ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ P910i-P990

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26

nakhordemast
10-02-2008, 02:55
پس نمیگیره فقط تعویض میکنه. میترسم بقیه اش هم همینطوری باشه!

چیز خوبیه. کارایی زیادی داره.از این هندزفری های معمولی بهتره. البته مالزی رو میدن 85 تومن. این چینیه که 45 تومن بود!!
آهنگ گوش میدی -شماره طرف رو میبینی-خیلی هم بی ریخت و ضایع نیست. -چون گردنبند داره از گوش نمیافته و سبکه. به درد یه گوشی مثل پی 990 میخوره.چون میتونی گوشی رو که گندس! رو بذاری تو کیف و با هندزفری کاراتو بکنی.

خرید این بهتر از اینه که بخای پول بذاری رو گوشی یه گوشی دیگه مثل پی1 بخری!!
قابل هم نداره. فقط حیف که چینیه!

به نظرم حالا که خریدی یه چیز خوب بخر حالشو ببر . من بودم مالزی میخریدم.
مبارک صاحبش باشه:10: حالا صداش توی گوشی در حد هندز فری های سری دبلیو هست یا نه؟

nakhordemast
10-02-2008, 02:58
با سلام خدمت همه دوستان،
من میخوام واسه گوشیم یه رم 1 gig بگیرم ولی تا اونجایی که متوجه شدم بیشتر رم هایی که تو بازار موجود هست تقلبیه... از کجا میشه رم اصل گیر آورد و در ضمن چطور تو مغازه امتحانش کنم؟

نه اصلا معلوم نمیشه. یعنی معلوم میشه اگه اصل و قلب رو کنار هم بذاری از کیفیت و بسته بندی و رنگ و ... میشه حدس زد که تقلبیه. ولی اصلش گیر نمیاد. منم گرفتم تقلبی. ولی شرط کردم که سرعتش خوب باشه هنگ نکنه و کلا جواب بده. فاکتور هم گرفتم.
یه جور میشه فهمید اونم از سرعتش کپی کردن اطلاعاته که وقتی میزاری توی رم ریدر با سرعت مموری اصل کپی کنه . یعنی سریع باشه:8: دیگه نمیدونم والا:20:همین.:5:خدافظ

nakhordemast
10-02-2008, 02:59
من هر چی رو این p990 نصب می کنم اجرا نمیشه.دیگه خسته شدم...
هر برنامه یا بازی می خوام نصب کنم یا وسط نصب می پره بیرون یا اجرا نمیشه یا اگرم اجرا بشه وسط لود کردنش گیر میکنه...کمک............................... ..........................................

بچه ها میگن آپدیت کنی خوب میشه . من هیچ مشکلی نداشتم . آپدیت کردم . هنگ کردنام زیاد شد:41: فکرشو بکن. کاش نکرده بودم:41:

vahid_civil
10-02-2008, 10:34
به نظرم حالا که خریدی یه چیز خوب بخر حالشو ببر . من بودم مالزی میخریدم.
مبارک صاحبش باشه:10: حالا صداش توی گوشی در حد هندز فری های سری دبلیو هست یا نه؟

صداش خیلی خوبه. چون قدیم 810 داشتم با هندزفری هاشون آشنام.
من روی 10 درصد گوش میدم.!

من با هندزفری های معمولی گوشی ام خش خش میکرد ولی حالا نه.
باشه میرم پسش میدم.

آپگرید ممکنه فایده ای داشته باشه ؟ چقدر میگیرن ؟

shahshahani
10-02-2008, 10:47

باشه میرم پسش میدم.

به نفعته خودت گوشیتو آپدیت کنی چون این مغازه دارها هیچی از آپدیت سرشون نمیشه.:41:
تا گوشیت بیاد دستشون سه سوت فلشش میکنن تازه ورژن بوق سال پیش بعدشم به اسم آپدیت بهت میندازن کلی هم منت سرت میذارن که ما الش کردیم بلش کردیم...
هیچ کاری نداره . میری میشینی تو یه کافی نت ADSL دار و طبق دستور العمل موجود تو امضای ramin2020 یا hamed1987 عمل میکنی.خیلی راحته.:20:
موفق باشی.:10:

nakhordemast
10-02-2008, 11:44

باشه میرم پسش میدم.

دوستان جواب دادن . ولی اول باید ببینی ورژن فریمورت قدیمیه یا نه . اگر جدید تر از اونی که توی گوشیته نیومده باشه که آپدیت فایده نداره. تازه توی مورد شما فکر نکنم ایراد از گوشی باشه.

shahshahani
10-02-2008, 13:24
با سلام خدمت همه دوستان،
من میخوام واسه گوشیم یه رم 1 gig بگیرم ولی تا اونجایی که متوجه شدم بیشتر رم هایی که تو بازار موجود هست تقلبیه... از کجا میشه رم اصل گیر آورد و در ضمن چطور تو مغازه امتحانش کنم؟

بذار تو گوشیت و یه چند تا عکس باهاش بگیر و دقت کن که حتما تو مموری ذخیره بشن. بعد یه دور گوشی رو خاموش و روشن کن بعد برو ببین عکسهایی که گرفتی رو درست نشون میده یا نه.اگه تقلبی باشه عکسها رو مثل عکسهای اینترنتی که نصفه دانلود شده باشن نشون میده.
اگر درست نشون بده معمولا درسته ولی احتمال داره تو 5 ، 6 تا عکس یکیش خراب بشه پس بهت توصیه میکنم کمتر از 7 تا عکس نگیر.
اگه همه رو درست نشون بده معمولا مموری خوبه حتی اگر اصل هم نباشه ولی اگه بخوای خیلی سختگیرانه برخورد کنی میتونی بری تو قسمت Uninstall اگه گوشی هنگ کرد تقلبیه ولی ممکنه مموری اصل باشه ولی بازم گوشی حدود دو دقیقه طول بکشه تا بره تو اون قسمت.پس زیاد اعتباری به این روش نیست.
بازم اگه در این رابطه مشکل داشتی یا مغازه معتبری میخواستی بهت معرفی کنم بگو در خدمت هستم.
موفق باشی.

isbn84
10-02-2008, 15:36

سلام
من با 810 و کا 750 قبلا به موزیک و با هندزفری گوش می دادم که خیلی بلندیش و کیفیتش خوب بود ... حالا اگر 990 بگیرم با توجه به اینکه وقتی با اون قبلیا صدارو تا اخر می بردم ایا صدای 990 کم نیست برای من.ایا مال شما هنگ میکنه؟ایا فرانسش بهتره ؟ مگه سیمبین نیست چرا میگن برنامه براش کمه؟
دوستانی که می دونن کمک کنند

vahid_civil
10-02-2008, 16:04
سلام
من با 810 و کا 750 قبلا به موزیک و با هندزفری گوش می دادم که خیلی بلندیش و کیفیتش خوب بود ... حالا اگر 990 بگیرم با توجه به اینکه وقتی با اون قبلیا صدارو تا اخر می بردم ایا صدای 990 کم نیست برای من.ایا مال شما هنگ میکنه؟ایا فرانسش بهتره ؟ مگه سیمبین نیست چرا میگن برنامه براش کمه؟
دوستانی که می دونن کمک کنند

توی هندز فری صدا تفاوت چندانی نمیکنه. جفتشون خوبن ولی شاید 810 بهتر باشه.

نه معمولا هنگ نمیکنه.-خب فرانسه بهتره مسلما.- برنامه به قدر کافی داره ولی سیمبین های خودش رو.

Dariush_nice
10-02-2008, 17:09
سلام دوستان ،

چند وقت پیش داشتم از Handwriting Recognition گوشی Qtek S200 استفاده می کردم ، دیدم یه حالت داره که نوشته رو صفحه رو با یک کم تاخیر به حالت فونت تبدیل میکنه. خوب حٌسنش این بود که دیگه نمیخواست حرفی مثل X رو خیلی تند بنویسی که تشخیصش بده.
میخواستم ببینم همچین امکانی در P990i هم وجود داره ؟
یا اصلا میشه یه متنی رو کامل وارد کنی بعد بهش بگی تبدیل به حالت فونت کن ؟

THx

sari-1369
10-02-2008, 23:39
سلام دوستان ...
من مي خوام تو گوشيم كه p990 هست يه فيلم بريزم. حدودا 40 دقيقه .
مي خواستم بدونم كه به چه فرمتي تبديل كنم كه هم حجمش خيلي زياد نشه . هم اينكه كيفيتشم تقريبا خوب باشه .
اگه ميشه بگين كه اندازه تصوير يا كيفيت صدا رو چه اندازه اي قرار بدم .... مثلا براي اندازه تصوير 240 * 320 خوبه ؟

H M R 0 0 7
11-02-2008, 01:18
سلام دوستان ...
من مي خوام تو گوشيم كه p990 هست يه فيلم بريزم. حدودا 40 دقيقه .
مي خواستم بدونم كه به چه فرمتي تبديل كنم كه هم حجمش خيلي زياد نشه . هم اينكه كيفيتشم تقريبا خوب باشه .
اگه ميشه بگين كه اندازه تصوير يا كيفيت صدا رو چه اندازه اي قرار بدم .... مثلا براي اندازه تصوير 240 * 320 خوبه ؟

بهترین کار تبدیل به فرمت Divx هستش.
اندازه همونی که گفتی ، فقط باید بیت ریت Bit Rate رو 300 و یا دیگه حداقل 200 کنی تا افت کیفیتش محسوس نباشه(هرچی کمتر کنی کیفیت پاینتر و حجم هم پاینتر میاد.بستگی به خودت داره).کیفیت صدا هم زیاد روی حجم فایل تاثیر نداره ولی بهتری 64 باشه.
منخودم الان رو رم 2 گیگ با بیت ریت 250 ، 6 تا فیلم کامل 90 دقیقه ای رو با کیفیت خوب میریزم و نگاه میکنم:8:

bijiman
11-02-2008, 18:42
فرمتی که گفتی تاحالا نشنیده بودم ...
تو P900 هم میشه ریخت؟
اگه convertor داری بزار.
ممنون

bijiman
11-02-2008, 18:55
دوستان جواب دادن . ولی اول باید ببینی ورژن فریمورت قدیمیه یا نه . اگر جدید تر از اونی که توی گوشیته نیومده باشه که آپدیت فایده نداره. تازه توی مورد شما فکر نکنم ایراد از گوشی باشه.

چه جوری میشه ورژن گوشی فهمید (P900)

قاب P910 به P900 میخوره؟

alifarzam
11-02-2008, 23:04
سلام
اگه کسی در مورد gps p990 اطلاعاتی داره بزاره واگه یه برنامه برا جی پی ای دارین بزارین میخام با جی پی ای اکسترنال بلوتوس کار کنم ممنون

vack
12-02-2008, 00:10
سلام به همه
من امروز یه تصویر دیدم که خیلی با حال بود که توش حتی منوی اصلی که 4 تاست رو هم مثل آیفون کرده بودن اگه کسی در این مورد چیزی میدونه یا نرم افزارش رو داره بزاره ممنون می شم:31:

navid_ice_heart_128
12-02-2008, 01:13
سلام دوستان
کسی واسه p990 منشی تلفنی سراغ داره
ممنون

shahshahani
12-02-2008, 09:38
سلام دوستان ،

چند وقت پیش داشتم از Handwriting Recognition گوشی Qtek S200 استفاده می کردم ، دیدم یه حالت داره که نوشته رو صفحه رو با یک کم تاخیر به حالت فونت تبدیل میکنه. خوب حٌسنش این بود که دیگه نمیخواست حرفی مثل X رو خیلی تند بنویسی که تشخیصش بده.

THx

نه عزیز این طور که شما میگی نیست.
برای نوشتن حروفی که در هر دو حالت Capital و small احتیاج به برداشتن قلم دارند خیلی هم لازم نیست سریع بنویسی مثلا اگه حرف x رو میخوای بنویسی ابتدا یه خط به شکل / می کشی بعد یه خط دیگه بصورت \ می کشی.گوشی اول فکر میکنه میخوای بری خط بعد ولی بعد از کشیدن خط دوم اونو به x تبدیل میکنه.در مورد حروفی که فقط حالت Capital یا آنها احتیاج به برداشتن قلم دارند میتوانی در قسمت تعیین شده حرف کوچک آن را بنویسی . خود گوشی حرف بزرگ را برایت مینویسد و بالعکس برای حروف کوچک.
بازم اگه متوجه نشدی در خدمتم.:10:

vahid_civil
12-02-2008, 11:06
سلام دوستان
کسی واسه p990 منشی تلفنی سراغ داره
ممنون

هنوز نیومده.شایدم نیاد!!

alifarzam
12-02-2008, 11:33
نقل قول:
نوشته شده توسط Dariush_nice [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوستان ،

THx

نه عزیز این طور که شما میگی نیست.
برای نوشتن حروفی که در هر دو حالت Capital و small احتیاج به برداشتن قلم دارند خیلی هم لازم نیست سریع بنویسی مثلا اگه حرف x رو میخوای بنویسی ابتدا یه خط به شکل / می کشی بعد یه خط دیگه بصورت \ می کشی.گوشی اول فکر میکنه میخوای بری خط بعد ولی بعد از کشیدن خط دوم اونو به x تبدیل میکنه.در مورد حروفی که فقط حالت Capital یا آنها احتیاج به برداشتن قلم دارند میتوانی در قسمت تعیین شده حرف کوچک آن را بنویسی . خود گوشی حرف بزرگ را برایت مینویسد و بالعکس برای حروف کوچک.
بازم اگه متوجه نشدی در خدمتم.

البته توقسمت کنترل پانل تو دیوایس تو تکس اینپوت تو flip closed keypad
اگه روmulti-tap/prediction بزایری اینجوری که shahshahani ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گرامی فرمودن هست
ولی اگه روnoneبزاری دیگه اونجور نیست و اگه یدونه\بزنی ویدونه / اونوقت x نمینویسه (یعنی مینویسه ها اما سرعت نوشتنت باید از قبل خیلی بیشتر باشه رومال من که اینجوریه) شمام نگا کنید ببینید اینجوریه یا نه

h@med110
12-02-2008, 14:53
من هر چی رو این p990 نصب می کنم اجرا نمیشه.دیگه خسته شدم...
هر برنامه یا بازی می خوام نصب کنم یا وسط نصب می پره بیرون یا اجرا نمیشه یا اگرم اجرا بشه وسط لود کردنش گیر میکنه...کمک............................... ..........................................

سلام دوستان.مشکل من حل شد.همشم تقصیر این رم خراب بود.وقتی داشتم با گوشی ور می رفتم یه دفعه رم گوشی سوخت.بعد که رم 64 فابریک خود گوشیو انداختم همه مشکلاتم حلشد.الان دیگه همه چیز روش نصب میشه.
این رم 1 گیگ که خریده بودم 2 هفته هم کار نکرد.یعنی از اولشم خراب بود.تازه اصل بود.گارانتی نداره؟

H M R 0 0 7
12-02-2008, 15:08
هنوز نیومده.شایدم نیاد!!

چرا نياد؟ تازه دور دوره UIQ3 هستش. سوني اريكسون جديدا اكثر گوشي هاشو داره با اين پلتفرم ميده بيرون.پس بعيد نيست در آينده نزديك اين برنامه و همچنين ريموت كنترل رو روي اين پلتفرم ببينيم.

navidsw
12-02-2008, 15:38
بچه ها اگه میتونید یه توضیحی راجع به کیفیت و بلندی صدای این گوشی بدید:20::20::20::20::20:

vahid_civil
12-02-2008, 18:07
سلام دوستان.مشکل من حل شد.همشم تقصیر این رم خراب بود.وقتی داشتم با گوشی ور می رفتم یه دفعه رم گوشی سوخت.بعد که رم 64 فابریک خود گوشیو انداختم همه مشکلاتم حلشد.الان دیگه همه چیز روش نصب میشه.
این رم 1 گیگ که خریده بودم 2 هفته هم کار نکرد.یعنی از اولشم خراب بود.تازه اصل بود.گارانتی نداره؟

اگه پشت مموری ات هولوگرام داره ببرش همون مغازه ای که ازش خریدی معمولا عوض میکنن

vahid_civil
12-02-2008, 18:08
بچه ها اگه میتونید یه توضیحی راجع به کیفیت و بلندی صدای این گوشی بدید:20::20::20::20::20:

کیفیتش خوبه ولی بلندی صداش جزو پاییین ترین هاست!

vahid_civil
12-02-2008, 18:12
چرا نياد؟ تازه دور دوره UIQ3 هستش. سوني اريكسون جديدا اكثر گوشي هاشو داره با اين پلتفرم ميده بيرون.پس بعيد نيست در آينده نزديك اين برنامه و همچنين ريموت كنترل رو روي اين پلتفرم ببينيم.

درسته احتمالش هست. ببخشید ! البته روی گوشی های جدید نوشته بود uiq ننوشته بود uiq3 !
البته احمالا من اشتباه میکنم و همون uiq3 بوده. امیدوارم.

گوشی من تا وقتی x peria بیاد . همین پی 990 خواهد بود!:31:

vack
12-02-2008, 22:54
سلام به همه
من امروز یه تصویر دیدم که خیلی با حال بود که توش حتی منوی اصلی که 4 تاست رو هم مثل آیفون کرده بودن اگه کسی در این مورد چیزی میدونه یا نرم افزارش رو داره بزاره ممنون می شم:31:

چرا کسی منو تحویل نمیگیره؟
بابا یه جوابی بدین دیگه:13:

nakhordemast
13-02-2008, 01:16
چرا کسی منو تحویل نمیگیره؟
بابا یه جوابی بدین دیگه:13:

با نرم افزاری به اسم جی دسک ( شرمنده تایپ اینگلیسی سیستمم خراب شده مجبورم همش فارسی بنویسم) آره با این نرم افزار میشه ولی سرعت سیستمو میگیره. منو ها یه کم دیر باز میشه. من که پاکش کردم.:46:

H M R 0 0 7
13-02-2008, 10:24
البته روی گوشی های جدید نوشته بود uiq ننوشته بود uiq3 !

uiq اسم پلتفرمش و uiq3 نسخه شماره 3 هستش. البته فقط uiq2 , uiq3 و جديدا uiq3.1 وجود داره و uiq1 فقط در مراحل تست بود و رو هيچ گوشي پياده سازي نشد.

big_khan0064
13-02-2008, 14:43
دقیقا با کجاش باید ور برم ؟؟
لوکیشن ؟؟

برای حل مشکل زمان اس ام اس این مطلب رو بخون ببین مشکلت حل میشه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای استفاده از لینک 2 تا اندرلاینی که بین حروف "من و تو"هست رو بردارید
========
مهدی میگم این تاپیک رو ترکوندی ها..یادش بخیر تاپیک 810:46:
شاد باشید:20:

nakhordemast
14-02-2008, 01:21
من990 دارم مشتری گیر آوردم 260 هزار تومن میخره. خداییش گوشیم اصلا کار نکرده در حد نو.
گوشی 950 گیر آوردم در ارزون ترین حالت 258 هزار تومن.
به نظرتون بفروشم 950 بخرم یا اینکه همون 990 رو نگه دارم ولی یه mp3 پلیر آی پد بخرم؟؟؟؟؟؟؟؟:20::20::20:

vahid_civil
14-02-2008, 15:22
من990 دارم مشتری گیر آوردم 260 هزار تومن میخره. خداییش گوشیم اصلا کار نکرده در حد نو.
گوشی 950 گیر آوردم در ارزون ترین حالت 258 هزار تومن.
به نظرتون بفروشم 950 بخرم یا اینکه همون 990 رو نگه دارم ولی یه mp3 پلیر آی پد بخرم؟؟؟؟؟؟؟؟:20::20::20:

نه بابا! 950 دیگه چیه! 990 رو نگه دار واسش مموری بخر میشه 950!!
یه هندزفری استریو بلوتوث سونی اریکسون هم بگیر(ds 970) دیگه گوشیت هیچی کم نداره.
990 امکاناتش از 950 بیشتره.

میدونی راز موفقیت امریکایی ها چیه؟ چون مثل ما و عربها اهل گوشی بازی نیستن. یه گوشی مفتی معمولی بهشون میدن. دیگه گوشی عوض نمیکنن. در عوض به امکانات گوشی اضافه میکنن.

البته این نظر شخصی من بود.

nakhordemast
14-02-2008, 18:21
یه هندزفری استریو بلوتوث سونی اریکسون هم بگیر(ds 970) دیگه گوشیت هیچی کم نداره.
990 امکاناتش از 950 بیشتره.

میدونی راز موفقیت امریکایی ها چیه؟ چون مثل ما و عربها اهل گوشی بازی نیستن. یه گوشی مفتی معمولی بهشون میدن. دیگه گوشی عوض نمیکنن. در عوض به امکانات گوشی اضافه میکنن.

2 گیگ رم داره بستمه. ولی مشکل اینه که موریک پلیرش قوی نیست. و در ضمن صدای هندزفریش کمه./ موزیک پلیرش مثل کا 750 هست . وقتی 20 تا آهنگ تو گوشی باشه جواب میده ولی وقتی 2 گیگ آهنگ ریختی اصلا و ابدا آهنگ مورد نظرتو نمیتونی پیدا کنی. پلیرشم که مثل آدم نمیتونه پلی لیست بسازه . خیلی زیاد باهاش سر و کله زدم . قسمت موزیکش اصلا جوابم رو نمیده.

J.Damon
14-02-2008, 18:54
2 گیگ رم داره بستمه. ولی مشکل اینه که موریک پلیرش قوی نیست. و در ضمن صدای هندزفریش کمه./ موزیک پلیرش مثل کا 750 هست . وقتی 20 تا آهنگ تو گوشی باشه جواب میده ولی وقتی 2 گیگ آهنگ ریختی اصلا و ابدا آهنگ مورد نظرتو نمیتونی پیدا کنی. پلیرشم که مثل آدم نمیتونه پلی لیست بسازه . خیلی زیاد باهاش سر و کله زدم . قسمت موزیکش اصلا جوابم رو نمیده.

خوب چه كاريه كه مي خواهي گوشي رو بفروشي . در ضمن اگه از پلي ليستش ناراضي هستي مي توني يه برنامه Player واسش نصب كني . تازه به گفته همين دوستمون هم اگه صداي زياد مي خواهي راحت مي توني يه هندزفري استريو بخري ، كه خيلي هم خوبه . بعد يه سؤال هم داشتم واسه چه چيز 950 مي خواهي گوشي به اين باحالي رو عوض كني ؟! :23::24:

vahid_civil
14-02-2008, 19:22

خب شما از برنامه lcg jukebox استفاده کن. هم راحت پلی لیست درست میکنی و هم پلیر خوبیه.
منم خودم 2 گیگ آهنگ روش دارم. مشکلی هم نداره.
با اون برنامه lcg.. میتونی یه فولدر هم انتخاب کنی خودش همه رو اجرا میکنه صداش هم بیشتر میشه.
از گوشیت استفاده کن.
good luck

J.Damon
14-02-2008, 23:25
منظورم همين نرم افزار پلير ، Lcg Jukebox بود كه دوستان بهش اشاره كردن .

H M R 0 0 7
15-02-2008, 01:35
منظورم همين نرم افزار پلير ، Lcg Jukebox بود كه دوستان بهش اشاره كردن .

فقط Core Palyer :8::8::8::8:

nakhordemast
15-02-2008, 01:43
فقط Core Palyer :8::8::8::8:

این برنامه خیلی خره. وقتی میخام یه عکس رو باز کنم میره توی کور پلیر باز میشه گوشی هنگ میکنه.مال شما هم همینطوره؟

nakhordemast
15-02-2008, 01:44
خوب چه كاريه كه مي خواهي گوشي رو بفروشي . در ضمن اگه از پلي ليستش ناراضي هستي مي توني يه برنامه Player واسش نصب كني . تازه به گفته همين دوستمون هم اگه صداي زياد مي خواهي راحت مي توني يه هندزفري استريو بخري ، كه خيلي هم خوبه . بعد يه سؤال هم داشتم واسه چه چيز 950 مي خواهي گوشي به اين باحالي رو عوض كني ؟! :23::24:

من به خاطر واکمن قویش میخام بخرم. نظرتون درباره آی پد چیه؟

victor203
15-02-2008, 01:59
با سلام خدمت شما اساتيد گرامي
من تازه اين گوشي رو خريدم قبلا" k750 داشتم ولي خدائيش گوشي توپيه!!!!!
من يه مشكلي دارم البته ببخشيد كه چنين سوالي مي كنم اما من هر كاري كردم نتونستم
پشت اين گوشي رو باز كنم اخرش برا گذاشتن سيم كارت بردم پيش يكي اونم به زور باز كرد
حالا اگه زحمتي نيست مفصل وساده برام توضيح بديد كه چه جوري مي تونم اين كارو بكنم
چون اگه اينطوري پيش بره اخر سر يه كاري دست خودم ميدم
با تشكر

victor203
15-02-2008, 02:00
پشت اين گوشي رو باز كنم اخرش برا گذاشتن سيم كارت بردم پيش يكي اونم به زور باز كرد
با تشكر

vahid_civil
15-02-2008, 11:21
با تشكر

کف دستت رو بزار رو در باتری و هولش بده کشویی باز میشه:31: همین:31:

persian.service
15-02-2008, 11:28
سلام

بچه ها یه سری برنامه جدید جاوا می خوام

یه چیزی تو مایه های کله .... :46:

J.Damon
15-02-2008, 11:28
من به خاطر واکمن قویش میخام بخرم. نظرتون درباره آی پد چیه؟

دوست عزيز گوشي كه كلش واكمن قوي نيست . با يك مقايسه مي توني ببيني چقدر از لحاظ امكانات از 950 سره . حالا واسه آي پد هم بسته به نظر خودتون داره . من فقط مي تونم راجع به اين گوشي نظر بدم . :10:

J.Damon
15-02-2008, 11:30
سلام

بچه ها یه سری برنامه جدید جاوا می خوام

یه چیزی تو مایه های کله .... :46:

اگه نرم افزار هاي جديد جاوا رو مي خواهي به اين امضاي ما يه سري بزن .

persian.service
15-02-2008, 11:32
Do0T jOoN TanQ

nakhordemast
15-02-2008, 12:43
یه هندزفری استریو بلوتوث سونی اریکسون هم بگیر(ds 970) دیگه گوشیت هیچی کم نداره.990 امکاناتش از 950 بیشتره.

شما بالاخره 970 خریدی؟ یه سوال از توی هندزفری بلوتوث استریو ت همه صدا ها میاد؟ مثلا اگر موزیک رو از توی lcg یا core player پخش کنیم باز از توی هندز فری شنیده میشه؟ صداهایی مثل صدای دوربین و اس ام اس و اینا چر؟ انام میاد تو هندز فری؟:10:

vahid_civil
15-02-2008, 13:22
شما بالاخره 970 خریدی؟ یه سوال از توی هندزفری بلوتوث استریو ت همه صدا ها میاد؟ مثلا اگر موزیک رو از توی lcg یا core player پخش کنیم باز از توی هندز فری شنیده میشه؟ صداهایی مثل صدای دوربین و اس ام اس و اینا چر؟ انام میاد تو هندز فری؟:10:

همه صداها حتی صداهای کلیپ های ویدیو هم میاد.
صدای دوربین رو امتحان نکردم ولی اس ام اس و .. میاد.

من این هندزفری رو خریدم ولی چینی از آب دراومد و هندزفریه هنگ میکرد. منم پسش دادم.
اصلش 70 80 تومن بود.
توی هفته دیگه میرم مالزیشو اگه بود میخرم.
چینی=45 و مالزی 75

H M R 0 0 7
15-02-2008, 15:37
این برنامه خیلی خره. وقتی میخام یه عکس رو باز کنم میره توی کور پلیر باز میشه گوشی هنگ میکنه.مال شما هم همینطوره؟

برو اینجا و پست شماره 34 رو بخون :

مشکت حل میشه:46::46:

amirkhan_20e20
15-02-2008, 16:58
دوست عزيز گوشي كه كلش واكمن قوي نيست . با يك مقايسه مي توني ببيني چقدر از لحاظ امكانات از 950 سره . حالا واسه آي پد هم بسته به نظر خودتون داره . من فقط مي تونم راجع به اين گوشي نظر بدم . :10:

دوست عزیز
اون چیزی که شما نوشتی ای پد نیست بلکه iPod هستش که یه multi player ساخت شرکت apple هستش . و اصلا گوشی نیست . اگه گوشی این مدل رو خواستین iphone هستش .

yade
15-02-2008, 17:32
دوستان تو این سایت برنامه صفحه کلید فارسی که مخصوص تایپ فارسی تو گوشی های 910 p هست کسی تا حالا از این استفاده کرده قیمتش 6000 تومن هست . کسی هست که اینو داشته باشه

Alberto
15-02-2008, 17:51
دوستان کسی میدونه گارانتی p990i چی والان قیمت بازار چنده و از کجا بفهمیم فرانسه
یانه . توی جعبه چه چیزایی هست . باطری و بقیه لوازم جانبی از کجا بفهمیم اصل هستن ؟
ارزونتر میشه یا افتشو کرده ؟دوستانی که P990 داشتن اشکالاتشو لطف کنین بگین .

J.Damon
15-02-2008, 18:53
دوست عزیز
اون چیزی که شما نوشتی ای پد نیست بلکه iPod هستش که یه multi player ساخت شرکت apple هستش . و اصلا گوشی نیست . اگه گوشی این مدل رو خواستین iphone هستش .

مي دونم ولي من به نقل از دوستمون اينطوري نوشتم .

J.Damon
15-02-2008, 19:03
دوستان کسی میدونه گارانتی p990i چی والان قیمت بازار چنده و از کجا بفهمیم فرانسه
یانه . توی جعبه چه چیزایی هست . باطری و بقیه لوازم جانبی از کجا بفهمیم اصل هستن ؟
ارزونتر میشه یا افتشو کرده ؟دوستانی که P990 داشتن اشکالاتشو لطف کنین بگین .

گارانتي اصليش سيتادله . راستي فكر كنم تو همين جا هم به طور كامل اشاره شده كه چطور بايد اصلشو بشناسيم . لوازم جانبيشم از جمله باطريش چينيه .
پایه رومیزی
و كابل اتصال
هندزفري
پيچ گوشتي مخصوص واسه باز كردن فيليپ گوشي و عوض كردش با يه تيكه ديگه كه نمي دونم اسمش چيه .
دفترچه راهنماي گوشي به زبان انگليسي
سي دي مخصوص P990
يه قلم اضافي
شارژر
فك كنم فقط همينا باشه

popo_p990
15-02-2008, 21:10
گارانتي اصليش سيتادله . راستي فكر كنم تو همين جا هم به طور كامل اشاره شده كه چطور بايد اصلشو بشناسيم . لوازم جانبيشم از جمله باطريش چينيه .
پایه رومیزی
و كابل اتصال
هندزفري
پيچ گوشتي مخصوص واسه باز كردن فيليپ گوشي و عوض كردش با يه تيكه ديگه كه نمي دونم اسمش چيه .
دفترچه راهنماي گوشي به زبان انگليسي
سي دي مخصوص P990
يه قلم اضافي
شارژر
فك كنم فقط همينا باشه

توجه:گارانتی سیتادل ورشکست شده و الان p990i با گارانتی های متفرقه تو بازار هستش قیمت:200 تا 210 هزار تومان مراقب گارانتی های متفرقه باشید.!!

popo_p990
15-02-2008, 21:20
با تشكر

منظورت کجاشه بگو تا توضیح بدم

vahid_civil
15-02-2008, 22:15
توجه:گارانتی سیتادل ورشکست شده و الان p990i با گارانتی های متفرقه تو بازار هستش قیمت:200 تا 210 هزار تومان مراقب گارانتی های متفرقه باشید.!!

مطمینی درست نوشتی ؟! 200 هزار تومن؟!

vahid_civil
15-02-2008, 22:21
من چند روزیه گوشیمو دادم آپدیت کردن. حالا موقع اجرای بعضی از برنامه ها ریست میشه.!

اتفاقی که قبلا نمیافتاد! مشکل از چیه به نظر شما ؟

nakhordemast
15-02-2008, 23:39
دوست عزیز

ایییییییییییییییییی بابا دعوا سر چیز دیگس. صفحات قبل رو نخوندی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! منظورم دقیقا همو آی پده :8:

برو اینجا و پست شماره 34 رو بخون :

مشکت حل میشه:46::46:

ممنون عزیزم. تست میکنم.
غیر از alone و lcg و core برنامه دیگه هی نیست که رله کار کنه . به راحتی پلیر خود گوشی که هیچوخت هنگ نمیکه و قاط نمیزنه؟ میخام ارتقائ بدم و با همین 990 بسازم

همه صداها حتی صداهای کلیپ های ویدیو هم میاد.
صدای دوربین رو امتحان نکردم ولی اس ام اس و .. میاد.

من این هندزفری رو خریدم ولی چینی از آب دراومد و هندزفریه هنگ میکرد. منم پسش دادم.
اصلش 70 80 تومن بود.
توی هفته دیگه میرم مالزیشو اگه بود میخرم.
چینی=45 و مالزی 75

یه بار دیگه پرسیدم ولی دوباره:27: ببخشید.
بلندی صداش چقدره؟ دقیقا بگو چقدر یه جوری که بفهمم. من قبلا 810 داشتم. 550 هم داشتم :10:

nakhordemast
15-02-2008, 23:42
من چند روزیه گوشیمو دادم آپدیت کردن. حالا موقع اجرای بعضی از برنامه ها ریست میشه.!

اتفاقی که قبلا نمیافتاد! مشکل از چیه به نظر شما ؟

منم همین جور بودم. اصلا منو ها به سختی باز میشد. تم گوشی رو عوضیدم خوب شد. :2: مسخرس

H M R 0 0 7
16-02-2008, 08:37
ممنون عزیزم. تست میکنم.
غیر از alone و lcg و core برنامه دیگه هی نیست که رله کار کنه . به راحتی پلیر خود گوشی که هیچوخت هنگ نمیکه و قاط نمیزنه؟ میخام ارتقائ بدم و با همین 990 بسازم

مگه اينكه فريم ور گوشي W950 رو بريزي تو گوشيت كه واكمن داشته باشه.

alihaqverdi
16-02-2008, 08:57
بابا پي 990اي رو چجوري فارسي كنم:19:

nakhordemast
16-02-2008, 10:36
مگه اينكه فريم ور گوشي W950 رو بريزي تو گوشيت كه واكمن داشته باشه.

واقعا میگی؟؟؟ مگه همچین چیزی میشه؟ چجوری باید این کار رو بکنم. خودم میتونم یا باید بدم بیرون. فکر کنم به امتحان کردنش می ارزه:21: قضیه داره جالب میشه

J.Damon
16-02-2008, 10:48
بابا پي 990اي رو چجوري فارسي كنم:19:

اينكه خيلي جاها هست . همين تو امضاي shahshahani ايشون هم هست . فقط بايد توجه كني كه كل گوشي فارسي نمي شه . فقط مي توني فارسي بنويسي و ببيني .

vahid_civil
16-02-2008, 11:29
بلندی صداش چقدره؟ دقیقا بگو چقدر یه جوری که بفهمم. من قبلا 810 داشتم. 550 هم داشتم :10:[/quote

بلتدیش خیلی خوبه . اگه دقت کرده باشی با 810 نمیشد 90 یا 100 درصد آهنگ گوش کرد.

این با 30 درصد هم دیگه خیلی بلند میشه. کیفیت و بلندیش حرف نداشت. بیخود نیست که قیمتش اندازه یه گوشیه!!

nakhordemast
16-02-2008, 19:28
بلندی صداش چقدره؟ دقیقا بگو چقدر یه جوری که بفهمم. من قبلا 810 داشتم. 550 هم داشتم :10:[/quote

بلتدیش خیلی خوبه . اگه دقت کرده باشی با 810 نمیشد 90 یا 100 درصد آهنگ گوش کرد.

این با 30 درصد هم دیگه خیلی بلند میشه. کیفیت و بلندیش حرف نداشت. بیخود نیست که قیمتش اندازه یه گوشیه!!

بازم ممنون دوست عزیز. در مورد ds220 تجربه یا اطلاعی نداری؟

H M R 0 0 7
16-02-2008, 19:29
واقعا میگی؟؟؟ مگه همچین چیزی میشه؟ چجوری باید این کار رو بکنم. خودم میتونم یا باید بدم بیرون. فکر کنم به امتحان کردنش می ارزه:21: قضیه داره جالب میشه

من نميدونم بايد بري دنبالش.:31:
البته P990 رو تونستن هك كنن. اينم هك كنن تمومه. شايدم تاحالا هك شده باشه.

vahid_civil
16-02-2008, 23:28
بازم ممنون دوست عزیز. در مورد ds220 تجربه یا اطلاعی نداری؟

تفاوت قیمت چندانی با هم ندارن. ولی تنها حسن 220 اینه که هدفوناش جدا میشه.مثل 810.

آی دی کالر و گردنبند نداره. یکمی میشه گفت راحت نیست.
این از ظاهرش. از کیفیتش هم اطلاعی ندارم.

nakhordemast
17-02-2008, 01:30
تفاوت قیمت چندانی با هم ندارن. ولی تنها حسن 220 اینه که هدفوناش جدا میشه.مثل 810.

آی دی کالر و گردنبند نداره. یکمی میشه گفت راحت نیست.
این از ظاهرش. از کیفیتش هم اطلاعی ندارم.

بازم ممنون. این 220 بردش چقدره؟ مثلا میشه بزنیمش به اسپیکر؟

shahshahani
17-02-2008, 10:31
سلام خدمت همه اساتید...:20:
من یه مشکلی دارم:13:
اونم اینه که یه تار مو همیشه توی عکسهایی که با دوربین گوشی میگیرم میفته.:41:
هر کاری هم کردم بره نشد.:41:
میخواستم ببینم چجوری میشه قاب p990 رو باز کرد؟:5:
یه فوت اساسی بکنیم بلکه این مو بره.:31:

vahid_civil
17-02-2008, 12:18
بازم ممنون. این 220 بردش چقدره؟ مثلا میشه بزنیمش به اسپیکر؟

اینا رو به دستگاه مختلف همزمان میشه نصب کرد.
بردش هم 10 متره. ولی اگه فقط برای اسپیکر میخای یه چیز بهتر بگیر. مثلا هدفون بی سیم. باهاش میتونی تلویزیون و هر چیز صوتی دیگه رو گوش کنی. قیمتش از 14 تومن هست تا 50 تومن. که من یه 14 تومنی دارم خیلی خوبه.

yade
17-02-2008, 14:56
دوستان تو این سایت برنامه صفحه کلید فارسی که مخصوص تایپ فارسی تو گوشی های 910 p هست کسی تا حالا از این استفاده کرده قیمتش 6000 تومن هست . کسی هست که اینو داشته باشه

کسی جواب ما رو نمیده ؟؟

J.Damon
17-02-2008, 15:03

هر چند من نمي دونم . ولي مي گم كه بهتره ببريش بيرون واست اين كار رو بكنن . چون هر جور دوستان راهنماييت كنن باز ممكنه يه جوري خرابكاري بشه كه بيشتر به ضررت تموم مي شه .

vahid_civil
17-02-2008, 15:23
کسی جواب ما رو نمیده ؟؟

واسه پی 990 همینجا هست . چرا میخای 6000 تومن پول بدی ؟

مثلا علایدین فونت فارسی پی 990 رو میداد ده هزار تومن!!!!

بعضیا ...

nakhordemast
17-02-2008, 19:54

ّاید ببریش آرایشگاه.:46:

vahid_civilجان ممنون. :40:

yade
17-02-2008, 21:19
واسه پی 990 همینجا هست . چرا میخای 6000 تومن پول بدی ؟

مثلا علایدین فونت فارسی پی 990 رو میداد ده هزار تومن!!!!

بعضیا ...

عزیز جان پی 910 نه 990

shahshahani
18-02-2008, 09:13
هر چند من نمي دونم . ولي مي گم كه بهتره ببريش بيرون واست اين كار رو بكنن . چون هر جور دوستان راهنماييت كنن باز ممكنه يه جوري خرابكاري بشه كه بيشتر به ضررت تموم مي شه .

ممنون.:40: ولی اگه به من بگن به گرگ بیابون اعتماد بکن میکنم ولی به این تعمیراتی ها نمیتونم اعتماد کنم.:31:
شما نمیدونی چند میگیرن این کار رو واسه آدم انجام بدن؟
بازم ممنون.:11:

J.Damon
18-02-2008, 13:30
ممنون.:40: ولی اگه به من بگن به گرگ بیابون اعتماد بکن میکنم ولی به این تعمیراتی ها نمیتونم اعتماد کنم.:31:
شما نمیدونی چند میگیرن این کار رو واسه آدم انجام بدن؟
بازم ممنون.:11:

نه دوست من . راستش تو نور فلش من هم يه چيزي رفته ولي چون معلوم نيست و تأثيري هم نداره منم كاريش ندارم . ولي اگه يه اشنا داشتي يه بار واست بازش مي كرد . ديگه مي تونستي ياد بگيري و هر وقت گير اين جور مسائل شدي ازش استفاده كني . ببين مي توني يه آشناي تعميرات يا موبايل فروش پيدا كني . اينجوري بهتره .

shahshahani
18-02-2008, 16:56
نه دوست من . راستش تو نور فلش من هم يه چيزي رفته ولي چون معلوم نيست و تأثيري هم نداره منم كاريش ندارم . ولي اگه يه اشنا داشتي يه بار واست بازش مي كرد . ديگه مي تونستي ياد بگيري و هر وقت گير اين جور مسائل شدي ازش استفاده كني . ببين مي توني يه آشناي تعميرات يا موبايل فروش پيدا كني . اينجوري بهتره .

داداش اگه آشنا داشتم که دست به دامن شما و برو بچ گل این تاپیک:40: نمیشدم.:27::5:
شما اگه یه آشنای مورد اعتماد سراغ داری آدرس بده ، یه نشونی هم بده وقتی میرم پیشش بهش بگم که دامون عزیز ما رو فرستاده خدمتتون.
ممنون.:10:

J.Damon
19-02-2008, 01:07
حالا اينقدر به اين امضاي ما سر نزدين تا من مجبور شدم اين نرم افزار رو اينجا بذارم .
نرم افزار sms فارسی

سونی اریکسون : P900 , P910 , P990 , P1

روي اين گوشي ها تست شده است

از اينجا دانلود كنيد كاملا" تست شده .

J.Damon
19-02-2008, 01:18
داداش اگه آشنا داشتم که دست به دامن شما و برو بچ گل این تاپیک:40: نمیشدم.:27::5:
شما اگه یه آشنای مورد اعتماد سراغ داری آدرس بده ، یه نشونی هم بده وقتی میرم پیشش بهش بگم که دامون عزیز ما رو فرستاده خدمتتون.
ممنون.:10:

داداش گلم ، من كه نمي دونم شما كدام شهر هستيد تا آدرس بدم اگه اينجا بوديد كه مخلص شما هم بوديم . تازه شما تو شهري كه هستيد يه دوستي ، آشنايي نداره كه بهتون يه جاي آشنا رو معرفي كنه . مطمئنا" بگردي پيدا مي كني . :10:

shahshahani
19-02-2008, 10:35
داداش گلم ، من كه نمي دونم شما كدام شهر هستيد تا آدرس بدم اگه اينجا بوديد كه مخلص شما هم بوديم . تازه شما تو شهري كه هستيد يه دوستي ، آشنايي نداره كه بهتون يه جاي آشنا رو معرفي كنه . مطمئنا" بگردي پيدا مي كني . :10:
پایتخت نشین بیدیم جیگر...:40:

shahshahani
19-02-2008, 10:43
حالا اينقدر به اين امضاي ما سر نزدين تا من مجبور شدم اين نرم افزار رو اينجا بذارم .
نرم افزار sms فارسی

سونی اریکسون : P900 , P910 , P990 , P1

روي اين گوشي ها تست شده است

از اينجا دانلود كنيد كاملا" تست شده .

بابا من خودم 2 ماه پیش اینو گذاشته بودم.هیچ کس استقبال نکرد.:13:
آخه میدونی چیه؟
این ضرب المثل رو شنیدی که طرف از ریسمان سیاه و سفید میترسه؟:21:
وقتی با فونت و کیبرد میشه کار کرد بدون هیچ مشکلی ، برا چی باید ریسک کرد؟حتی اگه کاملا هم تست شده باشه.
در هر صورت دستت درد نکنه اما اگه اینم مثل سایتت مورد استقبال قرار نگرفت دلگیر نشو.:46:

J.Damon
19-02-2008, 10:50

جونم شما وسط كشوري ما اين سر كشور . فاصله زياده بايد قبول كرد كه بايد يه دوست آشنا با تعميراتي موبايل پيدا كني . البته تو همون تهروون . در مورد پست دومت تو اين صفحه هم خيلي ممنوم .

vahid_civil
19-02-2008, 11:17

خب شما برو علاالدین زیرزمین. به شرط خراب نشدن بده بهشون.
ریسکیه. ولی از دو سه تا مغازه بپرس کی کارش درسته ؟(البته اونایی که خودشون ندارن)!

اول توکل بعد دعا. هه هه!

H M R 0 0 7
19-02-2008, 13:18

اوووووووووووووووواه همچين ميگه پايتخت نشين كه انگاري آپولو هوا كرده.امان از دست شما پايتخت نشينا:31:

ميگم نشد تو مشكل يه بنده خدايي رو حل كني، همش بقيه ايد مشكلت رو حل كنن. پسر وقتشه يكمي به خود كفايي برسي.الانم ميرم تو سايت symbinesign بيبنم چي ميشه.:46:

shahshahani
19-02-2008, 13:34
خب شما برو علاالدین زیرزمین. به شرط خراب نشدن بده بهشون.
ریسکیه. ولی از دو سه تا مغازه بپرس کی کارش درسته ؟(البته اونایی که خودشون ندارن)!

اول توکل بعد دعا. هه هه!

داداش من اون خراب شده رو مثل کف دستم بلدم.همشون رو هم میشناسم.:5:
به خاطر همینم هست که نمیخوام توکل و دعا و ... کنم.چون میدونم همشون سر و ته یه کرباسن.:27:
حالا اگه شما سفارش ما رو به یکیشون ( که آشنات هستش ) بکنی که خیلی سرمون کلاه نذاره (یه کم اشکال نداره :31:) اونوقته که دعا میکنم البته واسه شما.:31:
ممنون.:11:

shahshahani
19-02-2008, 13:49
اوووووووووووووووواه همچين ميگه پايتخت نشين كه انگاري آپولو هوا كرده.امان از دست شما پايتخت نشينا:31:

ميگم نشد تو مشكل يه بنده خدايي رو حل كني، همش بقيه بايد مشكلت رو حل كنن. پسر وقتشه يكمي به خود كفايي برسي.الانم ميرم تو سايت symbinesign بيبنم چي ميشه.:46:

دست شما درد نکنه دیگه... :13:حالا ما شدیم مصرف کننده و همش بقیه مشکل ما رو حل میکنن دیگه... :18:هان؟
خوبه حالا خودت بودی چند صفحه قبل وقتی من اعتراض کردم "چرا کسی جواب منو نمیده؟" گفتی چی؟

چي شده مجيد؟ تو خودت خداي P990‌ بودي!

:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

تازه خوبه چند نفر تا حالا این امضای ما رو دانلود کرده باشن؟ خیلی ها میان بدون اینکه سوالی بپرسن همینکه امضای منو میبینن جوابشونو میگیرن میرن.:20: می خوای امضامو وردارم بعد که آمار سوالای ملت رفت بالا بیام دونه دونه جواب بدم تا ما هم از نظر شما چاره ساز بقیه باشیم؟:31:

از بابت ساین هم دست شما درد نکنه.:11:هر چی باشه دوستان دیگه سابقه و اطلاعاتشون از من بیشتره.
مثلا همین خود شما ، 2 هفته شد پروفشنال بمونی؟ :18:سه سوت پروفشنالی رو هم خز کردی رفت.:27:حالا میگی من توانایی رقابت با شما انسانهای خفن رو دارم؟:41:
خوشی من و امثال من اینه که با یه همچین افرادی مصاحبت داریم. همین.:5:

vahid_civil
19-02-2008, 15:18
داداش من اون خراب شده رو مثل کف دستم بلدم.همشون رو هم میشناسم.:5:
به خاطر همینم هست که نمیخوام توکل و دعا و ... کنم.چون میدونم همشون سر و ته یه کرباسن.:27:
حالا اگه شما سفارش ما رو به یکیشون ( که آشنات هستش ) بکنی که خیلی سرمون کلاه نذاره (یه کم اشکال نداره :31:) اونوقته که دعا میکنم البته واسه شما.:31:

منم متاسفانه آشنا ندارم. گفتم که یه بار یکی اومد فونت فارسی خواست یارو گفت 10 تومن .
من خندم گرفت گفتم جدی میگید؟! گفت مگه من شوخی دارم ؟!

مالا نمیدونم. زنگ بزن 118 بپرس نمایندگی سونی اریکسون شماره اش چنده و بعد ببین میتونی ازشون یه آدرس پیدا کنی.دیگه همین ذهنم به جایی تو این مملکت قد نمیده! اینجا گارانتی و خدمات حرف اول رو میزنه!!!!:31::19:

vahid_civil
19-02-2008, 15:22
ببخشید یه سوال: من برنامه اطلاعات دارویی جاوا رو نصب کردم. هر وقت میخام اجراش کنم گوشی ریست میشه!

چه فلیپ باز و چه بسته. تازه هم آپگرید کردم! شما این مشکل رو نداشتید؟

shahshahani
19-02-2008, 16:36
منم متاسفانه آشنا ندارم. گفتم که یه بار یکی اومد فونت فارسی خواست یارو گفت 10 تومن .
من خندم گرفت گفتم جدی میگید؟! گفت مگه من شوخی دارم ؟!

مالا نمیدونم. زنگ بزن 118 بپرس نمایندگی سونی اریکسون شماره اش چنده و بعد ببین میتونی ازشون یه آدرس پیدا کنی.دیگه همین ذهنم به جایی تو این مملکت قد نمیده! اینجا گارانتی و خدمات حرف اول رو میزنه!!!!:31::19:

حرف گارانتي ها رو اصلا نزن
چون علائديني ها لا اقل ميدونن دارن چه گندي تو گوشي ميزنن اين در حاليه كه گارانتي چي ها يه بلايي سر گوشي ميارن كه بعد خودشون هم نميفهمن چي كار كردن
دست شما درد نكنه خودم در راستاي خود كفايي يه كاريش ميكنم
ممنون

H M R 0 0 7
19-02-2008, 18:19
دست شما درد نکنه دیگه... :13:حالا ما شدیم مصرف کننده و همش بقیه مشکل ما رو حل میکنن دیگه... :18:هان؟
خوبه حالا خودت بودی چند صفحه قبل وقتی من اعتراض کردم "چرا کسی جواب منو نمیده؟" گفتی چی؟

:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

تازه خوبه چند نفر تا حالا این امضای ما رو دانلود کرده باشن؟ خیلی ها میان بدون اینکه سوالی بپرسن همینکه امضای منو میبینن جوابشونو میگیرن میرن.:20: می خوای امضامو وردارم بعد که آمار سوالای ملت رفت بالا بیام دونه دونه جواب بدم تا ما هم از نظر شما چاره ساز بقیه باشیم؟:31:

از بابت ساین هم دست شما درد نکنه.:11:هر چی باشه دوستان دیگه سابقه و اطلاعاتشون از من بیشتره.
مثلا همین خود شما ، 2 هفته شد پروفشنال بمونی؟ :18:سه سوت پروفشنالی رو هم خز کردی رفت.:27:حالا میگی من توانایی رقابت با شما انسانهای خفن رو دارم؟:41:
خوشی من و امثال من اینه که با یه همچین افرادی مصاحبت داریم. همین.:5:

اي بابا تو كه اينقدر زودرنج نبودي! باشه غلط كردم. ديگه شوخي نمي كنم. :41::41::41:
حالا "بچه نيك روزگار" رو تبديل نكني به "بچه بد روزگار". البته اگه خواستي بكنا:13:
در ضمن هنوزم symbiansign مشكل داره.:13:

سه سوت پروفشنالی رو هم خز کردی رفت
:31::31::31::31::31::31:

Captain_Nemo
19-02-2008, 18:30
آيا راهی هست که بشه فوکوس p990 رو بصورت دستی تنظیم کرد؟

H M R 0 0 7
19-02-2008, 18:50
ببخشید یه سوال: من برنامه اطلاعات دارویی جاوا رو نصب کردم. هر وقت میخام اجراش کنم گوشی ریست میشه!

چه فلیپ باز و چه بسته. تازه هم آپگرید کردم! شما این مشکل رو نداشتید؟

نه براي من مشكلي نداره.

amirkhan_20e20
20-02-2008, 14:47
آيا راهی هست که بشه فوکوس p990 رو بصورت دستی تنظیم کرد؟

عزیز
سونی اینقدر زور زده تا فوکوس اتوماتیک درست کرده . حالا میخوای دستی تنظیم کنی .
البته با جاو یا عقب بردن میتونی درستش کنی . از توی option برو auto focus رو خاموش کن .

hussain
20-02-2008, 15:59
دوستان کمک کنید من گوشیم(p990)آپ دیت کردم ولی وقتی بدون flip می خواهم کار کنم هنگام استفاده از قرقره اخطار می ده.لطفا کنک کنید

vahid_civil
20-02-2008, 18:35
دوستان کمک کنید من گوشیم(p990)آپ دیت کردم ولی وقتی بدون flip می خواهم کار کنم هنگام استفاده از قرقره اخطار می ده.لطفا کنک کنید

قرقره چیه ؟ شاید باید دوباره آپدیت کنی

vahid_civil
20-02-2008, 18:45
نه براي من مشكلي نداره.

مرسی. شاید نباید اصلا آپگرید میکردم! از قدیم گفتن سری رو که درد نمیکنه دستمال نمیبندن!

hussain
20-02-2008, 19:05
آيا ميشه p990 را فارسي كرد بطور كامل؟

J.Damon
20-02-2008, 19:16
قرقره چیه ؟ شاید باید دوباره آپدیت کنی

دوست عزيز فكر كنم منظورشون همون جاق دايل باشه . دكمه بالا و پايين بغل گوشي .
راستي فكر كنم يه پيام خصوصي واسه شما فرستادم بخونينش . فكر كنم V_civil شما هستين . اگه هم بهتون نرسيده يه سري بازم بزنين . حتما" جوابشو بهم بدين .

J.Damon
20-02-2008, 19:19
آيا ميشه p990 را فارسي كرد بطور كامل؟

دوست عزيز هنوز كه نمي شه كاملا" فارسي كرد ولي خوب چه كاريه كه بخواهيم همچين گوشي رو فارسي كنيم . همون بهتر كه نميشه . اينطوري لااقل مجبور ميشيم براي فهميدن قسمتهايي كه نمي دونيم ( از روي اجبار هم شده ) به ديكشنري مراجعه كنيم و تازه زبانمونم پيشرفت مي كنه . من كه اكه اينطوري بود هم ترجيح نمي دادم فارسيش كنم .

J.Damon
20-02-2008, 19:20
در جواب اون دوستمون هم كه گفتن مشكل دارن تو استفاده از جاق دايل بايد بگم كه احتمالا" تو آپديتشون مشكلي بوده و فكر كنم راهي به جز آپديت دوباره نيست . مگر اگه خواستين يه بار مستر ريست كنين ببينين درست ميشه يا نه . گوشي رو يه ريستارتي هم بكنين .

punisher 007
20-02-2008, 19:41
من تا 100 درصد براي p990 دانلود آبديت كردم اما وقتي مي خواهد فايل ها را در گوشي بريزد تا 10 درصد ميرود و ديگر جلو نميرود و ارور ابديت فيلد را ميدهد چكار كنم؟

h@med110
20-02-2008, 21:27
من چند روز پیش روی گوشی یه تم نصب کردم گوشی قفل کرد و دیگه بالا نیومد.5 تومن دادم فلش کردنش.ورژن فریم ورش عوض شد و صدای گوشی از نصف هم کمتر شد.واقعا صدای گوشی کم شد و کلی حالم گرفته شد ولی به جاش صدای تق تق که هنگام گوش کردن آهنگ از تو هندزفری میومد رفع شد.
میخواستم بدونم خودم نمیتونم گوشی رو فلش یا آپدیت کنم بدون باکس؟اگه میشه لطف کنید لینک آموزش رو بدید...................

J.Damon
20-02-2008, 22:30
من تا 100 درصد براي p990 دانلود آبديت كردم اما وقتي مي خواهد فايل ها را در گوشي بريزد تا 10 درصد ميرود و ديگر جلو نميرود و ارور ابديت فيلد را ميدهد چكار كنم؟

دوست عزيز بهتر نيست يه كافي نت ADSL پيدا كني و بيرون اين كار رو هم امتحان كني . اگه باز هم اين اتفاق افتاد شايد مشكل از يه جاي ديگست كه نمي خواهم فعلا" فكرت رو بهش مشغول كنم .

J.Damon
20-02-2008, 22:32
من چند روز پیش روی گوشی یه تم نصب کردم گوشی قفل کرد و دیگه بالا نیومد.5 تومن دادم فلش کردنش.ورژن فریم ورش عوض شد و صدای گوشی از نصف هم کمتر شد.واقعا صدای گوشی کم شد و کلی حالم گرفته شد ولی به جاش صدای تق تق که هنگام گوش کردن آهنگ از تو هندزفری میومد رفع شد.
میخواستم بدونم خودم نمیتونم گوشی رو فلش یا آپدیت کنم بدون باکس؟اگه میشه لطف کنید لینک آموزش رو بدید...................

دوست عزيز اگه از كم شدن صداي گوشيت ناراحتي و مي خواهي كه به حالت اولش برگرده تو يكي از سورپرايزها افزايش صداي P990 هم هست . يه جستجوي بكني تو همين جا مي توني گيرش بياري . يه امتحاني بكن .

punisher 007
20-02-2008, 22:42
دوست عزيز بهتر نيست يه كافي نت ADSL پيدا كني و بيرون اين كار رو هم امتحان كني . اگه باز هم اين اتفاق افتاد شايد مشكل از يه جاي ديگست كه نمي خواهم فعلا" فكرت رو بهش مشغول كنم .
سرعت اينترنتم بالاست يعني واير لس است چند بار ديگر هم امتحان كردم اما باز همان طور بود و گوشيم اصل است كمك!

H M R 0 0 7
20-02-2008, 23:00

دوباره برنامه آپدیت رو پاک و سپس نصب کن و دوباره آپدیت کن.(شارژ گوشی رو فول نگه دار موقع آپدیت)

hussain
21-02-2008, 00:51
در جواب اون دوستمون هم كه گفتن مشكل دارن تو استفاده از جاق دايل بايد بگم كه احتمالا" تو آپديتشون مشكلي بوده و فكر كنم راهي به جز آپديت دوباره نيست . مگر اگه خواستين يه بار مستر ريست كنين ببينين درست ميشه يا نه . گوشي رو يه ريستارتي هم بكنين .
سلم دوست من می شه در مورد مست ریسیت یکم بیشتر توضیح بدین.
واینکه من هنوز پیامی دریافت نکردم:46:

hussain
21-02-2008, 01:05
باز هم مشکل من همین الان 1:03 دوباره آپ دیت کردم ولی باز همه مونجور شد.
لطفا کمک کنید.درضمن مستر ریسیت نکردم

hussain
21-02-2008, 02:42
مستر ریسیت کردم و بعدش آپ دیت بازهم نشد

J.Damon
21-02-2008, 11:07

دوست عزيز شايد اصلا" برنامه Update service مشكل داره . شما كه گفتين به اينترنت پر سرعت هم دسترسي دارين . پس واستون كاري نداره . اين برنامه رو يه بار ديگه نصب كنين . اگه نشد . يه بار ديگه از يه جاي ديگه دانلودش كنين . البته اون آموزشي كه در اين مورد داده بودن خيلي كاري تره ،‌حالا نمي دونم از اونجا دانلود كردين يا نه . به هر حال اگه از اونجا دانلود كردين پس بايد يه جاي ديگر رو هم امتحان كنيد . يه جستجو تو گوگل بكني راحت پيداش مي كني . موفق باشين .

shahshahani
21-02-2008, 11:08

فکر کنم مشکل از سیستمت باشه با یه کامپیوتر دیگه آپدیت کن .
شاید به نظر مسخره بیاد ولی منم با لپ تاپ بابام هر کاری کردم نتونستم گوشیم رو آپدیت کنم.

shahshahani
21-02-2008, 11:15
صفحه کلید مجازی با خاصیت فینگر تاچ برای UIQ3
کد:

بابا اینو که من گذاشته بودم تو امضام...:19::19::19::19::19::19::19::19::19:
دیگه دارم از دست شماها دیوونه میشم.:9::9::9:چرا نمیذارین من به خود کفایی برسم. دچار خود کم بینی شدم.:45:(شوخی کردم.:31:)

J.Damon
21-02-2008, 11:58
بابا اینو که من گذاشته بودم تو امضام...:19::19::19::19::19::19::19::19::19:
دیگه دارم از دست شماها دیوونه میشم.:9::9::9:چرا نمیذارین من به خود کفایی برسم. دچار خود کم بینی شدم.:45:(شوخی کردم.:31:)

حالا چيزي شد ما هم گذاشتيم . ديدم خيلي باحاله گفتم يه بار ديگه هم ما بذاريم . البته ناگفته نمونه من اطلاعي نداشتيم شما گذاشتيم و گرنه .....

hussain
21-02-2008, 13:45
دیگر هیچ راهی بجز فلش نمونده:41:.
لطفا آموزشش را بگذارید:19:

punisher 007
21-02-2008, 14:04
دوباره برنامه آپدیت رو پاک و سپس نصب کن و دوباره آپدیت کن.(شارژ گوشی رو فول نگه دار موقع آپدیت)
بازم نشد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:41::41::41::41::41 ::41::41::41::41::41::41:

h@med110
21-02-2008, 14:16
دوست عزيز اگه از كم شدن صداي گوشيت ناراحتي و مي خواهي كه به حالت اولش برگرده تو يكي از سورپرايزها افزايش صداي P990 هم هست . يه جستجوي بكني تو همين جا مي توني گيرش بياري . يه امتحاني بكن .

آقا من که هیچی پیدا نکردم.لطف میکنی لینک بدی..:8:.

hussain
21-02-2008, 14:19
بازم نشد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:41::41::41::41::41 ::41::41::41::41::41::41:
دقیقا بگو مشکلت چیه شاید بطونم کمکت کنم:5:

seyyedi
21-02-2008, 16:05
دوستان سلام
دوستان راهی هست که بشه آپدیت گوشی رو از اینترنت بگیری بعد بدون اینترنت آپ کنی

mohsen_sir
21-02-2008, 16:42
دیگر هیچ راهی بجز فلش نمونده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif.
لطفا آموزشش را بگذارید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif

آموزش فلش كردن گوشي مي خواي؟

shahshahani
21-02-2008, 18:04
دوستان سلام
دوستان راهی هست که بشه آپدیت گوشی رو از اینترنت بگیری بعد بدون اینترنت آپ کنی

نه نمیشه.:41:

vahid_civil
21-02-2008, 18:36
این برنامه نقاشی برنام خیلی جالبیه. فقط چجوری میشه نقاشی رو سیو ( ذخیره) کرد ؟

nakhordemast
21-02-2008, 21:52
:10::10::10:
این برنامه نقاشی برنام خیلی جالبیه. فقط چجوری میشه نقاشی رو سیو ( ذخیره) کرد ؟

منظورت گدوم برنامست؟ مال خود گوشی؟ مالگوشی که معلومه روی اون بالاش کلیک میکنی سیو داره.
اگر برنامه جانبیه لینگشو واسه ما هم بذار :10::10::10::10::10::10:

vahid_civil
22-02-2008, 00:17
:10::10::10:

منظورت گدوم برنامست؟ مال خود گوشی؟ مالگوشی که معلومه روی اون بالاش کلیک میکنی سیو داره.
اگر برنامه جانبیه لینگشو واسه ما هم بذار :10::10::10::10::10::10:

لینک :

بر گرفته از سایت vahidonlineeum که اونا هم از موبایلستان گرفتن.

برنامش مثل paint میمونه.

H M R 0 0 7
22-02-2008, 00:58
لینک :

برنامش مثل paint میمونه.

مرسی . دنبال همچین برنامه ای میگشتم.
بهتره تو بخش uiq3 هم معرفیش کنی:46:

Captain_Nemo
22-02-2008, 11:36
عزیز
سونی اینقدر زور زده تا فوکوس اتوماتیک درست کرده . حالا میخوای دستی تنظیم کنی .
البته با جاو یا عقب بردن میتونی درستش کنی . از توی option برو auto focus رو خاموش کن .

دوست عزیز منظورم اينه که مثلاً یه فاصله مشخص بهش بدیم و خودش روی اون فاصله فوکوس کنه. واسه من تو حالت autofocus اگه بخوام از یه ساختمون عکس بگیرم و یه درخت جلوش باشه عکسی که ميگیرم چندان واضح از آب در نمی ياد.

J.Damon
22-02-2008, 11:48
لینک :

برنامش مثل paint میمونه.

دوست من vahidonlineum بود كه يه e اضافه نوشتي . خواستم فقط گفته باشم .
راستي شما اين پيام خصوصي تون رو تو همين آدرسي كه گفتين خوندين . اگه نه ،‌كه يه سري بزنين . خدايش ديگه نتونيتم هيچ راهي واسه گفتنش پيدا كنم .

J.Damon
22-02-2008, 12:14
آقا من که هیچی پیدا نکردم.لطف میکنی لینک بدی..:8:.

برو به صفحه 326 ، پست 3251 .

hussain
22-02-2008, 13:17
آموزش فلش كردن گوشي مي خواي؟
اگر لطف کنید

J.Damon
22-02-2008, 13:34
آقاي vahid_civil مشكلي نيست ،‌راستش من هم همين رو مي خواستم . فقط قسمتش رو خودتون انتخاب كنيد بهتره . البته فكر كنم دارين خمدتون رو دست كم مي گيرين ، من كه خوشحال مي شم از اطلاعاتتون استفاده كنم . راستي من هم خوشوقتم .

nakhordemast
23-02-2008, 02:37
لینک :

برنامش مثل paint میمونه.

مچچچکرم. در حال تستم. حالا چجوری سیو میکنه؟:27::10:

punisher 007
23-02-2008, 15:08
دقیقا بگو مشکلت چیه شاید بطونم کمکت کنم:5:
مموری استیکت را فرمت کن من هم بعد از اپدیت مشکل تو را داشتم که با فرمت کردن مموری استیک الحمد لالله برطرف شد:10:

shahshahani
23-02-2008, 15:30
سلام به همه اساتید.

من با برنامه advaned device lock که روی بعضی از برنامه ها قفل میذارم دیگه اجرا نمیشن و گوشی هنگ میکنه.:41:
مثلا برنامه های cellphone anti theft و بازی sudoku

میخواستم ببینم کسی این مشکل رو داشته یا نه.

H M R 0 0 7
23-02-2008, 15:50

سيو نميكنه ولي خيلي برنامه باحاليه. كلي سرگرممان كرد.:46:

H M R 0 0 7
23-02-2008, 15:56
سلام به همه اساتید.

من با برنامه advaned device lock که روی بعضی از برنامه ها قفل میذارم دیگه اجرا نمیشن و گوشی هنگ میکنه.:41:
مثلا برنامه های cellphone anti theft و بازی sudoku

میخواستم ببینم کسی این مشکل رو داشته یا نه.

من اين مشكل رو ندارم عزيزم.اصلا تو گوشيت رو اپديت كردي؟

sari-1369
23-02-2008, 16:03
سيو نميكنه ولي خيلي برنامه باحاليه. كلي سرگرممان كرد.:46:
به نظر من میشه یه کاریش کرد و اینکه اول نقاشیو بکشیم بعدشم با برنامه ای که از صفحه گوشی عکس میگیره از روی نقاشیمون عکس بگیریم .

shahshahani
23-02-2008, 16:40
من اين مشكل رو ندارم عزيزم.اصلا تو گوشيت رو اپديت كردي؟

بله.:19:
دست شما درد نکنه دیگه! یعنی ما اینقدر گیجیم؟:13:
حالا درسته که IQ ام در حد صفره ولی هنوز مونده تا کاملا صفر بشه.:31::46:

H M R 0 0 7
23-02-2008, 19:10
به نظر من میشه یه کاریش کرد و اینکه اول نقاشیو بکشیم بعدشم با برنامه ای که از صفحه گوشی عکس میگیره از روی نقاشیمون عکس بگیریم .

اين جوري كه حال نميده .اصل كار همون انيميشني كه مي سازيه.اگه ميشد انيميشن رو ذخيره كرد توي فايل GIF خيلي عالي مي شد.
راستي اين عكس تو امضات فيكه ها!

H M R 0 0 7
23-02-2008, 19:12
بله.:19:
دست شما درد نکنه دیگه! یعنی ما اینقدر گیجیم؟:13:
حالا درسته که IQ ام در حد صفره ولی هنوز مونده تا کاملا صفر بشه.:31::46:

بابا تو همه چي رو به منظور ميگيري چرا.:18:خوب گفتم شايد وقت نكردي يا امكاناتش نبوده كه آپديت كني

soroushhp3
23-02-2008, 21:35
سلام دوستان من در شرف فروختن p990 ام بودم که یهو دکمه وسطی(enter) گار نمی گنه :41: کسی میتونه گمگم کنه ؟خیلی ضروریه

jamshidjap
23-02-2008, 23:51
سلام
امروز من برای خرید p990 به علادین رفتم با ذهنیت اینکه قیمت این گوشی دوروبر 280 هزار تومن هستش ولی با کمال تعجب دیدم که قیمتش شده 340 هزار تا .
قضیه چیه؟

Dr.Dolfin
23-02-2008, 23:53
سلام.ببخشيد من يه مشكلي داشتم.جديدا وقتي ميخوام اس ام اس بفرستم وسطش گوشيم هنگ ميكنه
بايد چي كار كنم؟
بعضيا ميگن آپديت كن.ولي من اينترنتم پرسرعت نيست كه بتونم فايل آپديت رو دانلود كنم.اگه
ميشه راهنماييم كنيد.ممنون

shahshahani
24-02-2008, 08:36
سلام
امروز من برای خرید p990 به علادین رفتم با ذهنیت اینکه قیمت این گوشی دوروبر 280 هزار تومن هستش ولی با کمال تعجب دیدم که قیمتش شده 340 هزار تا .
قضیه چیه؟

تا چند وقت پیش همین حول و هوش بود ( البته یه کم بیشتر در حدود 290 تومن ) ولی مثل اینکه طرفدارای این گوشی زیاد شده و از طرف دیگه فکر کنم تولید این گوشی هم خیلی کم شده و لااقل دیگه مثل سابق نیست.

من هم در حدود همین قیمتی که الان بهش برخوردی خریدم.به نظرم ارزش 340 تومن رو هم داره.در کل اگه بخوای تو این مایه ها یه چیز دیگه بخری(مثل m600 , m608 , p1 , w950 . w960 , ...) باید از این هم بیشتر پیاده بشی.

shahshahani
24-02-2008, 08:38
سلام.ببخشيد من يه مشكلي داشتم.جديدا وقتي ميخوام اس ام اس بفرستم وسطش گوشيم هنگ ميكنه
بايد چي كار كنم؟
بعضيا ميگن آپديت كن.ولي من اينترنتم پرسرعت نيست كه بتونم فايل آپديت رو دانلود كنم.اگه
ميشه راهنماييم كنيد.ممنون

خوب عزیز کافی نت رو برای همین مواقع ساختن.میری تو یه کافی نت با اینترنت پر سرعت میگی یه 1 ساعتی کار دارم.همین.

shahshahani
24-02-2008, 10:15
سلام دوستان من در شرف فروختن p990 ام بودم که یهو دکمه وسطی(enter) گار نمی گنه :41: کسی میتونه گمگم کنه ؟خیلی ضروریه

از سرويس منو برو تست كن ببين دكمه كار ميكنه يانه

Dr.Dolfin
24-02-2008, 10:41
خوب عزیز کافی نت رو برای همین مواقع ساختن.میری تو یه کافی نت با اینترنت پر سرعت میگی یه 1 ساعتی کار دارم.همین.
مرسي دوست عزيز.حالا اين فايل آپديت رو از كجا بايد بيارم؟رفتم سايت سوني اريكسون ولي نتونستم پيداش كنم.اگه ميشه لينكشو بزاريد.ممنون

vahid_civil
24-02-2008, 11:31

این سیو نمیکنه ولی توی سایت موبایلستان یک نمونه دیدم سیو میکرد

shahshahani
24-02-2008, 12:31
مرسي دوست عزيز.حالا اين فايل آپديت رو از كجا بايد بيارم؟رفتم سايت سوني اريكسون ولي نتونستم پيداش كنم.اگه ميشه لينكشو بزاريد.ممنون

آموزش آپدیت کردن رو هم اگه نداری از امضای ramin2020 یا hamed1987 میتونی دانلود کنی.
جدیدا پست نزدن ولی تو همین تاپیک یه سرچ بکنی پیداش میکنی.
موفق باشی.

H M R 0 0 7
24-02-2008, 17:11
این سیو نمیکنه ولی توی سایت موبایلستان یک نمونه دیدم سیو میکرد

لينكش رو ميدي؟

Captain_Nemo
24-02-2008, 18:54
آيا هنگامیکه برنامه pc suite رو سیستم نصب نباشه میشه گوشی رو در حالت file transfer mode به سیستم وصل کرد. منظورم اينه که آيا کامپیوتر گوشی را بصورت درست شناسايي ميکنه؟

ممنون.

Dr.Dolfin
24-02-2008, 18:58

آموزش آپدیت کردن رو هم اگه نداری از امضای ramin2020 یا hamed1987 میتونی دانلود کنی.
جدیدا پست نزدن ولی تو همین تاپیک یه سرچ بکنی پیداش میکنی.
موفق باشی.
ممنونم دوست عزيز.ببخشيد يه سوال ديگه.نميشه با Dial Up آپديت كرد؟

H M R 0 0 7
24-02-2008, 20:51
ممنونم دوست عزيز.ببخشيد يه سوال ديگه.نميشه با Dial Up آپديت كرد؟

میشه ولی یکمی بیشتر طول میکشه

vahid_civil
24-02-2008, 21:00
آيا هنگامیکه برنامه pc suite رو سیستم نصب نباشه میشه گوشی رو در حالت file transfer mode به سیستم وصل کرد. منظورم اينه که آيا کامپیوتر گوشی را بصورت درست شناسايي ميکنه؟

ممنون.

آره هیچ مشکلی هم نداره.من نصب نکردم

vahid_civil
24-02-2008, 21:01
این برنامه convertor مال خود گوشی عجب چیز جالبیه. نسبت واحدهای پولی کشورها رو بهش بدین. ایران هم اضافه کنید . و حالشو ببرین. تو خارج به درد میخوره!!

sari-1369
24-02-2008, 22:02
این برنامه convertor مال خود گوشی عجب چیز جالبیه. نسبت واحدهای پولی کشورها رو بهش بدین. ایران هم اضافه کنید . و حالشو ببرین. تو خارج به درد میخوره!!
خيلي با حال بود ...

vahid_civil
25-02-2008, 00:09
خيلي با حال بود ...

من تازه فهمیدم اینکه هی میگن پی 990 گوشی بیزینس هست یعنی چی !؟

یه برنامه handy expense هم نصب کنید واسه مخارج روزانه . خودش اتوماتیک همه رو جمع میزنه و کار سررسید رو انجام میده. تازه فهمیدم عجب گوشی باحالی دارم!!!

حقشه اینقدر گرون شده!!

nakhordemast
25-02-2008, 03:49
تا چند وقت پیش همین حول و هوش بود ( البته یه کم بیشتر در حدود 290 تومن ) ولی مثل اینکه طرفدارای این گوشی زیاد شده و از طرف دیگه فکر کنم تولید این گوشی هم خیلی کم شده و لااقل دیگه مثل سابق نیست.

من هم در حدود همین قیمتی که الان بهش برخوردی خریدم.به نظرم ارزش 340 تومن رو هم داره.در کل اگه بخوای تو این مایه ها یه چیز دیگه بخری(مثل m600 , m608 , p1 , w950 . w960 , ...) باید از این هم بیشتر پیاده بشی.

خوب که عین سوخول ها نفروختمش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !:8:

shahshahani
25-02-2008, 10:10

نسبت ارز کشورها نسبت به هم که مدام در حال تغییره.چه جوری گوشی این کار رو میکنه؟:41:
ما که تو خوابم پامونو اونور آب نذاشتیم.خارجم کجا بود؟:31:

vahid_civil
25-02-2008, 11:13
نسبت ارز کشورها نسبت به هم که مدام در حال تغییره.چه جوری گوشی این کار رو میکنه؟:41:
ما که تو خوابم پامونو اونور آب نذاشتیم.خارجم کجا بود؟:31:

نسبت به ایران زیاد تغییر میکنه ولی تقریبا ثابته!! حدودش مهمه که با اختلاف 30 40 تومن نهایت درست میگه.
ایشالا قسمت بشه!!:10:

Alberto
25-02-2008, 14:46
فایل pdf رو چطور باز میکنه ؟ وسطش هنگ میکنه یا نه ؟

amirkhan_20e20
25-02-2008, 16:46
فایل pdf رو چطور باز میکنه ؟ وسطش هنگ میکنه یا نه ؟

من فایل با حجم 40 مگ رو تست کردم باز میکنه البته برای خوندن صفخه های بعدی مثل 100 یا 150 یه 20 ثانیه طول میکشه .

shahshahani
25-02-2008, 16:59
من فایل با حجم 40 مگ رو تست کردم باز میکنه البته برای خوندن صفخه های بعدی مثل 100 یا 150 یه 20 ثانیه طول میکشه .

البته ربط زیادی به حجم نداره.نه اینکه فایل با هر حجمی رو باز کنه ها ولی مثلا من برنامه هفتگیم رو از روی سایت دانشگاه دانلود کردم و ریختم تو گوشیم. با اینکه حجمش کم بود ولی یه ساعت زور میزد تا این جدول هاشو رسم کنه.
نمیدونم شایدم مشکل فقط از گوشی من بوده.:13:

Captain_Nemo
25-02-2008, 20:30
کسی تا بحال تونسته Pdf های ضمیمه کلیک رو بطور درست تو گوشی ببینه؟

من فونت فارسی رو گوشیم ریختم ولی بازم با برنامه +pdf حروف بصورت مربع نشون داده میشه...

Alberto
25-02-2008, 22:48
برنامه repligo برای uiq3 اومده ؟

vahid_civil
26-02-2008, 01:59
با این برنامه pdf+ هم سریع باز میکنه. و هم بهتر لود میکنه. فقط حجیمها رو یکم کند

amirkhan_20e20
26-02-2008, 08:56
البته ربط زیادی به حجم نداره.نه اینکه فایل با هر حجمی رو باز کنه ها ولی مثلا من برنامه هفتگیم رو از روی سایت دانشگاه دانلود کردم و ریختم تو گوشیم. با اینکه حجمش کم بود ولی یه ساعت زور میزد تا این جدول هاشو رسم کنه.
نمیدونم شایدم مشکل فقط از گوشی من بوده.:13:

درسته . ولی فایلهایی که متنی باشه زود باز میشه .
درست کردن جدول به خاطر اینکه باید اسکرین رو درست کنه طول میکشه . فونت رو هم نباید فراموش کرد . چون pdf فایل فونتشم باهاشه باید اون رو هم باز کنه . واسه همین طول میکشه .

H M R 0 0 7
26-02-2008, 12:29
درسته . ولی فایلهایی که متنی باشه زود باز میشه .
درست کردن جدول به خاطر اینکه باید اسکرین رو درست کنه طول میکشه . فونت رو هم نباید فراموش کرد . چون pdf فایل فونتشم باهاشه باید اون رو هم باز کنه . واسه همین طول میکشه .

درسته كلا اگه غير از متن چيز ديگه اي داشته باشه پردازش بيشتر ميشه.فكر كن CPU كامپيوتر من كه دو هسته اي 3600 هست براي يه فايل 5 مگابايتي چه قدر طول ميكشه حال اين P990 بدبخت با اون پردازنده 208 مگاهرتزي كه يك صدم اونم نيست ببين چي ميشه.

shahshahani
26-02-2008, 13:38
برنامه repligo برای uiq3 اومده ؟

اگه لطف كني اين درخواست رو تو قسمت مربوطه مطرح كني بهتره
با تشكر

shahshahani
26-02-2008, 13:43
کسی تا بحال تونسته Pdf های ضمیمه کلیک رو بطور درست تو گوشی ببینه؟

من فونت فارسی رو گوشیم ریختم ولی بازم با برنامه +pdf حروف بصورت مربع نشون داده میشه...

با خود گوشي كه فونتها رو درست نشون ميده
در مورد لينكها هم فكر كنم من تونستم اين كار رو بكنم

nakhordemast
26-02-2008, 20:39
درسته كلا اگه غير از متن چيز ديگه اي داشته باشه پردازش بيشتر ميشه.فكر كن CPU كامپيوتر من كه دو هسته اي 3600 هست براي يه فايل 5 مگابايتي چه قدر طول ميكشه حال اين P990 بدبخت با اون پردازنده 208 مگاهرتزي كه يك صدم اونم نيست ببين چي ميشه.

نه بابا اینقدر کم نیست. 408 هست فکرکنم.

H M R 0 0 7
26-02-2008, 23:42
نه بابا اینقدر کم نیست. 408 هست فکرکنم.

نه همونی که گفتمه. میتونی با برنامه swish ببینی

Captain_Nemo
27-02-2008, 00:10
[quote]
با خود گوشي كه فونتها رو درست نشون ميده
در مورد لينكها هم فكر كنم من تونستم اين كار رو بكنم
[quote]

یعنی شما فایل های ضمیمه کلیک رو بدون مشکل باز کردید؟
اگه تونستید چه فونت های فارسی ای رو گوشیتون ریختيد؟

shahshahani
27-02-2008, 08:42
یعنی شما فایل های ضمیمه کلیک رو بدون مشکل باز کردید؟
اگه تونستید چه فونت های فارسی ای رو گوشیتون ریختيد؟

منظورتون از فايل ضميمه كليك دقيقا چيه؟
اگه منظورتون لينك يه سايت ديگه است بايد رنگش آبي باشه و وقتي روش با قلم ميزني يه پنجره كوچولو باز ميشه كه از شما ميپرسه ميخواي با بروزر گوشي اونو ببينين يا نه؟
در ضمن من همون فونتهايي كه تو امضام هست رو استفاده ميكنم.

vahid_civil
27-02-2008, 12:21
من یه هندزفری bh 206 نوکیا گرفتم. موقع زنگ خوردن آهنگ زاقارت خود هندزفری پخش میشه.
نمیشه عوضش کرد ؟ آخه خیلی از گوشی ها مثل a1200 موتورولا آهنگ خود گوشی رو تو هندزفری پخش میکنن. ولی پی 990 نه !!؟ گوشی همه چی رو ساپورت میکنه. مثل تماس صوتی و ... ولی این یکی نه.
آهنگ خود هندزفری اصلا جالب نیست. بعضی وقتا اصلا نمیفهمم زنگ میخوره !!

Captain_Nemo
27-02-2008, 20:08
منظورتون از فايل ضميمه كليك دقيقا چيه؟
اگه منظورتون لينك يه سايت ديگه است بايد رنگش آبي باشه و وقتي روش با قلم ميزني يه پنجره كوچولو باز ميشه كه از شما ميپرسه ميخواي با بروزر گوشي اونو ببينين يا نه؟
در ضمن من همون فونتهايي كه تو امضام هست رو استفاده ميكنم.

منظورم فایل های pdf ضميمه کلیک روزنامه جام جم هستش که ميشه از لينک زير دانلود کرد:

amir_sa
28-02-2008, 09:37
سلام دوستان . من مي خوام گوشيمو آپديت كنم ولي وقتي برنامه Update Service را باز ميكنم اين پيغامو ميده

Incompatible Macromedia version. Required verision available from macromedia.com. Application will terminate.

لطفا بگين اين پيغام چيه و چطوري ميشه اونو بر طرف كرد

amirkhan_20e20
28-02-2008, 10:52
سلام دوستان . من مي خوام گوشيمو آپديت كنم ولي وقتي برنامه Update Service را باز ميكنم اين پيغامو ميده

Incompatible Macromedia version. Required verision available from macromedia.com. Application will terminate.

لطفا بگين اين پيغام چيه و چطوري ميشه اونو بر طرف كرد

شما اول به سایت ماکرومدیا برو و فلش پلیر رو نصب کن بعد از اون برنامه رو باز کن .

baktash
28-02-2008, 14:40
سلام

اصل p990i (فرانسوي)رو از كجا مي شه پيدا كرد؟

amirkhan_20e20
28-02-2008, 19:21
سلام

عزیز اصل مال 2 سال پیش بود .
الان همه گوشیا تو چین تولید میشه . فقط یه فرق داره اونم ابینه که واسه چه کشوری نولید میشه . اسیا . اروپا . امریکا .....
فقط از روی imel شاید بشه فهمید ( شاید ) . اگه عدد 6و5 یا 6و7 اون 00 بود واسه اروپا بوده .
البتع یه راه دیگه هم داره اونم اینکه با اپدیت سرویس وقتی وصلش کردی خودش میگه که واسه چه کشوری یا چه برندی ساخته شده .
اگه world 1 یا 2 بود خوبه .

sabok sangin
28-02-2008, 23:22
وصل شدن به اینترنت با بلوتوث با p990i رو لطفا توضیح بدید

<M>
29-02-2008, 00:28
استارت_آپ و شات_دان پ990 رو چه جور میشه عوض کرد. یا مثل گوشی W810 منو رو تغییر داد آیکون رو نمیگم. صورت قرار گیری آیکون ها رو منظورم هست. مثلا به صورت دایره وار ماکنن.

amir_sa
29-02-2008, 09:49
شما اول به سایت ماکرومدیا برو و فلش پلیر رو نصب کن بعد از اون برنامه رو باز کن .

دوست عزيز من تو سايته ماكرومديا هم رفتم و فلش پلير هم دانلود كردم كه البته پلاگين فلش پلير بود. ميشه دقيقا بگي چيو دانلود كنم چون تو سايته ماكرومديا نفهميدم چيو بايد دانلود كنم.
مرسي:10:

Captain_Nemo
29-02-2008, 13:10

دوست عزیز اگه با گارانتی اصلی مثلاً کامتل بگیری میتونی مطمئن باشی که اصل هست ولی خوب باید یه 10 تا 15 تومنی بیشتر پیاده شی... در کل پشت گوشی های اصل فرانسه نوشته made in france و در ضمن در کناره های برچسب پشت گوشی که سریال نامبر روش هست بریدگی هايي قرار داره ...

میتونی سریال نامبر گوشی رو تو سایت پائین وارد کنی و اطلاعات کاملی در مورد جایی که گوشی تولید شده بهت میده...

در ضمن دقت کن که CDA گوشی مال world1 یا world2 باشه... برای اين منظور در حالت فلیپ بسته دگمه more رو بزن برو status رو باز کن در قسمت CDA باید عبارت CDA162007/1 یا CDA162007/2 وجود داشته باشه...

Captain_Nemo
29-02-2008, 13:38
دوست عزیز اگه با گارانتی اصلی مثلاً کامتل بگیری میتونی مطمئن باشی که اصل هست ولی خوب باید یه 10 تا 15 تومنی بیشتر پیاده شی... در کل پشت گوشی های اصل فرانسه نوشته made in france و در ضمن در کناره های برچسب پشت گوشی که سریال نامبر روش هست بریدگی هايي قرار داره ...

میتونی سریال نامبر گوشی رو تو سایت پائین وارد کنی و اطلاعات کاملی در مورد جایی که گوشی تولید شده بهت میده...

کد:

در ضمن دقت کن که CDA گوشی مال world1 یا world2 باشه... برای اين منظور در حالت فلیپ بسته دگمه more رو بزن برو status رو باز کن در قسمت CDA باید عبارت CDA162007/1 یا CDA162007/2 وجود داشته باشه...

معذرت میخوام لینکی که دادم اشتباه بود . آدرس درست برای کنترل سریال نامبر اینه:

amirkhan_20e20
29-02-2008, 17:34
دوست عزيز من تو سايته ماكرومديا هم رفتم و فلش پلير هم دانلود كردم كه البته پلاگين فلش پلير بود. ميشه دقيقا بگي چيو دانلود كنم چون تو سايته ماكرومديا نفهميدم چيو بايد دانلود كنم.
مرسي:10:

درسته همون پلاگین رو باید نصب کنی

amir_sa
29-02-2008, 21:25
درسته همون پلاگین رو باید نصب کنی

دوسته عزيز من جديدترين پلاگين رو نصب كردم حتي برنامه ي آپديت سرويس رو هم دوباره نصب كردم ولي باز همون ارورو ميده .
تو رو خدا يكي به ما بگه اين مشكل آپديتو چه جوري حل كنم:13:

H M R 0 0 7
01-03-2008, 09:53
دوسته عزيز من جديدترين پلاگين رو نصب كردم حتي برنامه ي آپديت سرويس رو هم دوباره نصب كردم ولي باز همون ارورو ميده .

مشكل چيه دوست عزيز؟

shahshahani
01-03-2008, 14:25
وصل شدن به اینترنت با بلوتوث با p990i رو لطفا توضیح بدید

از اينترنت گوشي ميخواي رو كامپيوتر استفاده كني يا از اينترنت كامپيوتر ميخواي تو گوشي استفاده كني?

shahshahani
01-03-2008, 14:34
استارت_آپ و شات_دان پ990 رو چه جور میشه عوض کرد. یا مثل گوشی W810 منو رو تغییر داد آیکون رو نمیگم. صورت قرار گیری آیکون ها رو منظورم هست. مثلا به صورت دایره وار ماکنن.

ميشه يه كم بيشتر توضيح بدين?
در مورد تغيير منو بايد بگم شما ميتوني اونها رو به صورت ليست يا جدول قرار بدي همين
البته برنامه هايي هم هستند مثل GDesk كه هر جور بخواي ميتوني منوهات رو توش بچيني

amirkhan_20e20
01-03-2008, 14:43

وقتی پلاگین رو نصب کردی اکسپلورر رو بستی و باز کنی یا نه ؟ چون اگه نکنی نصب نمیشه .

shahshahani
01-03-2008, 17:25
سلام به همگی اساتید فن...:20:
بازم من و بازم یه مشکل جدید....:31:
من برنامه swiss manager رو در برنامه bootman تیک زدم که هر وقت گوشیم رو ری استارت میکنم خودش بالا بیاد.:5:
یه مدت خوب کار میکرد ولی حالا اگه گوشیم موقع روشن شدن در حالت فلیپ بسته باشه و swiss manager اجرا بشه بعد از اینکه فلیپ رو باز میکنم از swiss میپره بیرون و یه متن ارور میاد.:41:یعنی حتما باید گوشیم رو در حالت فلیپ باز روشن کنم تا این اتفاق نیفته.
نمیدونم چرا همیشه مشکلات احتمال صفر به تور من میخوره؟؟؟؟:19::19::19::19:
کسی در این رابطه چیزی میدونه؟

Dr.Dolfin
01-03-2008, 18:00
سلام دوستان.يه مشكل اساسي داشتم اونم اينه كه من هر رمي رو روي گوشيم ميندازم بعد يه مدت مثلا يه ماه رم خراب ميشه و هيچ گوشي نميخونش و همه ي اطلاعاتش پاك ميشه.الان اين رم سوم هست كه روي گوشيمه و باز اطلاعاتش پاك شده و مشكلي كه ايجاد ميكنه اينه كه گوشي زياد هنگ ميكنه مخصوصا توو قسمت مسيج و وقتي رم رو در ميارم درست ميشه.اگه بگين چي كار كنم كه درست شه ممنون ميشم.

vahid_civil
01-03-2008, 22:05
من یه هندزفری bh 206 نوکیا گرفتم. موقع زنگ خوردن آهنگ زاقارت خود هندزفری پخش میشه.
نمیشه عوضش کرد ؟ آخه خیلی از گوشی ها مثل a1200 موتورولا آهنگ خود گوشی رو تو هندزفری پخش میکنن. ولی پی 990 نه !!؟ گوشی همه چی رو ساپورت میکنه. مثل تماس صوتی و ... ولی این یکی نه.
آهنگ خود هندزفری اصلا جالب نیست. بعضی وقتا اصلا نمیفهمم زنگ میخوره !!

این مشکل رو هیچ کدوم از دوستان با هندزفریشون داشتن ؟(هندزفری بلوتوث)

amir_sa
01-03-2008, 22:08
وقتی پلاگین رو نصب کردی اکسپلورر رو بستی و باز کنی یا نه ؟ چون اگه نکنی نصب نمیشه .

آره عزيز . حتي ويندوزمم رستارت كردم ولي بازم همون ارور .:41:

H M R 0 0 7
01-03-2008, 23:28
سلام دوستان.يه مشكل اساسي داشتم اونم اينه كه من هر رمي رو روي گوشيم ميندازم بعد يه مدت مثلا يه ماه رم خراب ميشه و هيچ گوشي نميخونش و همه ي اطلاعاتش پاك ميشه.الان اين رم سوم هست كه روي گوشيمه و باز اطلاعاتش پاك شده و مشكلي كه ايجاد ميكنه اينه كه گوشي زياد هنگ ميكنه مخصوصا توو قسمت مسيج و وقتي رم رو در ميارم درست ميشه.اگه بگين چي كار كنم كه درست شه ممنون ميشم.

چاره هر دردی فقط آپدیت.
آپدیت کن احتمال 99% مشکلت حل میشه.:46:

shahshahani
02-03-2008, 08:45

حرف دل ما رو زدی عزیز....:9::42:
بس که از این مموری های قلابی خون دل خوردیم این دل لامصب مشک خون شد.:37:
اگه هنوزم آپدیت نکردی بکن بی از هیچ چیه.ولی در کل باید خواب یه مموری اصل رو ببینی.البته شب قدر رو هم نباید فراموش کرد.چون تقدیر یه سال آدم توش رقم میخوره،:14: میتونی از خدا بخوای یه مموری اصل بهت بده.(شوخی کردم.:31:)

victor203
02-03-2008, 13:36
مي بخشيد من تازه كارم يه سوال داشتم
يكي مي گفت وقتي مي خواي اين گوشي رو شارژ كني بايد اونو خاموش كرد ايا درست ميگفت؟اخه من هميشه وقتي گوشي روشنه شارژش مي كنم
من به حرفش گوش كردم اما وقتي خاموشش كردم و به شارژر وصلش كردم روشن شد و چراغ بالاي گوشي قرمز شد مي خواستم بدونم مشكلي هست؟
سوال بعدي اينه كه من خيلي دير به دير گوشيمو خاموش مي كنم ولي وقتي روشنش ميكنم و به
more_stuts ميرم هر دفعه 2 mb به حافظه ازاد اضافه كرده در حالي كه اين مقدار فضا وجود نداره باتريشم يه دفه ته مي كشه مشكل چيه؟
با تشكر از شما لطفا" كامل توضيح بديد

Dr.Dolfin
02-03-2008, 16:07
چاره هر دردی فقط آپدیت.
آپدیت کن احتمال 99% مشکلت حل میشه.:46:

حرف دل ما رو زدی عزیز....:9::42:
بس که از این مموری های قلابی خون دل خوردیم این دل لامصب مشک خون شد.:37:
اگه هنوزم آپدیت نکردی بکن بی از هیچ چیه.ولی در کل باید خواب یه مموری اصل رو ببینی.البته شب قدر رو هم نباید فراموش کرد.چون تقدیر یه سال آدم توش رقم میخوره،:14: میتونی از خدا بخوای یه مموری اصل بهت بده.(شوخی کردم.:31:)

ممنون از كمكتون.اميدوارم با آپديت درست بشه

shahshahani
02-03-2008, 16:53
مي بخشيد من تازه كارم يه سوال داشتم
يكي مي گفت وقتي مي خواي اين گوشي رو شارژ كني بايد اونو خاموش كرد ايا درست ميگفت؟اخه من هميشه وقتي گوشي روشنه شارژش مي كنم
من به حرفش گوش كردم اما وقتي خاموشش كردم و به شارژر وصلش كردم روشن شد و چراغ بالاي گوشي قرمز شد مي خواستم بدونم مشكلي هست؟
سوال بعدي اينه كه من خيلي دير به دير گوشيمو خاموش مي كنم ولي وقتي روشنش ميكنم و به
more_stuts ميرم هر دفعه 2 mb به حافظه ازاد اضافه كرده در حالي كه اين مقدار فضا وجود نداره باتريشم يه دفه ته مي كشه مشكل چيه؟
با تشكر از شما لطفا" كامل توضيح بديد

حتما نبايد گوشي رو خاموش كني ميشه در حالت روشن هم گوشي رو شارژ كرد
اون چراغ قرمز هم نشون ميده كه گوشي داره در حالت خاموش شارژ ميشه اگه گوشي روشن باشه اون چراغه زرد ميشه

آزاد كردن حافظه دو راه داره
يكي با خاموش و روشن كردن گوشي و يكي ديگه با استفاده از برنامه swiss manager

<M>
02-03-2008, 20:07
دوستان کسی کار با برنامه ++XS رو میدونه.
منکه آموزششرو پیدا نکردم.
دیدم که با این برنامه وقتی p990 روشن یا خاموش میکنی دیگه لوگو سونی اریکسون نمیاد میتونی جاش استارتاپ ویندوز رو بزاری.
هرکی اطلاع داره راهنمایی کنه بقیه هم استفاده کنن.

Captain_Nemo
02-03-2008, 21:53
با سلام خدمت همه دوستان،
وقتی از گوشی BackUp میگیریم اطلاعات مربوط به گوشی در چه فولدری تو کامپیوتر ذخیره میشه...

H M R 0 0 7
03-03-2008, 00:03
دوستان کسی کار با برنامه ++XS رو میدونه.
منکه آموزششرو پیدا نکردم.
دیدم که با این برنامه وقتی p990 روشن یا خاموش میکنی دیگه لوگو سونی اریکسون نمیاد میتونی جاش استارتاپ ویندوز رو بزاری.
هرکی اطلاع داره راهنمایی کنه بقیه هم استفاده کنن.

درد سرش زیاده. بی خیال بش بهتره!!!

H M R 0 0 7
03-03-2008, 00:04
با سلام خدمت همه دوستان،
وقتی از گوشی BackUp میگیریم اطلاعات مربوط به گوشی در چه فولدری تو کامپیوتر ذخیره میشه...

فکر کنم توی پوشه other گوشیت ذخیره میکنه

amir_sa
03-03-2008, 00:18
كسي نبود به ما كمك كنه؟ آقا اين همه ميگين آپديت كنين خوب ما مي خوايم آپديت كنيم مشكل داريم يكي راهنماييمون كنه

shahshahani
03-03-2008, 08:32
با سلام خدمت همه دوستان،

اگه PC suit رو نصب كرده باشي و با اون بكاپ بگيري در همون قسمت Backup manager برات ميذاره خيلي هم كار كردن باهاش ساده تره.

shahshahani
03-03-2008, 08:40
كسي نبود به ما كمك كنه؟ آقا اين همه ميگين آپديت كنين خوب ما مي خوايم آپديت كنيم مشكل داريم يكي راهنماييمون كنه

ببين رو يه كامپيوتر ديگه هم امتحان كن.
اول PC suit رو نصب كن.
دوم تست كن ببين گوشي رو در حالت phone mode ميشناسه يا نه.
سوم فلش پلير نسخه 8 به بالا رو نصب كن.
چهارم آپديت سرويس رو دانلود كن.
پنجم آپديت سرويس رو نصب كن.
ششم آپديت سرويس رو اجرا كن.

منم نميدونم چرا رو بعضي از سيستم ها نميشه آپديت كرد؟:13:

Captain_Nemo
03-03-2008, 10:00
فکر کنم توی پوشه other گوشیت ذخیره میکنه

دوست عزيز منظورم تو كامپيوتره نه تو خود گوشي.

اگه PC suit رو نصب كرده باشي و با اون بكاپ بگيري در همون قسمت Backup manager برات ميذاره خيلي هم كار كردن باهاش ساده تره.

ممنون ولي ميخوام خود فايل هاي Back Up رو پيدا كنم كه اگه مجبور شدم ويندوز رو از دوباره نصب كنم بتونم backup هاي قبلي رو برگردونم.

shahshahani
03-03-2008, 10:14
ممنون ولي ميخوام خود فايل هاي Back Up رو پيدا كنم كه اگه مجبور شدم ويندوز رو از دوباره نصب كنم بتونم backup هاي قبلي رو برگردونم.

خب اول بکاپ رو برگردون بعد ویندوز رو دوباره نصب کن بعدش دوباره بکاپ بگیر.:31:
یا اینکه رو یه کامپیوتر دیگه بکاپ بگیر.
در هر صورت شرمنده من نمیدونم دقیقا کجا میریزه.:13:

amir_sa
03-03-2008, 14:24
اول PC suit رو نصب كن.

از لطفت ممنون دوست عزيز . انشالله كه درست ميشه:27:

H M R 0 0 7
03-03-2008, 17:16
دوست عزيز منظورم تو كامپيوتره نه تو خود گوشي.

خوب منم همونو گفتم ديگه.يه نگاه كن ببين شايد اونجا مي زاره:46:

nakhordemast
04-03-2008, 01:10
راستی این تاپیک میخ دار بود. چرا میخشو برداشتن هی می افته پایین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

shahshahani
04-03-2008, 12:49
سلام بچه ها....:20:
میبینم که چقدر خوب و مشتاقانه به دونه دونه سوالهای من جواب دادین!:19: بسه آقا دیگه نمی خواد جواب بدین.:31:
یه مشکل دیگه رو هم که باهاش دست به گریبان هستم اینجا میذارم اما نترسین....:27:
لازم نیست به خودتون فشار بیارین و یه عالمه پست مثل سوال های قبلیم در جواب بدین.این مشکل ها رو میگم تا در تاریخ ثبت بشه و اگر یه نفر دیگه با این مشکلات روبرو شد بدونه که لا اقل یه همدرد داره.:37:
واما مشکل:

وقتی دارم با گوشی رادیو گوش میکنم هنگامی که وارد بازی بیلیارد میشم رادیو قطع میشه.این در حالیه که هنوز آیکنش تو swiss manager وجود داره یعنی برنامه بسته نشده ولی صدا قطع میشه.:2:

خب دیگه مشکل منو فهمیدین برین استراحت کنین.:12:
موفق باشین.:10:

vahid_civil
04-03-2008, 13:03
سلام بچه ها....:20:
میبینم که چقدر خوب و مشتاقانه به دونه دونه سوالهای من جواب دادین!:19: بسه آقا دیگه نمی خواد جواب بدین.:31:
یه مشکل دیگه رو هم که باهاش دست به گریبان هستم اینجا میذارم اما نترسین....:27:
لازم نیست به خودتون فشار بیارین و یه عالمه پست مثل سوال های قبلیم در جواب بدین.این مشکل ها رو میگم تا در تاریخ ثبت بشه و اگر یه نفر دیگه با این مشکلات روبرو شد بدونه که لا اقل یه همدرد داره.:37:
واما مشکل:

وقتی دارم با گوشی رادیو گوش میکنم هنگامی که وارد بازی بیلیارد میشم رادیو قطع میشه.این در حالیه که هنوز آیکنش تو swiss manager وجود داره یعنی برنامه بسته نشده ولی صدا قطع میشه.:2:

خب دیگه مشکل منو فهمیدین برین استراحت کنین.:12:
موفق باشین.:10:

با برنامه های uiq3 موسیقی و رادیو کلا مشکل داره. طبیعیه !!
مال منم قط میشه

shahshahani
04-03-2008, 13:30
یه مشکل دیگه محض اطلاع رسانی::2:

من این برنامه long cut رو نصب کردم و تو قسمت تنظیماتش اون گزینه سوم مربوط به بالا آمدن خودکار در هر بار روشن شدن این برنامه رو تیک زدم.(اون قدیما):5:
اما حالا هر کاری میکنم این تیک برداشته بشه نمیشه.یعنی برداشته میشه ولی اگه یه بار دیگه بری تو تنظیمات میبینه بازم سر جاشه.:41:اعصابم رو خورد کرده.:9:

یکی دیگه هم اینکه این برنامه جزء برنامه های سیستمی میشه و همیشه باید با swiss ببندیش و موقع بستن هم ازت میپرسه که میخوای برنامه سیستمی رو ببندی یا نه؟
میخواستم بدونم چجوری میشه از حالت سیستمی در آد؟:13:

.
.
.
.
.
.
.

بابا اگه نمیدونید خوب بگین نمیدونیم.نه اینکه آدمو بی جواب ولش کنین به امون خدا...:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:: 19::19::19::19::19::19::19::19:

shahshahani
04-03-2008, 13:34
چه عجب یکی ما رو تحویل گرفت...

با برنامه های uiq3 موسیقی و رادیو کلا مشکل داره. طبیعیه !!
مال منم قط میشه

نه با همشون... مثلا من این مشکل رو وقتی دارم شطرنج بازی میکنم ندارم.

amir_sa
04-03-2008, 18:53
اول PC suit رو نصب كن.

بازم نشد.همه اين كارا رو انجام دادم ولي باز وقتي رو آپديت سرويس كليك ميكنم همين ارورو ميده:2:

vahid_civil
04-03-2008, 19:03
یه مشکل دیگه محض اطلاع رسانی::2:

من این برنامه long cut رو نصب کردم و تو قسمت تنظیماتش اون گزینه سوم مربوط به بالا آمدن خودکار در هر بار روشن شدن این برنامه رو تیک زدم.(اون قدیما):5:
اما حالا هر کاری میکنم این تیک برداشته بشه نمیشه.یعنی برداشته میشه ولی اگه یه بار دیگه بری تو تنظیمات میبینه بازم سر جاشه.:41:اعصابم رو خورد کرده.:9:

یکی دیگه هم اینکه این برنامه جزء برنامه های سیستمی میشه و همیشه باید با swiss ببندیش و موقع بستن هم ازت میپرسه که میخوای برنامه سیستمی رو ببندی یا نه؟
میخواستم بدونم چجوری میشه از حالت سیستمی در آد؟:13:

.
.
.
.
.
.
.

بابا اگه نمیدونید خوب بگین نمیدونیم.نه اینکه آدمو بی جواب ولش کنین به امون خدا...:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:: 19::19::19::19::19::19::19::19:

i don't know

vahid_civil
04-03-2008, 19:13
نمیشه کاری کرد که موقع زنگ خوردن گوشی وقتی هندزفری بلوتوث تو گوشمونه اسم طرف تکرار بشه ؟

hamedheidary
04-03-2008, 22:38
بازم نشد.همه اين كارا رو انجام دادم ولي باز وقتي رو آپديت سرويس كليك ميكنم همين ارورو ميده:2:

دوست عزیز این کاریو که میگم انجام بده

1-اگه برات مقدوره ویندوز رو از اول نصب کن اگه مقدور نیست حتما فلش پلیر ونرم افزار آپدیت رو آن اینستال کن ضمنا pc suite حتما باید نصب باشه
2-نرم افزار آپدیتر رو نصب کن
3-حتما وحتما از طریق اینترنت اکسپلورر به سایت adobe برو و برنامه فلش پلیر رو به صورت آنلاین نصب کن و تا انتهای نصب ادامه بده ضمنا تا وقتی از اینترنت رسیو داری به هیچی دست نزن وقتی پیغام instalation complete
ظاهر شد سیستم رو ری استارت کن
4-برنامه آپدیتر رو اجرا کن
موفق باشید و التماس دعا.

shahshahani
05-03-2008, 09:33
نمیشه کاری کرد که موقع زنگ خوردن گوشی وقتی هندزفری بلوتوث تو گوشمونه اسم طرف تکرار بشه ؟

میتونی به جای زنگ یه صدا ضبط کنی توش اسم طرف رو هی تکرار کنی.:31:

AriA jOhaRi
05-03-2008, 18:03
من می خوام اس ام اس های پی 910 رو سیو کنم کسی می تونه کمکم کنه
خیلی ممنون !:46:

amirkhan_20e20
05-03-2008, 19:24
من می خوام اس ام اس های پی 910 رو سیو کنم کسی می تونه کمکم کنه
خیلی ممنون !:46:

برنامه myphone explorer رو نصب کن . بعد بازش کن و گوشی رو وصل کن خودش کانکت میکنه به گوشی و همه رو میگیره و ذخیره میکنه . البته ورژن جدیدش رو باید بگیری .
مزیت این نرم اقزارم اینه که میتونی باهاش مسیج و ... هم بفرستی .

sari-1369
05-03-2008, 22:12
برنامه myphone explorer رو نصب کن . بعد بازش کن و گوشی رو وصل کن خودش کانکت میکنه به گوشی و همه رو میگیره و ذخیره میکنه . البته ورژن جدیدش رو باید بگیری .
مطمعني كه 990 رو ساپورت ميكنه ؟ اخه من آزمايش كردم . نشد............

amirkhan_20e20
05-03-2008, 22:41
مطمعني كه 990 رو ساپورت ميكنه ؟ اخه من آزمايش كردم . نشد............

اره . این ورژن جدیدش میکنه . واسه من که کار کرد .

<M>
06-03-2008, 02:17
دوستان انگار تو نخ کار با ++XS نیستن:41:
با این برنامه هر کار که به خواهید میتونید روی Smartphone ها انجام بدید:5:
.
.
.
.
از دوستانی که فایل های gdfs.* و یا fsx و حتی patch دارن بذارن تا دستی به سر و روی گوشیامون بکشیم.
P990 مخصوصا:31:
.
.
.
.
:11:

shahshahani
06-03-2008, 14:02

مثلا چه کارایی؟؟؟

amirkhan_20e20
06-03-2008, 14:25
.
.
.
.
از دوستانی که فایل های gdfs.* و یا fsx و حتی patch دارن بذارن تا دستی به سر و روی گوشیامون بکشیم.
P990 مخصوصا:31:
.
.
.
.
:11:

من که هر جایی دیدم نوشته که گوشیشون فرت شده !!!!

Captain_Nemo
06-03-2008, 14:47
دوستان انگار تو نخ کار با ++XS نیستن
با این برنامه هر کار که به خواهید میتونید روی Smartphone ها انجام بدید

فکر می کنم این برنامه هم یه چیزی تو مایه های کریستال عربیک باشه که هر کی نصب کرد پشیمون شد!

vahid_civil
06-03-2008, 20:14
میتونی به جای زنگ یه صدا ضبط کنی توش اسم طرف رو هی تکرار کنی.:31:

مرسی . ولی هندزفری من با پی 990 مشکل داره زنگ گوشی رو تو هندزفری پخش نمیکنه!!

AriA jOhaRi
06-03-2008, 23:18

مرسی عزیز استفاده می کنییییییییییییییییییییییم ، قربونت :11:

ali racer
06-03-2008, 23:27
آقا دستتون درد نکنه
مشکل فارسی نخوندن پی 990 ما حل شد
خیر ببینین از جوانیتون

amirkhan_20e20
07-03-2008, 14:39
به سلامتی . مبارکه .....

vahid_civil
07-03-2008, 15:36
ما با 4880 جواب و 148 هزار مشاهده باید توی سونی اریکسون کلوپ آخر باشیم ؟!!!

چجوریه ؟؟

amirkhan_20e20
08-03-2008, 00:58
همینه دیگه .
وقتی مطلب جدیدی نیست چکار میشه کرد .
مگه اینکه یه چیز جدید کشف بشه که بقیه هم بیان نظر بدن .

nima_989
08-03-2008, 10:40
سلام به همه
آقا گوشی من نسبت به قبل خیلی زود شارژ خالی می کنه. می خوام باطری رو عوض کنم دنبال باطری Bst-34 می گردم .پیدا میشه؟کجا؟
اگه نمیشه همون Bst-33 مجبورم بخرم. قیمتش چنده. البته اصلش.

amirkhan_20e20
08-03-2008, 10:58
سلام به همه
آقا گوشی من نسبت به قبل خیلی زود شارژ خالی می کنه. می خوام باطری رو عوض کنم دنبال باطری Bst-34 می گردم .پیدا میشه؟کجا؟
اگه نمیشه همون Bst-33 مجبورم بخرم. قیمتش چنده. البته اصلش.

عزیز باتری که روی گوشیته خودش استاندارده واسه گوشی .
مدل دیگه شاید به گوشی بخوره که بعیده . ولی ممکنه از نظر آمپر و ولتاژ خروجی فرق بکنه و شاید الان معلوم نشه ولی بعدا چرا .
شما اگه زیاد مسیج میدی شارژ زود خالی میشه .
در ضمن اگه Wirless گوشی هم روشن باشه بازم زودتر خالی میشه .

amirkhan_20e20
08-03-2008, 11:02
من امروز یه چیز جالب فهمیدم .
قبلا وقتی میخواستم برم توی منوها و ... برای باز کردنش خیلی طول میکشید .
دیشب یه برنامه که واسه نقشه و همین چیزا بود نصب کردم .
امروز که میرم تو منو و مخصوصا مسیج که طول میکشه تا بیاد ؛ خیلی سریعتر باز میشه . البته قبلا از توی tasl manager بستمش .

amirkhan_20e20
08-03-2008, 11:14
دوستان برای اینکه تاپیک یه خورده بهتر بشه . در قسمت رای گیری بالا شرکت کنید .
جالبه تا حالا فقط 16 نفر شرکت کردن !!!!

vahid_civil
08-03-2008, 18:52
کدوم رای گیری ؟

amirkhan_20e20
08-03-2008, 18:57
کدوم رای گیری ؟

ببخشید اشتباه نوشتم . همون بالا نوشته . رتبه بندی ....

tabriz-info
08-03-2008, 19:01
من p900 دارم مموری کار نمیکنه روش کسی میدونه خرجش چقدر میشه

<M>
08-03-2008, 20:26
فکر می کنم این برنامه هم یه چیزی تو مایه های کریستال عربیک باشه که هر کی نصب کرد پشیمون شد!

قشنگ خان این که روگوشیت نصب نمیشه:31:

این یه کاستومایزه برا اسمارت فون ها:5:

بله اگر درست حسابی بلد نباشی باهاش کار کنی گوشیت میپره:18:

.
.
..

popo_p990
08-03-2008, 21:19
سلام به همه ی عزیزان و اساتید قدیمی:
گوشیم رو فروختم.تسلیت به همه ی p990 داران قدیمی فردا آگهی ختم رو در روزنامه ی همشهری بخوانید

sari-1369
08-03-2008, 21:35
گوشیم رو فروختم.تسلیت به همه ی p990 داران قدیمی فردا آگهی ختم رو در روزنامه ی همشهری بخوانید

ايشالا غم آخرت باشه .... ( از خداوند برات طلب صبر ميكنيم ).
گوشيتو چند فروختي ؟
.
.
.
.
راستي . به اطلاع عموم ميرسانم كه فردا راس ساعت 3 مجلس ختمي در كلوپ w950 بر گزار مي باشد .
از تمامي شما عزيزان دعوت به عمل مي آيد .
از طرف برادر عزيزش : w950

vahid_civil
08-03-2008, 22:19

اخه چرا فروختی ؟ گوشی به این خوبی رو ؟

H M R 0 0 7
09-03-2008, 08:50

نه بابا كرسيتال عربيك كجا بود!!!
اين يه برنامست كه روي PC نصب ميشه و ميتوني گوشي رو به اصطلاح هك كني. يا در مراحل پيشرفته تر P990 رو كني W950 با واكمن.:18:
در كل ميتوني باهاش هر كاري كني به شرطي كه بلد باشي و نزني گوشيتو بتركوني.

shahshahani
09-03-2008, 09:12
من p900 دارم مموری کار نمیکنه روش کسی میدونه خرجش چقدر میشه

عزیز اینجا کلوپ P910 و P990 هست.شرمنده....

Captain_Nemo
09-03-2008, 09:15
اين يه برنامست كه روي PC نصب ميشه و ميتوني گوشي رو به اصطلاح هك كني. يا در مراحل پيشرفته تر P990 رو كني W950 با واكمن.:18:

ممنون از راهنمائيت عجب سوتي دادم! حالا با اين برنامه ميشه كاري كرد كه گوشي منشي دار هم بشه؟

shahshahani
09-03-2008, 10:07

میشه بفرمائین مثلا چه کارایی میشه رو گوشی انجام داد؟:5:
میگم اگه شما بلدی باهاش کار کنی بی زحمت یه آموزش تصویری ( در حد اول ابتدایی :27:) بذار ما هم یه چیزی یاد بگیریم.:20:(قربون چشای بادومیم برم....:31:)