PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ P910i-P990

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

yade
20-10-2007, 22:31
سلام دوستان

من می خواهم وقتی که گوشی را به کامیپوتر وصل کنم از طریق کامیپوتر SMS بفرستم ایا ممکن هست برنامه MyPhoneExplorer امتحان کردم اما جواب نمیده اصلا با گوشی p910 جواب نمیده

چه برنامه دیگه میشناسید اگر sms فارسی رو قبول کنه که دیگه نور علی نوره

amir_6994
20-10-2007, 23:44
بعضی مواقع که میخوام با گوشیم عکس بگیرم وقتی کیلید رو برای عکس گرفتن فشار میدم .عکس خیلی خیلی تار

میشه . خواهش می کنم اگه دلیلشو میدونید کمکم کنید.خواهش..............

nakhordemast
21-10-2007, 00:10
نقل قول:
نوشته شده توسط amirkhan_20e20
از سمت چپ 8 عدد برو جلو بعی دو رقم بعدی کد کشور سازنده هستش

خوب حالا اگه چند بود مال کجاست و اگه چند نبود مال کجا؟:31:
کد فرانسوی و چینیشو هم بگو عزیزم:10:

یووووووووووووووووووهووووو وووووووووووووووووو
کسی نمیدونه؟

LOVEMT
21-10-2007, 04:05
دوستان سلام من امروز رفتم و یه سیم کارت ایرانسل خریدم ... حالا عاجزانه از شما درخاست میکنم که تمام تنظیمات مورد نیاز گوشی برای اتصال به اینترنت رو با ایرانسل به من یاد بدید

با تشکر

spider.man
21-10-2007, 05:15
باسلام بااجازه اساتيدوبزرگان:
داداهمه گوشيهاي داخل اگررفلش نباشن چينن ... خيالت تخت
اما دررابطه باباطري باطريهاهمه چينن ولي به سفارش ...
بهترين باطري ازنظرمن باطري آلومينيوميه البته اونم چندنوعه ولي باطري كاغذي مفت گرونه
ياعلي

Farshadd
21-10-2007, 08:13
سوال اول:
این موارد رو انجام بده:
1-برو به قسمت زیر و در حالت GSM Only تنظیمش کن:

control panel>connectios>mobile network>more>GSM/3Gnetwork

2-WLAN رو خاموش کن:
(تیک نداشته باشه)control panel>connections>wlan>more>enableWLAN

3-نور صفحه نمایش رو کم کن:
control panel>device>backlight>brightness

(منظور از more، منویی هست که با کلیک روی پیکانی که در بالای پنجره هست باز میشه)

سوال دوم:
راه خاصی وجود نداره. قبل از فرستادن باید به صورت دستی پاکش کنی.

موفق باشی

راستی نمیشه این لامپ کوچولوی بالاش رو کاملا خاموش کنم؟؟چشمک زن رو میگم.

J.Damon
21-10-2007, 09:46
دوستان سلام من امروز رفتم و یه سیم کارت ایرانسل خریدم ... حالا عاجزانه از شما درخاست میکنم که تمام تنظیمات مورد نیاز گوشی برای اتصال به اینترنت رو با ایرانسل به من یاد بدید

با تشکر

سلام . يه چند مدتي صبر كني خود ايرانسل واست پيام تنظيمات GPRS رو مي فرسته ولي تو كه عجله داري .پس اين كارها رو بكن . ببين بهترين راهي روكه مي توني انجام بدي اينه كه با شماره ي #5*3*130* از گوشي تماس بگير تا برات پيام رو بفرستن . بعد هم ذخيره مي كني و تمام و وقتي دور آنتن آبي شد و Attached نوشت مي توني به اينترنت وصل شي .
من يه تنظيم دستي هم بهت مي گم ولي نمي دونم كار كنه يا نه . :
Internet accounts يه Data accounts به نام Irancell-GPRS باز مي كني و تو قسمت آدرس mtnirancell مي نويسي والبته با بقيه قسمتها كاري نداشته باش . بعد تو قسمت TCPIP , Ip config شماره ي 10.131.26.138 ياداشت مي كني . البته وقتي خود ايرانسل اينارو واست فرستاد ديگه شمارهاي نمي نويسه و Automaticallyi مي نويسه . و بعد يكي هم با همين مشخصات و با نام Irancell-MMS باز مي كني . يه سري هم به سايت ايرانسل بزني بد نيست . موفق باشي. :10:.

Farshadd
21-10-2007, 12:42
سلام دوستان.

یه بدبختی دارم که تا الان فکر میکردم از سی دی گوشی هست و یا از ویندوز.

اما امروز یه سی دی پی990 دیگه رو هم آوردم و یه کیس دیگه هم آوردم و امتحان کردم اما نشد.

برنامه با موفقیت نصب میشه. وقتی میخواد گوشی رو بشناسه ( همونجا که میگه searching for...) تا آخر پر میشه ولی هیچ خبری نیست و میگه هیچ وسیله ای کانکت نشده. بدون نصب برنامه هم مموری نصب میشه ولی حافظه گوشی وصل نمیشه.
خوب منم گناه دارم. اخه منم میخوام آپدیت کنم.

حالا درخواستم از شما اینه که اگه راه حلی ، نکته ای، تنظیماتی چیزی بلدید منو یاری کنید

maria42
21-10-2007, 13:35
سلام من تازه پی990 خریدم خیلی ازش چیزی نمیدونم از امروز صبح گوشی من بجای ارم ایرانسل را بزنه مینوسه serching واصلا انتن نمیده ممکنه گوشی رو دستکاری کرده باشم تنظیماتش ب هم خورده باشه ؟اگر اینطوریه چکار کنم به تنظیمات خود شرکت برگرده

ramin2020
21-10-2007, 13:42
بعضی مواقع که میخوام با گوشیم عکس بگیرم وقتی کیلید رو برای عکس گرفتن فشار میدم .عکس خیلی خیلی تار

1- لنز دوربین رو چک کن که تمیز باشه.
2- تنظیمات رو چک کن که همه چی درست باشه.(مثل روشن بودن فلاش، auto focus ،کیفیت عکس و ...)
3- auto focus رو رعایت می کنی؟ یعنی اول واستی لنز تنظیم بشه بعد عکس بگیری.

ramin2020
21-10-2007, 13:47
سلام من تازه پی990 خریدم خیلی ازش چیزی نمیدونم از امروز صبح گوشی من بجای ارم ایرانسل را بزنه مینوسه serching واصلا انتن نمیده ممکنه گوشی رو دستکاری کرده باشم تنظیماتش ب هم خورده باشه ؟اگر اینطوریه چکار کنم به تنظیمات خود شرکت برگرده
اگه مطمئنی جایی که هستی آنتن داره، برو به این قسمت:
control panel>coonections>mobile network
بعد ببین که search mode روی automatic تنظیم باشه. اگه بود بعدش از فلش بالا گزینه select network رو انتخاب کن و irancell رو انتخاب کن.
ببین حل میشه.

ramin2020
21-10-2007, 14:21
نه نميشه. فكر نكنم چشمكش مصرف زيادی داشته باشه. مهم نيست.

amir_gamer
21-10-2007, 14:22

ایرانسلو فعلا نباید واسه مکالمه گرفت فقط واسه اینترنت خوبه.این مشکل واسه کمبود آنتن دهی هست.راهی نداره جز این که یا 0912 یا 0919 بگیرید....

maria42
21-10-2007, 14:33
اگه مطمئنی جایی که هستی آنتن داره، برو به این قسمت:
control panel>coonections>mobile network
بعد ببین که search mode روی automatic تنظیم باشه. اگه بود بعدش از فلش بالا گزینه select network رو انتخاب کن و irancell رو انتخاب کن.
ببین حل میشه.
دیشب یکی از اعضا گفت برای اینکه شارژ گوشی مدت زمان بیشتری بمونه موبایل نت ورک gsm/3gرو بزن ممکنه از اون باشه درضمن توی سلکت نت ورک ایرانسل نیست

ramin2020
21-10-2007, 14:36
ایرانسلو فعلا نباید واسه مکالمه گرفت فقط واسه اینترنت خوبه.این مشکل واسه کمبود آنتن دهی هست.راهی نداره جز این که یا 0912 یا 0919 بگیرید....
فکر نکنم این صحبت شما زیاد درست باشه. چون من دو هفته ای هست که ایرانسل خریدم (همراه اول هم دارم) راحت باهاش حرف می زنم. اونم از شمال به جنوب کشور. نمیگم 100% عالیه ولی نسبت به زمانی که وارد ایران شده خدمات خوبی داره میده.
البته اینجا جای بحث در مورد ایرانسل نیست. فقط خواستم یاداوری کنم. ببخشید.

maria42
21-10-2007, 14:43
کجایی ramin2020

ramin2020
21-10-2007, 14:43
دیشب یکی از اعضا گفت برای اینکه شارژ گوشی مدت زمان بیشتری بمونه موبایل نت ورک gsm/3gرو بزن ممکنه از اون باشه درضمن توی سلکت نت ورک ایرانسل نیست
اونو که من خودم گفتم :31: ولی شما مثل اینکه بد متوجه شدین، گفتم GSM only رو بزنین.
من همین الان سیم کارتمو عوض کردم که مطمئن بشم. select network رو که میزنین irancell داره. باید کنارش تیک داشته باشه اگه نداره انتخابش کنین تا تیک بیاد.

maria42
21-10-2007, 14:46
من مدتهاست ایرانسل دارم برای اولین باره اینطوری شده احتمالا بخاطر کوشیه

maria42
21-10-2007, 14:54
اونو که من خودم گفتم :31: ولی شما مثل اینکه بد متوجه شدین، گفتم GSM only رو بزنین.
من همین الان سیم کارتمو عوض کردم که مطمئن بشم. select network رو که میزنین irancell داره. باید کنارش تیک داشته باشه اگه نداره انتخابش کنین تا تیک بیاد.
چه جالب من داشتم دنبال شما می گشتم اسم کاربری تون نمیدونستم درست میگین من گزینه 3gonly رو زده بودم الان درستش کردم بخاطر همین ایرانسل دیده نمیشد خیلی ممنون مشکلم برطرف شد
:43::43::43::43::43:

ramin2020
21-10-2007, 15:02
چه جالب من داشتم دنبال شما می گشتم اسم کاربری تون نمیدونستم درست میگین من گزینه 3gonly رو زده بودم الان درستش کردم بخاطر همین ایرانسل دیده نمیشد خیلی ممنون مشکلم برطرف شد
:43::43::43::43::43:
:46: خدا رو شکر.
چقدر گردوخاک بپا کردین :31::46:

maria42
21-10-2007, 15:13
این gsmو3g یعنی چی وچه کارایی داره

ramin2020
21-10-2007, 15:14
یووووووووووووووووووهووووو وووووووووووووووووو
کسی نمیدونه؟
اینو تازه پیدا کردم. بدون تغییر میذارم. درست یا غلطشو نمیدونم:

ابتدا کد زیر را وارد کنید:
#06#*
سپس به رقم هفتم وهشتم شماره نمایش داده شده توجه کنید :
اگر 20 یا 02 بود مونتاژ امارات است ، یعنی خیلی بد است .
اگر 08 یا 80 بود مونتاژ آلمان است ، یعنی بدک نیست .
اگر 01 یا 10 بود مونتاژ فنلاند است ، یعنی خوب است .
اگر 00 بود مونتاژ فرانسه است ، یعنی عالیست .

amirkhan_20e20
21-10-2007, 15:18
سلام دوستان.

اما امروز یه سی دی پی990 دیگه رو هم آوردم و یه کیس دیگه هم آوردم و امتحان کردم اما نشد.

برنامه با موفقیت نصب میشه. وقتی میخواد گوشی رو بشناسه ( همونجا که میگه searching for...) تا آخر پر میشه ولی هیچ خبری نیست و میگه هیچ وسیله ای کانکت نشده. بدون نصب برنامه هم مموری نصب میشه ولی حافظه گوشی وصل نمیشه.

حالا درخواستم از شما اینه که اگه راه حلی ، نکته ای، تنظیماتی چیزی بلدید منو یاری کنید

اگه انتی ویروس داری اشکال ازاونه .
وقتی هم که گوشی رو وصل میکنی باید از گوشی phonemode رو بزنی .

ramin2020
21-10-2007, 15:27

با تشکر

سلام . يه چند مدتي صبر كني خود ايرانسل واست پيام تنظيمات GPRS رو مي فرسته ولي تو كه عجله داري .پس اين كارها رو بكن . ببين بهترين راهي روكه مي توني انجام بدي اينه كه با شماره ي #5*3*130* از گوشي تماس بگير تا برات پيام رو بفرستن . بعد هم ذخيره مي كني و تمام و وقتي دور آنتن آبي شد و Attached نوشت مي توني به اينترنت وصل شي .
من يه تنظيم دستي هم بهت مي گم ولي نمي دونم كار كنه يا نه . :
Internet accounts يه Data accounts به نام Irancell-GPRS باز مي كني و تو قسمت آدرس mtnirancell مي نويسي والبته با بقيه قسمتها كاري نداشته باش . بعد تو قسمت TCPIP , Ip config شماره ي 10.131.26.138 ياداشت مي كني . البته وقتي خود ايرانسل اينارو واست فرستاد ديگه شمارهاي نمي نويسه و Automaticallyi مي نويسه . و بعد يكي هم با همين مشخصات و با نام Irancell-MMS باز مي كني . يه سري هم به سايت ايرانسل بزني بد نيست . موفق باشي. :10:.
نیاز به این همه دنگ و فنگ نیست. در ضمن نمیدونم چرا دیگه ایرانسل اس ام اس تنظیمات رو نمیفرسته!
واسه وصل شدن به اینترنت این کارارو بکن:
برو به این قسمت: control panel>connection>internet account>more>new account>data
فقط account name رو بزن: irancell-gprs بعد بزن save. یه سوال میپرسه، بزن yes. بعد یه پنجره دیگه میاد که گروه internet رو انتخاب می کنی و save می زنی.
الان وصلی به اینترنت! :5:

ramin2020
21-10-2007, 15:58
سلام دوستان

من می خواهم وقتی که گوشی را به کامیپوتر وصل کنم از طریق کامیپوتر SMS بفرستم ایا ممکن هست برنامه MyPhoneExplorer امتحان کردم اما جواب نمیده اصلا با گوشی p910 جواب نمیده

چه برنامه دیگه میشناسید اگر sms فارسی رو قبول کنه که دیگه نور علی نوره
این برنامه رو من با p990 تست کردم جواب داده. فارسیشو امتحان نکردم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ramin2020
21-10-2007, 16:25
این gsmو3g یعنی چی وچه کارایی داره
gsm مخفف Global System for Mobile communications هست. در واقع یه استاندارد یا سیستمی برای ارتباط موبایل ها هست. که در گروه 2G (Second Generation) قرار گرفته یعنی نسل دوم.
3G که به معنای نسل سوم هست تکنولوژی جدیدتری هست. مثلا سرعت ارسال دیتا بسیار بالاست. شما میتونین بشینین تلویزیون نگاه کنین باهاش یا تماس تصویری انجام بدین.

( من شنیدم کشورهای خارجی دارن روی 4g هم کار می کنن!!!
مخابرات ایران از نوع gsm هست. تا 10سال دیگه هم 3g نمیشه.:27: البته مثل اینکه اپراتور خصوصی بعدی قراره شبکه 3g راه بندازه.)

Farshadd
21-10-2007, 19:06
اگه انتی ویروس داری اشکال ازاونه .
وقتی هم که گوشی رو وصل میکنی باید از گوشی phonemode رو بزنی .

امتحان میکنم شاید درست شد. آخه من هم آنتی ویروس دارم هم گوشی رو ترنسفر مود هست. دستت درد نکنه. فعلا این پیش قسط باشه تا اگه درست شد بعدا بیشتر میپردازیم.

نه نميشه. فكر نكنم چشمكش مصرف زيادی داشته باشه. مهم نيست.

واسه مصرف نمیگم. خوشم ازش نمیاد.

مرسی از کمک هر دو تاتون

maria42
21-10-2007, 20:20
گوشی من مشخصاتش اینه احتیاج به اپدیت کردن داره یا نه
phone:cxc162037 R9F011
bluetooth:cxc162058 R5A01
organizer:cxc162036 R5A17
CDA162007/2 R5A13

amirkhan_20e20
21-10-2007, 20:44
گوشی من مشخصاتش اینه احتیاج به اپدیت کردن داره یا نه
phone:cxc162037 R9F011
bluetooth:cxc162058 R5A01
organizer:cxc162036 R5A17
CDA162007/2 R5A13

بله عزیز جدیدتر r9G هستش . مال شما خیلی قدیمیه

J.Damon
21-10-2007, 22:04
سلام . بازم يه سؤال ديگه راجع به هندزفري بلوتوث داشرم . من هندزفري بلوتوث SE 288 گرفتم ولي اصلا" نمي دونم اين حالت مونو و استريو چيه و نمي دونم كه آيا آهنگ هم پخش مي كنه يا نه . تو يه سايت خوندم كه P990i آهنگ هم تو هندزفري بلوتوث پخش مي كنه ولي نه من مي دونم چطور و نه مي دونم كه اين مدل پخش مي كنه يا نه لطفا" اگه كسي مي تونه كمك كنه . :13::41:

منم تو يه سايت خوندم كه پي 990 از جمله گوشيهايي است كه آهنگ هم پخش مي كنه و در رابطه با هندزفري شما هم بايد بگم كه يكي از دوستان من اين هندزفري رو داره و روي N70 استفاده مي كنه و البته به آهنگ هم گوش مي ده . در اين صورت هندزفري شما اين قابليت رو داره كه پخش كنه . پس احتمالا" بايد يه جايي از گوشي رو دستكاري كنين . در مورد اين مونو و استريو هم چيز زيادي نمي دونم كه به درد شما بخوره و دانسته هام فقط در حد يك حدسه . پس نمي خوام شما بيشتر از اين گمراه كنم . ولي مي تونم بگم كه هندزفري شما اين قابليت رو داره . تازه بهتره از ديگر دوستان هم نظري بپرسين شايد من اشتباه مي كنم ولي خوب راجع به هندزفري مطمئنم. :10::8:

J.Damon
21-10-2007, 22:17
داشت يادم مي رفت من دو تا برنامه پيدا كردم كه احتمالا" مي شه به تلويزيون از طريق اينترنت نگاه كرد . اين برنامه رو هم از جديدترين نرم افزاري كه براي پي 990 به بازار اومده پيدا كردم . به اين خاطر گفتم شايد كه براي ديدن ازم مي خواد به اينترنت وصل شم كه بدبختانه فعلا" برام مقدور نيست . اگه خواستين با يه Search تو گوگل مي تونين بدست بيارينش . البته مي تونين به سايت زير هم مراجعه كنين كه فقط در مورد نرم افزارهاي جديد پي 990 هست ولي خوب شايد اطلاعاتي رو هم ازش بدست آوردين . :
اين از برنامه ها :
Irl Vimio TV UIQ3 و Location Free TV v1.0.0

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشين اگه خبري هم شد به ما هم اطلاع بدين ما كه امتحان نكرديم . اگه جواب داد به ما هم خبر بدين :10:

safir_filthy
21-10-2007, 22:25
سلام کسی از دوستان به تازگی گوشی شو آپدیت نکر

hamed1987
21-10-2007, 22:40
بروبچ به نظرتون p1 بگیرم؟!

به نظر من این گوشی اصلا به این قیمت نیاد، میتونید راحت p990 با p1 رو مقایسه کنید میبینید تازه p990 سرتر تو بعضی جاها مثل راحتی کیبورد qwerty

موفق باشی:11:

ramin2020
21-10-2007, 22:56
سلام کسی از دوستان به تازگی گوشی شو آپدیت نکر
عزيز سوالتو بپرس
?مشكلت كجاست

hamed1987
21-10-2007, 23:00

به نظرم شاید شما رو auto focus مشکل دارید، و این هم بدونید که تو عکس گرفتن با p990 عجله نکنید ، و سریعا بعد عکس گرفتن گوشی رو تکون ندید ، بهتره بذارید save ببشه بعد حرکتش بدین:46:

:10::11:

hamed1987
21-10-2007, 23:07

نه این لامپ خاموش شدنی نیست، ولی به نظر کارایی خوبی داره، مثل مشخص شدن وضعیت شارژ باتری، که با قرمز شدنش متوجه کم بودن باتری میشیم و اگر هم سریع چشمک بزنه متوجه میشیم که یا sms یا missed call یا چیز خاصی داریم که باید چک کنیم

موفق باشی:10:

hamed1987
21-10-2007, 23:16
سلامببخشید چطور میشه فایلهای مدیا پلیر رو دسته بندی کرد؟نمی خواهم رینینگ تونها پخش بشنممنون

دوست عزیز شما میتونی از برنامه های کمکی برای پخش موزیک استفاده کنید که خیلی بهتر از برنامه فابریک گوشی هست مثل LCGJukebox_UIQ_3_0-2.14

کار با این برنامه ای که معرفی کردم خیلی راحته و هر آهنگی که بخوای رو میتونی add کنی حتی میتونی چند فولدر جدا برای پخش داشته باشی با قابلیت Minimize

اگه نداری بگو لینکشو برات بذارم:10:

hamed1987
21-10-2007, 23:23
سلام دوستان.

ببین دوست عزیز شما اول طبق گفته امیر خان برای انتقال data باید رو روی phone mode قرار بدی این در حالی امکان پذیره که گوشیت روشن باشه ولی دقت کن که وقتی میخوای آپدیت کنی گوشی خاموشه:21:
پس نگران آپدیت نباش:8:

hamed1987
21-10-2007, 23:24
فکر نکنم این صحبت شما زیاد درست باشه. چون من دو هفته ای هست که ایرانسل خریدم (همراه اول هم دارم) راحت باهاش حرف می زنم. اونم از شمال به جنوب کشور. نمیگم 100% عالیه ولی نسبت به زمانی که وارد ایران شده خدمات خوبی داره میده.
البته اینجا جای بحث در مورد ایرانسل نیست. فقط خواستم یاداوری کنم. ببخشید.

:8:اینم لینکی که راحت میشه در رابطه با ایرانسل گفتگو کرد:8:

hamed1987
21-10-2007, 23:26

با تشکر

شما یه sms با متن GPRS به 2225 بفرست، بقیشو راحت میتونی انجام بدی:8:
اینم لینک تاپیکی که همش در رابطه با ایرانسل هست

alibbb
21-10-2007, 23:35
من این پیشنهاد رو میدم، تا نظر دوستان دیگه چی باشه.
بعضی از برنامه ها رو unistall هم که می کنی یه سری فایل جا میذارن روو موبایل. یه برنامه فایل منیجر دیگه مثل swiss mgr نصب کن و مموری رو نگاه کن ببین می تونی فایلی پیدا کنی که جا مونده از اون برنامه.اگه هست پاک کن.
راه ساده تر اینه که اگه روی مموری کارت نصب کردی، مموری رو فرمت کنی.

سلام : دوست عزير از راهنمايت ممنونم . توي درايو D كه چيزي نيست ولي توي C ريشه اي كه از برنامه مي مونه را نمي شناسم كه پاك كنم .كه اگر پاك كنم مشكلم حل مي شه . بازم تشكر.

safir_filthy
21-10-2007, 23:36
عزيز سوالتو بپرس
?مشكلت كجاست
اجازه آپدیت نمیده یگه ورژن جدیدی برای گوشی نیومده .می خواستم ببینم اتزکجا میشه فهمید شرکت ورژن جدید داده بغییر از لیستی که دوستان معرفی کردند راه دیگه ای هم هست

ali-kh
21-10-2007, 23:39
من از گوشی پی 990 خیلی خیلی خوشم میاد
و میخوام بخرم ولی خیلی حرفا در موردش شنیدم ( خیلی بد میگن) هنگ کردن کیفیت بد صدا و تصویر
و می خواستم شما در باره خرید این گوشی راهنمایی کنید و اشکالایی که شاید داره ( ورژن های موجود در بازار)
بهترینش چه مشخصاتی داره
کلا میخوام یه راهنمایی کلی بکنید تا سرم کلاه نره و بعدا پشیموون نشم

Vahid A_T
21-10-2007, 23:46
سلام . بازم يه سؤال ديگه راجع به هندزفري بلوتوث داشرم . من هندزفري بلوتوث SE 288 گرفتم ولي اصلا" نمي دونم اين حالت مونو و استريو چيه و نمي دونم كه آيا آهنگ هم پخش مي كنه يا نه . تو يه سايت خوندم كه P990i آهنگ هم تو هندزفري بلوتوث پخش مي كنه ولي نه من مي دونم چطور و نه مي دونم كه اين مدل پخش مي كنه يا نه لطفا" اگه كسي مي تونه كمك كنه . :13::41:

كسي نمي دونه چطور بايد آهنگ رو با اين بلوتوث گوش كنم . :41::41::41:

hamed1987
22-10-2007, 00:06
و میخوام بخرم ولی خیلی حرفا در موردش شنیدم ( خیلی بد میگن) هنگ کردن کیفیت بد صدا و تصویر
و می خواستم شما در باره خرید این گوشی راهنمایی کنید و اشکالایی که شاید داره ( ورژن های موجود در بازار)
بهترینش چه مشخصاتی داره

دوست عزیز شما اگر واقعا خیلی حساسی بهترین کار اینه که کاملا این تاپیکو بخونی ولی اونایی که میگن هنگ میکنه روش کار باهاشو بلد نیستن ، و اگر دنبال یه گوشی در کلاس بیزینس هستی عالیه و خوب میدونی که در این کلاس از کار های جانبی نباید زیاد انتظار داشت مثل موزیک که در حد خودش عالیه و با داشتن دوربین 2 مگاپیکسلی هراه با ماکرو و اتو فوکوس که جز یکی از بهترین 2 مگاپیکسلی هاست ، کارش عالیه و اینم در نظر داشته باش موقعی که اگر به سلامتی خریدیش سریعا آپدیتش کنی و با آپدیت اون هنگ و ریستی که میگن( برای آزاد سازی حافظه) رو انجام نمیده ،تا جایی که به قول معروف کارد به استخونش برسه:46:
صداش راضی کننده هست و مخصوصا با هدفن که کیفیتش عالی میشه:8:
بازم در خدمتم
ایشالا که گرفتی هر سوالی که داشتی بیا مطرح کن و ما هم راهنماییت میکنیم :11:

J.Damon
22-10-2007, 00:06
بهترینش چه مشخصاتی داره

سلام دوست عزيز در اين باره قبلا" هم مكررا" و به تفصيل گفته شده و توضيح داده شده ولي خوب يه توضيح كوچيك ميدم و اگه خواستين مي تونين بقيه اطلاعات رو از همين تايپك بدست بيارين .
اول اينكه هيچ گوشي اي وجود نداره كه هنگ نكنه اون هم با اين همه تجهيزاتي كه داره پس مطمئنن هست ولي نه اون طوري كه تبليغ مي شه ولي خوب همين رو هم مي شه با آپديت به حداقل رسوند . پس اگه خواستي گوشي رو بخري بهتره بگي كه اپديتش كنه كه معمولن با گرفتن كمي هزينه اين كار رو مي كنن كه مي توني با ور‍ژن هايي كه تازه هستن و بهشون اشاره شده وفق بديشون . البته اگه به اينترنت پر سرغت دسترسي نداري چرا كه شايد با Dial up وسطهاي كار با مشكل روبه رو بشي . از نظر كيفيت صدااينطوري كه گفتن هم نيست . صداش كم هست ولي كيفيت صداش خوبه و با آپديت كردن اونطوري كه دوستان گفتن كمي هم بهتر مي شه . حتي مي توني با يه برنامه Mp3 player يا يه همچين چيزي كه Hamed1987 به اون اشاره كردن كمي بهترش كني .:10: LCGJukebox_UIQ_3_0-2.14

hamed1987
22-10-2007, 00:08
اجازه آپدیت نمیده یگه ورژن جدیدی برای گوشی نیومده .می خواستم ببینم اتزکجا میشه فهمید شرکت ورژن جدید داده بغییر از لیستی که دوستان معرفی کردند راه دیگه ای هم هست

دوست عزیز معتبر ترین سایت این هست

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو اگر برنامه اون پیغام رو میده حتما راست میگه و اگر خیلی نگرانی برنامه رو پاک کن دوباره نصب کن ببین بازم اونو میگه
فقط دقت کن که اگر برنامه رو پاک کنی دفعه بعد که بخوای این ورژنو بریزی تو گوشیت باید دانلود کنی ، چون الان داخل کش برنامه ذخیره شده و هر وقت بخوای آپدیت کنی ، دیگه دانلود نمیکنه:21:

ali-kh
22-10-2007, 00:14
خیلی ممنون از لطفتون بابت راهنمایی
اصلی و تقلبی بودن چی؟
اخرین ورژن نرمافزاری که مشکلات کمی داره کدومه؟

بازم ممنون از جواب هاتوون

hamed1987
22-10-2007, 00:46
در مورد تقلبی یا اصلی بودنش زیاد صحبت شده ولی این طور که میگن همه چینی هستن تو ایران( میگن)
ولی میخوای خیالت راحت بشه با گارانتی اصلی بخر
برای آخرین ورژن نرم افزاری به این سایت سر بزن

navid_ice_heart_128
22-10-2007, 00:50
سلام
1جریان چیه که جلوی همه ی موبایل فروشها نوشته شده (حل مشکل ریستارت شدن p990 )
2 میشه قیمت حدودی چینی و فرانسوی این گوشیهارو میشه بگید
3 چه فرقهایی دارن این دو گوشی (فرانسوی و چینی)

hamed1987
22-10-2007, 01:09
حتما میخوان آپدیتش کنن آخه بهترین کاره ، ولی اگه نکات کاریشو رعایت کنی ریست نمیکنه
دوست من تنها روشی که میتونی کاملا مطمئن بشی اصله اینه که با گارانتی بخری
موفق باشی

nakhordemast
22-10-2007, 02:24
به نظر من این گوشی اصلا به این قیمت نیاد، میتونید راحت p990 با p1 رو مقایسه کنید میبینید تازه p990 سرتر تو بعضی جاها مثل ویرایش office

ما هم خریدیم 990 معروف رو الان فقط حس میکنم درست انتخاب نکردم . شاید گزینه بهتر پ1 یا 960 بوده . این گوشی ها چنده؟ به اختلاف قیمتش می ارزه؟ فقط مشکلش بزرگ بودنشه!
هیچ راهی نیست که بفهمم اصله یا چین؟ به شرط اصل خریدم. 290
موقع آپدیت کردن مشخص نمیشه؟

nakhordemast
22-10-2007, 02:52
اینو تازه پیدا کردم. بدون تغییر میذارم. درست یا غلطشو نمیدونم:

ابتدا کد زیر را وارد کنید:
#06#*
سپس به رقم هفتم وهشتم شماره نمایش داده شده توجه کنید :
اگر 20 یا 02 بود مونتاژ امارات است ، یعنی خیلی بد است .
اگر 08 یا 80 بود مونتاژ آلمان است ، یعنی بدک نیست .
اگر 01 یا 10 بود مونتاژ فنلاند است ، یعنی خوب است .
اگر 00 بود مونتاژ فرانسه است ، یعنی عالیست .

اگر اینجوریه که شما میگید مال من فرانسه هست . کسی هست اسن اطلاعاتو تایید یا رد کنه؟
من اینجا رو پیدا کردم ببینید لطفا

یه سری cda رو نوشته و کشور سازندشون. طبق این جدول گوشی من World 2 هست. یعنی مال کجا؟
من اصلا سر در نیاوردم . اساتید با حوصله لطفا تفحص کنن ما رو در جریان بذارن
ممنون

hamed1987
22-10-2007, 03:23
ما هم خریدیم 990 معروف رو الان فقط حس میکنم درست انتخاب نکردم . شاید گزینه بهتر پ1 یا 960 بوده . این گوشی ها چنده؟ به اختلاف قیمتش می ارزه؟ فقط مشکلش بزرگ بودنشه!
هیچ راهی نیست که بفهمم اصله یا چین؟ به شرط اصل خریدم. 290
موقع آپدیت کردن مشخص نمیشه؟

اول از همه پیوستنتون رو به جمع p990 دار ها تبریک میگم:10::11:
دوم اینکه به نظرم p1 با این قیمت (510,000) الان خریدنش اصلا نمی ارزه و اگر یه مقایسه کنی میبینی از جهاتی p990 بهتره و در رابطه با w960 باید بگم دقیقا نمیدونم اومده یا نه بعضی سایت ها که هنوز میگن نیومده ولی اگه اومده باشه قیمت کذایی داره
پس نگران نباش و اگر اونا رو دوست داری ، P990 واسه 1 سال برات قابل تحمله و بعد 1 سال که قیمت ها اومد پایین اون موقع برو بخر(البته اگه بتونی دل از p990 بکنی:40:)

بازم اگه سوالی بود در خدمتم:11::10:

hamed1987
22-10-2007, 03:24
اگر اینجوریه که شما میگید مال من فرانسه هست . کسی هست اسن اطلاعاتو تایید یا رد کنه؟
من اینجا رو پیدا کردم ببینید لطفا

یه سری cda رو نوشته و کشور سازندشون. طبق این جدول گوشی من World 2 هست. یعنی مال کجا؟
من اصلا سر در نیاوردم . اساتید با حوصله لطفا تفحص کنن ما رو در جریان بذارن
ممنون

خوب گوشی شما بروز هست خوشبختانه:8:

Diego
22-10-2007, 10:00
من از اینکه p990 گرفتم پشیمون نیستم.با اینکه با گارانتی نیکاتل و تو شهرستان با قیمت 450 هزار تومن!ولی حالا تا چند روز دیگه p1 میگیرم.

amir_6994
22-10-2007, 10:32
1- لنز دوربین رو چک کن که تمیز باشه.
2- تنظیمات رو چک کن که همه چی درست باشه.(مثل روشن بودن فلاش، auto focus ،کیفیت عکس و ...)
3- auto focus رو رعایت می کنی؟ یعنی اول واستی لنز تنظیم بشه بعد عکس بگیری.

همه ی اینارو رعایت می کنم ولی تاره . یعنی قبل این که عکس بگیرم خوبه ولی وقتی کلید رو فشار میدم برای
عکس گرفتن بعضی اوقات خیلی تار میشه مخصوصا وقتی که فلاش روشن باشه:41::41::41:

ضمنا کیفیت عکسهایی که با گوشی گرفتم با شرایط یکسان تو کامپیوتر فرق داره بعضی اوقات خیلی خوبه ولی اکثرا
تاره.میدونید چرا؟؟؟؟؟؟:41::41:

Farshadd
22-10-2007, 10:47
ببین دوست عزیز شما اول طبق گفته امیر خان برای انتقال data باید رو روی phone mode قرار بدی این در حالی امکان پذیره که گوشیت روشن باشه ولی دقت کن که وقتی میخوای آپدیت کنی گوشی خاموشه:21:
پس نگران آپدیت نباش:8:

قرار دادم رو فون موود درست شد.

دست همتون بیسیار بیسیار درد نکنه.

ramin2020
22-10-2007, 11:00
برادر من P1 داره. آپدیت هم کرده، ولی خیلی رستارت میشه.
جهت اطلاع گفتم که فکر نکنین P1 خیلی توپه! اونم واسه خودش مشکلاتی داره.
مزیتش نسبت به P990 فقط اینا باید باشه:
1- دوربین قوی تر
2- مموری بیشتر
3- وزن و اندازه کمتر

Diego
22-10-2007, 11:00
همه ی اینارو رعایت می کنم ولی تاره . یعنی قبل این که عکس بگیرم خوبه ولی وقتی کلید رو فشار میدم برای

ضمنا کیفیت عکسهایی که با گوشی گرفتم با شرایط یکسان تو کامپیوتر فرق داره بعضی اوقات خیلی خوبه ولی اکثرا
میگم رو حالت micro نذاشتی یه وقت؟

Diego
22-10-2007, 11:04
برادر من P1 داره. آپدیت هم کرده، ولی خیلی رستارت میشه.
جهت اطلاع گفتم که فکر نکنین P1 خیلی توپه! اونم واسه خودش مشکلاتی داره.
مزیتش نسبت به P990 فقط اینا باید باشه:
1- دوربین قوی تر
2- مموری بیشتر
3- وزن و اندازه کمتر
قبل از اپدیت چطور بود؟چند گرفت؟بدون گارانتی یا با گارانتی؟

shahshahani
22-10-2007, 11:28
بالاخره تموم شد:26:
نزدیک سه هفته طول کشید تا همه صفحه ها رو خوندم:20:من خیلی وقته که p990 خریدم.از گوشیمم خیلی راضی ام.آپدیتش هم کردم.
درسته که من عضو جدیدم ولی چون همه صفحات رو خوندم به یک حرفه ای مبدل شدم و اگه بزرگترها اجازه بدن منم جواب سوالات بقیه رو بدم.:11:
راستی چندتا سوال و مشکل داشتم که تو هیچ پستی نبود:
1- گوشیم در حالت phone mode وصل نمیشه (با اینکه PCsuit نصب کردم)
2- وقتی با transfer mode وصل میشم آیکون همه نرم افزارهایی که نصب کردم برمیگرده توی tools
3- وقتی یه فایل jar یا sis با بلوتوث میگیریم چه جوری میشه تو مموری ذخیره کرد؟(آخه فقط گزینه install و cancel داره)

با تشکر از همه دوستان قدیم و جدید که کلی از نظراتشون استفاده بردم.:20:

ramin2020
22-10-2007, 11:28
قبل از اپدیت چطور بود؟چند گرفت؟بدون گارانتی یا با گارانتی؟
چون روو گوشی من تجربه داشتیم، همون شبش آپدیت کردیم، نمیدونم قبلش چطور بود.
فکر کنم حدود 500تومان گرفت. بدون گارانتی.

ramin2020
22-10-2007, 11:45
نزدیک سه هفته طول کشید تا همه صفحه ها رو خوندم:20:من خیلی وقته که p990 خریدم.از گوشیمم خیلی راضی ام.آپدیتش هم کردم.
درسته که من عضو جدیدم ولی چون همه صفحات رو خوندم به یک حرفه ای مبدل شدم و اگه بزرگترها اجازه بدن منم جواب سوالات بقیه رو بدم.:11:
2- وقتی با transfer mode وصل میشم آیکون همه نرم افزارهایی که نصب کردم برمیگرده توی tools
3- وقتی یه فایل jar یا sis با بلوتوث میگیریم چه جوری میشه تو مموری ذخیره کرد؟(آخه فقط گزینه install و cancel داره)

واقعا خسته نباشی. 2800تا پست خوندی.البته بجاش خیلی چیزا یاد گرفتی. همه میتونن به سوالا جواب بدن. اینجا که واسه شخص خاصی نیست!
1- اگه کابلت سالم باشه و آیکون کابل توو گوشیت بیاد، وقتی میری توو sony ericsson file manager یکم طول میکشه تا گوشی شناخته بشه. یکی دوبار توو این فولدر refresh کن. یک دقیقه هم صبر کن . ببین میاد؟

2- الان که تو گفتی رفتم امتحان کردم. راست میگی!! همه برگشته به tools :41:. من همیشه از phone mode استفاده می کنم بخاطر همین این مشکلو ندیده بودم. راه حلی سراغ ندارم، شاید بقیه بدونن.

3-اشتباه می کنی. وقتی می گیری، گزینه save و delete داره. رووش که کلیک می کنی گزینه installو cancel داره. دوباره امتحان کن. قلم رو روی اسم برنامه نزن.

shahshahani
22-10-2007, 11:55
نقل قول : واقعا خسته نباشی. 2800تا پست خوندی.البته بجاش خیلی چیزا یاد گرفتی. همه میتونن به سوالا جواب بدن. اینجا که واسه شخص خاصی نیست!
1- اگه کابلت سالم باشه و آیکون کابل توو گوشیت بیاد، وقتی میری توو sony ericsson file manager یکم طول میکشه تا گوشی شناخته بشه. یکی دوبار توو این فولدر refresh کن. یک دقیقه هم صبر کن . ببین میاد؟

2- الان که تو گفتی رفتم امتحان کردم. راست میگی!! همه برگشته به tools [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif. من همیشه از phone mode استفاده می کنم بخاطر همین این مشکلو ندیده بودم. راه حلی سراغ ندارم، شاید بقیه بدونن.

3-اشتباه می کنی. وقتی می گیری، گزینه save و delete داره. رووش که کلیک می کنی گزینه installو cancel داره. دوباره امتحان کن. قلم رو روی اسم برنامه نزن.

کابلم که سالمه اگه نبود تو همون حالت transfer mode هم وصل نمیشد ولی آیکون کابل تو گوشیم تو حالت phone mode نمیاد و گوشی هم شارژ نمیشه
در مورد سوال سوم منظورم این بود که فایل نصب نشدش رو تو مموری ذخیره کنم که اگه بعدا کسی خواست بهش بدم:20:
با تشکر

Farshadd
22-10-2007, 12:16
راستی بروبچی که آپدیت کردین. کلا 7-8 ساعت طول کشید ( با برنامه سونی اریکسون Update_Service) یا بدون دانلود این برنامه 7-8 ساعت طول کشیده؟؟

من الان 52 دقیقه دارم دانلود میکنم و 23 درصد از این برنامه رو دانلود کردم.

ramin2020
22-10-2007, 12:18
کابلم که سالمه اگه نبود تو همون حالت transfer mode هم وصل نمیشد ولی آیکون کابل تو گوشیم تو حالت phone mode نمیاد و گوشی هم شارژ نمیشه
در مورد سوال سوم منظورم این بود که فایل نصب نشدش رو تو مموری ذخیره کنم که اگه بعدا کسی خواست بهش بدم:20:
با تشکر
عجیبه! مطمئنی همه رو درست انجام میدی؟ با فلیپ باز انجام بده. چون با فیلیپ بسته دکمه های select و done داره ممکنه اشتباه کنی.
واسه شارژ هم که پایین همون پنجره یه گزینه داره، allow USB charging. باید تیک داشته باشه.

واسه مورد سوم من راهی سراغ ندارم، مگر اینکه توو همون قسمت message اون فایلو بریزی توو یه پوشه.

Farshadd
22-10-2007, 12:28
با تشکر

2800 تاپست رو خوندی؟؟؟ کتابای درسیت رو هم اینجوری میخونی؟؟؟؟

با پایه که وصلش نمیکنی؟؟

منظورم همون پایه استند هست. چون با اون هم همین اتفاقا میفته

Farshadd
22-10-2007, 12:45
راستی بروبچی که آپدیت کردین. کلا 7-8 ساعت طول کشید ( با برنامه سونی اریکسون Update_Service) یا بدون دانلود این برنامه 7-8 ساعت طول کشیده؟؟

من الان 52 دقیقه دارم دانلود میکنم و 23 درصد از این برنامه رو دانلود کردم.

کسی جواب مارو نداد. با این تفاوت که الان 1 ساعت و 22 دقیقه رفته و 43 درصد برنامه Update_Service رو دانلود کردم.

nakhordemast
22-10-2007, 12:50
اول از همه پیوستنتون رو به جمع p990 دار ها تبریک میگم:10::11:
دوم اینکه به نظرم p1 با این قیمت (510,000) الان خریدنش اصلا نمی ارزه و اگر یه مقایسه کنی میبینی از جهاتی p990 بهتره و در رابطه با w960 باید بگم دقیقا نمیدونم اومده یا نه بعضی سایت ها که هنوز میگن نیومده ولی اگه اومده باشه قیمت کذایی داره
پس نگران نباش و اگر اونا رو دوست داری ، P990 واسه 1 سال برات قابل تحمله و بعد 1 سال که قیمت ها اومد پایین اون موقع برو بخر(البته اگه بتونی دل از p990 بکنی:40:)

بازم اگه سوالی بود در خدمتم:11::10:

اینجوری نگو یهو دیدی عاشقش شدما... منم که دل نازک...
ممنون. خیالم راحت شد. آخه میگفتن پ1 420 تومن!!!!

قبلا یادما تاپیک810 خیلی شلوغ بود و 990 خاک میخورد. حالا برعکس شده

آقا دیگه 990 نخرین چون من خریدم. یهو دیدی خیلی خز شداا

nakhordemast
22-10-2007, 13:24

خیلی عجیبه . مال منم خرابه. اوتوفوکوسش کار نمیکنه . البته هنگام فیلم برداری اینجوریه . هر کار میکنی انگار نه انگار که دوربین اتوفوکوس داره . هممممممش تاره
ولی موقع عکس کاملا دقیق عمل میکنه!!!!!!!!!!!!! چکار کنم یعنی؟
گوشیمم دیروز گرفتم.:41:

Vahid A_T
22-10-2007, 13:45
[QUOTE=metapex;1707825]به حرف این فروشنده ها گوش نده، خیلی اطلاعات ندارن. اگه میخوای با P990 آهنگ گوش بدی، هدست مدل DS-970 رو بخر، اگه میخوای فقط مکالمه داشته باشی، یه هدست مونو معمولی بگیر. اون 970 مخصوص آهنگ گوش کردنه و کیفیتش هم خیلی خوبه به همین دلیل استریو هست، یعنی دو تا گوشی داره؛ البته باهاش میشه مکالمه تلفنی هم داشت. برای گوش کردن آهنگ با هدست بلوتوت، باید هم گوشی و هم هدست از پروفایل A2DP پشتیبانی کنه. البته اگه مونو باشه ولی باز هم A2DP داشته باشه، میشه باهاش آهنگ گوش کرد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/QUOTE
سلام . يه سؤال كرديم . كسي نمي دونه چطور ميشه با هندزفري بلوتوث بهآهنگ هم گوش كرد . اينمدل رو N71 هم جواب داد و آهنگ هم پخش كرد . حالا اگه ممكنه يكي بگه اين A2DP چيه و اين مونو و استريو جريانش چيه . راستي اني قابلين A2Dp رو P990 هم داره يا نه . . ممنون مي شم :41::41::41::41:.......

ramin2020
22-10-2007, 14:17
کسی جواب مارو نداد. با این تفاوت که الان 1 ساعت و 22 دقیقه رفته و 43 درصد برنامه Update_Service رو دانلود کردم.
خوب حساب کن دیگه:
یک ساعت و نیم=50%
؟ =100% :31:

من چون با adsl گرفتم نمیدونم با dial up چقدر طول می کشه. تازه با adsl هم نمیدونم چقدر طول می کشه، چون شب گذاشتم رفتم خوابیدم :27:
تو هم همین کارو بکن، این برنامه رو که گرفتی ، شب بذار واسه update. چون اصلش اونه. اون بیشتر از این طول می کشه.

ramin2020
22-10-2007, 14:20
خیلی عجیبه . مال منم خرابه. اوتوفوکوسش کار نمیکنه . البته هنگام فیلم برداری اینجوریه . هر کار میکنی انگار نه انگار که دوربین اتوفوکوس داره . هممممممش تاره
عزیز گوشیت سالمه. موقع فیلمبرداری اوتوفوکوس نداریم.
تو چه علاقه ای داری واسه گوشیت ایراد پیدا کنی!!:31:

ramin2020
22-10-2007, 15:25
آقا دیگه 990 نخرین چون من خریدم. یهو دیدی خیلی خز شداا
کجای کاری؟! خز شده رفته پی کارش!!:5:

ramin2020
22-10-2007, 15:44
به اطلاع P900داران می رسانم که آپدیت جدید براش اومده. علاقه مندان آپدیت کنن:31:

cda: 162007/1

هنوز خودم آپدیت نکردم که بگم چه تغییری می کنه. هر کی انجام داد خبر بده.

shahshahani
22-10-2007, 15:50
عجیبه! مطمئنی همه رو درست انجام میدی؟ با فلیپ باز انجام بده. چون با فیلیپ بسته دکمه های select و done داره ممکنه اشتباه کنی.
واسه شارژ هم که پایین همون پنجره یه گزینه داره، allow USB charging. باید تیک داشته باشه.

واسه مورد سوم من راهی سراغ ندارم، مگر اینکه توو همون قسمت message اون فایلو بریزی توو یه پوشه.

آقا من اصلا فيليپ گوشيمو باز كردم اما بازم همينجوريه:41:
بعدشم اگه تو قسمت message بريزم توي يه پوشه كه توي مموري نميره.:13:

2800 تاپست رو خوندی؟؟؟ کتابای درسیت رو هم اینجوری میخونی؟؟؟؟

با پایه که وصلش نمیکنی؟؟

منظورم همون پایه استند هست. چون با اون هم همین اتفاقا میفته

نه عزيز مستقيم با خود كابل وصل مي كنم:27:
بعدشم گفتم ديگه من از بروبچ سوال تكراري نپرسم چون ميدونم چه حس و حالي داره.(حس و حال=:2:)
بازم ممنون.:11:

shahshahani
22-10-2007, 16:06
[quote=metapex;1707825]به حرف این فروشنده ها گوش نده، خیلی اطلاعات ندارن. اگه میخوای با P990 آهنگ گوش بدی، هدست مدل DS-970 رو بخر، اگه میخوای فقط مکالمه داشته باشی، یه هدست مونو معمولی بگیر. اون 970 مخصوص آهنگ گوش کردنه و کیفیتش هم خیلی خوبه به همین دلیل استریو هست، یعنی دو تا گوشی داره؛ البته باهاش میشه مکالمه تلفنی هم داشت. برای گوش کردن آهنگ با هدست بلوتوت، باید هم گوشی و هم هدست از پروفایل A2DP پشتیبانی کنه. البته اگه مونو باشه ولی باز هم A2DP داشته باشه، میشه باهاش آهنگ گوش کرد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/QUOTE
سلام . يه سؤال كرديم . كسي نمي دونه چطور ميشه با هندزفري بلوتوث بهآهنگ هم گوش كرد . اينمدل رو N71 هم جواب داد و آهنگ هم پخش كرد . حالا اگه ممكنه يكي بگه اين A2DP چيه و اين مونو و استريو جريانش چيه . راستي اني قابلين A2Dp رو P990 هم داره يا نه . . ممنون مي شم :41::41::41::41:.......

راستش من از یکی شنیدم که این قابلیت رو فقط نوکیاها دارن یعنی گوشی های دیگه فقط مکالمه رو با هندزفری بلوتوث ساپورت می کنن و آهنگو حتما باید با هندزفری سیمدار گوش کرد:27::8:

shahshahani
22-10-2007, 16:08

یعنی برای من که 2/162007 هست قدیمیه؟

ramin2020
22-10-2007, 16:08

دیگه نمیدونم باید چیکار کنی! کابلو به یه usb دیگه از کامپیوترت بزن. با یه کابل دیگه امتحان کن. با یه گوشی دیگه امتحان کن.:9:
آره دیگه،نمیره. نگهش دار بعد بریز رو سیستمت بعد دوباره بریز رو مموری گوشی.

ramin2020
22-10-2007, 16:12
یعنی برای من که 2/162007 هست قدیمیه؟
دقیقا نسخه قبلیشه. زیاد قدیمی نیست. اگه اینترنت پرسرعت نداری می تونی فعلا انجام ندی.

(جون من عکس امضاتو کوچیک کن، همه صفحه رو گرفته)

amir_6994
22-10-2007, 19:22
اوتوفوکوس یعنی چی؟؟؟ چه کاری انجام میده موقع عکس گرفتن؟؟؟ از کجا معلوم میشه اوتوفوکوس داره عمل میکنه یا نه؟؟؟

Diego
22-10-2007, 21:36
اوتوفوکوس یعنی چی؟؟؟ چه کاری انجام میده موقع عکس گرفتن؟؟؟ از کجا معلوم میشه اوتوفوکوس داره عمل میکنه یا نه؟؟؟
یه سیستمیه واسه تعیین فاصله کانونی.

amir_6994
22-10-2007, 23:24
سلام بچه ها.من وقتی بازی میریزم میره تو tools .بعد وقتی set folder میکنم و میریزم تو entertainment ولی بعد یک روز دوباره برمیگرده تو tools و دفعات بعدم که انجام میدم باز همینه.کسی میدونه دلیلشو........؟؟؟؟؟؟؟؟:41:

hamed1987
23-10-2007, 00:11

دوست عزیز تبریک میگم ما جفتمون نسبتا شبیه هم هستیم چون منم مثل شما عمل کردم و میدونم خیلی اطلاعات درباره این گوشی داری چون کسی که این تاپیکو کامل بخونه 85 تا 90% کار با این گوشی و فوت فن هاشو بلده
بابت سوال سومت هم بگم که کلاً فایلهای نصبی بصورت بسته داخل گوشی ذخیره نمیشن ، و فقط نصب میشن،

hamed1987
23-10-2007, 00:12

عزیز نگران نباش این قابلیت تنها در مورد عکاسی فعاله:13:

hamed1987
23-10-2007, 00:13

نه عزيز مستقيم با خود كابل وصل مي كنم:27:
بعدشم گفتم ديگه من از بروبچ سوال تكراري نپرسم چون ميدونم چه حس و حالي داره.(حس و حال=:2:)
بازم ممنون.:11:

در پست های قبلی ذکر شده که بهتره انتقال data از طریق stand صورت بگیره :8:

hamed1987
23-10-2007, 00:15
سلام بچه ها.من وقتی بازی میریزم میره تو tools .بعد وقتی set folder میکنم و میریزم تو entertainment ولی بعد یک روز دوباره برمیگرده تو tools و دفعات بعدم که انجام میدم باز همینه.کسی میدونه دلیلشو........؟؟؟؟؟؟؟؟:41:

اگه بشه اسمشو باگ گذاشت واسه ما هم اتفاق افتاده، حالا شاید در آپدیت های بعدی حل بشه:13:

nakhordemast
23-10-2007, 02:17
عزیز نگران نباش این قابلیت تنها در مورد عکاسی فعاله:13:

:2:اه اه اه مردشورشو ببرن. فیلمبرداری 10000000 فریم در ثانیه هم که باشه وقتی تصویر فلو هست دوزار هم نمی ارزه. چرا تو فیلمبرداری فوکوس نمیکنه!!!!!! ممکنه تو آپدیت های بعدی حل بشه؟

hamed1987
23-10-2007, 03:09
:2:اه اه اه مردشورشو ببرن. فیلمبرداری 10000000 فریم در ثانیه هم که باشه وقتی تصویر فلو هست دوزار هم نمی ارزه. چرا تو فیلمبرداری فوکوس نمیکنه!!!!!! ممکنه تو آپدیت های بعدی حل بشه؟

فکر نکنم دوست من، ولی خدا رو شکر کن آخه گوشیهایی با امکانات بالا مثل 5700 اصلا فوکوس اتوماتیک ندارن این یکی لااقل تو عکاسی که داره:10:

shahshahani
23-10-2007, 08:40
در پست های قبلی ذکر شده که بهتره انتقال data از طریق stand صورت بگیره :8:
خوب وقتی با رفیقت نشستی داری بلوتوث بازی می کنی که دیگه پایه استند به درد آدم نمی خوره.:41:

mani32
23-10-2007, 09:09

من شهریور گرفتم cda: 162007/2 بود!!!!

mani32
23-10-2007, 09:20
دیروز مجبور شدم برای کل کل 1 بنده خدایی یکی از قابلیتهای منحصر بفرد p990 برخ بکشم که گفتم برای عزیزانی که مطلع نیستند خالی از لطف نباشه(دوستانی هم که میدونستن میگفتن ممنون میشدیم)
در منوی office (فلپ باز) میتونید از businees card scanner استفاده کنید تا اینجاش خیلی هیجان نداره ولی پس از گرفتن capture از روی کارت روی ایکون proccess کلید کنید تا خود p990 در دفترچه تلفن شما یک ایکون ایجاد میکند که به تفکیک اسم و فامیل شخص (با عکس کارت) سمت شخص ، ایمیل شخص، وب سایت را بتفکیک تشخیص میدهد در دفترچه تلفن ثبت میکند ..........لازم به ذکر است که این مهم فقط برای کلمات لاتین قابل تشخیص است و معمولا در کارتهای ویزیت ایران فقط وب سایتها را تشخیص میدهد........این یکی از قابلیتهای business p990 که حقیقتا بسیار کار بردی و در نوع خود برای یک گوشی بی نظیر است....از دوستانی که اطلاعات بیشتری از قابلیتهای این گوش دارند ممنون میشم اینجا به اشتراک بگذارند پاینده باشید

Diego
23-10-2007, 10:57
دیروز مجبور شدم برای کل کل 1 بنده خدایی یکی از قابلیتهای منحصر بفرد p990 برخ بکشم که گفتم برای عزیزانی که مطلع نیستند خالی از لطف نباشه(دوستانی هم که میدونستن میگفتن ممنون میشدیم)
در منوی office (فلپ باز) میتونید از businees card scanner استفاده کنید تا اینجاش خیلی هیجان نداره ولی پس از گرفتن capture از روی کارت روی ایکون proccess کلید کنید تا خود p990 در دفترچه تلفن شما یک ایکون ایجاد میکند که به تفکیک اسم و فامیل شخص (با عکس کارت) سمت شخص ، ایمیل شخص، وب سایت را بتفکیک تشخیص میدهد در دفترچه تلفن ثبت میکند ..........لازم به ذکر است که این مهم فقط برای کلمات لاتین قابل تشخیص است و معمولا در کارتهای ویزیت ایران فقط وب سایتها را تشخیص میدهد........این یکی از قابلیتهای business p990 که حقیقتا بسیار کار بردی و در نوع خود برای یک گوشی بی نظیر است....از دوستانی که اطلاعات بیشتری از قابلیتهای این گوش دارند ممنون میشم اینجا به اشتراک بگذارند پاینده باشید
p1 هم داره.Motorola ROKR E6 هم همینطور.چند تا گوشی دیگه هم دارند.

Farshadd
23-10-2007, 11:12
آقا جون خودتون به من بگید کلا آپدیت 7-8 ساعت طول کشید یا فقط مدتی که با برنامه آپدیت سرور کار میکنه؟؟؟

shahshahani
23-10-2007, 11:52
آقا جون خودتون به من بگید کلا آپدیت 7-8 ساعت طول کشید یا فقط مدتی که با برنامه آپدیت سرور کار میکنه؟؟؟
کل زمان آپدیت اعم از دانلود فایل آپدیت و عمل آپدیت گوشی با dial up هفت الی هشت ساعت طول میکشه.

Farshadd
23-10-2007, 12:28
کل زمان آپدیت اعم از دانلود فایل آپدیت و عمل آپدیت گوشی با dial up هفت الی هشت ساعت طول میکشه.

دستت طلا.

ولی مال من الان حدود 1 ساعت و خورده ای هست که فقط مونده تو این صفحه انتخاب زبان با اینکه زبان رو هم انتخاب کردم. طبیعیه؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ramin2020
23-10-2007, 13:35
دستت طلا.

ولی مال من الان حدود 1 ساعت و خورده ای هست که فقط مونده تو این صفحه انتخاب زبان با اینکه زبان رو هم انتخاب کردم. طبیعیه؟؟؟؟؟

احتمالا برنامه قات زده. می تونی ببندی و دوباره باز کنی، چون هنوز به جای حساس نرسیدی.

ramin2020
23-10-2007, 13:42

دیشب اومدم آپدیت کنم ولی همون ورژن 2/162007 باقی موند. مثل اینکه سر کاریه! :5:
حامد جان شما امتحان کردی؟

Mahyar25
23-10-2007, 14:07
د
بابت سوال سومت هم بگم که کلاً فایلهای نصبی بصورت بسته داخل گوشی ذخیره نمیشن ، و فقط نصب میشن،
واسه ذخیره کردن فایل های نصبی میتونی از برنامه X plore استفاده کنی . به این صورت :
Meno>>Tools>>messeaging
بعد اونجا فایلتو انتخاب و کپی کنی و هر جای دیگه ای که خواستی paste کنی

amirkhan_20e20
23-10-2007, 16:14
هنوز ورژن جدید نیومده ....

hamed1987
23-10-2007, 18:24

من که با dial up آپدیت کردم همش 4.5 ساعت طول کشید:8:

hamed1987
23-10-2007, 18:28
دیشب اومدم آپدیت کنم ولی همون ورژن 2/162007 باقی موند. مثل اینکه سر کاریه! :5:
حامد جان شما امتحان کردی؟

من به شخصه نه ولی واسه یکی دیگه رو که چند روز پیش آپدیت کردم، برنامه world 2 رو واسش ریخت
نمیدونم والله ...
ولی اگه به کل قسمت world 1 و world 2 نگاه کنیم جز تو تاریخ تفاوت دیگه ای هم میبینیم؟؟؟؟؟

hamed1987
23-10-2007, 18:29
واسه ذخیره کردن فایل های نصبی میتونی از برنامه X plore استفاده کنی . به این صورت :
Meno>>Tools>>messeaging
بعد اونجا فایلتو انتخاب و کپی کنی و هر جای دیگه ای که خواستی paste کنی

مهیار جان شما درست میگین
منظور من در حالت کلی و بدون استفاده از برنامه بود:10:

hamed1987
23-10-2007, 18:47
[QUOTE=Farshadd;1739828]دستت طلا.

[[/I[/QUOTE
دوست عزیز فقط دقت کن که اگه وسط آپدیت dc یا هر اشکال دیگه رخ داد که باعث ایراد در دانلود آپدیتت شد، باید برنامه رو پاک کنی و دوباره نصب و سپس شروع به دانلود و سپس آپدیت کنی ولی اگه بعد دانلود ( که شروع به آپدیت میکنه) وسط آپدیت قطع شد دیگه unistall نکن چون بصورت کامل دانلود کردی این دانلود داخل کش برنامه ذخیرست و فقط آپدیت کن :8::21::10:

hamed1987
23-10-2007, 18:48
خوب وقتی با رفیقت نشستی داری بلوتوث بازی می کنی که دیگه پایه استند به درد آدم نمی خوره.:41:

دوست عزیز منظورم از انتقال دیتا ، انتقال دیتا با کامپوتر بود نه با شخص:46:

nakhordemast
23-10-2007, 22:56
من شهریور گرفتم cda: 162007/2 بود!!!!

آقا سر جدتون این لینک آپدیت رو بدبد . هرچی خودمو خفه کردم نتونستم تو سایت سونی اریکسون پیداش کنم.

Farshadd
23-10-2007, 23:49
احتمالا برنامه قات زده. می تونی ببندی و دوباره باز کنی، چون هنوز به جای حساس نرسیدی.

10 بار این کارو کردم ولی...

[B]دوست عزیز فقط دقت کن که اگه وسط آپدیت dc یا هر اشکال دیگه رخ داد که باعث ایراد در دانلود آپدیتت شد، باید برنامه رو پاک کنی و دوباره نصب و سپس شروع به دانلود و سپس آپدیت کنی ولی اگه بعد دانلود ( که شروع به آپدیت میکنه) وسط آپدیت قطع شد دیگه unistall نکن چون بصورت کامل دانلود کردی این دانلود داخل کش برنامه ذخیرست و فقط آپدیت کن :8::21::10:

کدوم برنامه رو دوباره نصب کنم؟؟ فلش پلیر یا آپدیت سرور؟؟

ramin2020
24-10-2007, 00:10
10 بار این کارو کردم ولی...

کدوم برنامه رو دوباره نصب کنم؟؟ فلش پلیر یا آپدیت سرور؟؟
برنامه رو unistall کن و دوباره نصب کن. شاید هم اشکال از اینترنتت هست، از یه شرکت دیگه استفاده کن.

منظور حامد همین برنامه update service هست.

ramin2020
24-10-2007, 00:13
آقا سر جدتون این لینک آپدیت رو بدبد . هرچی خودمو خفه کردم نتونستم تو سایت سونی اریکسون پیداش کنم.
عزیز آپدیت که لینکی نیست. اول باید برنامه update service رو دانلود کنی بعد توسط اون گوشی رو آپدیت کنی.
لینک آموزششو ندارم. هر کی داره بذاره واسه آقای نخورده مست. من اگه پیدا کردم میذارم واست.

ramin2020
24-10-2007, 00:17
من به شخصه نه ولی واسه یکی دیگه رو که چند روز پیش آپدیت کردم، برنامه world 2 رو واسش ریخت
نمیدونم والله ...
ولی اگه به کل قسمت world 1 و world 2 نگاه کنیم جز تو تاریخ تفاوت دیگه ای هم میبینیم؟؟؟؟؟
نه، جز تاریخ تفاوت دیگه ای ندارن. پس هنوز آپدیت جدیدی نیومده.
پس دوباره به اطلاع می رسانم:

آپدیت جدید نیومده!

ببخشید که اشتباه خبر دادم گرچه تقصیر من هم نبود.

nakhordemast
24-10-2007, 02:19
عزیز آپدیت که لینکی نیست. اول باید برنامه update service رو دانلود کنی بعد توسط اون گوشی رو آپدیت کنی.
لینک آموزششو ندارم. هر کی داره بذاره واسه آقای نخورده مست. من اگه پیدا کردم میذارم واست.

ممنون عزیزم .
چرا اینقدر گیج بازی در میارم . من منظورم همون برنامه آپدیت سرویسه. اگه دارید لینک دانلودشو بهم بدید.لطفا:10:

Farshadd
24-10-2007, 10:29
ممنون عزیزم .
چرا اینقدر گیج بازی در میارم . من منظورم همون برنامه آپدیت سرویسه. اگه دارید لینک دانلودشو بهم بدید.لطفا:10:

در مورد راهنمایی هم تو سایتای مختلف پره. ولی پست 895 همین تاپیک هم بخونی خوبه. توسط متاپکس جان.

amir_6994
24-10-2007, 10:55
برنامه ای هست که p990 رو از طریق USB به webcam تبدیل کنه؟؟؟؟ ممنون

shahshahani
24-10-2007, 11:49
دیگه نمیدونم باید چیکار کنی! کابلو به یه usb دیگه از کامپیوترت بزن. با یه کابل دیگه امتحان کن. با یه گوشی دیگه امتحان کن.:9:

دستت درد نکنه رامین جان با یه کامپیوتر دیگه امتحان کردم شد اما... :41:
بعد از یه مدت اونم حالت phone modeش از کار افتاد. البته وصل میشد و کامپیوتر گوشی رو می شناخت و گو شی شارژ هم میشد اما آیکون P990i توی PCsuit>>FileManager غیب شد! و فقط یه صفحه خالی جلو روم بود
اگه کسی میتونه کمکم کنه.

Farshadd
24-10-2007, 14:02
از همتون ممنونم که به من کمک کردید تا اینجاش اومدم.

الان 1 ساعت و 45 دقیقه هست داره فقط دانلود میکنه و 12 درصد بیشتر دانلود نکرده. اگه اینجوری پیش بره 11 ساعت و 45 دقیقه دیگه باید دانلود کنه. واااااااااااااااااااااااا ااییییییییییییییی

ramin2020
24-10-2007, 14:25
دستت درد نکنه رامین جان با یه کامپیوتر دیگه امتحان کردم شد اما... :41:
بعد از یه مدت اونم حالت phone modeش از کار افتاد. البته وصل میشد و کامپیوتر گوشی رو می شناخت و گو شی شارژ هم میشد اما آیکون P990i توی PCsuit>>FileManager غیب شد! و فقط یه صفحه خالی جلو روم بود
اگه کسی میتونه کمکم کنه.
گوشیت ویروس نداره؟ یه آنتی ویروس با بلوتوث بریز ببین چیزی پیدا می کنه.
کامپیوترت آنتی ویروس و فایروال داره؟ اسمشون چیه؟

nakhordemast
24-10-2007, 14:31

در مورد راهنمایی هم تو سایتای مختلف پره. ولی پست 895 همین تاپیک هم بخونی خوبه. توسط متاپکس جان.

ممنون دوست عزیز. لطف کردی:10:

shahshahani
24-10-2007, 15:26
گوشیت ویروس نداره؟ یه آنتی ویروس با بلوتوث بریز ببین چیزی پیدا می کنه.
کامپیوترت آنتی ویروس و فایروال داره؟ اسمشون چیه؟

نه ویروس نداره
آنتی ویروسم همون مکافی که دوستان زحمت کشیده بودن تو پستای قبلی گذاشته بودن
روی کامپیوتر هم symantec (البته مطمئن نیستم از نظر املایی درست نوشته باشم) نصبه که البته up todate نیست اما فکر نمی کنم ربطی داشته باشه چون قدیما این مشکل برام پیش نمی اومد.

maria42
24-10-2007, 16:02
:41:گوشی من پی990هستش تازه هم خریدم روزهای اول که باهاش کار میکردم تا یاد بگیرم تقریبا 5 ساعت طول می کشید تا باطریش تموم بشه ولی حالا دو سه هفته نگذشته تقریبا 2-3 ساعته تموم میشه چیکارش کنم در ضمن محافظ ال سی دی برای گوشی ضرر نداره؟ یه فروشنده میگفت وقتی محافظ میذاری باید بیشتر قلمو فشار بدی تا کار کنه به مرور مشگل پیش میاره نظر شما چیه:41:
یه سوال دیگه امروز من یه برنامه ای را باز کردم نمیدنم چی بوده فقط تو نوار علائمش یه شکلی مبینم شکل یه گوشی تلفنه ویک فلش بالاش و هر دو به رنگ قرمز نمیدونم چه طوری ببندمش از توی task manigerهم چیزی پیدا نکردمکه بخوام end taskرو بزنم چیکار کنم

Farshadd
24-10-2007, 18:43
آپدیت کردم.

تمام زمان آپدیت با تمام متخلفات و دانلودها دقیقا 9 ساعت طول کشید. از کمک همتون ممنونم.

خیلی آسونه تهنا مشکلی که داره زمان طولانی اونه .

اگه سوالی دارید در خدمتم.

Farshadd
24-10-2007, 19:32
:41:گوشی من پی990هستش تازه هم خریدم روزهای اول که باهاش کار میکردم تا یاد بگیرم تقریبا 5 ساعت طول می کشید تا باطریش تموم بشه ولی حالا دو سه هفته نگذشته تقریبا 2-3 ساعته تموم میشه چیکارش کنم در ضمن محافظ ال سی دی برای گوشی ضرر نداره؟ یه فروشنده میگفت وقتی محافظ میذاری باید بیشتر قلمو فشار بدی تا کار کنه به مرور مشگل پیش میاره نظر شما چیه:41:
یه سوال دیگه امروز من یه برنامه ای را باز کردم نمیدنم چی بوده فقط تو نوار علائمش یه شکلی مبینم شکل یه گوشی تلفنه ویک فلش بالاش و هر دو به رنگ قرمز نمیدونم چه طوری ببندمش از توی task manigerهم چیزی پیدا نکردمکه بخوام end taskرو بزنم چیکار کنم

احتمال زیاد اشکال از باتریه

2299
24-10-2007, 19:38
سلام به همگي بعداز كلي وقت يك سوال پيش پا افتاده دارم ميگم يك جاي هست تو نوكيا كه مسيج هارو مشخص ميكني بره داخل مموري خود گوشي يا مموري خارجي مال p900 ميشه اينجوري

يك مشكل ديگه هم دارم وقتي بلوتوث برام مياد كه سيو كنيم گوشي رو حتما بايد خاموش كنم تا از اونجا بياد بيرون

حمید^^رضا
24-10-2007, 20:34
سلام منم پ990 خریدم تا به خز شدنش کمک کنم (شوخی)

گوشی من به آپدیت احتیاج داره ؟ چون دیال اپ دارم سخته!به خدا

phone:cxc162037 r9g007

bluetooth:cxc162058 r5a01

organizer: cxc162036 r6d23

cda:cda 162007/2r6d 23

amirkhan_20e20
24-10-2007, 21:25
سلام به همگي بعداز كلي وقت يك سوال پيش پا افتاده دارم ميگم يك جاي هست تو نوكيا كه مسيج هارو مشخص ميكني بره داخل مموري خود گوشي يا مموري خارجي مال p900 ميشه اينجوري

يك مشكل ديگه هم دارم وقتي بلوتوث برام مياد كه سيو كنيم گوشي رو حتما بايد خاموش كنم تا از اونجا بياد بيرون

سونیاین طوری نداره ولی ظرفیتش نا محدوده
واسه اونم احتمالا ویروس داری . اپدیت کردی ؟

amirkhan_20e20
24-10-2007, 21:27

ورژن جدید بیشتر چیزاش همینه فقط cda : r6e28 هست .

amirkhan_20e20
24-10-2007, 21:28
من خودم دیروز یه چک کردم که اول فکرکردم که عوض نشده ولی این چیزاش عوض شده .

حمید^^رضا
24-10-2007, 21:33
متوجه نمیشم یعنی چی بیشتر چزاش همینه؟

New World
24-10-2007, 22:40
با سلام به همگي
من طالب اين گوشي شدم اما بر و بچ ميگن خيلي هنگ ميكنه. عملا چجوره ؟!

saeedmaxxx
24-10-2007, 22:41
سلام
من گوشیم وقتی خاموش روشن میکنم همه دلیوری هارو میاره نشون میده
چیکار کنم؟

hamed1987
25-10-2007, 00:40

دوست عزیز این دو ،سه ساعت چه جور استفاده ای از گوشی میکنی؟(چه کارهایی با گوشی انجام میدی؟)
بابت محافظ هم بگم که من خودم از محافظ استفاده میکنم:8: ، ولی نشنیدم بگن lcd خراب میکنه:13:lcd این گوشی بدون محافظ خیلی حساسه بطوری که کافیه فقط اشاره کوچیکی به منو بشه تا فعال بشه، ولی وقتی یه روکش ( محافظ) روش میاد از اون حساسیش کم میشه(با این حال بازم در حد استاندارد حساسه) ولی در انجام کار با گوشی اختلالی ایجاد نمیکنه:10:
در مورد اون برنامه بیشتر توضیح میدی؟:46:

hamed1987
25-10-2007, 00:45

1. همونطور که ایمر خان:10:فرمودند ، سونی اریکسون ها این قلبلیت رو ندارن، و حافظه sms (همون پیامک خودمون:46:) بستگی به حافظه خود گوشی داره:20:
2. در این مورد به نظر کار گوشیت غیر طبیعیه، اگر از برنامه ای نمیتونی بیرون بیای، task manager رو اجرا کن سپس main menu یا activity menu رو بزن:21:
راستی گوشیت آپدیته؟؟؟؟

hamed1987
25-10-2007, 00:50

هر وقت در باره ورژن گوشی میخوای بدونی با این سایت ورژن گوشیتو چک کن

موفق باشی:10:

hamed1987
25-10-2007, 00:54
با سلام به همگي
من طالب اين گوشي شدم اما بر و بچ ميگن خيلي هنگ ميكنه. عملا چجوره ؟!

این دو پست رو بخونی کاملا دستت میاد

پیروز باشی:11:

hamed1987
25-10-2007, 00:55
سلام
من گوشیم وقتی خاموش روشن میکنم همه دلیوری هارو میاره نشون میده
چیکار کنم؟

تا قبل از اینکه خاموش کنی آیا اون دلیوری ها رو نشون میداد؟
یعنی تکراری نشون میده؟
یکم بیشتر توضیح بده
ممنونم:10:

amirkhan_20e20
25-10-2007, 01:15
دوستان عزیز
یکی از مواردیکه من خودم بهشبرخوردم اینه که بعضی از دوستان میگن که گوشیهنگ میکنه . این طور نیست و اگه هم این طور باشه چند تا دلیل داره .

1- گوشی شما آپدیت نیست . البته بستکی به cda گوشی هم داره . چون بعضی از گوشیها اصلا هنوز ورژن جدید براشون نیومده .

2- حافظه گوشی پر شده باشه و این به دلیل باز بودن برنامه های بسته مشده که همه میدونن چطوری ببندن . ولی در ورژن جدید این مشکل به حد قابل قبول حل شده .

amirkhan_20e20
25-10-2007, 01:23
حالا میرسیم سر موردهای فنی .

اگه بازم گوشی سرعتش پایینه یا هنگ میکنه .

1- شما با رفتن به منوی status میتونین حافظه خالی رو ببینین . اگه کمتر از 7 مگ بود باید اون رو خالی کرد . چطوری ؟ با خاموش روشن کردن .

2- ازچه تمی استفاده میکنید . ته های با حجم بالا حافظه زیادی میگیرن و سرعت رو میارن پایین

3- بعد ازاینکه گوشی رو روشن کردید یه چند لحظه صبر کنید تابرنامه ها لود بشه بعد کار کنید .

4- سعی کنید حافظه گوشی خالی باشه و از مموری استفاده کنید . چون این گوشی یه قسمتی از مموری رو به عنوان shared memory استفاده میکنه .

amirkhan_20e20
25-10-2007, 01:28
اون سایتی هم که حامد عزیز نوشته درسته ولی جاهایی از برنامه که عوض شده رو رنگی نشون میده . پس به اون بیشترتوجه کنین .

ودر آخر من داشتم از تو اینترنت میرفتم که دیدم دوستان مشکل دارن اومدم حلشون کردم و به خبر نگارا هم اهمیت ندادم .آخرشم اومدم پیش شما ببینم حالتون خوبه ؟ در سلامتی کامل به سر می برید ؟

nakhordemast
25-10-2007, 02:35
دوست عزیز این دو ،سه ساعت چه جور استفاده ای از گوشی میکنی؟(چه کارهایی با گوشی انجام میدی؟)
بابت محافظ هم بگم که من خودم از محافظ استفاده میکنم:8: ، ولی نشنیدم بگن lcd خراب میکنه:13:lcd این گوشی بدون محافظ خیلی حساسه بطوری که کافیه فقط اشاره کوچیکی به منو بشه تا فعال بشه، ولی وقتی یه روکش ( محافظ) روش میاد از اون حساسیش کم میشه(با این حال بازم در حد استاندارد حساسه) ولی در انجام کار با گوشی اختلالی ایجاد نمیکنه:10:

میشه بگید محافظ های ال سی دی چطوریه؟ مگه روی ال سی دی های تاچ اسکرین هم میشه محافظ گذاشت؟؟؟؟ من که ندیدم. یهنی یه پلاستیک میکشین روش؟

nakhordemast
25-10-2007, 02:36
1. همونطور که ایمر خان:10:فرمودند ، سونی اریکسون ها این قلبلیت رو ندارن، و حافظه sms (همون پیامک خودمون:46:) بستگی به حافظه خود گوشی داره:20:
2. در این مورد به نظر کار گوشیت غیر طبیعیه، اگر از برنامه ای نمیتونی بیرون بیای، task manager رو اجرا کن سپس main menu یا activity menu رو بزن:21:
راستی گوشیت آپدیته؟؟؟؟

چقدر مسیج میشه توی 990 نگه داشت؟ یعنی تا اونجایی که مموری پر بشه؟ اینچوری که چندصد هزار تا میشه!!!!!!:20:

-----------

سوال دیگه اینکه من ار طریق بلوتوث نمیتونم درست و حسابی چیز بریزم روی گوشی ( بلوتوث کامپیوتر) مثلا یه فایل رو سند میکنه ده تا رو نمیکه . هی هنگ میشه هی نمیشه. اعصابمو خورد کرده . ولی راحت از گوشی میگیره.
810 قبلیم اصلا و ابدا مشکل نداشت و با سرعت و دقت کار میکرد . دلیلش چی میتونه باشه؟

hamed1987
25-10-2007, 02:59
میشه بگید محافظ های ال سی دی چطوریه؟ مگه روی ال سی دی های تاچ اسکرین هم میشه محافظ گذاشت؟؟؟؟ من که ندیدم. یهنی یه پلاستیک میکشین روش؟

بله عزیز ، یه روکشی که خیلی محافظ خوبیه و من اصلا هیچ کاستی در کیفیت و شفافیت تصویر lcd مشاهده نکردم
قابل تعویض هم هست:8:

hamed1987
25-10-2007, 03:00
چقدر مسیج میشه توی 990 نگه داشت؟ یعنی تا اونجایی که مموری پر بشه؟ اینچوری که چندصد هزار تا میشه!!!!!!:20:

بله، به خاطر همین امیر خان گفتند نامحدوده:21::27:

hamed1987
25-10-2007, 03:05
سوال دیگه اینکه من ار طریق بلوتوث نمیتونم درست و حسابی چیز بریزم روی گوشی ( بلوتوث کامپیوتر) مثلا یه فایل رو سند میکنه ده تا رو نمیکه . هی هنگ میشه هی نمیشه. اعصابمو خورد کرده . ولی راحت از گوشی میگیره.
810 قبلیم اصلا و ابدا مشکل نداشت و با سرعت و دقت کار میکرد . دلیلش چی میتونه باشه؟

خوب دوست من ، مگه مجبوری با بلوتوث انتقال دیتا انجام بدی؟؟:13:
از طریق کابل usb و در حالت file transfer با سرعت خیلی بالاتر نسبت به حالت قبلی این کار رو انجام بده ، تازه اینکه در این حالت (file transfer) دیگه مثل w810 گوشی خاموش نمیشه:8::21:

LOVEMT
25-10-2007, 08:33
من امروز با ایرانسل و گوشی P990i خودم رفتم اینترنت .. جاتون خالی خیلی حال داد
اما یه مشکلاتی داشتم ... سایت P30world فورم اصلا نمیومد البته فقط فورم ها فقط مینوشت خوش امدید Lovemt و اوگوی سایت و ... همین دیگه هیچی نمیومد

دوما اینکه من به یه مسنجر یاهو نیاز داشتم که خیلی راحت بتونم باهاش کار کنم و همچنین اف های من رو نشون بده دوما اینکه به یه نرم افزار خوب مرور گر وب نیاز دارم که شباهت زیادی به IE داشته باشه و سوم اینکه وقتی فایلی رو دانلود میکنم کجا میره ؟؟؟؟؟؟؟ اگه میشه یه نرم افزار دانلود منیجر هم به من معرفی کنید ( در صورت امکان نرم افزار های UIQ3 رو معرفی کنید )

یه چیز دیگه ... ایا میشه که من گوشی رو به کامپیوتر وصل کنم و با هاست ایرانسل کامپیوترم رو به اینترنت وصل کنم لطفا هم با استفاده از کابل و هم با استفاده از دستگاه بلوتوث کامیوتر بفرماید !

و از همه مهتر اینکه میخاستم بدونم میشه از طریق اینترنت Irancell گوشی P990i خودم رو اپدیت کنم ,, اگه میشه چجوری ؟؟؟
سوالاتم خیلی فوری بود 1000 تا سول دیگه هم دارم که به موقش میپرسم !

منتظرم ها !!!!!

nakhordemast
25-10-2007, 13:44
آقا این چه وضعشه داره اعصابم خورد میشه. صد رحمت به این جاوا ها. همه چیز واسش پیش بینی شده بود.

1- این گزینه که توی 810 بود به اسم auto save to sim که هر وقت یه کنتاکت جدید میساختیم یه نسخه ازش روی سیمکارت اتوماتیک ذخیره میشد. 990 نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

2- اکولایزر هم که دستی حرکت نمیکنه . فدای سرم.

3- وقتی شماره ها رو از سیم کارت کپی کردم همونجوری همرو رخت تو گوشی. 810 به صورت کنتاکت میریخت . یهنی اول اسم بعد فامیل بعد شماره های تکراری رو همشو میکرد توی یه کنتاکت به صورت home mobile work همه اینا خودکار بود اما990 نیست.

3- وقتی گوشی قفله و کسی میس بزنه یا مسیج بیاد توی صفحه ای پیام باز کردن قفل رو میده چیزی نمینویسه. و مشخص نمیکنه.

4- توی فیلمبرداری هم که فوکوس نمیکنه.

5- یه چیز دیگه : پروفایل نداره. مثل گوشی های دیگه که پروفایل های home out dor work داره .

اینها ایراداییه که اذیتم میکنه شاید همش راه حلهای بهتر داشته باشه و من بلد نباشم. اگه بلد هستید یادم بدید:10:

nakhordemast
25-10-2007, 13:47
اما یه مشکلاتی داشتم ... سایت P30world فورم اصلا نمیومد البته فقط فورم ها فقط مینوشت خوش امدید Lovemt و اوگوی سایت و ... همین دیگه هیچی نمیومد

دوما اینکه من به یه مسنجر یاهو نیاز داشتم که خیلی راحت بتونم باهاش کار کنم و همچنین اف های من رو نشون بده دوما اینکه به یه نرم افزار خوب مرور گر وب نیاز دارم که شباهت زیادی به IE داشته باشه و سوم اینکه وقتی فایلی رو دانلود میکنم کجا میره ؟؟؟؟؟؟؟ اگه میشه یه نرم افزار دانلود منیجر هم به من معرفی کنید ( در صورت امکان نرم افزار های UIQ3 رو معرفی کنید )

یه چیز دیگه ... ایا میشه که من گوشی رو به کامپیوتر وصل کنم و با هاست ایرانسل کامپیوترم رو به اینترنت وصل کنم لطفا هم با استفاده از کابل و هم با استفاده از دستگاه بلوتوث کامیوتر بفرماید !

و از همه مهتر اینکه میخاستم بدونم میشه از طریق اینترنت Irancell گوشی P990i خودم رو اپدیت کنم ,, اگه میشه چجوری ؟؟؟

منتظرم ها !!!!!

:31:]چرا دوتا دوما داشتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوما اولی: به اینجا سر بزن چیزی که دستگیرت میشه از اون چیزی که انتظار داری بهتر بهت جواب میده.

nakhordemast
25-10-2007, 13:50
خوب دوست من ، مگه مجبوری با بلوتوث انتقال دیتا انجام بدی؟؟:13:
از طریق کابل usb و در حالت file transfer با سرعت خیلی بالاتر نسبت به حالت قبلی این کار رو انجام بده ، تازه اینکه در این حالت (file transfer) دیگه مثل w810 گوشی خاموش نمیشه:8::21:
خوب از بلوتوث خوشم میاد سیم نداره بپیچه تو دست و پات همینحور که حرف میزنی و اس ام اس میدی فایلها هم خودشون میان تو گوشیت :5: . دوما اینکه کامپیوترم ویروسی داره که مموری رو داغون میکنه و ااز طریق بلوتوث فابل انتقال به مموری نیست .
نمیتونید واسه سوالم راهمنایی کنید؟

NimoOol.HD2
25-10-2007, 14:49
سلام ببخشید که یه مدتی نبودم
کسی بلد نیست این فون لوک رو که کدش یادم رفته چه جوری عوض کنم ؟
و با Adsl چقدر طول میکشه تا آپدیت بشه ؟

LOVEMT
25-10-2007, 15:01
:31:]چرا دوتا دوما داشتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوما اولی: به اینجا سر بزن چیزی که دستگیرت میشه از اون چیزی که انتظار داری بهتر بهت جواب میده.

حالا نمیشد فول ما رو نمیگرفتی ...
پس جواب سوالات دیگه من چی شد من 10000000000 سوال پرسیدم .

LOVEMT
25-10-2007, 15:40
در ضمن با اون برنامه مسنجر و اون شر و ور های ایرانسل اصلا حال نکردم .. بگو چه جور میشه از این نرم افزار توپ استفاده کرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amirkhan_20e20
25-10-2007, 17:06
این مستجر که میخواستی ....

amirkhan_20e20
25-10-2007, 17:08
درمورد اکسپلوررهم برو به این سایت

بعد همون صفحه واسه موبایل داره بگیر .
خودش دانلود منیجر داره .
فولدر اون رو هم میتونی خودت مشخص کنی .
اگه نمیدونی برو توی document .

amirkhan_20e20
25-10-2007, 17:13
برای اتصال به کامپیوتر هم ائل گوشی رو با pcsuit سونی کانکت کن .

بعد توی همون صفحه . نوشته networking wizard اون رو بزن و دنبال کن . بعد از اون یه کانکشن مثل کانکشنی که برای مودم میسازی واسه ت میسازه . بعد دیگه برو صفا ....

POWER_CASE
25-10-2007, 17:48
سلام گوشی من الان 2 روزه که روشنش می کنم فقط صفحه سفید میاد.......؟؟؟؟؟؟؟؟مشه با کابل خودش فلشش کنم یا update کنم گوشی درست بشه ؟؟؟/

رفت بیرون یارو گفت فلشش 30 تومان خرجشه...؟ میتوم خودم فلش منم.؟؟؟

اگر لطف کنیدفقط usb درایور رو برام بزارسد ممنون میشم.....چون سی دی شو گم کردم...

مرسیییی

amirkhan_20e20
25-10-2007, 17:48
سلام ببخشید که یه مدتی نبودم
کسی بلد نیست این فون لوک رو که کدش یادم رفته چه جوری عوض کنم ؟
و با Adsl چقدر طول میکشه تا آپدیت بشه ؟

عزیز adsl هم سرعتداره با چه سرعتی داری ؟ 64 . 128 . 256 . 512 . کدوم ؟

کلا شما باید 150 مگ دانلود کنی حالا حساب کن ....

nakhordemast
25-10-2007, 17:50
در ضمن با اون برنامه مسنجر و اون شر و ور های ایرانسل اصلا حال نکردم .. بگو چه جور میشه از این نرم افزار توپ استفاده کرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دست گلت درد نکنه . ما رو بگو عین سوخول ها اومدیم واست لینک پیدا کردیم فرستادیم. تو که جواب خودتو میدونستی اصلا نباید سوال میکردی! حالم گرفته شد از برخوردت. :41:

amirkhan_20e20
25-10-2007, 18:10
شما باید آپدیت کنی .
درایور هم وقتی pcsuit رو نصب کردی خودش میریزه

اهان شرمنده . ندیدم . به اینترنت وصل شو بعد گوشی رو وصل کن . بعد بزن بره روی اینترنت دنبالش بگرده .

hamed1987
25-10-2007, 18:55
برای اتصال به کامپیوتر هم ائل گوشی رو با pcsuit سونی کانکت کن .

بعد توی همون صفحه . نوشته networking wizard اون رو بزن و دنبال کن . بعد از اون یه کانکشن مثل کانکشنی که برای مودم میسازی واسه ت میسازه . بعد دیگه برو صفا ....

دوست من ، فقط یادت باشه 5شنبه،جمعه چون رایگانه سرعت خیلی پایینه
اگه گوشی داری که EDGE ساپورت میکنه برای اتصال به کامپیتر از اون استفاده کن، چون سرعتشون 2برابر گوشی هایی هست که EDGE نداره، p990 هم EDGE نداره:41:

2299
25-10-2007, 20:11
سونیاین طوری نداره ولی ظرفیتش نا محدوده
واسه اونم احتمالا ویروس داری . اپدیت کردی ؟

مرسي جواب دادي آپديت والاه 1حوصله ميخواد 2 با دايل آپ نميشه 9 ساعته
از آقا حامد هم منون راستش براي آهنگهاي بيشتر دو سه دقيقه اين جور ميشه اون كارهم كه گفتي چشم از اين به بعد

maria42
25-10-2007, 22:35
من توی این دو سه ساعت فقط تو منوها میگر دم تا یاد بگیرم کار کر دن باهاشو ممکنه یه چیزهایی رو هم فعال کنم ندونم چیه بعد هم یادم بره از چه راهی رفتم چون من اصلا کار کردن با این گوشی رو بلد نیستم:41:

این برنامه ای که میگم توی اون نواری که در بالا هست کنار انتن یه گوشی تلفن قرمز رنگ به صورت افقی قرار کرفته ویه فلش کوچیک قرمز بالاش هست دیشب که تلفنم زنگ خورد دیدم صدا از کم شروع شد و به تدریج زیادتر میشد ممکنه مال همین باشه اگر هست کجا باید برم غیر فعالش کنم یاد :41:
ال سی دی من روزها اول با یه اشاره کوچیک کار میکرد حالا باید بیشتر فشار بدم برای همین گفتم شاید محافظ خرابش کنه

nakhordemast
26-10-2007, 01:42
آقا این چه وضعشه داره اعصابم خورد میشه. صد رحمت به این جاوا ها. همه چیز واسش پیش بینی شده بود.

1- این گزینه که توی 810 بود به اسم auto save to sim که هر وقت یه کنتاکت جدید میساختیم یه نسخه ازش روی سیمکارت اتوماتیک ذخیره میشد. 990 نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

3- وقتی شماره ها رو از سیم کارت کپی کردم همونجوری همرو رخت تو گوشی. 810 به صورت کنتاکت میریخت . یهنی اول اسم بعد فامیل بعد شماره های تکراری رو همشو میکرد توی یه کنتاکت به صورت home mobile work همه اینا خودکار بود اما990 نیست.

3- وقتی گوشی قفله و کسی میس بزنه یا مسیج بیاد توی صفحه ای پیام باز کردن قفل رو میده چیزی نمینویسه. و مشخص نمیکنه.

5- یه چیز دیگه : پروفایل نداره. مثل گوشی های دیگه که پروفایل های home out dor work داره .

اینها ایراداییه که اذیتم میکنه شاید همش راه حلهای بهتر داشته باشه و من بلد نباشم. اگه بلد هستید یادم بدید:10:
یه سوال دیگه هم دارم. وقتی سیمکارتمو گذاشتم تو گوشی روش چند تا اس ام اس سیو کرده بودم . حالا اونا هم توی اینباکس اومده و هم توی قسمت سیم!
توی قسمت اینباکس نباید باشه. چکار کنم که اونجا نیاد؟
???????????????????????????????

nakhordemast
26-10-2007, 01:46
آقا رم دو گیگ بگیریم یا 4؟؟؟
4 گیگ مشکل درست نمیکنه؟ کسی داره؟؟؟
2 گیگ رو میگفت بیست و خورده ای و چهار گیگ رو چهل و خورده ای!

mostafa7240
26-10-2007, 09:02
سلام خسته نباشید...
یک مشکل امروز برام پیش اومد امیدوارم کمکم کنید در حل این مشکل.
گوشی هیچ نو ایرادی نداشت ولی امروز که روشن کردم با پیغام Crystal Demo Version Expired روبرو شدم.
وقتی هم درب گوشی رو باز و بسته میکنم یک صفحه سفید میاد و هیچ کاری نمیشه کرد.
خوب با دیدن این پیغام گفتم با عقب کشیدن تایم بتونم حل کنم ولی جواب نداد .مشکل اینجاست که نمیدونم کدوم برنامه هستش که تاریخش تموم شده ...
از اساتید اهل فن خواهشمندم منو در حل این مشکل یاری کنن.بخدا از اینجا بهتر جایی پیدا نکردم.
لطفا .بد جوری رفته رو اعصابم.
مرسی
:5:دوست عزیز من وقتی دیدم شما این مشکل رو پیدا کردین (به خدا نمی خوام منت بزارم) همه جا رو گشتم تا بالاخره چند تا راه حل پیدا کردم که اگه برنامه های نصب شده روی گوشی تون چندان اهمیتی نداره(البته آهنگ ها و عکس هاو... حفظ می شوند) به نظرم این بهترینشونه که:
1.باطری رو در بیار
2.sim رو هم در بیار
3.باطری رو بزار سر جاش
4.گوشی رو روشن کن
5.وقتی صفحه درخواست سیم کارت اومد این کد رو بزن
راست*چپ چپ*چپ*
6.یه صفحه دیگه میاد تو اون صفحه Format internal disk رو انتخاب کن بقیشم خیلی راحته و خودت میتونی انجام بدی امتحانش کن ضرر نمی کنی

عزیزان من چون دانشجو هستم نمی تونم زیاد بیام ولی هر وقت اومدم تو این سایت سعی می کنم حداقل یه مشکل رو حل کنم

nakhordemast
26-10-2007, 11:51
:5:دوست عزیز من وقتی دیدم شما این مشکل رو پیدا کردین (به خدا نمی خوام منت بزارم) همه جا رو گشتم تا بالاخره چند تا راه حل پیدا کردم که اگه برنامه های نصب شده روی گوشی تون چندان اهمیتی نداره(البته آهنگ ها و عکس هاو... حفظ می شوند) به نظرم این بهترینشونه که:
1.باطری رو در بیار
2.sim رو هم در بیار
3.باطری رو بزار سر جاش
4.گوشی رو روشن کن
5.وقتی صفحه درخواست سیم کارت اومد این کد رو بزن
راست*چپ چپ*چپ*
6.یه صفحه دیگه میاد تو اون صفحه Format internal disk رو انتخاب کن بقیشم خیلی راحته و خودت میتونی انجام بدی امتحانش کن ضرر نمی کنی

عزیزان من چون دانشجو هستم نمی تونم زیاد بیام ولی هر وقت اومدم تو این سایت سعی می کنم حداقل یه مشکل رو حل کنم

تا حالا من کیریستا رو نصب نکردم ولی مگه نمیشه از قسمت tools>control panel>other>uninstal برنامه رو آن اینستال کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آقا سر جد برگتون به سوالای من تو دوتا پست بالاتر جواب بدین. :19:

ramin2020
26-10-2007, 13:26
اوه اوه!!
به شدت توصیه می کنم: اصلا برنامه کریستال رو نصب نکنین، اصلا. چون بعدش یا باید فلش کنین گوشی رو یا آپدیت کنین که همه چیز بشه مثل اول.
برنامه کریستال روی اکثر گوشی ها مشکل ایجاد میکنه. مشکل معمولی هم نه، گوشی بالا نمیاد!!!

maria42
26-10-2007, 15:37
دوستان کسی نیست جواب منو بده:question::question::question::question::que stion:سوالی رو که در صفحه قبل پرسیدم

نمیدونم چرا کلمهquestion کپی شده پاک هم نمیشه

saeedmaxxx
26-10-2007, 15:49
تا قبل از اینکه خاموش کنی آیا اون دلیوری ها رو نشون میداد؟
یعنی تکراری نشون میده؟
یکم بیشتر توضیح بده
ممنونم:10:
منم ازت ممنونم
دلیوریهای تکراری رو که قبلا نشون داده بعد از خاموش روشن کردن نشون میده

ramin2020
26-10-2007, 21:44
آقا رم دو گیگ بگیریم یا 4؟؟؟
4 گیگ مشکل درست نمیکنه؟ کسی داره؟؟؟
2 گیگ رو میگفت بیست و خورده ای و چهار گیگ رو چهل و خورده ای!
من خونده بودم که تا 4گیگ ساپورت می کنه. خودم ندارم که بهت بگم چطوره.
اگه از آشنا بخری و بهش بگی که یه چند روزی روو گوشیت باشه تا ببینی چطوره، خوبه. اگه مشکل پیدا کردی بری 2گیگ بگیری.

ramin2020
26-10-2007, 21:50
سلام گوشی من الان 2 روزه که روشنش می کنم فقط صفحه سفید میاد.......؟؟؟؟؟؟؟؟مشه با کابل خودش فلشش کنم یا update کنم گوشی درست بشه ؟؟؟/

رفت بیرون یارو گفت فلشش 30 تومان خرجشه...؟ میتوم خودم فلش منم.؟؟؟

اگر لطف کنیدفقط usb درایور رو برام بزارسد ممنون میشم.....چون سی دی شو گم کردم...

مرسیییی
معلوم نیست قبلش چه بلایی سرش آوردی که صفحه سفید میده. برنامه کریستال نصب کردی؟
آره با کابل می تونی آپدیتش کنی. نگران نباش، درست میشه.
برنامه PC SUITE سونی اریکسون رو نصب کنی درایورش هم نصب میشه. توو سایت خودش هست، بگردی پیدا می کنی ولی باید حجمش زیاد باشه بهتره سی دیشو از یه نفر بگیری.
موفق باشی.

ramin2020
26-10-2007, 22:01
من توی این دو سه ساعت فقط تو منوها میگر دم تا یاد بگیرم کار کر دن باهاشو ممکنه یه چیزهایی رو هم فعال کنم ندونم چیه بعد هم یادم بره از چه راهی رفتم چون من اصلا کار کردن با این گوشی رو بلد نیستم:41:

این برنامه ای که میگم توی اون نواری که در بالا هست کنار انتن یه گوشی تلفن قرمز رنگ به صورت افقی قرار کرفته ویه فلش کوچیک قرمز بالاش هست دیشب که تلفنم زنگ خورد دیدم صدا از کم شروع شد و به تدریج زیادتر میشد ممکنه مال همین باشه اگر هست کجا باید برم غیر فعالش کنم یاد :41:
ال سی دی من روزها اول با یه اشاره کوچیک کار میکرد حالا باید بیشتر فشار بدم برای همین گفتم شاید محافظ خرابش کنه
اولا که تنظیمات رو تا نمیدونی عوض نکن، پیدا کردن مشکل همیشه راحت نیست.
اون علامتی هم که اومده واسه DIVERT هست. گوشیت رو divert کردی. برو به اینجا و درست کن:
همه گزینه ها رو روی off تنظیم کن. control panel>call setting>divert calls>voice calls

اون صدای زنگ هم که بطور تدریجی زیاد میشه، از اینجا درست کن:
تیک increasing ring رو بردار. control panel>device>sounds & alerts>ringtones

ramin2020
26-10-2007, 22:14

منتظرم ها !!!!!
p30 world هم باز میشه. من خودم باهاش رفتم. از تنظیمات web browser ، برو و cache siza رو مدیوم یا لارژ بزار. شاید مشکل از این باشه. چون این سایت سنگینه.

لینک دانلود برنامه +IM . همه مسنجرهارو توو خودش داره. برنامه کاملی هست:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من هرچی گشتم browser دیگه ای واسه موبایل پیدا نکردم. جز همون opera که روی گوشی هست.
وقتی فایلی میخواد دانلود بشه ازت میپرسه که کجا می خوای بریزی.
برنامه دانلود منیجر هم سراغ ندارم ولی فکر نکنم نیازی باشه، خودش منیج میکنه. pause و resume هم داره.

گوشی رو نمیشه با اینترنت خود گوشی آپدیت کرد. فقط با کامپیوتر.

ramin2020
26-10-2007, 22:32

1- نداره. به صورت دستی می تونی هر کانتکت رو بریزی رو سیم. با گزینه add to از منوی more.
2- نداره. (این گوشی سری w نیست.)
3- حتما همچین کاری نمیکنه که نکرده. میتونستی قبلا کانتکتاتو بریزی رو کامپیوتر و بعد منتقل کنی به گوشی.
3- منظورتو خوب متوجه نشدم. ولی اگه مسیج یا میس زده بشه اون چراغ بالای گوشی چشمک می زنه.
4- زیاد هم مهم نیستا. زوم لازمه که میکنه.
5- پروفایل نداره. منم با این مورد مشکل دارم. ولی کم و زیاد صدا رو راحت کردن، شما سریع می تونی صدای رینگتون هارو کم و زیاد کنی از فلش پایین سمت چپ گزینه volume.

ramin2020
26-10-2007, 22:38
یه سوال دیگه هم دارم. وقتی سیمکارتمو گذاشتم تو گوشی روش چند تا اس ام اس سیو کرده بودم . حالا اونا هم توی اینباکس اومده و هم توی قسمت سیم!
توی قسمت اینباکس نباید باشه. چکار کنم که اونجا نیاد؟
???????????????????????????????
تا جایی که میدونم راهی نداره.

maria42
26-10-2007, 22:43
اولا که تنظیمات رو تا نمیدونی عوض نکن، پیدا کردن مشکل همیشه راحت نیست.
اون علامتی هم که اومده واسه DIVERT هست. گوشیت رو divert کردی. برو به اینجا و درست کن:
همه گزینه ها رو روی off تنظیم کن. control panel>call setting>divert calls>voice calls

اون صدای زنگ هم که بطور تدریجی زیاد میشه، از اینجا درست کن:
تیک increasing ring رو بردار. control panel>device>sounds & alerts>ringtones

اشکالشو پیدا کردم علامت این بود که اگه کسی زتگ زد بوق اشغال بزنه

یه اشکالی که چند دفعه پیش امده اینه وقتی فیلیپ بازه وکار نمیکنم و میره رو استند بای موفعی که مخوام دوباره باهاش کار کنم میزنه که صفحه کلید قفله بدون اینکه قفل خودکارشو فعال کرده باشم

ramin2020
26-10-2007, 23:07
همه گزینه ها اف بود وقتی روی شکلش کلیک میکنم منویسه incoming calls screened
درسته. همون چیزی هست که من گفتم. مربوط میشه به divert.
این دفعه برین به همون جا و از more گزینه deactive all رو انتخاب کن.
ontrol panel>call setting>divert calls>voice calls

hamed1987
27-10-2007, 01:54

درسته. همون چیزی هست که من گفتم. مربوط میشه به divert.
این دفعه برین به همون جا و از more گزینه deactive all رو انتخاب کن.
ontrol panel>call setting>divert calls>voice calls

رامین جان این مورد اصلا ربطی به divert نداره:13:
چون ایشون یه نوع ف ی ل ت ر برای گوشی تعریف کرده که از این طریق خط برای بعضی افراد (اگه خواستید مفصل توضیح میدم) آزاده:21:
و از این قسمت درست میشه
control panel > Call seting > accept calls > accept calls from > all callers
موفق باشید:10:

hamed1987
27-10-2007, 02:28
دوما اینکه به یه نرم افزار خوب مرور گر وب نیاز دارم که شباهت زیادی به IE داشته باشه

من هرچی گشتم browser دیگه ای واسه موبایل پیدا نکردم. جز همون opera که روی گوشی هست.

رامین جان و LOVEMT عزیز بجز این browser که خود گوشی داره و فقط سایتهایی که wap هستند رو باز میکنه :41:، برنامه های دیگه ای مثل opera mini و Teashark هست که همه نوع سایتی رو باز میکنن:8:
اینم لینک opera mini برای دانلود از طریق کامپیوتر

اینم لینک opera mini برای دانلود از طریق گوشی
اول از طریق browser گوشی به این سایت میرید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید >> click Download Opera Mini

اینم یه browser دیگه به نام teashark که کارش شبیه opera mini هست
لینک دانلود از طریق کامپیوتر

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید click download now > download teashark

لینک دانلود از طریق browser گوشی

hamed1987
27-10-2007, 02:41
( در صورت امکان نرم افزار های UIQ3 رو معرفی کنید )

منتظرم ها !!!!!

در مورد برنامه های UIQ3.0 باید یه تاپیک های مربوطه بری و هر برنامه ای که بخوای رو اگه نبود به عزیزانی که اونجا فعالیت میکنند بگو و اگه تونستن پیدا کنن بهت میدن ، و حسابی راهنماییت میکنن:10:
اینا یه سری لینک مربوط به معرفی و دانلود برنامه های UIQ3.0 هست که تو این سایت و یه سایت دیگست البته با یه سرچ کوچیک تو گوگل هم میتونی سایتهای دیگه در این رابطه پیدا کنی

موفق باشی:11::10:

hamed1987
27-10-2007, 02:51

آقا اینقدر اعصابتو خورد نکن،زود پیر میشیا، از ما گفتن:46::10::19:
بابت سوال دومت ، عزیز اگه از برنامه LCGJukebox_UIQ_3_0-2.14 استفاده کنی (قبلا در این رابطه پست داده بودم) میتونی اکولایزرش رو هم تغییر بدی:8:
عزیز فکر کنم این گوشیه دستته، دوربین فیلمبرداری نیست که:46: من که نشنیدم گوشی در حالت فیلمبرداری اتوفوکوس داشته باشه( اگه هست منو در جریان بگذارید)
موفق و پیروز باشی دوست من

shahshahani
27-10-2007, 10:36
سلام.:5:
شرمنده که سوال تکراری می پرسم:43:
امیرخان تو یه پستی یه لینک گذاشته بودن برای درست کردن شورتکات از برنامه ها و نمایش اونها تو صفحه اصلی...
اما حالا هرچی می گردم پیداش نمی کنم.:41:
ممکنه یه بار دیگه لینکشو بزارین یا بگین پست چند بود؟:31:
ممنون:46:

ramin2020
27-10-2007, 13:04
رامین جان و LOVEMT عزیز بجز این browser که خود گوشی داره و فقط سایتهایی که wap هستند رو باز میکنه
حامد جان داری اشتباه می کنیا. من با گوشیم دائم توو نتم و با browser گوشی همه سایت هارو می رم نه فقط wap.
بابت teashark هم ممنون. دنبال یه browser دیگه بودم. نصبش کنم ببینم چطوره.

ramin2020
27-10-2007, 13:13
توو سایت opera هم نوشته، opera mini یه جایگزین یا انتخاب دوم هست برای موبایل هایی که نمی تونن opera mobile رو نصب کنن.
یه نگاه بنداز، شاید من بد متوجه شدم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ramin2020
27-10-2007, 13:19
رامین جان این مورد اصلا ربطی به divert نداره:13:
چون ایشون یه نوع ف ی ل ت ر برای گوشی تعریف کرده که از این طریق خط برای بعضی افراد (اگه خواستید مفصل توضیح میدم) آزاده:21:
و از این قسمت درست میشه
control panel > Call seting > accept calls > accept calls from > all callers
موفق باشید:10:
خانم ماریا حرفاشو edit کرد، تا قبل از اون تنها چیزی که میشد حدس زد همون divert بود، آخه اونم آیکونش یه گوشی قرمزه با یه فلش رووش:19: :46:
خیلی ساده میشه روو آیکونش کلیک کرد و بعد setting زد و درستش کرد :20:

ramin2020
27-10-2007, 13:25
سلام.:5:
شرمنده که سوال تکراری می پرسم:43:
امیرخان تو یه پستی یه لینک گذاشته بودن برای درست کردن شورتکات از برنامه ها و نمایش اونها تو صفحه اصلی...
اما حالا هرچی می گردم پیداش نمی کنم.:41:
ممکنه یه بار دیگه لینکشو بزارین یا بگین پست چند بود؟:31:
ممنون:46:
من نمیدونم کدوم پست هست ولی فکر کنم برنامه GDesk منظورت باشه. این برنامه یه desktop برات درست میکنه و می تونی آیکون های برنامه دلخواهتو بزاری اونجا.
ولی خود گوشی هم یه چیزی شبیه این داره به نام activity menu. در حالت فیلیپ باز، اولین آیکون از سمت چپ.
اونجا که رفتی باید از tab بالا my shortcut رو انتخاب کنی (عکس یه فلش هست) بعد اونجا می تونی برنامه هایی که زیاد استفاده می کنی رو دم دستت بزاری.
امیدوارم منظورتو درست فهمیده باشم. :11:

nakhordemast
27-10-2007, 13:38
آقا اینقدر اعصابتو خورد نکن،زود پیر میشیا، از ما گفتن:46::10::19:
بابت سوال دومت ، عزیز اگه از برنامه LCGJukebox_UIQ_3_0-2.14 استفاده کنی (قبلا در این رابطه پست داده بودم) میتونی اکولایزرش رو هم تغییر بدی:8:
عزیز فکر کنم این گوشیه دستته، دوربین فیلمبرداری نیست که:46: من که نشنیدم گوشی در حالت فیلمبرداری اتوفوکوس داشته باشه( اگه هست منو در جریان بگذارید)
موفق و پیروز باشی دوست من

ای بابا ریفیق این چه حرفیه. گوشیایی که اتوفوکوس دارن موقع فیلمبرداری هم فوکوس میکنن. همین و810 خودم اینطوری بود.
این برنامه LCGJukebox_UIQ_3_0-2.14 رو ندیدم ولی یه چیزایه دیگه پیدا کردم . باید ببینم کدومش بهتر عکل میکنه . نست میکنم . ممنون عزیزم:10:

nakhordemast
27-10-2007, 13:43
1- نداره. به صورت دستی می تونی هر کانتکت رو بریزی رو سیم. با گزینه add to از منوی more.
2- نداره. (این گوشی سری w نیست.)
3- حتما همچین کاری نمیکنه که نکرده. میتونستی قبلا کانتکتاتو بریزی رو کامپیوتر و بعد منتقل کنی به گوشی.
3- منظورتو خوب متوجه نشدم. ولی اگه مسیج یا میس زده بشه اون چراغ بالای گوشی چشمک می زنه.
4- زیاد هم مهم نیستا. زوم لازمه که میکنه.
5- پروفایل نداره. منم با این مورد مشکل دارم. ولی کم و زیاد صدا رو راحت کردن، شما سریع می تونی صدای رینگتون هارو کم و زیاد کنی از فلش پایین سمت چپ گزینه volume.2-

*- چجوری کنتاکت رو بریزم رو کامپیوتر/؟؟؟ من با مای فون اکسپلورر چند مدل بک آپ گرفتم ولی نمیشه منتقلش کرد روی گوشی . چون فرمتشو نمیشناسه و این برنامه 990 رو هم نمیشناسه که از اون طرق منتقل کنم. الان بکآپ ها رو دارم راهمناییم کنید لطفا :10:
*- آره به این توجه نکرده بودم که چراغ سرویسش میتونه خیلی کمک کنه . ممنون.

من خونده بودم که تا 4گیگ ساپورت می کنه. خودم ندارم که بهت بگم چطوره.
اگه از آشنا بخری و بهش بگی که یه چند روزی روو گوشیت باشه تا ببینی چطوره، خوبه. اگه مشکل پیدا کردی بری 2گیگ بگیری.

مشکل دقیقا از همینجا آغاز میشه که من آشنا ندارم!
اصل و تقلبیش از کجا معلومه؟
کسی تا حالا رم 4 انداخته یا نه؟

nakhordemast
27-10-2007, 14:40
1- برنامه هایی ر و که نصب میکنم. هم جار هم سیمبین. کجا بریزم بهتره؟ مموری گوشی یا مموری کارت ؟
2- بعد اصل فایل نصب نشده رو پاک کنم ایراد نداره؟
3- اگر هی نصب کنم و هی پاک کنم ایراد داره؟ آخه باید اول برنامه رو تست کنم ببینم به دردم میخوره یا نه.
4- یه سوال دیگه هم دارم: پردازنده 990 و پ1 چنده؟
5- این که هر وقت حس میکنم کند شده برم توی تسک منجر و برنامه های باز رو ببندم کار درستیه یا نه؟

ramin2020
27-10-2007, 16:47
*- چجوری کنتاکت رو بریزم رو کامپیوتر/؟؟؟ من با مای فون اکسپلورر چند مدل بک آپ گرفتم ولی نمیشه منتقلش کرد روی گوشی . چون فرمتشو نمیشناسه و این برنامه 990 رو هم نمیشناسه که از اون طرق منتقل کنم. الان بکآپ ها رو دارم راهمناییم کنید لطفا :10:
*- آره به این توجه نکرده بودم که چراغ سرویسش میتونه خیلی کمک کنه . ممنون.
نمیدونم این برنامه مای فون اکسپلورر که گفتین به چه فرمتی بک آپ گرفته. من که قبلا نوکیا داشتم برای منتقل کردن کانتکتام این کارو کردم، همه چیز هم درسته:
همه کانتکتارو مارک کردم، با بلوتوث فرستادم به کامپیوتر.(با فرمت vcf اومد) بعد دوباره همه رو با بلوتوث فرستادم به p990. بعد خودش متوجه شد که کانتکت هست و داخل کانتکت save کرد.

مشکل دقیقا از همینجا آغاز میشه که من آشنا ندارم!
اصل و تقلبیش از کجا معلومه؟
کسی تا حالا رم 4 انداخته یا نه؟
در این مورد اطلاعی ندارم. بچه ها جواب میدن.

hamed1987
27-10-2007, 17:04
حامد جان داری اشتباه می کنیا. من با گوشیم دائم توو نتم و با browser گوشی همه سایت هارو می رم نه فقط wap.
بابت teashark هم ممنون. دنبال یه browser دیگه بودم. نصبش کنم ببینم چطوره.

خوب مال من نه ایرانسل و بعضی سایتها ها رو باز نمیکنه ولی با opera mini خیلی راحت باز می کنم، ولی اینم بگم که مرورگری که گوشی داره opera v.8 هست ولی من دو مرورگر دیگه به نام های Opera mini و teashark معرفی کردم:20:

hamed1987
27-10-2007, 17:05
خانم ماریا حرفاشو edit کرد، تا قبل از اون تنها چیزی که میشد حدس زد همون divert بود، آخه اونم آیکونش یه گوشی قرمزه با یه فلش رووش:19: :46:
خیلی ساده میشه روو آیکونش کلیک کرد و بعد setting زد و درستش کرد :20:

خوب مگه روشی که گفتم چش بود:18::18::18:؟؟؟؟؟!!!!
تمام منو ها رو هم گفتم
ایرادی نمی بینم...

hamed1987
27-10-2007, 17:07
ای بابا ریفیق این چه حرفیه. گوشیایی که اتوفوکوس دارن موقع فیلمبرداری هم فوکوس میکنن. همین و810 خودم اینطوری بود.
این برنامه LCGJukebox_UIQ_3_0-2.14 رو ندیدم ولی یه چیزایه دیگه پیدا کردم . باید ببینم کدومش بهتر عکل میکنه . نست میکنم . ممنون عزیزم:10:

خوب عزیز اگه حتی لحظه اول فوکوس کنه ، فیلمبرداری یه تصویر برداری متحرکه و اینجوری مدام باید فوکوس کنه که فکر نکنم چینین کارایی بکنه....

ramin2020
27-10-2007, 17:09
1- برنامه هایی ر و که نصب میکنم. هم جار هم سیمبین. کجا بریزم بهتره؟ مموری گوشی یا مموری کارت ؟
3- اگر هی نصب کنم و هی پاک کنم ایراد داره؟ آخه باید اول برنامه رو تست کنم ببینم به دردم میخوره یا نه.
5- این که هر وقت حس میکنم کند شده برم توی تسک منجر و برنامه های باز رو ببندم کار درستیه یا نه؟
1- مموری کارت بریزی، بهتره.
2- نه،ایراد نداره. ولی اگه از برنامه pc suite استفاده کنی لازم نیست هی بریزی و پاک کنی، خودش همه این کارارو می کنه. فقط pc suite رو نصب کن، گوشی رو با کابل وصل کن، رو فایل نصب برنامه دابل کلیک کن.
3-یه جورایی ایراد داره. مثل کامپیوتر هست دیگه. اگه هی برنامه بریزی و پاک کنی گوشی کند میشه. بعضی برنامه ها هم یه فایل هایی حتی بعد از پاک کردن جا میذارن رو گوشی.هرچی کمتر این کارو کنی بهتره.
4-هر دو 208MHz هست.
5- اشکالی نداره. ولی من معمولا برنامه هایی که زیاد استفاده می کنم رو از اونجا نمی بندم مثل message
چون باعث میشه سریعتر باز بشن.
البته بعضی اوقات بهتره که گوشی رو روشن و خاموش کنی.

hamed1987
27-10-2007, 17:12

1.به نظرم تو رم بریزی بهتره چون اگه مشکلی پیش بیاد راحتر میتونی رم رو فرمت کنی
2.نه عزیزم
3.البته هرچی کمتر با برنامه کار بشه بهتره
4.مال p990 ، 208 MHz
5.بهترین کار رو میکنی عزیز ، حتی اگه کند هم نشده باید این کار رو بکنی

ramin2020
27-10-2007, 17:18
خوب مال من نه ایرانسل و بعضی سایتها ها رو باز نمیکنه ولی با opera mini خیلی راحت باز می کنم، ولی اینم بگم که مرورگری که گوشی داره opera v.8 هست ولی من دو مرورگر دیگه به نام های Opera mini و teashark معرفی کردم:20:
خوب اون مشکل از ایرانسل باید باشه چون من با wlan که کار می کنم همه چیز درسته و همه سایت ها باز میشه. حتی سایت های خیلی سنگین (مثل همین سایت!)
من opera mini نصب ندارم ولی احتمالا این برنامه شاید چون plugin و java script رو لود نمیکنه سایت هارو باز می کنه.
برنامه teashark رو هم نصب کردم. جالب نبود. اصلا قاتی نشون میداد سایت رو. (تقصیر تو نیست:31::46:) باز هم opera.
توو سایت opera نوشته بود به زودی نسخه 9 میاد:40:

خوب مگه روشی که گفتم چش بود:18::18::18:؟؟؟؟؟!!!!
هیچی بابا. من همین جوری گفتم. واسه روشن شدن قضیه (جدی نگیر منو! :46:)

hamed1987
27-10-2007, 17:29
من نمیدونم کدوم پست هست ولی فکر کنم برنامه GDesk منظورت باشه. این برنامه یه desktop برات درست میکنه و می تونی آیکون های برنامه دلخواهتو بزاری اونجا.
ولی خود گوشی هم یه چیزی شبیه این داره به نام activity menu. در حالت فیلیپ باز، اولین آیکون از سمت چپ.
اونجا که رفتی باید از tab بالا my shortcut رو انتخاب کنی (عکس یه فلش هست) بعد اونجا می تونی برنامه هایی که زیاد استفاده می کنی رو دم دستت بزاری.
امیدوارم منظورتو درست فهمیده باشم. :11:
این برنامه ای که به نام GDesk هست فوق العاده هست و هم میتونید واسه گوشی در حالت فیلیپ بسته و هم در حالت فیلیپ باز دسکتاپ با شرتکاتهای مورد نظر با والپیپر مورد علاقه درست کنید من که راضی بودم:8:

hamed1987
27-10-2007, 17:43
خوب اون مشکل از ایرانسل باید باشه چون من با wlan که کار می کنم همه چیز درسته و همه سایت ها باز میشه. حتی سایت های خیلی سنگین (مثل همین سایت!)
من opera mini نصب ندارم ولی احتمالا این برنامه شاید چون plugin و java script رو لود نمیکنه سایت هارو باز می کنه.
برنامه teashark رو هم نصب کردم. جالب نبود. اصلا قاتی نشون میداد سایت رو. (تقصیر تو نیست:31::46:) باز هم opera.
توو سایت opera نوشته بود به زودی نسخه 9 میاد:40:

هیچی بابا. من همین جوری گفتم. واسه روشن شدن قضیه (جدی نگیر منو! :46:)

شاید چون از GPRS استفاده میکنم اینطوریه
راستی مگه آدم میتونه دوستشو جدی نگیره؟!:10::11:

Adel1977
27-10-2007, 22:33
سلام دوستان.
می خواستم بدونم P990 چه فرمتهای ویدیویی رو میتونه پخش کنه؟ و آیا برنامه ای هست که فرمتهای دیگر به اون فرمت تبدیل کنه؟ 谢谢 Gracias

nakhordemast
27-10-2007, 23:44
خوب عزیز اگه حتی لحظه اول فوکوس کنه ، فیلمبرداری یه تصویر برداری متحرکه و اینجوری مدام باید فوکوس کنه که فکر نکنم چینین کارایی بکنه....

درست میگی دوست عزیز. اگر روی یه چیز نزدیک فوکوس میکرد وقتی دور میشد تصویر یه کم مات میشد. نمیدونم والا من انگار خیلی حساسیت روی فوکوس حساسیت دارم. :46:

1.به نظرم تو رم بریزی بهتره چون اگه مشکلی پیش بیاد راحتر میتونی رم رو فرمت کنی
2.نه عزیزم
3.البته هرچی کمتر با برنامه کار بشه بهتره
4.مال p990 ، 208 MHz
5.بهترین کار رو میکنی عزیز ، حتی اگه کند هم نشده باید این کار رو بکنی

1- مموری کارت بریزی، بهتره.
2- نه،ایراد نداره. ولی اگه از برنامه pc suite استفاده کنی لازم نیست هی بریزی و پاک کنی، خودش همه این کارارو می کنه. فقط pc suite رو نصب کن، گوشی رو با کابل وصل کن، رو فایل نصب برنامه دابل کلیک کن.
3-یه جورایی ایراد داره. مثل کامپیوتر هست دیگه. اگه هی برنامه بریزی و پاک کنی گوشی کند میشه. بعضی برنامه ها هم یه فایل هایی حتی بعد از پاک کردن جا میذارن رو گوشی.هرچی کمتر این کارو کنی بهتره.
4-هر دو 208MHz هست.
5- اشکالی نداره. ولی من معمولا برنامه هایی که زیاد استفاده می کنم رو از اونجا نمی بندم مثل message
چون باعث میشه سریعتر باز بشن.
البته بعضی اوقات بهتره که گوشی رو روشن و خاموش کنی.

وای خدای من چقدر مرد مهربون اینجاست. همه یوالام به جواب رسید. خیلی مخلصیم. ممنون

hamed1987
27-10-2007, 23:57
وای خدای من چقدر مرد مهربون اینجاست. همه یوالام به جواب رسید. خیلی مخلصیم. ممنون

خودت مهربونی همه رو مهربون میبینی:10:
7+2کرتیم:10::10:
بازم سوالی بود در خدمتیم آقای ...؟

shahab54ir
28-10-2007, 00:15
سلام دوستان
من يه هندز فري بلوتوث مدل HBH-GV435 واسه گوشيم گرفتم ولي موزيك رو پخش نميكنه .
ميخواستم بدونم p990 كلا با هندز فري موزيك پخش نميكنه يا مشكل ازهندز فري هست؟
پيشاپيش تشكر ميكنم

hamed1987
28-10-2007, 00:27
سلام دوستان
پيشاپيش تشكر ميكنم

عزیز من درباره هندزفری ها اطلاعات چندانی ندارم از دوستان عزیزم :10:( امیر خان ، رامین جان و نخورده مست عزیز ):10: خواهش میکنم راهنماییتون کنند که هم شما و هم بنده استفاده کنیم:11:

amirkhan_20e20
28-10-2007, 00:47
عزیز من درباره هندزفری ها اطلاعات چندانی ندارم از دوستان عزیزم :10:( امیر خان ، رامین جان و نخورده مست عزیز ):10: خواهش میکنم راهنماییتون کنند که هم شما و هم بنده استفاده کنیم:11:

والا من تا حالا نداشتم ولی ائنایی هم که گرفتن چیزی نگفتن که پخش میکنه . فک کنم پخش نکنه

shahshahani
28-10-2007, 08:41
این برنامه ای که به نام GDesk هست فوق العاده هست و هم میتونید واسه گوشی در حالت فیلیپ بسته و هم در حالت فیلیپ باز دسکتاپ با شرتکاتهای مورد نظر با والپیپر مورد علاقه درست کنید من که راضی بودم:8:
دستت درد نکنه :11:
حالا این برنامه هه تریاله یا کرک شدست؟ منظورمو که می فهمی؟
بازم ممنون:20:

shahshahani
28-10-2007, 08:48
سلام دوستان.
می خواستم بدونم P990 چه فرمتهای ویدیویی رو میتونه پخش کنه؟ و آیا برنامه ای هست که فرمتهای دیگر به اون فرمت تبدیل کنه؟ 谢谢 Gracias

فرمت های 3gp و mp4 البته یه سری هم به سایت GSM بزنی بد نیست

سلام دوستان
پيشاپيش تشكر ميكنم

من یه بار دیگه هم به این سوال جواب داده بودم.فقط گوشی های نوکیا این قابلیت رو دارن.

ramin2020
28-10-2007, 11:29
شاید چون از GPRS استفاده میکنم اینطوریه
راستی مگه آدم میتونه دوستشو جدی نگیره؟!:10::11:
حالا این دفعه من با gprs امتحان می کنم ببینم چطوره.( البته اگه gprs بازی درنیاره، 5شنبه و جمعه:31:)خبرشو میدم.
قربون تو. آقایی:11:

ramin2020
28-10-2007, 11:54
بفرما عزیز. اینم آخرین نسخه این برنامه:

فقط یه خواهش، این عکس زیدان رو یا بردار یا کوچیکترش کن. تمام صفحه رو گرفته!!

metapex
28-10-2007, 12:54
سلام دوستان
پيشاپيش تشكر ميكنم

مشکل از هندزفری هست، چون گوشی قابلیت پخش موزیک از طریق بلوتوت یا A2DP رو داره ولی هندزفری که شما خریدی، این ویژگی رو نداره. در حال حاضر مدلی که در بازار باشه، مدل DS970 هست.

من یه بار دیگه هم به این سوال جواب داده بودم.فقط گوشی های نوکیا این قابلیت رو دارن.

اینم از اون حرفا بود...
این لیست تمام گوشیهای سونی اریکسون که از پروفایل A2DP پشتیبانی میکنن.

vack
28-10-2007, 12:56
سلام
من یه رم خریدم قلابی در اومد بعد از اونم هر کار کردم گوشی هنگ میکرد. اخرش رمو در آوردم ولی باز هنگ می کنه کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟

nakhordemast
28-10-2007, 13:46
سلام دوستان
پيشاپيش تشكر ميكنم
آقا هندز فری ها کلا دو نوع هستم. یکی واسه تماس و یکی واسه موزیک!!
شما باید هندز فری پخش موزیک بخری
ds970
ds980
و یا ds 200
اینا دوتا گوشی دارن که میره تو گوش و یه بیزگولک که دگمه های پلیر قرار گرفته هم میتونی آهنگ عوض کنی هم ولوم بدی هم اکولایزر داره هم تماس ها رو جواب بدی صدای دوتا گوشی رو یا هم ست میکنه . صدای ولوم کل موزیک رو یا صدای محیط ست میکنه . نویز ها رو میگیره و روی ال سی دی کوچیکش اسم آهنگ رو مینویسه و شماره کسی که بهت زنگ میزنه میفته . خلاصه خیلی خداس
ds870حدود 90 تومنه
ds200 رو چند روز پیش توی شیراز حدود 80 بود.
توی سایت سونی اریکسون هم همه مدلاش هست.

فرمت های 3gp و mp4 البته یه سری هم به سایت GSM بزنی بد نیست

وای خاک به سرم این چه حرفیه.

nakhordemast
28-10-2007, 13:47
سلام
من یه رم خریدم قلابی در اومد بعد از اونم هر کار کردم گوشی هنگ میکرد. اخرش رمو در آوردم ولی باز هنگ می کنه کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟

از کجا فهمیدی قلابیه؟

آقا مواظب ال سی دی گوشیاتون از شر جرقه ذغال و آتش و سیگار و اینا باشین که به شدددددددددددددددددددددددد دددت آسیب مبرسونه. فقط یه جرقه کوچیک سوراخی به عمق ... روی ال سی دی ایجاد میکنه.

seyyedi
28-10-2007, 15:39
دوستان سلام
من به یه مشکل برخوردم یعنی من نه یکی از دوستام گوشیش مشکل پیدا کرده که مقصرم خودشه
حالا مشکل : ایشون روی گوشیشون p990 کد گذاشتن حالا یادشون رفته و دستشون تو سرشونه
می خواستم ببینم راهی هست که کدش رو بفهمیم یا برش داریم
مشکل خودمم اینه که نمی تونم کد بزارم به ایم مسیر میرم : control panel> sequrity> locks
ولی وقتی کد دلخواهم رو وارد میکنم پیغام میده invalide code
با برنامه ADL هم همین پیغام رو میده
با تشکر

ramin2020
28-10-2007, 16:44
سلام
خوب شاید از رم نیست، برنامه ای چیزی نصب نکردی؟
سر چی هنگ می کنه؟
آپدیت هم که 100% نیست، درسته؟!:13:

Eclipse.Co
28-10-2007, 18:23
آقایون این مشکله تاریخ SMS توی P990 هنوز حل نشده؟ کسی خبر نداره؟ اگه میشه یه کم راهنمایی کنین لطفا.
در ضمن وقتی میخوام گوشی رو UPGRADE کنم دکمه C رو که نیگه میدارم و به USB میوصلم این یارو نرم افزاره Error میده. چیکا کنم؟

Dr.Dolfin
28-10-2007, 19:08
سلام دوستان من يه قبل از خريد چند تا سوال در مورد P990 داشتم:
1)تووي منو مسيجش ميشه مثل نوكيا يه فولدر ساخت و مسيج ها رو تووش سيو كرد؟
2)ميشه مسيج ها رو تووي رم سيو كرد يا تووي گوشي سيو ميشه؟
3)تم هاي گوشي هايي كه سيمبين 9.1 دارن به p990 ميخوره؟مثلا تم ان73 به p990 ميخوره؟
ممنون ميشم جواب بدين.چون جواب اين سوال ها خيلي واسم مهمه.
مرسي

seyyedi
28-10-2007, 19:48
3)تم هاي گوشي هايي كه سيمبين 9.1 دارن به p990 ميخوره؟مثلا تم ان73 به p990 ميخوره؟
مرسي
دوستان سلام
1-بله
2- نمی دونم فکر نکنم(ولی حتما برنامه براش پیدا میشه)
3- خیر
دوستان کسی جواب منو نمی دونه خیلی فوریه

maria42
28-10-2007, 20:09
p990من بدون اینکه قفلشوفعال کرده باشم وقتی فیلیپ بازه وال سی دیش خاموش میشه وقتی دوباره میخوام دوباره ال سی دی ر و روشن کنم گاها قفل میشه و چند بار هم پشت سرهم اینطوری میشه بدون اینکه قفل خودکار رو فعال کرده باشم مشکاش چیه؟

Diego
28-10-2007, 20:11
آقایون این مشکله تاریخ SMS توی P990 هنوز حل نشده؟ کسی خبر نداره؟ اگه میشه یه کم راهنمایی کنین لطفا.
در ضمن وقتی میخوام گوشی رو UPGRADE کنم دکمه C رو که نیگه میدارم و به USB میوصلم این یارو نرم افزاره Error میده. چیکا کنم؟
تو location , current time zone رو روی honolulu بذار.و دوباره ساعتتو تنظیم کن.درست میشه.

seyyedi
28-10-2007, 20:41
p990من بدون اینکه قفلشوفعال کرده باشم وقتی فیلیپ بازه وال سی دیش خاموش میشه وقتی دوباره میخوام دوباره ال سی دی ر و روشن کنم گاها قفل میشه و چند بار هم پشت سرهم اینطوری میشه بدون اینکه قفل خودکار رو فعال کرده باشم مشکاش چیه؟
دوستان سلام
جناب من می گم کد گذاشته شما می گی قفل ؟؟؟؟؟؟؟

maria42
28-10-2007, 20:49
دوستان سلام
جناب من می گم کد گذاشته شما می گی قفل ؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز من به شما جواب ندادم !من خودم مشکل دارم سوال پرسیدم شمااشتباه متوجه شدید

Dr.Dolfin
28-10-2007, 21:39
دوستان سلام
1-بله
2- نمی دونم فکر نکنم(ولی حتما برنامه براش پیدا میشه)
3- خیر
دوستان کسی جواب منو نمی دونه خیلی فوریه

مرسي دوست من.منم فردا به جمع P990 دارها ميپيوندم.:31:يا علي

vack
28-10-2007, 22:04
خوب شاید از رم نیست، برنامه ای چیزی نصب نکردی؟
سر چی هنگ می کنه؟

cxc162058 R5A01:BLUTOOTH
ORGANIZER:CXC162036 R6D23
CXC162036 R4B03

CDA162007/2 R6D23
CDA162007/4 R4B03

مگه اخریش نیست؟

vack
28-10-2007, 22:07
از کجا فهمیدی قلابیه؟

آقا مواظب ال سی دی گوشیاتون از شر جرقه ذغال و آتش و سیگار و اینا باشین که به شدددددددددددددددددددددددد دددت آسیب مبرسونه. فقط یه جرقه کوچیک سوراخی به عمق ... روی ال سی دی ایجاد میکنه.

چون بعد خرید فهمیدم خیلی بیشتر از 17 تومن می ارزه

vashka_overloaded
29-10-2007, 00:31
با سلام

می خواستم بدونم این قضیه هنگ کردن p990 تا چه حد صحت داره

اگه صحت داره چه راه کارهایی رو برای جلوگیری از هنگ شدن پیشنهاد می کنید

k310i
29-10-2007, 00:51
سلام
1-چند روز پيش با GPRS ايران سل وارد اينترنت شدم از اونوقت تا بحال موقعي که گوشي رو Lock ميکنم lcd هر دقيقه خاموش و روشن ميشه همچنين وقتي با دوربين عکس ميگيرم پيغام ميده که امکان Captuare کردن عکس وجود نداره و چند تايي رو هم که ذخيره ميکنه اکثرا نصفه ذخيره شدن.البته مموري رو يه بار Format کردم فعلا دوربينش خوبه ولي Lcd با اين که دو بار تا حالا تنظيمش کردم ولي بازم قات ميزنه؟
2-1- برنامه اي واسه مديريتbluetooth توP990 وجود داره؟(برنامه اي واسش نوشته شده)؟
2-2-وقتي يه فايلي رو يکي برات Bluetooth ميکنه بعد از دانلودش يه پنجره اي مياد که توش اسم فايلي که برات فرستادن همراه دو تا کليد Save و Cancel مياد.ميدونيد چطوري ميارنش؟(اميدوارم منظورم رو گرفته باشيد).
مرثی.
:40:

ramin2020
29-10-2007, 01:12
نه، حل نشده. با honolulu هم درست نمیشه. البته یه قسمتی از این مسکل برمی گرده به مخابرات.
برنامه رو unistall کن و دوباره نصب کن.

ramin2020
29-10-2007, 01:15
مرسي
1- بله
2- توی گوشی سیو میشه.
3- نه. ولی تم واسش زیاده. جای نگرانی نیست.

ramin2020
29-10-2007, 01:42
دوستان سلام
من به یه مشکل برخوردم یعنی من نه یکی از دوستام گوشیش مشکل پیدا کرده که مقصرم خودشه
حالا مشکل : ایشون روی گوشیشون p990 کد گذاشتن حالا یادشون رفته و دستشون تو سرشونه
مشکل خودمم اینه که نمی تونم کد بزارم به ایم مسیر میرم : control panel> sequrity> locks
با تشکر
واسه مشکل دوستت راه حل خاصی سراغ ندارم به جز این دو تا:
1- فلش کنی.
2-این راه هم مطمئن نیستم که جواب بده ولی اگه میتونی امتحان کن. از منوی مخفی سونی اریکسون گزینه format internal memory رو بزنی. (توجه: همه اطلاعاتت پاک میشه!)

واسه مشکل خودت هم باید این کارو کنی:
به همون قسمت که میری،برای عوض کردن phone lock، در قسمت enter old code این کد رو بزن: 0000 (البته اگه تا حالا کد نذاشتی) دو تای بعدی رو هم یه کد یکسان مورد نظرتو بزن.

ramin2020
29-10-2007, 01:46
این قسمت رو چک کن ببین درسته، واسه چیزی که تو می خوای نباید تیک داشته باشه:
control panel>device>screen saver>automatic input lock
اگه مشکل حل نشد، گوشی رو یه بار خاموش روشن کن ببین درست میشه؟

ramin2020
29-10-2007, 01:51
cxc162058 R5A01:BLUTOOTH
ORGANIZER:CXC162036 R6D23
CXC162036 R4B03

CDA162007/2 R6D23
CDA162007/4 R4B03

مگه اخریش نیست؟
نه، آخریش نیست.
این آخریشه:
CDA: 162007/2 R6E28

ramin2020
29-10-2007, 01:55
با سلام

قبلا در این مورد بحث شده و پست های زیادی هم نوشته شده.
در کل این موضوع اونقدر هم درست نیست. با استفاده درست از این گوشی و انجام آپدیت این مورد به حداقل میرسه.
واسه اطلاعات بیشتر می تونی پست های قبلی رو بخونی. :46:

hamed1987
29-10-2007, 01:59

بله دوست عزیز کرک شدست:21:

hamed1987
29-10-2007, 02:00

لطفا از بیان کردن شایعات جلوگیری کنید تا بچه ها قش نکردن از دلهره:31:

hamed1987
29-10-2007, 02:01
سلام

ببین اگه بدون رم هم هنگ میکنه پس علتش نباید از رم باشه:18:
بعد اینکه رم گرفتی برنامه چی ریختی؟
شاید ویروسیه؟
آپدیت فراموش نشه

hamed1987
29-10-2007, 02:02

از عزیزانی که این اتفاق براشون افتاده خواهش میکنم در صورت دیدن حفره یه سرکی بکشن ببینن اون تو چه خبره....!:31:

hamed1987
29-10-2007, 02:07
سر چی هنگ می کنه؟

دوستان عزیزی که سوالاتشون رو بیان میکنند به این نکته هم اشاره کنند که آیا گوشیشون آپدیت هست یا نه تا دوستانی که قراره کمک کنند راحت تر بتونن راهنماییتون کنند
و اگه نمیدونید آپدیت هست یا نه مشخصات گوشیتون را با سایت زیر مقایسه کنید

موفق باشید:11:

hamed1987
29-10-2007, 02:09

همانطور که رامین عزیز گفتن مشکل تاریخ sms حل شدنی نیست البته برای همراه اولی ها چون مشکل از اپراتور هست و با ایرانسل مشکل ساعت نداره:8:
چه اروری میده ؟
باید دقت داشته باشی که وقتی میگه C را ول کن باید ولش کنی

hamed1987
29-10-2007, 02:10
مرسي

1.بله:8:
2.گوشی
3.نه،ولی هر وقت گرفتی بیا سایت های تم رو بهت معرفی میکنیم اینقدر ببین تا خسته شی:46:

hamed1987
29-10-2007, 02:13

عزیز مشخصاتتو با این چک کن
اسکرین سیور من رو none هست و بک لایت هم handheld= auto, car holder =on , power save= on, active after=1 mins

hamed1987
29-10-2007, 02:16
با سلام

شما با دیدن صفحات قبل میتونستید اینو پیدا کنید
گوشی باید آپدیت باشه
برنامه هایی که باز میکنید بعد استفاده از task manager اونو کامل ببندید و هر چند یک بار یه خاموش و روشن (ریست)بکن
زیاد برنامه بازی نکنی بهتر(برای همه گوشی ها میگم) احتیاط شرط عقله:5:

hamed1987
29-10-2007, 02:26
سلام
2-1- برنامه اي واسه مديريتbluetooth توP990 وجود داره؟(برنامه اي واسش نوشته شده)؟
2-2-وقتي يه فايلي رو يکي برات Bluetooth ميکنه بعد از دانلودش يه پنجره اي مياد که توش اسم فايلي که برات فرستادن همراه دو تا کليد Save و Cancel مياد.ميدونيد چطوري ميارنش؟(اميدوارم منظورم رو گرفته باشيد).
مرثی.
:40:

اولی رو بیشتر توضیح میدی؟
2-2- تنها روشی که اونو بیاری اینه که یه فایل کم حجمی رو از طرف یه گوشی دیگه به خودت بفرست تا سریعا اون پنجره بیاد( بخاطر این گفتم کم حجم که سریع انجام بشه)

nakhordemast
29-10-2007, 03:08
دوستان سلام
با تشکر

اصولا همه گوشی های سونی اریکصون کد امنیتیشون از توی کارخونه روی 0000 ( چهار تا صفر) تنظیم شده است.

nakhordemast
29-10-2007, 03:15
1- از کنترل پنل به oyher که برم یه گزینه داره به اسم اینستال که توی قسمت مموری کارت حدود 20 تا برنامه نصب نشده رو نشون میده از جمله کریستال و مکافی . اینا انگار از توی کارخونه ریختن توش؟ جریانش چیه؟ میتونیم نصب کنیم ؟ به چه درد میخوره؟
2- توی مموری گوشی وقتی ن. میخریم یه عالمه برنامه و فایل و فوادری های جورواجور با فایلهایی که پسوندشون رو نمیشناسم هست . حالا اگر مموری بندازم این فایلا چی میشه؟ باید کپی کنم؟ اینا کلا چی هستن؟

Diego
29-10-2007, 08:35
نه، حل نشده. با honolulu هم درست نمیشه. البته یه قسمتی از این مسکل برمی گرده به مخابرات.
برنامه رو unistall کن و دوباره نصب کن.
تا حالا واسه هر کسی که اینکارو کرده جواب داده.نمونه اش خودم....

H M R 0 0 7
29-10-2007, 09:35
سلام به همه دوستان.
يه سوال داشتم هر فرومي رفتم جواب ندادن. فقط گفتن هستش.
من مي خوام اكولايزر گوشيم(p990) رو به صورت دستي تنظيم كنم. چيكار بايد بكنم؟؟

Eureka204
29-10-2007, 09:39
دوستان سلام
میخواستم ببینم که رم 2 گیگ به p990 میخوره یا نه
آخه چیزایی شنیدم...

shahshahani
29-10-2007, 10:20
1- از کنترل پنل به oyher که برم یه گزینه داره به اسم اینستال که توی قسمت مموری کارت حدود 20 تا برنامه نصب نشده رو نشون میده از جمله کریستال و مکافی . اینا انگار از توی کارخونه ریختن توش؟ جریانش چیه؟ میتونیم نصب کنیم ؟ به چه درد میخوره؟
2- توی مموری گوشی وقتی ن. میخریم یه عالمه برنامه و فایل و فوادری های جورواجور با فایلهایی که پسوندشون رو نمیشناسم هست . حالا اگر مموری بندازم این فایلا چی میشه؟ باید کپی کنم؟ اینا کلا چی هستن؟
سلام
یه وقت نصبشون نکنی ها!!
اونا یه جایی تو مموریت هستن بگرد پیداشون کن(از توی file manager) و بعدشم کلا پاکشون کن چون همشون trial هستن و اگه نصب کنی دیر یا زود باید گوشیتو آپدیت یا فلش کنی.:27:
2-یه کم بیشتر توضیح بده. فایلها با چه پسوندی هستن؟

shahshahani
29-10-2007, 10:23
دوستان سلام
میخواستم ببینم که رم 2 گیگ به p990 میخوره یا نه
آخه چیزایی شنیدم...
مال من که 2 گیگ سونی هستش مثل همونی که متاپکس جان اون قدیما عکسشو گذاشته بود مشکل چندانی هم باهاش ندارم.:8:
مگه چی شنیدی؟

vashka_overloaded
29-10-2007, 12:10
شما با دیدن صفحات قبل میتونستید اینو پیدا کنید
گوشی باید آپدیت باشه
برنامه هایی که باز میکنید بعد استفاده از task manager اونو کامل ببندید و هر چند یک بار یه خاموش و روشن (ریست)بکن
زیاد برنامه بازی نکنی بهتر(برای همه گوشی ها میگم) احتیاط شرط عقله:5:

اگه lمکان داره صفحه مورد نظر رو بگید و صفحه مربوط به آپ دیت شدن رو هم بگید و اگه اطلاعاتی در مورد باتری p990 داارید بگید آیا می شه یه باتری بهتر واسش انداخت؟؟؟

و راههایی به غیر از کم کردن نور صفحه واسه کم مصرف تر شدن باتری بگید ممنون می شم

mahshid_music
29-10-2007, 13:01
]چه طوري مي شه تو p990 تعداد اس ام اس هاي ارسالي و داريافتي رو ديد؟

seyyedi
29-10-2007, 15:25
واسه مشکل دوستت راه حل خاصی سراغ ندارم به جز این دو تا:
1- فلش کنی.
2-این راه هم مطمئن نیستم که جواب بده ولی اگه میتونی امتحان کن. از منوی مخفی سونی اریکسون گزینه format internal memory رو بزنی. (توجه: همه اطلاعاتت پاک میشه!)

واسه مشکل خودت هم باید این کارو کنی:
به همون قسمت که میری،برای عوض کردن phone lock، در قسمت enter old code این کد رو بزن: 0000 (البته اگه تا حالا کد نذاشتی) دو تای بعدی رو هم یه کد یکسان مورد نظرتو بزن.
دوستان سلام
ممنون رامین جان
این راه ها رو خودم هم میدونستم ولی گوشی رو وقتی روشن میکردی کد می خواست که نمی تونست وارد گوشی بشه که فرمت کنه راه دوم هم می خواستم حتی المقدور نشه
ولی مشکلش رو فهمیدم سیم کارتش سوخته
بابت جواب خودم هم چشم امتحان میکنم ببینم انجام میشه یا نه
راستی اگه کد گذاشتم بعد همونجا باید غیر فعالش کنم ؟؟
کسی طرز کار با ADL رو نمی دونه؟؟؟؟