PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ P910i-P990

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

popo_p990
18-07-2007, 11:53
pop جان راستی گوشیتو گفته بودی که بدون گارانتی گرفته بودی مگه نه؟اوخی حسابی پس کفرت در اومده:13:

آره تازه بدون گارانتی انقدر

aminkohan
18-07-2007, 13:06
از شما به خاطر جواب دادن به مشکله من ممنونم و خیالم راحت شد فقط میخام بدونم که قیمت فلش گوشی p990iچقدره آیا همون 25000تومنه یا نه ممنونم به امید سلامتیه همگیه شما

k310i
18-07-2007, 16:27
بچه ها اين كه ميگن مخابرات مي خواد يه كارايي روي گوشي هايي كه سريال اصل نيستند بكنه قضيه اش چيه؟

waveblue
18-07-2007, 20:51
آره تازه بدون گارانتی انقدر

آقا راست میگه من شاهدم !! :10:

popo_p990
18-07-2007, 21:52
چاکرتم:27: :10:

ms7dj
18-07-2007, 22:33
1- از بازیها، فقط quadra pop رو میشه از سایت سونی اریکسون (البته با خود گوشی) دانلود کرد و تمها و عکسها هم همونجا هستن، ولی باید تک تک دانلود بشن و قبلش باید تو سایت عضو بشی و دردسرش زیاده. ولی بازی گلف رو کاریش نمیشه کرد. بنابراین، راحت تر اینه که از طریق آپدیت این کار رو انجام بدی. البته یه راه دیگه هم هست که نمیدونم جواب میده یا نه و اون اینه که وارد service menu بشی و format internal disk رو انتخاب کنی. این کار گوشی رو مثل روز اول میکنه، و احتمالا اون محتویات پاک شده خود گوشی رو هم برگردونه، ولی 100% مطمئن نیستم. البته امتحانش ضرری نداره. ولی به هیچ وجه فلش کردن رو توصیه نمیکنم.
2- اگه اینطور که میگی تمام تنظیمات رو درست انجام دادی، من این موارد به ذهنم میرسه:
الف) تنظیمات مربوط به AP اولی رو پاک کن و فقط تنظیمات دومی باشه.
ب) به تنظیم نوع شبکه توجه کن: shared یا open. و همچین Ad-hoc.
ج) wlan گوشی p990 از نوع 802.11b هست، مطمئن بشو با AP باهاش سازگاری داره.
اگه امتحان کردی و درست شد، لطفا اینجا بگو. اگه نشد باز هم بگو تا یه کاریش بکنیم.
سلام
1-ديروز من و دوستم گوشي اونو كه نوكيا 5500 sport بود رو از روي سايت نوكيا آپديت كرديم چون اون هم بعد از خريد مستر ريست كرده بود و برنامه massage reader و يكسري بازيهاي روي گوشي پاك شده بود و ما به اميد اينكه بعد از آپديت اين نرم افزار و بازيها برمي گرده حدود يك ساعت وقتمونو گذاشتيم ولي متاسفانه بعد ازاينكه آپديت تموم شد ديديم نه تنها اون برنامه ها برنگشته بلكه هيچ تغييري هم توي گوشي ايجاد نشده حتي contact ها هم پاك نشده بود...
تنها تغييري كه ديديم اين بود كه وقتي كد #0000#* رو ميزديم قبلا 3.15 نشون مي داد الان 3.55 نشون ميده.
حالا من هم تو شك افتادم كه نكنه سايت سوني اريكسون هم همينطور باشه يا بهتر بگم شما كه آپديت كردي مطمئني كه نرم افزارهاي روي گوشي مثل اون روز اولي ميشه كه خريدم؟؟
2-الف)من تمام connectionهايي رو كه ساخته بودم حتي اون connection پيشفرضي رو كه خودش داره رو هم حذف كردم و وقتي كه ap رو ميشناخت آيكن ستاره كنار اسم ap نبود.
ب)من تمام تنظيماتي رو انجام دادم كه روي يك ap-client انجام دادم يعني open و security شماره يك .
مدل شبكه ما اينجا infrastructure هست كه يعني به يك ap وجود داره و همه client ها به اون متصل ميشن ولي در حالت ad-hoc يك شبكه دونفرست مثل كراس در كامپيوتر.
من حتي ip هم براي گوشي ست كردم و dns سرور رو هم بهش دادم.
ج)من با senoa زياد كار نكردم ولي مطمئنم كه امكانات ap مدل senoa از مدل Dlink بيشتر نباشه . كمتر نيست!!!(يعني من با dlink وصل شدم ولي با senoa نه!)

h_mj298
19-07-2007, 14:21
سلام بچه ها من یه مشکل دارم وقتی دارم تو بازیasphalt2 برای بار دوم بازی میکنم میاد بیرون و error زیر رو میده کسی میدونه مشکل کجاست aplication:asphalt2

reason code:KERN-EXEC

REASON number:0

goblin_97121
19-07-2007, 14:33
سلام
كدومو بخرم؟ sony ericsson p990 يا nokia n73

ali_saeedi
19-07-2007, 19:05
tanx
ye soale dige
tedad barnamehaye bahale p990 kame ya ziyad
man kheyli barname baz hastam, p990 begiram ya ye nokia seri n ببين دوست من قبلا من n73 داشتم الن هم پي 990 به نظر من پي 990 بهتره ولي اميدوارم جدال نشه اونم توكلوپ پي 990

ali_saeedi
19-07-2007, 19:06
سلام
كدومو بخرم؟ sony ericsson p990 يا nokia n73 نظر من در پست قبل هست

ali_saeedi
19-07-2007, 19:08
سلام بچه ها من یه مشکل دارم وقتی دارم تو بازیasphalt2 برای بار دوم بازی میکنم میاد بیرون و error زیر رو میده کسی میدونه مشکل کجاست aplication:asphalt2

اره اتفاقا من تو خيلي جاها اين مشكل رو دارم

mani 203
19-07-2007, 22:10
دوستان
بعضی وقتها صفحه گوشیم روشن میمونه نمیدونم چرا هر کاری هم که میکنم خاموش نمیشه

چیکار باید بکنم

گوشیم p990i هست

mani 203
19-07-2007, 22:15
داشت یادم میرفت

p990i قاپ یدک داره

برای اینکه به ال سی دی خط نیفته چیکار کنم

بهترین راه برای تمیز کردن ال سی دی چیه اخه شنیدم خیلی حساسه

metapex
19-07-2007, 23:31
سلام
1-ديروز من و دوستم گوشي اونو كه نوكيا 5500 sport بود رو از روي سايت نوكيا آپديت كرديم چون اون هم بعد از خريد مستر ريست كرده بود و برنامه massage reader و يكسري بازيهاي روي گوشي پاك شده بود و ما به اميد اينكه بعد از آپديت اين نرم افزار و بازيها برمي گرده حدود يك ساعت وقتمونو گذاشتيم ولي متاسفانه بعد ازاينكه آپديت تموم شد ديديم نه تنها اون برنامه ها برنگشته بلكه هيچ تغييري هم توي گوشي ايجاد نشده حتي contact ها هم پاك نشده بود...
تنها تغييري كه ديديم اين بود كه وقتي كد #0000#* رو ميزديم قبلا 3.15 نشون مي داد الان 3.55 نشون ميده.
حالا من هم تو شك افتادم كه نكنه سايت سوني اريكسون هم همينطور باشه يا بهتر بگم شما كه آپديت كردي مطمئني كه نرم افزارهاي روي گوشي مثل اون روز اولي ميشه كه خريدم؟؟
2-الف)من تمام connectionهايي رو كه ساخته بودم حتي اون connection پيشفرضي رو كه خودش داره رو هم حذف كردم و وقتي كه ap رو ميشناخت آيكن ستاره كنار اسم ap نبود.
ب)من تمام تنظيماتي رو انجام دادم كه روي يك ap-client انجام دادم يعني open و security شماره يك .
مدل شبكه ما اينجا infrastructure هست كه يعني به يك ap وجود داره و همه client ها به اون متصل ميشن ولي در حالت ad-hoc يك شبكه دونفرست مثل كراس در كامپيوتر.
من حتي ip هم براي گوشي ست كردم و dns سرور رو هم بهش دادم.
ج)من با senoa زياد كار نكردم ولي مطمئنم كه امكانات ap مدل senoa از مدل Dlink بيشتر نباشه . كمتر نيست!!!(يعني من با dlink وصل شدم ولي با senoa نه!)

1- مطمئنم، شما هم مطمئن باش.
2- در حال حاضر چیزی به ذهنم نمیرسه. مطمئنا شما خودت که کارت شبکه هست، بهتر و موثر تر از من میتونی مشکلت رو حل کنی. کاری که من میکنم اینه که اونقدر باهاش ور میرم و تنظیمات مختلف رو امتحان میکنم تا جواب بده. حالا شما که کارت اینه، بگو ببینم اکسس پوینتی که من دارم خوب هست یا نه؟ Level One, WAP0003

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

metapex
19-07-2007, 23:36

اول از همه چون بازی کرک شده هست، احتمال این جور ارورها هم هست. ولی ممکنه مشکل از کمبود رم باشه؛ که در این مورد 2 کار میشه انجام داد: داشتن آخرین ورژن firm ware و خارج شدن از تمام برنامه های در حال اجرا با استفاده از task manager.

metapex
19-07-2007, 23:39
دوستان

چیکار باید بکنم

گوشیم p990i هست

پست 1331 رو ببین.

metapex
19-07-2007, 23:43
داشت یادم میرفت

p990i قاپ یدک داره

اگه منظورت از قاب یدک، بدنه خود گوشی باشه، من حدود 45 روز پیش تو علاالدین پرسیدم، غیر فابریکش رو میگفت 80 هزار تومن. حالا الان نمیدونم چند شده.
برای تمیز کردن صفحه، از یک دستمال تفلون الکترواساتیک استفاده کن. یه همچین دستمالی به علاوه 2 تا برچسب محافظ صفحه تو علاالدین یه زمانی 18000 تومن بود...

ariankhan
20-07-2007, 12:42
اول از همه چون بازی کرک شده هست، احتمال این جور ارورها هم هست. ولی ممکنه مشکل از کمبود رم باشه؛ که در این مورد 2 کار میشه انجام داد: داشتن آخرین ورژن firm ware و خارج شدن از تمام برنامه های در حال اجرا با استفاده از task manager.

نووووچچچ
عزیز اشکال از اینجاها نمیتونه باشه
من رو 3 تا p990 امتحان کردم نشد که نشد
تو بعضی از برنامه ها مثل alon هم گاهی این مشکل رو میبینم.....:13:

rameshk
20-07-2007, 13:07
کمک در مورد Lcd P990
تاچش کار نمیکنه خود به خود اینجور شده...
اگه ممکنه راهنمایی کنید

aminkohan
20-07-2007, 13:34
بچه ها فلش کرذن به گوشی اسیب می زنه یا نه ممنون میشم اگه جوابمو بدین

karkan
20-07-2007, 14:34
سلام دوستان .شما براي محافظت از گوشي چه راهي به جز كيف پيشنهاد مي كنيد؟ من از گوشي خيلي خوب مراقبت ميكنم ولي بعضي ها ميگن رنگ نقره اي بعضي از جاها مثل گوشه هاش مي پره . قابهاي ژله اي چطورند؟

forget my password
20-07-2007, 16:11
الان p900 دقیقا چنده ؟

popo_p990
20-07-2007, 21:13
320000-325000

popo_p990
20-07-2007, 21:15
سلام دوستان .شما براي محافظت از گوشي چه راهي به جز كيف پيشنهاد مي كنيد؟ من از گوشي خيلي خوب مراقبت ميكنم ولي بعضي ها ميگن رنگ نقره اي بعضي از جاها مثل گوشه هاش مي پره . قابهاي ژله اي چطورند؟

شما اگه خوب نگهداری کنی و دست همه ندی که با دست عرقی یا خیس یا کثیف بهش بزنن یا بزنی هیچی نمیشه

popo_p990
20-07-2007, 21:18
کمک در مورد Lcd P990
تاچش کار نمیکنه خود به خود اینجور شده...
اگه ممکنه راهنمایی کنید

گوشی رو خاموش روشن کن یا باتریش رو بکش صفحه اش رو کاملا تمیز کن

karkan
20-07-2007, 22:36
ممنون Popo جان

popo_p990
20-07-2007, 22:44
خواهش میکنم

popo_p990
20-07-2007, 22:49
دوستان

چیکار باید بکنم

گوشیم p990i هست

باید گوشی رو update کنی یا یه بار بدون کزینdelete all data and apilication مستر ریست کنی این مشکل خاصی نیست مشکل نرم افزاریه

popo_p990
20-07-2007, 22:52
داشت یادم میرفت

p990i قاپ یدک داره

داره ولی 50 60 تومن یا بیشتر قیمت داره عین نوکیا نیست که حتی قاب تخیلیش 4 5 هزار تومن باشه اگر هم عوض کنی به صرفه نیست چون گوشی خراب میشه اگه دوست داری میتونی عوض کنی ولی بدبخت میشی.
با دستمال مخصوص پاک کردن lcd

popo_p990
20-07-2007, 22:54
بچه ها فلش کرذن به گوشی اسیب می زنه یا نه ممنون میشم اگه جوابمو بدین

اصلا به درد نمیخوره و یه پول اضافی میدی ساده ترین راه مثل flash و حتی بهتر از او update کردن که بی دردسره و بی پول دادن زیادی

faryad_ml
21-07-2007, 01:10
دوستان نرم افزارهی زیرو اگه کسی داره کمکم کنه ممنونم :
1) نرم افزاری که با هاش بشه از p990i بعنوان کنترل تلویزیون یا ماهواره هم استفاده نمود؟!!!
2) نرم افزاری که باهاش بشه فایلها و پوشه ها رو رمز شخصی داد بغیر از bestcrypto
3)یه 4 تا فونت واسه دریافت اس ام اس های فارسی اوندفعه گذاشته بودین تو مموری کارتم دخیره کردم که الان هم کار می کنه ولی خوب حالا واسه نوشتن اس ام اس فارسی چه کنم ؟
4)هنوز نرم فزار پیغامگیر یا همون منشی تلفنی درست نشده !!!!!!!!!!!!!!
متاپکس جان بابت راهنماییت در خصوص انتی ویروس ممنونم اگه اطلاعاتی تکمیلی و کامل و جامع یدفعه تو یه پست در خصوص اینترنت گوشی بزاری دیگه فکر نکنم کسی اذیتت کنه و سوالات تکراری بپرسه چون همه مثل خودم یک کمکی تنبل هستیم و البته بخاطر مشغله زیاده که می خوایم دیر بیاییم و زودم جواب بگیریمو بریم !!! اگه می شه در خصوص اینترنت گوشی و نحوه استفاده اون و کلا در این خصوص کامل و جامع یجا واسمون بزار/بازم ممنونم

Silwestern
21-07-2007, 07:44
يه سوال

چطور ميشه با 990 چند تا playlist درست كرد كه خودمون آهنگاشو انتخاب كنيم ... مثلا در سري w شما ميتونيد با رفتن روي playlist و انتخاب NEW يه اسم واسه playlist تون بزارين و ازتون ميپرسه كدوم آهنگا كه جلو هركدومشون يه تيك ميزاري و خلاص... حالا تو 990 چه ريختيه؟

دوم: نرم افزار player بهتري هست كه صداي هدفون ها رو بيشتر كنه؟ چون در حد z530 صدا داره !!!!

سوم: چطوري ميشه كاري كرد كه 990 تكس فارسي هم بخونه؟ فونتي چيزي ميخواد؟

AHM32
21-07-2007, 08:58
با سلام میخواستم بدونم چطوری میشه برنامه های جاوا رو نصب کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟

nima_989
21-07-2007, 09:59
سلام به همه
من ال سی دی گوشیم رو (p990) را با دستمال کاغذی نرم و مرطوب (آغشته به شیشه پاک کن) تمیز می کنم .
می خواستم بدونم ایراد نداره این کار رو می کنم؟

mani 203
21-07-2007, 15:56
من فونت های فارسی رو روی گوشیم ریختم و کاملا کار کرد

فقط چون قبلا کیرستال عربی رو نصب کرده بودم نوشتن اس ام اس فارسی باهاش خیلی راحت بود

اما الان یکم سخت شده برام

راهی نداره که برای نوشتن مسیج بشه از کیبرد مستقیما استفاده کرد

اخه من باید فارسی بنویسم بعد کپی بگیرم بیارم تو قسمت اس ام اس اینکار خیلی وقت گیره

اگه بشه مستقیم تو قسمت اس ام اس فارسی تایپ کرد راحت تره
چقدر حرف زدم

™Enter_The_Love
21-07-2007, 16:27
سلام به همه
من ال سی دی گوشیم رو (p990) را با دستمال کاغذی نرم و مرطوب (آغشته به شیشه پاک کن) تمیز می کنم .
می خواستم بدونم ایراد نداره این کار رو می کنم؟

اگه میزان رطوبت خیلی خیلی کم باشه مشکلی نداره
درضمن بعد از تمیز کردن با یک دستمال خشک بلافاصله خشکش کنید

™Enter_The_Love
21-07-2007, 16:28
با سلام میخواستم بدونم چطوری میشه برنامه های جاوا رو نصب کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟

برنامه های جاوا هم اگر مخصوص گوشی شما باشه همانند بقیه برنامه ها نصب میشه
تفاوتی نداره

Ashilis
21-07-2007, 22:07
دوستان

چیکار باید بکنم

گوشیم p990i هست

من هم همين مشكل رو دارم

داشت یادم میرفت

p990i قاپ یدک داره

ال سي دي اون از جنس پلاستيك هست و خط نمي يفته انقدر هم حساس نباش

h_mj298
21-07-2007, 23:00
نووووچچچ
عزیز اشکال از اینجاها نمیتونه باشه
من رو 3 تا p990 امتحان کردم نشد که نشد
تو بعضی از برنامه ها مثل alon هم گاهی این مشکل رو میبینم.....:13:

آقا آخر چی شد ویروس نباشه ?

ariankhan
21-07-2007, 23:15
آقا آخر چی شد ویروس نباشه ?

بیخیال دادا ویروس کجا بود:31:

Mahyar25
22-07-2007, 00:24
يه سوال

دوست عزیز در این باره در صفحه های قبلی به تفضیل شرح داده شده . اگه یکم بری عقب پیدا می کنی .

Mahyar25
22-07-2007, 00:25
يه سوال

دوست عزیز در این باره در صفحه های قبلی به تفضیل شرح داده شده . اگه یکم بری عقب پیدا می کنی .
یکی از راه های فارسی دیدن هم

Mahyar25
22-07-2007, 00:25
يه سوال

یکی از راه های فارسی دیدن هم ریختن فونت که لینکش چند صفحه قبل هست

Mahyar25
22-07-2007, 00:40
چرا اینجوری شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ببخشید سیستمم گیر کرد
ادمین ها بی زحمت یکاریش بکنن
بازم متاسفم

ms7dj
22-07-2007, 06:51
1- مطمئنم، شما هم مطمئن باش.
2- در حال حاضر چیزی به ذهنم نمیرسه. مطمئنا شما خودت که کارت شبکه هست، بهتر و موثر تر از من میتونی مشکلت رو حل کنی. کاری که من میکنم اینه که اونقدر باهاش ور میرم و تنظیمات مختلف رو امتحان میکنم تا جواب بده. حالا شما که کارت اینه، بگو ببینم اکسس پوینتی که من دارم خوب هست یا نه؟ Level One, WAP0003

سلام
ممنون بابت راهنماييتون.
شما درست ميگي منم خيلي از مشكلاتي رو كه حل كردم كسي بهم نگفته اونقدر باهاش ور رفتم تا راهشو ياد گرفتم.
در مورد اكسس پوينت هم بايد بگم تو شهر ما فقط اين 3 مدل پيدا ميشه: Dlink-Planet-Senoa يعني بازار شهر ما رو اين 3 مدل قبضه كرده تازه مدل Senoa با توجه به قيمت بالاتري كه نسبت به اون 2 مدل ديگه داره استقبال كمتري ازش ميشه و مدل levelOne هم من يكبار تو مشهد ديدم . كه در كل محصولات levelOne كه فكر كنم يك كمپاني آلماني باشه از كيفيت بالايي برخوردار باشه من فقط از keyStone اون مدل استفاده كردم و راضي بودم.

mani 203
22-07-2007, 09:30
من فونت های فارسی رو روی گوشیم ریختم و کاملا کار کرد

فقط چون قبلا کیرستال عربی رو نصب کرده بودم نوشتن اس ام اس فارسی باهاش خیلی راحت بود

اما الان یکم سخت شده برام

راهی نداره که برای نوشتن مسیج بشه از کیبرد مستقیما استفاده کرد

اخه من باید فارسی بنویسم بعد کپی بگیرم بیارم تو قسمت اس ام اس اینکار خیلی وقت گیره

اگه بشه مستقیم تو قسمت اس ام اس فارسی تایپ کرد راحت تره
چقدر حرف زدم

کسی چیزی سراغ نداره :18:

amir_gamer
22-07-2007, 11:03
سلام ببخشید متاپکس جان من یه مشکلی دارم وقتی با بلوتوث یه فایل رو دریافت میکنم میره تو قسمت Beam

Reserve بعد وقتی میخوام از اونجا به قسمت مسیج ها انتقالش بدم خیلی طول میکشه(3 یا 4 دقیقه) در صورتی که

قبلا خیلی سریع این کارو میکرد.حجم فایلم کمه بین 1 تا 3 مگابایت معمولا.تورو خدا نگو مستر رسیت کنم که کلی تم

که دارم از بین میره + بازی هام

metapex
22-07-2007, 11:53
سلام ببخشید متاپکس جان من یه مشکلی دارم وقتی با بلوتوث یه فایل رو دریافت میکنم میره تو قسمت Beam

Reserve بعد وقتی میخوام از اونجا به قسمت مسیج ها انتقالش بدم خیلی طول میکشه(3 یا 4 دقیقه) در صورتی که

قبلا خیلی سریع این کارو میکرد.حجم فایلم کمه بین 1 تا 3 مگابایت معمولا.تورو خدا نگو مستر رسیت کنم که کلی تم

که دارم از بین میره + بازی هام

نیازی نیست به قسمت مسیج منتقلش کنی؛ یعنی وقتی فایل رو دریافت میکنی، به جای ایننکه save رو بزنی، view رو بزن و وقتی مثلا عکس یا آهنگ رو باز کرد، اون پایین دکمه save که عکس یه دیسکت هست رو بزن و مستقیما جایی که میخوای ذخیره کن. اینطوری کمتر طول میکشه...:27:

Silwestern
22-07-2007, 12:22
یکی از راه های فارسی دیدن هم ریختن فونت که لینکش چند صفحه قبل هست

sorry for fingilish

gashtam nabud... please link

sorry again

h_mj298
22-07-2007, 13:11
آقا این قضیه ساعت sms ها حل نشد؟ خیلی اعصاب خورد کنه

™Enter_The_Love
22-07-2007, 13:20
آقا این قضیه ساعت sms ها حل نشد؟ خیلی اعصاب خورد کنه

اون ربطی به گوشی نداره مشکل از مخابراته

alex666
22-07-2007, 16:38
اگه locationگوشی به humololoتغیر بدین ساعت درست میشه اگه شد تشکر کنید

karkan
22-07-2007, 21:09
یه سوال>>>> تم هایP900 به P990 میخوره ؟

The_Last_Samurai
23-07-2007, 10:45
یه سوال>>>> تم هایP900 به P990 میخوره ؟

نه دوست عزیز نمی خوره.

چون P900 اگه اشتباه نکنم UIQ2 هستش ولی P990 سیستمش UIQ3 هست:5:

کلا تو فکر این نباش که بخوای برنامه ها یا تمهای سری های قبل P رو بتونی رو P990 اجرا کنی,چون نمیشه

:5:

karkan
23-07-2007, 12:06
چه بد من حواسم نبود کلی تم P900 از سایتMobile9 دانلود کردم فکر کردم نوشته P990.بخشکه این شانس.بازم ممنون که توجه کردی آخرین سامورایی

M E T A L
23-07-2007, 14:36
سلام بچه ها
من همین دیروز یدونه پی990 خریدم
حالا چند تا سوال داشتم
ممنون میشم اگه کمکم کنید
اول اینکه صفحه کلید بیرونیه اونیو که بازو بسته میشه در آوردم. حالا آیا مشکلی برای گوشی پیش نمیاد یا قابلیتی از گوشی هست که بدونه اون انجام نشه؟

دوم اینکه یه نفر بهم گفت همیشه باید open task های گوشیو ببندی که هنگ نکنه.
آیا این حرف درسته؟
در ضمن من یه برنامه به اسم swiss mgr pro نصب کردم که task هارو خیلی راحت تر میبنده. از این نرم افزار استفاده کنم بهتره یا اینکه با خود قابلیت گوشی یا اینکه اصلا فرقی نداره؟

سوم مشکل inbox اس ام اس هام بود که وقتی پیام جدید میاد به ترتیب save نمیشن و ممکن پیام جدید بره وسط پیام های دیگه.
و تاریخ و ساعتم که جلوشه اشتباهه و برای بعضی ها تاریخو مینویسه برای بعضی دیگه هم ساعت
یعنی اصلا حالت مرتبی نداره.
این مشکل از چیه؟
من location های گوشی رو هم درست کردم همرو کردم تهران ولی بازم درست نشد.
حالا alex666 اولی رو به honolulu تغییر دادم فعلا درست شده. یعنی این تنها راهشه؟
راستی location های دو و سه رو هم تغییر بدم یا همون تهران بزارم؟

پیشاپیش ممنونم که جواب میدین.

Silwestern
23-07-2007, 14:51
راجع به ساعت كه ما هم آخرش نفهميديم چي شد و چطوري درست ميشه ...

اما راجع به باز كردن فليپ گوشيت... مشكلي كه نداره اما يه هفته ي ديگه مجبور ميشي دوباره بزاري سر جاش...

چون بعضي برنامه ها واسه فليپ بسته طراحي شدن ... مثلا برنامه هاي جاوا كه خيلي بدردت ميخورن...

task ها رو با هرچي بستي بستي ... هنگ منگ هم تو كارش نيست... ( لا اقل مال ما كه هنگ نداشته )

حالا چند خريدي؟

Silwestern
23-07-2007, 14:56
يه نفر پيدا نميشه فونتهاي فارسي سوني رو بزاره ماهم دانلود كنيم؟

لينكي كه قبلا بروبكس گذاشته بودن خراب بيد ...

plzzzz

M E T A L
23-07-2007, 15:15
راجع به ساعت كه ما هم آخرش نفهميديم چي شد و چطوري درست ميشه ...

اما راجع به باز كردن فليپ گوشيت... مشكلي كه نداره اما يه هفته ي ديگه مجبور ميشي دوباره بزاري سر جاش...

چون بعضي برنامه ها واسه فليپ بسته طراحي شدن ... مثلا برنامه هاي جاوا كه خيلي بدردت ميخورن...

task ها رو با هرچي بستي بستي ... هنگ منگ هم تو كارش نيست... ( لا اقل مال ما كه هنگ نداشته )

حالا چند خريدي؟

مرسی که جواب دادی.:11:
اخه گوشی بدونه فليپ خیلی شیک تره. ولی اگه اینطوریه که شما میگی مجبورم.
گوشی فرانسویه با رم دو گیگ 340000 خریدم.

The_Last_Samurai
23-07-2007, 16:51
سلام.
متاسفانه يكي از مشكلات Symbian Uiq براي ما ايراني ها پشتيباني نكردن فونت فارسي مي باشد
كه در Uiq2 با ريختن FreeType 7.0 و برنامه Sman اين مشكل تا حدودي برطرف ميشد البته برنامه هاي ديگري هم براي اين مهم وجود داشتن.
و اما در Uiq3 به علت جديد بودن اين سيستم عامل, برنامه هاي مشابه براي اين مشكل وجود ندارند.
برنامه اي جالب Crystal Arabic UIQ3 كه تا به اين هنگام كرك نشده.
درباره نحوه كار و اينكه چطور ميشه كه اين مشكل توسط اين ترفند برطرف ميشه در تاپيكي جداگانه توضيحات كامل رو ميدم.

و اما نحوه كار:
توسط يك رم ريدر وارد مموري استيكتون بشين
وارد فولدر resource بشين(اگه نیست یکی به همین اسم بسازین)
سپس وارد فولدر Fonts بشين " اگر چنين فولدري در پوشه resource نبود خودتون بسازين "
حال 4 فونت ضمينه را در پوشه فونت كپي كنين ( با همين نام )

مموري رو داخل گوشيتون گذاشته و آن را Reboot كنين
توجه داشته باشين كه به هيچ وجه اين فونتهارو داخل رام دستگاه يا درايو C گوشيتون در فولدر Fonts كپي نكنين, در غير اين صورت مسئوليتي رو قبول نمي كنم.
اینم از فونت ها

منبع: mobilestan.net

لینک تصحیح شد:5:

pooladi
23-07-2007, 18:46
کمک کمک کمک

من فایل های فونت رو تو مموری کپی کردم و گوشی رو ریست کردم .
حالا گوشی تا میخواد بالا بیاد هی ریست میشه.
چه خاکی تو سرم بریزم متا پکس کمک

کمک کمک

metapex
23-07-2007, 21:57
کمک کمک کمک

من فایل های فونت رو تو مموری کپی کردم و گوشی رو ریست کردم .
حالا گوشی تا میخواد بالا بیاد هی ریست میشه.
چه خاکی تو سرم بریزم متا پکس کمک

کمک کمک

مموری رو دربیار، بعد گوشیو روشن کن، اگه نشد، پست 602 رو ببین، فقط قبلش سیمکارت رو دربیار.

waveblue
23-07-2007, 22:28
سلام دوستان
این گوشی ما چند شده تو بازار ؟ (پی990)
کسی تا حالا پی 1 گرفته دستش ؟
قربان همتون

Silwestern
23-07-2007, 22:59
والا ما عكسشو گرفتيم دستمون ولي خيلي باهاش حال نكرديم ... 960 يه چيز ديگه اس !

Silwestern
23-07-2007, 23:06
لینک تصحیح شد:5:

مرسي جيگر ....:8:

Ashilis
24-07-2007, 03:46
سلام دوستان
این گوشی ما چند شده تو بازار ؟ (پی990)
کسی تا حالا پی 1 گرفته دستش ؟
قربان همتون
دور ور 310
p1 و p990 زياد باهم فرق نداره

pooladi
24-07-2007, 08:56
مموری رو در اوردم نشد
اصلا گوشی تو مرحله ای نمیرسه که من بخوام فرمتش کنم.یعنی زود (قبل از پیام خوش امد گوی ) ریست میشه.
گوشیم هم فرانسه اصله و5 ماه پیش خریدم

کمک

کمک

متاپکس کجای؟ به دادم برس

کمک

™Enter_The_Love
24-07-2007, 09:04
بابا اینهمه میگن فونت نریزید آخرم میریزید

شما باید گوشیتو فلش کنی هیچ راهی ندارید

Silwestern
24-07-2007, 10:21
مموری رو در اوردم نشد
اصلا گوشی تو مرحله ای نمیرسه که من بخوام فرمتش کنم.یعنی زود (قبل از پیام خوش امد گوی ) ریست میشه.
گوشیم هم فرانسه اصله و5 ماه پیش خریدم

کمک

کمک

متاپکس کجای؟ به دادم برس

کمک

چرا فلش؟ آقا برو سايت سوني SEUS رو دانلود كن گوشيت رو آپديت كن .. يعني فلش بدون هزينه و بهتر از فلش ...

اگه نشد اون موقع متوجه ميشي كنكجكاوي زيادي كار دست آدم ميده ..

خودمونيم ها !!! منم ديشب اين فونتها رو ريختم فارسيش درست شد و بدون مشكل بالا اومد :13:

™Enter_The_Love
24-07-2007, 10:24
فکر نمیکنم آپدیت کار فلش رو انجام بده:9:

pooladi
24-07-2007, 11:30
لا اله الل لله حالا من هیچی نمیگم شما هم هی دور بردارید

بابا کدوم کنجکاوی.دوست عزیز بهتره بدونی که من تا حالا برنامه رو گوشیم نسب نکردم و چون گوشیم رو تازه اپدیت کردم(چون زیاد ریست میشد)و برنامه کریستال دیگه نسب نمیشد

(وقتی نسب کردم کار نداد و هی میگفت ریست کن)میخواستم کاری کنم که فقط و فقط اس ام اس فارسی بگیره چون واقعا لازم داشتم.

بهتره که به جای سرزنش من که زیاد مقصر نیستم باید ببینی چه کسانی این فونت ها رو قرار دادن وچه سودهایی نسیبشون شده

البته وصد البته بی احترامی به یه عده از دوستان نباشه که انصافا هدفشون راه انداختن کار دوستان.و خیلی از انها متشکرم

اما بدا به حال بد نییتان حتما چوبشو میخورن

حال باید چی کار کنم ؟

فلش؟ اپدیت یا کار دیگه؟

چطوری فلش کنم ایا اپدیتم میپره البته از قبل از اپدیت بکاپ دارم.

منظورتون ازسیوس همان اپدیت سرویسه؟

متشکرم

هر کس به اندازه نیاتش پاداش میگیرد

metapex
24-07-2007, 16:32
بابا کدوم کنجکاوی.دوست عزیز بهتره بدونی که من تا حالا برنامه رو گوشیم نسب نکردم و چون گوشیم رو تازه اپدیت کردم(چون زیاد ریست میشد)و برنامه کریستال دیگه نسب نمیشد
(وقتی نسب کردم کار نداد و هی میگفت ریست کن)میخواستم کاری کنم که فقط و فقط اس ام اس فارسی بگیره چون واقعا لازم داشتم.

بهتره که به جای سرزنش من که زیاد مقصر نیستم باید ببینی چه کسانی این فونت ها رو قرار دادن وچه سودهایی نسیبشون شده

البته وصد البته بی احترامی به یه عده از دوستان نباشه که انصافا هدفشون راه انداختن کار دوستان.و خیلی از انها متشکرم
حال باید چی کار کنم ؟
فلش؟ اپدیت یا کار دیگه؟
متشکرم

باید آپدیت کنی...پست 895

Farbod_h
24-07-2007, 16:37
سلام
می خواستم بدونم نمیشه با پی 990 پیکچر مسیج ارسال کرد؟!

™Enter_The_Love
24-07-2007, 16:46
سلام
می خواستم بدونم نمیشه با پی 990 پیکچر مسیج ارسال کرد؟!

برنامش برای UIQ 2.0 بود اما 3.0 رو نمیدونم

Farbod_h
24-07-2007, 16:48
برنامش برای UIQ 2.0 بود اما 3.0 رو نمیدونم
اسمش رو میدونید؟
ممنون

pooladi
24-07-2007, 21:31
اقا نشد.

وقتی کابل رو وصل میکنم قبل از اینکه بره تو حالت دانلود هی ریست میشه

فکر کنم باید فلشش کنم .فلش چیه؟ فکر کنم دیگه اخر دنیاست.

خدا بگم چیکارتون نکنه این چه فنتی بود؟

خوب هرکی خربزه میخوره پای لرزشم میشینه!

از همه دوستان مخصوصا متاپکس متشکرم هر چند تشکر خشک خالی کمه.

چی کار کنم که دستم کوتاه.

عجب گیری کردیما!

توکل بر خدا حتما حکمتی داره.

ممنون یا علی

Mahyar25
24-07-2007, 22:03

حال باید چی کار کنم ؟
فلش؟ اپدیت یا کار دیگه؟
متشکرم

دوست عزیز منم یه لینک گذاشتم و فونت ها رو خودم آپلود کرده بودم و خودم و چند تا از دوستان تو همین کلوپ هم ازش استفاده کردیم و مشکلی بوجود نیومد . نمی دونم حالا شما از کدوم لینک دانلود کردین به هر حال انشاالله که درست بشه .

metapex
24-07-2007, 22:23
اقا نشد.
وقتی کابل رو وصل میکنم قبل از اینکه بره تو حالت دانلود هی ریست میشه

فکر کنم باید فلشش کنم .فلش چیه؟ فکر کنم دیگه اخر دنیاست.
خدا بگم چیکارتون نکنه این چه فنتی بود؟
خوب هرکی خربزه میخوره پای لرزشم میشینه!
از همه دوستان مخصوصا متاپکس متشکرم هر چند تشکر خشک خالی کمه.
چی کار کنم که دستم کوتاه.
عجب گیری کردیما!
توکل بر خدا حتما حکمتی داره.
ممنون یا علی

آقا جان اصلا نیازی نیست گوشی روشن بشه. یه بار که خاموش شد، باتری رو دربیار و دوباره بذار و مطابق راهنما بقیه مراحل رو انجام بده. من خودمم بخاطر همین فونتها گوشیم ریخت بهم، با آپدیت درست شد. هیچ نیازی به فلش کردن نیست. فقط باید تمام شرایط و مراحل راهنما رو دقیقا انجام بدی.

pooladi
25-07-2007, 09:38
عزیزم میدونم قبلا اپدیت کردم و انگلیس هم خوب بلدم ولی میگم که نشد.

با این حال چون شما میفرماید 1 بار دیگه امتحان میکنم.با تشکر

soleimanian
25-07-2007, 12:02
لطفاً دوستانی که گوشی 990را دارند جواب بدهند
با توجه به اینکه وزن این گوشی 150گرم است و نسبت به دیگر گوشی ها یزرگتر است. آیا حمل آن در جیب مشکلی ندارد.

™Enter_The_Love
25-07-2007, 12:48
اسمش رو میدونید؟
ممنون

اسمش اینه
Extended Messaging

AHM32
25-07-2007, 13:33
با سلام خدمت دوستان عزیز راستش من یه گوشی p990دارم و وقتی اونو در حالتی تنظیم میکنم که راس ساعتی معین زنگ بزنه ، صدای زنگش خیلی کمه ولی صدای زنگ تماس خیلی خوبه میخواستم ببینم این مشکل رو چطوری رفع کنم با تشکر.

Mahyar25
25-07-2007, 14:13
با سلام خدمت دوستان عزیز راستش من یه گوشی p990دارم و وقتی اونو در حالتی تنظیم میکنم که راس ساعتی معین زنگ بزنه ، صدای زنگش خیلی کمه ولی صدای زنگ تماس خیلی خوبه میخواستم ببینم این مشکل رو چطوری رفع کنم با تشکر.
دوست عزیز میتونی از اینجا صداشو تنظیم کنی :
Tools>>control panel>>device>>sound & alerts>>alarms

j0l6
25-07-2007, 14:21
سلام
یه سوال فوری دارم ممنونم میشم زودتر جواب بدین
بهترین روش واسه فارسی کردن p990i چه هست ؟ الان من ګوشی رو دارم ولی فارسی یا عربی رو نشون نمیده

The_Last_Samurai
25-07-2007, 15:14

حال باید چی کار کنم ؟
فلش؟ اپدیت یا کار دیگه؟
متشکرم

دوست عزیز من لینک فونتها رو تصحیح کردم.

این فونتها رو من خودم امتحان کردم و خیلی از دوستان دیگه هم امتحان کردن جواب داد.

حالا یکی مثل شما یا metapax رو که روی گوشیتون جواب نداد دیگه میگید من چیکار کنم.

البته من هم همون اول که ریختم جواب نداد ولی دیگه گوشی رو خراب نکرد.

من خودم اینجوری فارسیش کردم. فونتها رو ریختم توی گوشی,گوشی رو خاموش کردم,اپدیتش کردم و بعد از اینکه اپدیتش کردم و روشنش کردم درست شده بود.

در مورد مشکل شما هم باید بگم این مشکل در مورد برنامه ی crystal arabic برای من پیش اومد.دقیقا همینجور که گفتی برای من هم شد.

چون اون موقع ADSL نداشتم دادم فلشش کردن.شاید با اپدیت هم درست بشه که احتمالا میشه

pooladi
25-07-2007, 15:14
اقا ok شد

از همه ممنونم.
متاپکس یکی طلبت

The_Last_Samurai
25-07-2007, 15:18
سلام
یه سوال فوری دارم ممنونم میشم زودتر جواب بدین
بهترین روش واسه فارسی کردن p990i چه هست ؟ الان من ګوشی رو دارم ولی فارسی یا عربی رو نشون نمیده

دوست عزیز شما میتونید از طریق همین فونتها sms فارسی بخونید.

از همین الان هم بگم اگه جواب نداد روی گوشیتون نیاین بگید معلوم نیست چه هدفی رو دنبال میکنن که میخوان گوشی های ملت رو خراب کنن.

ما با مافیا هیچ نسبتی نداریم:5:

M E T A L
25-07-2007, 15:46
p990 مسج کنتر نداره؟ که معلوم بشه چند تا اس ام اس فرستادم؟
اگه برای این کار نرم افزاری هست لطفا اسمشو معرفی کنید.

راستی یه مشکل دیگه:
من ی بازی نصب کردم بعد وقتی میخوام اجراش کنم مینویسه:
application can not be started due to low memory
این مشکلش چیه؟
مموری گوشی 30 مگ و کارت 500مگ جای خالی داره.

مرسی اگه جواب بدین.

alex666
25-07-2007, 15:49
موضوع صدا منو از گوشی به این خوبی نا امید کرده بود و جواب دوستان هیچ کدوم اثری در ازدیاد صدا نداشت تا این که به طور تصادفی که تو گوشی سرک میکشیدم مشکلشو پیدا کردم.
به این ترتیب عمل کنید که اکثرا با کدی که واسه فرمت حافظه داخلی گوشی هست آشنایی دارید اگر ندارید با فلیپ بسته از روی ( navigation key ) دکمه سمت راست * دکمه سمت چپ دوبار * دوکمه سمت چپ یکبار * را بزنید و وارد service menu میشوید.
به قسمت service test بروید و در آنجا speakers را انتخاب کنید و در منوی speaker test با jog dial که در کنار گوشی هست درصد صدا را روی %100 تنظیم کنید و با دکمه برگشت به عقب از کلیه منوها بیرون بیایید و یک تماس برقرار کنید و در کمال شگفتی صدای واضح و بلندی را تجربه کنید
در ضمن اگر باز به همان speaker test برگردید صدا باز به روی %50 اولیه برگشته ولی نگران نباشید صدای گوشی همچنان زیاد هست

™Enter_The_Love
25-07-2007, 17:51
p990 مسج کنتر نداره؟ که معلوم بشه چند تا اس ام اس فرستادم؟
اگه برای این کار نرم افزاری هست لطفا اسمشو معرفی کنید.

راستی یه مشکل دیگه:
من ی بازی نصب کردم بعد وقتی میخوام اجراش کنم مینویسه:
application can not be started due to low memory
این مشکلش چیه؟
مموری گوشی 30 مگ و کارت 500مگ جای خالی داره.

مرسی اگه جواب بدین.

در مورد سوال دوم
اون 30 مگی که میگید حافظه ی لازم برای اجرای بازی نیست برای اجرای بازیها و برنامه ها نیاز به بک حافظه ی دیگه هست که فکر کنم 60mb باشه و در اثر اجرای زیاد برنامه و بازی پر شده شما از همه ی برنامه ها و بازیهای در حال اجرا بیرون بیا یا موبالیت رو یه بار خاموش کن دوباره روشن کن ببین این دفعه میره تو بازی؟

M E T A L
25-07-2007, 18:32
هر کاری میکنم گوشی خاموش نمیشه!!!!!!!!!!

M E T A L
25-07-2007, 18:34
هرچی دکمه ی بالای گوشیو فشار میدم خاموش نمیشه!!!
مگه اینکه باطریشو در بیارم.

™Enter_The_Love
25-07-2007, 18:42
ٍe ؟ خوب باتری رو در بیار اگه خاموش نمیشه

mojtaba852
25-07-2007, 19:43
ye soal dashtam dar mored p990.
man emrooz gozashtam update beshe. bad vasat update ke hodode48% rafte bood int ghat shood. dobareh ke khastam bezaram update beshe az 42% shoro kard. irady nadareh.. ya bayad barnamaroo pak koonam dobareh nasb koonam?

alex666
25-07-2007, 22:42
tools>control panel>connections>mobil networks

دكمه more را بزنيد

GSM/3G networks را انتخاب كنيد

بعد هم GSM only

دوستانی که 3g گوشیشون فعال هست دیزیبلش کنن
باطری تغریباْ ۲ برابر می شه

alex666
25-07-2007, 23:01
ye soal dashtam dar mored p990.
man emrooz gozashtam update beshe. bad vasat update ke hodode48% rafte bood int ghat shood. dobareh ke khastam bezaram update beshe az 42% shoro kard. irady nadareh.. ya bayad barnamaroo pak koonam dobareh nasb koonam?

اینکه خوبه عزیز.هیچ ایرادی نداره آپ کن بره

alex666
25-07-2007, 23:07
برای اتصال گوشی به اینترنت بوسیله بلوتوس به یک قطعه بلوتوس و یک نرم افزار کلاینت بلوتوس به اسم BlueSoleil احتیاج هست
دانلود Bluesoleil vista
دانلود Bluesoleil xp
اول از کامپیوتر شروع میکنیم
بعد از نصب بلوتوس بر روی کامپیوتر و اطمینان از کارکرد اون برنامه بلوسویل رو باز میکنیم بعد از منوی برنامه قسمت myservices رو انتخاب میکنیم و بر روی قسمت properties کلیک میکنیم و پنجره سرویسهای بلوتوس باز می شود و قسمت personal area networking رو پیدا میکنیم و بعد چک مارک AUTO START THIS servie when my Bluetooth starts رو تیک میزنیم و (این قسمت نکته اصلی هست که تا به حال موجب سردرگمی دوستان بوده که در آموزش های قبلی بهش توجهی نشده) در همین پنجره چک مارک رو از حالت setup bluetooth personal area network به حالت acces lan network میبریم ((در تمامی مادربردهایی که از 3 سال گذشته تا به حال تولید شده کارت شبکه به صورت آنبرد وجود دارد که برای این که در این قسمت ظاهر شود باید نصب و enable شود)) و بعد پنجره مربوطه رو ok کرده و از پنجره مربوطه خارج میشیم و یک بار کامپیوتر را ریستارت میکنیم و در دفعه بعد که کامپیوتر روشن می شود از کنترل پنل وارد قسمت Network Connections شده و در صفحه باز شده کانکشن های شما دسته بندی شده که در بالا دیال آپ و در پایین lan or high-speed internet نوشته شده است مراجه نموده و باید کانکشنی به اسم Local Area Connection با هر شماره ای که هست فقط در detail اون باید نام کارت شبکه آنبرد یا کارت شبکه ای که شما به صورت جداگانه در صورت وجود کامیپیوتر شما در یک شبکه lan نوشته شده باشد رو پیدا کرده و بر روی اون راست کلیک کرده و properties رو کلیک میکنیم و در پنجره باز شده بر روی internet protocol(tcp/ip) کلیک کرده و در پنجره باز شده بعدی که چک مارک به صورت اصلی بر روی قسمت obtain an ip address automatically قرار دارد رو بر روی قسمت پایینی یعنی use the following ip address قرار داده و در قسمت این اعداد رو به طور فرضی وارد میکنیم 100.100.100.1 و در قسمت sub net mask این اعداد رو 255.255.255.0 و در قسمت dns server مقابل خانه preferred dns server این اعداد رو 85.255.116.114 و در مقابل خانه alternate dns server این اعداد رو 85.255.112.148 وارد میکنید که برای قسمت ip میتونید از اعداد دیگه ای هم استفاده کنید و برای کسانی که شبکه lan دارند میتونن از همون ip خودشون استفاده کنن و فقط باید ip گوشی با iplan کامپیوترشون در یک رنج باشه و بعد تمام پنجره ها رو ok کرده و به قسمت Network Connections بر میگردیم یک personal area networking وجود داره که btpan مجازی ماست کا باید ip اون هم تو رنج ip کارت شبکمون باشه مثلا 100.100.100.3 و بقیه تنظیمات هم مثل کارت شبکه اصلیمون
بعد نوبت به share کردن اکانت اینترنتتون میرسه که من به طور مثال برای dialup رو میگم از همون پنجره Network Connections اکانتی رو که باهاش به اینترنت متصل میشود رو انتخاب کرده که بر روی اون راست کلیک و بعد properties و درپنجره باز شده قسمت advanced رو انتخاب نموده و در قسمت internet connection sharing چک مارک مربوطه رو تیک زده و اگر شما کارت شبکه سیم دار داشته باشید و فعال باشه ولی ازش استفاده هم نکنید انتخاب کنید و بعد در قسمت setting که کمی پایین تر در همان پنجره قرار دارد رو انتخاب کرده و سرویسهای اون رو فعال کنید و بعد تمام پنجره ها رو ok میکنید البته اگر کانکت هستید باید یک بار دیسی بشید و دوباره کانکت بشید
حالا نوبت گوشی هست
از منوی control panel گوشی به منوی connections رفته و از آنجا وارد قسمت internet accounts شده و از بالای صفحه باز شده قسمت new account رو مشاهده میکنیم و قسمت Bluetooth internet(pan) رو انتخاب کرده و در قسمت account name یک اسم برای کانکشنمون انتخاب میکنیم و در قسمت devices بر روی ad devices کلیک کرده و کامپیوترخودمان رو انتخاب میکنیم که در لیست قرار میگیره و از فلش رو به پایین در بالای صفحه بر روی قسمت tcp/ip کلیک کرده و ip config را انتخاب میکنیم و در پنجره باز شده بر روی قسمت ipv4 میرویم و در قسمت ip address این اعداد رو 100.100.100.2 و در قسمت gateway این اعداد رو 100.100.100.1 و در قسمت netmask این اعداد رو 255.255.255.0 و بعد save رو زده و دوباره از بالای صفحه این بار ip dns address و همون اعدادی رو که در قسمت dns server کامپیوتر وارد کردیم عینا همینجا وارد میکنیم و بعد save رو میزنیم و بعد دو مرتبه از بالای صفحه قسمت roles رو انتخاب نموده و client-accesspoint رو انتخاب کرده و save میکنیم و دیگه کار تمومه و میتونید از اینترنت از راه بلوتوس استفاده کنید
و با باز کردن یک page بر روی گوشی بعد از تاخیر چند ثانیه ای یک پیغام popup رو بر گوشه پایین سمت راست دسکتاپتون که متن آن اینگونه هست میبینید

Remote device p990i has connected to my personal area networking service

این روش رو بعد از ساعتها تلاش و به علت این که در آموزش های قبلی در سایت حتی در فرووم های خارجی کسی با btpan نتیجه نگرفته بود براتون تهیه کردم که روی p990 تست شده و 100 درصد هم جواب گرفتم ضمنا حداکثر سرعت شیر کردن اطلاعات بر روی بلوتوس ورژن یک 1mbps میباشد
امیدوارم دقت کنید و موفق باشید

AHM32
26-07-2007, 00:24
دوست عزیز میتونی از اینجا صداشو تنظیم کنی :
Tools>>control panel>>device>>sound & alerts>>alarms

دوست عزیز بنده هم نگفتم که نمیشه صداشو تنظیم کرد اتفاقا من هم از همونجا صداشو تنظیم کردم ولی صدای زنگ

گوشی مشکلی نداره صدای زنگ در حالتی که مشخص میکنیم در زمانی معین زنگ بزند مشکل داره .

mojtaba852
26-07-2007, 01:00
ye soal dige .
toie goshieh P990 mishe sedaie Alarm Delivery Report ro avaz kard? age mishe chejoory. mikham sedaie Alarmesh ba sedaie Alarm Sms fargh kooneh mesle K750

ms7dj
26-07-2007, 04:12
دوست عزیز بنده هم نگفتم که نمیشه صداشو تنظیم کرد اتفاقا من هم از همونجا صداشو تنظیم کردم ولی صدای زنگ

گوشی مشکلی نداره صدای زنگ در حالتی که مشخص میکنیم در زمانی معین زنگ بزند مشکل داره .
سلام
دوست عزيز زنگ حالت ساعت و يا تقويم در اين گوشي بطور پيشفرض در حالت increase و يا assending هستش كه زنگ انتخابي شما كم كم زياد ميشه كه شما يكدفعه از خواب نپري. مثل اينه كه شما در قسمت ringtone گوشي گزينه increasing ring رو تيك بزني كه زنگ تماس گوشي هم همينطور ميشه.
و تا جايي كه من دنبالش گشتم نتونستم اين حالت رو به حالت عادي تغيير بدم. تنها راهي كه بتوني بهتر اين زنگ رو با صداي بلند بشنوي اينه كه از زنگ هاي خيلي كوتاه استفاده كني چون در هر مرتبه پخش زنگ به صداي اون اضافه ميشه (يعني تا پخش كامل يك زنگ تموم نشه صداي اون اضافه نميشه)
اميدوارم منظورمو فهميده باشي.

Mephistopheles
26-07-2007, 11:02
این هم برای فارسی دیدن اس ام اس ها در!
P990 ....فقط کافیه یه فولدر به نامه fontروی مموری کارتت بسازیوبعد یکبار خاموش و روشن کنی!!!
یه فایلhtmlهم هست که (بعد از روشن کردن!!)میشه توش فارسی نوشت و با کپی کردن به اس ام اسواس ام اس فارسی فرستاد!!!
حالشو ببرید!!!

LOVEMT
26-07-2007, 12:08
سلام دوستان عزيز من تصميم گرفتم كه گوشي P990i رو بخرم اول به من بگين اين تصميم عاقلانه اي هست يا بعد
پشيمون ميشم . و اگه ميشه اخرين قيمت اين گوشي رو اينجا ذكر كنيد با تشكر .

popo_p990
26-07-2007, 12:23
ye soal dige .
toie goshieh P990 mishe sedaie Alarm Delivery Report ro avaz kard? age mishe chejoory. mikham sedaie Alarmesh ba sedaie Alarm Sms fargh kooneh mesle K750

نه عزیزم باید آهنگ msg رو عوض کنی یا آهنگ alarm رو

Alireza_aar
26-07-2007, 14:06
سلام كسي عكس از هندزفري p990 نداره بذاره خيلي سريع.:19:

LOVEMT
26-07-2007, 14:49
سلام دوستان عزيز من تصميم گرفتم كه گوشي P990i رو بخرم اول به من بگين اين تصميم عاقلانه اي هست يا بعد

ببخشيد ما كاگل لقت نميكرديم ها !

k310i
26-07-2007, 16:03
يعني احتمالش هست قيمت از ايني كه هست هم پايين تر بياد؟؟

Silwestern
26-07-2007, 19:19

نخر پشيمون ميشي

تصميم عاقلانه اي نيست

آخرين قيمت رو هم تشريف ميبري جمهوري از چهارتا مغازه سوال كن تا بهت بگن....

mani 203
26-07-2007, 20:37
ببخشيد ما كاگل لقت نميكرديم ها !

دوست عزیز خرید گوشی به سلیقه فرد ربط داره

ولی من خریدم واقعا ازش راضی هستم رم 4 گیگ رو به راحنی ساپرت میکنه سرعتش خیلی عالیه

کیفیت ال سی دی هم خوبه منوهای جالبی داره

فقط صدایش یه کم کمه و یه کوچولو هم بزرگه ولی بهش میرزه که بخری

قیمت هم دقیق معلوم نیست امروز قیمت گرفتم 320 کم یا زیاد بشه نمیدونم

ali_chenger
26-07-2007, 21:38
یه سوال داشتم چطور میشه از قابلیت wlan پی990 استفاده کرد:20:
دیروز من دم دانشگاه تهران scan کردم یه چیزی پیدا کرد هر کاری کردم نتونستم کاری کنم
تنظیمات خاصی داره؟
اگه داره یه توضیحی میدید
پیشاپیش از جواباتون ممنون:10::11:

popo_p990
26-07-2007, 21:50
یه سوال داشتم چطور میشه از قابلیت wlan پی990 استفاده کرد:20:
دیروز من دم دانشگاه تهران scan کردم یه چیزی پیدا کرد هر کاری کردم نتونستم کاری کنم
تنظیمات خاصی داره؟
اگه داره یه توضیحی میدید
پیشاپیش از جواباتون ممنون:10::11:

آره خودت نمیتونی تنظیم کنی باید اون سرور که اونجاست برات تنظیم کنه و کاره سختیه نمی ارزه برو یه ایرانسل به گوشی تزریق کن و حال کن

LOVEMT
26-07-2007, 21:50
بزريگيش قشنگش كرده .. صداش رو نميشه كارش كرد تعقير سخت افزاري .؟

LOVEMT
26-07-2007, 21:51

Mahyar25
27-07-2007, 02:55
من تو یه کلوپ دیگه دیده بودم که گفته یودن میشه اسپیکرشو عوض کرد ولی به دردسرش نمی ارزه و تغییر ندی بهتره .

amir_gamer
27-07-2007, 09:22
نیازی نیست به قسمت مسیج منتقلش کنی؛ یعنی وقتی فایل رو دریافت میکنی، به جای ایننکه save رو بزنی، view رو بزن و وقتی مثلا عکس یا آهنگ رو باز کرد، اون پایین دکمه save که عکس یه دیسکت هست رو بزن و مستقیما جایی که میخوای ذخیره کن. اینطوری کمتر طول میکشه...:27:

دمت داغ!!!!!!!!:31:

waveblue
27-07-2007, 13:00

نه داداش !
شما فقط صداش واست مهمه !! :13:

nima_989
27-07-2007, 13:32
بالاخره تصمیم گرفتم اپ دیت کنم . غیر از برنامه SEUS دیگه چی می خواد؟؟ راهنمایی کنید . قبلا K750 اپ دیت کرده بودم یه درایور هم می خواست میشه واسه p990 رو برای دانلود بذارید ؟؟

metapex
27-07-2007, 13:40
بالاخره تصمیم گرفتم اپ دیت کنم . غیر از برنامه SEUS دیگه چی می خواد؟؟ راهنمایی کنید . قبلا K750 اپ دیت کرده بودم یه درایور هم می خواست میشه واسه p990 رو برای دانلود بذارید ؟؟

پست 895...

roteal2007
27-07-2007, 16:38
دوستان کسی که جدیدا این گوشی رو خریده باشه مشکل ساعت اس ام اس رو توی اینباکس داره یا نه

faryad_ml
27-07-2007, 18:15
سلام / tty accessory /transitions/user greeting/devic management/certificate manager/payment transactions این گزینه ها که نوشتم در p990i کارشون چی هستش/!

mohsenshahab
28-07-2007, 01:59
سلام
سوال من اینه که p990 فایلهای sis رو میشناسه یا نه؟ من که هر کاری میکنم این فایلها رو اجرا نمیکنه

™Enter_The_Love
28-07-2007, 02:08
سلام
سوال من اینه که p990 فایلهای sis رو میشناسه یا نه؟ من که هر کاری میکنم این فایلها رو اجرا نمیکنه

اگر فایها مربوط به سیمبین UIQ 3.0 باشه بله میشناسه و نصب میشه

mohsenshahab
28-07-2007, 02:10
ممنون از کجا میشه فهمید که مربوط به uiq3 هست یا نه؟

™Enter_The_Love
28-07-2007, 02:40
خواهش
خوب از کجا دانلود کردید؟ هرجایی مینویسه

Alireza_aar
28-07-2007, 11:30
سلام من مي خوام يك p990 بگيرم از كجا بايد مطمئن باشم اصل فرانسه هست بعد داخل جعبه چه چيزهايي هست كه سرمون كلاه نذارن.مرسي

metapex
28-07-2007, 11:48
سلام / tty accessory /transitions/user greeting/devic management/certificate manager/payment transactions این گزینه ها که نوشتم در p990i کارشون چی هستش/!

Certificate Managerبرای مدیریت گواهی ها و موافقت نامه ها به کار میره. مثلا فرض کن تو یه صفحه اینترنتی رو باز میکنی یا یه برنامه نصب میکنی. اون صفحه و یا برنامه از پروتکلها و تکنولوژی های خاصی استفاده میکنه که گواهی اونها قبلا توی گوشی قرار داده شده و قبل لود شدن صفحه یا اجرای برنامه، گوشی اونا رو با دیتابیس خودش مطابقت میده و اگه مشکلی باشه، یه پیغام میده. اون لیست گواهی ها هم خودش به روز میشه.

Device Management کارش مدیریت به روز رسانی یا آپدیت دستگاه هست، البته از طریق یک سرویس خاص به نام OTA یا over the air که به یک سرور ریموت وصل میشه و خودش رو آپدیت میکنه. که تو ایران قابل استفاده نیست.

User Greeting وقتی گوشی رو روشن میکنی، یه پیغام خوش آمد مینویسه که میتونی تغییرش بدی و هر چی خواستی بنویسی.

Transition فعال و غیر فعال کردن انمیشن یا جلوه های منوها، مثلا وقتی روی آیکون ها کلیک میکنی، بزرگ میشه و میاد جلو و از این جور افکتها. البته اگه غیر فعال باشه، سرعت گوشی کمی بیشتر میشه.

TTY Accessories تا جایی که من میدونم، اینا یه سری وسیله هستن برای افراد ناشنوا که صدا رو به متن تبدیل میکنن و فقط هم برای موبایل نیستن.

Payment Transaction اینو من هم نفهمیدم کارش چیه، چون هیچی ننوشته. معنیش هم میشه تراکنش وجه یا یه چیزی تو همین مایه ها. احتمالا تو ایران کاربرد نداره.

faryad_ml
28-07-2007, 14:23
ممنونم از لطقفت و توضیحاتکاملت و همچنان منتظر تو ضیحاتت در خصوص اینترنت هستم یه راهنمای اینترنت کامل و جامع و توضیحاتی بی نفص واسمون بزار مثل راهنمای آپ دیت کردن هر چیزی که درمورد اینترنت p990i هستش / خیای پر رو هستم نه ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!

forumwork.net
28-07-2007, 16:19
با سلام به تمامی دوستان
من امروز یه p990 گرفتم اما متوجه یک اشکال تو اون شدم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلمم اینه که وقتی دوربین را راه اندازی می کنم یک صفحه میاد که وسطش نوشته initializing.... زیرشم یه ساعت شنی که هی پر و خالی می شه و دیگه رو همین حالت می مونه و دیگه وارد دوربین نمی شه و راهی جز برگشت به مرحله قبل باقی نمی مونه.(اولش که لنز رو باز می کنم اون چراغ کوچیکه بغل گوشی یکی دو ثانیه روشن می شه و سری خاموش می شه)
لطفا راهنمایی کنید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

M E T A L
28-07-2007, 17:13
آره خودت نمیتونی تنظیم کنی باید اون سرور که اونجاست برات تنظیم کنه و کاره سختیه نمی ارزه برو یه ایرانسل به گوشی تزریق کن و حال کن

نه بابا.
ملت تو دانشگاه شهید بهشتی دارن گوشی wlan دار میخرن.
حالشم میبرن.
من خودم بلد نیستم ولی مسپول اونجا بلده.
در ضمن هیچکی اینترنت مجانیو ول نمیکنه بره با ایرانسل ...

Alireza_aar
28-07-2007, 17:28
سلام من مي خوام يك p990 بگيرم از كجا بايد مطمئن باشم اصل فرانسه هست بعد داخل جعبه چه چيزهايي هست كه سرمون كلاه نذارن.مرسي

يكي جواب منو نميده؟ از كجا بايد بفهمم فرانسوي يا چيني؟:19:

cyrus_ln
28-07-2007, 19:08

منم همين سئوال رو دارم.
لطف كنيد و جوابي هم به ما بدهيد.ممنون خواهم شد.

metapex
28-07-2007, 19:10
با سلام به تمامی دوستان
من امروز یه p990 گرفتم اما متوجه یک اشکال تو اون شدم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلمم اینه که وقتی دوربین را راه اندازی می کنم یک صفحه میاد که وسطش نوشته initializing.... زیرشم یه ساعت شنی که هی پر و خالی می شه و دیگه رو همین حالت می مونه و دیگه وارد دوربین نمی شه و راهی جز برگشت به مرحله قبل باقی نمی مونه.(اولش که لنز رو باز می کنم اون چراغ کوچیکه بغل گوشی یکی دو ثانیه روشن می شه و سری خاموش می شه)
لطفا راهنمایی کنید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قبل از شروع، مطمئن شو که تمام برنامه ها بسته هستن: وقتی فلیپ بازه، آیکون کنار باتری رو بزن و تب open رو انتخاب کن و با jog dial یا ولوم کنار گوشی بیا رو اسم برنامه و دکمه end رو بزن.

راه حل 1 و 2 رو هم با فلیپ باز و هم بسته امتحان کن.

تو هر مرحله که درست شد، لازم نیست بری مرحله بعد.

این راه حل ها رو به ترتیب امتحان کن:

1- وقتی لنز بسته است، از تو منو، دوربین رو انتخاب کن و وقتی گفت در لنز رو باز کن، این کار رو انجام بده.

2- وقتی در لنز بازه، از منو دوربین رو انتخاب کن.

گوشی رو یکبار از طریق مسیر Menu>Tools>Control Panel>Other>Master Reset ریست کن. فقط حواست باشه گزینه delete applications... تیک نخورده باشه.

3- وقتی فلیپ بسته است، به ترتیب از چپ به راست بزن *>*>>*< و گزینه format internal disk رو انتخاب کن. >و< یعنی کلید جهت دار به چپ و راست.

4- باید گوشیو آپدیت کنی. برای راهنمایی پست 895 رو ببین.

5- به فروشگاهی که ازش خریدی، مراجعه کن. سعی کن اصلا گوشیو فلش نکنی.

metapex
28-07-2007, 19:14
يكي جواب منو نميده؟ از كجا بايد بفهمم فرانسوي يا چيني؟:19:

منم همين سئوال رو دارم.
لطف كنيد و جوابي هم به ما بدهيد.ممنون خواهم شد.

لطف کنید یه کم بگردید، جوابتونو پیدا میکنید. از بالای صفحه، فلش کنار گزینه جستجوی تالار رو بزنید و کلماتی مثل: چینی، فرانسوی، تقلبی، محتویات و یا هر کلمه دیگه ای که ممکنه به موضوع ربط داشته باشه رو جستجو کنید. کلمات made in France هم خوبه.

ali_saeedi
28-07-2007, 20:53
آقا کسی نمیتونه منو راجع یه این اس ام اس های 990 راهنمایی کنه آپدیت هم کردم ولی درست نشد خیلی اعصابم خورده کمممممممممممممممممممممممم مک

alex666
28-07-2007, 23:27
آقا کسی نمیتونه منو راجع یه این اس ام اس های 990 راهنمایی کنه آپدیت هم کردم ولی درست نشد خیلی اعصابم خورده کمممممممممممممممممممممممم مک

locationo be humululu taghir bede

ali6589
29-07-2007, 01:01
salam,bebakhshid baraye fingilish,
:20:kasi midune chejuri mishe picture message ru p990 did,gushi man ke mizane not support,mamnun

nima_989
29-07-2007, 17:02
سلام به همه بچه ها .
یه سوال :
من وقتی می خوام یک اس ام اس که توی اینباکس ذخیره شده رو فوروارد کنم برای یه نفر دیگه ، ابتدای اس ام اس شماره کسی رو که اس ام اس رو برام فرستاده می اندازه و باید خودم شماره رو دستی پاک کنم می خوام بدونم راهی داره این جوری نشه

bohlool
29-07-2007, 18:26
سلام خدمت همه دوستان خوبم. من تازه يه گوشي p990 گرفتم و ازش هم راضيم. فقط براي گرفتن SMSهاي فارسي اون چند فونت رو كه بعضي دوستان توصيه كردن اشتباها كپي كردم تو هارد گوشي و مثل اينكه نبايد اين كارو مي كردم. حالا مي خوام دستور internal format disk رو اجرا كنم. اما به شرطي كه گوشي هيچ تغييري نكنه و مثل روز خريد باشه من چكار بايد بكنم. ميتونم اين كار رو بكنم يا نه؟

amirlovely
29-07-2007, 18:36
سلام internal format disk چيا ي گوشي رو پاك مي كنه و اگه زده بشه گوشي فرمت ميشه وبالا نمياد وبايد اپديت شه ؟؟؟

bohlool
29-07-2007, 18:56
سلام internal format disk چيا ي گوشي رو پاك مي كنه و اگه زده بشه گوشي فرمت ميشه وبالا نمياد وبايد اپديت شه ؟؟؟

دوست عزيز منظورتون چيه من كه نفهميدم چه كار بايد بكنم؟ لطفا بيشتر توضيح بديد؟؟؟؟؟؟:17:

2299
29-07-2007, 20:15
سلام بچها من يك 10 روزي هست p990 رو گرفتم ولي اينترنتم قطع شده بود من يك مشكل دارم وقتي مي خوام برناماي نصب كنم نمي شه برنامها هم با فرمتsis هست نمي دونم چه كار كنم راستي ازراه هاي معمول ميرم يعني وقتي برنامه خود گوشي رو نصب كردم از قسمت نصب برنامه ميرم ولي نميشه

Alireza_aar
29-07-2007, 21:27
سلام خدمت دوستاني كه p990 دارن آقا من شنيدم هنگ زياد مي كنه درسته؟

h_mj298
29-07-2007, 22:43
سلام دوستان من گوشی رو وقتی کوک میکنم خیلی وقتها زنگ نمیزنه یا ساعتش میریزه به هم مشکل چیه؟ ممنون میشم

ms7dj
29-07-2007, 22:45
سلام
ما نفهميديم كه اين دوستان با گوشيهاشون چيكار مي كنن كه اينقدر باهاش مشكل دارن!!؟
گوشي من بجز اون يكي دوباري كه اول خريدم و باهاش آشنا نبودم تا حالا هنگ نكرده!!
برنامه psiloc cristal arabic رو همون روزهاي اول نصب كردم و هيچ مشكلي جز اينكه هر چند وقت يك بار مي گفت اكسپاير شده نداشتم. تا وقتي كه مموريمو فرمت كردم و چون برنامه روي مموري نصب شده بود پاك شد.
دوباره كه اومدم نصب كنم مي گفت كه لايسنس برنامه مشكل داره و بايد بخري و از اين حرفا...
كه از خيرش گذشتم و روش كپي فونتها رو رفتم و بعد از اينكه كپي كردم و گوشي رو خاموش و روشن كردم كاملا درست شد. براي نوشتن فارسي هم از اون فايل html استفاده مي كنم. بدون هيچ مشكلي...
از اون دوستاني كه اين روش رو معرفي كردن تشكر مي كنم.
در مورد sms ها هم من كه مشكلي ندارم . يعني هر sms كه مياد بالاترين sms قرار مي گيره و تنها مشكل كوچولويي كه داره اينه كه ساعت ارسال sms رو درست نميده.(يا شايد هم من بلد نيستم)

همونطور كه قبلا هم گفتم افرادي كه بلد نيستن با اين گوشي پيشرفته (كلاس بيزنس) كار كنن ميگن دائم هنگ ميكنه و گوشي خوبي نيست.

h_mj298
29-07-2007, 22:47
راستی یادم رفت اگه میشه یه سایت برا زنگ قشنگ موبایل بگید از کجا میتونم گیر بیارم

mani 203
29-07-2007, 22:57
من یه مشکل کوچلو دارم

روی p990i چند تا بازی نصب کردم

بیلیادر ماشین و تخته نر

اما وقتی میخوام بازی ها رو اجرا کنم یه پیغام میده که مموری برای شروع پر است

باید چیکار کنم

البته ماشین رو بعضی وقتها اجرا میکنه

اگه باید در مورد چیزی توضیح بیشتر بدم بگید چشم

Mahyar25
29-07-2007, 23:05
چیزی هایی که تو مموری گوشی نصب کردی و ریختی ، sms ها ، تم های نصب شده ، ... رو پاک می کنه و تنطیمات گوشی رو هم به حالت اولش بر میگردونه و یه جورایی شبیه مستر ریست میمونه . در ضمن اینم بگم که با فرمت مموری گوشی( internal disk ) بازی گلف و دموها هم پاک میشن .

forumwork.net
30-07-2007, 04:18
من انتحان کردم ولی محتویات مموریم پاک نشد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی اشتباه کردم؟

forumwork.net
30-07-2007, 04:27
ممنون از جوابتون همه راها رو انجام دادم درست نشد
با این حال از جوابتون ممنون

forumwork.net
30-07-2007, 04:28
قبل از شروع، مطمئن شو که تمام برنامه ها بسته هستن: وقتی فلیپ بازه، آیکون کنار باتری رو بزن و تب open رو انتخاب کن و با jog dial یا ولوم کنار گوشی بیا رو اسم برنامه و دکمه end رو بزن.

راه حل 1 و 2 رو هم با فلیپ باز و هم بسته امتحان کن.

تو هر مرحله که درست شد، لازم نیست بری مرحله بعد.

این راه حل ها رو به ترتیب امتحان کن:

1- وقتی لنز بسته است، از تو منو، دوربین رو انتخاب کن و وقتی گفت در لنز رو باز کن، این کار رو انجام بده.

2- وقتی در لنز بازه، از منو دوربین رو انتخاب کن.

گوشی رو یکبار از طریق مسیر Menu>Tools>Control Panel>Other>Master Reset ریست کن. فقط حواست باشه گزینه delete applications... تیک نخورده باشه.

3- وقتی فلیپ بسته است، به ترتیب از چپ به راست بزن *>*>>*< و گزینه format internal disk رو انتخاب کن. >و< یعنی کلید جهت دار به چپ و راست.

4- باید گوشیو آپدیت کنی. برای راهنمایی پست 895 رو ببین.

5- به فروشگاهی که ازش خریدی، مراجعه کن. سعی کن اصلا گوشیو فلش نکنی.
سلام از جوابت ممنون فقط یکی سوال دارم که نیاز فوری به جوابش دارم
1.برا چی فلش نکنم آخه هر کی رو دیدم بهم پیشنهاد کرده و آپدیت مثل همون فلش رو گوشی اثر میذاره؟
ممنون از جوابتون
فقط خواهش می کنم سری تر جواب بدید:19::11::10:

Titan Boy
30-07-2007, 08:59
سلام به همگی.یه سوال داشتم راجع به P990i.اونم اینه که وقتی از یه نفر یه SMS می گیری چطوری می شه اونو به یکی دیگه فرستاد؟هر کاری کردم نشد...

Mahyar25
30-07-2007, 12:34
سلام به همگی.یه سوال داشتم راجع به P990i.اونم اینه که وقتی از یه نفر یه SMS می گیری چطوری می شه اونو به یکی دیگه فرستاد؟هر کاری کردم نشد...
میتونی با فلیپ بسته بری روی SMS بعد more رو بزن و forward رو انتخاب کن . فقط شماره ی کسی که اس ام اس رو برات فرستاده هم توی متنش میوفته که میتونی پاکش کنی . ( از توی خود sms هم میتونی forward کنی )

ms7dj
30-07-2007, 13:09
من یه مشکل کوچلو دارم

روی p990i چند تا بازی نصب کردم

بیلیادر ماشین و تخته نر

اما وقتی میخوام بازی ها رو اجرا کنم یه پیغام میده که مموری برای شروع پر است

باید چیکار کنم

البته ماشین رو بعضی وقتها اجرا میکنه

اگه باید در مورد چیزی توضیح بیشتر بدم بگید چشم
شما بايد هر چي برنامه باز داري ببندي به اين طريق كه با فيلپ باز در قسمت task manager و تب open هر چي برنامه هست رو end كني . با اين كار حافظه ram گوشي خالي ميشه.

h_mj298
30-07-2007, 13:55
سلام دوستان من گوشی رو وقتی کوک میکنم خیلی وقتها زنگ نمیزنه یا ساعتش میریزه به هم مشکل چیه؟ ممنون میشم
آقا کسی جواب ما رو نمیده اگه میشه یه سایت واسه زنگه موبایل معرفی کنید

mani 203
30-07-2007, 15:13
شما بايد هر چي برنامه باز داري ببندي به اين طريق كه با فيلپ باز در قسمت task manager و تب open هر چي برنامه هست رو end كني . با اين كار حافظه ram گوشي خالي ميشه.

عزیزم مرسی اما تمام برنامه ها رو بستم اما باز همون پیام رو میده و بازی ها احرا نمشه :41:

popo_p990
30-07-2007, 21:22
سلام.
میخواستم بگم کسی رو تو نیشابور به اسم کیوان رضوانی میشناسی

ms7dj
30-07-2007, 22:23
میخواستم بگم کسی رو تو نیشابور به اسم کیوان رضوانی میشناسی
عزیز دل شما بهتر از من میدونی که این قبیل سوالات رو باید بصورت پیام خصوصی بپرسی...
با این حال شرمنده نمیشناسم.

j0l6
30-07-2007, 22:35
این هم برای فارسی دیدن اس ام اس ها در!
P990 ....فقط کافیه یه فولدر به نامه fontروی مموری کارتت بسازیوبعد یکبار خاموش و روشن کنی!!!
یه فایلhtmlهم هست که (بعد از روشن کردن!!)میشه توش فارسی نوشت و با کپی کردن به اس ام اسواس ام اس فارسی فرستاد!!!
حالشو ببرید!!!

سلام
این فونت ها رو چه جوری باید نصب کنم میشه تو ضیح بدین لطفا؟
من برنامه ی داخل سی دی رو نصب کردم بعد ګوشی رو کانکت کردم ولی کامپیوتر میګه ګوشی کانت نشده !
فقط داخل my computer موقعی که ګوشی رو کانکت میکنم یه ایکان میاد که نمیدونم مربوط به مموری داخلی هست یا مموری کارد ګوشی ؟ لطفا اګه امکانش هست یه توضیح هم در مورد این بدین من تازه این ګوشی رو ګرفتم به هیچیش وارد نیستم...
ممنون

LOVEMT
30-07-2007, 23:53
سلام دوستان همون طوري كه گفتم من يكم اماتورم چنتا سوال داشتم : :31:

1. تم هاي , برنامه ها , بازيها رو كه دانلود كردم رو چجوري نصب كنم و از كجا تغيير بدم .
2. چجوري عكس ها و فيلم هاي كه با گوشي گرفتم رو بريزم تو كامپيوتر .
3. sms ها رو كه فارسي بودم رو نميخونه ! ( اون فونت رو كه داده بوديد رو چه جور نصب كنم .

Mahyar25
30-07-2007, 23:53
سلام
این فونت ها رو چه جوری باید نصب کنم میشه تو ضیح بدین لطفا؟
من برنامه ی داخل سی دی رو نصب کردم بعد ګوشی رو کانکت کردم ولی کامپیوتر میګه ګوشی کانت نشده !
فقط داخل my computer موقعی که ګوشی رو کانکت میکنم یه ایکان میاد که نمیدونم مربوط به مموری داخلی هست یا مموری کارد ګوشی ؟ لطفا اګه امکانش هست یه توضیح هم در مورد این بدین من تازه این ګوشی رو ګرفتم به هیچیش وارد نیستم...
ممنون
وقتی گوشی رو با USB به کامپیتر وصل میکونی دو تا گزینه تو گوشی میاد که یکیش File transfer هست . اگه اینو انتخاب کنی توی my computer یه درایو میاد که واسه مموری استیک هست و واسه کپی کردن فونت ها باید به این قسمت بری . حالا اگه گزینه دوم یعنی phonr mode رو انتخاب کنی از توی my computer قسمت Sony Ericsson File Manager به هر دو مموری یعنی Memory stick و phone memory دسترسی پیدا میکنی .
اینم بگم که هنگام انتخاب phonr mode قسمت های سبز PC suite قابل استفاده هست .
در مورد فونت ها تو صفحه های قبل زیاد گفته شده ولی اینو بگم که پوشه font رو باید تو مموری استیک تو پوشه resoure بریزی اگه چنین پوشه ای وجود نداشت یکی بساز و بعد گوشیو ریاستارت بکن و تموم .
موفق باشی

j0l6
31-07-2007, 00:42
در مورد فونت ها تو صفحه های قبل زیاد گفته شده ولی اینو بگم که پوشه font رو باید تو مموری استیک تو پوشه resoure بریزی اگه چنین پوشه ای وجود نداشت یکی بساز و بعد گوشیو ریاستارت بکن و تموم .
سلام
فولدر resource or resoure? من یه فولدر به نام resource تو صفحه ی اول مموری یعنی کنار فولدر های decument , others و.... ساختم و بعد ,فولدری که فونتها داخلش بود و از همین لینک ها دانلود کردم رو توش کاپي کردم البته اسم فولدر رو از fonts به font که شما ګفتین تغییر دادم ولی بعد از ریستارت ګوشی اتفاق خاصی نیوفتاد و هنوز مسیج ها ی فارسی رو به صورت مربع نشون میده؟؟
یعنی مشکل چی می تونه باشه؟

cyrus_ln
31-07-2007, 11:10
بنده هم آماتور هستم و سئوال دارم
1-اين گوشي مگه با فرمت mp4 فيلمبرداري نميكنه؟
2-فايلهاي mp3 رو كجا بريزم كه بشه از تو قسمت مديا پلير اجراشون كرد
3-چه جوري ميشه بر روي قسمت هاي مختلف گوشي مثل مديا پلير قفل گذاشت

LOVEMT
31-07-2007, 12:17
سلام دوستان همون طوري كه گفتم من يكم اماتورم چنتا سوال داشتم : :31:

1. تم هاي , برنامه ها , بازيها رو كه دانلود كردم رو چجوري نصب كنم و از كجا تغيير بدم .
2. چجوري عكس ها و فيلم هاي كه با گوشي گرفتم رو بريزم تو كامپيوتر .
3. sms ها رو كه فارسي بودم رو نميخونه ! ( اون فونت رو كه داده بوديد رو چه جور نصب كنم .

دوستان ما كاه گل لغت نميكرديم .

براي سولام هم تايپك زدم »»

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید :31:

karkan
31-07-2007, 12:25
سلام دوستان .يه سوال داشتم===< من هروقت گوشيمو خاموش ميكنم دوباره مي خوام روشن كنم پين كد سيم كارت رو ميخاد .نميشه كاري كرد كه اونو غيرفعال كرد؟ ببخشيد اگه سوال خيلي سادهست اما من نميدونم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
پيشاپيش ممنون

amirkhan_20e20
31-07-2007, 14:29
سلام
فولدر resource or resoure? من یه فولدر به نام resource تو صفحه ی اول مموری یعنی کنار فولدر های decument , others و.... ساختم و بعد ,فولدری که فونتها داخلش بود و از همین لینک ها دانلود کردم رو توش کاپي کردم البته اسم فولدر رو از fonts به font که شما ګفتین تغییر دادم ولی بعد از ریستارت ګوشی اتفاق خاصی نیوفتاد و هنوز مسیج ها ی فارسی رو به صورت مربع نشون میده؟؟

اون دایرکتوری رو باید همون fonts بذاری
البته من هم همین مشکل رو داشتم ولی مال روی گوشی خودمو گذاشتم رو یه گوشی دیگه و درست شد

amirkhan_20e20
31-07-2007, 14:31
سلام دوستان .يه سوال داشتم===< من هروقت گوشيمو خاموش ميكنم دوباره مي خوام روشن كنم پين كد سيم كارت رو ميخاد .نميشه كاري كرد كه اونو غيرفعال كرد؟ ببخشيد اگه سوال خيلي سادهست اما من نميدونم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
پيشاپيش ممنون

برو قسمت control panel بعد برو device ولی درست یادم نیست و تو همون جا یه securety داره . همون جا تیکش رو بردار

mani 203
31-07-2007, 15:35
عزیزان

گوشی 910 رو چطور فارسی کنم که هم اس ام اس فارسی بخونه هم بشه فرستاد

یک سری فونت برای p990i بود که توی گوشی رو فارسی کرد اما روی 910 جواب نداد

من به روش 990 ریختم تو مموری اگه نکته ای داره ممنون میشم

تشکر خیلی

ariankhan
31-07-2007, 17:21
سلام برو بکس p990 باز خودمون:10:
بچه ها طبق سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا چند ساعت دیگه میتونید ورژن جدیدی از CDA رو بگیرید (از اول آگوست):19:
خدایی من که 40 روزی هست که منتظرم:31: چون تو firemwer قبلی به یه چیزایی که میخواستم نرسیدم و ... باگ و اینا... :27:
اگه احیاناّ کسی زودتر از من آپدیت کرد دستش درد نکنه:11: یه تست بگیره و بیاد تغیرات و بگه ممنون میشم (من تا آخر هفته مسافرتم):20:
آقا یا علی.... :40:

cyrus_ln
31-07-2007, 17:43
اينقدر كسي جواب نداد تا خودم فهميدم چطور ميشه برنامه و تم نصب كرد.
اگه زحمت نميشه بگيد برنامه اي كه نصب ميشه رو از كجا بايد اجرا كرد؟؟؟

Mahyar25
31-07-2007, 20:49
سلام
اسم پوشه resource هست و پوشه هم font . ببخشید تند نوشتم اینجوری شد .

Mahyar25
31-07-2007, 20:54
شرمنده . برنامه هایی که نصب میکنی میره تو قسمت Tools که اگه با فلیپ باز بری پیداشون میکنی . ( برنامه های جاوا با قلیپ بسته هم میان )

LOVEMT
31-07-2007, 22:52

فهميدي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوب به من هم بگو اگه اون برنامه رو هم گير اوردي اينجا لينك بزار مرسي .

به اينجا هم سر بزنيد

mani 203
31-07-2007, 23:05
عزیزان

تشکر خیلی

دوستان کمک کنید خیلی نیاز دارم

:11::11::11:

mani 203
31-07-2007, 23:10
عزیزان

تشکر خیلی

cyrus_ln
31-07-2007, 23:20
شرمنده . برنامه هایی که نصب میکنی میره تو قسمت Tools که اگه با فلیپ باز بری پیداشون میکنی . ( برنامه های جاوا با قلیپ بسته هم میان )

فليپ باز چيه؟؟فليپ بسته چيه؟
لطفا توضيح بده , بابا من تازه كارم.
بازي رو از كجا ميشه پاك كرد.من يه بازي نصب كردم مي خوام پاكش كنم تو قسمت unistal اثري از بازي نيست.

[فهميدي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوب به من هم بگو اگه اون برنامه رو هم گير اوردي اينجا لينك بزار مرسي .

من يه برنامه و چندتا تم كه به p990 مي خورد رو دانلود كردم و ريختم تو مموري و از تو گوشي نصب كردم همين.اصلا كاري نداره.اون برنامه رو گير نياوردم.

Mahyar25
31-07-2007, 23:36
فليپ باز چيه؟؟
فلیپ ( ّFlip ) به همون درش میگن دیگه وقتی باز می کنی میتونی از تاچ اسکرسن استفاده کنی

cyrus_ln
31-07-2007, 23:43
فلیپ ( ّFlip ) به همون درش میگن دیگه وقتی باز می کنی میتونی از تاچ اسکرسن استفاده کنی

برنامه رو پاك كردم يه بار ديگه نصب ميكنم ببينم چيه.
بازي رو چه جوري مي شه پاك كرد؟؟
من 2 تا بازي نصب كردم يكيش كه همون اول غيب شد دومي رو فرستادم قسمت entertaiment كه اونم الان رفتم ديدم غيب شده مشكل چيه؟

AHM32
31-07-2007, 23:44
با سلام خدمت دوستان عزیز

بنده یه مشکلی در مورد زنگ گوشی دارم و اون هم اینه که وقتی یه آهنگی رو به عنوان زنگ گوشی انتخاب میکنم

بعد از دو سه بار خاموش و روشن کردن گوشی زنگ گوشی به آهنگ پیشفرض خودش تغییر میکنه لطفا دوستان عزیز بنده رو راهنمایی کنند.

navid_ice_heart_128
01-08-2007, 00:25
سلام یکی از فامیلامون p990i گرفته میگفت windows pc pocket 3 میخوره میشه کمی توضیح بدین

Mahyar25
01-08-2007, 01:06
برنامه رو پاك كردم يه بار ديگه نصب ميكنم ببينم چيه.
بازي رو چه جوري مي شه پاك كرد؟؟
من 2 تا بازي نصب كردم يكيش كه همون اول غيب شد دومي رو فرستادم قسمت entertaiment كه اونم الان رفتم ديدم غيب شده مشكل چيه؟
منظورتونو از غیب شده نمی فهمم . مطمئنی که کامل نصب شده . شاید هم واسه اینه با فلیپ بسته کار می کنی ، آخه وقتی فلیپو باز کنی از امکانات بیشتری میتونی استفاده کنی و فکر کنم برنامه یا بازیی که نصب کردی UIQ3 هست و باید با فلیپ باز ازش استفاده کنی

Mahyar25
01-08-2007, 01:54
ز

میتونی از S&W Arabic SMSUIQ2 استفاده و کنی البته خودم تا حالا باهاش کار نکردم و نمیدونم چطوریه ولی شنیدم که جواب میده .

Mahyar25
01-08-2007, 02:10
ز
میتونی از S&W Arabic SMSUIQ2 استفاده و کنی البته خودم تا حالا باهاش کار نکردم و نمیدونم چطوریه ولی شنیدم که جواب میده .
یکی دیکه پیدا کردم که احتمالا از قبلی بهتره .( با عرض پوزش از منبع ) :

اين نرم افزار شما را از داشتن نرم افزار S&W Arabic SMS كه پيش از اين در همين قسمت معرفي كرده بودم، بي نياز مي كند و البته كار شما را راحت تر؛ زيرا براي خواندن يا نوشتن اس ام اس فارسي ديگر احتياجي نيست برنامه جداگانه اي را باز كنيد. با كيبرد مجازي شركت نرم افزاري معروف «صخر» كه رايگان مي باشد مديريت دريافت و ارسال اس ام اس هاي فارسي را مستقيماً در پوشه پيامهاي كوتاه خود انجام مي دهيد.
اين نرم افزار در دو بخش عرضه شده: يكي فونت و ديگري كيبورد. پس از نصب فونت و در ادامه كيبرد، در Control panel تلفن همراه p910i خود و در زير مجموعه زبانه Device به سراغ گزينه Text input برويد و در پنجره جديدي كه باز مي شود، از منوي پايين افتادني، گزينه Arabic Virtual keyboard را انتخاب كنيد.

(IMG:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) (IMG:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) (IMG:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))

پس از پشت سر گذاشتن اين مراحل شما يك كيبرد مجازي خواهيد داشت كه شامل سه بخش: كاراكترهاي عربي، كاراكترهاي انگليسي و اعداد است. هنگامي كه قصد نوشتن اس ام اس فارسي داريد كافي است با انتخاب دكمه «ا ب ت» كيبرد عربي را فعال كنيد.
حتماً دوستان مي دانند كه پيش از ارسال اس ام اس فارسي بايد تنظيمات منوي Messaging accounts را در بخش Connections بر روي UCS2 تنظيم كنند تا بتوانند اس ام اس فارسي ارسال كنند.در اين حالت تعداد كاراكترهاي تشكيل دهنده يك پيام كوتاه از 160 كاراكتر به 70 كاراكتر كاهش مي يابد.

(IMG:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) (IMG:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))

مرور تصاويري كه اين يادداشت را همراهي مي كنند شايد به درك بهتر مراحل كار كمك كند. (IMG:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
پسورد: comet
سايز: 329 KB

cyrus_ln
01-08-2007, 07:57
منظورتونو از غیب شده نمی فهمم . مطمئنی که کامل نصب شده . شاید هم واسه اینه با فلیپ بسته کار می کنی ، آخه وقتی فلیپو باز کنی از امکانات بیشتری میتونی استفاده کنی و فکر کنم برنامه یا بازیی که نصب کردی UIQ3 هست و باید با فلیپ باز ازش استفاده کنی

كابل usb وصل بود به خاطر همين بازي نمايش داده نمي شد.
ولي هنوز دوين بازي كه نصب كردم رو پيدا نميكنم اصلا هيچ جا نيست.در ضمن من هميشه با فليپ باز كار ميكنم.
چه جوري اين بازي رو پيدا كنم و از اون مهمتر چه جوري پاكش كنم.

AHM32
01-08-2007, 11:51
با سلام خدمت دوستان عزیز

بنده یه مشکلی در مورد زنگ گوشی دارم و اون هم اینه که وقتی یه آهنگی رو به عنوان زنگ گوشی انتخاب میکنم

بعد از دو سه بار خاموش و روشن کردن گوشی زنگ گوشی به آهنگ پیشفرض خودش تغییر میکنه لطفا دوستان عزیز بنده رو راهنمایی کنند.

دوستان عزیز بنده این سوال رو برای در و دیوار مطرح نکردم لطفا راهنمایی کنید.باتشکر

LOVEMT
01-08-2007, 11:51
یکی دیکه پیدا کردم که احتمالا از قبلی بهتره .( با عرض پوزش از منبع ) :

اين نرم افزار شما را از داشتن نرم افزار S&W Arabic SMS كه پيش از اين در همين قسمت معرفي كرده بودم، بي نياز مي كند و البته كار شما را راحت تر؛ زيرا براي خواندن يا نوشتن اس ام اس فارسي ديگر احتياجي نيست برنامه جداگانه اي را باز كنيد. با كيبرد مجازي شركت نرم افزاري معروف «صخر» كه رايگان مي باشد مديريت دريافت و ارسال اس ام اس هاي فارسي را مستقيماً در پوشه پيامهاي كوتاه خود انجام مي دهيد.
اين نرم افزار در دو بخش عرضه شده: يكي فونت و ديگري كيبورد. پس از نصب فونت و در ادامه كيبرد، در Control panel تلفن همراه p910i خود و در زير مجموعه زبانه Device به سراغ گزينه Text input برويد و در پنجره جديدي كه باز مي شود، از منوي پايين افتادني، گزينه Arabic Virtual keyboard را انتخاب كنيد.

(IMG:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) (IMG:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) (IMG:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))

پس از پشت سر گذاشتن اين مراحل شما يك كيبرد مجازي خواهيد داشت كه شامل سه بخش: كاراكترهاي عربي، كاراكترهاي انگليسي و اعداد است. هنگامي كه قصد نوشتن اس ام اس فارسي داريد كافي است با انتخاب دكمه «ا ب ت» كيبرد عربي را فعال كنيد.
حتماً دوستان مي دانند كه پيش از ارسال اس ام اس فارسي بايد تنظيمات منوي Messaging accounts را در بخش Connections بر روي UCS2 تنظيم كنند تا بتوانند اس ام اس فارسي ارسال كنند.در اين حالت تعداد كاراكترهاي تشكيل دهنده يك پيام كوتاه از 160 كاراكتر به 70 كاراكتر كاهش مي يابد.

(IMG:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) (IMG:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))

مرور تصاويري كه اين يادداشت را همراهي مي كنند شايد به درك بهتر مراحل كار كمك كند. (IMG:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
پسورد: comet
سايز: 329 KB

مرسي واقعا داشتم خسته ميشدم بسكه دنبال اين بودم ... ولي شما نه اسم برنامه رو گفتين چيه و نه لينك دانلود
دادين پس ما چه جوري دانلود كنيم ..
يه سوال : اين فقط SMS فارسي ميفرسته يا SMS هاي فارسي رو هم ميخونه .

cyrus_ln
01-08-2007, 12:41
لطفا جواب بدين خيلي مهمه

1-چي جوري ميشه گوشي رو ريست كرد (اصلا ريست ميشه.منظورم master reset نيست) من وقتي تم يا برنامه ميريزم بايد يه بار خاموش روشن كنم تا تم و... نشون داده بشن.

2-كابل usb رو چه جوري بايد از گوشي جدا كرد تا كامپيوتر ريست نشه.من هر دفعه كابل رو ميكشم كامپوترم ريست ميشه.فكر كنم اين كار هم كامپيوتر رو مشكل دار ميكنه و هم گوشي رو.

3-فلش كردن يعني چي.گوشي من تعطيل كرد (بالا نميومد و همش ريست ميشد)بردمش تعميرگاه يارو گفت بايد فلش بشه يا فلش بخوره با اين كار گوشي مثل اولش ميشه؟؟؟؟

popo_p990
01-08-2007, 13:34
لطفا جواب بدين خيلي مهمه

1-چي جوري ميشه گوشي رو ريست كرد (اصلا ريست ميشه.منظورم master reset نيست) من وقتي تم يا برنامه ميريزم بايد يه بار خاموش روشن كنم تا تم و... نشون داده بشن.

2-كابل usb رو چه جوري بايد از گوشي جدا كرد تا كامپيوتر ريست نشه.من هر دفعه كابل رو ميكشم كامپوترم ريست ميشه.فكر كنم اين كار هم كامپيوتر رو مشكل دار ميكنه و هم گوشي رو.

3-فلش كردن يعني چي.گوشي من تعطيل كرد (بالا نميومد و همش ريست ميشد)بردمش تعميرگاه يارو گفت بايد فلش بشه يا فلش بخوره با اين كار گوشي مثل اولش ميشه؟؟؟؟

1:حالت خاموش روشن کردن مثل ریست میمونه
2:ویندوز کامپیوتر رو عوض کن درست میشه
3:باید گوشی رو UPDATE بکنی درست میشه از فلش هم بهتره هم ارزون تره:27:

popo_p990
01-08-2007, 13:45
با سلام خدمت دوستان عزیز

باید گوشی رو یه update بکنی یا یه بار مستر ریست کنی در صورتی که تیکه delete all user installed applications نخورده باشه یعنی خودت باید تیکش رو بر داری بعد master riset بکنی

AHM32
01-08-2007, 15:04
اگه ریسیت کنم ( مستر ریسیت) آیا برنامه های گوشی پاک میشوند یانه ؟

cyrus_ln
01-08-2007, 16:09
1:حالت خاموش روشن کردن مثل ریست میمونه
2:ویندوز کامپیوتر رو عوض کن درست میشه
3:باید گوشی رو UPDATE بکنی درست میشه از فلش هم بهتره هم ارزون تره:27:

دوست عزيز ممنون كه سئوال منو جواب دادي.
شما وقتي كابل رو ميكشي ريست نميشه؟
كامپيوترم مشكل نداره ولي باز ويندوز رو عوض مي كنم فقط ميخوام ببينم كه كشيدن كابل مشكلي براي گوشي درست نميكنه مثلا نميشه از تو گوشي اتصال رو قطع كرد و بعد كابل رو كشيد.
UPDATE چجوريه؟برنامه ُSony Ericsson Pc Suite يه قسمت داره بنام Sony Ericsson Update Service بايد به اينترنت وصل شم و روي اين قسمت كليك كنم؟؟اگه اين كارو كنم ديگه خودش شروع به نصب ميكنه و نيازي نيست من كاري انجام بدم؟

metapex
01-08-2007, 16:18
شما وقتي كابل رو ميكشي ريست نميشه؟
كامپيوترم مشكل نداره ولي باز ويندوز رو عوض مي كنم فقط ميخوام ببينم كه كشيدن كابل مشكلي براي گوشي درست نميكنه مثلا نميشه از تو گوشي اتصال رو قطع كرد و بعد كابل رو كشيد.
UPDATE چجوريه؟برنامه ُSony Ericsson Pc Suite يه قسمت داره بنام Sony Ericsson Update Service بايد به اينترنت وصل شم و روي اين قسمت كليك كنم؟؟اگه اين كارو كنم ديگه خودش شروع به نصب ميكنه و نيازي نيست من كاري انجام بدم؟

پست 418 رو ببین...
برای آپدیت هم پست 895 رو ببین.

Mahyar25
01-08-2007, 16:57

وقتی می خوای کابلو در بیاری اگه گوشی رو روی file trasfer گذاشتی safely remove کن و واسه phone mode از تو pc suite قسمت tools به m-router configurtion برو و از تو قسمت connected device گوشی رو disconnect کن

Mahyar25
01-08-2007, 17:01
مرسي واقعا داشتم خسته ميشدم بسكه دنبال اين بودم ... ولي شما نه اسم برنامه رو گفتين چيه و نه لينك دانلود
دادين پس ما چه جوري دانلود كنيم ..
يه سوال : اين فقط SMS فارسي ميفرسته يا SMS هاي فارسي رو هم ميخونه .
اسم برنامه همانطور که تو متن گفته شد صخر هست و ببخشید که لینک دانلودشو نذاشتم آخه فکر کردم همون جا هست . به هر حال اینم لینکش :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قاعدتا باید فارسی هم بخونه ( خودم باهاش کار نکردم و فقط دارم نقل قول میکنم و بقیه ش با خودته)
موفق باشی

cyrus_ln
01-08-2007, 21:00
پست 418 رو ببین...
برای آپدیت هم پست 895 رو ببین.

ممنون جناب Metapex
يه سئوال ديگه:
وقتي گوشي فلش ميشه اون برنامه هاي كه از اول رو گوشي نصب بوده پاك ميشه و آيا من خودم مي تونم گوشي رو فلش كنم؟

وقتی می خوای کابلو در بیاری اگه گوشی رو روی file trasfer گذاشتی safely remove کن و واسه phone mode از تو pc suite قسمت tools به m-router configurtion برو و از تو قسمت connected device گوشی رو disconnect کن

از شما هم شديدا ممنونم.

waveblue
01-08-2007, 21:40
خوب به پی990 دار ها اضافه شده

soheil
01-08-2007, 21:49
سلام
من یه مشکل اساسی با گوشیم(p990) پیدا کردم که دارم یواش یواش به این نتیجه میرسم که برم گوشیم رو فلش کنم
من برنامه ی advenced device lock رو نصب کردم بعد فایل کرکش رو یکی برام اپلود کرد و من اون رو ساین کردم و اون رو هم نصب کردم
فکر کنم این فایل کرک خراب بود
بعد از نصب فایل کرک برای اجرای این برنامه این ارور رو میده
overflow
حالا هر کاری میخوام با گوشی انجام بدم گوشی ریست میکنه
مثلا برای عوض کردن تم یا استفاده از دوربین حتی وصل کردن گوشی به کامپیوتر

و وقتی میخوام این برنامه رو پاک کنم این ارور رو میده
cannot uninstall
بعدشم ریست میکنه
برنامه رو هم نمیشه دوباره نصب کرد
مستر ریست هم نمیکنه

جمعه هم میخوام برم مسافرت و اگه تا فردا نتونم کاری بکنم باید ببرمش واسه فلش کردن
خلاصه هر کاری به ذهنتون میرسه بغیر از اینکه گوشی نترکه بگید که انجام بدم
مرسی

alex666
01-08-2007, 22:10
فیرمور جدید امد همه اپ کنن حال کنید

popo_p990
01-08-2007, 23:05

چه فرقی میکنه مال من قبلیه منظورم چه فرق هایی کرده :31:
ایول

popo_p990
01-08-2007, 23:08
متاپکس جون بخایم update بکنیم مثل روش قبلیه دیگه؟ اگه فرقی کرده روش جدید up رو بزار :46:

samad_a
02-08-2007, 00:12

اگراز R6D23 جدیدترسراغ داری لینکش روهم بگزاراگرهم منظورت همین ورژنه که خیلی وقته اومده

Mahyar25
02-08-2007, 01:01
کسی تا حالا آپ کرده ببینه چطوره ؟ یعنی می ارزه ؟

LOVEMT
02-08-2007, 01:56
اسم برنامه همانطور که تو متن گفته شد صخر هست و ببخشید که لینک دانلودشو نذاشتم آخه فکر کردم همون جا هست . به هر حال اینم لینکش :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قاعدتا باید فارسی هم بخونه ( خودم باهاش کار نکردم و فقط دارم نقل قول میکنم و بقیه ش با خودته)
موفق باشی

مرسي دانلود كردم به نظر ميرسه از بقيه بهتر باشه ولي وقتي ميريزمش تو گوشي كه نصب كنم يه ارور ميده
" Conont install " چه كار كنم من واقعا دنبال اين برنامه بودم ... براي من اس ام اس فارسي از نون شب هم
واجب تره اگه ميشه زوتر جواب بدين مرسي .

LOVEMT
02-08-2007, 02:04
شرح كامل Error :

This Version Of The Installtion File Is No Longer Supported

Farbod_h
02-08-2007, 02:05
فریمویر جدید عرضه شد
PDA software version:
CXC 162036 R6E28

Phone software version:
CXC 162037 R9GA001

Bluetooth software version:
CXC 162058 R5A01

CDA version:
CDA 162007/1 R6E28

LOVEMT
02-08-2007, 03:11
بچه ها موبايلم هنگ كرده وقتي درش رو باز ميكنم فقط يه صفحه سفيد رو نشون ميده همين و وقتي درش رو ميبندم
يه صفحه سياه ... خاموش هم نميشه چه كار كنم .. اگه باطري در بيارم درست ميشه به موبايل اسيب نميرسونه

اين خيلي فوري هست تا صبح بايد جوابش رو پيدا كنم .

LOVEMT
02-08-2007, 04:10
بابا گوشيم حتي خاموش هم نميشه ... صفحه سفيد هست چه كار كنم ..........

ترو خدا زودتر اگه بابام بفهمه كه تو 2 روز چنين بلاي به سر گوشي اوردم شب نشده شوهرم ميده

كمك ..... !!

ali_saeedi
02-08-2007, 10:43
سلام بچه ها 1 مشكلي بزرگي دارم اگه ميتونيد راهنمايي كنيد من حدود 2 هفته است مموري 2 گيگ گرفتم هر فايلي با پسوند sis روش ميريزم نميشناسه ولي رو مموري فابريكش 64 ميشناسه حتي همه فايل هاي مموري فابريك رو جديد ريختك ولي بازم درست نشده تو رو خدا راهنماييم كنيد ممنون

samad_a
02-08-2007, 11:08
بابا گوشيم حتي خاموش هم نميشه ... صفحه سفيد هست چه كار كنم ..........

ترو خدا زودتر اگه بابام بفهمه كه تو 2 روز چنين بلاي به سر گوشي اوردم شب نشده شوهرم ميده

كمك ..... !!

1- اگرمموری عوض کردی : گوشی روخاموش کن مموری 64 گوشی روروش بگذارورروشن کن بعدشم یه فکری برای مموری فعلیت
2- برنامه ای فعال کردی که خیلی حافظه اشغال کرده صبرکنی درست میشه امااگربااون برنامه کاری نداری ازمنوی Task Manager قسمت Open ببندش

ali_saeedi
02-08-2007, 11:08
salam,bebakhshid baraye fingilish,
kasi midune chejuri mishe picture message ru p990 did,gushi man ke mizane not support,mamnun

سلام به همه بچه ها .
یه سوال :
من وقتی می خوام یک اس ام اس که توی اینباکس ذخیره شده رو فوروارد کنم برای یه نفر دیگه ، ابتدای اس ام اس شماره کسی رو که اس ام اس رو برام فرستاده می اندازه و باید خودم شماره رو دستی پاک کنم می خوام بدونم راهی داره این جوری نشه

samad_a
02-08-2007, 11:12
فریمویر جدید عرضه شد
PDA software version:
CXC 162036 R6E28

Phone software version:
CXC 162037 R9GA001

Bluetooth software version:
CXC 162058 R5A01

CDA version:
CDA 162007/1 R6E28

فربدجان میشه زحمت بکشی منبعش روهم ذکرکنی ، ممنون

alex666
02-08-2007, 12:51

Farbod_h
02-08-2007, 13:53
من از وبلاگ se-world.blogfa.com نقل کردم
کارش خیل درسته! اگه تبلیغ محسوب نکنید!

seyyedi
02-08-2007, 16:02
دوستان سلام
یه سوال داشتم خدمت شما بروبچ سری p از se میخوام بدونم در قابلیت handwriting اگه یه متنو بنویسیم می تونیم اون رو به عنوان sms یا mms بفرستیم به یه گوشی دیگه؟؟؟
با تشکر

ariankhan
02-08-2007, 23:23
آقا من صبح آپدیت کردم:20:
عجب سرعتی پیدا کرده این لعنتی... البته من قبلانم مشکلی نداشتم با این گوشی
خاستم یه تفریحی شده باشه و ....:31:

Ashilis
03-08-2007, 01:04
:46:
آقا من صبح آپدیت کردم:20:
عجب سرعتی پیدا کرده این لعنتی... البته من قبلانم مشکلی نداشتم با این گوشی
خاستم یه تفریحی شده باشه و ....:31:
کجا اپدیت کردی؟؟؟؟؟؟؟ چه قدر پول دادی ؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی صداش هم بیشتر شده؟؟
آدرس ؟؟؟؟؟؟؟

دمت گرم

ariankhan
03-08-2007, 11:06
:46:
کجا اپدیت کردی؟؟؟؟؟؟؟ چه قدر پول دادی ؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی صداش هم بیشتر شده؟؟
آدرس ؟؟؟؟؟؟؟

دمت گرم

خودم آپدیت کردم عزیز...
دیروز صبح که داشتم گوشیه یه بنده خدایی که سنگاپوری و بدون لیبل بود رو آپدیت میکردم دیدم که CDA جدید برای گوشیه خودم که world 2 هستش موجوده و... منم وسوسه شدم و واسه خودمم آپ کردم:31:

seyyedi
03-08-2007, 11:25
دوستان سلام
پس جواب ما چی شد ؟؟عجب !!!!!بابا ما بیشتر از اینها روی شما حساب می کردیم

Ashilis
03-08-2007, 12:17
خودم آپدیت کردم عزیز...
دیروز صبح که داشتم گوشیه یه بنده خدایی که سنگاپوری و بدون لیبل بود رو آپدیت میکردم دیدم که CDA جدید برای گوشیه خودم که world 2 هستش موجوده و... منم وسوسه شدم و واسه خودمم آپ کردم:31:
چه جوری آ÷دیت کردی می شه کامل توضیح بدی دمت گرم :5:

Ashilis
03-08-2007, 12:18
دوستان سلام
پس جواب ما چی شد ؟؟عجب !!!!!بابا ما بیشتر از اینها روی شما حساب می کردیم

چی می خوای بگو عزیزم:40:

ariankhan
03-08-2007, 14:34
چه جوری آ÷دیت کردی می شه کامل توضیح بدی دمت گرم :5:

چیز خاصی نداره... فقط یه اینترنت ردیف میخاد و کمی حوصله و اعصاب عزیز
اگه سرعت دانلودت 20kb باشه حدود یکساعت و نیمه تا دو ساعته تموم میشه

از پست 895 هم کمک بگیر:20:

bohlool
03-08-2007, 14:53
سلام به دوستان خوبم آقا يه سوأل از دوستاني كه روي گوشيشون رو 2gb دارن. تا حالا امتحان كردن كه ببينن ماكزيمم ديتايي كه تونستن بريزن و گوشيشون هنگ نكرده باشه چقدره ممنون مي شم؟؟؟؟؟

zebech
03-08-2007, 14:56
چیز خاصی نداره... فقط یه اینترنت ردیف میخاد و کمی حوصله و اعصاب عزیز
اگه سرعت دانلودت 20kb باشه حدود یکساعت و نیمه تا دو ساعته تموم میشه

از پست 895 هم کمک بگیر:20:
میشه مشخصات کامل فریمور گوشیتو بنویسی

seyyedi
03-08-2007, 15:16
چی می خوای بگو عزیزم:40:
دوستان سلام
تو پست 1716 سوالمو گفتم دوباره بنویسم می گن چند بار یه مطلبو می نویسی اخطار بهم می دن بی زحمت یه نگاه به پست 1716 بنداز
باتشکر

Ashilis
03-08-2007, 15:48
دوستان سلام
تو پست 1716 سوالمو گفتم دوباره بنویسم می گن چند بار یه مطلبو می نویسی اخطار بهم می دن بی زحمت یه نگاه به پست 1716 بنداز
باتشکر

پست 1716 چیزی نبود:8:

Ashilis
03-08-2007, 15:52
يك نكته جالب كه نميدانم متاپكس به آن برخورده اند كه براي آگاهي دوستان مينويسم .
ديروز آخرين ورژن را روي گوشي ام ريختم . برنامه كريستال زد و خرابش كرد . گوشي را مستر ريست كردم و مموريم را نيز فرمت .
امروز رفتم روي اينترنت را دوباره گوشيم را آپديت كنم .
چون آخرين ورژن بود فقط فايلهاي Insatl را روي گوشي ريخت كه حدود يكربع بيشتر طول كشيد . گوشي دوباره به حالت نرمال برگشت مضاف برا اينكه تمها و ملوديها از دست رفته نيز دوباره باز يابي شدند!!
ضمنا روي گفته متاپكس هم تاكيد ميكنم حتي الامكان سعي كنيد برنامه روي گوشي نصب نكنيد
یعنی بعد از اینکه آپدیت کردیم برنامه نصب نکنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:2:

mojtaba852
03-08-2007, 15:55
salam be hamegi. agha ltfan manoo rahnamaee konid. man emrooz gooshimo update kardam vali phone version goshi taghir nakard. yani hamoon CXC 162037 R9F011 mond.
bayad chi kar mikardam ke nakardam mage?
alan to Update server ham ke miram mige last version roUpdate kardy.....
KOMMMMMMMMMMMMaKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

seyyedi
03-08-2007, 16:05
دوستان سلام
ببخشید اشتباه تایپی شد منظورم پست 1712 بود:27: حالا دوباره می نوسیم در قابلیت hanwriting اگه یه متنی بنویسیم می تونیم اون رو به عنوان sms یا mms برا گوشی دیگه ای بفرستیم ؟؟؟
ممنون

ariankhan
03-08-2007, 16:22
سلام به دوستان خوبم آقا يه سوأل از دوستاني كه روي گوشيشون رو 2gb دارن. تا حالا امتحان كردن كه ببينن ماكزيمم ديتايي كه تونستن بريزن و گوشيشون هنگ نكرده باشه چقدره ممنون مي شم؟؟؟؟؟

من که تاحالا 1.570mb اطلاعات دارم روش و خوبه تا 1.940 هم جا داره:8:

ariankhan
03-08-2007, 16:27
میشه مشخصات کامل فریمور گوشیتو بنویسی
تو پست 1703 هست عزیز..

mojtaba852
04-08-2007, 01:09
agha goshi man eroor Invalid sim mideh. dirooz CDA avaz kardam injoory shood bayad chi karesh koonam? lotfan rahnemaeem konid.

h-r-s
04-08-2007, 08:37
سلام
يه مشكلي با p990 هنگام forward كردن sms داشتم
وقتي اس ام اسي را forward مي كنم مي نويسه.... forward from 0913
هميشه مجبور مي شي اين قسمت را پاك كني و اس ام اس را بفرسي
مي شه كاري كرد اين قسمت (...forward from ) نمايش داده نشه؟

h-r-s
04-08-2007, 08:41
سلام
ايا مي شه sms ها را تو memory card ذخيره كرد
واسه p990 ld o,hl

LOVEMT
04-08-2007, 09:22
سلام دوستان .. حالتون خوبه ...
اون مشكلم كه حل شد , بي خيال . حالا اگه ميشه اينجا برنامه معرفي كنيد .. واقعا بايد بگم اصلا من هيچ برنامه اي
براي اين مدل گوشي پيدا نكردم .. دوستان اگه كسي برنامه Theme Creator 3.0 رو داره يه لينك مستقيم برام بزاره
اگه يه اموزش رو هم بزاريد يا PDF بدين .... ديگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

popo_p990
04-08-2007, 09:43
کمک!!!!!!!!!!!!!من دیشب گوشیم رو update کردم وقتی میری تو سیستم اینفورمیشن که ورزن (ز تایپ نمیکنه)
رو ببینی دو تا ورزن رو نشون میده هر چی دو جور مستر ریست کردم بعد up کردم درست نمیشه چیکار کنم.:13::41:یعنی ورزن قبلی رو نشون میده

cyrus_ln
04-08-2007, 11:43
سلام دوستان .. حالتون خوبه ...
اون مشكلم كه حل شد , بي خيال . حالا اگه ميشه اينجا برنامه معرفي كنيد .. واقعا بايد بگم اصلا من هيچ برنامه اي
براي اين مدل گوشي پيدا نكردم .. دوستان اگه كسي برنامه Theme Creator 3.0 رو داره يه لينك مستقيم برام بزاره
اگه يه اموزش رو هم بزاريد يا PDF بدين .... ديگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اينم لينك دانلود مستقيم:

پسورد:

ساخت تم با اين برنامه اصلا كاري نداره وقتي برنامه رو اجرا كردي تو ليست گوشي ها گوشيت رو انتخاب كن و تمت رو بساز.
نمي دونم چرا ستاره شدن به هر حال جاي ستاره ها تايپ كن پي سي دانلود(p 3 0 d o w n l o a d)

alex666
04-08-2007, 12:19
کمک!!!!!!!!!!!!!من دیشب گوشیم رو update کردم وقتی میری تو سیستم اینفورمیشن که ورزن (ز تایپ نمیکنه)
رو ببینی دو تا ورزن رو نشون میده هر چی دو جور مستر ریست کردم بعد up کردم درست نمیشه چیکار کنم.:13::41:یعنی ورزن قبلی رو نشون میده

برنامه آپ بریز بیرون گوشیو فرمت کن مستر ریست نکن فرمت کن از تو serviceبعد یه بار دیگه برنامه اپ انیستال کن و اپ کن 99%درست میشه

vahid182
04-08-2007, 14:10
سلام
چرا موقعی که يه عکس می گيرم روی صفحه پيغام Working می آد و همونطوری می مونه تا وقتی
که با نگهداشتن دکمه Back خارج شم. عکس هم Save نمی شه. کسی می دونه اشکال کار کجاست و چطوری می شه حلش کرد؟
ممنون.

LOVEMT
04-08-2007, 15:19
ساخت تم با اين برنامه اصلا كاري نداره وقتي برنامه رو اجرا كردي تو ليست گوشي ها گوشيت رو انتخاب كن و تمت رو بساز.
نمي دونم چرا ستاره شدن به هر حال جاي ستاره ها تايپ كن پي سي دانلود(p 3 0 d o w n l o a d)

مرسي .. فكر كنم سايت محترم P30world سايت محترم *********** رو ***** كرده ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

popo_p990
04-08-2007, 15:41
برنامه آپ بریز بیرون گوشیو فرمت کن مستر ریست نکن فرمت کن از تو serviceبعد یه بار دیگه برنامه اپ انیستال کن و اپ کن 99%درست میشه

چجوری فرمت کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

LOVEMT
04-08-2007, 16:05
دوستان شرمنده اينقدر سوال ميكنم من كريستال عربيك رو دانلود ونصب كردم و بلاخره تونستم فارسي بخونم و بنويسم حالا ميخاستم بدونم ميشه اين نوشته ها رو با فونت Tahoma نشون بده ! من چنتا فونت دارو و چنتا هم دانلود
كردم ولي وقتي ميريزمش تو مموري كه نصب كنم علامت سوال ميزنه !!! چه جوري بايد نصب كنم ؟

cyrus_ln
04-08-2007, 16:10
سلام
چرا موقعی که يه عکس می گيرم روی صفحه پيغام Working می آد و همونطوری می مونه تا وقتی
که با نگهداشتن دکمه Back خارج شم. عکس هم Save نمی شه. کسی می دونه اشکال کار کجاست و چطوری می شه حلش کرد؟
ممنون.

منم همين مشكل رو داشتم كه به خاطر رمم بود و وقتي ميخواستم عكس يا فيلم رو رم ذخيره كنم اينجوري ميشد ولي رو حافظه خود گوشي مشكل نداشت رم رو عوض كردم و مشكل حل شد.

deicide
04-08-2007, 16:59
سلام من يه مشکلي دارم : قسمت Uninstall گوشيم غير فعال شده. يعني هيچ گزينه اي رو نشون نميده . فقط محتويات (البته فقط به صورت فايل) فون و مموري رو مي تونم ببينم. پايين صفحه هم دو گزينه done و storage مياد.

deicide
04-08-2007, 17:00
مورد بعدي هم اينکه تم هاي نصب شده رو چه جوري مي شه uninstall کرد؟ ممنون اگه کسي کمک کنه.

seyyedi
04-08-2007, 17:07
دوستان سلام
نخیر مثل اینکه کسی اینجا جواب مارو نمی ده

nima_989
04-08-2007, 18:41
برای پاک کردن تم برو توی تم مورد نظر (ولی Use Theme رو نزن) اون قسمت بالا یه قسمتی است که اسم تم رو نوشته روی اون کلیک کن دو تا گزینه میاد . گزینه Delet Theme رو بزن پاک میشه .به همین سادگی

ali_saeedi
04-08-2007, 18:54
سلام بچه ها 1 مشكلي بزرگي دارم اگه ميتونيد راهنمايي كنيد من حدود 2 هفته است مموري 2 گيگ گرفتم هر فايلي با پسوند sis روش ميريزم نميشناسه ولي رو مموري فابريكش 64 ميشناسه حتي همه فايل هاي مموري فابريك رو جديد ريختك ولي بازم درست نشده تو رو خدا راهنماييم كنيد ممنون

ali_saeedi
04-08-2007, 18:54
لطفا به سوال پست قبل جواب بديد

popo_p990
04-08-2007, 21:25
گوشی رو چجوری فرمت کنم

dariush75
05-08-2007, 00:53
گوشی رو چجوری فرمت کنم
با اجازه مدیر بخش
دوست عزیز گوشی رو برای چی میخواهی فرمت کنی اگر فلیپ باز میشه و میتونیریست کلی بکنی از خود گوشی ریست کن و اگر نه:46:

راست *چپ چپ *چپ*

*=ستاره

amirkhan_20e20
05-08-2007, 01:08
یه سری برنامه واسه p990