مشاهده نسخه کامل
: کلوپ P910i-P990
Hossein_murderer
05-09-2008, 09:14
سلام
1- حدود 260 هزار تومن.البته ديگه سخت بشه دست اول پيدا كرد.
قلم 260 هزارتومن!!!!!:27::27:
mehdi yari
07-09-2008, 00:19
سلام دوستان
بعد از مدتها دوري از نت دوباره برگشتم، هک جديد افزايش صداي اسپيکر گوشي رو ديدم، با کلي ذوقو شوق اجراش کردم ولي وقتي گوشي رو ريستارت کردم، مياد به لوگوي سوني اريکسون ميرسه ريستارت ميشه، و اينقدر تکرار ميشه تا مجبور شم باتري رو در بيارم، اين اولين باري بوده که با هک مشکلي داشتم، معلوم نيست چه سوتي اي دادم که اين بلا سر گوشي اومده!
چيکار ميتونم بکنم!؟ کمکم کنيد!
تو اين حالت ميشه گوشي رو آپديت کرد؟
لطفاً راهنماييم کنيد! فوري! ممنون ميشم...
shahshahani
07-09-2008, 12:55
سلام
منم دو بار به خاطر این هک همین بلا سرم اومد.
چارش آپدیته عزیز.....
آره برای آپدیت باید گوشی خاموش باشه.
موفق باشی.
shahshahani
07-09-2008, 16:38
قلم 260 هزارتومن!!!!!:27::27:
آخ آخ ببخشید من حواسم نبود.روزه بهم فشار آورده:31:
قلم دو نوعه:
فابریک: قسمت هاش که از هم جدا میشن با قلاویز و حدیده به هم متصل میشن.یعنی تو هم پیچیده میشن مثل پیچ و قیمتش هم 7 هزار تومنه
چینی: با چسب به هم چسبوندن و اگه مثل من چسبش باز بشه باید کل قاب رو باز کنین تا تیکه ته قلم رو بتونین در بیارین.قیمتش هم 2 هزار تومن.
موفق باشید.
Hossein_murderer
07-09-2008, 22:24
چجوری میشه گوشی رو هک کرد؟چه مزایایی داره؟
چجوری میشه گوشی رو هک کرد؟چه مزایایی داره؟
جواب اين سوالاتت و بقيه سوالات در مورد هك در تاپيك زير موجود است .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mehdi yari
08-09-2008, 00:01
من امروز رفتم کافي نت برا آپديت گوشيم (p990i)
پي سي سوييت و برنامه آپديت سرويس رو نصب کردم!
يه مشکلي که هست اينه که وقتي گوشيو روشن ميکنم يا با کابل به کامپيوتر وصل ميکنم يا به شارژر وصل ميکنم روشن ميشه و آهنگه روشن شدنو ميزنه لوگوي سوني اريکسونم مياد بعد ريستارت ميشه، اينقدر تکرار ميشه تا باتري رو از گوشي در بيارم، يني خاموش نميشه!
تو مراحله نصب گفته شده باتري بايد فول شارژ باشه! سوال من اينه که وقتي اين حالت پيش مياد اصن گوشي شارژ ميشه!؟
داشتم ميگفتم! برنامه خودشو آپديت کردو مراحل کارم شروع شدو رسيد به جايي که فايلا از اينترنت تو گوشي ريخته ميشد يني مرحله آخر، تا 85 اينا پر شده بود که يهو نميدونم چي شد قطع شد همه چي! دوباره صفحه استارت آپديت سرويس اومد! بعد که گوشيو جدا کردم ديدم همون آشو همون کاسس! هيچ فرقي با قبل نکرده!
تروخدا راهنماييم کنيد! من بدونه گوشيم طاقت نميارم...
دوباره از اول براي آپديت وصل كن ، اين دفعه كمتر طول ميكشه .
اگه اين بار هم اينجوري شد مجبوري فلش كني گوشيتو
LARAMAHDICRAFT
09-09-2008, 20:33
من گوشیم رو چند هفته پیش آپدیت کردم یه مشکلی پیش اومد مجبور شدم فورمتش کنم میخواستم ببینم این ورژن همون ورژن آپدیت شدست یا نه چون نه به کیبورد فارسی نه به برنامه فلش پلاگین ونه به تغییر آیکون جواب نمیده:41:
سلام
مشکلات من با بلوتوث
گوشیم p990i و آپدیت نشده
من با دریافت بلوتوث از بعضی گوشیا مثلا k810 و s500 و k750 شدیدا مشکل دارم .
براحتی برای همه ی گوشیا بلوتوث مبفرستما ولی وقتی مثلا این دو تا گوشی میخوان بهم بلوتوث بفرستن نمیشه.یعنی چیزی از من نمیپرسه و توو گوشی طرف هم failed میزنه . باید 20-30 بار تلاش کنه تا یه فایل بفرسته ولی با گوشیای نوکیا یا بعضی از سونی اریکسونا اصلا مشکل ندارم .
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در ضمن چرا انقدر طول میکشه تا بلوتوثی که رسیده رو save کنه توو sms ها . واسه شما هم همینطوره ؟
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
گزینه power saving چی هست و کارش چیه ؟ به چه دردی میخوره ؟
مرسی از حالا
shahshahani
10-09-2008, 11:25
من گوشیم رو چند هفته پیش آپدیت کردم یه مشکلی پیش اومد مجبور شدم فورمتش کنم میخواستم ببینم این ورژن همون ورژن آپدیت شدست یا نه چون نه به کیبورد فارسی نه به برنامه فلش پلاگین ونه به تغییر آیکون جواب نمیده:41:
شما از منو اصلی مشخصات Cda گوشیت رو بنویس ببینم آخرین ورژن هست یا نه؟
موفق باشی
shahshahani
10-09-2008, 11:45
سلام
مشکلات من با بلوتوث
گوشیم p990i و آپدیت نشده
من با دریافت بلوتوث از بعضی گوشیا مثلا k810 و s500 و k750 شدیدا مشکل دارم .
براحتی برای همه ی گوشیا بلوتوث مبفرستما ولی وقتی مثلا این دو تا گوشی میخوان بهم بلوتوث بفرستن نمیشه.یعنی چیزی از من نمیپرسه و توو گوشی طرف هم failed میزنه . باید 20-30 بار تلاش کنه تا یه فایل بفرسته ولی با گوشیای نوکیا یا بعضی از سونی اریکسونا اصلا مشکل ندارم .
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در ضمن چرا انقدر طول میکشه تا بلوتوثی که رسیده رو save کنه توو sms ها . واسه شما هم همینطوره ؟
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
گزینه power saving چی هست و کارش چیه ؟ به چه دردی میخوره ؟
مرسی از حالا
بابا اینهمه به دیگران توصیه میکنی آپدیت کنن خودت هنوز آپدیت نکردی؟؟؟؟؟:18::18::18:
چجوری گوشیتو تحمل میکنی؟ بابا برو آپدیت کن کاری نداره که... همه مشکلاتت هم رفع میشه.
مشکل طول کشیدن سیو کردن هم حل میشه.
power saving هم اگه آف باشه به شما اجازه میده همزمان با چند تا دستگاه متصل باشین.
موفق باشی
LARAMAHDICRAFT
10-09-2008, 16:26
شما از منو اصلی مشخصات Cda گوشیت رو بنویس ببینم آخرین ورژن هست یا نه؟
موفق باشی
16200712 R6023
16200B177R1A01
به جز هک صدا و هک ساین به هیچ کدوم از هکها جواب نمیده مخصوصا تغییر آیکنها که به خاطرش مجبور میشم گوشیم رو فرمت کنم:13:
cda گوشيت كه درسته ، ولي ممكنه از آپديت باشه . اگه دسترسي داري دوباره بذار آپديت بشه گوشيت ، چرا آيكن ها رو جواب نميده ؟ وقتي يه پك آيكن ميريزي ارور ميده ؟
LARAMAHDICRAFT
11-09-2008, 09:56
cda گوشيت كه درسته ، ولي ممكنه از آپديت باشه . اگه دسترسي داري دوباره بذار آپديت بشه گوشيت ، چرا آيكن ها رو جواب نميده ؟ وقتي يه پك آيكن ميريزي ارور ميده ؟
نه عزیز اصلا بالا نمیاد که بخواد ارور بده:13:و توی همون بخش انیمیشن اریکسون میمونه و من هم مجبور میشم فرمت کنم.
نه عزیز اصلا بالا نمیاد که بخواد ارور بده:13:و توی همون بخش انیمیشن اریکسون میمونه و من هم مجبور میشم فرمت کنم.
اول ببين اگه ميشه يه فرمت اينترنال بكن ، اگه نشد هيچ راهي جز آپديت ( يا فلش ) نداري
LARAMAHDICRAFT
11-09-2008, 16:52
منظورم از فرمت همون فرمت اینترنال هستش دیگه.
یه سوال داشتم عزیز منظورت از cda گوشیت که درسته اینه که ورژن آپدیت شدست یا نه؟بعدش هم من گوشیم رو قبل اینکه آپدیت بکنم هک آیکون رو رو انجام داده بودم و کار میکرد.
سلام
من یک نرافزار برای record مکالمات می خوام.thanks:11:
ramin2020
12-09-2008, 13:08
سلام
یه مشکل عجیب. وقتی برام اس ام اس میاد اگه توش از این شکلکای متحرک استفاده شده باشه، شکلکارو نشون نمیده. ولی خودم که اس ام اس می نویسم می تونم از اونا استفاده کنم یعنی نشونشون میده.
مشکل & راه حل چیه؟
Adel1977
12-09-2008, 13:15
دوستان سلام
درمورد Cda یه سوال داشتم Cda گوشیم هست Cda162007/1 R6e28
که قبلا آپدیت کردم می خواستم ببینم جدیدتر اومده؟ بهتره آپدیت دوباره بکنم؟ :41:
ممنونم
shahshahani
12-09-2008, 16:08
سلام
من یک نرافزار برای record مکالمات می خوام.thanks:11:
سلام
هنوز این برنامه برای UIQ وجود نداره
موفق باشید
shahshahani
12-09-2008, 16:14
سلام
یه مشکل عجیب. وقتی برام اس ام اس میاد اگه توش از این شکلکای متحرک استفاده شده باشه، شکلکارو نشون نمیده. ولی خودم که اس ام اس می نویسم می تونم از اونا استفاده کنم یعنی نشونشون میده.
مشکل & راه حل چیه؟
سلام رامین جون....:40:
کم پیدایی؟ نیستی؟ خوردی به پیسی؟:27:
مسیجی که برات میاد از چه گوشی هست؟ من از یه P990 دیگه که برام اس ام اس حاوی شکلک میاد درست نشون میده.از جاواهای سونی اریکسون هم که میاد درست نشون میده.بقیه رو نمیدونم.
موفق باشی.:10:
shahshahani
12-09-2008, 16:20
دوستان سلام
درمورد Cda یه سوال داشتم Cda گوشیم هست Cda162007/1 R6e28
که قبلا آپدیت کردم می خواستم ببینم جدیدتر اومده؟ بهتره آپدیت دوباره بکنم؟ :41:
ممنونم
نه جدید نیومده همین آخرشه ولی آپدیت کن ضرری نداره.گوشیت دوباره سرحال میشه.
موفق باشی.
ramin2020
13-09-2008, 13:28
سلام رامین جون....:40:
کم پیدایی؟ نیستی؟ خوردی به پیسی؟:27:
مسیجی که برات میاد از چه گوشی هست؟ من از یه P990 دیگه که برام اس ام اس حاوی شکلک میاد درست نشون میده.از جاواهای سونی اریکسون هم که میاد درست نشون میده.بقیه رو نمیدونم.
سلام
آره، درگیر دانشگاه و ... هستم. مخلصیم:10:
خوب واسه منم قبلا درست نشون میداد ولی چند ماه پیش format internal memory کردم. تازه فهمیدم که اینارو نشون نمیده. از p1 ، w810 و بقیه گوشی های سونی اریکسون
میتونم یه بار دیگه format کنم درست بشه ولی حالشو ندارم دوباره همه برنامه هامو نصب کنم.گفتم شاید کسی راهی بدونه. ربطی به هک که نداره نه؟
یا مثلا اگه بدونی فایل های سیستمی مسیج کدومه که واسه گوشی خودتو بهم بدی روو مال خودم بریزم.
nakhordemast
14-09-2008, 04:22
نه جدید نیومده همین آخرشه ولی آپدیت کن ضرری نداره.گوشیت دوباره سرحال میشه.
موفق باشی.
مال من که یه چیز دیگس. یعنی جدید تره؟
162007/2 r6e28
آخرین آپدیت چیه؟
shahshahani
15-09-2008, 10:15
سلام
آره، درگیر دانشگاه و ... هستم. مخلصیم:10:
خوب واسه منم قبلا درست نشون میداد ولی چند ماه پیش format internal memory کردم. تازه فهمیدم که اینارو نشون نمیده. از p1 ، w810 و بقیه گوشی های سونی اریکسون
میتونم یه بار دیگه format کنم درست بشه ولی حالشو ندارم دوباره همه برنامه هامو نصب کنم.گفتم شاید کسی راهی بدونه. ربطی به هک که نداره نه؟
یا مثلا اگه بدونی فایل های سیستمی مسیج کدومه که واسه گوشی خودتو بهم بدی روو مال خودم بریزم.
فکر نکنم ربطی به هک داشته باشه.چون منم گوشیمو هک کردم.
من نمیدونم فایل های سیستمی مسیج کدومه.خودت ببین کدومه.
هر کدوم رو که خواستی بگو تا برات آپلود کنم.:10:
shahshahani
15-09-2008, 10:18
مال من که یه چیز دیگس. یعنی جدید تره؟
162007/2 r6e28
آخرین آپدیت چیه؟
به به...... میبینم که جمع دوستان قدیمی جمعه دوباره..... تو کجا بودی تا حالا؟؟؟
مال منم همینه ولی اون عدد مربوط به محل ساخت گوشی هست که اگه یک یا دو باشه اینترنشناله.
موفق باشی.
nakhordemast
15-09-2008, 11:27
به به...... میبینم که جمع دوستان قدیمی جمعه دوباره..... تو کجا بودی تا حالا؟؟؟
مال منم همینه ولی اون عدد مربوط به محل ساخت گوشی هست که اگه یک یا دو باشه اینترنشناله.
موفق باشی.
سلام دوست عزیز گرامی. مخلصم به مولا:8: آقا چی بگم از روزگار....
ممنون یعنی این فریم ور من ورژن آخره؟ خوب اگر بخام با همین ورژن آپدیت کنم میشه؟ آخه هر بار که گوشیمو ( بعد از هک) فرمت میکنم یه جوریش میشه. میخام از بیخ آپ بشه:27:
ramin2020
15-09-2008, 14:07
فکر نکنم ربطی به هک داشته باشه.چون منم گوشیمو هک کردم.
من نمیدونم فایل های سیستمی مسیج کدومه.خودت ببین کدومه.
هر کدوم رو که خواستی بگو تا برات آپلود کنم.:10:
مرسی ولی پیدا کردم مشکل از کجاست. حالا میگم تا بقیه هم سود ببرن:
من برنامه sms spam manager رو ریخته بودم تا ساعت smsها درست بشه. وقتی این برنامه باز باشه اس ام اسی که میاد اگه شکلک متحرک داشته باشه نشون نمیده.
خندم میگیره:31: آخه کار این برنامه برای بلوک کردن اس ام اس های ناخواسته هست، بعد ما از اون برای درست شدن ساعت اس ام اس استفاده می کنیم، خود برنامه هم شکلکارو حذف میکنه! چه برنامه پرکاربردیه! :20:
shahshahani
16-09-2008, 19:40
سلام دوست عزیز گرامی. مخلصم به مولا:8: آقا چی بگم از روزگار....
ممنون یعنی این فریم ور من ورژن آخره؟ خوب اگر بخام با همین ورژن آپدیت کنم میشه؟ آخه هر بار که گوشیمو ( بعد از هک) فرمت میکنم یه جوریش میشه. میخام از بیخ آپ بشه:27:
سلام
آره میشه آپدیت کنی چرا نشه؟
من هر بار تو هک خراب کاری میکنم و گوشیم دیگه روشن نمیشه مجبور میشم آپدیت کنم.
موفق باشی.
shahshahani
16-09-2008, 19:43
مرسی ولی پیدا کردم مشکل از کجاست. حالا میگم تا بقیه هم سود ببرن:
من برنامه sms spam manager رو ریخته بودم تا ساعت smsها درست بشه. وقتی این برنامه باز باشه اس ام اسی که میاد اگه شکلک متحرک داشته باشه نشون نمیده.
خندم میگیره:31: آخه کار این برنامه برای بلوک کردن اس ام اس های ناخواسته هست، بعد ما از اون برای درست شدن ساعت اس ام اس استفاده می کنیم، خود برنامه هم شکلکارو حذف میکنه! چه برنامه پرکاربردیه! :20:
رامین خان مطمئنی؟؟؟؟:18::13::18::13:
چون منم این برنامه رو داشتم ولی شکلک ها درست میومد.
موفق باشی.
سلام آقا گوشی من توهم زده همش فکر میکنه به کامپوتر وصله . چیکارشکنم؟
سلام
یکی از دوستان من یه مشکلی داشت گفتم اینجا بپرسم شاید مشکلش حل بشه
این دوست من یه p990 داره که رفته یه تم روش نصب کرده حالا گوشی رو که روشن میکنه آرم sony میاد و هنگ میکنه ،حالا چیکار باید بکنه؟؟؟
سلام
یکی از دوستان من یه مشکلی داشت گفتم اینجا بپرسم شاید مشکلش حل بشه
این دوست من یه p990 داره که رفته یه تم روش نصب کرده حالا گوشی رو که روشن میکنه آرم sony میاد و هنگ میکنه ،حالا چیکار باید بکنه؟؟؟
راهي نداره جز فلش يا آپديت
یک سوال یچه ها وقتی گوشی p990 رو می خوام آپ دیت کنم همه ی نراحل تا اونجای که باید باطری رو خارج کنی و دوباره بزاری داخلش بعد دکمه c رو نگه داری انجام می دم ولی وقتی در اون حالت که داخل به pc وصل می کنی pc گوشی رو نمیشناسه و تو همون مرحله گیر می کنه مشکل از کجاست؟؟؟؟
یعنی اینجوری (وقتی که در اون لحظه به pc وصل می کنی آیا باید بشناسه؟؟؟؟؟) (درضمن دکمه های گوشی نیز روش نیست دکمه ی Del رو نگه می دارم درسته دیگه؟؟؟)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهي نداره جز فلش يا آپديت
ممنون
اگه میشه دقیق تر بگید من چیکار کنم
برا update که باید گوشی روشن بشه که
برا فلشم من چیزی پیدا نکردم:41:
h\اقا کسی نیست ج.اب مارو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (وقتی گوشی رو می زنم به کتبل در حالت معمولی اون برنامه سونی اریکسون که از خود سی دی گوشی نصب کردم میشناسه ولی وقتی هنگام آپدیت سیم کارت توش نیست و گوشی خاموش می زنم به کابل اون برنامه نمیشناسه و در اپدیت هم در مرحله ی نگه داشتن c گیر می کنه و عمل نمی کنه درضمن روی گوشی صفحه کلید نیست و به جای c دکمه ی del رو نگه می دارم مشکلی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟ایا وقتی در حالت خاموش که سیم کارت خارج می زنمی باید اون برنامه بشناسه؟؟؟؟؟؟؟)ر بالا عکسشو انداختم که روی اون یک ضرب در قرمز کوچیک کشیده شده
Adel1977
22-09-2008, 08:12
با سلام دوستان من یک مشکل جدید با P990i دارم وقتی می خواهم یکی از کانتکت هام رو send as smsکنم ظاهرا این کار انجام میشه ولی در واقع عملا اون رو sms نمیکنه؟؟!! اینم بگم قبلا اینطوری نبوده حتی بعد از آپدیت
shahshahani
23-09-2008, 14:20
ممنون
اگه میشه دقیق تر بگید من چیکار کنم
برا update که باید گوشی روشن بشه که
برا فلشم من چیزی پیدا نکردم:41:
سلام
نه عزیز من لازم نیست گوشی روشن باشه.
برای آپدیت کردن گوشی باید خاموش باشه.
موفق باشید.
shahshahani
23-09-2008, 14:25
h\اقا کسی نیست ج.اب مارو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (وقتی گوشی رو می زنم به کتبل در حالت معمولی اون برنامه سونی اریکسون که از خود سی دی گوشی نصب کردم میشناسه ولی وقتی هنگام آپدیت سیم کارت توش نیست و گوشی خاموش می زنم به کابل اون برنامه نمیشناسه و در اپدیت هم در مرحله ی نگه داشتن c گیر می کنه و عمل نمی کنه درضمن روی گوشی صفحه کلید نیست و به جای c دکمه ی del رو نگه می دارم مشکلی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟ایا وقتی در حالت خاموش که سیم کارت خارج می زنمی باید اون برنامه بشناسه؟؟؟؟؟؟؟)ر بالا عکسشو انداختم که روی اون یک ضرب در قرمز کوچیک کشیده شده
سلام
اشتباه شما اینجاست که دکمه del رو میزنید.شما باید دکمه c روی کیبورد کامل رو نگه دارید.
موفق باشید.
shahshahani
23-09-2008, 14:29
با سلام دوستان من یک مشکل جدید با P990i دارم وقتی می خواهم یکی از کانتکت هام رو send as smsکنم ظاهرا این کار انجام میشه ولی در واقع عملا اون رو sms نمیکنه؟؟!! اینم بگم قبلا اینطوری نبوده حتی بعد از آپدیت
سلام
برا منم قبلا این مشکل رو داشت.فکر کنم مشکل اساسی تر از این حرفهاست که ربط به آپدیت یا هک یا .... داشته باشه. یه چیزی تو مایه های زمان اس ام اس. با این حال کانتکت رو از طریق اس ام اس به خوبی میگیره ولی خوب نمیفرسته.
موفق باشی.
ویرایش :
من این کارو کردم و شماره اس ام اس کردم و درست فرستاد.نمیدونم مشکلت از کجاست.
موفق باشی.
سلام خدمت همه دوستان.
من وقتی می خواهم گوشیم را رست کنم یک کدی میخواهد.نمیدونم چی بدم بهش؟
با تشکر
shahshahani
27-09-2008, 09:21
سلام خدمت همه دوستان.
من وقتی می خواهم گوشیم را رست کنم یک کدی میخواهد.نمیدونم چی بدم بهش؟
با تشکر
سلام
اگه شما کدش رو عوض نکردین احتمالا باید 0000 باشه.
موفق باشید.
vahidsport
27-09-2008, 17:20
سلام به همه
من می خواستم گوشی مو هک کنم ولی تو نصب برنامه X-Plore ارور داد
Component Failed security check connot install
من چطوری می تونم گوشی مو اپدیت کنم
با تشکر از آقای shahshahani
من 0000 رو زدم ولی reset نمیکند و من از موقعی
که این گوشی را گرفتم براش کد نگذاشتم.در ضمن یک سوال دیگه
داشتم خدمت دوستان.lcd گوشیم در روز چند بار سفید میشه یا
تصویر بالا پایین میشه و هنگ می کند.آیا با Update یا flash کردن مشکل
حل میشود؟آیا مشکل سخت افزاری است؟
با تشکر
vahid_civil
28-09-2008, 01:15
hi
این گوشی من دوباره زیاد ریست میشه. دارم از دستش خسته میشم !
nakhordemast
28-09-2008, 02:14
با تشکر از آقای shahshahani
من 0000 رو زدم ولی reset نمیکند و من از موقعی
که این گوشی را گرفتم براش کد نگذاشتم.در ضمن یک سوال دیگه
داشتم خدمت دوستان.lcd گوشیم در روز چند بار سفید میشه یا
تصویر بالا پایین میشه و هنگ می کند.آیا با Update یا flash کردن مشکل
حل میشود؟آیا مشکل سخت افزاری است؟
با تشکر
آپدیت کنید احتمالا درست میشه
shahshahani
28-09-2008, 14:28
سلام به همه
من می خواستم گوشی مو هک کنم ولی تو نصب برنامه X-Plore ارور داد
Component Failed security check connot install
من چطوری می تونم گوشی مو اپدیت کنم
این ارور مربوط به تاریخ گوشی هست.شما دکمه detail رو که موقع ارور در کنار سایر دکمه ها هست رو بزن.دو تا تاریخ براتون نوشته که شما موقتا باید تاریخ گوشیتون رو بین اونها قرار بدین.بعد از نصب میتونین دوباره تاریخ رو به حالت اول برگردونین.
برای آپدیت هم این را دانلود کن:
آموزشش هم تو لینک امضای ramin2020 هست.
موفق باشی.
vahidsport
28-09-2008, 16:06
این ارور مربوط به تاریخ گوشی هست.شما دکمه detail رو که موقع ارور در کنار سایر دکمه ها هست رو بزن.دو تا تاریخ براتون نوشته که شما موقتا باید تاریخ گوشیتون رو بین اونها قرار بدین.بعد از نصب میتونین دوباره تاریخ رو به حالت اول برگردونین.
برای آپدیت هم این را دانلود کن:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآموزشش هم تو لینک امضای ramin2020 هست.
موفق باشی.
ممنون از کمکت
من می خواستم صدای گوشی رو تقویت کنم که بعد از انجام این 3 مر حله گوشی رو خاموش کردم و الان گوشی روشن نمیشه تو ارم سونی اریکسون رستارت میکنه چی کار کنم اینم بگم که من کی پد ندارم
.فایل Z:\sys\bin\mmmgmtserver.exe را از روی rom گوشی بر روی درایو C در مسیر C:\sys\bin کپی نمایید و بعد فایل mmmgmtserver.exe را ادر مسیر C:\sys\bin کپی نمایید.(ضمیمه شده)
3.فایل M3SAudioPolicyMgr.dll را به c:\sys\bin کپی نمایید (ضمیمه شده)
4 .فولدر AATFiles را به C:\private\10200B19 کپی نمایی که تو ضمیمه هست...
oj2008pc
28-09-2008, 20:21
سلام ,
من گوشیم p990 . دو تا مشکل داشتم :
1- وقتی در هر برنامه ای help را میزنم یه ارور میده و میگه not supported .
2- گوشیمو با کابل usb به پنل جلوی یه کامپیوتر وصل کردم ولی سیم های مثبت و منفی usb به مادربورد چپه وصل شده بودن . از اون موقع هر وقت گوشیمو به کامپیوتر وصل میکنم هیچ اتفاقی نمی افته . با کابل های دیگه امتحان کردم بازم نشد .
لطفا هر چه سریعتر کمکم کنید .
vahidsport
29-09-2008, 00:23
سلام به همه
من یه چند تا سوال دارم تازه P990 گرفتم ممنون میشم اگه جوای بدین
من چطوری میتونم از طریق سایت یه برنامه رو ساین کنم
از کجا بدونم گوشیم نیاز به اپدیت داره و برای اپ دیت به کی پد نیاز هست یانه
من می خواستم صدای گوشی رو تقویت کنم که بعد از انجام این 3 مر حله گوشی رو خاموش کردم و الان گوشی روشن نمیشه تو ارم سونی اریکسون هی رستارت میکنه بردم دادم مغازه دار گفت ای سیه اطلاعاطش خراب شده 25 گرفت درست کرد ایا این قضیه صحت داره
بعد از درست کردن گوشیم اپدیت شده از اونجایی که موقع روشن شدن یه نوار سفید رنگ میاد و میزان لود شدنو نشون میده سرعت گوشی هم خیلی رفته بالا
.فایل Z:\sys\bin\mmmgmtserver.exe را از روی rom گوشی بر روی درایو C در مسیر C:\sys\bin کپی نمایید و بعد فایل mmmgmtserver.exe را ادر مسیر C:\sys\bin کپی نمایید.(ضمیمه شده)
shahshahani
29-09-2008, 09:34
سلام به همه
من یه چند تا سوال دارم تازه P990 گرفتم ممنون میشم اگه جوای بدین
من چطوری میتونم از طریق سایت یه برنامه رو ساین کنم
از کجا بدونم گوشیم نیاز به اپدیت داره و برای اپ دیت به کی پد نیاز هست یانه
من می خواستم صدای گوشی رو تقویت کنم که بعد از انجام این 3 مر حله گوشی رو خاموش کردم و الان گوشی روشن نمیشه تو ارم سونی اریکسون هی رستارت میکنه بردم دادم مغازه دار گفت ای سیه اطلاعاطش خراب شده 25 گرفت درست کرد ایا این قضیه صحت داره
بعد از درست کردن گوشیم اپدیت شده از اونجایی که موقع روشن شدن یه نوار سفید رنگ میاد و میزان لود شدنو نشون میده سرعت گوشی هم خیلی رفته بالا
سلام
دیگه عملا خیلی سخته که بخوای از طریق سایت یه برنامه رو ساین کنی.خیلی دردسر داره.:13:همون هک ساین خیلی بهتر و راحت تره.:8:
P990 همینجوری نیاز به آپدیت داره چه برسه وقتی که به مشکل بر میخوره....:27:
برای آپدیت فقط پی سی سوئیت و فلش پلیر 8 به بالا و کابل یو اس بی لازمه همین...:5: البته اینترنت سرعت بالا هم لازمه.:31:آموزشش هم تو همون امضای رامین خان هست.
vahidsport
29-09-2008, 12:16
سلام
دیگه عملا خیلی سخته که بخوای از طریق سایت یه برنامه رو ساین کنی.خیلی دردسر داره.:13:همون هک ساین خیلی بهتر و راحت تره.:8:
P990 همینجوری نیاز به آپدیت داره چه برسه وقتی که به مشکل بر میخوره....:27:
برای آپدیت فقط پی سی سوئیت و فلش پلیر 8 به بالا و کابل یو اس بی لازمه همین...:5: البته اینترنت سرعت بالا هم لازمه.:31:آموزشش هم تو همون امضای رامین خان هست.
سلام
من از وقتی اون کارو کردم دیگه میترسم گوشی رو هک کنم راهی هست که من بدونه اینترنت گوشی رو اپدیت یا کاری که موقع روشن نشدن گوشی بتونم اونو فلش یا اپدیت کنم
راستی من برای در یافت اس ام اس های فارسی چیکارکنم
دستت درد نکونه که تا همین جا منو کمکم کردی
ARASH BAHAL
29-09-2008, 12:50
با سلام
من جدیدا یه گوشی p990 گرفتم و یه مشکلی باهاش پیدا کردم اونم اینه که وقتی رم روی گوشی میندازی پیغامه:
memory coorupt d : رو میده!!!
وقتی که رم رو با رم ریدر فرمت میکنم و باز روی گوشی میندازم همین ارور رو میده !!!
وقتی هم که از توی گوشی مموری رو فرمت میکنم درست کار میکنه و میشه فایل ریخت روش ولی اگه رم رو در بیارم و باز جا بزنم باز هم همین ارور رو میده و محبور میشم بازم با گوشی فرمتش کنم!!!!
ممنون میشم اگه سری جولبمو بدین!:10:
vahidsport
29-09-2008, 17:09
با سلام
من جدیدا یه گوشی p990 گرفتم و یه مشکلی باهاش پیدا کردم اونم اینه که وقتی رم روی گوشی میندازی پیغامه:
memory coorupt d : رو میده!!!
وقتی که رم رو با رم ریدر فرمت میکنم و باز روی گوشی میندازم همین ارور رو میده !!!
وقتی هم که از توی گوشی مموری رو فرمت میکنم درست کار میکنه و میشه فایل ریخت روش ولی اگه رم رو در بیارم و باز جا بزنم باز هم همین ارور رو میده و محبور میشم بازم با گوشی فرمتش کنم!!!!
ممنون میشم اگه سری جولبمو بدین!:10:
رم گوشیتو با ریدر به صورت FAT فرمت کن احتمال قوی زیاد درست شه ولی اگه نشد شرمنده رم برادرم مشکل داشت هر کاری کردم درست نشد ولی با این کار جواب داد
oj2008pc
29-09-2008, 22:18
کسی نیست جواب منو بده ؟
ARASH BAHAL
30-09-2008, 21:00
منم همین طور!!!!!
البته خاهشا.:20:
hamedheidary
30-09-2008, 22:33
منم همین طور!!!!!
البته خاهشا.:20:
دوست عزیز و همشهری برای p990 شما بید از مموری های ابی رنگ sandisk استفاده کنید نه مموریهای مشکی مشکل از مموری شما هست 100%
ARASH BAHAL
30-09-2008, 22:40
دوست عزیز و همشهری برای p990 شما بید از مموری های ابی رنگ sandisk استفاده کنید نه مموریهای مشکی مشکل از مموری شما هست 100%
عزیز دل از همینی که شما میگی دارم استفاده میکنم ولی فایده نداره!!!!!
تازه 5-6 تا دیگه هم روش تست کردم!!
hamedheidary
30-09-2008, 23:00
شما با رم فابریک گوشی که 64 هست هم همین مشکل رو داری؟
vahid_civil
30-09-2008, 23:01
عزیز دل از همینی که شما میگی دارم استفاده میکنم ولی فایده نداره!!!!!
تازه 5-6 تا دیگه هم روش تست کردم!!
مموری منم که البته سیاه و چینیه و سالهاست دارمش ! هم بعضی وقتا این پیغام رو میده ولی مشکلی نداره.
اگه درش بیاری دوباره بزاری سر جاش معمولا درست میشه.
این احتمالا به خاطر ضربه ایه که به گوشیت خورده. احتمالا گوشیت خورده زمین یکمی مشکل پیدا کرده.
چون مال من اینطوری شده بود.
موفق باشی
mehdi yari
01-10-2008, 00:04
سلام
من از وقتی اون کارو کردم دیگه میترسم گوشی رو هک کنم راهی هست که من بدونه اینترنت گوشی رو اپدیت یا کاری که موقع روشن نشدن گوشی بتونم اونو فلش یا اپدیت کنم
راستی من برای در یافت اس ام اس های فارسی چیکارکنم
دستت درد نکونه که تا همین جا منو کمکم کردی
برا مشکل اولي فکر نميکنم راهي به جز فلش و آپديت وجود داشته باشه، که آپديت کردن خيلي مفيدتره...
برا مشکل دوم هم برو به اين آدرسا
کیبورد مجازی P1 برای سایر گوشی های UIQ3
فونتهاي P1 براي رفع مشكلات جزئي
oj2008pc
01-10-2008, 13:49
سلام ,
2- گوشیمو با کابل usb به پنل جلوی یه کامپیوتر وصل کردم ولی سیم های مثبت و منفی usb به مادربورد چپه وصل شده بودن . از اون موقع هر وقت گوشیمو به کامپیوتر وصل میکنم هیچ اتفاقی نمی افته . با کابل های دیگه امتحان کردم بازم نشد .
دوستان اگه میشه در تاپیکی که در بالا ادرس دادم یه سری بزنید و نظراته خود را بگویید.
ممنون
nakhordemast
01-10-2008, 14:25
سلام دوستان پ990 الان چنده؟
گوشیمو میخام بفروشم چند بدم خوبه؟ با رم 2 گیگ m2
کاملا سالمه
shahshahani
02-10-2008, 13:13
سلام دوستان پ990 الان چنده؟
گوشیمو میخام بفروشم چند بدم خوبه؟ با رم 2 گیگ m2
کاملا سالمه
سلام
رم P990 که M2 نیست!!!
pro 2 هست.
موفق باشی.
vahid_civil
02-10-2008, 15:14
من چند ماه پیش قیمت کردم گفتن 190 میخریم.
الان رو نمیدونم. البته خیلی کم شده شاید خیلی ضرر نکنی.
nakhordemast
02-10-2008, 16:27
من چند ماه پیش قیمت کردم گفتن 190 میخریم.
الان رو نمیدونم. البته خیلی کم شده شاید خیلی ضرر نکنی.
واقعا راست میگی؟ یعنی کمیاب شده و قیمت رفته بالا
چه خوب
همین امشب میفروشمش:8:
سلام
رم P990 که M2 نیست!!!
pro 2 هست.
موفق باشی.
مرسی از تذکرت ولی از بس رم خریدم و تقلبی بود و زرتی به فنا رفت منم یه m2 خریدم (البته اصل) گزاشتم تو آداپتور pro 2 بعد فرستادمش تو شکم گوشی
مثل مرد کار میکنه و سرعت گوشی هم خیلی زیاد شده اصلا انگار مموری 64 خودش روشه. ....
vahid_civil
02-10-2008, 19:31
واقعا راست میگی؟ یعنی کمیاب شده و قیمت رفته بالا
چه خوب
همین امشب میفروشمش:8:
مرسی از تذکرت ولی از بس رم خریدم و تقلبی بود و زرتی به فنا رفت منم یه m2 خریدم (البته اصل) گزاشتم تو آداپتور pro 2 بعد فرستادمش تو شکم گوشی
مثل مرد کار میکنه و سرعت گوشی هم خیلی زیاد شده اصلا انگار مموری 64 خودش روشه. ....
وا ! دروغم کجا بود ! به هر حال مغازه دارا مفت میخرن. همشون هم یه قیمت میدن.
من m2 با آداپتور یه بار فرستادم تو گوشیم دیگه در نیومد! البته کار میکرد ولی خارج نمیشد.
بردم تعمیرگاه گفت اینا اندازشون یه کم فرق میکنه دیگه هیچ وقت این کارو نکن!
smss.exe
03-10-2008, 00:30
سلام دوستان عزیز
لطفاً خواهش می کنم به حرف من گوش بدید و کمکم کنید !!!!!!!!!!!!
من امروز اومدم گوشیم رو ( P990 ) مستر ریست کردم اولین بار خیلی راحت درست ریست کرد ولی من اون تیک مخصوص پاک کردن برنامه ها رو نزدم و برای دومین بار خواستم که اون تیک رو هم بزنم و یه بار دیگه مستر ریست کنم ؛ اما دیدم که این بار حدود 20 دقیقه طول کشید و همون طور روی صفحه ی سفید باقی مونده بود و منم که حوصلم سر رفته بود ( اما ای کاش هیچ وقت سر نمی رفت ) اونو خاموش کردم !
بعد از اون دیگه هر وقت روشنش می کنم فقط لرزش اول و اولین تصویر مربوط به روشن شدن صفحه میاد و دیگه هیچی همون جا می مونه .
می خواستم بدونم آیا راحی به جز فلش و آپدیت برای درست کردنش هست یا نه .
nakhordemast
03-10-2008, 02:32
وا ! دروغم کجا بود ! به هر حال مغازه دارا مفت میخرن. همشون هم یه قیمت میدن.
من m2 با آداپتور یه بار فرستادم تو گوشیم دیگه در نیومد! البته کار میکرد ولی خارج نمیشد.
بردم تعمیرگاه گفت اینا اندازشون یه کم فرق میکنه دیگه هیچ وقت این کارو نکن!
واقعااا
من بردم قیمت گزاشت 130
مرتیکه عوضی
hamedheidary
03-10-2008, 11:51
اگه گوشی تمیز باشه 180 تا 190 میخرن
vahid_civil
03-10-2008, 12:51
باید با وسایل کامل ببری که قیمت درست بدن.
سعی کن اگه گوشیت مشکل نداره به آشنا بفروشی.
smss.exe
03-10-2008, 21:20
سلام دوستان
ببخشیدا یعنی هیچ کس نیست که به پس 5570 یه جواب کوچیک بده ( حتی برای دلگرمی من هم که شده )
سلام.
دوستان در تاپیک هایی که ادرس میدم نظراته خود را بگویید.منتظره نظراته شما هستم.
nakhordemast
03-10-2008, 22:44
سلام دوستان عزیز
لطفاً خواهش می کنم به حرف من گوش بدید و کمکم کنید !!!!!!!!!!!!
من امروز اومدم گوشیم رو ( P990 ) مستر ریست کردم اولین بار خیلی راحت درست ریست کرد ولی من اون تیک مخصوص پاک کردن برنامه ها رو نزدم و برای دومین بار خواستم که اون تیک رو هم بزنم و یه بار دیگه مستر ریست کنم ؛ اما دیدم که این بار حدود 20 دقیقه طول کشید و همون طور روی صفحه ی سفید باقی مونده بود و منم که حوصلم سر رفته بود ( اما ای کاش هیچ وقت سر نمی رفت ) اونو خاموش کردم !
بعد از اون دیگه هر وقت روشنش می کنم فقط لرزش اول و اولین تصویر مربوط به روشن شدن صفحه میاد و دیگه هیچی همون جا می مونه .
می خواستم بدونم آیا راحی به جز فلش و آپدیت برای درست کردنش هست یا نه .
والا نه من که واسه یه همچین حالتی امیدی به آپدیت هم ندارم به نظرم باید فلش بشه.
همون دفعه که 20 دقیقه طول کشیده دهنش سرویس شده بوده آخه 20 دقیقه که طول نمیکشه.
سلام.دوستان اگه میشه نظراته خود را در تاپیک هایی که ادرس میدم بگین.
shahshahani
05-10-2008, 14:07
سلام دوستان
ببخشیدا یعنی هیچ کس نیست که به پس 5570 یه جواب کوچیک بده ( حتی برای دلگرمی من هم که شده )
والا نه من که واسه یه همچین حالتی امیدی به آپدیت هم ندارم به نظرم باید فلش بشه.
همون دفعه که 20 دقیقه طول کشیده دهنش سرویس شده بوده آخه 20 دقیقه که طول نمیکشه.
سلام
نه بابا فلش چیه ... با همون آپدیت هم درست میشه.
نخورده مست جان ( آخرش هم من اسم تو رو نفهمیدم ) بالاخره وقتی فروختی آخرین قیمت رو بیا بگو منم تو فکر فروشم.
موفق باشی.
vahidsport
05-10-2008, 14:11
سلام به همه
من یه سوال درمورد باطری 990 دارم اونم اینکه باطری 990 چند میلی امپر ساعت هست ایا 1120 میلی امپری میشه انداخت و شارژر اون چند میلی امپر هست
باطریم 950mah هست میتونم با شارژر 700ma شارژ کنم یانه
ممنون
nakhordemast
05-10-2008, 20:18
سلام
نه بابا فلش چیه ... با همون آپدیت هم درست میشه.
نخورده مست جان ( آخرش هم من اسم تو رو نفهمیدم ) بالاخره وقتی فروختی آخرین قیمت رو بیا بگو منم تو فکر فروشم.
موفق باشی.
مهدی هستم عزیزم کوجیکم. نه فروختن که فعلا تعطیل شد نفرین این دوستمون ما رو هم گرفت... بیچاره شدم .
مستر ریست کردم گوشی خوب اومد بالا کلی هم باهاش کار کردم بعد که خاموش روشن کردم دیگه بالا نیومد. هر کار کردم بالا نیومد که نیومد
کلا نمیاد ...
با سیتولز و کابل گوشی میشه فلش کرد؟ فلشش کنم یا آپدیت؟ به هر حال هیچ کدمش برام مقدور نیست چون اینترنت پر سرعت ندارم. بهتره بدم مبرون یه خاکی تو سرش بکنن
فلش کردنش چقدر خرج داره؟
nakhordemast
05-10-2008, 20:21
سلام به همه
من یه سوال درمورد باطری 990 دارم اونم اینکه باطری 990 چند میلی امپر ساعت هست ایا 1120 میلی امپری میشه انداخت و شارژر اون چند میلی امپر هست
باطریم 950mah هست میتونم با شارژر 700ma شارژ کنم یانه
ممنون
باطری پ990 همون 950 میلی آپر که گفتی هست و بایید با شارژ 950 میلی آمپر شارژ بشه .ابته با شارژر های دیگه هم میشه شارژ کرد و شارژ هم میشه ولی بعد از یه مدت باطری به فنا میره
vahid_civil
05-10-2008, 20:28
مهدی هستم عزیزم کوجیکم. نه فروختن که فعلا تعطیل شد نفرین این دوستمون ما رو هم گرفت... بیچاره شدم .
مستر ریست کردم گوشی خوب اومد بالا کلی هم باهاش کار کردم بعد که خاموش روشن کردم دیگه بالا نیومد. هر کار کردم بالا نیومد که نیومد
کلا نمیاد ...
با سیتولز و کابل گوشی میشه فلش کرد؟ فلشش کنم یا آپدیت؟ به هر حال هیچ کدمش برام مقدور نیست چون اینترنت پر سرعت ندارم. بهتره بدم مبرون یه خاکی تو سرش بکنن
فلش کردنش چقدر خرج داره؟
فلش بسته به انصاف طرف از 5 تا 10 تومن متغیره !
منم تصمیم به فروش داشتم. یعنی حداقل بهش فکر میکردم ولی نمیدونم نفرین کی منو گرفت که سیم شارژر گوشیم از وسط کنده شد! دیگه فکر نمیکنم کسی بخاد گوشی با شارژر باند پیچی شده بخره !
البته فعلا که با شارژر گوشی های معمولی سونی شارژ میکنم که شما گفتی خطرناکه نگران شدم .
smss.exe
06-10-2008, 05:52
سلام دوستان
کلا نمیاد ...
فلش کردنش چقدر خرج داره؟
دوست عزیز مهدی جان من کسی رو نفرین نکردم :11:و تازشم چرا از گرون بودن فلش می ترسی بابا من پرسیدم گفتن 3000 تومن می گیرند فلش می کنن :10:؛ ولی من دو تادرخواست دارم ازتون یکی این که اون برنامه SEtools رو اگه هر ورژنی شو داری یه آدرس بدی که منم دانلود کنم . و دومی این که من پرسیدم از یه موبایل فروشی می گفت که اگه گوشی فلش بشه مثل همون روزی که بود می شه می خواستم ببینم آیا راهی هست که بشه فایل های آپدیت رو دانلود کرد و بعد یه جوری گوشی رو آپدیت کرد چون منم اینترنت پر سرعت ندارم با دایل آپ که نمیشه آپدیت کرد .
shahshahani
06-10-2008, 09:28
کلا نمیاد ...
فلش کردنش چقدر خرج داره؟
منم که میدونی مجیدم.منم کوچیکتم.:10:
حتما آپدیت کن.اصلا فکر فلشو از سرت بیرون کن.:46:بابا یه کافی نت بخوای بری سرعتش هم داغون باشه بیشتر از 3 ساعت طول نمیکشه.ساعتی هم بر فرض 1000 تومن باشه کل خرجت 3000 تومن بیشتر نمیشه.برای فلش کمتر از 7000 الی 8000 تومن نمیگیرن.:13:اگه مثل اون گارانتی نامرد من باشه که 20000 تومن ما رو تیغ زد.نامرد بی انصاف..... :2:تازه معلوم نیست آخرین ورژن برات فلش کنه.(بازم بلایی که سر من اومد.:2:) ولی مزیت آپدیت اینه که گوشی دست خودته و دست کس دیگه ای هم نمیره.:46:
من تا حالا یه 6 - 7 باری آپدیت کردم گوشیمو.هیچ اتفاقی نمیافته نترس.:8:
فلش بسته به انصاف طرف از 5 تا 10 تومن متغیره !
منم تصمیم به فروش داشتم. یعنی حداقل بهش فکر میکردم ولی نمیدونم نفرین کی منو گرفت که سیم شارژر گوشیم از وسط کنده شد! دیگه فکر نمیکنم کسی بخاد گوشی با شارژر باند پیچی شده بخره !
البته فعلا که با شارژر گوشی های معمولی سونی شارژ میکنم که شما گفتی خطرناکه نگران شدم .
وحید جون خسته نباشی!!!!
بابا یه سیم شارژ فابریک مگه چنده؟؟؟:19:
نکنه وسط بیابون یا تو غار زندگی میکنی؟؟؟:31:
موفق باشی:10:
سلام دوستان
دوست عزیز مهدی جان من کسی رو نفرین نکردم :11:و تازشم چرا از گرون بودن فلش می ترسی بابا من پرسیدم گفتن 3000 تومن می گیرند فلش می کنن :10:؛ ولی من دو تادرخواست دارم ازتون یکی این که اون برنامه SEtools رو اگه هر ورژنی شو داری یه آدرس بدی که منم دانلود کنم . و دومی این که من پرسیدم از یه موبایل فروشی می گفت که اگه گوشی فلش بشه مثل همون روزی که بود می شه می خواستم ببینم آیا راهی هست که بشه فایل های آپدیت رو دانلود کرد و بعد یه جوری گوشی رو آپدیت کرد چون منم اینترنت پر سرعت ندارم با دایل آپ که نمیشه آپدیت کرد .
سلام.
میشه آدرس اونجا رو هم به من بگی؟
شما هم برو کافی نت همون کاری که به مهدی خان گفتم بکن.
vahidsport
06-10-2008, 10:58
باطری پ990 همون 950 میلی آپر که گفتی هست و بایید با شارژ 950 میلی آمپر شارژ بشه .ابته با شارژر های دیگه هم میشه شارژ کرد و شارژ هم میشه ولی بعد از یه مدت باطری به فنا میره
یعنی الان که باطری من 950میلی هست میتونم از شارژر 700میلی استفاده کنم
شما مطمئنی که شارژر اصلی 950 میلی امپر هست
nakhordemast
06-10-2008, 12:34
سلام دوستان
سلام خواهش میکنم فقط یه شوخی بود. من فکر میکردم بشه با سیتولز اسمارت فون ها رو فلش کرد اما توی تاپیکش پرسیدم دوستام گفتن که این سری گوشی رو ساپورت نمیکنه. به هر حال اینم لینک تاپیکش
نه اینجوری نیست. باید کل فریم ور که فکر کنم 80 مگی باشه دانلود بشه. من یه بار با دیال آپ کردم 8 ساعت طول کشید و 130مگ دان کرد.
منم که میدونی مجیدم.منم کوچیکتم.:10:
حتما آپدیت کن.اصلا فکر فلشو از سرت بیرون کن.:46:بابا یه کافی نت بخوای بری سرعتش هم داغون باشه بیشتر از 3 ساعت طول نمیکشه.ساعتی هم بر فرض 1000 تومن باشه کل خرجت 3000 تومن بیشتر نمیشه.برای فلش کمتر از 7000 الی 8000 تومن نمیگیرن.:13:اگه مثل اون گارانتی نامرد من باشه که 20000 تومن ما رو تیغ زد.نامرد بی انصاف..... :2:تازه معلوم نیست آخرین ورژن برات فلش کنه.(بازم بلایی که سر من اومد.:2:) ولی مزیت آپدیت اینه که گوشی دست خودته و دست کس دیگه ای هم نمیره.:46:
من تا حالا یه 6 - 7 باری آپدیت کردم گوشیمو.هیچ اتفاقی نمیافته نترس.:8:
وحید جون خسته نباشی!!!!
بابا یه سیم شارژ فابریک مگه چنده؟؟؟:19:
نکنه وسط بیابون یا تو غار زندگی میکنی؟؟؟:31:
موفق باشی:10:
سلام.
میشه آدرس اونجا رو هم به من بگی؟
شما هم برو کافی نت همون کاری که به مهدی خان گفتم بکن.
خیلی مخلصم آقا مجید....
آره خیلی موافقم ولی با این بلایی که سرش اومده می ترسم نرم افزار آپدیت اصلا نشناستش گفتم به خودم درد سر ندم. منم که میخام بفروشمش... حیف اون همه هک که کرده بودم تو شکمش. شده بود p1000 :31:
دیگ این روزا با سونی اریکسون کی میره تو غار...البته بعضیا میرن:31:
یعنی الان که باطری من 950میلی هست میتونم از شارژر 700میلی استفاده کنم
شما مطمئنی که شارژر اصلی 950 میلی امپر هست
نه مال منم 950 نیست . شاید فروشنده عوض کرده ولی قائدتا باید این طور باشه میزان توان باطری و توان شارژر باید به هم بخونه. گوش های دیگه رو که نگاه کنی معمولا این طور هست . آره میشه شارژ کرد .فقط عمر باطری کم میشه
smss.exe
06-10-2008, 14:12
سلام به همه دوستان
خیلی ممنون از راهنماییاتون آقا مجید و آقا مهدی
من نمی دونم طرف ( تعمیرات موبایلیه ) خالی بسته یا راست گفته ولی به من که اون جوری قیمت داد اما من تصمیم گرفتم برم آپدیتش کنم فکر می کنم خیلی بهتر باشه
p30worldtizhosh
06-10-2008, 16:58
با سلام
کسی آموزش آپدیت P990 رو بلده ؟
سپاس .
خيلي ساده ست دوست من . تو همين تاپيك بارها گفته شده !!! يه سرچ بكن اگه به مشكلي برخوردي همينجا مطرح كن تادوستان مشكلت رو حل كنند
با سلام
کسی آموزش آپدیت P990 رو بلده ؟
سپاس .
دوستان سلام
پست شماره 895 رو بخون مشکلت حل میشه
-------------------
دوستان من اومدم آپدیت کنم
همه چیز به خوبی و خوشی پیش رفت اما موقعی که اومد آپدیت رو نصب کنه تا یه درصدایی میرفت بعد گیر میداد و میگفت که گوشی رو از کابل در بیار و دوباره شروع کن
یه مرتبه تا 30% یه مرتبه تا 40% یه مرتبه هم تا 95؟% رفت برا نصب اما دوباره ارور داد
دفعه بعد دیگه اصلا برا نصی نمیرفت و هنوز نرفته این ارور رو میداد
الان هم که گوشی همه چیزش پاک شده و طبیعتا بالا نمیاد
من به نظرم رسید که دوباره seus رو نصب مجدد بکنم و تمام مراحل رو برم
میخوام ببینم نظر شما چیه؟
اینم عکسی از مرحله آخر
shahshahani
07-10-2008, 09:50
سلام سیدی جون
چطوری؟
رو یه سیستم دیگه تست کن شاید جواب داد.
نمیدونم مشکلت چی بید.
موفق باشی.
shahshahani
07-10-2008, 09:55
خیلی مخلصم آقا مجید....
آره خیلی موافقم ولی با این بلایی که سرش اومده می ترسم نرم افزار آپدیت اصلا نشناستش گفتم به خودم درد سر ندم. منم که میخام بفروشمش... حیف اون همه هک که کرده بودم تو شکمش. شده بود p1000 :31:
ما بیشتر.....:31:
بابا میگم منم 7 دفعه آپدیت کردم.بیشترشم به خاطر سوتی هایی بود که تو هک کردن دادم و گوشیم دیگه بالا نمیومد.نترس هیچی نمیشه.یعنی دیگه از این وضعی که گوشیت داره بدتر نمیشه.:31:
یکی نیست بیاد به من بگه این همه از هک ضرر کردی و گوشیت روشن نشد و مجبور شدی آپدیت کنی ، بازم میری سراغ هک؟؟؟:5:
دوستان سلام
سلام سیدی جون
چطوری؟
رو یه سیستم دیگه تست کن شاید جواب داد.
نمیدونم مشکلت چی بید.
موفق باشی.
سلام مجید جون
ای خوبم شکر خدا
میگذرونیم دیگه
روی یه سیستم دیگه که همین دیروز باهاش p1 رو آپدیت کرده بود امتحان کردم دوباره همین اروری که توی عکس صفحه قبل هست رو میداد
اومدم با setool lite 2 و ++xs امتحان کنم ببینم میتونم فلشش کنم که نشد
حالا باید بدم با باکس برام فلش کنن
یه سوال وقتی که دانلود فایلهای آپدیت تموم شد اینها توی گوشی ریخته میشه دیگه؟
منظورم قبل از اینه که نصب بکنه
یعین همزمان دانلود آپدیت رو توی گوشی میریزه و بعد نصب میکنه؟
اگه اینطور باشه که فکر میکنم فایل های آپدیت خراب شدن و الان هم برنامه جواب نمیده یا یه چیزی مشابه این
دعا کنید هر چه زودتر درست شه چون این چند روزه مجبورم از نوکیا که اصلا خوشم نمیاد استفاده کنم
یه 2610
یه سوال دیگه این که با توجه به اینکه هنگام آپدیت همه چیز روی گوشی پاک میشه به جز یه سری اطلاعات که مورد نیاز برنامه آپدیت هست الان با فلش سخت افزاری به حالت اول برمیگرده یا فلش کردن معایبی داره؟
-------------------------------------
یکی نبود بگه نونت نبود آبت نبود آپدیت کردنت چی بود؟
هیچ وقت آپدیتش نکرده بودم و همیشه هم باهاش درست رفتار کردم الانم خیلی خوب داشت کار میکرد فقط کمی سرعتش نسبت به قبل کندتر شده بود همین
سلام . آقا این پی990 تا چقدر افت قیمت داره؟ احتمال داره با کم شدنش قیمتش بره بالا .؟
nakhordemast
08-10-2008, 11:27
:5:
سلام . آقا این پی990 تا چقدر افت قیمت داره؟ احتمال داره با کم شدنش قیمتش بره بالا .؟
راست میگه . بفروشیم یا بزاریم بکشه بالا:5:
vahid_civil
08-10-2008, 13:28
کشیده بالا. همین حالاش دیگه پیدا نمیشه. ولی اگه صبر کنیم سری جی و w960 ها ارزون میشن و دیگه عمرا بی مشتری میمونه!
گوشی پی 910 دست دومش وقتی من 990 خریدم هم قیمت نو من بود!
حساب و کتاب نداره. ولی نمیشه ریسک کرد.
این روزا کمتر کسی پیدا میشه بیاد 990 بخره.
چون نو اش نیست. دست دو هم اعتماد نمیکنن!
مال من گوشه هاش ضربه خورده رنگ بغلش هم رفته.واسه همین مشتری نداره. مونده رو دست خودم.
بدنه اش نمیدونید چنده ؟
nakhordemast
08-10-2008, 18:44
کشیده بالا. همین حالاش دیگه پیدا نمیشه. ولی اگه صبر کنیم سری جی و w960 ها ارزون میشن و دیگه عمرا بی مشتری میمونه!
گوشی پی 910 دست دومش وقتی من 990 خریدم هم قیمت نو من بود!
حساب و کتاب نداره. ولی نمیشه ریسک کرد.
این روزا کمتر کسی پیدا میشه بیاد 990 بخره.
چون نو اش نیست. دست دو هم اعتماد نمیکنن!
مال من گوشه هاش ضربه خورده رنگ بغلش هم رفته.واسه همین مشتری نداره. مونده رو دست خودم.
بدنه اش نمیدونید چنده ؟
مال منم همین طوره همه بغل مغلاش مالیده... قاب فابریک فکر کنم 40 هزار تومن باشه.
منظورت از این جمله اینه که مشتری واسش پیدا نمیشه؟
من حدود 2 سال این گوشی رو دارم (البته در کناره یه n81 ) ولی هنوز هیج جاش رنگش نرفته ،:21:فقط یه خش کوچولو روی دکمهاش افتاده :27:، بردمش توی یه موبایلی گفت 200 میخرتش .:31: شما چی میگید؟
vahid_civil
08-10-2008, 22:58
مال منم همین طوره همه بغل مغلاش مالیده... قاب فابریک فکر کنم 40 هزار تومن باشه.
منظورت از این جمله اینه که مشتری واسش پیدا نمیشه؟
مال من رو چون داغون شده اگه کسی بخاد بخره مفت میخره. منم چون دوستش دارم نمیفروشمش. ( البته چون خوب نمیخرن نمیفروشم ! )
ولی کلا تقریبا کسی پیدا نمیشه بخره.
من حدود 2 سال این گوشی رو دارم (البته در کناره یه n81 ) ولی هنوز هیج جاش رنگش نرفته ،:21:فقط یه خش کوچولو روی دکمهاش افتاده :27:، بردمش توی یه موبایلی گفت 200 میخرتش .:31: شما چی میگید؟
قیمت دست دوم در حد نوش همینه که بهتون گفتن.
masoud_ac
09-10-2008, 00:32
میخواستم گوشیم و آبدیت کنم(p990)
باکس دارم اما تقویت صدا که میریزم گوشی ریست میشه
اون تقویت صدایی که صداش تا 10 برابر میشه هم بزارید ممنون میشم
میخواستم گوشیم و آبدیت کنم(p990)
باکس دارم اما تقویت صدا که میریزم گوشی ریست میشه
اون تقویت صدایی که صداش تا 10 برابر میشه هم بزارید ممنون میشم
شمابری اینجا پیداش میکنی:
ولی اگه از این هک استفاده نکتی بهتره چون هرکس ریخته پشیمون شده .( تایپیک رو بخونی متوجه میشی)
nakhordemast
09-10-2008, 11:12
به من گفتن 130 . با این حساب اگه یه قاب فابریک بگیرم 40 تومن بازم 30 تومن سود میکنم:31:
راستی کدوم مغازه این قیمت گفت؟
به من گفتن 130 . راستی کدوم مغازه این قیمت گفت؟
ه مغاره توی شهرکمون (شیراز-گلستان)گفت بین 180 تا 210 میرزه .
emprator_kochak
10-10-2008, 19:42
سلام:
این جانب جوی استیک گوشیم خراب شده حالا اگه میشه راهنماییم کنید... ( قیمتش چنده، چقد هزینه بر میداره و ... )
فوری اگه میشه، با تشکر.
nakhordemast
10-10-2008, 23:13
سلام:
این جانب جوی استیک گوشیم خراب شده حالا اگه میشه راهنماییم کنید... ( قیمتش چنده، چقد هزینه بر میداره و ... )
فوری اگه میشه، با تشکر.
در مورد تعمیر اطلاعی ندارم اما کل پد رو اگر بخای عوض کنی 40 تومنی میشه.:41:
فكر نكنم بشه تعمير كرد ، اين قيمت قاب فابريك رو از كجا داري ؟
nakhordemast
11-10-2008, 01:42
قاب فابریک که جداس. این قیمت فقط مال درشه همون در که شماره ها روشه
چند روز پیش پرسیدم :31:
shahshahani
11-10-2008, 09:19
قاب فابریک که جداس. این قیمت فقط مال درشه همون در که شماره ها روشه
چند روز پیش پرسیدم :31:
سلام
1- منظورت اینه که فلیپ نو 40 تومنه؟
2- یا اینکه صفحه الکترونیکی توی فلیپ که زیر کلید های روی فلیپ هست 40 تومنه؟
یادتونه که من یه مدت میگفتم دکمه تایید فلیپم کار نمیکنه؟
رفتم علاءالدین گفت گزینه دومی(حال ندارم دوباره تایپ کنم.:31:) 8 تومنه.
موفق باشید.
emprator_kochak
11-10-2008, 10:20
سلام
موفق باشید.
من جاگ دیال کنار گوشیم ( همون که میچرخه ) خراب شده، اگه میشه راهنماییم کنید...
nakhordemast
11-10-2008, 11:30
شما هم که هر روز یه چیزیت خرابه...!!!:31:
nakhordemast
11-10-2008, 11:32
سلام
موفق باشید.
خود فیلیپ کامل.
nakhordemast
12-10-2008, 11:34
یه ظرب المثله میگه آدم گوشت چیزشو میخوره منت حاتم طایی رو هم نمیکشه...:2:
گوشیم بود بالا نمیومدا... بردم یه جا گفت 17 تومن میگیره فلش کنه یه جا دیگه 15 تومن... یه جا دیگه 5 تومن گفتم بعد گه گوشیو دادمش زنگ میزنه میگه فلان چیزت سوخته 100 تومن خرجشه... خلاصه کافی نت adsl هم چند جا رفتم سرعت دان شون در حد فحش خواهر و مادر بود.
اومدم خونه با یه کارت اینترنت ده ساعته و شب تا صبح بیدار موندن درستش کردم. ببخشید قصه نوشتم اعصابم از دست کلاه برداری همه خورد بود . الان فریمورش شده این:
cda162007/2 r6e28
یه سوال هم داشتم. قیمت گرقتم یه جا گفت 150 میخره. بدم بره؟ البته خط و خوت روش زیاد افتاده.
غصه نخور زياد ، مال من هم اينجوريه:27: ... اين نشوندهنده قلابي بودن گوشيه
شما هم که هر روز یه چیزیت خرابه...!!!:31:
:31::31::31:
amirkhan_20e20
12-10-2008, 14:15
یه ظرب المثله میگه آدم گوشت چیزشو میخوره منت حاتم طایی رو هم نمیکشه...:2:
گوشیم بود بالا نمیومدا... بردم یه جا گفت 17 تومن میگیره فلش کنه یه جا دیگه 15 تومن... یه جا دیگه 5 تومن گفتم بعد گه گوشیو دادمش زنگ میزنه میگه فلان چیزت سوخته 100 تومن خرجشه... خلاصه کافی نت adsl هم چند جا رفتم سرعت دان شون در حد فحش خواهر و مادر بود.
اومدم خونه با یه کارت اینترنت ده ساعته و شب تا صبح بیدار موندن درستش کردم. ببخشید قصه نوشتم اعصابم از دست کلاه برداری همه خورد بود . الان فریمورش شده این:
cda162007/2 r6e28
یه سوال هم داشتم. قیمت گرقتم یه جا گفت 150 میخره. بدم بره؟ البته خط و خوت روش زیاد افتاده.
نه بابا چی چی بدی بره .
من الان 2 سال هست که دارمش . اینقدم روش کار کردم و تا حالا شاید 200 بارم اپدیت کردم که خراب شده . کلا خیلی حالا میکنم باهاش چون هر روز یه چی جدید میاد . فعلا که با این قابلیت که این داره تنها چیزی که مثل این گوشی بود p1 بود که اونم تفاوتی نداره با این .
برو یه قاب بگیر واسش با یه پد روی ال سی دی . نو میشه .
amirkhan_20e20
12-10-2008, 14:17
تلزه یه چی جدید فهمیدم .
اونم اینه که وقتی فلیپ بازه روی هر کدوم از حرفها که نگه داری کانتکت رو باز میکنه و میاره روی اون حرف .
nakhordemast
12-10-2008, 18:51
تلزه یه چی جدید فهمیدم .
اونم اینه که وقتی فلیپ بازه روی هر کدوم از حرفها که نگه داری کانتکت رو باز میکنه و میاره روی اون حرف .
منم یه چیز تازه فهمیدم. که اگر بخای با قلم یه چیزی با سرعت بنویسی باید یه حرف رو سمت راست بنویسی و یه حرف رو سمت چپ اینجوری سرعت نوشتن زیاد میشه چون در اون مدتی که در حال نوشتن در سمت چپ هستی نوشته راستی تشخیص داده میشه و بلعکس...:18:
میخام g900 بخرم
این t303 هم به شدت وسوسه ام کرده به خاطر قیافه اش. شیطونه میگه پشت پا بزن به همه چیز و برو بخرش....
:31:
vahidsport
12-10-2008, 21:52
سلام به همه
من به یه مشکل برخوردم اونم اینه که از وقتی صدای گوشیمو تقویت کردم(عجب چیزی شده) فیلم هایی که با گوشی میگیرم صدا ندارند و Sound Recorder هم صدارو ضبط نمی کنه اگه می تونید منو کمک کنید فقط نگید که نمیشه چون نمی خوام این صدارو از دست بدم
من یه برنامه Alarm میخوام که اگه گوشی خاموش باشه بازم الارم بزنه
vahid_civil
13-10-2008, 00:04
نمیشه فقط قاب دو طرف گوشی رو عوض کرد؟( اون قسمت خاکستری پررنگ؟)
اینکه بخایم 40 تومن پول قاب بدیم یکم زور داره !
nakhordemast
13-10-2008, 00:37
نمیشه فقط قاب دو طرف گوشی رو عوض کرد؟( اون قسمت خاکستری پررنگ؟)
اینکه بخایم 40 تومن پول قاب بدیم یکم زور داره !
قیمت جدید 37 تومن. البته قابها همش با همه تیکه تیکه که نمیرفوشن.
vahid_civil
13-10-2008, 03:26
قیمت جدید 37 تومن. البته قابها همش با همه تیکه تیکه که نمیرفوشن.
این قابها فابریکن ؟
یا اصلی و تقلبی داره ؟
سلام دوستان من دنبال یه راحی میگردم که بشه بدونه کانکت شدن به اینترنت بشه p990 رو آپ دیت کنم کلی سرچ کردم ولی چیزی گیرم نیومد.
nakhordemast
13-10-2008, 11:16
این قابها فابریکن ؟
یا اصلی و تقلبی داره ؟
حتما تقلبیشم هست . نمیدونم.
باید بری در مغازه بگی آقا قاب تقلبی داری؟؟؟:31::31::31:
سلام دوستان من دنبال یه راحی میگردم که بشه بدونه کانکت شدن به اینترنت بشه p990 رو آپ دیت کنم کلی سرچ کردم ولی چیزی گیرم نیومد.
آره منم دنبال یه همچین روشی واسه اسمارت فون هستم ( این تعمیر گاه ها با باکس همین کار رو میکنن فریم و رو جداگونه دارن میریزن رو گوشی.)
گوشی های جاوا هم با نرم افزار مخصوص مثلا phone xs و کابل خود گوشی ( بدون نیاز به باکس) main و fs رو میریزن رو گوشی به عبارتی فلش میکنن ولی واسه اسمارت فون من ندیدم که بشه.
میخام g900 بخرم
این t303 هم به شدت وسوسه ام کرده به خاطر قیافه اش. شیطونه میگه پشت پا بزن به همه چیز و برو بخرش....
:31:
اين گوشي چه جوريه ؟ كشوييه ؟ سيستم عاملش چيه ؟
قيمتش چنده ؟
سلام به همه
من به یه مشکل برخوردم اونم اینه که از وقتی صدای گوشیمو تقویت کردم(عجب چیزی شده) فیلم هایی که با گوشی میگیرم صدا ندارند و Sound Recorder هم صدارو ضبط نمی کنه اگه می تونید منو کمک کنید فقط نگید که نمیشه چون نمی خوام این صدارو از دست بدم
مشكل از فايليه كه براي تقويت صداي هندزفري ريختي ، اونو به حالت اول برگردون درست ميشه
فكر نكنم همچين برنامه اي باشه ، من كه نديدم تا حالا
nakhordemast
13-10-2008, 12:03
اين گوشي چه جوريه ؟ كشوييه ؟ سيستم عاملش چيه ؟
قيمتش چنده ؟
ارزون آقا ببر و ببر
114 تومن بلوتوث دوربین1.3 مموری 8 مگ بدون اسلات کارت حافظه سیسنم عامل جاوا کشویی خیلی خیلی خیلی خوش دست خیلی کوچیک و بانمک:10:
مگه خود گوشی این کار رو نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟ تقریبا همه گوشی ها اینجورین :18:
مال من وقتی آلارمشو تنظیم میکنم و گوشی رو خاموش میکنم. خ.د به خود روشن میشه زنگ مشزنه و خاموش میشه.
emprator_kochak
13-10-2008, 14:45
غصه نخور زياد ، مال من هم اينجوريه:27: ... اين نشوندهنده قلابي بودن گوشيه
:31::31::31:
خوب حالا اصلی یا غیر اصل، چیکارش کنم ؟؟
Behzad_v3
14-10-2008, 10:08
سلام. من یه 5700 دارم. می خوام گوشیمو با پی990 عوض کنم حالا نمی دونم کار درستی هست یا نه. می خواستم بدونم نظر شما چیه؟؟؟ راضی هستید؟؟؟؟ اینکه می گن هنگ می کنه زیاد درسته؟؟؟؟ معایبشم اگه میشه بگید. نه معایبی که تو همه سایتا هست. معایبی که خودتون تو کار باهاش متوجه شدید.
به نظر شما ارزش داره با 5700 عوض کنم؟؟؟
ممنونم.
shahshahani
14-10-2008, 11:46
مگه خود گوشی این کار رو نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟ تقریبا همه گوشی ها اینجورین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif
مال من وقتی آلارمشو تنظیم میکنم و گوشی رو خاموش میکنم. خ.د به خود روشن میشه زنگ مشزنه و خاموش میشه.
نه گوشیهای جاوا این قابلیت رو دارن.
شما اگه میخوای نفه شب کسی بهت زنگ نزنه گوشیتو خاموش نکن
بزارش رو حالت پرواز یا همون flight mode
موفق باشی.
shahshahani
14-10-2008, 11:53
سلام. من یه 5700 دارم. می خوام گوشیمو با پی990 عوض کنم حالا نمی دونم کار درستی هست یا نه. می خواستم بدونم نظر شما چیه؟؟؟ راضی هستید؟؟؟؟ اینکه می گن هنگ می کنه زیاد درسته؟؟؟؟ معایبشم اگه میشه بگید. نه معایبی که تو همه سایتا هست. معایبی که خودتون تو کار باهاش متوجه شدید.
به نظر شما ارزش داره با 5700 عوض کنم؟؟؟
ممنونم.
سلام
مشکل هنگ کردن با آپدیت کردن کلا برطرف میشه.
من به شخصه راضیم ولی اگه رمش یه ذره بیشتر بود خیلی بهتر میشد.
مشکل اصلیش اینه که تو روز و زیر نور آفتاب هیچی از صفحش معلوم نیست.همین.مشکل دیگه ای نداره.
یعنی مشکلات دیگش با هک یا آپدیت یا برنامه و .... مرتفع میشه.
موفق باشید.
Behzad_v3
14-10-2008, 12:42
سلام
مشکل هنگ کردن با آپدیت کردن کلا برطرف میشه.
من به شخصه راضیم ولی اگه رمش یه ذره بیشتر بود خیلی بهتر میشد.
مشکل اصلیش اینه که تو روز و زیر نور آفتاب هیچی از صفحش معلوم نیست.همین.مشکل دیگه ای نداره.
یعنی مشکلات دیگش با هک یا آپدیت یا برنامه و .... مرتفع میشه.
موفق باشید.
خوب آپدیت یا هک کنی مشکلی که واسه گوشی پیش نمیاد؟؟؟؟
برنامه های زیادی هم که نداره. صداش چطوریه؟؟؟ شنیدم خیلی صداشم مزخرفه... درسته؟؟؟
خوب آپدیت یا هک کنی مشکلی که واسه گوشی پیش نمیاد؟؟؟؟
برنامه های زیادی هم که نداره. صداش چطوریه؟؟؟ شنیدم خیلی صداشم مزخرفه... درسته؟؟؟
آپديت ضرر نداره ، همه اش سوده براي گوشي و البته صاحب گوشي
هك هم به قابليت هاي گوشي اضافه ميكنه
همه جور برنامه براش پيدا ميشه و مشكل صداش هم با هك برطرف ميشه ، صداش رو ميشه خيلي زياد كرد در حد تيم ملي :8:
ارزون آقا ببر و ببر
114 تومن بلوتوث دوربین1.3 مموری 8 مگ بدون اسلات کارت حافظه سیسنم عامل جاوا کشویی خیلی خیلی خیلی خوش دست خیلی کوچیک و بانمک
نخورده مست خان اگه جاوا باش كه حال نميده !!!!
ما با برنامه هاي uiq خو گرفتيم مثل x-plor ، swiss و... گوشي غير از uiq قابل تحمل نيست
ولي نسبت به قيمتش خوبه
oj2008pc
14-10-2008, 14:21
سلام ,
لطفا هر چه سریعتر کمکم کنید .
nakhordemast
14-10-2008, 16:20
نخورده مست خان اگه جاوا باش كه حال نميده !!!!
ما با برنامه هاي uiq خو گرفتيم مثل x-plor ، swiss و... گوشي غير از uiq قابل تحمل نيست
ولي نسبت به قيمتش خوبه
میخام g700 بگیرم نگرانم این برنامه ها روی اون به درستی و راحتی که روی 990 اجرا میشد اجرا نشه. بیشتر به خاطر ال سی دی کوچیکترش میگم. میترسم هی قاط بزنه.
H M R 0 0 7
14-10-2008, 19:11
میخام g700 بگیرم نگرانم این برنامه ها روی اون به درستی و راحتی که روی 990 اجرا میشد اجرا نشه. بیشتر به خاطر ال سی دی کوچیکترش میگم. میترسم هی قاط بزنه.
بزرگی و کوچیکی صفحه تاثیری نداره ، مهم رزولیشن هستش که توی همه uiq ها 320*240 هست.
vahidsport
14-10-2008, 22:38
مشكل از فايليه كه براي تقويت صداي هندزفري ريختي ، اونو به حالت اول برگردون درست ميشه
فكر نكنم همچين برنامه اي باشه ، من كه نديدم تا حالا
دستت طلا درست شد ممنون
vahidsport
14-10-2008, 22:52
سلام به همه
من اخیرا به یه مشکلی با گوشیم دارم که اونم اینه من چند وقت پیش بخاطر تقویت صدا (عجب چیزی شده صدای گوشی) مجبور شدم بدم گوشی مو فلش کنم که با فلش کردن فریم ور گوشی عوض شد که در این ورژن با دوربین مشکل دارم اونم اینه که وقتی عکس میندازم تقریبا 1/3 پایین عکس خوب فوکوس نمیکنه یا مات میشه و وقتی فیلم میگیرم همیشه مات فیلم میگیره
من قبل فلش با یه حقه سینمایی میتونستم تو فیلم برداری هم فوکوس کنم ولی الان نمیتونم
گوشی من P990
oj2008pc
15-10-2008, 09:08
چرا کسی جواب منو نمیده . اگه نمیدونین مشکل چیه خوب بگین . :13:
shahshahani
15-10-2008, 13:39
چرا کسی جواب منو نمیده . اگه نمیدونین مشکل چیه خوب بگین . :13:
سلام
آقا من دقيق نميدونم مشكلت چجوري حل ميشه ولي فكر كنم كار گوشيت تمومه.(نميخواستم نا اميدت كنما...)
شما گوشيتو ببر تعميراتي ها ببين چي ميگن.بايد تعميرات سخت افزاري روش انجام بشه.با آپديت و فلش فكر نكنم درست بشه.
موفق باشي.
nakhordemast
16-10-2008, 01:25
:20:اگر بار گران بودیم و رفتیم...
آقا از امشب باید بدون 990 ام بخوابم. یه خورده سختمه که ولی خوب... میدونید... g700 هم تیکه خوبیه. از عصر تا حالا کلی ذوقشو کردم...:31:
:20:اگر بار گران بودیم و رفتیم...
آقا از امشب باید بدون 990 ام بخوابم. یه خورده سختمه که ولی خوب... میدونید... g700 هم تیکه خوبیه. از عصر تا حالا کلی ذوقشو کردم...:31:
تسليت مي گم بهت :دي
يعني ديگه ما شما رو اينجا نميبينيم ؟ :13:
موفق باشي !!!
nakhordemast
16-10-2008, 12:03
تسليت مي گم بهت :دي
يعني ديگه ما شما رو اينجا نميبينيم ؟ :13:
موفق باشي !!!
ای بابا این حرفا چیه من هنوز هم ارادت ویژه ای به 990 دارم فقط ورژن بالاترشو گرفتم. تازه دادمش به پسر خواهرم تا از جلو چشم دور نشه...
mohammad_re
16-10-2008, 14:52
با سلام
آقا شرمنده اگه تکراریه چون انجمن شلوغ بود دیگه نمیشد پیداش کرد
این p990 رو چجوری آپدیت و هک کنیم.
لینکش رو هم بزارین ممنون میشم
nakhordemast
16-10-2008, 14:55
با سلام
آقا شرمنده اگه تکراریه چون انجمن شلوغ بود دیگه نمیشد پیداش کرد
این p990 رو چجوری آپدیت و هک کنیم.
لینکش رو هم بزارین ممنون میشم
برو اینجا یه ذره هم خودت بگرد
mohammad_re
16-10-2008, 15:07
ببخشید برای آپدیت گوشی هم معرفی می کنید؟
vahidsport
16-10-2008, 17:22
سلام به همه نمیدونم چرا این 990 من مات فیلم میگیره اگه کسی مینونه بگه
درست بود ولی وقتی دادم بیرون فلشش کردن این طوری شد
mortazavi110
16-10-2008, 20:57
سلام
لطفا کمکم کنید
p990
من وقتی که xploreرا نصب کردم (برای دسترسی به درایوهای گوشی و انجام کارهای افزایش صدا)به یه مشکللی بر خوردم و اون این که بعد از چند بار درست بالا اومدن این برنامه حالا دیگه از کار افتاده و من به درایوهام دسترسی ندارم وبار ها unistallردم و دوباره installاما جواب نداده
ممنون
nakhordemast
16-10-2008, 22:27
سلام به همه نمیدونم چرا این 990 من مات فیلم میگیره اگه کسی مینونه بگه
درست بود ولی وقتی دادم بیرون فلشش کردن این طوری شد
اصولا 990 واسه فیلمبرداری فوکوس نمیکنه. یکی از ضعفهای بزرگشم همینه. فقط توی بعضی از فریم ور ها ورژن برنامه اش طوریه که واضح میگره که معمولا بعد از آپدیت یا ریختن فریم ور جدید میشه مثل بقیشون.:41:
vahidsport
17-10-2008, 00:24
اصولا 990 واسه فیلمبرداری فوکوس نمیکنه. یکی از ضعفهای بزرگشم همینه. فقط توی بعضی از فریم ور ها ورژن برنامه اش طوریه که واضح میگره که معمولا بعد از آپدیت یا ریختن فریم ور جدید میشه مثل بقیشون.:41:
1 ) از وقتی فلش کردم تقریبا 1/3 پایین عکسام کمی مات میشن یجورایی هم از کیفیت افتاده امکان این مشکل بخاطره فریمور باشه؟
2 )راستی من اگه بخوام برنامه ای رو اجرا کنم ولی تو تسک خود گوشی نیاد چیکار باید بکنم؟
3) راهی نیست که مثل P1 برای تنظیماته دوربین ( منظورم میکرو،نایتمود، لامپ و..) شورت کات بزاریم؟
ممنمون میشم اگه جواب بدین
nakhordemast
17-10-2008, 01:34
1 ) از وقتی فلش کردم تقریبا 1/3 پایین عکسام کمی مات میشن یجورایی هم از کیفیت افتاده امکان این مشکل بخاطره فریمور باشه؟
2 )راستی من اگه بخوام برنامه ای رو اجرا کنم ولی تو تسک خود گوشی نیاد چیکار باید بکنم؟
3) راهی نیست که مثل P1 برای تنظیماته دوربین ( منظورم میکرو،نایتمود، لامپ و..) شورت کات بزاریم؟
ممنمون میشم اگه جواب بدین
1- این مشکل فکر نمیکنم مربوط به فریمور باشه
2- به نظرم راهی نداره بالاخره میاد. مگر اینکه برنامه خودش طوری باشه که تو تسک نیاد یعنی به شکل برنامه های سیستمی گوشی طراحی شده باشه.
3-با فیلیپ باز نه. ولی با فیلیپ بسته هر کدوم از اعداد خودش یه شرتکاته. که البته تغییرشم نمیشه داد.
دوستان سلام
مهدی جون گوشیت رو چند دادی رفت؟
من بخوام بفروشم چند خوبه بفروشم؟
گوشی خیلی خوبیه
از گل نازک تر بهش نگفتم جز یه بار که آپدیتش کردم
روی فلیپ یه خط برداشته و گوشه های جلو هم رنگش رفته
یعین فقط ظاهرش مشکل داره اونم خیلی کم
الان نوی این گوشی چنده؟
nakhordemast
17-10-2008, 17:32
دوستان سلام
مهدی جون گوشیت رو چند دادی رفت؟
من بخوام بفروشم چند خوبه بفروشم؟
گوشی خیلی خوبیه
از گل نازک تر بهش نگفتم جز یه بار که آپدیتش کردم
روی فلیپ یه خط برداشته و گوشه های جلو هم رنگش رفته
یعین فقط ظاهرش مشکل داره اونم خیلی کم
الان نوی این گوشی چنده؟
من دادم به آشنا 160 . مغازه 150 میخرید .
حدودا از 190 تا 200وخورده ای مغازه ها میفروشن.
مال من خیلی خط و خوطی بود. (البته قابش نه ال سی دی.)
نو که دیگه نیست. یعنی تولید نمیشه.
دوستان سلام
مهدی جان یعنی 160-170 خوبه بدم بره
گوشی هیچیش نیستا فقط یه خورده خیلی کم گوشیه هاش رنگش رفته
دوستان دیگه کسی نظری نداره؟
تونستم یه عکس ازش میزارم
من flip گوشي رو ورداشتم ، حالا مي خوام فرمت اينترنال كنم
jogdial كنار گوشيمم شيرين ميزنه . راه ديگه نداره ؟
اگه كسي مي تونه فرمانش رو بدون flip بگه ممنون ميشم
ali 1987
18-10-2008, 06:49
با تشكر از شما لطفآ به من بگين چرا وقتي فيلم ميگيرم تصوير و صدا يكي نيست
گوشيم p990i است
ازکجا میشه فهمید که گوشی آخرین فریمورش هست وآپدیت شدست ؟
nakhordemast
18-10-2008, 09:58
دوستان سلام
مهدی جان یعنی 160-170 خوبه بدم بره
گوشی هیچیش نیستا فقط یه خورده خیلی کم گوشیه هاش رنگش رفته
دوستان دیگه کسی نظری نداره؟
تونستم یه عکس ازش میزارم
آره خوب بیشتر هم بتونی بدی بهتره...:46:
من flip گوشي رو ورداشتم ، حالا مي خوام فرمت اينترنال كنم
jogdial كنار گوشيمم شيرين ميزنه . راه ديگه نداره ؟
اگه كسي مي تونه فرمانش رو بدون flip بگه ممنون ميشم بدون فیلیپ که خودت بلدی با جاگ دیال.
راست در جو استیک یعنی بالا در جاگ دیال.
اگر هم واقعا جاگ دیالت کار نمیکنه میتونی از اون هک استارت منو استفاده کنی . توی منوت منوی سرویس اضافه میکنه.
اگر درد سر داره خوب یه دقیقه فلیپ رو ببند روش دوباره باز کن.
vahidsport
19-10-2008, 13:34
آره خوب بیشتر هم بتونی بدی بهتره...:46:
بدون فیلیپ که خودت بلدی با جاگ دیال.
راست در جو استیک یعنی بالا در جاگ دیال.
اگر هم واقعا جاگ دیالت کار نمیکنه میتونی از اون هک استارت منو استفاده کنی . توی منوت منوی سرویس اضافه میکنه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگر درد سر داره خوب یه دقیقه فلیپ رو ببند روش دوباره باز کن.
سلام من به شما یه تشکر بدهکار بودم به خاطر سوال قبلی ای که کرده بودم
در مورد فرمت اینتر نال بدونه filip اگه می تونی مشتی توضیح بده چون من گوشی مو بدونه filip خریدم خیلی هم لازم دارم
راستی می شه صدای فیلم برداری 990 رو از 8K به 16K تبدیل کرد اگه بشه عالی میشه چون K850 این طوری فیلم میگیری و صدارو آتیش زده
ممنون
met@llica
21-10-2008, 19:48
سلام.
GPRS و MMS ایرانسل روی گوشیم نصب نمیشه.اپراتوره ایرانسل میگه باید به
دفترچش مراجعه کنی.لطفا راهنمایم کنید.
ممنونم......
سلام.
GPRS و MMS ایرانسل روی گوشیم نصب نمیشه.اپراتوره ایرانسل میگه باید به
دفترچش مراجعه کنی.لطفا راهنمایم کنید.
ممنونم......
شما وقتي كد زير رو ميزني چه پيامي ميده ؟
سلام به دوستان گل p30world
من یه مشکلی با تم هایی که نصب میکنم دارم شاید با 10 تا تم مختلف امتحان کردم ولی ...
تم درست و کامل نصب میشه ولی کادر دور دکمه های صفحه اصلی (stand by) همون کادر دور اون 4 تا آیکون. فابریکی میمونه!!!!:13:
شما میگین اشکال از کجاست؟؟؟:13:
مرسی
:11:
ّبه نظرم به خود تم مربوط میشه
میتونی با theme creator اصلاحش کنی
g.reza23
27-10-2008, 16:06
سلام دوستان
من یه مشکل دارم با p990i اونم الارمشه (alarm)که صداش خیلی کمه چیکار کنم
تقویت صدا م کردم ولی درست نشد ؟
کمک کنید
vahid_civil
27-10-2008, 16:51
سلام دوستان
کمک کنید
از برنامه زنگ ساعت استفاده کن. ببین بهتر نمیشه.
هر چند به نظرم یا شما خوابت سنگینه یا آهنگی که میزاری صداش ضعیفه!:31:
:8:
nakhordemast
27-10-2008, 20:55
سلام دوستان
کمک کنید
یه موزیک پر سر و صدا و با ولم بالا بزار روش
/
میتونی گوشیتو بزاری روی مود پاشش آب که خواب رو از کله ات بپرونه... لا مصب 990 چقدر امکانات داره و ما نمیدونستیم:31:
سلام دوستان
کمک کنید
اگه شما تقويت صدا رو انجام دادي آلارم گوشيت هم بايد صداش بيشتر شده باشه ، يه پك صداي ديگه بريز و امتحان كن
میتونی گوشیتو بزاری روی مود پاشش آب که خواب رو از کله ات بپرونه..
اين ديگه چه جوور مديه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه كم از گوشي جديدت بگو ، كدوم بهتره ؟
vahid_civil
28-10-2008, 04:00
اين ديگه چه جوور مديه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب معلومه. نو که میاد به بازار کهنه میشه دل آزار !
g.reza23
28-10-2008, 10:02
سلام
نه مشکل من اینه که صدای زنگم روی روند صعودی یعنی کم کم صداش زیاد میشه ولی نمی تونم اینو از کجا عوض کنم راستی هک 2 دقیقه رو هم انجام دادام همون که زمان آلارمو زیاد میکنه .
آقا لطفا یکی به ما بگه چطور مشه فهمید که گوشی آخرین فریمور هست یا نه .:19:
آقا لطفا یکی به ما بگه چطور مشه فهمید که گوشی آخرین فریمور هست یا نه .:19:
فريمور گوشيتو اينجا بزار دوستان بهت ميگن كه آخرين فريمور هست يا نه
مثلا مال گوشي من R9GA001
hamid00009
28-10-2008, 17:47
دوستان یه سر به اینجا بزنید
nakhordemast
29-10-2008, 00:31
خب معلومه. نو که میاد به بازار کهنه میشه دل آزار !
نه بابا اینجورام نیست خیلی دلم واسه 990 تنگ شده گاهی وقتا میگم بیارتش ببینمش...
انگار بچه های طلاغ///طلاق///:31:
خوب معلومه که گ700 از همه نظر هم طراحی هم سیستم عامل هم رابط کاربری هم امکانات جدید بهتره
فقط یه مورد لنگ میزنه... سایز ال سی دی
اگر قبلش پ1 یا و960 دستم بود اینطوری حساس نمیشدم. لا مصب پ990 صفحه اش خیلی وسیییییعه بد عادت کرده بودیم/ روش میشد اسکیت کنی. ولی با گ700 باید با عصا راه بری...:13:
مثلا مال گوشي من R9GA001
خوب شما از کجا فریم ور های جدید رو چک میکنی.
لینکشو بده بهتره...
vahid_civil
29-10-2008, 00:38
نه بابا اینجورام نیست خیلی دلم واسه 990 تنگ شده گاهی وقتا میگم بیارتش ببینمش...
انگار بچه های طلاغ///طلاق///:31:
خوب معلومه که گ700 از همه نظر هم طراحی هم سیستم عامل هم رابط کاربری هم امکانات جدید بهتره
فقط یه مورد لنگ میزنه... سایز ال سی دی
اگر قبلش پ1 یا و960 دستم بود اینطوری حساس نمیشدم. لا مصب پ990 صفحه اش خیلی وسیییییعه بد عادت کرده بودیم/ روش میشد اسکیت کنی. ولی با گ700 باید با عصا راه بری...:13:
لینکشو بده بهتره...
ببین این کوچکتر شدن ال سی دی و منو ها . همونطور که قبلا گفتی باعث اذیت نمیشه ؟
آخه اگه آیکونا کوچیک شدن چطوری با دست ( لمسی ) باهاش کار میکنی؟
مثلا مال گوشي من R9GA001
pda :R4B03
phone:R9EC001
ممنون
pda :R4B03
phone:R9EC001
ممنون
اخرين فريمور اينه :
لینکشو بده بهتره...
من گوشيم آخرين فريمور هستش ، سوني اريكسون خيلي دير به دير اقدام به گذاشتن آپديت ميكنه . اوايل كه مجاني نيست و براي عضو هاي سايتشه بعد از 2 يا 3 ماه براي همه ميزاره
nakhordemast
30-10-2008, 14:37
من گوشيم آخرين فريمور هستش ، سوني اريكسون خيلي دير به دير اقدام به گذاشتن آپديت ميكنه . اوايل كه مجاني نيست و براي عضو هاي سايتشه بعد از 2 يا 3 ماه براي همه ميزاره
خوب آخرین فریم ور گ700 چیه؟
مال من:
cda: 1207-5730 r3a
nakhordemast
30-10-2008, 14:44
ببین این کوچکتر شدن ال سی دی و منو ها . همونطور که قبلا گفتی باعث اذیت نمیشه ؟
آخه اگه آیکونا کوچیک شدن چطوری با دست ( لمسی ) باهاش کار میکنی؟
نه چون تاچش دقیق تر عمل میکنه حتی منو ها و دکمه های کوچیک تر رو راحت تر میشه با انگشت فشار داد.
توی 990 برای دقیق عمل کردن باید یه چیز نوک تیز ( قلم) فشار وارد کنه ولی توی سری جی انگشت هم دقیق عمل میکنه.
واسه من که چشمام ضعیفه ال سی بزرگتر بهر بود.:31:
من دیشب آپدیت کردم
P990i
این آخرین فریمور باید باشه دیگه ؟
راستی بعد از آپدیت P990i دو تا گزینه اضافه شده:18:
توو کنترل پنل و قسمت دیوایس یه گزینه ی transitions اضافه شده که on و off داره
چی هستش ؟
یه گزینه ی دیگه هم توو کنتر پنل و قسمت other اضافه شده به نام payment transactions
اینم نمیدونم چیه ؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
vahid_civil
30-10-2008, 19:18
transitions که قبلا هم بود.
اگه on باشه منوها و ... آیکنشون گرافیکی باز میشه ولی سرعت رو پایین میاره.
اکثرا توصیه میکنن تا off باشه
جدی میگی ؟
من مطمئنم این گزینه رو نداشتم ... فکر کنم فریمور قبلیم با 1100 یکی بوده :دی
vahid_civil
31-10-2008, 01:06
فکر کنم آپدیت جدیدا اینو نداشته باشن.
من خیلی وقته آپدیت نکردم.
تقریبا هیچ وقت !
nakhordemast
31-10-2008, 02:48
راستی بعد از آپدیت P990i دو تا گزینه اضافه شده:18:
توو کنترل پنل و قسمت دیوایس یه گزینه ی transitions اضافه شده که on و off داره
چی هستش ؟
یه گزینه ی دیگه هم توو کنتر پنل و قسمت other اضافه شده به نام payment transactions
اینم نمیدونم چیه ؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
اون transitions که خیلی وخته هستش . من گوشیی دیدم که نداشته باشه ولی فریمورش خیلی قدیمی بوده...
Phone Lock دیفالت p990 مگه 0000 نیست ؟
هر چی میخوام عوضش کنم میگه اشتباهه !!
چیکار کنم ؟
vahid_civil
01-11-2008, 21:14
مطمئنی کسی واسه اذیتت عوضش نکرده ؟
از این کارا زیاد میکننا !
نمیدونم قضیه چی بود ولی با یه برنامه و به کمک کامپیوتر تونستم phone lock رو پیدا کنم ... اگه خواستین بگید روششو بگم
nakhordemast
02-11-2008, 00:09
نمیدونم قضیه چی بود ولی با یه برنامه و به کمک کامپیوتر تونستم phone lock رو پیدا کنم ... اگه خواستین بگید روششو بگم
ممنون لطف میکنی آموزش کاملشو بزاری بالاخره دونستن خیلی چیزا بهتر از ندونستنشونه...:46:
برای دونستن phone lock اول این برنامه رو دان کنید :
برنامه رو اجرا کنید
مصابق شکل زیر تیک smartphone connect رو بزنید
حالا گوشی رو خاموش کنید ، دکمه ی C رو نگه دارید و کابل رو به گوشی وصل کنید ( همونکاری که موقع آپدیت میکنید )
وقتی پیام ready for operation در سمت چپ ظاهر شد ، دکمه ی C رو رها کنید
حالا میتونید در اطلاعاتی که سمت چپ نوشته ، phone lock رو پیدا کنید . ( مثلا توو این مثال فون لاک 02544888 هست )
البته این برنامه برای تغییر دادن ظاهری CDA هست که به ما اجازه میده حتی وقتی آخرین فریمور رو داریم بتونیم آپدیت کنیم ولی میشه تا این مرحله ش اومد تا بشه فون لاک رو پیدا کرد و بعدشم close رو بزنیم و تمام .
merlin001
03-11-2008, 09:27
سلام دوستان. یه مشکلی برام پیش اومده که واقعا خسته کننده هست
من یه بار خواستم صبح زود بیدار بشم و زنگ گوشیم رو گذاشتم ساعت هفت حدود یه ماه از اون تاریخ میگذره و با این که غیر فعالش کردم هر روز صبح آلارمش شروع به سر و صدا میکنه. لازم به ذکره که صدای آلارمش خیلی کمه. در کل هر وقت فقط یه بار الارمش رو واسه یه یه ساعت ست کنم دیگه واسه همیشه تو اون ساعت میزنگه. حالا کسی میدونه چاره چیه؟
shahshahani
03-11-2008, 10:58
از تنظيمات volume صداي آلارم رو ببند.
موفق باشي.
مموري 2 مي خوام بگيرم ، چه رنگيش خوبه ؟
آبي يه مشكي ؟
قيمتش چنده ؟
saeedeshghi2008
03-11-2008, 16:30
سان دیسک آبی گرفتم 12 تومان !
البته 2 ماهی میشه!
merlin001
03-11-2008, 23:57
از تنظيمات volume صداي آلارم رو ببند.
موفق باشي.
راه حل دیگه ای نداره که هی اخطار نده و دست برداره؟:41::41::41:
من یه بار خواستم صبح زود بیدار بشم و زنگ گوشیم رو گذاشتم ساعت هفت حدود یه ماه از اون تاریخ میگذره و با این که غیر فعالش کردم هر روز صبح آلارمش شروع به سر و صدا میکنه. لازم به ذکره که صدای آلارمش خیلی کمه. در کل هر وقت فقط یه بار الارمش رو واسه یه یه ساعت ست کنم دیگه واسه همیشه تو اون ساعت میزنگه. حالا کسی میدونه چاره چیه؟
تو قسمت تنظيمات آلارم ( set alarm ) تو قسمت when گزينه daily رو انتخاب كن
Captain_Nemo
04-11-2008, 23:06
چطور ميشه Homepage برنامه وب گوشی رو تغيير داد؟
از وقتی gprs همراه اول رو تو گوشی راه انداختم. صفحه اول شده MCI.
ممنون ميشم راهنمائيم کنید.
vahid_civil
04-11-2008, 23:14
اینترنتش چجوریه ؟ راحت کار میکنه با 990 ؟
Ultimator
05-11-2008, 01:06
هیچ راهی جز مستر ریست نداره
-------
راستی ترانسیشن رو منم ندارم !!
shahshahani
05-11-2008, 08:59
سلام
اگه اون هك دكمه هاي اضافي براي وب رو انجام دادي برو توي قسمت favorite (همون ستاره گزينه آخر از سمت چپ) ، احتمالا اولين گزينه شده همون صفحه اول MCI
شما اونو پاك كن تا sony ericsson homepage بياد اول.
اگه اون هك رو انجام ندادي هم مشكلي نيست برو از تو منو favorite رو پيدا كن.
براي ما ايرانسلي ها هم اول ميرفت تو سايت ويترين.
موفق باشي.
shahshahani
05-11-2008, 09:01
راستی ترانسیشن رو منم ندارم !!
شما آپديت كردي گوشيت رو؟
چون اين گزينه بعد از آپديت مياد رو گوشي.
موفق باشي.
nakhordemast
05-11-2008, 15:00
مگه همراه اول اینترنت داره؟ چجوری منم میخام...:20:
Captain_Nemo
06-11-2008, 18:15
سلام
اگه اون هك دكمه هاي اضافي براي وب رو انجام دادي برو توي قسمت favorite (همون ستاره گزينه آخر از سمت چپ) ، احتمالا اولين گزينه شده همون صفحه اول MCI
شما اونو پاك كن تا sony ericsson homepage بياد اول.
اگه اون هك رو انجام ندادي هم مشكلي نيست برو از تو منو favorite رو پيدا كن.
براي ما ايرانسلي ها هم اول ميرفت تو سايت ويترين.
موفق باشي.
ممنون از راهنمائیت
مگه همراه اول اینترنت داره؟ چجوری منم میخام...
زودتر برو تو سایت MCI.IR ثبت نام کن ... البته اینترنتش چنگی به دل نمی زنه ها ...
sina_raha
06-11-2008, 18:19
سلام به همه ی دوستان و بزرگواران.
من با یک مشکل بزرگ در گوشیم مواجه شدم...من یک p990 سونی اریکسون دارم که از چند روز پیش خود به خود خاموش می شود و ریسیت میکند و بعد از چند ساعت شانسی روشن می شود!!!!!!!!!!
نه برنامه ای روی ان نصب کردم که این طوری بشه و نه اپدیتش کردم...خود به خود این جوری شد!!!
در ضمن وقتی فلش هم میخواد بشه تا 50% میره ولی 100% نمیشه... کمکم کنید.
ممنون
shahshahani
08-11-2008, 11:47
سلام به همه ی دوستان و بزرگواران.
من با یک مشکل بزرگ در گوشیم مواجه شدم...من یک p990 سونی اریکسون دارم که از چند روز پیش خود به خود خاموش می شود و ریسیت میکند و بعد از چند ساعت شانسی روشن می شود!!!!!!!!!!
نه برنامه ای روی ان نصب کردم که این طوری بشه و نه اپدیتش کردم...خود به خود این جوری شد!!!
در ضمن وقتی فلش هم میخواد بشه تا 50% میره ولی 100% نمیشه... کمکم کنید.
ممنون
چاره کارت آپدیت هست عزیز...
اگه برنامه نصب نکردی مشکل یا مال اشتباه تو هک کردن هست یا ویروسی چیزی از طریق بلوتوث گرفتی.
موفق باشی.
sina_raha
08-11-2008, 12:10
خیلی ممنون "shahshahani" عزیز.
ولی اپدیت هم کردم، بازم درست نشد..امروز هم دادم به یک نفر متخصص که بتونه فلشش کنه، تنوست فلشش کنه، ولی بازم درست نشد...میگن مشکل سخت افزاری داره!!!!!!!!!!!
خدا میدونه چه بلایی سر موبایل نازنینم اومده.
خیلی ممنون "shahshahani" عزیز.
ولی اپدیت هم کردم، بازم درست نشد..امروز هم دادم به یک نفر متخصص که بتونه فلشش کنه، تنوست فلشش کنه، ولی بازم درست نشد...میگن مشکل سخت افزاری داره!!!!!!!!!!!
خدا میدونه چه بلایی سر موبایل نازنینم اومده.
مشكل سخت افزاري الكي نيست ،حتما يه قطعه اي رو بايد عوض كنند . از الن با گوشيت خداحافظي كن :31:
خدا كنه كارت زودتر راه بيوفته
میشه balck list برای گوشی تعریف کرد؟ در حال حاضر شما میتونین کسایی که میخواهین تماس برقرار شه در لیست قرار میدیم در حالی که من میخواهم مثلا 2 یا 3 نفر فقط تماس گرفتن تماس برقرار نشه ایا راه حلی هست؟
vahid_civil
09-11-2008, 16:10
برنامش هست. من امتحان نکردم
میشه balck list برای گوشی تعریف کرد؟ در حال حاضر شما میتونین کسایی که میخواهین تماس برقرار شه در لیست قرار میدیم در حالی که من میخواهم مثلا 2 یا 3 نفر فقط تماس گرفتن تماس برقرار نشه ایا راه حلی هست؟
كساني رو كه ميخواي باهاشون تماس برقرار بشه به اين ميگن white list
و كساني هم كه نمي خواي از طرفشون تماس داشته باشي ميگن black list
چند تا برنامه هستند براي اين كار ولي من برنامه advanced call manager رو پيشنهاد ميكنم ( نياز به ساين داره)
یه سؤاله نسبتاً تکراری. گشتم تو تاپیک، جوابی پیدا نکردم.
من قبل از اینکه گوشیم رو آپدیت کنم، یه چیزایی که واسه اینترنت بود رو از رو گوشیم پاک کردم، چون واسم کاربردی نداشتن. اما الآن ایرانسل دارم و میخوام از اینترنتش استفاده کنم.
تنضیمات اینترنت ایرانسل رو هم انجام دادم..
سؤال من :
با آپدیت کردن، اون برنامه ای که نمیدونم چی بود برمیگرده یا باید خودم دستی پیدا و نصبش کنم ؟
من حتی مکان هایی که اینترنت وایرلس هم هست، نمیتونم به اینترنت وصل شم.
یه راهنمایی میکنید ؟
اگه جواب این سؤال هم جایی گفته شده، ممنون میشم آدرس اون پست یا صفحه رو بهم بدید..
یه سؤاله نسبتاً تکراری. گشتم تو تاپیک، جوابی پیدا نکردم.
من قبل از اینکه گوشیم رو آپدیت کنم، یه چیزایی که واسه اینترنت بود رو از رو گوشیم پاک کردم، چون واسم کاربردی نداشتن. اما الآن ایرانسل دارم و میخوام از اینترنتش استفاده کنم.
تنضیمات اینترنت ایرانسل رو هم انجام دادم..
سؤال من :
با آپدیت کردن، اون برنامه ای که نمیدونم چی بود برمیگرده یا باید خودم دستی پیدا و نصبش کنم ؟
من حتی مکان هایی که اینترنت وایرلس هم هست، نمیتونم به اینترنت وصل شم.
یه راهنمایی میکنید ؟
اگه جواب این سؤال هم جایی گفته شده، ممنون میشم آدرس اون پست یا صفحه رو بهم بدید..
سلام عماد جان !
چه عجب ياد ما كردي ؟ گوشي خودته ؟
در جواب سوالت بايد بگم كه اگه آپديت كني همه چيز مثل روز اولش ميشه البته با يه سري مزايا ( مثل حل شدن يه سري از مشكلات جزئي و افزايش سرعت )
بهت پيشنهاد مي كنم هر چه سري تر آپديت كن گوشيتو
اگه بازم سوالي داشتي همين جا بپرس ... طريقه آپديت كردن رو بلدي ؟
سلام امیر..
آره، گوشی خودمه..
آپدیت کردم. چند وقت پیش. اما بعد آپدیت هم نتونستم با اینترنت گوشیم کار کنم..
به غیر از تنظیمات ایرانسل، خود گوشی هم تنظیمات خاصی باید بشه ؟
همونطور که گفتم با وایرلس هم نمیتونم با اینترنت کار کنم. تنظیمات خاصی داره ؟ کار خاصی باید انجام بدم ؟
جایی تو این تاپیک آموزش کامل کار با اینترنت واسه گوشی P990 نیست ؟ آخه من گشتم، نتونستم پیدا کنم..
سلام امیر..
آره، گوشی خودمه..
همونطور که گفتم با وایرلس هم نمیتونم با اینترنت کار کنم. تنظیمات خاصی داره ؟ کار خاصی باید انجام بدم ؟
جایی تو این تاپیک آموزش کامل کار با اینترنت واسه گوشی P990 نیست ؟ آخه من گشتم، نتونستم پیدا کنم..
من خودم كه هنوز نفهميدم چه جوري بايد با اين وايرلس كار كنم ولي با اينترنت ايرانسل هيچ مشكلي ندارم و خيلي راحت كانكت ميشه و تنظيمات خاصي نداره
g.reza23
10-11-2008, 15:34
کمک کمک
من به مشکل بزرگی خوردم
داستان از اینجا شروع شد که من مد تغییر انیمیشن استارت آپ ریختم ولی حالا گوشی خاموش روشن میشه
خواهش میکنم کمک کنید
کمک کمک
من به مشکل بزرگی خوردم
داستان از اینجا شروع شد که من مد تغییر انیمیشن استارت آپ ریختم ولی حالا گوشی خاموش روشن میشه
خواهش میکنم کمک کنید
گوشيت تا كجا بالا مياد ؟ تا صفحه انتخاب حالت phone mode و flight mode مياد يا نه ؟
ببين ميتوني فرمت اينترنال كني ؟
shahshahani
11-11-2008, 12:15
سلام امیر..
آره، گوشی خودمه..
سلام
تا اونجايي كه ما ميدونيم اين بنده خدا اسمش سامان هست.الله اعلم......:27:
براي استفاده از اينترنت ايرانسل فقط تو قسمت اينترنت اكانت برو و يك ديتا كانكشن جديد بساز و اسمش رو هر چي خواستي بزار.فقط اكسس پوينت رو بزار mtnirancell
همين تموم شد.حالا شما ميتوني از اينترنت ايرانسل استفاده كني.البته فكر كنم اگه سيمكارتت ثبت نام شده باشه جواب بده.
براي استفاده از وايرلس شما بايد يه جايي داشته باشي كه اينترنت رو با وايرلس خيرات ميكنن مثل:دانشگاه ها اگه دانشجويي...... يا مجتمع پايتخت اگه تهران هستي....... يا......
و يا اگه تو شركتي جايي كار ميكني كه به كارمنداش اكانت وايرلس ميده بايد بري يوزرنيم پسوورد بگيري. از اينترنت لپتاپ هم ميتوني با وايرلس تو گوشي استفاده كني.
اگه دقيقتر بگي ميتونم مفصل كمكت كنم.چون خودمم پاي ثابت استفاده از وايرلسم.:20:
موفق باشي.
Ultimator
11-11-2008, 12:54
برای وایر لس فکر کنم وی پی ان هم باید ساخت ! با لپ تاپ که اینطوریه با گوشیم رو تست نکردم
سلام
تا اونجايي كه ما ميدونيم اين بنده خدا اسمش سامان هست.الله اعلم......:27:
و يا اگه تو شركتي جايي كار ميكني كه به كارمنداش اكانت وايرلس ميده بايد بري يوزرنيم پسوورد بگيري. از اينترنت لپتاپ هم ميتوني با وايرلس تو گوشي استفاده كني.
اگه دقيقتر بگي ميتونم مفصل كمكت كنم.چون خودمم پاي ثابت استفاده از وايرلسم.:20:
موفق باشي.
مجيد جان شما چي كار داري به اسم من ، شما كار خلق الله رو را بنداز :31:
در ضمن اگه يه توضيح كامل براي استفاده از وايرلس بدي اولين نفر من دعات ميكنم:46:
sina_raha
12-11-2008, 14:51
بازم سلام.
ممنون امیر جان.
بالاخره مشکلش مشخص شد...سی پی یو مرکزی( ساندیچی) موبایلم سوخته...
دادم برایم عوض کنن، شاید بتونن عوض بکنن...شاید هم نه؟
براي استفاده از اينترنت ايرانسل فقط تو قسمت اينترنت اكانت برو و يك ديتا كانكشن جديد بساز و اسمش رو هر چي خواستي بزار.فقط اكسس پوينت رو بزار mtnirancell
همين تموم شد.حالا شما ميتوني از اينترنت ايرانسل استفاده كني.البته فكر كنم اگه سيمكارتت ثبت نام شده باشه جواب بده.
واسه استفاده از اینترنت، باید برم تو قسمت Multimedia و از اونجا گزینه Web رو انتخاب کنم. درسته ؟
بعد انتخاب این گزینه، این ارور رو میده :
"No Internet accounts have been set up. Set up an account in Control pwnel"
با این سیم کارت رو گوشی های دیگه اینترنتش کار میکرده، ولی من نتونستم باهاش رو چوشی خودم به اینترنت وصل بشم. نمیدونم اشکال کارم از کجاست..
shahshahani
18-11-2008, 09:06
واسه استفاده از اینترنت، باید برم تو قسمت Multimedia و از اونجا گزینه Web رو انتخاب کنم. درسته ؟
بعد انتخاب این گزینه، این ارور رو میده :
با این سیم کارت رو گوشی های دیگه اینترنتش کار میکرده، ولی من نتونستم باهاش رو چوشی خودم به اینترنت وصل بشم. نمیدونم اشکال کارم از کجاست..
بابا شما آخرشي.....:31:
شما اول بايد از تو كنترل پنل يه ديتا كانكشن بسازي بعد بري تو وب.مثل كامپيوتر...:27:
شما از استارت منو سمت چپ پايين از قسمت كانكشن گزينه منيجر رو انتخاب كن.
بعد از منو بالاي صفحه ستينگ و بعد اينترنت اكانت رو انتخاب كن.
بعد دوباره از منو بالاي صفحه گزينه نيو اكانت و بعد ديتا رو انتخاب كن.
قسمت اول كه اسمش هست رو هرچي دلت خواست بزار.
تو قسمت دوم كه آدرس هست بنويس: mtnirancell
حالا گزينه سيو رو بزن و اگه پرسيد كه ميخواي اضافه بشه yes بزن.
تموم شد حالا شما ميتوني بري اينترنت.
موفق باشي.:10:
مجيد قرار بود آموزش كانكت شدن رو از طريق وايرلس بزاري ، چي شد ؟
آموزشش ساخت كانكشنشو بزار
vahidsport
18-11-2008, 17:24
سلام به همه
من چند تا سوال داشتم
1) شارژ اصلی 990 چند میلی امپری هست 700 یا 450 میلی امپری؟
2) چند روز میتونه شارژ نگه داره 990؟
3) شارژه من 450 میلی امپری هست و تو بهترین حالت 1 روز شارژ نگه میداره می خواستم بدونم باطریم مشکل داره یا گوشی؟
nakhordemast
18-11-2008, 20:28
سلام به همه
من چند تا سوال داشتم
1) شارژ اصلی 990 چند میلی امپری هست 700 یا 450 میلی امپری؟
2) چند روز میتونه شارژ نگه داره 990؟
3) شارژه من 450 میلی امپری هست و تو بهترین حالت 1 روز شارژ نگه میداره می خواستم بدونم باطریم مشکل داره یا گوشی؟
1- باطریش 950 هست - شارژر من 750 بود . انگار باید همین قدر باشه 450 مناسب نیست.
2- دو روز به طور متوسط یعنی باید شب شارژ میکردم وگرنه روز سوم دیگه خاموش بود...
3- نه باطری نه گوشی... شارژرت استاندارد نیست... ( البته اگر تا حالا باطریتو به گ* نداده باشه) :دی
:10:
شما اول بايد از تو كنترل پنل يه ديتا كانكشن بسازي بعد بري تو وب.مثل كامپيوتر...
خوب اینو هر کسی میدونه. ولی بابت آموزشت ممنون. آخه چند تا نکته رو جا گذاشته بودم..
کارهایی رو که گفتی، مو به مو و دقیق انجام دادم ولی باز همون ارور رو میده !
من تو Internet accounts گوشیم اینارو دارم :
Ad-Hoc Bluetooth PAN
DefaultWIFIAccount
Emad که طبق گفته های خودت ساختم
Irancell-GPRS که با توجه به تنظیمات اینترنتی که ایرانسل از طریق اس ام اس میفرسته ساخته شده.
داشتن دوتا کانکشن با یه ویژگی تو Internet accounts مشکلی ایجاد نمیکنه ؟
با توضیحاتی که دادی، دیگه نیازی نیست تنضیمات رو ایرانسل واسم اس ام اس کنه ؟
راستی، ممنون که پیگیر مشکلم هستی و جواب سؤالهام رو میدی.. :11:
shahshahani
19-11-2008, 11:35
خوب اینو هر کسی میدونه. ولی بابت آموزشت ممنون. آخه چند تا نکته رو جا گذاشته بودم..
کارهایی رو که گفتی، مو به مو و دقیق انجام دادم ولی باز همون ارور رو میده !
من تو Internet accounts گوشیم اینارو دارم :
Ad-Hoc Bluetooth PAN
DefaultWIFIAccount
Emad که طبق گفته های خودت ساختم
Irancell-GPRS که با توجه به تنظیمات اینترنتی که ایرانسل از طریق اس ام اس میفرسته ساخته شده.
راستی، ممنون که پیگیر مشکلم هستی و جواب سؤالهام رو میدی.. :11:
سلام
از اينكه شما رو كمي ....... فرض كردم عذر ميخوام.
شما اگه تنظيمات رو از اس ام اس گرفتي ديگه نبايد مشكل داشته باشي.
اين كار رو هم بكن اگه جواب نداد ديگه من نميدونم بايد چي كار كرد:
تو همون اينترنت اكانت از تب گروپ روي اينترنت كليك كن و همه گزينه ها رو تيك بزن.بعد برو ببين جواب ميده يا نه؟
يه بار هم بعد از اينكه كانكشن ها رو درست كردي اول رياستارت كن بعد برو تو وب ببين ميره يا نه.
موفق باشي.
shahshahani
19-11-2008, 11:47
مجيد قرار بود آموزش كانكت شدن رو از طريق وايرلس بزاري ، چي شد ؟
آموزشش ساخت كانكشنشو بزار
بسم الله الرحمن الرحيم....
براي ساختن كانكشن وايرلس شما از منو استارت (گوشه پايين سمت چپ) گزينه كانكشن و بعد وايرلس رو انتخاب ميكني.
بعد از منوي بالا گزينه اول رو تيك ميزني تا وايرلس فعال بشه.
بعد دكمه اسكن رو ميزني تا بگرده ببينه چيزي پيدا ميشه يا نه؟
اگه چيزي پيدا نشد كه كار تمومه و شما نميتونيد از وايرلس استفاده كنين.:31:
اگه پيدا شد بستگي داره كه كنارش قفل كشيده باشه يا نكشيده باشه....
اگه كنارش قفل نكشيده باشه شما دكمه كنار اسكن(كه دو تا فلش رو برو هم هست) رو ميزني تا كانكت بشه.
در حين كانكت شدن خودكار كانكشن ساخته ميشه و شما با چند بار yes زدن ميتونيد به وب وصل شيد.اسمش هم ميشه هموني كه عماد خان نوشته يعني:DefaultWIFIAccount
اگه قفل داشته باشه در حين ساختن اتوماتيك كانكشن گير ميكنه و از شما يوزرنيم و پسوورد ميخواد.شما بايد پوزر نيم و پسوورد رو از متصدي ارائه دهنده وايرلس بگيرين(مثلا مسئول سايت دانشكده يا مسئول سمعي بصري شركتتون يا ... )
اينا همه براي استفاده از اينترنت بود كه توسط يك مركز ارائه دهنده وايرلس ارائه ميشه.شما ميتونيد از اينترنت رايانه هم تو گوشي از طريق وايرلس استفاده كنين.به درد اونايي ميخوره كه adsl و لپتاپ دارن.تنظيمات اون يكم فرق فوكوله كه الان يادم نيست.بايد از يه بنده خدايي بپرسم.
موفق باشيد.
عماد جان شما تنظيمات رو از ايرانسل بگير ، وقتي مي خواي كانكت بشي بهت ميگه از طريق كدوم كانكشن ميخواي كانكت بشي ، همين ايرانسل رو انتخاب كن ، ببين حل نميشه ؟
در ضمن مرورگر گوشيت رو هم يه چك بكن ببين پ*روكسي چيزي نزدي توش ؟
شما ميتونيد از اينترنت رايانه هم تو گوشي از طريق وايرلس استفاده كنين.به درد اونايي ميخوره كه adsl و لپتاپ دارن.تنظيمات اون يكم فرق فوكوله كه الان يادم نيست
مجيد جان يه استعلام بگير ببين كانكشن ad-hoc رو وقتي ميسازي ميتوني هم لپتاپ و هم گوشي هر دو به وسيله وايرلس كانكت باشه ؟ چون من شنيدم فقط گوشي ميتونه كانكت باشه و لپتاپ اينترنتشو ميده به گوشي
vahidsport
19-11-2008, 15:33
1- باطریش 950 هست - شارژر من 750 بود . انگار باید همین قدر باشه 450 مناسب نیست.
2- دو روز به طور متوسط یعنی باید شب شارژ میکردم وگرنه روز سوم دیگه خاموش بود...
3- نه باطری نه گوشی... شارژرت استاندارد نیست... ( البته اگر تا حالا باطریتو به گ* نداده باشه) :دی
:10:
پس من اگه با شارژره 700 میلی شارژ کنم بهتره اخه یه بنده خدایی بهم گفت که اگه با 700 میلی شارژ کنه باطری داغون میشه ولی من دیروز شارژه یه 990 رو دیدم که 700میلی بود شک کردم و این سوال رو پرسیدم
Eureka204
20-11-2008, 23:31
سلام به همگی
من یه مشکل پیدا کردم با گوشیم.
عکسایی که باهاش میندازم خراب هستند یعنی نشونشون نمیده و آیکنشونم شده یه کاغذ پاره.
به نظرتون با هک پروفایل دوربین درست میشه؟ تاثیری داره؟
ممنون از توجهتون
nakhordemast
21-11-2008, 02:13
سلام به همگی
من یه مشکل پیدا کردم با گوشیم.
عکسایی که باهاش میندازم خراب هستند یعنی نشونشون نمیده و آیکنشونم شده یه کاغذ پاره.
به نظرتون با هک پروفایل دوربین درست میشه؟ تاثیری داره؟
ممنون از توجهتون
احتمال زیاد مموری شما مورد پیدا کرده سعی کن با یه مموری دیگه تست کنی یا اینکه مسیر ذخیره شدن عکسها رو از مموری کارت منتقل کن به مموری گوشی مجددا تست . 99 درصد به جواب میرسی.:10:
nakhordemast
21-11-2008, 02:15
پس من اگه با شارژره 700 میلی شارژ کنم بهتره اخه یه بنده خدایی بهم گفت که اگه با 700 میلی شارژ کنه باطری داغون میشه ولی من دیروز شارژه یه 990 رو دیدم که 700میلی بود شک کردم و این سوال رو پرسیدم
اصلا شارژر اصلی باید میلی آمپرش 700 باشه مال جی700 منم که باطریش با 990 یکیه شارژرم 700 هست
تو پست بالایی گفتم 750 اشتب شد حواسم نبود همون 700ئه . اگر به فروشنده دسترسی داری برو شارژز 400 رو با نمام قدرت بکوب تو سرش:31:
arash_jipsy
21-11-2008, 23:56
باعرض پوزش براي p990iچه بايد كرد(براي فارسي ساز كرن)
shahshahani
22-11-2008, 09:55
چون من شنيدم فقط گوشي ميتونه كانكت باشه و لپتاپ اينترنتشو ميده به گوشي
درست شنیدی.....:27:
اما منظورت رو از اینکه هر دوشون میتونن کانکت باشن یا یکیشون نگرفتم.
موفق باشی
nakhordemast
22-11-2008, 19:04
باعرض پوزش براي p990iچه بايد كرد(براي فارسي ساز كرن)
اگر بخوای فقط فارسی بخونی با ریختم فونت فارسی روی مموری درست میشه
اما اگه بخای کیبرد فارسی داشته باشی به تاپیک هک یو آی کیو سر برن
اگر بخای منوهات فارسی بشه بهتره بی خیال شی که ارزش دردسرشو نداره و درست هم جواب نمیده
درضمن خوش اومدی رفیق
:40:
sam_sami_2000
22-11-2008, 19:59
دوستان سوال داشتم اینکه این p990 ها master password داره ؟ یعنی یه پسورد داره که بشه Phone lock رو باز کرد ؟!
دوستان سوال داشتم اینکه این p990 ها master password داره ؟ یعنی یه پسورد داره که بشه phone lock رو باز کرد ؟!
فكر كنم اين مشكل با فلش حل بشه ، كد خاصي نداره ؟
كد گوشيت يادت رفته ؟
درست شنیدی.....:27:
اما منظورت رو از اینکه هر دوشون میتونن کانکت باشن یا یکیشون نگرفتم.
موفق باشی
تو كه انقدر خنگ نبودي مجيد ، از اين واضح تر ؟ :31:
يعني هر دوشون اينترنت دارند يا نه ؟ هر دو مي تونن همزمان از اينترنت استفاده كنند يا نه ؟
بازم بگم ؟....
nakhordemast
22-11-2008, 20:53
فكر كنم اين مشكل با فلش حل بشه ، كد خاصي نداره ؟
كد گوشيت يادت رفته ؟
نه مستر کد ندارن
با برنامه فون ایکس اس میشه. همون اول که گوشی رو وصل میکنی و میشناستش کدشو هو بهت میگه
sam_sami_2000
22-11-2008, 22:03
نه مستر کد ندارن
با برنامه فون ایکس اس میشه. همون اول که گوشی رو وصل میکنی و میشناستش کدشو هو بهت میگه
نه پسورد را فراموش نکرده ام فقط می خواستم بدونم آیا امکان داره گوشی من دسته کسی بیوفته و از همه چی توش با خبر بشن ؟
پس شما میگی که آره امکان داره!
nakhordemast
23-11-2008, 00:59
نه پسورد را فراموش نکرده ام فقط می خواستم بدونم آیا امکان داره گوشی من دسته کسی بیوفته و از همه چی توش با خبر بشن ؟
پس شما میگی که آره امکان داره!
اگر اونقدر حرفه ای باشه که بلد باشه با phone xs فلش کنه آره میتونه.
shahshahani
23-11-2008, 08:38
تو كه انقدر خنگ نبودي مجيد ، از اين واضح تر ؟ :31:
يعني هر دوشون اينترنت دارند يا نه ؟ هر دو مي تونن همزمان از اينترنت استفاده كنند يا نه ؟
بازم بگم ؟....
سلام
چه كنيم زندگي و هزار دردسر و مشغله بالاخره آدمو خنگ ميكنه.....
بله همزمان ميشه هردوشون به اينترنت وصل شن.يعني در واقع لپتاپ اينترنتشو با گوشي شير ميكنه.
خط بعد رو فقط سامان بخونه::5:
از همون بنده خدايي كه ميشناسي بپرسي بهت كامل توضيح ميده.فقط با يه آواتار خوب برو جون بچت.:31:
موفق باشي.
تو همون اينترنت اكانت از تب گروپ روي اينترنت كليك كن و همه گزينه ها رو تيك بزن.بعد برو ببين جواب ميده يا نه؟
تو تب گروپ هیچ چی نیست که من تیک بزنم !
تو اینترنت اکانت دو تب وجود داره :
اکانت
گروپ
درسته ؟
تو تب اکانت، کانکشن هایی که ساختم وجود دارن :
ad-hoc bluetooth pan
defaultwifiaccount
emad که طبق گفته های خودت ساختم
irancell-gprs که با توجه به تنظیمات اینترنتی که ایرانسل از طریق اس ام اس میفرسته ساخته شده.
ولی تو تب گروپ، هیچ چی نیست که من بخوام انتخاب کنم !
sam_sami_2000
23-11-2008, 15:05
اگر اونقدر حرفه ای باشه که بلد باشه با phone xs فلش کنه آره میتونه.
خیلی ممنون :10:
shahshahani
24-11-2008, 11:11
تو تب گروپ هیچ چی نیست که من تیک بزنم !
تو اینترنت اکانت دو تب وجود داره :
اکانت
گروپ
درسته ؟
تو تب اکانت، کانکشن هایی که ساختم وجود دارن :
ولی تو تب گروپ، هیچ چی نیست که من بخوام انتخاب کنم !
يعني چي هيچي نيست؟:18:
بايد يه گزينه اينترنت باشه اونجا كه سه تا عكس كره زمين هم كنارش باشه.
اگه نيست شما از منو بالا گزينه نيو اكانت رو انتخاب كن.
بعد گزينه آخر يعني گروپ اكانت رو انتخاب كن و اسمشو هر چي خواستي بزار.اگه بزاري internet بهتره.
بعد يه بار ديگه اكانت ايرانسل رو بساز و هنگامي كه پرسيد تو كدوم كروپ ذخيره بشه ، اينترنت ( يا هر چيزي كه اسمشو گذاشتي ) انتخاب كن. ببين جواب ميده يا نه؟
موفق باشي.
يعني چي هيچي نيست؟:18:
بايد يه گزينه اينترنت باشه اونجا كه سه تا عكس كره زمين هم كنارش باشه.
اگه نيست شما از منو بالا گزينه نيو اكانت رو انتخاب كن.
بعد گزينه آخر يعني گروپ اكانت رو انتخاب كن و اسمشو هر چي خواستي بزار.اگه بزاري internet بهتره.
بعد يه بار ديگه اكانت ايرانسل رو بساز و هنگامي كه پرسيد تو كدوم كروپ ذخيره بشه ، اينترنت ( يا هر چيزي كه اسمشو گذاشتي ) انتخاب كن. ببين جواب ميده يا نه؟
موفق باشي.
:20:
خوب اینو از اول میگفتی.
ما هم به جمع اینترنتی های موبایل پیوستیم :31:
واقعاً ممنون :11:
پس مشکل من همین بود..
خودم باید دستی این گروپ رو می ساختم یا خودش به صورت پیش فرض این گروپ رو باید میداشت ؟
p30worldtizhosh
24-11-2008, 13:54
با سلام
با هزار زور و زحمت گوشیم رو آپدیت کردم
ولی بعد از آپدیت گوشیم رو حالت فیلم برداری فوکوس نداره
از اساتید کسی هست کمکم کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.