Very likely
Information on range assignment
Est. Date of Range Issuance Around Q1 2006
Reporting Body British Approvals Board of Telecommunications (BABT)
Primary Market Europe
Legal Basis for Allocation EU R&TTE Directive
Information on number format
Full IMEI Presentation
Reporting Body Identifier 35
Type Allocation Code 35 782
Check Digit 9
راستی سیتم عامل این گوشی هم سینبان هست. سنبان ورژن چنده.
واسه بازی گرفتن کدوم سایز رو باید بگیرم؟
shahshahani
23-07-2008, 12:53
دوست عزیز سرچ پی سی ورلد یکم مشکل داره!
به حال چشم سعی بیشتری می کنیم.
متشکر دوست عزیز
_________________________-
دوستان این فنت فارسی که تو امضای بچه ها بود رو گرفتم فقط یک سوال این پوشه فونت وقتی با پی سی سوئیت وصل شدم نه تو فون مموری بود نه تو مموری کارد
کجاست؟
______
راستی تا یه جای تایپیک خوندم فهمیدم گوشی اپدیت میشه قضیه اپدیت چیه؟ سیستم عاملش اپدیت میشه؟
نباید با پی سی سوئیت وصل شی.
همینجوری در حالت ترنسفر مود وصل بشو و کپی کن تو مموری.
اگه امضای منو دانلود کردی توضیحاتشم میخوندی خوب...
برای آپدیت هم برو تو سایت سونی اریکسون و مدل گوشیتو انتخاب کن و برنامه ی آپدیت سرویس رو دانلود کن.
برای اطلاعات بیشتر رجوع کن به امضای کاربری به نام ramin2020
اگه مشکلی بود در خدمتم.
موفق باشی.
shahshahani
23-07-2008, 12:56
حالا اصله یا نه؟
بله سیستم عامل این گوشی هم سیمبین ورژن 9 با رابط کاربری UIQ هستش.
بازی های UIQ سایز بندی ندارن.برای بازی های جاوا باید اندازه 240 در 320 رو دانلود کنی البته برای حالت فلیپ باز.اندازه صفحه فلیپ بسته رو الان یادم نیست.
موفق باشی.
بله سیستم عامل این گوشی هم سیمبین ورژن 9 با رابط کاربری UIQ هستش.
بازی های UIQ سایز بندی ندارن.برای بازی های جاوا باید اندازه 240 در 320 رو دانلود کنی البته برای حالت فلیپ باز.اندازه صفحه فلیپ بسته رو الان یادم نیست.
موفق باشی.
متشکر
نباید با پی سی سوئیت وصل شی.
همینجوری در حالت ترنسفر مود وصل بشو و کپی کن تو مموری.
اگه امضای منو دانلود کردی توضیحاتشم میخوندی خوب...
برای آپدیت هم برو تو سایت سونی اریکسون و مدل گوشیتو انتخاب کن و برنامه ی آپدیت سرویس رو دانلود کن.
برای اطلاعات بیشتر رجوع کن به امضای کاربری به نام ramin2020
اگه مشکلی بود در خدمتم.
موفق باشی.
متشکر
من امضای شما رو دانلود کردم.ممنون برم ببینم موفق می شم یا نه
یا علی :40:
سلام
به ممروی در حالت فایل ترانسفر وصل شدم خبری از پوشه ریسورس و فنت نبود ساختم ولی تغیری حاصل نشد! همچنان اس ام اس فارسی رو نمیشناسه
راسی 3 تا فونتم بیشتر تو امضات نبود
و اینکه این اپیدیت گوشی فایل اموزشیشو گرفتم منتها توش ننوشته چه به درد می خوره اپدیت کردن
mohammad-p990i
24-07-2008, 02:38
حالا اصله یا نه؟
آره عزیزم گوشیت اصلیه
وسیسیتم عامل گوشیت هم UIQ3 هستش:11:
mohammad-p990i
24-07-2008, 02:40
سلام
به ممروی در حالت فایل ترانسفر وصل شدم خبری از پوشه ریسورس و فنت نبود ساختم ولی تغیری حاصل نشد! همچنان اس ام اس فارسی رو نمیشناسه
و اینکه این اپیدیت گوشی فایل اموزشیشو گرفتم منتها توش ننوشته چه به درد می خوره اپدیت کردن
عزیزم از طریق کامپیوتر و پی سی سویت نمیشه اون فایلها رو دید فقط با مبایل
و با برنامه x-plore میشه دید:11:
mohammadrsz
24-07-2008, 23:45
یعنی الان هم P990 داری هم P1 ؟
بابا تو دیگه کی هستی؟
خوب یکیشو میفروختی...
من از همون روز که بدنیا اومدم عاشق p1 بودم
قیمتشم مناسب بود یکی خریدم
من فقط می خرم یادم نمیاد تا حالا گوشی فروخته باشم
مگه p990 دست دوم چنده حیف نیست بفروشمش اونم تازه فرنسوی اصل که با رم 2 گیگ یه بار نشده هنگ کنه
سلام به همگي
ميخواستم اين داستان ۹۹۰ رو كه وقت خاموش روشن كردن بايد برنامه هاي پاك شده رو يكي يكي نصب ميكرديم ختم به خير كنم:
توي پوشه private حالا يا مموري يا حافظه خود گوشي دنبال اين پوشه بگردين 10202dce داخلش يه چندتا فايل sis هست حالا اگه روي هركدوم كليك كنين پيام نصب مثل هموني كه اول روشن كردن گوشي مياد رو ميبينين كه اسم و مشخصات برنامه توش معلومه حالا اگه اين همون برنامه مورد نظر شماست فايل sis مربوطه رو پاك كنين.حالا اگه گوشي ريست كنين ديگه پيامي نميده.
سلام به همگي
ميخواستم اين داستان ۹۹۰ رو كه وقت خاموش روشن كردن بايد برنامه هاي پاك شده رو يكي يكي نصب ميكرديم ختم به خير كنم:
توي پوشه private حالا يا مموري يا حافظه خود گوشي دنبال اين پوشه بگردين 10202dce داخلش يه چندتا فايل sis هست حالا اگه روي هركدوم كليك كنين پيام نصب مثل هموني كه اول روشن كردن گوشي مياد رو ميبينين كه اسم و مشخصات برنامه توش معلومه حالا اگه اين همون برنامه مورد نظر شماست فايل sis مربوطه رو پاك كنين.حالا اگه گوشي ريست كنين ديگه پيامي نميده.
اينو كه من خيلي وقت پيش گفته بودم....
اولش بايد گوشي هك شده باشه ، بعدش تو پوشه private خود گوشي هست . بايد از اونجا پاك كنين
majidsana
25-07-2008, 11:07
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه اینکه ایکنهای دسترسی سریع رو از 4 تا به 5 تا افزایش داد باید چی کار کرد؟؟
majidsana
25-07-2008, 11:09
.................
سلام
status bar گوشی p990i رو میشه عوض کرد یا نه ؟
اگه میشه لطفا یه راهنمایی کنین .
توو این تاپیک گشتم ولی پیدا نکردم !
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه اینکه ایکنهای دسترسی سریع رو از 4 تا به 5 تا افزایش داد باید چی کار کرد؟؟
مگه یه همچین کاری توو p990 امکان پذیره ؟:18:
اگه شدنیه ، یکی بگه تا یاد بگیریم و لذتشو ببریم لطفا :8:
shahshahani
26-07-2008, 07:55
سلام
نه عزیز این عکس مال P990 نیست
احتمالا برای W950 باشه.
فکر نکنم بشه مگه اینکه با هک بشه یه کارایی کرد.
موفق باشی.
shahshahani
26-07-2008, 08:01
سلام
:18::18::18:
آقا به جان خودم چهار تا فونت باید بوده باشه.
بعد از ساختن پوشه fonts و ریختن فونت ها ریست کردی گوشی رو؟
اگه واقعا امضای من مشکل داشت یه سری به تاپیک فونت برای UIQ3 بزن.تو انجمن نرم افزار برای UIQ
آپدیت هم باعث میشه سرعت گوشی شما بیشتر بشه و دیگه هنگ نکنه و خطر هک کردن گوشی هم تا حدود زیادی از بین بره.
موفق باشی.
majidsana
26-07-2008, 13:34
سلام
نه عزیز این عکس مال P990 نیست
احتمالا برای W950 باشه.
فکر نکنم بشه مگه اینکه با هک بشه یه کارایی کرد.
موفق باشی.
این کار شدنیه من برنامشو پیدا کردم نصب میکنم اگر درست اجرا شد برنامرو میزارم اینجا حالشو ببرید:10:
این کار شدنیه من برنامشو پیدا کردم نصب میکنم اگر درست اجرا شد برنامرو میزارم اینجا حالشو ببرید:10:
فكر نكنم برنامه باشه !!! شايد منظورت Gdesk يا linkboye
اگه شدنيه از طريق هك بايد دنبالش باشي
سلام ...
یه چند تا status bar اگه دارین واسه p990 بزارین لطفا .
یا اگه جای دیگه هست لطفا لینک بدین تا از اونجا دان کنم ولی خوب میشه اگه توو همین تاپیک بزارینااا
مرسی
shahshahani
27-07-2008, 23:51
منظورت از Status bar همون آيكونهاشه
mohammad-p990i
28-07-2008, 01:19
منظورت از Status bar همون آيكونهاشه
:27:آره یعنی همون آیکنهای باتری ، آنتن ، بلوتوس ، تاسکمنیجر،استارت منو
مثل آیکنهایی که اینجا نشون میدم بفرما دانلود کنید
پوشه ZSBLIB را در مسیرD:\resource کپی کنی و بعد گوشیتون رو ریستارت کنید
آره ... منظورم همون بود :31:
مرسی محمد جان ... دستت درد نکنه
راستی اگه بازم داشتین لطفا بزارین ... :40:
shahshahani
28-07-2008, 09:55
بفرما:
اينم نمونه تغييرات ايجاد شده با اين پك:
اینم خود پک:
دست حسین خان هم درد نکنه.
NimoOol.HD2
28-07-2008, 11:44
:27:آره یعنی همون آیکنهای باتری ، آنتن ، بلوتوس ، تاسکمنیجر،استارت منو
مثل آیکنهایی که اینجا نشون میدم بفرما دانلود کنید
پوشه ZSBLIB را در مسیرD:\resource کپی کنی و بعد گوشیتون رو ریستارت کنید
سلام
حالا که این پک رو گذاشتید میشه ، این پک Xbox و نوار استاتوس بار و اون 4 تا آیکون استاتوس بار رو هم بزارید ؟
NimoOol.HD2
28-07-2008, 15:33
سلام به همگي
کمک
یکی از دوستان گفت که چجوری از شر پیغام نصب برنامه ها بعد از ریستارت گوشی خلاص بشیم ، من اون کارو کردم . احتمالا یه دونه رو اشتباهی پاک کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا گوشیم تا روشن میشه ریستارت میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته تا پریروز یه بار ریست میشد دیگه نمیشد . تا گوشی رو خاموش کنی و روشن کنی دوباره یه بار ریست میشد و میرفت تو گوشی
ولی دیگه نه
هی گوشیم روشن خاموش میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مموری رو در اوردم درست شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا کسی میشه اون فولدر رو برام آپلود کنه ؟
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم
سلام
بچه ها این p900مگه سینبانم ساپورت نمی کنه چرا هر بازی از نوکیا می گیرم که پسوندش سیس هست رو نصب نمی کنه؟
بفرما:
اينم نمونه تغييرات ايجاد شده با اين پك:
اینم خود پک:
دست حسین خان هم درد نکنه.
اقا من این پک رو گرفتم حالا چجوری باید ازش استفاده کنم؟
سلام
بچه ها این p900مگه سینبانم ساپورت نمی کنه چرا هر بازی از نوکیا می گیرم که پسوندش سیس هست رو نصب نمی کنه؟
اولا سينبانم نه سيمبين
دوما سيمبين سوني اريكسون uiq هست و با سيمبين نوكيا فرق ميكنه ، طبيعتا فايل هاي اين دو گوشي هم به هم نمي خوره
دوما سيمبين سوني اريكسون uiq هست و با سيمبين نوكيا فرق ميكنه ، طبيعتا فايل هاي اين دو گوشي هم به هم نمي خوره
خیلی متشکر از غلت املایی که گرفتید ! دی:
اما برنامه هاش که می خوره؟ مثلا این برنامه اس ام اس فارسی
خیلی متشکر از غلت املایی که گرفتید ! دی:
اما برنامه هاش که می خوره؟ مثلا این برنامه اس ام اس فارسی
خواهش ميكنم
نه برنامه هاش نمي خوره ، اون برنامه اي كه ميگي جاواست كه به همه گوشي ها مي خوره
mohammad-p990i
29-07-2008, 00:20
سلام
حالا که این پک رو گذاشتید میشه ، این پک Xbox و نوار استاتوس بار و اون 4 تا آیکون استاتوس بار رو هم بزارید ؟
شما برای اینکه بخواهید این تغییرات رو روی گوشیتو انجام بدین باید اول گوشیتو رو هک کنید یه سری به اینجا بزن
:11:
mohammad-p990i
29-07-2008, 00:29
کمک
یکی از دوستان گفت که چجوری از شر پیغام نصب برنامه ها بعد از ریستارت گوشی خلاص بشیم ، من اون کارو کردم . احتمالا یه دونه رو اشتباهی پاک کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا گوشیم تا روشن میشه ریستارت میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته تا پریروز یه بار ریست میشد دیگه نمیشد . تا گوشی رو خاموش کنی و روشن کنی دوباره یه بار ریست میشد و میرفت تو گوشی
ولی دیگه نه
هی گوشیم روشن خاموش میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مموری رو در اوردم درست شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین اگه هیچ برنامه ای هالا رو گوشیت نصب نکدی برو و پوشه private رو از مموریت پاک کن
نترس چیزی نمیشه من خودم یه بار امتحان کردم
shahshahani
29-07-2008, 09:39
کمک
ولی دیگه نه
سلام نیما خان
باور کن پوشه prevate مموری من خالیه خالیه....
اگه باورت نمیشه بگو تا برات یه اسکرین شات بزارم.حتی یه فولدر هم توش نیست.
چون من همه برنامه هام رو تو خود گوشی نصب میکنم تا این مشکل رو نداشته باشم.
شرمنده که نتونستم کمکت کنم.
موفق باشی.
shahshahani
29-07-2008, 09:42
اقا من این پک رو گرفتم حالا چجوری باید ازش استفاده کنم؟
شما پوشه ای رو که گرفتین عینا تو مموری پوشه resource کپی کنین.
دقت کنین خود پوشه نه محتویاتش.اگه پیغام جایگزینی داد همه رو yes بزنین.
بعد گوشی رو ریستارت کنین.
موفق باشین.
NimoOol.HD2
29-07-2008, 16:42
سلام نیما خان
باور کن پوشه prevate مموری من خالیه خالیه....
اگه باورت نمیشه بگو تا برات یه اسکرین شات بزارم.حتی یه فولدر هم توش نیست.
چون من همه برنامه هام رو تو خود گوشی نصب میکنم تا این مشکل رو نداشته باشم.
شرمنده که نتونستم کمکت کنم.
موفق باشی.
سلام
آخه من بعد از اون با این مشکل .... مواجه شدم !! ( اووو )
نگاه کن این ارور رو میده :
ااا گوشی رو ریستارت کردم ولی دیگه اصلا هیچ اروری نداد و رفت توی گوشی
ای قربونت برم که دستت شفاست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون عزیزم
همین که جوابمو دادی ممنون
سلام
میشه توضیح بدید چطور تنظیمات رو انجام بدم تا اطلاعات محلی رو بنویسه ... همون که اسم خیابونی که تووش هستی یا نزدیک ترین دکل مخابراتی هست رو مینویسه ... گوشیم p990 و همراه اول ... مرسی
سلام
میشه توضیح بدید چطور تنظیمات رو انجام بدم تا اطلاعات محلی رو بنویسه ... همون که اسم خیابونی که تووش هستی یا نزدیک ترین دکل مخابراتی هست رو مینویسه ... گوشیم p990 و همراه اول ... مرسی
برو به مسير control panel > messaging >area information > و بعد تيك area information رو بزن
كسي برنامه touchdial رو گوشيش نصب كرده ؟
مي خواستم بدونم اين يه program هست ؟ يعني نميشه به جاي شماره گير خود گوشي استفاده كرد ؟
shahshahani
29-07-2008, 23:42
سلام
نه برنامه نيست
مثل آيكون ها هستش كه بايد تو ريسورس كپي بشه
جاي شماره گير اصلي هم ميشينه
اگه نداريش بگو تا بهت بدم
موفق باشي
mohammad-p990i
30-07-2008, 01:26
كسي برنامه touchdial رو گوشيش نصب كرده ؟
مي خواستم بدونم اين يه program هست ؟ يعني نميشه به جاي شماره گير خود گوشي استفاده كرد ؟
یه راه داره اون هم اینکه با هک بزاری جای شماره گیر خود گوشی تو اون چهار آیکن اصلی
یه سر با اینجا بزن بهت مبگه چجوری
سلام
نه برنامه نيست
مثل آيكون ها هستش كه بايد تو ريسورس كپي بشه
جاي شماره گير اصلي هم ميشينه
اگه نداريش بگو تا بهت بدم
موفق باشي
اگه لطف كني بزاري ممنون ميشم. يا لينك دانلودشو بده
shahshahani
30-07-2008, 12:28
اگه لطف كني بزاري ممنون ميشم. يا لينك دانلودشو بده
سلام
آخ آخ ببخشید.:5:من حواسم نبود.اینی که الان براتون میزارم نصبیه و جای شماره گیر phone میشینه.
شرمنده و موفق باشی.:10:
شما پوشه ای رو که گرفتین عینا تو مموری پوشه resource کپی کنین.
دقت کنین خود پوشه نه محتویاتش.اگه پیغام جایگزینی داد همه رو yes بزنین.
بعد گوشی رو ریستارت کنین.
موفق باشین.
متشکر
من رفتم تو پوشه ریسورس فقط فنت بود همین به راحتی کپی شد منتها دقیقا شبیه این عکس نشده و فقط یه چندتا ایکناش عوض شد مثلا بقیه چیزاش فرق نکرد مشکل از کجاست؟
دوستان من یه فریمور دانلود کردم میخواستم ببینم با چی بریزم رو گوشیم.؟
.
:
.
:
.
با ++xs میشه.؟
mohammad-p990i
31-07-2008, 20:39
دوستان من یه فریمور دانلود کردم میخواستم ببینم با چی بریزم رو گوشیم.؟
.
:
.
:
.
با ++xs میشه.؟
ببخشید میشه بیشتر توضیح بدین:11:
سلام ... contacts گوشیم باز نمیشه ! application closed میزنه ... چیکار کنم درست بشه ... حتی master reset هم کردم ولی نشد ... اگه میشه کمکم کنین ... مرسی
mohammad-p990i
01-08-2008, 12:32
سلام ... contacts گوشیم باز نمیشه ! application closed میزنه ... چیکار کنم درست بشه ... حتی master reset هم کردم ولی نشد ... اگه میشه کمکم کنین ... مرسی
ببین یه راه داره و با این روش تمام مسجهات و تمام شماره هات پاک میشه و این راه بهت کمک میکنه تا گوشیت رو فلش نکنی
روش: اول باید کد*<*>>*>* رو میزنی میدونی که چه کدی هست(>یعنی راست <یعنی چپ)
و بعد که اون صفحه اومد گذینه format internal dick رو بزن
گوشیت فرمت میشه و بعد درست میشه:10:
ببین یه راه داره و با این روش تمام مسجهات و تمام شماره هات پاک میشه و این راه بهت کمک میکنه تا گوشیت رو فلش نکنی
روش: اول باید کد*<*>>*>* رو میزنی میدونی که چه کدی هست(>یعنی راست <یعنی چپ)
و بعد که اون صفحه اومد گذینه format internal dick رو بزن
گوشیت فرمت میشه و بعد درست میشه:10:
محمد جان این کد رو باید کجا بزنم ؟... و در ضمن یه backup از contacts هام دارم ... میشه بعد از اینکه اینترنال فرمت شد با اونا restore کنم و شماره های دفترچه رو از دست ندم ؟
یه سوال دیگه هم دارم ... فرق این با master reset چیه ؟
مرسی :11:
mohammad-p990i
01-08-2008, 14:14
محمد جان این کد رو باید کجا بزنم ؟... و در ضمن یه backup از contacts هام دارم ... میشه بعد از اینکه اینترنال فرمت شد با اونا restore کنم و شماره های دفترچه رو از دست ندم ؟
یه سوال دیگه هم دارم ... فرق این با master reset چیه ؟
مرسی :11:
این کد رو باید با صفحه کلید و به صورت سماره گرفتن وارد کنی (معمولی)
نه تنها راه اینه که شماره ها رو یاداشت کنی
فرقش اینه که master reset فقط تنظیمات و برنامه ها رو پاک میکنه ولی format enternal dick تمام گوشیت رو فرمت میکنه:10:
این کد رو باید با صفحه کلید و به صورت سماره گرفتن وارد کنی (معمولی)
نه تنها راه اینه که شماره ها رو یاداشت کنی
فرقش اینه که master reset فقط تنظیمات و برنامه ها رو پاک میکنه ولی format enternal dick تمام گوشیت رو فرمت میکنه:10:
محمد جان شماره هامو لازم دارم ... از همشون روو مموری هم backup گرفتم ... اگه مموری رو در بیارم و اینترنال فرمت کنم و بعدش که تموم شد مموری رو بزارم توش ، نمیشه restore کرد ؟ ... مموری که فرمت نشده !
یه سوال دیگه هم داشتم ... فلیپ رو که برداشتم ، چطوری چپ و راست رو وارد کنم ؟ باید فلیپ رو وصل کنم یا اینطوری هم میشه ؟
مرسی
mohammad-p990i
01-08-2008, 14:59
محمد جان شماره هامو لازم دارم ... از همشون روو مموری هم backup گرفتم ... اگه مموری رو در بیارم و اینترنال فرمت کنم و بعدش که تموم شد مموری رو بزارم توش ، نمیشه restore کرد ؟ ... مموری که فرمت نشده !
یه سوال دیگه هم داشتم ... فلیپ رو که برداشتم ، چطوری چپ و راست رو وارد کنم ؟ باید فلیپ رو وصل کنم یا اینطوری هم میشه ؟
مرسی
نه کاری به مموری کارد نداره فقط مموری خود گوشی
آره دیگه باید فلیپ رو وصل کنی:10:
vahid_civil
02-08-2008, 00:41
من چند وقتیه صدای گوشیم خیلی ضعیف شده و بعد از چند لحظه اکثر تماس هام قطع میشه.
دوستام از دستم شاکین میگن گوشیتو عوض کن !
با هک صدای اسپیکر درست میشه ؟
mohammad-p990i
02-08-2008, 01:20
نه کاری به هک نداره برای درست شدن تماسها برو گوشیت رو مستر ریست کن
و برای صدات من میگم برو فلش کن:10:
vahid_civil
02-08-2008, 10:02
نه کاری به هک نداره برای درست شدن تماسها برو گوشیت رو مستر ریست کن
و برای صدات من میگم برو فلش کن:10:
ممنون. اگه مستر ریست کنم تنظیمات هک گوشیم از بین میره ؟
mohammad-p990i
02-08-2008, 10:09
نه:10:
محمد جان با اینترنال فرمت تنظیمات هک گوشی از بین میره ؟
mohammad-p990i
02-08-2008, 15:10
محمد جان با اینترنال فرمت تنظیمات هک گوشی از بین میره ؟
آره دیگه پاک میشه:10:
مموری خوب واسه p990 چه مارکی خوبه تا هنگ نکنه و سرعتش کم نشه ؟
من الان یه sony high speed 1GB دارم و میخوام یه مموری 2 یا 4 بگیرم .
چی بگیرم ... اگه میشه زود راهنمایی کنید چون الان میخوام برم بخرم . مرسی
mohammad-p990i
02-08-2008, 17:15
مموری خوب واسه p990 چه مارکی خوبه تا هنگ نکنه و سرعتش کم نشه ؟
من الان یه sony high speed 1GB دارم و میخوام یه مموری 2 یا 4 بگیرم .
چی بگیرم ... اگه میشه زود راهنمایی کنید چون الان میخوام برم بخرم . مرسی
من درست نمیشناسم
ولی روی گوشی خودم یه( 2GB SanDick (maguc gate و سرعتش هم خوبه یه چیزی بگم باید رنگش آبی باشه معمولا" توی بازار هست با رنگی سیاه این خیلی سرعتش پایینه پس یکی از نشونه هاش رنگش هست ( آبی ):10:
من درست نمیشناسم
ولی روی گوشی خودم یه( 2GB SanDick (maguc gate و سرعتش هم خوبه یه چیزی بگم باید رنگش آبی باشه معمولا" توی بازار هست با رنگی سیاه این خیلی سرعتش پایینه پس یکی از نشونه هاش رنگش هست ( آبی ):10:
مرسی ... رفتم یه 2GB SanDick magic gate به رنگ آبی خریدم :5:
mohammad-p990i
02-08-2008, 21:51
مرسی ... رفتم یه 2GB SanDick magic gate به رنگ آبی خریدم :5:
آفرین راستی آبی پر رنگه یا کم رنگ:13:
آفرین راستی آبی پر رنگه یا کم رنگ:13:
آبیش مثه اون رم 64 فابریک خود گوشیه
من مموري مشكي 1ْGb دارم و يك ساله دارم ازش استفاده مي كنم ، تا الان هيچ مشكلي هم نداشته الن مي خوام 2 بخرم... چرا ميگين آبي بخر ؟ مشكي خوب نيست ؟
من مموري مشكي 1ْGb دارم و يك ساله دارم ازش استفاده مي كنم ، تا الان هيچ مشكلي هم نداشته الن مي خوام 2 بخرم... چرا ميگين آبي بخر ؟ مشكي خوب نيست ؟
اولا که سعی کن sandisk بگیری ... من از هر کی پرسیدم اینو پیشنهاد داده ... میگن sony ها بیشترش تقلبی هست .
در ضمن وقتی خود SE توو پک گوشی sandisk آبی میزاره حتما خوبه که میزاره دیگه . (این نظر منه):5:
shahshahani
04-08-2008, 09:24
منم جدیدا یه 2 گیگ آبی پر رنگ خریدم خوب بود. البته برای خودم نه برای یه W810 خریدم.ولی اگه خراب باشه فکر نکنم تو گوشی های مختلف فرقی بکنه. فکر کنم 14 هزار تومن قیمتش بود.از علاءالدین هم خریدم.
موفق باشید.
shahshahani
04-08-2008, 09:34
مرسی
سلام
بک آپی که گرفتین میره توی پوشه other توی مموری . درسته؟
شما برای برگردوندن شماره هاتون دو تا راه دارین:
1- خیلی راحت میرین توی پوشه Other و روی اون فایل بک آپ کلیک میکنین.
2- میرین توی contact و از منو بالا گزینه contact manager و بعد Restore رو انتخاب میکنین.
برای رفتن به سرویس منو نیازی به نصب مجدد فلیپ ندارین.
باز دو راه براتون مینویسم:
1- اگه گوشیتون رو هک کرده باشین و اون هک مربوط به استارت منو که خیلی کامل بود رو ریخته باشین همونجا گزینه سرویس منو هست.
2- از صفحه اصلی phone رو بالا بیارین و به این ترتیب عمل کنین:
بالا - ستاره - پایین - پایین - ستاره - پایین - ستاره
منظور از بالا و پایین چرخاندن جاگ به طرف بالا و پایین هست.در ضمن فرق مستر ریست با فورمت اینترنال دیسک اینه که تو دومی از شما پسوورد لاک گوشی رو نمیپرسه و بهتر هست و هیچی باقی نمیزاره.
موفق باشید.
shahshahani
04-08-2008, 09:39
سلام وحید جون....:40: چطوری؟
بستگی به این داره که : سیم کارتت چیه؟ و منطقه تون کجاست؟
مال منم مثل این سرماخورده ها بوق میخوره.:31:هی وسطش صداش میگیره.البته برای من ایرانسله.
با هک صدای اسپیکر زیاد میشه و مواظب باش وسط کار سوتی ندی که حتما آپدیت رو افتادی.من دو بار به خاطر افزایش صدا مجبور شدم آپدیت کنم و الانم بیخیالش شدم.:27: یه جای کار سوتی بدی دیگه گوشیت بالا نمیاد.
موفق باشی.
Antigirl
04-08-2008, 11:37
یه سوال داشتم
Antigirl
04-08-2008, 11:39
من گوشی p990 دارم یه چند وقتی هست که وقتی عکس میگیرم اصلاً قبول نمیکنه یا ارور میده
بهدشم آهنگهای توی رمش هم نمیشناسه
شما بگید من چی کار کنم.
ممنون
یه سوال داشتم
من گوشی p990 دارم یه چند وقتی هست که وقتی عکس میگیرم اصلاً قبول نمیکنه یا ارور میده
بهدشم آهنگهای توی رمش هم نمیشناسه
شما بگید من چی کار کنم.
ممنون
بهتره سوالاتتو تو يك پست بنويسي . مشكل از مموريته ، مموري رو يه گوشي ديگه امتحان كن يا يه مموري ديگه بذار تو گوشيت ببين درست ميشه يا نه
death knight
04-08-2008, 15:50
p990 چرغ قوه نداره؟ ضبط صدا چطور؟RECORD SOUND
هر چي ميگردم چيزي پيدا نميكنم
--------------------------------------
يه چند تايي هم بازي خوب و يه قران با ترجمه فارسي ميخاستم
پيشاپيش تشكر ميكنم از دوستان
تشكر كردم بابت امضا
shahshahani
mohammad-p990i
04-08-2008, 16:27
p990 چرغ قوه نداره؟ ضبط صدا چطور؟RECORD SOUND
هر چي ميگردم چيزي پيدا نميكنم
يه چند تايي هم بازي خوب و يه قران با ترجمه فارسي ميخاستم
پيشاپيش تشكر ميكنم از دوستان
تشكر كردم بابت امضا
shahshahani
سلام بفرما
این برای چراغ قوه
این برای برنامه هات
این هم برای درخواستات
فرمایش دیگه ای هم هست:13:
death knight
04-08-2008, 17:23
ممنونم اما من هك بلد نيستم
--------
ضبط صدا چطور؟record Sound
mohammad-p990i
04-08-2008, 18:30
ممنونم اما من هك بلد نيستم
--------
ضبط صدا چطور؟record Sound
این هم آموزش هک UIQ3
و برای ضبط صدا باید بگم که هنوز برنامه برای ضبط صدا هنگام مکالمه نیومده:41:
دیگه چی؟:5:
یه سوال:
بهتره برنامه ها و بازیها توو مموری نصب بشه یا توو حافظه خود گوشی ؟
شما توو کدوم نصب میکنید ؟!
یه سوال:
توي مموري خود گوشي به نظر من بهتره ، البته بديش اينه كه اگه مموريت تو گوشي نباشه اون برنامها رو نميشه استفاده كرد . ولي اگه توي حافظه خود گوشي نصب كني چون حافظه داخليش زياد نيست سرعتش مياد پايين تر
mohammad-p990i
05-08-2008, 01:25
توي مموري خود گوشي به نظر من بهتره ، البته بديش اينه كه اگه مموريت تو گوشي نباشه اون برنامها رو نميشه استفاده كرد . ولي اگه توي حافظه خود گوشي نصب كني چون حافظه داخليش زياد نيست سرعتش مياد پايين تر
آره من هم با نظر این دوستمون موافقم بهتره توی مموری نصب بشه بهتره و سرعت هم پایین نمیاره
و یه چیزی هم هست که عصاب من رو به هم ریخته برنامه هایی که توب مموری نصب میشه
وقتی ون رو از تولز به یه جای دیگه انتقال میدی و
وقتی به کامچیوتر وصل میکنی بر میگرده سرجاش یعنی تولز اینش بده:10:
shahshahani
05-08-2008, 07:48
یه سوال:
آره من هم با نظر این دوستمون موافقم بهتره توی مموری نصب بشه بهتره و سرعت هم پایین نمیاره
و یه چیزی هم هست که عصاب من رو به هم ریخته برنامه هایی که توب مموری نصب میشه
وقتی ون رو از تولز به یه جای دیگه انتقال میدی و
وقتی به کامچیوتر وصل میکنی بر میگرده سرجاش یعنی تولز اینش بده:10:
سلام به همگی....
منم اول رو مموری نصب میکردم و به همین مشکلات رسیدم.این شد که کندی سرعت رو به اعصاب خوردگی ترجیح دادم.در کل به نظر من بهتره رو حافظه گوشی باشه.
موفق باشید.:10:
Antigirl
05-08-2008, 19:47
بهتره سوالاتتو تو يك پست بنويسي . مشكل از مموريته ، مموري رو يه گوشي ديگه امتحان كن يا يه مموري ديگه بذار تو گوشيت ببين درست ميشه يا نه
اول چشم
دوم اگه مشکل از مموری بود چه کار کنم ؟
shahshahani
06-08-2008, 08:12
اول چشم
دوم اگه مشکل از مموری بود چه کار کنم ؟
خب این که پرسیدن نداره....
بنداز دور یکی دیگه بخر.
موفق باشی.
کمکم کنید من گوشی P990 دارم یک رم یک گیگا خرید کردم وقتی رم را می گذارم پیام خطا memory corrupt D می دهد
shahshahani
06-08-2008, 12:17
عزیز مموریت خرابه.موقع خریدن گوشیت رو ببر همونجا تست کن اگه به گوشیت خورد بعد بخر.
موفق باشی.
NINTENDO_DS
06-08-2008, 13:52
رم سونی نخر بازم میگم سعی کن رم سن دیسک بخری
NimoOol.HD2
06-08-2008, 22:50
سلام
بچه ها میشه یه راه حلی پیش پای من بزارید ؟
من گوشیمو آپدیت کردم ، حالا سریع ترین راه برای افزایش اس ام اس هام چیه ؟ ( سری قبلیام بک آپ نگرفتم !)
mohammad-p990i
07-08-2008, 21:44
من گوشیمو آپدیت کردم ، حالا سریع ترین راه برای افزایش اس ام اس هام چیه ؟ ( سری قبلیام بک آپ نگرفتم !)
منظورتون چیه یعنی چجوری میشه SMS بیشتر در یافت کنی یا چجوری میشه حافظه SMS رو بیشتر کرد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
shahshahani
08-08-2008, 02:17
سلام
بچه ها میشه یه راه حلی پیش پای من بزارید ؟
سلام
سريع ترين راه اينه كه بشيني با يه بنده خداي اهل حال اس ام اس بازي كني:31:
موفق باشي
راستی p990 چقدر حافظه واسه sms داره .
من الان نزدیک 800-900 تا sms دارم ولی نمیگه حافظه پر شده .
اصلا محدودیت داره ؟!
راستی p990 چقدر حافظه واسه sms داره .
من الان نزدیک 800-900 تا sms دارم ولی نمیگه حافظه پر شده .
اصلا محدودیت داره ؟!
محدوديت داره ، فكر كنم چيزي نزديك 1000 تا باشه . مال من كه اينجوري بوده
وقتي هم پر بشه علامت مسيج تو استاتوس بار مياد كه زيرش علامت مموريه
amirkhan_20e20
08-08-2008, 10:44
محدودیت نداره . تا وقتی که مموری پر نشده باشه جا داره .
واسه مموری هم یه مارک دیدم که اسمش transfer یا یه چی مثل این بود . به نظر من این بهتره . و البته قیمتش هم یه خورده بالا تر .
amirkhan_20e20
08-08-2008, 10:48
یه چیذ جالب امروز دیدم .
یکی از دوستان که از المان اومده بود گوشیش 990 بود . حالا ببین که چی به اونا میدن و ما چی داریم !!!!
1- قلم گوشیش مثل ما نبود . مثل انتن از هم باز میشد !
2- سیستم عامل هم واسه همون خط t-mobile بود که از همه جالبتر یه نوار کنار صفحه بود که ایکنهای منو رو داشت .
3- یه ذره هم به نظر باریکتر بود
آخرش ما نفهمیدیم که مال ما اصلیه یا مال اون .
این کشور دوست و همسایه چین همه جا رو ترکونده .
shahshahani
08-08-2008, 11:10
یه چیذ جالب امروز دیدم .
یکی از دوستان که از المان اومده بود گوشیش 990 بود . حالا ببین که چی به اونا میدن و ما چی داریم !!!!
1- قلم گوشیش مثل ما نبود . مثل انتن از هم باز میشد !
2- سیستم عامل هم واسه همون خط t-mobile بود که از همه جالبتر یه نوار کنار صفحه بود که ایکنهای منو رو داشت .
3- یه ذره هم به نظر باریکتر بود
آخرش ما نفهمیدیم که مال ما اصلیه یا مال اون .
این کشور دوست و همسایه چین همه جا رو ترکونده .
سلام
احتمالا گوشی اون تقلبی بوده...
سیستم عاملش T-Mobile نبوده.فریمورش این بوده.منم یه بار بردم گوشیمو فلش کردم همینجوری شد.
اون آیکن ها هم یه برنامه هست.الان یادم نمیاد کدوم بود.تو قسمت برنامه های کاربردی بگردی پیدا میشه.
از لحاظ ابعاد ظاهری هم نمیدونم چی بگم...
موفق باشی
قلم گوشیش مثل ما نبود . مثل انتن از هم باز میشد !
منم توو هر سایت داخلی و خارجی دیدم قلمش مثه واسه خودمون بود نه جور دیگه .
H M R 0 0 7
08-08-2008, 11:42
- قلم گوشیش مثل ما نبود . مثل انتن از هم باز میشد !
خوب مال منم اینجوریه دیگه! به 3 تیکه تقسیم میشه که میشه بازش کرد.مگه مال شما اینجوری نیست؟
shahshahani
08-08-2008, 11:52
فکر کنم مثل آنتن یعنی اینکه مثل آنتن ماشین قسمت هاش تو همدیگه جمع بشن.یعنی برن تو همدیگه و کوتاه بشه.
نمیدونم اگه خود امیر خان بیاد توضیح بیشتر بده همه میفهمن.
موفق باشید
مال منم باز میشه ، 3 تیکه ، ولی مثله آنتن نه ...
اصلا اگه میشه یه عکس ازش بزاری خیلی خوبتر میشه ...
amirkhan_20e20
08-08-2008, 18:48
فکر کنم مثل آنتن یعنی اینکه مثل آنتن ماشین قسمت هاش تو همدیگه جمع بشن.یعنی برن تو همدیگه و کوتاه بشه.
نمیدونم اگه خود امیر خان بیاد توضیح بیشتر بده همه میفهمن.
موفق باشید
اره مثل انتن بیرون میومد .
اون برنامه اسمش gdesk هست که بابا بعد این هم وقت یعنی فرق اونو با فیرمور نمیدونیم ؟ دستت درد نکنه .
این قسمت منو هم روی گوشی بود . همون کنار سمت چپ . یه چی مثل همون ویستا که روی جی دسک لود میشه .
اصلا اون برنامه روی گوشیش تصب هم نبود . چه برسه که لود شده باشه . واسه خود t-mobile بود که خطش رو که گرقته بوده این گوشی هم روش بوده .
vahid_civil
08-08-2008, 19:22
مگه مهمه آنتنش چه شکلی باشه ؟ !
مهم اینه که راضی باشیم !
سلام
یه مشکل !!!
توو بعضی سایت ها وقتی با مرورگر خود گوشی میرم فارسی رو برعکس نشون میده و گاهی جدا
مثلا به جای سلام مینویسه م ا ل س یا مالس
ولی بعضی سایت ها مشکلی ندارن ... مثلا همین پی سی ورلد درسته
از مرورگر دیگه ای تا حالا استفاده نکردم چون واسه خود گوشی به نظرم خوبه
به نظرتون مشکل از چیه ؟؟
shahshahani
08-08-2008, 20:15
اره مثل انتن بیرون میومد .
اون برنامه اسمش gdesk هست که بابا بعد این هم وقت یعنی فرق اونو با فیرمور نمیدونیم ؟ دستت درد نکنه .
این قسمت منو هم روی گوشی بود . همون کنار سمت چپ . یه چی مثل همون ویستا که روی جی دسک لود میشه .
اصلا اون برنامه روی گوشیش تصب هم نبود . چه برسه که لود شده باشه . واسه خود t-mobile بود که خطش رو که گرقته بوده این گوشی هم روش بوده .
سلام
بابا چرا میزنی امیر خان.......:31:
همینجوری یه حدسی زدم.شما سخت نگیر.اگه ممکنه یه عکس ازش برامون بزار.
ممنون:10:
shahshahani
08-08-2008, 20:43
سلام
یه مشکل !!!
توو بعضی سایت ها وقتی با مرورگر خود گوشی میرم فارسی رو برعکس نشون میده و گاهی جدا
مثلا به جای سلام مینویسه م ا ل س یا مالس
ولی بعضی سایت ها مشکلی ندارن ... مثلا همین پی سی ورلد درسته
از مرورگر دیگه ای تا حالا استفاده نکردم چون واسه خود گوشی به نظرم خوبه
به نظرتون مشکل از چیه ؟؟
این مشکل مال اپرا هست.تو کامپیوتر هم بعضی وقتها برای من اینجوری میشه.
amirkhan_20e20
09-08-2008, 00:57
سلام
بابا چرا میزنی امیر خان.......:31:
همینجوری یه حدسی زدم.شما سخت نگیر.اگه ممکنه یه عکس ازش برامون بزار.
ممنون:10:
عکس بزارم . طرف رفت . مهمون شرکتمون بود .
Antigirl
09-08-2008, 09:51
خب این که پرسیدن نداره....
بنداز دور یکی دیگه بخر.
موفق باشی.
:18:یعنی رمم باطله نگو تو رو خدااااااااااااااااا:19::19::19: :19::19::19::19:
JAVAD_YAS14
09-08-2008, 14:26
سلام دوستان
1میشه بگید که چطوری میشه کیبورد فارسی و فونت فارسی برا p990 ریخت
یعنی چهطوری میتونم کاری کنم که گوشیم فارسی رو به طور کامل ساپورت کنه
2 ایا راهی هست که بشه کیفیت دوربین این گوشی رو بیشتر کرد
LARAMAHDICRAFT
09-08-2008, 14:51
ببخشید میشه یه سایت معرفی کنین که توش بازی و نرم افزار واسه990داشته باشه توی قسمت بازیها که نبود.:41:
سلام دوستان
1میشه بگید که چطوری میشه کیبورد فارسی و فونت فارسی برا p990 ریخت
یعنی چهطوری میتونم کاری کنم که گوشیم فارسی رو به طور کامل ساپورت کنه
2 ایا راهی هست که بشه کیفیت دوربین این گوشی رو بیشتر کرد
بله
برای اینکه فونت گوشیت رو عوض کنی و بتونی فارسی دریافت کنی و بخونی به این تاپیک یه سر بزن
و برای اینکه بتونی فارسی بنویسی بهتره از virtual keyboard p1 استفاده کنی و گوشیتو هک کنی که برای این کار هم یه سر به اینجا بزن
موفق باشی
با عرض سلام خدمت P990 دارها.:11:.
.
من از سایته تاپ اس ای که روسی هم هست آخرین ورژن فریمور P990 رو گرفتم (40مگ بود) فقط میخواستم بدونم اینو چجور رو گوشیم راش بندازم با چه برنامه ای.؟
.
راه و رسمشو بگید ممنون میشم.
.:20:.
.
AC Schnitzer
10-08-2008, 10:10
من P910 دارم چند روز هست که مموری رو نمیخونه و Error میده. Disk is corrupted ولی کامپیوتر میخونه.
مشکل از کجاست؟
من P910 دارم چند روز هست که مموری رو نمیخونه و Error میده. Disk is corrupted ولی کامپیوتر میخونه.
مشکل از کجاست؟
من تا حالا این مشکل رو نداشتم ولی به نظرم اولین کاری که میتونی بکنی یه فرمت هست
با کامپیوتر هم که میتونی فایلهاتو نگه داری پس بی ضرره به نظرم
ببخشید میشه یه سایت معرفی کنین که توش بازی و نرم افزار واسه990داشته باشه توی قسمت بازیها که نبود.:41:
همين سايت خودمون كامله
هر چي جديد بياد بچه ها لطف مي كنن در تاپيك هاي برنامه و بازي قرار مي دن
سلام ، دوستان راهی هست که بشه بدون اتصال به اینترنت گوشیمو آپدیت کنم !؟
mohammad-p990i
10-08-2008, 23:29
مشکل از کجاست؟
اگه با کامپیوتر فرمت نشد فکر کنم مموریت ویروس گرفته و هیچ کاریش نمیشه کرد برو با فروشنده نشون بده:10:
با عرض سلام خدمت P990 دارها.:11:.
.
من از سایته تاپ اس ای که روسی هم هست آخرین ورژن فریمور P990 رو گرفتم (40مگ بود) فقط میخواستم بدونم اینو چجور رو گوشیم راش بندازم با چه برنامه ای.؟
.
راه و رسمشو بگید ممنون میشم.
.:20:.
.
من درست نمیدونم ولی فکر کنم با باکس ولی باز هم میگو درست نمیدونم شاید
سلام ، دوستان راهی هست که بشه بدون اتصال به اینترنت گوشیمو آپدیت کنم !؟
آره با باکس آپدیت شده:11:
من ميخوام P1i بخرم .
بخرم ؟
من ميخوام P1i بخرم .
بخرم ؟
دوست خوبم باید بری به مشاوره خرید گوشی
اگه قرار بود اشتباه هم بری باید میرفتی توو تاپیک P1
این قضیه کوچکترین ربطی به P990 نداره به خدا
برای اطلاع این هم آدرس تاپیک P1
موفق باشی
سلام دوستان مشیه آموزش تصویری جدا کردن فیلیپ p990 رو قرار بدین.
mohammad-p990i
12-08-2008, 19:02
دوست عزيز كاري كه نداره
اول درب باطري رو باز ميكني و در پايين گوشي در دو گوشه دوتا پيچ قرمز هستش(معمولا" قرمز هستش)
شما بايد اون پيچ هارو باز كنيد
بعد از در رو باز كن و از اونجاييكه يا برامدگي روي در هستش(همون جايي كه مدل رو نوشته) فشار بده به بيرون
بعد فليپ جدا ميشه
بعد شما ائن تيكه ديگه ور جاي فليپ قرار ميدين:10:
و در آخر پيچهارو ببندين همين:10:
shahshahani
13-08-2008, 09:57
آموزش تصویری تو همون بروشور که تو جعبش هست وجود داره.
موفق باشید.
NimoOol.HD2
14-08-2008, 12:16
سلام
من فلیپ گوشیم رو بعد از مدت ها دوباره بستم
من تو این مدت دو بار آپدیت کرده بودم و تنظیمات مسیجینگ گوشیم ، رفته بود روی پیش فرضش .
حالا یه سوال
چون خیلی وقته با فلیپ کار نکردم یادم رفته
چجور میشه دیکشنری ( اصطلاح گوشی های نوکیا هست ، شرمنده ) رو خاموش کرد ؟
منظورم اینه که اگه دکمه 2 رو بزنی تا بخوای B رو انتخاب کنی ، یه لیستی زیرش باز میشه و باید با جهت ها بیاری روش تا بتونی انتخابش بکنی
حالا چیجوری این رو خاموش کنم ؟
دكمه ستاره رو چند ثانيه نگه دار تا علامتش بره
vahid_civil
14-08-2008, 21:54
یکی میگفت 990 شده 200 تومن راست میگه ؟
البته ما که کاری نداریم. یه وقت خز نشه !
NimoOol.HD2
14-08-2008, 22:11
دكمه ستاره رو چند ثانيه نگه دار تا علامتش بره
ایول
دستت درد نکنه
من تمام تنظیمات Setting رو دستکاری کردم ولی اصلا به فکرم نرسید دکمه * !!!
shahshahani
15-08-2008, 00:39
سلام
دکمه تایید فلیپ من از کار افتاده.کسی میدونه مشکل از کجاست؟ضربه هم نخورده.فقط دکمه تایید (اون وسطی بین چهار جهت) از کار افتاده.
قابل تعمیر هست یا نه؟
ممنون.
بشنو و باور نكن.....
mohammad-p990i
15-08-2008, 01:47
سلام
دکمه تایید فلیپ من از کار افتاده.کسی میدونه مشکل از کجاست؟ضربه هم نخورده.فقط دکمه تایید (اون وسطی بین چهار جهت) از کار افتاده.
قابل تعمیر هست یا نه؟
ممنون.
دوست عزیز یه بار فلیپ رو باز کن و بزار سر جاش ببین درست نمیشه خبرش رو بده
NimoOol.HD2
15-08-2008, 19:05
سلام
قابل تعمیر هست یا نه؟
ممنون.
سلام
متاسفم
یکی از دوستام همینجوری شده بود
ولی نصف بیشتر دکمه هاش از کار افتاده بود
فلیپشو بهش باز کردم ، یه نواری هستا ،،، اون نواره پاره شده بود
رفت یه دونه فلیپ دست دوم سفارش داد فکر کنم 50 تومن ولی انقدر از قیافه افتاده ..... ( فردا باهاش کلاس دارم عکسشو برات میزارم )
نترس ایشالا که درست میشه
سلام
متاسفم
رفت یه دونه فلیپ دست دوم سفارش داد فکر کنم 50 تومن ولی انقدر از قیافه افتاده ..... ( فردا باهاش کلاس دارم عکسشو برات میزارم )
نترس ایشالا که درست میشه
Al.Dambeldore جان با این توصیفی که شما کردی منم ترسیدم یه وقت خراب شه چه برسه به shahshahani:31:
یعنی اگه اون نوار خراب بشه نمیشه فقط همونو عوض کرد ؟ باید کل فلیپ عوض بشه ؟
راستی احتمالا مشکل از اون نباشه چون فقط یه دکمه از کار افتاده . امیدوارم که مشکلت حل شه .
راستی عکسشو بزار ببینیم . مرسی
amirkhan_20e20
15-08-2008, 20:24
یه چیزی که قابلیت داره اگه بشه 100 تومن هم خز نمیشه .
من که تا حالا هر بلایی بگی سرش اورم .
هرکی هم ببینه و بگه این چیه بهش میگم این همون چیزیه که تو نمیتونی یاهاش کار کنی :5:
NimoOol.HD2
15-08-2008, 23:34
Al.Dambeldore جان با این توصیفی که شما کردی منم ترسیدم یه وقت خراب شه چه برسه به shahshahani:31:
راستی احتمالا مشکل از اون نباشه چون فقط یه دکمه از کار افتاده . امیدوارم که مشکلت حل شه .
سلام
خودمم ترسیدیم که شاه شاهانی بترسه
به خاطرش آخرش گفتم ....
عکس از اون پارگیه که ندارم از اون فلیپ جدیدش
عزیزم اصلا نترس . شاید توی جیبت بهش فشار اومده ، یه بار فلیپه رو باز کن یکم یواش بزن تو دستت شاید گیر کرده باشه
نترس
Think Pose+ive
Hossein_murderer
15-08-2008, 23:37
الان حدودا قیمتش چقدره؟
shahshahani
16-08-2008, 11:30
دوست عزیز یه بار فلیپ رو باز کن و بزار سر جاش ببین درست نمیشه خبرش رو بده
سلام این کارو کردم ولی فایده نداره.:41:
سلام
متاسفم
نترس ایشالا که درست میشه
ممنون.:40:
از شما هم ممنون. خیلی وقته اینجوری شده منم بازش کرده بودم تا اینکه یهو دلم براش تنگ شد دیگه...:46:
سلام
خودمم ترسیدیم که شاه شاهانی بترسه
به خاطرش آخرش گفتم ....
عکس از اون پارگیه که ندارم از اون فلیپ جدیدش
عزیزم اصلا نترس . شاید توی جیبت بهش فشار اومده ، یه بار فلیپه رو باز کن یکم یواش بزن تو دستت شاید گیر کرده باشه
نترس
Think Pose+ive
سلام نیما جون....
جون بچه ات دیگه به من نگو شاه شاهانی.....:31:
به من بگو شهشهانی......:27: گرفتی؟:19:اصلا بگو مجید و خلاص کن ما رو.....:46:
من رفته بودم یه جا فوتبال زمین چمن(جای شما خالی:31:) قبل از اینکه لباس عوض کنم کار میکرد.بعد از فوتبال لباسم رو که دوباره عوض کردم دیگه کار نمیکرد.برای همین هم مطمئنم بهش فشار نیومده.
راستی اگه درست نشد فلیپ دست دو کجا میفروشن؟
ممنون.
shahshahani
16-08-2008, 11:35
الان حدودا قیمتش چقدره؟
در تاپیک مشاوره قیمت گوشی سوالتون رو بپرسین.
LARAMAHDICRAFT
16-08-2008, 22:09
آقا گوشيم خراب شده اساسي وحالم گرفتس چند روز پيش گوشيم رو ريست کردم اولش درست بود اما به محض اينکه خاموش کردم ديگه بالا نيومد:37:يعني روشن ميشه ولي يه صفحه سياه مياد پيش يه تعميرکار بردم نتونست درست کنه فکر کنم گوشيم پريده :41:شايد از هکهايي که مي کردم باشه
کسي تا حالا گوشيش اين طوري شده؟
shahshahani
16-08-2008, 23:23
آقا گوشيم خراب شده اساسي وحالم گرفتس چند روز پيش گوشيم رو ريست کردم اولش درست بود اما به محض اينکه خاموش کردم ديگه بالا نيومد:37:يعني روشن ميشه ولي يه صفحه سياه مياد پيش يه تعميرکار بردم نتونست درست کنه فکر کنم گوشيم پريده :41:شايد از هکهايي که مي کردم باشه
سلام
شما احتمالا سر يكي از هك ها اشتباه كردي
منم دو بار به خاطر هك صدا مجبور شدم آپديت كنم
نترس با يه آپديت ساده درست ميشه
آموزش آپديت هم تو همين تاپيك هست
بگردي پيدا ميكني
موفق باشي
مشكل از هك ها نيست چون تنها شما نيستي كه اونا رو انجام ميدي ...
بهترين راه اينه يا فلش كن يا آپديت كه من پيشنهاد مي كنم اگه اينترنت خوب تو دستو بالت هست آپديت كن:13:
LARAMAHDICRAFT
16-08-2008, 23:52
مشكل از هك ها نيست چون تنها شما نيستي كه اونا رو انجام ميدي ...
اتفاقا از هک هستش فکر کنم از هک آخری که کردم یعنی انیمیشن ویستا باشه:37:
بهترين راه اينه يا فلش كن يا آپديت كه من پيشنهاد مي كنم اگه اينترنت خوب تو دستو بالت هست آپديت كن:13:
آخه اصلا گوشیم به کامپیوتر وصل نمیشه چجوری آپدیت کنم؟؟؟؟میگم که به محض روشن کردن گوشی یه صفحه سیاه میاد.با فلش هم درست نشده.یه تعمیرگاه بردم بنده خدا یک روز کامل روش کار کرد درست نشد.:45:
آموزش آپديت هم تو همين تاپيك هست
بگردي پيدا ميكني
امیدوارم منظورت این نباشه که تمام546 صفحه قبلی رو بگردم با سرچ هم که الحمدالله پیدا نشد
ramin2020
17-08-2008, 00:25
من چندتا از هک هارو انجام دادم ولی گوشیم اینطوری نشده. حتما خودت یه اشتباهی کردی.
در هر صورت با آپدیت حل میشه. این مهم نیست که گوشیت بالا میاد یا نه، فقط کافیه با کابل به کامپیوتر وصلش کنی.
طرز آپدیت کردن هم توی امضای من هست. موفق باشی
آخه اصلا گوشیم به کامپیوتر وصل نمیشه چجوری آپدیت کنم؟؟؟؟میگم که به محض روشن کردن گوشی یه صفحه سیاه میاد.با فلش هم درست نشده.یه تعمیرگاه بردم بنده خدا یک روز کامل روش کار کرد درست نشد.:45:
ربطي نداره ... شما گوشي رو وصل كن و طبق دستورالعمل آپديت پيش برو
اتفاقا از هک هستش فکر کنم از هک آخری که کردم یعنی انیمیشن ویستا باشه
نه از هك نيست دوست من . الان استارت آپ گوشي من همون ويستا ه ، هيچ مشكلي هم باهاش ندارم
Hossein_murderer
17-08-2008, 11:10
من قبلا چند تا موزیک ریختم تو گوشیم اجرا نمی شد eror می داد! حالا می خواستم حذفش کنم نمی شد چی کار کنم؟
من قبلا چند تا موزیک ریختم تو گوشیم اجرا نمی شد eror می داد! حالا می خواستم حذفش کنم نمی شد چی کار کنم؟
احتمالا فرمتش رو نمي تونست بخونه . چند تا راه داره :
گوشيو به كامپيوتر وصل كن و برو اونا رو پيدا كن و بعد پاك كن
با استفاده از خوده گوشي برو روش اونا رو mark كن و بعد delet كن
Hossein_murderer
17-08-2008, 22:43
احتمالا فرمتش رو نمي تونست بخونه . چند تا راه داره :
گوشيو به كامپيوتر وصل كن و برو اونا رو پيدا كن و بعد پاك كن
با استفاده از خوده گوشي برو روش اونا رو mark كن و بعد delet كن
هر دو تا رو قبلا امتحان کردم نشد:19:
هر دو تا رو قبلا امتحان کردم نشد:19:
يعني چي نشد ؟ با كامپيوتر كه ديگه نبايد مشكلي داشته باشه .
چه اروري ميده ؟
Hossein_murderer
18-08-2008, 08:51
يعني چي نشد ؟ با كامپيوتر كه ديگه نبايد مشكلي داشته باشه .
چه اروري ميده ؟
درست شد:8:من قبلا با bluetooth به کامپیوتر وصل می کردمش حذف نمی شد!حالا با usb وصلش
کردم شد!:31:
این پست توپ هک ها کجاست؟ من هرچی میگردم پیداش نمی کنم ..خدا نکنه ادم 2 هفته اینجا سر نزنه همی چی کون ف یکون میشه!!!
Farshadd
18-08-2008, 12:57
ببخشید دوستان.
جریان این هک چیه؟؟ چه تغییراتی توی گوشی ایجاد میکنه؟؟
این پست توپ هک ها کجاست؟ من هرچی میگردم پیداش نمی کنم ..خدا نکنه ادم 2 هفته اینجا سر نزنه همی چی کون ف یکون میشه!!!
ببخشید دوستان.
جریان این هک چیه؟؟ چه تغییراتی توی گوشی ایجاد میکنه؟؟
توجه شما رو به اين تاپيك جلب مي كنم
vahid_civil
18-08-2008, 18:37
مال من بعضی وقتا ییهو خاموش میشه !
بند فابریک گوشیم نخ نازکش پاره شد خیلی دلم سوخت !
shahshahani
19-08-2008, 10:00
سلام دوستان
گوشی من بعضی مواقع نور صفحش کم نمیشه و بعضی وقتها هم کم میشه ولی خاموش نمیشه.چه وقتی کیبورد رو لاک کردم و چه نکردم.
آخه خیلی باطری مصرف میکنه اینجوری.خاموش روشن هم میکنم درست نمیشه.با تنظیمات بک لایت هم ور میرم بازم میشه.
ممنون میشم کمکی بنمایید.
واسه منم 3 بار اینجوری شد ... البته توو 1.5 سال ، سه بار خیلی کمه ... ولی صفحه ش خاموش نمیشد تا restart کنم ... الان خیلی وقته اینطور نشده ... یادمه یه بار یکی از بچه ها توو فروم گفت اگه آپدیت بشه حل میشه ... من آپدیت نکردم چون خیلی جدی نبود
ولي من آپديت كردم از اون موقع ديگه اينجوري نشد
H M R 0 0 7
20-08-2008, 10:32
برای من هنوزم بعد از آپدیت گاهی اوقات اینجوری میشه
amirkhan_20e20
20-08-2008, 11:31
یه بار خاموش روشن کن درست میشه .
واسه منم این طور میشد
shahshahani
20-08-2008, 12:27
یه بار خاموش روشن کن درست میشه .
واسه منم این طور میشد
سلام امیر خان:40:
کاشکی با یه بار دو بار درست میشد.
سلام دوستان
گوشی من بعضی مواقع نور صفحش کم نمیشه و بعضی وقتها هم کم میشه ولی خاموش نمیشه.چه وقتی کیبورد رو لاک کردم و چه نکردم.
آخه خیلی باطری مصرف میکنه اینجوری.خاموش روشن هم میکنم درست نمیشه.با تنظیمات بک لایت هم ور میرم بازم میشه.
ممنون میشم کمکی بنمایید.
shahshahani
20-08-2008, 12:32
سلام یه مشکل دیگه :
بعضی وقتها برای من پیغام Simcard Error میاد و آنتن گوشی میپره و اگه خاموش روشنش کنم دیگه گوشی بالا نمیاد و پیغام Insetr Simcard میده.مثل اینکه اصلا سیم کارت توش نباشه.اعصابم داغون میشه تا درست شه.هر از چند گاهی اینطوری میشه.ممنون میشم این یکی رو هم کمک کنید.
موفق باشید.
amirkhan_20e20
21-08-2008, 17:53
اگه سیمکارتت قدیمی باشه ( البته ربط به ولتاژ نداره ) ممکنه ای سی روی سیم کارتت نیم سوز باشه . اگه باشه باید ببینی از پشت سیم مثل حالت برآمدگی شده یا نه .
اگه باشه باید سیم رو عوض کنی . فکر کنم یه 8000 تومن اب میخوره
vahid_civil
21-08-2008, 18:08
سلام دوستان
ممنون میشم کمکی بنمایید.
مال منم بعضی وقتا اینجوری میشه. گاهی با خاموش و روشن درست میشه و گاهی نه !
دستکاریش نکن!
اگه سیمکارتت قدیمی باشه ( البته ربط به ولتاژ نداره ) ممکنه ای سی روی سیم کارتت نیم سوز باشه . اگه باشه باید ببینی از پشت سیم مثل حالت برآمدگی شده یا نه .
7000 تومن !
مال من اولا اينجوري ميشد ولي بعد از آپديت ديگه نديدم پيش بياد اين مشكل. فكر نكمنم ربطي به آي سي روي سيم كارت باشه !!!
البته حرف بزرگان كاملا درست ولي من اين مشكل رو قبل از آپديت گوشيم داشتم كه اون موقع با 1 يا 2 بار رستارت درست ميشد
shahshahani
23-08-2008, 08:50
سیم کارتم ایرانسله... ( نخند بابا مگه چیه؟:31:)
برآمده نشده ولی رنگ طلاییش بعضی جاها رفته و سیاه شده.
برا ایرانسل فکر کنم 3900 هزینه داشته باشه.
ممنون.:11:
neverhood- onlin
23-08-2008, 14:01
من چطوری میتونم گوشیمو فلش کنم ؟
این گوشی ها رو نمیشه مثل نوکیا فرمت کرد ؟
سیم کارتم ایرانسله... ( نخند بابا مگه چیه؟:31:)
برآمده نشده ولی رنگ طلاییش بعضی جاها رفته و سیاه شده.
برا ایرانسل فکر کنم 3900 هزینه داشته باشه.
ممنون.:11:
بايد بسته بازگشت بگيري كه 7000 تومان قيمتشه . 3900 كجا بود ؟
من چطوری میتونم گوشیمو فلش کنم ؟
این گوشی ها رو نمیشه مثل نوکیا فرمت کرد ؟
خير . نوكيا كه خيلي راحته 3 تا كليد ميگيري فلش ميشه
shahshahani
25-08-2008, 10:09
بايد بسته بازگشت بگيري كه 7000 تومان قيمتشه . 3900 كجا بود ؟
خودم زنگ زدم به 130 از یارو پرسیدم
گفتم اگه سیمکارتو بسوزونیم بخوایم یکی دیگه بگیریم چقدر هزینه داره گفت 3900
به جان خودم راست میگم.
خودم زنگ زدم به 130 از یارو پرسیدم
گفتم اگه سیمکارتو بسوزونیم بخوایم یکی دیگه بگیریم چقدر هزینه داره گفت 3900
به جان خودم راست میگم.
مطمئني ؟ بابا من 4 روز پيش رفتم نمايندگي ايرانسل براي دوستم گرفتم ...
حالا شايد تو اين چند روز ارزون شده باشه :46:
shahshahani
27-08-2008, 12:00
سلام
اینا چیه؟
چرا کار نمیکنه؟
ممنون.
met@llica
30-08-2008, 09:30
سلام، چرا وقتی می خوام بلوتوث بفرسم پس کد می خواد؟
بعد از زذن پس کد Send field می ده. پس کد به دو طرق 1 می دم.
shahshahani
30-08-2008, 12:01
این مشکل رو با همه گوشی ها داری یا فقط با یه گوشی؟؟؟
met@llica
01-09-2008, 08:02
این مشکل رو با همه گوشی ها داری یا فقط با یه گوشی؟؟؟
میشه گفت تقریبا با یه گوشی دارم...:13:
shahshahani
01-09-2008, 14:09
اگه با یه گوشی این مشکلو داری پس مشکل از شما نیست.
گوشی طرف از این چینی هاست؟ چون منم بعضی وقتها با این جور گوشی ها به مشکل بر میخورم.
موفق باشی.
aaaammmm87
01-09-2008, 16:05
سلام دوستان
اگه م يشه اين چند تا سوالو جواب بدين
1- قيمت قلم p990 چنده
2-آيا نرم افزاري هست كهبتونيم با اون اس ام اس هاي فارسي رو در گوشي p990 به درستي دريافت و ارسال كنيم
3-براي حذف رمزي كه بر روي گوشي گذاشتيم و رمزو فراموش كرديم بايد چكار كنيم
02-09-2008, 08:01
اگه با یه گوشی این مشکلو داری پس مشکل از شما نیست.
گوشی طرف از این چینی هاست؟ چون منم بعضی وقتها با این جور گوشی ها به مشکل بر میخورم.
موفق باشی.
دوست عزیز گوشی طرف P1i هستش.:20:
در ضمن بعضی اوقات میگیره بعضی اوقات هم میگه پس کد می خوام.:31:
ممنونم....:10:
توو این سایت یه منشی واسه سری P گذاشته !!!!!!!
یعنی میشه !
توو این سایت یه منشی واسه سری P گذاشته !!!!!!!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیعنی میشه !
البته اين مال سري p هاي قديميه ، مثل p910
اگه بتونن براي uiq3 اينا رو پورت كنن خوب ميشه
shahshahani
04-09-2008, 11:36
سلام دوستان
اگه م يشه اين چند تا سوالو جواب بدين
1- قيمت قلم p990 چنده
2-آيا نرم افزاري هست كهبتونيم با اون اس ام اس هاي فارسي رو در گوشي p990 به درستي دريافت و ارسال كنيم
3-براي حذف رمزي كه بر روي گوشي گذاشتيم و رمزو فراموش كرديم بايد چكار كنيم
3- نميدونم.از نيما خان (الدامبلدور) بپرس شايد بدونه چون اونم همين مشكلو داشت:31:
موفق باشي.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.