PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ P910i-P990

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

popo_p990
16-06-2007, 22:59
آقا جون مادراتون کمک کنید من در پشت گوشی رو باز کردم خمش کردم شکست بگین چیکار کنم از کجا بگیرم فوری لطفا!!!!

metapex
16-06-2007, 23:00
سلام metapex عزیزم واسه آپدیت کردن p990i از همون روشی که تو همین تاپیک صفحه 4 پست 36 استفاده کنم با تغییر کرده البته منظورم آدرس ها لینک های موجود در اون پست واسه آپدیت و دانلواد Update Service می گم ؟ اگه چیز خاصی اضافه یا کم شده و یا کاری جدید هم باید انجام بدم راهنماییم کنین ممنون می شم /ضمنا واسه انتی ویروس هم ممنونم فقط لطف کن راهنماییم کن این انتی ویروس فقط برای گوشی هستش یا بطور همزمان هم مموری کارت و هم گوشی رو چک می کنه ؟!/از تمامی دوستان هم با توجه به جواب ندادن نرم افزار های قبلی ای که بابت دریافت و ارسال اس ام اس فارسی تو این تاپیک بوده و موجود نبودن در سایت خود سونی اریکسون اگه نرم افزار جدید و تست شده ای برای این مهم دارند راهنماییم کنن همینطور نرم افزار ی بابت قفل کردن فایلها و دادن رمز شخصی به آنها چون همه نرم افزارهایی که metapex عزیز و دیگر دوستان گلم واسه اس ام اس فارسی و قفل فایلهل تو پست های مختلف گذاشته بودن قبلا گرفتم و کار می کردند ولی الان دیگه متاسفانه همون ها دیگه کار نمی کنند نمی دونم چرا هر روشی رو هم انجام دادم و ولی نشد.... ممنونم / ظاهرا واسه سونی اریکسون ها مخصوصا سری پی هنوز پیغامگیر و منشی تلفنی طراحی نشده در هر حال اگه این رو هم یافتین درجریانم بگذارید ممنون می شم / انشا ا... یتونم جبران کنم این همه پر حرفی و مزاحمت و پور رو گریهام و زحمت ندادن به خودم واسه گشتن و زحمت دادن به شما عزیزان فقط بخاطر کمبود وقتم و حجم زیاد کارم هستش که خودم نمی گردم و مزاحم شما گلهای نازم می شم /وبلاگم هم بروز هستش وقت نمودین ببینید و نظر بدین و معرفی کنین : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام،
اگه برنامه Update Service رو داشته باشی، وقتی بازش میکنی، خودش آپدیت میشه. اما به هر حال این آخرین ورژنه. به نظرم کار کردن باهاش راحتتر شده. فقط وقتی باید گوشیو وصل کنی، دیگه نیازی به درآوردن سیمکارت نیست. هر چی میگه دقیقا بخون.
Update Service Setup 2.7.4.8.2.exe

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در مورد آنتی ویروس، من خودم باهاش کار نکردم، ولی باید توی تنظیماتش، گزینه ای برای شامل کردن مموری کارت در اسکن داشته باشه. موقع اسکن هم اگر مسیری که داره اسکن میکنه، /:D باشه، یعنی مموری کارته.

در مورد سایر برنامه ها، شرمنده ام.

metapex
16-06-2007, 23:01
آقا جون مادراتون کمک کنید من در پشت گوشی رو باز کردم خمش کردم شکست بگین چیکار کنم از کجا بگیرم فوری لطفا!!!!

ببر نمایندگیش، یا برو علاالدین یه در براش بخر.

popo_p990
16-06-2007, 23:03
یعنی پیدا میشه؟

popo_p990
16-06-2007, 23:11
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and Settings\pourya\My Documents\My Pictures\New Folder (2)

metapex
16-06-2007, 23:17
یعنی پیدا میشه؟

خب معلومه که پیدا میشه...:20:

waveblue
16-06-2007, 23:34
سلام ممنون از راهنمایی هاتون metapex

waveblue
16-06-2007, 23:37
بازی سه بعدی بسیار جذاب و دیدنی از سری بازی هایی که فقط بروی UIQ3 قابل نصب هستند.
این بازی جنگی و استراتژیک از جمله بازیهاییست که بزودی شما آنرا در بسیاری از گوشی ها می بینید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خیلی بازی خوبیه :31:

Diego
17-06-2007, 01:52
بهترین مارک مموری واسه p990 چی هست؟ اصل و تقلبی داره؟از کجا بفهمم مموری که میخرم اصله یا نه؟

ariankhan
17-06-2007, 07:56
خوب الان من دارم میرم آپدیت کنم
آقا دعا کنید مشکلی پیش نیاد و الاف نشیم ....نه اینکه ما خیلی مملکتمون رو حساب کتابه یه وقت برق نره و اینا دیگه ....

Silwestern
17-06-2007, 08:56

میتونی یه 990 دیگه بخری و در اونو برداری بزاری رو این یکی:31:

amir_gamer
17-06-2007, 10:19
بازی سه بعدی بسیار جذاب و دیدنی از سری بازی هایی که فقط بروی UIQ3 قابل نصب هستند.
این بازی جنگی و استراتژیک از جمله بازیهاییست که بزودی شما آنرا در بسیاری از گوشی ها می بینید.

خیلی بازی خوبیه :31:

سلام آقا دمت گرم با اون تمی که گذاشتی کلی حال کردم الان این بازی رو هم دانلود میکنم اگه بازم تم با حال داری

بزار داداش

amir_gamer
17-06-2007, 10:28
ولی خداییش اگه میشه آیکن های p990 هم مثل m600 عوض میشد خیلی توپ بود آخه w810 هم وقتی تمشو

عوض میکنی آیکن های منوشم عوض میشه p990 چرا نباید بشه؟!!!!!!!!!!!!! تورو خدا اگه کسی راهی پیدا کرد بگه

shahab07
17-06-2007, 10:36
منم وقتی براش تم عوض می کنم آیکوناش ثابت میمونه

30na
17-06-2007, 10:37
سلام
من چند روز پیش p990 فرانسوی گرفتم
الان توش یه اشکال کوچولو پیدا کردم
وقتی داره آهنگ یا فیلم پخش میکنه یه صدای خش خشی هم همراهش هست - اگه هندز فری بهش وصل باشه بهتر میشه شنید ... جالب اینکه اگه pause هم کنیم پخش رو باز هم صدا میاد و اینبار شفاف تر شنیده میشه ( چون صدای آهنگ و اینهاش قطع شده ! )
شما هم چک کنید ببینید همینطوری هست برای شما ( همرا به هندر فری . یه آهنگ در حال پخش رو pause کنید ببینید صدای اضافی داره پخش میشه ؟ )

من احتمال میدم اشکال از فیرم ور باشه ... نظر شما چیه ؟

ariankhan
17-06-2007, 10:47
شکست خوردم:19:
نشد که نشد میدونی چرا... خودمم نمیدونم:41:
رفتم کافی نت یارو رو دستگاش هیچی نداشتو حالا بهرحال این لینک رو دانلود کردم

این هم دانلود کردم

حجم اولی 24mb ودومی 1.1 mb بود

هر دوتاشون و نصب کردم
بعد که update servis اجرا شد پییغام داد که
Incompatible Macromedia version. Required verision available from [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Application will terminate.

بابا من که فلش رو دانلود و نصب کردم. چیزه دیگه یم لازمه؟؟؟؟؟؟؟
من king هم دارم اگه برنامه ای از روی اونم باید نصب باشه بگید
نکنه باید دسنگاه و ریستارت میکردم؟؟؟؟؟ اما نه پیغامه چی؟؟؟

ariankhan
17-06-2007, 11:27
تو cd های king تو قسمت 3D and animation یه برنامه به اسمه macromedia flash pro 8.0 دارم. اونم لازمه که نصبش کنم؟؟؟؟؟

popo_p990
17-06-2007, 11:28
میتونی یه 990 دیگه بخری و در اونو برداری بزاری رو این یکی:31:

ههههههههههه:2:

ritana
17-06-2007, 13:24

این هم دانلود کردم

هر دوتاشون و نصب کردم
Incompatible Macromedia version. Required verision available from [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Application will terminate.

تنها راهش اينه كه مثل من بروي و براي خانه ات Adsl بگيري

emprator_kochak
17-06-2007, 13:28

ADSL گرفتی چقدر پات تموم شد؟

emprator_kochak
17-06-2007, 13:31

اولاً که چرا خمش کردی؟
دوماً برو نمایندگی یا موبایل فروشیها حتماً پیدا میشه...
سوماً اگه پیدا کردی بگو !

emprator_kochak
17-06-2007, 13:31
سلام:
داشتم یه گشت و گذاری تو اینترنت میزدم که به این نرم افزار برخورد کردم، یه فارسی ساز که حتما بگیریدش و بگید خوبه یا بد، اول عضو سایت بشید بعد دانلود کنید روش کار باهاشم توی یه فایل Word نوشته شده !
حتماً جواب آزمایش رو برام بنویسید .... :10:

کس دیگه ای امتحان نکرد؟؟؟؟؟؟؟؟

Spak
17-06-2007, 14:12
من تازه p990 گرفتم .
به نظره خودم صداش ضعیفه .:41:
شما چی میگید ؟

vahid182
17-06-2007, 14:28
3 تا سوال در مورد P990i
سلام
3 تا سوال در مورد P990i داشتم.
1- چرا توی منوی تنظيمات دوربين 3 تا حافظه وجود داره؟ اما تو قسمت File Manager
بخش مشخصات فضای استفاده شده دو قسمت رم و Phone هست؟
2- برای گوشی P990i رم يک گيگ بهتره يا 2 گيگ؟؟ چه مارکی؟؟
3- رم گوشی P990i با رم گوشي K750 يکيه ؟ اسم اين نوع رم چيه؟
ممنون از کمکتون.

amir_gamer
17-06-2007, 14:31

میشه شرایط و قیمت و وسایلی رو که لازمه رو بگید تا ما هم بگیریم؟

h_mj298
17-06-2007, 14:56
من یه تا سوال داشتم می خواستم یه مموری بگبرم به نظر شما 4 گیگ بگیرم یا 2 گیگ بعد مارکش چی باشه لطفا جواب بدید علی رغم اینکه به پست های قبلی که در این مورد بوده جواب ندادید mer30

emprator_kochak
17-06-2007, 16:07
من یه تا سوال داشتم می خواستم یه مموری بگبرم به نظر شما 4 گیگ بگیرم یا 2 گیگ بعد مارکش چی باشه لطفا جواب بدید علی رغم اینکه به پست های قبلی که در این مورد بوده جواب ندادید mer30

چند گیگش به خودت بستگی داره... مارک سونی با هولوگرام !

emprator_kochak
17-06-2007, 16:08
من تازه p990 گرفتم .
شما چی میگید ؟

مبارک
همشون اینطورن
عروسی که نمیخوای رابندازی!

amirlovely
17-06-2007, 17:09
سلام تو990 من درب بيروني رم رو باز مي كنيم و خود رم رو فشار ميدم از قفل باز ميشه و يك مياد بيرون
بعد مي كشم كه كلا ببيارمش بيرون جلو نمياد ايا من بايد همينطوري بكشمش بيرون يا جاي ديگه قفل داره؟؟
990 تا چند گيگ ساپورت مي كنه؟

ritana
17-06-2007, 17:48
ADSL گرفتی چقدر پات تموم شد؟

يك مودم TP-link خريدم 53 هزار تومان !
حق اشتراكش هم 3 ماه با ماليات و عوارض شد21500 تومان مبلغ 10 هزار تومان هم هزينه تبديل خط تلفني و نصب گرفتند.

رويهم رفته پشيمانم چرا از يكسال قبل اينكار را نكردم . چون سرعت ADSL با ديال آپ اصلا قابل قياس نيست .
در ضمن خط تلفن خانه هم اشغال نميشه كه مزيت بزرگيه .
البته مخابرات مبلغ 3 هزار تومان ماهيانه حق اشتراك خط را هم ميگيرد.
ردر نهايت با سرعت 64 كيلوبايت ماهانه 10 هزار تومان ميشود كه عاليست .

amin-se
17-06-2007, 18:53

این هم دانلود کردم

هر دوتاشون و نصب کردم

منم همین مشکل رو داشتم.رفتم به همون سایتی که توی ارور بود و آخرین ورژن فلش پلیر رو گرفتم.وقتی وارد سایت شدی برو به قسمت Get Flash و این برنامه هم از طریق اینترنت اکسپلورر نصب میشه و اینجوری نیست کهSetup داشته باشه . آخرین ورژنش 9 و خورده اییه ..

من تازه p990 گرفتم .
شما چی میگید ؟

در حد یه اسمارت فون هست . صدای بالای گوشی کاربردی نداره.

سلام تو990 من درب بيروني رم رو باز مي كنيم و خود رم رو فشار ميدم از قفل باز ميشه و يك مياد بيرون
بعد مي كشم كه كلا ببيارمش بيرون جلو نمياد ايا من بايد همينطوري بكشمش بيرون يا جاي ديگه قفل داره؟؟
990 تا چند گيگ ساپورت مي كنه؟

همین طوری در میاد.قفل دیگه ای نداره. فکر کنم تا 8 گیگ ساپورت میکنه ...

amin-se
17-06-2007, 18:57
3 تا سوال در مورد P990i
سلام
بخش مشخصات فضای استفاده شده دو قسمت رم و Phone هست؟
2- برای گوشی P990i رم يک گيگ بهتره يا 2 گيگ؟؟ چه مارکی؟؟
3- رم گوشی P990i با رم گوشي K750 يکيه ؟ اسم اين نوع رم چيه؟
ممنون از کمکتون.

جواب سوال اول رو نمیدونم برای خودم هم سواله !!!

رم دو گیگ بهتره.چون حجمش بیشتره ... :46:

آره یکیه . Memory Stick PRO Duo

ramyar.v
17-06-2007, 18:59
سلام بچه ها
من تازه p990 گرفتم
اما یه مشکلی برام پیش اومده
سایز نوشته های منوهاش بعضی جاها خیلی بزرگتر از روز اول شده و بعضی جاها هم کوچکتر شده
باید چکار کنم؟

amin-se
17-06-2007, 19:09
سلام:
داشتم یه گشت و گذاری تو اینترنت میزدم که به این نرم افزار برخورد کردم، یه فارسی ساز که حتما بگیریدش و بگید خوبه یا بد، اول عضو سایت بشید بعد دانلود کنید روش کار باهاشم توی یه فایل Word نوشته شده !

در حال بررسی ...

amir_gamer
17-06-2007, 19:11
3 تا سوال در مورد P990i
سلام
بخش مشخصات فضای استفاده شده دو قسمت رم و Phone
ممنون از کمکتون.

سلام اونی که تو تنظیمات دوربینه یه کاربردی داره یعنی اینو میگه که اگه مموری استیک در دسترس بود عکس و

فیلم روی اون ذخیره بشه اگرم نبود روی حافظه خود گوشی.اون دو تای دیگه هم که کارشون معلومه.در اصل گزینه

اول هر دو تا مموری رو شامل میشه که مموری استیک در اولویته...اینجوری اگه به هر دلیلی مموری استیک در

دسترس نبود و شما هم در جریان نبودید و میخواستید به سرعت مثلا یه عکس بندازید دیگه بی خود معطل نمیشید

و عکستون رو حافظه خود گوشی ذخیره میشه. به نظر من این یه مزیت خیلی خوب این گوشیه... :40:

shahab07
17-06-2007, 19:18
آقا در پشت p990 چقدر سفته... امروز اومدم بازش کنم یه تیکش شکست... الان جا میره ولی... :(

30na
17-06-2007, 19:21
سلام
من چند روز پیش p990 فرانسوی گرفتم
الان توش یه اشکال کوچولو پیدا کردم
وقتی داره آهنگ یا فیلم پخش میکنه یه صدای خش خشی هم همراهش هست - اگه هندز فری بهش وصل باشه بهتر میشه شنید ... جالب اینکه اگه pause هم کنیم پخش رو باز هم صدا میاد و اینبار شفاف تر شنیده میشه ( چون صدای آهنگ و اینهاش قطع شده ! )
شما هم چک کنید ببینید همینطوری هست برای شما ( همرا به هندر فری . یه آهنگ در حال پخش رو pause کنید ببینید صدای اضافی داره پخش میشه ؟ )
من احتمال میدم اشکال از فیرم ور باشه ... نظر شما چیه ؟

سلام
کسی این مورد رو روی گوشی خودش ( p990i ) تست نکرده هنوز ؟??! ....

Domrul
17-06-2007, 19:24
آقا مموری 4 یا 8 گیگ برای P990 هست تو بازار ایران؟ قیمتش چنده؟

emprator_kochak
17-06-2007, 20:26
در حال بررسی ...

حتماً نتیجه رو اعلام کن !

کس دیگه ای امتحان نکرد؟؟؟؟

amirlovely
17-06-2007, 20:54
سلام من برنامه از لينك =[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كه اينجا داده بودندگرفتم 24 مگابايت بود بعد خودش كار كرد از اينترنت فايل گرفت البته من adsl 512k.bدارم بعد مارك سوني اريكسون امد بهد يه صفحه امد كه زبان بعد مدل گوشي بوبعد انجا 990 هم بود كه نشون مييداد كه بايد بطري در بياري ....از اين چيزا خلاصه مي خواستم ببينم 1-من تا اينجا درست امدم و به غير از اين فايل چيزي ديگه ميخوادبگيرم ؟؟؟؟ اخه ايجا فلش فايل مي گفتن بگيرند
2-اپديت چه چيزاري گوشي رو عوض مي كنه 3-ايا ممكنه سريال گوشي تغيير كنه اگه سريالش چنج باشه وبعد اپديت سيم كارت ir-mci نشناسه؟ 4- اگه درست نصب نشه فلش مي خواد؟؟؟

مرسي 20 سوالي شد شرمنده

shahab07
17-06-2007, 21:59
آقا من در جلوی p990 (فیلیپ ) رو باز کردم گوشی خیلی خوشگل تر شد... شما هم امتحان کنید... تازه همه امکانات روی اون رو میشه قلمش ردیف کرد...

metapex
17-06-2007, 22:07
سلام من برنامه از لينك =[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كه اينجا داده بودندگرفتم 24 مگابايت بود بعد خودش كار كرد از اينترنت فايل گرفت البته من adsl 512k.bدارم بعد مارك سوني اريكسون امد بهد يه صفحه امد كه زبان بعد مدل گوشي بوبعد انجا 990 هم بود كه نشون مييداد كه بايد بطري در بياري ....از اين چيزا خلاصه مي خواستم ببينم 1-من تا اينجا درست امدم و به غير از اين فايل چيزي ديگه ميخوادبگيرم ؟؟؟؟ اخه ايجا فلش فايل مي گفتن بگيرند
2-اپديت چه چيزاري گوشي رو عوض مي كنه 3-ايا ممكنه سريال گوشي تغيير كنه اگه سريالش چنج باشه وبعد اپديت سيم كارت ir-mci نشناسه؟ 4- اگه درست نصب نشه فلش مي خواد؟؟؟

مرسي 20 سوالي شد شرمنده

1- بله، تا اینجا درست اومدی. فلش رو با فلش کردن گوشی اشتباه نگیر، منظور برنامه فلش پلیر هست. اگه برنامه در این مورد چیزی نگفته پس مشکلی از این بابت نیست.
2- در این آخرین ورژن، صدای گوشی خیلی بلند شده. به طور کلی آپدیت باعث بهینه سازی عملکرد گوشی میشه و باگهای احمالی رو از بین میبره.
3- اگه چنج باشه، رجیسترش از بین میره و با mci کار نمیکنه.
4- اگه درست نصب نشه باید با همین آپدیت سرویس از اول شروع کرد به آپدیت کردن، یعنی فرقی نمیکنه گوشی در چه وضعی باشه، حتی اگه ویروس گرفته باشه یا هر خرابی دیگه، واصلا نیازی به فلش نیست. اگه گوشی درست آپدیت شده باشه وقتی بالا میاد، باید زبان رو انتخاب کنی و 2-3 دقیقه طول میکشه.

و یه سوال هم من دارم و اینکه ADSL از کجا گرفتی و هزینه ماهانه اش چقدره؟ من خودم 256k شاتل دارم، ماهی 45 تومن میدم...:19:

metapex
17-06-2007, 22:09
سلام بچه ها
من تازه p990 گرفتم
اما یه مشکلی برام پیش اومده
سایز نوشته های منوهاش بعضی جاها خیلی بزرگتر از روز اول شده و بعضی جاها هم کوچکتر شده
باید چکار کنم؟

Master Reset کن درست میشه.

emprator_kochak
17-06-2007, 22:09
کسی قیمت جدید نداره؟
رفته بالا اومده پایین؟

emprator_kochak
17-06-2007, 22:11

چطور مستر ریست میکنن؟
(من از طرف اون پرسیدم)

metapex
17-06-2007, 22:12
من تازه p990 گرفتم .
شما چی میگید ؟

ضمن اینکه جواب سایرین تایید میشه، با این حال در آخرین ورژن FirmWare، صدای گوشی به طور کاملا محسوس بلندتر شده، ولی کیفیت سری واکمن رو نداره.

emprator_kochak
17-06-2007, 22:19
جدید ترین فایرم ور:

World 1
Generic
CXC162037 R9G007
CXC162058 R5A01
CXC162036 R6D23
R6D23
15.06.2007

ramyar.v
17-06-2007, 22:19

کردم نشد!!!!!:31:
نکن نیست!!!!:31:

ramyar.v
17-06-2007, 22:21
جدید ترین فایرم ور:

World 1
Generic
CXC162037 R9G007
CXC162058 R5A01
CXC162036 R6D23
R6D23
15.06.2007

میشه درباره ی این فایرم ور که گفتی بیشتر توضیح بدی؟
که اصلا چی هست و چه میکنـه؟!!!

metapex
17-06-2007, 22:21
چطور مستر ریست میکنن؟
(من از طرف اون پرسیدم)

Menu>Control Panel>Other>Master Reset
فقط قبلش اطلاعات روی گوشی رو بک آپ بگیرین، چون همه پاک میشن. اگه در قسمت Delete User Application تیک بزنید، تمام برنامه ها از جمله بازیهای خود گوشی هم پاک میشه. Contact هاتون رو روی مموری بک آپ بگیرین و مسیج ها رو روی سیمکارت. عکس و آهنگ و غیره هم روی مموری یا کامپیوتر بریزین، البته میتونید با BackUp Manager خود PC Suite هم بک آپ بگیرید، ولی چون ممکنه در اثر نصب یه برنامه گوشی اونجوری شده باشه، خیلی جالب نیست، چون بک آپ همه رو برمیگردونه، مگر اینکه دقیقا انتخاب کنید که از چی بک آپ بگیره. ولی من ذخیره دستی رو ترجیح میدم.

emprator_kochak
17-06-2007, 22:22
سلام:

کس دیگه ای امتحان نکرد؟؟؟؟؟؟؟؟

میگم metapex این روشو آزمایش کن جوابو بگو !

metapex
17-06-2007, 22:22

پس باید آپدیت کنی. تو پستهای قبل بگرد، هست:31:

emprator_kochak
17-06-2007, 22:26
میشه درباره ی این فایرم ور که گفتی بیشتر توضیح بدی؟
که اصلا چی هست و چه میکنـه؟!!!

نسخه نرم افزاری که روی گوشیته اگه اشکالاتی داشته باشه کارخونه سازنده میاد برطرفشون میکنه و تو میتونی گوشیتو به روز کنی همون آپدیته اینم که من نوشتم سریال های جدید ترین ورژنه... !

ramyar.v
17-06-2007, 22:28
پس باید آپدیت کنی. تو پستهای قبل بگرد، هست:31:

میگم من تو چند تا پست قبلی دیدم که بعضی ها باهاش مشکل داشتن
نکنه یه دفه گوشیم رو از دست بدم؟؟:41:

metapex
17-06-2007, 22:33
میگم metapex این روشو آزمایش کن جوابو بگو !

بله دیگه، ما شدیم موش آزمایشگاهی؛ یکی یگه آپدیت کن بگو چه جوریه، یکی میگه برنامه تست کن، احتمالا فردا یکی میگه گوشیتو بنداز تو جوب ببین چی میشه! :19:
والا من اصلا اهل نصب برنامه نیستم و P990 رو همینطوری که هست دوست دارم. بعدشم تازه آپدیت کردم، شانس که نداریم، گوشی قاطی میکنه و... یکی از بچه های برنامه باز که هنوز آپدیت نکرده و میخواد بکنه، اول نصب کنه، اگه شد که هیچ، اگه گوشیو ریخت بهم، آپدیت کنه و به بقیه بگه که نصب نکنید. فقط قبلش بک آپ نشه فراموش. برنامه رسمی Crystal که اونجوری بود، وای به حال این که ایرانیه... بعدشم این سایت سازنده تعطیل شده و آقا رفتن دنبال امور شخصی و این یعنی اینکه نسخه های جدید و پشتیبانی و... هیچ. از من میشنوید، بیخیال این زبان شیرین فارسی بشید، فعلا. اگر هم ریسک میکنید که..:27:

metapex
17-06-2007, 22:41
میگم من تو چند تا پست قبلی دیدم که بعضی ها باهاش مشکل داشتن
نکنه یه دفه گوشیم رو از دست بدم؟؟:41:

اگه همه مراحل رو درست انجام بدی، مشکلی پیش نمیاد،فقط قبل از شروع به ترتیب:

1- درایور های گوشی رو از CD همراه روی کامپیوتر نصب کن.

2- برنامه Adobe Flash Palyer رو دانلود و روی کامپیوترت نصب کن.

3- برنامه Sony Ericsson Update Service رو از اینجا دانلود روی کامپیوترت نصب کن.

4- گوشی از خود کابل به کامپیوتر وصل کن، نه از استند.

بقیه مراحل رو برنامه میگه، و اگر درست انجام بدی، مشکلی نخواهد بود.

ramyar.v
17-06-2007, 22:42
بله دیگه، ما شدیم موش آزمایشگاهی؛ یکی یگه آپدیت کن بگو چه جوریه، یکی میگه برنامه تست کن، احتمالا فردا یکی میگه گوشیتو بنداز تو جوب ببین چی میشه! :19:
والا من اصلا اهل نصب برنامه نیستم و P990 رو همینطوری که هست دوست دارم. بعدشم تازه آپدیت کردم، شانس که نداریم، گوشی قاطی میکنه و... یکی از بچه های برنامه باز که هنوز آپدیت نکرده و میخواد بکنه، اول نصب کنه، اگه شد که هیچ، اگه گوشیو ریخت بهم، آپدیت کنه و به بقیه بگه که نصب نکنید. فقط قبلش بک آپ نشه فراموش. برنامه رسمی Crystal که اونجوری بود، وای به حال این که ایرانیه... بعدشم این سایت سازنده تعطیل شده و آقا رفتن دنبال امور شخصی و این یعنی اینکه نسخه های جدید و پشتیبانی و... هیچ. از من میشنوید، بیخیال این زبان شیرین فارسی بشید، فعلا. اگر هم ریسک میکنید که..:27:

نــــــــــــــــــــــــ ــه حسن خیلی خطر داره
من با اینکه فایله exe بود نصبش کردم
ولی فارسی نشد
اصلا صبر کن ببینم:18:
از وقتی این برنامه رو نصب کردم سایز نوشته های گوشیم تغییر کرده
بدبخت شدم
چه کار کنم

emprator_kochak
17-06-2007, 22:44

آقا دمت گرم خوب .... به هیکلمون !

metapex
17-06-2007, 22:47
نــــــــــــــــــــــــ ــه حسن خیلی خطر داره
من با اینکه فایله exe بود نصبش کردم
ولی فارسی نشد
اصلا صبر کن ببینم:18:
از وقتی این برنامه رو نصب کردم سایز نوشته های گوشیم تغییر کرده
بدبخت شدم
چه کار کنم

بفرمایین، اینم آخر و عاقبت برنامه نصب کردن... حالا کو گوش شنوا... آخه چطور میشه به یه نرم افزار ایرانی اعتماد کرد؟:13:
ببینم برنامه رو روی مموری نصب کردی یا گوشی؟ اگه مموری، فرمتش کردی؟
اگه هیچ راهی جواب نداده، باید بری تو کار آپدیت...:27:

metapex
17-06-2007, 22:50
آقا دمت گرم خوب .... به هیکلمون !

نه عزیز، من هیچ کاری نکردم. به خودت نگیر...:10:
اون دوستمون الان گفت نصب کرده و فونتاش ریخته بهم... اینم تست. :13:

ramyar.v
17-06-2007, 22:50
من رو مموری نصبش کردم
بعد الان هر چی میخوام مموری رو از و گوشی فرمت کنم میگه که in use و فرمت نمیکنه
اگه با رم ریدر فرمت کنم جواب میده؟

metapex
17-06-2007, 22:58
من رو مموری نصبش کردم

ببین Task Manager رو باز کن و اگه این برنامه باز هست، ببندش. بعد برو Control Panel>Other>Uninstall و Uninstall کنش، اگه درست نشد، بعد از Uninstall ببین خود گوشی مموری رو فرمت میکنه یا نه، اگه نشد، با ریدر حتما فرمت میشه...

Novembers Doom
17-06-2007, 23:02
به نظر شما p990 بهتره یا p990i؟:18:

ramyar.v
17-06-2007, 23:05
ببین Task Manager رو باز کن و اگه این برنامه باز هست، ببندش. بعد برو Control Panel>Other>Uninstall و Uninstall کنش، اگه درست نشد، بعد از Uninstall ببین خود گوشی مموری رو فرمت میکنه یا نه، اگه نشد، با ریدر حتما فرمت میشه...

اقا درست شد:40: :40: :40: :40: :27: :27: :27: :27:
دست همگی درد نکنه:11:
با رم ریدر فرمت کردم حل شد
فقط اون کسی که این برنامه رو معرفی کرده بود رو پیدا نکنم:13:
این چه برنامه ای بود؟؟؟؟!!!!!:13:

حالا به نظر شما بازم اپدیت کنم؟
با حال تر میشه؟
چه تغییراتی میکنه؟
من برنامه رو داونلود کردم
اپدیت خود برنامه هم تمام شد
چه کنم؟

h_mj298
17-06-2007, 23:49
agha kasi nemikhad be ma ye ram ba marke khoob moarefi kone

ritana
17-06-2007, 23:55
من رو مموری نصبش کردم

[SIZE="4
مگر شما چه برنامه اي به آن زديد؟

metapex
18-06-2007, 00:29
agha kasi nemikhad be ma ye ram ba marke khoob moarefi kone

Sony یا Sandisk
اگه میگشتی، صفحه های قبل خودم دو بار یه مموری مارک سونی معرفی کرده بودم...

Mahyar25
18-06-2007, 00:48
گوشیم دیگه عکس هایی رو که با دوربین گرفتم نشون نمیده . مشکلش چیه ؟ چکار کنم؟ (بازم مستر ریست؟)

Mahyar25
18-06-2007, 01:33
یه سوال دیگه : p990 عکسهای jpg رو نمیتونه باز کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Mahyar25
18-06-2007, 01:48
یه سوال دیگه : p990 عکسهای jpg رو نمیتونه باز کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی نیست کمک کنه؟

safir_filthy
18-06-2007, 02:05
سلام
یکی از دوستان راجب خشخشی که از گوشی در میاد پرسید!!
منم گوشیم همین جوری بود اول فکر کردم بم انداختن ولی بعد که آپدیتش کردم گوشی درست شد فکر نکنم مشکل حادی باشه
راستی دوستان بابا به این تاپیک یه سری بزنید و نظراتتون رو بگید
من و یکی دیگه از دوستان واقعا" تاپی کو ترکوندیم

safir_filthy
18-06-2007, 02:08

میتونی فرمتشم بکنی در موردش گفتم چجوری فرمت کنی ولی خوب به مطالب توجه کن

emprator_kochak
18-06-2007, 05:48
اقا درست شد:40: :40: :40: :40: :27: :27: :27: :27:
دست همگی درد نکنه:11:
با رم ریدر فرمت کردم حل شد
فقط اون کسی که این برنامه رو معرفی کرده بود رو پیدا نکنم:13:
این چه برنامه ای بود؟؟؟؟!!!!!:13:

حالا به نظر شما بازم اپدیت کنم؟
با حال تر میشه؟
چه تغییراتی میکنه؟
من برنامه رو داونلود کردم
اپدیت خود برنامه هم تمام شد
چه کنم؟

من بودم برنمه رو معرفی کردم، خیلی ها ازش استفاده کردن جواب داد، شما طبق دستورالعملی که توی فایل exe بود نسب کردید؟

ramyar.v
18-06-2007, 10:07
من بودم برنمه رو معرفی کردم، خیلی ها ازش استفاده کردن جواب داد، شما طبق دستورالعملی که توی فایل exe بود نسب کردید؟

بله دقیقا همون کار ها رو کردم
حتی پیغام هم داد که با موفقیت انجام شده ولی متاسفانه فونت های دستگاه رو ریخت بهم
و جالب اینکه این برنامه توی بعضی از اهنگ های مموریم هم جا خوش کرده بود
و با رم ریدر هم با هزار بدبختی رمم فرمت شد

metapex
18-06-2007, 10:16
کسی نیست کمک کنه؟

شما ساعت 2 صبح سوال میکنی، انتظار داری همون موقع هم جواب بگیری؟ بابا یه کم انصاف داشته باش...
اگه عکسهایی رو که میگی، روی گوشی باز میشه و فقط روی مموری این مشکل رو داره، مشکل از مموریه. اول فرمتش کن، اگه نشد باید عوضش کنی. صفحه های قبل نوشتم چی بگیری، عکسش هم هست...

ritana
18-06-2007, 10:36
شما ساعت 2 صبح سوال میکنی، انتظار داری همون موقع هم جواب بگیری؟ بابا یه کم انصاف داشته باش...
اگه عکسهایی رو که میگی، روی گوشی باز میشه و فقط روی مموری این مشکل رو داره، مشکل از مموریه. اول فرمتش کن، اگه نشد باید عوضش کنی. صفحه های قبل نوشتم چی بگیری، عکسش هم هست...

منهم توي صفحات قبل گفته بودم اين مموريهاي پك آبي رنگ با پي 990مچ يا هماهنگ نيستند
به تازگي مموريها كيفيت گذشته را ندارند

safir_filthy
18-06-2007, 11:03
سلام
metapex جان گوشیم رو هر کاری میکنم تاریخ sms ها درست نمیشه فارسی هم نمیشه به نظر شما من چه بکنم آپدیتم کردم

arash n
18-06-2007, 11:27
یه فارسی ساز برای p990 می خوام. به غیر از cristal arabic

metapex
18-06-2007, 11:34
سلام
metapex جان گوشیم رو هر کاری میکنم تاریخ sms ها درست نمیشه فارسی هم نمیشه به نظر شما من چه بکنم آپدیتم کردم

تا جایی که من میدونم، باید با آپدیت درست بشه. البته من سیمکارت ایرانسل دارم و قبل از آپدیت آخری هم مشکلی نداشتم. حالا نمیدونم به شبکه هم ربط داره یا نه. من تنظیمات Location رو اینطور گذاشتم:
.
و sort مسیج ها هم بر اساس زمان هست.

ramyar.v
18-06-2007, 11:37
metapex جان
از کجا بفهمم که گوشیم اصله یا نه؟
راستی من دیشب که گوشیم رو اپدیت کردم خیلی خفن شد
اینقدر سرعتش رفته بالــــــــا

metapex
18-06-2007, 12:01
metapex جان
از کجا بفهمم که گوشیم اصله یا نه؟
راستی من دیشب که گوشیم رو اپدیت کردم خیلی خفن شد
اینقدر سرعتش رفته بالــــــــا

بارکد روی جعبه گوشیتو، اینجا وارد کن: en.barcodepedia.com
روی لیبل جعبه و پشت گوشی هم نوشته Made in France ؛البته در صورتی که فروشنده لیبل رو پرینت نگرفته باشه...
اگه توی این ارزون شدن خریدی، که سخت میشه فهمید ولی اگه قبلش خریدی که مطمئن باش.

popo_p990
18-06-2007, 13:54
اولاً که چرا خمش کردی؟
دوماً برو نمایندگی یا موبایل فروشیها حتماً پیدا میشه...
سوماً اگه پیدا کردی بگو !

دیگه هواسم نبود

از شنبه تا حالا پیدا نشده:13: :41:

Mahyar25
18-06-2007, 14:08
ببخشید ولی آخه چند نفر اون موقع on بودند .
من قبلا یه بار با مموری مشکل پیدا کردم فروشنده برام عوض کرد ولی این دفعه فکر کردم که از ویروسه ولی اسکن کردم چیزی پیدا نکرد ، تا حالا چند بار هم فرمت کردم . بنظرتون چکار کنم ؟

ritana
18-06-2007, 14:21
دیگه هواسم نبود

از شنبه تا حالا پیدا نشده:13: :41:

بهترين راهش اينه كه بروي سراغ تعميركاران بزرگ . آنجا گوشيهاي استوك و خاموشي خورده را دارند از آنجا بهتر ميتوني گير بياوري

metapex
18-06-2007, 14:38
ببخشید ولی آخه چند نفر اون موقع on بودند .
من قبلا یه بار با مموری مشکل پیدا کردم فروشنده برام عوض کرد ولی این دفعه فکر کردم که از ویروسه ولی اسکن کردم چیزی پیدا نکرد ، تا حالا چند بار هم فرمت کردم . بنظرتون چکار کنم ؟

مموریت چیه؟
باید از اینا بخری تا مشکل نداشته باشی، فکر کنم 25 تومن یا یه کم بیشتر باشه...من خودم هم از همین دارم.

farzadtop
18-06-2007, 14:58
سلام
آقا عجب p990گوشی عجیبیه
همین دیشب گوشیم دبلیو 810 رو 200 تومن فروختم و با یه مقدار پول که داشتم یه پی 990 خریدم 340 تومن
البته اصل فرانسوی خریدم
مموری 512 دبلیو رو از گوشی قبلیم هم گرفتم از موبایل فروشیه
ولی خداییش عجب گوشی هست
حقیقتا کار کردن باهاش سخته
بس که پیشرفتست
اول خیال کردم که ویندوز موبایل روش نسبه
ولی خداییش دلم رو برده با اون امکاناتش:19: :31:

ritana
18-06-2007, 14:59
جدید ترین فایرم ور:

World 1
Generic
CXC162037 R9G007
CXC162058 R5A01
CXC162036 R6D23
R6D23
15.06.2007

اين ورژن تون صدا بالاتر رفته اما متاسفانه سرعت ذخيره عكس پائين آمده كه خيلي اعصاب خرد كن شده

farzadtop
18-06-2007, 14:59
بچه ها صداش پایین نیست نسبت به دبلیو 810؟

Mahyar25
18-06-2007, 15:01
مموری منم sony هست و 28 تومن هم گرفتم ولی عبارت High speed و اون نار قرمز روشو نداره ، یعنی واسه من تقلبیه؟
( فرمتش کردم فعلا که درست شده ، ولی میترسم دوباره خراب بشه )

Mahyar25
18-06-2007, 15:05
بچه ها صداش پایین نیست نسبت به دبلیو 810؟
مبارکت باشه :11:
خوبه خودت میگی W . معلومه که صداش پایین تره

farzadtop
18-06-2007, 15:10
مبارک باشه :11:
خوبه خودت میگی W . معلومه که صداش پایین تره

سلامت باشید
اما ته دلم یه احساس بدی نسبت به صداش دارم . البته امکان داره چون دبلیو داشتم اینطور فکر می کنم

Novembers Doom
18-06-2007, 15:11
دوستان عزیز
طریقه آپدیت کردن گوشی چه شکلیه؟:13:

emprator_kochak
18-06-2007, 16:01
سلام
آقا عجب p990گوشی عجیبیه
همین دیشب گوشیم دبلیو 810 رو 200 تومن فروختم و با یه مقدار پول که داشتم یه پی 990 خریدم 340 تومن
البته اصل فرانسوی خریدم
مموری 512 دبلیو رو از گوشی قبلیم هم گرفتم از موبایل فروشیه
ولی خداییش عجب گوشی هست
حقیقتا کار کردن باهاش سخته
بس که پیشرفتست
اول خیال کردم که ویندوز موبایل روش نسبه
ولی خداییش دلم رو برده با اون امکاناتش:19: :31:

مبارکه :20:

emprator_kochak
18-06-2007, 16:05
دستور العمل Upadte گوشی Sony Ericsson P990 با برنامه Sony Ericsson Update Service

قبلا از شروع، حتما نکات مهم در آخر صفحه رو بخونید.

1- از سایت سونی اریکسون برنامه Update Service رو دانلود کنید. (لینک) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] s&fid=21839&numItems=18&esi=true) (روی Download Update_Service_Setup-2.7.4.8-2.exe ) کلیک کنید.
2- برنامه رو نصب کنید.
3- بعد از پایان نصب میپرسه میخوای اجرا کنه الان یا نه؟ میل خودتونه!
4- اگر برنامه رو قبلا نصب کردین که مراحل 1 تا 3 رو نمیخواد. فقط اجراش کنید.
5- بعد از کلیک روی آیکون برنامه، یه صفحه باز میشه و یه انیمیشن نشون میده. صبر کنید تا تموم بشه.
6- بعد انمیشن میره و یه صفحه میاد نوشته Checking for Updates. صبر کنید تا کارش تموم بشه. مدت انتظار بستگی به ورژن برنامه و سرعت اینترنت داره. ولی اگه برنامه رو تازه گرفتید، کم طول میکشه.
7- بعد یه صفحه میاد که انتخاب زبان هست. من English UK رو انتخاب میکنم.
8- بعد صفحه اصلی برنامه میاد و شما Start رو کلیک میکنید.
9- صفحه بعد موافقتنامه هستش که Agree رو کلیک کنید.
10- صفحه بعد باید نوع Conector گوشی رو انتخاب کنید. مال P990 سمت چپی هستش.
11- بعد یه صفحه میاد که توش 5 مرحله نوشته: اول گوشیو خاموش کنید. بعد باتری و سیمکارتو در بیارید. بعد فقط باتری رو داخل گوشی بذارید. در شو ببندید. دکمه C رو نگه دارید و همزمان کابل همراه گوشی که یک سرش به کامپیوتر وصله رو به گوشی وصل کنید.
12- بعد از چند لحظه صفحه بعد میاد و میگه دکمه C رو ول کنید. به حرفش گوش بدین.
13- صفحه بعدی میگه که داره برای آپدیت چک میکنه. منتظر بمونید و به گوشی دست نزنید.
14- مرحله 13 که تموم شد، نتیجه رو اعلام میکنه: یا میگه آپدیت جدید Available هست یا میگه آخرین ورژن رو گوشیتون هست. در هر صورت شما گزینه Continue Anyway یا Update رو بزنید. (بسته به نتیجه ای گفتم).
15- بعد شروع میکنه به دانلود و میگه Downloading Updates یا یه همچین چیزی. ممکنه خیلی طول بکشه. من با ADSL با سرعت 256 حدود 1 ساعت طول کشید. دقت کنید ممکنه تا 100% پر نشه، البته طبیعیه چون نشانگرش واقعی نیست.
16- بعد که دانلود تموم شد شروع میکنه به Install کردن. اینم حدودا یه ربع طول میکشه.
17- بعد که تموم شد، یه صفحه میاره که عکس غروب و افق و این چیزاست و پیغام میده You have successfully updated your phone. اگه این صفحه نیاد و آپدیتش تموم بشه یعنی درست آپدیت نشده و گوشی بالا نمیاد، یعنی باید دوباره از مرحله 2 شروع کنید. علت این مشکل هم اکثرا اینترنتی هستش، یعنی Software کامل دانلود نمیشه. اگر اینطور شد، باید برنامه رو Uninstall کنید و دوباره نصب کنید. چون فایلی که ناقص دانلود شده توی حافظه اش یا همون Cach هست و اگر دوباره بزنید دانلود بشه، چون فکر میکنه کامل دانلود شده، دوباره همون رو نصب میکنه.
18- اگه همه چی به خوبی و خوشی گذشت، تو همون صفحه که عکس غروب و افق داره میگه که کابل رو جدا کنید و باتریو در بیارید و سیمکارتو بذارید و دوباره باتریو بذارید تو گوشیو درشو ببندید و روشنش کنید. الان گوشی مثل روز اولشه البته با جدیدترین ورژن سیستم عامل. بعد زبان رو UK English انتخاب کنید و چند دقیقه صبر کنید و... تموم.

نکات خیلی مهم:
1- قبل از اجرای برنامه Update Service حتما به اینترنت وصل بشید.
2- تا آخرین مرحله یعنی جدا کردن گوشی، باید یکسره به اینترنت وصل باشید.
3- قبل از همه اینها، مطمئن بشید که همه Driver های گوشی رو روی کامپیوتر نصب کردین.
4- اگه در هر مرحله اینترنت قطع شد، باید از اول شروع کنید.
5- اگه اینترنت پرسرعت و دائم الوصل ندارین، اصلا بی خیال آپدیت بشین.
6- گوشیو حتما از خود کابل وصل کنید، نه از Stand. وگرنه کار نمیکنه.
7- ممکنه وقتی گوشیو وصل کردین (مرحله 12) ویندوز اون پایین (System Tray) پیغام بده که USB Device Not Recognized. توجه نکنید.
8- از روی تجربه میگم، تا آخر کار بالا سرش بشینید و ولش نکنید. اگه دیدید اینترنت داره میپکه، یه کاری کنین، مثلا یه سایتی رو Ping کنید یا با Internet Explorer برید تو یه سایتی. اینترنتو زنده نگه دارین.
9- با آپدیت کردن همه اطلاعات موجود روی گوشی (نه مموری کارت) از بین میره. یه فکری باید براش بکنید. مثلا از Contact روی مموری کارت بک آپ بگیرید یا فایلاتونو منتقل کنید رو کامپیوتر. البته میتونید با PC Suite بک آپ کلی بگیرید.

نکته: این مطلبو یکی از بچه ها گذاشته بود منم انتقال دادم اینجا !

shahab07
18-06-2007, 16:40
عالی بود مرسی

ramyar.v
18-06-2007, 16:50
من که دیشب اپدیت کردم احساس میکنم صداش بیشتر شده
کسی تا حالا این حس بهش دست داده؟:دی

arash n
18-06-2007, 17:51
یه فارسی ساز برای p990 می خوام. به غیر از cristal arabic
]چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:13:

ramyar.v
18-06-2007, 18:04
]چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:13:

قیدشو بزنی بهتره
چون همشون یا مشکل دارن یا اینکه دستگاتو میریزن بهم
مثل بلایی که دیشب سر من اومد

metapex
18-06-2007, 18:24
مموری منم sony هست و 28 تومن هم گرفتم ولی عبارت High speed و اون نار قرمز روشو نداره ، یعنی واسه من تقلبیه؟
( فرمتش کردم فعلا که درست شده ، ولی میترسم دوباره خراب بشه )

مال من اون نوار رو داره ولی دیگه نمیدونم مموری شما اصله یا نه. اگه باز هم مشکل درست کرد، ببر عوضش کن...به شرطی که اول خودت درست باهاش کار کنی:27:

metapex
18-06-2007, 18:27
من که دیشب اپدیت کردم احساس میکنم صداش بیشتر شده
کسی تا حالا این حس بهش دست داده؟:دی

درست احساس میکنی، بیشتر شده.

Novembers Doom
18-06-2007, 18:31
دستور العمل Upadte گوشی Sony Ericsson P990 با برنامه Sony Ericsson Update Service

1- از سایت سونی اریکسون برنامه Update Service رو دانلود کنید. (لینک) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] s&fid=21839&numItems=18&esi=true) (روی Download Update_Service_Setup-2.7.4.8-2.exe ) کلیک کنید.
2- برنامه رو نصب کنید.
5- بعد از کلیک روی آیکون برنامه، یه صفحه باز میشه و یه انیمیشن نشون میده. صبر کنید تا تموم بشه.
6- بعد انمیشن میره و یه صفحه میاد نوشته Checking for Updates. صبر کنید تا کارش تموم بشه. مدت انتظار بستگی به ورژن برنامه و سرعت اینترنت داره. ولی اگه برنامه رو تازه گرفتید، کم طول میکشه.
11- بعد یه صفحه میاد که توش 5 مرحله نوشته: اول گوشیو خاموش کنید. بعد باتری و سیمکارتو در بیارید. بعد فقط باتری رو داخل گوشی بذارید. در شو ببندید. دکمه C رو نگه دارید و همزمان کابل همراه گوشی که یک سرش به کامپیوتر وصله رو به گوشی وصل کنید.
13- صفحه بعدی میگه که داره برای آپدیت چک میکنه. منتظر بمونید و به گوشی دست نزنید.
14- مرحله 13 که تموم شد، نتیجه رو اعلام میکنه: یا میگه آپدیت جدید Available هست یا میگه آخرین ورژن رو گوشیتون هست. در هر صورت شما گزینه Continue Anyway یا Update رو بزنید. (بسته به نتیجه ای گفتم).
15- بعد شروع میکنه به دانلود و میگه Downloading Updates یا یه همچین چیزی. ممکنه خیلی طول بکشه. من با ADSL با سرعت 256 حدود 1 ساعت طول کشید. دقت کنید ممکنه تا 100% پر نشه، البته طبیعیه چون نشانگرش واقعی نیست.
16- بعد که دانلود تموم شد شروع میکنه به Install کردن. اینم حدودا یه ربع طول میکشه.
17- بعد که تموم شد، یه صفحه میاره که عکس غروب و افق و این چیزاست و پیغام میده You have successfully updated your phone. اگه این صفحه نیاد و آپدیتش تموم بشه یعنی درست آپدیت نشده و گوشی بالا نمیاد، یعنی باید دوباره از مرحله 2 شروع کنید. علت این مشکل هم اکثرا اینترنتی هستش، یعنی Software کامل دانلود نمیشه. اگر اینطور شد، باید برنامه رو Uninstall کنید و دوباره نصب کنید. چون فایلی که ناقص دانلود شده توی حافظه اش یا همون Cach هست و اگر دوباره بزنید دانلود بشه، چون فکر میکنه کامل دانلود شده، دوباره همون رو نصب میکنه.
18- اگه همه چی به خوبی و خوشی گذشت، تو همون صفحه که عکس غروب و افق داره میگه که کابل رو جدا کنید و باتریو در بیارید و سیمکارتو بذارید و دوباره باتریو بذارید تو گوشیو درشو ببندید و روشنش کنید. الان گوشی مثل روز اولشه البته با جدیدترین ورژن سیستم عامل. بعد زبان رو UK English انتخاب کنید و چند دقیقه صبر کنید و... تموم.

نکات خیلی مهم:
3- قبل از همه اینها، مطمئن بشید که همه Driver های گوشی رو روی کامپیوتر نصب کردین.
7- ممکنه وقتی گوشیو وصل کردین (مرحله 12) ویندوز اون پایین (System Tray) پیغام بده که USB Device Not Recognized. توجه نکنید.
8- از روی تجربه میگم، تا آخر کار بالا سرش بشینید و ولش نکنید. اگه دیدید اینترنت داره میپکه، یه کاری کنین، مثلا یه سایتی رو Ping کنید یا با Internet Explorer برید تو یه سایتی. اینترنتو زنده نگه دارین.
9- با آپدیت کردن همه اطلاعات موجود روی گوشی (نه مموری کارت) از بین میره. یه فکری باید براش بکنید. مثلا از Contact روی مموری کارت بک آپ بگیرید یا فایلاتونو منتقل کنید رو کامپیوتر. البته میتونید با PC Suite بک آپ کلی بگیرید.

آقا دستت درد نکنه لطف کردی :11:

metapex
18-06-2007, 18:33

2- برنامه رو نصب کنید.

نکات خیلی مهم:

خیلی ممنون که اینکارو کردید، فقط مطلبی که هست اینه که این روش مال ورژن قبلی برنامه Update Service هست و به دلیل تغییر ظاهر برنامه، یه سری مراحل تغییر کرده. حالا شاید بر اساس ورژن جدید یه راهنمای دیگه بنویسم... (منظور از یکی از بچه ها، منم!:27: )

ramyar.v
18-06-2007, 18:35
خیلی ممنون که اینکارو کردید، فقط مطلبی که هست اینه که این روش مال ورژن قبلی برنامه Update Service هست و به دلیل تغییر ظاهر برنامه، یه سری مراحل تغییر کرده. حالا شاید بر اساس ورژن جدید یه راهنمای دیگه بنویسم... (منظور از یکی از بچه ها، منم!:27: )

اصلا کلا نیازی به راهنمایی هم نداره
خود برنامه همه چیز رو هم با شکل و هم با نوشته به ادم میفهمون

metapex
18-06-2007, 19:01
اصلا کلا نیازی به راهنمایی هم نداره
خود برنامه همه چیز رو هم با شکل و هم با نوشته به ادم میفهمون

ولی بعضی ها با همین هم مشکل دارن...:27:

Mahyar25
18-06-2007, 19:03
نمیدونم چرا وقتی از File manager میام بیرون و back میزنم دوباره میره تو File manager . تا اینکه از task manager ببندمش . ( آخه قبلا اینجوری نبود )

safir_filthy
18-06-2007, 19:09
میگم اینگار واقعا" گوشیم no name بار کدشو داخل سایتی که metapex زحمت کشیده بود داده بود وارد کردم Unknown Item کمک کنید

waveblue
18-06-2007, 19:37
ولی خداییش اگه میشه آیکن های p990 هم مثل m600 عوض میشد خیلی توپ بود آخه w810 هم وقتی تمشو

عوض میکنی آیکن های منوشم عوض میشه p990 چرا نباید بشه؟!!!!!!!!!!!!! تورو خدا اگه کسی راهی پیدا کرد بگه

حتما میشه
دارم سر کار می کنم
مثل فونت که فارسی میشه این هم راه حلی داره :13:

metapex
18-06-2007, 19:48
با این برنامه میتونید فایلهای تصویری با فرمت avi رو بدون تبدیل روی گوشیتون مشاهده کنید.
دانلود DivXPlayer.v0.88.UIQ3.sis با حجم 387 کیلوبایت:

metapex
18-06-2007, 19:53
این برنامه اطلاعاتی راجع به Process فعال بهتون میده، مثل Task Manager ویندوز.
دانلود ProcessInfo.sis با حجم 16 کیلوبایت:

metapex
18-06-2007, 20:13
برنامه ای برای محافظت از اطلاعات شخصی و محرمانه از طریق گذاشتن پسورد برای فایلها و پوشه ها.
دانلود best_crypto_uiq3.sis با حجم 58 کیلوبایت:

دانلود Keygen برنامه با حجم 34 کیلوبایت:

metapex
18-06-2007, 20:24
اگه میخواین یه یادداشت کوتاه رو روی صفحه استندبای گوشیتون بذارید تا جلوی چشمتون باشه، از این برنامه استفاده کنید.
دانلود stickit_0_3.sis با حجم 20 کیلوبایت:

popo_p990
18-06-2007, 20:54
بهترين راهش اينه كه بروي سراغ تعميركاران بزرگ . آنجا گوشيهاي استوك و خاموشي خورده را دارند از آنجا بهتر ميتوني گير بياوري

مرسی یعنی تو جمهوری

100ra
18-06-2007, 20:56
باز ميكنه:8:

popo_p990
18-06-2007, 21:03
[quote=metapex;1208933] آقای متاپکس لطفا طرز جدید updateرو امروز یا فردا بزارین

metapex
18-06-2007, 21:14
[quote=metapex;1208933] آقای متاپکس لطفا طرز جدید updateرو امروز یا فردا بزارین

فردا...:5:

Mahyar25
18-06-2007, 21:19
نمیدونم چرا وقتی از File manager میام بیرون و back میزنم دوباره میره تو File manager . تا اینکه از task manager ببندمش . ( آخه قبلا اینجوری نبود )
بدون مموری هم امتحان کردم . میشه لطفا بگین مشکلش چیه؟

Mahyar25
18-06-2007, 21:29
میبخشید یه سوال دیگه هم داشتم :
هنگام استفاده از رم ریدر وقتی میخوام مموری رو در بیرام هم باید safe remove کنم یا فقط برای دراوردن ram reader باید اینکارو بکنم ؟
ممنون

metapex
18-06-2007, 22:03
بدون مموری هم امتحان کردم . میشه لطفا بگین مشکلش چیه؟

نمیدونم مشکلش چیه.:41: مستر ریست..؟

metapex
18-06-2007, 22:04
میبخشید یه سوال دیگه هم داشتم :
هنگام استفاده از رم ریدر وقتی میخوام مموری رو در بیرام هم باید safe remove کنم یا فقط برای دراوردن ram reader باید اینکارو بکنم ؟
ممنون

فقط خود مموری ریدر...

Mahyar25
18-06-2007, 22:58
فقط خود مموری ریدر...
ممنون فکر کردم شاید مشکل از این باشه .
یه سوال دیگه هم داشتم :
استفاده از موری ریدر بهتره یا خود گوشیو وصل کنم به کامپوتر؟

ariankhan
18-06-2007, 23:22
خوب آپدیت کردم (سر flash player پوستم کنده شد)
بجز ساعت اس ام اس هام که 3 ساعت فرق داره بقیه چیزا ردیفه. (رو مسیج سنتر 500)
فکر میکنم گزینه ی payment transaction قبلاُ نبود و اضافه شده اما وقتی بازش میکنم چیزی جز یه صفحه خالی نمیاد
----------------------------------------------------
لطف کنید مزایای این CDA جدید رو بگید که ببینیم چیا اضافه یا تغیر کرده!!!!!!!!!1

faryad_ml
18-06-2007, 23:24
تا جایی که من میدونم، باید با آپدیت درست بشه. البته من سیمکارت ایرانسل دارم و قبل از آپدیت آخری هم مشکلی نداشتم. حالا نمیدونم به شبکه هم ربط داره یا نه. من تنظیمات Location رو اینطور گذاشتم:
.
و sort مسیج ها هم بر اساس زمان هست.
سلام متاپکس جان من هر چی گشتم iran time تو لیست لوکاتیونم نبودش !!!!!!!!

Optimus Prime
18-06-2007, 23:36
سلام متاپکس جان من هر چی گشتم iran time تو لیست لوکاتیونم نبودش !!!!!!!!
Current Time Zone را City : Tehran انتخاب کن خودش Save می کنه Iran Time Zone

metapex
18-06-2007, 23:40
ممنون فکر کردم شاید مشکل از این باشه .
یه سوال دیگه هم داشتم :
استفاده از موری ریدر بهتره یا خود گوشیو وصل کنم به کامپوتر؟

اولی........

faryad_ml
18-06-2007, 23:48
Current Time Zone را City : Tehran انتخاب کن خودش Save می کنه Iran Time Zone
ممنونم انجامش دادم ولی : من ساعت گوشیمو رو 24 ساعته تنظیم کردم یعنی الان 23:48 نشون می ده و مسجی که الان واسم اومدش رو ساعتشو : 10:7 نشون می ده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!

Optimus Prime
18-06-2007, 23:54
منم گوشیمو Update کردم ولی هنوز با ساعت SMS هام مشکل دارم>یه کم صبر کنید ببینم مشکل دقیقا از کجاست..

faryad_ml
18-06-2007, 23:55
راستی در مورد این برنامه keygen یه توضیحی بدین که چی هستش و وو....

Mahyar25
18-06-2007, 23:56
اولی........
یعنی اشکال نداره هی مموریو از گوشی در بیاریم؟
( باز هم ممنون از کمکات )

faryad_ml
19-06-2007, 00:10
برنامه ای برای محافظت از اطلاعات شخصی و محرمانه از طریق گذاشتن پسورد برای فایلها و پوشه ها.
دانلود best_crypto_uiq3.sis با حجم 58 کیلوبایت:

دانلود Keygen برنامه با حجم 34 کیلوبایت:

متاپکس جان ممنونم ولی این برنامه رمز شخصی دادن زیاد با هاش حال نکردم چون برنامه قبلی که بهم داده بودی با هاش می شد همه پوشه ها حتی برنامه های موجود تو خود گوشی از کارخانه رو هم قفل کرد حتی مسج ها رو ولی با این باید تک تک فیلم ها و عکس ها و موزیک ها رو انتخاب کنی بعد واسه هرکودوم رمز بزاری ولی اون یه رمز کلی می دادی که الان متاسفانه مستر ریست کردم و هواسم نبود پاک شد دیگه هم ساپورت نمی شه !!! در هر حال از این همه زحمتی که واسه برو بچ p990 i می کشی و می گردی ووقت می ذاری ممنونم

Optimus Prime
19-06-2007, 00:24
راستی در مورد این برنامه keygen یه توضیحی بدین که چی هستش و وو....
Keygen برای برنامه هایی که سریال می خوان (که داخل خودش نمایش داده شده)سریال Generate می کنه.برنامه ای که می خوای انتخاب می کنی بعد IMEI گوشیتو می نویسی Mail هم یه چیزی بنویس بعد Generate رو می زنی.بعد سریال درست شده رو تو برنامه مورد نطر برای فعال شدن وارد می کنی.

Optimus Prime
19-06-2007, 00:27
خوب آپدیت کردم (سر flash player پوستم کنده شد)
بجز ساعت اس ام اس هام که 3 ساعت فرق داره بقیه چیزا ردیفه. (رو مسیج سنتر 500)
فکر میکنم گزینه ی payment transaction قبلاُ نبود و اضافه شده اما وقتی بازش میکنم چیزی جز یه صفحه خالی نمیاد
----------------------------------------------------
لطف کنید مزایای این CDA جدید رو بگید که ببینیم چیا اضافه یا تغیر کرده!!!!!!!!!1
More Ram - ~16MB at startup
Fast startup
Overall fast response to applications and menus
Browser is fast (new opera version)
Camera improved - auto focus more responsive, better video recording
New icons for .jar or .sis in file explorer
Gallery preview is no more blurry
Music update is faster
Auto key lock is default now
Alarm is loud and at a constant level
A new menu has been added under control panel - others: payment transactions

faryad_ml
19-06-2007, 02:21
سلام

آقایون خفن و حرفه ای محبت کنن به صورت تشریحی و مصور در صورت امکان بگن چطور میشه wm5 روی 990 سونی نصب کرد

مزایا و معایب این عمل چی میتونه باشه ؟

مرسی

netlcom
19-06-2007, 07:04
سلام کسی می تونه بگه چجوری با p990 با سیم ایرانسل gprs فعال کنم و به اینترنت وصل شم

ariankhan
19-06-2007, 09:56
اقا این payment transactions کارش چیه؟؟؟
من که هر چی payment transactions رو میزنم یه صفحه میاد که هیچی توش ننوشته و نیست!!!
روگوشیه شما هم همینطوره؟؟؟؟؟

Silwestern
19-06-2007, 10:44
سلام

آقایون خفن و حرفه ای محبت کنن به صورت تشریحی و مصور در صورت امکان بگن چطور میشه wm5 روی 990 سونی نصب کرد

مزایا و معایب این عمل چی میتونه باشه ؟

مرسی

عجیبه !!!؟؟!

این پست به نظرم خیلی آشناس !!!:13:

ramyar.v
19-06-2007, 11:16
عجیبه !!!؟؟!

:27: :27:
خیلی باحال کپی کرده:27:
این نشون میده که تو ایران قانون کپی رایت به صورت جدی دنبال میشه(شوخی):31:
خوب ولی چه فرقی میکنه؟
سوال شما رو پرسید:21:

emprator_kochak
19-06-2007, 14:10
میگم کسی قیمت P990i با گارانتی سیتادل نداره؟

vahid182
19-06-2007, 14:15
ممنون از جواباتون به سوالام در مورد رم
فقط خواستم بدونم رم 2 گيگ گوشی P990 رو کند نمی کنه؟
يا باعث نمی شه که زياد هنگ کنه؟ در کل باعث دردسر نمی شه؟

Optimus Prime
19-06-2007, 14:24
ممنون از جواباتون به سوالام در مورد رم
فقط خواستم بدونم رم 2 گيگ گوشی P990 رو کند نمی کنه؟
يا باعث نمی شه که زياد هنگ کنه؟ در کل باعث دردسر نمی شه؟
نه دوست عزیز اصلا رم 2 گیگ اصل سونی هم که باشه باعث ایجاد هیچگونه دردسری نخواهی شد.:27:

roteal2007
19-06-2007, 16:10
سلام به همگی میخواستم از تجربه هاتون با این گوشیp990 بدونم از لحاظ کیفیت و صدا کیفیت عکس و اینکه حجم بزرگ این گوشی مشکلی ندارین

taher29
19-06-2007, 16:10
به احتمال بسیار زیاد، گوشی شما اصلا آپدیت نشده و باید از اول شروع کنی. برای اینکه مطمئن بشی، مشخصات گوشیتو با پست 140 مقایسه کن.
من مشخصات گوشی رو چک کردم عین همون بود . یعنی کامل آپدیت کرده ؟

faryad_ml
19-06-2007, 17:26
عجیبه !!!؟؟!

مهم اینه که هیچ کس به این سوال من جواب نداد؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا اگه یکی سوالشو با کس دیگه مشابه دید و جوابی هم واسش پیدا نکرد اشکال داره دیگه تایپ نکنه و همونو کپی کنه ؟!!! اگه اشکال داره شرمنده چون تازه دوروزه وارد این سایت شدم !!!:31: از قوامین اون بی اطلاعم/

emprator_kochak
19-06-2007, 17:38
مهم اینه که هیچ کس به این سوال من جواب نداد؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا اگه یکی سوالشو با کس دیگه مشابه دید و جوابی هم واسش پیدا نکرد اشکال داره دیگه تایپ نکنه و همونو کپی کنه ؟!!! اگه اشکال داره شرمنده چون تازه دوروزه وارد این سایت شدم !!!:31: از قوامین اون بی اطلاعم/

اما دمت گرم کار باحالی کردی :31:

metapex
19-06-2007, 19:58
من مشخصات گوشی رو چک کردم عین همون بود . یعنی کامل آپدیت کرده ؟

آخرین ورژن تو پست 740 گذاشته شده، با اون مقایسه کن.

metapex
19-06-2007, 20:06
راهنمای آپدیت کردن گوشی P990 با استفاده از برنامه Sony Ericsson Update Service

نسخه مرجع: 2.7.4.8.2

الف) پیش نیازها:

1-نصب درایورهای گوشی از روی CD همراه

2-دانلود و نصب برنامه Adobe Flash Player

3-دانلود و نصب برنامه Sony Ericsson Update Service

4-متصل بودن به اینترنت ترجیحا پرسرعت در تمام مراحل آپدیت.

5- قبل از شروع مطمئن شوید اطلاعات گوشیتان را Back Up گرفته اید.

ب) مراحل کار:

1- برنامه SEUS را اجرا کنید، پس از مدتی یک انیمیشن نمایش داده میشود.

2- در نمای بعدی، برنامه چک میکند که آیا آپدیتی برای خود برنامه موجود است یا خیر. بسته به ورژن برنامه و سرعت اینترنت، این مرحله بین یک دقیقه تا یک ساعت طول میکشد.

3- در صفحه بعد، English UK را به عنوان زبان انتخاب کنید.

4- Start را کلیک کنید.

5- Accept را کلیک کنید.

6- در این صفحه باید آخرین شکل (سمت راست) را به عنوان شکل گوشی انتخاب کنید و روی Continue کلیک کنید.

7- در این صفحه P990 را انتخاب کرده و روی Continue کلیک کنید.

8- در مرحله بعدی باید گوشی را خاموش کنید، باتری را درآورید، دوباره باتری را داخل گوشی قرار دهید، دکمه C را نگه داشته و کابل را که قبلا به PC وصل کرده اید، به گوشی وصل کنید (در حالی که همچنان Cرا نگه داشته اید) و در آخرین مرحله وقتی عبارت Release C button نمایش داده شد، دکمه C را رها کنید.
امکان داره در این مرحله، دستگاه گوشی رو نشناسه و بخواد درایورشو از روی CD همراه یا اینترنت نصب کنه، بنابراین قبل از شروع ترجیحا CD رو داخل درایو بذارید و پس از پایان نصب درایور، برنامه رو ببندید و دوباره اجرا کنید و گوشی رو هم از کابل جدا کنید.

9- در این مرحله، برنامه ورژن Firm Ware گوشی را با آخرین ورژن موجود مطابقت میدهد.

10- در مرحله بعد، اگر ورژن جدیدی موجود باشد، عبارت Update Your P990i به همراه اسم ورژن جدید نمایش داده میشود، که باید continue را کلیک کنید.

11- بعد چند سوال مبنی بر اینکه "آیا از محتویات گوشی BackUp گرفته اید" و "همه اطلاعات گوشی بعد از آپدیت پاک خواهند شد"، میپرسد که اگر مطمئن هستید، همه را با Yes جواب بدید.

12- بعد برنامه شروع به دانلود Firm Ware میکند که چیزی در حدود 70 تا 75 مگابایت است.

13 بعد از اتمام دانلود، برنامه فایل دانلود شده را روی گوشی نصب میکند که حدود 13 تا 15 دقیقه طول میکشد.

14- در صورت اتمام موفقیت آمیز آپدیت، صفحه ای نشان داده میشود که میگوید: باتری را خارج کرده و دوباره جا بزنید و گوشی را روشن کنید؛ کابل را از گوشی جدا کنید و کارهای گفته شده را انجام دهید.

15- وقتی گوشی را روشن میکنید، مثل روز اول که گوشی را خریدید، باید زبان انتخاب کنید که UK English را انتخاب کنید.

16- تموم شد!

emprator_kochak
19-06-2007, 21:39
با با ایول !

popo_p990
19-06-2007, 21:44

الف) پیش نیازها:

ب) مراحل کار:

2- در نمای بعدی، برنامه چک میکند که آیا آپدیتی برای خود برنامه موجود است یا خیر. بسته به ورژن برنامه و سرعت اینترنت، این مرحله بین یک دقیقه تا یک ساعت طول میکشد.

4- Start را کلیک کنید.

5- Accept را کلیک کنید.

6- در این صفحه باید آخرین شکل (سمت راست) را به عنوان شکل گوشی انتخاب کنید و روی Continue کلیک کنید.

8- در مرحله بعدی باید گوشی را خاموش کنید، باتری را درآورید، دوباره باتری را داخل گوشی قرار دهید، دکمه C را نگه داشته و کابل را که قبلا به PC وصل کرده اید، به گوشی وصل کنید (در حالی که همچنان Cرا نگه داشته اید) و در آخرین مرحله وقتی عبارت Release C button نمایش داده شد، دکمه C را رها کنید.

9- در این مرحله، برنامه ورژن Firm Ware گوشی را با آخرین ورژن موجود مطابقت میدهد.

10- در مرحله بعد، اگر ورژن جدیدی موجود باشد، عبارت Update Your P990i به همراه اسم ورژن جدید نمایش داده میشود، که باید continue را کلیک کنید.

11- بعد چند سوال مبنی بر اینکه "آیا از محتویات گوشی BackUp گرفته اید" و "همه اطلاعات گوشی بعد از آپدیت پاک خواهند شد"، میپرسد که اگر مطمئن هستید، همه را با Yes جواب بدید.

12- بعد برنامه شروع به دانلود Firm Ware میکند که چیزی در حدود 70 تا 75 مگابایت است.

13 بعد از اتمام دانلود، برنامه فایل دانلود شده را روی گوشی نصب میکند که حدود 13 تا 15 دقیقه طول میکشد.

14- در صورت اتمام موفقیت آمیز آپدیت، صفحه ای نشان داده میشود که میگوید: باتری را خارج کرده و دوباره جا بزنید و گوشی را روشن کنید؛ کارهای گفته شده را انجام دهید.

15- وقتی گوشی را روشن میکنید، مثل روز اول که گوشی را خریدید، باید زبان انتخاب کنید که UK English را انتخاب کنید.

16- تموم شد!

قربون دستت حاج متاپکس

ritana
19-06-2007, 22:43
[CENTER][B]راهنمای آپدیت کردن گوشی P990 با استفاده از برنامه Sony Ericsson Update Service[/15- وقتی گوشی را روشن میکنید، مثل روز اول که گوشی را خریدید، باید زبان انتخاب کنید که UK English را انتخاب کنید.

16- تموم شد!

يك نكته جالب كه نميدانم متاپكس به آن برخورده اند كه براي آگاهي دوستان مينويسم .
ديروز آخرين ورژن را روي گوشي ام ريختم . برنامه كريستال زد و خرابش كرد . گوشي را مستر ريست كردم و مموريم را نيز فرمت .
امروز رفتم روي اينترنت را دوباره گوشيم را آپديت كنم .
چون آخرين ورژن بود فقط فايلهاي Insatl را روي گوشي ريخت كه حدود يكربع بيشتر طول كشيد . گوشي دوباره به حالت نرمال برگشت مضاف برا اينكه تمها و ملوديها از دست رفته نيز دوباره باز يابي شدند!!
ضمنا روي گفته متاپكس هم تاكيد ميكنم حتي الامكان سعي كنيد برنامه روي گوشي نصب نكنيد

samad_a
19-06-2007, 22:52
سلام به همگی دوستان . نمیدونم توصفحات قبل برای Theme این آدرس باشه بهرحال آدرس رومیگذارم

ritana
19-06-2007, 23:36
خبر داغ براي دارندگان سوني اريكسون سري P !

--------------------------------------------------------------------------------

دوستان همانطوريكه ميدانيد برنامه خوب و كارا ماي فون اكسپلورر
بخوبي ساپورت گوشيهاي سري كا و دبليو را انجام ميدهد.

به گفته سايت ارائه دهنده اين برنامه بزودي اين گوشيهاي سري
P را ساپورت خواهد نمود.
اين برنامه كار اديت و و ويرايش مسيجها - تماسه و مكالمات و نگهداري اطلاعات داخل گوشي را بخوبي انجام ميدهد . خود من كه بيصبرانه منتظر ارائه اين برنامه هستم !

MyPhoneExplorer is designed for SonyEricsson K700,K750,K800 - but it works with every SonyEricsson-phone exept the symbian-based phones (P-series, M600, W950

safir_filthy
20-06-2007, 09:21
سلام دوستان در مورد نصب ویندوز یه تاپیک زدن حرف های باحالی می زنند
بابا انتقالش بدید اینجا ما که نمی دونیم مدیرا اینکا رو انجام بدن

popo_p990
20-06-2007, 11:45
[[/PHP]

الف) پیش نیازها:

ب) مراحل کار:

4- Start را کلیک کنید.

5- Accept را کلیک کنید.

14- در صورت اتمام موفقیت آمیز آپدیت، صفحه ای نشان داده میشود که میگوید: باتری را خارج کرده و دوباره جا بزنید و گوشی را روشن کنید؛ کارهای گفته شده را انجام دهید.

16- تموم شد!

بروبچ من با dial up دانلود کردم دیشب از ساعت 10 تا 3 نصف شب downlod software تموم نشد هنوز 60% بود من خوابم برد 6 صبح بیدار شدم دیدم از اون مرحله اومده بیرون و از اینترنت هم اومده بیرون بعد باتری رو در آوردم روشن کردن گوشی با یک خط که پر باید بشه مییاد بالا حالا

1:شما اصلا با dial up update نکنید بیچاره میشین.
2:این که با یه خط میاد بالا طبیعیه دیگه؟

گوشی :

phone:cxc162037 r9g007
bluetoot:cxc162058 r5a01
organizer:cxc162036 r6d23
cda:cda162007/2r6d23
:8: :21: :27:

amir_gamer
20-06-2007, 13:21
[[/PHP]

بروبچ من با dial up دانلود کردم دیشب از ساعت 10 تا 3 نصف شب downlod software تموم نشد هنوز 60% بود من خوابم برد 6 صبح بیدار شدم دیدم از اون مرحله اومده بیرون و از اینترنت هم اومده بیرون بعد باتری رو در آوردم روشن کردن گوشی با یک خط که پر باید بشه مییاد بالا حالا

گوشی :

یعنی گوشیت الان آپدیت شده و کار میکنه؟!!

چه تغییراتی ایجاد شده توش؟

راستش منم دیال آپ دارم اما میترسم آپدیت کنم آخه 6-7 ساعت طول میکشه آخرم معلوم نیست درست آپدیت

بشه یا نه!!!! :13:

metapex
20-06-2007, 13:43
[[/PHP]

گوشی :

حلّه...:46:

alex666
20-06-2007, 13:46
عزیزان منم آمادام تو جمع 990.من دیروز گوشی گرفتم اوماداو خونه اولین کاری که کردم آپدیت بود البته باadsl خیلی راحت 1ساعت تموم شود ولی ساعت smsدرست نشوده با رم 2گیگ هنوز یه بارم هنگ نکرده ولی خدای عجب گوشی با هیچ گوشی دیگه عوض نمی کنمش

metapex
20-06-2007, 13:49
عزیزان منم آمادام تو جمع 990.من دیروز گوشی گرفتم اوماداو خونه اولین کاری که کردم آپدیت بود البته باadsl خیلی راحت 1ساعت تموم شود ولی ساعت smsدرست نشوده با رم 2گیگ هنوز یه بارم هنگ نکرده ولی خدای عجب گوشی با هیچ گوشی دیگه عوض نمی کنمش

مبارکه و خوش اومدی...:10:

Mahyar25
20-06-2007, 14:01
مبارکه :11:
حالا چقدر برات تموم شد؟

alex666
20-06-2007, 14:04
ا یه رم 2گیگ 370گفت اصل فرانسه سریالشم با رو جعبش یکی بود

alex666
20-06-2007, 14:07
اون سایتی که سریال گوشی میدی کشور سازانده میده میشه بزارین

Mahyar25
20-06-2007, 14:15
ا یه رم 2گیگ 370گفت اصل فرانسه سریالشم با رو جعبش یکی بود
با رم شد 270 ؟ خود رم چند؟

alex666
20-06-2007, 14:17
رم 22 گفت 20 گرفتم

Mahyar25
20-06-2007, 14:19

Mahyar25
20-06-2007, 14:24
البته فکر نکنم کشور سازندشو بنویسه ولی یه سری اطلاعات درباره سریال و ... بهت میده

arta.
20-06-2007, 15:42
سلام .
ازتون کمک میخوام راستشو بخواین می خوام p990 بخرم یه جا پیدا کردم 315000 تومانه اما با جعبه سریالش نمیخونه در عوض ریجستر شده است و کار میکنه به نظر شما بخرم ؟
در ضمن از کجا بدونم اصله فرانسه است ؟ و خریدنی چه جوری و چی چیزیرو امتحان کنم تو گوشی ؟گوشی خوبی دیگه اگه کدی چیزی واسه امتحان گوشی میخواد بزارین لطفا
امیدوارم کمکم کنین

amirkhan_20e20
20-06-2007, 16:11
سلام .
امیدوارم کمکم کنین

سلام دوستان عزیز

یه چند تا چیز هست که خدمت شما باید بگم تا دیگه اینقدر سوال نکنین .

1-کیفیت صدای گوشی 990 خوبه ولی ار لحاظ بلندی به پای بقیه نمیرسه . چرا ؟ شما تا حالا فکر کردین که چرا گوشی اینقدر بزرگه و مثلا اندازه 750 نیست ؟ چون هر امکاناتی قطعات سخت افزاری میخواد واسه همین هم بازر گوشی رو کوچیگ کردن تا چا بشه ...!!!!

2-یکی از دوستان نوشته که میشه رو این کوشی windows mobile نصب کرد با نه ؟ باید بگم که رو هر گوشی میشه هر سیستم عاملی که خواست رو نصب کنی . اما !!!! اماشم اینه که سیستم عامل رو کی میتونی نصب کنی ؟ وقتی مه تمام سخت افزار گوشی رو بدونی که چیه . مثلا رو ipod میشه linux نصب کرد ولی آیا کارایی mac روداره یا نه ؟
در ضمن یه جایی خوندم که یه نفر رو گوشی linux نصب کرده و الانم داره کار میکنه ولی چطوری نمیدونم .

3-در مورد ساعت : تا حالا تست کردین که هرچی ساعت تلفن خونه رو عوض کنین وقتی یه زنگ میخوره دوباره خودش عوض میشه؟ موبایل هم همینطوره .
حالا میرسیم سر sms که چرا اینطوریه . واسه مسج وقتی یه پک اطلاعات واسه شما میاد توش یه سریاطلاعات درمورد ساعت فرستادن . تاریخ فرستادن . و مختویات مسج و یه سری اطلاعات دیگه هست . که به دستگاه شما ربطی نداره . و اشکال اصلی مربوط به شبکه موبایل میشه . البته شبکه موبایل نمیتونه خودشو با ساعت رسمی همزمان کنه یا اینکه نمیخواد . ( حالا بگذریم که چرا !!!! ) . واسه همین زمان رو اشتباه نشون میده .

4-در مورد gprs ایرانسل هم تا اونجایی که من تست کردم همین که گوشی شما بیاد تو شبکه خودش یه مسج میده و میکه مدل گوشی رو بزن که میزنی بعد خودش یه سری mms میفرسته (البته من به گوشیهای جاوا تست کردم !!! ) که فایل هستش و میگه نصبش کن که راه می افته .

تا دست بر اتفاق بر هم نزنیم
پاییز نشاط بر سر غم نزنیم
خیزیم و دمی زنیم پیش از دم صبح
کین صبح بسی دمد که ما دم نزنیم

popo_p990
20-06-2007, 16:14

راستش منم دیال آپ دارم اما میترسم آپدیت کنم آخه 6-7 ساعت طول میکشه آخرم معلوم نیست درست آپدیت

آره خوب شده سرعتش هم زیاد شده صداش هم اگه بچه ها ی تاپیک راس بگن تغییر کرده آره درست کار میکنه:27:

aranic
20-06-2007, 16:58
دمت گرم ! :10:
دو تا سوال دیگه هم دارم:
1- از کجا بفهمم گوشیم ریجستر شدس؟
2- توی جعبه گوشی دقیقاً چه چیزایی همراشه؟

1 رو اگه پیدا کردی بلرام آف بزار

توی جعبه رو از داخل دفترچه ص 2 میتونی ببینی

aranic
20-06-2007, 17:11

من با adsl 512 آپلود کردم

40 min طول کشید (رکورده نه ) :31:

سرعت تا 4 برابر رفته :20: بالا

نرم افزار اجرا میکنه هلو :27:

یک کم کیفیت صدا تو گوشی کم شده ولی مهم نیست :2:

گستردگی فایلهای تصویری (wma رو به سختی پخش میکنه )

emprator_kochak
20-06-2007, 19:08
میگم Metapex شما اس.ام.اس فارس که براتون میاد خب میبینیدش یا خراب ؟
اگه درست میبینیش بگو چی کار کردی تا ما هم انجام بدیم !

waveblue
20-06-2007, 19:12
سوال ها همش تکراری !
کاربران لطف کنن تمام تاپیک ها رو بخونن اون وقت سوال کنن !

waveblue
20-06-2007, 19:14

ببخشید من جواب میدم metapex
میتونی فونت کپی کنی تو گوشی !

amir_b_h
20-06-2007, 19:15
سلام
کسی می دونه چگونه نرم افزار های جاوا رو در p990 نصب کرد ؟
نصب میشه ملی اجرا نمی شه !!

waveblue
20-06-2007, 19:22
خیلی هم عالی نشون میده
و همچنین نرم افزار هست که این کارو میکنه ولی ریجستر نیست.
دوستان من پیشنهاد میكنم از Psloic Crystal Arabic استفاده نكنین.
خیلی از دوستان بعد از نصب این برنامه مشكل بوت شدن گوشی براشون اتفاق افتاده و گوشیشون دیگه بالا نیومده و مجبور به آپدیت یا حتی فلش شدن.

waveblue
20-06-2007, 19:28
سلام
کسی می دونه چگونه نرم افزار های جاوا رو در p990 نصب کرد ؟
نصب میشه ملی اجرا نمی شه !!

حتما باید اجرا شه.مگر اینکه خوب نسبش نکرده باشی:20:
ریستارت کن ببین پخش نمیشه

ehsannirvana
20-06-2007, 19:50
دوستام من میخوام یه p990 بخرم اما میترسم چون میگن زیاد هنگ میکنه؟
این مطلب حقیقت داره؟
اگه داره با آپدیت کردن درست میشه یا نه؟
خیلی ممنون

Mahyar25
20-06-2007, 20:00
دوستام من میخوام یه p990 بخرم اما میترسم چون میگن زیاد هنگ میکنه؟
این مطلب حقیقت داره؟
اگه داره با آپدیت کردن درست میشه یا نه؟
خیلی ممنون
با اجازه ی اساتید و پیشکسوتان
نه دوست عزیز . من تا حالا هنگی ازش ندیم . کلا بخاطر uiq3 ی که داره هنگ کردن تو کارش نیست .

safir_filthy
20-06-2007, 21:20
سلام
یک سوال در مورد آپدیت اگه فلاپ رو در اورده باشیم حالا چه دکمه ای رو باید بجای c فشار بدیم در ضمن اگر دیکانکت بشه مشکلی پیش نمیاد

safir_filthy
20-06-2007, 21:20
سلام
یک سوال در مورد آپدیت اگه فلاپ رو در اورده باشیم حالا چه دکمه ای رو باید بجای c فشار بدیم در ضمن اگر دیکانکت بشه مشکلی پیش نمیاد

Optimus Prime
20-06-2007, 21:52
سلام
همون حرف C روی QWERTY کیبورد یا دکمه Back.

arta.
20-06-2007, 22:06
در مورد این گوشی سوال کردما بگین لطفا
سوالامو که میدونین .چون شما با این گوشی کار کردین اینجا سوال کردم بگین دیگه ممنون

metapex
20-06-2007, 22:27

من برام SMS فارسی نمیاد، ولی اگر هم بیاد، به صورت مربع مربع نشون میده. کلا رو این قضیه خیلی حساسیت نشون نمیدم.

ببخشید من جواب میدم metapex
میتونی فونت کپی کنی تو گوشی !

این جواب که بدتر گمراه کننده است...:27:

دلیل اینکه برنامه Crystal Arabic مشکل ایجاد میکنه، اینه که درست کرک نشده. وگرنه نسخه قانونی برنامه، خیلی هم خوب عمل میکنه... حالا اگه میتونید نسخه قانونیشو گیر بیارید:21:

metapex
20-06-2007, 22:31
در مورد این گوشی سوال کردما بگین لطفا
سوالامو که میدونین .چون شما با این گوشی کار کردین اینجا سوال کردم بگین دیگه ممنون

لطف کنید پستهای گذشته رو مطالعه کنید، جوابتون رو پیدا میکنین... فقط میگم که سریال اصلی حتما بخر...

samad_a
20-06-2007, 22:55

سلام گوشیت مبارکه اینم سایتی که میخوای امیدوارم کمکت کنه

metapex
20-06-2007, 22:55
ورژن 1.3.19 با قابلیت نصب روی کامپیوترهای تحت Windows Vista

تنها تفاوت با ورژن قبلی، سازگاری با Windows Vista هست، اگه Vista ندارین، بیخودی دانلود نکنید:27:

arta.
21-06-2007, 00:55
ممنون متاپکس عزیز
همه رو خوندم فقط می خوام بدونم اگه سریال اصلی نباشه نمیشه آپدیت کردش ؟
در ضمن تو بانه 315000 تومانه ریجسترم هستا همشم نوشته پشتش فرانسه آیا میشه اعتماد کرد ؟ از یه طرفم الان همه گوشیای تهران از بانه میاد و اکثرا قاچاقه .اگه من بخرم از اونجا گوشی خوب کار کنه مشکلی برام پیش نمیاد ؟
راستی سریال پشت گوشی با جعبه نمیخونه؟ و اگه از علا الدین بخرم بدون گارانتی اما اصلی از کجاش و به چه قیمتی ؟در ضمن اگه آپدیت ش ریجستر گوشی قاچاقم از بین میره و دیگه سیم کارت توش کار نمیکنه؟و باید دوباره ریجستر بشه؟

amirlovely
21-06-2007, 01:33
ممنون متاپکس عزیز
در ضمن تو بانه 315000 تومانه ریجسترم هستا همشم نوشته پشتش فرانسه آیا میشه اعتماد کرد ؟ از یه طرفم الان همه گوشیای تهران از بانه میاد و اکثرا قاچاقه .اگه من بخرم از اونجا گوشی خوب کار کنه مشکلی برام پیش نمیاد ؟
راستی سریال پشت گوشی با جعبه نمیخونه؟ و اگه از علا الدین بخرم بدون گارانتی اما اصلی از کجاش و به چه قیمتی ؟در ضمن اگه آپدیت ش ریجستر گوشی قاچاقم از بین میره و دیگه سیم کارت توش کار نمیکنه؟و باید دوباره ریجستر بشه؟

سلام من خودم از بانه خريدم يك هفته پيش وخوبم كار مي كنه قيمت 310 تومن فرانسه هم نوشته وسريال گوشي قوطي و پشت گوشي مي خونه يكي هست ديگه نمي دونم درسته يا ليبل زدن وبا سيم كارت دولتي هم كار مي كنه
وتو سايت نامبرينق هم 990 مي شناسه

فقط مي ترسم اپديت كنم يه لحظه ديدي پريد سريال

ehsannirvana
21-06-2007, 01:38
سلام من خودم از بانه خريدم يك هفته پيش وخوبم كار مي كنه قيمت 310 تومن فرانسه هم نوشته وسريال گوشي قوطي و پشت گوشي مي خونه يكي هست ديگه نمي دونم درسته يا ليبل زدن وبا سيم كارت دولتي هم كار مي كنه

ببخشید میشه بگی از کجا خریدی؟

amirlovely
21-06-2007, 02:03
ببخشید میشه بگی از کجا خریدی؟

نوشتم از بانه

اسم پاساژش يادم نيست

ariankhan
21-06-2007, 09:15
آقا بعد از آپدیت voloume مکالماتم خیلی کم شده و عوض صدای زنگ زیاد!!!!!!!!!!
مال شماها هم چنین تغیرایت کرده؟؟؟؟؟

roteal2007
21-06-2007, 09:20
سلام به همگی نمیدونم تو هر تاپیکی مطرح میکنم جوابی نمیدن با معرفتاش جواب بدن:

1.من شیفته این گوشی شدم ولی وقتی اومدم و تو این تاپیک در مورد ساعت اس ام اس یه چیز هایی خوندم شاخ در آوردم حال سوال اینجاست کسانی که مشکل ساعت اس ام اس رو ندارن لطف کنن و تنظیمات مربوطه رو بگن و همچنین اسم سیم کارت{دولتی یا ایرانسل} تا ببینیم اشکال از اپراتور نیست ممنون

arta.
21-06-2007, 10:10

ممنون فقط پاساز نور بود یا خدری یا خدری ابراهیمی ؟ کدوم قسمتش بود ؟واقعا سریال اصلیه ؟:31:
آخه خود یارو میگفت با جعبه سریال نمیخونه ؟

arta.
21-06-2007, 10:13
متاپکس عزیز
در این مورد کمک کن اگه آپدیت کنی اینطور گوشیارو چه اتفاقی می افته و اگه ریجسترش پرید مخابرات ریجستر میکنه؟ و اگه کرد دگه با آپدیت ریجستر نمیپره؟ ممنون

farzadtop
21-06-2007, 12:03
دوست عزیز اگه بخوایی بفهمی رجیستر گوشیت اصلیه یه نگه به سریال گوشی و جعبه بنداز

farzadtop
21-06-2007, 12:06
یه روش دیگه هم هست یادم رفت بگم اینکه از یه سایتی حلا اسمش رو بلد نیستم ولی بعدا می گردم واست پیدا می کنم می تونی بفهمی سریال گوشیت اصلی یا نه

Mahyar25
21-06-2007, 13:55
یه روش دیگه هم هست یادم رفت بگم اینکه از یه سایتی حلا اسمش رو بلد نیستم ولی بعدا می گردم واست پیدا می کنم می تونی بفهمی سریال گوشیت اصلی یا نه
دوست عزیز اگه صفحه های قبلو میخوندی اسم سایتو پیدا می کردی و دوستان بطور مفصل توضیح داده بودند .
تازه به این هم نمیشه اطمینان کرد بنظر من آپدیت بهتره .

roteal2007
21-06-2007, 14:29
جواب نمیدینننننننننننن

amirkhan_20e20
21-06-2007, 14:31
* P990i

P990i
The future of communication is here
A 3G smartphone that lets you leave your PC behind while travelling, yet access everything you need for effective communication. It’s all here, now.
Smart and powerful
A phone, PDA and imaging machine packed with media and applications to support business and leisure activities. It takes the work out of the job.
Speed is the essence
Enjoy fast wireless networking and most advanced operator services – connect to WLAN for mobile Internet, RSS feeds and push email at high speed.
Versatile to suit your style
Input text via the keypad, keyboard, onscreen keyboard or handwriting recognition, or go handsfree with speakerphone or wireless headset. You choose.

Screen

* 262.144 color TFT
* 240x320 pixel

Memory

* Memory Stick PRO Duo™ support
* Phone memory 60MB*

*Actual free memory may vary due to phone pre-configuration.
Networks

* GSM 900
* GSM 1800
* GSM 1900
* UMTS

Available colours

* Premium Silver

Possible limited market availability.
Sizes

* 114 x 57 x 25 mm
* 4.4 x 2.2 x 1 inches

Weight

* 150 gr
* 5.3 oz

Please note that local variations may apply.

Close window

Features
Camera

* Auto focus
* Camera 2-megapixel
* Digital zoom 2.5x
* Photo light
* Video recording

Music

* Bluetooth™ stereo (A2DP)
* Media Player
* Music tones
* PlayNow™

Internet

* RSS feeds
* WAP 2.0 XHTML
* Web browser Opera™ Web browser

Entertainment

* 3D games
* Java
* Radio
* Video streaming
* Video viewing

Connectivity

* Bluetooth™
* Infrared port
* Modem
* Synchronisation
* USB mass storage
* USB support
* WLAN

Messaging

* Email
* MMS (Multimedia Messaging)
* Predictive text input
* Sound recorder
* Text messaging (SMS)

Communication

* Polyphonic ringtones
* Speakerphone
* Vibrating Alert
* Video calling

Design

* Jog Dial
* Picture wallpaper
* Wallpaper animation

Organiser

* Alarm clock
* Calculator
* Calendar
* Contacts
* Document editors
* Document readers
* Flight mode
* Handwriting recognition
* Notes
* Phone book
* Stopwatch
* Symbian™ OS
* Tasks
* Timer
* Touch-screen

Mega Bass™, Memory Stick Duo™, Memory Stick PRO Duo™, Memory Stick Micro™ and M2™ are trademarks of Sony Corporation.
Performance
Networks

Talk time (up to)

Standby time (up to)

Video call (up to)
UMTS 3 hours 0 min 300 hours 0 min -
GSM 900 9 hours 0 min 340 hours 0 min -
GSM 1800 9 hours 0 min 340 hours 0 min -
GSM 1900 9 hours 0 min 340 hours 0 min -

Battery performance may vary depending on network and phone usage.
Learn about talk time and standby time

metapex
21-06-2007, 14:49
ممنون متاپکس عزیز

الان تمام گوشیها غیر از اونایی که گارانتی اصلی دارن، قاچاقن. اگر گوشی چنج باشه و یا رجیستر دستی، وقتی که آپدیتش کنی، رجیسترش از بین میره و باید ببری یکی از همون مغازه ها تا برات دوباره رجیستر کنن. برای گوشیهای معمولی، 2000 میگیرن رجیستر میکنن، اینو نمیدونم.
در مورد سریال یا IMIE، اگر هر سه شماره (توی گوشی، زیر باتری و روی جعبه) یکی باشه یعنی سریال اصلیه. اگر سریال توی گوشی با دوتای دیگه فرق بکنه یعنی چنجه و دستی رجیستر شده ولی اگر سریال جعبه و پشت گوشی با هم فرق میکنه، یعنی لیبل رو کپی کردن و اصل فرانسه نیست یا جعبه مال یه گوشی دیگست. یا شاید هم هزار جور تقلب دیگه که من نمیدونم.
تو علاالدین جای خاصی سراغ ندارم...دیگه الان همه یه جورن.

metapex
21-06-2007, 14:56
سلام به همگی نمیدونم تو هر تاپیکی مطرح میکنم جوابی نمیدن با معرفتاش جواب بدن:

1.من شیفته این گوشی شدم ولی وقتی اومدم و تو این تاپیک در مورد ساعت اس ام اس یه چیز هایی خوندم شاخ در آوردم حال سوال اینجاست کسانی که مشکل ساعت اس ام اس رو ندارن لطف کنن و تنظیمات مربوطه رو بگن و همچنین اسم سیم کارت{دولتی یا ایرانسل} تا ببینیم اشکال از اپراتور نیست ممنون

این مورد اونقدر هم حاد نیست که شما رو از شیفتگی دربیاره:27:
من ایرانسل دارم، آخرین ورژن Firm Ware رو هم نصب کردم و از نظر مرتب سازی SMSهای inbox مشکلی ندارم، فقط ساعت مسیج ها و دلیوری با ساعت گوشی یکی نیست که احتمال میدم مشکل شبکه مخابراتی باشه.

arta.
21-06-2007, 15:10
الان تمام گوشیها غیر از اونایی که گارانتی اصلی دارن، قاچاقن. اگر گوشی چنج باشه و یا رجیستر دستی، وقتی که آپدیتش کنی، رجیسترش از بین میره و باید ببری یکی از همون مغازه ها تا برات دوباره رجیستر کنن. برای گوشیهای معمولی، 2000 میگیرن رجیستر میکنن، اینو نمیدونم.
در مورد سریال یا IMIE، اگر هر سه شماره (توی گوشی، زیر باتری و روی جعبه) یکی باشه یعنی سریال اصلیه. اگر سریال توی گوشی با دوتای دیگه فرق بکنه یعنی چنجه و دستی رجیستر شده ولی اگر سریال جعبه و پشت گوشی با هم فرق میکنه، یعنی لیبل رو کپی کردن و اصل فرانسه نیست یا جعبه مال یه گوشی دیگست. یا شاید هم هزار جور تقلب دیگه که من نمیدونم.
تو علاالدین جای خاصی سراغ ندارم...دیگه الان همه یه جورن.

بازم ممنون از لطفی که کردی
فقط یه سوال واسم میمونه اینکه بدم مخابرات ریجستر کنه دیگه ریجستر نمیخواد ؟ یعنی بعد از ریجستر مخابرات بت اپدیت ریجستر نمی پره ؟همه دوستان خوبم راهنمایی کنن تو این زمینه اگه اطلاعاتی دارن ممنون میشم در ضمن مخابرات چقدر میگیره تا ریجستر کنه؟

Viper P990i
21-06-2007, 15:17
سلام دوستان.
می خواستم بدونم وقتی که flip بازه و چهار آیکون اون پایین میاد(منو-شورت کات.فون کال و فون لیست) رو چطور میشه عوض کرد چون من دیدیم که میشه چیزای دیگه به جای اونا گذاشت
و یه سوال دیگه:من تو سایت ها و خد سایت uiq دخوندم که اگه تم مخصوص uiq3 داشته باشی آیکونهای گوشی عوض میشه حتی عکسش رو هم انداخته بود ولی من همون تم ها رو هم نصب کردم ولی آیکون عوض نشد لطفا راهنمایی کنید.
ببخشید که سرتون درد گرفت.متشکرم.:11::11::40:

roteal2007
21-06-2007, 15:36
شکیاتی در مورد این گوشی هست مثل : اینایی که میگن ارزون سریال چنجی هستش واز این صحبت ها
راستی این که میگن گوشیهای سونی اریکسون وقتی افتاذن زمین باید با ترس و لرز ورشون داری صحت داره مخلص آدم های بامرامی مثل متاپکس هستیم

amir_gamer
21-06-2007, 16:35
آقا این گوشی منو کشت بس که ریست میشه! وقتی فلیپو باز میکنم یه دفعه ریست میشه.مثل اینکه باید آپدیتش

کنم.ولی آخه Adsl ندارم با Dialup هم که هم خیلی طول میکشه هم اطمینان نیست.ولی خیلی دوست دارم خودم

آپدیتش کنم در ظمن برنامه Pc Suite هم رو ویندوزم نصب نمیشه.ویندوزم ایکس پی سرویس پک 1 هست.آیا لازمه

واسه آپدیت Pc Suite هم نصب بشه یا نه ؟ آخه گفتید که باید همه درایوهای گوشی نصب بشه؟؟؟؟!

ممنون میشم اساتید جواب بدن...

amir_gamer
21-06-2007, 16:37
راستی واقعا جای خوشحالی داره که روز به روز به تعداد دارندگان این گوشی افزوده میشه...

با ارزون شدن این گوشی بلاخره ملت ایرانم دارن با محصولات درجه یک حال میکنن...

ritana
21-06-2007, 16:57
يك سئوال از متاپكس عزيز؟
آخرين ورژن پي 990 ويژگيهاي خوبي داره اما يك مشگلي هم داره اينست كه صداي مكالمه داخل گوشي بطور محسوسي پائين آمده آيا گوشي شما هم همين مشگل را داره ؟

metapex
21-06-2007, 18:26
بازم ممنون از لطفی که کردی
فقط یه سوال واسم میمونه اینکه بدم مخابرات ریجستر کنه دیگه ریجستر نمیخواد ؟ یعنی بعد از ریجستر مخابرات بت اپدیت ریجستر نمی پره ؟همه دوستان خوبم راهنمایی کنن تو این زمینه اگه اطلاعاتی دارن ممنون میشم در ضمن مخابرات چقدر میگیره تا ریجستر کنه؟

الان مدتهاست که دیگه مخابرات گوشیهای شخصی رو رجیستر نمیکنه و فقط اونایی که شرکتی وارد شده باشن رو ثبت میکنه؛ اصلا همه بدبختی ها هم سر همینه:19: ... اگر رجیستر میکرد، دیگه چنج و رجیستر دستی نمیکردن که...

metapex
21-06-2007, 18:32
سلام دوستان.
می خواستم بدونم وقتی که flip بازه و چهار آیکون اون پایین میاد(منو-شورت کات.فون کال و فون لیست) رو چطور میشه عوض کرد چون من دیدیم که میشه چیزای دیگه به جای اونا گذاشت
و یه سوال دیگه:من تو سایت ها و خد سایت uiq دخوندم که اگه تم مخصوص uiq3 داشته باشی آیکونهای گوشی عوض میشه حتی عکسش رو هم انداخته بود ولی من همون تم ها رو هم نصب کردم ولی آیکون عوض نشد لطفا راهنمایی کنید.
ببخشید که سرتون درد گرفت.متشکرم.:11::11::40:

دوست عزیز، روال اینجا به این ترتیبه که کسانی که سوال دارن، اول پستهای قبلی رو جستجو میکنن و اگر جوابشونو نگرفتن، بعد سوالشونو مطرح میکنن. در این مورد هم اخیرا بحث شده ولی به عنوان خوش آمد گویی به شما، باید بگم که اون تصاویری که شما دیدید، مربوط به گوشی M600 یا W950 بوده، و در مورد P990 چنین چیزی امکان پذیر نیست، فقط وقتی فیلیپ بسته است، میتونید میانبرها رو تغییر بدین.:20:

metapex
21-06-2007, 18:35
شکیاتی در مورد این گوشی هست مثل : اینایی که میگن ارزون سریال چنجی هستش واز این صحبت ها
راستی این که میگن گوشیهای سونی اریکسون وقتی افتاذن زمین باید با ترس و لرز ورشون داری صحت داره مخلص آدم های بامرامی مثل متاپکس هستیم

منم مشکوکم...:jealous:
در مورد زمین انداختن، خوشبختانه تجربه ای ندارم:31:
شما لطف دارین:20:

metapex
21-06-2007, 18:42
آقا این گوشی منو کشت بس که ریست میشه! وقتی فلیپو باز میکنم یه دفعه ریست میشه.مثل اینکه باید آپدیتش

کنم.ولی آخه Adsl ندارم با Dialup هم که هم خیلی طول میکشه هم اطمینان نیست.ولی خیلی دوست دارم خودم

آپدیتش کنم در ظمن برنامه Pc Suite هم رو ویندوزم نصب نمیشه.ویندوزم ایکس پی سرویس پک 1 هست.آیا لازمه

واسه آپدیت Pc Suite هم نصب بشه یا نه ؟ آخه گفتید که باید همه درایوهای گوشی نصب بشه؟؟؟؟!

ممنون میشم اساتید جواب بدن...

بله باید آپدیت بشه...
اینکه Pc Suite نصب نمیشه، به احتمال بسیار زیاد به این دلیله که SP1 داری، باید به SP2 آپگرید کنی.
تا جایی که من میدونم نیازی به نصب Pc Suite نیست؛ برای درایور ها هم CD رو بزار و گوشی رو وصل کن و خود ویندوز از طریق Found New Hardware Wizard درایورها رو نصب میکنه.

metapex
21-06-2007, 18:45
يك سئوال از متاپكس عزيز؟
آخرين ورژن پي 990 ويژگيهاي خوبي داره اما يك مشگلي هم داره اينست كه صداي مكالمه داخل گوشي بطور محسوسي پائين آمده آيا گوشي شما هم همين مشگل را داره ؟

من مشکلی احساس نکردم، شاید به مخابرات مربوط باشه (من ایرانسل دارم)

ariankhan
21-06-2007, 19:47
فکر نمیکنم راه حلی داشته باشه اما بازم میپرسم .....!!!
من دیروز کلی عکس گرفتم!!!!
اول تو مموریم میشست بعد من دیدم مموری داره پر میشه گذاشتمش رو سیو تو گوشی...!!!!
پدر سگ 2باره از شماره اول شروع کرد به عکس گرفتن. منم که این موضوع رو نمیدونستم....
صبح عکسای رو گوشی رو با بلوتوث ریختم تو کامپیوتر... و بعد عکسای رو مموری رو..
غافل از اینکه هم نامند و رو هم میشینن... کلی از عکسای تولدم همینطوری پرپر شد...(و 2تا فیلم)
راه بازگشتی وجود داره؟؟؟؟؟

amir_gamer
21-06-2007, 20:03
بچه ها من دلمو زدم به دریا میخوام آپدیت کنم دیگه با دیال آپ.

فقط یه چیزی من برنامه Seus یا همون Update Service رو روی سی دی گوشی دارم که البته واسه k750 هست.

آیا فرق میکنه؟ شایدم قدیمی باشه مشکلی پیش نمیاد؟

Saman-tci
21-06-2007, 20:11
این مورد اونقدر هم حاد نیست که شما رو از شیفتگی دربیاره:27:
من ایرانسل دارم، آخرین ورژن Firm Ware رو هم نصب کردم و از نظر مرتب سازی SMSهای inbox مشکلی ندارم، فقط ساعت مسیج ها و دلیوری با ساعت گوشی یکی نیست که احتمال میدم مشکل شبکه مخابراتی باشه.

بله دوست من گوشیه منم N93 هست و الان چند وقتیه این مشکل رو دارم ....از امور مشترکین پرسیدم گفتن برای شبکه هست و مشخص نیست کی درست میشه ...
نگران نباش

metapex
21-06-2007, 20:58
فکر نمیکنم راه حلی داشته باشه اما بازم میپرسم .....!!!
من دیروز کلی عکس گرفتم!!!!
اول تو مموریم میشست بعد من دیدم مموری داره پر میشه گذاشتمش رو سیو تو گوشی...!!!!
پدر سگ 2باره از شماره اول شروع کرد به عکس گرفتن. منم که این موضوع رو نمیدونستم....
صبح عکسای رو گوشی رو با بلوتوث ریختم تو کامپیوتر... و بعد عکسای رو مموری رو..
غافل از اینکه هم نامند و رو هم میشینن... کلی از عکسای تولدم همینطوری پرپر شد...(و 2تا فیلم)
راه بازگشتی وجود داره؟؟؟؟؟

مگه وقتی رو کامپیوتر میریختی، سوال نکرد که میخوای جایگزین بشه یا نه؟
راه بازگشتی نیست...:41:

metapex
21-06-2007, 21:02
بچه ها من دلمو زدم به دریا میخوام آپدیت کنم دیگه با دیال آپ.

فقط یه چیزی من برنامه Seus یا همون Update Service رو روی سی دی گوشی دارم که البته واسه k750 هست.

آیا فرق میکنه؟ شایدم قدیمی باشه مشکلی پیش نمیاد؟

اگه قدیمی باشه، خودشو به آخرین ورژن آپدیت میکنه. پس بهتره از اول از سایت دانلود کنی و قبل از نصب ورژن جدید اگه ورژن قدیمی نصب شده، uninstall کن.
برای راهنمایی، پست 895 و بعد از آپدیت پست 740 رو ببین.
موفق باشی.:20:

arta.
21-06-2007, 22:09
آخرین پیشنهاداتونو لطفا بگید فردا میرم بگیرم .
راستی گرفتم میخوام همون جا یبار مستر ریست کنم چطوری اینکارو بکنم ؟
در ضمن آخرین نظراتونو بگین همگی لطفا سرم کلاه نره ها رو حرفاتون حساب میکنم آخرین کارای امنیتی رو بگین بترتیب لطفا
:46:

emprator_kochak
21-06-2007, 22:54
Metapex آواتور قبلیت خیلی بهتر بود !

emprator_kochak
21-06-2007, 22:56
می گم گوشیهایی که از دبی میان مشکلی دارن؟

Mahyar25
21-06-2007, 23:25
آخرین پیشنهاداتونو لطفا بگید فردا میرم بگیرم .
راستی گرفتم میخوام همون جا یبار مستر ریست کنم چطوری اینکارو بکنم ؟
در ضمن آخرین نظراتونو بگین همگی لطفا سرم کلاه نره ها رو حرفاتون حساب میکنم آخرین کارای امنیتی رو بگین بترتیب لطفا
:46:
برای master reset بگم که اول فلیپو باز کن بعد :
Meno >>tools>>control panel >>other>>master reset
بعد ازت یه سری سوال میکنه و آخرش گوشی ریاستارت میشه و مثه اولین بار باید زبانو انتخاب کنی و ...
در مورد بقیه مسائل هم دوستان استادند و با تجربه

arta.
22-06-2007, 00:10
برای master reset بگم که اول فلیپو باز کن بعد :
Meno >>tools>>control panel >>other>>master reset
بعد ازت یه سری سوال میکنه و آخرش گوشی ریاستارت میشه و مثه اولین بار باید زبانو انتخاب کنی و ...
در مورد بقیه مسائل هم دوستان استادند و با تجربه

مهیار جان ممنون .
منتظر بقیه دوستان هستم تا آخرین راهنمایی رو بکنن تا فردا برمیکیشو بخرم اگه سر کلاه نذارن خوب میشه ها مگه نه:5:

arta.
22-06-2007, 00:12
ببینین آحرین راه کارارو بگین بترتیب من خریدنی امتحان کنم خیلی خیلی ممنون میشم آخرین کدها همه چی آخرش دیگه وای چقدر گفتم آخر

arta.
22-06-2007, 00:18
راستی به این وبلاگ سر بزنین من خوشم اومد نظر بهش بدین واسه یه بنده خداست بزارین بچه روحیه بگیره

metapex
22-06-2007, 00:52
ببینین آحرین راه کارارو بگین بترتیب من خریدنی امتحان کنم خیلی خیلی ممنون میشم آخرین کدها همه چی آخرش دیگه وای چقدر گفتم آخر

1- چک کردن سریال (IMEI) در گوشی(با زدن #06#*) و پشت گوشی و روی جعبه. (همگی یکی باشن).
2- روی صفحه برچسب شفاف چسبیده باشه.
3- لوازم کامل باشه (تو صفحات اولیه دفترچه، عکسشون هست)
4- روی جعبه و پشت گوشی Made in France نوشته شده باشه.
5- تست کردن قسمت مختلف گوشی با زدن *>*>>*< ( به ترتیب از چپ به راست) و وارد Service Test بشو.
6- سالم بودن ظاهری.
7- همه وسایل همراه تو نایلون باشه و معلوم باشه که باز نشده باشن.
8- سر رجیستر و آپدیت و ... با فروشنده حتما طی کن.
9- بعدش دیگه آخر آخر، پول رو با دقت بشمر و بده به فروشنده.

Novembers Doom
22-06-2007, 06:59
p990 چه فرقی با p990i داره؟

Novembers Doom
22-06-2007, 07:13
من یه p990i خریدم پائین لیبلش زده: Swisscom
میخواستم ببینم این چیه؟
همه جاش هم زده Made In France

amirlovely
22-06-2007, 08:45
من قوطي و پشت گوشي و سريال داخل گوشي يكيه وتوسايت نامبرينگم 990 ميشناسه ايا امكان داره رجيستر شده باشه واين ليبل ها رو خودشون چسبوندن چون پشت گوشي ان ليبل كه چسبندن درست جاش نيست وخيلي خم شده به طرف پايين

arta.
22-06-2007, 10:54
1- چک کردن سریال (IMEI) در گوشی(با زدن #06#*) و پشت گوشی و روی جعبه. (همگی یکی باشن).
2- روی صفحه برچسب شفاف چسبیده باشه.
3- لوازم کامل باشه (تو صفحات اولیه دفترچه، عکسشون هست)
4- روی جعبه و پشت گوشی Made in France نوشته شده باشه.
5- تست کردن قسمت مختلف گوشی با زدن *>*>>*< ( به ترتیب از چپ به راست) و وارد Service Test بشو.
6- سالم بودن ظاهری.
7- همه وسایل همراه تو نایلون باشه و معلوم باشه که باز نشده باشن.
8- سر رجیستر و آپدیت و ... با فروشنده حتما طی کن.
9- بعدش دیگه آخر آخر، پول رو با دقت بشمر و بده به فروشنده.

ممنون به خاطر همه چی متاپکس عزیز خیلی گلی که به همه سوالای دوستان جواب میدی ممنون

aranic
22-06-2007, 11:13
میگم صدای گوشی از K750 خیلی پایین تره؟؟
من یه 6630 داشتم، یعنی به پای اونم نمیرسه؟

آره از6630 پايينتره اما 750 رو ميزاره تو جيبش

mehdi_diba
22-06-2007, 11:38
p990 قیمت 400هزار تومان

metapex
22-06-2007, 11:52
p990 چه فرقی با p990i داره؟

فرقی ندارن.

metapex
22-06-2007, 11:57
من قوطي و پشت گوشي و سريال داخل گوشي يكيه وتوسايت نامبرينگم 990 ميشناسه ايا امكان داره رجيستر شده باشه واين ليبل ها رو خودشون چسبوندن چون پشت گوشي ان ليبل كه چسبندن درست جاش نيست وخيلي خم شده به طرف پايين

از اینا هر کاری بگی بر میاد...ولی اینکه سریال هرسه جا یکیه، یعنی رجیستر اصلی میتونه باشه... بعلاوه اینکه سایت نامبرینگ هم درست شناسایی میکنه.

M A T I N
22-06-2007, 16:25
سلام
من میخواستم یه P990 بگیرم چند تا سوال داشتم گفتم اینجا بپرسم ....
اول اینکه تو فوروم های خارجی که بودم خیلی ها نوشته بودن سرعتش خیلی کمه و زیاد قفل میکنه و
همون جا نوشته بودن اگه آپدیت بشه بیشتر مشکلاتش حل میشه .... حالا این راسته ...؟
دوم اینکه موقع آپدیت کردن اگه گوشی چنج باشه مثل بعضی گوشی ها ( K750 و ....) رجیسترش میپره ...؟
و آخرین سوال اینکه تو سایت ها نوشته بودن که موقع اینکه میخواهیم با دکمه های اصلی گوشی کار کنیم (Flip-Closed) اندازه تصویرش میشه 240x256 پس اینجوری چه شکلی میشه مثلا یه بازی 240x320 رو بازی کرد ...؟

فعلا همین ها بسه ...

با تشکر

shahab07
22-06-2007, 16:43
سلام
اول اینکه تو فوروم های خارجی که بودم خیلی ها نوشته بودن سرعتش خیلی کمه و زیاد قفل میکنه و
بله اگه آپدیت بشه خیلی چیزاش حل میشه...

دوم اینکه موقع آپدیت کردن اگه گوشی چنج باشه مثل بعضی گوشی ها ( K750 و ....) رجیسترش میپره ...؟

بله ... ممکنه بپره

و آخرین سوال اینکه تو سایت ها نوشته بودن که موقع اینکه میخواهیم با دکمه های اصلی گوشی کار کنیم (Flip-Closed) اندازه تصویرش میشه 240x256 پس اینجوری چه شکلی میشه مثلا یه بازی 240x320 رو بازی کرد ...؟

به سختی...

فعلا همین ها بسه ...

نه تروخدا چند تا سوال دیگه

با تشکر
خواهش می کنم:27:

shahab07
22-06-2007, 16:44
دوستان سوالی دیگه بود من در خدمتم :)))))))))))

emprator_kochak
22-06-2007, 17:26
سلام

فعلا همین ها بسه ...

با تشکر

1- بله
2- بله
3- وقتی فیلیپش بستس همه کاری نمیشه باش انجام داد !

Optimus Prime
22-06-2007, 17:41
سلام

فعلا همین ها بسه ...

با تشکر
]چرا می شه بعضی باریهای Java و Picro Drive که Emulator بازیهای سگاست رو اگه تنظیم کنی می شه با فلیپ بسته بازی کرد.

M A T I N
22-06-2007, 18:18
خیلی ممنون از shahab07 و emprator_kochak و *Eagle Eye* ......

من میخوام بیشتر رو گوشی نرم افزار و بازی نصب کنم و بلندی صدا و کیفیت عکس و ... زیاد برام مهم نیست .
حالا میرزه این گوشیو بگیرم چون قیمتش خیلی ارزون شده ....؟

و سوال آخر اینکه با فیلیف باز هم میشه بازی کرد ؟ چون فکر نکنم تو اون حالت کی پد داشته باشه ....

....موفق باشید....

Mahyar25
22-06-2007, 19:02
من میخوام گوشیمو آپ کنم ، برنامه update service دانلود کردم ولی وقتی اجراش میکنم و بعد نصب دیگه چیزی نمیاد . چکار باید بکنم؟

metapex
22-06-2007, 19:09

من میخوام بیشتر رو گوشی نرم افزار و بازی نصب کنم و بلندی صدا و کیفیت عکس و ... زیاد برام مهم نیست .

و سوال آخر اینکه با فیلیف باز هم میشه بازی کرد ؟ چون فکر نکنم تو اون حالت کی پد داشته باشه ....

....موفق باشید....

اکثر بازیها رو باید با فیلیپ باز انجام داد، و با دکمه های کیبورد QWERTY باید اونو کنترل کنید که به خاطر اینکه کوچیک هستن، ممکنه یه کم سخت باشه.
اگه شما برای برنامه و بازی میخواین این گوشیو بخرین، من توصیه میکنم از بین مدلهای نوکیا انتخاب کنید، چون هم برنامه و بازیهاش بیشتره و هم بازی کردن باهاشون راحتتره؛ P990 در درجه اول یک گوشی در کلاس بیزینس هست...

Mahyar25
22-06-2007, 19:18
من میخوام گوشیمو آپ کنم ، برنامه update service دانلود کردم ولی وقتی اجراش میکنم و بعد نصب دیگه چیزی نمیاد . چکار باید بکنم؟
درست شد ولی چرا اینقدر طولش میده؟

Optimus Prime
22-06-2007, 19:59

....موفق باشید....
بازی هایی مثل سری Sky Force For UIQ 3 و Sky Force Reloaded یا Snooker و DeckCard یا Can't Stop Solitairs Collection را می توانی با قابلیت TouchScreen و Lightpen بازی کنی بدون نیاز بهQWERTY کیبورد.همانطور که گفتم یک سری بازی های Java را با فلیپ بسته اجرا کنی.بعضی بازی های کامپیوتر مثل Duke Nukem 3D را می توان با کپی کردن نسخه اصلی از روی کامپیوتر و داشتن فایل اجرایی Sis آن که از قبل تهیه شده اجرا نمود.

M A T I N
22-06-2007, 20:27
اکثر بازیها رو باید با فیلیپ باز انجام داد، و با دکمه های کیبورد Qwerty باید اونو کنترل کنید که به خاطر اینکه کوچیک هستن، ممکنه یه کم سخت باشه.
اگه شما برای برنامه و بازی میخواین این گوشیو بخرین، من توصیه میکنم از بین مدلهای نوکیا انتخاب کنید، چون هم برنامه و بازیهاش بیشتره و هم بازی کردن باهاشون راحتتره؛ P990 در درجه اول یک گوشی در کلاس بیزینس هست...

خیلی ممنون از جواب ....
ولی تو نوکیا ها یه N70 هست که تقریبا هم قیمت اینه و تو امکانات خیلی پایین تره ....

....موفق باشی....:10:

samad_a
22-06-2007, 20:54
سلام ، دوستان من برای update مشکل دارم . میگه فلش پلیرسازگارنیست به سایت مکرمدیا مراجعه کن . چندبارفلش روuninstall ودوباره install کردم ولی بازم این کد خطا میاد . من قبلا w800 update کردم ایرادنمیگرفت . البته فکرنمیکنم به گوشی ربطی داشته باشه . اشکال توویندوزه لطفا کمک کنید.

ali_saeedi
22-06-2007, 20:55
می خواستم بدونم p990 خودمو آپدیت کنم شنیدم ممکنه سیم کارتو نشناسه و هیچ سیم کارتی رو قبول نکنه از کجا مطمئن باشم گوشیم به چنین سر نوشتی دچار نمیشه خیلی از معایب هم با آپدیت حل میشه لطفا راهنمایی کن می ترسم گوشیم از دستم بپره در ضمن من هم گوشیم سریال اصلی و هم تو این سایت نامبریج میشناسه اگه میتونید توضیح کامل بنویسید 1 دنیا ممنون

ali_saeedi
22-06-2007, 20:57
می خواستم بدونم p990 خودمو آپدیت کنم شنیدم ممکنه سیم کارتو نشناسه و هیچ سیم کارتی رو قبول نکنه از کجا مطمئن باشم گوشیم به چنین سر نوشتی دچار نمیشه خیلی از معایب هم با آپدیت حل میشه لطفا راهنمایی کن می ترسم گوشیم از دستم بپره در ضمن من هم گوشیم سریال اصلی و هم تو این سایت نامبریج میشناسه اگه میتونید توضیح کامل بنویسید1 دنیا ممنون:19:

ali_saeedi
22-06-2007, 21:14
کسی نیست منو راهنمایی کنه متاپکس لطفا راهنمایی کن در ضمن من متن خوندم ولی جواب واضحی نگرفتم

nima_989
22-06-2007, 21:22
یه سوال از همه P990 دارهای عزیز :
با استفاده عادی از گوشی باطری چند روز دوام میاره ؟؟؟؟؟
لطفا دقیق جواب بدین .باطری برای من خیلی مهمه.

Optimus Prime
22-06-2007, 22:38
می خواستم بدونم p990 خودمو آپدیت کنم شنیدم ممکنه سیم کارتو نشناسه و هیچ سیم کارتی رو قبول نکنه از کجا مطمئن باشم گوشیم به چنین سر نوشتی دچار نمیشه خیلی از معایب هم با آپدیت حل میشه لطفا راهنمایی کن می ترسم گوشیم از دستم بپره در ضمن من هم گوشیم سریال اصلی و هم تو این سایت نامبریج میشناسه اگه میتونید توضیح کامل بنویسید1 دنیا ممنون:19:
اگه از سریالش مطمئنی لازم نیست نگران باشی.با فروشنده طی کردی در مورد سریال؟ولی بعید می دونم که سریالشو چک کردی مشکلی پیش بیاد..

Optimus Prime
22-06-2007, 22:40
یه سوال از همه P990 دارهای عزیز :
با استفاده عادی از گوشی باطری چند روز دوام میاره ؟؟؟؟؟
لطفا دقیق جواب بدین .باطری برای من خیلی مهمه.
استنفادی عادی برای من 2 روز با مکالمات مقداری MP3 گوش دادن با هندزفری..دیگه بیشتر بشه مثلا WiFi فیلم برداری عکس برداری یا نور زیاد LCD کمترش می کنه.

arta.
22-06-2007, 22:53
سلام متاسفانه امروز نشد بخرم یعنی رفتما ولی قیمتا گیجم کرد هر مغازه یه چیزی می گفت به خاطر همین گفتم بیام یه مشورتی با دوستای خوبی که جدیدا پیدا کردم بکنم .الان آخه من چی کار کنم ؟
اصلا کسی قیمت دقیقی داره ازش بگه و کجاست ادرسش ؟راستی اصلی باشه بدون گارانتی میخوام چون یه قرونم به گارانتی نمیدن چون هیچی شامل گارانتی نیست اگه بد میگم بگین بد میگم !؟؟؟؟
منتظر جوابای خوشگلتون هستم یا حق