PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ P910i-P990

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26

nakhordemast
03-06-2008, 21:02
گرفتم چچ میگی .
البته معمولا این طوری هستش که توی inbox فقط آدرس فایل ذخیره میشه . یه چیزی شبیه shortcut توی ویندوز . این فایل هم همین کارو میکنه . البته فقط واسه bluetooth ولی واسه اس ام اس نه ! .
واسه حجم بالا هم تست کردم . فایل به اندازه ۱۲۰ مگ رو هم ریختم . مشکلی نداشت . البته بدون هک نمیشد .
در ضمن گفتم که شما لازم نیست که حتما بری از فولدر ذخیره کنی . اون روش واسه وقتی هستش که فایل رو گرفتی . وقتی تموم شد یه صفحه میاد که \ایین نوشته save بعد میزنی میره نو inbox . اگه اونجا وایساد و قفل شد برو از فولدر بردار.

مطمئنی؟؟؟ چرا بعد از دریافت یه فایل، فری اسپیس فون مموری کم میشه؟؟؟؟
یعنی یه شورت کات 3 مگا بایت جا میگیره!!!!!!!!!!!

ashkan1360
04-06-2008, 09:47
دوستان عزیز
مموری خود گوشی 72 مگه ،
خوب ، حالا اگه ما فرض کنیم همش هم خالی باشه که نیست ، حالا اگه کسی خواست یه فایلی بزرگتر از این مقدار را برامون بلوتوث کنه ، تکلیف چیه ؟

amirkhan_20e20
04-06-2008, 10:03
مطمئنی؟؟؟ چرا بعد از دریافت یه فایل، فری اسپیس فون مموری کم میشه؟؟؟؟
یعنی یه شورت کات 3 مگا بایت جا میگیره!!!!!!!!!!!

آره . راستی 3 مگ رو از رم کم میکنه یا از rom ؟
چون من تست کردم massege application که باز بشه خودش 3134 بایت که همون 3 مگ هست رو میگیره .

amirkhan_20e20
04-06-2008, 10:07
البته یه چیز دیگه هم هست که اول میاد کل مموری روی گوشی رو مصرف میکنه بعد اگه جاش کم بود میبره روی مموری . ممکنه که از این الگوریتم استفاده کنه .

ashkan1360
04-06-2008, 13:25
دوستان عزیز ، آیا میشه گوشی رو با یه نوت بوک که وایرلس داره ، وصل کرد ؟
آخه ، وقتی من دنبال شبکه با گوشیم میگردم ، میگه هیچ اکسس پوینتی چیدا نمیشه
حالا ختما" باید اکسس پوینت داشته باشم ، به صورت مستقیم نمیشه ؟

nakhordemast
04-06-2008, 13:42

نه اینجوری که نمیشه باید یه سرور بداشته باشی و اکسس پوینت. اگر لپتاپ رو به شکل سرور تعریف کرد میشه.
ای بابا اگه اینجوری بود که همه حسابی حال میکردیم. p990 هامون رو با وایرلس به هم وصل میکردیم. به جای بلوتوث:7: بزمی بود واسه خودش:26:

amir_sa
04-06-2008, 14:09
نه اینجوری که نمیشه باید یه سرور بداشته باشی و اکسس پوینت. اگر لپتاپ رو به شکل سرور تعریف کرد میشه.
ای بابا اگه اینجوری بود که همه حسابی حال میکردیم. p990 هامون رو با وایرلس به هم وصل میکردیم. به جای بلوتوث:7: بزمی بود واسه خودش:26:
همين چند وقت پيش بود حسين خان يه برنامه معرفي كرد براي همين كار به نام symsmb كه ما نصب كرديم ولي وقتي ميرفتي تو برنامش مي گفت بايد ليسنس دانلود كني كه هر كاري كرديم نشد . ولي اگه بشه چي ميشه :18:

ashkan1360
04-06-2008, 14:41

شد.
من توی نوت بوکم یه کانکشن وایرلس (کامپیوتر به کامپیوتر) ایجاد کردم ، بعد با گوشیم سرچ کردم یه کانکشن پیدا کرد ، یه سری تنظیمات خواست که همه رو همون پیش فرض هاش باید ok کنی تا بره
نتیجه کار به راحتی دارم از اینترنت adsl که به نوت بوکم وصله ، روی گوشی استفاده میکنم

البته نمیدونم که میشه دو تا گوشی وایرلس رو هم به هم کانکت داد یا نه ؟

همين چند وقت پيش بود حسين خان يه برنامه معرفي كرد براي همين كار به نام symsmb كه ما نصب كرديم ولي وقتي ميرفتي تو برنامش مي گفت بايد ليسنس دانلود كني كه هر كاري كرديم نشد . ولي اگه بشه چي ميشه :18:
دقیقا" چه کار میکنه ؟

nakhordemast
04-06-2008, 19:37

منم همین دیروز نصب کردم کار نکرد. انگار تایم اوت شده بود یا یه همچین چیزی:41:

amir_sa
04-06-2008, 21:15
من توی نوت بوکم یه کانکشن وایرلس (کامپیوتر به کامپیوتر) ایجاد کردم ، بعد با گوشیم سرچ کردم یه کانکشن پیدا کرد ، یه سری تنظیمات خواست که همه رو همون پیش فرض هاش باید ok کنی تا بره
نتیجه کار به راحتی دارم از اینترنت adsl که به نوت بوکم وصله ، روی گوشی استفاده میکنم
اشكان جان ميشه توضيح بيشتري بدي ؟ چه جور كانكشني درست كردي ؟ يه توضيح مفصل بدي ممنونت ميشم چون به كار منم مياد

nakhordemast
05-06-2008, 18:52
یه چیز ساده داره اذیتم میکنه. چون دلیلشو نمیدونم.
دقک کردید وقتی شماره یک نفر رو میگیریم لحظه ای که میخواد شروع کنه به زنگ خوردن و برقرار شدن ارتباط گوشی یه صدای (بیپ) میده
بعضی وقتا یدونه بیپ میده و بعضی وقتا دوتا ( بیپ بیپ)
دلیلشو کسی میدونه؟:9:

NimoOol.HD2
05-06-2008, 20:45
نخورده مست جون یه چیز بدتر :
موقعی که میزنی یه کسی رو ریدایال کنی ، اگه یه Tap ( یعنی همون click) روی صفحه بکنی که حتی بخوای بزاری رو speaker از اون خارج میشه . این بده

ashkan1360
05-06-2008, 22:29
اشكان جان ميشه توضيح بيشتري بدي ؟ چه جور كانكشني درست كردي ؟ يه توضيح مفصل بدي ممنونت ميشم چون به كار منم مياد

شما یک کانکشن ad-hoc تو نوت بوکت میسازی
دو حالت میتونی استفاده کنی :
1-بدون امنیت : نوع کانکشنت رو آزاد اعلام کن
2-با امنیت : نوع wep رو انتخاب کن و یه رمز میذاری براش که بعدا" توی موبایلت هم باید همون رو بدی
وقتی کانکشن ساخته شد برو تو موبایلت و wlan زو سرچ کن
وقتی چیدا کرد یه سری جزدیات ازت میخواد با اون پسورده
در کل کار راحتیه
البته یادت باشه که اگه میخوای از اینترنت نوت بوکت تو گوشیت استفاده کنی ، باید کانکشنی که اینترنت رو وارد نوت بوکت میکنه share کنی
و لذت ببری

حالا من یه سوال دارم ، وقتی که گوشی رو به نوت بوک وصل کردی ، غیر از اینترنت چه کاری میتونی بین این دو انجام بدی ؟

amir_sa
05-06-2008, 22:44
شما یک کانکشن ad-hoc تو نوت بوکت میسازی
دو حالت میتونی استفاده کنی :
1-بدون امنیت : نوع کانکشنت رو آزاد اعلام کن
2-با امنیت : نوع wep رو انتخاب کن و یه رمز میذاری براش که بعدا" توی موبایلت هم باید همون رو بدی
وقتی کانکشن ساخته شد برو تو موبایلت و wlan زو سرچ کن
وقتی چیدا کرد یه سری جزدیات ازت میخواد با اون پسورده
در کل کار راحتیه
البته یادت باشه که اگه میخوای از اینترنت نوت بوکت تو گوشیت استفاده کنی ، باید کانکشنی که اینترنت رو وارد نوت بوکت میکنه share کنی
و لذت ببری

حالا من یه سوال دارم ، وقتی که گوشی رو به نوت بوک وصل کردی ، غیر از اینترنت چه کاری میتونی بین این دو انجام بدی ؟
آقا خيلي ممنون ازت . كاره ديگه اي نميشه كرد مگر اينكه برنامه اين كار بياد و بشه كاراي ديگه اي مثل تبادل اطلاعات بكني . موفق باشي

ashkan1360
06-06-2008, 01:09
آقا خيلي ممنون ازت . كاره ديگه اي نميشه كرد مگر اينكه برنامه اين كار بياد و بشه كاراي ديگه اي مثل تبادل اطلاعات بكني . موفق باشي

به نظر من باید بشه کارهای دیگه ای کرد
باید بررسی بشه :13:

amir_sa
06-06-2008, 15:26
p990 رو موقعي كه مي خواي آپديت كني وقتي كه دكمه c رو گرفتي كه روشن بشه يه صفحه آبي مياد و زود ميره كه فكر كنم تو مايه هاي صفحه داس ه . موقعي كه گوشي روشنه چه جوري ميشه اون صفحه رو آورد؟

H M R 0 0 7
07-06-2008, 22:57
p990 رو موقعي كه مي خواي آپديت كني وقتي كه دكمه c رو گرفتي كه روشن بشه يه صفحه آبي مياد و زود ميره كه فكر كنم تو مايه هاي صفحه داس ه . موقعي كه گوشي روشنه چه جوري ميشه اون صفحه رو آورد؟

میخوای چیکار؟ :18:

IrNCO
08-06-2008, 15:39
یه سوال
گوشی دوستم (البرز) 990) چند روزیه که دیگه تاچ اسکرین نیست یعنی فقط میتونه با کیبوردش کار کنه بنظرتون مشکل از چیه؟

amir_sa
08-06-2008, 16:11
میخوای چیکار؟ :18:
مي خوام حسين جان :27:
مي دوني چه جوري ميشه آوردش ؟ شنيدم مثل داس ميشه توش دستور نوشت درسته ؟

mohammadrsz
08-06-2008, 21:05
آقا میگن این داس خیلی خوبه
تو همه جا کاربرد داره
ما تو کامپیوترامون داس داریم
تو انباریمونم یه داس قدیمی داریم
تو دهاتم داس داریم
الانم که میگن تو این p990 هم داس هست
دوستای گلم به علت نبود مطلب گفتم در مورد داس توضیح بدم لااقل از اطلاعات منم استفاده کنید :27:

Eclipse.Co
08-06-2008, 22:23
سلام به همه بروبچ.

ببخشید دوستان یه سوال داشتم. گوشی من P990 رنگ قاب اطرافش رفته. یعنی رنگ نقره ای اطرافش کم کم محو شد الان دیگه اون فیبر زیریش معلومه.

میخواستم بدونم راهی نیست که بشه درستش کرد.

ممنون میشم.

H M R 0 0 7
09-06-2008, 08:33
مي خوام حسين جان :27:
مي دوني چه جوري ميشه آوردش ؟ شنيدم مثل داس ميشه توش دستور نوشت درسته ؟

من برنامش رو توي برنامه هاي UIQ3 گزاشتم.برو از اونجا بگير.

amir_sa
09-06-2008, 10:11
سلام به همه بروبچ.

ببخشید دوستان یه سوال داشتم. گوشی من P990 رنگ قاب اطرافش رفته. یعنی رنگ نقره ای اطرافش کم کم محو شد الان دیگه اون فیبر زیریش معلومه.

میخواستم بدونم راهی نیست که بشه درستش کرد.

ممنون میشم.

ميتوني يه قاب فابريك p990 رو بگيري قيمتش يه ماه قبل حدود 50 - 60 تومان بود الان نمي دونم چنده؟

Eclipse.Co
09-06-2008, 10:23
[quote=amir_sa;2498304]ميتوني يه قاب فابريك p990 رو بگيري قيمتش يه ماه قبل حدود 50 - 60 تومان بود الان نمي دونم چنده؟

امیر جان مرسی از راهنماییت.
اما میخواستم بدونم قابی که قراره عوض شه مثل قبلی خودش میشه یا نه؟

amir_sa
09-06-2008, 12:06
امیر جان مرسی از راهنماییت.
اما میخواستم بدونم قابی که قراره عوض شه مثل قبلی خودش میشه یا نه؟
آره دوست عزيز . فكر كنم قاب با كيفيتي باشه چون به اسم قاب اورجيتال با اون قيمت داده ميشه :27:

met@llica
09-06-2008, 12:30
سلام بچه ها.ببخشید Passcode بلوتوث P990 چنده.چرا بعضی وقتا send Filed میده.یا مثل گوشیهای Nokia وقتی فایل
دریافت میکنم نشون نمیده تا ببینم چند درصدش رفته و راحت می تونی بری تو منو و ....و اینکه از سه تا گزینه برای روشن کردن
بلوتوث کدوم رو فعال کنم.
خواهش میکنم دقیق کار با بلوتوث P990 رو بهم بگید.
در ضمن بچه ها من روی این گوشی در چه size میتونم بازی نصب کنم.چند در چند.
ممنونم.

ashkan1360
09-06-2008, 13:59
پس کد رو خودتون باید بین دو تا گوشی تعیین کنید

IrNCO
09-06-2008, 14:50
سایز320*240

IrNCO
09-06-2008, 14:54
یه سوال
گوشی دوستم (البرز) 990) چند روزیه که دیگه تاچ اسکرین نیست یعنی فقط میتونه با کیبوردش کار کنه بنظرتون مشکل از چیه؟

خواهشا یکی کمک کنه

Bad_Sector
09-06-2008, 15:38
سلام
دوستان من یه گوشی p910 دارم وقتی که می خوام با فایل منیجر خود گوشی
فایل SIS رو نصب کنم پیغام زیر و میده :
This software cannot be instaled as the installtion file is corrupt
ولی وقتی با کامپیوتر نصبش میکنم پیغام نمی ده و نصبش میکنه .
همچنین وقتی فایل جار (JAR) رو می خوام نصب کنم بازم پیغام میده .
به نظر شما مشکل از چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

amir_sa
09-06-2008, 16:30
سلام بچه ها.ببخشید Passcode بلوتوث P990 چنده.چرا بعضی وقتا send Filed میده.یا مثل گوشیهای Nokia وقتی فایل
دریافت میکنم نشون نمیده تا ببینم چند درصدش رفته و راحت می تونی بری تو منو و ....و اینکه از سه تا گزینه برای روشن کردن
بلوتوث کدوم رو فعال کنم.
خواهش میکنم دقیق کار با بلوتوث P990 رو بهم بگید.

تنظيمات خاصي نداره .براي روشن كردن رو گزينه اول تيك بزني بلوتوثت روشن ميشه ، تيك گزينه دوم به منزله ي در دسترس بودن براي بقيه گوشي ها و گزينه سوم هم نوعي صرفه جويي در مصرف باتري . وقتي فايل ميفرستي يا دريافت ميكني نشون ميده چند درصد ازش مونده ( مال من كه اينجوريه ) passcode هم بين گوشي خودت و گوشي كسي كه مي خواي add كني بايد يه رمز بزني

hmdfkr
09-06-2008, 20:31
سلام دوستان.
نمیدونم تا حالا به این دقت کردین یا نه,اگه شما یه فایل mp3 به زنگ گوشی اختصاص بدین وقت زنگ خوردن گوشی,ویبره گوشی جلوتر از خود صدای زنگ شروع میکنه!:13:
اگه یه فایل حجیم mp3 باشه که دیگه شدیدتره.:18:
برای رفع این مشکل شما میتونید از فایلهای با فرمت wav استفاده کنین و تمامی فایلهایی رو که برای زنگ انتخاب میکنین به فرمت wav تبدیل کنین.:31:

NimoOol.HD2
09-06-2008, 21:07
با سلام و خسته نباشید .
ببخشید من بعد از آپدیت ، دوربین گوشیم یه جوری شده . قبلا می خواستم فیلم بگیرم ، با عکاسیش فوکوس میکردم ، بعد می رفتم روی فیلمبرداری و راحت و با کیفیت فیلم میگرفتم . ولی حالا تا میبرم روی فیلم برداری تصویر مات میشه و به درد فیلم گرفتن اونقدا نمی خوره . چی کار کنم ؟؟؟؟

من که حالا گوشیم آپدیت هست ، به خام از روی کامپیوتر خودم دوباره آپدیت کنم ، همون 5 ساعت طول میکشه یا نه ، فقط اون چیزی که جدید آپدیت شده ، روی گوشی آپدیت میشه ؟؟
[img] [img]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[img] [img]
مال من r6e28 هست . جدیدتر نیومده ؟؟؟

nakhordemast
09-06-2008, 22:52
سلام دوستان.
نمیدونم تا حالا به این دقت کردین یا نه,اگه شما یه فایل mp3 به زنگ گوشی اختصاص بدین وقت زنگ خوردن گوشی,ویبره گوشی جلوتر از خود صدای زنگ شروع میکنه!:13:
اگه یه فایل حجیم mp3 باشه که دیگه شدیدتره.:18:
برای رفع این مشکل شما میتونید از فایلهای با فرمت wav استفاده کنین و تمامی فایلهایی رو که برای زنگ انتخاب میکنین به فرمت wav تبدیل کنین.:31:

واااااقعا دستت درد نکنه. من همیشه با این قضیه درگیر بودم. تست میکنم امیدوارم درست شه:10:

nakhordemast
09-06-2008, 22:54
خواهشا یکی کمک کنه

بابا واسه 990 باز ها که دیگه این چیزا پرسیدن نداره.
یه بار مستر ریست کن حتما درست میشه.
اگر نشد آپدیت کن دیگه حتما حتما درست میشه.
اگر بازم نشد ...:5:

hmdfkr
10-06-2008, 05:43
با سلام و خسته نباشید .
ببخشید من بعد از آپدیت ، دوربین گوشیم یه جوری شده . قبلا می خواستم فیلم بگیرم ، با عکاسیش فوکوس میکردم ، بعد می رفتم روی فیلمبرداری و راحت و با کیفیت فیلم میگرفتم . ولی حالا تا میبرم روی فیلم برداری تصویر مات میشه و به درد فیلم گرفتن اونقدا نمی خوره . چی کار کنم ؟؟؟؟

من که حالا گوشیم آپدیت هست ، به خام از روی کامپیوتر خودم دوباره آپدیت کنم ، همون 5 ساعت طول میکشه یا نه ، فقط اون چیزی که جدید آپدیت شده ، روی گوشی آپدیت میشه ؟؟
[img] [img]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[img] [img]
مال من r6e28 هست . جدیدتر نیومده ؟؟؟
دوست عزيز اين آخرين آپديت براى p۹۹۰ هستش من خودم چند روز پيش آپديت کردم.
اگه بخواى دوباره آپديت کنى که به احتمال قوى ميگه گوشيه شما آپديت هست.
وقتى آپديت سرويس رو اجرا ميکنى و گوشى رو به کابل ميزنى بعد از شناسايى ورژن گوشى برنامه شروع به دانلود ورژن جديدتر ميکنه)البته اگه رو گوشى نباشه(خوب طبيعيه که چون گوشى شما آپديت هست و هنوز ورژن بالاتر در دسترس نيست اصلا دانلودى صورت نميگيره،و ضمنا الآن آخرين ورژن روى رايانه شما دانلود شده و اگه يه گوشى با ورژن پايينتر رو باهاش آپ کنى فکر کنم ديگه زمان قبلى براش طول نميکشه.
در مورد دوربين هم منم تست کردم ظاهرا اين موردى که شما گفتين اصلا وجود نداره شما مطمئنى که قبلا اونطور بوده شايد اتفاقى پيش اومده!؟

met@llica
10-06-2008, 21:39
سلام بچه ها.من یه بازی روی گوشیم نصب کردم وقتی میخوام اجراش کنم اون بالا میزنه low memory .جریان چیه.(کلی بازی رو گوشیم دارم فقط این بازی رو میگه.)
در ضمن Ram و Rom گوشیهای P990 چنده.

nakhordemast
11-06-2008, 01:41
سلام بچه ها.من یه بازی روی گوشیم نصب کردم وقتی میخوام اجراش کنم اون بالا میزنه low memory .جریان چیه.(کلی بازی رو گوشیم دارم فقط این بازی رو میگه.)
در ضمن Ram و Rom گوشیهای P990 چنده.

ram64 هست که مقدار زیادیش توسط خود گوشی مصرف میشه و بین 10 تا 20 درصدش برای برنامه ها باقی میمونه.
مقدار rom هم که اصلا ربطی به اجرا شدن برنامه ها توی سیستم نداره
بهتره اول همه برنامه هایی که باز هستن رو از توی task manager ببندی . اینجوری رم آزاد میشه بعد برناه رو باز کن.

NimoOol.HD2
11-06-2008, 09:47
دوست عزيز اين آخرين آپديت براى p۹۹۰ هستش من خودم چند روز پيش آپديت کردم.
اگه بخواى دوباره آپديت کنى که به احتمال قوى ميگه گوشيه شما آپديت هست.
وقتى آپديت سرويس رو اجرا ميکنى و گوشى رو به کابل ميزنى بعد از شناسايى ورژن گوشى برنامه شروع به دانلود ورژن جديدتر ميکنه)البته اگه رو گوشى نباشه(خوب طبيعيه که چون گوشى شما آپديت هست و هنوز ورژن بالاتر در دسترس نيست اصلا دانلودى صورت نميگيره،و ضمنا الآن آخرين ورژن روى رايانه شما دانلود شده و اگه يه گوشى با ورژن پايينتر رو باهاش آپ کنى فکر کنم ديگه زمان قبلى براش طول نميکشه.
در مورد دوربين هم منم تست کردم ظاهرا اين موردى که شما گفتين اصلا وجود نداره شما مطمئنى که قبلا اونطور بوده شايد اتفاقى پيش اومده!؟

ممنون که جوابمو دادید ولی مسئله اینه که توی کافی نت دانلود کردم و موقعی یادم افتاد که از روش یه رایت بگیرم که دوستم سیستم رو ریستارت کرد و چون برنامه ی Freez روی کامپیوتره فعال بود ،،،، ..... ،،،،،

حالا شما که میخوای فیلم بگیری این اتفاق بهتون نمیفته ، یعنی اول با عکاسیش یه فوکوس میکنید ، میرید روی فیلم برداری صفحه ، مثله اون عکسه تار نمیشه ؟؟؟

بازم ممنون که جواب دادی دوست عزیز
( ببخشید ویروس Autoplay رو چجوری باید پاک کنم ، تو رو خدا نگید انجمن ویروس ها و کامیپوتر .و آنتی ویروس !)
( الان کسپراسکی 2007 رو دارم . !)

met@llica
11-06-2008, 10:02
یه مشکل اساسی::5:
آیکون فایل های Setup که در پوشه ی Other هست عوض شدن.:27:
بعضی وقتا همون آیکون الماسی شکل و بعضی اوقات مثل آچار.
مشکل از چیه؟
ممنون:31:

arre
11-06-2008, 14:30
سلام به همه دوستان....
یه سوال در رم داشتم
می خواستم بدونم که چه رمی با p900 سازگاری داره
رم قبلیم مورد پیدا کرد و بعد سوخت
مرسی

hmdfkr
11-06-2008, 19:06
سلام به همه دوستان....
یه سوال در رم داشتم
می خواستم بدونم که چه رمی با p900 سازگاری داره
رم قبلیم مورد پیدا کرد و بعد سوخت
مرسی
والا منم يه رم يک گيگى فرستادم قبرستون البته خودم نه گوشيم.
اون طورى که فروشنده ها ميگن رم دوگيگ هم با p۹۹۰ کار ميکنه ولى من با يکى از اون وارداش که صحبت داشتم ميگفت رم اگه اصل باشه حتى چهار گيگ هم باهاش سازگاره منتها اااااگه اصل باشه!
شما هم به نظر من زياد دو رو بر رم هاى ظرفيت بالا نباش همون يک يا دو گيگ مناسبه،فقط يه نکته اى رو در نظر داشته باش که سعى کن زياد رم رو از جاش در نيارى به زبون خودمون زياد انگولکش نکن چون رم خود من از انگولک زيادى خراب شد(پيناش قطع شد!)

hmdfkr
11-06-2008, 19:25
ميتونيد با برنامه theme creator رنگ نوشته اپراتور رو توى تم دقيقا به رنگ تصويرى که براى صفحه نمايش انتخاب ميکنيد دربياريد البته بايد رنگ تصوير زمينه يکدست باشه.
اينجورى ديگه اسم اپراتور ديده نميشه!

ashkan1360
11-06-2008, 22:29
دوستان رم با مموری تفاوت داره ، لطفا" دقت کنید
در ضمن p990 تا 4 گیگ مموری رو ساپورت میکنه.

hmdfkr
12-06-2008, 19:13
دوستان رم با مموری تفاوت داره ، لطفا" دقت کنید
در ضمن p990 تا 4 گیگ مموری رو ساپورت میکنه.
آقا ما شرمنده ادبیات شما هستیم,خوب دیگه داریم به زبون عامیانه حرف میزنیم حالا رم یا مموری چه فرقی میکنه.
خوب ما هم با عشق چهار گیگ این گوشی رو گرفتیم که همش کشک درومد.
آخه رم اصل تو بازار گیر نمیاد که!:13:
تازه من تاحالا رم چهار گیگ برای p990 تو بازار ندیدم!!!:41:

ashkan1360
12-06-2008, 22:39
آقا ما شرمنده ادبیات شما هستیم,خوب دیگه داریم به زبون عامیانه حرف میزنیم حالا رم یا مموری چه فرقی میکنه.
خوب ما هم با عشق چهار گیگ این گوشی رو گرفتیم که همش کشک درومد.
آخه رم اصل تو بازار گیر نمیاد که!:13:
تازه من تاحالا رم چهار گیگ برای p990 تو بازار ندیدم!!!:41:

دوست عزیز رم یه چیزیه که وجود داره بنابراین وقتی شما میگی رم ، آدم فکر میکنه که وافعا" منظورت رم هست ، بعد که جملات رو میخونه میفهمه منظورت مموری بوده
رم حافظه موقتی هست که برنامه های موقع اجرا از اون استفاده میکنن و رم p990 فکر میکنم 64 کیلوبایت باشه

فکر کنم مموری اصل رو بتونی از دوربین فروشی ها گیر بیاری ، فقط قیمتش خیلی بیشتره

arre
13-06-2008, 18:00
دوست عزیز hmdfkr حیلی ممنون:11:

mani32
15-06-2008, 10:54
اول از همه پوزش میخوام برای سیوال تکراری ...
از اول تیر ماه sms اینگلیسی گرون میشه و فارسی 9 تومان پس بصرفه تر هست که فارسی پیامک بدیم!!! برنامه ها و راه حل های زیادی هم دوستان زحمت کشیدند ارایه دادند ولی من ترجیح میدم از برنامه استفاده کنم که به گوشی دست نزنم یعنی هک و ساین اینچیزا نباشه قبلا توی امضای یکی از دوستان لینکی بود که متاسفانه چون رپپید شیر بود نتومستم دانلود کنم که ظاهرا یک فایل html بود
حالا سیوال ایا از اون طریق میشه sms فارسی داد و ایا از این روش پیامک فارسی حساب میشه؟!! در صورتی که جواب + لطفا یکی لینک مستقیم زحمت بکشه......
سیوال 2: من 3 روزه یک sms برام 7 بار 8 بار میاد کد پیش هم 091210 هست مشکل از مخابراته؟!!! ویروسه؟!! هزینه ها چی میشه؟ ممنووووووووووون

amir_sa
15-06-2008, 13:13
از اول تیر ماه sms اینگلیسی گرون میشه و فارسی 9 تومان پس بصرفه تر هست که فارسی پیامک بدیم!!! برنامه ها و راه حل های زیادی هم دوستان زحمت کشیدند ارایه دادند ولی من ترجیح میدم از برنامه استفاده کنم که به گوشی دست نزنم یعنی هک و ساین اینچیزا نباشه قبلا توی امضای یکی از دوستان لینکی بود که متاسفانه چون رپپید شیر بود نتومستم دانلود کنم که ظاهرا یک فایل html بود
حالا سیوال ایا از اون طریق میشه sms فارسی داد و ایا از این روش پیامک فارسی حساب میشه؟!! در صورتی که جواب + لطفا یکی لینک مستقیم زحمت بکشه......
سیوال 2: من 3 روزه یک sms برام 7 بار 8 بار میاد کد پیش هم 091210 هست مشکل از مخابراته؟!!! ویروسه؟!! هزینه ها چی میشه؟ ممنووووووووووون
اين هك چيه كه همه ميترسن ازش ؟ بابا ترس نداره كه
من خودم همه كارو رو گوشيم كردم هيچ بدي هم از هك نديدم ( نه سرعت گوشيم كم شده و نه مشكلي پيش اومده براش) شما هم اگه مي خواي فارسي بنويسي 2 راه داري :1-گوشيتو هك كني و كيبورد مجازي رو نصب كني 2- اگه نمي خواي هك كني برنامه كيبرد فارسي رو نصب كن ولي من هكو ترجيح ميدم
اون sms كه برات تكرار ميشه هم مشكل مخابراته هزينه اضافي باسه شما يا طرف ارسال كننده نداره

LARAMAHDICRAFT
15-06-2008, 13:53
2- اگه نمي خواي هك كني برنامه كيبرد فارسي رو نصب كن ولي من هكو ترجيح ميدم

میشه لینکش رو بزاری:31:
یه سوال دیگه هم داشتم می خواستم بدونم بازی tomb raider legendکه سیمبیان هستش نسخه ای برای p990هم داره

shahshahani
15-06-2008, 15:43

منظورت از یکی از دوستان من بودم؟:20:
ولی امضای من رپید شیر نیست...:13:
فایل HTML و کیبورد مجازی نصبی تو امضام هست.:46:
ولی هک یه چیز دیگس....:8:
خوش باشی.:10:

AriA jOhaRi
15-06-2008, 16:54
سلام... دوستان سکرین سیور من خاموش نمیشه همینجوری واسه خودش میزنه به نظر شما چیکار کنم؟ p990

ashkan1360
16-06-2008, 00:05
سلام... دوستان سکرین سیور من خاموش نمیشه همینجوری واسه خودش میزنه به نظر شما چیکار کنم؟ p990

با یه خاموش و روشن حل نمیشه ؟
برا من بعضی وقتها که یکی زنگ میزنه ویبره اش قطع نمیشه که باید خاموش و روشن کنم
البته کم پیش میاد ، یه بار هم نورش خاموش نمیشد

mani32
16-06-2008, 08:24
منظورت از یکی از دوستان من بودم؟:20:
ولی امضای من رپید شیر نیست...:13:
فایل HTML و کیبورد مجازی نصبی تو امضام هست.:46:
ولی هک یه چیز دیگس....:8:
خوش باشی.:10:

بعلههههه خود شخص شخیص شما بودی
یادمه توی هک نوشته بودی توی محیط sms فارسی کار نمی کنه ؟!! اشتباه میکنم؟
مشکل از منه چون این لینک هم فیلتره!!!( برای من) ......
نفرمودین حالا با این html بفرستم فارسی حساب میشه یا نه؟

AriA jOhaRi
16-06-2008, 10:49
با یه خاموش و روشن حل نمیشه ؟
برا من بعضی وقتها که یکی زنگ میزنه ویبره اش قطع نمیشه که باید خاموش و روشن کنم
البته کم پیش میاد ، یه بار هم نورش خاموش نمیشد

سلام... نه با هیچی حل نمیشه نمی دونم چیکار کنم نمی خوام هم مستر ریست کنم چون تازه آپدیتش کردم حیفم میاد

hmdfkr
16-06-2008, 11:14
سلام... نه با هیچی حل نمیشه نمی دونم چیکار کنم نمی خوام هم مستر ریست کنم چون تازه آپدیتش کردم حیفم میاد
اگه اسکرين سيور برات مهم نيست ميتونى غير فعالش کنى.
ببينم تازگيا با تننظيمات بکلايت ور نرفتى؟
يه موضوع ديگه فکر نکنم با مستر ريست فريمورت عوض بشه!
آپديتات از بين نميره.

AriA jOhaRi
16-06-2008, 11:20
اگه اسکرين سيور برات مهم نيست ميتونى غير فعالش کنى.
ببينم تازگيا با تننظيمات بکلايت ور نرفتى؟
يه موضوع ديگه فکر نکنم با مستر ريست فريمورت عوض بشه!
آپديتات از بين نميره.

نه با لغو کردنش از بین نرفت همینجوری چراغش روشن میمونه ، بک لایت هم default کردم .... درست نشد در ضمن میدونم با مستر ریست فریمورم عوض نمیشه ولی بازی های خود گوشی یا عکسها یا تم ها یا آهنگ هاش که میره.................

shahshahani
16-06-2008, 13:03
تو مستر ریست بکن من لینک بازی گلف رو بهت میدم.

shahshahani
16-06-2008, 13:07
بعلههههه خود شخص شخیص شما بودی
یادمه توی هک نوشته بودی توی محیط sms فارسی کار نمی کنه ؟!! اشتباه میکنم؟
مشکل از منه چون این لینک هم فیلتره!!!( برای من) ......
نفرمودین حالا با این html بفرستم فارسی حساب میشه یا نه؟

چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18::18::18: 4shared برات فیلتره؟

منظورت رو متوجه نشدم.یعنی چی فارسی حساب میشه؟

کیبورد مجازی نصبی تو مسیج کار میکنه بشرطی که با روش هک ساینش کنی.فقط تو سرچ کانتکت کار نمیکنه.:31:
اصرار بی خود نکن.راهی نداری جز هک کردن گوشی.:31:بابا ترس نداره که... کلی امکانات به گوشیت اضافه میشه.تهش هم اینه که اگه اگه اگه یه وقت مشکلی پیش اومد مستر ریست میکنی و خلاص.:19:

hmdfkr
16-06-2008, 15:10

کیبورد مجازی نصبی تو مسیج کار میکنه بشرطی که با روش هک ساینش کنی.فقط تو سرچ کانتکت کار نمیکنه.:31:
اصرار بی خود نکن.راهی نداری جز هک کردن گوشی.:31:بابا ترس نداره که... کلی امکانات به گوشیت اضافه میشه.تهش هم اینه که اگه اگه اگه یه وقت مشکلی پیش اومد مستر ریست میکنی و خلاص.:19:
آقا چى ترس نداره!
خيليم ترسناکه من خودم بخاطره هکهايى که توى تاپيکش گذاشته ميشه گوشيمو که ۹۹۰ هست سه چهار بار دادم فلش زدن و هر بار هم حدود ۵-۶ هزار تومن دادم حالا شما فکر ميکنيد ترس نداره؟!
تازه واسه همه هکهام نوشتن با ۹۹۰ مشکلى نداره ما هم دور از حظور عين چى قبول کرديم و الآن دهن گوشيمون از بس فلش خورده سرويسه!
من به دوستان پيشنهاد ميکنم زياد دور و بر هک نپلکن مگر اينکه پول زيادى داشنته باشن،مخصوصا هک هايى که مربوط به فايلهاى exeى گوشى هستن و همچنين فايلهاى فونت که من هرچى ميکشم از دست ايناست.

hmdfkr
16-06-2008, 15:22
نه با لغو کردنش از بین نرفت همینجوری چراغش روشن میمونه ، بک لایت هم default کردم .... درست نشد در ضمن میدونم با مستر ریست فریمورم عوض نمیشه ولی بازی های خود گوشی یا عکسها یا تم ها یا آهنگ هاش که میره.................
خوب اولا شما از همه اينا که گفتى ميتونى نسخه بک آپ داشته باشى و بازى رو هم دوستمون زحمت ميکشن.
دوما شما يه بار توى تنظيمات بکلايت روى سر برگ setting گزينه هاى handheld و car holder رو روى auto بزار ببين درست ميشه؟

H M R 0 0 7
16-06-2008, 15:44
آقا چى ترس نداره!
خيليم ترسناکه من خودم بخاطره هکهايى که توى تاپيکش گذاشته ميشه گوشيمو که ۹۹۰ هست سه چهار بار دادم فلش زدن و هر بار هم حدود ۵-۶ هزار تومن دادم حالا شما فکر ميکنيد ترس نداره؟!
تازه واسه همه هکهام نوشتن با ۹۹۰ مشکلى نداره ما هم دور از حظور عين چى قبول کرديم و الآن دهن گوشيمون از بس فلش خورده سرويسه!
من به دوستان پيشنهاد ميکنم زياد دور و بر هک نپلکن مگر اينکه پول زيادى داشنته باشن،مخصوصا هک هايى که مربوط به فايلهاى exeى گوشى هستن و همچنين فايلهاى فونت که من هرچى ميکشم از دست ايناست.

خوب دوست عزيز شما بي دقتي كردين چرا ميندازين گردن هكها؟

nakhordemast
16-06-2008, 20:28

هک کردن مثل آمپول زدن میمونه.:31:بعضیا میترسن:13:

آقا چى ترس نداره!

میدونی چیه . من یه دقتی کردم به همه 990 هایی که دیدم. بعضی از 990 ها خیلی زیادی تقلبی هستن. مال دوستم حتی جای دکمه q و a جابهجا بود . رفتم واسش آپدیت کنم یه فریم ور اومد که تاریخش 2008 بود در صورتی که وقتی گوشی خود وصل کردم یه فریم ور دیگه اومد. احتمالا گوشی شما هم از اون گوشی های (ببخشید) تقلبیه که هیچیش رو حساب نیست. عین گوشی دوستم!

shahshahani
17-06-2008, 09:08
آقا چى ترس نداره!

شما وقتی مشکلت با یه مستر ریست حل میشه واسه چی فلش کردی؟:13:
آپدیت می کردی خب.... من اگه گوشیم زیر تریلی هم بره فلشش نمیکنم.چون اونایی که فلش میکنن هیچی از گوشی سر در نمیارن.:41:
فایل های فونت که دیگه ربطی به هک نداره!!!!! :21:با اونا چه مشکلی داری؟:27:
منم خودم یه بار گوشیم قاط زد که مستر ریست کردم درست شد.دیگه نیازی به فلش کردن :2:نیست.نمیدونم شما با گوشیت چی کار کردی؟
بعدشم اگه اینطوره که شما میگی یعنی هک کردن این همه برای گوشی ها ضرر داره تاپیکش اینهمه جلو نمیرفت و همون موقع جلوش گرفته می شد.گر چه زننده تاپیک یعنی حسین جون :40:خودشون همکار انجمنن و به این راحتی ها تاپیکشون توسط خودشون بسته نمیشه :21:ولی این انجمن 4 مدیر و همکار دیگه هم داره.:27:من میدونم که ایشون هر هکی که میزارن یه عالمه قبلش تست می کنن.روی گوشی خودشون هم تست میکنن یعنی یه جورایی پیش مرگ ما ها میشن.:11:البته دور از جونت حسین خان....:27:

موافقم.:20:حال کردی چقدر تحویلت گرفتم.:31:

NimoOol.HD2
17-06-2008, 21:43
توی هک حواست اگه سر جاش باشه مشکلی پیش نمیاد. ولی قبول دارم ، ما ایرانیا برای اشتباهاتمون باید یکی رو پیدا کنیم که بندازیم گردنش . به نظر من هک ها از هر عیب و نقصی ، عاری هستن

hmdfkr
18-06-2008, 09:02
آقایون...آقایون...آقایون!
بابا چرا همتون یهو جوشی شدین:31::13:

من نگفتم هک کردن گوشی رو خراب میکنه,خودم تاحالا هزار بار هک کردم گوشیمو,گفتم هکهایی که با فایلهای exe و فونتها سر و کار دارن:13:
بعدشم من خودم هک هایی که گذاشتین رو انجام دادم ولی مشکلی نداشته فقط هک هایی که مربوط به پوشه C:\SYS\BIN گوشی هستن باعث شدن گوشی اصلا بالا نیاد(البته من اینا رو روی فریموری که خود شرکت روی گوشی داده بیرون امتحان کردم شاید اگه روی آپدیت شدش امتحان میکردم کار میکرد که این ریسک رو دیگه اصلا نمیکنم:41:)

هک کردن مثل آمپول زدن میمونه.:31:بعضیا میترسن:13:
میدونی چیه . من یه دقتی کردم به همه 990 هایی که دیدم. بعضی از 990 ها خیلی زیادی تقلبی هستن. مال دوستم حتی جای دکمه q و a جابهجا بود . رفتم واسش آپدیت کنم یه فریم ور اومد که تاریخش 2008 بود در صورتی که وقتی گوشی خود وصل کردم یه فریم ور دیگه اومد. احتمالا گوشی شما هم از اون گوشی های (ببخشید) تقلبیه که هیچیش رو حساب نیست. عین گوشی دوستم!
خوب من نمیتونم بگم گوشیم اصله اصله:46: ولی اگه اصل نبود که باید سایر هک ها هم مشکل میداشتن ولی نداشتن:21:

شما وقتی مشکلت با یه مستر ریست حل میشه واسه چی فلش کردی؟:13:
آپدیت می کردی خب.... من اگه گوشیم زیر تریلی هم بره فلشش نمیکنم.چون اونایی که فلش میکنن هیچی از گوشی سر در نمیارن.:41:
فایل های فونت که دیگه ربطی به هک نداره!!!!! :21:با اونا چه مشکلی داری؟:27:
منم خودم یه بار گوشیم قاط زد که مستر ریست کردم درست شد.دیگه نیازی به فلش کردن :2:نیست.نمیدونم شما با گوشیت چی کار کردی؟
بعدشم اگه اینطوره که شما میگی یعنی هک کردن این همه برای گوشی ها ضرر داره تاپیکش اینهمه جلو نمیرفت و همون موقع جلوش گرفته می شد.گر چه زننده تاپیک یعنی حسین جون :40:خودشون همکار انجمنن و به این راحتی ها تاپیکشون توسط خودشون بسته نمیشه :21:ولی این انجمن 4 مدیر و همکار دیگه هم داره.:27:من میدونم که ایشون هر هکی که میزارن یه عالمه قبلش تست می کنن.روی گوشی خودشون هم تست میکنن یعنی یه جورایی پیش مرگ ما ها میشن.:11:البته دور از جونت حسین خان....:27:

موافقم.:20:حال کردی چقدر تحویلت گرفتم.:31:
جناب وقتی گوشی اصلا بالا نمیومد من چطوری میتونستم مسترریست کنم:13::19:
نه آقا گوشی ما تا یه تقی به توقی میخوره بالا نمیاد البته بعد از اینکه هکها رو انجام میدم:27:
من با گوشی کاری نکردم فقط هک کردم و مثلا فایل افزایش صدا(همینی که آخرین بار قرار دادن)رو زدم تو گوشی و خاموش کردم که دیگه بالا نیومد(البته ما حرفی نداریم ولی میدونی من شش ماه نیست که گوشیمو گرفتم تا حالا شش بار دادم فلش):19:
دوست من جلو رفتن تاپیک به خاطر کنجکاویه دوستانه(مثلا خود این تاپیک اینهمه جلو اومده ولی بیشترش چرت و پرته)معمولا چیزایی که برای مردم تازگی دارن اولش خیلی مورد اسقبال قرار میگیرن:27:
آره ایشون تست میکنن ولی مگه وقتی رو گوشی اونا کار میکنه باید روی گوشی ما هم کار کنه؟:13:

توی هک حواست اگه سر جاش باشه مشکلی پیش نمیاد. ولی قبول دارم ، ما ایرانیا برای اشتباهاتمون باید یکی رو پیدا کنیم که بندازیم گردنش . به نظر من هک ها از هر عیب و نقصی ، عاری هستن
آقا جون من گردن کسی نمیندازم فقط یه حقیقت بود که گفتم حالا هرجوری که دوست دارین برداشت کنین(مهم نیست:13:) آخر یه روز به تورش میفتین:27:
.................................................. .....................................کس دیگه ای نبود به ما حمله کنه؟.......................................... .................................................. ...

vahid_civil
18-06-2008, 17:00
پس من که هر کاری کردم و هک نشد خیلی ضرر نکردم؟!!

hmdfkr
18-06-2008, 19:23
<p>
پس من که هر کاری کردم و هک نشد خیلی ضرر نکردم؟!!

نه آقا این فرمایشات چیه شما از دید دوستان خیییییلی ضرر کردین زودتر برین هک کنین:13:,البته اینم بگم حتما قبل از هک از آپدیت بودن گوشیتون اطمینان داشته باشین:27:ولی اگه علاقه ای به تغییر آیکونها و داشتن امکان تایپ راحت فارسی و افزایش گوش ترکون صدا و....نداشتین مطلقا بیخیال بشین(آقا مگه سونی اریکسون کمتر از ما میدونه که قابلیت تغییر فایلهای اساسی گوشی رو نذاشته!!!:41:)
البته گوشی خود من الان روی هکه,خوب هرچی باشه ما یه چندتا بیشتر از شما گوشیمون رو فلش کردیم:31::19:

NimoOol.HD2
18-06-2008, 22:44
آقایون...آقایون...آقایون!
بابا چرا همتون یهو جوشی شدین:31::13:

د
آقا جون من گردن کسی نمیندازم فقط یه حقیقت بود که گفتم حالا هرجوری که دوست دارین برداشت کنین(مهم نیست:13:) آخر یه روز به تورش میفتین:27:
.................................................. .....................................کس دیگه ای نبود به ما حمله کنه؟.......................................... .................................................. ...

.
.
.
ببخشید من همچین منظوری نداشتم . ببخشید

QUOTE=hmdfkr;2531331]آ [/COLOR]آخر یه روز به تورش میفتین:27:
.................................................. ..................کنه؟.............[/QUOTE]

من خودم مجبود شدم یه بار بدم گوشیمو آپدیت کنم . به تور ما هم خورده

بازم میگم ببخشید اگه سوء تفاهمی به وجود اومده بود . شرمنده به خدا

Alireza_aar
19-06-2008, 00:46
آقا منم گوشیم 900 این دکمه ی up and downesh داغون شده،شل شده دیگه کار نمیکنه چی کارش کنم،اصلا گوشیو چه جوری میشه کامل باز کرد؟

shahshahani
19-06-2008, 09:58
آقا منم گوشیم 900 این دکمه ی up and downesh داغون شده،شل شده دیگه کار نمیکنه چی کارش کنم،اصلا گوشیو چه جوری میشه کامل باز کرد؟

صفحه 478 پست شماره 4772 يه بنده خدايي آموزشش رو گذاشته.خدا خيرش بده.:20:

shahshahani
19-06-2008, 20:01
سلام به همه دوستان...
این دکمه وسط روی فلیپ گوشی من از کار افتاد...
حالا چی کار کنم؟(آه بعضی دوستان گرفتمون.)
ممنون.

hmdfkr
20-06-2008, 21:08
سلام به همه دوستان...
این دکمه وسط روی فلیپ گوشی من از کار افتاد...
حالا چی کار کنم؟(آه بعضی دوستان گرفتمون.)
ممنون.
آقا آه ما همچین هم گیرا نیست:2:
به نظرم باید یه فلیپ دیگه برا گوشیت بگیری به احتمال زیاد قابل تعمیر نباشه:41:
در ضمن ناراحت نباش دکمه جاگ دیال گوشیه خود منم الآن حدود یه ماهه که خرابه و داریم باهاش سر میکنیم:19:

beny21
20-06-2008, 21:50
سلام

من پی 990 دارم یک سری برنامه ها هستن که حالت نصبی نیستن یعنی یک مجموعه از فایل و فولدر «تو همین سایت هم هست مثل رادیو و غیره» این برنامه ها رو چطوری میشه اجرا کرد

:-)

amir_sa
20-06-2008, 22:41
سلام

من پی 990 دارم یک سری برنامه ها هستن که حالت نصبی نیستن یعنی یک مجموعه از فایل و فولدر «تو همین سایت هم هست مثل رادیو و غیره» این برنامه ها رو چطوری میشه اجرا کرد

:-)
درست نفهميدم چي گفتي ؟ اگه برنامه باشه حتما بايد نصب بشه اگه هم از چيزاي خود گوشيه ( مثل موزيك پلير ) كه بعد از هك بايد overwrite بشه . شايد منظورت برنامه هاي جاوا هست . درسته ؟

shahshahani
21-06-2008, 10:55
نه فکر کنم هک ها رو میگه.

beny21
21-06-2008, 21:02
با سلام
اکثرا جاوا هستن
اینم ک سریه از برنامه هایی که نصبی نیستن
تو این ادرس
.

ashkan1360
21-06-2008, 23:11
هنوز راهی برای منظم شدن sms ها بر اساس تاریخ دریافت کشف نشده ؟

vahid_civil
22-06-2008, 01:41
آقا آه ما همچین هم گیرا نیست:2:
به نظرم باید یه فلیپ دیگه برا گوشیت بگیری به احتمال زیاد قابل تعمیر نباشه:41:
در ضمن ناراحت نباش دکمه جاگ دیال گوشیه خود منم الآن حدود یه ماهه که خرابه و داریم باهاش سر میکنیم:19:

مثل اینکه حاگ دیال زود خراب میشه. چون یه نفر هم به من گفت هر کی 990 داشته جاگ دیالش دیده خراب شده!
گفت سعی کن تا خراب نشده بفروشیش! ولی چون هیچی 990 نمیشه نمیفروشمش!
هنوز گوشی نیومده چشمم رو بگیره.مثل 990. ایکس1 خوبه ولی نیست و گرونه!

shahshahani
22-06-2008, 07:44
با سلام
اکثرا جاوا هستن
اینم ک سریه از برنامه هایی که نصبی نیستن
تو این ادرس
.

خب اینا که همشون جاوا هستن و نصبی.مشکل چیه؟ من نفهمیدم. یه کم بیشتر توضیح بده.
موفق باشی.

shahshahani
22-06-2008, 07:52
هنوز راهی برای منظم شدن sms ها بر اساس تاریخ دریافت کشف نشده ؟

چرا..... برنامه SMS SPAM MANAGER این کار رو میکنه.یعنی کار اصلیش این نیست ولی در عمل میبینی که تاریخ اس ام اس ها هم درست میشه. تو قسمت برنامه های کاربردی معرفی شده.اگه پیداش نکردی بگو تا دوباره بزارم.
موفق باشی.

amir_6994
22-06-2008, 12:43
سلام دوستان.
کسی برنامه divx player رو برای p990 داره؟؟؟ ممنون میشم اگه لینکشو برام بذارید.

shahshahani
22-06-2008, 16:08
تو قسمت برنامه های کاربردی درخواست بده.

beny21
22-06-2008, 16:14
با سلام
مثلا یه برنامه به اسم scanr یا lavella یا jamse
که فایلهایی با پسوند class یا siz دارن و اکثرا شامل فولدرهای com meta-inf org هستن

:41:

amir_sa
22-06-2008, 16:29
با سلام
مثلا یه برنامه به اسم scanr یا lavella یا jamse
که فایلهایی با پسوند class یا siz دارن و اکثرا شامل فولدرهای com meta-inf org هستن

عزيز شما فايلي رو كه دانلود ميكني كه شكلش بصورت فايل هاي rar هست پسوند jar داره و براي نصب بايد اونو باز نكني و همين جوري بريزي تو گوشي كه بعد از تو گوشيت نصب كني

beny21
22-06-2008, 16:50
؟
؟؟
میتونی بیشتر توضیح بدی
فایلها رو با همون پسوند به گوشی منتقل کردم (با پسوند rar ) ولی در هنگام نصب میخواد ذخیره کنه بعد از ذخیره دوباره وقتی روش کلیک میکنم دوباره میخواد ذخیره کنه .

shahshahani
22-06-2008, 16:56
عزيز شما فايلي رو كه دانلود ميكني كه شكلش بصورت rar هست پسوند جاوا داره و براي نصب بايد اونو باز نكني و همين جوري بريزي تو گوشي كه بعد از تو گوشيت نصب كني

؟
؟؟
میتونی بیشتر توضیح بدی
فایلها رو با همون پسوند به گوشی منتقل کردم (با پسوند rar ) ولی در هنگام نصب میخواد ذخیره کنه بعد از ذخیره دوباره وقتی روش کلیک میکنم دوباره میخواد ذخیره کنه .

فکر کنم منظور امیر خان jar بود نه rar
گوشی شما فایل هایی که نمیشناسه رو وقتی روش کلیک میکنی میخواد سیو کنه.
گوشی شما Rar رو نمیشناسه ولی jar رو میشناسه.
اون برنامه ای که گرفتی(دانلود کردی یا با بلوتوث یا ....) رو تو کامپیوتر آنزیپ نکن چون تو کامپیوتر Jar نیز جزو فایل های فشرده محسوب میشه.
موفق باشی.:10:

H M R 0 0 7
22-06-2008, 17:03
و باز هم يك شاهكار ديگه از2 مگاپيكسلي P990 (همين امروز صبح گرفتم)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اينم همين عكس بالايي با اندازه واقعي:

اينم يه عكس ديگه:

beny21
22-06-2008, 19:13
باسلام

shahshahani و amir_sa عزیز از هردو ممنونم کارم را افتاد (مشکل حله)

shahshahani
24-06-2008, 12:58
چه جوری میشه یه P900 خراب کرد یا سوزوند بدون اینکه آثار جرم باقی بمونه؟

خواهش می کنم سریع جواب بدید

عزیز اینجا کلوپ P990 هست نه P900

amir_sa
24-06-2008, 14:01
راهي نيست كه با عوض كردن تم ، رينگتون و زنگ sms عوض نشه ؟

shahshahani
24-06-2008, 14:04
چرا دوباره برو آهنگ های دلخواهتو تنظیم کن.

amir_sa
24-06-2008, 14:10
چرا دوباره برو آهنگ های دلخواهتو تنظیم کن.
يعني چي ؟ يعني هر بار كه تم رو عوض كردم برم آهنگ رو تنظيم كنم ؟

shahshahani
24-06-2008, 14:18
آره
البته بعضی تم ها حجمشون کمه و آهنگ همراهشون نیست.

amir_sa
24-06-2008, 22:14
خودم چند وقتي بود كه گوشيم رو آپديت كردم ولي نرم افزار هايي كه قبلا نصب بود موقع روشن شدن و قطع كردن گوشي از كامپيوتر در خواست نصب ميداد و حال آدم رو ميگرفت اينم راه حلش :

- گوشیتونو هک کنید.
2- با نرم افزار X-plore یا SM تمام محتویات فلدر زیر رو پاک کنید:

D:\private\10202dce

من خودم امتحان كردم درست شد ( منبع : Ipmart ):10:

yarihaker
24-06-2008, 22:37
سلام دوستان
من مي خوام p990 بخرم
به نظر شما گوشيه خوبيه يا گوشيه ديگه اي رو پيشنهاد ميكنيد؟ گرونتر نباشه ها !
قيمت 990 الان چنده؟؟؟؟؟؟

bijiman
25-06-2008, 02:13
عزیز اینجا کلوپ P990 هست نه P900

اگه بالای صفحه رو نگاه کنی نوشته کلوپ P910i-P990 :41:

چون p900 با p910 فرقی نداره پرسیدم

nakhordemast
25-06-2008, 12:36
چه جوری میشه یه P900 خراب کرد یا سوزوند بدون اینکه آثار جرم باقی بمونه؟

خواهش می کنم سریع جواب بدید

بندازش تو آب بهد خشکش کن:2:

hmdfkr
25-06-2008, 18:07
و باز هم يك شاهكار ديگه از2 مگاپيكسلي P990 (همين امروز صبح گرفتم)

ایول حسین آقا واقعا محشره:46:
کار خاصی کردین یا با همون حالت معمولی گرفتین؟
پس اجازه بدین منم یه چندتا از هنرمندیهای دومگاپیکسلی p990 بزارم:5:
تخت جمشید بهار 87

hmdfkr
25-06-2008, 18:17
اینم یکی دیگه:
تخت جمشید بهار 87

hmdfkr
25-06-2008, 18:36
و اینها:31::
اصفهان-میدان نقش جهان-بهار 87
شیراز-سعدیه-بهار 87
شیراز-حافظیه-بهار 87

yarihaker
25-06-2008, 22:20
سلام دوستان
من مي خوام p990 بخرم
به نظر شما گوشيه خوبيه يا گوشيه ديگه اي رو پيشنهاد ميكنيد؟ گرونتر نباشه ها !
قيمت 990 الان چنده؟؟؟؟؟؟

نمي خوايد جواب بديد برم بخرم؟

hmdfkr
25-06-2008, 23:00
نمي خوايد جواب بديد برم بخرم؟
چه جوابي بديم آخه p۹۹۰ گوشي خوبيه.
از لحاظ ظاهري كه من خودم به شخصه خيلي باهاش حال ميكنم.
در مورد صداش هم ميتونم بگم كافيه و در مورد صداي هدفونش هم كه بعد از هك همتا نداره و در مورد دوربينش ميشه گفت خوبه همونطور كه نمونه عكسش رو توي پستهاي قبل از اين گذاشتم و در مورد كاراييش كه ديگه نميشه چيز زيادي گفت چون بايد خودت باهاش كار كني تا ببيني ولي انصافا گوشيه باهوشي از آب درومده!
ديگه ديگه ديگه... واينكه ميشه به ۵ حالت مختلف تكست نوشت ديگه خيلي باحاله و ديگر هيچ.
يه سري هم به آدرس زير بزن.

nakhordemast
26-06-2008, 00:58
و اینها:31::
اصفهان-میدان نقش جهان-بهار 87

شیراز-سعدیه-بهار 87

اینا رو 990 گرفتید.
باورش سخته.
اگر میشه عکسهای اورجینال این دوتا رو بذارید ؟

bijiman
26-06-2008, 06:47
بندازش تو آب بهد خشکش کن:2:

خیلی ممنونم جواب داد :12:
فقط نمیدونم چرا عقل خودم نرسید این کارو بکنم:26:

hmdfkr
26-06-2008, 07:41
اینا رو 990 گرفتید.
باورش سخته.
اگر میشه عکسهای اورجینال این دوتا رو بذارید ؟
آره دادا با ۹۹۰ گرفتم باور كن.
بگو دست گيرندش درد نكنه:31:
مگه وقتي روي نوشته بالاي تصوير كليك ميكني با اندازه واقعي نشون نميده؟

Spak
26-06-2008, 08:22
سلام
آقا من یه ایرانسل انداختم روی گوشیم (p990) تا از اینترنتش استفاده کنم به شماره *140*3*5 درخواست دادم تا تنظیماتش برام بیاد حالا که اومده گفته باید ذخیره یا نصب بشه ، خوب هیچکدوم از این گزینه هارو ندارم . کجا باید ذخیره کنم ؟ چیکار کنم ؟
لطفا برام کامل توضیح بدید . ممنون .

hmdfkr
26-06-2008, 10:41
سلام
آقا من یه ایرانسل انداختم روی گوشیم (p990) تا از اینترنتش استفاده کنم به شماره *140*3*5 درخواست دادم تا تنظیماتش برام بیاد حالا که اومده گفته باید ذخیره یا نصب بشه ، خوب هیچکدوم از این گزینه هارو ندارم . کجا باید ذخیره کنم ؟ چیکار کنم ؟
لطفا برام کامل توضیح بدید . ممنون .
خب تویmessaging اول inbox رو باز کن و یه پیام هست که اسمش auto setup یا یه چیزی شبیه به این هست اون رو که باز کنی خودش پیام save رو میده:21:
در ضمن شمارش هم اینه *140*3*6# اونی که شما زدی تنظیمات mms هست:27:
یه روش ساده تری هم هست برو به control panel\connections\internet accounts و از گزینه بالا new account رو بزن بعد data رو بزن,
حالا account name رو از خودت یه چیزی بده و برای address هم این رو بده:mtnirancell بدون فاصله و دقیقا همینطوری که نوشتم.
بعد save رو بزن و بعد yes و بعد save حالا done رو بزن و حالا میتونی راحت وصل بشی.
اکانتی که خود ایرانسل میده یه تنظیمات پ ر و ک س ی چرت داره که سرعتت رو کم میکنه و بهتره از روش دوم بری.

H M R 0 0 7
26-06-2008, 16:34
سلام دوستان.
من زياد با GPRS گوشيم روي P990 براي باز كردن صفحات كار نكردم.
ولي چند روزي هست كه ميخوام با P990 فروم رو باز كنم كه همش اين صفحه رو مياره.ميخواستم بدونم شما ميدونيد مشكل چيه؟ :

mani32
26-06-2008, 16:37

بابا عکاس ایول
اقا برای این حالت که روی موضوع اول فوکوس کردی و دورتر تار میشه باید چی کار کنم؟
ممنون میشم....

hmdfkr
26-06-2008, 17:25
از تنظيمات اينترنت استفاده از پ ر و ك س ي رو غير فعال كن البته قبلش شماره پورت رو روي صفر بزار و بعد غير فعال كن.
ببين درست ميشه يا نه.
صفحات ديگه رو هم اينطوري باز ميكنه؟

hmdfkr
26-06-2008, 17:44
توي تنظيمات دوربين فوكوس رو روي ماكرو بزار و بعد برو از نزديك سوژه مورد نظرت عكس بگير منتها احتمالا بايد چندبار دكمه دوربين رو بزني و ول كني تا درست نشون بده ولي زياد نزديك نشو چون تار ميشه.

daneshjooyan
26-06-2008, 18:32
سلام
کسی میدونه هنگام عکس یا فیلمبرداری بجز قلم چطور میشه zoom کرد .
البته من فکر میکنم راهی نباشه . اما اگه کسی میدونه ممنون میشم کمک کنه .

با چرخاندن دكمه جاك در زمان فيلمرداري مي شه زوم كرد

anti_girl
26-06-2008, 23:36
سلام
يكي از دوستان من p990i خريده ميخواد فارسيش كنه اما نميدونم كي بهش گفته كه سيستم عاملش خراب ميشه اگه فارسيش كني كسي فارسي كرده بگه كه ايا تاثير منفي روي گوشي داره با نه؟

hmdfkr
26-06-2008, 23:48
فارسي كردن p۹۹۰ از اون كاراست!
تا حالا كار زيادي نتونستن بكنن من يه نمونش رو توي سايت موبايلستان قسمت uiq۳ ديدم ولي نوشته بود احتمالا مشكل ايجاد ميكنه و تازه فارسي كردن اين گوشي كار هر كسي نيست.

anti_girl
27-06-2008, 00:00
فارسي كردن p۹۹۰ از اون كاراست!
تا حالا كار زيادي نتونستن بكنن من يه نمونش رو توي سايت موبايلستان قسمت uiq۳ ديدم ولي نوشته بود احتمالا مشكل ايجاد ميكنه و تازه فارسي كردن اين گوشي كار هر كسي نيست.
مرسي دوست عزيز از توجهتون

hmdfkr
27-06-2008, 12:51
عزيزان يكي جلوي اين mohammad_p990 رو بگيره تمام كلوپ سوني اريكسون رو پركرده :13:

shahshahani
27-06-2008, 17:47
سلام دوستان.
ولي چند روزي هست كه ميخوام با P990 فروم رو باز كنم كه همش اين صفحه رو مياره.ميخواستم بدونم شما ميدونيد مشكل چيه؟ :

با ایرانسل این طوری میشه.برای منم همینطوریه ولی با وایرلس درست نشون میده.
منم نمیدونم چرا اینطوری میشه.:41:

hmdfkr
27-06-2008, 18:03
نه آقا از ايرانسل نيست من تمااااام اين پستهايي كه گذاشتم با ايرانسله يعني اصلا از ايرانسل نيست.

H M R 0 0 7
27-06-2008, 18:29
سلام دوستان.

از تنظيمات اينترنت استفاده از پ ر و ك س ي رو غير فعال كن البته قبلش شماره پورت رو روي صفر بزار و بعد غير فعال كن.
ببين درست ميشه يا نه.
صفحات ديگه رو هم اينطوري باز ميكنه؟

آقا ایول.درست شد.اصلا فکرشو نمیکردم مشکل از اون باشه!
بسیار ممنون.:11:
بزار یه پست بزنم ببینم چه جوریه! پست بعدیم با GPRS هستش!

H M R 0 0 7
27-06-2008, 18:47
آقا ایول.درست شد.اصلا فکرشو نمیکردم مشکل از اون باشه!
بسیار ممنون.:11:
بزار یه پست بزنم ببینم چه جوریه! پست بعدیم با GPRS هستش!

اين پست رو دارم با p990 ميدم :31:

hmdfkr
27-06-2008, 19:59
اين پست رو دارم با p990 ميدم :31:
خب الحمدلله هرچند خيلي كم ولي تونستيم زحمات شما رو توي تاپيك هك جواب بديم:46:

nakhordemast
28-06-2008, 02:11
فقط سایز نیست که.
کیفینی که میبینم فقط از دوربینای حرفه ای بر میاد!
خوب اگه میشه عکس اورجینال بدون ادیت که حاوی اطلاعات اگزیف باشه رو بذار تا همه کف کنیم.

راستش تا به چشای خودم نبینم باورم نمیشه

Spak
28-06-2008, 08:40
سلام
يكي از دوستان من p990i خريده ميخواد فارسيش كنه اما نميدونم كي بهش گفته كه سيستم عاملش خراب ميشه اگه فارسيش كني كسي فارسي كرده بگه كه ايا تاثير منفي روي گوشي داره با نه؟

نه آقا هیچ مشکلی نداره من فارسیش کردم بدون مشکل فقط کافیه فونت فارسی رو بریزی توی قسمت resource تا فارسی بشه . فونتهاروهم بگردی توی سایت پیدا میکنی .

hmdfkr
28-06-2008, 12:39
فقط سایز نیست که.
خوب اگه میشه عکس اورجینال بدون ادیت که حاوی اطلاعات اگزیف باشه رو بذار تا همه کف کنیم.

والا الان به اون قبلي ها دسترسي ندارم فعلا يكي ديگه به همون صورت گرفتم كه برات ميزارم تا ببيني كار خواصي نداره فقط فوكوس رو روي ماكرو بزار و بعد از نزديك سوژه عكس بگير به همين سادگي.

daneshjooyan
28-06-2008, 18:02
با سلام خدمت اساتید و اعضای محترم فروم
من تازه عضو این فروم شدم و باید بگم یکی از بهترین فروم ها هست الان برایم چند سوال پیش اومده البته وقت نداشتم فروم های قبلی رو بخونم چون ممکن است جواب سوالاتم رو پیدا کنم ولی خوب هم حجم فرومها زیاد است و هم من زیاد وقت خالی ندارم چون دوشیفت کار میکنم به هرحال امیدوارم یه نفر بامعرفت جواب سوالاتم رو بده
و اما سوالات من در مورد گوشی p990
1- من داخل دفترچه تلفنم حدود 65 تا تلفن ذخیره کردم و میخوام که اونهارو توی سیم کارتم ذخیره کنم ولی بعد از ارسال تقریبا 8 تلفن پیغام پر شدن فضای سیم کارت می یاد درحالی که سیم کارت خیلی بیشتر از اینها باید فضا داشته باشد درضمن نام های تلفنی من بصورت فارسی نوشته شده آیا این تأثیری دارد؟؟
2- من نسخه فریم ور گوشیم رو آپدیت کردم به نسخه R6E28 اولا آیا این آخرین نسخه موجود هست و ثانیا با مستر ریست کردن یا فرمت داخلی (اینترنال فرمت) فریم ور جدید از بین می رود یا نه؟
3- زمانی که از یک گوشی دیگه با بلوتوث یک فایل مثلا یک عکس یا فیلم را دریافت می کنم بعد از دریافت ابتدا داخل قسمت مسیج ها می شود که باید از انجا گزینه سیو کردن را زد و دوباره درجای دیگر ذخیره کرد آیا راهی وجود ندارد که با دریافت یک فایل از طریق بلوتوث بصورت مستقیم به داخل مکان دلخواه از رم گوشی کپی شود؟؟
4- میدونم تکراری هست ولی بالاخره در تنظیم قسمت لوکیشن بهترین گزینه ( current-home-zone) برای تنظیم باید چگونه باشد؟

hmdfkr
28-06-2008, 18:44
با سلام خدمت اساتید و اعضای محترم فروم
من تازه عضو این فروم شدم و باید بگم یکی از بهترین فروم ها هست الان برایم چند سوال پیش اومده البته وقت نداشتم فروم های قبلی رو بخونم چون ممکن است جواب سوالاتم رو پیدا کنم ولی خوب هم حجم فرومها زیاد است و هم من زیاد وقت خالی ندارم چون دوشیفت کار میکنم به هرحال امیدوارم یه نفر بامعرفت جواب سوالاتم رو بده
و اما سوالات من در مورد گوشی p990
1- من داخل دفترچه تلفنم حدود 65 تا تلفن ذخیره کردم و میخوام که اونهارو توی سیم کارتم ذخیره کنم ولی بعد از ارسال تقریبا 8 تلفن پیغام پر شدن فضای سیم کارت می یاد درحالی که سیم کارت خیلی بیشتر از اینها باید فضا داشته باشد درضمن نام های تلفنی من بصورت فارسی نوشته شده آیا این تأثیری دارد؟؟
2- من نسخه فریم ور گوشیم رو آپدیت کردم به نسخه R6E28 اولا آیا این آخرین نسخه موجود هست و ثانیا با مستر ریست کردن یا فرمت داخلی (اینترنال فرمت) فریم ور جدید از بین می رود یا نه؟
3- زمانی که از یک گوشی دیگه با بلوتوث یک فایل مثلا یک عکس یا فیلم را دریافت می کنم بعد از دریافت ابتدا داخل قسمت مسیج ها می شود که باید از انجا گزینه سیو کردن را زد و دوباره درجای دیگر ذخیره کرد آیا راهی وجود ندارد که با دریافت یک فایل از طریق بلوتوث بصورت مستقیم به داخل مکان دلخواه از رم گوشی کپی شود؟؟
4- میدونم تکراری هست ولی بالاخره در تنظیم قسمت لوکیشن بهترین گزینه ( current-home-zone) برای تنظیم باید چگونه باشد؟

سلام و تبریک جهت ورود شما:10:
در مورد سوال اول:در قسمت contacts گزینه منو رو بزنید و از اونجا گزینه view folder رو باز کنید و از منوی باز شده sim رو انتخاب کنید,حالا تمامی شماره های موجود داخل سیم کارت نمایش داده میشه و شما میتونید تمامی اونها رو پاک کنید و دوباره قرار بدید.
در مورد سوال دوم:این آخرین ورژن هست و نه با مستر ریست و نه با فرمت حافظه داخلی تغییری نمیکنه و تنها برنامه های پیش فرض پاک میشه.
در مورد سوال سوم:شما باید یه سری به اینجا بزنید:
در مورد سوال چهارم:من متوجه نمیشم یکمی واضحتر بگو:2:

hmdfkr
28-06-2008, 18:50
فقط سایز نیست که.

آقا من شرمنده شما هستم صبح به عکسها دسترسی نداشتم آخه تو کتابخونه بودم.
الان میزارم:اینم خدمت شما:

daneshjooyan
28-06-2008, 20:25
سلام و تبریک جهت ورود شما:10:
در مورد سوال اول:در قسمت contacts گزینه منو رو بزنید و از اونجا گزینه view folder رو باز کنید و از منوی باز شده sim رو انتخاب کنید,حالا تمامی شماره های موجود داخل سیم کارت نمایش داده میشه و شما میتونید تمامی اونها رو پاک کنید و دوباره قرار بدید.
در مورد سوال دوم:این آخرین ورژن هست و نه با مستر ریست و نه با فرمت حافظه داخلی تغییری نمیکنه و تنها برنامه های پیش فرض پاک میشه.
در مورد سوال سوم:شما باید یه سری به اینجا بزنید:
در مورد سوال چهارم:من متوجه نمیشم یکمی واضحتر بگو:2:

ممنون از پاسختون
در مورد سوال اولم كه گفتم نمي تونم دفترچه تلفنمو به داخل سيم كارت كپي كنم بازم مشكل دارم در اصل من تمام محتويات داخل سيم كارت رو پاك كردم و كاملا خالي هست بعد تمام كنتاكتهامو انتخاب مي كنم و گزينه add to sim رو انتخاب مي كنم كه شروع به كپي كردن مي كنه ولي بعد از حدود كپي كردن تقريبا 8 تا شماره پيغام too big ظاهر مي شه و كپي قطع مي شه حالا ميگيد چكار كنم؟؟؟

H M R 0 0 7
28-06-2008, 21:25
نه آقا هیچ مشکلی نداره من فارسیش کردم بدون مشکل فقط کافیه فونت فارسی رو بریزی توی قسمت resource تا فارسی بشه . فونتهاروهم بگردی توی سایت پیدا میکنی .

منظور ایشون فارسی کردن پوسته گوشی بود مثل منو ها و پیغامهایی که میاره.اینم 90% انجام شده ولی مشکل داره.

ehsan87
29-06-2008, 02:07
سلام

نه عزيز اخه اصلا كاري به فايل هاي سيستمي نداره

چند تا كپي پيست سادست يه چهار تا فونت رو كپي مي كني يه فايل html هم هست واسه كيبورد فارسي همين

من خيلي وقته كه فارسيش كردم هيچ مشكلي هم نداشته

شايد منظور دوست شما كلا فارسي ساز سيستم عامل بوده كه من اون رو نمي دونم تا حالا هم نشنيدم

ehsan87
29-06-2008, 02:11
سلام دوستان
من يه مشكلي دارم چند تا تم p990 رو دانلود كردم حالا نمي دونم چه جورياست نصب بايد بشه جايي بايد كپي كنم

تم ها يه فايل xml و چند تا تصوير پس زمينه و چك باكس و از اين چيزا كه شكل ظاهري سيستم عاملو مي سازه

تا حالا كسي اينو تجربه كرده ممنون مي شم منو راهنمايي كنيد

bijiman
29-06-2008, 02:22
تم هارو بریز تو رمت بعد بورو تو فایل manager بزن نو کلش بعد install کن میاد

nakhordemast
29-06-2008, 03:22
آقا من شرمنده شما هستم صبح به عکسها دسترسی نداشتم آخه تو کتابخونه بودم.
الان میزارم:اینم خدمت شما:

جلاالخالققققققققققققققققق ققققق
عجیبه

Spak
29-06-2008, 08:06
سلام آقا منم این دوتا عکسو با p990 'گرفتم البته تعداد عسهام زیاده ولی این دوتارو گذاشتم تا ببینید :

hmdfkr
29-06-2008, 09:13
سلام آقا منم این دوتا عکسو با p990 'گرفتم البته تعداد عسهام زیاده ولی این دوتارو گذاشتم تا ببینید :

اجازه بدين من اين عكسهاي دوستمون رو اينطوري بزارم.

shahshahani
29-06-2008, 11:04
سلام دوستان
من يه مشكلي دارم چند تا تم p990 رو دانلود كردم حالا نمي دونم چه جورياست نصب بايد بشه جايي بايد كپي كنم

تم ها يه فايل xml و چند تا تصوير پس زمينه و چك باكس و از اين چيزا كه شكل ظاهري سيستم عاملو مي سازه

تا حالا كسي اينو تجربه كرده ممنون مي شم منو راهنمايي كنيد

اون تمی که شما دانلود کردی یه فایل زیپ شده بود؟ یعنی این فایل هایی که گفتی بعد از آنزیپ کردن اومدن بیرون؟
اگه آره اون فایل زیپ شده رو نباید آنزیپ کنی.فقط پسوندشو از .zip به .utz تغییر بده همین. بعد نصبشون کن.
موفق باشی.:10:

amir_sa
29-06-2008, 14:16
hmdfkr مطمئني اين عكس ها رو با p990 گرفتي ؟ ما كه هر چي تلاش ميكنيم نميتونيم اينجوري و با اين كيفيت عكس بگيريم

H M R 0 0 7
29-06-2008, 15:59
سعي كنيد اگه عكس ميزاريد لينكشو بزاريد تا بارگزاري صفحه بالا نره.و يا اينكه عكسها رو تغيير اندازه بدين.

hmdfkr
29-06-2008, 16:23
hmdfkr مطمئني اين عكس ها رو با p990 گرفتي ؟ ما كه هر چي تلاش ميكنيم نميتونيم اينجوري و با اين كيفيت عكس بگيريم
بابا به خدا به...به جون هرکی که دوست دارین قسم که من اینارو با 990 گرفتم.
!!!!!!!یا...صبر کنین.....یا شایدم من اشتباه میکنم....نه بابا با همین گرفتم!!!!! یا .......نه!!!!
بابا اصلا نمیدونم خودمم قاطی کردم:37:

hmdfkr
29-06-2008, 16:26
سعي كنيد اگه عكس ميزاريد لينكشو بزاريد تا بارگزاري صفحه بالا نره.و يا اينكه عكسها رو تغيير اندازه بدين.
آخه میدونین چیه آدم میترسه دوستان حوصله نکن برن دنبال عکسا:31:
ولی با این حال چشم اطاعت میشه:42:

daneshjooyan
29-06-2008, 16:35
عكس گرفته شده با p990

daneshjooyan
29-06-2008, 16:38
عكس گرفته شده با p990[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

daneshjooyan
29-06-2008, 16:40

daneshjooyan
29-06-2008, 16:42
اقا من نمي تونم دفترچه تلفنمو به داخل سيم كارت كپي كنم در اصل تمام محتويات داخل سيم كارت رو پاك كردم و كاملا خالي هست بعد تمام كنتاكتهامو انتخاب مي كنم و گزينه add to sim رو انتخاب مي كنم كه شروع به كپي كردن مي كنه ولي بعد از حدود كپي كردن تقريبا 8 تا شماره پيغام too big ظاهر مي شه و كپي قطع مي شه حالا ميگيد چكار كنم؟؟؟

hmdfkr
29-06-2008, 17:54
اقا من نمي تونم دفترچه تلفنمو به داخل سيم كارت كپي كنم در اصل تمام محتويات داخل سيم كارت رو پاك كردم و كاملا خالي هست بعد تمام كنتاكتهامو انتخاب مي كنم و گزينه add to sim رو انتخاب مي كنم كه شروع به كپي كردن مي كنه ولي بعد از حدود كپي كردن تقريبا 8 تا شماره پيغام too big ظاهر مي شه و كپي قطع مي شه حالا ميگيد چكار كنم؟؟؟
ببین دادا یا شما به کنتاکتها عکس دادی که زیاد جا میگیره و یا حافظه سیم کارتت کمه:31:
دیگه چیزی به عقلم نمیرسه:19:

daneshjooyan
29-06-2008, 18:04
حافظه سيم كارتم كه كاملا خالي هست و شماره ها هم هيچگونه عكسي نداره نمي دونم چش هست

daneshjooyan
29-06-2008, 18:10
و يه مشكل ديگه هم دارم با برنامه x-plore اين برنامه تا ديروز كاملا سالم بود ولي يكدفعه خراب شد و وقتي اجراش مي كنم پيغام زير مياد
fatal system exception occured
eror code:554551638
چندبار هم unistal كردم ولي فرقي نكرد و بالا نيومد
كسي مي دو نه مشكل از چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

nakhordemast
29-06-2008, 18:38
ببین دادا یا شما به کنتاکتها عکس دادی که زیاد جا میگیره و یا حافظه سیم کارتت کمه:31:
دیگه چیزی به عقلم نمیرسه:19:

نه عزیز دلم مگه میشه حافظه سیمکارت کم بشه یه چیزی میگیا. هرچی باشه 8تا بیشتره. درضمن عکس ها هم توی سیمکارت ذخیره نمیشه فقط شماره ها کپی میشه.
آقا لطفا اگر اطلاع ندارید یه چیز الکی نپرونید

بهتره اول توی یه گوشی دیگه امتحان کنی شاید ایراد از گوشی باشه.

amir_sa
29-06-2008, 20:05
فكر كنم سيم كارتت ايرانسله چون من هم با ايرانسل امتحان كردم در همين حد بود و اگه كارتت زياد ضروريه از كل مخاطبينت backup بگير كه توي مموري ذخيره بشه

hmdfkr
29-06-2008, 20:43
نه عزیز دلم مگه میشه حافظه سیمکارت کم بشه یه چیزی میگیا. هرچی باشه 8تا بیشتره. درضمن عکس ها هم توی سیمکارت ذخیره نمیشه فقط شماره ها کپی میشه.
آقا لطفا اگر اطلاع ندارید یه چیز الکی نپرونید

بهتره اول توی یه گوشی دیگه امتحان کنی شاید ایراد از گوشی باشه.
دست شما درد نكنه حالا ديگه ما يه چيزي از خودمون ميپرونيم
؟ ديگه از شما انتظار نداشتم
حسابي حالمو گرفتي من داشتم با دوستمون مزاج ميكردم ديگه عقلم اينفدر هست كه بدونم سيمكارت حافظش كم نميشه يا اينكه عكس توي سيمكارت؟!نميره
من خودم با ۹۹۰ امتحان كردم و روي ايرانسل هم امتحان كردم كاملا بي مشكله و فقط اسم كنتاكتها رو كوتاه ميكنه كه اونهم طبيعيه
وشما دوست من كه نميتوني شماره هاتو به سيمكارت انتقال بدي بهتره روي يه گوشي ديگه امتحان كني و در مورد برنامه xplore يبار حافظه داخلي رو فرمت كن ببين حل ميشه.

daneshjooyan
29-06-2008, 21:07
در مورد سيم كارتم كه ايرانسل نيست بلكه همراه آخره!! و تازه حتي با سيم كارت ايرانسل هم امتحان كردم كه همين پيغام فضا پر شده است اومد . من قبلا تمام شماره هام داخل سيم كارت سيو بود و مشكلي نبود و مشكل از اونجا شروع شد كه من كل شمارهامو از سيم كارت پاك كردم و دوباره كه خواستم كپي كنم ايراد گرفت . درضمن با گوشي ديگه اي هم نميتونم امتحان كنم چون دخال سيم كارت كه الان خاليه

nakhordemast
30-06-2008, 01:49
دست شما درد نكنه حالا ديگه ما يه چيزي از خودمون ميپرونيم
؟ ديگه از شما انتظار نداشتم
حسابي حالمو گرفتي من داشتم با دوستمون مزاج ميكردم ديگه عقلم اينفدر هست كه بدونم سيمكارت حافظش كم نميشه يا اينكه عكس توي سيمكارت؟!نميره
من خودم با ۹۹۰ امتحان كردم و روي ايرانسل هم امتحان كردم كاملا بي مشكله و فقط اسم كنتاكتها رو كوتاه ميكنه كه اونهم طبيعيه
وشما دوست من كه نميتوني شماره هاتو به سيمكارت انتقال بدي بهتره روي يه گوشي ديگه امتحان كني و در مورد برنامه xplore يبار حافظه داخلي رو فرمت كن ببين حل ميشه.

من کوچیکتم داداش:10:

met@llica
30-06-2008, 07:57
سلام.بچه ها من چندتا برنامه و بازی رو گوشیم نصب کردم حالاکه می خوام Uninstallکنم
اسم بعضی از اون برنامه و بازی ها داخل همون منوی Other->Uninstall نیست چیکار کنم
جور دیگه نمیشه پاکشون کنم.
ممنونم...

amir_sa
30-06-2008, 08:45
سلام.بچه ها من چندتا برنامه و بازی رو گوشیم نصب کردم حالاکه می خوام Uninstallکنم
اسم بعضی از اون برنامه و بازی ها داخل همون منوی Other->Uninstall نیست چیکار کنم
جور دیگه نمیشه پاکشون کنم.
ممنونم...

بعضي برنامه ها تو مموري خود گوشي نصب شده و بعضي ها تو رم . برنامه اي كه مي خواي پاك كني تو هيچ كدوم از اينا نيست ؟

H M R 0 0 7
30-06-2008, 10:51
اقايون كسي نفهميد چطوري از اينترنت كامپيوتر روي P990 استفاده كنيم؟

shahshahani
30-06-2008, 11:05
از طریق وایرلس....
یه شبکه درست کن بعد موبایلتو متصل کن به شبکه و خلاص.
تنظیماتشو اگه نتونستی بگو تا از یه بنده خدایی برات بپرسم.
موفق باشی.

met@llica
30-06-2008, 11:44
بعضي برنامه ها تو مموري خود گوشي نصب شده و بعضي ها تو رم . برنامه اي كه مي خواي پاك كني تو هيچ كدوم از اينا نيست ؟

یعنی دوست عزیز هیچ راهی واسه پاک کردنشون نیست.:41:

mohammad-p990i
30-06-2008, 12:05
سلام بچه ها من خیلی دنبال فنت گشتم اگه دارین ممنون میشم

هالا رو گوشیم فنت آیفن هستش ازش خسته شدم

اگه بدین ممنونتون میشم

کوچک شما 213

hmdfkr
30-06-2008, 12:54
از طریق وایرلس....
موفق باشی.
آقایون میشه مارو هم در جریان بزارین.
مگه کامپیوتر شما وایرلس داره؟!:18:
فک کنم با بلوتوث هم بشه از اینترنت کامپیوتر استفاده کرد.:27:

amir_sa
30-06-2008, 14:41
یعنی دوست عزیز هیچ راهی واسه پاک کردنشون نیست.:41:
جواب سوال منو ندادي ؟ برنامه اي كه مي خواي پاك كني تو اين 2 تا ليست هست يا نه ؟

vahid_civil
30-06-2008, 14:45

اگه بدین ممنونتون میشم

کوچک شما 213

تو امضای جناب shahshahani که هست. یه فونت تحریری نصب کن قشنگه!

shahshahani
30-06-2008, 14:45
ويرايش شد....

shahshahani
30-06-2008, 14:48

بله حق با شماست
با بلوتوث هم ميشه ولي دردسرش زياده
البته من منظورم لپتاپ يا وايرلس اكسترنال بود

amir_sa
30-06-2008, 14:53
از طریق وایرلس....
موفق باشی.
فكر كنم براي وايرلس بايد access point داشته باشي كه از اون طريق اينترنت بگيري .
يه سوال : موبايلو چه جوري به شبكه متصل ميكنن ؟ با سيم يا بي سيم

H M R 0 0 7
30-06-2008, 15:16
از طریق وایرلس....
موفق باشی.
خسته نباشي! من واير لس از كجا بيارم. من از طريق بلوتوس و يا كابل ميخوام.

بلدي از طريق بلوتوس؟ اگه آره به ماهم ياد بدين.

Dr.Dolfin
30-06-2008, 19:30
سلام دوستان یکی به دادم برسهههه.داشتم با گوشیم (p990) اس ام اس میدادم یهو دیدم صفحه ی ال سی دیش سیاه شد و شروع کرد به ویبره زدن.حالا وقتی روشنش میکنم همونجوری میشه.صفحش سیاه میمونه و ویبره میزنه بعدم خاموش میشه.کسی میدونه باید چی کارش کنم؟

hmdfkr
30-06-2008, 19:37

والا من يه بار با ۹۹۰ دوستم و مال خودم سعي كردم شبكه بلوتوث درست كنم ولي نه اون منو پيدا كرد و نه من اونو،حتي توي add devices هم اضافش كردم ولي نشد،فكر كنم به roles
مربوط باشه يعني بايد دستكاري بشه.

hmdfkr
30-06-2008, 19:49
سلام دوستان یکی به دادم برسهههه.داشتم با گوشیم (p990) اس ام اس میدادم یهو دیدم صفحه ی ال سی دیش سیاه شد و شروع کرد به ویبره زدن.حالا وقتی روشنش میکنم همونجوری میشه.صفحش سیاه میمونه و ویبره میزنه بعدم خاموش میشه.کسی میدونه باید چی کارش کنم؟
اگه وقتي بالا مياد گزينه phone/flight رو ميده همونجا بزن راست،ستاره،چپ،ستاره،چپ،چپ ،ستاره و از سه تا گزينه آخريشو انتخاب كن تا حافظه داخليتو فرمت كنه)البته هر چي تو حافظه خود گوشي داري از بين ميره مثل شماره ها(
اگر هم اون گزينه ها رو نمياره كه بايد بري آپديت كني و اگه آپديت هم نشد با xs++ فريمورتو به gw2 تغير بده و بعد آپديت ميشه.
اينو بدون اصلا گوشيتو نده فلش اصلا

Dr.Dolfin
30-06-2008, 20:01
اگه وقتي بالا مياد گزينه phone/flight رو ميده همونجا بزن راست،ستاره،چپ،ستاره،چپ،چپ ،ستاره و از سه تا گزينه آخريشو انتخاب كن تا حافظه داخليتو فرمت كنه)البته هر چي تو حافظه خود گوشي داري از بين ميره مثل شماره ها(
اگر هم اون گزينه ها رو نمياره كه بايد بري آپديت كني و اگه آپديت هم نشد با xs++ فريمورتو به gw2 تغير بده و بعد آپديت ميشه.
اينو بدون اصلا گوشيتو نده فلش اصلا

اصلا صفحه ی گوشیم چیزی رو نشون نمیده.روشن میشه ها ولی صفحه سیاه هستش.
در مورد قسمت دوم حرفتون میشه یه توضیحی بدین؟ من اصلا از این چیزا سر در نمیارم.البته ببخشیدا شرمنده.ممنون میشم کمکم کنید

amir_sa
30-06-2008, 20:18
در مورد قسمت دوم حرفتون میشه یه توضیحی بدین؟ من اصلا از این چیزا سر در نمیارم.البته ببخشیدا شرمنده.ممنون میشم کمکم کنید
هيچي ، ما هم نميدونيم
برو گوشيتو آپديت كن درست ميشه !

Dr.Dolfin
30-06-2008, 20:25
هيچي ، ما هم نميدونيم
برو گوشيتو آپديت كن درست ميشه !
ببخشیدا شرمنده ما یعنی جنابعالی تنها یا کل دوستایی که توو این تاپیک پست میدن؟
اصلا وقتی گوشیمو به کامپیوتر وصل میکنم شروع میکنه به ویبره زدن و صفحش یه لحظه خاموش روشن میشه.کامپیوتر هم نمیشناسه گوشیو.بابا یکیی کمک کنه تو رو خدا

hmdfkr
30-06-2008, 20:41
ببخشیدا شرمنده ما یعنی جنابعالی تنها یا کل دوستایی که توو این تاپیک پست میدن؟
اصلا وقتی گوشیمو به کامپیوتر وصل میکنم شروع میکنه به ویبره زدن و صفحش یه لحظه خاموش روشن میشه.کامپیوتر هم نمیشناسه گوشیو.بابا یکیی کمک کنه تو رو خدا
اول اين فايل رو كه در حدود ۲۶ مگ هست دانلود كن و بعد كامپيوترت رو به اينترنت وصل كن و فلش پلاير ۹ رو هم بايد نصب كرده باشي .
حالا برنامه رو بعد از اينكه نصب كردي اجرا كن و طبق دستورات برنامه برو جلو.
اگر هم گفت گوشيت آپديت هست همونطور كه گفتم بايد برنامه xs++ داشته باشي.
حالا شما برو با يه اينترنت پرسرعت آپ كن تا ببينيم چي پيش مياد.

Dr.Dolfin
30-06-2008, 20:55
اول اين فايل رو كه در حدود ۲۶ مگ هست دانلود كن و بعد كامپيوترت رو به اينترنت وصل كن و فلش پلاير ۹ رو هم بايد نصب كرده باشي .
حالا برنامه رو بعد از اينكه نصب كردي اجرا كن و طبق دستورات برنامه برو جلو.
اگر هم گفت گوشيت آپديت هست همونطور كه گفتم بايد برنامه xs++ داشته باشي.
حالا شما برو با يه اينترنت پرسرعت آپ كن تا ببينيم چي پيش مياد.

ممنون دوست عزیز.اما واسه آپدیت مگه نباید کامپیوتر گوشیو بشناسه؟
من که گوشیو وصل میکنم به کامپیوتر فقط صفحش خاموش روشن میشه و ویبره میزنه.PC suite هم گوشی رو نمیشناسه

hmdfkr
30-06-2008, 21:23
ممنون دوست عزیز.اما واسه آپدیت مگه نباید کامپیوتر گوشیو بشناسه؟
من که گوشیو وصل میکنم به کامپیوتر فقط صفحش خاموش روشن میشه و ویبره میزنه.PC suite هم گوشی رو نمیشناسه
نه لازم نيست گوشيتو بشناسه بعد از اينكه برنامه رو باز كردي و چندتا نكست كردي ازت ميخواد كه دكمه c گوشيتو بگيري و بعد كابلو به گوشي وصل كني و بعد برنامه خودش گوشيتو ميشناسه.
فقط دقت كن بايد از اينترنت پرسرعت استفاده كني چون با ديال آپ خيلي طول ميكشه.

hmdfkr
30-06-2008, 21:29
تا حالا بيشترين ظرفيت فايلي كه با gprs گوشيتون از طريق ايرانسل دانلود كردين چقدره؟

Dr.Dolfin
30-06-2008, 22:24
نه لازم نيست گوشيتو بشناسه بعد از اينكه برنامه رو باز كردي و چندتا نكست كردي ازت ميخواد كه دكمه c گوشيتو بگيري و بعد كابلو به گوشي وصل كني و بعد برنامه خودش گوشيتو ميشناسه.
فقط دقت كن بايد از اينترنت پرسرعت استفاده كني چون با ديال آپ خيلي طول ميكشه.
مرسی دوست عزیزمن که اینترنت پر سرعت ندارم.اینجا(بروجرد) فکر نمیکنم هیچ کافی نتی اینترنت پر سرعت داشته باشه.ممنون از اینکه جواب دادین.

Dr.Dolfin
30-06-2008, 23:00
ببخشید یه سوال دیگه! با توجه به اینکه من به اینترنت پر سرعت دسترسی ندارم به نظر شما فلش کنم بهتر نیست؟ اصلا با فلش درست میشه؟

hmdfkr
30-06-2008, 23:06
ببخشید یه سوال دیگه! با توجه به اینکه من به اینترنت پر سرعت دسترسی ندارم به نظر شما فلش کنم بهتر نیست؟ اصلا با فلش درست میشه؟

بابا دكتر جون بيخيال ديگه... اينترنت كافينتها همه پرسرعته ديگه برو يكي از اين كافينتها بعد ازش خواهش كن تا برنامه رو همراه با pc suite واست نصب كنه بعد بشين كارتو بكن!

ehsan87
30-06-2008, 23:12
تم هارو بریز تو رمت بعد بورو تو فایل manager بزن نو کلش بعد install کن میاد

نه نمياد وقتي انتخابش مي كنم اينستال غير فعال مي شه توي خوده اينستال هم مي زنه هيچي براي نصب نيست در حالي كه تم هارو كپي كردم اين اولين باري نيست كه مي خوام يه چيزي نصب كنم ولي تا حالا اين جوري نشده بود

Dr.Dolfin
30-06-2008, 23:41
بابا دكتر جون بيخيال ديگه... اينترنت كافينتها همه پرسرعته ديگه برو يكي از اين كافينتها بعد ازش خواهش كن تا برنامه رو همراه با pc suite واست نصب كنه بعد بشين كارتو بكن!
باشه بابا چرا میزنی حالا؟ آخه من رفتم تووی کافی نت های اینجا.سرعتش از سرعت اینترنت خودم هم کمتره.بازم ممنون که جواب دادین.خودم یه کاریش میکنم.خدافظ

hmdfkr
01-07-2008, 05:20
نه نمياد وقتي انتخابش مي كنم اينستال غير فعال مي شه توي خوده اينستال هم مي زنه هيچي براي نصب نيست در حالي كه تم هارو كپي كردم اين اولين باري نيست كه مي خوام يه چيزي نصب كنم ولي تا حالا اين جوري نشده بود
چرا ميخواي تمها رو مثل برنامه نصب كني؟!
شما فقط تمها رو با پسوند utz بريز روي مموري كارت بعد از توي گوشي برو از اون آدرسي كه ريختي اونها رو باز كن خودش نصب ميشه.
و يا اينكه برو گوشيتو هك كن و بعد تمها رو به اين آدرس با همون فرمت utz كپي كن.
c:\private\101f6278\themes
حالا ميتوني بري از كنترل پنل از توي تمها اسم تمي رو كه ريختي به اون آدرس پيدا كني و استفاده كني.

H M R 0 0 7
01-07-2008, 08:37

احتمالا يه شك لحظه اي بهش وارد شده.نميگم با اين كارا درس ميشه ولي بهتر از هيچيه:
بزار باطري كاملا خالي بشه و دوباره شارژ كن و تست كن
يه چند بار گوشي رو تكون بده و آروم و همچنين چندتا ضربه به LCD بزن.
موقعي كه خاموشه شارژر رو وصل كن تا گوشي روشن بشه
رم گوشي رو در بيار و گوشي رو روشن كن
و از همين كاراي عصر حجري!

ashkan1360
01-07-2008, 08:58
اقايون كسي نفهميد چطوري از اينترنت كامپيوتر روي P990 استفاده كنيم؟

از طریق وایرلس....
موفق باشی.

بله حق با شماست
با بلوتوث هم ميشه ولي دردسرش زياده
البته من منظورم لپتاپ يا وايرلس اكسترنال بود

والا من يه بار با ۹۹۰ دوستم و مال خودم سعي كردم شبكه بلوتوث درست كنم ولي نه اون منو پيدا كرد و نه من اونو،حتي توي add devices هم اضافش كردم ولي نشد،فكر كنم به roles

من با وایرلس نوت بوکم به راحتی تونستم اینترنت رو ببرم روی گوشیم
با بلوتوث هم باید بشه ، چک میکنم ، خبر میدم

فقط :
نکته مهم اینه که کانکشن ورودی اینترنت به کامپیوتر رو share کنید.

H M R 0 0 7
01-07-2008, 09:09
من با وایرلس نوت بوکم به راحتی تونستم اینترنت رو ببرم روی گوشیم
با بلوتوث هم باید بشه ، چک میکنم ، خبر میدم

فقط :
نکته مهم اینه که کانکشن ورودی اینترنت به کامپیوتر رو share کنید.

Share هم كردمش ولي نشد!

Dr.Dolfin
01-07-2008, 10:25
احتمالا يه شك لحظه اي بهش وارد شده.نميگم با اين كارا درس ميشه ولي بهتر از هيچيه:
بزار باطري كاملا خالي بشه و دوباره شارژ كن و تست كن
يه چند بار گوشي رو تكون بده و آروم و همچنين چندتا ضربه به LCD بزن.
موقعي كه خاموشه شارژر رو وصل كن تا گوشي روشن بشه
رم گوشي رو در بيار و گوشي رو روشن كن
و از همين كاراي عصر حجري!
همه رو تست کردم نشد.بازم مرسی

Dr.Dolfin
01-07-2008, 10:27
اگه به آقای hmdfkr بر نمیخوره من یه سوال از دوستان بپرسم.خواستم بپرسم به نظر شما این مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاری؟ و به نظر شما با فلش میشه درستش کرد؟ بازم ببخشید

shahshahani
01-07-2008, 10:53
آره بابا با فلش همه مشکلات اسلام و مسلمین حل میشه.
فقط بعد از فلش یه بار آپدیت کن.
موفق باشی

shahshahani
01-07-2008, 10:55

بابا یه وایرلس اکسترنال مگه چنده؟بعد به ما اصفهانی ها میگن ........
در ثانی تو اون شرکت به اون عظمت یعنی یه لپتاپ پیدا نمیشه؟
موفق باشی.

shahshahani
01-07-2008, 10:57

شما جوابی که من بهت دادم رو خوندی؟

shahshahani
01-07-2008, 11:00

آقا شرمنده ها ولی فکر کنم وایرلس یعنی بدون سیم.:27:

شما دو تا گوشی رو میخواستی با هم شبکه کنی؟؟؟
گوشی این قابلیت رو نداره.حتما یه طرف قضیه باید یه کامپیوتر یا لپتاپ باشه.
موفق باشی.

amir_sa
01-07-2008, 12:01

مطمئني ؟ درسته كه وايرلس يعني بيسيم ولي گوشيها و لب تاپ ها كه وايرلس دارند اول بايد access point رو پيدا كنند و بعد از طريق اون به اينترنت connect بشن

MeHrDaD_MeNaY
01-07-2008, 12:02

تو ساختار WLAN يك دستگاه فرستنده و گيرنده مركزي (access Point) وجود داره
كه access point وظيفش ذخيره و ارسال و دريافت داده رو تو شبكه به عهده داره

shahshahani
01-07-2008, 15:37
مطمئني ؟ درسته كه وايرلس يعني بيسيم ولي گوشيها و لب تاپ ها كه وايرلس دارند اول بايد access point رو پيدا كنند و بعد از طريق اون به اينترنت connect بشن

بله درسته.
اگه کامپیوترت به اینترنت وصل باشه با همون access point که ایجاد میکنی میتونی به اینترنت وصل شی. این همون انتقال دیتا از طریق WLAN هست و انتقال فایل برای گوشی میسر نیست.
موفق باشی.

H M R 0 0 7
01-07-2008, 16:57
براي اتصال گوشي به اينترنت بوسيله بلوتوس به يک قطعه بلوتوس و يک نرم افزار کلاينت بلوتوس به اسم BlueSoleil احتياج هست.

اول از کامپيوتر شروع ميکنيم.
بعد از نصب بلوتوس بر روي کامپيوتر و اطمينان از کارکرد اون برنامه بلوسويل رو باز ميکنيم بعد از منوي برنامه قسمت myservices رو انتخاب ميکنيم و بر روي قسمت properties کليک ميکنيم و پنجره سرويسهاي بلوتوس باز مي شود و قسمت personal area networking رو پيدا ميکنيم و بعد چک مارک AUTO START THIS servie when my Bluetooth starts رو تيک ميزنيم و (اين قسمت نکته اصلي هست که تا به حال موجب سردرگمي دوستان بوده که در آموزش هاي قبلي بهش توجهي نشده) در همين پنجره چک مارک رو از حالت setup bluetooth personal area network به حالت acces lan network ميبريم ((در تمامي مادربردهايي که از 3 سال گذشته تا به حال توليد شده کارت شبکه به صورت آنبرد وجود دارد که براي اين که در اين قسمت ظاهر شود بايد نصب و enable شود)) و بعد پنجره مربوطه رو ok کرده و از پنجره مربوطه خارج ميشيم و يک بار کامپيوتر را ريستارت ميکنيم و در دفعه بعد که کامپيوتر روشن مي شود از کنترل پنل وارد قسمت Network Connections شده و در صفحه باز شده کانکشن هاي شما دسته بندي شده که در بالا ديال آپ و در پايين lan or high-speed internet نوشته شده است مراجه نموده و بايد کانکشني به اسم Local Area Connection با هر شماره اي که هست فقط در detail اون بايد نام کارت شبکه آنبرد يا کارت شبکه اي که شما به صورت جداگانه در صورت وجود کاميپيوتر شما در يک شبکه lan نوشته شده باشد رو پيدا کرده و بر روي اون راست کليک کرده و properties رو کليک ميکنيم و در پنجره باز شده بر روي internet protocol(tcp/ip) کليک کرده و در پنجره باز شده بعدي که چک مارک به صورت اصلي بر روي قسمت obtain an ip address automatically قرار دارد رو بر روي قسمت پاييني يعني use the following ip address قرار داده و در قسمت اين اعداد رو به طور فرضي وارد ميکنيم 100.100.100.1 و در قسمت sub net mask اين اعداد رو 255.255.255.0 و در قسمت dns server مقابل خانه preferred dns server اين اعداد رو 85.255.116.114 و در مقابل خانه alternate dns server اين اعداد رو 85.255.112.148 وارد ميکنيد که براي قسمت ip ميتونيد از اعداد ديگه اي هم استفاده کنيد و براي کساني که شبکه lan دارند ميتونن از همون ip خودشون استفاده کنن و فقط بايد ip گوشي با iplan کامپيوترشون در يک رنج باشه و بعد تمام پنجره ها رو ok کرده و به قسمت Network Connections بر ميگرديم يک personal area networking وجود داره که btpan مجازي ماست کا بايد ip اون هم تو رنج ip کارت شبکمون باشه مثلا 100.100.100.3 و بقيه تنظيمات هم مثل کارت شبکه اصليمون.
بعد نوبت به share کردن اکانت اينترنتتون ميرسه که من به طور مثال براي dialup رو ميگم از همون پنجره Network Connections اکانتي رو که باهاش به اينترنت متصل ميشود رو انتخاب کرده که بر روي اون راست کليک و بعد properties و درپنجره باز شده قسمت advanced رو انتخاب نموده و در قسمت internet connection sharing چک مارک مربوطه رو تيک زده و اگر شما کارت شبکه سيم دار داشته باشيد و فعال باشه ولي ازش استفاده هم نکنيد انتخاب کنيد و بعد در قسمت setting که کمي پايين تر در همان پنجره قرار دارد رو انتخاب کرده و سرويسهاي اون رو فعال کنيد و بعد تمام پنجره ها رو ok ميکنيد البته اگر کانکت هستيد بايد يک بار ديسي بشيد و دوباره کانکت بشيد .

حالا نوبت گوشي هست:
از منوي control panel گوشي به منوي connections رفته و از آنجا وارد قسمت internet accounts شده و از بالاي صفحه باز شده قسمت new account رو مشاهده ميکنيم و قسمت Bluetooth internet(pan) رو انتخاب کرده و در قسمت account name يک اسم براي کانکشنمون انتخاب ميکنيم و در قسمت devices بر روي ad devices کليک کرده و کامپيوترخودمان رو انتخاب ميکنيم که در ليست قرار ميگيره و از فلش رو به پايين در بالاي صفحه بر روي قسمت tcp/ip کليک کرده و ip config را انتخاب ميکنيم و در پنجره باز شده بر روي قسمت ipv4 ميرويم و در قسمت ip address اين اعداد رو 100.100.100.2 و در قسمت gateway اين اعداد رو 100.100.100.1 و در قسمت netmask اين اعداد رو 255.255.255.0 و بعد save رو زده و دوباره از بالاي صفحه اين بار ip dns address و همون اعدادي رو که در قسمت dns server کامپيوتر وارد کرديم عينا همينجا وارد ميکنيم و بعد save رو ميزنيم و بعد دو مرتبه از بالاي صفحه قسمت roles رو انتخاب نموده و client-accesspoint رو انتخاب کرده و save ميکنيم و ديگه کار تمومه و ميتونيد از اينترنت از راه بلوتوس استفاده کنيد.
و با باز کردن يک page بر روي گوشي بعد از تاخير چند ثانيه اي يک پيغام popup رو بر گوشه پايين سمت راست دسکتاپتون که متن آن اينگونه هست ميبينيد.

Remote device p990i has connected to my personal area networking service

اين روش رو بعد از ساعتها تلاش و به علت اين که در آموزش هاي قبلي در سايت حتي در فرووم هاي خارجي کسي با btpan نتيجه نگرفته بود براتون تهيه کردم که روي p990 تست شده و 100 درصد هم جواب گرفتم ضمنا حداکثر سرعت شير کردن اطلاعات بر روي بلوتوس ورژن يک 1mbps ميباشد
اميدوارم دقت کنيد و موفق باشيد.

اينم يادم رفت بگم :اگر وقتي پيجي رو روي گوشي باز کرديد و به pc کانکت نشد در بخش Network Connections کامپيوتر بر روي کارت شبکه مجازي که براي بلوتوس هست و در detaile اون Bluetooth pan network adapter نوشته شده برويد و properties رو بزنيد و در پنجره باز شده configure رو زده و در قسمت advanced چک مارک رو به قسمت not precent برده و تمام پنجره ها رو ok کرده و يک بار ريستارت کنيد و دفعه بعد بدون دردسر متصل خواهيد شد.

mohammad-p990i
01-07-2008, 17:42

اگه بدین ممنونتون میشم

کوچک شما 213 من فنت انگلیسی میخوام

Dr.Dolfin
01-07-2008, 18:47
مشکل گوشیم نه با فلش درست میشد نه با آپدیت.چند جا بردم نشونش دادم.فلت ال سی دیش سوخته بود.

met@llica
01-07-2008, 20:39
جواب سوال منو ندادي ؟ برنامه اي كه مي خواي پاك كني تو اين 2 تا ليست هست يا نه ؟

برنامه هامو تو رم ریختم...

hmdfkr
01-07-2008, 20:58
براي اتصال گوشي به اينترنت بوسيله بلوتوس به يک قطعه بلوتوس و يک نرم افزار کلاينت بلوتوس به اسم BlueSoleil احتياج هست.

ايول به همتت واقعا خسته نباشي.

mohammad-p990i
02-07-2008, 00:48
سلام کسی برنامه چراغ قوه برای p990i نداره

Hadi King
02-07-2008, 01:36
يه سرچي تو برنامه هاي كاربردي بزن انشالله پيدا كني از روي فنت پريدي رو چراغ قوه :31::31:
موفق باشيد!:40:

hmdfkr
02-07-2008, 05:25
من يه چراغ قوه قديمي دارم اگه خيلي نياز داري به ايميلت بفرستم:31:

shahshahani
02-07-2008, 10:41

اگه بدین ممنونتون میشم

کوچک شما 213 من فنت انگلیسی میخوام

چند بار میپرسی؟ وحید خان که جوابت رو دادن... امضای منو دانلود کن.فونت فارسی و انگلیسی با همه.

مشکل گوشیم نه با فلش درست میشد نه با آپدیت.چند جا بردم نشونش دادم.فلت ال سی دیش سوخته بود.

حالا رفتی ال سی دیش رو عوض کردی؟ قیمت ال سی دی چنده؟

برنامه هامو تو رم ریختم...

اگه برنامه هات رو موقع نصب روی مموری انتخاب کردی که نصب بشه موقع آنینستال برو اون یکی تب رو نگاه کن.

تو قسمت برنامه های کاربردی جوابت را دادم. لطفا یه پست رو چند جا نزن.

ehsan87
03-07-2008, 00:15
چرا ميخواي تمها رو مثل برنامه نصب كني؟!
شما فقط تمها رو با پسوند utz بريز روي مموري كارت بعد از توي گوشي برو از اون آدرسي كه ريختي اونها رو باز كن خودش نصب ميشه.
و يا اينكه برو گوشيتو هك كن و بعد تمها رو به اين آدرس با همون فرمت utz كپي كن.
c:\private\101f6278\themes
حالا ميتوني بري از كنترل پنل از توي تمها اسم تمي رو كه ريختي به اون آدرس پيدا كني و استفاده كني.

مرسي عزيز از توجهت ولي پسوند تم ها utz نيست كه فلدر توش عكس پست زمينه و بقيه چيزاست و دو تا هم فايل اهنگ واسه پيش فرض اهنگ تماس و مسيج و يه فايل با پسوند xml نمي دنم چي كار كنم

بد جوري تو كف اين تم هام خيلي خشگله اگر بتونم يه جوري به دستتون مي رسونم خودتون ببينيد كه چه جوريه

hmdfkr
03-07-2008, 09:54
مرسي عزيز از توجهت ولي پسوند تم ها utz نيست كه فلدر توش عكس پست زمينه و بقيه چيزاست و دو تا هم فايل اهنگ واسه پيش فرض اهنگ تماس و مسيج و يه فايل با پسوند xml نمي دنم چي كار كنم

بد جوري تو كف اين تم هام خيلي خشگله اگر بتونم يه جوري به دستتون مي رسونم خودتون ببينيد كه چه جوريه
تمام اون عكسها و فايلهاي صدا و فايل xml رو انتخاب كن و همونطوري بريز داخل يه فايل معمولي زيپ و بعد پسوند زيپ رو به utz تغيير بده تا بشه همون تمي كه ميخواي!
دقت كن خود فايله رو بريز تو فايل زيپ نه فولدرش رو.
اگه كار كرد برامون تو قسمت تم uiq3 بزار.

Hadi King
03-07-2008, 10:15

تمام اون عكسها و فايلهاي صدا و فايل xml رو انتخاب كن و همونطوري بريز داخل يه فايل معمولي زيپ و بعد پسوند زيپ رو به utz تغيير بده تا بشه همون تمي كه ميخواي!
دقت كن خود فايله رو بريز تو فايل زيپ نه فولدرش رو.
اگه كار كرد برامون تو قسمت تم uiq3 بزار.
درسته به اين عكس نگاه كن اون فايل ها رو به Rar يا Zip تبديل ميكني به پسوند Rar رو به Utz عوض كن يه تم درست ميشه :46:

Dr.Dolfin
03-07-2008, 19:12
نه ال سی دیشو عوض نکردم.فلتش رو عوض کردم. 25 تومن

ehsan87
03-07-2008, 21:32
اون وقت چه طوري rar رو به utz عوض كنم تا درست بشه

Hadi King
04-07-2008, 03:04
اون وقت چه طوري rar رو به utz عوض كنم تا درست بشه
اول شما تو Folder Options تيك اين فايل رو بردار تا پسوند فايل ها نشون داده بشه...
بعد از اينكار بر روي همون فايل فشرده شده Rar كليك راست و ....
پسوند rar رو به utz عوض كن :11:

yarihaker
04-07-2008, 08:26
قيمت p990 چنده؟

hmdfkr
04-07-2008, 08:46
قيمت p990 چنده؟
حدود ۳۰۰ تومن.

Dr.Dolfin
04-07-2008, 15:13
قیمتش 300 تومنه بعد من میخواستم گوشیمو با یه هندز فری بلوتوث Pv700 بفروشم 200 تومن هیچکس نمیخرید!!

hmdfkr
04-07-2008, 17:34
قیمتش 300 تومنه بعد من میخواستم گوشیمو با یه هندز فری بلوتوث Pv700 بفروشم 200 تومن هیچکس نمیخرید!!
جدیدا یکی از دوستان من در تبریز به قیمت 210 تومن بدون وسایل اضافی فروخته:21:برو تبریز بفروش:27:
از دست دادن این گوشی رو بهتون تسلیت میگم:9:

Bob
06-07-2008, 00:06
سلام دوستان:
باتری گوشیم یهو شارژ نمیشه.یعنی تقریبا 24 ساعت تو شارژه ولی 43% بیشتر شارژ نمیشه.مشکل از باتریه؟

ashkan1360
06-07-2008, 01:01
رفع مشکل تاریخ و ساعت SMS های دریافتی در گوشی های P1 و P990 و گوشی های مشابه

اگه کسی نتیجه گرفت به ما هم بگه.

nakhordemast
06-07-2008, 04:03
سلام دوستان:
باتری گوشیم یهو شارژ نمیشه.یعنی تقریبا 24 ساعت تو شارژه ولی 43% بیشتر شارژ نمیشه.مشکل از باتریه؟

مطمئنی شارژ میشه؟ احتمال زیاد شارژر خرابه
ممکنه کنتاکت ها هم کثیف شده باشه

hmdfkr
06-07-2008, 08:43
البته منظور نخورده مست از كنتاكت همون كانكتوره)connector(

H M R 0 0 7
06-07-2008, 09:43
مطمئنی شارژ میشه؟ احتمال زیاد شارژر خرابه
ممکنه کنتاکت ها هم کثیف شده باشه

آقا گفتي كانكتور ها! ميخواستم بدونم چه جوري ميشه تميزشون كرد.نه تهنها P990 بلكه بقيه گوشيها هم همين مشكل رو دارن.بهترين راه براي تميزكردن چيه؟

hmdfkr
06-07-2008, 10:15
آقا گفتي كانكتور ها! ميخواستم بدونم چه جوري ميشه تميزشون كرد.نه تهنها P990 بلكه بقيه گوشيها هم همين مشكل رو دارن.بهترين راه براي تميزكردن چيه؟
درسته خيلي از گوشيهاي سوني اريكسون مخصوصا w810 و k750 اين مشكل رو دارن ولي مشكل از كانكتور نيست از كانكتور كابليه كه به گوشي وصل ميكنيم.
هدفونهاي گوشي دوستم كه w810 داشت هم درحال پخش آهنگ مرتب قطع و وصل ميكرد يكم كه
كانكتور هدفونش رو دست كاري كردم درست شد.

nakhordemast
06-07-2008, 14:27
البته منظور نخورده مست از كنتاكت همون كانكتوره)connector(

دقیقا منظورم کنتاکتوره:31:

هم سر کابل هم ته گوشی خیلی پیش میا که جرم بگیره.

بهترین راه اینه که با یه مسواک آغشته با الکل (یه نمه) بسابی و تمیزش کنی
البته در مواقع اضطراری با سوزن قفلی هم میشه تراشیدش :46:

hmdfkr
06-07-2008, 18:08
دقیقا منظورم کنتاکتوره:31:

هم سر کابل هم ته گوشی خیلی پیش میا که جرم بگیره.

نه نه نه اوني كه من ميگم اصلا ربطي به جرم نداره اون دوتا ميله پلاستيكي كه در دو طرف كانكتوره هدفون قرار داره مشكل ساز هستن.
در اثر استفاده زياد اون دوتا ميله يطوري ميشن كه كانكتور هدفون از جاش در ميره و در نتيجه پينها از گوشي قطع ميشن.

hmdfkr
06-07-2008, 18:11
ببخشيد اينم بپرسم،الكل با مسواك براي گوشي مضر نيست؟
چي سوزن!!!
بيخيال بابا كانكتور گوشي خيلي حساسه آخه!

hmdfkr
06-07-2008, 22:25
این برنامه ارسال اس ام اس فارسی جدید mci رو روی p990 امتحان کردم خوبه مخصوصا برای ارسال اس ام اس فارسی با فلیپ بسته.

mohammad-p990i
07-07-2008, 02:25
چي سوزن!!!

عزیزم مگه میخوای گوشیتو مست کنی یا دهنشو مسواک بزنی؟:18::21:

vahid_civil
07-07-2008, 02:33
این برنامه ارسال اس ام اس فارسی جدید mci رو روی p990 امتحان کردم خوبه مخصوصا برای ارسال اس ام اس فارسی با فلیپ بسته.

این بهتره یا کیبرد پی1 هک شده؟
سرعتش چجوریه؟

nakhordemast
07-07-2008, 04:36
نه نه نه اوني كه من ميگم اصلا ربطي به جرم نداره اون دوتا ميله پلاستيكي كه در دو طرف كانكتوره هدفون قرار داره مشكل ساز هستن.
در اثر استفاده زياد اون دوتا ميله يطوري ميشن كه كانكتور هدفون از جاش در ميره و در نتيجه پينها از گوشي قطع ميشن.
خوب میدونی درسته. خراب شدن اون به خاطر اینه که کابل رو اشتباه از گوشی جدا میکنی.
برای جدا کردنش نباید کابل رو بکشی( به عقب)
باید بشگنیش یعنی .... .( نمیدوننم چجوری توشیح بدیم.... اینجوری...):41:

چي سوزن!!!
نه بابا مگه گفتم بندازیش توی الکل.فقط مرطوب باشه
هر کاری باید با دقت انجام بشه

ehsan87
07-07-2008, 06:41
اول شما تو Folder Options تيك اين فايل رو بردار تا پسوند فايل ها نشون داده بشه...
بعد از اينكار بر روي همون فايل فشرده شده Rar كليك راست و ....
پسوند rar رو به utz عوض كن :11:

مرسي آقايي آره اصلا يادم نبود بچه گي هامون فيلم هاي بالا 21 سالو :46:اين جوري مخفي مي كرديم با سوند dll توي ويندوز كجايي بچگي كه يادت بخير:37:

Hadi King
07-07-2008, 09:23
خوب میدونی درسته. خراب شدن اون به خاطر اینه که کابل رو اشتباه از گوشی جدا میکنی.
برای جدا کردنش نباید کابل رو بکشی( به عقب)
باید بشگنیش یعنی .... .( نمیدوننم چجوری توشیح بدیم.... اینجوری...):41:

درسته موقع در اوردن كابل نبايد كابل رو به عقب بكشي به موجب خرابي پورت ها جا كابلي روي گوشي ميشه كه بعد از چند بار اينكارو انجام دادن ديگه گوشي كابل رو نميشناسه و كارايي نداره شما بايد موقع در اوردن كابل اونو به سمت پايين فشار بديد به قول دوستمون بشكنـــــش:31:

عزیزم مگه میخوای گوشیتو مست کنی یا دهنشو مسواک بزنی؟

مرسي آقايي آره اصلا يادم نبود بچه گي هامون فيلم هاي بالا 21 سالو :46:اين جوري مخفي مي كرديم با سوند dll توي ويندوز كجايي بچگي كه يادت بخير:37:
مخلصيم ! :11:

Ultimator
07-07-2008, 21:42
سلام !
ببخشید اینجا میگم اگه بده پستمو پاک کنم ! کسی بازی فابریک p990 رو داره ؟ نمیدونم گلفه چیه ! آخه یکی چند صفحه پیش گفته بود دارم .. گوشیه من نداره .. مرسی

shahshahani
08-07-2008, 06:56
سلام !
ببخشید اینجا میگم اگه بده پستمو پاک کنم ! کسی بازی فابریک p990 رو داره ؟ نمیدونم گلفه چیه ! آخه یکی چند صفحه پیش گفته بود دارم .. گوشیه من نداره .. مرسی

سلام
تو قسمت بازی های UIQ که الان رفته توی آرشیو خودم معرفی کردم.
یه سرچ کوچولو بزنین پیدا شده.الان یادم نیست کدوم پست بود.
اگه نتونستین پیدا کنین بگین آدرس یه فروم دیگه رو بهتون بدم.
موفق باشی.

Ultimator
08-07-2008, 11:06
اوکی مشکلم این بود که نمیدونم اسمش چیه !! سعی میکنم بفهمم ! اگه جای سر راست تری سراغ دارین چه بهتر !
ضمنا یه چیزایی سرچ کردم ولی پیدا نشد !

shahshahani
09-07-2008, 08:55
اوکی مشکلم این بود که نمیدونم اسمش چیه !! سعی میکنم بفهمم ! اگه جای سر راست تری سراغ دارین چه بهتر !
ضمنا یه چیزایی سرچ کردم ولی پیدا نشد !

بفرما:

بازی گلف رو میگفتید دیگه؟

Ultimator
09-07-2008, 10:16
بفرما:
بله همین بود مرسی !

merlin001
09-07-2008, 15:17
سلام رفقا.
من یه p990i دارم. میخوام اونو به کامپیوترم وصل کنم. درایورش رو هم نصب کردم.
وقتی کابلش رو وصل میکنم دو تا گزینه میاد که اولی File transfor و دومی هم Phone mode هست.
وقتی اولی رو میزنم مموری رو فقط نشون میده. و منم میخوام فایل های داخل حافظه خود گوشی رو ببینم.
نه با pc Sueit و نه با My Phone Explorer میشه فایل های ذخیره شده در حافظه گوشی رو ببینم.
یه راه حل و یا نرم افزار معرفی کنین. ممنونتون میشم.

amir_sa
09-07-2008, 18:30
دوست عزيز تو حالت file transfer فقط ميتوني مموري رو ببيني . براي اينكه فايل هاي داخل حافظه گوشي رو ببيني بايد از برنامه هاي مديريت فايل ها مثل x-plorer استفاده كني . لينكه دانلودش تو قسمت برنامه هاي uiq3 هست

Spak
10-07-2008, 13:44
سلام آقا من مستر ریست کردم ولی حا لا بالا نمیاد !!باید چیکارش کنم ؟لطفا یکی کمکم کنه . ممنون .

m.s.f
10-07-2008, 13:47
سلام
نحوه ی کانکت شدن p990 با gprs ایرانسل به اینترنت رو میخواستم
تنظیمات اولیه منظورمه
ماله من error میده . کانکت نمیشه

amir_sa
10-07-2008, 19:00
سلام
نحوه ی کانکت شدن p990 با gprs ایرانسل به اینترنت رو میخواستم
تنظیمات اولیه منظورمه
ماله من error میده . کانکت نمیشه
بارها دوستان توضيح دادن شما يه سرچ كوچيك بزني مي فهمي چه جوريه . حالا چه اروري ميده؟

m.s.f
10-07-2008, 19:15
بارها دوستان توضيح دادن شما يه سرچ كوچيك بزني مي فهمي چه جوريه . حالا چه اروري ميده؟

میگه could not locate remote server

اگه آدرس صفحه ی آموزشش رو هم بدید ممنون میشم
آخه یه کم بیشتر از یه کم تعداد صفحات زیاده

ALIAK28
10-07-2008, 21:07
رفع مشکل تاریخ و ساعت SMS های دریافتی در گوشی های P1 و P990 و گوشی های مشابه

اگه کسی نتیجه گرفت به ما هم بگه.

برای من که نتیجه داده بود. تاپیک رو هم دیدم...همون نرم افزاره...
به نظرم به این ترتیب ثابت میشه مشکل مشکل نرم افزاری سونی اریکسون هست....که با نصب یه نرم افزار جانبی حل میشه !!

mohammad-p990i
11-07-2008, 01:07
:46:سلام این هم برنامه Windows media player برای UIQ3 امیدوارم خوشتون بیاد:5:

لینک جدید

mohammad-p990i
11-07-2008, 01:21
این هم یکی دیگه امید وارم خوشتون بیاد

لینک جدید

mohammad-p990i
11-07-2008, 02:01
MyPhoneExplorer برای گوشی های UIQ3 درسته خودشه :26::33::22:

لینک جدید

amir_sa
11-07-2008, 08:00
محمد جان اين پست ها رو تو برنامه هاي uiq3 ميذاشتي .
حالا كه گذاشتي حداقل لينك مستقيم ميذاشتي چون اين سايت روسيه و من دكمه دانلود رو پيدا نكردم

ALIAK28
11-07-2008, 10:32
درسته خودشه :26::33::22:

این هنوزم از گوشی های سری سیمبیان پشتیبانی کامل نمی کنه ها ؟..فقط می تونید کانتکت ها رو داشته باشید !
مسیج ها ..فایل ها و غیره ور اصلا برای UIQ پشتیبانی نمی کنه..

Hadi King
11-07-2008, 10:51
سايت هاي كه محمد عزيز گذاشتن احتياج به ثبت نام داري بعد از ثبت نام هم بايد چند روزي از ثبت نامـــــت گذشته باشــــه كه اون ديگه معلوم نيســــــت :41:
محمد جان اگه خودتــــ از خيلي وقته عضو هستي دان كن با لينك مستقيم بزار براي دوستان :11:

amir_sa
11-07-2008, 13:20
سايت هاي كه محمد عزيز گذاشتن احتياج به ثبت نام داري بعد از ثبت نام هم بايد چند روزي از ثبت نامـــــت گذشته باشــــه كه اون ديگه معلوم نيســــــت :41:
محمد جان اگه خودتــــ از خيلي وقته عضو هستي دان كن با لينك مستقيم بزار براي دوستان :11:
يا اگه از سايت فارسي ديگه گذاشتي منبعشو بذار ما از اون جا دانلود كنيم

Hadi King
11-07-2008, 16:16
يا اگه از سايت فارسي ديگه گذاشتي منبعشو بذار ما از اون جا دانلود كنيم
از سايت فارسي كه نذاشته اگه عكس ها رو ببينيد كجا آپلود كرده از همون سايت برداشته با لينك همون صفحه اي كه برنامه هست !
عضو اونجا شدم نذاشت دانلود كنم فكر كنم بايد چند روزي بگـــــذره :11:

mohammad-p990i
11-07-2008, 21:37
این هنوزم از گوشی های سری سیمبیان پشتیبانی کامل نمی کنه ها ؟..فقط می تونید کانتکت ها رو داشته باشید !
مسیج ها ..فایل ها و غیره ور اصلا برای UIQ پشتیبانی نمی کنه..

نه عزیزم کار میکنه من رو گوشیم امتهان کردم کارکرد

نکته(باید گوشیتون رو در حالت فون به کامپیوتر وصل کنید)

این هم عکسش با گوشی خودم

mohammad-p990i
11-07-2008, 21:49
باید ببخشید برای دانلود کردن باید روسی بلد باشد :31:

ولی من نمی دونم که چجوری در p30world باید upload کنم :18:

ولی به زودی با یه ساست دیگه upload میکنم و لینکش رو میزارم:8::11: